مشاهده نسخه کامل
: Devil May Cry 4
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
vitamin2002
11-03-2008, 10:40
اینم مجله کلیک که فقط برای نگاه کردن به توضیحات در مورد devil گذاشتم پس نگین جاش اینجا نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
a.salireza
11-03-2008, 10:48
لینک خرابه.:46:
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 11:25
درسته لینک خرابه .
cyrus_ln
11-03-2008, 11:52
از اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 13:27
دستت درد نکنه .
ببینم این همون نقدی هست که روزنامه ی جام جم خودش نوشته ؟
توی کدوم شماره چاپ شده ؟
vitamin2002
11-03-2008, 13:35
درسته لینک خرابه .
اگر خوب دقت کنید می بینید بعد از 10 دقیقه لینک تصحیح شده است
الانم لینک درست است که یک فایل pdf ضمیمه کلیک است به طور کلی
من لینک جام جم رو دیدم. مقالش خوب بود.
H M R 0 0 7
11-03-2008, 14:41
دوستان اين سيد طي رسولي اينجا فعاليت نميكنه؟
منظورم تو P30world
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 18:00
دوستان اين سيد طي رسولي اينجا فعاليت نميكنه؟
منظورم تو P30world
نه فکر نکنم . چطور مگه ؟
اگر خوب دقت کنید می بینید بعد از 10 دقیقه لینک تصحیح شده است
الانم لینک درست است که یک فایل pdf ضمیمه کلیک است به طور کلی
خوب دوست عزیز شما یه اطلاعی میدادین که لینک تصحیح شده .
بازم دستتون درد نکنه .
آره محمد جان.(كيميا....:46:)
زياد صداشو در نيار الان بن ميكنن منو به خاطر تبليغات:31:
دمت جيز پسر هاستينگ هم ميفروشي:10::31::27::21:
از اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
جيگر من همينو صفحه قبل تايپ كرده بودم:10:
end_of_world
11-03-2008, 20:10
من لینک جام جم رو دیدم. مقالش خوب بود.
كاملا درسته ... مقاله جالبي بود:46:
اینم مجله کلیک که فقط برای نگاه کردن به توضیحات در مورد devil گذاشتم پس نگین جاش اینجا نیست
دستت درد نكنه مقاله خوبي بود:11:
H M R 0 0 7
11-03-2008, 21:42
نه فکر نکنم . چطور مگه ؟
هیچی!
همینطوری خواستم بدونم.
دعوتش کنین بیاد اینجا یکم فعالیت کنه و اطلاعاتش رو به روز کنه.!!!
end_of_world
12-03-2008, 00:17
دوستان يه خبر جديد جديد
ورجيل در بازي حضور داره اما بصورت يه دموي كوتاه كه بيدار شدن ورجيل رو نشون ميده
باور كنيد وقتي ديدمش اشك از چشمام جاري شد
يه آهنگي زد كه نمي دونيد چه حسي داشتم
چه دويلي ميشه دويل مي كراي 5 با ورجيل
اون دمويي كه من ديدم هم اينطوريه :
شخصي روي يه ميز سنگي خوابيده
دوربين ميره روي چشماش زوم مي كنه
هنوز هم نمي دونيد اون كيه كه يه دفعه چشمشو باز مي كنه و ...
اون ورجيله با چشماني كه آتش ازش بيرون اومده
بلند ميشه و با مشتي هم ميز رو مي شكنه و تمام اون منطقه ترك مي خوره
خيلي دموي عجيبي بود
خلاصه ورجيل بالاخره خواهد آمد
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 00:24
دوست من از اینکه ورجیل برمیگرده که مطمئن بودم . از آخر Dmc 3 .
شما این دمو رو کجا دیدی ؟
end_of_world
12-03-2008, 00:27
دوست من از اینکه ورجیل برمیگرده که مطمئن بودم . از آخر Dmc 3 .
شما این دمو رو کجا دیدی ؟
ماجراش فوق العاده مفصله
بديش اينه كه نمي دونم از كجا دانلود كردمش شانسي شانسي شد
خيلي دلم ميخواست واسه بقيه بذارم اما مال خودمم پاك شد :41:
چون سيستمم ويروسي شد بخاطر دانلود يه فيلم Fake
H M R 0 0 7
12-03-2008, 00:56
مهم اینه که توی Dmc4 نیست.
این خودش کلی ضد حاله.
خلاصه ورجيل بالاخره خواهد آمد
ای وای بازم ویرجیل . از ترس نمیدونم جیکار کنم باور کنید تو dmc 3 هر وقت باهاش رو به رو میشدم یهو ترس ورم میداشت دلیلشو هم خودتون بهتر میدونید ولی در کل خوشحالم که شنیدم ویرجل دوباره برمیگرده.
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 08:36
ولی من هرچی فکر میکنم 2 چیز با هم جور در نمیاد !
اینکه ورجیل و دانته بردار باشند !!!
دانته به این بامزگی و شوخ طبعی ، ورجیل به این خشنی و خشکی !
میگم خود اسپاردا چی بوده ؟!!
cyrus_ln
12-03-2008, 09:11
جيگر من همينو صفحه قبل تايپ كرده بودم:10:
ندیدم عزیز
شرمنده.
end_of_world
12-03-2008, 10:31
مهم اینه که توی Dmc4 نیست.
این خودش کلی ضد حاله.
واقعا
چه حالي ميداد برسي به غول آخر بازي و اونجا ازش شكست بخوري
همون موقع كه ميخواد تورو بكشه يه دفعه Empror Of Swords masters بياد و دو تا برادر بزنن داغونش كنند
درست مثل آخر دويل مي كراي 3 اما حيف ...:41:
ای وای بازم ویرجیل . از ترس نمیدونم جیکار کنم باور کنید تو dmc 3 هر وقت باهاش رو به رو میشدم یهو ترس ورم میداشت دلیلشو هم خودتون بهتر میدونید ولی در کل خوشحالم که شنیدم ویرجل دوباره برمیگرده.
اون صحنه رو يادتون هست كه وقتي دانته با تفنگش به طرف ورجيل شليك مي كنه اونقدر سريعه كه تمام گلوله هارو با شمشيرش جمع مي كنه ...
واي چه سرعتي :8:
ولی من هرچی فکر میکنم 2 چیز با هم جور در نمیاد !
اینکه ورجیل و دانته بردار باشند !!!
دانته به این بامزگی و شوخ طبعی ، ورجیل به این خشنی و خشکی !
میگم خود اسپاردا چی بوده ؟!!
اوراكل جان نوع زندگي هم تاثير داره
در اينكه برادر هستند شكي نيست و دليل اين تفاوتشون هم اهداف متفاوتشونه
دوستان بازي براي pc كي مياد؟
H M R 0 0 7
12-03-2008, 13:01
3-4 ماه ديگه
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 13:20
15 خرداد سال 87 .
end_of_world
12-03-2008, 16:01
15 خرداد سال 87 .
اوراكل جان فكر كنم اشتب كردي
مگه اول خرداد نيست:13:
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 16:08
دوست من شما اینو به تاریخ خودمون ببین میشه چندم :
Release Date: Jun 2, 2008
end_of_world
12-03-2008, 16:10
دوست من شما اینو به تاریخ خودمون ببین میشه چندم :
Release Date: Jun 2, 2008
دستت درد نكنه
اميدوارم از اين دورتر نره:27:
يادش بخير اولين بار كه دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم اصلا قدرت اسلحه و فن و ازين چيزا نخريده بودم فقط با ارب قرمز جون ميخريدم خلاصه ورجيل خيلي راحل منو ميكشت بعد فهميدم كه قدرت اسلحه هم به درد ميخوره مثل اويل 4 البته اينم كه دويل 3 اويل بازيي بود كه بايد قدرت اسلحه زياد ميكردي اخه تا اون موقع من بازيي اين جوري نديده بودم !!!
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 17:41
يادش بخير اولين بار كه دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم اصلا قدرت اسلحه و فن و ازين چيزا نخريده بودم فقط با ارب قرمز جون ميخريدم خلاصه ورجيل خيلي راحل منو ميكشت بعد فهميدم كه قدرت اسلحه هم به درد ميخوره مثل اويل 4 البته اينم كه دويل 3 اويل بازيي بود كه بايد قدرت اسلحه زياد ميكردي اخه تا اون موقع من بازيي اين جوري نديده بودم !!!
باز شما خوبی !
من اولین باری که بازی کردم روی Ps2 بود . بلدم نبودم خون بخرم !!!!!
همون قول اول بازی منو میکشت . بالاخره یه روز به توصیه یه نفر بازی رو خریدم و همه ی فوت و فن هاشو یاد گرفتم .
يادش بخير من اولين بازي كه به اين سبك خريد و فروش بود انجام دادم بازي Dino Crisis 2 بود
دينوكريسيس كه ترسناك بود ولي باحال من توي پلي استيشن 1 بازي كردم من اون موقع كه براي اولين بار دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم فن ها رو مينوشت نميدونستم چي هستش
راستي بياين يه كاري بكنيم به نظر شما بهترين تاكتيكي كه ميشد دشمن ها رو كشت چي بودش با ذكر نام اسلحه و دكمه ها
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 18:12
به نظر من اون 2 تا شمشیر که یکیش آتیشی بود و یکیش یخی .
من یادمه با Ps2 یه کومبو میزدم خیلی باهال بود .
خیلی هم طولانی ولی الآن یادم نیست ...
من بيشتر با اون شمشير اولي حال ميكردم همينطور توي بدن مردم فرو ميكردش
شمشير اتيشي و يخي ميشدش يه كمبو زدش كه اتيش و يخ بزنه؟!!
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 18:30
من بيشتر با اون شمشير اولي حال ميكردم همينطور توي بدن مردم فرو ميكردش
شمشير اتيشي و يخي ميشدش يه كمبو زدش كه اتيش و يخ بزنه؟!!
نه . یادمه اول با شمشیر یخی میزد که یارو یخ میزد و کلی هم کمبو میزد و آخرش هم یارو میترکید !
در کل به نظر من از همش بهتر بود . اون ورجیل آخری هم با این زدم .
اون ShotGun رو که میگیری خیلی افتضاح هست !
RPG دختره از همشون بهتر بود .
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 19:33
میگم مگه این دستش آبی نبود ؟ چی شد که قرمز شد ؟!
H M R 0 0 7
12-03-2008, 21:48
بهترین فن و راحتترینش هون شمشیر رو به جلو بود همون که با R1 دسته بالا شمشیر میزدی و دانته رو 5-6 متر به جلو می کشید.با اینکه قدرتش کم بود ولی خیلی خوب بود.
این فن هم خوب بود:یه شمیر رو به بالا میزدی دشمن پرت میشد رو هوا بعد میپریدی با شمشیر میزدی فرق سرش، طرف پخش زمین میشد چه حالی میداد.
اوراكل جان خوب شد كه شما اون عكسو ديدي اخه اين دوست باحالمون همون aqua گرفت پستمو پاك كرد ميگه منبع ؟!! اخه من از چند تا وبلاگ باهم اينارو جمع كردم اونم نتايج 20 دقيقه سرچ توي گوگل بودش حالا شما پاك كن !!
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 13:07
خوب عزیزم راست میگه دیگه .
اینجا یه قانون داره :
قانون شماره ی 7
7. اگر مطلبي را از سايت يا وبلاگي كپي مي كنيد ذكر منبع الزامي است
لطف کن اول قوانین رو بخون :
با تشکر ، Oracle
end_of_world
13-03-2008, 13:15
بهترین فن و راحتترینش هون شمشیر رو به جلو بود همون که با R1 دسته بالا شمشیر میزدی و دانته رو 5-6 متر به جلو می کشید.با اینکه قدرتش کم بود ولی خیلی خوب بود.
این فن هم خوب بود:یه شمیر رو به بالا میزدی دشمن پرت میشد رو هوا بعد میپریدی با شمشیر میزدی فرق سرش، طرف پخش زمین میشد چه حالی میداد.
تازه وقتي همين حركاتو با حالت شيطاني انجام ميدادي خيلي باحال تر بود:46:
من بهترین کمبو ها رو با اون پنجه های سفید اجرا میکردم هم راحت بودند و هم مرگبار.
dragonball
13-03-2008, 16:05
منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد
تو پیام خصوصی فرستادم میترسم اینجا بگم دوستان بگن اسپویل نده .من همه مرحله هاشو حفظم 5 بار تمومش کردم :31:
اينم مصاحبه اي ديگر با اقايHiroyuki Kobayashi
خوب ما فرصت دوباره ای پیدا کردیم تا با جناب Hiroyuki Kobayashi,تولید کننده یکی از عناوین در حال ساخت Capcom یعنی Devil May Cry 4,در نمایشگاه چند هفته پیش Tokyo Game Show مصاحبه ای داشته باشیم.
متن پنهان:
ولی قبل از اینکه مصاحبه رو شروع کنم یه توصیه به همه دوستان دارم اون هم اینکه ابتدا تریلر جدید این بازی را با کیفیت HD و حجم 85 MB دانلود کنند.(من هم که دایل آپ دارم این تریلر رو دانلود کردم و خیلی خیلی لذت بردم.این هم لینکش:
Devil May Cry 4
ابتدا یک توضیح مختصر درباره این بازی برای کسانی که تا به حال اطاعات خاصی از آن نداشته اند بدهید.
Devil May Cry 4 یک بازی اکشن خاص است که بر پایه سه اسحه استوار است:تفنگ,شمشیر و دست راست شیطانی کاراکنر اصلی یعنی Nero.این بازی فقط مربوط به کشتن دشمنانی مثل روح ها نیست بلکه نکته مهم روش کشتن انهاست یعنی می توانید با روش ها زیبا,جالب,متحیر کننده و خاص دشمنانتان را نابود کنید.با ترکیب کمبو ها متفاوت صحنه های بدیعی را برای کشتن دشمنانتان خلق می کنید.و همین طور با کشتن انها به کسب امتیاز هم می پردازید که در واقع در پیشبرد بازی به شما کمک می کند.
Dante شخصیت مطرح و اصلی سه عنوان قبلی در این سری بازی بود ولی در این شماره ما با یک شخصیت اصلی جدید روبرو هستیم,Nero.کاری که در ابتدا انجام دادیم قرار دادن نرو در مقابلت و مخالفت با شخیصت محبوب قبلی یعنی Dante درابتدای بازی بود.درسته که کمی برای طرفداران قدیمی ناراحت کننده است ولی به گیمر های جدید اجازه می دهد تا با شخیصت جدیدی روبرو شوند.
خوب من اطلاعات بیشتری از نرو می خواهم مثل:گروه خونی,غذای مورد علاقه اش و یا اینکه اهل کجاست؟....یا شاید همه اینها جزو اسرار باشد
خوب ما فعلا قصد آشکار کردن این چنین اطلاعاتی را نداریم پس فعلا نمی توانیم که این اطلاعات را به شما بگوییم.
همه چیز جزو اسرار اوست؟
دانته پیتزا دوست دارد.
نظرتون درباره مولتی پلتفرم شدن بازی چیست.آیا ساختن بازی برای X360 و Ps3 برای شما چالش انگیز نبوده؟
این اولین عنوان ما بر روی PS3 است.ما می توانیم با این سخت افزار کار های زیادی انجام دهیم.و در کل در واقع رسیدن به هدف هایمان یک چالش است.
ما موتوری برای بازی های مولتی پلتفرم ساخته ایم.این اولین تجربه ما برای بردن تکنولوژی هایمان به PS3 است.همان طور که قبلا هم گفتم PC پلتفرم اصلی بین PC و X360 است و ما ابتدا بازی را برای PC طراحی می کنیم و سپس بازی را به 360 پورت می کنیم.ولی موضوع اصلی طراحی بازی بر روی PS3 است.
هیچ نقشه ای برای نسخه Wii ندارید؟
این کنسول توان اجرای بازی را ندارد.
Chris Kramer(از شرکت Capcom):من قصد دارم که کمی اطلاعات درباره تکنولوژی های به کار رفته در بازی برای شما بگویم.Capcom میلیون ها دلار را در صرف یک خرج کرد تا یک انجین چند منظوره به اسم MT Framework طراحی کند.موتوری که می توان از ان برای انواع کنسول ها و انواع سبک ها استفاده کرد.خوب DMC4 اولین بازی ای است که از این موتور بر روی PS3 استفاده می کند.ولی قبلا framework قبلی بر روی بازی هایی مثل Lost Planet و Dead Rising استفاده شده بود.
من دموی این بازی را دیروز و همچنین در نمایشگاه Gamer's Day در ماه اپریل تست کردم.چه تغییراتی در این مدت اتفاق افتاده؟و آیا اصلا تغییراتی انجام داده اید؟
بله.ما بیشتر بر روی گرافیک بازی تمرکز کردیم و بازی را کمی روان تر و همچنین چندین دشمن به ان اضافه کردیم.این دمو در قالب دو مود مختلف عرضه شده است.مود اول در واقع از همان جایی شروع می شود که بازی اصلی هم شروع می شود.تا اطلاعات مختصری برای گیمر ها روشن شود.و قسمت دوم هم در واقع یک مبارزه مستقیم با یک Boss به اسم Berial است.البته ما کمی هم در code های بازی تغییر ایجاد کردیم تا دیگر شاهد آن bug های نمایش قبلی نباشیم. و در کل این دمو روان تر و زیبا تر از قبلی است.
ما از دیدن Berial شگفت زده شدیم کمی درباره او صحبت می کنید.
همه چیز مربوط به ماموریت های Nero می شود.این فقط یک مرحله است تا با یک Boss جنگیده و آن را از بین ببرید.ما Berial را بسیار عظیم و بزرگ طراحی کردیم و در مرحله دوم بازی قرار دادیم.شاید هم بیشتر از یک مرحله او را ملاقات کنید.مبارزه با او بسیار چالش بر انگیز است ولی ما شما را راهنمایی می کنیم تا بتوانید او را defeat کنیم.
اولین باری که با Berial می جنگید شما در نقش Nero ظاهر می شوید و قبل از اینکه بمیرید از دست او فرار می کنید.ولی دومین باری که او را ملاقات می کنید در واقع شخصیت Dante شخصیت قابل بازی است._دانته قوی تر و خونسرد تر_ و این بار Berialرا به طور کامل از بین می برید.
Chris Kramer: آیا Berial یک کاراکتر از شماره اول DMC است؟
HK: این اولین حضور اوست.
کمی درباره جو و دشمنان ترسناک بازی بگید و آیا این موضوع به داستان بازی ربط دارد؟
در اصل این موضوع ربطی به داستان بازی ندارد.خوب دشمنان بازی اکثرا جن و شیطان صفت هستند.پس این خصیصه آنهاست که ترسناک باشند.
خوب این دلیل ترسناک بودن انهاست:آنها ترسناک اند چون کشتنشان آسان است.
ایده Devil Bringer از کجا نشعت گرفته است؟
ما قصد داشتیم اسلحه جدید و غیر معمول برای دانته در این شماره طراحی کنیم.و به دلیل اینکه او قابلیت رفتن به حالت تمام شیطانی و برگشت به حالت عادی را دارد.ما نیاز به یک تغییر غریب داشتیم .ما قصد داشتیم چیز جالب و جدید به بازی اهدا کنیم اون هم Devil Bringer بود.
خوب این موضوع زمان زیادی است که نقشه اش کشیده شده؟
مسلما بله.
شما نمی خواهید کاراکتر های دیگر را هم کمی معرفی کنید؟
Nero و Kyrie دو شخصیت اصلی و اساسی در داستان بازی هستند.ما آنها را درگیر یک رابطه احساسی قوی کردیم.نرو به گروهی به نام The Order of the Sword تعلق دارد که به ستایش و عبادت پدر Dante می پردازند.بردارد بزرگ دوست دوران کودکی نرو یا همون Kyrie یک مقام بلند مرتبه در این گروه مخسوب می شود_رهبر_. S e x y Gloria و Agnus هم جزو گروه The Order of the Sword هستند.
یکی از دلایل جالب شدن این سری وجود شخیصت های s e x y و زیبا بوده پس ما شخصیت hence Gloria را طراحی و در بازی قرار دادیم.در نسخه های قبل ما از Trish به عناون یک کاراکتر کمکی و همچنین Lady استفاده کردیم. Lady در DMC 3 مشاهده شد و حالا در این نسخه 10 سال بزرگتر شده.
آیا برادر بزرگتر Kyrie از رابطه رمانتیک نرو و خواهرش اطلاع دارد و آیا با این موضوع موافق است؟
در واقع برادر Kyrie از این احساس رمانتیک بین این دو اطلاع چندانی ندارد ولی نرو را به خوبی می شناسد و برای او مثل یک برادر و رهبر خوب می ماند. Kyrie و Neroکاملا با هم بزرگ شده اند.
چیز دیگری هست که بخواهید به گیمر ها درباره این بازی بگویید؟
این بازی یک اکشن عالی است که می تواند هر کسی را سرگرم کند و به خود جذب کند.این فقط یک بازی نیست چیزی فراتر از یک بازی است و همچنین بهتر از یک فیلم.به خاطر داستانی فوق العاده و گرافیک بسیار زیبا.و ما احساس می کنیم هر کس هر نسخه از بازی را چه PS3 و چه X360 را تجربه کند بسیار لذت خواهد برد
S A M عزيز از اون متن پنهاني كه اون بالا زده معلومه كه اين مطلب را از سايت ---------- كپي كردي
درضمن از پست 431تا434 را همش از بازي سنتر كپي كردي
حالا Oracle عزيز شما بگو S A M عزيز هميشه منبع را ميزنه!
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 19:28
والا تا چند وقت پیش میزد ولی جدیدا نمیدونم چرا نمیزنه .
خوب آرنولد جان اگه نزنه که پست هاش پاک میشه .
خودشم که اعتراف کرد !!!
end_of_world
13-03-2008, 19:36
S A M عزيز از اون متن پنهاني كه اون بالا زده معلومه كه اين مطلب را از سايت ---------- كپي كردي
درسته اين بار نزده اما شايد فراموش كرده يا جا گذاشته:41:
H M R 0 0 7
13-03-2008, 20:43
تو پیام خصوصی فرستادم میترسم اینجا بگم دوستان بگن اسپویل نده .من همه مرحله هاشو حفظم 5 بار تمومش کردم :31:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dragonball
14-03-2008, 17:13
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که شاید بقیه دوست نداشته باشن کسی حرفی از مرحله بزنه و خودشون میخوان رد کنن واسه همین فقط به خودش گفتم:31:
StormWielder
15-03-2008, 00:50
من نمیدونم قبلا کسی در انجمن بازی اشاره کرده یا نه ، اما اگر هم گفته شده باشه ، ارزشش رو داره که دوباره بگیم :
به تمامی دوستانی که از طرفداران Devil May Cry هستند توصیه میشه Anime های اونو که خود Capcom تولید کرده از دست ندن :
جا داره از Necromancer عزیز به خاطر قرار دادن لینک ها تشکر کنم .
من که خیلی خوشم اومد .
اره ديگه هركس اين بازي رو روي كنسول كرده يه گوشه هاشو برامون بگه تا يه چيزايي دستمون بياد.
dragonball
15-03-2008, 16:23
اره ديگه هركس اين بازي رو روي كنسول كرده يه گوشه هاشو برامون بگه تا يه چيزايي دستمون بياد.
مثلا چی بگیم؟؟
end_of_world
15-03-2008, 22:11
مثلا چی بگیم؟؟
مثلا اتفاق
نحوه مبارزه
عجايب
سورپرايزها
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
رو این کارت جواب میده؟
Oracle_Eldorado
16-03-2008, 23:10
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
رو این کارت جواب میده؟
چون که کارت گرافیک شما توربو کش هست .
یعنی 128 تا از خودش رم داره ، 128 تای دیگه از سیستم میگیره که واسه بازی اصلا مناسب نیست /
به نظر من این کارت گرافیک توی رویاهاش هم این بازی رو نمیتونه اجرا کنه !
مثلا اتفاق
نحوه مبارزه
عجايب
سورپرايزها
مگه با نسخه pc فرق ميكنه چه نسخه هاي كنسولي چه pc مثل هم هستنند و فرقي با هم ندارند.
Oracle_Eldorado
16-03-2008, 23:27
Toraj جان نزنی این حرف رو !
مثلا شما نسخه ی PC و PSP رو یکی میکنی ؟
به نظر من که خیلی فرق داره .
اونم بین این 3 کنسول : PC , Xbox360 , PS3
Toraj جان نزنی این حرف رو !
مثلا شما نسخه ی PC و PSP رو یکی میکنی ؟
به نظر من که خیلی فرق داره .
اونم بین این 3 کنسول : PC , Xbox360 , PS3
نه اشتباه برداشت كردي من منظورم مرحله ها و نحوه مبارزه هستش بين اين سه تا PC , Xbox360 , PS3 چون تو پست صفحه قبل گفته بودند.
دوست عزیز واقعا ببخشید که منبع رو نزدم شرمنده از این به بعد میزنم البته این رو هم بگم که همه رو از بازی سنتر نگرفتم:10:
کسی اطلاعات جدیدی از این بازی نداره؟
*PiNk PaNTHeR*
07-04-2008, 20:28
بلاخره منهم بازی رو تموم کردم... هیچ فرقی با نسخه های قبل نداشت جز Devil Trigger و گرفیک بالاتر. اما ارزش وقت گذاشتن رو داشت. بدیش این بود که بجز دانته از سری قبلی فقط یک کاراکتر دیگه حضور داشت! :41:
Oracle_Eldorado
07-04-2008, 21:23
دوست عزیز !
اصلا قرار نبود که بشه با دانته هم بازی کرد !
اون یکی شخصیت دیگه اسمش Nero هست . ( نیرو )
اول که خبر ساخت بازی رو دادند ، گفتند فقط میشه با نیرو بازی کرد ، ولی یه 8 مرحله ای هم واسه دانته گذاشتند .
خوب میشه واسه ما داستان رو تعریف کنی ؟
آخرش هم چی میشه ...
*PiNk PaNTHeR*
07-04-2008, 22:33
دوست عزیز !
اصلا قرار نبود که بشه با دانته هم بازی کرد !
اون یکی شخصیت دیگه اسمش Nero هست . ( نیرو )
اول که خبر ساخت بازی رو دادند ، گفتند فقط میشه با نیرو بازی کرد ، ولی یه 8 مرحله ای هم واسه دانته گذاشتند .
خوب میشه واسه ما داستان رو تعریف کنی ؟
آخرش هم چی میشه ...
(اونطور که شما اسم شخصیت رو بهم یاد میدید چطور داستان رو بدونم!(شوخی بود به دل نگیر:31:)
این خلاصه اگه مشکلی داره شرمنده:
اول بازی در یک شهری با قالب قرون وسطا شروع میشه که نیرو با لباس ابی و یک دست که باند پیچی شده در حال راه رفتن هست و در همون حال، یک دختر جوون رو میبینیم که در یک کلیسای ارتودوکس در حال آواز خوندن هست. یکدفعه در راه تعداد زیادی Demon به نیرو حمله ور میشند و نیرو شروع به جنگ با اونها میکنه و سر بزنگاه به کلیسا میرسه و دختر آوازه خوان رو تشویق میکنه. دخرت از تشویق نیرو خوشحال میشه و کنار نیرو میشینه و میفهمیم اسم دختر kyrie هست. نیرو دست به رداش میبره و یک هدیه به کیه ره میده. کشیش که بعدا میفهمیم لقبش savior هست شروع به دعا خاونی میکنه و افراد فرقه بلند میشند تا دعا بخونن اما ناگهان یک شخص با ردای قرمز به کلیسا حمله میکنه و سیویور رو میکشه. افراد با شمشیر میرن به سمتش تا از پا درش بیارن اما همه اونها رو میکشه و میخواد به سمت در بره که نیرو به سمتش میاد و باهاش شروع به مبارزه میکنه. وقتی نیرو دستش رو باز میکنه، میبینیم که بازوی چپش(التبته راست از سمت ما) بصورت عجیبی هست و شیطانی به نظر میاد. نیرو یک تفنگ به نام Blue Rose و یک شمشیر و همون بازو به نام Devil Trigger هست مسلحه. و با دانته شروع به جنگ میکنه تا اینکه دانته بعد از یک سکوت طولانی شروع به صحبت میکنه و جملات کوتاهی ادا میکنه. نیرو سریع دانته رو به سمت یک مجسمه پرت میکنه و با پرتاب شمشیر به سمتش، اون رو به دیوار وصل میکنه. Credo برادر کیه ره و خود کیه ره به داخل میان و نیرو بازوش را از کیه ره پنهان میکنه. در این حین دانته فرار میکنه و نیرو به دنبالش راه میفته. در حین راهش به یک باس بر میخوره که از یک سنگی که وسطش شکافته هست بیرون یماد. این سنگها دروازه ای به جهنم هستن که محور اصلی داستان رو تشکیل میدند.
در ابتدا با کمک دویل تریگر و خاصیات خوبش نیرو خودشو به یک قصر که عکس سیویور در مرکزش هست میرسونه و با گشتن در قصر و جنگ با دیمونهای مختلف و یک باس(این قسمتش رو دقیق یادم نیست چون یک هفته پیش بازیش کردم و چون خیلی داستان محیط زیاد داره از یادم رفته)، خاصیت فعال کردن تیغهای گردان رو پیدا میکنه و با کمک این تیغها، راه خودشو به سمت فعال کردن یکنوع فنر جادویی پیدا میکنه و بوسیله ی اون، عکس سیویور رو میشکنه و به جنگ Ruin راه پیدا میکنه. در ضمن کاوشش در قصر هم با زنی که لباس عجیبی پوشیده و اسمش Gloria هست بر میخوره.
در اول جنگل به دانته بر میخوره که مثل همیشه چیز خاصی در جواب سوالهای نیرو نمیگه و میره. نیرو از طریق جنگل خودش رو پیش میبره تا اینکه به یک درخت عجیب میرسه که راهش رو به مرکز فرقه که مقصدش هست رو سد کردن. نیرو راهش رو کج میکنه تا به یک اژدها که قبلا هم باهاش یک بار برخورد داشته و ازش فرار کرده میرسه. اینبار در جلوی دروازه ی جهنم مخصوص این اژدها، نیرو اون رو شکست میده و میتونه با میوه های این اژدها، درختها رو خشک کنه. نیرو به سمت درخت سد راه بر میگرده. در این حین، کریدو و یک کاوشگر به اسم Agnus در بالای جنازه ی سیویور در مرکز فرقه نشستن که سیویور دوباره زنده میشه و در مورد هدف اونها، یعنی فعال کردن دروازه ی جهنمی اصلی که دیمونهای زیادی ازش وارد خواهند شد و بوسیله ی اوناه خواهند توانست دنیا رو بگیرند، مطلع میشیم.
نیرو به مقصدش ادامه میده تا اینکه به مرکز فرقه میرسه و درست جلوی ورودی مرکز، کریدو جلوی نیرو رو میگیره. و میفهمیم که کریدو یکی از Demonها هست. نیرو با کریدو میجنگه و وقتی شکستش میده، درست در همون موقع سیویور، آگنوس با کیه ره به صحنه میان. کیه ره وقتی کریدو رو که روی زانوهاش نشسته و در میکشه جلوی نیرو میبینه، به نیرو بدبین میشه، نیرو سریع بازوش را قایم میکنه اما سیویور و آگنوس کیه ره رو گروگان میگیند چون نیرو همونطور که قبلا گفتم، سد راه اونهاست.
نیرو و کریدو از هم جدا میشن و نیرو داخل مرکز میشه. در حین اینکه کریدو در داخل قصر در حال گشت و گذاره، سیویور و اگنسو همراه گلوریا در حال صحبت هستن. قرار میشه آگنوس جلوس نیرو و گلوریا جلوی دانته رو که در همون مرکز هست بگیرن. نیره به آزمایشگاه آگنوس میرسه. اگنوس دوباره مقاصدشون رو کامل تر به نیرو توضیح میده و میگه که تنها راه باز کردن دروازه ی جهنم اصلی، شمشیر ویرژیل یعنی Yamato هست. بعد تیغهای کوچک به نیرو حمله میکنن و نیرو توسط دویل تریگر اونها رو به سمت آگنوس برمیگردونه و اون رو از پای در میاره. نیرو یاماتو رو برمیداره تا دست فرقه و اگنسو بهش نرسه. یاماتو همچنین به نیرو یک نیروی جادویی مخصوص میده.
نیرو به راهش ادامه میده تا به ورودی جایی که کیه ره رو گرفتن میرسه. درینجا به دانته برمیخوره و دانته یاماتو رو ازش میخواد. جالبه دانته میگه شمشیر برادرمه و از ویرِژیل اسلا اسمی در بازی نمیاد. دوباره دانته و نیرو باهم جنگ میکنند و بازهم نتیجه ی اول بدست میاد. دانته از نیرو شمشیر رو میخواد، اما نیرو ساده میگه که من به شمشیر احتیاج دارم و دانته میگه که نگهش دار! نیرو خوشحال میشه و به سمت جایی که کیه ره زندانیه میره. درین حین، گلوریا به دانته میره و دانته از لباسش تعجب میکنه. گلوریا لباسش رو تعویض میکنه و میبینیم که گلوریا ییک از شخصیتهای قدیمی بازی و دوست دانته هست و عمال نفوذیش در فرقه.
در اون سمت، نیرو به جای کیه ره میرسه ولی اگنوس سد راهش میشه. اگنوس یک سویت قدرتمند پوشیده و به شکل دیمونها در اومده و با مبارزه ی قبلی فرق میکنه. بعد از جنگ با اگنوس، سیویور که کیه ره رو گرفته پرواز کنان به اونجا میاد اما آگنسو همراه اونها میره و نیرو نمیتونه کیه ره رو نجات بده.
نیرو به سمت جایی که احتمال میده کیه ره اونجا باشه میره تا به یک مجسمه ی طویل میرسه. به طبقه ی سر مجسمه که میرسه سیویور سد راهش میشه و نیرو سیویور رو شکست میده. اما ناگهان اگنوس به سر میرسه و با کمک سیویور، نیرو رو میگیرن و به سر مجسمه میبرن. دانتهف گلوریا و کریدو از راه میرسن. کریدو کیه ره رو مطالبه میکنه اما سیویور میگه که بهش احتیاج داره و کریدو رو در با تیغ بشدت زخمی میکنه. سیویور و آگنوس نیرو و کیه رو میگیرن و داخل مجسمه میرن و مجسمه شروع به حرکت میکنه.
حالا ما باید بازی رو با دانته دنبال کنیم. دانته و گلوریا به کریدو که در حال مرگه قول میدن که کیه ره و نیرو رو نجات بدن و از اهداف فرقه جلوگیری به عمل بیارن. دناته قول رو قبول میکنه و کریدو میمیره. دانته و گلوریا از هم جدا میشن و دانته به سمت جنگل حرکت میکنه تا ازونجا به شهر برگرده. توی جنگل، یک پرتوی جادویی سد راه مایه. دانته از پرتو رد میشه و به اژدهای جنگل میرسه. اون رو کامل از بین میبره و با گرفتن یک قدرت جدید(قدرتهای دانته درست مثل قدرتهاش توی DMC 3 هست پس نیازی به توضیح در موردشون نیست) دروازه ی جهنمی اون رو از بین میبره. توی راه به قصر میرسه و میبینه یخ قصر رو پوشونده و نمیشه به شهر برگشت. دانته با کشتن یک غول یخی که نیرو هم قبلا باهاش جنگیده، اونرو کامل از بین میبره و با گرفتن قدرت مخصوص اون باس، که یک اسلحه هست که میشه اونرو به 666 شکل درآورد، رو میگیره و دروازه ی جهنم اون رو هم شکست میده.
دانته به شهر برمیگرده. در این حین، میبینیم که اگنوس یاماتو رو از نیرو گرفته و با اون دروازه ی جهنمی اصلی رو باز میکنه و ازون دیمونهای زیادی بیرون میان و به مردم شهر آسیب میرسونن. درین حال، سیویور سوار بر مجسمه نگهابانهای جادویی فرقه رو میفرسته و اونها با دیمونها میجنگن. بنابراین میفهمیم که اینها میخوان محبوبیت کسب کنن و چون راهکار از بین بردن دیمونها رو تنها وانها بلدن دنیا رو بگیرن.
نیرو به شهر میاد و سر راهش غول اتشی که اولین باس بازی هست رو از بین میبره و دروازش رو نابود میکنه. وقتی به شهر میرسه، اول به کلیسای ارتودوکس میره و آگنوس رو میکشه. اگنوس اخلاق عجیبی داره و در حین جنگ هم میخواد تحقیقاتش رو در مورد دنیای دیمونها تکمیل کنه. بعد از کشتن اگنوس، دانته به گلوریا میرسه و از گلوریا میخواد که شهر رو تخلیه کنه. خودش سر وقت مجسمه میره و با از بین بردن جادوی مجسمه، نیرو رو آزاد میکنه. دانته از بیرون مشغول مبارزه ی دوباره با مجسمه که دوباره سرپا هست میشه و نیرو که دویل تریگرش کامل برگشته، دوباره دنبال این میره که سیویور رو نابود، کیه ره رو آزاد و اهداف رو از بین ببره. بعد از یک مرحله ی سخت درون مجسمه، نیرو به دروازه ی جهنم توی مجسمه میرسه و داخل اون میشه. سیویور که شمشیر اسپاردا(پدر دانته و ویرژیل، شیطان قوی و بزرگ) رو در دست داره شروع به نیرو میکنه. نیرو سیویور رو از پا در میاره و سیویور تلو تلو خوران، میخواد با شمشیر اسپاردا میه ره رو بکشه اما نیرو بهش میگه که اسپاردا احساساتی مانند عشق هم داشته پس نمیتونی که با شمشیرش یک دخرت بیگناه رو بکشی. در کمال تعجب شمشیر اسپاردا کیه ره رو نمیکشه. نیرو سیویور رو میکشه و از مجسمه همراه کیه ره خارج میشه. در بیرون مجسمه، دانته شمشیر اسپاردا رو از نیرو میگیره اما دوباره مجسمه بلند میشه. نیرو از دانته میخواد که تنها شکستش بده و توی راه به خدا میگه که اوایل از بازوش بدش میومده اما حالا استفادش رو فهمیده. نیرو با دویل تریگر مجسمه رو کامل از بین میبره و به سمت دانته و کیه ره برمیگرده. دانته یاماتو رو به نیرو میده و میگه که پیش خودش نگهش داره و نیرو رو ترک میکنه و بعد نیرو کیه ره همدیگر رو بعل میکنن و کیه ره به نیرو میگه که اونرو با وجود بازی شیطانیش هم دوست داره.
پایان.
این مطللب کاملا مال خودم هست و از ساعت 10:36 تا 11:32 براش وقت گذاشتم.
فعلا.
خوش به حالت که تمومش کردی . ما که باید تا خرداد صبر کنیم.
دستت درد نکنه خیلی خوب بودش
ممنون
متشکر
H M R 0 0 7
14-04-2008, 14:00
دستت درد نکنه خیلی خوب بودش
ممنون
متشکر
به به ميبينم كه S A M از زندان آزاد شد!!
خوش اومدي.
به به ميبينم كه S A M از زندان آزاد شد!!
خوش اومدي.
مرسی:31:
زندان چیه؟:13:
بابا فقط ایمیلمو عوض کردم همین:20:
Splinter Cell 3000
21-04-2008, 23:08
بچه ها كسي نميدونه كدوم سايت devil may cry 4 را براي فروش گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10: :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
Oracle_Eldorado
21-04-2008, 23:15
عزیزم این بازی 15 خرداد برای Pc عرضه میشه .
اگه واسه کنسولی هم میخوای بگو تا یه سایت بهت معرفی کنم .
اینم سیستم مورد نیاز بازی. از حالا خودتون رو اماده کنید.
Minimum System Requirements (RUMOR)
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 1 GB (2GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements (RUMOR)
Processor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Memory: 2 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
DirectX: 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Oracle_Eldorado
22-04-2008, 12:00
عزیزم شما اینو از کجا گیر آوردی ؟
عزیزم شما اینو از کجا گیر آوردی ؟
اینم منبع :
دوستانی که این بازی رو رو کنسول تموم کردن یه کمکی میشه به ما بکنن؟
من تو مرحله 14 گیر کردم
اونجا که دانته تو جنگله و از هر دری که صلسم شده (دود بنفش رنگ) رد میشه از یه جای دیگه میاد بیرون
نمیدونم باید کجا برم
ممنونم میشم کسی رفته کمکم کنه
به به مث اینکه باید برم و یه دستی به کامپیوتر بزنم تا این بازی نیومده یعنی خدایشش همچین سیستم خفنی میخواد؟
*PiNk PaNTHeR*
23-04-2008, 19:58
دوستانی که این بازی رو رو کنسول تموم کردن یه کمکی میشه به ما بکنن؟
من تو مرحله 14 گیر کردم
اونجا که دانته تو جنگله و از هر دری که صلسم شده (دود بنفش رنگ) رد میشه از یه جای دیگه میاد بیرون
نمیدونم باید کجا برم
ممنونم میشم کسی رفته کمکم کنه
سلام.
رمز رد کردن این مرحله اینه که توی Ancient Training Yard، برید به Forgotten Ruins و از انحراف بیضوی بالکونی که میبینید بپرید. اونوقت راهتونو ادامه بدید و مستقیم برید جلو... این مرحله زیاد طول نمیکشه.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
Guess we'll see a part of it when the demo gets released. Until then, enjoy the first PC screenshots:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
soliman جان اون اولی که نوشتی به ما میخوره چه خوب...
ولی من میخوام برای تابستون ارتقا بدم حالشووو ببرم
سلام
یه نقد توی سایت westgame پیدا کردم گفتم برای شما هم بزارم
من نتونستم این مطلبو کپی کنم برای همین ادرشو گذاشتم تا بتونین ببینین
محمد...
اینم یه متن دیگه ...
* فروش موفق DMC4
وقتي براي اولين بار كپ كام اعلام كرد كه دويل مي كراي 4 ديگر منحصر به پلياستيشن 3 نيست، بسياري از طرفداران به اين شركت اعتراض كردند. اما هفته گذشته وقتي آمار فروش دويل مي كراي 4 تا پايان ژانويه و اوايل فوريه اعلام شده، همه متوجه شدند كه چرا كپ كام بازي محبوبش را براي ايكس باكس 360 هم منتشر كرده.
به گفته اين شركت، دويل 4 تا ماه قبل بيش از 2 ميليون نسخه در سراسر دنيا فروخته و يكي از موفق ترين بازيهاي شركت كپ كام است. اين بازي در بسياري از محافل بازي مورد توجه منتقدين هم قرار گرفته است.
منبع :
محمد...
Trailer from Devil May Cry 4
منبع : وبلاگ گیم تو گیم
این بازی برای دستگاههای PS3 ، Xbox 360 و PC می آید
وقتی که نرو برای اولین بار نشان داده شد من همیشه فکر میکردم او میخواهد یک کپی از
دانته بشود همان صلاح ها و همان حرکات .این لزوما چیز بدی نبود چون که جاذبه ی اصلی
سری دویل می کرای حرکات آکرو باتی و کار با تفنگ بوده استو ولی کپکام هیچ گاه قادر
نخواهد بود که نرو را به یک دانته تبدیل کند.
در هر حال اکنون بیش از قبل معلوم است که این امر هیچ وقت هرف کپکتم نبوده است. یکی از
مدارک اصلی که نشان میدهد نرو یک شخصیت اصلی خواهد بود معرفی دست
devil bringer خواهد بود (دویل برینگر یک دست درخشان است که نرو را قادر می سازد تا دشمنان را از فاصله های دور بگیرد و این شانس را میدهد تا بتوان حتی کومبو های بیشتری از قبل زد). و از وقتی که شمشیر او که ظاهزا تفاوتی با یک موتور موتورسیکلت ندارد نرو میتواند شمشیر خود را شارژ کند که این به شما یک قدرت بیشتری را میدهد مثلا در زمانی که شما با گله ای از عروسک های شیطانی، هیولاهای یخی و دیگر دشمنان خفنی که دویل می کرای 4 دارد می جنگید.
متاسفانه در یکی از مرحله های اولیه که با دانته در گیر میشوید نرو بعضی از قدرت های مخصوص خود را ندارد (مخصوصا دویل برینگر ) پس اشاره ای به این که این دو چه تفاوت هایی با هم دارند نشده است کمی بعد نرو قدرت های خود را پیدا میکند.همچنین باید اشاره کرد که این قسمت درگیری بیشتر جنبه ی آموزش بازی (tutorial) را دارد . البته معلوم است که دانته بسیــــــــار قوی تر از نرو است. دانته این توانایی را دارد که گلوله های تفنگ نرو را در هوا با شمشیرش محار کند همچنین قصد آموزش به شما است که چطور به دانته نزدیک شوید تا از ترکیبات شمشیر زنی استفاده کنید بدون آنکه به طرز وحشیانه شکست بخورید.
منبع :
یه خبری رو بهتون بدم. البته شاید هم شنیده باشید ولی خوب برای اونایی که نمیدونند میگم.
توی این قسمت یه وسیله نقلیه هست که دور تا تورش به راکت انداز مجهزه و نرو ازش استفاده میکنه و توی هوا هم معلقه.
Oracle_Eldorado
25-04-2008, 19:14
S A M عزیز 5 پست پشت سر هم |:
متاسفانه باید بگم که ویرایش بشه ):
یه خبری رو بهتون بدم. البته شاید هم شنیده باشید ولی خوب برای اونایی که نمیدونند میگم.
توی این قسمت یه وسیله نقلیه هست که دور تا تورش به راکت انداز مجهزه و نرو ازش استفاده میکنه و توی هوا هم معلقه.
اوه ! چه جالب .
میشه یه عکسی بزارید ؟
چون من توی دمو ها اصلا اینطور چیزی ندیدم .
تنها چیز جدیدی که دیدم شمشیر نرو بود که مثل موتور میرفت !
البته ببخشید اون وسیله رو دانته ازش استفاده میکنه.
اینم دو تا عکس از این وسیله یکمی کیفیتشون پایینه.
این عکس هم این وسیله رو در حال پرتاب راکت نشون میده.
*PiNk PaNTHeR*
25-04-2008, 22:10
وسیله ی نقلیه نیست.
مال نیرو هم نیست دانته با جنگ با یکی از حیواناتی که از جهنم به دنیا وارد شدند بدستش میاره.
حدود 4 نوع داره،
1- روی زمین موشک تک میندازه
2- در حالی که اکوئیپش کردی، بپری در حال پایین اومدن یک ماشین گان قدرتمند هست.
3- در حال لاک ایم اگر B رو بزنی همون ضراد خونه ای میشه که در عکس میبینید و دانته رو احاطه میکنه. البته فقط میتونید باهش یک موشک در اون حالت شلیک کنید اما برای محافظت خوبه.
اگر هم آپگرید شه انواع دیگه ای بهش اضافه میشه.
ممنون که توضیح دادی . من فقط از روی دمو فکر کردم که یه وسیله نقلیه است . راستی اون حیوان چه جوری بوده که همچین سلاحی رو داشته؟
Oracle_Eldorado
25-04-2008, 22:53
پس امکانات جالبی داره .
ای خدا چرا واسه Pc دیر اومد ...)):
راستی مگه تریش نمرده بود ، پس این دختره که شبیه تریشه کیه؟
سلام.
رمز رد کردن این مرحله اینه که توی Ancient Training Yard، برید به Forgotten Ruins و از انحراف بیضوی بالکونی که میبینید بپرید. اونوقت راهتونو ادامه بدید و مستقیم برید جلو... این مرحله زیاد طول نمیکشه.
دوست عزیز ببخشید ولی من بازم نتونستم برم گیرم
به ruined church رسیدم باید چیکار کنم؟
میرم به lost woods که همش باز میاد سر جاش
ممنون میشم اگر کاملتر راهنماییم کنین
*PiNk PaNTHeR*
27-04-2008, 13:39
دوست عزیز ببخشید ولی من بازم نتونستم برم گیرم
به ruined church رسیدم باید چیکار کنم؟
میرم به lost woods که همش باز میاد سر جاش
ممنون میشم اگر کاملتر راهنماییم کنین
سلام
متاسفانه من بازی رو یکماهی میشه تموم کردم و کامل یادم رفته... یادمه دقیقا توی همون بالکونی که گفتم، پریدم پایین. توی کلیسا که رسیدم جایی نرفتم، ادامه دادم به جایی که رسیدم با نیرو با اون باس که Echidna بود اسمش و شبیه اژدها بود جنگیدم تا اون هاله های بنفش از بین رفت.
اما اگر مرحله ی چهاردهم اگر هستید، از کلیسا بیاید بیرون، از صحن کلیسا هم بیاید بیرون. حالا سمت راست دانته چندتا صخره ی خاکی هست که تشکیل یک پلکان رو داند. ازونها برید بیرون تا برسید به اول جنگل.
اینهم نقشه ی مرحله ی 14 بعد از اینکه خودتون اون باس رو شکست دادید.
توی نقطه ی زرد یک Red Seals جلوتون رو سیل میکنه و باید تمام دشمنان رو بکشید تا جلو برید.
همین دیگه معضل من اینه که هر جا میرم باز بر میگردم جاهای قبلی
اما این مرحله مثل اینکه مرحله 13 هستش و با دانته هست با نرو نیست
بازم ممنون از راهنماییات
ببینیم چه میکنیم
*PiNk PaNTHeR*
28-04-2008, 09:34
همین دیگه معضل من اینه که هر جا میرم باز بر میگردم جاهای قبلی
اما این مرحله مثل اینکه مرحله 13 هستش و با دانته هست با نرو نیست
بازم ممنون از راهنماییات
ببینیم چه میکنیم
من گفتم دانته... منظورم این بود با باسی که یک بار نیرو باهاش جنگیده، باید بجنگید. درست در آخر مرحله ی 13.
اگر میخواید این ویدئو رو ببینید کامل مرحله رو رفته حجمش هم زیاد نیست:
در کل گفتم، جایی که هستید Ancient training Yard، برگردید تا برسید به Forest Ruins، از بالکن اونجا بپرید و ادامه بدید .
سلام برو بچ آخرش واسه پی سی اومد؟
سلام برو بچ آخرش واسه پی سی اومد؟
یه ماه دیگه صبر کنی میاد.
برای pc اومده؟!!!!!!!!!!! اگه اومده نسخه اصلی هست یا مثل اساسین کرید بعدا به مشکل بر نمیخوره؟
چه مشخصاتی میخواد؟
برای pc اومده؟!!!!!!!!!!! اگه اومده نسخه اصلی هست یا مثل اساسین کرید بعدا به مشکل بر نمیخوره؟
چه مشخصاتی میخواد؟
نه نیومده و قرار تو ماه خرداد بیاد.
اینم سیستم مورد نیازش:
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
نه نیومده و قرار تو ماه خرداد بیاد.
اینم سیستم مورد نیازش:
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
مطمئني اين سيستم مورد نيازشه:20:
خوب توي يه سايت گذاشته بود منم براي شما گذاشتمش.
فكر نكنم سيستم پاييني باشه.
خوب توي يه سايت گذاشته بود منم براي شما گذاشتمش.
فكر نكنم سيستم پاييني باشه.
نخير منظور اين بود كه سيستم بالايي واسه اين بازي هستش
Minimum که سیستم خوبی میخوادش به ما که میخوره
همچین همه جا پر شده بود که کپکام میخواد بهترین سیستمش رو بزاره که ما کفمون برید گفتیم باید حتما خیلی بالا باشه ...
ولی اگه اینجوریه خیلی خوبه که ...
ممنون سلیمان جان دمت جیز پسر حال دادی
امیدوارم این بازی زود تر بیاد...
محمد...
قابل شمارو نداشت سام عزيز . منم مثل شما منتظرم كه اين بازي هرچه زودتر بياد،
sasanjfr
29-04-2008, 10:31
چند عكس جديد از DMC 4 برای PC:
ممنون دوست عزيز بابت Screen shot ها
sasanjfr
30-04-2008, 15:35
خواهش می کنم دوست عزیز
دستت درد نکنه و ممنون
چیز خیلی خوبی بودش
مرسی
--------------------------------
بچه ها نظرتون در باره یه نظر سنجی چیه؟
لطفا هرکی نظر خودشو بیان کنه تا یه چیز خوبو انتخاب کنین
محمد...
امروز یه دموی و گیم پلی جالب از این بازی رو توی کانال Game One دیدم .
شما هم پای این کانال بشینید شاید دوباره پخش کرد.
ممنون سلیمان جان دستت درد نکنه که گفتی ولی برای من این کانال نمیگیره
محمد...
Oracle_Eldorado
30-04-2008, 21:20
S A M عزیز باید آپگرید کنی .
مال منم اول نمیگرفت ولی آپگرید کردم درست شد .
امروز یه دموی و گیم پلی جالب از این بازی رو توی کانال Game One دیدم .
شما هم پای این کانال بشینید شاید دوباره پخش کرد.
عزیزم برو صفحات قبل ببین من کی اینو گفتم !!!
اون مال خیلی وقت پیشه ( تریلر ) .
ماشالاه این GameOne یه هفته برنامه میده و یه هفته تکرار !!!!!
نه بابا من تا حالا 100 بار به دلایل مختلف اپ کردم ولی نمیاد
راستی در باره نظر سنجی چی باشه خوبه؟
نظر من اینه که مثلا این باشه : به نظر شما محبوب ترین شخص توی سری این بازی کیه؟
نظر شما چیه؟
عزیزم برو صفحات قبل ببین من کی اینو گفتم !!!
اون مال خیلی وقت پیشه ( تریلر ) .
ماشالاه این GameOne یه هفته برنامه میده و یه هفته تکرار !!!!!
ولی سروش جان این یکی جدید بود . من خودم همه روزه یه ساعت پای این کانال میشینم و برنامه هاشو نگاه میکنم. قبلا یه تریلر دیگه از این بازی پخش میکرد ولی این یکی کمی فرق داشت و چیزای جدیتری رو نشون داد.
راستی در باره نظر سنجی چی باشه خوبه؟
نظر من اینه که مثلا این باشه : به نظر شما محبوب ترین شخص توی سری این بازی کیه؟
نظر شما چیه؟
به نظر من فکر خوبیه.بخصوص حالا که توی این نسخه جدید تعداد کاراکتر ها زیاد تره.
خب من اسم همه رو بلد نیستم اخه همه نسخه ها رو بازی نکردم لطفا یکی که همه رو بازی کرده بیاد و اسم همه کاراکتر ها رو بگه
ممنون
محمد...
این یه لیست از کاراکترها ، البته کل کاراکتر ها نیستند .
Dante
Nero
Trish
Lady
Lucia
Sparda
Arius
Arkham
Argosax the Chaos
Mundus
Sanctus
Vergil
Agnus
Credo
Eva
Enzo Ferino
Kyrie
Matier
دستت درد نکنه سلیمان جان
یه چند روز صبر کنیم ببینیم بقیه بازم میدونن یا نه
بازم متشکر
محمد...
اینم ۲۱ عکس از بازی دویل می کرای ۴ که از بهترین عکس هایش انتخاب شده است
4.55 مگابایت
محمد...
4.55 مگابایت
محمد...
ممنون دوست عزيز عالي بود.
sasanjfr
01-05-2008, 20:08
4.55 مگابایت
محمد...
بابت عکس ها ممنون:11:
با سلام
مي گم من همين چند روزه Dmc3 رو تموم كردم.همه مطالب اين تاپيك رو هم خوندم.
ولي هرچي بگيد مي گم هيچكي مثل ورجيل نمي شه مخصوصآ اون جزبه اي كه داره.
من با نظر سنجي هم موافقم.
به اميد روز نصب Dmc4 بر روي Pc مان.
:46::27::20:
کنترل ها + عملکردها برای اونایی که نسخه ps3 بازی رو دارند :
Controls
Left Analog Stick = Movement
Right Analog Stick = Camera
L3 = Lock-on Change
R3 = Camera center behind player
D-Pads
Right = Swordmaster
Left = Gunslinger
Up = Trickster
Down = Royal Guard
▲= Melee attack
● = Style attack
■= Firearm attack
X = Jump
R1 = Lock On
L1 = Devil Trigger
R2 = Devil Arm switch
L2 = Fire Arm switch
معنیشو میذارم بعهده خودتون.
ممنون دوست عزيز عالي بود.
بابت عکس ها ممنون:11:
خواهش میکنم...
کنترل ها + عملکردها برای اونایی که نسخه ps3 بازی رو دارند :
Controls
Left Analog Stick = Movement
Right Analog Stick = Camera
L3 = Lock-on Change
R3 = Camera center behind player
D-Pads
Right = Swordmaster
Left = Gunslinger
Up = Trickster
Down = Royal Guard
▲= Melee attack
● = Style attack
■= Firearm attack
X = Jump
R1 = Lock On
L1 = Devil Trigger
R2 = Devil Arm switch
L2 = Fire Arm switch
معنیشو میذارم بعهده خودتون.
دمت جیز پسر
با سلام
مي گم من همين چند روزه Dmc3 رو تموم كردم.همه مطالب اين تاپيك رو هم خوندم.
ولي هرچي بگيد مي گم هيچكي مثل ورجيل نمي شه مخصوصآ اون جزبه اي كه داره.
من با نظر سنجي هم موافقم.
به اميد روز نصب Dmc4 بر روي Pc مان.
:46::27::20:
انشا الله برای پی سی هم زود تر میاد ...:31:
---------------------------
Dante
Nero
Trish
Lady
Lucia
Sparda
Arius
Arkham
Argosax the Chaos
Mundus
Sanctus
Vergil
Agnus
Credo
Eva
Enzo Ferino
Kyrie
Matier
شخصیت دیگه نبودش؟
Oracle_Eldorado
02-05-2008, 15:52
سلیمان جان بزار بازی بیاد بعد ! ببینم رمز هاشو هم پیدا کردی ؟! ( شوخی (; )
انشا الله برای پی سی هم زود تر میاد ...
آره یه ماه دیگه میاد .
Dante
Nero
Trish
Lady
Lucia
Sparda
Arius
Arkham
Argosax the Chaos
Mundus
Sanctus
Vergil
Agnus
Credo
Eva
Enzo Ferino
Kyrie
Matier
اینا شخصیت های تو بازیه ؟
ببینم این Trish کیه ؟ من شماره ی 1 و 2 رو کامل بازی نکردم .
با تشکر و موفق باشید ، Oracle
*PiNk PaNTHeR*
02-05-2008, 16:09
با تشکر و موفق باشید ، Oracle
تریش یک دختره که توی DMC نقش پررنگی داره و دانته رو اغوا به کار میکنه و خیانتکار هم هست.
توی DMC 2 هم حضور داره اما اما من نیمدونم توی DMC 2 چی میگذره چون ارزش بازی کردن نداره و پیدا هم نمیشه.
توی DMC 3 نیست اما توی DMC 4 هست به اسم قلبی Gloria.
دمت جیز پسر
قابل شما رو نداشت
سلیمان جان بزار بازی بیاد بعد !
شروش جان من گفتم برای playstation 3 که خودت بهتر میدونی برای این کنسول یه ماهی بیشره میشه که منتشر شده.
همونی که PiNk PaNTHeR جان گفتند . اینم عکسشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hl%3Dfa%26lr%3D%26sa%3DN
اره دیگه Oracle_Eldorado جان
خب دیگه اینارو بزارم تو نظر سنجی اخه برای این این همه میپرسم اگه بزارم و یکی جا بمونه باید یه ساعت به مدیران درخواست بدیم و کلی طول میکشه
البته بقیه شخصیتها جزئی هستن ولی همینجوری دارم میپرسم تا شاید یکی مثلا از اون ادمه که داره توی خیابون راه میره خوشش بیاد
محمد...
مي گم دوستان
اگه بازي رو دوباره با ورجيلم تموم كنم مي تونم با دختره هم بازي كنم؟
قدرت فقط ورجيل.
*PiNk PaNTHeR*
04-05-2008, 19:42
مي گم دوستان
اگه بازي رو دوباره با ورجيلم تموم كنم مي تونم با دختره هم بازي كنم؟
قدرت فقط ورجيل.
ورِژیل اصلا توی بازی نیست و حتی ازش اسمی برده نمیشه مستقیما. اسم اون مرد نیرو هست.
این خلاصه ی کل داستان بازی اگه اطلاعات بیشتر میخواید:
Oracle_Eldorado
04-05-2008, 20:56
فکر کنم ایشون ورژن 3 رو منظورش بوده .
چون گفت دختره حتما اونم Lady منظورش بوده .
فکر کنم ایشون ورژن 3 رو منظورش بوده .
چون گفت دختره حتما اونم Lady منظورش بوده .
درسته منظورم همين بود.
حالا مي شه با lady هم بازي كرد؟
:46:
Oracle_Eldorado
04-05-2008, 23:00
نه نمیشه . من روی همه ی درجات و با همه ی شخصیت ها بازی کردم ولی نشد !
capitan black
05-05-2008, 12:52
دوستان بازی اومده یا نه؟...در ضمن خبر خوش...کاپکام اعلام کرده نسخه pc گرافیکش ار کنسول بالاتره..اخ جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasanjfr
05-05-2008, 13:52
دوستان بازی اومده یا نه؟...در ضمن خبر خوش...کاپکام اعلام کرده نسخه pc گرافیکش ار کنسول بالاتره..اخ جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 2 ژوئن(13 خرداد) منتشر میشه
من عکس های نسخه ی pc رو با نسخه ی ps3 مقایسه کردم.کیفیت عکس های نسخه ی pc واقعاٌ بهتره
Oracle_Eldorado
05-05-2008, 16:37
عزیزم به عکس که نیست !!!
مطمئن باش تا از نزدیک نبینی اصلا نمیتونی بفهمی که گرافیک کدوم بهتره .
ولی از اونجایی که خود سازنده ها گفتن احتمالش زیاده .
sasanjfr
05-05-2008, 16:56
عزیزم به عکس که نیست !!!
مطمئن باش تا از نزدیک نبینی اصلا نمیتونی بفهمی که گرافیک کدوم بهتره .
ولی از اونجایی که خود سازنده ها گفتن احتمالش زیاده .
فرمایش شما درسته.افت فریم،باگ و ... چیزی نیست که در عکس ها قابل شناسایی باشه و فقط با بازی کردن میشه فهمید که این اشکالات وجود دارن یا نه.ولی منظور من اینه که حالا که عکساش از نظر کیفیت بهتر از ps3 هستند احتمال این که گرافیک بهتری هم داشته باشه بیشتره
Oracle_Eldorado
05-05-2008, 17:12
توی عکس آره . منم از خدامه که بیشتر باشه !!!
ولی در کل تا خود بازی نیاد نمیشه نظر داد .
خوبه 1 ماه دیگه بیشتر نمونده ...
joey jordison
05-05-2008, 20:56
سلام دوستان
یه سوال داشتم من یه جایی خودم پلتفرم اصلی بازی Pc هستش ایا در سته و بازی از Pc به کنسول پرت شده
یه سوال داشتم من یه جایی خودم پلتفرم اصلی بازی Pc هستش ایا در سته و بازی از Pc به کنسول پرت شده
نه دوست عزیز این بازی از اول برای کنسول بیرون زده شد و بعد از یه مدتی اونم نسخه سه نه نسخه های دیگه و به وسیله شرکت یوبی نه کاپکام برای پی سی منتشر شد. حالا هم نمیدونم چطور شد که کاپکام تصمیم گرفت خودش نسخه چهارم این بازی رو برای پی سی بده بیرون.
البته حساب اینش رو هم بکنید که شما رو پی سی میتونید گرافیک بازی رو کم و زیاد کنید و رزولیشن رو هم تغییر بدید که این میتونه گرافیک بازی رو رو پی سی از کنسول هم بهتر کنه. و شاید هم برای این بازی پچ هایی هم ساخته بشه که جزئیات بازی رو بهتر کنه.
Rude Boy
06-05-2008, 13:30
من تا حالا این را بازی نکردم !
اما تو عید شماره 3 را روی 360 تموم کردم و دیروز هم 4 را روی 360 تموم کردم .
منتظرم واسه پی سی بیاد و اونم بازی کنم ببینم چه فرقی کرده ....
*PiNk PaNTHeR*
06-05-2008, 16:49
من تا حالا این را بازی نکردم !
اما تو عید شماره 3 را روی 360 تموم کردم و دیروز هم 4 را روی 360 تموم کردم .
منتظرم واسه پی سی بیاد و اونم بازی کنم ببینم چه فرقی کرده ....
شماره ی 3 رو روی X360 تموم کردید؟
با سلام
دوستان من هرچي فكر مي كنم نمي فهمم چطوري شمشير نرو يه موتور مي شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ممنون مي شم منو نجات بديد.
*PiNk PaNTHeR*
06-05-2008, 18:12
با سلام
دوستان من هرچي فكر مي كنم نمي فهمم چطوري شمشير نرو يه موتور مي شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ممنون مي شم منو نجات بديد.
متوجه نمیشم.
با شمشیر نیرو(فکر کنم اسمش یک Queen داشت. دقیقا یادم نیست Blue Queen یا یک چیزی مثل همین) میتونید LT یا L2 رو مکررا بزنید تا شمشیرش قرمز شه، اما دانته بعد از شکست دادن یکی از باسهای بازی که از دروازه ی جهنم اومده، دروازه ی جهنمش رو داغون میکنه و یک اسلحه میگیره که میتونه به 666 نوع تبدیل شه اما ما فقط 4 نوعش رو میبینیم. در ضمن محرک هم نیست. چطور "موتور" بشه؟
چند صفحه قبل کل این اسلحه رو توضیح دادم. میتونید ازش بعنوان یک راکت لانچر، یک مچین گان و یک ضرادخونه استفاده کنید و اصلا هم چیز جالبی نیست و فقط قیافش قشنگه.
متوجه نمیشم.
با شمشیر نیرو(فکر کنم اسمش یک Queen داشت. دقیقا یادم نیست Blue Queen یا یک چیزی مثل همین) میتونید LT یا L2 رو مکررا بزنید تا شمشیرش قرمز شه، اما دانته بعد از شکست دادن یکی از باسهای بازی که از دروازه ی جهنم اومده، دروازه ی جهنمش رو داغون میکنه و یک اسلحه میگیره که میتونه به 666 نوع تبدیل شه اما ما فقط 4 نوعش رو میبینیم. در ضمن محرک هم نیست. چطور "موتور" بشه؟
چند صفحه قبل کل این اسلحه رو توضیح دادم. میتونید ازش بعنوان یک راکت لانچر، یک مچین گان و یک ضرادخونه استفاده کنید و اصلا هم چیز جالبی نیست و فقط قیافش قشنگه.
میدونی چرا اینو گفته ؟ چون که یه جا نوشته شمشیرش ممکنه ماشین بشه و میتونی باهاش پرواز کنی بعد گفت به انتهای شمشیر نگاه کنین یعنی میشه برای همین اینو گفتن
پس موتور نمیشه
ما که اینقدر سرگرم درس و کتابیم که حواسمون به زمان نیست :: خدا کنه زودتر مدرسه تموم بشه ... ::
دوستان این بازی رو میشه با گرافیک geforce 8400 gs روی pc بازی کرد؟
دوستان این بازی رو میشه با گرافیک geforce 8400 gs روی pc بازی کرد؟
اره میتونی باهاش بازی رو اجرا کنی.
Rude Boy
07-05-2008, 13:15
شماره ی 3 رو روی X360 تموم کردید؟
نه آقا !
شرمنده که اشتباه نوشتم .
من 3 را با pc تموم کردم و 4 را با 360 !
من از بس حول بودم اشتباهی نوشتم !
عذر
badterojan
07-05-2008, 13:40
سلام
آقا اين بازي با سيستم من اجرا مي شه
cpu amd 2.6
ram 512
graphic 256 7300gt
Oracle_Eldorado
07-05-2008, 13:56
فکر نکنم .
چون هم رمت پایینه و هم Cpu .
گرافیک هم چندان تعریفی نیست .
در کل سیستمت برای بازی های الآن اصلا مناسب نیست .
به نظر من بهتره یه ارتقای کلی بدی .
البته اگه میخوای بازی کنی !
badterojan
07-05-2008, 21:48
فکر نکنم .
چون هم رمت پایینه و هم Cpu .
گرافیک هم چندان تعریفی نیست .
در کل سیستمت برای بازی های الآن اصلا مناسب نیست .
به نظر من بهتره یه ارتقای کلی بدی .
البته اگه میخوای بازی کنی !
دوست عزيز من با اين سيستم crysis, call of duty 4, hitman 4, splinter cell 4, PES 2008, NFS اجرا كردم خيلي هم خوب بوده هم از نظر سرعت و هم از نظر گرافيك
حالا اگه براي load بازي 30 ثانيه بيشتر معطل بشي يا جزئيات گرافيكي رو كم كني و بتوني راحت بازي رو اجرا كني كه ديگه فعلا نياز به ارتقا نيست (پول چيز خوبي است)
حالا كلاً با اين تفاسير بگيرم يا نه
راستي بازي تو چه سبكي است و داستانش چيه؟
orlan2magic_66
08-05-2008, 00:43
بازی خوبه به شرطی که سر درد نگیری از بس بپر بپر داره...من که خیلی حال می کنم با جنب و جوشش
اول تریلرش رو ببین
آقا من هم ميتونم اجرا كنم؟!
سي پي يو: 1.7
رم: 512
گرافيكك: 128 - 9200 Ati
حيف كه اين پاسخ سريع از اين شكلك هاي خنده نداره....
orlan2magic_66
08-05-2008, 15:59
آره می تونی...وقتی من با رم 512 و گرافیک 256 تونستم Assassin Creed رو اجرا کنم شما هم می تونی...فقط یکم باید گرافیکش رو دستکاری کنی و بیاری پایین...اما مطمئن باش اجرا می شه
pejmangame
08-05-2008, 18:32
CapCom is Gold
Rude Boy
08-05-2008, 20:09
شرکت صاحب نام CapCom اعلام کرد. نسخه PC اماده عرضه برای تابستان امسال میباشد. در حال حاضر DMC4 برای کنسول ها در سراسر دنیا عرضه شده و بیش از 2 میلیون نسخه فروش کرده است.
دمو قابل بازی نسخه PC قبل از عرضه نسخه کامل ان عرضه میشود. تمام PC بازها منتظر این شاهکار هستند.
نسخه PC دارای mode های جدید و اپشن های گرافیکی پیشرفته و content های دیگر میباشد. بازی از طرف PEGI +16 اعلام شده است.
بازی در نسخه کنسول در 30 FPS اجرا میشد ولی در نسخه PC در 120FPS بازی از DirectX 9 , DirectX 10 و ویندوز ویستا Games For Windows پشتیبانی میکند.
gamenews.irمنبع
vitamin2002
08-05-2008, 23:42
انگار بازی تاریخ انتشارش بازم تغییر کرده
2 ماه بعد انتشار می شود
sasanjfr
09-05-2008, 19:14
یک خبر بد
انتشار این بازی باز هم به تأخیر افتاد و به جای 2 ژوئن(13 خرداد)،8 ژولای(18 تیر) منتشر میشه
vitamin2002
09-05-2008, 19:58
یک خبر بد
انتشار این بازی باز هم به تأخیر افتاد و به جای 2 ژوئن(13 خرداد)،8 ژولای(18 تیر) منتشر میشه
انگار این خبر را من دیروز یعنی یک پست قبل داده بودم :19: :13:
sasanjfr
09-05-2008, 20:04
انگار این خبر را من دیروز یعنی یک پست قبل داده بودم :19: :13:
اخ شرمنده حواسم نبود.ببخشید
Rude Boy
09-05-2008, 21:18
من شنیدم که نسخه پی سی یه باگ بزرگ داشته و به همین خاطر دارن زمان عرضه را تغییر می دن ...
راست یا دروغش پای گویینده
Abolfazl3007
09-05-2008, 22:26
دیگه حالم از این بازی بهم میخوره
اعصابم خورد شد
یک ساله که منتظر نسخه Pc هستم
فقط Dmc3 بیخیال Dmc4
یه ماه دیرتر از تاریخ قبلی؟
دیگه داره حالم بهم میخوره.
vitamin2002
10-05-2008, 09:18
اگر خلاف قوانین فروم است ببخشید
یک خبر می خواهم بدم که خود من نمی دونستم( حالا نمی دونم شما ها هم می دونستید و یا نه ) به طور اتفاقی متوجه شدم یعنی در یکی از کانال های اروپا تبلیغاتش را دیدم و سپس دیروز یک قسمت اون را دیدم
بعد کمی جست و جو کردم دیدم حقیقت داره و در حدود 5 ماه قبل اتفاق افتاده و سه کانال در اروپا اکران کرده
فکر کنم متوجه شدین کارتون این بازی 6 ماه قبل توسط ژاپن اکران شده و سپس در کانال های اروپایی به صورت زیر نویس به مدت 3 ماه ( هر هفته 1 قسمت ) پخش شده که در کل تا حالا 12 قسمت اکران شده و حالا منتظر اکران شدن قسمت های جدید در کانال ژاپنی می باشند تا زیرنویس کرده و در کانال های مسی اروپا پخش گردد و من قسمت 10 ام را دیدم که می توانم بگم این ژاپن شاهکار کرده خیلی زیبا ساختند
البته با کمی search در فروم انیم متوجه شدم دوستان زحمت لینک های دانلود را گذاشتند ولی من یک لینک هایی پیدا کردم که کیفیت تصویرش خیلی خیلی خوبه البته نخواستم در تاپیک انیم بگذارم چون عده ای مثل من است که به فروم های کارتون سر نمی زنند و در کل از انیم این بازی با خبر نیستنند پس به همین دلیل من در این تاپیک یعنی تاپیک devil may cry قرار می دهم تا دوستانی که طرفتار این بازی بسیار خوب هستند با دیدن انیم این بازی بیشتر منتظر قسمت 4 ام این بازی برای pc باشند
تاپیک موجود در فرم :
تایک موجود در یک سایت خارجی که دارای لینک هایی با کیفیتی بالا و به مراتب حجم بالایی است
Rude Boy
10-05-2008, 14:57
دیگه حالم از این بازی بهم میخوره
اعصابم خورد شد
یک ساله که منتظر نسخه Pc هستم
فقط Dmc3 بیخیال Dmc4
یه ماه دیرتر از تاریخ قبلی؟
دیگه داره حالم بهم میخوره.
به نظر من ارزشش را داره ...
ای بابا
بازم عقب افتاد
چقدر جالب به مهر هم میرسه
اسم این کانال ها رو نمیدونی. چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه و نمیتونم دانلودشون کنم.
H M R 0 0 7
13-05-2008, 12:44
اوووووووووووووووه
بازم عقب افتاد.دمش گرم کاپکام هممونو مچل خودش کرده!
لازم میبینم یه سفر دیگه داشته باشم به ژاپن!
Oracle_Eldorado
13-05-2008, 18:50
این دیگه آخر ..... هست .
Jul 8, 2008
آخه این یعنی چی ؟
واقعا برای Capcom متاسفم ...
اوووووووووووووووه
بازم عقب افتاد.دمش گرم کاپکام هممونو مچل خودش کرده!
لازم میبینم یه سفر دیگه داشته باشم به ژاپن!
این دیگه آخر ..... هست .
Jul 8, 2008
آخه این یعنی چی ؟
واقعا برای Capcom متاسفم ...
بهتون حق ميدم چون من هم ديگه داره اعصابم خورد ميشه.
H M R 0 0 7
15-05-2008, 17:42
امروز اون 12 قسمت انيمه دويل مي كراي دستم رسيد.
برم ببينم چيز جديدي دستگيرم ميشه يا نه.اگه شد به شما هم خبر ميدم!
Oracle_Eldorado
15-05-2008, 18:02
کدوم نسخه رو میگی ؟
Pc یا X360 یا Ps3 ؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
15-05-2008, 18:05
کدوم نسخه رو میگی ؟
Pc یا X360 یا Ps3 ؟؟؟
منظورشون انیمیشن ژاپنی بازی هست.
میخواید توی انجمن انیمیشن/کارتون سرچ کنید برای دانلود هست.
Oracle_Eldorado
15-05-2008, 18:30
آهان من فکر کردم دمویی ، چیزی از بازی منتشر شده .
حالا حجمش چقدر هست واسه دانلود ؟؟؟
joey jordison
15-05-2008, 19:46
سلام
این دیگه اخر نامردی هست یعنی چی بازی بارم تاخیر خورد!!
خدا بگم این Ubisoft را چی کار کنی همش این مود کرد که بازی برای Pc مدام تاخیر بخوره منظورم سر بازیه Assassins Creed هست برای Pc وگرنه که این شرکتهای ژاپنی بازیرو سر وقت منتشر می کردند
کجاش این شرکتهای ژاپنی بازی ها رو سر وقت منتشر میکردند. البته به غیر از کونامی که همیشه کارش بیسته و سری pes رو همیشه زود منتشر میکنه.
vitamin2002
16-05-2008, 01:20
کمی حوصله داشته باشید اگر یادتان باشه سال قبل تمامی بازی ها پشت سرهم در تعطیلات در آمد که آدم نمی دانست کدام را بازی کند و کدام بماند به همین دلیل شاید به خاطر این دلیل است تا در تابستان انتشار بشود پشت سر هم تاریخ عوض می گردد
joey jordison
16-05-2008, 10:20
کجاش این شرکتهای ژاپنی بازی ها رو سر وقت منتشر میکردند. البته به غیر از کونامی که همیشه کارش بیسته و سری pes رو همیشه زود منتشر میکنه.
نه حالا شما زیاد تو بند حرف من نباش من همون Pes منظورم بود:31:من می خواستم بگم که Ubisoft این کارو مد کرد بیشتر
ویتامین جون مگه تعطیلات اونا با ما یکیه؟!!!
مگه ما برای اونا اینقدر ارزش داریم که برای تابستون ما بفرستن؟
Hitman67
16-05-2008, 12:12
اين حرف شما كمي منو ناراحت كرد
البته كه ارزش نداريم ما در مقابل اونا هيچي هستيم ميدونيد چرا؟چرا اين شركت ها براي ما بايد ارزش بدن در حالي كه خود ما ارزش خودمون رو حفظ نميكنيم؟اون شركت سالها زحمت ميشكه و بازي درست ميكنه و هزينه ميكنه كه بعدا مشتريهاش بازيهاشو بخرن و سود كنه ولي آيا تو ايران نيز اين بازي ها سود خواهند كرد؟خوب معلومه كه نه ما يك بازي 60 هزار تومني رو 1500 تومن ميديم بازي ميكنيم اين يعني داداش دزدي دزدي دزدي خود من هم همين كار رو ميكنم نميگم من همه ي بازي ها رو اصل ميخرم ولي سعي ميكنم اگه اصلش پيدا بشه اصلش رو بخرم كه سان آندرس و اساسين كريد و ريزيدينت ايويل مال كپكام رو اصل خريدم به نظر من اگه يه بازي مثل Devil My Cry منتشر بشه و حتي خوب از آي هم در نياد ما حق اظهار نظر و انتقاد در مورد بازي رو نداريم چون پول نداديم مفت گرفتيم و مفتي بازي كرديم حالا بازي كه براش پول نداديم اگه خوبم نباشه ما حق انتقاد نداريم انتقاد رو بايد كسي كنه كه بابت بازي 50 يا 60 دلار پول ميده و اورجينالش رو ميخره.
به هر حال قانون كپي رايت تو كشورهاي آفريقايي از جمله كنيا و كلمبيا و .... هستش ولي خيلي جالبه كه تو ايران نيست البته طبيعيه مثل همه چيزاي ديگه.
در مورد انتشار بازيها هم به نظر من هر وقت دوست داشته باشن منتشر ميكنن و به خودشون ربط داره چون ايران جزء مشتريهاشون به حساب نمياد.
موفق و سربلند باشيد.
joey jordison
16-05-2008, 13:03
سلام
خوب Hitman67 جان به ما نمی گن دزد چون اولا اونها بازیها را که در کشورهای دیگه منتشر می کنن فروشش را حساب می کنن و اصلا نمی دونن که در ایران بازی باز هست یا نه چه برسه به فروش در کشور ایران به اونی می گن دزد که وضع اقتصادی کشور توپ باشه بعد بره بازی کپی بخره من و شما که وضع اقتصادی کشورمون تعریفی نداره و 50 یا 60 هزار تومان برامون خیلی مهمه دزد نمی گن به اونی دزد می گن که اره در کشورهای پیشرفته میرن بازی کپی را می گیرند.
vitamin2002
16-05-2008, 13:56
سلام
خوب Hitman67 جان به ما نمی گن دزد چون اولا اونها بازیها را که در کشورهای دیگه منتشر می کنن فروشش را حساب می کنن و اصلا نمی دونن که در ایران بازی باز هست یا نه چه برسه به فروش در کشور ایران به اونی می گن دزد که وضع اقتصادی کشور توپ باشه بعد بره بازی کپی بخره من و شما که وضع اقتصادی کشورمون تعریفی نداره و 50 یا 60 هزار تومان برامون خیلی مهمه دزد نمی گن به اونی دزد می گن که اره در کشورهای پیشرفته میرن بازی کپی را می گیرند.
100 % با شما موافقم
دوما من نگفتم تعطیلات اونا ما ما یکی است ولی اگر یادتان باشه سال قبل در تعطیلات ما ترافیک بازی بود :10:
100 % با شما موافقم
دوما من نگفتم تعطیلات اونا ما ما یکی است ولی اگر یادتان باشه سال قبل در تعطیلات ما ترافیک بازی بود :10:
سلام
اره حتما تصادفی شدش:31:
سلام
سلام
تایید میشه ما برای اونا اصلا ارزش نداریم:41:
همونطور هم که یه افغانی توی کشور ما ارزش نداره:13:
در واقعا الان دنیا یه جور دیگه شده <> دیگه مثل قدیما نیستش
با تشکر
محمد...
*PiNk PaNTHeR*
16-05-2008, 18:05
:18:
در نیمکره ی شمالی فقط افغانستان و چند کشور افریقایی، سال تحصیلی متفاوتی دارند.
بیشتر کشورها تعطیلاتشون از می/ژوئن شروع میشه و تا آگوست/سپتامبر ادامه داره.
البته در استرالیا وضعیف فرق میکنه.
;)
Abolfazl3007
16-05-2008, 23:11
شما چقدر گیر دادید به ارزش
بیخیال بشین بازیتو کن
اصلا ما رو حساب نکنن
ما که یه روز بعد از عرضه بازی اونو بازی میکنیم
:18:
در نیمکره ی شمالی فقط افغانستان و چند کشور افریقایی، سال تحصیلی متفاوتی دارند.
بیشتر کشورها تعطیلاتشون از می/ژوئن شروع میشه و تا آگوست/سپتامبر ادامه داره.
البته در استرالیا وضعیف فرق میکنه.
;)
خب پس من اشتباه کردم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
الان سام فیشر میاد (عصبانی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ها:31:
محمد...:20:
يه سوال از اونایی که این بازی رو روی کنسول تموم کردند.
میخواستم بدونم این معشوقه نرو در طول بازی میمیره یا نه.
vitamin2002
21-05-2008, 13:55
من که دارم کم کم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شوم
*PiNk PaNTHeR*
21-05-2008, 19:37
نه کیه ره نمیمیره. داستان رو چند صفحه قبل کامل گذاشتم، البته اخر بازی به سبک Dmcـهای قبلی یک کردیت کات سین هستن که باید کیه ره رو مقابل دیمونها محافظت کرد، و اگه بتونی محافظت کنی بهت جایزه یک سینماتیک در مورد دانته میده همین.
mahdi213
22-05-2008, 17:54
salam man to baziye devil may cry 4 gir kardamva va bad joor lang shodam
marhaleye 13ba bazigare devil may craye 3hastam,dakhele gasr barbe zirpele varede 4rahi ke vasate oon yelk mojasame ba 3 katibe zard va sabzo germez garar darad varede har masiri ke mishavam begeyr az masire rooberoo bayad ba doshmanan begangam va masirvasat ke miravambaz be agab bar migardam zemnan har masiri ke ba doshmanan mijangimpas az koshtane anha baz be agab bar migardad.
lotfan be man komak konid chon daram mimiram. .
قوانین انجمن :
لطفا در انجمن فارسی بنویسید ، هرگز فینگیلیش ننویسید
sasanjfr
05-06-2008, 14:58
دموی devil may cry 4 نسخه ی pc منتشر شد
این دمو مشتمل بر 10 دقیقه گیم پلی قابل بازی بوده و دارای mode و تنظیمات گرافیکی بیشتری نسبت به نسخه های کنسولی است.همچنین تعداد فریم که در نسخه های xbox 360 و ps3 بازی 30 عدد در ثانیه بود در نسخه ی pc به 120 فریم در ثانیه افزایش پیدا کرده است!
دانلود(حجم:804.05 مگابایت):
منبع:
H M R 0 0 7
05-06-2008, 16:50
این دمو مشتمل بر 10 دقیقه گیم پلی قابل بازی بوده و دارای mode و تنظیمات گرافیکی بیشتری نسبت به نسخه های کنسولی است.همچنین تعداد فریم که در نسخه های xbox 360 و ps3 بازی 30 عدد در ثانیه بود در نسخه ی pc به 120 فریم در ثانیه افزایش پیدا کرده است!
منبع:
آقا كسي اينو دانلود كرده؟ تستيده؟
لينك مستقيم ندارين؟
Abolfazl3007
05-06-2008, 17:41
سلام
آیا باید برای نسخه Pc این بازی حتما از دسته Xbox360 Controler For Windows استفاده کرد؟ با دسته معمولی بدون آنالوگ نمیشه؟
در ضمن کسی میدونه قیمت دسته ایکس باکس برای ویندوز چنده؟
آقا كسي اينو دانلود كرده؟ تستيده؟
لينك مستقيم ندارين؟
والا حجمش اینقدر زیاده که من نتونستم دانلودش کنم . به نظرم منتظر بمونم تا نسخه اصلی بیاد بهتره تا یه دموی 10 دقیقه ای رو بازی کنم اون هم با این حجم زیاد.
سلام.ببخشید سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.میشه یه لینکی ازش بدین؟
ممنون.
سلام خدمت دوستان:
میگم این بازی نسخه کاملش واس هیچ کنسولی نیومده؟
تو کامپیوتر باز این بازی همیش باید از تو کیبورد بازی کرد یا نه موس هم اثری داره؟
sasanjfr
06-06-2008, 11:55
سلام خدمت دوستان:
میگم این بازی نسخه کاملش واس هیچ کنسولی نیومده؟
چرا،2 فوریه 2008(13 بهمن 86) برای xbox 360 و ps3 منتشر شده بود.
دوستان بازی برای pc نیومده؟
کی میاد؟
و اینکه حد اقل چه سیستم و گرافیکی میخواد؟
ممنون
Masoud King
06-06-2008, 17:02
دموی قابل بازی Devil May Cry 4 برای PC منتشر شد!!!
از ویژگی های بازی میشه به modes جدید و بهبود graphics options و چیز های دیکه اشاره کرد.
دانلود دموی بازی(804MB):
sasanjfr
06-06-2008, 17:52
دوستان بازی برای pc نیومده؟
کی میاد؟
و اینکه حد اقل چه سیستم و گرافیکی میخواد؟
ممنون
یک ماه دیگه برای pc منتشر می شه(18 تیر).سایت N4G به نقل از کپکام(به گفته ی خود N4G) سیستم مورد نیاز رو گذاشته:
Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 3GHz
RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista)
VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required)
HDD: 8GB Free
MONITOR: Resolution at least 640x480
Recommended:
CPU: Intel Core 2 Duo
RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista)
VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM
MONITOR: Resolution 1280x720
منبع:
sasanjfr
06-06-2008, 17:57
دموی قابل بازی Devil May Cry 4 برای PC منتشر شد!!!
از ویژگی های بازی میشه به modes جدید و بهبود graphics options و چیز های دیکه اشاره کرد.
دانلود دموی بازی(804MB):
دوست عزیز من این دمو رو صفحه ی پیش(پست 686) گذاشته بودم:46:
Abolfazl3007
06-06-2008, 18:14
یک ماه دیگه برای pc منتشر می شه(18 تیر).سایت N4G به نقل از کپکام(به گفته ی خود N4G) سیستم مورد نیاز رو گذاشته:
Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 3GHz
RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista)
VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required)
MONITOR: Resolution at least 640x480
Recommended:
CPU: Intel Core 2 Duo
RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista)
VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM
MONITOR: Resolution 1280x720
منبع:
اینجوری باشه که خیلی خوبه:8:
vitamin2002
06-06-2008, 20:30
منبع:
لینک برای rapidshare نداری چون امکان resume نداره سایتی که نوشتید :41:
از نظر من هم سیستم مورد نیازش خیلی عالیه.
sasanjfr
06-06-2008, 21:44
لینک برای rapidshare نداری چون امکان resume نداره سایتی که نوشتید :41:
لینک واسه rapidshare پیدا نکردم ولی این لینکو پیدا کردم.غیر مستقیمه ولی قابلیت resume داره:
H M R 0 0 7
06-06-2008, 22:29
سلام.ببخشید سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.میشه یه لینکی ازش بدین؟
ممنون.
والا من اینو دانلود نکردم. DVD این سریالش دستم رسید.
H M R 0 0 7
06-06-2008, 22:31
بفرمایین، این هم لینک مسقیمش:
من رفتم تو کار دانلودش.فردا شب خبرش رو بهتون میدم.
vitamin2002
07-06-2008, 11:09
با تشکر
منم همین الان شروع به دانلودش کردم
انشاالله بعد از 4 ساعت :27: ببینم بازی چه چور از آب در آمده
H M R 0 0 7
07-06-2008, 14:58
با تشکر
منم همین الان شروع به دانلودش کردم
انشاالله بعد از 4 ساعت :27: ببینم بازی چه چور از آب در آمده
ای بابا نصبش کردم ولی رو سیستمم جواب نداد.آخه گرافیکم 6200 بود . منم میخوام:19::19:
باید برمرو سیستم اینو اون تست کنم :41:
vitamin2002
07-06-2008, 15:46
من نصب کردم
خیلی خوبه حتی 170 fps هم می رسه
فقط اونم بگم من نسخه های قبل را با ps 2 بازی کردم به همین خاطر یکم برام سخت شده بازی با keyboard ولی gameplay خیلی سریع داره خودشم 2 حالت برای بازی داره یکی برای مرحله و دیگری برای boss که این مرحله دوم 2 تا boss می آید و هتوز نتوانستم بکشمشان ( با keyboard نمی شه ) در تنظیمات super high هم داره
انگار من باید برم یک ps3 بخرم تا هم این بازی و هم god of war و هم gta را بازی کنم
هر سوالی هم داشتین در مورد بازی بپرسین
vitamin2002
07-06-2008, 16:55
توانستم اون 2 تا را بکشم ولی بعد از آن وارد یک دهکده می شود که با غول آتشین ( همون اسب با سر انسان که از آتش است در عکس های gamespot است ) باید مبارزه بکنم که وقت کم می آورم و نمی توانم بعد از آن برم
ببخشید شما دارید دموشو بازی میکنید یا نسخه ps3 رو ؟
*PiNk PaNTHeR*
08-06-2008, 01:39
توانستم اون 2 تا را بکشم ولی بعد از آن وارد یک دهکده می شود که با غول آتشین ( همون اسب با سر انسان که از آتش است در عکس های gamespot است ) باید مبارزه بکنم که وقت کم می آورم و نمی توانم بعد از آن برم
سلام.
این آسونترین باس بازی هست... باید عادت کرد... اصلا پورت بازیهای کنسول برای PC خوب در نمیاد. همین DMC3 درسته که پورت غیر رسمی بود اما من با اینکه نسخه ی PS2 رو تموم کرده بودم بازیش کردم و متوجه شدم درست مل اینه که HL2 رو روی کنسول بازی کنی، ایم از دستت میره و اینهم روی پی سی بازی کنی، دو سوم اکشنها رو نمیتونی اجرا کنی چون اصلا لاک آن بازی رفته بود.
کلا جزء متریال آرتز هست کنترل بازی پورت شده:31:
vitamin2002
08-06-2008, 11:41
ببخشید شما دارید دموشو بازی میکنید یا نسخه ps3 رو ؟
دموی 10 دقیقه ای :31:
سلام.اینم لینک رپیدشیر.
*PiNk PaNTHeR*
12-06-2008, 22:40
اون بازی نیست و دموی بازیه برای Pc.
در ضمن لطفا بر اساس قوانین، فقط و فقط در انجمن دانلود بازیها لینک بذارید.
ممنون .
H M R 0 0 7
15-06-2008, 21:40
سلام.
این آسونترین باس بازی هست... باید عادت کرد... اصلا پورت بازیهای کنسول برای PC خوب در نمیاد. همین DMC3 درسته که پورت غیر رسمی بود اما من با اینکه نسخه ی PS2 رو تموم کرده بودم بازیش کردم و متوجه شدم درست مل اینه که HL2 رو روی کنسول بازی کنی، ایم از دستت میره و اینهم روی پی سی بازی کنی، دو سوم اکشنها رو نمیتونی اجرا کنی چون اصلا لاک آن بازی رفته بود.
کلا جزء متریال آرتز هست کنترل بازی پورت شده:31:
خوی این نسخه که قرار نیست روی PC پورت بشه! بلکه یک نسخه جدا برای PC ساخته میشه و زمین تا اسمون با پورت فرق داره.
در ضمن من DMC3 رو هم روی PC و هم روی PS2 بازی کردم .ولی اختللاف محسوسی بینشون ندیدم.خصوصا در کنترل و اکشن.
حسین جون تایید میشه نسخه 3 توی سونی 2 و پی سی هیچ فرقی نمیکرد عین هم بودن ولی نسخه 4 حتما خیلی فرق میکنه...
-------
خبر جدیدی از این بازی نیستش؟
اره خیلی فرق میکنه با بقییه کنسولها . حالا شاید براش پچ های جالبی هم ساخته بشه.
تاریخ انتشار این بازی : 07/08/2008
این هم سایت رسمی این بازی :
دستت درد نکنه سلیمان جون دارم توی سایت رسمیش دور میزنم!
Spaniuly
05-07-2008, 17:44
سلام بچه ها من چند تا سوال دارم
اين بازي به پاي اويل ميرسه يا نه؟
سبكش چيه؟
چه سيستمي براي بازي روي pc ميخواد؟
هر بازي حسني داره نميشه گفت اين بهتره يا اون ميشه همه ي اينجور بازي هارو تو يه رديف اون بالا بالا ها گذاشت من تو Xbox 360
ديدمش واقعا عاليه حرف نداره من به غير دو از همشون خوشم اومد اونم به خاطر طراحيش بود به پاي بقيه نميرسيد
Alireza.M67
05-07-2008, 23:15
سلام بچه ها من چند تا سوال دارم
سبكش چيه؟
چه سيستمي براي بازي روي pc ميخواد؟
سبکشون فرق میکنه ولی اگه نظر منو بخوای اویل خیلی بیشتر حال میده .
ولی توصیه میکنم که اینو حتما بازی کنی (گرچه خودم هنوز بازی نکردم)
بازی 24 جولای میاد .
1 گیگ رم .
3.5 سی پی یو .
کارت گرافیک هم که فکر کنم 6600 به بالا .
به نظر من هر دوشون تو سبک خودشون بهترین اند.
سبکشون فرق میکنه ولی اگه نظر منو بخوای اویل خیلی بیشتر حال میده .
ولی توصیه میکنم که اینو حتما بازی کنی (گرچه خودم هنوز بازی نکردم)
بازی 24 جولای میاد .
1 گیگ رم .
3.5 سی پی یو .
کارت گرافیک هم که فکر کنم 6600 به بالا .
ولی دویل می کرای خیلی جذاب تر و بهتره ! اخه اویل زیادی فکریه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی نسخه Xbox 360 چطور میشه اسلحه ها رو عوض کرد؟ راه سریعی وجود داره؟
سلام
( تاپیک بیا بالا)
میگم بازم این تاریخش تغییر کردش یا نه ؟ اخه اولا تابستون 85 بود ! یادش بخیر 1 سال مارو الاف کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Abolfazl3007
07-07-2008, 10:52
بعد از کلی انتظار فردا رلیز میشه
شدیدا منتظرم
Ali Pacino
07-07-2008, 11:09
من 3 تاش رو تا آخر رفتم نسخه ی 2 اش زیاد جالب نبود اما 1 و 3 حرف نداشت این یکی هم فکر کنم جالب باشه فقط دانته و ورجیل رو عشقه:40:
فردا میادش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.تو Gamespot نوشته 8 july . البته یادم نیست کدوم سال نوشته بود.:D.
H M R 0 0 7
07-07-2008, 17:23
من بالاخره امروز نسخه آزمايشيش رو بازي كردم رو PC
حرف نداشت. فقط كارت گرافيك خوب جواب نداد.
سيستمي كه تست كردم اين بود:
Cpu 3000 Celeron
Ram 1Gig Kingston
VGA 7300 GS/XFX 256/512
با حداقل رزوليشن 640*480 و پاينترين جزئيات كمي روان بود!
البته سيستم مال خودم نبود.
capitan black
07-07-2008, 17:34
سلام....امروز یه دموی قابل بازی به دستم اومد...بدون اغراق dmc4 یکی از بهترین بازیهایی هست که واقعا رقیب بزرگی برای بازیهای جدیده....بازی قابلیت پشتیبانی از dx10 رو داره بنابراین روی ویستا نصب کردم...گرافیک بازی رو روی ماکسیمم گذاشتم و شروع کردم به بازی ...با این که سیستم بسیار قوی دارم ولی با حداکثر جزییات بازی به صورت صحنه اهسته نمایش داده میشد !!..خلاصه گرافیکو یه خورده پایین اوردم و بازی کردم این دفعه خیلی روون اجرا شد...بازی ار لحاظ گرافیکی واقعا یه شاهکار محسوب میشه...همه چی در بازی در بالاترین گرافیک به سر میبره... از دیدن این همه جزییات همینطور به جای بازی داشتم محیط اطراف رو نیگا میکردم....مبارزها و موسیقی بازی در بههترین حد ممکنه....اونقدر مبارزاتش با موجودات بازی زیباست که شما اگه 4 ساعت بی وقفه بازی کنید خسته نمیشید..ولی مبارزه با غولهای بازی یه خورده سخته...کمبوها و جادوها افزایش پیدا کردند و نرو از یه دست جادویی برخورداره...مثلا من توی یه قسمت از بازی با دست جادوییش یکی از این موجودات رو گرفته بودم و همینطوری دور سرم چرخوندم و پرت کردم....!!...دیالوگها و دموهای بین بازی هم واقعا بی نظیر هستند...خلاصه در یک کلام dmc4 یه شاهکار واقعا عالیه...جای همتون خالی..من که دیگه نمیتونم واسه نسخه اصلی صبر کنم...تا الان که دارم اینو مینویسم شونصد دفعه دمو رو بازی کردم!
حسین جون شما هم بازی کری دمورو....کف کردی بازیرو؟
Alireza.M67
07-07-2008, 22:36
میگن 24 جولای میاد .
امیدوارم دروغ باشه و همین فردا بیاد .
Ali Pacino
08-07-2008, 03:51
منم نسخه آزمایشیش رو بازی کردم تو دی وی دی مجله بازی رایانه بود گرافیکش حرف نداشت
فقط با دست نرو حال نکردم فنایی که باهاش اجرا می کرد خیلی تخیلی بودش دانته خدائیش یه چیز دیگه ست:27:
منم نسخه آزمایشیش رو بازی کردم تو دی وی دی مجله بازی رایانه بود گرافیکش حرف نداشت
فقط با دست نرو حال نکردم فنایی که باهاش اجرا می کرد خیلی تخیلی بودش دانته خدائیش یه چیز دیگه ست
سلام
مجله رو تازه گرفتی منم برم بگیرم ؟ ....
اگه هنوز هستش منم برم بگیرم حالشو ببرم ؟
yasser1680
08-07-2008, 12:25
آره ، این بازی واسه پی سی نسخه آزمایشی اومده.من هم کمی بازی کردم البته با 9800gtx و اقعا گرافیک فوق العاده ای داره این بازی رو فقط با سیستم بالا تجربه کنید و بدون افت فریم.
پس نسخه اصلی کی میادش ؟
نسخه ازمایشیش الان توی بازار موجوده؟
sajjadgameactor
08-07-2008, 14:30
من هم نسخه ی ازمایشی رو بازی کردم گرافیکش بد نبود در ضمن نسخه ی اصلی تا 2-3 روز دیگه میاد
orlan2magic_66
08-07-2008, 15:53
بابا ما مردیم چرا نمیاد این..هی تبلیغش رو میبینم تو ماهواره می گیم عجب چیزیه...
ما که گرافیکش رو باید بیاریم پایین تا بشه بازی کرد
هر چی باشه با کارت گرافیک 6600 تونستم assissin creed رو بازی کنم اینم میشه
کسی می دونه نسخه ی Pc فرقی داره با Ps3 ?
Abolfazl3007
08-07-2008, 16:03
بازی امروز در خارج عرضه شد و تا چند روز دیگه تو ایران میاد
اخجون چند روز دیگه میادش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فرقی نداره پس چرا همزمان عرضه نشدش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کرک این رو دیگه مثل Alone in the dark یا mass effect نکنن.
capitan black
08-07-2008, 18:07
من هم نسخه ی ازمایشی رو بازی کردم گرافیکش بد نبود در ضمن نسخه ی اصلی تا 2-3 روز دیگه میاد
گرافیکش بد نبود؟!!!!:18:
پسر این که اخر گرافیکه..
نسخه pc گرافیکش بالاتره..:46:
Abolfazl3007
08-07-2008, 21:17
کسانی که نسخه Demo رو بازی کردند بگن آیا میشه این باز رو با جوی استیک بازی کرد؟
گرافیکش بد نبود؟!!!!:18:
پسر این که اخر گرافیکه..
نسخه pc گرافیکش بالاتره..:46:
من كه گفته بودم من ديدمش بازيشم كردم اون تو تلويزيون پخش ميكنه حالا ببين اگه با رزوليشن مونيتور بازي كني
چي ميشه اونم با اون گرافيك تو مونيتور وايد ديگه طاقت ندارم آخه پس كي مياد
Ali Pacino
09-07-2008, 06:02
سلام
مجله رو تازه گرفتی منم برم بگیرم ؟ ....
اگه هنوز هستش منم برم بگیرم حالشو ببرم ؟
سلام
آره من تازه گرفتم یه 3 ، 4 روزی می شه:10:تازه دموی MGS 4 و ... رو هم توش داره:40:
من تا حالا Devil بازی نکردم و بی صبرانه منتظر نسخه ی جدیدش هستم.
yasser1680
09-07-2008, 09:59
نسخه pc گرافیکش بالاتره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
البته اگه سیستم بالایی داشته باشی!
Professor Massoud
09-07-2008, 11:45
مثل رزیدنت اویل هستش
مثل رزیدنت اویل هستش
عزیزم قسمت فکریش کمتره و راحت تره و بکش بکش هم بیشتر داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آره من تازه گرفتم یه 3 ، 4 روزی می شه:10:تازه دموی MGS 4 و ... رو هم توش داره:40:
پس منم امروز ظهر برم ببینم یافت میشه یا نه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hitman67
09-07-2008, 14:22
خوب دوستان نسخه ی اصل این بازی توسط سایت تاکین در 2 دی وی دی عرضه شد.
Abolfazl3007
09-07-2008, 22:23
تو گیم اسپات نوشته فقط دسته xbox360 windows میخواد اگه اینجوری باشه دیگه عمرا بشه این بازی رو رفت
با کیبورد هم که اصلا حرفشو نزن
Alireza.M67
09-07-2008, 23:32
مثل رزیدنت اویل هستش
این جمله خبری بود یا سوالی ؟
اگه سوالی بود که جوابش اینه : نه ، به هیچ وجه .
اگه خبری بود : بابا تو رو خدا انقدر الکی بازی ها رو با اویل مقایسه نکنین ، اصلا اویل با هیچ بازی ای قابل مقایسه نیست .
capitan black
09-07-2008, 23:53
کسانی که نسخه Demo رو بازی کردند بگن آیا میشه این باز رو با جوی استیک بازی کرد؟
بله دوست عزیز میشه بازی کرد..:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.