PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Devil May Cry 4

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Mist
13-08-2008, 13:31
شما دوپرشه رو قوی کردی شاید مشکلت اون باشه چون من خیلی راحت پریدم حتی راه برگشت هم میتونم بیام تازه بعد از اون یدونه سه تایی هم هست

باید رد کنی بعد تازه میرسی به اون سوییچ که باید با شمشیر بزنی تا چراغا روشن بشن

golmohammadi
13-08-2008, 15:15
شما دوپرشه رو قوی کردی شاید مشکلت اون باشه چون من خیلی راحت پریدم حتی راه برگشت هم میتونم بیام تازه بعد از اون یدونه سه تایی هم هست

باید رد کنی بعد تازه میرسی به اون سوییچ که باید با شمشیر بزنی تا چراغا روشن بشن

من وقتي ميپرم و با دستم اون قوی اولي را ميگيرم منو ميبره بالا بعد كه ميخوام بيفتم دوباره دستمو ميبرم و اونيكي را ميگيرم و اونم كمي پرت ميكنه اونورتر ولي اونور در نميپره
هر كاري ميكنم نميشه ديگه نميدونم مشكل از چيه همچنین در اینجا قویها ثابت هستند
در ضمن تا اينجا چندين مورد از اين پرشها بود اگه بلد نبودم كه نميتونستم بيام
فكر ميكنين اشكال از چيه ؟ چجوري بپرم ؟

tekno2006
13-08-2008, 16:29
سلام دوستان
شرمنده ام اوقات بیکاری بازی هم می کنم سوالم اینه که سیو های که شما عزیزان گذاشتید من تو ویستا تو چه قسمتی بریزم آخر جاشو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید چون فعلا توی اواسط بازی دارم درجا می زنم
با تشکر

cyrus_ln
13-08-2008, 16:53
سلام دوستان
شرمنده ام اوقات بیکاری بازی هم می کنم سوالم اینه که سیو های که شما عزیزان گذاشتید من تو ویستا تو چه قسمتی بریزم آخر جاشو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید چون فعلا توی اواسط بازی دارم درجا می زنم
با تشکر

user/hossein(user)/Documents/capcom

capitan black
13-08-2008, 17:26
سلام..بچه ها مرحله 13 با دانته رو چه جوری میشه رد کرد و از اون هاله های بنفش رد شد؟..من همینطوری سرگردونم!..مرسی:12:

پاکر
13-08-2008, 17:56
من وقتي ميپرم و با دستم اون قوی اولي را ميگيرم منو ميبره بالا بعد كه ميخوام بيفتم دوباره دستمو ميبرم و اونيكي را ميگيرم و اونم كمي پرت ميكنه اونورتر ولي اونور در نميپره
عزیز من مشکل شما رو فک کنم متوجه شدم
شما باید از تو Powe Up بعدش Skill Up قسمت مربوط به Devil Bringer رو دو بار Upgrade کنین فک کنم
اگه proud Soul لازم رو ندارین باید از خیره یه سری از آپگریدای دیگتون بگذرین و کنسلشون کنین
موقع پرش هم کلید پرش رو نگه دارین تا بالاتر بپره
اگه کنار دیوار میپرین و می خواین ازش بالا بپرین همین کارو بکنین و توی هوا دوباره کلید پرش رو بزنین و نگه دارین تا از رو دیوار بپره:11:

این مرحله پایانش خیلی جالب و ملودراماتیکه به قوله دانته
هرچه زودتر تمومش کن :دی

cyrus_ln
13-08-2008, 18:04
شما باید از تو Powe Up بعدش Skill Up قسمت مربوط به Devil Bringer رو دو بار Upgrade کنین فک کنم
اگه proud Soul لازم رو ندارین باید از خیره یه سری از آپگریدای دیگتون بگذرین و کنسلشون کنین
اگه کنار دیوار میپرین و می خواین ازش بالا بپرین همین کارو بکنین و توی هوا دوباره کلید پرش رو بزنین و نگه دارین تا از رو دیوار بپره:11:

اونی که دوبار می پره رو(چی گفتم :دی) باید از قسمت ability گرفت
با اون راحت می پره ولی فکر نکنم اونو بخواد

Rude Boy
13-08-2008, 18:11
اونی که دوبار می پره رو(چی گفتم :دی) باید از قسمت ability گرفت
با اون راحت می پره ولی فکر نکنم اونو بخواد
درسته !
نیازی به اون نیست من بدون اون رد کردم.

H M R 0 0 7
13-08-2008, 18:27

یه چیزی رو باید در نظر بگیری.موقعی که میخوای آخریش رو بگیری بزار تا میتونی بیای پالیی بعد دستت رو دراز کنی و اونو بگیری.اینجوری هر چی بیشتر به سمت بالا پرتاب میشی.تقریبا اینجوری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط قرمز مسیر حرکتت هست!

Mist
13-08-2008, 19:36
سلام..بچه ها مرحله 13 با دانته رو چه جوری میشه رد کرد و از اون هاله های بنفش رد شد؟..من همینطوری سرگردونم!..مرسی

یه چی میگم بقیشو خودت پیدا کن برعکس سایه برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

capitan black
13-08-2008, 19:50
یه چی میگم بقیشو خودت پیدا کن برعکس سایه برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمائیل جون بر عکس کودوم سایه برم؟!

star_blue
13-08-2008, 19:51
مشكل توي عكس دليلش چي مي تونه باشه دوستان ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

..hamed..
13-08-2008, 20:29

من كه هر موقع از دايركت ايراد ميگيره ميرم دوباره نصبش ميكنم شما هم يه امتحاني بكن شايد درست شه

H M R 0 0 7
13-08-2008, 21:31
سایه همون مجسمه وسط جنگل که 4 تا راه داره

دایرت اکس 9 مشکل داره توی این بازی.احتمال زیاد مال شما هم وسط دموها این ارور رو میده؟اگه آره بهتره وقتی دمو میشه خودت بزنی بره و بعدا نگاه کنیش یا اینکه بری تو ویندوز ویستا ببینی.

golmohammadi
13-08-2008, 21:35

الان ميرم آپگريد كنم ببينم فرق ميكنه يا نه

یه چیزی رو باید در نظر بگیری.موقعی که میخوای آخریش رو بگیری بزار تا میتونی بیای پالیی بعد دستت رو دراز کنی و اونو بگیری.اینجوری هر چی بیشتر به سمت بالا پرتاب میشی.تقریبا اینجوری:

خط قرمز مسیر حرکتت هست!

ممنون از همگي
ولي اين عكسي كه شما گذاشتين در اين عكس 3 تا قوي وجود داره در حالي كه اونجايي كه من هستم 2 تا قوي وجود داره ...
برم ببينم چيكار ميتونم بكنم

Mist
13-08-2008, 21:40
شما دوتارو رد کن سه تا رو هم میبینی اینشالله

golmohammadi
13-08-2008, 22:31

من رفتم انجایی که گفتین فقط دو تا برا انتخاب بود هر دو را خریدم بعد اتفاق خاصی نیفتاد

شما دوتارو رد کن سه تا رو هم میبینی اینشالله

من دو تا را رد میکنم ولی سومی نیست
این عکسو نگاه کنی میفهمی چی میگم
نکنه گیم ایراد داره
این عکسو نگاه کنین ببینین مال شما هم اینجوریه ؟
اولهای مرحله 11 هست

در اینجا هم معلومه که وقتی از قوی دومی رد میسم برخورد میکنم به آخرای در که میفتم زمین

Mist
13-08-2008, 23:04
بعد اینکه این دوتاییی رو رد کردی پریدی پشت دیوار یدونه سه تایی عین همین هست

دوستمون اونو راهنمایی کرد بعد اونم میرسی به یه سوییچ که باید با شمشیر بزنی بعد که با شمشیر زدی چراغا روشن میشن میری

به طرف بالا و ادامه مرحله

golmohammadi
13-08-2008, 23:07
بعد اینکه این دوتاییی رو رد کردی پریدی پشت دیوار یدونه سه تایی عین همین هست
اما من که هنوز این دو تایی را رد نکردم بعد شما 3 تایی را میگین

mojtaba007
13-08-2008, 23:11
من رفتم انجایی که گفتین فقط دو تا برا انتخاب بود هر دو را خریدم بعد اتفاق خاصی نیفتاد

نکنه گیم ایراد داره
اولهای مرحله 11 هست

در اینجا هم معلومه که وقتی از قوی دومی رد میسم برخورد میکنم به آخرای در که میفتم زمین

باید بری قسمت مهارت ها و گزینه ای که پرشتو دو برابر میکنه را برداری تا پرشت بیشتر بشه

capitan black
13-08-2008, 23:38

حسین جون میشه کاملا توضیح بدی...من گیج شدم توی این مرحله 13 !..مرسی:11:

ALt3rnA
14-08-2008, 00:05
ترینر بازی توسط من در تاپیک گرو c0d3rs

پاکر
14-08-2008, 01:34

نکنه گیم ایراد داره
اولهای مرحله 11 هست

ببین اون تیکه که می خوری به دیوار رو شما باید یه بار دیگه دکمه پرش و دکمه حرکت به جلو رو بزنی و نگه داری :11:

عزیز سایه همون مجسمه که وسط قرار داره دیگه، همونی که روش لوح هستش:11:

djmd
14-08-2008, 08:03
آقا بگیریم یا نگیریم این بازیرو تکلیف بدین !!!

cyrus_ln
14-08-2008, 08:51
آقا بگیریم یا نگیریم این بازیرو تکلیف بدین !!!

تکلیف نداره که :دی
بگیر حالشو ببر

Mist
14-08-2008, 10:16
ترینر بازی توسط من در تاپیک گرو c0d3rsاینجا ترینر رو در مورد این بازی محکوم کردن یکم قبل تر رو ببین :دی

حسین جون میشه کاملا توضیح بدی...من گیج شدم توی این مرحله 13 !..مرسیببین قربونت من گفتم یه اشاره بکنم تا ته رفتی تو از در که میای بیرون میری یه چهار راه هست یه سنگ مجسمه هرچی وسط هست

که سه تا تابلو روش داره سبز و بنفشو نمیدونم چی تا اینجا درست

سایه این مجسمه یه طرفی افتاده شما راه برعکس اونو برو اصلا راحتت کنم

اول مستقیم بعد راست بعد چپ داداش دختره رو یواش بزن گناه داره :دی

Mist
14-08-2008, 10:19
باید بری قسمت مهارت ها و گزینه ای که پرشتو دو برابر میکنه را برداری تا پرشت بیشتر بشه

نیازی نیست برا برگشتن شاید ولی اینجا نیازی به اون نداره راحت میشه پرید نمدونم چرا نمیتونه ایشون ...

capitan black
14-08-2008, 11:41
اینجا ترینر رو در مورد این بازی محکوم کردن یکم قبل تر رو ببین :دی

ببین قربونت من گفتم یه اشاره بکنم تا ته رفتی تو از در که میای بیرون میری یه چهار راه هست یه سنگ مجسمه هرچی وسط هست

که سه تا تابلو روش داره سبز و بنفشو نمیدونم چی تا اینجا درست

سایه این مجسمه یه طرفی افتاده شما راه برعکس اونو برو اصلا راحتت کنم

اول مستقیم بعد راست بعد چپ داداش دختره رو یواش بزن گناه داره :دی

اسمائیل جون من مرحله 13 هستم با دانته...فکر نکنم این مربوط به مرحله 13 باشه..همون مرحله که دودهای ! بنفش داره رو منظورمه :31:

Mist
14-08-2008, 12:55
آهان بابا اینو بگو فهمیدم آخه اونم بنفش بود شرمنده به خدا اونجا باید به طرف عقب برگردی یعنی هرچی با نرو اومدی جلو بادانته

برعکس باید برگردی اون بنفش هارم باید رد کنی تا برسی به همون جایی که با نرو پریدی پایین یادته اولین باری که وارد جنگل میشی و

با نرو از یه ارتفعی میپری پایین باید با دانته بری بالا اون بنفش هارو یکی یکی برو آزمون و خطا بالا خره میرسی منم همین کارو کردم

فقط یه چیزی که از اویل یاد گرفتم همیشه به دردم میخوره هر جا ذامبی جلوت سبز شد مرحله همونجاست اینجا هم هرجا رفتی

چندتا از این اجخ وجخا ریختن سرت بدون درست داری میری :دی

star_blue
14-08-2008, 13:51
من كه هر موقع از دايركت ايراد ميگيره ميرم دوباره نصبش ميكنم شما هم يه امتحاني بكن شايد درست شه

دايركت رو چطوري ميشه حذف كرد؟ من جايي براي پاك كردنش پيدا نكردم كه دوباره نصب كنم فقط آپگريد ميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيين

star_blue
14-08-2008, 13:53

دایرت اکس 9 مشکل داره توی این بازی.احتمال زیاد مال شما هم وسط دموها این ارور رو میده؟اگه آره بهتره وقتی دمو میشه خودت بزنی بره و بعدا نگاه کنیش یا اینکه بری تو ویندوز ویستا ببینی.

نه.همون اول كه بازي رو مي خوام اجرا كنم اين ارور رو ميده.اصلا اجرا نميشه كه به دمو برسه.حالا اگه از دايركت هست چطور بايد تعويض كنم ؟ نكنه بايد يا ويندوز عوض كنم يا ويستا نصب كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين

*IN*
14-08-2008, 14:22
بازی با دایرکت 9 و 10 چه قدر با هم فرق میکنه

capitan black
14-08-2008, 14:38
بازی با دایرکت 9 و 10 چه قدر با هم فرق میکنه

خیلی...گرافیک روی 10 خیلی بهتره...

Mist
14-08-2008, 15:19
نه.همون اول كه بازي رو مي خوام اجرا كنم اين ارور رو ميده.اصلا اجرا نميشه كه به دمو برسه.حالا اگه از دايركت هست چطور بايد تعويض كنم ؟ نكنه بايد يا ويندوز عوض كنم يا ويستا نصب كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين

رو ویستا بازی کنی که کیف میکنی

ولی بخوای رو Xp بازی کنی با این اوصاف که گفتی باید ویندوز عوض کنی البته اگر به دایریکس که نصب میکنی اعتماد داری یعنی میدونی ورژن آخره و سالمه

اگه اینطوری باشه که ویندوزو عوض کنی حل میشه

3Dmajid
14-08-2008, 15:40
به نظر من رو ویستا نصب کن.
من نمیدونم با وجود ویندوز ویستا چرا هنوزم از ایکس پی استفاده میشه.
ویستا از همه لحاظ بهتره مخصوصا اجرای بازی ها.

capitan black
14-08-2008, 17:05
سلام...یکی از دوستان لطف کنه سیو مرحله 14 رو واسم بذاره....هر کاریش میکنم مرحله 13 رد نمیشه که نمیشه...فقط روی درجه human ..مرسی..

star_blue
14-08-2008, 18:52
رو ویستا بازی کنی که کیف میکنی

ولی بخوای رو Xp بازی کنی با این اوصاف که گفتی باید ویندوز عوض کنی البته اگر به دایریکس که نصب میکنی اعتماد داری یعنی میدونی ورژن آخره و سالمه

اگه اینطوری باشه که ویندوزو عوض کنی حل میشه

انگار نميشه من اين بازي رو بازي كنم .ويندوز هم عوض كردم اما بازم همون ارور رررررررررررررررررررررررر
چرااااااااااااااااااااااا ااااا

Öracle
14-08-2008, 19:04
دايركت رو چطوري ميشه حذف كرد؟ من جايي براي پاك كردنش پيدا نكردم كه دوباره نصب كنم فقط آپگريد ميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيين

انگار نميشه من اين بازي رو بازي كنم .ويندوز هم عوض كردم اما بازم همون ارور رررررررررررررررررررررررر
چرااااااااااااااااااااااا ااااا

خوب دوست من اولا شما یه عکس از ارور بزار .
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
بعدشم DirectX رو آپگرید کنی که بهتره .

cyrus_ln
14-08-2008, 20:29
سلام...یکی از دوستان لطف کنه سیو مرحله 14 رو واسم بذاره....هر کاریش میکنم مرحله 13 رد نمیشه که نمیشه...فقط روی درجه human ..مرسی..

بگیر عزیز

djmd
14-08-2008, 21:56
یعنی داستانش رو هم ندونی (قبلی ها رو) باز هم حال میده ؟!!!

star_blue
14-08-2008, 22:29
خوب دوست من اولا شما یه عکس از ارور بزار .
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
بعدشم DirectX رو آپگرید کنی که بهتره .

سلام دوست عزيز عكسي كه گقتم اينه

ممنون ميشم راهنمايي كنين

capitan black
14-08-2008, 23:06
بگیر عزیز

مرسی دوست عزیزم ولی خودم ردش کردم اینو میدم به یکی از دوستام که میدونم اون عمرا بتونه ردش کنه:11:...ولی حیف توی ورژن 4 اون گیتار الکتریک حذف شده...توی 3 دانته با گیتارش چیکار که نمیکرد...:21:

پاکر
14-08-2008, 23:11
یعنی داستانش رو هم ندونی (قبلی ها رو) باز هم حال میده ؟!!!
خلاصه داستان که گفته میشه
منم قبلیا رو بازی نکرده بودم
من که پسندیدم حالا دیگه مونده به سلیقه ی شما:11:

capitan black
14-08-2008, 23:14
سلام دوست عزيز عكسي كه گقتم اينه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون ميشم راهنمايي كنين

دوست عزیزم شما بهتره جدیدترین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنید...یا جدیدترین سرویس پک ویندوز xp رو (3) نصب کنید..اگه نشد کلا xp رو پاک کن از ویستا استفاده کن...البته اگه از سیستم بالایی داری...باور کن ویستا خیلی خیلی از xp بهتره به خصوص در اجرای گیمها..:46:

soliman
15-08-2008, 00:18
دوستان یه سوال:
این sceret mission 2 , 3 چه جوری رد میشند. باید چیکار کنم.

golmohammadi
15-08-2008, 01:03
سلام بچه ها
من اون مرحله را رد کردم
فقط وقتی میپریدم بالا باید اون بالا دوباره میپریدم
قسمت پرش هم باید تقویت میشد که دوستان گفتند ممنون
اخر مرحله 11 خیلی اتفاقها افتاد
حالا با دانته ادامه میدم
به نظر من دانته قویتر از نیرو هست
بعد از مرحله 11 بازی بهتر و جذاب میشه
تعدادی از غولها را که نیرو نکشته بود دانته میکشه
بعد این اخر مرحل 15 چقدر جالبه دانته وقتی اون کیفو برمیداره چه میکنه ...
الان مرحله 16 هستم (امشب 5 مرحله رفتم بسمه)

soliman
15-08-2008, 01:17
golmohammadi جان میتونی جواب منو بدی چون من الان تو mission 5 فقط به خاطر این sceret mission 3 موندم و تا اون تکه سنگ ابی رو بدست نیارم نمیرم جلو.

پاکر
15-08-2008, 01:25
golmohammadi جان میتونی جواب منو بدی چون من الان تو mission 5 فقط به خاطر این sceret mission 3 موندم و تا اون تکه سنگ ابی رو بدست نیارم نمیرم جلو.
سلیمان جان فک نکنم ربطی به سکرت میشن ها داشته باشه ها! بدونه انجامه اونام می تونی مراحلو ادامه بدی و تموم کنی:11:

soliman
15-08-2008, 01:41
اینو میدونم پاکر جان ولی من میخوام بدستش بیارم تا میزان سلامتی نرو بالا بره.

پاکر
15-08-2008, 01:50
اینو میدونم پاکر جان ولی من میخوام بدستش بیارم تا میزان سلامتی نرو بالا بره.
به جاش می تونی از Item هاتم استفاده کنی
من دقیق یادم نیس میشن ها چی بود توضیحه اولشون رو دقیق بخونی متوجه میشی
یا بذار تا بشه راهنمایی کرد:11:

cyrus_ln
15-08-2008, 09:40
مرسی دوست عزیزم ولی خودم ردش کردم اینو میدم به یکی از دوستام که میدونم اون عمرا بتونه ردش کنه:11:...ولی حیف توی ورژن 4 اون گیتار الکتریک حذف شده...توی 3 دانته با گیتارش چیکار که نمیکرد...:21:

خواهش
من کمتر از همه از اون گیتاره استفاده می کردم با حال نبود که!

دوستان یه سوال:
این sceret mission 2 , 3 چه جوری رد میشند. باید چیکار کنم.
یکی پیدا بشه در مورد این sceret mission ها توضیح بده
هم اینکه چجوری میشه ردشون کرد و هم اینکه کجا هستن

سلام بچه ها
من اون مرحله را رد کردم
فقط وقتی میپریدم بالا باید اون بالا دوباره میپریدم
قسمت پرش هم باید تقویت میشد که دوستان گفتند ممنون
اخر مرحله 11 خیلی اتفاقها افتاد
حالا با دانته ادامه میدم
به نظر من دانته قویتر از نیرو هست
بعد از مرحله 11 بازی بهتر و جذاب میشه
تعدادی از غولها را که نیرو نکشته بود دانته میکشه
بعد این اخر مرحل 15 چقدر جالبه دانته وقتی اون کیفو برمیداره چه میکنه ...
الان مرحله 16 هستم (امشب 5 مرحله رفتم بسمه)

تازه از مرحله هست که آدم حس میکنه داره dmc بازی میکنه آخه بازی کمی سختتر میشه

Mist
15-08-2008, 15:37
بعد از مرحله 11 بازی بهتر و جذاب میشهاین که میبینی دانته چیه این بچه سو سول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اینقد شبیه دانته درست کردن که ناخوداگاه آدم از اونم خوشش میاد قیافشو نمیگم به قول یکی از دوستان خیلی خوشگل مشگله

اونم بخاطر لاو بازیهای بازی اینجوری طراحی کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدی این حرکتو حرسشونو درمیاره (خم میشه دست میزنه) آی حال کردم ....

دانته یه چیز دیگست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
15-08-2008, 16:29
دیدی این حرکتو حرسشونو درمیاره (خم میشه دست میزنه) آی حال کردم ....

دانته یه چیز دیگست
منظورت كدوم حركت ؟

Mist
15-08-2008, 19:32
تو دسته برای من رو استارت تنظیم شده میزنی خم میشه دست میزنه میگه کام آن رقیباشو حرص میده یه همچین حالتی هم نرو

داره ولی دانته محشره کلا همشونو مسخره میکنه بعد میکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif

amintnt
15-08-2008, 19:34
ُسلام....

مطمئنا آهنگ آخر بازی توجه همه رو جلب کرده.........

لیریکش اینجاست........ آهنگ هم توی فولدر Sound به راحتی پیدا میشه.......

he time has come and so have I...I'll laugh last cause you came to die...The damage done, the pain subsides, and I can see the fear clear when I look in your eye...

I'll never kneel and I'll never rest, you can tear the heart from my chest...I'll make you see what I do best, I'll succeed as you breathe your very last breath.

Now I know how the angel fell, I know the tale and I know it too well...I'll make you wish you had a soul to sell when I strike you down and send you straight to hell.

My army comes from deep within, beneath my soul...Beneath my skin. As you're ending, I'm about to begin...My strength is pain, I will never give in.

I'll tell you now, I'm the one to survive...You'll never break my faith, or my stride...I'll have you choke on your own demise, I make the angels scream...And the devil cry.

My honoured bretherin x2

We come together x2

To unite as one x2

Against those that are damned x2

We show no mercy x2

For we have none x2

Our enemies shall fall x2

As we uprise x2

To claim our fate x2

Now and forever x2

We'll be together x2

In love, and hate x2

They will see, We'll fight until eternity...Come with me, we'll stand and fight together.)
}X4
Through our strength, We'll make a better day tomorrow...We, shall never surrender.)

Gamespot.com

golmohammadi
15-08-2008, 22:43
تو دسته برای من رو استارت تنظیم شده میزنی خم میشه دست میزنه میگه کام آن رقیباشو حرص میده یه همچین حالتی هم نرو

داره ولی دانته محشره کلا همشونو مسخره میکنه بعد میکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif

آهان
اين حركتو نيرو هم كه داشت
كلا چيز خاص و بدرد بخوري نيست
منظورم اينكهدر روند بازي و مبارزه و . هيچ تاثيري نداره درسته ؟

soliman
15-08-2008, 23:05
من فکر میکنم که این حرکت یه خورده حالت تهاجمی اون جونورا رو زیاد میکنه.

Mist
15-08-2008, 23:16
آهان
اين حركتو نيرو هم كه داشت
كلا چيز خاص و بدرد بخوري نيست
منظورم اينكهدر روند بازي و مبارزه و . هيچ تاثيري نداره درسته ؟گفتم که برا حال کردن خودت خوبه دشمناشم یکم عصبی میکنه :دی

من فکر میکنم که این حرکت یه خورده حالت تهاجمی اون جونورا رو زیاد میکنه.

شما مطمئن باش اینجوریه

..hamed..
16-08-2008, 15:09

چي كار به اين كارا داري برو دي وي دي بازي رو بزار تو دي وي دي رام و برو توي پوشه ساپورت شايد تو پوشه هاي ديگه هم باشه و از اونجا نسبش كن ويندوزتم عوض نكن كه همه نرم افزار هايي كه از اينجا و اونجا گيرشون اوردي همشون نيست و نابود ميشن

golmohammadi
16-08-2008, 23:03
بچه ها اين مرحله 16 چجوري تموم ميشه ؟
بايد كجا برم ؟
از اون قسمتها آلوده ميام بيرون ولي آخرش نميدونم بايد كجا برم

capitan black
16-08-2008, 23:45
امروز بازیو بردم اخر...خیلی زیبا تموم شد...یه شاهکار دیگه از کاپکام....اینطور که بوش میاد فکر کنم ورژن 5 هم بیاد...

Mist
16-08-2008, 23:51
بچه ها اين مرحله 16 چجوري تموم ميشه ؟
بايد كجا برم ؟
از اون قسمتها آلوده ميام بيرون ولي آخرش نميدونم بايد كجا برم

باید بیای بیرون اول از اون ساختمون با سرعت هرچه بیشتر اول بیا اون چرخ دنده رو از کار بنداز همون که با نرو آهسته کرد ی رفتی بالا بعد بیا بالا از لیزر عبور کن بدو بیرون ساختمون منفجر میشه تموم

Mist
16-08-2008, 23:53
امروز بازیو بردم اخر...خیلی زیبا تموم شد...یه شاهکار دیگه از کاپکام....اینطور که بوش میاد فکر کنم ورژن 5 هم بیاد...

اصلا شک نکن دوتا دیالوگ آخرش داره

1. به نرو میگه بازم میبینمت اون اوکی میده

2. دختره میگه همه چی تموم شد میگه شاید .....

پاکر
17-08-2008, 11:51
ُسلام....

مطمئنا آهنگ آخر بازی توجه همه رو جلب کرده.........

لیریکش اینجاست........ آهنگ هم توی فولدر Sound به راحتی پیدا میشه.......
Gamespot.com

دوست عزیز من یه سرچی زدم دیدم این لیرک کاملتره این رو ترجمه کردم ممنون از زحمت شمام:11:

Devil May Cry 4 - Shall Never Surrender

The time has come and so have I
نوبته اون و من رسیده
I'll laugh last cause you came to die
در آخر من خواهم خندید چون تو اومدی که بمیری
The damage done, the pain subsides
جنگ و آسیب رسوندن تموم شده، درد داره از بین میره
And I can see the fear clear when I look in your eye.
و وقتی که به چشمات نگاه می کنم می تونم کاملا ترس رو ببینم...

I never kneel and I'll never rest
من هرگز زانو نمی زنم و هرگزم استراحت نمی کنم
You can tear the heart from my chest
می تونی قلبم رو تو سینم پاره پاره کنی...
I'll make you see what I do best,
کاری رو که به بهترین شکل انجام میدمو بهت نشون میدم،
I'll succeed as you breathe your very last breath.
به پیروزی خواهم رسید درست وقتی که تو داری آخرین نفسهات رو می کشی.

Now I know how the angel fell [just kneel]
حالا می دونم که چطوری فرشته سقوط می کنه [زانو بزن]
I know the tale and I know it too well [just bow]
من داستان رو میدونم خیلیم خوب میدونم [تعظیم کن]
I'll make you wish you had a soul to sell
[soul to sell]
باعث میشم آرزو کنی که ای کاش یه روح برای فروختن داشتی [روحی برای فروختن]
When I strike you down and send you straight to hell
وقتی که به شدت بهت ضربه می زنمو مستقیم می فرستمت به جهنم

My army comes from deep within
ارتش من از اعماق و ژرفا میاد
Beneath my soul... beneath my skin
از زیر روحم،... از زیر پوستم
As you're ending, I'm about to begin
درست وقتی که کارت داره تموم میشه و می میری، من می خوام شروع کنم.
My strength [His bane] and I will never give in.
نیروی من [مایه ی هلاکت و قاتل اون] درده و من هرگز تسلیم نمیشم.

I'll tell you now I'm the one to survive
الان بهت میگم که، من تنها کسیم که زنده می مونم
You never break my faith or my stride
این اعتقاد و بلند قدمی من رو هرگز نمی تونی از بین ببری
I'll have you choke on your own demise
مجبورت میکنم تو مرگ خودت خفه بشی
I make the angel scream, and the devil cry
من فرشته ها رو وادار به فریاد زدن میکنم، و شیطان رو به گریه وا میدارم

My honored brethren
My honored brethren
هم قطاران دینی عزیز من

We come together
We come together
ما گرد هم آمده ایم

To unite as one
To unite as one
تا به مانند یک اتحاد در آییم

Against those that are damned
Against those that are damned
بر ضد دوزخیان

We show no mercy
We show no mercy
ما از خود هیچ بخششی نشان نمی دهیم

For we have none
For we have none
زیرا که بخششی در ما وجود ندارد

Our enemy shall fall
Our enemy shall fall
دشمنان ما می بایست سقوط کنند

As we apprise
As we apprise
در حالی که ما بر می خیزیم

To claim our fate
To claim our fate
تا سرنوشت خود را طلب کنیم

Now and forever
Now and forever
حالا و برای همیشه

We'll be together
We'll be together
با یکدیگر خواهیم بود

In love and in hate
In love and in hate
در عشق، و نفرت

They will see. We'll fight until eternity
آنها خواهند دید. ما خواهیم جنگید تا ابد
Come with me We'll stand and fight together
با من بیا، ما خواهیم ایستاد و با یکدیگر خواهیم جنگید
Through our strength we'll make a better day
بوسیله ی نیرویمان، روز بهتری خواهیم ساخت
Tomorrow we shall never surrender. [X4]
فردا می بایست تسلیم نشویم

[Whisper] We shall never surrender [X2]
[زمزمه] می بایست هرگز تسلیم نشویم

golmohammadi
17-08-2008, 16:00
باید بیای بیرون اول از اون ساختمون با سرعت هرچه بیشتر اول بیا اون چرخ دنده رو از کار بنداز همون که با نرو آهسته کرد ی رفتی بالا بعد بیا بالا از لیزر عبور کن بدو بیرون ساختمون منفجر میشه تموم

منظورت كدوم چره دنده ؟ يادم نيست

Mist
17-08-2008, 18:02
شما از اون اتاق اولی خارج شو همونجا که آسانسور هست از اون دره بیا بیرون میبینی بابا همون که تند میچرخید نو با اون دستگاه

زمان رو نگه میداشت تا بره بالا ایندفه با دانته میری اون مجسمه رو که نرو گذاشته ورمیداری تا چرخ دنده خراب بشه بعد بری بالا و لیزر

و اینا .... که قبلا گفتم

کلا راحتت کنم هرجایی که با نرو رفتی با دانته برمی گردی

Mist
17-08-2008, 18:23
Devil May Cry 4 - Shall Never Surrender

پاکر جان یا اسم فایل رو تو سوند و یا یه لینک دانلود آهنگ با کیفیت بالا اگه ممکنه برا منم بذارین ممنون من هر چی این قسمتو

گشتم پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soliman
17-08-2008, 19:28
پاکر جان یا اسم فایل رو تو سوند و یا یه لینک دانلود آهنگ با کیفیت بالا اگه ممکنه برا منم بذارین ممنون من هر چی این قسمتو

گشتم پیدا نکردم

اسم فایل اینه bt030.SNGW
دایرکتوریش هم اینه F:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battl e\source

Mist
17-08-2008, 19:36
دوست من این که آهنگ دموی بازیه 42 مگابایت من فقط این آهنگو میخوام بطور کامل نه آهنگ دمو رو اینو پیدا کردم ولی دوستان مثل اینکه آهنگ رو میگفتن

این صدا مال همون دموی تبلیغ بازیه که توش نرو وقتی میپره دبال کریه یه تیکه از آهنگ پخش میشه

من کاملشو میخواستم

soliman
17-08-2008, 19:41
شما دقت کنید این اهنگ خوده خودهشه من دقیقا اونو با این نوشته متابقت دادم .

golmohammadi
17-08-2008, 19:49
نوشته شده توسط Mist

شما از اون اتاق اولی خارج شو همونجا که آسانسور هست از اون دره بیا بیرون میبینی بابا همون که تند میچرخید نو با اون دستگاه

زمان رو نگه میداشت تا بره بالا ایندفه با دانته میری اون مجسمه رو که نرو گذاشته ورمیداری تا چرخ دنده خراب بشه بعد بری بالا و لیزر

و اینا .... که قبلا گفتم

کلا راحتت کنم هرجایی که با نرو رفتی با دانته برمی گردی

شما منو اشتباهی راهنمایی کردین
بدین صورت که شما مرحله قبلی را گفتین در حالی که من رد کرده بودم
ممنون

به سلامتی رسیدم مرحله آخر
اون غولو باید چجوری کشت ؟
یه بار با دست به دستش راستش میزنم و میکشه کنار
بعد با اون یکی دستش حمله میکنه که من ردش میکنم
هر دو دستشم باید بزنم ؟

Ar@m
17-08-2008, 20:01
آره بايد هر دو دستشو پشت سر هم بزني بعدش هم سرش رو بزني و تموم

golmohammadi
17-08-2008, 20:15
آره بايد هر دو دستشو پشت سر هم بزني بعدش هم سرش رو بزني و تموم

چجوری بزنم ؟
اول که دست راستشو میزنم راحته
بعد که با دست چپش حمله میکنه مجبورم رد کنم تا بهم نخوره
بعدش چجوری اونو بزنم ؟

Ar@m
17-08-2008, 20:20
آره دست چپش يه خورده سخته
من روي هوا مي زدمش
اما قبل از اينكه بهت برسه تو ضربه بزن درست مي شه
چندبار كه امتحان كني دستت مي ياد چيكار بايد بكني

پاکر
17-08-2008, 21:18
چجوری بزنم ؟
اول که دست راستشو میزنم راحته
بعد که با دست چپش حمله میکنه مجبورم رد کنم تا بهم نخوره
بعدش چجوری اونو بزنم ؟
ضمن تایید حرفایAr@mجان باید بگم همون باره اولی که دستش رو میاره
می تونی سریع رو هوا بزنی جاخالی نده عزیز:11:

golmohammadi
17-08-2008, 21:19
زیاد هم سخت نبود برا بار دو تونستم بزنم

خلاصه ما هم تموم کردیم
گیم خوبی بود
آخر صحنه اتفاق خوبی میخواست بیفته که عده ای مزاحم کار شدند

Mist
17-08-2008, 21:37
شما منو اشتباهی راهنمایی کردی

شرمنده داداش همون اول که گفتم باید میدونستی اونجا نیست و میگفتی که من رو حرفم تاکید نکنم مراحلو باهم قاطی کرده بودم شرمنده

دوستان کسی این آهنگ آخرشو که پاکر جان زحمت ترجمشو کشیده رو بطور کامل و با کیفیت نداره

H M R 0 0 7
17-08-2008, 21:38
زیاد هم سخت نبود برا بار دو تونستم بزنم

خلاصه ما هم تموم کردیم
گیم خوبی بود
آخر صحنه اتفاق خوبی میخواست بیفته که عده ای مزاحم کار شدند

من سانسور نشدش رو دارم.میخوای؟ :31:

پاکر
17-08-2008, 21:43
دوست من این که آهنگ دموی بازیه 42 مگابایت من فقط این آهنگو میخوام بطور کامل نه آهنگ دمو رو اینو پیدا کردم ولی دوستان مثل اینکه آهنگ رو میگفتن

این صدا مال همون دموی تبلیغ بازیه که توش نرو وقتی میپره دبال کریه یه تیکه از آهنگ پخش میشه

من کاملشو میخواستم
عزیز سلیمان جان درست می گن فایل همونه
کیفیتشم که می بینی واقعا عالیه
من هر کاری کردم کانورتش کنم نشد!

فقط اگه با هدفون زیاد گوش کنی یکم آدمو بنگ میکنه :31:

اینجام می تونین بقیه لیریک های این بازی رو ببینین:

:11:

پاکر
17-08-2008, 22:11
دوستان کسی این آهنگ آخرشو که پاکر جان زحمت ترجمشو کشیده رو بطور کامل و با کیفیت نداره
داداش من باز گشتم فقط اینو پیدا کردم
البته اینم فعلا گویا سرورش دانه!!!

اما بازم می گم آهنگ همونیه که سلیمان عزیز گفتش:11:

Mist
17-08-2008, 22:24
منم گشتم اینو تو یوتو بی پیدا کردم همون آهنگو کلیپشه کسی تونست ورداره منم بی نصیب نذاره برنامشو فعلا ندارم دانلود کنم

خیلی عالیه

مرسی پاکر جان زحمت کشیدی

Mist
17-08-2008, 22:29

ایول بابا من پایه ام آدرس بدم بفرستی منم برات اسیسن رو میفرستم :31:

golmohammadi
17-08-2008, 22:29
شرمنده داداش همون اول که گفتم باید میدونستی اونجا نیست و میگفتی که من رو حرفم تاکید نکنم مراحلو باهم قاطی کرده بودم شرمنده

خواهش ميكنم اين حرفا چيه
مهم نيست

نه نيازي نيست
چون موقعي كه ميخواستند ... چند تا از اون موجودات اومدند و مزاحم كار شدند
سانسوري در كار نبود
اصلا چيزي نبود كه نياز به سانسور داشته باشه

soliman
17-08-2008, 23:51
من تو این قسمت مرحله 11 گیر کردم همون تالاری که اون مجسمه بزرگ توش هست . یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم.

Alireza.M67
18-08-2008, 00:15
من تو این قسمت مرحله 11 گیر کردم همون تالاری که اون مجسمه بزرگ توش هست . یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم.
اگه موندی که چطور بپری ، اینجوریه :
میپری اون آبیه رو میگیری بعد از اون بعدیشو میگیری بعد میپری طرف دیوار وقتی چسبیدی به دیوار یه بار دیگه دکمه ی پرش رو میزنی تا بپره اونور دیوار .

soliman
18-08-2008, 00:31
اخه مشکل من اینه که نمیپره اونور دیوار؟

H M R 0 0 7
18-08-2008, 01:15
اصلا چيزي نبود كه نياز به سانسور داشته باشه

ای بابا ساده نباش! این کاپکام هزارو یک مخفی بازی تو بازیهاش داره!

capitan black
18-08-2008, 01:34
ای بابا..حالا مگه قراره اخرش چی باشه که گیر دادید سانسوره؟...از دست شماها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Öracle
18-08-2008, 01:37

دوست من اولی رو که رد کردی ، دومی هم که رد کردی ، میخوری به دیوار .
همون لحظه بپر و جهت رو به جلو رو بگیر . خودش پاشو گیر میده به دیوار و میپره اونور .

پاکر
18-08-2008, 03:27
منم گشتم اینو تو یوتو بی پیدا کردم همون آهنگو کلیپشه کسی تونست ورداره منم بی نصیب نذاره برنامشو فعلا ندارم دانلود کنم

این لینک کلیپت عزیز:11:

MP4 22.19MB

اینم یه لینک از تورنت سوندترک DMC4 که همه ی آهنگاش رو داره اگه تونستی از این دانلود کن:11:

Mist
18-08-2008, 09:00

صفحات قبل رو بگردی یه 4 صفحه قبل کلی در موردش توضیح نوشتیم بخونی حتما به دردت میخوره تکراریه ..

نتیجه بحث .

1.قدرت پرشتو زیاد کن
2.بعد اینکه اولی رو گرفتی بزار اونقد بیاد پایین تا دستگیره بعدی رو بگیری بفرستدت بالا
3.از دیوار هم کمک بگیر بعد پرش دوم رو بزن

کاملترش تو همون صفحات هست

اینم یه لینک از تورنت سوندترک DMC4 که همه ی آهنگاش رو داره اگه تونستی از این دانلود کنمرسی پاکر جان زحمت کشیدی واقعا ممنون هم بابت ترجمه وهم خیلی کمک هایی که کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
18-08-2008, 16:36
منم چند روز پيش اونجا گير كرده بودم
اول بايد پرش را تقويت كني
موقعي تقويت ميشه كه وقتي يه بار ميپري رو هوا ميتوني دوباره بپري
و نيازي نداره كه حتما بچسبي به ديوار و بپري
من يه متر مونده به ديوار پريدم بعد كه رو ديوار پريد ردش كردم

ای بابا ساده نباش! این کاپکام هزارو یک مخفی بازی تو بازیهاش داره!

اينشو ديگه نميدونم
حالا جدا اگه چيزي هست مارو هم خبر كن

heya
18-08-2008, 20:12
سلام رفیق رفقا
وقتی این بازی رو برا باره اول بازی کردم حسرت خوردم که چرا از نسخه اول این و دنبال نکردم چون واقعا بهم حال داد
ابته الان دو روزه که شروع به بازی کردم و والا یه مشکلاتی هم دارم تو مرحله ای گیر نکردم چون خوده بازی یکم بهت کمک میکنه
من مشکلم تو صفحه کلید و جوئستیک ه نمی دونم با کدوم بازی کنم از اون ور با کیبورد زیاد حال نمی ده از طرف دیگر جوئستیک من هم نمیدونم چرا همه ی امکانات بازی رو ساپورت نمیکنه
تو آپشن بازی هم دکمه ها رو نمیتونم همشون و تو جوئستیک جا بدم (ماشاال.. این 360 چقدر دکمه داره)
بنظرتون چی کار کنم
مشکل بعدی که فکر میکردم بعد از چند ساعت درست شه اما نشد اینه که اصلا از این skill هاش سر در نمییارم
و این آیتم هاش نمیدونم چی چی هست
چطور skill میگیره ؟ و بهترین skill چیه؟و کدوم حالت بهتره؟ واین آیتم ها مثل orb ها با رنگ های مختلف چی چی هستش؟
در ضمن چون با توجه با دسته xbox توضیح داده بعضی فن و فنون ها رو نمیتونم بزنم

ها؟

ممنون
منتظر کمکتوم هستم

Öracle
18-08-2008, 21:44
سلام رفیق رفقا
وقتی این بازی رو برا باره اول بازی کردم حسرت خوردم که چرا از نسخه اول این و دنبال نکردم چون واقعا بهم حال داد
ابته الان دو روزه که شروع به بازی کردم و والا یه مشکلاتی هم دارم تو مرحله ای گیر نکردم چون خوده بازی یکم بهت کمک میکنه
من مشکلم تو صفحه کلید و جوئستیک ه نمی دونم با کدوم بازی کنم از اون ور با کیبورد زیاد حال نمی ده از طرف دیگر جوئستیک من هم نمیدونم چرا همه ی امکانات بازی رو ساپورت نمیکنه
تو آپشن بازی هم دکمه ها رو نمیتونم همشون و تو جوئستیک جا بدم (ماشاال.. این 360 چقدر دکمه داره)
بنظرتون چی کار کنم
مشکل بعدی که فکر میکردم بعد از چند ساعت درست شه اما نشد اینه که اصلا از این skill هاش سر در نمییارم
و این آیتم هاش نمیدونم چی چی هست
چطور skill میگیره ؟ و بهترین skill چیه؟و کدوم حالت بهتره؟ واین آیتم ها مثل orb ها با رنگ های مختلف چی چی هستش؟
در ضمن چون با توجه با دسته xbox توضیح داده بعضی فن و فنون ها رو نمیتونم بزنم

ها؟

ممنون
منتظر کمکتوم هستم

در مورد سئوالات شما »

در مورد Joy Stick باید مال شما شوک دار باشه که بتونید از تمامی امکانات استفاده کنید .
البته بازم شک دارم چون اگه اینطوری بود واسه Xbox 360 و PS3 نمیومد !
پس با دسته فکر نکنم اونطوری که بخوای بشه بازی کرد .
من خودم با کیبورد روی همه ی درجه های سختی به جز 3 تا آخر تا آخر بردم !
یکمی تمرین کنی دستت عادت میکنه .

در مورد Skill هم باید بگم شما هرچی بیشتر Skill بگیری قابلیت های بیشتری به حرکات شما اضافه میشه .
مثلا یه Skill میگیری که میتونی مثل دانته توی شماره ی 3 دوبار روی هوا بپری .
یا مثلا ضربات ترکیبی جدیدی گیر بیاری .
در مورد بهتر بودن هم دیگه به بازی خودتون بستگی داره .
روی هرکدوم که نگهدارید طرز کارشو نشون میده .
دیگه خودتون تصمیم بگیرید که کدوم بهتره .
من خودم همشو گرفتم !

Item هم وسایلی هست که میتونی توی بازی بخری .
مثلا یه Item هست اگه ازش استفاده کنی بهت خون اضافه میشه .
یا مثلا Holy Water رو اگه استفاده کنی تمام دشمن های اطراف میمیرن .
بعضی جاها خیلی به درد میخوره .
کلی Item داره . هرکدوم رو خواستی بگو تا توضیح بدیم .

Mist
19-08-2008, 08:23
من هم نمیدونم چرا همه ی امکانات بازی رو ساپورت نمیکن

عین اون میتونی تنظیم کنی که همه چیو ساپورت کنه اصلا مشکلی نداره

البته بازم شک دارم چون اگه اینطوری بود واسه Xbox 360 و PS3 نمیومد !

من دسته رو تنظیم کردم لرزش (شوک) دسته رو هم تو بازی دارم کجایی شما ....

در مورد Skill هم باید بگم شما هرچی بیشتر Skill بگیری قابلیت های بیشتری به حرکات شما اضافه میشه .
مثلا یه Skill میگیری که میتونی مثل دانته توی شماره ی 3 دوبار روی هوا بپری .

دانته دیگه شده جین کازوا ی تیکن تو این بازی من فقط مشت و لگد میزدم خیلی اسکیل جالبی بود ....

soliman
19-08-2008, 11:28
بلاخره این مرحله 11 رو تموم کردم و الن هم دارم با دانته بازی میکنم . خدایش این دانته خیلی باحاله . همه ویژگی های نسخه قبل رو داره .

Mist
19-08-2008, 14:16
بلاخره این مرحله 11 رو تموم کردم و الن هم دارم با دانته بازی میکنم . خدایش این دانته خیلی باحاله . همه ویژگی های نسخه قبل رو داره .

البته نه همه استایل ها یه دوتا استایل داشت کاش اینجا بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

heya
19-08-2008, 15:06
Mr mist
ممنون
حتما با pc بازی میکنی ها؟
در ضمن من مشکلم حل شد و سه چهار مرحله رد کردم الان اولین مرحله تو جنگل هستم
ولی با همه این حرف ها میخوام یه جوستیک حرفه ای بخرم شاید یه دسته ps2 گرفتم با رابط برا usb فقط کامپیوتر لرزش تو دسته رو ایجاد میکنه؟همون ویبره؟
و یه سوال
یه چیزایی تو بازی بود که وقتی atack میدادم
block میشد و مینوشت با قدرت دست نمیشه کاری کرد با دروغ میتونید ....
از این چیزا البته 4 تا مشعل آتیش هم اطرافشون هست
چی چی هستن؟
در ضمن بازی دو تا مد داره یکی human و یکی دیگه devil من با devil شروع کردم با هم فرق دارن؟

کم کم حس میکنم دارم devil میشم داره مثه devil jin از پشتم بال در میاد
به هر حال ممنون و
این بازی devil may fu.ck you 4 عجب بازی هستش
دستشون درد نکونه

دانته و نرو >>>>>>>:10:

Maggy_P
19-08-2008, 15:10
Mr mist
ممنون
در ضمن من مشکلم حل شد و سه چهار مرحله رد کردم الان اولین مرحله تو جنگل هستم
ولی با همه این حرف ها میخوام یه جوستیک حرفه ای بخرم شاید یه دسته ps2 گرفتم با رابط برا usb فقط کامپیوتر لرزش تو دسته رو ایجاد میکنه؟همون ویبره؟
و یه سوال
یه چیزایی تو بازی بود که وقتی atack میدادم
block میشد و مینوشت با قدرت دست نمیشه کاری کرد با دروغ میتونید ....
از این چیزا البته 4 تا مشعل آتیش هم اطرافشون هست
چی چی هستن؟
در ضمن بازی دو تا مد داره یکی human و یکی دیگه devil من با devil شروع کردم با هم فرق دارن؟

کم کم حس میکنم دارم devil میشم داره مثه devil jin از پشتم بال در میاد
به هر حال ممنون و
این بازی devil may fu.ck you 4 عجب بازی هستش
دستشون درد نکونه

دانته و نرو >>>>>>>:10:

اونا رو با دانته ميتوني خرابشون كني :46:

آره Devil سخت تره

Mist
19-08-2008, 20:25
Mr mist
ممنون

خواهش میکنم اکثرا با دسته بازی میکنیم دسته هم توصیه میکنم اگه خواستی بگیری دسته اصل پلی 2 بگیر با تبدیل بزن به Pc تا

همه چیزو مثل پلی 2 بشناسه البته تبدیل دسته هم مهمه و باید چیز نابی بخری

درمورد سوالتم که مگی جان به خوبی راهنمایی کردن

دانته و نرو >>>>

نرو هنوز بچست تازه وارده حالا کار داره تا دانته بشه ...

پاکر
19-08-2008, 21:05
دوستان نمی دونم میدونید یا نه
اگه هنوز اول بازی هستید و دارین با نرو میرین جلو موقع انتخاب میشن(mission) که لود بشه
بعده انتخاب، عکس کاراکتر مورد نظر میاد که دوباره تایید می کنید تا میشنتون لود بشه
قبل تایید دوباره، در این قسمت می تونید از کلید های جهت ( ← یا →) استفاده کنید
و حالت Automatic رو انتخاب کنید (توصیه می کنم اینکارو واسه دانته اصلا نکنید اما برای نرو حتما بکنید) با انتخاب این حالت همه ی کمبو ها اتوماتیک اجرا میشن و فقط کافیه شما کلید حمله رو بزنید (و خسته ام نباشید!) :20:

Alireza.M67
19-08-2008, 22:47
نرو هنوز بچست تازه وارده حالا کار داره تا دانته بشه ...

ولی به نظر من تو کشتن غولها نرو خیلی بهتر از دانته عمل میکنه .
اون دست نرو خیلی به کار میاد .
وقتی هم که L1 میزنی و تبدیل میشه ، یه کمبوداره که R1 رو میگیری و جلو و مثلث و دایره رو با هم میزنی .
طرف نابود میشه ...

Mist
19-08-2008, 23:38
فقط کافیه شما کلید حمله رو بزنید (و خسته ام نباشید!)

ولی پاکر جان اینجوری اصلا حال نمیده قبول داری حیف نیست خودت بزنی

اگه راحتی شو بگی آره با نرو راحت تره ولی قشنگیشو بگی من فقط با دانته حال میکنم فقط هم مشت و لکد چه کمبوهایی داره

لا مصب

پاکر
20-08-2008, 00:37
ولی پاکر جان اینجوری اصلا حال نمیده قبول داری حیف نیست خودت بزنی

اگه راحتی شو بگی آره با نرو راحت تره ولی قشنگیشو بگی من فقط با دانته حال میکنم فقط هم مشت و لکد چه کمبوهایی داره

لا مصب
نه عزیزم البته دیدی که گفتم فقط نرو با این حالت خوب میشه نه دانته
شما نرو رو ببین همینجوریشم رو اعصابه :31: کلا مگه چندتا کومبو داره
به نظرم میرزه که از این روش برای نرو استفاده کنی چون هیجان بازی با نرو رو که به خاطر خنگ بودن دشمنای مربط بهش یکم پایینه رو می تونی با اینا پر کنی در عین حال خیلی از گیمرام نمی تونن چندین کمبو پشت سر هم رو اجرا کنن
حالا که نمیشه از چیزی لذت برد پس بذاریم حداقل از صحنه های قشنگتری بهره ببریم :31: :11:

Mist
20-08-2008, 00:52
به نظرم میرزه که از این روش برای نرو استفاده کنی چون هیجان بازی با نرو رو که به خاطر خنگ بودن دشمنای مربط بهش یکم پایینه رو می تونی با اینا پر کنی در عین حال خیلی از گیمرام نمی تونن چندین کمبو پشت سر هم رو اجرا کنن
حالا که نمیشه از چیزی لذت برد پس بذاریم حداقل از صحنه های قشنگتری بهره ببری

مثل اینکه خودمونیم تو هم دل خوشی از نرو نداری من که اوایل میخواستم نرو رو خفه کنم اصلا اوایل تایپیک با بچه ها گفتیم اصلا اینو

بازی نمیکنیم اگه دانته نباشه بعد سه تا بازی با دانته مرحله اول زدن دانته حال گیری بود از مرحله 11 به بعد نفسم جا اومد کیف کردم

golmohammadi
20-08-2008, 11:19
دوستان نمی دونم میدونید یا نه
اگه هنوز اول بازی هستید و دارین با نرو میرین جلو موقع انتخاب میشن(mission) که لود بشه
بعده انتخاب، عکس کاراکتر مورد نظر میاد که دوباره تایید می کنید تا میشنتون لود بشه
قبل تایید دوباره، در این قسمت می تونید از کلید های جهت ( ← یا →) استفاده کنید
و حالت Automatic رو انتخاب کنید (توصیه می کنم اینکارو واسه دانته اصلا نکنید اما برای نرو حتما بکنید) با انتخاب این حالت همه ی کمبو ها اتوماتیک اجرا میشن و فقط کافیه شما کلید حمله رو بزنید (و خسته ام نباشید!) :20:
اره اينو منم متوجه شده بودم

اون دست نرو خیلی به کار میاد .
وقتی هم که L1 میزنی و تبدیل میشه ، یه کمبوداره که R1 رو میگیری و جلو و مثلث و دایره رو با هم میزنی .
طرف نابود میشه ...

به نظر من دانته بهتر ميكشه غولهارو

Öracle
20-08-2008, 11:58
نه اتفاقا . Nero به خاطر اون دستش خیلی راحت تره که بتونی قول ها رو بکشی .
چون با یه حرکت نزدیک میشی به قول . مثلا اون قول بزرگ که آتیش داره رو خیلی راحت میتونی بکشی .

H M R 0 0 7
20-08-2008, 14:38
بچه ها میخوام بدونم شم چه جوری اون جلادهای سیاه پوش که پرواز میکنن رو میکشین.هم با دانته بگید و هم با نرو

Maggy_P
20-08-2008, 14:46
بچه ها میخوام بدونم شم چه جوری اون جلادهای سیاه پوش که پرواز میکنن رو میکشین.هم با دانته بگید و هم با نرو
نرو : معمولا ميپرم هوا و با دست ميگيرمشون وقتي ميفتن ديگه نميتونن پرواز كنن اونوقت تا ميخوره با شمشير حسابشونو ميرسم

دانته : پرش روي هوا بعدش اسلحه رو استفاده ميكنم و بعد شمشير وقتي هم افتاد بازم با شمشير البته با قدرت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
20-08-2008, 15:19
علاوه بر روش هایی که Maggy_P عزیز گفتن (هرچند شبیه به هم هستن!) :

نرو: وقتی روی زمین هستین مرتبن از دست جادووییتون برا گرفتنشون استفاده کنید این کار باعث میشه پوششون بالاخره از بین بره و بیوفتن زمین...

دانته: مرتبن بهشون شلیک کنید و مدام هم حین شکلیک حرکت کنید تا نتونن بهتون ضربه بزنن، از جفت هفت تیر معروف دانته برای این کار استفاده کنید تا پوششون از بین بره و بیوفتن رو زمین...

heya
20-08-2008, 15:25
سلام دوستان من کم کم راه افتادم امروز اون dragon رو زدمش راستیتش حالت اتماتیک افکت های جالبی داره ولی چون باید فقط کلید ها رو الکی فشار بدی زیاد بهت حال نمیده
از اونجایی که تمام این بازی آهنگشه و من اسپیکرام خراب شده فکر نکنم تا زمانی که درست کنمشون بازی کنم :((
در ضمن داستان قسمت چهارم و کجا نوشته؟ و بعضی شخصیت ها تو داستان چی کاره ان
مثلا اون دختره یا اون یارو که زبونش میگیره

و از اونجایی که من اولین باری که دارم devil may ---- me 4 و بازی میکنم و1و2و3 و ندیدم اصلا دانته رو نمیشناسم کی هستش
ببینیم در ادامه چی میشه
gl

Maggy_P
20-08-2008, 15:44
سلام دوستان من کم کم راه افتادم امروز اون dragon رو زدمش راستیتش حالت اتماتیک افکت های جالبی داره ولی چون باید فقط کلید ها رو الکی فشار بدی زیاد بهت حال نمیده
از اونجایی که تمام این بازی آهنگشه و من اسپیکرام خراب شده فکر نکنم تا زمانی که درست کنمشون بازی کنم :((

و از اونجایی که من اولین باری که دارم devil may ---- me 4 و بازی میکنم و1و2و3 و ندیدم اصلا دانته رو نمیشناسم کی هستش
ببینیم در ادامه چی میشه
gl
بهتره خودتون بازي رو بريد تا داستان و شخصيت هاش دستتون بياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي بازي رو تموم كنيد داستان شماره هاي قبلي باز ميشن

دانته نقش اول سري هاي قبليه و همون كسيه كه از شيشه ي كليسا پريد داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
20-08-2008, 20:07

ببینیم در ادامه چی میشهصفحه اول همین تایپیک هم داستان چهار قسمت رو نوشته ولی به نظر من یکم نقص داره همونطور که مگی جان گفت آخر بازی

همه داستانهاشو میتونی بفهمی بطور کامل

دانته رو نمیشناسم کی هستش

همون که اول بازی باهاش جنگ کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
20-08-2008, 22:28
علاوه بر روش هایی که Maggy_P عزیز گفتن (هرچند شبیه به هم هستن!) :

نرو: وقتی روی زمین هستین مرتبن از دست جادووییتون برا گرفتنشون استفاده کنید این کار باعث میشه پوششون بالاخره از بین بره و بیوفتن زمین...

دانته: مرتبن بهشون شلیک کنید و مدام هم حین شکلیک حرکت کنید تا نتونن بهتون ضربه بزنن، از جفت هفت تیر معروف دانته برای این کار استفاده کنید تا پوششون از بین بره و بیوفتن رو زمین...

در مورد نيرو
منم با اين روش ميكشتم و فكر كنم راحت تره
البته وقتي به زمين ميفتاد بازم با دستم ميزدمش در غير اينصورت باز ميپريد هوا

در مورد دانته زياد با اصلحه موافق نيستم
---------------------------------------------
من نسخه هاي قبلي را بازي نكرده بودم
مثلا 3 را نصب كردم و به خاطر داشتن گرافيك پائين بيخيال شدم
اما باز اين بهتره
در ضمن موجودات عجيب و غريب يه جوري طراحي شده اند شايد يه جورايي بشه گفت بچه گانه البته نميدونم نظر خودمه

Alireza.M67
20-08-2008, 23:24
در مورد نيرو
منم با اين روش ميكشتم و فكر كنم راحت تره
البته وقتي به زمين ميفتاد بازم با دستم ميزدمش در غير اينصورت باز ميپريد هوا

در مورد دانته زياد با اصلحه موافق نيستم

اگه با دانته بخوای بکشی فقط باید از اون سلاح سنگینه (فکر کنم اسمش پاندورا بود) استفاده کنی .

H M R 0 0 7
21-08-2008, 01:22
حالا روش من که فکر کنم بهترین روش باشه :
نرو:همونطور که دوستمون گفت مرتب با دستش باید به طرفشون بزنی تا پرشاون ریخته بشه و اونوقت تا میتونی با دست بکوبیشون زمین!
دانته:همونطور که دوستمون گفت با اسلحه پاندورا باید اون حرکتی که چمدون رو میدازه رو زمین و یک نور کور کننده میرنه بیرون استفاده کنی.اینجوری همشون پر پر میشن رو زمین!

heya
21-08-2008, 02:29
آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم مرحله 8 یا 9 باشه
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::41::41:

میرسی به یه 4 راه که از هر طرفش بری بر می گردی جا اولت سه تا کتیبه با سه رنگ اون وسط هست
من صبح که از خواب پاشدم این مرحله را تا آخراش رفتم حتی اینجا رو هم رد کردم ولی مثه اینکه اتفاقی بوده چون کارداشتم ادامشو نرفتم حالا که نشستم پاش گیر کردم الان ساعت 3:24 صبح ه

البته من نتونستم ابزاری که عکس و میشه تو همین قسمت نشون داد و پیدا کنم اگه یاد دارید بگید به هر حال تو rapidshare گزاشتم ببینید

و
thx
GL

Maggy_P
21-08-2008, 08:21
آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم مرحله 8 یا 9 باشه
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::41::41:

میرسی به یه 4 راه که از هر طرفش بری بر می گردی جا اولت سه تا کتیبه با سه رنگ اون وسط هست
من صبح که از خواب پاشدم این مرحله را تا آخراش رفتم حتی اینجا رو هم رد کردم ولی مثه اینکه اتفاقی بوده چون کارداشتم ادامشو نرفتم حالا که نشستم پاش گیر کردم الان ساعت 3:24 صبح ه

البته من نتونستم ابزاری که عکس و میشه تو همین قسمت نشون داد و پیدا کنم اگه یاد دارید بگید به هر حال تو rapidshare گزاشتم ببینید

و
thx
GL

بايد راهي رو انتخاب كني كه خلاف سايه ي كتيبه باشه
مثلا اگر كتيبه سايش به سمت راست بود بايد از سمت چپ بري :10:
2 يا 3 بار كه اين كارو انجام داديد ميره يك قسمت ديگه و بقيه ي بازي ...
موفق باشيد

*Necromancer
21-08-2008, 10:36
این قسمت بلادی پلیس یه جاییش باید با غول اول طرف بشی
خوب نمی شه تو زمان محدود و بدون آیتم این کارو کرد کسی روشی بلده؟

esi257
21-08-2008, 12:32
سلام من در مرحله 13 گیر زدم همونجا که دانته پس از فرار از زمین لرزه یه نیروی شیطانی قرمز رنگ نمی زاره جلو بری و میارهت سر جای اول.
لطفا کمک کنید.

Maggy_P
21-08-2008, 13:07
سلام من در مرحله 13 گیر زدم همونجا که دانته پس از فرار از زمین لرزه یه نیروی شیطانی قرمز رنگ نمی زاره جلو بری و میارهت سر جای اول.
لطفا کمک کنید.
وقتي به قسمت اون پله ميرسيد از صخره بپريد پايين و بريد توي دود قرمز رنگي كه زير پل قرار داره
اون شما رو جلوي در همون خونه ميبره وارد خونه كه شديد بريد داخل در زير راه پله و بقيه ي بازي ....:46:

JING3LKHAN
21-08-2008, 13:28
سلام من در جنگل گير كردم .يه جاييه كه 4 راه داره كه 1 كيش دره و سه راه ديگه رو بايد يري كه وارد هر كدوم ميشم و تعدادي موجود رو ميگشم باز از در اول مياد.وسط اين سه راهي سه لوح سبز ابي قرمز نصبه.اگه ميدونين كجام ممنون ميشم كمك كنيد!!!

پاکر
21-08-2008, 14:40
سلام من در جنگل گير كردم .يه جاييه كه 4 راه داره كه 1 كيش دره و سه راه ديگه رو بايد يري كه وارد هر كدوم ميشم و تعدادي موجود رو ميگشم باز از در اول مياد.وسط اين سه راهي سه لوح سبز ابي قرمز نصبه.اگه ميدونين كجام ممنون ميشم كمك كنيد!!!
دوست عزیز شما باید خلاف جهت سایه اون مجسمه حرکت کنید
به راهی برید که درست در خلاف جهت سایه مجسمه هستش:11:

chaos theory
21-08-2008, 19:43
فقط میخوام بگم آقا این بازی ته بازیه خداوکیلی من سیستمم رو بالاترین تنظیمات گرافیکی این بازی رو با 75 فریم درثانیه پخش میکنه و فوق العاده گرافیکش قشنگه ... خیلی با این بازی دارم حال میکنم ...
الانم بار دومه دارم ایندفعه رو ویستا و با dx10 بازیش میکنم بنظرم خیلی dx10 تو این بازی نمود داره... حتما رو ویستا امتحان کنید و با xp مقایسه کنید...( البته اگه سیستم قدرتمندی دارید.)
در ضمن به نظر من nero خیلی از دانته قویتره و قابلیت های فردی بیشتری داره من نمیدونم چرا به نرو کم رای دادین.

cyrus_ln
21-08-2008, 19:58
فقط میخوام بگم آقا این بازی ته بازیه خداوکیلی من سیستمم رو بالاترین تنظیمات گرافیکی این بازی رو با 75 فریم درثانیه پخش میکنه و فوق العاده گرافیکش قشنگه ... خیلی با این بازی دارم حال میکنم ...
الانم بار دومه دارم ایندفعه رو ویستا و با dx10 بازیش میکنم بنظرم خیلی dx10 تو این بازی نمود داره... حتما رو ویستا امتحان کنید و با xp مقایسه کنید...( البته اگه سیستم قدرتمندی دارید.)
در ضمن به نظر من nero خیلی از دانته قویتره و قابلیت های فردی بیشتری داره من نمیدونم چرا به نرو کم رای دادین.

شماره های قبلی رو بازی کردی؟

chaos theory
21-08-2008, 20:15
شماره های قبلی رو بازی کردی؟
مگه این نظر سنجی راجع به شماره های قبلیه؟ یا اون شماره ها تو این نظر سنجی تاثیر داره..؟
اسم تاپیک devil may cry4 هستش و من کاری با نسخه های قبلی ندارم تعصبی هم برخورد نمیکنم انصافا تو این نسخه نرو قویتره همه هم میدونن.

*Necromancer
21-08-2008, 20:16
ایرادات خاصی به بازی وارده
اولا که از یه اتاق به اتاق دیگه کلی وقت لودینگ می گیره!
چک پوینت ها خیلی از هم فاصله دارن!
داستانش خیلی الکیه و خیلی چیزاش هم از قسمت سوم تقلید شده
انیمیشن بعضی حرکات خیلی کنده مثلا جعبه پاندورا رو بخوای از اون فورمت آتش اندازش استفاده کنی و
اون قدرت نرو که خودش یاماتو رو می گیره یا بعد از کمبوی اسورد مستر سه ساعت دانته با شمشیر فیگور می گیره!
و...

نرو با وجود دست شیطانیش باز هم از دانته ضعیفتره
بلادی پلیس رو یه دور با هر کدوم بری می فهمی

پاکر
21-08-2008, 20:25
ضمن احترام به نظر شما
اما عزیز شما قدرت دشمنای دانته رو داری با نرو مقایسه میکنی؟ دشمنای نرو که همشون خنگ تشریف دارن
و مطمئنا هم در این شرایط نرو قویتر به نظر میاد حق دارین! منظورتون رو از قابلیت های فردی اصلا نفهمیدم!:31:
شما با دانته بازی کردین؟؟ نمی دونم شاید منظورتون دست نرو هستش که اینم نداشت کلا نمی دونم چه کاری میشد با نرو کرد
به هر حال هرکسی نظری داره و نظر شما هم محترمه:11:

cyrus_ln
21-08-2008, 20:27
مگه این نظر سنجی راجع به شماره های قبلیه؟ یا اون شماره ها تو این نظر سنجی تاثیر داره..؟
اسم تاپیک devil may cry4 هستش و من کاری با نسخه های قبلی ندارم تعصبی هم برخورد نمیکنم انصافا تو این نسخه نرو قویتره همه هم میدونن.

خوب کسایی که سه شماره با دانته بودن به نیرو رای نمیدن(خوب شاید هم بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درسته نظر سنجی فقط مربوط به این نسخه هست ولی خوب دانته محبوبتره

chaos theory
21-08-2008, 20:50
تو این شماره نرو قویتره...
دشمناشون هم با هم فرق ندارن من بازی رو دوبار تموم کردم دارم میگم.

Mist
21-08-2008, 23:37
که اینم نداشت کلا نمی دونم چه کاری میشد با نرو کرد

این کاپکوم عجب حرکتهایی داره آخه بگو این بچه خوشگل رو چرا تو این ورژن گذاشتی در گیری بشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما عزیز شما قدرت دشمنای دانته رو داری با نرو مقایسه میکنی؟ دشمنای نرو که همشون خنگ تشریف دارن

انصافا دشمنای نرمالش در حد رئیسن اون مراحلی رو که آزاد میکنه بعداز اولین بار که میری بهتر مشخص میشه مخصوصا اونی که برق میده Wow

در ضمن نرو هیچکدوم از رئیسارو نمیکشه فقط فراری میده دانته همشونو میکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دروازه هارو خراب میکنه

heya
22-08-2008, 01:41
سلام من امروز مرحله 9 رو تموم کردم واقعا آخرش جایی که kyire توسط اون حرومزاده ها :)) دزدیده میشه و نرو تمام تلاششو میکنه واقعا صحنه جالبی بود من که گریم گرفت
و اولین باری بود که تحت تاثیر یه بازی قرار میگیرم و اشک میریزم و دارم حسرت میخورم که چرا 1 و2و3 این بازی رو انجام ندادم
به هر حال الان dvd نسخه سه رو گرفتم و آمادست که بعد از اتمام این نصبش کنم

امروز از حالت atumatic استفاده کردم البته برا باره دوم که مرحله رو تکرار کردم واقعا حرکات بی نظیری انجام می داد البته همه چی اتو نیست و شما هم باید یه کارایی کنید نه اینکه یه دکمه رو هی تند تند فشار بدید
من نمی دونم سیستمم در مقایسه با شما ها چطوره ولی دارم با resolation
800در 600
بازی میکنم که در سطح خودش بی نظیره نمی دونم چرا سیستمم تو حالت 1024 ریستارت میشه
فکر کنم cpu کم میاره
آره؟
در ضمن میشه این بازی رو وسط مرحله save کرد
من هر دفعه هر جا سیو میکنم دفعه بد از اول مرحله میاد

در ضمن به نظر من اینکه باس های بازی فرار میکنن جذاب تر از اینه که هر دفعه یه احمق و بکشی این جوری از نظر داستانی به بازی کمک زیادی می کنه
چون با کشتن یه نفر داستان نیاز به شخصیت جدیدی داره تا در مرحله بد ایفای نقش کنه(البته ربطی به مقایسه نرو و دانته وموضوع و حرف بالا نداره فقط چون دوستممون گفت در نسخه 3 باس ها کشته میشدن و می خواستم بگم در 4 ایده بهتری رو به کار بردن تا داستان جذاب تر شه)
در مورده نرو یا دانته چون دانته رو نمیشناسم و باهاش بازی نکردم ترجیح میدم سکوت کنم
ولی نرو تا اینجا خوب بوده و باید بگم
Nero ROX
GL

S A M
22-08-2008, 09:43
سلام من امروز مرحله 9 رو تموم کردم واقعا آخرش جایی که kyire توسط اون حرومزاده ها :)) دزدیده میشه و نرو تمام تلاششو میکنه واقعا صحنه جالبی بود من که گریم گرفت
و اولین باری بود که تحت تاثیر یه بازی قرار میگیرم و اشک میریزم و دارم حسرت میخورم که چرا 1 و2و3 این بازی رو انجام ندادم
به هر حال الان dvd نسخه سه رو گرفتم و آمادست که بعد از اتمام این نصبش کنم

امروز از حالت atumatic استفاده کردم البته برا باره دوم که مرحله رو تکرار کردم واقعا حرکات بی نظیری انجام می داد البته همه چی اتو نیست و شما هم باید یه کارایی کنید نه اینکه یه دکمه رو هی تند تند فشار بدید
من نمی دونم سیستمم در مقایسه با شما ها چطوره ولی دارم با resolation
800در 600
بازی میکنم که در سطح خودش بی نظیره نمی دونم چرا سیستمم تو حالت 1024 ریستارت میشه
فکر کنم cpu کم میاره
آره؟
در ضمن میشه این بازی رو وسط مرحله save کرد
من هر دفعه هر جا سیو میکنم دفعه بد از اول مرحله میاد

در ضمن به نظر من اینکه باس های بازی فرار میکنن جذاب تر از اینه که هر دفعه یه احمق و بکشی این جوری از نظر داستانی به بازی کمک زیادی می کنه
چون با کشتن یه نفر داستان نیاز به شخصیت جدیدی داره تا در مرحله بد ایفای نقش کنه(البته ربطی به مقایسه نرو و دانته وموضوع و حرف بالا نداره فقط چون دوستممون گفت در نسخه 3 باس ها کشته میشدن و می خواستم بگم در 4 ایده بهتری رو به کار بردن تا داستان جذاب تر شه)
در مورده نرو یا دانته چون دانته رو نمیشناسم و باهاش بازی نکردم ترجیح میدم سکوت کنم
ولی نرو تا اینجا خوب بوده و باید بگم
Nero ROX
GL

همون بهتر که 1و 2 رو بازی نکردی نسخه 2 که یک افتضاح بزرگ بودش ولی نسخه 1 در عرصه بازی زلزله 700 ریشتری ایجاد کرد :دی!!

JING3LKHAN
22-08-2008, 17:11
سلام .من مرحله سيزده گير كردم .هر چي تو رشته هاي قرمز ميرم برميگرده جاي اول.چي كار بايد كرد؟؟؟؟:41:

Maggy_P
22-08-2008, 17:23
سلام .من مرحله سيزده گير كردم .هر چي تو رشته هاي قرمز ميرم برميگرده جاي اول.چي كار بايد كرد؟؟؟؟:41:

خوب بود يك سرچ ميكردين:

جواب شما در اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lamanta
22-08-2008, 18:48
من اون غوله که شبیه مار هست رو چطوری با دانته بکشم ؟؟؟ (مرحله 13)

*Necromancer
22-08-2008, 18:57
من اون غوله که شبیه مار هست رو چطوری با دانته بکشم ؟؟؟ (مرحله 13)
این ساده ست
با اسورد مستر
بپر هوا کلید استایلو بزن

Lamanta
22-08-2008, 20:06
این ساده ست
با اسورد مستر
بپر هوا کلید استایلو بزن

میشه زیر دیپلم توضیح یدی .
ضمنا من با جوی استیک بازی می کنم ها .

*Necromancer
22-08-2008, 20:14
خوب زیر دیپلم
من نمی دونم با جوی استیک چطور استایل عوض می کنه ولی با کیبور کلید های 1234 سمت چپ این کارو می کنن
اسورد مستر یعنی شماره دو و رنگ قرمز! بالای نوار جون هم می نویسه sword master
کلید استایل هم همونه کا بپری بزنی رو هوا چند بار شمشیر می زنه
گرفتی؟

H M R 0 0 7
22-08-2008, 20:39
همون بهتر که 1و 2 رو بازی نکردی نسخه 2 که یک افتضاح بزرگ بودش ولی نسخه 1 در عرصه بازی زلزله 700 ریشتری ایجاد کرد :دی!!

به شدت تایید میشه...:10:

golmohammadi
22-08-2008, 20:59
اولا که از یه اتاق به اتاق دیگه کلی وقت لودینگ می گیره!
اتفاقا برعكس
من يادم رفته بود بگم
اين گيم يخ چيز خوبي كه داره اينه كه رفتن از يه اتاق به يكي ديگه و كلا رفتن از يه جايي به جاي ديگه، لودش زود انجام ميشه

Alireza.M67
22-08-2008, 21:46
میشه زیر دیپلم توضیح یدی .
ضمنا من با جوی استیک بازی می کنم ها .

با جوی استیک یه بار سمت راست رو بزنی اسوورد مستر میشی (البته اگه آنالوگ دار باشه و چراغ آنالوگش روشن باشه).
اگه جوی استیکت آنالوگ نداره اصلا نمیتونی استایل عوض کنی .
بهترین روش هم اینه که وقتی اون پاهاشو رو زمین میذاره بپری و با دایره بزنی و وقتی خودش رو زمین میشینه عقب و دایره رو بزنی .

*Necromancer
22-08-2008, 21:52
اتفاقا برعكس
من يادم رفته بود بگم
اين گيم يخ چيز خوبي كه داره اينه كه رفتن از يه اتاق به يكي ديگه و كلا رفتن از يه جايي به جاي ديگه، لودش زود انجام ميشه
واسه من که اینطور نیست یه ده ثانیه ای الاف می شم

و مشکلات دیگه ایی هست که نگفتم
مثلا اینکه تقلید های زیادی از قسمت قبل داره
مثلا اگنوس همون جستره یعنی همون تریپو داره
بعضی صحنه ها هم از نسخه قبل کپی شدن مثلا اونجا که دانته می پره تو جنگل مثلا اونجاییه که ورجیل می پره تو دنیای شیاطین یا اونجا که نرو با لگد می ره تو در
و...

اگه جوی استیکت آنالوگ نداره اصلا نمیتونی استایل عوض کنی .
اینم از معایب دسته

JING3LKHAN
23-08-2008, 09:34
خوب بود يك سرچ ميكردين:

جواب شما در اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
اقا من سرچيدم ولي چيزي از حرفات نفهميدم.از روي پل پريدم پايين .زير پل ه يه 2 راهي هست كه چپ و راستش دوده فرمز ه.!!
تو رو خدا يه جور بگو ما هم بفهميمتو كدومش برم؟؟:41::41:

Maggy_P
23-08-2008, 09:58
سلام.
اقا من سرچيدم ولي چيزي از حرفات نفهميدم.از روي پل پريدم پايين .زير پل ه يه 2 راهي هست كه چپ و راستش دوده فرمز ه.!!
تو رو خدا يه جور بگو ما هم بفهميمتو كدومش برم؟؟:41::41:
نه منظورم يك پل ديگه بود كه وسطش يك رود هست ، زير اون پل يك دود قرمزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
23-08-2008, 12:09
با جوی استیک یه بار سمت راست رو بزنی اسوورد مستر میشی (البته اگه آنالوگ دار باشه و چراغ آنالوگش روشن باشه).

شما تعویض استایل رو بذار رو کمکی های دسته راحت تره

و اما امروز تموم کردم به نظرم سخت ترینش Hell & Hell بود ولی هر چی بود تموم شد بازی خوبی بود

تقریبا همه گالریهاشم آزاد کردم دیگه چیزی نموند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر پرنس و تام رایدر میمونیم

یاحق

heya
23-08-2008, 12:27
شما تعویض استایل رو بذار رو کمکی های دسته راحت تره

و اما امروز تموم کردم به نظرم سخت ترینش Hell & Hell بود ولی هر چی بود تموم شد بازی خوبی بود

تقریبا همه گالریهاشم آزاد کردم دیگه چیزی نموند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر پرنس و تام رایدر میمونیم

یاحق
سلام خوش به حالت ولی من بد از تموم کردن چیزهای خوب حسرتشون و میخورم مثلا زمانی که فیلم پروژه جادوگر بلر و دیددم گفتم ای کاش میشد یه کاری میکردم که فراموشش کنم و دوباره نگاش کنم
به هر حال من باز یه جا گیر کردم مرحله 11
اینم عکسش
حالم گرفته میشه جایی گیر میکنم

شرمند بچه ها اصلا سرچ نکرده بودم حالا که کردم فهمیدم باید چی کار کنم باید اون آبی ها رو بگیرم و فکر کنم باید از اون دیوار بدی هم رد شم آره؟

golmohammadi
23-08-2008, 13:08
شرمند بچه ها اصلا سرچ نکرده بودم حالا که کردم فهمیدم باید چی کار کنم باید اون آبی ها رو بگیرم و فکر کنم باید از اون دیوار بدی هم رد شم آره؟

اينجا خيليها مثل من گير ميكنند
آره بايد اون قويها را با دستت بگيري
البته بايد قبلش پرش را تقويت كني طوري كه رو هوا هم بتوني بپري

واسه من که اینطور نیست یه ده ثانیه ای الاف می شم
رم شما چنده ؟
شايد سيستمتون كمي ...

Mist
23-08-2008, 13:13
سلام خوش به حالت ولی من بد از تموم کردن چیزهای خوب حسرتشون و میخورم مثلا زمانی که فیلم پروژه جادوگر بلر و دیددم گفتم ای کاش میشد یه کاری میکردم که فراموشش کنم و دوباره نگاش کنمشما هنوز اول کاری من که میگم تموم کردم نزدیک سه هفته دارم بازی میکنم شما اینو که داری میری تموم کردی بازم مرحله آزاد میکنه

چندتا مدل مختلف داره باید همشو تموم کنی تا بگی بازی رو تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
23-08-2008, 15:35
اونی که می گی آسون ترینه چون با یه ضربه همه می میرن
سخت ترین LOTDK بود!

heya
23-08-2008, 16:44
شما هنوز اول کاری من که میگم تموم کردم نزدیک سه هفته دارم بازی میکنم شما اینو که داری میری تموم کردی بازم مرحله آزاد میکنه

چندتا مدل مختلف داره باید همشو تموم کنی تا بگی بازی رو تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه اینا رو نمی دونستم پس راهه سختی در انتظارم ه امرووز باس مرحله 10 بودم متاسفانه یه خونه مونده بود که بمیره زد کشتمم حالم گرفته شد فقط امیدوارم تا 6 شهریور تموم شه آخه میخوام آکانت wow تو بلیزارد و فعال کنم

در ضمن این باس مرحله 11 قلق خاصی داره برا کشتنش
من میرفتم بالا سرش اون حباب رو سرش و مشکستم بد میگرفتمش بدشم ترتیبش و میدادم تا دیگه برا نرو و دوست دخترش گنده نیاد ولی متاسفانه یه خونه مونده بود بمیره کشتم و منم تمامه item ها مو مصرف کردم نشد که نشد نتونستم دوباره کارای قبلی مو تکرار کنم :41::41::41:
نظرتون چیه؟

*Necromancer
23-08-2008, 16:50
تو بلادی پلیس اولین غول رو اصلا نمی شه در زمان محدود وو بدون آیتم کشت
کسی قلقی بلده؟؟؟؟

Mist
23-08-2008, 19:01
اوه اوه اینا رو نمی دونستم پس راهه سختی در انتظارم ه امرووز باس مرحله 10 بودم متاسفانه یه خونه مونده بود که بمیره زد کشتمم حالم گرفته شد فقط امیدوارم تا 6 شهریور تموم شهشما یه نگاه به این بنداز میفهمی چقد کار داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اشتباه نکنم الان داری Human رو میری بقیشم ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
23-08-2008, 19:19
اونی که می گی آسون ترینه چون با یه ضربه همه می میرنیکم چپکی نگفتی اونا یه ضربه به تو بزنن شما کن فیکون میشی این آسونه؟؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو بلادی پلیس اولین غول رو اصلا نمی شه در زمان محدود وو بدون آیتم کشت
کسی قلقی بلده؟؟؟؟اینم از مضرات کیبورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

heya
24-08-2008, 17:51
help me
مرحله 11 قلق زدن باسش چیه؟

Ar@m
24-08-2008, 18:19
help me

بايد سريع حمله كني و حباب رو انقدر بزني كه بتركه بعدشم كه حركت نمايشي نرو هستش و كاري نداره

*Necromancer
24-08-2008, 19:13
یکم چپکی نگفتی اونا یه ضربه به تو بزنن شما کن فیکون میشی این آسونه؟؟؟؟!!

اولا که یه بازیکن حرفه ای براش افت داره تو این درجه از کسی ضربه بخوره
دوما سه تا گلد آرب داری دکوری که نست!

اینم از مضرات کیبورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب شما راهنمایی بکن چطور بکشیمش من دسته مو وصل می کنم

help me

می دونم گیرت چیه
به حباب نمی رسی درسته؟
از دست شیطانی استفاده کن

Mist
24-08-2008, 19:50
اولا که یه بازیکن حرفه ای براش افت داره تو این درجه از کسی ضربه بخوره
دوما سه تا گلد آرب داری دکوری که نست!

شما که یه ضربه خوردن از دشمن برات افت داره من نمیدونم چطوری نمیتونی اون رییسی که گفتیبه وقتش بکشی بماند برا من که سخت بود

خوب شما راهنمایی بکن چطور بکشیمش من دسته مو وصل می کنم

ده نگو ده شما نزدیک سه صفحه با آرام بحث کردی که کیبورد بهتره خوب ثابت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن راهنمایی خاصی نداره من نمیدونم مشکلت کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
25-08-2008, 01:17
ببینم اینجا حرفه ای ها کی هستن:
توی مرحله ای قبرستان ، همونجایی که تازه باون جلادهای ساهپوش پرنده برخورد میکنین.(همونجایی که یه راه پله داره که زیر راه پله Secret Mission هست) توی اون نجا یه گلدن اورب (Golden Orb ) هستش.چه جوری باید اونو گرفت؟ (البته خودم بلدم)

JING3LKHAN
25-08-2008, 17:06
من بازي رو تموم كردم عزيزو لي يادم نيست كجا رو ميگي ولي اگه واسه اين مر حله يه عكسي ميزاشتي بد نبود.اگه با نرو هستيم تو اين مرحله بايد با دست بگريري نه؟؟؟خوب جايز چيه؟؟؟؟عروسك دانته؟!
!!!

amintnt
25-08-2008, 18:33
نوشته شده توسط پاکر
For we have none
For we have none
برای ما هیچ چیز وجود ندارد

سلام.......
ممنون پاکر جان........ راستش اگه خودم وقت بیشتری داشتم نمیذاشتم زحمت این کار گردن شما بیفته.....

در مورد قسمتی که نقل قول کردم....... این قسمت اشتباه ترجمه شده........ این یه متن حماسی هست (که البته به وضوح پیداست)....... در اینجا واژه ی "For" به معنی "زیرا" و "برای اینکه" هست... در ادبیات انگلیسی این معنی رو میده...(در دیکشنری آکسفورد، آخرین توضیح این واژه، مربوط به همین هست)....... اگه دقت کنی با قسمت قبلش کاملا همخونی داره........ پس:

We show no mercy
We show no mercy

For we have none
For we have none
زیرا که بخششی در ما وجود ندارد...... ( تحت اللفظی: زیرا که نداریم)

:)

amintnt
25-08-2008, 18:40
نوشته شده توسط پاکر
For we have none
For we have none
برای ما هیچ چیز وجود ندارد

سلام.......
ممنون پاکر جان........ راستش اگه خودم وقت بیشتری داشتم نمیذاشتم زحمت این کار گردن شما بیفته.....

در مورد قسمتی که نقل قول کردم....... این قسمت اشتباه ترجمه شده........ این یه متن حماسی هست (که البته به وضوح پیداست)....... در اینجا واژه ی "For" به معنی "زیرا" و "برای اینکه" هست... در ادبیات انگلیسی این معنی رو میده...(در دیکشنری آکسفورد، آخرین توضیح این واژه، مربوط به همین هست)....... اگه دقت کنی با قسمت قبلش کاملا همخونی داره........ پس:

We show no mercy
We show no mercy

For we have none
For we have none

Ar@m
25-08-2008, 19:59
راهنماي Secret Missions بازي ديگه حوصله ي ترجمه نداشتم اما همه چي كاملا واضحه:

*Necromancer
25-08-2008, 20:10
شما که یه ضربه خوردن از دشمن برات افت داره من نمیدونم چطوری نمیتونی اون رییسی که گفتیبه وقتش بکشی بماند برا من که سخت بود
خوب قبل از اینکه اونا بخوان بهت نزدیک بشن با یه گلوله کارشون تموم می شه
تو به این می گی سخت؟
در ضمن مگه تو بلادی پلیس امتیاز no damage نمی گیری؟

ده نگو ده شما نزدیک سه صفحه با آرام بحث کردی که کیبورد بهتره خوب ثابت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن راهنمایی خاصی نداره من نمیدونم مشکلت کجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تا مرحله چند بلادی پلیس می ری که کشتنش برات ساده سادست؟
آیتم که نداریم تا می خوایم بهش نزدیک بشیم هی آتیش می گیره می سوزیم تازه جونش که کم می شه وحشی هم می شه حالا زمانش زیاد مهم نیست
تازه من گفتم اگه قلق کشتنش با دسته رو بهم یاد می دی دستمو وصل می کنم نه اینکه دسته بهتر باشه وگرنه من چطوری الان مرحله 17 دانته ماست دای هستم؟

ببینم اینجا حرفه ای ها کی هستن:
توی مرحله ای قبرستان ، همونجایی که تازه باون جلادهای ساهپوش پرنده برخورد میکنین.(همونجایی که یه راه پله داره که زیر راه پله Secret Mission هست) توی اون نجا یه گلدن اورب (Golden Orb ) هستش.چه جوری باید اونو گرفت؟ (البته خودم بلدم)
اونو هر کار کردم نفهمیدم از کجا راه داره

خوب حرفه ایا کسی بلده پرش افقی انجام بده؟(مثل فیلما) چند تا ویدیو ناب از این پرش های جالب گرفتم ولی اگه آپ کنم کیه که دان کنه!

پاکر
25-08-2008, 20:11
سلام.......

We show no mercy
We show no mercy

For we have none
For we have none

مرسی امین جان
چشم اگه اجازه بدی من از یکی دوتا از دوستانم بپرسم بعد میرم ویرایش می کنم
مرسی از وقتی که گذاشتی:11:

*Necromancer
25-08-2008, 20:16
این قضیه مرسی پرسی چیه؟

behradsn
25-08-2008, 20:18
در اون مرحله که با دانته داری بازی میکنی میری داخل جنگل و بخار های بنفش رنگی هست که با اونا میتونی از اون صحنه خارج بشی و بری جای دیگه

اما هرچی اینور اونور میری آخر میبینی داری دور خودت میچرخی !!!

چطور باید این مرحله را رد کنم ؟!

Mist
25-08-2008, 20:18
تو تا مرحله چند بلادی پلیس می ری که کشتنش برات ساده سادست؟
آیتم که نداریم تا می خوایم بهش نزدیک بشیم هی آتیش می گیره می سوزیم تازه جونش که کم می شه وحشی هم می شه حالا زمانش زیاد مهم نیست
تازه من گفتم اگه قلق کشتنش با دسته رو بهم یاد می دی دستمو وصل می کنم نه اینکه دسته بهتر باشه وگرنه من چطوری الان مرحله 17 دانته ماست دای هستم؟

یه توصیه دوستانه شما برای بلادی پلیس دانته رو وردار استایلشو بدار رو G وبا اون کیف (اسلحه) مراحل اول رو با اون توپش که با

دسته همون R1+دایره هست بزن تا وقتت بیخودی هدر نره برا رییس هم میتونی از اون استفاده کنی سریعتره

یا میتونی بذاری رو استایل R و R1+دایره و عقب رو نگه داری تا تبدیل شه که قدرتش زیاد میشه من این حالتشو خیلی دوست دارم

Mist
25-08-2008, 20:20
در اون مرحله که با دانته داری بازی میکنی میری داخل جنگل و بخار های بنفش رنگی هست که با اونا میتونی از اون صحنه خارج بشی و بری جای دیگه

همین دوصفحه قبل راهنمایی کردن شما اول باید از اون پل بپری پایین و به جایی بری که با نرو از اونجا اومدی یعنی به سمت اول بازی که باید از سخره ها بری بالا وبرسی به همون پلی که با نرو اومدی از روش اینور

*Necromancer
25-08-2008, 20:33
یه توصیه دوستانه شما برای بلادی پلیس دانته رو وردار استایلشو بدار رو G وبا اون کیف (اسلحه) مراحل اول رو با اون توپش که با

دسته همون R1+دایره هست بزن تا وقتت بیخودی هدر نره برا رییس هم میتونی از اون استفاده کنی سریعتره

یا میتونی بذاری رو استایل R و R1+دایره و عقب رو نگه داری تا تبدیل شه که قدرتش زیاد میشه من این حالتشو خیلی دوست دارم

منظورت اینه که پاندورا رو به سفینه تبدیل بکنم؟
و از توپخونه لیزری هم کمک بگیرم؟
برای اون غوله همین کافیه؟
نگفتی خودت تا مرحله چند بلالدی پلیس رفتی؟

یادت باشه به 4 راه داخل جنگل که رسیدی از اون راهی که ازش اومدی هم می تونی استفاده کنی
برا من اینه:
جلو,عقب:راست,جلو

Mist
25-08-2008, 20:49
الان دارم یه رکورد تازه میزنم تا یه ساعت دیگه میذارم ببین یه عکس هم ازش گرفتم تماشا کن زندگیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم اینا که به نرو رای دادن به چیش مینازن دانته فقط با این چمدون یه مملکت رو حریفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزایی که برا تو سخته برا من آسونه و بلعکس این چطور بازییه یه چی بگم نخندی ها من بلد نیستم چمدونو تبدیل به لیزر کنم بلدی کمک کن ..

تو آموزششم چیزی حالیم نشد اینم ببین خیلی باهاله دادم یه بچه 9 ساله داره بازی میکنه با اون توپ همشونو داغون کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون یکی قدرتشم که گفتم با استایل R اینه .

این حالت شیطانی نیست این با اون حالت فرق میکنه نمیدونم دیدی یا نه

بازم گیر کردی بگو :دی البته شوخی بود شما استاد مایی

موفق باشی

*Necromancer
25-08-2008, 21:31
صب کن بینم یه چیزی,,,, تو عکس اول مگه مرحله تموم نشده؟ پس چرا نوار بلای چمدون هنوز پره؟(اون نوار صورتیه)
توضیح:هر چی بیشتر با پاندورا دشمن بکشی نوار غذابش پر تر می شه و بعد می شه بازش کرد یا سفینه ش کرد ولی بعدش دوباره خالی می شه
اون مستطیل زرد کوچیکا چیه زیر دایره نمایش استایل؟
برای استفاده از توپخانه لیزری باید اول پاندورا رو به شکل بازوکا دربیاری بعد دوبار کلید های جهت دار رو به ترتیب بزنی(چپ,بالا,راست,پایین یا بر عکس)

*تشکر شدید! این پاندوراهه انگار جواب می ده!

H M R 0 0 7
25-08-2008, 22:38
اونو هر کار کردم نفهمیدم از کجا راه داره

خوب حرفه ایا کسی بلده پرش افقی انجام بده؟(مثل فیلما) چند تا ویدیو ناب از این پرش های جالب گرفتم ولی اگه آپ کنم کیه که دان کنه!

خوب پس کسی بلد نبود!
حالا من میگم:
اول با دانته میری اونجا که مجسمه هست رو میشکنی.بعد اصلحه موشک انداز (پاندورا)رو میگیری 2 بار پرش میزنی و همون موقع شلیک میکنی تا اسلحه دورت باز بشه. حالا حرکت میکنی طرف ستون افقی روبرو کمی سمت راست و فرود میای.
بعد دوباره میپری و اسلحه رو فعال میکنی میری ستون سمت چپش که اون گلدن ارب هست و میگیریش.
امیدوارم متوجه شده باشین :46:

Mist
25-08-2008, 22:42
اینم آخر مرحله الان تموم کردم سرجمع 101 مرحلست آخرشم با سایه خودش مبارزه میکنه

اون مستطیل زرد کوچیکا چیه زیر دایره نمایش استایل؟

اون زمانی هست که استایلش روش میمونه اون تموم بشه استایل میپره این استایل دویلش خیلی خفنه همون R

برای استفاده از توپخانه لیزری باید اول پاندورا رو به شکل بازوکا دربیاری بعد دوبار کلید های جهت دار رو به ترتیب بزنی(چپ,بالا,راست,پایین یا بر عکس)

مرسی

H M R 0 0 7 جان تریپ دانتت منو کشته یه پی دی اف پیدا کردم برای تمام مراحل مخفی ولی باید پاکر عزیز یه نظر بهش بندازه

*Necromancer
25-08-2008, 23:43
خوب پس کسی بلد نبود!
حالا من میگم:
اول با دانته میری اونجا که مجسمه هست رو میشکنی.بعد اصلحه موشک انداز (پاندورا)رو میگیری 2 بار پرش میزنی و همون موقع شلیک میکنی تا اسلحه دورت باز بشه. حالا حرکت میکنی طرف ستون افقی روبرو کمی سمت راست و فرود میای.
بعد دوباره میپری و اسلحه رو فعال میکنی میری ستون سمت چپش که اون گلدن ارب هست و میگیریش.
امیدوارم متوجه شده باشین
چه جالب منو باش که سه ساعت با نرو داشتم تکاپو می کردم

Mist
26-08-2008, 00:13
چه جالب منو باش که سه ساعت با نرو داشتم تکاپو می کردم

از طرفدارای جدیدش عذر میخوام ولی به نظر من نرو تو این بازی یه اسباب بازی بیشتر نیست اگر اون دستشو طراحی نمیکردن به

هیچ دردی نمیخورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم انگیزه کاپکوم برای وارد کردن این شخصیت تو بازی چی بوده یه سر باید کارگردانشو ببینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
26-08-2008, 01:53
نمیدونم انگیزه کاپکوم برای وارد کردن این شخصیت تو بازی چی بوده یه سر باید کارگردانشو ببینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازنده ها گفتن دانته خیلی بیش از حد قوی بود و ما به یه شخصیت ضعیف نیاز داشتیم که تا آخر بازی قوی تر بشه

اگر اون دستشو طراحی نمیکردن به هیچ دردی نمیخورد
آره منم یه دست رباطی داشته باشم از اون قوی تر می شم :47:

H M R 0 0 7
26-08-2008, 10:34
بجه ها این عکسو دیدم یهو یاد ویرجیل خدا بیامرز افتادم:

یادش گرامی باد.

Mist
26-08-2008, 12:56
تکلالیه داداس من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودت این عکسو یه جا دیگه تو تایپیک گذاشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soliman
27-08-2008, 10:56
چندروزیه که مانیتورم خراب شده نتونستم بازی رو ادامه بدم و تو همون مرحله 12 موندم ولی یه سوال داشتم نرو چهطوری میتون از شمشیر ویرجل استفاده کنه.

H M R 0 0 7
27-08-2008, 13:33
تکلالیه داداس من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودت این عکسو یه جا دیگه تو تایپیک گذاشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطمئنی؟ خوب پیش میاد دیگه :31:

سازنده ها گفتن دانته خیلی بیش از حد قوی بود و ما به یه شخصیت ضعیف نیاز داشتیم که تا آخر بازی قوی تر بشه
نرو همچینم ضعیف نیست! فقط یکمی از دانته ضعیفتره.

*Necromancer
27-08-2008, 15:29

دست شیطانی نرو از کجا اومده؟

Mist
27-08-2008, 16:29
مطمئنی؟ خوب پیش میاد دیگه

اتفاقا من این عکسو دوست داشتم اون موقع برداشتم خیلی خوشگله

هرکی با دانته بازی کنه به نظر من با نرو خیلی جاها کم میاره

خوب تابلوه بچه دستشو از باباش به ارث میبره من به بابای دانته مشکوکم احتمالا قسمت پنجم کشف میکنن اینا باهم داداش بودن

و اسپارتا یه زن دیگه داشته کاپکومه دیگه داستان میزنه برا خودش ورجیلم زنده میکنن حالا ببین کی گفتم

*Necromancer
27-08-2008, 17:51
کاپکومه دیگه داستان میزنه برا خودش ورجیلم زنده میکنن حالا ببین کی گفتم
موافقم داستان این شماره هم سرهم بندی بود
یکی نیست بگه اگه شمشیر ورجیل به تنهایی می تونه دنیا رو به آشوب بکشه پس چرا این همه زحمت کشید نیمه دوم گردنبندو بدست بیاره؟

cyrus_ln
27-08-2008, 18:04
چندروزیه که مانیتورم خراب شده نتونستم بازی رو ادامه بدم و تو همون مرحله 12 موندم ولی یه سوال داشتم نرو چهطوری میتون از شمشیر ویرجل استفاده کنه.

فکر کنم اون شمشیر فقط باعث این میشه که نیرو بتون به حالت deamon بره
البته یه استایل خفن هم واسه دانته میشه که باهاش میشه باسهای بازی رو کشت بدون اینکه از خط سلامتیت کم بشه

Ar@m
27-08-2008, 18:34
اولاي بازي نرو از يك روز خاص صحبت مي كنه
يه روزي كه اتفاقي براش مي افته و Kyrie صدمه مي بينه و دستش اينطوري مي شه
ولي چيز ديگه اي راجع به اون اتفاقه گفته نمي شه

Mist
28-08-2008, 13:04
اولاي بازي نرو از يك روز خاص صحبت مي كنه
يه روزي كه اتفاقي براش مي افته و Kyrie صدمه مي بينه و دستش اينطوري مي شه
ولي چيز ديگه اي راجع به اون اتفاقه گفته نمي شه

کدوم دمو همونی که دختره تو کلیسا میخونه و نرو میره برسه به کلیسا ؟

داره جالب میشه ....

ای کاپکوم این بازیشم رفت تو آرشیو ولی بازم وقت کنم بعضی از مراحلشو میرم خیلی حال داد به خاطره ها پیوست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی چیز جدیدی ازش کشف کرد بگه چون هنوز رو سیستمم نصبه حرکت جدیدی مرحله ای چیزی

مرسی

*Necromancer
28-08-2008, 14:21
ای کاپکوم این بازیشم رفت تو آرشیو ولی بازم وقت کنم بعضی از مراحلشو میرم خیلی حال داد به خاطره ها پیوست

کسی چیز جدیدی ازش کشف کرد بگه چون هنوز رو سیستمم نصبه حرکت جدیدی مرحله ای چیزی

ولی من با اساسینز بیشتر حال کردم شمشیر زنی تو اون بازی خیلی طبیعی پیاده شده بود!
حرکت جدید : اون دفه هم گفتم یه جور پرش افقی ابداع کردم که به نظر نمی رسه کسی غیر خودم بلد باشه!

H M R 0 0 7
28-08-2008, 15:34
ولی من با اساسینز بیشتر حال کردم شمشیر زنی تو اون بازی خیلی طبیعی پیاده شده بود!
حرکت جدید : اون دفه هم گفتم یه جور پرش افقی ابداع کردم که به نظر نمی رسه کسی غیر خودم بلد باشه!
خودتم داری میگی بازی! طبیعی بودن که حال نمیده.سرعت مهمتر از واقعی ضربه زدنه.اساسینر که صحنه آهسته بود شمشمیر زنیش!

*Necromancer
28-08-2008, 16:07
خودتم داری میگی بازی! طبیعی بودن که حال نمیده.سرعت مهمتر از واقعی ضربه زدنه.اساسینر که صحنه آهسته بود شمشمیر زنیش!آره ولی من واقع گرایانه شو بیشتر دوس دارم!
یه شمشیر 30 کیلویی که عین پر قو حرکت می کنه و دشمنای مثل کیسه بوکس به درد تخلیه انرژی میخورن
شمشیر زنی واقعی اساسینز بود
منم دوس دارم برم یه جایی ییاد بگیرم اما اون شمشیرزنی رو جایی نیست ادم یاد بگیره!

Ar@m
28-08-2008, 17:52
کدوم دمو همونی که دختره تو کلیسا میخونه و نرو میره برسه به کلیسا ؟

داره جالب میشه ....
نه دموي مبارزه با اگنوس همونجا كه شمشير ويرژيل رو هم بدست مي ياره

Mist
28-08-2008, 21:47
نه دموي مبارزه با اگنوس همونجا كه شمشير ويرژيل رو هم بدست مي ياره

چه جالب اصلا توجه نکرده بودم مرسی میرم یه بار دیگه هم ببینم

من همه دموهاشو در آوردم نزدیک 4 گیگ شد کالکشن خوبیه ولی حیف یه انیم عین بازی میساختن با همین شخصیتها و همین
داستان اصلا فیلمشو میساختن با این داستان عالی فک کنم بتمن رو هم پشت سر میذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یکم باید رو داستانش کار کنن هی مرده هارو زنده نکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*IN*
28-08-2008, 22:26
دمو های بازی رو نمیشه از بازی خارج کرد؟
میشه چنتا از فنای بازی رو تو ضیح بدید؟

Mist
29-08-2008, 01:02

به به از کجا به این مهم دست پیدا کردی شما قربان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه فنی میخوای از کی میخوای مگه خود بازی همشو نگفته چطوری بزنی مطالعه کن تو قسمت استایل ها همونجا که میری میخری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
29-08-2008, 01:02
این آهنگاش چطور استخراج می شه؟

Mist
29-08-2008, 01:05
D:\GAME\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battle\sou rce

این مسیرش که دوستان قبلا گفتن پسوندشونو عوض کن درست میشه میتونی تبدیل هم بکنی

موفق باشی

ebru_gundes_206
29-08-2008, 09:53
چه جالب اصلا توجه نکرده بودم مرسی میرم یه بار دیگه هم ببینم

من همه دموهاشو در آوردم نزدیک 4 گیگ شد کالکشن خوبیه ولی حیف یه انیم عین بازی میساختن با همین شخصیتها و همین
داستان اصلا فیلمشو میساختن با این داستان عالی فک کنم بتمن رو هم پشت سر میذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یکم باید رو داستانش کار کنن هی مرده هارو زنده نکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز میشه بگی چطوری دموهاش رو درآوردی ؟

Mist
29-08-2008, 10:05
خیلی راه هست برای بیرون آوردن دموی یه بازی شما کدومشو میخوای ساده ترینش کپچره که به درد شما فک کنم بخوره .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از توی خود بازی هم میشه کشید بیرون که ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*IN*
29-08-2008, 12:03
به به از کجا به این مهم دست پیدا کردی شما قربان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه فنی میخوای از کی میخوای مگه خود بازی همشو نگفته چطوری بزنی مطالعه کن تو قسمت استایل ها همونجا که میری میخری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگم چه جوری میشه این کارو کرد

سلام
من تو مرحله 13 بخش لوست وودز گیر کردم باید چی کار کنم؟

H M R 0 0 7
30-08-2008, 13:35

توی چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن.

فنهای بازی هم اگه روشون بری نوشته که چه دکمه هایی رو چه جوری باید بزنی.
مثلا 4 بار شمشیر پشت سر هم - 2بار شمشیر ، مکس ، 3 بار شمشیر - 1بار شمشیر ، مکس ، 3 بار شمشمیر و ...

playstation 3
31-08-2008, 09:59
سلام
من تو مرحله 13 بخش لوست وودز گیر کردم باید چی کار کنم؟

اتفاقآ منم همینجا گیر کردم بگید چکار باید کرد؟

Mist
31-08-2008, 12:21
مرحله 13 رو سرچ کنین پیدا می کنین همه مراحل کامل توضیح داده شده

موفق باشین

vegas
31-08-2008, 13:09
اتفاقآ منم همینجا گیر کردم بگید چکار باید کرد؟
باید به سمتی بری که سایه های بروی زمین که به صورت کمان هستند درحال دور شدن از روشنایی هستند ...

soliman
01-09-2008, 09:55
باید به سمتی بری که سایه های بروی زمین که به صورت کمان هستند درحال دور شدن از روشنایی هستند ...

البته بايد خلاف جهت سايه بريد.
منم الان مرحله 14 هستم . امشب هم تونستم اون زن اژدها رو نابود كنم و اون پنجه ها رو بدست بيارم . دانته بااونا شبيه بروسلي شده.

omidshsh
01-09-2008, 10:36
یه سوال
داخل بازی یه سریس موجوداتی هستند که یک صفحه ی آبی دستشون هست و بهت کاری ندارن و هر چی هم که بهشون ضربه بزنید هیچیشون نمیشه اونا چین؟

یه سری هم دایره ی قرمز هست که وقتی بهش ضربه می زنی میگه شما نمی تونید با دستتون اینها رو از بین ببرید
این 2 تا چی هستن؟

*IN*
01-09-2008, 11:05
یه سوال
داخل بازی یه سریس موجوداتی هستند که یک صفحه ی آبی دستشون هست و بهت کاری ندارن و هر چی هم که بهشون ضربه بزنید هیچیشون نمیشه اونا چین؟

یه سری هم دایره ی قرمز هست که وقتی بهش ضربه می زنی میگه شما نمی تونید با دستتون اینها رو از بین ببرید
این 2 تا چی هستن؟

آبیارو باید با دست شیطانی نرو بزنی
قرمزام باید با دانته بزنی
بهت اورب میده

Mist
01-09-2008, 11:32
یه سوال

این 2 تا چی هستن؟
آبیارو باید با دست شیطانی نرو بزنی
قرمزام باید با دانته بزنی
بهت اورب میدهبه دست شیطانی ربطی نداره با شمشیر و هر استایلی میشه زد برای بدست آوردن ارب هستش فقط باید درجه ضربه هات رو ببری

بالا که آخریا رو باید با درجه Sss بزنی تا ارب بهت بدن که اگه با استایلها آشنا نباشی زدنشون تقریبا غیر ممکنه

موفق باشی

mehdy.z
01-09-2008, 19:51
اقا ما هرچی زور زدیم تا فرق این بازی رو توی dx10 و dx9.c بفهمیم نتونستیم !!
کسی می دو نه این دو تا چه فرقی با هم دارند چون توی فریم که با هم متفاوتند؟

aminxa
01-09-2008, 20:42
یه سوال

این 2 تا چی هستن؟

سلام دوست عزیز
اون هایی که آبی هست رو باید با nero بزنی
اونهایی هم که قرمز هست رو باید باdante بزنی

حالا اگه هرکدوم رو بخوای با یکی دیگه بزنی میگه شما قدرت لازم رو نداری

*Necromancer
01-09-2008, 21:17

من امتحان نکردم ببینم
خوب ممکنه دایرکست 9 رو نداشته باشی
شاید هم اگه 10 رو داشته باشی رو 9 اجرا نشه اصلا
اما چرا فریم ریت می ره بالا؟
خوب دیگران نظرشونو بگن!

Mist
01-09-2008, 21:36
من فریمشو امتحان نکردم خودمم دایرتیکس 9 بازی کردم فقط یکی از دوستان رو ویسا بازی میکرد دیدم نسبتا فرق میکنه

سایه ها و مه و خیلی چیزای دیگه شفاف تر و بهتر هستن کاملا واضحه تفاوتشون

H M R 0 0 7
01-09-2008, 22:58
من فریمشو امتحان نکردم خودمم دایرتیکس 9 بازی کردم فقط یکی از دوستان رو ویسا بازی میکرد دیدم نسبتا فرق میکنه

سایه ها و مه و خیلی چیزای دیگه شفاف تر و بهتر هستن کاملا واضحه تفاوتشون

فریم ریت میاد پایین تر ولی شفافیت میره بالا.نمیشه به زبان توصیف کرد باید ببینی :31:

omidshsh
02-09-2008, 21:07
عجب دموهایی داره
یکی از بهترین بازی های عمرمو دارم انجام میدم

*IN*
02-09-2008, 21:35
سلام
من بازی رو تو حالت دویل هانتر تموم کردم
حالتای دیگه فرق میکنه یا فقط سختره؟

vegas
02-09-2008, 22:12
سلام
من بازی رو تو حالت دویل هانتر تموم کردم
حالتای دیگه فرق میکنه یا فقط سختره؟
فقط سختره هیچ فرقی نداره

Mist
02-09-2008, 22:13
در موردسختیش بحث زیاده مراحلش فرقی نمیکنه همونه ولی کسایی میرن که خوره ی بازی باشن نه همه چون حوصله زیاد میخواد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CinemaTik
03-09-2008, 00:23
سلام دوستان:11:

من سه تا سوال برام پیش اومده که بی زحمت لطف کنید و جواب بدید :10: . . .
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگند :31: ؟!؟ دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میشه ؟!؟ سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنید ؟!؟ :11::40:

Mist
03-09-2008, 00:39
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگن

1.باید همه سریشو بازی کنی تا داستان کلی دستت بیاد ولی این شماره یه داستان عاشقی مجزا هم داره

دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میش

اینو ندیدم و نمیدونم ولی اکثر نسخه ها تو بازار سالم و قابل اجرا هستش

سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنی

Cod4 تو شماره چهار بهتر شد والا همون تفنگ ساچمه ای بود من شخصا اینو خیلی دوست دارم چون با بازیش بزرگ شدم

دو سه تا سری بازی هست هیچوقت طرفشونو به بازی دیگه ای نمیدم حتی Cod4

موفق باشی

omidshsh
03-09-2008, 11:50
من که 100% اینو به Cod4 ترجیح میدم
اون هر چی باشه اولو آخرش باید با تفنگای جنگی یه عده رو بکشی
ولی توی این با شمشیر یک حرکاتی می کنه این نرو که تا عمر داری یادت می مونه!!

cyrus_ln
03-09-2008, 16:05
دوستان cod4 و DMC4 هیچ ربطی به هم ندارنا
بابا این دو تا که سبکشون زمین تا آسمون با هم فرق داره نمیشه با هم مقایسشون کرد

Mist
03-09-2008, 18:47
دوستان cod4 و DMC4 هیچ ربطی به هم ندارنا
بابا این دو تا که سبکشون زمین تا آسمون با هم فرق داره نمیشه با هم مقایسشون کرد

این که تابلو بود گفتن نداره من در حالت کلی به لحاظ بازی بودن که هر دوتا مشترک هستن گفتم وگرنه این کجا وو اون کجا فعلا بین تمام بازیهایی که کردم اوله این بازی شاید اویل 5 بیاد و کنارش بزنه

soliman
04-09-2008, 13:35
بلاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا این پایانش خیلی زیبا بود.

*IN*
04-09-2008, 14:31
سلام یه نفر لطف کنه کامل توضیح بده چه جوری دموهارو از بازی خارج کنیم

soliman
04-09-2008, 17:54
به نظر من این کار امکان پذیر نیست چون دموها هم خودشون از طرحهای سه بعدی تشکیل شده اند.

Mist
04-09-2008, 19:41
بلاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا این پایانش خیلی زیبا بود.

خسته نباشی جوون

سلام یه نفر لطف کنه کامل توضیح بده چه جوری دموهارو از بازی خارج کنی

اینا بحثای نرم افزاری و باز کردن فایلای بازیه که کار یه دقیقه دودقیقه نیست شما برو قسمت نرم افزاری

شما به کپچر بازی قناعت کنی بهتره با برنامه های مختلف میشه کپچر کرد اونم مال نرم افزاره

به نظر من این کار امکان پذیر نیست چون دموها هم خودشون از طرحهای سه بعدی تشکیل شده اند.

شدنش میشه یه مقدار کار میبره

titanium_zarin
04-09-2008, 22:36
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم و یه ذره گیر دارم:
1-اول بازی دو تا گزینه هست human &hunter devil .اینا جریانشون چیه؟چه فرقی با هم دارن؟؟؟
2-این بازی که من دارم ظاهرا پورت شده هست از xbox360 واسه همین تمام دکمه هاش که میگه مال دسته اون هست منم نمیتونم بفهمم چی به چیه؟؟؟میشه برام بگید؟؟؟من مثیخوام با گیم پد بازی کنم که تقریبا شبیه ps هست.میشه بگید هر کدوم از اونا کدومند؟؟؟

Alireza.M67
04-09-2008, 22:50
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم و یه ذره گیر دارم:
1-اول بازی دو تا گزینه هست human &hunter devil .اینا جریانشون چیه؟چه فرقی با هم دارن؟؟؟
2-این بازی که من دارم ظاهرا پورت شده هست از xbox360 واسه همین تمام دکمه هاش که میگه مال دسته اون هست منم نمیتونم بفهمم چی به چیه؟؟؟میشه برام بگید؟؟؟من مثیخوام با گیم پد بازی کنم که تقریبا شبیه ps هست.میشه بگید هر کدوم از اونا کدومند؟؟؟

1. devil hunter همون normal خودمونه و human هم همون easy هست . اگه اولین بارته رو human برو چون در غیر این صورت گیر میکنی .
2 . مثلث = Y
مربع = X
ضربدر = A
دایره = B
rb = r1
rt = r2
Lb = L1
Lt = L2
سمت راست دسته ی پلی استیشنه و سمت چپ هم دسته ی 360

pejmangame
05-09-2008, 02:26
واقعا ردیفه!! اخره بازیه الان مرحله 11 هستم

دانته رو خیلی پیر کردن :d

بازی کلا چند مرحله داره؟

سلاح رو چجوری عوض کنم ؟ یعنی شمشیر رو ؟

*Necromancer
05-09-2008, 02:40
سلاح های نرو عوض نمی شن
20 مرحله ست
دانته هم پیر نشده فقط یه مرد جا افتاده شده

pejmangame
05-09-2008, 02:53
tanks

شخصیت جدید در اخر بازی ازاد میشه که باهاش به جایه نرو بازی کنیم؟

Maggy_P
05-09-2008, 08:18
tanks

شخصیت جدید در اخر بازی ازاد میشه که باهاش به جایه نرو بازی کنیم؟
نه هيچ شخصيتي باز نميشه

به جاش مراحل سختي بازي آزاد ميشه كه بايد اونا رو بگذرونيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidshsh
05-09-2008, 16:11
آقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار

*IN*
05-09-2008, 17:57
آقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار
بعد از اینکه ذست اولشو رد کردی با اون یکی دستش که اومد بزنه باید با دست شیطانیت بزنیش

titanium_zarin
05-09-2008, 18:18
ببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون

amintnt
05-09-2008, 18:39
سلام.....

وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005

حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......

Mist
05-09-2008, 18:45
ببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون

تو داکیومنتت جای خاصی نیست تو فلدر کاپکوم

soliman
05-09-2008, 21:35
دقیقترش اینه (منظورم مسیر سیو بازیه )

C:\Documents and Settings\USER\My Documents\CAPCOM\DEVILMAYCRY4

*Necromancer
06-09-2008, 00:22
برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!

سلام.....

وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005

حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......
همون که با چنگ نواخته می شه؟

omidshsh
06-09-2008, 07:23
بعد از اینکه ذست اولشو رد کردی با اون یکی دستش که اومد بزنه باید با دست شیطانیت بزنیش

???
دست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟
منظورت devil bringer هست دیگه؟

Mist
06-09-2008, 10:02
برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!

بابا این چیه همون تو داکیومنت میریزه دیگه اینهمه کار نیاز نیست مگه ورژن های بازی فرق میکنه اصلا هیدن نیستن که سیوای بازی؟؟؟!!!

دست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟

قبلا ز اینکه بخواد بیاره دستشو شما رو هوا بزن مشت نرو رو اینجوری میخوره بهش

CinemaTik
06-09-2008, 13:01
سلام دوستان :11:

من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه :41: . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه :18: . . . راهنمایی کنید لطفا . . .:40::10:

silent-assassin
06-09-2008, 15:20
سلام دوستان

من بازی را تو ویستا نصب کردم ارور میده میگه فایل xinput1_3.dll میخوام.

چیکارش کنم؟

soliman
06-09-2008, 17:24
خوب یه سرچی تو اینترنت بکن و فایل مورد نظر رو دانلود کن.

سلام دوستان

من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه . . . راهنمایی کنید لطفا . . .

خوب دوست عزیز شما میتونید یکی از دراوهاتون رو فرمت کنید و اون رو از fat32 به ntfs تغییر بدین.

CinemaTik
06-09-2008, 17:37
خوب دوست عزیز شما میتونید یکی از دراوهاتون رو فرمت کنید و اون رو از fat32 به ntfs تغییر بدین.

می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه ؟؟ :23:
اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟؟ :41:

Mist
06-09-2008, 19:40
اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟
رو درایو راست کلیک فورمت بعد Ntfs رو انتخاب کن

می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه

من تمامی درایو هام Ntfs هستش بازی هم نصب و اجرا کردم مشکلی نداره

ولی فک نکنم ربطی داشته باشه فرقی به حال بازی یعنی داره fat یا ntfs بودن ؟

titanium_zarin
06-09-2008, 21:38
من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!

راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟

smallfrank
06-09-2008, 22:40
چه طوری با دسته بازی کنم؟
تو قسمت کنترل هر کلیدی از رو دسته میزنم کار نمیکنه .

H M R 0 0 7
06-09-2008, 23:12
می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه ؟؟ :23:
اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟؟ :41:

احتمالا شما از اون نسخه هایی گرفتید که ابتدا باید ایمیجش توی هارد ریخته بشه (Extract) و سپس از روی هارد نصب بشه. حجم ایمیج هم 100% بیشتر از 1 گیگ هست.
سیستم Fat تا 1 گیگ برای هر فایل رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید یک فایل بیشتر از گیگ توی Fat ایجاد کنیدو مجبورید توی Ntfs بریزید.

اگه هم اینجوری که گفتم یعنی ایمیجی نیست پس فرق نداره تو fat بریزید یا ntfs چون فکر نکنم حجم فایلهای این بازی بیشتر از 1 گیگ باشه.من که بازی رو پاک کردم وگرنه با اطمینان میگفتم میشه یا نه.
بهتره از دوستانی که این بازی رو رو سیستمشون دارن بپرسی ببینی بیشترین حجم فایل این بازی بعد از نصب چقدر هستش.

موفق باشی

CinemaTik
06-09-2008, 23:21
احتمالا شما از اون نسخه هایی گرفتید که ابتدا باید ایمیجش توی هارد ریخته بشه (Extract) و سپس از روی هارد نصب بشه. حجم ایمیج هم 100% بیشتر از 1 گیگ هست.
سیستم Fat تا 1 گیگ برای هر فایل رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید یک فایل بیشتر از گیگ توی Fat ایجاد کنیدو مجبورید توی Ntfs بریزید.

اگه هم اینجوری که گفتم یعنی ایمیجی نیست پس فرق نداره تو fat بریزید یا ntfs چون فکر نکنم حجم فایلهای این بازی بیشتر از 1 گیگ باشه.من که بازی رو پاک کردم وگرنه با اطمینان میگفتم میشه یا نه.
بهتره از دوستانی که این بازی رو رو سیستمشون دارن بپرسی ببینی بیشترین حجم فایل این بازی بعد از نصب چقدر هستش.

موفق باشی

بله فکر می کنم همین طوری هست که شما می گید ، چون پشن جعبه‌ی DVD نوشته که باید اول محتوای DVD ها رو در یک پوشه روی هاردم کپی کنم و بعدا نصبش کنم . . . :46: من یکی از درایوهام رو NTFS کردم و مشکلی برای اون ندارم ، فقط این عکسی که این پایین (لینک عکس) هستش به عنوان Help بازی هست :

نوشته که بازی به صورت ۲ بار نصب می باشد ، بعد از نصب اول به محل نصب رفته و روی Setup کلیک کنید تا مرحله‌ی دوم نصب بشه ! :20: منظورش از نصب اول همون Extract کردن فایل هایی هست که داخل DVD ها بود ؟؟ خودم باید اونها رو Extract کنم و بعد بازی رو نصب کنم ؟؟ درست گفتم :31: ؟؟؟

H M R 0 0 7
06-09-2008, 23:25
بله فکر می کنم همین طوری هست که شما می گید ، چون پشن جعبه‌ی DVD نوشته که باید اول محتوای DVD ها رو در یک پوشه روی هاردم کپی کنم و بعدا نصبش کنم . . . :46: من یکی از درایوهام رو NTFS کردم و مشکلی برای اون ندارم ، فقط این عکسی که این پایین (لینک عکس) هستش به عنوان Help بازی هست :

نوشته که بازی به صورت ۲ بار نصب می باشد ، بعد از نصب اول به محل نصب رفته و روی Setup کلیک کنید تا مرحله‌ی دوم نصب بشه ! :20: منظورش از نصب اول همون Extract کردن فایل هایی هست که داخل DVD ها بود ؟؟ خودم باید اونها رو Extract کنم و بعد بازی رو نصب کنم ؟؟ درست گفتم :31: ؟؟؟

آره همین که گفتی.
برو توی پوشیه ای که اکسترکت کردی و اونجا Setup رو بزن و هر جا خواستی نصبش کن.