مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6220
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
2. هر بار به حالت اتوماتیک میره ولی شما می تونید یه حالت برای خودتون طراحی کنید (حالت شخصی) با تنظیمات دلخواه
دقیقا چجوری؟
P A R S A
09-03-2009, 16:47
دقیقا چجوری؟
توی حالات عکاسی یه حالت هست به اسم «تعیینی کاربر» که شما این حالت رو با تنظیمات دلخواه ویرایش کرده و از اون استفاده می کنید!
farshadmashadi
09-03-2009, 18:01
آخرین قیمت گوشی 6220
پایین ترین قیمتی که دارم
رنگ بنفش 205
رنگ مشکی 218
lcd.1ش که 2. اینچ از 6120 بزرگتره خیلی بزرگتر به نظر میاد؟
2.کیفیت lcd چطوره؟زیر نور آفتاب؟
3.این که میگن منوش چیزی بین سری N و .......... هست دقیقا یعنی چطوره منوهاش؟
4.صداش چطوره؟اگه میشه با یکی دو تا گوشی مقایسه کنید.
acmilan308
10-03-2009, 14:24
سلام
1-خيلي كه نه ولي اندازش قابل قبوله!!
2-كيفيتش واقا عاليه.. زير نور هم خوبه و نوشته ها رو راحت ميشه ديد.
3-منوش چون ورژن جديد سيمبين هست يكم تغيير كرده وافكتهاي جالبي داره
تنهافرقش با سري ان توي منوي سه بعدي گالري سري ان هست كه 6220 نداره
4-صداش در حد n70 هست ولي يكم باكيفيت تره ولي مثلا در مقابل 5700 (گوشي قبليم) حرفي واسه گفتن نداره
P A R S A
10-03-2009, 21:41
lcd.1ش که 2. اینچ از 6120 بزرگتره خیلی بزرگتر به نظر میاد؟
2.کیفیت lcd چطوره؟زیر نور آفتاب؟
3.این که میگن منوش چیزی بین سری n و .......... هست دقیقا یعنی چطوره منوهاش؟
4.صداش چطوره؟اگه میشه با یکی دو تا گوشی مقایسه کنید.
من که قبلش 6120 داشتم و الان هم توی خونه است .... کاملا برام مشهوده! خصوصا که وقتی نگاه می کنی احساس می کنی فاصله بین شیشه محافظ و اصل lcd در 6220 کمتر از 6120 هست!
2. کیفیت خیلی عالیه ... توی نور آفتاب هم کاملا واضحه!
3. منوش دارای تم افکت هست (خصوصا میشه به آنها اضافه کرد) ولی گالری سه بعدی سری ان رو نداره!
4. بلندی صداش زیاد نیست ولی کیفیت خیلی عالی داره (من فکر نمی کردم همچین گوشی، چنین کیفیتی داشته باشه) ... {n70؟ بابا چرا تو سر مال میزنی؟}
ShA.GHOLAM
10-03-2009, 22:52
تو مشهد سياهش نيست هم هر چي هست دخترانه هست
اين سايتهايي كه فروش اينترنتي ميكنن كسي ميشناسه چند تا مطمعن بگه؟
من که قبلش 6120 داشتم و الان هم توی خونه است .... کاملا برام مشهوده! خصوصا که وقتی نگاه می کنی احساس می کنی فاصله بین شیشه محافظ و اصل lcd در 6220 کمتر از 6120 هست!
نگو که دلم خونه بس که کثیفی رفت بین شیشه محافظ و lcd تو 6120...
پس 6220 اینطوری نیست!!!!
خدا را شکر !
تا حالا توی تاریکی مطلق توی اطاق عکس گرفتین؟چطوره؟
اگه میشه با n82 و k800 یه مقایسه بکنید و اگه ممکنه یه عکس اینجوری رو بذارید رو نت ببینیم فلشش چطوره....
آخه رو فلشش کمتر بحت شده ...
amir_night
11-03-2009, 00:49
سلام
آقا کیفیت تصویر lcd گوشی 6220 من خیلی پایین هست اگه بخوام تشبیه کنم درست مثله اینکه رو ویندوز کامپیوترت کارت گرافیکی رو نصب نکرده باشی.
چند بار هم ریست کردم گوشیمو
اما جواب نمیده :41:
تو رو خدا راهنماییم کنید . خیلی اعصابم رو خراب کرده
:9:
اینم مشخصات گوشیم:
SOFWARE VERSION: 03.23
SOFTWARE VERSION DATE : 2008-JUN-27
h.haghighi
11-03-2009, 00:56
سلام
چرا انقدر قیمت این گوشی بالا رفته؟
الان 270 تومن شده
صبر کنم پایین تر میاد یا نه؟
esmail194
11-03-2009, 15:13
سلام
آقا کیفیت تصویر lcd گوشی 6220 من خیلی پایین هست اگه بخوام تشبیه کنم درست مثله اینکه رو ویندوز کامپیوترت کارت گرافیکی رو نصب نکرده باشی.
اینم مشخصات گوشیم:
sofware version: 03.23
software version date : 2008-jun-27
ال سی دی گوشی مشکل پیدا کرده احتمالا ضربه ای نخورده؟
فلش کن اگه درس نشد باید گوشیت باز شه (مشکل از فلت گوشی هست)
یا علی
سلام
اینم مشخصات گوشیم:
والا مال من عالیه
کاملا راضیم
mohamadreza666
11-03-2009, 22:00
سلام
اینم مشخصات گوشیم:
داداش جعبه گوشیت از این پهن و باریکاست یا از این جعبه بزرگاست؟اگه جعبه بزرگه گوشیت اصلی نیست واسه همین ال سی دیش بد به نظر میرسه!!!:2:
mohamadreza666
11-03-2009, 22:00
سلام
چرا انقدر قیمت این گوشی بالا رفته؟
الان 270 تومن شده
صبر کنم پایین تر میاد یا نه؟
100% بعد عید ارزون میشه به هیچ وجه الان نخر!!!اونجا هم که من آدرس دادم تموم کرده گفت بعد عید میارم!!!
ShA.GHOLAM
11-03-2009, 22:05
تو مشهد كسي ميدونه كجا مشكيش رو ميفروشن؟
h.haghighi
12-03-2009, 00:19
100% بعد عید ارزون میشه به هیچ وجه الان نخر!!!اونجا هم که من آدرس دادم تموم کرده گفت بعد عید میارم!!!
ممنون از راهنمائیت
شما میگین که جعبه باریکا اصلیه؟
میشه عکس جعبه اصلیش رو بذارین؟
کلاً میشه یه سری اطلاعات بدین که بشه فهمید گوشی اصلیه یا تقلبی
اصل این گوشی مال کجاست؟
amir_night
12-03-2009, 00:19
نه بابا :5: قوطیش از اون پهن هاست
ضربه هم نخورده به گوشیم
البته زیاد خراب نیست کیفیتش ... گفتم که مثله این میمونه که رو ویندوز کارت گرافیکی نصب نشده باشه
در اون حد ناراضی نیستم که بدم پشت گوشی رو باز کنن :18:
در ضمن من گوشیمو از شهر بانه خریدم 203 تومن البته بعد از کلی چونه زدن :38:
در ضمن یه lcd 47 اینچ ال جی هم اونجا خریدم یک میلیون و پونصد هزار تومن:29::31:
به هر حال ممنون از راهنماییتون یه فلش به گوشی می زنم ببینم چی میشه نتیجه رو می گم بهتون:40:
CinemaTik
12-03-2009, 00:38
دوستان یه سوال ،
من اگه بخوام یه سری اس ام اس که توی Inbox هست یا توی یه فولدر جدا هست رو به کامپیوتر منتقل کنم باید چکار کنم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟
mohamadreza666
12-03-2009, 02:00
دوستان یه سوال ،
من اگه بخوام یه سری اس ام اس که توی Inbox هست یا توی یه فولدر جدا هست رو به کامپیوتر منتقل کنم باید چکار کنم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟
با استفاده ازpc suite که توی جعبه گوشی هست به راحتی میتونی این کار رو بکنی!!!pc suite رو از توی cd که توی پک هست نصب کن انقدر رند و ساده هست که میفهمی چی کار باید بکنی!!!
ولی بازم اگه نتونستی بهم بگو تا دقیق بهت بگم که چی کار بکنی!!!
mohamadreza666
12-03-2009, 02:14
ممنون از راهنمائیت
شما میگین که جعبه باریکا اصلیه؟
میشه عکس جعبه اصلیش رو بذارین؟
کلاً میشه یه سری اطلاعات بدین که بشه فهمید گوشی اصلیه یا تقلبی
اصل این گوشی مال کجاست؟
1.بله جعبه بارک ها اصله ولی عکشو پیدا نکردم:41:!!!اما در کل باید عین جعبه 6500 باشه یعنی به ارتفاع 2 بند انگشت و پهنای یک وجب!!!
2.الف.کابل TV دو سر داشته باشه نه سه سر!!!ب.شارژرش دو شاخه باشه نه سه شاخه!!!دو شاخه ها سریعتر و با عمر بیشتر شارژ میکنه!!!:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس لوازم اصلی توی جعبش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای چای خالی بزار gsmaria
3.الان همش چینیه اگه فنلاند و مجار دیدی بدون لیبله و هیچ فرقی نداره فقط میخوان پول بیشتری ازت بگیرن!!!
mohamadreza666
12-03-2009, 02:19
نه بابا :5: قوطیش از اون پهن هاست
ضربه هم نخورده به گوشیم
البته زیاد خراب نیست کیفیتش ... گفتم که مثله این میمونه که رو ویندوز کارت گرافیکی نصب نشده باشه
در اون حد ناراضی نیستم که بدم پشت گوشی رو باز کنن :18:
در ضمن من گوشیمو از شهر بانه خریدم 203 تومن البته بعد از کلی چونه زدن :38:
در ضمن یه lcd 47 اینچ ال جی هم اونجا خریدم یک میلیون و پونصد هزار تومن:29::31:
به هر حال ممنون از راهنماییتون یه فلش به گوشی می زنم ببینم چی میشه نتیجه رو می گم بهتون:40:
امیدوارم بهت ننداخته باشن اما در کل اگه داری با lcd 47 اینچه مقایسه میکنی خوب lcd 6220 خیلی بد به نظر میاد!!!:31:
راستی جفتش مبارکت باشه ایشالا دامادیت!!!:10::11:
1.بله جعبه بارک ها اصله ولی عکشو پیدا نکردم:41:!!!اما در کل باید عین جعبه 6500 باشه یعنی به ارتفاع 2 بند انگشت و پهنای یک وجب!!!
2.الف.کابل tv دو سر داشته باشه نه سه سر!!!ب.شارژرش دو شاخه باشه نه سه شاخه!!!دو شاخه ها سریعتر و با عمر بیشتر شارژ میکنه!!!:46:
به جای چای خالی بزار gsmaria
3.الان همش چینیه اگه فنلاند و مجار دیدی بدون لیبله و هیچ فرقی نداره فقط میخوان پول بیشتری ازت بگیرن!!!
تمام این گوشی ها چینی است. گوشی هایی که دارای شارژر 3 شاخه هستند مدلهایی اند که برای اروپا ساخته شده اند و شاید کیفیت بالاتری دارند. معمولا هم لیبل مجار دارند که از این لیبل های چاپ شده تو ایران نیست و فکر می کنم تو دبی زده میشه یا خود چین ولی نصبش با این کیفیت با دست امکان پذیر نیست (مثل لیبل ساخت فنلاند و غیره که تو ایران می زنند). لیبلش با کیفیت هستش. من حتی وقتی می خواستم پرینتر چینی بگیرم گشتم و اونی رو که دفترچه آلمانی داشت و کابلش 3 شاخه بود رو خریدم چون بهرحال مطمئن تر از جنسی که برای بازار خاورمیانه و روسیه زده میشه هستش. ساعت گوشی هم از ابتدا فکر می کنم روی لندن تنظیم بود. بنظر من اون مدلی که تجهیزات استاندارد اروپا رو داره مطمئن تره. اما در کل همه ساخت یک کارخونه هستند. (راستی کابل های سه شاخه برق یک فیوز کوچک هم داخل خودشون دارند یعنی این شارژر هم داره؟!)
CinemaTik
12-03-2009, 13:26
آقا این که می گید جعبه باریک ها اصله ؛ یعنی چی اون وقت ؟! اگر از اون جعبه های یه نمه ضخیم تر باشه غیر اصله یعنی ؟! اصلا چه فرقی بین اصل و فرعش هست ؟!
farshadmashadi
12-03-2009, 15:25
من که رنگ مشکی این گوشی 6220 رو یک هفته قبل از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم(جعبه باریکه، چینیه درجه 1 و اصلیه، از کیفیت بالاش مشخصه) علائدین گرونتر می دادند حتی عمده فروشها گهگاهی تا 245 تومن هم قیمت می دادند اما رنگ بنش رو 205 تومن هم میدادند اما دیروز که اونجا رفته بودم دیدم تقریبا" همه مغازه ها این گوشی رو تموم کرده بودند و فقط یک دو مغازه رنگ بنفش رو داشتن 225 یا 235 می دادند بنظرم اگه صبر کنید و بعد از عید بخرید شاید ارزونتر بشه.
تنها مشکلی که در مورد این گوشی داشتم این بود که شماره سریال گوشی با کارتن فرق داشت وقتی به فروشنده مراجعه کردم به من گفت که این لیبلها تو ایران چاپ میشه و احتمالا" اشتباه چاپ شده یا جابجا شده بعد لیبل رو از رو جعبه کند و گفت می دم لیبل برای گوشی چاپ کنند تا 2 یا 3 روز دیگه آماده میشه بیا و بگیر،شما چی فکر می کنید؟ آیا فروشنده درست می گفت نظر شما چیه؟
h.haghighi
12-03-2009, 17:53
2.الف.کابل tv دو سر داشته باشه نه سه سر!!!ب.شارژرش دو شاخه باشه نه سه شاخه!!!دو شاخه ها سریعتر و با عمر بیشتر شارژ میکنه!!!:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای چای خالی بزار gsmaria
خیلی ممنون:40:
h.haghighi
12-03-2009, 17:55
یه سوال دیگه
ورژن گوشی رو چه جوری باید بفهمم؟
آخرین ورژن الان چیه؟
در ضمن من گوشیمو از شهر بانه خریدم 203 تومن البته بعد از کلی چونه زدن
بله از قاچاق چی های بانه
چه توقعی دارید؟
ساکن کجایی؟
دوستان من خیلی مشتاق شدم برای خریدن این گوشی.
بین این و c702 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم...
همه میگن چینیه و جنس نداره و از این حرفا.
ولی از کسایی که دارن پرسیدم همه راضی بودن.
حال چی کار کنم؟ تا حالا نوکیا نداشتم می خوام یه بار تجربه کنم. امیدوارم یه تجربه ی تلخ نشه...
mohamadreza666
12-03-2009, 23:11
البته همیشه قاچاقچی ها جنس خراب نمیدن!!!چون مستقیم میفروشن وسایلش اصلیه!!!
شانسیه دیگه!!!البته توی علاالدین هم شانسیه!!!:31:
mohamadreza666
12-03-2009, 23:16
دوستان من خیلی مشتاق شدم برای خریدن این گوشی.
بین این و c702 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم...
همه میگن چینیه و جنس نداره و از این حرفا.
ولی از کسایی که دارن پرسیدم همه راضی بودن.
حال چی کار کنم؟ تا حالا نوکیا نداشتم می خوام یه بار تجربه کنم. امیدوارم یه تجربه ی تلخ نشه...
داداش داری بنزو با خودروی ملی مینیاتور مقایسه میکنی؟؟؟
1000000000000000000000% 6220!!!!من خودم دارم راضیم!!!اندازه یه گوشی 350 هزار تومانی کارایی داره!!!
شک نکن و 6220 بگیر اما الان نه چون کم شده و گرون شده!!!بعد عید بگیر!!!
mohamadreza666
12-03-2009, 23:20
تمام این گوشی ها چینی است. گوشی هایی که دارای شارژر 3 شاخه هستند مدلهایی اند که برای اروپا ساخته شده اند و شاید کیفیت بالاتری دارند. معمولا هم لیبل مجار دارند که از این لیبل های چاپ شده تو ایران نیست و فکر می کنم تو دبی زده میشه یا خود چین ولی نصبش با این کیفیت با دست امکان پذیر نیست (مثل لیبل ساخت فنلاند و غیره که تو ایران می زنند). لیبلش با کیفیت هستش. من حتی وقتی می خواستم پرینتر چینی بگیرم گشتم و اونی رو که دفترچه آلمانی داشت و کابلش 3 شاخه بود رو خریدم چون بهرحال مطمئن تر از جنسی که برای بازار خاورمیانه و روسیه زده میشه هستش. ساعت گوشی هم از ابتدا فکر می کنم روی لندن تنظیم بود. بنظر من اون مدلی که تجهیزات استاندارد اروپا رو داره مطمئن تره. اما در کل همه ساخت یک کارخونه هستند. (راستی کابل های سه شاخه برق یک فیوز کوچک هم داخل خودشون دارند یعنی این شارژر هم داره؟!)
عزیزم حرف شما متین اما من اینو از فروشندش پرسیدم و کسی که خودش وارد کنندست!!!توی عکس هم حرف منو ثابت میکنه!!!
شاژر اصل یعنی 2 شاخه ها 15-20 تومان قیمت دارند اما سه شاخه ها اصلا همچین قیمتی ندارند!!!به هر حال هر کس دوست داره پول لیبل بده بحثی نیست پول اضافه بده چون لیبل یه تیکه کاغذ بیشتر نیست که واسه فروشنده کمتر از 2000 تومان خرج داره!!!
در ضمن من فقط قصدم راهنمایی و کمک بود و به صحبت هام 100% اعتقاد دارم!!!این نتیجه تحقیق کردن من بود!!!
آخه جنسش چی؟ میگن خیلی داغونه!
دکمه هاش سفته و تایپ باهاش سخته و ...
از نظر کیفیت جنس بدنه راضی هستین؟
amir_night
13-03-2009, 00:32
عزیزم اکثر موبایل فروشا جنساشونو از بانه می گیرن
حالا چون طرف قاچاقچی هست و پول زور (پول گمرک) به جمهوری ولایت فقیه نمیده در نتیجه جنسا ارزونتر به دست مردم میرسه باید بگیم جنسش خرابه؟!!!
farshadmashadi
13-03-2009, 00:38
آخه جنسش چی؟ میگن خیلی داغونه!
دکمه هاش سفته و تایپ باهاش سخته و ...
از نظر کیفیت جنس بدنه راضی هستین؟
بدنش 100% عالیه و ضدخش هستش و هیچوقت هم رنگ دگمه هاش پاک نمیشه،فقط نگران محافظ لنز گوشی هستم ،یه مقدار مشکوک میزنه ،می ترسم تق و لق بشه و بیفته شاید هم با دوام باشه.
mohamadreza666
13-03-2009, 02:14
یه سوال دیگه
ورژن گوشی رو چه جوری باید بفهمم؟
آخرین ورژن الان چیه؟
#OOOO#* (ستاره مربع 4تا صفر مربع) اینو بزن توی گوشیت و دکمه call همون سبزه رو بزن ورژن گوشیت میاد!!!:20:
2.آخرین ورژنی که من شنیدم 4.13 بوده!!!:46:
Saman-tci
13-03-2009, 02:27
در ضمن با زدن دکمه های #0000#* میتونی آخرین فریموری که روی نصب هست رو ببینی ....
.
همینطور میتونی با وارد کردن کد گوشیت در سایت زیر آخرین فریمور ارائه شده از طرف نوکیا رو ببینی که اگه فرق داشته بتونی آپدیت کنی ...
h.haghighi
13-03-2009, 15:19
میشه چندتا از عکسایی که با این گوشی گرفتین بفرستین؟
padjacent
13-03-2009, 15:29
منم تقاضا دارم که چند تا از عکسایی که با این گوشی گرفتید رو اینجا بزارید.
منم میخوام بعد از عید هر وقت قیمتش اومد پایین بگیرم.
میخوام ببینم کیفیت دوربینش چیه!
h.haghighi
13-03-2009, 16:15
تو یه سایت دیدم که باطریش 3:30 ساعت در حالت مکالمه دوام داره
ولی k850 رو زده بود 9 ساعت
به نظر شما باطریش ضعیف نیست؟
اخه عمر باطری برا من که حال شارژ ندارم خیلی مهمه
acmilan308
13-03-2009, 18:56
سلاااااام
يه مقايسه بين 5 مگا پيكسلي ها (6220 و C902 و LG KC550 و SAMSUNG F488 )
اين يكي هم بين 6220 ودوربين CANON Ixus 860
اگه تكراري بود ببخشيد
mohamadreza666
14-03-2009, 01:24
تو یه سایت دیدم که باطریش 3:30 ساعت در حالت مکالمه دوام داره
ولی k850 رو زده بود 9 ساعت
به نظر شما باطریش ضعیف نیست؟
اخه عمر باطری برا من که حال شارژ ندارم خیلی مهمه
اگه باتریشو خوب ابندی کنی از همه لحاظ okeye!البته باتریت هم باید اصل باشه!!!
خیلی باهاش کار کنی 1 روز و اگه زیاد هم کار نکنی 2روز دوام میاره!!!
h.haghighi
14-03-2009, 23:05
اگه باتریشو خوب ابندی کنی از همه لحاظ okeye!البته باتریت هم باید اصل باشه!!!
خیلی باهاش کار کنی 1 روز و اگه زیاد هم کار نکنی 2روز دوام میاره!!!
چه جوری باید آب بندی کنم؟
اولش که آدم گوشی رو میگیره تقریباً نصف باطریش پره
باید بذارم تا ته خالی شه بعد بذارم تو شارژ یا همون اول بذارم تو شارژ؟
بعد که گذاشتم تو شارژ، چند ساعت بمونه؟
یه شب تا صبح؟
acmilan308
15-03-2009, 00:27
سلام به همگي
لطف كنين بگيد واسه جي پي اس كدوم بهتره (garmin ) يا (SmartCom )؟؟
اگه ميشه لينك آموزش وبرنامشم بزاريد
ممنون
Amin_0913
15-03-2009, 00:37
با سلام
من میخوام پس فردا این گوشی رو بخرم
چندتا سوال داشتم
1- گوشی خوبیه؟
2-قدرت و کیفیت صداش چطوره؟
3-دوربینش خوبه؟
4-صفحه کلیدش مشکلی نداره؟صدا نمیده یا لق بشه؟
اماستیاف
15-03-2009, 00:41
سلام به همگي
لطف كنين بگيد واسه جي پي اس كدوم بهتره (garmin ) يا (smartcom )؟؟
اگه ميشه لينك آموزش وبرنامشم بزاريد
ممنون
جفتش رو روی گوشیت داشته باشی بد نیست.
اسمارتکام در عمل کاربردی تره.
گارمین :
اسمارتکام
P A R S A
15-03-2009, 10:19
ا سلام
من میخوام پس فردا این گوشی رو بخرم
چندتا سوال داشتم
1- گوشی خوبیه؟
2-قدرت و کیفیت صداش چطوره؟
3-دوربینش خوبه؟
4-صفحه کلیدش مشکلی نداره؟صدا نمیده یا لق بشه؟
1. اگه تکه انداختن اطرافیان در رابطه با قیافه و ... برات مهم نباشه عالیه!
2. کیفیت صدا واقعا خوبه (من انتظار کمتر از این رو داشتم برای این گوشی) ولی اسپیکرش صدای خیلی بلندی نداره!
3. واقعا عالیه ... خصوصا در عکس های خیلی نزدیک
4. صفحه کلیدش یه خورده سفت هست ولی لق زدن و ... نداره (این ها توی سری اول گوشی بوده {توی ریوو های سایت های مختلف هم دیده میشه} ولی در نسخه های بعدی رفع شده) به طور کلی من که عادات کردم ... خصوصا D-Pad از اون چیزی که به نظر میرسه خیلی خوشدست تر هست!
ـــــــــــــــــــــــــ
لطف كنين بگيد واسه جي پي اس كدوم بهتره (garmin ) يا (SmartCom )؟؟
هر کدوم یه خوبی ها و یه معایبی دارن ... مثلا گارمین خیلی دقیق و با کیفیت هست و قابلیت مسیریابی و نشون دادن پمپ بنزین ها و هتل ها و رستوران ها و... رو داره ولی فقط نقشه تهران و جاده های ایران براش موجوده
ولی اسمارتکام به نظر من خوشدست تر هست و به لطف ایرانی های عزیز تقریبا نقشه همه شهر رو براش موجوده!
من که خودم از هر دو استفاده می کنم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
انشاالله اگه شد چند تا عکس که با گوشی گرفتم رو آپ می کنم!
ایا محافظ lcd این گوشی که دقیقا فیکس اون باشه تو بازار اومده؟
CinemaTik
15-03-2009, 12:57
سلام دوستان :11:
دوستانی که می خوان بدونن کیفیت عکس های دوربین این گوشی چجوری ، اگه یه سر به این پست بزنن فکر کنم واسشون مفید باشه . عکس رو خودم گرفتم با دوربین 6220 کلاسیک :
farshadmashadi
15-03-2009, 23:11
به هر کسی که این گوشی رو نشون می دم و کیفیت عکاسی و امکاناتشو می بینه، وقتی ازش می پرسم حدس بزن چند خریدم حدود 350 تا 370 تومن قیمت می ده،وقتی بهش میگم 218 تومن خریدم از تعجب شاخ در میاره!!!
mohamadreza666
16-03-2009, 02:34
چه جوری باید آب بندی کنم؟
اولش که آدم گوشی رو میگیره تقریباً نصف باطریش پره
باید بذارم تا ته خالی شه بعد بذارم تو شارژ یا همون اول بذارم تو شارژ؟
بعد که گذاشتم تو شارژ، چند ساعت بمونه؟
یه شب تا صبح؟
ارو بزار خالی شه بعد 8 ساعت بزاز تو شارژ!!!بید 2باره استفاده کن تا شارژش کاملا خال شه 2باره 8 ساعت دیگه بزار!!!1هفته بعد هم دوباره بزار خالی شه 8ساعت دیگه بزار!!!:27:
باتریت میشه مثل عروس!!!
ShA.GHOLAM
16-03-2009, 11:53
آقا من رفتم خريدم بد جور يارو انداخت 260 تومان براي مشكيش دادم البته بنفش 230 ريخته بود
راستي آخرين آپديت اين گوشي چيه؟
مال من :
03.46c01.01
26.09.2008
mohamadreza666
17-03-2009, 02:36
تک تک 6220 داران عزیز برید به سلیقه و انتخاب خودتون افتخار کنین!!!
با دیدن این صفحه و این قیمت متوجه میشین که با خریدن این گوشی چه سودی کردین!!!
kambizdeli
18-03-2009, 12:09
سلام .
دوستان عزيز من زياد از امكانات گوشي سر در نميارم. قبل از اين يك 1110 نوكيا داشتم. تا اينكه چند روز پيش يك دونه 6220 كادو گرفتم. اومدم تا صفحه 45 اين تايپيك رو هم خوندم ولي متاسفانه به دليل سن و سال بالا نتونستم ارتباط منطقي براي سوالاتم پيدا كنم. به اين دليل از شما دوستان گرامي به خاطر اينكه سوالاهاي تكراري ميپرسم معذرت ميخوام.
1- فريمور گوشي من وژنش 3.23 است و زبان فارسي رو ساپورت نميكنه. براي آپديت چكار بايد بكنم؟ آيا نيازه كه اول هك بشه يا نه؟ اگه لطف كنين لينك آپديت و نحوه آن را واسم بذاريد سپاسگزار خواهم بود.
2- استفاده هاي عملي از GPS چيه؟ چه نقشههايي رو دانلود كنم استفاده بهتري برام داره؟
3- هك كردن گوشي كلا چه مزايايي داره؟ N-gage چيه؟ يك بازيه يا يه چيزي مثله java هستش؟
CinemaTik
18-03-2009, 13:33
اِوا ! :18: ! چه یه دفعه ای گوشیمون گرون شد ! زده 279 هزار تومن !
واقعا از انتخاب این گوشی خیلی خوشحالم ، چون قبل از خریدنش هم کلی تحقیق کردم و آخرش این گوشی رو انتخاب کردم خیلی بیشتر بهم حال میده این :27: ! اگه 300 هزار تومن هم ازم بخرن نمی دم ... :31:
esmail194
18-03-2009, 15:12
اگه 300 هزار تومن هم ازم بخرن نمی دم ...
با واقعیت برید جلو
دو ماه دیگه میاد تو 180(البته با آمدن n97(
این بازی که با گوشی سازگار باشه داره کسی؟جاوا یا سیمبین Asphalt 4 Elite Racing 3D
Ahmadreza0123
18-03-2009, 16:56
این بازی Symbian s60 3rd Edition هست.
mohamadreza666
18-03-2009, 18:40
به غیر از helloOx و اون روش که فیلم اموزشی داره روش دیگه ای برای هک 6220 نیست؟؟؟:5:
mohamadreza666
18-03-2009, 18:42
سلام .
دوستان عزيز من زياد از امكانات گوشي سر در نميارم. قبل از اين يك 1110 نوكيا داشتم. تا اينكه چند روز پيش يك دونه 6220 كادو گرفتم. اومدم تا صفحه 45 اين تايپيك رو هم خوندم ولي متاسفانه به دليل سن و سال بالا نتونستم ارتباط منطقي براي سوالاتم پيدا كنم. به اين دليل از شما دوستان گرامي به خاطر اينكه سوالاهاي تكراري ميپرسم معذرت ميخوام.
1- فريمور گوشي من وژنش 3.23 است و زبان فارسي رو ساپورت نميكنه. براي آپديت چكار بايد بكنم؟ آيا نيازه كه اول هك بشه يا نه؟ اگه لطف كنين لينك آپديت و نحوه آن را واسم بذاريد سپاسگزار خواهم بود.
2- استفاده هاي عملي از GPS چيه؟ چه نقشههايي رو دانلود كنم استفاده بهتري برام داره؟
3- هك كردن گوشي كلا چه مزايايي داره؟ N-gage چيه؟ يك بازيه يا يه چيزي مثله java هستش؟
داداش این حرفا چیه؟؟؟!!!ما اینجاییم که کمک کنیم دیگه وظیفمون جواب دادن به سوال های عزیزانی مثل شماست پس بی خیال تعارف کردن شو!!!:10:
در ضمن از اونیم که برات 6220 خریده تشکر مخصوص بکن چون خیلی گوشی عالی و خوبی رو واست خریده!!!:8:
1.آپدیت رو هم میتونی از طریق کامپیوتر و سایت نوکیا بکنی و هم میتونی از طریق اونجا که ورژن گوشیتو میزنه آپدیت کنی!!!بزن #0000#* و کلید call (همن سبزه)رو بزن ورژن گوشیت میاد دکمه وسطی همن که چراغ آبی دورشه رو بزن نوشته chek for update اینطوری گوشیتو آپدیت میکنه البته gprs گوشیت فعال باشه!!!برای فارسی کردن هم میتونی از فارسی سازهای سازگار با 6220 استفاده کنی!!!:27:
2.اینم لینک ها و نقشه های لازم برای فعال سازی GPS که به طور کامل همه چیز توش شرح داده شده!!!
Smartcom GPS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Garmin
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.با هک کردن یه سری از برنامه های بسیار پر کاربرد و عالی رو میتونی مجانی و بدون اینکه پوی بدی استفاده کنی مثل n-gage یعنی برنامه های ساین نشده رو میتونی بدون ساین کردن رو گوشیت نصب کنی!!!
n-gage هم یه سری بازیه که جاوا نیست میتونیم بگیم تقریبا مثل بازی های psp هستش و بازی های جاوا اصلا با بازی های n-gage قابل مقایسه نیست نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ جذابیت n-gage خیلی بهتره!!!:40:
برای هک گوشی هم میتونی از این دو روش استفاده کنی که اولی خیلی آسون تره به شرط اینکه رو گوشیت جواب بده!!!
الف)هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین:
ب)آموزش هك کلیه گوشیهای FP1 و Pre FP1 با فیلم آموزشی:
kambizdeli
18-03-2009, 21:27
داداش این حرفا چیه؟؟؟!!!ما اینجاییم که کمک کنیم دیگه وظیفمون جواب دادن به سوال های عزیزانی مثل شماست پس بی خیال تعارف کردن شو!!!:10:
در ضمن از اونیم که برات 6220 خریده تشکر مخصوص بکن چون خیلی گوشی عالی و خوبی رو واست خریده!!!:8:
1.آپدیت رو هم میتونی از طریق کامپیوتر و سایت نوکیا بکنی و هم میتونی از طریق اونجا که ورژن گوشیتو میزنه آپدیت کنی!!!بزن #0000#* و کلید call (همن سبزه)رو بزن ورژن گوشیت میاد دکمه وسطی همن که چراغ آبی دورشه رو بزن نوشته chek for update اینطوری گوشیتو آپدیت میکنه البته gprs گوشیت فعال باشه!!!برای فارسی کردن هم میتونی از فارسی سازهای سازگار با 6220 استفاده کنی!!!:27:
2.اینم لینک ها و نقشه های لازم برای فعال سازی gps که به طور کامل همه چیز توش شرح داده شده!!!
Smartcom gps
garmin
3.با هک کردن یه سری از برنامه های بسیار پر کاربرد و عالی رو میتونی مجانی و بدون اینکه پوی بدی استفاده کنی مثل n-gage یعنی برنامه های ساین نشده رو میتونی بدون ساین کردن رو گوشیت نصب کنی!!!
N-gage هم یه سری بازیه که جاوا نیست میتونیم بگیم تقریبا مثل بازی های psp هستش و بازی های جاوا اصلا با بازی های n-gage قابل مقایسه نیست نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ جذابیت n-gage خیلی بهتره!!!:40:
برای هک گوشی هم میتونی از این دو روش استفاده کنی که اولی خیلی آسون تره به شرط اینکه رو گوشیت جواب بده!!!
الف)هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (pre fp1, fp1, fp2) به روش helloox و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین:
ب)آموزش هك کلیه گوشیهای fp1 و pre fp1 با فیلم آموزشی:
محمد رضا جان ممنونم از پاسخ كامل و جامعت. فقط يه چيزي! فارسي سازهاي سازگار با اين گوشي رو از كجا بايد گير بيارم يا دانلود كنم؟
Saman-tci
18-03-2009, 23:27
کامبیز جان احتیاجی به فارسی ساز نداری ....
شما اول پروداکت کد گوشیتو ببین چنده ( پست گوشی و زیر باتری نوشته مثلاً Code : 0549862 ) کد گوشیت یادت بمونه و بعد یا توی این فروم یا در فرومهای دیگه سرچ کن فریمور فارسی برای پروداکت کد مثلاً 0549862 ( منظور پروداکت کد گوشیت خودتونه )
.
بعد با استفاده از برنامه Nss شما میتونی پروداکت کد گوشیتو تغییر بدی و با یه آپدیت ساده زبان شیرین فارسی به گوشیتون اضافه میشه
P A R S A
19-03-2009, 01:05
این بازی که با گوشی سازگار باشه داره کسی؟جاوا یا سیمبین Asphalt 4 Elite Racing 3D
این بازی در چند نسخه عرضه شده که بعضی هاش با FP2 مشکل داره شما این رو دانلود کن اجرا میشه:
»»» Asphalt 4 HD 1.09 «««
mohamadreza666
19-03-2009, 01:57
محمد رضا جان ممنونم از پاسخ كامل و جامعت. فقط يه چيزي! فارسي سازهاي سازگار با اين گوشي رو از كجا بايد گير بيارم يا دانلود كنم؟
خواهش میکنم کامبیز عزیز وظیفه بود!!!
توی 2تا پست قبل تر راهشو بهت گفتن ولی بازم اگه ok نشد بگو من خودم بگردم واست لینکشو پیدا کنم اما اونی که سامان گفت از همه راه ها بهتره!!!یا علی!:11:
kambizdeli
19-03-2009, 03:10
خواهش میکنم کامبیز عزیز وظیفه بود!!!
توی 2تا پست قبل تر راهشو بهت گفتن ولی بازم اگه ok نشد بگو من خودم بگردم واست لینکشو پیدا کنم اما اونی که سامان گفت از همه راه ها بهتره!!!یا علی!:11:
با تشكر از آقا سامان و شما. من پروداكت كد گوشيم 0556460 هستش. فقط نميدونم از كجاي اين فروم بايد فريمور فارسي اين پروداكت كد رو پيداش كنم؟ در ضمن متاسفانه اطلاعات كافي در مورد برنامه nss ندارم ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد كه چه جوري بايد گيرش بيارم؟
musketeer
19-03-2009, 20:17
دوستان کسی پروداکت کد فارسی برای 6220 میدونه؟ به ما هم بگید لطفا
farshadmashadi
23-03-2009, 00:57
با تشكر از آقا سامان و شما. من پروداكت كد گوشيم 0556460 هستش. فقط نميدونم از كجاي اين فروم بايد فريمور فارسي اين پروداكت كد رو پيداش كنم؟ در ضمن متاسفانه اطلاعات كافي در مورد برنامه nss ندارم ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد كه چه جوري بايد گيرش بيارم؟
با سلام
پروداکت کد گوشی من هم دقیقا" همینه،اگه دوستان لطف کنند ساده ترین راه رو راهنمایی کنند ممنون میشیم.
شما دنبال فریمور فارسی نباید بگردی. دنبال پروداکت کد فارسی بگرد و با برنامه NSS کد گوشیتو عوض کن و با NSU آپدیت کن. NSU هم مخفف آپدیتر خود نوکیاست(Nokia Software Updater )
این لینک برنامه NSS
اینم فیلم آموزشی که دوست خوبم آیدین زحمتشو کشیده(واسه تغییر پروداکت کد)
موفق باشی.
musketeer
26-03-2009, 11:51
آقا دست شما درد نکنه. فقط این پروداکت کد فارسی رو هم به ما بدی ممنون میشیم
آقا دست شما درد نکنه. فقط این پروداکت کد فارسی رو هم به ما بدی ممنون میشیم
پروداکت کد فارسیش دیگه به عهده خودت. من اصلا نمی دونم 6220 فارسی هم داره یا نه.
تو دوستان و آشنایان بگرد ببین کی گوشیش فارسیه ازش بگیر زیر باطریشو نگاه کن ببین کدش چنده.
پروداکت کد گوشیتو به اون کد تغییر بده.
musketeer
26-03-2009, 22:27
خوب عزیزم یه سرچ تو گوگل بکن این دیگه کاری نداره که.
آقا خیلی ممنون که جواب میدید... ولی خوب خداوکیلی من زیاد سرچ کردم چیزی پیدا نکردم... شما استادی، ببین یه سرچ کوچولو به خاطر من بکن ببین چیزی پیدا میکنی... خداییش یک عده ای دعات میکنن :40::40::40:
آقا خیلی ممنون که جواب میدید... ولی خوب خداوکیلی من زیاد سرچ کردم چیزی پیدا نکردم... شما استادی، ببین یه سرچ کوچولو به خاطر من بکن ببین چیزی پیدا میکنی... خداییش یک عده ای دعات میکنن :40::40::40:
تو انجمن ما جایی واسه درخواست پروداکت کد نبود. من تو یه انجمن در خواست دادم ببینم جواب می دن.
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
kambizdeli
28-03-2009, 13:31
شما دنبال فریمور فارسی نباید بگردی. دنبال پروداکت کد فارسی بگرد و با برنامه nss کد گوشیتو عوض کن و با nsu آپدیت کن. Nsu هم مخفف آپدیتر خود نوکیاست(nokia software updater )
این لینک برنامه nss
اینم فیلم آموزشی که دوست خوبم آیدین زحمتشو کشیده(واسه تغییر پروداکت کد)
موفق باشی.
آقا دستتون درد نكنه لينكها بسيار مفيد بودند. من هم بيصبرانه منتظر پروداكت كد يك گوشي فارسيدار هستم كه بتونم گوشيام رو آپديت كنم. ولي يه سوالي؟
1- حتما لازمه كه بعد از آپديت گوشي رو ريست كنيم؟ يا مثلا حتما بايد قبل از آپديت گوشي رو دايورت كنيم؟
2- چگونه ميشود بر روي اين گوشي آنتي ويروس نصب كرد؟ يعني چه فايلي و با چه نرمافزاري ؟
3- ايا نصب آنتيويروس بر روي يك گوشي هك شده امكانپذير است؟ يعني اين دو با هم متناقض نيستند؟
آقا دستتون درد نكنه لينكها بسيار مفيد بودند. من هم بيصبرانه منتظر پروداكت كد يك گوشي فارسيدار هستم كه بتونم گوشيام رو آپديت كنم. ولي يه سوالي؟
1- حتما لازمه كه بعد از آپديت گوشي رو ريست كنيم؟ يا مثلا حتما بايد قبل از آپديت گوشي رو دايورت كنيم؟
2- چگونه ميشود بر روي اين گوشي آنتي ويروس نصب كرد؟ يعني چه فايلي و با چه نرمافزاري ؟
3- ايا نصب آنتيويروس بر روي يك گوشي هك شده امكانپذير است؟ يعني اين دو با هم متناقض نيستند؟
خواهش می کنم.
1. بعد از آپدیت یه بار ریست کنی بهتره دلیلشو از لحاظ فنی نمی دونم. خط هم باید دایورت باشه تا هنگام آپدیت زنگ نخوره.
2.آنتی ویروس هم تو بخش برنامه های کاربردی سرچ کنی زیاده. (بعید می دونم ویروسی واسه سیمبین 9.3 وجود داشته باشه)
3. اصلا شما گوشی رو هک می کنی که هر نرم افزاری روش نصب بشه. مشکلی نداره.
padjacent
28-03-2009, 15:38
کی قیمت این گوشی میاد پایین؟
الان چنده؟
کی قیمت این گوشی میاد پایین؟
الان چنده؟
:18:
دیگه چه قدر بیاد پایین:31:
حول و حوش 200 و خورده ای هست.
سلام.واسه چی قیمت این گوشی در مقایسه باامکاناتش پایینه؟ نکنه مثل سونی اریکسون هایی مثل k800 , k810
که فیلمشون مزخرفه اینم مورد داره؟
مثلا عکسش بده یا ...
P A R S A
28-03-2009, 20:37
سلام.واسه چی قیمت این گوشی در مقایسه باامکاناتش پایینه؟ نکنه مثل سونی اریکسون هایی مثل k800 , k810
که فیلمشون مزخرفه اینم مورد داره؟
مثلا عکسش بده یا ...
از علل پایین بودن قیمت این گوشی اینه که جنس بدنه از مواد ارزان تری انتخاب شده (گرچه از بقیه میشه گفت بهتره نه عرق می کنه نه خش برمیداره) و اینکه WiFi نداره!
من که واقعا راضی هستم هم از عکس ، هم از فیلم ، هم از سیستم عامل و خصوصا از GPS گوشی!
NINTENDO_DS
28-03-2009, 20:46
نه فکر نکنم ارزون تر بشه دیگه گوشی با این امکانات به خدا مفته تازه شانس آوردین بحران اقتصادیه و قیمت ها توی اروپا و آسیا نصف شده
amirkhan405
30-03-2009, 08:26
من ديروز (9/1/88) از علاادين خريدم 249 البته مشكي و ساخت چين.
miladddd
30-03-2009, 14:27
سلام
يه سري سوال براي 6220 دارم
1- آيا ميشه از فلاش دوربينش با يه نرم افزار به عنوان چراغ قوه هم استفاده كرد؟ اگه ميشه، ضرري براي فلاش نداره؟
2- بدنه 6220 ضد خش و ضد آبه؟
3- دكمه هاش زود خراب نميشن؟ آخه بعضي ها ميگن دكمه هاش خيلي زپرتين!
4- يه مقدار در مورد gps گوشي 6220 برام توضيح بديد و بگيد كه ميشه تو همه جاي ايران از نقشه هاي ماهواره ايش استفاده كرد؟
5- ديگه همين، پيشاپيش ممنون از پاسختون
سلام
1- آيا ميشه از فلاش دوربينش با يه نرم افزار به عنوان چراغ قوه هم استفاده كرد؟ اگه ميشه، ضرري براي فلاش نداره؟
4- يه مقدار در مورد gps گوشي 6220 برام توضيح بديد و بگيد كه ميشه تو همه جاي ايران از نقشه هاي ماهواره ايش استفاده كرد؟
سلام.
من فقط جواب 2تا سوالتو می دونم.
1.فلاش 6220 زنون هست و اگه روشن بمونه می سوزه.
4.از جی پی اس هم همه جای ایران که سهله همه جای جهان می تونی ازش استفاده کنی به شرط اینکه نقشه محل رو داشته باشی.
ShA.GHOLAM
30-03-2009, 14:45
سلام
سلام.
من فقط جواب 2تا سوالتو می دونم.
1.فلاش 6220 زنون هست و اگه روشن بمونه می سوزه.
2.از جی پی اس هم همه جای ایران که سهله همه جای جهان می تونی ازش استفاده کنی به شرط اینکه نقشه محل رو داشته باشی.
جواب 2 سوال ديگه رو من ميدم
2.ضدخش هست اما ضد آب فكر نكنم چون درز مرز كنارهاي گوشي زياده و به راحتي آب داخل گوشي ميره ( ما كه يكسره از داخل اين درزهاي گوشي آشغال در مياريم پس اگه كارهايي مث نجاري داشته باشي اين گوشي بدردت نميخوره چون گوشش وايه:31:)
3.نه از لحاظ خرابي كه خاطرت جمع باشه خراب نميشه البته موقعي كه ميگيري دگمه هاش صدا ميده اما بعد از 1 هفته كه باهاش چت كردي صداي دگمه هاش خوب ميشه
miladddd
30-03-2009, 14:59
به نظرتون چند روز ديگه قيمتش مياد نزديكاي 200 تومن، مگه قرار نيست بعد از عيد ارزونتر بشه؟ الان كه بالاي 250 هست؟
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
musketeer
30-03-2009, 18:23
خوب بگير گوشيت رو آپديت كن فارسي هم بهش اضافه ميشه
اگه مشهدي هستي من گوشيتو آپديت ميكنم كاري نداره كه
الآن برا تو فارسی داره دیگه؟ بابا دمت گرم اون پروداکت کد گوشیت رو بده دیگه
آره واقعا کاری نداره که گوشیتو آپدیت کن زبان شیرین فارسی هم ازهوا میاد میره تو گوشی:31:
دیدی گفتم هر چی میگیم کسی پروداکت کدش رو نمیده؟! :41:
آخه این دوستمون فکر می کنه با آپدیت معمولی زبان فارسی به دستگاه اضافه میشه.
آقا غلام اگه گوشیت فارسیه لطف کن پروداکت کد گوشیتو بده به این دوستمون بذار کارش راه بیوفته صواب داره:46:
آخه این دوستمون فکر می کنه با آپدیت معمولی زبان فارسی به دستگاه اضافه میشه.
آقا غلام اگه گوشیت فارسیه لطف کن پروداکت کد گوشیتو بده به این دوستمون بذار کارش راه بیوفته صواب داره:46:
زبان فارسی رو نمی دونم ولی من N73 Me ام زبان عربی نداشت . پروداکت کدشو عوض کردم ، بعد آپدیتش کردم . عربی اضافه شد و راحت می نویسم.شما چطور می گی نمی شه؟:47:
musketeer
30-03-2009, 20:22
زبان فارسی رو نمی دونم ولی من N73 Me ام زبان عربی نداشت . پروداکت کدشو عوض کردم ، بعد آپدیتش کردم . عربی اضافه شد و راحت می نویسم.شما چطور می گی نمی شه؟:47:
:wac::wac:
ای خدا!! کی میگه نمیشه؟!! مشکل اینه که کسی پروداکت کد گوشیش رو نمیده... پروداکت کد گوشی من برای 3310 هست. به خدا میدونم آپدیت کاری نداره... فقط این پروداکت کد رو به من برسونید
miladddd
30-03-2009, 20:30
من بازم سوال دارم
توروخدا جواب سوالامو بديد
من شنيدم ميگن 6220 خيلي حساسه، يعني با يه ضربه زود خراب ميشه، راست ميگن؟؟؟ امان از دست شايعه!
بي زحمت جواب اينارو هم بديد
به نظرتون چند روز ديگه قيمتش مياد نزديكاي 200 تومن، مگه قرار نيست بعد از عيد ارزونتر بشه؟ الان كه بالاي 250 هست؟
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
P A R S A
30-03-2009, 23:48
من بازم سوال دارم
من شنيدم ميگن 6220 خيلي حساسه، يعني با يه ضربه زود خراب ميشه، راست ميگن؟؟؟ امان از دست شايعه!
خيلي ببخشيد ها ولي طرف خيلي چرت گفته! به اين گوشي بدبخت همه چي بسته بودن از دروغ و راست ولي اين يكي رو ديگه نشنيده بوديم! اصلا اينطور نيست ... من خودم چند بار ناخواسته تستش كردم ... شوت شدن ... افتادت از ارتفاع و ... ولي هيچ مشكلي نداشته! (شكر خدا!)
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
قيمت رو دقيق نميدونم ولي فكر نمي كنم پايين تر بياد!
زوم عكس هم همين الان تست كردم ديدم خيلي زوم ميكنه (!!!) ولي نزده چند برابر ... فكر كنم حداقل 15 يا 20 برابر باشه ... در هر صورت چون زوم ديجيتاله و افت كيفيت زياده به نظر من مهم نيست!
توي فيلم هم زوم داره ...!
ShA.GHOLAM
31-03-2009, 05:54
سلام بفرما
از پشت باطري نگاه كردم و از برنامه nss براي فهميدن پروداكت گوشيم اسفاده نكردم البته فكر نكنم فرقي داشته باشه
زبان فارسی رو نمی دونم ولی من n73 me ام زبان عربی نداشت . پروداکت کدشو عوض کردم ، بعد آپدیتش کردم . عربی اضافه شد و راحت می نویسم.شما چطور می گی نمی شه؟:47:
خوب ما هم گفتیم پروداکت کد باید عوض بشه.
از نقل قول من می تونی ببینی که mehdi_brgگفت نمی شه و من هم گفتم می شه.
من گفتم با آپدیت معمولی نمیشه . چند صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی.:5:
از پشت باطري نگاه كردم و از برنامه nss براي فهميدن پروداكت گوشيم اسفاده نكردم البته فكر نكنم فرقي داشته باشه
شما گوشیتون از روز اول فارسی بود؟ مطمئنی کدشو عوض نکردی؟یا کسی برات این کار رو نکرده؟این دوستمون رو به مشکل نندازی؟
ShA.GHOLAM
31-03-2009, 09:24
شما گوشیتون از روز اول فارسی بود؟ مطمئنی کدشو عوض نکردی؟یا کسی برات این کار رو نکرده؟این دوستمون رو به مشکل نندازی؟
آره از همون روز اول فارسي بود الان كه آپديت هم كردم بازم فارسي هست
البته اينم بگم كه گوشي من ليبل مجار داره با توجه اينكه همه 6220 ها ساخت چين هست ميگم احتمالا گوشي من ليبل هست به نظرت اين مسئله عوض شدن ليبل در عوض شدن پروداكت تاثير داره؟
musketeer
31-03-2009, 09:36
شاغلام جان دمت گرم خیلی ممنون
آقایون من الآن با این آپ کنم؟
ShA.GHOLAM
31-03-2009, 10:08
شاغلام جان دمت گرم خیلی ممنون
آقایون من الآن با این آپ کنم؟
وايستا بقيه بيان نظرشون رو بگن تا يه وقت به مشكل بر خوري
آره از همون روز اول فارسي بود الان كه آپديت هم كردم بازم فارسي هست
البته اينم بگم كه گوشي من ليبل مجار داره با توجه اينكه همه 6220 ها ساخت چين هست ميگم احتمالا گوشي من ليبل هست به نظرت اين مسئله عوض شدن ليبل در عوض شدن پروداكت تاثير داره؟
من راجع به لیبلل اطلاعات ندارم. واسه اینکه مطمئن بشی یه بار با nss چک کن. بهتره.
musketeer
31-03-2009, 15:51
پسر این مدیرا زدن پستای منو دیلیتیدن!!
lol
هر چی میگردم تاپیک در خواست پروداکت کد 6220 رو جایی پیدا نمیکنم!! پس کجا باید در خواست میدادم؟!!
salamaqmehdi
31-03-2009, 16:32
برای گوشی 6220 :
RM-328 6220n
MEA-B PLUM IRAN
0564782
vahidsport
31-03-2009, 16:48
سلام به همه
یه سوال درمورد 6220 دارم
موقعی که رزولوشن فیلم برداری رو به 320*240 میبریم کیفیت صداش هم کاهش پیدا میکنه یانه تو n95 کیفیت صدا از 48k به 16k کاهش پیدا میکنه ایا اینم این توریه؟
صدای این گوشی چه طوریه در مقایسه با گوشی های SE بگید
ممنون
P A R S A
31-03-2009, 18:31
سلام به همه
یه سوال درمورد 6220 دارم
موقعی که رزولوشن فیلم برداری رو به 320*240 میبریم کیفیت صداش هم کاهش پیدا میکنه یانه تو n95 کیفیت صدا از 48k به 16k کاهش پیدا میکنه ایا اینم این توریه؟
صدای این گوشی چه طوریه در مقایسه با گوشی های se بگید
ممنون
مورد اول رو خبر ندارم!
صداش از نظر كيفيت خيلي عاليه ... ولي بلند نيست! دقيقا برعكس سوني اريكسون كه صداش بلنده ولي كيفيت ...!
ShA.GHOLAM
31-03-2009, 19:04
مورد اول رو خبر ندارم!
صداش از نظر كيفيت خيلي عاليه ... ولي بلند نيست! دقيقا برعكس سوني اريكسون كه صداش بلنده ولي كيفيت ...!
در جواب قسمت اول بگم كه من افت كيفيت صدا نديدم:8:
vahidsport
31-03-2009, 20:34
در جواب قسمت اول بگم كه من افت كيفيت صدا نديدماین چیزی که میگم بیشتر تو موقعی خودش رو نشون میده که دارید از یه موزیک فیلم میگیرید مثلا تو 48k صداهای ریز (منظورم تس تس:31: هستش) رو عالی ضبط میکنه ولی در 16k تقریبا به غیر از صدای ریز بقیه صدا ها رو ضبط میکنه
اگه تونستید یه تست بزنید
ممنون
h.haghighi
01-04-2009, 18:46
قیمت این گوشی نمیخواد پایین بیاد؟
الان تو نت زده 279 تومن
h.haghighi
01-04-2009, 19:03
از لحاظ باطری 6220 بهتره یا 6210
کلاً کدوما بهتره؟
کیفیت عکس 6210 در چه حدیه؟
مثل k800 هست؟
ShA.GHOLAM
01-04-2009, 20:45
قیمت این گوشی نمیخواد پایین بیاد؟
الان تو نت زده 279 تومن
الان كه 230 تو نت زده بدبختها ديگه چقدركم كننن:31:
P A R S A
01-04-2009, 23:22
از لحاظ باطری 6220 بهتره یا 6210
کلاً کدوما بهتره؟
کیفیت عکس 6210 در چه حدیه؟
مثل k800 هست؟
اين بستگي به سليقه و نياز شما داره!
اونطوري كه من شنيدم و تو Review ها خوندم دوربينش زياد تعريفي نيست (عمرا به پاي K800 برسه!) ... باطري هم خبر ندارم!
mohamadreza666
02-04-2009, 00:30
من بازم سوال دارم
1.نه زود خراب نمیشه من دارم خیلی راضیم مخصوصا برای اس ام اس!!!
2.بعد عید ارزون میشه الان اصلا نخر!!!
2.زوم عکاسیش عالیه زیاد هم هست زوم فیلمبرداریشم خوبه فقط خیلی زوم میکنی تار نشون میده!!!
در کل دوربینش خیلی خوفه!!!:27:
h.haghighi
02-04-2009, 14:20
الان كه 230 تو نت زده بدبختها ديگه چقدركم كننن:31:
کدوم سایت؟
من تو دیجی کالا دیدم
ShA.GHOLAM
02-04-2009, 19:15
کدوم سایت؟
من تو دیجی کالا دیدم
kambizdeli
03-04-2009, 09:03
دوستان زحمت كشيدند تو چند تا پست بالاتر براي فارسي كردن گوشي دو تا پروداكت كد اعلام نمودند الان من بايد از كدومشون استفاده كنم براي فارسي كردن گوشيم؟
دوستان زحمت كشيدند تو چند تا پست بالاتر براي فارسي كردن گوشي دو تا پروداكت كد اعلام نمودند الان من بايد از كدومشون استفاده كنم براي فارسي كردن گوشيم؟
وای بازم شروع شد:31:
صبر کن ببین musketeer با کدوم آپدیت کرده شما هم با همون آپدیت کن:46:
musketeer
03-04-2009, 20:20
والا اولی که اصلا برا 6220 نیست!! برای 7500 prism هست
دومی برا 6220 هست. تست نکردم ببینم فارسی میکنه یا نه. چون هر دفعه که میزنم وسطش قطع میشه
راستش جرئت هم نمیکنم اینجا بپرسم!!
farshadmashadi
04-04-2009, 11:17
نقل قول:
نوشته شده توسط miladddd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من بازم سوال دارم
اتفاقا" یکدفعه این گوشی از ارتفاع یک و نیم متری از دستم افتاد و محکم به سرامیک کف خورد شدت ضربه به قدری محکم بود که گوشی دوباره به بالا برگشت و یک بار دیگه هم به زمین خورد اولش فکر کردم گوشی داغون شده ولی وقتی برداشتم دیدم که هیچی نشده بود باور کنید حتی خط و خش هم برنداشته بود،همین مسئله به من ثابت کرد که این گوشی با اینکه چینیه ولی از فنلاندی ها هم اگه بهتر نباشه اصلا"بدتر نیست.
NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:47
خب چون کارخونه نوکیا توی چین ساخته و کلا هیچ فرقی بین کیفیت ساختشون چه مجار باشه چه چین چه فنلاند نیستش
kambizdeli
04-04-2009, 16:20
والا اولی که اصلا برا 6220 نیست!! برای 7500 prism هست
دومی برا 6220 هست. تست نکردم ببینم فارسی میکنه یا نه. چون هر دفعه که میزنم وسطش قطع میشه
راستش جرئت هم نمیکنم اینجا بپرسم!!
چي وسطش قطع ميشه musketeer جان؟ برنامه NSS رو ميگي؟ يعني من هم آپ نكنم؟
يه سوال ديگه هم داشتم: اگه در هنگام هك كردن گوشي به يكي از دو روش بالا (حالا هر كدوم) مشكلي پيش بياد و مراحل تكميل نشه چطوري ميشه Undo كرد؟ و در اين صورت آيا آسيبي به گوشي ميرسه يا نه؟
P A R S A
04-04-2009, 23:25
يه سوال ديگه هم داشتم: اگه در هنگام هك كردن گوشي به يكي از دو روش بالا (حالا هر كدوم) مشكلي پيش بياد و مراحل تكميل نشه چطوري ميشه undo كرد؟ و در اين صورت آيا آسيبي به گوشي ميرسه يا نه؟
هيچ مشكلي پيش نمياد! اگر هم چيزي بشه با يك روشن وخاموش كردن حل ميشه!
البته براي اطمينان يك بكآپ داشته باشيد كه اگر هم به فرض نزديك به محال مشكلي پيش اومد و خواستيد گوشي رو فرمت كنيد اطلاعاتتون نپره!
ولي مشكلي كه اساسي باشه پيش نمياد!
antoni_114
05-04-2009, 01:25
با سلام خدمت دوستان 6220
من دوتا سوال دارم
1. باطری n82وn81 به گوشی 6220 کاملا میخوره و شارژ هم میشه من امتحان کردم جواب داد و گوشی خیلی دیرتر شارژش تموم میشه ولی نمیدونم آیا به گوشی ضرری داره یا نه؟
2. فریمور گوشی من 3.23 بود از سایت نوکیا آپدیت کردم به ورژن 4.13
الانم هکش کردم و انگیج رو نصب میکنم ولی آیکون انگیج دیده نمیشه
miladddd
06-04-2009, 19:55
ببخشيد قيمت 6220 پايين نيومده؟
ميشه قيمت بي گارانتي و با گارانتي اصليشو بديد؟
با سلام خدمت دوستان 6220
من دوتا سوال دارم
1. باطری n82وn81 به گوشی 6220 کاملا میخوره و شارژ هم میشه من امتحان کردم جواب داد و گوشی خیلی دیرتر شارژش تموم میشه ولی نمیدونم آیا به گوشی ضرری داره یا نه؟
2. فریمور گوشی من 3.23 بود از سایت نوکیا آپدیت کردم به ورژن 4.13
الانم هکش کردم و انگیج رو نصب میکنم ولی آیکون انگیج دیده نمیشه
کسی نمیدونه اینکار ضرری داره یا نه؟
farshadmashadi
07-04-2009, 16:41
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم ؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
کسی نمیدونه اینکار ضرری داره یا نه؟
اگه ولتاژش مثل هم باشه فکر نکنم ضرری داشته باشه.
ولی خودمونیم عجب آواتاری داری:31:
acmilan308
09-04-2009, 14:50
سلااااااااااام
حالا باطري n82 اصلي گير مياد؟؟
2-قيمتش چنده؟
3-چه جوري بفهميم اصليه؟
ممنون
kambizdeli
09-04-2009, 15:44
بلاخره بعد از كلي جستجو پروداكت كد فارسي اين گوشي رو بدست آوردم و گوشي رو آپديت كردم گفتم اينجا بنويسم شايد به درد دوستان بخوره:
پروداكت كد فارسي گوشي 6620 كلاسيك:
رنگ مشكي: 0564781
رنگ گوجهاي(احتمالا منظور بنفش باشد البته احتمالا): 0564782
من خودم رنگ مشكي رو داشتم آپديت كردم فارسي اضافه شد ولي بهتره بعد از تاييد مديران محترم اقدام به آپگريد كنيد.
در ضمن از كليه دوستان عزيزي كه كمك كردند ممنونم
P A R S A
09-04-2009, 20:54
نمونه عكس هاي گرفته شده با اين گوشي:
miladddd
11-04-2009, 10:39
چرا قيمت اين گوشي دوباره داره ميره بالا؟
بچه ها من اگه بگم برام از دبي يه نفر اين گوشيو بياره، ميتونم فارسيش كنم؟ مشكل خاصي نداره؟
با سلام
دوستاني كه 6220 دارن ميشه گزينه هاي تنظيمات دوربين رو بگن چي هست مثل اتوفوكوس و ...
در ضمن اين گوشي عكسهاي پي در پي ميگيره ؟ مثل K800 اگه ميگيره حداكثر چند تاست
يه سوال ديگه Ke990 Viewty چطوره به پاي 6220 نميرسه ولي دوربينش چي ؟ خوبه ؟
ممنون
چرا قيمت اين گوشي دوباره داره ميره بالا؟
بچه ها من اگه بگم برام از دبي يه نفر اين گوشيو بياره، ميتونم فارسيش كنم؟ مشكل خاصي نداره؟
بله می تونید. پروداکت کد فارسی رو هم دوستمون تو پست 622 گفتن.
P A R S A
11-04-2009, 21:18
با سلام
دوستاني كه 6220 دارن ميشه گزينه هاي تنظيمات دوربين رو بگن چي هست مثل اتوفوكوس و ...
در ضمن اين گوشي عكسهاي پي در پي ميگيره ؟ مثل K800 اگه ميگيره حداكثر چند تاست
يه سوال ديگه Ke990 Viewty چطوره به پاي 6220 نميرسه ولي دوربينش چي ؟ خوبه ؟
ممنون
سلام دوست عزيز
تنظيمات دوربين گوشي شامل اين موارد هست:
حالت صحنه (اتوماتيك و ماكرو و ورزشي و ...)
فلاش (روشن - خاموش - كاهش قرمزي چشم)
تايمر خودكار
رنگ مايه
وضوح
حساسيت نور
نماياب
تعادل سفيدي
حالت پي در پي (تكي - پيوسته 6 تايي - عكس برداري با فاصله زماني 10 ثانيه تا 30 دقيقه!)
روشنايي
شفافيت
ميزان نور
اين طور كه ميگن Viewty كيفيت فيلمبرداري فوق العاده اي داره! ولي اگه اينترفيس برات مهم باشه قطعا 6220 به دليل داشتن سيستم عامل سيمبين انتخاب بهتري هست! چون اينترفيس Viewty يه مشكلاتي داره و حداقلش اينه كه قيد نرم افزار رو بايد بزني (البته تقريبا) چون كلا LG ها در اجراي جاوا خيلي خوب عمل نمي كنند!
M A S 0 U D
12-04-2009, 21:39
با سلام,میخواستم بپرسم1- چطوری میتونم از طریق گوشی وایرانسل بدون استفاده از کامپیوتر گوشیمو آپدیت کنم؟2-حجم فایلهایی که از این طریق دانلود میشه چقدره و آیا این روش به صرفه تروامن تر؟
لطفا اگه آموزشی دارین, برای افراد مبتدی و با جزییات باشه.
lifeless
13-04-2009, 00:54
سلام دوستان
من نوکیا 6220 دارم ازش راضیم ولی با نصب
بعضی از نرم افزارا مشکل دارم.
موقع نصب نرم افزارا با ارورای مختلفی مواجه
میشم. از جمله:
no certificate
certificate expired
untrusted supplier
دارم دیوونه میشم :(
فک کنم باید گوشیمو هک کنم آره؟ من از این
کار (هک) میترسم.
میترسم از همینی هم که هست بیوفته :(
حالا دوستان مجرب لطف کنن توضیحات و بهترین
نحوه هک کردن رو برام بذارن شاید نظرم عوض شد :(
هک کردن گوشی رو ذاقون نمی کنه؟
پیشاپیش از راهنماییاتون ممنونم. :(
CinemaTik
13-04-2009, 09:57
من می خوام یه مموری چهار گیگ بگیرم واسه گوشی :8: لطفا راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم ؟ موقع خرید به چه نکاتی باید بیشتر توجه کنم ؟ قیمت مموری مورد نظرتون الان توی بازار چنده ؟ و اگر هم کسی گرفته و روی 6220 ـش گذاشته و راضی بوده هم راهنمایی کنه لطفا ...
خیلی ممنونم :27::40:
lifeless
13-04-2009, 12:08
عزیزم من که گفتم اینجا درخواست ندید توی تاپیک خودش در ضمن مال شما در خواست داده شده و احتمالا تا امشب اماده میشه جواب هم تو تاپیک خودش در ضمن اسم من اسماعیل هست
سلام آقا اسماییل :11:
آقا روم نمیشه بگم ولی اگه لطف کنی cer و key برای منم بگیری واقعا شرمنده میشم.
خیر ببینی داداش.
IMEI:356398020737084
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
salamaqmehdi
13-04-2009, 14:40
با سلام,میخواستم بپرسم1- چطوری میتونم از طریق گوشی وایرانسل بدون استفاده از کامپیوتر گوشیمو آپدیت کنم؟2-حجم فایلهایی که از این طریق دانلود میشه چقدره و آیا این روش به صرفه تروامن تر؟
لطفا اگه آموزشی دارین, برای افراد مبتدی و با جزییات باشه.
سلام بازدن كد #0000#* گوشي مشخصات 6220 رو مي آره كه ورژن گوشي ويه سري از اين قبيل مشخصاته
در گزينه option قسمت check for updates رو انتخاب كن....
فايل آپديت از اين طريق حدود 3.5 مگه ولي من به شخصه موفق نشدم و كسي رو هم نديدم از اين روش تعريف كنه
salamaqmehdi
13-04-2009, 14:51
سلام دوستان
من نوکیا 6220 دارم ازش راضیم ولی با نصب
بعضی از نرم افزارا مشکل دارم.
موقع نصب نرم افزارا با ارورای مختلفی مواجه
میشم. از جمله:
no certificate
certificate expired
untrusted supplier
دارم دیوونه میشم :(
فک کنم باید گوشیمو هک کنم آره؟ من از این
کار (هک) میترسم.
میترسم از همینی هم که هست بیوفته :(
حالا دوستان مجرب لطف کنن توضیحات و بهترین
نحوه هک کردن رو برام بذارن شاید نظرم عوض شد :(
هک کردن گوشی رو ذاقون نمی کنه؟
پیشاپیش از راهنماییاتون ممنونم. :(
سلام
مشكل شما با ساين حل ميشه ونيازي به هك نداريد هرچند براي هك هم باز احتياج به ساين داريد
هك وساين هردوخيلي سده اند واصلا" ترسي ندارن.
شما ابتدا گوشيتونو ساين كنيد......... وبعد هم باروش هلو كه legend عزيز زحمتشو كشئدند هكش كنيد.
من می خوام یه مموری چهار گیگ بگیرم واسه گوشی :8: لطفا راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم ؟ موقع خرید به چه نکاتی باید بیشتر توجه کنم ؟ قیمت مموری مورد نظرتون الان توی بازار چنده ؟ و اگر هم کسی گرفته و روی 6220 ـش گذاشته و راضی بوده هم راهنمایی کنه لطفا ...
خیلی ممنونم :27::40:
من سنديك دارم وبه شخصه راضي هستم . گارانتي در خريد مموري كارت مهمترين قسمته والآن قيمتش 12 تومانه وبرادرم مموري 8 گرفته 18 تومن واونم خيلي پرسرعت وخوبه .
lifeless
14-04-2009, 08:01
سلام
مشكل شما با ساين حل ميشه ونيازي به هك نداريد هرچند براي هك هم باز احتياج به ساين داريد
هك وساين هردوخيلي سده اند واصلا" ترسي ندارن.
شما ابتدا گوشيتونو ساين كنيد......... وبعد هم باروش هلو كه legend عزيز زحمتشو كشئدند هكش كنيد.
امکانش هست شماره پست آقای Legend رو بهم بگید؟
روش هلو رو میخواستم یاد بگیرم.
ممنون از اینکه جواب دادین. :11:
lifeless
14-04-2009, 08:33
سلام
من با عرض شرمندگی چند تا سوال داشتم.
1-من اگه بعد از هک گوشی احتمالا خواستم گوشی
رو به حالت اول در بیارم چیکار باید بکنم؟ (به جز disable
کردن رام پچر)
2- میخواستم بدونم به طور کلی شخص شما
چه استفاده ای از هک گوشیتون بردید؟(به جز عدم نیاز به sign کردن
نرم افزارها)
3-من روش هک هلو رو که آقای legend زحمتشو کشیده بودنو دیدم..
حالا سوالم اینه که تو این روش اصلا نیازی به install server نیست؟!!
آخو من چند جا دیدم که گفته بودن باید install server هم نصب شه!
(اگه سوالم بی ربط بود ببخشید)
4-سوال بعریم اینه که من میخواستم گوشیمو هم update کنم. اولا
میخواستم بدونم که با این کار گوشی به هم نمیریزه؟ یا اصلا اینکه
ارزششو داره که Update کنم؟------- ثانیا برای update اول گوشیو
هک کنم یا اول update کنم؟
5-این سوالو میپرسم دعوام نکنین خواهشن :( آخه قبلا بلایای طبیعی
و غیر طبیعی زیاذ برم نازل شده) آخو میترسم. :D آقا گوشیو هک کنم
یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال ببخشید.. دوستون دارم.
M A S 0 U D
14-04-2009, 09:12
چرا نشده؟شما خودت چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟(من فقط به اینترنت dailup و ایرانسل دسترسی دارم)
سلام آقا اسماییل :11:
آقا روم نمیشه بگم ولی اگه لطف کنی cer و key برای منم بگیری واقعا شرمنده میشم.
خیر ببینی داداش.
IMEI:356398020737084
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
با سلام خدمت شما خوب اون قضیه سایت opda که ما برای جمع در خواست میدادیم کنسل شده و دیگه به اون روش نمیشه ولی شما میتونی بری به اینجا روش درخواست انفرادی رو نوشته به صورت خیلی ساده و خودت در خواست بدی
یا یه راه دیگه که یه تاپیک دیگه هست تو سایت که به یه سایت دیگه درخواست میده که یکی از دوستان به نام Phoenix71 که زحمت درخواست رو میکشه البته بگم نمیدونم سر وکی مثل سایت opda رو همه برنامه ها جواب میده یا نه به این ادرس که اونجا در خواست میدی دوستمون زحمت این کار رو میکشی
البته یه وبلاگ هم هست یکی از دوستان معرفی کرده نمیدونم ولی میگن با پر کردن یه فرم ساده فایل سر و کی شما رو تو سایت opda درخواست میدن به این ادرس
البته امیدوارم مدیران این رو به حساب تبلیغ نذارن در ضمن اسماعیل اینجوری نوشته میشه نه اینجوری اسماییل
salamaqmehdi
14-04-2009, 15:11
شما خودت چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟
من آپديت با جف رو پيشنهاد ميكنم . ابتدا فريمور 4.13 مناسب رو دانلود ميكني بعد آفلاين در كمتر از 3 دقيقه گوشيتو آپديت مي كني وكلي امكانات ديگه ..... مثلا " لايف تايمر گوشيمو صفر كردم بكاپ گرفتم و....
تا حالا 4 تا 6220 رو بااين روش آپ كردم وبه هيچ مشكلي برنخوردم .
اين هم چند تا عكس از فريمور جديد:
يا علي
salamaqmehdi
14-04-2009, 15:24
lifeless[/b];3687989]آقا روم نمیشه بگم ولی اگه لطف کنی cer و key برای منم بگیری واقعا شرمنده میشم.
خیر ببینی داداش.
Imei:356398020737084
من براي شما تو اپدا درخواست دادم ولي ميگه اي مي شما قبلا" وارد شده وقبول نمي كنه
يا علي
lifeless
14-04-2009, 17:02
من براي شما تو اپدا درخواست دادم ولي ميگه اي مي شما قبلا" وارد شده وقبول نمي كنه
يا علي
سلام
آقا خدمتتون عرض شود که دقیقا 30 دقیقه بعد از
اینکه اینجا درخواست دادم خودم تونستم در کمال
نا باوری ثبت نام کنم و فایل ها رو درخواست کنم. :31::31:
آقا خیلی مردی شما :40::40::40:
دوستود دارم :11:
امکانش هست شماره پست آقای Legend رو بهم بگید؟
روش هلو رو میخواستم یاد بگیرم.
ممنون از اینکه جواب دادین. :11:
lifeless
15-04-2009, 13:36
سلام
کردن رام پچر)
نرم افزارها)
3-سوال بعدیم اینه که من میخواستم گوشیمو هم update کنم. اولا
ارزششو داره که Update کنم؟------- ثانیا برای update اول گوشیو
4-این سوالو میپرسم دعوام نکنین خواهشن :( آخه قبلا بلایای طبیعی
و غیر طبیعی زیاذ برم نازل شده) آخو میترسم. :D آقا گوشیو هک کنم
یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!
salamaqmehdi
15-04-2009, 13:55
سلام
کردن رام پچر)
نرم افزارها)
3-سوال بعدیم اینه که من میخواستم گوشیمو هم update کنم. اولا
ارزششو داره که update کنم؟------- ثانیا برای update اول گوشیو
4-این سوالو میپرسم دعوام نکنین خواهشن :( آخه قبلا بلایای طبیعی
و غیر طبیعی زیاذ برم نازل شده) آخو میترسم. :d آقا گوشیو هک کنم
یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!
1 )مي تونيد نرم افزار هاي هكو مثل هر نرم افزار ديگه اي پاك كنيد ويا گوشيتونو ريست كنيد و...
2 )هك يعني دسترسي به فايل هاي سيستمي گوشي و اعمال يه سري تغييرات ديوونگي
بطور مثال قطع كردن صداي شاتل دوربين - تغيير صداي استارت آپ - تغيير لوگوي نوكيا - نصب كلاينت انگيج -
خلاصه كنم هك يعني گذشتن از محدوديت ها
3 )اگه گوشيتون زبون فارسي ساپورت ميكنه فكر نمي كنم نيازي به اپ باشه هرچند در آپديت مزيت هايي مثل مديريت فايل قويتر و... هستش
اول آپديت كن بعد هك كن . هك به روش هلو 2 دقيقه بيشتر طول نمي كشه .
اگه ميترسي گوشيتو بده من تا برات تو كمتر از 5دقيقه به بالاترين ورژن آپديتش كنم .ما اينجا هستيم تا با كمك هم با در مشكلات زندگي وگرداب هاش فرو رويم .:31:
4) هكش كن . براي خودت نمي دونم ولي براي گوشيت هيچ مشكلي بوجود نمياد .
موفق باشي دوست من
ياعلي
ظاهرا دوستان پروداکت کد رو گذاشتن
حالا ممکنه یکی یگه چطور گوشی رو فارسی کنیم؟
البته من منو ها رو انگلیسی میخوام
فقط میخوام بتونم در اس ام اس هام گچپژ تایپ کنم
ممنون
lifeless
15-04-2009, 22:39
سلام
آقا من خواستم برا برادرم از سایت
اپدا فایل cer و key بگیرم میگه قبلا درخواست شده!!
یعنی اینکه قبول نمیکنه imei رو.
من برا پیگیریشم اقدام کردم ولی نتیجه ای نداشت.
میشه راهنماییم کنید یا اینکه خودتون لطف کنید زحمت
بکشید فایلا رو بگیرید برام؟ ممنون میشم.
IMEI:356836020260052
kambizdeli
15-04-2009, 23:29
ممنون
دوست عزيز شما به پست 567 هيمن تايپك كه آقا مهدي زحمتش رو كشيدند مراجعه كن همه چيز كاملا توضيح داده شده است
ممنون
با سلام
دوست من اگه شما منوها رو انگلیسی میخوای و فقط میخوای بتونی فارسی بنویسی نیازی به اپدیت نیست اگه گوشیت هک شده هست به این تاپیک مراجعه کن و براحتی میتونی زبان شیرین فارسی را برای نوشتن به گوشی اضافه کنی خیلی راحته و من تست کردم جواب میده توضیحات لازم هم تو همان تاپیک هست
asalbest20
17-04-2009, 14:08
مرسی دفترچه فارسی دانلود کردم کمک خیلی بزرگی کردید خیلی مممنون
سلام خسته نباشيد دوستان من گوشيم 6220 و هكش كردم يه لطفي بكنيد 1 آموزش كامل از طريقه نصب ngage روي 6220 بذاريد كه دوستان استفاده كنند. ممنونم
lifeless
18-04-2009, 11:49
سلام خدمت همه دوستان خوبم.
آقا من موقع آپدیت کردن به مشکل بر میخورم
همش :( ( موقع دانلود کردن 152 مگابایت) همش
کانکشن ارور میده.
امکانش هست یه نفر لطف کنه و لینک دانلود آپدیت
رو بذاره تا من به صورت آفلاین آپدیت کنم گوشیمو؟!!
در ضمن current verson 4.13 هستش.
و سوال اینکه آپدیت کردن آفلاین برا گوشی ضرر نداره؟
من سخت منتظر لینک و جواب هستم.
با تشکر.
kambiz18
18-04-2009, 13:12
سلام دوستان من از روزای اول این تاپیک رو می خوندم (وقتی 5 صفحه بود).حتی 6220 رو اینجا باهاش اشنا شدم و خریدم همیشه جواب سوالام رو پیدا می کردمتو تاپیک و نیازی نمیدیدم که پست بدم اما بالا خره به یه مشکلی خوردم که هیچ کدوم از دوستان مطرح نکردن.
من می خوام قاب گوشی رو بطور کامل باز کنم کسی اموزشش باز کردن قابشو نداره خوداییش ممنون می شم اخه خیلس خاک رفته تو کوشی هتمن باید کامل باز بشه لطفا کمک کنین
salamaqmehdi
18-04-2009, 20:37
سلام دوستان من از روزای اول این تاپیک رو می خوندم (وقتی 5 صفحه بود).حتی 6220 رو اینجا باهاش اشنا شدم و خریدم همیشه جواب سوالام رو پیدا می کردمتو تاپیک و نیازی نمیدیدم که پست بدم اما بالا خره به یه مشکلی خوردم که هیچ کدوم از دوستان مطرح نکردن.
من می خوام قاب گوشی رو بطور کامل باز کنم کسی اموزشش باز کردن قابشو نداره خوداییش ممنون می شم اخه خیلس خاک رفته تو کوشی هتمن باید کامل باز بشه لطفا کمک کنین
دوست عزيز اينو پيدا كردم ولي شرمنده با ديال آپ نتونستم تست كنم .ايشالله كه به دردت بخوره
farshadmashadi
18-04-2009, 23:48
دوست عزیزsalamaqmehdiمیشه آپدیت آفلاین رو به ما یاد بدی،خیلی آقایی
emadonline
18-04-2009, 23:50
آقا منم می خوام قابش رو باز کنم ولی نمی دونم چی جوری. این لینکش کار نمی کنه واسه من. قاب اوریجینال داره من بخوام عوضش کنم؟ قیمتش چنده؟
lifeless
19-04-2009, 00:04
منم واقعا نیاز دارم :41:
ممنون.
salamaqmehdi
19-04-2009, 12:47
منم واقعا نیاز دارم :41:
ممنون.
سلام .چشم . روچشم
ابتدا بايد فايل مناسب رو براي گوشيتون دانلود كنيد كه لينك ها رو براتون ميذارم .
سپس بايد نرم افزار جف رو هم دانلود كنيد كه لينك اونم براتون ميذارم .
بعد بايد روش كار با جف رو ياد بگيريد به همراه فيلم آموزشي كه اونم باز براتون لينك ميدم .
خوب ابتدا حتما" يه سري به اين تاپيك بزنيد واونومرجع قرار بديد .لينك نرم افزار وروش كار رو كاملا" دوست خوبم آق مهدي توضيح دادن:
واين هم فايل هاي فلش:
فایل فلش فارسی 6220C ورژن 4.13
MCU
PPM
CNT
19-04-2009, 14:17
دوست عزيز اينو پيدا كردم ولي شرمنده با ديال آپ نتونستم تست كنم .ايشالله كه به دردت بخوره
داش این لینک کار نمیکرد لطفا یه لینک سالم بده این قاب فابریکه می ترسم اشتباه بازشکنم بشکنه قربونه دستت :40::10::11:
تاپیک مخصوصش تو فروم خودمون هست اونوقت آدرس موبایلستان رو می دید؟ جالبه:5:
lifeless
19-04-2009, 23:57
سلام .چشم . روچشم
ابتدا بايد فايل مناسب رو براي گوشيتون دانلود كنيد كه لينك ها رو براتون ميذارم .
سپس بايد نرم افزار جف رو هم دانلود كنيد كه لينك اونم براتون ميذارم .
بعد بايد روش كار با جف رو ياد بگيريد به همراه فيلم آموزشي كه اونم باز براتون لينك ميدم .
خوب ابتدا حتما" يه سري به اين تاپيك بزنيد واونومرجع قرار بديد .لينك نرم افزار وروش كار رو كاملا" دوست خوبم آق مهدي توضيح دادن:
واين هم فايل هاي فلش:
فایل فلش فارسی 6220c ورژن 4.13
mcu
ppm
cnt
19-04-2009, 23:59
تاپیک مخصوش تو فروم خودمون هست اونوقت آدرس موبایلستان رو می دید؟ جالبه:5:
سلام خوش اخلاق من :31:
خوبی استاد؟:31:
چه خبر؟ :13: Ignore کردی؟ :21:
:41: :11:
meisam317
20-04-2009, 08:00
به به ماشالله تاپیک میره جلو منکه دوسه هفته است نمیتونم بیام:31:
lifeless
20-04-2009, 11:19
سلام
فایلای آپدیتی که آقا مهدی زحمتشو کشید
همشون 4share هستن و موقع دانلود از وسطای
کار دانلود قطع میشه :( اکانت میخواد که نداریم!!
لینک مستقیم رو نمیشه بذارید؟ ممنونم.
kambiz18
20-04-2009, 11:30
ای بابا رفقا این خیلی مهمه جونه من کسی نیست کمکم کنه :42::42::41:
kambiz18
20-04-2009, 15:45
ای بابا رفقا این خیلی مهمه جونه من کسی نیست کمکم کنه :42::42::41:
اینم به سوالام اظافه شده = چجوری باید اینترنت برم با این گوشی به ایرانسل پیامک زدم ( ینی همو کدبرای دریافت تنظیمات gprs اما گفت گوشی شما در سیستم موجود نمی باشد باید چی کار کنم ؟
سلام
بلاخره من هم به جمع 6220 ها پیوستم
گوشی خیلی خوبیه مخصوصا اون اوقات شرعیش که با ماهواره تنظیممی شه !
راستش من تا حالا نوکیا نداشتم می خواستم ببینم چه طوری بایدتوش نرم افزار ریخت یا مثلا چرا وقتی یه پوشه رو توی رم کپی می کنم نشون نمی ده ؟
واینکه فایل منجر این گوشی کجاست ؟
در ضمن 242 خریدم - پاساژ الزهرا - قم
lifeless
20-04-2009, 21:05
سلام
بلاخره من هم به جمع 6220 ها پیوستم
گوشی خیلی خوبیه مخصوصا اون اوقات شرعیش که با ماهواره تنظیممی شه !
راستش من تا حالا نوکیا نداشتم می خواستم ببینم چه طوری بایدتوش نرم افزار ریخت یا مثلا چرا وقتی یه پوشه رو توی رم کپی می کنم نشون نمی ده ؟
واینکه فایل منجر این گوشی کجاست ؟
در ضمن 242 خریدم - پاساژ الزهرا - قم
سلام دوست عزیز
بهت تبریک میگم گوشی خوبی خریدی.
برای نصب نرم افزار باید از طریق pc suite اقدام کنی.(Install Applications)
برای دیدن پوشه میتونی به فایل منیجر بری:
menu-->settings-->Data Mgr-->File Mgr
این گوشی swf رو اجرا می کنه اما گزینه ای برای تنظیماون به عنوان پسزمینه وجود نداره ؟
چهطور می شه یه ساعت فلش (swf) رو تو پس زمینه گذاشت
آقا در ضمن ما هرچی با پی سی سویت خواستیم برنامه بریزیم ارور داد
چند تا برنامه از این سایت از بخش سیمبین سری 60 ورژن 3 دانلود کردم ولی با پی سی سوییت نصب نشد !
این گوشی swf رو اجرا می کنه اما گزینه ای برای تنظیماون به عنوان پسزمینه وجود نداره ؟
چند تا برنامه از این سایت از بخش سیمبین سری 60 ورژن 3 دانلود کردم ولی با پی سی سوییت نصب نشد !
با سلام عزیزم شما یا باید گوشی رو هک کنی یا برنامه رو ساین کنی به همین راحتی
salamaqmehdi
21-04-2009, 12:39
سلام دوتا عكس از گوشيم گذاشتم
اين لينك برنامه ها براي چرخش صفحه نمايش وبرداشتن نوار هاي اضافه وگذاشتن فايل gif باندازه دلخواه روي صفحه نمايش .(البته برنامه آخري توي عكس معلوم نيست)
اين ها رو به هيچ وجه از دست نديد .گوشيتون خيلي خوشگل ميشه!!!
ياعلي
یعنی نوکیا هم مثل سامسونگ همین جوری برنامه نمی ریزه ؟
برای قرار دادن فلش در پس زمینه چه کار کنم ؟
Farshid9920062006
21-04-2009, 14:35
ایا ngage روی این گوشی نصب می شه
Majid393
21-04-2009, 14:59
ایا ngage روی این گوشی نصب می شه
بله .... نصب میشه ..... ولی فعلا" بعضی از بازیهای کرک شده روی گوشیهای fp2 ( مثل 6220 ، ان78 ، ان96 و .... ) به صورت تریال ( محدود ) اجرا میشن .
Majid393
21-04-2009, 15:08
این fp2 چیه؟
سیمباین 9.3
fp2 مخفف کلمه ی Feature Pack 2 هست .
در مقایسه با سیمباین 9.2 یه سری افکت و چند تا چیز دیگه بهش اضافه شده .
برنامه های 9.2 روی 9.3 هم نصب میشه .
آیا دستگاه وایفای اکسترنال واسه این گوشی هست؟
جواب ما رو هم بدین
چه جوری swf بزارم برای پس زمینه ؟
ShA.GHOLAM
21-04-2009, 18:40
جواب ما رو هم بدین
چه جوری swf بزارم برای پس زمینه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چرا وقتی دارم با جی پی اس کار می کنم وقتی یه مدت ثابت هستم و حرکت نمی کنم برنامه هنگ می کنه و بااینکه چراق جی پی اس کاملا روشنه ولی دیگه حرکتم رو نشون نمی ده و باید برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم !
در ضمن من می خوام به عنوان پس زمینه از swf استفاده کنم نه به عنوان اسکرین سیور
راستی این دستور صوتی هم خیلی باحاله ها مخصوصا که 2 تومن دام فارسیش کرد تمام دستوراتشم فارسی شده !
همه چیز رو درست فارسی می خونه به جز اس ام اس ها مثلا : " سلام " رو می خونه "مالس" به نظر شما چه کار کنم که درست شه
یه سوال دیگه هم داشتم فروشنده هه می گفت سه تا دوربین داره ولی فکر کنم سومی حس گر نور باشه نه؟؟؟؟؟؟؟
آقا این نوکیا چه قدر سخته
می شه این هم جواب بدین که چهطوری دلیور پیام ها رو فعال کنم ؟
kambiz18
21-04-2009, 22:41
با با من گفتم یه روزه اینوجواب می دین. بچه ها هیچکدومتون راهکاری ندارین که به من کمک کنه بابا باید حتما قابشو باز کنم لطفا یه اموزش بزارین برزگان تاپیککمک کنید :19::19::19::19::19::19::19::19:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم به خصوص جناب رامین
من یه گوشی 6620c رو میخواستم آپدیت کنم با فریمور جدید که وقتی برنامه nsu رو باز میکنم و دکمه استارت رو میزنم یه پیغامی میده که برا آپدیت نمیره.
من عکسشو میزارم لطفا شما بگید مشکل کجاست.
در ضمن من فریمور 4.13 رو هم گرفتم از اینترنت حالا با کدوم برنامه آپدیت کنم بهتره و راحت تره.
لطفا لینکشو برام بزارید
lifeless
21-04-2009, 23:59
یه سوال دیگه هم داشتم
چرا وقتی دارم با جی پی اس کار می کنم وقتی یه مدت ثابت هستم و حرکت نمی کنم برنامه هنگ می کنه و بااینکه چراق جی پی اس کاملا روشنه ولی دیگه حرکتم رو نشون نمی ده و باید برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم !
در ضمن من می خوام به عنوان پس زمینه از swf استفاده کنم نه به عنوان اسکرین سیور
راستی این دستور صوتی هم خیلی باحاله ها مخصوصا که 2 تومن دام فارسیش کرد تمام دستوراتشم فارسی شده !
همه چیز رو درست فارسی می خونه به جز اس ام اس ها مثلا : " سلام " رو می خونه "مالس" به نظر شما چه کار کنم که درست شه
یه سوال دیگه هم داشتم فروشنده هه می گفت سه تا دوربین داره ولی فکر کنم سومی حس گر نور باشه نه؟؟؟؟؟؟؟
آقا این نوکیا چه قدر سخته
می شه این هم جواب بدین که چهطوری دلیور پیام ها رو فعال کنم ؟
سلام
جی پی اس خود گوشی یه خورده دردسر داره.. اگه بخوای ازش
استفاده کنی باید نرم افزارای جی پی اس رو روش نصب کنی.
حالا اگه نرم افزار خواستی پیام خصوصی بفرست برام.
دوست عزیز قرار دادن swf برا زمینه تا اونجایی که من میدونم امکان پذیر
نیست. حالا دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
فرمان صوتی فارسی خیلی محدود هستش و فقط تعداد اندکی از
کلماتو تلفظ میکنه چون برا زبان فارسی هوشمند نیست. و حتی
اگه دقت کرده باشی همون تلفظ انگلیسیشم برا بعضی از کلمات
ماشینیه (صحیح نیست) البته فرمان صوتیش برا زبان انگلیسی خوبه.
:18: احتمالا فروشنده یه مشکل مغزی داشته :27: (شک نکن)
اون سومیش حسگره :20:
دلیوری ریپورتو نتونستی فعال کنی؟:41: بسیار خوب:
menu>messaging>options>settings>text message>recieve report>YESSSSS
:27::31:
lifeless
22-04-2009, 00:39
دوستان این سایتی رو که معرفی میکنم گر چه ربطی به
این کلوب نداره ولی حیفم اومد شما استفاده نکنید!!
این سایتو ببینید پی به پیشرفت چشمگیر بشر می برید ;)
lifeless
22-04-2009, 08:54
سلام
این سایت تم های جالبی داشت گفتم بذارم
شما هم استفاده کنید.
jaber1361
22-04-2009, 12:42
ببخشید کسی فایل آپگرید گوشی 6220c فارسی رو نداره بهم بده؟ (با استفاده از نرم افزار نوکیا آپلودر)
الآن ورژن گوشیم 3.23 , type: Rm-328 هست.
lifeless
22-04-2009, 12:51
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم به خصوص جناب رامین
من یه گوشی 6620c رو میخواستم آپدیت کنم با فریمور جدید که وقتی برنامه nsu رو باز میکنم و دکمه استارت رو میزنم یه پیغامی میده که برا آپدیت نمیره.
من عکسشو میزارم لطفا شما بگید مشکل کجاست.
در ضمن من فریمور 4.13 رو هم گرفتم از اینترنت حالا با کدوم برنامه آپدیت کنم بهتره و راحت تره.
لطفا لینکشو برام بزارید
سلام دوست عزیز
یکی دو بار امتحان کن مشکلت باید حل شه. :27:
lifeless
22-04-2009, 12:53
ببخشید کسی فایل آپگرید گوشی 6220c فارسی رو نداره بهم بده؟ (با استفاده از نرم افزار نوکیا آپلودر)
الآن ورژن گوشیم 3.23 , type: Rm-328 هست.
سلام
به پست 656 مراجعه کنید دوست خوبم
آقا مهدی زحمتشو کشیده. :20:
آقا یه سوال دیگه هم داشتم
چرا این گوشی اسنقدر کمه
من 1 ساعت و نیم کل پاساژ الزهرا رو گشتم آخر 3 تا مغازه 6220 داشتم
مگه گوشی خوب و ارزونی نیست ؟ به نظر شما چرا اینقد کمه؟(البته اینم بگم که پاساژ الزهرا نسبت به قم مثل پاساژ علاعدین نسبت به تهرانه )
و در عوض 75 درصد ویترین ها به گوشی های چینی تبدیل !!!
lifeless
22-04-2009, 16:25
آقا یه سوال دیگه هم داشتم
چرا این گوشی اسنقدر کمه
من 1 ساعت و نیم کل پاساژ الزهرا رو گشتم آخر 3 تا مغازه 6220 داشتم
مگه گوشی خوب و ارزونی نیست ؟ به نظر شما چرا اینقد کمه؟(البته اینم بگم که پاساژ الزهرا نسبت به قم مثل پاساژ علاعدین نسبت به تهرانه )
و در عوض 75 درصد ویترین ها به گوشی های چینی تبدیل !!!
خوب معلومه!! خودتم داری میگی گوشیه خوبو ارزونیه و همه ببینن میخرن!
پس .....:8:
P A R S A
22-04-2009, 17:49
من كه اصلا الزهرا رو قبول ندارم قيمت هاشون بالاست ، فروشنده ها هم چيزي از موبايل سرشون نميشه! اون وقت كه من 6220 رو گرفتم الزهرا كمترين قيمت حدود 230 و 240 به بالا بود از بلوار امين گرفتم 224 تومن!
آیا دستگاه وایفای اکسترنال واسه این گوشی هست؟
کسی نمیدونه؟
من كه اصلا الزهرا رو قبول ندارم قيمت هاشون بالاست ، فروشنده ها هم چيزي از موبايل سرشون نميشه! اون وقت كه من 6220 رو گرفتم الزهرا كمترين قيمت حدود 230 و 240 به بالا بود از بلوار امين گرفتم 224 تومن!
من همه جا رو گشتم ! هیچ جا کمتر از 250 نمی دادند
شما کی خریدی؟ احتمالا وقت ارزونیش بوده !
فروردین ماه که رفتم قیمتا 280 تا 270 بود انگار قیمت این گوشی خیلی نوسان داره نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی به کسانی که این گوشی رو دارند توصیه می کنم برنامه ی قرآنی که نوکیا ساخته به همراه فایل های صوتیش از سایت نوکیا دانلودکنند (حدود 200 مگ) برا من که دو روز طول کشید (بادایل آپ گازوییلی :19:) ولی واقعا می ارزید :20:
kambizdeli
22-04-2009, 19:56
دوستان من يك مشكل پيدا كردم. Lcd گوشي من بدون اينكه كوچكترين ضربهاي بخوره يك خط سبز رنگ عمودي افتاده روش. اولش فكر كردم نرمافزاريه. مستر ريست كردم درست نشد. هيچ خشي هم روي شيشه lcd نداره؟ اگه مشكل از lcdايش باشه چقدر واسم آب ميخوره كه بخوام درستش كنم؟ همينطوري هم يهويي پيداش شده؟
دوستان می خوام رم گوشی رو ارتقا بدم فعلا خودش 1 گیگه (روش بود)
به نظر شما چه قدر می تونم رم رو ارتقا بدم ؟
بهترین حالتش که کاهش سرعت هم نداشته باشم چه قدره ؟
بهترین مارک رم برای این کار چیه ؟
Majid393
22-04-2009, 22:16
دوستان می خوام رم گوشی رو ارتقا بدم فعلا خودش 1 گیگه (روش بود)
به نظر شما چه قدر می تونم رم رو ارتقا بدم ؟
بهترین حالتش که کاهش سرعت هم نداشته باشم چه قدره ؟
بهترین مارک رم برای این کار چیه ؟
به 8 گیگ میتونید ارتقا بدید ..... 16 گیگ هم اگر تو بازار گیر بیارید میشه استفاده کرد البته اگه گوشیتون به آخرین فریمور اپدیت باشه .
مارکهای مختلفی هست : ساندیسک ، ترنسند ، سیلیکون پاور ، a data و ......
من ساندیسک و ترنسند رو بیشتر از همه قبول دارم ..... :20:
jaber1361
23-04-2009, 13:10
من همه جا رو گشتم ! هیچ جا کمتر از 250 نمی دادند
شما کی خریدی؟ احتمالا وقت ارزونیش بوده !
فروردین ماه که رفتم قیمتا 280 تا 270 بود انگار قیمت این گوشی خیلی نوسان داره نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی به کسانی که این گوشی رو دارند توصیه می کنم برنامه ی قرآنی که نوکیا ساخته به همراه فایل های صوتیش از سایت نوکیا دانلودکنند (حدود 200 مگ) برا من که دو روز طول کشید (بادایل آپ گازوییلی :19:) ولی واقعا می ارزید :20:
آدرس دانلودش رو لطف میکنید؟
آدرس دانلودش رو لطف میکنید؟
اول مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد برنامه رو دانلود کنید (حدود 4 مگ)
بعد فایل صوتی برنامه رو دانلود کنید
بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردی پوشش رو باز کن و به مسیر زید برو
private\200044bc\Quraan\sound\2
بعد فایل ها رو در مسیر زیر جایگزین فایل های قبلی کن :
private\200044bc\Quraan\sound\2
به 8 گیگ میتونید ارتقا بدید ..... 16 گیگ هم اگر تو بازار گیر بیارید میشه استفاده کرد البته اگه گوشیتون به آخرین فریمور اپدیت باشه .
مارکهای مختلفی هست : ساندیسک ، ترنسند ، سیلیکون پاور ، a data و ......
من ساندیسک و ترنسند رو بیشتر از همه قبول دارم ..... :20:
واقعا این حجم ها رو ساپورت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون 4 گیگ بستمه می ترسم هنگ کنه چون چینی هست
حالا مشکلی که با 4 گیگ پیش نمی آد؟
lifeless
23-04-2009, 14:20
سلام دوست عزیز
گوشی تا 8 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه :46: البته همون 8 گیگ هم
اگه بیشتر از 6 گیگ پر بشه گوشی سرعتش میاد پایین و بعضی وقتا
هم امکان هنگ کردنش هست.
پیشنهاد من به شما یه رم 4 گیگ با مارک سیلیکون پاور هستش.
(کیفیت سیلیکون عالیه..نگران نباش) :8:
lifeless
23-04-2009, 17:38
کسی نمیدونه؟
دوست عزیز
لابد کسی چیزی نمیدونه و اگرم میدونست
خب راهنمایی می کرد. منم بعید میدونم که
External Wi-fi وجود داشته باشه.
سلام
گوشی مشکی با پروداکت کی 0564781 آپدیت شد
هم زبان فارسی هم منو فارسی
موفق باشید.....
salamaqmehdi
23-04-2009, 19:11
دوستان من يك مشكل پيدا كردم. Lcd گوشي من بدون اينكه كوچكترين ضربهاي بخوره يك خط سبز رنگ عمودي افتاده روش. اولش فكر كردم نرمافزاريه. مستر ريست كردم درست نشد. هيچ خشي هم روي شيشه lcd نداره؟ اگه مشكل از lcdايش باشه چقدر واسم آب ميخوره كه بخوام درستش كنم؟ همينطوري هم يهويي پيداش شده؟
دوست من ما مشكل مشترك داريم ولي من فكر ميكنم بر اثر ضربه باشه
خط رو گوشي من افقي است واول كمتر از يك سانت بود ولي بعد ضخيمتر شد وكل عرض صفحه رو گرفت ولي حالا با دعا وصلوات روز بروز كمتر ميشه والآن از اولش بهتر شده
پيشنهادم اينه كه شما هم توكل كنيد وكمي صبر چون 3250 يكي از دوستام همين مشكلو وداشت ولي درست شد .البته شنيدم با داغ كردن آي سي هاي ال سي دي هم اين مشكل حل ميشه .
بيخيال
ياعلي
P A R S A
23-04-2009, 21:51
اگه بیشتر از 6 گیگ پر بشه گوشی سرعتش میاد پایین و بعضی وقتا
هم امکان هنگ کردنش هست.
من هشت گيگ گذاشتم كمتر از يك گيگ خالي داره! هنگ هم خبري نيست...!
بعدشم چيني بودن يا نبودن كه ملاك ساپورت نيست ... هر جا توليد بشه افغانستان يا فنلاند يا چين همه اش كارخونه تحت ليسانس نوكيا هست و همون كيفيت ... فقط چون نيرو كار ارزونه توي چين ميزنه ... اگه اينطوره n96 هم رم بيشتر از 4 ساپورت نمي كنه چون توليد چين هست ...! مهم سيمبين گوشي هست و نسخه فريميورش!
تازه اين كه چيزي نيست من روي گوشي قبليم (6120) كه سيمبينش 9.2 بود هم از رم 8 گيگابايت استفاده مي كردم و مشكلي نداشتم...!
lifeless
23-04-2009, 22:39
سلام مهدی جان
آقا من نتونستم فایل های آپدیت گوشی رو دانلود کنم.
میشه فایلا رو اگه لینک دیگه ای ازشون داری
بگی؟ مثلا رپید شیر. آخه من اکانت رپیدشیر دارم
مرسی داداش.
farshadmashadi
24-04-2009, 01:04
من خودم قبل از عید 218 خریدم،یادمه یکی از دوستانم قبل از من ،بهمن ماه رنگ مشکی رو با اینکه گرونتر هم بود 198 خریده بود،واقعا" مفت بود نمی دونم الان چرا اینقدر گرون شده!
سلام مهدی جان
آقا من نتونستم فایل های آپدیت گوشی رو دانلود کنم.
میشه فایلا رو اگه لینک دیگه ای ازشون داری
بگی؟ مثلا رپید شیر. آخه من اکانت رپیدشیر دارم
مرسی داداش.
کدوم فایلو نیاز داری؟
لینکشو بده برات مستقیم کنم
سلام دوستان
من ديروز گوشي 6220 گرفتم. ولي نميدانم چرا نشانگر داشتن پيغام جديد روي دسكتاپش مرتب چشمك ميزند. inbox هم كاملا خاليه!!كسي ميدونه مشكلش چيه؟
lifeless
24-04-2009, 12:52
سلام دوستان
من ديروز گوشي 6220 گرفتم. ولي نميدانم چرا نشانگر داشتن پيغام جديد روي دسكتاپش مرتب چشمك ميزند. inbox هم كاملا خاليه!!كسي ميدونه مشكلش چيه؟
سلام
یه بار گوشی رو ریست کارخونه ای کنی (factory setting reset) احتمالا درست میشه.
اگه نشد گوشی رو ریست کامل کن: *#7370# (ستاره-مربع-هفت-سه-هفت-صفر-مربع)
البته روش دوم باعث میشه که کل اطلاعات روی گوشی پاک شن. قبلش یه بک آپ بگیر.
:20:
lifeless
24-04-2009, 12:54
کدوم فایلو نیاز داری؟
لینکشو بده برات مستقیم کنم
سلام دوست عزیز اگه لینکای پست 656 رو مستقیم کنی
ممنون میشم:40: آخه سایت 4share محدودیت دانلود داره.:41:
چرا هرچی با سیمکارت ایرانسل و با خود گوشی می خوام آپدیت کنم پیغام میده.یه دفعه میگه سرور قطعه!یه دفعه میگه فایل آپدیت موجود نیست و یه دفعه هم که قبول میکنه و مشخصات فایل آپدیت رو میاره و وقتی دانلود رو میزنی خطا میده تا حالا کسی باخود گوشی آپدیت کرده؟
MCU
PMM
CNT
lifeless
24-04-2009, 15:34
MCU
PMM
CNT
tnx so much :11:
فایل فلش فارسی 6220c ورژن 4.13
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mansour).rar
mcu
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mansour).rar
pmm
کد:
cnt
با این فایلا باید چه کار کنیم؟
salamaqmehdi
24-04-2009, 20:13
اينا فايل هاي فلش گوشي به فريمور 4.13 هستش كه زبان فارسي هم ساپورت ميكنه وهمچنين زبان اردو براي برادران افاغنه
كه ميتونيد ازباكس قدرتمند جف براي آپديت استفاده كنيد .
ياعلي
نحو آپدیت رو میشه توضیح بدهی؟
یکی رو دانلود کنیم بسه یا همش نیازه؟
lifeless
24-04-2009, 22:21
اينا فايل هاي فلش گوشي به فريمور 4.13 هستش كه زبان فارسي هم ساپورت ميكنه وهمچنين زبان اردو براي برادران افاغنه
ياعلي
لطفا لینک آموزشی باکس جف رو بذار مهدی جان.:46:
jaber1361
25-04-2009, 10:09
سلام دوستان
من ديروز گوشي 6220 گرفتم. ولي نميدانم چرا نشانگر داشتن پيغام جديد روي دسكتاپش مرتب چشمك ميزند. Inbox هم كاملا خاليه!!كسي ميدونه مشكلش چيه؟
مشکل از پیام های ذخیره شده روی سیم کارت هست .
باید به قسمت پیام های بری و گزینه پیام های سیمکارت رو از منوی تنظیمات انتخاب کنی و پیام های جدید ذخیره شده روی اون رو پاک کنی.
salamaqmehdi
25-04-2009, 12:53
لطفا لینک آموزشی باکس جف رو بذار مهدی جان.:46:
اين لينك موبايلستانه .
البته توي پي سي هم تاپيك جف هست وبايد سرچ كنيد
ياعلي
jaber1361
25-04-2009, 13:07
تفاوت فریمور 3.23 با 4.13 (فکرکنم آخریش باشه ) چیه ؟
میشه لیست تغییرات رو لطف کنید؟
lifeless
25-04-2009, 21:28
اين لينك موبايلستانه .
البته توي پي سي هم تاپيك جف هست وبايد سرچ كنيد
ياعلي
سلام مهدی جان.
من پسوند MCU رو عوض کردم تو جف لود شد (بدون مشکل)
PPM هم که مشکلی نداشت و بدون عوض کردن پسوند لود شد.
ولی فکر کنم این فایل CNT مشکل داره!! آخه نه تنها لود نمیشه (حتی با عوض کردن پسوند)
بلکه اسمش هم هست UDA !!. البته با انتخاب All Files میشه لودش
کرد ولی میخواستم motmaen شم. :46:
الان چیکار کنم؟ :41:
farshadmashadi
26-04-2009, 09:18
[quote=salamaqmehdi;3720206]اينا فايل هاي فلش گوشي به فريمور 4.13 هستش كه زبان فارسي هم ساپورت ميكنه وهمچنين زبان اردو براي برادران افاغنه
ياعلي[/qu
:13:آقا مهدی روش جف یکم سخته ممکنه بلایی سر گوشی بیاره ،اگه فقط بخوام دیکشنری گوشی رو آپدیت کنم یعنی فارسی اضافه کنم راهش چیه؟
lifeless
26-04-2009, 10:48
[quote=salamaqmehdi;3720206]اينا فايل هاي فلش گوشي به فريمور 4.13 هستش كه زبان فارسي هم ساپورت ميكنه وهمچنين زبان اردو براي برادران افاغنه
ياعلي[/qu
:13:آقا مهدی روش جف یکم سخته ممکنه بلایی سر گوشی بیاره ،اگه فقط بخوام دیکشنری گوشی رو آپدیت کنم یعنی فارسی اضافه کنم راهش چیه؟
سلام
شما نیازی به آپدیت کردن دیکشنری خود گوشی نداری!!
اگه دیکشنری فارسی میخوای خودت یکی نصب کن :46:
بهترین دیکشنری که تا الان داشتم اینه: persian mobi dic
یه سرچ تو گوگل بزنی پیداش میکنی. اگرم پیداش نکردی بگو
تا من لینکشو بذارم. :20:
jaber1361
26-04-2009, 11:44
ياعلي[/qu
زبان فارسی برای دیکشنری نوکیا (روی 6220c تست شده:20:)
(البته فارسی و چند زبان دیگه )
ببخشید لینک موبایلستان میزارم توی همین تاپیک هم لینکش وجود داشت ولی دوباره پیداش نکردم:41:
salamaqmehdi
26-04-2009, 12:59
سلام مهدی جان.
من پسوند MCU رو عوض کردم تو جف لود شد (بدون مشکل)
PPM هم که مشکلی نداشت و بدون عوض کردن پسوند لود شد.
ولی فکر کنم این فایل CNT مشکل داره!! آخه نه تنها لود نمیشه (حتی با عوض کردن پسوند)
بلکه اسمش هم هست UDA !!. البته با انتخاب All Files میشه لودش
کرد ولی میخواستم motmaen شم. :46:
الان چیکار کنم؟ :41:
با اين سوال معلومه كه فيلم هاي آموزشي رو نديدي .اولا با اكستركت كردن مشكلت حل ميشه يعني فايل هاي فلشو با موس بگير وبينداز تو جف
در ثاني cnt همون uda هستش .
ياعلي[/qu
براي ديكشنري شما فقط به لغتنامه فارسي نياز داريد كه ازلينك بالا تهيه كنيد .ديكشنري خود گوشي سه تا زبونو ساپورت ميكنه مثلا" انگليسي وفارسي وعربي .پس دو تا زبان براي گوشيتون بگيريد :20:
ولي اگه ميخواهيد تمام گوشيتون فارسي بشه ناگزير بهترين راه آپديت هست وبنظر من بهترين گزينه جفه.
ياعلي
" حالت Dual mod رو به حالت GSM تغییر بده خیلی بهتر میشه ...."
Dual mod را از کجا باید پیدا کنم؟
P A R S A
26-04-2009, 15:46
Dual mod را از کجا باید پیدا کنم؟
Menu > Setting > Phone Setting > Phone(?) > Network > Network mode
lifeless
26-04-2009, 21:23
سلام مهدی جان
آقا اکسترکت کردن فکر نمیکنم کار سختی بوده باشه!
پس فایل uda با وجود اینکه در حالت نرمال لود نمیشه (ولی اگه all files باشه میشه)
سالمه آره؟ یعنی اینکه از شما هم همینجوریه؟
lifeless
26-04-2009, 22:44
سلام به همگی
مهدی جان گوشیمو بالاخره آپدیت کردم خودم :D
آقا دمت گرم :D دوستان اگه کسی مشکلی داشت
سوال کنه تا راهنماییش کنم. البته با اجازه آقا مهدی
در ضمن گوشیو فارسی هم کردم. اینم product key:0564781
البته رنگ گوشیم مشکیه.!!
موفق باشید.
HOOSEIN 105
27-04-2009, 14:56
با سلام خدمت شما
من شنیدم که باتری 6220 ضعیفه ولی تو یه سایت خوندم که میشه باتری n82 رو روی 6220 هم انداخت
دوستان اگه تجربه ای دارند بگویند . چون بین 6220 و n78 گیر کردم و قرار شد 6220 بگیرم اما چون شنیدم باتریش ضعیفه فعلا پشیمون شدم .
سلام بر همه
من چند تا سوال داشتم.
1.چجوری میشه یه نفر را که در بلوتوث بهش وصل شده ای ,اسم بلوتوثی گوشیشو از recent blutooth device used پاک کرد؟
2.ورژن گوشی من 4.13 است.آیا من هم میتونم گوشیمو هک کنم؟اگه میشه چه جوری؟
3.اگه هک کردم گوشی امنیتش کم نمیشه یا راحت تر ویروسی نمیشه؟
یا علی مددی
P A R S A
27-04-2009, 18:51
3.اگه هک کردم گوشی امنیتش کم نمیشه یا راحت تر ویروسی نمیشه؟
اولا كه سيمبين الان ويروس نداره! اوني كه ويروسي ميشه و گوشي قاط ميزنه مموري كارت هست كه از طريق كامپيوتر ويروسي ميشه!
ثــانيا خير! هيچ مشكلي ايجاد نميشه خصوصا اگه در مواقع نالازم گوشي رو از حالت هك خارج كنيد!
lifeless
28-04-2009, 01:18
سلام دوستان
یه بار تو یکی از تاپیکا یه سری فایل فلش (swf) برا اسکرین سیور
گوشی به چشمم خورد لطفا اگه کسی تاپیکشو میدونه بگه.
ممنون
kambiz18
28-04-2009, 09:53
من فایل cer , key گ وشیمومی خوام کیمی تونه برام گیر بیاره یا کجا باید در خواست بدم
my ------ number: 356398021982291
lifeless
28-04-2009, 14:44
من فایل cer , key گ وشیمومی خوام کیمی تونه برام گیر بیاره یا کجا باید در خواست بدم
سلام دوست عزیز
من برات سعی میکنم فایلارو بگیرم فقط کمی صبر کن :10: :27:
خیلی ساده است.برو به این سایت:
بعد یه یوزر پسورد جدید درست کن و با آن به داخل سایت برو و با دادن imei و یه شماره الکی که با 13،15 ویا 18 شروع بشه و 11 رقم هم بشه ، درخواست میدی.فرداش میری همون جای قبلی و 2 تا فایلتو دانلود میکنی.
توضیحات بیشتر:
یا علی مددی
HOOSEIN 105
29-04-2009, 14:25
با سلام خدمت شما
من شنیدم که باتری 6220 ضعیفه ولی تو یه سایت خوندم که میشه باتری n82 رو روی 6220 هم انداخت
دوستان اگه تجربه ای دارند بگویند . چون بین 6220 و n78 گیر کردم و قرار شد 6220 بگیرم اما چون شنیدم باتریش ضعیفه فعلا پشیمون شدم .
Saman-tci
29-04-2009, 14:27
بله میشه چون هم از نظر سایز و هم از نظر آمپر به هم میخورن ...
.
ولی باتری n82 هم ضعیفه ... البته در مقابل 6220 که بهتره ولی کلاً باتریهای این سری از گوشیها ضعیف هستند ...
HOOSEIN 105
29-04-2009, 14:46
پس این باتری 6220 در حالت سنگین که هم بلوتوث بفرستی و هم اهنگ بذاری و بازی ... کنی چه مقدار می تونه دوام بیاره
با تشکر
پس این باتری 6220 در حالت سنگین که هم بلوتوث بفرستی و هم اهنگ بذاری و بازی ... کنی چه مقدار می تونه دوام بیاره
با تشکر
حدود 1 روز
البته اگه حتی 1 ثانیه ام بهش رحم نکنید
adj200635
29-04-2009, 20:24
سلام کمک کنيد گوشيم 6220 هست ورژنشو 4.13 کردم فايلهاي cer & key راهم گرفتم ولي هرکاري مي کنم هک نميشه يعني هر برنامه اي را مي خوام ساين کنم حتي برنمه هايي که براي ساين لازمند همش ميگه نصب ممکن نيست تمام روشهاي ساين راهم امتحان کردم ولي نشد. لطفا کمک کنيد
دوستا ن بهترین فرمت برای پخش فیلم در این گوشی چیه (یعنی از حداکثر قابلیت گوشی در نمایش و پخش فیلم استفاده بشه)
لطفا جزئیات فرمت مثل صدا نوع کیفیت اندازه صفحه رو هم بزارید
ESMAIL2006
30-04-2009, 10:12
با سلام يه برنامه ميخاستم براي پخش mp4 تو گوشي 6220 با تشكر
دوستا ن بهترین فرمت برای پخش فیلم در این گوشی چیه (یعنی از حداکثر قابلیت گوشی در نمایش و پخش فیلم استفاده بشه)
لطفا جزئیات فرمت مثل صدا نوع کیفیت اندازه صفحه رو هم بزارید
فرمت AVI یا همون DivX با 30 فریم در ثانیه و اندازه هم 240X320 صدا رو هم mp3 با bitrate 96 کافیه...
با سلام يه برنامه ميخاستم براي پخش mp4 تو گوشي 6220 با تشكر
مگه خود گوشی پخش نمیکنه؟: دی
به هر حال Smart Movie خیلی خوبه..
سلام کمک کنيد گوشيم 6220 هست ورژنشو 4.13 کردم فايلهاي cer & key راهم گرفتم ولي هرکاري مي کنم هک نميشه يعني هر برنامه اي را مي خوام ساين کنم حتي برنمه هايي که براي ساين لازمند همش ميگه نصب ممکن نيست تمام روشهاي ساين راهم امتحان کردم ولي نشد. لطفا کمک کنيد
برنامه رو به چه Cert و KEY ساین میکنی؟ به بخش هک مراجعه کن
شاد باشید:40:
برنامه ای وجود داره که چراغ af گوشی رو روشن کنه ؟(به عنوان چراغ قوه)
من برای ساین کردن از همان signsis استفاده میکنم. ورژن گوشیم هم 4.13 است.اکثرا(بیش از 95%)هم مشکلی نداشته است. فقط بعضی فایل ها را نمیتونه ساین کنه که اون هم پیغام میده که نرم افزار نتونسته ساین کنه.
شما شاید cerوkey گوشیتو اشتباهی گرفته ای یا توی نرم افزار imei را اشتباه وارد کرده ای. یه بار دیگه چک کن.
من موقع کپی کردن بعضی فایل ها به یه ارور عجیب غریب بر میخورم.پیغام خطا اینه:
can not copy ......the path is too deep : :2:
یعنی چی؟ مثلا موقع نصب گارمین که میخواد فایلها را به مموری کپی کنه، وقتی به فایل gpbmp میرسه یه کم طول میکشه وبعد این پیغامو میده و بقیه فایل ها کپی نمیشه. نقشه های smartcom هم که کپی میکنم تو فلدرش ایراد نمیگیره ولی به نقشه تهران 136 مگی که میرسه باز وسط کپی کردن همین ارور را میده و خارج میشه. :41:
مشکل چیه؟ آیا اگه مموری ریدر بخرم وبا آن به کامپیوتر وصلش کنم باز هم این مشکل باقی میمونه؟
miladddd
30-04-2009, 17:18
فرمت AVI یا همون DivX با 30 فریم در ثانیه و اندازه هم 240X320 صدا رو هم mp3 با bitrate 96 کافیه...
مگه نميگيد كيفيت دوربينش مثل n82 هست، خوب n82 با رزولوشن 480*640 فيلم ميگيره، من خودم فيلماشو ديدم
يعني 6220 بد تر از اينه؟؟؟؟
miladddd
30-04-2009, 17:20
تازه 240*320 كه نميشه vga ميشه qvga كه كيفيتش پايينتره
حالا خلاصه معلوم كنيد چجوري فيلم ميگيره
مگه نميگيد كيفيت دوربينش مثل n82 هست، خوب n82 با رزولوشن 480*640 فيلم ميگيره، من خودم فيلماشو ديدم
يعني 6220 بد تر از اينه؟؟؟؟
خب چه ربطی به دوربین داره؟؟:31: من مشخصات واسه پخش فیلم تو گوشی رو نوشتم...
با تشکر
فکر کنم بدترین حالت که باتری گوشی را زود خالی میکنه استفاده از gps ش هست. من مجبورم هر روز شارژش کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.