مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6220
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
musketeer
12-02-2009, 14:30
مرسی از پاسختون.
قابلیتهای پنهان گوشی چی هستن؟ و در دسترس بودن فایلهای سیستمی سیستم عامل چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
با تشکر
siamak5070
12-02-2009, 17:47
سلام دوستان
من هم دیروز این گوشی را خریدم. به غیر صفحه کلید سفتش دیگه آخر گوشیه
من در مورد افکت منو سوال داشتم. آیا راهی وجود داره که بشه اونو غیر فعال کرد. من قبلا p990 داشتم میشد حالت Transition را غیر فعال کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاع بده.
meisam317
13-02-2009, 12:01
سلام بر همگي
براي هك 6220 از اين روش استفاده كنيد
من گوشي خودم و چند تا از دوستامو با اين روش بدون هيچ مشكلي هك كردم
اين روش فيلم آموزشئ هم داره كه بايد از يونس جان ممنون باشيم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بريد حالشو ببريد....
همشهری یاشا :10: Pm تو چک کن تو هک 6220 خودم به کمکت نیاز دارم :31:
دوربین گوشیم که تازه خریدم یه سری خط و نویز روش می آد،بردمش پیش فروشنده دوربینش رو تنظیم کرد و درست شد ولی دوباره ریخته به هم چکار کنم؟:41:
دوربینش روز اول که گرفتم نویز و خط و خطوط زیادی داشت.بردمش پیش فروشنده ،تنظیمش کرد و درست شد ولی دوباره ریخته به هم چکار کنم؟
سلام.
بدون مقدمه یه سوال.
دوستان قیمت گوشی نو و همچنین دست دوم چند شده؟؟؟
دست 2 که حدودا" باید 170 یا تو این رنج باشه ....
نوی اون هم که قیمتش یکم رفته بالا ...
شده 205 .... ولی چین و مجار و .... کلا یک قیمت هستند و همشون لیبل بوده و هیچ فرقی نمیکنن ....
salamaqmehdi
14-02-2009, 20:22
دوستان یه سوال،
هک کردن این گوشی چه فایده هایی داره؟ غیر از نصب برنامه های ساین نشده و ان گیج، فایده ی دیگه ای هم داره؟
مثلا صداي استارت آپ و تصوير اونو عوض كنيد يا صداي شاتل دوربينو هنگام عكاسي قطع كنيد و حتا لوگو واسم گوشيتونو عوض كنيد و كلا در يك كلام مي تونيد خودتون رو گوشيتون مديريت كنيد وحالشو ببريد..
salamaqmehdi
14-02-2009, 20:27
سلام دوستان
من هم دیروز این گوشی را خریدم. به غیر صفحه کلید سفتش دیگه آخر گوشیه
من در مورد افکت منو سوال داشتم. آیا راهی وجود داره که بشه اونو غیر فعال کرد. من قبلا p990 داشتم میشد حالت Transition را غیر فعال کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاع بده.
__________________________________________________ ______________________
سلام بر شما و آفرين بر انتخابتون
براي حل مشكل شما
setting/theme/option/theme effects رو به حالت off تغيير بديد تا مثل بقيه دوستان حالشو ببريد...
meisam317
14-02-2009, 22:00
فک کنم گوشی تون مشکل سخت افزاری با ید داشته باشه . آکبند خریدیش
حالا ببینیم نظر دوستان حرفه ای چیه
emadonline
15-02-2009, 16:11
نویز و خط یعنی چی؟ چه موقعی ظاهر می شه؟ تو عکسا هم دیده می شه؟ بیشتر توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم.
P A R S A
15-02-2009, 18:40
دوستان اگه میشه یه توضیح کامل (و ترجیحا تصویری) راجع به گالــــری گوشی بدین!
و اینکه از دوربین راضی هستین؟
کیفیت و بلندی صدا در هندزفری و هدفــــون چطوره؟
هک گوشی و نصب بدون ساین برنامه و ان.گیج راحت انجام میشه؟
سرعت و کارایی gps چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید!
mrehsan1000
15-02-2009, 22:47
سلام -چجوری می شه نرم افزار رو برای گوشی ساین کرد -با تشکر
saeed137
16-02-2009, 00:05
در کل گوشی جمع جوری هست از نظر عکس دارای نویز بالای هست و همچنین فیلم برداری یک مقدار تاریک عکس میگیره در شب فوق العاده نویز داره نمیدونم اگر اپدیت کنم خوب میشه یا نه
mohamadreza666
16-02-2009, 01:32
1.من میخوام برم 6220 بخرم اما کل جمهوری و علاالدینو گشتم فقط ورژن 3.23 بود که توی پست های قبلی که من خوندم دوستان گفتن ورژن 3.23 هک نمیشه!!!راهی سراغ دارین که بشه هکش کرد؟اگه سراغ داری لطفا آموزش هم بدین!!!
2.کسی آشنا یا آدم قایل اعتماد کسی سراغ داره که ازش برم گوشیو بخرم؟؟؟لطفا آدرسشو بدین!!!
3.آخرین قیمتها هم اینه:بنفش 203 تا 220(گارانتی اصلی)مشکی 220 تا 240(گارانتی اصلی)
مرسی!!!
1.من میخوام برم 6220 بخرم اما کل جمهوری و علاالدینو گشتم فقط ورژن 3.23 بود که توی پست های قبلی که من خوندم دوستان گفتن ورژن 3.23 هک نمیشه!!!راهی سراغ دارین که بشه هکش کرد؟اگه سراغ داری لطفا آموزش هم بدین!!!
همه ورژن ها هك ميشه....كافيه به بخش هك مراجعه كني...
شاد باشي
Majid393
16-02-2009, 08:57
سلام -چجوری می شه نرم افزار رو برای گوشی ساین کرد -با تشکر
مهم : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها
P A R S A
16-02-2009, 10:13
در کل گوشی جمع جوری هست از نظر عکس دارای نویز بالای هست و همچنین فیلم برداری یک مقدار تاریک عکس میگیره در شب فوق العاده نویز داره نمیدونم اگر اپدیت کنم خوب میشه یا نه
اون عکس هایی که من دیدم خیلی عالی بودن...نظر بقیه 6220 داران چیه؟
سرعت و کارایی gps چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید!
منتــــــــظرم
سرعت و کارایی gps چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید!
با سلام من فعلا یه توضیح از چیزهایی که میدونم میگم تا دوستان توضیحات تکمیلی رو بدن به ترتیب
1-من نفهمیدم چه توضیحی راجع به گالری میخوای
2-دوربین خوبی داره من راضیم
3-صدای متوسطی داره ولی با شفافیت هم در هندزفری هم تو بلند گو
3-عین اب خوردن در سیم سوت ثانیه شما یه سر به بخش هک بزن
4-با gps تا الان کار نکردم نمیتونم بگم
نه نویز نداره عکس های خوبی میگیره در ضمن من چند وقت پیش پرسیدم گفتن اپدیت این گوشی هنوز نیومده
2.کسی آشنا یا آدم قایل اعتماد کسی سراغ داره که ازش برم گوشیو بخرم؟؟؟لطفا آدرسشو بدین!!!
3.آخرین قیمتها هم اینه:بنفش 203 تا 220(گارانتی اصلی)مشکی 220 تا 240(گارانتی اصلی)
مرسی!!!
خوب با سلام خدمت شما
دوست من هک میشه مثل کره من هک کردم بدون درد بدون خونریزی!!! تو قسمت هک یه سر برو
من خودم تا حالا دو گوشی از یکی خریدم ادم خوبی بود در ضمن جفت گوشی ها هم اصل بودن خدایی وبدون مشکل ولی در کل تضمینش نمیکنم خواستی pm بده بهت بگم
من خودم مشکی خریدم228 تومان
P A R S A
16-02-2009, 13:08
1-من نفهمیدم چه توضیحی راجع به گالری میخوای
کلا از نظر گرافیکی چطوره؟ (افکت س بعدی و ... داره؟) مثل FP1 همینطوری عکس ها رو میریزه وسط یا بر اساس فولدر بندی مموری کار میکنه؟ Grid نشون میده یا LISt و توضیحات اینجوری؟
RED - Eye گوشی چطوریه؟ نور نارنجی قبل از زدن فلاش داره؟
CinemaTik
16-02-2009, 13:28
کلا از نظر گرافیکی چطوره؟ (افکت س بعدی و ... داره؟) مثل FP1 همینطوری عکس ها رو میریزه وسط یا بر اساس فولدر بندی مموری کار میکنه؟ Grid نشون میده یا LISt و توضیحات اینجوری؟
منظورت رو از سه بعدی نفهمیدم :41: ولی اره همینطوری عکس ها رو میریزه وسط تو گالری و کاری به فولدرها نداره ! ولی بر اساس تاریخ و ماهی که عکس میگیره با دوربین گوشیت ، عکس ها رو تو فولدرهای جداگانه ذخیره میکنه که البته همونطور که گفتم از توی خود گوشی مشخص نیست ولی با کامپیوتر معلومه :27:
عکس ها رو در حالت Grid نشون میده و البته حتما میدونی که وقتی یک عکس رو باز میکنی با یک افکت جالب تصویری اون رو میچرخونه و به حالت Full Screen تبدیل میکنه و نمایش میده :8: !
Red-Eye هم اگه فلاش On باشه قبل از فلاش زدن روشن میشه ، اگر هم حالت فلاش Off باشه بازم روشن میشه ! اما برای من بعضی مواقع که عکس چندتا عکس پشت سر هم میگیرم ، برای بعضی از عکس ها روشن نمیشه . . .
موفق باشی
با سلام ...
دوست عزیزی که با نویز گوشی مشکل داشت اگه میشه ببینه رو عکس ها و فیلم هایی که میگیره این مشکل هست یا نه ....
چون گوشی من هم کمی نویز داره ... ( اما خیلی کم ) ولی تو عکس ها که آپلود هم کردم هیچ نویزی موجود نیست ....
منوی گوشی حالتم معمولی داره و مثل سری N حالت چرخشی نداره ...
و اون نور قرمز هم برای REd eye نیست عزیز ....
اون برای فکوس توی تاریکی هست که با استفاده از نور قرمز فاصله و شدت فلاش رو سنجش میکنه ...
چون نور قرمز بالاترین فرکانس رو داره ...
اگه سوال دیگه ای یا مشکل دیکه ای دارین در خدمتم ....
saeed137
16-02-2009, 17:09
رو تصویر نویز داره اما وقتی عکس میگیری نویز کم میکنه
اما هنوز یک مشکلی هست عکس های گرفته شده در شب فوق العاده تاریک میگیره در مقایسه با ان73 من اینو کامل حس کردم
ورژن اخرین ورژن بود از شانس ما فیلم برداری خوب هست اما باز با خطوطی بین فیلم دیده میشه که بخاطر نور صحنه هست یعنی نور کم و زیاد میشه نمیتونه ثبات ایجاد کنهو خطوطی و تغییر رنگ ناگهانی داره
اما در کل نسبت به قیمت گوشی خوبی هست سرعت بالا
یک چیز دیگه اینگه عکسی که تو خود گوشی میبینی نویز بیشتری داره تا میاری تو کامپیوتر نمیدونم چرا
کابل تلویزیون همینطور با تی وی شما نویز احساس میکنی و خطوط فیلم برداری کاملا احساس میشه مخصوصا در اتاق فیلم گرفته باشی اما در نور خورشید این کمبود احساس نمیکنی
من نسبت به ک850 اگر ان را 20 در نظر بگیرم تو عکس به این 15 میدم و نسبت به ان 95 نمره 13 میدم
mohamadreza666
16-02-2009, 20:42
همه ورژن ها هك ميشه....كافيه به بخش هك مراجعه كني...
شاد باشي
داداش به خاطر راهنماییت ممنونم اما میخواستم بدونم روشی که توی این پست گفتی جواب میده یا نه؟با این روش ان گیج هم میشه روش نصب کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshadmashadi
17-02-2009, 11:59
با سلام من هم می خوام یک 6220 بگیرم
ولی یک چیزی که از دوستان می خواستم سوال کنم، راجع به کیفیت mp3 پلیر گوشی هستش که دقیقا" چه طور هستش؟ چون برام خیلی اهمیت داره اگه میشه نسبت به گوشیهایی که صداش رو شنیدم مثلا" k750،6630 یا n72 توضیح بدید،اگه صداش ضعف یا مشکلی داره مال هندزفریش هست یا به سخت افزار گوشی مربوط میشه،در ضمن کیفیت بلندگوش مثل k750صاف و شفاف هستش یا مثل 6630 بی کیفیت؟از نظر بلندیش چطور؟ لطفا" اون دوستی که این گوشی رو داره راهنماییم کنه چون اگه کیفیت mp3پلیر این گوشی خوب نباشه باید گوشی رو همون روز با کلی ضرر بفروشم ممنون میشم اگه دقیق راهنماییم کنید.
داداش به خاطر راهنماییت ممنونم اما میخواستم بدونم روشی که توی این پست گفتی جواب میده یا نه؟با این روش ان گیج هم میشه روش نصب کرد؟؟؟
عزیزم با سلام
من این روش رو بهت پیشنهاد میکنم به چند دلیل خیلی راحته اگه یه جایی گیر کردی فیلم اموزشی داره بعد ان گیج هم راحت روش نصب میشه من خودم نصب کردم ولی فقط یه فایل cer میخواد تمام
حالا هم میخوای نظر بزرگتر ها هم داشته باش
دوستان من یه سوال دارم من وقتی باطری گوشیم تموم میشه گوشی یهو خاموش میشه بدون هیچ گونه اخطار قبلی برای این که باطری ضعیف شده ایا همه ی گوشی ها اینجوری هستند یا فقط مال من اینطوری هست
آقا تو قسمت دوربین یه گزینه داره به اسم record location که برای ذخیره محل عکس گرفته شده است.فقط میخوام بدونم اطلاعات محل عکس گرفته شده کجا ذخیره میشه .توی detail عکس ها رو دیدم نبود. ظاهرا یه جایی به اسم geotagging ذخیره میکنه . ولی من نمیدونم این geotagging کجاست.و بگم که gps در اون حالت فعاله و عکس ماهواره ضبدر نداره .و من مشکلی با آنتن دهی GPS ندارم.
masuod2355
17-02-2009, 21:39
میگن چینیه البته من دیدم خوشگله قیافش
alireza212223
17-02-2009, 22:48
سلام
قیمت خرید 6220 برای مغازه دار 200 وبعد فروشش تا 250
farshadmashadi
18-02-2009, 00:36
با سلام،لطفا"یکی از دوستان جواب سوال من را بدهند
ولی یک چیزی که از دوستان می خواستم سوال کنم، راجع به کیفیت mp3 پلیر گوشی هستش که دقیقا" چه طور هستش؟ چون برام خیلی اهمیت داره اگه میشه نسبت به گوشیهایی که صداش رو شنیدم مثلا" k750،6630 یا n72 توضیح بدید،اگه صداش ضعف یا مشکلی داره مال هندزفریش هست یا به سخت افزار گوشی مربوط میشه،در ضمن کیفیت بلندگوش مثل k750صاف و شفاف هستش یا مثل 6630 بی کیفیت؟از نظر بلندیش چطور؟ لطفا" اون دوستی که این گوشی رو داره راهنماییم کنه چون اگه کیفیت mp3پلیر این گوشی خوب نباشه باید گوشی رو همون روز با کلی ضرر بفروشم ممنون میشم اگه دقیق راهنماییم کنید.
musketeer
18-02-2009, 09:02
من دیشب مشکیش رو گرفتم 211
ببین، هندزفری داخل جعبه کیفیتش زیاد جالب نیست. من یه Sony EX-32 رو وصل کردم بهش. خیلی عالیه کیفیت پخشش. از پی اس پی که خیلی بهتره. با گوشی های قبلیم با این هدفون آهنگ گوش نکرده بودم که بخوام مقایسه کنم. ولی به نظرم 6220 کیفیت پخشش عالی هست. بلندگوش صدای خوبی داره از نظر کیفیت. ولی از نظر بلندی، صداش زیاد بلند نیست.
اگه اینقدر برات مهمه خوب موقع خرید یه تستی بکن کاری نداره که
مظورم از نویز و خطوط اینه که موقعی که می خوای عکس بگیری یه سری خطوط رنگی ظاهر میشن.حتی تو عکس و فیلم ضبط شده رو هم که نگاه می کنی اینو داره.وقتی باش ور میرم و تنظیمش می کنم فقط رنگ های سیاه و چیز های کع نزدیکش اون خطا میان.اگه دوستان لطف کنن یه نمونه از عکس گرفته شده رو بذارن مممنون میشم.
meisam317
18-02-2009, 14:38
صداش خیلی بلند نیست ولی با کیفیت هست
salamaqmehdi
18-02-2009, 14:44
با سلام،لطفا"یکی از دوستان جواب سوال من را بدهند
من هدفون كريتيو خريدم واقعا صداش خوبه ولي مال خودش خيلي جالب نيست.
salamaqmehdi
18-02-2009, 15:05
سلام
دوستاني كه گوشيشونو فارسي كردن از كدوم روش استفاده كردن؟؟
دوستان من یه سوال دارم من وقتی باطری گوشیم تموم میشه گوشی یهو خاموش میشه بدون هیچ گونه اخطار قبلی برای این که باطری ضعیف شده ایا همه ی گوشی ها اینجوری هستند یا فقط مال من اینطوری هست
سوال ما هم جواب بدید
acmilan308
18-02-2009, 16:30
سلام دوستان من میخواستم شنبه این گوشی رو بگیرم
1-آیا رم توی جعبه گوشی هست؟
2-دوربینش خیلی نویز داره؟ در مقایسه با n82 ؟
3- اگه موقع خرید باید چیز خاصی رو مراقب باشم لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون میشم سریع جواب بدین؟
راستی musketeer جان ex-32 رو چند گرفتی؟
1-بله یک رم 1 گیگ
2-خیر
3-گوشی کارکرده نباشه،حتما باش یک زنگ بزنید و آنتن دهیش رو چک کنید،محتویات جعبه،دوربین و باتری و سریال گوشی با سریال روی جعبه یکی باشه.
alireza212223
18-02-2009, 19:04
سلام
برای من دوربین مهمه
کدام یک رو پیشنهاد میکنید؟
n95
n82
6220
P A R S A
18-02-2009, 20:48
دوستان عزیز چندتا سوال:
1. بالاخره دوربین نویز داره یا نه؟ در مقابل N95 چه طور هست؟
2. دارای قابلیت Theme Effect هست؟
3. قابلیت Audio Theme داره؟
4. اگه قرار باشه دوباره یه همچین گوشی بخرید 6220 می خرید یا N78 یا چیز دیگه؟
5. هیچکس از GPS و Geotagging استفاده نکرده...ما ببینیم چه طوره؟
ممنون
mohamadreza666
18-02-2009, 22:29
دوستان عزیز چندتا سوال:
ممنون
1. داداش گلم اگه کمی عکس انداختن بلد باشی میتونی بهترین عکسارو با 6220 بندازی!!!از لحاظ دوربین هم باید بگم که نوی چندتا بررسی و نظر سنجی توی سایت های مختلف دوربینشو بهتر از n95 دونستن و یه جا هم خوندم که یکی گفته بود دوربینش از n82 هم در بعضی موارد با کیفیت تره اما امکاناتش یه کم از اون کمتره!!!
در کل دوربینش خیلی خیلی عالیه!!!:27:
شرمنده جواب سوال 2 و 3 ات مطمئن نیستم واسه همین ترجیح میدم جواب ندم!!!
4. 6220بهتری گوشی تو توی رنج 200 تا 270 نسبت به کاراییش هست:40: و تنها عیبش LCD کوچیکشه و ظاهرشه که به نظر من 2.2 اینچ مناسبه ظاهرشم خوبه ولی در کل سلیقه ای هست!!!
5.اگه با GPS ان 82 و ان95 کارکرده باشی و باGPS 6220 هم کار کنی متوجه چندتا مزیت 6220 به اونا میشی از جمله سرعت بیشتر که خیلی مهمه!!!:11:
امیدوارم تونسته باشم تا حدودی کمکت کرده باشم P A R S A جان!:10:
farshadmashadi
18-02-2009, 22:50
ببین، هندزفری داخل جعبه کیفیتش زیاد جالب نیست. من یه Sony EX-32 رو وصل کردم بهش. خیلی عالیه کیفیت پخشش. از پی اس پی که خیلی بهتره. با گوشی های قبلیم با این هدفون آهنگ گوش نکرده بودم که بخوام مقایسه کنم. ولی به نظرم 6220 کیفیت پخشش عالی هست. بلندگوش صدای خوبی داره از نظر کیفیت. ولی از نظر بلندی، صداش زیاد بلند نیست.
خیلی ممنون از راهنماییتون ،چون من الان یک 3230 اصل آلمان دارم خیلی ازش راضییم بعد از حدود 4 سال نه روش خط و خشی افتاده نه تا به حال خراب شده هنوزم 4 روز شارژ نگه میداره فقط کیفیت پایین mp3player داره که تمام این 4 سال منو عذاب می داد اما فکر نکنم این گوشی 6220 مثل گوشیهای قدیمی دوام بیاره چون شنیدم چینی هستند، پس شنبه که این گوشی 6220 رو خریدم اگه یک هندزفری خوب بگیرم مشکلی با این گوشی نخواهم داشت،پیشنهاد می کنید چه هندزفری بگیرم و با چه قیمتی؟ خیلی ممنون
musketeer
18-02-2009, 22:58
راستی musketeer جان ex-32 رو چند گرفتی؟
خرداد امسال گرفتم 20 تومن.
1. بالاخره دوربین نویز داره یا نه؟ در مقابل n95 چه طور هست؟
2. دارای قابلیت theme effect هست؟
3. قابلیت audio theme داره؟
4. اگه قرار باشه دوباره یه همچین گوشی بخرید 6220 می خرید یا n78 یا چیز دیگه؟
5. هیچکس از gps و geotagging استفاده نکرده...ما ببینیم چه طوره؟
1. والا من ان 95 نداشتم. ولی چیزی که خوندم اینور اونور میگن دوربین 6220 خیلی خوبه. من هم راضی هستم خوشبختانه!
2. دقیق نمیدونم چی رو میگی. ولی کلا منوهای سیستم عامل جدید سیمبیان افکتهای جالبی داره. تو یوتیوب ویدئوهاش رو ببینی بهتره
3. نمنه؟!!
4. من صد در صد 6220 میخرم
5. به محض اینکه فایل ساینم رو که درخواست دادم زحمتش رو دوستان بکشن، برنامه های مربوط رو نصب میکنم و خبرشو میدم بهت
acmilan308
18-02-2009, 22:59
راستی چرا اینقدر قیمتش پایینه؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که چند وقتی هست این گوشی رو دارن بعد از چند وقت رنگ صفحه کلید یا کناره های گوشی پاک نمیشه؟
mohamadreza666
19-02-2009, 00:04
musketeer عزیز میشه بگی از کجا مشکیشو گرفتی 211؟؟؟لطفا آدرس دقیق بده که منم برم همونجا بخرم!!!
راستی گوشیت فول پک بود؟؟؟رم 1 گیگ+هندزفری و کابل tv و شارژش اصلی بود؟؟؟
باتریش هولوگرام طلایی نوکیا داشت؟؟؟
گارانتی چی؟؟؟
دستت درد نکنه اگه میشه زود بگو که منم فردا برم بخرم!!!:11:
مرسی!!!
دوستان عزیز چندتا سوال:
ممنون
1. داداش گلم اگه کمی عکس انداختن بلد باشی میتونی بهترین عکسارو با 6220 بندازی!!!از لحاظ دوربین هم باید بگم که نوی چندتا بررسی و نظر سنجی توی سایت های مختلف دوربینشو بهتر از n95 دونستن و یه جا هم خوندم که یکی گفته بود دوربینش از n82 هم در بعضی موارد با کیفیت تره اما امکاناتش یه کم از اون کمتره!!!
در کل دوربینش خیلی خیلی عالیه!!!:27:
شرمنده جواب سوال 2 و 3 ات مطمئن نیستم واسه همین ترجیح میدم جواب ندم!!!
4. 6220بهتری گوشی تو توی رنج 200 تا 270 نسبت به کاراییش هست:40: و تنها عیبش LCD کوچیکشه و ظاهرشه که به نظر من 2.2 اینچ مناسبه ظاهرشم خوبه ولی در کل سلیقه ای هست!!!
5.اگه با GPS ان 82 و ان95 کارکرده باشی و باGPS 6220 هم کار کنی متوجه چندتا مزیت 6220 به اونا میشی از جمله سرعت بیشتر که خیلی مهمه!!!:11:
امیدوارم تونسته باشم تا حدودی کمکت کرده باشم P A R S A جان!:10:
1. والا من ان 95 نداشتم. ولی چیزی که خوندم اینور اونور میگن دوربین 6220 خیلی خوبه. من هم راضی هستم خوشبختانه!
در مورد دوربین.
اوبلا نسخه ی نرم افزار دوریبین خیلی جلوتر از نسخهی N95 هست.
مورد دوم هم اینه که فلاش دوربین N95 ، از نوع LED هست. ولی 6220 فلاش Xenon داره.
موفق باشید :11:
mohamadreza666
19-02-2009, 00:18
دوستانی که چند وقتی هست این گوشی رو دارن بعد از چند وقت رنگ صفحه کلید یا کناره های گوشی پاک نمیشه؟
1.به این دلیل ارزونه که هیچ کس نمیخره حتی همین الانم که اینقدر ارزون شده کسی نمیخره چون هم از امکاناتش کسی با خبر نیست هم ظاهر چشم گیری نداره!!!اوایل پاییز قیمتش 440 تومان بود الان به این فلاکت افتاده ولی 15-10 تومان گرون شده!!
2.یکی از مزایای این گوشی طبق نظر تمام مصرف کنندگان ضد خش بودن صفحه کلیدشه و دارای رنگ مقاومیه!!!مثل ان82 نیست که رنگش بره!!!:27:در کل با اینکه خیلی سبک و باریکه اما بدنه مقاومی داره و رنگشم نمیره مگه اینکه باهاش کسی کشتی بگیره:31:!!!
دوستان برای ساین کردن برنامه ها از این استفاده کنید ... مخصوصا" برای هک به روش جدید ....
ایشالا همه شاد باشین !!!!!
اون دوستی که مشکل آلارم داشتن .... و لو باتری نمیزد مال من هم وقتی خریدم اینجوری بود ...
وقتی گوشی رو با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کردم درست شد ...
CinemaTik
19-02-2009, 01:35
5. هیچکس از gps و geotagging استفاده نکرده...ما ببینیم چه طوره؟
ممنون
gps این گوشی واقعا عالیه ! من با توجه به رشتهی تحصیلیم ، قسمتی از کارم با همین gps و ایناست . چیزی که توی یکی دستگاه gps خوب باید باشه ، دقت مختصاتی و مکان یابی بالاست . البته سرعت برقراری ارتباط با ماهواره ها و دارا بودن گیرنده قوی هم مهمه .
Gps این گوشی از نظر سرعت واقعا عالیه . حتی سرعتش در بعضی مواقع از خیلی از دستگاه های gps دستی که توی بازار هست بیشتره ! البته باید بگم که این دستگاه های gps دستی قیمتشون از 1۶۰ تومن هست به بالا که انواع و اقسام گونانگون با کارایی های متفاوت دارن . من هنوز وقت نکردم که دقت gps این گوشی رو با دستگاه های gps دستی مقایسه کنم و ببینم دقت کدوم بیشتره . هر موقع این کار رو انجام دادم نتیجه رو بهتون میگم ولی مطمئنا تفاوت چندانی نداره . . .
من از gps این گوشی استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداره و باید بگم تمام کارهایی که با اون دستگاه های gps دستی میشه کرد با این هم میشه انجام داد ، حتی بعضی کارهایی که میشه با این کرد با برخی دستگاه های سادهي gps دستی نمیشه انجام داد . . .
با سلامدوستان من توی سایت های مختلف جعبه ی این گوشی رو دیدم که پهن و باریک است . ولی جعبه ی من کلفت تر از آن هاست.توی علائدین هم هر دو مدل جعبه وجود داردکسی میدونه تفاوتشون چیه؟ ربطی به مجار یا چینی بودن گوشی نداره؟ آخه مال من چینیه؟
دیدم که خیلی ها با فارسی بودن گوشی مشکل دارن . ولی گوشی من از اول هم منوش فارسی میشد و هم زبان نوشتاریش.توی انتخاب زبان هم فارسی وجود داره.حتی help گوشی هم فارسی داره.خدا رو شکر این یه مشکل رو گوشی من نداره.به نظر من که گوشی خوبیه فقط یه کم باطریش ظعیفه مخصوصا وقتی زیاد با GPS کار میکنید.
musketeer
19-02-2009, 10:08
musketeer عزیز میشه بگی از کجا مشکیشو گرفتی 211؟؟؟لطفا آدرس دقیق بده که منم برم همونجا بخرم!!!
راستی گوشیت فول پک بود؟؟؟رم 1 گیگ+هندزفری و کابل tv و شارژش اصلی بود؟؟؟
باتریش هولوگرام طلایی نوکیا داشت؟؟؟
گارانتی چی؟؟؟
دستت درد نکنه اگه میشه زود بگو که منم فردا برم بخرم!!!:11:
مرسی!!!
ببین دقیقش یادم نیست راستش!! رو فاکتورش هم اسم مغازه رو ننوشته. طبقه دوم علاءالدین، سالن اصلی ضلع شرقی. تقریبا وسط ها بود.
همه چیش کامل بود. تو هم حتما یه چک بکن موقع خرید.
گارانتیش هم همین پرشین اتصالات بود که 1500 تومن میدم به مغازه دارا... همون بدون گارانتی در اصل!!!
musketeer
19-02-2009, 10:13
دوستان برای ساین کردن برنامه ها از این استفاده کنید ... مخصوصا" برای هک به روش جدید ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایشالا همه شاد باشین !!!!!
عزیز این جریانش چیه؟!! :blink:
musketeer
19-02-2009, 10:30
اون دوستی که مشکل آلارم داشتن .... و لو باتری نمیزد مال من هم وقتی خریدم اینجوری بود ...
وقتی گوشی رو با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کردم درست شد ...
حالا این کد چی ها رو ریست میکنه؟ همه چی کامل پاک میشه؟ هک چی؟
بله دوست عزیز ... همه چیز پاک میشه ...
اگر هم نشه ریسک نکن و یک بک آپ بگیر .... حتی از شماره ها
نقل قول:نوشته شده توسط djgr8
کد:
ایشالا همه شاد باشین !!!!!
عزیز این جریانش چیه؟!!
در هنگام هک کردن گوشی ( همون روشی که فیلم آموزشی داره )
چند تا برنامه تو یک فایل وجود داره که یکی همین برنامه ای هست که لینک دادم ... و برای ساین کردن برنامه ها تو خود گوشیه
که بعضی از دوستان نتونستن باهاش کار کنن و گوشی رو هک کنن
من یک ورژن دیگه از برنامه رو آپ کردم که باید فایل CEr , key مخصوص گوشی خودتون رو بهش بدین تا بشه برنامه ها رو ساین کرد و گوشی رو هک کرد ....
salamaqmehdi
19-02-2009, 15:20
به نظر من که گوشی خوبیه فقط یه کم باطریش ظعیفه
__________________________________________________ ____
دوست عزيز براي چند مدت بذار گوشيت كامل شارژ بشه (حداقل 2 ساعت) ودر حين شارژ ازش استفاده نكن تا خوب آب بندي بشه
مال من روز به روز بهتر مي شه
الآن قشنگ 2روز با فعاليت جانبي جواب ميده.
salamaqmehdi
19-02-2009, 15:23
با سلامدوستان من توی سایت های مختلف جعبه ی این گوشی رو دیدم که پهن و باریک است . ولی جعبه ی من کلفت تر از آن هاست.توی علائدین هم هر دو مدل جعبه وجود داردکسی میدونه تفاوتشون چیه؟ ربطی به مجار یا چینی بودن گوشی نداره؟ آخه مال من چینیه؟
گوشي من ليبل فنلانده وجعبشم نازكه ولي گوشي هاي چيني جعبه هاشون كلفت تره
راستي شارژر شما احتمالا عوض شده باشه چه مدليه؟
salamaqmehdi
19-02-2009, 15:30
دوستان عزیز چندتا سوال:
ممنون
1 بله كمي در موقع عكس گرفتن داره مخصوصا تو محيط تاريك ولي تو عكس خبري ازش نيست.
2 بله ولي نه مثل n78 كمي افكت هاش محدود تره.
3 بله
4 بهترين انتخاب 6220 هست وهرگز پشيمون نمي شيد.
5 پرسرعت وعاليه تو منطقه ما كمتر از 1 دقيقه كانكت مي شه
salamaqmehdi
19-02-2009, 15:36
به اين علت كه ما توي اين كلوپ دور هم جمع بشيم وبا هم با گوشي هامون حال كنيم
بدنش ضد خشه وهيچ مشكلي پيدا نمي كنه در ضمن شماره هاي صفحه كليدش زير دكمه هاس ونه پاك مي شه ونه رنگش مي ره فقط ممكنه خش خشي بشه!
musketeer
19-02-2009, 22:36
راستی gps رو برای اولین بار امروز روشن کردم. فکر نمیکردم اینقدر سریع باشه! به نظرم باید دست کم یه بیست ثانیه ای طول میکشید. ولی کمتر از 5 ثانیه وصل شد!!
فارسیش هم هنوز نتونستم ردیف کنم... دارم پیگیری میکنمش...
P A R S A
19-02-2009, 22:59
3 بله
جـــــــدی؟
توی سایت نوکیا Audio Theme رو مخصوص N85 و N78 و 5700 گفته!
.....
لطفا یه کم بیشتر توضیح بدین راجع به تم افکت هاش!
سلام.دوستان برای استفاده از gps چی لازمه؟نقشه و چیزهایی که لازمه لطفا معرفی کنید و لینک بدید...
و برای نصب برنامه سیمبین باید ساین کرد؟چطوری؟
با تشکر
Majid393
20-02-2009, 01:11
سلام.دوستان برای استفاده از gps چی لازمه؟نقشه و چیزهایی که لازمه لطفا معرفی کنید و لینک بدید...
و برای نصب برنامه سیمبین باید ساین کرد؟چطوری؟
با تشکر
به این بخش مراجعه کنید :
دوستان من گوشی رو دیروز خریدم...مجار هست با فرم ور 3.46 ،گوشی از هر لحاظ تا الان OK بوده ولی وقتی product Code که زیر باتری رو برجسب برد گوشی هست رو واسه چک کردن Firmware زدم ، این نمیشناسه و مشخصات Firmware گوشی 3110 رو میده...ممکنه شما هم چک کنید و اگه امکان داشت Product code گوشی رو اعلام کنه .برای این قسمت میخوام
مرسی
musketeer
20-02-2009, 10:06
آره برا من هم میزنه برای 3110 .. فکر میکنم به خاطر این باشه که لیبل رو تو دوبی یا ایران زدن روش برای اینکه از چینی تبدیل بشه به مجار... برا من که اهمیتی نداره!!!
گوشي من ليبل فنلانده وجعبشم نازكه ولي گوشي هاي چيني جعبه هاشون كلفت تره
خیر عزیز ....
من داشتم یکی میخریدم ... از این جعبه بزرگ ها که پکش کردم و فنلاند بود ....
وقتی روشنش کردم lcd ترکیده بود ..!!! برفکی بود !!!! ( دقیقا" مثل تلوزیون )
بعد به فروشنده دادم و یکی از این جعبه نازک ها خریدم که چینی بود ... ولی هیچ مشکلی ندارم ....
یکی از دوستان من n82 داره ....
الان به شدت پشیمونه که چرا 6220 نخریده !!!!
salamaqmehdi
20-02-2009, 11:57
جـــــــدی؟
توی سایت نوکیا Audio Theme رو مخصوص N85 و N78 و 5700 گفته!
.....
لطفا یه کم بیشتر توضیح بدین راجع به تم افکت هاش!
وقتي بعضي از تم ها رو نصب مي كني ازت مي پرسه audio فعال بشه يا نه كه با زدن ok به مطلوب خواهيم رسيد.
افكت ها منحصر مي شه در چر خش صفحه هنگام باز وبسته كردن دوربين ديدن image و video ,وهنگام باز كردن منو صفحه كمي مي لرزه و..
salamaqmehdi
20-02-2009, 12:02
خیر عزیز ....
من داشتم یکی میخریدم ... از این جعبه بزرگ ها که پکش کردم و فنلاند بود ....
وقتی روشنش کردم lcd ترکیده بود ..!!! برفکی بود !!!! ( دقیقا" مثل تلوزیون )
بعد به فروشنده دادم و یکی از این جعبه نازک ها خریدم که چینی بود ... ولی هیچ مشکلی ندارم ....
یکی از دوستان من n82 داره ....
الان به شدت پشیمونه که چرا 6220 نخریده !!!!
قبول دارم شايد استقراي من ناقص بوده باشه ولي حداقل در مورد من ورفيقام صدق مي كنه.
salamaqmehdi
20-02-2009, 12:13
اينم فريمور 6220 براي خاورميانه :
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
فريمور 4.13 زبان فارسي و ساپورت ميكنه...
mohamadreza666
20-02-2009, 14:03
اينم فريمور 6220 براي خاورميانه :
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
فريمور 4.13 زبان فارسي و ساپورت ميكنه...
1.این فریمور هک هم میشه؟؟؟طریقه هکشو اگه میشه یه توضیحی بدین لطفا!!!:6:
2.کدوم فریمورها زبان فارسیو ساپورت میکنه؟؟؟مگه خودش روش فابریک زبان فارسی نداره؟؟؟
farshadmashadi
20-02-2009, 14:35
با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
دوستانی که گوشی چینی دارن(لیبل مجار نیست) ،میشه product code گوشی که زیر باتری رو برد گوشی هست رو بگن؟!
musketeer
20-02-2009, 17:20
من هنوز نمیتونم فارسی تایپ کنم تو این گوشی... با Farsi SMS هم نشد حتی... کسی راهی سراغ داره؟
با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
دوست عزیز .... یک مدل هدفون کریتیو هست که جکش 2.5 میلیمتریه ....
مدلشو نمیدونم ... ولی همه ی نمایندگی های کریتیو دارن .... ( حتما" از نمایندگی بخرید )
salamaqmehdi
21-02-2009, 15:15
1.این فریمور هک هم میشه؟؟؟طریقه هکشو اگه میشه یه توضیحی بدین لطفا!!!:6:
2.کدوم فریمورها زبان فارسیو ساپورت میکنه؟؟؟مگه خودش روش فابریک زبان فارسی نداره؟؟؟
فكر كنم مشكل هك آپديت هاي جديد حل شده باشه با روش يونس جان ولي ميتونيد تو بخش هك سوالتونو مطزح كنيد وما رو بي خبر نذاريد.
فريمور من 3.23 هست و فارسي ساپورت نمي كنه ولي 3.4 و4.0 فارسي ساپورت مي كنند.
salamaqmehdi
21-02-2009, 15:16
همونطوري كه دوست خوبم گفتند فقط كريتيو .من 15 تومن خريدم. عاليه
salamaqmehdi
21-02-2009, 15:19
من هنوز نمیتونم فارسی تایپ کنم تو این گوشی... با farsi sms هم نشد حتی... کسی راهی سراغ داره؟
چيييييييييييييييييييييييي ييي ميييييييييييييييييييييييي يي گيييييييييييييييييييييييي ييي؟
farsi sms كه ديگه جواب ميده!
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
قیمت چینی و فنلاندیش در حال حاضر چقدره؟
musketeer
21-02-2009, 16:54
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
راستش تو هیچ کدوم!! هم نصب میشه هم اجرا!! ولی فارسی تایپ نمیکنه... یعنی هر چی دگمه میزنم هیچی تایپ نمیکنه
salamaqmehdi
21-02-2009, 17:06
راستش تو هیچ کدوم!! هم نصب میشه هم اجرا!! ولی فارسی تایپ نمیکنه... یعنی هر چی دگمه میزنم هیچی تایپ نمیکنه
پس مشكل شما در نحوه استفاده است
شما تحت اين برنامه نمي تونيد از صفحه كليد استفاده كنيد وبايد با جوستيك تايپ نماييد
ok اگه درست بود تشكر فراموش نشه!!
salamaqmehdi
21-02-2009, 17:08
قیمت چینی و فنلاندیش در حال حاضر چقدره؟
فنلاندشو من جايي نديدم ولي چين بين 210 تا 225 قيمت دارم
ما اومدیم تو تو کلوپ ولی چیزی برای گفتن نداریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
ویرایش:
فقط هیچکی نمیدونه چرا یهو از 390 رسید تا 225 تومن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم نوکیا فقط میخواست من این وسط حدود150 ضرر کنم البته پشیمون نیستم چون واقعا بهم حال میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
musketeer
21-02-2009, 19:15
پس مشكل شما در نحوه استفاده است
شما تحت اين برنامه نمي تونيد از صفحه كليد استفاده كنيد وبايد با جوستيك تايپ نماييد
ok اگه درست بود تشكر فراموش نشه!!
lol :31:
راس میگی دمت گرم :10:
دوستان آیا این برنامه دیکشنری که رو گوشی هست با دانلود زبان های اضافی ،فارسی روش اضافه میشه؟کسی تست کرده؟
musketeer
21-02-2009, 21:39
دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
کد:
دوست عزیز .... این دیکشنری خودش خیلی توپه ... حتی معنی رو برات میخونه !!!!!
فقط فایل آپدیت زبان فارسی رو باید Install کنید ....
که باید با GPRS ایرانسل کانکت بشین و آپدیتش کنین .... ( 600 کیلوبایته )
دقت کنید !!!! حتما با GPRS ایرانسل آپدیت کنید ... اگه همراه اول باشه حدود 2 ساعت طول میکشه و خب حدود 1000 تومن خرج بر میداره ...
ولی با ایرانسل فقط 200 تومن خرج داره ...
حالا یه پیشنهاد دارم !!!!
هیچ هزینه ای نکنید و این فایل رو دانلود کنید و دستی Install کنید ....
پسورد فایل
djgr8
---> لینک سالمه و تست شده !!!! ولی اگه دانلود نشد بگین براتون رو یه سرور دیگه آپ کنم .... <---
تشکر فراموش نشه ....
naninaz2004
22-02-2009, 09:55
سلام دوستان من امروز رفتم بگیرم ولی فروشنده دو گوشی یکی با لیبل مجار به قیمت 270 ویکی چین 215 بهم نشون داد البته در شکل ظاهری و کارکرد تفاوتی ندیدم فقط برد زیر باطری چینی سبز تیره بود مال مجار روشنتر؟
ایا واقعا فرقی دارن یا لیبل تقلبی
بستگی به شانست داره عزیز ....
ولی من جات بودم چینی رو میخریدم ....
سلام دوستان من امروز رفتم بگیرم ولی فروشنده دو گوشی یکی با لیبل مجار به قیمت 270 ویکی چین 215 بهم نشون داد البته در شکل ظاهری و کارکرد تفاوتی ندیدم فقط برد زیر باطری چینی سبز تیره بود مال مجار روشنتر؟
ایا واقعا فرقی دارن یا لیبل تقلبی
هیچ فرقی باهم ندارند
این لیبل دار ها در موقع خرید گوشی (برای موبایل فروشی ها) حدود 2 تا 5 تومن تفاوت قیمت با چینی داره ودر موقع فروش 30 تا 50 تومن شک نکن همون چینی رو بخر:20:
فقط سود لیبل دار ها برای فروشنده بیشتره
salamaqmehdi
22-02-2009, 14:52
دوستان آیا این برنامه دیکشنری که رو گوشی هست با دانلود زبان های اضافی ،فارسی روش اضافه میشه؟کسی تست کرده؟
بله دوست عزيز
اين ديكشنري سه زبانو بطور همزمان ساپورت مي كنه با تلفظ اونها
من سه زبان فارسي عربي و انگليسي رو دارم كه قابليت داره ازهر زباني به ديگري تر جمه كنه
واقعا بسيار جالبه مخصوصا كه ديكشنري عربي به فارسي براي موبايل گير نمياد.
كلاس 6220 اينه كه از سه زبان پشتيباني مي كنه ولي مثلا n82 از دو زبان.
حالشو ببريد آخر گوشيه
acmilan308
22-02-2009, 14:53
سلااااااااام
بالاخره خریدمش به نظر من نه تنها زشت نیست بلکه یه جورایی خوشگل هم هست.
دوستان من آخرش یه چیزو نفهمیدم : فروشنده گفت که 10 ساعت شارز اولیه میخواد!!!!
ولی من شنیدم وقتی باتری پیغام فول داد اصلا جریان برق قطع میشه حالا کدوم درسته؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوستانی که گوشی چینی دارن(لیبل مجار نیست) ،میشه product code گوشی که زیر باتری رو برد گوشی هست رو بگن؟!
دوستان آپدیت دیکشنری رو تو این پست براتون قرار دادم ....
سلااااااااام
ولی من شنیدم وقتی باتری پیغام فول داد اصلا جریان برق قطع میشه حالا کدوم درسته؟؟؟؟؟؟
ممنون
بله عزیز ...
جریان قطع میشه ...
و 10 ساعت فایده ای نداره ...
نهایت 3 ساعت کافیه ...
وقتی شارژ فول میشه خود گوشی آلارم میده که شارژر رو جدا کنید ....
saeed137
22-02-2009, 21:02
بازی n-gage چطوری اجرا میشه گوشی هک کردم کلاینت نصب هست اما ارور میده کسی تا حالا تو 6220 بازی ها انگیج را اجرا کرده
بازی n-gage چطوری اجرا میشه گوشی هک کردم کلاینت نصب هست اما ارور میده کسی تا حالا تو 6220 بازی ها انگیج را اجرا کرده
عزیزم شما فایل txt رو جاسازی کردی
saeed137
22-02-2009, 23:53
عزیزم شما فایل txt رو جاسازی کردی
چی را باید جابجا کنم میشه دقیق بگی مربوط به این گوشی چی کار باید بکنم
دوست من شما به اینجا پست #2042 مراجعه کن راستی از این به بعد مشکلات مربوط به ان گیج هم اینجا مطرح کن
mohamadreza666
23-02-2009, 00:23
سلااااااااام
ممنون
سلام داداش میشه بگی از کجا چند تومان و چه رنگی خریدی؟؟؟
اگه میشه آدرس دقیق بده لطفا!!!
سلام
من این گوشی رو تازه برای خواهرم خریدم و زیاد از اون سر در نمیارم. ورژن اون 3.23 هستش و تو قسمت نوشتن sms زبان فارسی، اردو و ... رو ساپورت می کنه. می خواستم ببینم اگه گوشی رو به ورژن آخر یعنی 4.13 آپگرید کنم منو های اون فارسی می شه یا نه و اصولا چه تفاوتی بین ورژن جدید firmware با ورژنهای قبلی داره؟
این هم هدیه من به دارندگان این گوشی:
دفترچه راهنمای فارسی:
password: hirad
salamaqmehdi
23-02-2009, 15:34
سلااااااااام
ممنون
دوست عزيز اگه جريان برق هم قطع بشه ضرري نداره شما بذار شب تا صبح شارژ كامل بشه
من تو جاهاي مختلف اين مطلبو ديدم هرچند عقلاني نيست ولي ضرري هم نداره...
من خودم همين كارو كردم.
salamaqmehdi
23-02-2009, 15:49
سلام
می خواستم ببینم اگه گوشی رو به ورژن آخر یعنی 4.13 آپگرید کنم منو های اون فارسی می شه یا نه و اصولا چه تفاوتی بین ورژن جدید firmware با ورژنهای قبلی داره؟
دفترچه راهنمای فارسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpassword: hirad
سلام
آپديت جديد مخصوص خاور ميانه است وزبان فارسيو بطور كامل ساپورت مي كنه. اين فريمور چون مخصوص خاور ميانه است از سرعت gpsبالاتري برخورداره وسرعت گوشي وعملكرد اون بهتر خواهد شد +مديريت قويتر سيستمتون
P A R S A
23-02-2009, 20:27
سلام دوستان
چندتا سوال مربوط به قبل از خرید داشتم:
1. باطری اش چطوره؟ در مقابل n78 ؟
2. چه ورژنی باید باشه؟
3. محتویات جعبه؟
4. کلا چه نکاتی باید هنگام خرید در نظر گرفت؟
من تازه گوشی رو گرفتم
کسی کامل بهم آموزش میده چطور ج پ س راه بندازم و نقشه هارم دارید؟(کل ایران)
ممنون
meisam317
24-02-2009, 12:22
سلام
من این گوشی رو تازه برای خواهرم خریدم و زیاد از اون سر در نمیارم. ورژن اون 3.23 هستش و تو قسمت نوشتن sms زبان فارسی، اردو و ... رو ساپورت می کنه. می خواستم ببینم اگه گوشی رو به ورژن آخر یعنی 4.13 آپگرید کنم منو های اون فارسی می شه یا نه و اصولا چه تفاوتی بین ورژن جدید firmware با ورژنهای قبلی داره؟
دفترچه راهنمای فارسی:
password: Hirad
ماکه نتونستیم دانلودش کنیم . لطغن یه جای دیگه آپلودش کن عزیز :31:
Highbury
24-02-2009, 12:34
یکی از دوستام این گوشی رو خریده و میگه که از کیفیت هدفونش راضی نیستم.گفت که میخوام یه هدفون واسش بخرم اما به نظرم این گوشی سوکت 3.5 نداره مگه میشه واسه 2.5 هم هدفون خرید؟
شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید از کجا میشه خرید و با چه قیمتی؟
salamaqmehdi
24-02-2009, 14:48
سلام دوستان
چندتا سوال مربوط به قبل از خرید داشتم:
1. باطری اش چطوره؟ در مقابل n78 ؟
2. چه ورژنی باید باشه؟
3. محتویات جعبه؟
4. کلا چه نکاتی باید هنگام خرید در نظر گرفت؟
n78 ندارم ولي 6220 من دو روز شارژ نگهمي داره واگه بيش از اندازه استفاده كنم 1.5 .
براي خريد فكر نكنم بالاتر از 3.4 موجود باشه ولي آپديت 4.0 اومده.
شارژر سري جديد+رم1+كابل usb+كابل tv +سي دي+خوشحالي شما.
با فروشنده چونه بزني وارزونتر بخريد.
salamaqmehdi
24-02-2009, 14:51
من تازه گوشی رو گرفتم
کسی کامل بهم آموزش میده چطور ج پ س راه بندازم و نقشه هارم دارید؟(کل ایران)
ممنون
دوست عزيز بزاي دريافت نقشه ها وآموزش استفاده از gps به تايپيك مربوطه مراجعه كنيد
خيلي كاملتر وبهتره.
salamaqmehdi
24-02-2009, 14:53
شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید از کجا میشه خرید و با چه قیمتی؟
بله
من كريتيو خريدم كيفيتش بي نظيره 15 تومن واز نمايندگي يا هر جايي كه صلاح دونستيد مي تونيد تهيه كنيد.
آقا این گوشی چی از سری n کم داره ؟
سیستم عاملش چیه ؟
دوست عزيز بزاي دريافت نقشه ها وآموزش استفاده از gps به تايپيك مربوطه مراجعه كنيد
خيلي كاملتر وبهتره.
لطفا لینک رو بدید
ممنون
salamaqmehdi
24-02-2009, 15:15
آقا این گوشی چی از سری n کم داره ؟
سیستم عاملش چیه ؟
داداش اين گوشي سيمبين 9.3 هستش وهمه چيش از سري ان سره بجز گالري كه عكس ها رو سه بعدي نشون نميده كه اونم چيزي نيست
در چه زمينه اي اطلاعات مي خواي ؟ درخدمتيم.
Highbury
24-02-2009, 15:17
بله
من كريتيو خريدم كيفيتش بي نظيره 15 تومن واز نمايندگي يا هر جايي كه صلاح دونستيد مي تونيد تهيه كنيد.
این گوشی که سوکت 3.5 نداره که
salamaqmehdi
24-02-2009, 15:25
لطفا لینک رو بدید
ممنون
بفرما:
salamaqmehdi
24-02-2009, 15:26
این گوشی که سوکت 3.5 نداره که
منم نگفتم 3.5 .
6220سوكت 2.5 ميليمتري ميخوره
ماکه نتونستیم دانلودش کنیم . لطغن یه جای دیگه آپلودش کن عزیز :31:
الان چک کردم مشکلی نداشت؟!
دوستان ... التماس میکنم گوشی رو بیشتر از 3 ساعت به شارژ نزنید .... هم برای باتری بده هم شارژر ... از ما گفتن !!!!
farshadmashadi
24-02-2009, 19:03
سلام
دفترچه راهنمای فارسی:
password: Hirad
من هم نتونستم دانلود کنم ظاهرا" لینک خرابه ،لطفا" جای دیگه آپلود کنید
salamaqmehdi
24-02-2009, 19:06
دوستان ... التماس میکنم گوشی رو بیشتر از 3 ساعت به شارژ نزنید .... هم برای باتری بده هم شارژر ... از ما گفتن !!!!
حق با دوست عزيزمونه ما هم اگه گفتيم شب تا صبح تو شارژ باشه براي چند روز اول بود تا باتري آب بندي بشه
در ضمن وقتي گوشي تو شارژه ازش استفاده نكنيد!
farshadmashadi
24-02-2009, 21:02
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل R6_WH-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
mohamadreza666
25-02-2009, 00:23
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل r6_wh-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونه:8: اما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟:13:
نقل قول:نوشته شده توسط farshadmashadi
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل r6_wh-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونه اما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟
عزیز این مدل که فکر کنم ep630 نا داره قیمتش تو پایتخت 14 هزار تومنه ....
تا الان من به شخصه حدود 15-16 تا هدفون و هندسفری شاخ رو تست کردم ...
مورد اول
ابن هدفون کریتیو از تمام هنسفری ها کیفیتش بیشتره ... ( چه سونی اریکسون .. چه نوکیا .. چه موتورولا و .... )
تا الان بهتر از این هدفون ... یک مدل دیگه ی کریتیو هست که حدو 80 هزار تومان قیمت داره ...
پس تو رده ی زیر 15 تومان بهترینه !
به جرات بگم که هیچ مدل هدفونی حتی تا 35 یا 40 هزار تومان ( مثل سونی ) به گرد پاش هم نمیرسه ....!!!!
نکته ی جالب اینه که وقتی هدفون رو داخل گوش قرار میدی تقریبا" هیچ صدایی نمیشنوی ( وقتی پلیر خاموشه !!!!!! )
...
در مورد اون سوال که فرمودین افت کیفیت داره یا خیر ... باید بگم که داره ...
به این دلیل که سیم خلاء هست و فیش روکش طلا شده ( طلا بهترین فلز رسانا میباشد ) که شما با استفاده از تبدیل
انگار اون روکش رو برمیداری !!!!!
و در نتیجه کیفیت کمی افت میکنه ولی بسیار کم !!! ( حدود 4% )
پس اگه 15 هزار تومان دارین و میخواین هدفون بخرین ... با ضمانت خود بنده برید یدونه از این ep630 بخرید م لذت ببرین !!!!
ولی 2 تا نکته !!!
1 یک مدل سفید هست یک مدل مشکی که مشکیش بهتره ...
2 حتما" از نمایندگی خریداری کنید ....
---------------------------------------------------------------------------> باز هم اگه سوالی هست در خدمتم !
آقا گوشی من ورژن 3.23 اگه بخوام آپدیت کنم
- چه مزایایی داره؟
- با ادسل 128 خیلی خطرناکه؟
- اگه اینترنت قطع شه خیلی خطرناکه؟
- ممکنه توضیحات بیشتر بدید
ممنون
Highbury
25-02-2009, 10:16
هدفون 2.5 میلیمیتری خوبه یا اینکه 3.5 به همراه تبدیل بگیرم؟
از دوستان آیا کسی گوشی رو با برنامه خود نوکیا از طریق سایتش آبدیت کرده؟من گوشیم ورژن 3.4 هست ،هرچی زدم میگه این آخرین ورژن است.
این گوشی ها که پروداکت کدشون اصل نیست ، ایا Update میشن؟
mohamadreza666
25-02-2009, 13:08
عزیزم با سلام
من این روش رو بهت پیشنهاد میکنم به چند دلیل خیلی راحته اگه یه جایی گیر کردی فیلم اموزشی داره بعد ان گیج هم راحت روش نصب میشه من خودم نصب کردم ولی فقط یه فایل cer میخواد تمام
حالا هم میخوای نظر بزرگتر ها هم داشته باش
داداش شرمنده این فایل cer رو من از کجا پیدا کنم؟؟؟!!!!من تازه کارم از هک کردن گوشی چیزی سرم نمیشه!!!:41:یه راهنمایی منو بکن لطفا!!!
راستی بعد از اینکه هک کردم برای ان گیج دیگه نیاز به کار دیگه ای نیست؟؟؟فقط بازی های ان گیج رو روش کپی کنم و بازی کنم؟؟؟؟!!!!
مرسی:10:
musketeer
25-02-2009, 13:09
یکی از دوستان که گوشیشون فارسی داره میشه محبت کنه و پروداکت کدش رو به ما هم بده تا بتونیم آپدیت کنیم؟!
یا اگه راه دیگه ای هست بگید استفاده کنیم...
خیلی ممنون!
داداش شرمنده این فایل cer رو من از کجا پیدا کنم؟؟؟!!!!من تازه کارم از هک کردن گوشی چیزی سرم نمیشه!!!:41:یه راهنمایی منو بکن لطفا!!!
راستی بعد از اینکه هک کردم برای ان گیج دیگه نیاز به کار دیگه ای نیست؟؟؟فقط بازی های ان گیج رو روش کپی کنم و بازی کنم؟؟؟؟!!!!
مرسی:10:
عزیزم شما شماره سریال گوشیت رو به من بده من تو سایت opda برات سفارش میدم بعد 12 ساعت فایل سر و کی رو بهت میدم که شما سر به کارت میاد
بعد از این که هک کردی کلاینت رو نصب میکنی و بازی ها رو کپی هیچ کار دیگه ای لازم نیست
البته شما میتونی به روش هیلوکس هم هک کنی که ساده تر هست ولی این کار امد تر هست
salamaqmehdi
25-02-2009, 15:22
سلام
گوشيمو با فريمور 4.13 آپديت كردم:
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه فايل جديد به گوشيم اضافه شده كه عكس اونم براتون مي ذارم:
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه جاي تعريف نداره خودتون ميدونيد چه خبره!!
salamaqmehdi
25-02-2009, 15:38
آقا گوشی من ورژن 3.23 اگه بخوام آپدیت کنم
- چه مزایایی داره؟
- با ادسل 128 خیلی خطرناکه؟
- اگه اینترنت قطع شه خیلی خطرناکه؟
- ممکنه توضیحات بیشتر بدید
ممنون
از دوستان آیا کسی گوشی رو با برنامه خود نوکیا از طریق سایتش آبدیت کرده؟من گوشیم ورژن 3.4 هست ،هرچی زدم میگه این آخرین ورژن است.
این گوشی ها که پروداکت کدشون اصل نیست ، ایا Update میشن؟
با آپديت بطور خلاصه گوشي شما بروز ميشه.
پيشنهاد مي كنم ابتدا فريمور مورد نظر رو دانلود كنيد وبعد با برنامه هايي كه بصورت آفلاين آپديت مي كنند (مثل جف) اين كارو انجام بديد.
بله در حالت آنلاين خيلي خطرناكه البته اين روش ديگه الآن منسوخ شده!
فايل فلش 6220 كه اينان:
mcu : rm328_04.13_prd_core.fpsx
ppm : rm328_04.13_prd_v11_01_mea_b.fpsx
cnt : rm328_04.13_prd_vC11_01_Plum.fpsx
Ape Variant : RM328_04.13_UDA_Ringtones.fpsx
این ترتیب انتخاب فایلها برای برنامه جف هست
البته این برای رنگ بنفش هست و اگه گوشیت سیاهه اون قسمتی رو که رنگی کردم فرق میکنه و باید Black باشه
و اين هو روش آپديت با جف :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
P A R S A
25-02-2009, 16:23
ســـــــلام
امروز من هم این گوشی رو گرفتم...
رنگ : سیاه
فریمویر : 3.23
قیمت : 224 تومان
نوع جعبه : فکر کنم نــازک
+ مموری 8 گیگ که از قبل داشتم!
musketeer
25-02-2009, 16:24
مرسی عزیز جان
خوب میشه بگی چطور باید دانلود کنیم؟ و برای فارسی داشتن بهترینش کدومه؟! مرسی
salamaqmehdi
25-02-2009, 16:34
ســـــــلام
واقعا" مبارك باشه دوست عزيز حالشو ببري..
salamaqmehdi
25-02-2009, 16:45
مرسی عزیز جان
خوب میشه بگی چطور باید دانلود کنیم؟ و برای فارسی داشتن بهترینش کدومه؟! مرسی
به لينكي كه گذاشتم برو وتمام سوالاتو اونجا جواب ميگيري.
P A R S A
25-02-2009, 17:27
دوستان اگه 8 ساعت یا 12 ساعت شارژ رو نذاریم بمونه و پس از پر شدن از برق بکشیم چی میشه؟
با آپديت بطور خلاصه گوشي شما بروز ميشه.
پيشنهاد مي كنم ابتدا فريمور مورد نظر رو دانلود كنيد وبعد با برنامه هايي كه بصورت آفلاين آپديت مي كنند (مثل جف) اين كارو انجام بديد.
بله در حالت آنلاين خيلي خطرناكه البته اين روش ديگه الآن منسوخ شده!
فايل فلش 6220 كه اينان:
Mcu : Rm328_04.13_prd_core.fpsx
ppm : Rm328_04.13_prd_v11_01_mea_b.fpsx
cnt : Rm328_04.13_prd_vc11_01_plum.fpsx
ape variant : Rm328_04.13_uda_ringtones.fpsx
این ترتیب انتخاب فایلها برای برنامه جف هست
البته این برای رنگ بنفش هست و اگه گوشیت سیاهه اون قسمتی رو که رنگی کردم فرق میکنه و باید black باشه
و اين هو روش آپديت با جف :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اینکه بیشتر واسه فلشه تا اپدیت
من روش ساده تر نیاز دارم
ممنون
ســـــــلام
دوست من جدا بهت تبریک میگم انتخابت فوق العاده بود جدا سخته ادم بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کنه بازم بهت تبریک میگم
salamaqmehdi
25-02-2009, 21:10
اینکه بیشتر واسه فلشه تا اپدیت
من روش ساده تر نیاز دارم
ممنون
يه سيم كارت ايرانسل بخر وگوشيتو آپديت كن:31:
musketeer
25-02-2009, 21:15
با ایرانسل چجوری میشه آپدیت کرد؟
salamaqmehdi
25-02-2009, 21:38
دوستان تو آپديت گوشي عجله نكنيد فعلا" تو هكش به مشكل برخوردم
salamaqmehdi
25-02-2009, 21:41
با ایرانسل چجوری میشه آپدیت کرد؟
*#0000# روميزني بعد از تو آپشن چك فور آپديت بعد هم اگه آپ جديدو پيدا كنه كه بعيد ميدونم ok وتمام البته گوشيت شارژ داشته باشه ها..:5:
سلام دوستان عزیز
وقتی که من تغییری در ستینگ دوربین میدم بعد اینکه یه دور از دوربین خارج شدم ستینگ به حالت دیفالت بر میگرده
چطور کاری کنم که ستینگ واسه همیشه بمونه؟
ممنون
mrehsan1000
25-02-2009, 22:55
با سلام
با 6220 به مشکل بر خوردم وقتی گوشی رو در حالت عکسبرداری قرار می دم یه نقطه قرمز میاد رو صفحه
که البته روی عکس ثبت نمی شه - کسی میدونه چکار باید کرد
mohamadreza666
26-02-2009, 01:20
عزیزم شما شماره سریال گوشیت رو به من بده من تو سایت opda برات سفارش میدم بعد 12 ساعت فایل سر و کی رو بهت میدم که شما سر به کارت میاد
بعد از این که هک کردی کلاینت رو نصب میکنی و بازی ها رو کپی هیچ کار دیگه ای لازم نیست
البته شما میتونی به روش هیلوکس هم هک کنی که ساده تر هست ولی این کار امد تر هست
teza جان اینطوری که من شرمندت میشم عزیز!!! :11:
my imei :356398021358658
دستت درد نکنه ایشالا جبران کنم برات!!!:40:
راستی ببخشید فیلم آموزشی این روش فرمتش rar بود با چه برنامه ای ببینمش؟؟؟
مرسی!!!
mohamadreza666
26-02-2009, 01:25
*#0000# روميزني بعد از تو آپشن چك فور آپديت بعد هم اگه آپ جديدو پيدا كنه كه بعيد ميدونم ok وتمام البته گوشيت شارژ داشته باشه ها..:5:
عزیز چقدر طول کشید تا گوشیت آپدیت شد؟؟؟چند تومان شارژ ایرانسل خرج کرد؟؟؟
حجم آپدیتش چند مگا بایت بود؟
چه فرق هایی کرد نسبت به قبل؟؟؟یه توضیح بده بی زحمت!!!:5:
مرسی
mohamadreza666
26-02-2009, 01:44
با سلام
با 6220 به مشکل بر خوردم وقتی گوشی رو در حالت عکسبرداری قرار می دم یه نقطه قرمز میاد رو صفحه
که البته روی عکس ثبت نمی شه - کسی میدونه چکار باید کرد
من وقتی 6600 داشتم LCD گوشی ضربه خورد از امن وقع به بعد یه نقطف قرمز رو LCD همیشه بود ولی وقی میخواستم عکس بندازم بیشتر معلوم میشد!!!lcd گوشیت ضربه نخورده؟؟؟
راهنمای فارسی برای کسانی که با رپیدشیر مشکل دارند:
password: hirad
سلام دوستان عزیز
وقتی که من تغییری در ستینگ دوربین میدم بعد اینکه یه دور از دوربین خارج شدم ستینگ به حالت دیفالت بر میگرده
چطور کاری کنم که ستینگ واسه همیشه بمونه؟
ممنون
کسی نیست؟
یه مشکل جدی دیگه هم دارم
صدای مکالمه گوشی خیلی پایینه(موقع مکالمه تا آخرم زیاد میکنم هیچی نمیشنوم) -- این خلی واجبه به دادم برسید
ممنون
salamaqmehdi
26-02-2009, 09:18
کسی نیست؟
یه مشکل جدی دیگه هم دارم
صدای مکالمه گوشی خیلی پایینه(موقع مکالمه تا آخرم زیاد میکنم هیچی نمیشنوم) -- این خلی واجبه به دادم برسید
ممنون
يه سري تنظيمات مثل فلش طبيعتا" موقتيه ولي تنظيمات سايز عكس برنمي گرده!!!
اگه اين جوري نيست تنظيمات دوربينو ريست كن ببر رو كارخونه اگه بازم درست نشد مستر ريست كن واگه...بيخيال هر دفعه تنظيمش كن.:31:
شايد كپسول صدات نيمسوز شده احتمال ميدم سخت افزاريه
يه بار گوشيتو با 7370 ريست كن مشكلات نرم افزاريش درست ميشه :10:
salamaqmehdi
26-02-2009, 09:23
عزیز چقدر طول کشید تا گوشیت آپدیت شد؟؟؟چند تومان شارژ ایرانسل خرج کرد؟؟؟
حجم آپدیتش چند مگا بایت بود؟
چه فرق هایی کرد نسبت به قبل؟؟؟یه توضیح بده بی زحمت!!!:5:
مرسی
گوشي من با روش باكس جف 5 دقيقه
من با ايرنسل تا حالا آپ نكردم ولي حجم فايلش حدود 3تا4 مگه.
ولي فايل آپ من 200 مگ بود اين تفاوت آپديت با گوشي با نرم افزارهاي ديگه است
فارسي شده سرعت هم بهترشده ولي فعلا" با هكش مشكل دارم ببينم چي ميشه دعا كنيد كلي باهاش ور رفتم ولي جواب نميده اگه هك نشه به آپديتش نمي ارزه:41:
farshadmashadi
26-02-2009, 09:52
سلام
بالاخره انقدر تو این سایت از 6220 تعریف کردید که من هم وسوسه شدم و دیشب یکی گرفتم _ از پاساژ بزرگمهر، البته چینی 218 تومن_باور کنید شاید طبقات آخرعلائدین 20 تا مغازه رو گشتم هیچکس مشکی نداشت یکی دو نفر داشتند 230 می دادند البته هر کی سازی می زد یکی می گفت فنلاند یکی می گفت مجار یکی می گفت چین با این که تنها تفاوتشون فقط لیبل و یکم هم رنگ بردشون بود من آخرش چینی رو خریدم، البته نمی دونم شاید کار اشتباهی کردم شاید هم کارم درسته،در کل تا این لحظه مشکلی باهاش نداشتم و ازش راضیم عکاسیش عالیه، سرعت خوبی داره، فقط صدای هندزفریش ضعیفه ،یکم هم نگران محافظ لنزش هستم می ترسم تا 2یا 3 ماه دیگه تق و لق بشه و بیفته.
farshadmashadi
26-02-2009, 09:56
عزیز این مدل که فکر کنم ep630 نا داره قیمتش تو پایتخت 14 هزار تومنه ....
تا الان من به شخصه حدود 15-16 تا هدفون و هندسفری شاخ رو تست کردم ...
مورد اول
ابن هدفون کریتیو از تمام هنسفری ها کیفیتش بیشتره ... ( چه سونی اریکسون .. چه نوکیا .. چه موتورولا و .... )
تا الان بهتر از این هدفون ... یک مدل دیگه ی کریتیو هست که حدو 80 هزار تومان قیمت داره ...
پس تو رده ی زیر 15 تومان بهترینه !
به جرات بگم که هیچ مدل هدفونی حتی تا 35 یا 40 هزار تومان ( مثل سونی ) به گرد پاش هم نمیرسه ....!!!!
نکته ی جالب اینه که وقتی هدفون رو داخل گوش قرار میدی تقریبا" هیچ صدایی نمیشنوی ( وقتی پلیر خاموشه !!!!!! )
...
در مورد اون سوال که فرمودین افت کیفیت داره یا خیر ... باید بگم که داره ...
به این دلیل که سیم خلاء هست و فیش روکش طلا شده ( طلا بهترین فلز رسانا میباشد ) که شما با استفاده از تبدیل
انگار اون روکش رو برمیداری !!!!!
و در نتیجه کیفیت کمی افت میکنه ولی بسیار کم !!! ( حدود 4% )
پس اگه 15 هزار تومان دارین و میخواین هدفون بخرین ... با ضمانت خود بنده برید یدونه از این ep630 بخرید م لذت ببرین !!!!
ولی 2 تا نکته !!!
1 یک مدل سفید هست یک مدل مشکی که مشکیش بهتره ...
2 حتما" از نمایندگی خریداری کنید ....
---------------------------------------------------------------------------> باز هم اگه سوالی هست در خدمتم !
دوست عزیز از نظر کیفیت که درست میگید عالیه، اما از نظر بلندی صدا ،مثل هندزفری فابریک خودش یا بالاتر هستش ممنون
سلام دوستانمموری 16 گیگ به این گوشی میخوره؟اگه میخوره قیمتش چنده؟من که تو علا ئدین چند جا پرسیدم نداشتن. از کجا میشه گیر آورد؟
گوشي من با روش باكس جف 5 دقيقه
من با ايرنسل تا حالا آپ نكردم ولي حجم فايلش حدود 3تا4 مگه.
ولي فايل آپ من 200 مگ بود اين تفاوت آپديت با گوشي با نرم افزارهاي ديگه است
فارسي شده سرعت هم بهترشده ولي فعلا" با هكش مشكل دارم ببينم چي ميشه دعا كنيد كلي باهاش ور رفتم ولي جواب نميده اگه هك نشه به آپديتش نمي ارزه:41:
دوست عزیز با اون فیلم آموزشیه هم هک نشد؟
يه سري تنظيمات مثل فلش طبيعتا" موقتيه ولي تنظيمات سايز عكس برنمي گرده!!!
اگه اين جوري نيست تنظيمات دوربينو ريست كن ببر رو كارخونه اگه بازم درست نشد مستر ريست كن واگه...بيخيال هر دفعه تنظيمش كن.:31:
شايد كپسول صدات نيمسوز شده احتمال ميدم سخت افزاريه
يه بار گوشيتو با 7370 ريست كن مشكلات نرم افزاريش درست ميشه :10:
ممکنه در حد سواد ما حرف بزنی؟
این 7370 چیه؟
دوربینشم که کلا هیچی نفهمیدم
راهی هست ویبره گوشی رو بیشتر کنیم
در ستینگش که جایی چشمم بهش نخورد
salamaqmehdi
26-02-2009, 12:09
این 7370 چیه؟
*#7370# بعد اگه كد گوشيت فعاله ميگه واردكن .بهتره شارژ گوشيت بيشتر از نصف باشه
اگه مشكلتو حل نكرد گوشي رو خاموش كن وموقع روشن كردن سه دكمه سبز+ستاره+شماره3 روباهم نگهدار تا كلمه formatting روببيني بعد هم ولش كن تا يه ريست داش مشتي بشه.:27:
ياشاسن آذربايجان
salamaqmehdi
26-02-2009, 12:10
راهی هست ویبره گوشی رو بیشتر کنیم
در ستینگش که جایی چشمم بهش نخورد
بطور عادي نه
ولي جاي بررسي داره باحال بود پيگيري كن ببين به جايي ميرسي!:12:
دوستان کسی راهی بلده که بشه گوشی رو از طریق مودم کامپیوتر به اینترنت وصل کرد! اگه بشه خیلی جالب میشه آخه میخوام گوشی رو با ایرانسل آپ کنم یه خورده دانلود میکنه بعد قطع میشه.حجم فایلشم 4 مگه و خیلی باصرفه تر از این نرم افزارهاست که با کامپیوتر آپ میکنن.
padjacent
26-02-2009, 12:54
الآن قیمت این گوشی چنده؟!
من رفتم پاساژ روبروییمون میداد 227 تومن!
P A R S A
26-02-2009, 13:24
الآن قیمت این گوشی چنده؟!
من رفتم پاساژ روبروییمون میداد 227 تومن!
قیمتش خوبه ... بگیر
Highbury
26-02-2009, 14:07
قیمتش یه کم اومد بالا حدود10 تومان
بین 200 تا 220 میتونی بخری
P A R S A
26-02-2009, 14:18
زیر 230 تومن گیرت اومد بگیر تا گرونتر نشه....میخوای هم صبر کن بعد از عــــــید!
h.haghighi
26-02-2009, 15:10
سلام
این گوشی تو اصفهان نیست دیگه
شنبه میخوام بیام تهرون بخرم
میشه بگین از کجا بخرم
بدم لینکه غیر چینی هم هست
دوربینش نسبت به n95 چه جوریه؟
ممنون
salamaqmehdi
26-02-2009, 15:12
هنگام خريد به آپديتش يه نگاهي بينداز 3.2يا 3.4 كه اگه ميخواي فارسي داشته باشه .
:27:برو علي يارت
h.haghighi
26-02-2009, 15:13
از کجا باید فهمید؟
h.haghighi
26-02-2009, 16:03
هنگام خريد به آپديتش يه نگاهي بينداز 3.2يا 3.4 كه اگه ميخواي فارسي داشته باشه .
:27:برو علي يارت
از کجا باید بفهمم؟
بچه ها مموری 4 واسه این گوشی چنده؟
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:02
بچه ها مموری 4 واسه این گوشی چنده؟
من 1ماه پيش 11 خريدم
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:05
فريمو 4.13 با روشhello ox هك شد . پس نگران آپديت نباشيد مشكل هك فريمورهاي جديد حل شده.
التماس دعا :11:
padjacent
26-02-2009, 19:06
یعنی پایینتر تو بازار نیست؟؟!!!
هر چند نسبت به دوربینش قیمتش خیلی خوب!
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:09
یعنی پایینتر تو بازار نیست؟؟!!!
هر چند نسبت به دوربینش قیمتش خیلی خوب!
دوست من بايد به فروشنده ها يه دستي بزني مثلا" بگي 210 قيمت دارم اگه گرفت كه حله هممون خوشحال ميشيم اگه هم كه نگرفت مغازه بعدي .....:31:
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:12
از دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
padjacent
26-02-2009, 19:16
دوست من بايد به فروشنده ها يه دستي بزني مثلا" بگي 210 قيمت دارم اگه گرفت كه حله هممون خوشحال ميشيم اگه هم كه نگرفت مغازه بعدي .....:31:
روش بدی نیست.
ولی ممکن یارو از مغازه پرتم کنه بیرون.:31:
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:26
روش بدی نیست.
ولی ممکن یارو از مغازه پرتم کنه بیرون.:31:
دوست من هميشه حق با مشتريه .هيچكس حق جسارت به شما وانتخابتونو نداره
هميشه موقع خريد اين انگيزه رو داشته باشيد كه شما داريد به فروشنده لطف مي كنيد.
موفق باشيد. :40:
P A R S A
26-02-2009, 19:33
از دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
اضافه ها رو نصب نکردم
..
مال خودش رو چجور میشه فعال و غیر فعال کرد؟
salamaqmehdi
26-02-2009, 19:50
اضافه ها رو نصب نکردم
..
مال خودش رو چجور میشه فعال و غیر فعال کرد؟
setting/themes/general/option/theme effectes/on
mohamadreza666
27-02-2009, 01:48
قیمتش خوبه ... بگیر
داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!
بلندی صدا در هدفون کریتیو دقیقا" مثل هنسفری خود گوشی هست ولی کریتیو تو گوشیه و نوکیا رو گوشی !!!!
این یعنی کل صدا به داخل گوش هدایت میشه که خیلی بهتره ....
درضمن یک نکته ی دیگه هم بگم ...
کریتیو در ساخت هدفون هاش از یک سری استاندارد ها استفاده میکنه که آسیبی که به گوش میرسه رو به حد اقل برسونه ...
که میتونید تو سایت خود شرکت مشاهده کنید
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )
:31:
وقتي مشكلاتتون رو خودتون حل ميكنيد، ديگه نيازي به من نيست...:20:
شاد باشي:40:
teza جان اینطوری که من شرمندت میشم عزیز!!! :11:
my imei :356398021358658
دستت درد نکنه ایشالا جبران کنم برات!!!:40:
راستی ببخشید فیلم آموزشی این روش فرمتش rar بود با چه برنامه ای ببینمش؟؟؟
مرسی!!!
بفرما عزیزم اینم سر وکی شما
ولی از سری دیگه کسی اینجا در خواست نده اینم مرامی بود
P A R S A
27-02-2009, 11:53
داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!
بی خیال؟
متوجه نمیشم...!
-----------------
Teza تو که ما رو کباب کردی...این IMEI ما دستت رو می بوسه:
356398021873813
فقط خیلی فوریه ها!
--------------
setting/themes/general/option/theme effectes/on
دستت درد نکنه ... خیلی دنبالش گشته بودم!
------------------
یه نکته کلی: من خیلی از کیفیت دوربین گوشی راضی هستم و همینطور کیفیت صداش! انشاالله چند تا عکس هم آپلود می کنم!
بی خیال؟
متوجه نمیشم...!
-----------------
teza تو که ما رو کباب کردی...این imei ما دستت رو می بوسه:
356398021873813
فقط خیلی فوریه ها!
--------------
دستت درد نکنه ... خیلی دنبالش گشته بودم!
------------------
یه نکته کلی: من خیلی از کیفیت دوربین گوشی راضی هستم و همینطور کیفیت صداش! انشاالله چند تا عکس هم آپلود می کنم!
عزیزم من که گفتم اینجا درخواست ندید توی تاپیک خودش در ضمن مال شما در خواست داده شده و احتمالا تا امشب اماده میشه جواب هم تو تاپیک خودش در ضمن اسم من اسماعیل هست
mohamadreza666
27-02-2009, 14:11
بفرما عزیزم اینم سر وکی شما
ولی از سری دیگه کسی اینجا در خواست نده اینم مرامی بود
بابا با مرام!!!!خیلی ممنووووووووووووووووونم اسماعیل جان!!!خیلی لطف کردی!!!
یه دونه ای!!!دور دونه ای!!!:10:
mohamadreza666
27-02-2009, 14:15
[quote=P A R S A;3547131]بی خیال؟
متوجه نمیشم...!
منظورم از بی خیال اینکه قیمت بالاست!!!پارسا جان گوشیت مبارکت باشه عزیزم اما یه خورده گرون گرفتی!!!
کاشکی یه خبر میدادی که میخوای گوشیو بخری من آدرس اینجایی که ازش خریدمو بهت میدادم!!!
ایشالا چرخ گوشیت برات بچرخه!!!:11::31:
یا حق!!!
P A R S A
27-02-2009, 15:04
منظورم از بی خیال اینکه قیمت بالاست!!!پارسا جان گوشیت مبارکت باشه عزیزم اما یه خورده گرون گرفتی!!!
کاشکی یه خبر میدادی که میخوای گوشیو بخری من آدرس اینجایی که ازش خریدمو بهت میدادم!!!
ایشالا چرخ گوشیت برات بچرخه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق!!!
ُThank
آخه من قم هستم! به خاطر همين آدرس مغازه هاي تهران رو نگرفتم!
salamaqmehdi
27-02-2009, 15:07
:
بچه ها حتما" يه سري به اين تايپيك بزنيد .هركي گوشيمو ميبينه ديوونش ميشه وبلافاصله ميگه چند خريدي منم ميخوام!
اگه يه برنامه برام بذاريد كه بتونم از صفحه گوشي فيلم بگيرم تا شب فيلم هاشو براتون آپ ميكنم.
يا علي
saeed137
27-02-2009, 15:20
عجبا امروز یک چیز جالب دیدم کف کردم رو
6220 ویندوز 98 نصب شده البته من فیلم ان را دیدم اما برام جالب بود
داداش اين گوشي سيمبين 9.3 هستش وهمه چيش از سري ان سره بجز گالري كه عكس ها رو سه بعدي نشون نميده كه اونم چيزي نيست
در چه زمينه اي اطلاعات مي خواي ؟ درخدمتيم.
سلام
نه من خودم P1i دارم داداشم می خواد بخره .
خوب چندتا سوال دارم :
1-صداش در حد چه گوشی هایی هست ؟قد N73 هست ؟
2-این همه می گن کیبردش مشکل داره قضیه چیه چون داداشم زیاد پیامک میده ! :31:
3-سرعتش چطوریه ؟ هنگ نمی کنه ؟
4-پیامک فارسی میشه باهاش نوشت ؟
5- میشه بگی چی کم داره که اینقدر ارزونه ؟
6-گالریش مثل N73 هستش که همه ی چیزا (عکس ها و فیلم ها و آهنگ ها و...) به صورت درهم توش هستن و یا جدا از همن توی فولدر های جدا ؟ )کسی میتونه یه عکس از گالری بزاره ؟)
کلا یه توضیح بده ممنون. :11:
salamaqmehdi
28-02-2009, 12:51
سلام
نه من خودم p1i دارم داداشم می خواد بخره .
خوب چندتا سوال دارم :
1-صداش در حد چه گوشی هایی هست ؟قد n73 هست ؟
2-این همه می گن کیبردش مشکل داره قضیه چیه چون داداشم زیاد پیامک میده ! :31:
3-سرعتش چطوریه ؟ هنگ نمی کنه ؟
4-پیامک فارسی میشه باهاش نوشت ؟
5- میشه بگی چی کم داره که اینقدر ارزونه ؟
6-گالریش مثل n73 هستش که همه ی چیزا (عکس ها و فیلم ها و آهنگ ها و...) به صورت درهم توش هستن و یا جدا از همن توی فولدر های جدا ؟ )کسی میتونه یه عکس از گالری بزاره ؟)
کلا یه توضیح بده ممنون. :11:
مبارك داداشتون باشه
1) به اون بلندي نيست .مثل ان82 ولي خيلي باكيفيته.
2) يه خورده سفته ولي خيلي زود مثل ما عادت ميكنه درعوض رنگ دكمه هاش به هيچ وجه نميره
3)نه خيلي عاليه
4)بله ورژن 3.4 به بالا پارسيو كاملا ساپورت ميكنند تازه برنامه فارسي نويس زياده!
5)چون جمع وجوره خيليا نمي پسندن جوونا دوست دارن گوشيشون به چشم بياد مثل ان95و... ازطرفي مثل سري ان معروف نيست .اين گوشي باقيمت بالاي 400 وارد بازار ايران شد.
6) هيچكدوم گالريش ليست جدولي وستوني داره كه مشكل نمايش عكس هاي شخصي به سادگي قابل حله.
بله براتون چند تا عكس ميذارم.
مبارك داداشتون باشه
1) به اون بلندي نيست .مثل ان82 ولي خيلي باكيفيته.
2) يه خورده سفته ولي خيلي زود مثل ما عادت ميكنه درعوض رنگ دكمه هاش به هيچ وجه نميره
3)نه خيلي عاليه
4)بله ورژن 3.4 به بالا پارسيو كاملا ساپورت ميكنند تازه برنامه فارسي نويس زياده!
5)چون جمع وجوره خيليا نمي پسندن جوونا دوست دارن گوشيشون به چشم بياد مثل ان95و... ازطرفي مثل سري ان معروف نيست .اين گوشي باقيمت بالاي 400 وارد بازار ايران شد.
6) هيچكدوم گالريش ليست جدولي وستوني داره كه مشكل نمايش عكس هاي شخصي به سادگي قابل حله.
بله براتون چند تا عكس ميذارم.
میشه سریع تر عکس ها رو بزارید
راستی این gps چطوریه طرز کارش ؟ باید به اینترنت وصل باشی ؟
توی ایران کار میکنه ؟
salamaqmehdi
28-02-2009, 15:00
عكساي گالري براي داداش شما دوست عزيز:
.
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][l "][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
salamaqmehdi
28-02-2009, 15:08
اينم يه عكس از تم افكت ولي خيلي معلوم نيست اگه برنامشو گير بيارم حتما" چندتا فيلم توپ ميذارم:
[ l"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
*#7370# بعد اگه كد گوشيت فعاله ميگه واردكن .بهتره شارژ گوشيت بيشتر از نصف باشه
اگه مشكلتو حل نكرد گوشي رو خاموش كن وموقع روشن كردن سه دكمه سبز+ستاره+شماره3 روباهم نگهدار تا كلمه formatting روببيني بعد هم ولش كن تا يه ريست داش مشتي بشه.:27:
ياشاسن آذربايجان
با 7370 ریست کردم درست نشد
salamaqmehdi
28-02-2009, 21:02
با 7370 ریست کردم درست نشد
دوست عزيز دقيقا" مشكلت چيه كدوم تنظيمات برميگرده؟ برام توضيح بده؟
دوست عزيز دقيقا" مشكلت چيه كدوم تنظيمات برميگرده؟ برام توضيح بده؟
موقع مکالمه با وجود اینکه صدا رو ته بالا میبرم بازم صدای طرف مقابل خیلی ضعیفه
h.haghighi
01-03-2009, 11:28
میشه ادرس این مغازه رو بگی؟
ممنون
:
بچه ها حتما" يه سري به اين تايپيك بزنيد .هركي گوشيمو ميبينه ديوونش ميشه وبلافاصله ميگه چند خريدي منم ميخوام!
اگه يه برنامه برام بذاريد كه بتونم از صفحه گوشي فيلم بگيرم تا شب فيلم هاشو براتون آپ ميكنم.
يا علي
دوست عزیز اگر امکان داره ،تمام فایلها و هر آنچه که نیازه برای این کار و ساده ترین و کم خطرترین روش هک گوشی را همراه با یک آموزش مخصر قرار دهید....اینجوری خیلی بهتره ....با تشکر
salamaqmehdi
01-03-2009, 16:05
دوست عزیز اگر امکان داره ،تمام فایلها و هر آنچه که نیازه برای این کار و ساده ترین و کم خطرترین روش هک گوشی را همراه با یک آموزش مخصر قرار دهید....اینجوری خیلی بهتره ....با تشکر
اين كار خلاف مقرراته ولي بخاطر دوستان چشم.(ولي بين خودمون باشه:31:)
با اجازه ازآقا يونس دوست نازنينم.
براي هك گوشي مراحل زير رو به ترتيب انجام بديد:
1) نرم افزار هلو را ازلينك زير گرفته وروي مموري نصب كنيد:
براي نصب برنامه بايد اونو ساين كنيد كه اگه قبلا" فايل cer دريافت كرديد كه هيچي وگرنه يه فايل عمومي به همراه برنامه ساين براتون ميذارم:
2)پس از نصب برنامه يه آيكن جديد (آقا گاوه كه شايدم خانوم باشه) مي بيند . وارد برنامه شويد شروع به نصب مي كنه ودر هنگام نصب ميپرسه رام پچر نصب بشه ؟ جواب شما بااجازه بزرگترا: مثبته وهمچنين ميپرسه مودو نصب بشه كه مختاريد(نرم افزاري مثل فايل منيجر)و بعد خودش بطور خودكار فايل هاي اضافيو پاك ميكنه.
3) پس از نصب برنامه يه آيكن جديد مي بينيد كه رام پچر هستش ودر اين نرم افزار مي شه پچ هاي مختلف كه يكيش براي هكه (open 4 all ) رو فعال كرد.
4) حالا نوبت تست هكه: به فايل اكسپلور رفته وبا زدن كليد صفر روي 4تا گزينه اول تيك زده بعد بك بزنيد حالا اكسپلوره فايل هاي سيستمي تونو نشون ميده . به آدرس c/sys/bin بريد. تبريك ميگم شما گوشيتونو هك كرديد وبه فايل هاي سيستمي دسترسي داريد.
5) برگرديد وروي آقا گاو كليد c روفشار بديد تا ريموو بشه.
6)پچ زير رو به آدرس e/patches كه بعد ازهك درست شده منتقل كنيدوتمام.
پچ هاي هك نبايد موقع اجراي برنامه فعال باشندوكلا نيازي به فعال بودنشون نيست.
اگر بعد از نصب هلو آيكن رام پچر نيومد يا هرگونه مشكلي تو نصب داشتيد دوباره هلو (آقا گاوه)رو نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه.
من به شخصه 2بار نصبش كردم چون دفعه اول در هنگام پاك كردن برنا مه هاي اضافي بيرون نيومد ...
در پايان از تمامي دوستان مخصوصا اقا يونس(legend) گل تشكر وعذر خواهي ميكنم.
لطفا" سوالهاي احتماليو توي تايپيك مربوطه(هك به روش هلو) مطرح كنيد يا بصورت خصوصي.
يا علي
salamaqmehdi
01-03-2009, 16:21
موقع مکالمه با وجود اینکه صدا رو ته بالا میبرم بازم صدای طرف مقابل خیلی ضعیفه
فكر كنم كپسول صدات نيم سوز شده ومشكلت سخت افزاريه
اگه قراره عوضش كني 12 تومن خرج داره
اين گوشي رو فقط چين مي سازه ؟ من به كلمه چين حساسيت دارم.
در ضمن مي خواستم ببينم به نظر شما ارزش داره كه 5700 رو بفروشم و اينو بخرم.
خب اگه لينك تاپيك هك رو ميدادي راحت تر نبود مهدي جان؟:10:
اين قسمت هم اشتباهه ...(طبق شنيده ها)
براي نصب برنامه بايد اونو ساين كنيد كه اگه قبلا" فايل cer دريافت كرديد كه هيچي وگرنه يه فايل عمومي به همراه برنامه ساين براتون ميذارم:
چون گوشي شما به طور پيشفرض Cert كه براي Leftup باشه رو قبول نميكنه...(تا شما HelloOX رو ساين و نصب كنيد) نميتونيد از اين راه نصب كنيد...فقط بايد از OPDA فايل Cert بگيريد.
من اين Cert رو براي بعد از هك قرار دادم...چون با نصب HelloOX و هك شدن گوشي Cert محصولات (ريليز) OPDA , BiNPDA و خود Left up براي گوشي تعريف ميشه...و ميتونيد اونا رو نصب كنيد..(بدون ساين)
شاد باشي:40:
راستی اگه هیچ برنامه ای اجرا نباشه
خود گوشی چقدر از sdram رو استفاده میکنه؟
P A R S A
02-03-2009, 18:53
سلام
دوستان آخرین ورژن پروداکت کد فارسی گوشی چی هست؟
شما روی کدوم ورژن ان.گیج رو نصب کردین؟
ESMAIL2006
02-03-2009, 19:44
با سلام ببخشيد اين قابليت قفل گوشي از راه دور چه جوري فعال ميشه رو اين گوشي
salamaqmehdi
02-03-2009, 19:57
سلام
دوستان آخرین ورژن پروداکت کد فارسی گوشی چی هست؟
شما روی کدوم ورژن ان.گیج رو نصب کردین؟
سلام بر شما
من جديدا" فريمور 4.13 رو آپديت كردم وفارسي هم ساپورت ميكنه وان گيج رو روي اين فريمور وفريمورهاي قبلي نصب كردم .مگه فرقي مي كنه؟ در مورد پروداكت هم نمي دونم مال من چنده اگه سايتي سراغ داري بگو كانكت شم تا كدمو برات در بيارم. راستي چه خبر؟؟؟:10:
salamaqmehdi
02-03-2009, 20:09
با سلام ببخشيد اين قابليت قفل گوشي از راه دور چه جوري فعال ميشه رو اين گوشي
setting/phone sett./ general/security/phone and simcard/remote phone locking
ويك مسيج 5 تا 20 حرفي تنظيم كنيد وبا فرستادن اين مسيج به گوشيتان آنرا قفل خواهيد نمود.
ياعلي
6220 به روایت تصویر...
یه ریویوی نسبتا کامل...
الآن قیمت گوشی چقدره؟
198؟
mansour2
03-03-2009, 10:42
سلام
دوست عزیز میشه آدرس این مغازه رو بگی؟
با تشکر
h.haghighi
03-03-2009, 11:02
راسته که تولید گوشی 6220 مشکی متوقف شده؟
من دیروز هرچی گشتم پیدا نکردم
از کجا باید گیر بیارم؟
الان قیمت مشکی چنده؟
کسی هست که بتونه برام گیر بیاره؟
راستی اگه هیچ برنامه ای اجرا نباشه
خود گوشی چقدر از sdram رو استفاده میکنه؟
کسی نمی دونه؟
کسی نمی دونه؟
مقدار رام کلی گوشی 128 مگ هست که در بهترین حالت 80 مگ اون خالیه...(حدودا")
شاد باشی:40:
meisam317
03-03-2009, 19:56
از کجا باید گیر بیارم؟
الان قیمت مشکی چنده؟
نه بابا کی میگه تولیدش متوقف شده :27:
فقط چون مشتریش زیاده کم گیر میاد :31:
برگدی شاید با 5-10 تومن قیمت بیشتر نسبت به بنفش میتونی بخریش :31:
mohamadreza666
03-03-2009, 21:57
میشه ادرس این مغازه رو بگی؟
ممنون
sorry که دیر شد!!!
طبقه 5 علاالدین پلاک 576 !!!من خودم از اینجا خریدم 100% راضیم!!!
تلفن 6614080
پیشاپیش میگم مبارکت باشه داداش گلم!!!
Punisher_2008
03-03-2009, 22:55
سلام
الان قیمت دقیق این گوشی بدون گرانتی چند هست؟
reza_top60
03-03-2009, 23:41
سلام به همگی
من یه سوال دارم:
آیا 6220 wallet که برای وارد کردن مشخصات کارت های بانکی هست داره یا نه؟
farshadmashadi
04-03-2009, 00:09
از کجا باید گیر بیارم؟
الان قیمت مشکی چنده؟
شاید درست باشه،حقیقتش من 4 یا 5 روز قبل کل علائدین، شاید 4 ساعت کل پاساژ رو گشتم رنگ مشکی رو که طبقات آخر که عمده فروشها بودند تقریبا" نداشتند به غیر از یکی دو مغازه که اوناهم 235 میدادند،ظاهرا " به خاطر کمیاب شدن رنگ مشکی گرونتر می دادند اما رنگ بنفش رو 205 تومن هم می دادند، بر عکس هر چی پایینتر اومدم دیدم که تک فروش ها ارزونتر، 220 هم میدادند ( ظاهرا" از کمیاب شدن رنگ مشکی بی خبر بودند) آخرش از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم اما الان فکر کنم بعد از 5 روز که تک فروشها رنگ مشکی رو تموم کردند و حالا برای خرید رفتند احتمالا" اگر گیر بیارند خیلی گرونتر می فروشند ، پس پیشنهاد می کنم اگه از جاهای دورتر که هنوز از این مسئله اطلاعی ندارند این گوشی رو بخرید با حدود 225 تومن می تونید رنگ مشکی رو گیر بیارید و بخرید پس شک نکنید اگه با این حدود قیمتها گیر آوردید بخرید چون بعد از عید معلوم نیست که چه وضعیتی داشته باشه...
mohamadreza666
04-03-2009, 00:12
اين كار خلاف مقرراته ولي بخاطر دوستان چشم.(ولي بين خودمون باشه:31:)
با اجازه ازآقا يونس دوست نازنينم.
براي هك گوشي مراحل زير رو به ترتيب انجام بديد:
1) نرم افزار هلو را ازلينك زير گرفته وروي مموري نصب كنيد:
2)پس از نصب برنامه يه آيكن جديد (آقا گاوه كه شايدم خانوم باشه) مي بيند . وارد برنامه شويد شروع به نصب مي كنه ودر هنگام نصب ميپرسه رام پچر نصب بشه ؟ جواب شما بااجازه بزرگترا: مثبته وهمچنين ميپرسه مودو نصب بشه كه مختاريد(نرم افزاري مثل فايل منيجر)و بعد خودش بطور خودكار فايل هاي اضافيو پاك ميكنه.
3) پس از نصب برنامه يه آيكن جديد مي بينيد كه رام پچر هستش ودر اين نرم افزار مي شه پچ هاي مختلف كه يكيش براي هكه (open 4 all ) رو فعال كرد.
4) حالا نوبت تست هكه: به فايل اكسپلور رفته وبا زدن كليد صفر روي 4تا گزينه اول تيك زده بعد بك بزنيد حالا اكسپلوره فايل هاي سيستمي تونو نشون ميده . به آدرس c/sys/bin بريد. تبريك ميگم شما گوشيتونو هك كرديد وبه فايل هاي سيستمي دسترسي داريد.
5) برگرديد وروي آقا گاو كليد c روفشار بديد تا ريموو بشه.
6)پچ زير رو به آدرس e/patches كه بعد ازهك درست شده منتقل كنيدوتمام.
پچ هاي هك نبايد موقع اجراي برنامه فعال باشندوكلا نيازي به فعال بودنشون نيست.
اگر بعد از نصب هلو آيكن رام پچر نيومد يا هرگونه مشكلي تو نصب داشتيد دوباره هلو (آقا گاوه)رو نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه.
من به شخصه 2بار نصبش كردم چون دفعه اول در هنگام پاك كردن برنا مه هاي اضافي بيرون نيومد ...
در پايان از تمامي دوستان مخصوصا اقا يونس(legend) گل تشكر وعذر خواهي ميكنم.
لطفا" سوالهاي احتماليو توي تايپيك مربوطه(هك به روش هلو) مطرح كنيد يا بصورت خصوصي.
يا علي
اق مهدی این روش 100% عملیه؟؟؟همه چیش درسته؟؟؟مکه خودت به همین روش هک نکردی؟؟؟ آخه 2-3تا پست بعد از این روش legend یه اصلاحیه داده!!!
من مخم هنگید!!!چه کنم؟؟؟!!!:41:
farshadmashadi
04-03-2009, 00:41
بلندی صدا در هدفون کریتیو دقیقا" مثل هنسفری خود گوشی هست ولی کریتیو تو گوشیه و نوکیا رو گوشی !!!!
این یعنی کل صدا به داخل گوش هدایت میشه که خیلی بهتره ....
درضمن یک نکته ی دیگه هم بگم ...
کریتیو در ساخت هدفون هاش از یک سری استاندارد ها استفاده میکنه که آسیبی که به گوش میرسه رو به حد اقل برسونه ...
که میتونید تو سایت خود شرکت مشاهده کنید
دوست عزیز
1_ ارزش داره 15 تومن بدم هدفون ep 630 بگیرم؟
2_فیش سرش 2.5 میلیمتری یا 3.5 میلیمتری هستش چون من تو بازار 3.5 میلیمتری دیدم؟
3_تبدیل 2.5 به 3.5 خریدم اما سرش 3 تیکه هستش نه مثل هندز فری فابریک گوشی 4 تیکه ،در ضمن صدا رو مونو پخش میکنه،یعنی اگه ep 630 بخرم با این تبدیل به گوشی وصلش کنم صدا رو مونو پخش میکنه نه استریو!
4_اگه هدفون در کل رو این گوشی زیاد جواب نده و حداقل مثل گوشی k800 کیفیت و قدرت نداشته باشه،نظرت راجع به هندزفری بولوتوث چیه؟کیفیتش چطوره؟ آیا رو این گوشی کار میکنه؟اگه جوابت مثبته چه مدلی خوب هستش؟
اق مهدی این روش 100% عملیه؟؟؟همه چیش درسته؟؟؟مکه خودت به همین روش هک نکردی؟؟؟ آخه 2-3تا پست بعد از این روش legend یه اصلاحیه داده!!!
من مخم هنگید!!!چه کنم؟؟؟!!!:41:
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
شاد باشی:40:
Punisher_2008
04-03-2009, 11:19
شاید درست باشه،حقیقتش من 4 یا 5 روز قبل کل علائدین، شاید 4 ساعت کل پاساژ رو گشتم رنگ مشکی رو که طبقات آخر که عمده فروشها بودند تقریبا" نداشتند به غیر از یکی دو مغازه که اوناهم 235 میدادند،ظاهرا " به خاطر کمیاب شدن رنگ مشکی گرونتر می دادند اما رنگ بنفش رو 205 تومن هم می دادند، بر عکس هر چی پایینتر اومدم دیدم که تک فروش ها ارزونتر، 220 هم میدادند ( ظاهرا" از کمیاب شدن رنگ مشکی بی خبر بودند) آخرش از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم اما الان فکر کنم بعد از 5 روز که تک فروشها رنگ مشکی رو تموم کردند و حالا برای خرید رفتند احتمالا" اگر گیر بیارند خیلی گرونتر می فروشند ، پس پیشنهاد می کنم اگه از جاهای دورتر که هنوز از این مسئله اطلاعی ندارند این گوشی رو بخرید با حدود 225 تومن می تونید رنگ مشکی رو گیر بیارید و بخرید پس شک نکنید اگه با این حدود قیمتها گیر آوردید بخرید چون بعد از عید معلوم نیست که چه وضعیتی داشته باشه...
این حقیقت نداره
اینجا تو شهرستان ما خیلی رنگ سیاه هست قیمتش از 215 شروع میشه تا 224 تومان دیروز قیمت گرفتم همشون سیاه و چینی
رنگ بنفش هم بود ولی قیمت نگرفتم
reza_top60
05-03-2009, 00:53
سلام به همگی
من یه سوال دارم:
آیا 6220 wallet که برای وارد کردن مشخصات کارت های بانکی هست داره یا نه؟
همگی ممنون که جواب منو ندادین
یکی نیست بگه این گوشی wallet داره یا نه؟
سلام، به مشكل من هم پاسخ بديد ممنون ميشم.
در مورد دوربين 6220 آيا ميشود نور نارنجي قبل از عكس گرفتن را غير فعال كرد؟ ( در دوربينهاي عكاسي ميشود.)
آيا راهي داريد كه در محيط كم نور بتوان فيلمبرداري كرد؟ ( فلاش در فيلمبرداري روشن نميماند)
اماستیاف
05-03-2009, 12:51
دوستان 6220 فارسی هم میشه ؟
عمر باطریش چقدره ؟ اگر بهش فشار بیاریم یک روز دوام میاره ؟
P A R S A
05-03-2009, 13:43
دوستان 6220 فارسی هم میشه ؟
عمر باطریش چقدره ؟ اگر بهش فشار بیاریم یک روز دوام میاره ؟
مال من از ابتدا فارسی بود...همه چیش هم فارسی بود...از منوی دوربین گرفته تا Help گوشی و حتی بازی که روش بود فارسی شده بود...!
باطری اش خوبه...بد نیست...یک روز آره
اماستیاف
05-03-2009, 13:45
مال من از ابتدا فارسی بود...همه چیش هم فارسی بود...از منوی دوربین گرفته تا Help گوشی و حتی بازی که روش بود فارسی شده بود...!
باطری اش خوبه...بد نیست...یک روز آره
پس چرا قیمتش اینقدر پایینه ؟
گوشی با این امکانات باید بالای 300 باشه.
فقط یک Wifi نداره.
چه ایرادی نسبت به گوشیهای سری N داره ؟
Saman-tci
05-03-2009, 15:13
آره مصطفی جان .... منم نمیدونم چرا این گوشی و 78 قیمتهاشون اینقدر خوبه ....
.
یه مقدار مشکوک میزنن
P A R S A
05-03-2009, 15:30
فقط یک wifi نداره.
چه ایرادی نسبت به گوشیهای سری n داره ؟
میگن نمیدونم سیاست فروش نوکیاست و از این حرف ها!
بعدشم یک دلیل دیگه ارزون بودن گوشی استفاده از پلاستیک شبه سرامیک در بدنه اون هست که کاملا ضدخش و خیلی ارزون هست ولی قیافه آنچنانی نداره...!
بعدشم ما که خیلی راضی هستیم...ارزون یا گرون...خیلی گویش خوبی هست!
----------------
الان اومده بودم که بگم هک و ان.گیج روی فریمویر 3.23 به خوبی انجام شد!
Mani Sasy
05-03-2009, 16:17
فقط یک Wifi نداره.
چه ایرادی نسبت به گوشیهای سری N داره ؟
سلام
هیچ مشکلی به جز همون Wifi نداره
به نظرم گوشی های دیگه زیادی گرونن،این قیمتش خوب هست.
با سلامچندتا سوال در مورد 6220 داشتم . ممنون ميشم اگه پاسخ بدين :1- در مورد كارت حافظه ، بهترين ماركي كه بايد براي اين موبايل استفاده بشه چيه ؟2- يكي از دوستان گفتن كه تنظيمات دوربين پس از تغييرات ، ذخيره نميشه و هربار با بستن كاور (خاموش كردن دوربين ) تنظيمات به حالت Defult بر ميگرده ، درسته ؟مثلاشما 10 بار عكس ميگيريد ، در يك محيط و در يك شرايط ، هر بار كه كاور بسته بشه براي گرفتن عكسهاي دوم و سوم و.... بايد دوباره تنظيمات دوربين رو براي اون شرايط تنظيم كنيم؟ يا اينكه هر 10 بار با همون تنظيم اوليه (اولين عكس) كافيه ؟3- اين موبايل با گارانتي اصل ارائه شده ؟ گارانتي كجا ؟ اگه شده قيمتش چنده ؟(با عرض پوزش)4- ميشه باتري رو عوض كرد مثلا بجاي 900 ميلي آمپر 1200 رو جايگزينش كرد ؟5- اعداد روي صفحه كليد آبي هستن ، رنگ سفيدش پيداميشه ؟ من توي GSMArena اعداد سفيد رو ديدم ، از رنگ آبي خيلي قشنگتره .6- كاور دوربين چطوره ؟ از تو عكس بنظر مياد كمي شله و لق ميزنه . دوستاني كه دارن مشكلي باهاش ندارند ؟7- ميشه از ليست MP3 مثلا 5 آهنگ رو انتخاب كرد و همه 5 آهنگ بترتيب و پشت سر هم اجرا بشن يا اينكه بايد تك تك انتخاب كرد و وقتي آهنگ تمام شد ، آهنگ بعدي رو دوباره انتخاب كنيم ؟تمام شد ، همين منتظر جواب دوستان هستم ممنون
P A R S A
05-03-2009, 19:52
با سلامچندتا سوال در مورد 6220 داشتم . ممنون ميشم اگه پاسخ بدين :1- در مورد كارت حافظه ، بهترين ماركي كه بايد براي اين موبايل استفاده بشه چيه ؟2- يكي از دوستان گفتن كه تنظيمات دوربين پس از تغييرات ، ذخيره نميشه و هربار با بستن كاور (خاموش كردن دوربين ) تنظيمات به حالت Defult بر ميگرده ، درسته ؟مثلاشما 10 بار عكس ميگيريد ، در يك محيط و در يك شرايط ، هر بار كه كاور بسته بشه براي گرفتن عكسهاي دوم و سوم و.... بايد دوباره تنظيمات دوربين رو براي اون شرايط تنظيم كنيم؟ يا اينكه هر 10 بار با همون تنظيم اوليه (اولين عكس) كافيه ؟3- اين موبايل با گارانتي اصل ارائه شده ؟ گارانتي كجا ؟ اگه شده قيمتش چنده ؟(با عرض پوزش)4- ميشه باتري رو عوض كرد مثلا بجاي 900 ميلي آمپر 1200 رو جايگزينش كرد ؟5- اعداد روي صفحه كليد آبي هستن ، رنگ سفيدش پيداميشه ؟ من توي GSMArena اعداد سفيد رو ديدم ، از رنگ آبي خيلي قشنگتره .6- كاور دوربين چطوره ؟ از تو عكس بنظر مياد كمي شله و لق ميزنه . دوستاني كه دارن مشكلي باهاش ندارند ؟7- ميشه از ليست MP3 مثلا 5 آهنگ رو انتخاب كرد و همه 5 آهنگ بترتيب و پشت سر هم اجرا بشن يا اينكه بايد تك تك انتخاب كرد و وقتي آهنگ تمام شد ، آهنگ بعدي رو دوباره انتخاب كنيم ؟تمام شد ، همين منتظر جواب دوستان هستم ممنون
1. به نظر من بهترین مارک SANDISK
2. هر بار به حالت اتوماتیک میره ولی شما می تونید یه حالت برای خودتون طراحی کنید (حالت شخصی) با تنظیمات دلخواه
3. گارانتی اصلی اتصالات هست (باگارانتی حدود 315 بدون گارانتی 210 تا 230)
4. اگه باطری هم اندازه اون باشه با قدرت بالاتر میشه (مثل باطری N95 8GB که روی N95 میذارن)
5. من همه جا آبی دیدم. البته رنگ بنفش کیبرد سفید داره (گرچه به نظر من آبیش خیلی قشنگ و جذابه!!!)
6. کاور دوربین سفت و محکم ...!
7. بله...میری توی لیست آهنگ ها و موارد دلخواه رو انتخاب می کنی و گوشی لیست پخش مورد نظر شما رو پخش خواهد کرد! با هر Play Mode که بخوای ... تکرار همه ... فقط یکبار همه رو پخش کنه ... یکی رو تکرار کنی و ...
8. لطفا دفعه دیگه هر سوال رو توی یک خط بنویسید!!!گ
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
دوستان 6220 دار حتما بازی روی تلویزیون رو امتحان کنید ... خیلی حال میده ... امشب گوشی رو زدم به تلویزیون رفتم تو ان.گیج و ... خیلی بهم حال داد ....!
reza_top60
06-03-2009, 15:14
سلام
گوشی 6220 آیا gps داخلی داره یا gps اون بلوتوث ؟
NINTENDO_DS
06-03-2009, 15:30
نه مثل بقیه نوکیا داخلی داره و برنامه هایی مثل گارمین روش نصب می شه
لطفا دفعه دیگه هر سوال رو توی یک خط بنویسید!!!گ
شرمنده . براي صرفه جويي توي Word نوشتم و اينجا كپي كردم . هر كاري كردم كه سوالات بترتيب و زيرهم
نوشته بشه نشد . حتي خواستم حذفش كنم كه باز هم نشد .خلاصه دوستان ما رو به بزرگواري خودشون ببخشند
h.haghighi
07-03-2009, 11:46
sorry که دیر شد!!!
طبقه 5 علاالدین پلاک 576 !!!من خودم از اینجا خریدم 100% راضیم!!!
تلفن 6614080
پیشاپیش میگم مبارکت باشه داداش گلم!!!
خیلی ممنون
لطف کردی
Mani Sasy
07-03-2009, 15:32
سلام
تبریک میگم گوشیتون گرون شده!
دیگه کمتر جایی220 پیدا میشه اگه از عمده فروشها بگیرید ممکنه تا 260 تومنم برن ولی از تک فروش ها هنوز میتونید رو 225 پیدا کنی.
کسی نمیخواد گوشیشو بفروشه؟
خریدارم!
اگه ممکنه یکی از دوستان Product Code مربوط به زبان فارسی رو بگه! با تشکر
دیگه کمتر جایی220 پیدا میشه اگه از عمده فروشها بگیرید ممکنه تا 260 تومنم برن ولی از تک فروش ها هنوز میتونید رو 225 پیدا کنی.
واقعا؟
خوش به حال اونا که گرفتن 198 !!!
سلام،
اين سوالها رو پرسيدم اما كم لطفي شده يا كلا منو نديدند؟! مخصوصا Legend انتظار داشتم اين تاپيكو داشته باشه. يكبار ديگه اميدوارانه ميپرسم:
در مورد دوربين 6220 آيا ميشود نور نارنجي قبل از عكس گرفتن را غير فعال كرد؟ ( در دوربينهاي عكاسي ميشود.)
آيا راهي داريد كه در محيط كم نور بتوان فيلمبرداري كرد؟ ( فلاش در فيلمبرداري روشن نميماند)
با تشكر از شما مردم هميشه در صحنه ;)
دوستان من میخوام با برنامه nss پروداکت کد گوشی عوض کنم تا بتونم زبان فارسی بریزم روش با فرم ور 4.13 .
1-ایا این کار عملی هست؟
2-اگه ممکنه یکی پروداکت کد فارسی رو بده.(هیچ کس اینجا گوشیش با گارانتی اصلی نیست....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟)
با تشکر
esmail194
08-03-2009, 15:12
سلام،
اين سوالها رو پرسيدم اما كم لطفي شده يا كلا منو نديدند؟! مخصوصا legend انتظار داشتم اين تاپيكو داشته باشه. يكبار ديگه اميدوارانه ميپرسم:
با تشكر از شما مردم هميشه در صحنه ;)
از اینکه دیر به جوابتون میرسید من عذرخواهی میکنم.
آره اون نور نارنجی رنگ خاموش میشه الته باید برنامه کول کمرا رو نصب کنی رو گوشی.
با اون برنامه میتونی تنضیمات رو جوری تنظیم کنی که حالت نایت در شب شدت بیشتری پیدا کنه.
امیدوارم کارت راه بیوفته!!!!
یا علی
farshadmashadi
08-03-2009, 15:56
دوستان از اونجایی که این گوشی هندز فری جالبی نداره و قدرت صداش هم پایین هستش می توانید هندزفری با کیفیت تری مثل سونی اریکسون رو بهش وصل کنید ،من که این کارو کردم قدرت و کیفیت صدا و مخصوصا" بیس صدا راحت دو برابر شد و کاملا" راضی کننده شد در ضمن من این گوشی رو یک هفته قبل از پاساژ ایرانیان فکر کنم (فرو شگاه نوآور) 218 خریدم و کاملا" ازش راضییم.
اصل این گوشی ساخت مجارستان هست ؟
چینی هم تو بازاره فک کنم نه ؟
رنگ مشکی هم داره ؟
قیمت دقیق بدون گارانتی ؟
Mani Sasy
09-03-2009, 13:15
اصل این گوشی ساخت مجارستان هست ؟
چینی هم تو بازاره فک کنم نه ؟
رنگ مشکی هم داره ؟
قیمت دقیق بدون گارانتی ؟
اصلش چینیه.
رنگی مشکی هم داره ولی کمتر شده.
قیمت که هیچوقت دقیق نیست.
بدون گارانتیش 200 تا 215 تومنه.البته اگه از تک فروش ها شاید کمتر گیربیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.