مشاهده نسخه کامل
: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
mehdi_vsgh
07-05-2009, 19:05
سلام،
1. جواب استفاده از تابع DateDiff هست. مثلا: ( DateDiff("d" , date1, date2
2. یه راهش اینه که بجای option group از combo box استفاده کنی. یه راه دیگه هم اینه که این option group رو unbound کنی، یه تکست باکس درست کنی (که باید مخفیش کرد) و این تکست باکس رو به فیلد موردنظر ارتباط بدی (bound کنی). حالا تو رویداد OnClick همون option group، یه برنامه ساده مینویسیم که اگه مقدار اون 1 بود، مقدار تکست باکس رو بکنه مرد و اگه 2 بود ... .
سپاس!
مشکل اینه که من برنامه نویسی بلدنیستم
قسمت دوم را بیشتر توضیح بده برنامه اش رو
اولی رو درست کردم خیلی عالی بود جواب هم داد
فقط یه چیزی اگه بخوایم تاریخ شمسی وارد کنیم باید چه کنیم؟
mohammad96
08-05-2009, 14:00
مشکل اینه که من برنامه نویسی بلدنیستم
قسمت دوم را بیشتر توضیح بده برنامه اش رو
اولی رو درست کردم خیلی عالی بود جواب هم داد
فقط یه چیزی اگه بخوایم تاریخ شمسی وارد کنیم باید چه کنیم؟
برای تارخ شمسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای قسمت دوم:
mehdi_vsgh
08-05-2009, 17:50
برای تارخ شمسی:
برای قسمت دوم:
ممنون دوست عزیز
ولی بهتر بود در مورد فایل دومی یه توضیحی بدی که چطوری اون قضیه جنسیت مرد/زن رو درست کردی
میخوام یاد بگیرم
mohammad96
08-05-2009, 20:42
ممنون دوست عزیز
ولی بهتر بود در مورد فایل دومی یه توضیحی بدی که چطوری اون قضیه جنسیت مرد/زن رو درست کردی
میخوام یاد بگیرم
درباره option group استفاده شده، نگاه کنید به رویداد OnClick اون و همچنین به رویداد OnCurrent فرم مربوطه.در Form2 هم که اصلا از combo box استفاده شده.
mehdi_vsgh
09-05-2009, 08:15
درباره option group استفاده شده، نگاه کنید به رویداد OnClick اون و همچنین به رویداد OnCurrent فرم مربوطه.در Form2 هم که اصلا از combo box استفاده شده.
من هرکاری کردم بازم نتونستم
اگه ممکنه برای من روی این فایلم درست کنید ممنون میشم
mohammad96
09-05-2009, 13:42
من هرکاری کردم بازم نتونستم
اگه ممکنه برای من روی این فایلم درست کنید ممنون میشم
سلام،
بفرمایید:
mehdi_vsgh
11-05-2009, 04:36
فرضا یه فرمی را ایجاد کردیم با یه style قبلی
حالا میخوایم نوع استایل رو عوض کنیم
چطوری میشه اینکارو کرد؟
احمد ترابی
11-05-2009, 09:26
دوستان سلام
میگم کسی آموزش اکسس رو نداره ؟
خیلی اکسس سخته خودمو کشتم اما یاد نگرفتم
اگه میشه لینک دانلود بزارید
ممنون میشم
mohammad96
11-05-2009, 21:10
فرضا یه فرمی را ایجاد کردیم با یه style قبلی
حالا میخوایم نوع استایل رو عوض کنیم
چطوری میشه اینکارو کرد؟
خب عوض میکنی دیگه، چجوری نداره!
مثلا توی 2007 برای تغییر کلی استایل یک فرم، در سربرگ Arrange ، گزینه AutoFormat این کار رو انجام میده وگرنه که برای کنترلها و قسمتهای مختلف فرم، خودت اقدام میکنی.
k.calantaj
13-05-2009, 11:38
سلام خسته نباشید
من می خوام یک پایگاه داده بسازم توی اکسس شامل مشخصات مشتری های یک شرکت
و می خوام یک دکمه جستجو بزارم که هر موقع id مشتری رو دادم اطلاعات کامل اون مشتری رو به من بده خواهش می کنم کمکم کنید.
ehsan_1987
15-05-2009, 07:51
من یه فایل اکسس دارم که هنگامی که بازش می کنم چند پیغام می ده نمی دونم درباره چیه؟؟(درباره نمی دونم امنیت و این جور حرفاست چون با اکسس 2002 نوشته شده و من با 2003 بازش می کنم) و پسورد و یوزر داره که فراموش شده.چه کار کنم؟؟
shahbazi62
15-05-2009, 18:12
لطفا كاركرد ساعت ورود و خروج در برنامه اكسس
مثال :: ساعت ورود 22 شب ساعت خروج 2 بامداد جواب كاركرد 4ساعت
و يك كتاب اكسس پيشرفته معرفي كنيد
با سلام
اولا كه من اصلا اكسس بلد نيستم
و اما
يك DVD از نمايشگاه بين المللي تهران خريدم كه حدود 500 كتاب درش هست به گمانم اطلاعات مربوط به مشخصات كتابها در فايلهايي به فرمت اكسس نوشته شده حال من مي خواهم اين مشخصات را كپي و پيست كنم در اكسل ولي مشكل اينجا است كه با اينكه در فايل براي مثلا title يك ستون و براي نويسنده يك ستون ديگر و الي آخر در نظر گرفته ولي وقتي من از فرمان copy to clipboard و انتخاب يكي از گزينه ها يا sample يا columnar استفاده مي كنم و در اكسل پيست مي كنم ستونهاي مجزايي كه در اكسس ديده مي شود در اكسل در يك ستون پشت سر هم پيست مي شود آيا براي ا ين مشكل راهي وجود دارد
با تشكر
دوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
afshin2200
19-05-2009, 12:41
من یه سئوال فنی وحرفه ای دارم که فکر نکنم زیاد مشکل باشه چون مربوط به ICDLهستش و امکان اینکه این سئوال تو امتحان فنی و حرفه ای بیاد زیاده چون مال بانک سوال فنی و حرفه ای است و گاهی سئوال میادوام سئوال
یک بانک اطلاعاتی بنام خود ایجاد کرده در دسکتاپ ذخیره کنید که دارای جدولی بنام table با فیلد ها و شرایط زیر باشد
کد کارمندی نام و نام خانوادگی مدرک تحصیلی حقوق ماهیانه
آدرس
اما سوالی که من نمیدونم اینه:
1"-پرس و جویی را طراحی کنید که بر اساس آن بتوانیم نام و نام خانوادگی و حقوق ماهیانه پرسنل را با توجه به مدرک تحصیلی آنها نمایش دهیم ."
کسی اینو میدون
تو یه ورقه دیگه هم شبیه همین سوال هست
1-بانک اطلاعاتی بنام st.mdb ایجاد کنید که شامل جدولی به نام student با فیلدهای زیر باشد.
نام دانشجو کد ملی سال تولد محل تولد رشته تحصیلی شماره دانشجویی
اما سوال مهمش اینه:
پرس و جویی ایجاد نمایید که با پرسیدن شمارۀ دانشجویی ، اطلاعات دانشجو را نمایش دهد
query ساختن آسون اما اینجا چه شرطی میگه که شماره دانشجویی پرسیده شود بعداطلاعات نمایش داده شود
ممنون یشم جواب بدین چون برا خیلیها مفیده و هر دو سوال مال بانک سئوال فنی وحرفه ای هست
mohsen_djd2
20-05-2009, 12:54
اما سوال مهمش اینه:
پرس و جویی ایجاد نمایید که با پرسیدن شمارۀ دانشجویی ، اطلاعات دانشجو را نمایش دهد
query ساختن آسون اما اینجا چه شرطی میگه که شماره دانشجویی پرسیده شود بعداطلاعات نمایش داده شود
ممنون یشم جواب بدین چون برا خیلیها مفیده و هر دو سوال مال بانک سئوال فنی وحرفه ای هست
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویس
بقیه سوال ها هم نگاه کنی خیلی سادن
afshin2200
20-05-2009, 15:02
فکر نکنم که دوست من این جوابش باشه این که باشه راحته فکر کنم منظور سوال اینه که بعد از ساخته شدن qyery ما مثلا شماره دانشجویی 1000را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه و مثلا 1002 را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه در صورتیکه بعد از ساخته شده query همه با هم نمایش داده میشه
سوال اول هم دقت کنین فکر کنم منظورش اینه "با توجه به مدرک تحصیلی"مثلا وقتی که query ساختیم (توجه کنید بعد از ساخته شدن query)اگه لیسانس رو انتخاب کنیم فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده بشه
نه اینکه تو design بریم وهر بار شرط رو تعریف کنیم
اگه هم تو desigin این شرط رو بدیم تو criteria
دیپلم or لیسانس or فوق لیسانس :تعریف کنیم همه رو نشون میده که فکر نکنم جواب این سوال باشه
خلاصه اینکه می توان query را طوری ساخت که مثلاً برای مدرک تحصیلی چیزی مانند منو باز شود (مثلا look up wizardکه من امتحان کردم نشد )و مدرکها نمایش داده شود و مثلا وقتی انتخاب کردیم لیسانس فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده شود
ممنون میشم جواب بدین
mohsen_djd2
21-05-2009, 11:29
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویس مثلا "شماره
دانشجویی را وارد کنید"
بعد save کن
حالا که روی query کلیک کنی شماره دانشجویی میخاد مثلا 2000 میزنی بعد تمام مشخصاتی که توی query گذاشتی البته فقط مربوط به 2000 رو نشان میده
دوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
دوستان كسي جوابي نداره
mohsen_djd2
22-05-2009, 21:36
دوستان كسي جوابي نداره
بلی
فردا حتما برات مینویسم
بلی
فردا حتما برات مینویسم
سلام
هنوز فردا نشده ؟:27:
mohsen_djd2
27-05-2009, 22:36
ببخشید
سرم خیلی شلوغه، آخر ترم و درس نخوندن و انتخابات و ...
Tools ==> startup رو میزنی
بعد Display form/page فرمی رو که میخای بیاد رو انتخاب میکنی
همه تیک ها رو غیر فعال کن
اینم خلاصه و مفید و مختصر
سلام:
من يك فايل اكسس دارم كه پسورد داره ونميتونم بازش كنم
راهي هست كه بشه بازش كنم .برنامه اي هست كه پسورد رو برداره يا پسوردش رو پيدا كنه.
با تشكر
كسي نيست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!
با سلام
من معمولا برای گزارش گیری از ویزارد اکسس استفاده می کردم اما الان نیاز دارم که به صورت دستی لیبل ها را به جداول و کوییری ها مرتبط کنم اما نمی دانم چگونه.
در سربرگ Dada هم فقط Smart Tag وجود داره چگونه می توانم یک فیلد از جدول یا کوییری را به لیبل متصل کنم؟
البته من می خواهم با این کار اطلاعات کوییری های مختلف را که به هم ربطی ندارند نشان دهم. آیا اصولا می شود در یک گزارش بیش از یک اتصال برقرار کرد؟
(توضیح بیشتر: می خواهم گزارشی از روزهای حضور افراد در فلان کلاس به اضافه نمره کسب شده آن تهیه کنم؛ از آنجا که اطلاعات حضور و غیاب کلاس و نمره آن جداست چگونه می توان این دو اطلاعات را در یک کارنامه (گزارش) جمع آوری کرد؟؟؟)
امیدوارم منظورم را به خوبی منتقل کرده باشم
با تشکر
سلام:
من يك فايل اكسس دارم كه پسورد داره ونميتونم بازش كنم
راهي هست كه بشه بازش كنم .برنامه اي هست كه پسورد رو برداره يا پسوردش رو پيدا كنه.
با تشكر
از نرم افزار Password Recovery Office.exe استفاده کن
یه سرچ ساده می خواد
یا علی
mohammad96
26-06-2009, 15:17
با سلام
من معمولا برای گزارش گیری از ویزارد اکسس استفاده می کردم اما الان نیاز دارم که به صورت دستی لیبل ها را به جداول و کوییری ها مرتبط کنم اما نمی دانم چگونه.
در سربرگ Dada هم فقط Smart Tag وجود داره چگونه می توانم یک فیلد از جدول یا کوییری را به لیبل متصل کنم؟
البته من می خواهم با این کار اطلاعات کوییری های مختلف را که به هم ربطی ندارند نشان دهم. آیا اصولا می شود در یک گزارش بیش از یک اتصال برقرار کرد؟
(توضیح بیشتر: می خواهم گزارشی از روزهای حضور افراد در فلان کلاس به اضافه نمره کسب شده آن تهیه کنم؛ از آنجا که اطلاعات حضور و غیاب کلاس و نمره آن جداست چگونه می توان این دو اطلاعات را در یک کارنامه (گزارش) جمع آوری کرد؟؟؟)
امیدوارم منظورم را به خوبی منتقل کرده باشم
با تشکر
با عرض سلام،
منظور از اتصال لیبل رو خوب متوجه نمیشم، ولی برای این کار به نظر میرسه باید از گزینه Caption در سربرگ Format استفاده کرد.
در مورد سوال دوم هم باید یک کوئری جدید درست کرد و فیلدهای مورد نیاز گزارش رو از جداول و کوئریهای مختلف، توی اون جمع آوری کرد(که میشه این کار رو مستقیما در Record Source خود گزارش انجام داد.
با تشکر!
با عرض سلام،
منظور از اتصال لیبل رو خوب متوجه نمیشم، ولی برای این کار به نظر میرسه باید از گزینه Caption در سربرگ Format استفاده کرد.
در مورد سوال دوم هم باید یک کوئری جدید درست کرد و فیلدهای مورد نیاز گزارش رو از جداول و کوئریهای مختلف، توی اون جمع آوری کرد(که میشه این کار رو مستقیما در Record Source خود گزارش انجام داد.
با تشکر!
ضمن تشکر مشکلمو یکم بیشتر باز می کنم
در دیتا بیس من سه جدول وجود دارد اطلاعات فردی، حاضرین، نمرات
فرض کنید جدول حاضرین، اطلاعات حضور و غیاب افراد یک کلاس را نگهداری می کند و جدول نمرات، نمرات امتحان فلان کلاس را.
اگر بخواهم به صورت کارنامه ای کلاسهای شرکت کرده یک نفر را به همراه نمرات کسب شده آن پرینت بگیرم چگونه باید این کار را انجام دهم؟
***لازم می دانم این توضیح را بدهم که:
1_ این دو جدول (نمرات و حاضرین) ربط منطقی به هم ندارند لذا نمی توانم از inner join استفاده کنم
2_ همچنین در برنامه مدنظر ممکن است فردی در کلاسی باشد ولی در جدول نمرات نباشد و یا برعکس از امتحانی نمره داشته ولی در کلاسی شرکت نکرده باشد یعنی الزاما نمرات، مربوط به کلاسهایی که حضور و غیاب انجام شده نمی باشد پس دوباره نتیجه می گیریم که از inner join نمی توان استفاده کرد چون رکوردهای غیر مشترک را نمی آورد.
تنها راهی که به ذهن بنده می رسد این است که باید یکجوری از دو دیتا کانکشن و ارتباط استفاده کرد. آیا راه بهتری هست؟ در غیر این صورت چگونه این کار را انجام دهم؟؟؟؟
با تشکر
mohammad96
30-06-2009, 14:01
ضمن تشکر مشکلمو یکم بیشتر باز می کنم
در دیتا بیس من سه جدول وجود دارد اطلاعات فردی، حاضرین، نمرات
فرض کنید جدول حاضرین، اطلاعات حضور و غیاب افراد یک کلاس را نگهداری می کند و جدول نمرات، نمرات امتحان فلان کلاس را.
اگر بخواهم به صورت کارنامه ای کلاسهای شرکت کرده یک نفر را به همراه نمرات کسب شده آن پرینت بگیرم چگونه باید این کار را انجام دهم؟
***لازم می دانم این توضیح را بدهم که:
1_ این دو جدول (نمرات و حاضرین) ربط منطقی به هم ندارند لذا نمی توانم از inner join استفاده کنم
2_ همچنین در برنامه مدنظر ممکن است فردی در کلاسی باشد ولی در جدول نمرات نباشد و یا برعکس از امتحانی نمره داشته ولی در کلاسی شرکت نکرده باشد یعنی الزاما نمرات، مربوط به کلاسهایی که حضور و غیاب انجام شده نمی باشد پس دوباره نتیجه می گیریم که از inner join نمی توان استفاده کرد چون رکوردهای غیر مشترک را نمی آورد.
تنها راهی که به ذهن بنده می رسد این است که باید یکجوری از دو دیتا کانکشن و ارتباط استفاده کرد. آیا راه بهتری هست؟ در غیر این صورت چگونه این کار را انجام دهم؟؟؟؟
با تشکر
من یه دیتابیس نمونه میذارم، ببین همونیه که مورد نظرت هست؟
با سپاس!
من یه دیتابیس نمونه میذارم، ببین همونیه که مورد نظرت هست؟
با سپاس!
ضمن تشکر فراوان میتونم بگم دیتابیستون دقیقا همونه که مد نظرم بود و تقریبا همون طوری که فکر می کردم باید 2 تا ارتباط برقرار می کردیم (یعنی مثلا اول حاضرین را به دست آورده و در کوییری دوم که مربوط به نمرات بود از آن استفاده می کردیم)
حالا اگه ممکنه یکم درباره نحوه انجام این کار توضیح بدید.
ممنون...
mohammad96
04-07-2009, 17:30
ضمن تشکر فراوان میتونم بگم دیتابیستون دقیقا همونه که مد نظرم بود و تقریبا همون طوری که فکر می کردم باید 2 تا ارتباط برقرار می کردیم (یعنی مثلا اول حاضرین را به دست آورده و در کوییری دوم که مربوط به نمرات بود از آن استفاده می کردیم)
حالا اگه ممکنه یکم درباره نحوه انجام این کار توضیح بدید.
ممنون...
میتونم اضافه کنم که برای کامل کردن این نمونه، ضمن افزودن فیلدهای مورد نیاز بیشتر، میشه فرم هایی رو برای ورود اطلاعات به جداول، طراحی کرد.
منظورتون از نحوه انجام کار، کدوم قسمتش هست؟ از کجاش رو میخواین بیشتر بدونین؟
میتونم اضافه کنم که برای کامل کردن این نمونه، ضمن افزودن فیلدهای مورد نیاز بیشتر، میشه فرم هایی رو برای ورود اطلاعات به جداول، طراحی کرد.
منظورتون از نحوه انجام کار، کدوم قسمتش هست؟ از کجاش رو میخواین بیشتر بدونین؟
شاید این چیزی که می خوام بگم از دید شما یک مسئله ساده باشه اما....
اما مشکل من "نحوه ایجاد ریپورت" است.
البته به این شکل که شما انجام دادید که از یک report در یک report دیگر استفاده کردید
اگه میشه در این رابطه توضیح بفرمایید که دیگه مزاحمتون نشم...
با تشکر
mohammad96
05-07-2009, 10:44
شاید این چیزی که می خوام بگم از دید شما یک مسئله ساده باشه اما....
اما مشکل من "نحوه ایجاد ریپورت" است.
البته به این شکل که شما انجام دادید که از یک report در یک report دیگر استفاده کردید
اگه میشه در این رابطه توضیح بفرمایید که دیگه مزاحمتون نشم...
با تشکر
خواهش میکنم، مراحمید !
بطور اجمالی وقتی جداول 1 و 2 و 3 رو داشته باشیم که رابطه 1 با 2 ، یک رابطه One-to-Many هست، همچنین رابطه 1 با 3 هم یک رابطه One-to-Many ، و بخواییم در گزارشمون از هر سه این جدول ها استفاده کنیم و نتایج رو بر حسب یک فیلد مشترکشون گروهبندی ( ف ی ل ت ر) کنیم، اون وقت (به نظر من) برای یکی از جداول 2 یا 3 میشه از قابلیت Grouping استفاده کرد و برای اون یکی دیگه از یک sub-report ( با Link master Field و Link Child Field فیلد مشترک ).
خواهش میکنم، مراحمید !
بطور اجمالی وقتی جداول 1 و 2 و 3 رو داشته باشیم که رابطه 1 با 2 ، یک رابطه One-to-Many هست، همچنین رابطه 1 با 3 هم یک رابطه One-to-Many ، و بخواییم در گزارشمون از هر سه این جدول ها استفاده کنیم و نتایج رو بر حسب یک فیلد مشترکشون گروهبندی ( ف ی ل ت ر) کنیم، اون وقت (به نظر من) برای یکی از جداول 2 یا 3 میشه از قابلیت Grouping استفاده کرد و برای اون یکی دیگه از یک sub-report ( با Link master Field و Link Child Field فیلد مشترک ).
می خواستم این قسمت آخر رو توضیح بدید (ایجاد sub report)
با تشکر
mohammad96
07-07-2009, 00:11
می خواستم این قسمت آخر رو توضیح بدید (ایجاد sub report)
با تشکر
سلام،
اصولا sub-report ها و sub-form ها در مواقعی کاربرد دارن که رکوردهای فرم/گزارش اصلی، یک رابطه یک به چند ، با رکوردهای یک جدول یا کوئری دیگه ای که همزمان نیاز به نمایش اونا در فرم/گزارش اصلی هست، داشته باشن. برای ساخت اونها هم به چند روش میشه عمل کرد، که یکیش استفاده از ویزارد ساخت فرم/گزارشه. یکیش هم ساخت یک فرم/گزارش بعنوان ساب فرم/گزارشه و بعد drag and drop کردن اون در فرم اصلی؛ و یا استفاده از دکمه ساخت ساب فرم/گزارش در فرم/گزارش اصلی و سپس تعیین مشخصات Sorce Object, Link Master Fields و Link Child Fields اون بطور دستی . که در مشخصه Link Master Fields ،فیلد کلید اصلی فرم/گزارش اصلی، PK ، و در Link Child Fields ، فیلد کلید خارجی فرم/گزارش دوم که بعنوان ساب فرم/گزارش قراره استفاده بشه ، FK ، انتخاب و درج میشه.
چند سوال...
1ـ چگونه یک text box را به فلان فیلد وصل کنم؟
(من یک text box می گذارم و به کمک قسمت Control Source از سربرگ Data مثلا فیلد ID را به صورت ([Personely]![ID]=) در آن مقدار دهی می کنم اما در خروجی چیزی جز ?Name# نشان نمی دهد)
2ـ وقتی هم که مثلا 2 تا subReport می گذارم اطلاعات را به صورت یکجا نشان می دهد یعنی همه اطلاعات فلان جدول را نشان می دهد و بعد هم اطلاعات جدول دوم را نشان می دهد در صورتی می خواهم اطلاعات هر شخص را مجزا نشان دهد.
البته فکر می کنم اگه مشکل اول برطرف شود مشکل دوم هم حل شود...
این هم ارتباط جداولی که من با اونا کار دارم
توضیح:
جداول ثبت کلاس و کلاس در اینجا نقشی ندارند
جدول موضوع در اصل اطلاعات کلاس هاست
در ضمن ببخشید دیگه، من با ویزارد کار کردم و با روش دستی مشکل دارم.
mohammad96
11-07-2009, 00:33
چند سوال...
1ـ چگونه یک text box را به فلان فیلد وصل کنم؟
(من یک text box می گذارم و به کمک قسمت Control Source از سربرگ Data مثلا فیلد ID را به صورت ([Personely]![ID]=) در آن مقدار دهی می کنم اما در خروجی چیزی جز ?Name# نشان نمی دهد)
2ـ وقتی هم که مثلا 2 تا subReport می گذارم اطلاعات را به صورت یکجا نشان می دهد یعنی همه اطلاعات فلان جدول را نشان می دهد و بعد هم اطلاعات جدول دوم را نشان می دهد در صورتی می خواهم اطلاعات هر شخص را مجزا نشان دهد.
البته فکر می کنم اگه مشکل اول برطرف شود مشکل دوم هم حل شود...
این هم ارتباط جداولی که من با اونا کار دارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیح:
جداول ثبت کلاس و کلاس در اینجا نقشی ندارند
جدول موضوع در اصل اطلاعات کلاس هاست
در ضمن ببخشید دیگه، من با ویزارد کار کردم و با روش دستی مشکل دارم.
سلام،
اول بگم که مستحب موکد هست که برای همه جدولها یک فیلد ID بعنوان Primary Key درست بشه که این در بعضی از جدولهای شما مشاهده نمیشه! بعد اینکه من جدول Mozoe رو نفهمیدم چی هست و چی کار قراره بکنه و به جدول Tarikh چه کار داره؟ بعد اینکه چرا جداول Nomarat و Hazerin با جدول Kelas هیچ ارتباطی ندارن؟!
1) وقتی فیلد مورد نظر، در جدول یا کوئری که فرم/گزارش بر اساس آن ساخته شده ( یعنی در قسمت Record Source فرم/گزارش) موجود باشه، اون وقت اون فیلد در کمبو باکس جلوی Control Source موجوده و فقط کافیه اونو انتخاب کنی.
2) به گمانم مشخصه Link Master Field و Link Child Field سابریپورتها بدرستی تنظیم نشده باشه.
اگه براتون مقدور باشه که خود دیتابیس رو بذارید که از نزدیک بشه بهش نگاهی کرد، خیلی بهتر تر میشه.
دوستان لطف می کنید یه کار access که خیلی روش کار شده بذارید اینجا من یه ذره باهاش ور برم شاید یه چیزی یاد گرفتم!!
آخه من اصلا تا حالا یه همچین فایلی ندیدم
ممنون
سلام،
اول بگم که مستحب موکد هست که برای همه جدولها یک فیلد ID بعنوان Primary Key درست بشه که این در بعضی از جدولهای شما مشاهده نمیشه! بعد اینکه من جدول Mozoe رو نفهمیدم چی هست و چی کار قراره بکنه و به جدول Tarikh چه کار داره؟ بعد اینکه چرا جداول Nomarat و Hazerin با جدول Kelas هیچ ارتباطی ندارن؟!
1) وقتی فیلد مورد نظر، در جدول یا کوئری که فرم/گزارش بر اساس آن ساخته شده ( یعنی در قسمت Record Source فرم/گزارش) موجود باشه، اون وقت اون فیلد در کمبو باکس جلوی Control Source موجوده و فقط کافیه اونو انتخاب کنی.
2) به گمانم مشخصه Link Master Field و Link Child Field سابریپورتها بدرستی تنظیم نشده باشه.
اگه براتون مقدور باشه که خود دیتابیس رو بذارید که از نزدیک بشه بهش نگاهی کرد، خیلی بهتر تر میشه.
1_ آنجاهایی که از یک PrimaryKey استفاده نکرده ام به جای آن از دو فیلد کلید کمک گرفته ام چرا که مثلا یک شخص نباید در جدول Hazerin دو اطلاعات مشابه داشته باشد لذا دو فیلد کلید داریم TarikhID و PersonelyID
2_ جدول Mozoe بانک من در اصل همان جدول Class بانک شماست. (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست برای جای دیگری است که شبیه به آن است و تفاوتهایی دارد لذا اینکه می بینید یجوریه مال اینه)
شاید بهتر بود اسمشو می گذاشتم Barname چراکه ربطش با جدول Tarikh اینه که مثلا فلان برنامه در فلان تاریخ برگزار شد حال کد افراد حاضر در این تاریخ به اضافه کد تاریخ حضور در جدول Hazerin اضافه می شود تا حاضری آن را زده شده باشد همچنین نمره کسب شده آن هم به همین ترتیب در جدول Nomarat (همراه با نمره کسب شده) اضافه می شود
3_ در مورد جدول Kelas... (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست....) Kelas را فعلا بی خیال ربطی به سوالم نداره
4_ حجم دیتا بیسم خیلی زیاد و سرعتم فوق العاده کمه وگرنه همون اول این کارو میکردم اما تلاشمو می کنم
بازم ممنونم
mohammad96
13-07-2009, 00:34
دوستان لطف می کنید یه کار access که خیلی روش کار شده بذارید اینجا من یه ذره باهاش ور برم شاید یه چیزی یاد گرفتم!!
آخه من اصلا تا حالا یه همچین فایلی ندیدم
ممنون
سلام،
همون دیتابیس های نمونه خود اکسس که هست. مثلا Northwind.
mohammad96
13-07-2009, 00:40
1_ آنجاهایی که از یک PrimaryKey استفاده نکرده ام به جای آن از دو فیلد کلید کمک گرفته ام چرا که مثلا یک شخص نباید در جدول Hazerin دو اطلاعات مشابه داشته باشد لذا دو فیلد کلید داریم TarikhID و PersonelyID
2_ جدول Mozoe بانک من در اصل همان جدول Class بانک شماست. (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست برای جای دیگری است که شبیه به آن است و تفاوتهایی دارد لذا اینکه می بینید یجوریه مال اینه)
شاید بهتر بود اسمشو می گذاشتم Barname چراکه ربطش با جدول Tarikh اینه که مثلا فلان برنامه در فلان تاریخ برگزار شد حال کد افراد حاضر در این تاریخ به اضافه کد تاریخ حضور در جدول Hazerin اضافه می شود تا حاضری آن را زده شده باشد همچنین نمره کسب شده آن هم به همین ترتیب در جدول Nomarat (همراه با نمره کسب شده) اضافه می شود
3_ در مورد جدول Kelas... (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست....) Kelas را فعلا بی خیال ربطی به سوالم نداره
4_ حجم دیتا بیسم خیلی زیاد و سرعتم فوق العاده کمه وگرنه همون اول این کارو میکردم اما تلاشمو می کنم
بازم ممنونم
سلام،
اگه حجم دیتابیس زیاده میشه: اونو compact and repair کرد، یا زیپ کرد ، یا داده ها رو ازش حذف کرد ویا هر سه تاش.
برای همین درباره موارد 1 و 2 من کاملا توجیه و قانع ( با اجازه بزرگترا البته) نشدم ... .
mani p30
13-07-2009, 09:48
سلام من اکثر صفحات این فرم خوندم اما به جواب سوال خودم نرسیدم
میخواستم بدونم:
1 چطوری میشه بر حسب یک سری از داده ها که از فلان تاریخ تا فلان تاریخن نمودار کشید
2. میخوام در تهیه ریپورت ازم سوال کنه از چه تاریخی تا چه تاریخی (البته من نوع تاریخم تو جدول date نیست numbere)
mohammad96
14-07-2009, 16:58
سلام من اکثر صفحات این فرم خوندم اما به جواب سوال خودم نرسیدم
میخواستم بدونم:
1 چطوری میشه بر حسب یک سری از داده ها که از فلان تاریخ تا فلان تاریخن نمودار کشید
2. میخوام در تهیه ریپورت ازم سوال کنه از چه تاریخی تا چه تاریخی (البته من نوع تاریخم تو جدول date نیست numbere)
سلام،
خب برای ف ی ل ت ر کردن نتایج نشون داده شده توسط یک نمودار، chart ، میشه در مشخصه Row Source اون که یک کوئری هست، محدودیت رو اعمال کرد. مثلا در فیلد تاریخ و در قسمت criteria اون میشه نوشت: (با توجه به این که گفتید نوع این فیلد عدده)
mani p30
15-07-2009, 11:06
سلام
بابت کمکتون ممنون
حالا یه سوال دیگه
من تو اکسس چندتا ایتم کلی دارم مثلا بیمه ، حقوق و... که هر کدوم از اینا یک جدول یک ریپورت یک نمودار و ... دارن حالا میخواستم یه قابلیت توی یه صفحه ی اصلی ایجاد کنم که مثلا فرد با اوردن موس یا کلیک روی اسم این ایتمای اصلی فرعیاتش ظاهر بشن و مثلا نمودارو انتخاب کنه
mohammad96
15-07-2009, 23:51
سلام
بابت کمکتون ممنون
حالا یه سوال دیگه
من تو اکسس چندتا ایتم کلی دارم مثلا بیمه ، حقوق و... که هر کدوم از اینا یک جدول یک ریپورت یک نمودار و ... دارن حالا میخواستم یه قابلیت توی یه صفحه ی اصلی ایجاد کنم که مثلا فرد با اوردن موس یا کلیک روی اسم این ایتمای اصلی فرعیاتش ظاهر بشن و مثلا نمودارو انتخاب کنه
سلام،
شاید یه راهش این باشه که برای آیتم های فرعی دکمه های مخفی درست بشه و هنگام کلیک بر روی آیتم اصلی، دکمه های مربوط به اون ظاهر بشه (با استفاده از کد مثلا).
mani p30
17-07-2009, 04:25
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم یه کار سمپل ساده میتونین برام بزارین اخه این نورس ویند جدید حرفه ای چیزی سر در نمیارم
ممنون
اینم دیتا بیس من (winrar فایل 14.6 مگ را به 200 کیلو تبدیل کرد!!!!!)
گزارشی که من الآن نیاز دارم اینه که بر اساس اطلاعات شخصی و پرسنلی هر فرد جلسات حضور وی و همچنین نمرات کسب شده وی نمایش داده شود
نمی دونم! شاید دیتا بیس نیاز به تغییر اساسی داشته باشه. دیگه این شما و اینم دیتا بیس ما
با تشکر
mohammad96
18-07-2009, 15:32
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم یه کار سمپل ساده میتونین برام بزارین اخه این نورس ویند جدید حرفه ای چیزی سر در نمیارم
ممنون
سلام،
مثلا یه نمونه :
mohammad96
18-07-2009, 15:34
گزارشی که من الآن نیاز دارم اینه که بر اساس اطلاعات شخصی و پرسنلی هر فرد جلسات حضور وی و همچنین نمرات کسب شده وی نمایش داده شود
نمی دونم! شاید دیتا بیس نیاز به تغییر اساسی داشته باشه. دیگه این شما و اینم دیتا بیس ما
با تشکر
با سلام،
این فایله پسورد هم میخواد؛ پسوردش چیه؟
می بخشید, فراموشینو...
Pass: zx
mohammad96
19-07-2009, 15:51
با تشکر
سلام،
گزراش رو به همون روشی که قبلا عرض کردم ساختم:
mohammad96
20-07-2009, 15:09
لینک خرابه
Please Repeat
ای بابا راست میگیا!
سلام دوستان
من در فرآیند یادگیریه اکسسم نشستم به بررسیه template های سایت خود آفیس!!!
اونجا دیدم توی این relationship های table ها چند نوع بود که من نمی دونستم چیه!!!
یه سری هاش دو سرش فلش داشت یه سری یدونه یه سری هیچی!!
اون علامت بینهایت چیه!!!
کلا هیچی نفهمیدم!!
بعد من هر چی تلاش کردم از این بینهایت ها درست کنم نتونستم!!
یه توضیح می دید !!؟
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!:
مثلا برای این مثال:
یک معلم می تونه چند تا درس داشته باشه! ولی یه درس نمی تونه چند تا معلم داشته باشه!!
الان table معلمها و درس ها رو چی جوری باید با هم لینک کنم؟
از pk معلمها بکشم به pk درسها!!
اونجوری که one to one می شه!!
یه توضیح می دید!!
اصلا بذارید مشکلمو کامل و اساسی بگم!!
دوتا table هست یکی atm که یه فیلدی با عنوان نام بانک داره!! یکی بانکها
الان یه atm فقط ماله یه بانکه ولی هر بانک می تونه چندینتا atm داشته باشه!!
الان من Pk بانک رو به فیلد نام بانک atm وصل کنم؟
یا به pk ای تی ام؟
یا چیزه دیگری؟
ممنون
mohammad96
25-07-2009, 11:56
سلام دوستان
من در فرآیند یادگیریه اکسسم نشستم به بررسیه template های سایت خود آفیس!!!
اونجا دیدم توی این relationship های table ها چند نوع بود که من نمی دونستم چیه!!!
یه سری هاش دو سرش فلش داشت یه سری یدونه یه سری هیچی!!
اون علامت بینهایت چیه!!!
کلا هیچی نفهمیدم!!
بعد من هر چی تلاش کردم از این بینهایت ها درست کنم نتونستم!!
یه توضیح می دید !!؟
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!:
مثلا برای این مثال:
یک معلم می تونه چند تا درس داشته باشه! ولی یه درس نمی تونه چند تا معلم داشته باشه!!
الان table معلمها و درس ها رو چی جوری باید با هم لینک کنم؟
از pk معلمها بکشم به pk درسها!!
اونجوری که one to one می شه!!
یه توضیح می دید!!
اصلا بذارید مشکلمو کامل و اساسی بگم!!
دوتا table هست یکی atm که یه فیلدی با عنوان نام بانک داره!! یکی بانکها
الان یه atm فقط ماله یه بانکه ولی هر بانک می تونه چندینتا atm داشته باشه!!
الان من Pk بانک رو به فیلد نام بانک atm وصل کنم؟
یا به pk ای تی ام؟
یا چیزه دیگری؟
ممنون
سلام،
برای درک بهتر از روابط بین جدول ها و چگونگی تنظیمات اون، در خود help اکسس مقاله خوبی وجود داره که آدرس اینترنتی اون هم هست:
که پیشنهاد میکنم حتما قبل از هر کاری اونو مطالعه کنی.
و اگه بخوام جواب سوال دوم رو گفته باشم، این جوری میشه که: جدول بانکها، فیلدی داره مثل bankID ، بعنوان PK. جدول ATM هم فیلدی داره مثلا با نام atmID ، بعنوان PK و باز فیلدی داره با نام bankID ، بعنوان FK که همون (Foreign Key) باشه. حالا در قسمت ساخت روابط بین جدولها، باید bankID رو از جدول بانک ها به bankID از جدول ATM وصل کرد، که این پنجره ساخت رابطه رو باز میکنه و همونطور که اونجا مشخص میشه، این یک رابطه از نوع یک به چند، One-to-Many ، هست. (حالا اگه گزینه enforce referential integrity رو فعال کنیم، علامت بینهایت در سمت جدول ATM ظاهر میشه. علامت فلش یک طرفه هم مربوط میشه به انتخاب گزینه های 2 و 3 در مشخصه Join Type رابطه. علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
با سپاس!
از مدير تاپيك خواهشمند است اين تاپيك را در يك فايل pdf براي استفاده قرار دهد تا دانلود و استفاده راحتتر باشد
علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
نه من همین جوری گفتم!!
درست یادم نبود!!
ممنون که جواب دادید
بعد محمد جان برای چند به چند باید چی کار کنیم!!
mohammad96
26-07-2009, 10:48
نه من همین جوری گفتم!!
درست یادم نبود!!
ممنون که جواب دادید
بعد محمد جان برای چند به چند باید چی کار کنیم!!
با سلام،
همونطور که در مقاله لینک داده شده هم گفته شده، برای ایجاد یک رابطه چند-به-چند بین دو جدول، به جدول سومی نیاز هست. یعنی رابطه چند-به-چند به دو رابطه یک-به-چند تبدیل میشه و جدول سوم حداقل سه تا فیلد داره: ID بعنوان PK ، و table1ID و table2ID هم بعنوان FK .
با تشکر!
یه سوال دیگه!!!
چی جوری می شه توی فرم وقتی روی اسم یه text box کلیک کنی بره به فرم مربوط به اون!!!
منظورم اینه که مثلا ما توی فرم مربوط به atm یه text box داریم که اسمش بانکه !! من می خوام وقتی روی اسم اون کلیلک می کنم برم توی فرم بانکها!!
ممنون
آهان راستی یه چیز دیگه!!
می شه یه command box ساخت که وقتی روش کلیک می کنیم یه جدول exel که قبلا پر کیردیم بیاد !! یا به طور کلی یه فایلیو برامون باز کنه!(مثلا عکس)
ممنون
mohammad96
28-07-2009, 10:02
یه سوال دیگه!!!
چی جوری می شه توی فرم وقتی روی اسم یه text box کلیک کنی بره به فرم مربوط به اون!!!
منظورم اینه که مثلا ما توی فرم مربوط به atm یه text box داریم که اسمش بانکه !! من می خوام وقتی روی اسم اون کلیلک می کنم برم توی فرم بانکها!!
ممنون
آهان راستی یه چیز دیگه!!
می شه یه command box ساخت که وقتی روش کلیک می کنیم یه جدول exel که قبلا پر کیردیم بیاد !! یا به طور کلی یه فایلیو برامون باز کنه!(مثلا عکس)
ممنون
سلام،
1) منظور از "اسم" یه تکست باکس، همون لیبل اونه دیگه؟ در اینصورت اگه لبیل با تکست باکس رابطه نداشته باشه (Associate نباشه) اونوقت گزینه On Click اون در زبانه Event فعاله و میشه از طریق یک ماکروی OpenForm ، فرم موردنظر رو باز کرد و یا این کار رو با کد VBA انجام داد (اگه لیبل با تکست باکس رابطه داشت، میشه اونو حذف کرد و یکی دیگه ساخت، و یا یه Command Button بغل لیبل گذاشت) .
2) در مشخصه Hyperlink Address کامند باتن میشه این کار رو انجام داد.
سلام محمد جان!!
wow
موفق شدم!!!
ممنون!!!
فقط
2) در مشخصه Hyperlink Address کامند باتن میشه این کار رو انجام داد.
من وقتی یه کامند باتن می سازم این گزینه دیزایبله!!
چی کار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم!!
توی این combo box ها نمی شه دیتا وارد کرد!!
من وقتی وارو می کنم می گه فقط باید از لیست انتخاب کنم!!
نمی شه هر دوش با هم بشه!! یعنی هم بتونه از لیست وارد کنه هم خودش هر چی خواست !!
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!!
من با ماکرو یه مسیج باکس تعریف کردم توش فارسی نوشتم !! ولی سمت چپ نشون می ده!!
چی جوری درستش کنم؟
ممنون
mohammad96
28-07-2009, 20:27
سلام محمد جان!!
wow
موفق شدم!!!
ممنون!!!
فقط
من وقتی یه کامند باتن می سازم این گزینه دیزایبله!!
چی کار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم!!
توی این combo box ها نمی شه دیتا وارد کرد!!
من وقتی وارو می کنم می گه فقط باید از لیست انتخاب کنم!!
نمی شه هر دوش با هم بشه!! یعنی هم بتونه از لیست وارد کنه هم خودش هر چی خواست !!
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!!
من با ماکرو یه مسیج باکس تعریف کردم توش فارسی نوشتم !! ولی سمت چپ نشون می ده!!
چی جوری درستش کنم؟
ممنون
اینکه چرا مشخصه Hyperlink Address در CommandButton شما Disable هست، نمی دونم چی بگم! مگه اینکه متلا یه نمونه بفرستی. در ضمن از لیبل هم میتونی بجای اون استفاده کنی (البته اگر اون هم Disable نباشه).
در مورد کمبوباکس، احتمالا گزینه Limit to List شما Yes هست کهدر اینصورت باید No بشه. حالا چه در مشخصات فیلد در جدول ، چه در خود فرم.
در مورد آخر هم فکر کنم توقع شما از اکسس دیگه خیلی زیاد باشه!! اگه واقعا همچین چیزی میخوای، میتونی بجای Message Box ، یه فرم دیالوگ مانند درست کنی.
محمد جان من وقتی می خوام گزینه ی limit to list رو no کنم می گه:
the first visible column,which is determined by the columnWidths property isn't equal to the bound column adjust the columnWidths property first and then set the limitToList property!
چی کار کنم؟!!!
یه وال دیگه هم دارم !!!
همون طور که می دونید من اگه تو فرم من یدونه کامند باکس درست کنم بعد یه دونه از این مربع ها بکشم اون مربعه می یوفته روی کامند باکس!!
چی جوری می تونم جای این ها رو عوض کنم!!
یعنی بگم این رو این بیوفته یا اون رو این بیوفته!!!!!!!
این ترتیب درست کردن یه مشکل دیگه هم برا من ایجاد کرده اونم اینه که چون من text box هام رو همین جوری بی ترتیب درست کردم و بعد سر جاهاشون گذاشتم الان که تو حالت tab, view رو می زنم به ترتیب حرکت نمی کنه!!!
یعنی مثلا اول می ره رو آخری بعد که tab می زنم می ره رو وسطی بعد و... همین جوری بی نظم
چی کار کنم درست بشه!!!
ممنون
توی یدونه از این tab control ها توی یه page اون نمی شه یه tab control دیگه درست کرد؟
می خوام یه چیزی توی یه دونه فرم این جوری درست کنم که :
اول بیاد سرچ بعد که کلیک کردیم همون جا (نمی خوام یه فرم دیگه درست کنم) چند تا گزینه بیاد مثلا بانک و atm ,... بعد مثلا atm رو که انتخاب می کنیم چند تا گزینه بیاد که مثلا بر اساس مکان میزان تراکنشو....
می خوام این کارو با این tab control ها بکنم!!
این جوری که اسم یه page رو بذارم مثلا بانک یکی atm بعد که وارد اون می شی یه tab control دیگه که page های اون هموین بر اساس فلان و فلان باشه!!!
ممنون می شم راهنمایی کنید
mohammad96
30-07-2009, 12:45
محمد جان من وقتی می خوام گزینه ی limit to list رو no کنم می گه:
the first visible column,which is determined by the columnWidths property isn't equal to the bound column adjust the columnWidths property first and then set the limitToList property!
چی کار کنم؟!!!
یه وال دیگه هم دارم !!!
همون طور که می دونید من اگه تو فرم من یدونه کامند باکس درست کنم بعد یه دونه از این مربع ها بکشم اون مربعه می یوفته روی کامند باکس!!
چی جوری می تونم جای این ها رو عوض کنم!!
یعنی بگم این رو این بیوفته یا اون رو این بیوفته!!!!!!!
این ترتیب درست کردن یه مشکل دیگه هم برا من ایجاد کرده اونم اینه که چون من text box هام رو همین جوری بی ترتیب درست کردم و بعد سر جاهاشون گذاشتم الان که تو حالت tab, view رو می زنم به ترتیب حرکت نمی کنه!!!
یعنی مثلا اول می ره رو آخری بعد که tab می زنم می ره رو وسطی بعد و... همین جوری بی نظم
چی کار کنم درست بشه!!!
ممنون
توی یدونه از این tab control ها توی یه page اون نمی شه یه tab control دیگه درست کرد؟
می خوام یه چیزی توی یه دونه فرم این جوری درست کنم که :
اول بیاد سرچ بعد که کلیک کردیم همون جا (نمی خوام یه فرم دیگه درست کنم) چند تا گزینه بیاد مثلا بانک و atm ,... بعد مثلا atm رو که انتخاب می کنیم چند تا گزینه بیاد که مثلا بر اساس مکان میزان تراکنشو....
می خوام این کارو با این tab control ها بکنم!!
این جوری که اسم یه page رو بذارم مثلا بانک یکی atm بعد که وارد اون می شی یه tab control دیگه که page های اون هموین بر اساس فلان و فلان باشه!!!
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام،
اول اینکه شما با چه نسخه اکسس داری کار میکنی؟
1) میتونی دیتابیس رو آپ کنی تا از نزدیک بهش نگا بندازیم؟
2) راست کلیک روی اون مربع، گزینه position ، بعد هم sent to back .
3) هر کنترل در فرم دارای مشخصه Tab Index هست ( در زبانه Other در اکسس2007) که ترتیب حرکت با کلید Tab یا Enter رو مشخص میکنه: از کوچیک به بزرگ که از عدد صفر شروع میشه. این کار رو میشه بطور دستی انجام داد و هم با راست کلیک روی یک کنترل و انتخاب گزینه Tab Order که پنجره ای رو باز میکنه که هم با drag-and-drop میشه ترتیب رو تعیین کرد و هم با انتخاب Auto Order .
4) به نظر میاد این کار رو نمیشه کرد. خب شما چرا با Combo Box یا List Box کار نمیکنی که معمول هم هست؟
با سپاس!
2003
من سرعت اینترنتم خیلی داغونه!
اینم فعلا حجمش زیاد شده!!
حالا اگه دیگه خیلی گیر کردیم من از شرکت که adsl داره آپ می کنم!!
) راست کلیک روی اون مربع، گزینه position ، بعد هم sent to back .اصلا گزینه ی پزیشنی وجود نداره!!!(وقتی رایت کلیک می کنم!!
) به نظر میاد این کار رو نمیشه کرد. خب شما چرا با Combo Box یا List Box کار نمیکنی که معمول هم هست؟
با کمبو می شه؟!!
من می خوام کاربر انتخاب کنه بر چه اساسی بعد با انتخاب اون فیلد ها عوض بشه!!
می شه توی یه فرم با تغییر گزینه ی کمبو گزینه های توی صفحه عوض شه؟!!
یعنی مثلا وقتی انتخاب کرد تاریخ گزینه ها بشه از تاریخ تا تاریخ
اگه انتخاب کرد منطقه جغرافیایی atm یه text box بیاد که بپرسه کدوم منطقه و از این حرفها!!
ممنون
اصلا گزینه ی پزیشنی وجود نداره!!!(وقتی رایت کلیک می کنم!!اینو پیداش کردم !! تو format اون بالا بود!!
یه مشکل اساسیه جدید!!!!
من کلی تکس باکس و کمبو و.. ساخته بودم بعد تصمیم گرفتم اینا رو تو همون فرم با این تب کنترل ها دسته بندی کنم که قشنگ شه(البته نظر مدیرم بود وگرنه به نظر من همین طوری بهتره!!!:دی)
بعد تب کنترل رو ساختم می خواستم اینارو بذارم روش دیدم که مشکل قبلی به وجود اومد(می رفت زیرش) که حالا اونم به کمک شما حل شد
حالا یه مشکل جدید!!! این که من اونارو می ذارم تو یه پیج تب کنترل و می خوام فقط تو همون یدونه باشه ولی تو همشون نشون می ده!!
کمک کنید لطفا
ممنون
mohammad96
01-08-2009, 10:30
2003
من سرعت اینترنتم خیلی داغونه!
اینم فعلا حجمش زیاد شده!!
حالا اگه دیگه خیلی گیر کردیم من از شرکت که adsl داره آپ می کنم!!
اصلا گزینه ی پزیشنی وجود نداره!!!(وقتی رایت کلیک می کنم!!
با کمبو می شه؟!!
من می خوام کاربر انتخاب کنه بر چه اساسی بعد با انتخاب اون فیلد ها عوض بشه!!
می شه توی یه فرم با تغییر گزینه ی کمبو گزینه های توی صفحه عوض شه؟!!
یعنی مثلا وقتی انتخاب کرد تاریخ گزینه ها بشه از تاریخ تا تاریخ
اگه انتخاب کرد منطقه جغرافیایی atm یه text box بیاد که بپرسه کدوم منطقه و از این حرفها!!
ممنون
1) اگه گزینه Compact on Close رو در Options => General تیک بزنید، حجم فایل به اندازه قابل توجهی کم میشه.
2) این اکسس 2003 هم عجب چیز دربه داغونیه ها! راست میگید گزینه position توی راست کلیک وجود نداره!
3) بله میشه. در گزینه After Update کمبو یا لیست باکس میشه یه کد یا ماکروی مناسب ایجاد کرد. در این مورد شاید استفاده همزمان از tab control هم مفید باشه.
4) شما یه کاری کن: کنترلهایی رو که میخوای توی یه صفحه باشن، با cut and paste سرجاشون بذار( یا اول tab control رو درست کن بعد مثلا تکست باکسها رو توی هر صفحه ای از اون که خواستی ایجاد کن).
) بله میشه. در گزینه After Update کمبو یا لیست باکس میشه یه کد یا ماکروی مناسب ایجاد کرد. در این مورد شاید استفاده همزمان از tab control هم مفید باشه
محمد جان من درست متوجه نشدم!!
من الان باید یه table درست کنم که رکورداش یکی بانک باشه یکی ی تی ام؟
بعد برای اون یه کمبو بسازم برم توی افتر آپدیت بعد چی؟!!
چه ماکرویی درست کنم؟
نمی دونم منظور منو متوجه شدید یا نه ولی من می خوام وقتی گزینه های کمبو رو عوض می کنیم بقیه عناصر فرم هم عوض بشه!!
بعد کلا یه توضیح درباه لیست باکس می دید!!
من تا حالا لیست باکس درست نکردم همش با کمبو رفتم!!
فرقش چیه؟
mohammad96
01-08-2009, 11:30
محمد جان من درست متوجه نشدم!!
من الان باید یه table درست کنم که رکورداش یکی بانک باشه یکی ی تی ام؟
بعد برای اون یه کمبو بسازم برم توی افتر آپدیت بعد چی؟!!
چه ماکرویی درست کنم؟
نمی دونم منظور منو متوجه شدید یا نه ولی من می خوام وقتی گزینه های کمبو رو عوض می کنیم بقیه عناصر فرم هم عوض بشه!!
بعد کلا یه توضیح درباه لیست باکس می دید!!
من تا حالا لیست باکس درست نکردم همش با کمبو رفتم!!
فرقش چیه؟
اول بگم که پست قبلیم رو ویرایش کردم و یه سوال دیگه رو اونجا جواب دادم.
لیست باکس ها مثل کمبو باکس ها هستند، فقط، تنها میشه از گزینه های توی اونا انتخاب کرد و دیگه اینکه همیشه باز هستند و جای بیشتری اشغال می کنن.
یه توضیح اینکه همونطور که میدونی، محتویات کمبو و لیست باکسها میتونن تغییر کنن. شاید من منظورت رو درست متوجه نشده باشم ولی منظورم این بود که مثلا در یه کمبو گزینه بانک رو انتخاب میکنی که این عمل کمبو یا لیست کناریش رو فعال میکنه و محتویات اون رو میکنه اسامی بانکها. بعد با انتخاب نام بانک اون مثلا لیست باکس، کار بعدی مورد نیاز رو انجام میده و در نهایت نتایج نهایی نشون داده میشه.
من به یه مشکل دیگه برخوردم!!!
متوجه شدم توی فرم هایی که از تب کنترل استفاده کردم اگه یه کامند باکس درست کنم وقتی روش کلیک کنم اجرا نمی شه و می گه:
the expression On Click you entered as the event property setting produced the following error: A problem occurred while sina was communicating with the OLE server or ActiveX Control.
the expression may not result in the name of a macro, the name of a user_defined function, or [event procedure
there may have been an error evaluating the function event or macro
ساعتی بعد : ویرایش پست:دی:
این مشکل کامند باکس ها یه جورایی حل شد!!
یعنی دونه دونه رفتم تو پراپرتیس و ّبرای هر آن کلیک یه ماکرو تعریف کردم!!
دیگه مشکل نداره!!
ولی تو حالت ویو حتی اگه تو جاهای خالی هم کلیک کنم همین پیغامه می یاد!!
اصلا چی می گه من که نمی فهمم!!
چی کار کنم ؟
ممنون
یه چیز دیگه!!
آقا محمد کلا من الان می خوام یه فرم درست کنم با کلی فیلد مختلف که یکی مثلا مدل ای تی ام رو می پرسه یکی نوع برند یکی بانک و... خیلی زیاد
بعد می خوام پایینش یه دکمه بذارم روش بنویسم جستجو!! بعد که اونو زد اگه اطلاعاتی با اون مچ بود اونو بیاره!!
کاربر می تونه فقط یه فیلد یا هر چند تا که دلش خواست رو پر کنه !!
بعد اگه همچین چیزی نبود یه پیغام بده که ای تی ام مورد نظر موجود نمی باشد!
به طور کلی بین فیلد های این فرم من ((و )) باشه!!
یعنی اگه این بود و این بود و.. پیدا کنه!!
یه فرم دیگه هم می خوام دقیقا مثل همون درست کنم با این تفاوت که بین فیلد ها ((یا )) باشه!!
یعنی هر کدوم از فیلد ها رو جدا جستجو کنه و همه رو یک جا نشون بده!!
این کار ممکنه؟
می شه استپ به استپ بگید من درست کنم؟
واقعا ممنون
من اگه شما رو نداشتم باید چی کار می کردم؟!!
یه چیزایی فهمیدم!!
ظاهرا برای اون کاری که من می خوام بکنم باید یه کوئری بسازیم و بعد توی criteria اون یه چیزای عجیب بنویسیم که من اصلا نمی دونم چیه!!
یکیشو فهمیدم !
[forms]![form name]![esme text baox ya har chize dg]این جواب داد حالا می خوام یکی دیگه بنویسم که قسمتی از شماره تلفن رو از یه تکس باکس بگیره بعد اونو سرچ کنه و شبیه هاشو بیاره!!
من اینو نوشتم که بنظرم غلطه:
like"*"+[forms]![esme form]![esme text boxi ke phone num tooshe]یه سرچ دیگه اینجوری می خوام که مثلا تعداد شعب بین 10 تا 20 تا رو پیدا کنه!
و این 10 و 20 رو از کاربر توی یه تکس باکس بپرسه!
چی جوریه؟
ممنون
یه چیز دیگه!!
ما نمی تونم بیشتر از دوتا or داشته باشیم؟!!
یا همه ی اونا یی که تو ردیف or می نویسیم هم بینشون or هست!!!
نمی شه این جوری تعریف کنیم که این و این و این یا این و این و این!!!؟
بازم ممنون!!
mohammad96
03-08-2009, 13:10
یه چیزایی فهمیدم!!
ظاهرا برای اون کاری که من می خوام بکنم باید یه کوئری بسازیم و بعد توی criteria اون یه چیزای عجیب بنویسیم که من اصلا نمی دونم چیه!!
یکیشو فهمیدم !
این جواب داد حالا می خوام یکی دیگه بنویسم که قسمتی از شماره تلفن رو از یه تکس باکس بگیره بعد اونو سرچ کنه و شبیه هاشو بیاره!!
من اینو نوشتم که بنظرم غلطه:
یه سرچ دیگه اینجوری می خوام که مثلا تعداد شعب بین 10 تا 20 تا رو پیدا کنه!
و این 10 و 20 رو از کاربر توی یه تکس باکس بپرسه!
چی جوریه؟
ممنون
یه چیز دیگه!!
ما نمی تونم بیشتر از دوتا or داشته باشیم؟!!
یا همه ی اونا یی که تو ردیف or می نویسیم هم بینشون or هست!!!
نمی شه این جوری تعریف کنیم که این و این و این یا این و این و این!!!؟
بازم ممنون!!
شما نام فیلدهاتون رو با الفبای فارسی مینویسید؟
باید این جوری بنویسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای پیدا کردن شعب بین 10 تا 20، اگه فیلد تعداد شعب رو داری که میشه:
Between 10 AND 20 و یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای مطالعه بیشتر، به help اکسس در قسمت Query و Examples of query criteria سر بزن.
در حالت طراحی کوئری، در قسمت criteria و Or ، اگه میخوایی چند تا Or داشته باشی باید هر کدوم رو در سطر جدید وارد کنی. سطر های بعد ار سطر Or که جلوشون هم چیزی ننوشته، مربوط به Or هستند. در هر سطر بین ورودی ها ( اگه چندتا باشن) AND قرار میگیره. این موضوع رو میشه با نگاه به شکل SQL اون در صفحه SQL View متوجه شد.
محمد جان من شمکلم با این تب کنترل حل نشد!
کلا تو صفحه هایی که تب کنترل گذاشتم کامند باتنم کار نمی کنه!!
این ارور رو می ده!
the expression On Click you entered as the event property setting produced the following error: A problem occurred while sina was communicating with the OLE server or ActiveX Control.
the expression may not result in the name of a macro, the name of a user_defined function, or [event procedure
there may have been an error evaluating the function event or macro
یه سوال دیگه!!
می شه مثلا یه تکس باکس بذاریم بعد بریم توی پراپرتیس ویزیبل اونو رو نو بذاریم بعد یه چک باکس درست کنیم تعریف کنیم هر وقت این تیک خورد اون تکس باکسرو نشون بده!!؟
چی جوری می شه؟
ممنون
mohammad96
05-08-2009, 10:51
محمد جان من شمکلم با این تب کنترل حل نشد!
کلا تو صفحه هایی که تب کنترل گذاشتم کامند باتنم کار نمی کنه!!
این ارور رو می ده!
یه سوال دیگه!!
می شه مثلا یه تکس باکس بذاریم بعد بریم توی پراپرتیس ویزیبل اونو رو نو بذاریم بعد یه چک باکس درست کنیم تعریف کنیم هر وقت این تیک خورد اون تکس باکسرو نشون بده!!؟
چی جوری می شه؟
ممنون
سلام،
در مورد سوال دوم، بله که میشه. قشنگیش هم به همین چیزاس دیگه!
در مورد اول، لطف کنید یه دیتابیس نمونه با یه فرم که تب کنترل و کامند باتن داره و کار هم نمیکنه بذارید تا با هاش یه کم بشه ور رفت.
سلام،
در مورد سوال دوم، بله که میشه. قشنگیش هم به همین چیزاس دیگه!
در مورد اول، لطف کنید یه دیتابیس نمونه با یه فرم که تب کنترل و کامند باتن داره و کار هم نمیکنه بذارید تا با هاش یه کم بشه ور رفت.
سلام!!
خب محمد جان چی جوریه(سوال اول)!!!!؟:دی!
اون هم چشم!!یکی درست می کنم آپ می کنم!
mohammad96
05-08-2009, 14:15
سلام!!
خب محمد جان چی جوریه(سوال اول)!!!!؟:دی!
اون هم چشم!!یکی درست می کنم آپ می کنم!
این هم یه نمونه:
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.
Tina_Prg
05-08-2009, 14:35
سلام
برنامهاي در اكسس 2003 نوشتهام كه ميخواهم آن را به اكسس 2007 تبديل كنم. وقتي كه Convert را انجام دادم، در نسخه 2007، پروسيجرها اجرا نشد. از مثالهاي خود اكسس 2007 استفاده كردم و ديدم كه در آن تماما از ماكرو استفاده شده.
من عادت به استفاده از پروسيجر و كدنويسي دارم و مهارتي در ماكرو ندارم. چطور ميتونم اين پروسيجرها را كه از قبل دارم را فعال كنم؟ از طرفي هم حتي اگر ماكرو نويسي را شروع كنم، تبديل آنهمه پروسيجر به ماكرو خيلي زمانگير خواهد بود و خالي از اشتباه هم نخواهم بود.
لطفا راهنماييام كنيد كه آيا راهي وجود دارد؟
متشكرم
mohammad96
05-08-2009, 22:34
سلام
برنامهاي در اكسس 2003 نوشتهام كه ميخواهم آن را به اكسس 2007 تبديل كنم. وقتي كه Convert را انجام دادم، در نسخه 2007، پروسيجرها اجرا نشد. از مثالهاي خود اكسس 2007 استفاده كردم و ديدم كه در آن تماما از ماكرو استفاده شده.
من عادت به استفاده از پروسيجر و كدنويسي دارم و مهارتي در ماكرو ندارم. چطور ميتونم اين پروسيجرها را كه از قبل دارم را فعال كنم؟ از طرفي هم حتي اگر ماكرو نويسي را شروع كنم، تبديل آنهمه پروسيجر به ماكرو خيلي زمانگير خواهد بود و خالي از اشتباه هم نخواهم بود.
لطفا راهنماييام كنيد كه آيا راهي وجود دارد؟
متشكرم
با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما!
باید بگم که اکسس 2007 هیچ مساله ای با اجرای کدها نداره و تا حدی هم اونو گسترش داده، ولی در عین حال قابلیت های ماکروها رو به دلیل سهولت نسبی افزایش داده. آیا موقع اجرای فایلتون، نوار Security Warning در بالای صفحه کار ظاهر میشه؟ در این صورت با کلیک بر Options => Enable this content اونو فعال کنید و یا با افزودن مسیر حاوی فایل به قسمت Trust Center برای همیشه این مسیر رو فعال کنید. اگه هم مساله این نیست خوشحال میشم اگه کدها تون رو که اجرا نمیشن دراختیار بذارید.
با تشکر!
با سلام
من يك سري data ساختم با عناوين = كد دانشجويي، نام، نام خانوادگي و ...
حالا ميخوام داخل يك فرم اين اطلاعات رو نمايش بدهم بطوريكه فقط يك combo-box براي كد دانشجويي در نظر بگيرم تا با انتخاب كد مربوطه مشخصات دانشجو در خانه هايي كه در اين فرم بصورت text-box درست شده نمايش داده بشه . حال دو سوال دارم:
1- چگونه بايد بين combo-box و text-box ها ارتباط برقرار كنم كه اطلاعات شخص رو نمايش بده؟
2- براي اينكه استفاده كننده از اين برنامه نتونه اين اطلاعات رو تغيير بده و فقط با وارد كردن كد دانشجو از برنامه استفاده كنه بايد چيكار كنم؟ البته من از access2003 استفاده ميكنم.
قبلا از پاسخگوئي شما به اين مبتدي كمال تشكر را دارم.
mohammad96
06-08-2009, 14:03
با سلام
من يك سري data ساختم با عناوين = كد دانشجويي، نام، نام خانوادگي و ...
حالا ميخوام داخل يك فرم اين اطلاعات رو نمايش بدهم بطوريكه فقط يك combo-box براي كد دانشجويي در نظر بگيرم تا با انتخاب كد مربوطه مشخصات دانشجو در خانه هايي كه در اين فرم بصورت text-box درست شده نمايش داده بشه . حال دو سوال دارم:
1- چگونه بايد بين combo-box و text-box ها ارتباط برقرار كنم كه اطلاعات شخص رو نمايش بده؟
2- براي اينكه استفاده كننده از اين برنامه نتونه اين اطلاعات رو تغيير بده و فقط با وارد كردن كد دانشجو از برنامه استفاده كنه بايد چيكار كنم؟ البته من از access2003 استفاده ميكنم.
قبلا از پاسخگوئي شما به اين مبتدي كمال تشكر را دارم.
با سلام،
اول که همه فیلدهایی رو که میخوایی توی فرم قرار میدی(فرض کنیم فیلد شماره دانشجویی هست ID ). حالا یه کمبوباکس درست میکنیم با نام مثلا combo1 . مشخصه Row Source اون هم همون شماره دانشجویی از جدول مربوطه قرار میدیم. در رویداد After Update اون کد زیر رو نسبت میدیم:
البته با ماکرو هم میشه این کار رو کرد. حالا برای این که کاربر نتونه اطلاعات رو تغییر بده میتونیم در مشخصه Recordset Type فرم ( در زبانه Data )، گزینه Snapshot رو انتخاب کنیم. در آخر هم میتونیم فیلد شماره دانشجویی رو مخفی کنیم تا دو بار نشون داده نشه.
با سپاس.
جناب mohammad96 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشكلم كاملا حل شد . از لطف شما بسيار متشكرم
این هم یه نمونه:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.
محمد جان من دانلود کردم ولی وقتی رو چک باکس تیک می زنم هیچ اتفاقی نمی یفته!!!
یه نگاه میندازید؟
ممنون/اسمایل تشکر:دی/
بعد یه سوال دیگه هم داشتم !
من چرا نمی تونم از این آپشن باتن ها سه چهار تا بذارم که انتخاب کنن؟
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
من وقتی از اینا درست می کنم جداگانه کار می کنه !!
یعنی به طور هم زمان می تونن همشو تیک بزنند!!!!!!
چی جوریاست؟
یه مشکل دیگه هم دارم
توی ریپورتم اونایی که از کمبو لیست انتخاب شدن جای اینکه اسمشونو بنویسه ردیفشون رو می نویسه
منظورم اینه که مثلا من سرچ کردم دستگاهایی رو که بانکشون فلان بانکرو پیدا کن و توی ریپورتم علاوه بر اسم دستگاه اسم بانک رو هم بنویس
وقتی سرچ می کنم اسم دستگاه رو می نویسه ولی جای اسم بانک یه عدد می ذاره که متوجه شدم ردیفش تو کمبو هست!!
چی کار کنم؟
ممنون
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد!!
توی کوئری چرا تعداد OR ها محدوده !؟
من الان رسیدم به خط آخر ولی بازم می خوام!!
چی کار کنم؟
بعد چرا توی پیشفرض های ماکرو ران کوئری نداره ؟!
ممنون
mohammad96
10-08-2009, 12:18
محمد جان من دانلود کردم ولی وقتی رو چک باکس تیک می زنم هیچ اتفاقی نمی یفته!!!
یه نگاه میندازید؟
ممنون/اسمایل تشکر:دی/
بعد یه سوال دیگه هم داشتم !
من چرا نمی تونم از این آپشن باتن ها سه چهار تا بذارم که انتخاب کنن؟
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
من وقتی از اینا درست می کنم جداگانه کار می کنه !!
یعنی به طور هم زمان می تونن همشو تیک بزنند!!!!!!
چی جوریاست؟
یه مشکل دیگه هم دارم
توی ریپورتم اونایی که از کمبو لیست انتخاب شدن جای اینکه اسمشونو بنویسه ردیفشون رو می نویسه
منظورم اینه که مثلا من سرچ کردم دستگاهایی رو که بانکشون فلان بانکرو پیدا کن و توی ریپورتم علاوه بر اسم دستگاه اسم بانک رو هم بنویس
وقتی سرچ می کنم اسم دستگاه رو می نویسه ولی جای اسم بانک یه عدد می ذاره که متوجه شدم ردیفش تو کمبو هست!!
چی کار کنم؟
ممنون
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد!!
توی کوئری چرا تعداد OR ها محدوده !؟
من الان رسیدم به خط آخر ولی بازم می خوام!!
چی کار کنم؟
بعد چرا توی پیشفرض های ماکرو ران کوئری نداره ؟!
ممنون
1) با عرض پوزش! اون اولی رو با 2007 ساخته بودم که در 2003 کار نمی کرد (به خاطر Embed بودن ماکروی بکار رفته). این دفعه کد رو نوشتم. (رویداد On Click مربوط به چک باکس رو میشه با ماکرو هم انجام داد) :
2) شما اول یه Option Group درست کن، بعد توش آپشن باتن بذار ( که البته با درست کردن اولی، اگه ویزارد فعال باشه، بقیه کارها رو تو ویزارد که آسون تره میشه انجام داد).
3) من دقیقا نمیدونم شما چی کار کردین ولی شاید مساله شما این باشه: اگه کمبوباکس چند تا ستون داره با تعیین شماره ستون در مشخصه Bound Column میشه نتایج نشون داده شده رو تغییر داد.
اگه این نیست طبق معمول گذاشتن یه نمونه میتونه مفید باشه.
4) چند تا مگه Or میخوایی دیگه بابا ! :31: در منوی Insert گزینه Rows رو انتخاب کن. بجای run query از دستور Run SQL استفاده کن: یعنی وقتی کوئری مورد نظر رو ساختی به SQL View برو و همه اون کدها رو کپی کن و در این دستور قرار بده.
بعد محمد جان آموزشی چیزی در باره ی این SQL دارید بدید من بخونیم!!
یا یه توضیح مختصر می دید خودتون!؟
بعد مثلا گزینه های دیگه هم ندارم !!
مثلا من می خواستم با ماکرو بگم که add record! ولی نداره!!
بعد راستی شنیدم می شه این فایل اکسسو به exe تبدیل کرد!
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
من کامپیوترم قاطی کرد نمی دونم چرا این پستو 3 بار فرستادم!!:41:
مدیران محترم زحمت حذفشو بکشند :46:
ممنون:11:
راستی محمد جان کی مدیر می شی؟!
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
آهان راستی این onopen فرم کجاست؟!!
ممنون
آهان راستی فرق Mdb و Mdw چیه؟!!
mohammad96
13-08-2009, 11:37
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
آهان راستی این onopen فرم کجاست؟!!
ممنون
آهان راستی فرق Mdb و Mdw چیه؟!!
با سلام،
برای SQL چیزی ندارم، ولی یه کار خوب میتونه اینباشه یه کودری ساده درست کنی، بعد کد SQL اونو ببینی و همین طور کوئری رو پیچیده تر کنی و ... help خود اکسس هم منبع خوبی میتونه باشه.
قضیه این Add Record چیه؟ میخوای چی کار کنی مگه؟ ( من که تا حالا همچین دستوری ندیدم)
در حالت طراحی فرم، وقتی مربع کوچیک در سمت چپ بالای رو کلیک کنی، در قسمت properties ، مشخصات مربوط به فرم نشون داده میشه. حالا در زبانه Event میشه مشخصه On Open رو پیدا کرد.
برای ایجاد فایل اکسس بصورت exe:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اکسس 2000 و 2003 (اگه درست گفته باشم)، فایل اختیاری امنیتی، با پسوند mdw ، جهت تعیین دسترسی کاربران مختلف یک دیتابیس به اشیای درون اون، قابل ساخته. این فایل با فایل اصلی ( با پسوند mdb) ارتباط برقرار میکنه. اطلاعات بیشتر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تا جایی که من میدونم به دلیل ضعف امنیتی و قابلیت دسترسی به پسوردها توسط برنامه های جانبی موجود، این نوع امنیت (user level security ) دیگه در فایلهای اکسس 2007 (accdb) بطور رسمی پشتیبانی نمیشه ( البته برنامه های مشابهی توسط افراد علاقمند نوشته شده و موجد هم هست)، هر چند برای فایلهای mdb ی نسخه های قبل، در 2007 این امر اتفاق میفته.
ممنون محمد جان
قضیه این Add Record چیه؟ میخوای چی کار کنی مگه؟ ( من که تا حالا همچین دستوری ندیدم)
وقتی وارد یه فرم می شیم اولین رکورد رو نشون می ده ! توی گزینه های کامنذ باکس یه اد ریکورد هست که با اون می ره برای وارد کردن یه دونه جدید!!!:دی اصلا می شه یه کاری کرد که وقتی توی یه فرم می ریم خودش آماده ی وارد کردن جیدید باشه و اولین رو نشون نده؟!!
در باره این برنامه ای هم که دادید می گه باید اکسس 2007 داشته باشیم!!!
راه حلی نداره!
مال من 2003 است
ممنون محمد جان
وقتی وارد یه فرم می شیم اولین رکورد رو نشون می ده ! توی گزینه های کامنذ باکس یه اد ریکورد هست که با اون می ره برای وارد کردن یه دونه جدید!!!:دی اصلا می شه یه کاری کرد که وقتی توی یه فرم می ریم خودش آماده ی وارد کردن جیدید باشه و اولین رو نشون نده؟!!
كافيه در حادثه OnOpen فرم كد زير رو بنويسي
هرچند روشهاي بهينه ديگه اي هم هست
ولي اين خيلي بستگي داره به اين كه شما چه جوري طراحي فرم كرده باشي
wordist جان کجاش باید بنویسیم؟!
من همین جوری تو آناوپنش کپی کردم اور می ده می گه این ماکرو رو نمی تونه پیدا کنه!!
یه مشکل دیگه هم من پیدا کردم!
من برای هر فرمم یه دکمه ی save گذاشتم چون فکر می کردم لازمه، ولی الان می بینم که عملا کاره بی ربطی بوده چون من هر وقت تغییری توی رکورد ها می دم دکمه ی سیو رو هم نمی زنم و فایل رو می بندم هیچ جا از من نمی پرسه سیو کنم یا نه و خودش سیو می کنه!!
می شه اینجوری نباشه!
ممنون
بعد راستی من این برنامه ای که معرفی کرده بودید ر رو ی یه کاپیوتری که اکسس 2007 داشت نصب کرم! ولی نفهمیدم چی جوریه!!یه آموزش هم می دید؟
ممنون
jamshidjap
16-08-2009, 20:24
سلام
بنده یک دیتا بیس درست کردم که تو یکی از فیلدهاش عکس گذاشتم و به فایل عکس لینک دادم ....
موقع گزارشگیری عکسها ظاهر نمیشه .... فقط یه کادر خالی به ابعاد عکس دیده میشه که توش فقط اسم فایل رو نوشته ...
چکار کنم که یه پیش نمایش کوچیک از عکس رو در گزارشم تهیه کنم ؟
ممنون
mohammad96
17-08-2009, 17:03
سلام
بنده یک دیتا بیس درست کردم که تو یکی از فیلدهاش عکس گذاشتم و به فایل عکس لینک دادم ....
موقع گزارشگیری عکسها ظاهر نمیشه .... فقط یه کادر خالی به ابعاد عکس دیده میشه که توش فقط اسم فایل رو نوشته ...
چکار کنم که یه پیش نمایش کوچیک از عکس رو در گزارشم تهیه کنم ؟
ممنون
اکسس شما چه ورژنیه؟
jamshidjap
17-08-2009, 19:29
اکسس شما چه ورژنیه؟
ورژن 2007...
mohammad96
17-08-2009, 22:19
ورژن 2007...
چه بهتر!
من یه نمونه برای خودم درست کردم که عکسهای کوچک پیش نمایش رو نشون میده: اصل کار هم اینه که نوع فیلد عکس از نوع Attachment انتخاب بشه. مشخصه Display As در زبانه Format این فیلد در گزارش هم باید image/icon انتخاب بشه. آیا در مورد شما هم همین طوره ؟
محمد جان یه نگاه به صفحه قبل می ندازید!!؟
من یه چند تا سوال پرسیده بودم که بی جواب موند!
ممنون
mohammad96
19-08-2009, 16:37
یه مشکل دیگه هم من پیدا کردم!
من برای هر فرمم یه دکمه ی save گذاشتم چون فکر می کردم لازمه، ولی الان می بینم که عملا کاره بی ربطی بوده چون من هر وقت تغییری توی رکورد ها می دم دکمه ی سیو رو هم نمی زنم و فایل رو می بندم هیچ جا از من نمی پرسه سیو کنم یا نه و خودش سیو می کنه!!
می شه اینجوری نباشه!
ممنون
بعد راستی من این برنامه ای که معرفی کرده بودید ر رو ی یه کاپیوتری که اکسس 2007 داشت نصب کرم! ولی نفهمیدم چی جوریه!!یه آموزش هم می دید؟
ممنون
سلام،
1) میشه این کد رو در event procedure مربوط به Before Update فرم نوشت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2) درباره ورژن 2003 این برنامه من اطلاعات کافی ندارم ( گویا در بسته نرم افزاری Visual Studio ارائه شده) ولی با نصب ورژن 2007 ، یک منو در دکمه آفیس اضافه میشه با نام Developer که سه تا گزینه داره که یکیش Package Solution هست. انتخاب این گزینه ویزاردی رو باز میکنه که بقیه کارها توش معلومه که چیه ...
jamshidjap
19-08-2009, 20:40
چه بهتر!
من یه نمونه برای خودم درست کردم که عکسهای کوچک پیش نمایش رو نشون میده: اصل کار هم اینه که نوع فیلد عکس از نوع Attachment انتخاب بشه. مشخصه Display As در زبانه Format این فیلد در گزارش هم باید image/icon انتخاب بشه. آیا در مورد شما هم همین طوره ؟
سلام
دمت گرم درست شد...
مشکل من این بود نوع فیلد رو به صورت OLE OBject انتخاب کردم... در این حالت فقط میتونستم عکسای با فرمت bmp رو نشون بدم ولی jpg نمایش داده نمیشد...
در حالیکه تو حالت attachment هر چیزی رو میشه انتخاب کرد ...
ممنون از جواب ارزشمندت:40:
jamshidjap
20-08-2009, 12:09
یه سوال دیگه :
چرا وقتی گزارش رو در حالت print preview میزارم ، فقط در صفات فرد مثل 1و3و5و7 نشون داده میشه و صفحات زوج هیچی نشون نمیدن ؟
jamshidjap
23-08-2009, 19:32
یه سوال دیگه :
چرا وقتی گزارش رو در حالت print preview میزارم ، فقط در صفات فرد مثل 1و3و5و7 نشون داده میشه و صفحات زوج هیچی نشون نمیدن ؟
:5::46::5:
mohammad96
23-08-2009, 23:58
یه سوال دیگه :
راستش من بیخبرم :41: مگه اینکه مثلا یه نمونه بذاری !
:31::8:
محمد جون من تو فرمت یه تکس باکس چی بنویسم که اعداد رو سه تا سه تا از راست جدا کنه یعنی ویرگول بذاره؟(برای نوشتن مبلغ)
ممنون
mohammad96
24-08-2009, 11:53
محمد جون من تو فرمت یه تکس باکس چی بنویسم که اعداد رو سه تا سه تا از راست جدا کنه یعنی ویرگول بذاره؟(برای نوشتن مبلغ)
ممنون
سلام،
اگه عددها اعشار ندارن:
###,#
jamshidjap
24-08-2009, 14:32
راستش من بیخبرم :41: مگه اینکه مثلا یه نمونه بذاری !
:31::8:
فکر نمیکنم که لازم باشه یه نمونه بزارم ... خودت لطف کن یه دونه گزارش درست کن ببین اینطوری میشه ؟
mohammad96
24-08-2009, 18:31
فکر نمیکنم که لازم باشه یه نمونه بزارم ... خودت لطف کن یه دونه گزارش درست کن ببین اینطوری میشه ؟
این کار رو قبلا کردم و مساله خاصی برای من بوجود نیومد. نمیدونم مشکل شما از کجاست....
jamshidjap
24-08-2009, 19:48
این کار رو قبلا کردم و مساله خاصی برای من بوجود نیومد. نمیدونم مشکل شما از کجاست....
اِ اِ ... جدی ؟
باشه ممنون
ببینم مشکل از کجاست
ممنون محمد جان
این برنامه ای که دادید (دولوپر) اونجوری که من می خواستم نیست یعنی بازم می ره تومحیط اکسس
من یه چیزی می خوام تو مایه های ....
برا پاورپوینت دیدی؟
ppt و pps
من می خوام فرقشون اینجوری باشه!
داریم همچین چیزی؟
ممنون
mohammad96
26-08-2009, 23:24
ممنون محمد جان
این برنامه ای که دادید (دولوپر) اونجوری که من می خواستم نیست یعنی بازم می ره تومحیط اکسس
من یه چیزی می خوام تو مایه های ....
برا پاورپوینت دیدی؟
ppt و pps
من می خوام فرقشون اینجوری باشه!
داریم همچین چیزی؟
ممنون
میشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
میشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
من که ویژوال بیسیک بلد نیستم:دی
بازم ممنون محد جان
mohammad96
27-08-2009, 15:10
من که ویژوال بیسیک بلد نیستم:دی
بازم ممنون محد جان
شاید منظورم رو درست نگفتم. آخه مثلا با بسته ویژوال استودیو که میشه این کار رو کرد، احتیاجی به دونستن برنامه نویسی نیست و تقریبا همه کار ها مثل ساختن فرم و ... با درگ و دراپ و این جور چیزا کار میکنه.
dolarbaz
30-08-2009, 13:23
سلام دوستان
من ميخوام كارنامه اي درست كنم كه اطلاعات ماهانه افراد بعد از ثبت ( مثلا حضور غياب هفتگي ) بصورت كارنامه پرينت بشه .
آيا كسي اپن سورس vb و ديتايس اكسس مشابه اين رو داره يا نرم افزار مشابه اي براي اين كار هست ؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
dolarbaz
30-08-2009, 13:24
البته توي كارنامه دفعات حضور و غياب و يك نمودار سهمي آمار درج بشه .
mohammad96
31-08-2009, 23:09
سلام دوستان
من ميخوام كارنامه اي درست كنم كه اطلاعات ماهانه افراد بعد از ثبت ( مثلا حضور غياب هفتگي ) بصورت كارنامه پرينت بشه .
آيا كسي اپن سورس vb و ديتايس اكسس مشابه اين رو داره يا نرم افزار مشابه اي براي اين كار هست ؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
البته توي كارنامه دفعات حضور و غياب و يك نمودار سهمي آمار درج بشه .
با سلام،
اگه بخوای میشه با اکسس درستش کرد ...
با سلام خدمت تمامی دوستان.
یک سئوال داشتم.
یک دیتا بیسی از دوستان رو باز کردم، که یه فورم استارت آپ داشت و در آن یوزر نیم و پسورد رو میدادی و اگه درست بود، واردِ دیتا بیس میشد. چون کامپیوتر از من نبود (و هم اینکه نمیشد فضولی کنی) نشد وارد دیزاین مود بشم و اگه کدی نوشته باشه رو بفهمم.
حالا سئوال من اینجاست که این فورم یوزر نیم و پسورد رو چه طور میسازند.
دیگه این که اگه بخوام کدش رو ببینم و پرمیژن داده باشه چه طور میتونم دورش بزنم.
با تشکر.
p30vahid
08-09-2009, 19:05
چطور مي توان ار تايپ كردن حروف در باكسي جلوگيري كرد به نوي كه فقط در آن بتوان اعداد را تايپ نمد؟
p30vahid
08-09-2009, 19:12
با سلام
چگونه مي توان با دستورات ويژوال كدي نوشت كه از يك فرم كه داراي تكست باكس هاي متعدد و چك باكس هاي بسبار است در يك كوئري استفاده كرد .
:46:
:20:لازم به ذكر است كه امكان دارد كاربر بعضي از باكسها را پر نمايد و بعضي را خالي بگذارد.
سلام
من برنامه اکسس زیاد بلد نیستم. ولی می خواستم برای یه جمعیت 270 نفری برای نمراتشون که تو اکسل وارد کرده ام کارنامه درست کنم. تو اکسل پیدا نکردم گزارشش رو لینک دادم به فایل اکسس و اونو تو اکسس طراحی کرده ام. مشکل من اینه که برای بعضی افراد که نمره شون معلوم نیست و می خوام کلمه طی شده رو بنویسم به جای نمره ایراد میده و مشکل ایجاد میکنه. میشه اساتید منو راهنمایی بفرمایند.
با تشکر از فوروم خوبتون
mohammad96
08-09-2009, 23:14
یک سئوال داشتم.
یک دیتا بیسی از دوستان رو باز کردم، که یه فورم استارت آپ داشت و در آن یوزر نیم و پسورد رو میدادی و اگه درست بود، واردِ دیتا بیس میشد. چون کامپیوتر از من نبود (و هم اینکه نمیشد فضولی کنی) نشد وارد دیزاین مود بشم و اگه کدی نوشته باشه رو بفهمم.
با تشکر.
با سلام،
ان شاء ... بزودی جواب میدم...................... .
mohammad96
08-09-2009, 23:14
چطور مي توان ار تايپ كردن حروف در باكسي جلوگيري كرد به نوي كه فقط در آن بتوان اعداد را تايپ نمد؟
با سلام،
1) میشه Format تکست باکس رو General Number انتخاب کرد تا نشه توش غیر عدد تایپ کرد.
2) با Validation Rule هم باید بشه کاری کرد ولی من هرکار میکنم نمیشه....
3) تو رویداد BeforeUpdate تکست باکس کد زیر رو بنویسیم:
mohammad96
08-09-2009, 23:16
با سلام
چگونه مي توان با دستورات ويژوال كدي نوشت كه از يك فرم كه داراي تكست باكس هاي متعدد و چك باكس هاي بسبار است در يك كوئري استفاده كرد .
:46:
:20:لازم به ذكر است كه امكان دارد كاربر بعضي از باكسها را پر نمايد و بعضي را خالي بگذارد.
اگه ممکنه یه نمونه بذار تا با یه مثال بشه روش کار کرد. به نظرم که کار سختی نمیاد :5: :27:
mohammad96
08-09-2009, 23:17
سلام
من برنامه اکسس زیاد بلد نیستم. ولی می خواستم برای یه جمعیت 270 نفری برای نمراتشون که تو اکسل وارد کرده ام کارنامه درست کنم. تو اکسل پیدا نکردم گزارشش رو لینک دادم به فایل اکسس و اونو تو اکسس طراحی کرده ام. مشکل من اینه که برای بعضی افراد که نمره شون معلوم نیست و می خوام کلمه طی شده رو بنویسم به جای نمره ایراد میده و مشکل ایجاد میکنه. میشه اساتید منو راهنمایی بفرمایند.
با تشکر از فوروم خوبتون
با سلام،
در حالت طراحی جدول، وقتی روی فیلد نمره هستیم (که Data Type اون احتمالا Number) ، قسمت Format رو میشه این جوری پر کرد:
0;;;"طی شده"
البته چون حروف فارسی وارد می کنیم ترتیبش که باید از چپ به راست مربوط باشه به 1) اعداد مثبت 2) اعدا منفی 3) صفر 4) خالی(پوچ) ، برعکس شده. (یعنی همین رو که هست میشه کپی کرد)
سلام
آیا برای وارد کردن عدد همراه با ویگول (چدا سازی هزاره ها) راهی دیگر به جز input mask ###,###,### هست؟
وقتی از این روش استفاده میکنیم وارد کردن رقم خیلی سخت میشه. یک چیزی هستش که بشه رقم رو مثل calculator وارد کرد؟
مرسی
mohammad96
15-09-2009, 13:23
یک سئوال داشتم.
با تشکر.
درباره سوال اول:
پسورد هم هست: 123abc
mohammad96
15-09-2009, 13:26
سلام
آیا برای وارد کردن عدد همراه با ویگول (چدا سازی هزاره ها) راهی دیگر به جز input mask ###,###,### هست؟
وقتی از این روش استفاده میکنیم وارد کردن رقم خیلی سخت میشه. یک چیزی هستش که بشه رقم رو مثل calculator وارد کرد؟
مرسی
سلام،
توی مشخصه Format فیلد موردنظر میشه مثلا نوشت:
0##,#
دوستان سلام
من می خوام یه دیتا بیس درست کنم که شامل استانهای کشور باشه و استانها به دو دسته کوچک وبزرگ تقسیم بشه و هر استان شامل شهرستانها - شهر - بخش و ده باشه و اطلاعات هر کدام از این شهرستانها - شهر یا بخش و ده را بشه از طریق یه فرم وارد جدول یا جدولها کرد حالا سوال من این هست که چون این دیتا بیس بایستی اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در خود نگهداره نیاز به چند جدول داریم ایا برای هرسال بایستی یه جدول جداگانه درست کرد یا اینکه می شه همه اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در یک جدول وارد کرد ؟(ضمنا این اولین باری هست که من با اکسس کار می کنم !!!!!!!!!)
mohammad96
17-09-2009, 19:03
دوستان سلام
من می خوام یه دیتا بیس درست کنم که شامل استانهای کشور باشه و استانها به دو دسته کوچک وبزرگ تقسیم بشه و هر استان شامل شهرستانها - شهر - بخش و ده باشه و اطلاعات هر کدام از این شهرستانها - شهر یا بخش و ده را بشه از طریق یه فرم وارد جدول یا جدولها کرد حالا سوال من این هست که چون این دیتا بیس بایستی اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در خود نگهداره نیاز به چند جدول داریم ایا برای هرسال بایستی یه جدول جداگانه درست کرد یا اینکه می شه همه اطلاعات مربوط به سالهای متمادی رو در یک جدول وارد کرد ؟(ضمنا این اولین باری هست که من با اکسس کار می کنم !!!!!!!!!)
سلام،
نیازی به ساخت جدول برای هر سال وجود نداره و معمولا جدولها بر اساس موضوع ساخته میشن.
چرا وقتی تو نمای دیتا شیت میایی چند تا رکورد رو پاک میکنی اگه نوع فیلد اتونامبر باشه دفعه بعد از یک شروع نمیکنه مثلا از 54شروع میکنه چیکار کنیم که دوباره بشه از یک شروع کنه
mohammad96
22-09-2009, 23:53
چرا وقتی تو نمای دیتا شیت میایی چند تا رکورد رو پاک میکنی اگه نوع فیلد اتونامبر باشه دفعه بعد از یک شروع نمیکنه مثلا از 54شروع میکنه چیکار کنیم که دوباره بشه از یک شروع کنه
سلام،
علتش شاید این باشه که اکسس برای عدم تداخل اطلاعات رکوردها در جداول بعلت وجود رابطه ها و استفاده از این فیلد AutoNumber در سایر جدولها (بعنوان Foreign Key ) ، بعد از حذف رکوردها، این فیلد رو از دنباله آخرین رکورد، ادامه میده. تا جایی که میدونم نمیشه روی این نوع فیلد همچین کنترلی داشت و اونو مثلا reset کرد ( و لزومی هم برای این کار نمیتونم متصور بشم).
ممنونم!
{این سوالو در آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم پرسیدم اما فکر کنم از اول باید همین جا می نوشتم}
می خواهم یک فرم جستجو در خود اکسس طراحی کنم اما نمی دانم چرا بعد از قرار دادن یک باتون با ویزارد آن به جواب نمی رسم مثلا در Command Button Wizard گزینه Record Navigation را انتخاب و از لیست سمت چپ هم Find Record را انتخاب می کنم اما به نتیجه دلخواه نمی رسم.
آیا باید برنامه نویسی داشته باشد (چرا که در ویزارد مقداری برای جستجو نمی گیرد)
البته سایر گزینه ها هم جواب نمی دهد مثل open کردن یک فرم دیگر...
کلا با فرم کار نکردم ممنون می شم اگه یه مثال بزنید
درباره سوال اول:
پسورد هم هست: 123abc
با سلام و تشکر.
من با با آفیس 2003 که بازش نتونستم، با چی باز میشه؟
یا علی.
mohammad96
04-10-2009, 00:09
با سلام و تشکر.
من با با آفیس 2003 که بازش نتونستم، با چی باز میشه؟
یا علی.
ببخشید، اون مال ورژن 2007 بود. و حالا:
سلام دوست عزیز.
من یه برنامه اطلاعاتی با اکسس نوشتم .حالا از من خواستن که اونو توی SPSS انالیز کنم ولی spss فرمت اکسس را نداره اگه میشه راهنمایی کنید.
mohammad96
06-10-2009, 01:15
سلام دوست عزیز.
من یه برنامه اطلاعاتی با اکسس نوشتم .حالا از من خواستن که اونو توی SPSS انالیز کنم ولی spss فرمت اکسس را نداره اگه میشه راهنمایی کنید.
سلام،
با SPSS زیاد آشنایی ندارم ولی فکر کنم فرمت اکسل رو بتونه بخونه، پس شما میتونی داده ها رو از اکسس به اکسل Export کنی.
در برنامه Access هنگامي كه با دستور MsgBox يك پيام فارسي مي فرستم پيام به صورت زير نشان داده مي شود:
Access2003/Win XP
راه حل اين مشكل چيست
mohammad96
11-10-2009, 23:14
در برنامه Access هنگامي كه با دستور MsgBox يك پيام فارسي مي فرستم پيام به صورت زير نشان داده مي شود:
Access2003/Win XP
راه حل اين مشكل چيست
سلام،
انتخاب گزینه فارسی در مسیر زیر:
Control Panel => Regional and Language => Advanced => Language for Non-Unicode Programs
sahe1357
13-10-2009, 19:49
در برنامه اكسس چطور ميشه رمز گذاشت؟
sahe1357
13-10-2009, 19:55
سلام
ميخواستم بدونم آيا ميشه ورود برنامه اكسس با رمز شروع بشه؟
يعني براي فايل اكسس پسورد بگذاريم
ممنون
mohammad96
14-10-2009, 17:59
سلام
ميخواستم بدونم آيا ميشه ورود برنامه اكسس با رمز شروع بشه؟
يعني براي فايل اكسس پسورد بگذاريم
ممنون
سلام،
بله میشه. در ورژن 2007 که از این مسیره: Database Tools => Encrypt with Password . در نسخه های قبلی هم هست که من نمی دونم دقیقا کجا بود.
saraaliyazdi
17-10-2009, 10:41
سلام، من یه subform گذاشتم تو یه فرم، در این حالت 2تا رکورد شمار داریم، یکی برای فرم اصلی و یکی برای ساب فرم. وقتی رکورد فرم اصلی رو جلو می برم اطلاعات داخل ساب فرم قبلی رو میاره - وقتی هم اطلاعات ساب فرم رکورد بعدی فرم اصلی رو تغیر میدم اطلاعات ساب فرم رکورد قبلی هم تغیر میکنه!
مشکل چیه؟ خیلی کارم فوریه!!!
mani p30
02-11-2009, 18:47
من يه ديتابيس دارم كه توش اطلاعات به صورت زير هستش:
رديف عدد اسم
1 ali 150
2 200 reza
3 300 ahmad
4 500 hassan
من ميخوام يك query بسازم كه بيشترين عدد رو نشون بده به همراه اطللاعات فرد
مثلا در query نشون بده
4 500 hassan
mani p30
04-11-2009, 10:40
چرا هیشکی جواب نمیده؟
mohammad96
04-11-2009, 21:03
من يه ديتابيس دارم كه توش اطلاعات به صورت زير هستش:
رديف عدد اسم
1 ali 150
2 200 reza
3 300 ahmad
4 500 hassan
من ميخوام يك query بسازم كه بيشترين عدد رو نشون بده به همراه اطللاعات فرد
مثلا در query نشون بده
4 500 hassan
با سلام،
راهی که من رفتم اینه: که در قسمت criteria فیلد عدد، از تابع DMax استفاده بشه.... یعنی یه چیز مثله:
mani p30
06-11-2009, 15:11
سلام
خیلی ممنون از کمکتون
حالا یه سوال دیگه
اگر من 10 تا از این data ها داشته باشم مثل مثال قبل و 5 تای اول رو بخوام باید چیکار کنم؟
mohammad96
06-11-2009, 16:23
سلام
خیلی ممنون از کمکتون
حالا یه سوال دیگه
اگر من 10 تا از این data ها داشته باشم مثل مثال قبل و 5 تای اول رو بخوام باید چیکار کنم؟
سلام،
در حالت SQL View کوئری مورد نظرمون، بعد از کلمه SELECT، عبارت TOP 5 رو می نویسیم که این کار رو برامون بکنه. عبارت دیگه ای که میشه با کلمه TOP بیاد، کلمه PERCENT هست، یعنی میشه:
SELECT TOP 50 PERCENT و ادامه قضایا.
mani p30
06-11-2009, 18:37
درسته که نباید اینجا تشکر کرد ولی اقا محمد دمت گرم کارت خیلی درسته
خیلی ممنون از کمکت ایشالا عوضشو بگیری چون من پروژه داشتم باید تحویل میدادم
mohammad96
06-11-2009, 19:36
درسته که نباید اینجا تشکر کرد ولی اقا محمد دمت گرم کارت خیلی درسته
خیلی ممنون از کمکت ایشالا عوضشو بگیری چون من پروژه داشتم باید تحویل میدادم
ای بابا قابل شما رو اصلا نداشت، در ضمن درباره سوال اولتون هم این روش آخری به نظر قشنگ تر و درست تره.
parya_shilan
09-11-2009, 11:53
سلام
از توجه شما ممنون.:11:
استاد ارجمند :
جدولي در اكسيس 2007 طراحي شده كه حاوي اطلاعات
نام ونام خانواگي ... و شماره پرسنلي كاركنان هست.
مي خوام فرمي طراحي بكنم كه:
1- وقتي شماره پرسنلي شخصي وارد ميشه ساير مشخصات فرد(مثلا كارمند حوزه معاونت .. وضعيت استخدام = پيماني .... ) در قسمت پايين بصورت اتوماتيك نمايش داده بشه
2- از طريق همان فرم مثلا تعداد روزهاي استفاده مرخصي را وارد كنم كه بعدا درمحاسبه حقوق سربرج از حقوق كسر بشه .
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز.
mohammad96
11-11-2009, 00:49
سلام
از توجه شما ممنون.:11:
استاد ارجمند :
جدولي در اكسيس 2007 طراحي شده كه حاوي اطلاعات
نام ونام خانواگي ... و شماره پرسنلي كاركنان هست.
مي خوام فرمي طراحي بكنم كه:
1- وقتي شماره پرسنلي شخصي وارد ميشه ساير مشخصات فرد(مثلا كارمند حوزه معاونت .. وضعيت استخدام = پيماني .... ) در قسمت پايين بصورت اتوماتيك نمايش داده بشه
2- از طريق همان فرم مثلا تعداد روزهاي استفاده مرخصي را وارد كنم كه بعدا درمحاسبه حقوق سربرج از حقوق كسر بشه .
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز.
سلام،
البته من که استاد نیستم ولی جسارت میکنم و یه چیزایی میگم :20: :
1- اطلاعات مختلف مربوط به اشخاص (از جمله شماره پرسنلی) ، در کوئریی که بعنوان Record Source فرم هست، از (احتمالا) چند جدول جمع آوری میشه. حالا مثلا با وارد کردن شماره پرسنلی در یک تکست باکس (در فرم مون) و با زدن یک دکمه ( مثلا با عنوان جستجو) ، یک ماکرو و یا یک کد اجرا میشه که رکورد مربوط به این شماره پرسنلی رو نمایش بده. اگه از ماکرو بخواییم استفاده کنیم دو تا دستور اصلی به ترتیب GoToControl و بعد FindRecord هست. که در اولی نام فیلد شماره پرسنلی قرار میگیره و در دومی، تکست باکسی که توش عبارت جستجو رو نوشتیم باید آدرس دهی بشه. البته میشه از یک کمبو باکس هم بجای این تکست باکس استفاده کرد.
2- خب برای این کار هم باید جدولی باشه برای تعداد روزهای مرخصی که فیلدهای اون هم باید توی کوئری فرم، فراخونی بشه. این جدول میتونه این فیلدها رو داشته باشه: ID بعنوان Primary Key ، شماره پرسنلی، بعنوان Foreign Key ، ماه، سال و تعداد روزهای مرخصی.
در آخر هم میتونم اضافه کنم که اگر در این رابطه با مساله ای مواجه شدید، دیتابیس تون یا یک نمونه رو بذارید تا عملی تر بشه باهاش کار کرد.
با سپاس!
massoudmail
16-11-2009, 23:34
تغییر ترتیب قرار گرفتن رکوردها در Access
سلام حضور اساتید عزیز
یه سوال دارم که ترجیح دادم با عکس توضیح بدم (با پوزش ازاینکه سایز عکس بزرگه)
درضمن از Access 2000 در ویندوز پارسا 99 استفاده میکنم
ممنون میشم توضیح دقیق بدین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
k.attarzadeh
18-11-2009, 11:04
با سلام خدمت استاد عزیز
من قبلا با access 2003 کار می کردم ولی به تازگی فایل خود را بصورت save as به office 2007 تبدیل کردم ولی مشکلی که دارم این است که زیر برنامه ای که مربوط به پیدا کردن یک فایل در روی هاردیسک بود کار نمی کند و پیغام :
You entered an expression that has an invalid reference to property FilesSearch.
البته طبق دستور help برنامه access پیشنهاد داده که reference بنام Mircosoft office object library را فعال کنم این کار را کردم البته در انتهای لیست reference قرارش دادم.ولی property ایی بنام FileSearch مربوط به دستور Application اضافه نشد در صورتی که من در نرم افزار ورژن 2003 خود این property را داشتم؟؟؟
متن زیر برنامه: office 2003
Private Function path_checking(THEpath As String, THEfilename As String) As Boolean
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = THEpath
.FileName = THEfilename
If .Execute > 0 Then
path_checking = True
Else
MsgBox "The file named (" + THEfilename + ") is not in the path (" + THEpath + ")", vbCritical, "Message"
path_checking = False
End If
End With
End Function
mohammad96
19-11-2009, 07:48
با سلام خدمت استاد عزیز
من قبلا با access 2003 کار می کردم ولی به تازگی فایل خود را بصورت save as به office 2007 تبدیل کردم ولی مشکلی که دارم این است که زیر برنامه ای که مربوط به پیدا کردن یک فایل در روی هاردیسک بود کار نمی کند و پیغام :
You entered an expression that has an invalid reference to property FilesSearch.
البته طبق دستور help برنامه access پیشنهاد داده که reference بنام Mircosoft office object library را فعال کنم این کار را کردم البته در انتهای لیست reference قرارش دادم.ولی property ایی بنام FileSearch مربوط به دستور Application اضافه نشد در صورتی که من در نرم افزار ورژن 2003 خود این property را داشتم؟؟؟
متن زیر برنامه: office 2003
Private Function path_checking(THEpath As String, THEfilename As String) As Boolean
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = THEpath
.FileName = THEfilename
If .Execute > 0 Then
path_checking = True
Else
MsgBox "The file named (" + THEfilename + ") is not in the path (" + THEpath + ")", vbCritical, "Message"
path_checking = False
End If
End With
End Function
با سلام،
اینو پیدا کردم :
k.attarzadeh
19-11-2009, 10:46
با سلام و تشکر فراوان از محمد عزیز
ممنون از اینکه برای من وقت گذاشتی و من متوجه شدم که دستور filesearch در ورژن 2007 access نیست این موضوع منو از سردرگمی در آورد.من function را تغییر خواهم داد و تلاش می کنم ببینم با دستور dir می توانم زیر برنامه را باز نویسی کنم!!!اگر کسی function با دستور dir باز نویسی کرد متشکر می شوم که کد بگذارد تا من هم استفاده کنم.
استاد شما خیلی حرفه ای هستید و من به شما افتخار می کنم.:20:
ildirim80
20-11-2009, 14:04
سلام
نرم افزاری هست که در خروجی فایل اکسس، اطلاعات رو بصورت کد شده ارائه میده مثل نمونه پایین، چطور می شه این اطلاعات رو تفسیر کرد.
با تشکر
mohammad96
21-11-2009, 22:38
با سلام و تشکر فراوان از محمد عزیز
ممنون از اینکه برای من وقت گذاشتی و من متوجه شدم که دستور filesearch در ورژن 2007 access نیست این موضوع منو از سردرگمی در آورد.من function را تغییر خواهم داد و تلاش می کنم ببینم با دستور dir می توانم زیر برنامه را باز نویسی کنم!!!اگر کسی function با دستور dir باز نویسی کرد متشکر می شوم که کد بگذارد تا من هم استفاده کنم.
استاد شما خیلی حرفه ای هستید و من به شما افتخار می کنم.:20:
با سلام،
از لطف شما ممنونم :40:
یه نمونش میتون این باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس!
k.attarzadeh
25-11-2009, 15:39
با سلام و تشکر و عرض خسته نباشید.
فايل ها موجود در 'yourfolderName يک پوشه دلخواه را بررسي مي کند و در صورت yourFileName وجود فايل دلخواه پيغام مناسب مي دهد.(در access 2007)
yourfolderName = "c:\"
yourFileName = "1234567890.txt"
Dim yfs, yf, yf1, yfc, ys
Set yfs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set yf = yfs.GetFolder(yourfolderName)
Set yfc = yf.Files
Dim whatnamefile As String
For Each yf1 In yfc
whatnamefile = yf1.name
If whatnamefile = yourFileName Then
isfound = True
Exit For
Else
isfound = False
End If
whatnamefile = ""
Next
If isfound = True Then
MsgBox "I found the file."
Else
MsgBox "I can not found the file."
End If
k.attarzadeh
26-11-2009, 09:37
با سلام و تشکر از محبت شما.
پست قبلی من موقع گذاشتن بر اینترنت:
* خطوط 1 و 2 و 19 و 21 جای علامت " در آخر خط به اشتباه در ابتدا خط درج شده.
* خط 4 و 5 جای علامت ") در ابتدا غلط است و باید بصورت (" در آخر خط باشد.
* خط 1 باید بصورت:
":\yourfolderName = "c
* خط 16 باید بصورت:
"" = whatnamefile
که درست نمی باشد.لطفا" در صورت امکان ویرایش بفرمایید تا کاربران دچار اشتباه نشوند!متشکرم.
فرق کلید اصلی با کلید اولیه چیه؟
SajjadKAZ2003
27-11-2009, 04:30
حذف شووووووووووود.................
mohammad96
27-11-2009, 13:38
فرق کلید اصلی با کلید اولیه چیه؟
فک کنم هر دوتاشون یکی باشن.
k.attarzadeh
04-12-2009, 05:39
با سلام و تشکر از دوستان عزیز که دفعات قبلی من را یاری کردند بار دیگر از شما دوستان مهربان تقاضا دارم این دوست کوچک خود را یاری دهید.
برای نوشتن یک برنامه احتیاج دارم که جواب این سوال را به تفکیک برای ( access 2003 و access 2007 )
بدانم اگر کسی جواب پیدا کردید کد برنامه را به صورت جداگانه برای هر یک از سوالات بنویسد؟
1) چگونه می توان متوجه شد نام سی دی درایو چیست؟
2) چگونه می توان فقط نام پوشه هایی که در ریشه اصلی (root) سی دی درایو است را لیست کرد؟
k.attarzadeh
04-12-2009, 05:45
با سلام و تشکر از دوستان عزیز که دفعات قبلی من را یاری کردند بار دیگر از شما دوستان مهربان تقاضا دارم این دوست کوچک خود را یاری دهید.
برای نوشتن یک برنامه احتیاج دارم که جواب این سوال را به تفکیک برای ( access 2003 و access 2007 )
بدانم اگر کسی جواب پیدا کرد لطفا" کد برنامه را به صورت جداگانه برای این سوال من بنویسد ممنون می شوم.
چگونه می توان فقط نام پوشه هایی که در ریشه اصلی (root) سی دی درایو است را لیست کرد؟
قبلا از توجهی که خواهید کرد کمال تشکر را دارم.
سلام من می خواهم فایل محافظت در اکسس 2007 بسازم و برای فایلم گروه کاری تعریف کنم لطفا راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم.
k.attarzadeh
11-12-2009, 14:31
با سلام خدمت دوستان گرامی و همراه هان صمیمی.
من موفق شدم کد مربوط به (office 2003 ) نمایش پوشه های ریشه اصلی(root) سی دی درایو را بصورت زیر بنویسم اما هنوز کد 2007 را نتوانستم بنویسم!!! متنظر کد 2007 هستم؟
Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set dc = fs.Drives
For Each d In dc
Select Case d.DriveType
Case 0: t = "Unknown"
Case 1: t = "Removable"
Case 2: t = "Fixed"
Case 3: t = "Network"
Case 4: t = "CD-ROM"
Case 5: t = "RAM Disk"
End Select
If d.DriveType = 4 Then
Set zf = fs.GetFolder(d)
Set zfc = zf.SubFolders
z = 0
For Each zf1 In zfc
zs = zs & zf1.name
List_cd_folder.AddItem zf1.name
zs = zs & vbCrLf
z = z + 1
Next
s = s & d.DriveLetter & " :\ " & t & vbCrLf & zs
s = s & vbCrLf
End If
Next
If z = 0 Then
MsgBox "There is not any folder in this cd!", vbInformation, "Message"
else
Msgbox s
End If
سلام به همگی و خسته نباشید
راستش با یه مشکل توی اکسس برخوردم که می خواستم ببینم کسی اگر می تونه یه کمکی بکنه ممنون میشم
از قراری می خواهم یک دیتابیس از یک سری آمار شهرستانها که توی یک table جمعیت مساحت به صورت 3 تا فیلد این جدول هستند قرار دادم
و می خواستم توی یک کوئری 4 تا تکسباکس قرار بدم که دو تا از آنها مربوط به مساحت و دوتا مربوط به جمعیت وبرای جستجو در بین اطلااعات table به این صورت عمل شود که چنانکه کاربر دکمه جستجو را فشار دهد شهرستانهایی رو که بین دو مساحتی که کاربر در آن دو تکس باکس قرارداده و همچنین بین دو مساحت قرار دارد مشاهده کند یعنی مثلا شهرهایی رو که جمعیتشون و مساحتشون به ترتیب بین بازه های (10000 تا 20000 برای جمعیت) و (125469 مترمربع تا 2256555 مترمربع) هست رو در یک صفحه نمایش بدهد که برای این کار کاربر در تکس باک مربوط به ماکزیمم جمعیت عدد 20000 و در تکس باکس مربوط به مینیمم جمعیت عدد 10000 و همینطور برای جمعیت در دو تکس باکس باقی مانده اعداد مربوطه را وارد کند و سپس کلید جستجو را بزند و شهرهای مورد نظر همراه با جمعیت و مساحت بیاید
راستش خودم تونستم یه کارایی بکنم ولی برای اینکه کاربر بخواهد بازه مساحت و جمعیت رو وارد کند 4 با یک ویندوز کوچیک میاد و ازش می پرسه و بعد شهرستانها رو نمایش می دهد که اینجور جالب نیست و می خواستم ببینم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه ببینم چطور می شه که مثلا مثل زیر باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون و تشکر
باسلام
من در يك فرم جداگانه تقويم شمسي نوشتم كه خروجييش را در متغير عمومي ذخيره مي كند ودر فرم ديگري مي توان از اين متغير استفاده كرد . حالا سوال اينجاست كه وقتي مي خواهيم فرم تقويم را اجراكنيم نمي خواهيم دستورات بعد از بازكردن فرم تا زمانی كه فرم تقویم بسته نشده اجرا شود .
چكار بايد كرد . يا راه حل چيست
Public a As Integer
Private Sub cmdCalendar_Click()
aa = ""
DoCmd.OpenForm "calendar", acNormal
txt1 = aa
End Sub
با سلام
تو می تونی از List Box استفاده كنی و SQL مربوط به هر قسمت رو در RowSource لیست باكس قرار بدی بعد با استفاده از ListBox.Column پارامتر را خوانده و در هر جایی كه می خواهی قرار بدهی .
taha_nadri
21-12-2009, 14:16
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
سوالي من داشتم ممنون ميشم اگر كسي جواب سوالات رو ميدونه منو هم راهنمايي كنه
چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
دوم اينكه در زمان طراحي فرم چطوري ميشه اعداد رو سه رقم سه رقم از هم جدا كنه
مثل
123,456,789
با تشكر از شما دوستان
mohammadkhajoo
21-12-2009, 21:47
من با 2007 اش یه فرم درست کردم !! حالا وقتی میخوام که یه فیلد به فرم اضافه کنم بعد از اضافه کردن بقیه رو نمیشناسه !!! بغلش علامت تعجب می زاره !!!!
کمک کنید!!!
چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
مثل
123,456,789
با تشكر از شما دوستان
taha_nadri سلام دوست عزيز پرسيده بودي
(چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
مثل 123,456,789 )
مي توني جهت جمع كردن از Query استفاده كني
به فرض اينكه نام جدول Table1 و نام دوفيلد عددي جدول Number1, Number2
يك Query ايجاد كن و در SQL كد زير را وارد كن
SELECT Number1, Number2, [Number1]+[Number2] FROM Table1;
دوم اينكه جهت جداسازي سه رقم سه رقم
در قسمت Format فيلد Standard را درج كن تا مشكلت حل شود
مثل
123,456,789
با تشكر از شما دوستان
سلام
شما مي توني از لينك زير مثال زير رو در يافت كني.
رمز عبور : aak
taha_nadri
23-12-2009, 12:23
taha_nadri سلام دوست عزيز پرسيده بودي
(چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
مثل 123,456,789 )
مي توني جهت جمع كردن از Query استفاده كني
به فرض اينكه نام جدول Table1 و نام دوفيلد عددي جدول Number1, Number2
يك Query ايجاد كن و در SQL كد زير را وارد كن
SELECT Number1, Number2, [Number1]+[Number2] FROM Table1;
دوم اينكه جهت جداسازي سه رقم سه رقم
در قسمت Format فيلد Standard را درج كن تا مشكلت حل شود
ممنون دوست عزيز از توجه شما
ممنون ميشم اگر يه مقدار بيشتر برام توضيح بدين
مثلاً چطوري مي تونم كد داده شده شما رو در sql يك query وارد كنم
دوم آيا قابليت نمايش در گزارش رو هم داره
باز هم ممنون
ممنون دوست عزيز از توجه شما
ممنون ميشم اگر يه مقدار بيشتر برام توضيح بدين
مثلاً چطوري مي تونم كد داده شده شما رو در sql يك query وارد كنم
دوم آيا قابليت نمايش در گزارش رو هم داره
باز هم ممنون
سلام دوست عزيز
نمونه مثالي در آدرس زير برات گزاشتم دانلود كن .
بله در گزارش هم مي توني استفاده كني
taha_nadri
27-12-2009, 18:27
تشکر خیلی عالی بود
altavisa
27-12-2009, 18:51
من تو اکسل دو شیت درست کردم که کار حساب های دفترمو توش می گذارم
جداول من
دفتر کل و دفتر روزانه
میخوام این دو پروژه رو تو اکسس بیارم البته وارد میشه ولی فرمول های (جمع ها یا ضرب ها یا .. ) از بین می ره و کار نمی کنه و چه طور این جداول رو به افراد متفاوت نسبت میدن یعنی هر نفر یک حساب
mohammad hamed
03-01-2010, 12:19
سلام
من می خوام یه فرم جمع آوری اطلاعات بسازم که توش گزینه ی میله ای باشه.یعنی مثلا یه منو باز بشه که چند تا گزینه تو شبتشه تا کاربر بتونه مثلا از 5 گزینهی یکی رو انتخاب کنه.چه جوری می تونم بسازم؟
k.attarzadeh
07-01-2010, 11:26
با سلام خدمت همه دوستان صمیمی و قدیمی و تشکر از زحمات قبلی که برای حل مسائل من داشتید...
من پیغام زیر را دریافت می کنم کسی می داند این error مربوط به چیست؟
The macro or function set to the BeforeUpdate or ValidationRule property for this field is preventing ''bankcd" from saving the data in the field
من در یک زیر برنامه recordsource را با یک table دیگر دلخواه (chart data) جایگزین می کنم که این error را دریافت می کنم و در آن زیر برنامه نه BeforeUpdate و نه ValidationRule دارم؟؟؟؟:18:
قبلا از همکاری و توجه که نسبت به مسئله من دارید تشکر می کنم و برای شما و دیگر دوستن آرزوی موفقیت دارم.
mohammad96
08-01-2010, 15:45
با سلام خدمت همه دوستان صمیمی و قدیمی و تشکر از زحمات قبلی که برای حل مسائل من داشتید...
The macro or function set to the BeforeUpdate or ValidationRule property for this field is preventing ''bankcd" from saving the data in the field
من در یک زیر برنامه recordsource را با یک table دیگر دلخواه (chart data) جایگزین می کنم که این error را دریافت می کنم و در آن زیر برنامه نه BeforeUpdate و نه ValidationRule دارم؟؟؟؟:18:
قبلا از همکاری و توجه که نسبت به مسئله من دارید تشکر می کنم و برای شما و دیگر دوستن آرزوی موفقیت دارم.
با سلام،
میشه یه نمونه بذاری؟
sokote mordab
09-01-2010, 11:12
سلام
نرم افزاری هست که بشه اکسس 2003 یا 2007 را به exe تبدیل کند؟
k.attarzadeh
09-01-2010, 15:34
دوست عزیز sokote mordab
چرا احتیاج داری که فایل را exe کنی؟ !
1) اگر فایل را می خواهی exe کنی تا کد ها نوشته شده شما را کسی به غیر از شما نتواند تغییر دهند
روش اول: ایجاد فایل accde. است (در office 2007) و ایجاد فایل mde. (در office 2003) است.
اگر نیاز داشتی از این روش استفاده کنی در (office 2007) می توانی بعد از باز کردن فایل اکسس خود به منو
database tools---->make accde بروی و فایل accde. ایجاد کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم:فایل ( access ( 2003-2007 ات را باز کن بعد یکی از فرم های دلخواه( access ( 2003-2007 ات را باز کن بعد پنجره کد نویسی این فرم را باز کن سپس از منو:
tools ---> bank-cd ( your access project name ) properies
باز کن و از پنجره ظاهر شده قسمت protection انتخاب کن و از پنجره lock project for viewing انتخاب کن و بالاخره رمز خود را وارد کن(تمام)!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما
2) اگر می خواهی یک فایل اکسس یا هر فایل دلخواهی که داری را فشرده و exe کنی تا رمز عبور داشته باشد,من برنامه winzip پیشنهاد می کنم که ابتدا یک فایل zipx ایجاد می کنی (در مرحله اول) و بعد همین فایل را با برنامه exe ساز همین نرم افزار تبدیل به یک فایل exe می شود(مرحله دوم ).[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
k.attarzadeh
09-01-2010, 15:58
بار دیگر سلام به همه دوستان قدیمی و صمیمی.دوست عزیز mohammad 96 این کدی است که ایجاد خطا می کند:
(البته خطوطی که فونت خوانده نمی شود پیغام های فارسی هستند که موقع copy و paste به این شکل در آمده اند؟)
Private Sub correct_table_of_chart_data()
On Error GoTo Err_convert_Click
table_is = Me.RecordSource
Me.RecordSource = "chart_data"
'''MsgBox "Before Convert Pie Title" + Pie
If Not (Command_LAN.Caption = "ENGLISH") Then
Select Case Trim(Pie)
Case "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ˜ÊÇÈ ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Pie = "Pie Chart of Activest Book in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ÝÚÇá ÊÑíä Óí Ïí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Pie = "Pie Chart of Activest Cd in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ˜ÊÇÈ åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Pie = "Pie Chart of Selected Books in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí Óí Ïí åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Pie = "Pie Chart of Selected Cds in Lend file"
End Select
End If
If Command_LAN.Caption = "ENGLISH" Then
Select Case Trim(Pie)
Case "Pie Chart of Activest Book in Lend file"
Pie = "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ˜ÊÇÈ ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Case "Pie Chart of Activest Cd in Lend file"
Pie = "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ÝÚÇá ÊÑíä Óí Ïí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Case "Pie Chart of Selected Books in Lend file"
Pie = "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ˜ÊÇÈ åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Case "Pie Chart of Selected Cds in Lend file"
Pie = "äãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí Óí Ïí åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Case "Pie Chart of Activest Members in Lend file"
Pie = "ãæÏÇÑ ÏÇíÑå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ÇÚÖÇÁ ÝÇíá ÇãÇäÊ"
''''''Case Else
'''''''''''''''''''''''MsgBox "Nothing done for FARSI pie title"
End Select
End If
'''MsgBox "Afther Convert Pie Title" + Pie
'''MsgBox "Before Convert Bar Title" + Bar
If Not (Command_LAN.Caption = "ENGLISH") Then
Select Case Trim(Bar)
Case "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ÇÚÖÇÁ ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Bar = "Bar Chart of Activest Members in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ˜ÊÇÈ åÇí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Bar = "Bar Chart of Activest Books in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä Óí Ïí åÇí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Bar = "Bar Chart of Activest Cds in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ˜ÊÇÈ åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Bar = "Bar Chart of Selected Books in Lend file"
Case "äãæÏÇÑ ãíáå Çí Óí Ïí åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Bar = "Bar Chart of Selected Cds in Lend file"
''''''Case Else
''''''''''''''''''''''MsgBox "Nothing done for ENGLISH bar title"
End Select
End If
Select Case Trim(Bar)
Case "Bar Chart of Activest Members in Lend file"
Bar = "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ÇÚÖÇÁ ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Case "Bar Chart of Activest Books in Lend file"
Bar = "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä ˜ÊÇÈ åÇí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Case "Bar Chart of Activest Cds in Lend file"
Bar = "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ÝÚÇá ÊÑíä Óí Ïí åÇí ÝÇíá ÇãÇäÊ"
Case "Bar Chart of Selected Books in Lend file"
Bar = "äãæÏÇÑ ãíáå Çí ˜ÊÇÈ åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
Case "Bar Chart of Selected Cds in Lend file"
Bar = "äãæÏÇÑ ãíáå Çí Óí Ïí åÇí ÇãÇäí ÇäÊÎÇÈí"
''''''Case Else
'''''''''''''''''''''''''''MsgBox "Nothing done for FARSI bar title"
End Select
End If
'''MsgBox "Afther Convert Bar Title" + Bar
If Trim(other_txt) = "ÓÇíÑ" Then
other_txt = "Other"
Else
other_txt = "ÓÇíÑ"
End If
Me.RecordSource = table_is
Err_convert_Click:
If (Err.number = "2107") Or (Err.number = 0) Then
'MsgBox " ÎØÇí ˜äÊÑá ÔÏå ", vbExclamation, "ÎØÇ"
Else
'MsgBox "The Controled error.", vbExclamation, "ERROR"
End If
Exit Sub
Else
Q1 = " ÎØÇ ÔãÇÑå "
Q2 = Str(Err.number)
Q3 = " ÑÎ ÏÇÏå "
MsgBox Q1 + Q2 + Q3, vbExclamation, "ÎØÇí ÓíÓÊãí"
Else
MsgBox " Error number " + Str(Err.number) + " has happen ", vbExclamation, "System Error"
End If
End If
End Sub
باز هم از دقت و توجهی که نسبت به مشکل من خواهید داشت تشکر فراوان دارم.شاد و سلامت باشید.:20:
mohammad96
09-01-2010, 19:25
سلام
نرم افزاری هست که بشه اکسس 2003 یا 2007 را به exe تبدیل کند؟
سلام،
بعد از نصب این برنامه:
از مسیر : Office Button => Developer => Package Solution .
mohammad96
09-01-2010, 19:27
بار دیگر سلام به همه دوستان قدیمی و صمیمی.دوست عزیز mohammad 96 این کدی است که ایجاد خطا می کند:
(البته خطوطی که فونت خوانده نمی شود پیغام های فارسی هستند که موقع copy و paste به این شکل در آمده اند؟)
Private Sub correct_table_of_chart_data()
On Error GoTo Err_convert_Click
table_is = Me.RecordSource
Me.RecordSource = "chart_data"
.........
.........
End Sub
باز هم از دقت و توجهی که نسبت به مشکل من خواهید داشت تشکر فراوان دارم.شاد و سلامت باشید.:20:
سلام،
البته منظور من از نمونه یه دیتابیس نمونه بود که بشه راحت تر باهاش کار کرد، اما سوالی که پیش میاد اینه که چرا شما ضرورت دیدی که RecordSource رو عوض کنی؟ از این که بگذریم، هر وقت RecordSource فرم بازی رو عوض کنیم، عمل Requery بطور خودکار در داده های پایه فرم ( در اینجا chart_data ) انجام میشه. حالا احتمال داره شما در جدول chart_data یک ValidationRule داشته باشی. دیگه اینکه اجرای برنامه در کدوم خط متوقف میشه؟
باز هم اگه بشه قسمت مساله داره دیتابیس رو بذاری تو یه دیتابیس نمونه خیلی بهتره.
با سپاس!
k.attarzadeh
11-01-2010, 10:47
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی و عزیز
1) محمد جان اجرای برنامه در خط "Me.RecordSource = "chart_data متوقف می شود.
2) در جدول chart_data هیج ValidationRule وجود ندارد؟؟؟
3) دیگر اینکه طبق قوانین انجمن من اجازه فایل پیوست کردن را ندارم چگونه نمونه فایل را برای شما بگذارم؟؟؟
با تشکر از همه دوستان گرم و صمیمی.
mohammad96
11-01-2010, 11:35
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی و عزیز
1) محمد جان اجرای برنامه در خط "Me.RecordSource = "chart_data متوقف می شود.
2) در جدول chart_data هیج ValidationRule وجود ندارد؟؟؟
3) دیگر اینکه طبق قوانین انجمن من اجازه فایل پیوست کردن را ندارم چگونه نمونه فایل را برای شما بگذارم؟؟؟
با تشکر از همه دوستان گرم و صمیمی.
سلام،
شما می تونی فایل موردنظر رو در سایتهای اشتراک گذاری مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و ... که تعدادشون هم کم نیست، بذاری. بعد لینک اون فایل رو که این سایتها در اختیار میذارن رو در اینجا قرار بدی. فشرده سازی قبل از ارسال هم میتونه ایده خوبی باشه!
nasin1363
12-01-2010, 13:20
سلام
من توی اکسس به یک مشکل بر خوردم .جدول ها و فرم هام را ساختم می خوام بدونم چه جوری می شه یک صفحه ایجاد کرد که یک سری دکمه داشته باشه که با کلیک روی اون بشه رفت توی فرم مورد نظر برای ورود اطلاعات .خودم هر چی دنبال گشتم پیدا نکردم.ممنون می شم کمکم کنید.
parya_shilan
16-01-2010, 09:03
سلام
من توی اکسس به یک مشکل بر خوردم .جدول ها و فرم هام را ساختم می خوام بدونم چه جوری می شه یک صفحه ایجاد کرد که یک سری دکمه داشته باشه که با کلیک روی اون بشه رفت توی فرم مورد نظر برای ورود اطلاعات .خودم هر چی دنبال گشتم پیدا نکردم.ممنون می شم کمکم کنید.
دوست عزيز براي اين كار شما بعداز طراحي فرم مورد نظر مراحل زير را دنبال كنيد: 1- روي گزينه گوشه سمت راست بالا علامت آفيس كليك كنيد . 2- از پنجره بازشده در قسمت پايين وارد گزينه اكسس اوپشين بشيد. 3- اين پنجره دوقسمتي هستي در قسمت سمت چپ گزينه دوم سيورنتي ديتا بيس را انتخاب كنيد 4- از پنجره باز شده سمت راست سومين گزينه با عنوان ديسپلي فرم را انتخاب كنيداز كليد راديويي جلوي اين گزينه شما كليه فرم هايي را كه تنظيم كرديد رو خواهيد ديد. 5- با انتخاب فرم مورد نظر از اين ببعد هر موقع اين پروژه شما اجرا شود فرمي را كه درقسمت سيورنتي معرفي كرده ايد به نمايش درخواهد آمد. 6- موفق باشيد.
سلام
دوستان من باید آفیس 2003 و 2007 رو در کنار هم داشته باشم
ولی موقع اجرای یکی اون یکی دیگه با همچین پیغامی مواجه میشه و می خواد دوباره نصب بشه!
به نظر شما باید چکار کنم؟
البته اکسل براش این اتفاق نمی افته
ممنونمیشم راهنمایی بکنید
با تشکر
mohammad96
16-01-2010, 23:48
سلام
دوستان من باید آفیس 2003 و 2007 رو در کنار هم داشته باشم
ولی موقع اجرای یکی اون یکی دیگه با همچین پیغامی مواجه میشه و می خواد دوباره نصب بشه!
به نظر شما باید چکار کنم؟
البته اکسل براش این اتفاق نمی افته
ممنونمیشم راهنمایی بکنید
با تشکر
بله توی اکسس اینجوریه! ولی برنامه قرار نیست که خودش رو دوباره کامل نصب کنه. چارش هم کمی صبره تا برنامه کارش رو تا انتها انجام بده.
بله توی اکسس اینجوریه! ولی برنامه قرار نیست که خودش رو دوباره کامل نصب کنه. چارش هم کمی صبره تا برنامه کارش رو تا انتها انجام بده.
یعنی هیچ راهی نداره؟
چون من روی لپ تاپ همین کار رو کردم ولی هیچ مشکلی ندارم
حتی تازگی ها 2010 رو هم به مجموعه اش اضافه کردم باز هم فایده نداره!
ای کاش یک راه براش پیدا می شد
parisa6628
18-01-2010, 00:57
سلام..
من میخوام توی اکسس یه query بنویسم که فیلدهایی که از یکماه پیش تا به حال آپدیت نشده اند رو نشون بده...
برای این کار از datediff باید استفاده کنم ؟ توی تابع datediff فاصله تاریخ حال و تاریخ مورد نظر رو چه جوری میشه تعیین کرد؟
راهنمایی می کنید؟
mohammad96
18-01-2010, 01:09
یعنی هیچ راهی نداره؟
چون من روی لپ تاپ همین کار رو کردم ولی هیچ مشکلی ندارم
حتی تازگی ها 2010 رو هم به مجموعه اش اضافه کردم باز هم فایده نداره!
ای کاش یک راه براش پیدا می شد
یه جایی خوندم (لینک زیر) که:
نصب SP1 برای آفیس : میتونه سرعت انتقال از یک ورژن به دیگری رو افزایش بده. و
نصب SP2 برای آفیس : میتونه این مشکل رو کلا حل کنه ! ( امتحانش هم نیمه مجانی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبای!
یه جایی خوندم (لینک زیر) که:
نصب SP1 برای آفیس : میتونه سرعت انتقال از یک ورژن به دیگری رو افزایش بده. و
نصب SP2 برای آفیس : میتونه این مشکل رو کلا حل کنه ! ( امتحانش هم نیمه مجانی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبای!
ممنون ولی من همه جورش رو امتحان کردم
الان
2003 سرویس پک 3 رو دارم که آپدیت آپدیت هست.(چون میتونم آپدیت کنم)
2007 هم سرویس پک 2 هست و آپدیت آپدیت
2010 رو هم تازگی ها نصب کردم
ولی مشکل همچنان باقی هست
parisa6628
18-01-2010, 02:20
من به هر ضربی بود query مربوط به زمان رو نوشتم حالا یه مشکل دیگه دارم کمککککککککککک کنید...
توی فرم وقتی یه دکمه command می زارم که query رو اجرا کنه ارور زیر رو میده !! مال چی می تونه باشه؟
ویرایش شد: یافتم .... با نام فیلد فارسی مشکل داره.... خودم سوال می کنم خودم پیدا می کنم خودم ویرایش می کنم ..... مرسی بچه ها......... lol
mohammad96
18-01-2010, 21:46
سلام..
من میخوام توی اکسس یه query بنویسم که فیلدهایی که از یکماه پیش تا به حال آپدیت نشده اند رو نشون بده...
برای این کار از datediff باید استفاده کنم ؟ توی تابع datediff فاصله تاریخ حال و تاریخ مورد نظر رو چه جوری میشه تعیین کرد؟
راهنمایی می کنید؟
من به هر ضربی بود query مربوط به زمان رو نوشتم حالا یه مشکل دیگه دارم کمککککککککککک کنید...
توی فرم وقتی یه دکمه command می زارم که query رو اجرا کنه ارور زیر رو میده !! مال چی می تونه باشه؟
ویرایش شد: یافتم .... با نام فیلد فارسی مشکل داره.... خودم سوال می کنم خودم پیدا می کنم خودم ویرایش می کنم ..... مرسی بچه ها......... lol
سلام،
خوبیش به همینه دیگه!!
راستی درباره سوال اولتون: واقعا فیلدهایی رو که میخواستی پیدا کردی؟ چه جوری؟ یعنی تاریخ ویرایش فیلدها رو از کجا استخراج کردی؟
با سپاس!
اصغر انتظارریحانی
19-01-2010, 19:48
چگونه می توان شرط گذاشت که اگر عدد حاصل یک خانه منفی بود در یک خانه مورد نظر درج شود و اگر مثبت بود در خانه دیگر ممنوع اگر راهنمایی ام کنید ضروریست
سلام
دوستان من یک خواسته خیلی ساده دارم (به شکل دقت کنید:
حالا من 45 کارمند دارم که شماره پرسنلیشون از 100 تا145 هست حال می خوام هروقت توی مستطیل کد پرسنلی طرف مقابل رو زدم نام و نام خانوادگیش توی مستطیل روبروش نمایش داده بشه
چه دستوری رو باید به کار ببرم
مثل vlookup اکسل ولی نمیدونم چطور!!!!!!
با تشکر
سلام
حالا من 45 کارمند دارم که شماره پرسنلیشون از 100 تا145 هست حال می خوام هروقت توی مستطیل کد پرسنلی طرف مقابل رو زدم نام و نام خانوادگیش توی مستطیل روبروش نمایش داده بشه
با تشکر
سلام
دوستان کسی نیست کمک کنه؟
با تشکر
mohammad96
28-01-2010, 00:30
سلام
با تشکر
سلام،
دستوری که باید اجرا بشه FindRecord هست. که میشه با ماکرو و یا کد اجرا بشه (دستورش توی کد VBA اینجوریه : DoCmd.FindRecord ) .
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
می خوام تو tabel1
ستون les1_1 رو ضرب در 2 کنم و ستون les2_1 رو + ضرب شده ستون les1_2 کنم و نتیجه رو تو ستون les1 بزارم چکار باید بکنم
سلام
با تشکر
دوست عزیز می تونی از Combo Box به جای نام خانوادگی استفاده کنی و اونو به فلید کد فرد ربط بدی
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
می خوام تو tabel1
ستون les1_1 رو ضرب در 2 کنم و ستون les2_1 رو + ضرب شده ستون les1_2 کنم و نتیجه رو تو ستون les1 بزارم چکار باید بکنم
دوست عزیز Query از این Table1 ایجاد کن و در داخل آن فرمولهای خودتو قرار بده .
با سلام خدمت تمامی اساتید
من عضو جدید هستم ببخشید اگر جایگاه سئوالم در اینجا نیست
می خواستم بپرسم چگونه می توان در یک برنامه اکسس از اسکنر استفاده نمود بطوری کا اطلاعاتی مثل مکان ذخیره و اسم فایل اسکن شده بطور خودکار از اطلاعات ثبت شده بر روی یک فرم در اکسس استفاده نماید
متشکر:41::45:
می خواستم بپرسم چگونه می توان در یک برنامه اکسس از اسکنر استفاده نمود بطوری کا اطلاعاتی مثل مکان ذخیره و اسم فایل اسکن شده بطور خودکار از اطلاعات ثبت شده بر روی یک فرم در اکسس استفاده نماید
متشکر
marjan mohammadi
18-02-2010, 16:35
1-اگر در هنگام وارد نمودن شرطcriteria در query مثلا یک parametr value وارد نماییم مثلا شرطمان باشد ]نام شهر را وارد نمایید؟[حالا اگر نام شهر را وارد نماییم خوب معلومه نام آن شهر و اطلاعات مربوط به آن شهر را می آورد .می خواهم بدونم باید چه کار کنم که اگر نام شهری را وارد نماییم در پارامتر ولیو شرطی شده شهر مذکور را نشان بده و اگه وارد نکنم در پارامتر ولیو مذکور کل شهر ها را نشون بده .
با دو تا query میشه ولی من میخواهم با یک query باشه.
file:///C:/DOCUME%7E1/marjan/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg
2-در table نام قطعه و کد قطعه به صورت کرکره ای ایجاد کردم ، حالا هنگام وارد نمودن اطلاعات چکار باید بکنم که اگر نام قطعه را کرکره ای انتخاب کردیم کد قطعه به صورت خودکار برای قطعه مذکور بیندازد.
file:///C:/DOCUME%7E1/marjan/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image004.jpg
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
متشکر
دوست عزیز شما می توانید با استفاده از ActiveX این کار را انجام دهید.
لازم به توضیح است که اکتیو ایکس VB باشد نه net.
mohsen_djd2
26-02-2010, 15:24
سلام
من چندتا سوال دارم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم
اول این فایل رو نگاه کنید (یه چیزی شبیه دفتر حساب کتاب)
1. چطوری کووری رو تغییر بدم که وقتی یه نام رو میدی تمام فیلد های مربوط به اون و در آخر هم جمع ملبغ ها رو بذاره ؟
2. چطوری یه گزارش بسازم که تمام فیلد ها رو با جزییات و در آخر هم جمع مبلغ ها رو نشون بده ؟
3. چطوری تغییرات بین دو تاریخ رو جستجو کنم ؟ (بازم جمع مبالغ آخرش باشه)
4. تاریخ ها رو میشه شمسی کرد ؟ اگه میشه چطوری ؟
ببخشید اگه زیاد بود
ممنون
سلام
من چندتا سوال دارم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم
اول این فایل رو نگاه کنید (یه چیزی شبیه دفتر حساب کتاب)
1. چطوری کووری رو تغییر بدم که وقتی یه نام رو میدی تمام فیلد های مربوط به اون و در آخر هم جمع ملبغ ها رو بذاره ؟
2. چطوری یه گزارش بسازم که تمام فیلد ها رو با جزییات و در آخر هم جمع مبلغ ها رو نشون بده ؟
3. چطوری تغییرات بین دو تاریخ رو جستجو کنم ؟ (بازم جمع مبالغ آخرش باشه)
4. تاریخ ها رو میشه شمسی کرد ؟ اگه میشه چطوری ؟
ببخشید اگه زیاد بود
ممنون
سلام دوست عزیز
بند 1 مبهم بود ولی اگر منظور جمع در آخرین رکورد باشد از کورری پیشرفته باید استفاده کنی .
بند 2 را می توانی درحالت ویزارد و انتخاب نام را به عنوان گروه و در Summary Options تیک Sum را بزن
بند 3 از دستور Between در کورری استفاده کن
بند 4 می تونی از روالهای آماده استفاده کنی یا از ActiveX های آماده
با همه احوال می تونی برنامه تکمیل شده خودتو از لینک زیر دانلود کنی
با تشکر aak174
parya_shilan
03-03-2010, 15:45
باسلام به همه دوستان
لطفا كمك كنيد كل پروژه ام منوط به تعريف يك كليد براي پرينت از رپورت هست .
پروژه طراحي شده در اكسيس 2007 هست. يك ريورت
طراحي كردم كه روي فرم اصلي يك كليدبراي پرينت
كردن اين رپورت مي باشد وقتي تعداد مثلا 20 فيلد رو
تكميل مي كنم وقتي مي خوام مثلا از فيلد 15 پرينت
بگيرم وقتي كليد پرينت رو ميزنم كل 20 تا فيلد اطلاعاتش
آماده ميشن تا پرينت بشن .
لطفا راهنمايي بكنيد چطوري بايد از فيلد مورد نظر پرينت بگيرم
يه بار نميدونم چيكار كردم وقتي كليد پرينت رو ميزدم يه
سوالي مي پرسيد كه كدام فيلد رو ميخوام شماره رو بهش
فيلد رو ميدادم و اطلاعات همون رو درقالب رپورت پرينت
مي كردم متاسفانه دقيقا نميدونم چيكاركردم اين سوال ميپرسيد.
لطفا راهنمايي بكنيد . خيلي برام مهمه .با تشكر بخاطر زماني
كه براي خوندن اين متن گذاشتين. :11:
mohsen_djd2
03-03-2010, 18:10
aak174 ممنون فقط1 سوال پیش اومد
1. توی کووری sum چطوری اون ریلشن شیپ رو ساختی ؟
بازم خیلی خیلی ممنون
باسلام به همه دوستان
لطفا كمك كنيد كل پروژه ام منوط به تعريف يك كليد براي پرينت از رپورت هست .
پروژه طراحي شده در اكسيس 2007 هست. يك ريورت
طراحي كردم كه روي فرم اصلي يك كليدبراي پرينت
كردن اين رپورت مي باشد وقتي تعداد مثلا 20 فيلد رو
تكميل مي كنم وقتي مي خوام مثلا از فيلد 15 پرينت
بگيرم وقتي كليد پرينت رو ميزنم كل 20 تا فيلد اطلاعاتش
آماده ميشن تا پرينت بشن .
لطفا راهنمايي بكنيد چطوري بايد از فيلد مورد نظر پرينت بگيرم
يه بار نميدونم چيكار كردم وقتي كليد پرينت رو ميزدم يه
سوالي مي پرسيد كه كدام فيلد رو ميخوام شماره رو بهش
فيلد رو ميدادم و اطلاعات همون رو درقالب رپورت پرينت
مي كردم متاسفانه دقيقا نميدونم چيكاركردم اين سوال ميپرسيد.
لطفا راهنمايي بكنيد . خيلي برام مهمه .با تشكر بخاطر زماني
كه براي خوندن اين متن گذاشتين. :11:
دوست عزیز باید از کووری در ریپورت استفاده کنی
جواب سوال تو می تونی از جواب سوال دوست عزیز
mohsen_djd2
که در 966 پاسخ داده بودم دریافت کنی .
aak174 ممنون فقط1 سوال پیش اومد
1. توی کووری sum چطوری اون ریلشن شیپ رو ساختی ؟
بازم خیلی خیلی ممنون
در کووری دکمه ∑ را تیک بزن.
mohsen_djd2
04-03-2010, 22:14
فقط این Table1_1 از کجا و چطوری اومده؟
فقط این Table1_1 از کجا و چطوری اومده؟
همان Table1 است فقط بخاطر اینكه رابطه (Relationships) را بتوان برقرار كرد (بین فیلد mablagh با فیلد mablagh از همان table1)
mohsen_djd2
05-03-2010, 23:40
چطوری اضافش کنم
mohsen_djd2
05-03-2010, 23:41
چطوری اضافش کنم
چطوری اضافش کنم
با استفاده از كليد Show Table (+)
سلام
من يك تابع در يك ماژول تعريف كرده ام و در يك گزارش براي محاسبه يك فيلد از آن تابع استفاده كرده ام.
الان نمي دانم چگونه بايد جمع اين فيلد را در قسمت Report Footer محاسبه كنم.
مقدار اين فيلد از يك فيلد كووري گرفته نمي شود كه از تابع DSum استفاده كنم
سلام
من يك تابع در يك ماژول تعريف كرده ام و در يك گزارش براي محاسبه يك فيلد از آن تابع استفاده كرده ام.
الان نمي دانم چگونه بايد جمع اين فيلد را در قسمت Report Footer محاسبه كنم.
مقدار اين فيلد از يك فيلد كووري گرفته نمي شود كه از تابع DSum استفاده كنم
mohsen_djd2
با تشكر aak174
mohsen_djd2
با تشكر aak174
سلام
من جوابم را نگرفتم
من جمع يك فيلد در فيلد ليست را نخواستم (با تابع Sum) بلكه جمع يك فيلد را خواستم كه خودم در يك گزارش تعريف كرده ام
براي مثال در فايل زير جمع فيلد Text8 چگونه محاسبه مي شود (ابتدا فرم form1 را باز كنيد)
سلام
من جوابم را نگرفتم
من جمع يك فيلد در فيلد ليست را نخواستم (با تابع Sum) بلكه جمع يك فيلد را خواستم كه خودم در يك گزارش تعريف كرده ام
براي مثال در فايل زير جمع فيلد Text8 چگونه محاسبه مي شود (ابتدا فرم form1 را باز كنيد)
باسلام و تبريك سال نو
برنامه دريافت و مي توني تصحيح شده شو از لينك زير دريافت كني
با تشكر aak174
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
سلام
من جوابم را نگرفتم
باسلام و تبريك سال نو
برنامه دريافت و مي توني تصحيح شده شو از لينك زير دريافت كنيز
با تشكر aak174
سلام
من یک فرم درست کردم!
یک toggle button هم توش گذاشتم !
می خوام روی دکمه که کلیک می شود رکورد هایی که کاربر تو فرم تایپ کرده تو جدول مربوطه Save بشه . چو کنم ؟
شرمنده این تاپیک خیلی صفحاتش زیاده منم حوصله سرچ نداشتم!
سلام
من یک فرم درست کردم!
می خوام روی دکمه که کلیک می شود رکورد هایی که کاربر تو فرم تایپ کرده تو جدول مربوطه Save بشه . چو کنم ؟
سلام
شما مي توني مراحل زير را بكار ببري
1- متغير هايي جهت فيلدهاي فرم مورد نظرت تعريف كني
2- همه فيلدهاي روي فرم را داخل متغير هايي كه تعريف كردي ذخيره كني
3- در آخر در رويداد دكمه مورد نظر كدهاي ذخيره فيلدها را داخل جدول مربوطه بنويس
سلام
سلام
یه خورده مبهم گفتی!:34:
مثال می زنی؟!
سلام
برای این مورد از روشهای مختلفی می توان استفاده کرد یک روش برای مثال
1- برای راحتی کار نام اشیای داخل فرم را نامی در نظر بگیر که با نام فیلدها یکی نباشد.
2- Control Source فیلدها رو خالی بزار
3- در رویداد On Click بعد از Append کردن یک رکورد خالی نام فیلدها را مساوی با نام اشیای داخل فرم قرار بده مثل مثال زیر
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
name = name_
tel = tel_
Address = Address_
باتشکر aak174
mohammad96
05-04-2010, 21:47
سلام
من یک فرم درست کردم!
سلام
سلام،
چرا از فرمان Docmd.Save استفاده نکنیم؟ ( این دستور در ماکرو هم هست : Save )
GR_mahdi
08-04-2010, 22:06
با سلام
من نرم افزاری رو طراحی کردم که دو قسمت مجزا داره
یک قسمت برای سیستم مرکزی و قسمت دیگه برای شعبات مختلف
که هرکدوم اطلاعات مصوص خودشون رو دارن
مسئله اینجاست که سیستم مرکزی هر از چند گاهی باید اطلاعات شعبات دیگه رو بگیره و در فایل خودش ذخیره کنه
من میخوام این کار از دو طریق انجام بشه:
1- با داشتن دکمه ای روی یک فرم در ریشه تمامی درایوها و حتی درایو usb شروع به جست و جو کنه و با پیدا کردن اون جداول موجود در اون فایل رو import کنه(البته مشکل فقط در قسمت جست و جو در تمامی درایوها هست که من بلد نیستم)
2- با داشتن دکمه دیگه ای روی فرم از طریق اینترنت به فایل مربوطه دسترسی پیدا کنه و جداول مهم اون رو از طریق اینترنت import کنه (که این یکی برام مهمتره)
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
با سلام
من نرم افزاری رو طراحی کردم که دو قسمت مجزا داره
یک قسمت برای سیستم مرکزی و قسمت دیگه برای شعبات مختلف
که هرکدوم اطلاعات مصوص خودشون رو دارن
مسئله اینجاست که سیستم مرکزی هر از چند گاهی باید اطلاعات شعبات دیگه رو بگیره و در فایل خودش ذخیره کنه
من میخوام این کار از دو طریق انجام بشه:
1- با داشتن دکمه ای روی یک فرم در ریشه تمامی درایوها و حتی درایو usb شروع به جست و جو کنه و با پیدا کردن اون جداول موجود در اون فایل رو import کنه(البته مشکل فقط در قسمت جست و جو در تمامی درایوها هست که من بلد نیستم)
2- با داشتن دکمه دیگه ای روی فرم از طریق اینترنت به فایل مربوطه دسترسی پیدا کنه و جداول مهم اون رو از طریق اینترنت import کنه (که این یکی برام مهمتره)
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
سلام
اگر یک تحقیقی در مورد replication داشته باشی خیلی بدردت می خوره
می تونی به راحتی یک یا چند replica ایجاد کنی و با Synchronize
در هر جایی از دنیا اطلاعات را به همدیگر انتقال بدی .
خوبی این روش اینه که می تونی فقط جداول و رکوردهای دستکاری شده رو آپ دیت کنی که سرعت در این صورت عالیست . چه از طریق شبکه یا اینترنت .
با تشکر aak174
majidmax
14-04-2010, 20:32
سلام
يك سوال در مورد اجراي برنامه هاي اكسس دارم.
من فايل اكسسي را از سايت مايكروسافت دانلود كردم و ميخوام طوري برنامه رو اجرا كنم كه چيز هاي ديگه برنامه قابل ويرايش نباشه و فقط خود برنامه كار كنه.
چطور ميتونم از فايلهاي اكسس خروجي بگيرم و به راحتي run كنم؟؟؟؟؟؟
سلام
يك سوال در مورد اجراي برنامه هاي اكسس دارم.
من فايل اكسسي را از سايت مايكروسافت دانلود كردم و ميخوام طوري برنامه رو اجرا كنم كه چيز هاي ديگه برنامه قابل ويرايش نباشه و فقط خود برنامه كار كنه.
چطور ميتونم از فايلهاي اكسس خروجي بگيرم و به راحتي run كنم؟؟؟؟؟؟
سلام
سوال مبهم است .
یعنی شما فایل اجرایی اکسس را دانلود کرده اید یا یک بانک اطلاعاتی؟
اگر منظورتان یک بانک اطلاعاتی است شما به چند روش می توانید این کار را انجام دهید.
الف - ساختن فایل MDE و استفاده از فایل
ب - تعریف کردن داخل برنامه با یوزر های متعدد و تعریف سطح دسترسی و در آخر قفل کردن قسمتهای مختلف برنامه
د - ساختن فایل EXE توسط نرم افزار هایی که این کار را انجام می دهد.
لازم به توضیح است از ActiveX های مختلفی می توانی استفاده کنی
با تشکر aak174
majidmax
15-04-2010, 20:04
سلام
سوال مبهم است .
یعنی شما فایل اجرایی اکسس را دانلود کرده اید یا یک بانک اطلاعاتی؟
اگر منظورتان یک بانک اطلاعاتی است شما به چند روش می توانید این کار را انجام دهید.
الف - ساختن فایل MDE و استفاده از فایل
ب - تعریف کردن داخل برنامه با یوزر های متعدد و تعریف سطح دسترسی و در آخر قفل کردن قسمتهای مختلف برنامه
د - ساختن فایل EXE توسط نرم افزار هایی که این کار را انجام می دهد.
لازم به توضیح است از ActiveX های مختلفی می توانی استفاده کنی
با تشکر aak174
خوب اين كارهايي كه گفتيد رو چطور ميتونم انجام بدم؟
فايلي كه دانلود كردم اين هست lending library.accdb
GR_mahdi
16-04-2010, 22:43
سلام
اگر یک تحقیقی در مورد replication داشته باشی خیلی بدردت می خوره
می تونی به راحتی یک یا چند replica ایجاد کنی و با Synchronize
در هر جایی از دنیا اطلاعات را به همدیگر انتقال بدی .
خوبی این روش اینه که می تونی فقط جداول و رکوردهای دستکاری شده رو آپ دیت کنی که سرعت در این صورت عالیست . چه از طریق شبکه یا اینترنت .
با تشکر aak174
سلام دوست عزیز
در موردش تحقیقی کردم ولی چیزی که واقعا راهنمایی کنه دستگیرم نشد
مثلا چطوری میتونیم آدرس برنامه شعبات یا برنامه مرکزی رو براشون تعریف کنیم؟
لطفا راهنمایی بیشتری کن:11:
سلام، میخواستم بدونم چجوری میشه این قابلیت رو به فرمها اضافه کرد که وقتی من عدد را بصورت رقم مینویسم ، معادل حروفش را هم در فیلد بعد بنویسه(یا بالعکس) ، بیشتر برای طراحی چیزی شبیه چک بانکی میخوام...
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.
آيا مي شود پس زمينه يك فرم بصورت transparent باشد و فقط Objectهاي فرم مشاهده شود
GR_mahdi
17-04-2010, 22:32
سلام، میخواستم بدونم چجوری میشه این قابلیت رو به فرمها اضافه کرد که وقتی من عدد را بصورت رقم مینویسم ، معادل حروفش را هم در فیلد بعد بنویسه(یا بالعکس) ، بیشتر برای طراحی چیزی شبیه چک بانکی میخوام...
سلام
برو تو قسمت module یکی جدید بساز و اینو توش بذار و ذخیره کن:
Function Adad(ByVal Number As Double) As String
If Number = 0 Then
Adad = "ÕÝÑ"
End If
Dim Flag As Boolean
Dim S As String
Dim i, L As Byte
Dim K(1 To 5) As Double
S = Trim(Str(Number))
L = Len(S)
If L > 15 Then
Adad = "ÈÓíÇÑ ÈÒÑ"
Exit Function
End If
For i = 1 To 15 - L
S = "0" & S
Next i
For i = 1 To Int((L / 3) + 0.99)
K(5 - i + 1) = Val(Mid(S, 3 * (5 - i) + 1, 3))
Next i
Flag = False
S = ""
For i = 1 To 5
If K(i) <> 0 Then
Select Case i
Case 1
S = S & Three(K(i)) & " ÊÑíáíæä"
Flag = True
Case 2
S = S & IIf(Flag = True, " æ ", "") & Three(K(i)) & " ãíáíÇÑÏ"
Flag = True
Case 3
S = S & IIf(Flag = True, " æ ", "") & Three(K(i)) & " ãíáíæä"
Flag = True
Case 4
S = S & IIf(Flag = True, " æ ", "") & Three(K(i)) & " åÒÇÑ"
Flag = True
Case 5
S = S & IIf(Flag = True, " æ ", "") & Three(K(i))
End Select
End If
Next i
Adad = S
End Function
Function Three(ByVal Number As Integer) As String
Dim S As String
Dim i, L As Long
Dim h(1 To 3) As Byte
Dim Flag As Boolean
L = Len(Trim(Str(Number)))
If Number = 0 Then
Three = ""
Exit Function
End If
If Number = 100 Then
Three = "íßÕÏ"
Exit Function
End If
If L = 2 Then h(1) = 0
If L = 1 Then
h(1) = 0
h(2) = 0
End If
For i = 1 To L
h(3 - i + 1) = Mid(Trim(Str(Number)), L - i + 1, 1)
Next i
Select Case h(1)
Case 1
S = "íßÕÏ"
Case 2
S = "ÏæíÓÊ"
Case 3
S = "ÓíÕÏ"
Case 4
S = "åÇÑÕÏ"
Case 5
S = "ÇäÕÏ"
Case 6
S = "ÔÔÕÏ"
Case 7
S = "åÝÊÕÏ"
Case 8
S = "åÔÊÕÏ"
Case 9
S = "äåÕÏ"
End Select
Select Case h(2)
Case 1
Select Case h(3)
Case 0
S = S & " æ " & "Ïå"
Case 1
S = S & " æ " & "íÇÒÏå"
Case 2
S = S & " æ " & "ÏæÇÒÏå"
Case 3
S = S & " æ " & "ÓíÒÏå"
Case 4
S = S & " æ " & "åÇÑÏå"
Case 5
S = S & " æ " & "ÇäÒÏå"
Case 6
S = S & " æ " & "ÔÇäÒÏå"
Case 7
S = S & " æ " & "åÝÏå"
Case 8
S = S & " æ " & "åÌÏå"
Case 9
S = S & " æ " & "äæÒÏå"
End Select
Case 2
S = S & " æ " & "ÈíÓÊ"
Case 3
S = S & " æ " & "Óí"
Case 4
S = S & " æ " & "åá"
Case 5
S = S & " æ " & "äÌÇå"
Case 6
S = S & " æ " & "ÔÕÊ"
Case 7
S = S & " æ " & "åÝÊÇÏ"
Case 8
S = S & " æ " & "åÔÊÇÏ"
Case 9
S = S & " æ " & "äæÏ"
End Select
If h(2) <> 1 Then
Select Case h(3)
Case 1
S = S & " æ " & "íß"
Case 2
S = S & " æ " & "Ïæ"
Case 3
S = S & " æ " & "Óå"
Case 4
S = S & " æ " & "åÇÑ"
Case 5
S = S & " æ " & "äÌ"
Case 6
S = S & " æ " & "ÔÔ"
Case 7
S = S & " æ " & "åÝÊ"
Case 8
S = S & " æ " & "åÔÊ"
Case 9
S = S & " æ " & "äå"
End Select
End If
S = IIf(L < 3, Right(S, Len(S) - 3), S)
Three = S
End Function
بعد بر تو فرمی که میخوای این کار رو انجام بدی(یا گزارش)
یه فیلد جدید بساز روش کلیک راست کن و تو properties اون تو قسمت control sorce اون بنویس:
[ Adad([fieldadad =
و به جای fieldadad اسم (name) فیلدی رو بنویس که عددت توش وارد میشه
اگه مشکلی بود باز درخدمتم
موفق باشید:11:
GR_mahdi عزیز من این کار رو انجام دادم، ولی به جای حروف علامت های نامفهوم نمایش داده میشه!!! مواردی که بالا نوشتی در قسمت فارسی با فونتهای عجیبی جابجا شده،
اگر میشه یه کاری بکن که فارسی باشه و موقع کپی هم همیونطوری بمونه!!!
(مثلاً جای 125 مینویسه (??? ? ???? ? ????)
فايل زير را ببين
hghb عزیز، این آدرسی که دادی که اصلاً نمیشه واردش شد و وجود خارجی نداره!!! error میده، میشه خودتون چکش کنید...
در ضمن از اسمت خوشم اومد، یه جورایی شبیه خودمه)
آدرس درسته ولي ----- شكن مي خواد
اگر نتونستي باز كني به من E-Mail بفرست تا فايلش را برات بفرستم.
آدرس درسته ولي ----- شكن مي خواد
اگر نتونستي باز كني به من E-Mail بفرست تا فايلش را برات بفرستم.
من میل به آدرس داخل امضای شما فرستادم، ولی بنظرم اگه بشه جایی آپلود کنی که همه استفاده کنن بهتره!
سلام دوست عزیز
در موردش تحقیقی کردم ولی چیزی که واقعا راهنمایی کنه دستگیرم نشد
مثلا چطوری میتونیم آدرس برنامه شعبات یا برنامه مرکزی رو براشون تعریف کنیم؟
لطفا راهنمایی بیشتری کن:11:
سلام دوست عزیز
یک راهنمای کوچک بصورت آموزشی برای اکسس 2003 لینک شودر زیر گذاشتم می تونی دانلود کنی
لازم به توضیح است که Replication پیشرفته تر اگر خواستی می تونی از اوراکل و یا اس کیو ال سرور استفاده کنی
پسورد : aak174
با تشکر
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
خوب اين كارهايي كه گفتيد رو چطور ميتونم انجام بدم؟
فايلي كه دانلود كردم اين هست lending library.accdb
دوست عزیز اگر لینک فایل رو بزاری شاید بشه راهنمایی بهتری کرد .
با تشکر aak174
GR_mahdi
19-04-2010, 00:25
GR_mahdi عزیز من این کار رو انجام دادم، ولی به جای حروف علامت های نامفهوم نمایش داده میشه!!! مواردی که بالا نوشتی در قسمت فارسی با فونتهای عجیبی جابجا شده،
اگر میشه یه کاری بکن که فارسی باشه و موقع کپی هم همیونطوری بمونه!!!
(مثلاً جای 125 مینویسه (??? ? ???? ? ????)
آقا شرمنده حواسم نبود
اینم لینک فایلش
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.