PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Devil May Cry 4

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

CinemaTik
07-09-2008, 01:32
سلام دوستان :11:

من بالاخره تونستم بازی رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست !! اولش که بازی رو نصب کردم بازی خیلی کند بود ، یعنی منوها هم یه جورایی اسلوموشن بودن و همه چیز کند عمل می کرد حتی وقتی می خواستم بازی رو استارت کنم وقتی که داشت لود میشد سیستم ری‌استارت شد :18: !! بعدش رفتم و با همین وضعیت اسلوموشن :31: Quality رو در حالت Low قرار دادم ، یه کمی بهتر شد ولی بازم همون حالت اسلوموشن رو داشت منتها اینبار خفیف تر :27: !! بازی هم استارت شد ولی خیلی کند بود :41: . . . باید چکار کنم آخه ؟!؟
من Cpu سیستم 3.2 هستش ، رم 1 گیگ و گرافیک 256 . . . به نظرتون مشکل چیه که اینجوری میشه :23:
البته یه پوشه بود توی DVD بازی به اسم Driver Geforce که داخلش یک فایل با این اسم 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql بود !! من نمی دونستم باید با اون چکار کنم . . .
به نظرتون مشکل چیه چکارش کنم که از این حالت در بیاد ، لطفا راهنمایی کنید با همین اسلوموشن که دیدم خیلی حال کردم ، روحم پرید . . . :18::18:

H M R 0 0 7
07-09-2008, 02:13

من بالاخره تونستم بازی رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست !! اولش که بازی رو نصب کردم بازی خیلی کند بود ، یعنی منوها هم یه جورایی اسلوموشن بودن و همه چیز کند عمل می کرد حتی وقتی می خواستم بازی رو استارت کنم وقتی که داشت لود میشد سیستم ری‌استارت شد :18: !! بعدش رفتم و با همین وضعیت اسلوموشن :31: Quality رو در حالت Low قرار دادم ، یه کمی بهتر شد ولی بازم همون حالت اسلوموشن رو داشت منتها اینبار خفیف تر :27: !! بازی هم استارت شد ولی خیلی کند بود :41: . . . باید چکار کنم آخه ؟!؟
من Cpu سیستم 3.2 هستش ، رم 1 گیگ و گرافیک 256 . . . به نظرتون مشکل چیه که اینجوری میشه :23:
البته یه پوشه بود توی DVD بازی به اسم Driver Geforce که داخلش یک فایل با این اسم 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql بود !! من نمی دونستم باید با اون چکار کنم . . .
به نظرتون مشکل چیه چکارش کنم که از این حالت در بیاد ، لطفا راهنمایی کنید با همین اسلوموشن که دیدم خیلی حال کردم ، روحم پرید . . . :18::18:

سیستمت به ظاهر بد نیست.مدل گرافیک چیه؟
شما بگیر همه چی رو Low کن . حتما frame rate هم تغییر بده. ببین خوب میشه یا نه.اون فایله هم درایور هست که زیادتاثیر نداره تو افزایش سرعت.

titanium_zarin
07-09-2008, 09:27
ببخشید دوباره پستم رو تکرار میکنم،اخه واقعا گیر کردم:

من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟

Alireza.M67
07-09-2008, 23:16
ببخشید دوباره پستم رو تکرار میکنم،اخه واقعا گیر کردم:

من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟

اونجا که با لوستر خرابش کردی کنارش 2 تا در داره که میره به حیاط .
تو حیاط یه پل باز شده که میره جنگل .
اون دسته هم اگه چیز جالبی دور و برت باشه بهت خبر میده که دنبالش بگردی .

omidshsh
08-09-2008, 10:16
دانته و نرو برادر هستند؟
مگه توی شماره ی 3 ویرجیل برادر دانته نبود که آخرش از یه جایی افتاد پایین؟

Maggy_P
08-09-2008, 10:29
دانته و نرو برادر هستند؟
مگه توی شماره ی 3 ویرجیل برادر دانته نبود که آخرش از یه جایی افتاد پایین؟
نه دانته و نرو هيچ نسبتي با هم ندارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورجيل فقط برادر دانته بود كه مرد ( البته از كپكام بعيد نيست ... ممكنه دوباره زنده بشه!:31:)

..hamed..
08-09-2008, 11:48

اون دستش موقع نزدیک شدن به ایتم ها روشن میشه و یه راهنماییه برای شما که ایتم های مخفی رو پیدا کنید

sajjadgameactor
08-09-2008, 12:48

مشکل از کارت گرافیک احتمالا 8400gs داری میتونی یکخورده اورکلاکش کنی

CinemaTik
08-09-2008, 16:12
مشکل از کارت گرافیک احتمالا 8400gs داری میتونی یکخورده اورکلاکش کنی

یعنی باید چکارش کنم ؟ چطوری ؟؟ :18:

vitamin2002
08-09-2008, 16:17
نه دانته و نرو هيچ نسبتي با هم ندارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورجيل فقط برادر دانته بود كه مرد ( البته از كپكام بعيد نيست ... ممكنه دوباره زنده بشه!:31:)

نخیر کی میگه مرده ؟ :13:
تا اونجایی که من یادمه از آبشار پایین افتاد
فکر نکنم بمیره حتما روی یکی از سنگها در مسیر پرتگاه آبشار ایستاده و جان سالم بدر برده:31::21::27:

sajjadgameactor
08-09-2008, 18:25
یعنی باید چکارش کنم ؟ چطوری ؟؟ :18:

اگر اهل بازی هستی باید یک کازت گرافیک قوی بخری اگه نه میتونی توی option بازی رزولوشن رو بیاری پایین

Arashmicrob
09-09-2008, 16:00
اقا من یه جاش گیر کردم......
تو جنگلم .......
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../

rezapassword
09-09-2008, 16:13
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی حداقل چنده ؟

n340
09-09-2008, 16:33
سلام دوستان
من تازه بازی رو نصب کردم

تو اون تالار اول بازی که از راهرو ها به یک ابشار خطم میشه گیر کردم
می خوام از ابشار بپرم نمیشه

نشون به اون نشون که داخل تالار یک قبر مانند بزرگی هستش می خوام خرابش کنم
میگه

:شما انرژی لازم برای خراب کردن این ... رو ندارید و.....

لطفا بگید اینجا من چکار کنم

cyrus_ln
09-09-2008, 16:46
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی حداقل چنده ؟

Minimum System Requirements (RUMOR)
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 1 GB (2GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements (RUMOR)
Processor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Memory: 2 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Mist
09-09-2008, 20:25
:شما انرژی لازم برای خراب کردن این ... رو ندارید و.....توبا نرو میری فک کنم منظورت اون مجسمه ها باشه اونا رو با دانته میزنی وقت برگشت

قا من یه جاش گیر کردم......
تو جنگلم .......
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../باید مسیری که با نرو رفتی رو برگردی از پل بپر پایین از دودای بنفش رد شو آخرین مسیرت که باید رد شی همون اولین پلی

هست که وقت اومدن با نرو از روش رد شدی زیر اون پل هست راهش یه قسمت از پل شکسته بود اگه یادت باشه نباشه که هیچی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
10-09-2008, 11:16
چقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....

hamid 3a
10-09-2008, 11:37
سلام بازيه خيلي جالب و علييه. من نسخه 3 اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم. و نسخه 4 بازي دو بازي ميكنم. كه اونم يك ماهي هست كه تموم شده ولي اخر اخرش گير كردم نميدونم بايد چي كار كنم. اخر اخرش اونجا كه نرو خواهرش رو نجات ميده و اون پير مردرو از بين ميبره. با خواهرش از بدن اون مرد گنده هه ميان بيرون بعد با دانته صحبت ميكنن بعد نرو ميره اون مرد گنده هر رو از بين ببره. وقتي مشت ميزنه جا خالي ميدم بعد با مشتم ميزنم به زير مشتش. مشتش بلند ميشه دو باره با اون يكي دستش مياد از بقل بزنه بازم جا خالي ميدم دوباره ميره عقب مياد جولو داد ميزنه و هي همين تكرار ميشه. بايد چي كار كنم بميره؟

morix_001
10-09-2008, 11:49
ببین وقتی که 2 بار مشت می زنه وقتی که دستش رو می بره عقب و می خواد بزنه تو باید بپری و مشت رو بزنی !

Mist
10-09-2008, 12:01
نرو خواهرش رو نجات ميده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....

با دسته خیلی حال میده چرا با کیبورد بازی میکنی این جور بازی ها باید با دسته باشه والله یک سوم کیفشم نصیبت نمیشه

ali_ranger22
10-09-2008, 12:18
با دسته خیلی حال میده چرا با کیبورد بازی میکنی این جور بازی ها باید با دسته باشه والله یک سوم کیفشم نصیبت نمیشه

دستم کجا بود.?؟
ولش کن همینطوری سر میکنیم!

Arashmicrob
10-09-2008, 12:58
توبا نرو میری فک کنم منظورت اون مجسمه ها باشه اونا رو با دانته میزنی وقت برگشت

باید مسیری که با نرو رفتی رو برگردی از پل بپر پایین از دودای بنفش رد شو آخرین مسیرت که باید رد شی همون اولین پلی

هست که وقت اومدن با نرو از روش رد شدی زیر اون پل هست راهش یه قسمت از پل شکسته بود اگه یادت باشه نباشه که هیچی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اون دود بنفشارو رد کردم.........
میرسم اونجایی که نیرو روی یه سکوهایی وای میسته بعد با دستش یه چیزایی رو میگیره......
مشکل اینجاس که دانته قدرت نیرو رو نداره......./

*IN*
10-09-2008, 13:27
این سری ادامه داره ؟
یعنی پنجش میاد؟

sajjadgameactor
10-09-2008, 15:46
میرسم اونجایی که نیرو روی یه سکوهایی وای میسته بعد با دستش یه چیزایی رو میگیره......

راه رو اشتباه رفتی چون دانته هیچوقت به این کار نیاز پیدا نمیکنه

*Necromancer
10-09-2008, 16:13
«دستم کجا بود.?؟
ولش کن همینطوری سر میکنیم!»

با کیبورد عادت کنی ساده تر از دسته هم می شه کنترلش کرد
«این سری ادامه داره ؟

یعنی پنجش میاد؟»

پنج و شیششم میاد!

n340
10-09-2008, 17:40
دوستان کمک
سلام دوستان

من تازه بازی رو نصب کردم

تو اون تالار اول بازی که از راهرو ها به یک ابشار خطم میشه گیر کردم
می خوام از ابشار بپرم نمیشه

نشون به اون نشون که داخل تالار یک قبر مانند بزرگی هستش می خوام خرابش کنم
میگه

:شما انرژی لازم برای خراب کردن این ... رو ندارید و.....

لطفا بگید اینجا من چکار کنم

*Necromancer
10-09-2008, 19:49
اگه اون فانوسه رو نگرفتی برو بگیرش
از آبشار نمی شه رد شی
برگرد عقب از اون یله کان رو به روییه برو بالا

Mist
10-09-2008, 21:19

ببین کل مطلب اینه که هر راهی که بنرو اومدی با دانته بر میگردی

تو اون مرحه اصلا اونجا نباید بری از صخره ها با نرو اومدی پایین یادته با دانته برو بالا و ادامه بده

با کیبورد عادت کنی ساده تر از دسته هم می شه کنترلش کرد

این باز گفت کیبورد راحت تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنج و شیششم میاد!

جدی خبری داری میاد یا نه موثق باشه ها منم حدس میزنم ادامه داره ولی جایی نخوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
10-09-2008, 21:24
این باز گفت کیبورد راحت تره
هان چیه؟ کیبورد ولف کینگ ندیدی:31:

جدی خبری داری میاد یا نه موثق باشه ها منم حدس میزنم ادامه داره ولی جایی نخوندم
مگه قراره جایی خونده باشی؟
کپکام اینو داره و رزیدنت و استریت فایترز
بازم داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid 3a
10-09-2008, 22:44
باشه يه تست ميكنم ببينم چي ميشه...

Mist
10-09-2008, 23:09
هان چیه؟ کیبورد ولف کینگ ندیدی

نه جان تو چی هست حالا

مگه قراره جایی خونده باشی؟
کپکام اینو داره و رزیدنت و استریت فایترز

گفتم شاید جایی خوندی چیزی در موردش همین

*Necromancer
11-09-2008, 00:08
تو یه فروم خارجی مخصوص سری دویل می کرای مردم می اومدن در مورد قسمت بعدی نظر ول می دادن! ادرسشم ندارم داشتم سرچ می کردم گذرم به اونجا افتاد
اینم کیبورد ولفکینگ:
مخصوص گیم

B3HZ@D
11-09-2008, 00:51
این بازی کنترلش خیلی سخته
تا میام چند ضرب بزنم قاط میزنم نمیفهمم چی کار کردم
ما که با کیبورد اصلا نتونستیم عین ادم بازی کنیم
کسی یه تنظیم درست حسابی برای کیبورد میتونه بگه

Mist
11-09-2008, 01:25
اینم کیبورد ولفکینگ:

عالیه Wow

این بازی کنترلش خیلی سخته
تا میام چند ضرب بزنم قاط میزنم نمیفهمم چی کار کردم
ما که با کیبورد اصلا نتونستیم عین ادم بازی کنیم
کسی یه تنظیم درست حسابی برای کیبورد میتونه بگه

تو هم از اینا بگیر یا با دسته بازی کن خوب هر جور دوست داری تنظیم کن امکانش که هست

pejmangame
11-09-2008, 01:57
براي اينكه بازي رو در حالت high ( گرافيك خفن ) بازي كنيم چه سيستمي مورد نيازه؟

vitamin2002
11-09-2008, 09:11

لطفا در اینجا بپرسین البته تازه این تاپیک ایجاد شده :10:
سیستم مورد نیاز بازی ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

morix_001
11-09-2008, 12:58
گرافیک : 8600
سی پی یو : 3.2
رم : 1 گیگ

من با اینا در حالت high و وضوح 1152 × 864 بدون تیک بازی کردم ...

n340
11-09-2008, 14:18
بازی بسیار عالی هستش فقط نبود چک پوینت و save سریع یکم مشکل سازه
مثلا اگه تا اخر مرحله نری ،از بازی بیای بیرون دوباره از اول مرحله باید بازی کنی

در ضمن بازی فقط برای دسته ساخته شده چون نسخه های pc همون تبدیل شده های xbox و ps 3 هستش

با کیبورد اصلا حال نمی ده
این بازی مثل ارگون فقط با دسته 90 درصد کیف بازی رو می بری

*Necromancer
11-09-2008, 18:45
صحبت از کمبود شد
من یه سوال دارم
یکی اینکه چطور می شه هدف رو عوض کرد؟ من هر چی O می زنم هدف عوض نمی شه شاید باگی چیزیه
من می خوام تو هوا چیز... کنم نه کار بد نه می خوام بکنم :31: تو هوا به سمت جلو جهش کنم ضربه بزنم

منمی پرم
اسپیس رو می زنم
سمت عقبو می گیرم
ضربه می زنم
اما کمبو اجرا نمی شه
تو لیست ایمن کمبو هست حالت اتوماتیک هم اینو داره اما من نمی تونم اجراش کنم
کمبوی خیلی مهمیه برای کشتن اون پیرمرده سانکنتوس بود؟ نیازش دارم

شما دسته ایا چطور حرکت میکنین؟ من تنظیمات دسته رو دیدم اما معلوم نیست با کدوم راه میره یا زاویه دوربینو عوض می کنه

شد سه سوال!!!!

n340
11-09-2008, 22:17
اگه اون فانوسه رو نگرفتی برو بگیرش
از آبشار نمی شه رد شی
برگرد عقب از اون یله کان رو به روییه برو بالا

متشکر از جواب
ولی دوتا پله کان هستش از هرکدوم برم بالا به یه را هرو دور فضای قلعه می خورم
اون فانوسه کجاست
درضمن تو قصر تو اتاق نهار از اتاق یک را ه به یک سالن هستش که از عقب یک شعله بزرگ اتش میاد
اون چیه

((((((((((توی mission 3 ))))))))))))))))))

Behsood
11-09-2008, 23:12
متشکر از جواب
اون فانوسه کجاست
درضمن تو قصر تو اتاق نهار از اتاق یک را ه به یک سالن هستش که از عقب یک شعله بزرگ اتش میاد
اون چیه

سلام
اون مرحله رو باید با دست نرو یه ضربه به اون شیئ چراغ مانند بزنی تا روی هوا معلق بشه بعد اون رو به طرف مبدا اتش بفرست و خودت هم پشت سرش حرکت کن تا به در برسی!:40:

mohammad_twe
12-09-2008, 14:01
اقا من مرحله 10 گیر کردم ای خدا اونجا که با دنته میجنگه چه قدر سخته من چیکارش کنم اینو ؟؟؟

Arashmicrob
12-09-2008, 15:31
ببین کل مطلب اینه که هر راهی که بنرو اومدی با دانته بر میگردی

تو اون مرحه اصلا اونجا نباید بری از صخره ها با نرو اومدی پایین یادته با دانته برو بالا و ادامه بده

اگه میتونی یه عکس از اخرین جایی که از این جنگل لعنتی بیرون میاد رو برام بزار......./

*Necromancer
12-09-2008, 17:05
متشکر از جواب
اون فانوسه کجاست
اون چیه

شما فقط از راه پله سمت چپ برو و ادامه بده به فانوس می رسی

اقا من مرحله 10 گیر کردم ای خدا اونجا که با دنته میجنگه چه قدر سخته من چیکارش کنم اینو ؟؟؟
تمرین!
با تیر سلیک کردن بهش نزدیک شو بعد با شمشیر برو تو شکمش!
و قتی جا خالی می ده بلافاصله بهت حمله می کنه پس بعد از هر جاخالی دادن دانته یه دور بپر!

Mist
12-09-2008, 22:20
اگه میتونی یه عکس از اخرین جایی که از این جنگل لعنتی بیرون میاد رو برام بزار......./

متاسفانه بازی رو برداشتم از رو هارد امکانش نیست میتونم راهنماییت کنم ولی خیلی ساده گفتم

یادته با نرو یه پل رو راه انداختی آبشار قطع شد بعد از روش رد شدی رفتی تو جنگل؟

با دانته بر میکگردی همونجا دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری برات بکنم بازم اگر فرصت شد برات نصب میکنم عکس میذارم اگر کس دیگهای نذاشت

موفق باشی

Arashmicrob
13-09-2008, 17:56
متاسفانه بازی رو برداشتم از رو هارد امکانش نیست میتونم راهنماییت کنم ولی خیلی ساده گفتم

یادته با نرو یه پل رو راه انداختی آبشار قطع شد بعد از روش رد شدی رفتی تو جنگل؟

با دانته بر میکگردی همونجا دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری برات بکنم بازم اگر فرصت شد برات نصب میکنم عکس میذارم اگر کس دیگهای نذاشت

موفق باشی
دستت درد نکنه بازی تموم شد............
میدونستم باید برم از اون پله بگذرم ولی نمیدونستم چجوری.....
آخرش شانسی اون صخره هارو پیدا کردم......../:10:

Mist
15-09-2008, 08:50
دستت درد نکنه بازی تموم شد............

خواهش میشه خدا رو شکر راهشو یاد میگرفتی دفه بعد گیر نکنی لا اقل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما رییس آخر بازی رو ببینی چی میگی تند تند بزنش دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arashmicrob
15-09-2008, 11:38
خواهش میشه خدا رو شکر راهشو یاد میگرفتی دفه بعد گیر نکنی لا اقل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهو که یاد گرفتم........
ولی قبول دارم که رییس اخرش از همه سخت تره......
اون تنها جایی بود که من از Gold orb استفاده کردم......./

alibarca6
15-09-2008, 13:38
سلام.ببخشید مرحله 20 که nero با این مجسمه گنده هه میجنگه؟ چه جوری باید بجنگیم ؟

Rude Boy
15-09-2008, 16:27
سلام.ببخشید مرحله 20 که nero با این مجسمه گنده هه میجنگه؟ چه جوری باید بجنگیم ؟
وقتی دستشا می زنه زمین جاخالی بده و بعد با مشت بزن به دستش . حالا اون دستشو میاره جلو و باید بازم با مشت بزنی به دستش (یکبار کافیه)

goldenmasoud
15-09-2008, 23:37
من تو جنگل گیر کردم.همون جایی که دود بنفش است.اگه میشه از رو نقشه راهنمایی کنید.

yamato
16-09-2008, 00:19
يه قسمتي هست كه يه پل داره تو جنگل.برو زير پل داخل اون بنفشه بشو.يه در هست.برو توش.بعد ميرسي به يه جايي كه قبلا با نرو رفتيش.برو تويه اون 4 راهه.تويه 4 راه:
اول مستقيم برو-بعد برگرد عقب-.و بعد 2 بار به راست برو بعدش بايد بري با ماره بجنگي.اگه بازم جايي گير كردي بهم بگو.تشكر يادت نره!

Arashmicrob
20-09-2008, 22:53
من تو جنگل گیر کردم.همون جایی که دود بنفش است.اگه میشه از رو نقشه راهنمایی کنید.
یه کاره راحت تر ....
توی هر منطقه ای از هر دودی که بیرون اومدی برو تو اون یکی دود یا در..../

T O O M A J
21-09-2008, 10:19
یه کاره راحت تر ....
توی هر منطقه ای از هر دودی که بیرون اومدی برو تو اون یکی دود یا در..../
چه ربطی داره؟؟!!مناطقی هست که توش بیشتر از یک دود بنفش یا در هست.:13:
اقا اگه اطلاع ندارین لطفا جواب ندین.:41:
دوستمون yamato هم درست راهنمایی کرده بودند.:20:

n340
22-09-2008, 13:28
يه قسمتي هست كه يه پل داره تو جنگل.برو زير پل داخل اون بنفشه بشو.يه در هست.برو توش.بعد ميرسي به يه جايي كه قبلا با نرو رفتيش.برو تويه اون 4 راهه.تويه 4 راه:
اول مستقيم برو-بعد برگرد عقب-.و بعد 2 بار به راست برو بعدش بايد بري با ماره بجنگي.اگه بازم جايي گير كردي بهم بگو.تشكر يادت نره!

خوب ماررو که کشتی چکار کنییم هنوز تو همون جنگل هستیم

Maggy_P
22-09-2008, 15:27
خوب ماررو که کشتی چکار کنییم هنوز تو همون جنگل هستیم
توي اون قسمتي كه يك پل هست و پايينش يك جويباره ... زير پل يك دود بنفش هست
بريد اونجا وارد حياط يك ساختمون ميشيد... بعدش وارد ساختمون بشيد و بريد به سمت دري كه زير پله قرار داره

وارد اون 4 راهه ميشيد كه راه حلش هم اينه كه : خلاف جهت سايه ي اون سكو بريد

بعدش اون شما رو ميبره به به يك منطقه كه همون اول با دانته اومدين ... شما بايد از صخره برين بالا و از جنگل خارج بشيد

موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Turok-71
22-09-2008, 15:35
من Dmc4 رو مرداد ماه تموم کردم . بازی بسیار زیبایی بود مخصوصا وقتی که نرو تو چنگ مجسمه
گیر میفته وباید با دانته ادامه بدی . وقتی بازی رو تموم کردم دیگه بازیه خوب تو بازار نبود که بخرم مجبور
شدم Dmc3 رو بخرم که مثلا مثل Dmc4 هست اما تا الان هم پشیمونم. اینو بدونید که Dmc3 قابل
قیاس با Dmc4 نیست از همه لحاظ . ( یک نظر شخصی)

pejmangame
23-09-2008, 04:58
من Dmc4 رو مرداد ماه تموم کردم . بازی بسیار زیبایی بود مخصوصا وقتی که نرو تو چنگ مجسمه
گیر میفته وباید با دانته ادامه بدی . وقتی بازی رو تموم کردم دیگه بازیه خوب تو بازار نبود که بخرم مجبور
شدم Dmc3 رو بخرم که مثلا مثل Dmc4 هست اما تا الان هم پشیمونم. اینو بدونید که Dmc3 قابل
قیاس با Dmc4 نیست از همه لحاظ . ( یک نظر شخصی)

بله موافقم الان كه 4 رو بازي كردم ديگه گيم پلي 3 ادم رو جذب نمي كنه! به نظرم يكي از بهترين امتيازات بازي Shadow ها هست.

دموهايه بازي با چه سيستمي ساخته شده كه بستگي به كارت گرافيك داره؟ چون تو سيستم رفيقم اجراش كردم دموها گير داشت و روان اجرا نميشد.

يكي هم شعر بازي رو ترجمه كنه به ما بگه ?? :d

starn
23-09-2008, 07:51
یک سوال من بازی رو نگرفتم یعنی وقت نشده بازی روی گرافیک Geforce XFX 8600 GT خوب اجرا می شه ؟؟؟
راستی این دی وی دی ها که تو بازار هستن مشکل خاصی ندارن که؟ (منظورم ناقص بودن نسخه ی بازی هست)

Behsood
23-09-2008, 08:25
یک سوال من بازی رو نگرفتم یعنی وقت نشده بازی روی گرافیک Geforce XFX 8600 GT خوب اجرا می شه ؟؟؟
راستی این دی وی دی ها که تو بازار هستن مشکل خاصی ندارن که؟ (منظورم ناقص بودن نسخه ی بازی هست)
سلام
من رو نزدیک به آنبورد هم تست کردم مدیوم میشه بازی کرد!
از شرکت معتبر بخر که مشکل داشت جواب گو باشند!

T O O M A J
23-09-2008, 13:47
دموهايه بازي با چه سيستمي ساخته شده كه بستگي به كارت گرافيك داره؟ چون تو سيستم رفيقم اجراش كردم دموها گير داشت و روان اجرا نميشد.

يكي هم شعر بازي رو ترجمه كنه به ما بگه ?? :d
دموهای بازی از خود موتور بازی ساخته شده اند و به صورت Realtime در بازی رندر می شند.به همین دلیل به کارت گرافیک بستگی داره.

Turok-71
23-09-2008, 14:26
من با کارت گرافیک Gt 8500 با رم گرافیک 512 و رم 1gb بازی کردم عالی بود .

n340
26-09-2008, 01:01
اخ ای سرم داره از درد داره می ترکه، همین الان یعنی 4.6.87 تمومش کردم اخ این مرحله 19 چقدر سخت بود
تازه این جوری که تموم شد 5 نداره،فیلم هندی شد،ولی دانته اخراش نیرو های جالبی داشت دیگه با نرو حال نمی کردم

Behsood
26-09-2008, 01:40
من با کارت گرافیک Gt 8500 با رم گرافیک 512 و رم 1gb بازی کردم عالی بود .
سلام
دوست من فقط به جزئیات بستگی داره من با سیستم پایین تر از این هم بازی کردم بدون مشکل.

pejmangame
26-09-2008, 02:00
سلام
دوست من فقط به جزئیات بستگی داره من با سیستم پایین تر از این هم بازی کردم بدون مشکل.

موافقم قبلا با گرافيك 6500 عالي بازي ميكردم

البته همه چيز Low level!

حدود 50 فريم مي گرفتم و بازي خيلي روان اجرا مي شد

Turok-71
26-09-2008, 15:14
جزئیات یعنی چی ؟

Turok-71
26-09-2008, 15:19
اخ ای سرم داره از درد داره می ترکه، همین الان یعنی 4.6.87 تمومش کردم اخ این مرحله 19 چقدر سخت بود
تازه این جوری که تموم شد 5 نداره،فیلم هندی شد،ولی دانته اخراش نیرو های جالبی داشت دیگه با نرو حال نمی کردم
حق با شماست وقتی که دانته به قدرتای جدید میرسه غیر قابل مهاره.
نرو خیلی ضایع شد چون اخرش که گیر افتاد(توی مجسمه) ودانته بقیه
غول اخر ها رو کامل از بین برد. بجز پیرمرده و مجسمه.

vitamin2002
26-09-2008, 15:31
من که از نرو حال کردم با اینکه طرف دار این بازی هستم و از اول دانته خوشم اومده ولی دست نرو خیلی به من حال داد
ای کاش در قسمت 5 دانته هم این جور دستی داشته باشه :21:
نرو باید دستش را به دانته بدهد:31:

T O O M A J
26-09-2008, 17:39
من که از نرو حال کردم با اینکه طرف دار این بازی هستم و از اول دانته خوشم اومده ولی دست نرو خیلی به من حال داد
ای کاش در قسمت 5 دانته هم این جور دستی داشته باشه :21:
نرو باید دستش را به دانته بدهد:31:
به نظر من که یه کاراکتری مثل دانته نباید محبوبیتش رو به خاطر یک دست از دست بده.البته همش سیاستهای کپکام برای جلب طرفداران جدید هست.همونطور که می بینید بازی کردن با دست نرو خیلی راحت تر از دانته است و همین عامل از محبوبیت دانته کاسته.برای من که اول و آخرش دانته هست.:8:

n340
27-09-2008, 01:39
خوب یه چیز دیگه دانته تا اخر بازی 4 تا خاصیت جدید می گیره .یکی همون چمدونه هستش
اگه اونو بده به نرو خیلی جالب میشه و البته برد موشکاش هم باید زیاد بشه

راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود

soliman
27-09-2008, 01:59
راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود

با موتور گرافيكي MT Framework ساخته شده.

Behsood
27-09-2008, 02:44
جزئیات یعنی چی ؟
سلام
دوست من جزئیات مثل کیفیت سایه ها که تنظیم میشه روی سه حالت یا چهار تا که هر چی کمتر باشه پردازش روون تر انجام میشه شما بازی رو بهتر انجام میدی.

به نظر من که یه کاراکتری مثل دانته نباید محبوبیتش رو به خاطر یک دست از دست بده.البته همش سیاستهای کپکام برای جلب طرفداران جدید هست.همونطور که می بینید بازی کردن با دست نرو خیلی راحت تر از دانته است و همین عامل از محبوبیت دانته کاسته.برای من که اول و آخرش دانته هست.:8:
سلام
کپکام اومده یه جذابیتی در مقابل دانته به بازیکن ها بده از اون ور بام افتاده :31:

اما اون سلاح چمدونی یه چیز دیگه است! :27:

shahriar_669
27-09-2008, 16:46
سلام
من تازه این بازی رو شروع کردم و باید بگم یکی از بهترین بازی هاست به هر حال من تو مرحله 12 یا 13 هستم که دانته بازی میکنه و توی جنگل که راهاش بسته شده با قدرت ارباب جنگل حالا نمیدونم باید چکار کنم هر طرف میرم یا بستس یا برمیگردی سر جای قبلیش هر کدم از دوستان که رد کردن کمک کنن :11:
ممنون :10:

Turok-71
27-09-2008, 17:26
فک کنم اینجوری باشه.
اول یکی برو جلو که می ری پیش یه مجسمس.
دوم یکی برو به عقب.
سوم یکی برو به سمت راست.
چهارم دوباره یکی به سمت راست برو.

mostafa 1362 4 5
27-09-2008, 19:25
اول جلو
دوم عقب
سوم راست
4 راست

n340
27-09-2008, 21:06
برو به عکس جهت سایه اون ستون وست میدون

shahriar_669
30-09-2008, 00:23
سلام
مرسی از کمکتون بازی رو تموم کردم:11: ولی حالم گرفته شد که بازی تموم شد:41::45::37:

SAEED_BARCELONA
30-09-2008, 01:02
بالاخره هر شروعی پایانی داره. خوب دوباره رو لول سخت تر بازی کن. مطمئناً بعد از تمام شدنش حالت گرفته نمیشه که تمام شده:دی

afshinaghasi
11-10-2008, 11:22
سلام تو مرحله اي كه با پيرمرده مبارزه ميكنه گير كردم يعني بعد از اينكه خونش كم ميشه ميرسه به 2خط ديگه نميتونم بگيرمشو بزنمش همونجايي كه پيرمرده ميره با مجسمه بزرگ سربازه مشت ميزنه هيچ itemi هم ندارم كه ازش استفاده كنم راستي شما چه جوري از شخصيت دانته استفاده كردين ماله من فقط نروش بازه

Maggy_P
11-10-2008, 11:30
سلام تو مرحله اي كه با پيرمرده مبارزه ميكنه گير كردم يعني بعد از اينكه خونش كم ميشه ميرسه به 2خط ديگه نميتونم بگيرمشو بزنمش همونجايي كه پيرمرده ميره با مجسمه بزرگ سربازه مشت ميزنه هيچ itemi هم ندارم كه ازش استفاده كنم راستي شما چه جوري از شخصيت دانته استفاده كردين ماله من فقط نروش بازه
اونجا شما بايد مشتشو با دست نرو بگيريد 2 بار اين كارو انجام بدين ميميره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصيت دانته به خودي خود از مرحله ي 13 تا مرحله ي 17 يا 18 باهاش ميريد ، در كل توي اين نسخه اكثر داستان بازي مربوط به نرو هست نه دانته

hesam_g59
14-10-2008, 13:55
سلام
من تو قصر گير كردم....جايي كه 4 تا دستگاه رو بايد برسونيم تا در باز بشه....3 تاشو تونستم گير بيارم...اما 4 مي پشت اون دري كه نور آبي دارست...هر كار ميكنم هم باز نميشه
چي كار كنم؟

king-hitler
14-10-2008, 14:06
سلام
من تو قصر گير كردم....جايي كه 4 تا دستگاه رو بايد برسونيم تا در باز بشه....3 تاشو تونستم گير بيارم...اما 4 مي پشت اون دري كه نور آبي دارست...هر كار ميكنم هم باز نميشه
چي كار كنم؟

فکر کنم یه راه از پشت داره

soliman
14-10-2008, 22:45
خوب دوست عزيز شما بايد اون در ابي رنگ رو با يكي از اون دستگاها بشكونيد تا بتونيد اون يكي رو هم از جاش حركت دهيد

am_merman01
19-10-2008, 00:48
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من یه 3 یا 4 ماهی بود که تهران نبودم:19: و به اینترنت دسترسی نداشتم:13::41: و تازه بعد از مدت ها اومدم و توی خیلی از تالارها تغییرات زیادی رخ داده :18:که اینجا هم از این تغییرات بی نصیب نبوده.
این نظرسنجی که راه انداختین کار خیلی جالبیه ولی به نظر من سوال اون چندان اصولی نیست ....:13:
خب هر کدوم از شخصیت ها ویژگی هایی دارند که باعث جذابیت اونها میشه و جواب دادن به این سوال کار ساده ای نیست .
من توی آخرین پستی که توی این تاپیک دادم مربوط به اون موقعی بود که تازه این بازی رو گرفته بودم و مربوط به وقتی بود که شخصیت بازی از نیرو به دانته تغییر پیدا کرده بود و واسه همین نوشتم که از دانته خوشم نمیاد ولی بعد از مدتی نظرم به کلی تغییر کرد و دیدم که دانته دارای سرعت زیادی هستش در حالی که نیرو دارای قدرت بیشتریه و در کل دانته یه مقدار شوخ طبع تره.
به هر حال از نظر سنجی خیلی خوشم اومد و کار جالبیه.
.
.
.
.
در ضمن یه موضوع دیگه من اولین بار بود که این بازی رو انجام دادم و نسخه های قبلی رو بازی نکردم . این نسخه داستان خیلی جالبی داشت . بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟ ممکنه اصلا یکی لطف کنه و داستان رو توی نسخه های قبلی برای من تعریف کنه ؟
در ضمن یه موضوع دیگه این داستانی رو که به صورت مصور توی قسمت DCM History نوشته شده خیلی جالبه ولی نمیشه کاری کرد که اون رو از هر جاش که دوست داریم ببینیم؟ چون بعضی صفحه ها رو خیلی زود میبره و کلا داستان هم اونقدر طولانیه که نمیشه اونو یه دفعه خوند.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:

H M R 0 0 7
19-10-2008, 09:06
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من یه 3 یا 4 ماهی بود که تهران نبودم:19: و به اینترنت دسترسی نداشتم:13::41: و تازه بعد از مدت ها اومدم و توی خیلی از تالارها تغییرات زیادی رخ داده :18:که اینجا هم از این تغییرات بی نصیب نبوده.
این نظرسنجی که راه انداختین کار خیلی جالبیه ولی به نظر من سوال اون چندان اصولی نیست ....:13:
خب هر کدوم از شخصیت ها ویژگی هایی دارند که باعث جذابیت اونها میشه و جواب دادن به این سوال کار ساده ای نیست .
من توی آخرین پستی که توی این تاپیک دادم مربوط به اون موقعی بود که تازه این بازی رو گرفته بودم و مربوط به وقتی بود که شخصیت بازی از نیرو به دانته تغییر پیدا کرده بود و واسه همین نوشتم که از دانته خوشم نمیاد ولی بعد از مدتی نظرم به کلی تغییر کرد و دیدم که دانته دارای سرعت زیادی هستش در حالی که نیرو دارای قدرت بیشتریه و در کل دانته یه مقدار شوخ طبع تره.
به هر حال از نظر سنجی خیلی خوشم اومد و کار جالبیه.
.
.
.
.
در ضمن یه موضوع دیگه من اولین بار بود که این بازی رو انجام دادم و نسخه های قبلی رو بازی نکردم . این نسخه داستان خیلی جالبی داشت . بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟ ممکنه اصلا یکی لطف کنه و داستان رو توی نسخه های قبلی برای من تعریف کنه ؟
در ضمن یه موضوع دیگه این داستانی رو که به صورت مصور توی قسمت DCM History نوشته شده خیلی جالبه ولی نمیشه کاری کرد که اون رو از هر جاش که دوست داریم ببینیم؟ چون بعضی صفحه ها رو خیلی زود میبره و کلا داستان هم اونقدر طولانیه که نمیشه اونو یه دفعه خوند.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:

پست اول همین تاپیک:
داستان کلیه نسخه ها و تاریخچه ی بازی Devil May Cry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تجربه نشون داده کسانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن 99% دانته رو انتخاب میکنن.

soliman
19-10-2008, 14:24
بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟
بهت پيشنهاد ميكنم كه نسخه هاي قبلي رو هم بازي كني. خصوصا نسخه شماره 3 كه براي پي سي هم منتشر شده.

*IN*
19-10-2008, 16:17
نسخه بعدی کی میاد؟
چه بازی هی دیگه ایی تو این سبک برای pc هست؟

Maggy_P
19-10-2008, 17:29
نسخه بعدی کی میاد؟
چه بازی هی دیگه ایی تو این سبک برای pc هست؟
جواب سوال اول : معلوم نيست هنوز! يعني هيچ خبري منتشر نشده

سوال دوم رو توي اين تاپيك مطرح كنيد :

>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

Ali Pacino
20-10-2008, 23:44
پست اول همین تاپیک:
داستان کلیه نسخه ها و تاریخچه ی بازی Devil May Cry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تجربه نشون داده کسانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن 99% دانته رو انتخاب میکنن.
تجربه رو کاری ندارم ولی خداییش دانته یه چیز دیگست:40::46:

*IN*
21-10-2008, 14:59
تجربه رو کاری ندارم ولی خداییش دانته یه چیز دیگست:40::46:
ولی نرو یکم قوی تر از دانتس

Turok-71
21-10-2008, 18:18
دانته از نرو یه سر و گردن بالاتره مخصوصا سلاحش پاندورا که خیلی فاز می ده.
نرو فقط دست شیطانی وکمبو هارو داره که بعد از مدتی تکراری می شن.

Turok-71
22-10-2008, 00:15
درباره دوستانی که میگن دانته مثل شماره های قبلی بوده کاملا در اشتباهن چون هم از نظر قیافه تغیر کرده هم حرکات وقابلیتها.

soliman
22-10-2008, 09:01
درباره دوستانی که میگن دانته مثل شماره های قبلی بوده کاملا در اشتباهن چون هم از نظر قیافه تغیر کرده هم حرکات وقابلیتها.
درسته از نظر قيافه تغيير كرده ولي اكثر حركتهاي سري قبل رو انجام ميده .

hesam_g59
22-10-2008, 16:11
اين غول آخري رو بايد چي كارش كنم؟ دستشو كه نميگيره؟ هر كار ميكنم...يه مشت ميزنه و ...
چهطوري دستشو بگيرم؟

king-hitler2
22-10-2008, 17:18
اين غول آخري رو بايد چي كارش كنم؟ دستشو كه نميگيره؟ هر كار ميكنم...يه مشت ميزنه و ...
چهطوري دستشو بگيرم؟

نیازی به گرفتن دست نیست هر بار که دستشو اورد پایین طرف تو با قدرت دست جادویی بزن به دستش

soliman
22-10-2008, 19:05
چهطوري دستشو بگيرم؟

وقتي كه دست راستشو بلند كرد بايد به وسيله دست نرو اون رو بگيري و نزاري با مشت بهت ضربه بزنه و بعد دست چپش رو بگير. اگه بازي رو روي human گذاشته باشي يه بار دست راست و يه بار هم دست چپش رو بگيري كافيه و اگر هم روي devil hunter بازي ميكني بايد چند بار بدون اينكه ضربه بخوري دستاشو بگيري.

pejmangame
23-10-2008, 01:08
سلام

كسي بازي رو رو در حالت خفن اسمش يادم نيست D: اخرين حالت بازي

تموم كرده؟
همون اول بازي از دانته نتونستم بگذرم!

mojtaba007
23-10-2008, 10:25
دوستان من تو مرحله 13 گیر کردم
همون جاهایی که سایه وجود داره
و با رفتن تو سایه ها دوباره بر میگرده به اول

king-hitler2
23-10-2008, 10:36

اول مستقیم
بعد چپ
بعد راست

Maggy_P
23-10-2008, 14:49
يك راه ساده تر هم هست

خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davoodf
26-10-2008, 19:47
اقا خدا خیرتون بده جون من یکی بگه من باید توی این مرحله ی لعنتی چیکار کنم؟!؟!؟!

اعصاب برام نمونده الان 5 ساعته اینجا هستم!!!!!

cyrus_ln
26-10-2008, 20:45

ببینم از اینجا پایین میپری؟
وقتی پایین پریدی که دیگه معلومه البته من یادم رفته ولی میشه راحت راهو پیدا کرد

davoodf
26-10-2008, 21:29
ای بابا اول که بازی شروع میشه راه اول رو پیدا می کنم و میپرم پایین ولی از پایین به بعد دیگه فقط می تونم دور خودم بچرخم.
هر جایی میرم بازم بر می گردم اولش.والا خیلی سعی کردم ولی نشد که نشد.اقا کسی می تونه این مرحله رو برام رد کنه؟به خدا خیلی ثواب داره.
این هم سیو گیم:

Ali Pacino
26-10-2008, 21:35
ای بابا اول که بازی شروع میشه راه اول رو پیدا می کنم و میپرم پایین ولی از پایین به بعد دیگه فقط می تونم دور خودم بچرخم.
هر جایی میرم بازم بر می گردم اولش.والا خیلی سعی کردم ولی نشد که نشد.اقا کسی می تونه این مرحله رو برام رد کنه؟به خدا خیلی ثواب داره.
این هم سیو گیم:

دوست عزیز جواب شما تو 4 تا پست بالاتر داده شده

يك راه ساده تر هم هست

خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ساده هستش دقت کنی تمومه:46:

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 03:20

باید خودتو به زیر اون پلی که از روش اومدی برسونی فقط این تو یادت بمونه که داخل هر کدوم از این سایه ها میشی از یه جای دیگه سر در میاری ولی اخر کاری باید برسی زیر پل که به رئیس میرسی

Mahdi_Moosavi
27-10-2008, 20:13
یکی بگه من اینو چه کار کنم ؟! بیش از 30 بار دست راستش رو زدم ! عین خیالشم نیست ! دست چپش رو هم که نمیشه زد ! دستش رو هم به هیچ وجه نمی گیره ! :2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا این آخرشه ؟ اگه آخرشه که بیخیال بشیم !

Ali Pacino
27-10-2008, 20:50
یکی بگه من اینو چه کار کنم ؟! بیش از 30 بار دست راستش رو زدم ! عین خیالشم نیست ! دست چپش رو هم که نمیشه زد ! دستش رو هم به هیچ وجه نمی گیره ! :2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fimg%2Fout.php%2Fi8485_dmc.jpg)

حالا این آخرشه ؟ اگه آخرشه که بیخیال بشیم !
خیلی راحته (خواستم بهت روحیه بدم به این کشکی ها هم نیست):31:
باید اون نگینایه آبی رو دست و پا و صورتش رو یکی یکی بترکونی دقت کنی تمومه:46:
موفق باشی:10:

Mahdi_Moosavi
27-10-2008, 21:28
خیلی راحته (خواستم بهت روحیه بدم به این کشکی ها هم نیست):31:
باید اون نگینایه آبی رو دست و پا و صورتش رو یکی یکی بترکونی دقت کنی تمومه:46:
موفق باشی:10:

اون واسه چند مرحله قبله ، عزیز دل ! :31:

با مشقت فراوان و مقادیری هم خورد شدن اعصاب ،و به واسطه کمک های دوستان مسنجری ، رد شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم از توجهت ممنون . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali Pacino
27-10-2008, 21:46
اون واسه چند مرحله قبله ، عزیز دل ! :31:

با مشقت فراوان و مقادیری هم خورد شدن اعصاب ،و به واسطه کمک های دوستان مسنجری ، رد شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم از توجهت ممنون . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اشتب شد منم اینجا رو گیر کرده بودم درست آخر بازیه
اگه تموم کردی که هیچی، ولی باید اونجا رو دستاش قفل کنی اول راست بعد رو چپش بعدشم که صورتش رو آورد جلو بهش ضربه بزنی دیگه تمومه

soliman
11-11-2008, 16:48
دوستان ببخشید که تاپیک رو بالا اوردم ولی یه سوال داشتم . امروز دوباره رفتم سراغ بازی وقتی اون دموی اول رو نگاه کردم دیدم که تو یه جایی اون زن اژدها روی پل های معلق دراه دانته رو دنبال میکنه که من در طول بازی اصلا چنین چیزی رو ندیدم ؟

king-hitler2
11-11-2008, 17:11
بچه ها چه بالایی سر برادر دانته امد تو شماره اخری
اخه گیج شدم
بعضی ها میگن مرد بعضی ها هم

soliman
11-11-2008, 17:17
نه بابا نمرد فقط نتونست از جهنم خارج بشه و همون جا موندش.ولی دانته قبل از اینکه دروازه جهنم بسته بشه از اونجا خارج شد و مطمئن باش که تو شماره های بعدی ویرجل دوباره ظهور میکنه
در ضمن این هم برای من سوال شده که ویرجل اون سه تا نوری رو که دنبالشون رفت چی بودند؟

king-hitler2
11-11-2008, 17:46
نه بابا نمرد فقط نتونست از جهنم خارج بشه و همون جا موندش.ولی دانته قبل از اینکه دروازه جهنم بسته بشه از اونجا خارج شد و مطمئن باش که تو شماره های بعدی ویرجل دوباره ظهور میکنه
در ضمن این هم برای من سوال شده که ویرجل اون سه تا نوری رو که دنبالشون رفت چی بودند؟

چرا تو این شماره ظاهر نشد
:40::40::40:

soliman
11-11-2008, 22:35
خوب اين ديگه سياست كاپكمه . تو اين نسخه به جاي ويرجل اومدند يه شخصيت جديد به اسم نرو گذاشته اند تا تنوعي تو بازي ايجاد بشه.

Kaptian Black
16-11-2008, 19:28
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم :27:)

king-hitler2
16-11-2008, 19:32
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم :27:)
راست
چپ
مستقیم

Kaptian Black
16-11-2008, 20:27
راست
چپ
مستقیم

نشد:31:.... قبل از رفتن رو اون مجسمه که عملیاتی انجام نمیدیم ؟

king-hitler2
16-11-2008, 20:42
نشد:31:.... قبل از رفتن رو اون مجسمه که عملیاتی انجام نمیدیم ؟

ببین سایه اون مجسمه نشون میده کجا بری

soliman
16-11-2008, 22:11
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم )
شما بايد دقت كنيد كه سايه رو به كدوم جهته و بايد عكس جهت سايه حركت كنيد مثلا اگه جهت سايه رو به راست بود شما بايد در جهت چپ حركت كنيد.

Kaptian Black
16-11-2008, 22:52
شما بايد دقت كنيد كه سايه رو به كدوم جهته و بايد عكس جهت سايه حركت كنيد مثلا اگه جهت سايه رو به راست بود شما بايد در جهت چپ حركت كنيد.

اینو فهمیدم ولی سایه اکثرا به طرف خودمه که باید برم جلو ولی وقتی میرم برمیگردم سر جای اولم طرفا ی دیگه هم میرم باید جک و جانور بکشم :31:

soliman
16-11-2008, 23:01
اگر هم برگشتيد سر جاي اولتون اين نشون ميده كه مسير رو درست رفتيد . در ضمن اين براي گمراه كردن شماست . شما فقط كاري رو كه من گفتم انجام بديد .

Amir_Ariamehr2003
16-11-2008, 23:11
سلام کسی راهنمای کامل بازی رو نداره؟؟؟

soliman
16-11-2008, 23:39
فكر نكنم براي اين بازي راهنماي كامل اومده باشه ولي هر كجا كه گير كرديد اينجا سوالش رو مطرح كنيد تا من يا دوستان ديگه به شما كمك كنيم.

Kaptian Black
19-11-2008, 07:03
اگر هم برگشتيد سر جاي اولتون اين نشون ميده كه مسير رو درست رفتيد . در ضمن اين براي گمراه كردن شماست . شما فقط كاري رو كه من گفتم انجام بديد .

ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...:13:

king-hitler2
19-11-2008, 09:10
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...:13:

دوست SOLIMAN چند بار جواب داد
عزیزان من تو این چهار راه فقط بر خلاف جهت سایه حرکت کنین....

soliman
20-11-2008, 01:10
ای خدا.... سایه یا به طرف خودمه که باید برم جلو و دوباره .... ویا به طرف جلو ه که باید برگردم عقب که نمیشه. طرف های دیگه هم میرم .... جک و جانور ...
ببين دوست عزيز شما به اين كار نداشته باشيد كه چند بار بر ميگرديد سر جاتون . شما فقط خلاف سايه ها بريد و هيچ كار ديگه اي هم انجام نديد. اگر به قول خودتون به اين جك و جونورا توي جنگل تاريك رسيديد بدونيد كه حتما مسير رو اشتباهي رفتيد و اگر هم از يه مسيري رفتيد ولي به اون قسمت جنگل تاريك نرسيديد حتي اگر دوباره به مسير قبليتون برگشتيد بدونيد كه مسير رو درست رفتيد. در ضمن اين رو هم بگم كه با دانته بايد بيشتر به اون جهات و مسير ها بريد و مثل نرو كم نيست كه فقط بايد سه مسير رو بري.

Kaptian Black
20-11-2008, 06:41
ببين دوست عزيز شما به اين كار نداشته باشيد كه چند بار بر ميگرديد سر جاتون . شما فقط خلاف سايه ها بريد و هيچ كار ديگه اي هم انجام نديد. اگر به قول خودتون به اين جك و جونورا توي جنگل تاريك رسيديد بدونيد كه حتما مسير رو اشتباهي رفتيد و اگر هم از يه مسيري رفتيد ولي به اون قسمت جنگل تاريك نرسيديد حتي اگر دوباره به مسير قبليتون برگشتيد بدونيد كه مسير رو درست رفتيد. در ضمن اين رو هم بگم كه با دانته بايد بيشتر به اون جهات و مسير ها بريد و مثل نرو كم نيست كه فقط بايد سه مسير رو بري.

ممنون عزیزم این خودم فهمیدم فقط وقتی سایه به طرف بالاست که برعکسش میشه طرف در که از اونجا اومدیم کدوم طرف باید :11:

Maggy_P
20-11-2008, 07:51
ممنون عزیزم این خودم فهمیدم فقط وقتی سایه به طرف بالاست که برعکسش میشه طرف در که از اونجا اومدیم کدوم طرف باید :11:
بازم بايد به طرف در بريد ، نرسيده به در دوباره بر ميگرديد سر جاي اولتون ;)

king-hitler2
20-11-2008, 09:15
برین پیشه هنون مجسمه دکمه A رو بزنید نو افتاب میتابه رو مجسمه و شما بر عکس جهت برو

soliman
20-11-2008, 23:39
جلو - عقب - راست - راست.
اينم مسيرهاي صحيح با دانته.

Kaptian Black
21-11-2008, 00:59
دست همه درست حالا یه سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم آخرین غول که نرو جان به دانته جان میگه تو بیخیال شو من میکشمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اون یارو گنده هه که هی با مشت میزنه رو چه جوری بکشم ... یه دستش رو میزنم وقتی اون یکی دستش رو میاره چی کار کنم فقط میتونم ردش کنم تا کتک نخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soliman
21-11-2008, 01:15
اگه منظورت اون مجسمه بزرگه است شما فقط بايد ضربات دستش رو مهار كنيد اونم به وسيله دست نرو . يعني قبل از اينكه اون مجسمه بهت ضربه بزنه شما بايد مچشو تو هوا بگيريد.

am_merman01
21-11-2008, 01:20
سلام خدمت دوست عزیز
اونجا که گفتی خیلی کار سختی پیش رو نداری فقط کافی دست اول رو جای خالی بدی و با دست قدرتمند نیرو اونو پس بزنی بعد قبل از اینکه دست دوم بهت برخورد کنه دوباره اونو با دست نیرو پس بزنی و در پایان باید دوباره از دست استفاده کنید و صورت اون سیویر مسخره رو بگیری و نابودش کنی .
یه توصیه بهت میکنم که بعد از اون حتما به طور کامل فیلم نمایشی بعد از اونو نگاه کن و بعد از اون وقتی شروع میکنه به نوشتن عوامل سازنده بازی چند تا دلقک بهت حمله میکنن که اگه اونارو قبل از اینکه به نامزد نیرو حمله کنن نابود کنی یه فیلم جدید هم بهت نشون میده که در حالت عادی اونو نمیبینی.
موفق باشی.

soliman
23-11-2008, 00:54
دوستان ببخشید که تاپیک رو بالا اوردم ولی یه سوال داشتم . امروز دوباره رفتم سراغ بازی وقتی اون دموی اول رو نگاه کردم دیدم که تو یه جایی اون زن اژدها روی پل های معلق دراه دانته رو دنبال میکنه که من در طول بازی اصلا چنین چیزی رو ندیدم ؟
كسي چنين موقعيتي براش پيش اومده يا نه؟

king-hitler2
23-11-2008, 09:15
كسي چنين موقعيتي براش پيش اومده يا نه؟

نه
یه میزاری

اگه همچین چیزی بوده تا برم دوباره بازی کنم

soliman
23-11-2008, 23:56
بفرماييد اينم عكس:

am_merman01
24-11-2008, 00:24
بفرماييد اينم عكس:

دوست عزیز من هم این چیزی رو که شما میفرمائید از همون روز اول دیدم ولی چه طور میشه نمیدونم .
من فعلا دارم (دانته ماست دای) رو بازی میکنم و تا حالا هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده . حالا اگه خدا روزی کنه (هیون اور هل ) رو هم میرم ببینم چی میشه.
راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.

soliman
24-11-2008, 01:13
راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.
نه دوست عزيز اون اخرين فيلم يا دمو هستش. در ضمن من تمام تكه orb ها رو بدست اوردم .با كدومشون مشكل داري بگو تا شايد بتونم راهنماييت كنم.

Ali_p30
24-11-2008, 15:58
سلام
سلیمان جان من نتونستم مرحله مخفی 11 پیدا کنم
در ضمن یکی از میشن ها این بود که با استیلیش ردش کنم و attack ندم
این دوتارو توضیح بدی ممنون میشم

Oracle_Eldorado
24-11-2008, 16:40
سلام
سلیمان جان من نتونستم مرحله مخفی 11 پیدا کنم
در ضمن یکی از میشن ها این بود که با استیلیش ردش کنم و attack ندم
این دوتارو توضیح بدی ممنون میشم

اگه اشتباه نکنم باید تو یه زمان مشخصی از کسی ضربه نخوری .
حالا دقیق نمیدونم .

king-hitler2
24-11-2008, 16:54
در مورد اون تکه فیلم فقط میتونم بگم بابا تو دیگه کی هستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره همون مرحله رو رفتم ولی چیزی ندیدم
شاید چشم بثیرت بخاد که ما نداریم

Ali_p30
24-11-2008, 18:23
اگه اشتباه نکنم باید تو یه زمان مشخصی از کسی ضربه نخوری .
حالا دقیق نمیدونم .
یه میشن بود که نباید از رویال گارد استفاده میکردی ، اونو نمیگم
تو این میگه استیلیش رنکینگت باید زیاد بشه.
در ضمن میشن 11 اصلا پیدا نکردم

soliman
25-11-2008, 00:26
در ضمن میشن 11 اصلا پیدا نکردم
اين ميشن در مرحله 3 هست. يعني درست بعد از اينكه از معدن خارج ميشي و ميري روي اون پل و بعد پل ميريزه و اون غولهاي يخي بهت حمله ميكنند. بعد از اينكه اون غولهاي يخي رو نابودشون كردي بايد مسير رو به طرف معدن برگردي . همين كه تو راه داري ميري به اطرافت توجه كن و سعي كن orb هاي قرمز رنگ رو پيدا كني و با پرش اون orb ها رو دنبال كن تا به اسكريت ميشن 11 برسي. تو اين اسكريت ميشن شما بايد دو تا مجسمه اسب بدون سر رو در 30 ثانيه بشكنيد البته مسيرشون دراز و جهتشون هم بر عكس هستش و محلشون هم همون جاييه كه با كريدو جنگيدي.

ZEDEHAL DEGE
26-11-2008, 22:19
اين چهارش هنو اينورا نيومده بايد برم رشت پيداش كونم من يكيشو بازي كردم عاشقش شدم هموني كه اولش هتلش داغون ميشه خيلي با حال بود

ali_gamer
28-11-2008, 12:15
برا اینکه بشه تند دوید دکمه ای رو باید نگه داشت یا فقط خوش اتوماتیک این کارو می کنه؟

Oracle_Eldorado
28-11-2008, 12:50
برا اینکه بشه تند دوید دکمه ای رو باید نگه داشت یا فقط خوش اتوماتیک این کارو می کنه؟

باید از اون قسمتی که اسلحه و قدرت میخری ، یه گزینه ی هم داره که اگه بخری سریعتر میشه دوید .
اسمش دقیقا یادم نیست .

soliman
28-11-2008, 12:51

اگه چند ثانيه راه بري خودش تند ميره به شرت اينكه speed رو خريده باشي. در ضمن در حالت DEVIL TRIGGER زود تر حالت رفتنشون سريع ميشه.

senjin
04-12-2008, 21:51
سلام
من بازی رو تموم کردم . بازی خیلی قشنگی بود . این قدر قشنگ که فکر کنم هیچ وقت یادم نره.
حالا چنتا سوال دارم.
فرق بازی تو حالت انسانی با حالت شیطانی چیه ؟
زمان این بازی بعد از نسخه های قبلی هست یا قبل یل اصلا ربطی به هم ندارند؟
داستانی که اول همین تاپیک نوشته شده نوشته اسم برارد دوم ویرجیله ولی تو این بازی نرو ه چرا؟
داستان کامل این نسخه جایی نوشته شده یا نه ؟ اگه هست لطفش کنید؟
بابای نامزد نرو چرا شیطانی شد . چرا افرادش با بقیه ی شیطانی ها می جنگیدن؟

چنتا چیز جالب خنده دار
من بازی رو تا مرحله ده سیو نکردم چون بلد نبودم. :دی
تا اخر بازی از ایتم ها استفاده نکرم چون فک رمی کردم بدرد نمیخورن :دی
دانته رو با حالت شیطانی بازی نکردم.
توی اون جنگله که تلسم شده ( همون چاهار راهه ) حدود یه ساعت گیر کرده بودم. وقتی هم ردش کردم نفهمیدم چی شد.

ممنون

Mist
05-12-2008, 10:48

خوب بازی سخت تر شایدم آسونتر میشه ولی مرحله ها همونه

خوب ربطی نداشت اسمشو دویل می کرای نمیذاشتن

داستانی که اول همین تاپیک نوشته شده نوشته اسم برارد دوم ویرجیله ولی تو این بازی نرو ه چرا؟

کی گفت نرو داداش دانته هستش ؟!

تقریبا اول این تایپیک هستش ولی کامل نیست احتمالا باید بری ویکی ...

شما قاطی کردی کامل برو داستانشو بخون مگه تو بازی نفهمیدی ...

دختره بابا هم مگه داشت ؟!!

یه داداش الاکلنگی داشت که با نرو جنگید فک کنم همون مرحله 9 اینا بود دقیق یادم نیست زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن

soliman
05-12-2008, 14:58
تو حالت شيتاني تمامي قدرتها چند برابر ميشند. چه نر و چه دانته.

اين داستان بعد از نسخه هاي قبلي رخ ميده . همونطور كه ميبينيد در اين قسمت دانته از نظر قيافه تغيير كرده و اين نشون ميده كه سنش بالاتر رفته.

اره درست گفتند . دانته فقط يه برادر داره اونم همون ويرجله . نر در اين قسمت يه شخصيت جديده و هيچ رابطه اي هم با دانته نداشته.

همونطور كه mist عزيز هم گفتند داستان بازي تو صفحات اول اين تاپيك درج شده .

اون پدر كريه نبود بلكه در اصل يه مقام مذهبي بود كه كارهاي شيطاني مخفيانه اي ميكرد . مثلا همين مجسمه بزرگ يا اون شواليه ها كه به وسيله اگنوس ساخته شده بودند. در ضمن اينو بگم كه اون پيره مرد به وسيله شمشير اسپاردا به چنين قدرتي رسيده بود و حالت شيطاني پيدا كرد مثل ارخام تو نسخه 3 كه به اون موجود شيطاني تبديل شده بود. اون افرادش يا همون شواليه هاي فلزي رو به اين دليل به جنگ با شياطين ميفرستاد تا پيش مردم محبوبيت پيدا كنه و در اصل اگنوس كه براش كار ميكنه باعث ازادي اون شياطين شد.

senjin
06-12-2008, 01:05
سلام یه سوال دیگه از نسخه بعدی خبری نیست؟
ممنون

ali_gamer
07-12-2008, 17:32
من با نرو تا مر حله 8 اومدم ولی تا حالا شمشیر و اسلحه هامو عوض نکردم یعنی فک می کردم خود بازی جلوتر بم میده و خیلی چیزا رو که می خواستم خراب کنم می گفت با این شمشیر نمی تونی
تو مرحله پیش هم یه شمشیر گرفتم و لی چه جوری از اون استفاده کنم؟

soliman
07-12-2008, 20:34
من با نرو تا مر حله 8 اومدم ولی تا حالا شمشیر و اسلحه هامو عوض نکردم یعنی فک می کردم خود بازی جلوتر بم میده و خیلی چیزا رو که می خواستم خراب کنم می گفت با این شمشیر نمی تونی
تو مرحله پیش هم یه شمشیر گرفتم و لی چه جوری از اون استفاده کنم؟
ببينيد علي جان نرو غير از اون شمشير و تفنگ و دستش اسلحه ي ديگه اي نداره كه بتونه عوضش كنه اون شمشيري رو هم كه ميگي يعني همون ياماتو رو فقط ميتوني تو حالت devil ازش استفاده كني همون حالت شيطاني منظورمه. حتما اون چيزايي رو هم كه ميخواستي خرابشون كني ولي نتونستي منظورت همون موجوداتيه كه يه سپر جلوشونه و فقط بايد بهشون ضربه بزني و هيچ حمله اي نمي كنند ، درسته؟ منظورت همينه ديگه؟ اونايي رو كه رنگشون بنفشه رو ميتوني نابودشون كني ولي اونايي رو كه رنگشون قرمزه بايد با دانته نابودشون كني كه از مرحله 13 به بعد ميتوني با دانته بري كه هم اسلحه هاي جالبي داره و هم ميتوني اسلحه هاشو عوض كني.

resident_evil
07-12-2008, 22:57
سلام یه سوال دیگه از نسخه بعدی خبری نیست؟
ممنون

نه فعلا كه خبري نيستش دوست عزيز :10:

ali_gamer
12-12-2008, 17:08
ببينيد علي جان نرو غير از اون شمشير و تفنگ و دستش اسلحه ي ديگه اي نداره كه بتونه عوضش كنه اون شمشيري رو هم كه ميگي يعني همون ياماتو رو فقط ميتوني تو حالت devil ازش استفاده كني همون حالت شيطاني منظورمه. حتما اون چيزايي رو هم كه ميخواستي خرابشون كني ولي نتونستي منظورت همون موجوداتيه كه يه سپر جلوشونه و فقط بايد بهشون ضربه بزني و هيچ حمله اي نمي كنند ، درسته؟ منظورت همينه ديگه؟ اونايي رو كه رنگشون بنفشه رو ميتوني نابودشون كني ولي اونايي رو كه رنگشون قرمزه بايد با دانته نابودشون كني كه از مرحله 13 به بعد ميتوني با دانته بري كه هم اسلحه هاي جالبي داره و هم ميتوني اسلحه هاشو عوض كني.

ممنون
پس یعنی همه ی این مرحله هایی که با نرو رفتمو باید با دانته هم تموم کنم؟
الان تو مرحله 13 گیر کردم (دانته تو جنگل )قبلا با نرو این مرحله رو رفته بودم اما الان با دانته عوض شده
کاره خاصی باید تو این مرحله انجام بدم؟

soliman
12-12-2008, 17:27
پس یعنی همه ی این مرحله هایی که با نرو رفتمو باید با دانته هم تموم کنم؟
درسته . البته یکی دو مرحله دیگه غیر از اون مراحل رو در اخر باید بری که یکیش با دانته است و یکیش هم با نرو

الان تو مرحله 13 گیر کردم (دانته تو جنگل )قبلا با نرو این مرحله رو رفته بودم اما الان با دانته عوض شده
کاره خاصی باید تو این مرحله انجام بدم؟
کلا مرحله ها با دانته تغییر میکنند . تو اون مرحله هم شما باید مسیر رو از توی اون توده ی بنفش رنگ پیدا کنید . این مرحله یه کم گمراه کننده است ولی با کمی دقت میتونی تمومش کنی اگه تو جای خاصی گیر کردی یه عکس ازش بزار تا راهنماییت کنم.

ali_gamer
14-12-2008, 15:54
این جا باید چی کار کنم؟

*IN*
14-12-2008, 16:14
فکر کنم باید 4 بار خلاف جهت سایه حرکت کنی

resident_evil
14-12-2008, 17:36
فکر کنم باید 4 بار خلاف جهت سایه حرکت کنی

مطمئن باش دوست عزيز.بايد خلاف جهت سايه حركت كنه

BioHazard
15-12-2008, 13:02
سلام
خسته نباشید همگی
آقایون ما بعد از مدت ها بازی خواستیم بگیریم ، DVM رو گرفتم
ولی موقع نصب این اررور رو میده

soliman
16-12-2008, 01:52
خوب اینطور که معلومه سی دی شما مشکل داره و بعضی از اسکوریتهاش برای نصب بازی خوانده نمیشه.

rsh
16-12-2008, 16:11
بازی گرافیگش خوب بود اما نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد از بازی دویل مای کرای 3 بیشتر خوشم امد تا ازین بازی زیاد خوشم نیامد اما بازی رو تموم کردم

*Necromancer
20-12-2008, 12:46
منم خوشم نیومد اما150 ساعت گیم پلی داشتم!
قبلا گفتم کشتن غول های بلادی پلیس سخته اما الان حسابی برام راحت شده!
سیو منو کسی هست بخواد:31:

ما آخرش نفهمیدیم چرا شخصیت های مونث تو بازی ها هیچوقت پیر نمیشن؟

EASPORTS-FIFA
20-12-2008, 14:02
آقا این نمیشه وقتی مردی از اول مرحله شروع نکنی از یه قسمت دیگه شروع کنی؟مثلا وسطاش؟

Oracle_Eldorado
21-12-2008, 00:59
بازی گرافیگش خوب بود اما نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد از بازی دویل مای کرای 3 بیشتر خوشم امد تا ازین بازی زیاد خوشم نیامد اما بازی رو تموم کردم

احتمالا به دلیل 2 شخصیتی بودن بازیه .
منم زیاد با این حال نکردم .
فقط از روی هر درجه ی سختی یه بار تا آخر بردم .
در صورتی که شماره 3 رو نزدیک به 20 الی 25 بار تموم کردم !

ما آخرش نفهمیدیم چرا شخصیت های مونث تو بازی ها هیچوقت پیر نمیشن؟

دوست من شما فکر کردی داستان این شماره 20 سال بعد از شماره 3 هست ؟!!!!
بعدشم اگه قرار بود به این زودی پیر بشن که ... !

آقا این نمیشه وقتی مردی از اول مرحله شروع نکنی از یه قسمت دیگه شروع کنی؟مثلا وسطاش؟

خوب بعضی جاها تو بازی یه مجسمه ی شیر طلایی هست که میتونی اونجا بازیتو سیو کنی .
بعدشم من یادم نمیاد توی این بازی مرده باشم !!!

EASPORTS-FIFA
21-12-2008, 13:18
نه بابا.اون شیر طلاییه برا بالا بردن قدرت و آیتم گرفتن بود.من که جایی برا سیو ندیدم.

soliman
21-12-2008, 22:32
من که ندیدم بعد از مردنش از اول شروع کنم. حتی اگه orb طلایی هم نداشته باشی باز هم میتونی از وسطای یه مرحله شروع کنی.

saeedkord
22-12-2008, 00:54
من سیو این بازی رو نیاز دارم اگه واسه دانلود بزاری ممنون میشم

Maggy_P
22-12-2008, 08:32
من سیو این بازی رو نیاز دارم اگه واسه دانلود بزاری ممنون میشم
اينجا لطفا :

>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EASPORTS-FIFA
22-12-2008, 13:06
اصلا میش بازی رو سیو کرد؟یه جا من وسط بازی کامپیوترم ریستارت کرد وقتی رفتم تو بازی دیدم از اول بازی کنم.با اینکه قبلش زده بودم save data حالا یه سیوی داشت اسمش دیگه خوب یادم نیست.

Mist
22-12-2008, 15:10
این تایپیک هنوزم به راهه جالبه :5:

احتمالا به دلیل 2 شخصیتی بودن بازیه .
منم زیاد با این حال نکردم .
فقط از روی هر درجه ی سختی یه بار تا آخر بردم .
در صورتی که شماره 3 رو نزدیک به 20 الی 25 بار تموم کردم !بیخیال بابا بازی به این توپی فقط موردی که داشت این بچه سوسول بود :2:

منم خوشم نیومد اما150 ساعت گیم پلی داشتم!

قبلا گفتم

شما هم که حزب بادی

اولای تایپیک یه حرفای دیگه ای میزدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
23-12-2008, 20:49
شما هم که حزب بادی

اولای تایپیک یه حرفای دیگه ای میزدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مگه اوایل تاپیک چی گفتم؟
مگه قبول نداری 150 ساعت گیم پلی رو؟ سیومو بذارم؟

دوست من شما فکر کردی داستان این شماره 20 سال بعد از شماره 3 هست ؟!!!!
بعدشم اگه قرار بود به این زودی پیر بشن که ... !
مگه تو شماره سوم همه جا ویران نشده بود؟
پس سالها از اون موقع می گذره که همه چیز از قبل بهتر ساخته شده!
تازه دانته مجبور شده جور لیدی و تریش رو بکشه و جای جفتشون پیر شده!

soliman
24-12-2008, 01:41
این دانته کجاش پیر شده. چون یه خورده قیافه اش طبیعی تر شده دارید این حرفو میزنید .اتفاقا از نظر من دانته تو این نسخه خیلی خوشتیپتر و باحالتر شده.

D3vil_A
24-12-2008, 01:50
دانته شخصیت رویایی ! اصلا شما حرکاتش تو بازی می دیدید حالا می کردی اونجایی که با نرو وصط های بازی می جنگه و دمو نشون می ده یک پس گردنی میزنه به نرو پرتش می کنه اونو و نرو بدبخت ضایعه میشه!
قیافه دانته خیلی بهتر شده بود

EASPORTS-FIFA
24-12-2008, 18:12
من میگم نرو قشنگ تر از دانته ی 4 ره.اولی که بازیو دیدم فک کردم نرو دانته هستش.

*IN*
24-12-2008, 20:10
هنوز خبری از قسمت 5 نیست؟

*Necromancer
25-12-2008, 00:57
چرا اینقد عجله داری!
هنوز حدودای یه سال دیگه این بازی تو بورسه!
تازه کپکامه و رزیدنت اویل5!!!!

persian-balouch
25-12-2008, 09:36
سلام دوستان
اینا مثلا Demon هستن و پیر نمیشن.
مگه "His Holiness" اول نگفت که پدر دانته(اسمش یادم نیست)2000 سال پیش.....
این هم پسر همونه....یعنی کلی عمر کرده:D.البته من چیز زیادی از تاریخچش نمیدونم.فقط در حد همون DMC History که توی همین بازی هست.

am_merman01
13-01-2009, 01:01
سلام خدمت دوستان عزیز
من چند روز پیش دوباره هوس کردم این بازی رو انجام بدم و بعد از نصب از سیو قبلیم استفاده کردم و همینجوری هوس کردم که روی حالت دانته ماست دای بازی رو تموم کنم. واقعا سخت بود ولی آخرش خیلی باحال تموم شد.
این سوپر کارکتر ها که اضافه شدن خیلی چیز های توپی هستن ولی حیف که در حالت استفاده از قدرت شیطانیشون دیگه جون آدم پر نمیشه . ولی در کل خیلی باهاشون حال کردم .
با سوپر کارکتر دانته تونستم blody place رو در عرض کمتر از یک ساعت تموم کنم و 99دقیقه هم زمان اضافه بدست بیارم.
در کل خیلی باحال بود ولی این حالت hell and hell که اضافه شده واقعا یه جهنم واقعی که خیلی سخته .
به دوستانی که تا این مراحل نرسیدن حتما توصیه میکنم دوباره این بازی رو انجام بدن و از اون لذت ببرن که واقعا خیلی باحاله.

hamidR15
26-01-2009, 14:26
سلام
حداقل سيستم موردنياز اين بازي چيه؟

Maggy_P
26-01-2009, 14:41
سلام
حداقل سيستم موردنياز اين بازي چيه؟
اينجا لطفا :

>> سیستم مورد نیاز بازیها <<

Azhang
17-02-2009, 10:25
كي ميدونه نرو ازكجا اومده وچرا دستش اون شكليه ؟

چرا دانته اول بازي اون كشيش رو ميكشه؟مگه اونا نميخوان اسپاردا رو زنده كنن؟

soliman
18-02-2009, 01:45
كي ميدونه نرو ازكجا اومده وچرا دستش اون شكليه ؟
این هنوز برای کسی معلوم نشده ؟ اولاش که میگفتند دانته این قدرتو بهش داده ولی بعد معلوم شد که اینجوری نبوده.

چرا دانته اول بازي اون كشيش رو ميكشه؟مگه اونا نميخوان اسپاردا رو زنده كنن؟
اونو میکشه به این دلیل چون از کارهای شیطانی اون خبر داشت. من که نشنیده بودم میخوان اسپاردا رو زنده کنند!

Azhang
18-02-2009, 10:30
اونو میکشه به این دلیل چون از کارهای شیطانی اون خبر داشت. من که نشنیده بودم میخوان اسپاردا رو زنده کنند![/quote]

اول همين تاپيك نوشتن

shahriar_669
18-02-2009, 20:39
سلام به همه، نسخه جدید بازی قراره بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کنسولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

soliman
19-02-2009, 00:34
میاد ولی معلوم نیست کی ؟هنوز بند و بساتش جور نشده.

shahriar_669
19-02-2009, 00:40
میاد ولی معلوم نیست کی ؟هنوز بند و بساتش جور نشده.
خیلی خیلی حیف شد
بازی به این شاخیو با حالی

EASPORTS-FIFA
19-02-2009, 15:30
میشه یه راهنمای کامل از مرحله 10 بذارید.من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.
این بازی کلا چندتا مرحله داره؟

shahriar_669
19-02-2009, 16:03
شما بگو کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ چون معمولا وقتی سختشو رد میکنی بقیه مرحله راحته

EASPORTS-FIFA
19-02-2009, 16:47
اصلا از همون اول نمیدونم چیکار کنم.برمیگردم تو جنگل بعد گم میشم

soliman
20-02-2009, 00:59
تو مرحله شما نباید برگردید جنگل بلکه باید از روی پلی که اون ریشه ها ازش جدا شده بدند رد بشین . وقتی رفتید اون تالاری که همش لیزره طرف راست یه ورودی هست که به پل میرسه.
این بازی کلا 20 مرحله هستش که با تموم کردن مراحل ، چیزها و مراحل جالبی به بازی اضافه میشند.

black-devil
20-02-2009, 11:54
من نسخه ی قبلی بازی کردم، خوشمم اومد، به نظر شما این یکی هم شبیه قبلیه

EASPORTS-FIFA
20-02-2009, 22:04
منم از نسخه 3 خوشم نیومد.ولی این یکی خیلی باحاله.سلیمان جان دستت درد نکنه.الان مرحله 13 هستم.به نظرم قدر ت نرو بیشتر بود.میگفتن با دانته میشه تیر پرتاب کرد.باید چه دکمه ای بزنم تا تیر پرتاب کنه؟

soliman
21-02-2009, 00:35
من نسخه ی قبلی بازی کردم، خوشمم اومد، به نظر شما این یکی هم شبیه قبلیه
اگه از نسخه قبلی خوشت اومد حتما این نسخه رو هم بازی کن که خیلی از نسخه قبل بهتره.

الان مرحله 13 هستم.به نظرم قدر ت نرو بیشتر بود.میگفتن با دانته میشه تیر پرتاب کرد.باید چه دکمه ای بزنم تا تیر پرتاب کنه؟

این مرحله یه کم گمراه کننده هستش . با کمی فکر کردن میتونی تمومش کنی.در ضمن دانته خیلی از نرو قویتره و نیرو های باحالی داره اگه شما بازی رو ادامه بدید خودتون اینو میفهمید. اون تیر های رو هم که میگید با نابود کردن اون رئیس ها به دست میارید

S3NATOR
02-03-2009, 19:09
نرو که در مقابله دانته هیچی نیست .شما یه چندتا از باسها رو با دانته بکش بعد ببین دانته بهتره یا نرو.

aghamajid1369
12-03-2009, 02:26
نرو که در مقابله دانته هیچی نیست .شما یه چندتا از باسها رو با دانته بکش بعد ببین دانته بهتره یا نرو.
ولی دست نرو هم خیلی قویه

Behsood
12-03-2009, 02:30
سلام
با قدرت هایی که بعدا آزاد میشه بله اما همون اول نرو با اون دستش خیلی کارآمد تره ...

779
12-03-2009, 16:33
نرو در برابر دانته هیچی نیست!!!!!!!!!
مرحله ی 13 که باشید واقعا فکر میکنید دانته خیلی ضعیفه اما من وقتی اسکیل های اون شمشیرشو گرفتم اینطوری شدم : :18::18::18::18: اینقدر بد میزد که توی عمرم ندیده بودم!!!!!!!!!
البته توی غول زدن خداییش نرو خیلی خوب بود فقطم به خاطر دستش وگرنه هیچی نیست........

Turok-71
15-03-2009, 20:42
دانته رو وقتی که غولاخرهارو میکشه تازه بازی شروع میشه من که خیلی حال کردم.
نرو هم خوبه مخصوصا دستش که برای غولاخرها یه ضرب دست متفات داره. ولی دانته کجا نرو کجا.

Reza Azimy_RW
16-03-2009, 15:49
این دانته کی میاد ؟
من الان مرحله 9 هستم

779
16-03-2009, 15:58
این دانته کی میاد ؟
من الان مرحله 9 هستم

مرحله ی 12!
البته فکر میکنید خیلی ضعیفه اما اینطور نیست!!!!!!!!!!!
فوق العاده ی

omid king
16-03-2009, 16:27
مرحله ی 12!
البته فکر میکنید خیلی ضعیفه اما اینطور نیست!!!!!!!!!!!
فوق العاده ی

من خودم دانته رو بیشتر دوست دارم ولی یک مقدار نرو قوی ترهستش.:46:

resident_evil
16-03-2009, 18:18
من خودم دانته رو بیشتر دوست دارم ولی یک مقدار نرو قوی ترهستش.:46:

آره Nero اون دستش خيلي باحاله !!!
به نظرم Dante نسبت به شماره ي 3 ضعيف تر شده بود !!!

779
16-03-2009, 20:33
آره nero اون دستش خيلي باحاله !!!
به نظرم dante نسبت به شماره ي 3 ضعيف تر شده بود !!!

اون دستش باهاله ولی به این راحتی ها نمیتونه دانته رو بگیره!!!!!!!!!!
دانته تغییر زیادی نسبت به شماره ی 3 نکرده ولی اصلا ضعیف نشده بلکه خیلی قوی تر شده اون کیفه و اون مشته و اون باله فوق العاده اند اگر باهاشون یاد داشته باشی کار کنی!! و آپگریدشونم کرده باشی!!

mehr20
24-03-2009, 19:59
با سلام
اقا من تو مرحله ي 6 كه تو قلعه هست نمي دونم چهكار كنم تقريبا فكر كنم اخر هاي اين مرحله باشه جايي كه به يه ابشار بزرگ ميرسه بعد ابشار را قطع مي كنم و از رو پل وارد ميشم يكمي از اين ها كه نيزه دارن را ميكشم تو چند دفعه به يه در قرمز هست كه وارد ميشم توش از اين چيزاي قرمز كه پرش رو زياد مي كنه ميرم و از يكي تو تا در رد ميشم دوباره بر ميگردم به همون سالن اول كليسا يا همون عكس پاپ روي ديوار كه شكسته هي رفتم ديدم دارم ميرسم به مراحل اول
چه كار كنم؟

با تشكر

779
24-03-2009, 20:52
با سلام
اقا من تو مرحله ي 6 كه تو قلعه هست نمي دونم چهكار كنم تقريبا فكر كنم اخر هاي اين مرحله باشه جايي كه به يه ابشار بزرگ ميرسه بعد ابشار را قطع مي كنم و از رو پل وارد ميشم يكمي از اين ها كه نيزه دارن را ميكشم تو چند دفعه به يه در قرمز هست كه وارد ميشم توش از اين چيزاي قرمز كه پرش رو زياد مي كنه ميرم و از يكي تو تا در رد ميشم دوباره بر ميگردم به همون سالن اول كليسا يا همون عكس پاپ روي ديوار كه شكسته هي رفتم ديدم دارم ميرسم به مراحل اول
چه كار كنم؟

با تشكر

پل برای شما باز شده؟
وقتی که دسته رو میزنین پل میاد شما باید برین جایه همون عکسه که پارش کردین!
بعدش کنارش دو تا دره که آخرش به آبشار میرسه و بعد باید از روی پل رد بشین دیگه !!!!!
این که خیلی آسونه!

Turok-71
25-03-2009, 19:13
سلام رفقا.
نسخه ی بعدی از این بازی در کار هست؟؟

Reza Azimy_RW
26-03-2009, 12:52
سلام خدمت همه دوستان
ببخشيد من توي مرحله 11 چند روزه بدجوري گير کردم . همون اولاي بازي بعد از کشتن تعدادي از دشمنا ميرسم اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينجا رو رد ميکنم تا ميرسم اينجا :
يعني دقيقا اينجا :

فکر کنم بايد با دستت اينا رو بگيري و بپري که اين کارو هزار بار انجام دادم ولي از اينجا رد نميشه و مي افته اون پايين و گير ميافته و هيچ کاري نميشه کرد . دقيقا اينجا :

واقعا ممنون ميشم کمک کنيد چون بيشتر از 10 روزه اينجا موندم . ممنون

779
26-03-2009, 16:16
سلام خدمت همه دوستان
ببخشيد من توي مرحله 11 چند روزه بدجوري گير کردم . همون اولاي بازي بعد از کشتن تعدادي از دشمنا ميرسم اينجا :
اينجا رو رد ميکنم تا ميرسم اينجا :
يعني دقيقا اينجا :

فکر کنم بايد با دستت اينا رو بگيري و بپري که اين کارو هزار بار انجام دادم ولي از اينجا رد نميشه و مي افته اون پايين و گير ميافته و هيچ کاري نميشه کرد . دقيقا اينجا :

واقعا ممنون ميشم کمک کنيد چون بيشتر از 10 روزه اينجا موندم . ممنون

بله عزیز شما باید اون نور ها رو با دستت بگیری این آخریه که توی آخرین عکست گزاشتی وقتی میگیری میره روی یک دیواری که بعدش میفتی نه؟؟؟
خوب اینجا باید دقیقا زمانی که رسیدی به دیواره دکمه ی پرش رو بزنی تا از روی دیواره بپره!:46:
موفق باشی.

loomina
30-03-2009, 15:35
سلام من می خواستم تازه این بازی رو بخرم یکم بهم در مورد سبک و داستان بازی و شخصیت هاش بگید. ممنون.

Turok-71
30-03-2009, 20:03
سلام.
برو به صفحه اول همه چیز درباره بازی هست.

Reza Azimy_RW
03-04-2009, 17:03
سلام دوستان . توی مرحله 13 اینجا باید چیکار کرد ؟

انگار این 13 واقعا نحثه !!!

Ar@m
03-04-2009, 18:08
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كن

Reza Azimy_RW
03-04-2009, 22:57
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كن
ایول !!!
دمت گرم . خیلی حال دادی

soorena010
05-04-2009, 01:32
سلام دوستان من هم تو مرحله سیزده گیر کردم نمیدونم چه کار کنم

Turok-71
05-04-2009, 22:11
سلام.
شما به پست 1713 یه نگاه کن میفهمی.

soorena010
07-04-2009, 01:02
سلام در مرحله 16 گیر کردم هر چی پرش میکنم به جایی نمیرسم

Ar@m
07-04-2009, 22:08
خب عکس بذار بفهمیم کجایی

MOEEN_1369_KHAFAN
09-04-2009, 02:30
اون غول اولیه که سگ هستش و آتیش داره رو چطوری بکشم؟

Turok-71
09-04-2009, 09:35
اون غول اولیه که سگ هستش و آتیش داره رو چطوری بکشم؟
بهترین راه اینه که بپری هوا قدرتی بزنیش یا دورش بزنی بری پشته سرش.

loomina
19-04-2009, 18:55
اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.

779
19-04-2009, 19:07
اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.

شوالیه ها دیگه چین؟:18::18:

Little Sparrow
19-04-2009, 19:08
همونی که تو کتابخونه است و توش خالیه منظورته؟

soliman
19-04-2009, 22:15
خوب دوست عزیز شما باید با اون قدرتی که بدست اوردید اون دستگاههای چرخان رو فعال کنید و اونو کوکش کنید و بعد با یه ضریه اون دستگاه رو به سمت دری یه شکل ابی رنگ داره هدایت کنی تا در بشکنه و شما بتونید از اون کنابخانه برید بیرون.

Reza Azimy_RW
20-04-2009, 11:45
سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم

779
20-04-2009, 12:09
میتونی بگی دقیقا کجا؟

soliman
20-04-2009, 13:42
سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم

شما باید راهی رو پیدا کنید که باید مجددا به قصر برگردید و باید به اون طونل حفاری شده برید. برای اینکه راه به اون طونل رو پیدا کنید بید از اون ارتفاع دوباره برید بالا همونجایی که میبایست با اون دستگاه اون دیوار ها رو بشکنید.

loomina
20-04-2009, 18:53
خوب دوست عزیز شما باید با اون قدرتی که بدست اوردید اون دستگاههای چرخان رو فعال کنید و اونو کوکش کنید و بعد با یه ضریه اون دستگاه رو به سمت دری یه شکل ابی رنگ داره هدایت کنی تا در بشکنه و شما بتونید از اون کنابخانه برید بیرون.

این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟

aghamajid1369
20-04-2009, 19:05
باید 1 دونه از دستگاه ها که مثل فرفره هست ببری جلو اتیش تا هی جلو اتیش رو بگیره.
بهش مشت بزن و کم کم برو جلو.

soliman
20-04-2009, 23:29
این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟

جواب همونیه که این دوستمون گفتند.

pedram_sad
21-04-2009, 16:30
منم امروز نصبش کردم اینم نتایج performance test روی 2 تا درایو مختلف nvidia

مشخصات کامل سیستم :

Cpu : Intel E7300
Mb : Asus P5KPL-1600
Ram : Patriot 3*1024MB DDR2
Vga: Inno3D Geforce 9600 GT 1024MB DDR3 256 Bit
Power : Green Gp535A
هیچ کدوم از قطعات هم overclock نکردم

تنظیمات بازی رو super high به همراه 2x aa و vsync هم on

درایور 181.22 :

درایور 181.50 :

درایور دومی خیلی بهتر FRAME میده

من نسخه xbox 360 رو هم دارم و تمام کردم
خواهشا بحث رو شروع یا ادامه ندید
نظر شخصی خودمه

بازی و گرافیک و texture و عمق بافت ها روی 360 خیلی بهتر و واقعی تر و Deep تر از pc بود

779
21-04-2009, 17:49
منم امروز نصبش کردم اینم نتایج performance test روی 2 تا درایو مختلف nvidia

مشخصات کامل سیستم :

cpu : Intel e7300
mb : Asus p5kpl-1600
ram : Patriot 3*1024mb ddr2
vga: Inno3d geforce 9600 gt 1024mb ddr3 256 bit
power : Green gp535a
هیچ کدوم از قطعات هم overclock نکردم

تنظیمات بازی رو super high به همراه 2x aa و vsync هم on

درایور 181.22 :

درایور 181.50 :

درایور دومی خیلی بهتر frame میده

من نسخه xbox 360 رو هم دارم و تمام کردم
خواهشا بحث رو شروع یا ادامه ندید
نظر شخصی خودمه

بازی و گرافیک و texture و عمق بافت ها روی 360 خیلی بهتر و واقعی تر و deep تر از pc بود

پدرام جان پس برای چی اصلا می گی؟؟؟ :دی
فکر کنم می خواستی بگی که 360 بهتره اگه عمقی فکر کنیم....:31:
ول کن بابا!!!!
تازه تنظیماتم تا آخره آخر نیست......
البته منم قبول دارم که بازی های کلا کپ کام روی کنسول بهتر جواب میده!

pedram_sad
21-04-2009, 18:01
پدرام جان پس برای چی اصلا می گی؟؟؟ :دی
فکر کنم می خواستی بگی که 360 بهتره اگه عمقی فکر کنیم....:31:
ول کن بابا!!!!
تازه تنظیماتم تا آخره آخر نیست......
البته منم قبول دارم که بازی های کلا کپ کام روی کنسول بهتر جواب میده!
با این که تاکید کرده بودم که ادامه ندید یا شروع نکنید باز هم نقل قول کردی و داری بحث راه می اندازی
در مورد تنظیمات همه چیر رو اخره غیر از res که اونم به هیچ وجه رو filtering که من روش شدیدا حساسم و مبحث اصلی بحث منه تاثیری نداره

این که کدوم بهتره تو دنیا ثابت شده من دیگه نیازی نمیبینم بیام اینجا اثبات کنم
این پست رو از چند جهت زدم

کسانی که سیستم مشابه من دارن و میخوان ببینن بازی چه طوری اجرا میشه و بعد بخرن
کسانی که میخوان یکی از این 2 درایور رو نصب کنن برای این بازی
کسانی که میخوان اختلاف ورژن کنسول و pc این بازی رو بدونن

loomina
22-04-2009, 14:02
باید 1 دونه از دستگاه ها که مثل فرفره هست ببری جلو اتیش تا هی جلو اتیش رو بگیره.
بهش مشت بزن و کم کم برو جلو.

Nemitunam farsi benevisam.
Akhe az un dastgah ha jayi nist ke beshe bordesh unja!

aghamajid1369
22-04-2009, 16:04
1‏ کم بگرد حتما هست.
خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم نمیدونم کجا باید دنبالش بگردی؟

senjin
22-04-2009, 21:29
nemitunam farsi benevisam.
Akhe az un dastgah ha jayi nist ke beshe bordesh unja!

سلام
اونجا که اتیش میاد صبرکن یه لحظه که آتیش قطع شد برو طرف چپ اونجا یه دونه باید باشه.

meitix
08-05-2009, 22:00
سلام دوستان
من زیر نویس دویل 4 و 3 رو دانلودیدم که دوتا فایل یکی با فرمت idx و دیگری با فرمت sub ولی نمیدونم باید چیکارشون کنم یا کجا کپی کنم . اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه
بسیار تشکرمندم

*Necromancer
09-05-2009, 02:04
سلام دوستان
من زیر نویس دویل 4 و 3 رو دانلودیدم که دوتا فایل یکی با فرمت idx و دیگری با فرمت sub ولی نمیدونم باید چیکارشون کنم یا کجا کپی کنم . اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه
بسیار تشکرمندم

آقا این بازی واقعا زیر نویس فارسی داره؟
اگه داره که لینک بده مام دانلود کنیم بعد که راش انداختیم بهت یاد بدیم:31:

(اگه واسه همه بازیا زیر نویس باشه که خیلی خوبه!)

aghamajid1369
09-05-2009, 06:40
سلام دوستان
بسیار تشکرمندم

شما برو توی پوشه بازی. این رو سرچ کن
sua.
یا
idx
.
‏ اگه چیزی پیدا کرد. فایل هات رو
بریز همونجایی که پیدا کردی.
اگرم نبود ببین فلدری به اسم subtitle‏ هست یا نه.

meitix
09-05-2009, 20:58
قبلا سرچ کردم نبود فولدری هم به اسم subtitle ندیدم
کسی تا حالا دویل 4 رو با زیرنویس فارسی بازی نکرده ؟؟

mehdy.z
09-05-2009, 21:31
قبلا سرچ کردم نبود فولدری هم به اسم ندیدم

به نظر من بگرد بدون شک این فایل شما باید جایگزین فایل اصلی مخصوص subtitle توی بازی بشه خوب پس فایل شما باید همنام با فایل اصلی باشه.... درنتیجه پس بدنبال فایلی همنام مال خودت توی فولدر بازی باش و جایگزین اون کن...

am_merman01
10-05-2009, 11:40
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کوچیک .
معلوم نیست نسخه 5 این بازی میاد یا نه. شخصیت دیدی قرار نیست در نسخه 5 اضافه بشه. کلا از کجا در مورد نسخه بعدی اطلاعات بگیرم؟

cyrus_ln
10-05-2009, 12:03
فکر نمی کنم بشه زیرنویس گذاشت
اویل 4 هم اگه زیرنویس داشت فقط رو فایلهای تصویریش بود و نه خود بازی
احتمالا شما زیرنویس انیمیشن دویل می کرای رو دانلود کردی

meitix
10-05-2009, 21:53
به نظر من بگرد بدون شک این فایل شما باید جایگزین فایل اصلی مخصوص subtitle توی بازی بشه خوب پس فایل شما باید همنام با فایل اصلی باشه.... درنتیجه پس بدنبال فایلی همنام مال خودت توی فولدر بازی باش و جایگزین اون کن...
نیست !!!!!

دویل 5 میاد که شکی توش نیست اونم آخرای 2010 سرو صداش میاد2011 هم خودش شخصیتش نرو هست شاید خبرایی از دانته بشه ولی احتمال قابل بازی بودنش تقریبا صفره خبر هیچ جا هم مطلبی ازش نیست حتی یه عکس هم نمی تونی گیر بیاری اینها رو طبق گفته های کارگردان که تو مصابحه هاش غیر مستقیم میگفت نوشتم و همه دویل باز ها هم این حرف رو تایید میکنن:10:

Oracle_Eldorado
10-05-2009, 22:16
نیست !!!!!

دویل 5 میاد که شکی توش نیست اونم آخرای 2010 سرو صداش میاد2011 هم خودش شخصیتش نرو هست شاید خبرایی از دانته بشه ولی احتمال قابل بازی بودنش تقریبا صفره خبر هیچ جا هم مطلبی ازش نیست حتی یه عکس هم نمی تونی گیر بیاری اینها رو طبق گفته های کارگردان که تو مصابحه هاش غیر مستقیم میگفت نوشتم و همه دویل باز ها هم این حرف رو تایید میکنن:10:

ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم .

meitix
11-05-2009, 19:25
ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم . اول : سلام
دویم : من گفتم که جایی ازش خبری نیست
سیم : اگه گفتم دانته در کار نیست واسه اینکه خود Hiroyuki Kobayashi که گفته بود : دانته یکم زیادی قوی بود,حتی برای کسی که تا به حال هیچ کدام از نسخه های قبلی را تجربه نکرده بود.پس ما یک شخصیت جدید همراه با شروعی جدید می خواستیم و این موضوع باعث جذب افراد جدیدی به غیر از طرفداران این فرنشایز می شد. --> بازی سنتر
تازه اگه دیدی تو دویل 4 بود واسه اینکه نمی خواستند مثل متال 2 که یه دفعه تغییر کاراکتر داد و شکست تجاری خورد ، شکست بخورند . {{ خداییش خود من اگه دانته تو دویل 4 نبود نمی خریدمش. }} تازه تو یکی از مصاحبه های دیگش مستقیما گفته بود از دانته تو سری های بعدی استفاده میکنیم ولی نه به جای شخصیت اصلی
چهارم : سر و کله دویل می کرای تقریبا هر سه سال و نیم یکبار پیدا میشه که آخریش 2008 اومد پس باید بعدیش 2011 بیاد حالا اگه عقب نیفته
پنجم : شما تو گوگل سرچ کن کلا 2 تا عکس پیدا می کنی که جفتش fake هست
ششم : من اینا رو گفتم که این دوستمون بدونه که حالا حالا ها خبری از دویل 5 نیست ، برام هم اصلا مهم نیست که کسی باور نکنه

ضمنا شما هم اگه دلیل می خوای میتونی مودبانه تر بگی

am_merman01
11-05-2009, 23:03
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اولا تشکر از راهنمایی و توضیحاتتون
دوم اینکه چقدر بد شد که دانته دیگه توی بازی کم رنگ میشه . به نظر من دانته یه پسر شیطون و بازیگوش و بامزه بود برخلاف نیرو که یه کم عصبی و بد اخلاقه .
سوم اینکه من هنوز برام هضم نشد که این نیرو این قدرت شیطانی رو از کجا به دست آورده. تا جایی که من میدونم نیرو یه انسان معمولی هستش . خودش هم بعد از اولین مبارزش با آگنوس میگه که " از اون روزی که این اتفاق افتاد من یه شطان شدم پس حالا که شدم هر کاری می کنم که از کریه محافظت کنم" . حالا کسی میتونه بگه منظور از اون روز کدوم روزه ؟(البته من پست های صفحه اول رو خوندم)

*Necromancer
12-05-2009, 00:19
دوم اینکه چقدر بد شد که دانته دیگه توی بازی کم رنگ میشه . به نظر من دانته یه پسر شیطون و بازیگوش و بامزه بود برخلاف نیرو که یه کم عصبی و بد اخلاقه .
سوم اینکه من هنوز برام هضم نشد که این نیرو این قدرت شیطانی رو از کجا به دست آورده. تا جایی که من میدونم نیرو یه انسان معمولی هستش . خودش هم بعد از اولین مبارزش با آگنوس میگه که " از اون روزی که این اتفاق افتاد من یه شطان شدم پس حالا که شدم هر کاری می کنم که از کریه محافظت کنم" . حالا کسی میتونه بگه منظور از اون روز کدوم روزه ؟(البته من پست های صفحه اول رو خوندم)

هنوز معلوم نیست! شاید خود سازنده ها هم ندونن! تو قسمتای بعد معلوم می شه! این جور سوالا رو معمولا بی جواب می ذارن که مثلا بازیکننده کنجکاو شه تو کف اش بمونه منتظر شماره بعدی باشه:27:

KING OF THE ROAD
21-05-2009, 21:58
اول سلام منظور دستشه یا شیطان شدنش.

sin2x=2sinxcosx
27-05-2009, 11:37
سلام . ببخشيد وسط حرفتون تو اين مرحله 5 بايد چيکار کنيم ؟ من که چيز جديدي اين جا پيدا نکردم . تو اولش موندم بايد کجا برم .
مرحله 5 همون مرحله بعد از کشتن اون کوسه مانند هست .