مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6220
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
DariushGreat
04-09-2009, 15:58
دوستان سلام/من دیروز این یه 6220 خریدم و 8 ساعت گذاشتم شارژ بشه/و یه خورده هم باهاش ور رفتم و حدود 45 دقیقه هم موزیک گوش دادم/امروز صبح هم که یه چند دقیقه ای فیلم برداری کردم که شارژش تموم شد/به شارژ که زدم بعد از 1 ساعت شارژ کامل شد/به نظر دوستان ایا گوشی من مشکلی داره؟
نه بابا ... طبیعیه... :31:
N82 من - که فکر کنم ده روزه خریدمش - در طول روز نخست خوب ازش کار کشیدم و کاری کردم که 9 شب شارژ تموم کرد. شب نخست 10 ساعت 7 دقیقه ( :31: ) زدم به شارژ. برای سحری که بلند شدم از شارژ در آوردمش... ولی باورت نمیشه؛ شارژش 5 ساعت هم دووم نیاورد!!! :13:
برای بار دوم که به شارژ زدم دووم شارژ شد 6 ساعت. برای سوم شد 7 ساعت و... الآن به گونه ای شده که ظرف 1 ساعت 15 دقیق شارژ می شه و شارژش تقریبا یک روز کامل دوام میاره! :46::10:
salamaqmehdi
04-09-2009, 17:00
N82 من - که فکر کنم ده روزه خریدمش - در طول روز نخست خوب ازش کار کشیدم و کاری کردم که 9 شب شارژ تموم کرد. شب نخست 10 ساعت 7 دقیقه ( :31: ) زدم به شارژ. برای سحری که بلند شدم از شارژ در آوردمش... ولی باورت نمیشه؛ شارژش 5 ساعت هم دووم نیاورد!!! :13:
برای بار دوم که به شارژ زدم دووم شارژ شد 6 ساعت. برای سوم شد 7 ساعت و... الآن به گونه ای شده که ظرف 1 ساعت 15 دقیق شارژ می شه و شارژش تقریبا یک روز کامل دوام میاره! :46::10:
ولی دوست من با این اوصاف فکر کنم باتریتون مشکل داره .مگراینکه ییکم اغراق کرده باشد...:31:
miladddd
05-09-2009, 10:32
دوستان این که موقعی که زنگ ساعت گوشی زنگ میزنه، lcd خاموش روشن میشه، بهش آسیبی نمیرسه؟
DariushGreat
05-09-2009, 10:47
ولی دوست من با این اوصاف فکر کنم باتریتون مشکل داره .مگراینکه ییکم اغراق کرده باشد...:31:
والا من یه جا خوندم ( فکر کنم سایت موبایلستان بود :14: ) که سری تازه باطری های LI-Ion به گونه ای هستن که دیگه به اون آب بندی اولیه که حداقل 8 ساعت بگذاری به شارژ نیازی ندارن. بلکه به مرور زمان و با چندین بار شارژ و دی شارژ شدن خودشون آب بندی می شن و...
در مورد باطری من اون آب بندی رو محض احتیاط انجام دادم ( چون سر 3250 اصلا خاطره خوبی از آب بندی نداشتم!!! :13:) و این مورد شارژ و دی شارژ شدن که به افزایش طول عمر شارژ باطری کمک می کنه هم که تاکنون برای گوشی من صدق کرده... :31:
DariushGreat
05-09-2009, 10:51
دوستان این که موقعی که زنگ ساعت گوشی زنگ میزنه، lcd خاموش روشن میشه، بهش آسیبی نمیرسه؟
:18::18::18:
چه ربطی داره... والا اگر همه گوشی ها رو هم روی سایلنت بگذاری، به محض زنگ خوردن صفحه نمایش چشمک می زنه... چه برسه به زنگ هشدار!
نترس رفیق! :10: مطمئن باش اگه قرار بود آسیب بزنه نوکیا روی گوشی قرار نمی داد! :46:
ماشالله این گوشی کلی چیز داره که زیباترش می کنه... :31: تم افکت... افکت نوری...
mojtaba57
05-09-2009, 18:36
دوستان تو یه قسمت تو این تاپیک که بچه ها زحمت کشیده بودن روش آپدیت کردن رو بصورت فیلم آموزش داده بودن، در آخرش روش آفلاین آپدیت کردن رو یه توضیحی میده ولی مشخص نمی کنه که فایل آپدیت پروداکت کد فارسی رو از کجا آورده بوده.
از دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه پروداکت کد 0564781 برای 6220 رو از کجا گیر بیارم تا آفلاین آپدیت کنم؟
Saman-tci
05-09-2009, 18:54
از دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه پروداکت کد 0564781 برای 6220 رو از کجا گیر بیارم تا آفلاین آپدیت کنم؟
بفرمائید اینم فایلهای آپدیت 6220 فریمور 5.015 برا یپروداکت کد 0564781 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رفتم و باطری رو عوض کردم/حالا منتظرم تا شارژ بشه
DariushGreat
05-09-2009, 19:54
من رفتم و باطری رو عوض کردم/حالا منتظرم تا شارژ بشه
انشالله درست فکر کرده باشی؛ وگرنه یه خرج بیهوده افتادی... :13:
mojtaba57
05-09-2009, 21:36
خیلی محبت کردی دوست عزیز. فقط یه سوال من آپدیت آنلاین که خواستم بکنم 150 میگ بود ولی فایل شما 100 میگه. این اختلاف از چیه؟:10:
و اینکه این فایل رو از کجا دانلود کردی و من با همون nsu نصبش کنم؟:11:
Saman-tci
05-09-2009, 22:26
دوست من این فایل فشرده شده و در حالت زیپ هست .. از حالت زیپ خارجش کنی حجمش بیشتر میشه ..
.
منم گوشیمو با همین لینک آپدیت کردم ... این فایل رو توی یه سایت ایرانی دیدم ..
.
میدونی این فایل رو باید کجای سیستمت بریزی ..؟
.
نه میلاد جان Jaf نیست ...!!! آپدیت آفلاین هست ...از طریق Nsu ... خودت که بهتر میدونی ...!!
سلام خدمت دوستان دو روزه این کوچولوی بزرگ رو گرفتم
واقعا عالیه از همه نظر(مثلا دوربین یا این سنسور نوری که لامپ صفحه کلید رو روزا خاموش می کنه ویا....)
اما دوتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما حل شه
1 با نگه داشتن# حالت سای لنت فعال نمیشه
2 من هنوز نتوستم هکش کنم فک کنم فریمورش 4.13 باشه
نرم افزار هیلوکس2 هم که ......(دو تا فایل رو ندارم آموزش سایت زیادی قدیمیه انگاری)
نرم افزار HelloCarbide روش نصب میشه اما گزینه منو1 نرم افزار رو می بنده(کار نمیکنه)
نرم افزارsecMAN اجرا نمیشه(نصب میشه)
خواهشن در مورد هک یه راهنمایی کنید
Saman-tci
05-09-2009, 23:10
دوست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
وست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
خیلی ممنون من الان فایل ها رو گرفتم میرم تست کنم
راستی از سایت
گرفتمش
راستی مشکل محل فلاش چی بوددددددددددددددددددددددد
من که مشکلی نمیبینم
من معتقدم تا زمانی که نور فلاش مستقیما وارد لنز نشه مشکلی پیش نمیاد
ممکنه بعضیا دستشون رو زیادی به فلاش نزدیک می کنن ممکنه باعث انعکاس شدید نور تو لنز شه
در ضمن اکثر دوربینا تو شب خوب فکوس نمیکنن
در تکمیل حرف سامان جان بگم که :
فایل cert رو اینجا درخواست بده ...:
و بعد گوشیتو طبق این آموزش هک کن :
Paradise_human
05-09-2009, 23:43
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
miladddd
06-09-2009, 10:33
دوستان اگه اینو یه پاسخ کوچولو بدید ممنون میشم!
prince72
06-09-2009, 11:45
نه واسه چی اسیب برسه؟؟؟؟
این گوشیها اونقدر خوب هستن و دووم دارن که با یه خاموش و روشن شدن خراب نشن...
مطمئن باش نوکیا فکر اینجاهاشو کرده دیگه...
salamaqmehdi
06-09-2009, 11:47
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
دوست من با جف آپدیت زدم.
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
DariushGreat
06-09-2009, 14:24
دوست من با جف آپدیت زدم.
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
جاف خیلی خطرناکه! بویژه این که نرم افزار کرک شده هست و اصل باکس نیست. درضمن کار هر کسی نیست!!! :13:
پیشنهاد من فینیکس هست. امنیتش خیلی بیشتر از جاف هست. من اومدم گوشی قبلیم ( 3250 ) رو با جاف درست کنم، بدتر داغون شد؛ الآن 40 تومان خرج برداشته. IC فلش باس از نو پیکر بندی بشه :41::13:
mojtaba57
06-09-2009, 15:54
دوست عزیز با تشکر از شما
ولی وقتی فایل زیپ شده شما رو دانلود میکنم حجمش دقیقا 103 میگه ولی وقتی میخوام آنزیپش رو باز کنم هر فایل رو ارور میده و در آخر چند فایل کم حجم میریزه . به نظرت اشکال از فایل شماست یا از زیپ من/:41:
mojtaba57
06-09-2009, 16:01
جاف خیلی خطرناکه! بویژه این که نرم افزار کرک شده هست و اصل باکس نیست. درضمن کار هر کسی نیست!!! :13:
پیشنهاد من فینیکس هست. امنیتش خیلی بیشتر از جاف هست. من اومدم گوشی قبلیم ( 3250 ) رو با جاف درست کنم، بدتر داغون شد؛ الآن 40 تومان خرج برداشته. IC فلش باس از نو پیکر بندی بشه :41::13:
میشه توضیح کامل استفاده از این برنامه رو به همه دوستان بدید
و اینکه فایل آپدیت آفلاین رو از کجا گیر بیاریم. با تشکر
دوستان وقتي با اين گوشي بازي ميكنم و يا وقتي بعضي وقتهاي توي منو روي آيكونهاي ديگه ميخام برم گاهي يه مكث 1 ثانيه اي ميكنه بعد ميره / هر چه گشتم و آنيستال كردن برنامه هاي مشكوك نتونستم اين مشكلو حل كنم و اعصابم بهم زده / اگر كسي راه حلي ميدونه بگه يا بشه نرم افزار خاصي باشه كه نشون بده كدوم نرم افزار چقدر از cpu و رم ميخوره خيلي خوب ميشه كه بري ببنديش. دوم اينكه وقتي كسي به من زنگ ميزنه اسمش تو قسمت مخاطبين باشه بدرستي ظاهر ميشه و ميشه فهميد كه چه شخصي است ولي وقتي همين شخصي كه زنگ زده بخواد sms كنه بجاي اسمش شماره موبايلش ميفته / براي اين راه حلي نتونستم پيدا كنم . كارهاي خودم انجام دادم / منو از فارسي به انگليس عوض كردم نشد / تنضيمات مخاطبين ور رفتم نشد !!!؟؟؟
DariushGreat
06-09-2009, 19:51
میشه توضیح کامل استفاده از این برنامه رو به همه دوستان بدید
و اینکه فایل آپدیت آفلاین رو از کجا گیر بیاریم. با تشکر
دارم براتون یه آموزش کامل و جامع آماده می کنم :46:
mojtaba57
06-09-2009, 20:30
دارم براتون یه آموزش کامل و جامع آماده می کنم :46:
دوست عزیزم
به لطف شما و دیگر دوستان تونستم زبان شیرین فارسی رو بریزم. از همگی تشکر. واقعا تاپیک عالیه.
ولی باز شما زحمتت رو کامل کن و آموزش رو آماده کن.
با تشکر:10:
انشالله درست فکر کرده باشی؛ وگرنه یه خرج بیهوده افتادی... :13:
من که هزینه ای نکردم /فروشنده باطری را عوض کرد و به یک بدبخت دیگه فروخت/
salamaqmehdi
07-09-2009, 13:00
دوستان وقتي با اين گوشي بازي ميكنم و يا وقتي بعضي وقتهاي توي منو روي آيكونهاي ديگه ميخام برم گاهي يه مكث 1 ثانيه اي ميكنه بعد ميره / هر چه گشتم و آنيستال كردن برنامه هاي مشكوك نتونستم اين مشكلو حل كنم و اعصابم بهم زده / اگر كسي راه حلي ميدونه بگه يا بشه نرم افزار خاصي باشه كه نشون بده كدوم نرم افزار چقدر از cpu و رم ميخوره خيلي خوب ميشه كه بري ببنديش. دوم اينكه وقتي كسي به من زنگ ميزنه اسمش تو قسمت مخاطبين باشه بدرستي ظاهر ميشه و ميشه فهميد كه چه شخصي است ولي وقتي همين شخصي كه زنگ زده بخواد sms كنه بجاي اسمش شماره موبايلش ميفته / براي اين راه حلي نتونستم پيدا كنم . كارهاي خودم انجام دادم / منو از فارسي به انگليس عوض كردم نشد / تنضيمات مخاطبين ور رفتم نشد !!!؟؟؟
شما در قسمت تم .تم افکت رو غیر فعال کن کمی سرعت انتقال بالا میره .شاید منظورتون این باشه...
درمورد پیام هم فکر کنم تفاوت بخاطر اپراتوره که گاهی شماره 0936 میندازه وگاهی 98936+ که اینباکس قابلیت همسان سازی رونداره
فکر کنم اگه هردو شماره رو تو کنتکت سیو کنید مشکل حله...
mohamadreza666
07-09-2009, 13:18
رم 8 گیگ انداختم رو گوشیم سرعت گوشیم اومده پایین برای بالا بردن سرعتش راهی به جز difragment هست؟؟؟
سبز باشین!!!
DariushGreat
07-09-2009, 14:21
رم 8 گیگ انداختم رو گوشیم سرعت گوشیم اومده پایین برای بالا بردن سرعتش راهی به جز difragment هست؟؟؟
سبز باشین!!!
:14: اگر پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نگذار...
Saman-tci
07-09-2009, 20:52
دوست من , منم روی گوشیم رم 8 گیگ داشتم ولی اصلاً از نظر سرعت کم نمیوورد ....
مارک رمت چی بود ..؟
Soheil_Punisher
07-09-2009, 21:59
مارک رمت چی بود ..؟
البته به کلاس رم هم بستگی داره
mojtaba57
08-09-2009, 17:57
دوستان عزیز گوشی من 6220 . وقتی فایل اصلی رو می ریزم و می خوام نصبش کنم پیغام میده فایل شما ساپورت نمیشه. آیا بخاطر اینکه گوشیم رو هک نکردم؟
و سرعت عمل گارمین چقدره؟ خیلی طول میکشه نقشه رو بیاره- مثل gps خود گوشی-؟
DariushGreat
08-09-2009, 19:59
دوستان عزیز گوشی من 6220 . وقتی فایل اصلی رو می ریزم و می خوام نصبش کنم پیغام میده فایل شما ساپورت نمیشه. آیا بخاطر اینکه گوشیم رو هک نکردم؟
و سرعت عمل گارمین چقدره؟ خیلی طول میکشه نقشه رو بیاره- مثل gps خود گوشی-؟
پیشنهاد من SmartCom GPS هست. از گارمین بهتره. تازه خودت هم می تونی براش نقشه درست کنی :46:. تنها مزیت گارمین اینه که نقشه سه بعدی داره... همین!
mojtaba57
08-09-2009, 22:08
پیشنهاد من SmartCom GPS هست. از گارمین بهتره. تازه خودت هم می تونی براش نقشه درست کنی :46:. تنها مزیت گارمین اینه که نقشه سه بعدی داره... همین!
به نظر شما برای نصبش باید گوشیم رو هک کرده باشم یا نیازی به ساین کردن نداره ؟
Majid393
08-09-2009, 22:52
به نظر شما برای نصبش باید گوشیم رو هک کرده باشم یا نیازی به ساین کردن نداره ؟
اگه گوشیتون هک شده باشه که نصب میشه ولی اگر هک نکرده باشید به ساین احتیاج داره .
salamaqmehdi
09-09-2009, 12:53
بچه ها امروز دم سحر اتفاق جالبی افتاد
ساعت 4.5 بود دست کردم تو جیبم گوشی رو بردارم دیدم مثل نون سنگک داغ شده خیلی تعجب کردم چون هوا کاملا خنک بود وبعد متوجه شدم صفحه کلیدش یعنی فقط اعداد کار نمیکنند .هر شماره ای میخواستم بگیرم هنگ میکرد .ناگهان گوشی خاموش شد ودیگه روشن نشد
از اونطرف خونه صدای خاموش شدن گوشی مامانم اومد .رفتم سراغش ودیدم اونم داغ داغه وخاموش شده .
گوشی هارو گذاشتم تو شارژوالحمدلله درست شد ولی برام خیلی جالب بود چون هردوشون فول شارژ بودن...
سلام
آقا آدم مطمين برا آبديت گوشي با جف سراغ دارين ؟
ممنون
mohamadreza666
09-09-2009, 14:24
:14: اگر پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نگذار...
5-6بار دیفرگ کردم خیلی بهتر شد!!!
یه روش هایی هم برای دستکاری سی پی یو و اینا هم بود که طرفش نرفتم!!!
البته حافظه داخلی موبایلتو تا جایی که میتونی خالی کن بهتر میشه!!!
مارک رمت چی بود ..؟
البته به کلاس رم هم بستگی داره
توشیبا کلاس 4
(راستی الان قیمت رم من چنده؟)
سبز باشین...!!.gif
salamaqmehdi
09-09-2009, 15:12
سلام
آقا آدم مطمين برا آبديت گوشي با جف سراغ دارين ؟
ممنون
مشکلتون چیه؟مطمئنا کسی قصد گمراهی شمارو نداره..
مشکلتون چیه؟مطمئنا کسی قصد گمراهی شمارو نداره..
سلام
می خواستم ورژن گوشی رو از 4.13 به 5.15 البته فکر کنم بالا ببرم وهم زبان فارسی رو به اون اضافه کنم اما دیروز تو علا الدین یکی میگفت این ورژن جواب میده اما فارسی نداره . یکی دیگه می گفت باید فول فلش بشه دیگری میگفت فقط فارسی اضافه میشه و .....منم چون تو کار فلش رو نقطه صفرم گفتم بپرسم و بعد اقدام کنم.
البته یکی از دوستام میگفت اون ورژن قبلی اما فارسی رو داره.
ممنون از راهنماییتون
سلام
می خواستم ورژن گوشی رو از 4.13 به 5.15 البته فکر کنم بالا ببرم وهم زبان فارسی رو به اون اضافه کنم اما دیروز تو علا الدین یکی میگفت این ورژن جواب میده اما فارسی نداره . یکی دیگه می گفت باید فول فلش بشه دیگری میگفت فقط فارسی اضافه میشه و .....منم چون تو کار فلش رو نقطه صفرم گفتم بپرسم و بعد اقدام کنم.
ممنون از راهنماییتون
چرا نداره ...؟ خیلی خوبشم داره ... البته من با Jaf فلش نکردم ... !
حالا شما چه گیری دادید به این 5.15 ... باگ های زیادی رفع نمیشه ...!
salamaqmehdi
10-09-2009, 12:00
سلام
ممنون از راهنماییتون
دوست من فایل های فلش 5.15 رو باید دانلود کنی که حدود 100 مگه .برات ممکنه همچین کاری بکنی؟
تازه خود جفم 20 تایی آب میخوره..
DariushGreat
10-09-2009, 14:48
سلام
ممنون از راهنماییتون
دوست من فایل های فلش 5.15 رو باید دانلود کنی که حدود 100 مگه .برات ممکنه همچین کاری بکنی؟
تازه خود جفم 20 تایی آب میخوره..
عزیزان... چه گیری دادین به این جاف؟؟؟؟ :31:
والا به خدا برنامه فینیکس از این جاف کرک کشده نصفه و نیمه خیلی بهتره... :46: تازه این برنامه مال خود نوکیا هست. باکس اصلی جاف خیلی خر قدرته و خفنه!!! ولی این جافی که شما می شناسینش و ازش می گین فقط یه برنامه کرک شده هست از همون باکس! مثل اینکه بردارین سیستم عامل سیمبین رو از گوشی جدا کنین و کرکش کنین و کاری کنین روی کامپیوتر اجرا بشه!!! :blink: معلومه که به هیچ دردی نمی خوره... ریسکش هم خیلی بالاس... :41:
این از پست خودم درباره هشدار ها و نکات آموزشی فینیکس:
این هم از آموزش معمولی و ویدئویی فینیکس:
شاد و پیروز باشین :11:
منم با Jaf خیلی مخالفم ... ولی خیلی کارباهاش راحته من خودم اگه ضروری باشه با اون فلش می کنم ...!
mojtaba57
11-09-2009, 18:25
دوستان عزیز
6220 گوشی فوق العاده ای ولی می خواستم ببینم راهی هست که بشه فایلهای تصویری رو مثل سری های N که از کناره میان جلو نگاه کرد و چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم که زمانبره و راحتی سری N رو نداره
دوستان عزیز
6220 گوشی فوق العاده ای ولی می خواستم ببینم راهی هست که بشه فایلهای تصویری رو مثل سری های N که از کناره میان جلو نگاه کرد و چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم که زمانبره و راحتی سری N رو نداره
نه , تا جایی که میدونم اون نوع اجرای مالتی مدیا مخصوص N series هستش فقط .
DariushGreat
11-09-2009, 23:59
دوستان عزیز
بالاخره باس یه تفاوتی میان گوشی های نوکیا باشه یا نه...؟ :دی
mohamadreza666
12-09-2009, 01:30
دوستان کسی راهی برای افزایش صدای 6220 بلده؟؟؟!!!
سبز باشین...!!.gif
salamaqmehdi
12-09-2009, 10:31
چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم
فایل های تصویری؟
mohamadreza666
12-09-2009, 11:51
دوستان عزیز
فکر کنم شما از توی فایل منیجر میری چون از توی فایل منیجر همین حالت رو داره!!!
باید از توی گالری بری تا با زدن دکمه نکست بری بعدی البته وقتی عکس توی گوشیت فول اسکرین میشه باید با قسمتی از جوی استیک که بالای شماره 2 قرار داره ( یعنی در حالت عادی که گوشیو میگیرین دستتون قسمت پایین جوی استیک) بزنین تا بره بعدی...!!!
سبز باشی...!!.gif
سلام دوستان
من امروز یه 6220 خریدیم
فروشنده می گفت یه سری برنامه باید بریزی نمیدونم که شارژت زود خالی نشهو یه سری چیزای دیگه
من نصب نکردم
می خوام ببینم کسی چیزی می دونه در این باره؟
چجوریاست؟؟؟؟
ممنون
DariushGreat
12-09-2009, 19:50
سلام دوستان
من امروز یه 6220 خریدیم
فروشنده می گفت یه سری برنامه باید بریزی نمیدونم که شارژت زود خالی نشهو یه سری چیزای دیگه
من نصب نکردم
می خوام ببینم کسی چیزی می دونه در این باره؟
چجوریاست؟؟؟؟
ممنون
خوب شد که نپذیرفتی..... این شیوه تازه دزدی فروشندگان پاساژ علاءالدین هست :13:
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو بخونی:
ممنون
این داستان رو خوندم
حالا واقعا این گوشی این جوری که نیست (نیاز به برنامه نداره) داره؟؟؟؟
DariushGreat
12-09-2009, 20:18
ممنون
این داستان رو خوندم
حالا واقعا این گوشی این جوری که نیست (نیاز به برنامه نداره) داره؟؟؟؟
نه بابا... گوشی خودش ته کمالاته... برنامه می خواد چی کار؟؟؟؟ :46::10:
سلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
salamaqmehdi
14-09-2009, 21:07
سلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
مشکل از اپراتوره
سلام ...
کسی قیمت قاب اصلی گوشی رو نداره ؟ اون اصلیه ها نه اینا که3 تومن هستن مفت نمیرزن ...!
DariushGreat
15-09-2009, 04:31
سلام ...
کسی قیمت قاب اصلی گوشی رو نداره ؟ اون اصلیه ها نه اینا که3 تومن هستن مفت نمیرزن ...!
شرکت پارت اوریجینال قاب اصلی همه گوشی های نوکیا رو وارد می کنه؛ اما به شکل تکه تکه و جدا می فروشه... کل هزینش هم خیلی درمیاد ( هر که طاووسه رو می خواد دیگه شرمنده! جیبش باس جور هندستون رو بکشه !! :دی )
برای 3250 این جوری بود: صفحه کلید 10 تومان، صفحه جوی استیک 5 تومان، قاب پنجره 15 تومان، درپوش باطری 10 تومان، پشت بخش چرخنده 5 تومان، کلیدهای پخش آهنگ 2 تومان، فریم گوشی 20 تومان... ( این ها حدودی هست؛ چون من 2 سال پیش قیمت کردم و چیزی حدود 75 تومانی در اومد... )
mohamadreza666
16-09-2009, 01:53
گوشی من فریمور 3.23 هستش ازشم خیلی راضیم مشکلی هم باهاش ندارم به نظر شما به آخرین ورژن آپدیت کنم؟؟؟
آخرین آپدیت چه فرقی با وضعیت فعلی گوشیم میکنه...؟؟؟
مرسی!!!
سبز باشین...!!.gif
گوشی من فریمور 3.23 هستش ازشم خیلی راضیم مشکلی هم باهاش ندارم به نظر شما به آخرین ورژن آپدیت کنم؟؟؟
آخرین آپدیت چه فرقی با وضعیت فعلی گوشیم میکنه...؟؟؟
مرسی!!!
سبز باشین...!!.gif
تو فریمور 5.15 سرعت موزیک پلیر و گالری یکم بیشتر شده در کل فریمور های جدید بهتر میتونن از سخت افزار گوشی کار بکشن ...!
به نظر من با خود گوشی آپدیت کن ...!
75 تومان
خود گوشی مگه چه قده بخوام 75 تومن پول قاب بدم ؟ : دی
salamaqmehdi
17-09-2009, 11:46
خود گوشی مگه چه قده بخوام 75 تومن پول قاب بدم ؟ : دی
قیمت این گوشی تو ایران کاذبه وگرنه خیلی بیشتر ازاینا میرزه
سلام من با music player در 6220 مشکل دارم. چند روز پیش اهنگ جدید که ریختم تو music player که می رفتم و refresh می زدم تو رفرش دیگه گیر می کرد گوشیمو مستر ریست کردم و مموری کارتمم کلا ریست کردم بعد از این کار درست شد ولی بعد از یک روز دوباره همینتوری شد از تو file mgr اهنگارو میشه پخش کرد ولی از تو music player نمی شه لطفا کمکم کنیییییییییییییییییییید
فریمور 3.23
mojtaba57
18-09-2009, 20:16
دوستان عزیز
برای این گوشی راهی هست که بشه عکس والپیپر رو تمام صفحه کرد. من چند برنامه گیر اوردم ولی برای این گوشی که کار نکرده:41:
اين mp3 گوشي منو كشت .
توي پوشه Sounds پوشه هايي به اسم خواننده ها درست ميكنم ، بعد mp3 ها رو ميريزم توي پوشه مربوطه ، بعد ميرم توي گالري گوشي ، ميبينم نوشته ناشناس . نه يه بار، نه دوبار ، هزار بار اين كار رو بكنم باز هم مينويسه ناشناس .
تو اين گوشي مثل كامپيوتر نميشه پوشه درست كرد و هر پوشه اي رو كه خواست ، فايلاشو اجرا كرد .
ممنون از پاسخ دوستان
اين mp3 گوشي منو كشت .
توي پوشه Sounds پوشه هايي به اسم خواننده ها درست ميكنم ، بعد mp3 ها رو ميريزم توي پوشه مربوطه ، بعد ميرم توي گالري گوشي ، ميبينم نوشته ناشناس . نه يه بار، نه دوبار ، هزار بار اين كار رو بكنم باز هم مينويسه ناشناس .
تو اين گوشي مثل كامپيوتر نميشه پوشه درست كرد و هر پوشه اي رو كه خواست ، فايلاشو اجرا كرد .
ممنون از پاسخ دوستان
دقیقا چی می نویسه ...؟
اگه می نویسه Unknown Artist بخاطر خود آهنگ هست ...!
دوستان عزیز
برای این گوشی راهی هست که بشه عکس والپیپر رو تمام صفحه کرد. من چند برنامه گیر اوردم ولی برای این گوشی که کار نکرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اونا همه برای Symbian 9.2 هست ...!
میتونی با برنامه ی تم ساز یه تم با عکست بسازی ...! سرچ کن تو انجمن هست
اين mp3 گوشي منو كشت .
ممنون از پاسخ دوستان
برای تغییر اسم خواننده و البوم باید از خود کامپیوتر اقدام کنی.اگه از خود گوشی تغییر بدی بعد ار هر رفرش مثل قبل میشه.
نه نمیشه پوشه رو اجرا کرد.اما میتونی اننگایی که مدنظرته مارک کنی و یه playlist درست کنی.
سلام
من هم به جمع 6220 ی ها پیوستم
دیروز 205 بدون گارانتی
بهم تبریک وخوشامد نمیگید؟
DariushGreat
19-09-2009, 11:37
سلام
دیروز 205 بدون گارانتی
من خودم یه N82 دارم... اما ازونجایی که این گوشی رو هم بهش علاقه مندم، اینجا فعالیت می کنم... :31:
ورودت رو به تالارهای P30World تبریک می گم :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::11::40:
تازه... ورودت رو به جمع 6220 دارها هم تبریک می گم! :8: گوشیت هم مبارک باشه :5::46:
salamaqmehdi
19-09-2009, 12:16
سلام
دیروز 205 بدون گارانتی
مبارکه
ایشالله به پاش پیر شی
راستی مواظب گوشیت باش ویروسیش نکنی خفن
سلام من با music player در 6220 مشکل دارم. چند روز پیش اهنگ جدید که ریختم تو music player که می رفتم و refresh می زدم تو رفرش دیگه گیر می کرد گوشیمو مستر ریست کردم و مموری کارتمم کلا ریست کردم بعد از این کار درست شد ولی بعد از یک روز دوباره همینتوری شد از تو file mgr اهنگارو میشه پخش کرد ولی از تو music player نمی شه لطفا کمکم کنیییییییییییییییییییید
فریمور 3.23
کسی نست جواب منو بده:18:
کسی نست جواب منو بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
آپدیت کن به احتمال زیاد درست میشه ...!
DariushGreat
19-09-2009, 20:26
کسی نست جواب منو بده:18:
آپدیت کن به احتمال زیاد درست میشه ...!
آخ شرمنده! :31:
حق با میلاد جونه. آپدیت کن درست می شه :46::10:
راستی... ورودت رو به تالارهای P30World تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم! :10::11::40:
دستوت درد نکنه ماروشرمنده کردید
سلام دوستان
من این گوشی رو دارم و میخوام بفروشم.
چند بفروشم خوبه؟خیلی تمیزه و یدونه خش هم روش نیست.فقط یه کم رنگ دکمه چهار جهتش رفته.
بردم علا ئدین 140 بیشتر نمیخریدن.
شما جای دیگری که خوب بخرن سراغ ندارید؟
DariushGreat
20-09-2009, 10:56
سلام دوستان
من این گوشی رو دارم و میخوام بفروشم.
چند بفروشم خوبه؟خیلی تمیزه و یدونه خش هم روش نیست.فقط یه کم رنگ دکمه چهار جهتش رفته.
بردم علا ئدین 140 بیشتر نمیخریدن.
شما جای دیگری که خوب بخرن سراغ ندارید؟
سلام
به تالارهای P30World خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::40::11:
بهترین کار اینه که توی جمعه بازار همشهری آگهی بدی. اونجا می تونی به قیمت خودت ظرف ماکزیمم 2 روز بفروشی. درضمن... هزینه آگهی دادن در جمعه بازار همشهری هم رایگان هست! :دی
راستی یه چیزی... با گوگل قرارداد داری؟! :27::46: گفتم اگه باهاشون کار می کنی دست ما رو هم بگیری! :10:
raptor22
20-09-2009, 14:48
سلام به همه
چند تا سؤال درباره 6220 داشتم:
1- دکمه c که کوچیکه اذیتتون نمی کنه، میشه بهش عادت کرد؟
2- میگن صفحه کلیدش زود خراب میشه راست میگن؟
3- مدت زمان استفاده از باطریش میگن کمه.درسته؟ اگر درسته میشه باطریش رو عوض کرد؟ باطری جدید به گوشی آسیب وارد می کنه؟
4- بعد از خرید باید نرم افزارش رو ارتقا داد؟
5- اسم گارانتی اصلی نوکیا چیه؟ اگر نمیشه اینجا بگین پیغام خصوصی بدین.
خیلی ممنون، عیدتون هم مبارک
اگر جواب بدین ممنون میشم
salamaqmehdi
20-09-2009, 19:34
سلام به همه
3- مدت زمان استفاده از باطریش میگن کمه.درسته؟ اگر درسته میشه باطریش رو عوض کرد؟ باطری جدید به گوشی آسیب وارد می کنه؟
اگر جواب بدین ممنون میشم
علیک سلام
نه خوبه
اصلا خراب نمیشه رنگ دکمه هاشم غیر جوستیک نمیره
1.5 تا 2روزه.بله میشه .باتری که خروجیش یکی باشه وبهش بخوره مشکلی ایجاد نمی کنه
اگه فریمور 5.15 بود نه وگرنه مختارید
فکر کنم اتصالات .پیشنهادم اینه بیخیال گارانتی بشید
گوشی اگه تو مغازه طرف روشن شه وکارکنه تمومه .از درمفازه بیای بیرون هر مشکلی پیدا کنی شامل گارانتی نمی شه..
موفق باشی
یکه از بچه میخواد برفوشه باها ش صحبت کنه..
Vahid.Mob.14
21-09-2009, 12:27
سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
ممنون.
DariushGreat
21-09-2009, 13:22
سلام به همه
اگر جواب بدین ممنون میشم
سلام عزیز :10:
با اجازه بر و بچ :46:
1. می شه بهش عادت کرد. کشنده نیست! :دی ( البته اگر به این فکر کنی که 200 تومان پول گوشی رو دادی، می فهمی که ناچاری بهش عادت کنی! :27: )
2. صفحه کلید خیلی خوبی داره. تنها عیبی که می شه بهش گرفت اینه که دگمه هاش سفته. وگرنه از مواد درجه یک در اون استفاده شده :46:
3. کاملا درسته! :13: اگر بتونی باطری همسان و سازگار با این گوشی پیدا کنی که میلی آمپر بالاتر و عمر کاری طولانی تر داشته باشه، بله که می شه به جای باطری اصلی استفاده کرد! چرا که نه... :دی ( دوستان همین جا بپرسم خوبه... باطری چه گوشی ای می خوره به این گوشی؟؟؟ )
4. بهتره که ارتقا بدی ( البته با رعایت جوانب احتیاط )
5. داری خودت می گی! :دی گارانتی اصلی نوکیا یا به عبارتی گارانتی رسمی نوکیا. دیگه اتصالات و ایراتل و نیا از خودشون گارانتی نمی کنن. بلکه همشون زیر پرچم دفتر نوکیا در تهران رفتن. لوگوی گارانتی هم این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم :10:. گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد! :دی
تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! :18: اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...
farshad.88
21-09-2009, 18:27
سلام بچه ها
من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)
salamaqmehdi
21-09-2009, 18:47
با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif. گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد! :دی
تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...
من حرف شما رورد نمیکنم .شاید تو قم اینجوریه که باگارانتی سرت کلاه میذارن یاشاید سرمن کلاه گذاشتن یا هرچیز دیگه ...بیخیال
سلام بچه ها
من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)
برای دیدن ورژن گوشی کد#0000#* رو وارد کن . آخرین فریمور 5.15 هستش
با نرم افزارs60 spot on یا ntorch میتونی چراغ قرمز گوشی رو به عنوان چراغ قوه فعال کنی.
مموری 1 گیگ به همراه داره.
تا 16 هستش شایدم 32 بتونی پیدا کنی ولی من 8 دارم وکاملا راضیم .قیمتشم مناسبه .
بازم سوالی بود درخدمتیم
حالا كه صحبت چراغ قرمزه شد ، كسي از دوستان ميدونه به چه دردي ميخوره . آي ميخوره تو چشم .
هر كه ازم ميپرسه اون ديگه چيه ، ميگم آخر كلاسه ، شما كاريتون نباشه ، نوكيا كارش درسته .
حتي با انگشت جلوشو ميگيرم هيچ تاثيري تو عكسا نداره .
حالا نرم افزاري هست، براي قطع اين چراغ قرمزه .
دوست عزيز آق مهدي ، ميشه آدرس اون دوتا نرم افزار رو بدين . ممنون
jaber1361
21-09-2009, 20:05
حالا كه صحبت چراغ قرمزه شد ، كسي از دوستان ميدونه به چه دردي ميخوره . آي ميخوره تو چشم .
هر كه ازم ميپرسه اون ديگه چيه ، ميگم آخر كلاسه ، شما كاريتون نباشه ، نوكيا كارش درسته .
حتي با انگشت جلوشو ميگيرم هيچ تاثيري تو عكسا نداره .
اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)
نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه
salamaqmehdi
22-09-2009, 11:40
من نرم افزاری ندیدم ولی یه سری پچ بود برای این کار که من چندتاییشو تست کردم جواب ندادم وبیخیال شدم.
در ضمن برنامه ها که ربطی به خاموشی ندارند .برعکس برا روشنی هستش...
اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)
نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه
به نظر من برعکسه چون تو عکسا چشما همه قرمز میشن .
سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
ممنون.
سوال اولتو نمی دونم ولی دومی که معلومه 6220 با دوربین 5 جش 20 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنه ولی n73 با دوربین 3 15 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنه
من خورم قبلش n73 me داشتم الانم 6220 فیلمهایی که با n73 گرفتم با 6220 مقایسه کردم 6220 خیلی بهتره:5:
ممنون.
مسلما" 6220 بهتره ... شما VGA رو با QVGA مقایسه می کنید ... فیلم برداری N73 یک چهارم فیلم برداری 6220 نمیشه ...
salamaqmehdi
22-09-2009, 15:05
ممنون.
بله میشه این قابلیت رو خود گوشی در مسیج ها داره
میشه فونت گوشی روکلا عوض کرد وسایزشو درشت تر کرد
معلومه 6220 بادوربین 5و30 فریم در ثانیه
آقا جک 3.5 نداره پیدا کردم تو تاپیک !!
- 2.5 mm audio jack
فقط یه چیز دیگه ... ظاهر و کیفیتش خیلی ناجوره .. پلاستیکی بودنش منظورمه ؟ بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟
miladddd
23-09-2009, 10:30
بچه ها یه سوال
دوربین فیلم برداری گوشی من تو شب بد تر از n82 فیلم میگیره (کلا منظورم جاهای تاریکه)
نویز بیشتری میندازه، به نظرتون طبیعیه یا دوربین گوشی مشکل داره؟
بچه ها یه سوال
دوربین فیلم برداری گوشی من تو شب بد تر از n82 فیلم میگیره (کلا منظورم جاهای تاریکه)
توی جاهای تاریک اره خب داره,اما من که توش فرقی با N82 ندیدم.
آقا جک 3.5 نداره پیدا کردم تو تاپیک !!
فقط یه چیز دیگه ... ظاهر و کیفیتش خیلی ناجوره .. پلاستیکی بودنش منظورمه ؟ بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟
اره 3.5 نداره :19:. راستش من اولین بار که 6220 رو توی ویترین دیدم گفتم :2: کیه که پول بده اینو بخره.
اما الان جدا به خودم میبالم از این انتخاب. جنس پلاستیکی(!) که بهش اشاره کردی هم باعث میشه الکی خط خطی نشه و ظاهر گوشی همیشه براق باشه. گوشی خوشگلیه. فقط کاش lcd 2.4 اینچ داشت.
راستی موقع خرید مراقب بازار باشید .
ممنون از پاسختون
این قضیه ال سی دیش که لکه های سیاه روش افتاده بود برای بعضی از دوستان چیه ؟
اپیدمیه ؟ :D
راستش یه کوکی برای یه نفر خریدیم بدجوری ضدحال خوردیم با دوربین و صدا و رابط کاربریش که خیلی تعطیله ...
این قضیه LCD رو بگید که لااقل این رو ضایع نشیم
..
راستی مراقب چیه بازار باید باشیم ؟
salamaqmehdi
23-09-2009, 12:56
بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟
قیافش چیز علیه السلامی نیست ولی مزایایی داره که اونو میپوشونه .در کل نمکیه
با دستکاری تنظیکات نور کمی بهتر میشه .
ال سی دی گوشی خیلی حساسه مخصوصا به فشار
یه جورایی سوراخ میشه وپیکسل هاش یا مایه درونش یا هر چیز دیگه ای که هست میریزه بیرون یا یه چیزی تو این مایه ها.
در کل مراقب باشی طوریش نمیشه .درضمن مال خودم اینطوری شد وکلا در حده نادر بچه ها این مشکلو دارن.
موفق باشی
آقا به نظر شما داشته باشمش یا رد کنم بره ...! آخه خاطرات خوشی باهاش دارم ... دلم نمیاد (شاید دادمش یه یک از اعضای خانواده ) شما چی میگین ... البته نگه دارمش تا بفروشمش به صرفه تر هست ...!
DariushGreat
23-09-2009, 18:55
ممنون از پاسختون
این قضیه ال سی دیش که لکه های سیاه روش افتاده بود برای بعضی از دوستان چیه ؟
اپیدمیه ؟ :D
راستش یه کوکی برای یه نفر خریدیم بدجوری ضدحال خوردیم با دوربین و صدا و رابط کاربریش که خیلی تعطیله ...
..
راستی مراقب چیه بازار باید باشیم ؟
سلام
1. مشکل LCD یه اپیدمی کوچولو بود که برطرف شد! :27:
2. نترس... ضایع نمی شی :46:
...
3. مراقب دزدی ای که در بازار هست! :13: حتی الامکان سمت علاءالدین نرو...
من رفتم ییکشو امروز خریدم
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
pedram_sad
24-09-2009, 17:34
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
مبارکه
ولی قیمتش الان تو بازار تا 188 هم پیدا میشه
salamaqmehdi
24-09-2009, 18:36
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
مبارکه
خوش اومدی
مبارکه
ولی قیمتش الان تو بازار تا 188 هم پیدا میشه
آره ولی خب من تهران نیستم
از شیراز اوردم کرایه راه و اینا هم میگیرن
میگم چرا این گوشی اینقد ارزونه ؟
میگم چرا این گوشی اینقد ارزونه ؟
دلیل خاصی نداره ... ولی بیشتر بی برنامگی تو بازار ایران ... همین گوشی وقتی اومد 550 قیمتش بود ... بعد تا 250 اومد ... حالا هم دیگه کم کم داره مفتی میشه :دی ... کم مونده نوکیا به خاطر خریدن این گوشی یه چی هم بت بده ...
والا گوشی خوبیه من که ازش راضیم
miladddd
24-09-2009, 20:15
توی جاهای تاریک اره خب داره,اما من که توش فرقی با N82 ندیدم.میگم نکنه دوربین گوشیه من خرابه؟! البته تو عکاسی هم اینجوریه، ولی وقتی فلاش میزنه درست میشه
کیفیت فیلم برداریش تو تاریکی تو بدترین حالت اینه(از نظر نویز میگم)
ولی بعضی وقتا که شرایط بهتر بشه خیلی نویز کم میشه
ببینید این نویز طبیعیه؟!؟
سلام
میگن باطری 6500 اسلاید هم بهش می خوره . آیا کسی امتحان کرده ؟ البته مشخصاتش رو چک کردم و یکی بود.
Saman-tci
24-09-2009, 23:27
دوست من باتری این گوشی خیلی خوبه و احتیاجی به تعویض نداره ..!!!!
.
در ضمن بهتره هیچ موقه باتری گوشی دیگه ای رو روی گوشی استفاده نکنید ....
salamaqmehdi
25-09-2009, 11:40
بچه ها دیروز دوستم 6730 خریده بود .داداش بزرگ گوشی ماست .خیلی قشنگ بود .گرفته 250 با سی پی یو600 وباتری 2برابر 6220
cescjoon
25-09-2009, 12:35
دوستان من به یک GPS برای این گوشی نیاز دارم اگه میشه لینک دانلود GPS رو بهم بدید.
در ضمن ایا گارمین به این گوشی می خوره یا نه؟
بچه ها دیروز دوستم 6730 خریده بود .داداش بزرگ گوشی ماست .خیلی قشنگ بود .گرفته 250 با سی پی یو600 وباتری 2برابر 6220
البته دوربینش 3 هست اونم بدون فلش .. فیلمبرداریش هم 15 فریمه ...
دوست عزیز باطری رو درست می گین ولی تو سایت ها اشاره ای به CPU نکردن!!!!شما از کجا می گین 600 هست.
شما بخاطر یه باطری از این همه امکانات 6220 می گذری؟؟؟
دوربین 5 مگاپیکسل
فلاش xenon
لنز Carl Zeiss
خروجی TV
120 MB حافظه داخلی
و از همه مهم تر قیافه 6220 سر تره من که خودم اونو ترجیح می دم
برا مقایسه دقیق تر یه سر به هر دوشون بزن
6220
6730
salamaqmehdi
25-09-2009, 17:38
البته دوربینش 3 هست اونم بدون فلش .. فیلمبرداریش هم 15 فریمه ...
دوست عزیز باطری رو درست می گین ولی تو سایت ها اشاره ای به CPU نکردن!!!!شما از کجا می گین 600 هست.
شما بخاطر یه باطری از این همه امکانات 6220 می گذری؟؟؟
دوربین 5 مگاپیکسل
فلاش xenon
لنز Carl Zeiss
خروجی TV
120 MB حافظه داخلی
و از همه مهم تر قیافه 6220 سر تره من که خودم اونو ترجیح می دم
برا مقایسه دقیق تر یه سر به هر دوشون بزن
6220
سوئ تفاهم نشه .من خودم ودوتا داداشه 6220 داریم وهرکسی مشاوره میخواد اگه 150 تومن داشته باشه میگم 50 بزار روش و6220 بگیر واگه 250 هم داشته باشه بهش میگه 6220 بگیر و50 بذار جیبت.
6220 رو با هیچ گوشی ی نمیشه مقایسه کرد.
از این که شمارو هم ترسوندم وبه زحمت انداختم معذرت میخوام.
درضمن سی پی یو رو هم تو gsm نوشته بود
میگم نکنه دوربین گوشیه من خرابه؟! البته تو عکاسی هم اینجوریه، ولی وقتی فلاش میزنه درست میشه
به تنظیمات دوربین که دست نزدی؟ باید TV high quality باشه. چکش کن.
سلام
دوستان من هر عکس یا فیلمی که با گوشی میگیرم توی گالری ذخیره نمیشه! و عکس هاو فیلمها قبلی هم نشون نمیده!!! (البته توی گوشی ولی با کابل که وصل میکنم همه فیلم ها و عکس ها هست)
مهمتر از همه وقتی میخام مموری رو فرمت کنم فرمت نمیشه ! (پیغامی نمیده ولی وقتی روش میزنم اتفاقی نمیفته)
دوستان کارم حسابی گیره!
پیشاپیش ممنون
miladddd
27-09-2009, 23:07
به تنظیمات دوربین که دست نزدی؟ باید TV high quality باشه. چکش کن.
نه دست نزدم
رو high هست
Farshadd
27-09-2009, 23:59
سلام.
بچه ها برای تایپ پیامک به نظرتون در حد چه گوشی ای هست؟
salamaqmehdi
28-09-2009, 12:05
سلام
دوستان من هر عکس یا فیلمی که با گوشی میگیرم توی گالری ذخیره نمیشه! و عکس هاو فیلمها قبلی هم نشون نمیده!!! (البته توی گوشی ولی با کابل که وصل میکنم همه فیلم ها و عکس ها هست)
مهمتر از همه وقتی میخام مموری رو فرمت کنم فرمت نمیشه ! (پیغامی نمیده ولی وقتی روش میزنم اتفاقی نمیفته)
دوستان کارم حسابی گیره!
دوست من اینجوری که از شواهد معلومه رمتون مشکل داره .با کامپیوتر فرمت کنید احتمالا گالریتون هم درست میشه
سلام.
بچه ها برای تایپ پیامک به نظرتون در حد چه گوشی ای هست؟
سلام
شما خودت استادی ولی بهنظرمن چون دکمه هاش تخت وکشیدست ویکم حالت دیجیتالی داره یعنی زیاد لازم نیست فشار بدی .کارباهاش تجربه بسیار جالبیه .منکه خیلی باهاش راحتم....
دوست من اینجوری که از شواهد معلومه رمتون مشکل داره .با کامپیوتر فرمت کنید احتمالا گالریتون هم درست میشه
سلام
شما خودت استادی ولی بهنظرمن چون دکمه هاش تخت وکشیدست ویکم حالت دیجیتالی داره یعنی زیاد لازم نیست فشار بدی .کارباهاش تجربه بسیار جالبیه .منکه خیلی باهاش راحتم....
با کامپیوتر چه طوری فرمت کنم؟ (یعنی با PC suite)
با کامپیوتر چه طوری فرمت کنم؟ (یعنی با PC suite)
بزار تو رمریدر بعد فرمت کن دیگه !
reza babai
28-09-2009, 21:45
سلام به همه دوستان عزیز . می خواستم بدونم که gps گوشی 6220 با n82 فرقی داره یا نه ؟ از نظر کار کرد ؟
ممنون!
با سلام
لطفا" یکی در مورد نحوه فعال کردن GPS این گوشی ( 6220 ) توضیح بدهد .
سلام به همه دوستان عزیز . می خواستم بدونم که gps گوشی 6220 با n82 فرقی داره یا نه ؟ از نظر کار کرد ؟
ممنون!
هیچ فرقی نداره
با سلام
یعنی چی ؟ فعاله خودش
میتونی از smart com gps استفاده کنی یا nokia maps مال خود گوشی . من الان 6220 در دسترس ندارم نمیتونم کامل بگم . دوستان کمک میکنن
coralisland_17
29-09-2009, 15:15
سلام
یکی از دوستان مشکلاتی داشت که دقیقا شبیه منه ولی در تاپیک دیگه ای مطرح کرد:::
(با سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوال در مورد 6220 دارم خواهشمندم جواب دهید؟
1 _ وقتی نرم افزارSis روش نصب میکنی از هر 10 تا 1 رو نصب میکنه و برای بقیه اخطار میده که با متصدی تماس بگیر یا مجوز نداره یا مجوزش تموم شده
2 _ مشکل دومم اینه که وقتی فایل اصلی یه نرم افزار و میخوام بلوتوث کنم میگه مشکل حفاظتی داره نمیتونی بفرستیش
3 _ و سومی اینه که هر وقت یه عکس رو باز میکنم عکسه یه وریه وقتی دوباره برش میگردونم دوباره یه بار دیگه که بازش میکنم باز به همون صورت اول در امده
با تشکر )
اینم مشکل منه:
4- وقتی از کامپیوتر عکس یا آهنگ و... میریزم تو گوشی با پی سی استودیو ,باید برم تو تنظیمات بعد مدیر داده و بعدمدیر پرونده و بعد پوشه عکس یا آهنگ یا ... نمیشه اون ها رو تو گالری ذخیره کرد؟؟؟
برای حل این مشکل میتونی از فایل منیجر x-plore استفاده کنی
3 _ و سومی اینه که هر وقت یه عکس رو باز میکنم عکسه یه وریه وقتی دوباره برش میگردونم دوباره یه بار دیگه که بازش میکنم باز به همون صورت اول در امده
میتونی تو قسمت edit عکس رو rotate کنی و save اش کنی
4- وقتی از کامپیوتر عکس یا آهنگ و... میریزم تو گوشی با پی سی استودیو ,باید برم تو تنظیمات بعد مدیر داده و بعدمدیر پرونده و بعد پوشه عکس یا آهنگ یا ... نمیشه اون ها رو تو گالری ذخیره کرد؟؟؟
خود به خود توی گالری هم میره . شما هر نوع فایل رو توی فولدر خودش بریز
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها
آپدیت : قویترین فایل منیجر موبایل Lonely Cat Games X-plore 1.35
اقایون منم مشکل فیلمبرداری تو شبو دارم یعنی نویز خیلی میندازه رو صفحه و باعث تار شدن عکس می شه ولی تو صبح خیلی خوبه
اصلا نمی شه این نویز رو برداشت
miladddd
30-09-2009, 17:16
میگم نکنه دوربین گوشیه من خرابه؟! البته تو عکاسی هم اینجوریه، ولی وقتی فلاش میزنه درست میشه
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!
miladddd
30-09-2009, 17:19
با سلام
نرم افزار smartcomgps رو نصب کن و بعد از تو منوهاش connect رو بزن، بعضی وقتا سه سوته وصل میشه ولی یعضی وقتا هم یکم طول میکشه
البته باید تو فضای باز باشی و نقشه محل مورد نظر هم داشته باشی
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!
چه نوع راهنمایی ؟
خب تو شب طبیعیه وقتی تاریکی مطلق باشه !
تنظیمات مختلف رو آزمایش کن !
reza babai
30-09-2009, 18:28
سلام من چندتا سوال از اساتید محترم داشتم :
1- 6220 ساخت مجار با چین چه فرقی دارند؟
2- از اینترنت(گارانتی 18 ماهه 204تومن) بخرم یا مغازه(قزوین 200 )؟
3- 6220 می تونه حافظه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟ (بدون کاهش سرعت)
4- از 3G چه استفاده ای میشه؟
5- پوشش لنزش چه طوره ؟ (برای یکی از دوستام شل بود؟)
6- صداش گوشی چه طوره ؟ با هنزفری چطوره؟
ممنون از لطفتون!!
miladddd
01-10-2009, 10:01
چه نوع راهنمایی ؟
خب تو شب طبیعیه وقتی تاریکی مطلق باشه !
تنظیمات مختلف رو آزمایش کن !
میلاد جان این بهترین تنظیماته
n82 دقیقا تو این موقعیت بهتر میگیره، یعنی نویزش کمتره
میخوام بدونم اشکال از دوربینه یا نه
یعنی چی ؟ فعاله خودش
میتونی از smart com gps استفاده کنی یا nokia maps مال خود گوشی . من الان 6220 در دسترس ندارم نمیتونم کامل بگم . دوستان کمک میکنن
میخوام نحوه فعال کردن maps در گوشی6220 بدونم . GPS گوشیم فعا له ولی موقعیت جغرافیای رو با نقشه نشون نمیده
آیا باید آنلاین شد یا با آفلاین هم میشه این کاره کرد ؟
میخوام نحوه فعال کردن maps در گوشی6220 بدونم . GPS گوشیم فعا له ولی موقعیت جغرافیای رو با نقشه نشون نمیده
آیا باید آنلاین شد یا با آفلاین هم میشه این کاره کرد ؟
Maps خود گوشی نقشه های محدودی براش از ایران وجود داره !
اما دوتا نرم افزار هستند به نام های Smartcom GPS و Garmin XT که اینکا رو با نقشه های گسترده انجام میدند ! تو همین انجمن تاپیک دارن ... سرچ کن !
Maps خود گوشی نقشه های محدودی براش از ایران وجود داره !
اما دوتا نرم افزار هستند به نام های Smartcom GPS و Garmin XT که اینکا رو با نقشه های گسترده انجام میدند ! تو همین انجمن تاپیک دارن ... سرچ کن !
با تشکر
در ضمن اگه خودت نقشه داری می تونی کالیبره کنی و ازش استفاده کنی
salamaqmehdi
02-10-2009, 11:07
1- 6220 ساخت مجار با چین چه فرقی دارند؟
2- از اینترنت(گارانتی 18 ماهه 204تومن) بخرم یا مغازه(قزوین 200 )؟
3- 6220 می تونه حافظه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟ (بدون کاهش سرعت)
4- از 3G چه استفاده ای میشه؟
5- پوشش لنزش چه طوره ؟ (برای یکی از دوستام شل بود؟)
6- صداش گوشی چه طوره ؟ با هنزفری چطوره؟
ممنون از لطفتون!!
فرقی ندارن ولی مجار بهتر خریدوفروش میشه
ازهرجا که ارزونتر ومطمئن تره
بله میتونه وسرعت هم بستگی به رمتون داره
برای انتقال بهتر داده ها استفاده میشه مثلا حجم درهنگام مکالمه حجم بالاتری رو در ثانیه انتقال میده که موجب افزایش کیفیت وسرعت بالاتر صدا میشه
اگه خوب استفاده نکنی بعد از یه مدت احتمال داره شل بشه ولی مال من بعد از 1 سال عالیه
صداش با کیفیته ولی خیلی بلند نیست .هندزفری خود گوشی هم چندان مال نیست
خوارش میکنم
AMIR_RADMARD
03-10-2009, 20:42
سلام
من امروز وقتي داشتم x-plore گردش مي كردم
ديدم تو مشخصات نوشته
cpu :192 mhz
total ram:121.5
free memory:71.8
مگه سي پي يو اين گوشي 370 نيست ؟
در ضمن رمش طبيعيه يا نه؟
اشتباه نوشته
برای اطلاعات گوشی از
phone net info استفاده کن
AMIR_RADMARD
03-10-2009, 23:08
اشتباه نوشته
برای اطلاعات گوشی از
phone net info استفاده کن
لينكش رو ميشه بدي:11::11:
امكان داره گوشي تقلبي باشه؟:18:
سلام
دوستان عزيز ، فرمان صوتي رو چطور بايد فعال كنم . مثلا" اگه بخوام شماره منزل رو بگيرم و بگم "منزل" چه كارايي رو بايد انجام بدم تا منزل رو بگيره ؟
ممنون
لينكش رو ميشه بدي:11::11:
امكان داره گوشي تقلبي باشه؟:18:
نه بابا تقلبی چیه
من 6120 دارم برای من هم 192 نوشته
باید ساین بشه
AMIR_RADMARD
04-10-2009, 17:09
سلام يه سوال ديگه
كسي ميدونه كه gps اين گوشي كجا ها سيگنال ميده يا نه؟
تو خونه و كوچه و كنار خيابون اصلا نميگره
فقط تو پارك ميگره
bs music
04-10-2009, 19:02
اين چراغ قرمز براي تنظيم فاصله كانوني يا همون فوكوس و تنظيم كردن ميزان نور فلاش براي شي مورد نظر است
P A R S A
04-10-2009, 20:02
سلام يه سوال ديگه
فقط تو پارك ميگره
همه جا باید وصل باشه، ربطی به پارک و خیابون نداره فقط زیر سقف ضعیف تر میشه!
AMIR_RADMARD
05-10-2009, 21:53
با سلامي دوباره به همه
كسي ميدونه حجم عكس هايي كه دوربين اين گوشي مي گيره چند مگ هست؟
من هر چه قدر عكس مي گيرم حجمش از 1.1 مگ بالانر نميره
دوستان اینجا تاپیک 6220 هست اگه اشتباه نکنم نه تاپیک معرفی گوشی!!!!!!
با سلامي دوباره به همه
كسي ميدونه حجم عكس هايي كه دوربين اين گوشي مي گيره چند مگ هست؟
من هر چه قدر عكس مي گيرم حجمش از 1.1 مگ بالانر نميره
با تنظیمات Auto اون حجم طبیعیه !
هر چه قدر محیط رنگاش شاداب تر باشه حجیم تر میشه عکسا !
jamshid2020
07-10-2009, 13:38
سلام
مگه نمیگن این گوشی فقط چینی هست پس چرا دوباره صحبت از چینی یا مجاره؟
jaber1361
07-10-2009, 13:50
سلام
مگه نمیگن این گوشی فقط چینی هست پس چرا دوباره صحبت از چینی یا مجاره؟
1- اصل این گوشی مال چینه
2- بعد مجارستان هم این گوشی رو تولید کرده
3- گوشی خود من چینیه و همکارم گوشی مجاری داره (دفترچه و هرچی که داره به زبون مجاریه)
4- هیچ تفاوتی از لحاظ قیافه و کارایی نداره
5- قیمتشون هم یکسانه
7- ولی گوشی هایی که لیبل مجاری خوردن ولی چینی اند زیادند.
8- پس بهتره فکر کنی که اصلا مجاری نداره و خیال خودتو راحت کنی:31:
AMIR_RADMARD
07-10-2009, 14:17
با تنظیمات Auto اون حجم طبیعیه !
هر چه قدر محیط رنگاش شاداب تر باشه حجیم تر میشه عکسا !
اخه دوستم گفته بود با 95n عكس گرفته بود
حجمش 1.8 مگ بود:18:
ahmad202z
07-10-2009, 17:54
تازگيا عضو دارندگان 6220c شدم كسي مي تونه براي فارسي كردنش بهم كمك كنه!!!
sos . sos...
majid_potter7
07-10-2009, 20:31
سلام يه سوال ديگه
فقط تو پارك ميگره
به خاطر این تو پارک میگیره که دورو برش فضای بازه و ساختمون بلند نیست و بهتر سیگنال میگیره..
بچه ها شما از کدوم برنامه واسه gps استفاده میکنین؟ من از smartcom
DariushGreat
08-10-2009, 11:30
به خاطر این تو پارک میگیره که دورو برش فضای بازه و ساختمون بلند نیست و بهتر سیگنال میگیره..
بچه ها شما از کدوم برنامه واسه gps استفاده میکنین؟ من از smartcom
اسمارتکام بهترینه! :46:
شاد و پیروز باشین :11:
Farshadd
08-10-2009, 23:26
سلام.
آقا من امروز بازم 6220 گرفتم.
قبلا اینجوری نبود الان یه علامت چشمک زن پیامک و یکی دیگه که شبیه سیم کارته بالا در کنار علامت مقدار باتری نشون داده میشه. چطوری حذفشون کنم.
سلام.
قبلا اینجوری نبود الان یه علامت چشمک زن پیامک و یکی دیگه که شبیه سیم کارته بالا در کنار علامت مقدار باتری نشون داده میشه. چطوری حذفشون کنم.
سلام .. مبارک باشه ...چراغ D-Pad اش ایشا... همیشه روشن :دی
راه حل مشکل شما :
بستگی به تم داره . توی بعضی تم ها نمیاد
گوشي 6220 كلاسيك تو اس ام اس ها شكلكها (smiley icons) رو نداره در حالي كه گوشي نسل قبل اون يعني 6120 و حتي گوشيهاي قديميتر اين آيكونها رو دارند.كسي تونسته راه حلي براي اين مورد پيدا كنه؟
فروزانفر
10-10-2009, 12:50
دوستان خسته نباشین میخواستم بدونم آخرین قیمت این گوشی چنده.
سلام.
سلام
با اجازه بزرگان
میگن اگه پیغا مهای سیم کارت رو پاک کنی درست میشه اون علامت پیغام رو منظورمه . از تو پیغامها گزینه پیغامهای سیم کارت
AMIR_RADMARD
10-10-2009, 15:00
دوستان خسته نباشین میخواستم بدونم آخرین قیمت این گوشی چنده.
چيني 185
مجار 192
البته قيمت تهران رو نميدونم
AMIR_RADMARD
10-10-2009, 20:34
امروز فهميدم كه كيفيت ساخت اين گوشي چقدر پايين است
گوشي از دستم افتاد دكمه پاور از داخلش شكست
خدا رو شكر كه اسيب جدي نديد با سوزن روشنش كردم
كسي ميدونه كه اون دكمه مال قاب گوشي يا مال خود گوشي؟
هزينش چقدر ميشه؟
چيني 185
مجار 192
مجار؟؟؟ فکرنکنم همچین چیزی وجود خارجی داشته باشه,حداقل داخل ایران.
miladddd
10-10-2009, 22:08
سلام
من میخوام گوشیم رو مستر ریست کنم بدون اینکه هیچ یک از اطلاعات (حتی سیو بازی ها و نرم افزار های نصب شده) از بین برن
آیا میتونم با pc suite از گوشی بک آپ بگیرم و بعد گوشی رو مستر ریست کنم و دوباره با همین نرم افزار اطلاعات رو برگردونم؟
یا باید از روش دیگه ای استفاده کنم؟
reza babai
11-10-2009, 09:58
سلام به همه دوستان من وقتی کابل تلویزیون گوشی رو وصل می کنم فقط صدای اون از تلویزیون پخش میشه تصویر نداره ! کابل هم سالمه رو گوشه دیگه امتحان کردم ! امکان داره از تنظیمات داخل گوشی باشه ؟؟ راهنمایی کنید ممنون!!!
salamaqmehdi
11-10-2009, 12:15
دوست من کلید پاور مثل کلید اون کی از دوقسمت تشکیل شده که قسمت ظاهریش برا قابه ولی کلید اصلی رو برد گوشیه .اگه شما با سوزن روشنش کردی پس همون کلید قاب شکسته .قیمت قاب 2000 تا 3000 هستش که عوض کنی درست میشه. درضمن کیفیت ساخت چه ربطی به ضزبه خوردن داره؟
گوشی که ضدضربه نیست که اگه زیر چرخ خاور هم رفت چیزیش نشه...
سلام
من میخوام گوشیم رو مستر ریست کنم بدون اینکه هیچ یک از اطلاعات (حتی سیو بازی ها و نرم افزار های نصب شده) از بین برن
آیا میتونم با pc suite از گوشی بک آپ بگیرم و بعد گوشی رو مستر ریست کنم و دوباره با همین نرم افزار اطلاعات رو برگردونم؟
یا باید از روش دیگه ای استفاده کنم؟
شما گوشیت اگه هک باشه میتونی کامل بکاپ بگیری حتی تنظیمات بازی ها ومنو ها و... ولی با پی سی سوییت نمیشه عزیز جان
سلام به همه دوستان من وقتی کابل تلویزیون گوشی رو وصل می کنم فقط صدای اون از تلویزیون پخش میشه تصویر نداره ! کابل هم سالمه رو گوشه دیگه امتحان کردم ! امکان داره از تنظیمات داخل گوشی باشه ؟؟ راهنمایی کنید ممنون!!!
ربطی به تنظیمات نداره
کابل ها روتست کن که درست زده باشی بعد با یه دستگاه دیگه پورت ها رو تست کن.یا با یه کابل دیگه تست کن .درست میشه
AMIR_RADMARD
11-10-2009, 15:35
مجار؟؟؟ فکرنکنم همچین چیزی وجود خارجی داشته باشه,حداقل داخل ایران.
گوشي داري ليبل مجاره ولي ساخت چينه:18:
AMIR_RADMARD
11-10-2009, 15:38
دوست من کلید پاور مثل کلید اون کی از دوقسمت تشکیل شده که قسمت ظاهریش برا قابه ولی کلید اصلی رو برد گوشیه .اگه شما با سوزن روشنش کردی پس همون کلید قاب شکسته .قیمت قاب 2000 تا 3000 هستش که عوض کنی درست میشه. درضمن کیفیت ساخت چه ربطی به ضزبه خوردن داره؟
گوشی که ضدضربه نیست که اگه زیر چرخ خاور هم رفت چیزیش نشه...
دكمه روي برد اصلي شكسته :41:
مي دوني هزينه تعميرش چقدر ميشه؟
miladddd
11-10-2009, 21:32
شما گوشیت اگه هک باشه میتونی کامل بکاپ بگیری حتی تنظیمات بازی ها ومنو ها و... ولی با پی سی سوییت نمیشه عزیز جانگوشیم هکه، مشکلی از این نظر نیست
ولی قبلا خودت به صورت کلی بهم گفته بودی که باید چکار کنم، ولی خوب متوجه نشدم
ترسید اگه کاری کنم اطلاعاتم بپره
میتونی کامل بگی چه مراحلی رو باید طی کنم؟ راستشو بخوای باید مبتدی بگی تا شیر فهم بشم!
اگه بگی که لطف کردی
edris.noei
12-10-2009, 13:51
سلام دوستان
من نقشه های gps رو دانلود کردم ولی نمی تونم از اونا استفاده کنم.چون اصلا قابل نصب نیستن.میشه راهنماییم کنین.تازه smartcom هم روی گوشیم نصب نمیشه.میگه که باید ساین بشه.خیلی از برنامه ها رو به خاطر ساین نشدن نمی تونم رو گوشیم نصب کنم.
یه مشکل دیگه هم دارم و اینه که دائم علامت پاکت نامه بالای صفحه ال سی دی چشمک می زنه با این که هیچ پیام خونده نشده ندارم.بعد روی جعبه ی گوشیم نوشته که tv out mode not supported in this version. یعنی این که خروجی tv داره ولی کابلی داخل جعبه نبود و پک گوشی کاملا بسته بود با گارانتی اتصالات.
من تو سایت نوکیا هم راجع به کابل خروجی tv چیزی ندیدم که جزو محتویات بسته فروش باشه.ولی تو سایت های ایرانی میگن داره. تو منوی گوشی هم تنظیمات مربوط به tv out رو داره.نظر شما چیه؟
کمکم کنید
AMIR_RADMARD
12-10-2009, 16:01
سلام دوستان
من نقشه های gps رو دانلود کردم ولی نمی تونم از اونا استفاده کنم.چون اصلا قابل نصب نیستن.میشه راهنماییم کنین.تازه smartcom هم روی گوشیم نصب نمیشه.میگه که باید ساین بشه.خیلی از برنامه ها رو به خاطر ساین نشدن نمی تونم رو گوشیم نصب کنم.
یه مشکل دیگه هم دارم و اینه که دائم علامت پاکت نامه بالای صفحه ال سی دی چشمک می زنه با این که هیچ پیام خونده نشده ندارم.بعد روی جعبه ی گوشیم نوشته که tv out mode not supported in this version. یعنی این که خروجی tv داره ولی کابلی داخل جعبه نبود و پک گوشی کاملا بسته بود با گارانتی اتصالات.
من تو سایت نوکیا هم راجع به کابل خروجی tv چیزی ندیدم که جزو محتویات بسته فروش باشه.ولی تو سایت های ایرانی میگن داره. تو منوی گوشی هم تنظیمات مربوط به tv out رو داره.نظر شما چیه؟
کمکم کنید
شما بايد گوشي رو هك كنيد تا برنامه ساين نشده نصب شه
مال من هم كابل tv نداشت
siyasiya
12-10-2009, 23:32
منم گرفتم
اصل مجاره
Made in Hungary
هم رو جبش نوشته هم روي برد گوشي زير باطري
218
DariushGreat
13-10-2009, 15:05
منم گرفتم
اصل مجاره
Made in Hungary
هم رو جبش نوشته هم روي برد گوشي زير باطري
218
به لیبل اعتماد نکن.
توی همین تالار یه جاییش خوندم که روشی وجود داره که از طریق برنامه فینیکس می شه فهمید گوشی واقعا ساخت کجاس! ( برنامه فینیکس برنامه فلش مال خود شرکت نوکیاس )
salamaqmehdi
13-10-2009, 20:27
روش بکاپ گیری
1) نرم افزار های فعال گوشی روببندید
2)گوشی رو درحالت هک قرار بدید یعنی پچ open 4 all رو فعال کنید
3)با نرم افزار modo یا اکسپلوره از درایو c یه کپی در رمتون بگیرید
4)اکسپلوره باید در حالت نمایش فایل های سیستمی فعال باشه برای این کار دکمه 0 روبزنید وتنظیمات رو اعمال کنید
5)کپی باید از تمامی پوشه ها گرفته بشه دقت کنید که این پوشه ها تو کپیتون موجود باشند:
data -private - resource -sys -system
وپوشه های احتمالی مثل:
python -sms bank و....
6) رم رو به کامپیوتر وصل کرده واز فایل های سیستمی رمتون هم یه کپی در کامپیوتر بگیرید درست مثل درایوc
7) حالا یه بکاپ کامل از درایو c&e تو کامپیوتر دارید
بازگردانی اطلاعات
1) گوشی رو هک کنید ترجیحا با هلوکس 2.2 یا 2.3
2)بکاپ e رو از کامپیوتر به رمتون منتقل کنید وپوشه ها رو جایگزین کنید
3) پچ open روفعال کنید وبا modo بکاپ c رو از رم به حافظه داخلی منتقل کنید وفایل های همنام رو جایگزین قبلی کنید .
اگه برای جایگزینی از اکسپلوره استفاده میکنید باید همون ورژن قبلی باشه ولی مودو بهتره .
گوشی رو یکبار خاموش روشن کنید تا حالشو ببرید :10:
من گوشی دوستامو که فلش وآپدیت میکنم بکاپ خودمو روش اعمال میکنم ودرست مثل گوشی خودم میشه حتی تمامی تنظیمات منوها و....
صلوات بفرستید :19:
یا علی
miladddd
14-10-2009, 17:48
ممنون آق مهدی
ولی من چند جا مشکل دارم، امیدوارم راهنماییم کنید
من رو گوشیم اکسپلوره دارم، باید دونه دونه از هر فولدری کپی بگیرم ؟ یا میشه کل c رو یه دفه کپی گرفت؟
4)اکسپلوره باید در حالت نمایش فایل های سیستمی فعال باشه برای این کار دکمه 0 روبزنید وتنظیمات رو اعمال کنید
فقط فایل های سیستمی رو فعال کنم یا باید hiden ها هم show کنم؟
وپوشه های احتمالی مثل:
python -sms bank و....
چنین پوشه هایی ندیدم
salamaqmehdi
14-10-2009, 19:19
فولدر هایی که گغتم باید کپی بشه حالا هرجور که مایلی خودت تست کن
ربطی به هیدن ها نداره
بهتر .این پوشه ها برای نرم افزارهای جانبیه
love castle
14-10-2009, 20:08
سلام من تا حالا نتونستم گوشیمو هک کنم چون هیچ برنامه ای رو نمی تونم ساین کنم لطفا یه برنامه واسه ساین کردن بزارید که مشکل منو هل کنه .در ضمن برنامه های free signer و mobil signer رو امتحان کردم . ولی فقط بدرد مواقعی می خورن که ارور تاریخ باشه و ارور certificte supleier رو حل نمی کنه.
خیلی وقت درگیرم لطفا کمک کنید.
Majid393
14-10-2009, 20:43
سلام من تا حالا نتونستم گوشیمو هک کنم چون هیچ برنامه ای رو نمی تونم ساین کنم لطفا یه برنامه واسه ساین کردن بزارید که مشکل منو هل کنه .در ضمن برنامه های free signer و mobil signer رو امتحان کردم . ولی فقط بدرد مواقعی می خورن که ارور تاریخ باشه و ارور certificte supleier رو حل نمی کنه.
خیلی وقت درگیرم لطفا کمک کنید.
برای ساین کردن باید فایل CER داشته باشی، اگه داری با SignSiS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه رو ساین کن.
اگه هم نداری تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درخواست بده. وقتی که آماده شد با همون signsis میتونی برنامه ها رو ساین کنی.
سلام، اكثر برنامههايي كه روي گوشي نصب ميكنم، حتي برنامههاي مجاني مثل نقشه تهران، بعد مدتي ديگه كار نميكنند. هيچ پيغام خطايي هم نميده و بايد برنامه رو دوباره نصب كنم تا اجرا بشه. كسي ميدونه مشكل چيه؟ ممنون ميشم كمك كنيد.
salamaqmehdi
18-10-2009, 20:36
ارور certificte supleier رو حل نمی کنه.
گوشی رو با برنامه هلوکس 2.2 یا 2.3 هک کن
ارور برا هکه
edris.noei
19-10-2009, 12:08
سلام دوستان
راهی هستش که بشه اس ام اس فارسی نوشت؟کیبرد مجازی هم که به درد نمی خوره.همش باید با دکمه وسط بنویسی.برنامه ای می خوام که باهاش بشه با دکمه های خود گوشی اس ام اس نوشت
DariushGreat
19-10-2009, 13:50
سلام دوستان
راهی هستش که بشه اس ام اس فارسی نوشت؟کیبرد مجازی هم که به درد نمی خوره.همش باید با دکمه وسط بنویسی.برنامه ای می خوام که باهاش بشه با دکمه های خود گوشی اس ام اس نوشت
خوب گوشیت رو فارسی کن خوش تیپ!:31:
edris.noei
19-10-2009, 14:11
آقا هم این که بلد نیستم چه جوری فارسی بکنم.تازه هر چی تو این تاپیک گشتم فقط فایل آپلود شده روی rapid share رودیدم.روشی،چیزی،هیچی ندیدم.بعدش یه سوالم داشتم این که زبان فارسی به زبان گوشی اضافه میشه دیگه،ها؟سرعت گوشی پایین نمیاد؟بعد اگه میشه لینک آموزشش رو برام بزارین.هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.
سلام دوستان
نیاز به ساین داره
پسوورد:
حسین رشتی
20-10-2009, 02:46
سلام به همه دوستان..
من قصد خرید N79 رو داشتم ولی وقتی گوشی 6220 رو دیدم که همه امکاناتش کامله و قیمت ارزون خیلی واسم جالب بود..
حالا میشه بی تعصب و خدا وکیلی ایراداشو بگین..
من از اون آدمایی هستم که زیاد گوشی عوض نمیکنم پس خواهشا اصل مطلب رو بگین که اگه واقعا گوشی خوبیه همینو بگیرم..
ممنون از همه..
miladddd
20-10-2009, 21:06
سلام به همه دوستان..
من قصد خرید N79 رو داشتم ولی وقتی گوشی 6220 رو دیدم که همه امکاناتش کامله و قیمت ارزون خیلی واسم جالب بود..
من از اون آدمایی هستم که زیاد گوشی عوض نمیکنم پس خواهشا اصل مطلب رو بگین که اگه واقعا گوشی خوبیه همینو بگیرم..
ممنون از همه.. تو قیمت خودش از همه بهتره
ولی ایراداتی هم داره
با n97 قابل مقایسه نیست
با n82 باید مقایسش کنی که به نظر من اگه فاکتور قیمتو در نظر بگیری قطعا برنده 6220 هست
ولی اگه فرض کنیم یک قیمتن n82 کمی برتره
حسین رشتی
20-10-2009, 22:09
البته من N79 نوشتم و با خواستم با اون مقایسش کنید..
آخه من شنیدم که جنسش نا مرغوبه..
سلام به همه دوستان..
ممنون از همه..
اين موبايل محسنات فراواني داره كه تا حالا ازشون زياد صحبت شده .
بنظرم عيبهاي اين گوشي ، يكي قاب پشت گوشيه ، مخصوصا" قاب درب باطري . خيلي سره ( از دست ليز ميخوره ) .
كمي هم نوار نقره اي دور گوشي سره ، و خيلي زود لق ميزنه (خيلي كم)
عيب ديگه ، صفحه كليد كمي سفت گوشيه ، البته بعد از يه مدت عادت ميكني .
همين .
كلا" ايراداتي كه گرفتم سليقه اي هست . ممكنه اين چيزايي كه گفتم واسه يكي ديگه اصلا" اهميتي نداشته باشه .
nima_elecomp
23-10-2009, 01:03
آقا میشه تست کنید که برنامه ی Gravity که برای Twitter استفاده میشه، روی 6220 نصب میشه یا نه؟
اگه کسی تا حالا استفاده کرده، بگه لطفا. مرسی.
edris.noei
23-10-2009, 14:49
نمی دونم شما حواستون به خط های سبز دوربین بوده.من شنیدم که اگه گوشی رو آپدیت کنی,خط های سبز از بین میره.این حرف راسته؟
راستی میشه تو 6220 باتری n82 رو جا زد؟n82 بود یا n81؟
این عجوبه رو یه ماهه دارم هیچ مشکلی نداره دوربینش باتریش جی پی اس ... حرف نداره
راستی راهی برای وصل شدن به اینترنت با GPSنیست؟؟
راهی برای استفاده از اینترنت وایرلس(مثلا دانشگاه )نیست؟؟
edris.noei
24-10-2009, 13:05
نه داداش من
مگه همین طوریه که بدون وایرلس بری تو اینترنت؟اگه این طوری بود چرا تو موبایلا وایرلس میزارن؟با gps هم فکر نکنم بشه.چون بازم وایرلس بیخود میشه.
این عجوبه رو یه ماهه دارم هیچ مشکلی نداره دوربینش باتریش جی پی اس ... حرف نداره
راستی راهی برای وصل شدن به اینترنت با GPSنیست؟؟
راهی برای استفاده از اینترنت وایرلس(مثلا دانشگاه )نیست؟؟
GPS که مخصوص موقعیت یابی ماهواره ای هست چه ربطی به اینترنت داره ؟
خیـــر ... این گوشی WiFi نـــداره !
سلام 6220 من یه دفعه قفل کرد باتریش رو دراوردم از اول گذاشتم درست شد اما دیگه انتن نداره دلیلش چیه؟ چطور حل میشه؟
edris.noei
24-10-2009, 14:18
باتری n82 چی شد؟میشه روش گذاشت؟چرا جواب نمیدین؟
CinemaTik
24-10-2009, 23:02
سلام
دوستان من توی فیلمبرداری با گوشیم یه مشکلی دارم . وقتی شروع به فیلم برداری می کنم هر چند ثانیه یه بار تصویر گیر میکنه ! یعنی تصویری که داره ظبط می کنه هر چند ثانیه یه بار هی ثابت میشه ! البته مموری گوشی مال خودش نیست و یه مموری دو گیگ روش هست .
مشکل چیه ؟
سلام امروز در خبر ها نوشته بود که کانالهای تلویزیون در تهران را میتوان از موبایل تماشا کرد(در روزهای آینده) آیا سرویس ----h در این گوشی وجود دارد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید منبع خبر
farshad.88
25-10-2009, 12:22
سلام
چرا کسی جواب سوال های بچه ها رو نمیده ؟ من هم یه مشکل داشتم.
بعضی وقت ها یک ارور میاد که حافظه گوشی پر شده و باید بعضی فایل ها رو پاک کنم. اما کاملا دروغه :31:
هم مموری و هم گوشی جای خالی دارند. مموری که 2 گیگه و حالا حالا ها پر نمیشه . گوشی هم که چیزی روش نمیریزم که پر بشه. همه به مموری ریخته میشوند.. فکر کنم با تنضیمات بشه این مشکل رو حل کرد. من بلد نیستم. اگه میشه راهنمایی کنید.
گوشی ویروسی هم نیست.
salamaqmehdi
25-10-2009, 13:16
آقا میشه تست کنید که برنامه ی Gravity که برای Twitter استفاده میشه، روی 6220 نصب میشه یا نه؟
تست نکردم ولی اگه بزاری برات تست میکنم
نمی دونم شما حواستون به خط های سبز دوربین بوده.من شنیدم که اگه گوشی رو آپدیت کنی,خط های سبز از بین میره.این حرف راسته؟
بهتر میشه ولی درست نمیشه
بله میشه
n82
سلام 6220 من یه دفعه قفل کرد باتریش رو دراوردم از اول گذاشتم درست شد اما دیگه انتن نداره دلیلش چیه؟ چطور حل میشه؟
گوشی رو چه حالتیه
شاید آفلاین باشه
یه بار بین آفلاین وحالت عمومی سوئیچ کن درست میشه
اگه نشد گوشی رو به تنظیمات کارخونه ببر
سلام
دوستان من توی فیلمبرداری با گوشیم یه مشکلی دارم . وقتی شروع به فیلم برداری می کنم هر چند ثانیه یه بار تصویر گیر میکنه ! یعنی تصویری که داره ظبط می کنه هر چند ثانیه یه بار هی ثابت میشه ! البته مموری گوشی مال خودش نیست و یه مموری دو گیگ روش هست .
مشکل چیه ؟
مشکل از مموریتون هست
محل ذخیره رو ببرید رو حافظه داخلی میبینید که درست میشه
برای حل اساسی رو باید یه بار فرمت بشه
سلام
چرا کسی جواب سوال های بچه ها رو نمیده ؟ من هم یه مشکل داشتم.
بعضی وقت ها یک ارور میاد که حافظه گوشی پر شده و باید بعضی فایل ها رو پاک کنم. اما کاملا دروغه :دی
هم مموری و هم گوشی جای خالی دارند. مموری که 2 گیگه و حالا حالا ها پر نمیشه . گوشی هم که چیزی روش نمیریزم که پر بشه. همه به مموری ریخته میشوند.. فکر کنم با تنضیمات بشه این مشکل رو حل کرد. من بلد نیستم. اگه میشه راهنمایی کنید.
گوشی ویروسی هم نیست.
بببخشید
شما احتمالا برنامه ای نصب کردید که مشکل ساز شده
برنامه های اضافی رو پاک کنید
یه روشی بود که باهک برنامه هایی که رو گوشی خوب نصب نمیشند یا بعدا خوب پاک نمیشن رو حذف میکرد .اگه پیدا کردم برات میذارم
یاعلی
بخشید چرا اکس پلور سرعت سی پس یو رو192 و مموری رو 120 نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بخشید چرا اکس پلور سرعت سی پس یو رو192 و مموری رو 120 نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
این برنامه ها واسه خودشون یه چیز مینویسن,اعتباری نداره.
فکرکنم چند صفحه قبل یکی از بچه ها یه برنامه خوب معرفی کرد در همین مورد.
نوشته شده توسط edris.noei [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
تو بخش ترفند ها چیز های خوبی پیدا میشه
این برنامه ها واسه خودشون یه چیز مینویسن,اعتباری نداره.
فکرکنم چند صفحه قبل یکی از بچه ها یه برنامه خوب معرفی کرد در همین مورد
راست میگی آخه قدرت ادیت فیلم تو گوشی خیلی قویه!!!!!!!!!!!!!!یعنی پردازش و گرافیک قوی
ممنون
راستی یه چیز جالب اگه موقعیت خودتون رو در GPSDATA(landmarak) ذخیره کنید بعدا اون رو تو GPSdataلود کنید وبعد خارج شده و وارد اسمارت کام بشید سریع تر وصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بابا دروبین اینو دست کم نگیرید خیلی خفنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو با گوشی گرفتم تو خود گوشی هم کراپ کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nima_elecomp
26-10-2009, 17:14
Opera Mini ورژن 4.2 روی این گوشی نصب میشه؟
ممنون.
nima_elecomp
26-10-2009, 17:21
این لینک دانلود نرم افزار هست:
لطفا تست کنید. ممنون.
AZARMEHR52
27-10-2009, 15:33
من 6220 کلاسیک دارم قبلاً هر وقت دکمه کناری گوشي مربوط به gps را استفاده میکردم راحت روی موقعیت جغرافیایی میآمد ولی از وقتی گوشی را فارسی کردم (نسخه 5.15) gps از کار افتاده هر چه تنظیمات را بررسی میکنم موردی را نمیبینم!
جزئیات : من با انگلیسی مشکلی ندارم اما برای نوشتن نیاز به ویرایشگر فارسی دارم ضمنا با ریست دستگاه فقط دفتر تلفن و پیام ها را از دست دادم !!!
من 6220 کلاسیک دارم قبلاً هر وقت دکمه کناری گوشي مربوط به gps را استفاده میکردم راحت روی موقعیت جغرافیایی میآمد ولی از وقتی گوشی را فارسی کردم (نسخه 5.15) gps از کار افتاده هر چه تنظیمات را بررسی میکنم موردی را نمیبینم!
جزئیات : من با انگلیسی مشکلی ندارم اما برای نوشتن نیاز به ویرایشگر فارسی دارم ضمنا با ریست دستگاه فقط دفتر تلفن و پیام ها را از دست دادم !!!
یکی از دوستان n85 داشت داد آپدیتش کردم این مشکل براش پیش اومد
تو پکیج فیرمور 3 تا زبان داشت سه تارو چند بار ریختم آخرش توی یکی مشکل حل شد
شما بازم آپ کن
اگه فارسی نداشت مشکلت با برنامه psiloc crystal farsiحل میشه
برای تایپ فارسی با حروف گ چ ژ پ
چيني 185
مجار 192
سلام امروز سوال کردم در بانه(مرز ایران وعراق) (مجار198000) .برای من جای تعجب داره چون فکر کنم بیشتر گوشیهای تهران وشهرهای نزدیک را از بانه می آورند ولی چطوری قیمت آنها از بانه ارزانتر است؟ حتی در یکی از تایپیک ها قیمت 188000 هم بود!
majid_potter7
29-10-2009, 12:13
برنامه اسمارت کام شماها احتیاج به ساین کردن داره..؟
reza babai
29-10-2009, 13:50
سلام به دوستان عزیز من وقتی که کابل tv رو وصل می کنم فقط از تلویزیون صدا میاد و تصویر نداره ! کابل هم سالمه رو گوشه دیگه جواب داده ! می تونه از تنظیمات باشه ؟؟ فلش کنم درست میشه؟؟؟
از راهمنایی هاتون ممنون!!!!
برنامه اسمارت کام شماها احتیاج به ساین کردن داره..؟
بله
------------------
salamaqmehdi
29-10-2009, 14:18
این لینک دانلود نرم افزار هست:
لطفا تست کنید. ممنون.
برنامه نصب شد وکارم میکرد ولی نمیدونم به چه دردی میخوره؟ اگه ممکنه توضیح بدید
nima_elecomp
29-10-2009, 16:57
اون برنامه Java هست و حتی رو K310i هم نصب میشه چه برسه به این اسمارت فون
nima_elecomp
30-10-2009, 01:10
آقا یه سوالی: دیروز که رفتم بازار، هر جایی رفتم، گفتن دیگه ورژن جدید 6220 کابل TV نداره و دیگه اصلا این ویژگی رو گوشه نداره که به تلویزیون وصل بشه. :)
چنین چیزی صحت داره؟
mohamadreza666
30-10-2009, 01:24
آقا یه سوالی: دیروز که رفتم بازار، هر جایی رفتم، گفتن دیگه ورژن جدید 6220 کابل TV نداره و دیگه اصلا این ویژگی رو گوشه نداره که به تلویزیون وصل بشه. :)
چنین چیزی صحت داره؟
همشون خالی بستن این گوشی فابریک روش کابل تی وی داره!!!
از توش برداشتن میگن نداره!!!
عجب آدمای دزدی هستنا...!!!
بگردی پیدا میشه...
سبز باشی...!!!:10:
دیگه اصلا این ویژگی رو گوشه نداره
اینو دیگه خوب اومدن :دی
!
MOHAMAD SALEM
30-10-2009, 09:58
سلام
کسی یه نرم افزاربرای 6220cداره که وقتی پیام میاد عکس طرف نشون بده
nima_elecomp
30-10-2009, 18:18
اینو دیگه خوب اومدن :دی
!
آخه میگن جدیدا روی جعبه های 6220، نوشته: This version doesn't support TV Cable...
از 10 نفری که پرس و جو کردم، این جوابو دادن: گفتن جدیدا اصلا 6220 با کابل TV ارائه نمیشه به این خاطر که کابل TV کار نمی کنه. فقط یک نفر گفت کابل TV رو جدا میفروشم ولی من یادم رفت ازش بپرسم که کار میکنه با نه. واقعا سوال شده برای من!
سلام
کسی یه نرم افزاربرای 6220cداره که وقتی پیام میاد عکس طرف نشون بده
sky stream
و
full screen caller
soroush20
31-10-2009, 09:42
سلام به نظر منsky stream از Full screenخيلي بهتره.اونو دانلود كن:10:
bahman26
01-11-2009, 09:30
دوستان چند تا سوال داشتم
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
4_رم داخل جعبه چند مگه
ممنون
miladddd
01-11-2009, 15:45
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشهبیشترشون کامل اجرا میشن و بعضی هاشون هم تریال
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هستنمی دونم
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نهباید باشه
4_رم داخل جعبه چند مگه1 گیگ
miladddd
01-11-2009, 22:40
من اکثر برنامه هام و بازی هام تو رم نصبه
اگه رم گوشی رو کنار بزارم و گوشی رو فرمت کنم بعد دوباره رمو بزارم، برنامه های نصب توی رم سر جاشه یا اونا هم میپره
اگه رم گوشی رو کنار بزارم و گوشی رو فرمت کنم بعد دوباره رمو بزارم، برنامه های نصب توی رم سر جاشه یا اونا هم میپره
میپره
------
Saman-tci
01-11-2009, 23:16
ببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
ببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
قربونت - حوصله نداشتم توضیح بدم
salamaqmehdi
02-11-2009, 12:18
کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان چند تا سوال داشتم
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
4_رم داخل جعبه چند مگه
ممنون
سلام دیروز یکی از دوستان6220 را به قیمت 196000بدون گارانتی خریدند.کابل tv نداشت ورم آن یک گیگ بود
miladddd
02-11-2009, 15:24
کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریم
آق مهدی شما میگی کار سه سوته!
ولی من هنوز نتونستم با این روشی که شما میگی بکاپ بگیرم
برا همین موندم چه کنم، چون برام سه سوت نبود! از طرفی هم ترسیدم همه چیز پاک بشه
ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟
:18:
سلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d
سلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d
این دیگه عجیــبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
سلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
nima_elecomp
03-11-2009, 19:13
این دیگه عجیــبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
salamaqmehdi
04-11-2009, 12:03
نوکیا دیگه مسخرشو دراورده
به جای اینکه روز به روز بهتر بشه آشغال تر میشه
دیده از 6220 استقبال شده امکاناتشو داره کم میکنه که براش بصرفه
سلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
عیبی نداره کم کم راه میفتی
تو اینباکس فایل دریافتی رو باز کن وگزینه آپشن وبعد هم سیو
البته فایل های نصبی رو نمیتونی ذخیره کنی که باید از برنامه اکسپلوره برای ذخیره اش استفاده کنی
coralisland_17
04-11-2009, 14:34
بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
پس چرا برای ما خوجی تلویزیون داره؟؟؟؟؟من یک ماه پیش خریدم و ازش هم راضیم فقط... اینکه تک تک بلوتوث هایی که میگیریم رو باید از پوشه دریافت پیام ذخیره کنیم تو گالری دیوونم میکنه....یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....
یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....
برای انتقال ســریع تر از X-Plore میتونید استفاده کنید که فایل ها رو می تونید مستقیما" از اینباکس به هرجا که میخواین بفرستین !
برای انتقال ســریع تر از X-Plore میتونید استفاده کنید که فایل ها رو می تونید مستقیما" از اینباکس به هرجا که میخواین بفرستین !
سلام امروز این برنامه x-plore را دانلود کردم .وقتی با بلوتوث لب تاب آنرا برای موبایل میفرستم پیام خطا میدهدو وارد موبایل نمیشود. نمیدانم چکارکنم؟
منم برای بابام گرفتم 208000 ت کابل tv هم نداشت
MOHAMAD SALEM
05-11-2009, 15:05
من 200009ت می گفت 200000ت دادم 2تا کابلشم داره
سلام من گوشی را با روشی (روش دوم)که تاپیک
هک کردم ولی چند مشکل دارم 1-وقتی hellocarbide وارد menu1 میشم yes یا no وجود ندارد 2-زمانی که به x-plore وارد میشم ومیخواهم دو فایل را extract کنم ودر sys/bin کپی کنم فقط sys وجود دارد وbin نیست؟
سلام
من می خواهم منوی گوشی 6220 C فارسی کنم لطفا کمک کنید
سلام
من می خواهم منوی گوشی 6220 C فارسی کنم لطفا کمک کنید
سلام
دو روش وجود داره
اول اینکه پروداکت کد گوشیتون رو فارسی کنید و بعد آپدیت کنید (آنلاین)
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
دوم
فایل های فیرمور فارسی رو دانلود کنید و با استفاده از فونیکس یا جف فلش کنید
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix
جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیا
bahman26
06-11-2009, 10:30
دوستان
چرا تو سري جديد كابل تي وي وكلا اتصال به تي وي حذف شده
تماتم علا الدين به غير از يه مغازه بدون كابل از 195 تا 215
اون يه مغازه 230 با كابل حالا چه كار كنم
دارم ديوونه ميشم 2 هفته است كه گوشي ندارم
old cell :N70
ممنون
دوستان
چرا تو سري جديد كابل تي وي وكلا اتصال به تي وي حذف شده
تماتم علا الدين به غير از يه مغازه بدون كابل از 195 تا 215
اون يه مغازه 230 با كابل حالا چه كار كنم
دارم ديوونه ميشم 2 هفته است كه گوشي ندارم
old cell :N70
ممنون
سلام فقط داشتن کابل کافی نیست بپرس ومطمن شو آیا قابل استفاده میباشد؟ روی جعبه را خوب نگاه کن که ننوشته باشد
tv out mode not suppoted in this version ,
salamaqmehdi
07-11-2009, 12:16
هک کردم ولی چند مشکل دارم 1-وقتی hellocarbide وارد menu1 میشم yes یا no وجود ندارد 2-زمانی که به x-plore وارد میشم ومیخواهم دو فایل را extract کنم ودر sys/bin کپی کنم فقط sys وجود دارد وbin نیست؟
با helloox هک کن
نقل قول:
بهتر میشه ولی درست نمیشه
بله میشه
n82
اگه باتری N82 را روش بیندازم زمان استفاده اش بیشتر میشه یا نه؟
moradi.m
07-11-2009, 21:26
سلام به تمام دوستان كلوپ 6220 كلاسيك:40:
اگر كسي تنضيمات دستي براي فعال كردن GPRS,MMS در سيم كارتهاي همراه اول و ايرانسل را بلده منو كمك كنه:20::20:
متشكرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.