ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

SuffEr
03-08-2010, 12:40
سلام
چند تا سوال در مورد نورتون
1- سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟؟ من الان از اویرا استفاده میکنم. سرعت رو پایین نمیاره اصلا
2- این انتی ویروس . ویروس autorun که در بیشتر فلش ها هست میشناسه یا نه؟؟؟
با تشکر

1- به هر حال همه آنتي ويروسها روي سرعت و منابع سيستم تاثير دارند اما نورتون تو ورژنهاي اخير، مهندسيش فرق كرده و در حد سبكترين آنتي ويروسها شده. من يادم هست ورژن 2005 نورتونو كه نصب كرده بودم اينقدر رم ميگرفت داداشم ميگفت نورتون ويروس 2005!!
اما الان يه قسمت تو خود برنامه هست كه لحظه به لحظه نشون ميده نورتون چقدر داره رم و يا سي پي يو مصرف ميكنه.
2- يه كار پيش پا افتاده نورتون ايني هست كه شما انتظار داريد.

outpost
03-08-2010, 13:54
1- به هر حال همه آنتي ويروسها روي سرعت و منابع سيستم تاثير دارند اما نورتون تو ورژنهاي اخير، مهندسيش فرق كرده و در حد سبكترين آنتي ويروسها شده. من يادم هست ورژن 2005 نورتونو كه نصب كرده بودم اينقدر رم ميگرفت داداشم ميگفت نورتون ويروس 2005!!
اما الان يه قسمت تو خود برنامه هست كه لحظه به لحظه نشون ميده نورتون چقدر داره رم و يا سي پي يو مصرف ميكنه.
2- يه كار پيش پا افتاده نورتون ايني هست كه شما انتظار داريد.

فقط شنيدم حجم آپديتهاي نورتون زياده ؟ مخصوصا دفعه اول.... درست ميگن؟

SuffEr
03-08-2010, 14:06
فقط شنيدم حجم آپديتهاي نورتون زياده ؟ مخصوصا دفعه اول.... درست ميگن؟

درسته. وقتي براي بار اول نورتون رو نصب ميكنيد(فرق نميكنه آنتي ويروس يا اينترنت سكيوريتي)، حدود 73 مگ آپديت داريد. بعد از اين آپديت حجم آپديت ها ميره حول و حوش 1 مگ در روز. اگه تو برنامه دقت كنيد بعد از نصب و قبل از آپديت ميبينيد كه Definition براي 230 يا همين حدود قبلتره و آپديت حجيم طبيعيه.

outpost
03-08-2010, 15:00
درسته. وقتي براي بار اول نورتون رو نصب ميكنيد(فرق نميكنه آنتي ويروس يا اينترنت سكيوريتي)، حدود 73 مگ آپديت داريد. بعد از اين آپديت حجم آپديت ها ميره حول و حوش 1 مگ در روز. اگه تو برنامه دقت كنيد بعد از نصب و قبل از آپديت ميبينيد كه Definition براي 230 يا همين حدود قبلتره و آپديت حجيم طبيعيه.

اوه اوه ...آپديتش خيلي زياده . كل نرم افزار آنتي ويروسهاي ديگه به سختي به 73 مگابايت ميرسه. اونوقت اين آپديتش ، 73 مگابايته !!!

همچنان معتقدم كه Avast خيلي بهتره.

حتي اگه 1 ماه آپديتش نكني ، بعد از يك ماه حجم آپديت شايد به 1 مگابايت هم نرسه.:31:

گاهي وقتا با آپديت 500 كيلوبايتي يه ورژن عوض ميكنه. مثلا 5.01 ميشه ورژن 5.02:5:

هنوز ميگم رو دست Avast نيست. اگه بخوايم همه مسايل يه آنتي ويروس رو در نظر بگيريم ، استفاده از Avast معقولتره. لااقل واسه من اينطوريه.:11:

SuffEr
03-08-2010, 15:27
اگه اينترنت adsl داشته باشين استفاده از نورتون توصيه ميشه.:20:
البته Avast خيلي چيز تميزيه رنكينگشم هميشه بالاست ولي سليقه است ديگه ...

hamsah
03-08-2010, 15:51
سلام.من نمیدونم چرا هیچکس از G DATA تعریف نمیکنه؟؟؟؟نا سلامتی این نرم افزار امنیتی تو تستا یا رتبه ی اول بوده یا رتبه دوم.

در سه تست آخر هم تونسته 99.8 ، 99.4 و 99 در صد ویروس ها رو شناسایی بکنه.در حالت بدون آپدیت هم 66 در صد که بعد از avira دوم شده.

من رو سیستمم نصب هست.اصلا سرعت رو پایین نمیاره.تازه اگر هم بیاره از کسپرسکی بیشتر نمیاره.:20::46:

outpost
03-08-2010, 16:12
سلام.من نمیدونم چرا هیچکس از G DATA تعریف نمیکنه؟؟؟؟نا سلامتی این نرم افزار امنیتی تو تستا یا رتبه ی اول بوده یا رتبه دوم.

در سه تست آخر هم تونسته 99.8 ، 99.4 و 99 در صد ویروس ها رو شناسایی بکنه.در حالت بدون آپدیت هم 66 در صد که بعد از avira دوم شده.

من رو سیستمم نصب هست.اصلا سرعت رو پایین نمیاره.تازه اگر هم بیاره از کسپرسکی بیشتر نمیاره.:20::46:

توي اخرين تستي كه بچه ها گذاشتن در مقام چهارم بوده. يعني هم رده Nod32

و در ضمن Avast كه مجاني هستش از اين آنتي ويروس امتيازش بالاتره.

hamsah
03-08-2010, 20:08
توي اخرين تستي كه بچه ها گذاشتن در مقام چهارم بوده. يعني هم رده Nod32

و در ضمن Avast كه مجاني هستش از اين آنتي ويروس امتيازش بالاتره.
خودم آخرین تست رو از سایت AV دیدم.حدود چند روز پیش گرفته. این انتی ویروس در مقام اول بوده.اگه خواستید میزارمش

H A M A S
03-08-2010, 20:14
2 تا چيز برام جالبه.

norton داره به روزه هاي اوج برميگرده

Avast با اينكه Free هستش ولي توي تمامي تستها در مقامهاي بالايي جا داره. واقعا بايد به Avast هم تبريك گفت.

واقعا عاليه. كرك نميخواد. ويروس يابيش عاليه. حجم آپديتهاش بسيار پايينه با Dial up به راحتي آپديت ميشه.

Boot Time Scan داره كه بسيار فوق العاده است براي ازبين بردن ويروسهايي كه به فايلهاي ويندوز ميچسبن.

از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنه. كلا اصلا بهش نميخوره با اينهمه قدرت و كارايي ، مجاني باشه.

كاربراي ايراني زياد با Avast ميونه اي ندارن.نميدونم چرا اينجوريه ؟!!

منم از Avast استفاده میکنم
خیلی شیکه!
رایگان+قوی+کارا+مهمترین عامل(حجم اپدیت بسیار کم!)

mohsenpj
04-08-2010, 07:25
به نظره من اگه کسی زیاد با اینترنت کار میکنه
1- نورتون 2010 چون: سرعتش عالیه- اصلا تاثیری روی سرعت کامپیوتر نداره- قدرتش در حد اوله- کرک کردنش راحته
2- نود32 به همراه فایروال outpost چون: سرعتش خوبه- تاثیر روی سیستم در حد صفر- آپدیت بسیار کم- کرک نسبتا راحت
3- کسپر: سرعتش خوبه- تاثیرش روی سیستم خیلی زیاده(تقریبا سیستم قفله همیشه و زیاد ربطی به قدرته سیستم نداره)- آپدیتهاش خیلی زیاده (با حجم آپدیته چند روزش میشه یه آنتی ویروسه دیگه رو با تمامه آپدیتهاش دانلود کرد)- قدرت خوب- کرک کردنش راحته
ولی در هر حال نورتون اول به دلایله فوق
خوش باشید

Jang Bogo
04-08-2010, 08:41
دوستان من ديگه خسته شدم از اين ويروسي كه Task Manager رو ميبره
من چه آنتي-ويروسي نصب كنم تا اين ويروس لعنتي نياد تو سيستم؟

jax2
04-08-2010, 10:45
به نظر من شما از کسپر 2011 استفاده کن و همراش از نرم افزار usb disk security امنیتت تضمین میشه
البته اینم در نظر داشته باش که کسپر کی می خواد که یکم دردسر داره

M A M M U T
04-08-2010, 12:17
دوستان من ویندوز سون دارم.چون کامپیوترم زیاد پیشرفته نیست سرعتش یکم کمه.
الآن کاسپر 2010 دارم که همیشه آپ دیته.اما به نظر سنگین می آد.حالا می خوام یه چیزی جایگزین کنم.خودم نظرم روی norton 360 هست اما می گن فایر والش قوی نیست.(درسته؟)
حالا ترکیب norton antivirus با کومودو بهتره یا همون کاسپر؟از نظر قدرت و سرعت.

LΩRD
05-08-2010, 17:19
الآن کاسپر 2010 دارم که همیشه آپ دیته.اما به نظر سنگین می آد.حالا می خوام یه چیزی جایگزین کنم.خودم نظرم روی norton 360 هست اما می گن فایر والش قوی نیست.(درسته؟)

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو با نت بوکم داشتم که بالاخره با راهنمایی دوستان حل شد
کسپراسکای از نظر قدرت حرف اول رو بین تمامی آنتی ویروس ها میزنه اما به دلیل سنگین بدون خود برنامه و آپدیت هاش یه کمی مشکل سازه !
هرچند بستگی به خودتون داره ! اگه امنیت واستون حرف اول رو میزنه و خیلی بهش بها میدید با اینکه کسپراسکای سنگینه اما امنیت سیستمتون رو تضمین میکنه
شما میتونید از Avira استفاده کنید ... آنتی ویروس خوبیه به شرطی که همیشه آپدیت بشه !
اگه از نسخه ی Personal ش استفاده کنید بهتره ... آنتی ویروس سبکی هم هست
آنتی ویروس Dr Web هم گزینه ی خوبیه ، من قبلا ازش استفاده کردم و مشکلی نداشتم
در مورد Norton اطلاعی ندارم اما اینجور که تاپیک دانلود ویروس و ... نشون میده آنتی ویروس خوبیه
در کل با چند تا ویروس ساده نمیشه یه آنتی ویروس رو مورد بررسی قرار داد ...
موفق باشید :40:

mohsenpj
07-08-2010, 08:05

دوست عزیز از norton antivirus 2010 و outpost 7 استفاده کن تا از قدرت و سرعت و امنیت لذت ببری.:11:

01110362
07-08-2010, 21:38
دوست عزیز از norton antivirus 2010 و outpost 7 استفاده کن تا از قدرت و سرعت و امنیت لذت ببری.:11:

panda internet security 2011 هم خوبه دارم استفاده میکنم عالییه تو تستها که نتایش مشخصه بعلاوه تا سال 2020 لایسنس داده :18:

light
07-08-2010, 22:38
بين nod32 و Avira كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟

من از nod32 استفاده ميكنم

توي مجله رايانه خبر Avira در 3 مرحله قدرت - سريع و هوشمندي از Nod32 بهتر بود

mohsenpj
08-08-2010, 07:15
بين nod32 و Avira كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟

من از nod32 استفاده ميكنم

توي مجله رايانه خبر Avira در 3 مرحله قدرت - سريع و هوشمندي از Nod32 بهتر بود

هر دوتاش خوبند. ولی اگه تنظیماته نود32 رو تغییر بدی روی حالته خشن ار آویرا بهتره و در کل نود32 با کاربر راحتتر ارتباط برقرار میکنه تا آویرا.
آویرا خیلی خشنه و زیاد حرف گوش کن نیست.:11:

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------

panda internet security 2011 هم خوبه دارم استفاده میکنم عالییه تو تستها که نتایش مشخصه بعلاوه تا سال 2020 لایسنس داده :18:

پاندا هم خوبه. ولی قابل مقایسه با نورتون نیست از لحاظ هوش مصنوعی، قدرت، سرعت(بهترین سرعت رو نورتون داره) و زیبایی نرم افزار
مراجعه به سایته av_comparative.org
در ضمن کرک کردن نورتون هم بسیار ساده و راحت و مطمئنه.
موفق باشید:11:

01110362
08-08-2010, 16:50
دوست عزیز دراینکه نورتون خوبه شکی نیست من همه ورژن هاش نصب کردم 360-2010-2011
واستفاده کردم اما پاندا هم در2 مورد از تستها مقام اول آورد . تو ورژن 2011 راحت کرک میشه .
البته باید توجه داشت که سرعت اسکن نورتون بیشتره . :11:

Dolce
09-08-2010, 04:03
سلام...من میخوام روی لپتالم آنتی ویروس نصب کنم...بهترین و عالی ترین برنامه چیه؟

01110362
09-08-2010, 18:33
سلام...من میخوام روی لپتالم آنتی ویروس نصب کنم...بهترین و عالی ترین برنامه چیه؟

آنتی ویروس بدون دردسر ومطمئن :

avast - avira - norton

online-amir
10-08-2010, 14:56
خیلی وقته من اینجا پست ندادم. ولی آخرین تست این سازمان به تاریخ می 2010یعنی سه ماه پیش روی سایت قرار گرفته است. به آدرس زیر رفته و آخرین تست را به صورت فایل PDF دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من ایران نیستم. می خواستم بدونم هنوزم توی ایران کرک محصولات وجود داره؟ یا اینکه لایسنز هم فروخته می شود؟

تشکر.

LΩRD
10-08-2010, 23:06
خیلی وقته من اینجا پست ندادم. ولی آخرین تست این سازمان به تاریخ می 2010یعنی سه ماه پیش روی سایت قرار گرفته است. به آدرس زیر رفته و آخرین تست را به صورت فایل PDF دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن ایران نیستم. می خواستم بدونم هنوزم توی ایران کرک محصولات وجود داره؟ یا اینکه لایسنز هم فروخته می شود؟

تشکر.

شرکت هایی هستند که نمایندگی های آنتی ویروس ها رو داشته باشن ...
برای مثال شرکت دوران یکی از نمایندگی های رسمی Kaspersky در ایرانه
به جرات میشه گفت که همه ی آنتی ویروس ها دیگه نمایندگی رسمی توی ایران دارن من جمله : Kaspersky ، NOD32 ، Avira و ...
اما هنوز خیلی از کاربرا کرک و Fake Licence رو ترجیح میدن ...

outpost
11-08-2010, 12:49
شرکت هایی هستند که نمایندگی های آنتی ویروس ها رو داشته باشن ...
برای مثال شرکت دوران یکی از نمایندگی های رسمی Kaspersky در ایرانه
به جرات میشه گفت که همه ی آنتی ویروس ها دیگه نمایندگی رسمی توی ایران دارن من جمله : Kaspersky ، NOD32 ، Avira و ...
اما هنوز خیلی از کاربرا کرک و Fake Licence رو ترجیح میدن ...

خريدن آنتي ويروس يه اشتباه محضه.

الان آنتي ويروسهاي رايگان Avast و Avira در اكثر تستها قدرت ويروس يابي بالاتري نسبت به آنتي ويروسهاي پولي مثل Kaspersky دارن.

به اضافه اينكه Avast و Avira بسيار سبك هستند و آپديت كم حجم دارند

حالا بايد يكي بياد منو قانع كنه كه چجوري 50 هزار تومن الكي بدم به كسپر براي خريدن لايسنس !

يكي از همكاراي ما رفت ايمن اسكن خريد. يه آنتي ويروس ايرانيه. حالا بعد از يكسال اومده داره از Avast استفاده ميكنه.

amd>intel
11-08-2010, 12:57
البته كسي كه ميتونه هزينه كنه بخره بهتره . مثل كرايه تاكسي بايد درموردش فكر كرد . كسي كه پول نداره مجبوره كرك شده يا نسخه آزاد اين آنتي ويروس ها رو استفاده كنه .

outpost
11-08-2010, 13:12
البته كسي كه ميتونه هزينه كنه بخره بهتره . مثل كرايه تاكسي بايد درموردش فكر كرد . كسي كه پول نداره مجبوره كرك شده يا نسخه آزاد اين آنتي ويروس ها رو استفاده كنه .

شما يه دليل بيار كه من برم كسپر رو بخرم و از آنتي ويروسهاي رايگان استفاده نكنم

LΩRD
11-08-2010, 13:42
خريدن آنتي ويروس يه اشتباه محضه.

الان آنتي ويروسهاي رايگان Avast و Avira در اكثر تستها قدرت ويروس يابي بالاتري نسبت به آنتي ويروسهاي پولي مثل Kaspersky دارن.

به اضافه اينكه Avast و Avira بسيار سبك هستند و آپديت كم حجم دارند

حالا بايد يكي بياد منو قانع كنه كه چجوري 50 هزار تومن الكي بدم به كسپر براي خريدن لايسنس !

يكي از همكاراي ما رفت ايمن اسكن خريد. يه آنتي ويروس ايرانيه. حالا بعد از يكسال اومده داره از Avast استفاده ميكنه.

من حرفی زدم در مورد خرید زدم ؟! :18:
من گفتم نمایندگی دارن !
در ضمن دوست عزیز
آنتی ویروس فقط حفاظت از کامپیوتر در مقابل کرم ها ، ویروس ها ، تروجان ها و ... نیست !
فایروال ، Mail Security و ... هم بخشی از آنتی ویروس به حساب میرن
در ضمن شما میری آنتی ویروستون رو با تک ویروس ها تاپیکی که در مورد ویروس یابی آنتی ویروس ها در همین سایت وجود داره تست میکنی !
شرکت های اختصاصی ای هستند که بمباران ویروس رو روی آنتی ویروس ها تست میکنن !
بمباران ویروس به این شکله که مخرب ترین ویروس های تاریخ رو در یک زمان وارد سیستم میکنن ! اونجاست که آنتی ویروس کارایی خودشو نشون میده !
آنتی ویروس ها رو نمیشه به این راحتی تست کرد ... !
ممکنه Kaspersky چند تا ویروس رو نشناسه ! اما مطمئن باش چند تا ویروسی رو میشناسه که هیچ آنتی ویروسی نمیتونه بشناسه !
نه تنها در مورد Kaspersky ! بلکه همه ی آنتی ویروس ها !
تست های چندین شرکت معتبر نشون دهنده ی قدرت Kaspersky هست !
قوی ترین و بهترین آنتی ویروس حال حاضر Kaspersky هست اما به دلیل سنگین بودن حجم آپدیت هاش و خود نرم افزار مشکل سازه !
بعد از Kaspersky آنتی ویروس Dr.Web قوی ترینه ! شاید برای اولین بار باشه که این اسم به گوشتون خورده باشه اما توی بعضی از تست ها Dr.Web از Kaspersky قویتر هم بوده ! اما به دلیل کندی بیش از حدش زیاد استفاده نمیشه !
سبکترین آنتی ویروس هم میشه گفت NOD32 هست ! البته میشه گفت اصلا آنتی ویروس نیست ... هوش مصنوعیش زیر صفره ! اما چون آپدیتهاش حجیم نیست تا حدودی جبران این عیب رو کرده !
از من میشنوید به جای ویندوز لینوکس نصب کنید ...
امنیتش فوق العادس ! جوری که اصلا نیازی به آنتی ویروس نیست ... !
من خودم سی دی ها Ubuntu رو سفارش دادم که به زودی قراره نسخه ی 10.04 به دستم برسه !
از لحاظ امنیتی خیلی خیلی از ویندوز سره !
موفق باشید :11:

outpost
11-08-2010, 16:55
من حرفی زدم در مورد خرید زدم ؟! :18:
من گفتم نمایندگی دارن !
در ضمن دوست عزیز
آنتی ویروس فقط حفاظت از کامپیوتر در مقابل کرم ها ، ویروس ها ، تروجان ها و ... نیست !
فایروال ، Mail Security و ... هم بخشی از آنتی ویروس به حساب میرن
در ضمن شما میری آنتی ویروستون رو با تک ویروس ها تاپیکی که در مورد ویروس یابی آنتی ویروس ها در همین سایت وجود داره تست میکنی !
بمباران ویروس به این شکله که مخرب ترین ویروس های تاریخ رو در یک زمان وارد سیستم میکنن ! اونجاست که آنتی ویروس کارایی خودشو نشون میده !
ممکنه Kaspersky چند تا ویروس رو نشناسه ! اما مطمئن باش چند تا ویروسی رو میشناسه که هیچ آنتی ویروسی نمیتونه بشناسه !
قوی ترین و بهترین آنتی ویروس حال حاضر Kaspersky هست اما به دلیل سنگین بودن حجم آپدیت هاش و خود نرم افزار مشکل سازه !
بعد از Kaspersky آنتی ویروس Dr.Web قوی ترینه ! شاید برای اولین بار باشه که این اسم به گوشتون خورده باشه اما توی بعضی از تست ها Dr.Web از Kaspersky قویتر هم بوده ! اما به دلیل کندی بیش از حدش زیاد استفاده نمیشه !
سبکترین آنتی ویروس هم میشه گفت NOD32 هست ! البته میشه گفت اصلا آنتی ویروس نیست ... هوش مصنوعیش زیر صفره ! اما چون آپدیتهاش حجیم نیست تا حدودی جبران این عیب رو کرده !
از من میشنوید به جای ویندوز لینوکس نصب کنید ...
امنیتش فوق العادس ! جوری که اصلا نیازی به آنتی ویروس نیست ... !
من خودم سی دی ها Ubuntu رو سفارش دادم که به زودی قراره نسخه ی 10.04 به دستم برسه !
از لحاظ امنیتی خیلی خیلی از ویندوز سره !

اين حرفا ديگه قديمي شده. Avast تمام امكانات يه آنتي ويروس خوب رو داره.

Avast توي آخرين تست On-Demand access حتي از كسپر هم بالاتر بوده.
باور نداري خودت ببين.

=======

براي فايروال هم ميتونيد از Outpost Firewall Pro و Comodo استفاده كنيد كه توي آخرين تستهاي امنيتي به ترتيب 97 و 100 درصد از حملات Proactive رو دفع كردن.

حالا Kaspersky نگاه كن .... فقط تونسته 86 درصد حملات رو دفع كنه. اونوقت فايروال Comodo كه رايگان هستش تونسته 100 درصد حملات رو دفع كنه.

=======

اين كه شما به خيال خودت فكر ميكني كسپر قوي ترين نرم افزار امنيته و دوست داري براش پول بدي يه چيزه و واقعيت هم يه چيز ديگست.

الان نرم افزارهاي امنيتي مجاني دارن از نرم افزارهاي پولي سبقت ميگيرن. يه نگاهي با آمارها بندازي همه چيز معلومه.

mohsenpj
11-08-2010, 17:34
ا :11:

دوسته عزیز حرفاتون منتاقضه که... همون سایتهای معتبری که آنتی ویروس رو بمباران ویروس و تروجان میکنند درباره نود32 نظر متفاوت با نظر شما دارند. لطفا حداقل توی یک پست حرفای خودتون رو زیر سوال نبرید.:11:

LΩRD
11-08-2010, 19:30

باور نداري خودت ببين.

=======

براي فايروال هم ميتونيد از Outpost Firewall Pro و Comodo استفاده كنيد كه توي آخرين تستهاي امنيتي به ترتيب 97 و 100 درصد از حملات Proactive رو دفع كردن.

حالا Kaspersky نگاه كن .... فقط تونسته 86 درصد حملات رو دفع كنه. اونوقت فايروال Comodo كه رايگان هستش تونسته 100 درصد حملات رو دفع كنه.

=======

اين كه شما به خيال خودت فكر ميكني كسپر قوي ترين نرم افزار امنيته و دوست داري براش پول بدي يه چيزه و واقعيت هم يه چيز ديگست.

الان نرم افزارهاي امنيتي مجاني دارن از نرم افزارهاي پولي سبقت ميگيرن. يه نگاهي با آمارها بندازي همه چيز معلومه.

عزیز من تا حالا ضرب المثل هرچقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری رو شنیدی ؟!
حکایت آنتی ویروس هاس ... !
Avast دلش واسه منو شما نمیسوزه که بیاد بهترین و قوی ترین آنتی ویروسش رو بده بیرون ! اونم رایگــان !
ببین ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده بیرون که تا 10 سال آینده رو دست نداشته باشه ... !
اما این که یه مدت کسپر رو کاره ، یه مدت نورتون رو کاره ، یه مدت آوست ! اینا بستگی به بازارهای اقتصادی داره !
کلا شما شرکت های مقایسه ی آنتی ویروس ها رو بزار کنار ...
هرکس بنابر تجربه ، کارایی و موارد دیگه آنتی ویروس خودش رو انتخاب میکنه !
نظر شخصی من که حدود 6 ساله از کسپر استفاده میکنم ( البته یه مدتیه به علت سنگین بودن زیادیه کسپر از آویرا استفاده میکنم ) اینه که از همه بهتره !
واقعا امنیت رو براتون فراهم میکنه و بدون هیچ دردسری میتونید توی اینترنت گشت و گذار کنید !
حالا اینکه شما Avast رو ترجیح میدید ... صلاح مملکت خویش خسروان دانند !

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

دوسته عزیز حرفاتون منتاقضه که... همون سایتهای معتبری که آنتی ویروس رو بمباران ویروس و تروجان میکنند درباره نود32 نظر متفاوت با نظر شما دارند. لطفا حداقل توی یک پست حرفای خودتون رو زیر سوال نبرید.:11:

با همه ی احترامی که برای شما و کاربران NOD32 قائلم ... اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه ! :46:

jax2
11-08-2010, 20:57

باور نداري خودت ببين.

=======

=======

خب
بفرمایید اینم آمار جدیدترین تست سایت AV
در تست
Retrospective/Proactive Test May 2010

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

موقعیت avast رو حال کنید.
مطمئنا داره سبقت میگیره از بقیه!!!!!!!!!!!!!:27::27:
دوست عزیز
شما برای اثبات قدرت اوست به ساین های معتبر استناد کنید مثل سایت AV
در مورد فایروال کومودو هم باید بگم که کومودو فقط فایروال داره و یه سایت کامل نداره بایدم 100% بگیره
ولی کسپر یه سایت کامل داره هم آنتی ویروس،هم فایروال،قابلیت safe run هم برای فایل هم برای سایت،قابلیت بلاک کردن بنر های تو اینترنت،قابلیت parental control
نباید انتظار داشته باشید که کسپر توی تست فایروال 100 بیاره
مگه 86 درصد کمه؟؟؟؟؟
در آخر آنتی ویروس فقط کسپرسکای:40::40::40::40::40:

outpost
11-08-2010, 23:18
خب
بفرمایید اینم آمار جدیدترین تست سایت AV
در تست
Retrospective/Proactive Test May 2010

و

موقعیت avast رو حال کنید.
مطمئنا داره سبقت میگیره از بقیه!!!!!!!!!!!!!:27::27:
دوست عزیز
شما برای اثبات قدرت اوست به ساین های معتبر استناد کنید مثل سایت AV
در مورد فایروال کومودو هم باید بگم که کومودو فقط فایروال داره و یه سایت کامل نداره بایدم 100% بگیره
ولی کسپر یه سایت کامل داره هم آنتی ویروس،هم فایروال،قابلیت safe run هم برای فایل هم برای سایت،قابلیت بلاک کردن بنر های تو اینترنت،قابلیت parental control
نباید انتظار داشته باشید که کسپر توی تست فایروال 100 بیاره
مگه 86 درصد کمه؟؟؟؟؟
در آخر آنتی ویروس فقط کسپرسکای:40::40::40::40::40:

اه ... شماها اعصاب آدمو خورد میکنید ... اخه من توی چندتا تاپیک باید تفاوت Proactive Test و On demand access رو توضیح بدم ...... بابا دیگه دستام ترکید از بس که تفاوت این دوتا تست رو گفتم.

تستی که شما گذاشتی مربوط به Proactive تست هستش که در واقع آنالیز رفتار فایلهای مشکوک هستش که کلا همه آنتی ویروسها در اون ضعیف هستن و بسیاری از شرکتهای آنتی ویروس اعتقاد زیادی به این نوع تست ندارن که میتونید دلایلش رو توی اینترنت بخونید.

اما فایل PDF ای که من لینک دادم مربوط به On demand Access هستش. این تست کاملا بر اساس ویروسهای شناخته شده است و قدرت ویروس یابی و دیتابیس اصلی آنتی ویروس رو محک میزنه.

توی این تست که مربوط به دیتابیس اصلی هستش ، Avast به درجه Advance+ رسیده و امتیازش حتی از کسپر بالاتر بوده
========

در ضمن شما که داری فایروال قدرتمند Comodo رو زیر سوال میبری ، معلومه که اطلاعاتی از فایروالها و Leak testها ندارید. Comodo در حال حاضر قویترین فایروال دنیا محسوب میشه.

شما که میگی Comodo آنتی ویروس نداره معلومه که اصلا تا به حال یه بار هم Comodo نصب نکردی .

Comodo آنتی ویروس بسیار قوی هم داره . من تستش کردم ، واقعا خوب عمل کرد.

در ضمن خیلی خنده داره که میگی Comodo سایت نداره !!!

=========

بهتره که زیاد با شما بحث نکنم چون معلومه شما هم در گرداب تعصب به یک آنتی ویروس گیر کردید.

outpost
11-08-2010, 23:24
عزیز من تا حالا ضرب المثل هرچقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری رو شنیدی ؟!
حکایت آنتی ویروس هاس ... !
Avast دلش واسه منو شما نمیسوزه که بیاد بهترین و قوی ترین آنتی ویروسش رو بده بیرون ! اونم رایگــان !
:46:

avast و شرکتهای دیگه که نرم افزار رایگان میدن ، از این کارشون دلیل دارند....

دلیلش اینه که طرف میاد از نسخه Free استفاده میکنه.... خوشش میاد ... پس میره نسخه پولی رو میخره

خود Avast میگه که بیش از 100 ملیون کاربر داره که 25 درصد اونها از نسخه پولی استفاده میکنن. یعنی 25 ملیون از نسخه پولی Avast به فروش رفته که رقم بسیار خوبیه.

اره داداشه من ، قضیه free بونشون اینه. اگه به مسایل و تحلیلهای مالی آگاه بودی ، فبل از اینکه من این حرفا بزنم ، خودت متوجه میشدی.

LΩRD
12-08-2010, 03:13
avast و شرکتهای دیگه که نرم افزار رایگان میدن ، از این کارشون دلیل دارند....

دلیلش اینه که طرف میاد از نسخه Free استفاده میکنه.... خوشش میاد ... پس میره نسخه پولی رو میخره

خود Avast میگه که بیش از 100 ملیون کاربر داره که 25 درصد اونها از نسخه پولی استفاده میکنن. یعنی 25 ملیون از نسخه پولی Avast به فروش رفته که رقم بسیار خوبیه.

اره داداشه من ، قضیه free بونشون اینه. اگه به مسایل و تحلیلهای مالی آگاه بودی ، فبل از اینکه من این حرفا بزنم ، خودت متوجه میشدی.

عزیز من !
شما مگه نمیگی نسخه ی Free ــیش بهترینه ! خوب وقتی شما بهترین رو بدون پول داری ! میری پول بدی همون نسخه رو بگیری ؟!
شرکت Avast وقتی بهترین محصولش رو به اسم Free بیرون داده دیگه میاد یه نسخه ی بهتر از نسخه ی Free بده بیرون ؟!
مسلمه که نه !
چون اگه اینکارو بکنه همه میرن نسخه ی پولی رو میگیرن و تا مدت های زیادی واسشون پاسخگو هست !
اونوقت این وسط کی ضرر میکنه ؟! مسلما شرکت Avast !
چون دیگه مشتری ای واسه نسخه های بعدیش نمیمونه !
توی پست قبلی هم گفتم ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده که تا 10 سال آینده پاسخگو باشه ! اما این وسط شرکت ضرر مالی میکنه !
از حرفاتون مشخصه که تعصب خاصی نسبت به Avast دارین !

spy_kid
12-08-2010, 04:57
عزیز من !
شما مگه نمیگی نسخه ی Free ــیش بهترینه ! خوب وقتی شما بهترین رو بدون پول داری ! میری پول بدی همون نسخه رو بگیری ؟!
شرکت Avast وقتی بهترین محصولش رو به اسم Free بیرون داده دیگه میاد یه نسخه ی بهتر از نسخه ی Free بده بیرون ؟!
مسلمه که نه !
چون اگه اینکارو بکنه همه میرن نسخه ی پولی رو میگیرن و تا مدت های زیادی واسشون پاسخگو هست !
اونوقت این وسط کی ضرر میکنه ؟! مسلما شرکت Avast !
چون دیگه مشتری ای واسه نسخه های بعدیش نمیمونه !
توی پست قبلی هم گفتم ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده که تا 10 سال آینده پاسخگو باشه ! اما این وسط شرکت ضرر مالی میکنه !
از حرفاتون مشخصه که تعصب خاصی نسبت به Avast دارین !
دوست عزیز شرکتهایی مثل Avast و Avira و AVG و... که نسخه Free دارن این نسخه فقط آنتی ویروس این شرکت هاست و نسخه های پولی که دوستمون اشاره کردن شامل آنتی ویروس + فایروال + بک آپ سیستم + آنتی اسپم+ ParentalControl +چندین و چند قابلیت دیگه هست که به اسمهای Internet security و Total security و .... میدن بیرون
و این نسخه ها برای پیدا کردن ویروسهای داخل یک کامپیوتر غیر متصل به اینترنت هیچ فرقی با هم ندارن که تو تستها هم شرایط به اینصورت هست
این شرکتها هم برای جذب مشتری بیشتر و تبلیغ میان آنتی ویروسشونو مجانی میدن که در عمل و با وجود اینترنت و آنلاین بودن همیشگی بیشتر کاربرا آنتی ویروس خالی بی معنی هست اینجاست که مجبور میشی بری محصول پولی رو بخری یا حتی اگرم نخری و بری از یک فایروال مجانی مثل comodo ( بدون هیچ شکی بهترین فایروال دنیاست ) در کنار آنتی ویروست استفاده کنی باز امثال این شرکتا از اینکه یوزراشون اینتوری بره بالا باز سود میکنن
-----------------------------
در کل به نظر من برای کسی که نخواد پول خرج کنه بهترین حالت استفاده از یک آنتی ویروس مجانی مثل Avast , AVG , Avira و Microsoft Security Essentials و... در کنار یک فایروال مجانی مثل Comodo هست
کسی هم که میخواد همه امکانات رو با هم و تو یک محصول داشته باشه کمی پول خرج کنه بره سراغ All-In-One شرکتی که میپسنده
در کل هم زیاد تفاوتی بین این دو حالت وجود نداره فقط سلیقه افراد مهمه وحس اعتمادی که از هر کدوم از حالتهای بالا بهشون دست میده

*Batman*
12-08-2010, 10:06
سلام.

Dennis Technology Labs یکی دیگه از سایتهای مستقل تست آنتی ویروسه و تصاویر زیر مربوط به آزمایش فوریه 2010 هستش که دنیس انجام داده.
این آزمایش هم یه Dynamic Test هستش و تمام تکونولوژیهای موجود در محصولات امنیتی رو مورد بررسی قرار داده.
تصویر نتیجه نهایی :

تصویر تعداد اشتباهات (False Positives):

من نمیدونم آزمایشهای این سایت چقدر معتبره.قضاوت به عهده شما!

گزارش کامل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید که مفصل هم هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلاعات بیشتر در مورد دنیس :

mohsenpj
12-08-2010, 22:16
با همه ی احترامی که برای شما و کاربران NOD32 قائلم ... اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه ! :46:

پس لطفا دیگه از سایته Av-Comaparative در رابطه با دیگر آنتی ویروسهای دیگه سند نگیرید چونکه همین سایت نود32 رو که امثال شما ضعیف میدونید قوی بشمار میاره و یادمون باشه که در آخرین رده بندی سال 2009 نورتون و کسپر و نود32 مقامهای اول تا سوم آوردند و در حال حاظر و مطابق آخرین تستهاش در موقعیت Advanced+ قرار داره.:11:
در ضمن من فکر میکنم که شما اصلا نه با نود32 کار کردید و نه تجربشو داشتید وگرنه این جمله به یاد ماندنی "اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه" رو نمیگفتید.
در ضمن من الان مدتیه که از نورتون و کسپر استفاده میکنم و چندین بار هم ویروسی شدم. در حال حاظر هم کسپر 2010 دارم و در واقع چندین فرقی هم با بقیه آنتی ویروسها نداره. فقط خیلی خیلی سنگینه و آپدیتهاش وحشتناک زیاده

LΩRD
13-08-2010, 17:03
پس لطفا دیگه از سایته Av-Comaparative در رابطه با دیگر آنتی ویروسهای دیگه سند نگیرید چونکه همین سایت نود32 رو که امثال شما ضعیف میدونید قوی بشمار میاره و یادمون باشه که در آخرین رده بندی سال 2009 نورتون و کسپر و نود32 مقامهای اول تا سوم آوردند و در حال حاظر و مطابق آخرین تستهاش در موقعیت Advanced+ قرار داره.:11:
در ضمن من فکر میکنم که شما اصلا نه با نود32 کار کردید و نه تجربشو داشتید وگرنه این جمله به یاد ماندنی "اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه" رو نمیگفتید.
در ضمن من الان مدتیه که از نورتون و کسپر استفاده میکنم و چندین بار هم ویروسی شدم. در حال حاظر هم کسپر 2010 دارم و در واقع چندین فرقی هم با بقیه آنتی ویروسها نداره. فقط خیلی خیلی سنگینه و آپدیتهاش وحشتناک زیاده

اتفاقا من حدود 6 ماه با NOD32 سر و کله میزدم ...
اونم فقط به خاطر آپدیت های سبکش ...
اینی که شما گفتی از کسپر استفاده کردین و ویروسی شدی باید بگم آنتی ویروس باید روزانه ( حتی ساعتی ) باید آپدیت بشه !

mohsenpj
14-08-2010, 08:07
اتفاقا من حدود 6 ماه با NOD32 سر و کله میزدم ...
اونم فقط به خاطر آپدیت های سبکش ...
اینی که شما گفتی از کسپر استفاده کردین و ویروسی شدی باید بگم آنتی ویروس باید روزانه ( حتی ساعتی ) باید آپدیت بشه !

خیالتون راحت کسپر من همیشه آپدیته. ولی خواستم اینو بگم که با وجودیکه کسپر سیستم رو قفل میکنه و آپدیتهاش 40 تا 50 برابر نود32 هستش ولی باز هم خیلی ویروسها رو نمیشناسه و سیستم ویروسی میشه و در مقایسه آنتی ویروسها توسط سایتها و سازمانهای معتبر جهانی اختلاف فاحشی میان توانایی ایندو مشاهده نمیشه. فقط من تعجبم اینه که چرا یک سری دوستان خصوصا در این فورام متعصب کسپر هستند و در هر جایی که بخوان سند رسمی بر قدرتش بیارن از VB و Av-comparatives آمار میارن و وقتی میخوان راجع به نود32 حرف بزنن از تصورات ذهنی خودشون میگن و در اینجا آمار دو سایته بالا رو قبول نمیکنن.:41:
خیلی جالبه نه؟؟؟؟:5:

outpost
14-08-2010, 08:38
باز هم افتخاري ديگر براي Avast

ويروس Win32:Injected-AZ كه از امضاي ديجيتاي سواستفاده ميكنه ، براي اولين بار توسط Avast شناسايي شد.

تمامي آنتي ويروسها اين فايل رو يه فايل معتبر در نظر گرفتن و تنها Avast بود كه متوجه ويروسي بودن فايل شد.

noproblem
14-08-2010, 08:58
باز هم افتخاري ديگر براي Avast

ويروس Win32:Injected-AZ كه از امضاي ديجيتاي سواستفاده ميكنه ، براي اولين بار توسط Avast شناسايي شد.

تمامي آنتي ويروسها اين فايل رو يه فايل معتبر در نظر گرفتن و تنها Avast بود كه متوجه ويروسي بودن فايل شد.

میشه فایل ویروس رو اپلود کنید؟؟>؟
در هر صورت اواست با دیتا بیس تشخیص داده
ولی اگر دقت کنید ورژن استفاده شده کسپر در ویروس توتال 7 میباشد
که فاقد app میباشد
و اگر فایل ویروس رو اپلود کنید کسپر هم سر بلند در میاد .

outpost
14-08-2010, 10:35
از نظر من VB100 همچنان معتبرترين تست آنتي ويروسها محسوب ميشه.

توي عكس زير ميتونيد آخرين نتايج VB100 رو مشاهده كنيد.

چيزي كه برام جالبه اينه كه آنتي ويروسهاي معتبري توي آخرين تست شكست خوردن از جمله :

Bitdefender

Mcafee

Gdata

moslem47
15-08-2010, 11:02
اقایون نظرتون راجع به انتی ویروس زیر چیه؟ من تازه اسمش رو شنیدم
Norman Malware Cleaner

*Batman*
15-08-2010, 14:24
اقایون نظرتون راجع به انتی ویروس زیر چیه؟ من تازه اسمش رو شنیدم
Norman Malware Cleaner

سلام.
در یک کلام افتضاح.
صفحات قبلی رو بخونید و نتایج رو بررسی کنید.
فکر کنم حداقل تو این یه مورد همه اتفاق نظر داشته باشیم.

mohsenpj
15-08-2010, 14:30
سلام.
در یک کلام افتضاح.
صفحات قبلی رو بخونید و نتایج رو بررسی کنید.
فکر کنم حداقل تو این یه مورد همه اتفاق نظر داشته باشیم.

دقیقا.
محصولات نرمن در زمینه آنتی ویروس چند سالیه که خیلی افت کردند و بسیار ضعیف ظاهر شدند.:11:

jabi7joon
15-08-2010, 15:56
بهترین آنتی ویروس چیه؟
ظاهرا بین avast و avira باید یکی رو انتخاب کنیم..نظر اساتید چیه؟
در ضمن من یه محصول می خوام که

ترافیک اینترنتم رو هم تحت نظر داشته باشه..
راحت آپدیت شه..
مثل کسپر جون سیستم رو نگیره.....

یک کلام بدون حرف و حدیث باشه..

قربونه معرفتتون.....

outpost
15-08-2010, 16:28
بهترین آنتی ویروس چیه؟
ظاهرا بین avast و avira باید یکی رو انتخاب کنیم..نظر اساتید چیه؟
در ضمن من یه محصول می خوام که

ترافیک اینترنتم رو هم تحت نظر داشته باشه..
راحت آپدیت شه..
مثل کسپر جون سیستم رو نگیره.....

یک کلام بدون حرف و حدیث باشه..

قربونه معرفتتون.....

Avast ميتونه ترافيك شبكه رو كنترل كنه ولي Avira نسخه مجاني نميتونه.

در ضمن Avast طبق جديدترين آمار ، پرطرفرداترين آنتي ويروس ( مجاني و پولي ) دنياست.

outpost
22-08-2010, 13:58
Avast در مقام بالاتر از Norton و McAfee در جديدترين تست VB100

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg

نمودار براساس نتايج VB100 Comparatives Review - Aug 2010 تهيه شده است.

همونطور كه در پستهاي 1292 گفتم ، در اين تست حتي BitDefender هم نتونست امتياز لازم رو بگيره.

آنتي ويروسهاي پولي هر روز ضعيف و ضعيفتر ميشن و جاي خودشونو به آنتي ويروسهاي رايگان ميدن.

erfandj
26-08-2010, 03:05
اقا nod 32 بهترینه واقعا سبکه و آپدیت هاش هم کمه بی خودی هم به فایل های کرک و کیجن گیر نمیده.کسپر خیلی سنگینه پدر سیستمو درمیاره .آواست هم تا حالا یک نفر هم ندیدم که رو سیستمش داشته باشه.فقط میمونه آویرا که جدیدن داره پیشرفت میکنه ولی حالاحالاها به گرد نود32 هم نمیرسه پس بهترین انتخاب در حال حاضر:eset nod32 smart security v4

outpost
31-08-2010, 16:11
نتايج جديدترين تست AV-Comparatives

تست Performance / تست عملكرد

مواردي كه در اين تست مورد آزمايش قرار گرفته اند:

File copying
Archiving / Unarchiving
Encoding / Transcoding
Installing / Uninstalling applications
Launching applications
Downloading files
Worldbench Testing Suite

اين تست شامل اندازه گيري سرعت كپي ، سرعت دانلود ، سرعت آرشيو كردن و سرعت بازكردن برنامه ها و .... بود.

در اين تست آنتي ويروس Panda بهترين عملكرد رو داشت.

آنتي ويروس محبوب خودم يعني Avast تونست درجه Advance+ رو بگيره.:40::11:

جالب اينجاست كه آنتي ويروس Avast كه كاملا رايگان هستش ، نتايج بالاتري رو نسبت به Kaspersky و BitDefender كسب كرده.:31:

فايل PDF با تمام جزييات اين تست :

*Batman*
31-08-2010, 20:33
سلام.
نتایج جالبی بود.Kingsoft و Norman به ترتیب دوم و سوم شدن.مگر اینکه تو همین تست های Performance مقام بیارن.
راستی outpost جان نسخه رایگان avast تو این تست شرکت نداشت.چون سرعت دانلود فایلها از اینترنت هم مد نظر بوده و از Internet Security استفاده شده.
جای Avira هم خالیه.

hofman1970
02-09-2010, 17:11
دوستان من 3 ساله از ناد استفاده میکنم و هروز آپدیتش میکنم ولی تو این ماه دوبار سیستم ویروسی شده و ناد حتی نتونسته شناساییش کنه به نظر شما کدوم یک از آنتی ویروسهای زیر رو استفاده کنم
avg
avast
Avira
kaspersky
bitdefender

حجم آپدیت و کم نکردن سرعت کامپیوتر برام خیلی مهمه
ممنون
SP جان سلام.به نظر من اول بستگی داره از کدام ویندوز استفاده می کنی.برای ویندوز 7 فقط KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011 و برای ویندوز XP فقط کاسپر اینترنت سکیوریتی 2010 . البته یک توصیه حرفه ای.سعی کن 2 تا ویندوز داشته باشی.مثلا یکی ویندوز 7 با کاسپر 2011 و یک ویندوز XP با AVIRA PERSONAL FREE V 10 .اگر می خواهی زیاد تو اینترت بری مخصوصا YAHOO MESSNGER و غیره . و دائم می خواهی USB هر کسی را تو PC قرار بدهی .بهتر تو ویندوز 7 با کاسپراین کار را بکنی. چون با چشم خودم دیدم USB آلوده چه بلائی سر PC در می آره. همچنین اگر برای لپ تاپ می خواهی به نظر من NORTON INTERNET SECURITY 2010 .هوفمن

Maniad
02-09-2010, 17:16
SP جان سلام.به نظر من اول بستگی داره از کدام ویندوز استفاده می کنی.برای ویندوز 7 فقط KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011 و برای ویندوز XP فقط کاسپر اینترنت سکیوریتی 2010 . البته یک توصیه حرفه ای.سعی کن 2 تا ویندوز داشته باشی.مثلا یکی ویندوز 7 با کاسپر 2011 و یک ویندوز XP با AVIRA PERSONAL FREE V 10 .اگر می خواهی زیاد تو اینترت بری مخصوصا YAHOO MESSNGER و غیره . و دائم می خواهی USB هر کسی را تو PC قرار بدهی .بهتر تو ویندوز 7 با کاسپراین کار را بکنی. چون با چشم خودم دیدم USB آلوده چه بلائی سر PC در می آره. همچنین اگر برای لپ تاپ می خواهی به نظر من NORTON INTERNET SECURITY 2010 .هوفمن
یعنی میگی واسه لپ تاپ نورتون بهتره ؟ (رو لپم کسپر دارم نمیزاره نفس بکشه!)

mohsenpj
02-09-2010, 18:14
یعنی میگی واسه لپ تاپ نورتون بهتره ؟ (رو لپم کسپر دارم نمیزاره نفس بکشه!)

دوسته عزیز میتونید روی لب تابتون از مجموعه های زیر استفاده کنید
آنتی ویروسهای آویرا یا نورتون رو به همراه فایروال outpost
هم سبک هستن و هم خیلی قوی و مطمئن:11::11:

kaivanika
06-09-2010, 03:00
والا من که گیج شدم
در حال حاضر کدوم آنتی ویروس از همه مطمئن تره ؟
من کاسپر اسکای استفاده میکنم
یکی بیاد خیال منو راحت کنه
ممنون

kases
06-09-2010, 03:32
والا من که گیج شدم
ممنون

دوست من کسپر بهترین انتی ویروس دنیاست با خیال راحت ازش استفاده کن من خودم 4 ساله دارم از کسپر استفاده میکنم هیچ موقع ویروسی نشدم

outpost
06-09-2010, 08:25
دوست من کسپر بهترین انتی ویروس دنیاست با خیال راحت ازش استفاده کن من خودم 4 ساله دارم از کسپر استفاده میکنم هیچ موقع ویروسی نشدم

شما يه چرخي تو انجمن بزن و ببين كسپر تو سيستم خيلي ها بوده و بازم ويروس گرفتن.

نمونش خودم كه تا به حال سه بار تجربه ويروسي شدن سيستم با كسپر رو داشتم.

noproblem
06-09-2010, 10:23
والا من که گیج شدم
ممنون
عزیز به نیاز شما برمیگرده
مثلا اگر سیستمت قوی هست همون کسپر خوبه البته انتی ویروسش همراه به یه فایروال مثل اوت پست
اگر سیستمت ضعیف هست اواست یا اویرا ورژن فری همراه با یه فایروال مناسب همون اوت پست
اگر سیستم متوسطی داری نورتون اینترنت سکیوریتی رفتار شناسی خیلی خوبی داره!
در کل امنیت هیچ وقت 100 درصد نیست.

kaivanika
06-09-2010, 10:35
با تشکر از همه دوستان . من سیستم خوبه و البته قوی .
در حال حاضر از کاسپر اسکای اینترنت سیکورتی آخرین ورژن استفاده میکنم
نیازی هست که فایروال هم نصب کنم ؟
اگر اره بهتین فایر وال کدومه

noproblem
06-09-2010, 10:38
اگر اینترنت سکیوریتی داری که خودش فایروال داره
اگر انتیویروسداری اره باید نصب کنی.
در کل یک انتی ویروس همراه با فایروال جدا بهتر از اینترنت سکیوریتی هست.

outpost
06-09-2010, 10:39

نه نيازي نيست . فايروال خودش خوبه.

msa85
07-09-2010, 23:37
کمک

تا به حالا کسپر - اینترنت سکوریتی 2011 را داشتم و دائما لحظه به لحظه آپدیت می کردم ولی خیلی راحت ویروس گرفتم.

آنتی ویروسی می خواهم که آپدیتش راحت باشه و مثل کسپر با یک کرک تاریخ تریالش برگرده به روز اول...

یک سایت معتبر در مقایسه آنتی ویروس ها معرفی کنید

با تشکر

outpost
08-09-2010, 07:17
کمک

تا به حالا کسپر - اینترنت سکوریتی 2011 را داشتم و دائما لحظه به لحظه آپدیت می کردم ولی خیلی راحت ویروس گرفتم.

آنتی ویروسی می خواهم که آپدیتش راحت باشه و مثل کسپر با یک کرک تاریخ تریالش برگرده به روز اول...

یک سایت معتبر در مقایسه آنتی ویروس ها معرفی کنید

با تشکر

شما ميتونيد از آنتي ويروس Avast استفاده كنيد.

Avast توي آخرين تست On Demand Access از Kaspersky هم بالاتر بوده.

Avast تو آخرين تست VB100 از McAfee و BitDefender و Norton بالاتر بوده.

Avast توي آخرين تست Performance Test از Kaspersky و Bitdefender هم بالاتر بوده.

Avast اولين آنتي ويروسي كه ويروس بسيار پيچيده Win32:Injected-AZ رو شناسايي كرد.

HADI ONLY
08-09-2010, 08:10
پس ما رفتیم با avast دوست شویم . کاسپراسکای خداحافظ .... !!!

kasra2002
08-09-2010, 10:22
سلام والا این ناد از همه راحتتره ولی هم سریالش تریال شده و هم یکم ضعیفه ولی سیستمو داغون نمی کنه وباز هم من هنوز نمیدونم چیو انتخاب کنم که راحت هم آپدیت شه

armin321
08-09-2010, 12:51
سلام
فاير وال outpost ورژن مجاني داره؟

چون من شنيدم خيلي فاير وال خوبيه!!

outpost
08-09-2010, 14:46
سلام والا این ناد از همه راحتتره ولی هم سریالش تریال شده و هم یکم ضعیفه ولی سیستمو داغون نمی کنه وباز هم من هنوز نمیدونم چیو انتخاب کنم که راحت هم آپدیت شه

Avast هم بسيار ساده است. كم حجم ترين و بي دردسرترين آپديت رو داره.

سلام
فاير وال outpost ورژن مجاني داره؟

چون من شنيدم خيلي فاير وال خوبيه!!

از نسخه Pro استفاده كنيد ، چون امنيت بسيار بالاتري نسبت به نسخه مجاني داره. نسخه Pro همراه با سريال مادام العمر دربسياري از سايتهاي فارسي يافت ميشه.

msa85
08-09-2010, 17:03
Avast

از نسخه Pro استفاده كنيد ، چون امنيت بسيار بالاتري نسبت به نسخه مجاني داره. نسخه Pro همراه با سريال مادام العمر دربسياري از سايتهاي فارسي يافت ميشه.

ببخشید این سوال را اینجا می پرسم

می شه می را به آخرین ورژنی که سریال داشته باشه راهنمایی کنید...

من Outpost firewall Pro 7.0.3 را از سایت خودش دانلود کردم و حالا سریالش را می خواهم...

اینجــــا هم مطرح کردم کسی جواب نداد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
08-09-2010, 18:06
شما ميتونيد از آنتي ويروس Avast استفاده كنيد.

Avast توي آخرين تست Perforance Test از Kaspersky و Bitdefender هم بالاتر بوده.

اوت پست جان شما همچنین میتونید AVAST رو اون طرف معادله ببرید و بجاش این ور AVIRA رو بذارید. آویرا رو به طور مثال گفتم.

4 تا موردی که عرض کردین به هیچ وجه دلیل اصلی انتخاب Avast نمیشه.

aminbritney
08-09-2010, 21:18
با اینکه همیشه دعوا سر آنتی ویروس ها هست و هیچ وقت نمیشه گفت کدوم اول هست.
از دوستان خواهشمندم 2-3تا آنتی ویروس توپ معرفی کنن تا بنصم ببینم کدوم بهتره.

avira رو تا قبل اینکه ویروسی بشم طرفداری میکردم ولی الان میگم آشغاله.
همونطور که دوستان میدونن نسخه اصل هر آنتی ویروسی میتونه عالی باشه.ولی ما دنبال 1آنتی ویروس هسیم که بعد کرک هم عالی باشه.

نظر خودم بین avast و avg هست الان.

آنتی ویروس ها ی kasper - nod - macafee - avira - panda و چند مورد دیگه رو هم قبول ندارم و ازشون (تقریبا اصلا) راضی نیسم. (میدونم که پک های اوریجینالاشون خوب و عالی هسن)

quickheal اوریجینالشم فوق العادس.

kaivanika
10-09-2010, 02:44
دوستان عزیز
میشه یکی این فایل پی دی اف مقایسه آنتی ویروس ها رو به زبان شیرین مادری ترجمه کنه ، که ما هم حالیمون بشه میخوایم از چه آنتی ویروسی استفاده میکنم
اینم لینکش

دوستان عزیز میشه سه تا از آنتی ویروس های که نسخه اینترنت سیکرتی رو داشته باشن پیشنهاد کنید ( البته فایروالشون هم خوب باشه )
نظر خودم فعلا رو کاسپر اسکای و نورتون 360 هستش .
اما نظر شما رو هم میخوام بدونم .

من در حال حاضر از نورتون آنتی ویروس ( آخرین نسخه که آپدیت کردم ) و فایر وال outpost استفاده میکنم ، نظرتون در این مورد چیه ؟ :10:

HADI ONLY
10-09-2010, 07:47
دوستان عزیز
میشه یکی این فایل پی دی اف مقایسه آنتی ویروس ها رو به زبان شیرین مادری ترجمه کنه ، که ما هم حالیمون بشه میخوایم از چه آنتی ویروسی استفاده میکنم
اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان عزیز میشه سه تا از آنتی ویروس های که نسخه اینترنت سیکرتی رو داشته باشن پیشنهاد کنید ( البته فایروالشون هم خوب باشه )
نظر خودم فعلا رو کاسپر اسکای و نورتون 360 هستش .
اما نظر شما رو هم میخوام بدونم .

من در حال حاضر از نورتون آنتی ویروس ( آخرین نسخه که آپدیت کردم ) و فایر وال outpost استفاده میکنم ، نظرتون در این مورد چیه ؟ :10:

سلام داداش
به نظر من هم نورتون خیلی بهتره چون باگ نداره . کاسپراسکای خیلی باگ داره و توصیه نمی شود .
در حال حاضر Norton 360 V.4 بهترین گزینه است چون Trial Reset هم دارد و هم سریال .

outpost
10-09-2010, 13:00
اوت پست جان شما همچنین میتونید AVAST رو اون طرف معادله ببرید و بجاش این ور AVIRA رو بذارید. آویرا رو به طور مثال گفتم.

4 تا موردی که عرض کردین به هیچ وجه دلیل اصلی انتخاب Avast نمیشه.

Avira نسخه 10 رو توی اداره ما نصب کردن. قسمت گارد شبکه، سرعت اینترنت رو خیلی پایین آورده.

به اضافه اینکه Avira سیستم Boot Time Scan نداره.

Dr Hannibal
11-09-2010, 22:52
Avira نسخه 10 رو توی اداره ما نصب کردن. قسمت گارد شبکه، سرعت اینترنت رو خیلی پایین آورده.

به اضافه اینکه Avira سیستم Boot Time Scan نداره.

اوت پست جان آویرا یک مثال بود برای یکی از معادله های شما. نه پیشنهاد من.

از آواست چند تا گزینه بالاتر داریم ؟

از avast چند تا دیگه بالاتر هستن ؟

Avast توي آخرين تست Performance Test از Kaspersky و Bitdefender هم بالاتر بوده.

بقیه چطور

کرم کانفیکر رو چه کمپانی تشخیص داد؟ فکر نمی کنید اون مهم تر بود.

منظور بنده این هست که جواب سوال کسی که دنبال آنتی ویروس مناسب هست رو نمیشه این طور داد.

anahita2002_anahita2002
11-09-2010, 23:06
سلام دوستان

يك سوال در رابطه با آنتي ويروسهاي مورد استفاده افرادي دارم كه در اين تاپيك هستن ايا انتي ويروسهاي مورد استفاده شما اورجينال هستن يا نسخه كرك شده.
1- من 4 نسخه اصلي انتي ويروس كسپر رو تست كردم همه هم اورجينال. اما چيز جالبي كه من به اون رسيدم اين بود كه نسخه سروري مورد استفاده از نسخه هاي كلاينتي ضعيف تر عمل ميكنه چون قابليت real protecation نداره !!! و حتما بايد سرور خود شخص اسكن كنه قبل هر كاري.
نسخه كلاينت -سروري كه داراي يك admin kit & console هست از نسخه هاي تك كاربره مقداري ضعيف تر عمل ميكنه.
در بين نسخهاي internet security kasper ورژن 2009-2010 -2011 كه من داشتم هر سه نسخه رو ويندوز ويستا نصب بود و در سال هاي مختلف نسخه 2010 از همه احمق تر بود !!!!
البته مدتي من با 2010 مشگل اساسي داشتم بعد از طريق پيگيري از شركت اتنا فهميدم كه اصلا اون وژن 2010 مادر زاد ايراد داره و وژن منو به نسخه اصلاح شده 2010 ارتقاع دادن . اما همچنان اعتقاد دارم كه اين نسخه خيلي احمقه. 2011 رو هم دارم فعلا تست ميگيرم بد نبوده تا بحال

در ضمن مدتي كه من مسوليت سرور انتي ويروس سازمان رو داشتم به علت اينكه شخصي كه نسخه Admin kit انتي ويروس كسپر رو برامون نصب كردد زياد وارد جزئيات console نشد و فقط اون رو تحويل داد با يك اموزش اوليه ....... منم ادم كنجكاو بعد نصب انتي ويروس رو تمام كلاينتها سازمان رفتم بعد 10-15 روز رفتم سراغ console ديدم 2 تا تيك رو طرف نزده منم هر دو تيك روزدم . گند تيك اول نيم ساعت بعد در امومد سريع درستش كردم اما تيك دوم رو يادم رفت - مساله در حدي بحراني شد در عرض 3 هفته تمام ويندوزهاي active & dns و.. join كردن دوباره بعضي از كلاينت رو دوباره انجام داديم بازم مشگل حل نشد. تا تيم كنترل بحران انفورماتيك سازمان ( خبره هاي واحد نرم افزار-سخت افزار- شبكه- امنيت سرور) تشكيل شد- وارد عمل شد اما اونم كاري از پيش نبرد تا به انتي ويروس شك كردن زنگ زدن به شركت نماينده فني شون اومد تا consol رو ديد گفت كي يك تيك رو زده .............................:2::2::2::2::18::18:

منم اينطوري :31::31::31::31::31: گفتم پيش مياد ديگه بيايد با هم :10::10: باشيم.
از اون روز ديگه پسورد هيچ سروري رو بهم نميدنم

shayan999
12-09-2010, 22:45
سلام داداش
به نظر من هم نورتون خیلی بهتره چون باگ نداره . کاسپراسکای خیلی باگ داره و توصیه نمی شود .
در حال حاضر Norton 360 V.4 بهترین گزینه است چون Trial Reset هم دارد و هم سریال .

سریال بلاک نشده اگه داری شدیدا می خوام.
ممنون

Karkas20
12-09-2010, 23:31
کاسپرسکی زیادباگ داره که بعداز نسخه cr2‎ ‎باگ های موجود نسخه 2011 هم تاحدودی کمتر میشود مثل نسخه 2010 که با آمدن نسخه فاینال اصلی بیشتر باگ هاش رفع شده بود و بهتراز نورتون است چون نورتون خودش تصمیم به کاری میکند بدون اجازه کاربر ولی کاسپرسکی بیشتر کارهایی که میخواهد انجام بگیر اول از شما اجازه میگیرد.

outpost
13-09-2010, 07:58
اوت پست جان آویرا یک مثال بود برای یکی از معادله های شما. نه پیشنهاد من.

از آواست چند تا گزینه بالاتر داریم ؟

از avast چند تا دیگه بالاتر هستن ؟

بقیه چطور

کرم کانفیکر رو چه کمپانی تشخیص داد؟ فکر نمی کنید اون مهم تر بود.

منظور بنده این هست که جواب سوال کسی که دنبال آنتی ویروس مناسب هست رو نمیشه این طور داد.

باز هم Avast از همه آنتي ويروسهاي ديگه بهتره ، چون Avast كاملا رايگانه.

علاوه بر رايگان بودن ، Avast ويژگيهايي داره كه خيلي از آنتي ويروسهاي پولي هم ندارن. از جمله Boot Time Scan و همچنين داشتن پايين ترين حجم آپديت ها بين آنتي ويروسها.

بيخود نيست كه بزرگترين شركتها مثل گوگل ، آنتي ويروس Avast رو پيشنهاد ميكنن.

anahita2002_anahita2002
13-09-2010, 11:06
بهتره بجاي بحث هاي احساسي عقلاني و علمي بحث كنيم - چون هيچ انتي ويروس كرك شده ايي دلش به حال ما نميسوزه
واقعا ارزش سيستم واطلاعات شما چقدره

يك انتي ويروس تك كاربره با فايروالش ميشه 41 هزار تومان در صورتي كه يك انتي ويروس 3 كاربره با فايرواش ميشه 81 هزار تومان اين رو قسمت بر 3 نفر دوست كه شركي خريدن تقسيم كنيد بعد حالا عدد بدست اومده رو تقسيم بر 365 روز سال كنيد ببينيد روزي چقدر ميفته حالا حساب كنيد روزي چقدر بايد وقت بگذاريد دنبال كرك و key تقلبي و سورس اپديت غير قانوني باشيد..

تازه اونوقت به ارش نرم افزار پي ميبريد؟؟؟؟؟؟؟؟

پنل مديريت انتي ويرس كسپر اسكاي admin kit براي مديرت سرورها و كلاينتهاي زير مجموعه براي 400 دستگاه كه نسبت به نسخه قبلي واقعا قوي تر شده و هر نوع گزارشي رو اجرا ميكنه و سرعت اعمال policy اونهم هم خيلي بالاتر رفته

metana
18-09-2010, 09:20
سلام.
Kasper بهتره یا NOD یا Dr Norton بهتره؟

ممنون.

Dreamland
18-09-2010, 09:51
سلام.
Kasper بهتره یا NOD یا Dr Norton بهتره؟

ممنون.
چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم

tiyam 01
21-09-2010, 00:03
بهتره بجاي بحث هاي احساسي عقلاني و علمي بحث كنيم - چون هيچ انتي ويروس كرك شده ايي دلش به حال ما نميسوزه
واقعا ارزش سيستم واطلاعات شما چقدره

يك انتي ويروس تك كاربره با فايروالش ميشه 41 هزار تومان در صورتي كه يك انتي ويروس 3 كاربره با فايرواش ميشه 81 هزار تومان اين رو قسمت بر 3 نفر دوست كه شركي خريدن تقسيم كنيد بعد حالا عدد بدست اومده رو تقسيم بر 365 روز سال كنيد ببينيد روزي چقدر ميفته حالا حساب كنيد روزي چقدر بايد وقت بگذاريد دنبال كرك و key تقلبي و سورس اپديت غير قانوني باشيد..

تازه اونوقت به ارش نرم افزار پي ميبريد؟؟؟؟؟؟؟؟

من از انتی ویروس کرک شده استفاده نمی کنم. از نورتون oem استفاده میکنم. میشه گفت اورجیناله و قانونی. 90 روزه س اگه 90 روزش تموم شد تریال ریست میکنم یا حذف میکنم و دوباره نصب میکنم:31:
دنبال سریال گشتن هم نمیرم. تازه دنبالش گشتن خیلی راحته. ببین تو تاپیک بالایی چقدر سریال نورتون میزارن

آنتی ویروس هم هست 20/000-30/000 تومان. آنتی ویروس از نرم افزار هایی هست که اکثراً میگن خریدن اورجینالش لازمه

DHAMID
21-09-2010, 22:41
الان بهترین آنتی ویروس برای ویندوز xp که هم راحت کرک بشه و بشه کپیشو اجرا کرد و هم راحت بشه آپدیتش کرد چیه؟
من چه آنتی ویروسی رو بگیرم که با نسخه کرک شدش مشکلی نداشته باشم؟

zolamat
21-09-2010, 23:23
سلام رفقا:7:
دیروز شبکه 1 تواخبار 19 یه گزارش داد ، درباره یه نرم افزار به نام internet security (فقط همین) که بهترین نرم افزار امنیتی هست و چنین و چنانه ... :19:
راستش اول خنده م گرفت که یعنی چه! این دیگه چه جور اسمیه!!!! بعدش یه عکسهایی ازش گذاشت وتوضیحاتی داد و...
حالا میخوام بدونم اسم واقعی اون نرم افزار internet security چیه؟ و چقدر کاربرد داره؟:10:
لطفا راهنمایی کنید.:42:

Dr Hannibal
21-09-2010, 23:41
دیروز شبکه 1 تواخبار 19 یه گزارش داد ، درباره یه نرم افزار به نام internet security (فقط همین) که بهترین نرم افزار امنیتی هست و چنین و چنانه ... :19:
راستش اول خنده م گرفت که یعنی چه! این دیگه چه جور اسمیه!!!! بعدش یه عکسهایی ازش گذاشت وتوضیحاتی داد و...
حالا میخوام بدونم اسم واقعی اون نرم افزار internet security چیه؟ و چقدر کاربرد داره؟:10:

عکسی از محیط برنامه گذاشت که اسم برنامه هم توی عکس معلوم بود و نوشته باشه internet security ؟ ایرانی بود ؟

هیچ وقت نمیان که تبلیغ یک آنتی ویروس خارجی کنند فوقش بخوان ایمن انتی ویروس خودمون رو یه رونقی بدن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اون هم ایمن internet security نداره .

اگر تصویر با اسم از برنامه رو ندیدید گزارش گر یا ناشی بوده یا نمی خواستن تبلیغ کنند. اگر دیدید که عجب ! : )

tiyam 01
22-09-2010, 15:22

فکر کنم منظورشون این بوده که نوع اینترنت سکیوریتی بگیرین. کلی گفتن.
آتتی ویروس داریم (فقط آنتی ویروسه). اینترنت سکیوریتی (آنتی ویروس + اسپای ور و فایروال و ...). یه نوع دیگه هم داریم بعضی از شرکتها نام تجاری توتال سکیوریتی رو واسش انتخاب کردن ( ایتنرنت سکیوریتیه + یه سری چیزای دیگه مثل بک اپ گیری)

khmusic
22-09-2010, 15:31

بابا این این چیز ا سرشون نمیشه چند روز پیش تو بیشتر خبر گذاری ها زده بودن ویندوز 9 وارد بازاد شد!!!! حالا طرف نفهمیده اینترنت اکسپلورر 9 بوده نه ویندوز 9!!!!!:8:

Gallar2
24-09-2010, 17:41
سلام این هم جدید ترین نتایج تست های سایت معروف AV-comparatives :

outpost
25-09-2010, 09:18
جديدترين تست On-Demand در سايت AV Comparatives Test

نتيج به صورت خلاصه :

همونطور كه ميبينيد بازهم Avast در مقام بالاتري نسبت به Norton و و Kaspersky وNOD قرار داره.:40::11:

خيلي برام جالبه كه آنتي ويروسهاي Norton و Kaspersky با اين همه ادعا ، چطور از يك آنتي ويروس مجاني كم آوردن :27:

واقعا جالبه كه Avast بالاتر از Kaspersky ، NOD, Norton ,Panda,و F-secure قرار گرفته. اين درحالي هستش كه اين آنتي ويروسها پولي هستند و Avast كاملا مجاني هستش.

outpost
25-09-2010, 09:37
نتايج جديدترين نتايج False Alarm در AV Comparatives Test

نمودار هرچي پايين تر باشه ، بهتره و به معني اينه كه آنتي ويروس False Alarm كمتري داشته.

در اين تست آنتي ويروس Kaspersky نتيجه بسيار بدي داشته.

و باز جالب اينكه آنتي ويروس Avast بازهم در مقام بالاتري از Norton , Kapersky و بسياري از آنتي ويرسهاي پولي قرار گرفته.:31::40:

outpost
25-09-2010, 09:49
نتايج جديدترين " سرعت اسكن " در AV Comparatives Test

آنتي ويروس Avast در صدر قرار گرفت . :31::40:

همونطور كه قبلا هم گفتم به خاطر بهينه سازي كه در نسخه 5 آنتي ويروس Avast شده ، سرعت اسكن فايلها بسيار بالاست و اين آنتي ويروس براي اسكن فايلها از تمام قدرت هسته و Tread هاي CPU استفاده ميكنه.

outpost
25-09-2010, 09:59
نتايج جديدترين تست AV Comparatives Test به صورت خلاصه

در پستهاي قبلي نتايج جديدترين تست AV Comparatives رو به صورت جداگانه آورديم.

حالا ميخوايم جمع بندي كنيم و ببينيم هر آنتي ويروس به طور كلي در چه مقامي قرار ميگيره.

كساني كه علاقه خاصي به Kaspersky دارن ، بد نيست كه يه نگاهي به مقام پايين اين آنتي ويروس بندازن.

فكر كنم براي اولين بار هستش ميبينم كه Kaspersky حتي از McAfee هم پايين تره !

قدرت ويروس يابي Kaspersky پايين تر از سه آنتي ويروس مجاني Avira , Avast و AVG قرار گرفته كه واقعا يه زنگ خطر براي اين آنتي ويروس پولي محسوب ميشه.

در ضمن باز هم كساني كه اصلا آنتي ويروس Avast رو قبول ندارن ، بد نيست يه نگاهي به جايگاه بالاي اين آنتي ويروس بندازن و اونو با آنتي ويرسهاي پولي يه مقايسه بكنن. :31::40::11:

soheilsh
25-09-2010, 12:15
من خودم طرفداره اواست هستم ، اما هیچ کدوم تو درست کردن سیستم به پای کسپر نمی رسن ، روش تست کردنش هم خیلی راحته ، شما یه ویروس رو سیستمتون اجرا کنید تا برنامه ها و taskmanager و رجیستری دچار مشکل بشه .... عمرا نه نورتون ، نه اواست ، بلکه فقط کسپر میتونه سیستم رو درست کنه ... این مورد من بار ها برام در کارخانه ها و مراکز اموزشی که میرم سیستم رو درست کنم پیش اومده ... اصلا موقعی که سیستم ویروس میگیره بیشتر انتی ویروس ها بندر میزنن و تا به امروز فقط کسپر تونسته سیستم رو کامل درست کنه .... البته بعد از درست شدن سیستم کسپر رو پاک می کنم و اواست نصب می کنم

Dr Hannibal
25-09-2010, 12:20
همونطور كه ميبينيد بازهم Avast در مقام بالاتري نسبت به Norton و و Kaspersky وNOD قرار داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي برام جالبه كه آنتي ويروسهاي Norton و Kaspersky با اين همه ادعا ، چطور از يك آنتي ويروس مجاني كم آوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قدرت ويروس يابي Kaspersky پايين تر از سه آنتي ويروس مجاني Avira , Avast و AVG قرار گرفته

دیتابیس کسپرسکی در تست قبل از یک ملیون ویروس 97 درصد بوده.

دیتابیس کسپرسکی در تست جدید از نهصد هزار هزار 98 درصد بوده.

دیتابیس کسپرسکی تغییر خاصی در شناسایی نداشته.

نورتون در تست قدیم 98 درصد و در تست جدید هم 98 درصد شناسایی دیتابیس داشته.

eset هم همینطور بوده.

تست جدید نشون دهنده این هست که دیتابیس avast رشد بسیار خوبی داشته.

حالا یک سوال پیش میاد:

آیا وقتی (به طور مثال ) نورتون ، کسپرسکی ، کمودو ادعای تکنولوژی های به روز متناسب با نیاز های امروز رو می کردند کمپانی با دیتابیس قوی تر از آنها نبود ؟ با بالاتر رفتن چند جایگاه دیتابیس یک آنتی ویروسی به نام avast دیگه نمی توانند ادعا کنند ؟

جواب دادن به این سوال فقط در این تاپیک می تونه داده بشه:

تاپیک دانلود ویروس ، تروجان ، بررسی کدمخرب و تست آنتی ویروس

بعد از باز گشایی تاپیک منتظر حضور دوستانه شما به عنوان نماینده avast و بقیه دوستان هستیم تا بتونیم عملا ادعاها رو ثابت یا رد کنیم.

موفق باشید.

HADI ONLY
25-09-2010, 12:46
سلام
من شخصا از کاسپراسکای خوشم می یاد مخصوصا 2011 و اصلا به این تست ها زیاد اکتفا نکنید .
خودتون با نظر شخصیتون انتخاب کنید . من چند ساله کاسپر اسکای دارم . نورتون هم تو لپ تاپ دارم و هردو شون عالین و حرف ندارن .
به avast هم تبریک می گم . کارش حرف نداره .

jax2
25-09-2010, 12:52
نتايج جديدترين تست AV Comparatives Test به صورت خلاصه

در پستهاي قبلي نتايج جديدترين تست AV Comparatives رو به صورت جداگانه آورديم.

حالا ميخوايم جمع بندي كنيم و ببينيم هر آنتي ويروس به طور كلي در چه مقامي قرار ميگيره.

كساني كه علاقه خاصي به Kaspersky دارن ، بد نيست كه يه نگاهي به مقام پايين اين آنتي ويروس بندازن.

فكر كنم براي اولين بار هستش ميبينم كه Kaspersky حتي از McAfee هم پايين تره !

قدرت ويروس يابي Kaspersky پايين تر از سه آنتي ويروس مجاني Avira , Avast و AVG قرار گرفته كه واقعا يه زنگ خطر براي اين آنتي ويروس پولي محسوب ميشه.

در ضمن باز هم كساني كه اصلا آنتي ويروس Avast رو قبول ندارن ، بد نيست يه نگاهي به جايگاه بالاي اين آنتي ويروس بندازن و اونو با آنتي ويرسهاي پولي يه مقايسه بكنن. :31::40::11:

حرف شما قبول
در این تست کسپر عقب بوده ولی اگه دقت کنید این تست بر اساس فالس الارم ها بوده
نه قدرت شناسایی
درسته اواست آنتی ویروسه قوی و خوبی هستش ولی اگه به گفته های آقای MEHRAN تو این تایپیک سر بزنید
یه چیزای جالبی نوشته شده در مورد اواست که یعنی معایبی هم داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهوش مصنوعی کسپر بسیار قوی هست و من خودم ویروسی که نشناسه رو اجرا می کنم بازم میبندش
تو تایپیک بالا پر هست از نمونه هاش
موفق باشید
موفق باشید

outpost
25-09-2010, 15:07
حرف شما قبول
در این تست کسپر عقب بوده ولی اگه دقت کنید این تست بر اساس فالس الارم ها بوده
نه قدرت شناسایی

موفق باشید
موفق باشید

چرا شما پست ها رو با دقت نميخوني ؟

Kaspersky در شناسايي ويروسها از Avast ضعيفتر عمل كرده.

Avast =99.3%

kaspersky =98.3%

درسته اواست آنتی ویروسه قوی و خوبی هستش ولی اگه به گفته های آقای MEHRAN تو این تایپیک سر بزنید
یه چیزای جالبی نوشته شده در مورد اواست که یعنی معایبی هم داره.

اين آقاي M E H R A N حرفاي كاملا نادرستي توي جوابش نوشته. مثلا نوشته كه Avast قدرت Disinfect نداره كه يه حرف كاملا بي اساس هستش . بعدا در مورد پست آقاي مهران يه جواب ميزارم تا متوجه بشيد كه بسياري از ادعاهاشون غلط هستند.

هوش مصنوعی کسپر بسیار قوی هست و من خودم ویروسی که نشناسه رو اجرا می کنم بازم میبندش

شما ميگيد كه هوش مصنوعي كسپرسكي خيلي قوي هستش. دوستتون آقاي M E H R A N هم ادعا كردند كه كسپرسكي هزار و يك جور هوش مصنوعي و امنيتي داره.

سوال من از شما طرفداران متعصب اينه كه چه جوري ميشه كه Kaspersky و Norton با داشتن هزارجور سيستم امنيتي مثل Sonar نتيجه ضعيفتري از يك آْنتي ويروس رايگان مثل Avast داشتن ؟

چه جوري ميشه كه Avast كه يه ْآنتي ويروس مجاني هست ، هم قدرت ويروس يابي بالاتر ، هم فالس آلارم كمتر و هم سريعترين آنتي ويروس ميشه ؟

چيزي كه در اين تست كاملا به چشم مياد پيشرفت بسيار عالي Avast و عملكرد بسيار نامناسب Kaspersky هستش .

Dr Hannibal
25-09-2010, 15:27
سوال من از شما طرفداران متعصب اينه كه چه جوري ميشه كه Kaspersky و Norton با داشتن هزارجور سيستم امنيتي مثل Sonar نتيجه ضعيفتري از يك آْنتي ويروس رايگان مثل Avast داشتن ؟

دوست خوبم sonar همان behavior blocker نورتون و همان proactive defense کسپرسکی هست. این تکنولوژی در On-Demand Test نشون داده نمیشه.

امیدوارم به جواب رسیده باشید.

موفق باشید.

M E H R A N
25-09-2010, 16:00
اين آقاي M E H R A N حرفاي كاملا نادرستي توي جوابش نوشته. مثلا نوشته كه Avast قدرت Disinfect نداره كه يه حرف كاملا بي اساس هستش . بعدا در مورد پست آقاي مهران يه جواب ميزارم تا متوجه بشيد كه بسياري از ادعاهاشون غلط هستند.

دوست عزیز لطفا از این به بعد از کلماتی مانند این نفر و یا فلانی استفاده نکنید چون یک بحث دوستانه را در آخر به جدل تبدیل خواهید کرد.

دوست عزیز این من نیستم که ادعا میکنم, فکر کردم صورت مسئله را برعکس خوندید. این شما هستید که ادعا دارید Avast هیچ عیبی نداره و من فقط اومدم Avast را بعنوان یک منتقد نقد کردم. این شما هستید که باید ثابت کنید Avast فلان قابلیت هایی ر که داره کار میکنند و الکی فقط گزینه هاش وجود نداره. مثلا Behavior Blocker در سیستم های 64 بیتی چرا باید نصب بشه وقتی کار نمیکنه؟ قابلیت BootScanner چرا باید نصب بشه و براش گزینه هم وجود داشته باشه وقتی قرار نیست در سیستم های 64 بیتی کار کنه؟ در هنگام پیدا کردن فایل سالمی که کدهای آلوده مانند ویروس سالیتی بهش تزریق شدند چرا باید گزینۀ Disinfection وجود داشته باشه در حالی که 100 درصد نمیتونه Disinfect بکنه بلکه فقط میتونه Remove بکنه؟

اینها سوالاتی هستند که شما باید پاسخ بدید. آن هم نه برای اینکه من متوجه بشم بلکه برای اینکه خودتون بتونید پی ببرید. من قبل از اینکه Avast نسخۀ 5 رو بیرون بیده عضو گرو بتا تستر در Avast بودم پس نیازی نیست شما بیای سوراخ سنبه هایی رو که هنوز خودت داری با چراغ قوه میری رو به من نشون بدی. همه اینها قبل از اینکه شما از وجود نسخۀ 5 خبر داشته باشی تست شده و به همین دلیل Avast قول داده در نسخه 5.1 یک کارایی براشون بکنه اون هم نه برای همشون بلکه فعلا فقط راه انداختن Bootscanner در x64. :46:

در خصوص Avast و قابلیت Disinfect کردنش این پست را در تاپیک COMODO Internet Security در جواب پستی که خطاب به من ارسال کرده بودید نوشتم. اگر اون رو ندیدید میتونید همینجا بخونید.

منبع لازم نداره. یادمه یکی در انجمن های انگلیسی امنیتی اینطور نوشته بود که فارسیش میشه.
چرا همیشه باید دیگران بهترین را به تو معرفی کنند و خودت نمیتونی تصمیم بگیری؟
الان هم قضیه همینه... چرا همیشه باید در تست ها نشون بدند تا شما باورت بشه. پست شماره 43 که توسط drhanibal عزیز ارسال شده را انجام بده و سعی کن توسط Avast گندزدایی بکنی. هیچ آنتی ویروسی و نرم افزار امنیتی وجود نداره که بی عیب باشه اما نمیدونم چرا برای شما قبول کردن اینکه بگن Avast فلان امکانات رو نداره اینقدر سخته.
دیدی که من با وجود اینکه از COMODO استفاده میکنم نتونست Disinfect بکنه و قبول هم دارم که میتونه یکی از نقاط ضعفش نسبت به بقیه باشه اما فعلا ول کنش نیستم. به خاطر اینکه COMODO اینقدر امکانات داره که این ضعف رو بشه در مواقع ضرور با استفاده از DR.web CureIT که احتیاجی به نصب نداره جبران کرد. COMODO یک آنتی ویروس 1 ساله است و مطمئن باش بزودی با یک سوپرایز بزرگ روبرو میشی اما AVAST که تجربۀ Disinfect کردن را در نسخۀ 4 داشت و سالهاست سابقه داره چرا اومد و در نسخۀ 5 این امکان را برداشت.

حتما منتظر پاسخ های بی تعصبی شما در تاپیک مقایسۀ آنتی ویروسها هستم.

این هم نمونۀ واقعی برای تست آنتی ویروسها از لحاظ قدرت Disinfect یا گندزدایی کردن.

شما ميگيد كه هوش مصنوعي كسپرسكي خيلي قوي هستش. دوستتون آقاي M E H R A N هم ادعا كردند كه كسپپرسكي هزار و يك جور هوش مصنوعي و امنيتي داره.

و باز هم بدون آگاهی و نداشتن اطلاعات پریدی وسط دوست عزیز. اشکالی نداره اما خب الان که این مطالب رو بهت میگم مفت بدرست نیاوردم اما مفت دارم در اختیارتون میزارم, پس سعی کن خوب و با دقت بخونی که چیزی رو از قلم نندازی.

نتایج تستی که شما قرار دادید مربوط میشه به نتایج تست on-demand یعنی یک روش قدیمی و سنتی برای تست آنتی ویروسها که سالهای ساله که وجود داره. یک تعداد ویروس را همراه با یک تعداد فایل سالم اما شبیه تروجان میریزند داخل یک فولدر و با کلیک راست کردن فولدر قدرت شناسایی آنتی ویروسهای مختلف را از لحاظ دیتابیس و signatures با هم مقایسه میکنند. این تست ها را من به شخصا اصلا قبول ندارم چون اینگونه تست ها قدرت واقعی یک بسته امنیتی را که از سیستم کاربران بصورت real-time محافظت میکنند را نشون نمیده. دلیلش چیه و چرا نمیتونه نشون بده؟ جواب... ادامۀ مطلب.

اگر آنتی ویروسهایی مانند Avast, Dr,WEB, NOD32, AVIRA و امثالی مثل اینها در تست های on-demand تست بشند در اصل تمام قدرت این آنتی ویروسها در این گونه تست ها بکار برده شده چون اینگونه آنتی ویروسها به غیر از Database که متشکل از Signatures و Heuristic است لایۀ محافظتی دیگری جهت شناسایی یا دفع خرابکاری Malware ها ندارند.

اما آنتی ویروسهایی مانند Norton Internet Security, Kaspersky Internet Security, و یا TrendMicro لایه های دفاعی دیگری به اسم Behavior Blocker, Cloud Scanner, Cloud Behavior, و HIPS دارند.

کلا همه Behavior Blocker ها که در نورتون به اسم Sonar شناخته میشه و در آنتی ویروسهای دیگه به اسم های مختلف دیگر فقط و فقط زمانی میتونند تاثیر گذار باشند و توسط رفتاری که فایل اجرایی داشته آن را تشخیص بدند که فایل اجرا بشه. بصورت ساده تر تا زمانی که فایل ها از طریق مختلف مانند دابل کلیک اجرا نشدند, بودن و نبودن Behavior Blocker در اینگونه بسته های امنیتی یکیه. I think thats clear :46:

اما مسئله فقط به اینجا ختم نمیشه... Behavior Blocker کسپرسکی قابلیتیه که به داشتن اینترنت و آپدیت بودن خود کسپرسکی ربط نداره. شما میتونی 1 سال کسپرسکی را آپدیت نکنی چون جایی گیر کردی که نمیتونی به اینترنت دسترسی داشته باشی اما Behavior Blocker در کسپرسکی کار خودش رو در صورت مشاهدۀ رفتار مشکوکی میکنه و صد البته این قضیه بخوبی روشنه که Behavior Blocker ها فقط یک کمک کننده هستند و همیشه نمیتونند بصورت 100 درصد از روی رفتار مخربها آنها را شناسایی کنند.

Behavior Blocker ی که در Norton Internet Security به اسم Sonar وجود داره در اصل باید بهش گفته بشه Cloud Behavior Blocker یعنی اینکه این BB در NIS فقط در صورت اتصال کامپیوتر به اینترنت میتونه خودش را نشون بده چون تمام اطلاعات فایل های مشکوک را از طریق اینترنت دریافت میکنه پس اگر اینترنتی در کار نباشه Sonar هم کار نخواهد کرد.

این قضیه در مورد TrendMicro هم صدق میکنه. این آنتی ویروس هم اکثر لایه های دفاعیش از طریق Internet و بصورت Cloud کار میکنند.

حالا با توجه به توضیحات بالا شما بیا به من بگو یک فولدر را کلیک راست کردن و اسکن کردن توسط این قبیل آنتی ویروسها چه چیزی را ثابت میکنه؟ اگر این رو ثابت میکنه که فلان آنتی ویروس میتونه از آلوده شدن سیستم به دلیل تسخیص بهتری که از طریق database انجام داده محافظت بکنه در این صورت من به شما به یک دول واقعی دعوت میکنم.

من حاضرم آنتی ویروس Kaspersky را که در بستۀ امنیتی Kaspersky Internet Security وجود داره کاملا غیر فعال کنم. با غیر فعال کردن این قسمت یعنی اینکه Database که متشکل از signature و هوش مصنوعی آنتی ویروس است کاملا از کار میوفته.

بعد 10 نوع مختلف تروجان و ویروس مختلف را که هنوز در دیتابیس کسپرسکی و Avast وجود ندارند را با غیر فعال بودن آنتی ویروس کسپرسکی اجرا بکنم تا سیستم من را آلوده کنه.

شما هم این تست را روی Avast و با داشتن آخرین آپدیتش انجام بدید و نتیجه رو همراه با فیلمی که ازش گرفتید اینجا بزارید تا ببینیم.

پس چی شد KIS 2010 بدون آنتی ویروس در مقابل یک Avast کاملا آپدیت شده :46:

البته این رو هم بگم که من کابر Kaspery نیستم و از COMODO IS استفاده میکنم و این دول را فقط جهت ثابت کردن اینکه کسپرسکی بدون داشتن دیتابیس میتونه از سیستم کاربران محافظت بکنه انجام میدم.

منتظرم شما هستم تا وقت و ساعت دول را تعیین کنیم چون این ویروسها و تروجانها همه باید جدید باشند تا شما فرصت تقلب و فرستادن آنها به Avast قبل از انجام دول را نداشته باشید. من هم که نمیتونم تقلب کنم چون اصلا آنتی ویروس غیر فعاله و بدردم نمیخوره :46:

موفق باشید. :10:

outpost
25-09-2010, 16:32
دوست عزیز لطفا از این به بعد از کلماتی مانند این نفر و یا فلانی استفاده نکنید چون یک بحث دوستانه را در آخر به جدل تبدیل خواهید کرد.

دوست عزيز

من از كلمه فلاني و يكنفر استفاده نكردم و دقيقا اسم شما رو آوردم.

مثلا Behavior Blocker در سیستم های 64 بیتی چرا باید نصب بشه وقتی کار نمیکنه؟ قابلیت BootScanner چرا باید نصب بشه و براش گزینه هم وجود داشته باشه وقتی قرار نیست در سیستم های 64 بیتی کار کنه؟

تا چند وقت ديگه نسخه 5.1 مياد و ويژگي بسيار عالي Boot Time Scan براي شما هم فعال ميشه.

دقيقا 2 روز پيش يه لپ تاپ آلوده رو با اين سيستم احيا كردم. تا به حال هر وقت متوسل به اين سيستم شدم ، جواب گرفتم:20:

در هنگام پیدا کردن فایل سالمی که کدهای آلوده مانند ویروس سالیتی بهش تزریق شدند چرا باید گزینۀ Disinfection وجود داشته باشه در حالی که 100 درصد نمیتونه Disinfect بکنه بلکه فقط میتونه Remove بکنه؟

در مورد Disinfect كردن حرف شما كاملا اشتباهه و Avast هم اين قدرت رو داره. البته شايد اين قدرت Disinfect نسبت به آنتي ويرسهاي ديگه بالاتر يا پايين تر باشه ، ولي اين حرف شما كه ميگي Avast از Disinfect محرومه ، كاملا رده.

اما در مورد ويروس ساليتي وبلاگ Avast مطلب كاملي نوشته. ترجمه اش خيلي وقت ميبره. اميدوارم بخونيد و متوجه بشيد.

Hello in 2010. I would like to wish you all the best in this year and I hope that our upcoming v5 will be your good fella starting from this January. Let me resume the previous article “Buggy file infectors” - as the release date for v5 is getting closer and closer, I think it would be good to inform you what to expect regarding the file infectors cleaning. Version 4.x was sometimes criticised due to its lower ability to cure most recent file infector families (more on this will be written later in this text). Good news for you – v5 will perform better.

Ok, it’s time to get deeper into the topic (but not so deep to get stuck in technical details). First – we should clarify the situation around v4.x – version 4 already has a cleaning engine. This engine is able to clean certain virus families – mostly the families that were quite successful in spreading (high ITW rank) and some families that were very dangerous and created a high risk for victim computers. You’ve maybe noticed, that infections are getting more complex as time goes on. Recent virus families need advanced technologies to get rid of them and here’s the first limitation of the v4 cleaner – it’s not available within the boot-time scan (nor in the linux version). There’s also a need to emulate very tricky code to be able to walk through the virus bodies and the minimalistic emulator engine in v4 was not able to reflect all these aspects. But – this doesn’t mean that v4 is completely toothless – it is able to clean e.g. Win32:Parite (which is an evergreen between virus families). Your question probably is – what will v5 do better?
Version 5 contains a new emulation engine (in fact, it contains two new emulation engines – one is faster, one is more handy and compatible). This emulation engine is the core of the new cleaning engine, that’s available also in the boot-time scan. It also has the ability to walk through the polymorphic code of modern file infectors. Now we know that v5 has new weapons. But how are they used? Avast is now strong at cleaning Win32:Alman, Win32:Cekar, Win32:DunDun, Win32:Expiro and other ITW threats. Sounds promising, right? But there’s always some threshold that will remain effectively uncurable. It’s necessary to simply accept that fact. Some virus families have such a big impact on your system that there’s no way back. Especially when we talk about Win32:Virut (Win32:Vitro) and Win32:Sality – they are very destructive (many wrongly infected files can’t be cured and the system would be left in a corrupted state). You should always keep in mind that once you have been attacked by these virus families, your computer is seriously compromised and can’t be trustworthy anymore (even after curing with various arbitrary tools). There’s no guarantee to fully disinfect such complex viruses and even when you’re able to cure all the files, the trust level is significantly decreased. Why?
There are basically two ways of signing files. System files are usually signed through catalogues, 3rd party files are usually signed with authenticode certificates (in-place certificates issued by VeriSign etc.). Most file infectors invalidate these certificates and the cleaning routine can’t do any better once the certificate is corrupted (cleaned files can’t match their signatures anymore, because we can’t take them to their original state). Are you sure that you can trust the unsigned binaries after the system disinfection? Not fully, right? The only way to be certain is to reinstall your system, but do you want to hear such advice? I don’t think so, that’s the reason why we always try to keep the trust level at some reasonable value. When we’re able to get rid of the infection – we do so (some examples were mentioned above). In case we’re not able to fully disinfect the system (e.g. in the case of Virut and Sality), we’re advising you to periodically backup your system and recover the data when needed.
You can see some tools claiming they’re able to clean even the most complex infections, but believe me, there’s no guarantee to restore the system to its original state. A cleaned file (in my opinion) means a file that has no malicious functionality and does not contain any (even inactive) traces of the infection. My daily practice offers me many files cleaned from the Virut infection with some 3rd party tools, but they still contain significant parts of the infection and are thus detected by our engine. Cleaned files should not be detected by any engine. Second, the problem with wrongly infected files was already mentioned, that’s a sufficient reason to ignore Win32:Mabezat in my opinion (its corruption ratio is soooo high).
So, what to expect from v5 after reading these concerns? It will always try to fully disinfect your system and it offers a wider variety of disinfection methods than v4. Always remember that no AV is the Holy Grail and some infections need special care. Feel free to visit our forums when you’re facing an infection but you’re not sure what to do and how.

در اولين جايي كه پررنگ كردم نويسنده گفته كه Avast هم قدرت پاك كردن بسياري از ويروسها رو داره.

در دومين جايي كه پر رنگ كردم ، نويسنده گفته كه تاثيرات مخرب Sality بسيار زياده و بر روي گواهينامه هاي ديجيتال فايل ها تاثير ميزاره و بنابراين پاك كردن يه فايل آلوده و برگردونده گواهينامه ديجيتال به اون ممكن نيست.

در سومين جايي كه پررنگ كردم نويسنده گفته كه با ابزارهاي شخص ثالث (اشاره به Sality Removal Tools از شركتهاي آنتي ويروس ديگر )زيادي خواسته كه آثار Sality رو پاك كنه ، ولي هيچكدوم از اون نرم افزارها موفق نبودن و همچنان اون فايل ها آلوده بودن و آثار اين ويروس بر سيستم پا بر جا بوده.

نتایج تستی که شما قرار دادید مربوط میشه به نتایج تست on-demand یعنی یک روش قدیمی و سنتی برای تست آنتی ویروسها که سالهای ساله که وجود داره. یک تعداد ویروس را همراه با یک تعداد فایل سالم اما شبیه تروجان میریزند داخل یک فولدر و با کلیک راست کردن فولدر قدرت شناسایی آنتی ویروسهای مختلف را از لحاظ دیتابیس و signatures با هم مقایسه میکنند. این تست ها را من به شخصا اصلا قبول ندارم چون اینگونه تست ها قدرت واقعی یک بسته امنیتی را که از سیستم کاربران بصورت real-time محافظت میکنند را نشون نمیده. دلیلش چیه و چرا نمیتونه نشون بده؟ جواب... ادامۀ مطلب.

جالبه كه تمام شركتهاي آنتي ويروس در تستها و سمينارهاي VB100 و يا AV-Comparatives شركت ميكنن و داشتن گواهينامه از اين سايتها براشون خيلي مهمه ، اونوقت براي شما اصلا مهم نيست !!!

اما آنتی ویروسهایی مانند Norton Internet Security, Kaspersky Internet Security, و یا TrendMicro لایه های دفاعی دیگری به اسم Behavior Blocker, Cloud Scanner, Cloud Behavior, و HIPS دارند.

کلا همه Behavior Blocker ها که در نورتون به اسم Sonar شناخته میشه و در آنتی ویروسهای دیگه به اسم های مختلف دیگر فقط و فقط زمانی میتونند تاثیر گذار باشند و توسط رفتاری که فایل اجرایی داشته آن را تشخیص بدند که فایل اجرا بشه. بصورت ساده تر تا زمانی که فایل ها از طریق مختلف مانند دابل کلیک اجرا نشدند, بودن و نبودن Behavior Blocker در اینگونه بسته های امنیتی یکیه. I think thats clear :46:

اما مسئله فقط به اینجا ختم نمیشه... Behavior Blocker کسپرسکی قابلیتیه که به داشتن اینترنت و آپدیت بودن خود کسپرسکی ربط نداره. شما میتونی 1 سال کسپرسکی را آپدیت نکنی چون جایی گیر کردی که نمیتونی به اینترنت دسترسی داشته باشی اما Behavior Blocker در کسپرسکی کار خودش رو در صورت مشاهدۀ رفتار مشکوکی میکنه و صد البته این قضیه بخوبی روشنه که Behavior Blocker ها فقط یک کمک کننده هستند و همیشه نمیتونند بصورت 100 درصد از روی رفتار مخربها آنها را شناسایی کنند.

Behavior Blocker ی که در Norton Internet Security به اسم Sonar وجود داره در اصل باید بهش گفته بشه Cloud Behavior Blocker یعنی اینکه این BB در NIS فقط در صورت اتصال کامپیوتر به اینترنت میتونه خودش را نشون بده چون تمام اطلاعات فایل های مشکوک را از طریق اینترنت دریافت میکنه پس اگر اینترنتی در کار نباشه Sonar هم کار نخواهد کرد.

این قضیه در مورد TrendMicro هم صدق میکنه. این آنتی ویروس هم اکثر لایه های دفاعیش از طریق Internet و بصورت Cloud کار میکنند.

حالا با توجه به توضیحات بالا شما بیا به من بگو یک فولدر را کلیک راست کردن و اسکن کردن توسط این قبیل آنتی ویروسها چه چیزی را ثابت میکنه؟ اگر این رو ثابت میکنه که فلان آنتی ویروس میتونه از آلوده شدن سیستم به دلیل تسخیص بهتری که از طریق database انجام داده محافظت بکنه در این صورت من به شما به یک دول واقعی دعوت میکنم.

من حاضرم آنتی ویروس Kaspersky را که در بستۀ امنیتی Kaspersky Internet Security وجود داره کاملا غیر فعال کنم. با غیر فعال کردن این قسمت یعنی اینکه Database که متشکل از signature و هوش مصنوعی آنتی ویروس است کاملا از کار میوفته.

بعد 10 نوع مختلف تروجان و ویروس مختلف را که هنوز در دیتابیس کسپرسکی و Avast وجود ندارند را با غیر فعال بودن آنتی ویروس کسپرسکی اجرا بکنم تا سیستم من را آلوده کنه.

شما هم این تست را روی Avast و با داشتن آخرین آپدیتش انجام بدید و نتیجه رو همراه با فیلمی که ازش گرفتید اینجا بزارید تا ببینیم.

پس چی شد KIS 2010 بدون آنتی ویروس در مقابل یک Avast کاملا آپدیت شده :46:

البته این رو هم بگم که من کابر Kaspery نیستم و از COMODO IS استفاده میکنم و این دول را فقط جهت ثابت کردن اینکه کسپرسکی بدون داشتن دیتابیس میتونه از سیستم کاربران محافظت بکنه انجام میدم.

منتظرم شما هستم تا وقت و ساعت دول را تعیین کنیم چون این ویروسها و تروجانها همه باید جدید باشند تا شما فرصت تقلب و فرستادن آنها به Avast قبل از انجام دول را نداشته باشید. من هم که نمیتونم تقلب کنم چون اصلا آنتی ویروس غیر فعاله و بدردم نمیخوره :46:

موفق باشید. :10:

شما كه اينقدر Host Protection و آناليز رفتارهاي مشكوك براتون مهمه ، واقعا بعيده كه به Kaspersky و Norton دل بسته باشيد.

نتايج سايت Matousec كه معتبرترين تستهاي Proactive رو انجام ميده ، نشون دهنده اينه كه Kaspersky و Norton از نتايج عالي برخوردار نيستن.

من خودم در تمامي پستهام 'گفتم كه از آنتي ويروس Avast رو در كنار فايروال Comodo يا Outpost استفاده كنن.

Avast بهترين ويروس يابي رو بر اساس ديتابيس و هوش مصنوعي داره.

Comodo و Outpost هم بهترين حفاظت Proactive رو دارن.

تا جايي كه ميدونم شما هم از Comodo Internet Security استفاده ميكني كه بالاترين حفاظت Proactive رو داره. پس خود شما هم به صورت ضمني داري تاييد ميكني كه Proactive در كسپر و نورتون مناسب نيستن.

فكر كنم حداقل تو اين زمينه باهم همفكر باشيم.:40::11::31:

*Batman*
25-09-2010, 16:42
سلام.
امروزه آنتی ویروسها از تکنولوژی های مختلف برای شناسایی ویروسها استفاده میکنن.
به همین خاطر تستهای On-Demand و Proactive نمیتونن همه قابلیتها رو پوشش بدن.
در نتیجه اخیرا تستهای Real World هم به صورت دوره ای انجام میشه و در اون تمام تکنولوژی های به کار رفته در یک محصول امنیتی مورد آزمایش قرار میگیرن.
تستهای On-Demand هم قابل توجه هستن ولی فقط گوشه ای از توانایی یک آنتی ویروس رو نشون میده.
یه تکنولوژی رفتار شناس و البته هوشمند مثل SONAR تو این تست اصلا نقشی نداشته و محک نخورده.
همچنین تو این تست از نسخه Beta آنتی ویروس نورتون استفاده شده.هر چند خیلی مهم نیست اما باید قید میکردن.
نکته جالبی که تو این تست دیدم آمار اشتباهات کسپرسکی بود.تا بحال ندیده بودم انقدر اشتباه داشته باشه!

سلام.
با تشکر از توضیحات شما.
اجازه بدید در مورد Sonar من رجوع کنم به صحبتهای یکی از توسعه دهندگان نورتون:

Sonar یک موتور رفتار شناسی در زمان اجرا هست و از این رو زمانی فعال میشه که شما قصد اجرای یک تهدید (فایل مشکوک) را دارید.

بنابراین SONAR یک رفتار شناس هوشمنده.
Sonar از کلاس بندی های مختلفی استفاده میکنه و تو هر نسخه با توجه به ظهور ویروسهای مختلف این کلاسها افزایش پیدا میکنن.پردازشهای ابری نظیر Community Watch ، Network Insight،Download Intelligence،Reputation Scan،Application Rating در واقع منابعی برای SONAR و بهبود امنیت هستند.
درنهایت حاصل پردازشهای آنلاین به صورت کلاس بندی شده به SONAR اضافه میشه.
مثلا یکی از ویژگیهای SONAR3 شناسایی بهتر برنامه های گمراه کننده یا Misleading Apps هستش که الگوریتمهای شناسایی این گروه از مخربها به SONAR اضافه شده و یکی از منابعش میتونه نتایج همین پردازشهای ابری باشه.
در نتیجه SONAR از ابزارهای Cloud Processing به عنوان مکمل استفاده میکنه ولی لزوما بصورت آنلاین عمل نمیکنه.

Karkas20
25-09-2010, 16:42
اقا اگه ما انتی ویروس رایگان نخواهیم باید کی را ببینیم که هی پست در پست که انتی ویروس رایگان خوبه.بابا لاکر دار دیوانه ام کردید.من انتی ویروس رایگان نمی خوام. عشق است شرکت های کاسپرسکی.نورتون.ترندماکرو. ویرا.بیتدفندر.کومودو.ای وی جی.جی دی تا.نود32.

outpost
25-09-2010, 16:57
اقا اگه ما انتی ویروس رایگان نخواهیم باید کی را ببینیم که هی پست در پست که انتی ویروس رایگان خوبه.بابا لاکر دار دیوانه ام کردید.من انتی ویروس رایگان نمی خوام. عشق است شرکت های کاسپرسکی.نورتون.ترندماکرو. ویرا.بیتدفندر.کومودو.ای وی جی.جی دی تا.نود32.

اينكه آنتي ويروس رايگان باشه يه مزيت به حساب ميشه ، چون ديگه لازم نيست دنبال كرك و Key بگرديد.

البته مساله اينجاست كه فعلا آنتي ويروس رايگان Avast داراي عملكرد بالاتري در ويروس يابي هستش نسبت به آنتي ويروسهاي پولي.

در تست آخري كه انجام شد ، Avast از هر نظر از Kaspersky بهتر عمل كرده.

اگر با ديدن اين نتايج و برتري هاي Avast هنوز دوست داريد از Kaspersky استفاده كنيد ، اون ميشه يه علاقه شخصي و البته كمي هم تعصب.

====
اينكه من در تمام اين انجمن سعي كردم avast رو تبليغ كنم ، فقط به خطر اينه كه كاربراي ايراني اصلا شناخت خوبي از اين آنتي ويروس ندارن.

اين آنتي ويروس در 90 درصد از تستها نتايج بسيار عالي رو از خودش به جا گذاشته ، به اضافه اينكه كاملا رايگان بوده.

شما نگاه كن چقدر از وقت بچه ها توي تاپيكهاي كسپر و نورتون داره حروم ميشه فقط واسه بديت آوردن لايسنس و كرك.

خب وقتي يه آنتي ويروس خوب با اين همه نتايج قدرتمند هستش ، و كاملا رايگان هم هستش ، چرا بايد اينقدر خودمونو اذيت كنيم و دنبال لايسنس و كرك باشيم.

هدف من از اينهمه پست فقط اطلاع رسانيه و هيچ تعصبي به avast ندارم . اگر فردا آنتي ويروسي ببينم كه مزيت هاش بالاتر از Avast باشه سريعا ميرم اونو نصب ميكنم.

ولي فعلا Avast رتبه و مزيتهاي بالايي داره كه نميشه ازش چشم پوشي كرد.

:11::40:

M E H R A N
25-09-2010, 17:07
دوست عزيز

من از كلمه فلاني و يكنفر استفاده نكردم و دقيقا اسم شما رو آوردم.

تا چند وقت ديگه نسخه 5.1 مياد و ويژگي بسيار عالي Boot Time Scan براي شما هم فعال ميشه.

دقيقا 2 روز پيش يه لپ تاپ آلوده رو با اين سيستم احيا كردم. تا به حال هر وقت متوسل به اين سيستم شدم ، جواب گرفتم:20:

در مورد Disinfect كردن حرف شما كاملا اشتباهه و Avast هم اين قدرت رو داره. البته شايد اين قدرت Disinfect نسبت به آنتي ويرسهاي ديگه بالاتر يا پايين تر باشه ، ولي اين حرف شما كه ميگي Avast از Disinfect محرومه ، كاملا رده.

اما در مورد ويروس ساليتي وبلاگ Avast مطلب كاملي نوشته. ترجمه اش خيلي وقت ميبره. اميدوارم بخونيد و متوجه بشيد.

جالبه كه تمام شركتهاي آنتي ويروس در تستها و سمينارهاي VB100 و يا AV-Comparatives شركت ميكنن و داشتن گواهينامه از اين سايتها براشون خيلي مهمه ، اونوقت براي شما اصلا مهم نيست !!!

شما كه اينقدر Host Protection و آناليز رفتارهاي مشكوك براتون مهمه ، واقعا بعيده كه به Kaspersky و Norton دل بسته باشيد.

نتايج سايت Matousec كه معتبرترين تستهاي Proactive رو انجام ميده ، نشون دهنده اينه كه Kaspersky و Norton از نتايج عالي برخوردار نيستن.

من خودم در تمامي پستهام 'گفتم كه از آنتي ويروس Avast رو در كنار فايروال Comodo يا Outpost استفاده كنن.

Avast بهترين ويروس يابي رو بر اساس ديتابيس و هوش مصنوعي داره.

Comodo و Outpost هم بهترين حفاظت Proactive رو دارن.

تا جايي كه ميدونم شما هم از Comodo Internet Security استفاده ميكني كه بالاترين حفاظت Proactive رو داره. پس خود شما هم به صورت ضمني داري تاييد ميكني كه Proactive در كسپر و نورتون مناسب نيستن.

فكر كنم حداقل تو اين زمينه باهم همفكر باشيم.:40::11::31:

دوست عزیز شما انگار پست ها رو خوب نمیخونی و من هم حوصله ندارم هر دفعه بیام تمام اینها رو براتون توضیح بدم. لطفا این دفعه دقیق بخونید و اگر فارسیتون خوب نیست بگید تا به زبانهای کردی, آذری, ترکی استانبولی, سوئدی و یا انگلیسی براتون توضیح بدم.

دوست عزیز در مورد قابلیت Disinfect کردن در Avast من به شما یک نمونه واقعی را معرفی کردم. دانلود کردن و آزمایش کردنش با Avast ده دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. این نمونه رو آزمایش کنید و نتیجه آن را همراه با عکس در این تاپیک قرار بدید تا برای امثالی مثل من که ادعا میکنند Avast نمیتونه Disinfect کنه ثابت بشه. آیا فهمیدن این موضوع خیلی سخته که شما هر دفعه بحث رو با آوردن مطالبی از سایت Avast عوض میکنید؟

در مورد دولی که شما رو دعوت کردم که فقط از Avast با آخرین آپیت در مقابل KIS بدون آنتی ویروس انجام بدیم انگاری منتفیه چون باز هم بحث رو عوض کردید و کشوندید به فایروال های Outpost و Comodo.

بله من از Comodo استفاده میکنم اما آیا من حرفی از COMODO در دولی که شما رو دعوت کردم زدم؟ خیر ... پس چه ربطی به KIS و Avast داره؟ لطفا روشن کن.

اگر باز هم بحث را به بیراهه بکشید من دیگه به پست های شما جواب نخواهم دادم. با عرض پوزش :10:

M E H R A N
25-09-2010, 17:13
سلام.
با تشکر از توضیحات شما.
اجازه بدید در مورد Sonar من رجوع کنم به صحبتهای یکی از توسعه دهندگان نورتون:

Sonar یک موتور رفتار شناسی در زمان اجرا هست و از این رو زمانی فعال میشه که شما قصد اجرای یک تهدید (فایل مشکوک) را دارید.

بنابراین SONAR یک رفتار شناس هوشمنده.
Sonar از کلاس بندی های مختلفی استفاده میکنه و تو هر نسخه با توجه به ظهور ویروسهای مختلف این کلاسها افزایش پیدا میکنن.پردازشهای ابری نظیر Community Watch ، Network Insight،Download Intelligence،Reputation Scan،Application Rating در واقع منابعی برای SONAR و بهبود امنیت هستند.
درنهایت حاصل پردازشهای آنلاین به صورت کلاس بندی شده به SONAR اضافه میشه.
مثلا یکی از ویژگیهای SONAR3 شناسایی بهتر برنامه های گمراه کننده یا Misleading Apps هستش که الگوریتمهای شناسایی این گروه از مخربها به SONAR اضافه شده و یکی از منابعش میتونه نتایج همین پردازشهای ابری باشه.
در نتیجه SONAR از ابزارهای Cloud Processing به عنوان مکمل استفاده میکنه ولی لزوما بصورت آنلاین عمل نمیکنه.

Batman جان, ممنون از توضیحات شما. من تکنولوژی Sonar و کارکردنش رو کاملا باهاش آشنا هستم و به همین دلیل این حرف رو زدم. من فیلم هایی را در اختیار دارم که در این فیلم ها تست هایی از آخرین نسخه Norton Internet Security یعنی نسخۀ 2011 گرفته شده. در این تست ها که بدون اتصال اینترنت بر روی ویروسهای ناشناخته صورت گرفته بوضوح نشون میده که بدون اتصال اینترنت Sonar هیچ کاری رو نمیکنه.

آیا حاضرید من این فیلم ها را براتون آپلود کنم تا ببینید و بعدا به ادامه بحث بپردازیم؟

outpost
25-09-2010, 17:23
دوست عزیز در مورد قابلیت Disinfect کردن در Avast من به شما یک نمونه واقعی را معرفی کردم. دانلود کردن و آزمایش کردنش با Avast ده دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. این نمونه رو آزمایش کنید و نتیجه آن را همراه با عکس در این تاپیک قرار بدید تا برای امثالی مثل من که ادعا میکنند Avast نمیتونه Disinfect کنه ثابت بشه. آیا فهمیدن این موضوع خیلی سخته که شما هر دفعه بحث رو با آوردن مطالبی از سایت Avast عوض میکنید؟

من ادعاي شما رو نقض كردم . شما گفتي كه Avast به هيچ وجه قدرت Disinfect نداره.

اما اگر شما توضيحات نويسنده وبلاگ avast رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد كه داستان چيه.

ترجمه يه قسمتهايي از اون مطلب رو هم گذاشتم. ولي مثل اينكه شما پستهاي منو نميخونيد.

مورد بعدي كه گفتيد فايلي گذاشتيد كه Avast نميتونه Disinfect كنه ، اصلا هيچ چيزي رو ثابت نميكنه. بسياري از ويروسها هستن كه يه آنتي ويروس خوب تميز ميكندش و يه آنتي ويروس بد.

شما به پستهاي مختلف بچه ها در انجمن هاي Avira يا Nod مراجعه كن و ميبيني كه هر كدوم از كاربران در پاك كردن يك نوع ويروس عاجز موندن كه در يه آنتي ويروس ديگه به راحتي پاك ميشه.

====

در مورد Host Protection من نه تنها Kaspersky و Norton رو قبول ندارم ، حتي Avast رو هم در اين زمينه قبول ندارم و به جاش از Proactive در Outpost استفاده ميكنم.

Karkas20
25-09-2010, 18:25
اينكه آنتي ويروس رايگان باشه يه مزيت به حساب ميشه ، چون ديگه لازم نيست دنبال كرك و Key بگرديد.

البته مساله اينجاست كه فعلا آنتي ويروس رايگان Avast داراي عملكرد بالاتري در ويروس يابي هستش نسبت به آنتي ويروسهاي پولي.

در تست آخري كه انجام شد ، Avast از هر نظر از Kaspersky بهتر عمل كرده.

اگر با ديدن اين نتايج و برتري هاي Avast هنوز دوست داريد از Kaspersky استفاده كنيد ، اون ميشه يه علاقه شخصي و البته كمي هم تعصب.

====
اينكه من در تمام اين انجمن سعي كردم avast رو تبليغ كنم ، فقط به خطر اينه كه كاربراي ايراني اصلا شناخت خوبي از اين آنتي ويروس ندارن.

اين آنتي ويروس در 90 درصد از تستها نتايج بسيار عالي رو از خودش به جا گذاشته ، به اضافه اينكه كاملا رايگان بوده.

شما نگاه كن چقدر از وقت بچه ها توي تاپيكهاي كسپر و نورتون داره حروم ميشه فقط واسه بديت آوردن لايسنس و كرك.

خب وقتي يه آنتي ويروس خوب با اين همه نتايج قدرتمند هستش ، و كاملا رايگان هم هستش ، چرا بايد اينقدر خودمونو اذيت كنيم و دنبال لايسنس و كرك باشيم.

هدف من از اينهمه پست فقط اطلاع رسانيه و هيچ تعصبي به avast ندارم . اگر فردا آنتي ويروسي ببينم كه مزيت هاش بالاتر از Avast باشه سريعا ميرم اونو نصب ميكنم.

ولي فعلا Avast رتبه و مزيتهاي بالايي داره كه نميشه ازش چشم پوشي كرد.

:11::40:
شما غصه ما را نخور.من کی پیدا میکنم واسه کاسپرسکی. کی هم که تو اینترنت فت و فراوان است.اقا من avastرا نمی خوام مشکلی هست.چاکرتم رفیق دوست داشتنی

Dr Hannibal
25-09-2010, 18:36
Batman جان, ممنون از توضیحات شما. من تکنولوژی Sonar و کارکردنش رو کاملا باهاش آشنا هستم و به همین دلیل این حرف رو زدم. من فیلم هایی را در اختیار دارم که در این فیلم ها تست هایی از آخرین نسخه Norton Internet Security یعنی نسخۀ 2011 گرفته شده. در این تست ها که بدون اتصال اینترنت بر روی ویروسهای ناشناخته صورت گرفته بوضوح نشون میده که بدون اتصال اینترنت Sonar هیچ کاری رو نمیکنه.

آیا حاضرید من این فیلم ها را براتون آپلود کنم تا ببینید و بعدا به ادامه بحث بپردازیم؟

مهران جان شاید جواب سوال من که اینجا کردم و بی جواب موند همین دلیل بوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو دلیل تفاوت این 2 پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E H R A N
25-09-2010, 19:22
مهران جان شاید جواب سوال من که اینجا کردم و بی جواب موند همین دلیل بوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو دلیل تفاوت این 2 پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا عزیز, به خوب نمونه هایی اشاره کردی. NIS 2010 و یا 2011 در صورت قطع بودن اینترنت فقط از روی هوش مصنوعی و signatures میتونه نمونه ها رو شناسایی کنه و اگر نمونه ای که هنوز در دیتابیس Norton ثبت نشده بدون اتصال به اینترنت اجرا بشه Sonar و Behavior Blocker کار نمیکنه و در در نتیجه نمونۀ جدید و ناشناس از Sonar عبور میکنه و اجرا میشه. اما اگر اینترنت وصل باشه تقریبا میتونم بگم Sonar میتونه حدود 95 درصد و در بعضی مواقع تا 97 درصدشون رو بدون داشتن دیتابیسی از نمونه شناسایی کنه.

من در حال حاضر در حال آپلود فیلم ها بر روی سرور های مختلف هستم و کمی طول میکشه. چون Batman عزیز هم از من خواستند که فیلم ها رو آپلود کنم در نتیجه بزودی این فیلم ها رو که یک تست واقعی از نمونه های واقعی هستند همراه با توضیحات در همین تاپیک قرار میدم. :10:

M E H R A N
26-09-2010, 00:40
تست اجرای ویروسها و تروجانهای ناشناخته بر روی Norton Internet Security و Comodo Internet Security نسخه های 2011

خب این هم تستی که قولش رو داده بودم. فقط سعی کنید اگر امکانش را دارید کیفیت 720p را دانلود کنید تا همۀ جزئیات را بخوبی بتونید ببینید. کیفیت های دیگه فقط به درد این میخوره که طرف بفهمه چه اتفاقی افتاد اما زیاد جزئیات را نمیتونید ببینید.

این تست توسط languy99 که قبلا یکی از کاربران فعال Wilderssecurity در بخش امنیت بود و الان یکی از مدیران انجمن Comodo است و همچنین از طرفی هم یکی از همکاران رسمی Youtube است انجام شده. تمام توضیحاتی را که در زیر مینویسم مربوط به تستی است که توسط ایشون انجام گرفته و نکته نظرات خودم را قاطی توضیحات نخواهم کرد.

دلیل تست: دلیل این تست ثابت شدن برتری هیچ نرم افزاری نسبت به دیگری نیست, بلکه تنها دلیل این تست روشن شدن واقعیتی است که روزانه ممکنه هزاران و یا ملیون ها کاربر در سرتاسر جهان با اون روبرو بشند. این تست بر روی نمونۀ ویروسها و تروجانهای ناشناخته انجام شده چون هیچ آنتی ویروسی وجود نداره که با نمونه های شناخته شده مشکلی داشته باشه و اونها رو قبل از رایت شدن بر روی هارد شناسایی میکنه. پس یکی از دلایل اصلی این تست مقدار محافظتی و دفاعی است که یک بستۀ امنیتی میتونه در مقابل نمونه های ناشناخته داشته باشه. منظور از نمونه های ناشناخته, نمونه هایی است که هنوز در دیتابیس هیچ کدام ثبت نشده اند و از روی اسکن این نمونه ها شناسایی نمیشوند.

دلیل دیگر این تست نشان دادن وجود اینترنت و تاثیر گذاری آن بر روی لایه های محافظتی این دو بستۀ امنیتی است. به طور مثال شما ممکنه در موقعیتی باشید که نمیتونید به اینترنت وصل بشید و از طرفی هم مجبورید که برنامه هایی را نصب کنید, کرک و کیجن هایی را که ممکنه حاوی ویروس و یا تروجان باشند اجرا کنید و یا حتی فلش مموری دوستانتون را استفاده کنید. اگر داخل این فلش مموری کرم Autorun وجود داشته باشه و بر روی سیستمی که محافظت آن دست این 2 نرم افزار امنیتی است اجرا بشه چه اتفاقی خواهد افتاد.

روش تست:

هر دو بسته امنیتی یعنی Norton Internet Security 2011 و Comodo Internet Security 2011 بر روی ویندوز 7 با تنظیمات پیش فرضی که هنگام نصب دارند نصب شده اند. دلیل اینکه تنظیمات را در این 2 بستۀ امنیتی تغییر نداده این است که کاربران اینترنتی که اکثرا کاربران معمولی هستند و نه حرفه ای اکثرا نرم افزار های امنیتی را با تنظیماتی که دارند نصب و استفاده میکنند و از تنظیمات Advanced که برای هر نرم افزار امنیتی که ممکنه وجود داشته باشند یا خبر ندارند و یا اگر هم خبر داشته باشند از ترس اینکه خرابکاری نکنند به آنها دست نمیزنند.

هر دو بسته امنیتی قبل از انجام تست کاملا بروز رسانی و آپدیت شده اند و بعد از مطمئن شدن از اینکه آپدیتی برای هیچ کدام وجود نداره اینترنت را قطع میکند تا دیگر نتونند به اینترنت وصل بشند.

قبل از انجام تست 47 نمونۀ ناشناخته داخل یک فولدر زیپ شده قرار گرفته اند. این شخص 47 نمونۀ ناشناخته را بعد از آپدیت کردن بسته های امنیتی NIS و CIS از حالت فشرده خارج میکند تا تعداد نمونه هایی را که این دو بسته امنیتی میتونند از روی دیتابیس یا هوش مصنوعی تشخیص بدند را پیدا کنند و آنها را پاک کنند. هر چند تایی که بعد از خارج کردن نمونه ها از zip باقی موند اجرا میکند تا واکنش هر کدام از بسته های امنیتی را در مقابل این ویروسها و تروجانهای واقعی نشان بده.

اگر سیستم بعد از اجرای همۀ نمونه ها طاقت آورد و بلایی سرش نیومد اونوقت توسط برنامه های MalwareBytes AntiMalware, Hitman Pro و یا GMER کل سیستم اسکن خواهد شد تا متوجه بشید که آیا سیستمی که محافظتش بدست یکی از این 2 بستۀ امنیتی بوده آلوده شده یا خیر. و اگر آلوده شده این آلودگی توسط کدام ویروس یا تروجان و یا روتکیت صورت گرفته و در چه حدی بوده.

من به نتیجۀ این تست هیچ اشاره ای نمیکنم تا خودتون برید ببینید و هر وقت همۀ قسمت های آنرا بدقت نگاه کردید اونوقت نتیجه گیری نهایی را خودتون انجام بدید. اگر هم قسمتی از این تست را بعد از دیدن تست متوجه نشدید میتونید به دقیقۀ آن اشاره بکنید تا براتون توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده. :46:

نکته: بعد از اجرای نمونه ها شما شاهد پیغامهایی از طرف آنتی ویروس مایکروسافت و یا آنتی ویروسهای دیگه خواهید بود اما در اصل این پیغامها واقعی نبوده و از طرف آنتی ویروسهای تقلبی و تروجانها نشان داده میشه تا کاربران معمولی با دیدن این پیغامها در صدد خرید آنها باشند. پس اگر پیغامی را که مربوط به Norton یا Comodo هست در این تست ندیدید بدونید که همه مربوط به تروجانها, ویروسها و روتکیت هایی هستند که بر روی سیستم اجرا و فعال شده اند.

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور 4shared

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور rapidshare

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور 4shared

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور rapidshare

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور 4shared

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور rapidshare

SuffEr
26-09-2010, 11:01
ممنون . ولي لطفا براي كساني هم كه حال ندارن دانلود كنن نتيجه رو بگو. :20:
دانلودش كردم.
نتيجه : واقعا عجيبه كه نورتون اينقدر هالو تشريف داره!!!

jax2
26-09-2010, 12:42
سلام
اولین نفر دارم دانلود می کنم
ممنون از این همه حوصله برای همچنین تبدیل فایلها و آپلود اونا تو 2 تا سرور
منتظرم تا تموم بشه تا نتیجه رو ببینم
گفتم یه تشکر کردن ساده کافی نیست
بسیار بسیار ممنون:11::11::11::11::11:
:40::40::40::40::40:l

outpost
26-09-2010, 13:21
شما غصه ما را نخور.من کی پیدا میکنم واسه کاسپرسکی. کی هم که تو اینترنت فت و فراوان است.اقا من avastرا نمی خوام مشکلی هست.چاکرتم رفیق دوست داشتنی

اين اصرار شما براي استفاده از Kaspersky خيلي براي من جالبه

بزاريد يه نگاه دقيقتر يه آخرين تست AV- Comparatives بندازيم .

مقايسه Kaspersky با سه آنتي ويروس رايگان و مطرح Avira - Avast- AVG

تست ويروس يابي :

Avira :99.8%

Avast :99.3%

AVG-Kaspersky :98.3%

============

تعداد فالس آلارم :

Avast : 9

Avira : 10

AVG : 19

Kaspersky :46

===========

سرعت اسكن :

Avast :17.2 MB/s

Avira : 15.1 MB/s

AVG: 13.0 MB/s

Kaspersky : 9.8 MB/s

========

Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !

اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.

حالا لطف كنيد و به من بگيد كه چه دليل منطقي براي استفاده از كسپرسكي داريد؟

Dr Hannibal
26-09-2010, 13:29
سلام
اولین نفر دارم دانلود می کنم
ممنون از این همه حوصله برای همچنین تبدیل فایلها و آپلود اونا تو 2 تا سرور
منتظرم تا تموم بشه تا نتیجه رو ببینم
گفتم یه تشکر کردن ساده کافی نیست
بسیار بسیار ممنون:11::11::11::11::11:
:40::40::40::40::40:l

اولین نفر از سرور 4 شیر ; )

-------------------------------------------

مهران جان یه سوال دارم

من کیفیت متوسط فیلم رو دانلود کردم.

وقتی نمونه ها اجرا میشد کمودو یه پیام میده. فکر میکنم می نویسه پروگرم اینفکتد و بعد سندباکس رو باز میکنه. درست دیدم ؟ ( واضح نیست )

اگه پیام پروگرم اینفکتد هست این آلودگی رو چطور کمودو تشخیص داده ؟

اگر هم پیام این نیست که هیچی : دی

موفق باشید.

M E H R A N
26-09-2010, 13:52
اولین نفر از سرور 4 شیر ; )

-------------------------------------------

مهران جان یه سوال دارم

من کیفیت متوسط فیلم رو دانلود کردم.

وقتی نمونه ها اجرا میشد کمودو یه پیام میده. فکر میکنم می نویسه پروگرم اینفکتد و بعد سندباکس رو باز میکنه. درست دیدم ؟ ( واضح نیست )

اگه پیام پروگرم اینفکتد هست این آلودگی رو چطور کمودو تشخیص داده ؟

اگر هم پیام این نیست که هیچی : دی

موفق باشید.

دکتر جان , این تست 3 تا فیلمه که هر کدوم یک شماره داره از 1 تا 3. شما اول شماره فیلم و بعد دقیقه ای که در آن پیغام براتون واضح نیست رو بگید تا من دقیق تر نگاه کنم و بهتون خبر بدم.

اما همینطوری چیزی را ندیده :31: باید بگم که احتمالا از BehaviorBlocker بوده. Behavior Blocker هم که خودت میدونی وقتی فایل آلوده باشه میتونه بر حسب رفتار فایل اون رو آلوده تشخیص بده. :46:

Dr Hannibal
26-09-2010, 14:11
دکتر جان , این تست 3 تا فیلمه که هر کدوم یک شماره داره از 1 تا 3. شما اول شماره فیلم و بعد دقیقه ای که در آن پیغام براتون واضح نیست رو بگید تا من دقیق تر نگاه کنم و بهتون خبر بدم.

اما همینطوری چیزی را ندیده :31: باید بگم که احتمالا از BehaviorBlocker بوده. Behavior Blocker هم که خودت میدونی وقتی فایل آلوده باشه میتونه بر حسب رفتار فایل اون رو آلوده تشخیص بده. :46:

انقدر دقت کردم کور شدم نمی بینم چی نوشته : دی

فیلم دوم دقیقه 4:57 اولیش و الی آخر. ( دقیقش رو نگفتم چون همه ی پیام ها که بعد میرفت توی سندباکس این شکل بودند )

میشه عکسش رو اینجا بذاری؟ ( لطفا )

موفق باشی

M E H R A N
26-09-2010, 14:26
انقدر دقت کردم کور شدم نمی بینم چی نوشته : دی

فیلم دوم دقیقه 4:57 اولیش و الی آخر. ( دقیقش رو نگفتم چون همه ی پیام ها که بعد میرفت توی سندباکس این شکل بودند )

میشه عکسش رو اینجا بذاری؟ ( لطفا )

موفق باشی

لول :31:

منظورت این پیغامه دیگه؟

اگر همینه همانطور که از توضیحات معلومه مربوط میشه به Behavior Blocker.

قسمت هوش مصنوعی و رفتار شناسی فایل های آلود در +Defense یک Malware احتمالی را در این مسیر.... تشخیص داده. به هر حال اگر شما از فایل setup.exe مطمئن نیستید در این صورت یک ویروس است. لطفا آنرا برای آنلایز به Comodo ارسال کنید.

قسمت Submit the file to Comodo اتوماتیک تیک خورده و فرقی نمیکنه که شخصی که با این پیغام روبرو میشه کدام یک از گزینه ها را انتخاب کنه. این فایل در هر صورت به کمودو در اولین فرصتی که به اینترنت دسترسی داشته باشه فرستاده میشه. کمودو بعد از چک کردن این فایل در صورت آلوده بودن آپدیتی براش میفرسته و اتوماتیک و یا با نشان دادن پیغامی از طرف آنتی ویروس به کاربر اعلام میکنه که باید پاک بشه.

گزینه ها هم به این صورته...

Sandbox: فایل حتی اگر آلوده هم باشه داخل یک محیط محافظت شده و ایزوله شده باز میشه و آسیبی رو نمیتونه به سیستم برسونه.

Allow: فایل خارج از محیط محافظت شده باز میشه.

Block: فایل کلا اجازه اجرا شدن را نخواهد داشت اما از کامپیوتر پاک نمیشه. وقتی هم اجرا نشه آسیبی نمیتونه به سیستم برسونه.

امیدوارم منظورتون همین پیغام باشه چون توی این دقیقه در ویدیوی 3 همین رو پیدا کردم. اگر هم این نبود که باز هم در خدمتیم. :10:
ویرایش
در ویدیوی 2 هم موقعی که فایل ها رو میخواد از zip خارج کنه پیغام زیر رو پیدا کردم.

این پیغام همونطور که معلمومه مربوط به انجین آنتی ویروس میشه و از روی Heuristic, هوش مصنوعی تونسته اون رو تشخیص بده.

Dr Hannibal
26-09-2010, 15:07
لول :31:

منظورت این پیغامه دیگه؟

نخیر : دی
برای من فیلم دوم با کیفیت متوسط این رو نشون نمیداد: دی

اما طبق تلاش مستمری که داشتم تا این لحظه می کردم متوجه شدم نوشته app isolated . سپس وارد سندباکس کرده.

تقصییر خودمه که حرف گوش نکردم کیفیت پایین دان کردم : دی

دستت درد نکنه مهران جان خیلی زحمت میکشی

واقعا تشکر می کنم.

موفق باشی عزیز

Karkas20
26-09-2010, 15:39

تست ويروس يابي :

============

تعداد فالس آلارم :

===========

سرعت اسكن :

========

Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !

اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.

من کی گفتم از کاسپراستفاده کنید.من مثل شما تعصبی نیستم.من حدود 1سال استفاده میکنم تاحالا ازش بدی ندیدم که بخوام تغییرش بدم.ادمای تعصبی اگرسرچیزی تعصبی کنند و ببینند اشتباه میکنند زود بر نمی گردند وبرای کم نیاوردن بحث های بی مورد را وسط میکشند و میخواهند با سوالات بی مورد جواب های خوبی دریافت کنندوچون نمیشود پاسخی درست داد میگویند دیدید حرف من حق اسن و طرف مقابلم کم اورد.امیدوارم شما جز این گروه نباشید.راستی به avastهم تبریک میگم که رتبه ای خوبی گرفت.من از همون کاسپراستفاده میکنم.کاری هم به دیگران ندارم که چی میگند.نوکرشماkarkas20

outpost
26-09-2010, 15:47
من هنوز فيلمها رو دانلود نكردم.البته ديدم كه توي يوتيوب هم اين فيلمها هست.

ميخوام با توجه به آزمايشهايي كه قبلا انجام شده ، نتيجه اين آزمايش رو حدس بزنم.

فايروال Comodo در تستهاي Proactive كه قبلا انجام شده ، تونسته 100 درصد از حملات رو دفع كنه.

بنابراين من حدس ميزنم نتيجه اين آزمايش كاملا به نفع كمودو باشه .

kases
26-09-2010, 17:38

تست ويروس يابي :

============

تعداد فالس آلارم :

===========

سرعت اسكن :

========

دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

تست ويروس يابي :

============

تعداد فالس آلارم :

===========

سرعت اسكن :

========

دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من به جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

jax2
26-09-2010, 18:09
آقای اوت پست(out post) شما چرا نتیجه ی اون فایلی رو که مهران عزیز گفتند با اواست تست کنید تا ببینید دیس اینفکت می کنه یا نه رو نمی زارید تا ما هم به قدرت آواست پی ببریم ؟؟:27::27:

edi2
26-09-2010, 19:00
[QUOTE=kases;5456965]دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

دوست عزیز چرا این قدر متعصب هستی ؟
توی نتایج معتبر کومودو بهترین فایروال رو داره و در رده بعد اون اوتپوست

بعد دوست عزیز دیگه داره دوران دیتا بیس بسر میرسه و دوران انتی ویروس هایی با فایروال قوی و مجهز به سند باکس و هوش مصنوعی خوب میرسه که بتونه جلوی اثر گذاری مخرب ها رو حتی در صورت اجرا بگیره
چون مشکل اون ویروس هایی هستن که دیتا بیس ها نمیشناسن.
که در این راه جدید کومودو واقعن با فناوری های ارائه کرده پیش تازه

soheilsh
26-09-2010, 21:34
این هم یک تست از comodo , avast , pc tool , avira ,panda ,....

soheilsh
26-09-2010, 21:51
تست اجرای ویروسها و تروجانهای ناشناخته بر روی Norton Internet Security و Comodo Internet Security نسخه های 2011

خب این هم تستی که قولش رو داده بودم. فقط سعی کنید اگر امکانش را دارید کیفیت 720p را دانلود کنید تا همۀ جزئیات را بخوبی بتونید ببینید. کیفیت های دیگه فقط به درد این میخوره که طرف بفهمه چه اتفاقی افتاد اما زیاد جزئیات را نمیتونید ببینید.

این تست توسط languy99 که قبلا یکی از کاربران فعال Wilderssecurity در بخش امنیت بود و الان یکی از مدیران انجمن Comodo است و همچنین از طرفی هم یکی از همکاران رسمی Youtube است انجام شده. تمام توضیحاتی را که در زیر مینویسم مربوط به تستی است که توسط ایشون انجام گرفته و نکته نظرات خودم را قاطی توضیحات نخواهم کرد.

دلیل تست: دلیل این تست ثابت شدن برتری هیچ نرم افزاری نسبت به دیگری نیست, بلکه تنها دلیل این تست روشن شدن واقعیتی است که روزانه ممکنه هزاران و یا ملیون ها کاربر در سرتاسر جهان با اون روبرو بشند. این تست بر روی نمونۀ ویروسها و تروجانهای ناشناخته انجام شده چون هیچ آنتی ویروسی وجود نداره که با نمونه های شناخته شده مشکلی داشته باشه و اونها رو قبل از رایت شدن بر روی هارد شناسایی میکنه. پس یکی از دلایل اصلی این تست مقدار محافظتی و دفاعی است که یک بستۀ امنیتی میتونه در مقابل نمونه های ناشناخته داشته باشه. منظور از نمونه های ناشناخته, نمونه هایی است که هنوز در دیتابیس هیچ کدام ثبت نشده اند و از روی اسکن این نمونه ها شناسایی نمیشوند.

دلیل دیگر این تست نشان دادن وجود اینترنت و تاثیر گذاری آن بر روی لایه های محافظتی این دو بستۀ امنیتی است. به طور مثال شما ممکنه در موقعیتی باشید که نمیتونید به اینترنت وصل بشید و از طرفی هم مجبورید که برنامه هایی را نصب کنید, کرک و کیجن هایی را که ممکنه حاوی ویروس و یا تروجان باشند اجرا کنید و یا حتی فلش مموری دوستانتون را استفاده کنید. اگر داخل این فلش مموری کرم Autorun وجود داشته باشه و بر روی سیستمی که محافظت آن دست این 2 نرم افزار امنیتی است اجرا بشه چه اتفاقی خواهد افتاد.

روش تست:

هر دو بسته امنیتی یعنی Norton Internet Security 2011 و Comodo Internet Security 2011 بر روی ویندوز 7 با تنظیمات پیش فرضی که هنگام نصب دارند نصب شده اند. دلیل اینکه تنظیمات را در این 2 بستۀ امنیتی تغییر نداده این است که کاربران اینترنتی که اکثرا کاربران معمولی هستند و نه حرفه ای اکثرا نرم افزار های امنیتی را با تنظیماتی که دارند نصب و استفاده میکنند و از تنظیمات Advanced که برای هر نرم افزار امنیتی که ممکنه وجود داشته باشند یا خبر ندارند و یا اگر هم خبر داشته باشند از ترس اینکه خرابکاری نکنند به آنها دست نمیزنند.

هر دو بسته امنیتی قبل از انجام تست کاملا بروز رسانی و آپدیت شده اند و بعد از مطمئن شدن از اینکه آپدیتی برای هیچ کدام وجود نداره اینترنت را قطع میکند تا دیگر نتونند به اینترنت وصل بشند.

قبل از انجام تست 47 نمونۀ ناشناخته داخل یک فولدر زیپ شده قرار گرفته اند. این شخص 47 نمونۀ ناشناخته را بعد از آپدیت کردن بسته های امنیتی NIS و CIS از حالت فشرده خارج میکند تا تعداد نمونه هایی را که این دو بسته امنیتی میتونند از روی دیتابیس یا هوش مصنوعی تشخیص بدند را پیدا کنند و آنها را پاک کنند. هر چند تایی که بعد از خارج کردن نمونه ها از zip باقی موند اجرا میکند تا واکنش هر کدام از بسته های امنیتی را در مقابل این ویروسها و تروجانهای واقعی نشان بده.

اگر سیستم بعد از اجرای همۀ نمونه ها طاقت آورد و بلایی سرش نیومد اونوقت توسط برنامه های MalwareBytes AntiMalware, Hitman Pro و یا GMER کل سیستم اسکن خواهد شد تا متوجه بشید که آیا سیستمی که محافظتش بدست یکی از این 2 بستۀ امنیتی بوده آلوده شده یا خیر. و اگر آلوده شده این آلودگی توسط کدام ویروس یا تروجان و یا روتکیت صورت گرفته و در چه حدی بوده.

من به نتیجۀ این تست هیچ اشاره ای نمیکنم تا خودتون برید ببینید و هر وقت همۀ قسمت های آنرا بدقت نگاه کردید اونوقت نتیجه گیری نهایی را خودتون انجام بدید. اگر هم قسمتی از این تست را بعد از دیدن تست متوجه نشدید میتونید به دقیقۀ آن اشاره بکنید تا براتون توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده. :46:

نکته: بعد از اجرای نمونه ها شما شاهد پیغامهایی از طرف آنتی ویروس مایکروسافت و یا آنتی ویروسهای دیگه خواهید بود اما در اصل این پیغامها واقعی نبوده و از طرف آنتی ویروسهای تقلبی و تروجانها نشان داده میشه تا کاربران معمولی با دیدن این پیغامها در صدد خرید آنها باشند. پس اگر پیغامی را که مربوط به Norton یا Comodo هست در این تست ندیدید بدونید که همه مربوط به تروجانها, ویروسها و روتکیت هایی هستند که بر روی سیستم اجرا و فعال شده اند.

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور 4shared

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور rapidshare

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور 4shared

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور rapidshare

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور 4shared

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور rapidshare

اخوی میشه خودت یه توضیح بدی ؟؟
من هر سه قسمت hd رو دانلود کردم و به دقت بررسی کردم ، نتیجه ای که من از این تست گرفتم به این صورت بود . نورتون نتوانست ویروس هارو تشخیص بده و جلوی اجرا شدنش رو بگیره ، کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست بلکه فقط از کاربر سوال میپرسید ... (فقط در بعضی شرایط sandbox پروسس رو بلاک کرد ) مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
درضمن بنده همین الان رفتم نورتون عزیز رو پاک کردم ، چون مایه ابرو ریزیه ....

edi2
26-09-2010, 22:13
عزیز دل کومودو برای کسانی هست که امنیت بالایی میخواهند یعنی این که یه اطلاعات کوچول و با کامپیوتر داشته باشه یا این که میتونی با زدن یه تیک تنظیمات رو جوری قرار دهید که پیام ها نشون داده نشه و به صورت اتوماتیک اجرا بشه
وقتی یک برنامه جدید میخواد اجرا بشه و یا به یک پروسه حساس دست پیدا کنه و ... کومودو با یک پیام و دادن یک سری اطلاعات در مورد اون گزینه که میخواد به کدوم پروسه دست پیدا کنه و چه تغییراتی رو اجرا امکان همچین عملیاتی رو نمیده یا این که با اجرای اون در سند باکس هیچ وقت به سیستم اسیب نمیرسه و در محیط ایزوله قرار میگیره یعنی به طور ساده میدونی که داره چه اتفاقی تو سیتمت میفته و مدیریت سیتمت دست خودت هست

M E H R A N
27-09-2010, 01:04
اخوی میشه خودت یه توضیح بدی ؟؟
من هر سه قسمت hd رو دانلود کردم و به دقت بررسی کردم ، نتیجه ای که من از این تست گرفتم به این صورت بود . نورتون نتوانست ویروس هارو تشخیص بده و جلوی اجرا شدنش رو بگیره ، کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست بلکه فقط از کاربر سوال میپرسید ... (فقط در بعضی شرایط sandbox پروسس رو بلاک کرد ) مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
درضمن بنده همین الان رفتم نورتون عزیز رو پاک کردم ، چون مایه ابرو ریزیه ....

دوست عزیز اول در مورد اسکن با کسپرسکی که شما میگید باید انجام میداد توضیح بدم. هر چند که من این تست را نگرفتم و سندش هم به اسم من نوشته نشده. پس به این موضوع خوب واقف هستید :46:

بعد از اینکه ویندوز در سیستمی که نورتون روش نصب بود بالا نیومد این شخص تصمیم گرفت که برای بالا آوردن موقت سیستم که حتی نمیتونست وارد سیف مد هم بشه به ناچار و به اجبار تنها راه باقی مانده را که استفاده از یک سی دی بوتیبل برای ویروسیابی بود استفاده کنه. در بین آنتی ویروسها هم سی دی بوتیبل کسپرسکی که قابلیت آپدیت شدن را هم داره برای این کار انتخاب شد تا همانطور که گفتم بتونه ویندوزی را که در آن Explorer.exe کرش کرده و بالا نمیاد را بتونه دوباره بالا بیاره تا که بشه بقیه ویروسها و تروجانهای باقی مونده ای که بر روی نورتون آزمایش نشدند را آزمایش کرد.

فکر کنم اگر حرفهای این شخص را هم گوش میکردید همین موضوع را بخوبی اشاره کردند اما متاسفانه حتی بعد از ویروس یابی توسط کسپرسکی باز هم نه از سیف مد خبری بود و نه از ویندوز و به همین دلیل ادامه دادن تست را بر روی نورتون ملتفی و تمام شده اعلام کردند.

Hitman Pro در تست کمودو استفاده شد. Hitman Pro از دیتابیس 6 آنتی ویروس مختلف بصورت همزمان جهت ویروسیابی استفاده میکنه و فکر نمیکنم که استفاده کردن از کسپرسکی بعد از Hitman Pro کار مفیدی را میتونست انجام بده و وقت بیهوده به هدر میرفت. ایشون اومدند و برای اسکن از Hitman Pro استفاده کردند که به نظر من کار بسیار خوبی هم کردند چون اگر من هم بودم همین کار رو میکردم. به دلیل همون 6 آنتی ویروسی که گفتم :46:

کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیستمن این جملۀ شما رو اصلا متوجه نمیشم. یعنی چی خودش( آنتی ویروس) نتونست تشخیص بده؟ اینجا کلمۀ خودش حتما باید آنتی ویروس باشه تا این خودش برای شما معنی پیدا کنه؟در این صورت که اول تست اعلام شده این نمونه ها همگی برای خودش ناشناخته هستند پس اگر ناشناخته باشند چطوری خودش بتونه تشخیص بده؟ :31::46:

اگر ویروسی در دیتابیس آنتی ویروس ثبت نشده باشه, پس نرم افزار چطور میتونه به شما اعلام کنه که فلان فایل آلوده قصد خرابکاری در فلان قسمت را داره؟ میشه شما راه حلی را برای رفع این مسئله بگید تا ما هم بهتر متوجه بشیم؟

مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟
کاربر نمیدونه ویروس چیه, کاربر حال نداره تنظیمات انجام بده, کاربر اصلا نمیدونه تنظیمات چیه, کاربر دلش هم نمیخواد بدونه تنظیمات چیه, کاربر حال هم نداره مطالعه بکنه و و و .... اینها همه جملاتی هستند که برای گوش من آشنا هستند.

میشه شما بگید کاربر این وسط چه کاری میخواد بکنه که ما خیالمون راحت بشه و کار این کاربر رو بدونیم؟ :13:

اما در مورد پیغامها عزیز,

اگر به پیغامها توجه کرده باشید اکثر پیغامها به رنگ قرمز بودند و این یعنی اخطار, کاربر این یکی رو که میدونه؟ اصلا چراغ قرمز هم یعنی ایست ماشین ها... جون من کاربرها بفهمید قرمز یعنی اخطار...

حالا بگذریم .CIS یعنی بسته امنیتی کمودو فقط در شرایطی پیغامهای قرمز به کاربران نشون میده که اتفاق خطرناکی که باعث آسیب رساندن به سیستم باشه بخواد اتفاق بیوفته. بطور مثال شما میتونی بری و مایکروسافت آفیس 2 گیگابایتی را در سیستمی که کمودو روش نصبه, نصب کنی. در هنگام نصب کمودو حتی به شما 1 پیغام هم نشون نمیده و انگام نه انگار که سیستم شما توسط کمودو محافظت شده و اگر هم نشون بده اخطار قرمز رنگ که تو چشم بزنه و داد بزنه که من رو بلاک کن نشون نمیده, بلکه پیغامهاش حداکثر میتونه در حد این باشه که آیا اجازه وصل شدن به اینترنت رو بهش بدم یا خیر.

اما در عوض شما در این تست دیدید که با اجرا کردن یک فایل 50 کیلوبایتی دو سه تا پیغام قرمز رنگ دریافت میکردید. خب اگر این پیغامها رو هم نشون نده همونطور که گفتم چطوری به شما بفهمونه که سیستم در خطره؟
مسئله دیگه این است که این تست با تنظیمات پیشفرض انجام شده. در حالی که شما میتونید تنظیمات کمودو را تمام اتوماتیک بکنید تا خودش هر چیزی را که صلاح دونست بلاک کنه و هر چیزی که خواست آزاد بزاره و اجرا بشه. اما دلیل اینکه تنظیمات کمودو و حتی نورتون در این تست بصورت پیشفرض گذاشته شده در توضیحات مربوط به تست اشاره شده و امیدوارم که اون رو خونده باشید.

در کل نمیشه که تمام نرم افزار های امنیتی از یک شیوۀ پیغام دادن به کاربران استفاده کنند. یکی شیوه بلاک کردن اتوماتیک رو در پیش میگیره, یکی دوست داره به کاربر اعلام کنه تا کاربران خودشون تصمیم بگیرند که کدام فایل پاک بشه و چه چیزی پاک نشه و یکی هم دوست داره از جفتش استفاده کنه. به همین دلیله که ما الان آنتی ویروسها و برنامه های امنیتی متفاوتی رو دور و برمون داریم چون سلیقه ها و نیاز هامون هم با هم متفاوته. الان شما از کمودو خوشت نیومد چون به قول شما به کاربری که نمیدونه این پیغامها یعنی چی نشون دادن همچین پیغامهایی ممکنه گیج کننده باشه و درست هم میگید. اما فکر نمیکنید که بعضی ها فقط و صرفا به خاطر همین پیغامهای گیج کننده هستند که به سمت Comodo, Outpost و یا HIPS های دیگه کشیده میشند؟

اگر کار اصلی یک بسته امنیتی محافظت از سیستم باشه پس باید بتونه از هر شیوه و راهی که میتونه ازش محافظت کنه تا فایل های مخرب نتونند به سیستم آسیبی برسونند. حالا من از شما یک سوال میپرسم... آیا وقتی یک شخص غریبه زنگ خونۀ شما رو میزنه, شما چشماتون رو میبندید و میرید در رو باز میکنید و میگید بفرما تو؟ آیا سعی نمیکنید اول بدونید این شخص غریبه کیه و چی میخواد؟ اگر شخص غریبه بخواد بزور داخل بشه چی.. آیا شما سعی نمیکنید به خاطر محافظت از خانواده تون از هر اقدام و هر وسیله ای استفاده کنید تا نزارید داخل بشه؟

قاعدتا همۀ ما جواب این سوال ها رو میدونیم و خوب هم میدونیم که هر کسی باشه چه رفتاری رو از خودش نشون میده. حالا خودتون رو بزارید جای یک نرم افزار امنیتی که میخواد از سیستم دفاع کنه.شخص غریبه همان ویروس و یا تروجان ناشناخته است. آیا بسته امنیتی نباید پیغامی را برای ویروسها و تروجانهای ناشناخته نشون بده و چشمشو ببنده و بزاره وارد سیستم بشه؟ که چی.. که کاربر فکر کنه فلان نرم افزار کمتر گیر میده چون پیغام کمتری داره.

موفق باشید عزیز. :11:

outpost
27-09-2010, 08:28
دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من به جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

شما چرا پست ها رو با دقت نميخوني ؟

جواب شما رو قبلا دادم :

با وجود ‍Comodo و Outpost كه داراي بالاترين محافظت Proactive هستن ، استفاده از Kaspersky حتي در اين زمينه هم مردوده.

===========

؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟

براي چي بايد از كسپر استفاده ميكرده.:2: كسپر توي ويروس يابي از طريق ديتابيس خيلي معمولي عمل كرده و حتي از Avast و Avira هم عقبتر بوده.

حالا چرا بايد از كسپر كه عملكرد خيلي معمولي تو ويروس يابي داره ،استفاده ميشده؟

===========

این هم یک تست از comodo , avast , pc tool , avira ,panda ,....

نمي دونم اين تست چقدر معتبره.

ولي جالبه كه بازم Avast بهترين ويروسيابي از طريق ديتابيس رو داشته :31:

D o l f i n
27-09-2010, 08:57
حالا ما با این اینترنت زغالی که نمی تونیم دان کنیم
میشه نتیجه کامل رو لطف کنید که چی شد؟

Dr Hannibal
27-09-2010, 10:15
حالا ما با این اینترنت زغالی که نمی تونیم دان کنیم
میشه نتیجه کامل رو لطف کنید که چی شد؟

نسخه کیفیت پایین رو دانلود کنید اما برای شما:

بعد از اجرا شدن نصف مخرب ها ویندوز برای نورتون بالا نیومد حتی بعد از اسکن دیسک نجات.

کمودو در یک یا دو مخرب با تنظیمات دیفالت ضعیف نشون داد.

موفق و پیروز باشید.

soheilsh
27-09-2010, 12:12
دوست عزیز اول در مورد اسکن با کسپرسکی که شما میگید باید انجام میداد توضیح بدم. هر چند که من این تست را نگرفتم و سندش هم به اسم من نوشته نشده. پس به این موضوع خوب واقف هستید :46:

بعد از اینکه ویندوز در سیستمی که نورتون روش نصب بود بالا نیومد این شخص تصمیم گرفت که برای بالا آوردن موقت سیستم که حتی نمیتونست وارد سیف مد هم بشه به ناچار و به اجبار تنها راه باقی مانده را که استفاده از یک سی دی بوتیبل برای ویروسیابی بود استفاده کنه. در بین آنتی ویروسها هم سی دی بوتیبل کسپرسکی که قابلیت آپدیت شدن را هم داره برای این کار انتخاب شد تا همانطور که گفتم بتونه ویندوزی را که در آن Explorer.exe کرش کرده و بالا نمیاد را بتونه دوباره بالا بیاره تا که بشه بقیه ویروسها و تروجانهای باقی مونده ای که بر روی نورتون آزمایش نشدند را آزمایش کرد.

فکر کنم اگر حرفهای این شخص را هم گوش میکردید همین موضوع را بخوبی اشاره کردند اما متاسفانه حتی بعد از ویروس یابی توسط کسپرسکی باز هم نه از سیف مد خبری بود و نه از ویندوز و به همین دلیل ادامه دادن تست را بر روی نورتون ملتفی و تمام شده اعلام کردند.

Hitman Pro در تست کمودو استفاده شد. Hitman Pro از دیتابیس 6 آنتی ویروس مختلف بصورت همزمان جهت ویروسیابی استفاده میکنه و فکر نمیکنم که استفاده کردن از کسپرسکی بعد از Hitman Pro کار مفیدی را میتونست انجام بده و وقت بیهوده به هدر میرفت. ایشون اومدند و برای اسکن از Hitman Pro استفاده کردند که به نظر من کار بسیار خوبی هم کردند چون اگر من هم بودم همین کار رو میکردم. به دلیل همون 6 آنتی ویروسی که گفتم :46:

من این جملۀ شما رو اصلا متوجه نمیشم. یعنی چی خودش( آنتی ویروس) نتونست تشخیص بده؟ اینجا کلمۀ خودش حتما باید آنتی ویروس باشه تا این خودش برای شما معنی پیدا کنه؟در این صورت که اول تست اعلام شده این نمونه ها همگی برای خودش ناشناخته هستند پس اگر ناشناخته باشند چطوری خودش بتونه تشخیص بده؟ :31::46:

اگر ویروسی در دیتابیس آنتی ویروس ثبت نشده باشه, پس نرم افزار چطور میتونه به شما اعلام کنه که فلان فایل آلوده قصد خرابکاری در فلان قسمت را داره؟ میشه شما راه حلی را برای رفع این مسئله بگید تا ما هم بهتر متوجه بشیم؟

کاربر نمیدونه ویروس چیه, کاربر حال نداره تنظیمات انجام بده, کاربر اصلا نمیدونه تنظیمات چیه, کاربر دلش هم نمیخواد بدونه تنظیمات چیه, کاربر حال هم نداره مطالعه بکنه و و و .... اینها همه جملاتی هستند که برای گوش من آشنا هستند.

میشه شما بگید کاربر این وسط چه کاری میخواد بکنه که ما خیالمون راحت بشه و کار این کاربر رو بدونیم؟ :13:

اما در مورد پیغامها عزیز,

اگر به پیغامها توجه کرده باشید اکثر پیغامها به رنگ قرمز بودند و این یعنی اخطار, کاربر این یکی رو که میدونه؟ اصلا چراغ قرمز هم یعنی ایست ماشین ها... جون من کاربرها بفهمید قرمز یعنی اخطار...

حالا بگذریم .CIS یعنی بسته امنیتی کمودو فقط در شرایطی پیغامهای قرمز به کاربران نشون میده که اتفاق خطرناکی که باعث آسیب رساندن به سیستم باشه بخواد اتفاق بیوفته. بطور مثال شما میتونی بری و مایکروسافت آفیس 2 گیگابایتی را در سیستمی که کمودو روش نصبه, نصب کنی. در هنگام نصب کمودو حتی به شما 1 پیغام هم نشون نمیده و انگام نه انگار که سیستم شما توسط کمودو محافظت شده و اگر هم نشون بده اخطار قرمز رنگ که تو چشم بزنه و داد بزنه که من رو بلاک کن نشون نمیده, بلکه پیغامهاش حداکثر میتونه در حد این باشه که آیا اجازه وصل شدن به اینترنت رو بهش بدم یا خیر.

اما در عوض شما در این تست دیدید که با اجرا کردن یک فایل 50 کیلوبایتی دو سه تا پیغام قرمز رنگ دریافت میکردید. خب اگر این پیغامها رو هم نشون نده همونطور که گفتم چطوری به شما بفهمونه که سیستم در خطره؟
مسئله دیگه این است که این تست با تنظیمات پیشفرض انجام شده. در حالی که شما میتونید تنظیمات کمودو را تمام اتوماتیک بکنید تا خودش هر چیزی را که صلاح دونست بلاک کنه و هر چیزی که خواست آزاد بزاره و اجرا بشه. اما دلیل اینکه تنظیمات کمودو و حتی نورتون در این تست بصورت پیشفرض گذاشته شده در توضیحات مربوط به تست اشاره شده و امیدوارم که اون رو خونده باشید.

در کل نمیشه که تمام نرم افزار های امنیتی از یک شیوۀ پیغام دادن به کاربران استفاده کنند. یکی شیوه بلاک کردن اتوماتیک رو در پیش میگیره, یکی دوست داره به کاربر اعلام کنه تا کاربران خودشون تصمیم بگیرند که کدام فایل پاک بشه و چه چیزی پاک نشه و یکی هم دوست داره از جفتش استفاده کنه. به همین دلیله که ما الان آنتی ویروسها و برنامه های امنیتی متفاوتی رو دور و برمون داریم چون سلیقه ها و نیاز هامون هم با هم متفاوته. الان شما از کمودو خوشت نیومد چون به قول شما به کاربری که نمیدونه این پیغامها یعنی چی نشون دادن همچین پیغامهایی ممکنه گیج کننده باشه و درست هم میگید. اما فکر نمیکنید که بعضی ها فقط و صرفا به خاطر همین پیغامهای گیج کننده هستند که به سمت Comodo, Outpost و یا HIPS های دیگه کشیده میشند؟

اگر کار اصلی یک بسته امنیتی محافظت از سیستم باشه پس باید بتونه از هر شیوه و راهی که میتونه ازش محافظت کنه تا فایل های مخرب نتونند به سیستم آسیبی برسونند. حالا من از شما یک سوال میپرسم... آیا وقتی یک شخص غریبه زنگ خونۀ شما رو میزنه, شما چشماتون رو میبندید و میرید در رو باز میکنید و میگید بفرما تو؟ آیا سعی نمیکنید اول بدونید این شخص غریبه کیه و چی میخواد؟ اگر شخص غریبه بخواد بزور داخل بشه چی.. آیا شما سعی نمیکنید به خاطر محافظت از خانواده تون از هر اقدام و هر وسیله ای استفاده کنید تا نزارید داخل بشه؟

قاعدتا همۀ ما جواب این سوال ها رو میدونیم و خوب هم میدونیم که هر کسی باشه چه رفتاری رو از خودش نشون میده. حالا خودتون رو بزارید جای یک نرم افزار امنیتی که میخواد از سیستم دفاع کنه.شخص غریبه همان ویروس و یا تروجان ناشناخته است. آیا بسته امنیتی نباید پیغامی را برای ویروسها و تروجانهای ناشناخته نشون بده و چشمشو ببنده و بزاره وارد سیستم بشه؟ که چی.. که کاربر فکر کنه فلان نرم افزار کمتر گیر میده چون پیغام کمتری داره.

موفق باشید عزیز. :11:

100 درصد ادم هایی که دوروره من هستن و نزدیک به 98 درصدشون هم تحصیل کرده رشته های مهندسی هستند عمرا نمی تونن تنظیمات انتی ویروس رو انجام بدن ... همیشه گیرن ، حتی یه اقایی رو میشناسم تو وزارت ارتباطات ، کارشناسی امور کامپیوتره ، عمرا عقلش به این چیزا نمی رسه ، .... ولی در کل میشه گفت کومودو یه انتی ویروس و فایروال خیلی قدرتمنده ( با توجه به تست ها ) ( من هم هنوز قسمت نشده این انتی ویروس رو نصب کنم( بدلیل کمبود وقت ) ولی امشب 100 درصد میرم تو کارش )
بدون شک تو این تست کومودو تمام ویروس هارو فهمید ...
راستی اقا مهران ، نظر شما در مورد این تست چیست ؟

soheilsh
28-09-2010, 21:45
خدمت دوستان عرض شود که بنده بعد از 2 روز کار کردن با کومود و سرویس شدن دهنم همین الان این انتی ویروس و فایر وال قدرتمند رو پاک کردم ، واقعا تو این 2 روزه بیچارم کرد ، به هرچی رسید و نرسید گیر داد ، نصف برنامه هامو به جرم ویروس بودن پاک کرد ، نصف سافت ور های شبکه که کلی براشون زحمت کشیدم رو پاک کرد ....
کانفیگ فایروالش هم خیلی ابتدایی هست

S0R3N4
29-09-2010, 03:22
نوروتون چطوره اوضاعش؟
کومودو فایروالش چی؟
الان میخوام این 2 تا رو جیگزین ز.ج نچندان موفق اویرا و اوتپست نصب کنم

outpost
29-09-2010, 08:20
خدمت دوستان عرض شود که بنده بعد از 2 روز کار کردن با کومود و سرویس شدن دهنم همین الان این انتی ویروس و فایر وال قدرتمند رو پاک کردم ، واقعا تو این 2 روزه بیچارم کرد ، به هرچی رسید و نرسید گیر داد ، نصف برنامه هامو به جرم ویروس بودن پاک کرد ، نصف سافت ور های شبکه که کلی براشون زحمت کشیدم رو پاک کرد ....

من به همه پيشنهاد ميكنم اگر با Comodo راحت نيستن(مثل خودم) ، برن و Outpost Firewall Pro نصب كنن.

Outpost پيغامهاي كمتري ميده ، ولي اگر هم ديديد باز پيغامهاش اذيتتون ميكنه ، ميتونيد بريد قسمت Proactive يا Anti-leak و اونو در حالت Low يا Optimal بزاريد.

Outpost با اينكه خيلي قوي هستش ، ولي كاربر پسندتر هستش. توي انجمن Outpost هم در خدمتتون هستم و اگه مشكلي داشتيد ميتونيد بگيد تا كمكتون كنيم.

نوروتون چطوره اوضاعش؟
کومودو فایروالش چی؟

شما با Avira و Outpost چه مشكلي داشتيد ؟!

Avira ديتايس بسيار قوي داره.

Outpost هم Proactive بسيار خوبي داره.

كلا مجموعه اي كه انتخاب كرديد خيلي خوبه و احتياجي به عوض كردنش نيست.

Dr Hannibal
29-09-2010, 08:29
نوروتون چطوره اوضاعش؟
کومودو فایروالش چی؟

feli جان اینطوری سخته که اوضاعش رو گفتن : )

دیتابیس

خب آویرای شما یکی از بهترین آنتی ویروس ها توی شناسایی ویروس از راه بی درد سره.

نورتون هم تکنولوژی سونار3 شو بیرون داده و این چیزی نیست که بشه به خوبی توی تست مشخص کرد.

کمودو هم مثل همیشه بالاترین رتبه رو توی فایروال داشته همه ی زمینه هاش.

outpost هم همان رتبه خوبشو رو حفظ کرده.

بد نیست از outpost به سراغ comodo برید اما اگر دلیل این تغییر فقط قابلیت D + کمودو باشه این رو باید بگم که outpost هم همچین قابلیتی رو داره و جلوگیری از اجرای ویروس رو در اختیار داره اما این کار با تنظیم پیش فرض انجام نمیشه.

اما اگه از پروتکشن اوت پست استفاده میکردید و حالا یک HIPS قوی تر و با امکانات بهتر رو می خواهید comodo بهترین انتخابه.

موفق باشی.

hamsah
29-09-2010, 14:30
بیبنید تو آخرین تست چه کار کرده این G DATA

S0R3N4
29-09-2010, 15:28
بچه ها
این G Data
نسخه ای واسه MAC داره؟؟

14708
29-09-2010, 18:08
من نود 32 دارم اگه لازمه کنارش یه فایروال نصب کنم چی رو پیشنهاد میدید میشه لینکش رو هم بدید ؟

Dr Hannibal
29-09-2010, 18:21
من نود 32 دارم اگه لازمه کنارش یه فایروال نصب کنم چی رو پیشنهاد میدید میشه لینکش رو هم بدید ؟

دقت کنید شما نباید eset smart نصب داشته باشید. فقط باید nod32 باشه. بعضا eset smart رو هم نود32 میگند. پس اگر نود32 دارید بله:

فایروال ساده بدون دردسر outpost

فایروال حرفه ای comodo

موفق باشید.

14708
29-09-2010, 18:23
دقت کنید شما نباید eset smart نصب داشته باشید. فقط باید nod32 باشه. بعضا eset smart رو هم نود32 میگند. پس اگر نود32 دارید بله:

فایروال ساده بدون دردسر outpost

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایروال حرفه ای comodo

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
من eset smat seqerty 4.2 ورژن بیزینس رو دارم ، یعنی نمی تونم نصب کنم ؟

Dr Hannibal
29-09-2010, 18:31
بچه ها
این G Data
نسخه ای واسه MAC داره؟؟

خیر نداره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی گوگل یه سری چیزها به عنوان مک داره اما تایید شده نیست.

موفق باشید

santamove
30-09-2010, 11:33

کاربر عزیز،کوکمودو دارای برترین هوش مصنوعیه،ولی یه کمی تنظیماتش پیچیدست،شما اگر تنظیمات زیر را انجام دهید و این یونیت امنیتی کارش فول اتوماتیک و فول اسمارت میشه و حتی یه پیغامم نمیده:

من خودم یه ساله از کومودو استفاده می کنم،و چیزی بهتر از اون نیست،

برای انتخاب سویتچ امنیتی فایل پی دی اف زیر رو دانلود کنید که آخرین تست موسسه فوق معتبر av است:

درسته از کومودو تست نگرفتند،ولی کاش می گرفتند ،شاید اگر می گرفتند تمامی این کمپانی های با سویتچ های پولی ورشکست می شدن!!!

Dr Hannibal
30-09-2010, 11:41
من eset smat seqerty 4.2 ورژن بیزینس رو دارم ، یعنی نمی تونم نصب کنم ؟

خیر نمیتونید نصب کنید.

فقط شما باید یک گارد فعال چه برای فایروال و چه برای آنتی ویروس داشته باشید.

موفق باشید.

santamove
02-10-2010, 20:52
یک مساله جالبی که برایم پیش آمده این است،که محصولی که چند ساعت پس از لانچش کرک می شود ،چگونه می تواند امنیت ما را تامین کند،چون کراکرها و هکرهایی که توانستند سوئیت های امنیتی را کرک نمایند به راحتی می توانند آن ها را دور بزنند و این قضیه کاملا بر همه روشن است.

یک مساله دیگر این است که اگر خرید لایسنس معتبر برای ما مقدور نیست چرا از محصولات معتبر ولی رایگان استفاده نکنیم؟

شاید بگویید این هایی که رایگان عرضه می شوند کارایی لازم را ندارند،ولی کاملا قضیه برعکس است و این سوئیت های امنیتی رایگان در بسیاری از تست های شرکت های بسیارمعتبری مثل avاز سوئیت های امنیتی غیر رایگان امتیاز بالاتری را کسب نموده اند.

یک بعد قضیه این است که دیگر عذاب وجدان از بابت عدم رعایت قانون کپی رایت و نگرانی از بن شدن و قرار گرفتن در لیست سیاه و گشتن و پیدا نمودن کرک و سریال و آوردن هزار بلا بر روی سوئیت امنیتی خود نیستید و براحتی می توانید آنرا آپدیت کنید و یک عضو رسمی استفاده کننده شوید!

آواست و اویرا و ای وی جی و کومودو از نرم افزارهای امنیتی رایگان هستند

AMIDI1972
04-10-2010, 10:46
آقا یکی بدون تعصب جواب منو بده
من سیستمم مال 7 سال پیشه یعنی رم 512
نود سرعت سیستممو کم نمیکرد ولی ویروسم پیدا نمیکرد
نورتون 360 سرعت اینترنتنو کم میکرد
آویرا و پاندا افتضاح بودن
چه آینترنت سکرتی هست که هم قوی باشه هم سرعت سیستمو هم اینرنتمو کم نکنه؟

sougand1389
04-10-2010, 10:59
دوست گرامی شما میتونید از یک آنتی ویروس سبک و رایگان در کنار یک فایروال قوی استفاده کنید مثل :

آنتی ویروس سبک و قوی : Avast - avira

فایروال قوی » comodo - outpost

راستی چرا آویرا افتضاح بوده ؟

santamove
04-10-2010, 11:01
طبق آخرین بررسی موسسه avدر آگوست2010

در دیتابیس
=============================

g data
avira
avast
bit defender
f-secure
e-scan
symantec
eset
pc tools
trustport
mcafee
panda
avg
kaspersky
microsoft
sophos
norman
k7
trendmicro
kingsoft

در هوش مصنوعی

trustport
g data
kaspersky
microsoft
avira
eset
f-secure
bit defender
e-scan
panda
k7
symantec
avg
sophos
avast
mcafee
norman
trendmicro
pc tools
kingsoft

سبکترین و پرسرعت ترین

panda
kingsoft
norman
symantec
e-scan
eset
avast
microsoft
avira
avg
f-secure
bit defender
pc tools
kaspersky
g data
trendmicro
trustport
k7
sophos
mcafee

اگر سه تست موسسه av را جمع بندی نمائیم:
رتبه اول:آویرا
رتبه دوم:بیت دیفیندیر
رتبه سوم:f-secure
رتبه چهارم:e-scan
رتبه پنجم:eset
رتبه ششم:symantec
رتبه هفتم:آواست

توجه1:مرتب سازی از قویترین به ضعیفترین صورت گرفته است...
توجه2:از سوئیت امنیتی کومودو تستی انجام نگرفته شده است...

نکته1:آنتی ویروس g-data با وجود این که در تست هوش مصنوعی و دیتابیس به ترتیب رتبه2 و 1 را آورد ولی در تست کارایی و سرعت سیزدهم شد!!!
نکته2:آنتی ویروس کاسپراسکای با وجود کسب مقام سوم در هوش مصنوعی ،در تست دیتابیس و کارایی و سرعت به ترتیب رتبه های14 و 14 را بدست آورد!!!
نکته3:تا کنون تنها دو موسسه symantecو eset کرم استاک.س.نت را کاملا موشکافانه بررسی کرده اند.
نکته4:آواست وآویرا و avg و آنتی ویروس مایکروسافت ،آنتی ویروس های کاملا رایگان هستند !
نکته5:اگر سیستم ضعیفتری دارید ،به نتیج تست سرعت و میزان سبکی توجه بیشتری کنید...
نکته6:باهوشترین آنتی ویروس یعنی trustport کاملا در فروم ناشناخته است!!

امیدوارم برایتان مفید واقع شده باشد

منبع:

AMIDI1972
04-10-2010, 12:44
آویرا سرعت سیستمو اینترنتو کم میکنه
نتایج الکیه چون من پاندا نصب کردم دیگه سیستمم بالا نمیامد
تو سرعت فقط نود که البته ضعیفه

santamove
04-10-2010, 13:20
کاربر محترم،موسسهav معتبرترین موسسه تست سوئیت های امنیتی است،که تمامی کمپانی ها اونو قبول دارن و
در ضمن سابقه بد ورژن های گذشته یک آنتی ویروس دلیلی بر بد بودن ورژن های جدید اون نیست،
در panda internet security2011 از موتور کاملا جدیدی استفاده شده و به حق سریع ترین و سبکترینه،ولی مشکلاتی هم داره....
اینم نتایج دقیق:

danialsalehi
04-10-2010, 15:00
آویرا سرعت سیستمو اینترنتو کم میکنه
نتایج الکیه چون من پاندا نصب کردم دیگه سیستمم بالا نمیامد
تو سرعت فقط نود که البته ضعیفه

سلام. منم مثل شما از کامپیوتر قدیمی استفاده میکنم.
رم کامپیوتر من : 256 هست
سی پی یو : 2 گیگاهرتز
کامپیوتر من نیز برای 7.8 سال قبل هست
من برای انتی ویروس از avira personal free 10 استفاده میکنم
برای من نیز سرعت کامپیوتر یکی از مقوله های خیلی مهم بوده.
میتونم بگم به نسبت انتی ویروس های دیگه این انتی ویروس رایگان سرعت سیستم رو پایین نمیاره. و همچنین سرعت اینترنت.
برای فایروال نیز از Outpost pro 7.2 استفاده میکنم
به هر حال راضیم .
ضمن اینکه تستی که خودم رو انتی ویروس های دیگه رو سیستم خودم نیز داشتم این ترکیب خیلی خوب جواب میده

outpost
04-10-2010, 18:25
سبکترین و پرسرعت ترین

panda
kingsoft
norman
symantec
e-scan
eset
avast
microsoft
avira
avg
f-secure
bit defender
pc tools
kaspersky
g data
trendmicro
trustport
k7
sophos
mcafee

البته در جدیدترین تست ، آنتی ویروس Avast بالاترین سرعت اسکن رو داشت.

bjbozorgi
06-10-2010, 12:20
با تشکر از Santamove، ولی من بعد از نگاه کردن به سایت AV-COMPARATIVE متوجه شدم این آمار یه جاهاییش اشتباهه. البته من اینو به حساب ترجمه بد میگذارم.

تو آخرین رده بندی فقط قدرت تشخیص ویروسهای شناخته شده تست شده که به این شرحه :

G data 99.9
Avira , trustport 99.8
mc affee 99.4
Avast , bitdefender 99.3
F-secure,escan ,Panda 99.2
symantic 98.7
Eset 98.6
AVG,Kaspersky 98.3
pc tools 98.1
Microsoft 97.6
sophos 98.6
Norman ,k7 96.6
Terand macro 90.3
kingsoft 80.1

اون چیزی که شما گذاشتید به عنوان دیتا بیس در اول همون False Positive هست. اصلا تستی به عنوان دیتا بیس نداریم.

سرعت اسکن هم تست شده که تقریبا مثل قبله. ولی در نظر داشته باشید که نمودار سرعت کلی همون بالاییست که دوستمون گذاشته.

ضمنا اصلا هوش مصنوعی (Proactive) رو تست نکردن. تست هوش مصنوعی یه تست کلی داره که چند ماه بعد از این تست انجام میشه. به این صورت که دیگه آنتی ویروسها رو چند ماه آپدیت نمی کنند و بعد تست می کنن ببینن چقدر از ویروسهای جدید رو می گیره. اینجوری فقط هوش مصنوعی رو گرفتن ویروسها نقش داره. تو آخرین تست ها هم تا جایی که من می دونم پاندا و تراست پورت اول هستند.

ضمنا تراست پرت یه آنتی ویروس ترکیبی از دو آنتی ویروس دیگست.

مشکلی دارید بگید تا بحث کنیم.

santamove
06-10-2010, 15:50
با تشکر از Santamove، ولی من بعد از نگاه کردن به سایت AV-COMPARATIVE متوجه شدم این آمار یه جاهاییش اشتباهه. البته من اینو به حساب ترجمه بد میگذارم.

تو آخرین رده بندی فقط قدرت تشخیص ویروسهای شناخته شده تست شده که به این شرحه :

G data 99.9
Avira , trustport 99.8
mc affee 99.4
Avast , bitdefender 99.3
F-secure,escan ,Panda 99.2
symantic 98.7
Eset 98.6
AVG,Kaspersky 98.3
pc tools 98.1
Microsoft 97.6
sophos 98.6
Norman ,k7 96.6
Terand macro 90.3
kingsoft 80.1

اون چیزی که شما گذاشتید به عنوان دیتا بیس در اول همون False Positive هست. اصلا تستی به عنوان دیتا بیس نداریم.

سرعت اسکن هم تست شده که تقریبا مثل قبله. ولی در نظر داشته باشید که نمودار سرعت کلی همون بالاییست که دوستمون گذاشته.

ضمنا اصلا هوش مصنوعی (Proactive) رو تست نکردن. تست هوش مصنوعی یه تست کلی داره که چند ماه بعد از این تست انجام میشه. به این صورت که دیگه آنتی ویروسها رو چند ماه آپدیت نمی کنند و بعد تست می کنن ببینن چقدر از ویروسهای جدید رو می گیره. اینجوری فقط هوش مصنوعی رو گرفتن ویروسها نقش داره. تو آخرین تست ها هم تا جایی که من می دونم پاندا و تراست پورت اول هستند.

ضمنا تراست پرت یه آنتی ویروس ترکیبی از دو آنتی ویروس دیگست.

مشکلی دارید بگید تا بحث کنیم.

On-Demand Testیعنی تستی که تمامی نرم افزارهای امنیتی آپدیت میشن و اونوقت بیشتر database مورد تاکید و توجه قرار می گیره تا هوش مصنوعی،به همین خاطر از عنوان دیتابیس استفاده کردم...
البته دو تست فرعی سرعت اسکن و تشخیص مثبت کاذب که من اونارو انعکاس ندادم،نمی دونم شما چه جوری به این نتیجه رسیدید:18:

bjbozorgi
09-10-2010, 15:31
ببینید قبول دارید که سه چیز تست شده یا نه؟ 1- on demand scan
2- false positive
3- scan speed

شما که می گی مورد 2 و 3 رو نذاشتی، پس مورد یک رو گذاشتی. فرض که دیتا بیس همون On demand باشه. خوب اون چیزی که تو AV- COMPARATIVE بود اینه که من گذاشتم. eset 98.6 رو شناخته و تو رده 11 قرار می گیره.

بابا یه بار دیگه شما نیگاه کن. اولین منحنی همون دیتابیس یا on demand هست.

ضمنا، شما هوش مصنوعی رو از کجا آوردید؟ آخرین نمودار هوش مصنوعی اینه:

البته نمودار شما همه چیش درسته بجز این که پاندا در کنار Trustport اول هستند اما شما گذاشتیدش دهم. جایگاه اول با دهم خیلی فرق می کنه ها بخدا.

البته اول با دهم یه 0 فرق داره و من اینو میگذارم به حساب اشتباه لپی نه غرض ورزی.

بهر حال من فکر می کنم اگر قراره خیلی ها بیان و به شما که با زحمت فراوان نمودارها رو ترجمه کردید و گذاشتید اعتماد کنند و تو انتخاب آنتی ویروس از این پست بهره ببرند نباید با یک اشتباه کوچیک گمراه بشند و یا طوری بشه که دیگه به این سایت بی اعتماد بشند.

اگر مجدد نمودار هوش مصنوعی رو نگاه کردید و متوجه این اشتباه شدید لطفا آمار صفحه قبل رو تصحیح کنید.

با تشکر.

AB
15-10-2010, 09:34
سهم هر یک از آنتی ویروس ها در بازار آمریکای شمالی(سپتامبر 2010)

M E H R A N
06-11-2010, 18:09
تست Comodo Internet Security 2011 و Norton Internet Security 2011 در مقابل مخربهای ناشناخته.

این تست توسط گروه و متخصصان matousec انجام شده.

قسمت هایی از توضیحات داده شده در این تست از زبان matousec

وظیفه ای به ما سپرده شد که در آن مقایسه ای را بین Comodo Internet Security 2011 و Norton Internet Security 2011 را در مقابل نمونه های ناشناختۀ مخربها انجام بدیم. از ما درخواست شد که 20 نمونه را که نه در دیتابیس آنتی ویروس کمودو و نه در دیتابیس آنتی ویروس نورتون ثبت شده باشند را پیدا کنیم و بعد از اجرا کردن نمونه ها قدرت دفاعی و محافظتی را که این دو بستۀ امنیتی میتونند از سیستم کاربران داشته باشند را نشون بدیم. نکاتی که برای ما در این تست مهم بود این بود که آیا بعد از اجرا شدن نمونه ها و ریستارت کردن سیستم آیا همچنان مخربها فعال باقی خواهند ماند یا خیر. نکتۀ دوم اینکه آیا این مخربها تونستند قسمت هایی از سیستم را خراب کنند و یا تغییرات مهمی را در آن انجام بدند و آیا میتونند اطلاعاتی را به خارج از سیستم بفرستند.

این تست بر روی Windows 7 Professional نسخۀ 32 بیتی انجام شده. تمام نمونه هایی که در این تست مورد استفاده قرار گرفته نتایج اسکن آنلاینشون ضمیمه شده و کاربران میتونند با کلیک بر روی لینک های گذاشته شده برای هر نمونه نتایج آنرا مشاهده کنند.

گزارش دقیق این تست را میتونید از طریق یکی از لینک های زیر دانلود کنید.

SuffEr
06-11-2010, 18:22
تست Comodo Internet Security 2011 و Norton Internet Security 2011 در مقابل مخربهای ناشناخته.

وظیفه ای به ما سپرده شد که در آن مقایسه ای را بین Comodo Internet Security 2011 و Norton Internet Security 2011 را در مقابل نمونه های ناشناختۀ مخربها انجام بدیم. از ما درخواست شد که 20 نمونه را که نه در دیتابیس آنتی ویروس کمودو و نه در دیتابیس آنتی ویروس نورتون ثبت شده باشند را پیدا کنیم و بعد از اجرا کردن نمونه ها قدرت دفاعی و محافظتی را که این دو بستۀ امنیتی میتونند از سیستم کاربران داشته باشند را نشون بدیم. نکاتی که برای ما در این تست مهم بود این بود که آیا بعد از اجرا شدن نمونه ها و ریستارت کردن سیستم آیا همچنان مخربها فعال باقی خواهند ماند یا خیر. نکتۀ دوم اینکه آیا این مخربها تونستند قسمت هایی از سیستم را خراب کنند و یا تغییرات مهمی را در آن انجام بدند و آیا میتونند اطلاعاتی را به خارج از سیستم بفرستند.

این تست بر روی Windows 7 Professional نسخۀ 32 بیتی انجام شده. تمام نمونه هایی که در این تست مورد استفاده قرار گرفته نتایج اسکن آنلاینشون ضمیمه شده و کاربران میتونند با کلیک بر روی لینک های گذاشته شده برای هر نمونه نتایج آنرا مشاهده کنند.

God Bless Melih

SuffEr
06-11-2010, 19:15
با توجه به sandbox در comodo ، اون 3 تا مورد هم که از زیر دست کمودو در رفته جای بحث و تامل داره!! چجوری ؟!!
یه مورد دیگه اینکه نورتون اصلا لیک نداشته اما کمودو 1 مورد لیک داشته. البته در موارد modification و infection از خجالت دراومده!

helplab
07-11-2010, 09:32

سلام
مهران جان زحمت ترجمش را می تونی بکشی تا ما هم استفاده کنیم.:10:

jax2
07-11-2010, 12:22
سلام
مهران جان زحمت ترجمش را می تونی بکشی تا ما هم استفاده کنیم.:10:

سلام
شما تو مترجم گوگل آدرس صفحه رو بزار تا ترجمه کنه
ترجمش بد نیست ولی آدم متوجه میشه:46:

mehran_286
11-11-2010, 01:28
سلام دوستان

میخواستم اخرین و خلاصه ترین تست ها از 3 انتی ویروس آواست -ناد32-کسپر اسکای رو برام بگزارید

با تشکر

M E H R A N
11-11-2010, 01:43
با توجه به sandbox در comodo ، اون 3 تا مورد هم که از زیر دست کمودو در رفته جای بحث و تامل داره!! چجوری ؟!!
یه مورد دیگه اینکه نورتون اصلا لیک نداشته اما کمودو 1 مورد لیک داشته. البته در موارد modification و infection از خجالت دراومده!

بله درسته, این 3 مورد هم نباید از زیر دستش در میرفت.
اما مسئله ای که هست اینه که در این تست تنها تنظیمی که روی کمودو تغییر دادند این بوده که در قسمت Configuration اون رو از Internet Security بردند روی Proactive Security. و تنظیمات سند باکس و فایروال با حالت Default یعنی پیشفرض تست شده. در قسمت سند باکس قسمتی وجود داره به اسم ...

Automatically detect installer and run them outside the sandbox

این قسمت هم تیکش باید برداشته بشه و همچنین فایروال هم بر روی حالت Custom Policy باید گذاشته بشه. کلا تنظیماتی رو که در تاپیک کمودو بعنوان بهترین تنظیمات توضیح دادم باید روی کمودو انجام بشه تا بشه نهایت استفاده رو ازش کرد :46:

Dr Hannibal
11-11-2010, 11:36
سلام دوستان

میخواستم اخرین و خلاصه ترین تست ها از 3 انتی ویروس آواست -ناد32-کسپر اسکای رو برام بگزارید

با تشکر

توی این پست از 3 جهت به طور کلی و خلاصه آنتی ویروس ها با هم مقایسه شدن.

چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب انتخاب کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

M E H R A N
11-11-2010, 20:39
بهترین آنتی ویروسها از دید PC Magazine

در این تست آنتی ویروسها از لحاظ مختلف مانند کارایی, ساده بودن و یا یوزر فرندلی بودن, قدرت بلاک و پاک کنندگی مخربها و غیره با هم مقایسه شدند و PC Magazine مثل بقیۀ تست ها نمودار و درصدی را کشیدند و اون رو در سایتشون قرار دادند.

لینک اصلی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب اینجاست که برای تست بعضی از نرم افزار های امنیتی از نسخه های Internet Security استفاده کرده و برای بعضی های دیگه فقط نسخۀ Antivirus اونها رو بکار برده. مثلا اگر در این تست نسخۀ Kaspersky Internet Security استفاده میشد حتما میتونست مخربهای بیشتری را بلاک کنه چون Application Control و لایه های محافظتی دیگه فقط در نسخۀ Internet Security وجود دارند پس یعنی HIPS در اینجا کلا وجود نداره. و همچنین میشه Comodo Antivirus را مثال زد که بجاش میتونستند از Comodo Internet Security استفاده کنند. هر چند که فقط آنتی ویروس کمودو در همین تست تونسته امتیاز کلی 9.2 را بعنوان بهترین آنتی ویروس از لحاظ مقابله با مخربها بدست بیاره اما مسئله اینه که اگر از Comodo Internet Security استفاده میشد چی؟ :46:

لازمه این نکته را هم اشاره کنم که برای بعضی آنتی ویروسها فرقی نمیکنه که کدام نسخه شون در این تست مورد استفاده قرار گرفته. مثلا آنتی ویروس Bitdefender با BitDefender Internet Security فرقی نمیکنه چون Behavior Blocker و Heurisitc B-HAV در هر دو نسخه وجود داره و فرق بینشون نیست و یا آنتی ویروس F-Secure با نسخۀ F-Secure Internet Security فرقی نمیکنه چون در هر دو نسخه DeepGuard وجود داره.

به هر حال این تست را هم گفتم برای دوستانی که علاقمند به نمودار هستند قرار بدم :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

M E H R A N
12-11-2010, 08:53
خب بعد از کمی گشتن بالاخره نسخۀ Internet Security را هم برای بعضی آنتی ویروسها پیدا کردم و نتایج کمی تغییر کرد. همچنین در نمودار قبلی خبری از Avast و Avira نبود اما در این یکی اونها هم هستند. :46:

pasargadd
15-11-2010, 00:56
کسپرسکی که انقدر طرفدار داره چرا زیاد جالب عمل نکرده؟

Dr Hannibal
16-11-2010, 11:34
کسپرسکی که انقدر طرفدار داره چرا زیاد جالب عمل نکرده؟

طرفدار های کسپرسکی به خاطر دیتابیس کسپرسکی ازش طرفداری نمیکنند. تست بالا فقط دیتابیس هست.

موفق باشید

cao-cao
16-11-2010, 12:55
طرفدار های کسپرسکی به خاطر دیتابیس کسپرسکی ازش طرفداری نمیکنند. تست بالا فقط دیتابیس هست.

موفق باشید

تست جامع تری هم موجود هست؟

Dr Hannibal
16-11-2010, 13:02
تست جامع تری هم موجود هست؟

در همین تاپیک به صفحات قبل مراجعه کنید تست های زیادی هست.

اما خلاصه و در یک جا : در لینک زیر:

چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب انتخاب کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

مستان386
30-11-2010, 15:50
باسلام
آيا كسي Webroot Internet Security Essentials 2011 رو سيستمش نصب كرده كه از تجاربش ما هم استفاده كنيم ؟ اگر بله چند سوال
1- آيا سيستم رو سنگين نمي كنه ؟
2- براحتي آپديت مي شه؟
3- كشور سازندش و ارائه دهنده لايسنس كجاست و آيا ايران رو تحريم نكرده؟
4- قدرتش در برابر تهديده ها (ويروس- اسپي وار - مالوار- تروجان و ...) چگونه است در واقع پيش قدم بودن توي پست قبلي به چه معناست؟
در ضمن دورانتاش براي سه كامپيوتر و يك سال لايسنس قيمت 80 هزار تومان توي سايتش زده بود آيا كسي از اين نسخه استفاده كرده؟

مستان386
30-11-2010, 16:22
پيرو پست قبلي:
قابل توضيحه كه Webroot Internet Security Essentials 2011 در تست هاي جديد سال جاري جزء سه رتبه اول بوده
مي تونيد مقايسه ها رو توي دو پست قبلي آقا مهران بينيد.

مستان386
01-12-2010, 17:54
كسي نيست تجربه عملي در مورد Webroot Internet Security Essentials 2011 داشته باشه
اگه هست لطفا فورا راهنمايي بفرماييد چون براي خريد اون مي خوام تصميم بگيرم

lol_1029
04-12-2010, 18:55
من پارسال سیستمم به یه ویروس خفن الوده شده بود که حتا با ارتیشن بندی هم حل نمیشد ...جالبه حتی نمی زاشت ویندوز نصب بشه و وسط کپی فایلها اررور میداد....حتی ااگه نورتون گست ایمیج رو برمیگردوندم اجازه نصب انتی ویروس نمیداد....ناچار بودم روی اون یکی سیستمم نصب کنم ازش ایمیج بگیرم بریزم روی این یکی.....خلاصه همه ویروس کشها رو امتحان کردم....ولی جواب نداد دست اخر بعد یک ماه بیت دیفاندر رو نصب کردم....اسکن کرد وهیچی پیدا نکرد.....بعد اعلام کرد باید یک سری فایل رو برای انالیز بفرسته به لابراتوارشون............فرداش ابدیت کردم بلافاصله ویروس رو گرفت و سیستم ریست شد و پاک اومد بالا.............

mo.mo
12-12-2010, 18:38
یه سایت معتبر برای مقایسه ی آنتی ویروس ها میخواستم.
لطفا یه کمکی بکننین

amir.7
12-12-2010, 19:23
سلام

دوست عزیز یکی از معتبرترین و شاید معتبرترین سایت تست آنتی ویروسها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .

helplab
19-12-2010, 08:04
جدید ترین تست AV-Comparatives

یکی از دوستان زحمت بکشن این تست را ترجمه بکنند.

در این آزمایش تمام مشخصه های محصول مورد بررسی قرار می گیرد.

Whole Product Dynamic Tests

hofman1970
29-12-2010, 16:51
من میگم کاسپر .اگر CPU بالای 5400 ,و هارد 300 G داری همین ورژن KASPERSKY INTERNET SECURITY 11.0.2.556
من چند روز پیش بدون هیچ علتی موقع بالا آمدن ویندوز صفحه سیاه آمد.(WINDOWS 7 ) ویندوز را دو بار REPAIR کردم ولی شک داشتم از کمدو تا آویرا نتونستند کاری کنند.همین ریختم این ویروس را شناسائی کرد.WIN 32.LOCKER و بعد کاسپر قرمز شد و گفت ریستارت کن. و بعد ویندوز درست شد . البته ورژن جدید آپدیت شدش تو این سایت هست که آپدیتش حجم کمی داره.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

كسي نيست تجربه عملي در مورد Webroot Internet Security Essentials 2011 داشته باشه
اگه هست لطفا فورا راهنمايي بفرماييد چون براي خريد اون مي خوام تصميم بگيرم
بدرد نمی خوره . من 1 ساعت ریختم بعد پشیمان شدم . ویروس USB را نمیشناسه. فقط کاسپر 2011

jahandownload
29-12-2010, 20:36
می خواشتم ببینم چه آ>تی ویروسی دوستان برای یک سیستم قدیمی پیشنهاد می کنند

arman486
29-12-2010, 20:44
سلام
دوستان لطف ميكنيد بگيد فرق anti virus با internet secutity ‌درچيه
چون avg هر 2 تاي اينها رو براي دانلود گذاشته نميدونم كدام را بايد دانلود كنم و فرق هر كدام با آنيكي چيه و كدام بهتره

Karkas20
29-12-2010, 20:49
سلام
دوستان لطف ميكنيد بگيد فرق anti virus با internet secutity ‌درچيه
چون avg هر 2 تاي اينها رو براي دانلود گذاشته نميدونم كدام را بايد دانلود كنم و فرق هر كدام با آنيكي چيه و كدام بهتره

سلام.
دوست عزیز اگر از نت استفاده میکنید بهتر است از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید.

چون اینترنت سکیوریتی ترکیبی از انتی ویروس و فایروال و چند گزینه کمکی است.
اینترنت سکیوریتی فایروالش برای جلوگیری از -- شدن
و دزدیدن اطلاعات
و اینکه شما متوجه بشید چه برنامه هایی الان به اینترنت وصل هستن
وایا این برنامه ها مطمئن هستن یا یک تروجان دانلودر است که دارد تروجان هایی را دانلود یا
مخرب یا اسپای وری که دارد اطلاعات شما را به
شخص سازنده ویروس ارسال میکند
که فایروال برای جلوگیری از این عمل ساخته شده.

موفق و پیروز باشید.

noisymind
29-12-2010, 22:46
آقا لطفا یکی از مدیران این پست اول رو آپدیت کنه. تاریخش مال 2009 هست.

Karkas20
29-12-2010, 22:53
آقا لطفا یکی از مدیران این پست اول رو آپدیت کنه. تاریخش مال 2009 هست.
سلام دوست عزیز.

دوستان اخرین نتیجه تست ها را در صفحه
اخر این تایپیک قرار میدهند.

موفق باشید.

mohsen_1363
08-01-2011, 18:57
g data مدتیه داره خوب نتیجه میگیره
ظاهرا باید از کسپر کوچ کنیم به یه انتی ویروس دیگه

Karkas20
08-01-2011, 19:00
درود.

این نتیجه جدید شرکت av-comparatives هستش.

.به نقل قول از کاربر (santamove) گرامی و عزیز.

که همه ی لایه های انتی ویروس ها در این تست مورد برسی قرار گرفته.(یعنی تمامی سوئیت ها با تمامی امکاناتشون مورد تست قرار می گیرن!!!)

LadyS
08-01-2011, 19:05
من دو سه ماهه که اومدم به سمت MalwareByte بسیار بسیار عــالی کـار میکنه ، مخصوصاً من که اگر رایانم ویروسی بشه کار پایان نامم از بین میره ؛ من همچنان MalwareByte رو پیشنهاد میکنم ، البته به عنوان یک مکمل در کنار ESET SS

mohsen_1363
08-01-2011, 19:15
من دو سه ماهه که اومدم به سمت MalwareByte بسیار بسیار عــالی کـار میکنه ، مخصوصاً من که اگر رایانم ویروسی بشه کار پایان نامم از بین میره ؛ من همچنان MalwareByte رو پیشنهاد میکنم ، البته به عنوان یک مکمل در کنار ESET SS
به عنوان مکمل بله چیز خوبیه ، فقط مواظب باش کی ندی و پروتکشنش رو فعال نکنی
البته نود رو بهتره عوض کنی
یه مدته یه ویروس قدیمی که فایل ها رو هیدون و فریز میکردو به فایل سیستمی تبدیل میکرد جدیدا با یه نوع پیشرفته تر که کلی شورتکات
از مای داکیومنت میسازه همه جا پر شده
تمام سیستم های دانشگاه ما نود اپدیت وصله و همشون هم این ویروس دارن ونود هم از پسش بر نمیاد

santamove
13-01-2011, 17:00

Alli13
24-01-2011, 17:56

دوست عزیز من یه سوال دارم:
با این تفاسیر و این مقایسه بهترین آنتی ویروس کدوم میشه؟(خودم حدس میزنم که باید بخش Whole Product Dynamic رو ملاک قرار بدم درسته؟)

hosein002
27-01-2011, 22:33
avg امتحان کنید پشیمون نمیشید قیمتشم خوبه یکساله 18000 تمن

shahabprince
30-01-2011, 21:52
سلام.
اینم تستهای جدید av-test:

موفق باشید

Amir Hossein
02-02-2011, 00:24
سلام
انقدر از کومودو تعریف کردن
که یواش یواش میخوام کاسپرو ول کنم
کسی نیست با مدرک بگه کدوم بهتره!!!

danialsalehi
02-02-2011, 17:26
سلام

اویرا بهتره :31:

shahabprince
02-02-2011, 17:35
سلام

سلام.
اگه مدرک میخوای که تستهای شرکتهای مختلف هست و کاملا مشخص هست که چه انتی ویروسی نسبت به بقیه برتری داره.ولی کومودو تو هیچ یک از این تست ها شرکت نکرده به غیر از این تست جدیدی که خودم اول همین صفحه گذاشتم.تو این تست کاملا مشخص هست که کومودو عملکردی متوسط رو به ضعیف داشته که با تعریفهایی که دوستان میکنند در تناقض است.انتخاب با خودتونه.
با تشکر

hosein002
02-02-2011, 18:16
سلام.
دوست عزیز اگر از نت استفاده میکنید بهتر است از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید.

چون اینترنت سکیوریتی ترکیبی از انتی ویروس و فایروال و چند گزینه کمکی است.
اینترنت سکیوریتی فایروالش برای جلوگیری از -- شدن
و دزدیدن اطلاعات
و اینکه شما متوجه بشید چه برنامه هایی الان به اینترنت وصل هستن
وایا این برنامه ها مطمئن هستن یا یک تروجان دانلودر است که دارد تروجان هایی را دانلود یا
مخرب یا اسپای وری که دارد اطلاعات شما را به
شخص سازنده ویروس ارسال میکند
که فایروال برای جلوگیری از این عمل ساخته شده.

موفق و پیروز باشید.
دوست عزیز منم با تمامی گفته های شما موافقم

hosein002
02-02-2011, 18:46
سلام
به نظر من تستها رو بریز دور از تجربه خودت استفاده کن هر وقت ویندوز نصب کردی یه انتی ویروس رو بیشتر تست نکن انیستال کردن انتی ویروس سیستم رو داغون میکنه من از avg استفاده میکنم خیلی راضیم قبلا از کاسپر نود یا اویرا استفاده میکردم ولی از avg بیشتر راضیم

picher_s
12-02-2011, 09:23
درود قبلا هم این بحث رو کردم.

دوستان به نظر من آنتی ویروسی خوبه که تو چندین ساله متوالی خوب عمل کرده باشه و همیشه تونسته باشه تو بهترین قسمت نمودار خودش رو نگه داره.

من نمودار چند ساله بیشتر آنتی را با توجه به اطلاعات داده شده AV-Comparatives کشیدم حالا خودتون با توجه به نمودار ها تصمیم گیری کنید.

امیدوارم کمکتون کنه.

Dr Hannibal
16-02-2011, 18:42
آخرین جدول ارزیابی آنتی ویروس ها در سال 2010 توسط سایت معتبر AV-Comparatives

jojonice
16-02-2011, 21:58
سلام
لطفا بگید کار این آنتی ویروس norton چطوره چون میگن تمام ویروس ها را پیدا میکنه یعنی اگر هم جدید باشه قسمت sonar میتونه ویروس را شناسائی کنه آیا این آنتی ویروس کارش خوب است چون چندیدن آنتی ویروس را دارم تست کردم و حالا در مورد این اطلاعاتی اگر دارید بگید که کارش چطوره
ممنون
خداحافظ

Dr Hannibal
16-02-2011, 23:51
سلام
لطفا بگید کار این آنتی ویروس norton چطوره چون میگن تمام ویروس ها را پیدا میکنه یعنی اگر هم جدید باشه قسمت sonar میتونه ویروس را شناسائی کنه آیا این آنتی ویروس کارش خوب است چون چندیدن آنتی ویروس را دارم تست کردم و حالا در مورد این اطلاعاتی اگر دارید بگید که کارش چطوره
ممنون
خداحافظ

توی تاپیک دانلود ویروس ها دوستان فعالیت کامل سونار رو گذاشتند . همیشه جواب نمیده اما اغلب خوبه. یک سر بزنید و بخونید به جوابتون میرسید.

jolan57
17-02-2011, 01:09
سلام
ممنون
خداحافظ

اکثر حملات خطرناک به پروسس های ویندوز را نورتون بلاک میکنه در مورد سونار هم تجربه ی شخصی من این است که شرط اصلی برای اینکه سونار به خوبی حملات رو دفع کنه اتصال به اینترنت است,البته در حالت افلاین هم سونار میتواند ویروس های جدید را شناسایی کند ولی برای عملکرد بهتر باید انلاین بود

kaivanika
17-02-2011, 01:37
اگه کاربر متوسطی هستی و زیاد تو دنیای اینترنت نمی چرخی و با ویروس بازی نمیکنی نود اسمارت سیکرتی

اگر حرفه ای هستی به ترتیب زیر
کمودو اینترنت سیکرتی - جی دیتا - کاسپر اسکای

amir.7
17-02-2011, 01:51
سلام دوستان

یه سئوال دارم که کمی هم عامیانه هستش اما برای اینکه شکم برطرف بشه میپرسم

در زمانی که ما چند آنتی روی سیستم داریم و میخوایم که یکی از اونها ریل تایم باشه اگه همه رو از استارت آپ ویندوز خاموش کنیم یعنی

اینکه دیگه اونها روی پردازشها تاثیری ندارن ، چون خود من الان جی دیتا رو بصورت ریل تایم دارم و آویرا و اوست رو بصورت غیرفعال اما

وقتی به تسک منیجر ویندوز میرم و در سربرگ Processes یه مورد فعاله به این نام Avest service و جالب هم اینه که غیر فعال نمیشه ،

حالا میخوام بدونم که این مورد چیه و چیکار میکنه ؟

ممنون

kaivanika
17-02-2011, 05:32
سلام امیر جان مسیر run\msconfig رو برو از اونجا تیک فعالیتش رو بردار :46:

Dr Hannibal
17-02-2011, 07:00
سلام دوستان

یه سئوال دارم که کمی هم عامیانه هستش اما برای اینکه شکم برطرف بشه میپرسم

در زمانی که ما چند آنتی روی سیستم داریم و میخوایم که یکی از اونها ریل تایم باشه اگه همه رو از استارت آپ ویندوز خاموش کنیم یعنی

اینکه دیگه اونها روی پردازشها تاثیری ندارن ، چون خود من الان جی دیتا رو بصورت ریل تایم دارم و آویرا و اوست رو بصورت غیرفعال اما

وقتی به تسک منیجر ویندوز میرم و در سربرگ Processes یه مورد فعاله به این نام Avest service و جالب هم اینه که غیر فعال نمیشه ،

ممنون

امیر جان اینکه استارت اپ باشه یا نباشه زیاد مهم نیست ، مهم اینه که شما گارد آویرا رو نصب نکرده باشید . اگه گارد آویرا نصب نباشه اصلا کاری به پردازش نداره. فقط اون چند مگی که خود برنامه هست توی رم میاد که فعالیتی نمیکنه و استارت اپ هم برداشته میشه.

برای تنظیم استارت هم از خود ویندوز استفاده نکنید دوست خوبمون مهران قبلا گفتند بهتره با برنامه های بهینه ساز مثل ccleaner این کار انجام بشه.

موفق باشی

*Batman*
17-02-2011, 10:28

با سلام.
سرویس آنتی ویروسِ غیرفعال در حالت آماده به کار هست تا شما یه اسکن دستی رو در زمان دلخواه شروع کنید.
بعضی از آنتی ویروسها هم سرویسهای آپدیت و پشتیبانی آنلاین(به صورت جداگانه) دارن که همواره فعال هستند.

AMIR.KIK
25-02-2011, 15:48
سلام من میخوام یه آنتی ویروس خوب نصب کنم که سرعن دانلود رو پایین نیاره؟؟؟چون بیشتر با دانلود سرو کار دارم .
الان آویرا رو نصب دارم از این بهتر کدام آنتی ویروسه؟

jolan57
25-02-2011, 16:17
سلام من میخوام یه آنتی ویروس خوب نصب کنم که سرعن دانلود رو پایین نیاره؟؟؟چون بیشتر با دانلود سرو کار دارم .
الان آویرا رو نصب دارم از این بهتر کدام آنتی ویروسه؟

همین آوبرا یکی از بهترین آنتی ویروس های سال 2010 طبق تست های AV-comparatives است,برای کاهش سرعت اینترنت شما وب گارد را غیرفعال و از DNS Server نورتون یا کلیرکلود استفاده کنید

AMIR.KIK
25-02-2011, 16:36
همین آوبرا یکی از بهترین آنتی ویروس های سال 2010 طبق تست های AV-comparatives است,برای کاهش سرعت اینترنت شما وب گارد را غیرفعال و از DNS Server نورتون یا کلیرکلود استفاده کنید

من از نسخه رایگان آویرا استفاده میکنم یا اون یکی نسخا هاش فرقی هم داره؟

jolan57
25-02-2011, 16:55
من از نسخه رایگان آویرا استفاده میکنم یا اون یکی نسخا هاش فرقی هم داره؟

نسخه ی رایگان وب گارد نداره که بخواد سرعت اینترنت شما رو کاهش بده,:31:
احتمالا مشکل اینترنت شما از جای دیگریست

AMIR.KIK
25-02-2011, 17:06
نسخه ی رایگان وب گارد نداره که بخواد سرعت اینترنت شما رو کاهش بده,:31:
احتمالا مشکل اینترنت شما از جای دیگریست
من نگفتم که نسخه رایگانش سرعت اینترنتمو پایین اورده.گفتم چه فرقی با اون یکی نسخه هاش داره خوب میخوندی متوجه میشدی.حالا کدام نسخه آویرا رو نصب کنم؟؟؟

jolan57
25-02-2011, 17:15
من نگفتم که نسخه رایگانش سرعت اینترنتمو پایین اورده.گفتم چه فرقی با اون یکی نسخه هاش داره خوب میخوندی متوجه میشدی.حالا کدام نسخه آویرا رو نصب کنم؟؟؟

نسخه ی کامل آویرا,آویرا پرمیوم سکوریتی است

imanpod
26-02-2011, 00:52
البته شاید قبلا دوستان این پست رو گذاشته باشن . حوصله ی خوندن کل 147 صفحه رو نداشتم .:20:
در ضمن به ترتیب حروف الفبا هست .

antiware
27-02-2011, 17:18
سلام
بغیر از سایت av-comparatives.org سا یت دیگری نیست؟

imanpod
27-02-2011, 23:26
سلام
بغیر از سایت av-comparatives.org سا یت دیگری نیست؟
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته تو دومی باید عضو باشی . تستی که تو دو تا پست بالاتر گذاشتم مال avtest هست .

jolan57
10-03-2011, 19:55
این نتایج نظرسنجی ای است که سایت Av-Compratives از کاربرانش با این عنوان گرفته است
شما علاقه دارید کدام یک از سویئت های امنیتی را در تست های ما ببینید

نکته ی جالب درصد بالای کمودو در این نظرسجی است و جواب Av-Compratives در مورد کمودو و مالواربایتس

مثل اینکه قراره کمودو در تست های on demand شرکت کنه

*hamedkhatar*
18-03-2011, 16:15
سلام
من هنوز با انواع تستها زیاد آشنایی ندارم
یکی لطف کنه اینها رو دونه دونه برای توضیح بده
ممنون

wordship
18-03-2011, 17:01
سلام
من هنوز با انواع تستها زیاد آشنایی ندارم
یکی لطف کنه اینها رو دونه دونه برای توضیح بده
ممنون

:

Hi5
23-03-2011, 11:36
سلام.

من آنتی ویروس Eset Smart Security 4 رو دارم و با اینترنت هم زیاد سروکار دارم و می دونم eset هم ایرادات زیادی داره !
میخواستم بدونم بهترین مکمل براش چیه؟

با سپاس...

Dr Hannibal
04-04-2011, 19:27
سلام.

من آنتی ویروس Eset Smart Security 4 رو دارم و با اینترنت هم زیاد سروکار دارم و می دونم eset هم ایرادات زیادی داره !
میخواستم بدونم بهترین مکمل براش چیه؟

با سپاس...

موارد مناسب انجا مطرح شده

بحث و تبادل نظر در رابطه با مکمل های آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

pedram_ashena
11-04-2011, 12:53
shed شيد آنتي ويروس مثلا ايراني چطوريه؟ كسي تا حالا تست كرده؟ تبليغاتش كه به نظر بلوف مياد

shahabprince
13-04-2011, 12:30
نتایج تست اولیه تست شناسایی ماه فوریه موسسه معتبر av-compertives در سال 2011 منتشر شد چیزی در نتایج امده امار اشتباهات بالای نود32 است

دوستان به لینک زیر بروید دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید av-compertives On-demand detection of malware year 2011 february
1-Gdata 99.8%
2-trustport 99.2%
3-Avast 98.4%
4-Pand, f-secure 98.1%
5-Qihoo 97.9%
6-Bitdefender 97.6%
7-Avira , Eset nod32 97.5
8-Escan 97.4%
9-Kaspersky 97.0%
10-Mafee 96.8%
11-Microsoft 95.8%
12-Symantic 95.5%
13-Trend mIcro 94.4%
14-Sobhos 94.1%
15-Pc tools 92.8%
16-AVG 91.4%
17-Werboot 85.5%
18-K7 84.4%

Fals positive
1-mc afee 0
2-microsoft 1
3-Bitdefender ,escan,fsecure 3
4-sophos 4
5-Avira 9
6-pc tools 6
7-symantic 11
8-kaspersky trustport 12
9-k7 14
10- avg 15
11-Gdata ,panda 18
12-avast 19
13-Eset 20
14= werboot 22
15-qihoo 104
16-trend micro 290

Speed scan
1-Avast 16.2
2-panda 13.2
3-k7 12.1

shahabprince
21-04-2011, 12:13
سلام.
اینم از تستهای جدید av-test روی ویندوز 7 :

hamid090
26-04-2011, 10:14

با توجه به نتایج این 2تا سایت "تراست پورت" گزینه ی مناسبی به نظر میرسه.:46:

shahabprince
28-04-2011, 11:16
G]

با توجه به نتایج این 2تا سایت "تراست پورت" گزینه ی مناسبی به نظر میرسه.:46:

دوست عزیز فقط نمیشه به یک تست اونم تو اولین ماه سال 2011 اعتماد کرد.
بذار یه 2 تا تست دیگه انجام بشه بعد انتی ویروسهای خوب خودشون رو نشون میدن.

mehdisp
25-05-2011, 18:14
دیگه سایت مرجعی واسه مقایسه آنتی ویروس ها نیست ؟ :18:خیلی عجیبه!!!:18:

jolan57
25-05-2011, 19:05
سلام
نتایج تست هوش مصنوعی آنتی ویروس ها در برابر مخرب های ناشناخته در ماه می 2011 منتشر شد

و نتایج False positive در این تست

همچنین آنتی ویروس های Avast,AVG,Symantic,K7,McAfee,Trend Micro,Webort,PC Tools در این تست شرکت نکردند
نتیجه کلی:

newsoft
25-05-2011, 20:56
دیگه سایت مرجعی واسه مقایسه آنتی ویروس ها نیست ؟ :18:خیلی عجیبه!!!:18:
سلام
این سایت هم هست که مال کشور روسیه هست.

کلا نمیشه همیشه گفت کدوم آنتی ویروس بهتر از بقیه است.
بخصوص از نظر شناسایی معمولی و متکی به دیتا بیس.چونکه تو این نوع شناسایی معمولا هرچی تعداد آزمایشگاههای ویروس یابی یه شرکت بیشتر و فعال تر باشن احتمالا درصد شناسایی اون هم بالا خواهد رفت.
ظمن اینکه خود کاربرا هم تو این زمینه نقش دارن و هرچه تعداد کاربران یه برنامه ویروس یاب بیشتر باشه تعداد گزارش فایلهای مخرب برای همون شرکت امنیتی هم بیشتر خواهد بود.

در کنار این مطالب موقعیت جغرافیایی شرکت اصلی هم تو این زمینه اثر گزاره.
برای مثال نرم افزار ویروس یابی که تو آمریکای شمالی هست احتمالا تو زمینه کشف و شناسایی ویروسهای اون منطقه کارایی و عملکرد بهتری نسبت به یه برنامه ی ویروس یاب تهیه شده تو منطقه آسیا خواهد داشت.
چون هم تعداد آزمایشگاه بیشتر و هم تعداد کاربران بیشتری به نسبت تو همون منطقه خواهد داشت.

ولی از نظر شناسایی مبتنی بر هوش مصنوعی صد در صد سطح علمی و فنی هر شرکت میتونه متفاوت باشه.

cao-cao
25-05-2011, 22:36
یه سوالی دوستان
انتی ویروسهای و اینترنت سکیوریتیهاییی که به صورت تریال 30 روزه هستن تمام قدرتشسون کار بردیه؟
از همه امکککاناتشون استفاده میشه؟

*hamedkhatar*
25-05-2011, 22:39
سلام
نتایج تست هوش مصنوعی آنتی ویروس ها در برابر مخرب های ناشناخته در ماه می 2011 منتشر شد

و نتایج False positive در این تست

همچنین آنتی ویروس های Avast,AVG,Symantic,K7,McAfee,Trend Micro,Webort,PC Tools در این تست شرکت نکردند
نتیجه کلی:

کسی علتش رو میدونه که چرا یه سری آنتی ویروسها تو این تست شرکت نکردند؟

jolan57
25-05-2011, 23:09
کسی علتش رو میدونه که چرا یه سری آنتی ویروسها تو این تست شرکت نکردند؟

حامد جان شما گزارش سایت رو دانلود کنید آخر صفحه 4 دلیل رو گفته

*hamedkhatar*
25-05-2011, 23:45
حامد جان شما گزارش سایت رو دانلود کنید آخر صفحه 4 دلیل رو گفته

ممنون
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟

jolan57
26-05-2011, 00:18
ممنون
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟

به طور خلاصه نوشته که بعضی از شرکت های آنتی ویروس تصمیم گرفته اند در این تست شرکت نکنند از نظر آنها تمامی قابلیت های محصولاتشان مثل کلود اسکنر یا ارتباط با سرور در این تست استفاده نمیشه و تست ها در حالت افلاین انجام میشه و آنها هم تصمیم گرفتن در این تست شرکت نکنند
اگر تست های صفحه ی اول همین تاپیک رو ببینید رو ببینید مک آفی در حالت اتصال به اینترنت 98 درصد شناسایی داشته در حالی که در حالت افلاین فقط 92 درصد شناسایی داشته
نورتون نیز در حالت انلاین شناسایی بهتری دارد همچنین ترند میکرو با کلود اسکنش شناسایی بیشتری دارد تا بدون آن و بقیه نیز به همین ترتیب.
در آخر متن هم گفته اگر چه کلود و بقیه تکنولوژی ها جز لایه های حفاظتی اضافی محسوب میشوند ولی نمیتوانند جایگزین فن آوری پایه شوند
امیدوارم درست متوجه شده باشم

amin750
28-05-2011, 13:41
سلام دوستان
یه آنتی ویروس خوب میخاستم مخصوص 7 ،32 و 64 بیتی که هم شناسایی و قدرت بالایی داشته باشه.
الان Nod32 v4 نصبه.
خودم نظرم کاسپره!!
لطفا راهنمایی کنید کدوم ورژنش رو دانلود کنم(کدوم از همه بهتره)
میگن ورژن های جدیدش سرعت کامپیوتر رو خیلی پایین میاره!!!!

AlexanderMahone
28-05-2011, 18:51
سلام دوستان
یه آنتی ویروس خوب میخاستم مخصوص 7 ،32 و 64 بیتی که هم شناسایی و قدرت بالایی داشته باشه.
الان Nod32 v4 نصبه.
خودم نظرم کاسپره!!
لطفا راهنمایی کنید کدوم ورژنش رو دانلود کنم(کدوم از همه بهتره)
میگن ورژن های جدیدش سرعت کامپیوتر رو خیلی پایین میاره!!!!
کاسپر خوبه
من نورتون و بیت دفندر رو پیشنهاد میکنم
ترند میکرو هم سبک و قدرتمند و عالیه

Majid66_7
15-06-2011, 18:08
منم نورتون دارم ولی بهتر از اینم هست

ashkantomcat2
15-06-2011, 21:14
اقا کسپر پیشنهاد میشه با آواست.
کسپر خیلی عالیه.حتی کوچکترین عملیات هارو اسکن میکند.
الان نسخه نهایی 2012 هم اومده.به نظر من این رو نصب کنید دیگه مشکلی با ویروس نخواهید داشت.
فقط باید از CPU و RAM مایه بزارید.

S0R3N4
20-06-2011, 01:20
بچه ها
اینترنت سکوریتی نود32 سبک تر و سریع تره یا نورتون؟؟؟
رو سیستم ضعیف کدوم پیشنهاد میشه؟

AlexanderMahone
20-06-2011, 14:36
بچه ها
اینترنت سکوریتی نود32 سبک تر و سریع تره یا نورتون؟؟؟
رو سیستم ضعیف کدوم پیشنهاد میشه؟
نورتون روی سیستمی با رم 512 به بالا جواب میده توی کمتر از 1دقیقه نصب میشه سرعتشم در بعضی مواقع مثل موقع شناسایی مخرب حتی از نود هم بیشتره ضمنا قدرتش و گاردش از نود بالاتره هر کدوم رو به مدت یک ماه تست کن تا متوجه بشی ضمنا نود رو زیاد توصیه نمیکنم به بخشاورژانسسیستم های آلوده سر بزنی میبینی که 80 تا95% الودگی کاربرا مال اونهایی هست که نود 32 داشتن و بروز هم بودن :11:
حالا دیگه با خودته من که چند ساله استفاده میکنم واقعا راضی هستم چه از عملکرد چه از ساپورت

S0R3N4
20-06-2011, 15:04
اینترنت سکوریتیش خوبه؟؟؟میخوام نصب کنم...
لایسنس پیدا میشه براش؟؟؟
پاندا هم قوی بود آنتی ویروسش ولی خود خرس سنگین بود...
نود هم میدونم آشغاله!!به نظرم در بین آنتی ویروس های مشهور چرت ترین کارایی رو داره ولی خب چون شنیده بودم سبکه گفتم
آواست چطوره اینترنت سکوریتیش؟؟؟

mohrd
24-06-2011, 00:27
سلام.
دوستان Avira AntiVir Personal - Free Antivirus چطوره؟ چون رایگان کیفیت پایینی نداره؟

AlexanderMahone
24-06-2011, 22:10
اینترنت سکوریتیش خوبه؟؟؟میخوام نصب کنم...
لایسنس پیدا میشه براش؟؟؟
پاندا هم قوی بود آنتی ویروسش ولی خود خرس سنگین بود...
نود هم میدونم آشغاله!!به نظرم در بین آنتی ویروس های مشهور چرت ترین کارایی رو داره ولی خب چون شنیده بودم سبکه گفتم
آواست چطوره اینترنت سکوریتیش؟؟؟
جواب اولی:حرف نداره نصبش کن
جواب دومی:هم لایسنس و هم ریستر توی تایپیک سایمنتک براش گذاشته میشه و اگر از ریستر استفاده کنی دیگه نمیخواد دنبال لایسنس بگردی
پاندا خوبه اما یکم سنگینه که توی نسخه 2012 احتمالا سبکتر و قوی تر شده
نود که درسته فقط بخاطر سبک بودن و اپدیت شدن همه براش تبلیغ میکنن اما جزیه شوخی امنیتی چیز دیگه ای نمیتونم در موردش بگم
اواست هم حرف نداره البته اول نورتون
اواست سبکه جذابه کلود داره دیتکشن خوبی داره هوش مصنوعی قابل قبولی رو داره -راحت اپدیت میشه.
اما اونم باید تست کنی که ببینی با نورتون راحت تری یا اواست

hosein002
25-06-2011, 21:47
دوستان سلام
من رو سیستمم avg اورژینال دارم یه سیستم دیگه دارم میبندم میخوام از انتی ویروس رایگان استفاده کنم دوستان چی پیشنهاد میدید که خوب باشه و بشه ابدیتش کرد

AlexanderMahone
25-06-2011, 22:48
دوستان سلام
من رو سیستمم avg اورژینال دارم یه سیستم دیگه دارم میبندم میخوام از انتی ویروس رایگان استفاده کنم دوستان چی پیشنهاد میدید که خوب باشه و بشه ابدیتش کرد
اواست-پاندا کلود-مکافی ویروس اسکن

S0R3N4
26-06-2011, 11:29
سایمنتک نصب کردم
شدیدا من رو غافل گیر کرد
خیلی خوشحالم که الان سایمنتک دارم.مرسی الکس جان

AlexanderMahone
26-06-2011, 14:04
سایمنتک نصب کردم
شدیدا من رو غافل گیر کرد
خیلی خوشحالم که الان سایمنتک دارم.مرسی الکس جان
ممنون منم خیلی خوشحالم که شما یکی از قدرتمند ترین برند هارو برای حفاظت از خودتون توی دنیای مجازی انتخاب کردید:7:

S0R3N4
27-06-2011, 01:26
حالا قدرت شناساییش هم بالا هست؟؟؟
فایروالش رو که اصلا حس نمیکنم وجودش رو
آنتی ویروسشم که بی سروصداست!!!
از سونارم که خبری نیس...
جریان چیه؟؟
چرا اینقدر ساکته؟؟

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

راستی
این pulse update چیه؟؟

ben_2000
27-06-2011, 01:30
ببخشید میشه تاپیک -- کردن یاهو رو بزاین

ben_2000
27-06-2011, 01:30
ببخشید میشه تاپیک -- کردن یاهو مسنجر رو بزاین

babelirani
27-06-2011, 02:01
سلام
من نمیدونم چرا خیلی ها فکر میکند چون نود32 سبک هست پس حتما" انتی ویروس ضعیفیه ولی من مدت هاست از نود32 استفاده میکنم و پشیمونم اصلا" نیستم

AlexanderMahone
27-06-2011, 02:21
حالا قدرت شناساییش هم بالا هست؟؟؟
فایروالش رو که اصلا حس نمیکنم وجودش رو
آنتی ویروسشم که بی سروصداست!!!
از سونارم که خبری نیس...
جریان چیه؟؟
چرا اینقدر ساکته؟؟

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

راستی
این pulse update چیه؟؟
قدرت شناسایی در حالت افلاین 90 و انلاین با سونار 100% میشه
فایروالش به صورت هوشمند از روی دیتابیس مخصوص فایروالش برنامه ها و دسترسی هارو چک میکنه و در صورت بروز حمله در کادر کوچی بالای ساعت بهتون هشدار میده و زمانی که هشدار رو باز کرده و بخونید ای پیکامپیوتر حمله کننده رو هم بهتون نشون میده از بابت قدرت فایروال خیالت راحت تاحالا من مشکلیبرام پیش نیومده
بعد ازاپدیت و فول اسکن اگر ویروسی پیدا بشه مطمئن باش با یه اخطار ساده ویروس رو نابود میکنه بازم اسوده خیالباش چون مشکلی نداره
سونا هم شما زمانی که انلاین هستی اگر فایل مشکوکی رو پیدا کنه توییه چشم به هم زدن اون رو شناسایی میکنه و بعد دخل اون ویروس اومده سونار نورتون با سیستم سونار توی زیردریایی های نظامی یکی هست کارشون
نورتون همون جور که قبل از نصب گفتم کاری باهات نداره زمانی که مشکلی به وجود بیاد یه اخطار بهت میده و خودش اون مشکل رو توی یه چشم به هم زدن بر طرف میکنه
پالس اپدیت قابلیت دوم اپدیت نورتونه که هر 5تا 15 دقیقه اپدیت های مهم رو سریع دانلود میکنه که همون ویروسهای تازه شناسایی شده هستند برعکس لایو اپدیت که اپدیت های کل بخش هارو دانلود میکنه