مشاهده نسخه کامل
: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
آقا شرمنده حواسم نبود
اینم لینک فایلش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
ممنون، من با فرم شما تست کردم ولی این بار در قسمت مربوط به حرف فقط #Name? را می نویسه!!!
نمیدونم اشکال کار کجاست؟
GR_mahdi
19-04-2010, 22:39
ممنون، من با فرم شما تست کردم ولی این بار در قسمت مربوط به حرف فقط #Name? را می نویسه!!!
نمیدونم اشکال کار کجاست؟
اولا حتما فایل خودمو باز کن و تو فرمی که ساختم تو فیلد عددی یه عدد بنویس و اینتر کن
من همین الان هم تست کردم مشکلی نداشت
اما اگه باز مشکل داری احتمالا سیستمت ویروسی شده و بعضی قسمت های آفیست رو خراب کرده
اول یه ویروس کشی بعد تعویض ویندوز و نصب دوباره آفیس رو انجام بده احتمالا جواب بگیری
ناگفته نماند که از یه آنتی ویروس قوی مثل پاندا استفاده کن که بشه بهش اعتماد کنی
باز اگه مشکلی بود در خدمتم:11:
راستی ببین
تنظیمات زبان سیستمت هم درست باشه
GR_mahdi عزیز و یا دیگر اساتید اگه لطف کنین و یه همچین چیزی هم درست کنین که وقتی میخوای وارد اکسس و استفاده از فرم بشی از شخص یوزر و پسورد بخواد هم خیلی ممنون میشم، (اگر حداقل 3 تا یوزر تعریف کرد بهترم میشه!!!)
در واقع هنوز چیزی از اکسس نمیدونم، لطف می کنید کمکم می کنید...
GR_mahdi عزیز و یا دیگر اساتید اگه لطف کنین و یه همچین چیزی هم درست کنین که وقتی میخوای وارد اکسس و استفاده از فرم بشی از شخص یوزر و پسورد بخواد هم خیلی ممنون میشم، (اگر حداقل 3 تا یوزر تعریف کرد بهترم میشه!!!)
در واقع هنوز چیزی از اکسس نمیدونم، لطف می کنید کمکم می کنید...
سلام
برو یک فرم تعریف کن یوزر و پسورد رو چک کنه اگه درست بود فرم مورد نظرتو اجرا کنه و گر نه بعد از سه بار دستور خروج از برنامه رو صادر کنه
1- جدولی برای یوزر و پسورد تعریف کن که در فرم تست یوزر از این جدول استفاده کنی - یوزر به هر تعداد می تونی تعریف کنی.
2- متغیری در هنگام اجرای فرم تست یوزر تعریف کن و برابر 0 قرار بده و با هر بار زدن کلید تایید یکی به متغیر اضافه کنه و آن را چک کنه اگر برابر 3 شد دستور خروج را اجرا کنه
3-با کمی کار می تونی پیشرفته ش کنی و سطح دسترسی برای هر یوزر تعریف کنی که به کدام فرم و کدام فیلد ها دسترسی داشته باشد.
سلام
برو یک فرم تعریف کن یوزر و پسورد رو چک کنه اگه درست بود فرم مورد نظرتو اجرا کنه و گر نه بعد از سه بار دستور خروج از برنامه رو صادر کنه
1- جدولی برای یوزر و پسورد تعریف کن که در فرم تست یوزر از این جدول استفاده کنی - یوزر به هر تعداد می تونی تعریف کنی.
2- متغیری در هنگام اجرای فرم تست یوزر تعریف کن و برابر 0 قرار بده و با هر بار زدن کلید تایید یکی به متغیر اضافه کنه و آن را چک کنه اگر برابر 3 شد دستور خروج را اجرا کنه
3-با کمی کار می تونی پیشرفته ش کنی و سطح دسترسی برای هر یوزر تعریف کنی که به کدام فرم و کدام فیلد ها دسترسی داشته باشد.
چگونه مي توان كاري كرد كه كاربر به جدول اطلاعات يوزر و پسورد دسترسي نداشته باشه!!!
چگونه مي توان كاري كرد كه كاربر به جدول اطلاعات يوزر و پسورد دسترسي نداشته باشه!!!
Security را از منو Tools جهت تعریف یوزر و گروه و تعریف Permissions های مورد نیاز می توان استفاده کرد
oranoos_92
24-04-2010, 22:36
دوستان من آخرین نسخه 2010
rtm
32 بیتی را از سایت پی سی دی دانلود کردم حالا میخوام نصبش کنم میگه اولش فقط یکی از محصولات را میتونم نصب کنم؟ چرا
یعنی یا ورد یا اکسل ؟
قبلا نسخه بتا را نصب کردم همش راحت نصب شد
GR_mahdi
26-04-2010, 19:06
دوستان من آخرین نسخه 2010
rtm
32 بیتی را از سایت پی سی دی دانلود کردم حالا میخوام نصبش کنم میگه اولش فقط یکی از محصولات را میتونم نصب کنم؟ چرا
یعنی یا ورد یا اکسل ؟
قبلا نسخه بتا را نصب کردم همش راحت نصب شد
آقا اینجا جای مطرح کردنش نبود
لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید:11:
آقا اینجا جای مطرح کردنش نبود
لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید:11:
لحن صحبت کردنت تند بود !
قسمت پر لیوان رو ببین نه قسمت خالی شو.
بنده خدا مشکل نصب آفیس داره اینطوری راهنمایی می کنی
ebibarati
05-05-2010, 20:01
سلام خدمت اساتيد گرامي
برنامه اي دارم كه باهاش كار ملت رو راه مينداختم ولي نمي دونم چطور بچه ها منوي بالاش رو حذف كردن و هر كاري مي كنم نمي تونم بيارمشون اگه كمك كنيد ثواب داره
فايل منوها حذف شده
اين هم فايل اصلي با منوها
GR_mahdi
07-05-2010, 09:30
سلام خدمت اساتيد گرامي
برنامه اي دارم كه باهاش كار ملت رو راه مينداختم ولي نمي دونم چطور بچه ها منوي بالاش رو حذف كردن و هر كاري مي كنم نمي تونم بيارمشون اگه كمك كنيد ثواب داره
فايل منوها حذف شده
سلام توپولی
اینم فایلت
:11::11::11::11::11::11::11::11:
سلام خدمت اساتيد گرامي
فايل منوها حذف شده
سلام
جهت فعال کردن منو باید به حالت ویرایش بروی
1- دکمه شیفت را پایین نگه دار و برنامتو اجرا کن تا به حالت ویرایش وارد شود
2- روی یکی از منو ها راست کلیک کن و گزینه Customize را انتخاب کن
3- در تب Toolbars پنجره باز شده تیک macro4 را بزن تا منوی مورد نظر فعال شود
با تشکر aak174
ebibarati
08-05-2010, 08:26
سلام توپولی
اینم فایلت
سلام از اين كه زحمت كشيديد ممنونم ولي چن در اين چند روز اطلاعات به فايل اضافه شد مجبورشدم از راه دوم كه دوست عزيزمون ارائه مود استفاده و مشكل رو حل كنم
چرا اون بالاي فايل منطقه 12 رو نشون ميده شما كارمند منطقه 12 هستيد ؟
GR_mahdi
08-05-2010, 19:13
سلام از اين كه زحمت كشيديد ممنونم ولي چن در اين چند روز اطلاعات به فايل اضافه شد مجبورشدم از راه دوم كه دوست عزيزمون ارائه مود استفاده و مشكل رو حل كنم
چرا اون بالاي فايل منطقه 12 رو نشون ميده شما كارمند منطقه 12 هستيد ؟
نه بابا
همینجوری تو فایلت منطقه 12 رو دیدم گفتم شاید شما کارمند منطقه 12 باشی برا همین بالاش نوشتم روحت شاد شه:11:
rominajoon
20-05-2010, 21:16
سلام
من میخوام یه کارنامه مثل کارنامه هایی که مدارس صادر مکینند در اکسس درست کنم ولی بلد نیستم کمکم کنید!!!
ممنون میشم!!!!!!!!
rominajoon
21-05-2010, 08:49
یعنی سخته که کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی سخته که کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من سخت نیست ولی باید از جایی شروع کنی و مشکلاتتو مطرح کنی تا بشه راهنمایی کرد .
وقتی نمی دونیم در چه سطحی هستی چطور کمک کنیم.
باتشکر aak174
k.attarzadeh
24-05-2010, 08:09
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اعضاء عزیز.امیدوارم سلامت و شاد باشید.مجددا" از اینکه مسائل قبلی من را حل کردید تشکر مخصوص دارم امیدوارم مسئله امروز من هم با کمک شما دوستان گرامی و صمیمی حل شود.:20:
من یک نرم افزار با access 2003 نوشته ام ولی مشکلی که دارم این است که فرم هایی این نرم افزار(شامل button ها و lable ها و textbox ها) روی رایانه دوستم به درستی کار می کند ولی پیغام هایی که توسط نرم افزار access با دستور msgbox به کاربر می دهم در رایانه (دوستم) اصلا خوانده نمی شود و بدرستی کار نمی کند و همه اش علامت سوال تایپ می کند چه راه حلی شما دوستان صمیمی و قدیمی پیشنهاد می کنید؟؟؟
لازم به ذکر است که سیستم عامل دستگاه خودم windows xp است و سیستم عامل دستگاه دوستم windows 7 است ولی حتی اگر سیستم عامل دستگاه دوستم windows xp هم باشد همین مشکل را با دستگاه دوستم دارم و فونت فارسی در جایی که از دستور msgbox استفاده کرده ام پیغام ها خوانده نمی شود.:41:
ضمنا" هم دستگاه خودم و هم دستگاه دوستم هر دو office 2003 و office 2007 هم زمان (از روی یک سی دی یکسان) نصب شده اند.
لطفا من راهنمایی کنید.
k.attarzadeh
24-05-2010, 09:05
rominajoon عزیز سلام.امیدوارم خوب باشی.
اگر هدف شما فقط ایجاد کارنامه برای یک بار و یک نفر است بهتر است از word استفاده کنی(ایجاد table) و اگر بخواهی کار های محاسباتی کوچک انجام بدهی مثلا" معدل گیری پیشنهاد می کنم از excel استفاده کنی ولی اگر می خواهی برای تعداد بیش از یک نفر کارنامه ایجاد کنی و بخواهی اطلاعات این افراد ( نمره همه دروس و همه دانش آموز) را وارد کنید و کارهای مثلا محاسبه معدل هر فرد یا مثلآ بالاترین نمره زیست شناسی (در یک کلاس خاص یا کل یک مدرس) یا جستجو نمره یک درس خاص برای یک دانش آموز خاص آن وقت باید از access استفاده کنی.لطفا" اگر احتیاج داری بیشتر برای شما توضیج بدهم سوال کن تا آگر بدونم به شما کمک کنم...
امیدوارم شاد و سلامت باشی.
GR_mahdi
24-05-2010, 11:01
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اعضاء عزیز.امیدوارم سلامت و شاد باشید.مجددا" از اینکه مسائل قبلی من را حل کردید تشکر مخصوص دارم امیدوارم مسئله امروز من هم با کمک شما دوستان گرامی و صمیمی حل شود.:20:
من یک نرم افزار با access 2003 نوشته ام ولی مشکلی که دارم این است که فرم هایی این نرم افزار(شامل button ها و lable ها و textbox ها) روی رایانه دوستم به درستی کار می کند ولی پیغام هایی که توسط نرم افزار access با دستور msgbox به کاربر می دهم در رایانه (دوستم) اصلا خوانده نمی شود و بدرستی کار نمی کند و همه اش علامت سوال تایپ می کند چه راه حلی شما دوستان صمیمی و قدیمی پیشنهاد می کنید؟؟؟
لازم به ذکر است که سیستم عامل دستگاه خودم windows xp است و سیستم عامل دستگاه دوستم windows 7 است ولی حتی اگر سیستم عامل دستگاه دوستم windows xp هم باشد همین مشکل را با دستگاه دوستم دارم و فونت فارسی در جایی که از دستور msgbox استفاده کرده ام پیغام ها خوانده نمی شود.:41:
ضمنا" هم دستگاه خودم و هم دستگاه دوستم هر دو office 2003 و office 2007 هم زمان (از روی یک سی دی یکسان) نصب شده اند.
لطفا من راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
خوشم میاد که هم مشکل داری و هم مشکلا رو میگیری:11:
غیر از اون یکی دو تا راهنمایی میکنم جواب اینا رو برام بذار تا بیشتر راهنمایی کنم
1- باید زبان ویندوزت روی فارسی درست تنظیم شده باشه(یعنی ربطی به نوع Office نداره)
وارد کنترل پانل شو سپس قسمت Regional And ... سپس اول سربرگ وسط رو انتخاب و بین دو تا تیک فقط بالایی رو تیک بزن که اگه تیک نداشته باشه باید بعد از تیک زدن cd ویندوز رو هم تو دستگاه بذاری
سپس سربرگ اول و انتخاب گزینه farsi سپس سربرگ سوم و انتخاب گزینه farsi
با این کار مشکل احتمالی زبان ویندوزت حل میشه
2- نباید اسم هیچ object درون access فارسی نوشته شده باشه (حتی اسم field) اگه هست اونا رو انگلیسی کن
3- اگه خواستی فایلتو برام ایمیل کن تا یه بررسی کنم
newsarir@yahoo.com
موفق باشید:11::11::11::11::11::11::11::11:
GR_mahdi
24-05-2010, 11:32
سلام
من میخوام یه کارنامه مثل کارنامه هایی که مدارس صادر مکینند در اکسس درست کنم ولی بلد نیستم کمکم کنید!!!
ممنون میشم!!!!!!!!
سلام توپولی
خوش اومدی
اینم کارنامه
اگه کمک یا راهنمایی خواستی درخدمتیم
k.attarzadeh
24-05-2010, 12:02
دوست دانا و صمیمی, Gr_mahdi عزیز
با تشکر از راهنمایی قدم به قدم شما مشکل من در پیغام های فارسی aceess با تنظیم در control panel حل شد نمی دونم چطوری از شما تشکر کنم.
امیدوارم همین طور که من شاد کردی زندگی خوشی داشته باشی.:31:
ممنون.:20:
سلام دوستان
من میخوام با نرم افزار اکسس یه سری اطلاعات ذخیره کنم مثل نام یه جنس و قیمتش وقتی میخوام تو یه برگ جداگونه اسم یه کالای رو فقط انتخاب کنم و خودش قیمتش رو جلوش بزار مثل نرم افزار حساب داری بعد هرروز یه تاریخی بهش بدم چطوری باید این کار رو کرد
سلام دوستان
من میخوام یه data base برای سایت طراحی کنم که کارش این باشه
یک فرم داشته باشه برای مشاهده اطلاعات
به این صورت که من یک سری کد رو وارد دیتا بیس کنم و رو سایت قرار بدم و وقتی طرف میاد تو سایت و کد رو در فرم وارد میکنه یک سری اطلاعاتی که من مشخص کردم رو ببینه
این دیتا بیس رو چه جوری باید طراحی کنم؟
دوستان خواهشا کمک کنید کارم فوریه
GR_mahdi
25-05-2010, 23:44
سلام دوستان
من میخوام با نرم افزار اکسس یه سری اطلاعات ذخیره کنم مثل نام یه جنس و قیمتش وقتی میخوام تو یه برگ جداگونه اسم یه کالای رو فقط انتخاب کنم و خودش قیمتش رو جلوش بزار مثل نرم افزار حساب داری بعد هرروز یه تاریخی بهش بدم چطوری باید این کار رو کرد
سلام استاد
میدونم که هدفت از پرسیدن این سوال این بود که بدونی ما درسمونو خوب یاد گرفتیم یا نه اما حالا ما سعی خودمونو کردیم اگه خوب یا بد بود به بزرگی خودتون ببخشین
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
GR_mahdi
26-05-2010, 10:47
سلام دوستان
من میخوام یه data base برای سایت طراحی کنم که کارش این باشه
یک فرم داشته باشه برای مشاهده اطلاعات
به این صورت که من یک سری کد رو وارد دیتا بیس کنم و رو سایت قرار بدم و وقتی طرف میاد تو سایت و کد رو در فرم وارد میکنه یک سری اطلاعاتی که من مشخص کردم رو ببینه
این دیتا بیس رو چه جوری باید طراحی کنم؟
دوستان خواهشا کمک کنید کارم فوریه
اصلا نگران نباش تا اونجا که علممون اجازه بده کمکت میکنیم عزیزم
تو اول بانکتو بساز ...
صبر کن ببینم نکنه تو اصلا بانکشم نمیتونی بسازی؟
اگه نمیتونی که واویلا اما پیام بذار انشاالله که بتونیم حلش کنیم
اصلا نگران نباش تا اونجا که علممون اجازه بده کمکت میکنیم عزیزم
تو اول بانکتو بساز ...
صبر کن ببینم نکنه تو اصلا بانکشم نمیتونی بسازی؟
اگه نمیتونی که واویلا اما پیام بذار انشاالله که بتونیم حلش کنیم
:11:میشه بگید چه جوری باید بانکشو درست کنم؟
دوست عزیز شما میتونی برای سرعت بالا از PHP یا ASP استفاده کنی و برای دیتابیس نیز از MySQL استفاده کنی.
GR_mahdi
26-05-2010, 20:24
:5: منظورتو درست نفهمیدم بگم چجوری درستش کنی یعنی راه حل رو بگم یا درست کنمو برات بذارم شیطون؟:evil:
نه شوخی کردم منظوری نداشتم:11:
اول این که یک سری اطلاعات مبهم تو سوالته
مثلا اگه طرف غیر از کدی که مثلا مخصوص خودشه اگه کد دیگه ای هم داشت میتونه اطلاعات مربوط به اون کد رو ببینه ؟(در کل یعنی دسترسی به همه اطلاعات مجازه؟)
دوم اینکه ما تو اکسس کل بانکو طراحی میکنیم بعدش باز تو اکسس یه پیج درست میکنیم و اون صفحه میشه صفحه اصلیه سایت شما
آیا این راه حل درسته که برات پیادش کنیم؟
یا اینکه اکسس فقط نقش بانک اطلاعاتیتو داشته باشه و تو می خوای با استفاده از یه زبان دیگه به اطلاعات اون دسترسی پیدا کنی؟
اگر اطلاعات دیگه ای رو هم لازم میدونی یادآوری کنی برام بذار
:11::11::11::11::11:
:5: منظورتو درست نفهمیدم بگم چجوری درستش کنی یعنی راه حل رو بگم یا درست کنمو برات بذارم شیطون؟:evil:
نه شوخی کردم منظوری نداشتم:11:
اول این که یک سری اطلاعات مبهم تو سوالته
مثلا اگه طرف غیر از کدی که مثلا مخصوص خودشه اگه کد دیگه ای هم داشت میتونه اطلاعات مربوط به اون کد رو ببینه ؟(در کل یعنی دسترسی به همه اطلاعات مجازه؟)
دوم اینکه ما تو اکسس کل بانکو طراحی میکنیم بعدش باز تو اکسس یه پیج درست میکنیم و اون صفحه میشه صفحه اصلیه سایت شما
آیا این راه حل درسته که برات پیادش کنیم؟
یا اینکه اکسس فقط نقش بانک اطلاعاتیتو داشته باشه و تو می خوای با استفاده از یه زبان دیگه به اطلاعات اون دسترسی پیدا کنی؟
اگر اطلاعات دیگه ای رو هم لازم میدونی یادآوری کنی برام بذار
ممنون از کمکتون دوست عزیز
دوست عزیز طرح کلی فرم به این شکل باشه که یه قسمت برای وارد کردن کد داشته باشه
و وقتی که طرف تو سایت کد رو وارد کرد اطلاعاتی که من برای اون کد گذاشتم رو مثلا روی یک label ببینه
این اطلاعات برای هر کد مجزاست
کدها به صورت سری هستند (مانند ab1 ab2 تا ab20(
یعنی افراد دیگر هم میتونن اطلاعات کدهای دیگر رو مشاهده کنند
برای هر نفر فقط یک کد وجود داره
اطلاعات شخصی دیگری هم به جز کد از افراد وارد نمیشه و فقط با کدی که دارند میتونن اطلاعات رو مشاهده کنند
دوست گلم طرح کلیش به این شکله و میخوام با همون access یه صفحه درست بشه و بشه صفحه اصلی سایت چون فقط همین یک صفحه رو داره
اگر بازهم اطلاعاتی لازم بود درخدمتم
بازهم ممنون:10:
samfisher593
01-06-2010, 00:59
سلام
چطور می شه تو access نوع ورودی رو محدود کرد؟
مثلا داده ورودی که کارببر می ده فقط عددی یا فقط حرف باشه!!!
سلام
سلام
می تونی به قسمت طراحی جدول (design) بری و در قسمت data type ، نوع داده رو مشخص کنی.
shahi-007
03-06-2010, 09:11
سلام. من دارم به فرم درست می کنم یه سوال پیش اومده برام:
فرض کنید من 3 تا text box دارم. توی text box شماره 1 نوشته مربوط به ستون A2 جدولم می آد که این نوشته یا "آب" هست یا "چای". text box شماره 2 و 3 مربوط به ستون A3 هست. در واقع می خوام توی فرم این دستور رو بدم که اگر text box 1 کلمه آب بود عدد ستون A3 رو توی text box شماره 2 بنویس و اگر text box 1 کلمه چای بود عدد ستون A3 رو توی text box 3 وارد کن. در این حالت توی اون یکی text box هیچی وارد نشه و سفید بمونه
می شه چنین کاری کرد؟ چجوری؟ سخته!؟
GR_mahdi
05-06-2010, 19:15
سلام
سلام
ببخشید یه مدت نبودیم
اگه سوالی دارین برام ایمیل کنین زودتر می بینمش
newsarir@yahoo.com
و اما در مورد سوال شما
متاسفانه اگه بخوای نوع داده ورودی رو محدود کنی یا باید دقیقا مشخص کنی که چندتا کاراکتر می خوای که در اونصورت تا همه کاراکترها رو پر نکنند نمی تونن برن به فیلد بعدی که بدرد زمانی مثل ساختن فیلد کد ملی یا شماره تلفن می خوره
یا باید حد اکثر رو مشخص کنی که بدرد زمانی مثل شماره شناسنامه می خوره ( باتوجه به اینکه حداکثر تعداد شماره شناسنامه 10 رقمی هست که همون کد ملی هست ولی بعضی وقتا کمتر هم امکان داره رقم داشته باشه)
به هر ترتیب من چند تا از mask ها رو برات میذارم که این کارکترها رو موقع تعریف فیلدهات باید در قسمت input mask به تعداد دلخواه بذاری در ضمن یه سرچ توی خود help داخلی office انجام بدی تعداد maskهای بیشتری بهت معرفی می کنه
متن سرچت توی help این باشه(InputMask Property)
اجبار در ورود عدد: 0
اختیاری وارد کردن عدد: 9
اجبار در ورود حرف: L
اختیاری وارد کردن حرف: ?
اجباری وارد کردن حرف یا عدد: A
اختیاری وارد کردن حرف یا عدد: a
موفق باشید:11::11::11::11::11:
GR_mahdi
05-06-2010, 22:43
سلام. من دارم به فرم درست می کنم یه سوال پیش اومده برام:
فرض کنید من 3 تا text box دارم. توی text box شماره 1 نوشته مربوط به ستون A2 جدولم می آد که این نوشته یا "آب" هست یا "چای". text box شماره 2 و 3 مربوط به ستون A3 هست. در واقع می خوام توی فرم این دستور رو بدم که اگر text box 1 کلمه آب بود عدد ستون A3 رو توی text box شماره 2 بنویس و اگر text box 1 کلمه چای بود عدد ستون A3 رو توی text box 3 وارد کن. در این حالت توی اون یکی text box هیچی وارد نشه و سفید بمونه
می شه چنین کاری کرد؟ چجوری؟ سخته!؟
سلام
نبايد تو ستون اولي مقدار تکراري باشه
البته اميدوارم تعداد گزينه هات مثل اون مثالهایی که زدی کم باشه وگرنه مجبوري تمام اونها رو براي دستور شرطي تعريف کني
حرف ي رو بايد با shift+xوارد کني( برنامه نويسيش اجبارت ميکنه)
البته اگه خود مشکلت رو دقيقا بهمون ميگفتي شايد راه هاي بهتري هم بود
اينم فايل شما
البته باز هم خواهش میکنم سوال و مشکلتون رو علاوه بر گذاشتن تو فروم به ایمیل من هم بفرستید تا زودتر متوجه بشم چون ظاهرا هرچند که مشترک این بحث هستم باز هم بعضی وقتا برام ایمیل اطلاع رسانی نمیاد
newsarir@yahoo.com
موفق باشی:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
سلام
می تونی به قسمت طراحی جدول (design) بری و در قسمت data type ، نوع داده رو مشخص کنی.
سلام دوست عزیز
درسته توی اون قسمت نوع داده رو مشخص میکنی ولی اجباری رو برای کاربر ایجاد نمیکنی ولی با تعریف ماسک کاربر رو مجبور به ورود نوع داده و تعداد داده دلخواه خود می کنی
maryam_b_1975
07-06-2010, 14:03
چطور میتونم فایلی با پسوند accdb را بع mdb تبدیل کنم؟
چطور میتونم فایلی با پسوند accdb را بع mdb تبدیل کنم؟
سلام
در Access2007 بازش کن و از گزینه Save AS با فرمت Access2003 ذخیرش کن اگر بعضی از گزینه هاش مختص 2007 نباشد راحت تبدیل شده وگرنه باید یکمی دستکاری بشه.
با تشکر aak174
سلام
براي كانورت ديتا از اكسل به اكسس چه كار بايد كرد ؟؟
احتياج به راهنمايي فوري دارم - لطفاً ....!!؟؟
GR_mahdi
08-06-2010, 14:29
سلام
براي كانورت ديتا از اكسل به اكسس چه كار بايد كرد ؟؟
احتياج به راهنمايي فوري دارم - لطفاً ....!!؟؟
سلام
یه دیتا بیس خالی اکسس درست کن بعد بازش کن( اگه می خوای تا نحوه باز کردن یه فایل رو هم بهت آموزش بدم:31:شوخی بود)
سپس منوی file سپس 'گزینه Get External data بعدش import
بعدش از پنجره ای که باز میشه از قسمت files of Type 'گزینه Microsoft Excel رو انتخاب کن سپس بگرد فایلت رو پیدا کن و دکمه importرو بزن
بعدش یه ویزاردی باز می شه که با خوندن توضیحاتش راحت می تونی باقیه کارها رو انجام بدی
کمک بیشتری خواستی ما در خدمتیم(میتونی فایلتو برام ایمیل کنی (آدرسش تو پستهای قبلیم هست) تا خودم کانورتش کنم برات بفرستم)
[QUOTE=GR_mahdi;5034997]سلام
یه دیتا بیس خالی اکسس درست کن بعد بازش کن( اگه می خوای تا نحوه باز کردن یه فایل رو هم بهت آموزش بدم:31:شوخی بود)
سپس منوی file سپس 'گزینه Get External data بعدش import
بعدش از پنجره ای که باز میشه از قسمت files of Type 'گزینه Microsoft Excel رو انتخاب کن سپس بگرد فایلت رو پیدا کن و دکمه importرو بزن
بعدش یه ویزاردی باز می شه که با خوندن توضیحاتش راحت می تونی باقیه کارها رو انجام بدی
کمک بیشتری خواستی ما در خدمتیم(میتونی فایلتو برام ایمیل کنی (آدرسش تو پستهای قبلیم هست) تا خودم کانورتش کنم برات بفرستم)
موفق باشید
مهدي جان طبق راهنمايي كه كردي انجام دادم ولي پيغام خطا ميده ميدونم مشكل چيه فيلهاي اكسل و اكسس رو برات ميل زدم اگه موفق شدي بهم بگو مشكل چي بوده . درجريان باش اطلاعات اكسل رو بايد تو تيبل اموزش اكسس وارد بشه (البته فقط قسمتهاي مربوطش) . ممنون
GR_mahdi
10-06-2010, 21:24
سلام
مهدي جان طبق راهنمايي كه كردي انجام دادم ولي پيغام خطا ميده ميدونم مشكل چيه فيلهاي اكسل و اكسس رو برات ميل زدم اگه موفق شدي بهم بگو مشكل چي بوده . درجريان باش اطلاعات اكسل رو بايد تو تيبل اموزش اكسس وارد بشه (البته فقط قسمتهاي مربوطش) . ممنون
سلام
من کار تبدیلشو انجام دادم (دو روزه) ولی امکان انتقال اطلاعات به table شما نیست چون نوع داده هات رو اشتباه تعریف کردی
ایمیلت رو چک کن
موفق باشی:11::11::11::11::11:
k.attarzadeh
12-06-2010, 11:15
با سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمی و تشکر فراوان از توجه شما.:31:
من دو تا table دارم:
اولی بنام category با (فیلد اول) category_name و (فیلد دوم) id که البته فیلد category_name آن primary key است.
دومی بنام cd_name با (فیلد اول) category_name و (فیلد دوم) name_cd.
سوال من این است که چطوری می توانم با دستورات access در محیط کد نویسی(مثلا" با فشار یک دکمه در یک فرم این relationship بر قرار بشود) این دو جدول را از طریق فیلد category_name یک رابطه (one- to- many) ایجاد کنم طوری که طرف one آن جدول category باشد؟؟:41:
از اینکه به مشکل من توجه خواهید کرد از شما تشکر می کنم.
mohammad96
12-06-2010, 13:54
با سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمی و تشکر فراوان از توجه شما.:31:
من دو تا table دارم:
اولی بنام category با (فیلد اول) category_name و (فیلد دوم) id که البته فیلد category_name آن primary key است.
دومی بنام cd_name با (فیلد اول) category_name و (فیلد دوم) name_cd.
سوال من این است که چطوری می توانم با دستورات access در محیط کد نویسی(مثلا" با فشار یک دکمه در یک فرم این relationship بر قرار بشود) این دو جدول را از طریق فیلد category_name یک رابطه (one- to- many) ایجاد کنم طوری که طرف one آن جدول category باشد؟؟:41:
با سلام،
خب جواب سوال شما میشه :
در قسمت آخر دستور CreatRelation که من همین جوری نوشتم dbRelationUpdateCascade ، میتونه گزینه های دیگه ای هم باشه یا اصلا چیزی نباشه:
با سپاس.
k.attarzadeh
12-06-2010, 14:36
با سلام خدمت دوست صمیمی و قدیمی mohammad96
از اینکه که مشکل بزرگ من را حل کردید بسیار ممنون و سپاسگذار هستم. دستورات شما را انجام دادم و به نتیجه دلخواه رسیدم.امیدوارم همانطور که من را خوشحال و شاد کردید دلتان شاد و لب تان خندان باشد.
باز هم از توجه و عنایتی که به مشکل اینجانب داشتید متشکرم.
jamy_khoshtip
14-06-2010, 10:27
سلام . من یک مشکلی که در 2007 دارم این است .
من می خواهم یک فرم را مانند صفحه HTML درست کنم که اطلاعات افراد و کارها و ... رو درونش بنویسم .
مثلا بدهی ها و بستاناری هام رو که خیلی ساده هستن و پیچیده نیستند رو می خوام درون آن بنویسم .
در 2003 با کلیک روی Page میشد این کار رو کرد اما در 2007 بلد نیستم .
چگونه فرم را طراحی کنم و با HTML ذخیره کنمش .
ممنونم.
k.attarzadeh
15-06-2010, 21:16
سئوال کمی تکراری.
با سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمی و تشکر فراوان از توجه شما.
من دو تا table دارم:
اولی بنام cd_name با (فیلد اول) id_name_cd و چند فیلد دیگر .....که البته فیلد id_name_cd از نوع primary key است.
دومی بنام DETAILS_GIVE_GET با (فیلد اول) code_name_cd و چند فیلد دیگر .....
سوال من این است که چطوری می توانم با دستورات access در محیط کد نویسی(مثلا" با فشار یک دکمه در یک فرم این relationship بر قرار بشود) این دو جدول را از طریق فیلد های( id_name_cd و code_name_cd ) یک رابطه (one- to- many) ایجاد کنم طوری که طرف one آن جدول cd_name باشد؟؟:19::19:
GR_mahdi
15-06-2010, 21:47
سئوال کمی تکراری.
با سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمی و تشکر فراوان از توجه شما.
من دو تا table دارم:
اولی بنام cd_name با (فیلد اول) id_name_cd و چند فیلد دیگر .....که البته فیلد id_name_cd از نوع primary key است.
دومی بنام DETAILS_GIVE_GET با (فیلد اول) code_name_cd و چند فیلد دیگر .....
سوال من این است که چطوری می توانم با دستورات access در محیط کد نویسی(مثلا" با فشار یک دکمه در یک فرم این relationship بر قرار بشود) این دو جدول را از طریق فیلد های( id_name_cd و code_name_cd ) یک رابطه (one- to- many) ایجاد کنم طوری که طرف one آن جدول cd_name باشد؟؟:19::19:
مگه توی دو سه تا پست قبل تر جوابتو نگرفتی؟
k.attarzadeh
16-06-2010, 06:18
سلام دوست عزیز gr_mahdi عزیز من برای آن سوال قبلی و پست قبلی جوابم گرفتم و نتیجه هم گرفتم ولی برای این relation جدید هم اگر می تونید دوباره راهنمایی کنید هر کاری می کنم برای این حالت جواب نمی گیرم؟؟؟یک حالت خاص هست چون فیلد که ارتباط برقرار می کند در دو جدول(table) هم نام نیست ( id_name_cd و code_name_cd ) ؟؟؟
من دستورات زیر را نوشتم ولی باپیغام خطا وitem not found in this collcetion روبرو می شوم
Dim db0 As Database, rel0 As Relation
Set db0 = CurrentDb
With db0
Set rel0 = .CreateRelation("cd_name0details_give_geta", "CD_NAME", "DETAILS_GIVE_GET")
rel0.Fields.Append rel0.CreateField("id_name_cd")
rel0.Fields.Append rel0.CreateField("code_name_cd")
rel0.Fields!CD_NAME.ForeignName = "id_name_cd"
.Relations.Append rel0
End With
Set db0 = Nothing
از اینکه باز هم مثل همیشه توجه می کنید و وقت صرف می کنید جلوتر تشکر میکنم...متشکر و ممنون هستم.
ramin_007
16-06-2010, 13:56
سلام دوستان
من برای درس information system یه پروژه دارم که باید رزرو آنلاین بیلیت رو تو access درست کنم یعنی اینکه باید نشون بدم که از کدوم کشور به کدوم کشور ، ساعت و تاریخ پرواز، مدت پرواز، هزینه و حالا اگه چیزی دیگه هم اضافه بشه که بهتر حالا مشکله من اینجاس که چند تا جدول باید باشه و هر کدوم چه اطلاعاتی رو داشته باشه یعنی نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
و اینکه راهی هست که بشه تمام کشور هارو به صورت اتوماتیک اضافه کرد یعنی نخوام دونه دونه کشور هارو تایپ کنم.
پیشاپیش ممنون
mohammadi4net
16-06-2010, 21:11
اگه بچه های سایت بخواند پروژه تو رو بسازند انوقت تو می خوای چه کار کنی !
فقط یه راهنمایی بهت می کنم در ساده ترین حالت 3 تا جدول می خوای
1.اطلاعات پرواز
2.اطلاعات مسافر
3.جدول سومی برای ثبت این که کدوم مسافر با کدوم پرواز قراره بره
در جدول سوم آی دی پرواز و آی دی مسافر ثبت میشه
موفق باشید
ramin_007
16-06-2010, 22:03
اگه بچه های سایت بخواند پروژه تو رو بسازند انوقت تو می خوای چه کار کنی !
فقط یه راهنمایی بهت می کنم در ساده ترین حالت 3 تا جدول می خوای
1.اطلاعات پرواز
2.اطلاعات مسافر
3.جدول سومی برای ثبت این که کدوم مسافر با کدوم پرواز قراره بره
در جدول سوم آی دی پرواز و آی دی مسافر ثبت میشه
موفق باشید
من که نگفتم که پروژه منو بسازین که
اگه میخواستم مستقیم میگقتم
فقط میخواستم بدونم چه جدولهایی میخوام یه زره گیجم که از کجا شروع کنم.
k.attarzadeh
17-06-2010, 08:25
با سلام خدمت دوستان عزیز و قدیمی.جواب را یافتم.من ببخشید اگر سوال تکراری کردم.:41::40:
Dim db4 As Database, rel4 As Relation
Set db4 = CurrentDb
With db4
Set rel4 = .CreateRelation("cd_name0details_give_geta", "CD_NAME", "DETAILS_GIVE_GET")
rel4.Fields.Append rel4.CreateField("id_name_cd")
rel4.Fields!id_name_cd.ForeignName = "code_name_cd"
.Relations.Append rel4
End With
Set db4 = Nothing
NIKOLA5341
18-06-2010, 08:25
باز کردن جدول اکسساز روی جدول اکسل که امکان ویرایش را در اکسس بدهد در آفیس 2007 چه تنظیماتی باید انجام گیرد
shahi-007
19-06-2010, 17:07
عزیزان فرق report با form چیه؟
خودم حدس می زنم در form می شه فیلدهای جدول رو بدی ولی در report می تونی به نوعی داده های جدول رو تحلیل کنی! درسته؟
در ضمن آیا می شه فرمول هایی که در excel می دی رو با همون امکانات در access هم بدی؟
GR_mahdi
19-06-2010, 19:09
عزیزان فرق report با form چیه؟
خودم حدس می زنم در form می شه فیلدهای جدول رو بدی ولی در report می تونی به نوعی داده های جدول رو تحلیل کنی! درسته؟
در ضمن آیا می شه فرمول هایی که در excel می دی رو با همون امکانات در access هم بدی؟
سلام
فرم ها ابزاری برای ارتباط با کاربر برنامه شما هستند و به وسیله اونها می تونید اطلاعات مورد نیاز برنامتون رو از کاربر بگیرید ولی از گزارشات همونطور که از اسمش هم بر میاد میتونی از اطلاعاتی که از کاربر گرفتی گزارش بگیری و حتی این اطلاعات رو بر اساس نیازت تحلیل تخلیص یا تجمیع کنی
مثلا با استفاده از یک Query به عنوان Source گزارشت حتی می تونی به کاربر این اجازه رو بدی که چه نوع اطلاعاتی و کدوم اطلاعات در گزارش نمایش یابند.
نه تنها از فرمولهای Excel بلکه با کد نویسی یا استفاده از کدهای آماده Access می تونی تمام قابلیت های Excel رو در برنامت پیاده کنی
اگر سوال خاصی داشتی در صورت داشتن وقت و علم کافی باز هم درخدمتم.
موفق و موید باشید:11::11::11::11::11:
من دو فايل گزارش گيري دارم كه مي خواهم نتيجه هر دو در يك فايل چاپ يا ذخيره گردد.
براي فايل اول از دستور زير استفاده كردم:
حالا براي اين كه گزارش دوم Report2 من نيز در ادامه همان فايل اول Rep1 ذخيره گردد چه دستوري را بايد اجرا كنم؟
GR_mahdi
24-06-2010, 13:49
سلام
اول بگو ببینم چرا اسنیپ شات میگیری از گزارشت؟
یعنی می خوای یه فایل خروجی هم از اون داشته باشی که این کار رو می کنی؟
یعنی خود گزارش اکسس و نمایش اون بدردت نمیخوره؟
ثانیا بهتره با استفاده از یه Append query تمام اطلاعاتی که می خوای رو با هر ترتیبی که می خوای تو یه table جداگونه ذخیره کنی بعدش از report خودت بخوای که اطلاعاتش رو بدون کم و کاستی از اون جدول بگیره. اینجوری ترتیب ورود و نمایش اطلاعات هم دست خودت میاد. بعدش از گزارشت Snapshot بگیر
سلام
من يك فايل اكسس دارم كه در قسمت كدهاي ويژوال بيسيك پسورد داره
آيا هيچ راهي براي باز كردن و ديدن كدهاي ويژوال بيسيك وجود داره
GR_mahdi
25-06-2010, 11:05
سلام
من يك فايل اكسس دارم كه در قسمت كدهاي ويژوال بيسيك پسورد داره
آيا هيچ راهي براي باز كردن و ديدن كدهاي ويژوال بيسيك وجود داره
سلام
فایلتو برام بفرست تا برات بازش کنم بفرستم
newsarir@yahoo.com
[QUOTE=GR_mahdi;5104454]سلام
newsarir@yahoo.com
موفق باشید:11::11::11::11::11:[/QUOT
فايلش 14 مگابايت است
اگر روش باز كردنش را بگيد ممنون مي شم.
سلام
اول بگو ببینم چرا اسنیپ شات میگیری از گزارشت؟
یعنی می خوای یه فایل خروجی هم از اون داشته باشی که این کار رو می کنی؟
یعنی خود گزارش اکسس و نمایش اون بدردت نمیخوره؟
ثانیا بهتره با استفاده از یه Append query تمام اطلاعاتی که می خوای رو با هر ترتیبی که می خوای تو یه table جداگونه ذخیره کنی بعدش از report خودت بخوای که اطلاعاتش رو بدون کم و کاستی از اون جدول بگیره. اینجوری ترتیب ورود و نمایش اطلاعات هم دست خودت میاد. بعدش از گزارشت Snapshot بگیر
هدف من اين است كه يك فايل گزارش داشته باشم جهت ارائه به مدير كه فقط مطالعه كند چون اجراي برنامه اكسس و درگير شدن با آن برايش مشكل است.
در ثاني اين گزارشها هيچ ارتباط منطقي با هم ندارند كه بخواهم با اپند كوئري آنها را بسازم.
علت اين كه مي خواهم همه گزارشها در يك فايل باشد جهت آساني در خواندن و آساني براي چاپ مي باشد.
مسلما چاپ كردن يك فايل بهتر از ده فايل مي باشد.
با تشكر فراوان
GR_mahdi
28-06-2010, 22:14
هدف من اين است كه يك فايل گزارش داشته باشم جهت ارائه به مدير كه فقط مطالعه كند چون اجراي برنامه اكسس و درگير شدن با آن برايش مشكل است.
در ثاني اين گزارشها هيچ ارتباط منطقي با هم ندارند كه بخواهم با اپند كوئري آنها را بسازم.
علت اين كه مي خواهم همه گزارشها در يك فايل باشد جهت آساني در خواندن و آساني براي چاپ مي باشد.
مسلما چاپ كردن يك فايل بهتر از ده فايل مي باشد.
با تشكر فراوان
آخه توپولی من کی گفتم برای استفاده از Append Query حتما باید ارتباطی بین فیلدها وجود داشته باشه؟:18:
اگه میتونی فایلتو برام بفرست تا برات درست کنم بذارم یا اگه نمیتونی دوباره برام پیام بذار تا روشش رو مرحله به مرحله برات توضیح بدم
GR_mahdi
28-06-2010, 22:25
[QUOTE=GR_mahdi;5104454]سلام
newsarir@yahoo.com
موفق باشید:11::11::11::11::11:[/QUOT
فايلش 14 مگابايت است
اگر روش باز كردنش را بگيد ممنون مي شم.
سلام
ببخشید یه چند روز نبودم
یه روش برای کم کردن حجم فایل اکسس وجود داره
منوی tools سپس database utility سپس Compact and repair Database
اگه اینم به کم شدن حجم فایلت کمک نکرد از نرم افزار LenoSoft Access Password Recovery برای باز کردن پسورد استفاده کن اگه نتونستی دیگه حتما باید برام بفرستیش
با سلام
فایل نرمافزارتحت اکسس ((مدیریت قرض الحسنه )) رودانلود کردم طبق تنظیمات راهنما یک سری تغییرات رو انجام دادم خواسته بود
پس از انجام تغییرات اکسس رابسته وبا کلیک روی فایل آن را اجرا کرده اما با اجرای فایل پیغام زیرداده میشود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات هم که در راهنما آمده بود به صورت زیر بود:
در منوی access option گزینه turst center را انتخاب نمایید
در سمت راست پنجرهturst center بر روی دکمه turst center settings... کلیک کنید
در این قسمت گزینه macro settings را انتخاب نمایید
گزینه enable all macros(not recommanded,potentially dangerous code can run را انتخاب کنید
دکمه ok را بزنید.
پنجره های باز شده را ببندید و از اکسس خارج شوید
حالا وقتی اکسس رو هم باز میکنم تغییر روزولوشین میده:41:
ممنون میشم راهنمایی کنید:20:
GR_mahdi
02-07-2010, 10:47
با سلام
فایل نرمافزارتحت اکسس ((مدیریت قرض الحسنه )) رودانلود کردم طبق تنظیمات راهنما یک سری تغییرات رو انجام دادم خواسته بود
پس از انجام تغییرات اکسس رابسته وبا کلیک روی فایل آن را اجرا کرده اما با اجرای فایل پیغام زیرداده میشود
گزینه enable all macros(not recommanded,potentially dangerous code can run را انتخاب کنید
دکمه ok را بزنید.
سلام
1- شما دارین از access 2007 استفاده می کنین؟
2- آیا برای بار اول اجرا کردین اون فایل رو و برای بار دوم به بعد مشکل درست شد؟
3- احتمالا نرم افزار Office شما مشکل پیدا کرده(و سیستم شما ویروسی شده) پس اون رو پاک کنین و دوباره نصب کنین
4- اگه اشتباه نکنم برنامه شما با access 2003 طراحی و نوشته شده ببریدش رو یه سیستم دیگه که Office روش نصبه تست کنین شاید متوجه بشین که مشکل از برنامه شما نیست
5- اگه میتونین دوباره فایلتونو دانلود کنین
(ناگفته نماند این کاری که گفته شده انجام بدین برای اینکه در برنامه های تحت access خصوصا در 2007 اجازه اجرای بعضی ماکروها خصوصا ماکروهایی که کارشون delete کردن یا Append کردن اطلاعات هست رو ندارید پس با برداشتن تیک اونها در 2003 یا انتخاب گزینه enable all macros(not recommanded,potentially در 2007 شما اجازه اجرای خودکار اونها رو دارید)
در صورتی که مشکلت حل شد راه حلش رو و دلایلش رو بذار تا بقیه هم استفاده کنند
در مورد پست1064-1065
من از اکسس 2010و ویندوز 7استفاده میکنم که هر دو نسخه پایانی آنها هستند:31:
از همون بار اول که نرم افزار رو اجر کردم اون پیغام رو ویندوز میداد واز خود اکسس هم قابل اجرا نبود:19:
وبا توجه به استادی کامل :18: یا باید به ویندوز یه حالی میدادم یا اکسس پس اکسس رو ریپیر کردم هنوز هم نرم افزار راز روی آیکن خودش اجرا نمیشه و پیغام میده ولی از داخل اکسس اجرا میشه:31:
سلام
فرض کنید یه جدول اساتید داریم یه دانشجویان یه جدول دوره یه جدول [استاد-دوره]
از روی دانشجوها یه فرم می سازیم با ساب فرم [استاد -دوره]
خوب تا اینجا تقریبا اشکالی نیست !
حالا می خوایم وقتی کاربر مشخصات دانشجو رو وارد کرد بعد رفت سراغ ساب فرم [استاد دوره] وقتی از روی فیلد استاد که به صورت کمبو هست استاد رو انتخاب کرد فیلد دوره فقط دوره های مربوط به همان استاد که قبلا وارد شده را نشان بدهد
اگه یکی اینو تو فایل انجام بده منو راهنمایی کنه صواب کرده !
سلام
حالا می خوایم وقتی کاربر مشخصات دانشجو رو وارد کرد بعد رفت سراغ ساب فرم [استاد دوره] وقتی از روی فیلد استاد که به صورت کمبو هست استاد رو انتخاب کرد فیلد دوره فقط دوره های مربوط به همان استاد که قبلا وارد شده را نشان بدهد
يه كومبو باكس در subForm خود درست مي كني مثلا به نام QmbOst بعد يك كوئري براي نام دوره تشكيل مي دي و كريترياي استاد آن را
قرار مي دهي
بعد كومبوي نام دوره را كه در subform خود به نام QmbDor ساخته اي آن را مرتبط با همين كوئري مي كني
كار آخر اين است كه در رويداد change مربوط به كومبوي استاد بايد بنويسي QmbDor.requery
اميدوارم توانسته باشم كمكي بكنم
GR_mahdi
03-07-2010, 12:18
يه كومبو باكس در subForm خود درست مي كني مثلا به نام QmbOst بعد يك كوئري براي نام دوره تشكيل مي دي و كريترياي استاد آن را
قرار مي دهي
بعد كومبوي نام دوره را كه در subform خود به نام QmbDor ساخته اي آن را مرتبط با همين كوئري مي كني
كار آخر اين است كه در رويداد change مربوط به كومبوي استاد بايد بنويسي QmbDor.requery
اميدوارم توانسته باشم كمكي بكنم
سلام
سلام
با تشکر از فردان خان
جناب arq20 اگه باز برات سخت بود بگو تا فایلشو بسازم و بزارم
با سلام
دکمه ok را بزنید.
فايلتون و تنظيماتي كه گفته انجام بدين رو بذارين تا چك بشه
سلام
با تشکر از فردان خان
جناب arq20 اگه باز برات سخت بود بگو تا فایلشو بسازم و بزارم
سلام ممنون میشم این کار رو انجام بدید
من که هر کاری کردم نشد
من می خواستم این کار رو از طریق group by انجام بدم
GR_mahdi
04-07-2010, 21:10
سلام ممنون میشم این کار رو انجام بدید
من که هر کاری کردم نشد
من می خواستم این کار رو از طریق group by انجام بدم
سلام
اینم فایل شما
اگر مشکلی داشت یا خواستی چیزی کم و زیاد کنی در خدمتم
mohammad96
05-07-2010, 00:35
سلام بر دوستان،
من در اکسس 2007 می خوام که چارت ستونی درست کنم که زیر ستون هاش کلمات فارسی هستند. حالا مساله اینجاست که هنگام نمایش چارت ها ( در مثلا یک گزارش) این کلمات بصورت علامت سوال نشون داده میشن. برای این مساله راه حلی هست؟ ( قسمت Language for non-Unicode programs در تنظیمات زبان کنترل پنل هم فارسیه).
با سپاس.
سلام
اینم فایل شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر مشکلی داشت یا خواستی چیزی کم و زیاد کنی در خدمتم
سلام
این فایل شما خیلی خوب بود مخصوصآ اون ماژول تقویمش دستتون درد نکنه .
منتهی من متوجه نمی شم چرا هیچ رابطه ای بین جداولش برقرار نیست.
تو قسمت روابط ا که چیزی معلوم نیست
من فایل خودم را اپ کردم اگه وقت دارید نظرتون رو راجعبش بگید
jamy_khoshtip
05-07-2010, 23:47
سلام . خسته نباشید . من می خواهم با این برنامه تقریبا یک برنامه ساده ای رو بنویسم که آمارگیری رو انجام بدهد .
مثلا به این گونه :
نام و نام خانوادگی - رشته - رده - خوابگاه - غذا
من می خواهم امار کسایی که رشته بدمینتون هستن در رده سنی نونهالان رو بگیرم . چگونه ؟؟؟؟
من می خواهم آمار کسایی که خوابگاه دارن و غذا دارن رو به همراه نام اون ها بگیرم . چگونه ؟؟؟
با تشکر
babak_beiknejat
07-07-2010, 16:08
سلام
بنده هنگام تایپ در هر خونه از جدول با زدن Space حرف d تایپ میشه
لطفا راهنمایی کنید .
GR_mahdi
10-07-2010, 20:49
سلام . خسته نباشید . من می خواهم با این برنامه تقریبا یک برنامه ساده ای رو بنویسم که آمارگیری رو انجام بدهد .
مثلا به این گونه :
نام و نام خانوادگی - رشته - رده - خوابگاه - غذا
من می خواهم امار کسایی که رشته بدمینتون هستن در رده سنی نونهالان رو بگیرم . چگونه ؟؟؟؟
من می خواهم آمار کسایی که خوابگاه دارن و غذا دارن رو به همراه نام اون ها بگیرم . چگونه ؟؟؟
با تشکر
سلام
خیلی وقته آماده کرده بودم ولی چون خاک بر سرها ف ی ل ت ر کرده بودن نتونستم برات بذارم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
سلام
این فایل شما خیلی خوب بود مخصوصآ اون ماژول تقویمش دستتون درد نکنه .
منتهی من متوجه نمی شم چرا هیچ رابطه ای بین جداولش برقرار نیست.
تو قسمت روابط ا که چیزی معلوم نیست
من فایل خودم را اپ کردم اگه وقت دارید نظرتون رو راجعبش بگید
سلام
فایلتونو چک کردم من تعجبم این چطوری تا همینجاش کار میکنه:18:
نه شوخی کردم بد نبود:31:
طبق تجربه ما هرچه بتونی کمتر از قسمت ریلیشن شیپ استفاده کنی بهتره
فایل من فکر کنم تمام احتیاجاتت رو مرتفع کنه حالا اگه می خوای در موردش توضیح بدم بگو تا بذارم
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
راستی بازگشایی دوباره رو به همه تبریک می گم و واقعا خوشحالم که دوباره می تونیم ارتباط داشته باشیم:8::8::8::8::8::26::26::26:
h1and1saman
17-07-2010, 16:53
سلام خدمت اساتید
من می خوام یه صفحه بسازم که توش یه فیلد برای وارد کردن کد و یه فیلد هم برای وارد کردن زمان باشه(هر صفحه ای لود مهم نیست(مثلا به صورت html باشه)
حالا می خوام یه دیتابیسی بسازم و به این صفحه وصلش کنم به طوری که دیتابیس من شامل افرادی باشه و به هر فردی کدی(مثلا حسین کد1) داشته باشه
می خوام کاری کنم که وقتی تو اون صفحه تو فیلد کد ، 1 و در قسمت زمان یه عددی رو می زنم تو دیتابیس برای کد 1 که حسین باشه زمان ثبت بشه
اگه درست رسونده باشم فکر نمی کنم کار زیاد سختی باشه چون قبلانا که با html و این چیزا کار می کردم از این چیزا می ساختم اما الان همه چی فراموشم شده واسه همین از اساتید می خوام راهنمایی کنند
منتظر جواباتون می مونم با تشکر از همه
h1and1saman
17-07-2010, 17:49
سلام خدمت اساتید
من می خوام یه صفحه بسازم که توش یه جا برای وارد کردن کد و یه جا هم برای وارد کردن زمان باشه
حالا می خوام یه دیتابیسی بسازم و به این صفحه وصلش کنم به طوری که دیتابیس من شامل افرادی باشه و به هر فردی کدی(مثلا حسین کد1) داشته باشه
می خوام کاری کنم که وقتی تو اون صفحه تو جای کد ، 1 و در قسمت زمان یه عددی رو می زنم تو دیتابیس برای کد 1 که حسین باشه زمان ثبت بشه
فکر کنم بگم واسه چی میخوام بهتر متوجه شید-من کافی نت دارم و می خوام یه تعداد عضو بگیرم و این اعضا به ازای استفاده مقدار مشخصی مثلا5ساعت مثلا 1 ساعت رایگان بدم-برنامه پیچیده ای نمی خوام میخوام یه قسمت برای عضو کردن افراد که اطلاعاتشونو خودم میدم و دریافت یه کد شناسایی که بدم به اعضا(مثلا حسن کد 20)ازاین به بعد هرکدوم هرچی کارکردن بهمب گن مثلا کد 20 یه ساعت کار کرده من وارد کنم-که برای این کار یه فرم می خوام که یه جای کد و یه جا هم برای وارد کردن زمان داشته باشه که وقتی میزنم تو ساعات استفادهشده فرد ثبت شه
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم-اگه لطف کنید آموزش یا برنامشو بزارید یه دنیاممنون میشم
منتظر جواباتون می مونم با تشکر از همه
h1and1saman
18-07-2010, 17:41
استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
shahi-007
23-07-2010, 22:48
فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟
mahboob_tr
24-07-2010, 15:02
فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟
راحت ترين راه براي اين كار مقدار default value همه فيلدها رو برابر با مقداري كه مي خواهي قرار بده
مثلا براي متن " ----- " يا براي اعداد مقدار 20 رو قرار بده
Golestan64
24-07-2010, 23:35
سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله
نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم
میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن
به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین :31:)
Golestan64
25-07-2010, 19:54
کسی نیست به ما کمک کنه ؟
Golestan64
28-07-2010, 01:02
تو نظرسنجی گزینه بد رو انتخاب کردم چونکه یه سوال پرسیدم هنوزم کسی جواب منو نداده واقعاً شرم آوره
پس کجا رفتن مخای آفیس
فقط بلدن جواب سوالای ورد رو بدن اونو که هرکی باهاش یه ذره سر و کله بزنه استاد میشه
mohammad96
29-07-2010, 18:56
سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله
نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم
میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن
به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین :31:)
خودتون رو خیلی ناراحت نکنید :11:
چرا از نمونه های از پیش آماده خود اکسس استفاده نمی کنید؟ مرور روی اونا میتونه آموزنده باشه.
mahmoodonline
01-08-2010, 07:43
سلام
من تا به حال از access استفاده نكردم يعني نيازي به آن نداشتم اما حالا تا شروع به كار با آن مي كنم ارور زير رو مي ده
There isn't enough memory to perform this operation. Close unneeded programs and try the operation again.
من يه بار access رو دوباره نصب كردم اما فايده اي نداره . لطفا هركي مي تونه كمكم كنه. ممنون
دوستان سلام
من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟
mohammad96
02-08-2010, 15:27
دوستان سلام
من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟
میشه نمونش رو بذاری.
samadsam
07-08-2010, 14:07
سلام خوبید
لطفا یکی قضیه 1=1
1=n
n=m
رو برام با مثال توضیح بده ممنونم
arash_a1010
17-08-2010, 10:09
سلام دوستان کسی هست در مورد امنیت در اکسس 2007 و مجوزهای دسترسی کاربران و حقوق دسترسی کمک کنه خیلی فوری هست.......
GR_mahdi
17-08-2010, 23:36
سلام به همه دوستان
آغازی دوباره بر یک پایان را به سرور می نشینم و آن را با شما تقسیم می کنم:11:
امیدوارم این پایانی بر یک آغاز باشد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
سلام دوستان کسی هست در مورد امنیت در اکسس 2007 و مجوزهای دسترسی کاربران و حقوق دسترسی کمک کنه خیلی فوری هست.......
سلام دوست عزیز
سوالت رو درست متوجه نشدم
دقیقا می خوای چیکار کنی؟
آیا هدفت ایجاد چند کاربر و تعیین دسترسی های مختلف برای اونهاست؟
یا حفاظت از فایلت و کدهای نوشته شده توسط شما؟
یا فقط هدفت اینه که بتونی یوزر پسورد برای کاربرات تعریف کنی؟
سوالت رو واضح بگذار اگه علممون رسید کوتاهی نمیکنیم
انشاالله:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
سلام خوبید
لطفا یکی قضیه 1=1
1=n
n=m
رو برام با مثال توضیح بده ممنونم
سلام
آقا اینی که گفتی احتمالا کار انیشتینی یا دانشمند دیگه ای باشه!!!!!!:31:
یه کمی از حوزه بحث این فروم و علم ما خارجه:18:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
دوستان سلام
سلام
دنبال گزینه Record Sorce بگرد و از لیست جلوی اون اسم جدولت رو انتخاب کن
انشاالله مشکلت رفع میشه
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام
من تا به حال از access استفاده نكردم يعني نيازي به آن نداشتم اما حالا تا شروع به كار با آن مي كنم ارور زير رو مي ده
There isn't enough memory to perform this operation. Close unneeded programs and try the operation again.
من يه بار access رو دوباره نصب كردم اما فايده اي نداره . لطفا هركي مي تونه كمكم كنه. ممنون
سلام
رم کامپیوتر شما چنده؟
اگه بیشتر از 512 هست که احتمالا ویندوزتون ویروسی شده و اجازه اجرای برنامه ها رو بهتون نمیده بهتره یه ویروس کش خوب نصب کنین و بعد از ویروس کشی ویندوزتون رو عوض کنین.
انشاالله مشکلتون حل میشه
khoshblagh
18-08-2010, 10:02
با سلام خدمت دوستان
من برنامه هایی دارم که در با اکسس 2003 نوشته شده اند. چند وقت پیش تصمیم گرفتم که آفیس 2003 را حذف و آفیس 2007 یا آفیس 2010 را نصب نمایم که همین کار را هم انجام دادم. حالا تمام برنامه هایم که با اکسس 2003 میباشند اجرا نمیشوند.مشکل چیست؟ متشکرم
سلام
شما مي تونيد اطلاعات بسيار مفيد و جالبي رو در زمينه امنيت در اكسس 2007 در گوگل بدست آوريد.
لينك جستجو :
سلام
برو توی Access Options و Trust Center
دكمه trust Center setting رو بزن و تنظیمات VBA و ماكرو ها رو به دلخواه تنظیم كن.
سلام دوستان
میخواستم بدونم که در بخش کوری چطور می شه یه ستون داشته باشم که مثل اتونمبر کار کنه با این تفاوت که عدد 1 را 25 با و عدد2 را 25 بار .... نشون بده
با تشکر در صورت امکان یه فایل نمونه هم بذارید ممنون می شم
GR_mahdi
23-08-2010, 00:19
سلام دوستان
میخواستم بدونم که در بخش کوری چطور می شه یه ستون داشته باشم که مثل اتونمبر کار کنه با این تفاوت که عدد 1 را 25 با و عدد2 را 25 بار .... نشون بده
با تشکر در صورت امکان یه فایل نمونه هم بذارید ممنون می شم
سلام
سوالت رو درست متوجه نشدم
باور کن اگه کار و مشکلت رو دقیقتر بگی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
من فایلهای dbf رو با اکسس باز میکنم ولی متنهای نوشته شده فارسی رو اجغ وجغ نشون میده؟
میشه در این زمینه راهنمایی کنید.
شاد باشید :40:
tofan_2050
23-08-2010, 12:09
با سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که چطور در اکسس رکوردهای بین محدوده تاریخ ( یعنی بین دو تاریخ متفاوت ) که تاریخ هارو خودمون وارد کنیم رو نمایش بده یعنی یه پنجره ای باز شه که از ما محدوده تاریخ بخواد
فرمت فیلدها Date/Time هست و ویندوز رو تاریخ شمسی کردم با تشکر
GR_mahdi
24-08-2010, 00:46
من فایلهای dbf رو با اکسس باز میکنم ولی متنهای نوشته شده فارسی رو اجغ وجغ نشون میده؟
میشه در این زمینه راهنمایی کنید.
شاد باشید :40:
سلام
بهترین مبدلی که تا حالا دیدم اینه که برات گذاشتم(ولی قول بده که به کسی در موردش نمیگی!!!!!!:5:):31:
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
با سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که چطور در اکسس رکوردهای بین محدوده تاریخ ( یعنی بین دو تاریخ متفاوت ) که تاریخ هارو خودمون وارد کنیم رو نمایش بده یعنی یه پنجره ای باز شه که از ما محدوده تاریخ بخواد
فرمت فیلدها Date/Time هست و ویندوز رو تاریخ شمسی کردم با تشکر
سلام دوست عزیز
آقا تو این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه ماژول تاریخ گذاشتم آخر کارایی
و بهترین توصیم اینه که فیلدهای تاریخت رو از نوع number انتخاب کن تا پیدا کردن رکوردهای بین دو محدوده راحت تر باشه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
آقا تو رو خدا تو این نظر سنجیه هم شرکت کنین آمارش بالا بره ما هم دلمون شاد شه:19::40:
سلام
سوالت رو درست متوجه نشدم
باور کن اگه کار و مشکلت رو دقیقتر بگی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
من دارم یه برنامه حسابداری می نویسم و در درست کردن شماره صفحه دفتر روزنامه مشکل پیدا کردم
من میخوام که در بخش کوری یک کوری ایجاد کنم که یه ستون مثل اتونمبری که برای هر رکورد یک عدد رو اختصاص می ده داشته باشم با این تفاوت که هر عدد رو 25 بار تکرارکنه یعنی عدد 1 رو برای رکورد های 1تا 25 نمایش بده عدد 2 رو برای رکورد های 26 تا 30 و ...............................................
اگه تونستید مشکل من رو حل کنید لطفا یه فایل ضمیمه هم بذارید با تشکر
GR_mahdi
25-08-2010, 23:50
من دارم یه برنامه حسابداری می نویسم و در درست کردن شماره صفحه دفتر روزنامه مشکل پیدا کردم
من میخوام که در بخش کوری یک کوری ایجاد کنم که یه ستون مثل اتونمبری که برای هر رکورد یک عدد رو اختصاص می ده داشته باشم با این تفاوت که هر عدد رو 25 بار تکرارکنه یعنی عدد 1 رو برای رکورد های 1تا 25 نمایش بده عدد 2 رو برای رکورد های 26 تا 30 و ...............................................
اگه تونستید مشکل من رو حل کنید لطفا یه فایل ضمیمه هم بذارید با تشکر
دوباره سلام
آقا هرکاری کردم نتونستم توی یه کوئری این کار رو انجام بدم(علمم قد نداد:43:)
اما اگه بخوای توی یه ریپورت نشون بدی یا توی یه جدول این اعداد رو ذخیره کنی میتونم این کار رو انجام بدم. بهم خبر بده
با سلام
چطور مي توانيم در گزارش گيري به جاي شماره ركورد از حروف الفبا استفاده كنيم مثل الف، ب، ج، د و...
با تشكر فراوان
GR_mahdi
26-08-2010, 11:34
با سلام
چطور مي توانيم در گزارش گيري به جاي شماره ركورد از حروف الفبا استفاده كنيم مثل الف، ب، ج، د و...
با تشكر فراوان
سلام
تو زبان فارسی 32 تا حرف که بیشتر نداریم. برای رکوردهای بیشتر از 32 میخوای چیکار کنی؟
قله بلند
26-08-2010, 16:15
سلام
من یک فایل اکسس دارم که MDE شده. وقتی بازش می کنم، یه message box باز می شه که عنوانش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی دکمه cancle و یا ok رو می زنم، پیغام زیر نمایش داده می شه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی یک Switchboard ایجاد شده که با mde شدن فایل قابل حذف نیست؟
در فایل help ای که باهاش هست چیزی راجع به این موضوع نوشته نشده.(منظورم TempVars!SwitchboardID)
ویرایش: قبل از نحوه استفاده از نرم افزار این توضیحات اومده:
براي استفاده كامل از امكانات نرم افزار ، حتماً بايد ماكروها در محيط access فعال شده باشند :
تنظیمات ماکرو
روش فعال سازي ماكروها به صورت ذيل است :
برنامه access را به طريقه ذيل فعال كنيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرصورتیکه این کا را انجام ندهید محاسبات نرم افزار انجام نخواهد شد
درصورتیکه با پیام Unrecognized format مواجه شدید لازمست Access runtime را از سایت مایکروسافت دانلود ونصب نمایید وسپس نرم افزار را اجرا نمایید تا مشکل تنظیمات ویندوز شما حل شود .
مورد شماره 2 برای 2007 هست و آفیس من 2000 هست. آیا باید کار اضافه تری انجام بدم؟ در ضمن Runtime Access 2000 رو هم نصب کردم.
قله بلند
27-08-2010, 01:17
من توی این message box ، امتحانی اعداد 1 و 2 و 3 رو زدم و دیدم که صفحه ورودی تکمیل شد ولی هیچ دکمه ای کار نمی کنه. عملاً همون نقطه اول.
GR_mahdi
27-08-2010, 04:17
من توی این message box ، امتحانی اعداد 1 و 2 و 3 رو زدم و دیدم که صفحه ورودی تکمیل شد ولی هیچ دکمه ای کار نمی کنه. عملاً همون نقطه اول.
سلام
نمیشد خود فایل رو برامون بذاری تا روش کار کنیم و انشالله مشکلتون رو حل کنیم؟
میتونی برام ایمیلش هم بکنی:newsarir@yahoo.com
قله بلند
27-08-2010, 21:40
سلام
سلام دوست عزیز. چند ساعت پیش، همین نرم افزار رو روی سیستمی که حاوی آفیس 2007 هست باز کردم.
دقیقاً باز شد و کلیدها اثر کرد و خلاصه همه چیز عالی و خوب.
یادمه کارآموزی که می رفتم، روی آفیس 2003 با اکسس کار می کردم و بقیه کارها رو توی خونه با همین افیس 2000 خودم انجام می دادم و هیچ مشکلی نبود. واقعاً نمی دونم چرا اینجوری شده.
اگه باز هم با این توضیحات صلاح می دونید که بفرستمش، این کار رو بکنم.
anahita2002_anahita2002
27-08-2010, 22:06
سلام
من يه پروژه سايت دانشجويي دارم تحت asp.net و بانك سايتم با access است . خوشحال ميشوم كه من رو راهنمايي كنيد. تا بتونم اين پروژه رو كامل كنم.
توضيح اوليه :من يك امكان در sql ديدم و ان اين است كه شما يك صفحه login ميسازيد در asp و كاربر مشخصاتشو پر ميكنه و بعد ثبت نام بالاي سايت مينويسه كاربر فلاني خوش امدي - حالا من اين كار رو ميخواهم در access انجام بدهم كه هم قابليت نشان دادن اسم كاربر و گفتن خوش امد به او را داشته باشد و هم موقع پر كردن فرم اگر قسمت ميل و نام كاربر رو كد ملي رو تكراري بود هر كدوم رو كه تكراري بود جلوي فيلد بنويسد كه اين تكراري است.
باتشكر از راهنمايي شما -در ضمن وقت من خيلي كم هست
GR_mahdi
27-08-2010, 23:09
سلام
من يه پروژه سايت دانشجويي دارم تحت asp.net و بانك سايتم با access است . خوشحال ميشوم كه من رو راهنمايي كنيد. تا بتونم اين پروژه رو كامل كنم.
توضيح اوليه :من يك امكان در sql ديدم و ان اين است كه شما يك صفحه login ميسازيد در asp و كاربر مشخصاتشو پر ميكنه و بعد ثبت نام بالاي سايت مينويسه كاربر فلاني خوش امدي - حالا من اين كار رو ميخواهم در access انجام بدهم كه هم قابليت نشان دادن اسم كاربر و گفتن خوش امد به او را داشته باشد و هم موقع پر كردن فرم اگر قسمت ميل و نام كاربر رو كد ملي رو تكراري بود هر كدوم رو كه تكراري بود جلوي فيلد بنويسد كه اين تكراري است.
باتشكر از راهنمايي شما -در ضمن وقت من خيلي كم هست
سلام
آخرش ما نفهمیدیم sql میخوای، asp.net می خوای یا access؟
سایت می خوای بسازی یا برنامه؟
بانک شما access هست یا کل برنامت؟
تکلیف ما رو روشن کن اگه فقط access باشه بنده در خدمتم
سلام
تو زبان فارسی 32 تا حرف که بیشتر نداریم. برای رکوردهای بیشتر از 32 میخوای چیکار کنی؟
با تشكر
اولا تعداد آن محدود و كمتر از ده تاست چون در subdata مي خوام استفاده كنم.
ثانيا تابع آن را مي توانم بنويسم.
ولي مشكل من اين است كه ورودي اين تابع را در گزارش گيري چه چيزي قرار بدهم؟ چون در حالت معمولي به عنوان شمارنده ركورد 1= را قرار مي دادم كه به اين شكل نمي تواند ورودي تابع باشد.
با تشكر فراوان
anahita2002_anahita2002
28-08-2010, 09:18
سلام
آخرش ما نفهمیدیم sql میخوای، asp.net می خوای یا access؟
سایت می خوای بسازی یا برنامه؟
بانک شما access هست یا کل برنامت؟
تکلیف ما رو روشن کن اگه فقط access باشه بنده در خدمتم
سلام يك سايت دانشجويي هست كه با Asp طراحي و بانك ان access هستش.
GR_mahdi
28-08-2010, 13:32
با تشكر
اولا تعداد آن محدود و كمتر از ده تاست چون در subdata مي خوام استفاده كنم.
ثانيا تابع آن را مي توانم بنويسم.
ولي مشكل من اين است كه ورودي اين تابع را در گزارش گيري چه چيزي قرار بدهم؟ چون در حالت معمولي به عنوان شمارنده ركورد 1= را قرار مي دادم كه به اين شكل نمي تواند ورودي تابع باشد.
با تشكر فراوان
سلام
اگه تونستی که برنامت و تابع مورد نظر رو برام ایمیل کن تا دقیقا انجامش بدم و برات بفرستم
اگر هم نه که شما با یه دستور IIF()ساده می تونید شروطی رو بذارید که مثلا اگه شماره رکورد 1 بود به جای اون الف بذاره، اگه 2 بود ب بذاره و الی آخر
قله بلند
28-08-2010, 14:01
سلام
سلام. من براتون پیام خصوصی زدم. برنامه رو نگاه کردید؟ مشکل از کجاست؟
GR_mahdi
28-08-2010, 17:04
سلام يك سايت دانشجويي هست كه با Asp طراحي و بانك ان access هستش.
باز هم دقیقا منظورت رو نرسوندی با این همه من تا فردا فایل شما رو آماده می کنم می ذارم
دوباره سلام
اما اگه بخوای توی یه ریپورت نشون بدی یا توی یه جدول این اعداد رو ذخیره کنی میتونم این کار رو انجام بدم. بهم خبر بده
دستت درد نکنه هم توی ریپورت و هم توی جدول برام توضیح بده
یه فایل نمونه هم برام بذار
ممنون
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
دوباره سلام
ممنون :40:
GR_mahdi
28-08-2010, 23:44
سلام. من براتون پیام خصوصی زدم. برنامه رو نگاه کردید؟ مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز
فایلتونو چک کردم متاسفانه این برنامه دقیقا با ACCESS 2007 ایجاد شده و حتما هم باید با ورژن 2007 یا بلاتر مثل 2010 باز بشه.
حالا توی اینترنت می گردم اگه تونستم برنامه ای پیدا بکنم که فایلهای mde رو به mdb برگردونه که برنامه رو به نسخه 2000-2003 تبدیل می کنم و براتون میفرستم. شما دعا کنید که بشه.
(تو پرانتز هم بگم که کسی که این برنامه رو ایجاد کرده حقیقتا خیلی از access و نحوه صحیح رابط کاربر سازی سررشته ای نداشته(البته نه بدتر از من) برا همین برنامش یه چندتا اشکال اساسی داره ولی با این وجود برنامه جالبی بود)
در مورد تجربه شما هم در مورد access 2003 برنامه هایی که شما می ساختید در حقیقت با ورژن 2000 ذخیره می شدن که برای فهمیدن این موضوع باید به این آدرس در access 2003 رجوع کنید:
tools سپس گزینه Options و سپس سربرگ Advanced در بخش Default file format شما می تونید ورژن برنامه های ایجاد شده در Access 2003 را ببینید
GR_mahdi
29-08-2010, 00:02
ممنون :40:
دوباره سلام
آقا این چیزیو که می خوای برات آماده می کنم ولی قبلش گفتم یه نکته ای رو یادآوری کنم شاید مشکلتو حل کنه:
اگه هدفت از این کار اینه که هر 25 تا رکورد تو یک صفحه بیفته و پایین اون صفحه هم شماره صفحه بخوره که این راهش نیست.
با کوچک و بزرگ کردن اندازه قسمت Page Footer میتونی در تعداد رکوردهای نمایش یافته در هر صفحه تقریبا کنترل خوبی داشته باشی و همچنین با قراردادن یک text box در قسمت Page Footer و تغییر Control Sorce اون به : (="صفحه " & [Page] & " از " & [Pages]) میتونی شماره صفحه رو زیر هر برگه گزارشت چاپ کنی.
قله بلند
29-08-2010, 01:24
سلام
من دو مورد رو درباره خطای زیر پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمورد اول:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی بعد از به روز رسانی با Access 2002 SP3، مشکل حل نمی شه. پس چرا این راه کار رو سفارش دادند؟ این مطلب برگرفته از آدرس زیر هست:
مورد دوم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مطلب برگرفته از آدرس زیر هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو باز هم هیچ.
قله بلند
29-08-2010, 01:35
سلام
توی فایل Help این برنامه اومده:
درصورتیکه این کا را انجام ندهید محاسبات نرم افزار انجام نخواهد شد
درصورتیکه با پیام Unrecognized format مواجه شدید لازمست Access runtime را از سایت مایکروسافت دانلود ونصب نمایید وسپس نرم افزار را اجرا نمایید تا مشکل تنظیمات ویندوز شما حل شود .
حالا Access runtime باید برای اکسس 2000 باشه تا تنظیمات ویندوز رو درست کنه؟(اکسس من 2000 هست)
اگه اینجوریه، من آدرس زیر رو پیدا کردم ولی لینکش باز نمی شه:
قله بلند
29-08-2010, 02:04
باز هم سلام
من اومدم و access2002-runtime-kb813617-client-enu رو دانلود کردم ولی روی سیستمم نصب نمی کنه و پیغام زیر رو می ده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس به این نتیجه رسیدم که باید access2000-runtime رو نصب کنم. ولی مگه نه اینکه access-runtime برای این هست که اگه کاربر هیچ نرم افزار آفیسی روی سیستمش نبود بتونه فایل خودش رو باز کنه؟
anahita2002_anahita2002
29-08-2010, 08:49
من بانكم access هستش- ميخواهم وقتي دارم اطلاعات جديد وارد ميكنم و ثبت رو ميزم تو بانك چك كنه كه اين نام كاربري-كد ملي و پست الكترونيك تكراري هست يا نه اگر تكراري هست پيغام خطا بدهد - اگر نيست مشخصات كاربر رو ثبت كنه
قله بلند
29-08-2010, 17:05
سلام
من امروز برنامه MDEUnlockerSetup رو دانلود کردم و تونستم فرم ها و ماکروها و ماژولها رو ببینم. جدول ها و ریپروت ها که قبلاً هم قابل دیدن بود. ولی بعضی از ماکروها رو نتونستم، Export کنم در صورتی که این عمل با راست کلیک کردن روی اونها مهیا بود ولی نمی دونم چرا انجام نمی شد. یک مازول هم داشت که پسورد می خواست تا عملی روش انجام بشه. خلاصه اینکه این برنامه، تمام و کمال بازیابی نشد.
این برنامه با آفیس 2002 نوشته شده و آفیس من 2000 هست.
یه نکته: این برنامه یه جدولی با نام Switchboard Items و فرمی با نام Switchboard داره و هنگام لود برنامه باید سوال کنه که به کدوم فرم می خواهید بروید که با اعداد 1 و 2 و 3 این موضوع حل می شه ولی وقتی این برنامه رو توی آفیس 2007 اجرا کردم این سوال از کاربر نمی شه و یک راست می ره سراغ اون فرمی که باید باز بشه در صورتیکه توی Help اومده اول باید فلان فرم باز بشه و اطلاعاتش وارد بشه.
قله بلند
02-09-2010, 16:25
سلام
الان من دو تا برنامه دانلود کردم ولی هیچ کدوم نصب نمی شن:
1-Access 2000 Runtime Security Patch: KB827431
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-Security Update for Access 2000 Runtime (KB920822)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخه چرا؟
دوباره سلام
آقا این چیزیو که می خوای برات آماده می کنم ولی قبلش گفتم یه نکته ای رو یادآوری کنم شاید مشکلتو حل کنه:
اگه هدفت از این کار اینه که هر 25 تا رکورد تو یک صفحه بیفته و پایین اون صفحه هم شماره صفحه بخوره که این راهش نیست.
با کوچک و بزرگ کردن اندازه قسمت Page Footer میتونی در تعداد رکوردهای نمایش یافته در هر صفحه تقریبا کنترل خوبی داشته باشی و همچنین با قراردادن یک text box در قسمت Page Footer و تغییر Control Sorce اون به : (="صفحه " & [Page] & " از " & [Pages]) میتونی شماره صفحه رو زیر هر برگه گزارشت چاپ کنی.
سلام
من می دونم شماره صفحه رو چطور باید زیر هر صفحه چاپ کرد
من یه جدول دارم که مربوط به ثبت اسناد می خوام داخل این جدول یه ستون داشته باشم که هر ریکورد های 1 تا 25 رو عدد 1 نشان بده و رکورد 26 تا 30 رو عدد 2 و .....
اگر تونستی برام یه فایل هم ضمیمه کن
با سلام به همه دوستان
من وقتی در حالت design مربوط به form یا.... هستم با انتخاب دگمه یا list یا کمبو ، ویزارد اونها فعال نمیشه ،من چه جوری یا از کجا باید این ویزاردها رو فعال کنم؟
r_majidid
07-09-2010, 08:43
با سلام
من يه Report نوشتم و در آن با استفاده از line و rectangle جدول ساختم ولي وفتي ميخوام به word تبديل كنم فقط text را نمايش ميده و جدولها رو پاك ميكنه .لطفاً اگه راه حلي داره منو راهنمائي كنيد . متشكرم
با سلام به همه دوستان
من وقتی در حالت design مربوط به form یا.... هستم با انتخاب دگمه یا list یا کمبو ، ویزارد اونها فعال نمیشه ،من چه جوری یا از کجا باید این ویزاردها رو فعال کنم؟
سلام
در نوار ابزار Toolbox در رديف اول دكمه Control Wizards (عصاي جادويي) در حالت درج باشد.
سلام
من کاری که شما گفتید رو هم انجام دادم اما تاثیری نداشت
sogoli321
10-09-2010, 17:26
باسلام
به چه صورت میشه تو اکسس یک ریپورت ساخت که بصورت 2 ستون یا بیشتر از ان باشد؟
File ====> Page Setup ===> Columns
سلام دوستان عزیز.من یه بانک اطلاعاتی طراحی کردم که اطلاعات مربوط به فعالیت نفرات یک تاکسی تلفنی رانمایش میدهد.دوتا مشکل دارم که اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم.اول بگید که چگونه صفحاتم روفول اسکرین نمایش بدم.دومی که خیلی مهمه
میخوام یه فرمی داشته باشم که بتونم اسم هرکسی روکه بهش دادم اطلاعات مربوط به اون روبرام نمایش بده.
قله بلند
27-09-2010, 18:02
سلام
من آفیس 2003 رو روی ویندوز ایکس پی 2000 نصب کردم و وقتی خواستم یه فایلی رو که برای اکسس های 2002-2003 ساخته شده بود رو باز کنم با پیغام زیر روبه رو شدم:
با سلام
من برنامه اي بااكسس 2003 داشتم و با آن كار مي كردم
الان وقتي نرم افزار 2007 نصب كردم اجرا نميشه چكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا كمك كنيد
HELP????????????
با سلام
من برنامه اي بااكسس 2003 داشتم و با آن كار مي كردم
الان وقتي نرم افزار 2007 نصب كردم اجرا نميشه چكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا كمك كنيد
HELP????????????
من هم چنين مشكلي داشتم كه مربوط به فعال نبودن ماكروها در اكسس 2007 بود ماكروها را فعال كردم درست شد.
سلام بچه ها.تواکسس2007چکارکنم که دکمه هایی که طراحی میکنم موقع قرارگرفتن موس روی آنها هایلایت شوند؟
اين پست به Excell منتقل شده است
masoudehsanfar
12-10-2010, 15:32
با سلام
من 3 كمبوباكس ايجاد كردم كه با انتخاب مقدار از كمبو باكس اول مقادير زير مجموعه در كمبو باكس دوم قابل انتخاب است(مثلا در كمبو باكس اول استان و در كمبو باكس دوم شهرهاي استان انتخاب شده) و همچنين مقادير كمبو باكس سوم زير مجموعه كمبو باكس دوم است با بازگشت به كمبو باكس اول و انتخاب مقدار جديد كمبو باكس دوم Requry شده و خالي ميشود ولي كمبو باكس سوم تغييري نميكند و همان مقادير قبلي را نشان ميدهد مگر اينكه مقدار كمبو باكس دوم را تغيير دهيم؟
ممنون ميشم مشكل من را حل كنيد.
baniebrahimi.67
11-11-2010, 16:07
با سلام:
از دوستان عزیز کسی می دونه چطوری پسورد روی بانک access 2007 گذاشت
سلام دوست عزیز.ابتدایک فایل اکسس باز میکنی.سپس از قسمت openفایلی روکه میخوای پسورد بزاری انتخواب میکنی.سپس پایین صفحه کنار مثلث کوچک دکمه open کلیلک کرده وگزینه open exclusiv رومیزنی.حالا به تب database tools رفته وگزینه encrypt with password رامیزنی.حالا دوبار پسوردت رووارد کن وتمام.
Lady parisa
29-11-2010, 09:53
از بین اساتید اینجا کسی هست آن لاین یه ربع دو سوال منو جواب بده!!!!!!!!!!!
خیلی گیر کردماااااااااااااااا
لطفا خبر بدین
ممنون
mahdi7610
29-11-2010, 11:09
از بین اساتید اینجا کسی هست آن لاین یه ربع دو سوال منو جواب بده!!!!!!!!!!!
خیلی گیر کردماااااااااااااااا
لطفا خبر بدین
ممنون
سلام
ما که استاد نیستیم ولی شما سوالتا همین جا بفرما
موفق باشی :)
illidan28
29-11-2010, 14:43
سلام
من چندتا فایل Microsoft Access Database با فرمت .mdb دارم که وقتی میخوام بازشون کنم این ارور رو میده:
لطفا راهنمایی کنید.
GR_mahdi
30-11-2010, 08:15
سلام
من چندتا فایل Microsoft Access Database با فرمت .mdb دارم که وقتی میخوام بازشون کنم این ارور رو میده:
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اگه خواستی یا برام ایمیل کن یا تو یه سروری آپلودش کن تا دانلودش کنیم و انشاالله حلش کنیم
newsarir@yahoo.com
mahdi7610
30-11-2010, 10:00
سلام
لطفا راهنمایی کنید.
سطح دسترسی شما به این فایلها محدود هست .
احتمالا با یوزری به غیر از ادمین نمی تونید بهشون دسترسی داشته باشید .
یا فایلها را به یوزر ادمین Replace کنید . یا با یوزر ادمین وارد سیستم شوید .
illidan28
30-11-2010, 13:24
سلام
اگه خواستی یا برام ایمیل کن یا تو یه سروری آپلودش کن تا دانلودش کنیم و انشاالله حلش کنیم
newsarir@yahoo.com
3گیگ هستش چطور آپلود کنم :31:
asdfghj67
02-12-2010, 23:22
سلام
ميخوام يه فيلد text رو كه نشون دهنده شماره هست كاراكتر هاشو توي validation rule روشون عمليات انجام بدم مثلا رقم اول رو در رقم پنجم ضرب كنم بعدش هم از توابع شرطي استفاده كنم كسي يه مثال كوچولو ميزنه ؟!
سلام
ميخوام يه فيلد text رو كه نشون دهنده شماره هست كاراكتر هاشو توي validation rule روشون عمليات انجام بدم مثلا رقم اول رو در رقم پنجم ضرب كنم بعدش هم از توابع شرطي استفاده كنم كسي يه مثال كوچولو ميزنه ؟!
فرض كنيد فيلد شما nam است و مي خواهيد ضرب رقم سوم در چهارم بزرگتر از 15 باشد
samadsam
09-12-2010, 11:34
سلام
سلام ببخشید یه برنامه نوشتم خیلی پیچیده است فقط یک مشکل دارم. نفوز به پایگاه داده هست:
چجور می تونم یه پایگاه داده رو طوری درست کنم که اطلاعاتش به رمز در بیاد و با تغیر دادن اطلاعات فایل اکسس از کار بیفه یا شبیه این؟
اصلا یه راه خوب برای غیر دسترسی کردن اکسس می خوام فایل اکسس خیلی برام مهمه جز رمز گذاری که مزخرفترینه.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سلام
راستش من ترم اولمه که دارم با این اکسس کار میکنم...
الان استادمون تازه بعد از گفتن فرم ها و ریپورت ها،ریلیتن شیپ رو برامون گفته....همش رو درست یاد گرفتم جز این ریلیتن شیپ!!!
من همه چیز رو درست انجا میدم...همه ی فیلد ها و جداول رو...ولی موقع ریلیتن شیپ،هیچ غلطی نمیتونم بکنم!!!
میتونین راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟!
ببینید،من دارم یه بانک اطلاعاتی تاکسی تلفنی درست میکنم....
فیلد هایی برای خودرو ها،رانندگان و مشتری ها و مسیر ها درست کردم....
حالا،وقتی میخوام با استفاده از کد خودرو،اونو با نام یا کد راننده ریلیتن شیپ کنم، one to all میشه که all برای رانندگان هست one برای خودرو....
میخواستم ببینم که چرا اینجوریه؟!
میشه یه خورده برام توضیح بدین؟
من راستش خجالت کشیدم از استاد بپرسم چون تو این چند جلسه سر کلاسش بهترین بودم و به قولی شاگرد اول بودم حالا بخوام اینو بپرسم در حالی که ظاهرا همه یاد گرفتن،خیلی زشته!!
یا مثلا فیلد حقوق ها رو وقتی ریلتن شیپ هاش رو درست میکنم،بازم برعکس یمشه...هر کاری کردم هم درست نشد!!!
من فایل پروژم رو میزارم براتون که اگه وقت کردین،با توجه به کاری که من کردم بهم بگین که مشکلش چیه!!
(پروژه رو باید هر جلسه که درس میده،تکمیل کنیم با چیزایی که جدید یاد گرفتیم و اینایی که تا حالا نوشتم،همشه!!(البته ریپورت نگرفتم چون تو بخش لامصب ریلیتن شیپ موندم!!
خواهشا اگه ادرسی چیزی هست که بتونم درباره ی این ریلیتن شیپ ها و اینکه اصلا کلا به چه دردی میخورن توضیح بده دریغ نکنین....هر جوری بتونین کمک کنین ممنونتون میشم
GR_mahdi
12-12-2010, 01:03
سلام
راستش من ترم اولمه که دارم با این اکسس کار میکنم...
الان استادمون تازه بعد از گفتن فرم ها و ریپورت ها،ریلیتن شیپ رو برامون گفته....همش رو درست یاد گرفتم جز این ریلیتن شیپ!!!
من همه چیز رو درست انجا میدم...همه ی فیلد ها و جداول رو...ولی موقع ریلیتن شیپ،هیچ غلطی نمیتونم بکنم!!!
میتونین راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟!
ببینید،من دارم یه بانک اطلاعاتی تاکسی تلفنی درست میکنم....
فیلد هایی برای خودرو ها،رانندگان و مشتری ها و مسیر ها درست کردم....
حالا،وقتی میخوام با استفاده از کد خودرو،اونو با نام یا کد راننده ریلیتن شیپ کنم، one to all میشه که all برای رانندگان هست one برای خودرو....
میخواستم ببینم که چرا اینجوریه؟!
میشه یه خورده برام توضیح بدین؟
من راستش خجالت کشیدم از استاد بپرسم چون تو این چند جلسه سر کلاسش بهترین بودم و به قولی شاگرد اول بودم حالا بخوام اینو بپرسم در حالی که ظاهرا همه یاد گرفتن،خیلی زشته!!
یا مثلا فیلد حقوق ها رو وقتی ریلتن شیپ هاش رو درست میکنم،بازم برعکس یمشه...هر کاری کردم هم درست نشد!!!
من فایل پروژم رو میزارم براتون که اگه وقت کردین،با توجه به کاری که من کردم بهم بگین که مشکلش چیه!!
(پروژه رو باید هر جلسه که درس میده،تکمیل کنیم با چیزایی که جدید یاد گرفتیم و اینایی که تا حالا نوشتم،همشه!!(البته ریپورت نگرفتم چون تو بخش لامصب ریلیتن شیپ موندم!!
خواهشا اگه ادرسی چیزی هست که بتونم درباره ی این ریلیتن شیپ ها و اینکه اصلا کلا به چه دردی میخورن توضیح بده دریغ نکنین....هر جوری بتونین کمک کنین ممنونتون میشم
سلام
حقیقتش من خیلی حوصله توضیح دادن ندارم چون با سرچ تو گوگل کلی مطلب گیرت میاد
ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
فقط اگه خواستی بهم اعلام بکن که آیا تمام جداول مورد نیازت همینها بود که گذاشتی یا چیزهای دیگه هم هست؟
samadsam
12-12-2010, 09:34
سلام
سلام ببخشید یه برنامه نوشتم خیلی پیچیده است فقط یک مشکل دارم. نفوز به پایگاه داده هست:
چجور می تونم یه پایگاه داده رو طوری درست کنم که اطلاعاتش به رمز در بیاد و با تغیر دادن اطلاعات فایل اکسس از کار بیفه یا شبیه این؟
اصلا یه راه خوب برای غیر دسترسی کردن اکسس می خوام فایل اکسس خیلی برام مهمه جز رمز گذاری که مزخرفترینه.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
لطفا یکی جواب سوال منو بده خیلی برام حیاتیه
:11:
یه سوال مبتدیانه
در قسمت گزارش گیری اکسس 2007 برخی متن ها از کادر آن بیشتر میشود در نتیجه کل متن را نشان نمیدهد برای نمایش آن چه کنم؟
mohammad96
12-12-2010, 20:17
سلام
ممنونم
سلام،
شما دقیقا میخای چی کار کنی؟ میخای اطلاعات توی جداول غیر قابل ویرایش باشه یا اصلا قابل رویت نباشه یا برای همه کس قابل رویت یا ویرایش نباشه. یا با اطلاعات جدولها کاری نداری و میخای فرم ها و گزارش ها غیر قابل ویرایش باشن. شرایط کلی کار شما چه جوریه؟
ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
اگر امکانش هست درست کنید و بذارید تا از روی کاری که شما کردین،من بتونم یاد بگیرم....
گوگل کردم،ولی برنامه نویسی اکسس رو بیشتر پیدا کردم....تصمیم گرفتم که کتابی چیزی بخرم یا یه همچین چیزی....
samadsam
13-12-2010, 12:57
سلام،
شما دقیقا میخای چی کار کنی؟ میخای اطلاعات توی جداول غیر قابل ویرایش باشه یا اصلا قابل رویت نباشه یا برای همه کس قابل رویت یا ویرایش نباشه. یا با اطلاعات جدولها کاری نداری و میخای فرم ها و گزارش ها غیر قابل ویرایش باشن. شرایط کلی کار شما چه جوریه؟
ممنونم ...
دوست عزیز هر کدوم باشه..
اولویت :
1-برای همه کس غیر قابل رویت و ویرایش باشه
یا
2- غیر قابل ویرایش باشه
یه برنامه با c# نوشتم که از پایگاه داده اکسس تو برنامه استفاده کردم ولی فایل اکسس رو همه می تونن ویرایش کنن که به برنامه آسیب می رسونه می خوام کسی نتونه. چجور؟
یه سوال مبتدیانه
در قسمت گزارش گیری اکسس 2007 برخی متن ها از کادر آن بیشتر میشود در نتیجه کل متن را نشان نمیدهد برای نمایش آن چه کنم؟
لطفا سوال مرا هم جواب بدین
GR_mahdi
13-12-2010, 22:58
لطفا سوال مرا هم جواب بدین
سلام
راهی پیدا کردی به ما هم بگو:31:
روی فیلدهایی که اینجور میشن کلیک راست کن و از گزینه properties قسمت can grow رو yes کن
احتمالا مشکلت حل بشه
mohammad96
13-12-2010, 23:08
ممنونم ...
دوست عزیز هر کدوم باشه..
اولویت :
1-برای همه کس غیر قابل رویت و ویرایش باشه
یا
2- غیر قابل ویرایش باشه
یه برنامه با c# نوشتم که از پایگاه داده اکسس تو برنامه استفاده کردم ولی فایل اکسس رو همه می تونن ویرایش کنن که به برنامه آسیب می رسونه می خوام کسی نتونه. چجور؟
اگه درست متوجه شده باشم در فایل اکسس شما جداول و روابط بین اونها قرار داره ( بعنوان Back-End ) و شما با برنامه ای که نوشتید به اون متصل میشید و از این طریق روی داده ها کنترل دارید. یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که اگه قرار نیست کس دیگه ای بجز شما به فایل دسترسی داشته باشه، چرا اونو تو یه جای امن نگهداری نمیکنید؟ بعد میشه فایل اکسس رو رمزگذاری کرد. چون الگوریتمهای کد گذاری در اکسس 2010 بهبود قابل ملاحظه ای نسبت به ورژن های قبلی مخصوصا قبل از 2007 کرده، بهتره که فایل اکسستون را با این برنامه رمزگذاری کنید ( مطمئنا با یک پسورد قوی!). البته نوع فایل هم accdb باید بشه. خب معلوم هم هست که از این به بعد باید با این پسورد به فایلتون متصل بشید. اما همون طور که خود سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
اطلاعات بیشتر در این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :11:
samadsam
21-12-2010, 10:07
سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.
salam sorry english :11:
man ye soal daram darmorede field ha ke man chetori mitoonam ye field ro to barnameye access 2007 mese barnameye excel taghsim konam be 3 ...4 ta bakhsh
mesle in aks ke gozashtam salary be chand bakhsh taghsim shode
mohammad96
23-12-2010, 01:15
ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.
مثلا ساخت جداول دیتابیس در MS SQL Server و گذاشتنش تو سرور. بعد متصل شدن به اون حالا از هر طریقی. مثلا import کردن جداول اون (البته بصورت لینک) در یک فایل جدید در اکسس،البته اگه بخوای با اکسس کار کنی. همون سایت utteraccess.com که در پست قبل گفتم مرجع خیلی خوبیه. من در این زمینه زیاد تجربه ندارم.
mohammad96
23-12-2010, 10:17
salam sorry english :11:
man ye soal daram darmorede field ha ke man chetori mitoonam ye field ro to barnameye access 2007 mese barnameye excel taghsim konam be 3 ...4 ta bakhsh
mesle in aks ke gozashtam salary be chand bakhsh taghsim shode
سلام،
عکستون که قابل مشاهده نیست ولی اگه درست متوجه شده باشم: تو اکسس معمولا اینجوری عمل میشه که هر زیربخش با یک کد (عدد) مشخص میشه و این کدها همراه با اطلاعات توصیفی اضافشون مثل نام زیربخش، تو یه جدول جداگانه قرار میگیرن. حالا فیلد کدها با ایجاد یک رابطه، به سایر جداول که حاوی این فیلد هستند مربوط میشه. یه راهشم اینه که ( اگه این زیربخش ها ثابت هستند) فیلد بصورت کمبوباکس دربیاد : با انتخاب گزینه Lookup Wizard... در قسمت تعیین نوع فیلد و درج این بخشها در ویزارد مربوطه.
سلام،
عکستون که قابل مشاهده نیست ولی اگه درست متوجه شده باشم: تو اکسس معمولا اینجوری عمل میشه که هر زیربخش با یک کد (عدد) مشخص میشه و این کدها همراه با اطلاعات توصیفی اضافشون مثل نام زیربخش، تو یه جدول جداگانه قرار میگیرن. حالا فیلد کدها با ایجاد یک رابطه، به سایر جداول که حاوی این فیلد هستند مربوط میشه. یه راهشم اینه که ( اگه این زیربخش ها ثابت هستند) فیلد بصورت کمبوباکس دربیاد : با انتخاب گزینه Lookup Wizard... در قسمت تعیین نوع فیلد و درج این بخشها در ویزارد مربوطه.
inam aks
GR_mahdi
24-12-2010, 11:16
inam aks
این که ...لتره
hamid2220
24-12-2010, 18:10
سلام.
اکسس2003 رو تو ویندوز 7 نصب کردم.
با این حال که به صورت complete نصب کردم ولی موقع استفاده از ویزارد با پیغام خطای
The visual basic for applications project in the database is corrupt.
و
this feature isn't installed,or has been disabled.
مواجه می شم چی کار می شه کرد.
jafarjoon
27-12-2010, 14:09
سلام به اقا جواد دوست عزیزم
شما که خودت واردی عزیز شکسته نفسی نکن
برای اینکار هر دو فیلد نام و نام خانوادگی رو انتخاب کن و اون دکمه ای که عکس کلید داره رو برای Primary Key شدن بزن. حالا این دوتا با هم دیگه کلید اصلی هستن و تکراری قبول نمیشن.
البته به نظر من این روش پیشگیرانه نیست. چرا که ممکنه اسم یه شخصی دوبار ، دفعه اول بدون فاصله و دفعه بعدی با فاصله (حتی زدن Space در اخر کلمه) تایپ شود و خیلی نمی تواند این روش بازدارنده باشد. مگر اینکه در ورود اطلاعات همیشه و همیشه از استانداردهای خاص تایپ استفاده گردد.
موفق باشی
سلام دوستان:11:
با تشکر از راهنمائی دوستان راستشو بخوای منم همین مشکل و دارم ولی متاسفانه دیتابیس اکسس من 85600 رکورد ثبت شده و می خواهم در اون 4 فیلد نام - روز-ماه -سال با هم تکراری نباشند
خواهشمندم راهنمائی کنید
با تشکر
mohammad96
28-12-2010, 13:26
سلام دوستان:11:
با تشکر از راهنمائی دوستان راستشو بخوای منم همین مشکل و دارم ولی متاسفانه دیتابیس اکسس من 85600 رکورد ثبت شده و می خواهم در اون 4 فیلد نام - روز-ماه -سال با هم تکراری نباشند
خواهشمندم راهنمائی کنید
با تشکر
سلام،
خب اگه رکوردهای تکراری باشن چی، حذف بشن اشکال نداره؟ اگه نه که خب راهش رو که فرمودن دوستان.
سلام
من با اکسس کار نکردم و نیاز به کمک شما دارم .البته در مطلب زیر فیلد اول و دوم فکر نکنم مهم باشه فقط فیلد سوم مهمه که نمی تونم باهاش عملیات تفریق عدد فیلد دوم از عدد فیلد سوم و ثبت اون در همون فیلد سوم انجام بدم . بشرح ذیل:
فیلد اول به موضوعیت مبلغ کل نوشته خواهد شد که عددی ثابت بوده و تغییر نخواهد کرد(یک فیلد معمولی)
فیلد دوم که نام آن مبلغ برداشتی است ، متغیربوده و توسط کاربر هر بار عددی جدید در آن ثبت میشود
اما فیلد سوم مبلغ مانده می باشد که با هر بار ثبت عدد جدید در فیلد دوم، از مبلغ مانده قبلی کسر شده و مانده جدید درهمین فیلد سوم قرار گیرد
بعنوان مثال :
مبلغ کل عدد 200.000
مبلغ برداشتی 10.000
مانده 190.000
دفعه بعدی: مبلغ برداشتی 8.000
در آنصورت مانده برابر شود با:
182.000(مانده جدید)=8.000(مبلغ برداشتی جدید) - 190.000(مانده قبلی)
MohammadKingstar
28-12-2010, 16:47
کسی یه پروژه ساده که فرم داشته باشه اجرا هم بشه کد وی بی داشته باشه ممنون میشم:40::40:
mohammad96
29-12-2010, 00:44
سلام
من با اکسس کار نکردم و نیاز به کمک شما دارم .البته در مطلب زیر فیلد اول و دوم فکر نکنم مهم باشه فقط فیلد سوم مهمه که نمی تونم باهاش عملیات تفریق عدد فیلد دوم از عدد فیلد سوم و ثبت اون در همون فیلد سوم انجام بدم . بشرح ذیل:
فیلد اول به موضوعیت مبلغ کل نوشته خواهد شد که عددی ثابت بوده و تغییر نخواهد کرد(یک فیلد معمولی)
فیلد دوم که نام آن مبلغ برداشتی است ، متغیربوده و توسط کاربر هر بار عددی جدید در آن ثبت میشود
اما فیلد سوم مبلغ مانده می باشد که با هر بار ثبت عدد جدید در فیلد دوم، از مبلغ مانده قبلی کسر شده و مانده جدید درهمین فیلد سوم قرار گیرد
بعنوان مثال :
مبلغ کل عدد 200.000
مبلغ برداشتی 10.000
مانده 190.000
دفعه بعدی: مبلغ برداشتی 8.000
در آنصورت مانده برابر شود با:
182.000(مانده جدید)=8.000(مبلغ برداشتی جدید) - 190.000(مانده قبلی)
سلام،
فیلد سوم تو جدول اصلا قرار نمیگیره و مقدار اونو (معمولا) در کوئری محاسبه میکنیم. در شرایط مشابهی که خودم داشتم : یه صندوق با ورودی(income) و خروجی(outcome) . حالا برا محاسبه موجودی لازم یه فیلد برای بررسی ترتیب داده ها داشته باشیم، مثلا ID. بقیه قصه رو تو فایل نمونه نگاه کن:
سلام،
فیلد سوم تو جدول اصلا قرار نمیگیره و مقدار اونو (معمولا) در کوئری محاسبه میکنیم. در شرایط مشابهی که خودم داشتم : یه صندوق با ورودی(income) و خروجی(outcome) . حالا برا محاسبه موجودی لازم یه فیلد برای بررسی ترتیب داده ها داشته باشیم، مثلا ID. بقیه قصه رو تو فایل نمونه نگاه کن:
سلام
ممنونم از اینکه وقت براش گذاشتین
فرمولی که ازش استفاده کردید نیز بهم بگید تا بتونم اونو در فایل اصلی خودم قرار بدم
mohammad96
02-01-2011, 12:00
سلام
ممنونم از اینکه وقت براش گذاشتین
فرمولی که ازش استفاده کردید نیز بهم بگید تا بتونم اونو در فایل اصلی خودم قرار بدم
سلام،
همونطور که تو حالت طراحی کوئری هم قابل مشاهدس:
kkkaktoos
02-01-2011, 18:59
دوستان برای اینکه بخوام شروع کنم یادگیری access رو ، با چی شروع کنم ؟ کتاب خوب چی هست ؟ پی دی اف خوب هم اگه هست که چه بهتر . بی زحمت یه راهنمایی کنید یه نفر که هیچی از access نمیدونه چی کار باید بکنه ؟
GR_mahdi
02-01-2011, 20:30
دوستان برای اینکه بخوام شروع کنم یادگیری access رو ، با چی شروع کنم ؟ کتاب خوب چی هست ؟ پی دی اف خوب هم اگه هست که چه بهتر . بی زحمت یه راهنمایی کنید یه نفر که هیچی از access نمیدونه چی کار باید بکنه ؟
سلام
کتاب راهنمای جامع اکسس 2000
احتمالا انتشارات نشر جامع علوم
836 صفحه
بسیار کتاب خوب و کاملی هست
ضمنا سعی کن یک پروژه فرضی بسیار کامل رو روی کاغذ طرح ریزی کنی و بعد به بدنبال ساخت اون بری
اینجوری هم یه کار عملی انجام دادی و هم با قسمت های مختلف اکسس آشنا شدی
کمکی هم لازم داشتی بچه های این فروم در خدمت شما هستند
( یکی نیست بگه چرا از خودت مایه نمی ذاری:31:)
kkkaktoos
02-01-2011, 23:08
سلام
کتاب راهنمای جامع اکسس 2000
احتمالا انتشارات نشر جامع علوم
836 صفحه
بسیار کتاب خوب و کاملی هست
ضمنا سعی کن یک پروژه فرضی بسیار کامل رو روی کاغذ طرح ریزی کنی و بعد به بدنبال ساخت اون بری
اینجوری هم یه کار عملی انجام دادی و هم با قسمت های مختلف اکسس آشنا شدی
کمکی هم لازم داشتی بچه های این فروم در خدمت شما هستند
( یکی نیست بگه چرا از خودت مایه نمی ذاری:31:)
ممنون که جواب دادی .
برای اکسس 2007 یا 2010 چیزه به درد بخوری پیدا نمیشه که برای 2000 رو معرفی کردید ؟
البته جسارت نباشه ها فقط برای این پرسیدم که چون خودم با 2010 کار میکنم گفتم برای این نسخه باشه بهتره به خاطر اشنایی با منوهاش .
GR_mahdi
04-01-2011, 00:32
ممنون که جواب دادی .
برای اکسس 2007 یا 2010 چیزه به درد بخوری پیدا نمیشه که برای 2000 رو معرفی کردید ؟
البته جسارت نباشه ها فقط برای این پرسیدم که چون خودم با 2010 کار میکنم گفتم برای این نسخه باشه بهتره به خاطر اشنایی با منوهاش .
دوباره سلام
هنوز کتابی با قدرت و شیوایی این کتاب برای نسخه های بعدی اکسس من ندیدم
من با این کتاب هم مفهوم بانک اطلاعاتی رو فهمیدم ، هم اکسس رو یاد گرفتم، هم sql رو یاد گرفتم، هم برنامه نویسی رو یاد گرفتم کلا این کتاب برای من ورود به دنیای واقعی کامپیوتر بود
هنوز که هنوزه با سر زدن به این کتاب چیزهای حالب ( نه جدید) توش می بینم
به هر حال در انتخاب ادامه راه یادگیریت و انتخابت دقت کن
اگه می خوای فقط برای کارهای روزمره بانک اطلاعاتی داشته باشی اکسس خوبه ولی اگه می خوای تازه با برنامه نویسی و از اینجور چیزها آشنا بشی و یاد بگیری برو سراغ visual studio 2010 و #c که یکی از زبان های این مجموعه است که بسیار جدید و پرکاربرده
هر جا هستی و هر کاری می کنی موفق باشی:11::11::11::11::11:
kkkaktoos
05-01-2011, 08:16
دوباره سلام
هنوز کتابی با قدرت و شیوایی این کتاب برای نسخه های بعدی اکسس من ندیدم
من با این کتاب هم مفهوم بانک اطلاعاتی رو فهمیدم ، هم اکسس رو یاد گرفتم، هم sql رو یاد گرفتم، هم برنامه نویسی رو یاد گرفتم کلا این کتاب برای من ورود به دنیای واقعی کامپیوتر بود
هنوز که هنوزه با سر زدن به این کتاب چیزهای حالب ( نه جدید) توش می بینم
به هر حال در انتخاب ادامه راه یادگیریت و انتخابت دقت کن
اگه می خوای فقط برای کارهای روزمره بانک اطلاعاتی داشته باشی اکسس خوبه ولی اگه می خوای تازه با برنامه نویسی و از اینجور چیزها آشنا بشی و یاد بگیری برو سراغ visual studio 2010 و #c که یکی از زبان های این مجموعه است که بسیار جدید و پرکاربرده
هر جا هستی و هر کاری می کنی موفق باشی:11::11::11::11::11:
منظورتون این کتابه .
GR_mahdi
05-01-2011, 09:57
منظورتون این کتابه .
دوباره سلام
به نظر می رسه آره
حتی صفحات و ناشرش هم مطابقت می کنه
asdfghj67
07-01-2011, 14:29
سلام
من يه table افراد دارم كه يه فيلد رديف داره چطور ميتونم مقدار شماره هر ركورد رو بازخواني كنم و مقدار رديف رو برابر اون قرار بدم هدف من اينه كه اگه يكي از ركورد ها delete شد با استفاده از يك query مقادير رديف رو برابر مقدار شماره ركورد اون رديف قرار بدم كسي اگه اين رو ميدونه كمك كنه حياتي هستش!
asdfghj67
08-01-2011, 00:40
رشتت چيه؟ صنايع يا مديريت ؟!
اگه هنوزم مي خوايش بگو بزارم!:11:
mohammad96
11-01-2011, 09:57
سلام
من يه table افراد دارم كه يه فيلد رديف داره چطور ميتونم مقدار شماره هر ركورد رو بازخواني كنم و مقدار رديف رو برابر اون قرار بدم هدف من اينه كه اگه يكي از ركورد ها delete شد با استفاده از يك query مقادير رديف رو برابر مقدار شماره ركورد اون رديف قرار بدم كسي اگه اين رو ميدونه كمك كنه حياتي هستش!
سلام،
این جدول فیلد کلید اصلی (که عدد باشه) هم داره، مثلا ID ؟
asdfghj67
11-01-2011, 16:54
سلام،
این جدول فیلد کلید اصلی (که عدد باشه) هم داره، مثلا ID ؟
نداره كليد اصليش كد ملي اونم text هست
يه راهش اينه كه تو vb يه كد بزارم كه توي جدول مورد نظرم يه ستون auto number درست كنه و البته قبل از اون ستون قبلي كه همنام اين ستون جديد هست رو حذف كنه اينطوري به طور خودكار تمام ركورد ها به ترتيب شماره بندي ميشن
اما مشكل در گزارش گيري هست چون من اونجا همه ي ركورد ها رو نميخوام بنابر اين باز شماره رديف به هم مي خوره
البته خود report يه attribute با عنوان current record داره كه ميشه يه text box توش تعريف كرد كه تو هر سطر تكرار شه و مقدارشو برابر همون current record قرار داد اما اينطوري هر سطري رو كه انتخاب كني تمام مقادير سطرهاي text box مذكور برابر مقدار شماره اون ركورد قرار ميگيرند
راه ديگش اينه كه يه كوري اپند بسازم كه اول ركوردهايي كه مي خوام رو توي جدول ديگه بريزه بعد همون ستون auto number رو بهش اضاف كنم اين جواب ميده منتهي بقول معروف قاشق رو دور گردن پيچوندنه
يه بچه با مرام برنامه نويس اكسس اگه يه كد بده كه فيلد يا text box مورد نظر رو مقدار دهي كنه
عروسيش جبران ميكنيم:11::15:
mohammad96
12-01-2011, 03:03
نداره كليد اصليش كد ملي اونم text هست
يه راهش اينه كه تو vb يه كد بزارم كه توي جدول مورد نظرم يه ستون auto number درست كنه و البته قبل از اون ستون قبلي كه همنام اين ستون جديد هست رو حذف كنه اينطوري به طور خودكار تمام ركورد ها به ترتيب شماره بندي ميشن
اما مشكل در گزارش گيري هست چون من اونجا همه ي ركورد ها رو نميخوام بنابر اين باز شماره رديف به هم مي خوره
البته خود report يه attribute با عنوان current record داره كه ميشه يه text box توش تعريف كرد كه تو هر سطر تكرار شه و مقدارشو برابر همون current record قرار داد اما اينطوري هر سطري رو كه انتخاب كني تمام مقادير سطرهاي text box مذكور برابر مقدار شماره اون ركورد قرار ميگيرند
راه ديگش اينه كه يه كوري اپند بسازم كه اول ركوردهايي كه مي خوام رو توي جدول ديگه بريزه بعد همون ستون auto number رو بهش اضاف كنم اين جواب ميده منتهي بقول معروف قاشق رو دور گردن پيچوندنه
يه بچه با مرام برنامه نويس اكسس اگه يه كد بده كه فيلد يا text box مورد نظر رو مقدار دهي كنه
عروسيش جبران ميكنيم:11::15:
سلام،
خوبه که ایده هم کم نداری! ببین تو اکسس 2007 به بعد توی گزارش ها برای نمایش شماره ردیف اینجوری عمل میشه که: یه تکست باکس میسازی، تو Control Source اون مینویسی 1= و مشخصه Running Sum رو میکنی Over Group یا Over All . این از این. حالا اگه باز هم میخوای از جدولت یه RecordSource تو محیط VBA درست کنی و فیلد ردیف اونو تصحیح کنی، بگو تا کدش رو دراختیار بذارم. اگه کوئریی که از جدول درست میشه، تو قسمت criteria خیلی پیچیدگی نداشته باشه، یه روش دیگه هم به نظرم میرسه که اگه خواستی میگم (با استفاده از تابع DCount و وجود یک فیلد Auto Number ).
asdfghj67
12-01-2011, 22:34
سلام،
خوبه که ایده هم کم نداری! ببین تو اکسس 2007 به بعد توی گزارش ها برای نمایش شماره ردیف اینجوری عمل میشه که: یه تکست باکس میسازی، تو Control Source اون مینویسی 1= و مشخصه Running Sum رو میکنی Over Group یا Over All . این از این. حالا اگه باز هم میخوای از جدولت یه RecordSource تو محیط VBA درست کنی و فیلد ردیف اونو تصحیح کنی، بگو تا کدش رو دراختیار بذارم. اگه کوئریی که از جدول درست میشه، تو قسمت criteria خیلی پیچیدگی نداشته باشه، یه روش دیگه هم به نظرم میرسه که اگه خواستی میگم (با استفاده از تابع DCount و وجود یک فیلد Auto Number ).
خودم اين رو مي دونستم فقط مي خواستم امتحانت كنم ببينم اين كاره هستي يا نه:21:
حالا اگه مي خواي رفيق شيم اون دو مورد بعدي رو هم(تابع DCount ) برا اطمينان بيشتر (لطفا) بگو!:11:
در ضمن ايده هاي من خيلي هم خلاقانه و عالي بود فقط يه خورده طولاني بود !:20:
Tahrirgaran
13-01-2011, 11:40
با سلام
خدمت کليه دوستان عزيز
بنده در اصل کارم حسابداري وحسابرسي و بيشتر کارم بانک اطلاعاتي در مورد بحثهاي ماليه
ولي برنامه هاي آماري مورد نيازم رو ميخوام اون جور که براي گزارشاتم مورد نيازاست تهيه وتنظيم کنم
البته حتي تا طراحي فرمهاي چندگانه ، Text boxهايي که اطلاعاتي درمورد Combo هاي بخصوصي در فرم باشه رو نشون بده هم پيش رفتم ولي مثلا در مورد محاسبه دوتاريخ ، نوشتن حرفه اي ماکروهاي مورد نياز ، شرطهاي که از طريق VBEنوشته ميشند ، داشتن برنامه اي که بصورت گريد وار اطلاعات رو بگيرند و بتونيم اونا رو ويرايش کنيم ، داشت منوهاي فارسي که هر کدام عمليات به خصوصي را اکتيو کنه ،داشتن بانک اطلاعاتي هر سال مالي بصورت جداکانه ، فرم ورود به برنامه که بشه سال مالي رو انتخاب کرد و کدورمزکاربري داشته باشه ، توي يک Text Box نام کاربر فعال رو داشته باشيم و نام شرکت بصورت يک رشته اطلاعات در يک Text Box بصورت دائم تا زمان خروج از برنامه از يک طرف وارد واز شرف ديگه خارج بشه ميخوام فعاليت کنم که همه اينها با برنامه اکسس نوشته بشن
به هر حال راهنمائي هريک از دوستان موجب بنده نوازي و بحث ومباحثه خواهد بود
Tahrirgaran
13-01-2011, 11:42
دوستان محترم فقط خواهشي که دارم بحث ها رو خيلي ساده وروران بنويسيد چون زياد با عبارات تخصصي کامپيوتر آشنائي ندارم
باز هم از همه دوستاي عزيز تشکر ميکنم
mohammad96
15-01-2011, 00:00
خودم اين رو مي دونستم فقط مي خواستم امتحانت كنم ببينم اين كاره هستي يا نه:21:
حالا اگه مي خواي رفيق شيم اون دو مورد بعدي رو هم(تابع DCount ) برا اطمينان بيشتر (لطفا) بگو!:11:
در ضمن ايده هاي من خيلي هم خلاقانه و عالي بود فقط يه خورده طولاني بود !:20:
اگه بخوای در محیط برنامه نویسی کار کنی:
برای راحتی کار تو نوشتن قسمت SELECT ، میشه اول کوئری مورد نظر رو ساخت و بعد کد SQL اون رو اینجا کپی کرد. اینجا ما فقط به فیلد ردیف نیاز داریم.
میشه فیلد ردیف رو در خود کوئری محاسبه کرد ( با فرض داشتن یک فیلد که ترتیب رکوردها بر اساس اون باشه و در اینجا فرض میشه اسمش ID باشه) : در قسمت expression فیلد در کوئری مون اینو مینویسیم:
که بجای سه نقطه آخر اگه تو قسمت criteria کوئری مون شرایطی نوشتیم، اینجا هم باید اونو بنویسیم. اگه نه هم که هیچی، احتیاج به AND هم نیست.
mohammad96
15-01-2011, 00:05
دوستان محترم فقط خواهشي که دارم بحث ها رو خيلي ساده وروران بنويسيد چون زياد با عبارات تخصصي کامپيوتر آشنائي ندارم
باز هم از همه دوستاي عزيز تشکر ميکنم
با سلام و خوش آمد گویی ورودتون به سایت!
اگه سوالی بصورت موردی دارید بفرمایید.
hesperus19
19-01-2011, 11:22
سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چطور میشه اندازه یه خونه جدول را به اندازه متن داخلش کرد وقتی متن زیاده ، یعنی وقتی جدول را باز می کنی همه متن توی اون خونه را نشون بده و نخوای روش حرکت کنی تا بخونیش
فیلدم را memo تعریف کردم و متن همه خونه هاش زیاده
mohammad96
19-01-2011, 12:00
سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چطور میشه اندازه یه خونه جدول را به اندازه متن داخلش کرد وقتی متن زیاده ، یعنی وقتی جدول را باز می کنی همه متن توی اون خونه را نشون بده و نخوای روش حرکت کنی تا بخونیش
فیلدم را memo تعریف کردم و متن همه خونه هاش زیاده
سلام،
میشه از طریق یه فرم، اطلاعات جدول رو دید. حالا توی فرم اندازه اون فیلد رو میشه بطور دلخواه تعیین کرد.
hesperus19
19-01-2011, 21:45
پس تو حالت عادی یعنی datasheet view نمیشه این کار را کرد؟
mohammad96
19-01-2011, 23:04
پس تو حالت عادی یعنی datasheet view نمیشه این کار را کرد؟
چرا، اگه موس رو ببریم زیر اون علامت ستاره که واسه رکورد جدیده، شکلش تغییر میکنه و بعد میشه عرض فیلدها رو بیشتر کرد. فقط مساله اینجاست که همه فیلدها عریض میشن!
GR_mahdi
24-01-2011, 22:04
سلامی چو بوی خوش ناشتایی:20:
اگر از دستت برآید کاری کن
که گر نکنی پس گردنی می خوری:31:
من یه شونصدتایی گزارش ساختم که اغلبشون هم Page Header دارن
مشکل اینجاست که از صفحه دوم به بعد دیگه سربرگ ها با محتویات report ها هماهنگ نیست و به چپ و راست منحرف میشن
کسی تا حالا با چنین مشکلی برخورده که بتونه رفعش کنه؟
با تشکر از اینکه خیلی زود جواب می دین:5:
mohammad96
24-01-2011, 23:30
سلامی چو بوی خوش ناشتایی:20:
اگر از دستت برآید کاری کن
که گر نکنی پس گردنی می خوری:31:
من یه شونصدتایی گزارش ساختم که اغلبشون هم Page Header دارن
مشکل اینجاست که از صفحه دوم به بعد دیگه سربرگ ها با محتویات report ها هماهنگ نیست و به چپ و راست منحرف میشن
کسی تا حالا با چنین مشکلی برخورده که بتونه رفعش کنه؟
با تشکر از اینکه خیلی زود جواب می دین:5:
سلام،
ببین با تعیین مشخصه Horizontal Anchor برای کنترل های مورد نظر، درست میشه؟ البته اگه اکسست 2007 یا 2010 باشه . اگه نه یک نمونه ای چیزی بذاری راحتتر میشه نظر داد.
GR_mahdi
25-01-2011, 13:41
سلام،
ببین با تعیین مشخصه Horizontal Anchor برای کنترل های مورد نظر، درست میشه؟ البته اگه اکسست 2007 یا 2010 باشه . اگه نه یک نمونه ای چیزی بذاری راحتتر میشه نظر داد.
سلام بر شما دوست عزیز
این هم لینک فایلم:
زمانی که گزارشم رو اجرا می کنی دو تا پیغام می ده اونا رو ok کن
این گزارش تازیه یه کم سربرگ ها توش حرکت میکنن بعضی گزارشهام تا 1 سانت هم حرکت می کنن
با تشکر از حسن توجه شما:11::11::11::11::11:
mohammad96
26-01-2011, 01:51
سلام بر شما دوست عزیز
این هم لینک فایلم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزمانی که گزارشم رو اجرا می کنی دو تا پیغام می ده اونا رو ok کن
این گزارش تازیه یه کم سربرگ ها توش حرکت میکنن بعضی گزارشهام تا 1 سانت هم حرکت می کنن
با تشکر از حسن توجه شما:11::11::11::11::11:
سلام،
راستش ایده خاصی ندارم :41: وقتی گزارش رو توی فایل پرینت میگیرم، همه چی خوب به نظر میرسه و چیزی جابجا نمیشه. شما گزینه های Auto Resize و Fit to Page خود گزارش رو هم yes بکن ببین چیزی تغییر میکنه.
jamy_khoshtip
03-02-2011, 20:29
سلام . خسته نباشید . من این رو درست کردم و می خواهم به صورت یک فایل html باشد اطلاعات را در اون وارد کنم و در دیتابیس من ذخیره گردد .
مشکل دوم هم این است که من می خواهم مثلا اگر من شماره مشتری رو یک می زنم برای همه شماره مشتری ها اعمال گردد .
با تشکر
kimiyajo0o0on
09-02-2011, 11:57
سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
mohammad96
11-02-2011, 20:18
سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
سلام،
شما می تونی در رویداد On Open فرم مورد نظر، با یک کد، مشخصه RecordsetType فرم رو بسته به مقدار فیلدی که از اون جدول فراخونی می کنی به Snapshot (فقط خواندنی) یا Dynaset (خواندنی و نوشتنی) تغییر بدی.
k.attarzadeh
17-02-2011, 11:05
با سلام خدمت دوستان گرامی و محترم.
یک آرایه با 20 عضو دارم که در آن اعداد ذخیره شده اند و در داخل این آرایه اعداد تکراری هم وجود دارد چگونه با کد نویسی می توانم اعداد تکراری را حذف کنیم طوری که آرایه من فقط اعداد غیر تکراری باشد؟
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون میشم.
سلام،
در اکسس وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم، رکورد بطور کامل پاک نمیشه. چکار کنم که این رکورد در کل دیتابیس بطور کامل پاک بشه؟
با تشکر.
k.attarzadeh
28-02-2011, 10:33
سلام،
در اکسس وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم، رکورد بطور کامل پاک نمیشه. چکار کنم که این رکورد در کل دیتابیس بطور کامل پاک بشه؟
با تشکر.
دوست عزیز سئوال شما کمی نامفهوم است!!!!
وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم .توضیح بده چه جوری پاک می کنی؟؟؟؟
منظور شما رکورد بطور کامل پاک نمیشه چیه؟از کجا متوجه می شوی که این رکود در کل دیتا بیس حذف نمی شود؟؟؟؟:8:
ممنون از توجهتون.
به محض اینکه در فیلدهای بعدی اطلاعاتی وارد میکنم فیلد اتونامبر شماره میزنه. بعد کل رکوردی رو که اشتباها وارد شده از طریق راست کلیک حذف میکنم.
علت اینکه میگم رکورد بطور کامل پاک نمیشه اینه که بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنم از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5.
البته من شدیدا تازهکارم و شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.
سلام واقعا عالی بود خیلی از سوالام رو پاسخ دادید .
اما سوال خودم ساخت تمپلیت در access 2007 چطوری ورژن های قبلی تو قسمت save بود اما حالا نیست.!!!!!!!!!!!!!
k.attarzadeh
01-03-2011, 09:33
ممنون از توجهتون.
به محض اینکه در فیلدهای بعدی اطلاعاتی وارد میکنم فیلد اتونامبر شماره میزنه. بعد کل رکوردی رو که اشتباها وارد شده از طریق راست کلیک حذف میکنم.
علت اینکه میگم رکورد بطور کامل پاک نمیشه اینه که بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنم از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5.
البته من شدیدا تازهکارم و شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.
مصطفی66 جان عزیز
با این توضحیحی که دادی من متوجه شدم مشکل کجا است توجه کن::10:
همیشه اتونامبر ها همین طوری که توضیح دادی رکورد حذف میکنند .
یعنی
بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنند از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5 و این کاملا" یک امر طبیعی است و این نشان می دهد که رکورد (5) حذف شده است.:20:
می خوام در فرمها؛ به اعدادی که در navigation buttons هستند؛ مثل کل رکوردها و شماره رکورد جاری؛ دسترسی داشته باشم و آن را در متغیری ذخیره کنم. راهی دارد؟
GR_mahdi
06-03-2011, 23:20
می خوام در فرمها؛ به اعدادی که در navigation buttons هستند؛ مثل کل رکوردها و شماره رکورد جاری؛ دسترسی داشته باشم و آن را در متغیری ذخیره کنم. راهی دارد؟
سلام
اگر فقط می خوای صرفا به خود اعداد دسترسی داشته باشی و نمی خوای توی رکوردی اونها رو ذخیره کنی که می تونی از =[CurrentRecord] برای دسترسی به شماره رکورد جاری و از =Count([ID]) برای شمارش کل رکوردهای ثبت شده در جدول استفاده کنی ولی اگه می خوای توی دیتا بیس برنامت هم ذخیرشون کنی بگو تا کدش رو برات بذاریم.
چطور می تونیم یه عکس را در اکسس ذخیره کنیم
یعنی داخل فایل mdb قرار بگیرد
و از آن در فرمها و گزارشها بتوانیم مکررا استفاده کنیم؟
GR_mahdi
08-03-2011, 09:15
چطور می تونیم یه عکس را در اکسس ذخیره کنیم
یعنی داخل فایل mdb قرار بگیرد
و از آن در فرمها و گزارشها بتوانیم مکررا استفاده کنیم؟
سلام
این راهی که الان می خوام بگم احتمال اینکه جواب کامل بگیری کمه ولی مایکروسافت با کمال پررویی میگه این راه جواب میده به هر ترتیب اگه جواب نگرفتی دوباره بگو تا یه راه سخت تر ولی کاملا امکان پذیر رو برات نمونه بذارم:
تو جدول یه فیلد از نوع ole object می سازی
بعد توی فرمت زمانی که این فیلد رو آوردی روی اون کلیک راست و properties رو می زنی :
1- اگه می خوای عکس به اندازه واقعی نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی clip بذار
2- اگه می خوای عکس به اندازه کادر نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی Stretchبذار
3- اگه می خوای عکس به اندازه کادر کوچک بشه گزینه size mode رو روی zoom بذار
فقط یادت باشه تو این روش فرمت عکس ها باید bmp باشه و حجمشون هم خیلی کم در حد 30 تا 40 کیلو بایت باشه
سلام:
خیلی نامردین که اصلا جواب منو ندادین منم آدم بودم برا خودم چون تازه واردم اینطوری رفتار کردین یا جواب سوالم و بلد نبودید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::19:
برای بار آخر میپرسم آیا کسی میدونه تو access 2007 چطوری میشه تمپلیت ساخت چون تو قسمت save as اصلا تمپلیت نداره.
mohammad96
12-03-2011, 23:44
سلام:
خیلی نامردین که اصلا جواب منو ندادین منم آدم بودم برا خودم چون تازه واردم اینطوری رفتار کردین یا جواب سوالم و بلد نبودید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::19:
برای بار آخر میپرسم آیا کسی میدونه تو access 2007 چطوری میشه تمپلیت ساخت چون تو قسمت save as اصلا تمپلیت نداره.
توی 2010 یه قسمت داره Save and Publish که میشه گزینه تمپلیت رو از اونجا انتخاب کرد. متاسفانه 2007 ندارم.
سلام
این راهی که الان می خوام بگم احتمال اینکه جواب کامل بگیری کمه ولی مایکروسافت با کمال پررویی میگه این راه جواب میده به هر ترتیب اگه جواب نگرفتی دوباره بگو تا یه راه سخت تر ولی کاملا امکان پذیر رو برات نمونه بذارم:
تو جدول یه فیلد از نوع ole object می سازی
بعد توی فرمت زمانی که این فیلد رو آوردی روی اون کلیک راست و properties رو می زنی :
1- اگه می خوای عکس به اندازه واقعی نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی clip بذار
2- اگه می خوای عکس به اندازه کادر نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی Stretchبذار
3- اگه می خوای عکس به اندازه کادر کوچک بشه گزینه size mode رو روی zoom بذار
فقط یادت باشه تو این روش فرمت عکس ها باید bmp باشه و حجمشون هم خیلی کم در حد 30 تا 40 کیلو بایت باشه
ضمن عرض تشكر
غرض من اين نيست كه آن را در يك فيلد نشان بدهم
بلكه هدف من اين است كه مثلا به عنوان بك گراند فرم استفاده كنم
يا اين كه درگزارشها به عنوان مثلا آرم شركت بياورم
لطفا راه سخت تر ولي امكان پذير تر رو ارائه فرماييد
با تشكر فراوان
shorasoh
03-04-2011, 16:12
ببخشید من برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی نمیتونم مشکلمو حل کنم
توروخدا کمکم کنین
shorasoh
03-04-2011, 16:20
میشه استپ بای استپ برام بگین که توابعی که برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی باید به کارببرم چی هست؟
میشه استپ بای استپ برام بگین که توابعی که برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی باید به کارببرم چی هست؟
از آدرس زير كمك بگير: اگر خودتان هم جستجو مي كرديدآن را پيدا مي كرديد.
موفق باشيد
vmoghiti
08-04-2011, 17:22
سلام
من تو اکسس یه فرم دارم که تو اون یه سری textbox هست
حالا چه جوری میتونم یه checkbox به این فرم اضافه کنم که با روشن و خاموش کردن اون textbox ها فعال و غیر فعال بشن؟
یعنی enable بودن textbox مشروط به مورد انتخاب بودن chekbox باشه
k.attarzadeh
09-04-2011, 13:26
بنی آدم اعضاء یک دیگرند که در آفرینش از یک گوهرند .
چو عضوی بدرد آور نباشد اعضاء دیگر قرار.
تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند آدمی.
با سلام خدمت دوستان صمیمی و قدیمی.سال نو مبارک.ببخشید اگر من شعر بالا را درست نوشتم چون زیاد از شعر شاعری چیزی متوجه نمی شوم و به مفهوم آن اهمیت می دهم!!!!!!
من یک جایی در متن برنامه ام در درون یک Private Sub با دستور "نام جدول"=me.recordsource جدول فعال فرمم (Form) را تغییر دادم و با خطایی زیر مواجه می شوم:
run -time error 2115
the macro or function set to the BeforeUpdate or ValidationRule properety for this field is preventing 'bank cd' from saving the data in the field
کی میدونه من چگونه باید از این خطا جلوگیری کنم؟؟؟
1- نمی خواهم با دستور on error مهارش کنم راه دیگه ایی داره.
2- من هیج دستور BeforeUpdate یا ValidationRule در متن این private sub مذکور استفاده نکردم.
k.attarzadeh
09-04-2011, 13:46
سلام
من تو اکسس یه فرم دارم که تو اون یه سری textbox هست
حالا چه جوری میتونم یه checkbox به این فرم اضافه کنم که با روشن و خاموش کردن اون textbox ها فعال و غیر فعال بشن؟
یعنی enable بودن textbox مشروط به مورد انتخاب بودن chekbox باشه
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی:
در قدم اول
1- یک چک باکس بنام my_Check ایجاد کن.
2- یک تکست باکس بنام my_textbox ایجاد کن.
در قدم دوم
1- چک باکس بنام my_Check را انتخاب کن. راست کلیک کن و properties این چک باکس را انتخاب کن.
2- گزینه on click انتخاب کن.
3- بر قسمت event procure کلیک کن.
4- کد زیر بر این قسمت paste کن.
If my_textbox.Enabled = True Then
my_textbox.Enabled = False
Else
my_textbox.Enabled = True
End If
k.attarzadeh
10-04-2011, 18:32
دوست عزیز و گرامی من خودم در برنامه ام از تابع (کدی) که در زیر ملاحظه می کنی برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده می کنم فقط کافی هر جا اجتیاج داری از این تابع(کد) استفاده کنی.
در این کد تابع تاریخ روز امروز را تبدیل به تاریخ شمسی می کند و به شما تحویل می دهد.دقت کنید که این تاریخ در متغییر today_date بصورت از جنس عدد پشت سر هم ایجاد می شود که شما می توانید با کمی تغییر در خط آخر خط final_date = Trim(Str(ssyears)) + ssmonths + ssdays برنامه هر جور فورمتی که بخواهی خروجی شمسی داشته باشی.
اگر خواستی می توانی با کمی تغییر این تابع را به فانکشن تبدیل کنی تا هر روز دلخواه که شما به کد می دهی همان را به تاریخ شمسی تبدیل کند.
نکته:اگه کمی دقت کنید متوجه می شوید که تابع(کد) بعد از بررسی اینکه در چه ما میلادی شما هستید و چه روز میلادی هستید با طابق تقویم هر سال اختلاف روز ها را پیدا می کند و به روز/ماه/سال شمسی می رسد.ضمنا برایش مهم که شما در کدام نیمه از سال هستید و این موضوع را هم مورد توجه قرار می دهد.
امیدوارم از این کد در برنامه ات استفاده کنی و خوشحال باشی
()Private Sub mm_to_ss
'======================================
mmyears = DatePart("yyyy", Date)
mmdays = DatePart("d", Date)
mmmonths = DatePart("m", Date)
Select Case mmmonths
Case 1
'==================================
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 20 Then
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 10
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 11
End If
ssyears = mmyears - 622
Case 2
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 19 Then
ssdays = mmdays + 11
ssmonths = 11
End If
If mmdays >= 20 Then
ssdays = mmdays - 19
ssmonths = 12
End If
ssyears = mmyears - 622
Case 3
'+++ ssdays = mmdays + 10
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 12
ssyears = mmyears - 622
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 1
ssyears = mmyears - 621
End If
Case 4
ssdays = mmdays + 11
ssmonths = 1
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 2
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 5
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 21 Then
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 2
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 3
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 6
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 3
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 4
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 7
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 22 Then
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 4
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 5
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 8
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 5
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 6
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 9
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 6
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 7
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 10
ssdays = mmdays + 8
ssmonths = 7
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 8
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 11
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 8
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 9
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 12
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 9
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 10
End If
ssyears = mmyears - 621
End Select
If Len(Trim(Str(ssmonths))) = 1 Then
ssmonths = "0" + Trim(Str(ssmonths))
Else
ssmonths = Trim(Str(ssmonths))
End If
If Len(Trim(Str(ssdays))) = 1 Then
ssdays = "0" + Trim(Str(ssdays))
Else
ssdays = Trim(Str(ssdays))
End If
final_date = Trim(Str(ssyears)) + ssmonths + ssdays
today_date = Val(final_date)
End Sub
k.attarzadeh
11-04-2011, 08:14
ضمن عرض تشكر
غرض من اين نيست كه آن را در يك فيلد نشان بدهم
بلكه هدف من اين است كه مثلا به عنوان بك گراند فرم استفاده كنم
يا اين كه درگزارشها به عنوان مثلا آرم شركت بياورم
لطفا راه سخت تر ولي امكان پذير تر رو ارائه فرماييد
با تشكر فراوان
با عرض سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمی
اگر می خواهید یک عکس به عنوان بک گراند فرم استفاده کنید فقط کافی این تنظیم در قسمت form_load فرم تان تایپ کنید:
"آدرس فایل jpg تان در هاردیسک تان"=form.picture
و نکته بعدی آنکه حجم فایل عکستان کم باشد مثلا" حداکثر در حدود 20 الی 22 kb .
================================================== ============================
آقای ادمین سایت من نمی توانم آدرس ای میل شما را پیدا کنم و پیغام خودم را به شما بگوییم ولی چرا اعضا این سایت نسبت به من کم لطف شده اند دو تا سوال طولانی شما را پاسخ دادم انتظار جواب سوال های خودم را داشتم .چرا به سوال من جواب نمی دهید؟
اخرین سوال که کردم و جواب نشدیم مربوط به تاریخ 17-02-2011, 11:05 AM است.
جوان مردی خوب چیزی برای انسانها.
================================================== ============================
vmoghiti
13-04-2011, 17:50
سلام خدمت اساتید گرامی
بنده برای راس گیری چک مجبورم دو تا تاریخ فارسی رو از هم کم کنم تا اختلاف روزها به دست بیاد
به طور مثال 1390/01/20 و تاریخ 1390/01/25 که اختلافشون میشه 5 روز
حالا من تو فرم سه تا textbox دارم که یکی تاریخ اول یکی تاریخ دوم و یکی هم مقدار اختلاف این دو تاریخ مینویسه
سوال اصلی من اینه که با چه تابعی میتونم اختلاف این دو رو در بیارم و تو تکست سوم بنویسم
mohammad96
19-04-2011, 00:53
بنی آدم اعضاء یک دیگرند که در آفرینش از یک گوهرند .
چو عضوی بدرد آور نباشد اعضاء دیگر قرار.
تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند آدمی.
با سلام خدمت دوستان صمیمی و قدیمی.سال نو مبارک.ببخشید اگر من شعر بالا را درست نوشتم چون زیاد از شعر شاعری چیزی متوجه نمی شوم و به مفهوم آن اهمیت می دهم!!!!!!
من یک جایی در متن برنامه ام در درون یک Private Sub با دستور "نام جدول"=me.recordsource جدول فعال فرمم (Form) را تغییر دادم و با خطایی زیر مواجه می شوم:
run -time error 2115
the macro or functionset to the BeforeUpdate or ValidationRule properety for this field ispreventing 'bank cd' from saving the data in the field
کی میدونه من چگونه باید از این خطا جلوگیری کنم؟؟؟
1- نمی خواهم با دستور on error مهارش کنم راه دیگه ایی داره.
2- من هیج دستور BeforeUpdate یا ValidationRule در متن این private sub مذکور استفاده نکردم.
براتون مقدوره فایل رو بذارید تا از نزدیک بشه باهاش سر و کله زد؟
سلام
من اينو تو on error كه ميذارم وقتي فيلد خالي هست هيچي اروور نميده
چه كنم؟!!
If DataErr = 3314 Then
Response = acDataErrContinue 'Don't display the default message
MsgBox "Enter data in all required fields."
End If
mohammad96
22-04-2011, 23:18
سلام
من اينو تو on error كه ميذارم وقتي فيلد خالي هست هيچي اروور نميده
چه كنم؟!!
If DataErr = 3314 Then
Response = acDataErrContinue 'Don't display the default message
MsgBox "Enter data in all required fields."
End If
سلام،
مشخصه Required فیلد مورد نظرت توی جدول مربوطه، yes هست ؟ بعد این کد توی On Error خود فرم نوشته شده دیگه؟ من امتحان کردم و جواب داد. اگه حالتهای بالا که گفتم برای شما صادقه و وقتی مثلا فرم رو ذخیره میکنی و اتفاقی نمیوفته، لطفا فایلت رو بذار تا از نزدیک بشه بهش نگا انداخت.
kimiyajo0o0on
23-04-2011, 07:30
[QUOTE=mohammad96;5853923]سلام،
خسته نباشین عزیز
محمدجان من متوجه نمیشم.....ببینید من یه فرم دارم که یه چک باکسم میخوام براش بزارم که هردفعه که تیک رو میزارم اطلاعات اون بیمار غیرفعال بشه و قتی خودم تیک رو برمی دارم اطلاعاتش رو بتونم ویرایش کنم.....اگه بشه کدش رو برام بزارین واقعا ممنونتون میشم:41:
دمت گرم محمد جان
خيلي حال دادي نميدوني چند روزه دنبالشم
مشكل از فيلد Required بود كه no بيد :دي
فدات:8:
kimiyajo0o0on
23-04-2011, 07:42
محمد جان فرم من اطلاعاتش مستقیم به جدول میره و هر دفعه اطلاعات جدید وارد میکنم.....میخوام کاربرا به اطلاعاتی که من در جدول برای آن رکورد تیک گذاشتم دسترسی نداشته باشه....ببینه ولی تغییر نده.....ممنون میشم اگه کدش رو برای بزارین......
يه سوال ديگه
من واسه گزارش گيري ميخوام شماره پروژه بدم فقط اطلاعات مربوط به همون شماره پروژه رو نشونم بده
اگه ميشه كامل و صريح توضيح بدين
با سلام مجدد!
برای سوال اول یه راه دیگه که هم ساده تره هم بهتر به نظرم رسیده:
برای باز کردن گزارش از یه فرم استفاده میکنیم. فرم شامل یک تکست باکس(text1) و یک کامند باتن (cmb1) می باشد. کلمه ای که محدود کننده رکوردهاست در تکست باکس باید وارد بشه ، مثلا نام کشور و ... . حالا توی ماکروی مربوط به cmb1 ، دستور Open report رو انتخاب، بعد هم نام گزارشمون در قسمت مربوطه و در قسمت Where Condition هم می نویسیم (فرض میکنیم که کلمه های مورد جستجوی ما در فیلد address و فرم ما هم fm1 باشه.):
کد:
[address] Like "*" & [Forms]![fm1]![text1] & "*"
گزارش هم مبتنی بر جدول یا کوئریی هست که فیلد address در اونها وجود داره.
والسلام.
اين هم جواب نداد
mohammad96
23-04-2011, 13:48
[QUOTE=mohammad96;5853923]سلام،
خسته نباشین عزیز
محمدجان من متوجه نمیشم.....ببینید من یه فرم دارم که یه چک باکسم میخوام براش بزارم که هردفعه که تیک رو میزارم اطلاعات اون بیمار غیرفعال بشه و قتی خودم تیک رو برمی دارم اطلاعاتش رو بتونم ویرایش کنم.....اگه بشه کدش رو برام بزارین واقعا ممنونتون میشم:41:
محمد جان فرم من اطلاعاتش مستقیم به جدول میره و هر دفعه اطلاعات جدید وارد میکنم.....میخوام کاربرا به اطلاعاتی که من در جدول برای آن رکورد تیک گذاشتم دسترسی نداشته باشه....ببینه ولی تغییر نده.....ممنون میشم اگه کدش رو برای بزارین......
با سلام،
دیتابیس شما تو شبکه اجرا میشه؟ یعنی فرم ها و گزارش ها و ... (بغیر از جداول) در یک فایل جدا گانه در اختیار کاربراست و شما بعنوان ناظر از یک فایل دیگه ای به اطلاعات دسترسی دارید؟ چون اینجور که میگید، کاربر نباید به فرمی که شما قراره توش تعیین کنید چه رکوردی قفل بشه، دسترسی داشته باشه؛ درسته؟ من یه نمونه براتون میذارم. فرم Admin برای شماست و فرم User برای کاربر. به کدهای فرم User در OnCurrent نگاه کنید.
mohammad96
23-04-2011, 16:54
يه سوال ديگه
من واسه گزارش گيري ميخوام شماره پروژه بدم فقط اطلاعات مربوط به همون شماره پروژه رو نشونم بده
اگه ميشه كامل و صريح توضيح بدين
اين هم جواب نداد
در این مورد همونطور که در نقل قولی که آوردین معمولا این طور عمل میشه که برای باز کردن گزارش از یک فرم استفاده میشه که حداقل یک تکست باکس برای ورود شماره پروژه داره، مثلا با نام ProjNum . همین طور یک کامند باتن که در رویداد OnClick اون ( اگه فرض کنیم اسم گزارشمون مثلا Report1 باشه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش هم ProjectNumber) مینویسیم:
در این مورد همونطور که در نقل قولی که آوردین معمولا این طور عمل میشه که برای باز کردن گزارش از یک فرم استفاده میشه که حداقل یک تکست باکس برای ورود شماره پروژه داره، مثلا با نام ProjNum . همین طور یک کامند باتن که در رویداد OnClick اون ( اگه فرض کنیم اسم گزارشمون مثلا Report1 باشه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش هم ProjectNumber) مینویسیم:
سلام محمد جان
اين كدو
تو onerror گذاشتم اين پيغامو داد
mohammad96
25-04-2011, 12:22
سلام محمد جان
اين كدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو onerror گذاشتم اين پيغامو داد
سلام،
کدی که وارد کردید اشتباهه. بعدا این کد رو در OnError گذاشتی!!؟؟
بعد، نام گزارش، نام تکست باکس حاوی شماره پروژه در فرمی که قراره گزارش رو باز کنه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش به ترتیب چیه؟
سلام،
بعد، نام گزارش، نام تکست باکس حاوی شماره پروژه در فرمی که قراره گزارش رو باز کنه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش به ترتیب چیه؟
آره ديگه تو on error گذاشتم :-j
اينم اونايي كه ميخواستي
sabzevar-rep
projnum
شماره پروژه2
سلام،
اين كد
اينم عكس اررور ها كه 2 تا پيغام خطا داد
سلام،
اين كدو
تو on click گذاشتم
بازم اررور داد :دي
mohammad96
26-04-2011, 09:57
اين كدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو on click گذاشتم
بازم اررور داد :دي
سلام،
این کد این دفعه ای به نظر درست میاد، که باید در onClick گذاشته بشه ( که بازم درست انجام دادی و اصلا ارتباطی با OnError نداره ) فقط نمیدونم چرا پیغام خطایی که میاد دوباره میزنه (test.projnum) ! شما این یکی رو هم امتحان کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نشد، من اگه جای شما بودم این کارها رو میکردم: - این فرم رو حذف میکردم و دوباره یکی از نو درست میکردم. باز اگه نشد: - اسم فیلدها رو ( در جدول ها) با حروف لاتین مینوشتم.(چون اکسس با حروف فارسی ممکنه دچار مشکل بشه، که میشه، مخصوصا وقتی عدد هم قاطیش باشه). اگر هم همه اینا نشد لطف کن خود فایل رو بذار تا ببینیم چی به چیه.
سلام،
این کد این دفعه ای به نظر درست میاد، که باید در onClick گذاشته بشه ( که بازم درست انجام دادی و اصلا ارتباطی با OnError نداره ) فقط نمیدونم چرا پیغام خطایی که میاد دوباره میزنه (test.projnum) ! شما این یکی رو هم امتحان کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نشد، من اگه جای شما بودم این کارها رو میکردم: - این فرم رو حذف میکردم و دوباره یکی از نو درست میکردم. باز اگه نشد: - اسم فیلدها رو ( در جدول ها) با حروف لاتین مینوشتم.(چون اکسس با حروف فارسی ممکنه دچار مشکل بشه، که میشه، مخصوصا وقتی عدد هم قاطیش باشه). اگر هم همه اینا نشد لطف کن خود فایل رو بذار تا ببینیم چی به چیه.
آره مشكل از فارسي بود
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
راستي وقتي ميخوام سرچ بزنم اگه cancel بزنم اينطوري ميشه
ميخوام وقتي جدول رو ويرايش ميكنم شماره اشتراك رو بزنم فقط همون ركورد رو نشون بده و ويرايش كنم
:10:
يه سوال ديگه
چطور ميشه تو فرم ساعت و تاريخ رو نشون بده اگه زياد دنگ و فنگ نداره ممنونت ميشم كمك كني:دي
سلام،
برای ایجاد شمارشگر در گزارش: یک تکست باکس در قسمت Detail گزارش، جایی که مناسب میدونیم، درست کرده (لیبل اونو حذف میکنیم)، Control Source اونو قرار میدیم 1= ، running sum اونو بسته به اینکه در گزارش از گروه بندی استفاده کردیم و اینکه شمارش به چه صورتی انجام بشه، یکی از گزینه های Over All یا Over Group رو انتخاب میکنیم. در قسمت format اون هم میشه این عبارت رو وارد کرد .# . برای جمع هم یه تکست باک در قسمت report footer و یا group footer درست میکنیم و control source اونو میذاریم (*)Count= . البته دکمه (totals (count records هم همین کار رو انجام میده. راستی شما با 2007 کار میکنید یا 2003 ؟
سوال دوم رو، اگه خوب متوجه شده باشم ، هم با استفاده از تابع ([Count([your_field میشه جواب داد. بجای your_field هم نام فیلدی که میخواهید بشمرید.
ممنون،
سلام
من طبق اين عمل كردم اما اينطوري شد
mohammad96
27-04-2011, 10:39
سلام
من طبق اين عمل كردم اما اينطوري شد
توی ControlSource فقط باید بنویسی 1= ، همین. بعد مشخصه runningSum اون رو Over All یا Over Group میکنی.
توی ControlSource فقط باید بنویسی 1= ، همین. بعد مشخصه runningSum اون رو Over All یا Over Group میکنی.
مرسي از جوابت :40::11:
دوتا سوال قبليمم جواب بدين ممنونتون ميشم :10:
وقتي گزارش ميگيرم نمايش نميده و ميره واسه پرينت
واسه نمايشش چيكار كنم؟
وقتي تكست باكس خالي هست و گزارش ميگيرم اينو ميده
اينو چيكارش كنم:دي
سلام.چطور میتونم یه فرم درست کنم که دارای فیلد جستجو باشه. مثلا بانک اطلاعاتی کتابخانه رو در نظر بگیرید که شامل: شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و نام کتاب باشه. اونوقت تو فرم یه قسمت داشته باشه که هر وقت شماره دانشجویی رو وارد کردیم تیتر فرم به اسم دانشجو بشه و اونوقت هر تغییری رو که در مورد کتابهای امانت گرفته شده باشه بشه انجام داد یا حتی نام و مشخصات دانشجو رو تغییر بدیم.
mohammad96
30-04-2011, 00:06
وقتي گزارش ميگيرم نمايش نميده و ميره واسه پرينت
واسه نمايشش چيكار كنم؟
کد باید اینجوری بشه:
mohammad96
30-04-2011, 10:46
وقتي تكست باكس خالي هست و گزارش ميگيرم اينو ميده
اينو چيكارش كنم:دي
قبل از خط Docmd.Open.... باید این کد هم اضافه کرد:
mohammad96
30-04-2011, 11:00
ميخوام وقتي جدول رو ويرايش ميكنم شماره اشتراك رو بزنم فقط همون ركورد رو نشون بده و ويرايش كنم
:10:
يه سوال ديگه
چطور ميشه تو فرم ساعت و تاريخ رو نشون بده اگه زياد دنگ و فنگ نداره ممنونت ميشم كمك كني:دي
خب بهتره برای ویرایش اطلاعات جدول، از طریق یک فرم این کار رو کرد چون میشه کنترل بیشتری رو هنگام کار اعمال کرد. یه فرم که بر اساس جدولت ساختی، بعد یه تکست باکس برای جستجو میذاری و بر اساس مقدار اون، داده ها رو قیلتر میکنی.
تو 2003 یادم نیست ولی به احتمال زیاد گزینه ای برای وارد کردن تاریخ و زمان باید داشته باشه. اگه هم که نه، یه تکست باکس درست میکنیم و تو کنترل سورسش مینویسیم: ()Date= یا ()Time= .
mohammad96
30-04-2011, 13:26
سلام.چطور میتونم یه فرم درست کنم که دارای فیلد جستجو باشه. مثلا بانک اطلاعاتی کتابخانه رو در نظر بگیرید که شامل: شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و نام کتاب باشه. اونوقت تو فرم یه قسمت داشته باشه که هر وقت شماره دانشجویی رو وارد کردیم تیتر فرم به اسم دانشجو بشه و اونوقت هر تغییری رو که در مورد کتابهای امانت گرفته شده باشه بشه انجام داد یا حتی نام و مشخصات دانشجو رو تغییر بدیم.
خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.