ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Devil May Cry 4

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Sam Fisher 11
03-02-2008, 17:18
سلام کاربر vahid_fisher لطفا پستهای اسپم وار ندید !
ممنون

چندتا دموی گیم پلی ازش دیدم .... به نظرم همون سه هست با گرافیک بهتر منظورم اینه که گیم پلی بازی و انیمیشن و حرکات و نحوه ضربه زدن نرو شبیه شماره 3 است(دانته) ولی مطمئنن برای طرفداران بازی کافیه اما گمان نکنم بتونه گیمر های جدیدی رو جذب خودش بکنه.

joey jordison
03-02-2008, 20:08
من کاملا حرفهای sam fisher 08 رو تایید می کنم گیم پلی بازی مانند 3 طراحی شده من در کل نظر شخصیم اینه که این بازی موفق خواهد بود حالا هم که دموش اومده و اونایی که بازی رو انجام دادن بعضی ها می گن خوبه بعضی ها می گن بده در هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه

Gamemaster
03-02-2008, 21:45
اقایون من یه سوالی دارم که یه سال میخوام بپرسم یادم میره چرا قیافه دانته تو شماره 4 دوشکل یه عکسش ریش نداره و همون بچس اما تو بقیه جاها بالغتر و بزرگتر شده ؟
دو قيافه نداره.2 تا هستن يكى danet و nero شخصيت اصلى:46:

Gamemaster
03-02-2008, 21:48
اره اگه میشه این دوسامون که دمو بازی رو اجرا کرده درباره سیستمش یه توضیح بده لطفاراستی بابا بازیش رو پسر عموم تو ایکس باکس بازی میکنه(چینه) میگه خیلی هم توپه بعد شما میگین ارزش بازی کردن نداره اقا هر چی باشه از 3 حتما بهتره تازه همون 3 به این توپی
چى رو رو پسر عموت تو ایکس باکس بازی میکنه؟:18:
DMC4 كه Release Date: Feb 5, 2008 است:27:

H M R 0 0 7
03-02-2008, 21:53
تا نیومدن بازی تو بازاز ایران نمیشه هیچ قضاوت عجولانه ای کرد.آخه الان Dmc نسبت به 3-4 سال پیش رقبای خیلی قدرتمند تری داره .

joey jordison
03-02-2008, 22:12
چى رو رو پسر عموت تو ایکس باکس بازی میکنه؟:18:
DMC4 كه Release Date: Feb 5, 2008 است:27:
فکر کنم ایشون دموی بازی رو میگه نه خود بازی

Alireza.M67
03-02-2008, 23:50
بابا تو كه غمي نداري با اين سيستم.خيالت تخت با حداكثر جزئيات گرافيكي ميتوني بازي كني.:46:

گلستان تاك:31::31::20::20: شما؟:20::20:

اگه میشد با گرافیک 8500 با آخرین جزئیات بازی کنی که یارو نمیگفت : به صاحبان کامپیوترهای highend تبریک میگم .

H M R 0 0 7
04-02-2008, 00:03
اگه میشد با گرافیک 8500 با آخرین جزئیات بازی کنی که یارو نمیگفت : به صاحبان کامپیوترهای highend تبریک میگم .

بابا همین آنتی الیاز Anti Alias برداری میتونه با حداکثر جزئیات بازی کنی دیگه:46:

Alireza.M67
04-02-2008, 00:31
بابا همین آنتی الیاز Anti Alias برداری میتونه با حداکثر جزئیات بازی کنی دیگه:46:

آهان از اون نظر .
خب حرف شما متینه .
آخه من antialiasing رو هم جزء جزئیات بازی به حساب میارم .

Gamemaster
04-02-2008, 00:35
گرافیک 256 5500
رم 512
سی پی یو 2.8 پرو استریت نتونستم خوب اجرا کنم اعصابم از سیستممم ریخت بهم
بهترين كار اينه كه بري يه گرافيك 7600 بگيرى.حداقلشو گفتم

H M R 0 0 7
04-02-2008, 00:51
بهترين كار اينه كه بري يه گرافيك 7600 بگيرى.حداقلشو گفتم

بهترين كار اينه كه بري يه گرافيك 7600 و يك رم 512 ديگه بخري بزاري كنيار اون 512 قبليت.

خوب منم همینو گفتم دیگه.:10:

arnold_ab
04-02-2008, 14:07
همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در تاریخ February 8 2007 رسما اعلام کرد که PS3 - XBOX360 و PC سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی DMC4 برای انها عرضه شود .
نسخه PC این بازی به طور کامل DX9 و DX10 را ساپورت خواهد کرد .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gamemaster
04-02-2008, 17:19
همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در تاریخ February 8 2007 رسما اعلام کرد که PS3 - XBOX360 و PC سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی DMC4 برای انها عرضه شود .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .

:18:
منبع رو بگو؟:19:
اين توطعه عليه PS3 است:21:

Gamemaster
04-02-2008, 19:05

gamespot اينارو تكزيب كرده

arnold_ab
05-02-2008, 08:22
سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوتاه شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install اختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.

پ.ن:از تمامی FanBoy های عزیزم خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.

H M R 0 0 7
05-02-2008, 09:38
اقا يكي از اساتيد اهل فن بياد با توجه به تجربه، تاريخ ورود اين بازي رو به شمسي توي ايران و سپس توي شهرستان به من بگه!!! شرمنده ديگه!

p3yman_xl
05-02-2008, 10:20
سلام دوستان.

بازی رو امروز از فروشگاه های west میتونید تهیه کنید. اما با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم این بازی نوآوری جدیدی نداره ... در ضمن بازی Turok هم منتشر شد.

موفق باشید

Alireza.M67
05-02-2008, 10:21
5 شنبه تو دنیا .
احتمالا شنبه تو تهران میتونی از توپ خونه بخری .

joey jordison
05-02-2008, 11:36
سلام دوستان.

بازی رو امروز از فروشگاه های west میتونید تهیه کنید. اما با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم این بازی نوآوری جدیدی نداره ... در ضمن بازی Turok هم منتشر شد.

موفق باشید
دوست من واسه pc هم اورده زبانش انگلیسی هست یا نه

vahid_fisher
05-02-2008, 12:45
یکی دقیق بگه بازی واسه پی سی کی میاد
نگین نمیدونم تو اروپا فلان تاریخ میاد تو امریکا اپریل میاد و...

فقط بگین کی تو ایران میاد نسخه اصلیش

ممنون

Alireza.M67
06-02-2008, 14:50
100 % شنبه تو ایران میتونی بخریش
اینی که الآن اومده فکر کنم ورژن ژاپنیش باشه ( ولی مطمئن نیستم)

*PiNk PaNTHeR*
06-02-2008, 15:05
یکی دقیق بگه بازی واسه پی سی کی میاد
نگین نمیدونم تو اروپا فلان تاریخ میاد تو امریکا اپریل میاد و...

فقط بگین کی تو ایران میاد نسخه اصلیش

ممنون

مگه شرکت کپکام یک اسپشیال ادیشن برای ایران داره که شما میگید بگید کی برای ایران میاد؟
هر وقت که بازی یماد پخش کننده های ایران دانلود و پخشش میکنن.
تاریخ عرضش هم همونطور که خودتون گفتید اول آوریل هست حدودا 80 روز دیگه.

H M R 0 0 7
06-02-2008, 17:08
هر چي ديرتر بياد بهتر.اخه هنوز نتونستم پول كافي براي ارتقا سيستم رو جور كنم.

Sam Fisher 11
06-02-2008, 17:36
نسخه های X360 و PS3 بازی منتشر شد...

هر دو نسخه از سایت gamespot امتیاز 8.0 دریافت کردند. هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی پیش بینی چنین امتیازی رو میکردم!
هر کی بازی رو گرفته بیاد نظرش رو بگه....

arnold_ab
07-02-2008, 09:45
نسخه های X360 و PS3 بازی منتشر شد...

هر دو نسخه از سایت gamespot امتیاز 8.0 دریافت کردند. هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی پیش بینی چنین امتیازی رو میکردم!
هر کی بازی رو گرفته بیاد نظرش رو بگه....
آره منم اين پيش بيني را كرده بودم از تريلر ها معلوم بود.

S A M
07-02-2008, 14:27
اقا اين بازي كي مياد كه بريم بخريم؟

*PiNk PaNTHeR*
07-02-2008, 14:41
اقا اين بازي كي مياد كه بريم بخريم؟

اسکرال بروزرت خرابه؟
پست منو همین صفحه قبل hmr007 بخون.:13:

S A M
07-02-2008, 14:47
يعني واقعا 3 ماه ديگه؟؟؟!!!!

*PiNk PaNTHeR*
07-02-2008, 14:54
يعني واقعا 3 ماه ديگه؟؟؟!!!!

نخیر 79 روز دیگه.

fswteam
08-02-2008, 05:30
پس هیچی دیگه کارمون در اومد اول سال جدید باید باز کلی خرج کنیم راستی چندوم فروردین می شه به تاریخ شمسی بگید

arnold_ab
08-02-2008, 09:30
با سلام
درحالیکه شما 20 دقیقه مجبورید که برای Install بازی DMC4 ورژن Ps3 انتظار بکشید شرکت کپکام با خونسردیه تمام گفت که شما میتونید در این مدت برید یه ساندویچ درست کنید.

Chris Kramer : نخست که شما DMC4 رو توی پلی 3 میگذارید چیزی حدود 22 تا 25 دقیقه هم برای Load Process منتظر میمونید تا چند گیگ اطلاعات روی هارد درایوتون ذخیره بشه .
او همچنان گفت که بازی کننده ها میتونن عکسهای پیاپیی از سری بازیهای DMC قبلی رو در مدتی که بازی Load میشه ببینن، در غیر اینصورت یه پیشنهاد دیگه داده که این خیلی جالبه!
خیلی رک رو راست این حرفها را زده: اگر نمیخواهید که DMC های قبلی رو در هنگام Load process ببینید ، میتونید برید یه ساندویچ درست کنید و یه لیموناد بگیرید و پس از این کارها برگردید سروقت بازی تا اون موقع لود هم تموم شده .
مدیر کپکام یاد آور شد که مثل بازیهای Pc این بازی هم در طی Install نیاز به صبر داره ولی بعد از Install ورژن پلی3 این بازی لودهای سریع تری رو نسبت به ورژن 360 این بازی داره . و اینکه فقط یه بار Install میخواد نه هر دفعه که بخواهید بازی کنید. و بازهم در رابطه با سرعت عالی لودها در پلی3 صحبت میکنه.
در اخر سر هم میگه که
Unreal Tournament 3 هم Installation Process رو ساپرت میکنه اما این ویژگی اختیاری هست .

Genjo
08-02-2008, 12:16
با سلام
درحالیکه شما 20 دقیقه مجبورید که برای Install بازی DMC4 ورژن Ps3 انتظار بکشید شرکت کپکام با خونسردیه تمام گفت که شما میتونید در این مدت برید یه ساندویچ درست کنید.

Chris Kramer : نخست که شما DMC4 رو توی پلی 3 میگذارید چیزی حدود 22 تا 25 دقیقه هم برای Load Process منتظر میمونید تا چند گیگ اطلاعات روی هارد درایوتون ذخیره بشه .
او همچنان گفت که بازی کننده ها میتونن عکسهای پیاپیی از سری بازیهای DMC قبلی رو در مدتی که بازی Load میشه ببینن، در غیر اینصورت یه پیشنهاد دیگه داده که این خیلی جالبه!
خیلی رک رو راست این حرفها را زده: اگر نمیخواهید که DMC های قبلی رو در هنگام Load process ببینید ، میتونید برید یه ساندویچ درست کنید و یه لیموناد بگیرید و پس از این کارها برگردید سروقت بازی تا اون موقع لود هم تموم شده .
مدیر کپکام یاد آور شد که مثل بازیهای Pc این بازی هم در طی Install نیاز به صبر داره ولی بعد از Install ورژن پلی3 این بازی لودهای سریع تری رو نسبت به ورژن 360 این بازی داره . و اینکه فقط یه بار Install میخواد نه هر دفعه که بخواهید بازی کنید. و بازهم در رابطه با سرعت عالی لودها در پلی3 صحبت میکنه.
در اخر سر هم میگه که
Unreal Tournament 3 هم Installation Process رو ساپرت میکنه اما این ویژگی اختیاری هست .

مرسی دوست عزیز:11:

خسته نباشی:10:

end_of_world
08-02-2008, 21:11
با سلام

در اخر سر هم میگه که
عجب رويي داره اين كپكام :27:

H M R 0 0 7
08-02-2008, 22:25
به به مبینم که بالاخره این تاپیک هم از بخش اخبار در اومد و اومد تو صفحه اصلی باریهای کامپیوتری. خیلی خوشحالم.

H M R 0 0 7
09-02-2008, 12:13
سلام دوستان.
پيشنهاد ميكنم قبل از بازي كردن نسخه شماره 4 DMC يه نگاهي به تاريخچه DMC داشته باشين.البته شايد اكثرتون بدونيد ولي براي اونهاي كه شماره 1 و 2 رو بازي نكردن جالبه و همچنين كمك ميكنه تا داستان شماره 4 رو بهترن متوجه بشن:
به اين جا مراجعه كنيد:(Capcom Fans )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fswteam
10-02-2008, 14:07
به گفته ضمیمه روزنامه جام جم(کلیک) بازی شیطان می گرید 4 وارد بازار شد من فردا یا 3 شنبه می رم می خرم حتما امروز جام جم بگیرید (یکشبنه)

joey jordison
10-02-2008, 14:50
سلام
بابا ما ندونستیم این بازی یلاخره برای pc وارد بازار شده یا نه محمد جان شما منظورت اینکه برای pc اومده یا نه می خوای بری نسخه ی کنسولی رو بخری
راستی این بازیTurok برای پی سی اومده یا نه فعلا با اون سرگرم بشیم

saeed_2008
10-02-2008, 14:59
منم نظر joey jordisonرو دارم.

fswteam
10-02-2008, 16:12
سلام
بابا ما ندونستیم این بازی یلاخره برای pc وارد بازار شده یا نه محمد جان شما منظورت اینکه برای pc اومده یا نه می خوای بری نسخه ی کنسولی رو بخری
راستی این بازیTurok برای پی سی اومده یا نه فعلا با اون سرگرم بشیم
عزیز گفته هم دویل مای کرای 4 و Turok برای طرفداران بازی خور وارد بازار ایران شده

soliman
10-02-2008, 16:14
عجله نكنيد . همين امروز و فردا ممكنه براي پي سي بياد.

Abolfazl3007
10-02-2008, 17:44
پس برا Pc کی میادخدا کنه سیستم بالا نخواد

Oracle_Eldorado
10-02-2008, 21:47
خوب به سلامتی این بازی هم اومد ! فردا که تعطیله ولی 3 شنبه 100% میخرم .
راستی دوستان چند وقت پیش شبکه Game One یه تریلر خیلی خفن از این بازی نشون داد که خیلی از راز هاشو فاش کرد ! البته نمیگم که خودتون بازی کنید .
ولی اینو بگم که کنترلش دقیقا مثل DMC 3 هست .

دوست عزیز نسخه ی P30 هم وارد بازار شده . البته فعلا تهران .

joey jordison
10-02-2008, 22:27
سلام
oracle_Eldorado بهترین خبر رو دادی ازت ممنونم فقط یک چیز می مونه اونم اینه که زبانش انگلیسی هست یا نه ؟؟؟

امير موسر
10-02-2008, 23:05
كجا اومده؟
من كه سايتها رو گشتم نبود.
اگه ad داري به ما هم بده.
ممنون.

end_of_world
10-02-2008, 23:27
خوب به سلامتی این بازی هم اومد ! فردا که تعطیله ولی 3 شنبه 100% میخرم .
راستی دوستان چند وقت پیش شبکه Game One یه تریلر خیلی خفن از این بازی نشون داد که خیلی از راز هاشو فاش کرد ! البته نمیگم که خودتون بازی کنید .
ولی اینو بگم که کنترلش دقیقا مثل DMC 3 هست .

دوست عزیز نسخه ی P30 هم وارد بازار شده . البته فعلا تهران .
پس چرا هيچ خبري تو سايتا نيست ...:19:
مطمئني دوسته عزيز ...:18:

*PiNk PaNTHeR*
10-02-2008, 23:50
سروش جان اشتباه میکنی بازی برای Pc فقط نسخه ی انگلیسی هست و هنوز عرضه نشده. اگه طوری بود که حتی غیر قانونی کش رفته بودن الان اینترنت پر از لینک دانلودش بود.

Abolfazl3007
11-02-2008, 11:17
game Spot به نسخه Ps3 و X360 نمره 8.0 داده.:5:
ما هم که هنوز منتظر نسخه Pc هستیم:41:

joey jordison
11-02-2008, 15:19
سلام
اقا با احساسات مردم چرا بازی می کنید یکی میگه اومده یکی می یاد میگی نیومده

soliman
11-02-2008, 15:29
حالا چرا انقدر عجله دارید یه هفته صبر کنید دیگه بلاخره که میاد.

cyrus_ln
11-02-2008, 18:01
سیستم مورد نیاز اینه؟
Minimum System Requirements (RUMOR)
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 1 GB (2GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements (RUMOR)
Processor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Memory: 2 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
DirectX: 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
اینو از یه سایت گرفت اگه این باشه که برای بازی کردن باید تا تابستون صبر کنم.:41:

Oracle_Eldorado
11-02-2008, 18:29
سلام
oracle_Eldorado بهترین خبر رو دادی ازت ممنونم فقط یک چیز می مونه اونم اینه که زبانش انگلیسی هست یا نه ؟؟؟
چطور مگه ؟ باید انگلیسی باشه .
البته اینی که من دیدم زیر نویس فرانسوی بود ولی زبونش انگلیسی بود .

كجا اومده؟
من كه سايتها رو گشتم نبود.
اگه ad داري به ما هم بده.
ممنون.

پس چرا هيچ خبري تو سايتا نيست ...
مطمئني دوسته عزيز ...

دوستان واقعا معذرت میخوام ! یکی از دوستام تبلیقشو توی یه سایتی نشونم داد که زیاد معتبر نبود .
درسته توی ایران نیومده .

سروش جان اشتباه میکنی بازی برای Pc فقط نسخه ی انگلیسی هست و هنوز عرضه نشده. اگه طوری بود که حتی غیر قانونی کش رفته بودن الان اینترنت پر از لینک دانلودش بود.

عزیزم کجای کاری ؟! توی یه فرومی دیدم یه نفر نوشته من یه نسخه ی اصلی بازی رو دارم 15 تومن میفروشم !
یه کاربر تازه بود وگرنه حتما میخریدم .
ببینم نسخه ی Demo این بازی اومده ؟ ممکنه منظورش Demo بوده .

Sam Fisher 11
11-02-2008, 18:35

Devil May Cry 4

مجله معتبر gameinformer امتیاز عالیه 9 به بازی داده.
این مجله در ریویوی خودش گفته که بازی با همان سبک و فرمول شماره های قبلی ساخته شده ولی این رو یک نکته منفی ندونسته بلکه پایبندی به اصالت این سری دونسته که ضعف های خیلی کمی داره پس دلیلی هم برای تغییر عمده در روند بازی وجود نداره.

راجع به گرافیک هم اون رو بسیار جذاب و پر زرق و برق دانسته. در طول بازی اصلا شاهد افت سرعت فریم نخواهید بود و DMC4 بسیار نرم و روان اجرا میشه.cutscenes های بازی جذاب و عالی کار شدن و در پیشبرد داستان نقش مهمی ایفا میکنند. مراحل از نظر بصری بسیار متنوع کار شدن و کلیسا و قلعه و جنگل و برج و شهر و .... لوکیشن های بازی رو تشکیل میدن. کیفیت بافت ها به جز در مواردی(بعضی سطوح کف و دیوارها) بسیار با کیفیت کار شده. نورپردازی و سایه های بازی در حد استانداردهای روز بازیهای نسل جدید قرار دارند و خصوصا در مراحل جنگل به اوج خود میرسند. افکت های رایج بازی های این نسل مثل HDR و Ambient Maps و Depth of Field و Motion Blur و... همگی در بازی به کار گرفته شدند(راجع بهشون توضیح ندادم چون فکر کنم دیگه همه بدونن ولی بازم اگر مشکل داشتید بگید تا توضیح بدم).

صداگذاری بازی بسیار حرفه ای کار شده و صدای ضربات و دیگر افکت ها بعلاوه موسیقی متن بازی حس هیجان بازی رو چند برابر کرده.

گیم پلی بازی تغییر خاصی نکرده و تنها کامل تر شده. اکشن بازی بهتر و سریع تر از گذشته است. واکنش ها و رفلکس های نرو و همچنین دشمنانش در مبارزات بسیار سریع وروان هستند. دوربین بازی به جز در مواردی اندک خوبه ولی عالی نیست ! نویسنده مطلب به این نکته اشاره کرده که در طول بازی مدام آندرنالین ترشح خواهید کرد که نشان دهنده اکشن سریع، قوی و نفس گیر این بازی است ! مبارزه با باس ها لذت بخش تر از قبل شده و با باسهایی قوی تر مواجه خواهید شد. در بازی مثل همیشه معماهایی هم گنجانده شده تا از تکراری شدن بازی و همچنین کسل کنندگی بازی بکاهند.
در ضمن بازی ارزش حداقل 2 بار بازی کردن رو دارد.

لینک دانلود ویدئوی ریویوی بازی:

امتیازاتی که سایتها و مجلات معتبر به بازی دادن:

1UP.com ::: 8.5/10
Famitsu ::: 35/40
GamePro ::: 4.5/5
GameSpot ::: 8/10
GameSpy ::: 4/5
GameTrailers ::: 8.6/10
IGN ::: 8.7/10
PSM ::: 4.5/5

Oracle_Eldorado
11-02-2008, 18:59
ممنون فیشر جان .
ببخشید کسی داستانش رو داره ؟

Sam Fisher 11
12-02-2008, 00:52
Screens

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون فیشر جان .
ببخشید کسی داستانش رو داره ؟
سلام
در پست 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک قرار داده شده.

vitamin2002
12-02-2008, 01:48
خوب یک نگاه به این لینک بکنید

اگر بازم بگین برای pc منتشر شده دیگر باید ...

I AM DEVIL
12-02-2008, 03:35
یه سوال ؟؟
این devil may cry 4 برای pc هم منتشر شده
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
..............

H M R 0 0 7
12-02-2008, 08:38
یه سوال ؟؟
این devil may cry 4 برای pc هم منتشر شده
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
..............

اگه حداقل توي همين صفحه آخر رو يه نگاه گذرا ميكردين متوجه ميشدين كه قرار بياد ولي هنوز نيومده.

arnold_ab
12-02-2008, 09:11
ممنون فيشر جان عالي بود.

H M R 0 0 7
12-02-2008, 11:43
سیستم مورد نیاز اینه؟
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
اینو از یه سایت گرفت اگه این باشه که برای بازی کردن باید تا تابستون صبر کنم.:41:

خيلي ممنون. اطلاعات مفيدي بود.لا اقل الان ميدونم بايد چيكار كنم:46:

end_of_world
12-02-2008, 12:17
ببخشيد دوستان يه سوال
من 4 تا تريلر و اين عكسارو ديدم اما توي اينا فقط دانته هستش و نرو بيشتر قيافه ي يه بچه سوسول رو داره
به نظر شما دانته با اون همه قدرت و ابهتش مي تونه از نرو كم بياره ...
اين خيلي عجيبه ... دانته روش كم بشه ...
اين از عجايب روزگاره در ضمن احتمالا در اين بازي قسمتي هم براي بازي با دانته بايد وجود داشته باشه چون عكس هاي اون نسبت به نرو بيشتره

rz21
12-02-2008, 12:58
كسي نميدونه اين بازي به چه گرافيكي ميخوره؟

soliman
12-02-2008, 13:10
شاید تو این نسخه جدید هم مثل نسخه 3 بتونیم کلا با دانته هم بازی کنیم.
یادتونه وقتی که کلا بازی رو تموم کردیم میتونستیم با ویرجل هم یه بار دیگه بازی رو رد کنیم.

Optimus Prime
12-02-2008, 14:54
سیستم پیشنهادی که برای PC زده شده سیستم پیشنهادی خود Capcom نیست Rumor شایعه است.هنوز که حرف زیادی در مورد نسخه PC گفته نشده باید صبر کنید.

arnold_ab
12-02-2008, 16:10
كسي تريلر هاي بازي را ديده؟واقعا سرآدم را درد مي آورد.

end_of_world
12-02-2008, 18:46
كسي تريلر هاي بازي را ديده؟واقعا سرآدم را درد مي آورد.

آرنلودجان اون تريلر بازي نيست . ريويوو بازيه
يه چيز جالب اينه كه اين تريلر ريويوو امتياز 8.6 رو به بازي داده ..
به نظر شما اين عجيب نيست

Oracle_Eldorado
12-02-2008, 19:03
دوستان این سیستم مورد نیاز بازی از سایت

Devil May Cry 4
Publisher: Capcom
Developer: Capcom

Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

منبع :

فکر کنم همون قبلی باشه .
پس درسته .

vitamin2002
12-02-2008, 21:48
آرنلودجان اون تريلر بازي نيست . ريويوو بازيه
يه چيز جالب اينه كه اين تريلر ريويوو امتياز 8.6 رو به بازي داده ..
به نظر شما اين عجيب نيست

ريويوو یعنی چه ؟ چه فرقی با تریلر های قبلی داره :13:

end_of_world
12-02-2008, 22:42
ريويوو یعنی چه ؟ چه فرقی با تریلر های قبلی داره :13:
خيلي فرق داره
اين يكي ويژگيهاي بازي از نظر صدا و گيم پلي و گرافيك و غيره رو در تمام لوكيشن ها نشون ميده و در آخر هم بهشون نمره ميده
اصلا نميشه گفت تريلره يه نوع بررسي ويدئوييه :46:

vitamin2002
13-02-2008, 00:42
خيلي فرق داره
اين يكي ويژگيهاي بازي از نظر صدا و گيم پلي و گرافيك و غيره رو در تمام لوكيشن ها نشون ميده و در آخر هم بهشون نمره ميده
اصلا نميشه گفت تريلره يه نوع بررسي ويدئوييه :46:

با تشکر :20:

H M R 0 0 7
13-02-2008, 01:11
امروز داشتم با یکی از کسانی که این بازی رو کرده چت میکردم.روی XBox بازی کرده(دانلود کرده).خیلی ازش تعریف کرد.تازه تمومش کرده!!!
کلی حسرت خوردیم.

end_of_world
13-02-2008, 17:37
امروز داشتم با یکی از کسانی که این بازی رو کرده چت میکردم.روی XBox بازی کرده(دانلود کرده).خیلی ازش تعریف کرد.تازه تمومش کرده!!!
کلی حسرت خوردیم.

آره عزيز
تو تورنت دانلود براي ايكس باكس هستش
حدود 7 گيگه :8:

joey jordison
15-02-2008, 11:44
سلام
دوستان یه سر به Gamespot بزنید فکر کنم برای pc بازم تاخیر خورده

Oracle_Eldorado
15-02-2008, 11:54
متاسفانه بله !
افتاده 2 June !!!!!

Game: Devil May Cry 4 (PC)
Release Date: Jun 2, 2008

Devil May Cry 4 is the fourth installment in Capcom's demon-hunting series, but this time it stars a new character, Nero, and his powerful demonic arm.

اینم لینک منبع :

S A M
15-02-2008, 12:02
يعني دوشنبه 13 خرداد؟!!!

Abolfazl3007
15-02-2008, 12:28
اون از بازیهایی که نسخه Pc ندارند
اینم از این بازیهایی که خیر سرشون نسخه Pc دارند!

fswteam
15-02-2008, 16:38
F************k ای بابا چرا اینطوری می کنن

vitamin2002
15-02-2008, 20:42
خوب معلومه دیگه سیاست فروش ps3 و xbox

kkain-blood
15-02-2008, 21:46
ای بابا آخه چرا !!!4ماه دیگه!!چه جوری تحمل کنیم!!!

Oracle_Eldorado
15-02-2008, 22:51
من دیگه خودمو آماده کرده بودم !
تازه داشتم دنبال لینک دانلود میگشتم !
واقعا ضد حال بدی بود .

soliman
15-02-2008, 23:25
اره اونم از اون ضد حال ها.

rsh
16-02-2008, 01:05
بچه ها برای پی سی سیستم خفنی که نمی خواد
من کارت گرافیگم 6200 هست

faraz_n
16-02-2008, 01:50
سلام دوستان من این بازی رو دارم میرم البته تو 360
فوق العادست توصیه میکنم همه بخرن
البته نه فقط 360 بازا بلکه همه

fswteam
16-02-2008, 04:39
بچه ها برای پی سی سیستم خفنی که نمی خواد
من کارت گرافیگم 6200 هست
چرا کار گرافیک بالاتر می خواد یک چند تا صفحه قبل ببینی سیستم مورد نیاز می بینی

fswteam
16-02-2008, 04:40
سلام دوستان من این بازی رو دارم میرم البته تو 360
فوق العادست توصیه میکنم همه بخرن
البته نه فقط 360 بازا بلکه همه
بله شما خوش به حالتونه که 360 دارید ما ما پی سی باز ها باید 4 ماه صبر کنیم من موندم اینا که سیستم مورد نیاز گفتند چرا انداختند 4 ماه دیگه حالم داره ازشون به هم می خوره :2: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
16-02-2008, 08:41
بازم عقب انداختين؟!؟
باز اين كاپكام چشم منو دور ديدها!!! خجالت هم نمي كشن.
يهو بگن با رزيدنت اويل 5 ميديمش بيرون ديگه!!!!!
منتظر مي مانيم................................

H M R 0 0 7
16-02-2008, 08:45
بازم عقب انداختين؟!؟
باز اين كاپكام چشم منو دور ديدها!!! خجالت هم نمي كشن.
يهو بگن با رزيدنت اويل 5 ميديمش بيرون ديگه!!!!!
منتظر مي مانيم................................

آخخخخ بازم پستام دوتايي اومد. امان از دست اين اينترنت.

soliman
16-02-2008, 09:54
كم كم دارم اون علاقه اي رو كه به كاپكم داشتم ازدست ميدم.
اين كاپكم چرا با اين پي سي لجه. نكنه فروش خوبي واسشون نداشته باشه.

Optimus Prime
16-02-2008, 10:21
باز هم میگم دوستان Capcom سیستم مورد نیاز برای اجرای Dmc4 را اعلام نکرده اون چیزی هم که گفتند rumor هست یعنی شایعه یعنی احتمال میدن که این باشه.هر وقت خود Capcom اعلام کرد که چی می خواد اون درسته.

Optimus Prime
16-02-2008, 10:29
من الان تو فروم های US CAPCOM گشتم اونا حرفی نا از System Requirements زده بودند تازه گفته بوند موتور پایش همون موتور Lost Planet هست و حتما سیستم بالایی برای اجراش می خواد.

Sam Fisher 11
16-02-2008, 13:49
من الان تو فروم های US CAPCOM گشتم اونا حرفی نا از System Requirements زده بودند تازه گفته بوند موتور پایش همون موتور Lost Planet هست و حتما سیستم بالایی برای اجراش می خواد.
سلام عزیز خوش برگشتی...

این بازی در درجه اول کنسولیه ! حالا کپکام یه لطفی کرده داره نسخه PC هم میسازه(ایندفعه پورت نمیکنه) . درسته که PC جولانگاه بازیهای FPS هست ولی به طور معمول بازیهای Third Person و Fighting برای Pc ساخته نمیشن دلیلش هم عدم کنترلر مناسب برای اینجور بازیهاست.

H M R 0 0 7
16-02-2008, 20:51
سلام عزیز خوش برگشتی...

این بازی در درجه اول کنسولیه ! حالا کپکام یه لطفی کرده داره نسخه PC هم میسازه(ایندفعه پورت نمیکنه) . درسته که PC جولانگاه بازیهای FPS هست ولی به طور معمول بازیهای Third Person و Fighting برای Pc ساخته نمیشن دلیلش هم عدم کنترلر مناسب برای اینجور بازیهاست.

خوب جوی استیک رو برای چی ساختن پس؟
در ضمن هیچ کس از سیاست های این شرکتهای بازی سازی سر در نمیاره.یهو دیدی دیگه رو PS3 بازی ندادن (که بعید میدونم)و یا برعکسش.

soliman
16-02-2008, 20:56
من با کیبورد از هر جوی استک بهتر بازی میکنم. اونا چکار به این کارا دارن بازی رو بدن بیرون ما خودمون مشکل کنترل کردنشو حل میکنیم.

Optimus Prime
17-02-2008, 00:54
سلام عزیز خوش برگشتی...

سلام دوست عزیزم!:40:
چه کار میشه کرد زندگی نمیزاره تا وقتمون آزاد میشه هم خبری نیست.اگر مجبور نبودم اینورو اونور برم یه X360 می گرفتم از شر این Delay ها راحت بشم!آره منم موافقم حالا دیگه داره برای PC میسازه Port نمیکنه.همین میشه گفت Performance خوبی ارائه خواهد داد.ولی باز هم امکان داره سیستم بالایی بخواد...

soliman
17-02-2008, 01:11
حالا میخواد Fps نباشه . من که به همه نوع دیدی واردم

fswteam
17-02-2008, 05:12
سلام عزیز خوش برگشتی...

عزیز مگه دویل 3 سخت نبود کنترلش اما ما مشکلشو حل کردیم من که فقثط با کیبورد می تونم بازی کنم با دسته یه زره بازیم افت می کنه

end_of_world
17-02-2008, 07:24
عزیز مگه دویل 3 سخت نبود کنترلش اما ما مشکلشو حل کردیم من که فقثط با کیبورد می تونم بازی کنم با دسته یه زره بازیم افت می کنه
موافقم باهات :46:

rz21
17-02-2008, 10:36
من تريلر بازي را ديدم خيلي قشنگه

arnold_ab
17-02-2008, 11:21
Wallpaperهاي اين بازي
Devil May Cry 4

Developer: Capcom Production Studio 1
Publisher: Capcom
Platform: PC, Xbox 360, PS3

1600x1200

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

1920x1080

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

Oracle_Eldorado
17-02-2008, 14:51
ایول آرنولد . اولیه خیلی قشنگه .
تاحالا اینو ندیده بودم .

soliman
17-02-2008, 16:17
والپيپر هاي قشنگي.

H M R 0 0 7
17-02-2008, 22:07
منم اولیه رو ندیده بودم. ایول

ps3 man
17-02-2008, 22:53
بچه ها شماره 4 این بازی واسه پی سی اومده یا میاد؟

Oracle_Eldorado
17-02-2008, 23:10
قرار بود توی این هفته بیاد که به 4 ماه بعد موکول شد !

soliman
18-02-2008, 00:40
ببینم کسی خبر نداره که باس های این نسخه چیا هستند؟

Rude Boy
18-02-2008, 20:20
من تا حالا این بازی را نکردم (شماره های قبل را می گم) .
می خوام ببینم ارزش داره تا اومد برم بگیرم ؟

fswteam
18-02-2008, 20:38
من تا حالا این بازی را نکردم (شماره های قبل را می گم) .
می خوام ببینم ارزش داره تا اومد برم بگیرم ؟
واقعا اگه بازی نکردی برو 3 رو بگیر بازی کن تا 4 که میاد اونم در ادامهش بازی کنی خیلی باحال بازیش مگرنه ما این همه انتظارشو نمی کشیدیم

Sam Fisher 11
18-02-2008, 20:46
خب خودت داری میگی سخت بود (در قیاس با کنترلر های کنسول) منم نگفتم غیر ممکنه!. مثل بازیهای fps که کنترلشون با موس و کیبورد ساده تره ولی دلیل نمیشه بگیم با دسته نمیشه بازی کرد(Halo). اصولا فروش اینجور بازیها(third person) همیشه روی کنسول بیشتر بوده(مثال واضحش gtavc که فروشش روی ps2 خیلی بیشتر از pc شد) و با مخاطب بیشتری همراهه چون به طور عام pcگیمرها بیشتر بازیهای استرانژیک(کلا بازیهایی با دید ایزومتریک) و اول شخص انجام میدن تا بازیهایی با این سبک(گفتم عامشون اگر بازم نگید نه ما با pc همجور بازی انجام میدیم). شرکت های بازیسازی با توجه به سلیقه گیمرهای هر پلتفرم بازی براشون میسازن !
مثلا الان دیگه ثابت شده که بازیهای casual روی Wii عالی جواب میده چون کاربرهاش عموما گیمرهای حرفه ای نیستن. یا کنسول 360 رو میشه جولانگاه بازیهای اکشن و Hardcore دونست و مثال های مشابه دیگر...
امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
18-02-2008, 21:14
دوستان حالا که بازی یکمی دیر میاد یه چند تا نکته در مورد بازی بگم :
( فکر کنم اینو بدونید ) دست راست Nero به وسیله ی یه موجود اهریمنی طلسم شده که قدرت های فراوانی داره .
یکی از این قدرت ها گرفتن دشمنان هست .
اگه DMC 3 بازی کرده باشید ، Dante با ضربه ی شمشیر خودش دشمنان رو پرت میکرد اینطرف و اون طرف و میرفت بالای سرشون .
ولی Nero با ضربات ترکیبی میتونه دشمنان رو بگیره و همونجا کارشون رو تموم کنه !
یه قدرت دیگه ای هم که داره اینه که در بعضی مراحل برای اینکه از دیوار و جاهایی که نمیتونید بپرید ، بکشید بالا ، میتونید از دستتون کمک بگیرید .
یه چیزی میگم ولی من تاییدش نمیکنم !
چند جا خوندم دست راست Nero به وسیله ی موندوس ( دشمن پدر دانته ( Sparda ) ) طلسم شده و میخواد به Nero کمک کنه که دانته رو نابود کنه .

و در آخر اینو بگم که از وقتی دست راست Nero به کار میوفته دیگه شکست نا پذیر میشید !
فکرشو بکنید ! " شمشیر ، اسلحه ، دست راست " !!!!!!
تازه شمشیرش خیلی قابلیت های دیگه داره .
اگه توجه کرده باشید مثل دسته ی موتور ساخته شده !!!
منتظر نظر دوستان هستم .

H M R 0 0 7
18-02-2008, 23:02
خب خودت داری میگی سخت بود (در قیاس با کنترلر های کنسول) منم نگفتم غیر ممکنه!. مثل بازیهای fps که کنترلشون با موس و کیبورد ساده تره ولی دلیل نمیشه بگیم با دسته نمیشه بازی کرد(Halo). اصولا فروش اینجور بازیها(third person) همیشه روی کنسول بیشتر بوده(مثال واضحش gtavc که فروشش روی ps2 خیلی بیشتر از pc شد) و با مخاطب بیشتری همراهه چون به طور عام pcگیمرها بیشتر بازیهای استرانژیک(کلا بازیهایی با دید ایزومتریک) و اول شخص انجام میدن تا بازیهایی با این سبک(گفتم عامشون اگر بازم نگید نه ما با pc همجور بازی انجام میدیم). شرکت های بازیسازی با توجه به سلیقه گیمرهای هر پلتفرم بازی براشون میسازن !
مثلا الان دیگه ثابت شده که بازیهای casual روی Wii عالی جواب میده چون کاربرهاش عموما گیمرهای حرفه ای نیستن. یا کنسول 360 رو میشه جولانگاه بازیهای اکشن و Hardcore دونست و مثال های مشابه دیگر...
امیدوارم منظورم رو واضح رسونده باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تاییید حرفای شما باید بگم که فروش بازیها رو اولین پلتفرمی عرضه میشه قاعدتا بیشتر از پلتفرمهای دیگه هست.
بازم میگم اصلا نمیشه از سیاست های این شرکتهای بازی سازی سر دراورد.
اینا رو چه دیدی یهو دیدی فردا گفتن متال گیر 4 هم رو PC میاد(شااااااااااااااااااا اااااید)

H M R 0 0 7
18-02-2008, 23:04
دوستان حالا که بازی یکمی دیر میاد یه چند تا نکته در مورد بازی بگم :
( فکر کنم اینو بدونید ) دست راست Nero به وسیله ی یه موجود اهریمنی طلسم شده که قدرت های فراوانی داره .
یکی از این قدرت ها گرفتن دشمنان هست .
اگه DMC 3 بازی کرده باشید ، Dante با ضربه ی شمشیر خودش دشمنان رو پرت میکرد اینطرف و اون طرف و میرفت بالای سرشون .
ولی Nero با ضربات ترکیبی میتونه دشمنان رو بگیره و همونجا کارشون رو تموم کنه !
یه قدرت دیگه ای هم که داره اینه که در بعضی مراحل برای اینکه از دیوار و جاهایی که نمیتونید بپرید ، بکشید بالا ، میتونید از دستتون کمک بگیرید .
یه چیزی میگم ولی من تاییدش نمیکنم !
چند جا خوندم دست راست Nero به وسیله ی موندوس ( دشمن پدر دانته ( Sparda ) ) طلسم شده و میخواد به Nero کمک کنه که دانته رو نابود کنه .

و در آخر اینو بگم که از وقتی دست راست Nero به کار میوفته دیگه شکست نا پذیر میشید !
فکرشو بکنید ! " شمشیر ، اسلحه ، دست راست " !!!!!!
تازه شمشیرش خیلی قابلیت های دیگه داره .
اگه توجه کرده باشید مثل دسته ی موتور ساخته شده !!!
منتظر نظر دوستان هستم .

تشکر عزیز. نصفش برام تازه بود.

وقتی دست راست Nero به کار میوفته دیگه شکست نا پذیر میشید !
این یعنی چی؟ شکست ناپذیز به معنای واقعی(God Mode) و یا قدرت فوق العاده؟

Oracle_Eldorado
18-02-2008, 23:32
این یعنی چی؟ شکست ناپذیز به معنای واقعی(God Mode) و یا قدرت فوق العاده؟

نه . منظورم اینه دیگه قدرتش خیلی زیاد میشه .
چون اگه توی دمو ها توجه کرده باشی برای اینکه این موضوع رو از بقیه پنهان کنه خودش مصدوم نشون میده .

*Necromancer
18-02-2008, 23:47
آقا من شنیدم ئانته همون پدر نرو از آب در اومده!به همین خاطر شبیه همن! شایعه است؟؟؟

soliman
19-02-2008, 00:54
منم شنیدم که سازنده اش گفته قدرت دست و شمشیر با هم ادغام میشه و نیروهای جدیدی رو به نرو میده . در ضمن قراره که از شخصیت نرو تو نسخه های اینده هم به کار برده بشه. گفته بودند که ابتدا خود نرو فکر میکرد که دستش دچار یک نوع عفونت شده و اون رو به وسیله ی یک پارچه از دید عموم پوشونده بود ولی بعد کم کم میبینه که دستش یه نیرو های خاصی رو بهش میده و از اون برای نابود کردن نیروهای اهریمنی استفاده میکنه.

mInI_ClockEr
19-02-2008, 03:36
حالا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Oracle_Eldorado
19-02-2008, 07:17
آقا من شنیدم ئانته همون پدر نرو از آب در اومده!به همین خاطر شبیه همن! شایعه است؟؟؟

عزیزم مگه دانته با کسی ازدواج کرده ؟!

منم شنیدم که سازنده اش گفته قدرت دست و شمشیر با هم ادغام میشه و نیروهای جدیدی رو به نرو میده . در ضمن قراره که از شخصیت نرو تو نسخه های اینده هم به کار برده بشه. گفته بودند که ابتدا خود نرو فکر میکرد که دستش دچار یک نوع عفونت شده و اون رو به وسیله ی یک پارچه از دید عموم پوشونده بود ولی بعد کم کم میبینه که دستش یه نیرو های خاصی رو بهش میده و از اون برای نابود کردن نیروهای اهریمنی استفاده میکنه.

آره دیگه ! اینم همونی بود که بنده گفتم .

حالا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهار ماه دیگه ! قرار بود این هفته بیاد که افتاد به چهار ماه دیگه ...

naeemtop
19-02-2008, 11:04
بچه ها سطح سختی این بازی چطوریه؟
واسه من که خیلی حرفه ای نیستم و حوصله ندارم سرمو درد بیارم به درد میخوره؟

Oracle_Eldorado
19-02-2008, 11:11
دوست عزیز این بازی در صورتی قشنگه که شما داستانش رو بدونی .
به نظر من شما برو از اول شروع کن .
یا حداقل ورژن 3 که برای کامپیوتر هست رو بازی کن داستانش دستت بیاد .
برای قشنگ بودنش که میشه گفت عالیه !
یه بازی شمشیر زنی + تفنگ !

soliman
19-02-2008, 11:38
راستي من توي يه دمو ديدم كه نرو با عجله ميدوه تا خودشو به يه دختره توكليسا برسونه در ضمن دستش هم تو گج بود دارم نرو رو ميگم. خواستم بدونم اون دختره كيه؟

joey jordison
19-02-2008, 11:56
فکر کنم اون دختر معشوقه ی نرو باشه البته فکر می کنم
ببینم این ویرجیل تو بازی هست یا نه

end_of_world
19-02-2008, 12:28
سلام به همه ...
دوستان عزيز من جزو پيشكسوت هاي اين بازي هستم و تمام نسخه هاشو بازي كردم ...
همونطور كه ميدونيد داستان هاي بازي طوريه كه مثلا چيزي رو كه در DMC1 نمي دوني در DMC2 مي فهمي
يعني اينكه داستاناش طوري بهم وصلند خب حالا من چندتا سوال دارم كه اگه ميدونيد جواب بديد البته بيشتر شبيه نظرسنجيه چون بازي كه براي PC نيومده تا بازي كنيمش و ازش سردربياريم اما :
1- شما ميدونيد كه در DMC3 دانته خيلي قدرتمند بود و شاهكارهاش رو در مبارزه ديديد .
اون كسي بود تونست ورجيل كه خود گيم اسپات در زندگي داستاني بازي به اون لقب

Invincible Sword Master

داده رو شكست بده و دروازه ي تاريكي رو ببنده ...
من تمام دموهاي اين بازي رو ديدم و متاسفانه مشاهده كردم كه در اغلب صحنه ها نرو داره دانته رو ميزنه و هر مزخرف ديگه ... آخه دانته با اون همه قدرتش چطور ميتونه در برابر نرو شكست بخوره و يا در برابر حركات اون به اين راحتي كتك بخوره ...
به نظر شما اين كپكام احمق فكر اينو نكرده كه طرفداران ميليوني دانته در دنياي بازي ها با اين اوضاع اصلا از بازي زده ميشن و ديگه ميلي به اين سري نخواهند داشت و آيا كپكام به قول ضرب المثل معروف كه ميگه

تازه كه آمد به بازار .................... كهنه ميشه دل آزار

چنين سياستي رو در نظر گرفته
به نظر من دنبال كردن سري DMC به اين شكل اصلا درست نيست ...
چطور زماني كهDMC3 قرار بود بياد اين كپكام عوضي اين همه تبليغ مي كرد كه دانته قدرت برتر و داراي فلان تكنيك و قدرت و هر چيزي ديگه اي و دانته رو اسطوره ي بازي هاي DMC قرار داده بود اما در اين نسخه شخصي بنام نرو مياد دانته رو ميزنه ( حداقل در دموها اينطوريه )
اين چيزي نيست كه با عقل جور در بياد مگر با مغزهاي خراب كپكامي ها ....
بهتره بقيه سوال هامو نپرسم در ضمن ببخشيد دوستان كه اينطوري حرف زدم من واقعا اعصابم خورد شده كه ميام هر دمويي رو مي بينم دانته داره توش كتك ميخوره و نتونستم جلوي خودمو بگيرم ....
خداكنه داستان بازي DMC4 دانته رو ضعيف نكرده باشه ... خدا كنه و من چنين آرزويي مي كنم
و اگرنه خاك تو سر كپكام و مطمئن باشيد اين حركت از طرف كپكام باعث سقوط فوق العاده سريع خانواده DMC در بين بازي كنندگان خواهد شد كه البته سرو صداش هم از همين الان در فروم هاي خارجي در اومده ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشحال ميشم نظر شمارو هم بدونم

soliman
19-02-2008, 12:29
به احتمال زياد شايد اون هم حضور داشته باشه.

end_of_world
19-02-2008, 12:32
به احتمال زياد شايد اون هم حضور داشته باشه.
منظورت كيه ؟

soliman
19-02-2008, 12:43
منظورم ويرجله

H M R 0 0 7
19-02-2008, 14:57

عجب تيكه اي اومدي!!! بنده خدا كجا ازدواج كرده ما خبر نداريم؟

H M R 0 0 7
19-02-2008, 15:01
سلام به همه ...
دوستان عزيز من جزو پيشكسوت هاي اين بازي هستم و تمام نسخه هاشو بازي كردم ...
همونطور كه ميدونيد داستان هاي بازي طوريه كه مثلا چيزي رو كه در DMC1 نمي دوني در DMC2 مي فهمي
يعني اينكه داستاناش طوري بهم وصلند خب حالا من چندتا سوال دارم كه اگه ميدونيد جواب بديد البته بيشتر شبيه نظرسنجيه چون بازي كه براي PC نيومده تا بازي كنيمش و ازش سردربياريم اما :
1- شما ميدونيد كه در DMC3 دانته خيلي قدرتمند بود و شاهكارهاش رو در مبارزه ديديد .
اون كسي بود تونست ورجيل كه خود گيم اسپات در زندگي داستاني بازي به اون لقب

Invincible Sword Master

داده رو شكست بده و دروازه ي تاريكي رو ببنده ...
من تمام دموهاي اين بازي رو ديدم و متاسفانه مشاهده كردم كه در اغلب صحنه ها نرو داره دانته رو ميزنه و هر مزخرف ديگه ... آخه دانته با اون همه قدرتش چطور ميتونه در برابر نرو شكست بخوره و يا در برابر حركات اون به اين راحتي كتك بخوره ...
به نظر شما اين كپكام احمق فكر اينو نكرده كه طرفداران ميليوني دانته در دنياي بازي ها با اين اوضاع اصلا از بازي زده ميشن و ديگه ميلي به اين سري نخواهند داشت و آيا كپكام به قول ضرب المثل معروف كه ميگه

تازه كه آمد به بازار .................... كهنه ميشه دل آزار

چنين سياستي رو در نظر گرفته
به نظر من دنبال كردن سري DMC به اين شكل اصلا درست نيست ...
چطور زماني كهDMC3 قرار بود بياد اين كپكام عوضي اين همه تبليغ مي كرد كه دانته قدرت برتر و داراي فلان تكنيك و قدرت و هر چيزي ديگه اي و دانته رو اسطوره ي بازي هاي DMC قرار داده بود اما در اين نسخه شخصي بنام نرو مياد دانته رو ميزنه ( حداقل در دموها اينطوريه )
اين چيزي نيست كه با عقل جور در بياد مگر با مغزهاي خراب كپكامي ها ....
بهتره بقيه سوال هامو نپرسم در ضمن ببخشيد دوستان كه اينطوري حرف زدم من واقعا اعصابم خورد شده كه ميام هر دمويي رو مي بينم دانته داره توش كتك ميخوره و نتونستم جلوي خودمو بگيرم ....
خداكنه داستان بازي DMC4 دانته رو ضعيف نكرده باشه ... خدا كنه و من چنين آرزويي مي كنم
و اگرنه خاك تو سر كپكام و مطمئن باشيد اين حركت از طرف كپكام باعث سقوط فوق العاده سريع خانواده DMC در بين بازي كنندگان خواهد شد كه البته سرو صداش هم از همين الان در فروم هاي خارجي در اومده ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشحال ميشم نظر شمارو هم بدونم

اي بابا بذار بازي بازي كني بعد نظرتو بگو.با دمو و تريلر كه چيزي معلوم نميشه.براي بار هزارم ميگم اين كاپكام كاري نميكنه كه يك شخصيت دوست داشتني خراب بشه.كارش درسته عزيز. ميگي نه نيگاه كن. اين خط اين نشون. (-)
شايد تا اخر بازي ايني كه ميگي باشه ولي يهويي ديدي توي يه سكانس همه چيز تغيير كرد(مثل فيلم هندي):46:

soliman
19-02-2008, 16:28
اره در اخر دانته گريه كنه و اينبار نرو اون جمله معروف رو بگه ( شيطان هم ميگريد )
ميگي نه نگاه كن.

*Necromancer
19-02-2008, 16:43

عجب تيكه اي اومدي!!! بنده خدا كجا ازدواج كرده ما خبر نداريم؟l
مگه تو خارج قبل از بچه دار شدن ازدواج میکنن؟ :دی

soliman
19-02-2008, 17:04
خوب بابا بنده خدا يه حرفي زده ديگه چرا انقدر به روش مياريد

*Necromancer
19-02-2008, 18:23
خوب بابا بنده خدا يه حرفي زده ديگه چرا انقدر به روش مياريد
این بنده خدا که می گی خود منم!:31:

Genjo
19-02-2008, 20:46
اگه کسی عاقد می خواست ما همه جوره هستیم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Abolfazl3007
20-02-2008, 18:56
من که دیگه بی خیال Dmc4 شدم
وسط امتحان های خرداد میاد هیچ !
تازه توش باید بگیریم دانته رو هم بزنیم !
بیخیال من نشستم دارم دوباره Dmc3 رو بازی می کنم فقط Dante

soliman
20-02-2008, 19:09
مگه ميشه به اين سادگي ازش گذشت اون هم با اون همه قدرتي كه نرو داره

G A M E R
20-02-2008, 19:22
به نظر من اين بازي خوب در نمياد!

چون تريلرهاش خيلي مذخرف بودن من ترجيح ميدم Farcry2 را بخرم بازي كنم تازه Assassins Creadهم هست.

soliman
20-02-2008, 20:46
ولي سبك اونا كه شبيه Dmc نيست در ضمن ازو تريلر هم قضاوت نكنيد

end_of_world
20-02-2008, 22:32
آقا سليمان
ميخوام يه چيزي رو بهتون بگم
درسته كه نرو ممكنه چنين قدرت هايي داشته باشه اما دانته يكي از اساطير بازي هاي كامپيوتري هستش
اگر دانته در طول داستان Dmc4 ذره اي ضعيف شده باشد مطمئن باش خانواده ي Dmc از همين الان شكست خواهد خورد و اين را خود كپكام هم حتما خوب مي داند

و احساس مي كنم برخلاف تريلرها داستان بازي جور ديگه اي خواهد بود
دانته قدرت برتره و نرو فقط با سياست مزخرف كپكام ميتونه دانته رو شكست بده
بهتره كمي فكر كني ....
ضعيف شدن ذره اي از شخصيت بي نظير دانته آواكان يعني نابودي كلي خانادن Dmc

H M R 0 0 7
20-02-2008, 23:50
آقا دانته کیلو چنده؟ فقط نروووووووو.(شوخی بید عزیزان. نزنین منو لتوپار کنین حالا!)
من طرفدار قدرت برترم.هر کدوم قویتر باشه همونو قبول دارم.حالا میخواد نرو باشه یا دانته یا ویرجیل. البته کلون هم بد نیست!!!

soliman
21-02-2008, 00:12
آقا سليمان
ميخوام يه چيزي رو بهتون بگم
درسته كه نرو ممكنه چنين قدرت هايي داشته باشه اما دانته يكي از اساطير بازي هاي كامپيوتري هستش
اگر دانته در طول داستان Dmc4 ذره اي ضعيف شده باشد مطمئن باش خانواده ي Dmc از همين الان شكست خواهد خورد و اين را خود كپكام هم حتما خوب مي داند

و احساس مي كنم برخلاف تريلرها داستان بازي جور ديگه اي خواهد بود
دانته قدرت برتره و نرو فقط با سياست مزخرف كپكام ميتونه دانته رو شكست بده
بهتره كمي فكر كني ....
ضعيف شدن ذره اي از شخصيت بي نظير دانته آواكان يعني نابودي كلي خانادن Dmc

ببخشید سوء تفاهم نشه . من که به دانته اهانت نکردم در ضمن من خودم از طرفدارهای پروپاقرص دانته هستم و علاقه زیادی هم بهش دارم.

end_of_world
21-02-2008, 09:10
آقا دانته کیلو چنده؟ فقط نروووووووو.(شوخی بید عزیزان. نزنین منو لتوپار کنین حالا!)
من طرفدار قدرت برترم.هر کدوم قویتر باشه همونو قبول دارم.حالا میخواد نرو باشه یا دانته یا ویرجیل. البته کلون هم بد نیست!!!
عزيز من آخه داستان بازي را هم درنظر بگير
متاسفانه شما مثل اينكه بازي خور نيستيد
يك بازي خور به كسي نميگن كه بشينه ي پاي بازي و اون بازي رو روي Very Hard تموم كنه
بلكه يه بازي خور بايد داستان بازي رو بفهمه و درك كنه
اگه بخوايم بر اساس افكار شما تصميمي بگيريم و هر شخصيت جديدي كه بياد قوي تر از قبليا باشه كه اينطوري مثلا اگه در DMC5 ورجيل بياد اون بايد شكست ناپذير باشه
البته شكست ناپذير به معناي واقعي كه در دنياي بازي ها بهش Invincible Power ميگن
نه اين درست نيست
امكان نداره دانته ذره اي ضعيف شده باشه و مطمئنم اين تريلرهاي بازي فقط و فقط براي علاقه مند كردن بازي خورها هستش
دليل اين حرفم اينه كه من ديشب داشتم با يه شخصي در فيلادلفيا چت مي كردم
اون مي گفت كه بازي رو انجام داده البته روي XBOX ...
ازش تمام سوالاتي كه اينجا پرسيده بودم پرسيدم
جواب اون منو شوكه كرد
اون گفت برعكس تريلرها كه دانته رو ضعيف نشون داده در واقع اين دانته است كه بقيه رو نجات ميده
و در طول بازي 3 بار جون نرو رو نجات ميده
و در ضمن اگه يادتون باشه قدرت Sylek'd كه در DMC3 وجود داره در وجود دانته هست و اون پسره مي گفت كه اين قدرت در ميانه هاي بازي آزاد مي شود
و دانته ازش استفاده مي كنه ....
اون گفت مبارزه هاي دانته و نرو يك بار با شكست دانته يه بار با شكست نرو تموم ميشه
اما در مبارزه ي نهايي دانته با وجود اينكه در مبارزه با يكي از رئيس هاي بازي به شدت زخمي ميشه اونم به دليل نجات نرو اما وقتي با اهانت نرو به پدرش روبرو ميشه و ديگه قاطي مي كنه و پدر نرو رو درمياره اما بازم اونو نمي كشه
بهتره كه بقيه شو نگم و متاسفم كه تا همينجاشم گفتم بقيه بازي كنيم و حالشو ببريم
به همه طرفداران دانته آواكان ميگم دانته ضعيف نشده و تمام اين بلايايي كه بر سر شخصيت محبوب DMC ميافته بر اساس اتفاقات و اينكه دلش در بعضي جاها به رحم مياد اما هر سه بار بهش خيانت مي كنن و نارو مي زنن

H M R 0 0 7
21-02-2008, 10:46
اون گفت برعكس تريلرها كه دانته رو ضعيف نشون داده در واقع اين دانته است كه بقيه رو نجات ميده
امكان نداره دانته ذره اي ضعيف شده باشه و مطمئنم اين تريلرهاي بازي فقط و فقط براي علاقه مند كردن بازي خورها هستش

عزيزم من اينا رو 10 دفعه توي همين تاپيك به اشكال مختلف گفتم. ولي شما هي اومدين گفتين خاك بر سر كاپكام كه دانته رو ضعيف كرده.به پستهاي قبلي يه نگاه بندازي مي فهمي.شخصيت پردازي كاپكام حرف نداره.

در ضمن من آخرين پستم شوخي بود . چون ديدم شما به هيچ صراتي مستقيم نميشين كه دانته ضعيف نشده.

من ديشب داشتم با يه شخصي در فيلادلفيا چت مي كردم
ميخواي يه يكي از دوستامو آيديش رو بدم تو همين ايران خودمون ، بازي رو تا اخرش رفته،از اونم يه سوال سوال كن.

بلكه يه بازي خور بايد داستان بازي رو بفهمه و درك كنه
خو منم فهميدم ديگه.

اينم كل داستان DMC :

soliman
21-02-2008, 12:15
خوب دوستان بزاريد يه سوال ازتون بپرسم
شما دانته رو براي چي دوست دارود؟

Oracle_Eldorado
21-02-2008, 12:39
چون هم خوشتیپه ، هم حرکاتش خیلی جالبه و با خاطر روحیه شوخش .
چون معمولا شخصیت ها خیلی خشک هستند .
مثلا همین Prince Of Persia یا Kratos در God Of War .

end_of_world
21-02-2008, 14:09
سليمان دانته رو دوست داريم چون بهترينه

و در ضمن دوسته عزيز hmr007
حق با شماست من نبايد زود قضاوت مي كردم
دانته بهترينه بازم بهترينه و نرو هم حالا كه فكر مي كنم شخصيت بدي نمي تونه باشه
اما دانته بهترينه

H M R 0 0 7
21-02-2008, 15:37
آقا اخرين اطلاعات از اين بازي به گفته دوستم كه رفته تا اخرش:
1- 20 قسمت داره بازي
2- 11 تاش رو با نرو بياد بري و 9 تاشم با دانته
3- قدرت هر دو تقريبا در يه حده ولي دانته كمي قويتره
4- دانته براي نجات نرو خودشو نزديك بوده به كشتن بده.

soliman
21-02-2008, 16:11
پس خيال هه راحت شد چون هم ميتونيد با دانته بازي كنيد و هم اينكه دانته و نرو با هم دوستند طوري كه براي همديگه جونشون رو به خطر ميندازن.
راستي در اين نسخه دانته ميتونه از قدرت شيطانيش استفاده كنه. يا اون سلاحهاي نسخه ي قبل رو كه از نابود كردن اون باس ها بدست اورده بود رو داره يا نه؟

Oracle_Eldorado
21-02-2008, 18:28
خوبه . پس میشه با دانته هم بازی کرد .
ولی حیف تاریخ انتشارش خیلی افتاد عقب .

*PiNk PaNTHeR*
21-02-2008, 18:32
يه كمي خيالم را حت شد.
ميشه بگين چرا شخصيت اصلي دانته نيستش؟

یک تقلید کورکورانه از Metal Gear Solid 2 هست که اصلا خوب از آب در نیومده.
رِیدن 360 درجه با سالید اسنیک فرق داشت. هم از لحاظ اخلاقی هم از لحاظ تکنیکی. حالا این نرو کپی دانته از ویریجیل هم بهش شبیه تره.:13:

Cold snake
21-02-2008, 19:10
به نظر من اين بازي خوب در نمياد!

چون تريلرهاش خيلي مذخرف بودن من ترجيح ميدم Farcry2 را بخرم بازي كنم تازه Assassins Creadهم هست.

تريلر dmc4 از طرف gametrailers.com بهترين تريلر سال شده.:8:

end_of_world
22-02-2008, 11:55
خيال منم راحت شد
حالا اين كپكام چرا اين بازي رو عقب انداخته
شيطوني ميگه بزنم داغونش كنم
همه با هم در انتظار Dmc4 بهترين بازي نقش آفريني سال

joey jordison
22-02-2008, 12:45
اخه مگه Dmc4 نقش افرینی هست

end_of_world
22-02-2008, 20:44
اخه مگه Dmc4 نقش افرینی هست
پس نرو چه كاره هست اونجا
نقش آفريني به اين ميگن كه شخصيت جديدي رو به دنياي بازي ها معرفي كنه
نرو هم شخصيت جديديه البته از يه بعد بازي نقش آفريه

*PiNk PaNTHeR*
22-02-2008, 22:05
پس نرو چه كاره هست اونجا
نقش آفريني به اين ميگن كه شخصيت جديدي رو به دنياي بازي ها معرفي كنه
نرو هم شخصيت جديديه البته از يه بعد بازي نقش آفريه

البته ایشون خیال کردن منظور شما سبک نقش افرینی(Role Playing Game) هست.
سبک این بازی Fantasy Action Adventure هست.

H M R 0 0 7
22-02-2008, 22:51
البته ایشون خیال کردن منظور شما سبک نقش افرینی(Role Playing Game) هست.
سبک این بازی Fantasy Action Adventure هست.

100% تایید میشه.
حالا این Fantasy برای چیه"؟

end_of_world
23-02-2008, 00:11
100% تایید میشه.
حالا این Fantasy برای چیه"؟
وقتي نمي دوني Fantasy چيه چرا 100درصد تاييد مي كني
منم تاييد مي كنم اما منم نمي دونم فانتزي چيه :27:

soliman
23-02-2008, 00:19
امروز چند تا دمو رو دیدم که این دانته داشت مبارزه میکرد . توی یکی از دمو ها بدجوری به سرو کله یکی از این باس ها میزنه. خیلی کیف کردم و درضمن به نظر من دانته توی این نسخه خیلی حرفه ای تره.

Sam Fisher 11
23-02-2008, 02:31
وقتي نمي دوني Fantasy چيه چرا 100درصد تاييد مي كني
منم تاييد مي كنم اما منم نمي دونم فانتزي چيه :27:
در بازیهایی(یا حتی فیلم) که داستان و شخصیت ها و... غیر واقعی(خیالی) باشند میگن فانتزی که خود لغت فانتزی در لغت به معنای وهم و خیال و چیزهای غیر واقعی معنا میشه. البته با تخیلی اشتباه نگیرید! چون در بازیهای تخیلی یا علمی تخیلی(Sci-Fi) عنصر علم و تفکر وجود داره و مثلا حوادث و اتفاقات داستان غیر ممکن نیستند فقط در زمان حال دست نیافتنی !
ببخشید اگر زیادی ساده بیان کردم.

end_of_world
23-02-2008, 21:38
در بازیهایی(یا حتی فیلم) که داستان و شخصیت ها و... غیر واقعی(خیالی) باشند میگن فانتزی که خود لغت فانتزی در لغت به معنای وهم و خیال و چیزهای غیر واقعی معنا میشه. البته با تخیلی اشتباه نگیرید! چون در بازیهای تخیلی یا علمی تخیلی(Sci-Fi) عنصر علم و تفکر وجود داره و مثلا حوادث و اتفاقات داستان غیر ممکن نیستند فقط در زمان حال دست نیافتنی !
ببخشید اگر زیادی ساده بیان کردم.
ممنون سامي جان ...
تو نبودي من چيكار مي كردم خيلي ميخوامت داداش :11:
راستي سليمان ميشه يه لينك تريلر باحال از DMC 4بذاري كه باحال باشه
من هر چقدر دانلود كردم زياد باحال نبودن :41:

*PiNk PaNTHeR*
23-02-2008, 22:28
ممنون سامي جان ...
تو نبودي من چيكار مي كردم خيلي ميخوامت داداش :11:
راستي سليمان ميشه يه لينك تريلر باحال از DMC 4بذاري كه باحال باشه
من هر چقدر دانلود كردم زياد باحال نبودن :41:

این تریلر بالاترین دانلود توی سایت جی تی رو داشته:

soliman
23-02-2008, 23:40
حتما .
میگردم باحال ترینشو براتون میزارم.

H M R 0 0 7
24-02-2008, 09:06
این تریلر بالاترین دانلود توی سایت جی تی رو داشته:

ايول اين تريلر را نديده بوديم.زيبا بود.:10:

end_of_world
24-02-2008, 23:21
دستت درد نكنه خيلي باحال بود
اما بهتره اين تريلرهارو نگاه نكنيم واگرنه ممكنه از حسودي بميريم
آخه اين كپكام چرا بايد بندازه عقب مال پي سي رو ؟

Oracle_Eldorado
24-02-2008, 23:32
عزیزم میخواد اول خوب واسه کنسول فروش کنه ، بعد که کنسولی ها تموم کردن ، ما تازه شروع کنیم !
واقعا کارشون مسخره بود .
اصلا از کپکام بعید بود چنین کاری .
ولی به هر حال ، به عشق 9 مرحله ی دانته هم منتظر میمونیم ...

soliman
25-02-2008, 10:08
من امروز رفتم كلوپ كه نسخه Ps3 اين بازي رو انجام بدم ولي از شانس بد من هنو اين بازي نيومده بود.

E.V.I.L
25-02-2008, 18:03
من امروز رفتم كلوپ كه نسخه Ps3 اين بازي رو انجام بدم ولي از شانس بد من هنو اين بازي نيومده بود.
اون كلوپي كه شما رفتين بازي را نداشته تو محل ما دارن

end_of_world
25-02-2008, 18:46
ميخوام با شمشير اسپارتا اين كپكام رو دو نيم كنم

soliman
26-02-2008, 00:35
اون كلوپي كه شما رفتين بازي را نداشته تو محل ما دارن

خوش به حالت
البته فکر کنم یه هفته دیگه برای کلوپ ما هم بیاد .
حالا dmc 4 رو بازی کردی یا نه تو اون کلوپ.اگه بازی کردی یه گوشه هاشو برامون تعریف کن

fswteam
03-03-2008, 05:12
همه دیگه بیخیال این بازی شدید که دیگه در اینجا مطلبی ارسال نمی کنید؟

H M R 0 0 7
03-03-2008, 08:35
همه دیگه بیخیال این بازی شدید که دیگه در اینجا مطلبی ارسال نمی کنید؟

آخه ديگه خبري نمونده. همه منتظرن كه روي PC هم بياد.

S A M
03-03-2008, 15:05
كي براي پي سي مياد؟
تاريخش جلو افتاد يا هنوز همونه؟

Oracle_Eldorado
03-03-2008, 18:46
افتاد برای 15 خرداد ! دقیق وسط امتحانات !

میگم Sam جان یه مدت نبودی از هیچی خبر نداری !!!

Amin Asterix
03-03-2008, 18:48
افتاد برای 15 خرداد ! دقیق وسط امتحانات !

میگم Sam جان یه مدت نبودی از هیچی خبر نداری !!!
خبر داره.یکم ارسالاش عقب افتاده باید اسپمو ببره بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
03-03-2008, 18:59
15 خرداد!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اينقدر عقب ميندازن اخرش مهر هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه حدودا فكر كنم 9 ماه پيش بود يه تاپيك درباره همين زده بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بعد يه مدت خاك خورد و رفتش الان هم سرچ كردم نتونستم پيدا كنم شايد سرچر فروم خراب شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خدا كنه باز عقب تر نيفته
قربونتون
محمد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
03-03-2008, 19:49
عزیزم اگه تاپیک منو میگی که آره خودم گفتم پاکش کنند .

چون دیدم اینو زدن . محتواش هم بهتر بود .

S A M
03-03-2008, 20:10
تاپيك شما بود جيگر
قبلا بودش تازه ها يادم نميود تاپيكو كي زده بود چند بار سرچ كردم كه مطالبشو ببينم و چند تاشو اينجا بزارم ولي پيدا نكردم ولي تاپيك خوبي بودش

H M R 0 0 7
04-03-2008, 12:14
يكي از شخصيت هاي دويل مي كراي 4:

Oracle_Eldorado
04-03-2008, 13:23
ایول . پس این هم هست .
همون Lady در شماره ی 3 .
گفتن که خبری ازش نیست !
ولی خوش تیپ شده ها ...

H M R 0 0 7
04-03-2008, 13:36
ایول . پس این هم هست .
همون Lady در شماره ی 3 .
گفتن که خبری ازش نیست !
ولی خوش تیپ شده ها ...

آره.
ولي يكمي بد حجاب شده:21:
منم كه بچه مومن ،به خاطر همين بي حجابها خيلي از بازيها رو بازي نمي كنم:21::31:

S A M
04-03-2008, 14:26
تيپ lady كه باحاله
ولي بهتر شد كه بازي اومد توي خرداد اخه توي تابستون صد بار ميتونيم اينو بازي كنيم

soliman
04-03-2008, 19:02
منم موافقم اخه تابستون فصل بيكاريه ماست

S A M
04-03-2008, 20:09
اقا من يه سري اطلاعات در باره اين بازي ديدم گفتم اينجا بزارم من يه مدت نبودم و نميدونم چي توي اينجا هست ولي اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد
اين يه چند تا عكس :

S A M
04-03-2008, 20:12
بر تر از آن استایلها دانته 3 اصلحه جدید دارد که باید آن ها را جمع کند اولی گیلگامش است یک جفت دستکش بلند که همانند بیو ولف یا ایفریت در بازی های پیش عمل کرده و به دانته توانایی زدن مشت و لگد هایی با قدرت بالا را میدهد . اصلحه ی دومی لوسیفر است که توضیح آن کمی سخت است می شه گفت اگر دانته با آن مصلح شده باشد او می تواند نیزه های سرخی را پرتاب کند این نیزه ها به خود ضرر میزنند اگه با دشمنان برخورد کنند قدرت اصلی آن ها زمانی است که دانته بشکن میزند که این باعث انفجار این نیزه ها میشود .اما در این حال سخت میشود که دشمنان سریع را از بین ببرید و در آخر پاندرا است که باید آن را به دست آورید:همان طور که اسم می رساند باید اصلحه ی مسخره ای باشد برای این که باید اول آن را از یک چمدان آهنین در بیاورید پاندرا می تواند خود را به 6 اصلحه ی دیگر تبدیل کند منظور شمشیر یا تفنگ نیست بلکه بیشتر یک موشک آر پی جی یا یک تانک . در حال تبدیل کمی عجیب به نظر میرسد . ولی وقتی که دانته در مقابل دشمنان قدر قرار گرفته می تواند کمک بزرگی باشد
------------------------------------------------------
راستي اين بازي با سيستم من اجرا ميشه؟
رم 1024
گرافيك 512
سي پي يو 3.20

S A M
04-03-2008, 20:14
این بازی برای دستگاههای PS3 ، Xbox 360 و PC می آید

وقتی که نرو برای اولین بار نشان داده شد من همیشه فکر میکردم او میخواهد یک کپی از
دانته بشود همان صلاح ها و همان حرکات .این لزوما چیز بدی نبود چون که جاذبه ی اصلی
سری دویل می کرای حرکات آکرو باتی و کار با تفنگ بوده استو ولی کپکام هیچ گاه قادر
نخواهد بود که نرو را به یک دانته تبدیل کند.

در هر حال اکنون بیش از قبل معلوم است که این امر هیچ وقت هرف کپکتم نبوده است. یکی از
مدارک اصلی که نشان میدهد نرو یک شخصیت اصلی خواهد بود معرفی دست
devil bringer خواهد بود (دویل برینگر یک دست درخشان است که نرو را قادر می سازد تا دشمنان را از فاصله های دور بگیرد و این شانس را میدهد تا بتوان حتی کومبو های بیشتری از قبل زد). و از وقتی که شمشیر او که ظاهزا تفاوتی با یک موتور موتورسیکلت ندارد نرو میتواند شمشیر خود را شارژ کند که این به شما یک قدرت بیشتری را میدهد مثلا در زمانی که شما با گله ای از عروسک های شیطانی، هیولاهای یخی و دیگر دشمنان خفنی که دویل می کرای 4 دارد می جنگید.
متاسفانه در یکی از مرحله های اولیه که با دانته در گیر میشوید نرو بعضی از قدرت های مخصوص خود را ندارد (مخصوصا دویل برینگر ) پس اشاره ای به این که این دو چه تفاوت هایی با هم دارند نشده است کمی بعد نرو قدرت های خود را پیدا میکند.همچنین باید اشاره کرد که این قسمت درگیری بیشتر جنبه ی آموزش بازی (tutorial) را دارد . البته معلوم است که دانته بسیــــــــار قوی تر از نرو است. دانته این توانایی را دارد که گلوله های تفنگ نرو را در هوا با شمشیرش محار کند همچنین قصد آموزش به شما است که چطور به دانته نزدیک شوید تا از ترکیبات شمشیر زنی استفاده کنید بدون آنکه به طرز وحشیانه شکست بخورید.

Nero fights the One Winged Dark Knight

این نبرد بهد شما شانس این را مید هد تا مزه ی بازی با دانته را بچشید . در حقیقت شما حتی نمی توانید ببینید که دانته چه کار هایی می تواند بکند (مانند دویل می کرای 3). دانته می تواند با چهار استایل مختلف بجنگد trickster, gun slinger, sword master, royal guard و آن ها عملکردشان همانند بازی دویل می کرای 3 است
================================================== ============
اينم يه چند تا عكس ديگه

S A M
04-03-2008, 20:19
اينم يه مصاحبه با دست اندر كاران اين بازي
Kobayashi تولید کننده بسیاری از عنوان های درجه یک تاریخ بازی های رایانه ای بوده است.بازی های بزرگی مثل Resident Evil 4 ,نسخه اصلی Devil May Cry و Blinx 2.
حالا پس از تاخیر اخیر این بازی در زمان عرضه,فرصتی شد با این مرد بزرگ دنیای بازی مصاحبه ای تدارک دیده شود.
__________________________________________________ ________________________
Q:در مورد تغییر کاراکتر Dante در Devil May Cry 4 ! چه دلیلی داشته؟

Hiroyuki :این یک تصمیم بزرگ برای آفرینش یک شخصیت جدید در این سری بازی بوده.ولی ما هنوز از Dante در سه قسمت از بازی یا حتی بیشتر استفاده خواهیم کرد.در واقع قصد این تغییر جلب نمودن افراد بیشتری به سمت Devil May Cry 4 بوده ما قصد داشتیم با این تغییر هم به علایق گیمرهای جدید توجه کنیم و هم به گیمرهای حرفه ای و طرفدار این سری وفا دار باشیم.در زمانی که ما سری Devil May Cry را به یک نسل جدید می بریم به نظرمان آمد این بهترین موقعیت است که یک کاراکتر تازه را به دنیای بازی معرفی کنیم.

کاراکتر جدید یعنی Nero :جوانکی که شما با او بازی را شروع می کنید,دارای شخصیت تقریبا وحشی,کاملا نپخته و بسیار احساساتی.او یک جوان واقعا سرکش است.ولی ما Dante را کنار نگذاشته ایم در اواسط بازی شما کنترل دانته را به دست خواهید گرفت.

Q:آیا با این دو شخصیت قابل بازی تعویض کردن و هماهنگ کردن شان دشوار نیست؟

Hiroyuki :واقعا کار بسیار ساده ای است که از المان های جدید بازی مثل شخصیت های اصلی و استیل ها و محیط جدید استفاده کنیم همچنین اسلحه ها و شمشیرهای دوست داشتنی باز هم در بازی حضور دارند. ولی وقتی زمان معرفی دانته در طول بازی رسید کار واقعا سخت شد.
Q: در زمان DMC3 یک بازی کامل کنند نسل قبل بود که در رقابت با بازی های هم سبکش همه را شکست داد در مورد DMC4 چه طور؟

Hiroyuki :به طور واضح بازی های زیادی برای رقابت با سری DMC عرضه در زمان خودشان عرضه شده اند ولی اگر در مورد اکشن و در کل بازی Devil May Cry 4 فکر کنید می بینید که یک سبک منحصر به فرد دارد پس من بازی را برای رقابت واقعی با این بازی نمی بینم.

در واقع ما با ساخت DMC اصلی یک سبک جدید و محبوب را درست کردیم سپس من قصد ساخت یک سبک دیگه را داشتم پس Resident Evil 4 را ساختیم و باز هم یک عنوان محبوب را ساختیم و حالا قصد داریم با DMC4 هم ههمین کار را انجام دهیم که اگر این اتفاق بیفتد من بسیار خوشحال می شوم.
Q:آیا واقعا نسخه های X360 و PS3 بازی یکسان هستند؟

Hiroyuki Kobayashi :در حقیقت مضمون هر دو یکی است ولی کنترل در PS3 به مقدار نا چیزی احساس بهتری به شما می دهد.
Q:در مورد نسخه PC چه طور؟شما چه تضمینی برای نداشتن مشکل در نسخه PC مثل بازی Devil May Cry 3 دارید؟

Kobayashi : (خندید):شاید این برای بسیاری جالب باشد که بدانند ما این نسخه را حتی از نسخه Devil May Cry 3 سخت تر طراحی کردیم.زیرا DMC3 واقعا سخت بود.ولی ما از این موضوع درس گرفتیم.وبه این موضوع پی بردیم که بعضی از گیمر ها جذابیت بازی را در دوساعت اولیه بازی از دست دادند زیرا بازی به هیچ وجه به آنها مجالی نمی داد.
DMC4 هم در همان مرتبه از سختی قرار دارد ولی ما با گیمر ها در این نسخه کمی مهربان تر هستیم.و ما یک قدم به قدم را همراه بازی عرضه می کنیم که روش صحیح استفاده از اسلحه ها و غیره را در اون قرار می دهیم تا گیمرها راحت در بازی پیشرفت کنند.

کسی که تا به حال سری بازی های DMC را تجربه نکرده می تواند آن را با نسخه چهارم شروع کند.هر کس که با این سری به اندازه کافی آشنا نباشد در نگاه اول فکر می کند نرو همان دانته است.نکته جالب دیگر این است که اگر این سری را با DMC4 شروع کنید در اوایل بازی با دانته می جنگید که کمی گیج می شوید و برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر باید به نسخه های قبلی مراجعه کنید.

Q:در مورد صحنه های سینماتیک باورنکردنی این نسخه برای ما توضیح دهید.

Hiroyuki Kobayashi:خوب ما هنوز از Yuji Shimomura-san استفاده می کنیم.کسی که شایسته کارگردان سینما بودن است.و او صحنه های سینماتیک را طراحی می کند.کار ما روی این بخش بسیار طولانی بود که نتیجه اش واقعا مفید است.او ابتدا بازیگرانی را استخدام کرد تا حرکات مختلف بازی را انجام دهند بعد اگر موفقیت آمیز بود از لوازم motion capture استفاده کرده و حرکات آنها را ضبط کرده و در صحنه های سینماتیک بازی پیاده سازی کرد.

Q:در حال حاضر چه مقدار از پروژه Devil May Cry 4 تکمیل شده؟

Hiroyuki Kobayashi: زمان واقعا خسیس است.در حقیقت ما دیوانه وار سخت روی این نسخه کار می کنیم.و ما از سختی های کار گذشته ایم و اگر ما بازی را تکمیل کردیم به احتمال زیاد سر وقت ریلیز می شود.

S A M
04-03-2008, 20:21
اينم مصاحبه اي ديگر با اقايHiroyuki Kobayashi
خوب ما فرصت دوباره ای پیدا کردیم تا با جناب Hiroyuki Kobayashi,تولید کننده یکی از عناوین در حال ساخت Capcom یعنی Devil May Cry 4,در نمایشگاه چند هفته پیش Tokyo Game Show مصاحبه ای داشته باشیم.

متن پنهان:
ولی قبل از اینکه مصاحبه رو شروع کنم یه توصیه به همه دوستان دارم اون هم اینکه ابتدا تریلر جدید این بازی را با کیفیت HD و حجم 85 MB دانلود کنند.(من هم که دایل آپ دارم این تریلر رو دانلود کردم و خیلی خیلی لذت بردم.این هم لینکش:
Devil May Cry 4

ابتدا یک توضیح مختصر درباره این بازی برای کسانی که تا به حال اطاعات خاصی از آن نداشته اند بدهید.
Devil May Cry 4 یک بازی اکشن خاص است که بر پایه سه اسحه استوار است:تفنگ,شمشیر و دست راست شیطانی کاراکنر اصلی یعنی Nero.این بازی فقط مربوط به کشتن دشمنانی مثل روح ها نیست بلکه نکته مهم روش کشتن انهاست یعنی می توانید با روش ها زیبا,جالب,متحیر کننده و خاص دشمنانتان را نابود کنید.با ترکیب کمبو ها متفاوت صحنه های بدیعی را برای کشتن دشمنانتان خلق می کنید.و همین طور با کشتن انها به کسب امتیاز هم می پردازید که در واقع در پیشبرد بازی به شما کمک می کند.

Dante شخصیت مطرح و اصلی سه عنوان قبلی در این سری بازی بود ولی در این شماره ما با یک شخصیت اصلی جدید روبرو هستیم,Nero.کاری که در ابتدا انجام دادیم قرار دادن نرو در مقابلت و مخالفت با شخیصت محبوب قبلی یعنی Dante درابتدای بازی بود.درسته که کمی برای طرفداران قدیمی ناراحت کننده است ولی به گیمر های جدید اجازه می دهد تا با شخیصت جدیدی روبرو شوند.

خوب من اطلاعات بیشتری از نرو می خواهم مثل:گروه خونی,غذای مورد علاقه اش و یا اینکه اهل کجاست؟....یا شاید همه اینها جزو اسرار باشد

خوب ما فعلا قصد آشکار کردن این چنین اطلاعاتی را نداریم پس فعلا نمی توانیم که این اطلاعات را به شما بگوییم.

همه چیز جزو اسرار اوست؟

دانته پیتزا دوست دارد.

نظرتون درباره مولتی پلتفرم شدن بازی چیست.آیا ساختن بازی برای X360 و Ps3 برای شما چالش انگیز نبوده؟

این اولین عنوان ما بر روی PS3 است.ما می توانیم با این سخت افزار کار های زیادی انجام دهیم.و در کل در واقع رسیدن به هدف هایمان یک چالش است.
ما موتوری برای بازی های مولتی پلتفرم ساخته ایم.این اولین تجربه ما برای بردن تکنولوژی هایمان به PS3 است.همان طور که قبلا هم گفتم PC پلتفرم اصلی بین PC و X360 است و ما ابتدا بازی را برای PC طراحی می کنیم و سپس بازی را به 360 پورت می کنیم.ولی موضوع اصلی طراحی بازی بر روی PS3 است.

هیچ نقشه ای برای نسخه Wii ندارید؟

این کنسول توان اجرای بازی را ندارد.
Chris Kramer(از شرکت Capcom):من قصد دارم که کمی اطلاعات درباره تکنولوژی های به کار رفته در بازی برای شما بگویم.Capcom میلیون ها دلار را در صرف یک خرج کرد تا یک انجین چند منظوره به اسم MT Framework طراحی کند.موتوری که می توان از ان برای انواع کنسول ها و انواع سبک ها استفاده کرد.خوب DMC4 اولین بازی ای است که از این موتور بر روی PS3 استفاده می کند.ولی قبلا framework قبلی بر روی بازی هایی مثل Lost Planet و Dead Rising استفاده شده بود.

من دموی این بازی را دیروز و همچنین در نمایشگاه Gamer's Day در ماه اپریل تست کردم.چه تغییراتی در این مدت اتفاق افتاده؟و آیا اصلا تغییراتی انجام داده اید؟

بله.ما بیشتر بر روی گرافیک بازی تمرکز کردیم و بازی را کمی روان تر و همچنین چندین دشمن به ان اضافه کردیم.این دمو در قالب دو مود مختلف عرضه شده است.مود اول در واقع از همان جایی شروع می شود که بازی اصلی هم شروع می شود.تا اطلاعات مختصری برای گیمر ها روشن شود.و قسمت دوم هم در واقع یک مبارزه مستقیم با یک Boss به اسم Berial است.البته ما کمی هم در code های بازی تغییر ایجاد کردیم تا دیگر شاهد آن bug های نمایش قبلی نباشیم. و در کل این دمو روان تر و زیبا تر از قبلی است.

ما از دیدن Berial شگفت زده شدیم کمی درباره او صحبت می کنید.

همه چیز مربوط به ماموریت های Nero می شود.این فقط یک مرحله است تا با یک Boss جنگیده و آن را از بین ببرید.ما Berial را بسیار عظیم و بزرگ طراحی کردیم و در مرحله دوم بازی قرار دادیم.شاید هم بیشتر از یک مرحله او را ملاقات کنید.مبارزه با او بسیار چالش بر انگیز است ولی ما شما را راهنمایی می کنیم تا بتوانید او را defeat کنیم.
اولین باری که با Berial می جنگید شما در نقش Nero ظاهر می شوید و قبل از اینکه بمیرید از دست او فرار می کنید.ولی دومین باری که او را ملاقات می کنید در واقع شخصیت Dante شخصیت قابل بازی است._دانته قوی تر و خونسرد تر_ و این بار Berialرا به طور کامل از بین می برید.

Chris Kramer: آیا Berial یک کاراکتر از شماره اول DMC است؟
HK: این اولین حضور اوست.

کمی درباره جو و دشمنان ترسناک بازی بگید و آیا این موضوع به داستان بازی ربط دارد؟

در اصل این موضوع ربطی به داستان بازی ندارد.خوب دشمنان بازی اکثرا جن و شیطان صفت هستند.پس این خصیصه آنهاست که ترسناک باشند.
خوب این دلیل ترسناک بودن انهاست:آنها ترسناک اند چون کشتنشان آسان است.

ایده Devil Bringer از کجا نشعت گرفته است؟

ما قصد داشتیم اسلحه جدید و غیر معمول برای دانته در این شماره طراحی کنیم.و به دلیل اینکه او قابلیت رفتن به حالت تمام شیطانی و برگشت به حالت عادی را دارد.ما نیاز به یک تغییر غریب داشتیم .ما قصد داشتیم چیز جالب و جدید به بازی اهدا کنیم اون هم Devil Bringer بود.

خوب این موضوع زمان زیادی است که نقشه اش کشیده شده؟

مسلما بله.

شما نمی خواهید کاراکتر های دیگر را هم کمی معرفی کنید؟

Nero و Kyrie دو شخصیت اصلی و اساسی در داستان بازی هستند.ما آنها را درگیر یک رابطه احساسی قوی کردیم.نرو به گروهی به نام The Order of the Sword تعلق دارد که به ستایش و عبادت پدر Dante می پردازند.بردارد بزرگ دوست دوران کودکی نرو یا همون Kyrie یک مقام بلند مرتبه در این گروه مخسوب می شود_رهبر_. S e x y Gloria و Agnus هم جزو گروه The Order of the Sword هستند.
یکی از دلایل جالب شدن این سری وجود شخیصت های s e x y و زیبا بوده پس ما شخصیت hence Gloria را طراحی و در بازی قرار دادیم.در نسخه های قبل ما از Trish به عناون یک کاراکتر کمکی و همچنین Lady استفاده کردیم. Lady در DMC 3 مشاهده شد و حالا در این نسخه 10 سال بزرگتر شده.

آیا برادر بزرگتر Kyrie از رابطه رمانتیک نرو و خواهرش اطلاع دارد و آیا با این موضوع موافق است؟

در واقع برادر Kyrie از این احساس رمانتیک بین این دو اطلاع چندانی ندارد ولی نرو را به خوبی می شناسد و برای او مثل یک برادر و رهبر خوب می ماند. Kyrie و Neroکاملا با هم بزرگ شده اند.

چیز دیگری هست که بخواهید به گیمر ها درباره این بازی بگویید؟

این بازی یک اکشن عالی است که می تواند هر کسی را سرگرم کند و به خود جذب کند.این فقط یک بازی نیست چیزی فراتر از یک بازی است و همچنین بهتر از یک فیلم.به خاطر داستانی فوق العاده و گرافیک بسیار زیبا.و ما احساس می کنیم هر کس هر نسخه از بازی را چه PS3 و چه X360 را تجربه کند بسیار لذت خواهد برد

S A M
04-03-2008, 20:22
این مصاحبه توسط سایت kikizo انجام شده است!

بدون شک یکی از اولین عناوین بزرگ سال 2008 بازی Devil May Cry 4 خواهد بود که در همین فوریه توسط Capcom منتشر خواهد شد.اخیرا ملاقاتی با تولید کننده بازی جناب Hiroyuki Kobayashi داشتیم و با بحثی جالب درباره جزییات این نسخه اطلاعاتی کسب کردیم.

Ninja Gaiden, God of War و Heavenly Sword همگی نام های بزرگی هستند و تقریبا شبیه به سری DMC اما دست اندرکاران شرکت Capcom عقیده دارند که بازی آنها بهترین است.

همه عناوین در این سری بازی مورد تحسین منتقدان قرار گرفته است,ولی شما قصد دارید تا در Devil May Cry 4 چه انتقاد مرکزی ای را بهبود بخشید؟

بنا به صحبت دیگران بازی DMC3 بسیار سخت بود.پس من نمی خواستم که با این انتقاد روبرو بشوم و امید بهترین بودن داشته باشم.روی هم رفته سختی بازی DMC4 قابل مقایسه با Dmc3 است,ولی ما یک راهنمای قدم به قدم برای آن تدارک دیدیم تا کاربران بتواند توانایی شان را افزایش دهند.چیز بعدی که در این سری تازه است و من می خواهم ان را وارد بازی بکنم,وارد کردن اکشن و تکنیک های بسیار زیاد به بازی است. که این جزو مزیت های این نسخه است.

می تونید کمی درباره این اکشن ها و تکنیک های جدید برای ما بگید؟کدام بهسازی بیشتر از همه باعث خشنودی شما شده است؟

تفاوت اصلی یک اسلحه است, Devil Bringer,که دست راست شما است.پس حالا بازیبازان دارای شمشیرها,تفنگ ها و Devil Bringer هستند,و همه اینها با هم برای ضربات ترکیب می شوند.شاید این بزرکترین تغییر نسبت به نسخه های قبلی باشد.

دیگر اسلحه بزرگ این نسخه Lucifer نام دارد که یک خنجر بسیار منحصر بفرد است.دیگر نکته که شاید کوچک باشد حرکت انتقالی بازی است که بسیار نرم طراحی شده است و من از همه اینها کاملا خوشحال هستم.

شاید کمی احمقانه باشد که در این ایام از تفاوت بین دو نسخه PS3 و Xbox 360 بگوییم.ولی گویا مردم از این قیاس کردن خوششان میاد.متفاوت با اکثر بازی هایی که برای هر دو کنسول منتشر شده اند,کار ساخت بازی DMC4 ابتدا برای PS3 شروع شده است.حال به ما درباره رها کردن بازی از حالت انحصاری برای PS3 بگویید و بفرمایید که این عمل چه تاثیری بر روی visuals, control, and storage media برای دو نسخه متفاوت داشته است؟

اولا,درباره تصمیم ساخت بازی به صورت مولتی پلتفرم,ما فهمیده ایم که بازار و بازاریابی در نسل جدید از انچه که پیش بینی می کردیم پیچیده تر است,و این امر در اروپا جالب است.جایی که Ps3 در یک سرزمین بسیار خوب عمل می کند ولی این دلیلی بر عمل کردن خوب ان در سرزمین دیگر نیست.ما می خواهیم وسیع ترین بازاری را که این بازی ممکن می سازد را بدست بیاوریم,و این موضوع باعث شد تا ما بازی را برای X360 و PC هم بسازیم.و برای مقایسه بین این سه نسخه می توان گفت که از نظر کلی مضمون های همه آنها یکسان است.

کاری که ما ابتدا کردیم این بود که بازی را برای PC ساختیم و سپس ان را برای PS3 و X360 ترجمه کردیم,به خاطر اندک تفاوت performance در این دو کنسول,و شاید شاهد اندک تفاوتی باشیم,شاید video image بی ثبات,و یا احساس کنترل بازی تفاوتی داشته باشد.اگر شما با کنترلر های PS2 و PS3 آشنا باشید متوجه تفاوت اندکی بین کنترل بازی بر روی 360 و PS3 می شوید,زیرا دکمه های آنها در جاهای متفاوت قرار گرفته اند یا هر چیز دیگه ای ... البته rumble vibration برای کنترلر ها در هر دو کنسول وجود خواهد داشت.

ما هیچ مشکلی با کار بر روی هیچ کدام از کنسول ها نداشته ایم و کار بر روی جفت نسخه کنسولی این بازی یکسان انجام شده.

نسخه PC بازی Lost Planet که توسط Capcom منتشر شد از DirectX 10 حمایت می کرد.آیا نسخه PC بازی DMC4 هم این چنین است؟

ما هنوز تصمیم نگرفته ایم که بر روی کدام برد گرافیکی تمرکز کنیم پس می توان در مسیر تولید هر نکته خوب را به بازی اضافه کنیم.ولی می خواهیم از شاهکاری را ارائه ئهیم پس به صاحبان کامپیوتر های high end تبریک می گوییم.ولی این منصفانه است که بگوییم در حال حاضر تمرکز اصلی ما بر روی دو نسخه کنسولی است و پس از انها دوباره بر روی PC متمرکز خواهیم شد.

نظرتون رو درباره این که شرکت کپکام از انجین خودش برای ساخت بازی هایی مثل DMC4 استفاده می کند چیست.چون با ورود کنسول های نسل بعد اکثر شرکت های بازی سازی تصمیم گرفتند که از انجین های thirdparty استفاده کنند؟

اساسا ما خیلی زود برای نسل بعد مهیا شدیم.ما یک تحقیق برای پیدا کردن انجین مناسب برای کنسول های نسل بعد در آغاز امر انجام دادیم.پس از تکمیل تحقیق انجین مناسب را ساختیم و در اکثر بازی ها مثل DMC4,Lost Planet و حتی Resident Evil استفاده کردیم.نمی دونم این جزو اسرار بود یا نه!!!!!

شما قبلا اعلام کرده بودید که DMC4 طیف وسیعو جدیدی از weapons, manoeuvres, enemies, locations, music و همچنین cut-scenes را آشکار خواهد کرد که از مجموع سه شماره قبلی هم بیشتر خواهد بود!چطور به این موهم دست پیدا کردید؟

این یک چالش در مسیر ساخت بازی بود تا همه این مضمون ها را در بازی قرار دهیم.ما برای هر کدام آنها تلاش زیادی کردیم.همان طور که گفته بودیم خط داستانی این نسخه بسیار محکم تر و غنی تر از نسخه های قبلی است.ما واقعا به یک داستان مستحکم و سنگین نیاز داشتیم زیرا می خواستیم یک شخصیت جدید را معرفی کنیم,و ما از دانته استفاده کردیم تا نرو را شکل دهیم.دانته در ابتدای بازی یک دشمن به حساب می آید اما رفته رفته دانته سروع به راهنمایی نرو در هر چه قوی تر شدن می کند.

همه ما طراحی و استیل گوتیک گونه سری های قبلی را دوست داریم.ما فهمیدیم که یک مرحله بسیار کوتاه با دربر داشتن این نوع طراحی در پس زمینه اش همراه است.آیا در نسخه نهایی شاهد وجود مراحل بیشتر با این سبک خواهیم بود؟

سری Devil May Cry تمرکز ویژه ای بر روی فعل و انفعالات با شیاطین دارد.پس ما می خواهیم این اولویت را در آن قرار دهیم.پس ما تمرکز زیادی بر اثرات متقابل در پس زمینه بازی نداریم.

بیاین کمی بیشتر درباره Devil Bringer arm صحبت کنیم.هوش من به من میگه که نرو اینچنین متولد نشده پس میشه بگید چطور این اتفاق براش رخ داده؟

نرو ابتدا فکر میکرد که به دست او آسیب رسیده چیزی شبیه به گسترش نوعی عفونت,پس او دستش را با باند می بیندد و آن را از دید مردم پنهان می کند!ولی در بعضی اوقات او می فهمد که توانایی مقابله با شیاطین را دارد,پس او شروع به استفاده از آن می کند البته برای مدت زمانی کسی از این موضوع چیزی نمی فهمد,ولی حالا او از آن در مرحله پیشرفته ای استفاده می کند.
یک چیز که من می تونم به شما بگم اینه که اولین کسی که می فهمد چه اتفاقی برای نرو افتاده است دانته است.
دانته شخصیت اصلی در سه شماره قبلی بودو ما احساس می کردیم که شخصیت دانته با هر شماره شکل گرفته است که در نسخه سوم این عمل به تکامل رسید.با DMC4 ما می خواستیم شروع تازه ای در این سری داشته باشیم.ولی دانته یکم زیادی قوی بود,حتی برای کسی که تا به حال هیچ کدام از نسخه های قبلی را تجربه نکرده بود.پس ما یک شخصیت جدید همراه با شروعی جدید می خواستیم و این موضوع باعث جذب افراد جدیدی به غیر از طرفداران این فرنشایز می شد.

و میشه کمی در مورد شخصیت جدید بازی یعنی Kyrie برای ما بگویید؟

اون زیاد نمی جنگه ولی در واقع او heroine (شیر زن) اصلی داستان است!و همچنین او از پچگی با نرو بزرگ شده پس همدیگر رو به خوبی می شناسند و شما در جریان بازی بیشتر به رابطه بین آنها پی می برید.

آیا یک رابطه رمانتیک بین آنهاست؟

بله....بله...شاید....فعلا صبر کنید.

در تریلر من چند صحنه دیدم که ضرباتی از نمای اول شخص زده میشد آیا این نما در بازی وجود خواهد داشت؟

خیر.این فقط یک افکت زیبا در تریلر بازی بود.

من کنجکاو هستم بدونم شما چقدر بازی Ninja Gaiden را انجام داده اید؟و آیا قبل از NG2 هم به آن از دید مقایسه با عنوان خودتون نگاه می کرید؟

من تا به حال بازی NG را بازی نکردم ولی بازی افراد دیگر را دیده ام,من زیاد مطمئن نیستم آیا به نظر شما هیچ تشابهی بین این دو بازی وجود دارد!

مطمئنا تشابهاتی وجود دارد مثل اکشن سریع همراه با اسلحه و سعی برای کشتن دشمن از هر روش ممکن

این چیزا شخصی است و من یک طرفدار بازی های اکشن هستم و هنوز پس از دو سال بازی کردن DMC4 از آن خسته نشده ام,بعد از مدت یک احساس رضایت بخش از کشتن دشمنان به من دست می دهد.من فکر میکنم Ninja Gaiden سبک متفاوتی از بازی های اکشن است که به من آن احساس رضایت مندی را القا نمی کند.

نقشه های شما برای آینده سری Devil May Cry چیست؟

ما واقعا هنوز تصمیم نگرفته ایم,ولی به شخصه به آن فکر کرده ام چون ما یک شخصیت جدید را معرفی کرده ایم و من می خواهم آن را نسخه های بعدی بزرگ کنم,و مطمئنا شماره های بعدی هم بازی های اکشن خواهند بود زیرا ما به این خاطر شناخته می شویم و همچنین از طرفداران این سبک هستیم.

آیا تا به حال anime سری DMC را دیده اید؟نظرتان در وردش چیست؟

در حقیقت من از ابتدای پروژه انیمه DMC حضور داشتم درست از زمانی که ساخت script ها شروع شد,پس من با آن کاملا آشنا هستم.

ما قبلا دانته را در دیگر بازی های کپکام دیده ایم مثل بازی Viewtiful Joe,آیا دوباره شاهد حضور دانته در دیگر عناوین کپکام هستیم؟یا دیگر شخصیت های کپکام در DMC4 حضور خواهند داشت؟

هیچ شخصیت دیگری از شخصیت های کپکام در DMC4 حضور نخواهد داشت و من باید این رو بگم که به شخصه شاهد حضور دانته در بسیاری از بازی ها هستم و می خواهم این کار متوقف شود.

شما فکر نمی کنید که یک رقابت درونی بین تیم های سازندگان در کمپانی کپکام وجود دارد؟

من فکر نمی کنم ان چنان رقابتی وجود داشته باشد,اساسا چون ما خیلی خیلی مشغول هستیم,پس باید فقط روی کار خودمان کار کنیم و ان را به درستی انجام دهیم.80 نفر در تیم ساخت DMC4 حضور دارند,و ما وقت کافی برای این نداریم که ببینیم دیگر تیم ها چه کار می کنند.

آیا شما دیگر پروژه ها را نیز دنبال می کنید؟کدام پروژه ی کپکام را بیشتر از هم دنبال می کنید؟

من نمی تونم زیاد درباره پروژه های داخلی کپکام که منتظرشان هستم صحبت کنم,ولی باید بگم که من یک طرفدار بزرگ سری Metal Gear Solid هستم و اصلا نمی تونم برای MGS4 صبر کنم!

شاید شما بتوانید از آقای کوجیما بخواهید که یک نسخه مخصوص از پیش نمایش آن را بازی کنید؟

ها ها!نه!من زیاد به این موضوع فکر نمی کنم ولی کاملا MGS4 رو دنبال می کنم.

Devil May Cry 4 is released in February 2008 for Xbox 360, PS3 and PC

S A M
04-03-2008, 20:23
اينم عكساي باحال از اين بازي

Oracle_Eldorado
04-03-2008, 20:34
لاالله الی اله !
این عکس اولیه چیه گذاشتی ؟ سایز بزرگترشو نداری ؟!
گذشته از شوخی کارت عالی بود .
واقعا دستت درد نکنه .
من دارم عکس ها رو نگاه میکنم ...

end_of_world
04-03-2008, 23:40
چقدر كيفيتشون پايينه اما دستت درد نكنه

mohsentanha
05-03-2008, 00:02
حالا بازیش کی تو ایران میاد

soliman
05-03-2008, 00:47
سام جون دمت گرم . مصاحبه جالبی بود.

soliman
05-03-2008, 00:59
حالا بازیش کی تو ایران میاد

اواسط خرداد ماه

H M R 0 0 7
05-03-2008, 01:02
اقا من يه سري اطلاعات در باره اين بازي ديدم گفتم اينجا بزارم من يه مدت نبودم و نميدونم چي توي اينجا هست ولي اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد
اين يه چند تا عكس :

ایول پسر.
همش جدید بود.:40::40::40:

S A M
05-03-2008, 16:03
خواهش ميكنم
ولي كيفيت عكس ها خيلي پايينه
اين دختره هم كه اخرش رفته اخه اين كپكام خجالت نميكشه زن بي حجاب اسلامي كه نشون ميده هيچ حالا ...
سري بعدي دويل مي كراي حتما ديگه ...
ولي هنوز خبري از سيستم مورد نياز بازي نيستش؟

Oracle_Eldorado
05-03-2008, 16:40
نه هنوز . فعلا در کفش میمونیم .
بدبختی تو کرمانشاه جایی هم نیست بریم Xbox360 یا پلی 3 بازی کنیم ...
من بیشتر به خاطر داستانش میخوام تا خود بازی !
میخوام بدونم چی میشه ...

S A M
05-03-2008, 16:45
سازنده: کپ‌کام[۱]
منتشرکننده :کپ‌کام
طراح :هیدکی کامایا[۲]
سری دویل می کرای
تاریخ انتشار JPN ۲۳: اوت, ۲۰۰۱[۳]
NA ۱۷ اکتبر, ۲۰۰۱[۳]
EUR ۷ دسامبر, ۲۰۰۱[۳]

سبک بازی: اکشن
تعداد بازیکنان :تک‌نفره
گروه سنی ESRB: جوانان (M)[۴]
سیستم(ها) :پلی استیشن ۲ رایانه های شخصی PC پلی استیشن 3
رسانه :۱ دی‌وی‌دی
ورودی: دوال شک
منبع : ويكي پديا
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
شركت سازنده بازي :Capcom
شركت انتشار دهنده بازي: Capcom
پلتفورمها :PlayStation 3, Xbox 360, PC
تاريخ انتشار براي پي سي: 15 خرداد 1387
سبك بازي: اكشن ، فانتزي
درجه سني: بازي بالاتر از 17 سال(خشونت و هيجان زياد)
درجه سختي بازي :متوسط رو به سخت
زمان يادگيري: كمتر از 20 دقيقه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
21 عكس از اين بازي

براي دانلود هستش 4.5 مگ من خودم دانلود نكردم فقط اينجا گذاشتم

Oracle_Eldorado
05-03-2008, 16:51
دستت طلا . ببینم عکس های توی فایل تکراری هستند ؟
خودت دیدیشون ؟ چون من خیلی از عکس های این بازی رو دارم .

S A M
05-03-2008, 16:53
نه هنوز . فعلا در کفش میمونیم .
بدبختی تو کرمانشاه جایی هم نیست بریم Xbox360 یا پلی 3 بازی کنیم ...
من بیشتر به خاطر داستانش میخوام تا خود بازی !
میخوام بدونم چی میشه ...

توي شهر ما هم جايي نداره كه ايكس باكس يا سوني 3 بازي كنيم ولي پي سي به زودي مياد فعلا من كه دارم روم توتال وار و كال اف ديوتي بازي ميكنم تا حوصلم سر نره :8:

S A M
05-03-2008, 16:57
اوراكل جان من عكس ها رو نديدم اخه با سرعت 24 من كه 4 مگ خيليه راستي اسمت گفته بودي چي بودش؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
كاملترين مطلب اين نسخه
نقاط قوت:صداگذاري عالي،اكشنهاي هيجان انگيز،شخصيت پردازي عالي "نرو" در بازي

نقاط ضعف:وجود كلمه اي به نام "افراط" در بيشتر نقاط بازي

شروع:اكشن، كش مكش،درگيري،هيجان!!!! اگر همه اين كلمات را با هم در يك بازي مي خواهيد بايد يك بار ديگر سري به دنياي Devil may cry بزنيد و اين بار ، اين دنيا را از دريچه اي تازه ببينيد... شماره چهارم بازي دويل مي كراي برخلاف صحبتهاي اوليه كه فقط براي ps3 مي خواست بيايد براي دو كنسول Xbox360 و ps3 هم اكنون اكران شده است و در اول فروردين87 قرار است اين بازي براي PC نيز ريليز مي شود تا همه اين بازي جالب را تجربه كنند، چون تفاوت آنچناني مطمئنا بين نسخه هاي پي سي و xbox360 بازي نيست اين نقد براي تمام كنسول ها(xbox360،pc،ps3) است و بعد از انتشار بازي براي پي سي سيمز47 اين بازي را بار ديگر نقد نخواهيم كرد و فقط با ويرايش سيستم مورد نياز را به آخر آن اضافه مي كنيم.

مقدمه:بازيهاي اكشن فانتزي هيچ موقع طرفداران آنچناني را براي خود دست و پا نكرده اند، ولي بازي كه امروز براي شما مورد نقد قرار مي دهيم بازي است كه يكي از جذابترين و بهترين بازي هاي اكشن فانتزي است كه تا به امروز درست شده است،شما در بازي هيجاني بالاتر از حد ممكن را بدست خواهيد آورد و باز مي توان گفت يك دويل مي كراي عالي ديگر را مي توانيد تجربه كنيد تا لذت بازي كردن آن را تا ساعت ها در ذهن خود داشته باشيد و لذت ببريد.

پيش زمينه داستاني:وقتي صحبت از داستان بازي مي كنيم بايد اين را مد نظر داشته باشيم كه اين بازي داستاني خاص و يا تعجب بر انگيز را براي شما زنده نخواهد كرد و داستان بازي جزء داستانهاي متوسط دنياي بازيها دسته بندي مي شود ولي داستان بازي باز براي خود خصوصيات متمايز كننده اي دارد كه لذت بازي را چندين برابر مي كند،كات سنسها(دموي هاي وسط بازي) در اين بازي بسيار زياد هستند كه باعث درك هر چه بيشتر داستان بازي مي شود.برخلاف صحبتهاي كه قبل از عرضه بازي مي شد اين بار نيز شما مي توانيد كنترل دانته شخصيت محبوب سري قبل را داشته باشيد با همان كلت و همان شمشير هميشگي و حتي قوي تر از قبل اما شخصيت اصلي تر بازي كه زمان بيشتري از بازي توسط او تصرف شده است و حتي با دانته نيز درگيريهايي را در طول بازي خواهد داشت شخصيت جديد به نام"نرو" است كه كارايي هايي جديدي را به بازي اضافه كرده است.

داستان بازي:بازي از نقطه اي شروع مي شود كه "نرو" براي ملاقات گروه "Order of the Sword" وارد كليساي مخصوص اين گروه شده است .اين گروه فعاليت خود را در رابطه با مبارزه با شياطين دنبال مي كنند و آنها مي خواهند با برنامه ريزيهاي منظم دنيا را از شياطين پاك كنند،وقتي او وارد مي شه صداي آخرين كلمات Kyrie به گوش مي رسد، و بعد از به عنوان هديه به Kyrie يك گردنبند مي دهد، بعد از كمي نشستن و صحبت در مورد چگونگي مبارزه با شياطين،وقتي كه نرو واقعا از موعظه هاي كشيشيان خسته شده بود قصد ترك كليسا را داشت كه ناگهان،سوزش عجيبي در دست راست او به وجود آمد و علامت خطري به نرو داد كه شخصي در حال آمدن به اينجاست و اينجا در خطر است. ناگهان در همين لحظه،شكارچي شياطين "دانته" وارد كار و زار مي شود و سريعا Sanctus را كه رهبر گروه "Order of the Sword" را به قتل مي رساند،و بعد مشغول حذف و نابود كردن محافظين و ديگر اعضاي گروه "Order of the Sword" مي شود.در همين حين "نرو" وارد جنگ مي شود و با "دانته" به مبارزه مي پردازد.در طول مبارزه دانته شكست مي خورد و مجبور به فرار مي شود.بعد از اين نرو افرادي را مي كشد كه اصلا شبيه انسان نيستند.يك حمله شيطاني بسيار قوي در شهر رخ مي دهد و همه شهر را به ويراني مي كشاند و حالا "نرو" بايد اين خراب كاري را درست كند.(نكته: در اين قسمت داستان كوتاهي از بازي، باز گو شده است و شما بايد به كشف داستان اصلي و بقيه ماجرا بپردازيد.)

گيم پلي:""در حقيقت،شما يكي از بهترين گيم پلي ها را بين تمام بازيها انتخاب كرده ايد كه به شما كمك خواهد كرد كه چگونه خود را با آن سازگار كنيد"".اكشنهاي تير اندازي، قولهاي هولناك و وحشتناك، جنگهاي زيبا ، دموهاي احساسي كه همه اينها براي شما الهام بخش يك بازي عالي هستند و به شما فشار مي آورند تا بازي را ادامه بدهيد، و ادامه دادن بازي توسط شما يك پاداش بسيار بزرگ براي خودتان دارد زيرا هر قسمت كه مي گذرد مهارتهاي شما بالاتر رفته و لذت بازي نيز براي شما بيش از پيش خواهد بود.يكي از هيجان انگيز ترين و جالبترين قسمتهاي بازي ،قسمت گيم پلي بازي است كه مي توان گفت بازي روي دست اين قسمت مي چرخد ، گيم پلي بازي بسيار روان ، بسيار بسيار هيجان انگيز و بسيار سريع درست شده است.

شما اين بار نيز در بازي مانند سري قبل با همان حالت گيم پلي رو به رو هستيد بعلاوه اينكه در اين قسمت كمبتهاي بيشتري نيز در بازي اضافه شده است و باعث شده اند از شخصيتهاي اول بازي حركات زيباتري را ببينيد.شما وقتي كنترل نرو را در دست داريد مي توانيد حالت جديد از گيم پلي را تجربه كنيد ، بيشتر ادعاي نرو در جنگها به همان دست شيطاني خود است كه مي تواند با آن كارهاي گوناگوني را انجام بدهد،دست سوخته او انرژي بسيار زيادي دارد و مي توانيد دشمنان را از دور بكشيد، و همچنين كمبوهاي مختلف او كه بعد از كسب امتياز مناسب مي توانيد آنها را بيشتر كنيد و مناسبترين آنها را براي خود انتخاب كنيد تا در در گيري با دشمنان با مشكل رو به رو نباشيد تا گوشه اي از شگفتي هاي نهفته بازي را درك كنيد.مكانيك اين كمبوها بسيار آسان هستند و شما در موقع مورد نظر مي توانيد كمبوي خاص خود را فعال و كمبو هاي غير نياز را غير فعال بكنيد. گيم پلي دفاعي بازي نيز زياد تغيير نكرده ولي شايد بتوان گفت كمي بهتر از حالتي باشد كه در سري قبلي بازي ديده بوديم .در طول بازي و در طول نبرد شما به طور باور نكردني مي توانيد با حركاتي كه از نرو مي بيند هيجان خود را ارضاء كنيد و اين بسيار عالي است كه گيم پلي به اين خوبي را در پيش داشته باشيم تا بتوانيم بالاترين هيجان ممكنه را از يك بازي ببينيم.روي زمين ليز بخريم، به راحتي بپريم، با سرعت با شمشير كار كنيم، با تفنگ به سمت دشمنان شليك كنيم، با دست پر انرژي دشمنان را به آتش بكشيم و اين والاترين هيجان ممكن است. آرايش هاي حمله اي شما مي تواند توسط خود شما انتخاب شود ولي در مقابل هم مي توانيد اين آرايش ها را به دست كامپيوتر بسپاريد تا به صورت اتوماتيك و توسط هوش مصنوعي بازي اين آرايشها را به شما بدهد.آرايشهاي حمله اي بازي بسيار زياد و قابل آپگريد و زياد شدن هستند.

اكشنهاي بازي هميشه سريع و پر هيجان است

در اين سري بازي حركات فريبنده نيز به بازي اضافه شده است شما مي توانيد دشمنان را به سمت هم هل بدهيد تا همديگر را بزنند، در موقع زدن شمشير به شما، بپريد تا شمشير دشمن به بدن دشمن پشتي شما بخورد و همچنين كارهاي ديگر كه خود بايد در بازي به كشف آنها بپردازيد.سبك جنگي نرو و دانته خوب طراحي شده است و تفاوتهايي را در سبك شمشير زني و در گيري هاي اين دو در بازي خواهيد ديد.وقتي در بازي پيش مي رويد و پيشرفت مي كنيد مي توانيد تفنگ و شمشيرهاي بيشتري را مانند سري قبل داشته باشيد و در وقت خود از اين وسايل استفاده كنيد تا حالتهاي گوناگون گيم پلي بازي را بيش از پيش درك كنيد.هر چه بيشتر با دشمنان بجنگيد قدرت شمشير شما بالاتر و بالاتر مي رود و اين حالتي است كه در گوشه تصوير براي شما نمايان مي شود ، شما در زمان نبرد هر چه مي جنگيد يك تولبار در بقل صفحه در حال پر شدن است و بعد از هر پر شدن نوشته بالاي آن تغيير مي كند و اين باعث مي شود كه هر چه قدر بيشتر بجنگيد و دست بر دار نباشيد قدرت شمشير شما بالاتر نيز برود.همچنين هر چه بيشتر در بازي پيشرفت مي كنيد كمبوهاي شما نيز ارتقاء پيدا خواهند كرد و بهتر و بهتر از قبل خواهند شد.كه البته بايد اين كمبوها را خريداري كنيد(جلوتر به بررسي چگونگي اين مورد مي پردازيم)البته ارتقاء تنفگ ها و همچنين بالا رفتن مهارتهاي شما در بازي از جذابيتهاي بازي كم نخواهد كرد،زيرا هر چه در بازي شما جلوتر و جلوتر مي رويد متوجه خواهيد شد كه دشمنان شما نيز قوي تر و زيركتر از قبل كار خود را دنبال خواهند كرد پس جذابيت هميشه با شما خواهد بود.

وسايل جنگي بازي بسيار متنوع است و شما مي توانيد از اسلحه هاي گوناگون استفاده كنيد.

در بازي هنوز ازدحام بيش از حد دشمنان در هنگام نبرد حفظ شده است و شما وقتي با گروه زيادي از دشمنان يك تنه مي جنگيد لذت بالايي را خواهيد برد،وقتي كنترل نرو در دست مي گيريد تنوع بازي به بالاترين حد خود مي رسد و شما در كنترل نرو لذت فراواني را خواهيد برد،در اينجا شما تنوع حركات بسيار زيادي براي انجام دادن داريد و اين تنوعها باعث افزايش جذابيت موجود در باي مي شود و شما وقتي در حال اجراي بازي هستيد يك تفريح بسيار عالي را انجام مي دهيد،تفريحي كاملا لذت بخش.

ازدحام جمعيت در درگيريها باز هم مانند سريهاي قبل در اوج خود است.

بعلاوه عمل خيره كننده ديگري كه در وسط اكشنهاي بازي وجود دارد اين است كه در وسط بازي معماهايي را قرار داده است تا بازي از حالت يك نواختي و بكش بكش محض خارج شود،معماهاي موجود در بازي سخت نيستند ولي براي حل آنها بلاخره بايد مقداري زمان را صرف آنها بكنيد و اين خود يك مقدار از آن فضاهاي تكراري و بكش بكش هاي پشت سر هم را فاصله اي مي اندازد كه در نوع خود به نظر جالب مي رسد. معماها بعضي اوقات فشار دادن چند سويچ، يا استفاده از چند وسيله و يا كامل كردن چيزي و يا پيدا كردن شيئي در بازي مي تواند باشد.اين نوع معماها بيشتر براي اين گذاشته شده اند تا يك برشي در بازي ايجاد كنند و آرامشي نسبي را در وجود شما تزريق كنند تا با وارد شدن ابليسهاي احمق بازي شما با آرامش بيشتري به جنگ در برابر آنها مشغول شويد.

S A M
05-03-2008, 16:59
اين رو همين الان گرفتم گفتم بزارم
شخصيت هاي قابل بازي:مطمئنا اين جمله شما رو متعجب نخواهد كرد كه دانته مي تواند بالاترين فرد اين بازي باشد ولي در اين سري بازي دانته قهرمان اصلي بازي نيست و انگار دنيا تغيير كرده است و قهرمان واقعي كسي ديگري در بازي شده است، ولي زياد نگران نباشيد، چون شما در اين بازي كنترل دانته را نيز بر عهده داريد ، و او براي شما سلاحها و تفنگهاي عالي را مي آورد و اين مي تواند براي طرفداران سري دويل مي كراي بسيار خوشحال كننده باشد ولي اكثر بازي حول و هوش حركتهاي باعظمت و پرشكوه نرو مي گذرد و شما بايد او را به كنترل خود در بياوريد.

نرو يك شخصيت بسيار عالي است،و لايق تحول نمودن حالت اكشني بازي است، او يك نگاه ترس آور را براي شما زنده مي كند ولي در بعضي قسمتهاي بازي اين نگاه ترسناك به نگاه يك عاشق تبديل مي شود كه تقاضاي صميمانه عشق به محبوبش Kyrie را دارد.

او به وضوح با همان لباسي كه دانته پوشيده است را در بازي خواهيد ديد.همين نكته يه خورده مايوس كننده است كه سازندگان بازي كاوشهاي بيشتري براي درست كردن جزئيات بيشتر و بهتر را در بازي انجام نداده است.شما هرگز نمي خواهيد قهرمانيهاي نرو را دنبال كنيد بطوريكه نرو تقلاي زيادي براي فهميدن واقعيتهاي گروه مذهبي مورد نظر خود "The Order of the Sword" مي كند ولي مطمئنا اين مسائل در بازي براي شما اهميت چنداني نخواهد داشت و شما بيشتر به فكر اكشنهاي سرسخت بازي هستيد.

"نرو" شخصيتي كاملا دلنشين براي شماست.

در ميانه بازي شما كنترل دانته را در دست مي گيرد و اينجاست كه شك عظيم به بازي وارد مي شود و گيم پلي تغيير مي كند و تمام عادتهاي گيم پلي شما كه تا به حال با نرو داشته ايم ناگهان نقش بر آب مي شود و اينجاست كه بايد مثل تازه كارها به تمرين فنهاي مختلف و كارايي هاي پنهان دانته بپردازيم.در حقيقت سبك نبردهاي بازي به يكباره تغيير مي كند و چهارچوب كار شكل تازه اي به خود مي گيرد،شما اكنون تعدادي كمبوي جديد داريد ، يك وسيله جديد براي پرشهاي بلندتر و ديگر خبري از آن دست شيطاني نيست و بايد با تاكتيها و فنهاي جديدي مقابل حريفان خود برويد ولي در اين موقع از بازي افرادي كه نسخه قبلي بازي را تجربه كرده اند تجربيات قديم بسيار به كار آنها مي آيد و راحتر مي توانند كنترل دانته را در دست بگيرند و او را مانند شيري درنده به پيش ببرند و دشمنان را مانند آهويي ضعيف زير چنگكهاي دانته له كنند... وقتي كنترل دانته را بدست مي گيريدمي توانيد از پنج حالت مختلف نبرد استفاده كنيد و از وسايل جديد كه براي دانته درست شده است لذت ببريد و بخشي از جذابيتهاي بازي را كشف كنيد ...در كل 20 مرحله بازي ، كپكام 7 قسمت را به دانته مي دهد و 11 قسمت را سهم نروي تازه وارد كرده است.

"دانته"شيطاني تر از قبل...

ماموريتها: در بازي علاوه بر ماموريتهاي اصلي كه روند داستاني بازي را تشكيل مي دهد و بيشتر حول و هوش كشتن قولهاي بازي است ،با تعدادي ماموريتهاي پنهان و متفرقه نيز رو به رو خواهيد شد كه به جذابيت هر چه بيشتر بازي كمك شاياني خواهد كرد،اين ماموريتها اكثر متفاوت بوده و در هر مورد بايد كاري متفاوت را انجام بدهيد.بعضي از اين ماموريتها بايد در زماني خاص صورت بگيرد و به پايان برسد تا امتياز لازم آن به شما داده شود ولي در بيشتر موارد ماموريتها درگيري به موجودي قوي و عجيب و يا حل يك معمايي نه چندان پيچيده است. يك حالت بسيار جالبي كه در اين نوع ماموريتها وجود دارد اين است كه حتما مهم نيست كه شما ماموريتها را در زمان خاص به پايان برسانيد اگر شما نتوانستيد اين نوع ماموريتها را به پايان برسانيد مي توانيد بعدا به حل و انجام اين نوع ماموريتها بپردازيد و در كل مانند پازلي است كه مي توانيد هر موقع كه دوست داشته باشيد اين قسمت از آن را بچينيد و كامل كنيد. شايد شما حتما نياز نداشته باشيد كه اين نوع ماموريتهاي مخفي را برويد چون به روند اصلي داستان ربطي ندارد ولي انجام دادن اين نوع ماموريتها باعث اين مي شود تا پاداش هاي بيشتري را بگيريد و كمبوهاي مخفي ، آيتمها و تفنگهاي مخفي را آزاد كنيد...شايد بعضي موارد اين ماموريتها سخت باشد ولي بعد از رد كردن ماموريت با پاداشي كه مي گيرد حتما خوشحال خواهيد شد.

ماموريتهاي بازي از درجات سختي متنوعي برخوردارند.

هوش مصنوعي:احتمالا شما دويل مي كراي 3 را بخاطر خواهيد آورد. يك بازي كه به طور غير منصفانه اي سخت ساخته شده بود.اين بازي نيز همان سختي را دارد كه در شماره 3 آن ديده بوديم و حتي مي توان گفت به مراتب نيز سخت تر خواهد بود.شما مي توانيد در ابتدا ،بازي را با دو درجه سختي بازي كنيد( و اگر واقعا مي خواهيد بازي گريه شما رو در بياورد مي توانيد درجه سختي هاي بعدي را نيز بعد از تمام كردن بازي آزاد كنيد)آيا شما كه تازه مي خواهيد اين بازي رو شروع كنيد مي توانيد از اين بازي لذتي ببريد كه يك حرفه اي ديول مي كراي باز مي برد ؟

نه، اگر براي اولين بارقصد داريد كه اين سري بازي رو انجام دهيد مطمئنا دويل مي كراي 4 براي شروع گذينه مناسبي نخواهد بود و مطمئن باشيد اين بازي مانند قدم زدن در پارك براي شما نخواهد بود، اگر قصد لذت بردن داريد بايد سري هاي قبلي رو تجربه كنيد و با تجربه تر به اين ميدان سخت پا بگذاريد به هر حال اين بازي نيست كه همه بتوانند ازش عبور كنند ولي به هيچ عنوان چيز بدي هم نيست!!!!!

سختي بازي به هوش مصنوعي بي رحمانه اي برمي گردد كه سازندگان به دشمنان داده اند ، دشمنان شما را محاصره كرده، از پشت و جلو به شما هجوم مي آورند و وسايل قوي نيز دارند كه خون زيادي را از شما خواهد برد.قولها كه در بازي واقعا هولناك و سخت هستند و واقعا نفس شما را در نبردها خواهند گرفت... و ضرباتي را وارد خواهند كرد كه خون زيادي از شما را خواهد گرفت. در اين بازي جايي براي اشتباه شما وجود ندارد ،اگر شما از حركات پشت سر هم و پرشهاي پي در پي خوشتان نمي آيد،واقعا نمي توانيد اين بازي را با جان سالم به پايان برسانيد...چون چيزي كه جلوي شما را مي گيرد من نيستم!!!بلكه قولهاي بسيار قوي بازي هستند كه نمي گذارند شما جم بخوريد و شما را به زودي به سوي Game Over شدن خواهند برد.

هوش منوعي دشمنان باعث مي شود قلب شما هميشه پر تپش باشد.

دوربين بازي:دوربين بازي نسبتا خوب است ولي در بعضي موارد كه از يك قسمت به قسمت ديگر در حال جهش هستيد واقعا شما را اذيت مي كند و حالت مزهكي را به بازي مي دهد،همچنين در بعضي موارد كه جهش هاي سريع و پشت سر هم را انجام مي دهيد دوربين انگار گيج شده و زاويه اي بدي را از خود نشان مي دهد،اين مورد از بازي باعث مي شود كه گيم پلي عالي بازي كه در طول بازي شاهد آن هستيم و از آن لذت مي بريم زير سوال رود ولي دوربين بازي در كل حالت خوبي دارد و نسبت به نسخه هاي قبلي پيشرفت خوبي را از خود به نمايش گذاشته است.

Red orbs :درست مانند نسخه هاي قبلي بازي باز هم بعد از كشتن دشمنان ماده اي به نام Red orbs را بدست مي آوريد كه به صورت خلاصه مي توان گفت اين ماده هاي قرمز امتيازهاي بازي هستند كه بعد از كشتن هر شيطان بازي در زمين پخش مي شوند و شما بايد آنها را جمع آوري كنيد اين ماده بسته به قدرت دشمنان بيشتر به شما داده مي شود مثلا اگر شما يك قول سر سخت بازي را بكشيد به شما Red orbs بيشتري داده مي شود بعد از جمع آوري اين ماده شما مي توانيد با استفاده از آن به ارتقاء كمبوهاي بازي و خريد وسايل و تفنگهاي جديد در بازي بپردازيد تا راحتر بتوانيد از پس دشمناني كه هر مرحله سر سخت تر و قوي تر از قبل مي شوند بر آييد.

محيطهاي بازي:اگر يادتان باشد سري قبل بازي در يك محيط تقريبا ثابت در گشت و گذر بود ،همين مسئله باعث شده بود كه بسياري از افرادي كه به سراغ بازي مي رفتند زياد از اين مسئله رضايت كافي نداشته باشند ولي اين بار در اين سري از بازيها با محيط هاي متفاوت تري و وسيعتري رو به رو هستيم كه واقعا بازي را به بازيهاي نسل جديد نزديك و نزديكتر كرده است، محيطهاي بازي در عين اينكه به جزئيات واقعا بيش از پيش توجه كرده است سعي كرده است كه در هر قسمت اجزاي متفاوتي از محيطهاي بازي را براي شما به تصوير بكشد،شما در بعضي موارد در محيط هاي باز و در مناطق پوشيده جنگلي هستيد و بايد در اين مناطق به نبرد با موجودات بپردازيد، يا در هواي برفي، يا در درون شهر كه در آنجا مي توانيد ماشينهاي واژگون شده و در و داغان را ببينيد.در بازي سنتهاي قبلي مثلا وارد شدن به محيطهاي مانند كليسا و جنگ با شياطين نيز فراموش نشده است. در هر محيطي كه وارد مي شويد شيطانكهاي خاص خود را دارد و آن نيز به محيط بازي بستگي دارد مثلا در محيطهاي يخي كه سرما وجود دارد دشمنان به صورت يخ زده هستند و در محيطهاي گرم تر به صورت آتشين به نزد شما مي آيند.محيطهاي بازي در زماني كه شما در ميانه بازي كنترل دانته را در بر مي گيرد متفاوت نيست بلكه بايد همان مناطق گذشته كه با نرو طي كرده بوديد را دوباره از سر به جستجو بپردازيد.شايد مناطق قابل دسترس شما زياد نباشد ولي سازندگان بازي با گذاشتن دورنمايي عالي از محيط باعث اين شده اند تا محيط بيش از پيش بزرگتر به نظر برسد و البته بايد اين نكته را هم بگوييم با اينكه محيط دورنماي عالي دارد ولي حتي از جزئيات و معماري عالي آنها نيز كم نشده است و انگار تمام محيط با دقت خوبي درست شده است. محيط بازي اينقدر پويا ساخته شده است كه بازم با اينكه بارها و بارها اين محيط رو مي بينيد ولي باز هم انگار از اين محيط نمي توانيد سير بشويد و باز هم جا براي ديدن و پرسه زدن در محيط ها وجود دارد،و در بعضي موارد آرزو مي كنيد كه اين مناظر زيبا را بيش از پيش نگاه كنيد تا شايد خاطره شيرين اين مناظر هميشه در ذهن شما باقي بماند، ولي اين محيط ظاهرا بزرگ به صورت عجيبي كاملا شما را محدود مي كند و شما بايد سير خطي را طي كنيد و اين يك ضد حال بزرگ براي شماست ،شما دوست داريد در اين دنياي زيبا بگرديد ولي امكان ندارد و فقط بايد به محيطهاي محدود اطراف خود بسنده كنيد و از ماجراجوييهاي بزرگي كه در سر داريد بگذريد.

محيطهاي گوناگون و زيبا كه هر كدام خصوصيات خود را دارند.

قولهاي بازي(Boss):تمام محيط ، تمام دشمنان بازي، شما را به يك راه ختم مي كنند... مانند جاده اي كه شما داريد روي آن راه مي رويد شايد اطراف خود را نگاه كنيد و محيط بزرگي را ببينيد ولي همه رو همه شما را به يك سمت راهنمايي مي كنند و شما راهي به جز رفتن به آن سمت نداريد محلي كه در آن يك قول بسيار قوي و در بعضي موارد بسيار بزرگ منتظر شماست تا سخترين زمانهاي بازي را براي شما تداعي كند.يك مسئله اي كه كاملا مشخص است اين موضوع است كه قول هاي بازي واقعا تماشايي و تر و تازه هستند و كمتر قولهاي هولناك و پر اقتداري مانند اينها را در بازيهاي مشابه ديده بوديد.قولهاي بازي مرحله به مرحله قوي تر و وحشي تر از قبل خواهند بود شايد اولين قولها را بتوانيد به راحتي فيتيله پيچ كنيد ولي قولهاي بزرگتري هستند كه فكر نكنم به اين راحتيها از پس آنها بر بياييد!!! اگر به ياد قولهاي سري قبل بازي افتاده است سخت در اشتباهيد قولهاي شماره 4 بازي به مراتب قوي تر ، بزرگتر،وحشتناك تر از قولهاي سري قبلي هستند واقعا وقتي شما خود را جلوي آنها مي بينيد احساس ضعف مي كنيد و درك مي كنيد كه كار ساده اي در برابر اين قول نداريد شما بايد در طول اين جاده قبل از اينكه به ته آن برسيد چنان روي مهارتهاي خود كار كنيد و نقاط ضعف خود را پوشش بدهيد تا به مشكلي در انتهاي جاده براي شما پيش نيايد.از يك وزغ قول آسا تا مجسمه اي بزرگ و حيرت انگيز همه و همه طراحي هاي خوب سازندگان بازي را در اين قسمت نشان مي دهد و يك سر گرمي سخت را در پيش شما مي گذارد تا با نقشه هاي استراتجيك خود تفريح يك اكشن فانتزي تمام عيار را حس كنيد.وقتي كه كنترل دانته را در دست مي گيريد باز هم با همان قولهاي قبلي رو به رو خواهيد شد و در كل ممكن است با يك قول چندين بار در مكانهاي مختلف به مبارزه بپردازيد.در ميانه بازي مي توانيد به جمع آوري خونهايي بپردازيد كه باعث افزايش سلامتي شما مي شود كه بهترين راه مصرف آنها در هنگام مبارزه با قولها است البته اين مسئله هم است در درجه سختيهاي بالاتر علاوه بر اينكه قولها قويتر و وحشي تر شده و ضربات قوي تري نيز وارد مي كنند شما كمتر اين خون را نيز داريد پس كارتان واقعا سخت است و درجه سختي هاي بالاتر واقعا افراد حرفه اي را مي طلبد.هنوز هم به طور واقعا شگفت انگيز و وحشتناكي باز مسئله عجيبي را از سازنده بازي كپكام مي بينيم كه بايد در بعضي موارد نزديك به 3 بار با اين قولهاي سر سخت در هر مرحله بجنگيد!!!!! درست خوانديد سه بار با يك قول شايد اين جنگها جالب هستند ولي تفريحي كه درونش بيش از حد ""افراط"" داشته باشد واقعا حوصله سر بر مي شود و واقعا سه بار كشتن يك قول كامل افراط گرايانه است.

قولهاي بازي بي رحم، بزرگ و در كل يك هيولاي واقعي...

گرافيك:بدون اينكه بخواهيم در نظر بگيريم كه شما در كدام پلتفورم اين بازي را تجربه مي كنيد،اين بازي در يك كلام "ديدني" است،هر دو شخيصت اصلي بازي "نرو" و "دانته" كاملا روان و پر ظرافت درست شده است و در حركات آنها شما مي توانيد اعمالشان را به خوبي درك كنيد و هيچ گونه حركت نابه جا در دويدن و يا راه رفتن آنها ديده نمي شود، وقتي شخصيت شما آسيب بيشتري مي بيند در كمال ناباوري مي بينيد كه در راه رفتن مشكل پيدا مي كند و كج و گيج به راه خود ادامه مي دهد.حركتهاي هر دو شخصيت بسيار عالي است و لباس و موهاي آنها به صورت كاملا طبيعي تكان مي خورد و وقتي آنها پرش مي كنند كاملا پالتوهاي بلند آنها جابجا شده و موهاي آنها بالا و پايين مي رود.محيطهاي بازي هم همون طور كه در قسمت محيط بازي گفته شد واقعا زيبا طراحي شده است و جزئيات در آن موج مي زند. سيستم نورپردازي بازي در سطح معقولي قرار دارد و سايه هاي به وجود آمده هم جالب است ولي انگار همه چيز در بازي سايه ندارد و اين هم يك اشكال بزرگ در نورپردازي بازي !!!با اينكه زحمت زيادي در اين بخش از بازي براي ارتقاء نسبت به قبل كشيده شده است ولي باز هم مشكلات كاملا پيش پا افتاده اي در اين قسمت مي بينيد كه نمي توان به سادگي از آنها گذشت.در برخي قسمت هاي بازي شما در قسمتهاي برفي هستيد و مشكل بعدي گرافيك بازي را درك خواهيد كرد!!! وقتي كه شخصيت اول بازي پا در برفها مي گذارد هيچ رد پايي از او به جا نمي ماند!!! و با اين همه پيشرفتي كه در بازيهاي نسل جديد مي بينيم اين يك مشكل ساده براي اين بازي نيست .البته در همين قسمت سرما نيز چيزهاي جالبي مي بينيم مثلا نفسهاي دهن دشمنان و يا شخصيت بازي به صورت بخاري از دهن خارج مي شود كه در نوع خود عالي كار شده است؛بيشتر وسايلي كه در بازي مي بينيد قابل تخريب هستند و اين فيزيك خوب بازي را مي رساند و همچنين در قسمتهاي جنگلي مي توانيد گرافيك گياهان عالي را ببينيد(البته نه به طبيعي Crysis!!!). شما در طول بازي و در مراحل مختلف در وقتهاي مختلفي مراحل را پيش مي رويد و بازي در شب ، روز ، غروب آفتاب نيز پيگيري مي شود .در كل گرافيك بازي را مي توان گرافيك خوبي دانست گرافيكي در حد خوب ولي نه در حد عالي !!!

گرافيك بازي در حد معقول و مطلوبي قرار دارد.

صداگذاري:واقعا يكي از بهترين قسمتهاي بازي كه واقعا بايد گفت"شاهكار صداگذاري " است را اين بازي دارد،صداي راه رفتن روي هر سطحي خاص خود است، صداي پرش در ارتفاعات مختلف ، صدا ي برخورد شمشير با سطوح مختلف همه و همه به زيبايي هر چه تمام تر طرح ريزي شده اند. صداي ديالوگها كاملا عالي است و با قيافه شخصيتها كاملا هم خواني دارد و هيچ مشكلي در اين زمينه ديده نمي شود. صداي شخصيتها در قسمتهاي بسته و يا باز با همان ارتعاشي كه در واقعيت از آن سراغ داريد به گوش مي رسد ولي اوج صداگذاري بازي موقعي خود را نمايان مي سازد كه شما موسيقي هاي عالي و كم نظير بازي را در موقع نبردها گوش كنيد ، موسيقي خشن تند و سريع كه كاملا به نبردهاي خونينين بازي هيجان چندين برابر مي بخشد.طرح صداها كاملا عالي است و باعث افزايش احساسات شما در بازي مي شود به طوري كه هر چه بيش تر در بازي حركت كنيد احساسات شما بيش از پيش اوج مي گيرد و باعث مي شود كه احساسات شما هر چه بيشتر در بازي جلوگر شود و بيشتر به جوش بيايد و لذت بيشتري از بازي ببريد.صداي ديالوگها كاملا زيركانه انتخاب شده است و صداي شخصيت جديد يعني نرو به قدري خوب صداپردازي شده است كه به راحتي در دل شما مي نشيند و به يكي از شخيتهاي محبوب بازيهاي كامپيوتري تبديل مي شود.در كل صدا گذاري بازي يكي از بهترين قسمتهاي بازي است و باعث شده است تا باز هم با همان صداگذاري عالي كه در نسخه هاي پيشين بود رو به رو شويد.

S A M
05-03-2008, 17:09
NERO(نرو)

او به عنوان شواليه وارد "Order of the Sword" شده است،يك فرقه باستاني كه به پرستش اسپاردا جنگجوي ضد شياطين مي پردازند كسي كه بشر را از دست شياطين نجات داده است،نرو سوگند خورده كه تمام شياطين را نابود سازد. او يك ششلول كه اسمش را روز آبي گذاشته به كار مي برد كه يك مشخصه بالا و پايين آن وجود دارد و شمشير تك لبه قدرتمند كه به آن ملكه سرخ مي گويد.
عكس :
================================================== =============
DANTE(دانته)

دومين پسر اسپاردا، يك شيطان كه در مقابل امپراطوري شياطين شورش كرده است و از ارتش خودش دفاع ميكند. دانته يك مزدور است كه زندگيش را وقف نابودسازي كامل شياطين كرده است. او مسئول مرگ مادرش شده و باعث تباهي برادرش شده است.دانته از نيروي فوق انسانيش به همراه مخلوطي از شيمشير آجدارش با هفت تير خود براي انجام دادن ماموريتهايي كه در پيش رو دارد استفاده مي كند.
عكس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ========
CREDO(كريدو)

كريدو يكي از جنرالهاي عالي پادشاهي مقدس(خوب) است، سازماني كه خود را به "Order of the Sword" تغيير نام داده است.او عنوان خودش را به خاطر داشتن مهارتهاي استثنايي كه با يك تيغ(شمشير) داشت گرفته است. رفتار او بسيار سختگيرانه است و توانايي او براي رهبري صدها نفر ،آن را يك رهبر محبوب و همدم ساخته است.بعنوان برادر كايري او هم "نرو" را به عنوان يك عضو از خانواده اش پذيرفته است ،ولي او واقعا فردي است كه اگر از دستوراتش سرپيچي كنند كينه به دل خواهد گرفت.
عكس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================
KYRIE(كايري)

خواهر رهبر گروه پادشاهي مقدس او همچنين خواننده مهمانهاي گروه "Order of the Sword" نيز مي باشد. بعد از اينكه به صورت كامل با نروي يتيم آشنا شد.او براي "نرو" گوشه اي از قلب خود را وقف كرد، محلي كه براي خواهر بزرگتر و مادر خود نيز گذاشته بود.(عاشقش شد)
================================================== ===========
AGNUS(آگنوس)

اگنوس به عنوان رئيس كيمياگران در "Order of the Sword" خدمت خواهد كرد. وظيفه او توسعه تكنولوژيهاي ضدشيطاني و اسلحه هاي نابود گر شيطاني است.اگنوس براي ساخت اسلحه هاي مكانيكي در امپراطوري مقدس بسيار كاربرد دارد. آزمايشگاه او توسط گروهي خاص بسته شد ولي او اكنون در مكاني ناشناخته به ساخت وسايل ضد شيطاني خود براي "Order of the Sword" مشغول است
================================================== ========
LADY(لدي)

او يك انسان است كه حرفه او شكار شياطين است.او قبلا با "دانته" برخورد داشته است و او بعد از فراز و نشيبهاي بسيار در حال حاضر ارتباطي شبيه دوستي با دانته برقرار كرده است.وقتي او يك كار بسيار مشكل داشت كه اصلا از عهدش بر نمي اومد،او آن كار را به دانته داد و بعدها در مورد يك ماموريت سختر از او درخواست كرد
================================================== ==========
GLORIA(گلوريا)

شهاب سنگي كه قيام كرده تا يك سمت پيشوايي در گروه "Order of the Sword" بدست بياورد و بعد از زمان كوتاهي به اين گروه ايمان آورد و جزوء اين گروه شد.وجود خارجي و شهوتران گلوديا او را ترك كرد و او را به حال خود رها كرد.هرچند، قيام او بسيار قدرتمند بود و گروه او توانايي و قدرت بسيار زيادي داشتند ولي رساندن سوخت به آتش عيبجويي هاي او،باعث شدن كه لب او به شايعات بي اساس پرورش يابد و باعث شكست او شوند
================================================== =======
TRISH(تريش)

او يك شيطان است و شباهت بسيار زيادي به مادر دانته دارد و در زير امپراطوري شيطانها كار مي كرد و قصد كشتن دانته را داشت. هرچند بعد از اينكه دانته زندگي او را نجات داد، يك روح دوباره به دانته بخشيد و تبديل به يكي از ياران دانته شد.او يكمي كج خولق است و براي مدتي از دست دانته غيب شده است
================================================== ======
MEPISTO

او پايين ترين سطح ديوها در اين بازي است كه غباري سياه رنگ را از طريق هوا بر سر شما مي ريزد.اين مه سياه رنگ به آن اجازه مي دهد تا از اجسام سخت عبور كند. اين موجود اغلب مي تواند رشد كند و مي تواند انگشت تيز زير بدن خود رو مشمئز بكند و آن را در بدن شما فرو ببرد.اين موجود، موجود خطرناكي است پس در مواجهه با آن مواظب مه و انگشت تيز آن باشيد.
================================================== ==========
BERIAL

پوشانده شده از شعله هاي آتش، اين شيطان از آتش درست شده و افزايش يافته، در زير زمين،يك سرزمين كه به سختي شناخته شده است.اولين درجه او به عنوان پرنس در امپراطوري شياطين بود كه اونو از دست داد.BERIAL الان با يك امپرواطوي جديد آن هم در زير زمين مواجه شده است
================================================== ================
WHITE KNIGHT

شاهي مرموز كه در قسمتي از بازي به نرو حمله ور خواهد شد... او به حالتي عجيب است و به صورت سه نفره به سمت شما حمله مي كند ولي در حقيقت يكي از آن زرها واقعي است و دو تاي ديگر فقط يك تله براي شما است ،آيا مي توانيد زره واقعي او را تشخيص بدهيد؟؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
البته با تشكر از سيمز 47[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
05-03-2008, 17:10
نتيجه گيرِي:بازي دويل مي كراي به هيچ عنوان اجازه استراحت به قلب شما را در طول بازي نخواهد داد، وجود راه هاي مختلف براي كشتن دشمنان و هيجان بسيار زيادي كه در بازي وجود دارد شما را به اين راه مي كشاند كه بازي دويل مي كراي 4 را بازي كنيد هر چند كه بازي از نظر سختي جزوء بازيهاي سخت دسته بندي شود ولي اين بازي نيست كه به همين راحتي از كنار آن بتوان عبور كرد و مطمئنا اين نوع اكشن و اين نوع هيجان در هيچ بازي مشابه ديگري موجود نيست ... بازي دويل مي كراي4 مي تواند لحظات هيجان انگيزي را براي شما زنده كند پس اگر كنسول داريد سريعتر بازي را تهيه و اگر پي سي داريد منتظر بمانيد.

Oracle_Eldorado
05-03-2008, 17:33
پس خبری از موندوس نیست ...
میگم این Trish کیه ؟ من شماره ی 2 رو کامل بازی نکردم ولی میگن توی شماره ی 2 هست .

راستی مگه نگفتند Virgil هم هست ؟

S A M
05-03-2008, 18:50
ويرجيل فكر نكنم باشه اينا شخصيت هاي اصلي بازي هستند فكر كنم ويرجيل رفته يكم استراحت كنه

H M R 0 0 7
05-03-2008, 22:08
ایول S A M عزیز.یه حال اساسی دادی به این تاپیک.دیگه داشت گرد و خاک میخورد.

در ضمن مطمئنی که ویرجیل نیست؟

end_of_world
06-03-2008, 01:52
ويرجيل نيست
من تحقيق كردم

soliman
06-03-2008, 02:07
خوب ویرجل باشه یا نباشه کمتر فرق میکنه. مهم اینه که دانته هستش و میتونیم باهاش بازی کنیم

Oracle_Eldorado
06-03-2008, 08:44
عزیزم به نظرت ویرجیل اصلا مهم نیست ؟!
خدا میدونه میخواد با موندوس چیکار کنن این 2 تا !
میگم هیچ کس این نسخه ی کنسولی رو بازی نکرده که بفهمیم کیا هستند ؟!

H M R 0 0 7
06-03-2008, 10:40
عزیزم به نظرت ویرجیل اصلا مهم نیست ؟!
خدا میدونه میخواد با موندوس چیکار کنن این 2 تا !
میگم هیچ کس این نسخه ی کنسولی رو بازی نکرده که بفهمیم کیا هستند ؟!

طي آخرين تحقيقات ويرجيل توي اني بازي نيسن.اينو مطمئنم.
ولي كاش بود.
ببينين پچي چيزي نيست يه جوري بياريمش تو بازي:31:

soliman
06-03-2008, 11:14
كاراكتر هاي بازي:
Nero
Dante
Kyrie
Credo
Agnus
Gloria
Lady
Dagon
Sanctus

soliman
06-03-2008, 12:52
اينم امتيازات اين بازي از ديدگاه سايت هاي مختلف:
Ign : 8/7 از 10
Game Spot : 8 از 10
Game Spy : 4 از 5
Game Pro : 4/5 از 5
Game Trailers : 8/6 از 10
Game Informer : 9 از 10
Eurogamer : 7 از 10
1up.com : 8/5 از 10
Official Xbox Magazine : 7/5 از 10
Edge : 8 از 10
Famitsu : 35 از 40
Psm : 4/5 از 5

Oracle_Eldorado
06-03-2008, 13:54
طي آخرين تحقيقات ويرجيل توي اني بازي نيسن.اينو مطمئنم.
ولي كاش بود.
ببينين پچي چيزي نيست يه جوري بياريمش تو بازي

کاش توی ورژن بعدی ویرجیل و دانته با هم باشن . خیلی قشنگ میشه .
مثل مرحله ای در Dmc 3 که آرخام رو نابود کردند 2 نفری .

S A M
06-03-2008, 14:06
ایول S A M عزیز.یه حال اساسی دادی به این تاپیک.دیگه داشت گرد و خاک میخورد.

در ضمن مطمئنی که ویرجیل نیست؟
خواهش ميكنم نه بابا ويرجيل نيست

كاراكتر هاي بازي:
Nero
Dante
Kyrie
Credo
Agnus
Gloria
Lady
Dagon
Sanctus

اينم امتيازات اين بازي از ديدگاه سايت هاي مختلف:
Ign : 8/7 از 10
Game Spot : 8 از 10
Game Spy : 4 از 5
Game Pro : 4/5 از 5
Game Trailers : 8/6 از 10
Game Informer : 9 از 10
Eurogamer : 7 از 10
1up.com : 8/5 از 10
Official Xbox Magazine : 7/5 از 10
Edge : 8 از 10
Famitsu : 35 از 40
Psm : 4/5 از 5

دمت چيز پسر
اوراكل جان حتما كپكام باز هم ميخواد مارو سورپرايز كنه و به جاي ويرجيل يه كار خيلي باحال بكنه
راستي هنوز مشخص نشد اين بازي چه سيستمي ميخواد؟

end_of_world
06-03-2008, 14:25
فكر نكنم مشخص شده باشه
اما سيستمي كه ميخواد بايد خيلي بالا باشه

S A M
06-03-2008, 14:49
خدا كنه خيلي بالا نخواد اخه هر دقيقه بايد ارتقا سيستم بديم

H M R 0 0 7
06-03-2008, 16:49
خدا كنه خيلي بالا نخواد اخه هر دقيقه بايد ارتقا سيستم بديم

ولی می خواهیم از شاهکاری را ارائه دهیم پس به صاحبان کامپیوتر های high end تبریک می گوییم

بابا خودت نوشتي كه. اين حرفش يعني چي ؟يعني حداقل 8600GT با 2 گيگ رم ناقابل.

البته تا 4 ماه ديگه اين سيستم چيزي نيست.راحت ميشه با 100 تومن ارتقاء داد!!!

S A M
06-03-2008, 17:17
فقط با 100 تومان ارتقا داد!!
رم 1 گيگ كه 170 تومانه و يه گرافيك هم 30 تومان خودش 200 تومان ميشه تا چهار ماه ديگه اره با 100 تومان ميشه پس الان بريم Assassin's Creed رو بخريم چهار ماه ديگه كه سيستم ارزون تر شد حالا بريم ارتقا بديم و بازي كنيم اين جوري بصرفه تره نه !!
ولي خدا كنه كپكام سيستم رو زياد بالا نبره اخه كي حوصله داره هر دقيقه ارتقا بده تقريبا هر سال 200 تومان رو دستته با اين ارتقا سيستم
حالا به نظر شما بهترين اسم براي بازي Devil May Cry 4 چيه ؟
اخه كلي اسم هست مانند : پناهگاه شيطان يا شيطان هرگز نميگريد يا فرياد شيطان به نظر شما بهترين و مناسب ترين اسم براي اين بازي چيه؟

dragonball
06-03-2008, 18:41
ورجیل نیس ولی شمشیرش هست :31::31:

S A M
06-03-2008, 19:19
خيلي باحالي دراگون بال
بر و بچ دويل مي كراييست يه خبر تازه به دستم اومد
نام: Devil may Cry 4
سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
کنسول: PS3
درجه سني: +17
تاريخ انتشار: اواخر سال 2007

عوض کردن شخصيت معروف يک بازي ريسک بزرگي هست که يک شرکت بازيسازي انجام مي دهد.اين کار را شرکت معروف Capcom براي بازي DMC 4 و شخصيت معروف و محبوب دانته انجام داده.اين بازي اولين بازي هست که شرکت کپکام براي کنسول PS3 ميسازد البته به غير از Resident Evil 5 که خيلي مانده تا پا به بازار بگذارد. در اين بازي شما با شخصيت جديد نرو که بسيار شبيه به دانته هست و کت آبي رنگي پوشيده است بازي مي کنيد. نرو هم مثل دانته از شمشير و تفنگ استفاده مي کند و کپکام هيچ تنوعي در گيم پلي بازي حاصل نشده ولي اين حرف غلط هست!
گيم پلي فقط به سلاح هاي نرو نيست ، حالا شما مي توانيد حرکات جديد نرو را در محيط هاي مختلف از يک باغ گرفته تا در يک خانه ببينيد. دانته شخصيت محبوب سري قبل اين بازي با نرو دشمن هست! زيبايي بازي به همين هست کپکام کاري را که در اويل 4 کرد و يک بازي فوق العاده از هر نظر ساخت همين کار را براي بازي DMC 4 کرده.
زيادي حرف نزنم و برم سراغ دموي اين بازي که در نمايشگاه TGS يعني نمايشگاه توکيو و حرف هايي که سازندگان اين بازي زده اند.

کسانی که از آینده ی این نسخه میترسند و فکر میکنند به سرنوشت DMC2 دچار خواهد شد ، برایشان جای هیچگونه نگرانی نیست. آخرین شفاف سازی ها در توکیو گیم شو نشان داد بازی به نرمی DMC3 است و نرو اهریمنان را به همان خوبی از میان برمیدارد که دانته همیشه انجام میداده. او شمیری دارد که میتواند دشمنان را از نزدیک یا در هوا به دو شق تبدیل کند. هفت تیر او نیز با همان قدرت و بدون ترس از تمام شدن گلوله ها همیشه با اوست و هدف های دور را از پای در می آورد. علاوه بر این ها نرو یک مشت اهریمنی دارد که بسیار عجیب و غریب است. او میتواند با این مشت حرکات کمبو زیبایی را خلق کند یا حتی آن را به طرف دشمنان بفرستد ، دشمن را بگیرد و سپس خودش را به طرف او بکشد تا ضربات خود را وارد کند. استیل مبارزه و تیپ نرو از هر لحاظ شباهت بسیار زیادی به چیزی که از دانته در DMC3 دیده شد دارد.
نکته ی جالب در مورد ضربات او همانطور که گفته شد این است که میتوان ضربات مختلف را پشت سر هم بکار برد تا کمبوهایی بینظیر و خارق العاده بوجود آید. چه در زمین و چه در هوا ضربات خود را اجرا کنید میبینید که در حال پیاده کردن ضربات ترکیبی شمشیر ، مانورهای مشت اهریمنی و گلوله های پشت سر هم هستید که با این ترکیبات دشمن شما به تکه تکه تبدیل میشود.
هنوز هيچي از داستان و نقش شخصيت هاي بازي معلوم نيست و کپکام اين رازها را نگه داشته تا ماها را سورپرايز کند.

در دموي ديده شده خيلي تماشاگران را از گرافيک بازي نااميد کرد گرافيک بازي شباهت زيادي به نسخه قبل دارد و تنها فرق مشخص آن نورپردازي عالي آن هست بازي DMC 4 از تمام قدرت کنسول PS3 استفاده نمي کند ولي نبايد نااميد بود بازي داراي گيم پلي فوق العاده که سازندگان قول داده اند هست و اين گيم پلي در کنار داستان مخفي و جذاب اين بازي چه مي شود! حالا موسيقي هاي معروف اين بازي که از سبک راک هستند را هم اضافه کنيد و اينجاست که دل آدم را آب مي اندازد تا بشينيم تا شب بازي کنيم ولي قبل از بازي کردم بايد دست تو جيبمون کنيم و کنسول گران PS3 که فعلا از رقبا هم شکست خورده بخريم.
اطلاعاتي در مورد نرو شخصيت اصلي بازي DMC 4 :
نرو که جاي دانته را در اين بازي گرفته هست و هيچ رابطه اي با دانته و ورجيل ندارد عضو گروه مذهبي Order of the Sword هست و دنباله روي راه اسپاردا در مبارزه با شياطين هست.
نرو در شهري که روي جزيره معلقي به نام Fortana وجود دارد زندگي مي کند و وظيفه اش شرکت در عمليات هاي خاص و مخفي نگه داشتن گروه هست.

در ابتداي بازي طي حادثه اي دست نرو به تسخير نيروي شيطاني در مي آيد ولي او اين امر را از همگان مخفي نگه مي دارد و ناگهان دانته وارد مي شود و به کشتن اعضاي گروه نرو مي پردازد به همين دليل دانته دشمن نرو مي شود (به به عجب داستاني). نرو شخصيت کامل مثبتي نيست و کاملا خشک و جدي هست اما در مقابل دانته شادي خود را حفظ مي کند. نمي توان گفت که نرو قوي تر هست يا دانته ولي در دموي نمايش داده نرو با جفت پا يک لگد سنگين به دانته مي زند و او را پرت مي کند و سپس به او شليک مي کند ولي به شمشير او اصابت مي کند و...... ( بقيش را نمي گم تا هيجان بماند....) ( شوخي کردم همين جا دمو تمام مي شود )

خوب اين بود اطلاعاتي از اين بازي که طبق قول هاي کوباياشي سازنده اين بازي بايد منتظر يک بازي مهيج از کپکام باشيم تاريخ انتظار بازي اواخر سال 2007 اعلام شد و جالب اينجا هست در سايت اين بازي براي اين بازي ثانيه شماري مي شود مثل سايت فيفا براي مسابقات جام جهاني! که بسيار جالب هست.
با تشكر از سايت مدرن گيمز

Oracle_Eldorado
06-03-2008, 20:03
دستت درد نکنه . این نقد خیلی شبیه نقد مجله " بازی رایانه " بود !
با اینکه مال شرکت Modern Games Iran هست .
ولی بازم اطلاعات جالبی داشت .

S A M
06-03-2008, 20:06
اين مجله بازي رايانه همين كه مياد عين برق تموم ميشه هيچيش به ما نميرسه عوض من بازي هاي رايانه اي رو ميگم خيلي مجله خوبي هست 2 تومانه

end_of_world
06-03-2008, 20:12
دستت درد نكنه سم عزيز خيلي جالب بود
كاش كه اين بازي به عقب نمي افتاد
اما يه چيز ديگه من مطمئنم نرو با شخصيت خوب و دوست داشتنيش چيزي از ارزشهاي دانته كم نخواهد كرد

S A M
07-03-2008, 09:51
دقيقا درست ميگي اخر جهان عزيز نرو هم توي قلب ما جا ميگيره اين بازي قرار بود 1 فروردين بياد همينطور عقب بره بهتره اخرش بيفته 30 خرداد كه واقعا عاليه نه

fswteam
07-03-2008, 19:59
Assassin's Creed اومد اما هنوز دویل نیومد ای بابا خسته شدم دیگه اخه این کپکام چرا اینطوری می کنه کاش این شرکتای قول توی ایران بودند اونوقت دیگه راحت تر بودیم

end_of_world
07-03-2008, 21:14
دقيقا درست ميگي اخر جهان عزيز نرو هم توي قلب ما جا ميگيره اين بازي قرار بود 1 فروردين بياد همينطور عقب بره بهتره اخرش بيفته 30 خرداد كه واقعا عاليه نه
اگه اينطور باشه كچل مي شدند از دست ماها :31:

Assassin's Creed اومد اما هنوز دویل نیومد ای بابا خسته شدم دیگه اخه این کپکام چرا اینطوری می کنه کاش این شرکتای قول توی ایران بودند اونوقت دیگه راحت تر بودیم

درسته دوست من
درسته كه همه ي ما دانته رو دوست داريم اما مطمئنم نرو هم از روي بيماري نمياد به دانته حمله بكنه
من اينو از اونجايي فهميدم كه يكي از جديدترين تريلرهارو ديدم كه توش اون دختره كه نرو رو دوست داره زنداني ميشه و فكر كنم بعدش ميميره و نرو بيچاره از روي خشم زمينو مشت مي زنه
واقعا صحنه ي ناراحت كننده اي بود :41:
به همين خاطر فهميدم كه بهتره زود داوري نكنيم :20:

H M R 0 0 7
07-03-2008, 23:21
فقط با 100 تومان ارتقا داد!!
رم 1 گيگ كه 170 تومانه و يه گرافيك هم 30 تومان خودش 200 تومان ميشه تا چهار ماه ديگه اره با 100 تومان ميشه پس الان بريم Assassin's Creed رو بخريم چهار ماه ديگه كه سيستم ارزون تر شد حالا بريم ارتقا بديم و بازي كنيم اين جوري بصرفه تره نه !!
ولي خدا كنه كپكام سيستم رو زياد بالا نبره اخه كي حوصله داره هر دقيقه ارتقا بده تقريبا هر سال 200 تومان رو دستته با اين ارتقا سيستم
حالا به نظر شما بهترين اسم براي بازي Devil May Cry 4 چيه ؟
اخه كلي اسم هست مانند : پناهگاه شيطان يا شيطان هرگز نميگريد يا فرياد شيطان به نظر شما بهترين و مناسب ترين اسم براي اين بازي چيه؟

خوب اسمش که معلومه : شیطان ممکن است بگرید ، و یا به طور خلاصه ت : شیطان هم می گرید
دلیل این نام گزای هم من توی چند صفحه قبل نوشتم.:46:

Alireza.M67
07-03-2008, 23:59
برای فهمیدن اسمش کافیه دموی آخر شماره ی 3 رو نگاه کنی .

S A M
08-03-2008, 16:44
يادش بخير بازي رايانه حدودا 2 سال پيش اخر مجلش داستان دويل مي كراي رو ميزاشت دانته قوي ترين قول ها رو ميكشت و بعد قوله تعجب ميكرد ميگفت تو كي هستي؟!!! اونم ميگفت من پسر اسپارتا هستم هو هو ها ها هي
=-=-=-=-=-
ولي اين جالبه با اينكه هست شريان هم ميگريد روي يه بسته از اين بازي نوشته بود پناهگاه شيطان!!!!

S A M
08-03-2008, 17:45
ولي دمت گرم پسر hmr007 جيگر خيلي باحال بود كلشو درباره دويل ميك راي خوندم اخه اون موقع كه نسخه 1 و 2اين بازي اومده بود من پي سي نداشتم و داستانشو نميدونستم ولي حالا يه فاز اساسي دادي پسر
راستي اسمت چيه؟

alibarca6
08-03-2008, 19:42
نسخه ای از این بازی هست که مثله evil4 زیر نویس فارسی داشته باشه. اگه کسی دیده لطف کنه بگه که ما بریم دنبالش.
من فقط 3 دویلو بازی کردم ارزش داره برم دنباله 1و2 بازی

H M R 0 0 7
08-03-2008, 22:46
ولي دمت گرم پسر hmr007 جيگر خيلي باحال بود كلشو درباره دويل ميك راي خوندم اخه اون موقع كه نسخه 1 و 2اين بازي اومده بود من پي سي نداشتم و داستانشو نميدونستم ولي حالا يه فاز اساسي دادي پسر
راستي اسمت چيه؟

خواهش میکنم.
کوچیک شوما، حسین هستم

H M R 0 0 7
08-03-2008, 22:47
نسخه ای از این بازی هست که مثله evil4 زیر نویس فارسی داشته باشه. اگه کسی دیده لطف کنه بگه که ما بریم دنبالش.

شماره 1و2 فقط رو پلی استیشن 2 اومده.اگه داری حتمی شماره 1 رو بازی کن.
در ضمن هیچ کدومشم فارسی نیست

end_of_world
08-03-2008, 23:18
شماره 1و2 فقط رو پلی استیشن 2 اومده.اگه داری حتمی شماره 1 رو بازی کن.
در ضمن هیچ کدومشم فارسی نیست

دوست من با شبيه ساز هم ميشه در كامپيوتر بازي كرد:46:

H M R 0 0 7
08-03-2008, 23:44
دوست من با شبيه ساز هم ميشه در كامپيوتر بازي كرد:46:

فکر نکنم بشه درست حسابی بازی کرد:13:

end_of_world
08-03-2008, 23:48
فکر نکنم بشه درست حسابی بازی کرد:13:

جديدا يه سري تبديل كننده اومده كه دسته هاي بازي لي استيشن 1 و 2 ( منظورم همون سياه هاي اصلي هستن)
ميتونه به كامپيوتر وصل كنه و باهاش تمام امكانات و تكنيك هاي بازي رو انجام داد
با اين تبديل كننده ها به خوبي ميشه بازي رو انجام داد و لذت برد اما فكر كنم كمي قديمي شده:41:

H M R 0 0 7
08-03-2008, 23:58
جديدا يه سري تبديل كننده اومده كه دسته هاي بازي لي استيشن 1 و 2 ( منظورم همون سياه هاي اصلي هستن)
ميتونه به كامپيوتر وصل كنه و باهاش تمام امكانات و تكنيك هاي بازي رو انجام داد
با اين تبديل كننده ها به خوبي ميشه بازي رو انجام داد و لذت برد اما فكر كنم كمي قديمي شده:41:

منظورم کنترل بازی نبود که، منظورم اجرای بایزی بود.آخه شبیه ساز درست حسابی براش نیومده.

S A M
09-03-2008, 08:10

اويل 4 با زير نويس فارسي توي سوني 2 هستش
حسين جان كاملا راست ميگن اخه بيشتر شبيه ساز ها توي اجراي بازي خوب كار نميكنن:27:

H M R 0 0 7
09-03-2008, 10:32
اويل 4 با زير نويس فارسي توي سوني 2 هستش
البته دوبله فارسيشم رو كامپيتور اومده كه من همين هفته پيش گرفتم و رفتم تا آخرش. خيلي باحال بود.

end_of_world
09-03-2008, 12:33
منظورم کنترل بازی نبود که، منظورم اجرای بایزی بود.آخه شبیه ساز درست حسابی براش نیومده.

خب دوست من بايد قانع باشي ديگه
شبيه ساز كه نمي تونه مثل PS2 بازي رو اجرا كنه:46:
اما اين شبيه سازها از قبل خيلي بهتر شدند مخصوصا پلاگين هاشون :46:
تو اين سايت اطلاعات جالبي در موردش وجود داره

porya_spy
09-03-2008, 13:40
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست

ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده

Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data

چیکار کنم؟

هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟

vitamin2002
09-03-2008, 13:47
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست

ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده

Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data

چیکار کنم؟

هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟

انگار اشتباهی آمدی اینجا تاپیک Devil May Cry 4 :: است:5:

tophigh
09-03-2008, 14:36
منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد

دوستان حرفه ایی كمك كننند لطفا

H M R 0 0 7
09-03-2008, 15:25
منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد

مشکل اینجاست که کسی تاحالا تو P30world نسخه شماره 4 رو بازی نکرده:31: یا حداقل من ندیدم که اینجا اومده پست داده باشه:13:

LORD SCORPIAN
09-03-2008, 16:34
کسی خبری از تاریخ دقیق انتشار این بازی نداره؟

S A M
09-03-2008, 19:42
تاريخش فكر كنم 15 خرداد باشه

دوست عزيز شما داري نسخه 4 رو بازي ميكني ؟!!
تاپيك دويل مي كراي 3 هستش

H M R 0 0 7
09-03-2008, 20:28
تاريخش فكر كنم 15 خرداد باشه

دوست عزيز شما داري نسخه 4 رو بازي ميكني ؟!!
تاپيك دويل مي كراي 3 هستش

SAM جان (اگه اسمتو بگی ممنون میشم) دوستمون جای درستی پست داده.منتظورش همون دویل می کرای 4 هست چون اسم نرو رو آورده. احتمالا داره با PS3 یا XBOX بازی میکنه.

end_of_world
09-03-2008, 20:54
کسی خبری از تاریخ دقیق انتشار این بازی نداره؟

درست 3 ماه ديگه تيليغاتش شروع ميشه اما نسخه اصلي 4 ماه ديگه صددرصد :46:

S A M
10-03-2008, 08:13
حسين جات اسمم محمد هستش
اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد:
دويل مي كراي اينبار با شخصيتي جديد
مدت زيادي در انتظار كامل شدن قسمت چهارم دويل مي كراي بوديم هر چند وقت يك بار هم يك دموي داخل بازي از ان منتشر ميشد و بعد بار ها با مرور كردن ان متوجه شديم كه دويل مي كراي 4 همانند نسخه هاي قبلي يك اشكشن خوب و درست است اين پيشبيني ها خوشبختارنه درست از اب در امدند و دويل 4 همان چيزي است كه قرار بود باشد قهرمان داستان اين بار نرو است نرم از لحاظ نيپ و قيافه مبارزه ها و اصل نسب نسبت زيادي به دانته دارد اگر به خاطر حركت هاي جديد و چند ضرب هاي نا اشناي نرو نبود درطول بازي متوجه نمي شديد با كسي بجز دانته بازي ميكنيد مدتي طول ميكشد كه به چند ضرب ها و حركات جديد نرو اشنا شويد نرو از لحاظ مبارزه با سلاح حاي گرم و سرد از دانته كم نمي اورد داستان در سري دويل مي كراي با اينكه هيچ وقت خوب نيست اما انقدر هم بد نيست و ميتواند شما را به بازي كردن علاقه مند كند دو دويل 4 داستان بد تر از قبل شده و اگر امكان اتفاق افتادن يك صحنه اكشن در هر ميان پردا نباشد با رود كردن ان ها هيچ چيزي از دست نمي دهيد اما بدون داستان دويل مي كراي بازي كردن لذت مخصوص به خودش را دارد زيرا يك بازي اكشن است نه ماجرايي وقتي بازي را براي اولين بار اغاز ميكنيد چيزي كه توجهتان را جلب ميكند گرافيك بسيار بالاي ميان پرده ها و كارگرداني خوب انهاست دويل مي كراي 4 از نظر بصري يكي از زيبا ترين بازي هاي امسال است كه اين گرافيك به خوبي در همه لايه هاي بازي خودش را نشان ميدهد هر چند وقت يكبار نرو و دانته يك صحنه اكشن نفس گير خلق ميكنند كه خستگي را از تن شما در مياورند اما بهتر است بريم سراغ روند بازي دويل مي كراي 4 كه ان را از ديگر بازي هاي هم سبكش جدا ميكند وقتي براي اويل بار God Of War بازي كرديم به صحنه هايي بر ميخورديم كه تقليد از دويل مي كراي بودند در دويل 4 هم صحنه هايي ميبيند كه به تقليد از خداي جنگ است اين تقليد ها هم در خداي جنگ و هم در دويل 4 تنها در جهت بهتر شدن روند بازي بوده اند اما باز هم از لحاظ اكشن دويل مي كراي يك سر و گردن از ديگر بازي هاي اين سبك بالاتر قرار ميگيرد يكي از نقاط قوت بازي طراحي بسيار خوب دشمت هاست بازگشت دشمن هاي اشنايي از دويل مي كراي 1 براي كساني كه از اول با دويل 1 همراد بوده اند بسيار لذت بخش است مبارزه با هر دشمن راه و روش خاصي دارد مخصوصا اگر بخواهيد بازي را با درجه سختي تمام كنيد چند ضرب ها بسيار متنوع و لذت بخش اند به همين نسبت گرفتن امتياز هاي S و SS مشكل تر است براي پركردن خط چند ضرب و گرفتي امتياز بالاتر بايد بتوانيد كومبو هاي متنوعي را پشت سر هم انجام بدهيد در پايان هر مرحله با در نظر گرفتي تعداد چند ضرب ها استفاده از ايتم ها زمان و صدمه ديدن كم تر يك امتياز كلي براي ان مرحله دريافت ميكنيد هرچه امتياز بالاتر باشد جايزه ها كه شمال ارب هاي قرمز و پراود سول ها هستند بيشتر ميشود به جز پراود سول ها چيز هاي ديگري هم در گيم پلي دويل 4 اضافه شده است به عنوان مثال بايد به اضافه شدن يا نقشه كوچك در پايين صفحه اشاره كرد كه بعضي اوقات به كمك شما مي ايد طراحي مراحل طبق معمول عالي ست با اينكه نصف دوم بازي با دانته را بايد دوباره در همان مراحل قبلي تكرار كنيد اما تنوع لوكيشن ها انقدر بالا هست كه تكراري بودن مراحل اصلا به چشم نمي ايد گرافيك بسيار بالاي دويل 4 در بعضي مراحل حسابي خود نمايي ميكند البته قيمت استفاده از گرافيك بالا در اين همه مرحله متنوع زمان loading نسبتا زياد دويل 4 است كه تا حدي بازي كننده هاي كم صبر را ازار ميدهد و بعضي وقت ها سرعت و هيجان بازي را ميگيرد دويل مي كراي 4 يكي از بهترين بازي هاي اكشن امسال است هرچند كه هنوز خيلي چيز ها از شماره سوم كمتر دارد در صدر ليست اين خيلي چيز ها غول هاي بازي قرار دارند تعداد غول ها بسيار كمتر شده و پس از تمام كردن بازي ارزو ميكنيد اي كاش بيشتر بودند دويل مي كراي 4 را به همه كساني كه اهل بازي هاي اكشن هستند توصيه ميكنم
نوشته شده توسط S A M
منبع : مجله كليك

S A M
10-03-2008, 08:26
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك

H M R 0 0 7
10-03-2008, 10:53
اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد

مرسي از مطلبت محمد جان.و همچنين از سيد طه رسولي .

تبليغات:راستي توي صفحه دوم تبليغات مار و ديدي :5::31:

S A M
11-03-2008, 09:14
حسين جان صفحه دوم مجله كليك؟

H M R 0 0 7
11-03-2008, 10:34
حسين جان صفحه دوم مجله كليك؟

آره محمد جان.(كيميا....:46:)
زياد صداشو در نيار الان بن ميكنن منو به خاطر تبليغات:31: