ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Devil May Cry 4

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

sajjadgameactor
30-07-2008, 15:32
پسر عجب بازیه این دویل می کرای 4 . واقعا دارم باهاش حال میکنم. راستی یه سوال : این دمو های بازی تو کدوم دایرکتوری بازیه و ایا با میدیا پلیر قابل پخشند یا نه؟

اون دموها قابل پخش نیستند و فرمتشون ARC که من پخشکننده ای براش پیدا نکردم ادرسشهم اینه
\DEVIL MAY CRY 4\nativepc\rom\demo

3.7GB هم حجمش است:20:

soliman
30-07-2008, 15:42
ممنون دوست عزیز . چاره ای نیست باید بسازیم. ولی من تونستم صداها و موزیکهای بازی رو پخش کنم. مثل موزیک های بیتل.

goodzila
30-07-2008, 22:35
لطفا توضیح بده موسیقی ها رو چه طوری استخراج کنیم !!!

soliman
30-07-2008, 23:34
احتیاجی به استخراج کردنشون نیست یعنی فایلها فشرده نشده اند تا بخواید استخراجشون کنید . برای پخش این فایلها که با فرمت SNGW هستند شما به برنامه Total Video Player که همراه برنامه اصلی Total Video Converter نصب میشه احتیاج دارید. بعدش هم باید به دایرکتوری موسیقیهای بیتل بازی در این مسیر برید J:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battl e\source .بعدش هم باید فایلهایی را که در این پوشه و با فرمت SNGW هستند رو به وسیله برنامه Total Video Player ، اپن وایتشون (OPEN WITH ) کنید. میبینید که فایلها به راحتی قابل پخشند.

vegas
31-07-2008, 07:47
احتیاجی به استخراج کردنشون نیست یعنی فایلها فشرده نشده اند تا بخواید استخراجشون کنید . برای پخش این فایلها که با فرمت SNGW هستند شما به برنامه Total Video Player که همراه برنامه اصلی Total Video Converter نصب میشه احتیاج دارید. بعدش هم باید به دایرکتوری موسیقیهای بیتل بازی در این مسیر برید J:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battl e\source .بعدش هم باید فایلهایی را که در این پوشه و با فرمت SNGW هستند رو به وسیله برنامه Total Video Player ، اپن وایتشون (OPEN WITH ) کنید. میبینید که فایلها به راحتی قابل پخشند.
نیازی به اون برنامه نیست شما راحت میتونید با برنامه کم حجم vlc این فایل ها را اجرا کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

..hamed..
31-07-2008, 10:14
اقا من در مرحله 12 بازي هستم و دارم دور خودم ميچرخم يكي بگه كه كجا بايد برم ديگه اعصابم داغون شده

Blue_Ray
31-07-2008, 11:22
اقا من در مرحله 12 بازي هستم و دارم دور خودم ميچرخم يكي بگه كه كجا بايد برم ديگه اعصابم داغون شده

باید اول اگر چهار طرف را بالا - راست- پایین و چپ در نظر بگیری به این ترتیب برو :
1-بالا
2-پایین ( یعنی برگرد به پشت سرت)
3-راست
4-راست
امید وارم مشکلت حل شده باشه...

..hamed..
31-07-2008, 15:50
امید وارم مشکلت حل شده باشه...اقا من الان اگه اشتباه نكنم تو مرحله 15 بازي هستم همون جايي كه پر از گاز سمي است اول اينكه چند مرحله مونده تا تموم بشه دوم اينكه تا كي بايد با اين دانته پيش بريم سوم اينكه تو اين مرحله بايد اون گاز سمي رو از بين ببريم يا همون جوري هم ميشه از اونجا خارج شد اخه من گشتم چيزي براي از بين بردن اون پيدا نكردم چهرم اينكه اين مرحله ها زيادي باهم قاطي شدن وقتي كه از اون جايي كه گاز سمي هست گذشتم بايد كجا برم

شرمندم كه شما رو به زحمت ميندازم
با تشكر حامد
:11:

cyrus_ln
31-07-2008, 15:55
چیزی رو نمی خواد از بین ببری فقط از اون محیط باید بیای بیرون از اون منطقه بیرون اومدی دیگه معلومه کجا باید بری

Blue_Ray
31-07-2008, 16:05
20 مرحله ست. و فکر میکنم که تا اخر هم با دانته باشه.البته مطمئن نیستم چون هنوز بازی رو تا اخر نرفتم...

SAM-SON 70
31-07-2008, 17:30
با سلام به همه
اقا من تو این بازی Dmc 4 یه مشکل پیدا کردم بطوری که دیگه بازی کردنش حال نمیده ؟!
برای اینکه از وقتی که روی ایکن Dmc کلیک میکنم تا منو و خود بازی با سرعت خیلی زیادی میرن حتی ارم Cap Com بطوری که نمیشه هیچ یک از صحنه ها رو همراه با صدا تو بازی دید ؟!!!.
البته از اول اینطوری نبود تو 2 و 3 روز یه همینطوری شده .
اولا تو خود بازی همینطوری میشد ولی حالا از اول تا هر جا که میری همینطوری .
البته سیستمم بد نیست :
کارت گرافیک :8600 Gt
رم : 1 Gb
cpu : دو هسته ای
مادر بوردم هم : تازه خریدم چیزه خوبیه .

*hamedkhatar*
31-07-2008, 17:37
من از بازی داشت اعصابم خورد میشد رفتم سیوهاش رو دانلود کردم بعد مرحله آخر رو رد کردم خیلی قشنگ بود :دی

..hamed..
31-07-2008, 17:50
[چیزی رو نمی خواد از بین ببری فقط از اون محیط باید بیای بیرون

البته من زياد انگليسيم خوب نيست ولي وقتي كه از اونجا ميخواي خارج شي فكر كنم مينويسه كه بايد اون گاز رو از اون منطقه پاك كنه

از اون منطقه بیرون اومدی دیگه معلومه کجا باید بری
يعني كجا؟

daren
01-08-2008, 00:07
با سلام به همه
اقا من تو این بازی Dmc 4 یه مشکل پیدا کردم بطوری که دیگه بازی کردنش حال نمیده ؟!
برای اینکه از وقتی که روی ایکن Dmc کلیک میکنم تا منو و خود بازی با سرعت خیلی زیادی میرن حتی ارم Cap Com بطوری که نمیشه هیچ یک از صحنه ها رو همراه با صدا تو بازی دید ؟!!!.
البته سیستمم بد نیست :

گمون کنم اگه بازیو reinstall کنی درست شه. منم یه مشکل دیگه داشتم دوباره که نصبش کردم حل شد.:5:

H M R 0 0 7
01-08-2008, 02:10
20 مرحله ست. و فکر میکنم که تا اخر هم با دانته باشه.البته مطمئن نیستم چون هنوز بازی رو تا اخر نرفتم...

مرحله 19 و 20 رو هم باید با نرو بازی کنی.

H M R 0 0 7
01-08-2008, 02:13
کسی این بازی رو روی حداکثر کیفیت و جزئیات تو ویستا اجرا کرده؟ اگه آره مشخصات سیستمتون چیه؟ روان اجرا کرده؟

vegas
01-08-2008, 06:37
کسی این بازی رو روی حداکثر کیفیت و جزئیات تو ویستا اجرا کرده؟ اگه آره مشخصات سیستمتون چیه؟ روان اجرا کرده؟
من این بازی تو ویندوز ویستا با حداکثر جزئیات و تماما superhigh و 8x anti رزولوشن 1280*1024 خیلی روان اجرا میکنم
مشخصات
intel core 2 quad q6600
ati hd 3870 512
2 GB ram

sargeras
01-08-2008, 07:43
سلام من گیر کردم
بعد از اینکه دختره رو نجات میدیم اون غوله رو چه جوری باید کشت؟

mohammad_1ta
01-08-2008, 10:22
سلام من گیر کردم

سلام،
منظورت همون غول گندهست؟ D:

باید بری اون چیزای آبی که روی بدنش هست رو با شمشیر بشکونی

cyrus_ln
01-08-2008, 11:27
البته من زياد انگليسيم خوب نيست ولي وقتي كه از اونجا ميخواي خارج شي فكر كنم مينويسه كه بايد اون گاز رو از اون منطقه پاك كنه

يعني كجا؟

بگو کدوم مرحله هستش تا من یه بار دیگه برم بهت بگم
.
.
.
.
.
رفتم خودم
مرحله 16 بود
با گاز کار نداشته باش فقط برو
باید از اون کلیسا بیای بیرون
همونی که رو دیوارش عکس بزرگ اون پیرمرده (هالی نس) هستش
کلا باید راهی رو که با نیرو اومدی رو برگردی

Optimus Prime
01-08-2008, 13:07
سلام من گیر کردم
باید وقتی با مشت حمله می کنه جا خالی بدی و با L یک ضربه به مشتش بزنی و وقتی ضربه بعدی را خواست بزنه بین زمینو هوا سریع اون مشتشم با L بزنی و بعد که سرش اومد پایین یک ضربه دیگه با L و تمام.

همونی که رو دیوارش عکس بزرگ اون پیرمرده (هالی نس) هستش
اسمش Sanctus است.
راستی برای دیدن کامل پایان باید از Kyrie را در آخر قسمتی که نوشته ها می یاد محافظت کنید. البته تو این Save من که تو تایپک سیو کامل بازی ها گذاشتم هست.

cyrus_ln
01-08-2008, 13:16
اسمش Sanctus است.
راستی برای دیدن کامل پایان باید از Kyrie را در آخر قسمتی که نوشته ها می یاد محافظت کنید. البته تو این Save من که تو تایپک سیو کامل بازی ها گذاشتم هست.

اسمش رو یادم نبود
ولی همه بهش می گفتن هالی نس
هالینس یعنی مقدس دیگه؟درسته؟
اونجا نمی دونستم باید ازش محافظت کرد
یه بار دیگه برم ببینم چجوریاست

sargeras
01-08-2008, 13:35
سلام،
منظورت همون غول گندهست؟ D:

باید بری اون چیزای آبی که روی بدنش هست رو با شمشیر بشکونی
اونا رو که با دانته شیکوندم الان باید با نرو بکشمش ولی نمیدونم چه جوری؟کسی تمومش نکرده؟

3Dmajid
01-08-2008, 13:41
اعصابم رو خورد کرد.
من که بی خیال این بازی شدم.
این همه میری یه دفعه برق میره ... دوباره باید از اول بری.
بابا چی میشد براش save درست میکردن ؟ !!
می مردن ؟!!
من که بازیش رو پاک میکنم.

Rude Boy
01-08-2008, 14:51
اونا رو که با دانته شیکوندم الان باید با نرو بکشمش ولی نمیدونم چه جوری؟کسی تمومش نکرده؟
وقتی دستش را می کوبه رو زمین جا خالی بده و بعد به دستش مشت بزن.
حالا اون یکی دستش را میاره به طرفت ... وقتی نزدیک شد مشت بزن به دستش..

Optimus Prime
01-08-2008, 15:08
پست اول همین صفحه را می خوندی دوست من .جوابتو که دادم.

H M R 0 0 7
01-08-2008, 16:42
من این بازی تو ویندوز ویستا با حداکثر جزئیات و تماما superhigh و 8x anti رزولوشن 1280*1024 خیلی روان اجرا میکنم
مشخصات
intel core 2 quad q6600
ati hd 3870 512
2 GB ram

ممنون
کارت گرافیکو چند گرفتی؟

همین 2 تا پست عقب تر جوابتونو داد دیگه :

باید وقتی با مشت حمله می کنه جا خالی بدی و با L یک ضربه به مشتش بزنی و وقتی ضربه بعدی را خواست بزنه بین زمینو هوا سریع اون مشتشم با L بزنی و بعد که سرش اومد پایین یک ضربه دیگه با L و تمام.

عجبا!!!

golmohammadi
01-08-2008, 21:11

اره من در حداكثر كيفيت
رم 2 گيگ
گرافيك 8600gt 1gig
cpu 3 full

مشخصات
intel core 2 quad q6600
ati hd 3870 512
2 GB ram

اين بازي آخرين رزوليشنش كمتر از رزولوشن 1280*1024 هست
همچنين انتي ... تا 16 هست

Behsood
01-08-2008, 21:40
سلام
منظور از دموی کامل پایان بازی همون محل کار دانته هست که بهش زنگ میزنند پیغام کاری میدهند یا چیز دیگه هم هست ما خبر نداریم؟؟؟؟؟

H M R 0 0 7
01-08-2008, 22:46
اره من در حداكثر كيفيت
رم 2 گيگ
گرافيك 8600gt 1gig
cpu 3 full

من با 2 گیگ رم و گرافیک Geforce 9600 GT DDR3 توی ویستا (directx 10) - با حداکثر جزئیات - آنتی الیاز C16xQ و رزولیشن 1024*764 در بعضی از مراحل جنگلی و اون قصر و خصوصا مباره با اون غول سنگی صحنه آهسته میشد! ولی تو XP هیچ مشکلی نداشت
مال شما هم اینجوریه؟
Cpu هم AMD 5000 Dual Core بود.

H M R 0 0 7
01-08-2008, 23:06
دوستانی که تازه با دویل می کرای آشنا شدن بهتره اینو بخونن:
تاریخچه Devil May Cry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

golmohammadi
02-08-2008, 00:19
من با 2 گیگ رم و گرافیک Geforce 9600 GT DDR3 توی ویستا (directx 10) - با حداکثر جزئیات - آنتی الیاز C16xQ و رزولیشن 1024*764 در بعضی از مراحل جنگلی و اون قصر و خصوصا مباره با اون غول سنگی صحنه آهسته میشد! ولی تو XP هیچ مشکلی نداشت
مال شما هم اینجوریه؟
Cpu هم AMD 5000 Dual Core بود.

ببين من تازه يادم افتاد
در تنظيمات گرافيكي يه گزينه هست به اسم Frame Rate
كه دو حالت براي انتخاب داره
يكي Variable و ديگري 60FPS MAM
اولي پيشفرض هست
من تمام معلفه هاي گرافيكي را در آخر گذاشتم و الان 5 مرحله رفتم بدون كوچكترين وقفه
ولي وقتي 60 FPS را انتخاب ميكنم در همه حالات سرعت كم ميشه يعني نميشه اجرا كرد
البته نميگم با وقفه يا خشك شدن و ...
بلكه آهسته ميشه
در ضمن حداكثر رزوليشن 960*600 ميباشد
البته شايد هم مال من اينجوريه ديگه دليلشو نميدونم چرا
ولي انصافا عجب گيمي هست آخرشه
البته نه آخرش ولي حتما جزو 5 تا از بهترين گيمهاست
البته به نظر من
در ضمن نسبت به نسخه هاي قبلي گرافيكش خيلي فرق كرده

soliman
02-08-2008, 00:27
این عکسو یه جایی پیدا کردم گفتم براتون بزارم . این عکس مال خانواده دانته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m.r.s
02-08-2008, 06:32
سلام.کدومشون دانته است و کدومشون vergi?

Optimus Prime
02-08-2008, 10:46
سلام
منظور از دموی کامل پایان بازی همون محل کار دانته هست که بهش زنگ میزنند پیغام کاری میدهند یا چیز دیگه هم هست ما خبر نداریم؟؟؟؟؟
همونه دوست من Epilogue 2.
مثل اینکه خیلی از فروش Devil May Cry 4 روی PC تو آمریکا راضی نبودند چون از همون لحظه ای که اومده تو torrent برای دانلود بوده و خلاصه ممکنه روی پروژه های بعدی Capcom روی PC تاثیر بزاره.

Blue_Ray
02-08-2008, 11:41
من با کارت 8600gts با رزوليشن 1400*900 توی xp وبا حد اکثر جزئیات(البته به غیر از انتی الیاز:روی 8x ) کاملا روون اجرا می کنم. توی ویستا هم دقیقا با همین جزئیات اجرا میکنم. ولی تو ویستا حداكثر رزوليشن 1280*800 است.چرا؟

hosseincode2008
02-08-2008, 13:49
اشتباه شد ببخشيد :40:

hosseincode2008
02-08-2008, 13:51
سلام دوستان ، من از مرحله ي 10 اين بازي اصلا خوشم نيومد يعني نتونستم ردش كنم !!! ميشه يكي برام رد كنه ؟ اين سيو منه :

vegas
02-08-2008, 14:02
ممنون
کارت گرافیکو چند گرفتی؟

240000 تومان ....

vegas
02-08-2008, 14:07
اره من در حداكثر كيفيت
رم 2 گيگ
گرافيك 8600gt 1gig
cpu 3 full

مانیتورت چند اینچه ؟؟؟
جالبه برای من بالاتر از 8x نداره ....... :31:

Blue_Ray
02-08-2008, 14:37
سلام دوستان ، من از مرحله ي 10 اين بازي اصلا خوشم نيومد يعني نتونستم ردش كنم !!! ميشه يكي برام رد كنه ؟ اين سيو منه :

سیو مرحله 11 (سیو خودمه):

hosseincode2008
02-08-2008, 14:51
ممنون Blue_Ray جان ولي من ميخواستم ادامه ي سيو خودم باشه ولي ديگه عيبي نداره اينو ميرم ، بازم ممنون ...

Blue_Ray
02-08-2008, 16:17
خواهش می کنم حسین جان. ولی راستش حالشو نداشتم .اگه هنوزم نرفتی بگو تا برات برم...

H M R 0 0 7
02-08-2008, 17:15
ببين من تازه يادم افتاد
در تنظيمات گرافيكي يه گزينه هست به اسم Frame Rate
كه دو حالت براي انتخاب داره
يكي Variable و ديگري 60FPS MAM
اولي پيشفرض هست
من تمام معلفه هاي گرافيكي را در آخر گذاشتم و الان 5 مرحله رفتم بدون كوچكترين وقفه
ولي وقتي 60 FPS را انتخاب ميكنم در همه حالات سرعت كم ميشه يعني نميشه اجرا كرد
البته نميگم با وقفه يا خشك شدن و ...
بلكه آهسته ميشه
در ضمن حداكثر رزوليشن 960*600 ميباشد
البته شايد هم مال من اينجوريه ديگه دليلشو نميدونم چرا
ولي انصافا عجب گيمي هست آخرشه
البته نه آخرش ولي حتما جزو 5 تا از بهترين گيمهاست
البته به نظر من
در ضمن نسبت به نسخه هاي قبلي گرافيكش خيلي فرق كرده
ممنون
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم :31:

من با کارت 8600gts با رزوليشن 1400*900 توی xp وبا حد اکثر جزئیات(البته به غیر از انتی الیاز:روی 8x ) کاملا روون اجرا می کنم. توی ویستا هم دقیقا با همین جزئیات اجرا میکنم. ولی تو ویستا حداكثر رزوليشن 1280*800 است.چرا؟
نبايد رزوليشن تو ويستا و XP متفاوت باشه.چيزه عجيبيه!
حداكثر رزوليشن بر مگيرده به ساپورت مانيتور و كارت گرافيك.

240000 تومان ....
ممنون.شما هم Frame Rate رو در حالت Variable گزاشتي؟

مانیتورت چند اینچه ؟؟؟
نداره؟ مال من تا C16xQ داره.البته تفاوت محسوسي با 8 نداره.

H M R 0 0 7
02-08-2008, 17:17
راستي دوستاني كه بازي رو تموم كردن ميتونن بگن جاهايي كه تو بازي Holly Water ميده كجا ها هست؟ من 3-4 جاشو بلدم مي خواستم بدونم جاي ديگه هم هست با نه! آخه خيلي اين هالي واتر ها توي درجه سختي بالا به كار مياد.

hosseincode2008
02-08-2008, 17:42
آقا من كلا قيد اين بازيو زدم ، دليلم هم نحوه ي سيوش هست !! من كلا بدم مياد يه مرحله رو چند بار برم ولي تو اين بازي بايد اين كارو بكنم ،‌ كلا به نظر من بازيه كسل كننده اي هست . البته اين نظر منه و نظر من هيچ ارزشي نداره !!! نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكرده بودم دليل ديگش هم ميتونه اين باشه . حالا ميشه كسي لينك سيو كاملش رو بذاره تا فقط فيلم هاش رو ببينم ؟!! بازم تشكر

cyrus_ln
02-08-2008, 18:11
راستي دوستاني كه بازي رو تموم كردن ميتونن بگن جاهايي كه تو بازي Holly Water ميده كجا ها هست؟ من 3-4 جاشو بلدم مي خواستم بدونم جاي ديگه هم هست با نه! آخه خيلي اين هالي واتر ها توي درجه سختي بالا به كار مياد.

بگو ما هم بدونیم
من فقط یه جا رو بلدم

vegas
02-08-2008, 18:16
ممنون.شما هم Frame Rate رو در حالت Variable گزاشتي؟

اره عزیز Variable

golmohammadi
02-08-2008, 19:59
مانیتورت چند اینچه ؟؟؟

17 هست
برا من خيلي عجيبه
چون اكثر دوستان اشاره ميكنند كه با رزوليشن بالا اجرا ميكنند
در حالي كه برا من نيستش

golmohammadi
02-08-2008, 20:02
ممنون
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم
خوب پس سيستمت خوبه
گرافيكت چي بود گفتي 9600 ؟
البته مال من چون سي پي يوم 2 هسته اي نيست واسه همين 60FPS را خوب اجرا نميكنه

H M R 0 0 7
02-08-2008, 20:59
آقا من كلا قيد اين بازيو زدم ، دليلم هم نحوه ي سيوش هست !! من كلا بدم مياد يه مرحله رو چند بار برم ولي تو اين بازي بايد اين كارو بكنم ،‌ كلا به نظر من بازيه كسل كننده اي هست . البته اين نظر منه و نظر من هيچ ارزشي نداره !!! نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكرده بودم دليل ديگش هم ميتونه اين باشه . حالا ميشه كسي لينك سيو كاملش رو بذاره تا فقط فيلم هاش رو ببينم ؟!! بازم تشكر

نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.

بفرما اینم سیوش:

اکثر قدرتهاشو خریدم با 6 تا Holy Water و و خط جان 14 تایی و خط طلسم 8 تایی
برو حالشو ببر.پیشنهاد میکنم بری با درجه Human یکم Demon بکشی حالتو سر جا بیاره :27:

H M R 0 0 7
02-08-2008, 21:09
بگو ما هم بدونیم
من فقط یه جا رو بلدم

یکیش توی اون جنگل که باید بپری پایی هست.همونجا که 3 راه وجود داره که 2 راهش رو باید با اون یاروهایی چرخشی بشکنیشون و یه راه پلکلانی داره.قبل از اینکه بپری پایین باید بری سمت چپ کی هست

بعدیش اینجاست:

باید بری بالا همون جایی که رو دیوارش یک ORB قرمز هست و باید بپری و اون ORB بالاییش هم بگیری.دیورا اینوریش اگه بپری Holy Water دیده میشه که باید دست نرو رو بفرستی تا بگیره

سومیش توی همون جایی هست که زمین میشکنه و میفتی پایین.همونجا که یه ORB سبز هم هست.باید با اون پرشها بیای بالا به وسط کمه رسیدی لبه یکی از طبقه ها یدونه دیگه Holy Water هست

امیدوارم متوجه شده باشی

vegas
02-08-2008, 21:22
متاسفانه این بازی یه مقدار که افت فریم داشته باشه ( زیر 50 فریم) تصویر پرش پیدا میکنه یا اهسته میشه (مخصوصا مرحله جنگل)
variable = پرش تصویر
60 fbs = اهسته شدن تصویر

به نظر من پرش تصویر بهتر از اهسته شدن تصویر هست جون حداقل میشه بازی کرد ..... D:

P-R-I-N-C-E
02-08-2008, 22:32
سلام
اول بازی که میپرسه human یا (اون یکی یادم نیست) چی همون درجه سخت و اسون بودن بازی ؟
من همین جوری زدم human الانم مرحله 13 هستم

و همون مرحله 13 گیر کردم همون جایی که 3 تا راهه یه مجسمه هم هست از هرطرف میرم نمیشه
با نرو یه بار بالا رفتم یه بار راست یه بارم چپ رد دشد اما با دانته نمیشه؟ چه کار کنم اصلا راهو درست امدم اخه این مرحله یکم
گیج کنندس راهاش/.

H M R 0 0 7
02-08-2008, 22:50
سلام
اول بازی که میپرسه human یا (اون یکی یادم نیست) چی همون درجه سخت و اسون بودن بازی ؟
من همین جوری زدم human الانم مرحله 13 هستم

و همون مرحله 13 گیر کردم همون جایی که 3 تا راهه یه مجسمه هم هست از هرطرف میرم نمیشه
با نرو یه بار بالا رفتم یه بار راست یه بارم چپ رد دشد اما با دانته نمیشه؟ چه کار کنم اصلا راهو درست امدم اخه این مرحله یکم
گیج کنندس راهاش/.

ببینید اون مجسمه یه راه حل ساده داره که هیچ وقت یادتون نمیره:
همیشه خلاف جهتی برید که سایه مجسمه افتاده.مثلا اگه سایه مجسمه سمت راست افتاده شما برید سمت چپ.همین!

am_merman01
03-08-2008, 00:31
متاسفانه این بازی یه مقدار که افت فریم داشته باشه ( زیر 50 فریم) تصویر پرش پیدا میکنه یا اهسته میشه (مخصوصا مرحله جنگل)
variable = پرش تصویر
60 fbs = اهسته شدن تصویر

به نظر من پرش تصویر بهتر از اهسته شدن تصویر هست جون حداقل میشه بازی کرد ..... D:

سلام خدمت دوستان عزیز:10:
منظورتون از پرش تصویر چیه؟
در مودر من که بازی آهسته شد مخصوصاٌ جا هایی که نماهای بزرگی از جنگل رو می خواست به نمایش بزاره حسابی دچار مشکل میشد ولی به هر حال از جنگل خارج شدم.:31:

وای که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟

Prince_ of _Persia
03-08-2008, 07:55
وای
که چقدر این بازی طولانی . ولی خیلی باحاله . من اولین باره که دارم Devil May Cry بازی میکنم و ازش خوشم اومده مخصوصا از شخصیت نیرو که به نظر من قدرتمند تر از دانته هستش . اولش وقتی توی مرحله 12 رفت داخل مجسمه فکر کردم مرده و خیلی ناراحت شدم ولی بعد از اینکه اون مجسمه بزرگ رو شکست دادم و دوباره نیرو رو دیدم خیلی حال کردم .
راستی دوباره باید تبدیل به شخصیت دانته بشم و با اون بازی کنم ؟ یا اینکه تا پایان با نیرو بازی تموم میشه؟

نرو قدرتمندتر از دانته هست شوخي مي كني ؟ احتمالا چون شماره هاي قبلي رو بازي نكردي اين حرفو مي زني. دانته پسر اسپارداست و نا سلامتي 3 شماره قهرمان بازي بوده اونوقت نرو هنوز نيومده شد قوي تر ؟

hosseincode2008
03-08-2008, 09:56
نحوه سیو؟مگه چه جوریه؟از اول بازی که نمیاره!اکثرا از منطقه قبلی میاره.

خودت بهتر از من ميدوني ، وقتي از بازي بياي بيرون از اول مرحله مياره ،‌ با اين وضعيت كه هر روز 2 يا 3 بار برق ميره ممكنه آخراي مرحله بره و مجبور بشي از اول مرحله بازي كني . بعضي مراحل تو 10 دقيقه تموم ميشن اينا هيچ ولي بعضي ها هم بالاي 40 دقيقه طول ميكشن ، اينارو چيكار كنم ؟!! البته تا الان اين اينطوري نشده ، خدا كنه نشه تا بتونم بازيش كنم . راستي ممنون به خاطر سيو ...

cyrus_ln
03-08-2008, 10:26
یکیش توی اون جنگل که باید بپری پایی هست.همونجا که 3 راه وجود داره که 2 راهش رو باید با اون یاروهایی چرخشی بشکنیشون و یه راه پلکلانی داره.قبل از اینکه بپری پایین باید بری سمت چپ کی هست

بعدیش اینجاست:

باید بری بالا همون جایی که رو دیوارش یک ORB قرمز هست و باید بپری و اون ORB بالاییش هم بگیری.دیورا اینوریش اگه بپری Holy Water دیده میشه که باید دست نرو رو بفرستی تا بگیره

سومیش توی همون جایی هست که زمین میشکنه و میفتی پایین.همونجا که یه ORB سبز هم هست.باید با اون پرشها بیای بالا به وسط کمه رسیدی لبه یکی از طبقه ها یدونه دیگه Holy Water هست

امیدوارم متوجه شده باشی
ممنون
متوجه شدم
من فقط همون اولی رو می دونستم

خودت بهتر از من ميدوني ، وقتي از بازي بياي بيرون از اول مرحله مياره ،‌ با اين وضعيت كه هر روز 2 يا 3 بار برق ميره ممكنه آخراي مرحله بره و مجبور بشي از اول مرحله بازي كني . بعضي مراحل تو 10 دقيقه تموم ميشن اينا هيچ ولي بعضي ها هم بالاي 40 دقيقه طول ميكشن ، اينارو چيكار كنم ؟!! البته تا الان اين اينطوري نشده ، خدا كنه نشه تا بتونم بازيش كنم . راستي ممنون به خاطر سيو ...
خوب این بازی دویل می کرای هست
و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیه

hosseincode2008
03-08-2008, 11:21
خوب این بازی دویل می کرای هست
و تو همه شماره ها بازی سختی بوده
ولی باز به نظر من شماره 4 خیلی راحتتر از نسخه قبلیهحق با شماست ، من فقط يك چيز ديگه ميخوام و بعدش زحمت رو كم ميكنم ، اونم سيو مرحله ي 12 روي حالت Human هست .
راستي H M R 0 0 7 جان سيو تو عالي بود حتي بهتر از سيوي كه از Cheathappens گرفتم ولي ديگه تصميم گرفتم خودم ادامه بدم ، تشكر از همه ي دوستان ...

يه راهنماي فارسي هم براي اين بازي پيدا كردم :

cyrus_ln
03-08-2008, 11:34
سیو مرحله 12

Ar@m
03-08-2008, 11:43
منم بالاخره دارم بازي مي كنمش
اين خيلي نامرديه همون اول بازي با دانته دعوا كني!!!
ولي همون خصوصياتي رو داشت كه ازش انتظار مي رفت
كلا خوشم اومد از بازيش
ولي همچين از قسمت قبلي آسونتر شده
نرو خيلي جلوي اين دانته ي بدبخت قويتره من ناراحتم!!!

chaos theory
03-08-2008, 11:48
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟

golmohammadi
03-08-2008, 13:11
بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم

Optimus Prime
03-08-2008, 13:46
كلا خوشم اومد از بازيش
اصلا ! بزار برسی متوجه میشی که آخر دانته یک چیز دیگس! Nero قوی هست ولی به اندازه دانته باهوش با تجربه و قویتر نیست. :27:

Optimus Prime
03-08-2008, 14:14
دوستان سلام....
یک سوال؟
ببینید موقعی که میری تو قسمت power up و میخوای قدرتهاتو زیاد کنی ....................یه چیز آبی رنگ که یه مبلغی رو کنارش نوشته و شما با توجه به اون میتونی قدرتهاتو زیاد کنی...درسته؟ فهمیدین چی رو میگم ...اون شماره های قرمز رو که بعد از کشتن دشمنا ن اضافه میشه رو نمیگم ها کناریش رو میگم.....گرفتین دیگه؟/؟؟
اونو چه جوری باید زیاد کنم اصلا بر چه مبنایی مقدارش زیاد میشه تا بری قدرت بخری؟
به اونا میگن Proud Souls که در این بازی برخلاف شماره های قبل دیگه Red Orbs به کار Upgrade کردن نمیاد و تو پس از پایان هر مرحله و بستگی به داشتن Ranking آخر بازی بهت میده مثلا اگر A یا S باشی مقدار بیشتری Proud Souls می گیری که تو بیشتر و سریعتر می تونی شخصیتتو Power Up کنی.

بچه ها لطفا يه كمي در مورد Powe Up برام توضيح بدين
الان تو مرحله 8 اخرش هستم
در مرد Power Up خیلی میشه توضیح داد برای دو کاراکتر باید بخونی ببینی هر انتخابت چطوریه و اول کدوم بیشتر به دردت می خوره. اگر مشکل داری تو قسمت Automatic Power Up قسمت Novice یا Variety را انتخاب کن.

chaos theory
03-08-2008, 16:15
novice چطوریه؟
variety چطوریه؟

javad_vosogh
03-08-2008, 21:24
دوستان من اول مرحله سوم گير كردم نميدونم چيكار كنم ايا اين بازي درجه سختي نداره انتخواب اول بازي چيه كدوم رو انتخواب كنيم

Mist
03-08-2008, 23:41
كلا خوشم اومد از بازيش

قصشو تو تایپیک گشتم نبود منم تازه شروع کردم اون دعوای اولش که دانته رو میزنه (البته هرچی میزنه انگار نه انگار دانته هم آخر نمیر :31:) دانته به یه مرده اشاره میکنه و چهره واقعی شو نشون میده

فک کنم آخر بازی اینا به هم کمک کنن من بازیشو نکردم ولی فک کنم نرو نمیدونه با شیاطین داره همکاری میکنه

عجب سناریویی ساختم من چی میشد اینجوری میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza.M67
03-08-2008, 23:55
كلا خوشم اومد از بازيش

اصلا ! بزار برسی متوجه میشی که آخر دانته یک چیز دیگس! Nero قوی هست ولی به اندازه دانته باهوش با تجربه و قویتر نیست. :27:

دست نرو خیلی کار رو راحت می کنه مخصوصا تو کشتن غولها .
ولی شمشیر زنی دانته خیلی بهتره ...

soliman
04-08-2008, 00:13
به نظر من صد تای مثل نرو اصلا به پای دانته نمی رسند. ناسلامتی دانته شخصیت اصلی دویل می کرایه. در ضمن خودتون دیدید که دانته اون به اصتلاح شوالیه هایی رو که کشت همشون شیاطین بودند خصوصا اون مقام مذهبی یا ریسشون منظورم اون پیرمرده است که دانته اول اونو میکشه خودش غول اخر بازیه . البته هنوز من به مراحل اخر نرسیدم ولی تو یکی از دمو ها دیدم که اون پیر مرد اون مجسمه بزرگ رو هدایت میکنه.
در ضمن من نمیگم که از نرو بدم میاد بلکه از نظر من نرو هم یه شخصیت دوست داشتنیه .

H M R 0 0 7
04-08-2008, 00:50
برای کسانی که اولین باری Dmc بازی میکنن نرو بهتر و قویتره ولی کسانی که با نسخه های قبلی آشنایی دارن دانته یک ابر قدرته!

javad_vosogh
04-08-2008, 02:22
دوستان من اول مرحله سوم گير كردم نميدونم چيكار كنم ايا اين بازي درجه سختي نداره انتخواب اول بازي چيه كدوم رو انتخواب كنيم

vegas
04-08-2008, 09:23
به نظر من صد تای مثل نرو اصلا به پای دانته نمی رسند. ناسلامتی دانته شخصیت اصلی دویل می کرایه. در ضمن خودتون دیدید که دانته اون به اصتلاح شوالیه هایی رو که کشت همشون شیاطین بودند خصوصا اون مقام مذهبی یا ریسشون منظورم اون پیرمرده است که دانته اول اونو میکشه خودش غول اخر بازیه . البته هنوز من به مراحل اخر نرسیدم ولی تو یکی از دمو ها دیدم که اون پیر مرد اون مجسمه بزرگ رو هدایت میکنه.
در ضمن من نمیگم که از نرو بدم میاد بلکه از نظر من نرو هم یه شخصیت دوست داشتنیه .
نیرو 100 درصد قویتره من الان اون مرحله رسیدم که نیزو جاش با دانته عوض میکنه اصلا قدرتش قابل مقایسه با نیرو نیست دانته فقط بلده قیافه الکی بگیره نیرو خیلی سریعتر از دانته هست .......... :27:

H M R 0 0 7
04-08-2008, 10:13

در ابتدا 2 تا درجه سختی داره:
Human
و
Devil Hunter

اولی آسونه و دومی نرمال.
اگه با نرمال(Devil Hunter) بری تا آخرش 2 تا درجه سختی بهش اضافه میشه:
Son of Sparda
و
Legendary Dark Knight

این آخری خیلی خیلی سخته!

کجای مرحله 3 گیر کردی؟

Devil Inside
04-08-2008, 10:45
ببخشید یه سوال: چطوری میشه کنترل دانته رو بدست گرفت؟؟؟

Optimus Prime
04-08-2008, 11:07
ببخشید یه سوال: چطوری میشه کنترل دانته رو بدست گرفت؟؟؟
باید به مرحله 12 برسی.

نیرو 100 درصد قویتره من الان اون مرحله رسیدم که نیزو جاش با دانته عوض میکنه اصلا قدرتش قابل مقایسه با نیرو نیست دانته فقط بلده قیافه الکی بگیره نیرو خیلی سریعتر از دانته هست ..........
Nero در این بازی قوی نشون داده شده ولی همین که دانته کار همون Devil Boss هارو تموم می کنه خیلی حرفه. در یک Interview که خوندم گفته بودند که وجود Nero و دستش به خاطر اینکه نوآوری در DMC بشه انجام شده ولی خوب نتیجه دیگه ای هم که داده اینکه Nero به خاطر دستش قویتر جلوه می کنه.

Devil Inside
04-08-2008, 12:03
nero دوهزار سال دیگه هم به پای دانته نمیرسه

Ar@m
04-08-2008, 12:58
موافقم! دانته بي نظيره!
نرو به قدري قيافه و طرز لباس پوشيدن و حركاتش شبيه دانته است كه من فكر مي كنم دارم با خود دانته بازي مي كنم! نرو از خودش چيزي نداره! مقبوليتش توي اين بازي هرچي هست از خير سر سري قبلي Dmc و محبوبيت دانته است!
ولي من يه چيزي رو نفهميدم اين پيرمرده مگه باباي اون پسره و دختره نيستش؟؟؟
پس يعني اونا هم آدم نيستن؟

برای کسانی که اولین باری Dmc بازی میکنن نرو بهتر و قویتره ولی کسانی که با نسخه های قبلی آشنایی دارن دانته یک ابر قدرته!
درسته!

خب كجاش گير كردي؟ يه عكسي چيزي بذار

Mostafa.yey
04-08-2008, 15:10
سلام من این بازی رو خریدم
گرافیک من هم asus 9600 GT 512 هست. ولی نمی تونم گرافیکو از 800 در 600 بالاتر ببرم . خواهشا یه راهنمایی کنید تا بتونم بالا ببرم.
ممنون.

Blue_Ray
04-08-2008, 16:53
سلام من این بازی رو خریدم
گرافیک من هم asus 9600 GT 512 هست. ولی نمی تونم گرافیکو از 800 در 600 بالاتر ببرم . خواهشا یه راهنمایی کنید تا بتونم بالا ببرم.
ممنون.

این مربوط به مانیتورتون میشه نه کات گرافیک.
عجیبه تا حالا چند نفر یه همچین مشکلی تو این بازی داشتند...

amintnt
04-08-2008, 19:16
سلام

گرافیک من GT 8500 هست(فکر میکنم، پشت پیسی خودم نیستم) و بازی جاهایی که آیتمای زیادی هست نمیتونه روون اجرا بشه... سیستم پیشنهادی بازی که در Readme هست، گرافیک GT 8600 و بالاتر رو پیشنهاد میده..... به هر حال حسابی تعجب کردم! اخه همین چند هفته پیش سیستم رو بستم......

MR700 شما Neroتون توربو روش نصبه؟ :دی

Maggy_P
04-08-2008, 19:16
بالاخره من هم اومدم تو جمع dmc بازها!:31:

فقط هنوز شروع نكرده يكي به من بگه اين نرو كيه ديگه !
شخصيت جديده؟ آخه توي شماره ي قبلي نبود:19:

S A M
04-08-2008, 19:22
اره جدیده مرحله 12 به بعد عوض میشه ...

H M R 0 0 7
04-08-2008, 20:21
سلام

گرافیک من GT 8500 هست(فکر میکنم، پشت پیسی خودم نیستم) و بازی جاهایی که آیتمای زیادی هست نمیتونه روون اجرا بشه... سیستم پیشنهادی بازی که در Readme هست، گرافیک GT 8600 و بالاتر رو پیشنهاد میده..... به هر حال حسابی تعجب کردم! اخه همین چند هفته پیش سیستم رو بستم......

MR700 شما Neroتون توربو روش نصبه؟ :دی

این چند تا کارو انجام بدید:
1-MSSA رو بیارین پایین:2 یا 4 یا اصلا Off
2-Fram Rate رو در حالت VARIABLE قرار بدید
3-حدالامکان توی ویندوز XP بازی کنیدش به خاطر Directx9

توربو؟؟؟ یعنی چی؟

بالاخره من هم اومدم تو جمع dmc بازها!:31:

فقط هنوز شروع نكرده يكي به من بگه اين نرو كيه ديگه !
شخصيت جديده؟ آخه توي شماره ي قبلي نبود:19:

به
بالاخره شما هم به راه راست هدایت شدید؟
مگه نسخه های قبلی رو بازی کردی که از جدید بودن نرو خبر داری؟ :31:

Maggy_P
04-08-2008, 20:47
به
بالاخره شما هم به راه راست هدایت شدید؟
مگه نسخه های قبلی رو بازی کردی که از جدید بودن نرو خبر داری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

آره تازه امروز 3 تموم شد ( يعني 2 روزه تموم شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

رفتم سر شماره ي 4 خراب شم:31:
ولي نفهميدم كدومه!:31:

Mist
04-08-2008, 20:53
آره تازه امروز 3 تموم شد ( يعني 2 روزه تموم شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

رفتم سر شماره ي 4 خراب شم:31:
ولي نفهميدم كدومه!:31:

منم سری پی سی رو از دیروز شروع کردم دستشم الان میتعریفم میریم برا بازی

جو گیر شدم امضارو هم عوض کردم

فک کنم بازی زیادی احساسی باشه دموی اصلی بازی اینو میگه

خودمونیم نرو هم شخصیت جذابیه خیلی شبیه دانته درست کردن تا محبوبش کنن بین بازیکنا

Maggy_P
04-08-2008, 22:09
منم سری پی سی رو از دیروز شروع کردم دستشم الان میتعریفم میریم برا بازی

جو گیر شدم امضارو هم عوض کردم

فک کنم بازی زیادی احساسی باشه دموی اصلی بازی اینو میگه این صحنه رو تو امضا ببین گردنبند دخترست تو دستش حالا خود دختره کجاس ؟؟؟

خودمونیم نرو هم شخصیت جذابیه خیلی شبیه دانته درست کردن تا محبوبش کنن بین بازیکنا

آره منم فقط دموي اولش رو ديدم بر خلاف قبلي خيلي احساسي تره
نرو كدوم بود؟! من فكر كردم اون دانتست!:18:

ورژيل توش نيست ديگه؟:13:

Mist
04-08-2008, 22:23
میگن تو شماره سه ورژیل رفته تو همون سیاه چال دموی اول هم همین نرو هستش که داره با عجله میره تا به مراسم برسه

پیش دختره دانته همیشه باید یه سورپرایز باشه از در نمیتونه بیاد از سقف میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soliman
04-08-2008, 22:54
اره دیگه جذابیت دانته به اینه دیگه همیشه کارای غیر عادی و جالبی میکنه. لامسب عجب تریپی هم زده . شده عین کابویی ها

golmohammadi
04-08-2008, 23:21
این مربوط به مانیتورتون میشه نه کات گرافیک.
عجیبه تا حالا چند نفر یه همچین مشکلی تو این بازی داشتند...
واسه منم اين مشكل بود
1024*768 را نمياره اشكال هم از مونيتور نيست چون 17 هست
فكر كنم يه اشكالي تو بازي هست و يا شايد نسبت به بعضي قظعات حساسه ...

-حدالامکان توی ویندوز XP بازی کنیدش به خاطر Directx9
از كي تا حالا Direct9 از 10 بهتر شده ؟

soliman
04-08-2008, 23:46
ایشون منظورشون اینه که امکان داره تو ایکس پی رونتر اجرا بشه.

Mist
05-08-2008, 08:38
دوستان یه مشکل پیدا کردم فول اسکرین نمیتونمبازی کنم

یعنی بازی میکنم خود به خود وسط بازی مینی مایز میشه اعصابمو خورد کرد وسط دمو خود به خود مینی مایز میشه

منم فعلا دارم رو دسکتاپ بازی میکنم فول اسکرینش نمیکنم کمک کنین

هر فکری به سرم میومد انجام دادم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

EHHASSATNI
05-08-2008, 11:12
سلام بچه ها من این بازی رو 6 ماه پیش روی ps3 بازی کردم خیلی باحال بود دروی pc چهطوره ؟
با دسته هم میشه بازی کرد ؟

H M R 0 0 7
05-08-2008, 11:37
واسه منم اين مشكل بود
1024*768 را نمياره اشكال هم از مونيتور نيست چون 17 هست
فكر كنم يه اشكالي تو بازي هست و يا شايد نسبت به بعضي قظعات حساسه ...

ایشون منظورشون اینه که امکان داره تو ایکس پی رونتر اجرا بشه.
:46:
البته 100% روانتر اجرا میشه.

دوستان یه مشکل پیدا کردم فول اسکرین نمیتونمبازی کنم

یعنی بازی میکنم خود به خود وسط بازی مینی مایز میشه اعصابمو خورد کرد وسط دمو خود به خود مینی مایز میشه

منم فعلا دارم رو دسکتاپ بازی میکنم فول اسکرینش نمیکنم کمک کنین

هر فکری به سرم میومد انجام دادم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
هر وقت اینجوری شد ALt+Enter رو بزن.احتمالا یه برنامهای در حال اجرا داری که این مشکل رو به وجود آورده.

سلام بچه ها من این بازی رو 6 ماه پیش روی ps3 بازی کردم خیلی باحال بود دروی pc چهطوره ؟
با دسته هم میشه بازی کرد ؟
روی Pc هم عالیه.
با دسته هم میشه.اصلا بدون دسته که حال نمیده این بازی.

Mist
05-08-2008, 13:42
هر وقت اینجوری شد ALt+Enter رو بزن.احتمالا یه برنامهای در حال اجرا داری که این مشکل رو به وجود آورده.نه هیچی اجرا نمیشه حتی کاسپر رو هم غیر فعال میکنم ولی باز میندازه مینی مایز الان مجبوری دارم رو دسکتاپ بازی میکنم

به نظرت از بازی باشه یا ؟؟نمیدونم

روی Pc هم عالیه.
با دسته هم میشه.اصلا بدون دسته که حال نمیده این بازی.موافقم یعنی کسی هست اینجا بدون دسته بره؟

*Necromancer
05-08-2008, 13:46
مواعقم یعنی کسی هست اینجا بدون دسته بره
من بی دسته تا غول مرحله11 رفتم
مرحله آخر که نیست؟

Mist
05-08-2008, 13:51
اونوقت لذت هم میبری از بازی اونجوری فک نکنم حال بده یه کیبورد نیم متر کجا یه دسته یه وجبی کجا نمیدونم ولی بادسته بری کیفش بیشتره

EHHASSATNI
05-08-2008, 14:05
تا اونجا که من یادم 20 تا مرحله داره ولی خدایی وقتی قراره با یه غول بیشتر از یه با بجنگا خیلی خسته کننده میشه
ای کاش غول های بیشتر هم طراحی میکردند

*Necromancer
05-08-2008, 14:26
اونوقت لذت هم میبری از بازی اونجوری فک نکنم حال بده یه کیبورد نیم متر کجا یه دسته یه وجبی کجا نمیدونم ولی بادسته بری کیفش بیشتره
نه اصلا
اقراق نمی کنم
املاشم حتی بلد نیستم!
کلید های اکشن ها کنار هم به خوبی مچ شدن و کلا راحته
آدم به هر چیزی می تونه عادت کنه کیبورد که چیز شاقی نیست

Behsood
05-08-2008, 14:33
سلام
دوستان خوب!
کی گفته با دسته فقط میشه من خودم لازی رو تموم کردم با همین کیبورد که شاهد قضیه بود!!!:whistle:

sajjadgameactor
05-08-2008, 14:45
نه اصلا
اقراق نمی کنم
املاشم حتی بلد نیستم!
کلید های اکشن ها کنار هم به خوبی مچ شدن و کلا راحته
آدم به هر چیزی می تونه عادت کنه کیبورد که چیز شاقی نیست

من هم با کیبورد بازی رو تموم کردم خیلی هم راحت بود

cyrus_ln
05-08-2008, 15:46
حال این بازی به دسته هستش
بدون گیم پد نمی شه کومبوها را درست و حسابی اجرا کرد.

amaranth_silent
05-08-2008, 15:48
mishe begin koshtan ghule sangi tu marhale 20 chejoorie??

SAM-SON 70
05-08-2008, 15:51
با سلام به همه
البته سیستمم بد نیست :

cyrus_ln
05-08-2008, 16:45

جواب شما

EHHASSATNI
05-08-2008, 16:47

اره منم دهنم سرویس شد تا کشتمش خوب یادم نمیاد
اما انقدر بزن تا از لاکش دربیاد بعدش بگیرش با دایره بزن تا چونش به اخر نزدیک شه برای اخرین بارم وحشی میشه با شمشیر حمله میکنه جا خالی بده اخرین للظه که داره میره بالا بزنش

SAM-SON 70
05-08-2008, 17:47
با سلام به همه
البته سیستمم بد نیست :

Mist
05-08-2008, 18:11
حال این بازی به دسته هستش
بدون گیم پد نمی شه کومبوها را درست و حسابی اجرا کرد.

خیلی زیاد موافقم مثلا کمترین کومبوش با شمشیر میندازه یارو رو هوا رو هوا میزندش که بیا اسپیس بگیر و نمیدونم چی بزن ولی تو جویستیک یه کمکی میگیری میزنی

حالا من نمیگم دوستمون خوب گفت خوب هرکی با یه چیزی راحت تره و بهش عادت میکنه

H M R 0 0 7
05-08-2008, 19:41
من همین الان با Son of Sparda رفتم تا آخرش.مغزم داغ کرده بود!
2 تا دیگه درجه سختی اضافه شد:
Dante Must Die معرف
و Heaven Or Hell

این آخری اینجوریه که فقط با یک ضربه میکشی و می میری!خیلی جالبه.فقط با یک تیر یا یک ضربه.حتی غولهای بازی.
پیشنهاد میکنم اونایی که حوصله رفتن تا اخر این بازی رو ندارن این سیو رو بگیرن و 2 ساعته برن تا آخرش!
کی میخواد Dante Must Die رو بره !!! خدا بخیر کنه!

فایل سیو رو ضمیمه کردم.

..hamed..
05-08-2008, 19:50
اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه :13:

H M R 0 0 7
05-08-2008, 20:26
اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه :13:

همین پست قبلی!!!

SAM-SON 70
05-08-2008, 21:39
Dante Must Die معرف
و Heaven Or Hell

این آخری اینجوریه که فقط با یک ضربه میکشی و می میری!خیلی جالبه.فقط با یک تیر یا یک ضربه.حتی غولهای بازی.
پیشنهاد میکنم اونایی که حوصله رفتن تا اخر این بازی رو ندارن این سیو رو بگیرن و 2 ساعته برن تا آخرش!

فایل سیو رو ضمیمه کردم.
================================================== ===========
عزیز
با کد یا بدون کد ؟!!!

Öracle
05-08-2008, 21:43
عزیز
با کد یا بدون کد ؟!!!
اون درجه ی سختی که کاری نداره عزیزم .
اگه روی Legendary تا آخر رفت شما شک کن .

golmohammadi
05-08-2008, 23:07
:46:
البته 100% روانتر اجرا میشه.

هر وقت اینجوری شد ALt+Enter رو بزن.احتمالا یه برنامهای در حال اجرا داری که این مشکل رو به وجود آورده.

روی Pc هم عالیه.
با دسته هم میشه.اصلا بدون دسته که حال نمیده این بازی.
روانتر شدن در XP بخاطر نداشتن سخت افزار مناسب براي ويستا هست
اگه سخت افزار مناسب باشه مطمئنا ويستا بهتر باز ميكنه ...
بدون جوي استيم اره زياد حال نميده

سلام
دوستان خوب!
کی گفته با دسته فقط میشه من خودم لازی رو تموم کردم با همین کیبورد که شاهد قضیه بود!!!:whistle:

عزيز با گيم پد خيلي حال ميده
آنالوگ گيم پد كجا و (WASD) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه

Mist
05-08-2008, 23:37
Dante Must Die معرف
و Heaven Or Hell

فایل سیو رو ضمیمه کردم.

تراینر باز ی رو هرچی گشتم نبود بعد گفتم چیکار کنیم دیدم تنها راه بقا و باحال رفتن بازی اینه که اینجوری بشه

من الان دومرحله رفتم از اول بازی شما به پول و اربا نگاه کنین همه تکنیکاشو سه سوت میشه خرید از اول بازی

soliman
06-08-2008, 00:23
آنالوگ گيم پد كجا و (wasd) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه
تایید میشه . منم دارم با گیم پد بازی میکنم ولی نمیدونم چرا با کیبورد نمیشه بازی کرد .

Behsood
06-08-2008, 01:37
آنالوگ گيم پد كجا و (WASD) كيبورد كجا ...

سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!:13:
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!:40::21:

yasser1680
06-08-2008, 02:20
سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif

دیگه چرا لقمه رو میپیچونی.

نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟

*Necromancer
06-08-2008, 03:01

منی که با کیبورد بازی می کنم سه تا از انگشتام روی کلید های Ijkln می چرخه
مطمئنا" کنترل بهتری دارم تا اونی که فقط انگشت شصتش درگیره!

Mist
06-08-2008, 07:30
نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟

اگر واقعا نظرت اینه که نسخه 3 جالب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif کلا شما دویل می کرای بازی نکن جدی میگم

aseman e ghermez
06-08-2008, 13:35
:35:
اگر واقعا نظرت اینه که نسخه 3 جالب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif کلا شما دویل می کرای بازی نکن جدی میگم
نه بابا این هم یه نظر ولی نخسه 4 این بازی خیلی خیلی قشنگ از نظر گرافیک وداستان و کاراکتر ها عالی شده پس بگیر:10::46::20:

Ar@m
06-08-2008, 14:22
كجا فقط انگشت شست درگيره؟
اشاره راست : R1 براي حالت yamato
وسطي چپ : L2 براي منوي اصلي
اشاره چپ: L1 براي هدف گيري اسلحه
به اضافه دو تا شست راست و چپ ! شد 5 تا الان 2 تا كم آوردي
تسلط با گيم پد بيشتره خيلي

smallfrank
06-08-2008, 14:39
دوستان اگه رو 8500 و 2 گیگ رم میتونم بازی کنم پس برم بگیرمش .

SAM-SON 70
06-08-2008, 15:22
با سلام
بچه ها من رسیدم به قسمت 10 یا 11 بازی بودش این دختره که کنار دانته ایستاد اونم بعد از شکست خوردن نرو توسط دانته کیه؟؟؟.

Maggy_P
06-08-2008, 17:17
با سلام
بچه ها من رسیدم به قسمت 10 یا 11 بازی بودش این دختره که کنار دانته ایستاد اونم بعد از شکست خوردن نرو توسط دانته کیه؟؟؟.
اون گابريل بود اسمش يا يك همچين چيزي!:31:

همون زنه كه موهاي سفيدي داشت و توي مرحله ي 4 يا 3 بود كه نرو براي اولين بار ديدش:46:

دوستان اگه رو 8500 و 2 گیگ رم میتونم بازی کنم پس برم بگیرمش

راحت ميتونيد بازي كنيد. :46:

*Necromancer
06-08-2008, 17:34
برای کمبو ها منظورمه نابغه
و اگر نه برای کیبورد هم :
از شصت برای فشار دادن اسپیس بار و هدف گیری استفاده می شه
برای منو هم esc و انگشت اشاره
مجموع انگشتان در گیر در کیبورد:=7
سه تا انگشت روی wad و s
دو تا روی jl
انگشت وسط کنترل روی i و k و p
+شصت که برای هدف گیریه
تازه وقتی بخوای استایل های دانته رو جلدی عوض کنی چی؟ کلید 1234 نداری که

حیف که نمی شه انلاین بازی کرد
اگه می شد یکی از شاخ تریت بازیکن های دسته دار رو شکست ضخیمی می دادم

با سلام
اون دختره رو می گی؟
اسمش تریش
تو دویل می کرای یک بود
از طرف مونداس واسه اغفال دانته اومد
دانته به عنوان یه پیشنهاد ساده کاری سفارش اون دختره ررو قبول کرد و رفت با مونداس مبارزه کنه که گیر افتاد
بعدش دختره پشیمون شد با خودش گفت شوهر از این بهتر گیر(:27:) نمیاد و ادامه ماجرا:31:

Maggy_P
06-08-2008, 17:45
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد!:31: البته خيلي شبيه lady توي شماره ي 3 بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون گفتن مرحله ي 10 يا 11 ( همون آخر 10)

*Necromancer
06-08-2008, 17:52
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

اونجا جاییه که دانته با نرو مبارزه دوم رو انجام می ده
که بعد مبارزه اون گابریله استتارو می زنه کنار ما تو کف تغییر چهره موندیم

راستي human با devil كه اولش بايد انتخاب كنيم چه فرقي ميكنه؟
من كه خودم اوليه رو زدم
نابغه, اون درجه سختیه

Maggy_P
06-08-2008, 18:11
اونجا جاییه که دانته با نرو مبارزه دوم رو انجام می ده
که بعد مبارزه اون گابریله استتارو می زنه کنار ما تو کف تغییر چهره موندیم
گابريل هم اهريمنيه نه؟

من كه خودم اوليه رو زدم:31:

Ar@m
06-08-2008, 19:37
برای کمبو ها منظورمه نابغه
و اگر نه برای کیبورد هم :
از شصت برای فشار دادن اسپیس بار و هدف گیری استفاده می شه
برای منو هم esc و انگشت اشاره
مجموع انگشتان در گیر در کیبورد:=7
سه تا انگشت روی wad و s
دو تا روی jl
انگشت وسط کنترل روی i و k و p
+شصت که برای هدف گیریه
تازه وقتی بخوای استایل های دانته رو جلدی عوض کنی چی؟ کلید 1234 نداری که

خيله خب همه ي كيبوردتو ليست كردي!!!
در هر حال گيم پد بهتره اصلا بازي با كيبورد كيف نداره حالا هي تو كليدهاي كيبوردتو رديف كن!!!
بعدشم اون شسته نه شصت نابغه!!!

حیف که نمی شه انلاین بازی کرد
اگه می شد یکی از شاخ تریت بازیکن های دسته دار رو شکست ضخیمی می دادم
هه هه خوابشو ببيني با يه كيبورد عمرا بتوني كار گيم پد رو بكني گيم پد هرچي كمبود داشته باشه سرعت عكس العمل رو بيشتر مي كنه!

من كه خودم اوليه رو زدم
اون نابغه جواب سوالتو بالاي سرت داده!!! :دي
من دومي رو زدم كلا به غلط كردن افتادم!!!

بعدشم آره تريش خيلي شبيه ليدي بود ولي تريش كه مرد توي قسمت اول !!! يعني چي خب!!!

golmohammadi
06-08-2008, 20:34
سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!:13:
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!:40::21:

من با شما كاري ندارم
شايد يكي بگه ماست سياهه

خوب اره معلومه

در هر حال گيم پد بهتره اصلا بازي با كيبورد كيف نداره حالا هي تو كليدهاي كيبوردتو رديف كن!!!

هه هه خوابشو ببيني با يه كيبورد عمرا بتوني كار گيم پد رو بكني گيم پد هرچي كمبود داشته باشه سرعت عكس العمل رو بيشتر مي كنه!

همه ميدونند كه گيم پد بهتره
با گيم پد ميتوني بري 2 متر دورتر از مونيتور و گيمو بازي كني و چشات هم اذيت نميشند
در حالي كه با كيبورد بايد بري تو مونيتور ...
همچنين بعضي كارها را با گيم پد ميشه راحت تر انجام داد مثلا در اويل وقتي كراوزر ميخواست با چاقو بزنه دكمه ها را كه ميداد اون موقع مشخصا گيم پد بهتر از كيبورد عمل ميكنه ...

راستي يه سوال
در Powe Up كدومشو انتخاب كنم بهترينه ؟
ظاهرا ميشه اونايي را كه انتخاب كرده ايم بعدا كنسل كنيم و پولمون دوباره ميره بالا
يه گزينه هم داريم كه اتوماتيك انتخاب ميكنه
كلا يه سري توضيحاتي كلي راجب اين Pwer Up به من بدين
در ضمن من تا مرحله 8 اصلا نسوختم فقط تو رئيسش سوختم اونم بخاطر استفاده نكردن از پاور اپ بود
درجه سختي را هم فكر كنم اولي انتخاب كردم
كلا در اين حالت بازي به نظر ميرسه كه كمي راحته

Mist
06-08-2008, 21:00
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خيلي شبيه lady توي شماره ي 3 بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون عینکی هست اون همون دخترست که تو شماره 3 بود

اون دختره رو می گی؟
اسمش تریش
تو دویل می کرای یک بود
از طرف مونداس واسه اغفال دانته اومد
دانته به عنوان یه پیشنهاد ساده کاری سفارش اون دختره ررو قبول کرد و رفت با مونداس مبارزه کنه که گیر افتاد
بعدش دختره پشیمون شد با خودش گفت شوهر از این بهتر گیر([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمیاد و ادامه ماجرا
حالا شما جناب اینی که گفتی تریش پس حتما بازی نکردی همشونو خودمونیم تریش تو قسمت اول مرد

من نمیدونم شما میای تایپیک لا اقل قصه رو بخون :دی

کمکت میکنم بخونی

موندوس به خاطر نافرماني ترش از او خشمگين مي شود و او را مي کشد واز مهلکه ميگريزد.

در يک صحنه ي دراماتيک ترش در اخرين لحظات حيات اهريمني اش از دانته مي خواهد که او را ببخشد ودر حالتي که اشک از چشمانش جاري مي شود از شيطان بودن خودش اظهار تنفر مي کند.

چقد دراماتیکم نوشته این محمد اشکام شره شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif

Mist
06-08-2008, 21:04
من نمیدونم چرا ایشون میخواد بگه کیبورد راحت تره من موندم خدایی الان عین آب خوردن کمبو هاشو میزنم با جویستیک بیا ببین

به هر کی بگی میخنده 15 تا کلید تو کمتر از 20 سانت جوری که همه انگشتات روشه با یه کیبورد نیم متری

اصلا قابل مقایسه هست جون من :دی

*Necromancer
06-08-2008, 22:32
کم آوردی سوت بزن

دو هزارمین پست ات مبارک بادا

حالا شما جناب اینی که گفتی تریش پس حتما بازی نکردی همشونو خودمونیم تریش تو قسمت اول مرد

من نمیدونم شما میای تایپیک لا اقل قصه رو بخون :دی

کمکت میکنم بخونی
نه بابا نمرده که
اون یکی دیگه بود که تو قسمت دوم مرد!
داستانشم تو بازینما خوندم چن سال پیش

من با شما كاري ندارم
شايد يكي بگه ماست سياهه
البته:31:

سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!
تایید می شود دیگه
منم سونیک با دسته بازی می کنم:27:چون سرعتش بالاست و جلو و عقب کیبورد زیاد راحت نیست اینجور مواقع

Alireza.M67
06-08-2008, 22:43
بابا چرا مثل بچه ها بحث الکی میکنید ؟
خب هر کسی یه جوری راحته ، یکی با کیبورد یکی با گیم پد .

*Necromancer
06-08-2008, 23:18
بابا چرا مثل بچه ها بحث الکی میکنید ؟
خب هر کسی یه جوری راحته ، یکی با کیبورد یکی با گیم پد .
حق با گرگنماست!

من نمیدونم چرا ایشون میخواد بگه کیبورد راحت تره من موندم خدایی الان عین آب خوردن کمبو هاشو میزنم با جویستیک بیا ببین

به هر کی بگی میخنده 15 تا کلید تو کمتر از 20 سانت جوری که همه انگشتات روشه با یه کیبورد نیم متری

اصلا قابل مقایسه هست جون من :دی
بیخیال دیگه

راستي يه سوال
در Powe Up كدومشو انتخاب كنم بهترينه ؟
ظاهرا ميشه اونايي را كه انتخاب كرده ايم بعدا كنسل كنيم و پولمون دوباره ميره بالا
يه گزينه هم داريم كه اتوماتيك انتخاب ميكنه
كلا يه سري توضيحاتي كلي راجب اين Pwer Up به من بدين
در ضمن من تا مرحله 8 اصلا نسوختم فقط تو رئيسش سوختم اونم بخاطر استفاده نكردن از پاور اپ بود
درجه سختي را هم فكر كنم اولي انتخاب كردم
كلا در اين حالت بازي به نظر ميرسه كه كمي راحته
پاور آپ های اتوماتیک همه قدرت هایی که گرفتی کنسل می کنن و اون چیزی که تو لیستشون هست بهت اضافه می کنن
فقط برا اول بازی خوبه اما بعدش باید تک تک قدرت هایی که می خوای از اول خودت خریداری کنی
با گرفتن یه قدرت قیمت بقیه اضافه می شه
با اورب نمی شه قدرت خرید! فقط با اونی که اسمش یادم رفت می شه
درجه سختی هم انتخابی نیست
به این صورته که مثلا با هیومن تا مرحله 5 رفتی با دویل هانتر تا مرحله 11
اگه با دویل هانتر تا مرحله آخر بری یه درجه سختی دیگه اضافه می شه و ادامه داره تا heaven or hell

چقد دراماتیکم نوشته این محمد اشکام شره شد
بدم میاد از این صحنه ها (شکلک سبز!)

اقا مثل اینکه ما اشتباه کردیم همچین سوالی پرسیدیما
مشکل اینه که بعضی ها فک می کونن فقط خودشون دسته دارن

EHHASSATNI
06-08-2008, 23:18
اقا مثل اینکه ما اشتباه کردیم همچین سوالی پرسیدیما

capitan black
06-08-2008, 23:56
هه هه هه..من هم امروز بازیو گرفتم..ملت همه شونصد بار تمومش کردن من تازه گرفتمش..بگذریم..
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری رو رزولوشن بالا تنظیم نمیشه؟...دوستان کسی برنخورده به این مشکل؟

*Necromancer
07-08-2008, 00:53
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری رو رزولوشن بالا تنظیم نمیشه؟...دوستان کسی برنخورده به این مشکل؟
حالا اون 60 هرتزه چی هست؟ من نمی دونم! اون msaa رو هم نمی دونم یکی برسونه!

capitan black
07-08-2008, 01:00

همون هرتز مانیتور هستش دیگه..!

Optimus Prime
07-08-2008, 01:04
من خودم هنوز روی ویستا نصب نکردم. اون 60 Hz حالت رفرش مانیتور هست.MSAA هم یک نوع تکنیک از AntiAliasing که Multi Sample AntiAliasing میشه . این تکنیک یکی ار کارامد ترین تکنیک هاست چون Banwith کمتری اشغال میکنه و بهتر از FSAA یا Fullscreen AntiAliasing هست.

yasser1680
07-08-2008, 02:35
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری

هرتز بیشتر تو بازی چه تاثیری داره؟

Mist
07-08-2008, 08:43
نه بابا نمرده که

یعنی چی نمرده بابا تریش همون قسمت اول مرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قسمت دوم بحث نمیکنم چون خیلی ضایع بود تا نصفه های بازی به عشق

شماره یک رفتم دیدم حالم بهم میخوره ول کردم ولی مطمئنم تریش تو شماره 1 مرد اصلا احساسی ترین قسمت بازی تو یک بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
07-08-2008, 10:34
عزیز
با کد یا بدون کد ؟!!!

اون درجه ی سختی که کاری نداره عزیزم .
اگه روی Legendary تا آخر رفت شما شک کن .

تراینر باز ی رو هرچی گشتم نبود بعد گفتم چیکار کنیم دیدم تنها راه بقا و باحال رفتن بازی اینه که اینجوری بشه

من الان دومرحله رفتم از اول بازی شما به پول و اربا نگاه کنین همه تکنیکاشو سه سوت میشه خرید از اول بازی

ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!

دوستان اگه رو 8500 و 2 گیگ رم میتونم بازی کنم پس برم بگیرمش .
به خوبی اجرا میشه.

H M R 0 0 7
07-08-2008, 10:42
در مورد گیم پد کاش میتونستم فیلم بازیمو بفرستم و اون کمبوهایی که اجرا میکنم رو میدید!اون وقت به قدرت گیم پد اعتقاد پیدا میکردید :31: اکثرا SS و SSS می گرفتم

هرتز بیشتر تو بازی چه تاثیری داره؟

هرتز فقط مربوط میشه به مانیتورتون.روی LCD هیچ تاثیری نداره ولی روی CRT هرچی بیشتر باشه بهتره.
اگه توضیح علمیش رو بخوای 60 هرتز یعنی یک صفحه 60 بار در ثانیه رو مانیتور رفرش میشه.

Öracle
07-08-2008, 10:44
ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!

عزیز من حدس زدم !
بعدشم من خودم روی Legendary نتونستم مرحله ی 11 رو رد کنم .
دقیقا 4 ساعت و نیم پاش بودم ولی هرکاری کردم نشد .
بعدشم شما که DMC باز هستی DMC 1 رو بازی کردی ؟!!!!

Maggy_P
07-08-2008, 12:19
یعنی چی نمرده بابا تریش همون قسمت اول مرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قسمت دوم بحث نمیکنم چون خیلی ضایع بود تا نصفه های بازی به عشق

شماره یک رفتم دیدم حالم بهم میخوره ول کردم ولی مطمئنم تریش تو شماره 1 مرد اصلا احساسی ترین قسمت بازی تو یک بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )
البته من فكر كردم اون گلوريا هست كه تقيير شكل داده ولي وقتي بازي رو تموم كردم رفتم توي قسمت شخصيت ها تريش رو ديدم!!
توي توضيحات شخصيتش نوشته بود كه براي دانته كار ميكنه ولي من فكر ميكردم توي قسمت اول مرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

capitan black
07-08-2008, 13:00
من خودم هنوز روی ویستا نصب نکردم. اون 60 Hz حالت رفرش مانیتور هست.MSAA هم یک نوع تکنیک از AntiAliasing که Multi Sample AntiAliasing میشه . این تکنیک یکی ار کارامد ترین تکنیک هاست چون Banwith کمتری اشغال میکنه و بهتر از FSAA یا Fullscreen AntiAliasing هست.

حتما روی ویستا نصب کن ..لذت بازی روی وستا با xp زمین تا اسمونه...گرافیک بازی رو روی ویستا میشه کاملا حس کرد..:46:

در مورد گیم پد کاش میتونستم فیلم بازیمو بفرستم و اون کمبوهایی که اجرا میکنم رو میدید!اون وقت به قدرت گیم پد اعتقاد پیدا میکردید :31: اکثرا SS و SSS می گرفتم

هرتز فقط مربوط میشه به مانیتورتون.روی LCD هیچ تاثیری نداره ولی روی CRT هرچی بیشتر باشه بهتره.
اگه توضیح علمیش رو بخوای 60 هرتز یعنی یک صفحه 60 بار در ثانیه رو مانیتور رفرش میشه.

اره حسین جون من هم با گیم پد بازی میکنم و معتقدم dmc بدون گیم پد یعنی هیچ !..اتفاقا روی lcd هم تاثیر داره ولی نه به اون اندازه crt...:12:

Mist
07-08-2008, 13:03
عزیز من حدس زدم !

اصلا الان ترینرش تو اینترنت نیست نگرد دوما من برای اینکه پول و اربای قرمزشو نشون بچه ها بدم عکسو گرفتم سوما یه کلک مرغابی بهش زدم کارم راه افتاد تو ترینرشم کاری به هیچی نداریم فقط این دوتا زیاد باشن و تکنیکاشو بخرم برام کافیه

نمیدونی چه حالی میده اون درجه ضرباتش هست دست راست بالای مونیتو نشون میده من یه جوری میزنم S هم پر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره قربونش هرجایی مشکل داشتی بگو البته اونو تو پی سی بازی کردم

خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!من حوصله ندارم وایسم پولش زیاد شه یکی یکی تکنیکاشو بخرم پولشو با اربهای قرمز رو زیاد کردم همه تکنیکاشو خریدم الان دارم حال میکنم

ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )نمیدونم شاید این یه تریش دیگست گیج شدم شما دااستان بازی رو هم بخونی متوجه میشی که مرده منم که خودم یکشو بازی کردم و آخرشم مرد

حالا موندم گیج شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
07-08-2008, 13:11
عزیز من حدس زدم !
من هنوز وقت نکردم با Legendary برم ولی با این آیتم ها که دارم نباید کار سختی رو پیش رو داشته باشم(چه لفظ قلم :31:)

حدود 7-8 بار رفتم.یادش به خیر اون گربه ها...همونها که سیخ هم میزدن. بد جور از مبارزه باهاشون میترسیدم!
کاش توی شماره 3 و 4 هم اونا رو میاوردن
DMC2 هم 2-3بار بیشتر بازی نکردم.اصلا حال نداد.همونطور که قبلا هم گفتم و گفته شده یک شکست بزرگ بود در مقابل ابر بازی DMC

راستی شما همون سروش (ORACLE)خودمون نیستی؟

حتما روی ویستا نصب کن ..لذت بازی روی وستا با xp زمین تا اسمونه...گرافیک بازی رو روی ویستا میشه کاملا حس کرد..:46:

اره حسین جون من هم با گیم پد بازی میکنم و معتقدم dmc بدون گیم پد یعنی هیچ !..اتفاقا روی lcd هم تاثیر داره ولی نه به اون اندازه crt...:12:
رو ویستا چندان فرفی نداره ها!یکمی شفافیت بیشتر میشه.:20:
تا جایی که اطلاعاتم اجازه میده به نظرم روی LCD هرتز تاثیری نداره.چه توی ویندوز چه تو بازی.

من حوصله ندارم وایسم پولش زیاد شه یکی یکی تکنیکاشو بخرم پولشو با اربهای قرمز رو زیاد کردم همه تکنیکاشو خریدم الان دارم حال میکنم
خوب اینم یه حرفیه!من که به هیچ وجه با ترینر حال نمیکنم.به نظرم لذت بازی رو به صفر میرسونه .خصوصا توی این جور بازی ها که بکب از هدفهاش گرفتن ORB بیشتره!

DaRiOuShJh
07-08-2008, 13:26
Lcd اینا که تاثیری نداره آنچنان
سیستمه صدا هست که تاثیر داره

راستی این ورژن برای پی سیش هم مسنکه بچه ها میگفتن اومده درسته؟
چند تا دی وی دیه؟

H M R 0 0 7
07-08-2008, 13:29

چند تا دی وی دیه؟

80 درصد بچه ها که اینجا پست میدن از جمله خودم داریم رو PC بازی میکنیم دیگه.:46:
2 تا DVD

Mist
07-08-2008, 13:35
خوب اینم یه حرفیه!من که به هیچ وجه با ترینر حال نمیکنم.به نظرم لذت بازی رو به صفر میرسونه .خصوصا توی این جور بازی ها که بکب از هدفهاش گرفتن Orb بیشتره!من اربارم جمع میکنم چون جمع نکنی درجه S نمیگیری حرف منو متوجه نشدین من دوست دارم از اول بازی همه تکنیکاشو بزنم

خودتم میدونی چه حالی میده وقتی ضربات رو پشت سر هم میزنه خودش داد میزنه کریزی :دی

80 درصد بچه ها که اینجا پست میدن از جمله خودم داریم رو PC بازی میکنیم دیگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بگو 120 درصد روندش کن :دی

Sam Fisher 11
07-08-2008, 16:52
به درخواست H M R 0 0 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان نظر سنجی که در بالا مشاهده میکنید به تاپیک اضافه شد...

daren
07-08-2008, 17:50
من یه چندتایی سوال داشتم:
اول اینکه 11 secret mission کجاست؟
دوم اینکه 3 secret mission رو چه جوری رد کنم؟
style دانته رو چه جوری عوض کنم؟ اخه از وقتی یاموتو رو گرفتم هیچ رقمه استیلش تغییر نمی کنه.
این نوارای باریک(که به خط خون دانته اضافه شده که یکیش صورتیه و اون یکیشم زرده) چیو نشون میدن؟

*Necromancer
07-08-2008, 17:57

قبول نداری برو تو تصاویر گوگل سرچ بزن DMC4 + Trish

style دانته رو چه جوری عوض کنم؟ اخه از وقتی یاموتو رو گرفتم هیچ رقمه استیلش تغییر نمی کنه.
نرو استایل مستایل نداره
برای تغییر استایل های دانته هم از کلید های 1234 استفاده کن!

S A M
07-08-2008, 19:14
مثل اینکه فقط من به دانته رای دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
07-08-2008, 19:36
منم دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m.r.s
07-08-2008, 19:45
فقط Vergil.ولی چون نیست Nero.

S A M
07-08-2008, 19:48
یعنی دانته که این همه سال بوده رفت ؟
نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار

cyrus_ln
07-08-2008, 20:03
من می خواستم به دانته رای بدم اشتباه شد شدید!

*Necromancer
07-08-2008, 20:23
یعنی دانته که این همه سال بوده رفت ؟
نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار
دانته تو همین نسخه هم قابل بازیه و خیلی هم از نرو بهتره چون همه استایل هاش وسط بازی قابل دسترسی ان
از نرو بدم میاد چون دیگه زیادی بچه خوشگله تو طراحی کاراکتر شورشو در آوردن مگه نه؟
خودتون قضاوت کنید کدوم جذاب ترن!

H M R 0 0 7
07-08-2008, 20:54
آقا گفتم این نظر سنجی رو اضافه کنن.سم فیشر عزیز هم زحمتش رو کشید.رای بدید ببینیم کی بیشتر رای میاره

ممنون از دوستان بابت نظر دهی

Ar@m
07-08-2008, 20:57
کم آوردی سوت بزن
دهه! نخيرم اصلا كم نياوردم گيم پد بهتره

دو هزارمین پست ات مبارک بادا
اين يكي دوهزارميه نابغه!!!

نه بابا نمرده که
اصلا خودم مي رم دنبال داستانش ببينم چه خبره اون كيه اين كيه

Ar@m
07-08-2008, 21:00
هه هه دانته رو خودم جلو انداختم از نرو!

Mist
07-08-2008, 21:05
آقا چه بحثیه اینهمه آدم یکی شماره یک رو بازی نکرده ؟ اگر هست یکی بگه تریش قسمت اول مرد من زبونم مو درآورد یا اینا قصه رو قاطی کردن یا اینکه شما بحث بیخود میکنین ....

آقا گفتم این نظر سنجی رو اضافه کنن.سم فیشر عزیز هم زحمتش رو کشید.رای بدید ببینیم کی بیشتر رای میاره

ممنون از دوستان بابت نظر دهیحرکت بسیار خوبی بود ولی پس چرا اینجوری دانته چرا کم رای گرفته ؟؟؟؟؟؟؟

Maggy_P
07-08-2008, 21:05
اصلا خودم مي رم دنبال داستانش ببينم چه خبره اون كيه اين كيه

من رفتم ديدم نوشته بود تريش براي دانته كار ميكنه اصلا هم نمرده! :31:

Ar@m
07-08-2008, 21:07
من يه چيزايي الان خوندم
اون دختره كه شبيه ليديه خود ليديه!
گلوريا هم همون تريشه و اصلا حرفي از مردنش توي قسمت اول زده نشده
الان اينو صد جا نگاه كردم همينه!

من رفتم ديدم نوشته بود تريش براي دانته كار ميكنه اصلا هم نمرده! :31:
دقيقا
پس حالا اون كه مرده كيه؟ :31:

Maggy_P
07-08-2008, 21:17
من يه چيزايي الان خوندم
اون دختره كه شبيه ليديه خود ليديه!
گلوريا هم همون تريشه و اصلا حرفي از مردنش توي قسمت اول زده نشده
الان اينو صد جا نگاه كردم همينه!

دقيقا
پس حالا اون كه مرده كيه؟ :31:
من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه :13:
اوني كه مرده غول آخرشه:31:

Mist
07-08-2008, 21:24
از نرو بدم میاد چون دیگه زیادی بچه خوشگله تو طراحی کاراکتر شورشو در آوردن مگه نه؟

حالا چون خوشگله بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس حالا اون كه مرده كيه؟

مگه شما خودت شماره یک رو بازی نکردی خوب اون دختره که تو بغل دانته آخر بازی میمیره (همون که فرستاده بودن سراغ دانته)

مگه تریش صداش نمیزدن مگه نمرد ؟

من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه

خدایی من کم آوردم .......

Ar@m
07-08-2008, 21:31
من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه :13:
اوني كه مرده غول آخرشه:31:
:31:
همون!
الان داستانشو خوندم نوشته بود تريش گريه مي كنه ولي ننوشته بود كه مي ميره و آخرشم با دانته فرار مي كنه و باهم برمي گردن اسم مغازه شون رو هم تغيير مي دن به شيطان هرگز نمي گريد!!!
حالا ليدي رو نگاه كن توي شماره 4 يه ذره تكون نخورده ( خوب مونده شديد!!! :31: ) تازه ليدي انسانه ولي دانته كه شيطانه پير شده!!! بعد باز گلوريا همون جوري مونده!!!
اينا كلا همشون جالبن!!!

مگه شما خودت شماره یک رو بازی نکردی خوب اون دختره که تو بغل دانته آخر بازی میمیره (همون که فرستاده بودن سراغ دانته)

مگه تریش صداش نمیزدن مگه نمرد ؟

خدایی من کم آوردم .......
خب درست مي گي ولي وقتي هرجا رو نگاه مي كني همينو نوشته آدم مي گه شايد من اشتباه كردم ديگه!
الان من 3 جا رو نگاه كردم توي نت همينو نوشته بود!!!!
خوبه هيچ جا هم ننوشتن تريش قسمت اول مرده!!! آدمو رواني مي كنن با اين داستانهاي قشنگشون!!!

Mist
07-08-2008, 21:49
خب درست مي گي ولي وقتي هرجا رو نگاه مي كني همينو نوشته آدم مي گه شايد من اشتباه كردم ديگه!
الان من 3 جا رو نگاه كردم توي نت همينو نوشته بود!!!!
خوبه هيچ جا هم ننوشتن تريش قسمت اول مرده!!! آدمو رواني مي كنن با اين داستانهاي قشنگشون!!!

من که واقعا کم آوردم میشه یه بار داستان کاملشو تو یه تکستی چیزی بذاری بخونیم شاید یه چیزی حالیمون شد اصلا داستان شماره 4 کلا چی هست ؟؟

میگم این 4 شاید همون قضیه رو از یه زاویه دیگه نشون میده یعنی وقتی که هنوز تریش زندست قسمت اول !!

آخه اونجوری هم باشه پس داداش دانته کو ؟ واییییییییییییییییی مغزم داغ کرد

Ar@m
07-08-2008, 21:52
خودم مي رم دنبال داستان كاملش ببينم چي مي شه

*Necromancer
07-08-2008, 22:01
حالا چون خوشگله بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه این فقط یه دلیلش بود
درسته که نرو اومده ولی دلیل نمی شه دانته رو فراموش کنیم یا ورجیلو

ليدي انسانه

باباش آرخامه پس نیمه شیطانه

دانته كه شيطانه پير شده!!!

دانته که پیر نشده اسم اینو می ذاری پیر؟

دهه! نخيرم اصلا كم نياوردم گيم پد بهتره
من با کیبورد بازی می کنم خیالیه؟

اين يكي دوهزارميه نابغه!!!
نابغه رم خز کردی رفت
پیشاپیش گفتم خالی فسور

من نميفهمم اينا چون شيطانن نميميرن يا چيز ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
اوني كه مرده غول آخرشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بابا شون مرد اینا که جوجن!

Optimus Prime
07-08-2008, 22:07
تو Anime هاش Trish هم تو بعضی قسمتاش بوده داستان شماره 4 هم اصلا ربطی به شماره 1 نداره این داستان بعد همه اینهاست. اگر تو داستان 4 مشکل دارید بگید من بنویسم براتون.

باباش آرخامه پس نیمه شیطانه
نوچ آرخام شیطان نبود یک Ritual انجام داد که تبدیل شد به یک Demon فقط پدرو دختر جفتشون heterochromia دارن.

*Necromancer
07-08-2008, 22:15
نوچ آرخام شیطان نبود یک Ritual انجام داد که تبدیل شد به یک Demon فقط پدرو دختر جفتشون heterochromia دارن.
اینی که الان گفتی یعنــــی چه؟

Heterochromia به حالتی می گن که مثلا یک فرد مو ها و چشم هاش رنگ های مختلف دارند مثلا یکی از چشم ها آبی و دیگری قهوه ای باشه. یا اینکه یک چشم دو رنگ باشه نصف هر چشم یک رنگ و نصف چشم دیگه یک رنگ دیگه.
آهان هتروکرومیا یادم اومد... چقد کم حافظه شدم!
ولی خوب پدره شیطان شد دیگه!

Optimus Prime
07-08-2008, 22:28
اینی که الان گفتی یعنــــی چه؟
Heterochromia به حالتی می گن که مثلا یک فرد مو ها و چشم هاش رنگ های مختلف دارند مثلا یکی از چشم ها آبی و دیگری قهوه ای باشه. یا اینکه یک چشم دو رنگ باشه نصف هر چشم یک رنگ و نصف چشم دیگه یک رنگ دیگه.

Mist
07-08-2008, 23:06
اقا شما داستان هر چهار قسمتو مفصل بگو فربونت من که قاطی کردم یکی میمیریه دوباره زنده میشه یکی نبود یهو پیداش میشه اصلا قاطی پاتیه

حتما شماه 1 رو بازی کردی مگه تریش نمرد پس چرا الان زندست ...

نمیدونم والله شما زحمت داستانو بکش ممنون میشیم

capitan black
07-08-2008, 23:12
رو ویستا چندان فرفی نداره ها!یکمی شفافیت بیشتر میشه.:20:
تا جایی که اطلاعاتم اجازه میده به نظرم روی LCD هرتز تاثیری نداره.چه توی ویندوز چه تو بازی.

تنها مسئله شفافیت نیست..اگه دقت کنی سیستم نور پردازی و افکتها و ..روی ویستا خیلی بهتره..البته قبول دارم که dmc روی ویستا به پای ac روی ویستا نمیرسه چون ac روی ویستا کا یه چیز دیگه بود و اون هم به خاطر موتور گرافیکیش بود...چرا تاثیر داره مطمئن باش ولی چندان محسوس نیست..مثلا اگه شما با ویندوز روی مانیتور crt با 60 hz کار کنی بعد از یک ساعت چشمات میسوزه ولی روی lcd زیاد اینطور نیست..

چند تا دی وی دیه؟

به به داریوش عزیز..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که اغفال دیشب کاره خودشو کرد..به جمع بروبکس dmc خوش اومدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ar@m
07-08-2008, 23:19
دانته که پیر نشده اسم اینو می ذاری پیر؟
آره

من با کیبورد بازی می کنم خیالیه؟
منم با گيم پد مي كنم دعوا داري؟؟؟؟

نابغه رم خز کردی رفت
پیشاپیش گفتم خالی فسور
چه كلمه ي بيمزه اي! همون نابغه بهتره نابغه!

ولی خوب پدره شیطان شد دیگه!
الان تو شماره 4 رو بازي كردي؟ توي مبارزه دانته و Agnus احتمالا گوش نكردي Agnus چي پرسيد دانته چي جواب داد؟

Optimus Prime
07-08-2008, 23:31
اقا شما داستان هر چهار قسمتو مفصل بگو فربونت من که قاطی کردم یکی میمیریه دوباره زنده میشه یکی نبود یهو پیداش میشه اصلا قاطی پاتیه

Trish وقتی جلوی حمله Mundus را می گیره به نظر می رسه کشته میشه و Dante تمام قدرتش را بدست می کنه که تبدیل بشه به بهترین نوع Demon Form ولی وقتی تو اون دنیا شکستش میده و می خواد از جزیره فرار کنه دوباره Mundus بر می گرده ولی Trish دوباره میاد و با کمک اون و قدرتش دوباره Mundus را شکست می دهند و اونم قول میده که یک روزی دوباره برگرده. بعد Trish می زنه زیر گریه و از دانته معذرت خواهی می کنه و با هم از جزیره فرار می کنند و از اون به بعد با هم در شکار شیاطین باهم همکار هستند.
باشه ممکنه یکم طول بکشه می خواستم برای Half-Life موضوعاتی بدم حالا اینو اول میدم.

H M R 0 0 7
07-08-2008, 23:51
ای بابا.هنوز تو داستان این DMC موندید؟
یه دور اینو کامل بخونید:
تاریخچه Devil May Cry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متوجه می شید

Mist
08-08-2008, 00:05
یه دور اینو کامل بخونید:

در يک صحنه ي دراماتيک ترش در اخرين لحظات حيات اهريمني اش از دانته مي خواهد که او را ببخشد ودر حالتي که اشک از چشمانش جاري مي شود از شيطان بودن خودش اظهار تنفر مي کند.

دانته قطرات اشک روي صورت ترش را پاک مي کند و به او مي گويد که او ديگر شيطان نيست زيرا شياطين هرگز گريه نمي کنند با شنيدن اين حرف ترش لبخند رضايت بخشي مي زند و وجود اهريمني اش مي ميرد پس از اين واقعه دانته که حالا خوي اهريمني اش به خوي انساني اش غلبه کرده است حس انتقام گيري در وجودش شعله مي کشد و اشک از چشمانش جاري مي شود.

خدا امواتتو بیامرزه پس اینا چی میگن ترش نمرده ؟؟

Optimus Prime
08-08-2008, 00:09
منم خونده بودم اینو.
اولا دستت درد نکنه.
دوم خیلی ناقصه ببخشید مثلا همین آخر DMC 1 را ننوشتی.
داستان شماره 2 هم خیلی خلاصه کردی اصلا از آرگوساکس و نبرد آخر دانته با اون شیطان هم ننوشتی. Arius هم بعد از اینکه توسط دانته شکست می خوره در DVD دوم که با Lucia بازی می کنی باید دوباره باهاش بجنگی و ....

خدا امواتتو بیامرزه پس اینا چی میگن ترش نمرده ؟؟
TRISH نمرده عزیزم مگه اون پست منو نخوندی؟

*Necromancer
08-08-2008, 00:18
یه دور اینو کامل بخونید:
تاریخچه Devil May Cry
متوجه می شید

جسارتا این دقیقا همونه که تو مجله بازینما نوشته بود!

من کلا داستانهای اینجوری رو اصلا قبول ندارم
طرف یه داستان می نویسه بعد می گن می خوان قسمت دوم رو بسازیم یه داستان دیگه بنویس!
خوب معلومه که همه چی قاتی می شه
من هنوز تو کف اینم که چطور داستان نسخه سوم رو نوشتن واقعا عالی بود و با قسمت اول به شدت هماهنگ!!!
داستان باید قبل از ساخت نسخه اول تا آخر نوشته شده باشه همونطور که شاهکار های داستانی مثل میراث کین و وارکرفت این کارو کردن!
هنوزم تو کف داستان میراث کین ام ,,, ولی چند سال بعد کی می ره تو کف داستان این بازی که گیج کننده هم هست و یه شکاف عمیق هم تو قسمت دومش داره؟

منم با گيم پد مي كنم دعوا داري؟؟؟؟

تو اول شرو کردی

چه كلمه ي بيمزه اي! همون نابغه بهتره نابغه!
تو چرا نمی ری با هم قد خودت بازی کنی خالی فسور؟

H M R 0 0 7
08-08-2008, 00:21
به او مي گويد که او ديگر شيطان نيست زيرا شياطين هرگز گريه نمي کنند با شنيدن اين حرف ترش لبخند رضايت بخشي مي زند و وجود اهريمني اش مي ميرد
نگفت کاملا مرد که، گفته شده وجود اهریمنیش می میره!

منم خونده بودم اینو.
اولا دستت درد نکنه.
دوم خیلی ناقصه ببخشید مثلا همین آخر DMC 1 را ننوشتی.
داستان شماره 2 هم خیلی خلاصه کردی اصلا از آرگوساکس و نبرد آخر دانته با اون شیطان هم ننوشتی. Arius هم بعد از اینکه توسط دانته شکست می خوره در DVD دوم که با Lucia بازی می کنی باید دوباره باهاش بجنگی و ....
خوب خودم اینو ننوشتم که.یعنی حوصلش رو نداشتم :31:

Optimus Prime
08-08-2008, 00:40
هنوزم تو کف داستان میراث کین ام
من عاشق این داستانم متاسفانه قرار بود قسمت بعد از Defiance هم ساخته شود و داستانش کامل نوشته شده بود ولی Eidos مخالفت می کنه.....

ولی چند سال بعد کی می ره تو کف داستان این بازی که گیج کننده هم هست و یه شکاف عمیق هم تو قسمت دومش داره؟
داستان مال ژاپنی هاست دیگه :27:

Mist
08-08-2008, 00:44
trish نمرده عزیزم مگه اون پست منو نخوندی؟

من تا آخرش بازی کردم مردنشو دیدم تو بغل دانته تو دموش

یعنی بعد از اونم دمو داشته؟که نشون بده زنده میمونه

من چیزی ندیدم .....

H M R 0 0 7
08-08-2008, 01:07
اینم اون 2 تا کلت معروف:

*Necromancer
08-08-2008, 07:46
اینم اون 2 تا کلت معروف:
اون عکس کیه رو دسته ش؟
امروز بازی رو تموم کردم گالریش باز شد این عکسا اونجا توجه مو جلب کرد!
هالیوودی تموم شد!
کردیتشم مث نسخه سوم بود
مراحلش خیلی کم بود خوبه حالا جی تی ای واسه پی سی میاد با تقریبا 120 ساعت گیم پلی مفید!

داستان مال ژاپنی هاست دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
ایول موافقم شدید:27:

من تا آخرش بازی کردم مردنشو دیدم تو بغل دانته تو دموش

یعنی بعد از اونم دمو داشته؟که نشون بده زنده میمونه

من چیزی ندیدم .....
آقا قسم حضرت عباسو قبول داری یا دمب خروسو؟
تریش الان تو همین بازی هست بقیه مسائلو به دلیلی که بالا ذکر شد بیخیال(اسمایل سوت زدن)

در مورد اون دو کلت هم اگه یه مدل واقعی از روش بسازند واسه طرفدارهای این بازی کلی فروش میکنه !
و البته خیلی گرون
جایی از اینترنت نمونه فراست مورن رو می فروختن 450 دلار!

به نظر خودم بازم دانته قوی تر بود اما در صورتی که قدرت های قول های بازی رو گرفته باشید .
نگرفته باشیم هم قوی تره

Öracle
08-08-2008, 08:00
در مورد نظر سنجی فقط دانته .
در مورد اون دو کلت هم اگه یه مدل واقعی از روش بسازند واسه طرفدارهای این بازی کلی فروش میکنه !

میگم کاش یه نظر سنجی هم بزارید که کدوم شخصیت قوی تر بود ؟ ( دانته یا نرو )
به نظر خودم بازم دانته قوی تر بود اما در صورتی که قدرت های قول های بازی رو گرفته باشید .
ولی در حالت نرمال نرو به خاطر دستش قوی تره .

Mist
08-08-2008, 08:50
آقا قسم حضرت عباسو قبول داری یا دمب خروسو؟

مگه اینا هم تو بازی بودن من خروس ندیدم :دی

تریش الان تو همین بازی هست بقیه مسائلو به دلیلی که بالا ذکر شد بیخیال(اسمایل سوت زدن)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم به خاطر شما

من که دیگه قاطی کردم کلا بیخیال شدم ولی کسی بهم بگه چطوری شد که تو قسمت یک دوباره زنده شد ممنونش میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
08-08-2008, 10:31
من که دیگه قاطی کردم کلا بیخیال شدم ولی کسی بهم بگه چطوری شد که تو قسمت یک دوباره زنده شد ممنونش میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هيچي اصلا چيزي در مورد اينكه تريش مرده نه توي بازيش بود نه توي داستانش

وقتي بازي رو تموم كنيد داستان تمامي نسخه هاش باز ميشه و توي اون نوشته بود كه بعد از پشيمون شدن تريش ، از اون به بعد براي دانته كار ميكرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد :27:

H M R 0 0 7
08-08-2008, 11:15

وقتي بازي رو تموم كنيد داستان تمامي نسخه هاش باز ميشه و توي اون نوشته بود كه بعد از پشيمون شدن تريش ، از اون به بعد براي دانته كار ميكرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد :27:

کاپکامه دیگه :46:

S A M
08-08-2008, 11:18

رفته بود اماده بشه که نسخه 4 اومد یه دفعه ظاهر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما کپکام این کارو کرد ... چون خوشش میاد هی شخصیتارو عوض کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
08-08-2008, 11:32
ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 مياد
داستان نسخه سوم قبل از همه اینا اتفاق افتاده
بعد داستان دویل یک
بعد دویل 4 بعد دویل دو!!!!

Mist
08-08-2008, 11:36
ولي يك جاي كارشون ايراد داره و اونم اينه كه اگه تريش زنده بوده چرا توي نسخه هاي 2 و 3 خبري ازش نيست و يكدفعه توي 4 ميادمن وقتی نسخه 1 رو بازی کردم کوچیک بودم یادش بخیر تو کلوپ سر کوچمون بازی میکردم و یه بار تموم کردم

Trish وقتی جلوی حمله Mundus را می گیره به نظر می رسه کشته میشه و Dante تمام قدرتش را بدست می کنه که تبدیل بشه به بهترین نوع Demon Form ولی وقتی تو اون دنیا شکستش میده و می خواد از جزیره فرار کنه دوباره Mundus بر می گرده ولی Trish دوباره میاد و با کمک اون و قدرتش دوباره Mundus را شکست می دهند و اونم قول میده که یک روزی دوباره برگرده. بعد Trish می زنه زیر گریه و از دانته معذرت خواهی می کنه و با هم از جزیره فرار می کنند و از اون به بعد با هم در شکار شیاطین باهم همکار هستند.این دمویی رو که دوستومون گفت رو ندیدم شاید این دموش باید آزاد میشده که من نکردم راستی نسخه یکش برا پی سی هست میخوام دوباره برم اینو ببینم

ولی کلا موندم دیگه کی تو این بازی میمیره کی زنده میشه عجب داستانی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Optimus Prime
08-08-2008, 13:58
خوب تنها کاری که باید بکنید اینکه برید و سریالشو ببنید اونجا مشخص میشه Trish کجا بوده این مدت. در شماره یک آخر بازی که دانته با آخرین From موندوس می جنگه صدای مادش میاد و بعد Trish بصورت اشعه نور به کمک دانته میاد و انرژیشو به دانته میده که بتونه Mundus را شکست بده.
در سریالش Trish از دانته جدا میشه که بصورت تنها کار کنه و گاهی به دانته سر میزنه و اصلاعات بهش میده. یک جاشم Lady با Trish می جنگه چون یک شیطان (البته Lady نمی دونه) اونو اجیر کرده تا Trish را بکشه که بعد برای مدتی کوتاه با هم هستند ولی دوباره Trish میره. در یکی از قسمتاش دانته از Trish می خواد که بگرده ولی اون قبول نمی کنه. حالا که ما تو 4 دیدیمش پس معلومه آخرش قبول کرده که برگرده.

S A M
08-08-2008, 14:06
سریالش رو کودوم کانال نشون میده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
08-08-2008, 14:27
سریالش رو کودوم کانال نشون میده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظور از سریال فکر کنم همون انیمه Devil May Cry هست.من دارشم ولی هنو نگاه نکردم

Ar@m
08-08-2008, 14:52
اين سايتم چيز خوبيه
همون حرفايي كه optimus prime گفت دقيقا درسته
تريش نمي ميره ولي نيروي خودشو به دانته مي ده تا بتونه موندوس رو شكست بده و بعد همراه اون از جزيره فرار مي كنه

S A M
08-08-2008, 14:59
حسین جون کودوم کانال انیمشو نشون میده؟

Mist
08-08-2008, 15:01
منظور از سریال فکر کنم همون انیمه Devil May Cry هست.من دارشم ولی هنو نگاه نکردمشما داری لینکی چیزی بده ماهم ببینیم

هرکی سریالی فیلمی چیزی ازش داره لطفا بذاره همه ببینن من شدید میخوامش خدا خیرتون بده اینم جزو بازیهای خاطره انگیزناک منه

اين سايتم چيز خوبيشما مثل اینکه زبان انگلیسیت خیلی خوبه من که باید یه روز وقت بذارم معنی کنم یه روزم بخونمش

ویرایش :

مثل اینکه زود قضاوت کردم آقا برین به سایتی که آرام گفت همه چی توش نوشته خیلی باهاله فقط چرا تریش جزو کاراکتر های 4 نیست یعنی ننوشته همین سایتو میگم

Mist
08-08-2008, 15:23
Trish sacrifices herself by pushing Dante out of the beam's range, but she gets caught in it instead. Dante leaves her with the sword called Sparda as a headstone. Then after the fight with Mundus, Mundusturns into a huge blob-like creature with tentacles. AfterDante hears his mother's voice, Trish bursts through the wall in rays of energy to aid him. She lends him her power and Mundus is defeated. It is hinted atthat she works with Dante at the Devil's Never Cry

پس اینطوریاست چه خوب ...

Ar@m
08-08-2008, 16:17
تو اول شرو کردی
چه ربطي داره! دعوا كه نكردم گفتم گيم پد بهتره!

تو چرا نمی ری با هم قد خودت بازی کنی خالی فسور؟
دارم عصباني مي شما الان كي داره شروع مي كنه؟؟؟

اينم ببينين دموهاي دويل 1 هستش اگه درست باشه آخرش رو مي تونيم دوباره ببينيم!!! البته خودم با اين سرعت ذغالي نديدمش هنوز:

H M R 0 0 7
08-08-2008, 16:23
شما داری لینکی چیزی بده ماهم ببینیم

هرکی سریالی فیلمی چیزی ازش داره لطفا بذاره همه ببینن من شدید میخوامش خدا خیرتون بده اینم جزو بازیهای خاطره انگیزناک منه

لینک ندارم.حدود 2 گیگ هستش و 12 قسمت.از یکی از دوستام گرفتم.

Optimus Prime
08-08-2008, 16:25

Mist
08-08-2008, 17:11

آقا شرمنده کردی دستت درد نکنه اونم از راپید دیگه نورالا نور همین فردا کل داستانو براتون مینویسم :دی کاش

میگفتی کیفیتش در چه حدیه من تا حالا این پسوند تصویری رو ندیدم اکثرا ریپ میبینم میگم منظور ارزش دانلود

داره کیفیتش مثل دی وی دی ریپ میشه ؟؟

S A M
08-08-2008, 17:16
Mist جون وقتی دیدی به ما هم بگو چی شدش اخه اگه من بخوام دانلود کنم باید 3 روز PC م روشن باشه

m.r.s
08-08-2008, 17:19
سلام.منم 2 تا انیمیشن پیدا کردم ببینید بدردتون میخوره؟

Mission 01:

Mission 02:

Mission 03:

و

Öracle
08-08-2008, 17:28
اگه لینکش غیر رپید بود و مستقیم بود و Resume داشت خوب میشد .
ما هم استفاده میکردیم ...

S A M
08-08-2008, 17:30
چرا به درد نمیخوره ؟
هرچه بیشتر بهتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
08-08-2008, 17:47
Mist جون وقتی دیدی به ما هم بگو چی شدش اخه اگه من بخوام دانلود کنم باید 3 روز PC م روشن باشه

چشم حتما :10:

فک کنم اونی که Optimus Prime عزیز گذاشته خوب باشه فقط منتظرم بیاد یه توضیحی در مورد کیفیتش بده من شروع کنم به دانلود

m.r.s
08-08-2008, 17:55
اون لینکای دومی که من گذاشتم dvd rip بود.در ضمن اگه نرم افزار flashget رو داشته باشید میشه با ریزوم دانلود کرد.

Mist
08-08-2008, 18:07
اون لینکای دومی که من گذاشتم dvd rip بود.در ضمن اگه نرم افزار flashget رو داشته باشید میشه با ریزوم دانلود کرد.

من کلا همه دانلودام از راپیده و فلش گیت هم برنامه محبوب منه الان اینی که شما گذاشتی ظرفیتش چقدره

و مطمئنی داستان کاملشه ؟

چون من که حتما دانلود میکنم میخوام آخر کاری حالم گرفته نشه برا همین تحقیق میکنم

یه سوال دیگه اینکه دوستان میشه رو Xp بازی رو با دایرایکس 10 بازی کرد من دوسه جا خوندم ورژن 10 برا xp هست میخواستم ببینم درسته ممنون

:40::40::40:

m.r.s
08-08-2008, 18:17
سلام.واسه سوال اول بگم که من خودم دان نکردم ولی اونجا گفته بود که کار میکنه.
سوال دوم هم که آره xp directx10 داره وای شبیه سازی شده است و به واسه ویستا نمیرسه.
ممنون.

*Necromancer
08-08-2008, 19:07
لینکای کاملش تو انجمن انیمیشن هست یه سرچی بزنید

capitan black
08-08-2008, 23:57
یه سوال بچه ها...این شمشیر نرو که موتور داره این موتورش به چه دردی میخوره؟..وقتی l1 رو میزنم روشن میشه ولی هیچ کاری نمیکنه...قضیه چیه؟..مرسی..

Optimus Prime
09-08-2008, 00:26
یه سوال بچه ها...این شمشیر نرو که موتور داره این موتورش به چه دردی میخوره؟..وقتی l1 رو میزنم روشن میشه ولی هیچ کاری نمیکنه...قضیه چیه؟..مرسی..
من 20 -30 صفحه پیش گفتم :

این قسمت Red Queen Exceed Mode نام داره که می تونی سوخت به داخل شمشیر وارد کنی و ضربات و Combo هارو را با صدمه بیشتر به دشمنان انجام بدی. با زدن دکمه Q برای کیبورد یا Left Trigger بر روی Gamepad می توانید سمت چپ بالای صفحه شارژ شدن Red Queen را ببنید. البته باید چند بار این دکمه هارو فشار بدهید و بر طبق آپدیت کردن Exceed 3 تا Level داره. مثلا اگر Combo های High Roller, Streak, Split, Calibur, and Shuffle را بعد از شارژ شدن شمشیر انجام بدهید شمشیر شعله ور شده و صدمه و خسارت زیادی نسبت به حمله نرمال وارد می کند.

چشم حتما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

فک کنم اونی که Optimus Prime عزیز گذاشته خوب باشه فقط منتظرم بیاد یه توضیحی در مورد کیفیتش بده من شروع کنم به دانلود
اینام RealMedia Variable Bitrate RMVB هستند در مورد کیفیتشون نمی دونم شرمنده دوست عزیز اگر شد ببینم بهترش هست یا نه.

H M R 0 0 7
09-08-2008, 00:44

علاوه بر توضیحانی که دوستان دادن اگه شما خصوصیت Max Act رو بخرید با زدن یک دکمه بعد از هر ضربه یک یا همه خطه پر میشه و به قول معروف آتیشی به پا میکنه!

Angel Of Darkness
09-08-2008, 12:05
سلام دوستان نمیدونم این قبلا کسی تو تاپیک گزاشته یا نه اما برای باز کردن صداهای بازی کافیه به مسیر زیر برین :
X:\Program Files\DEVIL MAYCRY 4\nativePC\sound\
x همون درایوتون
و تو داخل هر پوشه ، پوشه هایی به نام source رو پیدا کنید بعد فایلایی با پسوند sngw می بینید که پسوند قلابی هست و پسوند اصلیش OGM هست پس اون به OGM تغییر بدین و از موسیقی لذت ببرین
و با مثلا jetAudio می تونید بازش کنید
البطه تبدیلم نکردین باز اگه به jetAudio بشناسینش براتون میخونه
راستی یادم رفت بگم تمام صدا ها 8 کاناله طراحی شده یعنی اگه رو 8 کانال از کنترل پنل تنظیم بشه اگه با jetAudio هم باز کنید بعضی صدا ها از اسپیکرای پشتی یا بقلی میاد پس یادتون باشه اگه تنظیم کنترل پنل رو 8 باشه مثلا در این آهنگ که مال بخش پایانی بازی هست و تو دموی آخر پخش میشه :
D:\Program Files\DEVIL MAYCRY 4\nativePC\sound\bgm\battle\source\bt030.sngw
صدای یه دختره که تیکه کلامای آهنگ میگه از کانالای 3 و 4 میاد و اگه اون اسپیکرا خاموش باشن اون از دست میدید
موفق باشید

Mist
09-08-2008, 12:36
اینام RealMedia Variable Bitrate RMVB هستند در مورد کیفیتشون نمی دونم شرمنده دوست عزیز اگر شد ببینم بهترش هست یا نه.

ممنون دوست عزیز دلم میخواد زودتر ببینم چی هست این انیم اگر دوستان دیگه هم درمورد این پسوند تصویری اطلاعی دارن لطفا بگن که اگر خوب بود من همینو دانلود کنم

ممنون از همه

پاکر
09-08-2008, 15:42
ممنون دوست عزیز دلم میخواد زودتر ببینم چی هست این انیم اگر دوستان دیگه هم درمورد این پسوند تصویری اطلاعی دارن لطفا بگن که اگر خوب بود من همینو دانلود کنم

ممنون از همه

one of the newer formats from Real for publishing video files, which is...
quickly becoming a popular format for Anime and Asian movie titles because of smaller file sizes and lower bitrates with exceptional quality compared to DivX, which has long been the standard for trading videos online

(من فقط نقل قول کردم)

How To Play:

پاکر
09-08-2008, 16:01
Devil May Cry (Anime Complete) HQ MP4

capitan black
09-08-2008, 17:11
مرسی دوستان بابت راهنمایی...یه نکته دیگه در مورد موزیک بازی شما میتونید برای اینکه راحتتر کانورت کنید اهنگ رو(مثلا به فرمت محبوب mp3 ) میتونید فایل رو به فرمت ogg هم rename کنید و توسط نرم افزار gom player که بیشتر فرمتها رو پشتیبانی میکنه پخش کنید..توصیه اکید میکنم این نرم افزار کم حجم رو حتما دانلود کنید..:12:

soliman
10-08-2008, 15:04
خوب دوستان اینار که همه گفتید در مورد موسیقی ها
حالا کسی میدونه صدای دموها رو چه جوری باید از حالت slow خارج کرد یعنی با سرعت عادی پخش بشند؟
منظورم صداهای این مسیره
X:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\demo\sour ce

S A M
10-08-2008, 15:46
دوستان کسی دمو های بازیو داره ؟ ما که نمیتونیم بازی کنیم حد اقل دموهاشو بزارین تا در این خوشحالی سهیم باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EHHASSATNI
10-08-2008, 15:52
برو تو youtube سرچ کن پیدا میکنی

S A M
10-08-2008, 15:58
تو کجا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
10-08-2008, 16:14
تو کجا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو میگه داداش:31::

Devil May Cry 4 Demo Play:

Devil May Cry 4 Official Trailer:

یه لینک از دموی خود بازیم یابیدم که یه چیزی تو مایه های 800 MB حجمشه خواستین اونم بذارم

S A M
10-08-2008, 16:28
نه ...
دمو پلی نه اون فیلم هایی که بین هر مرحله هستش منظورمه

پاکر
10-08-2008, 18:41
خوب دوستان اینار که همه گفتید در مورد موسیقی ها
حالا کسی میدونه صدای دموها رو چه جوری باید از حالت slow خارج کرد یعنی با سرعت عادی پخش بشند؟
منظورم صداهای این مسیره
X:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\demo\sour ce
عزیز من با ogg و omg هر دو تست کردم مشکلی نداشت
احتمالا مشکل از پلیرتون هستش
از Jet Audio استفاده کنید:11:

پاکر
10-08-2008, 18:51
نه ...
دمو پلی نه اون فیلم هایی که بین هر مرحله هستش منظورمه
آها
بیا عزیز
اینم کامل 2 ساعت هستش:31:

Devil May Cry 4 Cutscenes Complete:

amintnt
10-08-2008, 19:03
سلام خدمت دوستان

عزیزان مرحله ی 20 رو چطور باید رد کنم؟ یعنی بعد از اینکه His Holiness رو توی مجسمه ناک اوت میکنم..... بیرون از مجسمه هی دستشو میکوبه رو زمین منم جز استفاده از دست "نیرو" نمیتونم طور دیگه ای بهش ضربه بزنم....... و اون مجسمه هم هیچیش نمیشه! فضای حرکت "نیرو هم چند متر بیشتر نیست! حدود نیم ساعت فقط هی میزدم تو دستش، بعد از روی اون یکی دستش می پریدم! نمیدونم کجاش رو باید بزنم!

اینم اضافه کنم که وقتی تو حالت Lock On هستم، واسه کسری از ثانیه سر مجسمه هدف میشه........

ممنون میشم کمک کنید......

amintnt
10-08-2008, 19:07
یه مطلب دیگه هم هست........

میشه لطف بفرمایید در مورد گیم پد هم توضیحی بدین؟ که چه مدلی باشه، قیمتش چنده؟ و کلا هر اطلاعاتی که میتونه مفید باشه........

توی ReadMe گیم پد Xbox-360 Controller for Windows رو پیشنهاد داده........ اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه........

Blue_Ray
10-08-2008, 19:50
سلام خدمت دوستان

عزیزان مرحله ی 20 رو چطور باید رد کنم؟ یعنی بعد از اینکه His Holiness رو توی مجسمه ناک اوت میکنم..... بیرون از مجسمه هی دستشو میکوبه رو زمین منم جز استفاده از دست "نیرو" نمیتونم طور دیگه ای بهش ضربه بزنم....... و اون مجسمه هم هیچیش نمیشه! فضای حرکت "نیرو هم چند متر بیشتر نیست! حدود نیم ساعت فقط هی میزدم تو دستش، بعد از روی اون یکی دستش می پریدم! نمیدونم کجاش رو باید بزنم!

اینم اضافه کنم که وقتی تو حالت Lock On هستم، واسه کسری از ثانیه سر مجسمه هدف میشه........

ممنون میشم کمک کنید......

قبلا هم توضیح داده شده بود. وقتی دستش رو میزنه زمین به دستش مشت بزن.
بعدش اون یکی دستش رو میاره . تو هوا بزنش.. اخر هم سرشو میاره جلو یه مشت دیگه و تموم...

amintnt
10-08-2008, 20:14
قبلا هم توضیح داده شده بود. وقتی دستش رو میزنه زمین به دستش مشت بزن.
بعدش اون یکی دستش رو میاره . تو هوا بزنش.. اخر هم سرشو میاره جلو یه مشت دیگه و تموم...
ممنونم..... راستش صفحات اینقد زیادن که نمیشه همه رو خوند! مخصوصا با پست های بعضی دوستان!

دیگه داشتم میرفتم دیدم کسی هنوز جواب نداده....... یه سرچ کردم به این رسیدم......... بسیار از شما ممنونم :)
Final Boss: False Savior

False Savior will be trying to pound you into a slimy paste on the ground, but here's how you can prevent him from doing that: When he slams down his right hand, roll out of the way at the last second and use your Buster to knock the hand back. He'll then retaliate by swinging his left hand across the screen at you. It may take a few tries to learn the timing, but what you need to do here is strike the hand with the Buster just as it reaches you. Doing so will send the False Savior for a loop, causing his head to drop down. Attack with the Buster to destroy it once and for all.

Mist
10-08-2008, 20:59
جای اینا تو تایپیک حس کردم خالیه چه لاوی میترکونن آخر بازی :دی

H M R 0 0 7
10-08-2008, 21:32

soliman
10-08-2008, 22:59
عزیز من با ogg و omg هر دو تست کردم مشکلی نداشت
احتمالا مشکل از پلیرتون هستش
از Jet Audio استفاده کنید
دمت گرم پاکر جان درست شد.

S A M
11-08-2008, 10:01
آها
بیا عزیز
اینم کامل 2 ساعت هستش:31:

Devil May Cry 4 Cutscenes Complete:

داشی حجمش چقدره؟
هر موقع ای دی اس الم وصل شد میگیرم دستت طلا :31: مطمئنی همه هست ؟ حتی 1 و 3 ؟

پاکر
11-08-2008, 17:21
دمت گرم پاکر جان درست شد.
چاکریم:40:

داشی حجمش چقدره؟
هر موقع ای دی اس الم وصل شد میگیرم دستت طلا :31: مطمئنی همه هست ؟ حتی 1 و 3 ؟
ها؟!:31:
عزیز باید بری سایتش و به صورت online ببینی دیگه

دانلود از یوتیوب والا...
من از این سایت استفاده می کنم:
آدرسو بهش میدی بهت لینک میده
ولی هر کاری کردم واسه این جواب نمیده، اگه میشد از این سایت لینک بگیری خیلی عالی بود
لینک مستقیم با قابلیت رزیوم بهت میده:20:

داداش منظورت رو از 1 و 3 نفهمیدم، این کل ویدئو های Devil May Cry 4 هستش:11:

PS
عزیز الان سایت کیپ وید رو چک کردم، لینک بهت میده اما فقط فرمت flv با حجم 275.11 MB قابل دانلود هستش، فرمت MP4 واسه من دانلود نمیشه:11:

S A M
11-08-2008, 17:51
ها؟!:31:
عزیز باید بری سایتش و به صورت online ببینی دیگه

دانلود از یوتیوب والا...
من از این سایت استفاده می کنم:
آدرسو بهش میدی بهت لینک میده
ولی هر کاری کردم واسه این جواب نمیده، اگه میشد از این سایت لینک بگیری خیلی عالی بود
لینک مستقیم با قابلیت رزیوم بهت میده:20:

داداش منظورت رو از 1 و 3 نفهمیدم، این کل ویدئو های Devil May Cry 4 هستش:11:

PS
عزیز الان سایت کیپ وید رو چک کردم، لینک بهت میده اما فقط فرمت flv با حجم 275.11 MB قابل دانلود هستش، فرمت MP4 واسه من دانلود نمیشه:11:
به صورت انلاین؟!!! من میخوام داشته باشم یعنی توی PC م سیو بشه
منظورم از 1 و 3 دمو های مرحله 1 و 3 بود

پاکر
11-08-2008, 18:39
به صورت انلاین؟!!! من میخوام داشته باشم یعنی توی PC م سیو بشه
منظورم از 1 و 3 دمو های مرحله 1 و 3 بود
داداش باز می گردم اما بعید میدونم چیزی پیدا بشه
بهتره همون رو به همون روشی که گفتم دانلود کنی

اینجام چندتا روش دیگه برای دانلود از Youtube رو گفتن، شاید به دردت خورد:

Mist
11-08-2008, 20:09
خودش یه دانلودر مخصوص داشت من دیده بودم ولی محمد کیفیتش خیلی ضایعصت به چه دردت میخوره لا اقل میخوای بگیری کیفیت خوبشو بگیر

ببینم من خودم امروز زورمو میزنم دموهارو از تو بازی میکشم بیرون

شاید غیرت کردم خودم برات فرستادم یا آپ کردم :دی

S A M
11-08-2008, 20:26
دمت گرم میست جون اگه این کارو بکنی و کیفیت خوب باشه توی پست اول اضافه میکنم تا همه استفاده کنن
پاکر جون تو هم ایول داری دمت جیز خیلی کارت درسته ولی یکم کیفتیش کمه ها و خوب دانلود نمیشه
خب زحمتش با شما دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
12-08-2008, 16:46
من این قسمت از بازی را چجوری باید رد کنم ؟
اولهای مرحله 11 هست
نمیتونم بپرم اونور روش خاصی داره ؟

2 تا عکس گذاشتم

SAEED_BARCELONA
12-08-2008, 17:18
فکر کنم اونجائیه که این دوتا گوی ها میرن بالا پائین
صبر کن وقتی دومیه رفت بالا بپر سمتش بعد هم بپر روی دیوار.
میچسبه به دیوار برای 1-2 ثانیه دوباره باید بپری

golmohammadi
12-08-2008, 20:58
فکر کنم اونجائیه که این دوتا گوی ها میرن بالا پائین
صبر کن وقتی دومیه رفت بالا بپر سمتش بعد هم بپر روی دیوار.
میچسبه به دیوار برای 1-2 ثانیه دوباره باید بپری

اينجا دو تا از اون شيء نوراني هست كه وقتي با دست ميگيرم منو ميبره بالا و بايد مرحله رد بشه
ولي در اينجا ديوار يا در خيلي بلنده منم هر چقدر ميپرم باز نميتونم برم اونورش
حتي راه برگشت هم وجود نداره