مشاهده نسخه کامل
: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
mohammad96
03-05-2008, 23:56
سلام
ممنون که جوابم را دادید ولی این کار را هم کردم اما بازم بی نتیجه هست:41:
این کار مربوط به کارهای امنتی هست به Access چی کار داره
سلام!
ببينيد آدرس زير ميتونه كمكتون كنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مثلا آخرين لينك در انتهاي صفحه)
البته اگر پيام خطا رو مثلا در گوگل ، سرچ كنيد ميشه پيشنهادهاي بيشتري هم پيدا كنيد.
اميدوارم كارتون درست بشه!
با سلام!
جواب هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا بطور كلي تر :
در قسمت help اكسس در قسمت Queries ، عنواني هست با نام Examples of query criteria كه مثال هاي خوبي آورده.
با تشكر!
تشکر خیلی زیاد. میشه کد sql اونا رو هم بگید؟ چون من تمام کئوریهام رو با این کد تنظیم کردم:
WHERE (((Left([Physics].[Name],Len([نام را وارد کنید])))=[نام را وارد کنید]));
که تبدیل شده اون در حالت دیزاین ویو این جوریه؟
04-05-2008, 22:09
تشکر خیلی زیاد. میشه کد sql اونا رو هم بگید؟ چون من تمام کئوریهام رو با این کد تنظیم کردم:
WHERE (((Left([Physics].[Name],Len([نام را وارد کنید])))=[نام را وارد کنید]));
که تبدیل شده اون در حالت دیزاین ویو این جوریه؟
خواهش میشه :
با سپاس!
سلام،
خواهش میشه :
با سپاس!
تشکر خیلی خیلی خیلی زیاد. نمی دونی چقدر کمکم کردی. بازم تشکر. راستی من یه پیشنهاد داشتم. اگه می شه یه بخشی هم واسه آموزش کد های sql بذارید یا چند تا کتاب معرفی کنید.
باز هم تشکر
hossein_dig
07-05-2008, 14:57
سلام چه حوری میشه تو دیتا بیس اکسس (فورم) حالت جسنجو اضافه کرد
ممنون
(با اجازه بزرگترا چون می دونم که سرشون شلوغه) اول باید کیوری رو درست کنی و بعد توی دیزاین مد فرم توی جعبه ابزار یه دکمه درست می کنی بعدش ویزاردش میاد که آدرس اون کیوری رو بهش می دی.
سلام.من می خوام یه سئوال بپرسم که چندین بار سئوال شده ولی جواب درست و حسابی داده نشده. سئوال: من برای اینکه یه دفعه یعنی غیر عمد اطلاعاتم از روی دیتا بیس پاک نشه چی کار کنم؟
اگه یه مسج باکس رو بذارم که فوری در حین اعمال تغییر بیاد بالا و پیام تایید بخواد چه طوره؟ به نظر شما از نظر منطق دیتا بیس درسته؟
اگه نیست لطفا یه راه خوب دوستان معرفی بکنند.
باتشکر
hossein_dig
07-05-2008, 16:38
میشه غیر mp3 یعنی wav توضیح بدی !!
میشه غیر mp3 یعنی wav توضیح بدی !!
اول که فرمت رو درست می کنی بعدش کیوری مورد نظرت رو می سازی خوب حالا برو سراغ فرمت و البته که یه جایی خالی برای دکمه جستجو باید داشته باشی از toolkit کمند باتن رو انتخاب بکن طبق عکسک
بعدش می ری سراغ :
حالا اسم دکمه ات رو به هر زبانی که خواستی می تونی وارد کنی:
امیدوارم wav شده باشه:46:
mohammad96
07-05-2008, 19:13
سلام چه حوری میشه تو دیتا بیس اکسس (فورم) حالت جسنجو اضافه کرد
ممنون
سلام!
تا جاييكه من اطلاع دارم ، براي جستجو در فرم ها در آفيس 2007 ( از ساير ويرايش ها خبر ندارم)، يكي استفاده از Find، يكي استفاده از قسمت search در Navigation bottons در انتهاي فرم و ديگري كه ابزار قدرتمندي نيز هست، استفاده از ابزار هاي ف ي ل ت ر است.
mohammad96
07-05-2008, 19:14
سلام.من می خوام یه سئوال بپرسم که چندین بار سئوال شده ولی جواب درست و حسابی داده نشده. سئوال: من برای اینکه یه دفعه یعنی غیر عمد اطلاعاتم از روی دیتا بیس پاک نشه چی کار کنم؟
اگه یه مسج باکس رو بذارم که فوری در حین اعمال تغییر بیاد بالا و پیام تایید بخواد چه طوره؟ به نظر شما از نظر منطق دیتا بیس درسته؟
اگه نیست لطفا یه راه خوب دوستان معرفی بکنند.
باتشکر
سلام!
خود اكسس هنگام حذف ركوردها از كاربر سوال ميكنه. در مورد ايجاد تغييرات يه گزينه مي تونه اين باشه كه دسترسي به اطلاعات جداول از طريق فرم انجام بشه و اين فرم در حالت عادي اجازه Edit رو نده مگر توسط يك دكمه در فرم كه اين خاصيت رو تغيير ميده. در موارد حساس هم همونطور كه گفتيد ميشه براي ايجاد تغيير در control مورد نظر ، هر بار از كاربر تاييد گرفت. ايجاد فايل هاي پشتيبان هم كه جاي خودشون رو دارن.
سلام!
خود اكسس هنگام حذف ركوردها از كاربر سوال ميكنه. در مورد ايجاد تغييرات يه گزينه مي تونه اين باشه كه دسترسي به اطلاعات جداول از طريق فرم انجام بشه و اين فرم در حالت عادي اجازه Edit رو نده مگر توسط يك دكمه در فرم كه اين خاصيت رو تغيير ميده. در موارد حساس هم همونطور كه گفتيد ميشه براي ايجاد تغيير در control مورد نظر ، هر بار از كاربر تاييد گرفت. ايجاد فايل هاي پشتيبان هم كه جاي خودشون رو دارن.
سلام. این کاری که گفتید با منطق دیتابیس جور میاد؟؟؟ من خودم یه همچین راهی رو به نظرم رسیده ولی فکر می کنم که یه جای کار می لنگه.
شما واسه این مسج باکس چند تا if می ذارید؟لطفا راهنمایی کنید.
08-05-2008, 00:53
سلام. این کاری که گفتید با منطق دیتابیس جور میاد؟؟؟ من خودم یه همچین راهی رو به نظرم رسیده ولی فکر می کنم که یه جای کار می لنگه.
شما واسه این مسج باکس چند تا if می ذارید؟لطفا راهنمایی کنید.
منظور شما از منطق ديتابيس چيه و كدوم قسمتش مد نظرتونه؟
مثلا من ميتونم اين كار رو بكنم: در قسمت On Dirty فيلد مورد نظرم كد زير رو اجرا كنم ،
نميدونم منظور شما رو متوجه شدم ؟!
سلام!
منظور شما از منطق ديتابيس چيه و كدوم قسمتش مد نظرتونه؟
مثلا من ميتونم اين كار رو بكنم: در قسمت On Dirty فيلد مورد نظرم كد زير رو اجرا كنم ،
نميدونم منظور شما رو متوجه شدم ؟!
سلام منظورم اینه که مثلا این کد رو من به تمام فرمم دادم. Private Sub Form_Dirty(Cancel As Integer)
Dim response
response = MsgBox("Are you sure to edit these contents?", vbYesNo)
If response = vbNo Then
Cancel = -1
End If
End Sub
حالا این کدی که شما به من پیشنهاد دادی ((دادید!!!)خودمونی باشیم دیگه:27:) به نظر من یه جورایی شلوغ نمی شه؟؟؟
در ضمن تشکر از راهنمایهاتون
mohammad96
08-05-2008, 16:23
سلام منظورم اینه که مثلا این کد رو من به تمام فرمم دادم. Private Sub Form_Dirty(Cancel As Integer)
Dim response
response = MsgBox("Are you sure to edit these contents?", vbYesNo)
If response = vbNo Then
Cancel = -1
End If
End Sub
حالا این کدی که شما به من پیشنهاد دادی ((دادید!!!)خودمونی باشیم دیگه:27:) به نظر من یه جورایی شلوغ نمی شه؟؟؟
در ضمن تشکر از راهنمایهاتون
سلام!
كدي كه من پيشنهاد دادم بايد به يك فيلد خاص كه موضوع مرگ و زندگي آدم ها در ميونه :18: ، داده بشه. وگرنه همون غيرفعال سازي Allow edits در فرم و تغيير اون با يك دكمه، ميتونه خيلي مفيد باشه و ديگه شلوغ كاري هم نشه .
با سپاس،
تشکر از شما.رسیدم.
یه سئوال دیگه داشتم و اینه که من 4 تا جدول از چهار کلاس دارم و می خوام یه سرچ بسازم که توی همه جدول ها در فیلد نام اونا رو سرچ کنه.
حالا کلاسها به هم ربطی ندارند به جز از این که زیرمجموعه دبیرستان(یا مثلا دانشگاه) هستند. خوب من با مستر تیبل هم کار کردم ولی توی آی دی و فیلد های نام های هر کلاس نمی شه کار زیادی کرد.
حالا پیشنهاد شما چیه؟
11-05-2008, 01:17
تشکر از شما.رسیدم.
یه سئوال دیگه داشتم و اینه که من 4 تا جدول از چهار کلاس دارم و می خوام یه سرچ بسازم که توی همه جدول ها در فیلد نام اونا رو سرچ کنه.
حالا کلاسها به هم ربطی ندارند به جز از این که زیرمجموعه دبیرستان(یا مثلا دانشگاه) هستند. خوب من با مستر تیبل هم کار کردم ولی توی آی دی و فیلد های نام های هر کلاس نمی شه کار زیادی کرد.
حالا پیشنهاد شما چیه؟
باتشكر از سوالتون ، چون باعث شد چيز تازه اي ياد بگيرم،
جواب هم خيلي ساده است: تنها كافيه يك Union Query بر اساس اون 4 تا جدول ساخت و بعد مثلا توي يه فرم ازش استفاده كرد و يا بطور مستقيم از خود كوئري. مثلا:
همه جداول بايد ساختار يكسان داشته باشند.( از دستور SELECT هم ميشه بجاي TABLE استفاده كرد)
hossein_dig
11-05-2008, 11:03
اول که فرمت رو درست می کنی بعدش کیوری مورد نظرت رو می سازی خوب حالا برو سراغ فرمت و البته که یه جایی خالی برای دکمه جستجو باید داشته باشی از toolkit کمند باتن رو انتخاب بکن طبق عکسک
بعدش می ری سراغ :
حالا اسم دکمه ات رو به هر زبانی که خواستی می تونی وارد کنی:
امیدوارم wav شده باشه:46:
اگه لطف کنی یه پروژه آپ کنی ممنون میشم
:11:
سلام!
باتشكر از سوالتون ، چون باعث شد چيز تازه اي ياد بگيرم،
جواب هم خيلي ساده است: تنها كافيه يك Union Query بر اساس اون 4 تا جدول ساخت و بعد مثلا توي يه فرم ازش استفاده كرد و يا بطور مستقيم از خود كوئري. مثلا:
همه جداول بايد ساختار يكسان داشته باشند.( از دستور SELECT هم ميشه بجاي TABLE استفاده كرد)
ببخشید نتونستم!!!
بیشتر توضیح بده لطفا
اگه لطف کنی یه پروژه آپ کنی ممنون میشم
بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
اگه با دانلود مشکل داشتی چند تا آدرس سایت آپلود خوب بده که برات اونجا آپ کنم. چون خودم آدرس خوب سراغ ندارم
mohammad96
11-05-2008, 14:58
ببخشید نتونستم!!!
بیشتر توضیح بده لطفا
سلام!
مگه ساختار اون 4 جدولي كه صحبتش هست ، مثل همديگه نيستند؟ اگه آره ، فقط كافيه در قسمت SQL كوئري جديدي كه ميسازي ، همون دستوراتي كه توي پست قبل خودم گفتم رو اونجا بنويسي و بجاي Table1,Table2،... اسامي جدول هاي مورد نظر رو قرار بدي.
اگه باز هم نميشه، .... نه ، بايد ديگه بشه!
تشکر بسیار بسیار زیاد. بالاخره کار کرد محمد جان. راست می گفتی ساده بود. تشکر استاد.
من دارم از شما سو استفاده می کنم! ببخشید ها.
خوب یه سئوال دیگه هم بپرسم؟
من اگه بخوام یه دیتا بیس مالی درست کنم که بعضی فیلد ها از بین همدیگه روابط ریاضی داشته باشند، چه طور می تونم از جدول های مختلف اونا رو به هم ربط بدم؟
مثلا در جدول صندوق، قسمتی از جدول مخارج رو از فیلد جدول ورودی پول کم کنم و نتیجه رو توی صندوق فوری بتونم نشون بدم؟
12-05-2008, 01:32
تشکر بسیار بسیار زیاد. بالاخره کار کرد محمد جان. راست می گفتی ساده بود. تشکر استاد.
من دارم از شما سو استفاده می کنم! ببخشید ها.
خوب یه سئوال دیگه هم بپرسم؟
من اگه بخوام یه دیتا بیس مالی درست کنم که بعضی فیلد ها از بین همدیگه روابط ریاضی داشته باشند، چه طور می تونم از جدول های مختلف اونا رو به هم ربط بدم؟
مثلا در جدول صندوق، قسمتی از جدول مخارج رو از فیلد جدول ورودی پول کم کنم و نتیجه رو توی صندوق فوری بتونم نشون بدم؟
اول كه خواهش مي كنم و شما لطف داريد،
تا جايي كه من اطلاع دارم نتايج محاسبات (كه اطلاعات اوليه اونا از جداول بدست مياد) در يك جدول نبايد ثبت بشه و اين هم بخاطر اينه كه(فكر ميكنم)، اگه تغييراتي در داده هاي اوليه حاصل بشه، بر روي نتايج محاسباتي كه ذخيره شدهاند تاثيري نداره و اين در حاليه كه استفاده از كوئري ها، فرم ها و گزارش ها اين مساله رو بوجود نمياره. نمي دونم منظورت از "نتیجه رو توی صندوق فوری بتونم نشون بدم " اين بود يا نه !
خلاصه اينكه از كوئري ميشه در اين زمينه استفاده خوبي كرد و اون هم با ايجاد فيلد هاي محاسباتي. همين طور هم از فرم ها. من فكر ميكنم كه راه حل به ساختار ديتابيس ساخته شده هم ربط پيدا ميكنه.
اگه مايل بودي ، يه ديتابيس نمونه بذار تا اگه تونستم نظرم رو بگم.
در ضمن براي چند روزي دارم ميرم مشهد و اونجا احتمالا به اكسس، اكسس (دسترسي) ندارم.
با سپاس!
تشکر.
باشه یه نمونه ساده طراحی می کنم و آپلودشون می کنم.
مشهد رفتید دعا یادتون نره.
التماس دعا.
خداحافظ
این هم لینک یه فایل ساده:
سه تا جدول خیلی ساده است که مصارف باید جمع خرید بشه و در جدول دیگه نشان داده بشه.
من مشکلم در ارتباط دادن این جدول هاست.
تشکر از شما
hossein_dig
13-05-2008, 14:15
بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
اگه با دانلود مشکل داشتی چند تا آدرس سایت آپلود خوب بده که برات اونجا آپ کنم. چون خودم آدرس خوب سراغ ندارم
رپید شیر آپ لود میکردی بهتر از این سایت روس بود :41::13:
ممنون برات زحمت میشه:31:
بفرما:
اگه مشکلی داشتی ما در خدمتیم دوست عزیز.
hossein_dig
13-05-2008, 16:12
تشکر . دستت درست
hossein_dig
13-05-2008, 16:34
فکر کنم شما ساخت Query رو قشنگ توضیح ندادی.اگه حال داری یه wav خفنش کن از اول با آب و تاب حسابی
ممنون
فکر کنم شما ساخت Query رو قشنگ توضیح ندادی.اگه حال داری یه wav خفنش کن از اول با آب و تاب حسابی
ممنون
امیدوارم این بدردت بخوره.
مشکلی داشتی، در خدمتیم
hossein_dig
15-05-2008, 09:39
دارم میخونم. تشکر
Aloneboy
16-05-2008, 09:35
سلام دوستان
چند تا جدول و فرم در ورژن 2003 درست کردم که میخوام همه این ها رو با ورژن 2000 ذخیره کنم هرچی گشتم پیدا نکردم تو ورژن 2007 با نام save as project هست ولی در 2003 نمیدونم لطفا منو راهنمایی کنید؟
سلام دوستان
چند تا جدول و فرم در ورژن 2003 درست کردم که میخوام همه این ها رو با ورژن 2000 ذخیره کنم هرچی گشتم پیدا نکردم تو ورژن 2007 با نام save as project هست ولی در 2003 نمیدونم لطفا منو راهنمایی کنید؟
برو:
options\advanced\default file format
و از اونجا تغییرات مورد نظرت رو بده
ahmadi81
17-05-2008, 11:10
سلام .
برنامه ای در access97 ساخته شده . access97 را به access2003 تبدیل کردیم و ویندوز کامپیوتر نیز از 98 به xp تبدیل کردیم.
سوال :
اطلاعات موجد در برنامه access که به زبان فارسی می باشد در بعضی کامپیوتر ها (5 کامپیوتر باهم شبکه شدن) قابل جستجو می باشد ولی در بعضی کامپیوتر ها غیرقابل جستجو می باشد ؟؟؟(بیشتر کلماتی که با حروف پ - ک و بخصوص ی شروع میشون )
لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید خیلی حیاتی هست.
سلام .
برنامه ای در access97 ساخته شده . access97 را به access2003 تبدیل کردیم و ویندوز کامپیوتر نیز از 98 به xp تبدیل کردیم.
سوال :
اطلاعات موجد در برنامه access که به زبان فارسی می باشد در بعضی کامپیوتر ها (5 کامپیوتر باهم شبکه شدن) قابل جستجو می باشد ولی در بعضی کامپیوتر ها غیرقابل جستجو می باشد ؟؟؟(بیشتر کلماتی که با حروف پ - ک و بخصوص ی شروع میشون )
لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید خیلی حیاتی هست.
فکر کنم مشکل شما با فرم و کیوری باید باشه. خود جدول کمتر مشکل پیدا می کنه. اگه تو جدول مشکل حروفی مثل پ و گ و ی هست می تونی به طور دستی و یا با replace کردن اون مشکل رو حل کنی و در مودر کیوری و فیلد باید بگم که اول اسم فیلد هات رو به انگلیسی بنویس و بعدا فارسیش کن.
mohammad96
20-05-2008, 22:09
این هم لینک یه فایل ساده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسه تا جدول خیلی ساده است که مصارف باید جمع خرید بشه و در جدول دیگه نشان داده بشه.
من مشکلم در ارتباط دادن این جدول هاست.
تشکر از شما
سلام!
اگه نياز، تنها محاسبه تفاوت مجموع ركوردها در دو جدوله، هر جا لازم شد ( مثلا Control Source يك تكست باكس در يك فرم و يا گزارش) مينويسيم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور كه قبلا عرض كردم از ثبت نتايج محاسبات در جداول، اجتناب ميشه و لزومي هم نداره!
فکر کنم اگه تمام دریافتی ها و پرداختها ، درون یک جدول باشن، کارهای بیشتری بشه انجام داد.
سلام. تشکر.
این کارو کردم ولی من می خوام که نتیجه ام رو داشته باشم حالا تو کیوری یا جدولش فرقی نمی کنه. من یه بار تو کیوری این کارو کردم ولی متاسفانه که یادم نیست که چی جوری عملیات جمع و منفی رو انجام دادم و در فیلد نتیجه هم هر رکورد ذخیره می شد.
mohammad96
21-05-2008, 23:51
.... من یه بار تو کیوری این کارو کردم ولی متاسفانه که یادم نیست که چی جوری عملیات جمع و منفی رو انجام دادم و در فیلد نتیجه هم هر رکورد ذخیره می شد.
من این کار رو با استفاده از یک جدول انجام دادم. اگه شما یادتون اومد لطفا به من هم بگید :11:
من این کار رو با استفاده از یک جدول انجام دادم. اگه شما یادتون اومد لطفا به من هم بگید :11:
فکر کنم این جوری بود:
SELECT finance.Income, finance.[out go], [Income]-[out go] AS Balance
FROM finance
این هم حالت دیزاین مدش:
Balance: [Income]-[out go]
ولی راهی رو که شما گفتید رو من یا درست نفهمیدم یا این که نشد. لطفا بیشتر توضیح بدین. تشکر.
mohammad96
22-05-2008, 13:13
فکر کنم این جوری بود:
SELECT finance.Income, finance.[out go], [Income]-[out go] AS Balance
FROM finance
این هم حالت دیزاین مدش:
Balance: [Income]-[out go]
ولی راهی رو که شما گفتید رو من یا درست نفهمیدم یا این که نشد. لطفا بیشتر توضیح بدین. تشکر.
سلام!
در مورد وقتي كه ميخواييم "مانده" براي هر ركورد نشون داده بشه، راه حل زير به نظرم ميرسه (جدول finance داراي فيلد ID بعنوان Primary Key هست):
سلام.
تشکر ار راهنماییتون. یه سئوال دیگه:
اگه من بخوام تو چند تا جدول که با هم متفاوت اند در فیلد های مشترکشون(که جاهاش هم فرق می کنه مثلا تو یکی فیلد سومیه و همون فیلد تو جدول بعدی هفتمیه!) یه سرچ بذارم باید یونیون کیوری استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته چه جوری و اگر منفی هست چه جوری؟
من خواستم با مستر تیبل این کارو بکنم ولی چون فیلد های مشترک جاهاشون تو هر جدول فرق می کنه، نمی شه!
تشکر از شما.:20:
mohammad96
23-05-2008, 23:29
سلام.
تشکر ار راهنماییتون. یه سئوال دیگه:
اگه من بخوام تو چند تا جدول که با هم متفاوت اند در فیلد های مشترکشون(که جاهاش هم فرق می کنه مثلا تو یکی فیلد سومیه و همون فیلد تو جدول بعدی هفتمیه!) یه سرچ بذارم باید یونیون کیوری استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته چه جوری و اگر منفی هست چه جوری؟
من خواستم با مستر تیبل این کارو بکنم ولی چون فیلد های مشترک جاهاشون تو هر جدول فرق می کنه، نمی شه!
تشکر از شما.:20:
سلام!
به نظرم میرسه که استفاده از Union Query خیلی بجا باشه. طریقه استفاده از اون هم این طوره:
این مستر تیبل، نام یک نرافزار خاصیه ؟!!
برای استفاده از فونتهایی مثل webdings که کاراکتر هایی با شکلهای قطار و یا دوچرخه رسم میکنن کمک میخواهم
به این صورت که فونتی معرفی کنید که ارم ادارات رو نشون بده و یا نرم افزاری که بشه باهاش این فونت رو بسازه
اگه ارم پست رو هم بشه ساخت کارم رو راه میاندازه البته میخواهم فقط بصورت فونت باشه نه عکی و از این جور چیزها
سلام.
باز هم تشکر از راهنماییتون.
من اگه شما رو نداشتم چی کار می کردم؟؟؟
این کد هارو کپی کردم ولی این ارور رو می ده:
البته من تعداد فیلدهای جدولهام با هم برابر نیستند. ولی من فقط فیلد اول چند تا جدول رو گرفتم.
مستر تیبل رو هم من زیاد کار نکردم. این اسم یه نوع جدول توی اکسس هست بیشتر توی روابط بین جداولی کاربرد داره که از هم تفاوت دارند.
با تشکر.
mohammad96
24-05-2008, 22:10
سلام.
باز هم تشکر از راهنماییتون.
من اگه شما رو نداشتم چی کار می کردم؟؟؟
این کد هارو کپی کردم ولی این ارور رو می ده:
البته من تعداد فیلدهای جدولهام با هم برابر نیستند. ولی من فقط فیلد اول چند تا جدول رو گرفتم.
مستر تیبل رو هم من زیاد کار نکردم. این اسم یه نوع جدول توی اکسس هست بیشتر توی روابط بین جداولی کاربرد داره که از هم تفاوت دارند.
با تشکر.
ممكنه بگيد كه دقيقا چي وارد كردين؟
ممكنه بگيد كه دقيقا چي وارد كردين؟
بله بفرمایید:
SELECT [S Music khareji].کد, [S Music khareji].[کد آرشیو], [S Music khareji].آهنگساز, [S Music khareji].ژانر, [S Music khareji].سبک, [S Music khareji]...
...
FROM [S Music khareji]
WHERE ([S Music khareji].کد Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION
SELECT [Movie mostanad DV].[كد], [Movie mostanad DV].[كد آرشيو], [Movie mostanad DV].[كارگردان], [Movie mostanad DV].[سال ساخت], [Movie mostanad DV].[ژانر]...
...
FROM [Movie mostanad DV]
WHERE ([Movie mostanad DV].[كد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION SELECT [Movie dastani DV].[کد], [Movie dastani DV].[کد ارشیو], [Movie dastani DV].[کارگردان], [Movie dastani DV].[موضوع]...
...
FROM [Movie dastani DV]
WHERE ([Movie dastani DV].[کد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*");
mohammad96
25-05-2008, 14:33
بله بفرمایید:
SELECT [S Music khareji].کد, [S Music khareji].[کد آرشیو], [S Music khareji].آهنگساز, [S Music khareji].ژانر, [S Music khareji].سبک, [S Music khareji]...
...
FROM [S Music khareji]
WHERE ([S Music khareji].کد Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION
SELECT [Movie mostanad DV].[كد], [Movie mostanad DV].[كد آرشيو], [Movie mostanad DV].[كارگردان], [Movie mostanad DV].[سال ساخت], [Movie mostanad DV].[ژانر]...
...
FROM [Movie mostanad DV]
WHERE ([Movie mostanad DV].[كد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*")
UNION SELECT [Movie dastani DV].[کد], [Movie dastani DV].[کد ارشیو], [Movie dastani DV].[کارگردان], [Movie dastani DV].[موضوع]...
...
FROM [Movie dastani DV]
WHERE ([Movie dastani DV].[کد] Like "*" & [کد را وارد کنید] & "*");
سلام!
هنگام استفاده از union query، تمام عبارتهای SELECT ، باید تعداد مساوی از فیلدها را درخواست کنند.
سلام!
هنگام استفاده از union query، تمام عبارتهای SELECT ، باید تعداد مساوی از فیلدها را درخواست کنند.
یعنی شما می گی که اگه من چند تا جدول داشته باشم که به ترتیب 12، 34، 23، 16 و 14 فیلد داشته باشند من حداکثر می تونم فقط با 12 تا فیلد رو توی یونیول کیوری بذارم؟
درست فهمیدم؟
تشکر از راهماییتون
mohammad96
25-05-2008, 19:23
یعنی شما می گی که اگه من چند تا جدول داشته باشم که به ترتیب 12، 34، 23، 16 و 14 فیلد داشته باشند من حداکثر می تونم فقط با 12 تا فیلد رو توی یونیول کیوری بذارم؟
درست فهمیدم؟
تشکر از راهماییتون
بله ، همین طوره !
بله ، همین طوره !
سلام.
تشکر از جوابتون. رو سه چهار تا جدول کوچیک کار کردم جواب داد ان شاالله که رو پروژهای حجیم تر هم جواب بده. روش کار می کنم خبرتون میدم.
راستی یه سئوال دیگه:
من یکی از دوستام با ویژیوال بیسیک یه دیتا بیس نوشته بود که آخرش بود. یعنی واقعا روش زحمت کشیده بود. یکی از خاصیتاش این بود که وقتی یه اسم رو توی تکست باکس تاییپ می کردی، هرچی مشابه اون بود تو یه یه لیست باکس نمایش داده می شد. مثل دیکشنری های معمول مثلا نارسیس.
حالا می خواستم بدونم که توی اکسس همچین کاری رو می شه انجام داد یا نه؟ فکر کنم بشه چون یکی از دوستام همین کار رو کرد ولی چون تو اکسس وارد نبود از پیشش قاطی شد. ولی راحت یه لیست باکس رو به یه تکست باکس ربطش داد و بعد از پیشش قاطی شد...
بازم تشکر.
mohammad96
25-05-2008, 23:07
سلام.
تشکر از جوابتون. رو سه چهار تا جدول کوچیک کار کردم جواب داد ان شاالله که رو پروژهای حجیم تر هم جواب بده. روش کار می کنم خبرتون میدم.
راستی یه سئوال دیگه:
من یکی از دوستام با ویژیوال بیسیک یه دیتا بیس نوشته بود که آخرش بود. یعنی واقعا روش زحمت کشیده بود. یکی از خاصیتاش این بود که وقتی یه اسم رو توی تکست باکس تاییپ می کردی، هرچی مشابه اون بود تو یه یه لیست باکس نمایش داده می شد. مثل دیکشنری های معمول مثلا نارسیس.
حالا می خواستم بدونم که توی اکسس همچین کاری رو می شه انجام داد یا نه؟ فکر کنم بشه چون یکی از دوستام همین کار رو کرد ولی چون تو اکسس وارد نبود از پیشش قاطی شد. ولی راحت یه لیست باکس رو به یه تکست باکس ربطش داد و بعد از پیشش قاطی شد...
بازم تشکر.
سلام!
اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :
در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.
jamshidjap
28-05-2008, 14:54
wordist جان سلام
در برنامه اكسس تو همون صفحه اولش ودر قسمت general templates و در قسمت data base ده تا پايگاه داده تعبيه كرده .
حالا ميخام ببينم شما در مورد يكي از اون موارد ده گانه نمونه اي پر شده سراغ نداري كه اطلاعات رو بهش داده باشن يعني حاوي داده ها باشه و بعنوان يك مثال كاربردي ازش استفاده كنم اگه در مورد inventory control با شه كه خيلي عاليه
با تشكر
سلام!
اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :
در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.
تشکر از جواب شما
ولی من مثل اینکه کمی با این مورد (باز هم ) مشکل دارم. برای همین هم یه نمونه گذاشتم که شما زحمتش رو بکشید:
29-05-2008, 00:03
تشکر از جواب شما
ولی من مثل اینکه کمی با این مورد (باز هم ) مشکل دارم. برای همین هم یه نمونه گذاشتم که شما زحمتش رو بکشید:
قراره توي ليست باكس چي نشون داده بشه و توي تكست باكس چي نوشته بشه؟ (آيا فيلد rank به طور اتفاقي در جداول، مشابه هم هستند؟)
(چيز كوچيكي كه ميخواستم بگم اينه كه اگه مايل بودبد مي تونيد فايل ها رو قبل از فرستادن، فشرده بكنيد، چون كاهش حجمشون قابل ملاحظه هستند.)
ممنون،
سلام!
قراره توي ليست باكس چي نشون داده بشه و توي تكست باكس چي نوشته بشه؟ (آيا فيلد rank به طور اتفاقي در جداول، مشابه هم هستند؟)
(چيز كوچيكي كه ميخواستم بگم اينه كه اگه مايل بودبد مي تونيد فايل ها رو قبل از فرستادن، فشرده بكنيد، چون كاهش حجمشون قابل ملاحظه هستند.)
ممنون،
آها ببخشید من حواسم نبود. چون سرعت اینترنت من نسبتا خوبه، فکر می کنم که شاید مال همه همی جوریه ببخشید. این فشرده کردن رو همیشه فراموش می کنم.
در مورد لیست باکس: من می خوام که اسم تایپ بشه تو تکست باکس و تمام مشخصات طرف مطابق با همخوانی اون(مثل قبل گفتم مثلا دیکشنری نارسیس!) توی لیست باکس بیاد.
29-05-2008, 13:13
دوستان کسی نیست که در غیاب wordist جان جواب مارو بده مثل AABB و محمد جان
چندتا ÷ست قبل یک سوال کردم
دوستان کسی نیست که در غیاب wordist جان جواب مارو بده مثل AABB و محمد جان
چندتا ÷ست قبل یک سوال کردم
من که اکثرا از همون North Wind استفاده می کنم که رکوردهاش از قبلا پر شدند.
mohammad96
29-05-2008, 14:56
آها ببخشید من حواسم نبود. چون سرعت اینترنت من نسبتا خوبه، فکر می کنم که شاید مال همه همی جوریه ببخشید. این فشرده کردن رو همیشه فراموش می کنم.
در مورد لیست باکس: من می خوام که اسم تایپ بشه تو تکست باکس و تمام مشخصات طرف مطابق با همخوانی اون(مثل قبل گفتم مثلا دیکشنری نارسیس!) توی لیست باکس بیاد.
اين هم از پاسخ ... اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم. (البته من اين بار از Text. تكست باكس استفاده كردم نه Value. ) :
سلام!
اين هم از پاسخ ... اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم. (البته من اين بار از Text. تكست باكس استفاده كردم نه Value. ) :
سلام.
تشکر از شما دوست خوبم.
فکر کنم شما با آفیس 2007 کار می کنید. من با 2003 کار می کنم و وقتی که توی Row source لیست باکس می رم و شرط رو وارد می کنم از من می خواد که اون سیو کنم (این اولین عیبش).
دیگه اینکه وقتی می خوام توی تکست باکس تایپ کنم، خود کیوری اجرا می شه(همونی که ازم برنامه خواسته بود که سیوش کنم!).
باز هم تشکر از اینکه وقتتون رو واسه من می ذارید.
یا حق.
mohammad96
30-05-2008, 00:40
سلام.
تشکر از شما دوست خوبم.
فکر کنم شما با آفیس 2007 کار می کنید. من با 2003 کار می کنم و وقتی که توی Row source لیست باکس می رم و شرط رو وارد می کنم از من می خواد که اون سیو کنم (این اولین عیبش).
دیگه اینکه وقتی می خوام توی تکست باکس تایپ کنم، خود کیوری اجرا می شه(همونی که ازم برنامه خواسته بود که سیوش کنم!).
باز هم تشکر از اینکه وقتتون رو واسه من می ذارید.
یا حق.
حالا چطور؟
jamshidjap
30-05-2008, 11:12
من که اکثرا از همون North Wind استفاده می کنم که رکوردهاش از قبلا پر شدند.
ميشه در مورد north wind توضيح بدي اصلا چي هست ؟
wordist جان سلام
در برنامه اكسس تو همون صفحه اولش ودر قسمت general templates و در قسمت data base ده تا پايگاه داده تعبيه كرده .
حالا ميخام ببينم شما در مورد يكي از اون موارد ده گانه نمونه اي پر شده سراغ نداري كه اطلاعات رو بهش داده باشن يعني حاوي داده ها باشه و بعنوان يك مثال كاربردي ازش استفاده كنم اگه در مورد inventory control با شه كه خيلي عاليه
با تشكر
سلام
با عرض شرمندگي بايد بگم نه
mohammad96
01-06-2008, 12:42
ميشه در مورد north wind توضيح بدي اصلا چي هست ؟
سلام!
توی template های اکسس ( که مال من 11 هست) یکیش هم همین North Wind می باشد. حتما هم باید در اکسس شما وجود داشته باشه ( در قسمت Local Templateds ).
با سپاس!
سلام دوستان
من يك مرجع خوب براي آموزش اكسل ميخوام كه خوب درس بده .
خلاصه بگم حسابي شيرفهم كنه .
:46::46::46::46::46:
:11::11::11::11::11::11:
سلام دوستان
من يك مرجع خوب براي آموزش اكسل ميخوام كه خوب درس بده .
خلاصه بگم حسابي شيرفهم كنه .
این چه ربطی به این جا داشت؟؟؟
من یه سئوال داشتم:
چه جوری می تونم یه لیبل باکس تو همه صفحه های Reprot داشته باشم. به طور پیش فرض این لیبل باکس تنها در صفحه اول میادش!!
02-06-2008, 17:32
این چه ربطی به این جا داشت؟؟؟
من یه سئوال داشتم:
چه جوری می تونم یه لیبل باکس تو همه صفحه های Reprot داشته باشم. به طور پیش فرض این لیبل باکس تنها در صفحه اول میادش!!
بسته به مكان مورد نظر اين ليبل، اونو توي Page Header يا Page Footer قرار ميديم.
من یه جدول دارم که اطلاعات رایانه های یه موسسه توشه براش یه query تعریف کردم که اطلاعات هر سیستم را به صورت جدا بده تا هر وقت خواستم شناسنامه هر سیستم را جدا پرینت بگیرم و برای پرینت شناسنامه یه رایانه report هم تعریف کردم و مشکلی ندارم ولی برای اینکه بتونم چند تا یا کل شناسنامه ها را یک دفعه پرینت بگیرم بلد نیستم چه کار کنم
یعنی مثلا میخوام برنامه از سیستم شماره فلان تا بهمان را پرینت بگیره برای اینکار تنظیم یا report یا macro به من معرفی کنید
با سپاس دوست access نابلد شما
باید موجودی اولیه را منهای پرداخت + دریافت کنی که مساوی با موجودی میشه
E2-c3+d3=
چینش سطر و ستونت هم مثل دفتر معین حسابدارها باشه
mohammad96
03-06-2008, 00:50
من یه جدول دارم که اطلاعات رایانه های یه موسسه توشه براش یه query تعریف کردم که اطلاعات هر سیستم را به صورت جدا بده تا هر وقت خواستم شناسنامه هر سیستم را جدا پرینت بگیرم و برای پرینت شناسنامه یه رایانه report هم تعریف کردم و مشکلی ندارم ولی برای اینکه بتونم چند تا یا کل شناسنامه ها را یک دفعه پرینت بگیرم بلد نیستم چه کار کنم
یعنی مثلا میخوام برنامه از سیستم شماره فلان تا بهمان را پرینت بگیره برای اینکار تنظیم یا report یا macro به من معرفی کنید
با سپاس دوست access نابلد شما
سلام!
چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه : يك گزارش بر اساس همون جدول درست كنيم. اما ركوردهاي جدول بايد بر اساس شماره سيستم، ف ي ل ت ر بشه كه مثلا ميشه در قسمت مربوطه در گزارش اونو تعيين كرد يا محدوديت ها رو با يك فرم مشخص كنيم و بعد گزارش رو اجرا كنيم. بعدش هم فكر كنم نياز باشه از قابليت Group By در رابطه با شماره سيستم استفاده بشه.
اميدوارم اين مطالب قابل استفاده باشه.
گزارش بر اساس جدول درست کردم ولی در هر لحظه شناسنامه یک سیستم رو میده و اگر بخوام چند تا رو بده مشکلی ندارم از between استفاده میکنم ولی با توجه به نوع شناسنامه و سر برگ و سایر مشخصات نمیتونم از اون چاپ دلخواه بگیرم
برای اینکه بهتر مشکلم را توضیح داده باشم:
من مجبور بودم بانکم را بر اساس قطعه بچینم به مشخص کنم که کدام قطعه ها تشکیل کدام سیستم رو میدن که برای همین جدولم رو با ستونهای زیر تشکیل دادم
1-نوع قطعه(m.b،key،ram،cpuو....)2-مدل و مشخصات قطعه3-کد اموال4- نوع سوکت 5- شماره رایانه 6- نام کاربر 7- نام واحد و.....
همونطور که میبینید من میخوام مشخصاتی مثل نام واحد و شماره سیستم و نام کاربر در سربرگ چاپ بشه و مشخصات مربوط به قطعه ها زیرش و اگر چند تا رو با هم گزارش بگیرم فقط مشخصات یکی از سیستم ها در سربرگ میاد و لیست قطعات همه را باهم میده
من مجبور بودم بانکم را بر اساس قطعه بچینم به مشخص کنم که کدام قطعه ها تشکیل کدام سیستم رو میدن که برای همین جدولم رو با ستونهای زیر تشکیل دادم
1-نوع قطعه(m.b،key،ram،cpuو....)2-مدل و مشخصات قطعه3-کد اموال4- نوع سوکت 5- شماره رایانه 6- نام کاربر 7- نام واحد و.....
همونطور که میبینید من میخوام مشخصاتی مثل نام واحد و شماره سیستم و نام کاربر در سربرگ چاپ بشه و مشخصات مربوط به قطعه ها زیرش و اگر چند تا رو با هم گزارش بگیرم فقط مشخصات یکی از سیستم ها در سربرگ میاد و لیست قطعات همه را باهم میده
من یکی از دوستام همین کارا رو می کنه ولی از Quick Book استفاده می کنه و خیلی هم پیشرفته است.
من خودم کار نکردم ولی فکر می کنم که قابلیت و انعطاف بالایی داشته باشه.
mohammad96
05-06-2008, 15:00
سلام!
به نظرم اينها ميرسه: ميشه مشخصات مربوط به هر سيستم رو در يك صفحه جداگونه چاپ كرد. يا از خاصيت Grouping براي هر سيستم استفاده كرد.
يه چيز ديگه اينكه چرا جدول رو به دو جدول تقسيم نكنيم؟ بر اساس چيزهايي كه از سوال متوجه شدم، يه ديتابيس نمونه ميذارم. ببينيد چه طوره: ( راستي اكسس شما چه نسخه ايه؟ )
سلام!
به نظرم اينها ميرسه: ميشه مشخصات مربوط به هر سيستم رو در يك صفحه جداگونه چاپ كرد. يا از خاصيت Grouping براي هر سيستم استفاده كرد.
يه چيز ديگه اينكه چرا جدول رو به دو جدول تقسيم نكنيم؟ بر اساس چيزهايي كه از سوال متوجه شدم، يه ديتابيس نمونه ميذارم. ببينيد چه طوره: ( راستي اكسس شما چه نسخه ايه؟ )
ببخشید لینک خرابه!!!
mohammad96
06-06-2008, 00:32
ببخشید لینک خرابه!!!
سلام، امتحانش كردم و كار ميكنه ! ولي براي اطمينان:
از اینکه به فکرید و از پاسخی که دادید ممنونم ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم کل اطلاعات را به یک شیوه دیگه وارد کنم چون خیلی زمان میبره و همونطور که گفتم الآن میتونم یکی یکی سیستمها را پرینت بگیرم نمونه فایلم رو میزارم ببینید
jamshidjap
14-06-2008, 23:01
سلام
يك سوال فوري داشتم
يك جدول دارم شامل مشخصات پرسنلي كارمندان يك شركت . هر كارمند يك كد پرسنلي دارد
يك جدول هم دارم كه شامل كد پرسنلي و ساعت ورود و خروج هر يك از پرسنل شركت است
حالا ميخام يك relation ship بين اين دو جدول از نوع يك به چند ايجاد كنم طوريكه توي جدول مشخصات پرسنلي وقتي علامت + رو در فيلد كد پرسنلي ميزنم براي هر كارمند، ساعات ورود و خروج رو نشون بده
لطفا منو راهنمايي كنيد
با تشكر
mohammad96
15-06-2008, 00:13
از اینکه به فکرید و از پاسخی که دادید ممنونم ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم کل اطلاعات را به یک شیوه دیگه وارد کنم چون خیلی زمان میبره و همونطور که گفتم الآن میتونم یکی یکی سیستمها را پرینت بگیرم نمونه فایلم رو میزارم ببینید
سلام!
این هم راه حل من:
برای اجرای گزارش، فرم "پرینت شناسنامه ها" باید اجرا بشه.
با سپاس.
mohammad96
15-06-2008, 00:32
سلام
يك سوال فوري داشتم
يك جدول دارم شامل مشخصات پرسنلي كارمندان يك شركت . هر كارمند يك كد پرسنلي دارد
يك جدول هم دارم كه شامل كد پرسنلي و ساعت ورود و خروج هر يك از پرسنل شركت است
حالا ميخام يك relation ship بين اين دو جدول از نوع يك به چند ايجاد كنم طوريكه توي جدول مشخصات پرسنلي وقتي علامت + رو در فيلد كد پرسنلي ميزنم براي هر كارمند، ساعات ورود و خروج رو نشون بده
لطفا منو راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام!
کافیه در قسمت ساخت Relationships بعد از وارد کردن دو جدول مورد نظر، فیلد کد پرسنلی رو از یکی از جداول به همین فیلد در جدول دیگه drag & drop کنید. رابطه ای که به شکل خودکار بوجود میاد، رابطه مورد نظر شماست. علاوه بر این میتونید از گزینه "enforce referential integrity" و دو گزینه دیگر "cascade ..." استفاده کنید که در هنگام تغییر کد پرسنلی یا حذف آن در جدول مشخصات پرسنلی، تغییرات لازمه را در جدول دیگر بوجود میاره.
با تشکر.
محمد جان دستت درد نکنه درست شد نمیدونی چقدر ممنونم
اینقدر ممنونم که خیلی ممنونم:11:
در ضمن اگر ممکنه فایلی را که بهت دام از رپید شیر حذف کن
باز هم ممنونم
خیلی پر روئیه ولی اگر یه توضیحی بدی که چکار کردی (که منطق کار را بفهمم) خیلی عالی میشه
mohammad96
15-06-2008, 22:30
خیلی پر روئیه ولی اگر یه توضیحی بدی که چکار کردی (که منطق کار را بفهمم) خیلی عالی میشه
اختیار دارین. فکر میکنم حق شماست که بدونی.
من فقط در گزارش یک grouping level بر حسب (راستش یادم رفته اسم فیلده چی بود و فایل رو هم که پاک کردم) ... اضافه کردم. فیلدهای user و اون دوتای دیگه هم در قسمت گروپ قرار دادم. بعلاوه اینکه در کوئری مورد ارجاع گزارش هم قسمت criteria مربوط به همون فیلدی که یادم رفته رو برداشتم. گزارش توسط ماکرو باز میشه که در قسمت where دستور open report محدودیتهای مورد نظر ( که در فرم مشخص میشن) رو اعمال میکنه. یکی دیگه اینکه در گزارش قسمت F i l t e r on load رو yes کردم.
سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
# | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
و.......
و.........
(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
سوال من اینه : :18:
1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم :41: و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن :20: . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید . :10:
متشکرم . :11:
mohammad96
19-06-2008, 18:23
سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
# | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
# | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
و.......
و.........
(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
سوال من اینه : :18:
1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم :41: و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن :20: . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید . :10:
متشکرم . :11:
سلام،
به شخصه در اين زمينه تجربه اي ندارم ولي خيلي دوست دارم كه اطلاعاتي داشته باشم. سايت تخصصي اكسس مي تونه منبع خوبي در اين زمينه باشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . مثلا من اين مبحث رو توش پيدا كردم :
اميدوارم براي شروع خوب باشه. لطفا ما رو هم از نتيجه كارهاتون با خبر كنين !!
ar_mahmoudi
22-06-2008, 10:56
سلام دوستان
تاپيك بسيار جالب و مفيدي درست كرده ايد
دست همتون درد نكنه.
منم 1 مشكل داشتم.
يك جدول مثلا به نام AA دارم كه فيلد هاي اون AA1,AA2,AA3 هستند.
يك جدول ديگه مثلا به نام BB دارم كه يه فرم واسه اين جدول درست كردم.
يكسري كد واسه اين فرم نوشتم.تو يه قسمت از اين كد ها نياز به برنامه اي دارم كه بره ركوردهائي از فيلد AA2 از جدول AA رو به من نشون بده كه مقدار فيلد AA1 اون مثلا "Salam" باشه.
اگه ميشه كد اون رو برام بزاريد.
ممنونم.
mohammad96
22-06-2008, 13:21
سلام دوستان
تاپيك بسيار جالب و مفيدي درست كرده ايد
دست همتون درد نكنه.
منم 1 مشكل داشتم.
يك جدول مثلا به نام AA دارم كه فيلد هاي اون AA1,AA2,AA3 هستند.
يك جدول ديگه مثلا به نام BB دارم كه يه فرم واسه اين جدول درست كردم.
يكسري كد واسه اين فرم نوشتم.تو يه قسمت از اين كد ها نياز به برنامه اي دارم كه بره ركوردهائي از فيلد AA2 از جدول AA رو به من نشون بده كه مقدار فيلد AA1 اون مثلا "Salam" باشه.
اگه ميشه كد اون رو برام بزاريد.
ممنونم.
سلام،
به نظرم پاسخ شما، استفاده از تابع DLookup هست كه در help اكسس اطلاعات بيشتر موجوده.
با تشكر!
سلام. یه سئوال داشتم.
من یه یونیون کیوری ساختم. ولی می خوام بدونم که آیا اگه تعداد فیلد برابر داشته باشم، کفایت می کنه؟ اگه یک یا چند تا از فیلد های یکی از جدولام تو کیوری اسمش فرق داشته باشه بازم کار می کنه؟؟؟
اگه فیلد ها رو پس و پیش کنم چی؟ کار می کنه؟
یه مثال از فیلدهای مختلف ار جداولی که می خوام کار کنم:
Physics.ID, Physics.Name, Physics.Address, Physics.Major
Computer.ID, Computer.Name, Computer.Permanent Adress, Computer.Major
Biology.ID, Biology.Major, Biology.pervious Address, Biology.Name
Math.ID, Math.Name, Math.country, Math.Major
mohammad96
28-06-2008, 23:12
سلام. یه سئوال داشتم.
من یه یونیون کیوری ساختم. ولی می خوام بدونم که آیا اگه تعداد فیلد برابر داشته باشم، کفایت می کنه؟ اگه یک یا چند تا از فیلد های یکی از جدولام تو کیوری اسمش فرق داشته باشه بازم کار می کنه؟؟؟
اگه فیلد ها رو پس و پیش کنم چی؟ کار می کنه؟
یه مثال از فیلدهای مختلف ار جداولی که می خوام کار کنم:
Physics.ID, Physics.Name, Physics.Address, Physics.Major
Computer.ID, Computer.Name, Computer.Permanent Adress, Computer.Major
Biology.ID, Biology.Major, Biology.pervious Address, Biology.Name
Math.ID, Math.Name, Math.country, Math.Major
سلام،
توی یونیون کوئری کافیه تعداد فیلدها برابر باشه و نام و نوع اونها هم مهم نیست. فیلدها بر اساس ترتیبشون با هم ادغام میشن، یعنی ترتیب مهمه!
با سپاس.
سلام،
توی یونیون کوئری کافیه تعداد فیلدها برابر باشه و نام و نوع اونها هم مهم نیست. فیلدها بر اساس ترتیبشون با هم ادغام میشن، یعنی ترتیب مهمه!
با سپاس.
من اگه تو یه جدول فیلد مثلا "آدرس" چهارم باشه و تو بقیه جداول سوم باشه، من چه طوری می تونم فقط با دستکاری یونیون کیوری سرچ آدرس رو برای همه فیلد ها یکسان بکنیم؟؟؟
منظورم رو امیدوارم که خوب رسونده باشم. یعنی توی بعضی جداول، رکودهای مشترک ترتیبشون فرق می کنه. حالا اگه من مثلا اون رکوردهای اضافی رو که توی بقیه جداول رو نیست تایپ نکنم مشکل حله؟
مثلا توی اکثر جداول آدرس توی فیلد سومی هست ولی توی بعضی از جدول ها توی فیلد پنجمی و چهارمی است.
اگه من همه فیلد ها رو به عنوان سوم تایپ کنم درسته یا مشکل ایجاد می کنه؟؟؟
30-06-2008, 01:15
من اگه تو یه جدول فیلد مثلا "آدرس" چهارم باشه و تو بقیه جداول سوم باشه، من چه طوری می تونم فقط با دستکاری یونیون کیوری سرچ آدرس رو برای همه فیلد ها یکسان بکنیم؟؟؟
منظورم رو امیدوارم که خوب رسونده باشم. یعنی توی بعضی جداول، رکودهای مشترک ترتیبشون فرق می کنه. حالا اگه من مثلا اون رکوردهای اضافی رو که توی بقیه جداول رو نیست تایپ نکنم مشکل حله؟
مثلا توی اکثر جداول آدرس توی فیلد سومی هست ولی توی بعضی از جدول ها توی فیلد پنجمی و چهارمی است.
اگه من همه فیلد ها رو به عنوان سوم تایپ کنم درسته یا مشکل ایجاد می کنه؟؟؟
اول اينكه عوض كردن ترتيب فيلدها در جداول كار خيلي آسونيه ( در حالت Design ) بعد هم اگه نخواستي اين كار رو بكني، در يونيون كوئري بجاي دستور Table، از دستور SELECT استفاده ميكني و فيلدهاي مورد نياز رو به ترتيب مورد نظر، فراخواني مي كني.
با تشكر،
سلام.
این یه فایل از دیتا بیس دیکشنری نارسیس هستش. ولی پسورد داره.
چه طور می تونم ازش رد بشم؟
:42::42::42::42::42:سلام خدمت تمامی اساتید محترم ،خواهشی دارم از شما بزرگواران:
امکان داره یکی از شما عزیزان یه فرم آماده برای ثبت نام در اختیار این بنده حقیر قرار بده تا به عنوان پروژه تحویل یه آموزشگاهی بدم تا با این کار هم آبروی من رو بخرید و هم آبروی یه سری نخاله بد تر از خودم که تنها چشم امیدشونم؟
:42::42::42::42::42:
mohammad96
02-07-2008, 01:33
:42::42::42::42::42:سلام خدمت تمامی اساتید محترم ،خواهشی دارم از شما بزرگواران:
امکان داره یکی از شما عزیزان یه فرم آماده برای ثبت نام در اختیار این بنده حقیر قرار بده تا به عنوان پروژه تحویل یه آموزشگاهی بدم تا با این کار هم آبروی من رو بخرید و هم آبروی یه سری نخاله بد تر از خودم که تنها چشم امیدشونم؟
:42::42::42::42::42:
سلام،
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ تو فرم بايد چيا باشه؟ يعني فقط يه فرم و يه جدول؟!!
سلام،
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ تو فرم بايد چيا باشه؟ يعني فقط يه فرم و يه جدول؟!!
مرسی از توجهتون شاید این عکس گویا باشه ،من تو تعریف ماکرو هاش یکم ایراد دارم اگر یه نمونه کار ببینم فکر کنم بتونم از عهدش بر بیام:
mohammad96
02-07-2008, 23:06
مرسی از توجهتون شاید این عکس گویا باشه ،من تو تعریف ماکرو هاش یکم ایراد دارم اگر یه نمونه کار ببینم فکر کنم بتونم از عهدش بر بیام:
اگه نمونه کار میخواین همون نمونه Northwind معروف خود اکسس که هست( البته خودت هم میدونستی !). ولی اگه سوال مشخصی داشته باشی، خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم. راستی از چه اکسسی استفاده میکنی؟
سلام.
این یه فایل از دیتا بیس دیکشنری نارسیس هستش. ولی پسورد داره.
چه طور می تونم ازش رد بشم؟
mohammad96
03-07-2008, 10:35
دوستان نظری ندارید؟
:20:
:20:
تشکر محمد جون.
من پسورد رو پیدا کردم ولی هنوز دوتا مشکل باهاش دارم:
اولش اینه که فونتش این جوریه:
و دوم این که پسوردش رو نمی تونم وردارم:312976105840
اینم خود فایل که قبلا آپ کرده بودم:
04-07-2008, 16:26
تشکر محمد جون.
من پسورد رو پیدا کردم ولی هنوز دوتا مشکل باهاش دارم:
اولش اینه که فونتش این جوریه:
و دوم این که پسوردش رو نمی تونم وردارم:312976105840
اینم خود فایل که قبلا آپ کرده بودم:
در مورد اول اینکه فونتها Narcis Tahoma هستند و گویا باید اون ها رو جداگونه نصب کرد. در مورد دومی هم من چندان اطلاعات ندارم. میشه از خود آقا جواد پرسید.
mononoor
23-07-2008, 09:05
با سلام
چطور مي توان در قسمت ريپورت يك متن فارسي داخل ممو را از دو طرف تراز كرد.
فقط راست چين - چپ چين و وسط چين براي پاراگراف است
با تشكر
mohammad96
25-07-2008, 23:06
با سلام
چطور مي توان در قسمت ريپورت يك متن فارسي داخل ممو را از دو طرف تراز كرد.
فقط راست چين - چپ چين و وسط چين براي پاراگراف است
با تشكر
سلام،
من سوال رو خوب متوجه نشدم. اين كه ميگيد فقط براي پاراگراف هست !؟ ميتونيد يه مثال بذاريد... ؟
mononoor
26-07-2008, 09:11
ببينيد در ريپورت من يك كادر ممو دارم كه درون آن چندين پاراگراف نوشته است. براي تنظيم پاراگراف ها از دو طرف مشكل دارم. يعني ابتدا و انتهاي خطوط پاراگرافم مي خواهم در يك امتداد باشه. ولي فقط راست چين،چپ چين و وسط چين است و justify ندارد.
حالا نمي دانم متوجه منظورم شديد يا نه؟
مثل ورد كه شما يك متن را تايپ مي كنيد و براي زيباتر شدن متن آن را از دو طرف تراز چين مي كنيد
mohammad96
28-07-2008, 14:49
ببينيد در ريپورت من يك كادر ممو دارم كه درون آن چندين پاراگراف نوشته است. براي تنظيم پاراگراف ها از دو طرف مشكل دارم. يعني ابتدا و انتهاي خطوط پاراگرافم مي خواهم در يك امتداد باشه. ولي فقط راست چين،چپ چين و وسط چين است و justify ندارد.
حالا نمي دانم متوجه منظورم شديد يا نه؟
مثل ورد كه شما يك متن را تايپ مي كنيد و براي زيباتر شدن متن آن را از دو طرف تراز چين مي كنيد
فكر كنم يه چيزايي متوجه شدم !! وقتي توي ريپورت ، كادر مموي خودتون رو انتخاب كنبد، در Property Sheet در قسمت راست، در زبانه Format ، چهار تا گزينه Margin هست. آيا اينا ميتونن به شماكمك كنن؟
hesamzadeh
02-08-2008, 18:16
علت این خطا چیه و چطور میشه حلش کرد:
mononoor
02-08-2008, 19:59
فكر كنم يه چيزايي متوجه شدم !! وقتي توي ريپورت ، كادر مموي خودتون رو انتخاب كنبد، در Property Sheet در قسمت راست، در زبانه Format ، چهار تا گزينه Margin هست. آيا اينا ميتونن به شماكمك كنن؟
با تشكر ولي اينها چه ربطي به تراز چين دارد. اين گزينه ها فاصله از بالا و پايين و چپ و راست را تنظيم مي كند نه پاراگراف را از دو طرف
ببنيد در همان فرمت گزينه اي است به نام text align. براي اين بايد گزينه اي باشد به نام justify در صورتي كه فقط راست و چپ و عمومي و توضيعي (right, left , general , dis..)
سلام به همه دوستان.
من چه طور می تونم تو یه کیوری یا لیست باکس، جستجوی دو تایی داشته باشم؟؟؟
مثلا یه تکست باکس (یا کیوری) اسم ها ی تایپ شده رو جستجو کنه و تکست باکس دیگه اسم فامیل های سرچ اولی رو که پیدا شدن رو جستجو کنه؟؟؟
با تشکر
mohammad96
09-08-2008, 15:19
سلام به همه دوستان.
من چه طور می تونم تو یه کیوری یا لیست باکس، جستجوی دو تایی داشته باشم؟؟؟
مثلا یه تکست باکس (یا کیوری) اسم ها ی تایپ شده رو جستجو کنه و تکست باکس دیگه اسم فامیل های سرچ اولی رو که پیدا شدن رو جستجو کنه؟؟؟
با تشکر
سلام،
جواب سوال شما در پست زير هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t1787610
faraji_mohsen
11-08-2008, 13:52
Access 2003 =Tools>Security> WorkGroup Administorator
در اكسس 2007 اين وجود نداره . همه برنامه هاي من WorkGroup Administorator دارن و لي تو اكسس 2007 اجرا نمي شن چه جوري مي تونم به اكسس 2007 تبديل كنم .
در زیر فیلد نام (Name) توو قسمت Criteria تایپ کنید Mehdi و یا هر اسم دیگه ای که داده شده و برای اطمینان از اینکه اسم Mehdi هست و یا نه بر روی دکمه Run (علامت تعجب قرمز رنگ ، توو نوار ابزار) کلیک کنید اگر حداقل اسم یک Mehdi با نمره نمایش داده شد هیچ مشکلی پیش نمیاد در غیر اینصورت خودتون توو فیلد Name یه اسم Mehdi تایپ کنید و توو فیلد Mark یه نمره هم بهش بدید.
برای جواب دادن به این سوال میشه اینطور کرد که ؛
اول باید خودتون تک تک اشیاء رو بکشید و تا اندازه ای در زیر هم قرار دهید ( شکل ستونی داشته باشن ، دقیقا تراز نباشن اشکالی نداره ) و بعد تما اشیاء رو انتخاب کنید ( Ctrl + A ) و روی یکی از اشیاء انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
باید گزینه Show در زیر فیلد Name و Family انتخاب داشته باشه و سایر فیلدها انتخاب نداشته باشه ، با کلیک کردن روی مربع Show در زیر هر فیلد میشه تعیین کرد که اوون فیلد نمایش داده بشه یا نه (مربع تیک √ دار یعنی فیلد نمایش داده بشه و بدون تیک هم که یعنی نمایش داده نشه )
خب شما که قسمت Report Header توون فعال هست اگر نبود باید از منوی View گزینه مربوطه رو انتخاب می کردید ( Report Header رو با Page Header اشتباه نگیریدا )
از جعبه ابزار Tool Box ( اگر آشکار نبود از منوی View گزینه Tool Box رو انتخاب کنید تا جعبه ابزارش آشکار بشه ، و یا با کلیک راست بر روی فضای خالی مقابل نوار ابزارها و انتخاب Tool Box آشکارش کنید ) بعد از جعبه ابزار Tool Box بر روی ابزار Label [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید ، اشاره گر رو بروی قسمت Report Header قرار داده و تا اندازه ای بکشید که بتونید متن تونو به راحتی تایپ کنید و بعد Majid و یا هر متن داده شده ی دیگه رو تایپ کنید.
خب شما که قسمت Report Header توون فعال هست اگر نبود باید از منوی View گزینه مربوطه رو انتخاب می کردید ( Report Header رو با Page Header اشتباه نگیریدا )
از جعبه ابزار Tool Box ( اگر آشکار نبود از منوی View گزینه Tool Box رو انتخاب کنید تا جعبه ابزارش آشکار بشه ، و یا با کلیک راست بر روی فضای خالی مقابل نوار ابزارها و انتخاب Tool Box آشکارش کنید ) بعد از جعبه ابزار Tool Box بر روی ابزار Label [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید ، اشاره گر رو بروی قسمت Report Header قرار داده و تا اندازه ای بکشید که بتونید متن تونو به راحتی تایپ کنید و بعد Majid و یا هر متن داده شده ی دیگه رو تایپ کنید.
کلیک راست بر روی فرم و انتخاب Properties از سربرگ آخر کادر باز شده( All )در قسمت Height تایپ عدد 23 و اینتر و بستن کادر Properties .
توضیحش جوابش مثل سوال قبل
باید از جعبه ابزار Tool Box استفاده کنی ؛
( اگر آشکار نبود از منوی View گزینه Tool Box رو انتخاب کنید تا جعبه ابزارش آشکار بشه ، و یا با کلیک راست بر روی فضای خالی مقابل نوار ابزارها و انتخاب Tool Box آشکارش کنید )
بعد از جعبه ابزار Tool Box بر روی ابزار Label [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید ، اشاره گر رو بروی قسمت خالی فرم ( زمینه فرم ) قرار داده و تا اندازه ای بکشید که بتونید متن تونو به راحتی تایپ کنید و بعد Note و یا هر متن داده شده ی دیگه رو تایپ کنید.
از قسمت Objects روی Reports کلیک کنید و بعد بر روی دکمه New و بعد هم میتونید بر روی یکی از روش های ایجاد گزارش کلیک کنید، اگر از Report Wizard با دقت استفاده کنید، بهتره چون نیاز به ذخیره کردن و دادن اسم فایل بعد از ایجاد نداره ؛
بنابراین بعد از انتخاب Report Wizard از کادر New باید از قسمت پائینی کادر ( از کشویی که وجود داره ) Table1 و یا هر جدول و پرس و جویی که گفته شده رو انتخاب کنید و بعد Ok ، در کادر بعدی بر روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا فیلدها انتخاب شوند Next و در کادر بعدی باز هم Next و بعد هم Next و بازهم Next و Next در آخرین کادر که در بالا سوال What title do you want for your report داره توو کادر متنی زیر سوال کلیک کنید و متنی رو که داخلش هست و پاک و بعد هم نام گزارش که توو این سوال Report1 رو خواسته با توجه به املا درست تایپ کنید و بعد روی دکمه Finish کلیک کنید.
اگر تعداد اسم های Reza کم بود یعنی یکی یا دو تا که میشه روی خونه ای که اسم تووش هست دوبار کلیک کرد و اسم رو Delete کرد و Ahmad رو تایپ .
و اگر تعداد اسامی Reza و یا مورد داده شده زیاد بود باید از منوی Edit وارد Replace شد و بعد توو کادر اول Reza رو تایپ کنید و توو کادر دوم Ahmad رو و بعد روی دکمه Replace All کلیک کنید.
در زیر فیلد نمره (Mark) توو قسمت Criteria تایپ کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از منوی Edit وارد Replace بشید و بعد توو کادر اول Nima رو تایپ کنید و توو کادر دوم Iman رو و بعد روی دکمه Replace All کلیک کنید.
Sort زیر فیلد Mark رو کلیک کنید تا باز بشه و بعد گزینه Ascending رو انتخاب کنید.
راحت ترین روش ؛
Form1 رو دوبار کلیک کنید تا باز بشه خوب به رنگ زمینه اش نگاه کنید و بعد بندیدش و بر روی آیکن Form2 کلیک راست کنید و Design رو انتخاب کنید ، روی زمینه فرم کلیک راست کنید و وارد زیرمنوی Fill/Back Color بشید و همون رنگ رو کلیک کنید.
روی زمینه فرم کلیک راست کنید و وارد زیرمنوی Fill/Back Color بشید و رنگ Green ( سبز ) رو کلیک کنید.
بر سطر فیلد Mark کلیک کنید در قسمت Field Properties ( در کادر پائینی ) در سربرگ General داخل کادر Validation Rule ، عبارت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تایپ کنید.
و یا با کلیک بر روی دکمه ای که در انتهای کادر Validation Rule به شکل ... نقطه چین وارد کادری دیگر می شوید که می توانید از علامت های موجود ( کوچکتر ، بزرگتر ، مساوی و ... ) در آن استفاده کنید و عدد 13 را تایپ و OK نمائید.
برای این کار از فیلد لیست جدول Table1 ( کادر کوچکی که نام جدول در نوار عنوانش قرار دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بر روی یکی از فیلدها Name و یا Mark کلیک کرده و به سمت صفحه ( قسمت Detail که زمینه فرم است ) بکشید.
یک روش ساده و راحت ؛
از نوار Objects ( سمت چپ کادر ) ، گزینه Forms را انتخاب کرده و سپس از سمت راست بر روی گزینه Create form by using wizard دوبار کلیک کنید. از منوی Tables/Queries گزینه Table1 را انتخاب کرده و بر روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا تمام فیلدها انتخاب شوند، سپس Next و Next و Next در کادر بعدی در قسمت ?...What title do you ، نام فرم را که در اینجا Form1 خواسته شده به درستی تایپ کرده و بر دکمه Finish کلیک کنید.
یک روش ساده و راحت ؛
از نوار Objects ( سمت چپ کادر ) ، گزینه Reports را انتخاب کرده و سپس از سمت راست بر روی گزینه Create report by using wizard دوبار کلیک کنید. از منوی Tables/Queries گزینه Query1 را انتخاب کرده و بر روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا تمام فیلدها انتخاب شوند، سپس Next و Next و Next و Next و Next در کادر بعدی در قسمت ?...What title do you ، نام گزارش را که در اینجا Repoet1 خواسته شده را به درستی تایپ کرده و بر دکمه Finish کلیک کنید.
ابتدا تمام اشیاءها را انتخاب کنید ( کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند ) ، بر روی یکی از این اشیاءهای انتخاب شده کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. وارد سربرگ اول ( Format ) شوید و در نوار Height کلیک کرده و عددی که در این کادر است را پاک نموده ، عدد 17 را تایپ نمائید و اینتر کنید و از کادر Properties خارج شوید.
باید گزینه Show در زیر فیلد Name و Family انتخاب داشته باشه و سایر فیلدها انتخاب نداشته باشه ، با کلیک کردن روی مربع Show در زیر هر فیلد میشه تعیین کرد که اوون فیلد نمایش داده بشه یا نه (مربع تیک √ دار یعنی فیلد نمایش داده بشه و بدون تیک هم که یعنی نمایش داده نشه )
سلام.اين جواب را متوجه نشدم.يعني دقيقا همين كارها را مي كنم ولي نمره نمي دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام با اين سوال هم مشكل دارم و نمره نمي دهد.ببخشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جواب دادن به این سوال میشه اینطور کرد که ؛
اول باید خودتون تک تک اشیاء رو بکشید و تا اندازه ای در زیر هم قرار دهید ( شکل ستونی داشته باشن ، دقیقا تراز نباشن اشکالی نداره ) و بعد تما اشیاء رو انتخاب کنید ( Ctrl + A ) و روی یکی از اشیاء انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.سلام.اين سوال را هم دقيقا انجام ميدهم ولي نمره نمي دهد.ببخشيد و ممنون
سلام.اين جواب را متوجه نشدم.يعني دقيقا همين كارها را مي كنم ولي نمره نمي دهد.
برای اینکه فقط فیلدهای Name و Family را مشاهده کنید باید کادر ( مربعی شکل ) مربوط به Show این دو فیلد را به حالت انتخاب در آورید و انتخاب Show سایر فیلدها را بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام با اين سوال هم مشكل دارم و نمره نمي دهد.ببخشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza که توو فیلد ( ستون ) Name هست دوبار کلیک کنید و Reza رو پاک کنید و Vahid رو تایپ همین حتما نمره میده مگه اینکه به املا دقت نکرده باشید.
سلام.اين سوال را هم دقيقا انجام ميدهم ولي نمره نمي دهد.ببخشيد و ممنون
<< اشیاء موجود در فرم جاری را به طور ستونی طوری کناری هم بچینید که از سمت چپ هم تراز باشند. >>
ابتدا باید تمام اشیاها را بکشید و در یک ستون زیر هم قرار دهید، بعد تمام اشیاها را انتخاب کنید (کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند) ، بر روی یکی از این اشیاهای انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
باید در حالت Form View قرار داشته باشید ( اگر در این حالت نیستید از منوی View ، گزینه Form View را انتخاب کنید )
بر روی نواری که در سمت چپ فرم به شکل یک مستطیل بلند که در بالا علامت فلش سیاه رنگی دارد کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب نمائید وارد سربرگ اول ( Format ) شوید و در قسمت Width کلیک کرده ، عددی که در این قسمت هست را پاک و عدد 12 را تایپ و اینتر کنید. کادر Properties را ببندید.
ببخشید که شکل نوار رو قرار ندادم که ببینید ، دکمه ها کار نمیکنن نمیتونم.
برای اینکه فقط فیلدهای Name و Family را مشاهده کنید باید کادر ( مربعی شکل ) مربوط به Show این دو فیلد را به حالت انتخاب در آورید و انتخاب Show سایر فیلدها را بگیرید.
سلام.اصلا اين دوتا نيستند كه به صورت انتخاب در بيارم.از روي table هم كه مي زنم وارد نمي شوند.ببخشيد و ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اصلا اين دوتا نيستند كه به صورت انتخاب در بيارم.از روي table هم كه مي زنم وارد نمي شوند.ببخشيد و ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم از این ستون ها جای یک فیلد که اگر توجه کنی می بینی که توو اولین ستون توو ردیف اول که نوشته شده Filed ، فیلد ID انتخاب شده شما باید توو ستون دوم اولین قسمتش که مربوط به فیلد هست رو کلیک کنید تا باز بشه و بعد یه فیلد مثلا چون سوال Name خواسته ، Name رو انتخاب کنید و بعد همینطور برای ستون سوم Family رو انتخاب کنید و بعد توضیحاتی رو که قبلا دادم انجام بدید؛
برای اینکه فقط فیلدهای Name و Family را مشاهده کنید باید در قسمت Show زیر اسم فیلد مربعی که هست رو کلیک کنید تا انتخاب بشه ( مربع تیک دار شود ) و انتخاب Show سایر فیلدها را بگیرید. ( مربع قسمت Show فیلد ID تیک نداشته باشد )
بر سطر فیلد Mark کلیک کنید در قسمت Field Properties ( در کادر پائینی ) در سربرگ General داخل کادر Validation Rule ، عبارت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تایپ کنید.
و یا با کلیک بر روی دکمه ای که در انتهای کادر Validation Rule به شکل ... نقطه چین وارد کادری دیگر می شوید که می توانید از علامت های موجود ( کوچکتر ، بزرگتر ، مساوی و ... ) در آن استفاده کنید و عدد 13 را تایپ و OK نمائید.سلام.اين سوال راهم نمره نمي دهد.من مو به مو انجام مي دهم ولي نمره نمي دهد.ممنون
همین جوابشِ ، شاید به خاطر مساوی نمره نمیداد ، این بار بدونه مساوی تایپ کنید.
اگر برنامه Access باز نیست ، وارد برنامه شوید به این صورت که ؛
Start - All Programs - Microsoft Office - Microsoft OfficeAccess 2003
بعد از ورود به برنامه Access از منوی File ، گزینه New را انتخاب کنید در سمت راست تابلو وظیفه ای ( پنجره ) باز می شود که باید بر گزینه ...Blank database کلیک کنید. پنجره ای ( پنجره Save As ) باز می شود از منوی :Save in ( در قسمت بالایی پنجره ) درایو خواسته شده در این سوال K را انتخاب کنید ، بر روی پوشه Ali دو بار کلیک کنید تا باز شود ، حالا برای تایپ نام فایل باید در قسمت :File name ( در قسمت پائینی پنجره ) متن نوشته شده را بطور کامل پاک کنید و نام داده شده در این سوال DataBase را به درستی تایپ کنید. بعد بر دکمه Create کلیک کنید.
( به درستی تایپ کنید و به املا دقت داشته باشید یعنی اینکه حتی به فاصله ها هم دقت کنید مثلا چون بین Data و Base فاصله ای نیست ، شما هم نباید فاصله بگذارید < و گرنه نمره نمیگیرید > )
سلام.اين سوال را هر چي مي زنم ؛ نمره نمي دهد.البته وقتي از بالا ميگه و جواب مي دهم نمره كامل ميده ولي از سمت چپ نمره نمي دهد.مشكل از كجاست؟ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اين سوال را هر چي مي زنم ؛ نمره نمي دهد.البته وقتي از بالا ميگه و جواب مي دهم نمره كامل ميده ولي از سمت چپ نمره نمي دهد.مشكل از كجاست؟ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا باید تمام اشیاها را بکشید و در یک ستون زیر هم قرار دهید،
مثل این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمام اشیاها را انتخاب کنید (کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند)
بعد از مرتب سازی مثل این شکل میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر روی یکی از این اشیاهای انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
مثل این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از مرتب شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad96
19-08-2008, 01:49
Access 2003 =Tools>Security> WorkGroup Administorator
در اكسس 2007 اين وجود نداره . همه برنامه هاي من WorkGroup Administorator دارن و لي تو اكسس 2007 اجرا نمي شن چه جوري مي تونم به اكسس 2007 تبديل كنم .
سلام،
لطفا به پست 230 در صفحه 23 نگاهي بندازين! آيا پاسخگوي سوال شما هست؟
سلام،
جواب سوال شما در پست زير هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t1787610
سلام.
تشکر از جوابتون.
ولی نحوه طراحی من فرق می کنه...
من با کئوری تونستم درستش کنم. و از طریق طراحی search botton چند تا کئوری در کئوری رو طراحی کردم...
ولی من می خوام تو لیست باکس ازش استفاده کنم. مثلا این جوره باشه:
mohammad96
19-08-2008, 17:58
سلام.
تشکر از جوابتون.
ولی نحوه طراحی من فرق می کنه...
من با کئوری تونستم درستش کنم. و از طریق طراحی search botton چند تا کئوری در کئوری رو طراحی کردم...
ولی من می خوام تو لیست باکس ازش استفاده کنم. مثلا این جوره باشه: ...
سلام،
میشه لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا راحتتر بشه روش صحبت کرد؟
با تشکر،
سلام
چطور ميتونم يه فايل اکسل رو تو اکسس import کنم؟
ممنون
mohammad96
20-08-2008, 19:38
سلام
چطور ميتونم يه فايل اکسل رو تو اکسس import کنم؟
ممنون
سلام
اول اكسس رو باز ميكنيم ( فايلي رو كه ميخواييم توش import كنيم) بعد هم External Data > Import > Eecel.البته اينا در اكسس 2007 بود. در 2003 هم بايد چيز مشابهي رو پيدا كرد. و در آخر هم فايل اكسل مورد نظر رو از طريق ويزارد بوجود اومده انتخاب ميكنيم و ...
اميدوارم مفيد بوده باشه!
سلام،
میشه لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا راحتتر بشه روش صحبت کرد؟
با تشکر،
سلام.
بفرما این هم یه نمونه چند تا فیلدش رو هم پر کردم ولی تو فرم سرچ فقط لسیت باکس رو گذاشتم. دیگه حالتش رو هم که تو پست قبلیم هستش دیگه! عکسش رو لازم نیست که آپ لود کنم.
دوتا سئوال دیگه هم داشتم:
1. اگه من تو فرم بخوام که وقتی با یک تکست باکس کار می کنم و دیتا وارد می کنم، اگه تکراری باشه بهم یه مسج باکسی اروری یا تعویض رنگی رو بهم نشون بده که بفهمم تکراری هست، چی کار باید بکنم؟
2. تو یه تکست باکس که تاریخ قرار دادم، اولا چی کارش کنم که شمسی بشه؟
دوما چی کار کنم وقتی سر همون تاریخ می رسه، بهم یه مسج باکسی بیاد که بگه وقتش رسیده یا تموم شده؟
با تشکر
mohammad96
25-08-2008, 14:33
سلام.
بفرما این هم یه نمونه چند تا فیلدش رو هم پر کردم ولی تو فرم سرچ فقط لسیت باکس رو گذاشتم. دیگه حالتش رو هم که تو پست قبلیم هستش دیگه! عکسش رو لازم نیست که آپ لود کنم.
دوتا سئوال دیگه هم داشتم:
1. اگه من تو فرم بخوام که وقتی با یک تکست باکس کار می کنم و دیتا وارد می کنم، اگه تکراری باشه بهم یه مسج باکسی اروری یا تعویض رنگی رو بهم نشون بده که بفهمم تکراری هست، چی کار باید بکنم؟
2. تو یه تکست باکس که تاریخ قرار دادم، اولا چی کارش کنم که شمسی بشه؟
دوما چی کار کنم وقتی سر همون تاریخ می رسه، بهم یه مسج باکسی بیاد که بگه وقتش رسیده یا تموم شده؟
با تشکر
سلام،
درباره سوال قبلی، فرم Search رو نگاه کنید(قسمت OnClick دکمه جستجو). در مورد سوال اول فرم Insert رو نگاه کنید(در قسمت Before Update فرم) که البته فقط بعنوان مثاله.
درباره سوال دوم قسمت اول می تونید از نرافزارهای مخصوص این کار مثلا تقویم جلالی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید و یا ماژولهایی که برای این کار نوشته شده. قسمت دومش: این تکست باکس که مثلا در فرم قرار داره حتما به یک فیلد از یک جدول باید وابسته باشه. حالا برای هر رکورد جدول ذکر شده، در داخل فرم میشه یک Calculated Control مثل یک تکست باکس درست کرد که نشون بده وضعیت زمانی در چه وضعیتی هست ویا اصلا میشه در OnCurrent فرم کدی نوشت که با توجه به وضعیت تاریخ، مسج باکس دلخواه رو نشون بده .
سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام،
یا ماژولهایی که برای این کار نوشته شده. قسمت دومش: این تکست باکس که مثلا در فرم قرار داره حتما به یک فیلد از یک جدول باید وابسته باشه. حالا برای هر رکورد جدول ذکر شده، در داخل فرم میشه یک Calculated Control مثل یک تکست باکس درست کرد که نشون بده وضعیت زمانی در چه وضعیتی هست ویا اصلا میشه در OnCurrent فرم کدی نوشت که با توجه به وضعیت تاریخ، مسج باکس دلخواه رو نشون بده .
سلام.
تشکر محمد جان از راهنماییهایت.
خیلی به دردم خورد.
راستی این کدها و یا ماژول های که گفتی از control box و oncurrent رو یه چند تا نمونه اش رو داری بفرستی؟
راهی داره که کاری کنیم تو اکسس از مثلا 5 کامپیوتر مختلف تو یه دیتابیس مشترک و به طور همزمان دیتا وارد کرد؟
سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
كسي نمي خواد جواب بده، فوريه كارم
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
اكسس دارم با سه تا جدول :
جدول كلاس با فيلدهاي كد كلاس ، نام دوره، مدرس و...
جدول مشخصات افراد با فيلدهاي كد ملي، نام و نام خانوادگي، تحصيلات و...
جدول سوابق با فيلدها كد ملي، كد كلاس و...
جدول كلاس با واسطه جدول سوابق با جدول مشخصات ارتباط داره، حالا فرم
كلاس با ساب فرم مشخصات افراد رو درست كردم و مشكلم اينه كه مي خوام وقتي
تو ساب فرمم كد ملي كسي رو وارد مي كنم بقيه مشخصاتش رو اگه قبلا جاي
ديگه ثبت شده به صورت خودكار تو تكست باكس ها بياد ، اگه راهي به نظرتون
ميرسه كامل توضيح بديد چون من كد نويسي تو اكسس رو خيلي خيلي سطحي بلدم و
در واقع صفرم
يه دنيا ممنون ميشم، كمك كنيد
يه خرده ما رو هم تحويل بگيريد
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
در واقع صفرم
باید تو همه جدوالت یه پرایمری کی بدی که در همشون مشترک باشه. یعنی نفر 0001 در جدول شماره 1 مرتبط باشه به همون نفر 0001 در جدول شماره 2 و ...
تو دیزاین مود جدول می تونی راحت پیداش کنی...
موفق باشی
mohammad96
01-09-2008, 21:47
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
در واقع صفرم
سلام،
اگه بشه يه ديتابيس نمونه بذاري، خيلي خوب ميشه ! :20:
mohammad96
01-09-2008, 23:10
سلام.
تشکر محمد جان از راهنماییهایت.
خیلی به دردم خورد.
راستی این کدها و یا ماژول های که گفتی از control box و oncurrent رو یه چند تا نمونه اش رو داری بفرستی؟
راهی داره که کاری کنیم تو اکسس از مثلا 5 کامپیوتر مختلف تو یه دیتابیس مشترک و به طور همزمان دیتا وارد کرد؟
سلام،
مثلا:
و يا ميشه بجاي مسج باكس، مقدار يك تكست باكس رو تعيين كرد.
درباره سوال دوم : اگه كامپيوترها با هم شبكه باشن اينجوري ميشه كه: ديتابيس رو به دو قسمت جداول و Relationships (يعني Back_end) و فرم ها، كوئري ها و ساير موارد (يعني Front_end) تقسيم مي كنيم كه اين كار از اين راه انجام ميشه (در اكسس 2007) Database Tools > Move Data > Access Database. قسمت Back_end در كامپيوتر Server قرار ميگيره و قسمت Front_end هم به تعداد نياز تكثير ميشه و در كامپيوترهاي اعضا قرار ميگيره. در آخر هم در فايل Front_end ، از قسمت Database Tools > Database Tools > Linked Table Manager ، لينك جداول رو بر اساس آدرس فايل Back_end ، تصحيح مي كنيم (البته اين كار بهتره قبل از تكثير قسمت Front_end انجام بشه).
اگه كامپيوترها باهم در يك شبكه نباشن و بخوان از طريق اينترنت اين كار رو انجام بدن، بايد با استفاده از Sharepoint Server اقدام كنن.
قربان شما،
محمد
سلام،
اگه كامپيوترها با هم شبكه باشن اينجوري ميشه كه: ديتابيس رو به دو قسمت جداول و Relationships (يعني Back_end) و فرم ها، كوئري ها و ساير موارد (يعني Front_end) تقسيم مي كنيم كه اين كار از اين راه انجام ميشه (در اكسس 2007) Database Tools > Move Data > Access Database. قسمت Back_end در كامپيوتر Server قرار ميگيره و قسمت Front_end هم به تعداد نياز تكثير ميشه و در كامپيوترهاي اعضا قرار ميگيره. در آخر هم در فايل Front_end ، از قسمت Database Tools > Database Tools > Linked Table Manager ، لينك جداول رو بر اساس آدرس فايل Back_end ، تصحيح مي كنيم (البته اين كار بهتره قبل از تكثير قسمت Front_end انجام بشه).
اگه كامپيوترها باهم در يك شبكه نباشن و بخوان از طريق اينترنت اين كار رو انجام بدن، بايد با استفاده از Sharepoint Server اقدام كنن.
قربان شما،
محمد
سلام محمد جان.
تشکر از جوابت.
من در اکسس 2003 تونستم که front_end رو بسازم از مسیر:tools\database utilities\database spiliter
و از این مسیر هم میشه که فایل بالا رو لینکش داد:tools\database utilities\linked table manager
ولی نمی دونم که Back_end رو از کجا بیارم یا همون فایل اصلیم رو بک اند می گی؟
دو تا سئوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست:
1. مقدار اجازه استفاده یوزرها رو از دیتابیس مشترک چه طور مشخص کنم؟
2. تو یه جدول چه طور می تونم که نوشته ها رو از چپ نویس به راست نویس(راست به چپ) درست کنم؟(اگه نوعیتش تکست باشه چه طور؟اگه عدد باشه چه طور؟در صورت کلی هم می شه که همیشه راست چین بشه؟)
mohammad96
06-09-2008, 23:01
سلام محمد جان.
تشکر از جوابت.
من در اکسس 2003 تونستم که front_end رو بسازم از مسیر:tools\database utilities\database spiliter
و از این مسیر هم میشه که فایل بالا رو لینکش داد:tools\database utilities\linked table manager
ولی نمی دونم که Back_end رو از کجا بیارم یا همون فایل اصلیم رو بک اند می گی؟
دو تا سئوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست:
1. مقدار اجازه استفاده یوزرها رو از دیتابیس مشترک چه طور مشخص کنم؟
2. تو یه جدول چه طور می تونم که نوشته ها رو از چپ نویس به راست نویس(راست به چپ) درست کنم؟(اگه نوعیتش تکست باشه چه طور؟اگه عدد باشه چه طور؟در صورت کلی هم می شه که همیشه راست چین بشه؟)
خدمتت بگم که توی 2007 من، بعد از تقسیم دیتا بیس، اونی که میخواد سیو کنم میشه back_end و اونی که از اول باز بوده میشه front_end. فایل back_end فقط حاوی جداول هست ولی front_end همه چیز دیگه رو شامل میشه (جداول نشون داده شده در این فایل بصورت Linked Table هستند.
دسترسی یوزرها به دیتابیس در 2007 دیگه پشتیبانی نمیشه مگه با استفاده از مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (پست 230 ) . در 2003 این قابلیت وجود داره ولی من باهاش آشنا نیستم( بعلت ضعف امنیتی در کدگذاری دیتابیس در 2003 شاید کمتر از این قابلیت استفاده بشه ...؟! ).
درباره آخری هم منظورت اینه: در Design View جدول، Property sheet>General>Orientation ؟
تا بعد ...
با سلام،
خدمتت بگم که توی 2007 من، بعد از تقسیم دیتا بیس، اونی که میخواد سیو کنم میشه back_end و اونی که از اول باز بوده میشه front_end. فایل back_end فقط حاوی جداول هست ولی front_end همه چیز دیگه رو شامل میشه (جداول نشون داده شده در این فایل بصورت Linked Table هستند.
دسترسی یوزرها به دیتابیس در 2007 دیگه پشتیبانی نمیشه مگه با استفاده از مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (پست 230 ) . در 2003 این قابلیت وجود داره ولی من باهاش آشنا نیستم( بعلت ضعف امنیتی در کدگذاری دیتابیس در 2003 شاید کمتر از این قابلیت استفاده بشه ...؟! ).
درباره آخری هم منظورت اینه: در Design View جدول، Property sheet>General>Orientation ؟
تا بعد ...
باز هم تشکر محمد جان
در مورد Orientation باید بگم که فیلد ها رو جابه جا می کنه در حالی که من می خوام نوشته ها در جدول وسط چین یا راست چین بشن (واسه اسامی فارسی و از این حرفا).
در آفیس 2003 هم دو تا فایل درست میشه که همون خصوصیات شما رو داره ولی فقط یکیش با پسوند be هستش که همون مشخصات end رو داره.
در مورد برنامه:
To install the
system, you must have Access 2007 installed on your machine.
خوب برای آفیس 2003 پیشنهادی داری؟ تو خود آفیس 2003 راهی داره؟توی منوهاش گزینه ایی داره؟
coralisland_17
07-09-2008, 15:02
من تازه دارم اكسس ياد ميگيرم و چند تا مشكل دارم :
1- وقتي تو خونه اي ميخوام تاريخ وارد كنم اشتباه ميگيره و فرمت وارد كردن را تغيير ميده يا وقتي تو خانه اي عدد وارد مي كنم آن را ماه در نظر ميگيره مثلا اگر 6 وارد كنم كنارش ماه ميلادي آن را ميزاره چكار كنم؟؟؟
2- چطور ميتونم خونه اي را به صورت انتخابي درست كنم مثلاخونه اي به نام ماه تولد درست كنم و هر 12ماه سال در آن قرار بدم تا زماني كه بخواهيم اطلاعات وارد كنيم فلش آن را باز و يكي از 12 ماه را انتخاب كنيم؟؟؟
من تازه دارم اكسس ياد ميگيرم و چند تا مشكل دارم :
1- وقتي تو خونه اي ميخوام تاريخ وارد كنم اشتباه ميگيره و فرمت وارد كردن را تغيير ميده يا وقتي تو خانه اي عدد وارد مي كنم آن را ماه در نظر ميگيره مثلا اگر 6 وارد كنم كنارش ماه ميلادي آن را ميزاره چكار كنم؟؟؟
2- چطور ميتونم خونه اي را به صورت انتخابي درست كنم مثلاخونه اي به نام ماه تولد درست كنم و هر 12ماه سال در آن قرار بدم تا زماني كه بخواهيم اطلاعات وارد كنيم فلش آن را باز و يكي از 12 ماه را انتخاب كنيم؟؟؟
1. خوب اگه خیلی اذیتت می کنه نوع اون فیلد رو تکست بذار راحت می شی
2. باید اول یه جدول دیگه درست کنی که یه فیلد داشته باشه و اسم 12 تا ماه رو وارد کنی. بعد توی جدول اصلیت توی فیلدی که می خوایی کامبو باکس(همون فلش خودت) رو وارد کنی و در قسمت Data type بری و look up wizard رو انتخاب کنی و تب اولی رو اتنخاب کنی. و در صفحه دومی همون جدولی رو که ماهها رو توش نوشتی را انتخاب کن.در صفحه بعد هم که معلومه که یه فیلد داری و همون رو انتخاب کن. صفحه بعد هم نوع تصاعد الفبایی یا عددی رو می پرسه که می تونی بر اساس الفبا ترتیب کنی یا نکنی.دو صفحه پیش می ری و اسم فیلد رو می پرسه که قبلا همون اسم جدول ماه هات می باشه. بعد فینیش میاد و بعد هم می پرسه که این دو جدول رو به هم ربط بدم؟ که تایید می کنی. و کارت حله.
امیدوارم که واضح بوده باشد.:20:
mohammad96
07-09-2008, 23:36
باز هم تشکر محمد جان
در مورد Orientation باید بگم که فیلد ها رو جابه جا می کنه در حالی که من می خوام نوشته ها در جدول وسط چین یا راست چین بشن (واسه اسامی فارسی و از این حرفا).
در آفیس 2003 هم دو تا فایل درست میشه که همون خصوصیات شما رو داره ولی فقط یکیش با پسوند be هستش که همون مشخصات end رو داره.
در مورد برنامه:
To install the
system, you must have Access 2007 installed on your machine.
خوب برای آفیس 2003 پیشنهادی داری؟ تو خود آفیس 2003 راهی داره؟توی منوهاش گزینه ایی داره؟
با سلام،
در مورد راست چین ، فکر کنم هر وقت که لازم شد باید راست چین و ... رو برای ControlBox مورد نظر، موقع طراحی، انتخاب کرد. مثلا در datasheet view جدول، ستون مورد نظر رو انتخب میکنی و دکمه راست چینو میزنی.
در 2003 راستش چیزی به ذهنم نمی رسه، ولی میدونم که با دستورات SQL میشه این کار رو انجام داد.
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم منبع خیلی خوبی می تونه باشه.
تا بعد ...
با سلام،
در مورد راست چین ، فکر کنم هر وقت که لازم شد باید راست چین و ... رو برای ControlBox مورد نظر، موقع طراحی، انتخاب کرد. مثلا در datasheet view جدول، ستون مورد نظر رو انتخب میکنی و دکمه راست چینو میزنی.
در 2003 راستش چیزی به ذهنم نمی رسه، ولی میدونم که با دستورات SQL میشه این کار رو انجام داد.
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم منبع خیلی خوبی می تونه باشه.
تا بعد ...
سلام محمد جان.
راستش رو بخوای با اون روشی که گفتی نشد ولی من یه کار دیگه کردم.
رکورد مورد نظرم رو در حالت دیزاین مود انتخاب کردم و رفتم به Field properties و تو قسمت فرمت چپ چین یا راست چین رو تایپ کردم و درست شد!:46:
تشکر که ایده می دی
اگه واسه سطح دسترسی هم چیزی گیرت اومد بی خبر نذار
سوالی دارم در رابطه با ارتباط بین فیلدها
من 3 جدول درست کردم که که درجدول اولی فیلدهای شماره- نام – و مشخصات فردی افراد را قرار دادم
در جدول 2 فیلدهای.کد کتاب نام کتاب و مشخصات دیگری در مورد کتاب قرار دادم
در جدول 3 کدکتاب و تاریخ تحویل و برگشت کتاب را واردکردم
حالا میخواهم این ها رو طوری به هم ربط کنم که در جدول اولی وقتی مشخصات افراد را میبینم این که چه کتابی ( البته کدش) را در چه تاریخی گرفته و تحویل داده رو ببینم و زمانی که این لیست باز میشه روی کدکه کلیک کنم مشخصات کتاب از قبیل نام کتاب و ... را ببینم.
قسمت اول را انجام دادم..ولی قسمت دوم نمیه..لطفا راهنمایی کنتید...
این هم عکس که بهتر کمکتون میکنه
mohammad96
09-09-2008, 05:09
سلام.
سوالی دارم در رابطه با ارتباط بین فیلدها
من 3 جدول درست کردم که که درجدول اولی فیلدهای شماره- نام – و مشخصات فردی افراد را قرار دادم
در جدول 2 فیلدهای.کد کتاب نام کتاب و مشخصات دیگری در مورد کتاب قرار دادم
در جدول 3 کدکتاب و تاریخ تحویل و برگشت کتاب را واردکردم
حالا میخواهم این ها رو طوری به هم ربط کنم که در جدول اولی وقتی مشخصات افراد را میبینم این که چه کتابی ( البته کدش) را در چه تاریخی گرفته و تحویل داده رو ببینم و زمانی که این لیست باز میشه روی کدکه کلیک کنم مشخصات کتاب از قبیل نام کتاب و ... را ببینم.
قسمت اول را انجام دادم..ولی قسمت دوم نمیه..لطفا راهنمایی کنتید...
این هم عکس که بهتر کمکتون میکنه
سلام،
اين كار رو ميشه با ساختن فرم هاي تو در تو بعنوان ساب فرم، انجام داد. به نظرم در جدول 3 بايد يك فيلد ID بعنوان Primary key اضافه كرد:
سلام،
اين كار رو ميشه با ساختن فرم هاي تو در تو بعنوان ساب فرم، انجام داد. به نظرم در جدول 3 بايد يك فيلد ID بعنوان Primary key اضافه كرد:
ممنون..دستون درددنکنه..نمیشه جوری طراحی کرد که جدول ها تو در تو بشن.
mohammad96
09-09-2008, 12:43
ممنون..دستون درددنکنه..نمیشه جوری طراحی کرد که جدول ها تو در تو بشن.
سلام، آره ، راست میگید، میشه: در دیزاین جدول، در قسمت property sheet >Subdatasheet Name نام جدول مورد نظر رو انتخاب میکنی (البته روابط بین جداول هم باید درست باشه ) . با تشکر!
سلام به همه بر و بچز پی سی ورلرد
تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم.اموراتم با همین منوال می گذشت.هر وقت هم که می خواستم ویندوز عوض کنم،می رفتم در documens and settings و فایلی را که اکسس در آنجا درست می کرد کپی می گرفتم و بعد از نصب ویندوز جدید،برای آنکه اکسس بتواند آن را مورد استفاده قرار دهد،دوباره در همان مکان قرار می دادم.تا اینکه ویستا آمد... در ویندوز ویستا وقتی می خواهم در درایور C یک پوشه با اسم Document and Settings ایجاد کنم،ویندوز ویستا بطور خودکار آن را حذف کرده و در عوض آن را در پوشه Usre قرار می دهد.نتیجه اینکه من نمی توانم یک دایرکتوری مشابه آنچه که فایل اکسس من بدان نیاز دارد درست کنم تا فایل مورد نیاز تی بل را در آن قرار دهم.در نتیجه اطلاعات تی بل من بازیابی نمی شود.
برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
یا آنکه
کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
لطفا راهنمایی کنید.
منتظر راهنمایی ها تون هستم . :31:
همگی موفق باشید
mohammad96
10-09-2008, 10:55
سلام به همه بر و بچز پی سی ورلرد
تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم....
برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
یا آنکه
کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
لطفا راهنمایی کنید.
منتظر راهنمایی ها تون هستم . :31:
همگی موفق باشید
سلام،
اگه فايل در ساير پوشه ها درست كار نمي كنه، به نظر مياد كه در فايل كدي نوشته شده باشه كه از آدرس C:/Documents and Settings استفاده مي كنه. اگه اين طور باشه ميشه با رفتن به قسمت كدها (البته اگه قفل نشده باشه)، اين مقدار رو به آدرس دلخواه تغيير داد. آيا اين فايل رو از جايي گرفتيد يا خودتون درستش كرديد؟ اكسس شما چه ورژني هست؟ اگه 2007 هست، آيا موقع باز كردن فايل، پيام Security Warning در نوار بالايي مشاهده ميشه؟
با تشكر! :20:
با تشکر از اینکه جواب دادید.
من فایل رو خودم ساختم.با ورژن 2007 .
یک تی بل که اطلاعات کتاب های یک کتابخونه ست.
به غیر از این فایل که من خودم ساختم،یک فایل هم خود اکسس در Documents and Settings ساخت که اطلاعات تی بل من رو توی آون ریخته.
حالا در مورد پیغامی که گفتید....
موقع باز کردن هیچکدوم از این دو فایلی که عرض کردم،چنین پیغامی که شما گفتید،داده نمیشه.
اما در مورد قسمت کدها لطفا توضیح بدید که چطور اینکار رو بکنم.چون من با اکسس در حد یک مبتدی کار می کنم و اصلا وارد نیستم.
mohammad96
11-09-2008, 01:06
با تشکر از اینکه جواب دادید.
من فایل رو خودم ساختم.با ورژن 2007 .
یک تی بل که اطلاعات کتاب های یک کتابخونه ست.
به غیر از این فایل که من خودم ساختم،یک فایل هم خود اکسس در Documents and Settings ساخت که اطلاعات تی بل من رو توی آون ریخته.
حالا در مورد پیغامی که گفتید....
موقع باز کردن هیچکدوم از این دو فایلی که عرض کردم،چنین پیغامی که شما گفتید،داده نمیشه.
اما در مورد قسمت کدها لطفا توضیح بدید که چطور اینکار رو بکنم.چون من با اکسس در حد یک مبتدی کار می کنم و اصلا وارد نیستم.
سلام،
احتمال میدم مساله مربوط به کدها نباشه. احتمالا دیتا بیس شما دو قسمته هست. یعنی قسمت جداول و روابط و قسمت مابقی چیزها مثل فرم و ریپورت و ... . که به اولی back_end و به دومی front_end میگن، که قسمت f_e به b_e لینک میشه. حالا اگه آدرس فایل b_e تغییر کنه، باید فایل f_e رو باز کرد و از طریق DataBase Tools > Linked Table Manager ، آدرس جدید فایل b_e رو انتخاب کرد.
امیدوارم مساله شما رو حل کنه !
با سپاس
فرق فیلد کلیدی با کلید اصلی چیه؟
تو انواع داده ها OLE) .......OLE (object… مخفف چیه؟
mohammad96
13-09-2008, 01:18
فرق فیلد کلیدی با کلید اصلی چیه؟
تو انواع داده ها OLE) .......OLE (object… مخفف چیه؟
فکر میکنم: به فیلدی که بعنوان کلید اصلی جدول انتخاب شده، فیلد کلیدی یا فیلد کلید اصلی میگن.
مخفف Object Linking and Embedding هست :
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
در واقع صفرم
سلام
خرسي از خواب بيدار شد :31:
از دوستايي كه جواب دادن ممنون، راستش مشكل من تو خود اكسس حل شد، كلي ذوقيدم و نشد بيام خبر بدم اگه كسي مشكل مشابه داشت بگه تا توضيح بدم، حالا حوصله توضيح دادن ندارم!
حالا يه سوال ديگه دارم همون طور كه مي دونيد اگه به فيلد كليد اصليمون مقدار تكراري بديم خود اكسس ارور ميده، آيا راهي هست كه اكسس ارور و توضيحي رو كه ما مي خوايم نشون بده مثلا اينكه فارسي باشه و بگه كه كد ملي تكراري است
با تشكر از دوستان
mohammad96
13-09-2008, 23:42
سلام
خرسي از خواب بيدار شد :31:
از دوستايي كه جواب دادن ممنون، راستش مشكل من تو خود اكسس حل شد، كلي ذوقيدم و نشد بيام خبر بدم اگه كسي مشكل مشابه داشت بگه تا توضيح بدم، حالا حوصله توضيح دادن ندارم!
حالا يه سوال ديگه دارم همون طور كه مي دونيد اگه به فيلد كليد اصليمون مقدار تكراري بديم خود اكسس ارور ميده، آيا راهي هست كه اكسس ارور و توضيحي رو كه ما مي خوايم نشون بده مثلا اينكه فارسي باشه و بگه كه كد ملي تكراري است
با تشكر از دوستان
با سلام،
این مثال در خود Help اکسس هم هست، بدین شکل که در قسمت on Error فرم مورد نظر، کد زیر رو وارد می کنی (با انتخاب Code Builder) که به این قراره:
البته بجای پیام داخل کوتیشن ، شما پیغام مورد نظرتون رو به فارسی قرار میدید.
با سلام،
این مثال در خود Help اکسس هم هست، بدین شکل که در قسمت on Error فرم مورد نظر، کد زیر رو وارد می کنی (با انتخاب Code Builder) که به این قراره:
البته بجای پیام داخل کوتیشن ، شما پیغام مورد نظرتون رو به فارسی قرار میدید.
از راهنمايي خوب و سريعت ممنون
خوچ حالم كردي:31:
رایطه یک جدول رواز کجا میشه تعیین کرد که ما یک رابطه یک به یک یا یک به چند یا چندبه چند میخواهیم درست کنیم؟
یعنی تعیینش دست خود ماست یا خود اکسس با توجه به نوع داده این رابطه رو مشخص میکنه
auto number رو چه جوری میشه جوری تعیین کرد که از اون عددی که ما میگیم شروع بشه.
بعد وقتی یک رکورد وارد میکنیم و بعد حذفش میکنیم شماره ازاون شماره بعدی شروع میشه..اون شماره 1 که حذف شده نمیاد..چرا؟
چه جوری میشه تنظیمکرد که از یک بزاره
coralisland_17
18-09-2008, 23:20
سلام من چند تا سوال داشتم :
1- چطورميتونم فيلدي count را طوري تنظيم كنم كه فقط اعداد 1 تا 4 را قبول كند؟
2- فيلد name با حروف بزرگ شروع شود و نتوان فيلد را خالي گذاشت؟
3- وقتي به روش disin view فرمي طراحي ميكنيم در انتخاب نوع فيلد كار look up چيه و چطورميشه باهاش كار كرد؟
mohammad96
21-09-2008, 00:42
auto number رو چه جوری میشه جوری تعیین کرد که از اون عددی که ما میگیم شروع بشه.
بعد وقتی یک رکورد وارد میکنیم و بعد حذفش میکنیم شماره ازاون شماره بعدی شروع میشه..اون شماره 1 که حذف شده نمیاد..چرا؟
چه جوری میشه تنظیمکرد که از یک بزاره
سلام،
تا جاييكه من ميدونم Auto Nubmer ها رو نميشه دستكاري كرد و يا تعيين كرد كه از چه عددي شروع بشه.
نياز شما چي هست؟ شايد از يه راه ديگه بشه كاري كرد.
mohammad96
21-09-2008, 00:44
سلام من چند تا سوال داشتم :
1- چطورميتونم فيلدي count را طوري تنظيم كنم كه فقط اعداد 1 تا 4 را قبول كند؟
2- فيلد name با حروف بزرگ شروع شود و نتوان فيلد را خالي گذاشت؟
3- وقتي به روش disin view فرمي طراحي ميكنيم در انتخاب نوع فيلد كار look up چيه و چطورميشه باهاش كار كرد؟
سلام،
1) در قسمت Validation rule فيلد مورد نظر ( در جدول يا فرم) مينويسيم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و در قسمت Validation Text هم پيام مورد نظر در هنگام ورود داده غيرصحيح.
2) در Input Mask فيلد مينويسيم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (تعداد ؟ بايد به مقدار كافي باشه و همين طور نمك و فلفل :31: ) و در قسمت Required هم yes رو انتخاب ميكنيم.
3) انتخاب فيلد Lookup (تا جايي كه ميدونم) در ساخت جداول قابل دسترس هست. ايجاد يك فيلد لوك آپ اين امكان رو ميده تا داده ها رو از يك جدول يا كوئري ديگه در دسترس قرار بديم ( ليست كنيم) و كاربر بتونه از ميون اونها يك و يا چندتا رو انتخاب كنه.اين ليست ميتونه حاوي داده هاي موردنظر خودمون هم باشه. در حالت ديزاين جدول وقتي Data Type فيلد رو انتخاب ميكنيم، گزينه اي هست با نام Look up Wizard كه با كمك اون ميشه كار ساخت رو راحت تر انجام داد. زبانه Lookup در قسمت پايين ( در كنار زبانه General ) ، امكان تنظيمات بيشتر رو در اختيار ميذاره.
با سپاس!
mohammad96
21-09-2008, 00:46
رایطه یک جدول رواز کجا میشه تعیین کرد که ما یک رابطه یک به یک یا یک به چند یا چندبه چند میخواهیم درست کنیم؟
یعنی تعیینش دست خود ماست یا خود اکسس با توجه به نوع داده این رابطه رو مشخص میکنه
سلام،
اين بستگي داره به اينكه فيلدهايي رو كه به هم مربوط ميكنيم، اجازه وجود ركوردهاي مشابه رو در خودشون ميدن يا نه. اگه مثلا يك فيلد بعنوان primary key باشه ( و يا گزينه Index اونو بذاريم (Yes (No Duplicates ) و اون يكي يك فيلد معمولي باشه ( كه معمولا يك فيلد Forieng Key هست)، رابطه بوحود اومده One-to-many هست. اگه هر دو فيلد Primary key باشن، رابطه ميشه One-to-One .
من یه فیلدی دارم به نام اعتبار توی یک جدول...یک فیلدی دارم به نام تخفیف توی جدول دیگه...حالا اینها رومیخوام جوری تنظیم کنم که وقتی توجدول دومی میرسم...توی فیلد تخفیف، مقدار نشون داده برابر باشه با مقدار اعتبار جدول اولم..چی کار بایدکنم؟
mohammad96
22-09-2008, 11:21
من یه فیلدی دارم به نام اعتبار توی یک جدول...یک فیلدی دارم به نام تخفیف توی جدول دیگه...حالا اینها رومیخوام جوری تنظیم کنم که وقتی توجدول دومی میرسم...توی فیلد تخفیف، مقدار نشون داده برابر باشه با مقدار اعتبار جدول اولم..چی کار بایدکنم؟
با سلام،
ساختار جداول شما چه جوریه؟ یعنی فیلدهاشون چی هستند و هرکدوم از جدول ها برای چه کاریه؟
اگر بطور مثال در جدول اول هر فردی که دارای اعتباره، یک id مخصوص داشته باشه (primary key)، در جدول دوم باید برای id اشخاص فیلدی درست کرد و این دو فیلد رو به همدیگه مربوط کرد ( که میشه One-to-many).
اگه موفق به انجام کار نشدید، یک دیتابیس نمونه بذارید :46:
سلام مجدد
اميدوارم سوالم تكراري نباشه ، مي خوام فايل اكسسم رو روي دو تا سيستم كه با هم شبكه هستند طوري قرار بدم كه اولا با هم ارتباط داشته باشند و همين طور دسترسي يكي از اونها محدود باشه، اگه در مورد اين كار توضيح بديد ممنون ميشم
mohammad96
23-09-2008, 01:31
سلام مجدد
اميدوارم سوالم تكراري نباشه ، مي خوام فايل اكسسم رو روي دو تا سيستم كه با هم شبكه هستند طوري قرار بدم كه اولا با هم ارتباط داشته باشند و همين طور دسترسي يكي از اونها محدود باشه، اگه در مورد اين كار توضيح بديد ممنون ميشم
لطفا به پستهاي 425 و 230 ( در صفحه 42و 23 )، مراجعه كنيد ! :20:
لطفا به پستهاي 425 و 230 ( در صفحه 42و 23 )، مراجعه كنيد ! :20:
شرمنده بايد بيشتر مي گشتم
از راهنماييتون ممنون
با سلام به همه دوستان
عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریک می گم
چند سال پیش با اکسس(2003) یه برنامه کوچولو برای یه مغازه نوشتم که شامل تعداد زیادی فرم بود
و روی هر فرم سه چهار تا دکمه(Button) بود و برای عملیات دکمه ها هم از control wizard استفاده کردم
درست هم جواب داد و مشکلی هم نداشت
اما الان با اکسس(2007) یه بانک اطلاعاتی دیگه باز کرم و فرمها و جدولهای اون برنامه رو به این یکی کپی کردم کل دکمه هاحذف کردم و چند دکمه جدید قرار دادم و با control wizard اعمالی رو براشون تعریف کردم از جمله باز کردن فرمهای دیگه اما اگه به حالت viwe می ری هیچکدوم از این اعمال رو انجام نمیده
ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه و بگه راه حل مشکل من چیه و باید چیکار کنم؟
بازم برگشتم با یه سوال دیگه
مگه هر فرم یه پهنا یا همون width نداره که در حالت design می تونیم اونو عوض کنیم اما من هرچی اندازه اش را تغییر میدم اصلا اعمال نمیشه و همون اندازه قبلی است .
گزینه ای هم که می گفت فرم بتواند تغییر اندازه بدهد یا نه رو پیدا نکردم
لطفا در این مورد هم کمکم کنید
mohammad96
01-10-2008, 00:38
با سلام به همه دوستان
عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریک می گم
چند سال پیش با اکسس(2003) یه برنامه کوچولو برای یه مغازه نوشتم که شامل تعداد زیادی فرم بود
و روی هر فرم سه چهار تا دکمه(Button) بود و برای عملیات دکمه ها هم از control wizard استفاده کردم
درست هم جواب داد و مشکلی هم نداشت
اما الان با اکسس(2007) یه بانک اطلاعاتی دیگه باز کرم و فرمها و جدولهای اون برنامه رو به این یکی کپی کردم کل دکمه هاحذف کردم و چند دکمه جدید قرار دادم و با control wizard اعمالی رو براشون تعریف کردم از جمله باز کردن فرمهای دیگه اما اگه به حالت viwe می ری هیچکدوم از این اعمال رو انجام نمیده
ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه و بگه راه حل مشکل من چیه و باید چیکار کنم؟
با سلام،
براتون ممکنه یه دیتا بیس نمونه بذارید تا یه نگاهی بشه بهش انداخت؟
با سپاس!
mohammad96
01-10-2008, 00:59
بازم برگشتم با یه سوال دیگه
مگه هر فرم یه پهنا یا همون width نداره که در حالت design می تونیم اونو عوض کنیم اما من هرچی اندازه اش را تغییر میدم اصلا اعمال نمیشه و همون اندازه قبلی است .
گزینه ای هم که می گفت فرم بتواند تغییر اندازه بدهد یا نه رو پیدا نکردم
لطفا در این مورد هم کمکم کنید
اگه شیوه نمایش پنجره ها در اکسس بصورت زبانه ای(tabbed) انتخاب بشه ( که پیش فرض هم هست)، تغییر اتدازه مثلا فرم تاثیری نداره مگر اینکه فرم بصورت pop-up یا modal (مطمئن نیستم کدومش بود) باشه. اما اگه شیوه نمایش بصورت زبانه ای نباشه ( که بازم یادم نیست اون یکیش چه اسمی داشت، شاید Normal) دیگه اندازه مثلا فرم ها به میزان تعیین شده هست ( امیدوارم این طور باشه، لطفا امتحان کنید :31:). انتخاب شیوه نمایش هم در Access Options > current Database .
اشتباهات احتمالی رو بدلیل در دسترس نبودن اکسس 2007 ، بر من ببخشید ! :11:
بازم سلام
با سلام،
براتون ممکنه یه دیتا بیس نمونه بذارید تا یه نگاهی بشه بهش انداخت؟
با سپاس!
لطف شما ممنونم
فکر نمی کنم ربطی به دیتا بیس داشته باشه به طور مثال شما دوتا فرم باز می کنید در اولی چند تا لیبل و دکمه (که فعلا به هیچ دیتایی ارتباط ندارند) و در دومی یه دکمه که با فشار دادن اون باید فرم اول باز بشه که باید با اجرا کردنش فرم باز بشه اما نمیشه
منم مجبور شدم بانک ها رو فقط با ساختار کپی کنم و نه با اطلاعات و دوباره تمام فرمها رو درست کردم حالا هیچ مشکلی نداره
شمام مثل من فکر می کنیید اطلاعات داخل جداول ممکن اشکال به وجود آورده باشه؟
من نگاه کردم چیزی که که ممکنه ایراد به وجود بیاره پیدا نکردم
اما مگه نه اینکه اکسس 20007 ورژن جدید تره و باید ورژنهای قبلی و یه سری فرمتهای جدید رو هم پشتیبانی کنه ؟
پس این مشکل ممکنه مال چی باشه؟
از جواب سوال بعدی هم ممنونم این مشکلم حل شد
mohammad96
01-10-2008, 21:01
بازم سلام
لطف شما ممنونم
فکر نمی کنم ربطی به دیتا بیس داشته باشه به طور مثال شما دوتا فرم باز می کنید در اولی چند تا لیبل و دکمه (که فعلا به هیچ دیتایی ارتباط ندارند) و در دومی یه دکمه که با فشار دادن اون باید فرم اول باز بشه که باید با اجرا کردنش فرم باز بشه اما نمیشه
منم مجبور شدم بانک ها رو فقط با ساختار کپی کنم و نه با اطلاعات و دوباره تمام فرمها رو درست کردم حالا هیچ مشکلی نداره
شمام مثل من فکر می کنیید اطلاعات داخل جداول ممکن اشکال به وجود آورده باشه؟
من نگاه کردم چیزی که که ممکنه ایراد به وجود بیاره پیدا نکردم
اما مگه نه اینکه اکسس 20007 ورژن جدید تره و باید ورژنهای قبلی و یه سری فرمتهای جدید رو هم پشتیبانی کنه ؟
پس این مشکل ممکنه مال چی باشه؟
از جواب سوال بعدی هم ممنونم این مشکلم حل شد
سلام،
من میخواستم ببینم که در event > Onclick دکمه مورد نظر چه دستورهایی اجرا میشه؟ آیا به صورت ماکرو هستند یا کد vb ؟
بازم سلام
سلام دوباره بعد از درست شدن اینترنت
ببخشید اگه دیر اومدم
سلام،
من میخواستم ببینم که در event > Onclick دکمه مورد نظر چه دستورهایی اجرا میشه؟ آیا به صورت ماکرو هستند یا کد vb ؟
چون قبلا این دکمه های موجود در این فرمها با ویزارد درست شده بودند یه سری کد vb بود که خود سیستم اونها رو اضافه می کنه ماکرو نیست
البته تنها فرمی که با ماکرو کار می کنه درسته و فقط اون درست عمل می کنه
و اما سوال بعدی:
سیستم یه معاملات ملکی رو در نظر بگیرید که به غیر از بانکهای مربوط به خانه و مغازه و باغ و......
یه بانک اطلاعاتی به نام طرفین داره که مشخصات طرفین معامله (خریدار و فروشنده یا موجر و مستاجر) در اون نوشته شده است .
من می خوام در این بانک هر شخصی یه شماره منحصر به فردداشته باشه با توجه به اینکه یه فیلداین بانک میشه خریدار و یه فیلد دیگه اون میشه فروشنده پس برای هر دوتاشون باید auto number بزاریم یعنی دو سری عدد درحالی که من میخوام فقط یه auto number بزارم که هر دو تاشون را ساپورت کنه یعنی در معامله اول شماره 1 به فروشنده وشماره 2 به خریدار و در معامله دوم شماره 3 به خربدار و شماره 4 به فروشنده و الی آخر
آیا همچین چیزی ممکنه؟
mohammad96
12-10-2008, 02:33
بازم سلام
سلام دوباره بعد از درست شدن اینترنت
ببخشید اگه دیر اومدم
چون قبلا این دکمه های موجود در این فرمها با ویزارد درست شده بودند یه سری کد vb بود که خود سیستم اونها رو اضافه می کنه ماکرو نیست
البته تنها فرمی که با ماکرو کار می کنه درسته و فقط اون درست عمل می کنه
و اما سوال بعدی:
سیستم یه معاملات ملکی رو در نظر بگیرید که به غیر از بانکهای مربوط به خانه و مغازه و باغ و......
یه بانک اطلاعاتی به نام طرفین داره که مشخصات طرفین معامله (خریدار و فروشنده یا موجر و مستاجر) در اون نوشته شده است .
من می خوام در این بانک هر شخصی یه شماره منحصر به فردداشته باشه با توجه به اینکه یه فیلداین بانک میشه خریدار و یه فیلد دیگه اون میشه فروشنده پس برای هر دوتاشون باید auto number بزاریم یعنی دو سری عدد درحالی که من میخوام فقط یه auto number بزارم که هر دو تاشون را ساپورت کنه یعنی در معامله اول شماره 1 به فروشنده وشماره 2 به خریدار و در معامله دوم شماره 3 به خربدار و شماره 4 به فروشنده و الی آخر
آیا همچین چیزی ممکنه؟
سلام،
فکر میکنم صحبت درباره یک دیتابیس نمونه خیلی راحتتره تا اینکه قرار باشه فرض کنم که مثلا طراحی دیتابیسی که ازش صحبت میشه به چه نحوه. به هر حال:
گفتید که این بانک اطلاعاتی، جدولی داره با نام طرفین. بعد این که فرمودید میخواید هر شخص یه شماره منحصر به فردداشته باشه، منظور در همون جدول طرفین هست یا در یک جدول دیگه (مثلا با نام معاملات)؟ اگه منظور اولی باشه که اونجا هر کس یه ID داره و فروشنده و خریدار بودنش رو میشه در جدول معاملات (اگه همچین چیزی باشه) تعیین کرد. اگه جدولی به این ترتیب موجود نباشه، به نظرمیاد ساختار دیتابیس باید زیر سوال باشه (البته خدا نکنه :31:).
با تشکر،
capitan black
13-10-2008, 19:19
سلام...دوستان چطوری میشه یه فرم رو طراحی کرد که وقتی میخوایم بازش کنیم نرم افزار اکسس باز نشه و خود فرم اجرا بشه؟..
مرسی..
mohammad96
14-10-2008, 00:51
سلام...دوستان چطوری میشه یه فرم رو طراحی کرد که وقتی میخوایم بازش کنیم نرم افزار اکسس باز نشه و خود فرم اجرا بشه؟..
مرسی..
تا جايي كه من ميدونم، اين كار رو بايد با يك زبان برنامه نويسي مانند ويژوال بيسيك يا ... انجام داد و فرم رو از اون طريق طراحي كرد و به يك ديتابيس اكسس متصل شد و بقيه كارها ...
بازم سلام
محمد عزیز راهنمایی های شما تا الان تمام مشکلات من رو حل کرده واقعا ممنونم:11:
اما سوال آخر:
وقتی با ویزارد دکمه یا همون باتن رو ایجاد می کنی (access 2003) یه گزینه به نام اپلیکیشن داره که شامل اجاره و توقف و... در مورد اپلیکیشن است با این گزینه می توان برنامه های موجود در ویندوز رو مثل ماشین حساب و... در محیط اجرایی فعال کرد و از اونها استفاده کرد.
اما این گزینه در ( access2007) فقط شامل توقف اپلیکیشن است و راهی برای فعال کردن برنامه ها وجود ندارد .آیا گزینه مورد نظر به جای دیگری منتقل شده است؟
ممنون میشم که رد این مورد هم به من کمک کنی.
مرسی..
تا اونجایی که من خبر دارم فقط فرم رو جداگانه نمیشه اجرایی کرد بلکه فایل اکسس رو می توان اجرایی کرد .
و اگر منظورت همینه که من گفتم چند ساعت صبر کن من برات میذارم الان مسیرش یادم نیست.
بازم سلام
تا اونجایی که من خبر دارم فقط فرم رو جداگانه نمیشه اجرایی کرد بلکه فایل اکسس رو می توان اجرایی کرد .
و اگر منظورت همینه که من گفتم چند ساعت صبر کن من برات میذارم الان مسیرش یادم نیست.
اول از همه چیز از فایلت یه کپی تو یه درایو دیگه بردار
برای اجرایی کردن یک پروژه ازمنوی tool ' گزینه startup رو انتخاب می کنی
در اون پنجره نام فایل ،آیکون مورد نظر،فرم شروع و اگر داشته باشی منویی که درست کرده ای رو انتخاب می کنی
و بستگی به اینکه بخوای کاربر یا خودت به چه گزینه هایی در هنگام اجرا دسترسی داشته باشه چک باکس ها رو فعال یا غیر فعال می کنی (معمولا برای اینکه کاربر نتونه ساختار بانک رو دست کاری کنه همه تیک های این پنجره رو برمیدارند)
دوستان مسیر گفته شده در بالا مال access 2003 است .
کسی میتونه به من بگه در access2007 ستارت آپ رو کجا باید پیدا کنم یا اینکه اسمش به چی تبدیل شده؟
کسی میتونه به من بگه در access2007 ستارت آپ رو کجا باید پیدا کنم یا اینکه اسمش به چی تبدیل شده؟ (خیلی فوریه همه کارهای پروِژه شو انجام دادم فقط این مرحله آخر مونده)
mehdi196
16-10-2008, 15:20
با سلام به همه عزيزان
دوستان ميدونيد كه در اكسس وقتي يك كمبو باكس انتخاب شده است با زدن كليد F4 ميتوانيد آنرا باز كرده و آيتمهاي آنرا ببينيد.
حلا ميخوام بدونم آيا ميشه كاري كرد كه وقتي از فيلد قبل از كمبو باكس با زدن اينتر بر روي آن قرار گرفتيم ، كمبو بصورت خودكار باز شده و تمام آيتمهاي آن مشاهده گردند و ديگه احتياجي به باز كردن كمبو با موس يا F4 نباشد. چون من در فرم شركتم از كمبو زياد استفاده ميكنم و باز كردن آن با موس خسته كننده است. با سپاس فراوان
سلام،
مثلا:
و يا ميشه بجاي مسج باكس، مقدار يك تكست باكس رو تعيين كرد.
سلام
راستی اگه نوع تاریخ رو تکست بگیرم، کدی هست که در کئوری یا جدول وقتی که مقدار تکست برابر با مقدار تکست تعیین شده (مثلا یه تکست باکس اضافه واسه تاریخ مورد نظر اما به تکست) بشه، یه مسج باکس نشون بده مثلا:
If handover.date = handover.date Then
MsgBox "Now, it's the desired time!" end if
یه فیلد که از نوع auto number است از صفر شروع میشه. چه طوری می تونیم کاری کنیم که همون auto number باشه اما مثلا از 40 شروع بشه؟
mohammad96
18-10-2008, 18:41
با سلام به همه عزيزان
دوستان ميدونيد كه در اكسس وقتي يك كمبو باكس انتخاب شده است با زدن كليد F4 ميتوانيد آنرا باز كرده و آيتمهاي آنرا ببينيد.
حلا ميخوام بدونم آيا ميشه كاري كرد كه وقتي از فيلد قبل از كمبو باكس با زدن اينتر بر روي آن قرار گرفتيم ، كمبو بصورت خودكار باز شده و تمام آيتمهاي آن مشاهده گردند و ديگه احتياجي به باز كردن كمبو با موس يا F4 نباشد. چون من در فرم شركتم از كمبو زياد استفاده ميكنم و باز كردن آن با موس خسته كننده است. با سپاس فراوان
با سلام،
بجاي F4 ميشه اين كار رو كرد: در رويداد On GotFocus كمبوباكس مورد نظر كد زير رو وارد كرد:
mohammad96
18-10-2008, 19:04
بازم سلام
محمد عزیز راهنمایی های شما تا الان تمام مشکلات من رو حل کرده واقعا ممنونم:11:
اما سوال آخر:
وقتی با ویزارد دکمه یا همون باتن رو ایجاد می کنی (access 2003) یه گزینه به نام اپلیکیشن داره که شامل اجاره و توقف و... در مورد اپلیکیشن است با این گزینه می توان برنامه های موجود در ویندوز رو مثل ماشین حساب و... در محیط اجرایی فعال کرد و از اونها استفاده کرد.
اما این گزینه در ( access2007) فقط شامل توقف اپلیکیشن است و راهی برای فعال کردن برنامه ها وجود ندارد .آیا گزینه مورد نظر به جای دیگری منتقل شده است؟
ممنون میشم که رد این مورد هم به من کمک کنی.
با سلام،
از لطفتون سپاسگزارم :20:
بله، ماكرويي هست با نام RunApp كه اين كار رو انجام ميده و خودتون بايد در OnClick دكمه مورد نظر، اونو قرار بديد.
mohammad96
18-10-2008, 19:15
کسی میتونه به من بگه در access2007 ستارت آپ رو کجا باید پیدا کنم یا اینکه اسمش به چی تبدیل شده؟ (خیلی فوریه همه کارهای پروِژه شو انجام دادم فقط این مرحله آخر مونده)
بازم سلام
یه فیلد که از نوع auto number است از صفر شروع میشه. چه طوری می تونیم کاری کنیم که همون auto number باشه اما مثلا از 40 شروع بشه؟
در مورد اول: همونطور كه ميدونيد در قسمت Office Button > Access Options ميشه تنظيمات رو انجام داد.
در مورد دوم: با auto number ها نميشه از اين شوخي ها كرد :31:
mohammad96
18-10-2008, 23:49
سلام
راستی اگه نوع تاریخ رو تکست بگیرم، کدی هست که در کئوری یا جدول وقتی که مقدار تکست برابر با مقدار تکست تعیین شده (مثلا یه تکست باکس اضافه واسه تاریخ مورد نظر اما به تکست) بشه، یه مسج باکس نشون بده مثلا:
If handover.date = handover.date Then
MsgBox "Now, it's the desired time!" end if
منظور اينه كه فيلد تاريخ ما از نوع تكست تعيين شده و ميخواييم هر وقت مقدار اين فيلد برابر تاريخ مورد نظر ما كه در يك تكست باكس ديگه قرار داره، شد، اون وقت مسج باكس نمايش داده بشه؟ اگه آره، در رويداد AfterUpdate فيلد تاريخ قرار ميديم :
If Me.date_txt = Me.desired_date_txt Then
MsgBox "Now, it's the desired time!" End If
اميدوارم درست متوجه شده باشم.
مشکل قرار دادن تصویر در access
با سلام، هر چه سعی می کنم تصویری رو در اکسس وارد کنم، در فرم نشان نمیدهد.آیا فقط فرمت خاصی رو می شه وارد کرد.مراحل زیر را انجام می دهم.
1- in Table design: OLE object-
2- in data sheet view: right click/insert object/picture from file
3- از اینجا به بعد چی میشه؟
بازم سلام
در مورد دوم: با auto number ها نميشه از اين شوخي ها كرد
ولی از قرار معلوم باهاش این طوری شوخی کردند
جه چوری :
1- از بانکت کپی می گیری در فایل کپی تمام اطلاعات مربوط به اون فیلدی که auto number است پاک می کنی و نوعشو به عدد تبدیل می کنی بعد میری در قسمت پرس و جو یه نوع پرس و جو است که append tabel است بانک دوم رو به انتهای اولی اضافه می کنی.
و استاد به خاطر اینکه من اینو نمی دونستم از پروژه ای که 8 بانک اطلاعاتی 18 پرس و جو و به همین تعداد گزارش و حدود 30 فرم و به صورت اجرایی به من نمره 13 داد :18:
چرا چون خودش بلد نبو د با اکسس 2007 کار کنه ولی به اونهایی که با اکسس 2003 کار کرده بودن( یه جدول ،یه فرم و یه گزارش) و این سوال رو هم بلد نبودند 17 یا 18 داده:19:
مشکل قرار دادن تصویر در access
با سلام، هر چه سعی می کنم تصویری رو در اکسس وارد کنم، در فرم نشان نمیدهد.آیا فقط فرمت خاصی رو می شه وارد کرد.مراحل زیر را انجام می دهم.
1- in Table design: OLE object-
2- in data sheet view: right click/insert object/picture from file
3- از اینجا به بعد چی میشه؟
اگه فرمت فایل تصویریت BMP نباشه تو فرم نمایش داده نمیشه و اسم عکس در جای عکس دیده میشه و در بانک اطلاعاتی هم در محلیکه عکس وارد کردی به جای اینکه نوشته بشهBitmap Image می نویسه pakage
اعمالی که در بالا نوشتی درسته فقط باید پسوند فایلت رو عوض کنی و برای اون هم فایلت رو در paint باز کن و با گزینه
save as کن
موفق باشی
سلام،
منظور اينه كه فيلد تاريخ ما از نوع تكست تعيين شده و ميخواييم هر وقت مقدار اين فيلد برابر تاريخ مورد نظر ما كه در يك تكست باكس ديگه قرار داره، شد، اون وقت مسج باكس نمايش داده بشه؟ اگه آره، در رويداد AfterUpdate فيلد تاريخ قرار ميديم :
If Me.date_txt = Me.desired_date_txt Then
MsgBox "Now, it's the desired time!" End If
اميدوارم درست متوجه شده باشم.
تشکر محمد جان از کمکت ولی در اکسس 2003 کار نکرد!!!
نمیشه یه چیزی شبیه کئوری درست کرد که تاریخ امروز رو بده و کئوری مهلت تاریخ هایی رو که در جدول هست رو بکشه بیرون (از نوع تکست باشه چون خودم با تاریخ شمسی حسابی مشکل داشتم واسه همین هم کلا تکست استفاده می کنم نه date and time )
mostafa akbari
19-10-2008, 19:50
کمک فوری لطفا
mohammad96
19-10-2008, 23:04
تشکر محمد جان از کمکت ولی در اکسس 2003 کار نکرد!!!
نمیشه یه چیزی شبیه کئوری درست کرد که تاریخ امروز رو بده و کئوری مهلت تاریخ هایی رو که در جدول هست رو بکشه بیرون (از نوع تکست باشه چون خودم با تاریخ شمسی حسابی مشکل داشتم واسه همین هم کلا تکست استفاده می کنم نه date and time )
سلام،
چرا، حتما که باید بشه ::31:
اگه مثلا یه کوئری درست کنیم، دستور SQL اون این جوری میشه :
خلاصه با توابع DateDiff و داخل اون، CDate .
:46:
mohammad96
19-10-2008, 23:10
بازم سلام
جه چوری :
1- از بانکت کپی می گیری در فایل کپی تمام اطلاعات مربوط به اون فیلدی که auto number است پاک می کنی و نوعشو به عدد تبدیل می کنی بعد میری در قسمت پرس و جو یه نوع پرس و جو است که append tabel است بانک دوم رو به انتهای اولی اضافه می کنی.
و استاد به خاطر اینکه من اینو نمی دونستم از پروژه ای که 8 بانک اطلاعاتی 18 پرس و جو و به همین تعداد گزارش و حدود 30 فرم و به صورت اجرایی به من نمره 13 داد :18:
چرا چون خودش بلد نبو د با اکسس 2007 کار کنه ولی به اونهایی که با اکسس 2003 کار کرده بودن( یه جدول ،یه فرم و یه گزارش) و این سوال رو هم بلد نبودند 17 یا 18 داده:19:
ای بابا! عجب استادی!!!؟؟ :18:
اصلا این سوال پیش میاد که چه لزومی به ایجاد تغییر در فیلد Auotonumber هست؟ یعنی آخرش قراره چی کار بکنیم؟
mohammad96
19-10-2008, 23:16
کمک فوری لطفا
سلام،
با سپاس!
بازم سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط sanam.b مشاهده تاپيک
بازم سلام
جه چوری :
و استاد به خاطر اینکه من اینو نمی دونستم از پروژه ای که 8 بانک اطلاعاتی 18 پرس و جو و به همین تعداد گزارش و حدود 30 فرم و به صورت اجرایی به من نمره 13 داد
چرا چون خودش بلد نبو د با اکسس 2007 کار کنه ولی به اونهایی که با اکسس 2003 کار کرده بودن( یه جدول ،یه فرم و یه گزارش) و این سوال رو هم بلد نبودند 17 یا 18 داده
ای بابا! عجب استادی!!!؟؟
اصلا این سوال پیش میاد که چه لزومی به ایجاد تغییر در فیلد Auotonumber هست؟ یعنی آخرش قراره چی کار بکنیم؟
قرار نیست هیچ کاری باهاش بشه فقط می خواست بگه که من بیشتر از شما بلدم.
بهت قول می دم که خودش هم روش انجامش رو بلد نبود بعدا خودم با دوستان روش انجام شو پیدا کردیم
سلام،
چرا، حتما که باید بشه ::31:
اگه مثلا یه کوئری درست کنیم، دستور SQL اون این جوری میشه :
خلاصه با توابع DateDiff و داخل اون، CDate .
:46:
تشکر.
می دونی مشکل چیه؟؟؟
من در تاریخ شمسی خیلی مشکل دارم!!! من هرچی می خوام از NOW فرار کنم مثل اینکه نمی شه!:18: پس شما یه راهی پیش پای من بذار که به راحتی بتونم تاریخ شمسی رو برای اکسس قابل قبول کنم(با فرمتی که دلم می خواد : روز/ ماه/ سال)
20-10-2008, 23:55
تشکر.
می دونی مشکل چیه؟؟؟
من در تاریخ شمسی خیلی مشکل دارم!!! من هرچی می خوام از NOW فرار کنم مثل اینکه نمی شه!:18: پس شما یه راهی پیش پای من بذار که به راحتی بتونم تاریخ شمسی رو برای اکسس قابل قبول کنم(با فرمتی که دلم می خواد : روز/ ماه/ سال)
يه سري به اينجا بزنيد:
من خودم هنوز امتحان نكردم. :31:
mahsa1469
21-10-2008, 15:50
اشتباه بود پاکش کردم
چطور ميشه وقتي ركورد جديد وارد مي كنيم اگه ركورد وجود داشته باشه با خطا نشون بده
چطور ميشه وقتي ركورد جديد وارد مي كنيم اگه ركورد وجود داشته باشه با خطا نشون بده
پست 419
با سلام!
آفرين به اين تاپيك !!
خوب من دارم با اكسس 2007 كار ميكنم. اسم جدولها و فيلدهاش هم اكثرا فارسيه. تنظيمات Regional & Lan. Options هم (از كنترل پنل) فارسي كردم، همچنين در Lan. settings آفيس ، قسمت Primary editing Lan.
حالا مثلا وقتي دارم فيلدها رو از جدول به يه فرم اضافه مي كنم ، يا ميخوام اصلا يه فرم رو save كنم با اين پيام روبرو ميشم :(البته نه هميشه ولي الان گير داده و ول كن هم نيست!)
به نظرتون چي كار ميشه كرد؟
lما اکسس2003 کار کردم و به حرف کسی که بهم گفت جداول، متغیرها، فرم ها و.... رو هیچ وقت فارسی نذار گوش نکردم و بعدا که برنامم رو هی توسعه دادم و نیاز به کدنویسی شد گیر کردم
دست آخر اسم تمام جداول، فرم ها ، ماکروها و...... عوض کردم و اصلاحات رو تو برنامم انجام دادم
اسامی فارسی اشیا چون موقع کدنویسی به عنوان اسم متغیر عمل می کنند و با عبارات و دستورات لاتین ترکیب می شن احتمال داره به مشکل برخور کنی (حتما بر می خوری) اون هم مشکلاتی که معلوم نیس مربوط به چیه من شش ماه طول کشید تا اینو متوجه شدم
به نظرم اسم تمام اشیا رو از فارسی به انگلیسی بر گردون و تو اسم گذاری از فاصله هم استفاده نکن
سوال:
من حدود دو ساله چندتا فایل اکسس دارم و توش کلی اطلاعات ریختم یکیشم دفتر تلفنه
1- وقتی نفرات رو به ترتیب حروف الفبا سورت می کنم همه چی خوبه ولی حرف ک دو جا می یاد بعضی هاشون سر جا شون قبل گ و لی بعضی ها هم می رن آخر بعد ی !!!!!! همین مشکل تو سرچ کردن هم هست علت چیه؟ راه حلش چیه؟ اطلاعات قبلی رو باید چطوری درست کنم؟
2- وقتی یک کوئری درس می کنم که یک آیتمش حاصل sum باشه دیگه اجازه تغییرات و اضافه کردن رکورد نمیده باید چی کار کرد؟
mohammad96
25-10-2008, 23:54
سوال:
من حدود دو ساله چندتا فایل اکسس دارم و توش کلی اطلاعات ریختم یکیشم دفتر تلفنه
1- وقتی نفرات رو به ترتیب حروف الفبا سورت می کنم همه چی خوبه ولی حرف ک دو جا می یاد بعضی هاشون سر جا شون قبل گ و لی بعضی ها هم می رن آخر بعد ی !!!!!! همین مشکل تو سرچ کردن هم هست علت چیه؟ راه حلش چیه؟ اطلاعات قبلی رو باید چطوری درست کنم؟
2- وقتی یک کوئری درس می کنم که یک آیتمش حاصل sum باشه دیگه اجازه تغییرات و اضافه کردن رکورد نمیده باید چی کار کرد؟
با سلام،
درباره سوال اول لطفا به آدرس زير سري بزنيد:
[/URL]
درباره سوال دوم ميشه دستورات SQL كوئري رو بذاريد يا يه ديتابيس نمونه؟
متشكر،
سلام به همه ی دوستان واساتید
خدمتتون عارضم که درحال طراحی یه بانک اطلاعاتی مشاغل هستم که تا مرحله طراحی جداول و فرم ها پیش رفتم.
ولی به مشکلات زیر برخوردم((که اصل کار هستند)
لطفاً راهنمایی کنید
1) می خوام برای هر صنف که هر کدام چند زیر مجموعه دارد کد قرار دهم که کاربر تنها با زدن کد ،نام صنف وزیر مجموعه مربوط را وارد کند.
2) برای نوشتن آدرس ، فرم جدید باز شود وسوالات مربوط به(میدان-خ اصلی-خ فرعی-..)رابپرسد که بعد وارد کردن آنها اطلاعات وارد فرم قبلی(اصلی)شود.
3) قابلیت جستجو بر مبنای شماره تلفن و نوع صنف (که اصلاً کار نکردم ببینم چی جوریه):41:
4) گزارش گیری بر بنای نوع صنف (به ترتیب حروف الفبا)واینکه در هر صنف چه تعداد بازاریابی شده است.
5) از همه مهمتر این که در فرم اصلی این قابلیت باشد که کاربر بتواند تصویرکارت ویزیت را اضافه کند(اصلاً نمی دونم چی جوری):41:
6) چنانچه کاربر اطلاعات فیلدی را تکراری وارد کرد ، پیغام دهد که این اطلاعات قبلاً وارد شده است.
7) در آخر آیا میشود این بانک را EXE یا قابل اجرا بدون اکسس کرد؟؟یا به عبارت دیگه چطوری این بانک رو استخراج کنم ؟؟
لطفاً خیلی ساده راهنمایی کنید
خیلی ممنونم از همتون
mohammad96
29-10-2008, 03:07
سلام به همه ی دوستان واساتید
خدمتتون عارضم که درحال طراحی یه بانک اطلاعاتی مشاغل هستم که تا مرحله طراحی جداول و فرم ها پیش رفتم.
ولی به مشکلات زیر برخوردم((که اصل کار هستند)
لطفاً راهنمایی کنید
1) می خوام برای هر صنف که هر کدام چند زیر مجموعه دارد کد قرار دهم که کاربر تنها با زدن کد ،نام صنف وزیر مجموعه مربوط را وارد کند.
2) برای نوشتن آدرس ، فرم جدید باز شود وسوالات مربوط به(میدان-خ اصلی-خ فرعی-..)رابپرسد که بعد وارد کردن آنها اطلاعات وارد فرم قبلی(اصلی)شود.
3) قابلیت جستجو بر مبنای شماره تلفن و نوع صنف (که اصلاً کار نکردم ببینم چی جوریه):41:
4) گزارش گیری بر بنای نوع صنف (به ترتیب حروف الفبا)واینکه در هر صنف چه تعداد بازاریابی شده است.
5) از همه مهمتر این که در فرم اصلی این قابلیت باشد که کاربر بتواند تصویرکارت ویزیت را اضافه کند(اصلاً نمی دونم چی جوری):41:
6) چنانچه کاربر اطلاعات فیلدی را تکراری وارد کرد ، پیغام دهد که این اطلاعات قبلاً وارد شده است.
7) در آخر آیا میشود این بانک را EXE یا قابل اجرا بدون اکسس کرد؟؟یا به عبارت دیگه چطوری این بانک رو استخراج کنم ؟؟
لطفاً خیلی ساده راهنمایی کنید
خیلی ممنونم از همتون
با سلام،
تا جايي كه بتونم جواب ميدم
1) ميشه دوتا جدول درست يكي براي اصناف و يكي براي زيرمجموعه ها و بين اين دو يك رابطه يك-به-چند بوجود آورد. بعد در يك فرم، كاربر اطلاعات رو وارد ميكنه( فرم داراي يك ساب فرم براي جدول زيرمجموعه هاست)
2)براي اين كار فرم مربوط به آدرس توسط يك دكمه در فرم اصلي باز ميشه و اطلاعات ثبت شده بايد توسط نوشتن مكرو و يا كد به فرم اصلي انتقال داده بشه.
3)جستجو رو ميشه با كوئري ها انجام داد كه ابزار بسيار مفيد و قدرتمندي هسنتد.(فرق نميكنه در چه فيلد يا فيلدهايي قراره جستجو كنيم)
4)گزارش ها توسط قابليت Group در گزارش ، قابل گروه بندي هستند. شمارش و ... در يك فيلد هم با استفاده از گزينه Totals در قسمت Design انجام پذيره.(در 2007)
5)در اكسس 2007 براي يك فيلد از جدول نوعي هست با نام Attachment كه اين امكان رو در اختيار ميذاره (در 2003 اينا :31: هم گويا چيزي با عنواي OLE هست)
6)براي جلوگيري از وارد شدن اطلاعات مشابه ميشه در طراحي اون فيلد در جدول، گزينه Indexed > Yes(No Duplicates) رو انتخاب كرد و براي نمايش پيغام شخصي شده، كدي اضافه ميشه كه در پستهاي قبلي موجوده)
7)اگه بخوايين ديتابيس رو به اصطلاح استخراج كنيد، بايد از يك زبان برنامه نويسي استفاده كنيد. مثلا ميدونم كه با Visual Studio 2008 كار آسونيه. فقط اينكه(تا جايي كه من ميدونم) تمام فرم ها و گزارش ها رو بايد خودتون در اين محيط برنامه نويسي درست كنيد. يعني از ديتابيس فقط جدول با روابط شون ميمونه. البته يه چيز ديگه هم هست كه اگه خواستي بعدا برات ميگم (الان يه كم خوابم گرفته !!)
با سپاس!
parya_shilan
29-10-2008, 20:04
در اكسيس 2007 :
جدول شماره يك : حاوي اطلاعات فردي كارمندان وشماره پرسنلي مي باشد .
جدول شماره دو : داراي فرمي است كه بايد توسط كاربر تكميل شود.
سئوال: مي خواهيم در فرم جدول شماره دو با وارد كردن شماره پرسنلي اطلاعات فردي شخص مورد نظر د رقسمت هاي مربوطه فرم جدول شماره د و از اطلاعات موجود در جدول شماره يك رويت شود و بعد كاربر پس از مشاهده اطلاعات فردي خود اقدام به تكميل فرم نمايد. لطفا راهنمايي بكنيد .با تشكر
hamid330
29-10-2008, 20:56
من ازخارج ازكشورهستم وخواهش ميكنم به من كمك كنيد:11:
mohammad96
30-10-2008, 00:19
در اكسيس 2007 :
جدول شماره يك : حاوي اطلاعات فردي كارمندان وشماره پرسنلي مي باشد .
جدول شماره دو : داراي فرمي است كه بايد توسط كاربر تكميل شود.
سئوال: مي خواهيم در فرم جدول شماره دو با وارد كردن شماره پرسنلي اطلاعات فردي شخص مورد نظر د رقسمت هاي مربوطه فرم جدول شماره د و از اطلاعات موجود در جدول شماره يك رويت شود و بعد كاربر پس از مشاهده اطلاعات فردي خود اقدام به تكميل فرم نمايد. لطفا راهنمايي بكنيد .با تشكر
سلام،
لطفا به اين ديتابيس نمونه نگاه كنيد.(فرم مورد نظر Persons1 هست):
با سپاس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.