PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7

wordist
24-09-2007, 13:18
سلام به همه دوستان عزيز

دوستان همه سوالات ، نظرات و مباحث خودتون رو در مورد Access اينجا وارد كنين تا همه بتونن از مجموعه اطلاعات همديگه استفاده بكنن

درضمن همگي دوستاني كه سوال دارن ، اون رو با جزئيات دقيق بپرسن تا باعث رد و بدل شدن پستهاي اضافي نشه

مثلا اگه سوال در مورد فرمول يك فيلد مي‌خوان خوبه كه نوع و جزئيات ديگه اون فيلد و فيلدهاي مرتبط با اون توضيح داده بشه و حداقل با يه مثال هم مطلب كاملا تشريح بشه . گذاشتن عكس هم در صورت نياز بهتره

راستي اگه دوستان در نظرسنجي و رتبه‌بندي تاپيك هم شركت كنن و نظرشون رو بگن خوبه

ممنون

همگي خوش باشين

:11:

roya_2003
26-09-2007, 07:31
با سلام.
از دوستان خواهشمندم کسانیکه توابع تاریخ و زمان برنامه اکسس آشنایی دارند، دراین باره راهنمایی کنند.
3 سوال:
1- آیا میشه در Query عبارتی با دستور Month() بنویسیم که تاریخ های بیش از 2 ماه رو نمایش نده؟ اگر خیر توابع پیشنهادی شما چیست؟
2- اختلاف بین سالهای بین 2 تاریخ رو میخوام. یا به عبارتی می خوام بر اساس تاریخ تولد سن افراد بالای سن خاص را نمایش یدم.
3- آیا در فرم نیاز است که کلیدهای اصلی هم وارد شوند؟
متشکرم

wordist
26-09-2007, 07:43
با سلام.
از دوستان خواهشمندم کسانیکه توابع تاریخ و زمان برنامه اکسس آشنایی دارند، دراین باره راهنمایی کنند.
2 سوال:
1- آیا میشه در Query عبارتی با دستور Month() بنویسیم که تاریخ های بیش از 2 ماه رو نمایش نده؟ اگر خیر توابع پیشنهادی شما چیست؟
2- اختلاف بین سالهای بین 2 تاریخ رو میخوام. یا به عبارتی می خوام بر اساس تاریخ تولد سن افراد بالای سن خاص را نمایش یدم.
متشکرم

سلام دوست عزيز

اينا كه سه تا سواله با قبلي ميشه چهار تا :31:

سوال قبلي رو اول جواب بدم تا توي پستهاي بعدي جواب سوالهاي 1 تا 3 اين پست رو هم ميفرستم

اگه توي يه فيلد عدد 2 يا هر عدد ديگه اي رو ازش كم كني با توجه به اينكه اون فيلد فرمت تاريخ داشته باشه تاريخ دوروز قبل را (يا بيشتر) را بهت ميده

اگه متوجه شدي پيام بده اگه نه تا بيشتر توضيح بدم

خوش باشي

roya_2003
26-09-2007, 09:43
ممنون میشم اگر عبارت رو بنوبسید.
(اخه دقیق محاسبه نمی کنه)

wordist
26-09-2007, 10:29
ممنون میشم اگر عبارت رو بنوبسید.
(اخه دقیق محاسبه نمی کنه)
دوست عزيز رويا جان

به اي دي من pm بده تا بتونم انلاين روي ياهو مسنجر جوابت رو بگم

mohammad96
29-09-2007, 14:45
با سلام!
آفرين به اين تاپيك !!
خوب من دارم با اكسس 2007 كار ميكنم. اسم جدولها و فيلدهاش هم اكثرا فارسيه. تنظيمات ‌Regional & Lan. Options هم (از كنترل پنل) فارسي كردم، همچنين در Lan. settings آفيس ، قسمت Primary editing Lan.
حالا مثلا وقتي دارم فيلدها رو از جدول به يه فرم اضافه مي كنم ،‌ يا ميخوام اصلا يه فرم رو save كنم با اين پيام روبرو ميشم :(البته نه هميشه ولي الان گير داده و ول كن هم نيست!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون چي كار ميشه كرد؟

mohammad96
30-09-2007, 00:39
با سلام.
3 سوال:
متشکرم

باسلام!
در مورد سوال اول و دوم ،توي Help اكسس درباره Query ها مثالهاي خوبي هست :
يه راه حل براي سوال يك :

year(Date())*12+(Month([your date Field])>=year(Date())*12+(Month(Date())-2 1

ويه راه كوتاه تر:

Between Date( ) And DateAdd("M", -2, Date)) 2

سوال دو : استفاده از تابع Datediff ......

DateDiff ("yyyy", [BirthDate], Date()) > 30

كه اين آخري عينا مثال اكسسه .

سوال سوم هم متوجه نشدم ؟!

با تشكر !

wordist
30-09-2007, 07:54
با سلام!
آفرين به اين تاپيك !!
خوب من دارم با اكسس 2007 كار ميكنم. اسم جدولها و فيلدهاش هم اكثرا فارسيه. تنظيمات ‌Regional & Lan. Options هم (از كنترل پنل) فارسي كردم، همچنين در Lan. settings آفيس ، قسمت Primary editing Lan.
حالا مثلا وقتي دارم فيلدها رو از جدول به يه فرم اضافه مي كنم ،‌ يا ميخوام اصلا يه فرم رو save كنم با اين پيام روبرو ميشم :(البته نه هميشه ولي الان گير داده و ول كن هم نيست!)

به نظرتون چي كار ميشه كرد؟
سلام دوست عزيز

از ظاهر پيام معلومه كه شما داري از كاراكترهايي استفدده مي‌كني كه توي اين حساب (Account) از ويندوزت نصب نيستن

ممكنه اين كاراكترها از نوع زبانهاي اسياي جنوب شرقي باشن خوبه بري اون زبانها رو فعال كني از همون كنترل پانل و دوباره تلاش كني ذخيره بشه

امتحان كن و اگه شد يا نشد خبر كن تا يه فكر ديگه بكنيم

خوش باشي

mohammad96
30-09-2007, 15:03
با سلام !
نصب كردم ،ولي نتيجه نداد !؟ تنظيمات ديگه اي بايد بكنم؟
يه تجربه هم قبلا داشتم . اين بود كه يكي از چك باكس ها توي فرم عمل نمي كرد، ولي دوباره كه فرم جديد ساختم همه چيز روبه راه شد. ولي اين بار نمي شه!!

kohan_1356
30-09-2007, 15:40
سئوال من در مورد استفاده از فرمول IF در Query اکسس میباشد فرض کنید ما دوفیلد در Query داریم که فیلد1 نمایش دهنده تاریخ بصورت زیر میباشد:

1/1/86
1/1/86
2/1/86
3/1/86

حالا میخواهیم فیلد 2 را بصورتی تعبیه کنیم که بر مبنای رکوردهای فیلد 1 شماره گذاری شود به این صورت که تاریخ 1/1/86 را شماره 1 بدهد وتاریخهای بعدی را اگر برابر با رکورد اولی بودند عدد 1 قرارداده واگر فرق میکردند رکورد اول فیلد 2 را به اضافه 1 کند که در این حالت رکورد دوم در فیلد 2 نیز عدد 1 را به خود اختصاص میدهد و رکورد سوم در فیلد 2 عدد 2 را به خو داختصاص دهد وبه همین شکل تا آخر
البته فرمول مورد استفاده در اکسل برای مورد فوق به شرح ذیل میباشد

((IF(B3=B2;A2;IF(B3<B2;0;A2+1)=

لطفا راهنمایی کنید

wordist
01-10-2007, 09:23
سئوال من در مورد استفاده از فرمول IF در Query اکسس میباشد فرض کنید ما دوفیلد در Query داریم که فیلد1 نمایش دهنده تاریخ بصورت زیر میباشد:

1/1/86
1/1/86
2/1/86
3/1/86

حالا میخواهیم فیلد 2 را بصورتی تعبیه کنیم که بر مبنای رکوردهای فیلد 1 شماره گذاری شود به این صورت که تاریخ 1/1/86 را شماره 1 بدهد وتاریخهای بعدی را اگر برابر با رکورد اولی بودند عدد 1 قرارداده واگر فرق میکردند رکورد اول فیلد 2 را به اضافه 1 کند که در این حالت رکورد دوم در فیلد 2 نیز عدد 1 را به خود اختصاص میدهد و رکورد سوم در فیلد 2 عدد 2 را به خو داختصاص دهد وبه همین شکل تا آخر
البته فرمول مورد استفاده در اکسل برای مورد فوق به شرح ذیل میباشد

((IF(B3=B2;A2;IF(B3<B2;0;A2+1)=

لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزيز

بايد مشخص بشه كه اين فيلد نوعش چيه ؟ آيا از نوع Text كه اعداد داخلش اينجوري وارد شدن يا Date/Time كه نحوه نمايشش اينجوري شده تا ببينيم از چه توابع يا فرمولهايي ميشه استفاده كرد. آيا ميشه اونا رو از هم كرد يا تابع DateDif رو استفاده كرد يا ....

wordist
01-10-2007, 10:07
با سلام !
نصب كردم ،ولي نتيجه نداد !؟ تنظيمات ديگه اي بايد بكنم؟
يه تجربه هم قبلا داشتم . اين بود كه يكي از چك باكس ها توي فرم عمل نمي كرد، ولي دوباره كه فرم جديد ساختم همه چيز روبه راه شد. ولي اين بار نمي شه!!
سلام دوست عزيز

من يه مورد ديگه كه به ذهنم رسيده بود رو خودم امتحان كردم ولي جواب نداد

نميو‌توني يه بار ديگه اون فرم رو از اول بسازي

نهايتا اگه نشد و اگه دوست داري فيلت رو برام ايميل كن تاببينم ميشه كاري كرد البته يادت نره فايل رو اول زيپ كني‌ها

موفق باشي

kohan_1356
01-10-2007, 23:45
سلام دوست عزيز

بايد مشخص بشه كه اين فيلد نوعش چيه ؟ آيا از نوع Text كه اعداد داخلش اينجوري وارد شدن يا Date/Time كه نحوه نمايشش اينجوري شده تا ببينيم از چه توابع يا فرمولهايي ميشه استفاده كرد. آيا ميشه اونا رو از هم كرد يا تابع DateDif رو استفاده كرد يا ....

نوع فیلد 1 Date/Time میباشد که فرمت آن yy/mm/dd تنظیم شده ونوع فیلد 2 number میباشد

wordist
02-10-2007, 07:26
نوع فیلد 1 Date/Time میباشد که فرمت آن yy/mm/dd تنظیم شده ونوع فیلد 2 number میباشد
دوست عزيز سلام

بهترين راه استفاده از تابع DateDiff مي‌باشد البته همراه با توضيحات بسيار كامل در help خود اكسس

البته از طريق كم كردن اون تا فيلد از همديگه هم امكان‌پذيره

موفق باشي

mohammad96
04-10-2007, 15:15
سلام دوست عزيز

من يه مورد ديگه كه به ذهنم رسيده بود رو خودم امتحان كردم ولي جواب نداد

نميو‌توني يه بار ديگه اون فرم رو از اول بسازي

نهايتا اگه نشد و اگه دوست داري فيلت رو برام ايميل كن تاببينم ميشه كاري كرد البته يادت نره فايل رو اول زيپ كني‌ها

موفق باشي

باسپاس از شما !

راستش کامپیتر من دچار مشکل فنی شد و من فایلم رو آوردم رو یه کامپیتر دیگه، و همه چیز خوب کار میکنه!!

فکر کنم مساله از نسخه ویندوز من بوده باشه.

حالا یه سوال دیگه : چه جوری میشه که یک ماکرو و یا کد ، بصورت خودکار در شروع یا اتمام کار اکسس اجرا

بشه؟ :40:

kohan_1356
04-10-2007, 21:10
دوست عزيز سلام

بهترين راه استفاده از تابع DateDiff مي‌باشد البته همراه با توضيحات بسيار كامل در help خود اكسس

البته از طريق كم كردن اون تا فيلد از همديگه هم امكان‌پذيره

موفق باشي

امکانش اگر هست بیشتر وبا مثال توضیح دهید در مورد این تابع و عملکرد آن

kohan_1356
05-10-2007, 02:30
آیا میشود در پایگاه داده اکسس ما تنها یک رکورد داشته باشیم و رکوردهای بعدی ایجاد نشوند

wordist
05-10-2007, 15:44
باسپاس از شما !

راستش کامپیتر من دچار مشکل فنی شد و من فایلم رو آوردم رو یه کامپیتر دیگه، و همه چیز خوب کار میکنه!!

فکر کنم مساله از نسخه ویندوز من بوده باشه.

حالا یه سوال دیگه : چه جوری میشه که یک ماکرو و یا کد ، بصورت خودکار در شروع یا اتمام کار اکسس اجرا

بشه؟ :40:

سلام دوست عزيز

جاي خاصي جهت اجراي يك كد يا ماكرو در در شروع يا پايان يك برنامه در اكسس در نظر گرفته نشده است

ولي معمولا در برنامه‌هاي استاندارد يك فرم به عنوان فرم شروع يا استارت برنامه در نظر گرفته مي‌شود كه با باز شدن اكسس بطور اتوماتيك اجرا مي‌شود كه حتما از روش و محل تنظيم آن مطلع هستيد. حال اگر در On Open آن فرم كد يا ماكرو موردنظر قرار داده شود مسلما هنگام بازشدن برنامه اجرا مي‌شود. همچنين اگر هنگام بستن برنامه از يك دكمه خاص خروج استفاده شود و دكمه X براي بستن غيرفعال گردد مي‌توان هر كدي را با زدن دكمه خروج اجرا كرد

موفق باشي دوست من

wordist
05-10-2007, 15:47
امکانش اگر هست بیشتر وبا مثال توضیح دهید در مورد این تابع و عملکرد آن

سلام دوست عزيز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تابع تعداد روزهاي مابين Date1 و Date2 را نشان مي‌دهد

موفق باشي

wordist
05-10-2007, 15:48
آیا میشود در پایگاه داده اکسس ما تنها یک رکورد داشته باشیم و رکوردهای بعدی ایجاد نشوند
سلام دوست عزيز

معمولا در برنامه‌ها از فرمها جهت ورود اطلاعات استفاده مي‌شود. پس اگر در Properties فرم مقدار گزينه Allow Additions را No قرار دهيم امكان اضافه‌شدن هر ركوردي از طريق آن فرم غيرفعال مي‌شود.

خوش باشي جوون

kohan_1356
05-10-2007, 23:13
[quote=wordist;1672997]
سلام دوست عزيز

با تشکر از دوستان اما گویا من در بیان دقیق تر سئوال کمی اشتباه کرده ام سئوال من در واقع مربوط میشود به ثبت اسناد حسابداری من میخواهم در کوئری فرمولی بنویسم که طبق آن تاریخهای مشترک طی یک شماره سند ثبت شوند ولزوما اسناد از اولین تاریخ با شماره 1 ثبت گردند یعنی آیتمهای مورخه 1/1/86 در شماره 1 قرار گیرند وسایر مورخه ها به ترتیب بعد از این تاریخ شماره بگیرند

wordist
06-10-2007, 07:32
[quote=wordist;1672997]
سلام دوست عزيز

با تشکر از دوستان اما گویا من در بیان دقیق تر سئوال کمی اشتباه کرده ام سئوال من در واقع مربوط میشود به ثبت اسناد حسابداری من میخواهم در کوئری فرمولی بنویسم که طبق آن تاریخهای مشترک طی یک شماره سند ثبت شوند ولزوما اسناد از اولین تاریخ با شماره 1 ثبت گردند یعنی آیتمهای مورخه 1/1/86 در شماره 1 قرار گیرند وسایر مورخه ها به ترتیب بعد از این تاریخ شماره بگیرند
سلام دوست عزيز

به نظر من براي اون كار بايد كدنويسي كني و اون سند اول را با كوئري مشخص كني و شماره بدي و به همين ترتيب سندهاي بعدي را مشخص و شماره بدي تا مشكلت حل بشه

kohan_1356
14-10-2007, 01:08
لطفا راهنمايي كنيد كه اكسس چگونه ميتواند ساعات منفي را محاسبه كند همچون اكسل مثلا حاصل اعدا د زير را طي چه فرمولي ميتوانيم داشته باشيم

8:00-(8:00-14:00)

كه ميشود 2:00-

roya_2003
14-10-2007, 09:02
سلام.
من در اکسس 3 گزارش ایجاد کردم، میخوام گزارشی دیگه ایجاد کنم که بیاد عملیات محاسباتی رو بر روی جمعهای این 3 گزارش انجام بده مثلا میخوام جمع گزارش اول رو با گزارش دوم در گزارش جدیدم قرار بدم . لطفا راهنمایی بفرمایید.

wordist
14-10-2007, 09:22
لطفا راهنمايي كنيد كه اكسس چگونه ميتواند ساعات منفي را محاسبه كند همچون اكسل مثلا حاصل اعدا د زير را طي چه فرمولي ميتوانيم داشته باشيم

8:00-(8:00-14:00)

كه ميشود 2:00-
دوست عزيز تا آنجايي كه من اطلاع دارم فرمت مناسب جهت اعمال جبري بر روي تاريخ يا زمان همان فرمتهاي Date و Time مي‌باشد و اينگونه فرمتها براي زمان قابليت محاسبه منفي را ندارد مگر از طريق برنامه‌نويسي VBA

wordist
14-10-2007, 09:27
سلام.
من در اکسس 3 گزارش ایجاد کردم، میخوام گزارشی دیگه ایجاد کنم که بیاد عملیات محاسباتی رو بر روی جمعهای این 3 گزارش انجام بده مثلا میخوام جمع گزارش اول رو با گزارش دوم در گزارش جدیدم قرار بدم . لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزيزم

به نظر من بهتر است يك جدول Temp بسازي كه فيلدهاي مورد نيازت را در آن بصورت موقت نگهداري كند يعني با بازشدن گزارش و بوسيله كدهاي VBA و دستورات SQL مقادير لازم در ان قرار گيرد و در گزارش جديد مبناي كار باشد و پس از بسته شدن گزارش جديد باز هم بوسيله كدهاي VBA و دستورات SQL مقادير از جدول پاك شود و جدول خالي شود و آماده جهت استفاده براي گزارشهاي بعدي

موفق باشي

roya_2003
14-10-2007, 22:13
ممنون از پاسختون.
میشه بیشتر توضیح بدین.
نمیشه من محتوای TEXTBOX رو با دستوری از گزارش دیگه در گزارش جاری اضافه کنم.
Text[n].text چه کاربردی داره؟
و چرا وفتی فراخوانی میکنم با خطای #Error روبرو میشم؟

kohan_1356
15-10-2007, 01:40
دوست عزيز تا آنجايي كه من اطلاع دارم فرمت مناسب جهت اعمال جبري بر روي تاريخ يا زمان همان فرمتهاي Date و Time مي‌باشد و اينگونه فرمتها براي زمان قابليت محاسبه منفي را ندارد مگر از طريق برنامه‌نويسي VBA

امكانش هست كه كد مربوطه را برايم بگذاريد ممنون ميشوم

roya_2003
16-10-2007, 22:09
من در بانک اطلاعاتی ام ، یک جدول ایجاد کردم که فیلدی بنام DorKH که نوع داده آن Lookwizard است و از 3 گزینه تشکیل شده است، {موجودی-هزینه-بانک} . و یک فیلد دیگه بنام "مبلغ" تشکیل شده است، میخوام گزارشی ایجاد کنم که جمع مبالغ هر گزینه رو جداگانه محاسبه کند. به عنوان مثال : جمع مبالغ مربوط به هزینه - جمع مبالغ مربوط به بانک و .. و نیز میخوام در نهایت روی این جمعها عملیات محاسباتی انجام دهم. به چه طریق میتونم این کارو انجام بدم.
لطفا راهنمایی کنید.

mohammad96
17-10-2007, 14:23
با سلام!

من با اکسس یه دفتر صندوق دارم می سازم. برای محاسبه موجودی یک کد نیاز هست. من خودم یه چیزهایی نوشتم که البته کار نمی کنه :31: اونو می ذارم تا اگه کسی خواست راهنمایی کنه. من یه جدول با نام صندوق دارم و فیلدهایی با نام دریافت، پرداخت، موجودی و موجودی اولیه و... .
ایده کار به نظرتون درسته ؟!

ممنون !

mohammad96
17-10-2007, 14:58
من در بانک اطلاعاتی ام ، یک جدول ایجاد کردم که فیلدی بنام DorKH که نوع داده آن Lookwizard است و از 3 گزینه تشکیل شده است، {موجودی-هزینه-بانک} . و یک فیلد دیگه بنام "مبلغ" تشکیل شده است، میخوام گزارشی ایجاد کنم که جمع مبالغ هر گزینه رو جداگانه محاسبه کند. به عنوان مثال : جمع مبالغ مربوط به هزینه - جمع مبالغ مربوط به بانک و .. و نیز میخوام در نهایت روی این جمعها عملیات محاسباتی انجام دهم. به چه طریق میتونم این کارو انجام بدم.
لطفا راهنمایی کنید.

با سلام !

به نظر من تابع DSum می تونه راهکار این مساله باشه ! میتونید هر جا که جمع مبالغ رو لازم داشتید، مثلا در مورد بانک از این عبارت استفاده کنید :

با سپاس !

wordist
20-10-2007, 08:54
امكانش هست كه كد مربوطه را برايم بگذاريد ممنون ميشوم
سلام دوست من

شما بايد تو كد VBA اون دو تا زمان رو از هم كم كنين و با يك If چك كنين كدومش بزرگتره و منفي يا مثبتش رو چك كنيد و بعد توي يه Text box اونو رو اگه مثبته ، مثبت نشون بدين و اگه نه منفي نشنونش بدين

roya_2003
21-10-2007, 20:57
با سلام. من میخوام موجودی های روزای یک ماه رو جمع کنم. 2 جدول دارم یکی بنام (روز) - دیگری بنام (حساب) جدول حساب از طریق کد روز به جدول روز مرتبط میشه. من در گزارشم بر اساس روز مرتب سازی کردم. الان میخوام موجودی کل را محاسبه کنم. موجودی کل = موجودی روز جاری + موجودی روزای قبل آیا جداول من درست ایجاد شده؟ ممنون میشم در مورد دستور محاسبه موجودی کل راهنمایی کنید متشکرم

wordist
22-10-2007, 08:06
با سلام. من میخوام موجودی های روزای یک ماه رو جمع کنم. 2 جدول دارم یکی بنام (روز) - دیگری بنام (حساب) جدول حساب از طریق کد روز به جدول روز مرتبط میشه. من در گزارشم بر اساس روز مرتب سازی کردم. الان میخوام موجودی کل را محاسبه کنم. موجودی کل = موجودی روز جاری + موجودی روزای قبل آیا جداول من درست ایجاد شده؟ ممنون میشم در مورد دستور محاسبه موجودی کل راهنمایی کنید متشکرم
سلام دوست عزيزم

راستش من تا بحال ديتابيس حسابداري كار نكردم كه بتونم روي كليت جدولهات نظر بدم (تازه اگه بلد بودم هم اينطوري نميشد بايد عكس Relationship هات رو ميذاشتي)

ولي اگه ميخواي اون كار رو انجام بدي بايد يه Query بسازي و يكي از فيلدهات كه همان موجودي كل است ، را فرمول نويسي كني و جمع اون دو تا را قرار بدي

موفق و خوش باشي

habibi1374
24-10-2007, 08:05
با سلام
لطفا يكم در باره مخفي كردن كدهاي برنامه اكسس بطوري كه دسترسي به آنها غير ممكن بشه را توضيح دهيد

wordist
24-10-2007, 09:28
با سلام
لطفا يكم در باره مخفي كردن كدهاي برنامه اكسس بطوري كه دسترسي به آنها غير ممكن بشه را توضيح دهيد
سلام دوست عزيز

شما ميتوني براي باز شدن محيط VBA توي اكسس رمز بذاري تا كسي غير از خودت نتونه بازش كنه

براي اين كار از داخل محيط VBA از منوي Tools گزنيه Properties ... رو ميزني و از زبانه Protection اون تيك بذار و رمز را وارد كن

خوش باشي

roya_2003
25-10-2007, 21:57
با سلام!
ماژول تاریخ شمسی رو میخواستم.
ممنونم

roya_2003
28-10-2007, 12:49
سلام.
من در اکسس یک جدول دارم که تشکیل شده از نام روز و تاریخ .
میخوام بین این دو ارتباط برقرار کنم، بطوریکه وقتی تاریخی را وارد میکنم بطور خودکار روز را در قسمت نام روز وارد بکنه.
برای اینکار باید چکار کنم؟
دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.
متشکرم

wordist
29-10-2007, 09:55
با سلام!
ماژول تاریخ شمسی رو میخواستم.
ممنونم
سلام دوست عزيزم

خوب شد پستت رو ويرايش كردي ، اگه نه فكر نكنم كسي تو انجمن فرصت اينگونه تحليلها و ايده‌پردازيها رو داشته باشه. به نظر من بهتره شما يه كم فكر كني و ايده مناسبت رو اجرا كني و اگه مشكلي داشتي اون موقع پست بدي.

جواب سوالت رو هم (درخواست ماژول تاريخ شمسي) بصورت مستقل در پست بعدي (همين پايين) دادم

سلام.
من در اکسس یک جدول دارم که تشکیل شده از نام روز و تاریخ .
میخوام بین این دو ارتباط برقرار کنم، بطوریکه وقتی تاریخی را وارد میکنم بطور خودکار روز را در قسمت نام روز وارد بکنه.
برای اینکار باید چکار کنم؟
دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.
متشکرمفكر كنم اون ماژول بتونه اين مشكلت رو هم حل كنه تا ديگه اصلا نياز به جدولسازي براي اينگونه موارد و در نتيجه پيچيده‌تر شدن كارهات و ديتابيست نباشه

اگه نتونستي ازش استفاده كني يا مشكل اخيرت رو نتونست حل كنه پست بده تا كمكت كنم.

خوش باشي دوست من

wordist
29-10-2007, 10:01
سلام به همه دوستان عزيز

اينم ماژول كانورت تاريخ ميلادي به شمسي و ...

با قابليتهاي خوبي كه من ازش استفاده مي كنم

توضيحاتش هم آخر ماژول هست. فقط كافيه اون رو Import كني به عنوان يه ماژول در VBA اكسس و ....

اگه سوالي بود من هستم

همگي شاد باشين

:46:

habibi1374
30-10-2007, 07:57
باتشكر از شما ميخواستم اگر ممكنه بگيد چطوري جلوي تغيير دادن فرم ها و حتي رفتن در حالت ديزاين را ميتوان گرفت وكلا چطوري ميشه برنامه را كلا قفل كرد كه كسي در آن دستكاري نكند

roya_2003
31-10-2007, 08:15
با تشکر از شما!
لینک ماژول خرابه!
اگه امکان داره دوباره آپلود کنین. و یک توضیج مختصر راجع به طرز استفادش بگین. ممنون میشم.
متشکرم

سلام به همه دوستان عزيز

اينم ماژول كانورت تاريخ ميلادي به شمسي و ...

با قابليتهاي خوبي كه من ازش استفاده مي كنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضيحاتش هم آخر ماژول هست. فقط كافيه اون رو Import كني به عنوان يه ماژول در VBA اكسس و ....

اگه سوالي بود من هستم

همگي شاد باشين

:46:

wordist
31-10-2007, 09:26
با تشکر از شما!
لینک ماژول خرابه!
اگه امکان داره دوباره آپلود کنین. و یک توضیج مختصر راجع به طرز استفادش بگین. ممنون میشم.
متشکرم
سلام دوست عزيزم

لينك رو تصحيح كردم

موفق باشين

roya_2003
31-10-2007, 13:13
با تشکر از شما آقای Wordist
فایل شما پس از رفتن به لینک مذکور و دادن پسورد، و وارد کردن کد امنیتی دانلود نشد.
امکان داره در سایتی دیگه آپلود کنید

wordist
31-10-2007, 14:08
با تشکر از شما آقای Wordist
فایل شما پس از رفتن به لینک مذکور و دادن پسورد، و وارد کردن کد امنیتی دانلود نشد.
امکان داره در سایتی دیگه آپلود کنید
سلام دوست عزيزم

دوباره لينك رو تصحيح كردم و اينبار بدون پسورد

موفق باشين

mohammad96
31-10-2007, 15:47
سلام!

من یه فرم درست کردم بر پایه جدول "صندوق" ، که یکی از فیلدهاش از یه جدول دیگه با نام sheet1 است. این جدول sheet1 یه جدول لینک شده از Excel هست. خب حالا وقتی یه command button درست میکنم و بهش یک کد نسبت میدم، موقع اجرای کد دچار مشکل میشه. فرقی هم نمی کنه چه کدی باشه.ولی وقتی اون فیلد از جدول sheet1 رو حذف می کنم، همه چیز درست میشه. :18:

لطفا اگر نظری دارید، درمیان بگذارید. :20:

wordist
01-11-2007, 07:49
سلام!

من یه فرم درست کردم بر پایه جدول "صندوق" ، که یکی از فیلدهاش از یه جدول دیگه با نام sheet1 است. این جدول sheet1 یه جدول لینک شده از Excel هست. خب حالا وقتی یه command button درست میکنم و بهش یک کد نسبت میدم، موقع اجرای کد دچار مشکل میشه. فرقی هم نمی کنه چه کدی باشه.ولی وقتی اون فیلد از جدول sheet1 رو حذف می کنم، همه چیز درست میشه. :18:

لطفا اگر نظری دارید، درمیان بگذارید. :20:
سلام دوست عزيز

سوال مبهمه

اين فيلدي كه ازش صحبت مي كنه جدولش كجاست در اكسس يا بيرون از ان ؟؟؟
اگه جدولش بيرونه چطوري به اكسس وصله ؟؟؟؟
وقتي پيغام خطا ميده پيغامش چيه ؟؟؟
و ....

سوال هر چي كاملتر و با مثال يا عكس همراه باشه ج.ابش كامل تر و دقيق تره

wordist
01-11-2007, 08:05
باتشكر از شما ميخواستم اگر ممكنه بگيد چطوري جلوي تغيير دادن فرم ها و حتي رفتن در حالت ديزاين را ميتوان گرفت وكلا چطوري ميشه برنامه را كلا قفل كرد كه كسي در آن دستكاري نكند
سلام دوست عزيز

براي قفل كردن فرمها به جهت جلوگيري از دستكاري اونا كارهاي زيادي مي شه كرد

يه نكته ابتدايي براي اين كار اينه كه از قسمت Design كلا كليك راست فرم رو حذف كني

كافيه Properties فرم رو بياري و گزينه Shortcut Menu رو ، روي No بذاري

و ...

اگه تونستم و وقت شد بعدا پست تخصصي تر مي دم

hosseinahmadi
02-11-2007, 11:04
من یک مشکل دارم : من 2تا فرم ساختم یکی مقدار استان را میگیرد و فرم بعدی مقدار شهرستان را حالا یک فرم دیگه ساختم که شامل دو کامبو است اولی مربوط به استان و بعدی مربوط به شهرستان مشکل اینجاست که میخوام با انتخاب کامبوی استان در کامبوی شهرستان فقط اسامی گروه شده ی همان استان بیاید ویا بقیه ----- شود ولی نمی توانم این دوتا فیلد را به هم مربوط کنم لطف کنید کم:10:کم کنید

wordist
03-11-2007, 11:46
من یک مشکل دارم : من 2تا فرم ساختم یکی مقدار استان را میگیرد و فرم بعدی مقدار شهرستان را حالا یک فرم دیگه ساختم که شامل دو کامبو است اولی مربوط به استان و بعدی مربوط به شهرستان مشکل اینجاست که میخوام با انتخاب کامبوی استان در کامبوی شهرستان فقط اسامی گروه شده ی همان استان بیاید ویا بقیه ----- شود ولی نمی توانم این دوتا فیلد را به هم مربوط کنم لطف کنید کم:10:کم کنید
سلام دوست عزيز

شما دوتا فرم داري كه تو هر كدوم جدا استان و شهرستان مي گيره يا در يك فرم

اون دو تا فيلد در يك جدول هستن يا در دو تا جدول

اگه در دو تا ، جداول چطوري با هم مرتبط هستن

بايد اين ابهامات را برطرف كني و كامل تر در مورد سوالت توضيح بدي

سوال مبهم --------------> جواب ميهم

hosseinahmadi
03-11-2007, 19:03
خیلی با حالی اگه واردی چه فرقی میکنه برات دو تا شو جواب بده ببین من تو یک فرم نام استان را وارد میکنم در فرم بعدی استان را از فرم یک تو یک کامبو صدا میکنم و نام شهرستان را وارد میکنم در فرم سوم میخواهم نام استان را که میارم خود بخود شهرستان های مربوط به او ن استان رو بیاره تو یک کامبو یعنی بقیه را ----- کنه:27:

wordist
04-11-2007, 11:15
خیلی با حالی اگه واردی چه فرقی میکنه برات دو تا شو جواب بده ببین من تو یک فرم نام استان را وارد میکنم در فرم بعدی استان را از فرم یک تو یک کامبو صدا میکنم و نام شهرستان را وارد میکنم در فرم سوم میخواهم نام استان را که میارم خود بخود شهرستان های مربوط به او ن استان رو بیاره تو یک کامبو یعنی بقیه را ----- کنه:27:
سلام دوست عزيز

درسته فرق ميكنه ولي من چون درگير كارهاي ديگه‌اي هم هستم متاسفانه خيلي وقت ندارم هم راه‌ها رو توضيح بدم بهتره اوني كه به درد بخوره رو بگم . اگه وقت داشتم حرفي نبود

تازه اين تاپيك رو هم من فقط جواب ميدم بقيه دوستان انگار خبري ازشون نيست فقط بازديد مي كنن و ميرن، نمي دونم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازم جواب منو ندادي اين فيلدها بالاخره توي يه جدول هستن يا دوتا و اگه دو تا چه جوري اون جداول به هم مرتبط هستن

hashem_te
05-11-2007, 11:46
استفاده از اسامي فارسي براي فيلدها اصلا توصيه نميشود سعي كنيد از اسامي انگليسي حتي المقدور بدون فاصله استفاده كنيد و عبارات فارسي را در خاصيت كپشن فيلدها بنويسيد.

هاشمي
hashemi-te@esfahansteel.com

mohammad96
06-11-2007, 23:23

با سلام!

من یکسری فرض می کنم و این مساله رو به پیش می برم:
جدول tb1 را با فیلدهای ID و نام استان درست می کنیم و از طریق Form1 و یک تکست باکس داده ها رو توش
ثبت می کنیم. جدول tb2 رو با فیلدهای ID , ID2 و نام شهرستان درست می کنیم، که ID همون Primary key جدولمونه. Form2 رو بر پایه جدول tb2 درست کرده و بدین شکل عمل می کنیم که : یک کمبو باکس با نام cb1 درست کرده (برای انتخاب نام استان) و Row Source اونو قرار میدیم نام استان از جدول 1 ، و Control Source اونو میذاریم ID2 از جدول 2. یک تکست باکس هم با Control Source نام شهرستان درست می کنیم. خب از ایجا به بعد می تونیم اطلاعات رو وارد کنیم. و در آخر هم Form3 رو بدین شکل میسازیم: یک کمبو (cb2) برای نام استان با Row Source نام استان از جدول 1 و یک کمبو (cb3) برای مشاهده و انتخاب نام شهرستان و حالا Row source : همون طور که می دونیم در اکسس 2007 وقتی دکمه سه نقطه کنار Row Source رو مزنیم ، خودش وارد مرحله ساخت "سلکت کوئری" میشه ودر اکسس 2003 هم (اگه درست یادم باشه) خودمون یک کوئری بدین نحو میسازیم: جدول tb2 رو وارد قسمت طراحیش می کنیم، روی فیلد نام شهرستان دبل کلیک، روی فیلد ID2 دبل کلیکمی کنیم. این دوتا وارد جدول پایینی میشن. در فیلد ID2 تیک قسمت show رو بر میداریم و توی قسمت criteria هم از expression builder ، کمبوی 3 (از همین فرم 3) رو انتخاب میکنیم، یعنی:
[Forms]![Form3]![cb2]. فوت آخر هم اینه که در قسمت event کمبوی 2 (cb2) ، در قسمت After Update ، یک ماکرو ( و یا کد) می سازیم و دستور requery رو انتخاب می کنیم.

والسلام! نامه تمام . :20:

javad2625
07-11-2007, 01:15
سلام به همگي
انگار بالاخره Access هم به جمع تاپيك هاي مهم پيوست. اگه همينطور پيش بره، ممكنه در آينده آفيس رو هم در ليست زيرتالارها ببينيم.

يه آموزش اكسس توي يه تاپيك ديگه گذاشته بودم كه به اينجا منتقل مي كنم. از بچه هاي صفحه اول، اگه كسي بتونه، فهرست درست كنه ممنون ميشم.

آموزش اكسس 2003 و 2007 در يك جلسه
-1- اصل مطلب (براي آنها كه فرصت خواندن متن كامل را ندارند)
2- اكسس به چه درد مي خورد و چه نقاط قوت و ضعفي نسبت به Excel دارد؟
-3- اجزاي اصلي محيط اكسس و تفاوت هاي نسخه 2003 با 2007
-4- آموزش اكسس 2003 و 2007
---الف) - مفاهيم پايه و اجزاي اصلي Database
--- ب) - يك مثال عملي براي تمرين
--- ب-1) - ساخت «جدول» (Table)
--- ب-2) - ساخت «پرس و جو» (Query)
--- ب-3) - ساخت «گزارش» (Report)
5- لينك هاي مفيد
6- مطالب مرتبط

1- اصل مطلب
هر برنامه حسابداري (يا مديريت داده ها)، حداقل از سه جزء اصلي تشكيل شده است:
1- جدول (Table) : كه براي ذخيره داده هاي خام به كار مي رود بدون هيچ گونه انجام محاسبه يا مرتب سازي.
2- پرس و جو (Query) : كه نماي پردازش شده داده هاست. مثلاً اطلاعاتي كه با فرمول خاصي محاسبه شده و به ترتيب خاصي مرتب شده اند.
3- گزارش (Report) : كه نماي چاپي پرس و جو است روي كاغذ A4 (يا هر سايز ديگر).

جهت ساخت يك جدول، كافي است
در 2003: روي Table> Create Table in Design Mode كليك كرده، متغيرهاي جدول و همچنين نوع آنها (عددي، متني و...) را تعيين كنيم و ذخيره نمائيم.
در 2007: روي Create> Table كليك كرده، متغيرهاي جدول را در سر ستون ها وارد نموده و Save كنيم.

و جهت طراحي گزارش، كافي است:
در 2003: روي Report> Create Report using Wizard
در 2007: روي Create> Report Wizard كليك كنيم.

2- اكسس به چه درد مي خورد و چه نقاط قوت و ضعفي نسبت به Excel دارد؟
اكسس نرم افزاري ساده و قوي جهت ساخت برنامه هاي نسبتاً كوچك حسابداري شخصي و شركتي يا ديگر انواع بانك داده از قبيل اطلاعات پرسنلي، حقوق و دستمزد، صدور فاكتور، ثبت نمرات و... است.

برخلاف Excel كه بيشتر جهت انجام محاسبات و رسم نمودارهاي پيچيده رياضي، آماري و مهندسي كاربرد دارد، Access قدرت محاسباتي و ترسيمي كمتري داشته و طرز كار آن هم كمي حرفه اي تر است (به اندازه اكسل كاربرپسند نيست). در مقابل قابليت هاي ويژه اي براي ايجاد گزارش هاي پيشرفته از روي داده هاي ثبت شده جداول دارد. به عبارتي، Excel بيشتر براي محاسبه، اما Access براي ساخت برنامه هاي كامل حسابداري با قابليت محاسبه، مرتب سازي، تفسير و ارتباط دادن داده ها و چاپ گزارش به كار مي آيد.

ضمن اين كه Access مي تواند به راحتي به زبان هاي برنامه نويسي مختلف متصل شده و به عنوان بانك داده نرم افزارهاي طراحي شده با آنها عمل كند، اما Excel فاقد اين خاصيت است.

-3- اجزاي اصلي محيط اكسس و تفاوت هاي نسخه 2003 با 2007
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شكل ظاهري Access 2007 نسبت به 2003 كاملاً متحول شده و در نگاه اول به نظر كمي گيج كننده مي رسد. اما طرز كاري ساده تر و در عين حال قوي تر از 2003 دارد. مهمترين تفاوت اين دو نسبت به هم، حذف نوار منو در نسخه 2007 و تبديل آن به سربرگ هايي براي نوار ابزار مي باشد.

به طور كل، اجزاي اصلي محيط كار اكسس شامل:
در 2003:
1- نوار منو: شامل منوهاي File, Edit, View و... كه هر يك عملكرد خاصي را بر عهده دارند.
2- نوار ابزار: كه حاوي تعدادي دكمه هاي شكل دار بوده و دسترسي به بعضي ابزارها و امكانات اكسس را تسهيل مي نمايد.
3- Database Manager: كه شامل كليه اجزاي بانك داده از قبيل فرم ها، پرس و جوها، گزارش ها و... مي باشد و براي ايجاد، حذف، مشاهده يا ويرايش اين اجزا از آن بهره مي گيريم.

در 2007:
1- دكمه Microsoft Office (به شكل دايره در گوشه بالا سمت چپ) : كه كار منوي File در نسخه 2003 را مي كند.
2- نوار ابزار: كه زير دكمه Microsoft Office بوده و با كليك روي گزينه هاي Home, Create و... ابزارهايش تغيير مي كند.
3- ستون All Access Objects (حاشيه سمت چپ): كه مشابه Database Manager در نسخه 2003 است.

-4- آموزش اكسس 2003 و 2007

الف) - مفاهيم پايه و اجزاي اصلي Database
معمولاً برنامه هاي حسابداري (يا ديگر انواع بانك داده)، (حداقل) از سه جزء اصلي زير تشكيل مي شوند:
1- جدول (Table) : كه محل ثبت داده هاي خام بدون هيچ گونه پردازش يا مرتب سازي است. مثلاً فهرست نمرات دانش آموزان يك كلاس
2- پرس و جو (Query) : كه نماي مرتب شده و پردازش شده اي از داده هاي يك يا چند جدول است. مثلاً فهرست نمرات دانش آموزان به ترتيب نام دانش آموز
3- گزارش (Report) : كه نماي چاپي پرس و جو است بر روي كاغذي با سايز دلخواه. مثلاً كارنامه هر دانش آموز كه بر روي كاغد A4 تنظيم شده و با كليك روي دكمه Print چاپ خواهد شد.

ساخت هر يك از اجزاي اصلي را مي توان به دو طريق «دستي» (Design Mode) و «اتوماتيك» (Wizard Mode) انجام داد. در مثال زير، جدول را به صورت دستي اما پرس و جو و گزارش را به صورت اتوماتيك مي سازيم.

ب) - يك مثال عملي براي تمرين
پايگاه داده اي بنويسيد كه فهرست سهامداران يك شركت و تعداد سهام هر يك را ثبت و سپس اين فهرست را به ترتيب الفبايي چاپ كند.
(عجب مثالي زدم! :) )

قبل از شروع كار، بايد يك بانك داده اكسس ايجاد كنيم. يعني روي يك نقطه خالي از Desktop راست كليك كرده، گزينه New> Microsoft Office Access Database را انتخاب كرده، پس از ايجاد فايل، روي عكس آن دو بار كليك مي كنيم تا باز شود.

ب-1) ساخت جدول (Table) :
در 2003:
گزينه Create Table in Design Mode
در 2007:
Create> Table Design
را مي زنيم.

در جدول ايجاد شده، فيلدها و Type هاي زير را وارد مي كنيم:
نام سهامدار: Text
تعداد سهام: Number

جدول ذخيره مي كنيم.
تذكر: هنگام ذخيره، از ما پرسيده مي شود كه آيا مي خواهيم يك Primary Key براي جدول بگذاريم يا نه؟ گزينه Yes را انتخاب مي كنيم.

سپس روي نام جدول راست كليك و گزينه Datasheet View را انتخاب و يك فهرست فرضي از سهامداران را به جدول وارد مي كنيم. مثلاً:
نام/ تعداد سهام
اكبر رضايي/ 20
رضا حسيني/35
سيامك كشكوكي/ 30
و...

حالا جدول را مي بنديم و يك پرس و جو براي آن مي سازيم.

ب-2) ساخت پرس و جو (Query) :
در 2003:
Query> Create Query using Wizard
در 2007:
Create> Query Wizard
رو انتخاب مي كنيم، در ويزارد ظاهر شده، تمام فيلدهاي Table1 رو به Query اضافه كرده و Next رو دو بار مي زنيم. در مرحله آخر، قبل از كليك روي گزينه Finish گزينه Modify Query رو انتخاب كرده وارد قسمت Query Design ميشيم. در اون قسمت، زير عبارت ID گزينه Sort رو غير فعال مي كنيم.
بعد روي نام Query راست كليك و گزينه Datasheet View رو انتخاب مي كنيم. خواهيم ديد كه اين پرس و جو، به ترتيب الفبايي (بر اساس نام) مرتب شده است.

پ) ساخت گزارش (Report) :
در 2003:
Report> Create Report using Wizard
در 2007:
Create> Report Wizard

رو زده، مراحل ويزارد رو طي مي كنيم تا گزارش هم ساخته شود.

5) لينك هاي مفيد
1- (شما بگوييد)

2- آشنائي با Access

6- اين را هم ببينيد:
1- (شما بگوييد)

2- مباحث تخصصي درباره Excel

3- سوالات و مشکلات راجع به مایکروسافت ورد - Microsoft Word

4- كلوب Microsoft PowerPoint:

javad2625
07-11-2007, 01:27
طراحي `پرس و جو (Query) به صورت دستي (Design Mode)
برنامه اي بسازيد شامل يك جدول و يك پرس و جو كه فهرست قيمت و تاريخ كالاهاي فروخته شده يك شركت را در جدول ثبت نموده و فهرست كالاهاي گرانتر از 10000 تومان را كه بين تاريخ هاي 12 تا 19 مارس 2007 فروخته شده اند در پرس و جو نمايش دهد.
مراحل كار:
1- يك فايل جديد ايجاد كرده، آن را Open مي كنيم.
2- يك جدول مي سازيم (Create> Table Design يا Create Table in Design Mode) و در حالت Design Mode فيلدهاي زير را به آن اضافه مي كنيم:
ID: AutoNumber
نام كالا: Text
قيمت: Number
تاريخ فروش: Date/Time

(تذكر: فيلد ID براي شماره گذاري خودكار خانه هاي جدول تعبيه شده و بهتر است با كليك روي گزينه Primary Key (عكس يك كليد در نوار ابزار) آن را به كليد جدول تبديل كنيم تا هميشه شماره ها به صورت غير تكراري و يكتا گذاشته شوند. كاربرد ID را در آينده بهتر متوجه خواهيد شد.)

جدول را ذخيره كرده و روي نام آن راست كليك و گزينه DataSheet View را انتخاب مي كنيم. تعدادي داده فرضي را به آن وارد مي كنيم. مثلاً:

(فقط فيلد ID را نيازي نيست ما وارد كنيم چون به طور خودكار شماره گذاري مي شود)

سپس به قسمت طراحي پرس و جو مي رويم:
در 2003: Queries> Create Query in Design Mode
در 2007: Create> Query Design

وقتي از ما پرسيده شد كه مي خواهيم پرس و جو را با توجه به كدام جدول طراحي كنيم Table1 را انتخاب كرده و سپس وارد محيط Query Designer مي شويم. در آنجا، يك رديف به نام Field مي بينيم كه اولين خانه آن رديف را (از منوي كشوئي موجود) معادل ID انتخاب مي كنيم، خانه دوم را نام كالا، خانه سوم قيمت و خانه چهارم را تاريخ انتخاب مي كنيم.

در خانه سوم بايد شرط بگذاريم كه قيمت، بيش از 10000 تومان باشد. يعني در قسمت Criteria (زير همان خانه قيمت) مي نويسيم:

و در خانه چهارم، بايد شرط بگذاريم كه تاريخ، بين 12 مارس تا 19 مارس 2007 باشد. يعني در قسمت Criteria (زير همان خانه تاريخ) مي نويسيم:

(خود برنامه، كنار تاريخ ها علامت # مي گذارد كه اشكالي ندارد)

سپس Query را Save كرده به حالت DataSheet View مي بريم و مشاهده خواهيم كرد كه فهرست كالاهاي فروخته شده بين دو تاريخ مذكور كه قيمت بيش از 10000 تومان داشته اند نمايش داده مي شود.

حالا مي توانيد در صورت دلخواه، يك Report هم بسازيد كه نتايج پرس و جوي فوق را چاپ كند. (به وسيله Report Wizard).

javad2625
10-11-2007, 01:55
سلام
يه سوال دارم:

توي جداول اكسس وقتي يه فيلد رو Indexed (No Duplicates ld مي كنيم ديگه وارد كردن داده تكراري به اون فيلد ممنوع ميشه. حالا آيا راهي هست كه توي يه جدول شامل فيلدهاي نام، نام خانوادگي، شماره تلفن. وارد كردن نام تكراري و نام خانوادگي تكراري مجاز باشه اما وارد كردن نام و نام خانوادگي تكراري (هر دو بار هم) غير مجاز باشه؟

با تشكر

wordist
10-11-2007, 09:10
سلام
يه سوال دارم:

توي جداول اكسس وقتي يه فيلد رو Indexed (No Duplicates ld مي كنيم ديگه وارد كردن داده تكراري به اون فيلد ممنوع ميشه. حالا آيا راهي هست كه توي يه جدول شامل فيلدهاي نام، نام خانوادگي، شماره تلفن. وارد كردن نام تكراري و نام خانوادگي تكراري مجاز باشه اما وارد كردن نام و نام خانوادگي تكراري (هر دو بار هم) غير مجاز باشه؟

با تشكر
سلام به اقا جواد دوست عزیزم

شما که خودت واردی عزیز شکسته نفسی نکن

برای اینکار هر دو فیلد نام و نام خانوادگی رو انتخاب کن و اون دکمه ای که عکس کلید داره رو برای Primary Key شدن بزن. حالا این دوتا با هم دیگه کلید اصلی هستن و تکراری قبول نمیشن.

البته به نظر من این روش پیشگیرانه نیست. چرا که ممکنه اسم یه شخصی دوبار ، دفعه اول بدون فاصله و دفعه بعدی با فاصله (حتی زدن Space در اخر کلمه) تایپ شود و خیلی نمی تواند این روش بازدارنده باشد. مگر اینکه در ورود اطلاعات همیشه و همیشه از استانداردهای خاص تایپ استفاده گردد.

موفق باشی

javad2625
11-11-2007, 01:52
سلام به اقا جواد دوست عزیزم

شما که خودت واردی عزیز شکسته نفسی نکن

برای اینکار هر دو فیلد نام و نام خانوادگی رو انتخاب کن و اون دکمه ای که عکس کلید داره رو برای Primary Key شدن بزن. حالا این دوتا با هم دیگه کلید اصلی هستن و تکراری قبول نمیشن.

البته به نظر من این روش پیشگیرانه نیست. چرا که ممکنه اسم یه شخصی دوبار ، دفعه اول بدون فاصله و دفعه بعدی با فاصله (حتی زدن Space در اخر کلمه) تایپ شود و خیلی نمی تواند این روش بازدارنده باشد. مگر اینکه در ورود اطلاعات همیشه و همیشه از استانداردهای خاص تایپ استفاده گردد.

موفق باشی
ورديست جان دستت درد نكنه.
امتحان كردم جواب داد.

mohammad96
13-11-2007, 21:02
سلام!

Identifier ها در کدهای VB چگونه باید باشند؟ مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به چه صورت باید نوشته بشه؟

ممنون از پاسخ شما !

mohammad96
19-11-2007, 00:58
سلام !
فرض کنیم دو تا جدول داریم(هر کدوم دارای Primary Key می باشند) که هیچ رابطه ای بین اونا برقرار نیست. حالا توی یک فرم میخاهیم هر کدوم از این جدول ها رو(جدا گونه) توی یک tab control ، مقدار دهی کنیم. راه پیشنهادی شما برای انجام این کار چیه؟

با سپاس :11:

smd7m
19-11-2007, 17:19
سلام
ماژول یا dll کانورت بانک فاکس پرو به اکسس رو می خواستم اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .... می خوام اگر بشه از Dbf در برنامه اکسس استفاده بشه .
با تشکر

wordist
20-11-2007, 11:32
سلام !
فرض کنیم دو تا جدول داریم(هر کدوم دارای Primary Key می باشند) که هیچ رابطه ای بین اونا برقرار نیست. حالا توی یک فرم میخاهیم هر کدوم از این جدول ها رو(جدا گونه) توی یک tab control ، مقدار دهی کنیم. راه پیشنهادی شما برای انجام این کار چیه؟

با سپاس :11:
سلام دوست عزيز

من خودم شخصا به خاطر مشكلات موجود هنگام وارد كردن اطلاعات در فرمها و بعضا ثبت نشدن انها و يا نقص در ان و نيز به خاطر مبحث مديريت خطاها و .... از يك جدول در پشت فرم استفاده نمي‌كنم.

براي اينكار من از تكس باكس ساده كه به هيچ فيلدي متصل نيست استفاده مي كنم و بعد از مديريت خطاهاي احتمالي روي آن ، هنگام ثبت با يك دكمه مخصوص ، از دستورات SQL استفاده مي كنم و يكي يكي فيلدها رو با مقادير صحيح تكس باكسها پر مي كنم و از اين روش خودم راضي هم هستم

اين پيشنهاد منه

موفق باشي

wordist
20-11-2007, 11:34
سلام
ماژول یا dll کانورت بانک فاکس پرو به اکسس رو می خواستم اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .... می خوام اگر بشه از Dbf در برنامه اکسس استفاده بشه .
با تشکر
سلام دوست عزيز

شما به نظر من نياز به dll نداري و ميتوني جداول رو Import كني از فاكس پرو در اكسس

smd7m
20-11-2007, 20:34
سلام دوست عزيز

شما به نظر من نياز به dll نداري و ميتوني جداول رو Import كني از فاكس پرو در اكسس

سلام و با تشکر
ایمپورت کردنش که آسونه ولی فونت های تحت داس رو کد می کنه ....
این مشکل رو به چه شکلی حل کنم.

javad2625
21-11-2007, 06:31
سلام و با تشکر
ایمپورت کردنش که آسونه ولی فونت های تحت داس رو کد می کنه ....
این مشکل رو به چه شکلی حل کنم.
شايد بتوني با ابزار Replace حلش كني. مثلاً اگه به جاي حرف ي عبارت ↓ رو گذاشته با Replace همه اونها رو جايگزين كني.

ضمناً من نمي دونم فايل هاي FP رو توي VFP هم ميشه ايمپورت كرد يا نه، اما اگه VFP داري مي توني امتحان كني.

smd7m
21-11-2007, 10:49
شايد بتوني با ابزار Replace حلش كني. مثلاً اگه به جاي حرف ي عبارت ↓ رو گذاشته با Replace همه اونها رو جايگزين كني.

ضمناً من نمي دونم فايل هاي FP رو توي VFP هم ميشه ايمپورت كرد يا نه، اما اگه VFP داري مي توني امتحان كني.

سلام
برای اینکار از نرم افزار هلیا استفاده کردم اینکار را براحتی انجام داد. همراه برنامه یک فایل Dll بنام dao360.dll وجود داره که این کار رو انجام میده در حقیقت باید Dbf با فرمت سازگار ایران سیستم داخل ویندوز دخیره بشه ...
حالا طریقه استفاده از این فایل رو داخل خود اکسس می خواستم تا با برنامه دیگری استفاده نشه بلکه از طریق یک ماژول مشکل رو حل کرد.

لینک برنامه هلیا :

javad2625
24-11-2007, 01:27
دوستان یک سوال ، حیلی هم مهمه!
چرا در اکسز به صورت نرمال اگه فارسی تایپ کنیم(بدون نرم افزار مخصوص ) به هم میریزه ، دلیل فنی ش چیه و راه حل؟ حتما دلیل عملی رو بگید. ممنون
چه چيزي به هم مي ريزه؟ كجاش به هم مي ريزه؟

تا اونجا كه مي دونم اكسس مشكل چنداني با فارسي نداره. فقط يه كم Alignment ريپورت ها با زبونهاي راست به چپ مشكل داره.

wordist
24-11-2007, 09:06
چه چيزي به هم مي ريزه؟ كجاش به هم مي ريزه؟

تا اونجا كه مي دونم اكسس مشكل چنداني با فارسي نداره. فقط يه كم Alignment ريپورت ها با زبونهاي راست به چپ مشكل داره.
سلام

تایید میشه

البته اگه در مقام تایید باشم !!!!!

با اجازه دوست خوبم جواد جان :)

mohammad96
24-11-2007, 11:59
دوستان یک سوال ، حیلی هم مهمه!
چرا در اکسز به صورت نرمال اگه فارسی تایپ کنیم(بدون نرم افزار مخصوص ) به هم میریزه ، دلیل فنی ش چیه و راه حل؟ حتما دلیل عملی رو بگید. ممنون

سلام!
برای من یه کم بگیر نگیر داره. برای همین هم تا اونجایی که با مشکل مواجه نشم با زبان فارسی کار می کنم، درغیر این صورت با الفبای انگلیسی!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال هم دارم و اون اینه که چه طور از دیتابیسمون ، به صورت خودکار Backup تهیه کنیم. و طریقه استفاده از دستور DoCmd.RunCommand acCmdBackup چه جوریه و چکار میکنه ؟

ممنون!

amir_infernal
24-11-2007, 12:45
وقت بخیر
من توی اکسس وقتی یه command button درست میکنم (مثلا run query) موقع اجرای برنامه یه اروری میده به شرح زیر :

The expression On Click you entered as the event property setting produced the following error : A problem occured while microsoft office access was comunicating with the OLE server or ActiveX Control.

* the expression may not result in the name of a macro , the name of a user-defined function , or
[Event Procedure]

* there may have been an error evaluating the function , event , or macro

البته این ارور فقط برای دکمه ی اجرای پرس و جو (run query ) نیست و هر command button رو که میسازم همین مشکل رو دارم.

mohammad96
25-11-2007, 15:13
وقت بخیر
من توی اکسس وقتی یه command button درست میکنم (مثلا run query) موقع اجرای برنامه یه اروری میده به شرح زیر :

The expression On Click you entered as the event property setting produced the following error : A problem occured while microsoft office access was comunicating with the OLE server or ActiveX Control.

* the expression may not result in the name of a macro , the name of a user-defined function , or
[Event Procedure]

* there may have been an error evaluating the function , event , or macro

البته این ارور فقط برای دکمه ی اجرای پرس و جو (run query ) نیست و هر command button رو که میسازم همین مشکل رو دارم.

سلام!
من هم این مساله رو داشتم.:41: بیا و یه کاری کن : اسامی فرمی که توش هستی، و جداولی که مربوط به این فرم میشن و فیلدهای این جدولها رو با حروف انگلیسی بنویس(حروف فارسی رو میشه توی کپشن هر فیلدی نوشت). احتمالا همه چیز درست میشه ! :27:

با تشکر...

amir_infernal
25-11-2007, 15:32
سلام!
من هم این مساله رو داشتم.:41: بیا و یه کاری کن : اسامی فرمی که توش هستی، و جداولی که مربوط به این فرم میشن و فیلدهای این جدولها رو با حروف انگلیسی بنویس(حروف فارسی رو میشه توی کپشن هر فیلدی نوشت). احتمالا همه چیز درست میشه ! :27:

با تشکر...

ولی من تمام اسمام انگلیسی هستش و بازم این مشکل رو دارم

baran_sign
27-11-2007, 14:10
سلام . مي خواهم گزارش يا فرمي در اكسس داشته باشم كه در بالاي صفحه مشخصات سازمان به طور كامل و در بخش اصلي صفحه مشخصات همه كارمندان و رابطين ما با آنها با مشخصات كامل و در انتها فعاليت هاي انجام گرفته ( با تاريخ و اطلاعات مورد نظر )با آنها موجود باشد

amir_infernal
28-11-2007, 11:19
دوستان وقت بخیر
کسی میدونه چطور میتونم پیغامی رو که توی اکسس ظاهر میشه حذف کنم یا متنش رو ویرایش کرده و به فارسی تبدیلش کنم؟
مثلا وقتی یه دکمه برای اجرای query درست میکنم ، بعد از کلیک دو سه تا پیغام برای کاربر ظاهر میشه و یه سری هشدار راجع به تغییر جدول و... میده که نیازی به تاييد یا عدم تاييد کاربر نیست
چطور میتونم این پیغام ها رو مدیریت کنم؟

amir_infernal
28-11-2007, 16:46
آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟

mohammad96
28-11-2007, 21:21
ولی من تمام اسمام انگلیسی هستش و بازم این مشکل رو دارم

دوستان وقت بخیر
کسی میدونه چطور میتونم پیغامی رو که توی اکسس ظاهر میشه حذف کنم یا متنش رو ویرایش کرده و به فارسی تبدیلش کنم؟
مثلا وقتی یه دکمه برای اجرای query درست میکنم ، بعد از کلیک دو سه تا پیغام برای کاربر ظاهر میشه و یه سری هشدار راجع به تغییر جدول و... میده که نیازی به تاييد یا عدم تاييد کاربر نیست

سلام !
در مورد اولی می تونم بگم که فرم رو دوباره درست کنی !
و در مورد دوم هم یه فرمانی هست با نام SetWarnings که باید تعیین بشه به No (هم توی ماکروها و هم VB ).البته قبل از فرمان اجرای کوئری :46: .
در قسمت properties در زبانه events فرم ها و گزارش ها، میشه در قسمت OnError یک ماکرو یا کد یا یک اکسپرشن ساخت که در صورت بروز مشکل در اجرای فرم یا گزارش ، اجرا بشن .

mohammad96
29-11-2007, 00:36
سلام!
برای آرشیو و فشرده کردن دیتابیس یه برنامه پیدا کردم که :

که وقتی نام فایل مبدا Copy of test1 باشه، کار میکنه ولی در مورد بالا ( یعنی MKheiriye ) ،
Run time error 53 رو نشون میده و میگه File Not Found در حالیکه فایل موجود میباشد. چرا؟ .... :18:

javad2625
29-11-2007, 14:43
سلام . مي خواهم گزارش يا فرمي در اكسس داشته باشم كه در بالاي صفحه مشخصات سازمان به طور كامل و در بخش اصلي صفحه مشخصات همه كارمندان و رابطين ما با آنها با مشخصات كامل و در انتها فعاليت هاي انجام گرفته ( با تاريخ و اطلاعات مورد نظر )با آنها موجود باشد
نگفتيد ميزان معلومات شما از اكسس چقدره؟

براي اين كار بايد اول يك يا چند جدول درست كرده و داده هاي دلخواه رو (مثلاً ليست كارمندان و ...) در اونها وارد كنيم. بعد گزارشي درست كنيم كه مثلاً در هر صفحه، ليست كارمندان رو نوشته، در Header صفحه، مشخصات سازمان رو بنويسه و در انتهاي فهرست هم مثلاً تاريخ رو بنويسه. براي مورد دوم هم بايد از ابزار طراحي ريپورت استفاده كنيم.

حالا شما ساخت جدول رو بلد هستيد يا نه؟

wordist
01-12-2007, 08:11
دوستان وقت بخیر
سلام دوست عزيز

من هم يه چيزهاي مختصري بلد بودم ولي چون استفاده نكردم الان يادم نيست

دوباره اطلاعاتم رو مرور مي‌كنم اگه پيداش كردم جواب ميدم

amir_infernal
01-12-2007, 15:16
وقت بخیر
چطور میتونم توی اکسس ، با استفاده از check box یه سری فیلد مثل text box رو به دو حالت خاموش و روشن تبدیل کنم به طوری که اگر check box خاموش شد ، فیلد من هم خاموش باشه و بالعکس.
ممنون میشم راهنماییم کنید

wordist
01-12-2007, 15:40
وقت بخیر
چطور میتونم توی اکسس ، با استفاده از check box یه سری فیلد مثل text box رو به دو حالت خاموش و روشن تبدیل کنم به طوری که اگر check box خاموش شد ، فیلد من هم خاموش باشه و بالعکس.
سلام

شما ميتني با كدنويسي در VB اينكار رو به راحتي انجام بدي

به اين طريق كه براي Afterupdate اون چك باكس يه شرط بذاري كه اگه خود چك باكس True بود اون موقع خاصيت Enabled اون تكست باكس رو True كنه و اگه False بود اون خاصيت رو براي تكست باكس False كنه

اگه منظورم رو متوجه نشدي بگو تا كد نمونه بذارم

شاد باشي

javad2625
01-12-2007, 15:58
وقت بخیر
سلام
منظور از «فيلد مثل تكست باكس» چيه؟
اگه ميخواي فيلد شما از نوع Yes/No (خاموش و روشن) باشه، خوب Filed Type اون رو بگذار Yes/No.

amir_infernal
01-12-2007, 18:27
سلام

شما ميتني با كدنويسي در VB اينكار رو به راحتي انجام بدي

به اين طريق كه براي Afterupdate اون چك باكس يه شرط بذاري كه اگه خود چك باكس True بود اون موقع خاصيت Enabled اون تكست باكس رو True كنه و اگه False بود اون خاصيت رو براي تكست باكس False كنه

اگه منظورم رو متوجه نشدي بگو تا كد نمونه بذارم

شاد باشي

من برنامه رو مینویسم و کد رو به شکل پایین وارد میکنم ولی یه مشکلی دارم و اینکه چک باکس فقط یک بار عمل میکنه و برای دفعات بعدی دیگه کار نمیکنه.
حالا این وسط اگر یه نفر اشتباه چک باکس رو فعال کنه دیگه راهی برای بازگشتش نیست .
البته چک باکس خودش غیر فعال میشه(تیکش میره) ولی اون آبجکتی که میخوام غیر فعال بشه ، نمیشه!
حالا تو کد رو یه نگاه بنداز ببین میتونی کاریش کنی :

اینا رو توی حالتهای on click - afterupdate - beforupdate - on presskey تست کردم ولی جواب نداد

mohammad96
02-12-2007, 01:27
من برنامه رو مینویسم و کد رو به شکل پایین وارد میکنم ولی یه مشکلی دارم و اینکه چک باکس فقط یک بار عمل میکنه و برای دفعات بعدی دیگه کار نمیکنه.
حالا این وسط اگر یه نفر اشتباه چک باکس رو فعال کنه دیگه راهی برای بازگشتش نیست .
البته چک باکس خودش غیر فعال میشه(تیکش میره) ولی اون آبجکتی که میخوام غیر فعال بشه ، نمیشه!

اینا رو توی حالتهای on click - afterupdate - beforupdate - on presskey تست کردم ولی جواب نداد

با سلام!
توی کدتون حتما بجای checkbox، آدرس چک باکس مورد نظر و بجای label، اسم لیبل خودتون رو نوشتین، مگه نه؟
اگه نه که این کار رو بکنین چون من امتحان می کنم و جواب میده. اگه اکسستون 2007 هست میتونید با ماکرو هم این کار رو انجام بدین ( با دستور SetProperty ).

wordist
02-12-2007, 07:55

سلام دوست عزيز

شما روي afterupdate اون چك باكس كد رو بصورت زير بنويس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور كه توي كد نوشتم شما كافيه فقط خود چك باكس رو چك كني كه true يا false هست يا نيست (حتي نوشتن =true نيز نياز نيست) بعد اون كدي كه قراره با تيك داشتن چك باكس اجرا بشه رو مي نويسي و اون كدي كه قراره با برداشتن تيك چك باكس اتفاق بيفته رو در قسمت else مي نويسي تا حل بشه

موفق باشي

amir_infernal
02-12-2007, 16:25
دوستان از راهنماییتون ممنونم
کد رو به شکل پایین در آوردم و همه چیز درست شد...

baran_sign
02-12-2007, 21:22
طراحی جدول را بلدم و این کار هم از سه جدول تشکیل شده ، شامل جدول شرکتها ، جدول رابطین یا کارمندان شرکتها و جدول فعالیت ها، اصل مشکلی که من دارم اینه که نمی تونم ردیفهای مختلف مثلا رابطین بعضی شرکتها که در چند ردیف جدول هستند را یکجا در فرم یا گزارش بیاورم . ممنون از توجهتون
اگه مرکز خوبی هم برای آموزش access پیشرفته معرفی کنین خوشحال می شم

javad2625
03-12-2007, 00:19
طراحی جدول را بلدم و این کار هم از سه جدول تشکیل شده ، شامل جدول شرکتها ، جدول رابطین یا کارمندان شرکتها و جدول فعالیت ها، اصل مشکلی که من دارم اینه که نمی تونم ردیفهای مختلف مثلا رابطین بعضی شرکتها که در چند ردیف جدول هستند را یکجا در فرم یا گزارش بیاورم . ممنون از توجهتون
اگه مرکز خوبی هم برای آموزش access پیشرفته معرفی کنین خوشحال می شم
نمي دونم درست متوجه شدم يا نه. ولي فكر كنم منظور شما اينه كه در جدول «رابطين و كارمندان» جلوي اسم بعضي ها نوشته شده «رابط» و بعضي ها «كارمند». حالا ميخوايد فهرست رو بر اساس «رابط» و «كارمند» دسته بندي (Group) كنيد. اگه اينطور هست، مي تونيد با ساخت يك «پرس و جو» (Query) و دسته بندي جدول بر اساس فيلد «رابط/كارمند» اين كارو انجام بديد. منظور همينه يا نه؟

baran_sign
03-12-2007, 13:52
ممنون از جوابتون اما فكر كنم بايد بيشتر در مورد سوالم توضيح بدم. يك جدول از افراد مختلف وجود دارد كه آنها كارمندان مختلف در سازمان هاي مختلف هستند كه ممكن هر سازمان چندين كارمند داشته باشد جلوي اسم هر كارمند شماره تلفن ، فكس ، داخلي و .... وجود دارد حال من مي خواهم فرمي را طراحي كنم كه در آن با توجه به سازمان مشخص شده اسامي كارمندان ّآن سازمان با اطلاعات موجود در آنها را ليست كند و در فرم نشان دهد

amir_infernal
03-12-2007, 19:14
وقت به خیر
توی اکسس من تاریخ رو به صورت تعریف شده به سیستم معرفی نکردم و حالتش text هستش.
به این صورت که سه تا فیلد روز(از 1-31) ماه(فروردین تا اسفند) و سال (80 تا 96) معرفی کردم و حالا به یه مشکلی برخوردم و اینکه میخوام یه query بسازم که به وسیله اون تاریخ ثبت شده به شکل بالا رو با تاریخ دیگه ای که اونم به شکل بالا ثبت شده معرفی کنه و اگه تاریخ اولی از دومی بزرگتر باشه ، لیست کنه و اونها رو نمایش بده.
اونقدر تاریخ تاریخ کردم که خودمم درست نفهمیدم چی گفتم :27:
لپپه کلام اینکه میخوام کاربرانی که تاریخ عضویتشون گذشته رو مشخص کنم ولی با تعریفی که برای فیلدهام داشتم نمیتونم این کار رو بکنم
مشکلام اینا هستن:
1- برای ماه ها که فروردین و... باشه ارزشی مشخص نشده که بزرگی و کوچیکیشون رو تشخیص بده و تمایز بین دو ماه رو بفهمه
2- اگر ماه ها رو به صورت عدد هم وارد کنم نمیدونم چطور باید تنظیم کنم که اول سال رو ، بعد ماه و در نهایت روز رو مقایسه کنه که اولیت بین روز و ماه و سال حفظ بشه
امیدوارم دردم رو فهمیده باشین چون خودم نفهمیدم چی گفتم تا الان!

mohammad96
03-12-2007, 20:50
وقت به خیر
توی اکسس من تاریخ رو به صورت تعریف شده به سیستم معرفی نکردم و حالتش text هستش.
به این صورت که سه تا فیلد روز(از 1-31) ماه(فروردین تا اسفند) و سال (80 تا 96) معرفی کردم و حالا به یه مشکلی برخوردم و اینکه میخوام یه query بسازم که به وسیله اون تاریخ ثبت شده به شکل بالا رو با تاریخ دیگه ای که اونم به شکل بالا ثبت شده معرفی کنه و اگه تاریخ اولی از دومی بزرگتر باشه ، لیست کنه و اونها رو نمایش بده.
اونقدر تاریخ تاریخ کردم که خودمم درست نفهمیدم چی گفتم :27:
لپپه کلام اینکه میخوام کاربرانی که تاریخ عضویتشون گذشته رو مشخص کنم ولی با تعریفی که برای فیلدهام داشتم نمیتونم این کار رو بکنم
مشکلام اینا هستن:
1- برای ماه ها که فروردین و... باشه ارزشی مشخص نشده که بزرگی و کوچیکیشون رو تشخیص بده و تمایز بین دو ماه رو بفهمه
2- اگر ماه ها رو به صورت عدد هم وارد کنم نمیدونم چطور باید تنظیم کنم که اول سال رو ، بعد ماه و در نهایت روز رو مقایسه کنه که اولیت بین روز و ماه و سال حفظ بشه
امیدوارم دردم رو فهمیده باشین چون خودم نفهمیدم چی گفتم تا الان!

سلام!
توی کوئری که درست می کنی ، یک فیلد جدید می سازیم ، مثلا "taarikh" و اینطوری توی قسمت فیلد کوئری قرار میدیم :

بعد در قسمت criteria ، تاریخ مورد نظرت رو این طوری وارد میکنی :

ممنون و خداحافظ !

amir_infernal
04-12-2007, 14:34
وقت بخیر
اول از آقا محمد بابت جوابی که بهم داد ممنونم. البته یه سری ساوالای دیگه راجع به همون دارم که بعدا میپرسم . الان یه مشکل بزرگتر دارم به شرح زیر :
توی برنامه ی اکسس یه تعدادی کاربر معرفی کردم و به هر کدومشون یه کد اشتراک نسبت دادم.
بعد یه گزارش هم درست کردم که آخرین اطلاعاتشون رو نمایش بده
مشکلی که دارم اینه که من میخوام فقط اطلاعاتی رو نمایش بده که مربوط به یه اشتراک خاص هستش در صورتی که گزارشم اطلاعات تمام کاربران رو نمایش میده . به این صورت که مثلا کد اشتراک 7865 رو مینویسه و بعد پایینش آخرین اطلاعات رو نمایش میده که من هم تا همین رو میخوام ولی بعد از اون اطلاعات کد اشتراک 7676 رو هم مینویسه + اطلاعاتش.
برنامه من هم به این صورته که یهفیلد به نام ID رو به صورت primary key درست کردم. حالا میخوام بر اساس این کد اشتراک اطلاعاتم به نمایش در بیاد

amir_infernal
04-12-2007, 14:35
وقت بخیر
اول از آقا محمد بابت جوابی که بهم داد ممنونم. البته یه سری ساوالای دیگه راجع به همون دارم که بعدا میپرسم . الان یه مشکل بزرگتر دارم به شرح زیر :
توی برنامه ی اکسس یه تعدادی کاربر معرفی کردم و به هر کدومشون یه کد اشتراک نسبت دادم.
بعد یه گزارش هم درست کردم که آخرین اطلاعاتشون رو که توی یه فرم قبلا وارد کردیم نمایش بده
مشکلی که دارم اینه که من میخوام فقط اطلاعاتی رو نمایش بده که مربوط به یه اشتراک خاص هستش در صورتی که گزارشم اطلاعات تمام کاربران رو نمایش میده . به این صورت که مثلا کد اشتراک 7865 رو مینویسه و بعد پایینش آخرین اطلاعات رو نمایش میده که من هم تا همین رو میخوام ولی بعد از اون اطلاعات کد اشتراک 7676 رو هم مینویسه + اطلاعاتش.
برنامه من هم به این صورته که یهفیلد به نام ID رو به صورت primary key درست کردم. حالا میخوام بر اساس این کد اشتراک اطلاعاتم به نمایش در بیاد

amir_infernal
05-12-2007, 11:21
کسی نیست جواب ما رو بده؟

javad2625
05-12-2007, 13:23
کسی نیست جواب ما رو بده؟
اين درخواست شما، يه كم پيچيده است. به نظر من راه حل داره ولي نمي دونم بگم دقيقاً چكار بايد كرد. اگه خواستي يه نمونه كوچك از فايل رو بگذار تا ببينيم ميشه كاري كرد يا نه. ولي اونچه مسلمه، بايد اسامي ماه ها، تبديل به عدد بشه تا بشه توي محاسبه اونها رو منظور كرد.

baran_sign
05-12-2007, 17:03
ممنون از جوابتون اما فكر كنم بايد بيشتر در مورد سوالم توضيح بدم. يك جدول از افراد مختلف وجود دارد كه آنها كارمندان مختلف در سازمان هاي مختلف هستند كه ممكن هر سازمان چندين كارمند داشته باشد جلوي اسم هر كارمند شماره تلفن ، فكس ، داخلي و .... وجود دارد حال من مي خواهم فرمي را طراحي كنم كه در آن با توجه به سازمان مشخص شده اسامي كارمندان ّآن سازمان با اطلاعات موجود در آنها را ليست كند و در فرم نشان دهد

baran_sign
05-12-2007, 17:06
سلام در بالا توضيحاتم را براي بار دوم نوشتم لطفا جواب كامل بدهيد و اگر مركز خوبي جهت آموزش پيشرفته access مي‌شناسيد لطفا معرفي كنيد. واقعا كارم گير كرده

mohammad96
05-12-2007, 18:24
کسی نیست جواب ما رو بده؟

با سلام!
من فکر می کنم که: میشه گزارش رو بوسیله یک فرم باز کرد. توی فرم هم مثلا یه کمبو باکس مانندی
گذاشت (برای انتخاب نام کاربر ) و یک command botton که وقتی کیلیک میشه ، گزارش رو باز کنه و -----.
مثلا اگر با ماکرو این عمل انجام بشه ، با دستور openreport ، توی قسمت where condition ، می نویسیم:

میشه شرط های بیشتری هم اضافه کرد. یا اصلا میشه یک ----- ساخت و نام اونو تو قسمت Filter Name نوشت. (من که اولی رو ترجیح میدم).

امیدوارم درست متوجه شده باشم :20:

mohammad96
05-12-2007, 22:51

سلام!
ما یه جدول داریم که مربوط به نام سازمانه، با Primary Key, با نام مثلا OrgID . یه جدول مربوط به نام کارمندان با Primary Key ، با نام EmpID ، و یک فیلد بعنوان Foreign Key برای ایجاد رابطه با جدول سازمان ها، با نام OrgID.
حالا در قسمت ایجاد Relationship ، یک رابطه بین OrgID از جدول سازمان ها و OrgID از جدول کارمندان درست میکنیم ( که بصورت یک One-to-Many Relationship درست میشه ).
حالا می تونیم فرم خودمونو با استفاده از "فرم ویزارد" درست کنیم: اول فیلدهایی رو که لازم داریم از هر دو جدول انتخاب می کنیم. بعد جدول سازمان ها رو بعنوان فرم اصلی انتخاب میکنیم ( در پایین، رابطه بین فرم های آتی بصورت فرم و ساب فرم انتخاب شده). حالا Layout فرم ها رو انتخاب میکنیم(tabular or data sheet) و ادامه قضایا ... . آخر سر هم فرم رو مثلا با نام "Form1"، ذخیره می کنیم. و اینک ادامه داستان :
یک فرم جدید می سازیم و در قسمت Design ، توی Header فرم (اگه نیست با راست کلیک تیکش رو میزنیم) برای انتخاب نام سازمان و مشاهده کارمندان مربوطه، یک کمبو باکس ( راحت تره که با ویزارد درست بشه) درست میکنیم و Row Source اونو نام سازمان و OrgID از جدول سازمان ها انتخاب میکنیم (همون طور که گفتم با ویزارد) و اسمشو مثلا میذاریم combo1 . حالا Form1 رو از قسمت Navigation با موس گرفته و در قسمت Details این فرم رها مکنیم. به این وسیله یک ساب فرم در فرم جدیدمون درست کردیم. حالا با یک کلیک ساب فرم رو انتخاب کرده و در properties در زبانه Data در قسمت Link Master Fields ، می نویسیم combo1 و در قسمت Link Child Fields می نویسیم OrgID.
برای اینکه نام سازمان ها و سایر مشخصاتشون (اگه باشه) در این فرم آخریه عوض نشه و ... توی Form1 فیلد(های) نام سازمان رو Lock میکنیم. در اینصورت مقادیر جدول سازمان ها رو باید توسط یه فرم دیگه ، مقدار دهی کنیم.

امیدوارم که این مطالب قابل استفاده باشه ! :11:

amir_infernal
06-12-2007, 23:01
محمد جان بابت جوابت ممنونم.... مشکلمو حل کردی

amir_infernal
08-12-2007, 18:30
یه startup توی اکسس درست کردم طوری که full menus & default shortcut menus رو هم تیکشون رو برداشتم.حالا که میخوام یه سری موارد رو اصلاح کنم نمیتونم چون دسترسیم محمدود شده و right click هم کار نمیکنه.
چطور میتونم این استارت آپ رو حذفش کنم. تو بخش special keys اکسس از F11 میتونم استفاده کنم ولی بازم محدودم توی تغییرات (بابت کار نکردن کلید راست) .

amir-shakh
08-12-2007, 20:15
سلام دوستان
من یه بانک اطلاعات با اکسس دارم که خیلی مهمه واسم حالا روش پسورد گذاشتم و پسشو یادم رفته چه کار باید بکنم
تو رو خدا کمک کنید
این ایمیل منه تورو خدا میل بزنید

8205652@yahoo.com

wordist
09-12-2007, 07:58
یه startup توی اکسس درست کردم طوری که full menus & default shortcut menus رو هم تیکشون رو برداشتم.حالا که میخوام یه سری موارد رو اصلاح کنم نمیتونم چون دسترسیم محمدود شده و right click هم کار نمیکنه.
چطور میتونم این استارت آپ رو حذفش کنم. تو بخش special keys اکسس از F11 میتونم استفاده کنم ولی بازم محدودم توی تغییرات (بابت کار نکردن کلید راست) .
سلام دوست عزيز

شما هنگامي كه مي‌خواي وارد اكسس بشي كليد شيفت رو نگهدار پايين بعد فايلت رو باز كن

موفق باشي

miladman88
09-12-2007, 22:42
با تشکر از پست خوبتان

amir_infernal
10-12-2007, 22:32
وقت بخیر

اول از وردیست عزیز خیلی خیلی تشکر می کنم
دوم :
یه سوال دیگه هم دارم که یه کم سطحش حرفه ای تره!
میخوام یکی از این برنامه هایی رو که سیستم آی دی کالر دارند مثل phone tray رو به برنامه اکسس وصل کنم . هدفم اینه که اگر یکی زنگ زد که شمارش یکی از شماره های عضوهای من بود ، بره و اطلاعات رو فراخوانی کنه . اصلا شایدم خود اکسس این قابلیت رو داشته باشه و من خبر ندارم . در هر صورت اگر میشه منو تو این زمینه کمک کنید.

خوش باشید!

wordist
11-12-2007, 07:56
وقت بخیر

اول از وردیست عزیز خیلی خیلی تشکر می کنم
دوم :
یه سوال دیگه هم دارم که یه کم سطحش حرفه ای تره!
میخوام یکی از این برنامه هایی رو که سیستم آی دی کالر دارند مثل phone tray رو به برنامه اکسس وصل کنم . هدفم اینه که اگر یکی زنگ زد که شمارش یکی از شماره های عضوهای من بود ، بره و اطلاعات رو فراخوانی کنه . اصلا شایدم خود اکسس این قابلیت رو داشته باشه و من خبر ندارم . در هر صورت اگر میشه منو تو این زمینه کمک کنید.

خوش باشید!
سلام

قابلي نداشت

راستش در مورد دوم من خودم تا بحال اينكار را نكردم ، باشه تا يه بررسي روش بكنم و از دوستام هم سوالي بكنم در اين مورد

البته اگه وقت كردي يه كم بيشتر هم در مورد كاري كه ميخواي انجام بدي توضيح بده

درك من اينه كه شما مي خواي وقتي تلفني كه به سيستم وصل باشه زنگ خورد شماره اي كه داره زنگ ميزنه رو بتونه از توي اطلاعات يه جدول پيدا كنه يا ببينه هست يا نه

درسته ؟؟؟؟

موفق باشي

amir_infernal
11-12-2007, 13:09
البته اگه وقت كردي يه كم بيشتر هم در مورد كاري كه ميخواي انجام بدي توضيح بده

درك من اينه كه شما مي خواي وقتي تلفني كه به سيستم وصل باشه زنگ خورد شماره اي كه داره زنگ ميزنه رو بتونه از توي اطلاعات يه جدول پيدا كنه يا ببينه هست يا نه

درسته ؟؟؟؟

موفق باشي

وقت به خیر
وردیست جان یه بار از اول توضیح میدم:

یه برنامه هست که توی اون یه کد اشتراک برای هر کدوم از اعضا اختصاص داده شده بعلاوه مشخصاتی که از قبل ثبت شده ... مثلا آدرس ، شماره تلفن و ...
حالا اگه بشه میخوام کاری کنم که اگر کسی زنگ زد و شماره تلفنش ، یکی از شماره های اعضای من بود ، صفحه ی مربوط به اون رو با مشخصاتش بیاره .
در واقع یه نوع سرچ هستش بر اساس شماره تلفن عضو که ورودیش رو هم از آی دی کالر میگیره.
حالا نمیدونم خود اکسس این قابلیت رو داره یا اینکه باید با یه برنامه ی آی دی کالر جدا ، داده رو به اکسس منتقل کنم .
امیدوارم فهمیده باشی که دنبال چی هستم .
بازم امیدوارم که راهی برای انجام این کار باشه!

javad2625
12-12-2007, 00:13
سلام دوستان
من یه بانک اطلاعات با اکسس دارم که خیلی مهمه واسم حالا روش پسورد گذاشتم و پسشو یادم رفته چه کار باید بکنم
تو رو خدا کمک کنید
این ایمیل منه تورو خدا میل بزنید

8205652@yahoo.com
سلام دوست عزيز
به جاي دادن آدرس ايميل، مي تونيد از امكان اشتراك دستي يا اشتراك خودكار در تاپيك استفاده كنيد كه به محض دريافت جواب، براتون ايميل مي فرسته.

نرم افزار قفل شكن فايل هاي آفيس توي همين تالار چند بار معرفي شده. به پست دوم تاپيك Microsoft Word مراجعه و فهرست رو بخونيد حتماً پيدا مي كنيد.

javad2625
12-12-2007, 00:14
يه سوال دارم:
آيا ميشه فرم هايي رو كه با خود اكسس مي سازيم FullScreen يا FullWindows كنيم؟

متشكرم

wordist
12-12-2007, 09:25
يه سوال دارم:
آيا ميشه فرم هايي رو كه با خود اكسس مي سازيم FullScreen يا FullWindows كنيم؟

متشكرم
سلام دوست عزيزم

بله كه ميشه :)

شما كافيه خاصيت Popup اون فرم روي yes تنظيم كني و روي OnOpen اون فرم دستور docmd.maximize رو بنويسي. همين

موفق باشي

baran_sign
12-12-2007, 12:55
از راهنمائي هاي مفيد شما كمال تشكر را دارم:20:

amir_infernal
12-12-2007, 13:11
وقت به خیر
وردیست جان یه بار از اول توضیح میدم:

یه برنامه هست که توی اون یه کد اشتراک برای هر کدوم از اعضا اختصاص داده شده بعلاوه مشخصاتی که از قبل ثبت شده ... مثلا آدرس ، شماره تلفن و ...
حالا اگه بشه میخوام کاری کنم که اگر کسی زنگ زد و شماره تلفنش ، یکی از شماره های اعضای من بود ، صفحه ی مربوط به اون رو با مشخصاتش بیاره .
در واقع یه نوع سرچ هستش بر اساس شماره تلفن عضو که ورودیش رو هم از آی دی کالر میگیره.
حالا نمیدونم خود اکسس این قابلیت رو داره یا اینکه باید با یه برنامه ی آی دی کالر جدا ، داده رو به اکسس منتقل کنم .
امیدوارم فهمیده باشی که دنبال چی هستم .
بازم امیدوارم که راهی برای انجام این کار باشه!

منتظریم ...

javad2625
12-12-2007, 20:48
سلام دوست عزيزم

بله كه ميشه :)

شما كافيه خاصيت Popup اون فرم روي yes تنظيم كني و روي OnOpen اون فرم دستور docmd.maximize رو بنويسي. همين

موفق باشي
سلام ورديست جان
دستت درد نكنه. اون خاصيت Popup رو پيدا نكردم اما با دستور DoCmd.Maximize فرم به صورت FullWindow شد.
راهي براي FullScreen كردن اون هم وجود داره يا نه؟

سپاس

javad2625
12-12-2007, 20:50
منتظریم ...
فكر نمي كنم توي اكسس بشه از سرويس Caller ID استفاده كرد بايد از يه زبان برنامه نويسي ديگه مثل Visual Basic كمك بگيريد. مودم شما هم بايد خاصيت Caller ID رو ساپورت كنه.

amir_infernal
12-12-2007, 20:56
فكر نمي كنم توي اكسس بشه از سرويس Caller ID استفاده كرد بايد از يه زبان برنامه نويسي ديگه مثل Visual Basic كمك بگيريد. مودم شما هم بايد خاصيت Caller ID رو ساپورت كنه.

مسئله سخت افزاریش رو میشه حل کرد (آی دی کالر رو میگم)
خود برنامه رو چه جور بسازم؟ حالا چه با وی بی چه با هر بر نامه ی دیگه

wordist
13-12-2007, 07:43
سلام ورديست جان
دستت درد نكنه. اون خاصيت Popup رو پيدا نكردم اما با دستور DoCmd.Maximize فرم به صورت FullWindow شد.
راهي براي FullScreen كردن اون هم وجود داره يا نه؟

سپاس
سلام

عزيزجان خاصيت Popup از خواص فرم است. مگه ميشه نباشه

كجا دنبالش گشتي

شما توي فرم كه هستي در حالت طراحي بالا و سمت چپ فرم يك مربع مشكي كوچك هست (در محل تلاقي دو خط كش) روي اون دابل كليك كن تا كادر مشخصات و تنظيمات فرم باز بشه و از اونجا پيداش كن

موفق و پيروز باشي

javad2625
13-12-2007, 21:02
مسئله سخت افزاریش رو میشه حل کرد (آی دی کالر رو میگم)
خود برنامه رو چه جور بسازم؟ حالا چه با وی بی چه با هر بر نامه ی دیگه
براي ساخت چنين برنامه اي با ويژوال بيسيك معمولاً از كامپوننت هاي كمكي استفاده مي كنند. بهترينش KDTele هست كه امور مربوط به تلفن و فكس و... رو آسون مي كنه. البته خودم هنوز نتونستم به كارش بگيرم ولي مي دونم كه كار مي كنه. اطلاعات بيشتر رو مي توني توي تالار تخصصي برنامه نويسي دنبال كني:

ضمناً همونطور كه مي دوني، امكان استفاده از بانك داده اكسس به عنوان بانك داده نرم افزارهاي ويژوال بيسيك هم وجود داره. يه وقت فكر نكني،‌ توي VB ديگه نميشه از Access استفاده كرد!

اگه نسخه نمايش KDTele رو خواستي با يه سرچ توي گوگل فوراً پيدا مي كني. ولي نسخه كاملش رو خودم هم هنوز نتونستم (رايگان) گير بيارم.

javad2625
14-12-2007, 04:53
سلام

عزيزجان خاصيت Popup از خواص فرم است. مگه ميشه نباشه

كجا دنبالش گشتي

شما توي فرم كه هستي در حالت طراحي بالا و سمت چپ فرم يك مربع مشكي كوچك هست (در محل تلاقي دو خط كش) روي اون دابل كليك كن تا كادر مشخصات و تنظيمات فرم باز بشه و از اونجا پيداش كن

موفق و پيروز باشي
اي ي ي ي ول!
پيدا كردم. حالا شد اون چيزي كه مي خواستم.

دستت درد نكنه.

abs39
19-12-2007, 13:18
با سلام:

چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعتی باشد .

mohammad96
20-12-2007, 13:54
با سلام:

چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعتی باشد .

سلام !
فكر كنم جواب (در اكسس) تابع DateDiff باشد:

البته در كد نويسي بجاي " ; " از " , " ستفاده مي شود.

payam118
21-12-2007, 00:43
لطفا کمک کنید
یه فایل اکسس با تعدادبسیار زیاد رکورد دارم
مشکل من درواحد جستجو میباشد ،کلیه کلماتی که حرف ی و حرف ک داشته باشد پیدا نمیکند

javad2625
21-12-2007, 02:34
لطفا کمک کنید
یه فایل اکسس با تعدادبسیار زیاد رکورد دارم
مشکل من درواحد جستجو میباشد ،کلیه کلماتی که حرف ی و حرف ک داشته باشد پیدا نمیکند
آقا پيام خوش آمديد.
با ابزار Replace همه حروف ي رو تبديل به ی و حرف هاي ك رو تبديل به ک كنيد.
به همين راحتي.

javad2625
21-12-2007, 03:59
چگونه میتوان در اکسس و یا اکسل اختلاف ساعت را محاسبه کرد به عنوان مثال ساعت 18:50 امروز منهای 05:40 فردا. فرمت 24 ساعت

شما نگفتيد كه اختلاف رو بر حسب چه واحدي ميخوايد، اما به فرض اين كه بر حسب ساعت و دقيقه بخوايد، هم توي اكسل و هم اكسس كار راحتيه. توي اكسس كه محمد آقا گفت. توي اكسل هم كار يه تفريق ساده است. كافيه خانه اول و دوم رو طبق فرمت زير:

و خانه پاسخ رو طبق فرمت زير تنظيم كنيد

mona_y
29-12-2007, 08:18
سلام، يك table دارم كه دو فيلد آن ساعت است(ساعت شروع و ساعت پايان) مي خواهم مدت زمان (ساعت پايان - ساعت شروع ) را محاسبه كنم، چگون مي توان اين كار را انجام داد آيا مي توان فيلدي براي مدت در table در نظر گرفت و فرمول تفاضل دو زمان را به آن داد؟ و يا بايد در query اين كار را انجام داد و در هر كدام چگونه؟ آيا اكسس توانايي تفريق دو ساعت را دارد؟ 14:20-8:35 , جواب آن بصورت hh:mm باشد؟ با تشكر

اگر جواب همان DateDiff پست بالا است اين كد را بايد در كجا وارد كنم؟

rotbeaval
29-12-2007, 11:38
سلام.
من در این زمینه چند تا مشکل دارم ...امیدوارم شما بتوانید در این مورد به من کمک کنید...یک بانک اطلاعاتی (اکسس) طراحی کردم .بر اساس آنچه که بلدم : فرم در اکسس خود به خود save می شه ، بنابراین اگر یک کاربر ناآگاهانه بخشی از داده های ثبت شده را تغییر بده اطلاعات موجود عوض می شه ! حالا چی کار کنم که تغییر اطلاعات با اخطار و توجه همراه باشه یا اینکه ctrl+z داشته باشه به عنوان یک کلید...
و اینکه چه جوری می توانم با کمک sql چند تا user براش تعریف کنم تا همه نتوانند داده ها را عوض کنند
ممنون

مریم انصاری
29-12-2007, 12:31
چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس ساخت به طوری که با انتخاب هر گزینه از لیست باکس اول، محتویات موجود در لیست باکس دوم، متفاوت شود و آن چیزی را نمایش دهد که مربوط به گزینه انتخابی در لیست باکس اول است؟ با تشکر فراوان

Golestan64
30-12-2007, 15:32
سلام

وقتی روی کادر قرمز رنگ کلیک میکنم این ÷یغام خطا میاد حتی آفیس رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد

wordist
30-12-2007, 15:40
چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس ساخت به طوری که با انتخاب هر گزینه از لیست باکس اول، محتویات موجود در لیست باکس دوم، متفاوت شود و آن چیزی را نمایش دهد که مربوط به گزینه انتخابی در لیست باکس اول است؟ با تشکر فراوان
سلام دوست عزيز

ورودتون رو تبريك ميگم

منظورتون ساخت ليست باكس توي اكسل هست يا اكسس

wordist
30-12-2007, 15:45
سلام

وقتی روی کادر قرمز رنگ کلیک میکنم این ÷یغام خطا میاد حتی آفیس رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد

سلام

دوست من شما اون كاري كه خود اكسس توي همون كادر گفته رو انجام دادي تا ببني درست ميشه يا نه

javad2625
30-12-2007, 23:04
سلام، يك table دارم كه دو فيلد آن ساعت است(ساعت شروع و ساعت پايان) مي خواهم مدت زمان (ساعت پايان - ساعت شروع ) را محاسبه كنم، چگون مي توان اين كار را انجام داد آيا مي توان فيلدي براي مدت در table در نظر گرفت و فرمول تفاضل دو زمان را به آن داد؟ و يا بايد در query اين كار را انجام داد و در هر كدام چگونه؟ آيا اكسس توانايي تفريق دو ساعت را دارد؟ 14:20-8:35 , جواب آن بصورت hh:mm باشد؟ با تشكر

اگر جواب همان DateDiff پست بالا است اين كد را بايد در كجا وارد كنم؟
سلام منا خانم
توي جدول نميشه محاسبه انجام داد براي محاسبه بايد حتماً يه «پرس و جو» (query) بسازيد و براي محاسبه اختلاف ساعت هم از تابع DateDif استفاده كنيد. اما اگه بانك داده شما فقط شامل همين يك جدول هست، بهتره از Excel استفاده كنيد. خود من هم همين كارو مي كنم. كافيه دو تا فيلد ساعت وارد كرده و تفاضل اونها رو در فيلد سوم محاسبه كنيد. فقط بايد فرمت فيلد سوم، معادل اون چيزي باشه كه در انتهاي پست 124 گفتم.

ضمناً اگه ساعت كاري طوري هست كه ممكنه از نيمه شب بگذره و تاريخ شروع با تاريخ آغاز كار يكي نباشه، بايد به طريقي محاسبه كنيد كه اين اختلاف تاريخ مشكلي به وجود نياره.

تابع DateDif رو بايد در قسمت Expression Builder وارد كنيد. يعني راست كليك روي فيلد مربوطه و انتخاب Build. يك مثال از تابع Datedif كه اختلاف زماني دو تاريخ رو بر اساس ثانيه حساب مي كنه اينجا گذاشتم. همين رو ميشه تبديل به hh:mm كرد. اگه خواستيد بيشتر توضيح بدم:

javad2625
30-12-2007, 23:17
سلام.
من در این زمینه چند تا مشکل دارم ...امیدوارم شما بتوانید در این مورد به من کمک کنید...یک بانک اطلاعاتی (اکسس) طراحی کردم .بر اساس آنچه که بلدم : فرم در اکسس خود به خود save می شه ، بنابراین اگر یک کاربر ناآگاهانه بخشی از داده های ثبت شده را تغییر بده اطلاعات موجود عوض می شه ! حالا چی کار کنم که تغییر اطلاعات با اخطار و توجه همراه باشه یا اینکه ctrl+z داشته باشه به عنوان یک کلید...
و اینکه چه جوری می توانم با کمک sql چند تا user براش تعریف کنم تا همه نتوانند داده ها را عوض کنند
ممنون
به پي سي ورلد خوش آمديد
براي اخطار تغييرات و يا ايجاد Ctrl+z بايد دست به دامان برنامه نويسي شد. اما براي تعريف كاربر، مي تونيد به قسمت:
Tools> Security> Users and Groups

مراجعه كنيد.

1234567
01-01-2008, 16:01
سلام
من یه فایل mdb دارم که فقط در حالت ReadOnly اجرا میشه
یعنی مثل آتوران و تمام صفحه اجرا میشه و وارد حالت مرسوم اکسس که بتوان
Design انجام داد نمیشه.
ضمنا این فایل هیچ نوع پسوردی نداره.
میخاستم ببینم راهی هست که بتونم Design کنم و ویرایش کنم؟
خواهشا زود بهم جواب بدین مطمینم که راه داره
ممنونم

wordist
01-01-2008, 16:31
سلام
من یه فایل mdb دارم که فقط در حالت ReadOnly اجرا میشه
یعنی مثل آتوران و تمام صفحه اجرا میشه و وارد حالت مرسوم اکسس که بتوان
Design انجام داد نمیشه.
ضمنا این فایل هیچ نوع پسوردی نداره.
میخاستم ببینم راهی هست که بتونم Design کنم و ویرایش کنم؟
خواهشا زود بهم جواب بدین مطمینم که راه داره
ممنونم
سلام دوست عزيز

شما هنگام باز كردن اون فايل كليد شيفت رو نگه دار و بعد بازش كن

موفق باشي

البته يه چندتا پست عقب تر هم جواب داده بودم

1234567
01-01-2008, 19:29
آقای مدیر سلام
واقعا ممنونم
کمک بزرگی کردین

Morteza.co
02-01-2008, 15:25
دوستان سلام
من توي يك فرم مي خواهم چند تا textbox بزارم و اونها رو به فيلد خاصي از يك جدول ربط بدم.
تا بتونم با اجراي فرم و وارد كردن اطلاعات در اين textbox ها ، اطلاعات وارد شده در جدول ذخيره گردد.
بدون استفاده از ويزار مي خواهم به جدول و يا جداول ربط بدم.

آيا امكان اش هست؟

منو راهنمايي كنيد. ممنون مي شم.

wordist
02-01-2008, 15:37
دوستان سلام
من توي يك فرم مي خواهم چند تا textbox بزارم و اونها رو به فيلد خاصي از يك جدول ربط بدم.
تا بتونم با اجراي فرم و وارد كردن اطلاعات در اين textbox ها ، اطلاعات وارد شده در جدول ذخيره گردد.
بدون استفاده از ويزار مي خواهم به جدول و يا جداول ربط بدم.

آيا امكان اش هست؟

منو راهنمايي كنيد. ممنون مي شم.
سلام

بله عزيزجان امكانش هست

شما در محل تقاطع خط كشها يه مربع كوچك هست ، اونو بزن و record source اون رو روي همون جدول دلخواهت تنظيم كن

حالا ميتوني Control source هر تكست باكس را روي فيلد دلخواه تنظيم كني

موفق باشي

Morteza.co
02-01-2008, 16:20
نقل قول:

سلام

بله عزيزجان امكانش هست

شما در محل تقاطع خط كشها يه مربع كوچك هست ، اونو بزن و record source اون رو روي همون جدول دلخواهت تنظيم كن

حالا ميتوني Control source هر تكست باكس را روي فيلد دلخواه تنظيم كني

موفق باشي
-----

درست شد . خوب حالا نمي شه كاري كرد كه اطلاعات جدول رو نشون نده و فقط textbox ها خالي باشند و در صورت فشردن كليد مثلا ( ثبت ) اطلاعات در جدول ذخيره بشه؟

wordist
02-01-2008, 16:24
نقل قول:

درست شد . خوب حالا نمي شه كاري كرد كه اطلاعات جدول رو نشون نده و فقط textbox ها خالي باشند و در صورت فشردن كليد مثلا ( ثبت ) اطلاعات در جدول ذخيره بشه؟
سلام

ميشه ولي خيلي سخته كنترل كردنش

شما ميتوني با برنامه نويسي اينكار رو انجام بدي توسط VBA

Morteza.co
02-01-2008, 16:31
آره - فقط منو راهنمايي كنيد .
با vb كار كردم .

mona_y
04-01-2008, 10:31
در يك جدول 4 فيلد به صورت Starttime1,Endtime1, Starttime2, Endtime2 دارم كه همگي مربوط به يك روز هستند و فرمت short time دارند. حال Duration1 و duration2 را در Query به صورت زير محاسبه كردم:
Duration1:Format([Starttime1]-1-[Endtime1],"short time")
Duration2:Format([Starttime2]-1-[EndTime2],"short time")

حال مي خواهم مجموع كاركردها را محاسبه كنم يعني Duration1+Duration2 كه اين مجموع مي تواند 123:34 (يعني 123 ساعت و 34 دقيقه) بيشتر از 24 ساعت باشد، اگر به صورت [Duration1]+[Duration2] بنويسم، تنها دو ساعت را در كنار هما مي نويسد، چگونه اين جمع را انجام دهم
راه ديگر براي جمع اين دو نتيجه تبديل كردن به دقيقه و جمع دقايق كاركرد است ولي نتيجه آن را چگونه به شكل hh:mm برگردانم.

javad2625
05-01-2008, 00:07
در يك جدول 4 فيلد به صورت Starttime1,Endtime1, Starttime2, Endtime2 دارم كه همگي مربوط به يك روز هستند و فرمت short time دارند. حال Duration1 و duration2 را در Query به صورت زير محاسبه كردم:
Duration1:Format([Starttime1]-1-[Endtime1],"short time")
Duration2:Format([Starttime2]-1-[EndTime2],"short time")

حال مي خواهم مجموع كاركردها را محاسبه كنم يعني Duration1+Duration2 كه اين مجموع مي تواند 123:34 (يعني 123 ساعت و 34 دقيقه) بيشتر از 24 ساعت باشد، اگر به صورت [Duration1]+[Duration2] بنويسم، تنها دو ساعت را در كنار هما مي نويسد، چگونه اين جمع را انجام دهم
راه ديگر براي جمع اين دو نتيجه تبديل كردن به دقيقه و جمع دقايق كاركرد است ولي نتيجه آن را چگونه به شكل hh:mm برگردانم.
به نظر من هم راه منماسب، جمع كردن دقيقه است. براي تبديل دقيقه به hh:mm از فرمول زير استفاده كنيد:

nakhle007
06-01-2008, 11:04
دوستان من وقتی میخوام یک فایل از accessرو باز کنم با این پیغام مواجه میشم. معنی این پیغام یعنی چی ؟
Opening ”C:/Documents and settings/Dear-user/My Documents/amin.mdb”
This file may not be safe if it contains code that was intended to harm your computer .
Do you want to open this file or cancel the operation?
و زیر این پیغام سه گزینه به نامهای : cancel open more info وجود داره البته اگه open رو هم بزنم میتونم وارد فایل بشم ولی اصلا میخوام بدونم این پیغام ( security warning) برای چی ظاهر میشه و باید چه کار کنم که دیگه نیاد ؟

wordist
06-01-2008, 11:30
دوستان من وقتی میخوام یک فایل از accessرو باز کنم با این پیغام مواجه میشم. معنی این پیغام یعنی چی ؟
Opening ”C:/Documents and settings/Dear-user/My Documents/amin.mdb”
This file may not be safe if it contains code that was intended to harm your computer .
Do you want to open this file or cancel the operation?
و زیر این پیغام سه گزینه به نامهای : cancel open more info وجود داره البته اگه open رو هم بزنم میتونم وارد فایل بشم ولی اصلا میخوام بدونم این پیغام ( security warning) برای چی ظاهر میشه و باید چه کار کنم که دیگه نیاد ؟
سلام دوست عزيز

اين پيغام مورد خاصي نداره و فقط يه پيغام هشداردهنده است در اين مورد كه ممكنه درون فايل كدهاي مخرب VB وجود داشته باشه

شما اگه به فايلت مطمئني Open رو بزن تا باز بشه

موفق باشي

wordist
06-01-2008, 11:37
آره - فقط منو راهنمايي كنيد .
با vb كار كردم .
سلام

شما بايد ابتدا از قسمت طراحي فرم و تنظيمات خود فرم گزينه allow addition رو False كني و سپس با كدهاي VB كه روي دكمه ثبت مي نويسي وقتي ابتدا allow addition فرم را true كنه و سپس به ركورد بعدي بري با همون دستورات VB تا درست بشه

چك كن اگه موردي بود بگو

موفق باشي

rezapourmanesh
06-01-2008, 19:40
سلام کسي آموزش کامل اکسس از مبتدي تا پيشرفته را نداره؟ يا آموزش Vba از مبتدي تا پيشرفته؟

nakhle007
07-01-2008, 21:04
دوستان من میخواستم بدونم که در access من چطور باید عکس ها رو بیارم؟ منظورم اینه که وقتی مشخصات چند نفر را یادداشت میکنم چطور باید به مشخصات هر نفر یک عکس اختصاص بدم ؟ اگه قدم به قدم بگین ممنون میشم

dost1
08-01-2008, 10:50
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم بعد چهار سال دارم با اکسس دو هزار و هفت کار میکنم کمی برام مشکله ولی خوب یه چیزهایی درست کردم فعلا مشکلی که دارم دیتابسم آماده شده فقط خروجی اش را مانده ام چطوری تشکیل بدم یه سویچ بورد درست کردم الان میخواهم که وقتی فایل را باز کردم مستقیم سویچ بورد باز باشه و فول اسکرین ولی هرچی گشتم پیدا نشد و اینکه میخواهم ایت دیتابس هم بسته بشه با این کار البته یه چیزی به نام
Make ACCDE پیدا کردم که اینکار را میکنه ولی نمیدونم درسته یا نه ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم کاری کنم که این سویچ بورد با باز شدن فایل خود به خود به صورت فول اسکرین بیاد میشه کمک کنید لطفا ؟؟
در اکسس 2003 که یه چیزینه به اسم استارت آپ داشت که یه همچین کاری میکرد ولی اینجا نمیشه
ممنون

ila
13-01-2008, 22:13
سلام وقتی دو یا چند فیلد رو ایندکس میکنی..پس چرا موقع
Find
کردن فیلدهای ایندکس ده رو نشون داده نمیشه..مگه ایندکس یکی از مزیت هاش این نیست که سرچ رو سریعتر میکنه؟
ممنون و متشکر

wordist
14-01-2008, 07:40
سلام وقتی دو یا چند فیلد رو ایندکس میکنی..پس چرا موقع
Find
کردن فیلدهای ایندکس ده رو نشون داده نمیشه..مگه ایندکس یکی از مزیت هاش این نیست که سرچ رو سریعتر میکنه؟
ممنون و متشکر
سلام

منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم

البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحت‌تر و سريع‌تر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره

ila
14-01-2008, 11:56
سلام

منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم

البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحت‌تر و سريع‌تر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره

ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟
بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
ممنون
ممنون

wordist
14-01-2008, 11:58
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونجا باعث جستجوي سريعتر سيستم ميشه نه يوزر

wordist
14-01-2008, 11:59
ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟
بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
ممنون
ممنون
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزر

ila
15-01-2008, 21:09
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزر

من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد:41:
يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون

nakhle007
16-01-2008, 01:25
دوستان من میخواستم بدونم که در access من چطور باید عکس ها رو بیارم؟ منظورم اینه که وقتی مشخصات چند نفر را یادداشت میکنم چطور باید به مشخصات هر نفر یک عکس اختصاص بدم ؟ اگه قدم به قدم بگین ممنون میشم

بابا دمتون گرم ، جواب ما هم بدید دیگه

wordist
16-01-2008, 07:59
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم بعد چهار سال دارم با اکسس دو هزار و هفت کار میکنم کمی برام مشکله ولی خوب یه چیزهایی درست کردم فعلا مشکلی که دارم دیتابسم آماده شده فقط خروجی اش را مانده ام چطوری تشکیل بدم یه سویچ بورد درست کردم الان میخواهم که وقتی فایل را باز کردم مستقیم سویچ بورد باز باشه و فول اسکرین ولی هرچی گشتم پیدا نشد و اینکه میخواهم ایت دیتابس هم بسته بشه با این کار البته یه چیزی به نام
Make ACCDE پیدا کردم که اینکار را میکنه ولی نمیدونم درسته یا نه ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم کاری کنم که این سویچ بورد با باز شدن فایل خود به خود به صورت فول اسکرین بیاد میشه کمک کنید لطفا ؟؟
در اکسس 2003 که یه چیزینه به اسم استارت آپ داشت که یه همچین کاری میکرد ولی اینجا نمیشه
ممنون
سلام دوست عزيز

نكته اول: چگونگي احضار يك فرم در هنگام باز كردن اكسس به اين ترتيب هست كه شما فايلت رو باز مي كني و ئكمه آفيس (Office Button) رو ميزني و سپس دكمه access Option و حالا از سمت راست گزينه current database رو زده و از اونجا بگرد دنبال باكس Display form و نام فرم موردنظرت رو پيدا كن

نكته دوم : جهت full screen شدن هم به آدرس زير مراجعه كن

موفق باشي

dost1
16-01-2008, 12:42
سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم

wordist
16-01-2008, 13:00
سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم
شما دقيقا بگو چه كاري انجام (مو به مو) تا بهت بگم كجاي كارت ايراد داره

rotbeaval
18-01-2008, 13:33
سلام ...
سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!

nakhle007
18-01-2008, 14:18
بچه ها من یه سوال پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد . حالا دوباره سوالم رو مطرح میکنم اگه جواب منو بدید ممنون میشم : میخواستم بدونم که توی access وقتی یه جدول درست میکنم و مشخصات هر نفر رو توش یادداشت میکنم چطور میتونم به هر نفر یه عکس اختصاص بدم ؟ دمتون گرم جواب بدین

javad2625
18-01-2008, 17:34
بچه ها من یه سوال پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد . حالا دوباره سوالم رو مطرح میکنم اگه جواب منو بدید ممنون میشم : میخواستم بدونم که توی access وقتی یه جدول درست میکنم و مشخصات هر نفر رو توش یادداشت میکنم چطور میتونم به هر نفر یه عکس اختصاص بدم ؟ دمتون گرم جواب بدین
«ن راهي براي اين كار سراغ ندارم.
برنامه نويس هايي كه از Access به عنوان بانك داده برنامه هاي خودشون استفاده مي كنند، ميان از طريق برنامه نويسي، محتويات فايل عكس رو تبديل به Text مي كنند و بعد دوباره موقع پخش كردن عكس، اون Text رو تبديل به عكس مي كنند. ولي با امكانات خود اكسس فكر نمي كنم بشه. اگه هم بشه من بلد نيستم.

mohammad96
19-01-2008, 00:59

سلام!
در اكسس 2007 ، در طراحي جداول، نوع داده attachment , وجود داره كه ميشه ازش استفاده كرد. كافيه از قسمت Data type طراحي جدول اونو انتخاب كرد.

ممنون !

rotbeaval
19-01-2008, 13:06
سلام...فکر کنم یه راه پیدا کردم براش...
ببین توی table design فیلد عکست را ole object انتخاب کن ...
حالا که می خواهی عکس وارد کنی توی فرم یا جدولت باید راست کلیک کنی و insert object را انتخاب کنی و بر اساس آنچه که دوست داری ادامه بدی
ضمنا پسوند عکست هم باید bmp باشه تا توی form , report نشانش بده
امتحان کن ببین درست می شه!
شاد باشی

rotbeaval
19-01-2008, 21:19
من خودم راه بالا را امتحان کردم ... جواب میده
;)

nakhle007
19-01-2008, 23:42
«ن راهي براي اين كار سراغ ندارم.
برنامه نويس هايي كه از Access به عنوان بانك داده برنامه هاي خودشون استفاده مي كنند، ميان از طريق برنامه نويسي، محتويات فايل عكس رو تبديل به Text مي كنند و بعد دوباره موقع پخش كردن عكس، اون Text رو تبديل به عكس مي كنند. ولي با امكانات خود اكسس فكر نمي كنم بشه. اگه هم بشه من بلد نيستم.
البته شما بهتر میدونی ولی شدن که خودم یه زمانی یاد گرفته بودم ولی یادم رفته:31:

nakhle007
20-01-2008, 15:37
سلام...فکر کنم یه راه پیدا کردم براش...
ببین توی table design فیلد عکست را ole object انتخاب کن ...
حالا که می خواهی عکس وارد کنی توی فرم یا جدولت باید راست کلیک کنی و insert object را انتخاب کنی و بر اساس آنچه که دوست داری ادامه بدی
ضمنا پسوند عکست هم باید bmp باشه تا توی form , report نشانش بده
امتحان کن ببین درست می شه!
شاد باشی
اره دوست عزیز فکر کنم حق با شماست البته من روی این راه کار کردم و یه راهی پیدا کردم که لازم نیست حتما پسوند فایلت bmp باشه : اونم اینه که توی قسمت ole object و توی جدولت insert object رو بزنی و microsoft word picture انتخاب کنی و حالا عکستو توی ورد بیاری که لازم نیست bmp باشه و بعد ورد رو ببندی تا عکست توی form بیاد ممنون از راهنماییت

ila
20-01-2008, 23:39
من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد:41:
يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون

حالا منظور از اینکه ایندکس رو یوزر سریعتره یعنی چی..؟
جواب سوال بالاهم بدید

ila
20-01-2008, 23:43
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میخوام یک جدول از روش ویزار بسازم وقتی میخوام تو پنجره اول گزینه بیزینس یا پرسونال رو انتخاب میکنم و یک جدول انتخاب میکنم هیچ فیلدی بهم نشون نمیده تا جدولم رو بسازم....
با اینکه آفیس هم رو هم دوباره نصب کردم..مشکل از کجایه؟

mohammad96
21-01-2008, 00:33
جواب سوال بالاهم بدید

یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میخوام یک جدول از روش ویزار بسازم وقتی میخوام تو پنجره اول گزینه بیزینس یا پرسونال رو انتخاب میکنم و یک جدول انتخاب میکنم هیچ فیلدی بهم نشون نمیده تا جدولم رو بسازم....
با اینکه آفیس هم رو هم دوباره نصب کردم..مشکل از کجایه؟

سلام!
درمورد سوال اول اینکه فکر نمیکنم در حالت دیتاشیت بشه ظاهر فرم رو سفارشی کرد. یه ÷یشنهاد اینه که اگه بخواییم از خاصیت های دیتاشیت استفاده کنیم، میشه در ابتدا فرم رو بصورت multiple Items طراحی کنیم( با استفاده از دکمه ای جهت همین کار در اکسس 2007). البته بعد از ساخت فرم هم این کار مقدوره ولی از اول بسازیم راحتتریم. حالا هر کاری که بخواییم می تونیم انجام بدیم!
سوال دوم: منظورتون اینه که یه جدول دارین و بعد با استفاده از ویزارد می خواین یک فرم درست کنید ؟(که فیلدهای جدول رو نشون نمیده ). چون ساختن جدول فکر نکنم ویزارد داشته باشه! اگه اینجوریه آیا بقیه جدول ها هم امتحان کردید؟

wordist
21-01-2008, 08:07
جواب سوال بالاهم بدید
سلام دوست عزيز

نميدونم آيا در مورد ايندكس مطلب رو گرفتي يا نه

ولي يه نكته بگم ببين متوجه ميشي يا نه

اكسس جهت دسترسي و فيلدهاي مختلف در جداول متفاوت از روشهاي خاصي استفاده ميكنه. مثلا شما داري يه موورد رو جستجو ميكني با دستورات اكسس. اون از الگوريتم خاص خودش براي پيدا كرد ناون استفاده ميكنه و نتيجه رو بهت نشون ميده. حالا اين ايندكس گذاري كار اكسس رو براي پيدا كردن اون مورد سريع‌تر و راحت‌تر ميكنه.

براي اون يكي سوال هم كه نقل قول كرده بودي بايد بگم كه دوباره ساختن فرم با استفاده از همون ويزارد راحت‌ترين راه ممكن است.

البته يه نكته رو هم توي پرانتز اشاره كنم كه حرفه‌اي‌ها اصلا ويزارد رو قبول ندارن مگر در موارد نادر در اكسس

شما هم اگه ميخواي بيشتر حرفه‌اي بشي به نظر من در ساختن جداول و فرمها و .... از ويزارد كمتر استفاده كن

البته اين يه پيشنهاده فقط

موفق باشيد

dost1
21-01-2008, 14:50
من دو تا سوال دارم که ببینید آیا امکانش است یا نه اگر است چطوری و یادتان باشه که این برنامه که درست کردیم با اکسس 2007 است در صورت امکان جوابش را طوری بدید که بتوانم در آنجا حلش کنم

1ـ وقتی در فورم همه فیلد ها را وارد میکنم و گزینه Save را میزنم آیا امکانش است بعد اینکه سیو گفتم دیگه اون ریکارد لاک بشه که کسی دستکاری نتونه مگر اینکه یه دکمه ادیت بذاریم اگر است چطوری اینکار را بکنم و اینکه چطوری دکمه ادیت درست کنم

2ـ و اینکه چطوری میتوانم همه اطلاعاتی را که من در این دیتابس سیو کردم مثلا این دیتابس را یه جای دیگه هم استفاده میکنند اگر بخواهم اطلاعات اون دیتابس را به این اضافه کنم یه طوری باشه که یه فایل را اجرا کنم بعد به این دیتابس اضافه بشه اگر من فایلی به اون بفرستم وقتی اون بازش کرد به دیتابس اون اضافه بشه آیا امکانش است ؟؟ آخه ما یه دیتابس داریم همینطوری است یه گزینه داره سیو که یه فایل درست میکنه بعد میفرسته یه جای دیگه اونجا که باز میکنه مثل دیتابس ما هم اونجا است اونجا هم اطلاعات دیتابس ما زیادم یشه و وقتی اون میفرسته و ما بازش میکنیم اطلاعات اون به دیتابس ما افزوده میشه
خوب اگر ممکن است چی کار باید بکنم
ممنون:10:

wordist
21-01-2008, 14:58
من دو تا سوال دارم که ببینید آیا امکانش است یا نه اگر است چطوری و یادتان باشه که این برنامه که درست کردیم با اکسس 2007 است در صورت امکان جوابش را طوری بدید که بتوانم در آنجا حلش کنم

1ـ وقتی در فورم همه فیلد ها را وارد میکنم و گزینه Save را میزنم آیا امکانش است بعد اینکه سیو گفتم دیگه اون ریکارد لاک بشه که کسی دستکاری نتونه مگر اینکه یه دکمه ادیت بذاریم اگر است چطوری اینکار را بکنم و اینکه چطوری دکمه ادیت درست کنم

2ـ و اینکه چطوری میتوانم همه اطلاعاتی را که من در این دیتابس سیو کردم مثلا این دیتابس را یه جای دیگه هم استفاده میکنند اگر بخواهم اطلاعات اون دیتابس را به این اضافه کنم یه طوری باشه که یه فایل را اجرا کنم بعد به این دیتابس اضافه بشه اگر من فایلی به اون بفرستم وقتی اون بازش کرد به دیتابس اون اضافه بشه آیا امکانش است ؟؟ آخه ما یه دیتابس داریم همینطوری است یه گزینه داره سیو که یه فایل درست میکنه بعد میفرسته یه جای دیگه اونجا که باز میکنه مثل دیتابس ما هم اونجا است اونجا هم اطلاعات دیتابس ما زیادم یشه و وقتی اون میفرسته و ما بازش میکنیم اطلاعات اون به دیتابس ما افزوده میشه
سلام

شما ميتوني با نوشتن كد VBA اينكارو انجام بدي به اين ترتيب كه در اون فرم خاصيت Allow Edits رو No بذاري و وقتي كليد Edit رو زدي اون موقع اونو Yes كني و بعد از ثبت دوباره اونو No بكني

براي مطلب دوم هم ميتوني فايل اكسس رو به اشتراك بذاري از توي ويندوز تا هر دو بتونين اطلاعات واردش كنين

موفق باشي

براي كار كردن با اكسس به نظر من ياد گرفتن كدنويسي يا همون VBA بسيار لازم است

mohammad96
22-01-2008, 23:32
سلام

شما ميتوني با نوشتن كد VBA اينكارو انجام بدي به اين ترتيب كه در اون فرم خاصيت Allow Edits رو No بذاري و وقتي كليد Edit رو زدي اون موقع اونو Yes كني و بعد از ثبت دوباره اونو No بكني

براي مطلب دوم هم ميتوني فايل اكسس رو به اشتراك بذاري از توي ويندوز تا هر دو بتونين اطلاعات واردش كنين

موفق باشي

براي كار كردن با اكسس به نظر من ياد گرفتن كدنويسي يا همون VBA بسيار لازم است

با سلام!
اینکه گفتید فایل رو از توی ویندوز به اشتراک بذارید، چه جوریه؟ آیا همون Sharepoint site هست که توی اکسس گفته شده؟

با سپاس !

wordist
23-01-2008, 08:04
با سلام!
اینکه گفتید فایل رو از توی ویندوز به اشتراک بذارید، چه جوریه؟ آیا همون Sharepoint site هست که توی اکسس گفته شده؟

با سپاس !
سلام دوست من

اشتراك گذاري فايلها و پوشه ها كه تحت ويندوز بحث مشخص و معلومي هست

ولي براي اينكه يك فايل اكسس حين باز شدن به اشتراك گذاشته بشه بايد از قسمت Option و زبانه Advance گزينه shared رو از قسمت Default Open Mode انتخاب كرد

اون موقع خود اكسس مديريت جداول و بقيه چيزا را در حالت مشتكر ودن بر عهده ميگيره

موفق باشي

مبحثي رو هم كه در اخر اشاره كردي من ازش مطلع نيستم شما اگه اطلاعاتي داري در اين زمينه توضيح بده

mohammad96
24-01-2008, 02:02

سلام دوست من

اشتراك گذاري فايلها و پوشه ها كه تحت ويندوز بحث مشخص و معلومي هست

ولي براي اينكه يك فايل اكسس حين باز شدن به اشتراك گذاشته بشه بايد از قسمت Option و زبانه Advance گزينه shared رو از قسمت Default Open Mode انتخاب كرد

اون موقع خود اكسس مديريت جداول و بقيه چيزا را در حالت مشتكر ودن بر عهده ميگيره

موفق باشي

مبحثي رو هم كه در اخر اشاره كردي من ازش مطلع نيستم شما اگه اطلاعاتي داري در اين زمينه توضيح بده

با سلام!
اطلاعاتی که تا حالا در مورد Share point site کسب کردم اینه که: Share point site ها همون طور که از اسمشون برمیاد، سایتهایی هستند جهت به اشتراک گذاشتن فایل، وب سایت و ... و کار گروهی بر روی آنهاست. چگونگی دسترسی اعضا به مطالب هم توسط دارنده سایت قابل کنترله. حالا کاری که با اکسس میشه انجام داد ( همونطور که در help برنامه تحت عنوان Work With Sharepoint sites اومده) اینه که یا : دیتابیس رو منتقل (Move) میکنی به سایت (توسط ویزاردی که در قسمت External Data > sharepoint list > Move to sharepoint site) ، که در کار اکسس لیست هایی رو از جداول دیتابیس تهیه میکنه و در سایت قرار میده (البته در تبدیل داده ها محدودیتهایی وجود داره که در help اشاره شده) و بینشون لینک درست می کنه (که البته یه کم طول می کشه). حالا لیستهای توی سایت (جداول) برای سایر اعضا قابل دسترسیه. سایر اعضا با Import کردن sharepoint site در قسمت import ، می تونن این جداول رو بصورت جداول لینک شده در اختیار بگیرن . گزینه دیگه که در همون قسمت sharepoint list اکسس وجود داره، work offline هست. با کلیک بر روی این گزینه کاربر می تونه بصورت آفلاین روی داده ها کار کنه و آخرین تغییرات رو با استفاده از گزینه Synchronize به لیستهای سایت، اعمال کنه.
و یا دیتابیس رو منتشر (publish) میکنی (از قسمت publish دکمه اصلی اکسس). این گزینه برای به اشتراک گذاشتن همه دیتابیسه و اعضا می تونن تغییرات دلخواه رو روی اون انجام بدن و اونو Republish کنن. شایان ذکره که هر گونه ایجاد تغییرات در محتویات سایت پبت میشه و قابل بازگشته!
من خودم سایت sharepoint رایگان با فضای 5 مگابایت زیر رو پیدا کردم : :27:

rotbeaval
24-01-2008, 18:16
سلام ...
سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!

چقدر خوبه که این همه به سوال من جواب دادین!:41:

wordist
24-01-2008, 19:07
دوست من سلام

ببين اينجا مطمئن باش اگه كسي جواب سوالت رو بلد باشه ميده و من نديدم معمولا سوالها بدون جواب بمونن

مگر در موارد معدود كه سوال ممكنه از ديد همه مخفي مونده باشه

به نظر من هم براي تاريخ شمسي از ماژولهايي كه موجود هست استفاده كني كه من خودم هم همين كار رو انجام ميدم و DLL هاي ويندوزم رو عوض نميكنم

در اولين فرصت برات اون ماژول رو ميذارم

با اونايي هم كه تو اشاره كردي من كار نكردم و اصلا نديدمشون

موفق باشي

mohammad96
25-01-2008, 00:01

سلام!
من از نرافزار زیر استفاده می کنم :

امیدوارم به کار شما هم بیاد.

rotbeaval
26-01-2008, 13:16

این هم آدرس اینترنتی واسط کاربر فارسی که خود microsoft گذاشته!

rotbeaval
26-01-2008, 13:21
سلام!
من از نرافزار زیر استفاده می کنم :

امیدوارم به کار شما هم بیاد.

ممنون که جواب دادین...اما این پرنیان 5 برای آفیس 2007 هست...آفیس من 2003 هست!!:20:کار می کنه!؟

mohammad96
26-01-2008, 23:40
ممنون که جواب دادین...اما این پرنیان 5 برای آفیس 2007 هست...آفیس من 2003 هست!!:20:کار می کنه!؟

سلام !
راستش اطلاع ندارم که کار میکنه یا نه . یکی دیگه هم هست :

dost1
27-01-2008, 08:27
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
ببینید من یه دیتابس میخواهم درست کنم البته میدونید که زیاد بلد نیستم ولی خوب ...........
میخواهم یه دیتابس درست کنم یه سری اطلاعات را وارد کنم مثلا فکر کنید مشخصات یه کسی را وارد میکنم
نام، فامیل، کشور، استان، شهر، منطقه، کوچه ، عکس و توضیحات خلاصه من میخواهم یه دیتابس به این شکل درست کنم مشکل اصلی من در گزارش است
من میخواهم گزارشم طوری طراحی بشه که بتونم بر اساس هر یک از این چیزهایی که وارد کردم ----- کنم مثلا وقتی کشور را انتخاب میکنم ایران همه کسانی که کشورشان ایران است فقط تو گزارش بیاد یا مثلا وقتی منطقه یا کوچه و یا شهر را انتخاب میکنم فقط اشخاصی بیاد که من همون شهر یا منطقه را انتخاب کردم مثلا وقتی انتخاب کنم منطقه 4 همه افراد که منطقه شان منطقه 4 است تو گزارش بیاد البته با همه فیلد ها بقیه فیلد ها هم باشه تو گزارش ولی فقط کسانی که منطقه 4 هستند بیاره ؟ چطوری این کار را باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

mohammad96
27-01-2008, 12:55
ببینید من یه دیتابس میخواهم درست کنم البته میدونید که زیاد بلد نیستم ولی خوب ...........
میخواهم یه دیتابس درست کنم یه سری اطلاعات را وارد کنم مثلا فکر کنید مشخصات یه کسی را وارد میکنم
نام، فامیل، کشور، استان، شهر، منطقه، کوچه ، عکس و توضیحات خلاصه من میخواهم یه دیتابس به این شکل درست کنم مشکل اصلی من در گزارش است
من میخواهم گزارشم طوری طراحی بشه که بتونم بر اساس هر یک از این چیزهایی که وارد کردم ----- کنم مثلا وقتی کشور را انتخاب میکنم ایران همه کسانی که کشورشان ایران است فقط تو گزارش بیاد یا مثلا وقتی منطقه یا کوچه و یا شهر را انتخاب میکنم فقط اشخاصی بیاد که من همون شهر یا منطقه را انتخاب کردم مثلا وقتی انتخاب کنم منطقه 4 همه افراد که منطقه شان منطقه 4 است تو گزارش بیاد البته با همه فیلد ها بقیه فیلد ها هم باشه تو گزارش ولی فقط کسانی که منطقه 4 هستند بیاره ؟ چطوری این کار را باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام!
برای این کار باید گزارش رو ----- کرد. مثلا میشه برای باز کردن گزارش یه فرم درست کرد با کمبو باکس های مورد نیاز (جهت انتخاب محدودیتهای مورد نظر) و یک دکمه فرمان جهت باز کردن گزارش به این نحو که اگه با ماکرو اونو برنامه ریزی میکنی، با استفاده از فرمان Open report ، در قسمت نام ، نام گزارش رو وارد کرده و در قسمت Where Condition ، رکوردها رو به کمبو باکس (آخرین کمبو باکس)، محدود میکنیم.
این نمایی بود کلی از کارهایی که میبایست انجام بشه.حالا باید دید که برای انجام این کارها شما چقدر با اکسس آشنا هستید. مثلا برای ساختن کمبوباکسهایی که به هم مربوطند در پست های قبلی مطالبی هست.

با سپاس! :11:

dost1
27-01-2008, 14:33
عزیز ممنون از اینکه راهنمایی کردی ولی متاسفانه هیچ چیزی من نتوانستم برداشت کنم از جوابتان شاید به خاطر دانش پایینم از اکسس است اگر میشد که واضح تر و روانتر توضیح میدادید خوشحال میشدم
هم مشکل من اون چیزی که نوشته بودم است که نتونستم پیدا کنم و یک مشکل دیگه اینکه وقتی فیلد ها را پر میکنم بعد اینکه سیو میگم باید یه طوری بشه که فیلد های پرشده لاک بشه که کسی نتونه دوباره به راحتی ادیت کنه مگر اینکه یه دکمه دیگه به نام ادیت باشه و با زدن اون بتونند ادیت کنند
یه دوست قبلا اینجا راهنمایی کرده بود ولی یه جوری گفته بود که متاسفانه من اصلا چیزی متوجه نشدم :10:

mohammad96
28-01-2008, 00:37
عزیز ممنون از اینکه راهنمایی کردی ولی متاسفانه هیچ چیزی من نتوانستم برداشت کنم از جوابتان شاید به خاطر دانش پایینم از اکسس است اگر میشد که واضح تر و روانتر توضیح میدادید خوشحال میشدم
هم مشکل من اون چیزی که نوشته بودم است که نتونستم پیدا کنم و یک مشکل دیگه اینکه وقتی فیلد ها را پر میکنم بعد اینکه سیو میگم باید یه طوری بشه که فیلد های پرشده لاک بشه که کسی نتونه دوباره به راحتی ادیت کنه مگر اینکه یه دکمه دیگه به نام ادیت باشه و با زدن اون بتونند ادیت کنند
یه دوست قبلا اینجا راهنمایی کرده بود ولی یه جوری گفته بود که متاسفانه من اصلا چیزی متوجه نشدم :10:

سلام!
در مورد سوال دوم: اگه بخواي كاري رو كه گفتي بكني، در مشخصات فرم ها گزينه اي هست به نام AllowEdits كه مقدار اونو قرار ميديم No. با اين كار ركوردهاي "ضبط شده"قابليت اديت شدن ندارن. حالا هر وقت خواستي ركوردها رو ويرايش كني(با همون دكمه اي كه گفتي) ، با ماكروها ، از دستور SetValue استفاده مي كني(يعني مشخصه allowEdits فرم مورد نظر رو در قسمت Item مي نويسي و مقدار yes رو در اون يكي ديگه. همونطور كه قبلا هم گفتند ميشه با كدنويسي هم اين كارها رو انجام داد.
ببخشيد الان ديگه بيشتر نمي تونم ادامه بدم. بقيه اش بزودي( ان شاء ا...) :31:

mohammad96
28-01-2008, 18:24

با سلام مجدد!
برای سوال اول یه راه دیگه که هم ساده تره هم بهتر به نظرم رسیده:
برای باز کردن گزارش از یه فرم استفاده میکنیم. فرم شامل یک تکست باکس(text1) و یک کامند باتن (cmb1) می باشد. کلمه ای که محدود کننده رکوردهاست در تکست باکس باید وارد بشه ، مثلا نام کشور و ... . حالا توی ماکروی مربوط به cmb1 ، دستور Open report رو انتخاب، بعد هم نام گزارشمون در قسمت مربوطه و در قسمت Where Condition هم می نویسیم (فرض میکنیم که کلمه های مورد جستجوی ما در فیلد address و فرم ما هم fm1 باشه.):

گزارش هم مبتنی بر جدول یا کوئریی هست که فیلد address در اونها وجود داره.
والسلام.:46:

rotbeaval
29-01-2008, 11:54

سلام...
من معمولا برای این جور کارا از دستورات sql استفاده می کنم که خوب هم جواب می ده:
از جدولت یک کوئری بساز...بعد آنرا با design باز کن ... حالا در قسمت اول در یک جای خالی راست کلیک کن و گزینه sql view را انتخاب کن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]://picasaweb.google.com/rotbeaval/P30world/photo#5160805957585792594

حالا یک پنجره مثل این را می بینی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]://picasaweb.google.com/rotbeaval/P30world/photo#5160806318363045474

حالا ; را پاک کن و دستورات زیر را مثل این مثال در عکس بنویس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]://picasaweb.google.com/rotbeaval/P30world/photo#5160809599718059634

در دستور where : روبروش اسم جدول.اسم فیلدی را می نویسی که می خواهی از کاربر برای جستجو سوال بپرسه ، مثلا من در مثال بدنبال شماره قطعه خاصی بودم..و در [ ] هم هر چی که دوست داری بنویس به عنوان سوال یا یک جمله برای اطلاع رسانی به کاربر در مورد آنچه که دنبالش هستی

rotbeaval
29-01-2008, 13:00
یادم رفت این را بگم:
بعد از نوشتن دستور where باید ; بگذاری و پنجره راببندی و save کنی.
حالا اگر کوئری را باز کنی یا از کوئری گزارش بگیری یک پنجره کوچولو باز می شه که مثلا در مثال من از کاربر شماره قطعه را می پرسه! با وارد کردن شماره مورد نظر همه اطلاعات را به ما نشان می ده

ila
30-01-2008, 21:41
سلام
من چند سوال درم...
یه جدول میخوام درست کنم
که توش یه فیلد داریم که میخوایم شماره شناسنامه این شکلی وارد بشه..تو input mask چی باید بنویسیم؟
458-000124-9
مثلا اینجوری باشه..عددهاش مهم نیست .شکل ورودیش چه جوری باشه؟
دوم اینکه یه فیلد داریم که میخوایم تاریخ تولد رو به گونه ای وارد کنیم که کسی اگه اشتباه وارد کرد (یعنی تاریخ تولد نبود..متن بود) پیام کاربر گرامی ....
تو قسمت validation rule چی باید بنویسیم؟
سوم اینکه اگه یه فیلتری بخوایم بسازیم که از اسامی کسانی که تو رشته شنا ثبت نام کردن چه تنظیمی باید انجام بدیم
این جدول مربوط به این فیلتره
---------------------------------------------------------
نام ....................... فعالیت 1 ................. فعالیت 2
رضا .........................شنا ............................فوتبال
مهدی ..................... تنیس ........................... شنا
ممنون میشم جوابمو کامل بدید

ila
30-01-2008, 22:24
بعد یه سوال دیگه یادم رفت بپرسم وقتی یک فیلدی که نوع دادش اتو نامبره..موقع دادن اطلاعات تو دیتا شیت اگه یه رکورد رو حذف کنی از رکورد حذف شده شروع نمیکنه..چه جوری میشه تغییر داد
مثلا من رکورد 3رو حذف میکنم رکورد بعدی رو میزنه 4..نمیزنه 3 ........اگه بخوام بشه 3 باید چی کار کنم؟
ممنون

mohammad96
30-01-2008, 23:54
بعد یه سوال دیگه یادم رفت بپرسم وقتی یک فیلدی که نوع دادش اتو نامبره..موقع دادن اطلاعات تو دیتا شیت اگه یه رکورد رو حذف کنی از رکورد حذف شده شروع نمیکنه..چه جوری میشه تغییر داد
مثلا من رکورد 3رو حذف میکنم رکورد بعدی رو میزنه 4..نمیزنه 3 ........اگه بخوام بشه 3 باید چی کار کنم؟
ممنون

سلام ila ي عزيز!
سوال اول: 000-00000-0 ، توي هلپ اكسس 2007 راهنماي كامل ساخت ماسكها در قسمت Database Design ، ( آخرين موضوع) وجود داره .
سوال دوم: به شرطي كه فرمت خاصي براي فيلد موردنظر انتخاب نكنيم، مي نويسيم:

IsDate([Forms]![YourFormName]![YourControlName])=-1

سوال سوم: منظور از ----- همونيه كه شبيه كوئريه؟ در قسمت criteria هر فيلدي كه مي تونه شامل كلمه "شنا" ، باشه مينويسيم : "شنا" Like .

راجع به سوال چهارم هم بايد بگم نمي دونم.خودم هم دوست داشتم همچين كاري بكنم، ولي به نظرم اومد كه تو كار اكسس دخالت نكنم بهتره !! :31:

با سپاس.

ila
31-01-2008, 14:24
ممنون از اینکه جواب سوال هام رو دادی...ولی سوال دومم رو خوب نگرفتم
همون که در مورد تاریخ تولد ه
ببین ما میخوایم خیلی ساده باشه..در حد ای سی دی ال..نه خیلی پیشرفته؟
میشه

ila
31-01-2008, 14:24
نمونه سوال اکسس خوب سراغ نداری هم تئوری هم عملی

mohammad96
31-01-2008, 16:19
ممنون از اینکه جواب سوال هام رو دادی...ولی سوال دومم رو خوب نگرفتم
همون که در مورد تاریخ تولد ه
ببین ما میخوایم خیلی ساده باشه..در حد ای سی دی ال..نه خیلی پیشرفته؟
میشه

با سلام!
عبارت رو ميشه به سادگي با Expression Builder ساخت. تابع ‌IsDate بررسي ميكنه كه آيا عبارت داخل پرانتز قابل تشخيص بعنوان تاريخ هست (1-) يا نه (0). عبارت داخل پرانتز هم با انتخاب كنترل مورد نظر از پنجره چپ Expression Buildr ، خودش مينويسه. :20:

dost1
04-02-2008, 09:59
بچه ها چطوری میشه چک باکس ها را توی یه دیتابس سرچ کرد و گزارشش را گرفت؟؟
منظورم اینه یه دیتابس است مثلا اگر شخصی انگلیسی بلد باشه اون را تیک میزنه و اگر نباشه نمیزنند به همین شکل اگر زبان آلمانی بلد باشه یک گزینه دیگه است اون را تیک میزنه اگر نباشه خوب هیچ حالا من چطوری بتونم این را ----- کنم که وقتی میخواهم کسانی که انگلیسی بلدن با سایر مشخصاتش بیاره آنهایی که تیک خورده و یا اینکه اگر زبان آلمانی را خواستم و یا هر دو را چطوری این کار را بکنم؟؟

mohammad96
05-02-2008, 00:57
بچه ها چطوری میشه چک باکس ها را توی یه دیتابس سرچ کرد و گزارشش را گرفت؟؟
منظورم اینه یه دیتابس است مثلا اگر شخصی انگلیسی بلد باشه اون را تیک میزنه و اگر نباشه نمیزنند به همین شکل اگر زبان آلمانی بلد باشه یک گزینه دیگه است اون را تیک میزنه اگر نباشه خوب هیچ حالا من چطوری بتونم این را ----- کنم که وقتی میخواهم کسانی که انگلیسی بلدن با سایر مشخصاتش بیاره آنهایی که تیک خورده و یا اینکه اگر زبان آلمانی را خواستم و یا هر دو را چطوری این کار را بکنم؟؟

با سلام!
در اکسس 2007 قابلیتی هست که نوع یک فیلد می تونه از نوع "چند مقداره" باشه. برای این کار هم در انتخاب نوع داده فیلد (مثلا) "زبان" در جدولمون، Look up رو انتخاب کرده و ... و در مرحله آخر تیک مربوط به Multiple Values رو میزنیم. حالا اگه یک فرم بر اساس این جدول درست کنیم، فیلد زبان بصورت لیست چک باکس های مورد نظرمون در میاد. گزینه های انتخابی در فیلد زبان بوسیله ' ; ' از همدیگه جدا میشن. حالا توی گزارش ID هایی رو نمایش میدیم که فیلد زبانشون مثلا باشه : "انگلیسی" And "آلمانی" .

ممنون از سوالتون! امیدوارم درست جواب داده باشم :46:

alief
08-02-2008, 21:29
سلام
کجای سایت باید سوال خودم را بنویسم؟

alief
08-02-2008, 21:33
سلام
من میخواهم یک برنامه برای پرسنل شرکتم بنویسم. وقتی فرمول مالیات را حساب میکنم، بعضی از حقوق پرسنل ، شامل پرداخت مالیات نمیشود یعنی عدد مالیات منفی میشود. اطلاع دارید که فرمول مالیات اینطوریست: جمع حقوق و مزایا-2770000 ریال و حاصل در 0.1 ضرب میشود حالا اگر کسی حقوقش کمتر از 2770000 ریال باشد، عدد حاصله منفی میشودو من میخواهم در اینحالت، بجای عدد منفی، عدد صفر بگذارد، آیا تابعی برای اینکار داریم؟
در ضمن اگر بخواهیم در فرمها، فرمول بنویسیم، چکار کنیم که نتایج فرمولها، در جدولها، درج شود.
متشکرم.

javad2625
08-02-2008, 22:25
سلام
من میخواهم یک برنامه برای پرسنل شرکتم بنویسم. وقتی فرمول مالیات را حساب میکنم، بعضی از حقوق پرسنل ، شامل پرداخت مالیات نمیشود یعنی عدد مالیات منفی میشود. اطلاع دارید که فرمول مالیات اینطوریست: جمع حقوق و مزایا-2770000 ریال و حاصل در 0.1 ضرب میشود حالا اگر کسی حقوقش کمتر از 2770000 ریال باشد، عدد حاصله منفی میشودو من میخواهم در اینحالت، بجای عدد منفی، عدد صفر بگذارد، آیا تابعی برای اینکار داریم؟
در ضمن اگر بخواهیم در فرمها، فرمول بنویسیم، چکار کنیم که نتایج فرمولها، در جدولها، درج شود.
متشکرم.
بله داريم. تابع If. مثلاً:

mohammad96
10-02-2008, 01:42
با عرض سلام!
یه سوالی که برام پیش اومده اینهه که دستگاههای "بار کد خوان" که در فروشگاهها استفاده دارن، چطوری باید با اکسس ارتباط برقرار کنن؟ آیا شما تجاربی در این رابطه داشته اید؟

ممنون!

rotbeaval
10-02-2008, 16:04
کسی با ساخت macro شرطی آشنایی داره!!

rotbeaval
10-02-2008, 16:07
می شه لطفا یک کتاب درباره اکسس به من معرفی کنید ... یک کتاب کامل نه در سطح مقدماتی !!
که بتونم در مورد پسورد گذاشتن روی database م و ساختن macro شرطی همه چیز را یاد بگیرم...

rotbeaval
10-02-2008, 16:31
:blush:می خواهم چند تا user با محدودیت های مختلف تعریف کنم برا دیتابیسم تا هر کس تنها با داشتن username , password بتونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه ...
user-level security wizard ساختم اما خودم هم نفهمیدم به چه دردی می خوره!:24:
اگر بخوام با کمک دستورات sql این کار را بکنم باید modules بسازم؟!؟!:23:

rotbeaval
10-02-2008, 20:39
* در مورد expression builder :چه جوری می شه اینجا دستور نوشت...دستوراش چه شکلیه و اینکه کاربرداشون چیه؟
* در مورد ساخت macro های شرطی : به عنوان نمونه می توانید از sample های خود اکسس با نام northwind در منوی help استفاده کنید و ماکروهاشو ببنید...

winer3549
11-02-2008, 14:31
آقا کسی کتاب هم داره ؟؟؟

با فر متPDF باشه عالیه
winer3549@yahoo.com

rotbeaval
14-02-2008, 12:09
من یه کتاب خریدم 10000 تومان به اسم " راهنمای جامع access 2003 " ... سی دی اش هم هست که نمی دونم چنده ! هم فایل pdf کتاب را داره هم مثال.

javad2625
23-02-2008, 22:09
سلام
براي طراحي يك فرم نسبتاً پيچيده تو اكسس 2007 مشكل دارم. سوال اول اينجاست:
ميخوام يه Label به فرم اضافه كنم كه به تعداد ركوردهاي Table1 تكرار شده و كپشن هر ليبل هم معادل مقدار خانه دوم از آن ركورد باشه. چطور ميشه اين كارو كرد؟

wordist
24-02-2008, 11:15
سلام
ميخوام يه Label به فرم اضافه كنم كه به تعداد ركوردهاي Table1 تكرار شده و كپشن هر ليبل هم معادل مقدار خانه دوم از آن ركورد باشه. چطور ميشه اين كارو كرد؟
سلام جواد جان

چرا بصورت دستي اينكارو نميكني

تو طراحي بايد خيلي از كارها رو دستي كرد

javad2625
24-02-2008, 17:03
سلام جواد جان

چرا بصورت دستي اينكارو نميكني

تو طراحي بايد خيلي از كارها رو دستي كرد
آخه ميخوام وقتي ركوردهاي Table1 تغيير مي كنه (چه از نظر تعداد، چه از نظر محتوا) اون Label ها هم به طور خودكار تغيير كنه.

mohammad96
25-02-2008, 14:11
سلام

سلام!
ممكن لطفا سوالتون رو با يك ديتابيس نمونه مطرح كنيد.

javad2625
26-02-2008, 02:41
سلام!
ممكن لطفا سوالتون رو با يك ديتابيس نمونه مطرح كنيد.
آره. فرض كن يه جدول به نام Table1 داريم كه فهرست معلمين يك مدرسه هست. مثلاً:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي

حالا ميخوام يه فرم طراحي كنم كه وقتي اون فرم رو باز مي كنيم، 4 تا Label به صورت «زير هم» داشته باشه با اين كپشن ها:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي

اگر جدول رو تغيير دادم، بايد دفعه ديگه كه فرم رو باز مي كنم، ليبل ها هم طبق جدول تغيير كرده باشند. مثلاً اگر خانه سوم جدول شده باشه «حسيني» بايد ليبل سوم فرم هم شده باشه «حسيني». يا اگر رديف سوم جدول را حذف كنم، بايد ليبل سوم هم حذف بشه.

mohammad96
26-02-2008, 17:30
آره. فرض كن يه جدول به نام Table1 داريم كه فهرست معلمين يك مدرسه هست. مثلاً:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي

حالا ميخوام يه فرم طراحي كنم كه وقتي اون فرم رو باز مي كنيم، 4 تا Label به صورت «زير هم» داشته باشه با اين كپشن ها:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي

اگر جدول رو تغيير دادم، بايد دفعه ديگه كه فرم رو باز مي كنم، ليبل ها هم طبق جدول تغيير كرده باشند. مثلاً اگر خانه سوم جدول شده باشه «حسيني» بايد ليبل سوم فرم هم شده باشه «حسيني». يا اگر رديف سوم جدول را حذف كنم، بايد ليبل سوم هم حذف بشه.

با سلام!
من يه كد نوشتم با محدوديت : در Table1 فيلدي هست با نام ID1 كه از يك شروع ميشه تا تعداد ركورد ها. بين اعداد اين فيلد نبايد فاصله بيفته، يعني وقتي يه ركورد حذف ميشه بايد اين فيلد هم دوباره مرتب بشه.(البته ميشه روش كار كرد تا اين محدوديت برطرف بشه!). برنامه ليبل هاي مورد نظر رو هنگام باز شدن فرم ، حذف ميكنه و دوباره اونا رو از روي جدول مي سازه.ساخت ليبل ها براي بار اول هم بايد توسط خود اين برنامه انجام بشه. مكان ليبل ها بايد توي برنامه تنظيم بشن. نام فيلد دوم جدول رو من naam گذاشتم. كد بايد هنگام باز شدن فرم اجرا بشه.
اگه تغييراتي در برنامه ايجاد كرديد به ما هم بگيد!

javad2625
27-02-2008, 23:19
با سلام!
من يه كد نوشتم با محدوديت : در Table1 فيلدي هست با نام ID1 كه از يك شروع ميشه تا تعداد ركورد ها. بين اعداد اين فيلد نبايد فاصله بيفته، يعني وقتي يه ركورد حذف ميشه بايد اين فيلد هم دوباره مرتب بشه.(البته ميشه روش كار كرد تا اين محدوديت برطرف بشه!). برنامه ليبل هاي مورد نظر رو هنگام باز شدن فرم ، حذف ميكنه و دوباره اونا رو از روي جدول مي سازه.ساخت ليبل ها براي بار اول هم بايد توسط خود اين برنامه انجام بشه. مكان ليبل ها بايد توي برنامه تنظيم بشن. نام فيلد دوم جدول رو من naam گذاشتم. كد بايد هنگام باز شدن فرم اجرا بشه.
اگه تغييراتي در برنامه ايجاد كرديد به ما هم بگيد!

سلام
دستت درد نكنه.
كد رو گذاشتم ولي توي اين خط ارور داد:
DoCmd.Openform...

و پيغام خطا اين بود:
Cannon Swith to this view.....

و هنگ كرد.
اگه ميشه به من بگيد از طريق برنامه نويسي، چطور مي تونم:
1- يه Labal به فرم اضافه كنم.
2- مقدار تمام ركوردهاي ستون دوم از Table1 رو به دست بيارم.

متشكرم

mohammad96
28-02-2008, 15:12
سلام
دستت درد نكنه.
كد رو گذاشتم ولي توي اين خط ارور داد:
DoCmd.Openform...

و پيغام خطا اين بود:
Cannon Swith to this view.....

و هنگ كرد.
اگه ميشه به من بگيد از طريق برنامه نويسي، چطور مي تونم:
1- يه Labal به فرم اضافه كنم.
2- مقدار تمام ركوردهاي ستون دوم از Table1 رو به دست بيارم.

متشكرم

با سلام!
با عرض پوزش از اينكه برنامه كار نكرد :11:
برنامه رو تصحيح كردم وديگه اينكه محدوديتي هم نداره يعني نياز به ساخت فيلد اضافي در جدول نيست و با فيلد ID ، كار ميكنه.ديگه اينكه محل دلخواه و فواصل بين ليبل ها در داخل دستور CreateControl تعيين ميشه. كاري كه فقط بايد كرد اينه كه يك ماكروي جداگونه ساخت و با دستور RunCode تابع رو اجرا كرد.يعني فرم بايد با اجراي اين ماكرو باز بشه! . (من وقتي كد يا ماكرو را مستقيما در Onopen فرم اجرا مي كنم، كار نميكنه!!!) باز اگه مشكلي بود لطفا بگيد :

اين كه گفتيد ليبل چطور ساخته ميشه ، با دستور CreateControl .

javad2625
29-02-2008, 00:15
با سلام!
با عرض پوزش از اينكه برنامه كار نكرد :11:
برنامه رو تصحيح كردم وديگه اينكه محدوديتي هم نداره يعني نياز به ساخت فيلد اضافي در جدول نيست و با فيلد ID ، كار ميكنه.ديگه اينكه محل دلخواه و فواصل بين ليبل ها در داخل دستور CreateControl تعيين ميشه. كاري كه فقط بايد كرد اينه كه يك ماكروي جداگونه ساخت و با دستور RunCode تابع رو اجرا كرد.يعني فرم بايد با اجراي اين ماكرو باز بشه! . (من وقتي كد يا ماكرو را مستقيما در Onopen فرم اجرا مي كنم، كار نميكنه!!!) باز اگه مشكلي بود لطفا بگيد :

اين كه گفتيد ليبل چطور ساخته ميشه ، با دستور CreateControl .
محمد جان
اين نمونه كد را هم گذاشتم، اما با توجه به اين كه تجربه چنداني در برنامه دهي به اكسس ندارم، باز هم به ارور برخوردم. مشكل اينجاست كه وقتي ارور ميده، هنگ هم مي كنه و ديگه نميتونم درست بفهمم كدوم خط ايراد داره.
اگه ميشه به جاي گذاشتن كد، هر كس ميدونه جواب سوال رو بده.

ضمناً:
من نميخوام ابتدا ليبل ها رو به فرم اضافه كرده و بعد فرم را باز كنم. ميخوام توي رويداد Form_Load دستوري بنويسم كه ليبل ها را به فرم اضافه كنه. توي VB.net يه دستور داريم به نام Me.Controls.Add ولي توي اكسس ظاهراً مشابهي نداره. يعني بايد اكسس رو بيخيال شده و به سراغ VB برم؟

MBeigy
29-02-2008, 13:47
اگه ميشه به جاي گذاشتن كد، هر كس ميدونه جواب سوال رو بده.

ضمناً:
من نميخوام ابتدا ليبل ها رو به فرم اضافه كرده و بعد فرم را باز كنم. ميخوام توي رويداد Form_Load دستوري بنويسم كه ليبل ها را به فرم اضافه كنه. توي VB.net يه دستور داريم به نام Me.Controls.Add ولي توي اكسس ظاهراً مشابهي نداره. يعني بايد اكسس رو بيخيال شده و به سراغ VB برم؟

سلام
ببخشید دخالت میکنم اما مگه میشه بدون اینکه کد بذارن جواب شما رو بدن آقا جواد؟
من یه چیزایی رو امتحان کردم بهتون میگم امیدوارم بدرد بخوره. اول اینکه فکر نکنم اکسس اجازه بده رو همون فرمی که به صورت FormView باز هست شما کنترل بسازید. ولی در یک فرم دیگه که در حالت Design هست میتونید این کارو بکنید. بنابراین من یه جدول با نام Table1 با دو فیلد ID و Name ساختم و در یک فرم یک Command Button گذاشتم که با کلیک روی اون بشه فرم دوم رو ساخت و تمام رکوردهای Name جدول Table1 رو با Lable در اون نشون داد. فکر میکنم شما هم همینو میخواستین. البته من تو اکسس 2003 امتحان کردم و کامل جواب داد.
توی رویداد کلیک Command Button این کد رو بذار.

mohammad96
29-02-2008, 19:18
[quote=MBeigy;2146444]سلام
ببخشید دخالت میکنم اما مگه میشه بدون اینکه کد بذارن جواب شما رو بدن آقا جواد؟
من یه چیزایی رو امتحان کردم بهتون میگم امیدوارم بدرد بخوره. اول اینکه فکر نکنم اکسس اجازه بده رو همون فرمی که به صورت FormView باز هست شما کنترل بسازید. ولی در یک فرم دیگه که در حالت Design هست میتونید این کارو بکنید. بنابراین من یه جدول با نام Table1 با دو فیلد ID و Name ساختم و در یک فرم یک Command Button گذاشتم که با کلیک روی اون بشه فرم دوم رو ساخت و تمام رکوردهای Name جدول Table1 رو با Lable در اون نشون داد. فکر میکنم شما هم همینو میخواستین. البته من تو اکسس 2003 امتحان کردم و کامل جواب داد.
توی رویداد کلیک Command Button این کد رو بذار....

سلام!
از اینکه بحث یه خورده داغ شد ، یه جورایی یه ذره خوشحالم :31:
آقا جواد عزیز، نمی دونم چرا برنامه برای شما کار نکرد ولی نکته ای قبلا گفته بودم دوباره مایلم بگم: اینکه ماکرویی که کد رو اجرا میکنه نباید به On Event های فرم نسبت داده بشه و باید بصورت مجزا ساخته و اجرا بشه. اگه دوباره کار نکرد فرم رو حذف کنید و دوباره بسازید (دیگه باید جواب بده ! !). روش کار برنامه هم اینه که در ابتدا لیبل هایی رو که خود برنامه در دفعه قبل ساخته بوده رو حذف کرده و مجددا بر اساس جدول در حالت فعلی لیبل ها رو می سازه و با بقیه کنترلها و ... کاری نداره.
MBeigy جان ممنون از مشارکتتون. چند تا نکته درباره کد شما به نظرم میرسه که با اجازه میگم: اول اینکه در کد شما فرم مورد نظر هر دفعه ساخته میشه و تمام نکات طراحی برای کل فرم باید بصورت کد اجرا بشه و ویرایش اون کار زمانبریه. دوم اینکه اگر یک رکورد از جدول حذف بشه نظم فیلد ID هم بهم میخوره و دیگه از یک تا تعداد رکوردها نیست، بنابراین لیبلهایی باقی میمونن که برای اونا کپشن مورد نظر ساخته نمیشه.

در ضمن فرمان DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveNo هم در کد من اضافیه !!؟

با تشکر !

MBeigy
29-02-2008, 23:12
MBeigy جان ممنون از مشارکتتون. چند تا نکته درباره کد شما به نظرم میرسه که با اجازه میگم: اول اینکه در کد شما فرم مورد نظر هر دفعه ساخته میشه و تمام نکات طراحی برای کل فرم باید بصورت کد اجرا بشه و ویرایش اون کار زمانبریه. دوم اینکه اگر یک رکورد از جدول حذف بشه نظم فیلد ID هم بهم میخوره و دیگه از یک تا تعداد رکوردها نیست، بنابراین لیبلهایی باقی میمونن که برای اونا کپشن مورد نظر ساخته نمیشه.

سلام
محمد آقا من فقط خواستم گرا داده باشم و قضیه رو خود آقا جواد پیگیری کنه. با اینحال از نظراتتون ممنون.:31:
در مورد بهم ریختن ID من دقیقا برای اینکه اینطوری نشه از Recordset استفاده کردم ولی بعدش یادم رفت و از روش شما برای خوندن مقدار فیلدها استفاده کردم (یعنی همون DLookUp). که در کد زیر اصلاحش کردم. در مورد ساخته شدن فرم در هر بار هم به راحتی میشه یه فرم ساخته شده رو باز کرد.
لذا در کد اصلاح شده زیر همون جدول Table1 با دو فیلد ID و Name رو داریم. Form1 رو با یک Command Button روی اون می سازیم و در رویداد کلیک کد زیر رو وارد میکنیم. Form2 رو هم به صورت خالی میسازیم تا تمام محتویات Name داخل Form2 به صورت Label نمایش داده بشه.

mohammad96
01-03-2008, 17:06
سلام . امیدوارم جواد آقا تا حالا نیومده باشن به اینجا چون من دوباره کد رو تغییر دادم :41: :31:

javad2625
02-03-2008, 01:35
سلام
محمد آقا من فقط خواستم گرا داده باشم و قضیه رو خود آقا جواد پیگیری کنه. با اینحال از نظراتتون ممنون.:31:
در مورد بهم ریختن ID من دقیقا برای اینکه اینطوری نشه از Recordset استفاده کردم ولی بعدش یادم رفت و از روش شما برای خوندن مقدار فیلدها استفاده کردم (یعنی همون DLookUp). که در کد زیر اصلاحش کردم. در مورد ساخته شدن فرم در هر بار هم به راحتی میشه یه فرم ساخته شده رو باز کرد.
لذا در کد اصلاح شده زیر همون جدول Table1 با دو فیلد ID و Name رو داریم. Form1 رو با یک Command Button روی اون می سازیم و در رویداد کلیک کد زیر رو وارد میکنیم. Form2 رو هم به صورت خالی میسازیم تا تمام محتویات Name داخل Form2 به صورت Label نمایش داده بشه.

با سلام مجدد
و تشكر فراوان از آقا محمد و آقاي بيگي كه با حوصله پاسخ دادند. من كدها رو امتحان كردم.
كد آقاي بيگي كه در پست 218 هست در اين خط:
Dim rst As New ADODB.Recordset

ارور داد كه:
User Defined Type not defined

احتمالاً كد درست هست و ارور مربوط به تفاوت نسخه 2003 با 2007 ميشه.
ولي كد محمد آقا (پست 219) با موفقيت كار كرد و مشكلم حل شد.
متشكرم

sharifelyaciyan
02-03-2008, 15:47
سلام حالا من يه سوال كوچولو ميكنم:
ما يه نرم افزار Access داريم كه رمز داره چجوري بشكنمش!!!

javad2625
03-03-2008, 00:59
سلام حالا من يه سوال كوچولو ميكنم:
ما يه نرم افزار Access داريم كه رمز داره چجوري بشكنمش!!!
براي دريافت نرم افزار قفل شكن آفيس به فهرست تاپيك مايكروسافت ورد يا مايكروسافت اكسل مراجعه كن. 100% جواب ميده. خودم امتحان كردم. اگر هم جواب نداد بگو تا يكي ديگه بهت بدم.

حالا من يك سوال كنم:
از كجا ميشه بانك داده هاي آماده و ارزشمند اكسس رو گير آورد؟ مثلاً:
بانك داده يك ديكشنري انگليسي به فارسي
بانك داده دفترچه تلفن فلان شهر
بانك داده طول و عرض جغرافيايي شهرهاي ايران و جهان
مسافت جاده اي بين شهرهاي ايران
و....

اگر داريد لطفاً لينك بديد.
ضمناً بانك داده 118 مشهد توي همين تالار بود كه من گرفتم. اگه خواستيد سرچ كنيد پيدا مي كنيد.

MBeigy
03-03-2008, 01:03
با سلام مجدد
و تشكر فراوان از آقا محمد و آقاي بيگي كه با حوصله پاسخ دادند. من كدها رو امتحان كردم.
كد آقاي بيگي كه در پست 218 هست در اين خط:
Dim rst As New ADODB.Recordset

ارور داد كه:
User Defined Type not defined

احتمالاً كد درست هست و ارور مربوط به تفاوت نسخه 2003 با 2007 ميشه.

سلام آقا جواد
اون اروری که دیدی مربوط به نبودن یک Library به طور پیش فرض در Access 2007 هستش که به راحتی میتونی با رفتن به منوی tools در صفحه کد نویسی VBA (نه صفحه Access) و کلیک بر روی گزینه Refrenses و پس از اون انتخاب Microsoft Activex Data Objects x Library مشکلو حل کنی. (x در اینجا بسته به ویندوزت و نرم افزارهایی که روی اون نصب شده میتونه از 2.0 تا 2.8 باشه) که هر کدوم انتخاب بشه کار میکنه.
توضیح اینکه این Library یکی از dll هایی است که Microsoft در بسته MDAC.exe(Microsoft Data Access Component) ارایه داده و در ویندوزهای 2000 به بعد ورژنهای مختلف اونو گنجونده. کارش هم فراهم کردن امکان دسترسی به انواع دیتابیس هاست.

P30World2008
11-03-2008, 14:21
با سلام
آیا کسی میداند، چطور میشود در اکسس 2007 حروف فارسی را به صورت صحیح سُورت کرد.
تا حروف فارسی «ک» و «ی» در درمحل صحیح و نه آخر جدول الفبا و حروف «و» و «ه» جابجا قرار نگیرند؟

wordist
11-03-2008, 14:27
با سلام
تا حروف فارسی «ک» و «ی» در درمحل صحیح و نه آخر جدول الفبا و حروف «و» و «ه» جابجا قرار نگیرند؟
سلام

شما توي ويندوزت از نرم‌افزاري براي تصحيح حروف فارسي صفحه كليد استفاده كردي يا نه

javad2625
11-03-2008, 16:22
با سلام
دو جور حرف ي و ك داريم، اگه از نوع استاندارد ويندوز باشه، مشكلي پيش نمياد، ولي براي حروف «و» و «ه» راهي سراغ ندارم، چون طبق ترتيب عربي مرتب ميشن.

mirmohammadi
15-03-2008, 10:01
سلام
من یه بانک اطلاعاتی access دارم. می خواهم تو گزارشش فقط با دکمه پرینت که خودم ساختم بشه پرینت گرفت. چون براش شمارنده گذاشتم و اگر بیش از یکی بگیریم نسخه المثنی میده.
ولی اگر دفعه اول گزارش رو باز کنیم و با ctrl+p پرینت بگیریم، هرچند نسخه که بخواهیم میده و همش هم اصل هست.
حالا می خواهم بدونم راهی هست که بشه با اون ctrl+p رو غیر فعال کرد؟البته نمی خواهم کل پرینت غیر فعال بشه چون به پرینت احتیاج دارم، فقط ctrl+p
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خدا حافظ

sharifelyaciyan
16-03-2008, 13:02
سلام
من با يه نرم افزار تحت اكسس كار ميكنم كه با فرم و اينجور چيزا سركار داره و من وقتي يه بار از فرم ها پرينت گرفتم يادم رفته يه فيلدش رو پر كنم حالا ميخواستم بدونم كه آيا ميتونم كاري كنم كه وقتي همون صفحات چاپ شده قبلي رو وقتي تو پرينتر ميزارم كاري كنم كه فقط همون فيلدي (field) كه قبلا چاپ نشده بود و جاش خاليه چاپ بشه؟ ميدونم كه پيچيده است ولي شما هم حرفه اي هستين ديگه خوب!؟

sharifelyaciyan
16-03-2008, 13:08
در ضمن يه سوال ديگه كه دارم اينه كه اين نرم افزار يه دكمه با نام پرينت همه فرم ها داره ولي وقتي روش كليك ميكني فقط 100 فرم اول رو كامل وبه همراه عكس هاش ميشناسه ولي بقيه رو بدون عكس ميزنه چرا؟

mohammad96
21-03-2008, 18:49
سلام!
سال جديد رو به همه دوستان خوب تبريك ميگم!!! :11:
ميخواستم يك برنامه رو (بعنوان Add-in) معرفي كنم. همونطور كه ميدونيد در اكسس 2007 قابليت user-level Security (فكر كنم بعلت ضعف امنيت در ورژن هاي قبلي ) حذف شده و همه كاربران مي تونن به همه اطلاعات درون ديتا بيس دسترسي داشته باشن. اين Add-in ، قابليت ذكر شده رو به اكسس 2007 اضافه مي كنه. من با اين برنامه در سايت utterAccess آشنا شدم كه نويسنده اش هم همونجا اين برنامه رو كم كم گسترش داده .
خلاصه آخرين ورژن برنامه رو از اينجا مي تونيد دريافت كنيد:

توضيحات كاملتر در قسمت help فايل VST.accdb موجوده .

با تشكر!

mirmohammadi
29-03-2008, 15:34
یعنی هیچکس نیست که در این مورد کمک کنه؟ یا اینکه اصلا راهی نداره؟
اگر مطمئناً راهی نداره حداقل بگید تا دیگه دنبالش نباشم.
ممنون
بای

Ghaioom
29-03-2008, 15:41
سلام
من که چیزی در این مورد نشنیدم.
غیر فعال کردن Ctrl+P پرینت. شاید در قسمت تنظیماتش باشه.
فکر نکم باشه این کلید میانبر پرینت در هر برنامه ی نوشتنی هست.
در Wordpad و Notepad هم هست.

mohammad96
29-03-2008, 18:37
سلام!
اگه اكسس شما 2007 باشه، ميشه:
در قسمت On Key Down گزارش مورد نظر يك كد ويژوال با دستور زير درست مي كنيم:

ممنون!

masoud2222
12-04-2008, 10:59
با عرض سلام
من تازه كار با نرم افزار اكسس را شروع كرده ام
من يك Table طراحي كردم كه شامل مشخصات فردي است و از جمله عكس با اينكه data type اين فيلد را ole گذاشتم اما وقتي عكسي را insert ميكنم به جاي نشان دادن عكس در خانه مورد نظر عبارت Package نمايش داده ميشود اولا چگونه به جاي اين عبارت عكس شخص را ببينم؟
ثانيا چگونه از مشخصات هر فرد كه در اين Table وارد كرده ام يك صفحه گزارش بگيرم به نحوي كه مانند فرم هاي رسمي عكس در سمت چپ بالا و اطلاعات شخص در وسط صفحه درج گردد در ضمن اين گزارش قابليت پرينت داشته باشد؟
با تشكر فراوان لطفا ساده تو ضيح دهيد.

mohammad96
17-04-2008, 23:17
با عرض سلام
من تازه كار با نرم افزار اكسس را شروع كرده ام
من يك Table طراحي كردم كه شامل مشخصات فردي است و از جمله عكس با اينكه data type اين فيلد را ole گذاشتم اما وقتي عكسي را insert ميكنم به جاي نشان دادن عكس در خانه مورد نظر عبارت Package نمايش داده ميشود اولا چگونه به جاي اين عبارت عكس شخص را ببينم؟
ثانيا چگونه از مشخصات هر فرد كه در اين Table وارد كرده ام يك صفحه گزارش بگيرم به نحوي كه مانند فرم هاي رسمي عكس در سمت چپ بالا و اطلاعات شخص در وسط صفحه درج گردد در ضمن اين گزارش قابليت پرينت داشته باشد؟
با تشكر فراوان لطفا ساده تو ضيح دهيد.

با سلام!
درباره سوال اول باید بگم که شخصا درباره ole اطلاعاتی ندارم ولی میدونم که در اکسس 2007 ، میشه عکسها و ... را با دیتا تایپ attachment وارد کرد. درباره سوال دوم هم اینکه گزارشها رو میشه به دلخواه ، هر جور که مایل باشید طراحی کنید و مثلا عکس رو در فلان جای گزارش قرار بدید. استفاده از ویزارد تهیه گزارش هم خالی از فایده نیست. یکی از قابلیتهای گزارشها هم که تهیه پرینت از اونهاست و تنها کافیه اقدام به پرینت از اونها گرفت (البته با رعایت اندازه های مورد نظر هنگام طراحی گزارش)

خوشحال میشم اگه سوالی دارید، بتونم پاسخگو باشم!

cannibal 2020
25-04-2008, 14:53
با سلام خدمت همه دوستان
من یک مشکل دارم در برنامه Access من وقتی می خواهم در حالت Wizard ایجاد جدول - فرم - گزارش - به طور کلی با این پیغام خطا روبرو می شم و کار نمی کند در حالی که دوباره نصب کردم باز هم با این مشکل روبرو می شم

ActiveX component can`t create object

لطفا کمکم کنید کارم خیلی گیره:41:

segran
26-04-2008, 23:00
سلام من یه فایل اکسس دارم که همش فارسیه وقتی می خوام توی فیلد اسمهاش دنبال یه اسم بگردم فقط بعضی اسمها رو پیدا می کنه یعنی من با find مشکل دارم.

mohammad96
27-04-2008, 14:57
سلام من یه فایل اکسس دارم که همش فارسیه وقتی می خوام توی فیلد اسمهاش دنبال یه اسم بگردم فقط بعضی اسمها رو پیدا می کنه یعنی من با find مشکل دارم.

سلام!
براي اينكه بهتر متوجه مساله شما بشم،‌ممكنه كمي بيشتر توضيح بديد. مثلا اينكه از چه روشي براي جستجو استفاده مي كنيد؟ آيا از كادر محاوره اي Find استفاده ميكنيد؟ آيا گزينه هاي مختلف اين كادر رو امتحان كرديد؟ آيا جستجوي خودتون رو در جدول يا فرم انجام ميديد يا ... ؟ آيا با استفاده از ف ي ل ت ر هم همين مساله وجود داره؟ و اگه ميشه مثالي براي كلمه مورد جستجو و نتايج حاصله هم بفرماييد.

با تشكر،

dogtag
30-04-2008, 13:12
سلام
من یه فایل access دارم که وقتی اجراش می کنم این ارور رو میده و هیچیش رو نشون نمیده:

میشه یکی بگه مشکل از کجاست؟

cannibal 2020
02-05-2008, 18:39
سلام دوستان
من در حین کار با Access با پیغام زیر مواجه می شم و خیلی کارم لنگ کرده ازتون خواهش می کنم که کمکم کنید پروژه ام مانده رو دستم 10 نمره داره دیگه کار از عوض کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifCD و برنامه دوباره ریختن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifو Full نصب کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif و ویندوز عوض کردن گذشته:eh:
بازم خواهش می کنم کمکم کنید

mohammad96
02-05-2008, 22:17
سلام دوستان
من در حین کار با Access با پیغام زیر مواجه می شم و خیلی کارم لنگ کرده ازتون خواهش می کنم که کمکم کنید پروژه ام مانده رو دستم 10 نمره داره دیگه کار از عوض کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برنامه دوباره ریختن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و Full نصب کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ویندوز عوض کردن گذشته:eh:
بازم خواهش می کنم کمکم کنید

سلام!
میخواستم بپرسم : در اول کار شما حتما جدولی ساختید، ساختار جدولتون به چه ترتیبی هست که قراره ازش فرم یا گزارش تهیه کنید؟ ( من برای ساخت جدول ویزاردی نمی بینم ). آیا قبل از شروع کار تنظیماتی انجام دادید؟
اگه ممکنه فایلتون رو میشه در اختیار بذارید؟

ممنون .

AABB
03-05-2008, 02:44
با سلام.
تا جایی که من صفحات پیش رو مطالعه کردم اکثر سئوال ها پیرامون کئوری و Vba بود. پس من یه پیشنهاد داشتم: یه کتاب حرفه ایی در این مورد دوستان معرفی کنند که مشکلات کمتر بشه و در ضمن یه کتاب اکسس مبتدی و متوسط هم واسه بقیه معرفی بشه که از پراکندگی بیایم بیرون...
راستی سئوالم نزدیک بود یادم بره:
من تو یه جدول توی فیلد نام ها با Sql توی کئوری، سرچ ساختم ولی مشکلم اینه که تو اس کیو ال از راست و چپ سرچ می کنه.
حالا اگه من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم باید چه کار کنم؟(vba و غیره فرقی نمی کنه)
تشکر از همتون

cannibal 2020
03-05-2008, 14:15
سلام!
میخواستم بپرسم : در اول کار شما حتما جدولی ساختید، ساختار جدولتون به چه ترتیبی هست که قراره ازش فرم یا گزارش تهیه کنید؟ ( من برای ساخت جدول ویزاردی نمی بینم ). آیا قبل از شروع کار تنظیماتی انجام دادید؟
اگه ممکنه فایلتون رو میشه در اختیار بذارید؟

ممنون .
با سلام
ضمن تشکر میخوام بگم فقط یک فایل نیست بلکه حتی زمانی که در Access یک فایل جدید می سازم و وقتی می خوام یک جدول جدید درست کنم میرم رو دومین گزینه یعنی Create tabel by using wizardدر هر حالت با پیغام ActiveX can`t create this object را میدهد حالا این به کنار حالا در ایجاد Query/form/Report هم همین طور است این ها هم به کنار اما دیگه وقتی می خوام جدول را باز کنم در حالت Design آن می خوام از ابزار Buildدر همان بالای آن استفاده کنم هم این پیغام لعنتی را می دهد:41: اما ایین یکی دیگر حالت دیگه ندارد که بخوام به طور دستی یا غیره درست کنم :41:

راستی آقای M-Gheibi (مدیر سایت) در این جا در تاپیک 7 خودشون به این پیغام یک اشاره کرده اند اما هیچی نفهمیدم:41:

mohammad96
03-05-2008, 16:09
با سلام.
تا جایی که من صفحات پیش رو مطالعه کردم اکثر سئوال ها پیرامون کئوری و Vba بود. پس من یه پیشنهاد داشتم: یه کتاب حرفه ایی در این مورد دوستان معرفی کنند که مشکلات کمتر بشه و در ضمن یه کتاب اکسس مبتدی و متوسط هم واسه بقیه معرفی بشه که از پراکندگی بیایم بیرون...
راستی سئوالم نزدیک بود یادم بره:
من تو یه جدول توی فیلد نام ها با Sql توی کئوری، سرچ ساختم ولی مشکلم اینه که تو اس کیو ال از راست و چپ سرچ می کنه.
حالا اگه من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم باید چه کار کنم؟(vba و غیره فرقی نمی کنه)
تشکر از همتون

با سلام!

منظور اينه كه مثلا در قسمت جستجو بنويسيم "ل" و تمام اسامي كه حرف دومشون "ل" هست نمايش داده بشه؟ اگه اينطوره كه ميشه :

اينكه گفتيد: "من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم" ، رو متوجه نميشم. خب حرف ل در علي ميشه:

البته كلمه علي بين كوتيشن ها، اولين عبارت داخل پرانتزه كه بد نمايش داده شده.

با تشكر !

mohammad96
03-05-2008, 16:18
با سلام
ضمن تشکر میخوام بگم فقط یک فایل نیست بلکه حتی زمانی که در Access یک فایل جدید می سازم و وقتی می خوام یک جدول جدید درست کنم میرم رو دومین گزینه یعنی Create tabel by using wizardدر هر حالت با پیغام ActiveX can`t create this object را میدهد حالا این به کنار حالا در ایجاد Query/form/Report هم همین طور است این ها هم به کنار اما دیگه وقتی می خوام جدول را باز کنم در حالت Design آن می خوام از ابزار Buildدر همان بالای آن استفاده کنم هم این پیغام لعنتی را می دهد:41: اما ایین یکی دیگر حالت دیگه ندارد که بخوام به طور دستی یا غیره درست کنم :41:

راستی آقای M-Gheibi (مدیر سایت) در این جا در تاپیک 7 خودشون به این پیغام یک اشاره کرده اند اما هیچی نفهمیدم:41:

سلام!

با توجه به لينكي كه داديد، ببينيد در قسمت Folder Options > View > Advanced Settings ، آخرين گزينه يعني Use simple file sharing ، تيك خورده باشه .

AABB
03-05-2008, 16:40
با سلام!

منظور اينه كه مثلا در قسمت جستجو بنويسيم "ل" و تمام اسامي كه حرف دومشون "ل" هست نمايش داده بشه؟ اگه اينطوره كه ميشه :

اينكه گفتيد: "من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم" ، رو متوجه نميشم. خب حرف ل در علي ميشه:

البته كلمه علي بين كوتيشن ها، اولين عبارت داخل پرانتزه كه بد نمايش داده شده.

با تشكر !
منظورم اینه که تمام کلماتی که توی خودشون مثلا حرف ل دارند سرچ بشند. مثل کلماتی ا ز قبیل علی، لیلا، ملوک، پول و ...
cannibal 2020
03-05-2008, 21:14
سلام!

با توجه به لينكي كه داديد، ببينيد در قسمت Folder Options > View > Advanced Settings ، آخرين گزينه يعني Use simple file sharing ، تيك خورده باشه .

سلام
ممنون که جوابم را دادید ولی این کار را هم کردم اما بازم بی نتیجه هست:41:
این کار مربوط به کارهای امنتی هست به Access چی کار داره

dogtag
03-05-2008, 22:07
مال من رو کسی نمی دونست؟
لطفاً 1 آنالیزش بکنید:

mohammad96
03-05-2008, 23:07
منظورم اینه که تمام کلماتی که توی خودشون مثلا حرف ل دارند سرچ بشند. مثل کلماتی ا ز قبیل علی، لیلا، ملوک، پول و ...
با سلام!

جواب هست :

يا بطور كلي تر :

در قسمت help اكسس در قسمت Queries ، عنواني هست با نام Examples of query criteria كه مثال هاي خوبي آورده.

با تشكر!

mohammad96
03-05-2008, 23:13
مال من رو کسی نمی دونست؟
لطفاً 1 آنالیزش بکنید:

با سلام!

راستش من در اين زمينه هنوز اطلاعات چنداني ندارم. از پيغام پيداست كه سازنده اين فايل دسترسي به محتويات اون رو محدود كرده. آيا پسوند اين فايل mdb است؟
موقع باز كردن كليد Shift رو پايين نگه داريد ببينيد اثري داره !!