ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ 6220

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

farshadmashadi
30-04-2009, 20:43
سلام
کسی تا حالا تونسته برنامه garmin رو روی 6220 نصب بکنه؟
من وقتی نصبش می کنم به راحتی و بدون هیچ مشکلی نصب میشه و حتی آیکون گارمین هم توی گوشی میاد ولی وقتی روش کلیک می کنم اجرا نمیشه کسی می دونه چرا؟

ShA.GHOLAM
30-04-2009, 22:06
سلام
من وقتی نصبش می کنم به راحتی و بدون هیچ مشکلی نصب میشه و حتی آیکون گارمین هم توی گوشی میاد ولی وقتی روش کلیک می کنم اجرا نمیشه کسی می دونه چرا؟
آره نصب كردم
شما احتمالا فايلهاي unl رو درست نكردين

kambiz18
30-04-2009, 22:41
خیلی ساده است.برو به این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد یه یوزر پسورد جدید درست کن و با آن به داخل سایت برو و با دادن imei و یه شماره الکی که با 13،15 ویا 18 شروع بشه و 11 رقم هم بشه ، درخواست میدی.فرداش میری همون جای قبلی و 2 تا فایلتو دانلود میکنی.

توضیحات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی مددی

داداش من رفتم تو سایت یه قسمت شوگیر کردم. لطف می کنی خودت واسم بگیری ؟
دوستان هرکی cer va key و کی روبرام بگیره خوداییش جبران می کنم

kambiz18
30-04-2009, 22:43
آره نصب كردم
داش این قضیه فایل unl چی چون منم همین موشکله دوستمونودارم

Saman-tci
01-05-2009, 00:59
شما باید اون 2تا فایل تکسی که درست کردین رو به فرمت unl تغییر بدین تا برنامه درست کرک بشه ....
.
شما میتونید با همون فایل تکس به گوشی منتقل کنید و بعد با فایل منیجر داخل همون فولدر بشید و فرمت اون 2 تا فایل رو به unl تغییر بدین ...

teza
01-05-2009, 11:08
سلام

آره نصب كردم
با سلام
دوستنا این قضیهن هیچ ربطی به اون دو فایل unl نداره من هم همین مشکل رو داشتم تازه اگه اون دو فایل رو نذاری برنامه باز میشه ولی بصورت تریال مشکل از version برنامه هست شما از version 5.14 استفاده کن بدون هیچ مشکلی برنماه اجرا میشه البته اگه version رو درست گفته باشم دوستان لطفا در مورد مسایلی که مطمین نیستید مردم رو به اشتباه نیندازید

ShA.GHOLAM
01-05-2009, 11:44
سلام

داش این قضیه فایل unl چی چون منم همین موشکله دوستمونودارم
آموزشش رو براتون فرستادم طبق اون برين خيالتون تخت كه جواب ميده:46:

*M!L4D*
01-05-2009, 12:49
سلام...من یه مشکل تو قسمت Music player گوشیم دارم که دیگه آهنگ های mp3 رو لود نمیکنه ... آهنگای قبلی هم از لیست پاک شدن الان فقط WMA و Wav رو لود میکنه . حتی وقتی از search میرم تو قسمت موسیقی وقتی می خوام آهنگ رو باز کنم با core palyer باز میکنه نه با music palyer که برای سیمبین هست . . . دوستان لطفا کمک کنین

salamaqmehdi
01-05-2009, 13:40
سلام...من یه مشکل تو قسمت Music player گوشیم دارم که دیگه آهنگ های mp3 رو لود نمیکنه ... آهنگای قبلی هم از لیست پاک شدن الان فقط WMA و Wav رو لود میکنه . حتی وقتی از search میرم تو قسمت موسیقی وقتی می خوام آهنگ رو باز کنم با core palyer باز میکنه نه با music palyer که برای سیمبین هست . . . دوستان لطفا کمک کنین

شما گوشيتونو خاموش روشن كنيد اگه جواب نداد برش گردونيد به تنظيمات كارخونه واگه باز هم مشكلتون حل نشد :مستر ريست .
من مشكل لود نشدن mp3 داشتم كه با خاموش وروشن كردن حل شد.
ياعلي

P A R S A
01-05-2009, 13:52
شما احتمالا از روش نصب از روي كامپيوتر استفاده كرديد...روي خود مموري كارت يك فايل سيس به اسم GaminMobileXT هست...نصب كنيد و حالشو ببريد!

salamaqmehdi
01-05-2009, 13:55
دوستان پريشب برا گوشيم مشكلي پيش اومد كه گفتم بد نيست اينجا مطرح كنم"
گوشيم شب تو حياط مونده بود واز قضا بارون وتگرگ واز اين حرفا .صبح كه گوشيو برداشتم ازش قطره قطره آب مي چكيد ولي با اين حال هنوز روشن بود .سريع باطريشو درآوردم وگذاشتم جلوي آفتاب (جوري خيسيده بود كه جوستيكو فشار مي دادم از كنارش آب ميزد بيرون).
خلاصه كنم ظهر قابشو كامل باز كردم تا بذارمش تو گوني برنج، تا صفحه كليدشو بازكردم گفتم زنده باد نوكيا ، اصلا" راهي براي نفوذ آب نبود (روي مين يه لايه محافظ بودش) . باطريو جازدم وگوشيو روشن كردم وفهميدم كه چرا خاموش نشده بود .
دوستان اي داستان بر اساس واقعيت گفته شده وخاليبندي نداره.

lifeless
01-05-2009, 15:03
گوشيم شب تو حياط مونده بود واز قضا بارون وتگرگ واز اين حرفا .صبح كه گوشيو برداشتم ازش قطره قطره آب مي چكيد ولي با اين حال هنوز روشن بود .سريع باطريشو درآوردم وگذاشتم جلوي آفتاب (جوري خيسيده بود كه جوستيكو فشار مي دادم از كنارش آب ميزد بيرون).
خلاصه كنم ظهر قابشو كامل باز كردم تا بذارمش تو گوني برنج، تا صفحه كليدشو بازكردم گفتم زنده باد نوكيا ، اصلا" راهي براي نفوذ آب نبود (روي مين يه لايه محافظ بودش) . باطريو جازدم وگوشيو روشن كردم وفهميدم كه چرا خاموش نشده بود .

سلام آقا مهدی گل
خوبی داداش؟ :20:
خدا رو شکر که گوشیت چیزیش نشد. :10:
خوش باشید. :8:

kambiz18
01-05-2009, 16:48

سلام داش خدا رو شکر که گوشیت سالمه.
من توچند صفحه پیش گفته بودم می وام گوشیموباز کنم تا داخلشو تمیز کنم توش کلی گرد و قبار رفته جو استیک هم خوب کار نمی کنه . اگه می شه یه اموزشه باز کردن کامل گوشی رو زار که حیاتی حتی زیره فلت و شیشه رویه گوشیه هم خاکه اوضا خیته داش جونه من کمک کن

Majid393
01-05-2009, 21:11
جناب teza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ShA.GHOLAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پستهای بیربط به موضوع تاپیک ، حذف شد .

اینجا مکان کل کل و توهین به یکدیگر نیست .

lifeless
01-05-2009, 22:28
سلام
دوستان راهنمایی کنید لطفا
من گوشیم یه جوری شده که حس میکنم کلیدای سمت
راستش (ردیف عمودی سمت راست) تق و لق شدن و وقتی
که کلید بالایی (کنتاکت) رو فشار میدم یه صدایی میاد که انگار
یه تلق (talgh) جابجا شده!! خلاصه بگم کیبوردش لق شده :(
گارانتیم داره هااااا میگین چیکار کنم؟
tnx

farshadmashadi
02-05-2009, 00:44
سلام
tnx

فکر نکنم مشکلت جدی باشه در ضمن اگه گارانتی اصلیش باشه حداقل 40000 قیمتش بالاتره و برگه اصلی ضمانت نوکیا رو در کارتن داره،در غیر این صورت از این گارانتی کیلویی هاست(حتی اگه روی کارتن اتصالات نوشته) که اصلا" ارزش پیگیری نداره ،پس تا روزی که کار میکنه استفاده کن اگه یک روز کلا" از کار افتاد به یک تعمیر کار ماهر بده اینطوری خیلی بهتره!

h.haghighi
02-05-2009, 13:17
انتی ویروس مناسب برای این گوشی چیه؟

h.haghighi
02-05-2009, 13:37
نقشه تهران واصفهان برای جی پی اس از کجا باید گیر بیارم؟

kambiz18
02-05-2009, 14:48
سلام
tnx

داش اون لق زدنا عادی . چون جنس بدنه از کفیت کمی برخور داره اینجوری.
توریویوها هم از کیبردش اشکال می گرفتن بخاطر همین بود. ولی خودایش با این پول هیچ جا بهمون گوشی با این امکانات نمیدن :27::31::27::10:

kambiz18
02-05-2009, 14:55
سلام از وقتی گوشی رو فلش کردم به ورژن 4.13 دیگه برنامه نمیتونم براش ساین کنم حتی cer و key رو هم قبول نمکنه هک که نمشه کرد با این اوصاف :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37: تو روخا بدادم برسین

shr_put
02-05-2009, 18:42
سلام دوستان
در نوکیا بر خلاف سونی اریکسون، وقتی فایلی را بلوتوث میکنیم میره توی inbox.این فایلها کجای گوشی میرن؟ من چند تا pdf را با بلوتوث گرفته ام ولی توی هیچ فولدری نیست!!!

یه سوال دیگه اینکه چجوری موقع عکس گرفتن صدای گوشی را قطع کنم؟ در سونی اریکسون موبایل را روی سایلنت میزاشتیم و قطع میشد، ولی در نوکیا اینطور نیست.

CinemaTik
02-05-2009, 22:51
سلام دوستان :11:
می خواستم راهنمایی کنید ببینم چطوری می تونم گوشی رو به صورت آفلاین آپدیت کنم ؛
در ضمن ، اگر آپدیت کنم از این مشکل ها واسه منم پیش میاد یعنی آیا ؟!؟ :

سلام از وقتی گوشی رو فلش کردم به ورژن 4.13 دیگه برنامه نمیتونم براش ساین کنم حتی cer و key رو هم قبول نمکنه هک که نمشه کرد با این اوصاف :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37: تو روخا بدادم برسین

h.haghighi
03-05-2009, 09:30
ورژن گوشی رو باید از کجا بفهمم؟

h.haghighi
03-05-2009, 11:05
من هر تم یا نرم افزاری که میخوام نصب کنم این ارور رو میده
expired certificate
چه کار کنم؟

Arashdn
03-05-2009, 12:47
من هر تم یا نرم افزاری که میخوام نصب کنم این ارور رو میده
expired certificate
چه کار کنم؟
برنامه رو باید ساین کنید

Arashdn
03-05-2009, 12:51
ورژن گوشی رو باید از کجا بفهمم؟
کد
*#0000#
ستاره مربع 0000 مربع

رو بزنید

در صفحه ای که میاد اولین قسمت ورژن گوشی هست

majid_n
03-05-2009, 13:45
سلام...من یه مشکل تو قسمت music player گوشیم دارم که دیگه آهنگ های mp3 رو لود نمیکنه ... آهنگای قبلی هم از لیست پاک شدن الان فقط wma و wav رو لود میکنه . حتی وقتی از search میرم تو قسمت موسیقی وقتی می خوام آهنگ رو باز کنم با core palyer باز میکنه نه با music palyer که برای سیمبین هست . . . دوستان لطفا کمک کنین

سلام

کارت با گوشی درست شد یا نه؟

miladddd
03-05-2009, 19:03
از بچه هاي اينجا كسي قيمت كنوني 6220 رو ميدونه؟
تو قسمت قيمتها پرسيدم كسي جواب نداد

Saman-tci
04-05-2009, 00:17
دوست من بدون گارانتی بین 215 تا 225 تومن .....

lifeless
04-05-2009, 08:01
سلام دوستان :11:
می خواستم راهنمایی کنید ببینم چطوری می تونم گوشی رو به صورت آفلاین آپدیت کنم ؛
در ضمن ، اگر آپدیت کنم از این مشکل ها واسه منم پیش میاد یعنی آیا ؟!؟ :

سلام دوست عزیز
شما اگه بخواهید گوشیتونو یه صورت آفلاین آپدیت کنید
باید با نرم افزار جف این کاره انجام بدید.
آموزش نرم افزار جف:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلش فایلای آپدیت گوشیتو باید دانلود کنی(یه یر به پستای قبلی
بزنی پیداشون میکنی)
در ضمن کمتر کسی بعد از آپدیت گوشیش مشکل دار میشه!!
این دوستمون هم که به مشکل برخورده اگه یه بار دیگه گوشیشو
آپدیت کنه احتمالا خوب میشه گوشیش. :5:

salamaqmehdi
04-05-2009, 11:42
سلام دوستان
در نوکیا بر خلاف سونی اریکسون، وقتی فایلی را بلوتوث میکنیم میره توی inbox.این فایلها کجای گوشی میرن؟ من چند تا pdf را با بلوتوث گرفته ام ولی توی هیچ فولدری نیست!!!

یه سوال دیگه اینکه چجوری موقع عکس گرفتن صدای گوشی را قطع کنم؟ در سونی اریکسون موبایل را روی سایلنت میزاشتیم و قطع میشد، ولی در نوکیا اینطور نیست.
سلام
يه فايل منيجر مثل اكسپلوره نصب كن وكليد 4 رو بزن :اينباكس رو نشونت ميده
در مورد قطع صداي شاتل هم بايد گوشيتو هك كني وپچ مخصوصشو با رام پچر اجرا كني .اونوقت ميشه مثل گوشي من ديگه صدا نداره !

miladddd
04-05-2009, 20:43
دوست من بدون گارانتی بین 215 تا 225 تومن .....

كجا اين قيمت ميدن؟
بي زحمت آدرس ميدي
بجز تهران جاي ديگه اي هم ميشناسي؟ مثل قم

kambiz18
04-05-2009, 23:09
چرا کسی جواب پست های منو نمی دین 11 تا پست دادم فقط 1 دونه رو جواب دادین در طول 20 صفحه گذشته:))

h.haghighi
05-05-2009, 14:54
مزیت اپگرید به 4.13 چیه؟
ارزشش رو داره؟
با ورژن 3 چه فرقایی داره؟

lifeless
05-05-2009, 15:07
مزیت اپگرید به 4.13 چیه؟
ارزشش رو داره؟
با ورژن 3 چه فرقایی داره؟

تظر منو میخوای آپدیت نکن :13:
من خودم آپدیت کردم فایده ای نداره :46:

P A R S A
05-05-2009, 19:57
بجز تهران جاي ديگه اي هم ميشناسي؟ مثل قم
جالبه ... نصف كساني كه توي اين تاپيك هستن يه ربطي به قم دارن!
قيمت قم حداقل 230 هست و حتي تا 270-80 هم پيدا ميشه!

mohamadreza666
05-05-2009, 20:44
چرا کسی جواب پست های منو نمی دین 11 تا پست دادم فقط 1 دونه رو جواب دادین در طول 20 صفحه گذشته:))
کامبیز جان من از طرف همه به خاطر کوتاهی که انجام شده معذرت میخوام شما سوال بپرس خودم جواب میدم!!!

miladddd
05-05-2009, 21:02
جالبه ... نصف كساني كه توي اين تاپيك هستن يه ربطي به قم دارن!
قيمت قم حداقل 230 هست و حتي تا 270-80 هم پيدا ميشه!

البته من قمي نيستم ولي زياد قم ميرم
ميتوني تو پيغام خصوصي بهم آدرس چند تا جاي خوبو بدي كه با قيمت مناسب ميدن؟
اگه اين كارو كني واقعا لطف كردي؟

kambiz18
05-05-2009, 22:55
کامبیز جان من از طرف همه به خاطر کوتاهی که انجام شده معذرت میخوام شما سوال بپرس خودم جواب میدم!!!

سلام داش چه عجب یکی جواب ما رو داد یادش بخیر اون اوایل ه تاپیک 6220 راه افتاده بود کمتر از 6 ساعت جوابتو می دادن بچه ها. حتی با نیروهای قدیمی انجمنصحبت کردم تا دو باره برگردن به انجمن و زنده کنن دو باره این انجمن رو :8:.
داش من دو باره سولامو می ذارم شما اگه تونستی جواب بده

miladddd
06-05-2009, 17:56
دوستان قضيه اين سايته چيه؟
واقعيه يا الكي؟

فاصله بين mob , 5 رو حذف كنيد

farshadmashadi
06-05-2009, 20:34
سلام
من می خواستم بدون آپدیت گوشی، فقط برای تایپ فارسی حروف پژگچ رو به گوشی اضافه کنم میشه راهنمایی کنید.

pouyacapitan
06-05-2009, 21:26
سلام
من می خواستم بدون آپدیت گوشی، فقط برای تایپ فارسی حروف پژگچ رو به گوشی اضافه کنم میشه راهنمایی کنید.
شما می تونید با استفاده از نرم افزار psiloc farsi {اسمش دقیق یادم نیست ولی می دونم که ماله psiloc هست}می تونین به راحتی فارسی تایپ کنین!!

*M!L4D*
07-05-2009, 13:06
سلام

کارت با گوشی درست شد یا نه؟
آره گوشی رو ریست کردم ok شد ...

kambiz18
07-05-2009, 23:41
سلام دوستان من از روزای اول این تاپیک رو می خوندم (وقتی 5 صفحه بود).حتی 6220 رو اینجا باهاش اشنا شدم و خریدم همیشه جواب سوالام رو پیدا می کردمتو تاپیک و نیازی نمیدیدم که پست بدم اما بالا خره به یه مشکلی خوردم که هیچ کدوم از دوستان مطرح نکردن.
من می خوام قاب گوشی رو بطور کامل باز کنم کسی اموزشش باز کردن قابشو نداره خوداییش ممنون می شم اخه خیلس خاک رفته تو کوشی هتمن باید کامل باز بشه لطفا کمک کنین

اقا یکی جواب بده از صفحه 66 تا حالا کسی جواب نداده

amirhoseinmehri
08-05-2009, 09:29
دوستان قضيه اين سايته چيه؟
واقعيه يا الكي؟

فاصله بين mob , 5 رو حذف كنيد

گوشياش چينيه

salamaqmehdi
08-05-2009, 17:53
اقا یکی جواب بده از صفحه 66 تا حالا کسی جواب نداده
دوست عزیز شرمنده چند روزی نبودم ولی چند تا عکس بر آموزش گرفتم .سعی می کنم یه چیز خودمونی درست کنم .

samanehparmooz
08-05-2009, 18:37
salam man nemidonbam cod goshimo bayad chejori avaz konam ta farsi she lotfan rahnamaeem konid

lifeless
08-05-2009, 21:13
salam man nemidonbam cod goshimo bayad chejori avaz konam ta farsi she lotfan rahnamaeem konid

سلام
دوست عزیز شما برای فارسی کردن گوشیت به جز عوض کردن Product code گوشیت باید گوشیتو آپدیت هم بکنی. برای عوض کردن Product Code گوشیت باید از نرم افزار NSS استفاده کنی. آپدیت کردن هم 2 راه داره.
یا به صورت آنلاین و یا به صورت آفلاین.برای آپدیت کردن آنلاین نیاز به نرم افزار NSU داری ولی برای آپدیت آفلاین باید از نرم افزار جف استفاده کنی.حالا به پستهای قبل مراجعه کن تا جواب سوالاتو بگیری.:20:

lifeless
08-05-2009, 23:11
دوستان من برای پنجمین بار از سایت
OPDA فایل Certificate & Key درخواست دادم.
حالا فایلارو گذاشته ولی موقعی که میخوام دانلودشون
کنم ارور Out of quota میده. فک کنم امتیازم تو سایت
کم شده و نمیتونم فایلا رو دانلود کنم آره؟ کسی راهی
برا بالا بردن امتیاز داره؟
ممنون.

kambiz18
09-05-2009, 12:24
دوست عزیز شرمنده چند روزی نبودم ولی چند تا عکس بر آموزش گرفتم .سعی می کنم یه چیز خودمونی درست کنم .

داداش دستت درد نکنه فقط سریع کارم بد جور گیره:10:

salamaqmehdi
09-05-2009, 12:27
سلام
آموزش تصويري تعويض قاب6220 رو براتون آماده كردم

اگه به دردتون خورد تشكر يادتون نره

يا علي

lifeless
09-05-2009, 22:15
mehdi jan javabe poste 799 ro ham bede
mamnun
bYe

salamaqmehdi
10-05-2009, 12:35
دوستان من برای پنجمین بار از سایت
OPDA فایل Certificate & Key درخواست دادم.
حالا فایلارو گذاشته ولی موقعی که میخوام دانلودشون
کنم ارور Out of quota میده. فک کنم امتیازم تو سایت
کم شده و نمیتونم فایلا رو دانلود کنم آره؟ کسی راهی
برا بالا بردن امتیاز داره؟
ممنون.

بله اونجا نوشته كه شما 4 بار حق دانلود فايل روداريد ودفعه پنجم ارور ميده .
من با ر ديگه عضويت گرفتم.
نميدونم چه جوري اين مشكل رو ميشه حل كرد .ديگه همه چيز پولكي شده ديگه .

soksok
10-05-2009, 14:39
سلام..چند وقت پیش برنامه Advanced Device Lock رو نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت.امروز از قسمت Auto Lock Interval این برنامه استفاده کردم و از اون به بعد دیگه غیرفعال نمیشه و مدام کد میخواد.برنامه رو پاک کردم فایده ای نداشت.دوباره نصب کردم هم درست نشد.به تنظیمات کارخانه ای هم برگردوندم بازم فایده نداشت.ممنون میشم راهنماییم کنید.

kambiz18
10-05-2009, 16:43
چجوری باید اینترنت برم با این گوشی به ایرانسل پیامک زدم ( ینی همو کدبرای دریافت تنظیمات gprs اما گفت گوشی شما در سیستم موجود نمی باشد باید چی کار کنم ؟ حتی بردم پیشیه موبایل فروشی اونم نتونست گفت با سیمبیان 9.3 کار نکردم به نظرتون من چی کار کنم yahoo id: spider_man_kamkam هرکی می دونه کمک کنه لطفا خیلی برام مهمه

salamaqmehdi
10-05-2009, 20:37
سلام..چند وقت پیش برنامه Advanced Device Lock رو نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت.امروز از قسمت Auto Lock Interval این برنامه استفاده کردم و از اون به بعد دیگه غیرفعال نمیشه و مدام کد میخواد.برنامه رو پاک کردم فایده ای نداشت.دوباره نصب کردم هم درست نشد.به تنظیمات کارخانه ای هم برگردوندم بازم فایده نداشت.ممنون میشم راهنماییم کنید.

با مسترريست مشكلتون صددرصد حل ميشه ولي قبلش يه بكاپ از اطلاعات حافظه گوشي بگيريد چون همش پاك ميشه
#7370#*
يا علي

soksok
10-05-2009, 21:30
در اینصورت فقط phone memory پاک میشه دیگه,درسته؟

soksok
10-05-2009, 21:45
مشکلم حل شد..از راهنماییتون ممنونم.

CinemaTik
12-05-2009, 09:11
سلام دوستان :20:

من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟

salamaqmehdi
12-05-2009, 21:21
سلام دوستان :20:

من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟

من گوشي يكي از بچه ها رو كه آپديت كردم اين مشكل پيش اومد .دليلشو نميدونم ولي بامستر ريست درست ميشه .
البته كلا"پيشنهاد ميشه بعد از آپ يكبار ريست كنيد .
موفق باشيد دوست من
ياعلي

h.haghighi
12-05-2009, 23:21
من چه جوری باید گوشیم رو اپدیت کنم؟
میشه ادرس فایلهایی که لازم دارم هم بدین
ممنون

mabood
13-05-2009, 00:11
سلام
در مورد قطع صداي شاتل هم بايد گوشيتو هك كني وپچ مخصوصشو با رام پچر اجرا كني .اونوقت ميشه مثل گوشي من ديگه صدا نداره !

ممنون از راهنماييتون،
اين پچ مخصوص را از كجا گير بياورم و چطور اجرا كنم؟ من از hellox استفاده كردم.

salamaqmehdi
13-05-2009, 07:41
ممنون از راهنماييتون،

ت. بخش هك قسمت پچ هاي كاربردي .آموزش هم داره
ياعلي

salamaqmehdi
13-05-2009, 07:57
ممنون از راهنماييتون،

مي توني يه سر به اينجا بزن:

salamaqmehdi
13-05-2009, 08:35
ممنون از راهنماييتون،

ببين اين نرم افزار جواب ميده :

بعد نصب ريست كن ورو سايلنت تست كن .
ياعلي

moslem290
13-05-2009, 09:50
با سلام خدمت همه دوستان
من وقتي مي خواهم فايلهاي با پسوند swf را در گوشي اجرا كنم در برخي موارد خطاي كمبود حافظه كافي مي دهد
در اين موارد بايد چه كرد

pouyacapitan
13-05-2009, 15:16
با سلام خدمت همه دوستان
من وقتي مي خواهم فايلهاي با پسوند swf را در گوشي اجرا كنم در برخي موارد خطاي كمبود حافظه كافي مي دهد
در اين موارد بايد چه كرد
نرم افزارهای که در حال اجرا هستن رو ببندید!!
در ضمن از چه ورژنی استفاده می کنید؟؟

CinemaTik
13-05-2009, 17:21
من گوشي يكي از بچه ها رو كه آپديت كردم اين مشكل پيش اومد .دليلشو نميدونم ولي بامستر ريست درست ميشه .
البته كلا"پيشنهاد ميشه بعد از آپ يكبار ريست كنيد .
موفق باشيد دوست من
ياعلي

سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟

P A R S A
13-05-2009, 18:15
سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟
اگه كد رو تغيير نداده باشين 12345 هست!
قاعدتا فقط فون مموري رو فرمت مي كنه...شما براي احتياط مموري رو از گوشي خارج كنيد!

CinemaTik
13-05-2009, 19:46
اگه كد رو تغيير نداده باشين 12345 هست!
قاعدتا فقط فون مموري رو فرمت مي كنه...شما براي احتياط مموري رو از گوشي خارج كنيد!

دوستان دستم به دامنتون ... :41:
من مستر ریست هم کردم ولی بازم درست نشد . این آیکون لعنتی اس.ام.اس هنوز داره چشمک میزنه ! مثل اینکه گوشی با فرستادن اس.ام.اس هم مشکل داره ! لطفا کمک کنید تا درستش کنم ... اصلا عجب کاری کردم آپدیت کرد گوشی رو ! داشتیم زندگیمون رو می کردیم ها :19: ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید ...

P A R S A
14-05-2009, 12:05
شما مموري رو هم فرمت كردي؟

salamaqmehdi
14-05-2009, 17:36
دوست من شما با چه نرم افزاري آپديت كردي ومطمئني فايل فلشو درست انتخاب كردي؟

CinemaTik
14-05-2009, 21:40
شما مموري رو هم فرمت كردي؟

دوست من شما با چه نرم افزاري آپديت كردي ومطمئني فايل فلشو درست انتخاب كردي؟

خودم تونستم مشکل رو حل کنم . مشکلم این بود که خودم تنبلی می کردم و حال نداشتم بهش به قول معروف ور برم !
مشکل این بود که نمی دونم چطوری حدود چهل تا اس.ام.اس داخل سیم کارت ذخیره شده بودن ! و به همین خاطر بود که آیکون اس.ام.اس هی چشمک میزد . وقتی که همه‌ی اون اس.ام.اس ها رو پاک کردم اون آیکون هم محو شد ...

ممنون :11:

h.haghighi
15-05-2009, 10:55
خودم تونستم مشکل رو حل کنم . مشکلم این بود که خودم تنبلی می کردم و حال نداشتم بهش به قول معروف ور برم !
مشکل این بود که نمی دونم چطوری حدود چهل تا اس.ام.اس داخل سیم کارت ذخیره شده بودن ! و به همین خاطر بود که آیکون اس.ام.اس هی چشمک میزد . وقتی که همه‌ی اون اس.ام.اس ها رو پاک کردم اون آیکون هم محو شد ...

ممنون :11:

حالا که آپدیت کردی چه فرقی حس میکنی نسبت به قبل؟
به نظرت منم آپدیت کنم؟

shr_put
15-05-2009, 17:48
سلام
در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟

salamaqmehdi
15-05-2009, 20:13
سلام
در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟

نرم افزاري هست بنام the pencel كه با كمك اون ميشه دكمه مداد بر گوشي طراحي كرد وهر كليدي رو خواستي به عنوان مداد انتخاب كني كه در نتيجه با زدن اون دكمه در هر فضاي تايپي امكان تغيير زبان وكپي پيست رو به شما ميده .
من كليد كناري گوشي كه پيشفرض برا نقشه بود رو مداد كردم.موفق باشيد.
يا علي

moslem290
16-05-2009, 09:07
با سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با توجه به اينكه با برنامهSignSIS-GUI ساين هم ميكنم باز هم خطا ميده به نظرتون بايد چكار كرد
با تشكر

Arashdn
16-05-2009, 10:37
نرم افزاري هست بنام the pencel كه با كمك اون ميشه دكمه مداد بر گوشي طراحي كرد وهر كليدي رو خواستي به عنوان مداد انتخاب كني كه در نتيجه با زدن اون دكمه در هر فضاي تايپي امكان تغيير زبان وكپي پيست رو به شما ميده .
من كليد كناري گوشي كه پيشفرض برا نقشه بود رو مداد كردم.موفق باشيد.
يا علي
لینک دانلود نرم افزار رو دارید؟

salamaqmehdi
16-05-2009, 12:34
لینک دانلود نرم افزار رو دارید؟

اين هم لينك تاپيك مربوطه براي دوستان عزيز:

moslem290
16-05-2009, 13:39
سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با اين كه ساين شده
پيام (بررسي درون خط مجوز ممكن نيست . تنظيمات را چك كنيد)
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

P A R S A
16-05-2009, 14:09
سلام

شما هر جايي كه داري مي نويسي كليد ستاره رو با مكث بگير يه منو باز ميشه مخصوص تنظيمات نوشتن گزينه آخرش Writing language هست!

hamsah
16-05-2009, 15:18
یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟یه سه هفته ای آپدیتش کردم.:41:

salamaqmehdi
16-05-2009, 20:48
یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟یه سه هفته ای آپدیتش کردم.:41:
دوست منكم كم داره اين مشكل فراگير ميشه .توگوشي من هم هست وابتدا فكر ميكردم ضربه خورده و اولش كه خيلي بزرگ شد تا عرض صفحه رو گرفت ولي الآن بين 0.5 تا 1 سانت متغيره .احتمال ميدم كمبود مايه جيوه اي باعثش شده بايد بهش تزريق كنيم :31:
اگه اصلاعاتي بدست آوردي ماروهم خبركن :10:
يا علي

Arashdn
17-05-2009, 08:19
اين هم لينك تاپيك مربوطه براي دوستان عزيز:

اینجا 6 تا برنامه نصب شد؟
چیکار کنم؟

Arashdn
17-05-2009, 08:21
دوست منكم كم داره اين مشكل فراگير ميشه .توگوشي من هم هست وابتدا فكر ميكردم ضربه خورده و اولش كه خيلي بزرگ شد تا عرض صفحه رو گرفت ولي الآن بين 0.5 تا 1 سانت متغيره .احتمال ميدم كمبود مايه جيوه اي باعثش شده بايد بهش تزريق كنيم :31:
يا علي
من آپدیت کردم هیچ بلاییم سرش نیومد
البته من با NSU آپدیت کردم

salamaqmehdi
17-05-2009, 12:58
اینجا 6 تا برنامه نصب شد؟
چیکار کنم؟
اون برنامه ها براي اين هست كه كد دكمه اي رو كه ميخواي انتخاب كني بهت بده مثلا" كد دكمه كناري ،همون كه برا gps هستش239 است.
تو قسمت پنسل يكي از اون 5تا مينويسه دكمه رو فشار بده بعد كدشو ميده وشما جايگذاري ميكنيد .

Arashdn
17-05-2009, 13:28
اون برنامه ها براي اين هست كه كد دكمه اي رو كه ميخواي انتخاب كني بهت بده مثلا" كد دكمه كناري ،همون كه برا gps هستش239 است.
تو قسمت پنسل يكي از اون 5تا مينويسه دكمه رو فشار بده بعد كدشو ميده وشما جايگذاري ميكنيد .
ممكنه دقيتر تضيح بديد؟

emadonline
18-05-2009, 11:07
بچه ها من می خوام با اینترنت [خیلی] پرسرعت آپ دیت کنم، بکنم یا نه؟ مشکلی که واسه شما پیش اومده واسه من پیش میاد؟

hamsah
18-05-2009, 13:08
من آپدیت کردم هیچ مشکلی نداشته.اون خط سیاه LCD هم فکرنکنم ربطی به آپدیت داشته باشه!

farshadmashadi
18-05-2009, 22:53
يا علي

:5:
راجع به lcd گوشی باید خدمتتون عرض کنم lcdگوشی 6220 من سالمه و تا حالا هم مشکلی پیدا نکرده ولی یک گوشی 6500 کشویی هم دارم که متاسفانه اون هم مشکلی مشابه مشکل شما داره یعنی دو تا خط سیاه در عرض صفحه داره و اندازه و ابعاد و کیفیت lcd هم دقیقا"مثل 6220 من هستش یعنی فکر کنم از یک جنس باشند،که اینطوری میشه استدلال کرد که این lcdها نقطه ضعف مشترکی دارند.
اما راه حل:
از اونجایی که یک دوره تعمیرات گوشی موبایل رو قبلا"گذرونده بودم باید خدمتتون عرض کنم که این lcdها بوسیله یک کابل فلت کیبل به مادربرد متصل می شوند و معولا" در اثر ضربه اتصال کابل فلت کیبل دچار مشکل می شود که راه حل آن هم ساده است ، یک مقدار کمی روغن لحیم مخصوص روی محل اتصال کابل فلت کیبل به گوشی می مالیم سپس بوسیله هویه مخصوص T شکل آن را حدود 5 ثانیه حرارت می دهیم گوشی شما درست می شود و به حالت روز اول خود درمی آید،امیدوارم که این مطالب برایتان مفید باشد.
موفق باشید

Arashdn
19-05-2009, 08:41
بچه ها من می خوام با اینترنت [خیلی] پرسرعت آپ دیت کنم، بکنم یا نه؟ مشکلی که واسه شما پیش اومده واسه من پیش میاد؟
من با ادسل 128 با برنامه NSU آپدیت کردم
مشکلی هم نبوده

Vamp!r3
19-05-2009, 10:41
سلام...من ديروز اين گوشي را خريدم...خيلي عاليه...بالاي صفحه سمت چپ يه شكل مثل نامه چشمك ميزنه...Inbox هم خاليه...چه كنم بره؟...

shr_put
19-05-2009, 10:54
سلام...من ديروز اين گوشي را خريدم...خيلي عاليه...بالاي صفحه سمت چپ يه شكل مثل نامه چشمك ميزنه...Inbox هم خاليه...چه كنم بره؟...

من هم اوایل همین مسئله برام پیش اومده بود که یکی از دوستان عزیز در همین جا راهنمایی کردند.
برو به قسمت messaging و گزینه option>sim message را بزن و پیغام های روی سیمکارت را یا پاک کن یا به گوشی منتقل کن.موفق باشی.

shr_put
19-05-2009, 11:00
شما هر جايي كه داري مي نويسي كليد ستاره رو با مكث بگير يه منو باز ميشه مخصوص تنظيمات نوشتن گزينه آخرش Writing language هست!

اشکال کار من هم همین بود که کلید * را با مکث میگرفتم. اگر یه بار فشار بدی این منو بالا میاد.ولی اگر * را نگه داری سیمبل ها بالا میان.

salamaqmehdi
19-05-2009, 12:48
اشکال کار من هم همین بود که کلید * را با مکث میگرفتم. اگر یه بار فشار بدی این منو بالا میاد.ولی اگر * را نگه داری سیمبل ها بالا میان.

دوست من شما در برنامه اكسپلوره يا نرم افزارهايي كه توي اون ها بايد كليذ اختصاصي براشون تعريف كنيد واكثرا" هم با شيفت هستش چيكار مي كنيد؟
پس برنامه the pencel برنامه مفيدي هستش كه اينجا ها كاربرد داره .
ياعلي

shr_put
20-05-2009, 14:42
دوست من شما در برنامه اكسپلوره يا نرم افزارهايي كه توي اون ها بايد كليد اختصاصي براشون تعريف كنيد واكثرا" هم با شيفت هستش چيكار مي كنيد؟
پس برنامه the pencel برنامه مفيدي هستش كه اينجا ها كاربرد داره .
ياعلي

من در برنامه x-plore براي تغيير زبان ابتدا بر روي يك فايل كليد 7 را فشار ميدم كه دكمه rename است . بعد يه كوچولو * را فشار ميدم (نگه نداري ها) و دوباره همان منوي تغيير زبان بالا مياد. با اين كار نياز به نصب برنامه هم نيست. :20:
البته برنامه اي هم كه شما معرفي كرديد برام جالب بود.

shr_put
20-05-2009, 15:09
دوستان يه سؤال جديد:

چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است.:41: يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من :40: نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
حالا .... : مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟

kambiz18
21-05-2009, 09:38
سلام دوستان من نمی تونم گوشی مو هک کنم در وسط کارر به مشگکلمی خورم. توروخئا بدادم برسید کارم عجیب گیره

soranstar
21-05-2009, 10:41
سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد

P A R S A
21-05-2009, 12:11
سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد
اختیار داری بابا N95 کیه؟ عکس میگیره برات توپ...شما یه سر به امضای من ( خط آخر) بزن، روشن میشی!

p30pro
21-05-2009, 12:20
دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟

P A R S A
21-05-2009, 12:38
دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
نصب میشه ولی همه بازی ها فول نمیشن! روشی که LEGEND در بخش N-GAGE توضیح داده!

moslem290
21-05-2009, 17:12
سلام
لطفا يك نرم افزار براي ارسال فايلهاي حفاظت شده معرفي كنيد
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر

shahlolak
21-05-2009, 17:12
سلام به همه دوستان عزيز
من 2-3روزه اين گوشي را خريدم قبلا هم1100داشتم و چيزي از ساين و هك اين چيز ها نميدونم
اگه ميشه از سطح خيلي خيلي مبتدي واسم بگيد
شرمنده كه در خواستم خيلي ابتداي است
راستي من مشكيش را خريدم 210 خوب خريدم؟

Legend
21-05-2009, 17:23
سلام
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر
با برنامه X-Plore بفرست دوست عزیز....
شاد باشی:40:

*M!L4D*
21-05-2009, 20:16
سلام به همه دوستان عزيز
من 2-3روزه اين گوشي را خريدم قبلا هم1100داشتم و چيزي از ساين و هك اين چيز ها نميدونم
اگه ميشه از سطح خيلي خيلي مبتدي واسم بگيد
شرمنده كه در خواستم خيلي ابتداي است
سلام دوست عزیز گوشی جدید مبارک
برای ساین کردن برنامه ها یا هک گوشیت به این تاپیک برو :
ساین کردن یعنی چه و نحوه ی ساین برنامه ها :
forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
قیمت گوشیتم خوبه ... خودم گرفتم 230

farshadmashadi
21-05-2009, 20:45
متاسفانه کلید ولوم گوشی من بعد ازحدود 3 ماه مشکل پیدا کرد،یعنی زیرکلید ولوش دو تیکه پلاستیک کوچیک (حدود دو میلیمتر)خودبخود بدون ضربه خوردن یا فشار شکسته و جدا شده بود که باعث می شد ولومش رو نتونم تغییر بدم ولی با در آوردن اون دو تیکه پلاستیک درست شده و هیچ مشکلی نداره،حتی روانتر از قبل هم شده،به هرحال ظاهرا" این گوشی به خاطر جنس پلاستیکش کیبورد خیلی با کیفیتی نداره و آروم آروم دار مشکل پیدا میکنه!

در ضمن دوستانی که فایل برای ساین گوشی می خواهند با مراجعه به آدرس s60.vgooo.com می توانند فایلهای مربوطه رو در کمتر از 12 ساعت بدون حتی ثبت نام دریافت کنند.

P A R S A
21-05-2009, 21:00
خیلی خوب خریدی!

سلام
ميدهد
با تشكر
همون طور که یونس جان توضیح داد یه X-Plore نصب می کنی و روی فایل مورد نظر کلید سبز (Call) رو میزنی برات میفرسته...!

*M!L4D*
22-05-2009, 01:15
چجوری باید اینترنت برم با این گوشی به ایرانسل پیامک زدم ( ینی همو کدبرای دریافت تنظیمات gprs اما گفت گوشی شما در سیستم موجود نمی باشد باید چی کار کنم ؟ حتی بردم پیشیه موبایل فروشی اونم نتونست گفت با سیمبیان 9.3 کار نکردم به نظرتون من چی کار کنم yahoo id: spider_man_kamkam هرکی می دونه کمک کنه لطفا خیلی برام مهمه
سلام... کار خیلی ساده ای هست فقط باید بری تو قسمت destinations و new Acces Point رو انتخاب کنی بعد میگه براتون سرچ کنم .. تو میگی yes ...بعد از پیدا کردن ازت یه اسم میخواد...همین و البته مکان destinatons:
setting>phone.settings>connection>destinations
اگه هم نخواستی این کارو بکنی باید کد : #5*3*130*وارد کنی بعد کلید سبز رو بزنی و بعد از چند ثانیه هم تنظیمات gprs برات میاد هم تنظیمات mms که وقتی وارد sms شدی اونو save و set as default میکنی...:46:

shahlolak
22-05-2009, 17:42
RAY-MILAD-007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون از راهنماييت

bahar6536
24-05-2009, 12:04
سلام خسته نباشید .
اگه امکان داره فایل ساین گوشی 6220 با سریال 352922021916621 را برام بفرستید
متشکرم

*M!L4D*
25-05-2009, 15:07
bahar6536
می تونی از سایت
opda.net.cn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده کنی که چینی هست یه تاپیک برای راهنمایی داریم در بخش نرم افزتری s60v3
اگه حوصلشم نداری از سایت انگلیسی
GIZMOGATES.COMاستفاده کن اینم لینکاش :

farshadmashadi
25-05-2009, 21:59
سلام خسته نباشید .
متشکرم

:5:
تو سایت S60.vgooo.com براتون ثبت کردم،فایلتون تا 12 ساعت بعد از این پست حاضره، با وارد کردن شماره سریال گوشیتون در صفحه اول سایت می تونید فایلهای cer&key رو دانلود کنید.

hosein23
26-05-2009, 16:25
دوستان لطفا اگر جائی این گوشی را در تهران دیدید خبر بدهید. خیلی دنبالش هستم. با تشکر

تو بندر عباس ریخته قیمتش بدون گارانتی 220 هزتر تومن

hosein23
26-05-2009, 16:29
سلام خسته نباشید .
متشکرم

یک برنامه مثل secman نصب کن دیگه نیاز به ساین نداری!!

kambiz18
27-05-2009, 10:45
یک برنامه مثل secman نصب کن دیگه نیاز به ساین نداری!!

این برنامه فقط برای سیمبین 9.1 و 9.2 هستش و روی 9.3 جواب نمده مخصوصا 6220 .
لطفا اطلاعات درست منتشر کنید.:5::5::5:

p30pro
27-05-2009, 17:23
چه جوری یه فایل فلش (SWF) رو برای پس زمینه قرار بدم ؟ (برای پس زمینه نه اسکرین سیور یعنی دائم فایل فلش رو ی صفحه باشه )؟؟؟

*M!L4D*
28-05-2009, 11:07
چه جوری یه فایل فلش (SWF) رو برای پس زمینه قرار بدم ؟ (برای پس زمینه نه اسکرین سیور یعنی دائم فایل فلش رو ی صفحه باشه )؟؟؟
دوست من فایل های فلش(swf) رو میشه فقط به عنوان power saver در نظر گرفت .. به عنوان تصویر زمینه میشه عکس رو با رزولوشن مناسب قرار داد اونم نه بصورت تمام صفحه ... اگه هم می خوای تمام صفحه بشه یه نرم افزاری بود که اینکارو می کرد...اسمشو یادم نیست..ولی یادمه ورزن 2 اون بهتر بود..

shr_put
30-05-2009, 15:21
سلام
ميدهد
با تشكر

اگه نخواي از x-plore استفاده كني، ميتوني برنامه را rename كني وبعد بفرستي. يعني پسوندشو بجاي sis مثلا به sis2 تغيير بدي وبعد send كني.

shr_put
30-05-2009, 15:28
جوابي براي سؤالي كه هفته قبل پرسيده بودم نيست؟ :44:
سؤالم اين بود:

چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است. يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.

*M!L4D*
30-05-2009, 16:41
جوابي براي سؤالي كه هفته قبل پرسيده بودم نيست؟ :44:
سؤالم اين بود:

چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است. يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو با فایل .txt دارم . وقتی با زبان فارسی می نویسم خود Notes اونرو به فایل انگلیسی convert می کرد . دلیلشم نمی دونم ؟؟؟ :13:

shr_put
31-05-2009, 16:08
سلام به همه دوستان
چند روز قبل يه رم ريدر و يه مموري 8گيگ براي گوشي 6220 خريدم. ولي بعد ديدم وقتي به كامپيوتر وصلش ميكنم نميشناسدش. اين كار را روي 4 تا كامپيوتر امتحان كردم ولي هيچ كدام جواب ندادن. البته مموري ريدر مشكلي نداره. رم را هم وقتي با موبايل به كامپيوتر متصل ميكنم شناخته ميشود. شايد دليلش آداپتور تبديل از microSD به SD است. من ديگه فكري به نظرم نمياد جز اينكه يه آداپتور ديگه را امتحان كنم.
به هر حال اول مطمئن بشيد كه microSD ي شما با رم ريدر مشكلي نداشته باشه بعد اقدام به خريد كنيد.

*M!L4D*
31-05-2009, 16:34
shr_put
سلام ... وقتی تو یه بار رم رو میزاری تو گوشی اون خودش فولدر ها و سایر چیز های پیش فرض رو توش میزاره و رم رو هم protect میکنه ... منم این مشکل رو داشتم ... بهترین راه حل وصل کردن گوشی از راه mass storage به pc هستش

M A S 0 U D
31-05-2009, 23:55
با سلام به همه دوستان گرامی:
بین عکسهای n82 و 6220 کدوم بهتر ؟ و آیا تو سایتی عکسهاشون مقایسه شده؟

Saman-tci
01-06-2009, 00:04
در تاپیک N82 پرسیده بودین و جوابتون رو دادم ....

shr_put
01-06-2009, 07:35
shr_put
سلام ... وقتی تو یه بار رم رو میزاری تو گوشی اون خودش فولدر ها و سایر چیز های پیش فرض رو توش میزاره و رم رو هم protect میکنه ... منم این مشکل رو داشتم ... بهترین راه حل وصل کردن گوشی از راه mass storage به pc هستش

سلام
وقتي رم با كابل گوشي به كامپيوتر وصل شود سرعت انتقال اطلاعات به گوشي خيلي پايين است حالا چه در حالت pc suit باشد و چه در حالت mass storage. استفاده از رم ريدر براي بالا بردن سرعت انتقال ديتا است (كه متاسفانه من هنوز قادر به استفاده از آن نيستم). در حالت mass storage هم كه شما فرموديد باز هم سرعت پايين است وبعلاوه برخي ارور هاي حالت pc suit را نيز همچنان در خودش دارد. بعنوان مثال موقع كپي كردن برخي فايلها ارور : Error :The path is too deep را مي دهد وبعدش هم فايل را كپي نمي كند. من براي كپي كردن فايلهايي كه اين ارور را ميدهند چند راه را امتحان كردم كه براي بعضي از فايلها جواب داد: فايل موردنظر كه به صورت عادي قابل كپي كردن نيست را zip و اگر نشد rar ميكني و بعد امتحان ميكني كه آيا كپي مي شود يا نه. اگر با موفقيت كپي شد بعدا با نرم افزار x-plore آن را روي رم extract ميكني.

اگر دقت كرده باشيد علارغم اينكه اين روش كار ميكند ولي خيلي وقت گير است و بهتر است كه يه رم ريدر بگيريد و راحت شويد. حالا اين رم ريدر ما هم بازي درآورده و خودش شده قوز بالاي قوز. :45:

*M!L4D*
01-06-2009, 16:55
shr_put
شما درست می گید ..
اما رم خود Nokia خودش کار نمی کنه ... (منظورم رم خود گوشی )
چه برسه به این رمهای مزخرف دیگه ...

*M!L4D*
01-06-2009, 16:57
با سلام به همه دوستان گرامی:
بین عکسهای n82 و 6220 کدوم بهتر ؟ و آیا تو سایتی عکسهاشون مقایسه شده؟
با تشکر از سامان جان که جوابتو داده ... ولی :
کلا بین عکس های n82 , 6220 تفائت زیادی وجود نداره .. ولی به دلیل اینکه فلاش زنون 6220 زیر دوربین هست سرزندگی عکس های n82 رو توشب نداره ...
شاد باشید:40:

prince72
01-06-2009, 17:46
به نظر من یه کم شفافیت82 هم بیشتره

shahlolak
02-06-2009, 18:31
به نظر من یه کم شفافیت82 هم بیشتره
داداش گوشي با اين قيمت حرف نداره
بعدشم فقط 6220:10:

vertigo123
02-06-2009, 19:04
سلام
یه مشکلی داشتم که امیدوارم شما دوستان بتونین حلش کنین
گوشی 6220دارم که چند وقته هنگام کار کردن خاموش میشه:41:

salamaqmehdi
02-06-2009, 19:19
سلام
یه مشکلی داشتم که امیدوارم شما دوستان بتونین حلش کنین
گوشی 6220دارم که چند وقته هنگام کار کردن خاموش میشه:41:
اگه مشكلتون نرم افزاريه با مستر ريست درست ميشه
7370#*
شايدم باطري شله كه بعيده

Farshid9920062006
03-06-2009, 10:17
سلام
میشه ادرس سایتی که برای key و cer درخواست بدسم رو بدید
ضمنا تاپیک مربوطه قفل بود

*M!L4D*
03-06-2009, 13:22
دو سایت هستند که میتونی در خواست بدی :

*M!L4D*
03-06-2009, 19:22
راستی دوستان می خوام یه رم 32گیگ microSDHC بندازم رو گوشی .... به نظر شما مشکلی که ایجاد نمی کنه ...
اگه ایجاد میکنه بگین 16گیگ بگیرم ...

*M!L4D*
05-06-2009, 10:44
راستی دوستان می خوام یه رم 32گیگ microSDHC بندازم رو گوشی .... به نظر شما مشکلی که ایجاد نمی کنه ...
اگه ایجاد میکنه بگین 16گیگ بگیرم ...
یکی نیستش جواب مارو بده .. :19:
همین امروز فردا می خوام برم بخرم ...
ثواب داره ... :11:

p30pro
05-06-2009, 15:00
من روش 4 گذاشتم خوب کار می کنه سرعتش هم زیاد فرق نکرده ولی فکز نکنم 16 رو ساپورت کنه !

ps3.1
05-06-2009, 15:33
آقایان اینجانب درخاست راهنمایی کامل در مورد راه اندازی gps این گوشی را مینمایانم
گوشی صفره صفره حتی lanmarking هم نداره

*M!L4D*
05-06-2009, 20:50
من روش 4 گذاشتم خوب کار می کنه سرعتش هم زیاد فرق نکرده ولی فکز نکنم 16 رو ساپورت کنه !
سلام ...
نه دیگه .... 16 رو راحت ساپورت می کنه .:31:.. میخوام بدونم 32 رو هم ساپورت میکنه ...

آقایان اینجانب درخاست راهنمایی کامل در مورد راه اندازی gps این گوشی را مینمایانم
گوشی صفره صفره حتی lanmarking هم نداره

به تاپیک زیر برو ...اسمارت کام :

M@hdi-B
05-06-2009, 20:58
1.5 برابر پول خود گوشی می خوای بدی رم بخری؟:31:

elfy
06-06-2009, 00:15
کسی قیمت الن این گوشی رو نداره الان توبازار چنده بدون گارانتی ؟

*M!L4D*
06-06-2009, 08:25
کسی قیمت الن این گوشی رو نداره الان توبازار چنده بدون گارانتی ؟
سلام ...
قیمت این گوشی تو بازار از 220 تا 240 هستش ... تو سایت هم از 240 تا 250 دیگه آخرشه ...
شاد باشید:40:

*M!L4D*
06-06-2009, 08:28
1.5 برابر پول خود گوشی می خوای بدی رم بخری؟:31:
مهدی جان مگه رم 32 گیگ MicroSDHC چقدره ؟ :18:من که 16 گیگ رو خریدم ..:31:
شما اگه قیمت دستته بگو بچه ها هم استفاده کنن ؟:40:

shr_put
06-06-2009, 17:12
مهدی جان مگه رم 32 گیگ MicroSDHC چقدره ؟ :18:من که 16 گیگ رو خریدم ..:31:
شما اگه قیمت دستته بگو بچه ها هم استفاده کنن ؟:40:

بابا بي خيال !!! 16 گيگ...!!! 32 گيگ...!!! :18: جل الخالق...!!!
من كه ميخواستم 8 گيگ بخرم چشماي همه گرد شده بود.
حالا 16و32 را واقعا ساپورت ميكنه؟ كند نميشه ؟مدل رمت چيه ؟
راستي ببين با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميشه يا نه.

*M!L4D*
06-06-2009, 17:51
بابا بي خيال !!! 16 گيگ...!!! 32 گيگ...!!! :18: جل الخالق...!!!
من كه ميخواستم 8 گيگ بخرم چشماي همه گرد شده بود.
حالا 16و32 را واقعا ساپورت ميكنه؟ كند نميشه ؟مدل رمت چيه ؟
راستي ببين با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميشه يا نه.
نه سرعتش خوبه ... فقط بار اول برای اینکه رم رو رو خودش به صورت کامل بشناسه یه مدت طول کشید ...
من رو 2 گیگ رو نمی تونستم به با رمریدر به pc وصل کنم حالا اینکه جای خود دارد ... اسم رم Toshiba هستش ...کلاس رم رو دیگه نپرسیدم ... عجله ای شد دیگه ...:13:

M@hdi-B
06-06-2009, 18:52
هنوز تو ایران نیومده ولی تو این تاپیک بچه ها گفتن 350 دلار البته مدل اس دی رو . میکرو هم فکر نکنم اختلافی داشته باشه.

می خوای چی کار؟ همین 16 کلیه واسه خودش.
راستی کلاس رمت چنده؟ چند گرفتی؟ از کجا؟ و پکش چه شکلیه؟

*M!L4D*
06-06-2009, 22:13
هنوز تو ایران نیومده ولی تو این تاپیک بچه ها گفتن 350 دلار البته مدل اس دی رو . میکرو هم فکر نکنم اختلافی داشته باشه.

می خوای چی کار؟ همین 16 کلیه واسه خودش.
راستی کلاس رمت چنده؟ چند گرفتی؟ از کجا؟ و پکش چه شکلیه؟
سلام ... کلاس رم فک کنم 4 یا 6 باشه ... سرعتش بد نیست ...:8:
راست میگی 16 خودش خیلیه . .. الان که دارم باهاش کار میکنم موندم چی توش بریزم ...:5:
350 دلار ؟:18: ... یعنی واقعا تو ایران نیومده ...؟؟؟

M@hdi-B
07-06-2009, 19:13
سلام ... کلاس رم فک کنم 4 یا 6 باشه ... سرعتش بد نیست ...:8:
راست میگی 16 خودش خیلیه . .. الان که دارم باهاش کار میکنم موندم چی توش بریزم ...:5:
350 دلار ؟:18: ... یعنی واقعا تو ایران نیومده ...؟؟؟

نه نیومده.
مطمئنی کلاس 4 یا 6 هست؟ میشه الان ببینی دقیق بگی؟ سوالامو کامل جواب ندادی. من وقتی رفتم بگیرم گفت 16 کلاس 2 بالاتر نداره واسه همین کلاس 2گرفتم ولی اصلا راضی نیستم گالری رو دیر باز می کنه کلا خیلی کنده راضی نیستم.:41:

*M!L4D*
07-06-2009, 19:56
نه نیومده.
مطمئنی کلاس 4 یا 6 هست؟ میشه الان ببینی دقیق بگی؟ سوالامو کامل جواب ندادی. من وقتی رفتم بگیرم گفت 16 کلاس 2 بالاتر نداره واسه همین کلاس 2گرفتم ولی اصلا راضی نیستم گالری رو دیر باز می کنه کلا خیلی کنده راضی نیستم.:41:
سرعتش نسبتا خوبه .... یعنی از رم قبلیم که 4 گیگ بود بهتر نیست ولی میشه تحملش کرد ...
کلاسش 4 هستش...
60 تومن خریدم.. .. .. .. خوب گرفتم ؟؟؟:46:
پکش هم شکل خاصی نداره ... معمولیه .. من ساری زندگی می کنم. . . از اینجا خریدم ...:31:

king-hitler2
07-06-2009, 20:35
سلام
سیستم عامل این موبایل چیه
بازی n-gag روش نصب میشن
gps داره

*M!L4D*
07-06-2009, 20:42
سیستم عامل این گوشی Symbian 9.3 هستش ...
GPS : جی پی اس درونی و Assist Gps
در مورد انگیج :
با روش آقا یونس کلاینت انگیج روش نصب می شه و حدودا 10 تا بازی رو مثل بقیه FP2 ها(N85-N96-N79و...) فول اجرا میکنه ...

*M!L4D*
07-06-2009, 20:53
راستی مهدی جان ... پسر عمم تو فروردین رم 16 گیگ Micro SD کلاس 6 رو از علائدین خرید 65 تومن ...
ویرایش : گوشیشم ان 82 هستش ...

M@hdi-B
07-06-2009, 20:58
راستی مهدی جان ... پسر عمم تو فروردین رم 16 گیگ Micro SD کلاس 6 رو از علائدین خرید 65 تومن ...

کلاس 6:18:
به من گفتن کلاس 2بالاتر نداره که .
این علاالدینی ها واسه اینکه جنسشونو بفروشن چه کارا که نمی کنن:13: من 50 تومن خریدم . توشیبا کلاس 2 پک صورتی خواستی عکسشو می ذارم واست.

*M!L4D*
07-06-2009, 21:05
من خودم تو ساری کلاس 4 رو راحت گیر آوردم ... جالبه تو علائدین میگن کلاس 2 آخرشه ...

lifeless
08-06-2009, 08:12
سلام دوستان
بنده از امروز به مدت حدودا 2 ماه از خدمتتون
مرخص میشم.. امیدوارم موفق و پیروز باشید.
یا حق خدانگهدار.

Legend
08-06-2009, 10:18
چه مارکی؟ توشیبا یا سان دیسک؟

*M!L4D*
08-06-2009, 13:36
چه مارکی؟ توشیبا یا سان دیسک؟
برا من که کلاسش 4 هست Toshiba هستش :46:... برا اونو دیگه نیم دونم چیه ؟ ...

p30pro
09-06-2009, 06:25
دوستان چه جوری گوشیم رو آفلاین آپدیت کنم ؟

p30pro
09-06-2009, 10:07
--------------------------------------------

ss777
09-06-2009, 11:08
دوست عزیز .... این دیکشنری خودش خیلی توپه ... حتی معنی رو برات میخونه !!!!!

فقط فایل آپدیت زبان فارسی رو باید Install کنید ....
که باید با GPRS ایرانسل کانکت بشین و آپدیتش کنین .... ( 600 کیلوبایته )
دقت کنید !!!! حتما با GPRS ایرانسل آپدیت کنید ... اگه همراه اول باشه حدود 2 ساعت طول میکشه و خب حدود 1000 تومن خرج بر میداره ...
ولی با ایرانسل فقط 200 تومن خرج داره ...

حالا یه پیشنهاد دارم !!!!

هیچ هزینه ای نکنید و این فایل رو دانلود کنید و دستی Install کنید ....

پسورد فایل

djgr8

---> لینک سالمه و تست شده !!!! ولی اگه دانلود نشد بگین براتون رو یه سرور دیگه آپ کنم .... <---

تشکر فراموش نشه ....

سلام .من این دیکشنری گوشیمو پاک کردم!:41:
اسمش اینا بود:talking ....dictionary
میخوام!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟
چار پنج روزی تو اینترنت حیرون بودم ولی گیر نیوردم!
برام آپ میکنید؟:46:

ss777
09-06-2009, 12:10
سلام دوستان مهربان و فهمیده(چون 6220 دارید)
بندۀ نادان وقتی گوشی خوشگل و نازم رو خریدم ، یک دیکشنری خوب به نام (talking slovo dictionary v1.7) روش نصب بود که ابلهانه پاکش کردم!!!! بعد چند روزی اندرون اینترنت و اونترنت! چرخیدم ولی یافت نشد (نگرد نیست!)
میشود خواهش کنم به داد بندۀ حقیر برسید!

*M!L4D*
09-06-2009, 18:45
UNIDIC ورژن دو الان یکی از بهترین دیکشنری هاست ... منتها نیاز به ساین داره ...به تاپیک زیر برو :

p30pro
09-06-2009, 20:23
آقا 6220 رو نمی شه آفلاین آپدیت کرد؟

ss777
10-06-2009, 07:57
دوست عزیز .... این دیکشنری خودش خیلی توپه ... حتی معنی رو برات میخونه !!!!!

فقط فایل آپدیت زبان فارسی رو باید Install کنید ....
که باید با GPRS ایرانسل کانکت بشین و آپدیتش کنین .... ( 600 کیلوبایته )
دقت کنید !!!! حتما با GPRS ایرانسل آپدیت کنید ... اگه همراه اول باشه حدود 2 ساعت طول میکشه و خب حدود 1000 تومن خرج بر میداره ...
ولی با ایرانسل فقط 200 تومن خرج داره ...

حالا یه پیشنهاد دارم !!!!

هیچ هزینه ای نکنید و این فایل رو دانلود کنید و دستی Install کنید ....

پسورد فایل

djgr8

---> لینک سالمه و تست شده !!!! ولی اگه دانلود نشد بگین براتون رو یه سرور دیگه آپ کنم .... <---

تشکر فراموش نشه ....

درود به شما!:11:
اول اینکه این فایل آپدیت فارسی رو نتونستم دانلود کنم! زیرا که یه کم دیر جنبیدم!!!:37:
میشه زحمت بکشید و دوباره آپ کنید؟!!!!:thumbsup:
دوم اینکه این یه فایل EXE هست.چگونه روی گوشیم نسبش کنم؟:weird:

kambiz18
10-06-2009, 12:51
سلام من نمیتونم گوشیمو هک کنم یکی به من کمک کنه برام خیلی مهمه تو یاهو هم راهنمایی کنه ممنون میشم Y id:spider_man_kamkam

*M!L4D*
10-06-2009, 12:57
kambiz18
تو این تاپیک (با تشکر از آقا یونس ) میشه گوشی رو به روش HelloOX 1.03 هک کرد ... بهترین و آسان ترین راه هست و رو هر گوشی و فریموری جواب میده (یعنی من ندیدم جواب نده ) :

shr_put
10-06-2009, 16:40
با سلام به همه دوستان
بعضي از برنامه هاي گوشي نوكيا قابل حذف كردن نيستند، مثلا Calculator,Adobe PDF و... . حالا ما چطور ميتونيم بعضي از برنامه هاي خودمان را نيز غير قابل حذف كنيم؟

*M!L4D*
10-06-2009, 18:23
یعنی بعدا به هیچ وجه نمیخوای پاکشون کنی ؟؟؟؟
تا حالا به این فکر نکرده بودم ... نمیدونم ؟؟؟

M@hdi-B
10-06-2009, 20:38
من امروز یه مشکیشو واسه یکی از دوستام خریدم 225 .
راستی تو پکش رم 1گیگ بود مال شماها هم همینطور بود؟

*M!L4D*
10-06-2009, 22:08
برا همه فک کنم باشه ...(برای منم بودش)... چه قدر خوب گرفتی ... یه مدتی بود قیمتا رفته بود بالا ...

kambiz18
11-06-2009, 15:02
کی می تونه cer و key برای من بگیره من نمیتونم تو رو خدا کمک کنین
serial number:356398021982291

*M!L4D*
11-06-2009, 18:07
OPDA قبول نمی کنه ... یه ارور میده ... منم که چینی بلد نیستم ...

rezajust4u
12-06-2009, 00:38
من 6220 دارم تازه گرفتم دوربینش اصلا جالب نیست یعنی یکی درمیون تار میندازه لطفا" راهنماییم کنید

kambiz18
12-06-2009, 12:04
OPDA قبول نمی کنه ... یه ارور میده ... منم که چینی بلد نیستم ...

میدونم منم نتونستم از کجا باید بگیرم ؟ سایت دیگه ای نیست ؟

*M!L4D*
12-06-2009, 20:46
چرا ... به این سایت برو :

*M!L4D*
12-06-2009, 20:49
من 6220 دارم تازه گرفتم دوربینش اصلا جالب نیست یعنی یکی درمیون تار میندازه لطفا" راهنماییم کنید
تنظیماتش رو auto هست ؟؟
من از دوزبینش راضیم...از N95 بهتر عکس میگیره...یا حداقل اینطوری بهم ثابت شده ...
اگه از بابت فلاشش ناراضی هستی گوشی رو بر عکس بگیر که فلاش بالای دوربین قرار بگیره ...
:40:

kambiz18
12-06-2009, 21:11
چرا ... به این سایت برو :

اگه می تونی واسم زحمتش رو بکش :10::10::10:

kambiz18
15-06-2009, 07:54
اگه می تونی واسم زحمتش رو بکش :10::10::10:
کسی نبود ؟

Saman-tci
15-06-2009, 09:00
دوست من توی 2 3 سایت فارسی بری و اونجا درخواست بدی برات سریع انجام میدن ...
.
ولی چون نام بردن این سایتها ممنوعه باید زحمت سرچ کردنشو خودت بکشی

shahlolak
17-06-2009, 15:14
چرا اين تاپيك اين قدر بي سر وصدا شده!!؟؟
قبلا تقريبا هر روز بحث هاي مختلف داشتيم!!!

king-hitler2
17-06-2009, 17:10
kambiz18
تو این تاپیک (با تشکر از آقا یونس ) میشه گوشی رو به روش HelloOX 1.03 هک کرد ... بهترین و آسان ترین راه هست و رو هر گوشی و فریموری جواب میده (یعنی من ندیدم جواب نده ) :

1-بچها بهتره به جای قیمت زدن این گوشی بریم رو بحث هکش
2- من هر کاری کردم با این برنامه هک کنم نتونستم
بهترین راه هموم cer هستش
من با برنامه RootSiGN راهت میشه ساین کرد

با یه سرچ میتونید ÷یدا کنید

چه طوری میشه بدون هک پچ ها رو نصب کنیم
برنامه bin رو هم نصب کردم جواب نداد برنامه sicman رو هم نصب کردم پوشه سیستمیی رو نتونست باز کنه
برنامهشم باز نمیشه

متاسفانه برنامه ساین هم دیگه جواب نمیده

هر کاری میکنم cer رو بگیرم نمیشه
یکی کمک ما کنه
imi من هستش 356398021220429
----------------------
راستی مدیا پلیر من هر روز دچار مشکل میشه وقتی یه اهنگ جدید میریزم تو گوشی شروع میکنه به سرچ دیگه رو قسمت سرچ میمونه
هر کاری میکنم نمیره حتی گوشی رو خاموش روشن میکنم ولی باز رو قسمت سرچ میمونه و هی پیغام تموم شدن سرچ میده و دوباره شروع میشه با دراوردن ممومری هم جواب نمیده
فقط با ریستارت کردن گوشی میره که باید دوباره کل پروفایلمو از اول تنظیم کنم:2::2:

kambiz18
19-06-2009, 17:53
دوست من توی 2 3 سایت فارسی بری و اونجا درخواست بدی برات سریع انجام میدن ...
.
ولی چون نام بردن این سایتها ممنوعه باید زحمت سرچ کردنشو خودت بکشی

اگه زحمتی نیست لینک سایت ها رو برام پیغام خصوصی بزار:10:

*M!L4D*
19-06-2009, 22:15
king-hitler2
دوست من هک خیلی بهتر از ساین هستش ...
روش HelloOX کاملترین روش هست که با هر گوشی سازگار هست..
مزیت های هک نسبت به ساین ...
آپدیت برنامه ها رو بدون Gprs میریزی تو گوشی ...
N-Gage II مهم ترنی خاصیتش ...
و بعضی از نرم افزار ها که نصبشون چند قسمتیه با ساین فقط فایل اول ساین میشه و بقیه بدونcer می مونن ...
............................
در مورد موزیک پلیر باید بگم برا من یه بار شد که مستر ریست کردم ...

shr_put
20-06-2009, 14:52
یعنی بعدا به هیچ وجه نمیخوای پاکشون کنی ؟؟؟؟
تا حالا به این فکر نکرده بودم ... نمیدونم ؟؟؟

سلام
نه دیگه نمیخوام پاک بشه. برنامه هایی مثل SmartComGPS , PMDو Meshkat چند تای دیگه را هیچ وقت نمیخوام پاک کنم(یا مثلا کسی نتونه پاک کنه) . بالاخره باید یه راهی وجود داشته باشه، چون برنامه های خودشون را غیر قابل حذف کرده اند.

یه سوال دیگه: توی گوشی چند تا شماره اضطراری هست که حتی وقتی کیبورد قفل باشه هم میشه اونها را وارد کرد وتماس گرفت.مثلا 911 یا 112و... . چجور میشه شماره های خودمون را هم اضافه کنیم؟ (یا جایگزین اینا کنیم؟)

*M!L4D*
20-06-2009, 21:41
چرا منم بهش بر خوردم (شماره ی اضطراری رو می گم ) من 999 میزنم اینطوری میشه ... نمی دونم چطوری میشه این کا رو کرد ؟؟؟
دوستان کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟

king-hitler2
21-06-2009, 17:50
king-hitler2
دوست من هک خیلی بهتر از ساین هستش ...
روش HelloOX کاملترین روش هست که با هر گوشی سازگار هست..
مزیت های هک نسبت به ساین ...
آپدیت برنامه ها رو بدون Gprs میریزی تو گوشی ...
N-Gage II مهم ترنی خاصیتش ...
و بعضی از نرم افزار ها که نصبشون چند قسمتیه با ساین فقط فایل اول ساین میشه و بقیه بدونcer می مونن ...
............................
در مورد موزیک پلیر باید بگم برا من یه بار شد که مستر ریست کردم ...

من برنامه رو نصب میکنم
وقتی پیام درخاست ریست رو میده من با استفاده از تنظیمات کارخانه ریست میکنم وقتی گوشی میاد بالا هر کاری میکنم برنامه باز نمیشه
تموم مراحل رو هم انجام میدم ولی فایده نداره

کسی هست که این گوشی رو هک کرده باشه
و کد مستر رسیت چیه تا ما هم بزنیم

در ضمن با هیچ ترفندی نتونستم پوشه بین در سیستم رو باز کنم

Saman-tci
21-06-2009, 18:11
دوست من شما تا موقعی که گوشیت رو هک نکرده باشی که نمیتونی پوشه BIN رو ببینی ...

king-hitler2
21-06-2009, 18:21
دوست من شما تا موقعی که گوشیت رو هک نکرده باشی که نمیتونی پوشه BIN رو ببینی ...

منم دردم همینه با چند ورژن هیلوکس امتحان کردم جواب نداد
میشه ورژن ساین شدهشو بزارین
بدبختی من همینه که جواب نمیده رو گوشی من
برنامه caps off و on باز نمیشه خود هیلوکس هم نمیشه
با موفقیت برنامه نصب میشه ولی ریست نمیشه دستی میکنم راستی با ریست خود تنظیمات کارخانه باید ریست کنی یا نه
من که ریست کردم دیگه برنامها باز نمیشن

M@hdi-B
21-06-2009, 18:37
با موفقیت برنامه نصب میشه ولی ریست نمیشه دستی میکنم راستی با ریست خود تنظیمات کارخانه باید ریست کنی یا نه

شما ری استارت رو با هارد ریست اشتباه گرفتی. گوشی رو خاموش و روشن کنی میشه ری استارت.

king-hitler2
21-06-2009, 18:41
شما ری استارت رو با هارد ریست اشتباه گرفتی. گوشی رو خاموش و روشن کنی میشه ری استارت.

شرمنده ولی همین کارو کردم ولی بازم جواب نداد
اقا برنامه رو تو مموری کارت یا گوشی نصب کنی

*M!L4D*
21-06-2009, 20:26
آقا helloOX راحت ترین و سریع ترین روشی هست که دیدم (البته بعا از quick ---- kit AI)
رو هر گوشی هم جواب میده ...
چرا اونو تست نمی کنی ...

rezajust4u
22-06-2009, 00:15

mohamadreza666
22-06-2009, 00:31
داداش گلم روی 6220 hello جواب نمیده از این روش برو یه خورده طولانی هست ولی 100% عملیه!!!:46:
جاییشم به مشکل برخوردی به خودم بگو help میکنم بهت!!!:10:
آموزش هك کلیه گوشیهای FP1 و Pre FP1 با فیلم آموزشی:

mohamadreza666
22-06-2009, 00:34
اگه تار میندازه واسه اینکه خوب فوکوس نمیکنی دوست عزیزم!اگه بزاری اون کادری که هست به رنگ سبز در بیاد اصلا تار نمیفته!!!اگه اون کادر قرمز شد یعنی خوب فوکوس نشده!!!:8:

*M!L4D*
22-06-2009, 08:41
چند بار این سوال رو میپرسی ...:13:

king-hitler2
22-06-2009, 18:38
داداش گلم روی 6220 hello جواب نمیده از این روش برو یه خورده طولانی هست ولی 100% عملیه!!!:46:
جاییشم به مشکل برخوردی به خودم بگو help میکنم بهت!!!:10:
آموزش هك کلیه گوشیهای FP1 و Pre FP1 با فیلم آموزشی:

6220 گوشی fp2 هستش که

*M!L4D*
22-06-2009, 21:07
دوست من ...
عزیز من ...
میگم با HelloOX هک کن تموم شه بره ...
باور کن خیلی آسونه ...

Legend
22-06-2009, 22:03
6220 گوشی fp2 هستش که
مهم نیست...این روش هم روی 6220 جواب میده..!

mohamadreza666
23-06-2009, 01:43
مهم نیست...این روش هم روی 6220 جواب میده..!

دمت گرم یونس جون،حرف دل منو زدی!!!
وقتی یونس میگه میشه یعنی دیگه 100% میشه!!!:10:

king-hitler2
23-06-2009, 19:13
بلاخره دیشب تونستم 6220 رو هکش کنم
با هیلوکس ورژن 1.5
خداروشکر برنامه ها هم دیگه بدون ساین نصب میشن
از همه بچه ها ممنونی عرض میکنیم

*M!L4D*
23-06-2009, 19:27
بلاخره دیشب تونستم 6220 رو هکش کنم
با هیلوکس ورژن 1.5
خداروشکر برنامه ها هم دیگه بدون ساین نصب میشن
از همه بچه ها ممنونی عرض میکنیم
تبریک می گم :31:
ولی (برای بار صدم می گم ) helloOX بسیار راحت تره
موفق و شاد و سربلند باشید :40:

king-hitler2
24-06-2009, 17:23
سلام من برنامه انگیج رو نصب کردم دو تا بازی کرک شده -اسفالت- رو هم نصب کردم ولی تو بازی پیغام ارور eror 6 رو میده
دلیش چیه
گوشی هم هک شده

majid_n
24-06-2009, 18:14
اگه تار میندازه واسه اینکه خوب فوکوس نمیکنی دوست عزیزم!اگه بزاری اون کادری که هست به رنگ سبز در بیاد اصلا تار نمیفته!!!اگه اون کادر قرمز شد یعنی خوب فوکوس نشده!!!:8:

سلام

ببخشید کدوم کادر ؟ برا کسی که تازه گوشی رو گرفته مثه من خیلی چیز هاش نا معلومه مثه همین که شما میگی و حتی تو این دو سه روزه نتونستم ایکن مموری کارد رو بیابم . البته عکس درسته تاره اما تو کا مبیوتر شفاف تر ه ولی به نظر من دوستانی که اوستان تو6220 بایستی تجربیاتشون رو اینجا بزارن تا کسایی مثه من هم که سواد درست و حسابی در این مورد ندارن استفاده کنن

ممنون و سباس گزارم

lifeless
24-06-2009, 23:53
سلام
دوستان من نیاز به راهنمایی فوری دارم.
به نظر شما من گوشیمو با یه نوکیا E90 معامله بزنم؟
معلوم نیست چقدر قرار باشه سر بدم.
نظراتتونو بذاربد لطفا.
(گوشیم 6220 هستش)
با تشکر فراوان

*M!L4D*
25-06-2009, 00:50
باید قیمت و میزان کار کرد گوشی رو بگی ؟؟؟
E90 بسیار گوشی توپی هستش ... ولی یه خورده گنده هست ... 6220 به نظر من بهتره ... من بین این دوتا بازم 6220 رو انتخاب می کنم ... فقط یه WiFi کم داره ...

king-hitler2
25-06-2009, 09:57
سلام این موزیک پلیر منودیونه کرده هر روز شروع میکنه به سرچ دیگه تموم نمیشه
نمیدونم گوشی قاطی میکنه
ببعد ریست کردن درست میشه ولی بعد یه روز دوباره

*M!L4D*
25-06-2009, 10:21
دوست من دقیقا بگو چجوری میشه ؟؟؟
برای من یک بار آهنگ لود نمی کرد ... مستر ریست کردم درست شد ...

amin khan
25-06-2009, 10:33
سلام
نظراتتونو بذاربد لطفا.
(گوشیم 6220 هستش)
با تشکر فراوان

من بودم عوض نمیکردم

Saman-tci
25-06-2009, 10:35
سلام
نظراتتونو بذاربد لطفا.
(گوشیم 6220 هستش)
با تشکر فراوان

دوست من تا موقعی که مشخص نشده چقدر باید سر بدی نمیشه اظهارنظر کرد ...
اگه با بزرگیش مشکلی نداری گوشیه خوبیه ..

king-hitler2
25-06-2009, 11:08
دوست من دقیقا بگو چجوری میشه ؟؟؟
برای من یک بار آهنگ لود نمی کرد ... مستر ریست کردم درست شد ...

وقتی از تو گالری یا مدیا پلیر میخام اهنگی رو گوش کنم تا باز میکنم شروع میکنه به سرچ
هر چی کنسل میکنم هی قطع میشه و دوباره روز از نو

*M!L4D*
25-06-2009, 11:18
نمیدونم ... حالا چیزیم پیدا می کنه ؟؟؟
یه آهنگ جدید بریز تو گوشی بزار پیدا کنه و بعد دوباره تست کن ....

king-hitler2
25-06-2009, 18:03
سلامی دوباره
بچه ها من تونستم بازی های ngag رو نصب و بازی کنم

محض اطلاع بعضی ها که تازه گرفتن

king-hitler2
25-06-2009, 18:07
شرمنده که تو یخ پسن دیگه دادم
رو گوشی فقط یه بار تونستم به اینترنت وصل بشم بعدش همش پیغام دیتا میده
paket data
acses
ریست کردم تنظیماتو از اول شروع کردم ولی نشد

*M!L4D*
25-06-2009, 20:10
الان که GPRS قطعه ...
چجوری کانکت شدی ...؟؟؟

lifeless
26-06-2009, 09:23
سلام
نظراتتونو بذاربد لطفا.
(گوشیم 6220 هستش)
با تشکر فراوان

E90 گوشیه سالمیه (ظاهرا) صاحب e90 گوشیه منو
200 بر میداره 200 هم سر میگیره که معامله کنیم.
در ضمن اینجا (کرمان) قیمت نو این گوشی 600 هستش
البته بدون گارانتی. اگه تهران قیمت بهتری گیرم بیاد شاید
برم تهران. میلاد جان ممنون از جوابت.
بقیه هم نظراتشونو بذارررررررررررررررررررررر ررررررن.
با تشکر.:11:

king-hitler2
26-06-2009, 17:48
الان که GPRS قطعه ...
چجوری کانکت شدی ...؟؟؟

من که گفتم الان یه هفته ای نتونستم وصل بشم
فکر کردم مشکل از گوشی منه
چرا میزنی

ایرانسل کی قطع شده

HOOSEIN 105
27-06-2009, 22:14
با سلام
یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه باتری این گوشی زیادی اذیت می کنه با نه ؟
بعد در مورد صدای گوشی ایا به N95 می رسد و ایا استریو هست ؟؟؟
با تشکر

Farshid9920062006
28-06-2009, 10:14
گرچه جاش اینجا نیست اما میپرسم
قیمت این گوشی الان چقدره ممنون

miladddd
28-06-2009, 19:16
دوستان ميتونن راهنمايي كنن كه لوازم جانبي اصلي از فرعي اين گوشي رو از كجا بايد تشخيص بديم
يه جا ميگفت 218 با لوازم غير اصل، واصلش 235

miladddd
28-06-2009, 19:18
گرچه جاش اینجا نیست اما میپرسم
قیمت این گوشی الان چقدره ممنون

از 210 تا 240 ميتوني پيدا كني
بستگي داره كجا بري، تهران كه راحت 210 گير مياد، شايدم كمتر

*M!L4D*
28-06-2009, 19:33
دوستان در مورد باتري سوال كردند ...باتريش زياد جالب نيست اما اگه باتري 82 رو بندازين روش خوب ميشه ...

majid_n
28-06-2009, 23:35
سلام
من می خوام بک آب بگیرم اما ایکن مموری کارت رو بیدا نمیکنم
میشه یه توضیح در این مورد بدین .

ممنون

kamalse
30-06-2009, 14:09
با سلام و خسته نباشيد
من يك گوشي 6220 خريدم اما يه مشكلي با برنامه هاي سيمبين دارم و اون اينه كه وقتي يه نرم افزار سيمبين ميخوام روش نصب كنم توي گوشي اين پيغام رو ميده كه "مجوز منقضي شده است" لطفا راهنمايي كنيد

king-hitler2
30-06-2009, 20:02
با سلام و خسته نباشيد
من يك گوشي 6220 خريدم اما يه مشكلي با برنامه هاي سيمبين دارم و اون اينه كه وقتي يه نرم افزار سيمبين ميخوام روش نصب كنم توي گوشي اين پيغام رو ميده كه "مجوز منقضي شده است" لطفا راهنمايي كنيد
باید هک کنی دیگه

king-hitler2
30-06-2009, 20:28
سلام راه اپدیت افلاینش چطوریه

ssz1370
30-06-2009, 20:50
با سلام
می خوام 6220 بخرم ولی در بعضی از جاها دیدم که نوشته بودن از کیفیتش راضی نیستن و خیلی ها هم گفته بودن که خوبه و از یه مغازه دار که پرسیدم گفت چند مدل(از نظر کیفیت)هست ایا حقیقت داره؟
اگه حقیقت داره چیطوری میشه فهمید که کدوم بهتره؟یا اصلا چه فرقایی داره؟
با تشکر

SileNTz
01-07-2009, 16:23
با سلام
می خوام 6220 بخرم ولی در بعضی از جاها دیدم که نوشته بودن از کیفیتش راضی نیستن و خیلی ها هم گفته بودن که خوبه و از یه مغازه دار که پرسیدم گفت چند مدل(از نظر کیفیت)هست ایا حقیقت داره؟
اگه حقیقت داره چیطوری میشه فهمید که کدوم بهتره؟یا اصلا چه فرقایی داره؟
با تشکر

ببین تو کرمانشاه که من هستم 6220 اصل فنلاند پیدا نمیشه من جرمنی گرفتم وخیلی هم خوبه مخصوصا گرافیک منو به نظر من تنها عیب این گوشی اینه که lcd کوچک داره و فلش زیر دوربین قرار داره

من نمیدونم مشکل فلش چیه تو تاریکی خیلی خوب عکس می ندازه

همه جا میگن تنها عیب دوربین اینه!!

موفق باشی:دی

SileNTz
01-07-2009, 16:32
دوستان در مورد باتري سوال كردند ...باتريش زياد جالب نيست اما اگه باتري 82 رو بندازين روش خوب ميشه ...

ببین من خودم 6220 دارم باتریش خوبه مال تو :

یا اصلی نیست.
یا شارژ اولیه 8 ساعت نگذاشتی.

مو فق باشی:دی

*M!L4D*
01-07-2009, 19:00
نه عزیز
منظورم این بود که بعضی ها دیگهخ خیلی به باتری اهمیت میدن می تونن باتری 82 بندازن روش ..
من که را ضیم

*M!L4D*
01-07-2009, 19:02
با سلام و خسته نباشيد
باید تاریخ گوشیستو به عقب برگردونی ..
یا اگه گوشیت هک شده هست در حالت هک قرار بدی ..

papillon11
01-07-2009, 20:25
سلام دوستان . دوستان من یه سوال مبتدی دارم برای این که تا حالا با نوکیا کار نکردم. تم های را که به صورت فایل نصبی نیستند چطوری روی گوشی استفاده کنم؟

majid_n
01-07-2009, 20:38
سلام

کسی نمیدونه چه جوری باید بک آپ از اطلاعات گوشی گرفت؟

P A R S A
02-07-2009, 08:54
سلام دوستان . دوستان من یه سوال مبتدی دارم برای این که تا حالا با نوکیا کار نکردم. تم های را که به صورت فایل نصبی نیستند چطوری روی گوشی استفاده کنم؟

تمی که می خواید نصب کنید باید فرمت SIS یا SISX داشته باشه، همین!

P A R S A
02-07-2009, 08:58
سلام

کسی نمیدونه چه جوری باید بک آپ از اطلاعات گوشی گرفت؟
1. با استفاده از PC Suite
2. با استفاده از خود گوشی که خیلی محدود هست...(اطلاعات فون مموری رو بکآپ میگیره روی مموری کارت!)

kambiz18
02-07-2009, 11:41
سلام بچه ها من از وقتی که گوشی رو از ورژن قبلی بردم رو 4.13 دیگه گوشیم هک نمیشه برنامه ساین شده هم جواب نمیده چی کار کنم ؟ برگردونم به ورژن قبلی ؟

miladddd
03-07-2009, 14:09
دوستان گارانتي خدمات پارسه چه مزيتي نسبت به بدون گارانتي ها داره؟

majid.khaledi
03-07-2009, 15:35
سلام بر دوستان
این گوشی 6220 رو موقع خریدن باید به چیش توجه کرد؟
قیمتش چنده؟
تو جعبه ش چی داره که حواسمون باشه بر نداشته باشن یا عوض نکرده باشن؟

*M!L4D*
03-07-2009, 15:53
سلام بر دوستان
این گوشی 6220 رو موقع خریدن باید به چیش توجه کرد؟
قیمتش چنده؟
تو جعبه ش چی داره که حواسمون باشه بر نداشته باشن یا عوض نکرده باشن؟
آقا اینجا تاپیک قیمت نیست که ... این سوال رو در مورد 79 هم پرسیدی ...:41:
ولی خوب قیمتش الان 220 تا 230 تومن میتونی گیر بیاری ... تو جعبش هم یه رم 1 گیگ و خروجی tv باید باشه ...

*M!L4D*
03-07-2009, 15:54
اون تم ها که به نصب نیاز ندارن (NTH) برای سری 4 هستن ....

lifeless
04-07-2009, 12:29
سلام دوستان
من هر کی برام sms میفرسته یا زنگ میزنه باوجود اینکه
شمارش به اسم تو phone book ذخیره شده ولی اسمش
نمیاد برام. یعنی تو inbox یا call log گوشیم شماره افراد
هست فقط!!
راهنماییم کنید لطفا.

*M!L4D*
04-07-2009, 14:35
سلام دوستان
هست فقط!!
راهنماییم کنید لطفا.
ممکنه مثلا اول شماره کد ایران (0098) یا کد های دیگه قرار بگیره ... البته فکر نکنم ربطی به این داشته باشه ... چون خود گوشی اینجور شماره ها رو میشناسه ... گوشیو خاموش روشن کن شاید درست شد ...

miladddd
04-07-2009, 15:18
دوستان گارانتي خدمات پارسه چه مزيتي نسبت به بدون گارانتي ها داره؟

ببخشيد اين خيلي مهمه
كسي نميتونه تا يكي دو ساعت ديگه نهايتا جواب منو بده؟!
هر كس پاسخ بده واقعا لطف كرده

*M!L4D*
04-07-2009, 15:24
ببخشيد اين خيلي مهمه
كسي نميتونه تا يكي دو ساعت ديگه نهايتا جواب منو بده؟!
هر كس پاسخ بده واقعا لطف كرده
برای من که اصلا خدمات و گرانتی مهم نیستش ... تا حالا هم تو نخش نرفتم ...:31:

king-hitler2
04-07-2009, 19:40

*M!L4D*
04-07-2009, 22:54

:40:

kambiz18
05-07-2009, 01:49
اقا یکی جواب منوبده صفحه پیش سوال کردم

lifeless
05-07-2009, 12:39
ممکنه مثلا اول شماره کد ایران (0098) یا کد های دیگه قرار بگیره ... البته فکر نکنم ربطی به این داشته باشه ... چون خود گوشی اینجور شماره ها رو میشناسه ... گوشیو خاموش روشن کن شاید درست شد ...

میلاد جان امتحان کردم ولی درست نشد :41:

بقیه هم کمک کنن :41:

سلام دوستان
هست فقط!!
راهنماییم کنید لطفا.

majid_n
05-07-2009, 13:04
سلام
تو بخش ساعت وقتی اون رو تنظیم می کنی قسمت ساعت جهانیش باید ایران +3.5 باشه که واسه من 4.5+
هست این چه مشکلی می تونه باشه؟

ممنون

kambiz18
05-07-2009, 19:52
سلام بچه ها من از وقتی که گوشی رو از ورژن قبلی بردم رو 4.13 دیگه گوشیم هک نمیشه برنامه ساین شده هم جواب نمیده چی کار کنم ؟ برگردونم به ورژن قبلی ؟

ای بابا هیچکی نمیتونه به من کمک کنه ؟:10:

*M!L4D*
05-07-2009, 21:19
سلام
تو بخش ساعت وقتی اون رو تنظیم می کنی قسمت ساعت جهانیش باید ایران +3.5 باشه که واسه من 4.5+
هست این چه مشکلی می تونه باشه؟

ممنون
از اول پاییز تا آخر زمستون +3.5 هستش ... از اول بهار تا آخر تابستون هم +4.5 هست ..:31: