ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

hamilton
13-10-2009, 09:04
با سلام
یه سوال برام پیش آمد در تستها به نام شرکت اشاره شده است،میتوان اینطور نتیجه گرفت که محصولات مختلف شرکتها از دید کلی تفاوت زیادی ندارند یا اینکه بهترین محصول مورد ارزیابی قرار میگیرد؟

هم به نام شركتها اشاره شده و هم تقريبا آخرين نسخه منتشر شده در زمان انجام تستها مورد استفاده قرار گرفته كه ورژن مورد استفاده نيز در ابتداي تست به آن اشاره كرده ام.

afshar202
13-10-2009, 16:37
هم به نام شركتها اشاره شده و هم تقريبا آخرين نسخه منتشر شده در زمان انجام تستها مورد استفاده قرار گرفته كه ورژن مورد استفاده نيز در ابتداي تست به آن اشاره كرده ام.
با سلام
منظور تفاوت بين نسخه هاي اينترنت سكيوريتي با آنتي ويروس است
با تشكر

hamilton
14-10-2009, 08:33
با سلام
منظور تفاوت بين نسخه هاي اينترنت سكيوريتي با آنتي ويروس است
با تشكر

اينترنت سكيوريتي نيز متشكل از آنتي ويروس شركت مربوطه هست بهمراه يكسري ابزارهاي مكمل امنيتي.اگر از اينترنت سكيوريتي شركتهاي مربوطه استفاده ميكنيد نتايج تستهاي اعلام شده در مورد آنتي ويروس آنها نيز صادقه و هيچ فرقي نميكنه.

kases
14-10-2009, 17:30
hamilton به نظر من میزان شناسایی اینترنت سکیوریتی ها بیشتر از انتی ویروسهاست اگه در تست ها از بد افزارها به صورت اجرا شده استفاده شود میبینیم که اینترنت سکوریتی ها بهتر عمل میکنن در ضمن من سوالی داشتم چرا انتی ویروس کسپرسکی هوش مصنوعی بسیار ضعیفی در مقابل انتی ویروسهایی مثل اویرا و.. . داره ؟

hamilton
15-10-2009, 09:44
hamilton به نظر من میزان شناسایی اینترنت سکیوریتی ها بیشتر از انتی ویروسهاست اگه در تست ها از بد افزارها به صورت اجرا شده استفاده شود میبینیم که اینترنت سکوریتی ها بهتر عمل میکنن در ضمن من سوالی داشتم چرا انتی ویروس کسپرسکی هوش مصنوعی بسیار ضعیفی در مقابل انتی ویروسهایی مثل اویرا و.. . داره ؟

در خصوص مطلبي كه شما اشاره كرديد نميشه با اطمينان پاسخ داد.چرا كه تستهاي مجزايي بر روي اينترنت سكيوريتيها انجام نشده است.از طرف ديگه هسته اصلي آزمايشات صورت گرفته بر روي آنتي ويروسها ميباشه.اينترنت سكيوريتي هم چيزي نيست غير از همون آنتي ويروس بهمراه يكسري ابزارهاي مكمل دفاعي مانند فايروال و آنتي اسپم.
هوش مصنوعي كاسپر بر اساس نتايج تستهاي صفحه قبل كه خدمت دوستان معرفي كردم نسبت به Avira اصلا پايين نيست.بلكه اين Avira ميباشه كه وقتي با حداكثر تنظيمات هوش مصنوعي تست ميشه ميزان خطاي مثبت يا False Positive آن بالا ميره و متاسفانه مقدار آن Many ميباشه و يكي از دلايل كسب رتبه Advanced هم همين مورد ميباشه ولي كاسپر با تنظيم حاكثري هوش مصنوعي بازهم ميزان خطاي مثبت آن در حد few بوده و خطاي كمتري نسبت به Avira داشته.

aliyou
17-10-2009, 17:29
با سلام
من می خوام یه آنتی ویروس ارجینال بخرم بین nod32 , bitdefender, kasper2010 مرددم لطفا راهنماییم کنید که کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟

Mr.Vahid
17-10-2009, 20:50
با سلام
من می خوام یه آنتی ویروس ارجینال بخرم بین nod32 , bitdefender, kasper2010 مرددم لطفا راهنماییم کنید که کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟

بابا این همه انتی ویروس رایگان خوب واسه چی می خوای پولتو دور بریزی

avast-avira-avg-Microsoft Security Essentials

اگر هم خواستی بخری به نظر من nod32

mehran_286
29-10-2009, 13:26
سلام دوستان
یه تجربه ی کوچیک هستش که من دارم میخوام بگم همه استفاده کنند

الان بیشتری ها بین ناد32 و کسپر گیر کرده اند ( شرکت هایی دیگر طرفداران خاص خود را دارند )

ناد 32 انتی ویروسی سبک هستش و اگر اپدیت نشه انگار هیچی رویه سیستم نصب نیست و بعضی از ویروس ها رو نمیشناسه

ناد32 یه وقتی های پروس cpu رو خیلی بالا میبره ولی کسپر رو من تا حالا ندیدم حتی موقع اسکن

ولی کسپر انتی ویروس محکمی هستش نسخه های 10 اون یه کم سنگینه و اگر اپدیت نشه از کار نمی افته

اما چون تو ایران همه از بیشتر مردم از سیستم های ضعیف استفاده می کنند بنابراین ناد32 رو به کسپر ترجیح می دهند

من از اولین نسخه های ناد32 و کسپر استفاده کردم به خاطر همین این ها رو گفتم

hamilton
29-10-2009, 13:35
با كمال احترام به نظرات دوستان
خواهشمندم دوستان عزيز نظرات شخصي خودشون را مطرح نكنند.اين تاپيك سعي شده بصورت تخصصي به مقايسه آنتي ويروسها بپردازه اونهم بر اساس نتايج تستهاي معتبر.خوشحال خواهيم شد كه نتايج تستهاي تخصصي انجام شده توسط دوستان در اين تاپيك قرار داده بشه.

s-b
30-10-2009, 19:18
دوستان من 3 ساله از ناد استفاده میکنم و هروز آپدیتش میکنم ولی تو این ماه دوبار سیستم ویروسی شده و ناد حتی نتونسته شناساییش کنه به نظر شما کدوم یک از آنتی ویروسهای زیر رو استفاده کنم
avg
avast
Avira
kaspersky
bitdefender

حجم آپدیت و کم نکردن سرعت کامپیوتر برام خیلی مهمه
ممنون

hamilton
30-10-2009, 20:45
دوستان من 3 ساله از ناد استفاده میکنم و هروز آپدیتش میکنم ولی تو این ماه دوبار سیستم ویروسی شده و ناد حتی نتونسته شناساییش کنه به نظر شما کدوم یک از آنتی ویروسهای زیر رو استفاده کنم
avg
avast
Avira
kaspersky
bitdefender

حجم آپدیت و کم نکردن سرعت کامپیوتر برام خیلی مهمه
ممنون

بر اساس نتايج تستهايي كه اخيرا منتشر شده تمام آنتي ويروسهايي كه اشاره كرده ايد جزء محصولات خوب و قابل اعتماد ميباشند.ولي از نظر سبك بودن و مصرف كمتر منابع سيستم عموما رتبه اول به آنتي ويروس Avira اختصاص داره.

s-b
30-10-2009, 21:13
بر اساس نتايج تستهايي كه اخيرا منتشر شده تمام آنتي ويروسهايي كه اشاره كرده ايد جزء محصولات خوب و قابل اعتماد ميباشند.ولي از نظر سبك بودن و مصرف كمتر منابع سيستم عموما رتبه اول به آنتي ويروس Avira اختصاص داره.
نسخه حرفه ایش راحت آپدیت میشه؟؟
حجم آپدیتش از بقیه کمتره یا نه؟؟
با تشکر

hamilton
30-10-2009, 21:25
نسخه حرفه ایش راحت آپدیت میشه؟؟
حجم آپدیتش از بقیه کمتره یا نه؟؟
با تشکر

اگر مشكل سريال نباشه راحت آپديت ميشه.در پست اول تاپيك اختصاصي Avira لينك دريافت سريال 3 ماهه قرار داده ام.حجم آپديت اوليه ممكنه قدري زياد باشه اما اگر هر روز مرتب آپديت بشه حجم آپديت بسيار كم خواهد بود.

Ghasem.M
31-10-2009, 15:01
سلام
یه آنتی ویروس خوب و سبک برای ویندوز 7 می خواستم. من از eset استفاده می کردم ولی می خوام ببینم کدوم آنتی ویروس برای 7 بهتر عمل می کنه و تو سرعت سیستم هم تاثیر نداره.

helplab
02-11-2009, 22:45
سلام بر اساتید
عزیزان همانطور که اطلاع دارید یا ندارید!!!! موسسه ‏av-‎comparatives‏ آزمایشات جدیدی در مورد آنتی ویروسها انجام ‏داده است که قدرت پاک کنندگی آنها را مورد ارزیابی قرار داده که ‏در آن با کمال تعجب آنتی ویروس ماکروسافت رتبه بالای به دست ‏آورده است. و....!!!!!!!!!!‏
در صورتی که در آزمایش اخیر ‏AV.Test‏ این نتیجه برعکس ‏بود!!!!‏
از عزیزان درخواست دارم درصورت امکان یک ترجمه اجمالی از ‏این آزمایش در این بخش قرار دهند .‏
:10:پیشاپیش از مترجم کمال تشکر را دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ADVANCED+‎
eScan
Symantec
Microsoft
F-Secure
Kaspersky
Bitdefender
ADVANCED
ESET
Sophos
AVG
McAfee
Avast
AVIRA
Trustport
STANDARD
Norman
G DATA
TESTED
Kingsoft

dariushiraz
02-11-2009, 23:14
بهترین آنتی ویروسها طبقه بندی شدند یک موسسه مستقل آزمایش و رده بندی آنتی ویروسها طبقه بندی سال 2009 خود را در خصوص عملکرد شش آنتی ویروس برتر منتشر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه مستقل AV-Comparatives بین اول تا 15 سپتامبر 16 آنتی ویروس مطرح را بر روی رایانه های مجهز به سیستم عامل "ویندوز ایکس پی سرویس پک- 3" آزمایش کرد و توانایی این نرم افزارها را بر روی حذف برنامه های مخرب از رایانه های آلوده شده مورد ارزیابی قرار داد. رایانه های مورد آزمایش به 50 برنامه مخربی که در مدت 12 ماه اخیر بیشترین آسیب را به کاربران دنیا زده بودند آلوده شدند.
نتایج این تحقیقات نشان داد که آنتی ویروس رایگان مایکروسافت با عنوان Microsoft Security Essentials بهترین آنتی ویروس است.
براساس گزارش آرس تکنیکا، در این طبقه بندی آنتی ویروسهای ای- اسکن، سیمانتک، مایکروسافت، اف- سکور، کسپراسکای و بیت دیفندر در رتبه "خیلی خوب"، برنامه های ای- ست، سوفوس، ای. وی. جی، مک- آفی، اویرا و تراست پورت در رتبه "خوب"، نرم افزارهای نورمن و جی- دیتا در رتبه "استاندارد" طبقه بندی شدند.

امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.

payam_x62
06-11-2009, 22:40
سلام دوستان
اگه میشه یه کمکی به من بکنید من یه انتی ویروس trend micro internet security که وقتی لپ تاپ و خریدم روش بود خیلی هم ازش رازی بودم اما یک سالش تموم شد حالا هم واسه renew کردن credit میخواد که من ندارم به من یه َanti virus بتونم دانلود کنم و در عین حال سریع هم باشه؟

hamilton
07-11-2009, 13:16
سلام دوستان
اگه میشه یه کمکی به من بکنید من یه انتی ویروس trend micro internet security که وقتی لپ تاپ و خریدم روش بود خیلی هم ازش رازی بودم اما یک سالش تموم شد حالا هم واسه renew کردن credit میخواد که من ندارم به من یه َanti virus بتونم دانلود کنم و در عین حال سریع هم باشه؟

دوست عزيز محصولي كه شما بهش اشاره كرديد داراي تاپيك اختصاصي خودش ميباشه.در آن تاپيك مساله خود را همراه با ذكر نسخه مربوطه مطرح نماييد:

تاپيك اختصاصی Trend Micro PC-cillin در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arashaga
19-11-2009, 17:36
اين مايكروسافت كه براي آپديت هاي ويندوزش وليديشن مي خواد، اونوقت مياد يه آنتي ويروس رايگان توپ بيرون ميده؟!؟!
يكمي.... يكمي كه چه عرض كنم! خيلي مشكوك ميزنه!!

Arashdn
19-11-2009, 22:08
سلام
بره لپ ناپ با مشخصات زیر یه آنتی ویروس میخوام که اصلا سیسنم کند نشه (ویندوز 7 نسخه 64 بیتی)
CPU : T9600 2.8GHz 1066fsb cach6
Ram : 4 GB bus1066
ممنون

hamilton
19-11-2009, 22:26
سلام
بره لپ ناپ با مشخصات زیر یه آنتی ویروس میخوام که اصلا سیسنم کند نشه (ویندوز 7 نسخه 64 بیتی)
CPU : T9600 2.8GHz 1066fsb cach6
Ram : 4 GB bus1066
ممنون

سبك ترين آنتي ويروس كه منابع سيستم را هم زياد مصرف نميكنه Avira ميباشه.

Arashdn
19-11-2009, 23:35
میخوام امنیتشم خوب باشه
اسمارت سکوریتی با وین 7 سازگاره؟
نصبشو توصیه میکنید؟

hamilton
21-11-2009, 16:12
میخوام امنیتشم خوب باشه
اسمارت سکوریتی با وین 7 سازگاره؟
نصبشو توصیه میکنید؟

بله سازگاره.
در صورت استفاده از نسخه قانوني بله.

mojtaba007
21-11-2009, 17:38
سلام
یه آنتی ویروس خوب و سبک برای ویندوز 7 می خواستم. من از eset استفاده می کردم ولی می خوام ببینم کدوم آنتی ویروس برای 7 بهتر عمل می کنه و تو سرعت سیستم هم تاثیر نداره.

این سوال دوستمون سوال من هم هست
لطفا جواب بدید

hamilton
21-11-2009, 18:33
این سوال دوستمون سوال من هم هست
لطفا جواب بدید

NOD32 و Avira جزء سبك ترين آنتي ويروسها ميباشند.البته نورتون 2010 نيز بسيار نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده.

javady
27-11-2009, 01:33
سلام
آنتی ویروسی میخوام که مشخصات زیر رو داشته اشه از Eset Smart security 4 و kasprsky internet Security استفاده کردم اما خوب میخوام بهترین رو بدونم

من آنتی ویروسی میخوام که:

1- برای لپ تاپ عالی باشه
2- بهترین آنتی ویروس در شناسایی ویروس های جدید از همه طریق بخصوص اینترنت داشته باشه
3- مهمترین مسئله کرک هست-- کرک یا کی آن به راحتی پیدا بشه
4- آپدیت آن هر روز و راحت باشه
5- سرعت سیستم رو خیلی خیلی کم بگیره
6- کار باهاش راحت باشه

من avira رو خیلی خوب میبینم اما باهاش کار نکردم**** کسپرسکی عالیه فقط و فقط مشکل کی دارم باهاش*** eset smart هم خیلی خوبه اما نرم افزار کمی مشکل داره

حالا راهنمایی بفرمایید
مرسی

hamilton
27-11-2009, 08:53
سلام
آنتی ویروسی میخوام که مشخصات زیر رو داشته اشه از Eset Smart security 4 و kasprsky internet Security استفاده کردم اما خوب میخوام بهترین رو بدونم

من آنتی ویروسی میخوام که:

1- برای لپ تاپ عالی باشه
2- بهترین آنتی ویروس در شناسایی ویروس های جدید از همه طریق بخصوص اینترنت داشته باشه
3- مهمترین مسئله کرک هست-- کرک یا کی آن به راحتی پیدا بشه
4- آپدیت آن هر روز و راحت باشه
5- سرعت سیستم رو خیلی خیلی کم بگیره
6- کار باهاش راحت باشه

من avira رو خیلی خوب میبینم اما باهاش کار نکردم**** کسپرسکی عالیه فقط و فقط مشکل کی دارم باهاش*** eset smart هم خیلی خوبه اما نرم افزار کمی مشکل داره

حالا راهنمایی بفرمایید
مرسی

1-براي آنتي ويروسها لپ تاپ يا PC فرقي نميكنه.
2-در مورد بهترين آنتي ويروس ميتونيد از نتايج جديدترين تستها موجود در پست اول همين تاپيك استفاده كنيد.
3-اكثر آنتي ويروسها مساله كرك و سريال را دارند.اما در اين بين محصولاتي مانند NOD32 و كاسپر داراي بيشترين كرك و سريال منتشر شده ميباشند.
4-اكثر آنتي ويروسها آپديت روزانه و سبك دارند.
5-محصولاتي مانند Avira و NOD32 بسيار سبك هستند.
6-با محصولات مختلف بايد كار كنند تا تنظيمات آن دستتون بياد.

night lord
28-11-2009, 23:32
اینو ببینید :

hamilton
29-11-2009, 09:09
اینو ببینید :

اين سايت و نتايج آن هيچ ارزش علمي نداره و فقط از طريق تبليغ فروش درصدي از مبلغ فروش را براي خودش برميداره.نتايج معتبر در پستهاي اول و دوم اين تاپيك قرار داده شده است.

night lord
02-12-2009, 10:59
آقا پس من این gdata رو دانلود کنم؟

hamilton
02-12-2009, 11:37
آقا پس من این gdata رو دانلود کنم؟

GDATA محصول خوبي است كه در تستها نيز نتايج قابل قبولي را كسب كرده است.اين محصول از موتور 2 آنتي ويروس Avast و Bitdefender استفاده ميكند.

Elham_saber
09-12-2009, 12:23
سلام
من AVG Internet security رو دارم،تا سال 2018 هم لایسنسش معتبره،با آپدیتشم هیچ مشکلی ندارم،اما هر کی میرسه یه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنه...:41:
منم زیاد ازین مسائل سر در نمیارم،اینم که تا حالا مشکل جدی رو تو سیستم گزارش نداده!!!
راهی هست که بدون نصب یه آنتی ویروس جدید،یه بار سیستمم چک بشه،تا مطمئن شم سیستمم پاکه؟!!
کلاً برای من که زیاد تو نت هستم، سیستم با 2 گیگ رم
cpu با این مشخصات:
AMD Athlon 2x
2.6 GHz
دو هسته و...
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟

hamilton
09-12-2009, 13:36
سلام
من AVG Internet security رو دارم،تا سال 2018 هم لایسنسش معتبره،با آپدیتشم هیچ مشکلی ندارم،اما هر کی میرسه یه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنه...:41:
منم زیاد ازین مسائل سر در نمیارم،اینم که تا حالا مشکل جدی رو تو سیستم گزارش نداده!!!
راهی هست که بدون نصب یه آنتی ویروس جدید،یه بار سیستمم چک بشه،تا مطمئن شم سیستمم پاکه؟!!
کلاً برای من که زیاد تو نت هستم، سیستم با 2 گیگ رم
cpu با این مشخصات:
AMD Athlon 2x
2.6 GHz
دو هسته و...
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟

اكثر محصولات امنيتي داراي CDهاي Bootable هستند كه ميتونيد آنها را از سايتشون يا با استفاده از راهكار مربو ط به آنها دانلود كرده و سيستم را با اين CD ها راه هاندازي نموده و اسكن كنيد.

Elham_saber
11-12-2009, 12:35
مجدداً سلام من دیروز از سایت کسپر اسکای یه نسخه از Kaspersky Anti-Virus 2010 - Trial version دانلود کردم بعد از اجرا درخواست رییستور داد ولی من ریستور نکردم.
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم میبینم AVG پاک شده!!!مشکل چیه؟!!
منم با سیستم رییستور سیستمو برگردوندم به سه روز پیش،حالا دوباره مجبورم avg رو نصب کنم...؟

hamilton
11-12-2009, 13:35
مجدداً سلام من دیروز از سایت کسپر اسکای یه نسخه از Kaspersky Anti-Virus 2010 - Trial version دانلود کردم بعد از اجرا درخواست رییستور داد ولی من ریستور نکردم.
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم میبینم AVG پاک شده!!!مشکل چیه؟!!
منم با سیستم رییستور سیستمو برگردوندم به سه روز پیش،حالا دوباره مجبورم avg رو نصب کنم...؟

دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.هم كاسپر و هم AVG داراي تاپيك اختصاصي ميباشند.سوال خود را در يكي از اين 2 تاپيك مطرح نماييد.

Arashdn
11-12-2009, 14:43
سلام
من برای لپ تاپ و دسکتاپم نیاز به آنتی ویروس دارم که رو خودش فاایروال و از همه مهم تر اینترنت سکیوریتی هم داشته باشه
هر دو سیستم ویندوز 7 داره نسخه نهایی و 64 بیتی

در هر دو سیستم نه میخوام سیستم خیلی کند بشه و نه آنتی ویروس مسخره ای باشه
به هر فایلی الکی گیر نده و فایل های خطرناک رو شناسایی کنه (فایل های HTMLخطر ناک رو هم شناسایی کنه)
آنتی ویروسی که معرفی میکنید حتما تو لیست زیر باشه

مشخصات لپ تاپ
CPU : Core 2 Duo T9600 2.8GHz
Ram : 4 GB DDR3

مشخصات دسکتاپ
CPU : Intel Core2Quad Q6600 2.4
Ram : 4GB DDR2

ممنون

hamilton
11-12-2009, 20:00
سلام
من برای لپ تاپ و دسکتاپم نیاز به آنتی ویروس دارم که رو خودش فاایروال و از همه مهم تر اینترنت سکیوریتی هم داشته باشه
هر دو سیستم ویندوز 7 داره نسخه نهایی و 64 بیتی

در هر دو سیستم نه میخوام سیستم خیلی کند بشه و نه آنتی ویروس مسخره ای باشه
به هر فایلی الکی گیر نده و فایل های خطرناک رو شناسایی کنه (فایل های HTMLخطر ناک رو هم شناسایی کنه)
آنتی ویروسی که معرفی میکنید حتما تو لیست زیر باشه

مشخصات لپ تاپ
CPU : Core 2 Duo T9600 2.8GHz
Ram : 4 GB DDR3

مشخصات دسکتاپ
CPU : Intel Core2Quad Q6600 2.4
Ram : 4GB DDR2

ممنون

بر اساس نتايج تستها ميتونيد از اينترنت سكيوريتي كاسپر يا نورتون استفاده كنيد.

Arashdn
11-12-2009, 20:13
بر اساس نتايج تستها ميتونيد از اينترنت سكيوريتي كاسپر يا نورتون استفاده كنيد.
حالا کسپر یا نورتون؟
فک کنم نورتون خیلی سنگین میکنه

Shahroozs2
11-12-2009, 20:46
سلام
میخواستم بدونم ca 2010 انتی ویروس خوبی هست یا نه؟

hamilton
11-12-2009, 22:20
حالا کسپر یا نورتون؟
فک کنم نورتون خیلی سنگین میکنه

نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.

سلام
میخواستم بدونم ca 2010 انتی ویروس خوبی هست یا نه؟

خير.محصول خوب و قابل اعتماد و قدرتمندي نيست.بهتره طرفش نريد.

Davood_titan
18-12-2009, 09:56
نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.
کاسپر   خوبه  پس
اگه  بشه  من هم  نصبش کنم 

shahram_vzvz
19-12-2009, 11:11
يك سوال داشتم از دوستاني كه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند

براي Client در شبكه كافي نت چه آنتي ويروسي خوب هست ؟و لطفا اگه مي شه لينك دانلود و آپديت اون رو هم بدين

با تشكر.(منتظر جوابم)

hamilton
19-12-2009, 12:42
يك سوال داشتم از دوستاني كه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند

براي Client در شبكه كافي نت چه آنتي ويروسي خوب هست ؟و لطفا اگه مي شه لينك دانلود و آپديت اون رو هم بدين

با تشكر.(منتظر جوابم)

شما ميتونيد نتايج تستها را در پست اول مشاهده نماييد.اكثر كمپانيها محصولات مختص محيط هاي شبكه نيز دارند كه ميتونيد از آنها استفاده كنيد با اين تفاوت كه كرك و سريال براي آنها موجود نميباشه و بايد خريداري بشن.
در مورد لينك دانلود هم هر محصولي را كه انتخاب كرديد تاپيك اختصاصي داره كه ميتونيد به آن تاپيك مراجعه نماييد.

mohsenpj
22-12-2009, 11:58
سلام
یگذارید من هم تجریه خودم رو بگم
من توی یک شرکت دولتی کار میکنم که امسال اومده و کسپر رو برای شبکه سازمان خریده. و دانشگاهی هم که درس میخونم نود داره.
خودم توی 1 سال اخیر تستهای فراوانی انجام دادم با همه آنتی ویروسها. تقریبا توی کارهایی که ما میکنیم تمام این آنتی ویروسها(منظورم رده های قوی) همشون از لحاظ شناسایی یکجور عمل میکنند. خب حالا باید موارد دیگه یعنی سرعت و سنگین بودن و راحت آپدیت شدن رو بررسی کنیم...
1. کسپر که بسیار سنگین و برای آپدینهاش باید کی داشته باشیم
2. نورتون بسیار سنگین(در حد کسپر) و آپدیتش راحت و کرکهای خوبی داره که نیاز به کی ندارید هیچوقت(این مزبت خوبیه)
3. بیت دفندر نسبتا سبک و آپدیت راحت(ولی حجم آپدیتاش زیاده) و کرک خوبی داره که تا 14000 روز کار میکنه(ار این لجاظ عالیه)
4.اسمارت سکیوریتی نود بسیار سبک و آپدیت نسبتا راحت(بعضی وقتا گیر میده) و کرک خوبی داره که زمان 31 روز ترایالش رو ثابت نگه میداره(ار این لجاظ عالیه)
نکته: تمام این آنتی ویروسها رو خودم تست کردم آخرین ورژن هاشون هستش با بهترین کرکهای موجود در دنیا
ولی الان با توجه مزیتها و معایبشون من خودم نود دارم و بارها و بارها در انواع تستها با کسپر خریداری شده توسط شرکتمون تست کردم و هیچ فرقی در نتایج نداشته(تازه بلکه نود خیلی عملکردش سریعتر از کسپر بوده) و ضمنا بگم که آپدیت با کی و نیز با کرک (کرکها یا زمان ترایال رو زیاد میکنند یا اونو ثابت نگه میدارند) هیچ فرقی نداره...
موفق باشید

hamilton
22-12-2009, 13:12
سلام
یگذارید من هم تجریه خودم رو بگم
من توی یک شرکت دولتی کار میکنم که امسال اومده و کسپر رو برای شبکه سازمان خریده. و دانشگاهی هم که درس میخونم نود داره.
خودم توی 1 سال اخیر تستهای فراوانی انجام دادم با همه آنتی ویروسها. تقریبا توی کارهایی که ما میکنیم تمام این آنتی ویروسها(منظورم رده های قوی) همشون از لحاظ شناسایی یکجور عمل میکنند. خب حالا باید موارد دیگه یعنی سرعت و سنگین بودن و راحت آپدیت شدن رو بررسی کنیم...
1. کسپر که بسیار سنگین و برای آپدینهاش باید کی داشته باشیم
2. نورتون بسیار سنگین(در حد کسپر) و آپدیتش راحت و کرکهای خوبی داره که نیاز به کی ندارید هیچوقت(این مزبت خوبیه)
3. بیت دفندر نسبتا سبک و آپدیت راحت(ولی حجم آپدیتاش زیاده) و کرک خوبی داره که تا 14000 روز کار میکنه(ار این لجاظ عالیه)
4.اسمارت سکیوریتی نود بسیار سبک و آپدیت نسبتا راحت(بعضی وقتا گیر میده) و کرک خوبی داره که زمان 31 روز ترایالش رو ثابت نگه میداره(ار این لجاظ عالیه)
نکته: تمام این آنتی ویروسها رو خودم تست کردم آخرین ورژن هاشون هستش با بهترین کرکهای موجود در دنیا
ولی الان با توجه مزیتها و معایبشون من خودم نود دارم و بارها و بارها در انواع تستها با کسپر خریداری شده توسط شرکتمون تست کردم و هیچ فرقی در نتایج نداشته(تازه بلکه نود خیلی عملکردش سریعتر از کسپر بوده) و ضمنا بگم که آپدیت با کی و نیز با کرک (کرکها یا زمان ترایال رو زیاد میکنند یا اونو ثابت نگه میدارند) هیچ فرقی نداره...
موفق باشید

دوست عزيز ضمن احترام به نتايج و تجربيات شخصي شما.اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي پيرامون تستها ميپردازه و تجربيات شخصي افراد در اين تاپيك قرار داده نميشه.
در مورد تجربيات شما ذكر چند نكته ضروريه:
در مورد سنگيني و سبكي آنتي ويروسها نميشه بوطر قطع اظهار نظر كرد.اين امر تا حدود زيادي به سخت افزار سيستم افراد و نيز تعداد برنامه ها و پروسه هايي كه همراه با لود شدن ويندوز استارت ميشن و نيز عواملي مانند تعداد برنامه هاي نصب شده در سيستم و فضاي پارتيشن اكتيو و....بستگي داره.

ميزان شناسايي بدافزارها توسط محصولات مختلف (آخرين نسخه ها) توسط تستهاي معتبر و توسط موسسات معتبر بصورت دوره اي انجام شده و نتايج آنها در همين تاپيك اعلام شده.نتايج تستها مويد اين مطلب ميباشه كه محصولات مختلف قدرت يكساني در شناسايي بدافزارها نداشته و كاملا در اين زمينه متفاوت عمل ميكنند.اينكه شما مواردي را شخصا تست كرديد بايد نمونه هاي مورد تست شما چه نمونه هايي هستند و شرايط تست به چه صورت بوده و موارد ديگري كه در انجام تستهاي تخصصي مورد استفاده و استاد قرار ميگيرند.

آپديت محصولات امنيتي كه با كرك و نيز با استفاده از سريال يا key قانوني انجام ميشه باهم تفاوت داره كه حداقل اين مورد در محصول NOD32 با ذكر سرورهاي اپديت به اثبات رسيده.

ghafari88
22-12-2009, 13:29
من معتقدم حالا كه توي بازار موجوده آدم لايسنس بخره و استفاده كنه بدون دردسر. من الان 2 ساله كه از كسپر استفاده مي كنم و انصافا خيلي راضيم. مثلا زماني كه ويروس kazmgheyz اومده بود طبق بررسي من اولين آنتي ويروس غير ايراني موجود در بازار بود كه تونست اونو شناسايي كنه و از بين ببره.

kamran.azad
23-12-2009, 19:51
سلام نظرتون درباره avast چیست

hamilton
23-12-2009, 20:00
سلام نظرتون درباره avast چیست

دوست عزيز هر سوالي در مورد محصول Avast داريد در تاپيك اختصاصي اين محصول مطرح نماييد.

Shahroozs2
30-12-2009, 15:57
بلاخره شرکت av-comparatives بهترین انتی ویروس هاای سال را معرفی کرد:
1-norton=gold
2-kaspersky=silver
3-nod32=bronze
برای دیدن کل توضیحات میتوانید از ادرس زیر استفاده کنید

Honradez
06-01-2010, 14:00
سلام.

میخواستم بپرسم برای اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس، از بین ESET و کسپرسکای کدومش امن تره؟ آیا امن تر از این دو تا هم هست؟

با تشکر.

hamilton
06-01-2010, 17:43
سلام.

میخواستم بپرسم برای اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس، از بین ESET و کسپرسکای کدومش امن تره؟ آیا امن تر از این دو تا هم هست؟

با تشکر.

نتايج تستها در مورد آنتي ويروس هر دو محصول منتشر شده.ميتونيد از نتايج تستها استفاده كنيد كه در پست اول موجود ميباشه.ميمونه قدرت فايروالهاي اينترنت سكيوريتي هر دو محصول كه فايروال كاسپر در تستهاي انجام شده نتايج بسيار خوبي را كسب كرده ولي فايروال اينترنت سكيوريتي NOD32 بسيار ضعيف عمل كرده.

Honradez
06-01-2010, 21:05
حالا در کل شما که واردید، کدومشو پیشنهاد میکنید؟

hamilton
06-01-2010, 22:23
حالا در کل شما که واردید، کدومشو پیشنهاد میکنید؟

پيشنهاد من اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.

ghafari88
07-01-2010, 11:11
نه اينكه مال بابام باشه ها ... ! :31: اما منم كاسپر رو پيشنهاد مي كنم چون 2 ساله كه دارم به صورت مستمر ازش استفاده مي كنم و واقعا راضيم ازش ! :8:

پيشنهاد من اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.

Honradez
07-01-2010, 12:11
ممنونم، ولی راستشو بخواین یکی از دوستام میگفت کاسپر یهو ورداشت همه برنامه ها و بازیهای نصب شده‌اش رو پاک کرد! درسته ممکنه به ندرت اتفاق بیفته ولی همون یه دفعه‌ای هم که اتفاق بیفته، فاجعه‌ست!!

و میخواستم نظرتون رو درمورد عیوب ESET و بخصوص نورتون نسبت به کسپرسکای بدونم. (آیا تنها ایراد نورتون، عدم پشتیبانی از P2P هست؟)

راستی، به اطلاعات لینک زیر تا چه حد میشه اعتماد کرد؟

از اینکه جوابمو دادین واقعا ممنونم و برای شما آرزوی تندرستی میکنم. :46:

Ava UK
07-01-2010, 15:02
ممنونم، ولی راستشو بخواین یکی از دوستام میگفت کاسپر یهو ورداشت همه برنامه ها و بازیهای نصب شده‌اش رو پاک کرد! درسته ممکنه به ندرت اتفاق بیفته ولی همون یه دفعه‌ای هم که اتفاق بیفته، فاجعه‌ست!!

و میخواستم نظرتون رو درمورد عیوب ESET و بخصوص نورتون نسبت به کسپرسکای بدونم. (آیا تنها ایراد نورتون، عدم پشتیبانی از P2P هست؟)

راستی، به اطلاعات لینک زیر تا چه حد میشه اعتماد کرد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینکه جوابمو دادین واقعا ممنونم و برای شما آرزوی تندرستی میکنم. :46:

دوست عزیز وقتی فایل های EXE آلوده میشند. اون فایل ها در اصل خراب شدند. در بعضی موارد که به ندرت اتفاق میوفته میشه اون فایل EXE رو توسط آنتی ویروسهای خاصی مانند کسپرسکی, دکتر وب, بیت دفندر و بعضی های دیگه که قدرت سرچ داخل فایل های EXE را دارند ترمیم کرد اما در اکثر مواقع حتی اگر ترمیم هم بشند و ویروس از توشون پاک بشه اون فایل ها دیگه قابل استفاده نخواهند بود. پس وقتی کسپرسکی و یا هر آنتی ویروس دیگه ای هیچ راهی بغیر از پاک کردن فایل رو به شما نداد مطمئن باشید راهی وجود نداره وگرنه گزینه ترمیم را به دوستتون و یا شما میداد.

در مورد P2P هم اینو بگم که هیچ آنتی ویروسی وجود نداره که نتونه از P2P پشتیبانی کنه. چون در تمام آنتی ویروسها رید و رایت در سیستم کنترل میشه. پس وقتی رید و رایت توسط آنتی ویروس اسکن بشه هیچ فرق نمیکنه که شما فایل را از طریق برنامه های P2P مانند UTorrent به سیستم کپی کنید و یا آنرا از طریق فلش مموری داخل سیستم کپی کنید. به هر حال در هر دو صورت فایلی باید رایت بشه و اسکن هم خواهد شد.

عیب ناد32 هم اینه که در شناسایی اسپای ور ها ضعیفه و باید از برنامه های جانبی مانند MalwareBytes Antimalware در کنارش استفاده بشه تا بشه این نقص رو توش جبران کرد.

Honradez
07-01-2010, 17:55
آقا خیلی ممنونم. واقعا که دمت گرم. ایشالله خدا هرچی میخوای بهت بده.

فقط دوستان نورتون 2010 هم آیا نسبت به کسپرسکای عیب و نقصی داره؟

بازهم ممنون.

*Batman*
07-01-2010, 20:32
آقا خیلی ممنونم. واقعا که دمت گرم. ایشالله خدا هرچی میخوای بهت بده.

فقط دوستان نورتون 2010 هم آیا نسبت به کسپرسکای عیب و نقصی داره؟

بازهم ممنون.

سلام.

NIS فایروال ضعیفتری نسبت به KIS داره.

سیستم SONAR در آنتی ویروس نورتون ویروسهای مخرب را به طور اتوماتیک پاک میکنه.
مثلا ممکنه یه فایل کرک را حذف کنه و دیگه قابل بازگشت نباشه.
عملیات پاکسازی بستگی به نوع ویروس داره.بعضی ها قرنطینه میشن و قابل بازگشت (Restore) هستن.
بهتره اینگونه فایلها و برنامه ها را به آنتی ویروس معرفی کنید تا اونا رو اسکن نکنه.
در نتیجه اینم میتونه یه عیب محسوب بشه که آنتی ویروس بدون اجازه شما فایلی رو حذف میکنه.(همراه با گزارش)
شایدم یه مزیت باشه که کاربر را با پیغامهای مکرر کلافه نمیکنه.

Honradez
07-01-2010, 21:04
مرسی بت من. نجاتم دادی!!

پس رفتم که KIS نصب کنم.

Nine
11-01-2010, 01:14
با سلام
گرچه مدتی از اعلام نتیجه بهترین آنتی ویروس سال 2009 توسط av-comparatives می گذرد اما چون اعلام نتایج رو از طرف دوستان ندیدم گفتم هرچند مثل گذشته فرصت توضیح کامل رو ندارم اما حداقل به نتایج اشاره ای داشته باشم
امسال برخلاف سال های قبل فقط نتایج در 2 تست هوش مصنوعی و 2 تست دیتابیس خلاصه نشد و تست های مثل قدرت پاک کنندگی ویروس ها و کم نکردن سرعت سیستم تست محافظت از سیستم در یک آزمایش واقعی با سیستم متصل به اینترنت و تست مبارزه با بدافزار هایی مثل جاسوس افزار ها اضافه شده بود که مجموعا 8 تست رو شامل میشد.
اگر مثل سال های پیش فقط 4 تست مربوط به کشف ویروس رو داشتیم ناد32 بهترین میشد اما با اضافه شدن 4 تست جدید اوضاع کمی فرق کرد.

دیدن نتایج با جزییات

سایر تست ها به صوت تفکیکی

برندگان :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

redstorm88
14-01-2010, 21:50
سلام آنتی ویروس online armor که فایروالش دومین فایروال دنیاست چطوریه؟ میصرفه از آنتی ویروسش که در نسخه ++ داره استفاده کرد؟

capitan black
28-01-2010, 19:53
دوستان به نظرتون AVAST INTERNET SECURITY 5 سبکتر از KIS2010 نیست؟
ایا میشه به AVAST به عنوان یه محصول سبک و قدرتمند اطمینان کرد؟
ایا AVAST قابلیت بک اپ گیری از دیتا بیسش رو داره؟
ممنونم

mamad gonzo
29-01-2010, 20:37
سلام
اقا من ویندوز رو عوض کردم و الان 3 روزه فایلی رو باز نکردم چون سیتمم وحشتناک ویروس داره.
حالا میخوام یه انتی ویروس و فایروال و خلاصه یه چیز کاملو بخرم که دیگه خیالم از همه چیز راحت باشه
اپدیت شدنش هم چون دیال اپ دارم راحت باشه ( البته شاید تا ماه دیگه DSL بخرم)
خلاصه تا حالا 10 تومن پول این سی دی ها و نرم افزار های کرکی و چیزی رو دادم یه چیز پدر مادر دار در سطح زیر خط فقر میخوام:31:
یه چیز که هی زود به زود نخوای پچ وکرک و .. اینا بکنی
خلاصه یه بسته امنیتی توپ این بسته های امنتیی تو پی سی شاپ ( همینجا) چطوره؟

hamilton
30-01-2010, 13:48
دوستان به نظرتون AVAST INTERNET SECURITY 5 سبکتر از KIS2010 نیست؟
ایا میشه به AVAST به عنوان یه محصول سبک و قدرتمند اطمینان کرد؟
ایا AVAST قابلیت بک اپ گیری از دیتا بیسش رو داره؟
ممنونم

در مورد محصول Avast هر سوالي داريد لطفا در تاپيك اختصاصي Avast مطرح نماييد.

سلام
اقا من ویندوز رو عوض کردم و الان 3 روزه فایلی رو باز نکردم چون سیتمم وحشتناک ویروس داره.
حالا میخوام یه انتی ویروس و فایروال و خلاصه یه چیز کاملو بخرم که دیگه خیالم از همه چیز راحت باشه
اپدیت شدنش هم چون دیال اپ دارم راحت باشه ( البته شاید تا ماه دیگه DSL بخرم)
خلاصه تا حالا 10 تومن پول این سی دی ها و نرم افزار های کرکی و چیزی رو دادم یه چیز پدر مادر دار در سطح زیر خط فقر میخوام:31:
یه چیز که هی زود به زود نخوای پچ وکرک و .. اینا بکنی
خلاصه یه بسته امنیتی توپ این بسته های امنتیی تو پی سی شاپ ( همینجا) چطوره؟

با توجه به شرايط شما متاسفانه چنين چيزي شايد پيدا نشه.
از طرف ديگه دوست عزيز اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي مقايسه آنتي ويروسها ميپردازه.

Arashdn
30-01-2010, 19:49
سلام
کدمشون امنیت بهتری دارن
KIS 2010 یا اویرا پرمیوم سکورتی 2010
مشخصات سیستم بالاست
ویندوز 7 هست
ملاک امنیت هست که کدومشون بهتر اینترنت رو سکیور میکنن و پی ام ها رو چک میکنن و فعالیت های مخرب رو زیر نظر دارن

Arashdn
31-01-2010, 20:43
سلام
کدمشون امنیت بهتری دارن
مشخصات سیستم بالاست
ویندوز 7 هست
ملاک امنیت هست که کدومشون بهتر اینترنت رو سکیور میکنن و پی ام ها رو چک میکنن و فعالیت های مخرب رو زیر نظر دارن
کسی نظری نداره؟

kases
01-02-2010, 03:13
این که دیگه معلومه امنیتی که کاسپر ایجاد میکنه هیچ انتی ویروسی نمیتونه ایجاد کنه

hamilton
01-02-2010, 09:06
سلام
کدمشون امنیت بهتری دارن
مشخصات سیستم بالاست
ویندوز 7 هست

کسی نظری نداره؟

شما اگر نگاهي به نتايج تستها كنيد ميتونيد قدرت آنتي ويروس و فايروال هر دو محصول را مشاهده و خودتون براحتي تصميم گيري كنيد.لازم به ذكره كه فايروال اينترنت سكيوريتي كاسپر يكي از قدرتمندتريم فايروالهاست(بر اساس نتايج تستهاي معتبر).

amir.7
19-02-2010, 10:12
با سلام به همه دوستان

یه سئوال و یه درخواست

اول اینکه مقایسه آنتی ویروسها چند بار درسال انجام میشود ، و اگه جدیدا انجام شده ، اساتید محترم لطف بفرمایید توی فروم بزارین .

ممنون از لطفتون

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

omid-p30
19-02-2010, 11:09
با سلام به همه دوستان

یه سئوال و یه درخواست

اول اینکه مقایسه آنتی ویروسها چند بار درسال انجام میشود ، و اگه جدیدا انجام شده ، اساتید محترم لطف بفرمایید توی فروم بزارین .

ممنون از لطفتون

مراحل کاری یکی از معتبرترین مراکز تست رو در پست زیر ببینید :

جدیدترین تست این مرکز هم ماه آینده میلادی منتشر میشه.
نتایج تست سال گذشته هم در پست اول این تاپیک موجود هست.

amir.7
19-02-2010, 23:50
سلام

ممنون از توجه تون ، خواهش میکنم از تمام دوستانی که میتونن ، نتایج تستها رو در ماه آینده توی فروم بذارن  .

اساتید محترم ، ممنون از اینکه با زحماتتون باعث بالا رفتن سطح آگاهی دوستان میشید .

picher_s
22-02-2010, 08:38
Performance(Low-System-Impact) Test

AVIRA با 199 امتیاز در صدر
King Soft با 196 امتیاز دوم
F-Secure با 195 امتیاز سوم شد.

درود من تست کارایی(کمترین سربار) رو ترجمه کردم. دوستان هم اگه تونستن بقیه رو ترجمه کنن.
منبع هم Av-Comparatives هست.

نمیدونم چرا عکسام لود نمیشه!! چکار کنم لود بشن؟!!!

با محصولاتی که در نیمه دسامبر موجود بودن ما این ارزیابی رو انجام دادیم:

avast! Free 5.0
AVG Anti-Virus 9.0
AVIRA AntiVir Premium 9
BitDefender Antivirus 2010
Escan Anti-Virus 10
ESET NOD32 Anti-Virus 4.0
F-Secure Anti-Virus 2010
G DATA AntiVirus 2010

Kingsoft Antivirus 2009+
McAfee VirusScan Plus 2010
Microsoft Security Essentials 1.0
Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.30
Sophos Anti-Virus 9.0
Symantec Norton Anti-Virus 2010
TrustPort Antivirus 2010
Kaspersky Anti-Virus 2010

پس تست انجام شده فقط براساس ورژن های فوق می باشد.
تست های زیر انجام شدن:

File Copying
Archiving / Unarchiving
Encoding / Transcoding
Installing / uninstalling Application
launching Application
Downloading Files
Worldbench Testing Suit

تست ها روی یک سیستم Intel Core 2 Duo E8300 با 2Gb بایت RAM و هارد SATA II انجام گرفتن.
تست کارایی رو ابتدا روی یک Windows XP SP3 که هیچی روش نصب نبود انجام دادیم، سپس آنتی ویروس رو نصب کردیم و دوباره تست ها رو انجام دادیم(البته با تنظیمات پیش فرض شرکت تولید کننده).
ما انواع روشهایی که روی یک فایل انجام میگیره رو شبیه سازی کردیم:
1-کپی انواع فایل از یک جا به جای دیگر
2-ارشیو کردن و استخراج کردن آرشیو
3-Encode و Transcoding منظور از ترنس کدینگ تبدیل MP3 به WAV و MP3 به WMA و AVIبه MPGو برعکس و همچنین فرمت های IPOD می باشید.
4-تبدیل فایلهای DVD به فرمت IPOD می باشد.
5-دانلود فایل از اینترنت
6-اجرا کردن نرم افزار های گوناگون
در تست های قبلی از یک اسکریپت دسته ای برای اتوماتیک کردن کارها استفاده کردیم. این بار ما ازیک نرم افزار اتوماسیون ویندوز برای تکرار کردن فعالیتمان و اندازه گیری زمانها استفاده کردیم.
ما همچنین از یه نرم افزار جانبی دیگه برای تست کارایی، با نامه Worldbench 6 استفاده کردیم. این نرم افزار جهت اندازه گیری تاثیر سیستم هنگام استفاده از دیگر نرم افزارها (نرو و ...)استفاده شد.
زمان بوت سیستم برای ما مهم نبود.

Side Notes And Comments نکته ها و توضیحات جانبی
مولفه on-access/real-time scanner از آنتی ویروس برای محافظت متداوم در مقابل نرم افزار های مخرب ، پروسزش رو در پس زمینه اجرا میکنه تا همه فایلهایی رو که شما بهشون دسترسی پیدا میکنید رو بررسی کنه.
برای مثال on-access Scanner فایلهایی که شما اکنون ازشون می خواهید استفاده کنید رو اسکن میکنه اما Behavior blocker یه روش متفاوتی از محافظت و مانیتور از فایلهاست که هنگام اجرا روی سیستمتون بکار می رود!! پروسز و سرویسی که در پس زمینه استفاده میشن این وظیفه رو بر عهده دارند.
چون آنتی ویروس نیاز به دسترسی در سطح هسته داره تا قبل از بالا اومدن بتونه همه پروسز ها رو برای تشخیص نرم افزار های مخرب و روتکیتها بررسی کنه بهمین خاطره که Startup سیستم طول میکشه.
آنتی ویروس برای این جور بررسی ها نیاز به یک سری از منابع سیستم و دسترسی به یوزرها و ..داره،
که اینکار موجب پایین آوردن زمان پاسخ سیستم میشه!
در این گزارش شما تاثیر آنتی ویروسها رو برروی کارایی سیستم میبینید. توجه داشته باشید این تنها آنتی ویروسها نیستند که کارایی سیستم رو پایین میارن!
A few Common problem observed on some user PCs: - بعضی مشکلاته مشاهده شده کاربران Pc ها
-سخت افزار های قدیمی : سخت افزارها قدیمی اند و آنتی ویروس نمیتونه روی آنها نصب بشه.
1-یک Pc جدید بخرید
2-رم سیستمتون رو اضافه کنید و از ویندوز XP یا 7 استفاده نمایید
3-مطمئن شوید فقط از یه آنتی ویروس با Real-time Protection استفاده می کنید.
-پاک کردن بعضی قسمت های هارد:
1-شما باید حداقل 20% هارد دیسکتون خالی باشه
2-نرم افزار های اضافی رو پاک کنید
3-نرم افزار های اضافی موجود در startup ویندوزتون حذف کنید.
4-اگر خیلی وقته که سیستم عاملتون رو عوض نکردید اونو عوض کنید.
-هاردتون رو یکپارچه سازی (Defragmant)کنید : یک هارد یکپارچه تاثیر بسیار زیادی روی کارایی سیستمتون داره.
-نرم افزار هاتون رو به روز نگه دارید: مثلا آنتی ویروس 2003 مطمئنن کاراییش از یک آنتی ویروس نگارش جدید پایین تره.همچنین ویندوزتون هم به روز نمایید.
-Fingerprinting/optimization : بیشتر نرم افزار آنتی ویروس از تکنولوژی ها متفاوتی برای کاهش کارایی سیستم استفاده میکنن . Fingerprinting یکی از این تکنولوژی هاست که فایلهایی که الان اسکن کرده و در لیست سفیدش می باشن رو دیگه کمتر اسکن میکنه(یا اسکن نمیکنه)! این به طور قابل ملاحظه ای سرعت رو بالا میبره اما کمی ریسک پذیره. ما پیشنهاد میدیم شما از Fully-System Scan استفاده نمایید(که مطمئن شوید فایلهاتون حداقل بدون مخرب اند و در لیست سفید قرار میگیرن ).
-Be Patient : صبور باشید.
یه مقدار کمی وقت اضافه بخاطر آنتی ویروس ارزشش رو داره.

TEST RESULT
این تست ها تاثیر کارایی سیستم رو در مقابل دیگر آنتی ویروسها نشان میدهند.
این گزارش ها فقط شما را راهنمایی میکنن، دلیل نیمشن که شما به طور مفصل به کارشون ببندین! خیلی عامل دیگه هم وجود داره.
ما نتایجمون را به 4 بخش تقسیم میکنیم(fast,Very Fast,Mediocre,Slow).
File Copy
بعضی از آنتی ویروسها با تنضمات پیش فرضشون همه فایلها رو اسکن نمیکنند یا از تکنولوژی Fingerprinting استفاده میکنند که به منظور دست یافتن به سرعت اسکن بالا از اسکن بعضی فایلها
صرف نظر میکنن .
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد به هارد دیگه کپی کردیم

+0% تا +25% Very Fast
+25% تا +50% Fast
+50% تا +100% midiocre
+100% به بالا Slow
بّرای اولین اجرا و اجراهای بعدی تست انجام شده که من اجراهای بعدی رو میزارم(نکته : اگر fingerprinting داشته باشند در اینجا آنتی ویروس ازش استفاده کرده) :

AVAST Very Fast
AVG Fast
Avira Fast
bitDefender VeryFast
eScan Mediocre
Eset Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fast
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Very Fast
Microsoft Very Fast
Norman mediocre
Sophos Fast
Symantec Very Fast
Trustport Very Fast

Archiving and unarchiving
آرشیو ها فایلهایی هستند که اصولا برای حافظه های دیسکی استفاده میشن.
پس زمانی رو که یک فایل آرشیو میشه یا استخراج میشه رو آنتی ویروس تحت تاثیر قرار میده و این برای خیلی از کاربرها نکته مهمیه!
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد روی یک هارد دیگه آرشیو کردیم و دوباره این فایل آرشیو شده رو روی یک هارد سومی از آرشیو استخراج کردیم.

+0% تا +20% Very Fast
+20% تا +40% Fast
+40% تا +80% midiocre
+80% به بالا Slow

AVAST Very Fast
AVG Fast
Avira Very Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fast
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Very Fast
Microsoft VeryFast
Norman Very Fast
Sophos Very Fast
Symantec Very Fast
Trusport Fast

Encoding/Transcoding
فایل های موزیک اغلب در سیستم ها خانگی ذخیره و تبدیل میشن. تبدیل فایلها به هم منابع سیستم رو اشغال میکنه! به همین خاطر بیشتر کاربران خانگی علاقه دارن بدونن که آنتی ویروسشان چقدر سرعت سیستمشون رو در حین این تبدیل فرمتها کند میکنه!!
ما بعضی فایلهای مولتی مدیا رو با نرم افزاره FFmpeg ،تبدیل کردیم. و برای IPOD از نرم افزاره HandBrakeCLI استفاده کردیم. تاثیره FFmpeg , HandBrakeCLI تقریبا مثله هم بود.

+0% تا +15% Very Fast
+15% تا +30% Fast
+30% تا +50% mediocre
+50% به بالا Slow

AVAST Very Fast
AVG Very Fas
Avira Very Fast
bitDefender Very Fas
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fas
Kaspersky Very Fas
kingSoft Very Fas
McAffee Very Fas
Microsoft VeryFast
Norman Very Fas
Sophos Very Fast
Symantec Very Fas
Trustport Veryfast

که این نشون میده همه آنتی ویروسها کمتر از 15% پروسز سیستم را کند کردن که از دید کاربر قابل مشاهده نبود!

Installing/Uninstalling Application
ما چندیدن برنامه رو با MSI installer نصب کردیم(از قبیله Visual C++ , .NET Framework,…) و سپس آنها رو پاک کردیم و زمان رو اندازه گرفتیم.
ما Fingerprinting رو درنظر نگرفتیم زیرا یک برنامه فقط یکبار نصب میشه!

+0% تا +25% Very Fast
+25% تا +50% Fast
+50% تا +100% mediocre
+100% به بالا Slow

که

AVAST Fast
AVG Mediocre
Avira Very Fast
bitDefender Slow
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Slow
Kaspersky Fast
kingSoft Fast
McAffee Mediocre
Microsoft VeryFast
Norman Fast
Sophos Very Fast
Symantec Fast
Trustport Slow

Launching Application
فایلهای office Document, PDF خیلی استفاده میشن . ما برخی مواقع فایلهای خیلی بزرگ Word و PDF رو باز و بسته میکنیم.ما زمان گرفته شده برای نرم افزاره Editor , Viewer به منظور باز کردن تا نمایش دادن داکیومنت را اندازه گرفتیم.
اگرچه ما هم زمان اولین باز کردن و هم زمان باز کردن دفعه های بعد را اندازه گرفتیم، منتها زمان دفعه های بعد مهم تره چون که این کار خیلی بیشتر توسط کاربر ها انجام میشه!

+0% تا +50% Very Fast
+50% تا +100% Fast
+100% تا +200% mediocre
+200% به بالا Slow
پس منم فقط زمان دفعه های بعد را میزارم.

برای WORD

AVAST Very Fast
AVG Very Fast
Avira Very Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset mediocre
F-Secure Very Fast
G Data Fast
Kaspersky Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Fast
Microsoft VeryFast
Norman mediocre
Sophos fast
Symantec Very Fast
Trustport fast

و برای داکیومنت های PDF

AVAST mediocre
AVG Very Fast
Avira Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data mediocre
Kaspersky VeryFast
kingSoft Very Fast
McAffee VeryFast
Microsoft VeryFast
Norman mediocre
Sophos fast
Symantec Very Fast
Trustport fast

Download File From internet
فایلها معمولا از اینترنت دانلود میشن. برای جلوگیری از نفوذهای خارجی ما از in-house apache web server (wget) استفاده میکنیم و متصل میشیم به یه Lan با سرعت 1gb و زمان دانلود را اندازه گیری میکنیم. ما از فایلهای بزرگ و ارشیو استفاده کردیم.
0%+ تا 20% Very Fast
20%+ تا +50% Fast
50+%تا +100% Mediocre
Over+100% Slow
که

AVAST Fast
AVG Slow
Avira Very Fast
bitDefender Slow
eScan Very Fast
Eset Fast
F-Secure Very Fast
G Data Slow
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Mediocre
Microsoft VeryFast
Norman VeryFast
Spphos Very Fast
Symantec Fast
Trustport Slow

Worldbench Tests
به منظور بهره برداری از یک تست بهینه ، ما از Worldbench 6 testing suit PCWorld استفاده کردیم. Worldbench6 پیشرو در نرم افزار های Wolbench می باشد.
این تست مقایسه ای در سیستم BaseLine (intel Core 2 Duo E8300 With 2GB RAM)انجام شده

بدون آنتی ویروس 116
AVIRA 114
AVAST 113
Sophos 112
KingSoft 111
McAffee 111
AVG 111
Symantec 110
Kaspersky 110
Eset 108
Microdoft 107
Norman 104
G Data 104
BitDefender 96
Trustport 190
eScan 64

WorldBench Test Suite شامل 10 تست می باشد: Adobe PhotoShop CS2,Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Directx),
Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Rendering),Mozila FireFox 2 , Microsoft Office 2003 Sp1
, Microsoft Windows Media Encoder 9,Nero 7 Ultra Edition,…

خلاصه نتیجه گیری ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در عکس میتونید ببینید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که

Sophos 193
Kaspersky 193
Microsoft 190
Avast 188
Symantec 188
Eset 183
Mcaffee 174
Norman 169
AVG 164
bitDefender 154
G Data 152
eScan 137
TrustPort 125

منبع هم الصاق شده :

Highbury
24-02-2010, 16:57
میخواهم اویرا و یا اوست رایگان را بر روی سیستمم نصب کنم.
یک فایروال و یا به قولی یک برنامه ی مکمل دیگه میخوام که سیستمم امنیتش حفظ بشه.البته رایگان باشه.نظرتون راجع به comodo چیه؟میشه لینکش رو بذارید؟
با تشکر

Arashdn
24-02-2010, 18:55
سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
KasperSky Internet Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون

Arashdn
24-02-2010, 21:17
Performance Test

درود من تست کارایی(کمترین سربار) رو ترجمه کردم. دوستان هم اگه تونستن بقیه رو ترجمه کنن.
منبع هم Av-Comparatives هست.

نمیدونم چرا عکسام لود نمیشه!! چکار کنم لود بشن؟!!!

با محصولاتی که در نیمه دسامبر موجود بودن ما این ارزیابی رو انجام دادیم:

avast! Free 5.0
AVG Anti-Virus 9.0
AVIRA AntiVir Premium 9
BitDefender Antivirus 2010
Escan Anti-Virus 10
ESET NOD32 Anti-Virus 4.0
F-Secure Anti-Virus 2010
G DATA AntiVirus 2010

Kingsoft Antivirus 2009+
McAfee VirusScan Plus 2010
Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.30
Sophos Anti-Virus 9.0
Symantec Norton Anti-Virus 2010
TrustPort Antivirus 2010
Kaspersky Anti-Virus 2010

پس تست انجام شده فقط براساس ورژن های فوق می باشد.
تست های زیر انجام شدن:
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.jpg
تست ها روی یک سیستم Intel Core 2 Duo E8300 با 2Gb بایت RAM و هارد SATA II انجام گرفتن.
تست کارایی رو ابتدا روی یک Windows XP SP3 که هیچی روش نصب نبود انجام دادیم، سپس آنتی ویروس رو نصب کردیم و دوباره تست ها رو انجام دادیم(البته با تنظیمات پیش فرض شرکت تولید کننده).
ما انواع روشهایی رو که روی یک فایل انجام میگیره رو شبیه سازی کردیم:
1-کپی انواع فایل از یک جا به جای دیگر
2-ارشیو کردن و استخراج کردن آرشیو
3-Encode و Transcoding منظور از ترنس کدینگ تبدیل MP3 به WAV و MP3 به WMA و AVIبه MPGو برعکس و همچنین فرمت های IPOD می باشید.
4-تبدیل فایلهای DVD به فرمت IPOD می باشد.
5-دانلود فایل از اینترنت
6-اجرا کردن نرم افزار های گوناگون
در تست های قبلی از یک اسکریپت دسته ای برای اتوماتیک کردن کارها استفاده کردیم. این بار ما ازیک نرم افزار اتوماسیون ویندوز برای تکرار کردن فعالیتمان و اندازه گیری زمانها استفاده کردیم.
ما همچنین از یه نرم افزار جانبی دیگه برای تست کارایی، با نامه Worldbench 6 استفاده کردیم. این نرم افزار جهت اندازه گیری تاثیر سیستم هنگام استفاده از دیگر نرم افزارها (نرو و ...)استفاده شد.
زمان بوت سیستم برای ما مهم نبود.

Side Notes And Comments نکته ها و توضیحات جانبی
مولفه on-access/real-time scanner از آنتی ویروس برای محافظت متداوم در مقابل نرم افزار های مخرب ، پروسزش رو در پس زمینه اجرا میکنه تا همه فایلهایی رو که شما بهشون دسترسی پیدا میکنید رو بررسی کنه.
برای مثال on-access Scanner فایلهایی که شما اکنون ازشون می خواهید استفاده کنید رو اسکن میکنه اما Behavior blocker یه روش متفاوتی از محافظت و مانیتور از فایلهاست که هنگام اجرا روی سیستمتون بکار می رود!! پروسز و سرویسی که در پس زمینه استفاده میشن این وظیفه رو بر عهده دارند.
چون آنتی ویروس نیاز به دسترسی در سطح هسته داره تا قبل از بالا اومدن بتونه همه پروسز ها رو برای تشخیص نرم افزار های مخرب و روتکیتها بررسی کنه بهمین خاطره که Startup سیستم طول میکشه.
آنتی ویروس برای این جور بررسی ها نیاز به یک سری از منابع سیستم و دسترسی به یوزرها و ..داره،
که اینکار موجب پایین آوردن زمان پاسخ سیستم میشه!
در این گزارش شما تاثیر آنتی ویروسها رو برروی کارایی سیستم میبینید. توجه داشته باشید این تنها آنتی ویروسها نیستند که کارایی سیستم رو پایین میارن!
A few Common problem observed on some user PCs: - بعضی مشکلاته مشاهده شده کاربران Pc ها
-سخت افزار های قدیمی : سخت افزارها قدیمی اند و آنتی ویروس نمیتونه روی آنها نصب بشه.
1-یک Pc جدید بخرید
2-رم سیستمتون رو اضافه کنید و از ویندوز XP یا 7 استفاده نمایید
3-مطمئن شوید فقط از یه آنتی ویروس با Real-time Protection استفاده می کنید.
-پاک کردن بعضی قسمت های هارد:
1-شما باید حداقل 20% هارد دیسکتون خالی باشه
2-نرم افزار های اضافی رو پاک کنید
3-نرم افزار های اضافی موجود در startup ویندوزتون حذف کنید.
4-اگر خیلی وقته که سیستم عاملتون رو عوض نکردید اونو عوض کنید.
-هاردتون رو یکپارچه سازی (Defragmant)کنید : یک هارد یکپارچه تاثیر بسیار زیادی روی کارایی سیستمتون داره.
-نرم افزار هاتون رو به روز نگه دارید: مثلا آنتی ویروس 2003 مطمئنن کاراییش از یک آنتی ویروس نگارش جدید پایین تره.همچنین ویندوزتون هم به روز نمایید.
-Fingerprinting/optimization : بیشتر نرم افزار آنتی ویروس از تکنولوژی ها متفاوتی برای کاهش کارایی سیستم استفاده میکنن . Fingerprinting یکی از این تکنولوژی هاست که فایلهایی که الان اسکن کرده و در لیست سفیدش می باشن رو دیگه کمتر اسکن میکنه(یا اسکن نمیکنه)! این به طور قابل ملاحظه ای سرعت رو بالا میبره اما کمی ریسک پذیره. ما پیشنهاد میدیم شما از Fully-System Scan استفاده نمایید(که مطمئن شوید فایلهاتون حداقل بدون مخرب اند و در لیست سفید قرار میگیرن ).
-Be Patient : صبور باشید.
یه مقدار کمی وقت اضافه بخاطر آنتی ویروس ارزشش رو داره.

TEST RESULT
این تست ها تاثیر کارایی سیستم رو در مقابل دیگر آنتی ویروسها نشان میدهند.
این گزارش ها فقط شما را راهنمایی میکنن، دلیل نیمشن که شما به طور مفصل به کارشون ببندین! خیلی عامل دیگه هم وجود داره.
ما نتایجمون را به 4 بخش تقسیم میکنیم(fast,Very Fast,Medicore,Slow).
File Copy
بعضی از آنتی ویروسها با تنضمات پیش فرضشون همه فایلها رو اسکن نمیکنند یا از تکنولوژی Fingerprinting استفاده میکنند که به منظور دست یافتن به سرعت اسکن بالا از اسکن بعضی فایلها
صرف نظر میکنن .
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد به هارد دیگه کپی کردیم

file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.jpg

file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image008.jpg

Archiving and unarchiving
آرشیو ها فایلهایی هستند که اصولا برای حافظه های دیسکی استفاده میشن.
پس زمانی رو که یک فایل آرشیو میشه یا استخراج میشه رو آنتی ویروس تحت تاثیر قرار میده و این برای خیلی از کاربرها نکته مهمیه!
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد روی یک هارد دیگه آرشیو کردیم و دوباره این فایل آرشیو شده رو روی یک هارد سومی از آرشیو استخراج کردیم.
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image010.jpg
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image012.jpg

Encoding/Transcoding
فایل های موزیک اغلب در سیستم ها خانگی ذخیره و تبدیل میشن. تبدیل فایلها به هم منابع سیستم رو اشغال میکنه! به همین خاطر بیشتر کاربران خانگی علاقه دارن بدونن که آنتی ویروسشان چقدر سرعت سیستمشون رو در حین این تبدیل فرمتها کند میکنه!!
ما بعضی فایلهای مولتی مدیا رو با نرم افزاره FFmpeg ،تبدیل کردیم. و برای IPOD از نرم افزاره HandBrakeCLI استفاده کردیم. تاثیره FFmpeg , HandBrakeCLI تقریبا مثله هم بود.
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image014.jpg

file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image016.jpg
که این نشون میده همه آنتی ویروسها کمتر از 15% پروسز سیستم را کند کردن که از دید کاربر قابل مشاهده نبود!

Installing/Uninstalling Applicationما چندیدن برنامه رو با MSI installer نصب کردیم(از قبیله Visual C++ , .NET Framework,…) و سپس آنها رو پاک کردیم و زمان رو اندازه گرفتیم.
ما Fingerprinting رو درنظر نگرفتیم زیرا یک برنامه فقط یکبار نصب میشه!
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image018.jpg
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image020.jpg

Launching Application
فایلهای office Document, PDF خیلی استفاده میشن . ما برخی مواقع فایلهای خیلی بزرگ Word و PDF رو باز و بسته میکنیم.ما زمان گرفته شده برای نرم افزاره Editor , Viewer به منظور باز کردن تا نمایش دادن داکیومنت را اندازه گرفتیم.
اگرچه ما هم زمان اولین باز کردن و هم زمان باز کردن دفعه های بعد را اندازه گرفتیم، منتها زمان دفعه های بعد مهم تره چون که این کار خیلی بیشتر توسط کاربر ها انجام میشه!
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image022.jpg
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image024.jpg

Download File From internet
فایلها معمولا از اینترنت دانلود میشن. برای جلوگیری از نفوذهای خارجی ما از in-house apache web server (wget) استفاده میکنیم و متصل میشیم به یه Lan با سرعت 1gb و زمان دانلود را اندازه گیری میکنیم. ما از فایلهای بزرگ و ارشیو استفاده کردیم.
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image026.jpg
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image028.jpg

Worldbench Tests
به منظور بهره برداری از یک تست بهینه ، ما از Worldbench 6 testing suit PCWorld استفاده کردیم. Worldbench6 پیشرو در نرم افزار های Wolbench می باشد.
این تست مقایسه ای در سیستم BaseLine (intel Core 2 Duo E8300 With 2GB RAM)انجام شده .
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image030.jpg
WorldBench Test Suite شامل 10 تست می باشد: Adobe PhotoShop CS2,Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Directx),
Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Rendering),Mozila FireFox 2 , Microsoft Office 2003 Sp1
, Microsoft Windows Media Encoder 9,Nero 7 Ultra Edition,…
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image032.jpg

خلاصه نتیجه گیری ها:
شما در عکس میتونید ببینید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که

منبع هم الصاق شده :
چرا کسپرسکی اینقدر پایینه؟؟؟

picher_s
25-02-2010, 11:51
عزیز اونی که قسمت اول هست اون رتبه بندی نیست!!!!

برو تو فروم تخصصیش بپرس Forum.kaspersky.com

من خودم هم رو سیستمم که نصب میکنم با اینکه سیستم قوی دارم بازم اذیت میشم.

جالب اینجاست که نود پایین کسپر قرار داره. اما با نود این مشکلات رو ندارم.

Kav3h
25-02-2010, 14:45
این همه زحمت کشیدید این تست ها رو گذاشتید بعد عکس ها رو آپلود نکردید؟!
file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image012.jpg
این که آدرس عکس توی دیسک خود شماست!! عکس ها رو باید توی نت آپلود کنید.

ممنون.

Highbury
25-02-2010, 14:54
عزیز اونی که قسمت اول هست اون رتبه بندی نیست!!!!

برو تو فروم تخصصیش بپرس Forum.kaspersky.com

من خودم هم رو سیستمم که نصب میکنم با اینکه سیستم قوی دارم بازم اذیت میشم.

جالب اینجاست که نود پایین کسپر قرار داره. اما با نود این مشکلات رو ندارم.

دوست عزیزهمراه نسخه رایگان اویرا چه چیزی نصب کنم که امنیت سیستمم تضمین بشه و همچنین رایگان باشه و سرعت سیستم هم پایین نیاد.چون یکبار سیستمم ویروسی شد مجبور شدم که همه چیزم ریخت به هم و خیلی چیزها پاک شد.فعلا از نسخه اینترنت سکیوری اوست استفاده میکنم اما یک هفته دیگه تمام میشه.

LΩRD
13-03-2010, 19:04
با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا من یه سوال دارم . من مدت هاست که از Kaspersky استفاده می کنم اما به خاطر اینکه حجم آپدیت هاش زیاده نمیشه همیشه آپدیت کرد به همین خاطر میخام از مارک های دیگه استفاده کنم . میخام بدونم NOD32 بهتره یا Avira ؟ میدونم سوالم ابتدایی هست چون هر آنتی ویروسی جاهای مختلف خودشو نشون میده ولی در کل میخام ببینم کدوم یکی از این دو تا بهتره ؟!
موفق باشید :40:

Dr Hannibal
13-03-2010, 19:31
با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا من یه سوال دارم . من مدت هاست که از Kaspersky استفاده می کنم اما به خاطر اینکه حجم آپدیت هاش زیاده نمیشه همیشه آپدیت کرد به همین خاطر میخام از مارک های دیگه استفاده کنم . میخام بدونم NOD32 بهتره یا Avira ؟ میدونم سوالم ابتدایی هست چون هر آنتی ویروسی جاهای مختلف خودشو نشون میده ولی در کل میخام ببینم کدوم یکی از این دو تا بهتره ؟!

حجم اپدیت نود از همه کمتره . اما به نظرم آویرا از نود بهتر باشه. اگه شما بعد از کسپر نود رو امتحان کنید میبینید که چقدر نقطه ضعف داره ولی اگه آویرا داشته باشید قابل تحمل تره. البته فایروال آویرا اون طوری که تو این انجمن بحث شد و آمارگیری شده ضعیف هست.

شما avast رو هم می تونید جز گزینه ها داشته باشید.

LΩRD
13-03-2010, 20:18
حجم اپدیت نود از همه کمتره . اما به نظرم آویرا از نود بهتر باشه. اگه شما بعد از کسپر نود رو امتحان کنید میبینید که چقدر نقطه ضعف داره ولی اگه آویرا داشته باشید قابل تحمل تره. البته فایروال آویرا اون طوری که تو این انجمن بحث شد و آمارگیری شده ضعیف هست.

شما avast رو هم می تونید جز گزینه ها داشته باشید.

ممنون بابت توجه شما دوست عزیز

Markus
14-03-2010, 02:38
سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
KasperSky Internet Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون

دوست عزيز از بين اين دو محصول، محصول کسپرسکی دارای پک کاملتری هست،چون محصول آنتی ويروس 2 شرکت قابل قبول هست، ولی از نظر فايروال، قدرت فايروال شرکت کسپر خيلی بهتر از شرکت های مشابه هست

M E H R A N
22-03-2010, 16:04
دوستان ما که دسترسی نداریم.

اما حداقل پست اول و دوم رو یخورده آپدیت کنید.

به غیر از آپدیت کردن نتایج تست آنتی ویروسها یخورده هم باید در متن دستکاری بشه. مثلا این دفعه همه آنتی ویروسها با حداکثر تنظیمات تست نشدند بلکه به درخواست شرکت سازنده ی بعضی آنتی ویروسها, تنظیمات رو طوری قرار دادند که اونها درخواست کردند.
و موارد دیگه ... که در صورت پیگیری و آپدیت حتما متوجه خواهید شد. :10:

S0R3N4
22-03-2010, 23:50
دوستان
این ورژن آخری نوتورن چطوره؟سرعت سیستم رو پایین میاره؟قدرتش چطوریاست؟

LΩRD
23-03-2010, 19:52
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
یه سوال دارم . من Dell Netbook Mini 10 دارم (دقت کنید Netbook نه Notebook) و امنیت برام حرف اول رو میزنه جوری که همیشه روی استفاده از آنتی ویروس و آپدیت کردنش تاکید خاصی دارم . من حدود 4 ماه پیش Kaspersky 6 رو روی نت بوکم نصب کردم (قبلا از کسپراسکای روی PC هم استفاده میکردم) که انصافا هم خوب کار کرد اما همونجور که می دونید حجم آپدیت های محصولات Kaspersky زیاده و منم به دلایلی نمی تونستم روزانه آپدیت کنم که در نتیجه بعد از گذشت مدتی حجم آپدیت زیاد میشد به همین خاطر Kaspersky رو حذف کردم و NOD32 Antivirus ورژن 4 رو نصب کردم که خیلی بد کار کرد و باور کنید از هر 4 تا ویروس 3 تاشو شناسایی نمی کرد . مدتی هم Avira Premium استفاده کردم که اونم خوب کار نکرد . دیروز Kaspersky Antivirus 9 رو نصب کردم و فوق العاده سرعتم رو پایین آورد (به هیچ وجه ویروس ندارم) جوری که My Computer هم به زور باز می کرد کلا همه ی فضای رم رو اشغال کرده بود . حالا سوال من اینجاست : میخام ببینم کدوم آنتی ویروس هست که فوق العاده باشه ؟ میخام جوری باشه که اکثر ویروس ها رو شناسایی کنه ، آپدیت هاش حجیم نباشه و در ضمن سرعت رو هم پایین نیاره !

M E H R A N
23-03-2010, 22:38
یه سوال دارم . من Dell Netbook Mini 10 دارم (دقت کنید Netbook نه Notebook) و امنیت برام حرف اول رو میزنه جوری که همیشه روی استفاده از آنتی ویروس و آپدیت کردنش تاکید خاصی دارم . من حدود 4 ماه پیش Kaspersky 6 رو روی نت بوکم نصب کردم (قبلا از کسپراسکای روی PC هم استفاده میکردم) که انصافا هم خوب کار کرد اما همونجور که می دونید حجم آپدیت های محصولات Kaspersky زیاده و منم به دلایلی نمی تونستم روزانه آپدیت کنم که در نتیجه بعد از گذشت مدتی حجم آپدیت زیاد میشد به همین خاطر Kaspersky رو حذف کردم و NOD32 Antivirus ورژن 4 رو نصب کردم که خیلی بد کار کرد و باور کنید از هر 4 تا ویروس 3 تاشو شناسایی نمی کرد . مدتی هم Avira Premium استفاده کردم که اونم خوب کار نکرد . دیروز Kaspersky Antivirus 9 رو نصب کردم و فوق العاده سرعتم رو پایین آورد (به هیچ وجه ویروس ندارم) جوری که My Computer هم به زور باز می کرد کلا همه ی فضای رم رو اشغال کرده بود . حالا سوال من اینجاست : میخام ببینم کدوم آنتی ویروس هست که فوق العاده باشه ؟ میخام جوری باشه که اکثر ویروس ها رو شناسایی کنه ، آپدیت هاش حجیم نباشه و در ضمن سرعت رو هم پایین نیاره !

برای نت بوک ها آنتی ویروسهای زیر پیشنهاد میشه.

نسخه ی مجانی Avira Antivir
نسخه ی مجانی Avast Antivirus

این 2 آنتی ویروس به ترتیبی که نوشتم رم و سی پی یوی بسیار کمی رو اشغال میکنند و شناسایی بهتری نسبت به ناد32 دارند. مخصوصا نسخه ی 10 از Avira که به تازگی اومده و دارای Cloud Antivirus است.

M E H R A N
23-03-2010, 22:45
دوستان
این ورژن آخری نوتورن چطوره؟سرعت سیستم رو پایین میاره؟قدرتش چطوریاست؟

اگر کسی با اسمش مشکلی نداشته, آنتی ویروس خوبیه و سرعت سیستم رو هم پایین نمیاره. باید دید منظور شما از سرعت چیه؟ آیا باز کردن یک فایل آرشیو شده را با تاخیر 2 ثانیه ای که ممکنه به خاطر اسکن on-demand نورتون صورت بگیره گرفتن سرعت میدونید یا امنیت سیستم.

البته از لحاظ سبک بودن ممکنه آنتی ویروسهای سبک تری مانند Avira هم وجود داشته باشه اما خود نورتون هم امروز جزو آنتی ویروس های سبک حساب میشه و مثل سال 2002 یا 2003 نیست.

از لحاظ شناسایی هم نورتون شناسایی خوبی داره و اگر آن را آپدیت شده نگه دارید میتونید روش حساب کنید.

alireza_farshid
23-03-2010, 23:16

دوست عزیز
1. شما نت بوک دارید و باید ( بخوانید مجبورید :46:) از یک آنتی ویروس سبک استفاده کنید.
2. نظر شما در مورد امنیت کاملا درسته و حتما اگر خیل عظیم کاربران ویندوز هم مثل کاربران لینوکس به این مقوله اهمیت میدادند هیچ وقت ویندوز در امنیت اینقدر ضعیف دیده نمیشد:5:
3. حالا بریم سر اصل مطلب ...

اولا مطالب استاد مهران رو دقیق مطالعه کنید
دوما اویرا 100 % از تمام موارد گفته شده بهتره در زمینه سبک بودن و همچنین ویروس یابی ولی دوتا ضعف عمده داره 1. فالس آلارم ( تشخیص اشتباهی ) 2 . اینترفیس زشت و ضعیفش
در مورد کاهش سرعت شما در کسپر هم دوتا دلیل داره
1. کسپر سرویس های زیادی داره و در کل محصول سنگینیه حتی برای برخی سیستم های قوی
2. آنتی ویروس هایی مثل کسپر و نورتون در ابتدای نصب سعی در بهینه سازی خودشون روی سیستم میکنند. یعنی پروسه های در حال اجرا رو زیر نظر میگیرند و سعی میکنند بهترین عملکرد رو با بهترین سرعت داشته باشند.

خب در کل من به شخصه و با توجه به تجربه شخصی اویرا رو پیشنهاد میدم

jax2
23-03-2010, 23:27
سلام
من با توجه به تجربه ی 4 ساله در استفاده از kaspersky این آنتی ویروسو پیشنهاد می کنم
برای اینکه سرعتتون پایین نیاد تو تنظیمات برنامه قسمت application control غیر فعال کنید و برای کاهش حجم آپدیت ها
تو قسمت update تیک update database only بزنید
البته من از کسپر 2010 استفاده می کنم و بعد از اولین دفعه ی آپدیت دفعات بعد حد اکثر 2mb دانلود می کنه.
:10:

LΩRD
24-03-2010, 13:12
سلام به همه ی دوستان
jax2 عزیز اینکار رو کردم، سرعت کمی بهتر شده ولی همچنان سرعت کمه ! ممنون بابت توجهتون .
M E H R A N و alireza_farshid عزیز ممنون از راهنماییتون .
با این حساب من Avira AntiVir ورژن 10 رو نصب می کنم .
ممنون از راهنمایی و توجهتون

arashaga
24-03-2010, 14:40
AVG free هم براي سيستم هاي ضعيف خوب جواب ميده ولي خوب يكسري مشكلات خاص خودش رو داره! مثلاً به هيچ
راهي غير فعال نميشه و وقتي به چيزي گير بده ديگه بايد فاتحه اون مورد رو خوند! چون ديگه ول كنش نيست!

LΩRD
24-03-2010, 15:36
دوستان عزیز سیستم من اینه :

Model : Dell Netbook Mini 10
V.G.A : Intel | Max : 253 | Min : 64 | Used : 18
Ram : 0.99
CPU : Intel 1.33 Atom
H.D.D : 270 GB

از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟

dariushiraz
24-03-2010, 16:08

از نظر من سیستم ضعیفی نیست ! با این سیستم Avira AntiVir ورژن 10 رو پیشنهاد می کنید ؟

نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .

M E H R A N
24-03-2010, 16:19

من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.

اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.

شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.

بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.

در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.

M E H R A N
24-03-2010, 16:25
نود32 اینترنت سکیوریتی هم گزینه خوبیه .

آنتی ویروس خوبیه اما پروسه کرنل ناد32 و همچنین HTTP Scanner روی نت بوک هایی با سی پی یوی اتم سرعت رو میگیره. گاهی مصرف سی پی یو توسط پروسه کرنل ناد32 از 90 درصد هم بالاتر میره و این برای سی پی یو های اتم یعنی فاجعه :31:

fsh_num7
24-03-2010, 16:35
فقط کاسپر سکای

LΩRD
24-03-2010, 20:00
من Samsung N140 رو دارم که دقیقا سی پی یوش intel N270 هست. روی این سیستم KIS 9 موقع اسکن سرعت رو میگیره اما مواقع معمولی و گشت و گذار در اینترنت خوب عمل میکنه.

اما Avira 9 نسخه مجانیش رو که HTTP Scanner نداره رو که بعدا امتحان کردم بهتر از کسپرسکی روی این سیستم جواب داد. الان هم که نسخه 10 اومده و نصبش کردم خیلی خوب کار میکنه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره.

شما بهتره نسخه مجانی یعنی Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus 10.0.0.561 را آزمایش بکنی. قبل از اینکه نصبش بکنی اول مقدار مصرف سی پی یو و رم رو توسط Task Manager کنترل کن.

بعد Avira یا هر آنتی ویروس دیگه ای که خواستی نصب کنی, بعد از نصب مقدار مصرف سی پی یو و رم رو قبل و بعد از نصب رو با هم مقایسه کن. اینطوری بهتر میتونی متوجه بشی که کدام آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. البته اگر مقدار مصرف رم توسط پروسه های اون آنتی ویروس رو هم در قسمت Proccesses نگاه بکنی میتونی مقدار مصرف رم توسط این پروسه ها را هم متوجه بشی.

در هر صورت من برای نت بوک ها Avira نسخه مجانی و در شرایطی Avira Antivir Premium را برای کسانی که اینترنت خوبی دارند پیشنهاد میکنم. چون نسخه های Avira Premium و Avira Security Suite دارای HTTP Scaner هستند و ممکنه در بعضی سیستم ها سرعت باز شدن صفحات اینترنتی و یا فیلم های آنلاینی مانند Youtube را کاهش بده اما در کاهش سرعت سیستم تاثیری نداره.

با سلام خدمت شما دوست عزیز
توضیحتون کاملا جامع و مفید بود . خیلی ممنون
من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟

Avira AntiVir Personal 10.0.0.911 | 29.48 MB

یه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟

Arashdn
24-03-2010, 20:02
سلام به همه ی دوستان
jax2 عزیز اینکار رو کردم، سرعت کمی بهتر شده ولی همچنان سرعت کمه ! ممنون بابت توجهتون .
M E H R A N و alireza_farshid عزیز ممنون از راهنماییتون .
با این حساب من Avira AntiVir ورژن 10 رو نصب می کنم .
ممنون از راهنمایی و توجهتون

جتما آویرا نصب کن
یه چیز دیگه است .....

alireza_farshid
24-03-2010, 20:02
روزانه کمتر از 1 مگ آپدیت داره. حتی گاهی 200 ک.ب بیشتر نمیشه.
برای دانلود شما از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید بهتره . لینک اصلیه

Arashdn
24-03-2010, 20:03
من توی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار و توی قسمت مربوط به محصولات Avira (صفحه آخر) این مورد رو پیدا کردم . به نظر شما خوبه که نصب کنم ؟

یه سوال دیگه هم داشتم . اگه بخام روزانه آویرا رو آپدیت کنم حجم آپدیت هاش چقدره ؟

بهتره Avira Antivir premium نصب کنی

M E H R A N
24-03-2010, 20:11

در مورد آپدیت دوستان دیگه جواب دادند.

اما این حجمی که برای نسخه 10 از Avira Antivir Persoanl نوشتید مربوط به نسخه 9 برنامه میشه. الان نسخه 10 حجمش دقیقا 40,3 مگابایته. از این کمتر بود دانلود نکن.

ویرایش...

لینکی که شما گذاشتید را چک کردم. بله نسخه 10 برنامه است و همون حجمی را که گفتم داره.

LΩRD
24-03-2010, 21:38
در مورد آپدیت دوستان دیگه جواب دادند.

اما این حجمی که برای نسخه 10 از Avira Antivir Persoanl نوشتید مربوط به نسخه 9 برنامه میشه. الان نسخه 10 حجمش دقیقا 40,3 مگابایته. از این کمتر بود دانلود نکن.

ویرایش...

لینکی که شما گذاشتید را چک کردم. بله نسخه 10 برنامه است و همون حجمی را که گفتم داره.

ممنون

hamid090
25-03-2010, 20:37
سلام
من آخرین نسخه eset 4 رو داشتم اما الان bitdefender 2010 آخرین نسخه رو ریختم چرا که خیلی از همکاران و دوستان میگن بیت دفندر بهتره اما الان یکی از اولین سختی‌هاش اینه که نمیشه آپدیت‌هارو که اتفاقا کم حجمم نیس،جایی نگه داشت تا هر دفه اسیر نشد! ضمن اینکه واسه اکتیو کردنش مسیر ساده‌ای نداره (بر عکس ESET که با استفاده از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به راحتی هر چه تمام اکتیو میشه)
در حالیکه از نظر قدرت و تشخیص هم که چند تا سایت از جمله
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بیت دفندر رو بهتر از eset ارزیابی کردن!
  نظر شما چیه؟

alireza_farshid
26-03-2010, 19:01

دو نمودار اول نشان دهنده درصد کارایی ( شناسایی بد افزارها) در مورد نرم افزارهای ویروس یاب تست شده است. و همونطور که نشون میده هر چه میله نمودار کوتاهتر باشه بهتره

دو نمودار بعدی نشان دهنده تشخیص اشتباه نرم افزار به عنوان بد افزاره که این نمودار هم هر چه کمتر باشه بهتره.

نمودار سوم سرعت اسکن رو نشون میده که بیشترین سرعت رو سیمنتک داشته و به ترتیب پایین میاد

در کل رتبه بندی نهایی به صورت زیر است

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

سلام
من آخرین نسخه eset 4 رو داشتم اما الان bitdefender 2010 آخرین نسخه رو ریختم چرا که خیلی از همکاران و دوستان میگن بیت دفندر بهتره اما الان یکی از اولین سختی‌هاش اینه که نمیشه آپدیت‌هارو که اتفاقا کم حجمم نیس،جایی نگه داشت تا هر دفه اسیر نشد! ضمن اینکه واسه اکتیو کردنش مسیر ساده‌ای نداره (بر عکس ESET که با استفاده از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به راحتی هر چه تمام اکتیو میشه)
در حالیکه از نظر قدرت و تشخیص هم که چند تا سایت از جمله
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بیت دفندر رو بهتر از eset ارزیابی کردن!
نظر شما چیه؟

این سایت هایی که شما گفتید همه تبلیغاتیه دوست عزیز . بارها هم اساتید تذکر دادند. یکی از مهمترین سایتهای قابل اعتماد برای انتخاب آنتی ویروس av-comparatives هست که آخرین نتیجه تستش توی پست قبلی گذاشته شده

Dr Hannibal
28-03-2010, 11:49
دوستان یه پست مقایسه کامل اینجا در مورد میزان استفاده cpu و ram از انتی ویروس ها اینجا بذارید خیلی خوب میشه.

اگه av-comparatives داره بهتر

باید جالب باشه.

alireza_farshid
28-03-2010, 23:49
دوستان یه پست مقایسه کامل اینجا در مورد میزان استفاده cpu و ram از انتی ویروس ها اینجا بذارید خیلی خوب میشه.

اگه av-comparatives داره بهتر

باید جالب باشه.

این هم یک تست از پرفورمنس

در جدول بالا برای هر دسته از عملیات صورت گرفته یک نمره به محصول داده شده که با توجه به اون هر آنتی ویروسی که نمره بیشتری کسب کرده باشه از شرایط بهتری در مقایسه با بقیه برخورداره

و نتیحه نهایی در رتبه بندی AV-Comparatives هم از این قراره

Dr Hannibal
29-03-2010, 07:09
برای مثال اینجا kaspesky خب یه مقداری از eset جلوتره. اما هرکسی که نود32 داشته باشه و بعد کسپرسکی استفاده کنه به شدت از کندی سیستم شاکی میشه.:13:

توی تست های malware نمیشه نظر داد اما این جا شاید تفاوت داشته باشه.

jax2
29-03-2010, 10:43
سلام
یه نگاهی به تست های سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بندازید
چیزلی جالبی داره
تست کارایی:

تست پیدا کردن بد افزار های جدید:

تست پاکسازی بد افزار های فعال:

تست پیدا کردن و پاکسازی روت کیت ها:

تست آنتی ویروس برای تشخیص محافظت آنها در مقابل ویروس های که به روش های گوناگون فشرده و پک شده اند:

تست آنتی ویروس ها در مقابل ویروس هایی که تغییر حالت می دهتد(مثل سالیتی که یه اسم خاص نداره)

تست محافظت پرواکتیو آنتی ویروس ها(معنی پرواکتیوو نمی دونم)

تست محافظت آنتی ویروس ها از خودشون در مقابل بد افزار ها:

ببخشید اگه نتونستم عکس بذارم

alireza_farshid
29-03-2010, 13:21
برای مثال اینجا kaspesky خب یه مقداری از eset جلوتره. اما هرکسی که نود32 داشته باشه و بعد کسپرسکی استفاده کنه به شدت از کندی سیستم شاکی میشه.:13:

توی تست های malware نمیشه نظر داد اما این جا شاید تفاوت داشته باشه.

هانیبال عزیز
در قسمت world bench امتیاز داده شده بر اساس امتیازی هست که کاربران بر اساس تجربه شخصی شون برای نرم افزارهای محتلف دادن.

Dr Hannibal
29-03-2010, 14:29
هانیبال عزیز
در قسمت world bench امتیاز داده شده بر اساس امتیازی هست که کاربران بر اساس تجربه شخصی شون برای نرم افزارهای محتلف دادن.

دیگه بدتر !

اخه کی همچین نظری رو داده نشونش بدین :rambo:
اخه تفاوت در حد تیم ملیه ;)

اما جالب بود :20:

alireza_farshid
29-03-2010, 21:08
هانیبال عزیز من یه پاراکراف دیگه توی ذهنم بود برای world bench که اشتباهی این معنی رو نوشتم ( بخون اشتباه لپی) :19:

حالا معنی دقیق این ورلد بنچ چیه؟؟؟

و.ب در حقیقت یک نرم افزاره که سرعت نرم افزار ها رو با سرعت اونها در دنیای واقعی بررسی میکنه و بهشون نمره میده.
برای این کار و.ب میاد یک سری نرم افزار رو روی سیستم مورد تست نصب میکنه و سرویسهاشون رو راه اندازی میکنه و بعد سرعت کار آننتی ویروس رو میسنجه .

نرم افزارهایی که و.ب نصب میکنه
Photoshop CS2,3DS Max (DirectX),3D Max (Rendering),FireFox2,Office 2003SP1,Microsoft windows Encoder,Nero ULTRA Edition,Roxio video wave,WinZip 10

خلاصه امیدوارم اشتباه لپی ما با این توضیح یه مقداری جبران شده باشه

alireza_farshid
29-03-2010, 21:29
سلام
یه نگاهی به تست های سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بندازید
چیزلی جالبی داره

با تشکر از دوست عزیزم جکس

دوستان توجه داشته باشند که نتایج جالبی ارائه شده در این سایت ولی این رو هم مد نظر داشته باشند که اکثر تست ها مال بیشتر از 1 سال پیشه . با مقایسه بین این تست ها و تست های سایت AV تقریبا نتایج یکسانی بدست میاد که نتایج تست های AV رو هم تایید میکنه

البته این از ارزش پیشنهاد جکس عزیز اصلا کم نمیکنه:10:

Dr Hannibal
29-03-2010, 22:04
بسیار جالب انگیز :20:

ولی حرف منم چیزه دیگه ای هست.

گفته من این بود:

به طور مثال تفاوت نود32 با کسپرسکی واقعا تابلو هست. اما تو تست...

و اما جواب من فقط این میتونه باشه که من دارم اشتباه میکنم و این فقط یه ذهنیته اما من که قانع نشدم هنوز.

*Batman*
30-03-2010, 16:57

دو نمودار اول نشان دهنده درصد کارایی ( شناسایی بد افزارها) در مورد نرم افزارهای ویروس یاب تست شده است. و همونطور که نشون میده هر چه میله نمودار کوتاهتر باشه بهتره

دو نمودار بعدی نشان دهنده تشخیص اشتباه نرم افزار به عنوان بد افزاره که این نمودار هم هر چه کمتر باشه بهتره.

نمودار سوم سرعت اسکن رو نشون میده که بیشترین سرعت رو سیمنتک داشته و به ترتیب پایین میاد

در کل رتبه بندی نهایی به صورت زیر است

سلام.
این نتایج مربوط به فوریه 2010 هستش.
پاندا و PC Tools پدیده شدن.
PC Tools حدود دو سال پیش توسط سیمانتک خریداری شد اما به صورت خودمختار به فعالیتهای خودش ادامه میده.
موتور آنتی ویروس PC Tools برای خودشون نیست.معلوم هم نیست واسه کیه اما خودشون ارتقاش میدن.

alireza_farshid
30-03-2010, 17:14
در کل PC Tools جدیدا خیلی خوب کار میکنه . فایروالش هم 100% غیر قابل نفوذ بوده توی تست ماتوسک

helplab
01-04-2010, 12:12
تست صدر در صد علمی آنتی ویروسها .. !!:18:

نظر شما چیه..؟؟:21:

M E H R A N
01-04-2010, 13:54

اين مقايسه با استفاده از 1600 بدافزار جمع آوري شده توسط شركت فناري اطلاعات ايران و مركز ماهر صورت پذيرفته
با من تماس میگرفتند 3000 نمونه جدید امسال رو براشون ارسال میکردم که کمبود نمونه نداشته باشند بیچاره ها

به هر حال نظر من در مورد این تست و تست های مشابه در موارد زیر خالاصه میشه..

1. نمونه های بکار رفته شده در این تست بسیار کم هستند.

2. با توجه به کم بودن نمونه های بکار رفته در این تست حداقل میبایستی گزارشی از نمونه های شناسایی شده و یا شناسایی نشده را برای هر آنتی ویروس ارائه میدادند تا کاربران متوجه میشدند که کدام آنتی ویروس چه نمونه هایی را از کدام خانواده نتونسته شناسایی بکنه

3. در این تست هیچ گزارشی از نحوه تنظیمات هر آنتی ویروس ارائه نشده. بعضی از آنتی ویروسها با تنظیمات پیشفرض نصب میشوند. و در تنظیمات پیشفرض این آنتی ویروسها بعضی از قابلیت هایی که در شناسایی بهتر آلودگی ها میتونند کمک کننده باشند غیر فعال هستند.

4. در این تست که به نظر من فقط زحمت رسم نمودارش رو کشیدند و اصلا تستی در کار نبوده اشاره ای به on-demand یا on-Access بودن تست نکردند.

5. متود ها و شیوه هایی را که برای تست نمونه های آلوده انجام شده گفته نشده. نکنه چند نمونه را داخل یک فولدر ریختند و روی فولدر کلیک راست کردند و بعدش با یا علی گفتن هوش مصنوعی آنتی ویروس ایمن را به شصد و پنج درصد رسوندند.

6. یکی اینو دقیقا معنی کنه Antivirus unknown32 Nod یا این یکی Imen Antivirus unknown . اگر کمی زبانشون رو به جای تست گرفتن بهتر میکردند بهتر بود. undetected samples by antivurs یا unknown Mlaware و یا حتی Missed Samples انتخاب های بسیار بهتری بودند که میتونستند بنویسند. Imen Antivirus unknown میشه آنتی ویروس ایمن ناشناخته :31: بی سواد.
حداقل فارسیش رو مینوشتند که ضایع نشند.

و و و ...

کلام آخر... این تست به نظر من هیچ اعتباری نداره. اکثر این قبیل تست ها در سایت هر آنتی ویروسی جهت به رخ کشیدن آنتی ویروس سازنده توسط خودشون گذاشته شده. کافیه به سایت آنتی ویروسهای مختلف برای یک بار هم که شده سر بزنید تا نمودارهای شبیه همین تست را بتونید پیدا کنید. کلا این نمودار جنبه ی تبلیغاتی داره و اعتباری نداره.

موفق باشید.

alireza_farshid
01-04-2010, 16:14

به هر حال این مورد هم باید به انواع اقسام بومی سازی های دانش که این روزا خیلی مد شده اضافه بشه. ای کاش قدری روی تست های انجام شده توسط NGO های امنیت سایبر مطالعه میکردند و بعد همچین تست هایی منتشر میکردند.:41:

alireza_farshid
12-04-2010, 10:53
تست Virus Bulletin فوریه 2010

wordship
13-04-2010, 19:55
با من تماس میگرفتند 3000 نمونه جدید امسال رو براشون ارسال میکردم که کمبود نمونه نداشته باشند بیچاره ها

با شما تماس میگرفتن ویروس میخواستن؟؟>؟

alireza_farshid
18-04-2010, 00:22
این هم تست آوریل 2010 ویروس بولتین

S0R3N4
29-04-2010, 11:10
دوستان
پست اول قرار نیس آپدیت شه محض رضای خدا؟

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

بچه ها
این آنتی ویروس trustport و g data چطورن؟

Dr Hannibal
29-04-2010, 11:47
دوستان
پست اول قرار نیس آپدیت شه محض رضای خدا؟

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

بچه ها
این آنتی ویروس trustport و g data چطورن؟

G data عالیه. فقط بعضی سیستم ها خوب تریال ریسترش جواب نمیده. بعد یک ماه مجبور میشن حذف کنند.

S0R3N4
29-04-2010, 13:43
آنتی ویروس چند موتوره یا تک موتوره؟همیشه جز بهترین ها بوده تو مقایسه ها!!ولی آنتی ویروس معروفی نیس!دلیلش همینه که بعد از یه ماه مجبورن پاک کنن؟

Dr Hannibal
29-04-2010, 16:03
آنتی ویروس چند موتوره یا تک موتوره؟همیشه جز بهترین ها بوده تو مقایسه ها!!ولی آنتی ویروس معروفی نیس!دلیلش همینه که بعد از یه ماه مجبورن پاک کنن؟

2 انجین داره کاملا مجزا. واقعا در رفتن ویروس از زیر دست این 2 انجین...

یک ویروس داشتم (البته rar ) که خیلی از انتی ویروس های اپدیت تا اون روز نمیشناختن بدون اپدیت اسکن کردم با انجین b شناخت. آپدیت کردم با انجین A شناخت.

خیلی هم آنتی ویروس سبکیه. از کسپرسکی سبکتر. در حد آویرا. نیگا به حجم 200 مگیش نکنید. :31:

نمیدونم چرا معروف نشده !!! :46:

S0R3N4
30-04-2010, 00:13
هیروسیک و اینترفیسش چطوره؟
تو پاک کنندگی و هوش مصنوعی هم قابل قبوله عملکردش؟

amir.7
30-04-2010, 01:37

سلام

ای کاش این بحث توی تاپیک مربوطه صورت میگرفت تا یه خرده مهم بشه

من مدتیه که از این آنتی ویروس استفاده میکنم ، از نظر رابط کاربری عالیه ، از نظر قدرت هم که دیگه حرف نداره

نسبت به حجم زیادش واقعا سبک هست و بسیار هوشمند عمل میکنه ، به نظر من فقط یه خرده تنظیمات رو از دست

کاربر خارج کرده ، فقط یه خرده .

امیدوارم سر یک ماه بتو نم مجددا فعالش کنم

Dr Hannibal
30-04-2010, 05:23

آنتی ویروس ساده ای هست.

مهمترین موضوع قدرت بالا در شناسایی هست. توی تست های مختلف نشون داده که چه قدرتی داره. در مورد هوش مصنوعی بگم که اصلا مهم نیست چقدر هوش مصنوعی داره مهم قدرت شناسایی بالاش هست یک ویروس رو که نود32 نمیشناسه به نود بدین چند درصد میتونه با هوش مصنوعی پیداش کنه؟! + اینکه توی تست ها وقتی اول شد اون هوش مصنوعی های رقبا هم بود که این اول شده.

عملکرد رو اینجا بگیم قدرت تشخیص: رتبه اول در AV

موفق باشید.

S0R3N4
30-04-2010, 11:08
به نظرتون اویرا مناسب تره یا این؟

amir.7
30-04-2010, 12:54

سلام

من از هر دو تاشون استفاده کردم ، اصلا قابل مقایسه نیستند

اولا که آویرا درصد اشتباهش خیلی بالاست و دوم اینکه رابط کاربریش واقعا صفره ، و همونطور که دوست عزیزمون

فرمودن قدرت آشکار سازی G DATA واقعا عالیه .

موفق باشید

Dr Hannibal
30-04-2010, 13:45

به نظر منم هردو خوبند. نمی تونم بگم کدوم بهتره.

bjbozorgi
01-05-2010, 09:40
نتایج تست جدید این سایت در فروردین 89 رو تو این لینک ببینید:
p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir.7
07-05-2010, 17:26
سلام دوستان

m2stech
07-05-2010, 17:50
برای نٍت بوک (netbook) الان بهترین اینترنت سکوریتی یعنی firewall+antivirus از نظر کم نکردن سرعت چیه؟ الان از eset smart security 4 استفاده میکنم ولی موقع startup تا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه !
لطفا cloud هم معرفی نکنید !

Dr Hannibal
08-05-2010, 14:01
برای نٍت بوک (netbook) الان بهترین اینترنت سکوریتی یعنی firewall+antivirus از نظر کم نکردن سرعت چیه؟ الان از eset smart security 4 استفاده میکنم ولی موقع startup تا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه !
لطفا cloud هم معرفی نکنید !

در مرود کمتر مصرف کردن رم و سی پیو از نود32 کمتر نداریم.

اگه خیلی کند شده احتمال داره مشکل از ویندوز باشه.

m2stech
09-05-2010, 16:30
در مرود کمتر مصرف کردن رم و سی پیو از نود32 کمتر نداریم.

اگه خیلی کند شده احتمال داره مشکل از ویندوز باشه.

من نود 32 را نگفتم، اینترنت سکوریتیشا میگم، البته رو دو تا کامپیوتر دیگه نود 32 و کومودو فایروال دارم و بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن!
از ویندوز فکر نکنم باشه کلا از وقتی خریدمش بیشتر از 8 یا 9 تا برنامه چیز دیگه ای نریختم روش تازه ویندوزش اوریجینال هم هست!
Norton internet security netbook edition چطوره ؟

Dr Hannibal
09-05-2010, 16:37
من نود 32 را نگفتم، اینترنت سکوریتیشا میگم، البته رو دو تا کامپیوتر دیگه نود 32 و کومودو فایروال دارم و بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن!
از ویندوز فکر نکنم باشه کلا از وقتی خریدمش بیشتر از 8 یا 9 تا برنامه چیز دیگه ای نریختم روش تازه ویندوزش اوریجینال هم هست!
Norton internet security netbook edition چطوره ؟

به هر حال باز از ایست اسمارت سکوریتی کم مصرف تر از لحاظ منابع نداریم. کند شدن سیستم دلیلش از ویروس و نداشتن فضای مناسب در درایو ویندوز و پر شدن ریجیستری و .... هست. نمیشه اینطوری نظر داد.

نورتون خوبه. برای تصمیم به انتخاب انتی ویروس ها به این تاپیک

مراجعه کنید.

picher_s
11-05-2010, 21:03
درود

این هفته اداره مون می خواست آنتی بخره مجبور شده یک داکیومنت براشون تهیه کنم که NOD نخرن!!!

خیلی کامل نوشتم خصوصا نمودارهای نتیجه نهایی رو خودم کشیدم.

حتما بخونید.

پیروز باشید.

Dr Hannibal
11-05-2010, 21:52
درود

این هفته اداره مون می خواست آنتی بخره مجبور شده یک داکیومنت براشون تهیه کنم که NOD نخرن!!!

خیلی کامل نوشتم خصوصا نمودارهای نتیجه نهایی رو خودم کشیدم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما بخونید.

پیروز باشید.

picher_s جان مطلبت رو خوندم عزیز.

فقط توی همکاری و ... که اسم دوستان هست اسمی از دکترهانیبال هم میومد خوشحال میشدم : )

لینک زیر قسمت آنتی ویرس + فایروال زحمت خودم هست و جایی کپی نشده حتی عکس ها و نشانه گذاری هاش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم امید وارم نود32 نگیرند.

این جمله هم :

در اين تست تعداد معيني از بدافزارهاي مختلف توسط آنتي ويروسها اسکن شده و تعداد موارد شناسايي شده مشخص و ميزان شناسايي هر انتي ويروس محاسبه مي شود.يعني در اين تست شناسايي بدافزار هم از طريق ديتابيس و هم از طريق هیوريستيک ( يا هوش مصنوعي ) صورت مي گيرد ولي چون نمونه ها اجرا نمي شوند لذا در اين تست ميزان شناسايي توسط انواع HIPS/Behaviour blocker محاسبه نمي شود لذا ميزان شناسايي آنتي ويروسهايي که از اين نوع تکنولوژي بهره مي برند ( آنتي ويروسهايي مانند نورتون, کاسپرسکي , F-Secure , Bitdefender و ... ) بیت دیفندر و f-secure که چیزی نیستند اما نورتون و کسپرسکی چرا واقعا توی Behaviour blocker کار میکنند. پس تست دینامیک رو هم باید قرار بدین که ندادین.

در مورد آپدیت کسپرسکی گفتی 8ساعت هست رو ویروس هایی که من ارسال می کردم در عرض نیم تا یک ساعت آپدیتش رو ارسال می کردند.( تا 3 ماه پیش ) ولی برای اویرا ارسال کردم 12 ساعت طول کشید.

خوب و خوش باشی

جاسم کدخدایی بنت
19-05-2010, 22:39
چرا کسپر اینقدر کنده

Dr Hannibal
19-05-2010, 22:46
چرا کسپر اینقدر کنده

این سواله ؟

شما ببخشیدش یا سیستمت رو قوی تر کن.

picher_s
26-05-2010, 08:14
درود

بانکون می خواست آنتی بخره مجبور شدم یه سری نمودار براشون بکشم تا بهشون بگم که آنتی های بهتر از Eset , McAfee هم وجود داره.

برای همین بعض تست های Av-Comparativeمهم رو از سال 2006 تا 2010 برای آنتی هایی که اصولا بچه ها ازشون استفاده می کنن بررسی کردم و داخل جدول کردم بعد هم نمودار میلیه ایشون رو کشیدم.

که فکر می کنم عملکردد یه آنتی ویروس در یک بازه 5 ساله میتونه بیانگر عملکرد اون باشه. و اون آنتی بهتره که کمترین تغییرات رو داشته، همیشه تونسته موقعیت خودش رو حفظ کنه، و همیشه تقریبا در صدر بوده باشه و در مجموع تست ها عملکرد بهتری داشته باشه.

شما باید خودتون اینا رو ببینید بعد تصمیم بگیرید.

با تشکر از دوستان خصوصا drhaniball :D

Dr Hannibal
29-05-2010, 21:52
درود
بانکون می خواست آنتی بخره مجبور شدم یه سری نمودار براشون بکشم تا بهشون بگم که آنتی های بهتر از Eset , McAfee هم وجود داره.
برای همین بعض تست های Av-Comparativeمهم رو از سال 2006 تا 2010 برای آنتی هایی که اصولا بچه ها ازشون استفاده می کنن بررسی کردم و داخل جدول کردم بعد هم نمودار میلیه ایشون رو کشیدم.
که فکر می کنم عملکردد یه آنتی ویروس در یک بازه 5 ساله میتونه بیانگر عملکرد اون باشه. و اون آنتی بهتره که کمترین تغییرات رو داشته، همیشه تونسته موقعیت خودش رو حفظ کنه، و همیشه تقریبا در صدر بوده باشه و در مجموع تست ها عملکرد بهتری داشته باشه.
شما باید خودتون اینا رو ببینید بعد تصمیم بگیرید.
با تشکر از دوستان خصوصا drhaniball :D

ای نامرد ;)

این بخش نبود قبلا .دستت درد نکنه زحمت کشیدی.

edi2
30-05-2010, 21:26
دوستان نظرتون درباره این انتی ویروس چیه؟ میشه بهش اطمینان کرد؟Outpost Security Suite Pro

Dr Hannibal
31-05-2010, 11:25
دوستان نظرتون درباره این انتی ویروس چیه؟ میشه بهش اطمینان کرد؟Outpost Security Suite Pro

نود32 و آواستی که الان داری از این بهتره. این فقط فایروالش خوبه.

S0R3N4
31-05-2010, 22:56
سلام بچه ها
خوبید شماا؟؟
ببینید
یه چندتا سوال دارم!!تو رو خدا یکی کدومش رو جا نندازین:
1-مکینتاش هم نیاز به آنتی ویروس داره یا از لحاظ امنیتی همانند لینوکس!
2-آیا G-Data ارزش خریدن داره؟نمیایندگی داره تو ایران؟گفتید 2 موتور داره!!چیو چی؟منظورم موتور کدوم آنتی ویروس ها رو داره؟
3-آیا فرقی بین لایسنس تقلبی و اصلی(خریداری شده) در فایروال ها و آنتی ویروس ها داره یا نه همشون رو به یه چشم میبینند و همه ی خدماتشون یکسانه
4-چرا پاندا نیست تو هیچ کدوم از تست ها!!نظرتون اصلا در مورد این آنتی ویروس دوست داشتنی(منظور اسم و لوگوش هست که بی نهایت دوسش دارم) چیه؟؟
5-نظرتون در مورد این آنتی ویروس ها به طور کامل بگید : نورتون-تروست پورت-مک آفی-آویرا-بیتدیفند(تورو خدا هر چی از هر کدومشون میدونید بگید)
6-به نظرتون اگه یه سیستم بسیار قوی داشته باشم استفاده از 2 و یا 3 آنتی ویروس(1 واسه Real-Time و بقیه واسه اسکن های ماهانه و هفتگی و ...) توصیه میشه؟؟؟؟؟

Dr Hannibal
01-06-2010, 04:56
سلام بچه ها
خوبید شماا؟؟
ببینید
2-آیا G-Data ارزش خریدن داره؟نمیایندگی داره تو ایران؟گفتید 2 موتور داره!!چیو چی؟منظورم موتور کدوم آنتی ویروس ها رو داره؟
3-آیا فرقی بین لایسنس تقلبی و اصلی(خریداری شده) در فایروال ها و آنتی ویروس ها داره یا نه همشون رو به یه چشم میبینند و همه ی خدماتشون یکسانه
4-چرا پاندا نیست تو هیچ کدوم از تست ها!!نظرتون اصلا در مورد این آنتی ویروس دوست داشتنی(منظور اسم و لوگوش هست که بی نهایت دوسش دارم) چیه؟؟
5-نظرتون در مورد این آنتی ویروس ها به طور کامل بگید : نورتون-تروست پورت-مک آفی-آویرا-بیتدیفند(تورو خدا هر چی از هر کدومشون میدونید بگید)
6-به نظرتون اگه یه سیستم بسیار قوی داشته باشم استفاده از 2 و یا 3 آنتی ویروس(1 واسه Real-Time و بقیه واسه اسکن های ماهانه و هفتگی و ...) توصیه میشه؟؟؟؟؟

1_ این رو چون نمیدونم این طور جواب میدم: شرکت های انتی ویروس که دارن براش انتی ویروس طراحی کردند و این طور که معلومه فروش خوبی دارند پس حتما نیاز بهش شده.

2_ داره _ دیتا بیس یکسانی رو با هیچ شرکی نداره فقط در نظر داشته باشید که 2 مورتور جدا و با اپدیت جدا داره.

3_ اینم تریالش استفاده می کنند خیر اصلا تفاوتی نمیکنه

4_ چرا نیست. یک بار دیگه نگاه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5_ این 2 گزینه ای که آبی کردم به نظرم اصلا استفاده نکن.
6_ قطعا مفید هست.( اما انتظار نداشته باشید اخر ماه هر کدوم از انتی ویروس ها یک ویروس به تنهایی تشخیص بده اما احتمالش باز هست )

omidaneh
03-06-2010, 22:16
آقایون آنتی ویروس پاندا بهتره یا نورتون ؟ :11:

picher_s
08-06-2010, 08:39
آقایون آنتی ویروس پاندا بهتره یا نورتون ؟ :11:

با توجه به این نمودار

پاندا اصلن جایگاهی نداره!!

در این مورد نورتن.

پیروز باشید.

alireza_farshid
09-06-2010, 06:01
تست هوش مصنوعی سال می 2010 شرکت AV هم منتشر شد
طبق متن آنالیز منتشر شده این تست ادامه و کامل کننده تست ماه فوریه است و آنتی ویروس ها از تاریخ 10 فوریه اپدیت نشده اند .

در این تست آنتی ویروسهای زیر مقام اول تا سوم را در رده بندی هوش مصنوعی بدست آورده اند
1.تراست پورت
2.جی دیتا
3.کسپر

دوستان و سروران عزیز توجه داشته باشند که تمام آنتی ویروسهای مورد تست قرار گرفته از بهترین آنتی ویروسهای موجود در جهان میباشند و در صورت استفاده و آپدیت بودن میتوانند امنیت قابل توجهی را برای شما به ارمغان بیاورند

و در انتها میزان تشخیص اشتباه

medhi121
11-06-2010, 08:50
سلام می خواستم ببینم این مقایسه مربوط به نسخه internet secutity انتی ویروس هست یا antivirus خالی

GHOST RECON
11-06-2010, 10:27

اين عكسا كه از صفحه اول تاپيك هست نشون ميده ميزان شناسايي اويرا در بين سه انتي ويروس اويرا و نود و كسپر از همه بيشتر و سپس نود و بعد كسپر هست
كسي اين مقيسه رو براي سال 2010 يا جديد تر نداره اين براي 2009 هست

alireza_farshid
12-06-2010, 11:11
دوست عزیز نتیجه جدیدترین تستها در صفحات اخیر قرار گرفته و درباره اونها بحث و بررسی شده.

medhi121
12-06-2010, 14:03
سلام می خواستم ببینم این مقایسه مربوط به نسخه internet secutity انتی ویروس هست یا antivirus خالی

Dr Hannibal
12-06-2010, 14:07

آنتی ویروس خالی. اما هیچ تفاوتی توی دیتا بیس آنتی ویروس با اینترنت سکوریتی وجود نداره.

GHOST RECON
12-06-2010, 15:34
دوست عزیز نتیجه جدیدترین تستها در صفحات اخیر قرار گرفته و درباره اونها بحث و بررسی شده.
خوب پس ديگه اسم تاپيك رو عوض كنيد اون قسمت جديدترين نتايج در پست اول رو حذف كنيد:27:( البته برا مديرا گفتم:31:)

----------------
يه سوال هم از جناب drhaniball داشتم : شما در جواب سوال 5 اين پست

سلام بچه ها
خوبید شماا؟؟
ببینید
گفتيد كه اون دوستمون از انتي ويروس تروست پورت اصلا استفاده نكنه ولي نتايج تست انتي ويروس ها در صفحه قبل نشون ميده كه تروست پورت جزو 3 انتي ويروس برتر شده ميشه دليلتون رو براي اينكه گفتيد از اين انتي ويروس استفاده نكنيد رو بدونم خيلي ممنون:11:

Dr Hannibal
12-06-2010, 19:00
خوب پس ديگه اسم تاپيك رو عوض كنيد اون قسمت جديدترين نتايج در پست اول رو حذف كنيد:27:( البته برا مديرا گفتم:31:)

----------------
يه سوال هم از جناب drhaniball داشتم : شما در جواب سوال 5 اين پست

گفتيد كه اون دوستمون از انتي ويروس تروست پورت اصلا استفاده نكنه ولي نتايج تست انتي ويروس ها در صفحه قبل نشون ميده كه تروست پورت جزو 3 انتي ويروس برتر شده ميشه دليلتون رو براي اينكه گفتيد از اين انتي ويروس استفاده نكنيد رو بدونم خيلي ممنون:11:

این تستی که شما گفتی 2 روز پیش اومده و من متاسفانه نمیتونستم در اون تاریخ پیش گویی کنم. تست هوش مصنوعی گذشته:

در ضمن هوش مصنوعی اصلا به تنهایی ملاک برای انتخاب انتی ویروس نیست. دیتا بیس هوش مصنوعی رفتارشناسی باید باهم ترکیب باشه. به علاوه همه ی اینها لایسنس یا تریال ریستر باید در دسترس باشه.

bjbozorgi
19-06-2010, 11:32
روند ارزیابی و نتایج تفکیکی

شرکت کنندگان به ترتیب حروف الفبا: (جدیدترین نگارش های نرم افزاری)

- Avast! Free Antivirus 5.0.396

- AVG Anti-Virus 9.0.733

- AVIRA Antivirus Premium 9.0.0.457

- BitDefender Anti-Virus 13.0.19.347

- eScan Anti-Virus 10.0.1058.644

- ESET NOD32 Antivirus 4.0.47.0

- F-Secure Anti-Virus 10.12.108

- G DATA Antivirus 20.2.4.1

- K7 Total Security 10.0.0025

- Kaspersky Anti-Virus 9.0.0.736 (a.b)

- Kingsoft Antivirus 2010.2.10.1

- McAfee Antivirus Plus 14.0.306

- Microsoft Security Essentials 1.0.1611.0

- Norman Antivirus & Antispyware 7.30

- Panda Antivirus Pro 9.01.00

- Pc Tools Spyware Doctor With Antivirus 7.0.0.514

- Sophos Anti-Virus 9.0.3

- Symantec Norton Anti-Virus 17.5.0.127

- Trend Micro Antivirus Plus Antispyware 17.50.1366.0

- Trustport Antivirus 5.0.0.4087 (Based on 2 different engines: AVG and BitDefender)

در این ارزیابی جامع، بیش از 1.2 میلیون کد مخرب و ویروس رایانه ای مورد استفاده قرار گرفته که انواع مختلف آن ها را در این نمودار ملاحظه می کنید:

1-بررسی کارآمدی نرم افزارهای ضدویروس در کشف و پاکسازی ویروس های رایانه ای

نمودار زیر نشان دهده وضعیت نرم افزارهای ضد ویروس در ردیابی و پاکسازی ویروس های رایانه ای می باشد. درصدهای مورد استفاده در نمودار، نشان دهنده تعداد ویروس های ردیابی نشده در بین کل کدهای مخرب بکارگرفته شده در این ارزیابی جامع است. بنابراین سطح پایین تر برای هر نرم افزار، نشان دهنده عملکرد قوی تر آن نرم افزار می باشد.

2- بررسی “False Positive”

3- بررسی سرعت عملکرد نرم افزارهای ضدویروس در کشف و پاکسازی کدهای مخرب

به دلایل مختلف ، نرم افزارهای ضد ویروس دارای سرعت عملکرد متفاوتی هستند. عمق اسکن فایل ها ، استفاده یا عدم استفاده از فن آوری های پیچیده تر ویروس یابی و یا حتی تنظیمات اعمال شده توسط خود کاربران می تواند روی سرعت عملکرد برنامه های ضد ویروس موٍثر باشد.

اما توجه داشته باشیم که سرعت بالای عملکرد به تنهایی، فقط یک ویژگی مطلوب و نه یک ویژگی ایده آل محسوب می شود. یک ضد ویروس قدرتمند و ایده آل علاوه بر سرعت بالای ویروس یابی، باید از قدرت و درصد بالای کشف و پاکسازی کدهای مخرب نیز برخوردار باشد. (یک ترکیب مناسب از سرعت و قدرت بالا در فرایند ویروس یابی )

نمودار زیر متوسط سرعت اسکن دستی ضد ویروس های مختلف را در یک سیستم استاندارد و برحسب مگابایت در هر ثانیه نشان می دهد. ( تمام ضد ویروس های مورد بررسی، روی حداکثر قدرت و توان امنیتی خود تنظیم شده اند) .

4- بررسی قدرت هوش مصنوعی برنامه های ضد ویروس در پیشگیری از ویروس های ناشناخته

قدرت پیشگیرانه ضدویروس ها در ردیابی بدافزارهای بسیار جدید و کدهای مخرب ثبت نشده، می تواند یک مسئله حیاتی باشد. البته قابلیت پیش شناسایی کدهای مخرب (Proactive Protection) همواره به عنوان یک گزینه مکمل در کنار روش های معمول کشف و پاکسازی ویروس ها قرار می گیرد و بسیاری از شرکت های امنیتی مانند Eset، Panda یا McAfee هوش مصنوعی خود را برترین ابزار پیشگیری از نفوذ ویروس های بسیار جدید می دانند. روش های پیشگیرانه معمولاً شامل توقیف یک فایل مشکوک در لحظه اجرا، رفتارسنجی و حرکت شناسی کدهای اجرایی و یا جستجوی هوشمند و اکتشافی فایل ها می باشند.

در این بخش قدرت هوش مصنوعی نرم افزارهای ضدویروس در کشف و انسداد کدهای مخرب کاملاً جدید و ناشناخته مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور بروزرسانی نرم افزارها به مدت چند ماه متوقف شد و بتدریج حجم انبوهی از ویروس های کاملاً جدید و ناشناخته به سیستم های ارزیابی تزریق شده اند. در روند این بررسی از فن آوری های مبتنی بر Cloud که توسط برخی شرکت ها پشتیبانی می شوند، صرف نظر شده است:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsenpj
20-06-2010, 14:17
و این هم آخرین نتایج مقایسه آنتی ویروسهای دنیا توسط VB

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

اه چرا عکسی که گذاشتم نمیابد. توی 4shared آپلود کردم....

mohsenpj
20-06-2010, 14:40
نشد که ما آخرش بتونیم عکس یذاریم اینتو.
ولی خب این لینکه کله پی دی افه مربوطه هستش که ماله JUNE 2010 و برای دوستانه عزیز آپلود کردم

موفق یاشید

Dr Hannibal
21-06-2010, 15:22
و این هم آخرین نتایج مقایسه آنتی ویروسهای دنیا توسط VB
اه چرا عکسی که گذاشتم نمیابد. توی 4shared آپلود کردم....

باید مستقیم باشه:

mohsenpj
22-06-2010, 10:37
و این هم آخرین نتایج مقایسه آنتی ویروسهای دنیا توسط VB در june 2010

ea2021
03-07-2010, 09:05
سلام به همه دوستان
من مازندران زندگی میکنم
راستش میخوام ظرف همین چند روز لپ تاپ بخرم
میخواستم یه آنتی ویروس براش انتخاب کنم که
1- سرعت سیستمو بطور محسوس پایین نیاره
2- ویروس های جدیدتر از آپدیتش رو هم بشناسه (من سالها رو pc خونه از norton استفاده کردم و مطمئنم که این قابلیتو نداره؛ اما McAfee یا Kaspersky رو شنیدم که این قابلیتو دارن، درسته؟)
3- قابل آپدیت باشه، اگه لازم باشه License رو هم میخرم (البته اگه بشه تو ایران خرید)

ea2021
03-07-2010, 09:08
راستی یادم رفت بگم:
5- آپدیتش با dial up خیلی طول نکشه، یعنی سریع باشه !!

wordship
03-07-2010, 12:24
راستی یادم رفت بگم:
5- آپدیتش با dial up خیلی طول نکشه، یعنی سریع باشه !!

شما که میخوای خرج کنی 100 تومن بزار روش Adsl بگیر.
خودت هم میتونی همه انتی ویروس ها رو دانلود و تست کنی تا خودت نقاط ضعف و قوتش بیاد دستت .:40:

mohsenpj
03-07-2010, 15:20
با سلام
این هم آخرین تسته آنتی ویروسهای تحته شبکه در june 2010

ضمنا کل فایل رو میتونید از آدرسه زیر دریافت کنید

Dr Hannibal
03-07-2010, 15:42
سلام به همه دوستان
من مازندران زندگی میکنم
راستش میخوام ظرف همین چند روز لپ تاپ بخرم
میخواستم یه آنتی ویروس براش انتخاب کنم که
1- سرعت سیستمو بطور محسوس پایین نیاره
2- ویروس های جدیدتر از آپدیتش رو هم بشناسه (من سالها رو pc خونه از norton استفاده کردم و مطمئنم که این قابلیتو نداره؛ اما McAfee یا Kaspersky رو شنیدم که این قابلیتو دارن، درسته؟)
3- قابل آپدیت باشه، اگه لازم باشه License رو هم میخرم (البته اگه بشه تو ایران خرید)

چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم:

با سلام
این هم آخرین تسته آنتی ویروسهای تحته شبکه در june 2010
ضمنا کل فایل رو میتونید از آدرسه زیر دریافت کنید

البته این تست برای سنجش امنیت نیست. تک تک این گزینه هارو میشه بحث کرد و هرکسی یک نظری داره.

مثلا پرفورمنس من پرفورمنس یه آنتی ویروس دوست دارم.

آپدیت : من دوست دارم آپدیت لحظه ای باشه یا چندساعته یا فشرده ویا.....

بیشتر نظر شخصی تو این نوع تست هست.

mohsenpj
03-07-2010, 15:48
اره دکتر جان.
بالاخره یک نوع تسته دیگه. بیشتر از نگاه پرفورمنس و تاثیر آنتی ویروس روی دستگاه هستش.
و اینکه صرفا مقایسه است. مشخصا هر کسی دوست داره که آنتی ویروس سیستمش رو کند نکنه و اینکه آپدیتهاش سریع بیاد و پاسخدهی آنتی ویروس سریع باشه و یک سری مسائلی که از دیدگاه همه افراد یکسانه.

Dr Hannibal
03-07-2010, 16:17
اره دکتر جان.
بالاخره یک نوع تسته دیگه. بیشتر از نگاه پرفورمنس و تاثیر آنتی ویروس روی دستگاه هستش.
و اینکه صرفا مقایسه است. مشخصا هر کسی دوست داره که آنتی ویروس سیستمش رو کند نکنه و اینکه آپدیتهاش سریع بیاد و پاسخدهی آنتی ویروس سریع باشه و یک سری مسائلی که از دیدگاه همه افراد یکسانه.

اتفاقا منظورم این بود که نظر همه یکسان نیست.

مثلا میگم اینترفیس eset چهار ستاره سیمانتک 3 و نیم ( از نظر من ===> ! )

آپدیت با فاصله 8 تا 12 ساعته eset با دقیقه کسپرسکی.
از لحاظ ارسال و جواب دادن ساپورت سیمانتک که خیلی کند هست بازم اینجا eset با سیمانتک.

سرچ جزئیات مخرب ها در دیتابیس کسپرسکی:

اینا نظر من بود پس میشه گفت نظر افراد باهم تفوت داره.

joorabeban
05-07-2010, 08:39
امکان داره دوستان بعد هر 15 روز یه نتیجه گیری کلی از مقایسه آنتی ویروس ها برای عموم بزارن.معمولا همه دنبال نتیجه اند وانتخاب.

moas
05-07-2010, 14:05
من یک سوال داشتم کدوم آنتی ویروس برای سیستم عامل سبک تر عمل میکنه یعنی سرعت سیستم رو کمتر پایین میاره؟

Dr Hannibal
05-07-2010, 14:23
من یک سوال داشتم کدوم آنتی ویروس برای سیستم عامل سبک تر عمل میکنه یعنی سرعت سیستم رو کمتر پایین میاره؟

NOD32 و Smart Security

M E H R A N
05-07-2010, 17:09

Avast Free و Avira Personal free را هم میتونی به ادامه ی پست بالایی اضافه کنی.

Avast Free

Avira Antivir Persoan Free Edition

moas
05-07-2010, 20:39
ای بابا این که شد 4تا! حالا از بین این 4تا کدوم قوی تره و آپدیت میشه؟

M E H R A N
05-07-2010, 21:18
ای بابا این که شد 4تا! حالا از بین این 4تا کدوم قوی تره و آپدیت میشه؟

اگر ویندوزت 32 بیتی است ناد32 یا Avast انتخابهای بهتری برای آنتی ویروس فعال سیستم هستند. مثلا بعضی وقتها سیستم آلوده به ویروسی میشه که آنتی ویروسها نمیتونند حتی داخل سیف مد اون رو پاک کنند اما Avast چون حالت Boot Scan داره قبل از بالا اومدن سیستم میستونی کل هارد یا قسمتی را باهاش اسکن کنی و آلودگی ها رو پاک کنی.

هیچ آنتی ویروسی هم بهترین نیست. این نظره من هست. بهترین آنتی ویروس خودت هستی که بدونی چه کار داری میکنی و چه فایلی رو داری اجرا میکنی. تا فایلی اجرا نشه سیستم شما آلوده نمیشه.

هم Avast و هم ناد32 آنتی ویروسها خوبی هستند. Avast مجانی هست و آپدیت هاش کیلوبایتی هست و برای کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند بسیار مناسب هست. نقطه قوت دیگه اواست اینه که هر وقت خواستی میتونی آپدیت هاش رو از سایت اصلیش دانلود کنی البته Avira هم همینطور هست.

ناد32 هم آپدیت هاش سبک هستند اما برای آپدیت آفلاین به راحتی Avast , Avira نمیتونید این کار رو بکنید و باید توسط شیوه هایی که در تاپیکش بحث شده این کار رو انجام بدید.

شما چه Avast را نصب کنید و چه Nod32 میتونید در کنارش بصورت غیر فعال Avira Antivir Free Edition یعنی نسخه مجانی را هم نصب کنید تا بعنوان اسکن توسط کلیک راست و یا آنتی ویروس پشتیبان بتونید ازش استفاده کنید.

پس ببینید کدوم یک برای سیستم و موقعیت شما مناسب تره همون رو انتخاب کنید. من خودم برای سیستم های 32 بیتی که سی پی یو و رم قوی ندارند Avast Free را پیشنهاد میکنم+ Malwarebytes Antimalware

moas
05-07-2010, 22:22
اگر ویندوزت 32 بیتی است ناد32 یا Avast انتخابهای بهتری برای آنتی ویروس فعال سیستم هستند. مثلا بعضی وقتها سیستم آلوده به ویروسی میشه که آنتی ویروسها نمیتونند حتی داخل سیف مد اون رو پاک کنند اما Avast چون حالت Boot Scan داره قبل از بالا اومدن سیستم میستونی کل هارد یا قسمتی را باهاش اسکن کنی و آلودگی ها رو پاک کنی.

هیچ آنتی ویروسی هم بهترین نیست. این نظره من هست. بهترین آنتی ویروس خودت هستی که بدونی چه کار داری میکنی و چه فایلی رو داری اجرا میکنی. تا فایلی اجرا نشه سیستم شما آلوده نمیشه.

هم Avast و هم ناد32 آنتی ویروسها خوبی هستند. Avast مجانی هست و آپدیت هاش کیلوبایتی هست و برای کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند بسیار مناسب هست. نقطه قوت دیگه اواست اینه که هر وقت خواستی میتونی آپدیت هاش رو از سایت اصلیش دانلود کنی البته Avira هم همینطور هست.

ناد32 هم آپدیت هاش سبک هستند اما برای آپدیت آفلاین به راحتی Avast , Avira نمیتونید این کار رو بکنید و باید توسط شیوه هایی که در تاپیکش بحث شده این کار رو انجام بدید.

شما چه Avast را نصب کنید و چه Nod32 میتونید در کنارش بصورت غیر فعال Avira Antivir Free Edition یعنی نسخه مجانی را هم نصب کنید تا بعنوان اسکن توسط کلیک راست و یا آنتی ویروس پشتیبان بتونید ازش استفاده کنید.

پس ببینید کدوم یک برای سیستم و موقعیت شما مناسب تره همون رو انتخاب کنید. من خودم برای سیستم های 32 بیتی که سی پی یو و رم قوی ندارند Avast Free را پیشنهاد میکنم+ Malwarebytes Antimalware

ممنون از راهنماییت من ADSL دارم
کسپر 2011 رو نصب کردم ولی با ویندوز بالا نمیاد هر چند وقت میزارم برای اسکن سیستم اینطوری فایده داره؟

M E H R A N
05-07-2010, 23:12
ممنون از راهنماییت من ADSL دارم
کسپر 2011 رو نصب کردم ولی با ویندوز بالا نمیاد هر چند وقت میزارم برای اسکن سیستم اینطوری فایده داره؟

خیر عزیز, پیشنهاد نمیشه و اصلا کار خوبی هم نیست.

ببین اگر سیستمت واقعا سی پی یوی خوب و رم زیادی نداره کسپرسکی را اصلا پیشنهاد نمیکنم. کسپرسکی در حالت عادی بسیار آنتی ویروس سبکیه اما وقتی موقع اسکن و یا پیدا کردن فایل های آلوده و یا Disinfect کردن ویروسها میرسه در یک سی پی یوی 2 هسته ای یا یک هسته ای 100درصد سی پی یو رو اشغال میکنه و حجم اشغالی رمش هم نسبت به کاری که انجام میده و یا تعداد فایل های آرشیو شده به 500 مگابایت هم میرسه.

اگر بخوام همینطوری توضیح بدم 2 صفحه باید در موردش صحبت کنم. به همین دلیل پست قبلی خودم رو دوباره بهت پیشنهاد میدم و اینکه از یک آنتی ویروس فعال استفاده کنی.

شما اواست یا ناد32 رو چند روزی بدون نصب کسپرسکی امتحان کن. خوشت نیومد پاکش کن. کاری داره؟ :46:
Nod32 پروسه ی کرنلش مشکل داره و مصرف سی پی یوی زیادی رو در موقعیت های مختلف داره اما در حالت عادی یک کاربر عادی نمیتونه اختلاف رو ببینه و به همین دلیل فکر میکنه ناد32 آنتی ویروس سبکیه. هر چند که باز هم از کسپرسکی سبکتره.

Avast Free یا Nod32 را نصب کن تا یکیش همیشه فعال باشه.

بعدش نسخه ی رایگان Malwarebytes Antimalware را نصب کن تا بصورت غیر فعال و یک کمک کننده برای آنتی ویروسها داشته باشی.

مشکلی نخواهی داشت. :20:

moas
05-07-2010, 23:22
خیر عزیز, پیشنهاد نمیشه و اصلا کار خوبی هم نیست.

ببین اگر سیستمت واقعا سی پی یوی خوب و رم زیادی نداره کسپرسکی را اصلا پیشنهاد نمیکنم. کسپرسکی در حالت عادی بسیار آنتی ویروس سبکیه اما وقتی موقع اسکن و یا پیدا کردن فایل های آلوده و یا Disinfect کردن ویروسها میرسه در یک سی پی یوی 2 هسته ای یا یک هسته ای 100درصد سی پی یو رو اشغال میکنه و حجم اشغالی رمش هم نسبت به کاری که انجام میده و یا تعداد فایل های آرشیو شده به 500 مگابایت هم میرسه.

اگر بخوام همینطوری توضیح بدم 2 صفحه باید در موردش صحبت کنم. به همین دلیل پست قبلی خودم رو دوباره بهت پیشنهاد میدم و اینکه از یک آنتی ویروس فعال استفاده کنی.

شما اواست یا ناد32 رو چند روزی بدون نصب کسپرسکی امتحان کن. خوشت نیومد پاکش کن. کاری داره؟ :46:
Nod32 پروسه ی کرنلش مشکل داره و مصرف سی پی یوی زیادی رو در موقعیت های مختلف داره اما در حالت عادی یک کاربر عادی نمیتونه اختلاف رو ببینه و به همین دلیل فکر میکنه ناد32 آنتی ویروس سبکیه. هر چند که باز هم از کسپرسکی سبکتره.

Avast Free یا Nod32 را نصب کن تا یکیش همیشه فعال باشه.

بعدش نسخه ی رایگان Malwarebytes Antimalware را نصب کن تا بصورت غیر فعال و یک کمک کننده برای آنتی ویروسها داشته باشی.

مشکلی نخواهی داشت. :20:
بازم ممنون همین کارو میکنم من قبلا یه مدت node داشتم ولی اونطوری که باید ویروسارو تارومار نمیکنه avast هم داشتم ازش راضی بودم

M E H R A N
05-07-2010, 23:28
بازم ممنون همین کارو میکنم من قبلا یه مدت node داشتم ولی اونطوری که باید ویروسارو تارومار نمیکنه avast هم داشتم ازش راضی بودم

Avast نسخه ی پنجش اومده و کلا فرق میکنه. خواستی یک امتحان بکن.
لینک دانلودش رو هم قبلا گذاشتم.

H A M A S
08-07-2010, 06:36

چرا اواست قابلیت جمع آوری فایل های اپدیتشو نداره؟
البته میدونم آپدیتاش توی سایتش هست

M E H R A N
08-07-2010, 13:08
چرا اواست قابلیت جمع آوری فایل های اپدیتشو نداره؟
البته میدونم آپدیتاش توی سایتش هست

چون احتیاجی به جمع آوری آپدیت و دردسرهای بعد از دوباره کپی کردن اونها رو نداره.
کل آپدیت های اواست بصورت یک فایل exe در سایتش وجود داره و کافیه بعد از دانلود در سیستمی که اواست از قبل بر روش نصب بوده اجرا بشه تا آنتی ویروس آپدیت بشه. این فایل exe قابل کپی کردن به تمام سیستم هایی هست که اواست روشون نصب هست.

فقط کاربر باید دقت کنه که آپدیت ها رو بر اساس نسخه 4 یا نسخه 5 اشتباه نگیره. :20:

moas
09-07-2010, 14:16
من avast رو نصب کردم خوبه Malwarebytes Antimalware را از کجا دانلود کنم؟

wordship
09-07-2010, 14:21
من avast رو نصب کردم خوبه Malwarebytes Antimalware را از کجا دانلود کنم؟

از اینجا:

M E H R A N
14-07-2010, 15:10
جدید ترین نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ Performance

نتایج تست آنتی ویروسها از لحاظ شناسایی و بلاک کردن مخرب ها قبل از اجرا شدنشون چیزیه که باید با عملکرد آنتی ویروس ها از لحاظ کند کردن سیستم بصورت جدا مقایسه بشه. در این تست آنتی ویروسها را از لحاظ عملکردشون بر روی سیستم و تاثیر گذاریشون بر روی قسمت های مختلف سیستم مانند آرشیو کردن فایل ها و یا سرعت بوت سیستم با هم مقایسه کردند. تست صورت گرفته از طرف سایت معتبر raymond.cc انجام گرفته و این نتیجه در اکثر سایت های امنیتی و انجمن آنتی ویروسها مورد بحث و گفتگو قرار گرفته.

بعضی از مواردی که در این تست بر روی آنتی ویروسها آزمایش شدند...

Application Launch: در حالت معمولی به خاطر اسکن اتوماتیک تمام آنتی ویروسها زمان باز شدن فایل, زمان اجرا کردنشون را کند میکنند. این بنچمارک نشون دهنده مدت زمان اجرا کردن فایل ها در هر آنتی ویروس است. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.

Boot Time: این قسمت نشون دهنده زمان بالا اومدن ویندوز بدون آنتی ویروس و همراه با آنتی ویروس است. گاهی پیش اومده که بعضی افراد احساس میکنند که از وقتی آنتی ویروس نصب کردند زمان بالا اومدن سیستمشون کندتر شده و به مدت زمان بیشتری احتیاج داره. زمان کمتر نشون دهنده بهتر بودن آنتی ویروس است.

Idle Memory Usage: آنتی ویروس ها همیشه در سیستم فعال هستند و به همین دلیل مصرف رمشون نسبت به فعالیت هایی که در یک سیستم انجام میشه متغیره و همیشه رم مصرفی یک آنتی ویروس یکسان نیست. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس از رم کمتری در سیستم استفاده میکنه.

Peak Memory Usage: بعضی آنتی ویروسها ممکنه در زمان عادی رم خیلی کمی را اشغال کنند, بخاطر اینکه بعضی از آنتی ویروسها دارای تکنولوژی آزاد کردن رم مصرفی هستند. به این صورت که وقتی با آنتی ویروس سیستم را اسکن میکنید ممکنه میزان مصرف رمش به چندصد مگابایت برسه اما بعد از اتمام اسکن آنتی ویروس رم اشغال شده توسط پروسه هاش رو دوباره آزاد میکنه تا در اختیار سیستم قرار بگیره. در این تست نشون میده که هر آنتی ویروس تا چه مقدار رم رو میتونه قبل از آزاد کردنش مصرف کنه. کمترین بهترین.

Setup Installer File Size: این بنچ مارک نشون دهنده حجم فایل ستاپ هر آنتی ویروس قبل از نصب آن است. در واقع این قسمت برای سیستم های امروزی زیاد مهم نیست. آنتی ویروس 10 مگابایت باشه یا 100 مگابایت فرقی نمیکنه چون در هر صورت 1 بار نصب میشه. برای کسانی که حجم فایل نصب هر آنتی ویروس مهمه میتونند این قسمت را نگاه کنند. کمترین بهترین.

Full Scan Benchmark1: زمان اسکن کل سیستم یا همان Full Scan توسط هر آنتی ویروس نشان داده شده. کمترین زمان نشان دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس در زمان Full Scan است.

Compress File: زمانی که کسی فایلی را توسط برنامه هایی مانند PowerISO, Winrar; Winzip یا غیره به حالت فشرده در میاره, آنتی ویروس میتونه در مدت زمان فشرده شده فایل تاثیر گذار باشه. کمترین زمان, بهتر بودن آنتی ویروس را نشون میده.

Extract File: زمانی میرسه که شما میخواهید فایل های فشرده شده ی خودتون را از حالت فشرده بودن خارج کنید. مثلا محتوای فایل های ISO, RAR, ZIP و یا غیره را میخواهید داخل فولدری بریزید. اگر آنتی ویروس داشته باشید مسلما وقت بیشتری را برای Extract کردن نیاز دارید. در این تست نشون میده کدام آنتی ویروس به مدت زمان کمتری نیاز داره و فایل ها را سریعتر اسکن میکنه تا اونها رو آزاد کنه و در Extract کردنشون زیاد تاثیر گذار نباشه.

Registry Key Count: هر نرم افزاری که کلید های رجیستری بیشتری را در زمان نصبش در سیستم ثبت بکنه به همان اندازه سرعت یک سیستم را میتونه کمتر کنه. شاید تا حالا تفاوت سیستم را قبل از نصب نرم افزار های Adobe را با قبل از نصب اونها احساس کرده باشید. در این تست هر آنتی ویروسی کلید های رجیستری کمتری را ثبت کنه نشون دهنده بهتر بودن اون آنتی ویروس از لحاظ کلید های رجیستری میباشد.

Load Website: زمان باز کردن سایتها در آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner دارند همیشه بیشتر از آنتی ویروسهایی است که HTTP Scanner ندارند. Web Scanner اسم دیگه ای است که بعضی وقتها برای HTTP Scanner در آنتی ویروسها معرفی میشه. دیتابیس و موتور اسکن این قسمت با حالت Real Time Protection برای فایل ها فرق میکنه و به همین دلیل آنتی ویروسهایی که دارای HTTP Scanner هستند به مدت زمان بیشتری جهت باز کردن یک سایت و یا دیدن فیلم های آنلاین مانند Youtube احتیاج دارند. Avira Antivir Personal آنتی ویروسی هست که بطور نمونه HTTP Scanner نداره اما نسخه های دیگر این آنتی ویروس دارند.

File Download: شاید یکی از مهمترین بنچ مارکها برای همه این قسمت باشه. مدت زمان دانلود فایل ها از اینترنت همیشه میتونه توسط یک آنتی ویروس و حتی فایروال تاثیر گذار باشه. در این تست نشون میده که کدام آنتی ویروس سرعت دانلود فایل ها از اینترنت را کمتر میگیره و در نتیجه سرعت دانلود فایل هاتون بیشتر خواهد بود. کمترین عدد نشون دهنده بهتر بدون آنتی ویروس است.

جهت دیدن نتایج این تست سایت زیر را باز کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا از بالا مثل عکس زیر در قسمت Select a benchmark report نتیجه ی تستی را که میخواهید ببینید انتخاب کنید.

برای هر بنچ مارک در همین سایت توضیح داده شده که تست انجام شده چطور و بر روی چه فایلی آزمایش شده.
موفق باشید.

shayan999
16-07-2010, 13:29
بالاخره ما که نفهمیدیم کدوم سایت تست دقیقی انجام میده.
نتایج این سایتی که معرفی کردید با AV تفاوت داره تا حدی.

من که می دونم هیچ امنیتی پایدار نیست ولی به نظر شما کدوم آنتی ویروس هم سرعت خوبی داره و هم در شناسای و از بین بردن ویروس و Malware , Trojan و غیره مناسبت تره نسبت به بقیه!!!

Dr Hannibal
16-07-2010, 13:54
بالاخره ما که نفهمیدیم کدوم سایت تست دقیقی انجام میده.
نتایج این سایتی که معرفی کردید با AV تفاوت داره تا حدی.

من که می دونم هیچ امنیتی پایدار نیست ولی به نظر شما کدوم آنتی ویروس هم سرعت خوبی داره و هم در شناسای و از بین بردن ویروس و Malware , Trojan و غیره مناسبت تره نسبت به بقیه!!!

تست بالا که در مرود امنیت نبود. اما پیشنهاد میکنم اول دنبال یک آنتی ویروس از لحاظ قدرت بگردید بعد توی سیستم خودتون چک کنید و میزان در گیر کردن سیستم رو خودتون تست کنید. بعضی وقتها یک آنتی ویروس با یه سیستم زیاد سازگار نیست که بهتره شخصا تست شه.

البته این تست جدید هست هنوز av تست performance test جدید رو نذاشته.

اگه نه اعتقاد دارید که هیچ برنامه امنیتی مناسب نیست پس بهتره دنبال سرعت باشم بهتره اول چندتا گزینه سبک رو انتخاب کنی بعد دنبال این باشی که کدوم قدرت بهتری داره. توی سرعت من چیزی که شخصا تست کردم eset بود اما آویرا فیری و avast و حتی جی دیتا و نورتون هم کمتر سیستم رو درگیر می کنند.

shayan999
17-07-2010, 17:41
تست بالا که در مرود امنیت نبود. اما پیشنهاد میکنم اول دنبال یک آنتی ویروس از لحاظ قدرت بگردید بعد توی سیستم خودتون چک کنید و میزان در گیر کردن سیستم رو خودتون تست کنید. بعضی وقتها یک آنتی ویروس با یه سیستم زیاد سازگار نیست که بهتره شخصا تست شه.

البته این تست جدید هست هنوز av تست performance test جدید رو نذاشته.

اگه نه اعتقاد دارید که هیچ برنامه امنیتی مناسب نیست پس بهتره دنبال سرعت باشم بهتره اول چندتا گزینه سبک رو انتخاب کنی بعد دنبال این باشی که کدوم قدرت بهتری داره. توی سرعت من چیزی که شخصا تست کردم eset بود اما آویرا فیری و avast و حتی جی دیتا و نورتون هم کمتر سیستم رو درگیر می کنند.

من تا حالا از آنتی ویروس های زیر استفاده کردم:
eset Nod 32 v4
Kaspersky 2010 - 2011
Avira personal - premium 8-9

هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. nod از نظر سرعت خیلی خوبه ولی به امینت آویرا و کسپر نمیرسه.
کسپر امنیتش خوبه ولی خیلی سیستم رو درگیر می کنه.
آویرا از نظر سرعت خوبه امنیتش هم بد نیست اما اشکالی که داره Removal خوبی نداره. کامل نمی تونه ویروس ها رو پاک کنه.

حالا می خوام برم سراغ نورتون 360 ویرایش 4 شنیدم که هوش مصنوعیش خیلی خوبه. سرعتش هم خوبه.
کسی اینجا تست کرده؟ از نظر امنیتی چطوره؟ سرعتش چی؟

روی 2 تا سیستم می خوام بریزم:
PC:
CPU Dual Core 2.4
Ram 1 Gig
H.d.d Sata

Laptop:
Cpu Dual core 2.1
Ram 3 Gig
H.d.d Sata

نظرتون چیه؟

wordship
17-07-2010, 18:04
eset Nod 32 v4
Kaspersky 2010 - 2011

هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره. nod از نظر سرعت خیلی خوبه ولی به امینت آویرا و کسپر نمیرسه.
آویرا از نظر سرعت خوبه امنیتش هم بد نیست اما اشکالی که داره Removal خوبی نداره. کامل نمی تونه ویروس ها رو پاک کنه.

حالا می خوام برم سراغ نورتون 360 ویرایش 4 شنیدم که هوش مصنوعیش خیلی خوبه. سرعتش هم خوبه.

PC:
CPU Dual Core 2.4
Ram 1 Gig
H.d.d Sata

Laptop:
Cpu Dual core 2.1
Ram 3 Gig
H.d.d Sata

نظرتون چیه؟

سلام
نورتون خوبه ولی اونم معایب و مزایای خودش رو داره
مثلا با استفاده از تکنولوژِ سونار شما میتونی با خیال راحت وبگردی کنی
البته فکر کنم فقط نورتون 360 داره
که واقعا سنگینه
ولی قابلیت کلین کردن مناسبی نداره اون طور که مد نطرتون هست
اویرا هم که اصلا نمیتونه گند زدایی کنه فقط حذف و قرنطینه
ولی
کسپر از همه لحاظ خوبه
هم قابلیت گند زدایی عالی هم شناسایی و هم هوش مصنوعی و
بهی وی ار بلوکر
یعنی بلوک کردن فایل از رویه رفتار فایل
اگر سرعت سیستم برات مهمه که نود 32 نصب کن
ولی قابلیت تشخیص مناسبی نداره
اگر از همه پچ ها و کرک های تویه سیستم خسته شدی اویرا نصب کن:31:
ولی اگر امنیت برات در درجه ی اول قرار داره و یخورده استفاده منابع بیشتر سیستم برات زیاد مهم نیست کسپر نصب کن
البته نورتون هم بد نیست ولی اون انتظاری رو که از نورتون داری تویه نورتون 360 هست که اونم در حد کسپر از سیستمت استفاده میکنه
پس نتیجه کلی استفاده از کسپر اگر میتونی به درستی تنظیماتش رو انجام بدی
نه اینکه فقط نصب کنی و همه انتظاری هم ازش داشته باشی:11:

*Batman*
17-07-2010, 18:52
eset Nod 32 v4
Kaspersky 2010 - 2011

PC:
CPU Dual Core 2.4
Ram 1 Gig
H.d.d Sata

Laptop:
Cpu Dual core 2.1
Ram 3 Gig
H.d.d Sata

نظرتون چیه؟

سلام.
همه محصولات Norton از تکنولوژی SONAR بهره میبرن.
N360 تا نسخه 3 از NAV و NIS هم سبک تر بود.احتمالا نسخه 4 هم همینطوره.
محصولات نورتون 2010 از نظر سرعت و سبکی با آنتی ویروسهایی مثل NOD32 و Avira رقابت نزدیکی داره.
متاسفانه فایروالش ضعیفه.
اگر کاربر متوسط به بالا هستید توصیه میکنم از NAV یا NIS استفاده کنید.
خوشحال میشم اگر تجربه اولیه خودتون رو از نظر سرعت و کارایی تو تاپیک مخصوص Norton بیان کنید.

wordship
17-07-2010, 19:01
سلام.
همه محصولات Norton از تکنولوژی SONAR بهره میبرن.
N360 تا نسخه 3 از NAV و NIS هم سبک تر بود.احتمالا نسخه 4 هم همینطوره.
محصولات نورتون 2010 از نظر سرعت و سبکی با آنتی ویروسهایی مثل NOD32 و Avira رقابت نزدیکی داره.
متاسفانه فایروالش ضعیفه.
اگر کاربر متوسط به بالا هستید توصیه میکنم از NAV یا NIS استفاده کنید.
خوشحال میشم اگر تجربه اولیه خودتون رو از نظر سرعت و کارایی تو تاپیک مخصوص Norton بیان کنید.

سلام
اقا nis
چیه منظورتون نورتون اینترنت سکیوریتی هست یا نود اسمارت؟
من تا حالا استفده نکردم
راستی همین الان هم کسپر رو پاک کردم به نظرتون ویندوز عوض کرد نورتون خوبه یه تستی کنم؟ یا همون کسپر؟
چون من معمولا تنظیمات هوش مصنوعی فایروال و.. تغیر میدم و در حد بالا میزارم
من فقط یه باز نورتون 360 رو نصب کردم ورژن 2007
خیلی سنگین بود
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم:11:

Dr Hannibal
17-07-2010, 19:18
من فقط به مطالب بالا این رو اضافه کنم که NIS کمتر از KIS سیستم رو کند میکنه. و بگم چون نورتون behavior blocker سرمایه گذاری میکنه به نظرم بهتره جای NIS رو به NAV ندی که فایروال جدا استفاده کنی. اما در هر صورت سونار رو هردو محصول دارند.
-------------
چون شما نظر شخصی رو هم پرسدید من هم یک نظر شخصی میدم : فکر میکنم از لحاظ ویروس یابی نورتون بهترین گزینه است.

اما سبک کار KIS کلا جدای این بحث هاست. به نظرم هرکس بخواد بره دنبال KIS حتما باید با App Control یا HIPS آشنایی داشته باشه. توی این کلاس هم یه KIS وجود داره و یه CIS فقط این دو هستند.

مطئن باشید اگه آنتی ویروس خوبی انتخاب کنی توی این تاپیک باید حرف برای گفتن داشته باشه

اگه وارد این تاپیک بشی میبینی نورتون چقدر حرف برای گفتن داره. اما KIS کمتر از نورتون ( در صورت استفاده نکردن از APP CONTROLL کسپرسکی که صحبت شد )

shayan999
17-07-2010, 20:13
اول بگم که هوش مصنوعی نورتون خیلی از کسپر سرتره و کسپر دیتا بیس قوی داره. که با آپدیت امنیت کامل برقرار می کنه.
ولی خیلی از منابع سیستم استفاده می کنه. البته توی نسخه های جدید خیلی بهتر از قبل شده.

نورتون 360 با نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون آنتی ویروس فرق داره؟

Dr Hannibal
17-07-2010, 20:19
اول بگم که هوش مصنوعی نورتون خیلی از کسپر سرتره و کسپر دیتا بیس قوی داره. که با آپدیت امنیت کامل برقرار می کنه.
ولی خیلی از منابع سیستم استفاده می کنه. البته توی نسخه های جدید خیلی بهتر از قبل شده.
نورتون 360 با نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون آنتی ویروس فرق داره؟

هوش مصنوعی نورتون خیر کمتر از کسپرسکی هست اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:

نورتون آنتی ویروس یعنی انتی ویروس خالی که البته تکنولوژی سونار رو هم داره مثل بقیه. اینترنت سکوریتی یعنی آنتی ویروس + فایروال و 360 درجه بک سری امکانات اضافی مثل بهینه سازی و بک اپ گیری بهش اضافه شده. که یعنی کامل ترین نسخه هست.

shayan999
17-07-2010, 20:34
هوش مصنوعی نورتون خیر کمتر از کسپرسکی هست اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:

نورتون آنتی ویروس یعنی انتی ویروس خالی که البته تکنولوژی سونار رو هم داره مثل بقیه. اینترنت سکوریتی یعنی آنتی ویروس + فایروال و 360 درجه بک سری امکانات اضافی مثل بهینه سازی و بک اپ گیری بهش اضافه شده. که یعنی کامل ترین نسخه هست.

خوب نورتون و کسپر توی آنتی ویروس در یک رده هستند اما فایروال کسپر بهتره.
حالا اگه فاکتور سرعت هم بهش اضافه کنیم آدم می مونه توش که کدوم بهتره. یعنی در کل کدوم بهتره.

استفاده از مثلا nis در کنار یه فایروال خوب چطوره؟ سرعت به همون اندازه ی استفاده از kis پائین میاد؟

wordship
17-07-2010, 20:42
خوب نورتون و کسپر توی آنتی ویروس در یک رده هستند اما فایروال کسپر بهتره.
حالا اگه فاکتور سرعت هم بهش اضافه کنیم آدم می مونه توش که کدوم بهتره. یعنی در کل کدوم بهتره.

استفاده از مثلا nis در کنار یه فایروال خوب چطوره؟ سرعت به همون اندازه ی استفاده از kis پائین میاد؟

nisخودش فایروال داره
ولی از ائونجا که معلومه اصلا فایروال خوبی نداره و در کل فایروال هم برنامه ای نیست که از ورود ویروس ها به سیستم جلوگیری کنه
میتونی باهاش دسترسی برنامه ها به اینترنت رو تنظیم کنی
که در نتیجه سرعت ینترنت بهتر میشه
و از خارج شدن و.. فایل های ناخواسته از سیستم جلوگیری میکنه و.
پس اگه امنیت بالایی لازم داری میتونی کسپر اینترنت سکیوریتی که فایروال بسیار خوبی هم داره استفاده کنی
یا نورتون انتی ویروس نهnis استفاده کنی همراه با یه فایروال مناسب مانند کمودو
و..:11:

shayan999
17-07-2010, 20:47
nisخودش فایروال داره
ولی از ائونجا که معلومه اصلا فایروال خوبی نداره و در کل فایروال هم برنامه ای نیست که از ورود ویروس ها به سیستم جلوگیری کنه
میتونی باهاش دسترسی برنامه ها به اینترنت رو تنظیم کنی
که در نتیجه سرعت ینترنت بهتر میشه
و از خارج شدن و.. فایل های ناخواسته از سیستم جلوگیری میکنه و.
پس اگه امنیت بالایی لازم داری میتونی کسپر اینترنت سکیوریتی که فایروال بسیار خوبی هم داره استفاده کنی
یا نورتون انتی ویروس نهnis استفاده کنی همراه با یه فایروال مناسب مانند کمودو
و..:11:

البته منظورم Nav در کنار فایروال خوب بود. :31:

کسپر که دارم ولی خیلی اذیت میکنه ویندوز رو :31:

wordship
17-07-2010, 20:55
البته منظورم Nav در کنار فایروال خوب بود. :31:

کسپر که دارم ولی خیلی اذیت میکنه ویندوز رو :31:

شما اگر امنیت بسیار بالایی میخواید اویرا فری در کنار فایروال کمودو
در کنار نرم افزار مالور بایت

*Batman*
17-07-2010, 21:14
سلام
اقا nis
چیه منظورتون نورتون اینترنت سکیوریتی هست یا نود اسمارت؟
من تا حالا استفده نکردم
راستی همین الان هم کسپر رو پاک کردم به نظرتون ویندوز عوض کرد نورتون خوبه یه تستی کنم؟ یا همون کسپر؟
چون من معمولا تنظیمات هوش مصنوعی فایروال و.. تغیر میدم و در حد بالا میزارم
من فقط یه باز نورتون 360 رو نصب کردم ورژن 2007
خیلی سنگین بود
اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم:11:

سلام.

بله منظور Norton Internet Security هست.
راستش Kaspersky آنتی ویروسی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت.من قبلا هم اینو گفتم.
اگر برای تست میخواهید که مانعی نیست.

شما نسخه اول N360 رو نصب کرده بودید.
برای شروع بهتره NAV رو نصب کنید.
چون تنظیمات رو روی حداکثر قرار میدید پس از قسمت تنظیمات Heuristic Protection و SONAR Advanced Mode را روی Aggressive تنظیم کنید.
موفق باشید.

اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:
با تشکر من مطالب اون تاپیک رو خوندم. اما هنوز هم تفاوت هوش مصنوعی و رفتارشناسی رو درک نکردم.
ممنون میشم اگه توضیح بدید چرا از این دو مفهوم دو برداشت جداگانه میشه ؟

آخه در رفتارشناسی نوعی هوشمندی وجود داره و یا هوشمندی لازمه ی رفتارشناسیِ درسته.
من شخصا معتقدم این دو یک مفهوم با هم همپوشانی دارن و یک مفهوم کلی ازشون حاصل میشه.
یعنی یه جور بازی با کلماته.

Dr Hannibal
18-07-2010, 15:08
با تشکر من مطالب اون تاپیک رو خوندم. اما هنوز هم تفاوت هوش مصنوعی و رفتارشناسی رو درک نکردم.
ممنون میشم اگه توضیح بدید چرا از این دو مفهوم دو برداشت جداگانه میشه ؟

آخه در رفتارشناسی نوعی هوشمندی وجود داره و یا هوشمندی لازمه ی رفتارشناسیِ درسته.
من شخصا معتقدم این دو یک مفهوم با هم همپوشانی دارن و یک مفهوم کلی ازشون حاصل میشه.
یعنی یه جور بازی با کلماته.

بتمن جان شما استاد مایی پس من جواب رو با این شروع میکنم: نظر من ==>

بله این جمله که بگیم در رفتار شناسی نوعی هوش مصنوعی وجود داره درسته اما این ها اصطلاحات هستند و همین شکل انتخاب شده اند اما از هم جدا هستند. حالا باز من ساده مطلب رو بگم لغت هوش مصنوعی زمانی به کار برده شده 2 آنتی ویروس آپدیت یک ویروس رو دریافت میکنند فردا از همون مدل ویروس ، یک نوع دیگه ساخته میشه آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی داره اون ویروس رو بدون اینکه آپدیتش بیاد شناسایی میکنه چون یکم از اون کد عوض شده اما آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی نداره خیر نمیتونه شناسایی کنه. توی همین جا یک نکته هست که این حرف ها فقط از روی دیتابیس و نتیجه اسکن هست.

مثلا این ویروس در این پست که جدیدا مهران جان گذاشتن:

همان ویروسی هست که در پست های ابتدایی گذاشته شده:

دقت می بینید که در گذشته که من این نوع رو گذاشتم 11 آنتی ویروس شناسایی میکرده حالا که یکم از کدهاش تغییر کرده فقط 5 تا آنتی ویرس شناسایی کرده.

مجموع بحث بالا هوش مصنوعی اصطلاحی هست که میگن توی ریپروتی که انتی ویروس به شما میده هم این مطلب ارائه میشه و یه جور اشاره میشه مثلا هیستوریک.

رفتار شناسی هم که میدونید یعنی مخرب اجرا بشه رفتارش شناخته شده باشه شناسایی بشه درسته این هم یه نوع هوش مصنوعی هست اما اصطلاحی که به کار برده میشه این رفتار شناسی هست. حالا نورتون توی این اول هست اما توی اصطلاح هوش مصنوعی خیر اصلا رتبه ی خوبی نداره. پس هم پوشانی ندارند و 2 بحث کاملا متفاوت هست. دقیقا هم همین مورد باعث میشه که 2 لغت جدا گانه در نظر بگیرند.

wordship
18-07-2010, 15:34
سلام
وبرای تکمیل حرف های دکتز:

*Batman*
18-07-2010, 18:44
با تشکر از توضیحات شما من یه سوال دیگه هم دارم:
فرض کنیم ویروس A منتشر شده و مدتی بعد همین ویروس با کمی تغییرات با نام +A منتشر شده.
آنتی ویروس X ، ویروس A رو بدون اینکه ویروس رو اجرا کنیم شناسایی میکنه و حذفش میکنه.
همین آنتی ویروس X ، ویروس +A رو هم بدون اینکه اجرا بشه شناسایی و حذف میکنه.
حالا چطور بفهمیم که ویروس A یا +A به کمک هوش مصنوعی پاک شده یا Database ؟
مثلا در آنتی ویروس Kaspersky ( یا هر آنتی ویروس دیگری که دوستان با اون کار میکنن)چطور میشه این مساله رو تشخیص داد؟

wordship
18-07-2010, 19:19
با تشکر از توضیحات شما من یه سوال دیگه هم دارم:
فرض کنیم ویروس A منتشر شده و مدتی بعد همین ویروس با کمی تغییرات با نام +A منتشر شده.
آنتی ویروس X ، ویروس A رو بدون اینکه ویروس رو اجرا کنیم شناسایی میکنه و حذفش میکنه.
همین آنتی ویروس X ، ویروس +A رو هم بدون اینکه اجرا بشه شناسایی و حذف میکنه.
حالا چطور بفهمیم که ویروس A یا +A به کمک هوش مصنوعی پاک شده یا Database ؟
مثلا در آنتی ویروس Kaspersky ( یا هر آنتی ویروس دیگری که دوستان با اون کار میکنن)چطور میشه این مساله رو تشخیص داد؟

سلام
:

shayan999
22-07-2010, 23:23
نمی دونم اینجا جای این سوال هست یا نه؟!؟
ولی واسه ی تست چند روزه کسپر (البته ورژن فیکس نشده) رو پاک کردم و نورتون 360 ریختم ببینم چطوره.
بعد واسه ی پائین بودن امنیتش در بخش فایروال، فایروال رایگان Comodo را نصب کردم.

حالا سوال من اینه که این دو تا در کنار هم چطور عمل می کنند؟ کسی اینکارو تجربه کرده؟ توی آنتی ویروس نورتون هم رده ی کسپر هست توی تست ها تقریبا فقط فایروال ضعیفی داره که اصلا توصیه نمیشه استفادش.
و بعد هم اینکه بهتره که NAV نصب کنم در کنار Comodo یا همین 360 خوبه؟

بازم شرمنده اگه جای مناسبی برای سوال پرسیدن نیست.

enriquefk2
23-07-2010, 02:33
ولی واسه ی تست چند روزه کسپر (البته ورژن فیکس نشده) رو پاک کردم و نورتون 360 ریختم ببینم چطوره.

حالا سوال من اینه که این دو تا در کنار هم چطور عمل می کنند؟ کسی اینکارو تجربه کرده؟ توی آنتی ویروس نورتون هم رده ی کسپر هست توی تست ها تقریبا فقط فایروال ضعیفی داره که اصلا توصیه نمیشه استفادش.

ببین بارها توصیه شده اصلا از 2 آنتی ویروس هم زمان استفاده نکنید یک سرچ کنی میفهمی چرا
100% از جفتش استفاده نکن فایروال 360 بسیار خوبه شما به تست ها زیاد توجه نکن ولی بهترین فایروال رو همین comodo داره شما نسخه اینترنت سکیورتی همین comodo رو تنها نصب کن امنیت سیستم کامل میشه نیازی نیست از 2تا استفاده کنی

wordship
23-07-2010, 12:40
:11:

سلام
نورتون کلا چه فایروال و چه هوش مصنوعی که یکی از نکات مهم هست رو خیلی ضعیف کار کرده:11:

shayan999
23-07-2010, 14:21
ببین بارها توصیه شده اصلا از 2 آنتی ویروس هم زمان استفاده نکنید یک سرچ کنی میفهمی چرا
100% از جفتش استفاده نکن فایروال 360 بسیار خوبه شما به تست ها زیاد توجه نکن ولی بهترین فایروال رو همین comodo داره شما نسخه اینترنت سکیورتی همین comodo رو تنها نصب کن امنیت سیستم کامل میشه نیازی نیست از 2تا استفاده کنی

اگه دقت کنی 2 تا آنتی ویروس نیست. یکی اینترنت سکیوریتی هست و یکی فایروال.
ضمنا این تست ها که الکی که نیستند.
نورتون واقعا توی فایروال ضعیفه.

:11:

سلام
نورتون کلا چه فایروال و چه هوش مصنوعی که یکی از نکات مهم هست رو خیلی ضعیف کار کرده:11:

پس این سونار سونار که میکنن کشکه؟:دی

البته از نظر سرعت خوبه.
تا 1 هفته ی دیگه که تست هام تموم شد باز میرم کسپر.

wordship
23-07-2010, 17:27
اگه دقت کنی 2 تا آنتی ویروس نیست. یکی اینترنت سکیوریتی هست و یکی فایروال.

البته از نظر سرعت خوبه.

سونار هوش مصنوعی نورتون در برابر کانکت شدن فایل به سایت فریب دهنده و سایتی که فعالیت های مالی شما رو کنترل میکنه هست :11:
که اونم تعریفی نداره!:18:

enriquefk2
24-07-2010, 03:20
[QUOTE=shayan999;5200191]اگه دقت کنی 2 تا آنتی ویروس نیست. یکی اینترنت سکیوریتی هست و یکی فایروال.

اول که واقعا اشاره خوبی کردی نمی دونستم سکوریتی هست یکیش هم فایروال
شما تا حالا مورد حمله هکرها قرار گرفتی؟ اصلا یک نمونه رو که تجربه داشتی مثال بزن تا من به همه ی اونایی که نورتون استفاده میکنن اطلاع بدم پاکش کنند اگه سایت یاهو هم کامنت رو ببینه قرار دادشو با نورتن فسخ میکنه چون که دلایله قانع کننده ی آوردی :((
بله تستا الکی نیستن دلیلشم اینه یک سرچ کنی هر فایروالی رو تو یک سایت حداقل یک بار اول میبینی

wordship
24-07-2010, 07:43
[QUOTE=shayan999;5200191]اگه دقت کنی 2 تا آنتی ویروس نیست. یکی اینترنت سکیوریتی هست و یکی فایروال.

اول که واقعا اشاره خوبی کردی نمی دونستم سکوریتی هست یکیش هم فایروال
شما تا حالا مورد حمله هکرها قرار گرفتی؟ اصلا یک نمونه رو که تجربه داشتی مثال بزن تا من به همه ی اونایی که نورتون استفاده میکنن اطلاع بدم پاکش کنند اگه سایت یاهو هم کامنت رو ببینه قرار دادشو با نورتن فسخ میکنه چون که دلایله قانع کننده ی آوردی :((
بله تستا الکی نیستن دلیلشم اینه یک سرچ کنی هر فایروالی رو تو یک سایت حداقل یک بار اول میبینی

شما هم اینو بدون
یاهو فقط رویه سرور های ایمیل نورتون داره
ولی بری امنیت خود شرکت یاهو و جلوگیری از ه___ک شدنش خودش کارشناسای امنیتی داره
. به یه انتی ویروس ساده اکتفا نمیکنه:11:

*Batman*
24-07-2010, 19:46

البته از نظر سرعت خوبه.

سیستم SONAR وقتی که هوش مصنوعی آنتی ویروسها عاجز میشه خودش رو نشون میده و در آخرین لحظه مچ ویروس رو میگیره.
تعریفی که دوستمون ارائه داد یه تعریف لغوی بود.

enriquefk2
24-07-2010, 21:44
[QUOTE=enriquefk2;5202201]

شما هم اینو بدون
یاهو فقط رویه سرور های ایمیل نورتون داره
ولی بری امنیت خود شرکت یاهو و جلوگیری از ه___ک شدنش خودش کارشناسای امنیتی داره
. به یه انتی ویروس ساده اکتفا نمیکنه:11:
سعی کن دنیا رو ببینی نه ایران رو که فکر میکنند نود 32 خداست اونجا avg , avast و norton استفاده میشه بیشتر ولی اینجا از نود 32 دل نمیکنند :((
تا حالا فایروال آویرا رو تست کردی یا نود 32 یا ؟اگه به نورتون بگی ضعیف اسم اونو چی میزاری؟:18:

wordship
24-07-2010, 23:48
[QUOTE=wordship;5202298]
سعی کن دنیا رو ببینی نه ایران رو که فکر میکنند نود 32 خداست اونجا avg , avast و norton استفاده میشه بیشتر ولی اینجا از نود 32 دل نمیکنند :((
تا حالا فایروال آویرا رو تست کردی یا نود 32 یا ؟اگه به نورتون بگی ضعیف اسم اونو چی میزاری؟:18:

میدونم
نمیخواد به ما بگی داداش
مدتیه دیگه از سایت ایرانی ها دیگه مطالب امنیتی نمیخونم برادر من
شما هم برو سایت معنبر اطلاعات جمع کن بدرد میخوره!
فایروال نود 32 افتضاحه
نورتون داغون
ای وی جی و....... بیخیالش
اخه میدونی من نصف بیشتر انتی ویروس ها با بهترین تنظیمات از سایت خودش رو تست کردم عزیز
بخصوص یکی دو هفته اخیر:11:

shayan999
24-07-2010, 23:50

عزیز راجع به فایروال آویرا لطفا نمی دونی نظر نده.
من خودم 9-6 ماه از آویرا استفاده میکردم.

بعد اینکه شما نود 32 رو هم با آویرا اصلا مقایسه نکن که زشته اصلا مقایسه ی این دوتا.
فایروال نورتون ضعیف تره آویرا هست.

موفق باشی :11:

wordship
24-07-2010, 23:52
سیستم SONAR وقتی که هوش مصنوعی آنتی ویروسها عاجز میشه خودش رو نشون میده و در آخرین لحظه مچ ویروس رو میگیره.
تعریفی که دوستمون ارائه داد یه تعریف لغوی بود.

سونار ------------------->فقط دربرابره کانکت فایل الوده به اینترنت:11:
نه هوش مصنوعی:11:

[QUOTE=enriquefk2;5204924]

بعد اینکه شما نود 32 رو هم با آویرا اصلا مقایسه نکن که زشته اصلا مقایسه ی این دوتا.

اخه اینو که من نگقتم نقل قول کردی:11:

shayan999
24-07-2010, 23:57

اخه اینو که من نگقتم نقل قول کردی:11:

آره می دونم مثل اینکه وی بی قاطی کرده :دی

یه نگاه بنداز همه قاطی پاتی شده.

الان نقلی که از من کردی نوشته یکی دیگه :دی

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

ظاهرا کل نقل قول ها قاطی کردن :دی

enriquefk2
25-07-2010, 02:19
[QUOTE=enriquefk2;5204924]

میدونم
نمیخواد به ما بگی داداش
مدتیه دیگه از سایت ایرانی ها دیگه مطالب امنیتی نمیخونم برادر من
شما هم برو سایت معنبر اطلاعات جمع کن بدرد میخوره!
فایروال نود 32 افتضاحه
نورتون داغون
ای وی جی و....... بیخیالش
اخه میدونی من نصف بیشتر انتی ویروس ها با بهترین تنظیمات از سایت خودش رو تست کردم عزیز
بخصوص یکی دو هفته اخیر:11:
من اندازه سنه تو تو کاره تست آنتی ویروس بودم شما برو یک سرچ کون تو persiantools تایپیکم رو ببین پس اینقدر من منم نکن هیچکس کامل نسیت شما یک هفته هست داری تست میکنی به قول خودت یکم اطلاعاتت کامل تر شد جوابت رو میدم البته حق میدم چون گفتی از سایت های ایرانی قبلا میخوندی ولی من تا حالا این کارو نکردم تا حالا ار مرز ایران رد شدی که بدونی بازار جهانی آنتی ویروس چجوریه؟معلومه که نه نشتی پشته کامپیوترت چند تا سایت ایرانی هم خوندی فکر کردی عجب اطلاعاتی داری

enriquefk2
25-07-2010, 02:25

اولا من عزیر تو نیستم دوم 6-9 ماهه؟منم الان 2ساله از آویرا ستفاده میکنم با هیچیم عوضش نمیکنم چون یک سری اعتقاد بهش دارم ولی یا از نورتون استفاده نکردی یا خودت رو زدی به خنگی که فکر میکنی فایروالش از آویرا ضعیف تره در سون از نورتون در xp از آویرا استفاده میکنم شما هم این کار رو کن تا بفهمی فرق فایرواش رو
شما اصلا به من بگو ببینم کاره فایروال چیه اصولا تا من ببینیم ارزش داره جوابت رو یک بار بدم:((

wordship
25-07-2010, 05:36
[QUOTE=wordship;5205320]
من اندازه سنه تو تو کاره تست آنتی ویروس بودم شما برو یک سرچ کون تو persiantools تایپیکم رو ببین پس اینقدر من منم نکن هیچکس کامل نسیت شما یک هفته هست داری تست میکنی به قول خودت یکم اطلاعاتت کامل تر شد جوابت رو میدم البته حق میدم چون گفتی از سایت های ایرانی قبلا میخوندی ولی من تا حالا این کارو نکردم تا حالا ار مرز ایران رد شدی که بدونی بازار جهانی آنتی ویروس چجوریه؟معلومه که نه نشتی پشته کامپیوترت چند تا سایت ایرانی هم خوندی فکر کردی عجب اطلاعاتی داری

اقا حالا چرا میزنی؟ ناراحت شدی؟
بله عزیز یه وقت میبینی یکی کاسبه بعد از 10 سال هیچی نشده
ولی یکی بعد از یک سال خودش رو میبنده درسته؟
نمیخوام بگم تست های شما بدرد نمیخورده
ولی هر کی نظر و عقیده خودش رو داره
نه شرکت کسپر ماله بابام بوده نه اویرا ونه.......
که بخوام طرفداری بی مورد بکنم
من ازکلاس اول راهنمایی تست میکردم همه چیرو با انتی ویروس ها و دستکاری تویه تنظیمات و....
به هر حال شما هم حرفت درسته
ولی درباره نورتون که میگی یا...
من نتایج شخصی رو گفتم +اینکه هر چی هم تویه این سایت و اون سایت بخونیم فایده نداره اصل کار عمل هست:11:

mohsenpj
25-07-2010, 07:37
دوستان عزیز خصوصا آقای enriquefk2 محترم بهتر نیست که کمی با لطافته بیشتر صحبت کنیم!!!!
اینجا محیطه دوستانه هستش و ما همه میایم که مطالب و تجربیات جدید یاد بگیریم نه اینکه با هم جنگ کنیم.
همونطور که میدونید آنتی ویروس در حال حاضر سلیقه ای و متناسب با کاربره.
همه شون خوبند فقط باید بالانسه استفاده، سرعت، قدرت و بازدهی آنتی ویروس رو در هر سیستم با توجه به استفاده کاریر تنظیم و بهترین انتی ویروس رو مشخص کرد.
به عنوان مثال میگم شما یکبار نود32 رو نصب کنید و توی تنطیماتش در قسمت فایروال اون رو بزارید روی حالته INTERACTION و بعد به نوعی با حتی COMMODO مقایسه کنید.
در ضمن نورتون در حاله حاضر جزو بهترین و قوی ترین و سریعترین آنتی ویروسهای دنیا شده در عین حالیکه آویرا هم قوی هستش و کسپر هم که به نوعی واقعا قدرتمند و بخاطر رفتارشناسی که داره فوق العادست.
موفق و موید باشید

*Batman*
25-07-2010, 11:54

این حرف اشتباهه دوست عزیز:

wordship
25-07-2010, 12:15
این حرف اشتباهه دوست عزیز:

حالا خوندم
متوجه شدم
ممنون.
ولی
SONAR is the abbreviation for Symantec Online Network for Advanced Response

بیشتر انلاین مد نظره

mohsenpj
25-07-2010, 12:59
درسته.
من قبلا خوندم در این مورد. سونار میاد و این فایلی رو که میخواید از طریقه سونار اسکن کنید یا اینکه خوده نرم افزار فایلهای سیستمتون رو رو میخواد اسکن کنه رو با تمامه کامپیوترهایی که نورتون دارند و این فایل رو دارند مقایسه میکنه و مقدار خطرناک بودنه اون فایل رو از این طریق مشخص میکنه. یه جورایی رفتار شناسی در انواع کامپیوترهای آنلاینی که نورتون دارند بصورت همزمان.
در ضمن خیلی قوی و safe عمل میکنه

shayan999
25-07-2010, 14:17
اولا من عزیر تو نیستم دوم 6-9 ماهه؟منم الان 2ساله از آویرا ستفاده میکنم با هیچیم عوضش نمیکنم چون یک سری اعتقاد بهش دارم ولی یا از نورتون استفاده نکردی یا خودت رو زدی به خنگی که فکر میکنی فایروالش از آویرا ضعیف تره در سون از نورتون در xp از آویرا استفاده میکنم شما هم این کار رو کن تا بفهمی فرق فایرواش رو
شما اصلا به من بگو ببینم کاره فایروال چیه اصولا تا من ببینیم ارزش داره جوابت رو یک بار بدم:((

اینجا که ما نمیخوائیم دعوا کنیم. کل کل هم نداریم.
با هم داریم چیز یاد میگیریم.

از نوزتون هم استفاده کردم و همین الان هم روی سیستممه.
فایروال هم شما فقط میدونی چیه :46:

kaivanika
25-07-2010, 15:19
با این توضیحات بهترین آنتی ویروس به نظر شما کدومه ؟
لینک دانلود و نحوه آپدیتش رو هم بگید لطفا
من در حال حاضر از کاسپر اسکای نسخه 11.0.0.400 اسفاده میکنم که آپدیت هم هست
ما که تو این بحث ها گیج میزنیم چون چیزی بلد نیستم . به نظر شما از کدوم آنتی ویرس استفاده کنم ؟

در ضمن کسی ویروس استاکس رو میشناسه ؟

wordship
25-07-2010, 15:35
با این توضیحات بهترین آنتی ویروس به نظر شما کدومه ؟
لینک دانلود و نحوه آپدیتش رو هم بگید لطفا
من در حال حاضر از کاسپر اسکای نسخه 11.0.0.400 اسفاده میکنم که آپدیت هم هست
ما که تو این بحث ها گیج میزنیم چون چیزی بلد نیستم . به نظر شما از کدوم آنتی ویرس استفاده کنم ؟

در ضمن کسی ویروس استاکس رو میشناسه ؟
بستگی به سیستمت داره که چی انتخاب کنی
همون کسپر فعلا بهترینه
ویروس استاکس؟
به خارجی تایپ کن این ویروس به گوشم نخورده.

Dr Hannibal
26-07-2010, 11:22
حالا خوندم
متوجه شدم
ممنون.
ولی
SONAR is the abbreviation for Symantec Online Network for Advanced Response

بیشتر انلاین مد نظره

سونار همون behavior blocker نورتون هست.

صفحات اول تاپیک دانلود ویروس رو بخونید تا با بهتر متوجه بشید.

wordship
26-07-2010, 11:27
سونار همون behavior blocker نورتون هست.

صفحات اول تاپیک دانلود ویروس رو بخونید تا با بهتر متوجه بشید.

بله ولی اون تکنولوژی انلاینه
و اگه اونو که نوشتم و نقل قول کردی بخونی ماله ویکی پدیاست
و میفهمین
که با تمام سیستم هایی که نورتون دارن فایل رو مقایسه میکنه
و میزان خطرش رو میگه
پس میشه هوش مصنوعی انلاین
نه رفتار شناسی همه جانبه
اون لینک رو هم که بتمن عزیز گزاشت حتما مطالعه کنین

*Batman*
26-07-2010, 17:30
بله ولی اون تکنولوژی انلاینه
و اگه اونو که نوشتم و نقل قول کردی بخونی ماله ویکی پدیاست
و میفهمین
که با تمام سیستم هایی که نورتون دارن فایل رو مقایسه میکنه
و میزان خطرش رو میگه
پس میشه هوش مصنوعی انلاین
نه رفتار شناسی همه جانبه
اون لینک رو هم که بتمن عزیز گزاشت حتما مطالعه کنین

این نقل قول از خود سیمانتک هست:

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) provides real-time protection against threats and proactively detects unknown security risks on your computer. SONAR identifies emerging threats based on the behavior of applications. SONAR identifies quicker than the traditional signature-based threat detection techniques. SONAR detects and protects you against malicious code even before virus definitions are available through LiveUpdate.

این عبارت Online به معنای اینترنتی که شما فکر میکنید نیست.
Norton برای پردازشهای آنلاین از امکاناتی نظیر Network Insight ، Community Watch و Download Intelligence استفاده میکنه.
SONAR خودش به صورت مستقل عمل میکنه و لازم نیست شما حتما به اینترنت وصل باشید.
تستهایی که کاربران تو تاپیک بررسی کدهای مخرب انجام میدن نیازی به ارتباط با سرورهای سیمانتک نداره.

wordship
26-07-2010, 18:27
این نقل قول از خود سیمانتک هست:

این عبارت Online به معنای اینترنتی که شما فکر میکنید نیست.
Norton برای پردازشهای آنلاین از امکاناتی نظیر Network Insight ، Community Watch و Download Intelligence استفاده میکنه.
SONAR خودش به صورت مستقل عمل میکنه و لازم نیست شما حتما به اینترنت وصل باشید.
تستهایی که کاربران تو تاپیک بررسی کدهای مخرب انجام میدن نیازی به ارتباط با سرورهای سیمانتک نداره.

مرسی
ولی بحث اون انلاینه نیست
میدونید
من خودم تویه سایتش خوندم همونو که نقل کردین
درست و واضح
یعنی بررسی یک فایل که در یک کامپیوتر هست و روی اون نورتون نصب هست با کامپیوتر های دیگه
نمیشه به عنوان هوش مصنوعی تلقیش کرد
چون با اینترنت سروکار داره
و این نظر شخصی بنده نیست
البته این سونار هم ضعیف نیست ولی خیلی هم قوی نیست
و خلاصه شده این عبارته
Sound Navigation And Ranging
ناوبري و تشخيص فاصله توسط صوت
البته تویه علوم دریایی
این معنی رو میده
پس اگه دقت کنید
سونار هم کاملا انلاینه :11:
پس اگه متوجه شده باشین
یعنی با کامپیوترایی که نورتون نصبه مقایسه میشه.:11:

wordship
26-07-2010, 18:37
و خط امنیتی انلاین نورتون در برابر تهدید ها
ولی بعد از یک بار که نتونست ازش رد شه یه فایل
دیگه افلاین هم باشی رد نمیشه

shayan999
26-07-2010, 21:28
مرسی
ولی بحث اون انلاینه نیست
میدونید
من خودم تویه سایتش خوندم همونو که نقل کردین
درست و واضح
یعنی بررسی یک فایل که در یک کامپیوتر هست و روی اون نورتون نصب هست با کامپیوتر های دیگه
نمیشه به عنوان هوش مصنوعی تلقیش کرد
چون با اینترنت سروکار داره
و این نظر شخصی بنده نیست
البته این سونار هم ضعیف نیست ولی خیلی هم قوی نیست
و خلاصه شده این عبارته
Sound Navigation And Ranging
ناوبري و تشخيص فاصله توسط صوت
البته تویه علوم دریایی
این معنی رو میده
پس اگه دقت کنید
سونار هم کاملا انلاینه :11:
پس اگه متوجه شده باشین
یعنی با کامپیوترایی که نورتون نصبه مقایسه میشه.:11:

ورشیپ جان
اون معنی لغوی سونار هست. در صورتی که سونار یه برنده و برند رو نباید ترجمه کرد.

SONAR examines the behavior of applications to decide whether they are malicious.
همون طور که دکتر جان هم گفت سونار رفتار شناسی می کنه.
ربطی به متصل بودن یا نبودن به اینترنت هم نداره. شما چه وصل باشی چه نباشی سونار کار خودش رو انجام میده و رفتار شناسی میکنه. (البته اینا چیزایی بود که تحقیق کردم از منابع انگلیسی زبان)

wordship
26-07-2010, 21:35
:31::31:
ورشیپ جان
اون معنی لغوی سونار هست. در صورتی که سونار یه برنده و برند رو نباید ترجمه کرد.

SONAR examines the behavior of applications to decide whether they are malicious.
همون طور که دکتر جان هم گفت سونار رفتار شناسی می کنه.
ربطی به متصل بودن یا نبودن به اینترنت هم نداره. شما چه وصل باشی چه نباشی سونار کار خودش رو انجام میده و رفتار شناسی میکنه. (البته اینا چیزایی بود که تحقیق کردم از منابع انگلیسی زبان)

:31::31::31:

ممنون
من سایت سیمانتیک تحقیق کردم
یه بار که سونار نتونست رد شه ذیگه هم نمیشه:31:
من که از نورتون استفاده نمیگنم
ولی هرچی تو بگی من دیگه روش حرف نمیزنم

shayan999
27-07-2010, 01:24
:31::31:

:31::31::31:

ممنون
من سایت سیمانتیک تحقیق کردم
یه بار که سونار نتونست رد شه ذیگه هم نمیشه:31:
من که از نورتون استفاده نمیگنم
ولی هرچی تو بگی من دیگه روش حرف نمیزنم

اون بحث رد شدن با نشدن یه بحث دیگه است :دی

من سونار رو گفتم که برند هست و برند رو معنی نمی کنن :دی

اونم مسلمه البته که ویروس یه بار از سونار رد نشه دیگه رد نمیشه کلا

wordship
27-07-2010, 05:40
اون بحث رد شدن با نشدن یه بحث دیگه است :دی

من سونار رو گفتم که برند هست و برند رو معنی نمی کنن :دی

اونم مسلمه البته که ویروس یه بار از سونار رد نشه دیگه رد نمیشه کلا

اره
ولی خب باید یه معنی هم بده دیگه:31:
ممنون
شاید سواد اینگیلیسیم ترک برداشته:31:
ممنون:11:

ashoor
27-07-2010, 09:16
این safe run ی که توی کسپر وجود داره برای آنتی ویروس های دیگه هم هست یا فقط کسپر این ویژگی رو داره ؟

shayan999
27-07-2010, 09:24
اره
ولی خب باید یه معنی هم بده دیگه:31:
ممنون
شاید سواد اینگیلیسیم ترک برداشته:31:
ممنون:11:

نه داداش شما سروری :11:

ولی سونار علاوه بر برند بودن مخفف هم هست :46:
مثل ناجا :27:

kaivanika
27-07-2010, 12:16
بستگی به سیستمت داره که چی انتخاب کنی
همون کسپر فعلا بهترینه
ویروس استاکس؟
به خارجی تایپ کن این ویروس به گوشم نخورده.

در مورد سیستم باید بگم که تقریبا سیستمم خوبه
رم 4 گیگ 1333 باس ddr3
سی پی یو e7500
گرافیک 9600gt 1gig ddr3
mainbord ep43- ddr3

خب به نظر شما کاسپر اسکای تو شناسایی ویروس ها از همه بهتره ؟
این مقایسه هایی که سایتهای خارجی و معتبر انجام دادن .جدیدترین مقایسه چند وقت پیش بوده و کدوم آنتی ویروس رتبه اول داشته

در مورد ویروس استاکس هم بزارید لینک رو دوباره پیدا کنم میزارم همه ببینند . اونطوری که من خوندم هدف این ویروس کلا سیستم های ایران بوده که توسط یه شرکت اوکراینی کشف شده و به اطلاع ایران رسوندن .
لینک رو پیدا کردم دوباره اینجا میزارم شما هم بخونید

shayan999
27-07-2010, 12:18
سیستمت واسه ی کسپر موردی نداره و به راحتی کار می کنه.
کسپر در حال حاضر یکی از بهترین هاست.

kaivanika
27-07-2010, 12:29
اینم لینک اخبار ویروس استاکس به نقل از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کامپیوترهای ایران هدف اصلی ویروس مرگبار استاکس

شرکت سیمنتک، که بزرگترین تولیدکننده نرم‌افزارهای ایمنی کامپیوترهای شخصی است و ضد ویروس نورتون از تولیدات آن است، اعلام کرده که کامپیوترهای ایران شدیداً از سوی یک ویروس خطرناک مورد حمله قرار گرفته‌اند.این شرکت نام این ویروس را استاکس نت عنوان کرده و می‌گوید ۶۰ درصد کامپیوترهایی که مورد حمله این ویروس هستند در ایران قرار دارند.استاکس نت ویروسی است که از حدود هفت ماه پیش در سیستم‌های رایانه‌ای فعال شده، اسرار درون کامپیوتر را می‌دزدد و بر روی اینترنت منتشر می‌کند.بر اساس اطلاعاتی که شرکت سیمنتک منتشر کرده، حوزه اصلی فعالیت این ویروس کشور ایران بوده است. و دو کشور اندونزی و هند از دیگر مناطق عملیاتی این ویروس اعلام شده‌اند.الیاس لوی، یکی از مدیران ارشد شرکت سیمنتک، می‌گوید هنوز مشخص نیست که چرا این ویروس ایران را هدف گرفته است. او می‌گوید تنها چیزی که می‌توانیم بگوییم این است که کسی که این ویروس را طراحی کرده هدفش حمله به سیستم‌های رایانه‌ای شرکت‌ها بوده است. ویروس استاکس نت ماه گذشته توسط یک شرکت بیلوروس که نرم‌افزارهای ضد ویروس تولید می‌کند کشف شد. این شرکت می‌گوید اولین بار این ویروس خطرناک را در کامپیوتر یکی از مشتریان ایرانی خود شناسایی کرده است.استاکس نت از طریق حافظه جانبی از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر منتقل می‌شود.این ویروس به طور مشخص به سیستم مدیریت اطلاعات شرکت زیمنس حمله کرده و سعی کرده است که اسرار صنعتی این شرکت را دزدیده و بر روی اینترنت انتشار دهد.زیمنس که درباره تعداد مشتریان خود در ایران اطلاعاتی ارائه نمی‌کند، به تازگی اعلام کرد دو شرکت آلمانی مورد حمله ویروس استاکس نت قرار گرفته‌اند. این شرکت نرم افزار ضد ویروس جدیدی را برای مشتریان خود به طور رایگان بر روی اینترنت قرار داده که طی هفته جاری ۱۵۰۰ بار دانلود شده است.زیمنس در اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که سطح مبادلات تجاری خود را با ایران کاهش می‌دهد. منتقدین این شرکت را متهم می‌کنند که در تجارت با ایران به دولت این کشور خدمت می‌کند.بر اساس گزارش وال استریت جورنال، شرکت زیمنس در سال ۲۰۰۸ میلادی ۲۹۰ کارمند در ایران داشت و ۴۳۸ میلیون یورو در تجارت با ایران کسب شد.دولت ایالات متحده آمریکا ایران را به خاطر برنامه‌های اتمی‌اش مورد تحریم قرار داده است، تحریمی که از جمله داد و ستد در زمینه تکنولوژی و نرم‌افزار را در بر می‌گرفت. بر اساس اظهارات الیاس لوی از شرکت سیمنتک که نرم‌افزار نورتون را تولید می‌کند، ایران برای مقابله با ویروس‌های کامپیوتری نرم‌افزارهای کافی و مناسب در اختیار ندارد.

wordship
27-07-2010, 12:42
این safe run ی که توی کسپر وجود داره برای آنتی ویروس های دیگه هم هست یا فقط کسپر این ویژگی رو داره ؟

معمولا انتی ویروس ها برای ایجاد امنیت
بیشتر این گزینه سیف ران یا سند باکس رو طراحی میکنن
این یه محیط ایزوله هست برای تست ویروس ها یا فایل های غیر قابل اعتماد
که فعلا کسپر بهترین هوش مصنوعی رو داره
و انتی ویروس هایی هم که رویه هوش مصنوعی کار میکنن نه دیتا بیس این ویژگی رو دارن

در مورد سیستم باید بگم که تقریبا سیستمم خوبه
رم 4 گیگ 1333 باس ddr3
سی پی یو e7500
گرافیک 9600gt 1gig ddr3
mainbord ep43- ddr3

خب به نظر شما کاسپر اسکای تو شناسایی ویروس ها از همه بهتره ؟
این مقایسه هایی که سایتهای خارجی و معتبر انجام دادن .جدیدترین مقایسه چند وقت پیش بوده و کدوم آنتی ویروس رتبه اول داشته

در مورد ویروس استاکس هم بزارید لینک رو دوباره پیدا کنم میزارم همه ببینند . اونطوری که من خوندم هدف این ویروس کلا سیستم های ایران بوده که توسط یه شرکت اوکراینی کشف شده و به اطلاع ایران رسوندن .
لینک رو پیدا کردم دوباره اینجا میزارم شما هم بخونید

با یه جمله کوتاه بگم
فعلا بهترین انتی ویروسی که هم در زمینه سیگناتور یعنی امضا شناسی
هم دیتا بیس
هم هوش مصنوعی
و هم رفتار شناسی کار میکنه کسپر هست

shayan999
27-07-2010, 18:32
معمولا انتی ویروس ها برای ایجاد امنیت
بیشتر این گزینه سیف ران یا سند باکس رو طراحی میکنن
این یه محیط ایزوله هست برای تست ویروس ها یا فایل های غیر قابل اعتماد
که فعلا کسپر بهترین هوش مصنوعی رو داره
و انتی ویروس هایی هم که رویه هوش مصنوعی کار میکنن نه دیتا بیس این ویژگی رو دارن

با یه جمله کوتاه بگم
فعلا بهترین انتی ویروسی که هم در زمینه سیگناتور یعنی امضا شناسی
هم دیتا بیس
هم هوش مصنوعی
و هم رفتار شناسی کار میکنه کسپر هست

البته در زمینه ی رفتار شناسی نورتون بهتر رفتار شناسی می کنه :دی

اشاره یه سونار :-"

wordship
27-07-2010, 22:15
البته در زمینه ی رفتار شناسی نورتون بهتر رفتار شناسی می کنه :دی

اشاره یه سونار :-"

بابا سونار که تا دیروز هوش مصنوعی بود امروز شد
رفتار شناسی؟:31:
رفتار شناسی:بعد از اجرای فایل مسیر ها رو دنبال میکنه و در صورت مخرب بودن بلوک میکنه
حالا سونار هوش مصنوعی هست یا رفتار شناس:31:

shayan999
28-07-2010, 00:40
بابا سونار که تا دیروز هوش مصنوعی بود امروز شد
رفتار شناسی؟:31:
رفتار شناسی:بعد از اجرای فایل مسیر ها رو دنبال میکنه و در صورت مخرب بودن بلوک میکنه
حالا سونار هوش مصنوعی هست یا رفتار شناس:31:

بستگی به موقعیت داره :دی

هرجا بحث رفتار شناسی داره رفتار شناس میشه هرجا هم که بحص هوش مصنوعی شه هوش مصنوعی هست :8:

*Batman*
31-07-2010, 12:55
سلام.

در دسامبر سال 2009، av-comparatives یک سری تست تحت عنوان Dynamic Tests انجام داد.
در این آزمایش برخلاف تستهای معمول از همه تکنولوژی های موجود در آنتی ویروسها استفاده شده که شامل :
Virus Signature ،پردازشهای ابری،هوش مصنوعی،روشهای اکتشافی،رفتارشناسی،HIPS، اعتبارسنجی، URL-Blocking و . . . میباشند.

چرا که برای یوزرها، دانستن توانایی ها و ضعفهای کلی آنتی ویروسی که الان ازش استفاده میکنن اهمیت داره.

آنتی ویروسهای زیر در این تست شرکت داشتند:

Avast 5.0 Free
AVG Internet Security 9.0
AVIRA Premium Security Suite 9.0
Bitdefender Internet Security 2010
eScan Internet Security 2010
ESET Smart Security 4.0
F-Secure Internet Security 2010
G Data Internet Security 2010
Kaspersky Internet Security 2010
Kingsoft Internet Security +9
MacAfee Internet Security 2010
Norman Security Suite 7.2
Symantec Norton Internet Security 2010
Trustport PC Security 2010

============================
در این تست پیغامهای معمولی که از فایروالها صادر میشدن به حساب نیامدند.
مثل پیغامهایی که AVG،AVIRA،Bitdefender و F-Secure در مورد ارتباط یک برنامه امن با اینترنت صادر میکردند.
پیغامهای Norton Download Insight هم حساب نشدند.
(در غیر اینصورت یک ویروسی که شناسایی نشده بود کشف میشد)

============================
در مورد اشتباهات (مثبتهای کاذب) هم آنتی ویروسهای Kaspersky،Norton،ESET و F-Secure تنها یک مورد اشتباه داشتند.

اما نتایج آزمایش به صورت مصور:

اطلاعات بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس:11:

*BATMAN*

Dr Hannibal
31-07-2010, 13:46
یه توضیح توی دینامیک تست هست اینه که رتبه ای که نورتون گرفته با رتبه ای که آویرا گرفته زمین تا آسمون تفاوت داره. نورتون اینجا فقط رفتارشناسیش بوده خیلی تفاوت داره با آویرا که hips بخواد فعالیت کنه. یعنی اینجا به طور مثال نورتون بعد از اجرا میگه فایل مخرب بود. اما آویرا میگه همچین برنامه ای با این اسم درحال نصب هست آیا قبول دارید یا خیر. خب مشخصه خیلی تفاوت داره.

emadgoldenman
03-08-2010, 00:00
سلام
چرا آنتی ویروس pandaتوهیچکدوم از رده بندیها نیست؟
اصلا بدرد میخوره من تازه Panda Internet Security 2011 نصب کردم

Jang Bogo
03-08-2010, 09:54
دوستان بالاخره بعداز اینهمه بحث و مقایسه که من وقت نکردم همش رو بخونم .....
بهترین آنتی-ویروس چیه که من دانلود کنم و نصب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

SuffEr
03-08-2010, 10:53
دوستان بالاخره بعداز اینهمه بحث و مقایسه که من وقت نکردم همش رو بخونم .....
بهترین آنتی-ویروس چیه که من دانلود کنم و نصب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

جمع بندي من از اين تاپيك(تقريبا همشو خوندم)، نورتون 2010 هست فعلا(آنتي ويروسش). هم مشكل كليد نداري باهاش( چون 6 ماه اكتيو ميشه با كركش) هم هوش مصنوعيش كولاكه كه به شخصه خيلي به دردم خورده.
اگه بخواي ميتوني همزمان فايروال outpost 7.0.2 هم نصب كني. اگه اين 2 تارو باهم داشته باشي ميشه گفت خيالت از بابت امنيت تقريبا راحته. البته جواب درست دادن به سوالات فايروال خودش مبحثيه كه بايد بدوني به چه چيزي ok ميدي يا چه چيزيوه deny ميكني كه نقش اساسي در امنيت داره.
مثلا من همين چند وقت پيش Longman contemporary dictionary رو دانلود و نصب كردم. اين نرم افزار براي كرك شدنش بايد فايل exe اون با كرك replace ميشد. من بعد از replace و اجرا ديدم فايروال پيغام داد كه Longman ميخواد به اينترنت وصل بشه به يه آدرس خاصي و نوع اخطار جوري بود كه معلوم بود كرك آلودست. من چشم بسته ok نزدم و كل Online Activity اونو بلاك كردم و الان با خيال راحت دارم ازش استفاده ميكنم

danialsalehi
03-08-2010, 11:04
جمع بندي من از اين تاپيك(تقريبا همشو خوندم)، نورتون 2010 هست فعلا(آنتي ويروسش). هم مشكل كليد نداري باهاش( چون 6 ماه اكتيو ميشه با كركش) هم هوش مصنوعيش كولاكه كه به شخصه خيلي به دردم خورده.
اگه بخواي ميتوني همزمان فايروال outpost 7.0.2 هم نصب كني. اگه اين 2 تارو باهم داشته باشي ميشه گفت خيالت از بابت امنيت تقريبا راحته. البته جواب درست دادن به سوالات فايروال خودش مبحثيه كه بايد بدوني به چه چيزي ok ميدي يا چه چيزيوه deny ميكني كه نقش اساسي در امنيت داره.
مثلا من همين چند وقت پيش Longman contemporary dictionary رو دانلود و نصب كردم. اين نرم افزار براي كرك شدنش بايد فايل exe اون با كرك replace ميشد. من بعد از replace و اجرا ديدم فايروال پيغام داد كه Longman ميخواد به اينترنت وصل بشه به يه آدرس خاصي و نوع اخطار جوري بود كه معلوم بود كرك آلودست. من چشم بسته ok نزدم و كل Online Activity اونو بلاك كردم و الان با خيال راحت دارم ازش استفاده ميكنم

سلام
چند تا سوال در مورد نورتون
1- سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟؟ من الان از اویرا استفاده میکنم. سرعت رو پایین نمیاره اصلا
2- این انتی ویروس . ویروس autorun که در بیشتر فلش ها هست میشناسه یا نه؟؟؟
با تشکر

outpost
03-08-2010, 11:20
2 تا چيز برام جالبه.

norton داره به روزه هاي اوج برميگرده

Avast با اينكه Free هستش ولي توي تمامي تستها در مقامهاي بالايي جا داره. واقعا بايد به Avast هم تبريك گفت.

واقعا عاليه. كرك نميخواد. ويروس يابيش عاليه. حجم آپديتهاش بسيار پايينه با Dial up به راحتي آپديت ميشه.

Boot Time Scan داره كه بسيار فوق العاده است براي ازبين بردن ويروسهايي كه به فايلهاي ويندوز ميچسبن.

از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنه. كلا اصلا بهش نميخوره با اينهمه قدرت و كارايي ، مجاني باشه.

كاربراي ايراني زياد با Avast ميونه اي ندارن.نميدونم چرا اينجوريه ؟!!