ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

albert
30-04-2011, 16:16
خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.
ممنون از پاسختون.یه خواهشی ازتون داشتم.اونم اینه که اگه میشه یه نمونه کار از خودتون بذارید تا ما با نگاه کردن به کارهایی که کردید ازش درس بگیریم.البته نمونه کارهای خود آفیس هست ولی پیچیدس و ازش نمیشه چیزای زیادی فهمید.ممنون میشم اگه خواهشم رو اجابت کنید.
-دو تاسوال دیگم داشتم:
1-چطور میشه نتایج حاصل از کوئری رو که به صورت جدول هست، در فرم (form) نمایش داد.
2-چطور میشه یه فرم داشت که داخلش یه تکست باکس داشته باشه که هرچی تو اون وارد کردیم ، مبنای جستجومون تو کوئری برای یه فیلد خاص قرار بگیره.
بازم ممنون

mohammad hamed
02-05-2011, 16:06
من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)

GR_mahdi
02-05-2011, 17:06
من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)

سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنی
موفق باشید:11::11::11::11::11:

mohammad hamed
02-05-2011, 20:23
سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنی

پیغام خطایی که در وصرت وارد نکردن اطلاعات میدهرو نمیشه به دلخواه تغییر داد؟؟

یه سوال دیگه.می خواستم یه combo box درست کنم که یه سری گزینه توش وارد کنم.تا اینجا درست.می خوام یه گزینه توش بزارم با عنوان "سایر موارد" که اگه اون انتخاب بشه یه کادری زیرش فعال یا پدیدار بشه که بشه اونو اطلاعات وارد کرد
چه جوری این کار رو بکنم؟؟؟

albert
03-05-2011, 09:29
با سلام خدمت سروران گرامی. شاید مطرح کردن این پست اینجا درست نباشه ولی از اونجایی که بیشتر افرادی که با اکسس کار میکنن به این تاپیک مراجعه میکنن وبا توجه به کمبود زمان این پست رو اینجا زدم.
با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب تهران تازه باز شده و مدت زیادی هم باز نیست و تا سال دیگه ما شاهد چنین رخدادی در این سطح نیستیم از اساتید محترم و اونایی که با کتابهای خوبی کار کردن خواهش میکنم کتابهای خوبی رو که استفاده کردن بگن ( ترجیحا فارسی باشه)تا دوستان بتونن اونا رو تهیه و استفاده کنن. فقط خواهشی که دارم دوستان از دادن پست بیهوده در این رابطه خودداری کنن تا این تاپیک از موضوع اصلی دور نشه و مدیران سایت مجبور به بستن اون نشن.
دوستانی هم که اسم کتاب رو میگن ،خواهشن اسم نویسنده و انتشارات رو بگن که پیدا کردنش تو نمایشگاه آسان بشه و اگر سطح کتاب رو هم بگن (مبتدی-متوسط-حرفه ای)که دیگه خیلی عالیه.
من خودم از دو تا ایبوک استفاده کردم که خیلی عالیه فقط به زبان انگلیسی هست(هرکی خواست بگه تا آپلود کنم): 1-اولی Teach Yourself VISUALLY Access 2010 هست که به صورت تصویری آموزش داده و حتی اگه زبانتون هم خوب نباشه به صورت ابتدایی و در کمترین زمان ممکن مسائل اساسی اکسس رو آموزش میده که برای افراد متوسط و مبتدی خوبه. دومی کتاب Access 2010 Inside Out از انتشارات خود مایکروسافت هست که بدرد افراد حرفه ای میخوره و در ضمن زبانتون هم برای خوندنش باید تقریبا خوب باشه. البته کتاب دومی شامل سی دی مثالها هم هست ولی من هرچی تو اینترنت گشتم نتونستم مثالها رو گیر بیارم. اگه کسی مثالهای این کتاب رو داره ، برای استفاده بذاره لطف بزگی در حق من و همه اکسس آموزان کرده. شرمنده که خیلی طولانی شد.ممنون

mohammad hamed
04-05-2011, 19:24
سلام.یه کار واجب داشتم.چه جوری می تونم که فرم جستجو توی اکسس درست کنم؟؟خواشا کمکم کنید.کارم گیره.ممنون
منتظر هستم

mohammad hamed
05-05-2011, 18:09
چرا کسی جوابمو نمی ده؟این سوالو دیگه جواب بدین
من 2 تا table دارم و دو تا فرم.اطلاعات table 1 به وسیله فرم1 و table 2 وسیله فرم 2 وارد میشه.حالا می خواستم ببنیم که چه جوری می تونم مقدار یه فیلد از table 2 رو توی فرم 1 نمایش بدم؟؟
با تشکر منتظر هستم

avagraph
09-05-2011, 18:00
با سلام خدمت همه اساتيد اين فروم
من يك بنك اطلاعاتي براي صورتجلسات براي شركتي كه در اون مشغول هستم درست كردم ، حالا ميخوام زمان اجراي فايلم فقط فرم اجرا بشه و كسي جداول و كلا اطلاعاتقسمت شمت چپ بانكم رو نبينه .

سوال دومم هم در رابطه با انداختن يك عكس بصورت water mark پشت subform داخل فرممه.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.:46:

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

دوست عزيز براي اين كار حتما بايد يك نقطه مشترك بين دو تا جدول ايجاد بكني يعني اگر خواستي مثلا شماره فاكتور رو از جدول يك بخوني اول بايد اين فيلد رو روي جدول دو ايجاد بكني بعد در قسمت relationship اين دو فيلدو به هم مرتبت كني:5:

mska
10-05-2011, 11:30
سلام

ديتابيس تحت برنامه Access داشتيم
الان كه قصد استفاده از آن را دارم با پيغام زير مواجه مي شوم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

clickestan
18-05-2011, 11:18
سلام لطفا به طور کامل راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم من در فایل پایین میخوام عمس بعد از بسم الله را بردارم و اسم و فامیل خودم را بذارم ولی همش برنامه اجرا میشه چه کار کنم کمکم کنید.

چه طوری تصاویر را که در اکسس میاد بالا ویرایش کنم. لطفا راهنمایی کنید فایل زیر است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AABB
18-05-2011, 17:40
سلام به همه ی دوستان. من می خوام یه تکست باکس درست که کنم که کنارش یه دکمه ی سرچ باشه و هر وقت که متنی داخل تکست باکس نوشتم، مثلا با زدن دکمه ی سرچ، رکورد نام رو جستجو کنه و نتایج رو داخل همون فرم نشون بده.
درست مثل دکمه ی سرچی که Query ساخته می شه. اما کیوری نتیجه رو داخل جدول نشون می ده، اما من می خوام نتایج داخل خود فرم باشن.
تشکر.
:40:

AABB
18-05-2011, 18:10
سلام به همه ی دوستان. من می خوام یه تکست باکس درست که کنم که کنارش یه دکمه ی سرچ باشه و هر وقت که متنی داخل تکست باکس نوشتم، مثلا با زدن دکمه ی سرچ، رکورد نام رو جستجو کنه و نتایج رو داخل همون فرم نشون بده.
درست مثل دکمه ی سرچی که Query ساخته می شه. اما کیوری نتیجه رو داخل جدول نشون می ده، اما من می خوام نتایج داخل خود فرم باشن.
تشکر.
باز هم سلام. این هم از فایلی که آزمایشی درست کردم. با اکسس 2007 کار کردم اما چون یه فایل ساده اش بیشتر از یک و نیم مگا بایت بود، با فرمت 2003 ذخیره اش کردم.
تشکر.

G.D.ragon.Ir
19-05-2011, 11:41
سلام. اگه میشه یک پروژه (مثل اژانس و...) که سطحش درحد کاردانی باشه برام بزارید. با تشکر :11:

AABB
20-05-2011, 06:41
تشکر.

باز هم سلام. این هم از فایلی که آزمایشی درست کردم. با اکسس 2007 کار کردم اما چون یه فایل ساده اش بیشتر از یک و نیم مگا بایت بود، با فرمت 2003 ذخیره اش کردم.
تشکر.

سلام. کسی نیست نظری بده؟
یکی از دوستان گفته بود که لینک قبلی ف ی ل ت. ر . ه !!! این هم لینک جدید:
منتظر نظرات تون هستم.
mohammad96
20-05-2011, 14:15
سلام. کسی نیست نظری بده؟
یکی از دوستان گفته بود که لینک قبلی ف ی ل ت. ر . ه !!! این هم لینک جدید:
منتظر نظرات تون هستم.
سلام،

AABB
21-05-2011, 08:06
سلام،

ممنون آقا محمد.
اما من هر چی با اکسس 2007 کار می کنم، دکمه ی سرچ اش کار نمی کنه! کد اکسس 2007 فرق داره؟
بازم تشکر.

GR_mahdi
21-05-2011, 09:13
سلام لطفا به طور کامل راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم من در فایل پایین میخوام عمس بعد از بسم الله را بردارم و اسم و فامیل خودم را بذارم ولی همش برنامه اجرا میشه چه کار کنم کمکم کنید.

چه طوری تصاویر را که در اکسس میاد بالا ویرایش کنم. لطفا راهنمایی کنید فایل زیر است

سلام
فایلتو بررسی کردم هیچ گونه قفلی نداره
کافیه موقع دوبار کلیک بر روی فایلت جهت باز کردنش دکمه Shift رو نگه داری تا به تمام فایلهاش دسترسی پیدا کنی موفق باشید:11::11::11::11::11:

mohammad96
21-05-2011, 11:09
ممنون آقا محمد.
اما من هر چی با اکسس 2007 کار می کنم، دکمه ی سرچ اش کار نمی کنه! کد اکسس 2007 فرق داره؟
بازم تشکر.

یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد. الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟

AABB
21-05-2011, 11:32
سلام
فایلتو بررسی کردم هیچ گونه قفلی نداره
کافیه موقع دوبار کلیک بر روی فایلت جهت باز کردنش دکمه Shift رو نگه داری تا به تمام فایلهاش دسترسی پیدا کنی موفق باشید:11::11::11::11::11:
باز هم اتفاقی نیفتاد!

یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد.
منظور منم همون دکمه Go که تو فرم هست.
آره اون رو می دونم. منم دقیقا می خوام همون کار کادر جستجو رو تو تکست باکس و دکمه GO انجام بدم.
QUOTE=mohammad96;6114075]
الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟
[/QUOTE]
نه اتقافی نیفتاد! شیفت رو هم گرفتم، دکمه های دیگه رو گرفتم، اما اتفاقی نیفتاد. حتی اسم جدید هم اضافه کردم و اون رو جستجو کردم اما بازم اتفاقی نیفتاد!!!

AABB
22-05-2011, 10:29
یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد. الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟
تشکر محمد جان. مشکل اجرا نشدن کد، به خاطر امنیت ویندوزم بود. اون رو غیر فعال کردم، کار کرد. تشکر بازم.:40:

شـیـفــو
28-05-2011, 21:40
سلام من يه برنامه دارم كه خروجي ديتايي كه ميده بصورت اكسس هست
حالا چيزي كه هست اينه كه اين برنامه فايلي كه ميده چند Table در يك فايل اكسس هست حالا ميخوام اين Table ها رو در يكي ادغام كنم چطوري ميشه اينكارو كرد ؟ اگر كسي راهشو بلده يا ميتونه تصويري اموزشش رو بذاره كمك كنه
در ضمن بدنبال يه آموزش اكسس 2007 فارسي هم هستم لينك داشتيد بهم بديد

asextor
05-06-2011, 17:51
راهی نیست که با اکسس 2010 بشه بصورت 2003 سیو کرد ؟؟؟

mohammad96
05-06-2011, 22:15

سلام،

File > Save & Publish > Save database as

blue2006
06-06-2011, 14:05
سلام
من سه تامشکل با اکسس داشتم که اگه راهنمایی کنین ممنون می شم .
1- تو اکسس 2010 چطوری می تونم تاریخ هجری شمسی به فرم بدم ( تاریخش میلادیه )
2- قالب فرم من یه صفحه کامل در صورتی که هر چی سعی کردم ابعادش رو کوچک کنم نتونستم
3- چطور می تونم فیلد سرچ به فرم اضافه کنم ؟

soni777
11-06-2011, 12:13
سلام من در کنترل سورس یک تکس باکس شرط جمع 2 تکس را میزارم حالا میخوام جواب در یکی از فیلد های جدول ذخیره شود چیکار کنم دارم دیونه میشم
فردا تحویل پروژست

kimiyajo0o0on
20-06-2011, 08:47
سلام خیلی خیلی سریع کمک میخواااااااااااااااام
میخوام توی اکسس که داده های قبلی داره فرمول رو عوض کنم ولی داده های قبلیم به همون صورت قبل باقی بمونه خواهش میکنم همین الان کمکم کنین
نسبت به تاریخ ممکنه دائماتعرفه عوض بشه....یا قیمت تغییر میکنه یا فرمول اصلیه برنامه

---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

سلام.....موقع سیو کردن save as رو انتخاب کن و در کادر پایین به نام save as type نوع 2003را انتخاب کن....موفق باشی:11:

mohammad96
20-06-2011, 22:54
سلام خیلی خیلی سریع کمک میخواااااااااااااااام
میخوام توی اکسس که داده های قبلی داره فرمول رو عوض کنم ولی داده های قبلیم به همون صورت قبل باقی بمونه خواهش میکنم همین الان کمکم کنین
نسبت به تاریخ ممکنه دائماتعرفه عوض بشه....یا قیمت تغییر میکنه یا فرمول اصلیه برنامه

---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

سلام.....موقع سیو کردن save as رو انتخاب کن و در کادر پایین به نام save as type نوع 2003را انتخاب کن....موفق باشی:11:

سلام،

ورژن اکسستون چیه؟ و تا حالا چه جوری این کار رو می کردی؟ یعنی اول مقدار رو محاسبه می کردی بعد اونو تو یه فیلد ذخیره میکردی؟ یا یه جور دیگه؟

vahid175
21-06-2011, 14:28
سلام
تو یه شرکت کار میکنم که 6 تا کاممپیوتر داره که همه به هم شبکه هستن و میتونن به هم وصل بشن
یه نرم افزار داره که تحت آفیس و اکسس هستش
یه کامپیوتر بصورت کامپیوتر مادر (یا مرکزی ) می باشد
تمامی 6 کامپیوتر قبلا یعنی تا دو هفته پیش به برنامه وصل می شدن و برنامه رو اجراش می کردن تا اینکه یه روز 2تا از کامپیوتر ها به اون برنامه وصل نمیشن و همش ارور ((( can's invoke the application using the runapp action ))) رو میده... در ضمن یک با از اون دو کامپیوتر که برنامه رو اجرا نمی کردن ویندوزشو عوض کردم ولی بازهم نمشکل حل نشد . آنتی ویروس هم نداره و لی سسیستم های دیگه آنتی ویروس دارن کامپیوتر دومی که وصل نمیشه هم آنتی ویروس داره.
اگه کسی میتونه کمک کنه تا مشکلشو حل کنم . با تشکر

mitraryan
24-06-2011, 17:43
سلام

من میخام توی Access نام، نام خانوادگی و شماره ملی عده ای رو وارد کنم، مثلا به این صورت:

نام: - نام خانوادگی: - شماره ملی:
محمد - محمدی - 1111111111
علی - حسینی - 1234567890

تا اینجاش رو بلدم ولی چیزی که میخام اینه که روی اسم هر کدوم که کلیک کنم یه جدول باز بشه که تمام مشخصات اون فرد مثل تاریخ تولد، میزان تحصیلات و... به علاوه چتد عکس از اون شخص رو در یک پنجره جدا باز کنه
آیا همچین چیزی با Access تنها میشه یا باید از Visual کمک بگیرم؟ چون تا حدودی به Visual هم مسلط هستم
ممنون میشم کامل جواب بدید

mohammad96
24-06-2011, 22:59
سلام

من میخام توی Access نام، نام خانوادگی و شماره ملی عده ای رو وارد کنم، مثلا به این صورت:

علی - حسینی - 1234567890

تا اینجاش رو بلدم ولی چیزی که میخام اینه که روی اسم هر کدوم که کلیک کنم یه جدول باز بشه که تمام مشخصات اون فرد مثل تاریخ تولد، میزان تحصیلات و... به علاوه چتد عکس از اون شخص رو در یک پنجره جدا باز کنه
آیا همچین چیزی با Access تنها میشه یا باید از Visual کمک بگیرم؟ چون تا حدودی به Visual هم مسلط هستم

سلام،

اگه دقیقا میخای همین کار رو انجام بدی، یه راهش اینه که این سه تا فیلد رو توی یک جدول قرار میدی و اونای دیگه (عکس و ..) رو در یک جدول دیگه. این دو تا جدول هر کدوم یک فیلد بعنوان کلید اصلی، مثلا با نام ID هم باید داشته باشن. حالا در قسمت رابطه ها، بین این دوتا فیلد ID یک رابطه One-to-One می سازی. حالا میشه اطلاعات رو وارد کرد. اما ضرورت انجام این کار جای تامل داره ... .

GR_mahdi
25-06-2011, 14:12
سلام

علی - حسینی - 1234567890

سلام پسرم
محمد جواب خوبی داد
اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم

mitraryan
25-06-2011, 17:53
سلام،

اگه دقیقا میخای همین کار رو انجام بدی، یه راهش اینه که این سه تا فیلد رو توی یک جدول قرار میدی و اونای دیگه (عکس و ..) رو در یک جدول دیگه. این دو تا جدول هر کدوم یک فیلد بعنوان کلید اصلی، مثلا با نام ID هم باید داشته باشن. حالا در قسمت رابطه ها، بین این دوتا فیلد ID یک رابطه One-to-One می سازی. حالا میشه اطلاعات رو وارد کرد. اما ضرورت انجام این کار جای تامل داره ... .
آره باید همین طوری باشه، فقط سه چهار تا باشه که بدونیم چه شخصیه و بعد روی اسمش کلیک کنم و کل پروندش باز بشه چون اولا پارامترهاش شاید حدود 200 تا بشه و دوما میخام این کار رو برای چیزی حدود 5 هزار نفر انجام بدم، حجم خیلی زیادیه و اگه مشخصات هر فرد جدا نباشه کارایی نداره

سلام پسرم
محمد جواب خوبی داد
اگه کارت دقیقا همونی هست که گفتی و جواب حاج ممد هم بدردت نخورد بگو تا برات بسازم و آپلود کنم
آره اگه همچین کاری بکنید واقعا ممنون میشم، یه فایل کوچیک برای مثال بسازید تا خودم بررسیش کنم، چون با توضیح فکر نکنم مشکلم حل بشه
ممنون

hghb
30-06-2011, 09:14
سلام
من نياز به يك Combobox دارم كه امكان Multiselict داشته باشد
فرقي نمي كند شبيه ليست باكس باشد و يا امكان تيك زدن هر يك از گزينه ها وجود داشته باشد.
كسي مي تواند كمكم كند

mohammad96
03-07-2011, 14:14
سلام
من نياز به يك Combobox دارم كه امكان Multiselict داشته باشد
فرقي نمي كند شبيه ليست باكس باشد و يا امكان تيك زدن هر يك از گزينه ها وجود داشته باشد.
كسي مي تواند كمكم كند
سلام، توی 2007 و 2010 میشه: توی حالت طراحی جدول، وقتی فیلد مورد نظرت انتخابه، در قسمت پایین زبانه lookup رو انتخاب می کنی، بعد توی display control کمبو باکس رو انتخاب می کنی. بعدشم یکم پایینتر allow multiple values رو yes میکنی.

hghb
06-07-2011, 14:18
سلام
من يك فايل اكسس دارم كه شامل دو جدول است.
جدول اول فهرست مشكلات محتمل براي قطعات مختلف يك دستگاه است و سه فيلد دارد 1: PID شماره قطعه 2: PrbmID شماره مشكل و 3: PrbmDscr شرح مشكل
جدول دوم مشكلات دستگاه در روزهاي مختلف را نشان مي دهد و سه فيلد دارد 1: Date تاريخ 2: PID 3: PrbmID
حال من مي خواهم يك فرم براي ورود اطلاعات جدول 2 طراحي كنم كه شرايط زير را داشته باشد
1: بصورت Continuous باشد.
2: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PID داشته باشد
3: در هر ركورد يك كمبو باكس جهت انتخاب PrbmID داشته باشد كه با توجه به انتخاب PID در فيلد قبلي مقادير PrbmID را از جدول 1 نشان دهد.
من فرم را ساخته ام و الان مشكل من اين است وقتي در ركورد دوم مقدار PID وارد مي شود مقادر PrbmID در تمام ركورد ها تغيير ميكند.
فايل مورد نظر را در Google Doc آپلود ميكنم اميدوارم بتوانيد دانلود كنيد.

davood.2008
03-08-2011, 21:58
سلام
چطوری میتونم یک فیل اکسس رو به صورت read only ذخیره کنم تا کسی که بازش میکنه تنها بتونه فرم اونو مرور کنه و لی اجازه هیچگونه تغییرات نداشته باشه و برای تغییرات پسورد بخواد

اکسس 2010

hghb
04-08-2011, 10:38
سلام
چطوری میتونم یک فیل اکسس رو به صورت read only ذخیره کنم تا کسی که بازش میکنه تنها بتونه فرم اونو مرور کنه و لی اجازه هیچگونه تغییرات نداشته باشه و برای تغییرات پسورد بخواد

اکسس 2010

فايل را به فايل accde تبديل كنيد (از منو Database Tools گزينه Make Accde را انتخاب كنيد)
اكسس 2007

Novance
04-08-2011, 14:52
سلام. یه سؤال داشتم (خیلی سخته) می شه کمک کنین؟
قراره یه فرم برای یه شرکت جهت استخدام کارمندها درست کنیم. شرکت یه مدیر داره که کد اون 1 هستش. مدیر 2 معاون داره به کدها 11 و 12. هر معاون سه کارمند داره. مثلا برای معاون 11 کد کارمندها اینجوری می شن: 111، 112 و 113. برای معاون 12 هم اینجوری: 121، 122 و 123. هر کارمند هم 5 تا زیر دست داره که به همون شکل بالا کدگذاری می شن. حالا اگه ما فقط مدیر رو داشته باشیم و بخوایم بقیه رو از طریق فرم استخدام کنیم و از طرفی رتبه بندی بر اساس مدرک تحصیلی باشه (دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس) چجوری باید کدگذاری افراد رو به اکسس یاد بدیم؟ (!)

nirvana777
05-08-2011, 09:29
سلام
من کتاب آموزش accessc را خواندم اما چون مثال ندارد نمی توانم عملی استفاده کنم. فکر می کنم خوب درک نکردم. ایا برای access حتما باید visual basic بدانم؟ اصلا کد نویسی نمی دانم. لطفا منو راهنمایی کنید با سپاس

GR_mahdi
05-08-2011, 13:40
سلام. یه سؤال داشتم (خیلی سخته) می شه کمک کنین؟
قراره یه فرم برای یه شرکت جهت استخدام کارمندها درست کنیم. شرکت یه مدیر داره که کد اون 1 هستش. مدیر 2 معاون داره به کدها 11 و 12. هر معاون سه کارمند داره. مثلا برای معاون 11 کد کارمندها اینجوری می شن: 111، 112 و 113. برای معاون 12 هم اینجوری: 121، 122 و 123. هر کارمند هم 5 تا زیر دست داره که به همون شکل بالا کدگذاری می شن. حالا اگه ما فقط مدیر رو داشته باشیم و بخوایم بقیه رو از طریق فرم استخدام کنیم و از طرفی رتبه بندی بر اساس مدرک تحصیلی باشه (دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس) چجوری باید کدگذاری افراد رو به اکسس یاد بدیم؟ (!)

سلام
با سعی و تلاش!!!!!!!!!!!!:27:
دوست عزیز من قسمت مدرک تحصیلیش رو درست متوجه نشدم منظورت رو روشن بیان کن تا جوابش رو برات بذارم

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

سلام
من کتاب آموزش accessc را خواندم اما چون مثال ندارد نمی توانم عملی استفاده کنم. فکر می کنم خوب درک نکردم. ایا برای access حتما باید visual basic بدانم؟ اصلا کد نویسی نمی دانم. لطفا منو راهنمایی کنید با سپاس

سلام
حتما حتما که نه
اتفاقا اکسس رو برای این ساختن که شما رو از کدنویسی نجات بدن
من تقریبا اولین تجربم تو اکسس رو با یه قرارداد رسمی شروع کردم که باعث شد مجبور بشم خیلی براش وقت بذارم و کار کنم
به شما هم توصیه می کنم یه پروژه خوب رو در نظر بگیرین مثل پروژه های عمومی که بعدا عده زیادی میتونن ازش استفاده کنن و بعد شروع کنین به ساختنش اگه کمکی هم ازمون بر بیاد انشاالله کمک می کنیم.

HRN
13-08-2011, 00:26
سلام:
چه جوري ميشه يك ستون از يك تيبل رو كه با تاريخ ميلادي پر شده تبديل به تاريخ شمسي بشه و در يك ستون ديگه يا يك تيبل ديگه وارد بشه'
شكل نوشته شدن تاريخ ميلادي:
miladi: 12/Agu/2011

ArYaNaM
17-08-2011, 23:34
با سلام خدمت دوستان عزیز
من برای مغازه خودم میخوام با اکسس یک برنامه ساده برای کارایی که انجام میدم واسه خرید و فروش (یعنی کارای حسابداری)
1- میخوام در فیلد ها مثل سلول های اکسل بتونم کارای حسابداری بکنم مثل Function ها (Fx)
2- میخوام با نوشتن یک محصول و درج قیمت با زدن هر کلیدی اون متن به یک فیلد دیگه انتقال پیدا کنه و اگه محصول جدیدی ثبت کنیم به ترتیب به فیلد مورد نظر انتقال پیدا کنه
به عکس زیر دقت کنین :
چه آموزش بدید و یا فایل رو قرار بدید ممنون میشم
البته هرچه سریعتر

jef_man2001
03-09-2011, 11:55
يك سوال فوري داشتم

يك جدول دارم شامل مشخصات پرسنلي كارمندان يك شركت . هر كارمند يك كد پرسنلي دارد
يك جدول هم دارم كه شامل كد پرسنلي و ساعت ورود و خروج هر يك از پرسنل شركت است

يك relation ship بين اين دو جدول از نوع يك به چند ايجاد كرده ام. برای دو جدول فوق دو فرم ایجاد نمودم . بنام MainForm , timer و حال قراره توي فرم MainForm با فشردن دکمه open form تعبیه شده ،فرم ساعت ورود وخروج کارمند موردنظر در فرم timer را باز نماید تا بتوانم اطلاعات جدیدی را وارد نمائیم.

لطفا منو راهنمايي كنيد

با تشكر

jef_man2001
04-09-2011, 07:36
مزاحمتون شدم.
ببينين توي برنامه من که قراره مشخصات PCهاي شرکت رو براي هر نفر ثبت کنه؛
يک فرم دارم بنام MainForm ؛ که قراره توي اين فرم با فشردن دکمه open form ؛فرم Public Service را باز كند. (توضيح اينكه يك فيلد مشترك بنام Id-Person دارند كه رابطه يك به چند با هم دارند)
از طريق ويزارد دكمه گفته ام كه بايد روي فيلد مشترك ؛داده ها مشترك باشند(يعني فيلد مشتركشان همين فيلد Id-Person است)
اما موقع اجرا پيام خطاي زير را ميدهد.
the expression you entered has a field control or property name that microsoft access can't find

NIK SYSTEM
10-09-2011, 10:37
ارتباط با فولدر Share از طریق ODBC

سلام
آیا این امکان وجود داره که از طریق ODBC به یه فولدر Share شده که دارای تنظیمات پرمیشن هست در سرور کانکت شد و اطلاعات دیتا بیس اکسس رو از توی اون گرفت و باهاش کار کرد !؟
یعنی ODBC چطوری میتونه لاگین کنه به فولدری که یوزرنیم و پسورد میخواد و اطلاعات فایل اکسس درون اون فولدر رو بخونه !؟

R.Karaj
14-09-2011, 11:14
یه startup توی اکسس درست کردم طوری که full menus & default shortcut menus رو هم تیکشون رو برداشتم.حالا که میخوام یه سری موارد رو اصلاح کنم نمیتونم چون دسترسیم محمدود شده و right click هم کار نمیکنه.
چطور میتونم این استارت آپ رو حذفش کنم. تو بخش special keys اکسس از F11 میتونم استفاده کنم ولی بازم محدودم توی تغییرات (بابت کار نکردن کلید راست) .

دوست عزیز سلام

باید به این نکته توجه داشته باشی که همیشه قبل از ساخت startup یه بک اپ از فایلت بگیری که حالت های دیزاینو از دست ندی چون استارت اپ مرحله آخر کاره

امیدوارم مشکلت حل بشه

R.Karaj
14-09-2011, 11:23
باتشكر از شما ميخواستم اگر ممكنه بگيد چطوري جلوي تغيير دادن فرم ها و حتي رفتن در حالت ديزاين را ميتوان گرفت وكلا چطوري ميشه برنامه را كلا قفل كرد كه كسي در آن دستكاري نكند

دوست عزیز سلام

وقتی که شما توی اکسس یه بانک اطالعاتی درست میکنین برای اینکه کاربر توی محیطی که شما میخاین اطالعاتو وارد کنه باید یه فرم بسازیم زمانی که شما فرمو طریاحی میکنین هر ابجکت یکسری ویژگی داره که خود فرمم شاملش میشه تنها کافیه شناختی روی properties ها داشته باشی که سایز پنجره ، حالت جابجایی ، و دسترسی های دیگرو محدود کنی و نهایتا میتونی بعد از تمام شدن ساخت فرمت یه startup تعریف کنی که بعد از باز شدن فایل اتماتیک فرم دلخواهت باز بشه . خلیلی کلی گفتم فقط خواستم دید بدم جزئیاتو میتونی سرچ کنی به نتیجه برسی

امیدوارم مشکلت حل بشه

R.Karaj
14-09-2011, 11:44
با سلام دوباره
یه بانک که با اکسس نوشته شده میشه بعدا در برنامه هایی مانند #c(بخش پایگاه ) یا هر برنامه ای که به پایگاه داده کار می کند دوباره مورد استفاده قرار داد یا باید تمام اطلاعات بانک رو دوباره وارد کرد؟

دوست عزیز سلام

اکسس هم یک بانک اطاعاتیه شما میتونین توی زبان های برنامه نویسی دیگه از طریق ODBC به این دیتا بیس کانکت بشین و به اطلاعاتش دسترسی داشته باشین

امیدوارم مشکلت حل شده باشه

mitraryan
26-09-2011, 18:50
سلام میخاستم بدونم چطور میشه یکی از فیلدها(ستون)در Accesss رو رنگشو عوض کرد تا بین باقی فیلد ها مشخص باشه؟
ممنون

ArYaNaM
28-09-2011, 16:11
با سلام
میخواستم یک فرم ساده داشته باشم که بتونم هزینه ها رو ثبت کنم بطوری که :
وقتی در فیلد"اضافه" قیمتی رو درج کنم این قیمت به قسمت "باقی مانده " انتقال پیدا کنه ! و اگه باقی مانده دارای قیمتی هست وقتی مخوای اضافه کنی این دو قیمت با هم جمع بشه و بعد در قسمت باقی مانده نشان داده بشه !
و در مورد تفریق کردن هم همینطور باشه ، که وقتی "باقی مانده" قیمتی داشته باشه وقتی در فیلد "کسر" قیمتی درج بشه از باقی مانده هزینه کم بشه !
به انیمیشن زیر دقت کنید :
امیدوارم گیج نشده باشید :31:
با تشکر

ArYaNaM
02-10-2011, 14:14
یعنی هیچکس از دوستان بلد نیست ؟

sirmosi
06-10-2011, 12:58
سلام
با عرض خسته نباشيد واقعا از برخي مطالب و راه حلهايي كه دوستان ارائه ميدهند استفاده كردم.

سوالي من اينست كه فرض كنيد ما دو جدول مشتري و سفارش داريم و براي تعريف مشتري جديد بايد در جدول خودش و تعريف سفارش جديد در جدول خودش انجام شود.
سوال بنده اينه كه اگر خواسته باشيم در هنگام ثبت سفارش جديد هنگامي كه ميخواهيم مشتري را مشخص كنيم (combo box) بتوانيم همزمان در همان ركورد مشتري جديد تعريف كنيم يعني ديگر نيازي به تعريف مشتري به صورت مستقيم نداشته باشيم.

ميخوام اين كار با استفاده از Relation ها انجام بشه كه مقدار تكراري وارد نشه اما اگر مقدار جديد خواست كاربر وارد كنه انجام بشه

با تشكر

sirmosi
06-10-2011, 13:34
با سلام خدمت دوستان

با عرض خسته نباشيد من دچار مشكلي در نوشتن يك برنامه در اكسل هستم كه خواستم اينجا مطرش كنم.

سوال : فرض كنيد دو جدول (مشتري و سفارش ) داريم حالا كاري كه ميخوام انجام بدم اينه كه بطور مستقيم از جدول سفارشات مشترياني كه از قبل ثبت شده اند رو نمايش بده و همچنين امكان ثبت مشتري جديد را نيز داشته باشيم .

با تشكر

sirmosi
06-10-2011, 22:53
لطفا یکی پاسخ سوال منو بده , خیلی این موضوع برام اهمیت داره.

rezapourmanesh
10-10-2011, 17:52
سلام دوستان می خواهم با دستور line توی یک ریپورت دور یک لیبل یا تکست باکس خط بکشم.
مثلا report1
label0
کسی می تونه خط دستوریش رو بهم بگه؟

amin ehsan b
18-10-2011, 10:57
سلام...چطور میتونم یک فیلد تعداد 300 رکورد رو با هم جمع کنم . مثلا فیلدام اینه :
Total,1,2,3,4,5,6,7,....,300
حالا میخوام اعداد فیلدهای 1 تا 300 در total با هم جمع بشن . یه جوری باشه که راحت با vb ارتباط پیدا کنه .

دوستان اگهع میشه یه مقدار ابتدایی تر بگین چون کلا اکسس بلد نیستم :18: فقط دارم یه برنامه می نویسم میخوام این جمعشو تو اکسس انجام بدم .

مرسی :10: :11:

وین رونی
26-10-2011, 08:42
من یه فرم تهیه کردم با اکسس 2010 کلی هم کار کردم اما الآن مجبورم به 2007 یا 2003 در بیارم اما به مشکل برخوردم
در قسمت save database as که نمیشه تبدیل کرد
در قسمت save & Publish هم وقتی بر روی گزینه access 2000-2003 database کلیک می کنم پیغام زیر میاد:
You cannot save this database in an earlier version format,because it uses features that require the current file format

boy_kochak
04-11-2011, 17:45
کسی میتونه این سوالی که تو این تاپیک مطرح کردم جواب بده ....

mandaloo
05-11-2011, 01:36
سلام دوستان
من مشكلاتي در يك ديتا بيس اكسس خود ساخته و بسيار آماتور دارم كه ان شا الله با كمك شما دوستان حل بشه
توضيح مختصر اينكه اين ديتا بيس بر اساس يك نظرسنجي از يك هيئت دانشجويي ساخته شده و پس از دو سال همچنان استخراج نشده :41:
اولين مشكل :
اين ديتا بيس توسط چند نفر از دوستان و بطور جداگانه و با فواصل زماني مختلف از طريق form طراحي شده تكميل شده و اكنون براي تجميع اين table ها كه كاملا از نظر فيلدها و .. شبيه يكديگرند با مشكل مواجه شدم
نحوه ي عمل من هم اينه كه ريكورد ها رو بدون فيلد ID انتخاب ميكنم و كپي و بعد در جدول ديتابيس ديگه (از انتها) پيست ميكنم (البته تازگي ها جدول مقصد رو ايمپورت ميكنم ولي باز جواب يكيه) و سپس با اين پيغام مواجه ميشم:

پيشاپيش از پاسخ هاي شما تشكر ميكنم كه علاوه بر كمك به من ان شا الله از حضرت اباعبدلله (ع) اجرتون رو بگيريد
يا علي (ع)

(در ضمن بعد از حدود 11 سال استفاده از اينترنت اين اولين سوال من تو انجمن هاست !!!!! هورا....:31: و خوشحالم كه تو اين سايت و اين انجمن بوده)

unicorns
15-12-2011, 18:58
باعرض سلام
مشکل من در اکسس 2007 در بخش lookup wizard است:
وقتی من در اکسس یک جدول میسازم به نام مثلا سرفصل در جدول دوم جدول حسابها در یکی از فیلدهای این جدول مینویسم سرفصل،که میخواهم این فیلد را از راه lookup wizard جدول قبل بیاورم مثل این صفحه:

ولی همین که lookup wizard را میزنم خطایی به این صورت میدهد:

و اگه ok بزنم این خطا:

و اگه باز هم ok بزنم این خطا:

ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا نیاز دارم
با تشکر فراوان

Darya-eng
17-12-2011, 11:57
سلام...چطور میتونم یک فیلد تعداد 300 رکورد رو با هم جمع کنم . مثلا فیلدام اینه :
Total,1,2,3,4,5,6,7,....,300
حالا میخوام اعداد فیلدهای 1 تا 300 در total با هم جمع بشن . یه جوری باشه که راحت با vb ارتباط پیدا کنه .

دوستان اگه میشه یه مقدار ابتدایی تر بگین چون کلا اکسس بلد نیستم :18: فقط دارم یه برنامه می نویسم میخوام این جمعشو تو اکسس انجام بدم .

مرسی :10: :11:

زیر ستون اعداد روی یه فیلد خالی کیلیک می کنید وtotalرا انتخاب می کنید
روی فیلدمقابل totalکیلیک می کنید واز لیست موجودsunراانتخاب می کنید
من از مراحل انجام کار عکس گرفتم
امیدوارم بدردتون بخوره

ادرس فایل عکس:

Darya-eng
17-12-2011, 12:11
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بهش نیاز دارم!!!!!!!!!!!!

شما داخل جدولهاتون داده وارد کردید؟
فکرمیکنم اگر فایل پروژتونو اینجا بذارید زودتر مشکلتون حل بشه:10:

kaveh1983
17-12-2011, 12:14
سلام.
من دو تا Combo Box رو با استفاده از ماکرو، Synchronize کردم که درست هم عمل کرده. بدین صورت که یک سری لیست استان دارم و یک سری لیست شهرها و تونستم Combo Box ها رو طوری Synchronize کنم که وقتی در Combo Box اول(cboProvince)، استان رو انتخاب می کنم، تو لیست شهرها در Combo Box دوم (cboCities) فقط شهرهای اون استان میاد.
حالا مشکل من اینه که دو تا Combo Box عین همینها در جای دیگه ی فرمم دارم، اما اینها Multi-Value هستن و در این حالت Combo Box دوم همیشه سفید میاد که خوب منطقی هم هست چون نمیتونه هیچ شهری رو پیدا کنه که تو چند تا استان باشه. کسی می تونه راه حلی بده یا اصلاً راه حلی داره یا نه؟ این Query ای که Combo Box دوم (cboCities) از اون به عنوان Row Source استفاده می کنه:

SELECT tblCities.CityName
FROM tblProvinces INNER JOIN tblCities ON tblProvinces.ProvinceID = tblCities.ProvinceID
WHERE (((tblProvinces.ProvinceID)=[Forms]![frmCutomers].[cboProvince]));

unicorns
17-12-2011, 20:49
شما داخل جدولهاتون داده وارد کردید؟
فکرمیکنم اگر فایل پروژتونو اینجا بذارید زودتر مشکلتون حل بشه:10:

خب معلومه که داده وارد کردم!!!!!!
آخه این پروژه نیست امتحان دارم؟!!!!
اگه میشه راه حل بدید؟

aminss29
26-12-2011, 10:02
سلام.
من يك مشكل تو گرفتن پرينت از يك ركورد دلخواه را دارم.
يعني ميخوام داخل فرم وقتي دكمه پرينت رو ميزنم گزارش همون ركورد جاري پيش نمايش چاپش نشون بده
هم داخل ماكرو كد نوشتم هم vba فايده نداشت.
اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشوم[COLOR="Silver"]
از كد زير هم استفاده كردم جواب نداد

mohammad96
26-12-2011, 23:44
سلام.
من يك مشكل تو گرفتن پرينت از يك ركورد دلخواه را دارم.
يعني ميخوام داخل فرم وقتي دكمه پرينت رو ميزنم گزارش همون ركورد جاري پيش نمايش چاپش نشون بده
هم داخل ماكرو كد نوشتم هم vba فايده نداشت.
اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشوم[COLOR="Silver"]
از كد زير هم استفاده كردم جواب نداد

سلام،

اگه درست متوجه شده باشم این جوریه که یک گزارش دارید بر اساس تعدادی رکورد و می خواین هر بار فقط یک رکورد دلخواه نشون داده و ازش پرینت گرفته بشه، درسته؟ راههای مختلفی هست یکیش اینکه گزارش توسط یه فرم باز بشه و رکورد موردنظر در درون همون فرم مشخص بشه. بعد با زدن یه دکمه و همون دستور OpenReport که گفتید ادامه ماجرا....

Rasam 360
31-12-2011, 02:52
سلام دوستان
من اصلا" با اکسس آشنایی ندارم اما کارم یه مقداری گیره الآن بهش! یه سری DVD بود که یه سری عکسهای آماده داشت توش، من خواستم کپی کنم دیدم کلا" به صورت فایل mdbـه و ناشر هم یه برنامه ساخته برای دیدنشون و...
فایل ها همه پسوورد داشتن اما یه جورایی فهمیدم پسووردشو بعد واردش شدم! حالا یه همچین فضایی هست :
اینا قراره یه سری فایل عکس باشن با فرمت PSD که کلش 1.5 گیگابایته (این فایل) ، حالا از این database کسی میدونه من چطوری برسم به اون عکسا ؟! یعنی export یا همچین چیزی

ببخشید من هیچ آشنایی با این نرم افزار ندارم (و نمیخوام داشته باشم!) لطفا" راهنماییم کنید که چیکار کنم فقط این کارم راه بیفته (چون اون مرحله پیدا کردن پسووردشم خیلی سخت بود برام!)

bache shi_a
12-01-2012, 09:45
سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
من میخوام به صورت اصولی اکسس را یاد بگیرم (بلد هستم ولی نه اونجوری که میخوام)
اگه دوستان کسی منابع جون داری و درست و درمونی داره معرفی کنه ممنون

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

اگر منبعی باشه که vba در اکسس را توضیح بده دیگه نور علی نور میشه
ممنون از همتون

dostajn
17-01-2012, 13:17
باسلام
دوستان در مورد ساخت نمودار در اکسس 2007 مشکل داشتم خواستم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی راه حلی داشته باشه:
من دارم یه حالت کارنامه ایجاد میکنم یعنی به هر فرد یه کارنامه شامل مشخصات خودش و نحوه عملکردش می دهم و قرار یه نمودار توش باشه که دوتا از دیتا های هر فرد رو روی نمودار نشون بده (تو فایل همراه هم می خواهم فیلدهای grade و tgrade مربوط به هر فرد توسط نمودار دایره (هردو فیلد مکمل هم هستند) نشان داده بشه.)
کسی راهی داره یا نه
اینم یه نمونه:

فردان
04-02-2012, 19:31
اگر مبانی برنامه نویسی را اطلاع داری و علاقمند هستی بهترین کتاب کتاب جعفرنژاد قمی است.

rsrzar
06-03-2012, 20:16
سلام به دوستان
من تو فایل که پیوست کردم یه مشکل دارم
اونم اینه که چطوری نتایجی که با استفاده از کمبو باقی مونده را چاپ کنم؟

GR_mahdi
09-03-2012, 21:35
سلام به دوستان
من تو فایل که پیوست کردم یه مشکل دارم
اونم اینه که چطوری نتایجی که با استفاده از کمبو باقی مونده را چاپ کنم؟
سلام
آقا فایلت باز نشد برام ایمیل کن تا جواب بدم
newsarir@yahoo.com

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

فکر کنم اگه در این تاپیک را ببندید بهتره
خسته نباشید

آقا دلیل اینکه دیگه کسی نمیاد جواب بده اینه که هر کسی اومد این تاپیک رو دست گرفت خودش تنهایی باید همه سوال ها رو جواب بده ، اما اگه هرکسی به سوالش جواب داده شد هر از چند گاهی بیاد اینجا و در قبالش دو تا سوال آسونتر رو جواب بده هیچ کسی دیگه بدون جوا نمیمونه، حالا اگه دوباره سوالتو تکرار کنی و برام ایمیل هم بفرستی که سریعتر باخبر بشم در خدمتت هستم.
پیشاپیش نوروزتان مبارک:11::11::11::11::11:

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

باسلام
دوستان در مورد ساخت نمودار در اکسس 2007 مشکل داشتم خواستم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی راه حلی داشته باشه:
من دارم یه حالت کارنامه ایجاد میکنم یعنی به هر فرد یه کارنامه شامل مشخصات خودش و نحوه عملکردش می دهم و قرار یه نمودار توش باشه که دوتا از دیتا های هر فرد رو روی نمودار نشون بده (تو فایل همراه هم می خواهم فیلدهای grade و tgrade مربوط به هر فرد توسط نمودار دایره (هردو فیلد مکمل هم هستند) نشان داده بشه.)
کسی راهی داره یا نه
اینم یه نمونه:

اگه هنوز دنبال جوابی خبر بده تا حلش کنم
پیروز باشید:11::11::11::11::11:

MOSTAFAGMAW
22-03-2012, 16:00
باسلام
1-يك روش ياروشهاي درست كرد اخطاردر اكسس براي زماني كه ما ميخواهيم كمتر از آن عدد مورد نظر شد به شكل يك پيام به ما داخل فرم اكسس نشان دهد ؟2-خواهشمند است كدهاي استفاده شده در اكسس ؟

raminrooz
24-04-2012, 15:54
سلام،
من یک جدول درست کردم حاوی اطلاعات فروش، که شامل فیلد هایی مثل نام کالا-مدل-مشخصات مثل طول-عرض -ضخامت و.... - شرکتی که ازش خرید شده- تاریخ خرید-قیمت و... است
من برای جستجو متد [Fields]![Query name]![button name] استفاده کردم که یک باکس کوچک باز میکنه برای سرچ کلی...اما این چیزی نیست که من میخوام...
من در واقع میخوام یک فرم جستجو درست کنم که حاوی فیلد های جدولم باشه و یک دکمه برای جستجو....ویا بتونم یک بازه زمانی انتخاب کنم و لیست خرید ها از یک فروشنده خاص یا... را ببینم ..
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کنم...
منتظر راهنمایی شما هستم..
متشکرم
رامین

alireza_
28-04-2012, 23:13
سلام

میخواستم بدونم آیا میشه برنامه ای نوشت که بشه ساعت ورود و خروج کارمندان و مرخصی ساعتی شون رو

با access ثبت کرد؟

ممنون

artist5
13-05-2012, 19:31
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز.یک سوال داشتم ممنون میشم اگر کمکم کند.
وقتی میخواهیم از query استفاده کنیم.بعد از انتخاب tableb مود نظر و وارد کردن field های مود نظر((مثلا 4 تا field را انتخاب و وارد میکنیم.)) چه موقع از group by استفاده میکنیم.و چه موقع از or استفاده میکنیم.group by به درد چی میخوره دقیقا و کارش چی است؟
ممنون.

tazh
04-06-2012, 13:51
با سلام به دوستان
من به تازگی و به واسطه یک برنامه کتابخانه با اکسس آشنا شدم
چند سئوال مهم برام پیش اومده که فکر کردم بهترین جا برای مطرح کردنش اینجا باشه .
قبل از طرح سئوالاتم باید بگم که نرم افزاری که گفتم کتابخانه آفتابگردانه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما سئوالاتی که برام مطرح شده
1- آیا این برنامه تماما با اکسس ساخته شده یا از برنامه نویسی هم کمک گرفته شده ( چه برنامه هایی با اکسس هماهنگ کار میکنند ؟ )
2-توی اکسس میشه یه فرم طراحی کرد که بشه اطلاعات رو راست چین کرد ( در حالت پیشفرض چپ چین هستن )
3-میشه توی فرم چند گزینه برای عکس داد یا صفحه فرم رو دو قسمت کرد به طوری که بالا مثلا یه اسم باشه و در پنچره زیری شرح او به همراه عکس

چون آشنایی زیادی با این نرم افزار ندارم و میخوام شروع کنم به یادگیریش این سئوالات برام مهمه ممنون میشم جواب بدید
GR_mahdi
27-07-2012, 20:37
سلام به دوستان
اگه سوالی دارین بعد از اینکه سوالتون رو اینجا گذاشتین یه پیام خصوصی هم بدین تا سریع تر متوجه بشم انشا الله به سوالتون جواب خواهم داد.
موفق باشید :11::11::11::11::11:

Shr776
28-07-2012, 23:49
سلام به همه دوستان
من در حال طراحی نتایج بازیهای المپیک هستم ولی در برنامه اکسس 2010 یه مشکل دارم و لطفا منو راهنمایی کنید
من یه جدول درست کردم به اسم London 2012
در این جدول هم یه ستون درست کردم به اسم Sport و اونو به صورت Combo تعریف کردم که میشه اسم رسته ها رو انتخاب کرد
ولی از اونجاییکه هر رشته خودش چند رشته جدا میشه میخام کاری کنم که اگر از ستون ورزش مثلا رشته شمشیر بازی رو انتخاب کردم بلافاصله در ستون دیگه رشته های این ورزش خودبه خود بیاد و من یکیشون رو انتخاب کنم
الان دارم رشته های هر رشته رو به صورت جدا و کپی پیست در یه ستون جدا مینویسم و با اون کار میخام کار قشنگتر در بیاد
در واقع باید یه ستون دیگه ایجاد بشه و با ستون قبلی مرتبط بشه
اگر کسی میدونه لطفا راه حل اونو بهم بگه
مرسی و ممنون

GR_mahdi
30-07-2012, 17:41
سلام به همه دوستان
من در حال طراحی نتایج بازیهای المپیک هستم ولی در برنامه اکسس 2010 یه مشکل دارم و لطفا منو راهنمایی کنید
من یه جدول درست کردم به اسم London 2012
در این جدول هم یه ستون درست کردم به اسم Sport و اونو به صورت Combo تعریف کردم که میشه اسم رسته ها رو انتخاب کرد
ولی از اونجاییکه هر رشته خودش چند رشته جدا میشه میخام کاری کنم که اگر از ستون ورزش مثلا رشته شمشیر بازی رو انتخاب کردم بلافاصله در ستون دیگه رشته های این ورزش خودبه خود بیاد و من یکیشون رو انتخاب کنم
الان دارم رشته های هر رشته رو به صورت جدا و کپی پیست در یه ستون جدا مینویسم و با اون کار میخام کار قشنگتر در بیاد
در واقع باید یه ستون دیگه ایجاد بشه و با ستون قبلی مرتبط بشه
اگر کسی میدونه لطفا راه حل اونو بهم بگه
مرسی و ممنون

سلام دوست عزیز
یه نمونه مشابه ساختم برات میذارم.

خیلی ساده هست باز هم اگه متوجه نشدی پیام خصوصی بده زودتر متوجه بشم.
هرچن مشترک این تاپیک شدم باز هم مرتب برام ایمیل نمیاد. ولی پیام خصوصی بهتر عمل میکنه
در ضمن آدرس دانلود دوم هم درسته ولی نمیدونم چرا اینطوری نمایش میده شما به جای نقطه چین ها کلمه پی30دانلود رو به انگلیسی بذار آدرس درست میشه دلیلشم اگه میدونی به منم بگو تا سری بعدی اینقده اذیت نشم فایل آپلود کنم
اعمالتون مورد قبول درگاه حق

sht1987
03-08-2012, 22:34
سلام به همه.من تو اکسس مبتدی ام و تازه دارم یاد می گیرم. تو اکسس 2003 یه جدول برای دانشگاه طراحی کردم شامل فیلدهای شماره دانشجویی و نام ونام خانوادگی و شماره سناسنامه و آدرس و رشته و سال ورود و شماره دانشجویی رو بعنوان کلید اصلی در نظر گرفتم.حالا می خوام Query برای جستجوی روی فیلد شماره دانشجویی ایجاد کنم به شکلی که هنگام اجرا یک کادر باز شده و شماره دانشجویی را سوال کند سپس اطلاعات کامل را آنرا نمایش دهد.برای این چه کار باید بکنم؟و دیگه اینکه یه فرم به صورت ستونی برای ورود اطلاعات ایجاد کنم و در این فرم برای فیلد رشته یه Combo Box بگذارم که در آن گزینه های الکترونیک و کامپیوتر را اضافه کنم؟لطفا سوالات منو جواب دهید.

GR_mahdi
04-08-2012, 20:41
کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه؟

سلام
اینو برات درست کردم یه بررسی بکن
London 2012-access 2010.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

brave_ie
21-08-2012, 18:24
دوستان من اینجور که میبینم اینجا خیلی کم رفت و آمده
فعلا چند روز اینجا رو چک خواهم کرد
اگر سوالی داشتید بپرسید اگر بلد باشم جواب میدم بعضی مشکلات حل نشده خیلی قدیمی اند فعلا بهشون جواب نمیدم مگر اینکه دوباره مطرح بشن
پخ هم میتونین استفاده کنین
امیدوارم خلاف قوانین نباشه پستم

rezapourmanesh
24-08-2012, 13:32
سلام دوستان
من با اکسس به طور متوسط بلدم کار کنم در حال کار روی یک بانک برای کارهای حسابداری هستم. حال چند سوال دارم که البته همشون مربوط به اکسس 2010 است
1- خصوصیت تایمر اینتروال در فرم چگونه کار می کند و آیا ربطی به دستور آن تایمر دارد یا نه؟
2- چگونه در اکسس 2010 فرمها رو روی صفحه بیاورم و به صورت یک تب در برنامه ظاهر نشود مثل اکسس 2003)؟
3- دستورات where و eprishion در کوئری ها چه کاری انجام می دهند؟
4- یک کوئری ساختم که مجموع فاکتور خرید همانروز را محاسبه می کند و ان را به صورت یک ساب فرم وارد فرم اصلی کرده ام تا در ثبت فاکتور ها نشکلی پیش نیاد چه کار کنم که بعد از ثبت هر کالا از این فیلد به طور خودکار آپدیت شود و قیمت جدید و درست را نشان دهد؟ (البته خود فرم ثبت کالا یک چیلد است که به فرم اصلی که مشخصات کلی فاکتور را ثبت می کنم وابسته است.)

rezapourmanesh
24-08-2012, 13:44
سلام دوستان
من با اکسس به طور متوسط بلدم کار کنم در حال کار روی یک بانک برای کارهای حسابداری هستم. حال چند سوال دارم که البته همشون مربوط به اکسس 2010 است
1- خصوصیت تایمر اینتروال در فرم چگونه کار می کند و آیا ربطی به دستور آن تایمر دارد یا نه؟
2- چگونه در اکسس 2010 فرمها رو روی صفحه بیاورم و به صورت یک تب در برنامه ظاهر نشود مثل اکسس 2003)؟
4- یک کوئری ساختم که مجموع فاکتور خرید همانروز را محاسبه می کند و ان را به صورت یک ساب فرم وارد فرم اصلی کرده ام تا در ثبت فاکتور ها نشکلی پیش نیاد چه کار کنم که بعد از ثبت هر کالا از این فیلد به طور خودکار آپدیت شود و قیمت جدید و درست را نشان دهد؟ (البته خود فرم ثبت کالا یک چیلد است که به فرم اصلی که مشخصات کلی فاکتور را ثبت می کنم وابسته است.)

GR_mahdi
27-08-2012, 13:37
سلام دوستان

سلام دوست عزیز
ببخشید چند روز ایمیلمو چک نکرده بودم متوجه این مطلب نشدم
به هر صورت جواب های شما از این قراره:
1) پَ نَ پَ به دستور آن اکسیت ربط داره!!! ( ببخشید شوخی بود ) بله عزیزم با مشخص کردن زمان در تایمر اینتروال به میلی ثانیه ( هر 1000 میلی ثانیه یک ثانیه محسوب میشه ) اون دستور یا ماکرویی که در خصوصیت آن تایمر مشخص کردی اجرا میشه
2) خصوصیت Pop Up رو yes کن
3) خصوصیت where زمانی به درد میخوره که شما می خوای یه شرط رو برای اون فیلد در نظر بگیری ولی احتمالا خود اون فیلد رو نمی خوای در نتایج نشون بدی یا نمی خوای جزء گروه بندی شما قرار بگیره
و خصوصیت Expression هم زمانی که شما یه فیلد محاسباتی با توجه به فیلدهای دیگه میسازی به درد میخوره
4) یکی از راه های شما اینه که در آخرین فیلدی که در بخش ثبت ریز کالاهات گذاشتی در خصوصیت on exit یک ماکرو refresh تعریف کنی تا هربار که از این فیلد خارج میشه اطلاعات بقیه به روز بشه
اگه باز هم سوالی داشتی در خدمتم

mehdif@rsi
01-09-2012, 14:30
با سلام
من يك مشكلي در اكسس دارم از دوستان مي خوام اگه امكان داشته باشه من را راهنمائي كنند.
ما يك مجتمع 12 واحدي داريم كه ساكنين آن به صورت زير مي باشند:
واحد 1 : 3 نفر
واحد 2 : 4 نفر
واحد 3 : 2 نفر
واحد 4 : 1 نفر
واحد 5 : 6 نفر
كه براي اين واحد ها گزينه فعال را انتخاب كرده و براي واحد هاي 6 تا 12 گزينه غير فعال
حال مي خواهيم وقتي هزينه فيش برق آن مجتمع رو بطور مثال 1.200.000 ريال بوده و تعداد نفرات را 16 وارد كرديم سپس نوع محاسبه رو "نفري" انتخاب كردم و وضعيت هر واحد رو "فعال" انتخاب كرديم و دكمه محاسبه را كه مي زنم سهم هر واحد را بر مبناي تعداد نفرات حساب و نشان دهد نمايد و بلعكس
وقتي نوع محاسبه را "واحدي" انتخاب كردم و وضعيت هر واحد رو "فعال" انتخاب كرديم و دكمه محاسبه را كه مي زنم سهم هر واحد را بدون در نظر گرفتن تعداد نفرات حساب و نشان دهد نمايد
يعني 75.000=1.200.000/16
واحد 1 : 3 نفر=225.000
واحد 2 : 4 نفر=300.000
واحد 3 : 2 نفر150.000
واحد 4 : 1 نفر=75.000
واحد 5 : 6 نفر=450.000
و
يعني 240.000=1.200.000/5
سهم واحد 1 تا 5 هر واحد بشود 240.000

rezapourmanesh
03-09-2012, 14:38
سلام دوست عزیز
ببخشید چند روز ایمیلمو چک نکرده بودم متوجه این مطلب نشدم
به هر صورت جواب های شما از این قراره:
1) پَ نَ پَ به دستور آن اکسیت ربط داره!!! ( ببخشید شوخی بود ) بله عزیزم با مشخص کردن زمان در تایمر اینتروال به میلی ثانیه ( هر 1000 میلی ثانیه یک ثانیه محسوب میشه ) اون دستور یا ماکرویی که در خصوصیت آن تایمر مشخص کردی اجرا میشه
2) خصوصیت Pop Up رو yes کن
3) خصوصیت where زمانی به درد میخوره که شما می خوای یه شرط رو برای اون فیلد در نظر بگیری ولی احتمالا خود اون فیلد رو نمی خوای در نتایج نشون بدی یا نمی خوای جزء گروه بندی شما قرار بگیره
و خصوصیت Expression هم زمانی که شما یه فیلد محاسباتی با توجه به فیلدهای دیگه میسازی به درد میخوره
4) یکی از راه های شما اینه که در آخرین فیلدی که در بخش ثبت ریز کالاهات گذاشتی در خصوصیت on exit یک ماکرو refresh تعریف کنی تا هربار که از این فیلد خارج میشه اطلاعات بقیه به روز بشه
اگه باز هم سوالی داشتی در خدمتم
ممنون جوابم رو رو گرفتم خیلی کمک کردین
فقط یه سوال دیگه
چطوری توی سرصفحه تعداد رکوردهای اون صفحه رو نشون بدم
مثلا اگر 13 رکورد توی هر صفحه داشته باشیم می خواهم یه تکسک باکس بسازم که تعداد رکودهای هر صفحه رو بشماره (از تابع count چطوری در سرصفحه استفتده کنم تا یک شی در دیتیل را بشمارد؟)
با تشکر

mimandi1
12-09-2012, 17:42
من می خوام داخل اکسس برای پیدا کرئن افراد سوال طرح کنم مثلا بگم نام خانوادگی را وارد کنید آیا این امکان وجود دارد ؟

sasha199098
12-09-2012, 17:53
میشه ولی باید کد بنویسی که متاسفانه من بلد نیستم

mimandi1
12-09-2012, 18:37
میشه ولی باید کد بنویسی که متاسفانه من بلد نیستم
ممنون
وتشکر

mimandi1
18-09-2012, 21:30
من می خوام داخل اکسس برای پیدا کرئن افراد سوال طرح کنم مثلا بگم نام خانوادگی را وارد کنید آیا این امکان وجود دارد ؟

GR_mahdi
18-09-2012, 22:43

سلام
باید یک کوئری بسازی و در قسمت criteria زیر نام خانوادگی اینو بنویسی:
[نام خانوادگی را وارد کنید:]
از این پس با هر بار اجرای کوئری این سوال پرسیده می شود

mohammadrsl
22-09-2012, 12:48
( بسیار فوری)
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مشکل با فرم در اکسس داشتم
به این صورت که یک فرم در اکسس درست کرده ام حالا که می خواهم تغییرات در ان ایجاد کنم پس از تغییرات هنگام خارج شدن از فرم برنامه می پرسد که ایا می خواهی تغییرات ذخیره شود
که هر چه سعی میکنم ذخیره کنم امکان ندارد و مجبور می شوم که از فرم بدون تغییر خارج شوم؟
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.

ila
20-10-2012, 01:31
میشه کاری کرد که وقتی یک فایل اکسس رو باز میکنی به جای اینکه فایل اکسس باز شه یکی از فرم هایی که درست کردی باز شه؟
ممنون اگه میشه بگید چطوری؟

nafis4130
20-10-2012, 18:19
( بسیار فوری)
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مشکل با فرم در اکسس داشتم
به این صورت که یک فرم در اکسس درست کرده ام حالا که می خواهم تغییرات در ان ایجاد کنم پس از تغییرات هنگام خارج شدن از فرم برنامه می پرسد که ایا می خواهی تغییرات ذخیره شود
که هر چه سعی میکنم ذخیره کنم امکان ندارد و مجبور می شوم که از فرم بدون تغییر خارج شوم؟
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.
سلام
آیا شما نام فیلد را به فارسی انتخاب کرده اید؟ در این صورت نام آنها را به انگلیسی و کپشن را به فارسی بنویسید. در غیر این صورت تغییر وارد شده در فرم را توضیح دهید

GR_mahdi
20-10-2012, 19:10
میشه کاری کرد که وقتی یک فایل اکسس رو باز میکنی به جای اینکه فایل اکسس باز شه یکی از فرم هایی که درست کردی باز شه؟
ممنون اگه میشه بگید چطوری؟

سلام
خصوصیت PopUp فرمی که می خوای اون نمایش پیدا کنه رو yes کن
بعد یه ماکرو بساز و اسم اون رو بذار Autoexec و کار ماکرو هم این باشه که فرم مورد نظر رو باز کنه

f.ka
21-11-2012, 14:34
سلام دوستان ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید تا من این مشکلمو حل کنم:
من دوتا فایل اکسل دارم که این دوتا شامل ستون های پرونده ،شناسایی،آدرس و پلاک است ک فقط ستون پروند یکسان است اما به صوزت درهم...و بقیه مواردشامل اطلاعات یکیسان نیست... حالا میخوام در اکسل یا Access کاری انجام بدم ک
با توجه به پرونده های مشابه ،شناسایی ها جابه جا شوند
ممنون از لطفتون

phantom68
08-12-2012, 14:47
سلام
آیا شما نام فیلد را به فارسی انتخاب کرده اید؟ در این صورت نام آنها را به انگلیسی و کپشن را به فارسی بنویسید. در غیر این صورت تغییر وارد شده در فرم را توضیح دهید
سلام منم همچین مشکلی دارم هنگام سیو کردن ارور " switch your system locate to the language in the form" میده
اسم فیلد هم انگلیسی کردم بازم فرقی نکرد
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

GR_mahdi
09-12-2012, 13:42
سلام منم همچین مشکلی دارم هنگام سیو کردن ارور " switch your system locate to the language in the form" میده
اسم فیلد هم انگلیسی کردم بازم فرقی نکرد
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

سلام
از چه ویندوزی استفاده می کنی؟

GR_mahdi
09-12-2012, 13:44
سلام دوستان ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید تا من این مشکلمو حل کنم:
من دوتا فایل اکسل دارم که این دوتا شامل ستون های پرونده ،شناسایی،آدرس و پلاک است ک فقط ستون پروند یکسان است اما به صوزت درهم...و بقیه مواردشامل اطلاعات یکیسان نیست... حالا میخوام در اکسل یا Access کاری انجام بدم ک
با توجه به پرونده های مشابه ،شناسایی ها جابه جا شوند
ممنون از لطفتون

سلام اگه هنوز مشکل داری فایل اکسل خودتو برام ایمیل کن تا درستش کنم بفرستم.
موفق باشید:n16::n16::n16::n16::n16:

mohsen_djd2
29-12-2012, 15:47
سلام
چطوری به فرم ها و کووری و ... دیگه این فایل دسترسی پیدا کنم ؟

GR_mahdi
29-12-2012, 21:52
سلام
چطوری به فرم ها و کووری و ... دیگه این فایل دسترسی پیدا کنم ؟

سلام
دمت گرم لینک خالی دادی که !!!!!
بابا یه لینک درست بذار بتونیم در خدمتت باشیم:n16::n16::n16::n16::n16:

mohsen_djd2
30-12-2012, 13:55
بفرمو :دی

GR_mahdi
30-12-2012, 14:42
بفرمو :دی

بفرمو
میگم راستی از سال 2005 رفتی تو زیرزمین نپوسیدی؟
یا از آخر دنیا میترسیدی که رفتی؟ که الحمدلله اینم به خیر گذشت!!!
خلاصه اگه چیز میزهای خوب اونجا پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار دااش
:n16::n16::n16::n16::n16:

mohsen_djd2
30-12-2012, 19:17
بفرمو
میگم راستی از سال 2005 رفتی تو زیرزمین نپوسیدی؟
یا از آخر دنیا میترسیدی که رفتی؟ که الحمدلله اینم به خیر گذشت!!!
خلاصه اگه چیز میزهای خوب اونجا پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار دااش
:n16::n16::n16::n16::n16:

از قبل خبر آخر دنیا رو داشتم ،گفتم پیشگیری بهتر از درمانه !!!
دست گلت مرسی ولی نگفتی چطوری باید دسترسی به این نوع فایل ها رو داشته باشیم ؟
قبلا با شیفت باز میکردیم

GR_mahdi
30-12-2012, 23:21
از قبل خبر آخر دنیا رو داشتم ،گفتم پیشگیری بهتر از درمانه !!!
دست گلت مرسی ولی نگفتی چطوری باید دسترسی به این نوع فایل ها رو داشته باشیم ؟
قبلا با شیفت باز میکردیم

1- خوارش می کنم
2- آهااااااااا این دیگه از اسرار کوزه گره، شما هنوووووز باید بیای شاگردی
3- یه دیتا بیس خالی مسازیم، و سپس تمام اشیاء رو به این دیتا بیس خالی import میکنیم

mohsen_djd2
31-12-2012, 13:35
کوزه گر عزیز
ماهی نمیخام ، ماهیگیری میخام
این فایل هم دادم واسه اینه که یاد بگیرم

mehrdad_a
07-01-2013, 18:18
با سلام خدمت همه اساتید
من در خیلی از فرومها دنبال این قضیه گشتم و جوابهایی هم پیدا کردم ولی با نتونستم که چطور در یک جدول بانک اطلاعاتی اکسس یک فیلد از نوع تصویر قرار دهم و بتونم در هنگام گزارش گیری ازش استفاده کنم لطفا اگه میشه با یک مثال عملی راهنمایی کنید خیلی برام ضروری ممنون میشم تشکر از شما

Mohammad7G
07-02-2013, 01:31
باسلام خدمت دوستان و آرزوی سلامتی
بنده دارم فایلی رو برای کتابخونه آماده میکنم که توش دو تا جدول و چیزایی که به سوال ربط نداره دارم
اولی : کتاب که شامل ستون های اطلاعات کتاب و هم چنین قرض گیرنده و زمان قرض گرفتنه
دومی: اعضاء که شامل ستون های مشخصات عضو و همچنین کتابی که قرض گرفته و زمانی که قرض برده هستش
خوب حالا من میخوام وقتی تو فرمی که برای جدول اول درست کردم قرض گیرند و زمان قرض گرفتن رو تعیین میکنم توی جدول دوم هم برای اون عضو اون کتاب و زمان تعیین بشن
(لطفا دقیق راهنماییم کنید)
پیشاپیش تشکر

aridis
27-02-2013, 08:31
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من به تازگی شروع به کار با access کردم، دارم یه فایل طراحی می‌کنم و به یه مسئله کوچیکی بر خوردم، راهی هست که بتونیم موقع Query گرفتن با وارد کردن بخشی از مثلا نام اشخاص پیداشون کنیم؟ و هر بار هم بتونیم یک اسم جدید را وارد کنیم؟
یعنی یه جورایی یه فرمولی احتیاج دارم که هم like داشته باشه هم [ ]!! فکر کنم البته، چون من فرمول نویسی تا الآن در access نکردم
ممنون می شم اگه بتونین کمکم کنین

GR_mahdi
28-02-2013, 21:09
سلام به شما
Like "*" & [ بخشی از نام خود را وارد کنید] & "*"

ila
09-03-2013, 17:18
چه جوری میشه توی اکسس یکی از فرم های موجود در آن به صورت یک فایل exe در آورد

GR_mahdi
10-03-2013, 09:06
چه جوری میشه توی اکسس یکی از فرم های موجود در آن به صورت یک فایل exe در آورد

سلام
سوالت رو شفاف تر بیان کن، دقیقا می خوای چه کار کنی؟
می خوای با اجرای برنامت فرم مد نظرت به صورت پیش فرض باز بشه؟
یا دقیقا منظورت exe هستش؟

ila
10-03-2013, 11:39
بانک اطلاعاتیمو فرضا ساختم ..که توش 2-3 تا جدول داره و یک فرم....
حالا میخوام جوری ذخیرش کنم که کاربر وقتی باز کرد اولا با پسوند exe باشده دقیقا بعدش هم وقتی باز کرد فقط فرم باز بشه و مستقیم بره توی همون فرمی که ساختم نره توی جدول و همه رو نشون بده
ممنون

mahdi7610
10-03-2013, 17:07
بانک اطلاعاتیمو فرضا ساختم ..که توش 2-3 تا جدول داره و یک فرم....
حالا میخوام جوری ذخیرش کنم که کاربر وقتی باز کرد اولا با پسوند exe باشده دقیقا بعدش هم وقتی باز کرد فقط فرم باز بشه و مستقیم بره توی همون فرمی که ساختم نره توی جدول و همه رو نشون بده
ممنون
سلام

برو توی Access option

از سمت چپ گزینه current Database را انتخاب کن

بعدش گزینه Display Form را بزار روی اون فرمی که میخوای باز بشه

می تونی تمام گزینه های همین صفحه را غیر فعال کنی تا تمام منو ها هم حذف بشن و فقط کاربر بتونه فرم را ببینه

akbar321
10-03-2013, 18:33
سثلالام دوستان
چرا توی access 2007 وقتی توی نمای design مقدار decimal places را مشخص می کنیم(مثلا مقدار 2) ذخیره هم می کنیم اما وقتی توی نمای datasheet می ریم و به فیلدمون عدد می دیم عدد رو اعشاری وارد نمی کنه و کردش می کنه(در ضمن قبلا این سوال پرسیده بودم ولی نمی دونم اصلا کجا رفت شاید اشتباه فرستادم هنوز ناشی هستم اگه تکراری بود ببخشید)

GR_mahdi
11-03-2013, 11:13
سثلالام دوستان
چرا توی access 2007 وقتی توی نمای design مقدار decimal places را مشخص می کنیم(مثلا مقدار 2) ذخیره هم می کنیم اما وقتی توی نمای datasheet می ریم و به فیلدمون عدد می دیم عدد رو اعشاری وارد نمی کنه و کردش می کنه(در ضمن قبلا این سوال پرسیده بودم ولی نمی دونم اصلا کجا رفت شاید اشتباه فرستادم هنوز ناشی هستم اگه تکراری بود ببخشید)

سلام
field size فیلد مد نظرتو باید بذاری روی double یا decimal تا درست بشه

nakata
11-03-2013, 17:48
یک سرویس هاست ویندوزی می خوام بگیرم. البته مدت زیادیه از وب و برنامه نویسی دور بودم. آیا برای بانک access فقط فایل رو در سایت قرار بدم کافیه؟ برای کانکت شدن باید آدرس سایت بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر میکنم ارزونترین هم باشه کارم رو راه میندازه درسته؟

tbivatan1
13-03-2013, 08:23
با سلام
یه سوال ساده در مورد اکسس دارم که تاحالا جوابشو پیدا نکردم.
خواهش میکنم جواب بدید.ممنون میشم

چطور میشه توی یک فرم سه تا فیلد داشت که فیلد اول به جدول اول و فیلددوم به جدول دوم و فیلد سوم به جدول سوم ارتباط داشته باشه؟(جداول در یک فیلد با هم مشترک هستندمثلا فیلدی به نام شماره ملی در هرسه جدول وجود دارد)
. دونستن جواب این سوال خیلی بهم کمک میکنه . من از اکسس چیز زیادی نمیدونم . خواهشا ساده بگید که منم بفهمم .
((فکر کنم ایشتین بود که میگفت :شما وقتی یک موضوع را فهمیده اید که بتوانید آنرا به مادر بزرگ خود بفهمانید!!!!)))

ila
31-03-2013, 23:56
یک فیلدی میخوام درست کنم که وقتی مثلا یک مقداری رو انتخاب میکنی توی یک فیلد دیگه یک مقدار دیگه نشون بده
مثلا وقتی فیلد استان رو اینخاب میکنی بیاد توی یه فیلد دیگه شهرهای اون استان رو نشون بده
ممنون میشم بگید چه جوری میشه این کار رو کرد

mohammad96
08-04-2013, 21:06
یک فیلدی میخوام درست کنم که وقتی مثلا یک مقداری رو انتخاب میکنی توی یک فیلد دیگه یک مقدار دیگه نشون بده
مثلا وقتی فیلد استان رو اینخاب میکنی بیاد توی یه فیلد دیگه شهرهای اون استان رو نشون بده
ممنون میشم بگید چه جوری میشه این کار رو کرد

سلام،

به این دیتابیس نمونه نگا بنداز... برای ورود داده ها، فرم ورود اطلاعات و برای نمایش نتایج فرم Final رو ببین.

123z
15-04-2013, 11:11
با سلام وخسته نباشید من یه سوال دارم من یه برناما سیستم آماری دارم که هرقسمتی ازاون رو که میخوام باز کنم error2950 رومیده میخواستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید که مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری البته رو سیستم های دیگه مشکلی نداره

LΩRD
17-04-2013, 21:38
سلام به همه ی دوستان

یه سری سوال دارم اگه ممکنه کامل توضیح بدید

1 - آیا راه سریعی برای وارد کردن زمان و تاریخ جاری وجود دارد ؟

2 - آیا محتوای فیلدی از جدول می تواند با انجام عملیات محاسباتی روی سایر فیلد ها تعیین کرد ؟

3 - برای کدام یک از انواع فیلدها نمی توان مقدار پیش فرض قرار داد ؟

4 - چگونه می توان هنگام کار با داده ها در صفحه ی گسترده داده ای تمامی داده های موجود در یک فیلد Memo را مشاهده کرد ؟

سپاس :n16:

GR_mahdi
18-04-2013, 11:42
سلام به همه ی دوستان

یه سری سوال دارم اگه ممکنه کامل توضیح بدید

1 - آیا راه سریعی برای وارد کردن زمان و تاریخ جاری وجود دارد ؟

2 - آیا محتوای فیلدی از جدول می تواند با انجام عملیات محاسباتی روی سایر فیلد ها تعیین کرد ؟

3 - برای کدام یک از انواع فیلدها نمی توان مقدار پیش فرض قرار داد ؟

4 - چگونه می توان هنگام کار با داده ها در صفحه ی گسترده داده ای تمامی داده های موجود در یک فیلد Memo را مشاهده کرد ؟

سپاس :n16:

سلام
1- اگه ساعت وتاریخ جاری میلادی رو می خوای از کلمه ()now در محل دلخواهت استفاده کن.
برای شمسی باید یه ماژول داشته باشی خواستی خبر بده آپ کنم. هرچند یه سرچ بزنی قبلا آپ کردم
2- درون فرم بله ولی درون خود جدول نو، درون فرم هم تازه باید از طریق vb این کار رو انجام بدی،
از طریق on change روی آخرین فیلدی که میخوای بعد از تغییرش محاسبات انجام بشه و نتیجه درون یه فیلد دیگه نمایش داده بشه میتونی مثلا کد زیر رو بنویسی:
field3.value = field2 * field1
3- برای همشون میشه غیر از ole
4- تقریبا راهی نداره
موفق باشید :n16::n16::n16::n16:

Gentleman_Mahdi
05-05-2013, 16:54
سلام به دوستان

من یه پروژه فروشگاه آماده کردم (خیلی مبتدی با 4 تا جدول) به این صورت که آقای X از قطعه y به میزان n تا خرید میکنه :

1- چطور باید کاری کرد که از موجودی اولیه قطعه y بمیزان n تا کم بشه؟
2- چطور میتونم کاری کنم که با وارد کردن کد قطعه y در فاکتور ، مبلغ اون رو که در جدول قطعه وارد کردم بطور خودکار نمایش بده

با تشکر

MG2013
13-05-2013, 09:10
سلام به دوستان عزیز

من می خوام نام کاربر شبکه محلی در یک فیلد در یک Table در اکسس بطور خودکار رای هر رکورد ذخیره بشه چطور امکان داره ؟ ممنون می شم اگه جواب بدید چون واقعا برام ضروریه ؟

MG2013
13-05-2013, 09:26
سلام

برنامه برای یک شرکت با اکسس 2010 نوشته ام می خواهم دو مورد را از شما عزیزان یاد بگیرم :

1 - چگونه می توان کاربران و سطح دسترسی آنان را تعریف کرد ؟
2 - اگر بخواهم نام کاربری فرد استفاده کننده از برنامه ( نام کاربری شبکه نه نرم افزار ) در یک فیلد در یک جدول بطور خودکار برای هر رکورد ثبت شود باید چگونه عمل کنم

چون کارم واقعا ضروریه خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید منم تا جایی که بتونم تجربیاتم رو در زمینه طراحی برنامه های تحت اکسس در خدمت شما دوستان عزیزم خواهم گذاشت.

پیروز و پایدار باشید.

Guidance
13-05-2013, 10:12
با سلام وخسته نباشید من یه سوال دارم من یه برناما سیستم آماری دارم که هرقسمتی ازاون رو که میخوام باز کنم error2950 رومیده میخواستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید که مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری البته رو سیستم های دیگه مشکلی نداره

سلام. اسم برنامه ای که دارید ازش استفاده میکنید چی هستش؟؟ اسم برنامه رو بگید که بتونیم بررسی کنیم این error چه معنایی داره؟

ahaytoo
19-05-2013, 12:07
سلام به همگی : دو سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- برای ثبت داده ها در یک فرم اطلاعات تکراری در یک سطر دارم می خوام با وارد کردن کد بقیه اطلاعات در فرم و نهایتا در table ثبت بشه؟
2- یک تولبار ساختم یه منوبار می خوام اینارو تو یه ردیف بالای فرمم داشته باشم . در دو ردیف قرار میگیرند.

saberu
19-05-2013, 23:44
سلام
من یه جدول اکسس دارم که می خوام گزارش گیری کنم ولی نمی خوام فیلد های تکراری در گزارش تکرار بشن یعنی فقط یک بار نمایش داده بشن
لطفاً راهنمایی کنید

mamad-i
23-05-2013, 20:41
سلام
چطور میتوان در جدول اختلاف دو ساعت را به صورت دقیقه نمایش به عنوان مثال زمان ورود 7:20 و زمان خروج 15:10من میخوام اختلاف این دو به صورت دقیقه مشخص بشه که 470 دقیقه میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

hejrati
03-06-2013, 13:46
سلام دوستان كمك فوري
چطوري ميشه ديتابيس 2010 رو به 2007 تبديل كرد بطوريكه قابل استفاده در 2007 باشه .

royaye_talkh55
01-07-2013, 20:15
سلام دوستان كمك فوري
چطوري ميشه ديتابيس 2010 رو به 2007 تبديل كرد بطوريكه قابل استفاده در 2007 باشه .

سلام
ببین میشه فایلت رو save as کنی .البته زمانی گه میخواهی اسم بهش بدی باید کشوی پایینی رو باز کنی و نوع 2007 یا2003 یا2000 رو انتخاب کنی

mehdi_vsgh
05-07-2013, 11:46
سلام تو اکسس یه فرم طراحی کردم و میخوام حالا از این فرم ها روی کاغذ A5 پرینت بگیرم ولی متاسفانه فرمها موقع پرینت به هم ریختگی بوجود میاد و مثلا قسمتی از فرم تو صفحه دیگر میوفته
تو اکسل میدونم مثلا موقع پرینت گرفتن اگه تو تنظیمات پرینت گزینه fit to رو فعال کنیم تمام شیت اکسل تو یه صفحه پرینت می گیره و خودش اندازه ها رو تنظیم میکنه

ولی تو access من چنین قابلیتی پیدا نکردم چطوری میشه تنظیم کرد که کل محتویات یک فرم در یک صفحه پرینت گرفته بشه؟؟؟ (میخوام هر فرم دقیقا تو یک صفحه بیاد)

pcsoft
10-07-2013, 19:03
سلام. من یه سوالی دارم.
میخوام فایل اکسل رو بیارم توی اکسس ایمپورت کنم. تا اینجا مشکلی نیست به جز اینکه لینک هایی که توی اکسل به عنوان HyperLink تعریف کردم توی اکسس نشون داده نمیشه حتی با وجود تغییر فرمت اون فیلد به عنوان Hyperlink.
چکار باید بکنم؟

f.ka
25-07-2013, 22:47
سلام دوستان...خواهش ميكنم اگه ميتونيد به من كمك كنيد چون تو كارم به مشكل برخوردم...
من يه سري جدول دارم تو اكسل كه سه تا ستون...شماره پرونده، آدرس و پلاك و يك نامه نامه دارم ك چاپ شده س و جاي اين سه تا يعني پرونده آدرس و پلاك رو داره حالا ميخوام اين نامه ها رو بذارم تو چابگر و اطلاعات اون اكسل در جاي مناسب روي كاغذ(نامه داخل پرينتر) چاپ شه بهم گفتن فقط از طريق اكسس ميشه..ممنون ميشم بهم كمك كنيد....

b.mordab
21-08-2013, 21:12
سلام دوستان من میخام پسورد کامل یک فایل نرم افزاری اکسس را پیدا کنم از نرم افزارهایی که در سایتهای مختلف هست استفاده کردم اما فقط سه حرف اول پسورد را مشخص کردمیدونید باید چکار کنم تا بتونم این پسورد را کامل پیدا کنم؟ ایا برنامه نرم افزاری میشناسید که بتواند پسورد کامل این فایل را پیدا کند ؟

mehdi sagittarius
04-09-2013, 13:37
سلام و خدا قوت
تشکرا از مطالبتون.
من یه دیتا بیس ساختم همه کاراشم کردم امادس.فقط میخام تبدیلش کنم به یک ا÷لیکیشن باید چیکار کنم؟
:n01:

MHSou
13-09-2013, 23:45
سلام دوستان؛

این رو چیکار می‌شه کرد؟ موقع دانلود تمپلیت Contacts دریافتش می‌کنم:

MHSou
14-09-2013, 00:33
سلام دوستان؛

این رو چیکار می‌شه کرد؟ موقع دانلود تمپلیت Contacts دریافتش می‌کنم:

مشکل دوّم: فکر کنم تونستم این تمپلیت رو دانلود کنم. فقط، فرمتش acctl هست! اکسس هم بازش نمی‌کنه و چیزی هم راجع به این فرمت با سرچ کردن در نت پیدا نمی‌کنم!!

amin 2646
20-10-2013, 21:20
سلام من یک سوال خیلی پیچیده دارم ،میتونم بپرسم

amin 2646
20-10-2013, 21:31
کسی هست که به این سوالم پاسخ بده؟
ااگر 2 table با محتویات یکسان داشته باشیم چطور میشود query ایجاد کرد که با اجرا کردن آن محتویات table اول را برای ما حذف کند و همینطور با اجرا کردن query دوم محتویات table دوم جایگزین table اول شود.:n13:
میدونم خیلی سخته ولی هر کسی متوجه شد لطفا راهنمایی کنه.ممنون میشم:question::sq_20:

GR_mahdi
20-10-2013, 22:36
ااگر 2 table با محتویات یکسان داشته باشیم چطور میشود query ایجاد کرد که با اجرا کردن آن محتویات table اول را برای ما حذف کند و همینطور با اجرا کردن query دوم محتویات table دوم جایگزین table اول شود.:n13:
میدونم خیلی سخته ولی هر کسی متوجه شد لطفا راهنمایی کنه.ممنون میشم:question::sq_20:

سلام
فرم رو اجرا کن و دکمه رو بزن

GR_mahdi
20-10-2013, 22:37

سلام
فرم رو اجرا کن و دکمه رو بزن

tichismor
26-10-2013, 23:39
سلام دوستان من تازه کارم یه سوال دارم
از یه جدول یه فیلد رو PK می کنیم از نوع Auto number حالا قراره این جدول تو یه جدول دیگه بیاد و FK باشه چطوری میشه بین اینها relationship زد ؟

GR_mahdi
28-10-2013, 19:46
سلام دوستان من تازه کارم یه سوال دارم
از یه جدول یه فیلد رو PK می کنیم از نوع Auto number حالا قراره این جدول تو یه جدول دیگه بیاد و FK باشه چطوری میشه بین اینها relationship زد ؟

سلام
متوجه نشدم دقیقا سوالت چیه؟
یه کم واضح تر توضیح بده
ولی اگه درست متوجه شده باشم شما کاربرد کلیدها رو در اکسس نمیدونید.
کلید همون طور که از اسمش پیداست یک نشانه برای پیدا کرد سریع تر اطلاعات مرتبط است.
البته کاربرد دیگرش اینه که ما با استفاده از همین کلیدها می تونیم یک رکورد واحد رو به رکوردهای مرتبط با اون در جداول دیگه مرتبط کنیم.
مثلا فرض کن در یک دیتابیس یک جدول دارید که شامل اطلاعات مشتریان است. این اطلاعات مشتریان که همیشه ثابت هستند و تغییر نمیکنند ما برای یکی از فیلدهای تکرار ناپذیر جدولش مثلا یک شما ره ردیف که میتونه شماره شناسایی اون مشتری باشه به عنوان کلید اصلی یا pk انتخاب می کنیم.
حالا در جدول دوم که قراره فروش به این مشتریان ثبت بشه در قسمت کد مشتری میتونیم یه کلید خارجی تعریف کنیم که برنامه به طور خودکار متوجه بشه این فروش مربوط به کدوم مشتری هست.
چون من نمیدونستم سوالت فقط در حد سوال هست و برای دانشگاه یا برای انجام کاری عملی نمونه درست نکردم ولی اگه دقیقا مشکلت رو بگی شاید بتونم کمک کنم.

tichismor
28-10-2013, 20:01
سلام ممنون از پاسختون
بله همینه هدفم حالا شما فکر کن سیستم و تازه میخوایم راه بندازیم و شماره مشتری رو auto number تعریف میکنیم و مثلا فرمت رو میزنم که شماره ها از 1000 یکی یکی بره بالا و این میشه کلید اصلی
حالا تو جدول دوم دیگه این شماره میشه کلید خارجی این جدول که دیگه اینجا نمی تونیم auto number بگیریم چون این عدد ها رو خودمون میخوایم وارد کنیم
ما relationship رو میزنیم و در اینجا باید کلید رو که مشخص می کنیم از یک نوع باشند که در واقع نیستند !!!!

takhte1
14-11-2013, 21:32
سلام دوستان من 1 مشکل بزرگ داشتم 1 فایل اکسس دانلود کردم از اینترنت ولی نمیتونم فرم هاشو عوض کنم چون تو کلیک راستش قسمت design غیرفعال شده میشه راهنمایی کنین؟

GR_mahdi
14-11-2013, 22:33
سلام دوستان من 1 مشکل بزرگ داشتم 1 فایل اکسس دانلود کردم از اینترنت ولی نمیتونم فرم هاشو عوض کنم چون تو کلیک راستش قسمت design غیرفعال شده میشه راهنمایی کنین؟

سلام تخته
بفرستش تا چکش کنم اگه بشه حتما کمک می کنیم انشاالله
عزاداری ها و طاعات و عبادات همه قبول درگاه احدیت انشاالله

m2sali
18-11-2013, 15:23
با سلام به همه دوستان

من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:

واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :

یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.

امیدوارم منظورم رو گرفته باشین. با تشکر

m2sali
18-11-2013, 15:24
با سلام به همه دوستان

من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:

واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :

یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.

GR_mahdi
18-11-2013, 23:22
با سلام به همه دوستان

سلام
من حاظرم فایل رو برام بفرستی تکمیلش کنم و بفرستم

m2sali
19-11-2013, 08:53
سلام
من حاظرم فایل رو برام بفرستی تکمیلش کنم و بفرستم

مرسی دوست خوب من
اینم فایل

این الان نمیدونم کامل هس یا نه. ما میخوایم یه برنامه غذایی رو تعریف کنیم که هر 6 ماه یه بار عوض میشه و تو اون برنامه غذایی مشخص کنیم که هر روز هفته چه غذاهایی هس و چه قیمتی داره و اگه واسه کارمندی یه روز یه وعده غذایی تیک بخوره قیمت و نوع غذا رو تو گزارش بصورت خودکار وارد کنه. و در کل میخوام گزارش نهایی این شکلی در بیاد:

GR_mahdi
20-11-2013, 01:09
مرسی دوست خوب من
اینم فایل

این الان نمیدونم کامل هس یا نه. ما میخوایم یه برنامه غذایی رو تعریف کنیم که هر 6 ماه یه بار عوض میشه و تو اون برنامه غذایی مشخص کنیم که هر روز هفته چه غذاهایی هس و چه قیمتی داره و اگه واسه کارمندی یه روز یه وعده غذایی تیک بخوره قیمت و نوع غذا رو تو گزارش بصورت خودکار وارد کنه. و در کل میخوام گزارش نهایی این شکلی در بیاد:

سلام مجدد
من درست متوجه نشدم
شما هدفتون اینه که مثل رستوران کارمند بیاد از لیست انتخاب کنه و انتخاب آزاد باشه
یا می خوای مثلا بگی روز 30 آبان صبحونه پنیر هست - ناهار مرغ هست - شام کباب - حالا هرکی اومد بخوره فقط جز لیست اون وعده و روز ثبت بشه؟
یا اینکه واقعا می خوای یه لیست بذاری مثلا بگی 30 آبان از بین 10 نوع ناهار فقط مرغ و کباب سرو میشه، حالا هرکی اومد اولن غیر از این دوتا انتخاب دیگه ای نداشته باشه، دوما اسمش برای اون وعده غذایی ثبت بشه
:n13::n13::n13::n13::n13:

m2sali
20-11-2013, 07:21
سلام مجدد
من درست متوجه نشدم
شما هدفتون اینه که مثل رستوران کارمند بیاد از لیست انتخاب کنه و انتخاب آزاد باشه
یا می خوای مثلا بگی روز 30 آبان صبحونه پنیر هست - ناهار مرغ هست - شام کباب - حالا هرکی اومد بخوره فقط جز لیست اون وعده و روز ثبت بشه؟
یا اینکه واقعا می خوای یه لیست بذاری مثلا بگی 30 آبان از بین 10 نوع ناهار فقط مرغ و کباب سرو میشه، حالا هرکی اومد اولن غیر از این دوتا انتخاب دیگه ای نداشته باشه، دوما اسمش برای اون وعده غذایی ثبت بشه
:n13::n13::n13::n13::n13:
سلام
نه ، همون دومی یعنی برنامه غذایی ثابته و فقط دو بار در طول سال عوض میشه. یعنی در هر روز فقط یه نوع غذا سرو میشه. اونم طبق برنامه و این برنامه رو مسئول رستوران باش کار میکنه و آمار رو میفرسته آخر ماه. اسامی نفرات و غذاها از قبل ثبت بشه و اگر شخص جدید هم هس همون لحظه ثبت بشه . اگه بشه واسه گزارش گیری تو تاریخ خاص هم کاری بکنین خیلی خوب میشه. مثلا از 11 آبان تا 25 آبان .
بازم ممنون

m2sali
23-11-2013, 09:20
الوووووووووووو
دوست عزیز کجا رفتی . خیلی ضروری بود قضیه من. :n03::n27:

m2sali
23-11-2013, 09:24
دوستان من نوع یه داده رو lookUpwizar گذاشتم که بلی یا خیر میگیره میخوام هروقت بلی رو انتخاب کردم بره از یه جدول دیگه قیمت رو اضافه کنه.
مثلا صبحانه خورده یا نه ؟ اگه بلی شد قیمت صبحانه رو از جدول غذا اضافه کنه به این جدول. باید چیکار کنم. تو رو خدا

GR_mahdi
24-11-2013, 00:24
الوووووووووووو
دوست عزیز کجا رفتی . خیلی ضروری بود قضیه من. :n03::n27:
سلام ببخشید گرفتار بودم البته کار شما هم یه کم وقت میخواست، به هر صورت تا اونجایی که برام امکان پذیر بود روش کار کردم، البته یک سری مشکلات زیرساختی داره که نیاز به کار خیلی بیشتری هست

m2sali
26-11-2013, 09:32
سلام ببخشید گرفتار بودم البته کار شما هم یه کم وقت میخواست، به هر صورت تا اونجایی که برام امکان پذیر بود روش کار کردم، البته یک سری مشکلات زیرساختی داره که نیاز به کار خیلی بیشتری هست

دمت گرم دوست عزیز. چیز خیلی جالبی شده بود. فقط من چون اون گزارش نهایی رو مثل اون عکسه میخواستم نتونستم فایل شما رو ویرایش کنم. شما ماشاا.. خیلی حرفه ای هستین. من سر در نیاوردم چیکار کردین.
به هر حال ممنون.

GR_mahdi
28-11-2013, 11:16
دمت گرم دوست عزیز. چیز خیلی جالبی شده بود. فقط من چون اون گزارش نهایی رو مثل اون عکسه میخواستم نتونستم فایل شما رو ویرایش کنم. شما ماشاا.. خیلی حرفه ای هستین. من سر در نیاوردم چیکار کردین.
به هر حال ممنون.
سلام مجدد
یعنی اگه عکسی که فرستادی رو برات گزارش بگیره حله؟

L E G E N D
28-11-2013, 20:16
آیا میشه تو اکسس فرمی برای دریافت اطلاعات کاربران (مثل: نام و نام خانوادگی، تلفن، موبایل، ایمیل و ...) درست کرد که ورود بعضی فیلدها برای تکمیل فرایند پر کردن فرم الزامی باشه
و تا همه فیلد ها کامل نباشه (یا بعضی فیلدهای مشخص) اطلاعات فرم در دیتابیس وارد نشه و یه پیام اخطاری هم تو این ضمینه نشون داده بشه؟!
و بعضی فیلدها هم باید غیر تکراری باشند ( مثلا موبایل)
چطوری میشه اینکار رو کرد؟
کسی هست کمکم کنه؟

GR_mahdi
29-11-2013, 00:37
آیا میشه تو اکسس فرمی برای دریافت اطلاعات کاربران (مثل: نام و نام خانوادگی، تلفن، موبایل، ایمیل و ...) درست کرد که ورود بعضی فیلدها برای تکمیل فرایند پر کردن فرم الزامی باشه
و تا همه فیلد ها کامل نباشه (یا بعضی فیلدهای مشخص) اطلاعات فرم در دیتابیس وارد نشه و یه پیام اخطاری هم تو این ضمینه نشون داده بشه؟!
کسی هست کمکم کنه؟

سلام
یه نمونه درست کردم فقط تنها مشکلی که داره پیغام هاش انگلیسی متعلق به خود اکسس هست اگه کارت رو راه ننداخت خبر بده اونو هم درستش کنیم

L E G E N D
29-11-2013, 15:57
سلام
یه نمونه درست کردم فقط تنها مشکلی که داره پیغام هاش انگلیسی متعلق به خود اکسس هست اگه کارت رو راه ننداخت خبر بده اونو هم درستش کنیم

مرسی دوست عزیز
ای کاش راه حل رو هم بهم میگفتی
میشه یادم بدی که چطوری این فرم رو بسازم؟
مثلا چطوری کاری کردی که تا فرم تکمیل نشه ذخیره نشه؟
میدونی چطور میشه کاری کرد که پیغام های اخطار رو فارسی نشون بدم؟

m2sali
29-11-2013, 21:46
کسی هست کمکم کنه؟

سلام دوست خوب من،
اگه میخوای یه فیلدی مقدار تکراری نگیره باید اون رو کلید اصلی کنی.
و اگه بخوای حتما پر بشه و یه پیغامی هم نشون بده باید
requared ro yes bezari
و واسه پیغام در قسمت validation text متن دلخواهت رو بنویس مثلا لطفا شماره موبایل را وارد کنید.

m2sali
30-11-2013, 09:17
سلام مجدد

اره دقیقا. دمت گرم

ieumts
16-12-2013, 12:57
با سلام خدمت دوستان
مشکلی در اکسس داشتم
فرض کنین یک جدول دارم که لیست همه ی استان های ایرانه
یک جدول هم لیست همه ی شهرها
یک جدول هم شامل مشخصات فردی که شامل فیلدهای نام و فامیل و نام استان و نام شهره
میخام اگه استان رو از یک lookup wizard انتخاب کردم، اسم شهرهای همون استان در فیلد نام شهر، فروریز بشه....
ممنون میشم راهنماییم کنین

djbehnam73
20-12-2013, 11:59
سلام به همه
مشکل من اینه که نمی دونم چرا تو word افیس یکسری علامت ها ظاهر شده مثل یکسری کلمه که شبیه به q هست یا بین جمله هام نقطه گذاشته میشه می خوام بدونم چه دکمه ای باید زده بشه تا این مشکل حل بشه ممنون که جواب میدین !
در ضمن این هم لینکشه

GR_mahdi
20-12-2013, 13:19
سلام به همه
مشکل من اینه که نمی دونم چرا تو word افیس یکسری علامت ها ظاهر شده مثل یکسری کلمه که شبیه به q هست یا بین جمله هام نقطه گذاشته میشه می خوام بدونم چه دکمه ای باید زده بشه تا این مشکل حل بشه ممنون که جواب میدین !
در ضمن این هم لینکشه

سلام
تو ریبون ابزارها اگه درست نگاه کنی یه علامت دقیقا شبیه همین علامتی که تو متنت اومده قرار داره
اونو بزن تا بره
در ضمن اینجا جای پرسیدن سوالات ورد نیست

GR_mahdi
20-12-2013, 13:30
با سلام خدمت دوستان
مشکلی در اکسس داشتم
فرض کنین یک جدول دارم که لیست همه ی استان های ایرانه
یک جدول هم لیست همه ی شهرها
یک جدول هم شامل مشخصات فردی که شامل فیلدهای نام و فامیل و نام استان و نام شهره
میخام اگه استان رو از یک lookup wizard انتخاب کردم، اسم شهرهای همون استان در فیلد نام شهر، فروریز بشه....
ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام
یه نمونه ساختم
خوب روش کار کن

شفيعي
28-12-2013, 16:56
نوع داده yes/no برای اینکار هست ولی با تیک زدن بله نمینویسه بلکه True درج میشه. اگر بله و خیر فارسی میخوای باید خودت به صورت دستی اینکارو بکنی در فیلد از نوع رشته

hamid_aliabbbasi
01-01-2014, 20:42
سلام.کسی از دوستان میتونه بهم بگه چطوری میتونم سیستم اندازه گیری رو تغییر بدم؟مثلا طول رو به mm تبدیل کنم.ممنون

royaye_talkh55
02-02-2014, 22:23
سلام دوستان
من یه مشکل دارم و اون اینه که property sheet من غیرفعال شده یعنی وقتی روش کلیک میکنم لیست رو نمیاره
میشه راهنماییم کنید
ممنون مهرداد:n16:

sepaco3
06-02-2014, 15:16
سلام دوستان من به یه مشکلی تو اکسس برخوردم . برا حل این مشکل ممنون میشم کسی راهنمایی کنه .
میخوام برا دکمه ها ی فرم تو اکسس (Button) رویداد (On click) بنویسم ولی به محض انتخاب گزینه Code Builder با پیام خطای زیر مواجه میشم.

vida_parsa
08-02-2014, 08:00
با سلام

اگر ممکنه من رو در اين زمينه راهنمايي کنيد:

مي‌خوام يک combo box در فرمم درست کنم که دو گزينه داشته باشه و با انتخاب هر گزينه و سپس زدن دکمه گزارش اون گزينه را نمايش بده.
امکان همچين کاري وجود داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يک سوال ديگه هم داشتم:

توي فرمم دو تا combo box دارم که يکي نام شرکت و يکي واحدهاست.
مي‌خوام وقتي که شرکت رو انتخاب مي‌کنم، combo box دوم فقط واحدهاي مربوط به همون شرکتي رو که انتخاب کردم نشون بده و واحدهاي همه شرکت‌ها رو با هم نشون نده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند راه کار که توي سايت‌هاي مختلف بود رو انجام دادم، ولي وقتي انجامشون مي‌دم combo box دوم رو خالي نشون مي‌ده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

vida_parsa
08-02-2014, 08:03
ااين کارا رو انجام دادم ولي فقط توي جدول جواب مي‌ده و توي فرم جواب نمي‌ده: شما 2 تا جدول درست می کنی :
جدول اول : کد شرکت ، نام شرکت
جدول دوم : کد شرکت ، نام واحد

در جدول اول کد شرکت کلید اصلی باید باشه .

سپس اطلاعات رو تو اونا ذخیره کنید مثل :

جدول شرکت : 1 و شرکت داده پردازان
جدول واحد : 1 ، واحد اداری - 1 ، واحد گزینش - 1 ، واحد مالی
ببینید ارتباط 1 به چند برقرار میشه بین جدول اول و دوم به ازای کد 1 در جدول شرکت چند گزینه در جدول واحد با کد 1 وجود داره سپس با یک دستور ساده جست و جو می تونید در کومبو باکس دوم نشون بدید

AmirMomtaz
12-02-2014, 04:46
نوشته شده توسط GR_mahdi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام مجدد

اره دقیقا. دمت گرم

بنظرم اکسس برای این کاری که شما می خوای خیلی زیاد باشه ..!!
اکسل برای این مورد شما خیلی راحتتر و بهتره..
به این فایل نگاه بنداز و نظرتو بگو ...

bakhshism
02-03-2014, 13:05
دوست عزیز اگه نمونه فایلتو پیوست کنی راحت تر جواب می گیری

pc sience
17-03-2014, 12:08
سلام دوستان
میخواستم بپرسم اگه دوتا فایل اکسس جداگونه داشته باشیم و بخواهیم این دوتا فایل رو در هم ادغام کنیم بدون اینکه داده هامون تغییرکنه باید چکار کنیم؟
با تشکر

m2sali
17-03-2014, 13:04
بنظرم اکسس برای این کاری که شما می خوای خیلی زیاد باشه ..!!
اکسل برای این مورد شما خیلی راحتتر و بهتره..
به این فایل نگاه بنداز و نظرتو بگو ...

دمت گرم حاجی . خیلی باحال شده. میشه بهم بگین چطور میشه اینو ساخت؟؟؟

alireza1382
17-03-2014, 14:55
سلام می خواستم توی یک گزارش یک لو گو قرار بدم وبه طوری که کاربر بتونه بعدا لوگو خودش را بدون ورود به دیزاین گزارش جایگزین کنه :n13:

majid_majidy2006
17-05-2014, 04:20
با سلام
برای ایجاد یک کادر ورود داده در اکسس و اینکه پس از ورود داده کار خاصی انجام بشه چکار باید کرد؟

mmahnazz
18-05-2014, 10:52
با سلام
برای سوال سوم : معمولا به صورت اتوماتیک کلید اصلی خودش پر می شود و یکتاست

boy nb1
01-06-2014, 09:50
سلام اگه میشه در مورد چگونگی میانگین گرفتن تو Accessیکی منو راهنمایی کنه یعنی مثل Excelباید فرمول وارد کرد اگه اینطوره کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟؟ممنون میشم یکی جوابمو بده:n12:

boy nb1
01-06-2014, 19:22
کسی نمیتونه در مورد محاسبات در Accessراهنماییم کنه خیلی گیرم لطفا کمکم کنید

mehdi_vsgh
02-06-2014, 05:47
لطفا حذف گردد اشتباه شد....

شهربان
02-06-2014, 10:55
با سلام،راستش من از برنامه pdf editor_Setupبرای ویرایش pdfاستفاده می کنم ولی فقط فایل ها یی رو باز می کنه که نوع تایپشون (Adobe Acrobat Document (.pdf و نمی تونه فایل های رو که نوع تایپشون[PDF[2] File (.pdf[2 هست رو باز کنه چیکارکنم؟با تشکر

farzad6631
07-06-2014, 09:44
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟

farzad6631
07-06-2014, 10:04
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟

23292329
22-06-2014, 08:49
با سلام- بنده يك داده هاي يك بانك sql server را درون table اكسس قرار دهم ولي هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات داخل SQL را در بانك اكسس قرار دهم لطفا مر را راهنمايي كنيد

alireza1382
09-07-2014, 22:55
سلام آفیس 2010 به بالا یک نوع داده جدیدی که محاسباتی است اضافه کرده و می تونی هنگام تنظیم جدول ها نوع داده ات را از این نوع تعیین کنی

yasser6431
06-11-2014, 11:24
گزینه BANK WEB DATABASE در اکسس 2013
سلامگزینه bank web database در اکسس 2010 وجود داشت اما در اکسس 2010 غیر فعال شده است ؟این گزینه رو چه جور استفاده کنم در اکسس 2013

hyebs
10-11-2014, 10:56
سلام دوستان ، میخواستم یه لیست بازشو تو در تو (مثل بعضی از سایت ها که ثبت نام میکنیم اول اسم استان رو انتخاب میکنیم بعد از اون اسم شهرستان های همان استان در قسمت بعدی میاد بعد از انتخاب شهرستان نام شهرهای همان شهرستان بصورت خودکار میاد) بسازم باید چکار کنم ؟ ممنون

Shahin King
29-12-2014, 13:25
سلام

فایل Access ی در یکی از درایوهای Share شده ی سرور ( شبکه ) وجود داره که با پسورد باز میشه و محتویاتش رو میشه دید ولی نمیشه هیچ تغییری در اون به وجود آورد . همون فایل رو از اون درایو کپی می کنیم و به درایوهای اصلی خود ویندوز انتقال میدیم . میشه روش تغییرات دلخواه رو اعمال کرد .
دلیلش رو لطف کنید .

قربان شما
شاهین :11:

GR_mahdi
05-01-2015, 11:45
سلام

فایل Access ی در یکی از درایوهای Share شده ی سرور ( شبکه ) وجود داره که با پسورد باز میشه و محتویاتش رو میشه دید ولی نمیشه هیچ تغییری در اون به وجود آورد . همون فایل رو از اون درایو کپی می کنیم و به درایوهای اصلی خود ویندوز انتقال میدیم . میشه روش تغییرات دلخواه رو اعمال کرد .
دلیلش رو لطف کنید .

قربان شما
شاهین :11:
علیکم السلام
درون تنظیمات امنیتی خود فایل و احیانا درایو مد نظر باید دنبال جواب باشید.
روی فایل اکسس کلیک راست و properties رو بزنید بعد ببینید تیک read only فعال نباشد
همچنین روی تب security کلیک کنید و مطمئن شوید برای یوزر نیم every one همه دسترسی ها allow باشند
اگه نشد باز خبر بدین.
موفق باشید
:n40::n40::n40::n40::n40:

mojtaba2321
08-01-2015, 18:49
سلام
برای ریلیشن زدن ارتباط بین جداول در اکسس چطور میشه ارتباط چند به چند زد؟ فقط گزینه پیش فرض one to many داره.

sohrab93
12-01-2015, 08:46
سلام دوستان
یه مشکل حیاتی دارم و حسابی اعصاب منو خرد کرده... من برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی تو شرکت از اکسس 2010 استفاده کردم... که شامل یه table با چندتا فرم و جستجو و ... حالا این فایل اکسس رو که با پسوند accdb ذخیره شده رو باید ببرم تو تبلت مدیرعامل که نوت10 سامسونگه با سیستم عامل اندروید... تمامی برنامه هایی که آفیس رو تو اندروید باز میکنن رو نصب کردم ولی هیچ کدوم فایل رو باز نمیکنن... می خواستم با یه پسون دیگه ذخیرش کنم اونم نمیشه... اکسس 2007 هم بازش نمیکنه... اگه نتونم ببرمش تو تبلت اینگار هیچ کار نکردم... خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه...

sohrab93
12-01-2015, 08:48
سلام دوستان
یه مشکل حیاتی دارم و حسابی اعصاب منو خرد کرده... من برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی تو شرکت از اکسس 2010 استفاده کردم... که شامل یه table با چندتا فرم و جستجو و ... حالا این فایل اکسس رو که با پسوند accdb ذخیره شده رو باید ببرم تو تبلت مدیرعامل که نوت10 سامسونگه با سیستم عامل اندروید... تمامی برنامه هایی که آفیس رو تو اندروید باز میکنن رو نصب کردم ولی هیچ کدوم فایل رو باز نمیکنن... می خواستم با یه پسون دیگه ذخیرش کنم اونم نمیشه... اکسس 2007 هم بازش نمیکنه... اگه نتونم ببرمش تو تبلت اینگار هیچ کار نکردم... خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه...

GR_mahdi
14-01-2015, 01:01
سلام
برای ریلیشن زدن ارتباط بین جداول در اکسس چطور میشه ارتباط چند به چند زد؟ فقط گزینه پیش فرض one to many داره.
سلام باید یه جدول واسط بسازی شامل اون چند فیلدی که قراره بینشون ریلیشن زده بشه
موفق باشید:n40::n40::n40::n40::n40:

Mojtabashayesteh
13-04-2015, 00:15
دوستان عزیز و استادان گرامی خواهش میکنم کمک کنید .
بنده یه برنامه کارتیست انبارداری نوشتم و برای سه تا کاربر یوز و پسورد جدا گذاشتم و یک پسورد هم برای ادمین گذاشتم تا بتونم در مواقع خاص وارد disign view بشم و تغییرات رو اعمال کنم . چند روز پیش متاسفانه فایل security mwd را پاک کردم والان وقتی میخوام وارد برنامه بشم یا یکی از tableها رو دباز دکنم با ارور you cant open table you must administer permissions یا برای تغییر سطح دسترسی وقتی از گزینه tools و optiion وارد security میشم پیغام you cant chang permissions for table the change permission for this object you must have administer permission for it
حالا کلی هم اطلاعات انبار داخل اون هست و متاسفانه چند روزه محل کارم بشدت فشار میاره که مشکلو حل کنم اما نمیشه . تورو خدا دکمک کنید:n28:

GR_mahdi
13-04-2015, 16:58
دوستان عزیز و استادان گرامی خواهش میکنم کمک کنید .
بنده یه برنامه کارتیست انبارداری نوشتم و برای سه تا کاربر یوز و پسورد جدا گذاشتم و یک پسورد هم برای ادمین گذاشتم تا بتونم در مواقع خاص وارد disign view بشم و تغییرات رو اعمال کنم . چند روز پیش متاسفانه فایل security mwd را پاک کردم والان وقتی میخوام وارد برنامه بشم یا یکی از tableها رو دباز دکنم با ارور you cant open table you must administer permissions یا برای تغییر سطح دسترسی وقتی از گزینه tools و optiion وارد security میشم پیغام you cant chang permissions for table the change permission for this object you must have administer permission for it
حالا کلی هم اطلاعات انبار داخل اون هست و متاسفانه چند روزه محل کارم بشدت فشار میاره که مشکلو حل کنم اما نمیشه . تورو خدا دکمک کنید:n28:

سلام
امکان ارسال فایل وجود دارد؟

Mojtabashayesteh
13-04-2015, 21:58
سلام
امکان ارسال فایل وجود دارد؟
متاسفانه بعلت محرمانه بودن اطلاعات امکان ندارد به عکسهای زیر توجه کنید حتی وقتی با یوزر ادمین هم وارد میشیم مشکلو داریم

GR_mahdi
16-04-2015, 09:22
متاسفانه بعلت محرمانه بودن اطلاعات امکان ندارد به عکسهای زیر توجه کنید حتی وقتی با یوزر ادمین هم وارد میشیم مشکلو داریم

سلام مجدد
بابا یه دو تا جدول بذار باقی رو پاک کن بعد فشرده کن و آپلود کن.
یکیش رو حل کنم باقی هم راهکارش دستم میاد بهت میگم.
به هر حال میل خودته

Mojtabashayesteh
16-04-2015, 11:33
سلام مجدد
به هر حال میل خودته
دوست ممنون از محبتت . اما این فایل در محل کاره و متاسفانه تمام یو اس بی ها و امکانات ارتباطی کیس بسته شده و نمیشه فایل رو کپی کرد . اگه واقعا راهکاری بلدی به ما بگو چون موقعیت کاریم در خطره

Mojtabashayesteh
18-04-2015, 16:47
سلام مجدد
به هر حال میل خودته

دوست عزیز بالاخره تونستم فایل رو بگیرم تورو خدا زود جواب منو بدبد

Mojtabashayesteh
21-04-2015, 14:40
سلام مجدد
به هر حال میل خودته

دوست عزیز فایل رو گذاشتم چرا نمیبینیدش
؟

GR_mahdi
21-04-2015, 22:55
؟
سلام دوست عزیز
بخدا بیش از 20 ساعت فقط تا الان روش وقت گذاشتم و امیدوارم بزودی جواب بگیرم.
تا الان تنها چیزی که پیدا کردم این بوده که میگن دوباره یوزرها و گروپ ها رو تو یه فایل هم نام درست کن و از اون استفاده کن.
شما این روش رو هم امتحان کردی؟
یعنی یادت میاد چه یوزرها و گروپ هایی داشتی؟
منتظر خبر شما هستم

GR_mahdi
21-04-2015, 22:56
؟
سلام دوست عزیز
تا الان تنها چیزی که پیدا کردم این بوده که میگن دوباره یوزرها و گروپ ها رو تو یه فایل هم نام درست کن و از اون استفاده کن.
منتظر خبر شما هستم

Mojtabashayesteh
22-04-2015, 15:57
سلام دوست عزیز
منتظر خبر شما هستم

متاسفانه مشکلم همیه گروپ ها رو یادم نمیاد و لی یکی از یوزرها jalili بود با رمز 86564014

mohsen_1363
15-05-2015, 23:34
سلام
من یه لیست از هزینه دارم با یه تعداد ایتم که روزانه باید باشه
و یه مبلغ دریافتی که از رو اون کسر میشه
و جمع هزینه و دریافتی هر روز به روز بعد انتفال پیدا کنه
اخر هر یه دوره باید تفریق دریافتی و هزینه رو داشته باشم
چیزی مثل هزینه یه کارگاه ساختمانی
امکانش با اکسس هست ؟

GR_mahdi
17-05-2015, 09:58
سلام
من یه لیست از هزینه دارم با یه تعداد ایتم که روزانه باید باشه
و یه مبلغ دریافتی که از رو اون کسر میشه
و جمع هزینه و دریافتی هر روز به روز بعد انتفال پیدا کنه
اخر هر یه دوره باید تفریق دریافتی و هزینه رو داشته باشم
چیزی مثل هزینه یه کارگاه ساختمانی
امکانش با اکسس هست ؟

سلام
اکسس کارش همینه
شروع کن ساختنش رو، مشکل داشتی خبر بده

hamidchi
16-07-2015, 22:14
سلام
تعدادی فایل اکسل دارم که معولا 2 یا 3 ستون مشترک بین اونها وجود داره
نام افراد و کد آنها معمولا تو همه هست و بقیه ستون ها اطلاعات متفاوتی از این افراد داره
اگه بخام اینا رو با هم تجمیع کنم تو یه اکسل خیلی سنگین میشه و تعداد ستون ها زیاد میشه و در طول صفحه نمایش جا نمیشه
میخاستم ببینم امکانش هست با یه ظاهر نسبتا گرافیکی تو اکسس طوری طراحی بشه که مثلا کد افراد رو که میزنم همه اطلاعات مربوط به اون شخص رو از فایل های اکسل متفاوت سرچ کنه و تو یه صفحه نمایش بده ؟ اگه عکس افراد هم بشه اضافه کرد خیلی خوبه
فقط اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید از چه قسمتی باید این کار رو انجام داد ؟
چندان با اکسس کار نکردم . اگر هم لینکی در مورد آموزش این موضوع دارید و اینجا بذارید ممنون میشم
با تشکر

GR_mahdi
22-07-2015, 00:10
سلام
تعدادی فایل اکسل دارم که معولا 2 یا 3 ستون مشترک بین اونها وجود داره
نام افراد و کد آنها معمولا تو همه هست و بقیه ستون ها اطلاعات متفاوتی از این افراد داره
اگه بخام اینا رو با هم تجمیع کنم تو یه اکسل خیلی سنگین میشه و تعداد ستون ها زیاد میشه و در طول صفحه نمایش جا نمیشه
میخاستم ببینم امکانش هست با یه ظاهر نسبتا گرافیکی تو اکسس طوری طراحی بشه که مثلا کد افراد رو که میزنم همه اطلاعات مربوط به اون شخص رو از فایل های اکسل متفاوت سرچ کنه و تو یه صفحه نمایش بده ؟ اگه عکس افراد هم بشه اضافه کرد خیلی خوبه
فقط اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید از چه قسمتی باید این کار رو انجام داد ؟
چندان با اکسس کار نکردم . اگر هم لینکی در مورد آموزش این موضوع دارید و اینجا بذارید ممنون میشم
با تشکر

سلام
اگه فایل ها رو برای من بفرستی برات این کارو انجام میدم
میتونی دیتاهاش رو هم پاک کنی. فقط دیتای نمونه توش بذار
ایمیلم رو تو مشخصاتم میتونی ببینی

evenger
07-08-2015, 14:44
درود
دوستان و اساتید وقتتون بخیر
چند تا سوال داشتم از دوستان در خصوص اکسس ۲۰۰۷ که ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- من توی اکسس یک فیلد رو هیدن میکنم ولی با ریست سیستم و یا خاموش کردنش فیلد دوباره نمایان میشه .و میخوام این مشکل از بین بره .

۲- میخوام هر ۱۰ دقیقه اطلاعات به صورت اتومات ذخیره و سیو بشه و نیاز به دستور نباشه .

۳ـ میخوام اطلاعاتی که ذخیره میشه در جای دیگه ( یک درایو دیگه ) هم یک ذخیره ازش بوجود بیاد یعنی بک آپ بگیره.

۴- من از اتوماسیونی استفاده میکنم که خروجی اکسل میده و میخوام این خروجی رو به اکسس ارتباط بدم یعنی برام توی اکسس نمایش بده چون فیلد هاش یکیه و نمیخوام کپی پیست کنم میخوام ارتباط بوجود بیارم

۵ - برای اینکه از چند جدول بخوام گذارش تهیه کنم که در یک صفحه مجزا در اکسس نمایش بده باید چکار کنم .
مثلا من توی یک جدول اکسس نام / نام خانوادگی / میزان حقوق رو دارم
و در جدول دیگه مشخصات / میزان کارکرد / و دستگاه های نصب شده و میخوام از این دو جدول برام توی اکسس گذارش بگیره .

ممنون میشم ساده و روان و قدم به قدم توضیح بدید
پیشاپیش ممنونم از همگی
موفق و‌موید باشید
یا حق

- - - Updated - - -

Mojtabashayesteh
17-08-2015, 23:00
ا عرض سلام خدمت اساتید بزرگروار
دوستان بنده یه برنامه با اکسس طراحی کردم . در اون از ساب فرم استفاده کردم . حالا میخوام دو تا کار رو انجام بدم
1- میخوام وقتی مثلا 2 تا کالا دریافت شد و در قسمت دریافت وارد شد بصورت اتوماتیک ستون موجودی 2تا اضافه کنه . در مورد واگذارشده هم کم کنه .
2- در مورد ستون شماره کالا آیا راهی داره وقتی شماره کالا در یک ستون وارد شد و به خانه بدی رفت شماره کالا قفل بشه تا نشه تغییرش داد مگر با درخواست رمز از کار بر
عزیزان من به شدت به این دوتاکار نیاز دارم و امیدوارم بتونید کمکم کنید

موجودی
واگذار شده
دریافتی
شماره کالا

hamidchi
18-08-2015, 17:19
سلام
یه table درست کردم واسه مشخصات افراد ، ه یه ستونش جنسیت هست که به صورت کمبوباکس هست
از روی این جدول یه فرم درست کردم ولی حالا میخام توی فرم به جای کمبو باکس از option group یا option button برای جنسیت استفاده کنم
حالا چطوری تعیین کنم که مثلا عدد یک که مشخص کننده مرد هست توی ستون جدول جنسیت رو به مرد تغییر بده و شماره 2 به زن

- - - Updated - - -

سلام
یه table درست کردم واسه مشخصات افراد ، ه یه ستونش جنسیت هست که به صورت کمبوباکس هست
از روی این جدول یه فرم درست کردم ولی حالا میخام توی فرم به جای کمبو باکس از option group یا option button برای جنسیت استفاده کنم
حالا چطوری تعیین کنم که مثلا عدد یک که مشخص کننده مرد هست توی ستون جدول جنسیت رو به مرد تغییر بده و شماره 2 به زن

Mojtabashayesteh
28-08-2015, 14:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).pngا عرض سلام خدمت شما . بنده یه فرم دارم که میخوام کاربری که به برنامه لاگین میشه اسمش در ستون مربوط به یوزر ثبت بشه .

arcin
28-08-2015, 19:45
سلام، من يه جدول دارم كه ميخوام يه فيلد با عنوان (نام كالا) با مشخصات تركيب حرف و رقم و حداكثر 15 كاراكتر بسازم اما نمي دونم چطوري در بخش properties بايد اين مشخصات رو تعريف كنم. ممكنه راهنماييم كنيد. ممنون

Mojtabashayesteh
28-08-2015, 23:56
با عرض سلام خدمت شما . بنده یه فرم دارم که میخوام کاربری که به برنامه لاگین میشه اسمش در ستون مربوط به یوزر ثبت بشه .
لطفا بنده رو راهنمایی کنید

arcin
30-09-2015, 19:37
سلام، من يه تمرين دارم كه خواسته دو primery key در يك جدول بسازم. چطوري ميشه كليد اصلي تركيبي در اكسس ساخت. يعني دو تا فيلد داراي كليد اصلي باشند. من وقتي ميخوام اين كار رو بكنم يكي پاك ميشه.

GR_mahdi
12-10-2015, 13:37
سلام، من يه تمرين دارم كه خواسته دو primery key در يك جدول بسازم. چطوري ميشه كليد اصلي تركيبي در اكسس ساخت. يعني دو تا فيلد داراي كليد اصلي باشند. من وقتي ميخوام اين كار رو بكنم يكي پاك ميشه.

سلام
دوتاش رو با هم انتخاب کن

- - - Updated - - -

سلام
دوتاش رو با هم انتخاب کن

ali_nioton
04-11-2015, 00:53
سلام

فرمی دارم شامل یه combo box و چند تا کلید که فرمهای دیگه رو لودمیکنه

فرمهای دیگه از روی Query ساخته میشن

میخام شرط Query برای استخراج رکورد ها رو برابر مقدار combo box در فرم اول قرار بدم

چطور این کارو انجام بدم

ممنون

- - - Updated - - -

سلام

فرمی دارم شامل یه combo box و چند تا کلید که فرمهای دیگه رو لودمیکنه

فرمهای دیگه از روی Query ساخته میشن

میخام شرط Query برای استخراج رکورد ها رو برابر مقدار combo box در فرم اول قرار بدم

چطور این کارو انجام بدم

ممنون

ali_nioton
04-11-2015, 14:44
مشکل حل شد

combo box شماره ردیف کلید رو ارسال میکرد نه مقدار اون رو

شرط Query رو در قسمت شماره دریف قرار دادم درست شد

fshadh1
01-12-2015, 18:05
سلام دوستان خسته نباشید . می تونید به من بگید record source در اکسس 2013 کجاست دقیقا . خواهشا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fshadh1
01-12-2015, 18:46
دوستان من میخواستم توی فرمی که طراحی کردم یه دکمه واسه جستجو توش قرار بدم که توی همون فرم نتیجه جستجو نشون بده . کسی بهم میگه دقیق چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fshadh1
02-12-2015, 09:14
دوستان من میخواستم توی فرمی که طراحی کردم یه دکمه واسه جستجو توش قرار بدم که توی همون فرم نتیجه جستجو نشون بده . کسی بهم میگه دقیق چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نیست بعد این همه ساعت جواب بده

mobinaromina
04-12-2015, 20:21
سلام خدمت آقایون مهندسین و اساتید محترم
من یک مشکل دارم در خصوص فیلد های فرمی که در اکسس ساختم .
میخواهم بعد از اینکه یوزر فرم رو باز کرد و فیلد ها مربوطه رو پر کرد به محض زدن دکمه اینتر یا tab فیلد پرشده دیزیبل بشه و دیگه توسط اون فرد قابل ادیت نباشه .
ممنون میشم از راهنماییتون

GR_mahdi
05-12-2015, 11:58
سلام خدمت آقایون مهندسین و اساتید محترم
من یک مشکل دارم در خصوص فیلد های فرمی که در اکسس ساختم .
میخواهم بعد از اینکه یوزر فرم رو باز کرد و فیلد ها مربوطه رو پر کرد به محض زدن دکمه اینتر یا tab فیلد پرشده دیزیبل بشه و دیگه توسط اون فرد قابل ادیت نباشه .

ممنون میشم از راهنماییتون

سلام
تو خصوصیت on click دکمه خودت بنویس

fieldname.Enabled = False
fieldname.Locked = True

mobinaromina
05-12-2015, 22:12
با تشکر فراوان استاد عزیز
جسارت میکنم اگر بخواهم یک نمونه ارسال بفرمایید چون من وقتی این کار رو انجام دادم دیگه قابلیت ورود مطلب در فرمهای بعدی از فیلد مورد نظر گرفته شد.
ممنون میشم استاد عزیز

fshadh1
06-12-2015, 19:27
سلام دوستان خسته نباشید .
من ی فرم طراحی کردم ک دو تا لیست توش هس می خواستم که وقتی لیست اول که اساتید هس رو باز می کنی و یکی از استادارو انتخاب می کنی لیست دوم درس هایی که اون استاد درس میده رو نشون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خواستم بدونم چطوزی میشه اطالاعات ی لیست بر اساس لیست دیگر باشه

mobinaromina
15-12-2015, 12:23
هرکه مرا کلمه ای بیاموزد تا پایان عمر بنده خود ساخته است .(امیر المومنین ):n12::n12::n12::n12::n12:

محمد7966
26-12-2015, 21:48
سلام دوستان
در اکسس میخوایم یه شماره ای رو پاک کنیم ولی خطای
The record cannot be deleted or changed because table includes related records ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میده میشه بگید باید چیکار کرد؟
شرمنده در سایتها و فروم های خارجی هم نوشته ولی حقیقتش حال ندارم ترجمه کنم شرمنده دوستان
ممنون

majid_majidy2006
30-12-2015, 13:41
سلام دوست عزیز
این پیغام میگه که اون رکورد دارای ارتباطه
پس باید اول برید ارتباط اونو قطع کنید بعد اون کاری میخواید رو انجام بدید
Relation ship
فک کنم یه همچین چیزیه

justkharatha
27-03-2016, 10:20
سلام ... تازگی با اکسس کار می کنم و حرفه ای نیستم
بنده ی فایل اکسس دارم ک برا تبلیغات شماره تلفن ها رو با اسم و شهر وارد کردیم و تعداد این اطلاعات زیاده و میلیونی هست .. حالا برا جست و جو در این فایلا مشکل دارم .. اولا بگین کدوم قسمت باید جست و جو رو انجام داد مثلا با زدن فامیلی .. چون من هر جور می زنم سیستم هنگ می کنه و باید برنامه رو ببندیم

z star
07-04-2016, 00:52
combo box
سلام
من یه بانک اطلاعاتی با اکسس درست کردم و حالا میخوام روی فرمی که برای یکی از جداولم درست کردم دوتا combo box بذارم که اولی نام استان ها رو نشون بده و دومی بسته به اینکه چه استانی انتخاب شده نام شهرستان هاشو نشون بده این ارتباط بین دو combo boxرا چجوری برقرار کنم؟

z star
07-04-2016, 01:09
سلام به همه دوستان عزيز

اينم ماژول كانورت تاريخ ميلادي به شمسي و ...

با قابليتهاي خوبي كه من ازش استفاده مي كنم

توضيحاتش هم آخر ماژول هست. فقط كافيه اون رو Import كني به عنوان يه ماژول در VBA اكسس و ....

اگه سوالي بود من هستم

همگي شاد باشين

:46:

این لینکی که گذاشتید کار نمیکنه لطفا تصحیحش کنید

taqikazemi
11-04-2016, 10:18
با سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین عزیز

سوال : (Access 2007) در قسمت data type -- row source
در تیبل یه فیلد مثلا به اسم نام مشتری میسازیم و دیتا تایپ اونو text انتخاب میکنیم بعد در پایین صفحه قسمت Properties ان گزینه ای به اسم louckup داریم که اونو combo یا list انتخاب میکنیم , و سوال در اینجاست که وقتی میخوام دیتا رو یا همون اسم مشتری رو به شکل پیش فرض وارد کنم در قسمت row source آیا میتوان محدودیت اونو بالا ببرم.
چون تقریبا من ۱۰۰ مشتری رو اضافه کردم و میخوام بیشتر اضافه کنم.

ممنون میشم اگه زود جواب بدین.

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین عزیز

سوال : (Access 2007) در قسمت data type -- row source
در تیبل یه فیلد مثلا به اسم نام مشتری میسازیم و دیتا تایپ اونو text انتخاب میکنیم بعد در پایین صفحه قسمت Properties ان گزینه ای به اسم louckup داریم که اونو combo یا list انتخاب میکنیم , و سوال در اینجاست که وقتی میخوام دیتا رو یا همون اسم مشتری رو به شکل پیش فرض وارد کنم در قسمت row source آیا میتوان محدودیت اونو بالا ببرم.
چون تقریبا من ۱۰۰ مشتری رو اضافه کردم و میخوام بیشتر اضافه کنم.

ممنون میشم اگه زود جواب بدین.

morsadr
05-05-2016, 21:06
سلام بر دوستان عزیز
من مجبور به ساخت یک بانک اطلاعاتی تحت اکسس هستم
تو تهیه جداول و کوئری ها و فرم ها و ریپورت ها مشکلی نیست . فقط یک مشکل دارم و اون اینه که از اطلاعات باید یک خروجی با فرمت txt تهیه بشه و این خروجی حتما باید تحت یک چیدمان خاص باشه یعنی مثلا اینطوری
<HR>
<DC>کد مورد نظر </DC>
<TD> تاریخ </TD>
و همینطور الی آخر
در حقیقت تگها و اطلاعات باید به این فرمت و آرایش بر روی یک فایل تکست وارد بشه
ولی نمی دونم چطور می توان این آرایش را برای اکسس تعریف کرد
از دوستانی که می تونم در این مورد به من کمک کنن ممنون میشم من را راهنمایی کند
با تشکر

hajar13
25-07-2016, 20:59
سلام به همگی
میخوام یه جدولی درست کنم شامل کدملی اسم و شماره حساب
بعد ک کد ملی یا اسم طرف رو زدم شماره حسابش خودش بیاد تو ستون کناریش بشینه
چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
خیلی احتیاج دارم
تو اکسل هم باشه اشکال نداره البته اگه بشه

XENON24
17-08-2016, 15:45
سلام دوستان ی سوال داشتم
این کلید اصلی یا primary key رو می خوام تو جدولم ایجاد کنم برای نام و نام خانوادگی و تلفن این اخطار رو میده؟مشکل چیه؟؟

ممنون میشم کمک کنید

davod56
09-09-2016, 21:18
سلام دوستان
من یک فرم طراحی کردم و می خوام وقتی برنامه رو باز می کنم همین فرمه باز بشه نه کل اکسس لطفا راهنمایی کنید...

محمد سورانی
30-10-2016, 09:19
سلام
من چون تازه عضو شدم نمیدونستم کجا برم سوالم مطرح کنم سه تا سوال داشتم:
1- در اکسس می خواهم در فیلد تاریخ ، تاریخ را به جای وارد کردن دستی از سیستم بگیرد و در رکورد قرار بدهد.
2- میخواهم یک تاریخ را بگیرد و محاسبه کند کارهایی را که دو روز بعد از این تاریخ هنوز انجام نشده اند
3-آیا این امکان وجود دارد که در یک رکورد مثلا نام شرکت ، قسمتی از نام را وارد کردیم کل نام را نشان دهد و نیاز به تایپ کامل نباشد البته جوری نیست که قبلا اطلاعات وارد شده باشد .بدون کامبو باکس

hosseinabdeli15
02-12-2016, 15:05
سلام دوستان
من میخوام یه فرم با یه دکمه ادیت بسازم میشه راهنمایی کنید

hosseinabdeli15
02-12-2016, 15:26
سلام دوستان
من میخوام یه فرم با یه دکمه ادیت بسازم میشه راهنمایی کنید

کسی جواب نمیده

زهراساد
06-12-2016, 22:41
سلام لطفا این سوال رو فورا جواب بدید
در کوییری درخواست را طوری تغییر دهید که نام و نمره اشخاصی را نشان دهد که نمره فیلد mark انها کوچکتر از 14 باشد

rouhallah
09-02-2017, 10:55
به نام خدا
با سلام

من دو تا جدول دارم که می خوام به هم مرتبطشون کنم.
در جدول اولم مثلاً اطلاعات پرسنلی داور ها هست
در جدول دوم مثلاً مقالاتی که این داورها داوری کردند
مشکلم اینجاست که وقتی دو جدول رو مثلاً با نام کاربری داور که در سیستم حتما وجود داره و یکتا هست، مرتبط می کنم، اگر داور بیش از یکی مقاله داشته باشه، در جدول مقالات خطای تکراری بودن کلید اصلی بهم داده می شه
به نظر شما باید چه فیلدی بسازم و کلید اصلی بذارم تا این مشکل رفع بشه؟

یک سوال دیگه هم در مورد Validation Rule دارم
می خواستم نحوه قانون نوشتن در این بخش رو بدونم.
مثلاً بخواهیم قانونی بنویسیم که فقط عدد مجاز باشه؟ یا قانونی بنویسیم که فقط حروف انگلیسی مجاز باشه

ممنون می شم کمکی کنید

valas
10-02-2017, 14:30
با سلام

يه فايل اکسس ساخته ام براي ثبت هزينه ها.

فيلدها با نامهاي مواد غذايي، اتومبيل، اقساط و غيره نامگذاري شده اند.

قبلا اين کار رو با نرم افزار اکسل انجام مي دادم.

الان جمع هر ستون رو بر حسب يک ماه مي تونم تو گزارش بيارم.

اما مثلا مي خوام جمع کل جمعها رو (يعني کل هزينه هاي ماه)

در گزارش نشون بده.

نمي دونم بهتره با درخواست (Query) اين کار رو انجام بدم يا در گزارش مي شه اين کار رو کرد.

ضمنا مي خوام نسبت جمع يک فيلد (مثلا مواد غذايي) به کل به شکل درصد نشون داده بشه.

مثل این نمونه که با اکسل انجام شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان لطفا راهنمايي کنن.

valas
11-02-2017, 19:35
با سلام

آقا این تاپیک چرا سوت و کور شده؟

دوستان جواب بدن لطفا.

سوالاتی که پرسیده ام فکر نکنم برای کسانی که مدتهاست با اکسس کار می کنند سخت باشه.

من چون خیلی اکسس کار نکرده ام نمی دونم.

valas
01-12-2017, 19:55
با سلام

یکی نیست به این تاپیک سر بزنه؟!!

بنده می خوام یک جدول هزینه ها طوری فیلتر بشه یا مثلا با استفاده از درخواست (Query)

که هر رکوردی که مقدار 2 تا از قیلدهاش همزمان 0 هست مخفی بشه.

کسی راهی بلده؟

mohammad49dalir
22-10-2020, 08:58
سلام
میخوام تو اکسس با انتخاب یه مقدار پیش فرض از دیتا تایپ به فیلد های خاصی دسترسی داشته باشم
مثلا می خوام با انتخاب اینکه رزمنده هستم یا نه با جواب بلی به سوالات بعد آن پاسخ بدم و اگه پاسخ خیر بود ازش رد شم

- - - Updated - - -

سلام
میخوام تو اکسس با انتخاب یه مقدار پیش فرض از دیتا تایپ به فیلد های خاصی دسترسی داشته باشم
مثلا می خوام با انتخاب اینکه رزمنده هستم یا نه با جواب بلی به سوالات بعد آن پاسخ بدم و اگه پاسخ خیر بود ازش رد شم