ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

S0R3N4
05-03-2007, 19:43
نظر من این هست:

اول Avira Anti Vir
دوم Kaspersky
سوم Nod 32
چهارمBitdefender
پنجم Norton

sokote mordab
07-03-2007, 11:38
از همه دوستان برای راهنمایی ممنونم

Captain_Nemo
07-03-2007, 18:07
استفاده از avg free در صورتيكه هر روز آپديت بشه مي تونه امنيت رو در برابر جديد ترين ويروس ها فراهم كنه؟

Tornado2800
07-03-2007, 20:37
avg free
من فکر نمی کنم ورژن های مجانی نرم افزار به پای اون ورژن های پولیشون برستند !
فکر کنم منظورم رو رسوندم

vtn54
08-03-2007, 01:38
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج مربوط به تست گروه دوم آنتی ویروسها توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است اینها آنتی ویروسهایی

هستند که حد نصاب لازم برای ورود به تست اصلی را کسب نکرده اند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطور که می بینید میزان شناسایی ویروسها توسط این گروه از آنتی ویروسها بسیار پایینتر از گروه اصلی است و

استفاده از آنها به تنهایی به عنوان آنتی ویروس به هیچ وجه توصیه می شود .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است :

1.CounterSpy در اصل یک آنتی اسپایور است ولی ظاهرا اخیرا قابلیت اسکن برای ویروسها هم به آن اضافه شده است.

2.آنتی ویروس کومودو برخلاف فایروال آن بسیار ضعیف بوده و استفاده از آن به عنوان آنتی ویروس اصلی توصیه نمی شود.

shayan_p30
10-03-2007, 11:54
سلام:cool:

آخه ديگه آنتي ويروس ها مقايسه كردن دارن.:laughing:
هر كس يه آنتي ويروسي نصب ميكنه ميره پي كارش ديگه.:happy:
تازه چه جوري مي خواين مقايسه كنين.خواب هر كس طرفدار يه آنتي ويروسيه و ميگه همون بهترينه و با هزار جور مدرك هم نميتونين بهش ثابت كنين كه آنتي ويروسي كه انتخاب كرده ارزش استفاده كردن نداره.:king:

مثلا من خودم طرفدار آنتي ويروس Kaspersky:wub: هستم.اگه منو بكشين هم ولش نميكنم:) .اگه هم بخواين واستون هزار جور دليل ميارم كه بهترينه.

در هر صورت اميدوارم موفق باشيد.
تا بعد.

erfolg
16-03-2007, 15:47
بهترین ویروس هم به من هم بگید؟

Wisdom
16-03-2007, 16:06
بهترین ویروس هم به من هم بگید؟

بهترين ويروس ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================

من خودم از NOD32 استفاده ميكنم
راضي هم هستم
مك آفي خوبه ، ولي سيستم زياد فكر ميكنه ، وقتي نصبش كردم CPU Usage سيستم من بالا رفته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلاً اين موضوع سليقه اي هستش و نميشه نتيجه خاصي گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tornado2800
16-03-2007, 16:35
For More Information

Captain_Nemo
18-03-2007, 20:17
بنظر من Avg هم خيلي خوبه...
آپديتش خيلي راحته... سرعت سيستمو هم اصلاً پائين نمياره...
تو تشخيص ويروس ها هم خيلي خوب عمل مي كنه...

iranian_genius
19-03-2007, 10:24
سلام به دوستان .

میدونید که نورتون بهترینه.....به هزارو یک دلیل
نمیدونم عشق نورتونی ها و کلا عشق آنتی ویروسی ها چقدر خوشحال میشن اگر که بشنوند کرک نورتون آنتی ویروس 2007 اومده به بازار.

با استفاده از این کرک توی قسمت phone activation خونه های خالی پر میشه و به شما اجازه استفاده 1 ساله و یا 10 ساله داده میشه . (2تا کرک مختلف وجود داره )

جایی ندیدم لینک دانلودش رو . به همین خاطر دوستان باید لطف کنند و به من یک ایمیل بدن که این کرک رو میخوان تا من براشون رایت کنم .

گفتنی هست که نسخه هایی مثل norton antivirus 2007 by: yariku44 که دست گل یک پسر روسیه ای هست و زیاد هم دیدم که دوستان دانلود میکنن کرک نمیشه و حتما باید نسخه ی اصل و دست نخورده ی norton antivirus 2007 باشه (با حجم 132 مگابایت اصل). این هم خودم دارم . دوستان میتونن بگن که تا خود app هم براشون رایت کنم .

در ضمن خیلی راحت آپدیت میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاره ( مشکلاتی که نسخه های trail; prerelease دارن ).

ایمیل : sara.kamaliyanpor@gmail.com

vtn54
19-03-2007, 14:25
سلام به دوستان .

میدونید که نورتون بهترینه.....به هزارو یک دلیل

سلام دوست عزیز

میشه چند تا از این هزار و یک دلیل را برای اطلاع بقیه دوستان لطف کنید :blink:

S0R3N4
19-03-2007, 14:57

نتایج مربوط به تست گروه دوم آنتی ویروسها توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است اینها آنتی ویروسهایی

هستند که حد نصاب لازم برای ورود به تست اصلی را کسب نکرده اند :

همانطور که می بینید میزان شناسایی ویروسها توسط این گروه از آنتی ویروسها بسیار پایینتر از گروه اصلی است و

استفاده از آنها به تنهایی به عنوان آنتی ویروس به هیچ وجه توصیه می شود .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است :

1.CounterSpy در اصل یک آنتی اسپایور است ولی ظاهرا اخیرا قابلیت اسکن برای ویروسها هم به آن اضافه شده است.

2.آنتی ویروس کومودو برخلاف فایروال آن بسیار ضعیف بوده و استفاده از آن به عنوان آنتی ویروس اصلی توصیه نمی شود.

اين شركت ها ديگه با چه اميدي ورژن هاي جديد تر ميدن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خيلي امتيازات افتضاعي دارن!!!!
كومودو هم فايروالش خيلي قدرتمن هست ولي آنتي ويروسش اعتبار اين شركت رو مي آره پايين!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

S0R3N4
19-03-2007, 15:02
سلام دوست عزیز

میشه چند تا از این هزار و یک دلیل را برای اطلاع بقیه دوستان لطف کنید :blink:

سلام
آنتي ويروس نورتون آنتي ويروس بدي نيست اما حتي از كسپرسكي هم قوي تر بود من ازش استفاده نمي كردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون 2 سوم سرعت سيستم رو پايين مياره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif اما در كل خيلي اين آنتي ويروس رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif حتي از كسپر هم بيشتر اما ازش استفاده نمي كنم به خاطر دليلي كه گفتم و گرنه ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vtn54
19-03-2007, 18:11
سلام
آنتي ويروس نورتون آنتي ويروس بدي نيست اما حتي از كسپرسكي هم قوي تر بود من ازش استفاده نمي كردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون 2 سوم سرعت سيستم رو پايين مياره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif اما در كل خيلي اين آنتي ويروس رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif حتي از كسپر هم بيشتر اما ازش استفاده نمي كنم به خاطر دليلي كه گفتم و گرنه ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست من

اینها که گفتید کدام دلیل بهترین بودن نورتون است ؟:23:

iranian_genius
19-03-2007, 18:32
میدونید که با سابقه ترین آنتی و پر طرفدار طرین آنتی ویروس نورتون هست و نسخه 2006 و مخصوصا 2007 اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره.
فقط به دلیل اینکه نسخه های 2006 و 2007 هیچ کرک و یا سریال معتبری برای برداشتن محدودیت زمانی نداشت . عده ای از طرفداران سراغ آنتی ویروس های دیگه ای رفتن . ( که حجم بعضی از این آنتی ویروس ها به 20 مگابایت هم نمیرسه )

با این وجود بهتون توصیه میکنم نورتون آنتی ویروس 2007 رو با کرکی که من بهتون میدم امتحان کنید ( اجازه ی استفاده ی 1 و 10 ساله )

تا تفاوت رو احساس کنید .

اینم بگم که من خودم همه ی آنتی ویروس های مطرح رو امتحان کردم .

بای فعلا..

vtn54
19-03-2007, 20:38
میدونید که با سابقه ترین آنتی و پر طرفدار طرین آنتی ویروس نورتون هست و نسخه 2006 و مخصوصا 2007 اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره.
فقط به دلیل اینکه نسخه های 2006 و 2007 هیچ کرک و یا سریال معتبری برای برداشتن محدودیت زمانی نداشت . عده ای از طرفداران سراغ آنتی ویروس های دیگه ای رفتن . ( که حجم بعضی از این آنتی ویروس ها به 20 مگابایت هم نمیرسه )

با این وجود بهتون توصیه میکنم نورتون آنتی ویروس 2007 رو با کرکی که من بهتون میدم امتحان کنید ( اجازه ی استفاده ی 1 و 10 ساله )

تا تفاوت رو احساس کنید .

اینم بگم که من خودم همه ی آنتی ویروس های مطرح رو امتحان کردم .

بای فعلا..

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختان ولی باز هیچکدام از آن هزار و یک دلیل را نگفتید .نورتون باسابقه ترین آنتی ویروس نیست سابقه

مک آفی ,دکتر وب و حتی کاسپرسکی از آن بیشتر است .نورتون پرفروشترین آنتی ویروس است در این شکی

نیست دلیل آن را هم حتما می دانید در جاهای دیگر دنیا مردم کامپیوترهایشان را مانند کشور ما به صورت قطعات

مجزا تکه تکه خریداری نمی کنند شرکتهای بزرگی مانند دل و اچ پی کامپیوترهایشان را به صورت کامل می فروشند

و سیستم عامل و نرم افزارهای اصلی از قبل روی آنها نصب شده اند ( نمونه اش را در همین لپ تابهایی که اینجا به

فروش می رسند می توانید ببینید) می دانید آنتی ویروسی که بیشتر از همه روی این کامپیوترها نصب می شود

چیست ؟ نورتون و به دنبال آن مک آفی .حتی شرکتهای آسیایی مانند ایسوس که زمانی پی سی سیلین را نصب

می کردند حالا نورتون را نصب می کنند.اکثریت مردمان عادی اطلاعاتی در مورد آنتی ویروس و... ندارند برای آنها

همین که یک آنتی ویروس روی سیستمشان نصب باشد کافی است .فکر کنید یک شخص عادی که تازه کامپیوتر

خریداری کرده است ترجیح می دهد نورتون را که یک اسم شناخته است روی سیستمش نصب کند یا مثلا

کاسپرسکی یا نود 32 را که حتی اسمشان را هم نمی تواند تلفظ کند .نورتون یک محصول آمریکایی است که اکثر

مردم دنیا بر حسب عادت آن را به محصولات کشورهایی مانند روسیه ( دکتر وب و کاسپرسکی ) ,اسلواکی ( نود32 )

لهستان ( بیت دفندر ) ترجیح می دهند و دهها دلیل دیگر که هیچکدام نشان دهنده برتری نورتون نیستند .نسخه های

2003 ,2004 و 2005 نورتون یک آشغال به تمام معنی بودند ولی از سال گذشته شرکت سیمانتک سعی در بهبود

کیفیت محصولاتش کرده است و انصافا نسخه 2007 نسبت به نسخه های گذشته نورتون بسیار بهتر است .در آخر

من بسیار متاسفم که هنوز کسانی پیدا می شوند که کیفیت یک نرم افزار را بر اساس حجم آن می سنجند ( هرچه

سنگینتر بهتر !:41: ) دوست عزیز فقط همین را خدمتتان عرض کنم معمولا به نرم افزارهایی از این دست اصطلاحا

Bloatware می گویند چون آنتی ویروسی مانند نود32 با حجمی حدود 12 مگابایت کارکردی به مراتب بالاتر از نورتون

که حجمی بالاتر از 100 مگابایت دارد ارایه می دهد.

موفق باشید.

Persian.Boy
19-03-2007, 21:27
عجب دلایل علمی مطرح کردید جناب iranian_genius. شما فقط نظر شخصی تون رو بیان کردید نه دلیلی که این آنتی

ویروس رو نسبت به بقیه مقایسه و یا تحلیل کنه.

آیا داشتن حجم زیاد برای یک برنامه به منظور بهتر بودن برنامه است؟

آیا سابقه زیاد داشتن یک برنامه بهتر بودن اون یا مطمئن بودنش رو تضمین میکنه؟

در ضمن شما که ادعا میکنید نسخه 2007 نورتون آنتی ویروس سرعت سیستم رو نمیگیره آیا مدرکی که نشان بده

حرفتون صحت داره در اختیار دارید؟ حداقل عکسی از تمامی پروسه های اجرا شده از این برنامه بزارید تا من هم

عکس پروسه های دیگر آنتی ویروسها رو قرار بدم تا معنی سرعت گرفتن رو بدونیم چیه؟

هر چند که برای شخص من زیاد مصرف کردن حافظه موقت توسط پروسه های یک آنتی ویروس چندان اهمیت نداره

چونکه 2 گیگ رم خیلی راحت میتونه جوابگو باشه. اما نباید فراموش کرد که میزان مصرف رم فقط قسمتی از

مشکلی است که ممکنه یک آنتی ویروس در سیستم بوجود بیاره. مهم تر از رم میزان مصرف کردن CPU اونم نه در

حالت عادی بلکه در حالت هایی مانند بوت شدن سیستم... آنپک کردن فایل... هنگام مقابله با ویروس و پاک کردن اون

و حتی موقع دانلود فایل های سنگین است که باید مورد توجه قرار بگیره.

نکته دیگه برای تست یک آنتی ویروس میزان تشخیص یک آنتی ویروس است که اونم منابع رسمی و معتبری در

همین تایپک قرار داره که جای چونه زدن حاجی بازاری رو برامون باقی نمیزاره و خود این منابع دلیل محکمی است برای

انتخاب یک آنتی ویروس از لحاظ تشخیص.

اما فقط تشخیص مهم نیست بلکه نحوه مقابله با ویروس هم مهمه و یا اینکه اصلا میتونه در مقابل ویروسهایی که

بر ضد آنتی ویروس نوشته میشن دفاع خودش رو ادامه بده و هنگ نکنه و یا از کار نیوفته. طبق آماری که وجود داره

آنتی ویروس نورتون یکی از پر باگ ترین آنتی ویروسها در طول دوره بوده و ویروسها از این باگ ها استفاده کرده و حتی

خود آنتی ویروس رو از کار انداختن. اگر مدرک خواستی از سایت های امنیتی بی طرف براتون قرار میدم.

اما برای نمونه فقط به یک مورد اشاره کنم و اونم اینکه زمانی که ویروس بلاستر و ساسر در اینترنت پخش شد تمام

کسانی که از محصولات نورتون استفاده میکردند به این ویروس آلوده شدند و تا سایمانتک پچی رو برای رفع کردن

این مشکل بیرون نداد نتونست با بلاستر مقابله کنه. این در حالی بود که نورتون چندین روز بعد از آلوده شدن سیستم

افراد پچش رو بیرون داد . اما جای سوال اینجاست که کسانی که سیستمشون آلوده شده و 60 ثانیه تا خاموش

شدن سیستمشون باقی نمونده چطور میتونستند در طول این مدت هم سیستم درب و داغون خودشون رو بالا

بیارن و هم اینکه به اینترنت وصل بشند و آپدیت چند مگابایتی نورتون رو دریافت کنند.

جالب اینجاست که تمامی افرادی که از آنتی ویروس های PC-Cillin Internet Security و یا Kaspersky Personal Pro

استفاده میکردند به این ویروس آلوده نشدند.

نکته دیگه مدت زمان آپدیت یک آنتی ویروس چه در مواقع اظطراری و چه در مواقع عادی است. یک آنتی ویروس خوب

حداقل باید بتونه در روز 3 دفعه خودشو رو بروز کنه در غیر این صورت نمیتونه سیستم افراد رو در مقابل تهدیدات جدی

محافظت کنه. آیا شما که ادعای خوب بودن نورتون رو میکیند میدانید که نورتون در روز چند دفعه آپدیت میشود؟

آیا میدانید که برای هر دفعه آپدیت این آنتی ویروس حداقل باید 1 مگابایت فایل آپدیتی رو دانلود کنید؟

گذشته از آپدیت... به فرض مثال ویروس دیگه ای مانند بلاستر و یا ساسر نوشته شد و در اینترنت پخش شد آیا آنتی

ویروسی که استفاده میکنید نباید اینقدر هوش داشته باشه که حداقل بتونه 50 درصد یعنی نصف اونا رو بدون آپدیت

تشخیص بده تا اگر کاربری توانایی اتصال به اینترنت رو نداشت آنتی ویروس بتونه از روی هوش مصنوعی خود ویروس

و یا فایل آلوده رو از بین ببره؟

با توجه به اینکه بحث هوش مصنوعی رو کردم آیا میدانید که نورتون آنتی ویروس یکی از خنگ ترین و کم عقل ترین

آنتی ویروسها است؟

در تستی که در ماه نوامبر 2006 بر روی هوش مصنوعی آنتی ویروسها انجام شده نورتون آنتی ویروس فقط تونسته

15 درصد ویروسها و فایل های مخرب دیگه رو تشخیص بده. یعنی از جمع 10.498 این آنتی ویروس فقط تونسته 1.578

نوع اونها رو شناسایی کنه. این در حالی است که آنتی ویروسهایی مانند NOD32 با 53 درصد تشخیص و AntiVir با 53

درصد تشخیص و TrustPort AV WS با 46 درصد تشخیص در همین تست حضور داشتند. نا گفته نمونه که در تست

دیگری که فقط بر روی سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی انجام شده این آنتی ویروس تونسته 99 درصد ویروسها

و تروجانها رو بدون استفاده از دیتابیس و فقط توسط سرویس PDM خود شناسایی کنه.

در نهایت اینو بهتون بگم که برای تشخیص خوب و یا بد بودن یک آنتی ویروس باید همه جوانب رو در نظر گرفت. فقط

ظاهر و یا سنگین بودن فایل نصبش نیست که برای شما مهمه... هر چند که اینا شرط نیستند... بلکه باید مواردی رو

که من فقط به تعدادی از اونا اشاره کردم رو نیز در نظر بگیرید.

منبع تست ها...

تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها

تست میزان تشخیص فایل های آلوده توسط دیتابیس آنتی ویروسها

و همچنین یک تست دیگه در همین مورد بالا ...

نتیجه تست سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فایل PDF شده.

در آخر امیدوارم که فقط خودم رو برای نوشتن این مطلب خسته نکرده باشم و شما هم در هنگام دفاع کردن از نورتون

با دلیل و یا منابع معتبری که در دست دارید بتونید صحبت کنید. نه اینکه نظریات شخصی خودتون رو در مورد دختر

همسایه بگید. چه دیدی شاید اگر با دلیل قانع کننده ای باشه ما هم دست از آنتی ویروسهای بد خودمون بر داشتیم

و سراغ دختر همسایه راه افتادیم.

ما که قسم نخوردیم به اینکه حتما جنس ما بهتر از مال شماست. بلکه خودم شخصا با دلیل قبول میکنم و با دلیل هم

کنار میزارم. حالا ممکنه شخص باشه و یا جنس و یا برنامه.

موفق باشید.

S0R3N4
20-03-2007, 13:28
سلام دوست من

اینها که گفتید کدام دلیل بهترین بودن نورتون است ؟:23:

من كي گفتم نورتون بهتره؟!!!هيچ وقت از اين آنتي ويروس استفاده نمي كنم!!!!
فقط گفتم از اين آنتي ويروس خوشم مياد!!!
ولي از كسپرسكي استفاده مي كنم چون سرعت رو كم تر مي گيره!!!

S0R3N4
20-03-2007, 13:33
منبع تست ها...

تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها

تست میزان تشخیص فایل های آلوده توسط دیتابیس آنتی ویروسها

و همچنین یک تست دیگه در همین مورد بالا ...

نتیجه تست سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فایل PDF شده.

سلام دوست عزيز
دو لينك اول مشكل داره!!:13:

iranian_genius
21-03-2007, 16:27
عجب دلایل علمی مطرح کردید جناب iranian_genius. شما فقط نظر شخصی تون رو بیان کردید نه دلیلی که این آنتی

ویروس رو نسبت به بقیه مقایسه و یا تحلیل کنه.

آیا داشتن حجم زیاد برای یک برنامه به منظور بهتر بودن برنامه است؟

آیا سابقه زیاد داشتن یک برنامه بهتر بودن اون یا مطمئن بودنش رو تضمین میکنه؟

در ضمن شما که ادعا میکنید نسخه 2007 نورتون آنتی ویروس سرعت سیستم رو نمیگیره آیا مدرکی که نشان بده

حرفتون صحت داره در اختیار دارید؟ حداقل عکسی از تمامی پروسه های اجرا شده از این برنامه بزارید تا من هم ...........

.

سلام به دوستان و همگیه کسانی که مشتاق بحث کردن و رسیدن به یه نتیجه ی خوب هستن و اما..

واما جواب دوستان و دفاع من از نورتون 2007 :

اول یک توضیح مختصر در مورد حجم آنتی ویروسها و اهمیت این مورد بگم:

ظاهرا دوستان از طرفداران nod32 هستن پس روی نود32 مقایسه میکنم:

حجم نود 32 ورژن:2.70.16 که تقریبا از آخرین ورژنهای این برنامه هست و آپدیت شده تاریخ 16/10/2006

هستش حدود12 مگابایت هست اگر به لیست Exclusion این برنامه نگاهی بندازید ( لیستی که شناخت آنتی

ویروس رو نسبت به برنامه ها امن و غیر ویروس را برای فعالیت در کامپیوتر و اینترنت نشان میدهد) میبینید

که این لست خالی هست و باید خود کاربر برنامه هارو شناسایی و اد کنه . حالا یک نگاه به لیست Exclusion

آنتی ویروس نورتون 2007 ورژن 14.2.0.29 بیندازین . میبینید که نام حدود 667 برنامه در این قسمت وجود داره

اینها همه برنامه هایی هستند که نورتون 2007 میشناسه و بدن حتی یک آپدیت از صحت درست فعالیت این

برنامه ها باخبره در حالی که بازهم real time protection همه چیز رو کنترل میکنه . حالا به نظر شما

data base مربوط به این قسمت نیاز به ظرفیت نداره؟؟؟ این فقط یکی از تفاوتها بود ؛ حجم نورتون بالاست چون

آنتی ویروس کاملتری هست در صورتی که نود 32 با حجم 12 مگ هیچ برنامه ی شناخته شده ای رو در

data base خودش نداره . در واقع این آنتی ویروسهای کم حجم از روی نحوه ی فعالیت برنامه ها پی به مضر یا

غیر مضربودن می برند برای همین هم هست که آنتی ویروسی مثل کسپر اسکای و بیت دیفندر حتی با کلیک

بر روی windows media player از کاربر اجازه فعالیت برای ویندوز مدیا پلایر میگیرند که به نظر من با ماهیت

یک آنتی ویروس در تناقض هست که فرق بین ویروس با ویندوز مدیا پلایر رو نمیدونه !!!! و اصولا این

آنتی ویروسها عادت دارن به همه چیز گیر بدن که حالا یکیش ویروس از آب در بیاد!!!! اما نورتون فقط و فقط ....

از آپدیت صحبت کرده بودین . برام عجیبه که اگر شما از نود 32 استفاده میکنید چجور از روزی

3بار آپدیت شدن حرف میزنید دوست عزیز. همین ورژن جدید نود32 که در بالا گفتم بعد از نصب وقتی آپدیت

رو زدم پیغام داد که این نسخه به روز هست و نیازی به آپدیت نداره . با وجود اینکه حدود 4 ؛5 ماهی از آپدیت

قبلیش میگذره . اما نورتونی که در بالا اشاره کرد حدید 16 مگ آپدیت میگیره ( با وجود اینکه آخرین آپدیتش

مربوط به تاریخ 10/1/2007 میشه ) جالب نیست دوست گرامی؟؟!!!

در مورد ویروس سارس و بلاستر هم که گفتین اطلاعی ندارم اما اگر واقعا هم این جوری باشه که شما گفتید

بازهم اینجوری قضاوت کنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که 100% ویروسهارو شناسایی کنه و ممکنه خود

نود32 یا کسپر اسکای هم آماری داشته باشن که نتونستن فلان ویروس رو شناسایی کنن و نباید اینکه یک

آنتی ویروس 2تا ویروس رو نشناخته به حساب ناکار آمد بودن اون گذاشت چون درمورد اکثریت آنتی ویروسها

این مساله وجود داره و ما به دنبال کم خطا ترین اونها هستیم !!!!!!!!

اشاره زیادی به آمار و تستهای سایت های مختلف داشتین . منم اون آمار هارو دیدم اما دوست عزیز قبل از

هرچیز به این توجه کنید که این سایتها اولین هدفشان جذب مشتری و فروش بیشتر فلان آنتی ویروس هست

0بر حسب قرارداد هایی که با شرکتهای اونها دارن 0 وگرنه دلشون به حال منو شما نسوخته عزیز . من

امتحان کردن شخصی خودم از انتی ویروسها و شناخت اونها و دیدن کارشون به چشم خودم بیشتر از آمار

سایتهایی که هدف اولشون پر کردن جیبشونه اهمیت برام داره . امیدوارم شماهم موافق باشین

سلام منو هم به دختر همسایه برسونید :))

(بازم جواب دارم تو پستای بعدی میزارم)

vtn54
21-03-2007, 21:11
سلام به دوستان و همگیه کسانی که مشتاق بحث کردن و رسیدن به یه نتیجه ی خوب هستن و اما..

واما جواب دوستان و دفاع من از نورتون 2007 :

اول یک توضیح مختصر در مورد حجم آنتی ویروسها و اهمیت این مورد بگم:

ظاهرا دوستان از طرفداران nod32 هستن پس روی نود32 مقایسه میکنم:

حجم نود 32 ورژن:2.70.16 که تقریبا از آخرین ورژنهای این برنامه هست و آپدیت شده تاریخ 16/10/2006

هستش حدود12 مگابایت هست اگر به لیست Exclusion این برنامه نگاهی بندازید ( لیستی که شناخت آنتی

ویروس رو نسبت به برنامه ها امن و غیر ویروس را برای فعالیت در کامپیوتر و اینترنت نشان میدهد) میبینید

که این لست خالی هست و باید خود کاربر برنامه هارو شناسایی و اد کنه . حالا یک نگاه به لیست Exclusion

آنتی ویروس نورتون 2007 ورژن 14.2.0.29 بیندازین . میبینید که نام حدود 667 برنامه در این قسمت وجود داره

اینها همه برنامه هایی هستند که نورتون 2007 میشناسه و بدن حتی یک آپدیت از صحت درست فعالیت این

برنامه ها باخبره در حالی که بازهم real time protection همه چیز رو کنترل میکنه . حالا به نظر شما

data base مربوط به این قسمت نیاز به ظرفیت نداره؟؟؟ ..........

سلام دوست عزیز و سال نو مبارک

دوست من این Exclusion list که به آن اشاره کرده اید چقدر حجم دارد ؟ کمتر از یک مگابایت ! چون به شکل یک فایل

با فرمت متنی ذخیره می شود.در این که نورتون ابزارهای جانبی بیشتری عرضه می کند شکی نیست ولی کار یک

آنتی ویروس در درجه اول شناسایی ویروسها و در درجه بعدی پاک کردن آنها است .من از یک آنتی ویروس انتظار

دفرگ کردن دیسک را ندارم .ابزارهایی با کارایی بسیار بالاتر برای این کار وجود دارند .واقعا شما فکر می کنید

شرکتی مثل Eset ( سازنده نود 32 ) توانایی اضافه کردن 660 برنامه از قبل مشخص شده را به exclusion list خود را

ندارد ؟ ( البته اینجا من خدمتتان عرض کنم که خود من از کاسپرسکی استفاده می کنم نه از نود 32 ولی این مطلب

در مورد هر دوی این آنتی ویروسها و آنتی ویروسهای مشابه آنها صدق می کند ) .دوست عزیز علت اینکه چنین

امکاناتی در این گونه آنتی ویروسها وجود ندارد و به قول شما حتی به برنامه هایی مانند مدیا پلیر ویندوز هم گیر

میدهند نگرش متفاوت آنها نسبت به طرز مقابله با انواع کدهای مخرب است .دوست عزیز در دوران امروزی شما

نمی توانید و نباید از Exclusion List و یا Black List و White List استفاده کنید .ویروسهای پیشرفته امروزی خیلی

راحت سیستمهایی را که از این روش استفاده می کنند فریب می دهند .برای یک کد مخرب خیلی راحت است کدی

را به برنامه بی ضرری مانند مدیا پلیر ویندوز تزریق کرده و کار خود را ( مثلا ارسال اطلاعات سیستم به خارج ) با

واسطه آن انجام دهند و اگر مدیا پلیر ویندوز در Exclusion List باشد و ویروس مزبور در دیتابیس نورتون نباشد جناب

نورتون به یک بیکاره تبدیل می شود ولی آنتی ویروسهایی مانند کاسپرسکی که از سیستم Proactive استفاده می کنند

گول نمی خورند و به کاربر اخطار می دهند. این افزایش سطح امنیت معایبی را نیز دارد و آن افزایش تعداد اخطارها و

گاهی اخطار در مورد برنامه های بی ضرر است .پس می بینید چیزی را که شما نقطه قوت نورتون حساب می کنید

نقطه ضعف آن است .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است .اولا در آنتی ویروسهایی که از سیستم Proactive

استفاده می کنند با غیر فعال کردن این گزینه اخطارهای مزبور از بین رفته و شما فقط از دیتابیس آنها برای شناسایی

ویروسها استفاده می کنید ( حتی در این حالت سطح امنیتی ضد ویروسی مانند کاسپرسکی به مراتب از نورتون

بالاتر است ) .نکته دوم اینکه حتی شرکت سیمانتک هم به اهمیت وجود این سیستم پی برده است و در نسخه 2007

محصولات امنیتی خود از آن استفاده می کند ولی با یک تفاوت : نورتون آنتی ویروسی است که مخصوص افراد

مبتدی طراحی شده است و به قول معروف خاصیت نصب کن و فراموش کن دارد .کاربرانی که از نورتون در سراسر

جهان استفاده می کنند کاربرانی معمولی هستند که نه حوصله و نه دانش لازم برای کار با سیستمهای پرواکتیو را

دارند برای همین سیمانتک برای نسخه 2007 خود یک سیستم هوشمند طراحی کرده است که به جای کاربر تصمیم

می گیرد و برنامه های در حال اجرا را بر اساس نوع رفتار آنها طبقه بندی کرده و اگر آن را مضر تشخیص داد بدون آنکه

از کاربر چیزی بخواهد جلوی کار آن را می گیرد.این برای کاربران عادی خوب است ولی همانطور که گفتم مضرات

خاص خودش را دارد و کاربران پیشرفته تر ترجیح می دهند که خودشان ذر این مورد تصمیم بگیرند .(اگر به فورومهای

امنیتی مراجعه کنید می بینید که تعداد استفاده کنندگان از نورتون در میان این قشر بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای

ذکر شده است ).در مورد تستهایی که فرمودید به دنبال تبلیغ برای یک آنتی ویروس خاص هستند باید خدمتتان عرض

کنم البته چنین سایتهایی به وفور در اینترنت وجود دارند ( نمونه آن toptenreview.com ) ولی این در مورد همه صدق

نمی کند. حداقل در مورد سایتهایی که من نتایجشان را در این تاپیک گذاشته ام این امر صدق نمی کند .مثلا در مورد

avcomparative.com که نتایج آن اخیرا منتشر شده است اگر به اساسنامه آن دقت کنید می بینید که به طوری

تنظیم شده است که هر گونه شبهه ایی را در مورد عدم بی طرفی از بین می برد اولا شرکنهای سازنده آنتی

ویروس در مورد شرکت در این تست مختارند یعنی اگر شرکتی احساس کرد که حقش را خورده اند و یا بی طرفی

رعایت نشده است می تواند از شرکت در این آزمون خودداری کند همانطور که پاندا و پی سی سیلین از شرکت در آن

خودداری می کنند چون از نتایج این تست راضی نیستند ( هر چند هیچکدام مارک عدم بیطرفی را به آن نبسته اند ) .پس از هر آزمون

نمونه های تست شده در اختیار شرکتهای شرکت کننده در آزمون قرار داده می شود و در ضمن اگر شرکتی اعتراضی نسبت به

نتایج داشته باشد در حضور نماینده آن شرکت نتایج آن آنتی ویروس مجددا بررسی شده و در صورت لزوم اصلاح می شود.دوست

من خود شرکت سیمانتک نسبت به نتایج این آزمون اعتراضی ندارد فکر نکنم نیازی باشد من و شما ایراد بی اساس بگیریم.

pedram_ashena
25-03-2007, 12:53
من از انتي ويروس كلاسيك رايگان Avira استفاده ميكنم/تا الان كه خيلي خوب بوده و سبك كار ميكنه/ميخواستم بدونم اين آنتي ويروس قابل اطمينان هست؟آيا كسي نسخه پرو كه رايگان نيست را داره و چه فرقي با اين نسخه داره؟
ممنون/منتظرم

mehdi56
26-03-2007, 02:17

Viren
26-03-2007, 02:26
سلام

میشه بین AVG و Dr.Web Antivirus بگید کدوم بهتره؟

Persian.Boy
26-03-2007, 03:39
سلام

میشه بین AVG و Dr.Web Antivirus بگید کدوم بهتره؟

اگه منطورت AVG Anti Malware است. من نظرم اینه که AVG Anti Malware تشخیص بهتری رو داره اما رم بیشتری رو

نسبت به دکتر وب میگیره.

اگر هم منظورت فقط AVG Antivirus است. در آنصورت حتما دکتر وب حرف اول رو میزنه.

شما اول باید مشخص کنید که منظورتون کدام یک از محصولات AVG است. تا بشه بهتر تصمیم گرفت.

pedram_ashena
26-03-2007, 10:20
من از انتي ويروس كلاسيك رايگان Avira استفاده ميكنم/تا الان كه خيلي خوب بوده و سبك كار ميكنه/ميخواستم بدونم اين آنتي ويروس قابل اطمينان هست؟آيا كسي نسخه پرو كه رايگان نيست را داره و چه فرقي با اين نسخه داره؟
ممنون/منتظرم

ممنون مقايسه را فهميدم جواب بقيه سوالات چي؟؟:31:

*Batman*
26-03-2007, 12:37
یه بنده خدا که روسی هم بود میگفت نسخه Vista Support نورتون 2007 با نسخه XP Support فرق کرده و بهتر شده.
من نفهمیدم که منظورش ظاهر آنتی ویروس بود یا کیفیت و توانایی آنتی ویروس.
کسی اطلاعی در این باره نداره؟

Nine
26-03-2007, 12:46
ممنون/منتظرم
آنتی ویروس avira anti vir classic همون جور که می دونید یه آنتی ویروس رایگانه محصول آلما ن
یکی از قویترین و سبکترین آنتی ویروسای حال حاضره دنیاست با دیتا بیسی کم نظیر
همین چند قت پیش بجز آنتی ویروس کسپرسکی و اونایی که از engine کسپر استفاده می کردن تنها آنتی ویروسی که تونست درجه ADVANCE + بگیره همین آنتی ویروس بود البته نسخه پرمیومش
نسخه پولی این آنتی ویروس PREMIUM است که قابلیت شناسایی جاسوس افزار ها رو هم داره اما من تا حالا جایی برا دانلود این نسخه ندیدم
اگه شما در کنار این آنتی ویروس از یه ضد جاسوس استفاده کنید حله
این جو ر که پیداست برا شما سبکی آنتی ویروس ملاکه در حین استفاده از این آنتی ویروس
کسپر سکی آنتی ویروس (اگه می خواین فایر وال جدا داشته باشین) ویا کسپرسکی اینترنت سکیوریتی اگه می خواین فقط یه برنامه امنیتی رو نصب کنید رو هم مدنظر داشته باشین
موفق باشین

pedram_ashena
27-03-2007, 13:18
nine عزيز توضيحات خوبي دادي.من هم نسخه پوليشو نديدم و اين برام عجيبه.دوستان اگر پيدا كردن يه ندا به ما هم بدهند

گفته هاي بالا را تصحيح ميكنم نسخه پرميوم را دانلود كردم حتي چند تا لايسنس هم با گرفتاري از فرومهاي خارجي در اوردم ولي متاسفانه 15 روز از اعتبارشان گذشته.الان كسي ميتونه كمكم كنه براي لايسنس؟؟؟

S0R3N4
29-03-2007, 19:01
nine عزيز توضيحات خوبي دادي.من هم نسخه پوليشو نديدم و اين برام عجيبه.دوستان اگر پيدا كردن يه ندا به ما هم بدهند

گفته هاي بالا را تصحيح ميكنم نسخه پرميوم را دانلود كردم حتي چند تا لايسنس هم با گرفتاري از فرومهاي خارجي در اوردم ولي متاسفانه 15 روز از اعتبارشان گذشته.الان كسي ميتونه كمكم كنه براي لايسنس؟؟؟

آقا من از نسخه ی پ/لیش استفاده می کنم ولی چون کرک نشده فقط درایو C رو اسکن می کنه!!!!
اگه یه لاینس داری بذار حتی برای 3-4 ماه باشه!!!:13:

hamilton
29-03-2007, 21:37

نسخه Avira Premium Security Suite 7.03.00.21 اين برنامه موجوده كه تا تاريخ December / 2011 اعتبار هم داره اگر دوستاني تمايل به دانلود اين برنامه دارند ميتونند از لينك زير استفاده كنند ولي براي فقط آنتي ويروس اين برنامه چيزي پيدا نشد.
دانلود Avira Premium Security Suite 7.03.00.21

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن يك نكته را هم خدمت دوستان بگم و اينكه در تعدادي از سايتهاي خارجي ديدم كه ميگفتند Key موجود براي اين Package هم در ليست سياه قرار گرفته.ظاهرا شركت سازنده اين آنتي ويروس چند روز بعد از قرار گرفتن اين Key در اينترنت آنرا شناسايي و در ليست سياه قرار داده.

*Batman*
30-03-2007, 03:06
سلام.
این لینکو که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم.
Norton Antivirus2007 بهتر از Bitdefender10 pro عمل کرده بود .

hamilton
30-03-2007, 09:08
سلام.
این لینکو که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم.
Norton Antivirus2007 بهتر از Bitdefender10 pro عمل کرده بود .

Error 404 - File not found

The requested file could not be found.

*Batman*
30-03-2007, 09:13
عیبی نداره.
تو همون صفحه که Error داد برو روی گزینه Comparatives و از لیست تاریخ ها گزینه مربوط به February 2007 را انتخاب کن.

vtn54
30-03-2007, 13:37
سلام دوستان عزیز

اخیرا سایت av-comparatives.org بنا به درخواست بازدید کنندگانش سه آنتی ویروس دیگر را جهت تکمیل نتایج مربوط به

تست ماه فوریه خودش به طور مجزا تست کرده است که نتایج آن جهت اطلاع دوستان عزیز در زیر آورده می شود :

نتایج مربوط به CA Antivirus 2007 ( همان آنتی ویروسی که قبلا اینترنت سکوریتی زون آلارم از آن استفاده می کرد ) :

نتایج مربوط به آنتی ویروس سوفوس نسخه 2:

نتایج مربوط به اینترنت سکوریتی پی سی سیلین 2007 :

vtn54
30-03-2007, 13:58
پست تکراری حذف شد.:blush:

vtn54
30-03-2007, 14:00
پست تکراری حذف شد.:blush:

pedram_ashena
30-03-2007, 14:28
نسخه Avira Premium Security Suite 7.03.00.21 اين برنامه موجوده كه تا تاريخ December / 2011 اعتبار هم داره اگر دوستاني تمايل به دانلود اين برنامه دارند ميتونند از لينك زير استفاده كنند ولي براي فقط آنتي ويروس اين برنامه چيزي پيدا نشد.
دانلود Avira Premium Security Suite 7.03.00.21

در ضمن يك نكته را هم خدمت دوستان بگم و اينكه در تعدادي از سايتهاي خارجي ديدم كه ميگفتند Key موجود براي اين Package هم در ليست سياه قرار گرفته.ظاهرا شركت سازنده اين آنتي ويروس چند روز بعد از قرار گرفتن اين Key در اينترنت آنرا شناسايي و در ليست سياه قرار داده.

خوب الان دوست عزيز به نظرت دانلود كنيم؟اگر تو ليست سياه باشه كه ارزشي نداره.من تعجب ميكنم كه چرا تا حالا اين اويرا را كرك نكردند.از مك افي و نورتون كه سخت تر نيست

hamilton
30-03-2007, 17:32
خوب الان دوست عزيز به نظرت دانلود كنيم؟اگر تو ليست سياه باشه كه ارزشي نداره.من تعجب ميكنم كه چرا تا حالا اين اويرا را كرك نكردند.از مك افي و نورتون كه سخت تر نيست
من نظري براي دانلود اين آنتي ويروس ندارم.من خودم تا زمانيكه آنتي ويروسهاي خوب و قدرتمندي نظير كاسپر يا NOD32 وجود دارند و در تستهاي مختلف و معتبر نيز عملكرد عالي آنها به اثبات رسيده سراغ آنتي ويروسهاي ديگه ولو اينكه قدرت بالايي هم داشته باشند ولي سريال يا كرك معتبري براي آپديت نداشته باشند نميروم.چون آنتي ويروس هرچقدر هم قدرتمند باشه ولي اگر نتوان آنرا آپديت كرد عملا به هيچ دردي نميخوره.
اينكه چرا اين آنتي ويروس و برخي آنتي ويروسهاي ديگر نظير پاندا كرك نشده اند را بايد افراد صاحبنظر پاسخ بدهند كه دليل اين كار چي ميتونه باشه.

S0R3N4
31-03-2007, 17:50
آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
((((البته در این که کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))

davood_vadi
13-04-2007, 11:30
نورتون 2007 که هیچ سریال نامبریش کار نمی کنه؟!

hermione
13-04-2007, 16:56
آنتی ویروس nod32 بهتره یا kaspersky چون من می خوام nod32 رو پاک کنم و kaspersky رو بریزم

pedram_ashena
13-04-2007, 19:48
خوب .من هنوز بعد اين چند سال يه انتي ويروس سبك و قوي و داراي اپديت و ساپورت مناسب كه مشكل كرك هم نداشته باشه پيدا نكردم.هر روز هم دارم يه انتي ويروس دانلود ميكنم كه هر كدام يه جاش ميلنگه.البته خودم اويرا كلاسيك دارم و فوق العاده ازش راضي هستم(انگار اصلا به سيستم فشار نمياره)ولي چون بايد براي سيستمهاي ديگه هم نصب كنم چون چند وقتي هست كه سايت اويرا لايسنس رايگان را به روز نميكنه به مشكل خوردم

hamilton
13-04-2007, 20:16
آنتی ویروس nod32 بهتره یا kaspersky چون من می خوام nod32 رو پاک کنم و kaspersky رو بریزم

هردوي اين آنتي ويروسها در رديف بهترينها هستند.با نصب هر كدام از اين دو آنتي ويروس انتخاب درستي را كرده ايد.

hamilton
13-04-2007, 20:18
نورتون 2007 که هیچ سریال نامبریش کار نمی کنه؟!

مگر شما از آخرين كركي كه براي محصولات كمپاني Symantec آمده استفاده نميكنيد؟اين كرك ميتونه تا 11 سال (طبق نوشته موجد در كرك) آنتي ويروس شما را رجيستر و قابل آپديت كنه.

S0R3N4
19-04-2007, 18:36
دیگه چرا خبری از تست های جدید نیست؟
نه تست آنتی ویروس ها
نه تست فایــــــــروال ها
نه تست آنتی تروجان ها

دیگه چرا هیچکی تست نمیذار؟

Mr.K2
23-04-2007, 16:26
به نظر من Nod32 بهتره و رجیسترش خیلی راحت تره و همینطور آپدیت کردنش

Mr.K2
23-04-2007, 16:28
اما واقعا نورتون به درد سیستمهای خونگی نمیخوره -- خیلی سنگینه
به نظر من:
NOD 32==>Kaspersky==>Norton

vtn54
25-04-2007, 06:52

اخیرا نشریه معروف PC World که از موسسات باسابقه در زمینه رایانه می باشد هشت آنتی ویروس معروف را مورد

بررسی و آزمایش قرار داده و با هم مقایسه کرده است اگرچه این تست فقط هشت آنتی ویروس را در برمی گیرد ( به

ویژه جای آنتی ویر خالی است ) ولی چون قسمت مربوط به تست آنتی ویروسها بر علیه کدهای بدخیم مختلف توسط

موسسه بسیار معتبر AV-Test.org انجام گرفته است اهمیت ویژه ای دارد . در این تست تعداد موارد مثبت کاذب

( یعنی مواردی که آنتی ویروس به اشتباه یک فایل سالم را به عنوان ویروس شناسایی می کند ) و

قدرت مقابله با ویروسهای پلی مورفیک ( که سخت جانترین ویروسها هستند ) و قدرت

پاک سازی فایلهای آلوده را نیز بررسی کرده است.علاوه بر اینها میزان کند شدن سیستم یا نرم افزارهای دیگر

توسط آنتی ویروس نیز بررسی شده است .یعنی بعد از مدتها با یک تست همه جانبه طرف هستیم که توسط افراد

متخصص انجام شده است .همانطور که می بینید کاسپرسکی رتبه اول را کسب کرده است و در رتبه های بعدی

نورتون و بیت دفندر قرار دارند .البته این نشریه به چیزهایی مانند قیمت , سهولت کار با آنتی ویروس و سازگاری با

ویستا نیز نمره داده است که همگی در امتیاز نهایی دخیل هستند و اما تعداد نمونه های به کار رفته در این تست :

File viruses: 191029
Macro viruses: 73117
Script viruses: 1184
Polymorphic viruses: 1895
ActiveX controls: 9
Backdoors: 107106
Bots / Zombies: 97215
Trojan Horses: 341993
Adware samples: 14517
Dialer: 56099

Total: 884164

لینک :

باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.:11:

D o l f i n
25-04-2007, 07:20
قربونت دمت گرم مثل همیشه کامل
یه سوال هنوز بر روی سوئیت ها آزمایشی انجام نشده می خوام ببینم اینترنت سکوریتی نورتون تو کدوم رده هستش

vtn54
25-04-2007, 07:31
قربونت دمت گرم مثل همیشه کامل
یه سوال هنوز بر روی سوئیت ها آزمایشی انجام نشده می خوام ببینم اینترنت سکوریتی نورتون تو کدوم رده هستش
دوست عزیز

نیازی به تست مجزای سوییتها نیست .آنتی ویروس موجود در این سوییتها تفاوتی با آنتی ویروسهای مجزایی که در این

تستها مورد استفاده قرار می گیرند ندارد و برای تست فایروالها هم می توانید به تاپیک مقایسه فایروالها سری بزنید .

S0R3N4
25-04-2007, 13:55

خوب این دیگه سوال کردن داره؟
200% کسپر بهتره!!!
من با هر دو کار کردم!!!
هیچی کسپرسکی نمیشه!!!
به نظرم که بعد از اون :
Avira AntiVir
BitDefender
Eset Nod32
Norton
TrustPort

S0R3N4
25-04-2007, 13:58
دوست عزیز

نیازی به تست مجزای سوییتها نیست .آنتی ویروس موجود در این سوییتها تفاوتی با آنتی ویروسهای مجزایی که در این

تستها مورد استفاده قرار می گیرند ندارد و برای تست فایروالها هم می توانید به تاپیک مقایسه فایروالها سری بزنید .

سلام دوست عزیز
چرا در این تست از Avira Anti Vir,TrustPort که همیشه در مکان های بسیار بالاتری بودند تست به عمل نیومده؟

vtn54
25-04-2007, 15:15
سلام دوست عزیز
چرا در این تست از Avira Anti Vir,TrustPort که همیشه در مکان های بسیار بالاتری بودند تست به عمل نیومده؟

اگر مقاله مربوطه و نحوه انجام تست را بخوانید می بینید که این تست فقط بر روی برنامه های آنتی ویروس ( نه اینترنت

سکوریتی ها ) بر روی پلتفورم ویندوز ویستا صورت گرفته است بنابراین آنتی ویروسهایی که در زمان انجام تست نسخه

منطبق بر ویستا را نداشته اند ( مانند آنتی ویر یا F-Secure ) و یا نسخه آنتی ویروس خالی ندارند ( مانند مک آفی ) تست

نشده اند.

محمد مهندس
26-04-2007, 01:05
تنها نرم افزاری که هم خیلی قوی و قابل نفوذ از طرف هکر ها زون آلارم هست من در بعضی از سایت ها یا در چت که میروم یک پیغام می دهد که مثلا یک حمله هکری را بلوک کرده این فایروال با نود 32 سازگاری کامل دارد و من با داشتن این دو هیچ مشکل ویروسی و اسپی واری برایم پیش نیامده است

Tornado2800
12-05-2007, 22:16

Avira Premium Security Suite
100% تست شده
دارم خودم ازش استفاده میکنم
:8: :8:

Tornado2800
12-05-2007, 22:16
حالا نظر اساتید محترم !
anti vir ! خوبه ؟
یا بده !؟

D o l f i n
12-05-2007, 22:59
حالا من كه جزو اساتيد نيستم ولي به نظر من خوبه تستها هم كه معلومه هميشه تو رده بالا هستش

satttanism
13-05-2007, 11:57
یکی از مهمترین قسمت های بالا بردن امنیت در کامپیوتر نصب یک آنتی ویروس خوب هست . انتخاب یک آنتی ویروس خوب از واجباته . سایت virus.gr به تازگی ۵۲ آنتی ویروس مختلف رو تست کرده بدین صورت که این آنتی ویروس ها رو بر روی یک کامپیوتری که روی آن ۱۷۴۷۷۰ ویروس بود نصب کرده و عملکرد این آنتی ویروس ها رو از نظر شناسایی و نابودی این ویروس ها مورد بررسی قرار داده و به نتیجه زیر رسیده :

۱. Kaspersky version ۷.۰.۰.۴۳ beta - ۹۹.۲۳%
۲. Kaspersky version ۶.۰.۲.۶۱۴ - ۹۹.۱۳%
۳. Active Virus Shield by AOL version ۶.۰.۰.۳۰۸ - ۹۹.۱۳%
۴. ZoneAlarm with KAV Antivirus version ۷.۰.۳۳۷.۰۰۰ - ۹۹.۱۳%
۵. F-Secure ۲۰۰۷ version ۷.۰۱.۱۲۸ - ۹۸.۵۶%
۶. BitDefender Professional version ۱۰ - ۹۷.۷۰%
۷. BullGuard version ۷.۰.۰.۲۳ - ۹۶.۵۹%
۸. Ashampoo version ۱.۳۰ - ۹۵.۸۰%
۹. eScan version ۸.۰.۶۷۱.۱ - ۹۴.۴۳%
۱۰. Nod۳۲ version ۲.۷۰.۳۲ - ۹۴.۰۰%
۱۱. CyberScrub version ۱.۰ - ۹۳.۲۷%
۱۲. Avast Professional version ۴.۷.۹۸۶ - ۹۲.۸۲%
۱۳. AVG Anti-Malware version ۷.۵.۴۶۵ - ۹۲.۱۴%
۱۴. F-Prot version ۶.۰.۶.۴ - ۹۱.۳۵%
۱۵. McAfee Enterprise version ۸.۵.۰i+AntiSpyware module - ۹۰.۶۵%
۱۶. Panda ۲۰۰۷ version ۲.۰۱.۰۰ - ۹۰.۰۶%
۱۷. Norman version ۵.۹۰.۳۷ - ۸۸.۴۷%
۱۸. ArcaVir ۲۰۰۷ - ۸۸.۲۴%
۱۹. McAfee version ۱۱.۰.۲۱۳ - ۸۶.۱۳%
۲۰. Norton Professional ۲۰۰۷ - ۸۶.۰۸%

در بالا شما ۲۰ آنتی ویروس برتر رو مشاهده می کنید . نکته جالب توجه این لیست اینه که ۴ گزینه اول مربوط به کمپانی کاسپراسکای هست . شخصا این آنتی ویروس رو بهترین آنتی ویروس حال حاضر می دونم . اگر کامپیوتری نسبتا قوی دارید پیشنهاد می کنیم حتما از این آنتی ویروس استفاده کنید . گزینه هایی دیگری که ما پیشنهاد می دیم BitDefender ، Nod۳۲ و F-Secure هست . از ما می شنوید نورتون رو فراموش کنید …
عصرونه

satttanism
13-05-2007, 11:58
نام 10 آنتی ویروسی که شرکت مایکروسافت آنها را تضمین کرده را به همراه توضیحاتی از مزایا آنها می توانید مشاهده کنید

Windows XP Security Software Providers

We recommend that you install security software to help protect your computer from viruses and other security threats, and that you keep your security software up to date.

The companies listed below provide security software that is compatible with Windows. Just click the company name to see the Windows-compatible product they offer.

Important: Before you install antivirus software, check to make sure you don't already have an antivirus product on your computer. If you do, be sure to remove the product you don't want before you install the new one. It can cause problems on your computer to have two different antivirus products installed at the same time.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BERJIS
13-05-2007, 13:39
F-secure هم از دیتابیس کاسپراستفاده می کنه

rsh
18-05-2007, 00:02
1=BitDefender
2=Kaspersky
3=F-Secure Anti-Virus
4= PC-cillin
5=ESET Nod32
6=McAfee VirusScan
7=Norton AntiVirus
8=AVG AntiVirus
9=CA Antivirus
10= Norman Virus Control
11= AntiVirusKit
12=AVAST!
13= Panda Titanium
14=F-Prot
156= PCTools AntiVirus
16= ViRobot Expert
17=WinAntiVirus
18=CyberScrub AntiVirus
19=The Shield AntiVirus

20=Windows OneCare
این لیست 20 ویروس یاب برتر سال هست که بیت دفندر توانسته عنوان بهترین ویروس یاب رو به خودش اختصاص بده و بعد از ان کاسپر اسکای البته من خودم از nod32 استفاده میکنم که تنها دلیلش که نتونست مقام بالای رو به دست اوره سخت بودن تنظیماتشه

Nod32 is a first-rate antivirus program that offers several levels of superior protection. However, the product is somewhat hard to understand because of the technical jargon and wouldn't be our first choice for the average home user.
پلی سیلین امسال با ارایه نرم افزار سیکورتی سنتر ساده و قدرتمند خویش توانست خودش رو به مراحل بالاتر برسونه و مقام 4 رو بدست اوره
اینم دلیلی که برای اول بودن بیت دفندر 10 نوشته شده

Bit Defender is easy to use, simple to install, has a great feature set and at $24.95, it won’t break your bank account. Anyone who spends time on the Internet knows the importance of anti–virus software; BitDefender will keep your computer virus–free and running smoothly.

Tornado2800
18-05-2007, 00:10
دوست عزیز میشه منبعش رو بگید؟
می خوام بدونم معتبر هستش یا نه؟

vtn54
18-05-2007, 10:21
دوست عزیز

لطفا منابع اطلاعاتی را که ارایه می دهید بنویسید اکثر سایتهایی که این گونه مقایسه ها را انجام می دهند اعتبار درست

و حسابی ندارند .

rsh
19-05-2007, 16:01
دوست عزیز میشه منبعش رو بگید؟
می خوام بدونم معتبر هستش یا نه؟

در مورد اینکه 100% معتبر هست من نمیدونم
اما تا انجا که من برسی کردم اکثر سایتهایی که مقایسه رو انجام میدند شبیه اینه و در 99 در صد انها بیت دفندر و کاسپر اسکای در صدر جدول هستند
من خودم کاسپر اسکای و nod32 رو ترجیح میدم نود رو به خاطر اینکه حجم کمی از رم اشغال میکنه و در سال 2005 هم بهترین ویروس یاب شده
و کاسپر اسکای رو هم به خاطر سادگی و قدرتمندیش

vtn54
20-05-2007, 20:42
در مورد اینکه 100% معتبر هست من نمیدونم
اما تا انجا که من برسی کردم اکثر سایتهایی که مقایسه رو انجام میدند شبیه اینه و در 99 در صد انها بیت دفندر و کاسپر اسکای در صدر جدول هستند
من خودم کاسپر اسکای و nod32 رو ترجیح میدم نود رو به خاطر اینکه حجم کمی از رم اشغال میکنه و در سال 2005 هم بهترین ویروس یاب شده
و کاسپر اسکای رو هم به خاطر سادگی و قدرتمندیش

لطفا لینک منبعتان را هم بگذارید .

vtn54
23-05-2007, 21:30
سلام دوستان عزیز

نتیجه یک تست دیگر در مورد آنتی ویروسها .اینبار هم از Av.org که یکی از چند سازمان معتبر و مستقل تست کننده آنتی ویروسها است .این تست که اخیرا انجام شده است بر روی 606901 فایل آلوده صورت گرفته است که شامل :

backdoors 68,864
407,487 Trojan Horses
47,891 bots (zombies)
82,659 worms

همانطور که می بینید این مجموعه حاوی ویروسها نیست و بدافزارهای غیرویروسی را شامل می شود.
این تست را که اخیرا انجام شده است را می توانید با تست صورت گرفته در سال گذشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقایسه کنید :

منبع تست :

Viren
24-05-2007, 00:21
میشه لینک Avk 2007 رو بزارید؟

vtn54
24-05-2007, 01:43
میشه لینک Avk 2007 رو بزارید؟

دوست من طرف این آنتی ویروس نرو از دو انجین کاسپرسکی و آواست استفاده می کند و سیستمت را به زانو در

می آورد .میزان شناسایی ویروسها همه چیز نیست.

Viren
24-05-2007, 01:55
من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟

vtn54
24-05-2007, 19:55
من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟

دوست من

من فکر می کردم شما از نود32 استفاده می کنید و از آن راضی هستید :44: اگر نود32 با سیستمتان سازگار است و با

آن مشکلی ندارید از همان استفاده کنید .ظاهرا با کاسپرسکی مشکل دارید .به جز اینها محصولات 2007 نورتون , پاندا و

بیتدفندر هم آنتی ویروسهای خوبی هستند .اگر دنبال یک آنتی ویروس بدون دردسر با کارکرد مناسب هم می گردی می توانی

مجموعه محصولات AVG را هم امتحان کنی.

reza41
24-05-2007, 23:37
سلام
به نظر من اولين آنتي ويروس فقط كسپر اسكاي هستش بعد از اون هم نوبت به ناد 32 مي رسه و بعدش هم بيت دفندر
بقيه ديگه همه كشكن البته اختلاف كسپر با ناد خيلي خيلي زياده و هيچي كسپر نمي شه اينو از روي تجربه 10ساله مي گم

Viren
25-05-2007, 01:51
vtn54 عزیز

بله من از نود32 استفاده می کنم.ولی من به یک فایروا هم نیاز دارم.برای همین من ESET Smart Security رو نصب کردم ولی با فایروال این مجموعه مشکل بزرگی دارم.آخرین ورژن کسپرسکی که نصب کردم 6.0 بوده که زیاد خوب عمل نکرد.واسه همین نود32 نصب کردم ولی الان نسخه اصلی کسپرسکی 7.0 بالاخره Release شده.
می خواستم بدونم این نسخه جدید 7.0 رو بریزم یا نه؟

Free_swallow
25-05-2007, 03:01
سلام
من zonealarm security نصب کردم ازش خیلی راضی هستم فقط سرعت سیستم می یاره پایین تقریبا تمام اینترنت سکیوریتی ها رو امتحان کردم جز پاندا
بنظر شما panda internet security می تونه امنیت کامل تضمین کنه تو اپدیت که مشکلی نداره و از همه مهمتر سبک یا سرعت سیستم پایین می یاره
ممنون

*Batman*
25-05-2007, 03:12
پاندا خوبه ولی برای آپدیتش شاید با مشکل مواجه بشی.

vtn54
25-05-2007, 11:27
vtn54 عزیز

بله من از نود32 استفاده می کنم.ولی من به یک فایروا هم نیاز دارم.برای همین من ESET Smart Security رو نصب کردم ولی با فایروال این مجموعه مشکل بزرگی دارم.آخرین ورژن کسپرسکی که نصب کردم 6.0 بوده که زیاد خوب عمل نکرد.واسه همین نود32 نصب کردم ولی الان نسخه اصلی کسپرسکی 7.0 بالاخره Release شده.

تا آنجا که من یادم هست شما از ویستا استفاده می کنید .من نمی دانم شما چه مشکلی با نسخه 6 کاسپرسکی

داشتید ولی در حال حاضر بهترین اینترنت سکوریتی موجود برای ویستا به اعتقاد خیلی ها ( به ویژه از نظر امنیتی ) همین

کاسپرسکی است .نسخه 7 این محصول تکنولوژیهای جدیدی را در خود دارد ازجمله هوریستیک جدید , تکنولوژی آنتی

روت کیت جدید و ... و بسیاری از تکنولوژیهای قبلی نیز نسبت به نسخه 6 بهبود یافته و ایرادات آنها برطرف شده است

منجمله خاصیت Self Protection و PDM و ... .فایروال کاسپرسکی از نظر خیلی از کارشناسان در حال حاظر

بهترین فایروال موجود برای ویستا است .اگر از کاسپرسکی خوشت نمی آید در ویستا می توانی نورتون یا

پی سی سیلین را هم امتحان کنی مخصوصا پی سی سیلین که فایروالش قویتر از نورتون است .

Viren
26-05-2007, 00:17
سلام

نه من از XP استفاده می کنم.تا به حال ویستا نصب نکردم!
من دیروز کسپرسکی 7.0 رو نصب کردم.خوب کار می کنه ولی Beta هست.
مشکل من با نسخه 6.0 شبکه بود که مثل ESET SS نمیزاشت از شبکه استفاده کنم.ولی در نسخه جدید این مشکل حل شده.
آیا کسپر 7.0 رو نگه دارم؟

Persian.Boy
26-05-2007, 02:23
vtn54 عزیز

Kaspersky Internet Security 6&7

فواید...

دارای آنتی ویروسی با بهترین تشخیص در بین آنتی ویروسهای موجود

دارای قدرت پاک سازی ویروسها و فایل های آلوده فعال در سیستم.

دارای فایروالی بسیار قوی که از نظر من فایروال کسپر از ZoneAlarm و Comodo هم قویتره.

کم مصرف کردن رم .

و غیره ...

. اما عیب ها....

پایین آوردن سرعت لود شدن صفحات وب.

بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU

رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.

یک عیب جزئی هم وجود داره که حداقل برای من خیلی مهمه و اون اینکه در فایروال کسپر در قسمت Application

اونا رو به ترتیب حروف ثبت نمیکنه بلکه بر اساس زمان اونا رو در این قسمت ثبت میکنه.

این 3 تا عیب برای من خیلی مهم بودند. چون من هم برنامه های زیادی در سیستمم نصب کردم و هم دانلود های

خیلی سنگینی رو روزانه انجام میدم. اما برای کسی که دانلود سنگین نداشته باشه و آمار برنامه هاش هم از 20 تا

به بالا نره مشکلی پیش نمیاره.

vtn54
26-05-2007, 02:41
Kaspersky Internet Security 6&7

فواید...

دارای آنتی ویروسی با بهترین تشخیص در بین آنتی ویروسهای موجود

دارای قدرت پاک سازی ویروسها و فایل های آلوده فعال در سیستم.

دارای فایروالی بسیار قوی که از نظر من فایروال کسپر از ZoneAlarm و Comodo هم قویتره.

کم مصرف کردن رم .

و غیره ...

. اما عیب ها....

بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU

رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.

یک عیب جزئی هم وجود داره که حداقل برای من خیلی مهمه و اون اینکه در فایروال کسپر در قسمت Application

اونا رو به ترتیب حروف ثبت نمیکنه بلکه بر اساس زمان اونا رو در این قسمت ثبت میکنه.

این 3 تا عیب برای من خیلی مهم بودند. چون من هم برنامه های زیادی در سیستمم نصب کردم و هم دانلود های

خیلی سنگینی رو روزانه انجام میدم. اما برای کسی که دانلود سنگین نداشته باشه و آمار برنامه هاش هم از 20 تا

به بالا نره مشکلی پیش نمیاره.

سلام دوست من

ظاهرا نسخه 7 نسبت به نسخه 6 از این لحاظ بسیار بهتر شده است و سرعت داونلود را مانند نسخه 6 کم نمی کند

بعضی ها سرعت داونلود این دو نسخه را با هم مقایسه کرده اند : نسخه 6 سرعت داونلود را به نصف کاهش

می دهد ( البته در سرعتهای بالاتر از یک مگ ) ولی نسخه 7 تقریبا هیچ تاثیری روی سرعت داونلود ندارد.

Viren
27-05-2007, 01:31
بیش از حد مصرف کردن Cpu در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد Cpu

سلام دوست من

اگه کسپرسکی رو ببندیم چی؟
این اشکال بر طرف میشه؟

Persian.Boy
27-05-2007, 21:11
سلام دوست من

اگه کسپرسکی رو ببندیم چی؟
این اشکال بر طرف میشه؟

بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟

یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟

خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا

نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.

فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .

VTN جان شما اشاره کردید که در نسخه 7 این مشکل برطرف شده. اما با عرض پوزش باید بگم که

من نسخه 7 رو هم امتحان کردم و همچنان مشکل دیرتر لود شدن صفحات وب و مصرف کردن سی پی یو باقی

است. البته نمیگم که اصلا بر طرف نشده. بلکه مشکل رو تا حدودی حل کردند اما باز هم کار میخواد تا به پای

Avira Antivir و یا NOD32 برسه. منظورم از لحاظ کم مصرف کردن CPU است.

حالا فرض کنیم چون آنتی ویر قابلیت وب سکن رو نداره نمیشه با آنتی ویرسی مانند کسپر مقایسه کرد. اما در هر

صورت آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و ... باقی میمونند که از این لحاظ بهتر میتونند جوابگو باشند.

یک نکته رو هم اشاره کنم و اون اینکه پروسه های کسپرسکای در سیستم بالانس نا منظمی رو ایجاد میکنند. اگر

کسی خوب و دقیق دقت کرده باشه متوجه میشه که کسپرسکای هم در میزان مصرف رم و هم CPU در حالت عادی

خیلی خوبه اما زمانی که کار به دانلود فایل های سنگین میرسه این بالانس ایجاد میشه. یهو میزان مصرف رم از 8000 میرسه به 30 000 یا 40 0000 و همچنین میزان مصرف CPU با کم و زیاد شدن های نا منظمی بالا پایین میشه.

این کم و زیاد شدن ها در هر ثانیه روی نمیده بلکه ممکنه هر 3/4 دقیقه یک بار این اتفاق بوفته تا جایی که صدای

کامپیوتر در میاد. من این روش کسپرسکای رو برای سرعت بخشیدن به پروسه هاش یک حقه میدونم. یعنی

کسپرسکای در اصل میخواست ثابت کنه که نسخه 6 این آنتی ویروس هم رم کمی مصرف میکنه و هم از لحاظ

مصرف کردن سی پی یو در حد خوبی قرار داره. اما پس از گذشت 4/5 ماه از نصب کسپر شاهد کم شدن سرعت

کامپیوتر شده و وقتی هم همه چی رو کنترل میکنیم هیچ چیز غیر عادی یافت نمیشه. چون پروسه های کسپر در

حالت عادی خیلی کمتر از اون چیزی رو که هستند نشون میده.

اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که پروسه های اجرایی کسپر نقاب کم مصرف کردن رو به خودشون زدند

اما پشت پرده چیز دیگه ای هستند. یعنی دقیقا روشی رو که Firefox استفاده کرده اونا هم استفاده کردند. جهت

اصلاع بگم که فایرفاکس هم همین مشکلو داره.

من خودم هنوزم که هنوزه بهترین آنتی ویروس رو از لحاظ تشخیص و حتی خوش دست بودن همین کسپرسکای

میدونم اما از لحاظ هایی که اشاره کردم هنوز به پای NOD32 و Antivir نمیرسه.

کلا اگر کسپرسکای بخواد رقابت بهتری داشته باشه باید کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو در یک طرف قضیه

حساب کنه و رقابت در تشخیص و پاکسازی رو هم در یک طرف. اگر یک طرف این رقابت مثل الان بلنگه حتی اگر

تشخیص خوبی هم داشته باشه بازم کسانی رو به طرف دیگر آنتی ویروسها میکشونه همونطور که بعضی ها رو

هم به خاطر تشخیص به طرف خودش کشونده.

با این وجود من منتظر نسخه نهایی 7 این آنتی ویروس هستم و امیدوارم که تا حدی بتونند این مشکل رو بر طرف کنند.

vtn54
28-05-2007, 03:53
VTN جان شما اشاره کردید که در نسخه 7 این مشکل برطرف شده. اما با عرض پوزش باید بگم که

من نسخه 7 رو هم امتحان کردم و همچنان مشکل دیرتر لود شدن صفحات وب و مصرف کردن سی پی یو باقی

است. البته نمیگم که اصلا بر طرف نشده. بلکه مشکل رو تا حدودی حل کردند اما باز هم کار میخواد تا به پای

Avira Antivir و یا NOD32 برسه. منظورم از لحاظ کم مصرف کردن CPU است.

حالا فرض کنیم چون آنتی ویر قابلیت وب سکن رو نداره نمیشه با آنتی ویرسی مانند کسپر مقایسه کرد. اما در هر

صورت آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و ... باقی میمونند که از این لحاظ بهتر میتونند جوابگو باشند.

یک نکته رو هم اشاره کنم و اون اینکه پروسه های کسپرسکای در سیستم بالانس نا منظمی رو ایجاد میکنند. اگر

کسی خوب و دقیق دقت کرده باشه متوجه میشه که کسپرسکای هم در میزان مصرف رم و هم CPU در حالت عادی

خیلی خوبه اما زمانی که کار به دانلود فایل های سنگین میرسه این بالانس ایجاد میشه. یهو میزان مصرف رم از 8000 میرسه به 30 000 یا 40 0000 و همچنین میزان مصرف CPU با کم و زیاد شدن های نا منظمی بالا پایین میشه.

این کم و زیاد شدن ها در هر ثانیه روی نمیده بلکه ممکنه هر 3/4 دقیقه یک بار این اتفاق بوفته تا جایی که صدای

کامپیوتر در میاد. من این روش کسپرسکای رو برای سرعت بخشیدن به پروسه هاش یک حقه میدونم. یعنی

کسپرسکای در اصل میخواست ثابت کنه که نسخه 6 این آنتی ویروس هم رم کمی مصرف میکنه و هم از لحاظ

مصرف کردن سی پی یو در حد خوبی قرار داره. اما پس از گذشت 4/5 ماه از نصب کسپر شاهد کم شدن سرعت

کامپیوتر شده و وقتی هم همه چی رو کنترل میکنیم هیچ چیز غیر عادی یافت نمیشه. چون پروسه های کسپر در

حالت عادی خیلی کمتر از اون چیزی رو که هستند نشون میده.

اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که پروسه های اجرایی کسپر نقاب کم مصرف کردن رو به خودشون زدند

اما پشت پرده چیز دیگه ای هستند. یعنی دقیقا روشی رو که Firefox استفاده کرده اونا هم استفاده کردند. جهت

اصلاع بگم که فایرفاکس هم همین مشکلو داره.

من خودم هنوزم که هنوزه بهترین آنتی ویروس رو از لحاظ تشخیص و حتی خوش دست بودن همین کسپرسکای

میدونم اما از لحاظ هایی که اشاره کردم هنوز به پای NOD32 و Antivir نمیرسه.

کلا اگر کسپرسکای بخواد رقابت بهتری داشته باشه باید کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو در یک طرف قضیه

حساب کنه و رقابت در تشخیص و پاکسازی رو هم در یک طرف. اگر یک طرف این رقابت مثل الان بلنگه حتی اگر

تشخیص خوبی هم داشته باشه بازم کسانی رو به طرف دیگر آنتی ویروسها میکشونه همونطور که بعضی ها رو

هم به خاطر تشخیص به طرف خودش کشونده.

با این وجود من منتظر نسخه نهایی 7 این آنتی ویروس هستم و امیدوارم که تا حدی بتونند این مشکل رو بر طرف کنند.

من از فایروال کاسپرسکی استفاده نمی کنم شاید این مشکل از فایروال باشد ولی در آنتی ویروس کاسپرسکی ,

سرویس Web-Antivirus باعث دیر باز شدن صفحات وب می شد ( هرچند در سرعتهای پایین این اصلا محسوس

نیست , برای خود من که از ADSL256/128KB استفاده می کنم سرعت داونلود و آپلود با وبدون کاسپرسکی تقریبا

یکسان است حتی با وجود اینکه سطح امنیتی Web-Antivirus را روی حداکثر گذاشته ام ولی خیلی از کسانی که از

سرویسهای پر سرعت تر استفاده می کنند با آن مشکل داشته اند به همین خاطر شرکت کاسپرسکی بنا به ادعای

سازندگانش این قسمت از برنامه را در نسخه 7 از نو نوشته اند و توسط بعضی ها هم تست شده و از نظر سرعت

داونلود و آپلود نسبت به نسخه 6 بسیار بهتر شده است .

نمونه ای از این تستها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هر چند در نسخه 7 اگر از هوریستیک یا امولاتور جدید در Web-Antivirus ( مخصوصا اگر سطح تنظیمات روی حداکثر

باشد ) استفاده شود سرعت شروع داونلود بسیار طولانی می شود چون کاسپرسکی اول فایل را به اندازه ای که

بتواند آن را بررسی کند داونلود می کند و بعد ان را تحویل براوزر می دهد .در هر حالت سیستم هیچ کاربری با کاربر

دیگر یکسان نیست و نرم افزارهای مختلف روی سیستمهای مختلف کارکرد یکسانی ندارند .

Viren
28-05-2007, 09:59
بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟

یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟

خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا

نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.

فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .

نه عزیز

من که می خوام یک آهنگ دانلود کنم و بد اینترنت رو قطع کنم.اشکالی نداره که.
داره؟

Persian.Boy
28-05-2007, 13:14
نه عزیز

من که می خوام یک آهنگ دانلود کنم و بد اینترنت رو قطع کنم.اشکالی نداره که.
داره؟

دوست عزیز اگر شما فایلی رو که میخواهید دانلود کنید و بعد اینترنت خودتون رو قطع کنید و بعد از قطع شدن اینترنت

آنتی ویروس و فایروال خودتون رو قطع کنید هیـــچ مشکلی که از طرف اینترنت باشه برای شما پیش نمیاد و با خیال

راحت میتونید به کارهایی که میخواهید انجام بدید برسید.

مثلا من خودم هر وقت میخوام با برنامه های ویرایش ویدئو و یا ویرایش عکس مانند فوتوشاپ کار کنم کسپرسکای رو

غیر فعال میکردم و کارمو ادامه میدادم.

اما نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که شما و یا هر کس دیگه ای قبل از غیر فعال کردن آنتی ویروس و یا فایروال

خودتون باید از پاکیزه بودن سیستمتون مطمئن باشید. مثلا فرض کنیم شخصی فایلی رو از اینترنت دانلود کرده و بعد

از قطع کردن اینترنتش آنتی ویروسش رو غیر فعال میکنه. اون شخص به خیال خودش دیگه ویروس ها نمیتونند کاری

بکنند و یراست میره سراغ نصب برنامه ها و یا باز کردن فایل های فشرده. در اون صورت اگر در یکی از اون فایلها

ویروس و یا تروجانی باشه فعال شده و خرابکاریی رو که نباید بکنه میکنه چون نه آنتی ویروسی وجود داره که جلوش

رو بگیره نه برنامه محافظتی دیگه ای وجود داره.

پس نتیجه میگیریم که اینترنت فقط یک راه ورودی برای ویروسها است و راهای دیگه ای هم وجود داره. اما اگر شما

اول آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و بعد از آپدیت کردن سیستمتون رو سکن کنید اونوقته که میشه گفت 97

درصد میتونه سیستم شما تمیز باشه و میتونید به کارهایی که در داخل سیستمتون میخواهید انجام بدید برسید اما

اگر خواستید هر چیزی رو از خارج سیستم به داخل وصل کنید بهترین کار اینه که اول آنتی ویروس خودتون رو دوباره

فعال کنید. مثلا زمانی که میخواهید یک سی دی سوخته شده رو داخل درایو بزارید و یا اینکه موبایل و یا پلیری رو به

کامپیوتر وصل کنید.

R10MessiEtoo
28-05-2007, 13:47
اینجا هیچکس از avast چیزی نمیگه بر خودم لازم دیدم در موردش صحبت کنم!
من همه جور آنتی ویروسی امتحان کردم (لازم نیست توضیح بدم هر کدومش چه مشکلاتی داره) اما آواست که حدودا 2 ماهه باش کار میکنم تقریبا هیچ مشکل بزرگی نداره (لااقل من ندیدم) به هیچ وجه سرعت سیستم رو پایین نمیاره، بسیار ساده آپدیت میشه، کرکش دو سال کار می کنه، نمی دونم قدرتش تا چه حدیه ولی می دونم تو بیش از 10 تا کامپیوتر آشناهام نصب کردم دیگه ویروس نگرفتند همشونم راضی اند حجمش هم فقط 10 مگه
راستی اولین بار که نصب میکنید از شما می پرسه آیا می خواهید وقتی کامپیوتر ریست شد اسکن کنم که جواب بله بدهید اینجوری هیچ ویروسی نمی تونه از دستش فرار کنه

Viren
29-05-2007, 00:26
آقای Persian.Boy

از توضیحاتتون ممنونم.ولی

تا چه حد سرعت دانلود رو پایین میاره؟
منظورم چند کیلوبایت در ثانیه هست.

یعنی شما می خواید بگید که Nod32 از Kaspersky بهتره؟
من کسپر رو پاک کنم و نود32 نصب کنم؟

چی کار کنم؟

راستی

شما گفتید که:

اما عیب ها....

رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی

سرعت لود شدن صفحات چقدر پایین میاد؟

10 تا قایل 100 مگی یعنی یک گیگ.
حالا این یک گیگ یک فایل باشه یا 10 تا فایل 100 مگی باشه این مشکل پیش میاد؟

من فایل هایی که دانلود می کنم 90 مگ هستند.پس احتمالا CPU رو زیاد اشغال نمی کنه؟

Persian.Boy
30-05-2007, 11:05
Viren جان من توی صحبت هام همیشه آخرش گفتم که بازم هیچی کسپرسکای نمیشه. اما هر آنتی ویروسی

مشکل های مربوط به خودش رو داره. گاهی بعضی از کمبود ها رو در آنتی ویروس ها با جایگزین کردن و یا برداشتن

یک برنامه میشه حل کرد. مثلا ناد 32 آنتی ویروسی هست که در شناختن ویروسها هیچی از کسپرسکای کم نداره

و تقریبا میتونم بگم 99 درصد ویروسها رو میتونه شناسایی کنه. اما عیبی که داره اینه که در سناسایی Trojan,

Malware و Adware ها ضعیفه و حتما باید از یک برنامه کمکی دیگه مانند AVG-Anti Spyware , A-Squared در

کنارش استفاده بشه تا بشه تا حدی این ضعفو برطرف کرد.

نظر من اینه که فعلا KIS بهترین برنامه امنیتی از بین برنامه های موجود هست. اما بهترین از نظر شناسایی و قدرت

پاکسازی. ناد 32 درسته که آنتی ویروس سبک تری است اما قدرت انجینی رو که کسپرسکای داره هنوز ناد 32 نداره

البته ناد 32 قراره که در نسخه 3 نهایی انجینش رو تغییر بده.

اما در مورد دانلود فایل .... دوست عزیز دانلود کردن 10 تا فایل 100 مگی یعنی 10 تا پنجره باز شده توسط Explorer

یعنی 10 تا ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات. یعنی مصرف پهنای باند بیشتر و کلا فشار بیشتر بر همه چی

در ضمن بیشترین فشار رو به pc سرعت دانلود ایجاد میکنه نه مقدار و میزان دانلود. یعنی اگر با سرعت 2 کیلو بایت در ثانیه فایلی رو دانلود

بکنی هیچ فشاری به پی سی نمیاد و ضعیفترین سیستم ها هم میتونند جوابگو باشند اما زمانی که بحث بر سر دانلود با سرعتی بیشتر از

4 مگ مگ بر ثانیه میرسه اونوقته که میشه آنتی ویروس. فایروال و حتی سیستم ها رو آزمایش کرد و فهمید که چه چیزی باعت پایین آوردن

سرعت و میزان مصرف بیشتر سی پی یو میشه.

Viren
31-05-2007, 05:53
ممنون از توضیحتون

S0R3N4
31-05-2007, 08:32
سلام VTN 54 عزیز
یک سوال دارم:

من در سایت PC World داشتم تست های آنتی ویروس ها رو نگاه می کردم و آنتی ویروس Kaspersky با BitDefender رو مقایسه می کردم دیدم که نمرات BitDefender خیلی بهتر بود فقط به خاطر SlowDown زیادش نمرش یکم پایین تر از کسپرسکی بود!!!
باز هم میگید کسپرسکی بهتره؟
راستی تستی ندارید که کپرسکی 7.0.0.119 رو با BitDerfender 10 مقایسه کنه؟
چون اون تست واسه کسپرسکی 6 بود!!

راستی تست:
BitDefender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vtn54
31-05-2007, 09:03
سلام VTN 54 عزیز
یک سوال دارم:

من در سایت PC World داشتم تست های آنتی ویروس ها رو نگاه می کردم و آنتی ویروس Kaspersky با BitDefender رو مقایسه می کردم دیدم که نمرات BitDefender خیلی بهتر بود فقط به خاطر SlowDown زیادش نمرش یکم پایین تر از کسپرسکی بود!!!
باز هم میگید کسپرسکی بهتره؟
راستی تستی ندارید که کپرسکی 7.0.0.119 رو با BitDerfender 10 مقایسه کنه؟
چون اون تست واسه کسپرسکی 6 بود!!

راستی تست:
BitDefender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منظور شما کدام قسمتها است ؟ از نظر شناسایی ویروسها هر دو یکسان عمل کرده اند ( 97 درصد ) ,از نظر هوریستیک

بیت دفندر بهتر است ولی در تقریبا تمامی موارد دیگر ( قدرت پاک کنندگی , ساپورت آرشیوها , سرعت پاسخگویی به

ویروسهای جدید , سرعت اسکن و نیز میزان استفاده از منابع سیستم و کند نکردن سیستم کاسپرسکی یک سر و گردن

از بیت دفندر بالاتر است .

vtn54
01-06-2007, 00:42
سلام به دوستان عزیز

باز یکی دیگر از تستهای انجام شده بر روی آنتی ویروسها را به حضورتان تقدیم میکنم این تست که امروز منتشر شده است

توسط موسسه معتبر av-comparatives.org که هرساله تستهای مختلفی بر روی آنتی ویروسهای مختلف انجام میدهد

انجام شده است.همانطور که می دانید هزاران ویروس , تروجان , کرم و... جدید روزانه در اینترنت منتشر می شوند

و آنتی ویروسها باید هر چه سریعتر آنها را به دیتابیس خودشان اضافه کنند تا کاربرانشان را در مقابل این ویروسها

محافظت کنند ولی آپدیت آنتی ویروسها هر چقدر هم سریع باشد بالاخره یک فاصله زمانی مابین منتشر شدن

ویروس در اینترنت و اضافه شدن آن به دیتابیس آنتی ویروس وجود خواهد داشت که در این فاصله کاربر در معرض خطر

قرار دارد ( این فاصله زمانی در انتی ویروسهای مختلف متفاوت است ولی هر چقدر کمتر باشد بهتر است )

شرکتهای سازنده آنتی ویروس از ترفندهای متفاوتی برای پر کردن این فاصله زمانی و به حداقل رساندن خطر

استفاده می کنند .یکی از مهمترین این روشها همان هوریستیک یا هوش مصنوعی است که آنتی ویروس را قادر

می سازد یک فایل آلوده جدید را با توجه به شباهت ساختاری یا عملکردی آن به ویروسهای قدیمی تر شناسایی

کند.خود هوریستیک انواع متفاوتی دارد که شرح آنها در حوصله این بحث نیست .البته این این قابلیت خوب مشکلاتی هم

دارد : اول اینکه حتی قویترین هوریستیکها هم قادر به شناسایی تمامی ویروسهای جدید نیستند و همانطور که در

نتایج این تست می بینید حتی قویترین هوریستیکها هم بیشتر از 60-70 درصد ویروسهای جدید را شناسایی

نکرده اند این یعنی اینکه تکیه صرف بر هوش مصنوعی خطا است و هنوز هم مهمترین عامل دفاعی و بازدارندگی یک

انتی ویروس آپدیتهای سریع و به موقع آن است .مشکل دوم موارد مثبت کاذب است (یعنی مواردی که آنتی ویروس

یک برنامه بی خطر را به عنوان ویروس می شناسد) یک قانون ساده وکلی در مورد هوریستیک وجود دارد و آن هم این

است که هر چقدر هوریستیک قویتر باشد میزان موارد مثبت کاذب ان بیشتر خواهد بود در واقع طراحی هوریستیکی

که تمامی فایلهای آلوده را شناسایی کند ساده است ولی میزان موارد مثبت کاذب چنین هوریستیکی سربه فلک خواهد زد

و عملا غیرقابل استفاده خواهد بود ( فرض کنید آنتی ویروستان یک چهارم فایلهای موجود روی سیستم شما را به عنوان

ویروس شناسایی کند حالا شما نمی دانید کدام یک از آنها واقعا ویروس هستند و کدام یک از آنها فایلهای بی ضرر )

بنابراین یک هوریستیک خوب آنی است که با کمترین میزان مثبت کاذب بیشترین میزان شناسایی را دارد .

خوب برگردیم سروقت این تست : هدف این تست مقایسه هوش مصنوعی یا Heuristic Detection Rate آنتی

ویروسهای مختلف است برای این کار آنها به مدت سه ماه از آپدیت آنتی ویروسها جلوگیری می کنند و بعد آنها را بر

روی نمونه های جدیدی از کدهای مخرب که پس از آن پخش شده اند و در دیتابیس آن آنتی ویروسها وجود ندارند

تست می کنند .این بار میزان موارد مثبت کاذب و سرعت اسکن آنتی ویروسها هم تست شده اند و حتی بر اساس

میزان موارد مثبت کاذب در مورد عملکرد آنتی ویروسها قضاوت شده است .همانطور که می بینید آنتی ویروسها بر

اساس قدرت هوش مصنوعیشان به سه رده تقسیم شده اند :

رده اول Standard است یعنی آنتی ویروس مربوطه دارای هوش مصنوعی در حد متوسط است .رده بعدی Advanced

یا پیشرفته است که آنتی ویروسهای این رده از نظر شناسایی ویروسهای جدید و ناشناخته بالاتر از حد متوسط

هستند و بالاخره بالاترین رده Advanced Plus یا عالی است که بالاترین میزان شناسایی ویروسهای ناشناخته را دارا

هستند .

و نمودار ستونی میزان شناسایی کلی هر کدام از این آنی ویروسها :

همانطور که می بینید تنها نود32 توانسته است درجه Advanced Plus را کسب کند .شاید تعجب می کنید چرا به

آنتی ویروسهایی مانند آنتی ویر و فورتینت که میزان شناسایی آنها از نود32 هم بالاتر است درجه بسیار کمتری در

حد استاندارد داده شده است در حالی که مثلا نورتون تنها با 24 درصد میزان شناسایی ( یعنی تقریبا یک سوم

آنتی ویر ) در جه ای بالاتر یعنی Advanced را به خود اختصاص داده است علت آن همانطور که قبلا گفتم دخالت دادن

میزان موارد مثبت کاذب در نتیجه گیری نهایی است درست است که آنتی ویر یا بیت دفندر درصد شناسایی بالاتری

دارند ولی در عوض میزان موارد مثبت کاذب آنها هم بسیار زیاد است :

در شکل زیر تعداد موارد مثبت کاذب را می بینید ( هر چقدر کمتر بهتر ) :

نکته جالب دیگر در مورد این تست مقایسه سرعت اسکن این آنتی ویروسها است .برای این کار از فایلهای سالم

استفاده شده است ( سرعت اسکن بعضی از این آنتی ویروسها مانند آنتی ویر هنگام اسکن فایلهای آلوده بسیار

کمتر می شود ) در زیر سرعت اسکن آنتی ویروسها را می بینید ( هر چقدر بیشتر بهتر ) :

همانطور که انتظار می رفت از نظر قدرت و کیفیت هوریستیک نود32 با اقتدار در صدر قرار گرفته است هوریستیک

افسانه ای این انتی ویروس هنوز رقیبی ندارد و آنتی ویر و بیت دفندر که امید زیادی به انها می رفت اکنون در رقابت با

نود32 از نفس افتاده اند .با توجه به این که نسخه 3 این آنتی ویروس که به زودی منتشر خواهد شد از هوریستیک

قویتری بهره می برد به نظر می رسد از نظر هوریستیک به این زودیها کسی به گرد پای نود32 نخواهد رسید .نورتون

هم در ادامه روند رو به رشد خود در ماههای اخیر از لحاظ هوش مصنوعی نیز گام بلندی به جلو برداشته است در

ضمن طبق معمول نورتون تنها آنتی ویروسی است که میزان موارد مثبت کاذب ان صفر است .شاید بعضی از دوستان

تعجب کنند که چرا به یکباره فاصله کاسپرسکی با F-Secure اینقدر زیاد شده است .علت آن استفاده F-Secure

از Emulator ( یا شبیه ساز ) آنتی ویروس Norman یا همان SandBox است .در آخر باید یادآوری کنم که در این تست

نسخه6 کاسپرسکی آزمایش شده است ولی مسئول این تست قول داده است که پس از انتشار نسخه نهایی

کاسپرسکی 7 در چند هفته آینده هوریستیک جدید این انتی ویروس را به صورت مجزا تست کند.

منبع :

*Batman*
01-06-2007, 04:09
تاج قدرت منتقل شد.
کسپر آبرومونو برد.بعضی از آنتی ویروسهاکه ازشون انتظار نمیره خوب بالا اومدن.
من اول NOD32 و دوم Norton رو پسندیدم.ولی معتقدم NOD32 از Self-Protection ضعیفی برخورداره.

S0R3N4
01-06-2007, 08:02
کسپرسکی گند زد!!!

S0R3N4
01-06-2007, 08:09
منظور شما کدام قسمتها است ؟ از نظر شناسایی ویروسها هر دو یکسان عمل کرده اند ( 97 درصد ) ,از نظر هوریستیک

بیت دفندر بهتر است ولی در تقریبا تمامی موارد دیگر ( قدرت پاک کنندگی , ساپورت آرشیوها , سرعت پاسخگویی به

ویروسهای جدید , سرعت اسکن و نیز میزان استفاده از منابع سیستم و کند نکردن سیستم کاسپرسکی یک سر و گردن

از بیت دفندر بالاتر است .

شما BackDoors ها و Dialers ها رو یک نگاه بنداز!!!
راستی پیغام خصوصی من رو خوندید؟

vtn54
01-06-2007, 08:17
تاج قدرت منتقل شد.
کسپر آبرومونو برد.بعضی از آنتی ویروسهاکه ازشون انتظار نمیره خوب بالا اومدن.
من اول NOD32 و دوم Norton رو پسندیدم.ولی معتقدم NOD32 از Self-Protection ضعیفی برخورداره.

دوست عزیز

تاج قدرت به جایی منتقل نشده است :27: چند سالی می شود که نود32 سلطان بلامنازع آنتی ویروسها از نظر هوریستیک می باشد و این تاج را بر سر دارد ولی همانطور که در پست قبلی هم گفتم هوریستیک همه چیز نیست مهمترین چیز در مورد یک آنتی ویروس آپدیتهای سریع و به موقع آن و اضافه کردن هرچه بیشتر ویروسها به دیتابیس می باشد که متاسفانه نه نود32 و نه نورتون از این لحاظ شهرت خوبی ندارند .این تست تنها در مورد هوریستیک است برای اینکه قدرت واقعی آنتی ویروسها را با هم مقایسه کنید به پستهای 299 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 240 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک سری بزنید .

Viren
01-06-2007, 09:56
به نظر من Avira همیشه خوبه.ولی مشکل کرک داره

mehdi_ok1
01-06-2007, 21:01
دوستان این کاره

یه محبتی کنید به همراه دادن آدرس سایت و ...(که خیلی هم مفید هست)

10 آنتی ویروس برتر رو بر حسب امتیاز جهانی به تاریخ روز اینجا بنویسید

با تشکر

hamilton
01-06-2007, 21:14
دوستان این کاره

یه محبتی کنید به همراه دادن آدرس سایت و ...(که خیلی هم مفید هست)

10 آنتی ویروس برتر رو بر حسب امتیاز جهانی به تاریخ روز اینجا بنویسید

با تشکر

در همين سايت دوست عزيزمان vtn54 عزيز نتايج مربوطه را با ذكر منبع آن در لينك زير معرفي كرده اند:

vtn54
02-06-2007, 19:02
خوب دوستان عزیز

خوشبختانه نتایج مربوط به تست هوش مصنوعی یا هوریستیک کاسپرسکی 7 زودتر از آنچه انتظار می رفت منتشر شد این

تست از همان شرایط و همان نمونه های تست اصلی که در پست 341 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک مطرح شده

است استفاده کرده ونتایج آن کاملا با آن قابل مقایسه است تنها تفاوت در این است که در این تست هوریستیک جدید آنتی

ویروس کاسپرسکی موجود در نسخه 7.0.0.119 تست شده است :

تعداد موارد مثبت کاذب آن تنها یک مورد بوده و بنابراین کاسپرسکی نسخه 7 همراه با چند انتی ویروس دیگر درجه Advanced

یا پیشرفته را دریافت کرده است .هر چند 35 درصد در نگاه اول به ویژه در مقایسه با نود32 کم به نظر می رسد ولی باید به

یاد داشت که این قابلیت کاسپرسکی هنوز در اول راه است و مدتی طول می کشد تا با برطرف کردن ایرادات و ... کارکرد

آن به حداکثر برسد یعنی با گذشت زمان این هوریستیک پیشرفت خواهد کرد .

منبع :

vtn54
02-06-2007, 20:47
شما BackDoors ها و Dialers ها رو یک نگاه بنداز!!!

دوست عزیز

میزان شناسایی کلی هر دو برابر است ( 96 در صد ) بعضی از انواع ویروس را بیت دفندر بهتر تشخیص می دهد بعضی

دیگر را کاسپرسکی .ضعف عمده کاسپرسکی همانطور که می بینی Adware ها هستند که تفاوت فاحشی با بیت دفندر

دارد ولی خوب از طرف دیگر باید در نظر داشت که خیلی ها شناسایی Adware ها را جزو وظایف یک آنتی ویروس نمی دانند

چون این نوع بدافزار در عمل ویروس نیستند و پاک کردن آنها عمدتا مربوط به انتی اسپایور ها است نه انتی ویروسها

در ضمن مقابله با Dialer ها هم در وهله اول مربوط به فایروال می باشد نه آنتی ویروسها .در هر حالت عزیز من مگر شما

آنتی ویروست را فقط با در نظر گرفتن میزان شناسایی Dialer ها انتخاب می کنی ؟

در مورد BackDoor ها اشتباه کرده ای .

SANBOR
03-06-2007, 15:50
سلام امید وارم حالتان خوب باشد
لطفا یه راهنمایی کوچولو در مورد بهترین انتی ویروس بکنید
لطفا یه انتی ویروس به من پیشنهاد کنید که روی ویندوز ویستا بخوره و هیچ ویروسی زیر دستش در نره و آپدیت هم بشه ؟
متشکرم

mehdi_ok1
03-06-2007, 22:07
در همين سايت دوست عزيزمان vtn54 عزيز نتايج مربوطه را با ذكر منبع آن در لينك زير معرفي كرده اند:

تو این لیست ها چرا خبری از اسم های معروف بازار نیست

vtn54
03-06-2007, 22:43

منظورتان کدام اسمها است؟

hamilton
03-06-2007, 23:32

چرا؟همه اسامي كه معروف هستند.Kasperky و Norton , Bitdifender , NOD32 , Panda , PC Cillin اينها معروف نيستند؟ا

mohammadaz
04-06-2007, 09:09
سلام دوستان
من چند وقته که از اویرا نسخه پرمیوم استفاده میکنم.وااااااااااقعا عالیه.
من قبلا از کابران کسپرسکی بودم ولی همون طوری که وی تی ان عزیز گفتند یکی از نقطه ضعفهای این
بسته امنیتی توان کمتر ان در شناسایی برخی از ادویر ها وریسکویر هاست.اگرچه در بسیاری از همین
موارد هم خوب عمل میکنه ولی به پای آویرا نمیرسه.با توجه به رشد سریع این آنتی ویروس من که امید
زیادی بهش دارم امسال اول بشه.البته اگه این آنتی ویروس های چند موتوره اجازه بدن:41:
واقعا نفس سیستم رو میگیرند:19:
آویرا علاوه بر سرعت بسیار بالا (حتی از نود هم سریعتر) دارای دیتا بیس بسیار بزرگ و هوش مصنوعی
بسیار قوی میباشد.درسته نباید از یک آنتی ویروس توقع داشت همه اسپایویر ها و ..... رو هم شناسایی
کند(که البته من با این موافق نیستم:31: ) ولی از آنها حداقل میتوان انتظار داشت برخی از این بد افزارهای
با درجه ریسک بالا رو شناسایی کنند.اگر چه کسپر هم در این زمینه خوبه ولی بعضعی وقتا سوتی های ناجوری
میده:27:
ولی وقتی آویرا پریمیوم رو نصب کردم تعدادی بدافزار(12 تا)رو روی سیتمم شناسایی کرد اون هم با دیتا بیسش
نه با روش های هیوریستیک:18: در حالی قبل از اون کسپر رو سیستمم نصب بود!
تعدادی هم (7تا) با هوش مصنوعیش گرفت که واقعا مشکوک بودن.من اونا رو ساب میت کردم برا آنالیز بیشتر و
6 تا از اون ها خطرناک تشخیص داده شدند!
به نظر من در میان این حجم از بد افزارهای تست شده این تعدادfalse positiveمشکلی نداره (اگر چه ایده ال نیست و
برای رفع این مقدار هم درجه آنالیز هیوریستیک آویرا قابل تنظیم توسط کاربر است.)
ولی یک و خورده ای درصد قویتر بودن از یک آنتی ویروس دیگر! یعنی خیلی!
راستی من از شر کنکور ارشد خلاس شدم.(رتبه 12 مخابرات رو هم آوردم:10: )
خدا بخواد از این به بعد بیشتر میام.
وی تی ان عزیز مدیریت شما رو هم تبریک میگم:11: واقعا که شایسته این بودید و هستید.

toadstool
04-06-2007, 12:03
سلام دوستان
من چند وقته که از اویرا نسخه پرمیوم استفاده میکنم.وااااااااااقعا عالیه.
من قبلا از کابران کسپرسکی بودم ولی همون طوری که وی تی ان عزیز گفتند یکی از نقطه ضعفهای این
بسته امنیتی توان کمتر ان در شناسایی برخی از ادویر ها وریسکویر هاست.اگرچه در بسیاری از همین
موارد هم خوب عمل میکنه ولی به پای آویرا نمیرسه.با توجه به رشد سریع این آنتی ویروس من که امید
زیادی بهش دارم امسال اول بشه.البته اگه این آنتی ویروس های چند موتوره اجازه بدن:41:
واقعا نفس سیستم رو میگیرند:19:
آویرا علاوه بر سرعت بسیار بالا (حتی از نود هم سریعتر) دارای دیتا بیس بسیار بزرگ و هوش مصنوعی
بسیار قوی میباشد.درسته نباید از یک آنتی ویروس توقع داشت همه اسپایویر ها و ..... رو هم شناسایی
کند(که البته من با این موافق نیستم:31: ) ولی از آنها حداقل میتوان انتظار داشت برخی از این بد افزارهای
با درجه ریسک بالا رو شناسایی کنند.اگر چه کسپر هم در این زمینه خوبه ولی بعضعی وقتا سوتی های ناجوری
میده:27:
ولی وقتی آویرا پریمیوم رو نصب کردم تعدادی بدافزار(12 تا)رو روی سیتمم شناسایی کرد اون هم با دیتا بیسش
نه با روش های هیوریستیک:18: در حالی قبل از اون کسپر رو سیستمم نصب بود!
تعدادی هم (7تا) با هوش مصنوعیش گرفت که واقعا مشکوک بودن.من اونا رو ساب میت کردم برا آنالیز بیشتر و
6 تا از اون ها خطرناک تشخیص داده شدند!
به نظر من در میان این حجم از بد افزارهای تست شده این تعدادfalse positiveمشکلی نداره (اگر چه ایده ال نیست و
برای رفع این مقدار هم درجه آنالیز هیوریستیک آویرا قابل تنظیم توسط کاربر است.)
ولی یک و خورده ای درصد قویتر بودن از یک آنتی ویروس دیگر! یعنی خیلی!
راستی من از شر کنکور ارشد خلاس شدم.(رتبه 12 مخابرات رو هم آوردم:10: )
خدا بخواد از این به بعد بیشتر میام.
وی تی ان عزیز مدیریت شما رو هم تبریک میگم:11: واقعا که شایسته این بودید و هستید.

دوست عزيز مي دونم جاش اينجا نيست ولي اگه كرك آويرا پریمیوم رو داري

ممنون مي شم به من هم بدي

babak7610
04-06-2007, 14:25
دوست عزيز مي دونم جاش اينجا نيست ولي اگه كرك آويرا پریمیوم رو داري

ممنون مي شم به من هم بدي

کرکAvira Antivir Security Suite :

mehdi_ok1
04-06-2007, 14:45
چرا؟همه اسامي كه معروف هستند.Kasperky و Norton , Bitdifender , NOD32 , Panda , PC Cillin اينها معروف نيستند؟ا

شرمنده

با Opera در حالت Cache image داشتم نگاه میکردم

البته از بعضی اسم ها خبری نبود مثل Mcafee و چند تا دیگه

با تشکر:11:

vtn54
04-06-2007, 15:02
شرمنده

با Opera در حالت Cache image داشتم نگاه میکردم

البته از بعضی اسم ها خبری نبود مثل Mcafee و چند تا دیگه

با تشکر:11:

خوب اگر متن را بخوانید مک آفی و آنتی ویر چون هنوز نسخه آنتی ویروس خالص مخصوص ویستا را در زمان انجام این

تست نداشته اند تست نشده اند.

*Batman*
04-06-2007, 19:03
راستی چرا پاندا و PC-Cillin تو لیست نیستن؟

S0R3N4
04-06-2007, 19:43
سلام امید وارم حالتان خوب باشد
لطفا یه راهنمایی کوچولو در مورد بهترین انتی ویروس بکنید
لطفا یه انتی ویروس به من پیشنهاد کنید که روی ویندوز ویستا بخوره و هیچ ویروسی زیر دستش در نره و آپدیت هم بشه ؟
متشکرم

آنتی ویروس کسپرسکی واقعا عالیه!!!
Bitdefender هم بعد از کسپرسکی!!
بعد از اون هم Nod32!!
و بعد از اونها هم Norton و بعدش هم Avira هست!!

البته اگه وقت قدرت واست مهم هست از AntiVirusKit و یا TrustPort استفاده کن!! My Computer به زور باز میشه!!!

vtn54
04-06-2007, 21:19
راستی چرا پاندا و PC-Cillin تو لیست نیستن؟

از چند دوره قبل به علت نتایج ضعیفی که کسب می کردند از این تست خارج شدند ولی ظاهرا از دوره های بعدی مجددا

تست خواهند شد .

Viren
05-06-2007, 08:11
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
BitDefender Internet Security حجم زیادی از رم رو اشغال می کنه؟

adelkohan
06-06-2007, 21:20
سلام
دوستان من یک سوال داشتم

خیلی زیاد ولی این آنتی ویروس حرف نداره

S0R3N4
07-06-2007, 08:22
سلام
دوستان من یک سوال داشتم

آره خیلی زیاد
مخصوصا اگه از فایرفاکس و آفیس 2003 و فتوشاپ نصب کرده باشی سرعت سیستمت خیلی پایین میاد ولی خیلی خیلی قدرتمن هست!!
حالاچرا اینکار رو میخوای بکنی؟
کسپرسکی از این قوی تر هست و فضای رم خیلی خیلی کمتری اسغال میکنه!!

Persian.Boy
16-06-2007, 04:30
سلام دوست من

ظاهرا نسخه 7 نسبت به نسخه 6 از این لحاظ بسیار بهتر شده است و سرعت داونلود را مانند نسخه 6 کم نمی کند

بعضی ها سرعت داونلود این دو نسخه را با هم مقایسه کرده اند : نسخه 6 سرعت داونلود را به نصف کاهش

می دهد ( البته در سرعتهای بالاتر از یک مگ ) ولی نسخه 7 تقریبا هیچ تاثیری روی سرعت داونلود ندارد.

vtn جان با توجه به صحبت های قبلی که با هم داشتیم. بعد از اینکه کمی سرم خلوت شد اومدم و آخرین نسخه

کسپرسکی رو دوباره امتحان کردم. نسخه ای که من نصب کردم Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 است.

تغییرات زیادی در این نسخه انجام شده و من همه این تغییران رو با کمی دو دلی مثبت ارزیابی میکنم. اما بحث من و

یا بهتر بگم ما بر سر پایین آوردن سرعت دانلود و میزان مصرف بالای CPU و Ram در هنگام دانلود فایلهای سنگین بود.

قبل از هر چیز نگاهی به عکس پایین بندازید...

همانطور که در عکس بالا میبینید کسپرسکی دقیقا 50 درصد CPU رو اشغال کرده. البته این رو بگم که این مقدار تا

میزان 70 درصد هم میره بالا اما من در هنگام 50 درصد ازش عکس گرفتم.

در عکس بالا من دارم از سایت Rapidshare.com چندین فایل رو همزمان دانلود میکنم. موقع دانلود کردن فایل ها هیچ

برنامه ای رو بغیر از مرورگر اوپرا باز نکردم. حالا گذشته از میزان مصرف بالای CPU سرعت دانلود من نیز کاهش پیدا

کرده. اگر کلا سرعت دانلودم رو بخوام در زمان دانلود این 8 تا فایل از سایت رپید حساب کنم چیزی حدود 1.5 مگ بر

ثانیه میشه. در حالی که زمانی که من از NOD32 و Outpost Pro استفاده میکردم این سرعت مابین 2 مگ تا 5 مگ

بر ثانیه متغیر بود. ( البته از سایت رپید) این متغیر بودن سرعت دانلود نیز اگر مطلع باشید بستگی به زمان دانلود

فایلها و تعداد افرادی که همزمان دارن این فایل رو دانلود میکنند داره.

اما اگر باز من بخوام حداقل سرعت دانلودم رو در زمان استفاده از ناد32 با کسپرسکی مقایسه بکنم بازم چیزی حدود

یک و نیم برابر میشه.

مشکل دیگه ای که هنوزم در نسخه 7.0 کسپرسکی رفع نشده بر میگرده به زمانی که دانلود فایل ها به 99 درصد

میرسند. مشکل از اینجا آغاز میشه که زمانی که فایل های سنگینی حدود 100 مگ به 99 درصد دانلود برسند کسپر

کلا پدر سیستم رو در میاره و تا این 99 درصد 100 درصد بشه خر خر شدیدی از هارد بلند میشه. انگاری که 4 تا آنتی

ویروس همزمان در حال سکن کردن هارد هستند. در این زمان هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد. نه میشه اپرا رو پایین داد

و نه میشه برنامه دیگه ای باز کرد. فقط آدم باید بشینه جلوی مونیتور و تمام شدن فایل ها رو نظارت کنه. اما این

مشکل در زمان نصب ناد32 دیده نمیشه. و صدای خرخر هم از هارد بلند نمیشه. :20:

مشکل دیگه نسخه 7.0 کسپرسکی میزان مصرف بالای رم آن است. همانطور که در بحث های قبلیم توضیح دادم

کسپرسکی نقاب کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو جلوش گرفته اما وقتی کار به جاهای باریک میکشه این نقاب

برداشته میشه و چهره اصلی اون معلوم میشه. شما فقط کافیه نگاه دقیق تری به عکس بندازید اما این دفعه میزان

اشغال کردن رم رو توسط پروسه های کسپرسکی رو نگاه کنید.

خیلی از افراد میگن که این مقدار طبیعی هستش اما هم من و هم شما و هم همه کسانی که از کسپرسکی

استفاده میکنند میدونند که میزان مصرف کردن پروسه های کسپر در حالت طبیعی اونم بر روی ویندور اکس پی

حتی به 20 مگ هم نمیرسه. این میزانی که در عکس مشاهده میکنید زمانیه که من در حال دانلود کردن 8 نوع فایل

هستم. اما اگر بیام و این 8 فایل رو به 16 تا فایل حداقل 100 مگی تغییر بدم اونوقت هم میزان اشغال کردن رم

توسط پروسه های کسپرسکی بالاتر میره و هم میزان مصرف کردن CPU. اگر لازم شد میزان مصرف کردن سی پی

یو رو در هنگام دانلود 16 تا فایل 100 مگی بصورت عکس بهتون نشون میدم.

در ضمن این رو هم اشاره کنم که من مدام به انجمن های امنیتی و مخصوصا انجمن کسپرسکی سر میزنم اما

مطلب قابل توجهی رو در مورد اینکه چطور میشه پروسه های کسپر رو در حالت عادی قرار داد پیدا نکردم. من تا

چند روزه دیگه فعلا از همین نسخه استفاده میکنم چون وقت عوض کردن اون رو با این همه تنظیمات ندارم. اگر

در طول مدت این چند روز خواستید تنظیم خاصی رو جهت آزمایش بر روی KIS 7 انجام بدم بگید تا شاید کمکی بکنه.

امیدوارم که سرتون رو به درد نیاورده باشم. این بحث رو هم فقط به خاطر اینکه شما و یا کسانی که خواستار بودند

انجام دادم و نه به خاط اینکه بگم ناد32 و یا آنتی ویرس های دیگه خوبن و یا بد. هر آنتی ویروسی نقاط ضعف و

قوت خودش رو داره. اما برای افرادی مانند من که در روز ممکنه 5 تا 15 گیگ دانلود داشته باشند این بحث ها واجبه و

برای همینه که من همیشه دنبال برنامه ای بودم که کمترین تاثیر منفی رو بر روی سرعت دانلود و سی پی یو بزاره.

هنوز هم میگم که اگر کسپرسکی این مشکلش رو بتونه حل بکنه حتما استفاده کنندگان بیشتری پیدا خواهد کرد

اما فعلا تنها دلیل مهمی که باعث استفاده نکردن من و بعضی ها مثل من از این آنتی ویروس شده همین مشکلاتی

هست که بیان کردم وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه.

__Genius__
16-06-2007, 04:36
وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه.

عزیزم شما این فرضیه رو بر چه اساسی میگی !؟
بر چه منطقی ؟
با چه آماری ؟
تا حالا فکرشو کردی تنها وظیفه یک framework امنیتی تامین امنیت سیستم به تنهایی نیست و خودش باید از امنیت بالایی برخوردار باشه !؟
من منتظر دلیل شما برای این منظور هستم ... و با ارائه مدارکی به شما نشون میدم آنتی ویروس kaspersky آخرین نسخش از امنیت فوق العاده پائینی بر خورداره و آسیب پذیر هست .
منتظر جوابتون هستم ...
باشد تا با دلیل حرف بزنیم و تاسب رو دور بریزیم توی مسائل امنیتی ....

Persian.Boy
16-06-2007, 05:00
بر چه منطقی ؟
با چه آماری ؟
تا حالا فکرشو کردی تنها وظیفه یک framework امنیتی تامین امنیت سیستم به تنهایی نیست و خودش باید از امنیت بالایی برخوردار باشه !؟
من منتظر دلیل شما برای این منظور هستم ... و با ارائه مدارکی به شما نشون میدم آنتی ویروس kaspersky آخرین نسخش از امنیت فوق العاده پائینی بر خورداره و آسیب پذیر هست .
منتظر جوابتون هستم ...

دوست عزیز در هیچ یک از صحبت های من اشاره ای به آسیب پذیر بودن و یا نبودن کسپر نشد. بحث من بر سر

تشخیص و شناسایی یک فایل آلوده بود. پس بحث آسیب پذیر بودن با بحث تشخیص دو بحث کاملا متفاوتی هستند.

خیلی از آنی ویروسها و یا برنامه های امنیتی وجود دارند که تشخیص مناسب و خوبی رو دارند اما زمانی که کار به

مقابله و پاکسازی میرسه یا خودشون فریز میشن و یا سیستم رو فریز میکنند.

اما اگر منظور شما هم از آسیب پذیری همون تشخیص است من حرفی ندارم و منابعی رو که بر اساس اون من و

افراد دیگه آنتی ویروس سیستم خودمون رو از لحاظ تشخیص انتخاب کردیم رو ارائه میدم.

این 3 تا سایت بالا منابع معتبری هستند که آنتی ویروس ها رو از لحاظ تشخیص فایل های آلوده با هم مقایسه

مکنند. تست های مختلفی تا بحال توسط این مراکز انجام شده و تقریبا اکثر نتایج هم در خود سایت ها وجود داره.

اگر مایل بودید حتما یک نگاهی بندازید هر چند که میدونم شما همه این تست رو دیدید و نیازی به دیدید دوباره اونها

ندارید.

اگر بگویید این منابع معتبر نیستند و صحت درست رو حسابی ندارند با عرض پوزش باید بگم که مگر اینکه شما هم

با مدرک و دلیل بیان کنید وگرنه حرف حرفه و همه میتونند هر حرفی که بخوان بزنند.

اگر بگویید کسپرسکی آسیب پذیره و اون باگی رو که شما وارید پیدا کردید بهتون پیشنهاد میکنم به انجمن کسپر

مراجعه کنید و نوع باگ رو انجا مطرح کنید تا اونها هم بتونند مشکل آنتی ویروسشون رو حل کنند. در غیر این صورت

میتونید بهشون ایمیل بزنید.

در ضمن دوست عزیز کجای صحبت های قبلی من که در مورد میزان مصرف بالای رم و CPU توسط پروسه های

کسپر بود حرفی از تعصب زده شده بود. فکر کنم شما اصلا متوجه منظور من نشدید. اگر مطلب من رو دقیق تر

میخوندید متوجه میشدید که تعصب من در استفاده کردن از NOD32 بود و نه کسپرسکی:20:

تازه اونم نه به خاطر تعصبی که شما فکر میکنید بلکه تنها به دلیل سبک بودن آن و داره بودن هوش مصنوعی نسبتا

قوی این آنتی ویروس.

__Genius__
16-06-2007, 05:40
خوب اینجاس که باید بگم خدمت شما اصلا فیلد comparsion شما در مورد آنتی ویروسها اشتباه هست.
اصولا برای مقایسه فیلدهای مختلفی در نظر میگیرن از جمله : process usage - malware detection - vulnerability و هزار فیلد دیگه ...
یه نکته مهمی که باید به شما اشاره کنم این هست تا زمانی که یک framework امنیتی خودش از لحاظ امنیت مشکلی داشته باشه اصولا نمیتونه امنیت هر چند نسبی برای شما تامین کنه ... چرا ؟ جوابش رو با مثال براتون روشن میکنم .
فرض میکنیم شرکت panda نسخه جدیدی از آنتی ویروس خودش رو release کرده ... اصولا در همین حین هست که محققان امینیت اونو از لحاظ شیوه های مختلف آسیب پذیری مثل انواع سرریز بافر ها اعم از سرریز از نوع Heap که خطرناک ترین سرریز ها هستند .... سرریز پشته یا Stack Overflow ... حملات اخلال در سرویس دهی یا dos .. و SEH , غیره ......... اصولا فرض میکنیم وقتی سیستم آنتی ویروس داخلش یک حفره از نوع DoS پیدا بشه اولین خطری که داره این هست که یک attack vector در اختیار نفوذگر یا malicious user میذراره که به موجب اون با تهیه کد اکسپلویت به راحتی میتونه سرویس های اون آنتی ویروس رو kill کنه و در نتیجه اون موفقیت آمیز بودن حملات اونواع malcode ها و malware ها میشه .... پس kasper هم از این قاعده مستثنی نیست ..... !
اما یه چیزی که من دقت کردم اکثریت دوستان توی این تاپیک با مراجعه به سایتهایی که صرفا به مقایسه آنتی ویروسها خارج از تستهای استاندارد امنیتی مراجعه میکنن و result رو اینجا میذارن - یاد آوری کنم من صرفا از لفظ
" معتبر یا عدم اعتبار این سایتها " استفاده نمیکنم ! بلکه صحبت این هست که دوستان خودشون تلاش " کمی " برای تست فایروالها و آنتی ویروسها یا هر چه که وابسه به مباحث این تاپیک هست میکنن ....
اما فیلدهای صحیح و استاندارد برای benchmarking و مقایسه framework های امنیتی تنها resource using اونها نیست و بلکه viewpoint های مختلفی رو در نظر میگیرن ...
autosheduling - safe mod scanning - os supporting و خیلی از viewpoint های دیگه توی این تاپیک نادیده گرفته شده ....
و اما حفره ای که توی kaspersky پیدا شده اون طور که من تحقیق کردم ( و باگ توسط من کشف نشده و هر ادعایی با این فرض رو تکذیب میکنم ) ظاهرا مسئله از release های پائین تر kasper سرچشمه میگیره و اون هم ناشی از نادیده گرفتن چنین حفره ای توسط کارشناسان بررسی حفره kaspersky lab بوده که اون کسی که اینو پیدا کرده report میکنه و چون نادیده گرفته میشه جالبه بدونین که هنوز اون باگ کهنه روی نسخه جدید kasper هم جواب داده و میده ....و اما سو استفاده از اون به صورتی هست که کاربر guest میتونه با اجرای exploit سیستم kasper رو اخلال کنه و در حالت عدم سرویس دهی قرار بگیره ... با اندکی دقت میتونیم بفهمیم که درجه با توجه به مد user که guest هست فوق العاده بالاست و این برای یک framework امنیتی یک فاجعه هست ...
شما هر چند هم که فیلد database رو در نظر بگیرید و هر چند هم از لحاظ detection بهترین آنتی ویروس باشه
(که عملا هم اینو شخصا و عموما تکذیب میکنم ) چونکنه vector آسیب پذیری مهمترین feature هست نمیتونه ابزار خوبی برای محافظت باشه ...
و اما در مورد vendor های دیگه متاسفانه اخبارهایی که صد در صد شایعه هست میپیچه از جمله شرکت symantec که واقعا به نظر من از خیلی نظرها حرف اول رو میزنه و اون هم باید بگم زیاد اهمیتی نداره و نمیتونه سابقه یک شرکتی که با این هدف اصلا تاسیس شده رو خراب کنه ...
نقطه کوری باشه توی این پست دقیق روشن میکنم ...

*Batman*
16-06-2007, 06:35
Genius جان شما خیلی خوب بحث می کنید.
منم به خدا قبلا حرف شما رو سطح پایین تر گفتم.
همین NOD32 که الان مقام آورده تو Av-Comparatives از Self-Protection ضعیفی برخورداره و راحت از لیست Process پرتش میکنن بیرون.من نمیدونم این مسائل هم تست میشن یا نه؟
یه آنتی ویروس خوب اول باید مواظب پایداری خودش باشه بعد مراقب سیستم شما.
ولی اینم بگم که کسپراسکای 6 و 7 رو من اصلا نتونستم از حافظه بندازم بیرون.

__Genius__
16-06-2007, 07:10
سلام و ممنون از لطف شما ...
در مورد self protection حقیقتا nod32 سرویسی رو داره که در واقع kernel service اون هست ... اسمش هم
nod32krn.exe و به عنوان یکی از سرویسهای اصلی nod هست ... در واقع بررسی که روی خود این process (توجه بشه به لفظ " خود " -> itself process .... کردم دیدم که از لحاظ protection خوب قدرت خوبی داره ...
اما خوب با یک ذره به خرج دادن ذکاوت میشه براحتی protection اون رو bypass کرد ... اما مطرح کردم مسئله رو که از لحاظ benchmarking خیلی راهها باید در نظر گرفته بشه .... اما خوب هر آنتی ویروسی ممکنه protection خاص خودشو با توجه به policy های خودش داشته باشه ...
اما شما یک نگاه با دقت بندازین میبینین اصلا Vulnerability هزار فرسنگ دور تر از protection bypassing هست .. اون هم bypass کردن سرویس و kill کردن اون که ممکنه عملا protection رو bypass نکنه ...! و با هوشی که جدیدا توی engine های آنتی ویروسها میذارن تقریبا این عمل سود خاصی به malicious user نمیرسونه ... !
اما یک آسیب پذیری به هر نوعی میشه ازش سو استفاده ( misuse ) بشه و در واقع باعث اخلال بشه !
من تعصبی روی framework خاصی ندارم ... من برای firewall از zone alarm ( فعلا ) استفاده میکنم و برای آنتی ویروس هم norton antivirus و هر از گاهی panda اونم به دلایل شخصی و اطلاعاتی که هر روزه در این مورد کسب میکنم ! حتی من در مورد nod32 صحبت میکنم میتونم بگم برخی feature های خیلی خوب panda رو نداره ... مثل vulnerability detection & vulnerability management که به صورت اتوماتیک با scanning میتونه آسیب پذیر بودن سیستم شما رو report کنه و میتونین از اون طریق برین security bulletin مربوطه رو نصب کنین !
اما ! مسئله آسیب پذیر بودن یک framework امنیتی چیز دیگه ای هست !
پیوست » من اصلا به دلایل خاص سیستم desktop خودم لینوکس هست و برای کارهای خاص و موقتی توی ویندوز میام

__Genius__
16-06-2007, 07:15
یه مطلب دیگه :
فعالیت جناب vtn توی این قسمت در رابطه با share کردن اطاعات قابل تقدیره .... :10:

S0R3N4
16-06-2007, 11:02
دوستان عزیز، در مورد آنتی ویروس های تحت شبکه هم مطالب مقایسه ای چیزی دارید؟
به شخصه با توجه به قابلیت و قدرت کسپرسکی، میخوام بدونم نسخه ای برای شبکه داره و
اگه داره در مقایسه با McAfee و Symantec Corporate کارش چطوره ؟ کنسول مدیریتی اون چطوره؟
ما الان داره 2 سال میشه که symantec با لایسنس رو داریم و قبلاً هم مثل اینکه Panda بوده و
ویروس یاحسن رو که اون موقع اومده بود، نتونست پیدا کنه ولی symantec تونست پیدا و پاکش کنه.
الان هم توی تستس که توی یه تاپیک دیگه در مورد اون پک 30 تایی ویروس، symantec ناامیدم کردو
فقط 18تاش رو پیدا کرد.

اگه جای مطلبم اشتباه بود، ببخشید. درکل اگه در مورد نسخه های شبکه ای و سروری هم مقایساتی
دارید، خوشحال میشم بخونم.

موفق باشید

مسعود ولی پور
16-06-2007, 11:21
آقایون قوی ترین آنتی ویروس چیست؟

toadstool
16-06-2007, 11:53
جديدترين نتايج سايت Virus Bulletin (VB100)

June 2007

جالبه كه آنتي ويروس هايي مثل Dr.WEB --- F-Secure ---- Grisoft AVG ---- و Kaspersky

نتونستند نشان اين دوره رو براي Windows XP SP2 كسب كنند

__Genius__
16-06-2007, 13:05
خوبه به همین آماری که دوستمون داده یه نگاه بکنیم :)

vtn54
16-06-2007, 15:02
vtn جان با توجه به صحبت های قبلی که با هم داشتیم. بعد از اینکه کمی سرم خلوت شد اومدم و آخرین نسخه

کسپرسکی رو دوباره امتحان کردم. نسخه ای که من نصب کردم Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 است.

تغییرات زیادی در این نسخه انجام شده و من همه این تغییران رو با کمی دو دلی مثبت ارزیابی میکنم. اما بحث من و

یا بهتر بگم ما بر سر پایین آوردن سرعت دانلود و میزان مصرف بالای CPU و Ram در هنگام دانلود فایلهای سنگین بود.

قبل از هر چیز نگاهی به عکس پایین بندازید...

همانطور که در عکس بالا میبینید کسپرسکی دقیقا 50 درصد CPU رو اشغال کرده. البته این رو بگم که این مقدار تا

میزان 70 درصد هم میره بالا اما من در هنگام 50 درصد ازش عکس گرفتم.

در عکس بالا من دارم از سایت Rapidshare.com چندین فایل رو همزمان دانلود میکنم. موقع دانلود کردن فایل ها هیچ

برنامه ای رو بغیر از مرورگر اوپرا باز نکردم. حالا گذشته از میزان مصرف بالای CPU سرعت دانلود من نیز کاهش پیدا

کرده. اگر کلا سرعت دانلودم رو بخوام در زمان دانلود این 8 تا فایل از سایت رپید حساب کنم چیزی حدود 1.5 مگ بر

ثانیه میشه. در حالی که زمانی که من از NOD32 و Outpost Pro استفاده میکردم این سرعت مابین 2 مگ تا 5 مگ

بر ثانیه متغیر بود. ( البته از سایت رپید) این متغیر بودن سرعت دانلود نیز اگر مطلع باشید بستگی به زمان دانلود

فایلها و تعداد افرادی که همزمان دارن این فایل رو دانلود میکنند داره.

اما اگر باز من بخوام حداقل سرعت دانلودم رو در زمان استفاده از ناد32 با کسپرسکی مقایسه بکنم بازم چیزی حدود

یک و نیم برابر میشه.

مشکل دیگه ای که هنوزم در نسخه 7.0 کسپرسکی رفع نشده بر میگرده به زمانی که دانلود فایل ها به 99 درصد

میرسند. مشکل از اینجا آغاز میشه که زمانی که فایل های سنگینی حدود 100 مگ به 99 درصد دانلود برسند کسپر

کلا پدر سیستم رو در میاره و تا این 99 درصد 100 درصد بشه خر خر شدیدی از هارد بلند میشه. انگاری که 4 تا آنتی

ویروس همزمان در حال سکن کردن هارد هستند. در این زمان هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد. نه میشه اپرا رو پایین داد

و نه میشه برنامه دیگه ای باز کرد. فقط آدم باید بشینه جلوی مونیتور و تمام شدن فایل ها رو نظارت کنه. اما این

مشکل در زمان نصب ناد32 دیده نمیشه. و صدای خرخر هم از هارد بلند نمیشه. :20:

مشکل دیگه نسخه 7.0 کسپرسکی میزان مصرف بالای رم آن است. همانطور که در بحث های قبلیم توضیح دادم

کسپرسکی نقاب کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو جلوش گرفته اما وقتی کار به جاهای باریک میکشه این نقاب

برداشته میشه و چهره اصلی اون معلوم میشه. شما فقط کافیه نگاه دقیق تری به عکس بندازید اما این دفعه میزان

اشغال کردن رم رو توسط پروسه های کسپرسکی رو نگاه کنید.

خیلی از افراد میگن که این مقدار طبیعی هستش اما هم من و هم شما و هم همه کسانی که از کسپرسکی

استفاده میکنند میدونند که میزان مصرف کردن پروسه های کسپر در حالت طبیعی اونم بر روی ویندور اکس پی

حتی به 20 مگ هم نمیرسه. این میزانی که در عکس مشاهده میکنید زمانیه که من در حال دانلود کردن 8 نوع فایل

هستم. اما اگر بیام و این 8 فایل رو به 16 تا فایل حداقل 100 مگی تغییر بدم اونوقت هم میزان اشغال کردن رم

توسط پروسه های کسپرسکی بالاتر میره و هم میزان مصرف کردن CPU. اگر لازم شد میزان مصرف کردن سی پی

یو رو در هنگام دانلود 16 تا فایل 100 مگی بصورت عکس بهتون نشون میدم.

در ضمن این رو هم اشاره کنم که من مدام به انجمن های امنیتی و مخصوصا انجمن کسپرسکی سر میزنم اما

مطلب قابل توجهی رو در مورد اینکه چطور میشه پروسه های کسپر رو در حالت عادی قرار داد پیدا نکردم. من تا

چند روزه دیگه فعلا از همین نسخه استفاده میکنم چون وقت عوض کردن اون رو با این همه تنظیمات ندارم. اگر

در طول مدت این چند روز خواستید تنظیم خاصی رو جهت آزمایش بر روی KIS 7 انجام بدم بگید تا شاید کمکی بکنه.

امیدوارم که سرتون رو به درد نیاورده باشم. این بحث رو هم فقط به خاطر اینکه شما و یا کسانی که خواستار بودند

انجام دادم و نه به خاط اینکه بگم ناد32 و یا آنتی ویرس های دیگه خوبن و یا بد. هر آنتی ویروسی نقاط ضعف و

قوت خودش رو داره. اما برای افرادی مانند من که در روز ممکنه 5 تا 15 گیگ دانلود داشته باشند این بحث ها واجبه و

برای همینه که من همیشه دنبال برنامه ای بودم که کمترین تاثیر منفی رو بر روی سرعت دانلود و سی پی یو بزاره.

هنوز هم میگم که اگر کسپرسکی این مشکلش رو بتونه حل بکنه حتما استفاده کنندگان بیشتری پیدا خواهد کرد

اما فعلا تنها دلیل مهمی که باعث استفاده نکردن من و بعضی ها مثل من از این آنتی ویروس شده همین مشکلاتی

هست که بیان کردم وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه.

سلام دوست من

ممنون از وقتی که گذاشتی و این تست را انجام دادی , پهنای باند اتصال اینترنتی شما غبطه انگیز است :27:

نمی دانم شما در Web-Antivirus از چه سطحی استفاده می کنید ( با شناختی که از شما دارم احتمالا از

Maximum Protection استفاده می کنید ) ولی برای امتحان Recommended Setting را امتحان کنید و اگر جواب نداد

در تنظیمات همین قسمت Use Streaming Scan را هم امتحان کنید .برای امتحان سرعت هم اینبار از یکی از

سایتهایی که سرعت آپلود و داونلود را چک می کنند استفاده کنید ببینید تفاوتی دارد یا نه ؟

vtn54
16-06-2007, 15:43
بر چه منطقی ؟
با چه آماری ؟
منتظر جوابتون هستم ...

سلام دوست عزیز

آنطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم اشکال اصلی شما به کاسپرسکی وجود حفره های امنیتی در آن و Self Protection

ضعیف ان است در مورد حفره های امنیتی باید خدمتتان عرض کنم همانطور که قبلا هم گفتم این مشکل در تمامی نرم افزارهای

امنیتی وجود دارد و مسلما وضع کاسپرسکی در این زمینه بدتر از بقیه نیست و حتی همانطور که قبلا گفتم در این

زمینه صادق تر از بقیه عمل می کند و به راحتی می توان گزارشاتی مشابه همین باگی را که شما از کاسپرسکی

گذاشته اید برای سایر نرم افزارهای امنیتی مانند نورتون یا زون آلارم که از آنها استفاده می کنید پیدا کرد .البته اگر

شما آنطور که می گویید اشکالات مستند دیگری دارید حتما برای اطلاع سایر دوستان بگذارید .در مورد امنیت کلی

سیستم من با شما موافق نیستم و به نظر من کاسپرسکی به خاطر استفاده از یک سیستم دفاعی چند لایه از

بسیاری از محصولات دیگر بهتر است و این تنها حرف من نیست و نظر خیلی کارشناسان است که اگر خواستید چند

نمونه از انها را برایتان می گذارم .در مورد تستهای میزان شناسایی ویروسها که فرمودید ارتباطی با امنیت یک

سیستم ندارد من باز با شما موافق نیستم .همانطور که می دانید هر Malware برای مبتلا کردن سیستم ابتدا باید

وارد سیستم شده و اجرا شود اینجا است که هر چه میزان شناسایی یک آنتی ویروس بیشتر است یعنی اگر آن کد

مخرب قبل از اجرا یا ورود به سیستم شناسایی شود دیگر کاری نمی تواند انجام دهد و از طرف دیگر حتما می دانید

اگر یک کد مخرب اجرا شود حتی در حضور بهترین انتی ویروسها هم ممکن است به سیستم آسیب برساند پس

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و هر چه میزان شناسایی ویروسها بیشتر باشد بهتر است .

در مورد Self Protection کاسپرسکی یکی از بهترین ها است باز برای مقایسه با نورتون می توانید به لینک زیر سری بزنید

که تست مخصوصی در این مورد است :

ولی من هم با شما موافقم به جای اتکای صرف به امار سایتها و نقل قول از سایر منابع بهتر است اگر تجربه اش را

داریم خودمان دست به کار شویم و من از شما می خواهم سری به تاپیک زیر بزنید و امنیت سیستمتان را بررسی و

نتیجه را برای اطلاع بقیه بگذارید .من نتیجه تست با کاسپرسکی و زون الارم را گذاشته ام شما هم نتیجه تست با

نورتون و زون آلارم را بگذارید :

Saeed1102000
17-06-2007, 02:57
آنتي ويروس Avast Professional 2007 4.7.1001 هر ويروسي رو پاك مي كنه البته با آپديتش

S0R3N4
17-06-2007, 11:30
دوستان عزیز، در مورد آنتی ویروس های تحت شبکه هم مطالب مقایسه ای چیزی دارید؟
به شخصه با توجه به قابلیت و قدرت کسپرسکی، میخوام بدونم نسخه ای برای شبکه داره و
اگه داره در مقایسه با McAfee و Symantec Corporate کارش چطوره ؟ کنسول مدیریتی اون چطوره؟
ما الان داره 2 سال میشه که symantec با لایسنس رو داریم و قبلاً هم مثل اینکه Panda بوده و
ویروس یاحسن رو که اون موقع اومده بود، نتونست پیدا کنه ولی symantec تونست پیدا و پاکش کنه.
الان هم توی تستس که توی یه تاپیک دیگه در مورد اون پک 30 تایی ویروس، symantec ناامیدم کردو
فقط 18تاش رو پیدا کرد.

اگه جای مطلبم اشتباه بود، ببخشید. درکل اگه در مورد نسخه های شبکه ای و سروری هم مقایساتی
دارید، خوشحال میشم بخونم.

موفق باشید

__Genius__
18-06-2007, 02:06
با سلام .
این هم یک نمودار مقایسه ای ویژگیهای محصولات شرکت symantec , mcafee از Cnet

Persian.Boy
18-06-2007, 02:58
بهتر نبود این نمودار مقایسه ای رو که مربوط به 4 سال پیشه در تایپک مقایسه آنتی ویروسها معرفی میکردید.

این جور مقایسه ها زیادند اما سایتی مانند Cnet از اعتبار خاصی برخوردار نیست. چون که کاملا یک سایت تبلیغاتی و

سرمایه داری محسوب میشه. سایت های تبلیغاتی نیز چه نمودار داشته باشند و چه نداشته باشند همون سایت

تبلیغاتی هستند.

البته این رو هم بگم که منظور از سایت تبلیغتی این نیست که مستقیما تبلیغتشو اعلام بکنه بلکه این سایت بطور

غبر مستقیم هر شرکتی رو که پول بیشتری بهش بده از اون پشتیبانی میکنه و به شیوه های مختلف محصول اون

شرکت رو گنده جلوه میده.

هیچ کدوم از تست های تخصصی نیز مال خود سایت Cnet نیستند و تست ها رو مراکز معتبر تر انجام میدند.

برای نمونه میشه به تست Malware ها که از سوی سایت Av-Test صورت گرفته بود اشاره کرد.

__Genius__
18-06-2007, 03:48
من نگفتم این معتبره !
من همیشه توی انتخاب کلمات دقت میکنم که کسی طلب کار نشه ولی ظاهرا عجیبه که شما ........
من اینو گذری دیدم ... اصلا هم بهش دقتی نکردم ... گفتم اینجا بذارم !
اگه نوشته من رو یه بار دیگه بخونید بهتره ...
من هر وقت مقایسه ای انجام بشه و مطلبی باشه توش حتما ذکر میکنم !

D o l f i n
20-06-2007, 22:08
اين نسخه مكافي McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i تو چه رده اي هستش خوبه بده با چه آنتي ويروسهايي برابري ميكنه

*Batman*
21-06-2007, 03:31
اين نسخه مكافي McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i تو چه رده اي هستش خوبه بده با چه آنتي ويروسهايي برابري ميكنه

به نظر من این نسخه اصلا هوشمند نیست و فقط با Database اش کار میکنه.

SANR
25-06-2007, 14:51
بهترین آنتی ویروس=مک آفی نسخه اینتر پرایس می باشد.

SANR
25-06-2007, 14:55
به نظر من این نسخه اصلا هوشمند نیست و فقط با Database اش کار میکنه.

هوشمند بودن و نبودن نداره.این آنتی ویروس بسیار قدرتمنده بوده و بسیار سریع جلوی ویروس ها رو میگیره و در ضمن بسیار آروم هم هست یعنی هیچ سوالی ازمون نمی پرسه که آپدیت بشه نشه.رجیستری بشه نشه!هیچ سوالی نمی کنه.من الانه 5 ماه هست که سیستمم رو بیمه کرده و تا حالا خدا رو شکر هیچ مشکلی پیدا نکردم.

vtn54
25-06-2007, 15:04
هوشمند بودن و نبودن نداره.این آنتی ویروس بسیار قدرتمنده بوده و بسیار سریع جلوی ویروس ها رو میگیره و در ضمن بسیار آروم هم هست یعنی هیچ سوالی ازمون نمی پرسه که آپدیت بشه نشه.رجیستری بشه نشه!هیچ سوالی نمی کنه.من الانه 5 ماه هست که سیستمم رو بیمه کرده و تا حالا خدا رو شکر هیچ مشکلی پیدا نکردم.

دوست من

شما در این پنج ماه چند بار انتی ویروستان را اپدیت کرده اید ؟

SANR
25-06-2007, 22:12
2 بار آپدیت کردم چطور مگه؟

BERJIS
25-06-2007, 22:24

این یعنی بطور متوسط هر 75 روز یکبار آپدیت:18: .خسته نباشی:41:

vtn54
25-06-2007, 22:42

دوست من

اینکه انتی ویروسی برای اپدیت اخطار ندهد یک حسن نیست یک عیب بزرگ است .متاسفانه با اینکه مک آفی آنتی ویروس بدی نیست ( قبلا خیلی بهتر بود ) ولی بود و نبود آن با این شرایطی که گفتید زیاد با هم دیگر فرقی نمی کند یعنی شما سنگی به پای سیستم بدبخت بسته اید که کلی از سرعت آن می کاهد بدون آنکه کار مفیدی برایتان بکند .اگر تا بحال دچار ویروسها نشده اید شانس آورده اید شاید هم ویروسها توی سیستمتان جا خوش کرده اند و شما خبر ندارید.:21:

SANR
26-06-2007, 13:10
دوست من

اینکه انتی ویروسی برای اپدیت اخطار ندهد یک حسن نیست یک عیب بزرگ است .متاسفانه با اینکه مک آفی آنتی ویروس بدی نیست ( قبلا خیلی بهتر بود ) ولی بود و نبود آن با این شرایطی که گفتید زیاد با هم دیگر فرقی نمی کند یعنی شما سنگی به پای سیستم بدبخت بسته اید که کلی از سرعت آن می کاهد بدون آنکه کار مفیدی برایتان بکند .اگر تا بحال دچار ویروسها نشده اید شانس آورده اید شاید هم ویروسها توی سیستمتان جا خوش کرده اند و شما خبر ندارید.

همین که ویندوزم سالم نگه داشته توی این مدت خیلی ازش راضیم.همه ی آنتی ویروس ها رو من قبلآ استفاده می کردم ولی ویندوزم بعد از یک ماه داغون میشد به جزء این آنتی ویروس.

SANR
26-06-2007, 13:12
این یعنی بطور متوسط هر 75 روز یکبار آپدیت .خسته نباشی

کم گفتی. هر 90 روز یک بار.

vtn54
26-06-2007, 14:20
همین که ویندوزم سالم نگه داشته توی این مدت خیلی ازش راضیم.همه ی آنتی ویروس ها رو من قبلآ استفاده می کردم ولی ویندوزم بعد از یک ماه داغون میشد به جزء این آنتی ویروس.

خود دانید دوست عزیز , ولی آنتی ویروسی که حداقل یک بار در روز آپدیت نشود به درد نمی خورد فرقی هم نمی کند چه

انتی ویروسی باشد .مشکل یک بار پیش می آید و قبلا هم خبر نمی کند و ممکن است قابل جبران هم نباشد.:13:

SANR
26-06-2007, 23:36
خود دانید دوست عزیز , ولی آنتی ویروسی که حداقل یک بار در روز آپدیت نشود به درد نمی خورد فرقی هم نمی کند چه

انتی ویروسی باشد .مشکل یک بار پیش می آید و قبلا هم خبر نمی کند و ممکن است قابل جبران هم نباشد.

بنا نیست که تا یه ویروس جدید که میاد اول وارد سیستم من بشه!در ضمن من چند تا نرم افزار بسیار قدرتمندی چون windows defender که مال شرکت مایکروسافت هست و هر چند روزی یک بار آپدیتش می کنم. و از طرف دیگه Spy Emergency 2006 که انواع فایل های مشکوک رو شناسایی می کنه. و سایر نرم افزارهای دیگه که کمک خوبی در سرعت سیستم و حتی آنتی ویروس می کنند مثله TuneUp Utilities 2006 و Registry Mechanic.خوب اینها هم برای داشتن ویندوزی سالم عاری از فایل های مخرب بسیار مفید هست که در کنار یک آنتی ویروس باشه.

vtn54
27-06-2007, 02:51
بنا نیست که تا یه ویروس جدید که میاد اول وارد سیستم من بشه!در ضمن من چند تا نرم افزار بسیار قدرتمندی چون windows defender که مال شرکت مایکروسافت هست و هر چند روزی یک بار آپدیتش می کنم. و از طرف دیگه Spy Emergency 2006 که انواع فایل های مشکوک رو شناسایی می کنه. و سایر نرم افزارهای دیگه که کمک خوبی در سرعت سیستم و حتی آنتی ویروس می کنند مثله TuneUp Utilities 2006 و Registry Mechanic.خوب اینها هم برای داشتن ویندوزی سالم عاری از فایل های مخرب بسیار مفید هست که در کنار یک آنتی ویروس باشه.

البته وجود یک آنتی اسپایور در کنار یک آنتی ویروس ضروری است ( همینطور وجود یک فایروال ) ولی این دو آنتی اسپایوری هم که شما استفاده می کنید چندان تعریفی ندارند ( هر چند از هیچ بهترند ) در مورد آن دو برنامه دیگر هم البته برای بهینه کردن کارکرد ویندوز مفید هستند ولی کمکی به امنیت سیستم شما نمی کنند .

SANR
27-06-2007, 21:54
ولی کمکی به امنیت سیستم شما نمی کنند .

ولی به نظر من کار آنتی ویروس رو راحتر می کنه چون ویندوز رو سبکتر می کنه و در نتیجه سرعت خوبی واسه پیدا کردن ویروس ها پیدا می کنه.

D o l f i n
27-06-2007, 22:07
اين همه بحث سره مكافي هستش ولي من نفهميدم در چه حديه و اينكه تو تستها چه رتبه اي داره؟

vtn54
27-06-2007, 22:26
ولی به نظر من کار آنتی ویروس رو راحتر می کنه چون ویندوز رو سبکتر می کنه و در نتیجه سرعت خوبی واسه پیدا کردن ویروس ها پیدا می کنه.

البته اگر آنتی ویروس توانایی پیدا کردن ویروسها را داشته باشد :21: چون برای امنیت بیشتر شناسایی هر چه بیشتر

ویروسها لازم است ( که این هم به عواملی چون تعداد و سرعت آپدیت , هوش مصنوعی و ... ) بستگی دارد و سرعت

کارکرد آنتی ویروس در این زمینه نقشی ندارد.

vtn54
27-06-2007, 22:28
اين همه بحث سره مكافي هستش ولي من نفهميدم در چه حديه و اينكه تو تستها چه رتبه اي داره؟

اگر در همین تاپیک کمی به عقب برگردید نتایج تستهای مختلف به عمل آمده را می بینید.

SANR
28-06-2007, 13:57
البته اگر آنتی ویروس توانایی پیدا کردن ویروسها را داشته باشد :21: چون برای امنیت بیشتر شناسایی هر چه بیشتر

ویروسها لازم است ( که این هم به عواملی چون تعداد و سرعت آپدیت , هوش مصنوعی و ... ) بستگی دارد و سرعت

کارکرد آنتی ویروس در این زمینه نقشی ندارد.

:13: اتفاقآ سرعت کارکرد آنتی ویروس برای شناسایی ویروس ها خیلی مهم هست چرا که اگه دیر بجمبه کار سیستم خلاصه(سریع وارد فایلهای سیستمی میشه و اونوقت نمیشه کرد.):27:

vtn54
29-06-2007, 09:46
:13: اتفاقآ سرعت کارکرد آنتی ویروس برای شناسایی ویروس ها خیلی مهم هست چرا که اگه دیر بجمبه کار سیستم خلاصه(سریع وارد فایلهای سیستمی میشه و اونوقت نمیشه کرد.):27:

دوست عزیزم

متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .

آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی

اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :

فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب

نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که

در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش

باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس

برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس

ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک

برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی

ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .

SANR
29-06-2007, 22:49
دوست عزیزم

متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .

آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی

اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :

فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب

نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که

در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش

باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس

برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس

ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک

برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی

ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .

اینهارو قبول دارم ولی سرعت هم به نظر من تاثیر گذاره.

Aloneboy
04-07-2007, 16:27
فرق بین این دو انتی ویروس چیست؟
norton antivirus 2007
symantec corporation 10
من قبلا از اولی استفاده می کردم که سرعت رو خیلی پایین می اورد ولی الان از پایینی استفاده می کنم که خیلی راضی هستم فقط اینو می دونم از نظر شناسایی ویروس با هم تفاوتی ندارن چون که برای اپدیت کردن این انتی ویروس از خود سایت میرم دانلود می کنم و فقط یک لینک اپدیت هست که برای هر دو انتی ویروس به کار میره
اگه کسی میدونه فرقشون چیه لطفا بگه؟

hamilton
04-07-2007, 20:46
norton antivirus 2007
symantec corporation 10
من قبلا از اولی استفاده می کردم که سرعت رو خیلی پایین می اورد ولی الان از پایینی استفاده می کنم که خیلی راضی هستم فقط اینو می دونم از نظر شناسایی ویروس با هم تفاوتی ندارن چون که برای اپدیت کردن این انتی ویروس از خود سایت میرم دانلود می کنم و فقط یک لینک اپدیت هست که برای هر دو انتی ویروس به کار میره

نسخه دوم نياز به رجيستر كردن نداره و به نظر من كاركرد خوبي هم داره.

Aloneboy
05-07-2007, 11:46
نسخه دوم نياز به رجيستر كردن نداره و به نظر من كاركرد خوبي هم داره.

symantec corporation می تونه از نفوذ ویروس هایی که از اینترنت وارد کامپیوتر میشه رو جلوگیری کنه یا فقط نورتون میتونه؟

S@eid
05-07-2007, 15:36
vtn54 جان ممنون بابت پست 402 ... خیلی زیبا توضیح دادی ....

hamilton
05-07-2007, 20:14
symantec corporation می تونه از نفوذ ویروس هایی که از اینترنت وارد کامپیوتر میشه رو جلوگیری کنه یا فقط نورتون میتونه؟

منظور شما را متوجه نميشوم.اگر غير از اين باشه كه بايد نسخه corporate اين محصول را دور انداخت.يكي از وظايف يك آنتي ويروس محافظت سيستم در مقابل ويروسهاست چه از طريق اينترنت وارد سيستم شوند چه از راههاي ديگر.

*Batman*
05-07-2007, 21:28
norton antivirus 2007
symantec corporation 10
نسخه کلاینت احتمالا به اندازه خود Norton هوشمند نیست.بیشتر برای دستگاه های مرتبط با هم در محیط شبکه کاربرد داره .چون تو محیط محدودی کار میکنن خطر آلوده شدن کمتر میشه.پس نسخه کلاینت براشون کافیه. اما برای من و شما که با شبکه جهانی اینترنت سروکار داریم قضیه فرق میکنه و برنامه های مخرب مختلفی در کمین ما نشستن.

hamilton
20-07-2007, 20:08
سلام دوستان مرسی از اطلاعاتی که در زمینه آنتی ویروس ها در اختیار ما میگذارید
من یه سوالی داشتم اونم اینکه من از آنتی ویروس avira استفاده میکنم البته از نسخه رایگانش که تو خود سایتش هست من هیچ مشکلی باهاش ندارم اما وقتی داشتم این تایپیک رو مطالعه می کردم دوستمون بابک عزیز کرک نسخه پرمیوم avira رو قرار داده بود حالا سوال من اینه که آیا به نظرتون از نسخه کرک شده استفاده کنم راستش چند شب پیش تو مجله شبکه یه مطلبی خوندم در باره اینکه از نسخه کرک شده یه آنتی ویروس استفاده نکنید و بهتر نسخه premium رو خریداری کنیم ممکنه منو راهنمای کنید؟

فكر نميكنيد جاي اين سوال در اين تاپيك نمياشه.اسم اين تاپيك كاملا گوياست.بحث مقايسه است.از طرفي آنتي ويروس Avira را كسي كرك نكرده بلكه آنچه كه به عنوان كرك گذاشته شده 2 تا Key هست كه شما با استفاده از آن ميتوانيد از امكانات نسخه Premium آن استفاده كنيد.پس با خيالي آسوده ميتوان از آن استفاده كرد.

S0R3N4
21-07-2007, 20:16
ای کاش باز هم Vtn برامون تست میذاشت.
ولی دیگه این کار رو نمیکنه

Geeksboy
22-07-2007, 14:13
سلام دوستان...
من هیچ آنتی ویروسی روی کامپیوترم ندارم...البته ضررش رو هم دیدم...
حالا میخوام یه چیزی بریزم...بهترین آنتی ویروس و خدا ترینشون چی هست؟
هم آنتی ویروس و هم ویروس کش و هم ویروس یاب.
با تشکر.

Persian.Boy
22-07-2007, 17:00
سلام دوستان...
من هیچ آنتی ویروسی روی کامپیوترم ندارم...البته ضررش رو هم دیدم...
حالا میخوام یه چیزی بریزم...بهترین آنتی ویروس و خدا ترینشون چی هست؟
هم آنتی ویروس و هم ویروس کش و هم ویروس یاب.
با تشکر.

مشخصات کامپیوترت چیه ؟

چه برنامه هایی در ستارت آپ سیستمت همراه با ویندوز میان بالا؟

بهر حال اگر از رم 512 و CPU معمولی استفاده میکنی اونوقت NOD32 رو نصب کن.

اگر هم از رم 1 گیگ به بالا و CPU خوبی برخورداری KAspersky Internet Security 7 رو نصب کن.

البته این رو بگم که این مقدار رم هایی که در بالا بهتون گفتم کاملا نظر شخصی خودمه و بر اساس تجربه ای که از

این 2 دارم اینو بهتون پیشنهاد کردم. وگرنه میشه حتی با رم 128 مگ نیز اونا رو نصب کرد اما به خاطر اینکه سرعت

سیستم گرفته نشه رم های بالاتر و سی پی یوی خوب و بهتر پیشنهاد میشه.

Geeksboy
22-07-2007, 19:59
مشخصات کامپیوترت چیه ؟

چه برنامه هایی در ستارت آپ سیستمت همراه با ویندوز میان بالا؟

بهر حال اگر از رم 512 و CPU معمولی استفاده میکنی اونوقت NOD32 رو نصب کن.

اگر هم از رم 1 گیگ به بالا و CPU خوبی برخورداری KAspersky Internet Security 7 رو نصب کن.

البته این رو بگم که این مقدار رم هایی که در بالا بهتون گفتم کاملا نظر شخصی خودمه و بر اساس تجربه ای که از

این 2 دارم اینو بهتون پیشنهاد کردم. وگرنه میشه حتی با رم 128 مگ نیز اونا رو نصب کرد اما به خاطر اینکه سرعت

سیستم گرفته نشه رم های بالاتر و سی پی یوی خوب و بهتر پیشنهاد میشه.

سلام...رمم 512 هست اما خالیش کردم...یعنی 100 مگ ازش رو استفاده میکنم.

D o l f i n
26-07-2007, 09:29
به غیر از نود و کاسپر چی رو پیشنهاد میدید نورتن رو هم نگید

hamilton
26-07-2007, 11:28
به غیر از نود و کاسپر چی رو پیشنهاد میدید نورتن رو هم نگید

Bitdefender و Avira را توصيه ميكنم.هر دو كرك و سريالشون موجود هست.

S@eid
26-07-2007, 12:27
Bitdefender و Avira را توصيه ميكنم.هر دو كرك و سريالشون موجود هست.من این اواخر دنبال یه انتی ویروس سبک میگشتم ... Avira و AVG بهم پیشنهاد شد ... وقتی Avira رو نصب کردم( اخرین نسخشو )...
پدر سیستمم در اومد ... گیر داده بود به یه سری از DLL های ویندوزم اونها رو به عنوان تروجان میشناخت ...
جالب تر اینکه هیچ عملیاتی نمی تونست روی فایل ها انجام بده نه میتونست پاک کنه نه قرنطینه و نه ...
هر بار که اعلام می کرد تروجان داری سیستم هنگ می کرد البته موقتی ...
خلاصه مجبور شدم برم از توی SafeMode بدم سیستم رو اسکن کنه ... گویا اونجا یکی از فایل های حیاتی رو
پاک کرده بود ( البته از خودم تایید گرفت ها ... ) دیگه سیستمم بالا نیومد ...

الان روی سیستمم AVG نصب هست ... تا الان که باهاش مشکلی نداشتم ... خوب اپدیت میشه سرعت سیستم رو هم
خیلی نگرفته ...

D o l f i n
26-07-2007, 15:34
وقتی Avira رو نصب کردم( اخرین نسخشو )...
پدر سیستمم در اومد ... گیر داده بود به یه سری از DLL های ویندوزم اونها رو به عنوان تروجان میشناخت
همین مشکل رو منم داشتم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم حتی تو اینترنت هم مشکل داشت

Persian.Boy
27-07-2007, 21:18
من این اواخر دنبال یه انتی ویروس سبک میگشتم ... Avira و AVG بهم پیشنهاد شد ... وقتی Avira رو نصب کردم( اخرین نسخشو )...
پدر سیستمم در اومد ... گیر داده بود به یه سری از DLL های ویندوزم اونها رو به عنوان تروجان میشناخت ...
جالب تر اینکه هیچ عملیاتی نمی تونست روی فایل ها انجام بده نه میتونست پاک کنه نه قرنطینه و نه ...
هر بار که اعلام می کرد تروجان داری سیستم هنگ می کرد البته موقتی ...
خلاصه مجبور شدم برم از توی SafeMode بدم سیستم رو اسکن کنه ... گویا اونجا یکی از فایل های حیاتی رو
پاک کرده بود ( البته از خودم تایید گرفت ها ... ) دیگه سیستمم بالا نیومد ...

الان روی سیستمم AVG نصب هست ... تا الان که باهاش مشکلی نداشتم ... خوب اپدیت میشه سرعت سیستم رو هم
خیلی نگرفته ...

NOD32 رو هم من پیشنهاد مکنم. هم آنتی ویروس خوبی است و هم سبک است. اصلا احساس نمیکنی که

یک آنتی ویروس رو سیستمت نصبه.

بعد از ناد32 در سبک بودن آنتی ویروس Dr.Web رو پیشنهاد میدم.

Persian.Boy
27-07-2007, 21:23
سلام...رمم 512 هست اما خالیش کردم...یعنی 100 مگ ازش رو استفاده میکنم.

پستتون رو الان دیدم اما بازم با توجه به صحبت های قبلیم NOD32 بر روی سیستم شما بهتر جواب میده.

البته یادتون نره که در کنار ناد32 و هر آنتی ویروی دیگه ای نصب Anti Spyware ضروریه و حتما باید کمک کننده

آنتی ویروس ها باشند.

مثلا اینا آنتی سپای ور های خوبی هستند.

A-Squared

AVG Anti Spyware

Super Anti Spyware

D o l f i n
28-07-2007, 16:35
Avg سوئیت کاملش چطوره فایروال و ... خوب کار می کنن یا آنتی ویروسش خوبه

toadstool
28-07-2007, 18:17

دوست عزيز من مدت زيادي هست كه از AVG Internet Security استفاده مي كنم

و واقعا ازش راضي هستم دردسر كرك كردن نداره خيلي راحت آپديت ميشه در ضمن آپديت هاش Resume داره

سرعت سيستم رو زياد نمي گيره و از نظر امنيتي من خيلي از ويروس ها رو باهاش تست كردم و خيلي قوي

نشون داده همين چند وقت پيش كه يكي از دوستان يه ويروس آزمايشي گذاشته بود رو روش تست كردم

كه فايروالش خودشو در حد Kaspersky نشون داد و حتي از اون هم بهتر بود و آنتي ويروسش هم مشابه

Nod32 عمل ميكنه

آخرين ورژنش رو اينجا گذاشتم

D o l f i n
28-07-2007, 22:15
ممنون دوست عزیز

Persian.Boy
29-07-2007, 00:53

دوست عزیز سعی کن اشتباه نکنی. AVG Internet Security رتبه اول و یا دوم رو در بدترین فایروال ها به خودش اختصاص میده.

البته از لحاظ Outbound Protection . اگر هم انتظار شما از یک فایروال فقط inbound Protection باشه که در اون صورت

فایروال خود ویندوز خوب عمل میکنه. یعنی هم پورتها رو میبنده و هم اونا رو مخفی میکنه.

به نظر من اگر میخواهید که از محصولات GriSoft استفاده کنید در اون صورت من به شما AVG Anti Malware رو پیشنهاد

میکنم. AVG Anti Malware دارای AVG Antivirus و AVG Anti Spyware است. یعنی یک بسته کامل در مقابل Malware

ها. در کنارش هم میتونی از یک فایروال خوب که تعدادشون هم کم نیستند استفاده کنی.

D o l f i n
29-07-2007, 17:02
دوست عزیز سعی کن اشتباه نکنی. AVG Internet Security رتبه اول و یا دوم رو در بدترین فایروال ها به خودش اختصاص میده.

البته از لحاظ Outbound Protection . اگر هم انتظار شما از یک فایروال فقط inbound Protection باشه که در اون صورت

فایروال خود ویندوز خوب عمل میکنه. یعنی هم پورتها رو میبنده و هم اونا رو مخفی میکنه.

به نظر من اگر میخواهید که از محصولات GriSoft استفاده کنید در اون صورت من به شما AVG Anti Malware رو پیشنهاد

میکنم. AVG Anti Malware دارای AVG Antivirus و AVG Anti Spyware است. یعنی یک بسته کامل در مقابل Malware

ها. در کنارش هم میتونی از یک فایروال خوب که تعدادشون هم کم نیستند استفاده کنی.
حالم رو گرفت به محض نصب کردنش و اولین ریستارت کل My Documents رو به صورت فایل exe در آورد و انواع و اقسام خطا ها رو میداد حتی با ریپیر کردن هم نتونستم ویندوزم رو نجات بدم
Persian.Boy جان قصد من استفاده از یک کمپانی خاص نیست می خوام هم قدرتمند باشه هم بدون دردسر واسه کرک و مابقی مشکلات موجود من همیشه از نورتن استفاده میکردم ولی الان چند وقته هنگام نصب خطا میده نصب نمیشه این که یکی نود و کاسپر که آدم باید 24 ساعته دنبال کی باشه واسشون این یکی هم که اینجوری میترسم دوباره نصبش کنم اصلا حوصله عوض کردن ویندوز رو ندارم
حالا یه بی دردسر و صد البته قدرتمندش رو بگو

*Batman*
29-07-2007, 17:18
اگه با خطا هنگام نصب نورتون مواجه هستید بهتره با Norton Removal Tool تمام آثار باقیمانده را پاک کنید و دو باره نصب کنید. اگر هم حسش نیست میتونید از NOD32 2.70.39 استفاده کنید.از fix2.2 استفاده کنید دیگه سریال نمیخواد.
همینطور میتونید از Avast Antivirus استفاده کنید که مثل هلو کرک و آپدیت میشه.از کیفیتش اطلاع زیادی ندارم.
AVG هم آنتی ویروسش خوبه(فایروالش نه).ولی از این Wrong positive ها زیاد داره که کلافه کننده ست.
گزینه آخر من Pc-Cillin Internet Security هستش که اصلا سرعت سیستم را نمیگیره.آنتی ویروسش زیاد تعریفی نداره .فایروالش بدک نیست.راحت هم کرک و آپدیت میشه مثل زردآلو.
موفق باشید.

Persian.Boy
29-07-2007, 17:35
حالم رو گرفت به محض نصب کردنش و اولین ریستارت کل My Documents رو به صورت فایل exe در آورد و انواع و اقسام خطا ها رو میداد حتی با ریپیر کردن هم نتونستم ویندوزم رو نجات بدم
Persian.Boy جان قصد من استفاده از یک کمپانی خاص نیست می خوام هم قدرتمند باشه هم بدون دردسر واسه کرک و مابقی مشکلات موجود من همیشه از نورتن استفاده میکردم ولی الان چند وقته هنگام نصب خطا میده نصب نمیشه این که یکی نود و کاسپر که آدم باید 24 ساعته دنبال کی باشه واسشون این یکی هم که اینجوری میترسم دوباره نصبش کنم اصلا حوصله عوض کردن ویندوز رو ندارم
حالا یه بی دردسر و صد البته قدرتمندش رو بگو

دوست عزیز اینکه فولدر هاتون به EXE تبدیل بشه اشکال از این برنامه نیست. بلکه متاسفانه سیستم شما ویروسی

شده و این ویروسه که این بلا رو سر فولدرها میاره نه این برنامه. من خودم از AVG خوشم نمیاد و فقط یک بار آزمایشی

نصبش کردم اما این ناحقیه که بگیم AVG این بلا رو سر سیستمتون آورده. مطمئن باشید که سیستم خودتون مشکل

داشته. یا آنتی ویروسی رو قبلا نصب کردید و پاکش کردید اما فایل های اون باعث اختلال در کار این آنتی ویروس هم شده

و انکه سیستمتون از قبل ویروسی بوده و با نصب این آنتی ویروس باعث شده که ویروس بیشتر از قبل فعال بشه و

کسترش پیدا کنه. اگر به تایپک مشکلات آلوده شدن و ویروسها و تروجانها مراجعه کنید میبینید که 80 درصد

مراجعه کنندگان از دست این ویروس کلافه شدند.

در نهایت منم بهتون پیشنهاد میکنم که از NOD32 همراه با کرکش به نام NOD32 Fix 2.2 استفاده کنید. البته تنظیمات

اون رو هم که تایپک مخصوص خودش رو داره حتما انجام بدید. راحت و بی دردسر آپدیت میشه و سازگاری کامل با همه

برنامه های موجود رو داره.

D o l f i n
29-07-2007, 22:25
چی بگم من که حرفه ای نیستم تو این داستانها ولی باشه ممنونم از راهنمایی هاتون

elendil
13-08-2007, 10:35
من تا حالا از چار سال پیش با 4تا انتی ویروس کار کردم NIS2005
Mac afee
Zonealarm2007
Nod32 2.7.0
بهترینشون ناد 32 بود الا که نزدیک به یه ساله باهاش کار می کنم سیستمم کند نشده در کل بهترینشون ناد32 هست
نورتون تو آپدیت کردن تعطیلات
مک آفی هم همینطور
زون آلارم هم فقط فایر والش به درد می خوره

*Batman*
14-08-2007, 21:12
نورتون تو آپدیت کردن تعطیلات
مک آفی هم همینطور

چطور نورتون تو آپدیت تعطیله؟
اگه کسی دیگه هم با آپدیت نورتون مشکل داره بیاد اعلام کنه.

D o l f i n
14-08-2007, 22:15
نورتون من مشکل نصب دارم وگرنه به همه ترجیح میدم

javad khafan
15-08-2007, 11:15
من رو سیستمم NOD 32 رو ریختم و با توجه به فضای کمی که از رم اشغال میکنه خیلی ازش راضیم ولی در کنار اون Spyware Doctor 5.0 رو هم ریختم ولی بصورت غیر فعال و هفته ای یکبار اون رو اجرا میکنم تا اگه چیزی از دست NOD در رفته بگیره
این بهترین شکل ممکنه!!:10:

elendil
15-08-2007, 11:32
من هم تقریبا کار شما رو با Nod32 و Spyware Terminator انجام می دم

vtn54
23-08-2007, 02:56
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و با عرض تشکر خدمت دوست عزیزم Persian.Boy که امروز انتشار نتایج مربوط

به این تست را یادآور شدند نتایج مربوط به آن را با اجازه Persian.Boy عزیز خدمتتان تقدیم می کنم. این تست که مانند

سالهای گذشته توسط Av.org که یکی از چند سازمان معتبر و مستقل تست کننده آنتی ویروسها است انجام شده

است بر روی حدود 874.822 نمونه انواع بدافزارها انجام شده است ( هرچند متاسفانه نوع و تعداد نمونه های تست

شده به تفکیک ارایه نشده است ) .به گفته سازمان مزبور تمامی نونه های فوق در طول 6 ماه گذشته در اینترنت پخش

شده اند و جزو نمونه های جدید محسوب می شوند و ظاهرا از آخرین نسخه هر انتی ویروس استفاده شده است ( هر

چند شماره ورژن هیچکدام ذکر نشده است ) شما می توانید نتایج مربوط به تستهای قبلی را که توسط همین سازمان انجام

شده است ببینید :

Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و

Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و اما نتایج :

نتایج امسال چند شگفتی با خود دارد که بزرگترین آنها مربوط به صعود غیر منتظره و چند پله ای چند آنتی ویروس می باشد :

1.بیت دفندر با چند پله صعود به رتبه اول آنتی ویروسها صعود کرده و آنتی ویر و کاسپرسکی را پشت سر گذاشته است .

2.آنتی ویروس مایکروسافت هم که تا همین چند ماه قبل در ته جدول قرار داشت حالا با جهشی بلند خود را تا رتبه هشتم بالا

کشیده و بالاتر از آنتی ویروسی مانند Nod32 ایستاده است !

3.آنتی ویروس سوفوس هم پس از انتشار یک انجین جدید در جهشی بلند خود را از ته جدول به رده های بالا رسانده است .

البته نتایج عجیب دیگری را هم می بینیم مثلا آنتی ویروس Avast بالاتر از AVG و هر دوی آنها بالاتر از نورتون و نود32 ایستاده اند !

( هر چند نسخه پولی کلیه آنتی ویروسها تست شده است نه نسخه رایگان ) . آنتی ویروس نورمن با یک سقوط شدید به ته جدول

نزدیک شده است . مک آفی و پی سی سیلین و پاندا و دکتر وب هم طبق روال سالهای اخیر کارکرد مناسبی از خود نشان نداده اند .

نتایج تست جدید کمی عجیب است ولی با توجه به اینکه Av.org سازمان بسیار معتبری است احتمالا علت این مسایل نمونه های

به کار رفته در این تست می باشد .هر چند امسال نوع نمونه ها به تفکیک بیان نشده است ولی اگر تستهای قبلی این سازمان را

بررسی کنیم می بینیم که مثلا در سالهای گذشته نمونه های به کار رفته شامل ویروسها نمی شد که این می تواند تفاوتهای ایجاد شده

در این تست را با تستهای مشابه توجیه کند مثلا آنتی ویروسهایی مانند AVG که دیتابیس قوی از نظر انواع Adware و Trojan

و... دارند در مقایسه با آنتی ویروسهایی مانند نود 32 که توانایی اصلی آنها در مقابله با ویروسها است رتبه بهتری کسب کرده

است از طرف دیگر چون ظاهرا نمونه ها همگی نسبتا جدید می باشند ظاهرا آنتی ویروسهایی که آپدیتهای مناسب تری دارند

نسبت به بقیه رتبه بهتری کسب کرده اند ولی با همه این تفاصیل بهترین راه برای قضاوت در مورد نتایج این تست مقایسه آن با

رقیب اصلیش یعنی AV-Comparative است که نتایج آن چند روز بعد منتشر خواهد شد .

Viren
23-08-2007, 03:20
یعنی AntiVir و Bitdefender از کسپر قوی ترن؟

AVK 2007 دیگه چیه؟

hamilton
23-08-2007, 07:29

AVK 2007 دیگه چیه؟

AVK همون AntiVirus Kit هست كه از دو انجين كاسپر و بيت استفاده ميكنه و ظاهرا كسي هم تا الان موفق به كرك كردن آن نشده.

mohammadaz
25-08-2007, 12:26

AVK 2007 دیگه چیه؟

بله دوست من antivir از کس÷ر قوی تره ولی در مورد بیت دفندر باید منتظر تست های avcomp...
باشیم.

vtn54
31-08-2007, 17:02
سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج مقدماتی آخرین تست آنتی ویروسها توسط سایت معتبر AV-Comparative از نظر میزان شناسایی انواع ویروسها ,

تروجانها , کرمها و سایر انواع Malvare که البته گزارش کامل آن به محض منتشر شدن خدمتتان تقدیم خواهد شد شما در

این جدول می توانید خلاصه ای از تستهای به عمل آمده توسط این موسسه در سال 2007 را ببینید ستون اول که با رنگ

آبی مشخص شده است مربوط به شش ماه قبل و ستونی که با رنگ قرمز مشخص شده است مربوط به زمان حال

می باشد .همانطور که می بینید اکثریت آنتی ویروس توانسته اند قدرت شناسایی خود را بیشتر کنند فقط آنتی ویروس

نورمن پسرفت کرده است :

نحوه طبقه بندی آنتی ویروسها توسط این سایت را به صورت زیر است: آنتی ویروسهایی که 93-87 درصد از نمونه های

تست شده را شناسایی کنند در سطح Standard قرار می گیرند که سطح بالای متوسط بوده و استفاده از آنها امنیت سیستم را

تامین می کند .آنتی ویروسهایی که 97-93 در صد را شناسایی می کنند در سطح Advanced قرار می گیرند که معادل خوب بوده و

استفاده از آنها اطمینان بیشتری از نظر امنیتی ایجاد می کند و بالاخره آنتی ویروسهایی که بیشتر از 97 درصد نمونه ها را شناسایی

می کنند در سطح Advanced+ یا Advanced Plus قرار می گیرند که سطح عالی بوده و نهایت امنیت را برای سیستم ایجاد می کنند.

Persian.Boy
31-08-2007, 17:18
vtn عزیز خسته نباشی.

ممنون که بطور آپدیت شده آخرین نتیجه تست آنتی ویروسها رو همراه با توضیحات خوبتون اینجا قرار میدید. بهر حال من

کمبود شدیدی رو در بین جوانان ایرانی از لحاظ آشنایی با مسائل امنیتی احساس میکنم و میبینم. و امیدوارم که این بحث

ها و نکته هایی که اینجا گفته میشه بتونه منبع خوبی برای کسب اطلاعات و بالابردن آگاهی مردم در این زمینه بشه.

البته اینم بگم که نسبت به چند سال پیش واقعا ایرانی ها هم سطح اطلاعاتشون بیشتر رفته بالا . منظورم به طور

عمومی است وگرنه همه ما بخوبی میدونیم که افراد سرشناس و حرفه ای در ایران وجود دارند که فعالیت هاشون

رو هم شاهد هستیم.

طبق گفته IBK یعنی کسی که مسئول تست آنتی ویروسها در سایت av-comparative است نتیجه تست جدید که

قراره فردا 1 سپتامبر 2007 ارائه بشه یک شک جدی رو به طرفداران آنتی ویروسها وارد میکنه. البته شک از نظر

خوبش. حالا نمیدونم اکثرا Advanced+ گرفتن و یا نتیجه دیگری ممکنه باشه.

من بی صبرانه منتظر نتیجه هستم تا ببینم چی میشه.

موفق باشید.

vtn54
01-09-2007, 01:58
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

حتما با سایت av-comparatives.org آشنا هستید سایتی است که توسط چند جوان علاقمند اداره می شود و از سه

سال قبل هر ساله در 4 نوبت آنتی ویروسهای مختلف را با همدیگر مقایسه می کند .تستها به فواصل سه ماهه انجام

می شوند و دو نوع هستند یک نوع که On-Demand Test نامیده می شود و قدرت شناسایی ویروسهای مختلف توسط

آنتی ویروسها را نشان میدهد و نوع دوم که Retrospective-Test نامیده می شود قدرت آنتی ویروسها را در مقابله با

ویروسهای جدید و ناشناخته و به اصطلاح خودمان صفر کیلومتر نشان می دهد .تستهای به عمل آمده توسط این سایت

اعتبار خاصی در دنیای آنتی ویروسها دارد که علت آن استقلال این سایت و بیطرفی کامل در برگذاری آزمونها و

استفاده از روشهای کاملا علمی و دقیق برای انجام تستها است که آن را از سایر همتایانش متمایز می کند .تعداد

نمونه به کار رفته برای انجام تستها بسیار زیاد بوده ( گاهی بیش از یک میلیون انواع کدهای بدخیم از ویروس,کرم و

تروجان گرفته تا انواع دیالر و BackDoor و... ) که قابلیت اعتماد تستها را بالاتر می برد. نتایج تستهای مختلف به عمل

آمده توسط این سایت قبلا بارها در همین تاپیک معرفی شده است .اینجا نتایج مربوط به On-Demand Test ماه آگست

سال 2007 را مشاهده می کنید .لیست کامل آنتی ویروسهای شرکت کننده در این تست به صورت زیر است :

البته حتما می دانید که F-Secure , AVK , e-Scan و TrustPort از چند انجین استفاده می کنند.

و اما نتایج این تست :

هر چند قبلا توضیحاتی در مورد این تست و کلا تستهای به عمل آمده توسط سایت av-comparatives.org حضورتان

عرض کرده ام ولی جزییات بیشتر به نقل از گزارش همراه این نتایج به شرح زیر است :

تعداد نمونه به کار رفته در این تست بیش از 800000 نمونه از انواع ویروسهای ویندوز , ماکرو ویروسها , کرمها , تروجانها ,

Script Virus ها و سایر انواع کدهای بدخیم است ( شما می توانید تعداد دقیق هر کدام را در جدول نمونه ها ببینید )

همانطور که می دانید ویروسهای پلی مورفیک پیچیده ترین نوع ویروسها هستند شناسایی این دسته از ویروسها

بسیار مشکل است چون ویروس مربوطه به صورت مکرر تغییر شکل داده و نسخه جدیدی از خودش را تولید

می کند که با نسخه مادر متفاوت است و محافظت کامل در برابر این گونه از ویروسها نیاز به این دارد که آنتی ویروس

تمامی نمونه های این ویروسها را شناسایی کند و باقی ماندن حتی یک نمونه باعث درگیری مجدد خواهد شد در

این تست 12 عدد از این نوع ویروسها به صورت مجزا بررسی شده است که تنها نود32 , نورتون , کاسپرسکی و آنتی ویروسهایی

که از انجین کاسپرسکی استفاده می کنند ( یعنی F-Secure , eScan و AVK ) توانسته اند تمامی نمونه ها را

شناسایی کنند 12/12 ( که این کیفیت بالا و انعطاف پذیری انجین آنها را نشان می دهد ) :

و اما نتایج کلی این تست :

همانطور که می بینید نسبت به دفعه قبل اکثر شرکتها محصولاتشان را بهبود بخشیده اند که این خبر مسرت بخشی

برای ما کاربران است .طبق معمول یکی دو سال اخیر آنتی ویر از بین آنتی ویروسهای تک انجین در صدر قرار دارد این آنتی ویروس با

ترکیبی ایده آل از دیتابیسی قوی و هوریستیکی درجه یک به این زودیها خیال دست کشیدن از این مقام را ندارد . بدنبال آن نورتون در

ادامه روند بهبود محصولاتش در دو سال اخیر با چند پله صعود خود را تا رتبه دوم بالا کشیده و جلوتر از کاسپرسکی ایستاده است .

کاسپرسکی با استفاده از هوریستیک جدید خود در رتبه سوم و بالاتر از F-Secure و eScan که هر دو از انجین کاسپرسکی بدون

هوریستیک جدید آن بهره می برند ایستاده است . پس از کاسپرسکی پنج آنتی ویروس یعنی AVG , نود 32 , F-Secure , eScan و

بیت دفندر با اختلاف بسیار کمی با یکدیگر ( در حد دهم درصد ) رتبه های بعدی را اشغال کرده اند . AVG با کمک گرفتن از انجین

قدرتمند Ewido که توسط این شرکت خریداری شده است با جهشی بلند خود را به رتبه چهارم رسانده و جلوتر از نود32 ایستاده است .

نود 32 هم نسبت به تستهای قبلی و نتایج نه چندان خوب آنها که باعث اعتراض طرفدارانش شد میزان شناسایی خود را بهبود داده

است و با اختلاف اندکی رتبه چهارم را بدست آورده است . در میان سه آنتی ویروس باقیمانده بیت دفندر بیشترین پیشرفت را نسبت

به قبل داشته است ولی همچنان طرفدارانش توقع بیشتری از آن دارند . مک آفی هم نسبت به قبل پیشرفت زیادی

داشته است و امیدوارم این آنتی ویروس مشهور هم با توجه به تعداد کاربرانش به روزهای اوج خودش برگردد. آنتی ویروس

مایکروسافت هم نسبت به چند ماه گذشته میزان شناسایی خودش را بسیار بهبود داده و به حد قابل قبولی رسانده است

و شاید این سراغاز ظهور یک قدرت جدید در دنیای آنتی ویروسها باشد.

لینک سایت اصلی :

hamed_goun
01-09-2007, 02:11
به نظر من NOD32 از همه بهتره
مردم می گن Kasper ولی نمی دونم برا من چرا رجیستر نمی شه

mohammadaz
01-09-2007, 08:04
سلام
وی تی ان جان نتایج اگوست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اومده.
منتظریم ها.
آویرا که من میدونستم گل میکاره.نورتن هم شگفتی ساز شده.
منتظر نظرات کارشناسی شماییم.:11:

hamed1282
01-09-2007, 08:43
nod32 يه چيز ديگه است

MTC
01-09-2007, 09:25
سلام عزيزان . من مي خوام بدونم كه از نظر شما بهترين بسته ي امنيتي از كدوم شركت هست كه بشه ازش استفاده كرد و من بتونم ازش استفاده كنم و در ضمن راحت نصب بشه و راحت هم پاك بشه و همه لحاظ عالي باشه ؟
راستي من با مك آفي و نورتون و كاسپر و پاندا و چند تا ديگه كه اصلاَ اسماشون يادم نمي آد كار كردم ولي اگه ميشه كمكم كنيد .
منتظر جوابتون هستم ... مرسي

technoboy
01-09-2007, 13:05
کاسپرسکی خیلی خوبه

Persian.Boy
01-09-2007, 19:07
VTN جان با تشکر از زحمتی که در مورد نتایج تازه ترین تست av-comparative کشیدید.

قبل از اینکه من نظر کلی خودم رو در مورد این تست بگم لازم میدونم که چند نکته رو با اجازه شما برای کسانی که

آشنایی چندانی با این تست ندارند بیان کنم. هر چند که شما تکات مهم و اصلی رو بیان کردید و چیز زیادی رو نمیشه

بهش اضافه کرد.

اول از همه دوستان باید به این نکته توجه کنند که در این تست هیچ نمونه ای از Spyware و Adware ها بر روی آنتی

ویروسها آزمایش نشده. طبق نظر شخصی IBK که مسئول تنظیم کننده نتایج تست ها در Av-Compatative است

آنتی ویروس Antivir Classic دقیقا همان نتایجی رو داره که نسخه Premium اون داره. اما نتایجی که برای آنتی ویروس

AVG-Anti Malware اعلام شده با آنتی ویروس AVG Free و AVG Professional فرق داره. چونکه AVG Antimalware

تشکیل شده از AVG Antivirus+ AVG AntiSpyware. اما اگر AVG Professional با AVG Free در این تست آزمایش

میشدند هر دو دارای یک نتیجه بودند. یعنی اینکه AVG Pro با AVG Free از لحاظ تشخیص و شناسایی فرقی با هم

ندارند.

طبق نظر IBK اگر AVG Pro و AVG Free تست میشدند نتیجه شون حدودا برابر با 93% بود.

نکته مهم دیگه ای که میشه در مورد این تست و تست های صورت گرفته قبلی بهش اشاره کرد قدرت پاکسازی

Malware ها توسط آنتی ویروس هاست.

BitDefender : در هنگام پاک کردن فایل های آلوده هنگ کرده. این مورد هنگامی بوجود آمده که نمونه های آلوده رو

توسط On-Demand Scanner اسکن کردند.

Dr.Web : مانند همه تست های On-Demand که در گذشته توسط همین سایت صورت گرفته این دفعه نیز در هنگام

اسکن نمونه Trojan ها و Backdoor ها هنگ کرده.

Fortinet : چندین دفعه در این تست دوباره آزمایش شده چونکه هر دفعه تعداد زیادی از فایل های آلوده رو تشخیص

نمیداده در حالی که در اسکن دوباره اون فایل ها آلوده تشخیص داده میشدند. برای تشخیص دادن این گونه فایل ها

میبایستی که این آنتی ویروس چندین دفعه اسکنش رو انجام بده تا زمانی که اون فایل تشخیص داده بشه.

Norman : با فعال بودن SandBox در هنگام اسکن کردن نمونه Trojan ها هنگ کرده.

مورد دیگری که لازمه من بهش اشاره بکنم در مورد ویروسهایی از نوع polymorphic است. همانطور که vtn عزیز نیز

توضیح دادن این گونه ویروسها سخت ترین نوع ویروس ها هستند. در این تست اخیر 12 نوع از این ویروسها که با

تغییر شکل دادن آنتی ویروسها رو گول میزنند بر روی آنتی ویروسها آزمایش شده. اما نکته جالب و خیلی مهمی که

وجود داره اینه که هر 12 نوع ویروسی که در این تست آزمایش شدند برای همه کمپانی های آنتی ویروسی که

قرار بوده در این تست شرکت داشته باشند قبلا فرستاده شده بوده. و نکته جالب تر اینکه این 12 ویروس polymorphic

همان 12 نوع ویروسی هستند که در 6 ماه گذشته بر روی آنتی ویروسها آزمایش شدند.

پس نتیجه میگیریم که اگر آنتی ویروسی در این تست تازه ای که صورت گرفته توانسته باشه همه آنها رو شناسایی

بکنه دارای انجین مناسبی برای مقابله با این نوع ویروسهاست. اما آنتی ویروسهایی که موفق نشدند ثابت کردند که

بعد از گذشت 6 ماه هنوز نتوانسته اند انجین آنتی ویروسشون رو برای مقابله با این نوع ویروسها مقاوم تر بکنند. در

حالی که هم نمونه ها رو در دست داشتند و هم 6 ماه وقت برای این کار در اختیار داشتند.

پس در اینجا باید به NOD32,Kaspersky,Norton تبریک گفت. بقیه آنتی ویروسها از انجین کسپرسکی استفاده میکنند

اما نباید فراموش کنید که انجین آنتی ویروسهای eScan و F-Secure درسته که کسپرسکی است. اما انجینی که در

این آنتی ویروسها وجود داره نسخه 6 کسپرسکی است نه نسخه 7 آن. همانطور که اطلاع دارید نسخه 7 کسپرسکی

دارای هوش مصنوعی پیشرفته و قویتری نسبت به نسخه 6 است.

اما میرسیم به نظر شخصی من در مورد تست هایی که تا بحال در مورد آنتی ویروسها از طرف Av-Comparative

صورت گرفته.

در سال 2007 کلا 3 دفعه آنتی ویروسها تست شده اند. 2 نوع آن مربوط به تست شناسایی ویروسهای شناخته شده

هستند و 1 تست صورت گرفته نیز مربوط به هوش مصنوعی آنتی ویروسها و شناسایی ویروسهایی و تروجانهایی

است که هنوز آنتی ویروسها از وجود آنها خبر ندارند.

به نظر من بایید یک نتیجه گیری کلی از این تست ها بشه. تا معلوم بشه نتیجه کلی آنتی ویروسها در مقابل ویروس

های شناخته شده و ناشناخته چقدر است. یعنی نتیجه ای که یک آنتی ویروس در واقعیت میتونه داشته باشه. مثلا

در دنیای واقعی اینترنت هم ویروسهای شناخته شده وجود داره و هم ویروسهای ناشناخته ای که تازه نوشته میشوند. پس باید بدونیم

که درصد مقابله آنتی ویروس ها در واقعیت چقدر میتونه موثر باشه.

من این کار رو از طریق یک نمودار که نشان دهنده نتیجه کلی تست ها در سال 2007 است رو برای خودم انجام دادم و

نتیجه بسیار جالبی رو بدست آوردم. این نتایج رو در اینجا هم قرار میدم.

طریقه بدست آوردن نتایج کلی تست ها به این صورت انجام گرفته...

مثلا آنتی ویروس Kaspersky در Feb 2007 نتیجه 97,89% رو داشته و در ماه May 2007 یعنی تست هوش مصنوعی

آنتی ویروسها نتیجه 35 درصد رو آورده. و در آخرین تست نیز که مشاهده میکنید نوانسته 98,46 درصد شناسایی

ویروسها و تروجانها رو داشته باشه.

نتیجه کلی آنتی ویروس کسپرسکی به این صورت خواهد بود که جمع 2 بار تست On-Demand + جمع 1 بار تست

هوش مصنوعی این آنتی ویروس تقسیم بر تعداد تست های صورت گرفته که 3 باشد میشه نتیجه کلی تست سال

2007 در مورد آنتی ویروس کسپرسکی.

97,89 + 35 + 98,46 = 231,35%

231,35 / 3 = 77,11%

در این جا چون نسخه 7 آنتی ویروس کسپرسکی بعدا جداگانه هوش مصنوعی آن آزمایش شده بنابراین من نیر آخرین

نتایج این آنتی ویروس رو محاسبه کردم. یعنی نتایجی که مربوط به نسخه 7 این آنتی ویروس میباشد.

نکته دیگه ای که در مورد این محاسبه وجود داره اینه که من نتیجه آنتی ویروسهایی رو محاسبه کردم که یا نسخه کامل

آنها برای استفاده کردن وجود داشته باشه و یا کرکشون در اینترنت موجود باشه. البته اگر به جرئیات بیشتری در مورد

این نتیجه احتیاج داشتید میتونید در ادامه بحث سوالتون رو مطرح کنید.

نتیجه کلی تست آنتی ویروسها در مقابل ویروسها و تروجانهای شناخته و ناشناخته در سال 2007

نتایج کلی تست آنتی ویروسها در سال 2007 به ترتیب شماره ...

نکته > در این محاسبه من امتیاز های منفی و مثبتی رو که تاثیر زیادی بر نتیجه کلی آن نخواهند گذاشت رو محاسبه

نکردم. امتیاز هایی مانند تعداد تشخیص های مثبت کاذب. چون این نوع نتیجه رو میشه از روی امتیاز های

Advanced+ و Advanced و Standard که در ماه May 2007 انجام گرفته فهمید. ولی اگر این نوع محاسبه براتون جالب

بود و خواستید که درصد تشخیص FP ها رو هم همراه با نتایج کلی سال 2007 محاسبه کنم اونوقت آنها رو نیز اضافه

خواهم کرد.

mohsen.rajabi
02-09-2007, 21:34
Persian.Boy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1511879", true); جان حالا با این نظر شما من از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم تا امنیت بهتری داشته باشم

نتایج کلی تست آنتی ویروسها در سال 2007 به ترتیب شماره ...

از این دوازده تا واقعا کدوم بدرد بخوره

*Batman*
02-09-2007, 23:55
شرکت Symantec در محصولات امنیتی سال 2008 خودش سیستم محافظتی جدیدی را به نام SONAR اضافه کرده.
این تکنولوژی یک شبکه آماده و فعال جهت واکنش سریع را در اختیار آنتی ویروس قرار میده که میتونه وجود ویروسها و ابزارهای جاسوسی بر روی سیستم را از روی رفتار آنهاو قبل از رجوع به Database آنتی ویروس تشخیص بده .
میشه اینطور گفت که Symantec حرکت جدیدی را در جهت پیشبرد هوش مصنوعی برنامه های امنیتی اش آغاز کرده.

vtn54
03-09-2007, 00:46
با سلام خدمت دوستان عزیز

اخیرا به یک تست جالب در مورد Self-Protection آنتی ویروسها برخوردم که به نظر می رسد بر اساس اصول درستی

انجام شده و متدولوژی مناسبی دارد .این تست توسط یک سایت روسی به نام anti-malware.ru ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام شده است

که من شناخت چندانی از آن ندارم ولی چون اخیرا در چند فوروم امنیتی معتبر مطرح شده و با توجه به تازه بودن نوع تست

و کمبود تستهای مشابه و نیز اهمیت مسئله Self-Protection نتایج و خلاصه ای از این تست را خدمتتان تقدیم می کنم

و بحث و اظهار نظر در مورد آن را به دوستان و اساتید گرامی واگذار می کنم :

Self-Protection یا دفاع از خود از ویژگیهای مهم نرم افزارهای امنیتی ( آنتی ویروس , فایروال , آنتی اسپایور و ... )

است که اهمیت زیادی در مقابله با انواع تهدیدهای امنیتی دارد . همانطور که می دانید خیلی از ویروسها و یا سایر انواع

بدافزارها به محض فعال شدن روی سیستم اقدام به غیر فعال کردن نرم افزارهای امنیتی نصب شده روی سیستم می کنند

و پس از غیر فعال کردن آنها با خیال راحت در سیستم جولان داده و هربلایی دلشان بخواهد به راحتی بر سر سیستم

بدبخت می آورند .یک آنتی ویروس خوب در قدم اول باید قبل از آغاز به کار فایل آلوده آن را شناسایی کرده و جلوی

فعالیت آن را گرفته و به کاربر اخطار دهد حالا اگر ویروس یا بدافزار مربوطه برای آنتی ویروس ناشناس باشد و یا کاربر

به اخطار آنتی ویروس مربوطه توجهی نکند و ویروس فعال شود آنتی ویروس مزبور باید جلوی ادمه کار و خرابکاریهای

ویروس و یا بدافزار مربوطه را بگیرد ولی این مستلزم آن است که آنتی ویروس در قدم اول بتواند از خود دفاع بکند .

ویروسها و سایر بدافزارها از روشهای مختلفی برای از کار انداختن نرم افزارهای امنیتی

استفاده می کنند . بعضی ها که دل و جرات بیشتری دارند مستقیما به پروسه های آنتی ویروس که در حافظه

فعالند حمله برده و آنها را از کار می اندازند یا تغییر می دهند و یا حتی کدهایی را به داخل انها تزریق کرده و آنتی

ویروس مزبور را نیز برده خود می کنند . عده ای دیگر به کلیدها و اطلاعات مربوط به آنتی ویروس در رجیستری

سیستم حمله کرده و آنها را حذف می کنند یا تغییر می دهند . عده ای دیگر به فایلهای آنتی ویروس از جمله

دیتابیس آنتی ویروس روی هارد حمله برده و آنها را پاک می کنند یا تغییر می دهند .عده ای دیگر اجازه دسترسی

آنتی ویروس را به فایلها و پروسه ها و یا رجیستری تغییر داده و عملا آنتی ویروس را به یک هیچ کاره تبدیل می کنند

و روشهای دیگری که روز به روز بر تعداد آنها اضافه می شود و نتیجه همه آنها از کار افتادن آنتی ویروس یا نگهبانی

است که شما روی سیستم نصب کرده اید و امنیت سیستمتان را به آن سپرده اید غافل از این که دزد نگهبان را

کشته و وارد حریم سیستمتان شده است . بدافزارهای مختلف اغلب از مجموعه ای از روشهای فوق استفاده می کنند

و بعضی ها تا ان حد پیش می روند که پس از کشتن آنتی ویروس یک آیکون یا حتی برنامه قلابی را جایگزین آن می کنند

تا شما متوجه قضیه نشده و دست به اقدامات تلافی جویانه نزنید .پس می بینید که Self-Protection مناسب ویژگی

بسیار مهمی است چون آنتی ویروسی که قادر به محافظت از خودش نیست به طور مسلم در دفاع از سیستم شما

هم دچار اشکال خواهد شد .

این تست بر روی آنتی ویروسها و اینترنت سکوریتی های زیر انجام شده است :

در تمامی نرم افزارهای فوق از تنظیمات کارخانه یعنی همان تنظیماتی که یک کاربر عادی از آنها استفاده می کند ,

استفاده شده است . تستهای انجام شده در زمینه های زیر بوده است :

و شما می توانید نتایج کلی و امتیازات مربوطه را در جدول زیر ببینید .اگر آنتی ویروس در هر مورد حمله انجام شده

توسط ویروس را به طور کامل دفع کرده باشد امتیاز کامل گر فته است ولی اگر فقط از حمله آکاه شده و هشدار داده

باشد و ولی به طور کامل حمله را دفع نکرده باشد یا ابتدا غیر فعال شده ولی پس از غیر فعال شدن مجددا به صورت

اتوماتیک فعال شده باشد تنها نصف امتیاز به آن تعلق گرفته است .در صورت بی خبری کامل آنتی ویروس از حمله و

عدم واکنش مناسب هیچ امتیازی به آن تعلق نگرفته است .کل تستهای انجام شده 33 مورد بوده است یعنی حداکثر

امتیاز 33 می باشد .همانطور که می بینید جدول به چهار ستون تقسیم شده است .ستون اول یا ستون قرمز تعداد

مواردی است که آنتی ویروس حمله را به طور کامل دفع کرده است و امتیاز کامل گرفته است .ستون دوم یا ستون زرد

مواردی استه دفع حمله کامل نبوده و آنتی ویروس نیمی از امتیاز را گرفته است .ستون سوم یا ستون آبی نیز مربوط

به مواردی است که آنتی ویروس هیچ اقدامی نکرده و هیچ امتیازی نگرفته است و ستون آخر یا ستون سفید نیز

جمع امتیازات است :

و در جدول دسته بندی مدالها ! بر اساس نتایج بدست آمده است :

همانطور که می بینید کاسپرسکی با اختلاف فاحشی نسبت به رقبا در رتبه اول ایستاده است که قسمت عمده ای

از این مهم را مدیون سرویس PDM خود می باشد .کاسپرسکی در مقابل هیچ تستی به طور کامل مغلوب نشده

است و تنها در دو تست نصف امتیاز گرفته است و با امتیاز عالی 32 از 33 در صدر جدول قرار گرفته و مدال طلا را از آن

خود کرده است .پس از کاسپرسکی با اختلاف زیاد سه آنتی ویروس VBA32 3.11 و نورتون و F-Secure رتبه های

بعدی را کسب کرده اند و با درجه بسیار خوب مدال نقره گرفته اند .پس از آنها پنج آنتی ویروس بعدی یعنی زون آلارم ,

پاندا , مک آفی , اینترنت سکوریتی جدید نود 32 ( که هنوز در مرحله بتا است ) و پی سی سیلین رتبه های بعدی را

اشغال و با درجه قابل قبول مدال برنز گرفته اند و باقیمانده آنتی ویروسها از جمله بیت دفندر ( که به طرزی باور نکردنی

رتبه آخر را با امتیاز بسیار کم 10 یعنی کمتر از یک سوم امتیاز کل کسب کرده است ) و آنتی ویر و آواست بدون هیچ

درجه ای در انتهای جدول مانده اند .

در انتها یک بار دیگر عرض می کنم که این تست در مورد میزان شناسایی ویروسها نیست بلکه در مورد قابلیت این

آنتی ویروسها در دفاع از خودشان است و این دو مقوله با هم تفاوت دارند . برای دیدن نسخه ترجمه به انگلیسی

تست فوق می توانید از لینک زیر استفاده کنید :

Translation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elfprotection&langpair=ru%7Cen&hl=it&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools)

TicTak
03-09-2007, 03:11
اطلاعات بسیار توووپ و به روزی توی این انجمن بدست اوردم. از مدیران و کاربرای این انجمن صمیمانه تشکر میکنم.
من از کسپر استفاده می کنم. خیلی عجیب بود یه مدت شدیدا سیستم رو اشغال میکرد. تا خسته شدم پاک کردم و Nod 32 نصب کردم. تو 5 دقیقه بعد از نصب . خودش 2 تا ویروس پیدا کرد . پاک کرد. سرعت سیستم هم الان خوبه!

یه پیشنهاد: هر ماه یا هر 2 ماه یک بار مدیرای خود این بخش . بهترین آنتی رو معرفی کنن و آخرین ورژنش رو هم برای دانلوذ قرار بدن.

Persian.Boy
03-09-2007, 19:05
Persian.Boy جان حالا با این نظر شما من از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم تا امنیت بهتری داشته باشم

امنیت بهتر رو شما تعیین میکنید نه آنتی ویروس. شما با داشتن یک فایروال مناسب بدون آنتی ویروس هم میتونید از

آلوده نشدن سیستمتون تا حد 98 درصد محافظت بکنید اما محافظت 98 درصدی اونم توسط فقط یک فایروال نیاز به مهارت

ها و آگاهی های لازم به خودشو داره.

از این دوازده تا واقعا کدوم بدرد بخوره

بدرد بخور ...:worried:

همه شون بدرد یک کاری میخورند که ساخته شدند. فکر میکنید اگر به یکی از متخصصان امنیتی مک آفی بگید برنامه

های شما به درد نمیخورند چه جوابی میشنوید؟

اما اگر با دلایلی که دارید بگید آنتی ویروس شما از لحاظ امنیتی ضعیف تر از بقیه آنتی ویروسهاست اونوقت قضیه

فرق میکنه.

همه آنتی ویروسها و هر نرم افزاری که براش زحمت کشیده شده بدرد میخورند. مثلا شاید من و شما اصلا کار با

برنامه فتوشاپ رو بلد نباشیم و به نظرمون مزخرفترین برنامه باشه. اما این دلیل نمیشه که نظر شخصی مون رو قاطی

نظر کلی بکنیم. در کل این برنامه ممکنه بکار خیلی ها بیاد و خیلی ها هم دارند از این راه کاسبی میکنند.

در ضمن دوست عزیز من چون شما رو نمیشناسم . نه میدونم در چه حد سن و سالی هستید ... نه میدونم تجربه تون

از اینترنت کار باهاش چقدره ... نه میدونم سطح اطلاعات و آگاهیتون راجب مسائل امنیتی و کار با برنامه های امنیتی

در چه حدیه.. پس چطور میتونم به شما پیشنهاد بدم برید از یک آنتی ویروس و یا فایروالی که نظر شخصی منه

استفاده کنید.

چیزی که برای من خوبه حتما برای شما خوب نیست. و بر عکس شاید برنامه ای که برای شما مناسب باشه برای من

مناسب نباشه. من خودم طبق نیاز هایی که دارم از این برنامه ها استفاده میکنم.

Anti-Virus

NOD32 بصورت فعال

Avira AntiVir بصورت غیر فعال اما گزینه راست کلیک رو برای اسکن فایل ها فعال کردم. همچنین آپدیت اتوماتیک

Anti Spyware

A-Squared 3.0 غیر فعال. اسکن دستی همراه با کلیک راست.

AVG-Anti Spyware 7.5 غیر فعال . اسکن دستی حداقل هفته ای یک بار یا در مواقع ضروری.

Spyware Doctor 5 غیر فعال . اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

SuperAntiSpyware Professional غیر فعال. اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

Firewall

Outpost Pro همراه با فعال بودن Anti Spyware داخل خودش و همه پلاگین های موجود. اعم از ..

NO Ads
NO Cookies فقط برای سایت هایی که میدونم مطمئن هستند باز کردم.
NO ActivX فقط برای بعضی سایت ها باز گزاشتم.
NO Referrer برای بعضی سایت ها باز است.
NO JavaScript برای بعضی انجمن ها و سایت های خرید اینترنتی باز است.
NO Scripting ActivX برای همه سایت ها بغیر از مایکروسافت بسته است.

Other Security Software

ProcessGuard برای محافظت از پروسه های در فعال و عیر فعال. جلوگیری از اجرا شدن برنامه ها و یا فایل های

ناشناس. جلوگیری از نصب هیچ گونه درایو بدون اجازه قبلی از خودم. جلوگیر از نصب و تعییر هیچ برنامه ای. و

جلوگیری از رستارت شدن سیستم بدون اجازه قبلی و غیره ...

S0R3N4
05-09-2007, 15:44
امنیت بهتر رو شما تعیین میکنید نه آنتی ویروس. شما با داشتن یک فایروال مناسب بدون آنتی ویروس هم میتونید از

آلوده نشدن سیستمتون تا حد 98 درصد محافظت بکنید اما محافظت 98 درصدی اونم توسط فقط یک فایروال نیاز به مهارت

ها و آگاهی های لازم به خودشو داره.

بدرد بخور ...:worried:

همه شون بدرد یک کاری میخورند که ساخته شدند. فکر میکنید اگر به یکی از متخصصان امنیتی مک آفی بگید برنامه

های شما به درد نمیخورند چه جوابی میشنوید؟

اما اگر با دلایلی که دارید بگید آنتی ویروس شما از لحاظ امنیتی ضعیف تر از بقیه آنتی ویروسهاست اونوقت قضیه

فرق میکنه.

همه آنتی ویروسها و هر نرم افزاری که براش زحمت کشیده شده بدرد میخورند. مثلا شاید من و شما اصلا کار با

برنامه فتوشاپ رو بلد نباشیم و به نظرمون مزخرفترین برنامه باشه. اما این دلیل نمیشه که نظر شخصی مون رو قاطی

نظر کلی بکنیم. در کل این برنامه ممکنه بکار خیلی ها بیاد و خیلی ها هم دارند از این راه کاسبی میکنند.

در ضمن دوست عزیز من چون شما رو نمیشناسم . نه میدونم در چه حد سن و سالی هستید ... نه میدونم تجربه تون

از اینترنت کار باهاش چقدره ... نه میدونم سطح اطلاعات و آگاهیتون راجب مسائل امنیتی و کار با برنامه های امنیتی

در چه حدیه.. پس چطور میتونم به شما پیشنهاد بدم برید از یک آنتی ویروس و یا فایروالی که نظر شخصی منه

استفاده کنید.

چیزی که برای من خوبه حتما برای شما خوب نیست. و بر عکس شاید برنامه ای که برای شما مناسب باشه برای من

مناسب نباشه. من خودم طبق نیاز هایی که دارم از این برنامه ها استفاده میکنم.

Anti-Virus

NOD32 بصورت فعال

Avira AntiVir بصورت غیر فعال اما گزینه راست کلیک رو برای اسکن فایل ها فعال کردم. همچنین آپدیت اتوماتیک

Anti Spyware

A-Squared 3.0 غیر فعال. اسکن دستی همراه با کلیک راست.

AVG-Anti Spyware 7.5 غیر فعال . اسکن دستی حداقل هفته ای یک بار یا در مواقع ضروری.

Spyware Doctor 5 غیر فعال . اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

SuperAntiSpyware Professional غیر فعال. اسکن دستی هر وقت که لازم بدونم.

Firewall

Outpost Pro همراه با فعال بودن Anti Spyware داخل خودش و همه پلاگین های موجود. اعم از ..

NO Ads
NO Cookies فقط برای سایت هایی که میدونم مطمئن هستند باز کردم.
NO ActivX فقط برای بعضی سایت ها باز گزاشتم.
NO Referrer برای بعضی سایت ها باز است.
NO JavaScript برای بعضی انجمن ها و سایت های خرید اینترنتی باز است.
NO Scripting ActivX برای همه سایت ها بغیر از مایکروسافت بسته است.

Other Security Software

ProcessGuard برای محافظت از پروسه های در فعال و عیر فعال. جلوگیری از اجرا شدن برنامه ها و یا فایل های

ناشناس. جلوگیری از نصب هیچ گونه درایو بدون اجازه قبلی از خودم. جلوگیر از نصب و تعییر هیچ برنامه ای. و

جلوگیری از رستارت شدن سیستم بدون اجازه قبلی و غیره ...

تو اون سیستم دیگه چی میتونه بیاد؟

از لینوکس امن تر شد!!

shahedi
06-09-2007, 20:59
لینوکس فکر کردی صد در صد امنه؟
نه جانم لینوکس هم از دست روت کیت های مختلف در امان نیست.شما معلومه با این سیستم عامل کار نکردی ....

mohammadaz
07-09-2007, 01:24
سلامpersian boy عزیز.
گفتید تو تست های av-compara.. از اسپایویرها و ادویر ها استفاده نشده.پس منظور از این other malwares
چیه؟خوب حالا اگه بخواهیم این آنتی ویروسها رو (منظورم نسخه اینترنت سکیوریتیشونه)از نظر شناسایی این
دو مورد مقایسه کنیم باید به کدوم تستها مراجعه کنیم؟
ممنون دوست من:11:

shahedi
07-09-2007, 01:44
سلام فکر کنم بهترین پست اخیری که می دم همین باشه اما نتایج رو می ذارم و سه آنتی ویروس برتر را الان و بقیه را بعدا مقایسه می کنم!
همانطور که می بینید رتبه ی اولین آنتی ویروس برتر را BitDefenderکسب کره اما دلایلی که این آنتی ویروس این رتبه را

بدست آورده را با هم مرور می کنیم 1-قیمتی مناسب! 24 دلار که واقعا نسبت به سایر آنتی ویروس ها مناسبه و یکی از نکاتی که در نظر

گرفته شده قیمت آن بوده اما سایر اصول را با هم مرور می کنیم سادگی روش بازدهی<به روز رسانی<نصب آسان<پشتیبانی نرم افزار

همانطور که می بینین این آنتی ویروس یه هارد 80 گیگی رو طی 20 دقیقه اسکن می کنه (البته میزان امنیت تنظیم شده موثر است) نکته ی

قابل توجه هم به روز رسانی ساعتی این آنتی ویروسه

نقاط ضعف عدم حمایت از وب میل و نداشتن فروم برای پرسش سوالات کاربران

نکته :از ویندوز 95 پشتیبانی نمی کنه

اما رتبه ی دوم متعلق به آنتی ویروس کاسپر(کسپر سکی) می باشد دلیلی که این آنتی ویروس محبوب جایگاه دوم را

دارد قیمت زیاذ آن است قیمت 49 دلاری آن (هر چند بیشترین قیمت آنتی ویروس بین آنتی ویروس های برتر نیست) ولی باعث شده جایگاه

دوم را از آن خود کند.

نقاط قوت این نرم افزار هم مانند آنتی ویروس قبلی است با این تفاوت که هارد دیسک 80 گیگی را در 8 دقیقه اسکن می کند!!

یکی از نقاط ضعف نسبت به آنتی ویروس اول اینه که از رجیستری در هنگام شروه محافظتی به عمل نمی یاره و به اصطلاح Registry

Startup Protection نداره.

از ویندوز 95 پشتیبانی نمی کنه.

اما سومین جایگاه متعلق است به ناد .نادی که می دونم طرفداران خودش رو داره اما ضعف اصلی این نرم افزارآپدیت شدن

اونه می بینین که دو آنتی ویروس قبلی به روز رسانی ساعتی دارن!اما ناد آپدیتش در هنگاه لزومه! و یه هارد 80 گیگی رو در 24 دقیقه اسکن می کنه

عدم محافظت و حمایت (از لحاظ اسکن) از فایل های شیر شده و p2pها عدم پشتیبانی از Registry Startup Protection و

WebMail Protection که توضیح دادم. یه ضعف خیلی خیلی بزرگ به نظر من همونطور که اومده در نتایج عدم تخمین زمان اسکنه! که البته Live chat در برابر اون ضعف کوچیکی به حساب می یاد

یک نکته< هر چند آنتی یورسی که رتبه ی اول رو داره بهترین شناخته شده اما زیاد جالب عمل نمی کنه و بعضی اوقات

قابلیت پاکسازی ویروس را به طور کامل نداره حتی شاهد بودم در مقابل بعضی تروجانا هنگ می کنه .

در صورتی که عزیزان تمایل دارن راجع به سایر آنتی ویروس های دیگه 4 تا ده هم بررسی بشه حتما بگن چون الان دیگه خسته شدم
تست انجام گرفته بر روی آخرین ورژن هاست که در قسمت جزئیات مشهوده است

vtn54
07-09-2007, 13:15
سلام فکر کنم بهترین پست اخیری که می دم همین باشه اما نتایج رو می ذارم و سه آنتی ویروس برتر را الان و بقیه را بعدا مقایسه می کنم!
همانطور که می بینید رتبه ی اولین آنتی ویروس برتر را BitDefenderکسب کره اما دلایلی که این آنتی ویروس این رتبه را

بدست آورده را با هم مرور می کنیم 1-قیمتی مناسب! 24 دلار که واقعا نسبت به سایر آنتی ویروس ها مناسبه و یکی از نکاتی که در نظر

گرفته شده قیمت آن بوده اما سایر اصول را با هم مرور می کنیم سادگی روش بازدهی<به روز رسانی<نصب آسان<پشتیبانی نرم افزار

همانطور که می بینین این آنتی ویروس یه هارد 80 گیگی رو طی 20 دقیقه اسکن می کنه (البته میزان امنیت تنظیم شده موثر است) نکته ی

اما رتبه ی دوم متعلق به آنتی ویروس کاسپر(کسپر سکی) می باشد دلیلی که این آنتی ویروس محبوب جایگاه دوم را

دارد قیمت زیاذ آن است قیمت 49 دلاری آن (هر چند بیشترین قیمت آنتی ویروس بین آنتی ویروس های برتر نیست) ولی باعث شده جایگاه

دوم را از آن خود کند.

نقاط قوت این نرم افزار هم مانند آنتی ویروس قبلی است با این تفاوت که هارد دیسک 80 گیگی را در 8 دقیقه اسکن می کند!!

یکی از نقاط ضعف نسبت به آنتی ویروس اول اینه که از رجیستری در هنگام شروه محافظتی به عمل نمی یاره و به اصطلاح Registry

اما سومین جایگاه متعلق است به ناد .نادی که می دونم طرفداران خودش رو داره اما ضعف اصلی این نرم افزارآپدیت شدن

اونه می بینین که دو آنتی ویروس قبلی به روز رسانی ساعتی دارن!اما ناد آپدیتش در هنگاه لزومه! و یه هارد 80 گیگی رو در 24 دقیقه اسکن می کنه

عدم محافظت و حمایت (از لحاظ اسکن) از فایل های شیر شده و p2pها عدم پشتیبانی از Registry Startup Protection و

WebMail Protection که توضیح دادم. یه ضعف خیلی خیلی بزرگ به نظر من همونطور که اومده در نتایج عدم تخمین زمان اسکنه! که البته Live chat در برابر اون ضعف کوچیکی به حساب می یاد

یک نکته< هر چند آنتی یورسی که رتبه ی اول رو داره بهترین شناخته شده اما زیاد جالب عمل نمی کنه و بعضی اوقات

قابلیت پاکسازی ویروس را به طور کامل نداره حتی شاهد بودم در مقابل بعضی تروجانا هنگ می کنه .

در صورتی که عزیزان تمایل دارن راجع به سایر آنتی ویروس های دیگه 4 تا ده هم بررسی بشه حتما بگن چون الان دیگه خسته شدم

سلام دوست من

ممنون بابت زحماتی که در این انجمن می کشید و نیز وقتی که برای تهیه این مطلب گذاشته اید ولی متاسفانه نتایج

این سایت اصلا معتبر نیست صاحبان این سایت به گرفتن پول و تبلیغ دروغ در مقابل پول متهمند حتی سایت معتبر

Spywarewarrior آنها را در زمره سایتهایی که اصطلاحا Rogue ( به معنی دغل) نامیده می شوند قرار داده است :

هر جند نسبت به سالهای قبل کمی نتایج خود را تغییر داده است تا زیاد تابلو نباشد ولی هنوز اطلاعاتی که در مورد

اکثر این محصولات گذاشته است درست نیست شما کافی است به مطالب مربوط به هر آنتی ویروس نگاه کنید مثلا

این سایت مثلا کاسپرسکی نسخه 7 را تبلیغ کرده است ولی مطالبش همانی است که در مورد نسخه 5 سه سال

پیش نوشته بود حتی به خودش زحمت تغییر دادن شکل برنامه را هم نداده است و شکلهایی را که از صفحه اصلی

برنامه گذاشته است مربوط به نسخه 5 کاسپرسکی است و حتی اگر توضیحات مربوط به تنظیمات آن را بخوانید می بینید

که هیچ کدام با کاسپرسکی 7 نمی خواند ( البته سال قبل از این هم بدتر بود حالا خدا پدرشان را بیامرزد بعضی از

مطالب خیلی تابلو را حذف کرده اند و برای کم کردن شک و شبهه بعضی نتایج را تغییر داده اند.:27: )

Nine
07-09-2007, 13:31

دوم را از آن خود کند.

از زحمتی که برای اماده کردن این مطلب کشیدی ممنونم
اما من یه بار دیگه هم گفتم که سایت topten مرجع معتبری برای تست و انتخاب آنتی ویروس نیست و حتی خود شرکت های آنتی ویروس این انتخاب ها رو خیلی مد نظر قرار نمی دن
الان دو سایتی که به طور تخصی تست انتی ویروس ها رو هر دو ماه انجام میدن یکی سایت ویروس بولیتن است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است
حتی شما در همین تست یه چیز خیلی عجیب میبینید و اونم سرعت اسکن آنتی ویروس nod32 است فکر میکنم تمام کسایی که از آنتی ویروس های مختلف استفاده کردن می دونند این آنتی ویروس یکی از سریعترین آنتی ویروس های دنیا است ( به همراه antivir) من خودم از کسپر به صورت فعال و نود به صورت غیر فعال استفاده میکنم در اسکن کامپیوتر من با هارد 250 گیگ که حدود 150 گیگ اطلا عات داره و cpu core2duo E6400 و 3 'گیگ رم آنتی ویروس ناد 32 با کامل ترین تنظیمات 30 دقیقه زمان میبره و کسپر هم با ماکزیمم تنظیمات حدود 65 دقیقه از بقیه دوستان هم میخوام یه بار سرعت این دو آنتی ویروس رو مقایسه کنند تا بدونن یه جای کار ایراد داره
در مورد آپدیت هم چون آنتی ویروس ناد32 از هوش مصنوعی فوق العادهای بر خوردار است نسبت به بقیه آنتی ویروس ها کمتر به آپدیت SIGNATURE احتیاج داره برا همین هم آپدیت های کمتری داره اما بیت دفندر و کسپر بیشتر به دیتا بیسشون وابسته اند.
در ضمن ناد32 تنها آنتی ویروسی است که نزدیک به 8 سال در تست VB حتی یک ویروس از نوع خطرناک رو نادیده نگرفته . با 44 نشان VB100 از سایرین برتره
البته آنتی ویروس کسپر هم خصوصا در بخش تست دیتا بیس که به ONDEMAND معرف است بسیار فوق العاده ظاهر شده و در اکثر تست های سایت AV-COMPARATIVES نشان ADVANCED+ گرفته در اخرین تست این سایت که به دیت بیس مربوط میشد هر دو انتی ویروس NOD32 و کسپر نشان +ADVANCED گرفتن اما کسپر با کمی کارایی بالاتر
در تست قبلی که کربوط به هوش مصنوعی بود فقط NOD32 نشان +ADVANCED گرفت با شناسایی 68 در صدی در این تست کسپر شناسایی 9 در صدی و بیت دیفند شناسایی 48 درصدی داشتند اما هر دو نشان STANDARD گرفتند و اون هم به این دلیل بود که بیت دفندر FALSE POSITIVE بالایی داشت یعنی بعضی از فایل های سالم رو هم ویروس شناسایی کرده بود.

S0R3N4
07-09-2007, 14:41
لینوکس فکر کردی صد در صد امنه؟
نه جانم لینوکس هم از دست روت کیت های مختلف در امان نیست.شما معلومه با این سیستم عامل کار نکردی ....

نه عزیز دل
روی سیستم من الان لینوکس نصبه.
منظورم نسبت به ویندوز بود خوشگل پسر!

sabasistem_co
07-09-2007, 16:43
سلام
ولی به نظر من الان بهترین آنتی ویروس McAfee VirusScan Enterprise 8.5 هست از همه لحاظ کامل هست
اگر این حرف من را قبول ندارید فقط برای یک ماه روی سیستم نصب کنید بعد کارایی آن را ببینید
من 10 ماه هست که از این آنتی ویروس در شبکه استفاده می کنم و تا حالا هیچ کدام از سیستم ها ویروسی نشده است
ولی قبلا از هر آنتی ویروسی که فکرش را بکنید استفاده کردم ولی هفته ای 100 تا 150 تا ویروس روی دستگاه ها بود
این آنتی ویروس حرف نداره فقط برای یک بار امتحان کنید و کاری به رتبه بندی نداشته باشید

shahedi
07-09-2007, 17:44
قسمت دوم(بررسی سایر آنتی ویروس های برتر)

رتبه ی چهارم پی سی سیلن

این آنتی ویروس قیمت نسبتا مناسبی دارد و برای کشور هایی که در آن کپی رایت را رعایت می کنن . قیمتی مناسب است آپدیت های این آنتی ویروس روزانه است هر چند آپدیتش روزانه است اما در بروز رسانی ضعف دارد و همچنین پشتیبانی خوبی ازش نمی شه همانطور که مشاهده می کنیدهارد 80 گیگی رو در طی 30 دقیقه اسکن می کنه و از P2P/File Sharing و Registry Startup وWebMail پشتیبانی نمی کنه که چون قبلا بحث شده توضیح نمی دم و همین طور تخمین زمان اسکن و قابلیت گفت و گو ی زننده رو هم نداره.می شه گفت به نوعی ضعف های سه آنتی ویروس قبلی کلا در چهارمی موجوده!
آنتی ویروسf-secure با وجود قیمت نسبتا زیاد خودش در جایگاه پنجم قرار گرفته ضعف های این آنتی ویروس رو هم چون مشابه هست توضیح نمی دم دلیل اصلی که این آنتی ویروس نسبتا گران در این جایگاه قرار گرفته اینه که در بروز رسانی مشکل داره و همین طور برخی از ابزارهایی که برای اسکن استفاده می شه رو نداره! مدت اسکن یک هارد 80 گیگ هم 35 دقیقه است.
نکته در تستی که به عمل آمد در مقابل ویروس های چند زیست نتیجه ی خوبی نداشته و شناسایی نمی کرده

اما مکافی.ایران رو که تحریم کرده و رتبه اش هم که 6 هست این آنتی ویروس و آنتی ویروس قبلی قابلیت اسکن آنلاین را به طور مستقیم از روی سایتشون ندارن!!! ! ! ! و هم چنین فروم اختصاصی برای کاربر ها سایر ضعف ها در آنتی ویروسای قبلی بررسی شده.
این ویروس یاب ضعف شدیدی در به روز رسانی داره و هارد رو هم که می بینین در چند دقیقه اسکن می کنه!

اما نورتون محبوب که جایگاه 8 را از آن خود کرده.قابل ذکره که قیمت این ویروس یاب و ویروس یاب قبلی و ویروس یاب سوم یکیه! اما ضعف شدید به روز رسانی و پشتیبانی و ابزارهای مورد نیاز برای اسکن و آپدیت هفتگی از ضعف های پر اهمیت این آنتی ویروسه سایر ضعف هاش به جز عدم پشتیبانی از طریق تلفن و آپدیت اتوماتیک مشابه هست.

آنتی ویروس هشتم که AVGمی باشد بنا به دلایلی چون پشتیبانی ضعیف از کد های مخرب و عدم حفاظت از نرم افزار های اشتراک گذاشته شده و عدم پشتیبانی از اسکن رجیستری و پشتیبانی پس از خریداین جایگاه را گرفته از این آنتی ویروس تا آنتی ویروس آخر هیچ یک قابلیت اسکن Adware/Spyware رو ندارن و شاهد هستیم که این بسته یعنی اسکن Adware/Spyware رو در محصولات جداگانه ای عرضه می کنن و قابلیت دستی به روز رسانی رو هم نداره و گزارشی هم از یافت ویروس به جا نمی ذاره و قابلیت Script Blocking رو هم نداره که جای تعجبه! سایر ضعف ها مشابه هست...

اما CA-anti virusاولین یزی که منو جلب کرد رتبه و قیمتش بود! و محافظت آنی از مسیج ها رو هم نداره.ضغف شدید آپدیت و کمبود ابزار های اسکن و ناتوانی در برابر حملات از ضعف های برجسته ی اونه.

از نورمن کسی استفاده می کنه؟ این آنتی ویروس اکثر ضعف های آنتی ویروس قبلی رو داره و با استاندار ها هم مطابقت نمی کنه به علاوه قیمتش مثل قیمته ناد هست! و از پسورد های و تنظیماتش هم مانند 5 حمایت نمی کنه

shahedi
07-09-2007, 17:53
سلام دوست من

ممنون بابت زحماتی که در این انجمن می کشید و نیز وقتی که برای تهیه این مطلب گذاشته اید ولی متاسفانه نتایج

این سایت اصلا معتبر نیست صاحبان این سایت به گرفتن پول و تبلیغ دروغ در مقابل پول متهمند حتی سایت معتبر

Spywarewarrior آنها را در زمره سایتهایی که اصطلاحا Rogue ( به معنی دغل) نامیده می شوند قرار داده است :

هر جند نسبت به سالهای قبل کمی نتایج خود را تغییر داده است تا زیاد تابلو نباشد ولی هنوز اطلاعاتی که در مورد

اکثر این محصولات گذاشته است درست نیست شما کافی است به مطالب مربوط به هر آنتی ویروس نگاه کنید مثلا

این سایت مثلا کاسپرسکی نسخه 7 را تبلیغ کرده است ولی مطالبش همانی است که در مورد نسخه 5 سه سال

پیش نوشته بود حتی به خودش زحمت تغییر دادن شکل برنامه را هم نداده است و شکلهایی را که از صفحه اصلی

برنامه گذاشته است مربوط به نسخه 5 کاسپرسکی است و حتی اگر توضیحات مربوط به تنظیمات آن را بخوانید می بینید

که هیچ کدام با کاسپرسکی 7 نمی خواند ( البته سال قبل از این هم بدتر بود حالا خدا پدرشان را بیامرزد بعضی از

مطالب خیلی تابلو را حذف کرده اند و برای کم کردن شک و شبهه بعضی نتایج را تغییر داده اند.:27: )
سلام بله اون عکسا رو که دیده بودم ولی در کنارش توی دیتیلش نوشته بود نسخه ی 7 به هر حال بررسی این نتایج(هر چند نمی دونستم)برای خودم خالی از نکته نبود اما حقیقتا جایگاه آنتی ویروس هایی مثل نوتون و مکافی همون جا هاست . فقط امیدوارم پستاما پاک نکنین چون کلی طول کشید تا تایپ کنم!
توی یه فروم انگلیسی که ظاهرا به من تازه وارد رحم نکردند گفتن یکی از معتبرترین سایت هاست!

*Batman*
07-09-2007, 18:52
همین سایت تا چند ماه پیش نورتون را اول معرفی کرده بود.نمیدونم تست میکنه یا کیلویی رتبه بندی میکنه.

وقتی PC-Cillin بیاد قبل از Norton و AVG معلومه چقدر کارشون درسته.

sabasistem_co
08-09-2007, 21:01
سلام
ولی به نظر من الان بهترین آنتی ویروس McAfee VirusScan Enterprise 8.5 هست از همه لحاظ کامل هست
اگر این حرف من را قبول ندارید فقط برای یک ماه روی سیستم نصب کنید بعد کارایی آن را ببینید
من 10 ماه هست که از این آنتی ویروس در شبکه استفاده می کنم و تا حالا هیچ کدام از سیستم ها ویروسی نشده است
ولی قبلا از هر آنتی ویروسی که فکرش را بکنید استفاده کردم ولی هفته ای 100 تا 150 تا ویروس روی دستگاه ها بود
این آنتی ویروس حرف نداره فقط برای یک بار امتحان کنید و کاری به رتبه بندی نداشته باشید

S0R3N4
09-09-2007, 14:15
من هیچ وقت نمیام قدرت رو به سرعت ترجیح بدم((حد اقل قعلا این کار رو نمیکنم))

مک آفی خیلی سرعت سیستم رو میگیره و در عوض قدرت چندانی نسبت به آنتی ویروس های سبک تر نداره!!

mohammadaz
09-09-2007, 21:00
دوستان هیچکدوم اطلاعاتی از این نسخه اسپای سوییپر که آنتی ویروس هم داره دارید؟
من از آنتی اسپایش استفاده میکنم و واقعا راضی ام.

hamilton
09-09-2007, 22:01
دوستان هیچکدوم اطلاعاتی از این نسخه اسپای سوییپر که آنتی ویروس هم داره دارید؟
من از آنتی اسپایش استفاده میکنم و واقعا راضی ام.

توصيه اكيد اينه كه از انتي ويروس اين كمپاني استفاده نكنيد.متاسفانه با وجود نام پرآوازه webroot Spy Sweeper و كسب نشانهاي مختلف از سايتهاي مختلف در تستي كه اخيرا دوستان نتيجه آنرا قرار دادند اصلا عملكرد خوبي نداشته و نتايج بسيار ضعيفي كسب كرده.توصيه اكيد اينه كه اگر به امنيت سيستم و اطلاعات خودتان اهميت قائليد از برنامه هاي امنيتي معتبر استفاده كنيد بويژه كه هر روز كه به پيش ميرويم راهها و ترفندهاي جديدي براي خرابكاري و سرقت اطلاعات توسط هكرها و ...ابداع ميشه و برنامه هاي امنيتي اگر در مقابله با آنها كارامد نباشند متاسفانه بيشترين آسيب متوجه فردي خواهد شد كه از اين برنامه هاي ناكارآمد استفاده كرده.پس قدري مطالعه و كسب اطلاعات كه خوشبختانه در اين انجمن بخوبي در مورد آنها بحث شده بسيار راه گشا و كمك كننده خواهد بود.

vtn54
19-09-2007, 01:03
سلام دوستان عزیز

امروز به یک تست جالب دیگر از سایت روسی Anti-Malware.ru برخورد کردم که برای اطلاع دوستان خلاصه ای از آن را

خدمتتان تقدیم می کنم .این سایت روسی که قبلا هم نتایج یک تست دیگر را از آن در رابطه با Self-Protection آنتی ویروسها

در همین تاپیک معرفی کرده ام یکی از سایتهای معتبر در زمینه مسایل امنیتی در روسیه است .تست جدید در

مورد قدرت پاک کنندگی ویروسها توسط آنتی ویروسهای مختلف است .همانطور که می دانید وظیفه یک آنتی ویروس در

قدم اول شناسایی ویروسها و جلوگیری از آلودگی سیستم به ویروسها است و در مرحله بعدی در صورت آلوده شدن

سیستم پاک کردن آلودگی است . برای آزمایش قدرت پاک کنندگی آنتی ویروسهای مختلف متخصصان این سایت روسی

بر اساس چندین معیار 17 بدافزار ( Malware ) زیر را برای تست انتخاب کرده اند :

معیارهای انتخاب این بدافزارها متعدد و شامل موارد زیر بوده است :

1.نمونه های انتخاب شده باید توسط کلیه آنتی ویروسهای مورد تست قابل شناسایی باشد چون طبیعی است که

اگر آنتی ویروسی قادر به شناسایی یک ویروس نباشد نمی تواند آن را به طور کامل پاک کند .

2.وجود توانایی تغییر ماهیت و قابلیت پنهان شدن توسط بدافزار انتخاب شده

3.وجود قابلیت ایستادگی در مقابل شناسایی توسط آنتی ویروس

4.وجود قابلیت بازسازی خود در صورت آسیب فایلها و پروسه های بدافزار

5.میزان شیوع و شهرت قابل قبول

خوب می بینید اگر چه تعداد نمونه ها کم است ولی نمونه ها خوب انتخاب شده اند و اولویت با بدافزارهای پیچیده تر و

گردن کلفت تر بوده است . تعداد آنتی ویروسهای تست شده 15 عدد بوده است که شامل تقریبا تمامی مارکهای

مشهور موجود در بازار بوده است .البته دو نسخه متفاوت از دکتر وب تست شده است : نسخه 4.33 که آخرین نسخه

غیر بتای این آنتی ویروس است و نسخه 4.44 که فعلا در مرحله بتا است ولی به زودی نسخه نهایی آن منتشر

خواهد شد و اما نتایج :

معنی علامت مثبت ( + ) در این جدولها به این معنی است که آنتی ویروس آلودگی فعال مربوط به بدافزار مربوطه را

به طور کامل پاک کرده و پس از پاک کردن آن کار طبیعی سیستم مختل نشده است ولی علامت منفی ( - ) به این

معنی است که آنتی ویروس قادر به پاک کردن آلودگی به طور کامل نبوده است یا سیستم پس از پاک شدن آلودگی

نتوانسته کار طبیعی خود را ادامه دهد و دچار مشکل شده است . جدول کلی نتایج :

همانطور که می بینید نسخه 4.44 آنتی ویروس دکتر وب که هنوز در مرحله بتا است با پاک کردن 14 بدافزار از تعداد

کل 17 بدافزار انتخاب شده بهترین نتیجه را بدست آورده و اول شده است. جالب اینجا است که نسخه فعلی این آنتی ویروس

یعنی نسخه 4.33 یکی از بدترین نتایج را به دست آورده است .بدنبال دکتر وب دو آنتی ویروس مشهور کاسپرسکی و

نورتون به طور مشترک با پاک کردن 12 بدافزار از کل 17 مورد رتبه دوم را به دست اورده اند . Avast و AVG و پاندا

نتایج متوسط و تقریبا قابل قبولی به دست آورده اند .بقیه آنتی ویروسها متاسفانه نتایج حالبی به دست نیاورده اند به ویژه

بیت دفندر نتیجه عجیبی کسب کرده است که توجیه آن کمی مشکل است .

اگر چه تعداد نمونه های به کار رفته در این تست کم است و ممکن است با افزایش تعداد نمونه ها نتایج نیز عوض

شوند ولی همین تعداد محدود که البته به دقت اتخاب شده اند نکات مفیدی را بدست می دهند که به نظر من

مهمترین انها عبارتند از :

1.با توجه به عدم توانایی بسیاری از انتی ویروسهای موجود برای پاک کردن کامل و مناسب ویروسها همچنان بهترین

راه پیشگیری است و این قابل توجه دوستانی است که فکر می کنند انتی ویروس را باید پس از الوده شدن به ویروس

روی سیستم نصب کرد .این تست و تستهای مشابه نشان می دهد که مهمترین وظیفه یک آنتی ویروس جلوگیری و

پیشگیری از آلوده شدن به ویروسها است نه پاک کردن ویروسها چون پس از آلوده شدن به ویروسها و از

دست رفتن اطلاعات و آسیب دیدن سیستم متاسفانه در بسیاری از موارد کاری از دست کسی بر نمی اید.

2.همیشه باید سعی کرد از آخرین نسخه های موجود آنتی ویروسها استفاده کرد چون اگر چه ممکن است از نظر

شناسایی ویروسها نسخه های مختلف با هم تفاوتی نداشته باشند ولی از نظر سایر موارد مثلا همین توانایی پاک

کردن آلودگی همیشه نسخه های جدید نسبت به نسخه های قبل از خود بهتر هستند .

منابع اصلی :

Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 328%26arc%3d0)
Results ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ctive_infection1)
Methodology ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ackers_methodology2)

*Batman*
19-09-2007, 02:20
ممنون .
همه آنتی ویروسها نقاط ضعف و قوتی دارند . به نظر من باید از بین همه تستها میانگین رو در نظر گرفت.

Amir290
21-09-2007, 23:41
با سلام خدمت مدیر محترم این تاپیک
من به امید یافتن نام بهترین آنتی ویروس که هم قوی باشد و هم سرعت را نگیرد وارد این تاپیک شدم که ملاحظه کردم باید 47 صفحه را مطالعه کنم تا به جواب این سوال برسم که واقعا کار سختی است اگر امکان دارد با تجربیات خودتان نام یک آنتی ویروس و فایروال را که قوی باشند ، سرعت را نگیرند ، به راحتی قایل آبدیت باشند و در صورت امکان حجم کمی هم داشته باشند را معرفی کنید . مشخصات سیستم: Cpu=1.7 Ram=256 اگه لینک دانلود نرم افزار وکرکش روهم بزارید خیلی ممنون میشم
با تشکر پیشاپیش

Amir290
24-09-2007, 02:31
خواهشا یکی جواب منو بده

vtn54
24-09-2007, 17:56
خواهشا یکی جواب منو بده

سلام دوست عزیز

توصیه یک آنتی ویروس تنها بر اساس مشخصات سیستم شما امکان پذیر نیست و به مسایل متعدد دیگری مانند نحوه

استفاده شما از اینترنت , میزان مهارت و آگاهی شما از نظر کار با این نرم افزارها و مقابله با تهدیدات امنیتی و ...

بستگی دارد بهترین راه , نصب هر کدام از انتی ویروسهای برتر و امتحان ان روی سیستم خودتان است ولی از روی

مشخصاتت سیستمتان فکر کنم بهترین گزینه برای شما نود32 باشد که البته همراه با ان باید از یک فایروال و آنتی اسپایور

استفاده کنید ولی اگر با آن مشکل داشتید می توانید از AVG Anti-Malware ( که نیازی به آنتی اسپایور همراه

ندارد ) همراه با یک فایروال خوب استفاده کنید ولی اگر طالب سادگی هستید و در ضمن کارهای پر خطر هم نمی کنید

نسخه های رایگان AVG یا Avast همراه با یک آنتی اسپایور و فایروال گزینه های مناسبی برایتان هستند.

Viren
01-10-2007, 18:39
Avira مگه بده؟

چرا اینقدر اومده پایین؟

شما صحیح بئد این تست رو قبول دارید؟

تو این تست که رتبه اول شده

راستی من یک سوال دارم

فایروال Avira بده؟

Nine
08-10-2007, 13:38
Avira مگه بده؟

چرا اینقدر اومده پایین؟

شما صحیح بئد این تست رو قبول دارید؟

تو این تست که رتبه اول شده

راستی من یک سوال دارم

فایروال Avira بده؟

نه آنتی ویروس avira آنتی ویروس خوبی است
اون تست هم در مورد پاک سازی یه سری آلودگی مشخص است و تست های که شما به عنوان نمونه ارائه دادید در مورد شناسایی - تست های معتبر و کاملی است.
در مورد فایروال اویرا بله فایروال بسته امنیتی اویرا اصلا نتایج قابل قبولی نداره

Nine
08-10-2007, 17:17
نتایج تست آخر سایت virus.gr

توضیحات و نتایج کامل

Viren
09-10-2007, 00:59
یعنی آنتی ویروس بسته امنیتی مشکلی که نداره؟

راستی من همیشه گفتم Nod32 ضعیفه

mohamad2998
09-10-2007, 02:27
من فقط nod32 رو قبول دارم. از وقتي كه رو سيستمم نصبش كردم، حتي يه بار هم ويروسي نشده. و مهمتر اين كه سرعت سيستمو پايين نمياره .

SAMSUNG9500
09-10-2007, 13:07
نود خوبه بشرطی که تنظیماتش درست باشه وآپدیت ویک نسخه خوبش رو داشته باشی

Nine
09-10-2007, 22:20
همان طور که میدانید سایت ویروس بولتن که مقر آن در انگلستان است یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین مراکز تست (دیتابیس) آنتی ویروس هاست .
این مرکز آزمون های خود رو هر دوماه یک بار انجام میده. در این تست که بر روی ویروس های in the wild (ویروس های خطرناک) انجام می شهاگر آنتی ویروسی 100 % ویروس های را بگیرد نشان معروف VB100 رو دریافت میکنه
این تست ها نزدیک 9 سال است که انجام میشه و رکورد دار این سایت آنتی ویروس NOD32 است با 45 نشان VB100 واین آنتی ویوس نزدیک 8 سال است که هیچ ویروس خطرناکی (ویروس های که اختلالات نسبتا شدیدی در سیستم ایجاد می کنند - به فایل ها آسیب می رسونند - منابع سیستم رو بلوکه می کنند و...) نبوده که در دام نود32 گرفتار نشده باشه
در تست اکتبر این سایت آنتی ویروس های نود32-کسپر-سیمانتک-مکافی درجه VB100 دریافت کردند
و آنتی ویروس های DRWEB و SOPHOS در این آزمون ناموفق بوده و FAIL کردند.

نتایج کامل را اینجا ببینید

Viren
10-10-2007, 00:21
دوست عزیز فکر کنم یادتون رفت بگید

Norton هم هر 5 درجه رو گرفت

جای تاسف که که DR.Web همه رو Fail کرده

فقط یک سوال

چرا Kaspersky تسی رو در ویندوز ایکس پی Fail شده؟

Nine
10-10-2007, 02:36
دوست عزیز فکر کنم یادتون رفت بگید

Norton هم هر 5 درجه رو گرفت

جای تاسف که که DR.Web همه رو Fail کرده

فقط یک سوال

چرا Kaspersky تسی رو در ویندوز ایکس پی Fail شده؟

گفتم که سیمانتک
اما این فقط تست سال 2007 است و این تست ها الان 9 ساله داره انجام می شه برای اینکه لیست کامل تست ها رو ببینید باید تو سایت ثبت نام کنید
آره همین چند وقت پیش کسپر در یه تست که تو ویندوز اکسپی انجام شد fail شد
توجه دارید که این نتایج 5 تست در عرض 10 ماه است و هربار روی یک سیستم عامل متفاوت

Viren
10-10-2007, 02:47
ببخشید ندیدم!
چرا Fail شد

یعنی رو ایکس پی جواب نمیده؟

Nine
10-10-2007, 06:13
ببخشید ندیدم!
چرا Fail شد

نه اینجوری نیست
این آنتی ویروس روی XP و هم ویستا و هم سایر سیستم عامل های دیگر به خوبی کار می کنه
در اون تست بر حسب اتفاق روی سیستم عامل XP - در اون تاریخ کسپر نتونسته تمام ویروس ها رو تشخیص بده و FAIL کرده
نتایج کامل آنتی ویروسهای برتردر این 9 سال رو براتون می ذارم تا خودتون هم بتونین مقایسه کنید

vtn54
10-10-2007, 13:48
ببخشید ندیدم!
چرا Fail شد

شرکت کاسپرسکی در آن تاریخ فایلهای مربوط به یکی از ویروسها را برای ویرایش از دیتابیس خود خارج کرده بود و چون VB

اجازه آپدیت را به آنتی ویروسها حین انجام تست نمی دهد کاسپرسکی ( و F-Secure که از انجین کاسپرسکی استفاده

می کند ) آن نمونه را شناسایی نکرده اند و عدم شناسایی حتی یک نمونه هم باعث Fail شدن آنتی ویروسها در این

تست می شود.خود VB هم بعدا تایید کرد که کاسپرسکی آپدیت شده قادر به شناسایی ان نمونه هست .

البته در مورد Virus Bultein باید بگویم این تست قبل از آنکه یک تست از نظر قدرت شناسایی آنتی ویروسها باشد یک

تست تبلیغاتی است و چون شهرت زیادی میان کاربران عادی دارد تمامی شرکتهای سازنده آنتی ویروس از آن استقبال

می کنند و از آن برای بازاریابی و تبلیغ محصولات خودشان استفاده می کنند ولی به هیچ عنوان معیاری برای بدی یا

خوبی یک آنتی ویروس نیست و کارشناسان امور امنیتی هیچوقت نتایج آن را جدی نمی گیرند دلایل آن هم متعدد است :

1.تعدا نمونه ها بسیار محدود است و فقط شامل نمونه ایی است که ماهانه در WildList منتشر می شود ( آخرین

لیست فقط شامل 580 نمونه بوده است ( برای دیدن لیست هر ماه می توانید به آدرس WildList ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید )

و حتما می دانید هر چه تعداد نمونه بیشتر باشد نتیجه از لحاظ آماری قابل اطمینان تر است .

2.نمونه های موجود در WildList فقط شامل نمونه هایی است که از نظر کارشناسان آن موسسه انتشار و گستردگی

کافی برای قرار گرفتن در لیست را دارا هستند یعنی ممکن است یک ویروس که فوق العده خطرناک است و در یک

منطقه از جهان نیز بسیار شایع است چون گسترش جهانی ندارد در این لیست قرار نگیرد در حالی که از نظر امنیتی

اهمیت بسیار بالایی دارد .( تعداد موارد موجود در این لیست را با تعداد واقعی نمونه های منتشر شده در هر ماه

مقایسه کنید.)

3. تاریخ انجام این تست از قبل مشخص است و بعضی از شرکتهای سازنده آنتی ویروس قبل از انجام آن

آنتی ویروس خود را اپدیت می کنند و نمونه ای را که از ماهها قبل در اینترنت پخش شده و در WildList وارد شده

است ولی در دیتابیس خود وارد نکرده اند تنها به خاطر موفقیت در این تست وارد دیتابیس خود می کنند یعنی به نظر

می رسد کسب عنوان VB برای آنها اهمیت بیشتری دارد تا امنیت کاربرانشان .در این شرایط دیگر کسب عناوین این

تست معیار مناسبی برای بدی یا خوبی انتی ویروسها نیست . سایت معتبر av-test.org در این رابطه تست بسیار

جالبی انجام داده است که می توانید نتیجه آن را در لینک زیر ببینید :

4.این تست شرایط بسیار سفت و سخت و غیر قابل انعطافی دارد ( که البته چیز بدی نیست ) مثلا همانطور که قبلا

هم گفته شد عدم شناسایی حتی یک نمونه و یا شناسایی اشتباه یک فایل سالم به عنوان ویروس باعث Fail شدن

یک آنتی ویروس می شود و حتی اگر مشکل از طرف خود Virus Bultein باشد نتیجه تغییر داده نمی شود .البته چون

این شرط برای همه یکسان است تا اینجای کار ایرادی ندارد ولی چون نتایج این تست بدون هر گونه توضیح و

تفسیری برای کاربران عادی ارایه می شود می تواند باعث گمراهی انها شود مثلا علت Fail شدن کاسپرسکی را در بالا خدمتتان عرض کردم

ولی چون علت Fail برای همه اعلام نمی شود و فقط نتایج برای افراد عادی نمایش داده می شود کاربر عادی به این نتیجه می رسد که مثلا

CA eTrust ( که یکی از پایینترین میزان شناسایی ویروسها را دارا است ) نسبت به کاسپرسکی یا Dr.Web یا AVG یا F-Secure ( که

همگی در این تست به دلایلی Fail شده اند) برتری دارد .

البته علت عدم اعتقاد کارشناسان به این تست متعدد است و اگر به فورومهای امنیتی مراجعه کنید می توانید بحثهای مربوطه را بهتر دنبال کنید.

MTD_GOLD
11-10-2007, 09:46
نود خوبه بشرطی که تنظیماتش درست باشه وآپدیت ویک نسخه خوبش رو داشته باشی

کدو نسخش خوبه نصب کنم

hamilton
11-10-2007, 11:11
کدو نسخش خوبه نصب کنم

NOD32 نسخه خوب و بد نداره.يك نسخه معمولي داره و يك نسخه Admin.مزيت نسخه ادمين اينه كه شما ميتونيد آپديتها را در مسيري كه در خود آنتي ويروس مشخص ميكنيد ذخيره كنيد تا اگر به هر دليل سيستم شما به شما برخورد يا ويندوز را عوض كرديد بتونيد بدون اينكه از ابتدا آپديت كنيد مجدد آپديتها را كه ذخيره كرديد برگردونيد.

DrXoX
11-10-2007, 17:53
سلام

داشتم تو نت سرچ می کردم یه خبر جالب راجع به مقایسه آنتی ویروس ها پیدا کردم گفتم شاید به درد بخوره!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آمار جالبی از یکی از کاربران اروپای شرقی در ماه مارس امسال ارائه داده بود خوندم

روی یکی از سرورها آرشیو ی از 708 ویروس, تروجان و برنامه های مخرب آپلود شده بود بعد از تست انواع آنتی ویروس ها برای پیدا کردن ویروس نتیجه زیر به دست اومد:

رتبه اول رو Kaspersky داشت 706 ویروس پیدا کرده بود

F-Secure و BitDefender تعداد 702 ویروس

F-port تعداد 702 ویروس

AVP حدود 670 ویروس

بقیه آنتی ویروس ها زیر 650 ویروس پیدا کرده بودن و نکته جالب اینکه

NOD32 تنها 160 ویروس رو پیدا کرده بود

تروجان هایی که Kaspersky روی سیستم من پیدا میکنه NOD32 پیداشون نمیکنه.

پیروز باشید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منبع : cloob.com/club/post/show/clubid/145/topicid/1218357

hamilton
11-10-2007, 18:06
اي كاش مطلب خودتون را در اين تاپيك قرار ميداديد:

و از طرف ديگه نميشه بر اساس نظرات يك فرد اينچنين نظر داد.آيا اين فرد منبع ويروسها را داده؟بايد ديد نمونه ها چي بودند و روي چه نسخه هايي از اين آنتي ويروسها با چه DataBaseي تستها صورت گرفته.من به شخصه حاضرم روي نمونه هايي كه اين فرد قرار داده(اگر قرار داده باشه)با تمام آنتي ويروسهاي بالا تست را انجام بدم.

vtn54
11-10-2007, 23:18
سلام

داشتم تو نت سرچ می کردم یه خبر جالب راجع به مقایسه آنتی ویروس ها پیدا کردم گفتم شاید به درد بخوره!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آمار جالبی از یکی از کاربران اروپای شرقی در ماه مارس امسال ارائه داده بود خوندم

روی یکی از سرورها آرشیو ی از 708 ویروس, تروجان و برنامه های مخرب آپلود شده بود بعد از تست انواع آنتی ویروس ها برای پیدا کردن ویروس نتیجه زیر به دست اومد:

رتبه اول رو Kaspersky داشت 706 ویروس پیدا کرده بود

F-Secure و BitDefender تعداد 702 ویروس

F-port تعداد 702 ویروس

AVP حدود 670 ویروس

بقیه آنتی ویروس ها زیر 650 ویروس پیدا کرده بودن و نکته جالب اینکه

NOD32 تنها 160 ویروس رو پیدا کرده بود

تروجان هایی که Kaspersky روی سیستم من پیدا میکنه NOD32 پیداشون نمیکنه.

پیروز باشید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منبع : cloob.com/club/post/show/clubid/145/topicid/1218357

سلام دوست من

ممنون بابت اطلاعات فوق ولی تستی که گذاشته اید ایرادات فراوانی دارد :

1.مهمتر از همه اینکه مبع مشخصی ندارد شما به جایی لینک داده اید که خودش منبع اصلی نیست و منبع اصلی را

نیز ذکر نکرده است .همانطور که hamilton اشاره کرد نه تاریخ انجام تست مشخص است نه نسخه آنتی ویروس های

تست شده نه متدولوژی تست انجام شده و نه گروه انجام دهنده تست .متاسفانه بدون این داده ها , اطلاعات داده

شده هیچ ارزشی ندارند.ممکن است نمونه های تست شده اشکال داشته باشند ممکن اسن گروه انجام دهنده

تست تخصص لازم یا حتی بی طرفی لازم را نداشته باشند ممکن است تاریخ آپدیت آنتی ویروسها با هم متفاوت

باشد و ...

2. AVP نام دیگر ( حالا دیگر قدیمی ) کاسپرسکی است در حالی که در این تست به عنوان یک محصول مجزا نام برده

شده و بدتر اینه نتیجه کاملا متفاوتی هم با کاسپرسکی دارد ( البته ممکن است اشکال از نقل کننده باشد و این نام

را اشتباهی نوشته است) .

3.تعداد نمونه ها بسیار کم است و این که چون از بین 708 ویروس کاسپرسکی تعدادی بیشتر از بقیه شناسایی

کرده است دلیل بر برتری کاسپرسکی نیست چون ممکن است با افزایش تعداد نمونه ها نتیجه متفاوت باشد.

mohamad2998
15-10-2007, 01:49
من باز هم ميگم كه نه كاري يه آمار دارم و نه تست. اون چيزي رو كه خودم تجربه كردم قبول دارم . يعني رتبه اول فقط ناد32 . كارش عاليه.

parsbin
17-10-2007, 20:32
یک آنتی ویروس میخواستم
که قوی و مناسب باشه حالا سنگین هم بود اشکالی نداره
بعد هم این که جلوش چشم نباشه! از این نود 32 خسته شدم همش جلوم رژه میره! یا میخواد آپدیت شه ازم اجازه میگیره یا چیزای دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی میخوام کار خودش رو بکنه برای چیزای مختلف هم هی آفتابی نشه!
مرسی

Viren
22-10-2007, 00:06
سلام دوست عزیز

اگه اجازه نگیره و خوشد کارها رو انجام بده که بده

ممکنه اطلاعاته ارزشمندی رو پاک کنه

مانند نورتون

Mohsen6558
23-10-2007, 14:19
به مقایسه عالی
BIt اول بعد کاسپر بعد Nod مورد علاقه ی من!!

vtn54
23-10-2007, 16:57
به مقایسه عالی
BIt اول بعد کاسپر بعد Nod مورد علاقه ی من!!

سلام دوست من

قبلا بارها در مورد غیر قابل اعتماد بودن این سایت گفته شده است برای اطلاع بیشتر می توانید به پسستهای 456 و 457

همین تاپیک مراجعه کنید.

Mohsen6558
23-10-2007, 21:48
این سایت که از خودش نگفته یه جدول ارایه داده و توش مقایسه کرده همه چی رو چیزی هایی که کاربر خودش هم می بینه مثل سرعت اسکن یه هارد هشتاد یا قیمیت یا این که مثلا Webmail رو چک می کنه یا نه دیگه خوب چه غیر اعتماد بودی داره؟
همه می دونن که اسکن مکافی خیلی طول می کشه این دیگه واضحه خوب

vtn54
24-10-2007, 05:16
این سایت که از خودش نگفته یه جدول ارایه داده و توش مقایسه کرده همه چی رو چیزی هایی که کاربر خودش هم می بینه مثل سرعت اسکن یه هارد هشتاد یا قیمیت یا این که مثلا Webmail رو چک می کنه یا نه دیگه خوب چه غیر اعتماد بودی داره؟
همه می دونن که اسکن مکافی خیلی طول می کشه این دیگه واضحه خوب

ظاهرا شما دو پستی را که گفتم مطالعه نکرده اید والا چنین نتیجه گیری نمی کردید اطلاعاتی که به قول شما در این

جداول آورده شده است در بسیاری از موارد درست نیست و در ضمن صرف آوردن و ذکر مشخصات مسئله ای نیست (

خیلی از سایتها درست یا غلط چنین کاری می کنند ) مشکل این است که آنتی ویروسها بدون پایه و اساس درست و

حسابی با هم مقایسه شده و رتبه بندی هم شده اند و بسیاری که به این سایت سر می زنند کاری به اطلاعات داده

شده ندارند و فقط نتایج را می بینند.وگرنه متوجه می شوند که مقایسه و رتبه بندی پایه درستی ندارد .

Mohsen6558
24-10-2007, 13:33
من هنوز فکر می کنم که زیاد هم بی راه نمی گه مثلا من از Nod استفاده می کنم WebMail رو چک نمی کنه اینو دیگه همه می دونن یا اینکه اومده قیمت ها رو زده اما در مورد سرعت آره منم یه کم شک کردم اما فکر می کنم اونا مقایسه رو انجام دادن و نتیجه گیری به عهده بیننده هست فکر می کنم به جز یکی دو مورد زیاد هم بیراه نیست مقایسش

Viren
24-10-2007, 14:20
دوست عزیز معلومه که تقلب شده

وقتی Bitdefender که فضای بسیار زیادی از رم رو میگیره اول بشه....
در یک تست صحیح و قانونی باید مقدار درگیرکردن سیستم هم مهم باشه
همچنین سرعت اسکن نود32 که خیلی عجیبه و آپدیت های AVG که روزانه اعلام شده که این طور نیست

Mohsen6558
24-10-2007, 15:07
آقا اصلا به فرض همه اونا غلط
قیمت رو نوشته امکان رو داره یا نه اونا رو نوشته به نظر من این قدرها هم که می گین بد نیست

Viren
25-10-2007, 01:11
من هنوز فکر می کنم که زیاد هم بی راه نمی گه مثلا من از Nod استفاده می کنم WebMail رو چک نمی کنه اینو دیگه همه می دونن

شما گفتید که نود32 سرویس چک کردن Webmail رو نداره و اینو همه میدونند.پس هر کسی میتونه یک سایت بزنه و بر اساس سلیقه و علاقه خودش رتبه های اول تا آخر رو معین کنه.
شما میتونید ختی به تست هایی که درباره Antispyware ها انجام داده نگاه کنید که بسیار عجیب هست.