مشاهده نسخه کامل
: Devil May Cry 4
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
a.salireza
10-07-2008, 10:03
تو گیم اسپات نوشته فقط دسته xbox360 windows میخواد اگه اینجوری باشه دیگه عمرا بشه این بازی رو رفت
با کیبورد هم که اصلا حرفشو نزن
چی میگی؟!!!:18:
مگه میشه؟ :18:یعنی با کیبورد نمیشه بازی کرد؟:21: خب ، اگه میخواستن کاری بکنن که بتونیم فقط با دسته ایکس باکس بازی کنیم ، که اگه بازی رو برای PC نمیزدن بهتر بود.:27:
نه بابا با كيبورد هم ميشه . اگه نميشه پس اين دوستانمون چطوري دموشو بازي كردند.
Spaniuly
10-07-2008, 14:11
اين بازي كه ميگين اومده نسخه اروپايي هستش يا آمريكايي؟
نه بابا با كيبورد هم ميشه . اگه نميشه پس اين دوستانمون چطوري دموشو بازي كردند.
بذار بياد من با همه چي بازي ميكنم فقط بياد
تبریک میگم بهتون. نسخه ی جدیدش هم که اومد بازار.
البته لینکاش 3 الی 4 روزه تو نت هست حجمش هم 7 گیگابایت هست
چی میگی؟!!!:18:
مگه میشه؟ :18:یعنی با کیبورد نمیشه بازی کرد؟:21: خب ، اگه میخواستن کاری بکنن که بتونیم فقط با دسته ایکس باکس بازی کنیم ، که اگه بازی رو برای PC نمیزدن بهتر بود.:27:
ایشون اشتباه برداشت کرده منظور نویسنده این بوده که با دسته x360 بیشتر میشه باهاش حال کرد .... :27:
خوب دوستان نسخه ی اصل این بازی توسط سایت تاکین در 2 دی وی دی عرضه شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکین داده ؟ تکین چی چیه ؟ همه سیدی هاش اشغاله یادمه دویل مای کرای 3 رو از تکین گرفته بودم مرحله اول گیر میکردش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------
من رفتم بازی رایانه خریدم دویل مای کرای 4 رو نصب کردم ولی سر لودش خیلی طول میکشه و زدم سیستمو رستارت کردم ( منظور از لود همون جایی که صفحه سیاه میشه و سمت راست پایین یه چی شروع میشه به پر شدن ) اصلا اون پر میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehrdad The Great
10-07-2008, 21:37
البته لینکاش 3 الی 4 روزه تو نت هست حجمش هم 7 گیگابایت هست
همشون قلابين ( Fake )
من دانلود كردم
وقتي خود سايت رسمي ميگه TBA هستش اينا الكيه
فقط دموش هستش براي بازي كه اگه كسي ميخواد بذارم
حجمش حدودا 900 مگ هستش
SIMON137
10-07-2008, 22:40
سلام به دوستان
بسيار از نسخه ي جديد اين بازي لذت برديم واقعا حال كرديم ... هر جا بري دارن . دو دي وي دي هستش.(نسخه كامل هستش)
خيلي باحاله ...
اوني كه من دارم ماركش تكين نيست ، يك شركت توپه كه اسمش ***** است .(خب تبليغات ميشه در حضور جمع)
تا بعد...
orlan2magic_66
10-07-2008, 23:00
TITLE: Devil.May.Cry.4
GENRE: Action/Adventure
PLATFORM: PC
DEVELOPER: Capcom
ُSize: 2 DVD
قیمت 2800 تومان
ارسال گیم به شهرستان روز شنبه
ارسال یک گیم رایگان بدلخواه شما
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
DirectX: 9.0c
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO
Memory: 1 GB (2 GB for Vista)
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600)
از تهیه کننده ی نسخه ابتدایی Devil May Cry و Resident Evil 4 عنوان دیگری از سری بازی های اکشن پرطرفدار Devil May Cry منتشرخواهدشد که تا به حال با فروش موفق نزدیک به هفت میلیون نسخه ای روبرو بوده است.
Devil May Cry 4 با جهان فوق طبیعی خود بازیکنان را شگفت زده خواهد کرد جهانی که در آن هنرپیشه جدید با قهرمان نام آشنا برخورد خواهد داشت.در قالب قهرمان جدید Nero بازیکنان از حملات اعجاب انگیز و ضربات چندگانه مختلف با استفاده از سیستم جدید بازی و دست "Devil Bringer" لذت خواهندبرد.
با استفاده از توانایی پیشرفته سیستم های جدید ،تصاویر HD در کنار جزئیات باورنکردنی به شکلی کاملا زنده نمایش داده می شوند در حین اینکه بازیکنان به کشف مناطق عجیب وغریب در بازی مشغول هستند.حمله دینامیک با گزینه های انفجاری نبرد و داستان درگیر کننده ترکیب شده تا اینکه یک تجربه منحصربفرد را به وجود یباورند ،تجربه ای که تنها Devil May Cry می تواند مانند آن را تولید کند.
· 60 فریم برثانیه
· ترکیب شناخته شده و ناشناخته: تازه وارد یعنی Nero با veteran Dante برخورد خواهد داشت.
· کاراکترها و محیط های جدید.
· ترکیبی شناخته شده از اسلحه و شمشیر
· سیستم Combo جدید که به حرکات زیبا در برابر دشمنان جایزه می دهد.
· دست منحصربفرد Nero با نام "Devil Bringer" که تعداد ضربات چندگانه را افزایش می دهد.
· اسلحه ها وحرکات مجزا برای هر دو کاراکتر Nero و Dante
· سیستم مبارزه جدید برای Nero که به او اجازه می دهد شمشیر خود را شارژ کند و با استفاده از این انرژی تا سه برابر قدرت و سرعت شمشیر خود را افزایش می دهد.
· حالت فعال جدید برای Dante که به او اجازه می دهد در آسمان اسلحه خود را تغییر دهد و با استفاده از این تکنیک ضربات چندگانه باورنکردنی انجام خواهد داد.
بازیکنان می بایست از Capcom ممنون باشند به خاطر اینکه این شرکت در کنار تعداد زیاد بازی های کنسولی که منتشر می کند نسخه PC آنها را هم ارائه می دهد که با اینکار طرفداران بازی های اکشن سوم شخص مجبور نیستند برای تجربه بازی هایی همچون Bionic Commando و Devil May Cry به سراغ کنسول بروند.
برای شروع بازی ابتدا کنترلر Xbox360 خود را به کامپیوتر متصل کردیم البته از کیبورد هم می توانید استفاده کنید اما استفاده از کنترلر Xbox360 باعث افزایش سرعت در بازی خواهدشد.تقریبا بلافاصله بعد از نمایش صحنه ای کوتاه به سبک آنچه همیشه در DMC دیده ایم.قطعه قطعه کردن گروه بیشماری از مخلوقات شیطانی شروع می شود و همه آنها را به زادگاهشان تاریکی برمی گردانیم و حالا ماموریت جمع آوری proud soul شروع می شود.
بد نیست برای کسانی که در DMC تازه کار هستند توضیح دهیم که proud soul کره های درخشانی هستند که در ازای کشتن دشمنان مخصوصا با ضربات چندگانه جایزه می گیرید.از proud soul های جمع آوری شده می توانید برای پیشرفت اسلحه و یا یادگیری ضربات چندگانه جدید استفاده کنید.شما به عنوان Nero بازی می کنید جنگجویی با موهای طلایی کمرنگ و تپانچه قابل اعتمادش Blue Rose،شمشیر Red Queen ودست شیطانی اش Devil Bringer.
ابتدا دو مد جدید در بازی قرار داده شده است.مد Turbo که سرعت عمل را بالا می برد در این مد مطمئن باشید با زدن ضربات چندگانه تمام انگشتانتان پینه می زند.در مد Legendary Dark Knight درصد آمادگی بازیکن تست خواهد شد به خاطر اینکه این مد از بازی تعداد دشمنان را افزایش می دهد تا جایی که ممکن است در برخی از مواقع بیشتر از 100 دشمن در صحنه باشند پس مطمئن شوید که شمشیرتان کاملا تیز است.مکان های دشمنان نسبت به نسخه کنسولی آن متفاوت خواهدبود این یک نکته مثبت برای کسانی خواهدبود که قبلا تجربهDevil May Cry 4 را بروی کنسول داشته اند.اگر سخت افزار کامپیوترتان با جلوه های خون در بازی مشکل دارد می توانید با استفاده از منوی درون بازی آنها را حذف کنید و یا گرافیک بازی را بروی بالاترین سطح خود بگذارید ودر این حالت یک Benchmark خوب در مقابله با غول های بازی خواهید داشت.
در یکی از صحنه های بازی با موجود شیطانی روبرو می شوید که فکر می کند فرشته است.با استفاده از Devil Bringer بروی صورت دشمن قفل کردیم و بعد از پریدن بروی بدن این فرشته دروغین ،چرخش مداوم و ضربات پی در پی در کنار شلیک تپانچه شروع می شود.در بازی یک قانون نانوشته وجود دارد که بد نیست به آن اشاره کنیم و آن این است که گلوله ها معمولا بروی غول های بازی موثر نخواهندبود و در این مورد هم این قانون برقرار است.نمی توانید ضربات شمشیر و نیزهای طلایی این غول خشن را دفاع کنید پس بهتر است به آنها جاخالی بدهید.و بعد از این کار دوباره از Devil Bringer استفاده کنید تا زمانی که این غول شکست بخورد و بعد می توانید با خیال راحت cutscene زیبای شکست دشمن را ببینید.
تجربه مبارزات شمشیری یکی از برجسته ترین نکات DMC4 است.زمان مهمترین چیز خواهد بود وحتی قسمت کوچکی از ثانیه می تواند ضربات چندگانه را کاملا تغییر دهد.استفاده از ضربات چندگانه مناسب می تواند منجر به یک پایان دیدنی برای دشمن شود که از آن لذت خواهید برد.
از لحاظ تصویری DMC4 کاملا گیج کننده به نظر می رسد.نورپردازی و texture نسبت به نسخه کنسولی و با استفاده از قدرت PC پیشرفت زیادی داشته اند. cutscene های بازی با سرعت 120 فریم در ثانیه رندرمی شوندکه باعث می شود Xbox360 با سرعت 30 فریم در ثانیه کاملا خجالت زده بشود به اضافه می توانید با استفاده از هر دو نسخه DX9 و DX10 بازی را امتحان کنید.اگر تا به حال صبر کرده اید تا اینکه DMC4 را بروی PC بازی کنید باید از Capcom سپاسگذار باشید که با اضافه کردن امکانات و جلوه های زیبا در بازی یک بازی سزاوار برای این پلتفورم ساخته است.DMC4 در ماه جولای منتشر می شود.
تهیه و تنظیم : کسری
orlan2magic_66
10-07-2008, 23:01
این تو سایت تکین بود... به نظرم ریسکه خریدنش الان
اگه درست باشه که خدا خواسته واسم...چون رم 512 گرافیکم 6600
یعنی از نظر گرافیک مشکلی نداره
یکم مشکوکه که به این سرعت اومده بازیش تو ایران...به نظرم 1 هفته صبر کنیم بد نیست...ما که 2 سال صبر کردیم
Abolfazl3007
10-07-2008, 23:20
ایشون اشتباه برداشت کرده منظور نویسنده این بوده که با دسته x360 بیشتر میشه باهاش حال کرد .... :27:
من بد منظورم رو گفتم
منظورم این بود که با گیم پد معمولی نمیشه بازی کرد و دسته xboxمیخواد
و بازی کردن با کیبورد هم اینقدر سخته که فایده نداره(خیلی ها که نسخه demo رو بازی کردند میگفتند که اصلا با کیبورد نمیشه غول مرحله اول رو کشت چه برسه به ادامه بازی)
در ضمن دوستان اینکه زود اومده تو ایران چیزه عجیبی نیست
خیلی از بازیها در همون روز عرضه کرک میشند و فردا وارد بازار میشن
من بازیش رو امروز نصب کردم (نسخه ی کامل رو )
اولین باریه که تو عمرم dmc بازی کردم. چرا اینجوریه ؟
حالا چی میشد اگه کنترلش با کیبورد اینقدر عجیب غریب نبود ؟
راستی مگه قبلا ubisoft این بازی رو نزده بود ؟ خواب دیدم ؟
SIMON137
11-07-2008, 00:48
من بازیش رو امروز نصب کردم (نسخه ی کامل رو )
اولین باریه که تو عمرم dmc بازی کردم. چرا اینجوریه ؟
حالا چی میشد اگه کنترلش با کیبورد اینقدر عجیب غریب نبود ؟
راستی مگه قبلا ubisoft این بازی رو نزده بود ؟ خواب دیدم ؟
اولش اينجوريه بعد عادت مي كني ... يك مقدار كه بازي كني مي بيني اتفاقا دكمه هاش دمه دسته...اولش هم كه مي توني قبل از اينكه بري تو بازي دكمه هارو باب ميلت تنظيم كني ، هم با كيبورد حال مي ده هم با دسته.
نسخه ي قبلي 3 بود اين 4 مي باشد.
من مرحله ي سوم هستم شما كجاييد؟
ایول بالاخره اومد.......
من که فردا میرم بگیرمش
من هم اولین بارمه که میخوام بازیش کنم
حالا با جوی استیک بازی راحت تره یا با کیبورد
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
SIMON137
11-07-2008, 01:08
ایول بالاخره اومد.......
من که فردا میرم بگیرمش
من هم اولین بارمه که میخوام بازیش کنم
حالا با جوی استیک بازی راحت تره یا با کیبورد
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
كلا بستگي به خودت داره ، شايد اول از كيبورد بدت بياد ولي بعد باهاش حال مي كني... جوي استيك هم لذت خاص خودش رو داره .
كلا 7.41 گيگ هم فضا ميگيره روي هارد.
اين هم صفحه ي اول بازي كه مي توني كليدها رو تنظيم كني براي جوي استيك و براي تنظيم كيبورد توي آپشن بازي مي توني تغييرات رو ايجاد كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا دارم با كيبورد بازي مي كنم و جوي استيك رو تست نكردم . اون رو هم تست مي كنم.
J = شليك
K = پرش
Space = هدف گيري
i = شمشير زني
L = قدرت درستشه (يكجور قدرت ويژه)
W , S , A , D كليدهاي جهتي براي حركت
Q = اينم يك قدرت ويژه به شمشير ميده.
Enter = كار هميشگيش رو انجام ميده .
Backspace & Esc = تقريبا جفتشون يك كار رو انجام ميدن
كليد هاي جهتي فلش دار هم براي تغيير زاويه ي دوربين استفاده ميشه و در منو براي جابه جايي كاربرد داره.
فعلا تا اين جا كشف كردم بقيش رو نمي دونم.
قربانتان...
Mehrdad The Great
11-07-2008, 01:18
آقا منتشر شد !!!
همين الان دوست آمريكائيم اينم تاييد كرد .
اون ديروز گرفته .
چيزي ازش در مورد گرافيك و خود بازي نپرسيدم فعلان
فقط در ژاپن يه هفته ديگه منتظر ميشه
بريد حالشو ببريد
راستي اين سيستم مورد نياز اينقدر ضعيفه
يعني گرافيكش اينقدر ضعيفه
من فكر مي كردم يه سيستمي تو مايه هاي كرايسيس لازمه
SIMON137
11-07-2008, 01:23
آقا منتشر شد !!!
همين الان دوست آمريكائيم اينم تاييد كرد .
اون ديروز گرفته .
چيزي ازش در مورد گرافيك و خود بازي نپرسيدم فعلان
فقط در ژاپن يه هفته ديگه منتظر ميشه
بريد حالشو ببريد
چي چي منتشر شد ؟ توي امريكا الان منتشر شد؟
گرافيكش بد نيست . از قبليه خيلي خيلي بهتره.
اينم چند تا عكس از بازيه كه گرفتم :
a.salireza
11-07-2008, 09:37
میشه بازی رو با دسته های معمولی بازی کرد؟( نه دسته ایکس باکس ):31:
اولش اينجوريه بعد عادت مي كني ... يك مقدار كه بازي كني مي بيني اتفاقا دكمه هاش دمه دسته...اولش هم كه مي توني قبل از اينكه بري تو بازي دكمه هارو باب ميلت تنظيم كني ، هم با كيبورد حال مي ده هم با دسته.
نسخه ي قبلي 3 بود اين 4 مي باشد.
من مرحله ي سوم هستم شما كجاييد؟
من همون اولش که با خودش میجنگه گیر کردم !!!
آخه به من حق بدید دفعه ی اوله دارم یه بازی با این کنترل مظخرف رو بازی میکنم.
یکی به من یاد بده.
آخه اون پایین مثلا مینویسه باید چی کار کرد ولی اصلا معلوم نیست چون دکمه های ایکس باکس رو نوشته. تو قسمت sideroll موندم که باید این کار رو انجام بدی !!!!
آخه مگه این بازی واسه PC نیست پس چرا هلپش اینجوریه !
سلام
بازیو تکین داده ؟!!!
از نظر من نگیریم خیلی بهتره اخه ممکنه بازم مثل عصر امپراطوری 3 ، اساسین ، پرنس 3 و کلی چیزای دیگه اینم بزنن خرابش کنن
دوستانی که گرفتن بازی سالمه؟
SIMON137
11-07-2008, 12:47
مجيد جان شما بگو دقيقا كجاش موندي بهت بگم . (روي چه حركتي موندي؟)
در حالت كلي اول بايد تيراندازي كني و بعد بپري بالاي سرش و تير اندازي كني و بعد اون تير ميزنه بايد با اسپيس و كا جا خالي بدي هي اينور اونور بري بعد تير بزني. به ترتيب اين حالت حا در سه مرحله انجام ميشه ، بقيش هم مشخصه .(اگر مونديد بگم)
مي تونيد بازي رو با دسته تظيم كنيد و بعد به راحتي بازي كنيد .(تنظيمات اوليش براي دسته درست و كامل است)
===========================================
سلام
بازیو تکین داده ؟!!!
از نظر من نگیریم خیلی بهتره اخه ممکنه بازم مثل عصر امپراطوری 3 ، اساسین ، پرنس 3 و کلی چیزای دیگه اینم بزنن خرابش کنن
دوستانی که گرفتن بازی سالمه؟
سلام
من بازي رو از تكين نگرفتم و بازي كاملا سالمه اگر خواستي بهت پ . خ مي زنم مي گم مال كدوم شركته.
راستي بازيهاي تكين بيخوده ؟ من تاحالا نگرفتم ولي اينطور كه مشخصه ؟
دارم با دسته بازی میکنم.
من تاحالا صحنه ش رو ندیده بودم ولی الان دیدم علاقه م نسبت به بازیش بیشتر شد.
حالا هم که باید با خودش شمشیر بازی کنه.
ولی هنوز زیاد روش وقت نزاشتم.
به نظر بازی قشنگی میاد.
amirtaker
11-07-2008, 16:44
سلام میشه کسی لینک خرید آنلاینشو به من بده من بازیامو از شاب زون میگیرم خیلی طول میکشه تا میاد.میخوام اگه کسی داره برام پ.خ بزنه که سریع هم اون شرکت بازی رو تحویل بده.ممنون.
سلام
من بازي رو از تكين نگرفتم و بازي كاملا سالمه اگر خواستي بهت پ . خ مي زنم مي گم مال كدوم شركته.
راستي بازيهاي تكين بيخوده ؟ من تاحالا نگرفتم ولي اينطور كه مشخصه ؟
عریرم تکین از بیخود هم بیخود تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فقط محصولات طنین.
راستی دیگه راه افتادم. البته با دسته دارم بازی میکنم.
بازی باحالیه. دموهاش خیلی قشنگه.
بر و بچ میگم اخرش پردیس بازیو بیرون داده بریم بخریم؟
yasser1680
11-07-2008, 21:54
دوست عزیزی که ای بازی رو گرفتند :
بازی اصلی با نسخه کنسولهای دیگه مثل Xbox 360 فرقی داره؟
یعنی گرافیکش تا اون حد میرسه؟پایینه بالاتره؟
بابا این بازیه خیلی تخلیه.
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم.
کم کم دارم بازی میکنم ولی زیاد بهم نمیچسبه.
راستی نمیشه هر جا از بازی که عشقمون کشید بازی رو ذخیره کنیم ؟
Abolfazl3007
11-07-2008, 22:57
پس با دسته معمولی هم میشه
این gamespot هم کلا چرت و پرت میگه دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم
شما بازی رو از کجا خریدید؟ هر جا میرم نیاوردن
من که دیگه مردم از بس منتظر موندم
Ali Pacino
12-07-2008, 05:27
این بازی گرافیکش حرف نداره
تو بازیش چند مرحله رو می شه با دانته بازی کرد اما تو نسخه آزمایشیش فقط نرو بود!من 2باره به عشق دانته این بازی رو می گیرم
پس با دسته معمولی هم میشه
این gamespot هم کلا چرت و پرت میگه دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم
شما بازی رو از کجا خریدید؟ هر جا میرم نیاوردن
من که دیگه مردم از بس منتظر موندم
مياد تو اين هفته هرجا ي ايران باشي به دستت ميرسه چون بازيه شاخيه همه شركت ها ميزنن
بذار بياد تو بازي هم دسته تعريف نشه من ميارمش :27:
mohammadjt
12-07-2008, 09:22
کسی نمی دونه بازی تو مشهد اومده یا نه؟ اگه اومده کجا می شه گرفتش؟
چجوری بازیو گیر اوردین من 5 شنبه تهران بودم هرجا رفتم گفتن شنبه میاد کل مغازه های پاساژ نزدیک میدون ولی عصر دیدم همه نمایندگی های تکین و مدرن و بقیم بودن بالاتفاق گفتن شنبه میاد
شماره از یکی از این نمایندگی ها کسی تو مشهد نداره؟بی خودی این همه راه نریم بعدم نیورده باشه
برای ما هم گفتن شنبه میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا میرم بگیرم اخه هم یه روز دیر تر باشه که مطمئن باشم داره و هم برم کلیک بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajjadgameactor
12-07-2008, 11:29
من شاید بازی رو بگیرم تو این بی بازی ای از هیچی بهتره البته انصافا بد هم نیست ولی چون قبلی هاش رو بازی نکردم زیاد میل ندارم ولی به یک بار بازی کردن میارزه
بابا من که بازیم رو ذخیره کرده بودم.
حالا امروز اومدم تو قسما load میبینم هیچ چی نیست !!!
دوباره باید از اول برم !
سلام به همگی.
دو تا سوال داشتم.
1-مال من بعضی جاها Don't Send میده (بیشتر موقعی که فیلم نشون میده) کسی می دونه مشکل از کجاست؟
2- این Devil Hunter با Human چه فرقی میکنه؟
این گیم مشکلی نداره ؟ از نظر پچ و کرک و ...
SIMON137
12-07-2008, 16:09
بابا من که بازیم رو ذخیره کرده بودم.
حالا امروز اومدم تو قسما load میبینم هیچ چی نیست !!!
دوباره باید از اول برم !
خب من هم تقريبا مشكل سيو بازي رو دارم و هر بار ميام توي بازي با اينكه سيو كردم نمي دونم چرا مرحله رو از اول مياره.
سلام به همگی.
دو تا سوال داشتم.
1-مال من بعضی جاها Don't Send میده (بیشتر موقعی که فیلم نشون میده) کسی می دونه مشکل از کجاست؟
احتمالا مشكل DON'T SENT به سيستمت مربوط ميشه يا به ويندوز شايدم به بازي ؟ (بازيت مال كدوم شركته؟)
من از همون اول با Devil Hunter رفتم و Human رو تست نكردم ولي شايد يك فرقي داشته باشه ...
این گیم مشکلی نداره ؟ از نظر پچ و کرک و ...
گيم هم به طور كلي سالمه و مشكل كرك نداره.
------------------------------------------------------------------------------
راستي من اين يارو گنده ي بي خاصيت رو كه توي مرحله ي 4 هست با اون شاخك هاي زنش گونش چجوري رد كنم ؟
H M R 0 0 7
12-07-2008, 16:58
حسین جون شما هم بازی کری دمورو....کف کردی بازیرو؟
اره من رفتم رو سيستم ديگه با اخرين جزئيات اجرا كردم حسابي كفم بريد.
گرافيك 8600 Gt Ddr3 با 512 مگ رم بود و رم سيستم هم 2 گيگ پاتريوت بود.
فقط با دست نرو حال نکردم فنایی که باهاش اجرا می کرد خیلی تخیلی بودش دانته خدائیش یه چیز دیگه ست
كيفش به همون تخيلي بودنشه ديگه :31:
خوب دوستان نسخه ی اصل این بازی توسط سایت تاکین در 2 دی وی دی عرضه شد.
ااا بلاخره اومد.چه خوب.پس ديگه برم سيستم رو ارتقاء بدم.
بارها اينو گفتم.كرايسيس فقط براي نشون دادن قدرت كارت گرافيك Pc اومده بود.نبايد از Dmc4 هم انتظار گرافيكي در حد اونو داشته باشيم.ولي گرافيك Dmc هم با حداكثر جزوئيات كم از كرايسيس نمياره ولي هيجانش 10 برابر كرايسيسه!
سيستم مورد نيازشو يه بار بگين ببينيم چي ميخواد خيلي منتظرش بودم ديگه اگه بياد يا سيستم بايد بكشه يا ارتقا چون ميخوام در حد عالي بازيش كنم
sajjadgameactor
12-07-2008, 22:10
سلام به همگی.
دو تا سوال داشتم.
زیرش که توضیح داده درجه ی سختی بازی است که دومی سختره
مثل اینکه یه بار دیگه باید سوالم رو بپرسم ... میگم این رو نمیشه هر جا عشقمون کشید save کنیم ؟ حتما باید مرحله رو بریم تا save کنیم ؟
SIMON137
12-07-2008, 23:39
مثل اینکه یه بار دیگه باید سوالم رو بپرسم ... میگم این رو نمیشه هر جا عشقمون کشید save کنیم ؟ حتما باید مرحله رو بریم تا save کنیم ؟
از شواهد كه اينطور پيداست...
من توي مرحله ي هفت ، پدرم در اومد رسيدم به اژدها. چند دفعه مردم بعد ديگه حس بازي كردن نداشتم بازي رو بستم مجبورشدم فرداش مرحله رو از اول برم.ولي اين بازي سيو نميشه؟
Ali Pacino
13-07-2008, 05:32
از شواهد كه اينطور پيداست...
من توي مرحله ي هفت ، پدرم در اومد رسيدم به اژدها. چند دفعه مردم بعد ديگه حس بازي كردن نداشتم بازي رو بستم مجبورشدم فرداش مرحله رو از اول برم.ولي اين بازي سيو نميشه؟
تو سری های قبلی یه جای مشخصی داشت که هم می تونستی بازی رو سیو کنی و هم اسلحه هات رو آپ کنی یه مجسمه ی زرد بودش تو این بازیم باید اینجوری باشه:10:
سلام.دویل می کرای 3 20 تا مرحله رو با دانته میرفتیم و کلی فن و تفنگ و ... میخریدیم.ولی حتی 20 مرحله هم کم میومد تا همه چیزو پولمون برسه بخریم و مجبور میشدم که هر مرحله رو چند بار برم تا پول (ارب آبی) جمع کنم.حالا توی 4 فقط 7 8 مرحله با دانته است.میخواستم بدونم با اون پولی که تو 7 8 مرحله هست همه ی فنهاشو میشه خرید(انقدر فنهاش کم اند؟)؟اصلا می ارزه واسش چیزی بخریم؟(چون فقط 7 8 مرحله باهاش بازی میکنیم)
ممنون.
اينم از ما:
براي نجات انسانها با خداي شياطين به نام موندوس درگير مي شود ودر يک نبرد سخت او را شکست داده و به سياهچال مي اندازد. مردم که ميبينند او بر خوي شيطاني خود غليه کرده او را مي پذيرند.اسپارداپس از مدت کوتاهي عاشق يکي از انسانها شده وبا اوازدواج مي کند و صاحب دو پسر مي شود که نام آنها را دانته و رجيل مي گذارداين آرامش ادامه پيدا مي کند تا زماني که يکي از افراد خيانت مي کند و موندوس را نجات داده و از ساهچال بيرون مي آورد. موندوس در يک حمله غافلگيرانه اسپاردا را اسير کردهو به سياهچال مي اندازد.امااين کار او را راضي نمي کند.او براي تکميل انتقام خود تصميم مي گيرد همسر و دو ÷سر اسپاردا را در مقابل چشمان اسپاردا بکشد.او موفق به کشتن همسر اسپاردا مي شود.
امادانته يکي از پسران اسپارداموفق به فرار مي شود و موندوس تصميم مي گيردورجيل را به خدمت خود در آوردبنابر اين دو برادر از هم جدا مي شوندوتنها را ه شناخت آنها گردنبندي جادويي است که نصف آن بر گردن دانته و نصف آن بر گردن ورجيل است. تما به مرور داستان ورق مي خوردوبا گذر زمان دانته به مردي که به شکار شياطين مي پردازد تبديل مي شود.داستان نسخه چهارم بعد از نسخه اول و دوم اتفاق مي افتد و بر خلاف نسخه هاي قبل اين بار ÷يرامون شخصيتي غير از دانته در جريان است. پسر جوان و جوياي نامي به نام نرو. هزاران سال پس از شورش اسپاردابراي نجات نسل بشر يک سازمان مذهبي تاسيس شده و موسسان تصميم مي گيررند تا زمين را از شراهريمنان و موجودات شيطاني با قي مانده از سرزمين
تاريکي پاک کنندمحل اقامت آن ها در کليسايي در شهر فورتو نا بود. اين سازمان از نخبه ترين شواليه هاي پاکدامن ساخته شده بود. يک روز يک شواليه جوان به نام نرو گواهي هايي مبني بر کشتارهاي بي رحمانه اي که توسط سلحشوري جوان انجام شده بودند را آشکار کرد.اين سلحشور جوان کسي نبود جز دانته حالانرو مامور شده بود که دانته را نابود سازد تا به فکرکسب قدرت وباز کردن... اين بازي با گرافيک فوق العاده اش بي شک يکي از بهترين عناوين سال خواهد بود...
تنها بازي که امسال بهم چسبيد همين بازي بود خيلي باهاش حال کردم تو اين دو روزه که خريدمش
اين نرو خيلي جذابه من خيلي از خوشم مياد:40:
SIMON137
13-07-2008, 09:47
اين نرو خيلي جذابه من خيلي از خوشم مياد
تاييد ميشه ، خيلي توپه ...
سلام.دویل می کرای 3 20 تا مرحله رو با دانته میرفتیم و کلی فن و تفنگ و ... میخریدیم.ولی حتی 20 مرحله هم کم میومد تا همه چیزو پولمون برسه بخریم و مجبور میشدم که هر مرحله رو چند بار برم تا پول (ارب آبی) جمع کنم.حالا توی 4 فقط 7 8 مرحله با دانته است.میخواستم بدونم با اون پولی که تو 7 8 مرحله هست همه ی فنهاشو میشه خرید(انقدر فنهاش کم اند؟)؟اصلا می ارزه واسش چیزی بخریم؟(چون فقط 7 8 مرحله باهاش بازی میکنیم)
ممنون.
تو سری های قبلی یه جای مشخصی داشت که هم می تونستی بازی رو سیو کنی و هم اسلحه هات رو آپ کنی یه مجسمه ی زرد بودش تو این بازیم باید اینجوری باشه
اين هم همچين مرحله هاش كم نيست ... مجسمه هم همون شيرست براي دريافت فن ولي فن هاي تپلي داره ، اول بازي دموش رو كه نگاه كنيد بعضي فن هاش رو نشون داده . توي برخي مرحله ها اينقدر مجبور مي شي از اول بري كه خود به خود همه چيز كسب مي كني . اسون ترين غولش همون يارو آتيشيه است و سخت ترينش اون يارو گنده بي خاصيت.
فهميدي كجا ميشه سيو كرد به ما هم بگو . دستت دردنكه.
S A A M جون دستت دردنكنه بابت مطالب.لذت برديم.
کم کم دارم به شخصیتش علاقه پیدا میکنم.
دموهاش خیلی جذابه.
تا الان فکر میکردم relax ترین کاراکترها Hitman هست ولی این نرو خیلی ریلکس تره.
غول به اون گندگی رو میبینی عین خیالش نیست.
البته Hitman واقعیه ولی اون خیالیه.
joey jordison
13-07-2008, 11:04
دانته از همه ریلکس تر هست به نظر من اصلا خیالش نیست که داره با کی میجنگه!!مدام شوخی می کنه و لبخندی کنایه امیز همیشه روی صورتش هست!!که ادم حال میکنه!!
این نرو هم خیلی ادم ناراحتی هست!!هر چی میشه داد و هوار راه می اندازه و قاطی میکنه!!!راستی الطیر هم ریلکس بود ها!!!
اما در مورد بازی حیف که به دستم نرسیده تا حالا!!!حیف
یکمی در مورد درجه سختی بازی بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
orlan2magic_66
13-07-2008, 11:08
یعنی ما هم بریم بخریم بازیو؟مشکل کرک نداره؟
یه دفعه یه مرحله گیر نمی کنه؟
شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
يعني اين بازي تو بازار ايران موجوده ؟ پخش ككندش كدوم شركته؟
orlan2magic_66
13-07-2008, 13:34
برای 60مین بار دویل می کرای 3 رو تموم کردم...بزنیم 4م بترکونیم
يعني اين بازي تو بازار ايران موجوده ؟ پخش ككندش كدوم شركته؟
مگه قراره نباشه عزيز بله هست من 2 روز پيش خريدمش!
SIMON137
13-07-2008, 14:26
ميگم صحنه هاي اخلاقي هم زياد داره ها...
من فقط مشكل سيو رو دارم. الان توي مرحله 8 رسيدم به يك چهار راه نمي دونم چيكار كنم ؟ كسي ميدونه؟
راستي يكي درمورد آپديت هاش يكمي توضيح بده ممنون ميشم.
H M R 0 0 7
13-07-2008, 14:48
تو سری های قبلی یه جای مشخصی داشت که هم می تونستی بازی رو سیو کنی و هم اسلحه هات رو آپ کنی یه مجسمه ی زرد بودش تو این بازیم باید اینجوری باشه:10:
شماره 3 هم همينجوري بود.يعني اگه ميموردي بايد از اول ميومدي ولي در نسخه Gold edition اگه ميموردي از نزديكترين چك پويت ميومدي.خيلي كار راحت شده بود.
H M R 0 0 7
13-07-2008, 14:54
کم کم دارم به شخصیتش علاقه پیدا میکنم.
دموهاش خیلی جذابه.
تا الان فکر میکردم relax ترین کاراکترها Hitman هست ولی این نرو خیلی ریلکس تره.
غول به اون گندگی رو میبینی عین خیالش نیست.
البته Hitman واقعیه ولی اون خیالیه.
دانته از همه ریلکس تر هست به نظر من اصلا خیالش نیست که داره با کی میجنگه!!مدام شوخی می کنه و لبخندی کنایه امیز همیشه روی صورتش هست!!که ادم حال میکنه!!
این نرو هم خیلی ادم ناراحتی هست!!هر چی میشه داد و هوار راه می اندازه و قاطی میکنه!!!راستی الطیر هم ریلکس بود ها!!!
اما در مورد بازی حیف که به دستم نرسیده تا حالا!!!حیف
یکمی در مورد درجه سختی بازی بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دانته كه ته خونسرديه! برا همين خونسرديش خيي باحاش حال ميكنم.
ميگم صحنه هاي اخلاقي هم زياد داره ها...
من فقط مشكل سيو رو دارم. الان توي مرحله 8 رسيدم به يك چهار راه نمي دونم چيكار كنم ؟ كسي ميدونه؟
راستي يكي درمورد آپديت هاش يكمي توضيح بده ممنون ميشم.
صحنه اخلاقي؟؟؟ :27:
sajjadgameactor
13-07-2008, 15:50
من بازی رو با دایرکت 9 و 10 مقایسه کردم از نظر گرافیک نتونستم فرق چندانی پیدا کنم اما یک نکته قابل توجه بود با دارکت اکس 9 Cpu به طور متوسط 90-95% کار میکنه ولی با 10 حدود 50-55 % یعنی 40% بار از دوش Cpu برداشته میشه که این فوقالعاده است !
شما هم امتحان کنین
amirtaker
13-07-2008, 17:56
من 3 رو 2 بار با ps2 رو تموم كردم عالي بود.بي صبرانه منتظرم 4 به دستم برسه.
ببخشید من قبلا شنیده بودم که دانته شخصیت همین دویل می کرای هست ولی این که نرو !
پس قضیه چیه ... دانته کیه ؟
سلام.دانته بعدا آزاد میشه.
Alireza.M67
13-07-2008, 22:01
ببخشید من قبلا شنیده بودم که دانته شخصیت همین دویل می کرای هست ولی این که نرو !
پس قضیه چیه ... دانته کیه ؟
فکر کنم از 12 به بعد میاد .
Rude Boy
13-07-2008, 22:48
سلام دوستان !
من با اینکه این بازی را رو 360 تموم کردم ولی به قدری منو جذب کرد که همین الان تا نصب کردم سریع بازی کردم و رفتم اواسط مرحله دو ....
فکر نمی کردم تو Pc به این خوبی باشه ....
من با کنترلش هم مشکلی ندارم خیلی خوبه ...
yasser1680
13-07-2008, 23:21
Rude Boy
14-07-2008, 12:26
تفاوتهای تصویری زیاد نیست ! ولی خوب جزئیات صحنه ها شفاف تر از 360 است .... مثلا : کف پوش های خیابان تو نسخه PC خیلی شفاف تر و مشخص تر از نسخه 360 هست .
در مورد صداها باید بگم که تو نسخه PC صدا ها فکر می کنم 320Kbs باشه و کاملا با کیفیت تر از 360 هست .
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید .
SIMON137
14-07-2008, 13:20
هيچ كس نرسيد مرحله 8 من مردم از بس دور حودم چرخيدم . اين چهار راه رو چيكار كنم؟
سلام
بازیهای کودوم شرکت سالمه ؟
فقط شرکت طنین ... همه بازی هاش سالمه.
سلام دوستان
بد جوري تو كف اين بازي موندم خدائيش بهترين بازي هست كه در سال 2008 تاحالا انجام دادم
چسبيدم بهش ناجئر دو روزه تا مرحله 7 تونستم برم اينم عكسش:
راستي يه سوال داشتم چطوري ميشه اين ... تو عكس رو ميگم با شمشير نابود كرد من هر كاري كردم نشد:41:
cyrus_ln
14-07-2008, 16:54
سلام دوستان
بد جوري تو كف اين بازي موندم خدائيش بهترين بازي هست كه در سال 2008 تاحالا انجام دادم
چسبيدم بهش ناجئر دو روزه تا مرحله 7 تونستم برم اينم عكسش:
راستي يه سوال داشتم چطوري ميشه اين ... تو عكس رو ميگم با شمشير نابود كرد من هر كاري كردم نشد:41:
عکس نیاز نیست قبولت داریم :31:
لینکی که برای عکس پایینی گذاشتی همون لینکه عکس بالاییه
+
دوستان می شه از gamepad استفاده کرد؟
حتما باید گیم پد x360 باشه؟
دوستان می شه از gamepad استفاده کرد؟
حتما باید گیم پد x360 باشه؟
من که با جوی استیک معمولی دارم بازی میکنم.
وای چه فاجعه ای !!!!!
Devil May Cry خراب شد !!
چی کار کنم ... من تازه به بازیش علاقه پیدا کرده بودم.
نمیدونم چی شد ... خواستم TrueCrime 2 رو که واسه صد سال پیش بود پاک کنم یه دفعه یه هشدار در مورد این بازی داد، منم yes زدم الان دیگه بازیش فقط تا اونجایی میاد که نوشته Capcom بقیه ش صفحه سیاهه !!!
من بازیش رو دوست داشتم.
خب بازی جدیدرو یونیستال کن و دوباره دویل 4 رو نصب کن
آخه بدبختیم اینجاست که من همه سیدی بازی ها رو از رفیقام میگیرم. کمتر موقعی پیش میاد که خودم بازی بخرم.
الانم رفیقم رفته دبی ! البته مشکلی نیست. هر وقت از اعتکاف برگشتم میرم ازش میگیرم دوباره نصب میکنم ولی خیلی ضد حال بود.
با چه ذوق و شوقی اومدم سمت بازی یه دفعه دیدم خراب شده !!!
Abolfazl3007
14-07-2008, 20:51
دیروز گیرش آوردم
تعریف نکنم بهتره چون خودتون میدونین با چه شاهکاری طرف هستید
بزرگترین مشکلش سیو هستش که وسط مرحله نمیشه
کسی میدونه باید چه کار کرد؟
آیا نسخه x360 هم سیوش اینجویه؟
دوستانی که بازیو گرفتن هیچ مشکلی نداره؟ هیچ مشکلی؟
دوستانی که بازیو گرفتن هیچ مشکلی نداره؟ هیچ مشکلی؟
نه برای چی مشکلی داشته باشه ؟
بزرگترین مشکلش سیو هستش که وسط مرحله نمیشه
کاملا موافقم. نباید اینجوریش میکردن ... حداقل باید جک پوینت براش میساختن.
نه برای چی مشکلی داشته باشه ؟
اخه معمولا هربازیی معروفی که داره میاد ایرانیا خرابش میکنن یا صدا قطعه یا یه مرحله گیر میکنه یا ...
البته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 20 مرحله هستش
SIMON137
14-07-2008, 23:54
کلا 20 مرحله هستش
من تازه مرحله ي هشتم هستم :18:
بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم
يكمي توضيح ميدي؟
البته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
چون ديگه نمي تونم نگم ميگم . من از شركت boysteam خريدم . مشكلي نداشته
دوستان من تو مرحله هشت بدجوري گير كردم نميشه ردش كرد:41: يكي بياد يه آموزش بده يا يه سيو گيم بزاره ممنونتون ميشم.
SIMON137
15-07-2008, 11:22
دوستان من تو مرحله هشت بدجوري گير كردم نميشه ردش كرد:41: يكي بياد يه آموزش بده يا يه سيو گيم بزاره ممنونتون ميشم.
عزيز دل كجاش گير كردي ؟ سر چهار راه يا جاي ديگه؟
M-N-2007
15-07-2008, 11:52
سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!:13:
عزيز دل كجاش گير كردي ؟ سر چهار راه يا جاي ديگه؟
آخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.:40:
vitamin2002
15-07-2008, 15:49
اقا اون توپ آتشی در مرحله 3 که از راهرو می آِید چه طور باید ردش کرد ؟
SIMON137
15-07-2008, 16:45
آخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.
خبر نداري خودم هم همونجا گير كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!
ما تو هشتش مونديم شما رسيدي آخر . فكر كنم شما بايد ما رو راهنمايي كني ... قربون دستت بي زحمت بگو اين چهار راهرو چجوري رد كنيم تو مرحله ي هشت.
بايد بري بالاي همون كليسا. اون بالا يك در هست كه بايد بري توش از در رو به روش كه بينشون يك خط آبي هست بياي بيرون بعد كه از اون دره مياي بيرون همينطور برو جلو تا به يك در ديگه برسي و سپس برو تو . يكجا مي جنگي قدرت جديد مي گيري . بعد مياي اون چيزهايي كه فلزي به نظر ميان ، و روي زمين هستن رو فعال مي كني . يك دونه قبل از اينكه بري تو راه رو هست ،اون رو با پنجه ي شيطان (بچه ها اسمشو گذاشتن ما هم ميگيم) فعال مي كني و با ضربات شمشير آماده مي كني و بعد دوباره با پنجت مي زني ميره تو راهرو ، همين جوري مي زني تا آخر برسه به منبع اون آتيشه (ته راهرو)و بعد اون منبعش مي تركه و بعد يك در ظاهر ميشه و بعد ...
مشكلي داشتي بگو...
جون مادرتون بياين كمك كنيد بدجوري گير كردم :41:
يه سيوگيم ناقابل بزارين
sajjadgameactor
15-07-2008, 19:26
چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد
SIMON137
15-07-2008, 19:45
چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد
يكمي در مورد زرده توضيح ميدي؟
mojtaba007
15-07-2008, 21:05
دوستان این قسمت save بازی چه جوری
حتما باید مرحله را تمامن کنیم تا save بشه
من الان اگه برسم به غول اخر هر مرحله ایا میتونم طوری save کنم تا دوباره از همون غوله شروع کنم
اخه غول هاش سخته ادم دلسرد میشه خوب
اگه راهی هست به من هم بگید
SIMON137
15-07-2008, 21:21
من الان اگه برسم به غول اخر هر مرحله ایا میتونم طوری save کنم تا دوباره از همون غوله شروع کنم
نه دوست عزيز ، گويا اين امكان رو نداره و تنها مشكلش هم درحال حاضر همينه
mojtaba007
15-07-2008, 21:31
سیو مرحله سه را اگر دارید برای من هم بزارید
سیو هام پاک شد
دوستان شروع بازی خیلی قشنگ بود .
ولی دانته که انقدر خشن نبود .
حداقل تو شماره 2 و 3 نبود !
ولی یکمی حس شوخ طبعیش هنوز هست .
گرافیک بازی که عالی شده .
گیم پلی هم همون سیستم قبلیه .
در کل بازی خیلی قشنگیه .
Rude Boy
15-07-2008, 22:00
سیو مرحله سه را اگر دارید برای من هم بزارید
سیو هام پاک شد
با این می تونی به مرحله 5 هم بری ....
Rude Boy
15-07-2008, 22:03
نه دوست عزيز ، گويا اين امكان رو نداره و تنها مشكلش هم درحال حاضر همينه
فکر نمی کنم این مشکل باشه !
این باعث می شه با هیجان و جدیت بیشتری بازی کنی....
مثلا همیشه حواست هست که نبازی چون اگه ببازی باید کل مرحله را دوباره بیای ! اما اگه سیو لحظه ای داشت ، می گفتی فوقش اگه ببازم لود می کنم .... [نظر شخصی خودم بود]
SIMON137
15-07-2008, 22:09
فکر نمی کنم این مشکل باشه !
این باعث می شه با هیجان و جدیت بیشتری بازی کنی....
مثلا همیشه حواست هست که نبازی چون اگه ببازی باید کل مرحله را دوباره بیای ! اما اگه سیو لحظه ای داشت ، می گفتی فوقش اگه ببازم لود می کنم .... [نظر شخصی خودم بود]
بسيار عاليست . اينهم يك نوعش هست ديگه:46: . ولي مثلا اگر همين مرحلش رو هم قسمت قسمت مي كردن خيلي بهتر ميشد چون مي دوني خيلي زور داره اون همه به چرخي ، ب ،. ك ،. ش ،. ي ،. بعد دوباره بياي از اول ، خيلي زور داره. ولي در حالت كلي چون بازي قشنگه احساس نميشه (البته در بعضي موارد خفن احساس ميشه:31:)
vitamin2002
15-07-2008, 23:13
خوب می تونم بگم که یکی از بهترین بازی است که در pc بازی کردم الانم رسیدم به مرحله 12 که با دانته میرود جلو ولی انصافا با نرو بیشتر حال می دهد
SIMON137
15-07-2008, 23:21
S A A M جون يافتم ، قانون حل مرحله ي هشتم رو كشف كردم.
يكي از اين ها است :
جلو ، عقب ، راست ، راست
جلو ، عقب ، راست ، چپ
و آخريش اينكه بايد هرجايي كه سايه مجسمه هست بريم
M-N-2007
15-07-2008, 23:30
ما تو هشتش مونديم شما رسيدي آخر . فكر كنم شما بايد ما رو راهنمايي كني ... قربون دستت بي زحمت بگو اين چهار راهرو چجوري رد كنيم تو مرحله ي هشت.
خوب دوست عزیز در اینجا فقط باید به جهت سایه ستون وسط چهار راه دقت کنی به طوری که هرطرفی بود خلاف جهتش بری البته دقت کن که هر بار به همون چهار راه میری ولی جهت سایه هر بار فرق میکنه.
در ارتباط با استفاده از item ها هم اگه داشته باشیشون با زدن escape در حین بازی و انتخاب گزینه item میتونی از اونها استفاده کنی همین.
فکر کنم تا الان آیتمی نگرفتی یا نخریدی که نمیتونی ازش استفاده کنی.
vitamin2002
16-07-2008, 00:59
بعد از مرحله 12 که دانته بازی می کنه آیا تا آخر دانته است ( یعنی از مرحله 12 تا 20 دانته است ؟ )
Ali Pacino
16-07-2008, 02:28
نه آخرش بازی رو با نرو تموم می کنی!!!
SIMON137
16-07-2008, 07:22
دوستان يك راهنمايي بكنند بگويند ما اين مرحله هشت را چگونه رد كنيم ؟ به هيچ صراطي مستقيم نيست.
H M R 0 0 7
16-07-2008, 10:04
نه عزيز.بايد منتظر نسخه Gold Edittion باشيم.البته اگه بياد!
سلام
میگم این بازی به این سیستم خوب حال میده؟
رم 1 گیگ
گرافیک 512 یا همون 7100 جیفورس
سی پی یو 3.2
SIMON137
16-07-2008, 10:57
سلام
میگم این بازی به این سیستم خوب حال میده؟
رم 1 گیگ
گرافیک 512 یا همون 7100 جیفورس
سی پی یو 3.2
از چه نظر خوب حال ميده؟
M-N-2007
16-07-2008, 11:22
بچه ها هر کی بازیو تموم کرده به این سوال جواب بده.
وقتی با مد human بازیو تموم کردم مد legendy darky night رو جایزه داد که تا الان سه مرحله باهاش رفتم ولی total ranking ش رو سیو نمیکنه. البت مد devil hunter رو نرفتم. برای کسی این مشکل پیش اومده؟
از چه نظر خوب حال ميده؟
یعنی اینکه راحت بالا میاره که حال کنیم ؟:31:
vitamin2002
16-07-2008, 11:49
آقا من الان 4 مرحله است با دانته می روم ولی تا ا نتونستم style دانته را عوض کنم از کجا می تونم عوض کنم
یعنی مثلا اون دگمه شیطانی را با خصوصیاتی مانند سلاح و گارد و یا سلاح شیطانی عوض کنم نمی شود
در کل چه طور می شود style عوض کرد
vitamin2002
16-07-2008, 11:52
دوستان يك راهنمايي بكنند بگويند ما اين مرحله هشت را چگونه رد كنيم ؟ به هيچ صراطي مستقيم نيست.
اگر دقت کنی در اون چهار راه ها در وسط اون چهارراه ها یک مجسمه است که اگر خوب دقت کنی به زمین می بینی سایه اون مجسمه افتاده زمین که باید به طرف اون سایه بری
در کل من دوباره برات رفتم
اولی مستقیم بعد سمت راست بعد سمت چپ البته این مسیر ها با توجه به کانالی است که در می آیی :10:
ببخشید دوستان من مرحله 5(فکر کنم ) گیر کردم .
همونجایی هست که با Agnus میجنگی ، بعد Nero چشماش قرمز میشه و اون شمشیر شکسته درست میشه .
بعد از اون باید کجا برم و چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرحله پنج :
مهاجمان را از بین برده از پله ها بالا رفته و وارد در شده پس از غلبه بر دشمن وارد در شوید بر روی دایرا های ابی رنگ روی دیوار همانند مرحله قبل چند ضربه شمشیر زده وسپس دکمه B را بزنید تا نرده ای باز شود . شی تیغه دار را به جلو حرکت داده و ان را فعال کنید وبه سمت استوانه ابی رنگ پرتاب نمایید . پس از شکسته شدن ان شما به سمت پایین پرتاب میشوید . دشمن را نابود کرده و بر روی استوانه قرمز رنگ رکمه ی B را بزنید انگاه روی شعله های قرمز رنگ که بوجود میایند به صورت متداول بپرید تا به منطقه بعدی برسید دشمن را از بین برده تا تارهای قرمز رنگی که بر روی درها قرار دارند باز شوند وارد در شده به سمت راست حرکت نمایید وارد قصر شده و بر روی سکو رفته شی تیغه دار را فعال نمایید و به طرف وسط کلیسا حرکت دهید تا جسم ابی رنگ را بشکند نگاه بر روی شعله های قرمز بپرید پس از رسیدن به لوستر ضربه ای به ان بزنید بعد از دیدن دمو به جلو رفته از پله ها پایین بروید و وارد در شوید
اینم راهیابی مرحله پس برای اوراکل عزیز نوشته شده توسط خودم از مجله بازی های رایانه ای پیا شده در کنسول X360
مرحله یکم : قسمت اول : با کمک دکمه B و Rb به طرف شخص مقابل شلیک کنید
قسمت دوم : هنگام شلیک به سمت شما ئکمه ی A را زده و به این طرف و ان طرف بپرید
قسمت سوم : دکمه ی Rb را گرفته و همزمان دکمه ی Ls و A رو زده تا به این سمت و ان سمت قلت بخورید
قسمت چهارم : به طرف شخص رفته و دکمه Y را مداوم بزنید
قسمت پنجم : ابتدا دکمه Rb را گرفته و همزمان دکمه ی Ls و Y را زده تا نوشته دیگر به شما داده شود
قسمت ششم : به طرف شخص رفته و دکمه ای را بزنید
قسمت هفتم : حالا زمان نابود کردن شخص میرسد انچه را که اموختید اجرا کنید
مرحله دوم
به سمت در صفید رنگ حرکت نمایید و داخل شوید . از پله ها بالا رفته و به سمت راهرو حرکت کنید پس از دیدن دمو وارد در شده جلوتر وارد منطقه ی دیگر شوید . از پله ها پایین رفته و به سمت مجسمه ی استوانه ای شکل رفته و روی ان دکمه A را بزنید پس از گرفتن قدرتی روی دایره ی ابی رنگ ایستاده و کار مربوطه را انجام دهید . پس از رسیدن به بالا جلو رفته روی داره ی دیگر همان کار قبلی را انجام دهید سپس وارد در شده کمی جلوتر روی دایره ی ابی این عمل را تکرا کنید پس از رسیدن به ان سمت دمشن را نابود کرده انگاه به ان سمت ابی رنگ ازاد گردد انگاه به ان سمت بروید پس از سیدن دشمن را نابود کرده وارد شده خود را به سمت پایین سکو پرتاب کنید جلو رفته پس از رسیدن وارد منطقه ی دیگر شده جلو بروید وارد دایره ی ابی رنگ شده به ان سوی بندرگاه رفته وارد در شده دشمنان را ازبین ببرید وی دیوار دایره ی ابی رنگ میبینید بالا رفته داخل در شده و به سمت دستگاه رفته و دکمه ی B را بزنید پس از دمو بیرون امده خود را به ان سوی بندرگاه رسانده از روی پل گذشته و داخل در شوید . به جلو رفته از پله های کوچک بالا رفته دکمه B را بزنید سپس به سمت دستگاه رفته موجودی را که میان دستگاه قرار دارد از بین ببرید داخل در بروید از پله ها بالا رفته وپس از دیدن دمو با غول اتشین بجنگید پس از غلبه بر غول داخل در کنار ماشین شده و به سمت بالا حرکت نمایید و وارد تونل نورانی شوید
مرحله سوم
جلو رفته به ابشاری میرسید پست ابشار بالا رفته دکمه ی R+rb را پشت سر هم بزنید و بالا بروید سمت چپ جلو رفته تا به منطقه ی برفی برسید جلوتر روی پل مهاجمان را از بین ببرید تا تار قرمز رنگ از بین برود جلو رفته وارد کلیسا شده به داخل در سبز رنگ رفته کمی جلوتر سمت چپ وارد در شوید دشمنان را از بین برده جلو بروید و از پله ها بالا رفته روی دایره ی ابی دکمه ی Rb+b زا بزنید بقیه ی مسیر را با زدن مداوم دکمه طی کرده و پس از رسیدن وارد در شده جلو بروید تا به در برسید وارد شده از پله ها بالا رفته جلوتر با بالا رفتن از پله ها ی سمت راست وارد در دیگر شوید پس از قلع و قمع دشمن جلو رفته و در انتهای مسیر وارد در روی دایره ی ابی که بر روی دیوار قرار دارد با شمشیر چند ضربه بزنید تا تمام جهت های ان روشن شود سپس دکمه ی B را روی ان بزنید تا بخ های در باز شده داخل در سبز رنگ شوید . مهاجمان را از بین برده تا تارهای قرمز درها ازاد شوند انگاه از در دیگر اتاق خارج شوید جلوتر کنار مجسمه ی طلایی دری قرار دارد وارد ان شده پس از دیدن دمو شوالیه ها را از پای در اورده به سمت استوانه ی طلایی رنگ رفته رو روی ان دکمه ی A را بزنید
پیاده شده در Xbox 360 همش توسط خودم تایپ شده و کپی برداری از این مطالب بدون ذکر منبع غیر مجاز بوده و با مختلف برخورد خواهد شد
vitamin2002
16-07-2008, 13:47
style دانته را چه طور می شود عوض کرد همون دگمه b مال من الان در سرعت است می خواهم بکنم شمشیر
shakerifar
16-07-2008, 14:01
دیروز این بازی رو گرفتم بازی قشنگیه
ولی نمی دونم سیوش چرا اینجوریه وسط مرحله نمی تونی سیو کنی و بعد از همون جا بیای
منظورم اینه باید مرحله رو از اول بری
شاکریفر جون همیشه در سری دویل می کرای اینجوری بوده و هست و خواهد بود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دویل میک رای 3 همین همینجوریه و همین اعصاب منو اون موقع خورد خاکشیر میکردش 1 ساعت توی یه مرحله میکفیدیم و کلی کار انجام می دادیم برق میرفت همه میپرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
orlan2magic_66
16-07-2008, 16:07
تا اینجاش که معرکه بود(مرحله ی 6)
من با ENEMY هاش خیلی حال می کنم...من style رو outo کردم اینجوری خیلی بهتره فکر کنم...فقط Secret mission هاش یکم سخته
orlan2magic_66
16-07-2008, 16:08
اگه می شد Save کرد پشت هم که مزه نمی داد...اینجوری حال می ده که استرس داشته باشی
vitamin2002
16-07-2008, 16:50
خوب منم تموم کردم فقط بگم آخرین boss یعنی همون راهبه که در دموی اول نشون داده بود نابود کردنش خیلی سخت بود بهتون پیشنهاد می دهم holy water هایتان را نگه دارید برای مرحله آخر
ویتامین جون مرحله هاش زیاده یا کمه؟
مرحله پنج :
مهاجمان را از بین برده از پله ها بالا رفته و وارد در شده پس از غلبه بر دشمن وارد در شوید بر روی دایرا های ابی رنگ روی دیوار همانند مرحله قبل چند ضربه شمشیر زده وسپس دکمه B را بزنید تا نرده ای باز شود . شی تیغه دار را به جلو حرکت داده و ان را فعال کنید وبه سمت استوانه ابی رنگ پرتاب نمایید . پس از شکسته شدن ان شما به سمت پایین پرتاب میشوید . دشمن را نابود کرده و بر روی استوانه قرمز رنگ رکمه ی B را بزنید انگاه روی شعله های قرمز رنگ که بوجود میایند به صورت متداول بپرید تا به منطقه بعدی برسید دشمن را از بین برده تا تارهای قرمز رنگی که بر روی درها قرار دارند باز شوند وارد در شده به سمت راست حرکت نمایید وارد قصر شده و بر روی سکو رفته شی تیغه دار را فعال نمایید و به طرف وسط کلیسا حرکت دهید تا جسم ابی رنگ را بشکند نگاه بر روی شعله های قرمز بپرید پس از رسیدن به لوستر ضربه ای به ان بزنید بعد از دیدن دمو به جلو رفته از پله ها پایین بروید و وارد در شوید
اینم راهیابی مرحله پس برای اوراکل عزیز نوشته شده توسط خودم از مجله بازی های رایانه ای پیا شده در کنسول X360
ممنون دوست عزیز بی زحمت مال مرحله ی 6 رو هم بنویس .
خیلی ممنون میشم ...
vitamin2002
16-07-2008, 18:01
ویتامین جون مرحله هاش زیاده یا کمه؟
در کل 20 مرحله است که در مرحله 19 با تمامی boss هاش یکی یکی دوباره می جنگی در کل به نظر من خیلی کوتاه بود
بهترین صحنه در این بازی هم دموی مرحله 3 بود :46: همون دختره رو می گم :21:که اگر ارشاد ببینه تو لیست سیاه میزاره بازی رو :46::21:
در کل 20 مرحله است که در مرحله 19 با تمامی boss هاش یکی یکی دوباره می جنگی در کل به نظر من خیلی کوتاه بود
بهترین صحنه در این بازی هم دموی مرحله 3 بود :46: همون دختره رو می گم :21:که اگر ارشاد ببینه تو لیست سیاه میزاره بازی رو :46::21:
ای بابا نگو دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان میگیرن بازیو ممنوع میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
joey jordison
16-07-2008, 19:21
سلام
تازه امروز من دموش را تونستم بازی کنم!!
راستی صحنه نداره بازی اصلی!!!اگه داره بگین تو خانه به صورت مخفی بازی کنیم!!.gif
SIMON137
16-07-2008, 19:30
سلام
تازه امروز من دموش را تونستم بازی کنم!!
راستی صحنه نداره بازی اصلی!!!اگه داره بگین تو خانه به صورت مخفی بازی کنیم!!.gif
نه به اون صورت . راحت باش . فقط مرحله ي سوم است كه ... و مشكل آنچناني نداره ، فقط يك مقدار طرف بي حجابه ( زيادي مد روزه)
هیییش صداش نباید در بیادا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها اون دمو مرحله 3 رو بده ببنیم چیه میگین یه زن چادری میاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
16-07-2008, 20:30
بعد از تموم کردن بازی یک گزینه باز می کنه که از اول می تونی بری فقط یک مشکل است اونم اینه که اون قدر آدم می ریزه به سرت که نمی تونی تکون بخوری مثلا فض کنید 30 نفر هم زمان به طرفت هجوم می آید و اونم همون هیولاهای مراحل خیلی خیلی جلوتر است من که تا حالا با این وضع 3 مرحله تونستم برم البته خیلی هاشون را نمی کشم فقط فرار می کنم
دوستان کی گفت 8 مرحله ی اول Nero هست و 12 مرحله ی آخر Dante ؟؟؟
من الآن مرحله ی 10 هستم و خبری از دانته نیست .
ebru_gundes_206
16-07-2008, 21:59
بالاخره امروز بازی رو گرفتم ... عجب چیزیه
بازی با این همه گرافیک من ازش تونستم با سیستمم که تا حالا تو این رده بازی ها همیشه مدیوم اجرا می کرد 60 فریم تو رزولوشن 1280 در 720 بگیرم
الان دارم کلی با بازی حال می کنم به این میگن بازی
vitamin2002
17-07-2008, 00:02
دوستان کی گفت 8 مرحله ی اول Nero هست و 12 مرحله ی آخر Dante ؟؟؟
من الآن مرحله ی 10 هستم و خبری از دانته نیست .
اگر خوب نگاه کنی نوشته 12 مرحله اول نرو بعدش 6 مرحله دانته و بعد بازم نرو
vitamin2002
17-07-2008, 00:29
منم 95 فریم تو رزولوشن 1600 در 1200 گرفتم
و 170 فریم تو رزولوشن 1280 در 720 شد
و 200 فریم تو رزولوشن 1024 در 768 شد
البته با جزئیات super high
خودشم در اون تست پرفورمانس از اول تا آخر فریم فرق می کنه به همین خاطر عکس مربوط به صحنه اول است که مربوط می شه به انتهای صحنه اول
shakerifar
17-07-2008, 07:08
شاکریفر جون همیشه در سری دویل می کرای اینجوری بوده و هست و خواهد بود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دویل میک رای 3 همین همینجوریه و همین اعصاب منو اون موقع خورد خاکشیر میکردش 1 ساعت توی یه مرحله میکفیدیم و کلی کار انجام می دادیم برق میرفت همه میپرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ضدحال هستش به خصوص با این قطعی برق همینجوری یه مرحله رو دو بار ادم باید بره:13:
cyrus_ln
17-07-2008, 08:31
بالاخره امروز بازی رو گرفتم ... عجب چیزیه
بازی با این همه گرافیک من ازش تونستم با سیستمم که تا حالا تو این رده بازی ها همیشه مدیوم اجرا می کرد 60 فریم تو رزولوشن 1280 در 720 بگیرم
الان دارم کلی با بازی حال می کنم به این میگن بازی
مشخصات سیستمت رو بگو تا یه مقایسه با سیستم خودم بکنم ببینم مال من چه جوری اجرا می کنه
اگر دقت کنی در اون چهار راه ها در وسط اون چهارراه ها یک مجسمه است که اگر خوب دقت کنی به زمین می بینی سایه اون مجسمه افتاده زمین که باید به طرف اون سایه بری
در کل من دوباره برات رفتم
اولی مستقیم بعد سمت راست بعد سمت چپ البته این مسیر ها با توجه به کانالی است که در می آیی :10:
ميگم ويتامين جان ميشه سيوش را بزاري ممنونت ميشم
ebru_gundes_206
17-07-2008, 09:56
مشخصات سیستمت رو بگو تا یه مقایسه با سیستم خودم بکنم ببینم مال من چه جوری اجرا می کنه
گرافیک 7600GT لیدتک
CPU Intel Core 2 Duo E6400
3gig Ram Bus 800
vitamin2002
17-07-2008, 10:01
ميگم ويتامين جان ميشه سيوش را بزاري ممنونت ميشم
من save مرحله 8 رو ندارم فقط می تونم save تموم شده رو بدم که خودت می تونی هر کدوم از مرحله را که خواستی بازی کنی اگر بخواهی بری مرحله 15 بازی کنی:10:
من save مرحله 8 رو ندارم فقط می تونم save تموم شده رو بدم که خودت می تونی هر کدوم از مرحله را که خواستی بازی کنی اگر بخواهی بری مرحله 15 بازی کنی:10:
هر چي هست بده:46:
vitamin2002
17-07-2008, 10:42
هر چي هست بده:46:
rapidshare بزارم و یا به یک سایت دیگه که خودت می گی ؟ :46:
rapidshare بزارم و یا به یک سایت دیگه که خودت می گی ؟ :46:
zshare.net بهترين سايت آپلود هست.:46:
کسی اون دموی مرحله 3 رو نداره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIMON137
17-07-2008, 13:45
کسی اون دموی مرحله 3 رو نداره ؟
شما الان كجاش هستي ؟ سيستم شما همون 7100 جيفورس و... هست؟
vitamin2002
17-07-2008, 13:46
اینم لینک save تمام شده بازی
اره سیمون جان همون سیستمه حافظت خوبه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم یکی دمو اون مرحله رو اپ کنه ما هم ببینیم
SIMON137
17-07-2008, 14:50
اره سیمون جان همون سیستمه حافظت خوبه ها
لطف داري ... همون موقع كه سيستمت رو خوندم يادم موند چون دقيقا مثل سيستم خودم هست. رو سيستمت راحت اجرا ميكنه؟
دوستان مي دونيد مشكل من در مرحله 8 چيه؟ آخر نمي دونم خلاف سايه برم يا در جهت سايه ، بعد هردفعه هر سمتي ميرم سايه باز هم به سمت عقب هست . جلو و راست و چپ هم مي رم تغيير نمي كنه ، يك سوال : وقتي مثلا درست بري چه اتفاقي ميفته ؟
اين هيومن با دويل هانر چه فرقي دارن ؟ كدومشون بهتر ؟
sajjadgameactor
17-07-2008, 15:42
يكمي در مورد زرده توضيح ميدي؟
زرده که کاری نداره هر وقت مردی واز اون داشته باشی یک پرسش برات میاد که اگه yes بزنی زندت میکنه ولی اگه کسی در مورد بقیه اطلاع داره لطفا بگه item های دیگه چهطور استفاده میشوند
اینم لینک save تمام شده بازی
ممنون مرحله هشت را هم بلاخره خودم تمومش كردم بايد سر چهار راه كه ميرسي هر طرف سايه درخته افتاده بري به طرف مخالفش اول بالا بعد راست و بعدشم چپ :46:
Alireza.M67
17-07-2008, 23:08
الآن مرحله ی 17 ام .
این قسمتهایی که با دانته میری یه حال دیگه ای داره.
اون نرو خیلی کنده ولی با دانته تا حالا تو همه ی مراحل یا A گرفتم یا S .
دموی آخر مرحله 16 هم فوق العاده بود ...
Alireza.M67
17-07-2008, 23:10
لطف داري ... همون موقع كه سيستمت رو خوندم يادم موند چون دقيقا مثل سيستم خودم هست. رو سيستمت راحت اجرا ميكنه؟
دوستان مي دونيد مشكل من در مرحله 8 چيه؟ آخر نمي دونم خلاف سايه برم يا در جهت سايه ، بعد هردفعه هر سمتي ميرم سايه باز هم به سمت عقب هست . جلو و راست و چپ هم مي رم تغيير نمي كنه ، يك سوال : وقتي مثلا درست بري چه اتفاقي ميفته ؟
اين هيومن با دويل هانر چه فرقي دارن ؟ كدومشون بهتر ؟
دقیقا بر خلاف سایه باید بری .
هر بار که درست بری دو باره تو همون منطقه میاد و اگه غلط بری باید با چند تا دشمن مبارزه کنی .
3 یا 4 بار که درست بری تمومه .
Abolfazl3007
17-07-2008, 23:10
سلام عجب بازیه توپیه
دوستان کسی میدونه در secret mission 04 در آغاز مرحله 7 چه کار باید کرد؟
میگه 5 تا royal blocker بزنید ولی چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟
SIMON137
17-07-2008, 23:18
ببين بذار برات دقيقا بگم .
اول كه ميرسم سايه به سمت پايين هست و اون لوح نارنجي روشنه ، بعد مي رم بالا با چند تا دشمن مي جنگم يك چيز آبي ظاهر ميشه بعد مي رم روش ، دوباره منو مياره اول ، همين وضع ادامه داره ، هر دفعه ميرم سايه باز هم به سمت پايين هست و من ميرم بالا و... لوح ها تك تك روشن ميشن ولي هيچ اتفاقي نميفته...
Alireza.M67
18-07-2008, 00:45
ببين بذار برات دقيقا بگم .
اول كه ميرسم سايه به سمت پايين هست و اون لوح نارنجي روشنه ، بعد مي رم بالا با چند تا دشمن مي جنگم يك چيز آبي ظاهر ميشه بعد مي رم روش ، دوباره منو مياره اول ، همين وضع ادامه داره ، هر دفعه ميرم سايه باز هم به سمت پايين هست و من ميرم بالا و... لوح ها تك تك روشن ميشن ولي هيچ اتفاقي نميفته...
ببین سایه ی اون هر طرف که بود به طرف مقابلش برو .
مثلا اگه سایه به سمت راست بود تو به سمت چپ برو یا اگه به سمت شمال بود تو به جنوب برو .
هر بار که این کارو بکنی دو بار از اول به همون منطقه می ری و لازم نیست با کسی بجنگی .
چند بار این حرکتو انجام بده تا اینکه بلاخره تو ره یه جای دیگه ظاهر کنه ...
دیگه از این کاملتر نمی تونم بگم .
دوستان من تو مرحله 13 با دانته گير كردم آدم گيج ميشه نميدونم چطوري بايد ردش كرد يه راهنمائي بكنيد ممنون!
vitamin2002
18-07-2008, 10:34
دوستان من تو مرحله 13 با دانته گير كردم آدم گيج ميشه نميدونم چطوري بايد ردش كرد يه راهنمائي بكنيد ممنون!
کجای مرحله 13 را می گویی ؟ من که نفهمیدم
کجای مرحله 13 را می گویی ؟ من که نفهمیدم
ردش كردم!
دوستان من الان مرحله16 هستم امشب بازي را تمومش ميكنم فردا براتون سيو گيم كامل بازي را ميزارم!
cyrus_ln
18-07-2008, 18:10
گرافیک 7600GT لیدتک
CPU Intel Core 2 Duo E6400
3gig Ram Bus 800
ممنون از جواب
با این حساب با سیستم من هم خوب جواب میده
amirtaker
18-07-2008, 18:26
يكي به من لينك خريد اين بازي رو بده.( بازي رو سريع بفرسته)پ.خ بزنيد.
اینم لینک SaveGame بازی واسه اونایی که گیر کردن
لینک دانلود :
حجم : 166 کیلوبایت
اینم بگم خودم همشو رفتم .
SIMON137
18-07-2008, 21:30
آقا من بالاخره تونستم اون بخش رو رد كنم ... عجب گيري بود ، مشكل صد در صد از بازي بود حتما ، چون تو بخش دومش گير نكردم.
به به عجب بازييه...
خوب دوستان همونجوري كه بهتون گفتم بازي را ديشب تمومش كردم عجب بازي توپي بود فقط حيف كه زود تموم شد!:41:
اين از سيو گيمش كه بهتون قول داده بودم ميزارم:با حجم 2MB
واين هم از بخش گالري تمامي عكس هاي گالري را واستون آپلود كردم حالشو ببرين:
CHATACTER IMAGES
HISTORI OF DMC
GAME CLEAR BONUS ART
دانلود به صورت يكجا با حجم:1.05 MB
پسورد هر دو فايل : saam
vahid_fisher
19-07-2008, 13:43
دوستان این نرو مثل دانته استیل خاصی نداره>؟
چند تا راهنمایی اگه یکنید ممنون
1- کلیدهای اصلیه بازی چیان
2-این skill list رو که تغییر بدی چه فرقی میکنه؟
در مورد هر کدوم از این skill list ها هم توضیح بدین
بعد بگین استیل های دانته چجوری عوض میشه؟
و کجا
کامل توضیح بدین ممنون
هم اسمی دستت طلا عجب والپیپر هایی بودش کیفم برید
بازم ازینا بده حسابی حالیدم ...
--------------
ویرایش : سام جون پسورد میخواد
هم اسمی دستت طلا عجب والپیپر هایی بودش کیفم برید
بازم ازینا بده حسابی حالیدم ...
--------------
ویرایش : سام جون پسورد میخواد
پسورد را تو خود فايل ها گذاشتم كه: saam
خوب دوستان همونجوري كه بهتون گفتم بازي را ديشب تمومش كردم عجب بازي توپي بود فقط حيف كه زود تموم شد!:41:
اين از سيو گيمش كه بهتون قول داده بودم ميزارم:با حجم 2MB
واين هم از بخش گالري تمامي عكس هاي گالري را واستون آپلود كردم حالشو ببرين:
CHATACTER IMAGES
HISTORI OF DMC
GAME CLEAR BONUS ART
دانلود به صورت يكجا با حجم:1.05 MB
پسورد هر دو فايل : saam
mohammadjt
19-07-2008, 18:12
با سلام
آقا من با human تا مرحله 6 رفتم خیلی راحت بود می خواستم ببینم اگه تا آخرش انقدر راحته با مد سختش برم لطفا دوستانی که تا آخرا رفتن یک جوابی به ما بدن
سلام.چقدر آسون بود؟اگه خیلی آسون بود که میتونید با درجه سخت برید.وگرنه هم که بعدا سخت میشه.
هرکسی تونست رو درجه ی Son Of Sparda تا آخر بره درسته !
من تا 13 رفتم .
Ali Pacino
20-07-2008, 04:31
سلام بالاخره وقت کردم بازیش رو نصب کنم
یه مشکلی دارم گیم پد من فراسو و مدل 360 هستش اما دکمه های Lb و Rt و Lt کار نمی کنن و فقط دکمه ی Rb اش کار می کنه
کسی این مشکلو داره؟!
توقسمت تنظیماتش همه چی درسته ولی تو بازی کار نمی کنن!!!
Angel Of Darkness
20-07-2008, 06:53
سلام دوستان
من بازی دیروز نصب کردم واقعا توپ بود
shakerifar
20-07-2008, 07:53
ببخشید یه سوال
تو مرحله 4 اون جایی که باید داخل یکی از اتاق ها یه gyro blade ببری تا مقابل اون گوی های اتش ازت محافظت کنه هر کاری می کنم جیرو بلید نمی ره تو اتاق
چی کا ر باید بکنم؟
M-N-2007
20-07-2008, 11:14
ببخشید یه سوال
تو مرحله 4 اون جایی که باید داخل یکی از اتاق ها یه gyro blade ببری تا مقابل اون گوی های اتش ازت محافظت کنه هر کاری می کنم جیرو بلید نمی ره تو اتاق
چی کا ر باید بکنم؟
ببین رفیق این یارو رو که نباید از در خارج کنی از همون دری که نشون میده باز شده برو بیرون(خودت تنهایی) بعد وارد یه اتاق قفس مانند میشی( که همیشه اونو از بیرون می دیدی) یه سری دشمن میریزه سرت بعد از کشتن اونا اون چیزی که شبیه سکان کشتی می مونه و شعله ی آبی داره رو بزن در اتاق باز میشه بعدش می تونی جیرو بلید و که تو اتاقه به جایگاش ببری.
black_ninja
20-07-2008, 11:21
سلام
من بازی را نصب کردم و بعد از اجرای بازی با این پیغام روبرو میشوم مشکل از چیست؟
unsupported pixel shader version detected 2.0
کارت گرافیک من هم
radeon x 1300
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اسمی ...
این دانلود به صورت یکجاش خرابه وقتی دانلود میکنی میخواد نصب بشه نصب با موفقیت انجام میشه ولی من در اون مل چیزی نمیبینم لطف کن اون نصب رو بردار همه عکارو بریز توی یه فولدر بعدش زیپ کن بده
ممنونم
cyrus_ln
20-07-2008, 13:19
سلام
من بازی را نصب کردم و بعد از اجرای بازی با این پیغام روبرو میشوم مشکل از چیست؟
unsupported pixel shader version detected 2.0
کارت گرافیک من هم
radeon x 1300
ممنون میشم راهنمایی کنید
این پیغام میگه کارت گرافیک شما pixel shader ورژن 2 رو ساپورت نمی کنه
با این کارت گرافیک نمیتونی بازی کنی
Ali Pacino
21-07-2008, 02:42
مر حله 18 رو تموم کردم بعد که کاراکترش عوض شد دیگه حال نکردم ادامه بدم این نرو خیلی منو اذیت کرد اما دانته بیشتر مراحلی رو که با دانته رفتم A گرفتم اما با نرو به زور B می گرفتم غولا رو هم با دانته خیلی راحت می کشتم اکثر غولا تکراری بودن چون با نرو قبلا حالشونو گرفته بودم اما این آخری منو یاد Gow 2 انداخت!!!
joey jordison
21-07-2008, 11:01
سلام دوستان!!!من هم بازی را گرفتم و عجب چیزی هستش باید به سازنده ها افرین گفت عجب بازی مشتی دانته هم که خیلی مشتی هست!!!
اما دوستان درجه سختی بازی کجاست من چیزی پیدا نکردم؟؟؟؟؟
بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIMON137
21-07-2008, 12:24
بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟
بازي ترينر داره ... البته من امروز گرفتم تست كردم كار نكرد.
cyrus_ln
21-07-2008, 14:44
سلام دوستان!!!من هم بازی را گرفتم و عجب چیزی هستش باید به سازنده ها افرین گفت عجب بازی مشتی دانته هم که خیلی مشتی هست!!!
اما دوستان درجه سختی بازی کجاست من چیزی پیدا نکردم؟؟؟؟؟
مشتی بودن این بازی رو تایید می کنم :دی
همون اول بازی دو تا گزینه هست یکی human اون یکی رو هم الان یادم نیست
دوستان يه ادرسي بديد كه بتونم سفارشش بدم. تا اين بازي مياد به شهرمون من دق ميكنم.
cyrus_ln
21-07-2008, 19:10
این yamato؟
من گرفتمش ولی انگار نمیشه ازش استفاده کرد
سلام
بازی قشنگی هستش بخصوص سیستم مبارزاتش که به نظر من عالیه
ولی طراحی بعضی از شخصیتها جالب نیست مثلا" طراحی اون زنه که توی دموی مرحله سوم ظاهر میشه به خصوص اندامش مثل عروسکهای باربی هستش و اگه دقت کرده باشین دقیقا" مثل عروسک بدنش کاملا" صاف و حالت پروتز مانند طراحی شده
تکسچرهای بعضی لوکیشن ها از نزدیک اصلا" چنگی به دل نمیزنه
ولی در کل یه نظر من گیم پلی بارس و صدا و روند بازی جالب و مهیج هستش هرچند که مانسترهای اول بازی خیلی بد طراحی شدن و بیشتر شبیه دلقکهای سیرک هستن تا مانستر!
sajjadgameactor
21-07-2008, 19:37
این yamato؟
من گرفتمش ولی انگار نمیشه ازش استفاده کرد
باید n زو بزنی البته زیاد دوام نداره ولی اگه تکنیک هاش رو بخری خیلی قشنگن
cyrus_ln
21-07-2008, 20:29
باید n زو بزنی البته زیاد دوام نداره ولی اگه تکنیک هاش رو بخری خیلی قشنگن
فهمیدم چیه
باعث میشه که نیرو بتونه به حالت deamon بره
Abolfazl3007
21-07-2008, 22:03
بازی قشنگی بود رو دوتا درجه سختی رفتمش و دارم دو تای دیگه رو میرم
بالاخره تونستم تموم secret mission ها رو تموم کنم
کسی درباره secret mission کمک خواست بگه در خدمتیم
amirtaker
22-07-2008, 12:26
بچه ها صداي دموي من با تصوير منطبق نيست.ميشه بگيد چي كار كنم؟ممنونتون ميشم.
Ali Pacino
22-07-2008, 12:37
سلام من تو مرحله آخرش گیر کردم
اولش که دمو شد Don't Send داد اومد بیرون بعدش دوباره رفتم این سری دموش رو رد کردم بعد اون غوله رو کشتم دوباره دمو شد بعدش اون مجسمه رو هر کاری می کنم نمی میره مشت پرت می کنه جا خالی می دم بعدش با کلید B که همون ضربه دستش هست بهش ضربه می زنم بعدش صورتشو می یاره جلو ولی بازم خیلی دوره اصلا بهش نمی خوره؟!
باید کار خاصی کنم یا باگ شده؟!
M-N-2007
22-07-2008, 13:50
ببین رفیق خیلی آسونه کافیه که وقتی مجسمه دست راستشو میاره بلا فاصله بعد جاخالی دادن با B بزن به دستش، بعد دستشو عقب میکشه و با دست چپش حمله میکنه. باید خیلی سریع بپری و تو هوا B رو بزنی. اگه بهش خورد سرشو پایین میاره و با یه B کارش تمومه.
من این بازی رو قبلا تو ایکس پی نصب کردم ولی الان تو ویستا نصب کردم ... خیلی بیشتر حال میده و نسبت به ایکس پی روون تره و گرافیکش هم بهتره.
Ali Pacino
22-07-2008, 14:10
یه سوال فنی
من الان 2 تا ویندوز دارم هم ایکس پی و هم ویستا
می تونم سیو ایکس پی رو تو ویستا هم اجرا کنم؟!
فک کنم تو ویستا هم مثل ایکس پی تو درایو C سیو می کنه من امتحان کردم نشد
اگه شدنیه لطفا راهنمایی کنید
یه سوال فنی
شدنش که میشه ولی من همچین کاری رو با بازی Stranglehold کردم بعدش وسطای بازیم هی ارور dont send میداد !
ولی این رو امتحان نکردم.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
قبل از کارت یه بک آپ از ذخیره ی بازیت بگیر.
cyrus_ln
22-07-2008, 17:32
یه سوال فنی
آره میشه اگه محل ذخیره سیو رو تو ویستا بدونی
Ali Pacino
22-07-2008, 17:39
شدنش که میشه ولی من همچین کاری رو با بازی Stranglehold کردم بعدش وسطای بازیم هی ارور dont send میداد !
ولی این رو امتحان نکردم.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
قبل از کارت یه بک آپ از ذخیره ی بازیت بگیر.
نمی دونم بک آپ چیه می شه توضیح بدین
من تو ایکس پی سیو بازی رو از درایو سی تو یه درایو دیگه کپی کردم بعدش تو ویستا رفتم تو درایو سی کپی کردم اما تاثیری نداشت!!!
Abolfazl3007
22-07-2008, 22:10
من این بازی رو قبلا تو ایکس پی نصب کردم ولی الان تو ویستا نصب کردم ... خیلی بیشتر حال میده و نسبت به ایکس پی روون تره و گرافیکش هم بهتره.
دقیقا هینطوره
حتی سرعت لود من هم در ویسا بیشتر شد
البته حتما توصیه میکنم در ویستا از درایور 175,19 استفاده کنید خیلی تاثیر داره
البته حتما توصیه میکنم در ویستا از درایور 175,19 استفاده کنید خیلی تاثیر داره
یعنی چی از درایور 175,19 استفاده کنیم ؟
cyrus_ln
23-07-2008, 10:43
یعنی چی از درایور 175,19 استفاده کنیم ؟
اگه کارت گرافیکت gforce هست می تونی این داریور رو نصب کنی
درایور جدید باعث بهبود عملکرد کارت گرافیک میشه
از این تاپیک می تونی دانلود کنی
درخواست، بحث و تبادل نظر درباره درایورهای کارتهای گرافیکی
از راهنماییتون ممنونم ولی این درایور که 50 مگابایته !! :18:
اشکم در میاد تا به خوام دانلود کنم :27:
Abolfazl3007
23-07-2008, 20:21
از راهنماییتون ممنونم ولی این درایور که 50 مگابایته !! :18:
اشکم در میاد تا به خوام دانلود کنم :27:
نسخه ویستا 32 بیت فقط 35 مگابایت هست
و حدود 2:30 طول میکشه تا دانلود بشه
نسخه ویستا 32 بیت فقط 35 مگابایت هست
و حدود 2:30 طول میکشه تا دانلود بشه
خوب ... من ویستای 64 بیتی دارم.
ببینم فقط 2 ساعت و 30 دقیقه طول میکشه ؟!!! فقط ؟!!! آره ؟ فقط و فقط 2 ساعت و 30 دقیقه ؟ :18:
اولش فکر کردم منظورت 2 دقیقه و 30 ثانیه س :31:
با سلام به شما دوستان عزیز آقا من دیروز شروع کردم به بازی کردن علان یه جا گیر کردم ولا مرحله 8 تو جنگله همه جاش رفتم اون مار ماننده رو هم کشتم یه جا رسیدم یه درسخ تو زیر پله خونه بود خشکش کردم رفتم توش رسیدم به اینجا عکسش رو میگذارم لطفا راحنمایی کنید اگه میدونید اشتباه رفتم بگید که باید کجا برم بد جور تو کفم دستتون درد نکنه خدانگهدار.
SIMON137
23-07-2008, 22:46
اونطوري كه من فهميدم شما بايد در خلاف جهت سايه ي مجسمه بري ، اگر درست بري ، بر مي گردي به همونجا كه هستي ، اگر غلط بري بايد با چند دشمن بجنگي ...
M-N-2007
24-07-2008, 17:26
کسی می دونه سر ویرژیل چه بلایی اومده؟
توی این قسمت که کسی سعی نکرد به طور مستقیم بهش اشاره کنه.
دانته ام که شمشیرشو از کیسه خلیفه به ملت می بخشه !!!!!!!!!!!!!!
اصلا یه نفر توضیح بده که از داستان یک تا حالا چه سرگذشتی داشته؟:20::2::2:
سلام.آره راست میگه.از ورژل خبری نیست تو این بازی ؟
cyrus_ln
24-07-2008, 19:26
کسی می دونه سر ویرژیل چه بلایی اومده؟
توی این قسمت که کسی سعی نکرد به طور مستقیم بهش اشاره کنه.
دانته ام که شمشیرشو از کیسه خلیفه به ملت می بخشه !!!!!!!!!!!!!!
اصلا یه نفر توضیح بده که از داستان یک تا حالا چه سرگذشتی داشته؟:20::2::2:
تو صفحه اول تاپیک و تو اولین پست داستان کامل بازی هست
توضیح در مورد شخصیتهای بازی هم هست البته تو صفحات بعدیش
Sam Fisher 11
24-07-2008, 19:45
gamespot بالاخره نسخه PC ریویو کرد . امتیاز 8.0 به بازی داد! به نسخه های 360 و ps3 هم همین امتیاز رو داده بود.
یه پوئن مثبت برای کپکام به حساب میاد چون معمولا پورت بازیهاش به pc خوب در نمیومدن. از طرفی طرفداران رزیدنت اویل هم میتونن امیدوارم باشن که در صورتی که RE5 برای PC هم عرضه بشه شاهد نسخه ای در حد کنسول ها خواهند بود.
Ali Pacino
24-07-2008, 22:15
منظور دوستان ورجیل هستش نه ورژیل
ورجیل تو 1 بوسیله ی داداشش یعنی دانته کشته می شه دویل می کرای 3 در اصل فلش بک هستش و داستانش قبل از دویل می کرای 1 اتفاق افتاده!!!
منم با ورجیل خیلی حال می کردم
اما تو 1 هم تا اونجایی که یادمه آخرش گلوریا می میمیره اما تو این سری هم بودش دختر آرخام هم بود که یه سکانس بیشتر ازش نشون نداد کلا دویل می کرای تو داستان زیاد تاکید نداره مخصوصا تو 2 اش که فقط رو اکشن بازی تمرکز کرده بودش وداد همه ی طرفداراش رو در آورد اما با 3 جبران کرد 4 هم نمره ی قبولی می گیره برای اینکه همه چی مشخص بشه بازم باید منتظر شماره های بعدیش باشیم
Abolfazl3007
24-07-2008, 23:22
خوب ... من ویستای 64 بیتی دارم.
ببینم فقط 2 ساعت و 30 دقیقه طول میکشه ؟!!! فقط ؟!!! آره ؟ فقط و فقط 2 ساعت و 30 دقیقه ؟ :18:
اولش فکر کردم منظورت 2 دقیقه و 30 ثانیه س :31:
بله من 35 مگابایت رو تو 2ساعت و 30 دقیقه دانلود کردم
و درسته برای 64بیتی حدود 50 مگابات است که دانلودش بیشتر طول میکشه
Hitman67
25-07-2008, 10:59
بازی بسیار عالی بود من در عرض 5 روز تمومش کردم به نظر من شفافیت تصویرش از کنسول هم بیشتر بود ولی اگه کلا با نسخه ی کنسول ps3 . xbox360 مقایسه میکری به نظر من کلا فرق زیادی با کنسول نمیکرد و در کل میشه گفت خوبتر هم بود همچنین خوبیش این بود که سیستم بالایی نمیخواست ولی کمی کسل کنندش این بود که هر غول رو باید 3 بار میکشتی 2 بار با نرو و یک بار هم با دانته ولی اون وسایلی که دانته برمیداشت مانند همون چمدانی که به تیرکمون تبدیل میشد و موشک ازش بیرون میومد خیلی قشنگ بود در کل به نظر من بهترین بازی بود که توی سال 2008 بازی کردم البته Mass Effect هم خوب بود.
امتیازش هم قابل قبول بود.
موفق و سربلند باشید.
بروبچ کل بازی چند تا مرحله س ؟
cyrus_ln
25-07-2008, 17:02
بازی بسیار عالی بود من در عرض 5 روز تمومش کردم به نظر من شفافیت تصویرش از کنسول هم بیشتر بود ولی اگه کلا با نسخه ی کنسول ps3 . xbox360 مقایسه میکری به نظر من کلا فرق زیادی با کنسول نمیکرد و در کل میشه گفت خوبتر هم بود همچنین خوبیش این بود که سیستم بالایی نمیخواست ولی کمی کسل کنندش این بود که هر غول رو باید 3 بار میکشتی 2 بار با نرو و یک بار هم با دانته ولی اون وسایلی که دانته برمیداشت مانند همون چمدانی که به تیرکمون تبدیل میشد و موشک ازش بیرون میومد خیلی قشنگ بود در کل به نظر من بهترین بازی بود که توی سال 2008 بازی کردم البته Mass Effect هم خوب بود.
امتیازش هم قابل قبول بود.
موفق و سربلند باشید.
با کسل کننده بودنش موافق نیستم
به نظر من هم تو سال 2008 بهترین بازی بود البته تا الان
در کل حسابی چسبید:31:
20 مرحله
M-N-2007
25-07-2008, 17:04
کل بازی 20 تا مرحله است.
که بین 5 تا مدی که جایزه میده Hell & Hell خفن سخته!!!!!!
mohammadjt
25-07-2008, 17:37
من اول مرحله 11 گیر کردم بعد از مبارزه با دانته توی قصری که نمیدونم چه طوری برم هیچ راهی نیست که بتونم برم لطفا کمک کنید
اووووووووووووووووووووه .... 20 تا مرحله ؟!!!
آخه چرا اینقدر بازی هارو طولانی میسازن ؟!!
خوب بابا آدم خسته میشه دیگه.
منو باش گفتم یه بار تو عمرم یه بازی رو تا آخرش برم.
تازه قول مرحله ی 5 ام.
همون یارو که مثل قورباغه هست و دو تا شاخ داره و هی خودش رو باد میکنه و یخ پرت میکنه.
آخه خیلی خشگله ... دوست ندارم بهش تیر بزنم.
Abolfazl3007
25-07-2008, 23:26
کل بازی 20 تا مرحله است.
که بین 5 تا مدی که جایزه میده Hell & Hell خفن سخته!!!!!!
فکر نمیکردم بعد از SON OF SPARDA بازم یه مد دیگه داشته باشه:18:
من دارم SON OF SPARDA رو میرم که نسبتا سخته:evil:
احتمالا این Hell & Hell خیلی حال بده:devil:
amirtaker
26-07-2008, 00:33
سلام.
من ویندوز قبلیم xp 32 bit بود ولی امروز چون می خواستم ررم کامل بکشه کردمش Vista 64 bit ولی وقتی دوباره بازی devil may cry 4 رو ریختم دیگه اجرا نشدش
جدید ترین درایور کارت گرافیکم رو هم ریختم ولی فایده نداشت
خیلی ممنون میشم کمک کنید
mohammadjt
26-07-2008, 09:27
من اول مرحله 11 گیر کردم بعد از مبارزه با دانته توی قصری که نمیدونم چه طوری برم هیچ راهی نیست که بتونم برم لطفا کمک کنید
هیچکس جواب مارو نمی ده؟ باید چیکار کنم یکی بگه دیگه
Alireza.M67
26-07-2008, 10:30
هیچکس جواب مارو نمی ده؟ باید چیکار کنم یکی بگه دیگه
فکر کنم منظورت آسانسورهاست !
باید از اونجایی که آبیه (همن قسمتهای معمایی منظورمه) بپری پایین و از در خارج شی .
mohammadjt
26-07-2008, 14:25
فکر کنم منظورت آسانسورهاست !
باید از اونجایی که آبیه (همن قسمتهای معمایی منظورمه) بپری پایین و از در خارج شی .
بابا می گم اول مرحله 11 بعد از مبارزه با دانته آسانسورا که چند مرحله قبله یک جاییکه یک مجسمه آدم برگ تو یک قصر که باید پله ها رو رفت بالا ولی به یک جایی می رسیم که یک دیوار بلند نمی دونم چیکار کنم please help me
mohsentanha
26-07-2008, 15:17
اقا من مرحله ی 13 گیر کردم کسی سیو مرحله ی 14 رو نداره ؟
M-N-2007
26-07-2008, 16:41
بابا می گم اول مرحله 11 بعد از مبارزه با دانته آسانسورا که چند مرحله قبله یک جاییکه یک مجسمه آدم برگ تو یک قصر که باید پله ها رو رفت بالا ولی به یک جایی می رسیم که یک دیوار بلند نمی دونم چیکار کنم please help me
اگه منظورت اون جایی که یه سری گوی ها آبی رنگ وجود داره که بالای هر کدوم یه ارب قرمزه که اولش باید یه بار بپری بعد space رو بگیری و L رو بزنی این کارو ادامه بده وقتی که به آخرش رسیدی باید دوباره بپری تا از رو دیواره رد بشه. اگه مشکلت این نیست عکسشو بذار یا بیشتر توضیح بده تا بهتر کمکت کنم.:10::46:
Rude Boy
26-07-2008, 16:45
اون کلیدی که هدف گیری می کنه را بگیر .
بعد بپر و با دستت اون راهنمای آبی را بگیر ، دوباره اینکار را بکن تا به دیوار برسی ، وقتی خورد به دیوار دکمه پرش را بزن تا دیوار را بگیره و بپره....
cyrus_ln
26-07-2008, 17:32
اقا من مرحله ی 13 گیر کردم کسی سیو مرحله ی 14 رو نداره ؟
اینم سیو مرحله 14
hosseincode2008
27-07-2008, 17:52
سلام دوستان ، من بازي رو ديروز خريدم و الان مرحله 5 هستم . نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكردم . يكم با سيوش مشكل دارم ، ميشه كسي توضيح بده كه سيوش چجورياست ؟!! مثلا وقتي يه مرحله رو شروع ميكنيم بايد تا آخر بريم تا سيو بشه ؟ يا اگر اواخر يا اواسط يه مرحله از بازي بيام بيرون اون مرحله از اول مياد ؟ يه منوي سيو هم داره اون برا چيه ؟
amirtaker
27-07-2008, 18:06
کسی از بچه راه حل مشکل منو نمی دونه؟
سلام
من جایی موندم که از سوراخ اون تابلو میای بیرون و همه در ها رو میری ولی همه جاها تکراریه ...
اینجا باید چیکار کرد ؟
سلام
من جایی موندم که از سوراخ اون تابلو میای بیرون و همه در ها رو میری ولی همه جاها تکراریه ...
اینجا باید چیکار کرد ؟
سلام
اقا مرحله رو رد کردم ..ممنون ....
cyrus_ln
27-07-2008, 19:12
کسی از بچه راه حل مشکل منو نمی دونه؟
تو این تاپیک بپرس شاید مشکلت حل شد
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
سلام دوستان ، من بازي رو ديروز خريدم و الان مرحله 5 هستم . نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكردم . يكم با سيوش مشكل دارم ، ميشه كسي توضيح بده كه سيوش چجورياست ؟!! مثلا وقتي يه مرحله رو شروع ميكنيم بايد تا آخر بريم تا سيو بشه ؟ يا اگر اواخر يا اواسط يه مرحله از بازي بيام بيرون اون مرحله از اول مياد ؟ يه منوي سيو هم داره اون برا چيه ؟
باید مرحله رو تا آخر بری
از وسط بازی بیای بیرون باید از اول بری
عزیزم شما فقط در صورتی میتوانید سیو کنید که مرحله تموم شده باشه ... :41:
Abolfazl3007
27-07-2008, 22:05
اون گزینه save data که در بین بازی هست
فقط چیزهایی مثل تعداد تکه سنگهای آبی یا اورب ها رو سیو میکنه
و هیچ راهی هم وجود نداره که بشه بازی رو در وسط مرحله سیو کرد و باید از اول بیای
من که بی خیال این بازی شدم !
آخه چرا براش Save نزاشتن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am_merman01
27-07-2008, 22:49
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من توی بازی به مشکل برخوردم :41:. فکر می کنم که مرحله 12 باشه جایی که نیرو مرده و بازیکن من تغییر کرده . حالا به یه مرحله ای رسیدم که باید وارد یه نور های بنفش رنگ بشم و وقتی میرم توی اونا به یه جای دیگه منتقل میشم. ولی همه محل ها تکراریه :13::19:و وارد جای جدیدی نمیشه و اگه هم وارد جنگل فراموش شده (فکر کنم اسمش همینه همون جایی که یه ستون وسته و در چهار طرفش راه هایی هست که وقتی وارد میشی به یه جای دیگه منتقل میشی) بشم نمیدونم باید چه طوری از اونجا به یه جای دیگه منتقل بشم.
امید وارم متوجه شده باشید کجا رو میگم .
حالا کسی میتونه راه حلش رو به من هم بگه. پیشا پیش تشکر میکنم.:11:
Optimus Prime
27-07-2008, 23:28
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من توی بازی به مشکل برخوردم :41:. فکر می کنم که مرحله 12 باشه جایی که نیرو مرده و بازیکن من تغییر کرده . حالا به یه مرحله ای رسیدم که باید وارد یه نور های بنفش رنگ بشم و وقتی میرم توی اونا به یه جای دیگه منتقل میشم. ولی همه محل ها تکراریه :13::19:و وارد جای جدیدی نمیشه و اگه هم وارد جنگل فراموش شده (فکر کنم اسمش همینه همون جایی که یه ستون وسته و در چهار طرفش راه هایی هست که وقتی وارد میشی به یه جای دیگه منتقل میشی) بشم نمیدونم باید چه طوری از اونجا به یه جای دیگه منتقل بشم.
امید وارم متوجه شده باشید کجا رو میگم .
حالا کسی میتونه راه حلش رو به من هم بگه. پیشا پیش تشکر میکنم.:11:
باید اول اگر چهار طرف را بالا - راست- پایین و چپ در نظر بگیری به این ترتیب برو :
1-بالا
2-پایین ( یعنی برگرد به پشت سرت)
3-راست
4-راست
سلام
کسی سیو مرحله 8 رو میتونه بذاره ؟ من از نت دانلود کردم ولی با ترنر بوده و مسخره شده ...
من تو مرحله 7 بعد از کشتن غول سوتی دادم و برگشتم از اول مرحله ... :دی
arash2006
28-07-2008, 18:21
دوستان یه کیس برام ببنید تا بتونم این بازی رو در حد خوب نه عالی که خیلی گرون بشه بازی کنم قیمتش هم بگید ممنون
am_merman01
29-07-2008, 00:25
باید اول اگر چهار طرف را بالا - راست- پایین و چپ در نظر بگیری به این ترتیب برو :
1-بالا
2-پایین ( یعنی برگرد به پشت سرت)
3-راست
4-راست
سلام خدمت دوست عزیز:10:
ممنون از اینکه توجه کردید:11:
ولی منظورتون از پایین چیه؟ یعنی برگردم توی همون دری که ازش وارد بازی میشم؟
ممکنه دقیق تر توضیح بدید؟
باز هم ممنون میشم .:11:
Optimus Prime
29-07-2008, 02:08
سلام خدمت دوست عزیز:10:
ممنون از اینکه توجه کردید:11:
ولی منظورتون از پایین چیه؟ یعنی برگردم توی همون دری که ازش وارد بازی میشم؟
ممکنه دقیق تر توضیح بدید؟
باز هم ممنون میشم .:11:
منظورم دوست عزیز همون Lost Forest هست. وقتی که بعد از گذشتن اون نورهای سیاه بعد از اون ساختمونه که به جنگل گمشده می رسی که یک ستون وسطشه و چهارطرف داره.
cyrus_ln
29-07-2008, 15:45
سلام
کسی سیو مرحله 8 رو میتونه بذاره ؟ من از نت دانلود کردم ولی با ترنر بوده و مسخره شده ...
من تو مرحله 7 بعد از کشتن غول سوتی دادم و برگشتم از اول مرحله ... :دی
سیو مرحله 8
mojtaba007
29-07-2008, 17:27
این قسمتی که روی شمشیر هست که مثل گاز دادن موتور گازی میمونه
به چه دردی میخوره و چه طوری باید ازش استفاده کنیم
Optimus Prime
29-07-2008, 17:59
این قسمتی که روی شمشیر هست که مثل گاز دادن موتور گازی میمونه
به چه دردی میخوره و چه طوری باید ازش استفاده کنیم
این قسمت Red Queen Exceed Mode نام داره که می تونی سوخت به داخل شمشیر وارد کنی و ضربات و Combo هارو را با صدمه بیشتر به دشمنان انجام بدی. با زدن دکمه Q برای کیبورد یا Left Trigger بر روی Gamepad می توانید سمت چپ بالای صفحه شارژ شدن Red Queen را ببنید. البته باید چند بار این دکمه هارو فشار بدهید و بر طبق آپدیت کردن Exceed 3 تا Level داره. مثلا اگر Combo های High Roller, Streak, Split, Calibur, and Shuffle را بعد از شارژ شدن شمشیر انجام بدهید شمشیر شعله ور شده و صدمه و خسارت زیادی نسبت به حمله نرمال وارد می کند.
*hamedkhatar*
29-07-2008, 19:56
سلام
الان دارم این بازی رو نصب میکنم
سبکش چه تریپیه؟
ترسناکه؟
از این بازی های اعصاب خورد کنه؟ من کلا اعصاب ندارم اگه از این مدل بازی هاست که ضد حال میزنه وسطای بازی از همین الان بگید که پاکش کنم برم ساق یه چیز دیگه
ممنون از شما
Rude Boy
29-07-2008, 20:10
سلام
الان دارم این بازی رو نصب میکنم
سبکش چه تریپیه؟
ترسناکه؟
از این بازی های اعصاب خورد کنه؟ من کلا اعصاب ندارم اگه از این مدل بازی هاست که ضد حال میزنه وسطای بازی از همین الان بگید که پاکش کنم برم ساق یه چیز دیگه
ممنون از شما
سلام !
احتمالا الان دیگه نصب کردید و 2 مرحله ای پشت سر گذاشتید ....
سبکش که اکشن سوم شخصه
ترسناک هم نیست ....
قشنگ و عالیه
*hamedkhatar*
29-07-2008, 20:59
سلام
مرحله یک رو رد کردم
بله انگار بازی خیلی قشنگیه
خدا کنه تا آخرش ازش لذت ببرم
ممنون از شما
mojtaba007
29-07-2008, 21:28
کشتن اخرین غول که یک مجسمه است چه جوری است
Alireza.M67
29-07-2008, 23:42
باید وقتی مشتش خورد زمین با اون دست عجیبت یه دونه بزنی به دستش .
بعد اون یکی دستشو میاره پایین که باید تا دستش نرسیده زمین دوباره یه مشت نثارش کنی .
بعد از دو تا دست هم نوبت سره .
آقا کسی کرک این بازی رو نداره؟ من تازه بازی رو گرفتم، بعد از نصب کرک don't send میده. اگه کسی کرک سالمشو داره لطفا آپلود کنه. خیلی ممنون.
cyrus_ln
30-07-2008, 07:56
نگفتی direx 9 رو می خوای یا 10 رو من 9 را آپ می کنم
*hamedkhatar*
30-07-2008, 09:18
سلام دوستان
من تو مرحله سوم گیر کردم
اصلا نمیفهمم باید چکار کنم
از تو راه آهن اومدم تو برفها بعد هم رفتم توی اون قصره اونجا باید چکار کنم؟
یه صندوق اون وسط هست که آبی رنگه میخوام بهش ضربه بزنم میگه شما پاور ندارید پاور چیه و چطوری باید تهیه کرد؟
کلا تو این قسمت من باید کجا برم؟
خیلی پیچیدست :19:
راستی اون مجسمه ها که تو نقشه با یه علامت زرد مشخص شدند چیند؟ وقتی میریم کنارشون یه سری چیزها رو میتونیم فعال و غیر فعال کنیم من رو همشون Enter کردم و بعد Yes رو زدم رنگشون قرمز میشد بعد از اون کلا بازی قاطی کرد مثلا وقتی Q رو میزنم دیگه این چیزه که میچرخید دیگه اون خطه نمیاد بالا و کلی ضعیف تر شدم
الان دیگه با ALT F4 از بازی اومدم بیرون یعنی اون تنظیمات به حال اول برگشتند؟
ممنون
:20:
پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟
..hamed..
30-07-2008, 12:03
سلام دوستان
من تو مرحله سوم گیر کردم
یه صندوق اون وسط هست که آبی رنگه میخوام بهش ضربه بزنم میگه شما پاور ندارید پاور چیه و چطوری باید تهیه کرد؟
راستی اون مجسمه ها که تو نقشه با یه علامت زرد مشخص شدند چیند؟ وقتی میریم کنارشون یه سری چیزها رو میتونیم فعال و غیر فعال کنیم من رو همشون Enter کردم و بعد Yes رو زدم رنگشون قرمز میشد بعد از اون کلا بازی قاطی کرد مثلا وقتی Q رو میزنم دیگه این چیزه که میچرخید دیگه اون خطه نمیاد بالا و کلی ضعیف تر شدم
ممنون
همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از ذري كه نشون ميده بتونيد عبور كنيد و بقيه اش اسونه :46:
شما از طريق اون مجسمه ها ميتونيد حركات جديد بگيريد و يا جادوهاتون رو قوي تر كنيد و اگه از اپگريد كردن يكيشون پشيمان شديد ميتونيد دوباره روي اون بريد و كليد اينتر رو بزنيد
همچنين با اون مجسمه ميتونيد ايتم هايي را هم براي افزايش جان و جادو يا افزايش طول خط جان و جاده و چيز هايي از اين دست خريداري كنيد
..hamed..
30-07-2008, 12:04
سلام دوستان
من تو مرحله سوم گیر کردم
ممنون
همون طور كه ميبيني اونجا دو تا در هست از يكيش راهتو بگير رو برو و خودتو به طبقه بالاي همون جايي برسون كه صندوق اونجا هست بعدش ميبيني كه يه حصار نوري مانع عبور شما از مرزهايي خواهد شد تو همون طبقه دو تا در ميبيني كه روبه روي هم هستند و بينشون همون مانع از جنس نور وجود دارد و شما بايد از يكي از درهايي كه بهش دسترسي داري راهتو ادامه بدي و اونجا رو دور بزني و از اون يكي در كه به خاطر اون مانع نوري نمي تونستي بهش وارد شي دوباره به طبقه بالاي اون صندوق ابي وارد بشين و اونجا يه كليدي است كه بايذ با ضربات شمشيرت اونو فعال كني و مانع نوري مهو بشه تا شما بتونيد از دري كه نشون ميده عبور كنيد و بقيه اش اسونه :46:
..hamed..
30-07-2008, 12:10
پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟
D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
بله :46:
D:\Program Files\Team JPN\Devil May Cry 4\nativePC\movie
بله
ممنون حامد جان ولی اینا چند تایی بیشتر نیستند . فقط یکیشون جالب بود به اسم adv_for تو پوشه rom_for. من دایرکتوری دموهایی مثل این یکی رو میخوام .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.