مشاهده نسخه کامل
: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
mohammad96
30-10-2008, 00:28
من ازخارج ازكشورهستم وخواهش ميكنم به من كمك كنيد:11:
سلام،
سري به پست 230 در صفحه 23 بزنيد لطفا!
ممنون،
با سلام دوباره
یه بانک که با اکسس نوشته شده میشه بعدا در برنامه هایی مانند #c(بخش پایگاه ) یا هر برنامه ای که به پایگاه داده کار می کند دوباره مورد استفاده قرار داد یا باید تمام اطلاعات بانک رو دوباره وارد کرد؟
با سلام دوباره
یه بانک که با اکسس نوشته شده میشه بعدا در برنامه هایی مانند #c(بخش پایگاه ) یا هر برنامه ای که به پایگاه داده کار می کند دوباره مورد استفاده قرار داد یا باید تمام اطلاعات بانک رو دوباره وارد کرد؟
parya_shilan
30-10-2008, 21:27
سلام،
لطفا به اين ديتابيس نمونه نگاه كنيد.(فرم مورد نظر Persons1 هست):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس.
دوست عزيز با تشكر از راهنمايي خوب شما
1 - فايل شمارو دانلودكردم ولي متاسفانه يك اشكالي براي ماكرو برنامه مي گيرد كه انگار ماكرو فعال نيست و نمي تونه ماكرو اكشن رو اجرا بكنه شماره ارور :2538 فكر مي كنيد بايد چه كار كنم.
2- درضمن دوست عزيز فرمي كه من در نظر دارم مي خوام با وارد كردن كد پرسنلي مثلا در قسمت بالا اطلاعات كارمند رويت شود وبعد كارمند در قسمت پايين فرم اطلاعات مورد نياز را وارد كند.
باز هم از توجه شما دوست عزيز تشكر مي كنم . خيلي ممنون:11:
با سلام،
تا جايي كه بتونم جواب ميدم
1) ميشه دوتا جدول درست يكي براي اصناف و يكي براي زيرمجموعه ها و بين اين دو يك رابطه يك-به-چند بوجود آورد. بعد در يك فرم، كاربر اطلاعات رو وارد ميكنه( فرم داراي يك ساب فرم براي جدول زيرمجموعه هاست)
2)براي اين كار فرم مربوط به آدرس توسط يك دكمه در فرم اصلي باز ميشه و اطلاعات ثبت شده بايد توسط نوشتن مكرو و يا كد به فرم اصلي انتقال داده بشه.
3)جستجو رو ميشه با كوئري ها انجام داد كه ابزار بسيار مفيد و قدرتمندي هسنتد.(فرق نميكنه در چه فيلد يا فيلدهايي قراره جستجو كنيم)
4)گزارش ها توسط قابليت Group در گزارش ، قابل گروه بندي هستند. شمارش و ... در يك فيلد هم با استفاده از گزينه Totals در قسمت Design انجام پذيره.(در 2007)
5)در اكسس 2007 براي يك فيلد از جدول نوعي هست با نام Attachment كه اين امكان رو در اختيار ميذاره (در 2003 اينا :31: هم گويا چيزي با عنواي OLE هست)
6)براي جلوگيري از وارد شدن اطلاعات مشابه ميشه در طراحي اون فيلد در جدول، گزينه Indexed > Yes(No Duplicates) رو انتخاب كرد و براي نمايش پيغام شخصي شده، كدي اضافه ميشه كه در پستهاي قبلي موجوده)
7)اگه بخوايين ديتابيس رو به اصطلاح استخراج كنيد، بايد از يك زبان برنامه نويسي استفاده كنيد. مثلا ميدونم كه با Visual Studio 2008 كار آسونيه. فقط اينكه(تا جايي كه من ميدونم) تمام فرم ها و گزارش ها رو بايد خودتون در اين محيط برنامه نويسي درست كنيد. يعني از ديتابيس فقط جدول با روابط شون ميمونه. البته يه چيز ديگه هم هست كه اگه خواستي بعدا برات ميگم (الان يه كم خوابم گرفته !!)
با سپاس!
دوست عزیز سلام ...بابت این زحمتتم ممنون
قرار شد آموزش خیلی ساده باشه
بعدشم که بیشتر تو ی اکسس 2007 آمزش دادید؟
اگه میشه دقیقتر وساده تر آموزش بدید
در مورد سوال اول هم برای هر صنف یه کد باشه که وقتی کد زده میشه تمام مشخصات یعنی هم گروه و هم زیر گروه نمایش داده بشه.
سوالات رو یکبار دیگه تکرار میکنم بااجازه دوستان
1) می خوام برای هر صنف که هر کدام چند زیر مجموعه دارد کد قرار دهم که کاربر تنها با زدن کد ،نام صنف وزیر مجموعه مربوط را وارد کند.
2) برای نوشتن آدرس ، فرم جدید باز شود وسوالات مربوط به(میدان-خ اصلی-خ فرعی-..)رابپرسد که بعد وارد کردن آنها اطلاعات وارد فرم قبلی(اصلی)شود.
3) قابلیت جستجو بر مبنای شماره تلفن و نوع صنف (که اصلاً کار نکردم ببینم چی جوریه)
4) گزارش گیری بر بنای نوع صنف (به ترتیب حروف الفبا)واینکه در هر صنف چه تعداد بازاریابی شده است.
5) از همه مهمتر این که در فرم اصلی این قابلیت باشد که کاربر بتواند تصویرکارت ویزیت را اضافه کند(اصلاً نمی دونم چی جوری)
6) چنانچه کاربر اطلاعات فیلدی را تکراری وارد کرد ، پیغام دهد که این اطلاعات قبلاً وارد شده است.
7) در آخر آیا میشود این بانک را EXE یا قابل اجرا بدون اکسس کرد؟؟یا به عبارت دیگه چطوری این بانک رو استخراج کنم ؟؟
لطفاً خیلی ساده راهنمایی کنید
خیلی ممنونم از همتون
mohammad96
31-10-2008, 02:08
با سلام دوباره
سلام،
تا جای که اطلاع دارم: بعد از ساخت پایگاه داده مثلا در اکسس، در محیط برنامه نویسی مورد نظر، کافی تنها یک ارتباط connection با پایگاه داده ایجاد کرد. اونوقت اطلاعات موجود در جداول در اختیار شما هستند و هرکاری رو میشه روشون انجام داد.
mohammad96
31-10-2008, 02:09
دوست عزيز با تشكر از راهنمايي خوب شما
1 - فايل شمارو دانلودكردم ولي متاسفانه يك اشكالي براي ماكرو برنامه مي گيرد كه انگار ماكرو فعال نيست و نمي تونه ماكرو اكشن رو اجرا بكنه شماره ارور :2538 فكر مي كنيد بايد چه كار كنم.
2- درضمن دوست عزيز فرمي كه من در نظر دارم مي خوام با وارد كردن كد پرسنلي مثلا در قسمت بالا اطلاعات كارمند رويت شود وبعد كارمند در قسمت پايين فرم اطلاعات مورد نياز را وارد كند.
باز هم از توجه شما دوست عزيز تشكر مي كنم . خيلي ممنون:11:
سلام،
1) به نظر میرسه که هنگام بازکردن فایل، اخطار Security Warning در نوار پایین نوار-ابزار ظاهر میشه، نه؟ اگه این طوره بر روی گزینه Options همون نوار کلیک کنید و گزینه Enable this content رو انتخاب کنید.
2) ( بعد از انجام بند یک) مگه فرم Persons1 همین کار رو انجام نمیده. اگه نه لطفا بیشتر توضیح بدید.
با سپاس،
mohammad96
31-10-2008, 02:11
دوست عزیز سلام ...بابت این زحمتتم ممنون
قرار شد آموزش خیلی ساده باشه
بعدشم که بیشتر تو ی اکسس 2007 آمزش دادید؟
اگه میشه دقیقتر وساده تر آموزش بدید
در مورد سوال اول هم برای هر صنف یه کد باشه که وقتی کد زده میشه تمام مشخصات یعنی هم گروه و هم زیر گروه نمایش داده بشه.
سوالات رو یکبار دیگه تکرار میکنم بااجازه دوستان
1) می خوام برای هر صنف که هر کدام چند زیر مجموعه دارد کد قرار دهم که کاربر تنها با زدن کد ،نام صنف وزیر مجموعه مربوط را وارد کند.
2) برای نوشتن آدرس ، فرم جدید باز شود وسوالات مربوط به(میدان-خ اصلی-خ فرعی-..)رابپرسد که بعد وارد کردن آنها اطلاعات وارد فرم قبلی(اصلی)شود.
3) قابلیت جستجو بر مبنای شماره تلفن و نوع صنف (که اصلاً کار نکردم ببینم چی جوریه)
4) گزارش گیری بر بنای نوع صنف (به ترتیب حروف الفبا)واینکه در هر صنف چه تعداد بازاریابی شده است.
5) از همه مهمتر این که در فرم اصلی این قابلیت باشد که کاربر بتواند تصویرکارت ویزیت را اضافه کند(اصلاً نمی دونم چی جوری)
6) چنانچه کاربر اطلاعات فیلدی را تکراری وارد کرد ، پیغام دهد که این اطلاعات قبلاً وارد شده است.
7) در آخر آیا میشود این بانک را EXE یا قابل اجرا بدون اکسس کرد؟؟یا به عبارت دیگه چطوری این بانک رو استخراج کنم ؟؟
لطفاً خیلی ساده راهنمایی کنید
خیلی ممنونم از همتون
سلام،
:31: آخه سوالهایی که شما کردید کلا یک پروژه رو میپوشونه و جواب دادن تفصیلی به همه اونها وقت و حوصله مخصوص خودش رو می طلبه.
شما با چه نسخه ای از اکسس کار میکنید؟ چقدر قبلا با اکسس کار کردید و باون آشنا هستید؟
سعی میکنم برای چند تا سوالتون، یه دیتابیس بعنوان نمونه بذارم. این چه جوریه، خوبه ... ؟
parya_shilan
31-10-2008, 09:27
:11:
سلام،
1) به نظر میرسه که هنگام بازکردن فایل، اخطار Security Warning در نوار پایین نوار-ابزار ظاهر میشه، نه؟ اگه این طوره بر روی گزینه Options همون نوار کلیک کنید و گزینه Enable this content رو انتخاب کنید.
2) ( بعد از انجام بند یک) مگه فرم Persons1 همین کار رو انجام نمیده. اگه نه لطفا بیشتر توضیح بدید.
با سپاس،
ممنون دوست عزيز حدس شما درست بود حل شد.
لطفاراهنمايي كنيد:
1 - جدول اطلاعات كارمندان درموقع طراحي اوليه ويژگي فيلدها همگي text انتخاب شده .حالا كه جدول تكميل شده در بعضي از فيلدها ارقام و اعداد وارد شده بدون فرمول فقط اعداد - حالاكه مي خوام ويژگي فيلد رو از تكست به نامبر تغيير بدم درموقع ذخيره كردن اعلام مي كنه كه بعضي از اطلاعات در فيلد مورد نظر تغيير خواهد كرد و قتي با يس ذخيره مي كنم بيشتر اطلاعات اعداي كه شامل كد ملي هست پاك مي شود. لطفا راهنمايي بكنيد.
2- درجدولي كه دارم نميدونم چه جوري شده هر فيلد با خودش زير مجموعه شده به صورت بي نهايت طوري كه وقتي ميرم زير مجموعه اش كه يه كپي از خودش رو پاك بكنم اطلاعات خود فيلد پاك ميشه براي غير فعال كردن اين زيرمجموعه ها راهنمايي بكنيد. (درقست جدول كنار سمت چپ اول هر فيلد يك علامت علاوه مياندازد كه با زدن اون يك زير مجموعه مرتبط با اون فيلد باز ميشه براي غير فعال كردن يا حذف كردن اين زير مجموعه مشكل دارم)
دوست عزيز بخاطر توجهت ممنون.خيلي مخلصيم
سلام،
:31: آخه سوالهایی که شما کردید کلا یک پروژه رو میپوشونه و جواب دادن تفصیلی به همه اونها وقت و حوصله مخصوص خودش رو می طلبه.
شما با چه نسخه ای از اکسس کار میکنید؟ چقدر قبلا با اکسس کار کردید و باون آشنا هستید؟
سعی میکنم برای چند تا سوالتون، یه دیتابیس بعنوان نمونه بذارم. این چه جوریه، خوبه ... ؟
سلام
شما درست میگید
با اکسس 2000 و 2003
پس یه لطفی کنید
چون خیلی این کار واسم مهمه شما فقط سوال 1-2-5 رو دقیق آموزش بدید
ممنون
mohammad96
01-11-2008, 03:21
:11:
ممنون دوست عزيز حدس شما درست بود حل شد.
لطفاراهنمايي كنيد:
1 - جدول اطلاعات كارمندان درموقع طراحي اوليه ويژگي فيلدها همگي text انتخاب شده .حالا كه جدول تكميل شده در بعضي از فيلدها ارقام و اعداد وارد شده بدون فرمول فقط اعداد - حالاكه مي خوام ويژگي فيلد رو از تكست به نامبر تغيير بدم درموقع ذخيره كردن اعلام مي كنه كه بعضي از اطلاعات در فيلد مورد نظر تغيير خواهد كرد و قتي با يس ذخيره مي كنم بيشتر اطلاعات اعداي كه شامل كد ملي هست پاك مي شود. لطفا راهنمايي بكنيد.
2- درجدولي كه دارم نميدونم چه جوري شده هر فيلد با خودش زير مجموعه شده به صورت بي نهايت طوري كه وقتي ميرم زير مجموعه اش كه يه كپي از خودش رو پاك بكنم اطلاعات خود فيلد پاك ميشه براي غير فعال كردن اين زيرمجموعه ها راهنمايي بكنيد. (درقست جدول كنار سمت چپ اول هر فيلد يك علامت علاوه مياندازد كه با زدن اون يك زير مجموعه مرتبط با اون فيلد باز ميشه براي غير فعال كردن يا حذف كردن اين زير مجموعه مشكل دارم)
دوست عزيز بخاطر توجهت ممنون.خيلي مخلصيم
سلام،
از اینکه می تونم کمکی کنم خوشحالم:
1) وقتی نوع یک فیلد Number انتخاب میشه، Field Size اون به طور پیش فرض Long Integer هست که بیشترین مقدار اون میتونه 2,147,483,647 باشه. برای همین نوع فیلد سایز رو Decimal انتخاب کنید.
2) در حالت دیزاین جدول، در سمت راست، یعنی Property sheet، گزینه ای هست با نام subdatasheet name . این گزینه تعیین میکنه وقتی علامت بعلاوه هر فیلدی رو که میزنیم، از چه جدولی اطلاعات مرتبط (که ممکنه مرتبط هم نباشن)، نشون داده بشه. مقدار این گزینه احتمالا خود جدوله که میشه گزینه های Auto یا none رو انتخاب کرد تا مساله برطرف بشه.
ممنون از لطفتون،
mohammad96
01-11-2008, 03:22
سلام
شما درست میگید
با اکسس 2000 و 2003
پس یه لطفی کنید
چون خیلی این کار واسم مهمه شما فقط سوال 1-2-5 رو دقیق آموزش بدید
ممنون
سلام،
1) اول دوتا جدول درست میکنیم. یکی برای صنف، با فیلد های senf_ID (بعنوان Primary key) و مثلا senf_name ، و یکی هم برای زیرمجموعه با فیلدهای subsenf_ID, senf_ID, subsenf_name (بعنوان Primary key). نوع Primary keyها میتونه autoNumber باشه یا number. بعد باید بین این دو جدول رابطه بوجود آورد به این صورت که در قسمت ساخت رابطه Relationship ، دو جدول رو انتخاب میکنیم و فیلد senf_ID از جدول صنف رو به روی فیلد senf_ID از جدول زیرمجموعه درگ-اند-دراپ میکنیم. در پنجره باز شده تیک های موجود رو میزنیم و بعد از create کردن save میکنیم. حالا اگه جدول صنف رو باز کنیم و یک رکورد جدید وارد کنیم، می تونیم با زدن علامت بعلاوه در سمت چپ رکورد، اطلاعات مربوط به زیر مجموعه رو هم وارد کنیم. البته این یک راهشه که سرراست هم هست.
2) برای این کار باید یه فرم با نام Address درست کرد. در فرم اصلی دکمه ای قرار داد که این فرم رو باز کنه. در فرم Address هم دکمه ای هست که اطلاعات رو منتقل میکنه به فرم اصلی و این فرم رو میبنده. کار انتقال رو میشه با دستور SetValue در ماکرو و یا مستقیما بوسیله اجرای کد ، انجام داد. یعنی در قسمت Item دستور SetValue، آدرس فیلد مورد نظر در فرم اصلی و در قسمت Expression ، آدرس فیلد در همین فرم Address .
5) چون من 2003 یا 2000 ندارم ، در این باره زیاد اطلاعات ندارم. ولی میدونم که در پستهای قبل تر در این باره صحبت شده.
ممنون،
با سلام دوباره
یه سوال
یک فیلد داریم که متنی است شامل چندین گزینه است و برای یه رکورد ممکن چند تا از این گزینه ها با هم انتخاب بشه و برای یه رکورد دیگ ممکنه فقط یکی باشه خلاصه گزینه ها نباید رادیئی باشند و امکان انتخاب چندین گزینه باید وجود داشته باشه
برای نشون دادن این فیلد روی فرم از چه کنترلی استفاده می کنی؟
هم چک باکس و هم آپشن گروپ رو استفاده کردم اما هیچ کدوم مشکل من رو حل نکرد ممنون می شم کمکم کنید
mohammad96
07-11-2008, 22:54
با سلام دوباره
یه سوال
یک فیلد داریم که متنی است شامل چندین گزینه است و برای یه رکورد ممکن چند تا از این گزینه ها با هم انتخاب بشه و برای یه رکورد دیگ ممکنه فقط یکی باشه خلاصه گزینه ها نباید رادیئی باشند و امکان انتخاب چندین گزینه باید وجود داشته باشه
برای نشون دادن این فیلد روی فرم از چه کنترلی استفاده می کنی؟
هم چک باکس و هم آپشن گروپ رو استفاده کردم اما هیچ کدوم مشکل من رو حل نکرد ممنون می شم کمکم کنید
سلام،
در اكسس 2007، قابليتي هست كه ميشه نوع يك فيلد رو "چند گزينه اي" يا MultipleValue انتخاب كرد. در قسمت طراحي جدول، وقتي فيلد مورد نظر رو انتخاب كردي،در قسمت Data Type ، گزينه Lookup Wizard رو انتخاب كرده و پس از انجام مراحل موردنظر، در آخر تيك مربوط به Allow Multiple Values رو ميزنيم.( البته اين كارها رو ميشه بصورت دستي در زبانه Lookup ، گزينه Display Control و انتخاب Combo Box و ... انجام داد.) حالا اگه فرمي از اين جدول درست كنيم، فيلد موردنظر به طور خودكار بصورت كمبوباكس و شكل دلخواه، ايجاد ميشه.
با سپاس،
بازم سلام
روشی که گفته بودید مشکل من رو حل نکرد
من یه فیلد دارم به نام کار گروه که شامل گزینههای
فرهنگی
هنری
مددکاری
روابط عمومی
انفورماتیک است
هرکس موقع ثبت نام میتونه یک از اینها یا تعدادی از اونها رو انتخاب کنه با روشی که گفتید یه کمبو باکس تشکیل میشه که چندین ستون داشته باشه اما فقط مقدار یکی از ستونهاانتخاب میشه نه از هر ستون یکی
گزینه MultipleValue رو هم پیدا نکردم البته این دفعه من با اکسس 2003 کار می کنم شاید در این ورژن این گزینه نباشد
(چون مراحلی که گفتید با دقت دنبال کردم و همچین چیزی ندیدم)
mohammad96
09-11-2008, 01:19
بازم سلام
روشی که گفته بودید مشکل من رو حل نکرد
من یه فیلد دارم به نام کار گروه که شامل گزینههای
فرهنگی
هنری
مددکاری
روابط عمومی
انفورماتیک است
هرکس موقع ثبت نام میتونه یک از اینها یا تعدادی از اونها رو انتخاب کنه با روشی که گفتید یه کمبو باکس تشکیل میشه که چندین ستون داشته باشه اما فقط مقدار یکی از ستونهاانتخاب میشه نه از هر ستون یکی
گزینه MultipleValue رو هم پیدا نکردم البته این دفعه من با اکسس 2003 کار می کنم شاید در این ورژن این گزینه نباشد
(چون مراحلی که گفتید با دقت دنبال کردم و همچین چیزی ندیدم)
سلام،
بله، اين قابليت فقط در اكسس 2007 هست. اگه ناچار به استفاده از 2003 هستي، مثلا ميشه با كدنويسي يه كارايي كرد ... (احتمال ميدم)
ممنون،
مهرداد حوره نژاد
10-11-2008, 12:57
سلام ،
من جديداً اكسس 2003 را نصب كردم ولي كليه اعداد را به فارسي تبديل كرده و حتي نمي توان اعداد انگليسي نوشت در حاليكه صفحه كليد نيز انگليسي است .لطفاً مرا راهنمائي كنيد .
از شما بي نهايت سپاسگزارم
سلام ،
من جديداً اكسس 2003 را نصب كردم ولي كليه اعداد را به فارسي تبديل كرده و حتي نمي توان اعداد انگليسي نوشت در حاليكه صفحه كليد نيز انگليسي است .لطفاً مرا راهنمائي كنيد .
دوست عزیز میشه کمی بیشتر توضیح بدید من نفهمیدم شما می خواید چیکار کنید
معمولا اکثر کاربران برعکس مشکل شما رو دارند یعنی اعدادشون فارسی نمیشه و می خوان فارسیش کنن.
شما اگه اصلا نمی خوایید از فارسی استفاده کنید پس برید زبان فارسی رو حذف کنید
بازم سلام
من اومدم با یه سوال دیگه
من می خوام یه برای یه کانون یه فرم درست کنم که
تمام اطلاعات مربوط به دریافت حق عضویت اعضا رو نشون بده
یه بانکه اطلاعاتی می خواد که تمام دریافتی های هر شخص و تاریخشون رو نگه داره و برای ماههای آینده هم امکان ورود اطلاعات داشته باشه و برای اعضای جدید هم این امکاه باشه
با استفاده از شی گرایی میشه همچین کاری کرد اما در اکسس فرقی نداره 2003 یا 2007 امکان همچین کاری هست یا نه ؟
اگه هست ممنون می شم راهنماییم کنید.
mohammad96
10-11-2008, 14:10
سلام ،
سلام،
این رو امتحان کنید ببینید میشه:
Control Panel > Regional and Language options > Customize و در زبانه Numbers،در آخرین گزینه یعنی Use Native digits ، گزینه Context رو انتخاب کنید. یا اگر این گزینه انتخاب بود، باید در تنظیمات اکسس به دنبال همچین گزینه ای برای اعداد بگردی.
mohammad96
10-11-2008, 14:17
بازم سلام
من اومدم با یه سوال دیگه
من می خوام یه برای یه کانون یه فرم درست کنم که
تمام اطلاعات مربوط به دریافت حق عضویت اعضا رو نشون بده
یه بانکه اطلاعاتی می خواد که تمام دریافتی های هر شخص و تاریخشون رو نگه داره و برای ماههای آینده هم امکان ورود اطلاعات داشته باشه و برای اعضای جدید هم این امکاه باشه
با استفاده از شی گرایی میشه همچین کاری کرد اما در اکسس فرقی نداره 2003 یا 2007 امکان همچین کاری هست یا نه ؟
اگه هست ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام،
خب این کار که از ویژگی های اولیه یک دیتابیسه و به نظر چیز خاصی هم نداره. آیا اینطور نیست؟
اگه مساله ای هست، لطفا بفرمایید.
ممنون،
فرض کنیم که یک جدول درست می کنیم با نام حق عضویت دارای 5 فیلد با نامهای شماره عضویت ، نام فرد ، تاریخ( تاریخ واریز مبلغ) ،مبلغ واریزی و مجموع (کل پرداختها یک نفر از اول عضویت)
ولی جستجویی که من می خوام در این جدول انجام بدم اینکه مثلا آقای x چه ماه هایی حق عضویت رو واریز کردند؟
یا اینکه خانم y چه ماههایی حق عضویت رو واریز نکردند؟
یا اینکه آقای z چند ماه حق عضویت رو واریز کردند؟
من فکر می کنم برای این کار باید یه فیلد برای فروردین 1378 و یه فیلد برای اردیبهشت 1378وهمین طور تا آخر و همچنین سالهای آینده هم باید این طوری باشه
یعنی کسی که 10 سال عضو این کانون است باید درجدولش 120 فیلد باشه؟
یا اینکه من قاطی کردم و نمی دونم چه جوری باید بانک اطلاعاتی طراحی کرد.
شما پیشنهادی ندارید؟
mohammad96
11-11-2008, 02:13
فرض کنیم که یک جدول درست می کنیم با نام حق عضویت دارای 5 فیلد با نامهای شماره عضویت ، نام فرد ، تاریخ( تاریخ واریز مبلغ) ،مبلغ واریزی و مجموع (کل پرداختها یک نفر از اول عضویت)
ولی جستجویی که من می خوام در این جدول انجام بدم اینکه مثلا آقای x چه ماه هایی حق عضویت رو واریز کردند؟
یا اینکه خانم y چه ماههایی حق عضویت رو واریز نکردند؟
یا اینکه آقای z چند ماه حق عضویت رو واریز کردند؟
من فکر می کنم برای این کار باید یه فیلد برای فروردین 1378 و یه فیلد برای اردیبهشت 1378وهمین طور تا آخر و همچنین سالهای آینده هم باید این طوری باشه
یعنی کسی که 10 سال عضو این کانون است باید درجدولش 120 فیلد باشه؟
یا اینکه من قاطی کردم و نمی دونم چه جوری باید بانک اطلاعاتی طراحی کرد.
شما پیشنهادی ندارید؟
سلام،
مساله به نظر از اینا ساده تره :27:
فیلدهای پیشنهادی من اینها هستند: -شماره عضویت ، -مشخصات فرد(شامل چند فیلد) ، - تاریخ( تاریخ واریز مبلغ) ، ( و برای اینکه یه موقع دیر و زود شد، مشکل پیش نیاد: ) -مربوط به ماه ، -مبلغ واریزی . مجموع کل هم با فیلدهای موجود میشه به راحتی محاسبه کرد.
سوالهای اول و سوم که تقریبا سرراست هستند (مثلا اولی با یک کوئری و سومی با تایع DCount ). درباره جستجوی دوم هم (به نظر من) میشه با نوشتن چند خط کد، کار رو انجام داد.( یعنی از اولین ماه پرداخت یک فرد تا مثلا ماه قبل، هر ماه رو چک کنه ببینه که پرداختی موجود هست یا نه و در آخر نتیجه رو در یک فرم نشون بده)
با سپاس،
بازم سلام
من نفهمیدم:41:
(من یه تصوری تو ذهنمه که اون باعث میشه نفهمم شما چی میگید)
ممنونم می شم یه جدول به صورت نمونه برام بزارید و جدولش رو برای یه نفر پر کنید
mohammad96
12-11-2008, 01:47
بازم سلام
من نفهمیدم:41:
(من یه تصوری تو ذهنمه که اون باعث میشه نفهمم شما چی میگید)
ممنونم می شم یه جدول به صورت نمونه برام بزارید و جدولش رو برای یه نفر پر کنید
سلام،
اینم دیتابیس نمونه ،اول اینکه ساختارش با اونی که قبلا گفتم فرق داره ( این درست تره). بعد اینکه آیا شما تقویم شمسی برای اکسس دارید؟ اگه نه بگید تا اونم بذارم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اینکه چه کسی حق عضویت رو در چه ماههایی نداده، اگه خواستید بعد از اینکه کارتون یه کم پیش تر رفت، براتون میفرستم.
با سپاس،
farshad_4017
13-11-2008, 17:50
سلام
چجور میشه تو اکسس اعداد رو فارسی نوشت ؟
mohammad96
13-11-2008, 23:00
سلام
چجور میشه تو اکسس اعداد رو فارسی نوشت ؟
سلام،
اينو امتحان كنيد:
Control Panel > Regional and Language options > Customize > Numbers > Digit Substitution > National
من تقویم شمسی اکسس رو ندارم .ممنون میشم اونو رو هم واسم بذارید.
mohammad96
14-11-2008, 18:46
من تقویم شمسی اکسس رو ندارم .ممنون میشم اونو رو هم واسم بذارید.
سلام،
این فایل رو از سایت "برنامه نویس" با آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پیدا کردم. این از فایل:
توضیحات در داخل فایل زیپ شده هست. شما می تونی فقط فایل مربوط به تقویم رو اجرا کنی.
ممنون،
masoud0011
15-11-2008, 02:02
این مشکل چطوری حل میشه؟
mohammad96
15-11-2008, 12:40
این مشکل چطوری حل میشه؟
كدوم !!!؟؟؟
mohsen12251
15-11-2008, 19:51
سلام به دوستای خوبم :20:
من تو زمینه اکسل تازه کارم پس اگر سوالاتم تکراری و سادست ببخشین.
چندتا سوال دارم :
1.من میخوام یه کاربرگ داشته باشم که شامل " روز-ماه-سال " به صورت شمسی باشه و توانایی تشخیص روزهای تعطیل رو داشته باشه و اون روز رو با رنگ دیگه ای نمایش بده .منظورم اینه که با استفاده از یه کاربرگ از قبل اماده شده تقویم این حالت رو انجام بده .
2.توی هرکدام از این روزها ساعت ورود و خروج را ثبت و جمع ساعت کاری یا همون تفریق ساعت هارو بصورت روزانه بده .
3.جمع کل ساعات ماهانه رو بده و اگر بشه جمع کل روزهای حضور و غیاب رو .
4.بر اساس ضریب حقوقی مثلا" 135 ساعت کارکرد داشته ، ضرب در 12500 ریال جمع ماه... مساوی است با 1687500ریال .
یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تونستم یاد بگیرم ولی نه خیلی حرفه ای . در ضمن سایت جالبیه و یکسری توابع و ... آماده و رایگان برای استفاده داره .
شاد باشین . " اگر به اندازه دانه خردلی ایمان داشته باشیم که میتوانیم، کوه ها را جا به جا خواهیم کرد "
mohammad96
16-11-2008, 00:02
سلام به دوستای خوبم :20:
من تو زمینه اکسل تازه کارم پس اگر سوالاتم تکراری و سادست ببخشین.
چندتا سوال دارم :
1.من میخوام یه کاربرگ داشته باشم که شامل " روز-ماه-سال " به صورت شمسی باشه و توانایی تشخیص روزهای تعطیل رو داشته باشه و اون روز رو با رنگ دیگه ای نمایش بده .منظورم اینه که با استفاده از یه کاربرگ از قبل اماده شده تقویم این حالت رو انجام بده .
2.توی هرکدام از این روزها ساعت ورود و خروج را ثبت و جمع ساعت کاری یا همون تفریق ساعت هارو بصورت روزانه بده .
3.جمع کل ساعات ماهانه رو بده و اگر بشه جمع کل روزهای حضور و غیاب رو .
4.بر اساس ضریب حقوقی مثلا" 135 ساعت کارکرد داشته ، ضرب در 12500 ریال جمع ماه... مساوی است با 1687500ریال .
یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم یاد بگیرم ولی نه خیلی حرفه ای . در ضمن سایت جالبیه و یکسری توابع و ... آماده و رایگان برای استفاده داره .
شاد باشین . " اگر به اندازه دانه خردلی ایمان داشته باشیم که میتوانیم، کوه ها را جا به جا خواهیم کرد "
با سلام،
به نظر سوالتون درباره Excel هست و نه Access !! برای گرفتن پاسخ سوالتون اونا در در تالار مربوط به اکسل مطرح کنید.
با سپاس،
سلام من باز اومدم
وقتی که یه نرم افزار رو با اکسس نوشتی اون رو اجرایی می کنی که همکار برای کاربر راحت باشه و هم اینکه کسی نتونه اطلاعات بانک اطلاعاتی یا نرم افزار رو تغییر بده.
آیا راهی است که ما دوباره به بانک اطلاعاتی موجود در برنامه دست رسی پیدا کنیم؟
ما فرض می کنیم که یه همچین نرم افزاری رو نوشتیم و دادیم به یک اداره، بعد از مدتی اون اداره می خواد نرم افزارشو عوض کنه و به اون بانک اطلاعاتی که الان کلی اطلاعات توش هست نیاز داره حالا باید چیکار کنیم؟
mohammad96
17-11-2008, 01:19
سلام من باز اومدم
وقتی که یه نرم افزار رو با اکسس نوشتی اون رو اجرایی می کنی که همکار برای کاربر راحت باشه و هم اینکه کسی نتونه اطلاعات بانک اطلاعاتی یا نرم افزار رو تغییر بده.
ما فرض می کنیم که یه همچین نرم افزاری رو نوشتیم و دادیم به یک اداره، بعد از مدتی اون اداره می خواد نرم افزارشو عوض کنه و به اون بانک اطلاعاتی که الان کلی اطلاعات توش هست نیاز داره حالا باید چیکار کنیم؟
سلام،
منظور از اجرایی کردن فایل چیه؟ و چه تغییراتی روی اون انجام میشه؟
rezapourmanesh
17-11-2008, 14:17
سلام دوستان کسي برنامه تبديل فايلهاي mde اکسس به mdb (فرمت پيش فرض و قابل تغيير اکسس) رو نداره؟
اگه ميشه کسي هم در مورد فايل هاي mde کمي توضيح بدهد. با تشکر 11:
نقل قول:
نوشته شده توسط sanam.b مشاهده تاپيک
سلام من باز اومدم
سلام،
منظور از اجرایی کردن فایل چیه؟ و چه تغییراتی روی اون انجام میشه؟
سلام
منظور من از اجرایی کردن یک فایل همون تبدیل کردن به پروِژه است همونی که از منوی tools گزینه startup را انتخاب می کنی و مشخص می کنی که فرم startup چی باشه و به کدام امکانات اکسس دست رسی داشته باشی
در حالتی که من می گم کاربر به غیر از فرمهای ورودی و گزارشها به هیچ چیز دیگه ای دسترسی نداره و هیچ چیزی رو نمی تونه تغییر بده.
mohammad96
17-11-2008, 23:10
سلام دوستان کسي برنامه تبديل فايلهاي mde اکسس به mdb (فرمت پيش فرض و قابل تغيير اکسس) رو نداره؟
اگه ميشه کسي هم در مورد فايل هاي mde کمي توضيح بدهد. با تشکر 11:
سلام،
در مورد سوال دوم: تا جایی که اطلاع دارم، با تغییر از mdb به mde ، فرم ها و گزارشهای موجود در دیتابیس قفل میشن و دیگه نمیشه اون ها رو ویرایش کرد. کدها هم compile میشن و مشاهده اونا امکان پذیر نیست.
درباره بازیابی فایل mde تجربه ای ندارم ولی اگه web رو یه جستجویی کنید حتما اطلاعات مفیدی پیدا می کنید. مثلا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
mohammad96
18-11-2008, 01:01
سلام
منظور من از اجرایی کردن یک فایل همون تبدیل کردن به پروِژه است همونی که از منوی tools گزینه startup را انتخاب می کنی و مشخص می کنی که فرم startup چی باشه و به کدام امکانات اکسس دست رسی داشته باشی
در حالتی که من می گم کاربر به غیر از فرمهای ورودی و گزارشها به هیچ چیز دیگه ای دسترسی نداره و هیچ چیزی رو نمی تونه تغییر بده.
سلام،
در اجرایی کردن، شما فایل رو mde یا accde هم می کنید؟
خب برگردیم سر مساله اصلی: وقثی که یک فایل رو اجرایی میکنیم ( و مثلا اونو به یک اداره ای میدیم)، اطلاعات اون (اطلاعات جداول) میتونه قابل دسترسی باشه؛ مگه اینطور نیست؟ مثلا اگه جداول رو مخفی کنیم (در 2003 این کار شدنیه؟) میشه از طریق یک دیتابیس دیگه اونا رو import کنیم ( درست نمیگم ؟). چیز دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که: معمولا دیتابیس ها رو جهت استفاده، به دو قسمت جداول ( و روابط) و قسمت کوئری ها ، فرمها و بقیه موارد تقسیم میکنن (spilit) که به اولی گفته میشه back_end و به دومی که مستقیما در دسترس کاربر قرار میگیره، گفته میشه front_end . که بین این دو دیتابیس اتصالی درست میشه (بصورت خودکار). حالا طراح برنامه کافیه بخش front_end رو اجرایی کنه و هر وقت هم که نیاز شد، اصلاحات احتمالی رو در اون بوجود بیاره بدون اینکه به اطلاعات برنامه کاری داشته باشه. این کارها در 2003 با گزینه spilit و در 2007 با گزینه Move Data > Access database انجام میشه.
به تازگی مقاله ای رو دیدم درباره امنیت در اکسس 2007. اطلاعات جالبی رو داره. اگه مایل بودید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
mahdi17729
18-11-2008, 10:16
Read Only در بانک اطلاعاتی
من یک بانک اطلاعاتی دارم میخوام اینو بدم به کسی ولی نمیخوام این فایل تغییری بکنه
یعنی نشه هیچ دستکاریه رو ش انجام بشه
حالا باید چی کار کنم
اگه بشه پسورد هم گذاشت خیلی خوبه
18-11-2008, 16:53
سوال اولم اينكه چجور اكسسي كه طراحي كردين رو اجرايي مي كنين ؟
سوال بعديم هم اينه ، يه كمبو بوكسي دارم كه نبايد تغيير كنه ! اگر هم خواست تغيير بكنه يه yes , no بياره ! چيكار بايد بكنم ؟
مرسي
mohammad96
18-11-2008, 22:51
Read Only در بانک اطلاعاتی
من یک بانک اطلاعاتی دارم میخوام اینو بدم به کسی ولی نمیخوام این فایل تغییری بکنه
یعنی نشه هیچ دستکاریه رو ش انجام بشه
حالا باید چی کار کنم
اگه بشه پسورد هم گذاشت خیلی خوبه
حتی اطلاعات جداول هم نمی خواهی تغییر کنه؟ اگه آره باید فایلی رو که قراره بفرستی رو Read-Only کنی (از طریق راست کلیک روی فایل و ... ). حالا یه ماکرو با نام AutoExec توش میسازیم و از طریق اون تابع زیر رو اجرا میکنیم. این تابع چک می کنه که اگه فایل read-only باشه، اونو اجرا کنه و اگر نباشه، برنامه اکسس رو ببنده و نذاره کاربر با اون کار کنه تا وقتی که مشخصه read-only اونو انتخاب کنه!
اگه طرف شما کمی وارد باشه و کلک shiftkey رو موقع بازکردن فایل، بلد باشه، باید اون رو هم غیر فعال کرد.(اگه خواستی اون رو هم میذارم، اگر هم جستجو کنی احتمال زیاد پیداش می کنی) . در آخر هم میشه این ماکرو رو مخفی کرد و فایل رو به mde و یا در 2007 به accde تبدیل کرد.
البته راههای دیگه ای هم باید باشه.
mohammad96
18-11-2008, 22:56
سوال اولم اينكه چجور اكسسي كه طراحي كردين رو اجرايي مي كنين ؟
سوال بعديم هم اينه ، يه كمبو بوكسي دارم كه نبايد تغيير كنه ! اگر هم خواست تغيير بكنه يه yes , no بياره ! چيكار بايد بكنم ؟
مرسي
سلام،
در مورد اول: در 2007 مقاله خوبی هست => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوم: مشخصه Allow Value List Edit رو no انتخاب می کنید... منظور از این که yes یا no بیاره یعنی چی؟ یک پیام نشون بده که آره یا نه؟
farshad_4017
19-11-2008, 06:05
آره ديگه !
چون اون فيلد اطلاعاتش نبايد به اين راحتي ها تغيير كنه و كمبو بوكس هم هست ، احيانا دست يكي هم بهش خورد ، يه اخطاري بده كه اطلاعات مي خواد تغيير كنه ،آيا موافقيد يا نه !
چون با تغيير ش بدون ذخيره كردن هم تو ديتابيس تغيير مي كنه !
farshad_4017
19-11-2008, 19:06
بچه ها جواب بدين ديگه :(
========================
يه سوال ديگه !
الان يه جدول اصلي داريم ، اين جدول يه فيلدش مينويسه كه اين محصول واسه كجاست
اگر بخوام كه رپورت بگيرم از هر شهري ، بايد يه query براي هر كدوم بسازم ! كه ميشه اونم 35 تا رپورت !!!!!!!!
ميشه تو يه صفحه فرم ، يه كمبو بوكس درست كنيم ، بعد يه شهر رو انتخاب كنيم و وقتي دكمه رپورت رو زديم ، محتويات كمبو بوكس رو بزاره داخل اون صفحه query و خروجي رو نشون بده ؟
mohammad96
20-11-2008, 01:37
آره ديگه !
چون اون فيلد اطلاعاتش نبايد به اين راحتي ها تغيير كنه و كمبو بوكس هم هست ، احيانا دست يكي هم بهش خورد ، يه اخطاري بده كه اطلاعات مي خواد تغيير كنه ،آيا موافقيد يا نه !
چون با تغيير ش بدون ذخيره كردن هم تو ديتابيس تغيير مي كنه !
بچه ها جواب بدين ديگه :(
========================
يه سوال ديگه !
الان يه جدول اصلي داريم ، اين جدول يه فيلدش مينويسه كه اين محصول واسه كجاست
اگر بخوام كه رپورت بگيرم از هر شهري ، بايد يه query براي هر كدوم بسازم ! كه ميشه اونم 35 تا رپورت !!!!!!!!
ميشه تو يه صفحه فرم ، يه كمبو بوكس درست كنيم ، بعد يه شهر رو انتخاب كنيم و وقتي دكمه رپورت رو زديم ، محتويات كمبو بوكس رو بزاره داخل اون صفحه query و خروجي رو نشون بده ؟
سلام،
در مورد اول: اگه قرار باشه که کاربر بتونه خودآگاه اطلاعات کمبوباکس رو تغییر بده،( که در اینصورت Row suorce Type هست Value List )، میشه Allow Value List Edit رو همون yes گذاشت و گزینه Limit to List رو هم yes کرد. در این حالت اگه مقداری غیر از مقادیر موجود در کمبو باکس وارد شد، خود اکسس جان از کاربر می پرسه که مایل به ویرایش اطلاعات کمبوباکس هست یا نه. این چطوره؟
در مورد دوم: بله میشه و همین هم درسته! در (احتمالا) ماکروی مربوط به دکمه بازکننده گزارش، در دستور open report گزینه ای هست با عنوان where که در این قسمت ( با استفاده expression Builder ) یه همچین چیزی رو قرار میدی:
اگر هم با کد VBA کار میکنیم، باز هم مثل همین.
farshad_4017
20-11-2008, 21:33
ممنون ،
ولي در مورد اون كمبو بوكس ، ايني كه شما گفتين واسه موقعيه كه كمبو بوكس دستي يه چيز وارد كني !
ولي من مي خوام وقتي كه از طريق خود كمبو بوكس ميخوايم تغييرات انجام بديم ، يه بلي يا خير بياره !
يه سري دستورات داره ، كه مثلا وقتي رو يه چيزي كليك كرديم يا قبل آپديت ،... اصلا مي خوام همين كه رو كمبو بوكس كليك كرديم ، برگرده بگه مطمئني مي خواي تغييرش بدي يا نه ؟
farshad_4017
20-11-2008, 22:26
شرمنده ها ، د مورد اين كمبو بوكس يمشه يه نمونه هم بدين
mohammad96
20-11-2008, 22:41
ممنون ،
ولي در مورد اون كمبو بوكس ، ايني كه شما گفتين واسه موقعيه كه كمبو بوكس دستي يه چيز وارد كني !
ولي من مي خوام وقتي كه از طريق خود كمبو بوكس ميخوايم تغييرات انجام بديم ، يه بلي يا خير بياره !
يه سري دستورات داره ، كه مثلا وقتي رو يه چيزي كليك كرديم يا قبل آپديت ،... اصلا مي خوام همين كه رو كمبو بوكس كليك كرديم ، برگرده بگه مطمئني مي خواي تغييرش بدي يا نه ؟
اوه، دو زاریم تازه افتاد(امیدوارم :31:). خب در اینصورت از رویداد On Change کمبوباکس استفاده میکنیم. این که شما می گید "همين كه رو كمبو بوكس كليك كرديم ، برگرده بگه مطمئني مي خواي تغييرش بدي يا نه ؟"، با استفاده از رویداد On Got Focus قابل انجامه ولی شاید زیاد قشنگ نباشه. چون مثلا کاربر داره با tab از روی کنترلها رد میشه و کاری هم به کار کمبوباکس نداره، ولی اون پیغام بی جهت نشون داده میشه !!
farshad_4017
20-11-2008, 23:59
در مورد اين دستور "[city]=" & forms![yourform_name]![yourcombobox] ميشه يه نمونه هم بدين ؟
اين يكي هم خيلي واجبه و كلي گير كردم ! چون اگر نتونم بايد 100 تايي رپورت بسازم !! :-&
mohammad96
21-11-2008, 01:56
شرمنده ها ، د مورد اين كمبو بوكس يمشه يه نمونه هم بدين
در مورد اين دستور "[city]=" & forms![yourform_name]![yourcombobox] ميشه يه نمونه هم بدين ؟
اين يكي هم خيلي واجبه و كلي گير كردم ! چون اگر نتونم بايد 100 تايي رپورت بسازم !! :-&
کد مربوط به کمبوباکس یه چیزی شبیه اینه :
که بجای YourCombo نام کمبوباکس خودتون رو میذارید.
در مورد دوم هم که کار خیلی راحته ( یعنی من فعلا حال درست کردن دیتابیس ندارم :46:): جای نوشتن این عبارتی که گفته شد که معلومه؛ با کمک اکسپرشن بیلدر جان، بجای [city] نام فیلد مورد نظر رو میذارم؛ بجای بقیش هم میریم کمبوباکس در فرم موردنظر رو انتخاب (دابل کلیک) می کنیم. علامتهای = و ... هم در سر جای خودشون. مشکل شما کجاشه؟ اگه نشد حتما یه نمونه میذارم.
farshad_4017
21-11-2008, 08:11
خيلي خيلي خيلي ممنون ، ميرم كه اينارو امتحان كنم :)
حالا يه سوال ديگه ! من وقتي از ديتابيسم رپورت ميگيرم ، اين خروجيش يه ليست ميده ( ----- شده )به صورت اتوماتيك !
حالا چجور مي شه كرد كه بغل اين ليسه شماره هم بزاره ؟ (1 ، 2 ، 3 ،.... ) آخرشم جمع كنه ؟
من يه كويري دارم كه از ليست اصلي ----- مي كنه ، مي خوام فقط تعدادشو تو صفحه رپورت بنويسم ! چجوري ميشه اين كارو كرد ؟
مي خوام تو يه صفحه رپورت بنويسم ، فلان شهر ، اينقدر محصول داره ،فلان شهر اينقدر و ...
مرسي
mohammad96
21-11-2008, 17:31
خيلي خيلي خيلي ممنون ، ميرم كه اينارو امتحان كنم :)
حالا يه سوال ديگه ! من وقتي از ديتابيسم رپورت ميگيرم ، اين خروجيش يه ليست ميده ( ----- شده )به صورت اتوماتيك !
حالا چجور مي شه كرد كه بغل اين ليسه شماره هم بزاره ؟ (1 ، 2 ، 3 ،.... ) آخرشم جمع كنه ؟
من يه كويري دارم كه از ليست اصلي ----- مي كنه ، مي خوام فقط تعدادشو تو صفحه رپورت بنويسم ! چجوري ميشه اين كارو كرد ؟
مي خوام تو يه صفحه رپورت بنويسم ، فلان شهر ، اينقدر محصول داره ،فلان شهر اينقدر و ...
مرسي
سلام،
برای ایجاد شمارشگر در گزارش: یک تکست باکس در قسمت Detail گزارش، جایی که مناسب میدونیم، درست کرده (لیبل اونو حذف میکنیم)، Control Source اونو قرار میدیم 1= ، running sum اونو بسته به اینکه در گزارش از گروه بندی استفاده کردیم و اینکه شمارش به چه صورتی انجام بشه، یکی از گزینه های Over All یا Over Group رو انتخاب میکنیم. در قسمت format اون هم میشه این عبارت رو وارد کرد .# . برای جمع هم یه تکست باک در قسمت report footer و یا group footer درست میکنیم و control source اونو میذاریم (*)Count= . البته دکمه (totals (count records هم همین کار رو انجام میده. راستی شما با 2007 کار میکنید یا 2003 ؟
سوال دوم رو، اگه خوب متوجه شده باشم ، هم با استفاده از تابع ([Count([your_field میشه جواب داد. بجای your_field هم نام فیلدی که میخواهید بشمرید.
ممنون،
farshad_4017
21-11-2008, 19:44
ممنون
از 2007 استفاده مي كنم
اولين بارمه ! نرم افزار خيلي خيلي جالبيه ! اگر بلد باشي چجور استفاده بكني ، فكر همه جاشو كردن :27:
farshad_4017
21-11-2008, 20:43
در ضمن يه نمونه در مورد اين فيلد بگم كه چجوريه ، شما يه جدولي مثل جدول زيري رو در نظر بگيرين
مشهد خراب
مشهد خراب
مشهد سالم
مشهد سالم
مشهد سالم
مشهد خراب
مشهد ناقص
مشهد ناقص
خروجي بر اساس شهر بوده ، همونطور كه مي بينين ، جنساشون باز هم طبقه بندي دارند ، من مي خوام تو يه رپورت ديگه ، بنويسه كه مشهد چند تا سالم داره چند تا ناقص چند تا خراب !
-----------------------------------------------------------------
در ضمن چجور ميشه كه چند تا شهر رو با هم رپورت كرد ؟ مثلا مشهد و تهران رو با هم نشون بده ؟
mohammad96
21-11-2008, 21:54
در ضمن يه نمونه در مورد اين فيلد بگم كه چجوريه ، شما يه جدولي مثل جدول زيري رو در نظر بگيرين
مشهد خراب
مشهد خراب
مشهد سالم
مشهد سالم
مشهد سالم
مشهد خراب
مشهد ناقص
مشهد ناقص
خروجي بر اساس شهر بوده ، همونطور كه مي بينين ، جنساشون باز هم طبقه بندي دارند ، من مي خوام تو يه رپورت ديگه ، بنويسه كه مشهد چند تا سالم داره چند تا ناقص چند تا خراب !
-----------------------------------------------------------------
در ضمن چجور ميشه كه چند تا شهر رو با هم رپورت كرد ؟ مثلا مشهد و تهران رو با هم نشون بده ؟
شما باید توی گزارش از گروه بندی بر اساس فیلد حاوی "خراب،سالم و ..." استفاده کنید. اون وقت توی Group footer یا بعنوان شمارشگر ( مانند پست قبلی و با انتخاب over group ) تکست باکسی درست می کنیم و توی control source اون می نویسیم (*)Count= . ساخت گزارس با استفاده از ویزارد، به راحتی امکان گروه بندی رو در اختیار میذاره ( هر چند تنظیم اون بطور دستی هم کار سختی نیست !)
برای نشون دادن چند شهر در گزارش، هنگام باز کردن اون از ماکرو، در قسمت where ( که قبلا هم صحبتش بود) ، شکل کلیش اینجوریه:
بسته به اینکه اسم شهرها رو چه جوری میخوای وارد (انتخاب) کنی، با دو تا کمبوباکس یا تکست باکس یا ... . در این حالت مثلا میشه:
امیدوارم کدها براتون کار کنن.
farshad_4017
28-11-2008, 09:05
ممنون
مثل اينكه من سوالمو خوب مطرح نكردم !
من يه صفحه مي خوام درست كنم ، كه توش ليست همه شهرها هست ، بعد جلوش فقط عدد بنويسه كه مثلا مشهد چند تا سالم چند تا خراب داره !
يه سوال ديگه هم اينكه چجور يمشه كاري كرد كه وقتي كه اكسس رو باز مي كنيم يه صفحه اي رو كه انتخاب كرديم بصورت پيش فرض بياد بالا ؟
mohammad96
29-11-2008, 13:37
ممنون
مثل اينكه من سوالمو خوب مطرح نكردم !
من يه صفحه مي خوام درست كنم ، كه توش ليست همه شهرها هست ، بعد جلوش فقط عدد بنويسه كه مثلا مشهد چند تا سالم چند تا خراب داره !
يه سوال ديگه هم اينكه چجور يمشه كاري كرد كه وقتي كه اكسس رو باز مي كنيم يه صفحه اي رو كه انتخاب كرديم بصورت پيش فرض بياد بالا ؟
سلام،
در مورد دومی: اگه قراره یک فرم در اول کار نشون داده بشه: Access Options > Current Database > Application options > Display Form . اگه چیز دیگه یا کار دیگه ای میخوایید در شروع انجام بدی، یک ماکرو با نام AutoExec درست می کنیم که بطورخودکار وقتی فایل رو باز میکنیم اجرا میشه (به شرطی که موقع باز شدن کلید شیفت رو پایین نگه نداشته باشیم که البته این هم قابلیت تغییر داره).
در مورد اول: آیا مثلا "مشهد خراب" در یک فیلد هست یا "مشهد" در یکی و "خراب" در یک فیلد دیگه؟ اگه بشه یه دیتابیس نمونه بذاری که خیلی خوب میشه.
با سلام خدمت همه اگه براتون ممکنه درباره ی ارتباط بین جداول در اکسس به طور کامل بهم توضیح بدین همچنین درباره ی طراحی ظاهری access و این که چی جوری شبیه نرم افزارش میکنن کمی راهنماییم کنین
کسری دلیر
29-11-2008, 20:09
1-وقتی محدوده ای را در excel 2003 انتخاب می کنیم...بعد copy می کنیم...یک کادری ظاهر می شود....نام آن کادر چیست؟
2-زمانی می خواهیم از excel پرینت بگیریم...Ctrl+p را می زنیم...و...گزینه ی print to file را می زنیم...بعد خارج شدم...این
صفحه ای که در file پرینت کردیم ... در کدام فایل save شده است؟
اگر می شود هرچه سریعتر به سوالات من پاسخ دهید ... متشکرم....
farshad_4017
29-11-2008, 21:13
اين يه نمونه
من به عنوان نمونه ليست چند تا رو گذاشتم ! توي رپورت مي بيني كه چجور نشون ميده ، كه هر شهر چند مدل جنس داره !
ولي من به اون ترتيب نمي خوام نشون بده ! يه صفحه فرم همينجور ساختم ،كه فقط نشون بدم مي خوام چجوري نشون بده !
چجوري جلو هر شهر بنويسم كه چند تا سالم چند تا خراب داره ؟
ممنون
mohammad96
30-11-2008, 19:30
اين يه نمونه
من به عنوان نمونه ليست چند تا رو گذاشتم ! توي رپورت مي بيني كه چجور نشون ميده ، كه هر شهر چند مدل جنس داره !
ولي من به اون ترتيب نمي خوام نشون بده ! يه صفحه فرم همينجور ساختم ،كه فقط نشون بدم مي خوام چجوري نشون بده !
چجوري جلو هر شهر بنويسم كه چند تا سالم چند تا خراب داره ؟
ممنون
سلام،
کلید حل این مساله، استفاده از Crosstab Query هست. به این شکل که این کوئری رو از روی یک کوئری مثل اون چیزی که خودت هم درست کرده بودی، باید ساخت. گزارش رو هم از روی این کراس-تب کوئری میسازیم. ( کوئریی که شما ساخته بودید یه کم پیچیده هست. همین کار رو میشه با کوئری Newquery که در فایل موجوده هم انجام داد.)
mohammad96
30-11-2008, 19:33
1-وقتی محدوده ای را در excel 2003 انتخاب می کنیم...بعد copy می کنیم...یک کادری ظاهر می شود....نام آن کادر چیست؟
2-زمانی می خواهیم از excel پرینت بگیریم...Ctrl+p را می زنیم...و...گزینه ی print to file را می زنیم...بعد خارج شدم...این
صفحه ای که در file پرینت کردیم ... در کدام فایل save شده است؟
اگر می شود هرچه سریعتر به سوالات من پاسخ دهید ... متشکرم....
با سلام،
محل سوالات درباره اکسل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad_4017
30-11-2008, 20:56
آقا محمد آخرشي
يه نمونه هم در مورد همون كمبو بوكس ميزاري !
از ديتا بيس اصلي هر شهري رو كه با كمبو بوكس انتخاب كرديم ، اطلاعات اونو نشون بده !
mohammad96
01-12-2008, 02:01
آقا محمد آخرشي
يه نمونه هم در مورد همون كمبو بوكس ميزاري !
از ديتا بيس اصلي هر شهري رو كه با كمبو بوكس انتخاب كرديم ، اطلاعات اونو نشون بده !
با عرض شرمندگی در پستهای قبلی درباره قسمت where در دستور open report ،اشتباه شده و درستش اینه:
[city]= forms![yourform_name]![yourcombobox]
این هم یک نمونه. فرم Form1 رو ببینید:
dewdrops
02-12-2008, 19:48
اول ممنون از دوست گرامی wordist که بنده رو راهنمایی کردن به این تاپیک ، خدارو شکر مثل اینکه یه جایی بالاخره پیدا شده که میتونم کمک بگیرم.
راستش
تو اكسس 2007 يه blank form باز كردم و توي اون يه سري command گذاشتم و براي اونا كد نوشتم . اجراي كدمم درسته تا زماني كه من اين فرمم رو save نكردم اما به محض اينكه اين blank form رو save ميكنم و مجددا باز ميكنم ديگه هيچ كدوم از كدها كار نمي كنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
به نظر شما بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟
در ضمن من يه ديتابيس دارم كه اومدم از روي اون يه كپي گرفتم اما جالب اين جاست كه روي فايل اصلي هر كاري كنم جواب ميده اما روي اوني كه كپي هست هر كاري انجام بدم پيغام ميده ؟
اصلا نميدونم بايد چي كار كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
راستي اگر بخوام تو همين سايت يه فايل ضميمه پستم كنم بايد چي كار كنم؟
mohammad96
03-12-2008, 00:43
اول ممنون از دوست گرامی wordist که بنده رو راهنمایی کردن به این تاپیک ، خدارو شکر مثل اینکه یه جایی بالاخره پیدا شده که میتونم کمک بگیرم.
راستش
تو اكسس 2007 يه blank form باز كردم و توي اون يه سري command گذاشتم و براي اونا كد نوشتم . اجراي كدمم درسته تا زماني كه من اين فرمم رو save نكردم اما به محض اينكه اين blank form رو save ميكنم و مجددا باز ميكنم ديگه هيچ كدوم از كدها كار نمي كنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
به نظر شما بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟
در ضمن من يه ديتابيس دارم كه اومدم از روي اون يه كپي گرفتم اما جالب اين جاست كه روي فايل اصلي هر كاري كنم جواب ميده اما روي اوني كه كپي هست هر كاري انجام بدم پيغام ميده ؟
اصلا نميدونم بايد چي كار كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
راستي اگر بخوام تو همين سايت يه فايل ضميمه پستم كنم بايد چي كار كنم؟
سلام،
در ابتدا عرض کنم که برای تبادل فایلها، از سایتهای رایگانی که این امکان رو در اختیار میذارن میشه استفاده کرد و لینک داده شده رو در اینجا قرار داد. سایتهای زیادی از جمله Rapidshare.com, Fileden.com, 4shared.com , و ... .
در رابطه با سوالتون: آیا اسم فرمی که میخواهید یذارید، فارسیه؟ اگه آره، اگه نام لاتین هم براش بذارید باز همین طوریه؟
اون پیغامی که نشون میده مگه چیه؟
( در ضمن اگه مثلا از صفحه تصویرتون عکس گرفتید و میخوایید توی پست تون نشون بدید، اونو تو یه سایت مثل tinypic.com قرار میدید و با استفاده از دکمه عکس در قسمت ایجاد پیام، اونو وارد میکنید. )
hamid330
03-12-2008, 01:21
مي خوام به من كمك كنيد.من مي خوام يه فرمول در بك برس وجوي زير بنويسم.مي خوام يك ستون ديكه بنام مانده balance اضافه بشه كه مجموع ستون مبلغ را تا سطرمقابل نشون بده.يعني سطر اول ستون جديد بشه 1301 و سطر دوم 1912 و سطر سوم5657 الي اخر.مرسي وممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam
man az roye ye crosstab query ye report sakhtam .hala mikham har bar ye SQL jadid ro be onvane record sourcesh barash beferestam ta reporte man bar asase un SQL filed ha ro be man neshun bede vali peighame "can not use the crosstab of non-fixed column as a sub query" ro be man mide va chizi ro tagheer nemide.
mishe lotfan be man begid chetor mitunam in moshkel ro hal konam?
"
salam
man az roye ye crosstab query ye report sakhtam .hala mikham har bar ye sql jadid ro be onvane record sourcesh barash beferestam ta reporte man bar asase un sql filed ha ro be man neshun bede vali peighame "can not use the crosstab of non-fixed column as a sub query" ro be man mide va chizi ro tagheer nemide.
Mishe lotfan be man begid chetor mitunam in moshkel ro hal konam?
"
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
نوشتن به طريق فينگليش خلاف قوانين فروم هست
چون تازه وارد هستيد فعلا پستتون رو پاك نميكنم
شما يه پست جديد بزنيد و به فارسي درخواست يا سوالتون رو مطرح كنيد
موفق باشيد
dewdrops
03-12-2008, 10:27
سلام،
در ابتدا عرض کنم که برای تبادل فایلها، از سایتهای رایگانی که این امکان رو در اختیار میذارن میشه استفاده کرد و لینک داده شده رو در اینجا قرار داد. سایتهای زیادی از جمله Rapidshare.com, Fileden.com, 4shared.com , و ... .
در رابطه با سوالتون: آیا اسم فرمی که میخواهید یذارید، فارسیه؟ اگه آره، اگه نام لاتین هم براش بذارید باز همین طوریه؟
اون پیغامی که نشون میده مگه چیه؟
( در ضمن اگه مثلا از صفحه تصویرتون عکس گرفتید و میخوایید توی پست تون نشون بدید، اونو تو یه سایت مثل tinypic.com قرار میدید و با استفاده از دکمه عکس در قسمت ایجاد پیام، اونو وارد میکنید. )
اين همون پيغامي هست كه ميده
و اسم فرم هاي من انگليسي هست نه فارسي
ببينيد من تو رويداد كليك مربوط به commandam اومدم و همچين كدهايي رو نوشتم.
درسته ؟
mohammad96
03-12-2008, 20:06
مي خوام به من كمك كنيد.من مي خوام يه فرمول در بك برس وجوي زير بنويسم.مي خوام يك ستون ديكه بنام مانده balance اضافه بشه كه مجموع ستون مبلغ را تا سطرمقابل نشون بده.يعني سطر اول ستون جديد بشه 1301 و سطر دوم 1912 و سطر سوم5657 الي اخر.مرسي وممنون
سلام،
یک راه حل می تونه این باشه: فرض میکنیم در جدول حاوی اطلاعات فیلد ID هست (برای استفاده جهت ترتیب رکوردها). در یک ستون جدید در کوئری اینو مینویسیم:
با تشکر،
mohammad96
03-12-2008, 20:18
اين همون پيغامي هست كه ميده
و اسم فرم هاي من انگليسي هست نه فارسي
ببينيد من تو رويداد كليك مربوط به commandam اومدم و همچين كدهايي رو نوشتم.
درسته ؟
سلام،
مگه شما میخوایید چه تغییری انجام بدید؟ انتخاب یک فیلد نامناسب بعنوان Primary Key ؟ البته میگید در فایل اصلی می تونید این کار رو بکنید! چیزی به نظرم نمیاد.
در رابطه با کدها: اول هر کنترلی، (.me) اضافه کنید ببینید میشه. me به فرم یا گزارشی که کد در اون اجرا میشه اشاره میکنه. مثلا:
mohammad96
03-12-2008, 20:21
salam
man az roye ye crosstab query ye report sakhtam .hala mikham har bar ye sql jadid ro be onvane record sourcesh barash beferestam ta reporte man bar asase un sql filed ha ro be man neshun bede vali peighame "can not use the crosstab of non-fixed column as a sub query" ro be man mide va chizi ro tagheer nemide.
Mishe lotfan be man begid chetor mitunam in moshkel ro hal konam?
"
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
نوشتن به طريق فينگليش خلاف قوانين فروم هست
چون تازه وارد هستيد فعلا پستتون رو پاك نميكنم
شما يه پست جديد بزنيد و به فارسي درخواست يا سوالتون رو مطرح كنيد
موفق باشيد
سلام،
منتظریم ... .
اگه بتونید یه دیتابیس نمونه هم بذارید که خیلی بهتر .
hamid330
04-12-2008, 01:57
من تونستم مشكل ستون مانده را تو كزارش حل كنم جون تو قسمت تكس باكس كزارشها خاصيت running sum وجود دارد ولي جرا تو قسمت فرمها اين خاصيت وجود ندارد آيا راه حلي براي اين مشكل است؟ مرسي از راهنماييتان
dewdrops
04-12-2008, 08:56
mohammad96 دوست عزیز
اینکه ما میتونیم تو هر جدول هر کدوم از فیلد هارو کلید کنیم درسته یا غلط ؟ اگر زمانی که من بین جداولم رابطه میذاشتم خوب همچین پیغامی منطقی بود ، چون اول باید رابطه رو حذف میکردم بعد هر کار دیگه .:46:
و اما مورد دیگه اینگه طبق پیشنهاد شما عمل کردم و به ابتدای دستوراتم me اضافه کردم اما بازم جواب نداد . :19:
mohammad96
04-12-2008, 12:55
من تونستم مشكل ستون مانده را تو كزارش حل كنم جون تو قسمت تكس باكس كزارشها خاصيت running sum وجود دارد ولي جرا تو قسمت فرمها اين خاصيت وجود ندارد آيا راه حلي براي اين مشكل است؟ مرسي از راهنماييتان
حق با شماست. در گزارشها خاصیت running sum وجود داره که در فرم ها نیست. در خود help اکسس، برای تابع DSum این قابلیت ذکر شده. مثالش هم که در پست قبلی من قابل مشاهده هست.
mohammad96
04-12-2008, 12:56
mohammad96 دوست عزیز
اینکه ما میتونیم تو هر جدول هر کدوم از فیلد هارو کلید کنیم درسته یا غلط ؟ اگر زمانی که من بین جداولم رابطه میذاشتم خوب همچین پیغامی منطقی بود ، چون اول باید رابطه رو حذف میکردم بعد هر کار دیگه .:46:
و اما مورد دیگه اینگه طبق پیشنهاد شما عمل کردم و به ابتدای دستوراتم me اضافه کردم اما بازم جواب نداد . :19:
سلام،
توی جداول همه فیلدها می تونن بعنوان کلید انتخاب بشن، بغیر از : OLE Objects, memo, Attachment, Multi Valued Look up ها ؛ یعنی همونایی که در پیام نشون میده.
در مورد دوم هم اگه ممکنه فرمتون رو بذارید( توی یک دیتابیس) تا از نزدیک یه نگاهی بشه بهش کرد.
dewdrops
04-12-2008, 15:34
mohammad96 عزیز
فرم من چیزی نداره که ، همش یه 4 تا command داره که تو event اولین commandam تو رویداد کلیک اومدم این دستورات رو نوشتم . :20:
البته چونبعدا میخوام با همین command ها منو سازی کنم (در واقع چون اکسس منو سازی نداره یه جورایی مجبورم که شبیه سازیش کنم ) به خاطر همین برام مهمه که این مشکل رو حل کنم.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید به همچین مشکلی میخورید . البته فراموش نکنید که بسازید بعد ذخیره کنید و مجددا اجراش کنید .
در ضمن من ماکرو نویسی هم بلد نیستم و اساسا نیاز دارم دارم به اینکه خیلی سریع اون رو یاد بگیرم . شما کتاب یا سایتی رو سراغ دارید که به این موضوع پرداخته باشه . ممنون .
dewdrops
04-12-2008, 21:06
بالا خره مشکل حل شد . باید از طریق access option ، اجرای ماکرو ها رو که به طور پیش فرض غیر فعال بودن رو فعال میکردم . :46:
لطفا در خصوص سوال بعدی منو راهنمایی کنید .
mohammad96
05-12-2008, 00:19
بالا خره مشکل حل شد . باید از طریق access option ، اجرای ماکرو ها رو که به طور پیش فرض غیر فعال بودن رو فعال میکردم . :46:
لطفا در خصوص سوال بعدی منو راهنمایی کنید .
من سایت یا کتابی رو نمی شناسم، البته که حتما به وفور یافت میشن. ماکروها شکل راحت شده ( و محدود تره) کدها هستند، که اگه با کدنویسی آشنا باشید (که به نظر هم همین میاد)، دیگه چیز زیادی نمی مونه. البته در help خود اکسس، مرجع کامل اونا وجود داره. :11:
dewdrops
07-12-2008, 19:45
سلام .
امروز من یه نمونه دیتا بیس تو اکسس 2003 دیدم ، بعد اومده بودن براش منو تعریف کرده بودن مثل منوهای file, ... بعد حتی میشد بریم توی قسمت toolbar ، مثل بقیه منوهای دیگه برای نمایش یا عدم نمایش منو بیایم check box کنار اون رو تیک بزنیم . آیا اکسس 2007 هم این قابلیت رو داره؟
mohammad96
07-12-2008, 23:01
سلام .
امروز من یه نمونه دیتا بیس تو اکسس 2003 دیدم ، بعد اومده بودن براش منو تعریف کرده بودن مثل منوهای file, ... بعد حتی میشد بریم توی قسمت toolbar ، مثل بقیه منوهای دیگه برای نمایش یا عدم نمایش منو بیایم check box کنار اون رو تیک بزنیم . آیا اکسس 2007 هم این قابلیت رو داره؟
سلام،
بله که میشه. اگه مثلا Visual Studio داشته باشی، این قابلیت به شکل آسون تری توش هست، اگر نه هم که یه کم برنامه به زبان xml میخواد که اونم راحته:
اگه سوالی بودید در خدمت هستیم.
farshad_4017
09-12-2008, 14:14
محمد جان يه چند صفحه قبل از طريق كروس تب يه گزارش گيري يادم دادي
الان من يه مشكلي دارم ، تو اون گزارش گيري ، يه چيزايي هم مياد كه نمي خوام نشون بده !
و همچنين ، الان تو اين ليستي كه برام ميزاره ، همه چيز فرتي مينويسه ! من مي خوام تو يه صفحه فقط يه تعداد از اينارو نشون بدم !
در ضمن فيلدهاشون هم مشخص باشه چون مي خوام يه جمع و تفريقي بزنم و تو يه فيلد ديگه نشونش بدم !
يه سوال هم برام پيش اومده ! اكسس نميشه جدول كشيد ؟!
mohammad96
09-12-2008, 21:23
محمد جان يه چند صفحه قبل از طريق كروس تب يه گزارش گيري يادم دادي
الان من يه مشكلي دارم ، تو اون گزارش گيري ، يه چيزايي هم مياد كه نمي خوام نشون بده !
و همچنين ، الان تو اين ليستي كه برام ميزاره ، همه چيز فرتي مينويسه ! من مي خوام تو يه صفحه فقط يه تعداد از اينارو نشون بدم !
در ضمن فيلدهاشون هم مشخص باشه چون مي خوام يه جمع و تفريقي بزنم و تو يه فيلد ديگه نشونش بدم !
يه سوال هم برام پيش اومده ! اكسس نميشه جدول كشيد ؟!
سلام،
- خب چیزهایی رو که دوست نداری نشون داده بشن رو حذف کن:31: . مگه حالا چی هستند؟
- فاصله بین رکوردها رو میشه افزایش داد تا توی یه صفحه تعداد محدودتری نشون داده بشه.
- منظورتون از مشخص بودن فیلدها چیه؟ فیلدها که مشخصند و میشه روی اونا محاسبات رو انجام داد.
- درباره کشیدن جدول اطلاعی ندارم، فقط یه چیز مشابه(شاید هم اصلا خودش باشه): روی یک کنترل راست کلیک کرده و ... Layout > Gridlines > Both or Top or .
اگه جوابها مورد نظر نیستند، لطفا مثالی بیارید.
ممنون.
dewdrops
10-12-2008, 14:35
وااااااااي از دست اين اكسس ، آقا من ديگه كچل شدم از اينكه هرروز اين اكسس يه جور اذيت ميكنه ،
كدهاشو نوشتم تو سيستم خودم اجرا ميشه اما روي يه سيستم ديگه كه ميخوام اجرا نميشه ، با اينكه تمام تنظيماتي كه رو سيستم خودم هست رو سيستم هاي ديگه هم هست .
آقا محمد به نظر شما چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فاطمه وطن دوست
10-12-2008, 19:21
سلام
با اجازه - پست قبلیم پاک شد .
من یه pdf کامل از اموزش access 2007 میخوام . لطفا برام هر چه سریعتر اپلود کنید .
dewdrops
10-12-2008, 21:06
سلام
با اجازه - پست قبلیم پاک شد .
من یه pdf کامل از اموزش access 2007 میخوام . لطفا برام هر چه سریعتر اپلود کنید .
منpdf فارسی خوب که همه چیز رو کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم . به این سایت مراجعه کنید و این کتاب رو دانلود کنید ، انگلیسی خیلی راحتی داره درسته برنامه نویسی با اکسس هست اما اولش اکسس رو خیلی خوب توضیح داده . حتما هم کتاب رو دانلود کنید هم مثال های کتاب رو که گفته خیلی عالی هست .
موفق باشید.
farshad_4017
10-12-2008, 21:30
محد جان اين فايلو ببين !
همونطور كه مي بيني هر شهر 3 مدل جنسش طبقه بندي ميشه ! خوب اينو بوسيله كروستب توي اكسس تونستيم بدست بياريم !
اون مجموع هم تو اكسس تونستيم بدست بياريم !
ولي الان اگر فايل اكسل رو نيگا كني ، يه فيلد هست به اسم مصوب و يكي هم كسر و اضافه !
تو اون مصوب ،مينويسيم كه هر شهر چند تا جنس بايد ميفرستاده ، كه تو اون كسر و اضافه اگر منفي باشه يعني كم فرستاده و اگر مثبت كه يعني زياد فرستاده !
الان من اون 2 تا مصوب و با كسر و اضافه چجور مي تونم تو اين فايل اكسس بيارم ؟ چون جايي نيست كه اونارو در بيارم !
در ضمن ،چجور مي تونم تو اون ليستي كه ميده ، يه جوري اسم چند تا شهرو ----- كنم ؟
ممنون
mohammad96
11-12-2008, 01:19
وااااااااي از دست اين اكسس ، آقا من ديگه كچل شدم از اينكه هرروز اين اكسس يه جور اذيت ميكنه ،
كدهاشو نوشتم تو سيستم خودم اجرا ميشه اما روي يه سيستم ديگه كه ميخوام اجرا نميشه ، با اينكه تمام تنظيماتي كه رو سيستم خودم هست رو سيستم هاي ديگه هم هست .
آقا محمد به نظر شما چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب فک کنم یه مقدار اطلاعات بیشتر لازم باشه. مثلا اینکه چه قسمتیش اجرا نمیشه؟ و احتمالا چه پیامی نشون داده میشه؟ و ... . آیا مسئله درباره کدهاست؟
mohammad96
11-12-2008, 02:36
محد جان اين فايلو ببين !
همونطور كه مي بيني هر شهر 3 مدل جنسش طبقه بندي ميشه ! خوب اينو بوسيله كروستب توي اكسس تونستيم بدست بياريم !
اون مجموع هم تو اكسس تونستيم بدست بياريم !
ولي الان اگر فايل اكسل رو نيگا كني ، يه فيلد هست به اسم مصوب و يكي هم كسر و اضافه !
تو اون مصوب ،مينويسيم كه هر شهر چند تا جنس بايد ميفرستاده ، كه تو اون كسر و اضافه اگر منفي باشه يعني كم فرستاده و اگر مثبت كه يعني زياد فرستاده !
الان من اون 2 تا مصوب و با كسر و اضافه چجور مي تونم تو اين فايل اكسس بيارم ؟ چون جايي نيست كه اونارو در بيارم !
در ضمن ،چجور مي تونم تو اون ليستي كه ميده ، يه جوري اسم چند تا شهرو ----- كنم ؟
ممنون
سلام،
احتمالا فیلد "تعداد مصوب" باید در یک جدول موجود باشه که در این موقعیت، همانا هنگام استفاده از تابع DLookup می باشد :46:. یعنی اول یک فیلد در کنار بقیه، در گزارش درست میکنیم با عنوان مجموع (که این کار گویا قبلا کردید) و اسمش رو مثلا میذاریم mysum (کنترل سورسش هم که هست =[خراب]+[ناقص]+[سالم] ). حالا یکی دیگه درست میکنیم با control source :
که فیلد [no] هم همون نام فیلد شهر در نمونه قبلی ماست. فیلد [city_name] هم نام فیلد حاوی اسامی شهرها در جدول موردنظر هست.
ف ی ل ت ر کردن نام شهرها رو میشه در ابتدای باز کردن گزارش انجام داد. راههای مختلفی هم میشه اعمال کرد که بستگی به تعداد شهرهایی داره که قراره نشون داده نشن و یا بشن. مثلا میشه گزارش رو از طریق یه فرم باز کرد ودر اون فرم محدودیتها رو تنظیم کرد.
فاطمه وطن دوست
11-12-2008, 08:30
منpdf فارسی خوب که همه چیز رو کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم . به این سایت مراجعه کنید و این کتاب رو دانلود کنید ، انگلیسی خیلی راحتی داره درسته برنامه نویسی با اکسس هست اما اولش اکسس رو خیلی خوب توضیح داده . حتما هم کتاب رو دانلود کنید هم مثال های کتاب رو که گفته خیلی عالی هست .
موفق باشید.
سلام
راستش من این pdf رو واسه تهیه جزوه میخوام .بنابراین باید حتما فارسی باشه .
میخواستم فقط زحمت پرینتش رو بکشم . خیلی هم دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم و اگرم بود انگلیسی بود و
من وقت ترجمه و ... رو هم نداشتم!چون برای دوستانی میخوام که از کامپیوتر چیزی سر در نمیارن و زبانشونم زیا خوب نیست .
در ضمن یه pdf انگلیسی حدود 16 mb دانلود کردم که با تصویر و توضیح کامل بود . :20:
بازم از دوستان اگر نمونه ای داشتن که فقط فارسی بود برام آپلود کنند.
dewdrops
11-12-2008, 14:45
quote=mohammad96;3261456]خب فک کنم یه مقدار اطلاعات بیشتر لازم باشه. مثلا اینکه چه قسمتیش اجرا نمیشه؟ و احتمالا چه پیامی نشون داده میشه؟ و ... . آیا مسئله درباره کدهاست؟[/quote]
راستش سیستم ها روی شبکه هستن بعد اگر برا یکی دیگه share کنم اجرا نمیشه و مشکلمم این طوری حل کردم که مجبور شدم برنامه رو بریزم رو فلش بعدشم ببرم روی سیستم دیگه امتحان کنم.در اون صورت بود که اجرا میشدن.
آقا محمد برنامه نویسی من اصلا اونطور که باید و شاید خوب نیست و دارم کلی هم وقت صرف میکنم بتونم این قضیه رو حل کنم . یعنی کد هایی که مینویسم خیلی ساده است و کاری که باید انجام بدم خیلی بزرگ .
من برا برنامم میخوام یه جستجو بنویسم که این طوری باشه .
یه تکس باکس داشته باشه که هرچی که توش مینویسم بره تو دیتابیس بگرده نتیجه رو بهم برگردونه . اما نتونستم برنامم رو اینطوری دربیارم اومدم براش یه combo box o گذاشتم بعد تو رویداد مربوط به after update اون اومدم دستور نوشتم این طوری :
میاد بررسی میکنه محتویات combox رو بعد رکورد متناظر با اون رو برمیگردونه .
این شیوه فعلا مشکل منو حل کرده اما میخوام جستجوم به شکل اون اولی باشه گفتم . چه جوری میشه نوشت ؟؟؟؟؟
mohammad96
11-12-2008, 20:34
راستش سیستم ها روی شبکه هستن بعد اگر برا یکی دیگه share کنم اجرا نمیشه و مشکلمم این طوری حل کردم که مجبور شدم برنامه رو بریزم رو فلش بعدشم ببرم روی سیستم دیگه امتحان کنم.در اون صورت بود که اجرا میشدن.
آقا محمد برنامه نویسی من اصلا اونطور که باید و شاید خوب نیست و دارم کلی هم وقت صرف میکنم بتونم این قضیه رو حل کنم . یعنی کد هایی که مینویسم خیلی ساده است و کاری که باید انجام بدم خیلی بزرگ .
من برا برنامم میخوام یه جستجو بنویسم که این طوری باشه .
یه تکس باکس داشته باشه که هرچی که توش مینویسم بره تو دیتابیس بگرده نتیجه رو بهم برگردونه . اما نتونستم برنامم رو اینطوری دربیارم اومدم براش یه combo box o گذاشتم بعد تو رویداد مربوط به after update اون اومدم دستور نوشتم این طوری :
میاد بررسی میکنه محتویات combox رو بعد رکورد متناظر با اون رو برمیگردونه .
این شیوه فعلا مشکل منو حل کرده اما میخوام جستجوم به شکل اون اولی باشه گفتم . چه جوری میشه نوشت ؟؟؟؟؟
سلام،
لطفا در help اکسس عبارت "learn how to find records" رو وارد کن و اون مقاله رو ببین. بر این اساس میشه بغل تکست باکس یه دکمه قرار داد که اون یک کوئری رو (بر حسب مقدارتکست باکس) اجرا میکنه.
Evil Boy
17-12-2008, 23:24
سلام
یه پروژه دارم با نرم افزار اکسس که باید چند روز دیگه تحویل بدم دوستانی که با اکسس کار کردن لطف کنن و راهنمایی کنن
ممنون
همونطوری که توی عکس مشخص کردم میخوام زمانی که این چک باکس تیک خورد توی قسمت Expr1 صفر بزنه و زمانی که تیک نخورد مبلغ فیلد قیمت رو بزنه. نمیدونم کدش رو چطوری بنویسم
بازم ممنون
mohammad96
17-12-2008, 23:53
سلام
یه پروژه دارم با نرم افزار اکسس که باید چند روز دیگه تحویل بدم دوستانی که با اکسس کار کردن لطف کنن و راهنمایی کنن
ممنون
همونطوری که توی عکس مشخص کردم میخوام زمانی که این چک باکس تیک خورد توی قسمت Expr1 صفر بزنه و زمانی که تیک نخورد مبلغ فیلد قیمت رو بزنه. نمیدونم کدش رو چطوری بنویسم
بازم ممنون
سلام،
فکر کنم تابع IIf بتونه جوابگو باشه:
Evil Boy
18-12-2008, 09:19
ميتونيد دقيق تر بگيد كه دقيقا چي بايد بنويسم و كجا بايد بنويسم
ممنون
mohammad96
18-12-2008, 17:14
ميتونيد دقيق تر بگيد كه دقيقا چي بايد بنويسم و كجا بايد بنويسم
ممنون
بله، در ستون جدید (ی که برای فیلد Expr1 در نظر گرفتید) در قسمت Field مینویسیم:
Evil Boy
18-12-2008, 20:22
دو تا سوال ديگه داشتم
اول اينكه چطوري تاريخ شمسي رو ثبت كنم
و اينكه ميخوام يك گزارش درست كنم. مثلا آقاي x كد 1 و آقاي y كد 2 داره ميخوام قبل از اينكه فرم گزارش باز بشه از كاربر سوال كنه گزارش كدوم كد و چه تاريخي رو ميخواد
ممنون
mohammad96
20-12-2008, 00:45
دو تا سوال ديگه داشتم
اول اينكه چطوري تاريخ شمسي رو ثبت كنم
و اينكه ميخوام يك گزارش درست كنم. مثلا آقاي x كد 1 و آقاي y كد 2 داره ميخوام قبل از اينكه فرم گزارش باز بشه از كاربر سوال كنه گزارش كدوم كد و چه تاريخي رو ميخواد
ممنون
سلام،
درباره سوال اول:
و دوم: یکی از راهها اینه که گزارش از طریق یک فرم دیگه که برای این کار درست میشه، باز بشه. به این شکل که در اون فرم، محدودیتهایی که قراره اعمال بشه از طریق کنترلهایی مثل تکست باکس یا کمبوباکس، انتخاب میشه و یک دکمه (Button) گزارش رو با استفاده از دستور OpenReport باز میکنه. و در درون همین دستور هم این محدودیتها فراخوانی میشن. اگه با ماکرو بخوایم این کار رو انجام بدیم، باید در قسمت Where Condition اون مثلا بنویسیم:
[ID] = [Forms]![Your_Form_Name]![Text1] And [taarikh] >= [Forms]![Your_Form_Name]![Text2]
که فیلدهای ID و taarikh نام فیلدهای مربوطه در گزارش هستند.
dewdrops
23-12-2008, 11:51
سلام،
لطفا در help اکسس عبارت "learn how to find records" رو وارد کن و اون مقاله رو ببین. بر این اساس میشه بغل تکست باکس یه دکمه قرار داد که اون یک کوئری رو (بر حسب مقدارتکست باکس) اجرا میکنه.
آقا محمد ممنونم از راهنماييتون ، اما آيا امكان داره به من يه نمونه كد بديد.خيلي ممنون ميشم . چون مقاله اي رو كه شما گفتيد رو من مطالعه كردم اما احتمالا من بد مطالعه كردم چون چيزي دستگيرم نشد.:41:
mohammad96
23-12-2008, 13:45
آقا محمد ممنونم از راهنماييتون ، اما آيا امكان داره به من يه نمونه كد بديد.خيلي ممنون ميشم . چون مقاله اي رو كه شما گفتيد رو من مطالعه كردم اما احتمالا من بد مطالعه كردم چون چيزي دستگيرم نشد.:41:
سلام،
ببین این چه جوریه؟
dewdrops
23-12-2008, 14:11
سلام،
ببین این چه جوریه؟
خيلي ممنون از برنامتون.
اما زماني كه من يه command كنار تكس باكسم قرار ميدم و براي اون يه ماكرو تعريف ميكنم نميدونم چرا جواب جستجو رئ به من اشتباه ميده.:19:
mohammad96
23-12-2008, 15:45
خيلي ممنون از برنامتون.
اما زماني كه من يه command كنار تكس باكسم قرار ميدم و براي اون يه ماكرو تعريف ميكنم نميدونم چرا جواب جستجو رئ به من اشتباه ميده.:19:
اون command مگه چه دستورهایی رو اجرا می کنه؟ اگه یه نمونه هم تونستی بذار :20:
dewdrops
24-12-2008, 10:22
اون command مگه چه دستورهایی رو اجرا می کنه؟ اگه یه نمونه هم تونستی بذار :20:
آقا محمد من شرمندم ، آخه زمانی که من فایل رو دانلود کردم چون تنظیمات سیستمم بهم ریخته بود و اجرای کدها غیر فعال شده بود به خاطر همین متوجه اجرای برنامه نمیشدم و سعی میکردم که با قرار دادن یک command وارد qsel بشم و نتیجه جستجو رو ببینم وقتی اجرای کدها رو فعال کردم تازه فهمیدم که این برنامه چه طوری کار میکنه
خیلی برنامه ساده و خوبی بود . من وارد کد های design شدم اما متوجه این تیکه کد نشدم .
مثلا من میدونم که با استفاده از دستور link می تونیم یک الگو برای جستجو تهیه کنیم و بر اساس پارامتری که بوسیله text میفرستیم بر اساس اون جستجو انجام می شه اما "*"& چی کار میکنه؟
بازم ممنون از کمکتون.:11:
mohammad96
24-12-2008, 11:32
آقا محمد من شرمندم ، آخه زمانی که من فایل رو دانلود کردم چون تنظیمات سیستمم بهم ریخته بود و اجرای کدها غیر فعال شده بود به خاطر همین متوجه اجرای برنامه نمیشدم و سعی میکردم که با قرار دادن یک command وارد qsel بشم و نتیجه جستجو رو ببینم وقتی اجرای کدها رو فعال کردم تازه فهمیدم که این برنامه چه طوری کار میکنه
خیلی برنامه ساده و خوبی بود . من وارد کد های design شدم اما متوجه این تیکه کد نشدم .
مثلا من میدونم که با استفاده از دستور link می تونیم یک الگو برای جستجو تهیه کنیم و بر اساس پارامتری که بوسیله text میفرستیم بر اساس اون جستجو انجام می شه اما "*"& چی کار میکنه؟
بازم ممنون از کمکتون.:11:
سلام،
کار &"*" در اول و "*"& در آخر اینه که * رو به دو طرف عبارت مورد جستجو بچسبونه.
مقاله Examples of query criteria در help برنامه میتونه کمک خیلی خوبی باشه.
سلام:
من ميخوام يك برنامه حضور غياب با اكسس درست كنم تقريبا هم به اين برنامه واردم ولي هرچي فكر مينم ميبينم نميشه
كسي ميتونه همچين چيزي براي من بسازه يا من رو راهنمايي كنه جوريكه يك فرم داشته باشيم و همه ركوردهامون داخلش باشه و فقط ما جلوي اون ها رو تيك بزنيم و فرم ديگري داشته باشيم كه فقط اطلاعات افراد رو درون اون ذخيره كنيم.
درضم يك سوال خيلي مهم دارم نميشه كاري كرد كه ما وقتي مثلا دهتا ركورد داريم ميون ركورد 3 و 2 يك ركورد اضافه كنيم اين يك كار رو خيلي احتياج دارم
mohammad96
25-12-2008, 18:52
سلام:
من ميخوام يك برنامه حضور غياب با اكسس درست كنم تقريبا هم به اين برنامه واردم ولي هرچي فكر مينم ميبينم نميشه
كسي ميتونه همچين چيزي براي من بسازه يا من رو راهنمايي كنه جوريكه يك فرم داشته باشيم و همه ركوردهامون داخلش باشه و فقط ما جلوي اون ها رو تيك بزنيم و فرم ديگري داشته باشيم كه فقط اطلاعات افراد رو درون اون ذخيره كنيم.
درضم يك سوال خيلي مهم دارم نميشه كاري كرد كه ما وقتي مثلا دهتا ركورد داريم ميون ركورد 3 و 2 يك ركورد اضافه كنيم اين يك كار رو خيلي احتياج دارم
سلام،
یعنی یه فرم باشه که اسم همه مثلا کارکنان توش باشه و بغل هر اسمی یه چک باکس باشه و بعدا هم یک فیلد تاریخ ؟
فرم دوم هم گویا ربطی به حضور و غیاب نداره و فقط برای وارد کردن اطلاعات کارکنانه؛ درسته؟
اگه فقط همینه، به نظر میاد که کار خاصی نداشته باشه. یعنی دوتا جدول، یکی برای مشخصات و یکی هم مربوط به حضور و غیاب. و برای هر کدومش هم یک فرم. اگه فقط همینه و خودت هم نتونستی، اونوقت برات انجامش میدم. اگه نه که توضیحات بیشتری لطف کنید.
سلام،
یعنی یه فرم باشه که اسم همه مثلا کارکنان توش باشه و بغل هر اسمی یه چک باکس باشه و بعدا هم یک فیلد تاریخ ؟
فرم دوم هم گویا ربطی به حضور و غیاب نداره و فقط برای وارد کردن اطلاعات کارکنانه؛ درسته؟
اگه فقط همینه، به نظر میاد که کار خاصی نداشته باشه. یعنی دوتا جدول، یکی برای مشخصات و یکی هم مربوط به حضور و غیاب. و برای هر کدومش هم یک فرم. اگه فقط همینه و خودت هم نتونستی، اونوقت برات انجامش میدم. اگه نه که توضیحات بیشتری لطف کنید.
سلام:
كاملا درسته دوست عزيز ولي اينجا دو مشكل وجود داره اونم اينه كه من نميدونم چجوري بايد چند تا ركورد رو باهم در يك فورم بزارم كه موقع ورود اطلاعات همه ي ركورد ها باهم نشون داه بشن و مشكل ديگه اين كه من ميخوام اطلاعات رو فقط يك بار وارد كنم و وقتي در جدول اول اطلاعات رو وارد كردم لارم نباشه دوباره برم اسامي رو در جدول دوم بنويسم اونجا (فقط) اسامي به طور اتوماتيك وارد بشن تامن در فرم مخصوص بتونم اونها رو تيك بزنم.
ممنون
mohammad96
27-12-2008, 19:08
سلام:
كاملا درسته دوست عزيز ولي اينجا دو مشكل وجود داره اونم اينه كه من نميدونم چجوري بايد چند تا ركورد رو باهم در يك فورم بزارم كه موقع ورود اطلاعات همه ي ركورد ها باهم نشون داه بشن و مشكل ديگه اين كه من ميخوام اطلاعات رو فقط يك بار وارد كنم و وقتي در جدول اول اطلاعات رو وارد كردم لارم نباشه دوباره برم اسامي رو در جدول دوم بنويسم اونجا (فقط) اسامي به طور اتوماتيك وارد بشن تامن در فرم مخصوص بتونم اونها رو تيك بزنم.
ممنون
سلام،
گویا با روشهای معمول نمیشه این کار رو انجام داد مگه با استفاده از کدهای VBA :
برای استفاده از فرم حضور و غیاب، فرم open_H_G رو اجرا کنید. (راستی اکسس شما 2007 ه ؟)
سلام،
گویا با روشهای معمول نمیشه این کار رو انجام داد مگه با استفاده از کدهای vba :
برای استفاده از فرم حضور و غیاب، فرم open_h_g رو اجرا کنید. (راستی اکسس شما 2007 ه ؟)
سلام:
خير 2003
مگه 2007 امكاناتش بيشتر؟
درضم سوال من يادتون رفت:
mohammad96
27-12-2008, 22:53
سلام:
خير 2003
مگه 2007 امكاناتش بيشتر؟
درضم سوال من يادتون رفت:
سلام،
درباره سوال: میشه یک فیلد جداگونه برای مرتب کردن داده ها مثلا با فرمت Number > Decimal درست کرد و هر وقت لازم شد عددی بین دو عدد مربوط به رکوردهای قبلی و بعدی موردنظر براش گذاشت. هر وقت هم لازم به دسترسی به شکل مرتب داده ها بود، از کوئری استفاده کرد. یا اصلا بشه primary key رو از نوع decimal انتخاب کرد و ... .
در مورد اکسس 2007، بله حتما امکاناتش بیشتره. من که بعد از عادت کردن به 2007 رغبت نمی کنم با 2003 کار کنم :31:
سلام:
دست درد نكنه ار بابت برنامه زحمت كشيدي ولي دو تا اشكال داره 1- وقت فرم open_H_G رو باز ميكنم يك ارور ميده و صفحه بهم ميريزه كه 3تا كليد داره End كه صفحه بسته ميشه Debug كه VB خود برنامه رو اجراميكنه ( يكسرس كد نوشته شده ) و Help
2- من وقتي فرد جديدي رو از فرم Moshakhasat وارد ميكنم در فرم Hozur_Ghiyab قرار نميكيره فقط در تيبل Moshakhasat قرار ميگيره چه جوري بايد نفرات جديد رو به فرم Hozur_Ghiyab اضافه كنم آيا نميشه كاري كرد كه خودش اضافه بشه؟
اگه ميشه درباره ي سوال قبلم بيشتر توضيح بده
ببخشيد ، زياد دارم زحمتت ميدم
ممنون
mohammad96
28-12-2008, 18:04
سلام:
دست درد نكنه ار بابت برنامه زحمت كشيدي ولي دو تا اشكال داره 1- وقت فرم open_H_G رو باز ميكنم يك ارور ميده و صفحه بهم ميريزه كه 3تا كليد داره End كه صفحه بسته ميشه Debug كه VB خود برنامه رو اجراميكنه ( يكسرس كد نوشته شده ) و Help
2- من وقتي فرد جديدي رو از فرم Moshakhasat وارد ميكنم در فرم Hozur_Ghiyab قرار نميكيره فقط در تيبل Moshakhasat قرار ميگيره چه جوري بايد نفرات جديد رو به فرم Hozur_Ghiyab اضافه كنم آيا نميشه كاري كرد كه خودش اضافه بشه؟
اگه ميشه درباره ي سوال قبلم بيشتر توضيح بده
ببخشيد ، زياد دارم زحمتت ميدم
ممنون
سلام،
مشکل فرم open_H_G برطرف شد (توی 2003) . وقتی این فرم رو اجرا میکنیم، تغییرات در جدول مشخصات رو توی فرم حضور و غیاب اعمال میکنه (پس مشکل دوم هم حل شده).
اینو علی الحساب داشته باش تا درباره سوال هم توضیح بدم (بزودی)...
javad2625
28-12-2008, 19:57
سلام
یه مشکل در اکسس دارم. می خواهم تعداد ساعت کار انجام شده را در یک فیلد یادداشت کنم. مثلاً به این صورت 35:25 (سی و پنج ساعت و بیست و پنج دقیقه). اما وقتی نوع فیلد را Date\Time می گذارم و فرمت آن را هم h:nn می گذارم، برای ساعت، فقط اعداد 0 تا 23 را قبول می کند. چکار کنم که اعداد بالاتر از 23 را هم قبول کند؟ این را هم بگویم که نوع فیلد را نمی توانم text بگذارم، چون بعداً می خواهم مجموع ساعت های انجام کار را حساب کنم.
متشکرم
mohammad96
29-12-2008, 01:16
سلام
یه مشکل در اکسس دارم. می خواهم تعداد ساعت کار انجام شده را در یک فیلد یادداشت کنم. مثلاً به این صورت 35:25 (سی و پنج ساعت و بیست و پنج دقیقه). اما وقتی نوع فیلد را Date\Time می گذارم و فرمت آن را هم h:nn می گذارم، برای ساعت، فقط اعداد 0 تا 23 را قبول می کند. چکار کنم که اعداد بالاتر از 23 را هم قبول کند؟ این را هم بگویم که نوع فیلد را نمی توانم text بگذارم، چون بعداً می خواهم مجموع ساعت های انجام کار را حساب کنم.
متشکرم
سلام،
یک جواب اینه که نوع فیلد رو عدد میذاریم (با فرمت مناسب) و مقدار زمان رو بصورت دقیقه ذخیره میکنیم. هر وقت هم که نیاز به نمایش مقدار فیلد شد، میتونیم اونو در فرمت دلخواه خودمونمحاسبه کنیم. مثلا کنترل سورس یک تکست باکس در فرم مون میشه:
سلام،
مشکل فرم open_h_g برطرف شد (توی 2003) . وقتی این فرم رو اجرا میکنیم، تغییرات در جدول مشخصات رو توی فرم حضور و غیاب اعمال میکنه (پس مشکل دوم هم حل شده).
اینو علی الحساب داشته باش تا درباره سوال هم توضیح بدم (بزودی)...
سلام:
دستتون درد نكنه واقعا كه استاديد ولي اگه براتون زحمت نيست يك فيلد "ساعت ورود" به فرم حضور غياب اضافه كنيد اگه اشكال نداره و براتون سخت نيست مراحل رو به خودم بگيد انجام بدم كه يك چيزي هم ياد كرفته باشم ( البطه اگه وقت توضيح دادن داريد وگرنه كه...)
خيلي خيلي ممنون
dewdrops
30-12-2008, 13:18
سلام:
دستتون درد نكنه واقعا كه استاديد ولي اگه براتون زحمت نيست يك فيلد "ساعت ورود" به فرم حضور غياب اضافه كنيد اگه اشكال نداره و براتون سخت نيست مراحل رو به خودم بگيد انجام بدم كه يك چيزي هم ياد كرفته باشم ( البطه اگه وقت توضيح دادن داريد وگرنه كه...)
خيلي خيلي ممنون
اوووه كجاشو ديدين ، آقا محمد فراتر از استاد هستن واقعا دست شما درد نكنه
منم اين فايل حضور غياب رو دانلود كردم . و قشنگ ترين قسمتش برام اين بود كه وقتي يه نفر به ليست مشخصات اضافه ميشد يه تكس باكس و يه چك باكس تو فرم حضورغياب براش اضافه ميشد .اين كار با چه دستوري اعمال ميشه ؟
mohammad96
31-12-2008, 01:16
سلام:
خيلي خيلي ممنون
اوووه كجاشو ديدين ، آقا محمد فراتر از استاد هستن واقعا دست شما درد نكنه
منم اين فايل حضور غياب رو دانلود كردم . و قشنگ ترين قسمتش برام اين بود كه وقتي يه نفر به ليست مشخصات اضافه ميشد يه تكس باكس و يه چك باكس تو فرم حضورغياب براش اضافه ميشد .اين كار با چه دستوري اعمال ميشه ؟
بله حتما (البته از حسن نظر dewdrops عزیز هم بسیار ممنونم و باید بگم که این طوری ها هم نیست ! ).
ایده کار به این شکله که وقتی دکمه موجود در فرم Open H_G زده میشه، فرم ح-غ در حالت طراحی باز میشه و با استفاده از recordsource ی که از جدول مشخصات تشکیل میشه (rs1) ، به تعداد رکوردهای موجود در اون، لیبل برای نام و ... ، چک باکس و تکست باکس درست میشه و برای شناسایی اون ها نام مشخصی برحسب ID رکوردها (در جدول مشخصات) به اونا داده میشه (البته به caption لیبل ها هم مقدار نام و ... داده میشه). هر دفعه که فرم به این صورت باز میشه، تمام کنترلهای با نام مخصوص ابتدا حذف میشن و دوباره با توجه به جدول مشخصات، از نو ساخته میشن.
حالا وقتی دکمه ثبت در فرم ح-غ زده میشه، مقادیر موجود در کنترل ها با توجه به اسمشون (که بر حسب فیلد ID از جدول مشخصات نامگذاری شدند) در جدول ح-غ ( در شکل یک رکوردسورس ، rs1 ) ذخیره میشن.
با این توضیحات ببینید می تونید خودتون یک فیلد (تکست باکس) به فرم اضافه کنید؟
کنترلها، که چک باکس ها رو هم شامل هستند، با دستور CreateControl ساخته میشن.
با تشکر !
dewdrops
31-12-2008, 11:28
mohammad95 ، دوست گرامي
اگر يادتون باشه به من يه نمونه برنامه براي طراحي منوها داده بوديد برنامه خيلي حرفه اي بود و منوهاي اون هم به زيبايي باز و بسته ميشد.اما من هرچي سعي كردم نتونستم سر در بيارم .شما برنامه اي ساده تر نداريد ؟؟
در ضمن من يه پيشنهاد دارم كه ميدونم باعث زحمت بيشتر ميشه براي شما.
من پيشنهادم اين هست شما كه با برنامه نويسي تو اكسس آشنا هستيد يه فرمي باز كنيم بعد كلا اونجا بشه آموزش VBA . چون خود من كه خيلي به اين برنامه احتياج دارم و حالا حالا هم فرصت نميكنم كه برم كلاس يا جايي . مجبورم مقاله بخونم كه خوب فكر كنم ديديد ديگه با اينكه ميخونمم باز متوجه نميشم :41: و توي اون فرم هر مبحثي كه آموزش داده ميشه براش چند تا نمونه برنامه هم قرار بديم يا اگر دوستان ديگه اي هم نمونه دارن تو اونجا بذاريم .
خوشحال ميشم نظرتون رو راجع به پيشنهادم بدونم.
dewdrops
31-12-2008, 12:09
آقا محمد با توجه به توضيحاتي كه داديد مجددا كد هاي برنامه رو خوندم اينكه چطوري به اين ضرب و تقسيم ها رسيدين كه بماند نفهميدم كه چه جوري به اين نتيجه رسيدين و حتي متوجه نشدم كه خط هاي بعدي چي كار ميكنن.:19:
سلام:
آقا محمد من سعي كردم ولي سر درنيوردم درضم من يك گزارش هم از ليست حاضرين و غايبين ميخوام. يك گزارش كه در اون مشخصات فرد و حاضر يا غايب بودنش در آن روز كه قابل چاپ بر روي a4 باشه( خودم با اين طراحيه حرفه اي كه شما كردين نتونستم كاري كنم)
يك چيز ديگه وقتي ما در يك روز اطلاعاتي رو ثبت ميكنيم ديگه نميتونيم اون اطلاعات رو ويرايش كنيم حتا در همان روز من ميخوام تا روز عوض نشده بشه اطلا عات آن روز رو ويرايش كرد.
ممنون
mohammad96
02-01-2009, 20:46
سلام:
آقا محمد من سعي كردم ولي سر درنيوردم درضم من يك گزارش هم از ليست حاضرين و غايبين ميخوام. يك گزارش كه در اون مشخصات فرد و حاضر يا غايب بودنش در آن روز كه قابل چاپ بر روي a4 باشه( خودم با اين طراحيه حرفه اي كه شما كردين نتونستم كاري كنم)
يك چيز ديگه وقتي ما در يك روز اطلاعاتي رو ثبت ميكنيم ديگه نميتونيم اون اطلاعات رو ويرايش كنيم حتا در همان روز من ميخوام تا روز عوض نشده بشه اطلا عات آن روز رو ويرايش كرد.
ممنون
سلام،
البته ساخت گزارش دیگه احتیاج به برنامه نویسی نداره و راحته.
mohammad96
02-01-2009, 20:50
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا محمد با توجه به توضيحاتي كه داديد مجددا كد هاي برنامه رو خوندم اينكه چطوري به اين ضرب و تقسيم ها رسيدين كه بماند نفهميدم كه چه جوري به اين نتيجه رسيدين و حتي متوجه نشدم كه خط هاي بعدي چي كار ميكنن.:19:
سلام،
ضرب و تقسیم ها که برای مکان کنترل هستند و خط های بعدی هم برای نام، caption و آخری هم برای تغییر اندازه کنترل به طول اندازه کپشن اون.
mohammad96
02-01-2009, 21:07
mohammad95 ، دوست گرامي
اگر يادتون باشه به من يه نمونه برنامه براي طراحي منوها داده بوديد برنامه خيلي حرفه اي بود و منوهاي اون هم به زيبايي باز و بسته ميشد.اما من هرچي سعي كردم نتونستم سر در بيارم .شما برنامه اي ساده تر نداريد ؟؟
در ضمن من يه پيشنهاد دارم كه ميدونم باعث زحمت بيشتر ميشه براي شما.
من پيشنهادم اين هست شما كه با برنامه نويسي تو اكسس آشنا هستيد يه فرمي باز كنيم بعد كلا اونجا بشه آموزش VBA . چون خود من كه خيلي به اين برنامه احتياج دارم و حالا حالا هم فرصت نميكنم كه برم كلاس يا جايي . مجبورم مقاله بخونم كه خوب فكر كنم ديديد ديگه با اينكه ميخونمم باز متوجه نميشم :41: و توي اون فرم هر مبحثي كه آموزش داده ميشه براش چند تا نمونه برنامه هم قرار بديم يا اگر دوستان ديگه اي هم نمونه دارن تو اونجا بذاريم .
خوشحال ميشم نظرتون رو راجع به پيشنهادم بدونم.
بله، راستش من هم زیلد از اون برنامه سر در نیاوردم :31: البته اون فایل در چند سال قبل و برای ورژن های قدیمی تر ساخته شده بوده، هر چند الان هم میشه ازش استفاده کرد. ولی اگه راستش رو بخوای نظر من اینه که توی 2007 میشه منوهای قشنگی ساخت و نیاز به برنامه زیاد هم نیست. منظورم استفاده از سفارشی کردن نوار ابزار با کدهای xml هست. مثلا این قابلیت هست که هر فرم یا گزارشی که باز میشه، نوار ابزار اون هم پدیدار بشه. و هم اینکه میشه بقیه ابزارها که استفاده ندارن رو حذف کرد. یعنی همه چیز می تونه دم دست کاربر باشه .
در مورد پیشنهاد: همچین سایتهای مرجعی برای اکسس آخه وجود دارن که افراد متبحری در اونجا هستند و کدهای زیادی هم اونجا وجود داره. مثلا همون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که یکی از معتبرترین هاست.
با سپاس! :11:
سلام : لطفاً اگه براتون میسره یه مرجع قوی برای آموزش Access معرفی کنین . چند تا سی دی آموزشی هم گرفتم ولی جامع نیست و جواب نمیده
mohsen_sir
04-01-2009, 07:39
سلام دوستان
دوست من يه نرم افزار با اكسس درست كرده كه 7-8 نفر كاربر داره و مي خواد كه بصورت فايل exe در بياره آيا همچين چيزي امكان داره كه برنامش به اين صورت در بياد؟اگه داره راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
mohammad96
04-01-2009, 14:28
سلام دوستان
دوست من يه نرم افزار با اكسس درست كرده كه 7-8 نفر كاربر داره و مي خواد كه بصورت فايل exe در بياره آيا همچين چيزي امكان داره كه برنامش به اين صورت در بياد؟اگه داره راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
با سلام،
farshad_4017
09-01-2009, 09:13
اول يه تشكر از محمد جان كه اينجوري بدون هيچ توقعي كار همه رو راه ميندازه ( يكي نه هزارتا :دي )
================================================== =================
من بوسيله كروس تب يه آمار از يه جدول گرفتم ، آمار يك شهر كه هر شهر محصولاتي كه داره چند تا خربا و سالم ناقص
حالا من يكسري فرمهايي دارم و مي خوام توي متنش يه فيلد باشه و اون فيلد مثلا بنويسه كه فلان شهر چقدر وسايل سالم داده يا خراب.
يه نامه اي كه فقط لازمه ما دكمه پرينتش رو بزنيم ، يعني هر دفعه اي كه اطلاعات رو وارد مي كنيم اعداد اون نامه خودش تغيير مي كنه و آخر هر ماه كافيه كه ما نامه ها رو پرينت بگيريم !
چجوري ميشه اين كار رو كرد ؟
مي دونم پروريه ها ! ولي اگر ميشه ، لطف كنين و يه نمونه بدين !
farshad_4017
09-01-2009, 15:24
2 تا سوال ديگه
اولش اينكه چجور ميشه كاري كرد كه يه فرم فقط قابل خوندن باشه ؟
الان من از طريق فرمي كه ساختم مي تونم داخل ديتابيس اطلاعات وارد كنيم و اگر لازم شد از همونجا هم دنبال اطلاعات بگردم !
حالا چجور يمشه كرد كه اين فرم فقط قابليت خوندن داشته باشه ؟
اصلا يه چيزي ! كلا ديتابيس رو ميشه كاري كرد كه با دادن يه پسورد بشه بهش اطلاعات وارد يا اينكه پاك كرد ؟ در غير اينصورت فقط قابليت خوندن داشته باشه ؟
=====================================
سوال بعديمم اينه كه من توي فرم مثلا يه فيلد دارم با يه دكمه ! چون سوا سوا وارد صفحه كردمشون ،صفحه رو كه باز مي كنم و يا اينكه بزرگ كوچيك مي كنم جاي اينا تغيير مي كنه ! مثلا دكمه ميره زير فيلد ! براي اون چيكار مي تونم بكنم ؟
beginner63
10-01-2009, 00:21
سلام دوستان
آقا من از وقتی office 2007 رو نصب کردم دارم دیوانه میشم
این موارد که میگم کجاشه؟؟؟
ساخت table و query
compact and repair
اصلا چرا اینقدر تغییر کرده؟
habibi1374
10-01-2009, 09:46
دو تا سئوال داشتم اگه ميشه اساتيد جواب بدند با تشكر :
وقتي يك ديتا بيس با اكسس ميسازم هنگام باز كردن يك پيام امنيتي ظاهر شده و بايد ok كنم تا برنامه اجرا بشه مي خواستم بدونم چطوري مي شه اين پيام رو حذف كرد كه ديگه ظاهر نشه
سئوال دوم اينكه قبلا در يكي از برنامه هام از شئي tab استفاده كردم و رنگ اونو تغيير دادم و جديدا در يك برنامه هركار كردم رنگ پيش فرض tab تغيير نمي كنه
habibi1374
10-01-2009, 10:16
beginer63 خوب چون شما خواسته بودي آقا جوابت بدهد هيچ اما اگر كمي منو ها را باز كني پيدا مي كني .
farshad_4017 اما جواب شما
اولش اينكه چجور ميشه كاري كرد كه يه فرم فقط قابل خوندن باشه ؟
خوب مي توني خواص يك فرم را انتخاب كني ( يعني مربع بالا سمت چپ ) سپس گزينه هايي مثل allow add و مانند آن را كه بصورت پيش فرض yes است را تغيير داده و آنها no كنيد تا اجازه اضافه كردن ، تغيير دادن و مانند آن را از كار بر بگيري
روش ديگر اينكه روي هر باكس گزينه مورد نظر را no كنيد
درمورد سئوال دوم شما نيز راههاي زيادي وجود دارد اما متاسفانه ظاهرا اصلا طراحي شما اشتباه است و شما بايد قسمت جستجو و قسمت ورود اطلاعات و مانند آن را جدا كنيد و براي هركدام يك قسمت مجزا در نظر بگيريد
با سلام،
سلام بر محمد عزيز
اينو ميشه يه توضيحي بدي
چون من سراغ 2007 فعلا نرفتم
دقيقا چي به كجا اضافه ميكنه
مرسي
wolfstander
13-01-2009, 13:16
سلام
یک دیتابیس میخوام بنویسم
کلی هم دردسر دارم توش
ردیف میکنم و ممنون میشم کمکم کنید
هرکسی هر بخشی رو که میدونه لطف کنه
1- دیتابیس بره روی شبکه و همزمان چند نفر بتونن ازش استفاده کنند
.
.
2- سطح دسترسی و نام کاربری ایجاد کنم و به یه کاربر فقط اجازه اجرای گزارش بدم ، یکی فقط اطلاعات رو وارد کنه و یکی بتونه تصحیح کنه و اون یکی هم بتونه حذف کنه یه ادمین هم باشه که همه رو بتونه
.
.
3- اگه بخوام تو یه فیلدی محاسباتی صورت بگیره (مثلا یک عدد رو از یه فیلد بخونه و عدد دیگه ای رو از فیلد دیگه) و حاصل ضربشون رو برام بیاره چیکار کنم؟
.
.
4- امکان انتخاب بدم به کاربر که مثلا از یه لیست بازشدنی ، یکی رو بزنه و بعد بر حسب انتخابی که کرده ، نحوه محاسبات بخش 3 تغییر کنه
فعلا همینا بود
مابقی اش رو بعدا میگم
منتظر باشید:10:
برای یاد گیری اکسس باید از کجا شروع کنم ؟
beginner63
16-01-2009, 00:08
اساتید عزیز کسی نیست به داد من برسه؟
Ashkan_vpm2
20-01-2009, 01:59
سلام دوستان گُلم.
من یک فایل (یک جدول) در داخل Excel درست کردم. می خواستم ببینم آیا میشه این جدول را با همین مشخصات در Access پیاده سازی بکنم. که قابل اجرا و گزارش گیری باشه.
فایل جدول (Excel) را می تونید از لینک زیر بگیرید:
خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.
mehdi_vsgh
23-01-2009, 10:13
با سلام نیاز به تهیه یک بانک اطلاعاتی با برنامه access2003 دارم اگه ممکنه بگین باید چه کنم؟؟؟(اصلا از برنامه اکسس سردر نمیارم متاسفانه )
صورت مساله
محاسبه حقوق پرسنل داخل یک شرکت 24 ساعته با محاسبه حقوق به ازای مرخصیها
تهداد تیمهای کاری 5 تیم(هر تیم متشکل از حداقل 10 نفر)
هر روز کاری شامل 2 تیم:
روز 7صبح- 18 بعداظهر
شب 18- 7 صبح
میزان تحصیلات:
دیپلم- فوق دیپلم-لیسانس- فوق لیسانس-دکتری
پایه حقوق
400000- 450000- 500000-550000-600000
کسر حقوق به ازای پایه حقوق دیپلم روزی 15000 تومان و سایر با ضریب افزایشی 2٪
پاداش 5000 تومان به ازای حضور کامل در ماه
تعداد شیفتهای کاری 12 شیفت
rep: فیش حقوقی
Qry جستجوی افرادی که دارای مرخصی بیش از 3 روز
frm اضافه/حذف اطالاعات
معیار جهت انتخاب کارمند نمونه چیست؟؟؟؟
این بانکی هست که تا الان ایجاد کردم ولی نمیتونم فرمولهای مربوط به محاسبه حقوق را درست بزنم
mohammad96
27-01-2009, 02:30
با سلام نیاز به تهیه یک بانک اطلاعاتی با برنامه access2003 دارم اگه ممکنه بگین باید چه کنم؟؟؟(اصلا از برنامه اکسس سردر نمیارم متاسفانه )
صورت مساله
محاسبه حقوق پرسنل داخل یک شرکت 24 ساعته با محاسبه حقوق به ازای مرخصیها
تهداد تیمهای کاری 5 تیم(هر تیم متشکل از حداقل 10 نفر)
هر روز کاری شامل 2 تیم:
روز 7صبح- 18 بعداظهر
شب 18- 7 صبح
میزان تحصیلات:
دیپلم- فوق دیپلم-لیسانس- فوق لیسانس-دکتری
پایه حقوق
400000- 450000- 500000-550000-600000
کسر حقوق به ازای پایه حقوق دیپلم روزی 15000 تومان و سایر با ضریب افزایشی 2٪
پاداش 5000 تومان به ازای حضور کامل در ماه
تعداد شیفتهای کاری 12 شیفت
rep: فیش حقوقی
qry جستجوی افرادی که دارای مرخصی بیش از 3 روز
frm اضافه/حذف اطالاعات
معیار جهت انتخاب کارمند نمونه چیست؟؟؟؟
این بانکی هست که تا الان ایجاد کردم ولی نمیتونم فرمولهای مربوط به محاسبه حقوق را درست بزنم
سلام،
چند تا سوال:
- مرخصی ها بصورت ساعتی محاسبه میشن یا روزانه؟ یعنی مرخصی ساعتی هم داریم؟
- محاسبه حقوق: اولا کسری حقوق برای دیپلمه ها 15000 است یا 1500؟ ثانیا اینکه گفتید "روزی"، منظور کل روزهای کاری با محاسبه مرخصیه یا کل روزهای ماه؟ ثالثا ضریب افزایشی، 2% پایه حقوقیه (که برای غیر دیپلمه ها در آخر هر ماه محاسبه میشه)؟
- تعداد 12 شیفت، در هر هفته هست دیگه نه؟
mehdi_vsgh
27-01-2009, 07:45
-مرخصی روزانه
-اولا: 1500 هستش! ثانیا:منظور کل روزهای کاری با محاسبه مرخصیه - ثالثا: خیر برای دیپلمهها اگه هر روزی مرخصی داشته باشند هر روز مثلا 1500 تومن
برای فوق دیپلمهها به ازای هر روز مرخصی 2درصد بیشتر هستش ینی 1500+1500*0.02
برای لیسانسها میشه 4 درصد بالاتر 0.04*1500+1500
هیمطنرو الی اخر!!
-بلی در هفته است
mohammad96
27-01-2009, 15:55
-مرخصی روزانه
-اولا: 1500 هستش! ثانیا:منظور کل روزهای کاری با محاسبه مرخصیه - ثالثا: خیر برای دیپلمهها اگه هر روزی مرخصی داشته باشند هر روز مثلا 1500 تومن
برای فوق دیپلمهها به ازای هر روز مرخصی 2درصد بیشتر هستش ینی 1500+1500*0.02
برای لیسانسها میشه 4 درصد بالاتر 0.04*1500+1500
هیمطنرو الی اخر!!
-بلی در هفته است
تا جایی که به نظرم میرسه، محاسبه تعداد روزهای مرخصی از روی تاریخ شروع و پایان اون، با توجه به جابجایی احتمالی شیفتها و تعطیلات رسمی (یا غیرمترقبه)، کار نسبتا دشواری به نظر میرسه که محاسبات اون احتیاج به بازنگری های مستمر خواهد داشت. در عوض یک راه پیشنهادی می تونه درج مستقیم تعداد روزهای مرخصی در یک جدول باشه. البته شاید محاسبه روزهای مرخصی از روی تاریخ شروع و پایان، مد نظر خود شما هم نبوده (که به نظر هم همین میاد).
یه سوال اینکه: مثلا در مورد یه نفر که در تیم شماره یک که شنبه صبح و سه شنبه شب شیفت داره و قراره این دو روز رو مرخصی بگیره، تاریخ شروع و پایان رو چی وارد میکنید؟ و اگر یک روز رو نخواد بیاد (مثلا شنبه) چطور؟
- ترتیب گردش تیم ها به چه شکله؟(تنها جهت کنجکاوی! )
mehdi_vsgh
27-01-2009, 19:25
تا جایی که به نظرم میرسه، محاسبه تعداد روزهای مرخصی از روی تاریخ شروع و پایان اون، با توجه به جابجایی احتمالی شیفتها و تعطیلات رسمی (یا غیرمترقبه)، کار نسبتا دشواری به نظر میرسه که محاسبات اون احتیاج به بازنگری های مستمر خواهد داشت. در عوض یک راه پیشنهادی می تونه درج مستقیم تعداد روزهای مرخصی در یک جدول باشه. البته شاید محاسبه روزهای مرخصی از روی تاریخ شروع و پایان، مد نظر خود شما هم نبوده (که به نظر هم همین میاد).
یه سوال اینکه: مثلا در مورد یه نفر که در تیم شماره یک که شنبه صبح و سه شنبه شب شیفت داره و قراره این دو روز رو مرخصی بگیره، تاریخ شروع و پایان رو چی وارد میکنید؟ و اگر یک روز رو نخواد بیاد (مثلا شنبه) چطور؟
- ترتیب گردش تیم ها به چه شکله؟(تنها جهت کنجکاوی! )
نه! ببین
یه نفر مثلا فقط صبحها هستش یا فقط شبها!!!
ینی شخص a یا کارمند روز هست یا کارمند شب!!
محاسبه مرخصی هم به تعداد روزهایی که مرخصی نیومده حساب میشه!! (مثلا 4 روز!)
mohammad96
28-01-2009, 15:03
نه! ببین
یه نفر مثلا فقط صبحها هستش یا فقط شبها!!!
ینی شخص a یا کارمند روز هست یا کارمند شب!!
محاسبه مرخصی هم به تعداد روزهایی که مرخصی نیومده حساب میشه!! (مثلا 4 روز!)
سلام،
این نسخه بتای برنامه شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرهای تصحیحی خودت رو بگو.
ضمنا برای تقویم شمسی در اکسس:
mehdi_vsgh
29-01-2009, 23:18
ممنون
فقط یه سوال چرا وقتی تو قسمت درخواستها روی یکی از اونها کلیک میکنم هی یه پنجره ظاهر میشه!؟! که باید یه مقداری رو وارد کنیم در اون
دلیلش چیه؟
mohammad96
30-01-2009, 11:08
ممنون
فقط یه سوال چرا وقتی تو قسمت درخواستها روی یکی از اونها کلیک میکنم هی یه پنجره ظاهر میشه!؟! که باید یه مقداری رو وارد کنیم در اون
دلیلش چیه؟
همه درخواستها بجز QMoreThan3 توسط فرم ها باز میشن که خود فرم ها اطلاعات مورد نیاز رو در اختیارشون میذارن (که مربوط میشه به شماره ماه، سال و یا شناسه) . درخواست QMoreThan3 هم میشه توسط یک فرم اجرا بشه و مقادیر اولیه از طریق مثلا تکست باکس، وارد درخواست بشه. اگر نه هم که خودش اطلاعات رو در ابتدا از کاربر میگیره.
(خود گزارش هم باید با استفاده از فرم ViewSalary باز بشه .)
shahinfarasystem
31-01-2009, 11:16
سلام
دو تا سوال اکسسی داشتم اگه محبت کنید جواب بدید ممنون می شم:
1) چطوری می تونم یه Query بنویسم که وقتی روش دابل کلیک می کنم یه textbox ظاهر بشه که توی اون بتونم با وارد کردن محتویات یک فیلد اون رو توی یه جدول از بانک جستجو کنم؟؟؟
این کار اگر امکان پذیر باشه باید داخلش محتویات دقیق فیلد رو وارد کنم
2) حالا چطوری می تونم همون دستور بالا رو طوری بنویسم که توش بشه دستور like رو هم به کار برد؟؟؟
ممنون
سلام به همه
ببخشيد چطور ميشه فايلي كه با اكسل درست كردي وارد اكسسز كرد ؟
(طوري كه جدول به هم نخوره!!!!!
ممنون
mohammad96
02-02-2009, 11:28
سلام
دو تا سوال اکسسی داشتم اگه محبت کنید جواب بدید ممنون می شم:
1) چطوری می تونم یه Query بنویسم که وقتی روش دابل کلیک می کنم یه textbox ظاهر بشه که توی اون بتونم با وارد کردن محتویات یک فیلد اون رو توی یه جدول از بانک جستجو کنم؟؟؟
این کار اگر امکان پذیر باشه باید داخلش محتویات دقیق فیلد رو وارد کنم
2) حالا چطوری می تونم همون دستور بالا رو طوری بنویسم که توش بشه دستور like رو هم به کار برد؟؟؟
ممنون
در مورد اولی، در قسمت criteria فیلد مودر نظر در یک کوئری وارد میکنیم:
و دومی میشه:
mohammad96
02-02-2009, 11:36
سلام به همه
ببخشيد چطور ميشه فايلي كه با اكسل درست كردي وارد اكسسز كرد ؟
(طوري كه جدول به هم نخوره!!!!!
ممنون
سلام،
از داخل اکسس، میشه فایل(شیت) اکسل رو وارد (import) یک جدول کرد که البته این کار با کمک یک ویزاردی که اکسس داره انجام میشه. یعنی از طریق: Get External Data .
beginner63
03-02-2009, 14:35
سلام دوستان
آقا من از وقتی office 2007 رو نصب کردم دارم دیوانه میشم
این موارد که میگم کجاشه؟؟؟
ساخت table و query
compact and repair
اصلا چرا اینقدر تغییر کرده؟
محمد جان اگر ممکنه به مشکل من هم رسیدگی کنید. تشکر
nasim965
03-02-2009, 16:06
سلام دوستان عزیر
سوالات من ممکنه خیلی ابتدایی باشه . متاسفانه زمینه کاری من برنامه نویسی نیست و باید برنامه ای برای محل کارم بنویسم ممنون می شوم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند . متشکرم
1- چندتا combo box دارم فیلد های داخل آنرا چطور پر کنم . مثلاً فیلد جنسیت تا وضعیت تاهل و یا شهرهای ایران و..
2- 24 سوال دارم که شخص پاسخگو 3 انتخاب دارد table آنرا چطور در نظر بگیرم .
3- برای قسمت سوابق کاری و یا سوابق تحصیلی چطور grid در نظر بگیرم که سطر اضافه شود
mohammad96
05-02-2009, 01:21
محمد جان اگر ممکنه به مشکل من هم رسیدگی کنید. تشکر
سلام،
در 2007، ساخت یک شی از زبانه Create انجام میشه. جداول که قسمت مخصوص خودشون رو دارن ( که دیگه کاملا معلومه) و کوئری ها هم در قسمت Other این زبانه هستند.
در باره دومی هم:
Office Button => Manage => Compact and Repair Database
البته گزینه زیر هم میتونه فعال بشه:
Office Button => Access Options => Current Database => Compact on Close
mohammad96
05-02-2009, 01:43
سلام دوستان عزیر
سوالات من ممکنه خیلی ابتدایی باشه . متاسفانه زمینه کاری من برنامه نویسی نیست و باید برنامه ای برای محل کارم بنویسم ممنون می شوم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند . متشکرم
1- چندتا combo box دارم فیلد های داخل آنرا چطور پر کنم . مثلاً فیلد جنسیت تا وضعیت تاهل و یا شهرهای ایران و..
2- 24 سوال دارم که شخص پاسخگو 3 انتخاب دارد table آنرا چطور در نظر بگیرم .
3- برای قسمت سوابق کاری و یا سوابق تحصیلی چطور grid در نظر بگیرم که سطر اضافه شود
سلام،
1- فیلدهای یک کمبوباکس میتونن مقادیر از پیش تعیین شده (ثابت یا قابل ویرایش) باشن، مقادیر یک جدول یا کوئری باشن و یا نام فیلدهای یک جدول. اگر گزینه استفاده از ویزارد ساخت کمبوباکس، فعال باشه و هنگام ساخت از اون استفاده بشه کار خیلی ساده خواهد بود( مگرنه قسمت Row Source باید به شکل خاصی پر بشه).
2- یه فیلد جدول میتونه مربوط به شماره سوال باشه و دیگری مربوط به شماره پاسخ (یعنی 1، 2 و 3)
3- منظور از Grid چیه؟ در این جور موارد (قسمت سوابق کاری و یا سوابق تحصیلی) اطلاعات رو میشه توسط یک ساب-فرم در جدول مربوطه قرار داد.
nasim965
05-02-2009, 09:58
سلام
به نظر شما در مورد سوال دوم اگر یک جدول با 24 ستون برای سوالات و یک ستون هم id شخص پاسخگو برای لینک به جدول id باشه کار اشتباهیه ؟
mohammad96
05-02-2009, 14:19
سلام
به نظر شما در مورد سوال دوم اگر یک جدول با 24 ستون برای سوالات و یک ستون هم id شخص پاسخگو برای لینک به جدول id باشه کار اشتباهیه ؟
سلام،
تا اینجا این چیزا به نظرم میرسه:
- جدول سوالات : با فیلدهای، شماره_سوال و شماره پاسخ صحیح .
- جدول پاسخ ها: با فیلدهای، آی دی مخصوص این جدول، آی دی شخص پاسخگو، آی دی سوال و آی دی پاسخ.
beginner63
06-02-2009, 01:05
سلام،
در 2007، ساخت یک شی از زبانه Create انجام میشه. جداول که قسمت مخصوص خودشون رو دارن ( که دیگه کاملا معلومه) و کوئری ها هم در قسمت Other این زبانه هستند.
در باره دومی هم:
Office Button => Manage => Compact and Repair Database
البته گزینه زیر هم میتونه فعال بشه:
Office Button => Access Options => Current Database => Compact on Close
فقط compact and repair رو متوجه نشدم کجاست...
mohammad96
06-02-2009, 13:09
فقط compact and repair رو متوجه نشدم کجاست...
دکمه آفیس رو که در بالا و سمت چپ هست میزنیم، در منوی باز شده موس رو روی گزینه Manage قرار میدیم که باعث پدیدار شدن چند گزینه در سمت راست منو میشه. اولین گزینه از بالا هم همونی هست که ما میخوایم، یعنی compact and repair database.
shahinfarasystem
08-02-2009, 11:43
در مورد اولی، در قسمت criteria فیلد مودر نظر در یک کوئری وارد میکنیم:
و دومی میشه:
ممنون کارم راه افتاد خیلی آقاییییییییییییییی:10::10::10::1 0::10:
farshad_4017
10-02-2009, 17:23
اين چه اروريه كه به من نازل شده :(
واسه يه كار واجبه ! ولي كار نمي كنه !
از تيبل اصليم يه كروستب گرفتم ، از كروستب مي خوام رپورت بگيرم ،ميگه تيبل اصلي فلان فيلد رو تشخيص نمي دم !!!
تو كروس تب اصلا كاري با f_name ندارم ! جالبيش اينجاس كه f_name رو كلا پاك كردم از فيلدا ! ولي بازم اين ارورو ميده :(
من چه كنم !!!!
mohammad96
11-02-2009, 01:14
اين چه اروريه كه به من نازل شده :(
واسه يه كار واجبه ! ولي كار نمي كنه !
از تيبل اصليم يه كروستب گرفتم ، از كروستب مي خوام رپورت بگيرم ،ميگه تيبل اصلي فلان فيلد رو تشخيص نمي دم !!!
تو كروس تب اصلا كاري با f_name ندارم ! جالبيش اينجاس كه f_name رو كلا پاك كردم از فيلدا ! ولي بازم اين ارورو ميده :(
من چه كنم !!!!
شما یه بار کوئری رو در حالت sql نگاه بنداز، شاید اثری ازش مونده باشه. اگه نه قسمت مشکل داره دیتابیس رو لطف کنید بذارید تا از نزدیک بشه نظر داد.
ممنون!
habibi1374
15-02-2009, 13:58
چطوري رنگ كنترل تب را عوض كنم؟
روي فرم يك سئي control TAB قراردادم و حال در ديزاين ميخواهم رنگ آن را عوض كنم مثلا آبي يا قرمز قبلا نيز در برنامه هاي قبليم اين كار را انجام داده ام ولي يادم نيست لطفا كمك كنيد
سلام آقا محمد:
اگه يادتون باشه يك برنامه حضور غياب برام درست كردين من تو اون برنامه ميخوام وقتي اسم ها وارد فورم حضور غياب ميشن سورت شده باشن (از نظر اسم) و يك رديف هم داشته باشه كه بدونم چند نفر هستند البته اگه وقت داريد و زحمت نيست . و يك چيز ديگه كه با 2007 سازگار نيست و بعضي چيزاش بهم ميريزه ولي تو 2003 كاملا خوب كار ميكنه نميشه كاري كرد كه هم با 2003 وهم با2007 خوب كاركنه؟
در كل كلي دعات كردم دست درد نكنه
mohammad96
16-02-2009, 22:50
سلام آقا محمد:
اگه يادتون باشه يك برنامه حضور غياب برام درست كردين من تو اون برنامه ميخوام وقتي اسم ها وارد فورم حضور غياب ميشن سورت شده باشن (از نظر اسم) و يك رديف هم داشته باشه كه بدونم چند نفر هستند البته اگه وقت داريد و زحمت نيست . و يك چيز ديگه كه با 2007 سازگار نيست و بعضي چيزاش بهم ميريزه ولي تو 2003 كاملا خوب كار ميكنه نميشه كاري كرد كه هم با 2003 وهم با2007 خوب كاركنه؟
در كل كلي دعات كردم دست درد نكنه
سلام،
بفرمایید: دوتا فایل گذاشتم، یکی برا 2003 و یکی هم واسه 2007 .
سلام دوستان
تا کنون در انجمن های مختلف پی سی ولد سوالها و درخواستهایی داشتم،
اما تا حالا یک جواب موفقیت آمیز نداشتم! یعنی یکی هم به سوالم جواب کامل و واضح نداده بلکه بحث یچیده شده.
امیدوارم درخواستم اینبار به فرجام برسد:
من یک پایگاه (شاید) ساده اکسس میخوام با این مشخصات که جدول و پایگاه اصلی فقط دارای یک فرم است که این فرم این اطلاعات را وارد جدول می کند:
تاریخ فروش
نام مشتری
آدرس
تلفن
نام فروشنده (که اگر بشه توسط یک فرم فروشندگان معرفی بشن و یک منوی کشویی داشته باشه اگه هم سخته دستی وارد بشه)
مدل دستگاه
سریال کالا
تنها نکته مهم قابلیت سرچ یا فیلترکردن در این گزینه هاست.
متشکرم.
hamid330
19-02-2009, 01:23
من جكونه مي تونم ورودتاريخ را درجداول وفرمها بين دوتاريخ مشخص مثلا اول سال مالي وآخرسال مالي محدود كنم من ازتاريخ ميلادي درفرمها وجداول استفاده ميكنم؟؟ازكمك شما ممنونم
hamid330
19-02-2009, 01:34
جكونه مي تونم ازدرج نام microsoft access درتسك بارجلوكيري كنم توضيحا اينكه فرم اصلي برنامه نام ديكري است ولي مشخصاتpopup & modal بله است.ازكمك شما ممنونم
mohammad96
19-02-2009, 16:33
من جكونه مي تونم ورودتاريخ را درجداول وفرمها بين دوتاريخ مشخص مثلا اول سال مالي وآخرسال مالي محدود كنم من ازتاريخ ميلادي درفرمها وجداول استفاده ميكنم؟؟ازكمك شما ممنونم
با سلام،
برای این کار میشه از گزینه Validation Rule و Validation text استفاده کرد، حالا یا توی خود جدول یا توی فرم(هنگام انتخاب فیلد مربوطه). مثلا در Validation Rule فیلدمون که باید بین اول سال جاری تا آخر همین سال باشه مینویسیم:
mohammad96
19-02-2009, 16:34
جكونه مي تونم ازدرج نام microsoft access درتسك بارجلوكيري كنم توضيحا اينكه فرم اصلي برنامه نام ديكري است ولي مشخصاتpopup & modal بله است.ازكمك شما ممنونم
در 2007 در این قسمت میشه نام برنامه رو قرار داد که در تکست بار برنامه اکسس قرار میگیره (البته همون طور که میدونید برای فرم ها و .... باید از گزینه Caption استفاده کرد):
Office Button => Access Options => Current Database => Application Title
( در 2003 رو نمی دونم).
hamid330
19-02-2009, 19:55
محمد آقا ممنونم ازباسخ شما. سوال ديكر اينكه وقتي تاريخ خارج ازمحدوده را وارد مي كنيم يه بيغام error به زبان انكليسي است كه ميخوام اين بيغام را به دلخواه خودم تغييردهم .جكونه ميتونم؟؟؟
mohammad96
19-02-2009, 23:21
محمد آقا ممنونم ازباسخ شما. سوال ديكر اينكه وقتي تاريخ خارج ازمحدوده را وارد مي كنيم يه بيغام error به زبان انكليسي است كه ميخوام اين بيغام را به دلخواه خودم تغييردهم .جكونه ميتونم؟؟؟
سلام،
قسمت Validation Text هم برای همین کار در نظر گرفته شده .
سلام محمد آقا .
میشه به درخواست من هم جواب بدی؟؟
پست 665 صفحه پیش.
خیلی وقته تو نوبتم ها...
mohammad96
21-02-2009, 01:16
سلام محمد آقا .
میشه به درخواست من هم جواب بدی؟؟
پست 665 صفحه پیش.
خیلی وقته تو نوبتم ها...
سلام،
با ورژن 2007 اکسس که مشکلی ندارین ؟
جستجو و یا فیلترکردن هم که در 2007 بسیار آسان و کارآمد هست که امیدوارم باهاش آشنایی داشته باشی.
حیفم اومد فقط با زدن کلمه تشکر از محبتت قدردانی کنم.
پس گفتم اینطوری ابراز تشکر کنم.:11::11::11::11:
راستش با 2007 که کار نکردم اما جستجو و فیلترکردن واسم خیلی مهمه چون بیش از 20 -30هزار رکورد میخواد وارد این برنامه بشه.
mohammad96
21-02-2009, 20:06
حیفم اومد فقط با زدن کلمه تشکر از محبتت قدردانی کنم.
پس گفتم اینطوری ابراز تشکر کنم.:11::11::11::11:
راستش با 2007 که کار نکردم اما جستجو و فیلترکردن واسم خیلی مهمه چون بیش از 20 -30هزار رکورد میخواد وارد این برنامه بشه.
ممنون از لطفت !!! :20:
من با اطلاعاتی که دادی و یه خرده حدس، این دیتابیس رو درست کردم ( که البته باز هم جای کار داره ). اگه همین کافیه که خب، ولی اگه نه، خوشحال میشم با اطلاعات بیشتر اونو کاملتر کنیم.
برای فیلترکردن:
و برای جستجو:
hadyjoon
22-02-2009, 21:05
سلام
یک دیتا بیس شامل جند فرم و .... با فرمت mdb ساختم.
چه طوری باید اجرایی بشه؟ امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
یعنی وقتی روی یه آیکون کلیک می کنیم فقط جدول و فرمها بیاد و سرس جداول و فرمها نمایش داده نشه؟و نشه تغییرشون داد.
mohammad96
23-02-2009, 00:33
سلام
یعنی وقتی روی یه آیکون کلیک می کنیم فقط جدول و فرمها بیاد و سرس جداول و فرمها نمایش داده نشه؟و نشه تغییرشون داد.
سلام،
ببینید این میتونه کمک کنه:
hadyjoon
23-02-2009, 12:33
ادامه سوال قبلی:
در مورد 2007 در Access Options خیلی شلوغ پلوغه.
میشه یه ذره توضیح بدی؟
هیچ مطلبی تو اینترنت ازش نیست.
ضمنا اکسس2007 با منوهای فارسی آمده؟
mohammad96
23-02-2009, 17:17
ادامه سوال قبلی:
در مورد 2007 در Access Options خیلی شلوغ پلوغه.
میشه یه ذره توضیح بدی؟
هیچ مطلبی تو اینترنت ازش نیست.
ضمنا اکسس2007 با منوهای فارسی آمده؟
درباره اکسس 2007 با منوی فارسی اطلاعی ندارم، ولی درباره امنیت ( و شرحی از گزینه های Access Options) :
hadyjoon
23-02-2009, 17:27
چرا Hijri Calendar من درAdvanced<Access Options غیر فعال و کمرنگه
hadyjoon
23-02-2009, 17:30
سلام
در مورد اکسس 2007 کار به چه منواله ؟؟
میدانم از Access Options باید پبش برم اما نمیدانم چه طوری؟؟؟
سلام دوستان يه ديتابيس دارم كه رمز گذاري شده است
راه حلي داره واسه برداشتن رمز اون ؟
hamid330
23-02-2009, 21:37
آيا ميشه براي هميشه كليدشيفت راغيرفعال كرد يعني حتي نشه با برنامه اي ديكر كليد شيفت را بازكرد؟؟اكه ميشه كمكم كنيد مرسي از لطف شما.تو سايتي ديكر يه كد ديدم كه نوشته بايد تو يك مازول كبي كرد وسبس اجراكرد و براي هميشه شيفت بسته ميشه؟اصولا مازول را جكونه بايد اجراكرد؟؟ مرسي بازهم
mohammad96
24-02-2009, 00:13
در مورد اکسس 2007 کار به چه منواله ؟؟
میدانم از Access Options باید پبش برم اما نمیدانم چه طوری؟؟؟
همونی که قبلا هم عرض کردم:
mohammad96
24-02-2009, 00:20
سلام دوستان يه ديتابيس دارم كه رمز گذاري شده است
راه حلي داره واسه برداشتن رمز اون ؟
سلام،
mohammad96
24-02-2009, 00:37
آيا ميشه براي هميشه كليدشيفت راغيرفعال كرد يعني حتي نشه با برنامه اي ديكر كليد شيفت را بازكرد؟؟اكه ميشه كمكم كنيد مرسي از لطف شما.تو سايتي ديكر يه كد ديدم كه نوشته بايد تو يك مازول كبي كرد وسبس اجراكرد و براي هميشه شيفت بسته ميشه؟اصولا مازول را جكونه بايد اجراكرد؟؟ مرسي بازهم
سلام،
یه برنامه برای فعال/غیرفعال سازی کلید شیفت:
hadyjoon
24-02-2009, 16:08
همونی که قبلا هم عرض کردم:
اینجا که کاملا انگلیسی و خیلی جامع و شلوغه.:41:
یه جایی که مختصر تر توضیح بده نداری؟
سلام
میشه کاری کرد که جدول در اکسس 2007 غیر قابل دسترسی و تغییر مستقیم باشه؟(مثل صفحات html و نرم افزارهای حسابداری)
یعنی فقط از طریق فرم مربوطه بشه اطلاعات واردش کرد یا تغییر داد؟
چون در شرایط عادی خیلی راحت و سهوی میتونه اطلاعات از بین بره.
hamid330
24-02-2009, 19:47
مرس ازراهنماييتان ولي منظره من دقيقا اينه كه راهي است كه حتي بااينجوربرنامه ها نشه كليدشيفت رافعال كرد؟؟يعني براي هميشه كليدشيفت غيرفعال بشه؟؟با اين جواب شما فكركنم اصلا امكان نداره يعني بالاخره ميشه بااين برنامه ها كليدشيفت رافعال كرد؟؟
سلام به همه دوستان
من دوباره اومدم
قضیه اینکه من تویه فرمی دکمه save و new ایجاد کردم اما وقت اجرا وقتی روی اون دو دکمه
کلیک می کنی خطای زیر رو نشون می ده
ممنون میشم بگید من باید چیکار کنم
mohammad96
25-02-2009, 00:12
سلام به همه دوستان
من دوباره اومدم
قضیه اینکه من تویه فرمی دکمه save و new ایجاد کردم اما وقت اجرا وقتی روی اون دو دکمه
کلیک می کنی خطای زیر رو نشون می ده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم بگید من باید چیکار کنم
سلام،
خوشحالم که دوباره تشریف آوردید ....
در رویداد مربوط به دکمه ها، چه دستوراتی و به چه شکل (ماکرو یا کد) اجرا میشن؟ اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
با سلام دوباره
اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
ا سلام دوباره
نقل قول:
اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
من اشتباهی فکر می کردم که باید از اجزای فرم بانک اطلاعاتی درست کنم
بازم سلام
فرض می کنیم که تو یه جدول چند فیلد yes/no داریم و برای هر رکورد می تونیم یکی یا چند تا رو هم زمان علامت بذاریم
حالا اگه بخوایم یه پرس و جو بنویسیم که مشخص کنه برای هر رکورد کدوم فیلد یا فیلدها انتخاب شده باید چیکار کنیم ؟
اگه کد SQLرو هم برام بذارید ممنون می شم
سلام و خسته نباسيد:
محمد جان يك برنامه كتابخانه پيدا كردم كه با اكسز نوشته شده ولي هيچ دستور VB توش نوشته نشده خيلي برنامه كامليه ولي همه چيش بسته شده يعني هيچكدوم از منو هاش نيست نميشه يك جوري اين منو هاش رو برگردوند مخصوصا منوي TOOLS نميخوام توش دست كاري كنم كه نا مردي بشه ولي ميخوام ازش سر در بيارم كه چجوري ساخته شده و از طرفي ميخوام پسور ورود به برنامه رو عوض كنم.
اگه خودتم يك مختصر توضيحي ازش بدي ممنونت ميشم
پسورد برنامه هم acc است
سلام
میشه کاری کرد که جدول در اکسس 2007 غیر قابل دسترسی و تغییر مستقیم باشه؟(مثل صفحات html و نرم افزارهای حسابداری)
یعنی فقط از طریق فرم مربوطه بشه اطلاعات واردش کرد یا تغییر داد؟
چون در شرایط عادی خیلی راحت و سهوی میتونه اطلاعات از بین بره.
به این سوال ما هم جواب بدین...
mohammad96
26-02-2009, 19:55
سلام و خسته نباسيد:
محمد جان يك برنامه كتابخانه پيدا كردم كه با اكسز نوشته شده ولي هيچ دستور VB توش نوشته نشده خيلي برنامه كامليه ولي همه چيش بسته شده يعني هيچكدوم از منو هاش نيست نميشه يك جوري اين منو هاش رو برگردوند مخصوصا منوي TOOLS نميخوام توش دست كاري كنم كه نا مردي بشه ولي ميخوام ازش سر در بيارم كه چجوري ساخته شده و از طرفي ميخوام پسور ورود به برنامه رو عوض كنم.
اگه خودتم يك مختصر توضيحي ازش بدي ممنونت ميشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد برنامه هم acc است
سلام،
وقتی پسورد رو وارد کردی و میخای دکمه OK رو بزنی ( یا کلید Enter)، کلید Shift رو پایین نگهدار. اون وقت برنامه از حالت قفل خارج میشه(که کم هم دستور vb نداره ... :31:).
سلام،
وقتی پسورد رو وارد کردی و میخای دکمه ok رو بزنی ( یا کلید enter)، کلید shift رو پایین نگهدار. اون وقت برنامه از حالت قفل خارج میشه(که کم هم دستور vb نداره ... :31:).
سلام:
من خودم از زبون سازنده ي برنامه شنيدم كه دستورات vb نداره براي همين مي خواستم خودم محتواش رو نگاه كنم.
درضم كاري گفتي كردم حالا ديگه پسورد خودش هم قبول نميكنه !!!!!!!!!!
جواب سوالم رو ندادي چجوري ميتونم به صفحه ديتا بيسش راه پيدا كنم يا گزينه ي tools رو برگردونم جونه من تفره نرو اين يك سوالم خيلي مهمه اگه جواب بدي كلي دعات ميكنم.
ممنون
mohammad96
27-02-2009, 02:08
سلام:
من خودم از زبون سازنده ي برنامه شنيدم كه دستورات vb نداره براي همين مي خواستم خودم محتواش رو نگاه كنم.
درضم كاري گفتي كردم حالا ديگه پسورد خودش هم قبول نميكنه !!!!!!!!!!
جواب سوالم رو ندادي چجوري ميتونم به صفحه ديتا بيسش راه پيدا كنم يا گزينه ي tools رو برگردونم جونه من تفره نرو اين يك سوالم خيلي مهمه اگه جواب بدي كلي دعات ميكنم.
ممنون
سلام،
کی خواست حالا تفره بره ... . من با اکسس 2007 و 2003 کاری رو که گفته بودم انجام میدم و به محتوای برنامه دسترسی پیدا میکنم. اگه نگاهی هم به رویدادهای فرم ها بندازی، دستورات VBA رو میشه دید:
سلام،
کی خواست حالا تفره بره ... . من با اکسس 2007 و 2003 کاری رو که گفته بودم انجام میدم و به محتوای برنامه دسترسی پیدا میکنم. اگه نگاهی هم به رویدادهای فرم ها بندازی، دستورات VBA رو میشه دید:
سلام:
بخشييد محمد جون من كاري گفتي بكنم رو فكر كردم براي برداشتن پسورد گفتي انجام بدم براي همين فكر كردم نخواستي جواب سوال اصليم رو بدي شرمنده به خدا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كار رو دوباره كردم و شد آخه بعد از زدن پسورد يك صفحه به نام security warning ميومد كه من شيفت رو ول ميكردم و بعد open رو ميزدم برا همين انجام نميشد دست درد نكنه.
اگه زحمت نيست يك سوال ديگه:
چجوري ميشه پسورد رو عوض يا پاك كرد هر كار ميكنم نميشه؟
ممنون(خيلي آقايي)
mohammad96
27-02-2009, 20:21
سلام:
بخشييد محمد جون من كاري گفتي بكنم رو فكر كردم براي برداشتن پسورد گفتي انجام بدم براي همين فكر كردم نخواستي جواب سوال اصليم رو بدي شرمنده به خدا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كار رو دوباره كردم و شد آخه بعد از زدن پسورد يك صفحه به نام security warning ميومد كه من شيفت رو ول ميكردم و بعد open رو ميزدم برا همين انجام نميشد دست درد نكنه.
اگه زحمت نيست يك سوال ديگه:
چجوري ميشه پسورد رو عوض يا پاك كرد هر كار ميكنم نميشه؟
ممنون(خيلي آقايي)
اول که آقایی از خودتونه ....
دوم هم : اول فایل رو باید در حالت exclusive باز کرد: ابتدا برنامه اکسس رو اجرا میکنیم، از قسمت Open فایل موردنظر رو انتخاب میکنیم، فلش کوچیک روی دکمه Open رو میزنیم و گزینه open exclusive رو انتخاب میکنیم. بعد هم (در 2007) :
Database tools => Database Tools => Set Database Password
mohammad96
27-02-2009, 23:29
مرس ازراهنماييتان ولي منظره من دقيقا اينه كه راهي است كه حتي بااينجوربرنامه ها نشه كليدشيفت رافعال كرد؟؟يعني براي هميشه كليدشيفت غيرفعال بشه؟؟با اين جواب شما فكركنم اصلا امكان نداره يعني بالاخره ميشه بااين برنامه ها كليدشيفت رافعال كرد؟؟
آره گویا همین طوری هاست ...
mohammad96
28-02-2009, 01:41
بازم سلام
فرض می کنیم که تو یه جدول چند فیلد yes/no داریم و برای هر رکورد می تونیم یکی یا چند تا رو هم زمان علامت بذاریم
حالا اگه بخوایم یه پرس و جو بنویسیم که مشخص کنه برای هر رکورد کدوم فیلد یا فیلدها انتخاب شده باید چیکار کنیم ؟
اگه کد SQLرو هم برام بذارید ممنون می شم
اگه بخواییم ببینیم که فیلد مورد نظر انتخاب شده، در قسمت criteria ی فیلد در کوئری مینویسیم: Yes
چه طور میشه کاری کرد که فرم در اندازه طراحی شده خودش نمایش داده بشه آخه موقعی که navigation رو میبندم و صفحه وسیع میشه فرم کش میاد .
mohammad96
28-02-2009, 23:17
چه طور میشه کاری کرد که فرم در اندازه طراحی شده خودش نمایش داده بشه آخه موقعی که navigation رو میبندم و صفحه وسیع میشه فرم کش میاد .
سلام،
ببین با این کار درست میشه:
همه کنترل های توی فرم رو انتخاب کن و در قسمت Properties > Format > Horizontal Anchor ، بسته به اینکه جهت فرم از راست به چپ هست یا از چپ به راست، به ترتیب Right و Left رو انتخاب کن.
بازم سلام
در یه جدول فیلد جنسیت داریم که ورودی اون در فرم با یه کمبو باکس که باز میشه و میشه از اون کلمات "مذکر"و"مونث" رو انتخاب کرد (به این دلیل اینو گفتم که بدونید این کلمات تایپی نیستند که هرکس یه جوری اونا رو بنویسه)
اما پرس و جوش به این صورته که یه پنجره باز میشه و میگه جنسیت را وارد کنید ، با تایپ کردن کلمه "مونث" همه رکوردهای مربوط به خانمها رو می یاره اما در صورت تایپ کردن کلمه "مذکر" هیچ رکوردی رو بر نمی گردونه.
قسمت جالب اینه که اگه من برم کلمه "مذکر" رو از یکی از رکوردهای آقایون کپی کنم و درپرس وجو بنویسم این مشکل پیش نمیاد،من طرز نوشتن چک کردم هیچ فاصله خالی نه در ابتدا هست نه در انتها و نه در وسط ،هیچ اشتباه تایپی هم وجود نداره پس مشکل از کجاست؟ کاربر این برنامه نمی تونه هر دفعه به بانک اطلاعاتی مراجعه کنه و کلمه "مذکر " رو از بانک اطلاعاتی کپی کنه
لطفا به من کمک کنید؟
سلام،
ببین با این کار درست میشه:
همه کنترل های توی فرم رو انتخاب کن و در قسمت properties > format > horizontal anchor ، بسته به اینکه جهت فرم از راست به چپ هست یا از چپ به راست، به ترتیب right و left رو انتخاب کن.
نه درست نشد!:41::41::41:
mohammad96
01-03-2009, 12:56
بازم سلام
در یه جدول فیلد جنسیت داریم که ورودی اون در فرم با یه کمبو باکس که باز میشه و میشه از اون کلمات "مذکر"و"مونث" رو انتخاب کرد (به این دلیل اینو گفتم که بدونید این کلمات تایپی نیستند که هرکس یه جوری اونا رو بنویسه)
اما پرس و جوش به این صورته که یه پنجره باز میشه و میگه جنسیت را وارد کنید ، با تایپ کردن کلمه "مونث" همه رکوردهای مربوط به خانمها رو می یاره اما در صورت تایپ کردن کلمه "مذکر" هیچ رکوردی رو بر نمی گردونه.
قسمت جالب اینه که اگه من برم کلمه "مذکر" رو از یکی از رکوردهای آقایون کپی کنم و درپرس وجو بنویسم این مشکل پیش نمیاد،من طرز نوشتن چک کردم هیچ فاصله خالی نه در ابتدا هست نه در انتها و نه در وسط ،هیچ اشتباه تایپی هم وجود نداره پس مشکل از کجاست؟ کاربر این برنامه نمی تونه هر دفعه به بانک اطلاعاتی مراجعه کنه و کلمه "مذکر " رو از بانک اطلاعاتی کپی کنه
لطفا به من کمک کنید؟
سلام،
میشه کوئری رو از طریق یک فرم باز کرد و در اون فرم برای جنسیت یه کمبوباکس گذاشت که کاربر باید یکی از اونا رو انتخاب کنه و با زدن یه دکمه، کوئری اجرا بشه. یا میشه برای هر کدوم از جنیست ها، یه عدد در نظر گرفت و همیشه از اونا استفاده کرد.
mohammad96
01-03-2009, 12:59
نه درست نشد!:41::41::41:
میشه فرم رو بذاری تا از نزدیک ببینیم....
میشه فرم رو بذاری تا از نزدیک ببینیم....
زحمت طراحیش رو خودت کشیدی و لینکشو تو پست 673 گذاشتی.
mohammad96
01-03-2009, 22:46
زحمت طراحیش رو خودت کشیدی و لینکشو تو پست 673 گذاشتی.
یعنی اینجوری:
Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows
یعنی اینجوری:
Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows
تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
.
mohammad96
03-03-2009, 23:11
تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
.
با سلام،
منظورت رو انگار درست متوجه نمیشم: خب وقتی یه پنجره رو بزرگش میکنی، قاعدتا باید فضای خالی بوجود بیاد دیگه. بعدا خودت گفته بودی در اندازه طراحی شده... خب پس چه نیازی هست که maximize ش بکنی؟ یا نه، از همون اول برای حالت maximize طراحی انجام بشه.
mohsen_blid
07-03-2009, 09:02
سلام خدمت دوستان
یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
mohammad96
07-03-2009, 15:51
سلام خدمت دوستان
یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
تا جایی که من اطلاع دارم، برای نمایش و ویرایش اطلاعات دیتابیس از طریق صفحات وب، باید صفحه رو با زبانهایی مثل asp, aspx و یا php طراحی کرد و بعد با دیتابیس ایجاد ارتباط کرد. که علاوه بر این، احتیاج به نرم افزارهای طرف سروری مانند SQL Server داره.
برای نمایش اطلاعات ( و نه ویرایش) در یک صفحه وب،در 2007 میشه از این طریق عمل کرد: External Data > Export > More > HTML Document . شما به چه منظور قصد این کار رو دارید؟
fereshteh-r
17-03-2009, 16:45
سلام
من یک لینک در مورد یک پروژه اکسس درباره ی بانک میخواستم.........
واقعا خیلی ضروری و سریع است خواهش میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی زود جوابم را بدهید.من منتظرم.
به من نیازمند کمک کنید.
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووااااا ااان
سلام خدمت همه دوستان
دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
سوال دوم
در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
ببخشيد
ممنون
mohammad96
19-03-2009, 01:02
سلام خدمت همه دوستان
دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
سوال دوم
در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
ببخشيد
ممنون
سلام،
سوال اول: فرض کنیم که اسم فیلد هست shomare .میشه مثلا در رویداد OnDirty اولین فیلد بعد از فیلد شماره، که حتما باید پر بشه، یه کد VBA به این شرح بهش نسبت بدیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اصلا در رویداد BeforeUpdate خود فرم این کد رو قرار بدیم که در این حالت اخیر، شماره تا قبل از ورود اطلاعات رکورد به جدول، قابل رویت نیست.
درباره سوال دوم هم باید فیلد نام کالا رو (در فرم) به صورت combobox درآورد که Row Source اون، فیلد نام کالا در جدول مربوطه هست.
با سپاس،
با سلام و تشكر
در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
ببخشيد
mohammad96
21-03-2009, 16:02
با سلام و تشكر
در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
ببخشيد
سلام،
شما بجای Your_Table_Name باید نام جدولی که حاوی فیلد shomare هست رو میذاشتی. بعد اینکه شما در چه رویدادی این کد رو قرار دادی( لطفا بیشتر توضیح بدید که چی کار کردید)؟
ممنون!
من در همون رويدادي كه دوستمون گفته بود beforeupdate در اون قرار دادم
mohammad96
22-03-2009, 01:30
من در همون رويدادي كه دوستمون گفته بود beforeupdate در اون قرار دادم
خب من امتحان کردم و جواب گرفتم. حالا یه کاری: اون فرم مربوطه رو به همراه جدولش، تو یه دیتابیس نمونه بفرستید تا از نزدیک بهش نگاه بندازیم.
ممنون دوست عزيز
چشم من سعي ميكنم در اولين فرصت اين كار رو انجام بدم
دوست عزيز اين يكي از اين برنامه هاست. برنامه كتابخانه است. كه توسط گروه آفتابگردان نوشته شده است. من در قسمت تعريف يك كتاب جديد ميخوام كاري كنم كه شماره كتاب خود به خود بره بالا و همينطور بشه كه فيلدها حافظه داشته باشند
در ضمن رمز كار با برنامه هم acc با حروف كوچك هست.
اين هم آدرس صفحه اصلي برنامه است.
mohammad96
25-03-2009, 01:46
دوست عزيز اين يكي از اين برنامه هاست. برنامه كتابخانه است. كه توسط گروه آفتابگردان نوشته شده است. من در قسمت تعريف يك كتاب جديد ميخوام كاري كنم كه شماره كتاب خود به خود بره بالا و همينطور بشه كه فيلدها حافظه داشته باشند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن رمز كار با برنامه هم acc با حروف كوچك هست.
اين هم آدرس صفحه اصلي برنامه است.
سلام،
من جدول و فرم Books رو برای نمونه گذاشتم: به رویداد BeforeUpdate فرم نگاه کن. همچنین برای نمونه فیلد نویسنده Author رو به کمبوباکس تغییر دادم که تنظیمات اونو در این مکانها میشه پیدا کرد: RowSource , OnDirty و در AfterUpdate خود فرم.
ممنون دوست عزيز سعي ميكنم با نگاه كردن به كار نمونه شما بتونم مطلب مهم رو ياد بگيرم
از اينكه لطف كردي و زحمت كشيدي ممنون
amsjavan
30-03-2009, 09:14
سلام به همگي دوستان
يه سوال از اكسس داشتم - من مي خوام يه Query بنويسم كه تركيب 2 تا جدول هست - مي خوام يك ستون از يك جدول را با هم جمع كنه و حاصلش رو از ستون ديگه در جدول ديگه كم كنه بايد چطوري بنويسم ؟ اگه لازم باشه جداول رو براتون مي فرستم.
ممنون دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad96
30-03-2009, 13:03
سلام به همگي دوستان
يه سوال از اكسس داشتم - من مي خوام يه query بنويسم كه تركيب 2 تا جدول هست - مي خوام يك ستون از يك جدول را با هم جمع كنه و حاصلش رو از ستون ديگه در جدول ديگه كم كنه بايد چطوري بنويسم ؟ اگه لازم باشه جداول رو براتون مي فرستم.
ممنون دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
بله اگه ممکنه یک نمونه هم بذارید همراه مثال ...
ممنون!
omid2800
30-03-2009, 22:33
سلام دوستان من با اکسس به یک موشکل خوردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم من یک رکورد فارسی رو جستجو میکنم تو یک تیبل نمی تونه پیدا کنه ولی وقتی اون تیبل رو میریزم تو اکسل جستجو درست کار میکنه من اول فکر کردم مشکل از فونت های فارسی است ولی بردم تو اکسل درست کردم بعد برگردوندم همون مشکل رو داره لطفا کمک کنید
mohammad96
31-03-2009, 11:24
سلام دوستان من با اکسس به یک موشکل خوردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم من یک رکورد فارسی رو جستجو میکنم تو یک تیبل نمی تونه پیدا کنه ولی وقتی اون تیبل رو میریزم تو اکسل جستجو درست کار میکنه من اول فکر کردم مشکل از فونت های فارسی است ولی بردم تو اکسل درست کردم بعد برگردوندم همون مشکل رو داره لطفا کمک کنید
سلام،
اگه بتونی یک نمونه در این باره بذاری که دیگه خیلی خوب میشه! اگه نه بگو که اون عبلرت مورد جستجو چیه ، در چه نوع فیلدی قرار داره و اینکه چه جوری اونو جستجو میکنی؟
amsjavan
10-04-2009, 08:22
سلام به همه دوستان
من دارم يه صندوق وام درست مي كنم - جداولش رو تموم كردم ولي توي query نوشتنش مشكل دارم
اول جداول رو براتون مي نويسم :
فيلدهاي جدول مشخصات فرد وام گيرنده :
شماره(كليد اصلي)-نام-تاريخ تولد-مبلغ وام-مبلغ قسط پرداختي در هر ماه و...
فيلدهاي جدول پرداخت قسط در هر ماه:
كد پرداختي(كليد اصلي)-شماره(كليد فرعي از جدول مشخصات)-نام-مبلغ پرداختي ماهانه
پرداختي هاي هر افراد در هر ماه در جدول پرداخت قسط وارد مي شود.
سوالم اينه كه من مي خوام يه query بنويسم كه مانده پرداخت يك فرد را محاسبه كند - بايد پرداختي هاي هر فرد رو با هم جمع كنه(از جدول پرداخت قسط) و از مبلغ وام(از جدول مشخصات) كم كنه .
ممنون
mohsen_djd2
10-04-2009, 14:32
سلام
من دوتا فرم(با دوتا تیبل مجزا) درست کردم هر کدوم ورودی های مجزای خودشو داره و فقط میخام شماره فرم ها (هر دوتا) یکی و پشت سر هم باشه
چیکار کنم؟؟
mohsen_djd2
13-04-2009, 19:03
یه مشکل اساسی
من چندتا report طراحی کردم(سایز آ 5)
ولی میبرم رو یه سیستم دیگه همش بهم میخوره
چیکار کنم؟؟؟
MOJTABA_OLAMA
13-04-2009, 22:05
سلام
با تشکر فراوان خیلی مورد استفاده قرار گرفت
MOJTABA_OLAMA
13-04-2009, 22:06
سلام
با تشکر
در سایت هرچی گشتم نبود ولی اینجا بود
mohammad96
13-04-2009, 22:28
سلام به همه دوستان
من دارم يه صندوق وام درست مي كنم - جداولش رو تموم كردم ولي توي query نوشتنش مشكل دارم
اول جداول رو براتون مي نويسم :
فيلدهاي جدول مشخصات فرد وام گيرنده :
شماره(كليد اصلي)-نام-تاريخ تولد-مبلغ وام-مبلغ قسط پرداختي در هر ماه و...
فيلدهاي جدول پرداخت قسط در هر ماه:
كد پرداختي(كليد اصلي)-شماره(كليد فرعي از جدول مشخصات)-نام-مبلغ پرداختي ماهانه
پرداختي هاي هر افراد در هر ماه در جدول پرداخت قسط وارد مي شود.
سوالم اينه كه من مي خوام يه query بنويسم كه مانده پرداخت يك فرد را محاسبه كند - بايد پرداختي هاي هر فرد رو با هم جمع كنه(از جدول پرداخت قسط) و از مبلغ وام(از جدول مشخصات) كم كنه .
ممنون
سلام،
به نظر ساده میاد ولی لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا جواب رو اونجا به شما بدم (فعلا حس درست کردن دیتابیس رو ندارم). اما فکر کنم با تابع DLookup و DSum بشه کار رو تموم کرد.
با سپاس!
mohammad96
13-04-2009, 22:32
سلام
من دوتا فرم(با دوتا تیبل مجزا) درست کردم هر کدوم ورودی های مجزای خودشو داره و فقط میخام شماره فرم ها (هر دوتا) یکی و پشت سر هم باشه
چیکار کنم؟؟
سلام،
منظور از "شماره فرم ها" چیه؟ یعنی مثلا شماره در فیلد ID اونها ؟ اگه آره خب میشه اونا رو بصورت دستی وارد کرد و نه AutoNumber.
یه مشکل اساسی
من چندتا report طراحی کردم(سایز آ 5)
ولی میبرم رو یه سیستم دیگه همش بهم میخوره
چیکار کنم؟؟؟
میشه ببینیمشون؟
mohsen_djd2
14-04-2009, 15:48
چندتا report که روی سیستم خودم توی page setup >> margispage همشو صفر میدم ولی وقتی روی یه سیتم دیگه امتحان میکنم همشون تغییر کردن و وقتی میخام صفرشون کنم صفر نمیشن(صفر مدیم بعد ok دوباره میارمش همون طوریه)
mohammad96
14-04-2009, 21:43
چندتا report که روی سیستم خودم توی page setup >> margispage همشو صفر میدم ولی وقتی روی یه سیتم دیگه امتحان میکنم همشون تغییر کردن و وقتی میخام صفرشون کنم صفر نمیشن(صفر مدیم بعد ok دوباره میارمش همون طوریه)
والا نمیدونم ... !
amsjavan
23-04-2009, 20:44
سلام،
به نظر ساده میاد ولی لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا جواب رو اونجا به شما بدم (فعلا حس درست کردن دیتابیس رو ندارم). اما فکر کنم با تابع DLookup و DSum بشه کار رو تموم کرد.
با سپاس!
سلام
لينك DB رو فرستادم ممنون مي شم كه يه query باشه كه مانده بده
با تشكر
ya-mahdi
28-04-2009, 22:51
با سلام
تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردین من خیلی چیزها روتونستم از اینجا یادبگیرم
من می حواهم یک فرم ثبت نام ایجادکنم اما نمی دونم در رویداد کلیک باتن مربوط به ثبت باید چی بنویسم
خواهش می کنم منوراهنمایی کنید ممنون :11:
mohammad96
01-05-2009, 23:12
سلام
لينك DB رو فرستادم ممنون مي شم كه يه query باشه كه مانده بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر
سلام،
لطفا به کوئری Q1 نگاه کنید. در اصل این کار رو با استفاده از دوتا کوئری انجام دادم. یعنی کوئری Q0 بعنوان یک واسطه عمل میکنه که نیازی هم به اجرای مستقیم اون نیست.
در ضمن چون شما از یک فیلد بعنوان FK استفاده کردی، خب باید روابط بین جدولهای مربوطه رو هم درست کنی (که این کار رو انجام دادم). و دیگه اینکه وقتی فیلد "شماره" رو در جدول "پرداخت قسط ماهيانه" گذاشتی، دیگه نیازی به نام و نام خانوادگی هم نیست!
ممنون!
mohammad96
01-05-2009, 23:22
با سلام
تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردین من خیلی چیزها روتونستم از اینجا یادبگیرم
من می حواهم یک فرم ثبت نام ایجادکنم اما نمی دونم در رویداد کلیک باتن مربوط به ثبت باید چی بنویسم
خواهش می کنم منوراهنمایی کنید ممنون :11:
سلام به شما و تبریک ورودتون به این سایت!
خب شما باید رکورد آماده شده رو ذخیره کنی. اگه میخوایی این کار رو با یک ماکرو انجام بدی:
RunCommand > SaveRecord
و اگه بخوای با کد VBA ، میشه:
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
به امید دیدار!
سلام
چطور مي شه در يك ًQuery مقادير دو فيلد كه از نوع number هستند را از هم كم كرده و در يك فيلد ديگر نمايش داد؟
mohammad96
03-05-2009, 22:16
سلام
چطور مي شه در يك ًQuery مقادير دو فيلد كه از نوع number هستند را از هم كم كرده و در يك فيلد ديگر نمايش داد؟
با سلام و عرض خوش آمدگویی!
در یک ستون جدید از کوئری، در حالت طراحی، در قسمت Field می نویسیم:
با ممنون :31:
ya-mahdi
07-05-2009, 05:09
با سلام محمد جان ممنون از جوابت ولی من می حواهم رکوردهای موجود دیده نشود فقط یک فرم خالی که تکس باکس ها رو پر کنیم و بعد با زدن دکمه در یک جدول ثبت شود من خیلی به کد وی بی اون احتیاج دارم میشه برام کدکامل وی بی اش رو بزارییک دنیا ممنون میشم
ya-mahdi
07-05-2009, 06:00
دوباره سلام یادم رفت بپرسم اگه بخواهیم ایمیل با فرمت صحیح وارد جدول بشه باید در قسمت validation rule چی بنویسیم؟
mehdi_vsgh
07-05-2009, 16:32
دو سوال:
1. در یک پروژه قراره تاریخ ورود و خرروج رو وارد کنیم(مثلا به صورت short date) حالا بر اساس فاصله زمانی بین این دو میخوایم مثلا یک هزینه رو حساب کنیم(ممکنه فاصله ورود و خروج چندین ماه طول بکشه)
حالا چطوری میشه یه رابطه نوشت که وقتی تو table تاریخ ورود
و تاریخ خروج را میزنیم
توی report برامون فاصله زمانی(تعداد روزها) رو محاسبه کنه(مثلا ماه رو 30 روزه در نظر بگیریم)
2. یه فرم طراحی کردم که به صورتoption group تهیه کردم و نوع کنترل رو به صورت option button قرار دادم
و دو گزینه مرد و زن رو دارد
حالا مشکلم اینه که وقتی اینو ایجاد میکنم و از طریق فرم مثلا گزینه مرد رو اتخاب میکنم توی table همون داده ما به صورت اعداد 1 یا 2 ثبت میشه
چه کنم که توی table هم به صورت مرد و زن ثبت بشه؟
mohammad96
07-05-2009, 17:21
با سلام محمد جان ممنون از جوابت ولی من می حواهم رکوردهای موجود دیده نشود فقط یک فرم خالی که تکس باکس ها رو پر کنیم و بعد با زدن دکمه در یک جدول ثبت شود من خیلی به کد وی بی اون احتیاج دارم میشه برام کدکامل وی بی اش رو بزارییک دنیا ممنون میشم
سلام،
مگه تکست باکسهای توی فرمتون به فیلدهای مربوطه در جدول ارتباط (bound) ندارن. اگه این طور هست، جواب همونیه که در پست قبلی هم گفتم. یعنی در رویداد OnClick دکمه داخل فرم دستور زیر اجرا میشه:
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
دوباره سلام یادم رفت بپرسم اگه بخواهیم ایمیل با فرمت صحیح وارد جدول بشه باید در قسمت validation rule چی بنویسیم؟
به نظرم یه چیزی شبیه به این:
mohammad96
07-05-2009, 17:21
دو سوال:
1. در یک پروژه قراره تاریخ ورود و خرروج رو وارد کنیم(مثلا به صورت short date) حالا بر اساس فاصله زمانی بین این دو میخوایم مثلا یک هزینه رو حساب کنیم(ممکنه فاصله ورود و خروج چندین ماه طول بکشه)
حالا چطوری میشه یه رابطه نوشت که وقتی تو table تاریخ ورود
و تاریخ خروج را میزنیم
توی report برامون فاصله زمانی(تعداد روزها) رو محاسبه کنه(مثلا ماه رو 30 روزه در نظر بگیریم)
2. یه فرم طراحی کردم که به صورتoption group تهیه کردم و نوع کنترل رو به صورت option button قرار دادم
و دو گزینه مرد و زن رو دارد
حالا مشکلم اینه که وقتی اینو ایجاد میکنم و از طریق فرم مثلا گزینه مرد رو اتخاب میکنم توی table همون داده ما به صورت اعداد 1 یا 2 ثبت میشه
چه کنم که توی table هم به صورت مرد و زن ثبت بشه؟
سلام،
1. جواب استفاده از تابع DateDiff هست. مثلا: ( DateDiff("d" , date1, date2
2. یه راهش اینه که بجای option group از combo box استفاده کنی. یه راه دیگه هم اینه که این option group رو unbound کنی، یه تکست باکس درست کنی (که باید مخفیش کرد) و این تکست باکس رو به فیلد موردنظر ارتباط بدی (bound کنی). حالا تو رویداد OnClick همون option group، یه برنامه ساده مینویسیم که اگه مقدار اون 1 بود، مقدار تکست باکس رو بکنه مرد و اگه 2 بود ... .
سپاس!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.