مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6220
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
jamshid2020
07-03-2010, 09:29
سلام
من5 ماهه این گوشی رو دارم .الان مشکلی پیدا کرده که بعضی وقتا میخوام تنظیمات دوربین رو مثل کنتراست و... تغییر بدم گوشی گیر میکنه ودوربینش ازکار میفته:41: .مستر ریست هم کردم درست نشد .چکار کنم به نظر شما با فلش مشکلش حل میشه.
haj mohammade
07-03-2010, 11:18
با سلام
من برنامه منشي تلفني براي اين گوشي رو مي خواستم.
لطفا
Saman-tci
08-03-2010, 18:03
دوست من شما میتونید با مراجعه به قسمت برنامه های S60v3 برنامه مورد نظرتونرو دانلود و نصب کنید ....
.
در این تاپیک مشکلات و سوالات پیرامون خود گوشی مطرح میشه ...
خسته نباشیدچطور میشه مدت زمان فیلم برداری را در این مدل گوشی افزایش داد؟
mkIANI_en
11-03-2010, 09:50
سلام دوستان
من تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که میرم برا آپدیت گوشی شماره پروداکت گوشی من تو لیستش نیست براچی ؟؟
سلام نقشه جاده های ایران را دانلود کردم انرا در چه فولدری باید قرار دهم؟ (از اسمارت کام استفاده میکنم)
jamshidjap
13-03-2010, 22:28
در فولدر maps قرار دهيد
edris.noei
14-03-2010, 12:36
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
فریمور گوشیتون چنده ؟
با نرم افزار های جانبی مثل اسمارت کام هم چک کنید ...
محیط هم سعی کنید مسقف نباشه و در یه مکان ساکن باشید !
MOHAMAD SALEM
20-03-2010, 08:12
سلام من چند وقت پیش هر وقت تو قسمت مخاطبین میرفتم میشد دید که به چه افرادی پیام دادم زنگ زدم یازنگم زدن اما حالا دیگه نمیتونم میشه کمکم کنید ممنون
taha_0095
23-03-2010, 01:49
سلام ببخشید یه لیست کامل از تنضیمات دوربین 6220 می زارین تا ما هم بدونیم :40:
اگه اموزش عکس برداری با 6220 رو هم بذارید .:11:
taha_0095
25-03-2010, 12:12
:11:سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
taha_0095
26-03-2010, 08:01
سلام مثل این که فروم مطروکه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میشه رنگبندی عکس 6220 را بالا برد
DariushGreat
26-03-2010, 12:27
سلام مثل این که فروم مطروکه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میشه رنگبندی عکس 6220 را بالا برد
سلام
بابا متروکه چیه؟! همه رفتن مسافرت... :دی
برای رنگ بندی شما چند کار می تونی بکنی:
در دوربین برو روی رنگ مایه Color Tune حالا می تونی رنگ بندی تند رو گزینش کنی
در دوربین برروی وضوح Contrast برو و با کم و زیاد کردن می تونی رنگ ها رو تند تر و روشن تر بکنی
در دوربین بر روی بالانس سفیدی White Balance برو و اون رو روی آفتابی برای گرم تر شدن رنگ ها و روی لامپ رشته ای برای سرد تر شدن رنگ ها بگذار.
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
taha_0095
26-03-2010, 13:55
سلام
بابا متروکه چیه؟! همه رفتن مسافرت... :دی
برای رنگ بندی شما چند کار می تونی بکنی:
در دوربین برو روی رنگ مایه Color Tune حالا می تونی رنگ بندی تند رو گزینش کنی
در دوربین برروی وضوح Contrast برو و با کم و زیاد کردن می تونی رنگ ها رو تند تر و روشن تر بکنی
در دوربین بر روی بالانس سفیدی White Balance برو و اون رو روی آفتابی برای گرم تر شدن رنگ ها و روی لامپ رشته ای برای سرد تر شدن رنگ ها بگذار.
Color Tune کجاست ما که ندیدیم
taha_0095
26-03-2010, 14:09
دستت درد نکنه پیداش کردم :11::31:
در ضمن وقتی دوربین رو باز می کنی چراق gps چشمک می زنه وقتی هم می بندی بازم ادامه پیدا می کنه برای همه همین جوری هست یا فقط برای من این جوری خیلی ممنون!!!!!!!!!:question:
دستت درد نکنه پیداش کردم :11::31:
در ضمن وقتی دوربین رو باز می کنی چراق gps چشمک می زنه وقتی هم می بندی بازم ادامه پیدا می کنه برای همه همین جوری هست یا فقط برای من این جوری خیلی ممنون!!!!!!!!!:question:
نه. توی setting برو record location رو خاموش کن.
سلام. آیا برنامه ای برای استفاده از 6220 کلاسیک به عنوان وب کم وجود داره؟ اگر هست معرفی کنید لطفا
taha_0095
27-03-2010, 08:19
سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
بیاین دیگه نا امیدم کردید:41::37::42::thumbsdow
DariushGreat
27-03-2010, 09:47
سلام. آیا برنامه ای برای استفاده از 6220 کلاسیک به عنوان وب کم وجود داره؟ اگر هست معرفی کنید لطفا
سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
عزیز برنامه Mobiola Webcam 3.19 هست. البته نگارش های 3.15 و 3.17 نیز هست. برنامه خیلی خفنیه...
سلام دوستان
من 6220 کلاسیک دارم. برنامه nokia map رو نصب کردم ولی خطای "system error" میده لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام
چطور ميشه اون دكمه زير چراغ GPS رو غير فعال كرد . يا تغييرش داد . توي تنظيمات ميانبرها ، تنظيم فقط براي
دوتا كليدهاي راست و چپ هست و ششتا ميانبرها روي صفحه نمايش ، دكمه زير چراغ GPS رو پيدا نكردم .
ضمنن ورژن گوشي 5.15 هست .
سلام به همه
بخشید من آخر نفهمیدم
رم چی بگیرم؟
من فعلا تو اراک هستم
رم 4گیگ کلاس 4 مارک سیلیکن گیر آوردم 12000تومن
رم 4 گیگ ترنسند و ساندیسک که معلوم نبود کلاس چند بودن 11000
من چند روز دیگه میام تهران
حالا نمیدونم اینجا بگیرم یا نه؟
ببخشید تنها ترس من اینه که موقع فیلم برداری ریپ بزنه
خواهشا اگه کسی رم 4 داره و این مشکل رو نداره
نوع رم و کلاسش رو بگه
ممنون میشم
ببخشید تنها ترس من اینه که موقع فیلم برداری ریپ بزنه
خواهشا اگه کسی رم 4 داره و این مشکل رو نداره
نوع رم و کلاسش رو بگه
ممنون میشم
ببين دوست من هم گوشيم موقع فيلمبرداري با سايز بزرگ تيك مي انداخت كه خيلي منو ناراحت مي كرد و سراغ رم كلاس 6 كه دوستان پيشنهاد داده بودن خيلي گشتم يافت نشد ولي يه رم 8گيگ كلاس 2 گير آوردم كه اون تيك رو نداشت و يه فرق ظاهري هم با رم هاي ديگه داشت اون چي بود؟
قسمت پشتش يه برجستگي در اندازه 1×0/5 داشت كهبقيه رم ها يا ندارن يا اگه دارن از اين اندازه كوچيكه تازه رمي كه گرفتم فله اي بود با مارك سن ديسك و گارانتي هم داشت و فروشندش هم اجازه داد تا امتحانش كنم و بعد گرفتمش همين اميدوارم به دردت بخوره:11:
متشكرم
taha_0095
03-04-2010, 22:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:
edris.noei
05-04-2010, 10:02
آقا منم رم 4 گیگ کلاس 4 توشیبا خریدم ولی موقع فیلم برداری ریپ میزنه.کلاس 6 رو هرچی گشتم تو علاءالدین نتونستم پیدا کنم.
edris.noei
05-04-2010, 11:33
ببخشید خیلی وقت بود که به فروم سر نزده بودم.فریمور گوشیم 05.15 هستش.از اسمارت کام هم استفاده می کنم.تو هوای آزاد هم از gps استفاده می کنم.قبلا این مشکلات رو نداشتم.
enimonte
07-04-2010, 15:30
سلام.یکی از اشناهامون میخواهد برای برادرش یک 6220 دسته 2 بگیره،قیمت کارکرده و نوش رو میخواهد.کسی میتونه بهم قیمت بده؟؟ممنون
Mahziar-7
08-04-2010, 01:27
سلام
من امروز یه گوشی دسته دو 6220 گرفتم.
موقعی که میخوام یه سند جدید توی آفیسش باز کنم خطا میده که: "مجوزی برای برنامه نیست. مجوز خریداری می کنید؟"
مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟
jamshidjap
08-04-2010, 10:28
اين گوشي به صورت فابريکي قابليت ويرايش فايلاي آفيس رو نداره ...
به اين تاپيک مراجعه کن :
blue2006
08-04-2010, 12:32
سلام
آقا من یه گوشی 6220 خریده بودم ( حدود 2 ماه قبل )
چند وقت پیش افتاد تو آب یه لنز و آیسی گزاشت رو دستم . 35 تومن خرجش کردم . اما الان صداش خیلی کم شده دادم یه کپسول دیگه روش انداخت اما بازم خوب نشد . ولی با هد فونش صداش خوبه مشکل از کپسول هاشه ( منظورم صدای اسپیکرش هنگام مکالمه است )
تازه اون یارو که گوشی رو باز کرد ز در مموریش رو هم شکست .
یه سوال دیگه
به نظرتون بفروشمش بهتره یا نگهش دارم ؟
قیمتش با این اوصاف حدود چقره
Saman-tci
08-04-2010, 14:44
دوست من فکر نکنم ارزشش فروختن داشته باشه ...
شما فکر نکنم بتونید بیشتر از 120 بفروشید ... به نظر من یا نگهش دارید و استفاده کنید یا یه مقدار بزارید روش و یه گوشی بهتر بخرید ...
blue2006
09-04-2010, 00:42
سلام
آقا این در یدکی مموری گوشی که شکسته شده رو از کجا باید گیر بیارمش ؟
سلام
آقا این در یدکی مموری گوشی که شکسته شده رو از کجا باید گیر بیارمش ؟
شاید اگه تعمیرگاه اشنا داشته باشی بتونه یجوری واست پیدا کنه وگرنه باید یه قای بخری، که اونم روش هست.
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
سلام
چطور ميشه اون دكمه زير چراغ GPS رو غير فعال كرد . يا تغييرش داد . توي تنظيمات ميانبرها ، تنظيم فقط براي
دوتا كليدهاي راست و چپ هست و ششتا ميانبرها روي صفحه نمايش ، دكمه زير چراغ GPS رو پيدا نكردم .
ضمنن ورژن گوشي 5.15 هست .
سلام. اینجاست: Setting/general/Own key
بعد میری تغیرش میدی.
بعد میری تغیرش میدی.
دوست من ممنون ، من فقط توي نسخه فارسيش ميگشتم كه نبود ، زبان رو به انگليسي تبديل كردم
پيدا شد . حتما" يادشون رفته Own Key رو به زبان فارسي اضافه كنند
lamorovat
10-04-2010, 18:18
سلام به همه
خواستم بدونم نصب دیکشنری روی گوشی نوکیا 6220 مشکلی ایجاد نمیکنه؟راحت؟ همینطور متن فارسی جابجا نشان نمیدهد؟ برای خواندن مقالات فارسی بصورت آفیس؟بدون نصب برنامه روي كامپیوتر گوشی را شناسايی میکند؟ آنتن دهی و دوام باطریش چطوره؟
سلام به همه
خواستم بدونم نصب دیکشنری روی گوشی نوکیا 6220 مشکلی ایجاد نمیکنه؟راحت؟ همینطور متن فارسی جابجا نشان نمیدهد؟ برای خواندن مقالات فارسی بصورت آفیس؟بدون نصب برنامه روي كامپیوتر گوشی را شناسايی میکند؟ آنتن دهی و دوام باطریش چطوره؟
علیک سلام
تا حالا مشکل زبان توی هیچ دیکشنری با 6220 ندیدم.من unidic رو پیشنهاد میکنم.اگه گوشیت -- باشه که ترکوندی. با متن فارسی مشکل نداره. آفیس رو دقیقا نمیدونم اما واسه من که لیسانس کد میخاد. بدون برنامه توی حالت انتقال اطلاعات(mass storage) میشناسه اما واسه حالت pcsuit باید نرم افزار pcsuitرو از توی cd نصب کنی یا دانلود کنی. حالت pcsuit واسه نصب نرم افزار و بک آپ گرفتن و ... خوبه. آنتن دهیش خوفه دوام باطریش هم نسبتا خوبه و ضمنا میزان نور display توی مصرف باتری تاثیر زیادی داره.
سلام خسته نباشید . میخواستم بدونم که تا حال گوشی اتان را اپگرید کرده اید و اخرین نسخه ان محاسن و معایبش نسبت به سال پیش چیست ؟ ایا این کار بکنم یا نه ؟ چون سال پیش من ین کار را کردم و نسخه ان 05.15 است . ایا نسخه جدید ان امده است ؟ با تشکر
DariushGreat
11-04-2010, 12:24
سلام به همه
سلام
به تالار پی30ولد خوش اومدی :دی انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
چرا از دیکشنری فابریک نوکیا بهره نمی گیری؟ توی سایتش هست. از همه زبان ها به فارسی و برعکس...
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
بچه ها سلام یه مشکله بد :45: نمیتونستم مسیج بفرستم.هرکاری کردم درست نشد.بعد بکاپ گرفتم و مستر ریست کردم.مشکل ارسال حل شد ولی. حالا گیر داده میگه پسورد مموری کارت چیه :23: آخه پسورد نداشت . حالا چیکار کنم؟
(گوشیم هم ه ک بود)
:37: شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم
edris.noei
13-04-2010, 16:14
باید بری موبایل فروشی ها تا برات درست کنن.البته اینم بگم که خیلی از موبایل فروشی ها میگن که رمت سوخته،ولی این طور نیست.اگه طرف بلد باشه رمتو وصل می کنه به کامپیوتر و یه کاری می کنه که درست میشه ولی همه اطلاعات رمت پاک میشه.
خودت نمیتونی درستش کنی.منم بلد نیستم
DariushGreat
14-04-2010, 07:44
بچه ها سلام یه مشکله بد :45: نمیتونستم مسیج بفرستم.هرکاری کردم درست نشد.بعد بکاپ گرفتم و مستر ریست کردم.مشکل ارسال حل شد ولی. حالا گیر داده میگه پسورد مموری کارت چیه :23: آخه پسورد نداشت . حالا چیکار کنم؟
(گوشیم هم ه ک بود)
:37: شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم
پاسخت در تاپیک تعمیرگاه مجازی نوکیا داده شد
پاسخت در تاپیک تعمیرگاه مجازی نوکیا داده شد
بله پاسخ دریافت شد :hmm: اما نشد.مجبور شدم فرمت کنم .البته 95% اطلاعات رو توی هارد کامپوتر بود اما یه سری یادداشت توی Active notes داشتم که حیف شد :44:
ولی هنوز کنجکاوم که قضیه ی ارسال نشدن مسیج از کجا اب میخورده؟ :13: امیدوارم دیگه اینجوری نشه.
بچه ها کسایی که با HelloOx2 گوشیشون رو -- کردن تا حالا مشکلی نداشتن با گوشی؟
farshad.88
18-04-2010, 13:04
سلام دوستان
1- ال سی دی گوشیم شکسته. قیمت ال سی دی 6220c چنده ؟
2- ایرانسل دارم وقتی کسی بخواد از همراه اول برام اس ام اس بزنه واسه واسش پندینگ میشه در حالی که فرستاده شده. جالب اینجاست که تکراری هم میاد. یعنی یک اس ام اس چند بار میاد. واسه اس ام اس هایی که از ایرانسل میاد مشکلی ندارم. البته الانشم مشکلی نیست واسه اونایی که به من اس ام اس میدن مشکله که باید الکی پول چند تا اس ام اس رو بدن. ( اونا فقط یک بار میفرستند . اما واسه من چند بار میاد ). به تنظیمات گوشی ربط داره ؟
2 تا سوال پرسیدم .ممنون اگه همینجا جواب بدین.
سلام دوستان
1- ال سی دی گوشیم شکسته. قیمت ال سی دی 6220c چنده ؟
2- ایرانسل دارم وقتی کسی بخواد از همراه اول برام اس ام اس بزنه واسه واسش پندینگ میشه در حالی که فرستاده شده. جالب اینجاست که تکراری هم میاد. یعنی یک اس ام اس چند بار میاد. واسه اس ام اس هایی که از ایرانسل میاد مشکلی ندارم. البته الانشم مشکلی نیست واسه اونایی که به من اس ام اس میدن مشکله که باید الکی پول چند تا اس ام اس رو بدن. ( اونا فقط یک بار میفرستند . اما واسه من چند بار میاد ). به تنظیمات گوشی ربط داره ؟
2 تا سوال پرسیدم .ممنون اگه همینجا جواب بدین.
و سلام. قیمت lcd اون موقع که قیمت کردم بین 30 تا 35 بود.
و سوال دوم هم اینکه این مدل مشکلات بین خطوط همراه اول و ایرانسل تقریبا عادی شده،معمولا هرچند وقت اینجوری میشن و بعد چند روز اوضاع عادی میشه و فکرکنم گوشی بی تقصیره:46:
با سلام
چطور میشه پیامکهارو توی حافظه تلفن کپی کرد
چون اینطوری بهتره
total_overdose
21-04-2010, 17:08
با سلام
چطور میشه پیامکهارو توی حافظه تلفن کپی کرد
چون اینطوری بهتره
سلام:31:
اگه منظورت مسیرشون هست که راحته
تویه قسمت مسیج تلفن میری تویه ستینگ گزینه آخر همون other رو انتخاب کن اونجا میتونی ببری رو مموری کارت.
باز هم سلام!
من برای فایلهای صوتی توی کامپیوتر آلبوم و هنرمند و ... به صورت فارسی مشخص کردم اما مثل این که توی گوشی به هم ریخته میشند و به قول بعضی ها با خط میخی نوشته میشند
البته بعضی از فایلها با این موضوع مشکلی ندارند:41:
در ضمن به علت تعداد زیاد فایلهای صوتی نمیتونم توی گوشی اونها رو مرتب کنم.:41:
6220
سلام:31:
اگه منظورت مسیرشون هست که راحته
تویه قسمت مسیج تلفن میری تویه ستینگ گزینه آخر همون other رو انتخاب کن اونجا میتونی ببری رو مموری کارت.
خوب اینطوری که پیامها کوپی نمیشند
total_overdose
21-04-2010, 18:03
خوب اینطوری که پیامها کوپی نمیشند
فقط یبار برای همیشه کپی میشن.اگه قبلا اینکارو کردی دیگه نمیشه.مگر اینکه ریست فکتوری کنید شاید جواب بگیرین.البته بکاپ یادتون نره.
یسری روش دیگم هست فکر کنم تویه قسمت -- و اینا باید باشه.
فقط یبار برای همیشه کپی میشن.اگه قبلا اینکارو کردی دیگه نمیشه.مگر اینکه ریست فکتوری کنید شاید جواب بگیرین.البته بکاپ یادتون نره.
یسری روش دیگم هست فکر کنم تویه قسمت -- و اینا باید باشه.
نشد!.........
شاید اگه تعمیرگاه اشنا داشته باشی بتونه یجوری واست پیدا کنه وگرنه باید یه قای بخری، که اونم روش هست.
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
بعد میری تغیرش میدی.
من قبل از آپدیت گوشی از این مسیر به راحتی برای این کلید برنامه تعریف می کردم اما بعد از آپدیت دیگه این مسیر وجود نداره
سلام وقتی رم گوشی را در کامپیوتر قرار میدهم . ومیخواهم فایلی را در رم کپی کنم خطای زیر را میدهد.
the disk is write - protected
remov the write-protection or use anather disk
حتی نمی توانم ان راdefragmenter کنم
JOSTOJUGAR
23-04-2010, 13:31
سلام
دانلود فارسی ساز نوکیا 6220 و نحوه نصبش رو اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
DariushGreat
23-04-2010, 14:04
سلام
دانلود فارسی ساز نوکیا 6220 و نحوه نصبش رو اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
گوشی شما دارای زبان فارسی برای محیط کار و نوشتن هست. از اون بهره بگیر
JOSTOJUGAR
23-04-2010, 14:50
سلام
ممنون من خودم نوکیا 6220 دارم و قسمت تنظیمات زبان فارسی و اردو انگلیسی و عربی رو داره اما یه گوشی دیگه 6220 یکی از دوستان خریده البته قبلا استفاده شده فقط زبان انگلیسی رو داره و دو زبان دیگه که به زبان چینیه زبان فارسی و عربی رو نداره
از دوستان اگه اینطور موردی برخوردین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
JOSTOJUGAR
25-04-2010, 08:49
سلام
دوستانني كه به نوكيا 6220 آشنا هستند اگه ممكنه در مورد مشكل من راهنمايي بفرماييد
سلام
دوستانني كه به نوكيا 6220 آشنا هستند اگه ممكنه در مورد مشكل من راهنمايي بفرماييد
بايد فريمور گوشي رو آپ كني(به ورژن جديد كه فارسي باشه):20:
DariushGreat
25-04-2010, 11:29
سلام
بايد فريمور گوشي رو آپ كني(به ورژن جديد كه فارسي باشه):20:
با سپاس از گوموش جان :10:
پیش از آپدیت می بایست پروداکت گوشیت رو با برنامه ای مانند NSS به پروداکت پشتیبانی فارسی تغییر بدی ( برای نمونه همون پروداکت گوشی خودت که زیر باتری حک شده ). سپس آپدیت کن می بینی فارسی افزوده شد!
JOSTOJUGAR
26-04-2010, 14:35
سلام
دوستان اینا که گفتین درست اما لطفا در سطح مبتدی یه طوری بفرمایید مرحله به مرحله بتونم انجام بدم
در حد کلاس اولی :46:
:11:
miladddd
26-04-2010, 20:59
راهی داره که کیفیت فیلم برداریه گوشی بهتر بشه؟
حداقل اون نویز مسخرش کمتر بشه، تو مایه های n82 بشه
فيلمبرداري تو چه حالت نويز داره
موقعي كه به حافظه خود گوشي ريخته ميشه يا رم جانبي؟:20:
DariushGreat
28-04-2010, 23:06
سلام
دوستان اینا که گفتین درست اما لطفا در سطح مبتدی یه طوری بفرمایید مرحله به مرحله بتونم انجام بدم
در حد کلاس اولی :46:
:11:
سلام
بفرمایین :11:
شرمنده اخلاق ورزشیت! :دی بالاخره بایستی یه فرقی میان دوربین هاشون باشه یا نه... :دی
mohamad1383
29-04-2010, 07:18
دوستاني كه آنتي ويروس براي 6220 نصب كردند
گوشيم خودش خاموش ميشه با اينكه شارژش پره فكر ميكنين با انتي ويروس درست ميشه يا اينكه ضربه اي چيزي خورده؟؟؟
چكار كنم؟
چنتا انتي ويروس هم دان كردم كه چه با ساين چه بي ساين نصب نميشه.
با سلام
من برای فایلهای صوتی توی کامپیوتر آلبوم و هنرمند و ... به صورت فارسی مشخص کردم اما مثل این که توی گوشی به هم ریخته میشند و به قول بعضی ها با خط میخی نوشته میشند
البته بعضی از فایلها با این موضوع مشکلی ندارند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به علت تعداد زیاد فایلهای صوتی نمیتونم توی گوشی اونها رو مرتب کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6220
mohamadreza666
30-04-2010, 13:25
من دوتا مشکل دارم
1. بعضی وقتا که توی مدیا پلیر هستم تا صدا رو کم و زیاد میکنم هنگ میکنه و ریست میشه!!!
2.توی اکثر فایل های ویدئویی هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه و بعد دوباره اجرا میشه!!!
چی کار کنم؟؟؟
سبز باشین!!!:10:
DariushGreat
30-04-2010, 21:25
سلام
با سلام
البته بعضی از فایلها با این موضوع مشکلی ندارند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به علت تعداد زیاد فایلهای صوتی نمیتونم توی گوشی اونها رو مرتب کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6220
احتمالا فرمت نوشتاریت چیزی غیر از UTF-8 بوده که به هم ریخته. می بایست فرمت نوشتاری رو UTF-8 کنی.
من دوتا مشکل دارم
1. بعضی وقتا که توی مدیا پلیر هستم تا صدا رو کم و زیاد میکنم هنگ میکنه و ریست میشه!!!
2.توی اکثر فایل های ویدئویی هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه و بعد دوباره اجرا میشه!!!
چی کار کنم؟؟؟
سبز باشین!!!:10:
از همه پرونده ها به ویژه اونهایی که توی حافظه درونی گوشی هستن و مخاطبین و پیام هات پشتیبان بگیر و سپس یه مستر ریست بکن درست می شه.
شاد و سبز باشین :دی
سلام
احتمالا فرمت نوشتاریت چیزی غیر از UTF-8 بوده که به هم ریخته. می بایست فرمت نوشتاری رو UTF-8 کنی.
چطوری؟ باید فرمتشو تغییر داد ؟
MOHAMAD SALEM
04-05-2010, 18:15
سلام من چند وقت پیش هر وقت تو قسمت مخاطبین میرفتم میشد دید که به چه افرادی پیام دادم زنگ زدم یازنگم زدن اما حالا دیگه نمیتونم میشه کمکم کنید ممنون
سلام انگار مارایادتون رفته یکی کمک کنه
سلام انگار مارایادتون رفته یکی کمک کنه
سلام. توی مخاطبین؟ توی log باید باشه.اینجا رو چک کن : settings/ app/log ببین روی no log نباشه.
ar.behnam
06-05-2010, 01:37
بچه ها چرا اصلا بازی روی گوشی ما نصب نمیشه ؟
میگه
error
application will be closed
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
یعنی باز نمیشه
بچه ها چرا اصلا بازی روی گوشی ما نصب نمیشه ؟
میگه
error
application will be closed
فرمتش چیه ؟؟؟ جاوا یا سیمبین ؟؟
miladddd
08-05-2010, 18:21
4 تا سوال دارم
چجوری میشه موقع انتخاب زنگ ساعت همه صداهای موجود در گوشی رو یکجا باز نکنه و قابلیت انتخاب پوشه داشته باشیم! ؟
دوم اینکه برای بالاتر رفتن سرعت گوشی چه کارایی میشه انجام داد؟
سوم اینکه موقعی که تو گالری قسمت ویدئو میرم دیگه نمیتونم برگردم صفحه قبلی و باید با دکمه قرمر از منو کلا خارج بشم
آخرین سوالم، فایل های wmv رو با Core player نمی تونم بخونم البته با نرم افزار خود گوشی میشه، ولی موقعی که عقب و جولش میکنم صدا و تصویرش در حد یکی دو ثانیه ناهماهنگ میشه، باید چکار کنم؟
ممنونم میشم راهنمایی کیند
jaber1361
13-05-2010, 10:34
سلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
قبلا این کار رو انجام دادم ولی حالا هرچی میگردم جاشو پیدا نمی کنم
miladddd
14-05-2010, 19:36
سلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
setting\general\own key
miladddd
16-05-2010, 17:40
سوالای خودمم یکی جواب بده!
4 تا سوال دارم
چجوری میشه موقع انتخاب زنگ ساعت همه صداهای موجود در گوشی رو یکجا باز نکنه و قابلیت انتخاب پوشه داشته باشیم! ؟
سوم اینکه موقعی که تو گالری قسمت ویدئو میرم دیگه نمیتونم برگردم صفحه قبلی و باید با دکمه قرمر از منو کلا خارج بشم
آخرین سوالم، فایل های wmv رو با Core player نمی تونم بخونم البته با نرم افزار خود گوشی میشه، ولی موقعی که عقب و جولش میکنم صدا و تصویرش در حد یکی دو ثانیه ناهماهنگ میشه، باید چکار کنم؟
MOHAMAD SALEM
17-05-2010, 17:04
سلام بالاخره خودم برنامه رو پیداکردم برین داخل پوشه برنامه----بعدش بروز اوری انتخاب کنید----بعد به اینترنت وصل بشین----برنامه conversationروانتخاب کنید تا دانلود بشه بعد از نصب در قسمت مخاطبین قسمتی اضافه شده که تمام پیامهاوتماسایی که گرفتین بامشخصات نشون میده
4 تا سوال دارم
1.همچین امکانی نیست !
2.کلاس رم بالا باشه ... یه سری فایل ها هم هستند که باید پاک بشن اما توصیه نمیشه چون ممکنه به گوشی آسیب وارد شه
3.عجیبه ... با آپدیت یا مستر ریست شاید درست شه
4.کورپلیر نمی نونه wmv پخش کنه .. اگه رزولوشنش 320 در 240 باشه اون مشکل پیش نمیاد .. در ضمن بیت ریتش نباید زیاد بالا باشه
اين مربوط به نرم افزار Core player ميشه .حذفش كن ببين درست ميشه يا نه . احتمالا" با گوشيت ناسازگاره .
واسه منم قبلا" پيش اومده بود .
jaber1361
20-05-2010, 07:12
سلام
setting\general\own key
گشتم نبود. فکر کنم تو فریمور جدید حذفش کردن!!!! میشه چک کنید.
لطفا عکسش را
سلام
گشتم نبود. فکر کنم تو فریمور جدید حذفش کردن!!!! میشه چک کنید.
اگه زبان گوشي شما فارسي باشه ، اين گزينه رو نشون نميده .
اول زبان گوشي رو به انگليسي تغيير بده ، بعد برو به اون مسيري كه دوستمون گفته :
setting\general\own key
وقتي كه تغييرات اعمال شد برگرد دوباره به زبان فارسي
jamshid2020
23-05-2010, 14:28
سلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟:13:
mohammadg846
24-05-2010, 10:57
سلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟:13:
همشون بايد در فضاي باز باشن
البته گاها اگر5/6متري پنجره باشند بازم متصل ميشه ولي دقتش مياد ژايين
کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی داره
jamshid2020
24-05-2010, 18:31
کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی داره
من که دیدم شد.گوشی سامسونگ s8000jetبود نقشه googlemapرو از توی اتاق آورد ومحلی رو که بودیم نشون داد.:20:
Saman-tci
24-05-2010, 18:48
دوستان گوشی داریم تا گوشی ....
بستگی به قدرت اتصال Gps داره ... اگه یه گوشی مثل همینی که دوستمون اشاره و یا N82 باشه بله زیر سقف هم میشه با هاش اتصال برقرار کرد ..ولی اگه یه گوشی مثلاً مثل N79 یا ... باشه در زیر سقف که هیچی در فضای باز هم به سختی کانکت میشه ....
پس بستگی به مدل گوشی و قدرت اتصال داره ...
coralisland_17
25-05-2010, 23:14
6220 من تو فضای بازم بزور جی پی اسش فعال میشه اوایل راحت تر پیدا میکرد ولی الان نه...
وقتی میخوام تو برنامه آفیسش سند جدید ایجاد یا یه سند باز کنم میگه مجوزی نیست یعنی چی و باید چی کار کنم؟
DariushGreat
26-05-2010, 09:22
6220 من تو فضای بازم بزور جی پی اسش فعال میشه اوایل راحت تر پیدا میکرد ولی الان نه...
وقتی میخوام تو برنامه آفیسش سند جدید ایجاد یا یه سند باز کنم میگه مجوزی نیست یعنی چی و باید چی کار کنم؟
1. چی پی اس گوشی شما از بهترین ها و سریع ترین هاست ( بی خودی بهش نمی گن Navigation!!! ) پیشنهادی که می تونم بدم اینه که یه بار از راه اینترنت به چی پی اس متصل شو... سپس ری استارت کن. احتمالا می بایست مشکل اتصال سریع بدون اینترنت برطرف بشه.
2. ویرایش پرونده های آفیس نیازمند مجوز هست. پولشو بده از سایت نوکیا بخر! :دی
شاد باشین :دی:8:
rezaa_14
01-06-2010, 10:08
سلام به همگی
گوشیمو یه بار باز کردم قابشو عوض کردم جی پی اسش از کار افتاد! لنز روی آنتن رو ننداخته بودم، فکر کردم مشکل از اونه ولی لنزو انداختم بازم کار نمی کنه
ماهواره ها رو شناسایی می کنه ولی وصل نمیشه؛ درضمن آنتنشم انگار یه ذره ضعیف شده
اشکال از کجاس؟ ممنون
:31:
سلام وقتی رم گوشی را در کامپیوتر قرار میدهم . ومیخواهم فایلی را در رم کپی کنم خطای زیر را میدهد.
سلام دوستان
ازتون راهنمايي ميخواستم
ديروز گوشيم(6220)افتاد توي دستشويي و من بعد از درآوردن شستمش و الان ظاهرا خشك شده ...
وقتي روشن ميكنم يه ويبره ميزنه و خاموش ميشه راستش مشكل من اينه كه ميخوام قبل از اينكه ببرمش به تعميرگاه اطلاعات رم داخلي رو بردارم ولي راهي بلد نيستم آيا راهي وجود داره كه بشه با كابل از گوشي خاموش فايل دريافت كرد و يا فايلي رو پاك كرد ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
Saman-tci
03-06-2010, 16:03
دوست من شما روی مموری کارتتون رمز گذاشتین و تا وقتی که بهش رمز ندین نمیتونین از اطلاعاتش استفاده کنید یا کپی کنید ..
دوست من شما روی مموری کارتتون رمز گذاشتین و تا وقتی که بهش رمز ندین نمیتونین از اطلاعاتش استفاده کنید یا کپی کنید ..
سلام متشکرم از توجه شما. ولی من روی مموری رمز نگذاشتم مگر برای ورود به برنامه همراه بانک
sattar rahmani
06-06-2010, 09:10
سلام به همگی
میییییییگم من گوشی 6120 دارم gps روش نصب میشه؟ قیمت این گوشی الان چنده؟ :19::31: بعدش 6220 رو دیدم گوشیه جالبیه :18: ولی کجا میشه خریدش من می خوامش یه جورایی خاطرخواش شدم بدجور :13::40:
rezaa_14
06-06-2010, 15:31
سلام به همگی
گوشیمو یه بار باز کردم قابشو عوض کردم جی پی اسش از کار افتاد! لنز روی آنتن رو ننداخته بودم، فکر کردم مشکل از اونه ولی لنزو انداختم بازم کار نمی کنه
اشکال از کجاس؟ ممنون
مشکل از چیه؟
rezaa_14
06-06-2010, 15:39
سلام به همگی
اشکال از کجاس؟ ممنون
مشکل از چیه؟
سلام به همگی
اشکال از کجاس؟ ممنون
سلام
والا یه راه حل داره برادر من :دي
اینکه شما قابو در بیاری بعد گوشی رو روشن کنی ببینی به ماهواره وصل میشه یا نه ... اگه وصل شد خب حتما مشکل هرچی هست تو قابه !
در ضمن سعی کت وقتی میخوای کانکت شی به gprs دسترسی داشته باشی ...
rezaa_14
08-06-2010, 13:48
سلام
والا یه راه حل داره برادر من :دي
اینکه شما قابو در بیاری بعد گوشی رو روشن کنی ببینی به ماهواره وصل میشه یا نه ... اگه وصل شد خب حتما مشکل هرچی هست تو قابه !
در ضمن سعی کت وقتی میخوای کانکت شی به gprs دسترسی داشته باشی ...
سلام رفیق، قابشو در آوردم. فکر کنم مشکل از آنتنش باشه چون ایندفعه هم جی پی اسش مثل قبل بود. ممکنه ضربه خورده باشه؟
mahdi1360
11-06-2010, 11:50
با سلام
کسی از دوستان gprs ایرانسلو تو این گوشی فعال کرده آیا به غیر از تنظیماتی که ایرانسل میده تنظیمات خاصی هم داره ؟:13:
با سلام
کسی از دوستان gprs ایرانسلو تو این گوشی فعال کرده آیا به غیر از تنظیماتی که ایرانسل میده تنظیمات خاصی هم داره ؟:13:
سلام اقا مهدی.بله فعال کردم.تنظیمات دیگه ای نداره فقط باید به ایرانسل درخواست بدی و اونم اول یه sms میده با متنی مبنی بر اینکه گوشی شما 6220 classic و از چی و چی پشتیبانی میکنه،بعد از چند دیقه هم sms دوم که تنظیمات هست رو میفرسته که باید سیو کنی.
mahdi1360
13-06-2010, 20:42
سلام اقا مهدی.بله فعال کردم.تنظیمات دیگه ای نداره فقط باید به ایرانسل درخواست بدی و اونم اول یه sms میده با متنی مبنی بر اینکه گوشی شما 6220 classic و از چی و چی پشتیبانی میکنه،بعد از چند دیقه هم sms دوم که تنظیمات هست رو میفرسته که باید سیو کنی.
ممنونم دوست عزیز :11:
نمیدونم اون روز چرا کار نمیکرد کم کمش ده بار این تنظیماتو گرفتم اما کار نکرد امروز دوباره تنظیماتو گرفتم اما نمیدونم چی شد حالا داره کار میکنه با تشکر از شما دوست عزیز :11:
miladddd
28-06-2010, 18:57
این عکسهایی که مخصوص sms هستنو چجوری میشه با گوشی فرستاد؟
من که نتونستم کاریشون کنم
عکسهایی هم که برام میفرستن قابل ارسال به دیگران نیست
این عکسهایی که مخصوص sms هستنو چجوری میشه با گوشی فرستاد؟
من که نتونستم کاریشون کنم
عکسهایی هم که برام میفرستن قابل ارسال به دیگران نیست
منم اون اوایل خواستم راه حل پیدا کنم اما انگار نیست،هیچ جوره نمیشه فرستاد.شاید نرم افزار باشه واسش.
بچه ها 2 تا مسئله:
اول در مورد سرعت ارسال فایل با بلوتوث، جدیدا انگار سرعت ارسال و دریافت فایل گوشیم کم شده، مثلا وقتی داداشم یه عکس رو با گوشیش(N81) میفرسته 1 ثانیه هم براش طول نمیکشه.اما اگه من همون فایل رو بفرستم 3ثانیه طول میکشه.کلا در مورد هر فایلی اینجوری شده. مشکل سخت افزاریه؟ یا؟
و دوم اینکه میخوام یه قاب اصلی خوب بخرم.نمیدونم از کجا بخرم بهتره و اینکه جنسشون نسبت به قاب فابریک چطوره و حدود قیمتش از چند تا چنده.
:40:
miladddd
05-07-2010, 17:13
چطور میتونم گوشی رو بزارم صدا ضبط کنه و بدون اینکه بهش دست بزنم تا مثلا یک ساعت ضبط کنه
چون هر وقت گذاشتمش ضبط بعد از 5 دقیقه خود بخود قطع شده
فهمیدم چطور برنامه GPS نصب میشه
zahedy2006
23-07-2010, 14:45
سلام
پس از آپدیت گوشی 6220 کلاسیک وقتی به نوکیا اوی مپ وصلش می کنی ایران تو لیستش نیست؟
دلیلش چیه؟
ضمنا نسخه Ovi maps اون 2.0 می باشد که به صورت خودکار با آپدیت به 3.03 ارتقا نیافت
برای نقشه ایران چه کنم؟
سلام
میدونید که 6220
A-GPS داره و وصل شدن GPS مدتی طول میکشه
راهی برای زود وصل شدن gps میشناسید ؟
...........................
سلام
میدونید که 6220
A-GPS داره و وصل شدن GPS مدتی طول میکشه
راهی برای زود وصل شدن gps میشناسید ؟
با GPRS سریع وصل میشه ... شما از خونه بزن بیرون راحت وصل میشه
mohammadg846
25-07-2010, 09:06
چطور میتونم گوشی رو بزارم صدا ضبط کنه و بدون اینکه بهش دست بزنم تا مثلا یک ساعت ضبط کنه
چون هر وقت گذاشتمش ضبط بعد از 5 دقیقه خود بخود قطع شده
باید یه برنامه ضبط صدا نصب کنی
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
سلام
پس از آپدیت گوشی 6220 کلاسیک وقتی به نوکیا اوی مپ وصلش می کنی ایران تو لیستش نیست؟
دلیلش چیه؟
ضمنا نسخه Ovi maps اون 2.0 می باشد که به صورت خودکار با آپدیت به 3.03 ارتقا نیافت
برای نقشه ایران چه کنم؟
باید گوشی را -- کنید وبعد نوکیا مپ نصب کنید
ايول ...!!!!
212 تا صفحه شد اين تاپيك ؟ ... خيلي وقت بود نبودم ...!!!!
دوستان سوالي چيزي بود در خدمتم ...
miladddd
29-07-2010, 11:20
ايول ...!!!!
212 تا صفحه شد اين تاپيك ؟ ... خيلي وقت بود نبودم ...!!!!
دوستان سوالي چيزي بود در خدمتم ...
اگه میشه یه نرم افزار مناسب برای ضبط خوب صدا معرفی کنید
و همچنین راهی رو معرفی کنید که بشه بدون گیر به فیلم برداری پرداخت، چون رم من ظاهرا سرعتش پایینه چون همش گیر میکنه
miladddd
02-08-2010, 10:08
یه سوال دیگه!
چرا موقع دریافت بلوتوث اطلاعات رو در حافظه خود گوشی میریزه، اگه حجمش زیادباشه دریافت نمیکنه! راهش برای اینکه روی کارت حافظه بریزه چیه؟
یه سوال دیگه!
چرا موقع دریافت بلوتوث اطلاعات رو در حافظه خود گوشی میریزه، اگه حجمش زیادباشه دریافت نمیکنه! راهش برای اینکه روی کارت حافظه بریزه چیه؟
برای برنامه ضبط صدا بگم که تقریبا هرچی برنامه هست با سیستم عامل 6220 سازگار نیستن و همش بوق میزنن.مگر اینکه جدیدا برنامه ای اومده باشه.
اما واسه بلوتوث،چون فایلهای دریافتی میرن توی mesaging باید حافظه ی مربوط به اون رو بزاری روی رم. از این مسیر:
messaging/setting/other/Memory in use
aydin_eb7777
02-08-2010, 19:17
یه سوال دیگه!
----------
بله دوست عزیز گوشیهای نوکیا بلوتوث رو به صورت اس ام اس دریافت می کنن و اگه حجم فایلت بیشتر از فون مموری باشه ارور می ده و راهش اینه که تو تنظیمات قسمت Messaging گوشیت حافظه دریافت را روی مموری کارت بزاری
Meno=>messaging=>Options=>Settings=>Other=>Memory in use
این قسمت کارت حافظه را انتخاب کن
موفق باشی
miladddd
03-08-2010, 09:52
به نظرتون رم 8 گیگ سرعت مناسب چی بگیرم؟
یه ساندیسک کلاس 4 دارم که موقع فیلم برداری گاهی اوقات گیر میکنه
به نظرتون رم 8 گیگ سرعت مناسب چی بگیرم؟
یه ساندیسک کلاس 4 دارم که موقع فیلم برداری گاهی اوقات گیر میکنه
دوست من ، اين گير كردنهاي حافظه در اين گوشي مثل اينكه همه گير شده . من به اين نتيجه رسيدم
(تجربه شخصي) هربار چند نرم افزار نصب ميكنم اين مشكل پيش مياد . حالا نميدونم مشكل
از گوشيه يا از كارت حافظه .
تنها راهشم اينه كه تمام اطلاعات گوشي رو بريزي تو كامپيوتر بعد از طريق خود گوشي حافظه رو فرمت كرد .
درضمن : در مواقع خيلي ضروري مثلا" توي مهماني هستين يا توي مسافرت ، از توي تنظمات دوربين موقتا"
حافظه گوشي رو روي حافظه خود گوشي تنظيم كنيد ، تا در زماني مناسب كه به كامپيوتر دسترسي پيدا
ميكنيد ، مموري رو فرمت كنيد . (سعي كنيد حافظه خود گوشي رو براي يه همچين مواقعي خالي نگه داريد)
miladddd
14-08-2010, 17:57
با این گوشی چجوری میشه موسقی روی رادیو انداخت؟!
اصلا امکانشو داره؟
amirhoseinmehri
15-08-2010, 09:51
با این گوشی چجوری میشه موسقی روی رادیو انداخت؟!
اصلا امکانشو داره؟
باید fm transmiter داشته باشه که نداره:46:
سلام.امیدوارم عنوانش رو درست نوشته باشم...
تنظیمات gprs & روی گوشیم هست اما گوشیم به اینترنت وصل نمیشه
ولی کامپیوتر رو تونست به اینترنت وصل کنه
از اینجا میفهمیم مشکل از شبکه و سیمکارت نیست
گوشیم رو ریست کردم به اینترنت وصل شد ...
آآخرین کارها که با گوشیم انجام دادم اینکه با دو برنامه helloox و hellocarbide هکشون کردم
mohamad1383
22-08-2010, 12:36
سلام بر دوستان.
چند وقته گوشيم هر چند بار كه عكس ميگرم يا جي پي اس روشن ميكنم يه بارش ريست ميكنه .
كسي ميتونه راهنمايي كنه ؟؟؟؟؟؟؟/
سعي كردم چندتا آنتي ويروس هم نصب كنم اما نصب نشد.
لطفا راهنمايي كنيد.
DariushGreat
26-08-2010, 17:29
سلام بر دوستان.
چند وقته گوشيم هر چند بار كه عكس ميگرم يا جي پي اس روشن ميكنم يه بارش ريست ميكنه .
كسي ميتونه راهنمايي كنه ؟؟؟؟؟؟؟/
سعي كردم چندتا آنتي ويروس هم نصب كنم اما نصب نشد.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی :46:
انشالله مدیر شدنت رو ببینیم :10:
یه بک آپ از همه کانتکت ها و مسیج ها و فایل هات بگیر و سپس با کد #7370#* مستر ریست کن. مشکلت برطرف می شه
در ضمن... از سیمبین 9.1 به بعد دیگه گوشی های نوکیا ویروس نمی گیرن. شما هم نمی خواد بی خودی با نصب آنتی ویروس های الکی گوشیت رو سنگین کنی
شاد باشین
التماس دعا :46:
amirhoseinmehri
27-08-2010, 09:54
سلام.امیدوارم عنوانش رو درست نوشته باشم...
تنظیمات gprs & روی گوشیم هست اما گوشیم به اینترنت وصل نمیشه
ولی کامپیوتر رو تونست به اینترنت وصل کنه
از اینجا میفهمیم مشکل از شبکه و سیمکارت نیست
گوشیم رو ریست کردم به اینترنت وصل شد ...
آآخرین کارها که با گوشیم انجام دادم اینکه با دو برنامه helloox و hellocarbide هکشون کردم
از opera mini استفاده کن
با سلام
چطور میشه این محدودیت زمانی فیلمبرداری را از بین برد ؟
آیا برنامه ای داره؟
maziarzar
01-09-2010, 22:25
مال من که محدودیت نداره!
miladddd
04-09-2010, 00:02
با سلام
چطور میشه این محدودیت زمانی فیلمبرداری را از بین برد ؟
آیا برنامه ای داره؟
شاید رو حافظه خود گوشی فیلم میگیری که حافظت کم میاد
mohamad1383
04-09-2010, 13:50
ممنون از راهنماييت
sirhector300
05-09-2010, 05:44
سلام به دوستان گل پی سی
میگم من یه مشکلی با برنامه اسمارت کام جی پی اس دارم. وقتی برنامه رو باز میکردم، اولش برای اینکه موقعیت اولیه رو پیدا کنه، حدود 10 ثانیه به gprs متصل میشد. بعد وقتی موقعیت اولیه رو پیدا میکرد، قطع میشد و دیگه بدرستی کار میکرد. البته اینش مشکلی نبود.
حالا سیم کارت همراه اولمو زدم سرش، دیگه مینویسه connection to internet needed. connect? یه همچنین چیزیه. یعنی میگه باید به اینترنت وصل شی. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصلا gps چه ربطی به اینترنت داره؟
ممنونم میشم.
یاعلی
Hadi King
05-09-2010, 06:09
سلام به دوستان گل پی سی
میگم من یه مشکلی با برنامه اسمارت کام جی پی اس دارم. وقتی برنامه رو باز میکردم، اولش برای اینکه موقعیت اولیه رو پیدا کنه، حدود 10 ثانیه به gprs متصل میشد. بعد وقتی موقعیت اولیه رو پیدا میکرد، قطع میشد و دیگه بدرستی کار میکرد. البته اینش مشکلی نبود.
حالا سیم کارت همراه اولمو زدم سرش، دیگه مینویسه connection to internet needed. connect? یه همچنین چیزیه. یعنی میگه باید به اینترنت وصل شی. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصلا gps چه ربطی به اینترنت داره؟
ممنونم میشم.
یاعلی
دوست عزیز مشکلتون رو همه جا مطرح نکنید دوست خوبم جوابتون رو دادم میتونید تست کنید ببینید درسـته یا نــه ؟
موفق باشید!:40:
sirhector300
05-09-2010, 07:55
میدونم مشتی. حق با توئه. ولی خوب آخه قبلا یه بار مشکلی که برا گوشیم پیش اومده بود (اون موقع ان 70 داشتم) مطرح کردم، بعد دیدم پست ناپدید شد. چند ماه بعد بطور اتفاقی توی کلوپ ان 70 پیداش کردم واسه این بود.
چشم دیگه اینجا پست نمی زنم
از opera mini استفاده کن
اصلا به اینترنت وصل نمیشه
در ضمن قبلا امتحان کردم ارور داد
maziarzar
26-09-2010, 17:16
سلام
گوشی من یه3روزیه که هرکاری می کنم جی پی اسش وصل نمیشه حدود1ساعتم می زارم تو باغچه به پشت وهوا هم صافه
میشه کمکم کنید
باتشکر
سلام
نظرتون درمورد کیت دو سیم کارته چی هست ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ اگر جوابتون مثبته چه مشکلاتی ایجاد میکنه ؟
miladddd
13-10-2010, 09:25
من از دیروزه گوشیم دیگه جی پی اسش کار نمیکنه
وقتی با smartcomgps یا ovi map میخوام کار کنم اصلا چراغ gps چشمک نمیزنه و کانکت هم نمیشه
مشکل چیه و باید چکار کنم؟
emadonline
15-12-2010, 02:02
بچه ها برام یه مشکلی پیش اومده. دکمه های سمت چپ گوشیم دلبخواهی کار می کنن! یعنی دکمه های 1،4 و 7 بعضی مواقع کار می کنن و بعضی مواقع هم نه. دکمه سمت چپ بالا (کنار چراغ) حسی حرکتی شده، با کوچکترین لمسی از خود بیخود می شه و کار می کنه D:
دکمه های صدا هم انگار که از جای خودشون حرکت کردن. چی کار کنم؟ بره تعمیرات یا خودم می تون یه بلایی سرش در بیارم؟
سلام چطور میشه موبایل را طوری تنظیم کرد که وقتی مسیجی دریافت میکنیم نام فرستنده را نیز بنویسد( قبل از باز کردن مسیج )
بچه ها برام یه مشکلی پیش اومده. دکمه های سمت چپ گوشیم دلبخواهی کار می کنن! یعنی دکمه های 1،4 و 7 بعضی مواقع کار می کنن و بعضی مواقع هم نه. دکمه سمت چپ بالا (کنار چراغ) حسی حرکتی شده، با کوچکترین لمسی از خود بیخود می شه و کار می کنه D:
دکمه های صدا هم انگار که از جای خودشون حرکت کردن. چی کار کنم؟ بره تعمیرات یا خودم می تون یه بلایی سرش در بیارم؟
نه خودت نمی تونی کاری کنی.باید بدی تعمیر.فکرکنم فلتش باید عوض شه.
سلام چطور میشه موبایل را طوری تنظیم کرد که وقتی مسیجی دریافت میکنیم نام فرستنده را نیز بنویسد( قبل از باز کردن مسیج )
سلام.در حالت عادی نمیشه. ولی یه برنامه هست به اسم free-isms. اگه اون رو نصب کنی و توی تنظیماتش new sms notification رو روی on بذاری اینکار رو برات می کنه.البته شماره ی طرف رو می نویسه فقط.
blue2006
08-01-2011, 00:22
سلام
من وقتی می خوام از طریق بلوتوث با نرم افزار pc suite یا ovi وصل بشم وقتی که گزینه بلوتوث رو روشن می کنم گوشی رو شناسایی نمی کنه . می شه راهنمایی کنید ؟
سلام امروز یکی از دوستان درب رم گوشی را میخواست باز کنه که متاسفانه آنرا شکست .آیا در بازار این قطعه موجود است؟ودرکجا؟
سلام امروز یکی از دوستان درب رم گوشی را میخواست باز کنه که متاسفانه آنرا شکست .آیا در بازار این قطعه موجود است؟ودرکجا؟
سلام مجدد.اگه تعمیرگاه اشنا داشته باشی میتونه از قابهای دست دوم برداره،وگرنه باید قاب رو عوض کنی
smoslamm
12-05-2011, 12:08
سلام
من با نصب Nokia Ovi Maps در گوشی 6220 این خطا را می دهد
(unable to install component is built in)
راه حل چیست؟؟؟؟وچطور نقشه ها را می توانم نصب کنم????
behrooz.shie
18-05-2011, 23:32
سلام
من با نصب Nokia Ovi Maps در گوشی 6220 این خطا را می دهد
(unable to install component is built in)
راه حل چیست؟؟؟؟وچطور نقشه ها را می توانم نصب کنم????
نقشه مال گوشی شما نیست :20:
helex8800
14-10-2011, 12:02
با سلام دوستان چه جوری گوشیو فارسی کنم
lovely20111
26-12-2011, 17:33
با سلام دوستان من یه مشکلی با این گوشی دارم و اون اینه بعضی وقتها زمانی که فیلمبرداری میکنم بعداز اینکه دکمه stop رو میزنم موقعی که میخواد ذخیرش کنه یه اروری میده و بعدش میبینی هرچی فیلمبرداری کردی پرید. محل ذخیره سازی فیلم هام رو هم روی رم گذاشتم و از سالم بودن رمم مطمئنم لازم به ذکره که گوشیم رو از طریق آنتی ویروس -- هم کردم حالا نمیدونم به اون ارتباطی داره یا نه.
از دوستان اگه کسی هست که از این گوشیها داره و این اتفاق براش افتاده لطفا راهنماییم کنه.
ممنون
سلام
من دگمه پاور گوشیم کار نمیکنه
قاب رو باز کردم دیدم دکمه پاور کلا رفته تو !
نمیشه کاریش کرد؟
shahlolak
12-03-2012, 13:04
سلام دوستان.این گوشی دیگه شده پیر غم کش باید باهاش ساخت اول خرجشه:37:
emadpumad
27-03-2012, 18:23
سلام
من دگمه پاور گوشیم کار نمیکنه
قاب رو باز کردم دیدم دکمه پاور کلا رفته تو !
نمیشه کاریش کرد؟
مشکلات سخت افزاری اینچنینی رو که نمیشه کاریش کرد
باید عوضش کنی پاورشو
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
سلام
من گوشیم دکمه مربع رو که چند ثانیه می گیری سایلنت میشه عمل نمی کنه نه اینه مشکل سخت افزاری باشه ولی کار نمی کنه
دوم اینکه هر موقع پشت خطی دارم تازه وقتی متوجه میشم که تماس اولی تمام شده .
به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
mohammadg846
14-09-2015, 12:26
این گوشی هم به خاطره ها پیوست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.