PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ 6220

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

*M!L4D*
05-07-2009, 21:24
میلاد جان امتحان کردم ولی درست نشد :41:

بقیه هم کمک کنن :41:

سلام دوستان
من هر کی برام sms میفرسته یا زنگ میزنه باوجود اینکه
شمارش به اسم تو phone book ذخیره شده ولی اسمش
نمیاد برام. یعنی تو inbox یا call log گوشیم شماره افراد
هست فقط!!
راهنماییم کنید لطفا.
شما یه ConTact جدید بساز ببین با اون هم همین طوری هستش بعد بهم بگو ...

ای بابا هیچکی نمیتونه به من کمک کنه ؟:10:
والا من که اینکارو نکردم و بی تجربه هستم ... ببینیم بزرگتر ها چی میگن ؟؟
دوستان شما چی میگین ...؟؟...

iran_it
06-07-2009, 00:41
سلام دوستان
یه سوال؟
آیا استفاده از gps گوشی 6220 هزینه داره ؟اگه بله چجوری

*M!L4D*
06-07-2009, 10:02
سلام دوستان
یه سوال؟
آیا استفاده از gps گوشی 6220 هزینه داره ؟اگه بله چجوری
اگه منظورت Navigation هستش ... بله ...اما این توایران کاربردی نداره ...
نشان دادن موقیعت و ... نیاز به هزینه نداره ...
در ضمن نرم افزار هایی برای نشان دادن مسیرت وجود دارن که میشه به SmartCom GPS و GarMin XT اشاره کرد ..

miladddd
06-07-2009, 16:35
منم بالاخره اين گوشي رو خريدم
مطالب زيادي در مورد نگه داشتن شارژ گوشي خوندم، ولي آخر نفهميدم چقدر بايد نگه داره
من اين يكي دو روزه نسبتا باهاش زياد كار كردم، البته نه خيلي زياد، زياد در حد متوسط، حدود 30 ساعت باطري نگه داشت، طبيعيه؟
راستي، ضبط صداش انگار باطري زيادي مصرف ميكنه، درسته؟

*M!L4D*
06-07-2009, 19:14
منم بالاخره اين گوشي رو خريدم
مطالب زيادي در مورد نگه داشتن شارژ گوشي خوندم، ولي آخر نفهميدم چقدر بايد نگه داره
من اين يكي دو روزه نسبتا باهاش زياد كار كردم، البته نه خيلي زياد، زياد در حد متوسط، حدود 30 ساعت باطري نگه داشت، طبيعيه؟
راستي، ضبط صداش انگار باطري زيادي مصرف ميكنه، درسته؟
مبارکه :11:
در مورد باتری باید بگم من ازش راضیم ... 30 ساعت طبیعیه ولی اگه بطور معمولی باهاش کار کنی حدود 40 ساعت رو استند بای باشه ... برای من که اینطوریه ...
و ضبط خبرنگاری شاید کیفیت ضبط توش تاثیر داشته باشه ... شاید ...

SileNTz
07-07-2009, 01:17
فقط دوچیز این گوشی بد است :

برای آدم نوشابه خنک نمی آورد :دی
زیر تانک که میرود له میشود! :دی

بقیه چیزهایش محشر است

majidhosseini
07-07-2009, 09:57
بچه ها یه سوال
این lcd کوچیکش واقعا اذیت نمی کنه؟
و اینکه من گوشیه قبلیم wlan داشته اما استفاده نمی کردم ازش
میخوام این گوشی بررام چند سال بمونه نه مثله این p990 خودم بعد 2سال با اون رفتاری که من باهاش داشتم الان خراب شده باشه رو منو بدبخت کنه:41:
کمکم کنین تو اینتخاب درست
البته یه n95 دست دوم تمیز بهم پا داده خدا کنه راضی بشه:31:
اگه اون نشد دیگه....
دلم یه طرف n78 هستش یه طرف این
اون قیافش خوبه این کاراییش
نمی دونم
پلیز هلپ می:5:

P A R S A
07-07-2009, 10:13
به نظر من که 6220 دارم، اگه قیافه N78 رو پسندیدی همون رو بگیر، چون وقتی یه مدتی گذشت دیگه امکانات کمتر جلو چشمتو میگیره و قیافه اهمیت بیشتری برات پیدا می کنه ... خصوصا در بازخورد دیگران حتی اگه خیلی مقاوم باشی، دچار کمی احساس پشیمونی میشه ... پس اون چیزی رو بگیر که دلت میخواد! این تجربه خودم بود.
بعدشم ان.78 صفحه بزرگتری داره و WiFi که این روز ها کم کم داره مهم میشه! اینترنت مجانی در مکان های عمومی و ...!

*M!L4D*
07-07-2009, 11:56
به نظر من که 6220 دارم، اگه قیافه N78 رو پسندیدی همون رو بگیر، چون وقتی یه مدتی گذشت دیگه امکانات کمتر جلو چشمتو میگیره و قیافه اهمیت بیشتری برات پیدا می کنه ... خصوصا در بازخورد دیگران حتی اگه خیلی مقاوم باشی، دچار کمی احساس پشیمونی میشه ... پس اون چیزی رو بگیر که دلت میخواد! این تجربه خودم بود.
بعدشم ان.78 صفحه بزرگتری داره و WiFi که این روز ها کم کم داره مهم میشه! اینترنت مجانی در مکان های عمومی و ...!
تایید میشه ...
ولی WiFi تازه داره تو تهران راه میفته و تا از تهران بزنه بیرون خودش 10 سال طول میکشه ..ولی باز هم یه امکان فوق العاده به حساب میاد اگه این گوشی فاقدش نبود قیمتش هم چیزی بیشتر از این حرفا بود ...
:40:

majidhosseini
07-07-2009, 13:20
آخه مشکله من اینه که n78 هم قیافه جذابی نداره...در مقابل6220 میگم بهتره!
دل من قیافه بهتری از 6220 و امکانات 6220 رو میخواد:d
دلیلش اینه
دوربین 5 ....سرعت خوب.....gps خوب
اما 78 دوربین خوبی نداره..منم میدونم خیلی با دوربینش کار میکنم.و برام مهمه
کاش این n95 بده بهم....وگرنه خسته شدم

تایید میشه ...
ولی WiFi تازه داره تو تهران راه میفته و تا از تهران بزنه بیرون خودش 10 سال طول میکشه ..ولی باز هم یه امکان فوق العاده به حساب میاد اگه این گوشی فاقدش نبود قیمتش هم چیزی بیشتر از این حرفا بود ...
در مورد wi fi همونطور که گفتم گوشیه خودم داشت اما به خاطره دانشگاه که v p n میخاست نمی شد کانکت بشه
دقیقا بحث منم اینه که وای فای امکاناتیه که اگه داشته باشه بد نیست.....اما نمی دونم برام کاربرد داره یا نه!
مثلا میگین مکان عمومی
خوب فرودگاه ها که داره اما محل منساب خوابه نه اینترنت:d
برخی از پاساژ ها هم داره که ادم میره اونجا یاد اینا نمی افته که:d حداکثر میخخواد یه میل بزنه که با gprs اپراتور سوم که مطمئنن بهتر از ایرانسل هست میشه اینکارو کرد
واقعا خودمم نمی دونم
البته اینجایی که من دارم میخرم 6220 حدود 30 40 تومن از n78 کمتره قیمتش
میگی قیمتش بیشتر از این حرفا بود....یادته اوایل چقدر بود قیمتش؟300 400 تومن بود...آخه چرا اون موقع گرون بود در حالی که n82 تفاوت قیمت چندانی باهاش نداشت
این گیرهایی که من میدم به 2 دلیله....اینکه الان بدجوری مشکل مالی دارم...2 میخوام گوشی بخرم که داشته باشم
اینقده این مدتا گشتم این طرفو اونطرف مردم:D
2سال با این p990 با این اینترنت باباشو دروردم..الان گوشی میخوام که از نرم افزارای خودش استفاده کنم...یا اونارو بهینه کنم....میخوام از گوشی استفاده گوشی کنم

ممنون دوستان
درد دلی کردم باهاتونا:10::31:

majidhosseini
07-07-2009, 13:24
دلیلش اینه

تایید میشه ...
در مورد wi fi همونطور که گفتم گوشیه خودم داشت اما به خاطره دانشگاه که v p n میخاست نمی شد کانکت بشه
دقیقا بحث منم اینه که وای فای امکاناتیه که اگه داشته باشه بد نیست.....اما نمی دونم برام کاربرد داره یا نه!
مثلا میگین مکان عمومی
برخی از پاساژ ها هم داره که ادم میره اونجا یاد اینا نمی افته که:d حداکثر میخخواد یه میل بزنه که با gprs اپراتور سوم که مطمئنن بهتر از ایرانسل هست میشه اینکارو کرد
واقعا خودمم نمی دونم
میگی قیمتش بیشتر از این حرفا بود....یادته اوایل چقدر بود قیمتش؟300 400 تومن بود...آخه چرا اون موقع گرون بود در حالی که n82 تفاوت قیمت چندانی باهاش نداشت
این گیرهایی که من میدم به 2 دلیله....اینکه الان بدجوری مشکل مالی دارم...2 میخوام گوشی بخرم که داشته باشم
2سال با این p990 با این اینترنت باباشو دروردم..الان گوشی میخوام که از نرم افزارای خودش استفاده کنم...یا اونارو بهینه کنم....میخوام از گوشی استفاده گوشی کنم

ممنون دوستان

*M!L4D*
07-07-2009, 16:44
دلیلش اینه

مثلا میگین مکان عمومی
واقعا خودمم نمی دونم

ممنون دوستان
سلام
باید بگم 6220 گوشی هستش که باهات راه میاد ... منو که هیچ وقت اذیت یا جایی ضایع نکرده ... حدود 1ساله دارمش و کاملا راضیم ... میتونی از همه ی بچه های کلوپ بپرسی ... کسی نیست 6220 داشته باشه ولی راضی نباشه ...
در هر صورت باز انتخاب خودت هست ...
من که 6220 رو پیشنهاد میکنم ...
ولی یه سوال تو از کجا داری می خری که با 78 سی هزار تومن اختلاف داره ... قیمت این دوتا گوشی یکی هست یا حداکثر 5 هزار تومن تفاوت داره ...

majidhosseini
07-07-2009, 20:43
سلام
باید بگم 6220 گوشی هستش که باهات راه میاد ... منو که هیچ وقت اذیت یا جایی ضایع نکرده ... حدود 1ساله دارمش و کاملا راضیم ... میتونی از همه ی بچه های کلوپ بپرسی ... کسی نیست 6220 داشته باشه ولی راضی نباشه ...
در هر صورت باز انتخاب خودت هست ...
من که 6220 رو پیشنهاد میکنم ...
ولی یه سوال تو از کجا داری می خری که با 78 سی هزار تومن اختلاف داره ... قیمت این دوتا گوشی یکی هست یا حداکثر 5 هزار تومن تفاوت داره ...
ممنون از راهنماییت
الان رفته بودم گوشیمو بگیرم طرف گوشیمو نابود کرده تویلداده
باز یکشنبه باید برم دعوا..:5:
قیمتی که من از این دو گوشی دارم
6220 قیمتش هست 199 تومن که یکی از دوستان گفتن 190
n78 هم هست 230 تومن!
قیمتایی که بهم دادن اشتباساحیانا؟

*M!L4D*
07-07-2009, 21:35
ممنون از راهنماییت
الان رفته بودم گوشیمو بگیرم طرف گوشیمو نابود کرده تویلداده
باز یکشنبه باید برم دعوا..:5:
قیمتی که من از این دو گوشی دارم
6220 قیمتش هست 199 تومن که یکی از دوستان گفتن 190
n78 هم هست 230 تومن!
قیمتایی که بهم دادن اشتباساحیانا؟
6220 چقدر ارزون شد ... بگیر تا از دستت نرفته ... منو باش 1 سال پیش چقدر گرفتم ... با اون پولی که من پرسال دادم میتونستم یه 86 بگیرم ...:31:(شوخی کردم)

majidhosseini
07-07-2009, 21:41
6220 چقدر ارزون شد ... بگیر تا از دستت نرفته ... منو باش 1 سال پیش چقدر گرفتم ... با اون پولی که من پرسال دادم میتونستم یه 86 بگیرم ...:31:(شوخی کردم)
:31:
سره یه ماه 30 تومن اومده پایین
میگم صبر کنم شاید بشه 80 تومن بگیررم:d
عجب رویی دارما:31:
این گوشی رو بتونم بفروشم همه چی حل میشه
خدایا من یه زمانی پولدار بودم...چرا اینقده باید بی پول بشم:37::biggrin::biggrin:
دوستان یه نصیحت دوستانه
پولتون رو برای هیچ ( مثله بنزین و ماشینو این کوفت زهره مارا خرج نکنین که مثله من اینجوری بی پول نباشین:13::46:

majidhosseini
07-07-2009, 21:43
خدایا من یه زمانی پولدار بودم...چرا اینقده باید بی پول بشم:37::biggrin::biggrin:
دوستان یه نصیحت دوستانه
پولتون رو برای هیچ ( مثله بنزین و ماشینو این کوفت زهره مارا خرج نکنین که مثله من اینجوری بی پول نباشین:13::46:

majidhosseini
07-07-2009, 22:03
دوستان یه نصیحت دوستانه

majidhosseini
07-07-2009, 22:06
دوستان یه نصیحت دوستانه

راستی برای این گوشی درایو صدا یا اینا نیومده؟
اینجوری مثلا صداش بره بالا
این اواخر گوشیه خودمو از این کارا کردم خوش گذشته بود آخه گفتم:D

majidhosseini
07-07-2009, 22:08
دوستان یه نصیحت دوستانه

majidhosseini
07-07-2009, 22:09
دوستان یه نصیحت دوستانه

majidhosseini
07-07-2009, 22:39
یا خدای من
ببین چندتا اومده
خدایا:دی
من شرمنده هستم
این قاطیه
هی میزدم اینم اینجوری شدd

*M!L4D*
08-07-2009, 09:21
یا خدای من
ببین چندتا اومده
خدایا:دی
من شرمنده هستم
این قاطیه
هی میزدم اینم اینجوری شدd
مجید قربانت چیکار کردی با تاپیک ؟؟:31:
اشکالی نداره ماهم یه زمانی تازه کار بودیم ...
ببین اگه میخوای بگیری الان بهترین موقع هستش ... چون ممکنه دوباره بره بالا ...

majidhosseini
08-07-2009, 10:29
مجید قربانت چیکار کردی با تاپیک ؟؟:31:
اشکالی نداره ماهم یه زمانی تازه کار بودیم ...
ببین اگه میخوای بگیری الان بهترین موقع هستش ... چون ممکنه دوباره بره بالا ...

بابا من اینجا تازه کارم
تو همه فروم ها هستم
که از همه بیشتر توی انجمن مهندسی ایران اونجا اوج فعالین منه
اما خداییش قاطی بود
پست میزدم میگفت منتظر تایید تاپیک باشید:31:
آخه کی تاپیک زد:46:

اره باید برم بگیرم...گوشیتون خراب شد بگیرین بندازین ردور که پیش این جماعت مهندس ایرانی ببرین علاوه بر اینکه مو رو خراب میکنن چشمشم کور میکنن:D

راستی میلاد جان نگفتی
داریو صدا از این چیزا برای نوکیا و 6220 هست؟
آخه من تو عمرم یه p990 داشتم که بررام چندین سال کار کرد:d دیگه از نوکیا فقط در حد این میدونم که همه میدونن:D
بی سوادیه دیگه:46::11:

*M!L4D*
08-07-2009, 14:39
راستشو بخوای مجید جان من اصلا تو نخ این جور چیزا نیستم ... از بچه ها دیگه بپرس شاید بدونن ... شرمنده ...

majidhosseini
08-07-2009, 14:56
دمت گرم میلاد جان
تا اینجا هم کمک بزرگی کردی
ممنون و موفق باشی عزیز

*M!L4D*
08-07-2009, 18:22
دمت گرم میلاد جان
تا اینجا هم کمک بزرگی کردی
ممنون و موفق باشی عزیز
خواهش می کنم ... امیدوارم موفق باشی ... :40:

miladddd
08-07-2009, 23:46
بچه ها من يه سري سوال مبتدي از 6220 دارم
1- آيا ميشه مثل n82 جوري تنظيمش كرد كه با حركت 90 درجه گوشي تصوير lcd هم بچرخه؟
2- چجوري ميشه بلوتوث هايي رو كه دريافت ميكنيم و به پوشه message ميره رو به كارت حافظه منتقل كنيم و اصلا چجوري ميشه از اول، بلوتوث هارو به جاي خاصي از كارت حافظه منتقل كنيم؟
3- چجوري ميشه تعدادي فايل داخل يك پوشه رو انتخاب كرده و همه رو به جاي ديگه اي منتقل كنيم؟
4- چجوري ميشه دسترسي راحت تري به كارت حافظه داشت كه مدام نخوايم براي ديدن محتويات اون پوشه هاي تو در تو بريم تا به كارت حافظه برسيم؟
5- سوال آخرمم اينه كه موقع فيلم برداري تو جاهايي كه نور كمتره و كلا رنگها تيره ترن، يه مقدار خط هاي برفك مانند روي صفحه ظاهر ميشه و همونجوري هم تو فيلم ضبط ميشن، ولي تو جاهاي روشن اينجوري نميشه، ميخوام ببينم اين طبيعيه يا نه؟
(تو عكاسي، دقيق تنظيم ميشه چون فلاش ميزنه و هيچ مشكلي نداره)

ببخشيد كه يه خلوار سوال ابتدايي پرسيدم

*M!L4D*
09-07-2009, 08:48
بچه ها من يه سري سوال مبتدي از 6220 دارم
1- آيا ميشه مثل n82 جوري تنظيمش كرد كه با حركت 90 درجه گوشي تصوير lcd هم بچرخه؟
2- چجوري ميشه بلوتوث هايي رو كه دريافت ميكنيم و به پوشه message ميره رو به كارت حافظه منتقل كنيم و اصلا چجوري ميشه از اول، بلوتوث هارو به جاي خاصي از كارت حافظه منتقل كنيم؟
3- چجوري ميشه تعدادي فايل داخل يك پوشه رو انتخاب كرده و همه رو به جاي ديگه اي منتقل كنيم؟
4- چجوري ميشه دسترسي راحت تري به كارت حافظه داشت كه مدام نخوايم براي ديدن محتويات اون پوشه هاي تو در تو بريم تا به كارت حافظه برسيم؟
5- سوال آخرمم اينه كه موقع فيلم برداري تو جاهايي كه نور كمتره و كلا رنگها تيره ترن، يه مقدار خط هاي برفك مانند روي صفحه ظاهر ميشه و همونجوري هم تو فيلم ضبط ميشن، ولي تو جاهاي روشن اينجوري نميشه، ميخوام ببينم اين طبيعيه يا نه؟
(تو عكاسي، دقيق تنظيم ميشه چون فلاش ميزنه و هيچ مشكلي نداره)

ببخشيد كه يه خلوار سوال ابتدايي پرسيدم
1- نه 6220 شتاب سنج نداره ... ولی میشه دستی و با نرم افزاراین کارو کرد مثل Rotate me
2-- میتونی کاری کنی که در مموری کارد ذخیره شه البته نه جای مخصوص ... میتونی با x-plore دستی اونارم جابجا کنی ...
3-خب همرو با # مارک میکنی و از منوی آپشن به پوشه دیگه Move می کنی ...
4-اگه منظورت عکس و فیلم و موسیقی هست که در گالری ذخیره میشه و همه از هم جدا هستند و کار باهاش خیلی هم راحته ...
5-آره چون فلاش این گوشی زنون هست این ها طبیعیه ... من که اصلا تو شب فیلم نمی گیرم ... تو روز هم که فیلم برداریش فوق العاده هستش ...:31:

miladddd
09-07-2009, 10:15
2-- میتونی کاری کنی که در مموری کارد ذخیره شه البته نه جای مخصوص ... میتونی با x-plore دستی اونارم جابجا کنی ...

ممنون از راهنماييت، ميشه روششو توضيح بدي؟

4-اگه منظورت عکس و فیلم و موسیقی هست که در گالری ذخیره میشه و همه از هم جدا هستند و کار باهاش خیلی هم راحته ...

مي دونم از هم جدا هستن، منظورم اينه كه هر دفعه بايد برم تو data manager , بعد كارت حافظه تا بهشون دسترسي داشته باشم، حالا نميشه كارش كرد كه مثل شرتكاتهاي ديگه روي صفحه به كارت حافظه دسترسي داشته باشم؟

*M!L4D*
09-07-2009, 11:30
ممنون از راهنماييت، ميشه روششو توضيح بدي؟

مي دونم از هم جدا هستن، منظورم اينه كه هر دفعه بايد برم تو data manager , بعد كارت حافظه تا بهشون دسترسي داشته باشم، حالا نميشه كارش كرد كه مثل شرتكاتهاي ديگه روي صفحه به كارت حافظه دسترسي داشته باشم؟
2- میتونی با X_plore مسیج ها تو از اینبا کس به جاهای دیگه کات یا کپی کنی ...
4- میتونی دکمه خاصی رو به File Manager تو گوشی اختصاص بدی ...

papillon11
09-07-2009, 11:52
سلام دوستان . من وقتی با 6220 توی محیط های بسته با فلش عکس می گیریم عکس یه مقدار محو می افته اما تو محیط های باز این مشکل و نداره . اما وقتی فلشش آف می کنم تو محیط های بسته حتی با نور متوسط بهتر عکس می گیره، مشکل چی می تونه باشه؟
یه سوال دیگه توی xplore ، اینباکس را از کجا پیدا کنم ؟

*M!L4D*
09-07-2009, 15:04
سلام دوستان . من وقتی با 6220 توی محیط های بسته با فلش عکس می گیریم عکس یه مقدار محو می افته اما تو محیط های باز این مشکل و نداره . اما وقتی فلشش آف می کنم تو محیط های بسته حتی با نور متوسط بهتر عکس می گیره، مشکل چی می تونه باشه؟
یه سوال دیگه توی xplore ، اینباکس را از کجا پیدا کنم ؟
برای بهتر عکس گرفتن گوشی رو بر عکس بگیر تا فلاش بالای دوربین قرار بگیره ... در ضمن فلاش رو هم رو on بزاری بهتره ...
در مورد اینباکس تو x-plore دکمه 4 رو بزنی وازد اینباکس میشه ...

miladddd
09-07-2009, 19:39
2- میتونی با X_plore مسیج ها تو از اینبا کس به جاهای دیگه کات یا کپی کنی ...

ببخشيد ميشه يكم سطح پايين تر صحبت كني؟! x-plore چي هست؟!

4- میتونی دکمه خاصی رو به File Manager تو گوشی اختصاص بدی ...

خوب من همين كارو دقيقا بلد نيستم!

P A R S A
09-07-2009, 19:52
خوب من همين كارو دقيقا بلد نيستم!
از بخش Shortcuts توی Setting گوشی (میانبر ها توی تنظیمات) کمک بگیر!

وقتی یکی برات فایل Bluetooth میکنه، میخوای کپی کنی تو جای دلخواه یا برای کس دیگری بفرستی، میری توی X-Plore عدد 4 رو میزنی، فایل های دریافت شده رو میبینی و هرکاری خواستی میکنی!

*M!L4D*
09-07-2009, 21:04
!
X_Plore یک فایل منیجر قوی هستش که بهت کمک میکنه تغییراتی فراتر از حد امنیتی گوشی رو خودش انجام بدی ... مثلا فرستادن فایل های نصب مثلا SIS
یا کپی یا کات فایل ها از InBox ...

P A R S A
10-07-2009, 10:54
دوستان 150 تومن گوشی رو بدم خوبه؟

miladddd
10-07-2009, 10:59
دوستان 150 تومن گوشی رو بدم خوبه؟

نه بابا مفته, برا چی میخوای ردش کنی؟ البته بیشتر از اینم برش نمیدارن چون الان قیمتش حدود 190 تا 200 هست
ولی بهتر از اینم دیگه گیر نمیاری

P A R S A
10-07-2009, 11:01
نه بابا مفته, برا چی میخوای ردش کنی؟ البته بیشتر از اینم برش نمیدارن چون الان قیمتش حدود 190 تا 200 هست
ولی بهتر از اینم دیگه گیر نمیاری
به امضا دقت نکردی، نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LOADING ... PLEASE Wait
Trying to buy Nokia 5800 Xpress Music

در تلاش برای رسیدن به یک گوشی تاچ میباشم!

*M!L4D*
10-07-2009, 12:30
به امضا دقت نکردی، نه؟
LOADING ... PLEASE Wait
Trying to buy Nokia 5800 Xpress Music

در تلاش برای رسیدن به یک گوشی تاچ میباشم!
پارسا جان حیف نیست می خوای 6220 رو بدی بره ؟!؟
به نظر من 150 تا 170 بتونی رد کنی عالیه ...
در ضمن عجله هم باید بکنی چون قیمت ها دارن سقوط می کنند ...

P A R S A
10-07-2009, 14:01
من گوشی تاچ خیلی دوست دارم، نمیتونم ازش بگذرم!
مغازه ها 150 ازم میخرن، وقت هم ندارم که دنبال آشنا بگردم چون قیمت ها داره میریزه پایین!

majidhosseini
10-07-2009, 15:07
من گوشی تاچ خیلی دوست دارم، نمیتونم ازش بگذرم!
مغازه ها 150 ازم میخرن، وقت هم ندارم که دنبال آشنا بگردم چون قیمت ها داره میریزه پایین!

من p9900 داشتم
واقعا میگم
کارارو سریعتر انجام میدی باهاش
لذت های خاصی داره
اما من الان اونو ترجیح نمی دم
و به شماهم میگم....من تو افتاب عاصی شدم ازش
تو نمی دونی چه دردسری داره
نورش رو زیاد میکنی باتریش میره کم میکنی نمی بینی:D
به هر حال دوست عزیز
بهتره از اطرافبان که فینگر تاچ داره چند روز دست بگیری بعد بری گوشی بخری
تا ازش پشیمون نشی
البته 5800 گوشی نیست که ادم پشیمون بشه
اما از پولی که داده میشه پشیمون شد:d

*M!L4D*
10-07-2009, 18:36
من p9900 داشتم
واقعا میگم
کارارو سریعتر انجام میدی باهاش
لذت های خاصی داره
اما من الان اونو ترجیح نمی دم
و به شماهم میگم....من تو افتاب عاصی شدم ازش
تو نمی دونی چه دردسری داره
نورش رو زیاد میکنی باتریش میره کم میکنی نمی بینی:D
به هر حال دوست عزیز
بهتره از اطرافبان که فینگر تاچ داره چند روز دست بگیری بعد بری گوشی بخری
تا ازش پشیمون نشی
البته 5800 گوشی نیست که ادم پشیمون بشه
اما از پولی که داده میشه پشیمون شد:d
تایید میشه ... کلا تاچ نوکیا یه چیز دیگس ... :31:

P A R S A
10-07-2009, 23:06
دو تا از نزدیکان 5800 دارن، مال پسرعمه رو که خودم کار هاش رو انجام دادم، هک و گارمین و ... تا دو روز بعد از اینکه خریده بود، خونه ما تلپ بود!

majidhosseini
11-07-2009, 08:20
دیگه خودت بهتر میدونی پارسا جان
پیشاپیش بهت تبریک میگم گوشیه نو
ایشالا برات N سال کار کنه به نسل بعدتم برسه:D
خوش باشی

*M!L4D*
11-07-2009, 11:06
دیگه خودت بهتر میدونی پارسا جان
پیشاپیش بهت تبریک میگم گوشیه نو
ایشالا برات N سال کار کنه به نسل بعدتم برسه:D
خوش باشی
البته اگه کسی الان 5800 بخره با توجه به خز بودنش تا 2 سال نگه داره خوب هستش ...

P A R S A
11-07-2009, 11:24
نگه داشتنش چه ربطی به خزیت داره؟
بعدشم من اینقدر که همه میگن خزه دست ملت ندیدم ها! حداقل تو قم که خیلی خز نیست.

shr_put
11-07-2009, 16:53
با سلام و خسته نباشيد
من يك گوشي 6220 خريدم اما يه مشكلي با برنامه هاي سيمبين دارم و اون اينه كه وقتي يه نرم افزار سيمبين ميخوام روش نصب كنم توي گوشي اين پيغام رو ميده كه "مجوز منقضي شده است" لطفا راهنمايي كنيد

توي همين سايت نحوه ي sign كردن را سرچ كن توضيحات كامل هستن.

shr_put
11-07-2009, 16:59
دوستان در مورد باتري سوال كردند ...باتريش زياد جالب نيست اما اگه باتري 82 رو بندازين روش خوب ميشه ...

يعني واقعا باتري N82 روي 6220 ميخوره؟ چقدر تأثير داره؟ قيمتش چقدره؟

shr_put
11-07-2009, 17:02
سلام دوستان
من هر کی برام sms میفرسته یا زنگ میزنه باوجود اینکه
شمارش به اسم تو phone book ذخیره شده ولی اسمش
نمیاد برام. یعنی تو inbox یا call log گوشیم شماره افراد
هست فقط!!
راهنماییم کنید لطفا.

احتمال داره شماره ها را با 091 ذخيره كرده باشي ولي با 98+ بياد يا بالعكس.حالا يه امتحان بكن ضرر نداره.

سلامی دوباره
بچه ها من تونستم بازی های ngag رو نصب و بازی کنم

محض اطلاع بعضی ها که تازه گرفتن

چجوري؟ من كه بيخيالش شده بودم. بابا به ما هم ياد بده.بازيهاش چجوريه؟ارزششو داره كه براش وقت بزارم؟

*M!L4D*
11-07-2009, 19:55
يعني واقعا باتري N82 روي 6220 ميخوره؟ چقدر تأثير داره؟ قيمتش چقدره؟
میگن میشه ... من خودم تست نزدم ... در ضمن فکر کنم هم قیمت باشن ...

*M!L4D*
11-07-2009, 19:58
نگه داشتنش چه ربطی به خزیت داره؟
بعدشم من اینقدر که همه میگن خزه دست ملت ندیدم ها! حداقل تو قم که خیلی خز نیست.
بالا خره ... مهم اینکه تو به خز بودنش اهمیت نمدیدی !!

P A R S A
11-07-2009, 20:38
بالا خره ... مهم اینکه تو به خز بودنش اهمیت نمدیدی !!
قبلا خیلی برام مهم بود، ولی الان چون خیلی 5800 ندیدم و باهاش خیلی حال کردم ... فکر کنم تا فردا یا پس فردا به هدف برسم!

P A R S A
11-07-2009, 20:40
احتمال داره شماره ها را با 091 ذخيره كرده باشي ولي با 98+ بياد يا بالعكس.حالا يه امتحان بكن ضرر نداره.
این مشکل رو من هم با چند نفر داره و بابام هم که گوشیش 6120 بازم همین مشکل رو با شماره من داره!
هر کاری کردم، هر جوری شماره رو سیو کردم، درست نشد! آخرش شماره طرف حفظم شد، دیگه نیاز به اسم نداره!

*M!L4D*
11-07-2009, 20:59
قبلا خیلی برام مهم بود، ولی الان چون خیلی 5800 ندیدم و باهاش خیلی حال کردم ... فکر کنم تا فردا یا پس فردا به هدف برسم!
همونطور که گفتم طرز فکرت مهمه ...

majidhosseini
11-07-2009, 21:06
این مشکل شماره تو گوشی هایی پیدا میشه ها
ماله من اینطور نبود اما گوشیه بابام هست
شماره بابا تو سیم کارته
حتی تو تلفن هم هست
2جا سیو شده
اما باز بصورت 98 به شماره میاد
جالبه:D

lifeless
11-07-2009, 21:35
میبینم که مشکل من داره جدی میشه :D
این save نشدن شماره ها مشکل من بود :(

*M!L4D*
11-07-2009, 22:04
برای من که هنوز پیش نیومده ... ولی قبلا تو 7610 دیدم ...

miladddd
12-07-2009, 12:24
بچه ها این که میگن سیمبین ویروس نمیگیره درسته؟
یعنی خیالمون راحت باشه؟ گوشی یه دفه نره تو هوا؟!

راستی سیستم عامل این گوشی سری 60 حساب میشه یا سری 60 v3 یا چیز دیگه ای؟؟؟

salamaqmehdi
12-07-2009, 13:14
بچه ها این که میگن سیمبین ویروس نمیگیره درسته؟
یعنی خیالمون راحت باشه؟ گوشی یه دفه نره تو هوا؟!

راستی سیستم عامل این گوشی سری 60 حساب میشه یا سری 60 v3 یا چیز دیگه ای؟؟؟
هر سیمبینی که نه ولی گوشی ما ویروس نمی گیره
بله 6220 s60v3 هستش

salamaqmehdi
12-07-2009, 13:18
بعد از مدتها انتظار فریمور ورژن 5.15 گوشی 6220 کلاسیک در سایت نوکیا قرار گرفت

salamaqmehdi
12-07-2009, 13:19
تغیرات صورت گرفته نسبت به ورزن 4.13

05.15

Software version date
30-Apr-2009

Custom version
05.15.C01.01

Custom version date
04-May-2009

- Updated Search ( from 4.10.0826 to 4.10.0909 )
- Updated Nokia Maps ( from 2.0 wk39 b04 to 2.0 wk45 b03 )
- Updated Quickoffice ( from 4.1.36.1 to 4.1.37.3 )
- Updated Share Online (from 3... to 4.0.09.12 )
- Updated Download! ( from 3.3.832to 3.3.847 )
- Updated RealPlayer
- Menu processes are faster
- Mobile phone works more stable
- Camera and photo performance is better

Software version

salamaqmehdi
12-07-2009, 13:22
لینک دانلود فریمور 5.15
برای دوستان گلم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

salamaqmehdi
12-07-2009, 13:49
نگران تستش هم نباشید

تا غروب ویندوزم رو عوض میکنم و حتما" آپدیتش می کنم وهک وان گیج وسایر مسایل روتست میکنم .
دعا کنید مشکلی پیش نیاد.
یا علی

*M!L4D*
12-07-2009, 19:44
سلام
مهدی جان دست شما درد نکنه ...!
گل کاشتی ...!
خودت یه تست کن اگه OK بود ما هم ب آپدیتیم گوشی رو ...!

salamaqmehdi
13-07-2009, 09:10
سلام
مهدی جان دست شما درد نکنه ...!
گل کاشتی ...!
خودت یه تست کن اگه OK بود ما هم ب آپدیتیم گوشی رو ...!

بالاخره بعد از کلی ور رفتن به جف وفونیکس وnsu در پایان گوشی در حالت خاموش ،فلش وبه ورژن 5.15 آپدیت شد . کلا"نسبت به فریمور قبلی خیلی بیشتر تفاوت کرده ، مخصوصا" سرعت گالری بطور کاملا" محسوسی افزایش داشته که برامن خیلی مهمه .
ولی هنوز نتونستم هکش کنم نه با هلو ونه با برنامه های دیگه ....

*M!L4D*
13-07-2009, 09:56
مهدی هک نمیشه ؟؟؟!
اگه نتونستی هک کنی بگ. که دیگه دان نکنم ..!
راستی دوستان کد پروداکت فارسی 6220 رو برای یه جایی می خواستم ... لطف می کنید ..!

salamaqmehdi
13-07-2009, 10:50
مهدی هک نمیشه ؟؟؟!
راستی دوستان کد پروداکت فارسی 6220 رو برای یه جایی می خواستم ... لطف می کنید ..!

فعلا" که هک نشده ولی با یونس جان در حال بررسی مساله هستیم .
بلاخره که هک میشه ، نهایتا" شما فایلو بگیر ولی آپدیت نکن

HOOSEIN 105
13-07-2009, 14:17
با سلام
یه سوال
باتری N78 یا N95 8GIG به این گوشی می خوره .

P A R S A
13-07-2009, 15:24
با سلام
یه سوال
باتری N78 یا N95 8GIG به این گوشی می خوره .
تا اونجایی که من خبر دارم، فقط باطری N82 بهش میخوره!

miladddd
13-07-2009, 15:50
برای پاک کردن برنامه ها حذف کردن آیکن اونها کفایت میکنه یا باید با روش دیگه ای اقدام کرد؟
(end مبتدیم!!!)

teza
13-07-2009, 16:26
برای پاک کردن برنامه ها حذف کردن آیکن اونها کفایت میکنه یا باید با روش دیگه ای اقدام کرد؟
(end مبتدیم!!!)

اره عزیزم کفایت میکنه ولی از توی app manager هم میشه پاک کرد برنامه ها رو

Saman-tci
13-07-2009, 16:58
(end مبتدیم!!!)

دوست من مطمئن ترین راه Remove کردن از App Manager هست که مطمئن میشی دیگه هیچ اثری از برنامه نمیمونه ...

miladddd
13-07-2009, 18:08
ممنون
من کلی سوال دارم که کم کم ازتون میپرسم!
شارژر موبایل من موقع شارژ خیلی داغ میشه, این طبیعیه؟
بعد چرا بدنه این گوشی اینقدر شل و وله؟ کیفیت خوبی داره ولی به نظر میاد بعد از یه مدت از هم وا بده!

P A R S A
13-07-2009, 19:59
بعد چرا بدنه این گوشی اینقدر شل و وله؟ کیفیت خوبی داره ولی به نظر میاد بعد از یه مدت از هم وا بده!
مال من که هنوز وا نرفته!

شارژر موبایل من موقع شارژ خیلی داغ میشه, این طبیعیه؟
مال من اگه هنگام شارژ استفاده نکنی، داغ نمیشه!

من کلی سوال دارم که کم کم ازتون میپرسم!
خواستی زیاد زیاد هم بپرسی، مشکلی نداره ها!

razieemostafa
13-07-2009, 20:04
سلام میخواستم بدونم 6220 گوشی خوبی است که من به جای 5320 این رو بگیرم.
مشکل دوربینش مشکل حادیه یا نه .
قیمت نو (بدون گارانتی) و دست دوم این گوشی رو بگید و بگید که معایب این گوشی چیه و آیا از گوشی خود راضی هستید و این گوشی را کجا ها می سازنش.
ببخشید که این همه سوال پرسیدم!

*M!L4D*
13-07-2009, 20:58
سلام میخواستم بدونم 6220 گوشی خوبی است که من به جای 5320 این رو بگیرم.
مشکل دوربینش مشکل حادیه یا نه .
قیمت نو (بدون گارانتی) و دست دوم این گوشی رو بگید و بگید که معایب این گوشی چیه و آیا از گوشی خود راضی هستید و این گوشی را کجا ها می سازنش.
ببخشید که این همه سوال پرسیدم!
آره ارزش خریدن رو نداره ... من که ماملا ازش زاضی ام حدود 7-8 ماه یا شایدم بیشتر میشه که خریدمش و خیلی راضیم ... اصلا اذیت نکرده و هنگ هم تو کارش نیست ...!
دوربینش مگه مشکل داره ...؟!؟؟؟
قیمتش هم حدود 200 تومن هست البته نو در ضمن اینجا تاپیک قیمت نیست ...!:31:
باید بگم که الان همه گوشی های نوکیا ساخت چین و با لیسانس فنلاند هستند ...
قابلی نداشت بازم بپرس اگه ابهامی بود ...!:10:

lifeless
13-07-2009, 22:50
مهدی هک نمیشه ؟؟؟!

رنگ مشكي: 0564781
رنگ گوجه‌اي(احتمالا منظور بنفش باشد البته احتمالا): 0564782
:8::8::5::8:

miladddd
13-07-2009, 23:00
مال من که هنوز وا نرفته!

مال منم وا نرفته
ولی اون پوسته سفید رنگش یکم تق تق میکنه وقتی تکونش میدم

مال من اگه هنگام شارژ استفاده نکنی، داغ نمیشه!

من موقع شارژ استفاده نمی کنم, ولی داغ میشه, زودم شارژ میکنه

*M!L4D*
13-07-2009, 23:23
گرم شدن موقع شارژ فک کنم طبیعی باشه ...!
من برای هرکی رو دیدم همین جوری میشد ...

kambiz18
14-07-2009, 01:33
اقا مهدی ای دی یاهومسنجرتو برام پ.خ کن کار دارم باهات

*M!L4D*
14-07-2009, 11:10
اقا مهدی ای دی یاهومسنجرتو برام پ.خ کن کار دارم باهات

عزیز اینجا جای این حرفا نیست که ...!
برو تو پروفایلش یا بهش پ.خ بزن تا بهت بگه ...

FAR_FA
14-07-2009, 11:12
سلام
من قصد خريد 6220 رو دارم ولي هرجا سوال ميكنم(توي رشت) ميگن مجاره بعد بهشون ميگم شارژرش دو شاخه هست
يا سه شاخه ، ميگن سه شاخه . من از كجابايد بدونم پك اصلي اين گوشي كدومه . دوست دارم شارژر گوشيم مثل همه
موبايلها دو شاخه باشن يا كابل تي وي اون هم دو شاخه باشه (استاندارد) . قيمتها هم براي مجار 200 تا 250 . همشونم
ميگن ما پك اصلي رو داريم . خلاصه گير كرديم بدجوري هم گير كرديم . نه ميتونم از 6220 دل بكنم نه ميتونم پك اصلي رو
تشخيص بدم .
دوستان اگه اطلاعاتي تو اين زمينه دارن و مارو هم آگاه كنن ممنون ميشم
با سپاس

miladddd
14-07-2009, 11:26
سلام
من قصد خريد 6220 رو دارم ولي هرجا سوال ميكنم(توي رشت) ميگن مجاره بعد بهشون ميگم شارژرش دو شاخه هست
يا سه شاخه ، ميگن سه شاخه . من از كجابايد بدونم پك اصلي اين گوشي كدومه . دوست دارم شارژر گوشيم مثل همه
موبايلها دو شاخه باشن يا كابل تي وي اون هم دو شاخه باشه (استاندارد) . قيمتها هم براي مجار 200 تا 250 . همشونم
ميگن ما پك اصلي رو داريم . خلاصه گير كرديم بدجوري هم گير كرديم . نه ميتونم از 6220 دل بكنم نه ميتونم پك اصلي رو
تشخيص بدم .
با سپاس

تا اونجا که من میدونم مجار فقط یه لیبله و فرقی با چینی نداره
فقط حواست باشه که ضمانت شارژ باطری رو ازشون بگیری وقتی که گوشی رو خریدی, چون باطری رو ممکنه عوض کنن و تقلبی بندازن
تو بقیه چیزا هم تخصصی ندارم,بچه های دیگه جواب میدن

P A R S A
14-07-2009, 11:52
کابل TV، سرش که به تلویزیون میخوره باید 3 رنگ باشه!
شارژر هم مهم نیست، چون گوشی هایی که مال اروپا هستند، شارژر اونجوری (سه شاخه) و بقیه معمولی ... یعنی به تناسب کشوری که قرار بوده، گوشی بره شارژر مناسب میذارن!
بعدشم شک نکن که همش چینه!

*M!L4D*
14-07-2009, 11:54
سلام
تشخيص بدم .
با سپاس
قضیه شارژ 3 شاخه چیه ؟؟؟
در ضمن گوشی ها همه چینی و تحت لیسانس نوکیا هستند ... زیادم با فنلاندی فرقی ندارند ... مجار و آلمانی و از این حرفا هم نداریم ...:31:

salamaqmehdi
14-07-2009, 13:21
سلام

با سپاس

سلام این عکس شاید بتونه کمکت کنه . گوشی من لیبل فنلانده ولوازمش همینان

salamaqmehdi
14-07-2009, 13:24

FAR_FA
15-07-2009, 10:04
قضیه شارژ 3 شاخه چیه ؟؟؟
در ضمن گوشی ها همه چینی و تحت لیسانس نوکیا هستند ... زیادم با فنلاندی فرقی ندارند ... مجار و آلمانی و از این حرفا هم نداریم ...:31:

با تشكر از تمام دوستاني كه راهنماييم كردن.
من اطلاعي از چيني يا مجار ندارم ولي اكثر فروشنده ها ميگن مجار گرون تر از چينيه . در ضمن توي عكسي كه
يكي از دوستان قرار دادن شارژر به صورت دوشاخه هستش كه بنظر مياد بايد مربوط به پك اصلي باشه .
بنظر شما چيني رو كه كمي ارزونتر از مجار هست رو بگيرم يا مجار، كه شارژرش سه شاخه هست و كمي هم گرونتره . البته ميگن بايد تبديل سه شاخه به دو شاخه رو هم جدا بخرم تا به پريز برق بخوره .
الان تو بازار اكثرا به اسم مجار يا چين ميفروشن . من تا حالا نديدم فروشنده اي به اسم فلاند 6220 رو معرفي كنه ، شايد هم من خوب نگشتم .
باسپاس

naghoss
15-07-2009, 10:17
سلام در مورد اينكه وقتي بهت ميزنگن شماره ميافته نه اسم بايد بگم كه چون هم زمان نمايش شمارههاي سيم و گوشي انتخاب شده ايجورييه اگه فقط 1 انتخاب بشه اكي ميشه

naghoss
15-07-2009, 10:18
اين فريمور جديد5 ,هك شد منم اپ كنم گوشيمو

FAR_FA
15-07-2009, 10:21
سلام این عکس شاید بتونه کمکت کنه . گوشی من لیبل فنلانده ولوازمش همینان

ممنون از عكسي كه قرارداديد.
پس فروشنده به اسم فلاند به شما فروخته . نميدونم چرا اينجا همه به اسم مجار دارند . اين چيني هايي كه تحت ليسانس فلاند هستن چطورند ؟ فكر نكنم با فلاند فرقي داشته باشه .

حالا بنظر دوستان ، گوشي هايي كه به اسم مجار تو بازار هستن و بجاي دو شاخه ، سه شاخه دارند رو نگريم ديگه . بگردم دنبال فلاندي يا چينياش .

sokote-marg
15-07-2009, 11:18
این گوشی auto-rotate داره ؟

Legend
15-07-2009, 11:51
این گوشی auto-rotate داره ؟
خیر ...! چون سنسور شتاب سنج نداره...!

شاد باشی:40:

*M!L4D*
15-07-2009, 14:40
اما نرم افزار های مختلفی هستند که می تونند براتون Rotate کنن ... من خودم تست نکردم ... اصلا با Rotate حال نمی کنم ...

salamaqmehdi
15-07-2009, 14:51
ممنون از عكسي كه قرارداديد.
پس فروشنده به اسم فلاند به شما فروخته . نميدونم چرا اينجا همه به اسم مجار دارند . اين چيني هايي كه تحت ليسانس فلاند هستن چطورند ؟ فكر نكنم با فلاند فرقي داشته باشه .

حالا بنظر دوستان ، گوشي هايي كه به اسم مجار تو بازار هستن و بجاي دو شاخه ، سه شاخه دارند رو نگريم ديگه . بگردم دنبال فلاندي يا چينياش .

بنظرم ارزونترینشو بخر چون هیچ فرقی باهم ندارن .من توقم 190 قیمت دارم.
پیشاپیش مبارکه...
:10::40:

P A R S A
15-07-2009, 17:57
بنظرم ارزونترینشو بخر چون هیچ فرقی باهم ندارن
دقیقا همینه، اول و آخرش چینه ... چرا الکی پول یه برچسب رو بدی؟

best
15-07-2009, 23:35
دوستان فريمور جديد5 چطوره؟ و با برنامه Hello...هک میشه؟

*M!L4D*
16-07-2009, 01:43
فعلا که مهدی تنونسته هکش کنه ... تا ببینیم چی میشه ...! فعلا آپدیت نکنید ...

salamaqmehdi
16-07-2009, 10:05
دوستان فريمور جديد5 چطوره؟ و با برنامه Hello...هک میشه؟

از نظر سرعت گالری ومنو عالیه ویه سری تغییرات داشته که جالبه
نه با برنامه هلو نه با هوچوی دیگه فعلا هک نمی شه

فعلا که مهدی تنونسته هکش کنه ... تا ببینیم چی میشه ...! فعلا آپدیت نکنید ...
بله فعلا آپدیت نکنید .چون gps data هم ظاهرا" مشکل داره .:18:
من که به شخصه اعصابم خورده .گوشیم دیگه هیچ کاربردی برام نداره...:41:

FAR_FA
16-07-2009, 10:55
تا اونجا که من میدونم مجار فقط یه لیبله و فرقی با چینی نداره
فقط حواست باشه که ضمانت شارژ باطری رو ازشون بگیری وقتی که گوشی رو خریدی, چون باطری رو ممکنه عوض کنن و تقلبی بندازن
تو بقیه چیزا هم تخصصی ندارم,بچه های دیگه جواب میدن

سلام به شما دوست عزيز
اين ضمانت به چه صورتي هست ؟ بصورت كارته ، بصورت برچسبه ، ... يا مربوط به خود نوكياست يا شركتي كه گوشي رو گارانتي كرده .
اصلا" توي گوشيهاي بدون گارانتي هم وجود داره (بفرض اينكه باطري تعويض نشده باشه)
من بايد چه نكاتي رو در زمينه ضمانت شارژ باطري در نظر بگيرم .
ممنون

salamaqmehdi
16-07-2009, 12:59
سلام به شما دوست عزيز
اين ضمانت به چه صورتي هست ؟ بصورت كارته ، بصورت برچسبه ، ... يا مربوط به خود نوكياست يا شركتي كه گوشي رو گارانتي كرده .
اصلا" توي گوشيهاي بدون گارانتي هم وجود داره (بفرض اينكه باطري تعويض نشده باشه)
من بايد چه نكاتي رو در زمينه ضمانت شارژ باطري در نظر بگيرم .
ممنون
دوست من باطری نوکیا روش یه برچسب هلوگرام داره که من تاحالا تقلبیش رو ندیدم و اون هم گارانتی نداره .شما باید باطریتونو درست شارژ کنید تا خراب نشه وروز بروز بهتر بشه....
گارانتی های متفرقه گوشی هم نگیرید بهتره چون گارانتی پدر ومادر داره براتون 100تومن آب میخوره.

miladddd
16-07-2009, 18:33
آقا من دوباره با یه چند تایی سوال آمدم
اول اینکه چجوری میشه گالری رو مرتب کرد, هر چی عکس با دوربین گرفتم و هر چی عکس تو کارت حافظه ریختم همه رو دیمی باهم نشون میده
دوم اینکه، چجوری میشه بدون نرم افزار رو گوشی به جای گرفتن دو کلید برای باز کردن قفل پسورد گذاشتگ
سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره ولی من از بعضی گوشی فروشا پرسیدم گفتن همه سیمبینا تو بلوتوث و اینترنت ویروس میگیرن و انتی ویروس نیاز دارن, میشه یکم روشنم کنید؟
ببخشید کلی حرف زدم

teza
17-07-2009, 10:42
اول اینکه چجوری میشه گالری رو مرتب کرد, هر چی عکس با دوربین گرفتم و هر چی عکس تو کارت حافظه ریختم همه رو دیمی باهم نشون میده
دوم اینکه، چجوری میشه بدون نرم افزار رو گوشی به جای گرفتن دو کلید برای باز کردن قفل پسورد گذاشتگ
سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره ولی من از بعضی گوشی فروشا پرسیدم گفتن همه سیمبینا تو بلوتوث و اینترنت ویروس میگیرن و انتی ویروس نیاز دارن, میشه یکم روشنم کنید؟
ببخشید کلی حرف زدم

سلام دوست عزیز
در مورد سوال اول که هیچ راهی نداره مدلش همینجوری هست
سوال دوم شما میتونی از لوک کد استفاده کنی اون دکمه خاموش رو یه دونه بزنی تو اون لیست هست رمز پیشفرض هم 12345 هست
ویروس برای ویرایش سوم نبود که البته من تو یه سایت خوندم یه ویروس توپول امده برامون
البته یه چیز دیگه هم بگم اینه که ویروس برای این رو این گوشی نمیاد که باید برای گوشی خریداری شده باشه پس قضیه برای گوشی هک شده فرق میکنه شما انتی ویروس رو بنصب رو گوشیت باشه بد نیست

salamaqmehdi
17-07-2009, 14:22
سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره

تو گالری آپشن رو بزن گزینه view by روانتخاب کن حالا اگه با سایز یاtitle انتخاب کنی ،معمولا" عکس های گوشی بالای لیست قرار میگیره.
من نشنیدم این سیمبین ویروس بگیره ، البته گوشی شما مثل یه فلش میمونه که میتونه ناقل هر ویروسی مثل اتوران و... باشه ولی رو عملکرد گوشی تاثیری نمیذارن.

teza
17-07-2009, 14:39
تو گالری آپشن رو بزن گزینه view by روانتخاب کن حالا اگه با سایز یاtitle انتخاب کنی ،معمولا" عکس های گوشی بالای لیست قرار میگیره.
من نشنیدم این سیمبین ویروس بگیره ، البته گوشی شما مثل یه فلش میمونه که میتونه ناقل هر ویروسی مثل اتوران و... باشه ولی رو عملکرد گوشی تاثیری نمیذارن.

چرا دوست من یه ویروس برای این سری سیمبین امده اسمش رو یادم نیست ولی ویروس بی پدر مادری هست
عمل کردش هم انجوری هست که شماره های رو گوشی رو با gprs میدزده بعد برای اون شماره ها اس ام اس ناجور میفرسته من اینو تو موبایلستان خوندم

miladddd
17-07-2009, 16:34
حالا اگه بخوام آنتی ویروس روش نصب کنم چی پیشنهاد میدید که راحت آپدیتم بشه؟
رو سیستمم 32 nod دارم خیلی خوبه، برا مبایلشم دارم، نصب کنم؟

miladddd
17-07-2009, 16:38
راستش من نه حال و حوصله هک کردن گوشی رو دارم و نه ساین, البته بلدم نیستم(وقتشم ندارم)
اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند

salamaqmehdi
17-07-2009, 17:29
چرا دوست من یه ویروس برای این سری سیمبین امده اسمش رو یادم نیست ولی ویروس بی پدر مادری هست
عمل کردش هم انجوری هست که شماره های رو گوشی رو با gprs میدزده بعد برای اون شماره ها اس ام اس ناجور میفرسته من اینو تو موبایلستان خوندم
اینترنت گوشی من وصل نیست ولی اینی که شما میگید که خیلی باحاله :21:
برم gprs رووصل کنم :31:
راستی هزینه ارسال با کیه ؟

salamaqmehdi
17-07-2009, 17:33
راستش من نه حال و حوصله هک کردن گوشی رو دارم و نه ساین, البته بلدم نیستم(وقتشم ندارم)

هک گوشی با هلو کمتر از3 دقیقه طول میکشه .اونوقت هر نرم افزاری رو بدون محدودیت نصب میکنید.
جدا" وقت خالی برا 3دقیقه ندارین :10::40:

teza
17-07-2009, 21:15
اینترنت گوشی من وصل نیست ولی اینی که شما میگید که خیلی باحاله :21:
برم gprs رووصل کنم :31:
راستی هزینه ارسال با کیه ؟

ببخشید چی با حاله :18::18::18::18:
به نظر شما باحاله که از گوشی شما فحش و عکس مستحجن برای کسایی که شمارشون تو گوشیتون هست فرستاده بشه:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

*M!L4D*
17-07-2009, 22:31
اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند

CorePlayer1.32

lifeless
19-07-2009, 00:42
به به
سلام دوستان
میبینم که آقا مهدی باز برگشتن به فروم :D
مهدی جان خوش اومدی داداش.
ممنون از جوابات

coralisland_17
19-07-2009, 00:45
سلام دوستان
من اینگوشی رو انتخاب کردم و دقیقا هر چیزی که برام مهم بود این گوشی داره بجز شکل ظاهری... حالا 2 تا سوال دارم که اگه اولیش مثبت باشه حتما این گوشی رو میخرم....
1- این گوشی جای آویز بند با عروسک ...را داره؟(یعنی همان سوراخی که بند عروسک از آن رد میشه)
2-قاب این گوشی به رنگ های دیگه هم قابل تعویض(بجز بنفش و مشکی)اگر جواب مثبته بعد از تعویض قیافش ضایع نیست؟؟
لطفا به سوالاتم نخندید به هر حال سلیقه شخصی دیگه...آخه گوشیش مردونه است ساده ساده

majid_potter7
19-07-2009, 14:14
سلام دوست عزیز
در مورد سوال اول که هیچ راهی نداره مدلش همینجوری هست
سوال دوم شما میتونی از لوک کد استفاده کنی اون دکمه خاموش رو یه دونه بزنی تو اون لیست هست رمز پیشفرض هم 12345 هست
ویروس برای ویرایش سوم نبود که البته من تو یه سایت خوندم یه ویروس توپول امده برامون
البته یه چیز دیگه هم بگم اینه که ویروس برای این رو این گوشی نمیاد که باید برای گوشی خریداری شده باشه پس قضیه برای گوشی هک شده فرق میکنه شما انتی ویروس رو بنصب رو گوشیت باشه بد نیست

میشه بگی چه جوری میشه رمز 12345 رو عوض کرد؟

majid_potter7
19-07-2009, 14:19
سلام دوستان
من اینگوشی رو انتخاب کردم و دقیقا هر چیزی که برام مهم بود این گوشی داره بجز شکل ظاهری... حالا 2 تا سوال دارم که اگه اولیش مثبت باشه حتما این گوشی رو میخرم....
1- این گوشی جای آویز بند با عروسک ...را داره؟(یعنی همان سوراخی که بند عروسک از آن رد میشه)
2-قاب این گوشی به رنگ های دیگه هم قابل تعویض(بجز بنفش و مشکی)اگر جواب مثبته بعد از تعویض قیافش ضایع نیست؟؟
لطفا به سوالاتم نخندید به هر حال سلیقه شخصی دیگه...آخه گوشیش مردونه است ساده ساده

1- اره داره ولی زیر گوشیه و بالاش نیسا میتونی بری تو موبایل فروشی ها بپرسی
2- والا نمیدونم....

teza
19-07-2009, 15:12

settings/genral/security/phone and sim card/loke code
فکر کنم ادرس دقیق داده باشم:31::31::31::31::31::31::31:

salamaqmehdi
19-07-2009, 15:21
سلام دوستان

سلام به شما دوست خوبم وتبریک میگم بخاطر این انتخابتون ،البته قیافش اینجوریا هم که شم میگید نیست ، کوچولو ونمکیه
1) بله ودر قسمت پایینی گوشی هستش ، اگه لازمه میتونم از هر زاویه ای که خواستید براتون عکس بذارم .:10:
2)اتفاقا" قابهای دیگه به گوشی جفت وجورترند .من یه تمام مشکی انداختم ورنگ های مختلفش تو بازار موجوده ، حتی صورتی وآبی آسمانی برای مخالف ها . :40:

قسمت setting/phone setting/general/ security/phone and.../ lock code
موفق باشید :40:
یا علی

*M!L4D*
19-07-2009, 19:57
خوب بنده هم بعد از سه چهار روز دوری از فروم برگشتم ...
مهدی نتونستی 5.15 رو هک کنی ...؟

salamaqmehdi
20-07-2009, 13:32
خوب بنده هم بعد از سه چهار روز دوری از فروم برگشتم ...
مهدی نتونستی 5.15 رو هک کنی ...؟

خوش اومدی عزیزم .

نه
منتظر اومدن hello0x 1.06 هستم

*M!L4D*
20-07-2009, 15:29
یعنی با 1.03 و ... نشد ...؟
فریمور سر سختیه ها ... :دی

coralisland_17
20-07-2009, 19:53
آقامهدی ممنون از کمکت:مشکل بندش که حله...
1- اگر عکس با قاب رنگی مثل صورتی داری لطف بکن برام بزار...
2-میگن فلاش زیر دوربین قرار داره اگر اینجوری باشه تو شب مثل بعضی از مدل های سونی اریکسون که فلاش زیر دوربینه عکس تو شب اصلا خوب نیست؟؟؟نظر شما چیه؟اگر عکس گرفته شده از 6220 دارید اینجا برام بزارید هم تو روز هم شب(شب مهم تره)
واقعا ازتون ممنونم

*M!L4D*
20-07-2009, 21:01
- اگر عکس با قاب رنگی مثل صورتی داری لطف بکن برام بزار...

قاب صورتی نداره ... ولی بنفش داره که زیاد جالب نیست ... همون مشکی رو بگیری بهتره ... در ضمن برای استفاده بهتر از فلاش گوشی رو هنگام عکس گرفتن بر عکس بگیرید و بعد عکس رو Rotate کنید ... خودم این کار و می کنم ...

miladddd
22-07-2009, 09:40
2-میگن فلاش زیر دوربین قرار داره اگر اینجوری باشه تو شب مثل بعضی از مدل های سونی اریکسون که فلاش زیر دوربینه عکس تو شب اصلا خوب نیست؟؟؟نظر شما چیه؟اگر عکس گرفته شده از 6220 دارید اینجا برام بزارید هم تو روز هم شب(شب مهم تره)

عکسش رد خور نداره، عالیه، این که میگن فلاشش زیرشه بده, چندان هم بد نیست، من که تا حالا بدی ندیدم,، نهایتا موقع عکس گرفتن گوشی رو برعکس کن و عکس بگیر تا فلاش بره بالا!!!(ولی خداییش عکاسیش بخصوص close up بی نظیره)

ولی فیلم برداریش تو شب و جاهای تاریک جالب نیست، نویز مینداره، البته اگه محیط روشن باشه مشکلی نداره

miladddd
22-07-2009, 09:41
یه سوال: چجوری میشه نور چشمک زن ال سی دی رو موقعی که زنگ ساعت گوشی میخوره ازبین برد؟

miladddd
22-07-2009, 09:50
هک گوشی با هلو کمتر از3 دقیقه طول میکشه .اونوقت هر نرم افزاری رو بدون محدودیت نصب میکنید.
جدا" وقت خالی برا 3دقیقه ندارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آق مهدی جان، داری وسوسم میکنی برم سراغش
اگه هک بکنم مشکل دیگه ای برای گوشی بوجود نمیاره؟ من خیلی از این کارا سر در نمیارم ها، گوشی رو نسوزونم بره!!!
خوب حالا چجوری باید با این هلو هک کرد؟

miladddd
22-07-2009, 10:24
اگه میشه این پستو پاک کنید

salamaqmehdi
22-07-2009, 11:05
اگه هک بکنم مشکل دیگه ای برای گوشی بوجود نمیاره؟ من خیلی از این کارا سر در نمیارم ها، گوشی رو نسوزونم بره!!!

آموزش بسیار کامل وساده توسط legend عزیز

*M!L4D*
22-07-2009, 12:45
همون تاپیکی که مهدی گفت خیلی کامله ...
در ضمن نگران گوشیت نباش هیچیش نمی شه اگه با فایل های سیستمیش ور نری ...
فوقش یه چیزیم بشه با مستر ریست و فلش حل میشه ... پس اصلا نگران نباش ...:31:

miladddd
22-07-2009, 13:15
ممنون آق مهدی
ولی گوشی من دقیقا فریمورش همون 5.15 هست که جواب نمیده!
حالا چکار کنم؟

*M!L4D*
22-07-2009, 13:20
ممنون آق مهدی
ولی گوشی من دقیقا فریمورش همون 5.15 هست که جواب نمیده!
حالا چکار کنم؟
هیچی ... فعلا کاری نکن ...
اینطوری نمیشه باید خودم آپدیت کنم ... بد این مشکل هکش رو با کمک دوستان حل کنم ...
اگه خدا بخواد پنج شنبه جمعه ردیفش میکنم ...:10:

Legend
22-07-2009, 13:29
هیچی ... فعلا کاری نکن ...
اینطوری نمیشه باید خودم آپدیت کنم ... بد این مشکل هکش رو با کمک دوستان حل کنم ...
اگه خدا بخواد پنج شنبه جمعه ردیفش میکنم ...:10:
هکر شدی خبر نداشتم؟!: دی

miladddd
22-07-2009, 13:29
آقا من قبلا گفته بودم که کلی سوال دارم ها, شاکی نشید!!!

من نرم افزار فارسی smartcomgps رو گوشیم نصب کردم چند تا آموزشم تو سایتای مختلفم ازش خودنم, ولی چیز زیادی نفهمیدم, خلاصه نشد که راش بندازم

خود گوشی یه نرم افزار nokiamap داره, چجچوری میشه باهاش کار کرد؟

آیا کار با gps برای سیمکارت هزینه بره؟!؟

تازه کجاشو دیدید، هنوز بلد نیستم 3 تا ماهواره هم پیدا کنم

فعلا همین دیگه

این صفحه رو همش پستای من پر کرد!

*M!L4D*
22-07-2009, 21:16
آقا من قبلا گفته بودم که کلی سوال دارم ها, شاکی نشید!!!

من نرم افزار فارسی smartcomgps رو گوشیم نصب کردم چند تا آموزشم تو سایتای مختلفم ازش خودنم, ولی چیز زیادی نفهمیدم, خلاصه نشد که راش بندازم

خود گوشی یه نرم افزار nokiamap داره, چجچوری میشه باهاش کار کرد؟

آیا کار با gps برای سیمکارت هزینه بره؟!؟

تازه کجاشو دیدید، هنوز بلد نیستم 3 تا ماهواره هم پیدا کنم

فعلا همین دیگه

این صفحه رو همش پستای من پر کرد!

Smartcom تو همین فروم یه تاپیک داره که مجتبی زحمتش رو کشید ... از اون آموزش استفاده کنی حل مشکلت ...
از Nokia Maps هم بهتره استفاده نکنی ... چون هم نقشه هاش ناقص هستش هم قدیمی ... فقط نقشه ی شهر تهران رو من دیدم کامل هست که اونم فقط عکسه و اسم خیابونا رو نمی نویسه ...
کار عادی با GPS هزینه ای نداره ... مثلا نشون دادن موقعیتت .. اما لود کردنه نقشه ازت شارژ کم می کنه ...
:10:

هکر شدی خبر نداشتم؟!: دی
نه یونس ... منظورم این بود که با این روش های موجود یه کازی براش بکنم ...:31:

king-hitler2
22-07-2009, 22:34
یه سوال: چجوری میشه نور چشمک زن ال سی دی رو موقعی که زنگ ساعت گوشی میخوره ازبین برد؟

متاسفانه راهی نداره

king-hitler2
22-07-2009, 22:39
حالا اگه بخوام آنتی ویروس روش نصب کنم چی پیشنهاد میدید که راحت آپدیتم بشه؟
رو سیستمم 32 nod دارم خیلی خوبه، برا مبایلشم دارم، نصب کنم؟

هنوز برا این سری ورژن ویروس نیومده

teza
23-07-2009, 05:02
هنوز برا این سری ورژن ویروس نیومده

من نمیدونم چرا شما اصرار دارید بگید ویروس برای این گوشی نیست این بار چهارم که میگم هست قبلا هم در موردش توضیح دادم

teza
23-07-2009, 05:03
Transmitter.C - SymbOS/Yxe.D

سلام

چند روزی هست که خبر ورژن جدید این خرابکار در سایت های NetQin ، Kaspersky ، Softsecurity و ... درج شده.

گزیده ای از مطالب این چند سایت رو براتون نقل میکنم :

این بدافزار که پیشتر با عنوان "S.ex.y View" انتشار یافته بود تقریبا سه روز پیش آپدیت شده و روش کار و آلوده سازی خودش رو هم تغییر داده.
برنامه ای که این ویروس در کالبد اون قرار میگیره، نرم افزار فراگیر "Advanced Device Locks" هست که در واقع از کلیدی ترین برنامه های سیمبیان به شمار میاد.
از طرفی نویسنده ی این بدافزار اقدام به ساین کردن برنامه با استفاده از سرتیفیکیت معتبر سیمبیان "Symbian CA I" کرده و راه تشخیص رو به روی افراد مبتدی بسته.

اما کاری که این بدافزار پس از نصب انجام میده :

در ابتدا از طریق GPRS به مدت سه دقیقه به نت وصل شده و شماره های موجود در لیست مخاطبین رو به سرور اصلی منتقل میکنه. سپس اقدام به ارسال 500 پیام با محتوای غیراخلاقی و گاها' ناجوانمردانه ای (!) به اون شماره ها میکنه. در ذیل پیام ها هم لینکی به فایل اصلی بدافزار قرار داره که شخص دریافت کننده به محض کلیک برروی آن و اتصال به نت، آلوده میشه.
ضمنا چک کردن پوشه Resource ، زبان گوشی رو هم تشخیص میده.

فراموش نکنید که این بدافزار تنها برای نگارش سوم سیمبیان هست و توسط آنتی ویروس کامپیوتر شناسایی نمیشه.
جدا از شرکت هایی که اسمشون ذکر شد، احتمالا مثل دفعه قبل "Fortinet" هم نسخه ی جدیدی از آنتی ویروس خودش رو در همین روزها ارائه میکنه.

پ.ن : این Malware به اندازه ی کافی هوشمند هست اما GPRS در کشور ما به اندازه ی کافی پرسرعت نیست ! از طرفی توجه داشته باشید که متن SMS های ارسالی از طرف این خرابکار به اندازه ای ناجوره که در صورت دچار شدن، مهاجرت شما به کشورهای همسایه رو الزامی کنه
موفق باشید.
تشکر یادت نره

این مطلب هم عینا به نقل از مدیر اجراییNetQin

Dr. Lin Yu: As compared with the Symbian malicious software formerly discovered, Transimitter.C has even stronger transmissibility and harmfulness: It not only has the corresponding server end for coordination, but can also be dynamically adapted to the current language of mobile phone and thus send short messages to address lists and strange numbers in different languages Furthermore, utilizing obscene short messages with links, it can inveigle the users to click it for installation. If this virus has been transmitted to mobile phones, it will bring tremendous economic loss and reputation crisis to the users
دوستان این هم اطلاعات این ویروس
منبع موبایلستان

coralisland_17
23-07-2009, 09:02
آقا این چه شانسیه من دارم؟؟؟
دیروز رفتم این گوشی رو بخرم گفت یکدفعه قیمتش اومد پایین شد 180000تومان چئن فروشنده از دوستام بود گفت چون یکدفعه قیمت اینقدر پایین اومد مشکوک میزنه صبر کن تا ببینم دلیل این همه کاهش قیمت چیه؟؟؟
میگه گوشی به این خوبی با مشخصات عالیه چرا قیمتش اینقدر اومد پایین؟؟؟؟خوب که فکر میکنم میگم واقعا چرا؟؟؟شما میدونید؟؟

salamaqmehdi
23-07-2009, 09:47
آقا این چه شانسیه من دارم؟؟؟
دیروز رفتم این گوشی رو بخرم گفت یکدفعه قیمتش اومد پایین شد 180000تومان چئن فروشنده از دوستام بود گفت چون یکدفعه قیمت اینقدر پایین اومد مشکوک میزنه صبر کن تا ببینم دلیل این همه کاهش قیمت چیه؟؟؟
میگه گوشی به این خوبی با مشخصات عالیه چرا قیمتش اینقدر اومد پایین؟؟؟؟خوب که فکر میکنم میگم واقعا چرا؟؟؟شما میدونید؟؟

دوست من یدفعه نیومده پایین ،خیلی وقته کشیده پایین
من هفته پیش 190 قیمت داشتم .

*M!L4D*
23-07-2009, 09:52
آره به نظر من الان بخری مناسب هستش ... بخر تا دوباره قیمتا بالا نرفته ...!

king-hitler2
23-07-2009, 10:07
کسی تا حالا اپدید کرده زده به سرم اپ دیت کنم
بعد اپ میشخ دوباره هکش کرد
نکنهنشه بربخت بشیم

*M!L4D*
23-07-2009, 10:12
کسی تا حالا اپدید کرده زده به سرم اپ دیت کنم
بعد اپ میشخ دوباره هکش کرد
نکنهنشه بربخت بشیم
5.15 فعلا هک نمیشه ... بیخیال آپدیت شو ... باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...

Legend
23-07-2009, 10:16
5.15 فعلا هک نمیشه ... بیخیال آپدیت شو ... باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...
همین دیشب هک شد...:27:

آق مهدی تست کرده گویا ولی از نتیجه بی خبرم..!

شاد باشید:40:

*M!L4D*
23-07-2009, 10:25

عالیه یونس ...دمت گرم ... چرا تاپیک زده بودی دیدم ... منتها چرا مراحلش انقدر عجیب غریب بود ..:31:
خب ممنون ...
آق مهدی تست نکردی ...؟

king-hitler2
23-07-2009, 10:32

بابا شما دیگه کی هستین

من میخام از طریق اف اپدید کنم
کسی فریم ورکش رو داره

king-hitler2
23-07-2009, 10:36
چند تا سوال
اقا هر کاری کردم صدای عکس گرفتن نرفت که نرفت با رام پچر و ... امتحان کردم لامسب جواب نداد
قاب تو بازار پیدا میشه براش رنگهای جدید
با قفل صفحه کلید قفل سیکریتی کار نمیکنه و فقط با زمان که بهش میدیم

salamaqmehdi
23-07-2009, 10:44
فریمور 5.15 هکید

king-hitler2
23-07-2009, 10:52
فریمور 5.15 هکید

این حرفت شوخی نیستا
نریم اپدیت کنیم بعد تو کف هکش وایسم

با چی اپدیت کردی
حجم فایل :2:

salamaqmehdi
23-07-2009, 11:09

این هم بخاطر عدم اعتماد دوستان :41:

salamaqmehdi
23-07-2009, 11:13

هنوز باور نمی کنید...
بابا شما داش یونس رو دست کم گرفتید ..... دی

*M!L4D*
23-07-2009, 12:52
آق مهدی خیلی ممنون .(یونس دمت گرم).. خب من هم اگه وقت کردم آپدیتش می کنم ...
راستی قبلا می گفتی GPS Data هم مشکل داره ... مشکلش چی بود ... حل شد ؟

coralisland_17
23-07-2009, 15:18
من 2 هفته پیش قیمت گرفتم همه موبایل فروشی ها 215000 تومان (تو شهرستان)دیروز گفتن 180000تومان
میترسم....

king-hitler2
23-07-2009, 16:00

این هم بخاطر عدم اعتماد دوستان :41:

با چی اپدیت کردی
حجم فایل

king-hitler2
23-07-2009, 16:01
شرمنده این پست رو جدا زدم چون مهمه

بعضی برنامه های جر jar رو گوشی کار نمیکنه و پیغام خدا میده

مثل کتاب داروها

salamaqmehdi
23-07-2009, 18:38
من 2 هفته پیش قیمت گرفتم همه موبایل فروشی ها 215000 تومان (تو شهرستان)دیروز گفتن 180000تومان
میترسم....

نترس ،گوشی خریدن که ترس نداره .اگه خوشت نیومد من خودم سی درصد ارزونتر ازت میخرم(رودستت نمونه..:31:

با چی اپدیت کردی
حجم فایل

با جف
4تا فایل در مجموع 190 مگ ولی فایل زیپش 120 مگه ، البته به گمونم.

شرمنده این پست رو جدا زدم چون مهمه

بعضی برنامه های جر jar رو گوشی کار نمیکنه و پیغام خدا میده

مثل کتاب داروها

تا حالا برنخوردم ولی اگه خیلی برات مهمه لینک برنامه رو بذار تا بتستم.
در ضمن هنوز با gps data مشکلم حل نشده .

*M!L4D*
23-07-2009, 18:51
در ضمن هنوز با gps data مشکلم حل نشده

حالا چه جور مشکلی هست ...؟

salamaqmehdi
24-07-2009, 09:55
حالا چه جور مشکلی هست ...؟

کانکت میشه ولی تو قسمتtrip قفل میکنه وسرعت ومتراژ رو نشون نمیده
تو برنامه اسمارت کام هم اصلا" فلش رو نشون نمیده ، خلاصه تعطیله..:2:

sonkia
24-07-2009, 16:41
درسته که میگن باتری گوشی نوکیا n82 به این گوشی میخوره؟

"من تو سایت موبایلستان دیدم که یه نفر تازه امتحان کرده و جواب داده"

salamaqmehdi
24-07-2009, 20:18
درسته که میگن باتری گوشی نوکیا n82 به این گوشی میخوره؟

"من تو سایت موبایلستان دیدم که یه نفر تازه امتحان کرده و جواب داده"

منم شنیدم ولی باتری ان 82 هم چیز خارق العاده ای نیست که آدم بخاطرش 15 تا 20 تومن خرج اضافی بکنه.
گوشی من 2.5 روز شارژ داره واگه خیلی باهاش کار کنم حداقل 1.5 روز جواب میده .

miladddd
24-07-2009, 21:22
منم شنیدم ولی باتری ان 82 هم چیز خارق العاده ای نیست که آدم بخاطرش 15 تا 20 تومن خرج اضافی بکنه.
گوشی من 2.5 روز شارژ داره واگه خیلی باهاش کار کنم حداقل 1.5 روز جواب میده .

خوب شارژ کردن گوشی رو نگه داشتن شارژش خیلی تاثیر داره ها
مال منم اولش 1 روز به زور نگه میداشت، ولی الان اگه باهاش کم کار کنم بالای 2 روز نگه میداره

best
24-07-2009, 23:06
سلام...مشکل GPS firmware 5.15 چیه؟و ایا همه این مشکل داشتن؟دوستان دیگه کسی تست کرده؟

majid_n
25-07-2009, 06:47
سلام
قاب گوشی رو چه جوری عوض کنم ؟ مال من حروف عربیش رنگش رفته .

ممنون

salamaqmehdi
25-07-2009, 08:48
سلام...مشکل GPS firmware 5.15 چیه؟و ایا همه این مشکل داشتن؟دوستان دیگه کسی تست کرده؟
من گوشی رو یکبار هم ریست کردم ولی هنوز سرعت ومسافت رو نشون نمیده.

سلام
قاب گوشی رو چه جوری عوض کنم ؟ مال من حروف عربیش رنگش رفته .

ممنون

آموزش تعویض قاب 6220

sonkia
26-07-2009, 11:16
منم دیروز این گوشی رو گرفتم! "185 تومان"
نسبت به قیمتش واقعا گوشیه خوبیه!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.من از کجا میتونم آموزش آپدیتش رو پیدا کنم؟
2.آپدیتش چقدر طول میکشه؟
3.ممکنه تو آپدیت کردن مشکلی واسه گوشی پیش بیاد؟

salamaqmehdi
26-07-2009, 12:34
منم دیروز این گوشی رو گرفتم! "185 تومان"
نسبت به قیمتش واقعا گوشیه خوبیه!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.آپدیتش چقدر طول میکشه؟
3.ممکنه تو آپدیت کردن مشکلی واسه گوشی پیش بیاد؟

مبارکه.
نرم افزارهای مختلفی برای آپدیت آنلاین وآفلاین وجود داره
مثل phonix & jaf & nsu
آپدیت آفلاین با جف رو پیشنهاد میکنم چون کم خطر تره و5 دقیقه طول میکشه ولی آنلاین هم پرخطرتره هم زمان زیادی میبره واز طرفی اگه دیسکانکت بشید تمام زحماتتون برباده .
پس فایل های آپدیت رو که حدود 120 مگه دانلود کنید وبا جف که اونم حدود 20 مگه براحتی آپدیت کنید .
من تاحالا بیشتر از 10 تا گوشی رو با جف آپ کردم ومشکلی پیش نیومده ولی منوط باینکه آموزش باککس جف رو مطالعه کنید.

salamaqmehdi
26-07-2009, 12:47

sonkia
26-07-2009, 15:03
واقعا دستت درد نکنه!
اگه میشه بگید از کجا نرم افزارها و بازیهاشو دانلود کنم؟

salamaqmehdi
26-07-2009, 15:30
واقعا دستت درد نکنه!
اگه میشه بگید از کجا نرم افزارها و بازیهاشو دانلود کنم؟

این نرم افزار

واین هم بازی

.SA33D.
26-07-2009, 21:22
سلام به همه ی دوستان:40:
منم خریدم این اعجوبه ی کوچولو رو:10:. اما هر چی فکر میکنم این امکانات با این قیمت جور در نمیاد.:9:

البته الان توی بازار فکر کنم از هر 1,000,000 تا 1 دونه اصل مجار بشه پیدا کرد.

راستی یه سوال. n-gage رو هم ساپورت میکنه یا نه؟؟؟

salamaqmehdi
26-07-2009, 21:52
سلام به همه ی دوستان:40:
منم خریدم این اعجوبه ی کوچولو رو:10:. اما هر چی فکر میکنم این امکانات با این قیمت جور در نمیاد.:9:

البته الان توی بازار فکر کنم از هر 1,000,000 تا 1 دونه اصل مجار بشه پیدا کرد.

مبارکه دوست من چند خریدی واگه ممکنه ورژن چنده؟
بله ساپورت میکنه .

alierna
27-07-2009, 00:25
بچه ها سلام... من با گوشیم یه مشکلی دارم.. تروخدا کمکم کنین... نمیخوام گوشیمو مجبور بشم بفروشم....
من همیشه با گوشیم تو اینترنتم...اما این 6220 ه وقتی باش تو اینترنت باشم اگه کسی زنگ بزنه یا اس ام اس بده ریستارت میشه....
دیگه داره کلافم میکنه... تروخدا اگه کسی میدونه چشه بگه

*M!L4D*
27-07-2009, 08:26

به صورت رسمی که نه ولی با انجام یه کارایی تونستیم روش اجرا کنیم ... برای نحوه ی نصب و ... بیا بخش انگیج ...

salamaqmehdi
27-07-2009, 13:04
دیگه داره کلافم میکنه...

گوشی رو یه بار مستر ریست کن .اگه درس نشد
آفلاین برو وب گردی

alierna
27-07-2009, 14:26
گوشی رو یه بار مستر ریست کن .اگه درس نشد
آفلاین برو وب گردی

چجوری آفلاین چت کانم بابا؟!!:41:

mohamadreza666
27-07-2009, 18:55
چجوری آفلاین چت کانم بابا؟!!:41:
#7370#*
با این کد گوشیتو ریست کن به احتمال 99% درست میشه!!!
بعدشم هر مشکلی یه راه حلی داره که باید دنبال اون راه حل بگردی تا مشکلت بر طرف شه!!!
قرار نیست به خاطر یه مشکل که درست شدنی هم هست گوشیتو بفروشی و ضرر بدی داداش گلم!!!
سبز باشی:10:

alierna
27-07-2009, 22:05
#7370#*
با این کد گوشیتو ریست کن به احتمال 99% درست میشه!!!
بعدشم هر مشکلی یه راه حلی داره که باید دنبال اون راه حل بگردی تا مشکلت بر طرف شه!!!
قرار نیست به خاطر یه مشکل که درست شدنی هم هست گوشیتو بفروشی و ضرر بدی داداش گلم!!!

این کارو دیروز کردم... بازم نشد...:13:

mohamadreza666
27-07-2009, 23:42
این کارو دیروز کردم... بازم نشد...:13:
مشکلت یه خورده نادر و تکه!!!
یه سئوال از LEGEND همون داش یونس خودمون بده حتما راه حلشو بهت میگه!!!
خودمم میگردم یه راهی واست پیدا کنم...!!!

majidhosseini
28-07-2009, 09:08
سلام دوستان
من هفته پیش اینو خریدم
جالبه که ورژن گوشیه من 5.15 هستش
انگار همینیه که شما دارین
اما نه تو gps مشکلی داره نه هیچی
جز اینکه باید هک بشه که هنوز هک نکردم
اوایل که قاط میزد که مستر ریست کردم درست شد
نمی دونم شما با چیه اون مشکل دارین!
این ورژن هم ماله april 2009 هستش
خوش باشین

majidhosseini
28-07-2009, 09:53
دیگه خسته شدم
هرچی نصب میکنم میزنه certificate eror
چه کرک باشه چه نیاز به ساین
فقط میشه بازی روش نصب کرد
خدا بابای p990 خودمو بیامرزه
خداییش تو اینترفیس سونی اریکسون سره
تو سرعت که هم که باز سونی بالاتره
حداقل تو فریم هاش همچین گیرایی نداره من دیگه عصبی شدم
اااااااااااااااهههه
کسی میتونه کمکم کنه؟ممنونش میشم

*M!L4D*
28-07-2009, 11:24
دیگه خسته شدم
اااااااااااااااهههه
سلام مجید جان .... خوبی ؟؟
من خودم پیروز آپ کردم نه با GPS مشکل دارم نه چیز دیگه ... یونس یه راه جدید برای هک این Frame Ware معرفی کرده ... این تاپیکشه :

Legend
28-07-2009, 11:27
سلام مجید جان .... خوبی ؟؟
من خودم پیروز آپ کردم نه با GPS مشکل دارم نه چیز دیگه ... یونس یه راه جدید برای هک این Frame Ware معرفی کرده ... این تاپیکشه :

دیشب ساعت 1 نسخه جدید HelloOX 2 اومد...!

اینو تست کنید لطفا":

salamaqmehdi
28-07-2009, 11:29
دیگه خسته شدم
دوست من ابتدا برای گوشی فایل سرت وکی رو بگیرید وبعد با این روش هک کنید تا براحتی هر برنامه ای روش نصب بشه.. :27:

mohamadreza666
28-07-2009, 12:00
دیگه خسته شدم
اااااااااااااااهههه
اصلش به هک کردنشه که اون مشکل اساسی همه دوستانه!!!
که مثه اینکه اونم حل شد...!!!:27:
حالا هک کن برو حاشو ببر!:8:

salamaqmehdi
28-07-2009, 13:13
دیشب ساعت 1 نسخه جدید HelloOX 2 اومد...!

اینو تست کنید لطفا":

یونس جان براحتی هکید

بلطف شما شادیم :40:

salamaqmehdi
28-07-2009, 13:34
امروز lcd گوشی رو باز کردم .دیدم قشنگه گفتم عکسشو براتون بذارم

majidhosseini
28-07-2009, 20:55
سلام دوستان
دسستتون درد نکنه
امروز یه نرم افزار جالبی دیدم که تا 70% جواب میده
به نام freesigner که حجمش 43 کیلو بایته
خودش تو گوشی فایل رو میده میشه نصب کرد
خیلی باحاله:D

اینجا چور فایل ضمیمه میشه براتون بزارمش ؟

lifeless
29-07-2009, 01:05
سلام آقامهدی
من اومدم گوشیمو آپدیت کنم به مشکل برخوردم.
اول که مجبور شدم پسوند فایل MCU رو عوض کنم و c0r بذارم
که جف بتونه بخونتش!! فایل Uda هم که جف لود میکنه حجمش
کمه و وقتی فایلا رو به همین ترتیب لود میکنم با

MCU: rm328_05.15_prd_core.fpsx + c0r
PPM: rm328_05.15_prd_v11_01_mea_b.fpsx
CMT: RM328_05.15_UDA_Ringtones.fpsx

ارور زیر مواجه مسشم:

Backup CRT OK!
Detected P-KEY: 9000C514
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR72_08w46.1 04.13
Reading battery value...3882 mV
Init usb flashing...
Reading flashid... Error getting flash id...

لطفا بگین چیکار کنم؟
در ضمن خود جف برای cmt میخ.اد فایل دیگه ای
رو که حجمش 12 کیلو بایت هسته رو لود کنه که
من اون فایل UDA رو به جاش لود کردم.
ممنونم.

lifeless
29-07-2009, 01:23
در ضمن توضیح بدین که دقیقا چه فایلایی رو
به عنوان MCU و PPM و CNT باید لود کنیم.(با اسم
دقیق فایلا و ذکر تغیرات در فایلا در صورت لزوم)
v5.15

salamaqmehdi
29-07-2009, 10:19
MCU : rm328_05.15_prd_core.fpsx
PPM : rm328_05.15_prd_v11_01_mea_b.fpsx
ape : rm328_05.15_prd_vC01_01_Black.fpsx
cnt : RM328_05.15_UDA_Ringtones.fpsx
داداش نیازی به تعییر اسم نیست فایل هارو توی جف درک کن با موس
با تریت فول باشه . اگه نشد خاموش فلش بزن
اگه نشد برو به تاپیک باکس جف
موفق باشی :40:

lifeless
29-07-2009, 12:16
MCU : rm328_05.15_prd_core.fpsx
PPM : rm328_05.15_prd_v11_01_mea_b.fpsx
ape : rm328_05.15_prd_vC01_01_Black.fpsx
cnt : RM328_05.15_UDA_Ringtones.fpsx
داداش نیازی به تعییر اسم نیست فایل هارو توی جف درک کن با موس
با تریت فول باشه . اگه نشد خاموش فلش بزن
اگه نشد برو به تاپیک باکس جف
موفق باشی :40:

سلام
بازم این ارور رو میده: :41:

Backing up CRT...
Detected P-KEY: 90009B7F
Reading IMEI...
C:\Program Files\ODEON\JAF\ProgData\356398020737084_CRT_backu p_1314297.pm
Done!
Backup CRT OK!
Detected P-KEY: 90009B7F
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR72_08w46.1 04.13
Reading battery value...4100 mV
Init usb flashing...
Reading flashid... Error getting flash id...

lifeless
29-07-2009, 12:48
در ضمن میشه بگی چجوری خاموش فلاشش کنم گوشی رو؟
ممنون.

alierna
29-07-2009, 23:17
سلام بچه ها... مشکل گوشی من آخر حل نشد...
دیگه داره این ریستارت شدنا روانیم میکنه.. میرم جایی به نت با گوشیم وصل نمیشم.. 4 تا اس ام اس بیاد 4 بار ریست میشه و شارژ گوشیم تمام... فقط چند تا سوال... فلشش کنم 100% درست میشه؟!
بیرون بدم فلش کنن به آخرین آپدیتم ارتقاش بدن چقدر پام در میاد؟
اگه نمیشه بگین از جمع 6220 دارا در بیام:(
اخه گوشیه خوبیم هست.. نمیشه هم ازش دل کند

salamaqmehdi
30-07-2009, 11:08
در ضمن میشه بگی چجوری خاموش فلاشش کنم گوشی رو؟
ممنون.
گوشی باید موقع فلش خاموش باشه وتیکdead usbزده باشه .
وقتی روی فلش کلیک کردی پیغام میده گوشیتو روشن کن وشما سریع دکمه پاور رو نگه دارید
من سه تا گوشی رو که به 5.15 بردم همشون در حالت عادی ارور میدادن ومجبور شدم خاموش فلش کنم.
در ضمن دو سه مرتبه امتحان کن . شاید با دفعه اول نشه .

salamaqmehdi
30-07-2009, 11:14
سلام بچه ها... فقط چند تا سوال... فلشش کنم 100% درست میشه؟!
بیرون بدم فلش کنن به آخرین آپدیتم ارتقاش بدن چقدر پام در میاد؟

دوست من شما وقتی میری اینترنت گوشی روآفلاین کن تا کسی نتونه باهات تماس بگیره یا پیام بفرسته(دکمه پاور روفشار بده وگزینه آفلاین رو انتخاب کن)
فکر کنم با فلش درست بشه
فلش گوشی 5 دقیقه بیشتر نمی کشه وبگو به 5.15 فلش کنن .پولش هم از 3 تومن به بالا ( بسته به مرام طرف وزرنگی شما..):27:
فقط گوشی رو نفروش پشیمون میشی
چون هیچ گوشی بااین قیمت این امکاناتو نداره..:10:

FAR_FA
30-07-2009, 12:01
سلام
يه سوال ابتدايي داشتم:
من هرچي mp3 ميريزم تو گوشي ميره تو قسمت زنگها . اصلا" تو قسمت ترانه هاي گوشي نميره . با PC Suite هم كپي
كردم به گوشي ، تبديل به فرمت AAC ميكنه كه اون هم ميره تو قسمت زنگها . لطفا" راهنماييم كنيد .
ورژن گوشي 5.15 (تازه خريدم ) از اين جعبه باريكاست و مجار .

lifeless
30-07-2009, 12:28
مهدی جان
وقتی تو حالت dead usb گوشیو روشن میکنم
found new hardware میاد و مینویسه unknown device
و هر کار کردم نصب نشد!!
بعد تو جف هم مینویسه phone not found!!
چه کنم؟

ha789di
30-07-2009, 15:05
سلام دوست عزیز:
من خودم دیروز گوشیم رو با فریمور5.15فارسی وآپدیت کردم
این کارو با برنامه جف انجام دادم ودرحالت گوشی روشن وبدون بردن به حالتlocal.
پس در حالت گوشی روشن هم میتونی گوشیت رو آپدیت کنی.
فقط فایلها رو درست انتخاب کن.

.SA33D.
30-07-2009, 15:13
سلام
يه سوال ابتدايي داشتم:
من هرچي mp3 ميريزم تو گوشي ميره تو قسمت زنگها . اصلا" تو قسمت ترانه هاي گوشي نميره . با PC Suite هم كپي
كردم به گوشي ، تبديل به فرمت AAC ميكنه كه اون هم ميره تو قسمت زنگها . لطفا" راهنماييم كنيد .
ورژن گوشي 5.15 (تازه خريدم ) از اين جعبه باريكاست و مجار .

سلام گوشی نو مبارکه.
ایندفعه وقتی کابل گوشی رو وصل کردی بجای pc suite گزینه ی mass storage رو انتخاب کن.بعد توی مای کامپیوتر یه درایو جدید میاد که همون رمه گوشیه.داخله اون کپی.احتمال زیاد حل میشه.:8:

alierna
30-07-2009, 19:04
دوست من شما وقتی میری اینترنت گوشی روآفلاین کن تا کسی نتونه باهات تماس بگیره یا پیام بفرسته(دکمه پاور روفشار بده وگزینه آفلاین رو انتخاب کن)
فکر کنم با فلش درست بشه
فلش گوشی 5 دقیقه بیشتر نمی کشه وبگو به 5.15 فلش کنن .پولش هم از 3 تومن به بالا ( بسته به مرام طرف وزرنگی شما..):27:
فقط گوشی رو نفروش پشیمون میشی
چون هیچ گوشی بااین قیمت این امکاناتو نداره..:10:

مرسی... همون فلش فکر کنم جواب بده.. راستی.. با حالت آفلاین gprs هم دیگه کار نمیکنه.. پس نمیشه رو آفلاین رفت نت...:46:

pedram_sad
30-07-2009, 22:53
یکی از کاندید های خریدم این گوشیه
اما بعضی از پست های دوستان که به هنگ و restart شدن گوشی اشاره کرده و راه حلی هم نداشته ظاهرا

میخواستم بدونم overall اوضاع گوشی از نظر نرم افزاری چه طوریاس ؟

FAR_FA
31-07-2009, 06:51
سلام گوشی نو مبارکه.
ایندفعه وقتی کابل گوشی رو وصل کردی بجای pc suite گزینه ی mass storage رو انتخاب کن.بعد توی مای کامپیوتر یه درایو جدید میاد که همون رمه گوشیه.داخله اون کپی.احتمال زیاد حل میشه.:8:

دوست من SA33D ممنون از راهنماييت. مشكلم با انتخاب mass storage ، كه گفتي حل شد

چند تا سوال از دوستان عزيز دارم ، ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنيد :

1- بعضي از موبايلها با فشار دادن و يا نگه داشتن يكي از كليدها ، حالت "بي صدا" فعال ميشه ، در مورد اين گوشي چطور ؟ اين قابليت رو داره ؟ اگه نه ، سريعترين راه رفت و برگشت به حالت "بي صدا" كدومه ؟

2- كابل TV رو بايد چطور نصب كرد ؟ سه تا رنگ داره قرمز ، زرد و سفيد . پشت تلويزيون ما هم دوتا سوكت داره ، زرد و مشكي .حالا كدوماش رو بايد وصل كنم ؟ توي گوشي هم بايد تغييراتي رو انجام بدم يا اينكه نياز نيست ؟
تلويزيون چي بايد كانال يابي كنم ؟

3- چطور ميشه موقع مكالمه صداي هر دو طرف رو ضبط كرد ؟ اصلا" امكانش هست ؟

4- اين پاد كست چيه ؟

5- مموري كارت رو چطور بايد فرمت كرد ؟ از توي گوشي ميشه يا بايد توي كامپيوتر نرم افزار نصب كنم ؟ در ضمن مموري كارتم موقع خريد داخل گوشي بود و روش نوشته ( خيلي ريز )
"Made In Korea" ، درسته ؟ همين بايد باشه يا اينكه بايد بنويسند Nokia

6- بعضي از آهنگاي توي قسمت زنگها رو ميشه حذف كرد ؟ من هنوز هك نكردم .

با تشكر

.SA33D.
31-07-2009, 10:34
خواهش میکنم. بعضی جواب ها رو کم و بیش میدونم.
1-برای تغیر پروفایل از جنرال به سایلنت از مربع (#) استفاده کن.

2-کابل tv نیاز به نصب نرم افزاری نداره وقتی یک سرش رو یه گوشی نصب کردی گزینه ی TV plug رو بزن.بعدفیش ویدئو و یکی از فیشهای صدارو بز .یعنی سفید و قرمز. بعد روی کانل AV میبینی که اسکرین گوشی توی تلوزیونه.

3-با نرم افزار امکانش هست.اما راستش من هر چی نرم افزار گرفتم هر چند ثانیه بوق میزنه طرف هم میشنوه بعد دیگه 3 میشه! میتونی توی بخش درخواست نرم افزار هم طرح کنی.
4-نمیدونم.
5-برای فرمت مموری هم میتونی بری توی Menu>Tools>Data manager از اونجا وارد رم بشی.بعد option رو بزن و گزینه ی memory card option>format رو انتخاب کن و با چند تا سوال برات فرمت میکنه.
در مورد مارکش: من قدیما هر چی نوکیا میخریدم روی رمش نوشته بود نوکیا. ولی 2تا گوشی اخری ننوشته بید.احتمالا فروشندگان اون رو یادگاری بر میدارن.

6-اهنگهایی که بصورت عادی(هک نشده) توی فایل منیجر قابل رویت باشند میشه حذف کرد.
موفق باشی:31:

.SA33D.
31-07-2009, 10:52
اما بعضی از پست های دوستان که به هنگ و restart شدن گوشی اشاره کرده و راه حلی هم نداشته ظاهرا

البته توی ورژن های جدید سیمبین رستارت شدن زیاد غریبه نیست.ام ماله من تا حالا یه بار هم رستارت نشده.:5:
شاید بشه گفت شانسیه.البته حتما به چینی یا مجار بودنش هم بستگی داره.
البته گوشیه قبلیم(5700) که بعضی وقتها هنگ میکرد و رستارتت میشد با اپگرید فریم ور درست شد.
تا دلت بخاد واسه سیمبین نرم افزار هست.اگه گوشی هک بشه کار ساده تره. تازه میتونی با یه سری patch و یه کارای دیگه گوشیت رو به قابلیت اجرای N-Gage مجهز کنی.
نسبت به امکاناتش با این قیمت گوشی خوبیه.خیلی خوب.

mohamadreza666
31-07-2009, 16:35

مال منم اولاش هنگ میکرد و ری استارت میشد اما الان دیگه این مشکلو ندارم!!!
از همه لحاظ نسبت به پولی که میدی خیلی عالیه اما زمانی که من این گوشیو خریدم 212 تومن بود و ان 78 265 تومن بود اما الان ان 78 200 تومنه و این گوشی 180 تومن من جای تو باشم ان78 میخرم 6220 فقط از لحاظ دوربین سره!!!
البته اینم بگم که من در حال حاضر بعد از 5ماه از گوشیم خیلی راضی هستم و به هبیچ وجه ازش زده نشدم...!!!
راهنمایی بیشتر هم خواستی من در خدمتم پدرام جان!!!
سبز باشی!!!:10:

mohamadreza666
31-07-2009, 16:45
[quote=FAR_FA;4031435]

quote]
اینم برنامه مورد نیاز شما دوست عزیز...!!!
فقط محض احتیاط زمانی که داری مکامه رو ضبط میکنی گوشیت سایلنت باشه...!!!

lifeless
31-07-2009, 19:40
مهدی جان
و هر کار کردم نصب نشد!!
چه کنم؟

.SA33D.
31-07-2009, 22:25
[quote=FAR_FA;4031435]

quote]
اینم برنامه مورد نیاز شما دوست عزیز...!!!
فقط محض احتیاط زمانی که داری مکامه رو ضبط میکنی گوشیت سایلنت باشه...!!!
این برنامه با symbian 9.2 سازگاره.
واسه 9.3 بوق میزنه.

miladddd
01-08-2009, 08:53
آقا چجوری میشه عکس بک گراندو تمام صفحه گذاشت؟
مال من بالا و پایینش عکس تم هست، وسط بک گراند

یه سوال دیگه، یه بازی فلش ریختم تو گوشی، اجرا میشه، ولی وقتی میخواد بره تو بازی میگه حافظه گوشی کمه، خود بازی 400 کیلو بیشتر نیست، حافظه خالی گوشی هم 90 مگ هست
فکر کنم منظورش رمه، چطوری میتونم رمو یکم خالی کنم، یا اصلا بفهممم چقدر پره؟

*M!L4D*
01-08-2009, 10:34
آقا چجوری میشه عکس بک گراندو تمام صفحه گذاشت؟
مال من بالا و پایینش عکس تم هست، وسط بک گراند

یه سوال دیگه، یه بازی فلش ریختم تو گوشی، اجرا میشه، ولی وقتی میخواد بره تو بازی میگه حافظه گوشی کمه، خود بازی 400 کیلو بیشتر نیست، حافظه خالی گوشی هم 90 مگ هست
فکر کنم منظورش رمه، چطوری میتونم رمو یکم خالی کنم، یا اصلا بفهممم چقدر پره؟
با یه نرم افزار میشه این کار رو کرد که متاسفانه اون عکس تو منو ها هم قرار می گیره پس با Theme DIY یه تم با عکست بسازی بهتره ...
در مورد بازی های فلش هم نمی دونم چون خودم تست نکردم ...

*M!L4D*
01-08-2009, 10:49

سلام پدرام جان ... خوبی ؟
راستشو بخوای من خودم این گوشی رو 8 ماه هست که دارم و فوق العاده ازش راضیم ...
جدا من که تا حالا ازش هنگ ندیدم ...
از نظر سخت افزاری :
CPU تک هسته ای 369 MHz به علاوه 128 MB RAM ... اجازه کند شدن رو به گوشی نمیده و هنگ رو پایین میاره ...
از نظر نرم افزاری :
OS Symbian یکی از جا افتاده ترین os هاست و از اون بهتر ورژن 9.3 این OS همراه با افکت های زیبا و رفع باگ های ورژن های قبلی هست ...
N-Gage رو هم که این گوشی با رم خوبش عالی اجرا می کنه
دوربینش هم که همراه با فلاش زنون همراه با 82 جزو بهترین دوربین های 5 هستن ...
فقط یه WiFi نداره که اونم زیاد با این امکانات به چشم نمیاد ...
در کل (Overall ) گوشیه خوبیه و کارتو در هر صورت راه می اندازه ...

salamaqmehdi
01-08-2009, 11:19
مهدی جان
و هر کار کردم نصب نشد!!
چه کنم؟
وقتی جف گوشی رو شناخت وشما فایلها رو انتخاب کردین گوشی رو خاموش کن وکلید فلش رو بزن بعد بلا فاصله گوشی رو روشن کن

lifeless
01-08-2009, 11:31
وقتی جف گوشی رو شناخت وشما فایلها رو انتخاب کردین گوشی رو خاموش کن وکلید فلش رو بزن بعد بلا فاصله گوشی رو روشن کن

همینکارو میکنم ولی وقتی گوشی رو روشن میکنم
found new hardware میاد و unknown device رو شناسایی
میکنه و بعد تو جف مینویسه phone not found
:13::19:

papillon11
01-08-2009, 13:51
سلام دوستان . چطور میشه با گوشی فرکانس سی پی یو را فهمید؟

Saman-tci
01-08-2009, 15:13
با نصب برنامه هایی که در این زمینه هستند مثل NetPhone

salamaqmehdi
01-08-2009, 16:59
همینکارو میکنم ولی وقتی گوشی رو روشن میکنم
found new hardware میاد و unknown device رو شناسایی
میکنه و بعد تو جف مینویسه phone not found
:13::19:
باید بلافاصله بعد از کلیک فلش گوشی رو روشن کنی.
چند بار امتحان کن.

pedram_sad
01-08-2009, 19:26
البته توی ورژن های جدید سیمبین رستارت شدن زیاد غریبه نیست.ام ماله من تا حالا یه بار هم رستارت نشده.:5:
شاید بشه گفت شانسیه.البته حتما به چینی یا مجار بودنش هم بستگی داره.
البته گوشیه قبلیم(5700) که بعضی وقتها هنگ میکرد و رستارتت میشد با اپگرید فریم ور درست شد.
تا دلت بخاد واسه سیمبین نرم افزار هست.اگه گوشی هک بشه کار ساده تره. تازه میتونی با یه سری patch و یه کارای دیگه گوشیت رو به قابلیت اجرای N-Gage مجهز کنی.
نسبت به امکاناتش با این قیمت گوشی خوبیه.خیلی خوب.

مال منم اولاش هنگ میکرد و ری استارت میشد اما الان دیگه این مشکلو ندارم!!!
از همه لحاظ نسبت به پولی که میدی خیلی عالیه اما زمانی که من این گوشیو خریدم 212 تومن بود و ان 78 265 تومن بود اما الان ان 78 200 تومنه و این گوشی 180 تومن من جای تو باشم ان78 میخرم 6220 فقط از لحاظ دوربین سره!!!
البته اینم بگم که من در حال حاضر بعد از 5ماه از گوشیم خیلی راضی هستم و به هبیچ وجه ازش زده نشدم...!!!
راهنمایی بیشتر هم خواستی من در خدمتم پدرام جان!!!

سلام پدرام جان ... خوبی ؟
راستشو بخوای من خودم این گوشی رو 8 ماه هست که دارم و فوق العاده ازش راضیم ...
جدا من که تا حالا ازش هنگ ندیدم ...
از نظر سخت افزاری :
CPU تک هسته ای 369 MHz به علاوه 128 MB RAM ... اجازه کند شدن رو به گوشی نمیده و هنگ رو پایین میاره ...
از نظر نرم افزاری :
OS Symbian یکی از جا افتاده ترین os هاست و از اون بهتر ورژن 9.3 این OS همراه با افکت های زیبا و رفع باگ های ورژن های قبلی هست ...
N-Gage رو هم که این گوشی با رم خوبش عالی اجرا می کنه
دوربینش هم که همراه با فلاش زنون همراه با 82 جزو بهترین دوربین های 5 هستن ...
فقط یه WiFi نداره که اونم زیاد با این امکانات به چشم نمیاد ...
در کل (Overall ) گوشیه خوبیه و کارتو در هر صورت راه می اندازه ...
از همه شما ممون
میدونم اینجا تاپیک مشاوره نیست
فقط به عنوان final بین این و n78 که شدیدا درگیر انتخاب هستیم برای فردا
یک نظر کلی راجع به بحث نرم افزاری و هنگ و این مسایل کدوم کمتره توشون ؟ :31:
ممنون

lifeless
01-08-2009, 22:42
از همه شما ممون
یک نظر کلی راجع به بحث نرم افزاری و هنگ و این مسایل کدوم کمتره توشون ؟ :31:
ممنون

به نظر من 6220!
خیالت راحت :10:

.SA33D.
01-08-2009, 23:03
از همه شما ممون
یک نظر کلی راجع به بحث نرم افزاری و هنگ و این مسایل کدوم کمتره توشون ؟
ممنون

راستش من هنوز دستم به N78 نخورده:19: ولی من از 6220 عیبی ندیدم توی این 2 ماه. خوش دست ,سبک خوشگل, خوش کار ,خوش قیمت , .... . . . . . . . . . . . . .
پیشاپیش مبارکه.

*M!L4D*
01-08-2009, 23:17
پدرام یه چیز بهت میگم امید وارم جوابتو پیدا کنی :
این دوتا گوشی تقریبا نزدیک به هم هستند منظورم Performance هست ...
برتری 6220 رم بالا (128 در برابر 96) هست و دوربین 5 مگاپیکسل هست و سرعت بالاتر ...
تنها برتری 78 که به چشم میخوره WiFi هستش ... اگه تنها WiFi برات مهم هست 78 بگیر ... من نمی خوام تعصب بازی نشون بدم ولی هیچ چیز 78 به جز WiFi از 6220 برتری نداره ...

Vamp!r3
01-08-2009, 23:33
پدرام یه چیز بهت میگم امید وارم جوابتو پیدا کنی :
این دوتا گوشی تقریبا نزدیک به هم هستند منظورم Performance هست ...
برتری 6220 رم بالا (128 در برابر 96) هست و دوربین 5 مگاپیکسل هست و سرعت بالاتر ...
تنها برتری 78 که به چشم میخوره WiFi هستش ... اگه تنها WiFi برات مهم هست 78 بگیر ... من نمی خوام تعصب بازی نشون بدم ولی هیچ چیز 78 به جز WiFi از 6220 برتری نداره ...
صفحه بزرگتر...فرستنده اف ام...

.SA33D.
02-08-2009, 00:29
صفحه بزرگتر...فرستنده اف ام...

آخ واقعا گل گفتی...اگه 6220 صفحه نمایش 2.4 و فرستنده FM و دوتا باند پخش داشت دیگه آخره گوشی بود.(اگه رنگه حروف صفحه کلید بجای ابی خاکستری بود جذاب تر میشد)

راستی بچه ها برنامه ای برای تغییر تنظیمات چراغ اعلام وضعیت (Status Light) سراغ ندارین؟

FAR_FA
02-08-2009, 07:42
2-کابل tv نیاز به نصب نرم افزاری نداره وقتی یک سرش رو یه گوشی نصب کردی گزینه ی TV plug رو بزن.بعدفیش ویدئو و یکی از فیشهای صدارو بز .یعنی سفید و قرمز. بعد روی کانل AV میبینی که اسکرین گوشی توی تلوزیونه.

خداييش دستت درد نكنه ،خيلي حال داد . تو تلويزيون ما با رنگ زرد و سفيد رديف شد . احتمالا" روي سيستمهاي مختلف تلويزيونها ، فرق ميكنه .ممنون

در مورد نصب نرم افزار ضبط مكالمات . مهم نيست اگه بوق بزنه ، براي شروع ، براي اولين تجربه نصب يك نرم افزار روي گوشي ، دوست دارم بدونم چطوري نرم افزار نصب ميشه . اين فايل 400 كيلوبايتي رو دانلود كردم كه دوست خو بم mohamadreza666 آدرسش رو توي چند پست قبلي قرار داده بود . حالا اگه شما يا ساير دوستان ،لطفي كنيد و يه توضيح مختصري در باره نصب نرم افزار بديد ممنون ميشم . يه توضيح كوچك هم از حذف برنامه بدين كه ديگه عالي ميشه .
ببخشيد سوالام در سطح پايينه .

يه سوال ديگه داشتم : با GPS چطور كار ميكنن ؟ بايد اول يه نقشه واسش دانلود كنم يا اينكه نقشه رو خودش هست . من كمي تلاش كردم واسه وصل شدن به GPS ، كه نشد . گفتم شايد اشتباه كردم كه به ماهواره وصل نميشه . باز هم با راهنمايي كوچكي از دوستان ، مشكل ما حل خواهد شد . ممنون

پيشاپيش از پاسخ دوستان نهايت تشكر رو دارم .

.SA33D.
02-08-2009, 09:20
در مورد نصب نرم افزار ضبط مكالمات . مهم نيست اگه بوق بزنه ، براي شروع ، براي اولين تجربه نصب يك نرم افزار روي گوشي ، دوست دارم بدونم چطوري نرم افزار نصب ميشه . اين فايل 400 كيلوبايتي رو دانلود كردم كه دوست خو بم mohamadreza666 آدرسش رو توي چند پست قبلي قرار داده بود . حالا اگه شما يا ساير دوستان ،لطفي كنيد و يه توضيح مختصري در باره نصب نرم افزار بديد ممنون ميشم . يه توضيح كوچك هم از حذف برنامه بدين كه ديگه عالي ميشه .

خواهش میکنم .ما همه اینجاییم واسه همین!!
واسه نصب هر برنامه ای: باید Nokia PC suite رو که توی سی دی گوشی هست رو توی کامپیوتر نصب میکنی.
گوشی رو با کابل mini usb وصل میکنی.وقتی سیستم کاملا گوشی رو شناخت و نصب کرد>>> PC Suite رو اجرا کن.چند تا قسمت داره که یکیش Instal Applications هست.اونو که زدی فایل مربوط به برنامه ای که میخوای نصب کنی انتخاب میکنی. بعد از یه سوال نصب رو از خود گوشی دنبال میکنی و نصب تموم میشه:46:
برای پاک کردن برنامه از گوشی به این آدرس میری:
Menu>Tools>Data Manager>application manager
اونجا لیست همه ی برنامه ها هست.اونی که خواستی پیدا میکنی و دکمه ی C رو میزنی( یا Option\uninstall ) و تموم.

در مورد GPS من هنوز چیزی نمیدونم.

salamaqmehdi
02-08-2009, 12:51
يه سوال ديگه داشتم : با GPS چطور كار ميكنن ؟ بايد اول يه نقشه واسش دانلود كنم يا اينكه نقشه رو خودش هست . من كمي تلاش كردم واسه وصل شدن به GPS ، كه نشد . گفتم شايد اشتباه كردم كه به ماهواره وصل نميشه . باز هم با راهنمايي كوچكي از دوستان ، مشكل ما حل خواهد شد . ممنون

نرم افزلر اسمارت کام رو دانلود کن با نقشه شهرهایی که نیاز داری .
مثل فرفره کار میکنه .

salamaqmehdi
02-08-2009, 12:53

مثل فرفره کار میکنه .

*M!L4D*
02-08-2009, 20:45
کجا زندگی می کنی ؟؟؟
اگه تو یکی شهر های بزرگ هستی گارمین از اسمارت کام بهتره ...

FAR_FA
03-08-2009, 07:33
کجا زندگی می کنی ؟؟؟
اگه تو یکی شهر های بزرگ هستی گارمین از اسمارت کام بهتره ...

توي رشت . قبلا" توي يكي از پستها خوندم كه ميشه هردو رو نصب كرد درسته ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
واسه نصب حتما" بايد گوشي رو هك كنم يا بدون هك هم نصب ميشه ؟ ممنون

آخرين نسخه اين دوتا نرم افزار رو از كجا بايد دانلود كنم ؟ ورژن گوشي من 5.15 هست .

پيشاپيش تشكر ميكنم از پاسخ دوستان

FAR_FA
03-08-2009, 07:46
مثل فرفره کار میکنه .

يعني از توي خود برنامه بايد به GPS نصب شد ؟ يا اينكه اول بايد از طريق GPS خود گوشي ارتباط برقرار كرد و بعد برنامه رو باز كرد و ... ؟

با تشكر

*M!L4D*
03-08-2009, 09:57
يعني از توي خود برنامه بايد به GPS نصب شد ؟ يا اينكه اول بايد از طريق GPS خود گوشي ارتباط برقرار كرد و بعد برنامه رو باز كرد و ... ؟

با تشكر
چرا میشه ...
برای دان کردن برنامه هم برو بخش نرمافزاری انجا آموزش هم هست ...

djgr8
03-08-2009, 20:15
برای پاک کردن برنامه از گوشی به این آدرس میری:
Menu>Tools>Data Manager>application manager
اونجا لیست همه ی برنامه ها هست.اونی که خواستی پیدا میکنی و دکمه ی C رو میزنی( یا Option\uninstall ) و تموم.

سلام دوستان
من بعد از کلی کلنجار رفتن با درس و دانشگاه برگشتم تا در خدمت شما بزرگواران باشم

عزیز یک روش ساده تر اینه که شما روی آیکون برنامه تو گوشی کلید C رو بزنی تا پاک بشه !
خیلی راحت هست که برای بازی ها و برنامه ها کاربرد داره ....

سوالی هست ما در خدمتیم

djgr8
03-08-2009, 20:18
دوستان عزیز یک نکته رو هم باید بگم اینکه این گوشی بدنه ی بسیار محکمی داره و کاملا ضد خشه !
فقط یک مشکلی که هست لایه ی محافظ ال سی دی شدیدا" به خش حساسه ! و تعویض اون هم خیلی سخته
پس پیشنهاد میکنم که یه محافظ براش تهییه کنید ....

*M!L4D*
03-08-2009, 20:56
دوستان عزیز یک نکته رو هم باید بگم اینکه این گوشی بدنه ی بسیار محکمی داره و کاملا ضد خشه !
فقط یک مشکلی که هست لایه ی محافظ ال سی دی شدیدا" به خش حساسه ! و تعویض اون هم خیلی سخته
پس پیشنهاد میکنم که یه محافظ براش تهییه کنید ....
آره مال منم همون چند هفته اول LCD ایش کلی خش ورداشت ....

djgr8
03-08-2009, 21:14
ولی در عوض تا الان شاید 100 متر جمعا روی آسفالت کشیده شده ولی انگار نه انگار

.SA33D.
04-08-2009, 00:20
درسته بدنه ش مقاومه. من یه دونه screen guard براش گرفتم.البته روی دوربین دوم رو نپوشونده.
خیلی گوشی باحالیه.

*M!L4D*
04-08-2009, 08:37
دوستان یه کمکی هم به من بکنید ... : دی
تو پست فبلیم گفتم صفحش ناجور شدش ... تو روز برام خیلی کار کردن باهاش سخته ...
چه کنم ؟؟

lifeless
04-08-2009, 09:59
به به :D
میبینم که Dj-GR8 برگشته!
خوش اومدی داداش :-)

FAR_FA
04-08-2009, 13:06
آقا اين مموري كارت چقدر سخت بيرون مياد . من براي بيرون آوردنش حتما" بايد با يه انبر بكشمش بيرون ، با دست يا ناخون كه اصلا" . براي شما هم همينطوره يا فقط مموري كارت من سخت بيرون مياد . ممكنه از نوع كارت باشه . ( كارت 1G اوليه ، نوكيا نيست)

يه مموري كارت 4G سان ميخوام بگيرم منتها مشخصه گارانتي معتبرش رو نميدونم . يجا خواستم قيمت كنم ، بهم نشون داد ، هيچ كارتي كه نشونه ضمانت باشه روش نبود فقط داخل قوطي پلاستيكيش يه ميكرو اس دي بود و مبدلش ، كه زير مموري كارت يه ليبل خيلي كوچك نصب بود ، اون ليبله گارانتيه ؟

salamaqmehdi
04-08-2009, 20:40
آقا اين مموري كارت چقدر سخت بيرون مياد

کم کم درست میشه سعی کن خشن باشی...
بیشتر مموری ها همون برچسب هلوگرام گارانتیشونه ولی بعضی گارانتی ها کارت دارن .

*M!L4D*
04-08-2009, 21:01
آقا اين مموري كارت چقدر سخت بيرون مياد . من براي بيرون آوردنش حتما" بايد با يه انبر بكشمش بيرون ، با دست يا ناخون كه اصلا" . براي شما هم همينطوره يا فقط مموري كارت من سخت بيرون مياد . ممكنه از نوع كارت باشه . ( كارت 1G اوليه ، نوكيا نيست)

يه مموري كارت 4G سان ميخوام بگيرم منتها مشخصه گارانتي معتبرش رو نميدونم . يجا خواستم قيمت كنم ، بهم نشون داد ، هيچ كارتي كه نشونه ضمانت باشه روش نبود فقط داخل قوطي پلاستيكيش يه ميكرو اس دي بود و مبدلش ، كه زير مموري كارت يه ليبل خيلي كوچك نصب بود ، اون ليبله گارانتيه ؟
آقا اصلا گرانتی چی هستش ؟؟ :31:
مگه یه رم 4 گیگ چه قدر هست که بیان گرارنتیش کنن ...
من خودم رم 16 گیگ با پکیج خریدم کلاس 4 Toshiba گارانتی داشت ... ولی اصلا بهش اطمینان ندارم ...
اصولا همون هلوگرام ها گارنتی ها به حساب میان ...

mirab
04-08-2009, 21:52
نقشه هاي جي پي اس 6220 رو در چه مسيري بايد كپي كرد تا اجرا بشه؟
اين نقشه ها رو از كجا ميشه پيدا كرد؟

*M!L4D*
04-08-2009, 21:57
نقشه هاي جي پي اس 6220 رو در چه مسيري بايد كپي كرد تا اجرا بشه؟
اين نقشه ها رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
نقشه های خود نوکیا که برای ایران موجود نیستن ...
باید از برنامه های جانبی مثل اسمارتکام یا گارمین استفاده کنی ...
هر دو تو بخش نرم افزاری تاپیک دارن ... به نظر من اسمارت کام به علت بیشتر بودن نقشه هاش بهتره ...

majid_n
04-08-2009, 22:15
سلام
6220 رم 8 یا بالاتر کدو مش بهتره و چه مارکی؟

ممنون

*M!L4D*
04-08-2009, 22:18
من 16 گیگ توشیبا دارم خیلی راضیم ... البته SanDisk هم خوبه ...
فقط موفق خرید رم حواست به کلاس رم باشه ... 4 یا 6 بگیری خوبه ...

FAR_FA
05-08-2009, 07:06
يعني دو برابر پيشنهاد نوكيا ، واقعا" عاليه . حالا اين مزيت مربوط به گوشيه يا اينكه از مموري هستش . گوشي شما از كدوماست ؟ چين ، مجار ،فلاند؟ يا اينكه اصلا" فرقي نداره ؟
كلاس مموري شما چنده ؟ چند خريدي ؟ چقدرشو پر كردي ؟ هنگ نميكنه ؟ واسه اينكه به گوشي فشار نياد ، به كارت خوان نياز هست ؟
(واي كه چقدر سوال كردم ، ببخشيد )

شما توشيبا داريد ، كار كردي و ازش راضي هم هستي . اطلاعي از مموري هاي ديگه داريد ؟ يعني اگه تو شهرم 16 گيگ توشيبا پيدا نشد ، بجاش چي رو پيشنهاد ميكنيد بخرم ؟ ( 16 گيگ باشه )

ميخواستم يه چهارگيگشو بخرم ولي اين چيزي كه شما ميگيد واقعا" وسوسه انگيزه ، و از لحاظ ظرفيت ميدونم خلاصه يه روزي
همش پر ميشه .4 گيگ واسه الان خوبه ، ولي خيلي زود جا كم ميارم .

ممنون

majid_n
05-08-2009, 07:22
Silicon power که زیاد شده چطوره؟

salamaqmehdi
05-08-2009, 09:39
من رم 4 و8 سندیسک دارم وهردو سرعتشون خوبه...

*M!L4D*
05-08-2009, 09:44
خب دوباره بحث رم شدش ...
باید بگم این گوشی خیلی راحت رم 16 گیگ رو ساپورت میکنه ( خودم دارم ) و با 32 گیگ هم مشکلی نداره ( همه میگن ) ...
در مورد مارک ... بعد از توشیبا ...SanDisk و Sillicon Powers مارک های خوبین ...
الان 16 گیگ توشیبا حدودا 50 تا 55 تومن گیر میادش ... سعی کنید کلاس 4یا 6 تهیه کنید ...
در مورد هنگ هم باید بگم با فریمور 5.15 جدید که سرعت گالری و گوشی بالا رفته اصلا هنگ ندیدم ازش. ..
من حدودا 5 گیگشو پر کردم ... الان دارم یه فکری به حال بقیش می کنم :دی
در ضمن Mass Storage هم به خوبی باهاش کار می کنه ...
خوب سوال دیگه ای نبود ...؟

miladddd
05-08-2009, 10:29
سلام
چجوری میشه نرم افزار ها و بازی های مخصوص ngage رو گوشی نصب کرد؟

راستی آقا واقعا راهی وجود نداره که موقع زنگ ساعت گوشی، ال سی دی خاموش روشن نشه؟ خوب اینجوری میسوزه که! چون هر وقت میخواد بیدارم کنه 100 بار باید زنگ بزنه!

Legend
05-08-2009, 11:45
سلام
چجوری میشه نرم افزار ها و بازی های مخصوص ngage رو گوشی نصب کرد؟

راستی آقا واقعا راهی وجود نداره که موقع زنگ ساعت گوشی، ال سی دی خاموش روشن نشه؟ خوب اینجوری میسوزه که! چون هر وقت میخواد بیدارم کنه 100 بار باید زنگ بزنه!
برای نصب N-Gage به بخش مربوطه تو انجمن بازی های موبایل مراجعه کن.

*M!L4D*
05-08-2009, 14:25

نگران نباش ... نمی سوزه ... مگه لامپه :دی