مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Elendil1
24-05-2009, 10:03
آره ، خيلي قشنگ بود!!
به اميد اين كه عكسهاي قهرماني رو اينجوري بذاري[تو اروپا]
MoJtaBa.R
24-05-2009, 13:44
اوه
زحمت بچه هاي يه فروم ديگست
مجددا آپش رو من كردم وگرنه ...
MoJtaBa.R
24-05-2009, 13:54
ويژه برنامه ي خبر ورزشي هفته ي پيش رو ديدين كه در مورد خريد سنگهاي پياده روي جلوي ورزشگاه با حك كردن نام هر طرفدار روش بود ؟؟؟!!!!
MoJtaBa.R
24-05-2009, 13:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:00
MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:04
MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:06
MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:09
vahid_civil
24-05-2009, 17:21
قلب من در يونايتد است
رونالدو: فرگوسن پدر من است
سرآلكس فرگوسن باز هم از ادامه حضور كريستيانو رونالدو در منچستريونايتد خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي شياطين سرخ كه با روزنامه انگليسي ديلي ميل صحبت ميكرد، اين بار درمورد بازيكن پرتغالياش مطمئنتر از گذشته به نظر ميرسيد. چرا كه هم خود اين بازيكن و هم فرگوسن از ماندن در اولدترافورد براي فصل آينده خبر ميدهند.
اين سرمربي اسكاتلندي اما، از جدايي كارلوس توس و رفتن او به تيمي ديگر گفت.
فرگوسن در اين باره اظهار كرد: «تمام آنچه را ميتوانم بگويم آن است كه كريستيانو رونالدو هرگز نشانهاي درمورد جدايي و ترك منچستريونايتد را از خود بروز نداده است. او در منچستريونايتد بسيار خوشحال و راحت است. پس من هم اين گونه هستم. حتي يك بار هم تماسي با رئال مادريد بر سر اين بازيكن گرفته نشده است.»
فرگوسن در حال حاضر بسيار مطمئن است كه رونالدو در پايان فصل او را ترك نخواهد كرد و راهي رئال مادريد يا تيمي ديگر نميشود.
او درباره توس نظري كاملا متفاوت دارد: «اوضاع درمورد او بسيار پيچيده است و ما همانند گذشته در تلاش هستيم تا كارها را روبه راه كنيم. البته اگر او بخواهد برود نميتوانيم كار زيادي بكنيم. آن وقت همه چيز به اين بستگي دارد كه كدام باشگاه به او پيشنهادي را كه مشاوران او ميخواهند ارايه ميدهد.»
توس به تازگي بارها اعلام كرده است، خواهان ترك باشگاه است. او گفت ميخواهد فوتبالش را در جزيره ادامه بدهد.
در عين حال بازيكن پرتغالي شياطين سرخ هم درباره آيندهاش گفت:«قلب من اين جاست. اينجا خانه من است.»
رونالدو درباره شايعهها درباره او و جدايياش از منچستريونايتد هم گفت: «حتي وقتي كه ميگويم ميخواهم اينجا بمانم و قلبم اينجاست مردم دوباره قصه پردازي ميكنند. با اين حال ميخواهم در منچستر بازي كنم. ما جامهاي زيادي را بدست آوردهايم و حاضريم تا تاريخ را رقم بزنيم. سرمربي به تيم خود باور دارد بنابراين من هم اين كار را ميكنم.»
به گفته رونالدو، فرگوسن نقش مهمي در زندگي شخصياش نيز ايفا ميكند: «از زماني كه در اين باشگاه هستم، او براي من همانند پدرم بوده است. فرقي نميكند كه چه چيزي پيش خواهد آمد. من همواره ميخواهم بدانم كه او مردي است كه من را هنوز هم بهتر و آمادهتر ميكند. او براي من همانند پدري است كه به او احترام ميگذارم. حتي زماني كه به من در خارج از ميدان هم مشورت ميدهد، به حرف او گوش ميدهم. او از من شخصيت بهتري ميسازد.»
مجتبی و وحید دستتون درد نکنه
به امید قهرمانی تو اروپا
vahid_civil
24-05-2009, 20:44
منچستر با یه مشت جک و جوون تونست 1-0 بازیشو ببره و قهرمانیشو مستحکمتر کنه ! دی:
اسم خیلی هاشون رو نشنیده بودم . مثل دیروز بارسا
===
دو تیم کاملا آماده میخان به مصاف هم برن
اینجاست که تفاوت تیمی مثل منچستر و بارسا مشخص میشه دیگه
تیم سوم منچستر بازم پیروز شد
Elendil1
24-05-2009, 22:17
6 خرداد !! هنوزبايد صبر كنيم!! كي ميرسه؟؟
mehdi_360
25-05-2009, 08:32
چه شبی بشه ای خدا...
حتما سعی کنید کنار یه بارسایی بازی رو ببینید ...
من که میخوام یکی از بچه ها رو بیارم پیش خودم با هم بازی رو نیگا کنیم ...بارسایی دو اتیشه هست
Elendil1
25-05-2009, 13:16
منم پسرخالم يه بارسايي 2 آتيشست!!چه شود!
wildhunter
25-05-2009, 13:49
نکنید این کارو چون این بارساییها ادم های کم جنبه ای هستن و ممکن با اولین گلی که بخورن از کوره در رن و به زد و خورد منجرب بشه و از بازی چیزی نفهمید.
ولی عجب بازی میشه.من که لحظه شماری میکنم!!!
vahid_civil
25-05-2009, 16:04
پس از پرتري مقابل هولسيتي
فرگوسن: منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان ليگ برتر را دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: ما نه فقط بهترين و قويترين تيم انگليس هستيم، بلكه بهترين بازيكنان جوان ليگ را در اختيار داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: بازي با هول سيتي اين نكته را ثابت كرد كه منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان را دركنار بهترين بازيكنان مجرب ليگ برتر در خدمت دارد.
اين مربي كه تيمش شنبه شب آخرين بازي فصل را مقابل هول سيتي با تركيبي از نفرات ذخيره و جوان خود انجام داد و يك برصفر برنده شد، ادامه داد: حتي در شرايطي كه نفرات اصلي خود را به خاطر بازي مهم روز چهارشنبه با بارسلونا اسپانيا در فينال ليگ قهرمانان اروپا به ميدان نفرستاديم، قدرتمند ظاهر شديم و يك بر صفر نتيجه را به سود خود كرديم.
فرگوسن براي اين ديدار كه يكشنبه شب در ورزشگاه كينگستون در حضور 24 هزار نفر انجام گرفت، از نفرات ذخيره خود همچون كوژاك، داسيلوا، نوويل، وس براون، دالت، ناني، فلچر، گيبسون، ولبك،مارتين و ماچدا بهره گرفت و با تك گل گبيسون در دقيقه 24 برنده شد.
Antivirus II
25-05-2009, 18:01
سرالکس: فردیناند مقابل بارسلونا هست
این طور به نظر می رسد که ستاره تیم ملی انگلستان از بند مصدومیت رها شده و روز چهارشنبه تیمش را در دیدار مقابل بارسلونا همراهی خواهد کرد.
سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر در صحبتهایی اعلام کرد که ریو فردیناند به مرزآمادگی بازگشته و در دیدار فینال رم از ابتدا در ترکیب تیمش قرار خواهد گرفت.این ستاره 30 ساله 4 دیدار اخیر تیمش را به دلیل مصدومیتی که در ناحیه ساق پا گریبانگیر او شده بود، از دست داد. او روز پنجم می در جریان دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال مصدوم شد.
فرگوسن پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل هال سیتی در دیدار یکشنبه ،در گفت و گو با یوفا گفت:« ریو به جمع ما باز خواهد گشت.ریو فردیناند روز شنبه و یکشنبه با سایر بازیکنان تمرین کرد و من فکر می کنم که او آمادگی لازم را دارد تا در دیدار 4شنبه برای تیم به میدان برود.»
این مربی اسکاتلندی همچنین اعلام کرد که رافائل و وز براون، که در جریان دیدار مقابل ببرهامصدوم شده بودند، به دیدار چهارشنبه شب خواهند رسید. فرگوسن ادامه داد:« من برای احتیاط رافائل را از زمین مسابقه بیرون کشیدم و روز دوشنبه مجددا مورد آزمایشات مختلف قرار خواهد گرفت ولی خوشبختانه او به جمع ما باز خواهد گشت و خوب خواهد شد.وز هم اندکی مصدوم بود ولی او نیز به دیدار چهارشنبه شب رم خواهد رسید.»
wildhunter
25-05-2009, 21:12
ایول.خبر توپی بود فردیناند بیاد دیگه دفاع منچستر عالی میشه و دیگه نگرانی درباره دفاع نداریم
این هانری میرسه یا نه اخر؟؟؟
MoJtaBa.R
25-05-2009, 21:13
نکنید این کارو چون این بارساییها ادم های کم جنبه ای هستن و ممکن با اولین گلی که بخورن از کوره در رن و به زد و خورد منجرب بشه و از بازی چیزی نفهمید.
ولی عجب بازی میشه.من که لحظه شماری میکنم!!!
همشون اينجوري نيستنا :31:
استثناء هم داره :21:
ninabina
25-05-2009, 22:41
همانطور که فبلا به حضورتان رسانیدم ماسیمو بوساکا 40 ساله از سویس داوری فینال را بر عهده خواهد داشت( منبع BBC Sport website )
طبق همین سایت مسی تا کنون در 10 بار رودر رویی بارسا با تیم های انگلیس گل نزده است ، رونالدو نیز در 6 بار رودر رویی یونایتد با تیم های اسپانیایی گلزنی نکرده است.
ادوین فاندر سار گلکیپر یونایتد برای چهارمین مرتبه در فینال بازی می کند و از این نظر در جمع 7 نفر بازیکنی که دارای چنین تعداد مشارکتی هستند قرار می گیرد.
vahid_civil
25-05-2009, 22:49
ninabina
25-05-2009, 22:52
این دو تیم تا کنون 10 بار ( با بازی چهارشنبه) با هم در جام های ارو پایی بازی کرده اند که 3 برد منچستر - 2 برد بارسا ( تا سه نشه .... :18: ) و 4 بار مساوی حاصل کار دو تیم بوده.
vahid_civil
25-05-2009, 22:54
رونالدو: از مسی نمی ترسم
فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، نبرد بین دو بازیکن نخواهد بود ولی کریستیانو رونالدو خاطر نشان کرده که یکی از طرفداران بزرگ لیونل مسی است.
سایت گل: کریس رونالدو در صحبتهایی نسبت به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ابراز احترام نمود ولی بیان کرد که از او نمی ترسد. این در حالی است که بسیاری دیدار فینال رم را نبرد بین دو بازیکن بزرگ این تیم می دانند ولی باید بازی بارسا- منچستر را دیدار دو تیم بزرگ و برتر اروپایی دانست.
در حالی که این روزها مطبوعات مصاف این دو تیم را جنجالی جلوه می دهند، کریس رونالدو تمایل زیادی دارد تا در این دیدار حاضر شود و اعلام کرده که یکی از طرفداران ستاره آرژانتینی بارسلوناست.رونالدو در صحبتهایی به news of the world گفت:« این اصلا خوب نیست که با ترس و وحشت از بازیکنی به زمین مسابقه بروی ولی من احترام زیادی برای مسی به عنوان یک بازیکن قائلم. او شیوه بازی فوق العاده ای دارد و مطمئنم که او هم مثل من از حضور در این دیدار فینال ذوق زده است.»
بازیکنان منچستریوناتید مطمئنند که می توانند برای دومین سال پیاپی در این رقابتها به قهرمانی برسند و کریس هم همین اعتقاد را دارد:« امسال ، فینال بین دو تیم برتر دنیاست و به همین دلیل این فینال را می بایست دیداری استثنایی دانست. شاید باید این دیدار را فوتبالی دانست که طرفداران فوتبال، همواره جویای آن هستند. کاتالونیایی ها بازیکنان فوق العاده ای را برای هر یک از پستها در اختیار دارند و البته ما نیز همین طور هستیم. ما به خوبی می دانیم که باید بازی کاملی را مقابل آنها به نمایش گذاشته تا بتوانیم به پیروزی برسیم و به خوبی می دانیم که باید احترام زیادی برای تیم حریف قائل باشیم و با بازی با حداکثر توانایی مان این احترام را نشان خواهیم داد ولی در عین حال ما اعتماد به نفس بسیار بالایی داریم و معتقدیم که می توانیم اولین تیمی باشیم که برای دومین سال پیاپی به قهرمانی برسیم.»
ninabina
25-05-2009, 22:55
ninabina
25-05-2009, 23:38
چهارشنبه امتحان دارم - چرا آخه تمام بازی های مهم فوتبال باید توی امتحانات باشه:41:
اعصابم خرابه
دلم شور میزنه - اگر یونایتد بدون درد سر مثل بازی با آرسنال ببره راحت و بدون سردرد و عوارضی نظیر آن بکش می خونم تا بلاخره این ترم رو هم پاس کنم ولی اگر ........
Elendil1
26-05-2009, 12:25
چهارشنبه امتحان دارم - چرا آخه تمام بازی های مهم فوتبال باید توی امتحانات باشه:41:
اعصابم خرابه
دلم شور میزنه - اگر یونایتد بدون درد سر مثل بازی با آرسنال ببره راحت و بدون سردرد و عوارضی نظیر آن بکش می خونم تا بلاخره این ترم رو هم پاس کنم ولی اگر ........
گور پدر امتحان!!!! 100 امتحان هم داشته باشم يا قبلش مثه سگ مي خونم كه بازي رو نگاه كنم يا اصلآ نميخونم!!
MoJtaBa.R
26-05-2009, 13:40
مگه شب نيست بازي ؟
به روز امتحان كاري نداره كه
..
ninabina
26-05-2009, 14:19
مگه شب نيست بازي ؟
به روز امتحان كاري نداره كه
..
منظورم این بود که باید برای امتحان بخوانم - روز جمعه 2 تا امتحان دارم ساعت 8 مقاله نویسی و ساعت 11.30 کلیات زبانشناسی ( که خیلی سخت و فرار است !!! )
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:24
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /10نكته آماري از جدال منچستر و بارسا
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش منچستريونايتد تنها بازيكن از جمع هم تيمي هايش است كه در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري بازي كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه اكسپرس در گزارشي در مورد مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به 10 نكته آماري مربوط به اين بازي اشاره كرده كه يكي از اين نكات، حضور وين روني، در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان فصل جاري منچستر است.
اين روزنامه نكات آماري اين ديدار چنين برشمرده است:
1- وين روني تنها بازيكن منچستر است كه در تمامي 12 بازي ليگ قهرمانان در فصل جاري بازي كرد.
2- دني آلوز و اريك آبيدال ، دو بازيكن بارسلونا به علت محروميت قادر به همراهي تيم كاتالاني نيستند.
3- كارلوس پويول، بازيكن مطرح بارسا پس از محروميت در بازي با چلسي، دوره محروميت را پشت سر گذاشته است.
4-ادوين ون درسار، دروازه بان منچستر، درمسابقات ليگ قهرمانان اروپا ، در دو شكل امروزي و قديمش سابقه بازي دارد.
5-دارن فلچر بازيكن منچستريونايتد به علت دريافت محروميت نمي تواند مقابل بارسلونا بازي كند.
6-در صورتي كه برنده بازي نهايي ليگ قهرمانان، منچستريونايتد باشد، سرآلكس فرگوسن سه عنوان قهرماني اين جام را در اختيار خواهد داشت.
7- اگر منچستر قهرمان شود فرگوسن به ركورد باب پيسلي، مربي فقيد سابق انگليس خواهد رسيد.
8-در صورتي كه بارسلونا به مقام قهرماني برسد، گوارديولا ششمين مربي مي شود كه به عنوان بازيكن نيز توانسته قهرمان اين جام شود.
9- ليونل مسي مهاجم آرژانتيني بارسلونا در فصل جاري با زدن 8 گل بهترين گلزن اين مسابقات بوده است.
10-در صورت انجام بازي، اندرياس اينستا از بارسلونا به ركورد 50 بازي در ليگ قهرمانان اروپا خواهد رسيد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:25
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
آمار از برتري منچستر حكايت ميكند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد به لحاظ آماري شرايط بهتري نسبت به رقيب خود در جدال بر سر عنوان قهرماني اروپا دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت منچستريونايتد، دو تيم حاضر در ديدارهاي گوناگون اروپايي 9 بار مقابل يكديگر صف آرايي كرده كه سهم برد منچستر، بيشتر بوده است.
بر اين اساس منچستري ها در سه بازي با حريف فردا خود برنده شدند. بارسلونا نيز دو بازي را به سود خود كرده است. همچنين نتيجه 4 ديدار به تساوي منتهي شده است.
اين گزارش حاكي است نخستين ملاقات اروپايي اين دو تيم به سال 1994 مربوط مي شود كه در رقابت هاي ليگ قهرمانان تساوي 2 بر 2 شكل گرفت. در آن ديدار پل اسكولز بازيكن خط مياني حال حاضر منچستر به عنوان نيروي تازه نفس در دقيقه 66 بازي وارد بازي شد و در عين حال پپ گوارديولا سرمربي كنوني بارسلونا براي تيمش بازي كرد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:26
فوگتس: منچستر و بارسلونا با احتياط ميآيند
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: منچستر يونايتد و بارسلونا از فوتبال كاملا تهاجمي جدا شده و رو به بازي با احتياط خواهند آورد.
به گزارش خبرگزاري فارس برتي فوگتس اظهار داشت: اين اعتقاد شخصي من است كه منچستر و بارسلونا، در ديدار نهايي قهرماني اروپا، فوتبال با احتياطي را اجرا خواهند كرد. پس تعداد گل اين بازي شايد يك يا دو گل باشد.
فوگتس كه هدايت تيم ملي آذربايجان را در اختيار دارد، ادامه داد: در اين حالت تيمي كه با وجود احتياط، دقيق تر باشد، برنده خواهد شد. من از پيش بيني درمورد اينكه كدام تيم به مقام قهرماني مي رسد خودداري ميكنم. معلوم نيست در فوتبال محتاطانه، كداميك بر ديگري غلبه ميكند.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:27
ودكاك: منچستر براي تكرار قهرماني مشكلي ندارد
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال انگليس گفت:منچستر تيم كاملي است كه براي كسب مجدد عنوان نخست ليگ قهرمانان اروپا مشكلي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، توني ودكاك اظهار داشت:منچستر، نمونه بارز يك تيم كامل و توانمند است. البته بارسلونا هم شرايط خوبي دارد ولي ميان اين دو تفاوت آشكاري ديده مي شود.
وي افزود: در شرايط فعلي، منچستر يونايتد كاملا در فرم مطلوب آمادگي است، با اين شرايط فرگوسن براي تكرار عنوان قهرماني اروپا مشكلي نخواهد داشت.
ودكاك كه در سال 1979 همراه اف.ث. كلن آلمان قهرمان جام جامداران اروپا شد، افزود: با اين سطح از آمادگي منچستر، بارسلونيها هم توان مقابله و ايستادگي نخواهند داشت.با اين شرايط من دو، سه گل براي منچستر يونايتد در اين ديدار ميبينم.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:29
/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
فان در سار: جاي يك قهرماني ديگر در كارنامهام خالي است
خبرگزاري فارس: دروازهبان هلندي تيم منچستر يونايتد گفت: جاي يك عنوان قهرماني ديگر اروپا در كارنامهام خالي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه داگبلات، ادوين فان در سار اظهار داشت: جو حاكم بر تيم منچستر يونايتد به گونهاي است كه بازيكن را ترغيب و تشويق به كسب عنواني جديد ميكند.من به عنوان عضوي از خانواده منچستر، علاقمند به كسب افتخار تازه اي در ليگ قهرمانان اروپا هستم.
اين بازيكن ادامه داد: ما اينك در شرايطي ايدهآل قرار داريم. با توجه به اين شرايط بخت خيلي زيادي براي دستيابي به مقام قهرماني قائل هستم.
دروازهبان 38 ساله منچستريونايتد كه از سال 2005 در خدمت تيم اولدترافوردي است، ادامه داد: در منچستر، همه مصمم به كسب مقام قهرماني هستيم. البته ما ميدانيم دستيابي به چنين موفقيتي با توجه به قدرت بسيار زياد بارسلونا، دشوار است.
اين سنگربان مجرب اينك دركنار موفقيت هاي پرتعدادي كه كسب كرده صاحب دو مقام نخست در ليگ قهرمانان اروبا در فصل 1995 - 1994 همراه آژاكس آمستردام و 2008 - 2007 با منچستريونايتد است.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:30
چاو: نه رونالدو گل ميزند، نه مسي
خبرگزاري فارس:بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كره جنوبي اظهار داشت: در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا نه كريستيانو رونالدو گل خواهد زد و نه ليونل مسي.
به گزارش خبرگزاري فارس بوم كو چاو در گفت و گو با روزنامه كرهياتودي در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، نقطه نظرش را بيان كرد.
وي اظهار داشت: وقتي به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا در دوره هاي گذشته نگاه ميكنيم، متوجه ميشويم بازيكنان بزرگ هميشه تحت تدابير شديد، از سوي تيم رقيب قرار داشتند. پس شرايط گلزني براي آنان امري بسيار دشوار شده است. قاعدهاي كه فكر ميكنم اين بار نيز در ليگ قهرمانان اروپا مصداق داشته باشد، به طوري كه گلزناني بزرگ همچون كريستيانو رونالدو و ليونل مسي موفق به گلزني نشوند.
اين چهره صاحب نام فوتبال كره جنوبي، تصريح كرد: به اعتقاد من، سرآلكس فرگوسن و پپ گوارديولا، مربيان منچستر يونايتد و بارسلونا، برنامههاي جامعي را براي مهار اين دو ستاره تعيين كننده و سرنوشتساز در نظر خواهند گرفت.
بوم كو چاو ادامه داد: با اين شرايط گلزني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا را نزد بازيكنان ديگري بايد سراغ گرفت.
با توجه به اين نكته، احتمال زيادي هست بازيكناني گمنام تر از رونالدو و مسي، بتوانند سرنوشت بازي يا سرنوشت قهرماني را رقم زنند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:31
لمان: منچستر مقابل بارسلونا پيروز ميشود
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از هر دو تيم شناخت بالايي دارم و فكر ميكنم منچستر به پيروزي برسد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از كيكر، ينس لمان اظهار داشت: تجربه بازي در ليگ برتر را دارم و بارها مقابل منچستر بازي كرده ام. بارسا را هم ميشناسم. به نظرم، قدرت منچستر بيشتر از بارسلونا است.
دروازهبان كنوني اشتوتگارت ادامه داد: پيش بيني من اينگونه است كه منچستر 2 گل به بارسلونا ميزند و قهرمان خواهد شد؛ اما در فوتبال هر گونه اتفاقي روي ميدهد.
لمان كه با تيم سابقش "آرسنال " تجربه حضور در ديدار نهايي ليگ قهرمانان در سال 2006 را دارد، عنوان كرد: منچستر از تجربه بيشتري هم برخوردار است؛ اما بارسا هم ميتواند چون يك تيم شگفتي ساز ظهور كرده و جام را با خود به خانه ببرد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:31
كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن ميدهم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستريونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كردهام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد، به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليتهاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:32
كيگان: شانس قهرماني اروپا را به مردان فرگوسن ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي انگليس گفت: شانس قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به ياران فرگوسن ميدهم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، كوين كيگان اظهار داشت: به نظر من منچستريونايتد از همه جهات جلوتر از بارسلونا است. اين ادعا به خاطر انگليسي بودن منچستر نيست. من هميشه سعي كردهام جداي از احساسات نظراتم را بيان كنم.
كيگان عنوان كرد: منچستر با برتري كه مقابل بارسلونا دارد، به كسب مقام قهرماني خيلي نزديك است. البته اين در شرايطي است كه همه چير روال عادي خود را طي كند. قابليتهاي تيم فرگوسن از تيم گوارديولا بيشتر است. هر چند كه هر دو به اندازه كافي ستاره در اختيار دارند.
كيگان كه در ابتداي فصل جاري فوتبال باشگاهي هدايت نيوكاسل يونايتد را برعهده داشت و بعد عزل شد، ادامه داد: احساس مي كنم تماشاگران بازي براي ديدن چهره قهرمان زياد صبر نخواهند كرد زيرا منچستر در وقت قانوني برنده بازي خواهد شد.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:33
كهلر: بارسلونا بخت بيشتري براي قهرماني دارد
خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم فوتبال آلمان و بروسيا دورتموند گفت: با احترام به منچستريونايتد، معتقدم اين بار بارسلونا بخت قهرماني دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس يورگن كهلر اظهار داشت: بخت قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را در فصل جاري به تيم بارسلونا ميدهم. تقريبا همه بازي هاي اين تيم را در ليگ قهرمانان اروپا تماشا كرده ام و باور دارم،بارسلونا بازي به بازي پيشرفت كرده و اوج گرفته است.
كهلر ادامه داد: در اينباره طي چند روز گذشته، با دوستانم بحثهاي زيادي كردم و به آنها گفتم بارسلونا حتي بانتيجه 2 بر يك، منچستر يونايتد را نيز شكست ميدهد.
وي كه خود در سال 1997 همراه تيم بروسيا دورتموند آلمان، تجربه و موفقيت قهرماني اروپا را در اين پيكارها، به دست آورد، ادامه داد: چون طرفدار فوتبال زيبا هستم، بسيار علاقمندم بارسلونا، فاتح بازي شود تا بخاطر بالابردن جذابيت فوتبال و نيز افزايش تماشاگر، در عمل تقدير شايستهايي به عمل آيد.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:34
يك سال ذرت مجاني، هديه قهرماني اروپا براي منچستر
خبرگزاري فارس: يك شركت توليد ذرت بستهبندي، به بازيكنان منچستريونايتد محصولات خود را به عنوان جايزه هديه ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس شركت كابكورن، كه در 5 سال گذشته توليد كننده انواع فرآوردههاي ذرتي در انگليس است، در ابتداي هفته جاري اعلام كرد در صورت كسب پيروزي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، اين محصولات را به تك تك اعضاي تيم منچستر هديه خواهد كرد.
تام درايچي، سخنگوي اين شركت گفت: به سهم خود ميكوشيم نقشي در موفقيت منچستر يونايتد در كسب عنوان قهرماني اروپا ايفا كنيم.
طبق اين اظهارات در صورت قهرماني شاگردان سرآلكس فرگوسن، در ديدار فردا شب، ذرت يك سال بازيكنان و مربيان منچستر به اين خاطر تامين خواهد شد.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:35
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/لينهكر: شرايط قهرماني بارسلونا و منچستر برابر است
خبرگزاري فارس: مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال انگليس گفت: شرايط دو تيم بارسلونا و منچستر را براي قهرماني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان برابر مي دانم.
به گزارش خبرگزاري فارس گري لينهكر اظهار داشت: همه تيمهايي كه به مرحله نهايي يك جام بسيار معتبر و ارزشمند نظير ليگ قهرمانان اروپا ميرسند، بسيار خوب و قوي هستند. پس با وجود مشكلاتي كه هر دو تيم دارند، بايد در نظر بگيريم در شرايط متعادلي هستند.
وي كه به عنوان مفسر تلويزيون بيشتر فعاليت مي كند، عنوان كرد: نميتوانم پيش بيني كنم كدام تيم قهرمان ميشود، چنين پيش بيني واقعا دشوار است.
لينهكر 48 ساله كه از سال 1986 الي 1989 تجربه بازي براي تيم بارسلونا را داشت، ادامه داد: هر دو تيم با انگيزه هستند كه اين مسئله براي من به عنوان گزارشگر و مفسر، بسيار جالب است.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:36
ون گال: زيبايي بازي بارسلونا، دليلي بر قهرماني نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال آلكمار هلند گفت: زيبا بازي كردن بارسلونا دليل قاطعي براي كسب عنوان قهرماني اين تيم نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوئيس ون گال اظهار داشت: در بحثهاي متعددي كه در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ميان بارسلونا اسپانيا و منچستريونايتد انگليس مطرح شده به زيبا بازي كردن بارسلونا اهميت زياد داده مي شود. حتي من شنيده ام برخي به عنوان يك دليل اساسي و قاطع براي برد، به اين نكته اشاره مي كنند.
وي گفت: درمقابل چنين نظريه اي، من حرفي براي گفتن ندارم. چون اساسا معتقدم زيبايي بازي نمي تواند عاملي براي كسب موفقيت يك تيم باشد.
ون گال كه هفته قبل از آلكمار جدا شد و مسئوليت تيم بايرن مونيخ آلمان را پذيرفت، افزود: من تيم هاي زيادي را مي شناسم كه زيبا بازي كردند؛ ولي قهرمان نشدند.
ون گال كه در سالهاي 1997 الي 2000 و 2002 الي 2003 هدايت بارسلونا را برعهده داشت، تصريح كرد: به هوش و زيركي گوارديولا واقف هستم. فكر مي كنم او مردانش را علاوه بر زيبايي به عوامل ديگري در ديدار با منچستر، مجهز خواهد كرد.
اين مربي هلندي درشرايطي چنين نقطه نظري را بيان داشته كه خود بارها در مقام مربي تيم هاي آژاكس آمستردام هلند و بارسلونا اسپانيا حضور در پيكارهاي ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرد و حتي در فصل 1995- 1996 همراه با آژاكس به مقام قهرماني رسيد.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:36
اوليور كان: منچستر 80 درصد قهرمان است
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: بخت قهرماني منچستريونايتد برابر بارسلونا، حدود 80 درصد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، اوليوركان اظهار داشت: به باور من برتري منچستريونايتد در اين ديدار مقابل بارسلونا، كاملا مشهود است. البته اگر شگفتي رخ دهد، در آنصورت مي توان قهرماني را نزد تيم اسپانيايي ديد.
وي كه در سال 2001 همراه با تيم بايرنمونيخ به مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيد، افزود: به لحاظ فني، شرايط دو تيم با هم تفاوت ميكند. بارسلونا دست به فوتبالي جادويي ميزند. فوتبالي كه در آن پاسهاي زيادي داده مي شود، به طوري كه تيم حريف تحت تاثير اين همه پاس، تمركز خود را از دست ميدهد و لطمه خواهد خورد.
كان ادامه داد: در نقطه مقابل منچستر، با فوتبالي عقلاني ميآيد. آنها كار گروهي بارسلونا را ندارند؛ اما ميدانند كه چه زماني به جلو بيايند و چه زماني در عقب زمين تجمع كنند تا دروازهشان مصون باقي بماند.
سنگربان برتر سابق جهان تصريح كرد: سرعت بازي بارسلونا فوقالعاده زياد است؛ در حالي كه منچستريها چنين سرعتي ندارند، اما آنها از حضور خود در زمين، به طور دقيق ميدانند چه ميخواهند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) ه وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:37
زيدان: كار بارسلونا دشوار است
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه رئال مادريد گفت: شرايط قهرماني بارسلونا در مقايسه با منچستر يونايتد دشوارتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس زينالدين زيدان در نظرخواهي شبكه تلويزيوني پلاس فرانسه درباره نتيجه بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: عوامل بسياري در قهرماني و كسب افتخار يك تيم در ديدار نهايي ليگ قهرمانان دخالت دارند كه من از تجربه، آمادگي ، حضور ذهن ،انگيزه و ميل به كسب موفقيت نام مي برم. با توجه به اين موضوع تصور مي كنم، وضعيت بارسلونا براي دستيابي به مقام قهرماني، از منچستريونايتد حادتر است.
وي افزود: بزرگترين امتيازي كه منچستر يونايتد دارد و بارسلونا آن را در اختيار ندارد، تجربه فوقالعاده زيادي سرمربي تيم انگليسي است. فرگوسن، به عنوان رهبر و مغز متفكر منچستر، بارها اين تيم را به مقامهاي قهرماني داخلي و ليگ قهرمانان اروپا رسانده است، در حالي كه پپ گوارديولا، در عرصه مربيگري، فوقالعاده جوان و كم تجربه است.
زيدان كه همراه با رئال مادريد در سال 2001 قهرمان اين جام شد، ادامه داد: در حقيقت بازي نهايي، جنگ تجربه مربيگري است. علاوه بر نبرد بازيكنان داخل ميدان، مربيان نيز به رقابت با يكديگر خواهند پرداخت كه در اين ميان همه چيز از برتري منچستر حكايت مي كند.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:38
ماتيوس: منچستر و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: جدال منچستريونايتد و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، لوتار ماتيوس خاطرنشان كرد: اين ديدار بينندگان فراواني را به پاي گيرندههاي تلويزيوني در سراسر دنيا خواهد كشاند. فكر مي كنم هر كس در دنيا شيفته فوتبال است، يك لحظه از تماشاي اين ديدار، چشم برنخواهد داشت. پس چنين رويداد گسترده اي، همانند يك جشن واقعي است.
وي افزود: به نظر من با توجه به سطح قدرت دو تيم راه يافته به بازي نهايي، سرنوشت بازي به وقت اضافي كشيده ميشود. از اين جهت فكر ميكنم حتي تعدا گل زيادي در اين ديدار زده نشود كه در اين ميان حتي بازيكناني مثل كريستيانو رونالدو از منچستر يا ليونل مسي از بارسلونا، سرنوشت ساز شوند. با اين حال حتي احتمال دارد بازيكنان ديگري، سرنوشت بازي را رقم زنند.
ماتيوس كه در سال 1999 همراه بايرن مونيخ حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد را تجربه كرده، اظهار داشت: در اين بين من بخت بيشتري به منچستر يونايتد مي دهم و گمان ميكنم نتيجه بازي يك بر صفر يا دو بر يك به سود منچستريونايتد شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:38
هواداران منچستر نمايشگاه نقاشي برپا ميكنند
خبرگزاري فارس: مسابقه نهايي ليگ قهرمانان به نمايشگاهي از نقاشيهاي هواداران منچستر يونايتد تبديل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از استار، گروهي از هواداران منچستر براي حضور در ورزشگاه المپيك رم، محل برگزاري ديدار برابر بارسلونا در روز چهارشنبه، دست به ابتكار جالبي خواهند زد.
گروهي بالغ بر 100 نفر از هواداران رسمي يونايتد كه در كشيدن نقاشي، قابليت دارند، از حدود دو هفته قبل، اقدام به كشيدن تصاويري از بازيكنان روي كاغذ و مقوا كردهاند.
هواداران گرافيست و هنرمند تيم انگليسي با كشيدن تصاوير مختلف، نقاشيها را همراه خويش به رم، محل انجام بازي آورده و قصد دارند تا ابتدا در حاشيه آن، تصاوير خود را جهت تماشا در اختيار عموم قرار دهند. با شروع مسابقه، اين تصاوير را وارد ورزشگاه كرده و براي تشويق بازيكنان محبوب خود در دست گيرند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:39
فان باستن: منچستر باز هم قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق آژاكس آمستردام هلند معتقد است منچستر قهرمان اروپا ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال هلند، ماركو فان باستن گفت: پيشبيني ميكنم قهرماني اروپا در پايان ديدار روز چهارشنبه در ورزشگاه المپيك رم يكبار ديگر به منچستر يونايتد برسد.
وي كه دو هفته قبل از مقام سرمربيگري آژاكس آمستردام كناره گرفت، افزود: در ديداري با اهميت نظير بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، عامل تجربه نقش و اهميت به سزايي دارد. در قياس اين دو تيم، بازيكنان منچستر مقابل بازيكنان بارسلونا، از تجربه بينالمللي افزونتري برخوردار هستند. اين نكته اي است كه من به همه دوستانم گوشزد كردهام.
اين مربي 44 ساله كه در سال هاي 1989 و 1990 همراه تيم ايتاليايي آ.ث.ميلان تجربه قهرماني اين جام را داشته، عنوان كرد: حتي اين برتري در تجربه، نزد مربي منچستر مقابل مربي بارسلونا به چشم مي خورد. با توجه به اين مسئله بخت قهرماني منچستر يونايتد را بسيار زياد ميدانم.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:40
غيبت ايران در نظر سنجي سراسري يوفا
خبرگزاري فارس: در حالي كه بيشتر كشورها در فهرست نظرسنجي يوفا براي پيش بيني بازي فردا ديده مي شوند، خبري از نام ايران نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، در نظر سنجي سراسري يوفا نام كشورهايي نظير گواتمالا، السالوادور، نيكاراگوا، افغانستان، مراكش و ... ديده مي شوند؛ اما ايرانيان علاقه مند براي شركت در اين نظرسنجي بايد گزينه ساير كشورها را انتخاب كنند.
خبرنگاران ايراني نيز جزو معدود كشورهايي بودند كه به دلايل مشكلات صدور رواديد، بخت حضور در ديدار بزرگ سال را از دست دادند.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:40
دشان: منچستر يك بر صفر ميبرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه گفت: احساس ميكنم نماينده اسپانيا در فينال رم دچار مشكل و بازنده ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، ديديه دشان اظهار داشت: به باور من در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در قياس با منچستر يونايتد دچار مشكل خواهد شد. بارسلونا بازيكنان غايب قابل توجهي در خط دفاعي خود دارد.
وي عنوان كرد: با يك مقايسه ساده مشخص مي شود كادر بازيكنان منچستر گسترده تر از بارسلونا است. پس براي ترميم فرگوسن نسبت به گوارديولا از دغدغه كمتري دراين زمينه برخوردار است.
اين مربي كه از فصل بعد هدايت تيم المپيك مارسي فرانسه را برعهده خواهدگرفت، اضافه كرد: از اين جهت من واهمه دارم و نگران وضعيت بارسلونا در اين مصاف هستم.
دشان كه در سال 1993 و 1996 دو تجربه كسب عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را با مارسي و يوونتوس داشته، تصريح كرد: با توجه به مشكلي كه اينك بارسلونا با آن روبرو است، قطعا به دروازه خود توجه زيادي خواهد داشت. همين امر سبب ميشود كه تعداد گل رد و بدل شده در بازي محدود باشد. به اين خاطر احساس ميكنم بازي با نتيجه يك بر صفر به سود منچستر يونايتد تمام شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:41
رينا: اگر بارسا بترسد شكست ميخورد
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسپانيايي ليورپول انگليس گفت: تنها ترس از حريف مي تواند بارسلونا را نابود كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالان، په په رينا عنوان كرد: به خاطر شناختي كه از منچستريونايتد دارم بايد بگويم قهرماني بارسلونا قطعي است مگر آنكه از منچستر يونايتد بترسد.
وي افزود: بازيكنان منچستر يونايتد هميشه به چشمان حريف نگاه مي كنند و تخريب روحيه حريف براي آنها تنها راه رسيدن به پيروزي است.
فينال ليگ قهرمانان اروپا فردا شب ساعت 23:15 در المپيك رم برگزار مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:41
رونالدو براي قهرماني بارسلونا 10 هزار يورو شرط بست
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي اسبق بارسلونا و فعلي كورينتيانس برزيل بر سر كسب عنوان قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا شرط بست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو، رونالدو با گروهي از دوستانش بر سر قهرماني بارسلونا 10 هزار يورو شرط بست.
اين روزنامه برزيلي در گزارش ويژه خود كه در ابتداي هفته چاپ شد، نوشت: حساسيت زياد ديدار دو تيم منچستريونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا سبب شد رونالدو كه اينك در كشورش توپ ميزند، سر اين موضوع شرط بندي كند.
رونالدو كه در فصل 1997-1996 عضو بارسلونا بود، باور دارد در ديدار فردا شب دو تيم در ورزشگاه المپيك رم، بارسا به مقام قهرماني خواهد رسيد اما اگر بازنده شود، اين بازيكن رقم فوق را به عنوان شرط در اختيار دوستانش كه نظري متفاوت با او دارند، خواهد گذاشت.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:43
پادشاه، ملكه و نخست وزير تماشاگر ويژه بازي بزرگ
خبرگزاري فارس: منابع خبري اسپانيا در آستانه ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا از حضور پادشاه و ملكه اسپانيا در ورزشگاه المپيك رم خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، حضور پادشاه و ملكه حساسيت هاي بازي بزرگ فردا شب را دو چندان مي كند.
اين در حالي است كه خوسه لوئيس رودريگس ساپاتهرو، نخست وزير اسپانيا نيز از ميهمانان احتمالي مقامات يوفا خواهد بود. با توجه به برنامه هاي فشرده تبليغات انتخاباتي در اين كشور اروپايي، بعيد است شخصا در ورزشگاه رم حضور داشته باشد.
فينال ليگ قهرمانان اروپا فردا شب به ساعت 23:15 در المپيك رم برگزار مي شود.
حضور پادشاه در ديدار نماينده مردم كاتالونيا برابر منچستر يونايتد مي تواند اقدامي جبراني براي ناكامي حضور رئال مادريد در اين بازي بزرگ باشد تا از اين جهت، تبليغ بيشتري براي مادريد و ميزباني اين شهر در المپيك 2016 شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:44
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/دنيزلي: منچستريونايتد قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قهرماني را در خانه منچستر ميبينم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آيديلينك، مصطفي دنيزلي عنوان كرد: بارسا و منچستر كه به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند، برترينهاي حال حاضر باشگاهي اروپا هستند.
وي ادامه داد: هر يك از اين دو تيم ويژگيهاي منحصر به فردي دارند. به عنوان مثال خاصيت ضربهزني منچستر يونايتد بسيار بالا است. اين تيم در همه اوقات بازي مي تواند خطرناك ظاهر شود. در حالي كه قابليت بازي گروهي بارسلونا با سرعت بالاياش، خيرهكننده است.
دنيزلي كه اينك مربيگري تيم بشيكتاش اسپور تركيه را بر عهده دارد، افزود: شرايط بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا البته متفاوت با ساير بازيهاي است. دراين بازي خاص، منچستريها قابليت بيشتري دارند. آنها به ابزار تعيين كننده ايي مثل تجربه مجهز هستند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي، انجام مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:45
منچستر و بارسا، فينال رويايي اروپا
جام پشت دروازه رم
خبرگزاري فارس: تيمهاي فوتبال منچستريونايتد و بارسلونا فردا شب برگزار كننده فينال رويايي ليگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بارسلونا با ليونل مسي و منچستريونايتد با كريستيانو رونالدو به مسابقه پاياني ليگ قهرمانان اروپا رسيده اند تا فردا شب در ورزشگاه المپيك رم براي فتح جام قهرماني نبرد كنند. اين بازي كه يكي از بزرگترين ديدارهاي فوتبال باشگاهي است در ورزشگاه المپيك ايتاليا و از ساعت 23:15 چهارشنبه شب به وقت تهران برگزار مي شود.
فينال جام يوفا ميان شاختار و وردربرمن هر چه قدر بي اهميت و بدون تماشاگر بود؛ اين ديدار مهم و پربيننده است. ميزبان ها هم البته سهم بسزايي در ميزان هيجان بازي دارند. به عنوان مثال نمي شود از فضاي استانبول توقع داشت تا به ديدار نهايي جام يوفا هيجان تزريق كند اما رم ايتاليا مي تواند هيجان وصف ناپذير فينال ليگ قهرمانان اروپا را صد چندان كند. المپيك رم يكي از رعب انگيزترين ورزشگاه هاي دنيا است؛ هر چند به پاي نيوكمپ يا حتي سن سيرو نمي رسد اما ويژگي هاي خاص خودش را دارد.
اين استاديوم در شهر رم است و حدود 80 هزار نفر گنجايش دارد. اين ورزشگاه هر سال، حداقل دو بار صحنه رقابت دو تيم آ.اس رم و لاتزيو در دربي پايتخت ايتاليا است.
از هنگامي كه جام قهرماني اروپا به ليگ قهرمانان تغيير نام يافت، رئال مادريد و ميلان هركدام با سه بار قهرماني موفق ترين تيم بوده اند. رئال مادريد 9 بار و ميلان 7 بار جام قهرماني را بالاي سر بردهاند. ليورپول 5 و تيمهاي بايرن و آژاكس هركدام 4 بار قهرمان شدهاند. رئال مادريد با 12 بار حضور در مسابقه پاياني ركورددار است.
اگر منچستر يونايتد در رم به انجام كاري موفق شود كه چلسي با گاس هيدينك هلندي نتوانست، آنگاه نخستين تيمي خواهد بود كه در قالب جام قهرمانان اروپا دو سال پياپي قهرمان مي شود. اين تيم به هنگام رقابتهاي اين جام با عنوان قهرماني باشگاه هاي اروپا تنها يك بار به سال 1968با سر بابي چارلتون، دنيس لاو و جورج بست قهرمان اروپا شد.
جام قهرماني پشت دروازه رم قرار دارد. اينكه مردان سر آلكس فرگوسن باتجربه، فاتح اين جام مي شوند يا بازيكنان پپ گوارديولاي جوان؛ تا فردا شب مشخص مي شود. تب فوتبال نه فقط در اروپا بلكه در جهان به نهايت خود رسيده است. همه منتظر فينال رويايي هستند
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:46
/تحليل فني چهره بارسا/
سيستم چرخشي بارسلونا و آمادگي مردان فرگوسن
خبرگزاري فارس: سيستم گوارديولا از ديد اكثر كارشناسان بزرگ اروپايي شكننده و قابل مهار است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، نكته پنهان در تفاسير فني ديدار نهايي جام اروپايي اينكه بازيكنان بارسلونا در چند بازي اخير اين تيم به راحتي از حالت 4-3-3 به حالت 4-4-2 تغيير شكل داده و به هافبكهاي تيم اجازه نفوذ بيشتر ميدهند در واقع ايجاد حالت چرخشي در سيستم پيچيده بارسلونا براي مردان جزيره مشكلساز خواهد شد. از طرفي كارشناسان معتقدند كه مردان فرگوسن براي مهار تاكتيك هاي گوارديولا آماده اند.
بارسلونا تا به امروز دو بار در ورزشگاه رم بازي كرده است. يك بار در سال 1975 برابر لاتزيو در فينال جام يوفا كه به پيروزي 3 بر صفر دست پيدا كرده است و بار ديگر در سال 2001 برابر رم كه در آن بازي تن به شكست 3 بر صفر داده است.
اين دو تجربه متفاوت نشان مي دهد كه رم با بارسا غريبه نيست و هر دو نوع برخورد خود را به اين تيم تحميل كرده است.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:47
دوراهي لاروخا و آسولگرانا
خبرگزاري فارس: خيابان هاي پايتخت ايتاليا فردا شب بين لاروخا (قرمز) و آسولگرانا (آبي و اناري) تنها مجاز به انتخاب يك رنگ هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در آستانه ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، قهرمان لاليگا در انديشه فتح قاره سبز بسر ميبرد.
تيم رويايي پپ گوارديولا تنها در مدت زمان يك هفته دو جام بزرگ حذفي و لاليگا را بالاي سر برد و اكنون براي تكميل سه گانه خود بايد در پايتخت ايتاليا برابر شياطين سرخ به پيروزي برسد اما ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا ويژگيهاي خاص خود را دارد. به تيمي كه شكست ميخورد هيچ افتخاري تعلق نميگيرد، هيچ فوتبالدوستي اين تيم را تيم دوم اروپا نميداند و همه نوشتهها و تحليلها درباره تيم قهرمان است و بس.
شب فينال براي خانواده بزرگ فوتبال دنيا شبي تاريخي و فراموش نشدني است تا جايي كه احزاب سياسي اسپانيا فعاليتهاي تبليغاتي خود را براي انتخابات در آن شب به حالت تعليق درآورده و مثل بقيه مردم پاي صفحه تلويزيون مينشينند.
حال و هواي جزيره نيز شبيه به اسپانيا است و حتي رسوايي مالي نمايندگان پارلمان انگليس در آن شب ديگر تيتر اول روزنامهها نيست.
بارسلونا نماينده اول اسپانيا ميتواند سفير فرهنگ كشور خود باشد اما مشكل اصلي اينجاست كه اين تيم حاضر نيست به غير از نام كاتالونيا تداعيگر نام ديگري باشد.
تصور كنيد اگر رئال مادريد به اين بازي بزرگ ميرسيد تا چه حد ميتوانست براي ميزباني اسپانيا در المپيك 2016 مؤثر عمل كند اما شايد آنقدر كه سازمان يونيسف از حضور بارسا در فينال سود ميبرد اسپانيا بهره اي نداشته باشد.
بارسلونا تنها نماينده فرهنگي ديار خودش محسوب مي شود هر چند مقامات سياسي اسپانيا هرگز اين مسئله را قبول ندارند.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:47
/تحليل فني چهره بارسا/
تلاش براي شكستن حلقه تهاجمي بارسا
خبرگزاري فارس: درحالي كه تحليلهاي احساسي از دو فيناليست ليگ قهرمانان در همه جا به چشم ميخورد، بد نيست از ديد فني آنها را زير ذرهبين بگيريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، بارسلونا از زمان به قدرت رسيدن يوهان كرايف، با سيستم 4-3-3 وارد ميدان ميشود و هرگز اين رويه را تغيير نميدهد. در واقع، اين سيستم از آكادمي نوجوانان ريشه گرفته و تا تيم بزرگسالان تداوم مييابد.
سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد، مربي كوچكي نيست و براي اين سيستم تدابير خاص خود را در زمين پياده ميكند.
يكي از تاكتيكهاي منطقي و قابل پيشبيني منچستر، همان روشي است كه سرمربي هلندي چلسي در پيش گرفته بود. به اين ترتيب كه بايد سرعت هافبكهاي تهاجمي بارسا، مهار شده و ارتباط مدافعين كليدي مانند پويول با تغذيهكنندگان تيم كاملا قطع شود.
از طرفي، سرمربي جوان بارسلونا با علم به اين مسئله، ميكوشد با تغيير محل مهرههاي كليدي خود، نوعي سردرگمي در ميان بازيكنان منچستر يونايتد ايجاد كند.
ايجاد اين سردرگمي، كليد موفقيت بارسا در فينال ليگ قهرمانان است.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:48
تركيب احتمالي منچستر و بارسلونا اعلام شد
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي دو تيم فوتبال راه يافته به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه كيكر آلمان، تركيب دو تيم منچستر يونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا را براساس اخباري كه گزارشگران اين نشريه از اردوي دو تيم مذكور كسب كردند، از طريق سايت خود اعلام كرد.
براين اساس بازيكناني همچون ريوفرديناند در تيم منچستريونايتد يا اينيستا از بارسلونا با توجه به مشكل مصدوميت، شرايط بازي را خواهند يافت و فرداشب(چهارشنبه) تيم خود را دراين جدال مهم همراهي خواهند كرد.
گزارش اين نشريه در ارتباط با تركيب دو تيم به شرح زير است:
* تركيب احتمالي منچستر يونايتد:
دروازهبان: وندرسار
خط دفاع: اوشي، فرديناند، ويديچ، اورا
خط مياني: آندرسون، كريك، اسكولز
خط حمله: كريستيانو رونالدو، روني، پارك
* تركيب احتمالي بارسلونا:
دروازهبان: والدس
خط دفاع: سيلوينو، پيكه، يحييتوره، پويول
خط مياني: اينيستا، بوسكتس، ژاوي
خط حمله: هانري، اتوئو، مسي
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي برگزار مي شود.
انتهاي پيام/
اولين گروه هواداران منچستر به رم رسيد
اولين گروه از هواداران تيم منچستر يونايتد براي تماشاي بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا روز يكشنبه وارد شهر رم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، اين گروه شامل 300 تماشاگر از روز يكشنبه در شهر رم، اقامت گزيدند.
اين عده كه از سوي سازمان هواداران منچستر يونايتد به شهر رم، محل بازي نهايي ليگ قهرمانان آمدهاند، البته وظايفي دارند. به عنوان مثال عدهاي از اين گروه مامور هستند تمام هتلها و محلهاي اقامتي را در سطح شهر رم، براي اسكان ساير هواداران اعزامي منچستر مهيا كنند.
گروهي ديگر نيز از اين جمع، مأموريت دارند به بررسي شرايط حاشيهايي، از جمله محلهاي ورودي به ورزشگاه المپيك رمها پرداخته تا اطلاعات خود را در اختيار ساير هواداران منچستر يونايتد قرار دهند.
هواداران منچستر مقابل بارسلونا نمايشگاه نقاشي ميزنند.
مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به نمايشگاهي از نقاشيهاي هواداران منچستر يونايتد تبديل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس گروهي از هواداران منچستر يونايتد براي حضور در ورزشگاه المپيك رم، محل انجام بازي با بارسلونا در روز چهارشنبه، دست به ابتكار جالبي زدهاند.
در اين باره گزارش شد گروهي بالغ بر 100 نفر از هواداران رسمي باشگاه منچستر يونايتد در كشيدن نقاشي، تبحر و قابليت دارند، از حدود دو هفته قبل، در ايام فراغت خود، با وسايل نقاشي اقدام به كشيدن نقاشيهاي از بازيكنان منچستر يونايتد بر روي كاغذ و مقوا.
اين گزارش حاكيست هواداران گرافيست منچستر يونايتد با كشيدن تصاوير مختلف، نقاشيهاي خود را همراه خويش به شهر رم، محل انجام بازي آورده آورده و قصد دارند تا با دادن هر يك از تصاوير به هواداران، وارد ورزشگاه شده تا از اين راه، باعث انبساط روحي بازيكنان منچستر يونايتد درجه ال با بارسلونا شوند.
يك سال ذرت، هديه قهرماني اروپا براي منچستر
يك شركت توليد ذرت بستهبندي، به بازيكنان منچستر يونايتد محصولات خود را به عنوان جايزه ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس شركت كئلو، كه در 5 توليد انواع فرآوردههاي ذرتي در انگليس فعاليت ميكند، در ابتداي هفته جاري اعلام كرد در صورت كسب پيروزي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، اين محصولات را به تك تك اعضاي تيم منچستر پيشكش خواهد كرد.
سخنگوي اين شركت گفت: ما به هسم خود ميكوشيم نقشي در كسب موفقيت منچستر يونايتد در كسب عنوان قهرماني اروپا ايفاء كنيم.
طبق اين اظهارات در صورت قهرماني شاگردان سرآلكس فراگوسن در ديدار فردا شب، مايحتاج ذرتي يك سال بازيكنان و مربيان منچستر به اين خاطر تامين خواهد شد.
رونالدو به سر قهرماني منچستر شرطبندي كرد
بازيكن برزيلي اسبق بارسلونا بر سر كسب عنوان قهرماني اين تيم مقبال ليگ قهرمانان اروپا شرط بست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلپو، رونالدو با گروهي از دوستانش بر سر قهرماني بارسلونا، 10 هزار يورو شرط بست.
اين روزنامه برزيلي در گزارشي عجيب كه در ابتداي هفته چاپ شد، نوشت حساسيت زياد ديدار دو تيم منچستر يونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا سبب شد تا رونالدو كه اينك در كشورش توپ ميزند، اين رقم شرط را بگذارد.
وي بر اين اساس معتقد است بارسلونا در ديدار فردا شب دو تيم در ورزشگاه المپيك رم، به مقام قهرماني خواهد رسيد. اما اگر بازنده شود، اين بازيكن رقم فوق را به عنوان شرط در اختيار برندگان آن قرار دهد.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:49
پيشبيني متفاوت كارشناسان و مردم درباره قهرمان اروپا
خبرگزاري فارس: مردم اروپا با شناسه اعتباري اتحاديه اروپايي در نظر سنجي رسمي يوفا شركت و نام قهرمان ليگ قهرمانان اروپا را پيش بيني كرده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، نظرسنجيها از ميان دو بخش مجزاي كارشناسان حرفهاي فوتبال جهان و مردم عادي نشان ميدهد كه تيم سرالكس فرگوسن از سوي كارشناسان 62 درصد از بخت قهرماني برخوردار بوده اما از سوي مردم تيم گوارديولا تا مرز 70 درصد بخت قهرماني دارد.
كار آبي و اناريپوشان در المپيك رم با توجه به پيش بيني كارشناسان سختتر از سرخهاي جزيره است.
اين نظر سنجي تا ساعاتي پيش بيش از 600 هزار راي را در خود ثبت كرده است.
فردا شب در ورزشگاه المپيك رم ايتاليا چهره قهرمان اروپا مشخص مي شود.
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:49
نگاهي به قهرمانان گذشته تا به امروز
خبرگزاري فارس: منچستر يونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا به مرحله پاياني معتبرترين جام اروپا راه يافته و در جست و جوي قهرماني هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين پيكارها كه از سوي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) برگزار مي شود، در سال 1955 حيات يافت و از سال 1956 به صورت عملي آغاز شد. البته در دهه 90 با شكل جديدي به زندگي خود ادامه داد.
منچستريونايتد و بارسلونا به عنوان دو تيم حاضر در مرحله نهايي، همچون دوره هاي گذشته، از چندين مرحله عبور كرده و خود را با وجود موانع بسيار، به ايستگاه آخر رسانده اند.
قهرمانان اين جام از ابتدا تا به امروز به اين شرح هستند:
سال نام باشگاه كشور
1956 رئال مادريد اسپانيا
1957 رئال مادريد اسپانيا
1958 رئال مادريد اسپانيا
1959 رئال مادريد اسپانيا
1960 رئال مادريد اسپانيا
1961 بنفيكا پرتغال
1962 بنفيكا پرتغال
1963 آث ميلان ايتاليا
1964 اينتر ميلان ايتاليا
1965 اينتر ميلان ايتاليا
1966 رئال مادريد اسپانيا
1967 سلتيك اسكاتلند
1968 منچستر يونايتد انگليس
1969 آث ميلان ايتاليا
1970 فاينورد رتردام هلند
1971 آژاكس آمستردام هلند
1972 آژاكس آمستردام هلند
1973 آژاكس آمستردام هلند
1974 بايرن مونيخ آلمان
1975 بايرن مونيخ آلمان
1976 بايرن مونيخ آلمان
1977 ليورپول انگليس
1978 ليورپول انگليس
1979 ناتينگهام فارست انگليس
1980 ناتينگهام فارست انگليس
1981 ليورپول انگليس
1982 استون ويلا انگليس
1983 هامبورگ آلمان
1984 ليورپول انگليس
1985 يوونتوس ايتاليا
1986 استائو بخارست روماني
1987 پورتو پرتغال
1988 آيندهوون هلند
1989 آث ميلان ايتاليا
1990 آث ميلان ايتاليا
1991 ستاره سرخ بلگراد
1992 بارسلونا اسپانيا
1993 المپيك مارسي فرانسه
1994 آث ميلان ايتاليا
1995 آژاكس آمستردام هلند
1996 يوونتوس ايتاليا
1997 برو سيا دورتموند آلمان
1998 رئال مادريد اسپانيا
1999 منچستر يونايتد انگليس
2000 رئال مادريد اسپانيا
2001 بايرن مونيخ آلمان
2002 رئال مادريد اسپانيا
2003 آث ميلان ايتاليا
2004 پورتو پرتغال
2005 ليورپول انگليس
2006 بارسلونا اسپانيا
2007 آث ميلان ايتاليا
2008 منچستر يونايتد انگليس
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران، در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود
MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:51
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/اولين گروه هواداران منچستر به رم رسيدند
خبرگزاري فارس: اولين گروه از هواداران تيم منچستريونايتد براي تماشاي بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا وارد شهر رم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، اين گروه شامل 300 تماشاگر از روز يكشنبه در شهر رم، اقامت گزيدند.
اين عده كه از سوي سازمان هواداران منچستر يونايتد به شهر رم اعزام شدند، وظايفي ويژه در قبال تيم خود و ديگر هواداران برعهده دارند. به عنوان مثال عدهاي از اين گروه مامور هستند تمام هتلها و محلهاي اقامتي را در سطح شهر رم، براي اسكان ساير هواداران اعزامي منچستر جستجو كرده تا در هنگام ورود ديگر هواداران، اطلاعات لازم را در اختيار قرار دهند.
همچنين گروهي ديگر نيز از اين جمع، مأموريت دارند به بررسي شرايط حاشيهاي، از جمله محلهاي ورودي به ورزشگاه المپيك رم پرداخته تا اطلاعات خود را در اختيار ساير هواداران منچستر يونايتد قرار دهند.
aluminum
26-05-2009, 19:49
Elendil1
27-05-2009, 12:46
امشب جوري بزنيمشون كه هيچ وقت فرموش نكنن!!
wildhunter
27-05-2009, 13:25
امشب جوري بزنيمشون كه هيچ وقت فرموش نكنن!!
ایول.امشب برای چهارمبن بار قهرمان جام باشگاهای اروپا میشبم و ثابت میکنیم بهترین تیم جهان هستیم و از قهرمانی سال پیش هم دفاع میکنیم :27:
aminhity
27-05-2009, 14:52
بچه ها من یکم دو دلم.از یه طرف دوست دارم منچستر قهرمان بشه:40:از یه طرفم طبق شنیده هام فرگوسن گفته بوده که«من اومدم لیورپول رو پایین بکشم و برم.».پس اگه منچستر قهرمان بشه فقط یه جام قهرمانان از لیورپول عقب می افته و ممکنه تا دو سال دیگه فرگوسن رو نیمکت نباشه:37:
ninabina
27-05-2009, 14:55
خدا کنه تا آخر بازی ناخن برام بمونه تا لااقل بتونم خودکار را تو دستم بگیرم.
استامینافون ،دیازپام .... برای بعد از بازی گرفتم.
aminhity
27-05-2009, 15:50
خدا کنه تا آخر بازی ناخن برام بمونه تا لااقل بتونم خودکار را تو دستم بگیرم.
استامینافون ،دیازپام .... برای بعد از بازی گرفتم.
نگران نباش اگه وین رونی آماده باشه همه چی حله.البته شنیدم کفش هاشو دزدیدن:41:
mehdi_360
27-05-2009, 15:56
به نظرتون توز رو امشب میزاره تو ترکیب؟؟
خدا کنه بزارتش ...خیلی دوسش دارم
mehdi_360
27-05-2009, 15:59
aminhity
27-05-2009, 16:00
به نظرتون توز رو امشب میزاره تو ترکیب؟؟
خدا کنه بزارتش ...خیلی دوسش دارم
از اول که بعید میدونم ولی اگه منچستر عقب بیفته شاید.فکر کنم پارک و رونی و رونالدو از اول باشن
vahid_civil
27-05-2009, 16:08
صفحه 5 خبر ورزشی مطلب خوبی نوشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما بخونین
aminhity
27-05-2009, 16:24
صفحه 5 خبر ورزشی مطلب خوبی نوشته :
حتما بخونین
هیچی معلوم نیست.میشه خودتون بزارید اینجا
aminhity
27-05-2009, 16:38
wildhunter
27-05-2009, 18:23
امشب اگه رونالدو راه بیفته تیم راه افتاده و اگر هم تیم راه بیفته همه تیم ها رو داغون میکنند.پس به امید پیروزی
Antivirus II
27-05-2009, 20:11
هنوز که بازی شروع نشده من غرق در استرسم خدا به بعدش رحم کنه ....
انشالله فردا ما خوشحال باشیم
pedramch
27-05-2009, 20:30
امروز که قرمزای پایتخت باختن!
انشالله امشب شیاطین سرخ ببرن یه حالی بهمون بدن:دی
vahid_civil
27-05-2009, 20:52
امروز که قرمزای پایتخت باختن!
انشالله امشب شیاطین سرخ ببرن یه حالی بهمون بدن:دی
منچستر امشب سفید میپوشه :31:
pedramch
27-05-2009, 20:59
منچستر امشب سفید میپوشه
مهم ذاتشونه که قرمزه:دی
pedramch
27-05-2009, 21:00
منچستر امشب سفید میپوشه
C. Breezy
27-05-2009, 21:33
راستی نانی هنوز تو تیم هست ؟؟؟ من خیلی وقته بازی ها رو دنبال نمی کنم ... گیگز و اسکولز امشب بازی می کنند ؟
Elendil1
27-05-2009, 21:50
سفيد شد...
Elendil1
27-05-2009, 21:50
تيم به رنگ نيست!! به عشقه!!
امشب ميتركونيمشون!!
تا چند ساعت دیگر منچستر قهرمان میشود!!!از همین الان جشن میگیریم.
H a m e e d
27-05-2009, 23:18
فعلا که در پایان نیمه اول "من یو" یک-هیچ عقبه...!
نمیدونم ولی گل اول رو اشتباه ویدیچ بود و گل دوم هم روی 2 تا اشتباه پیاپی اورا
پیش میاد دیگه مسئله ای انشاالله دوره های بعد
وحید و طرفدارای بارسا تبریک
flatrish
28-05-2009, 00:18
افتضاح بازی کردیم. واقعا حقشون برد بود. مبارکشون باشه!
افتضاح بازی کردیم. واقعا حقشون برد بود. مبارکشون باشه!
تا قبل از گل بارسا لول شده بود ولی اشتباه ویدیچ همه چیز به هم زد
مهم نیست ما هیچ موقع تموم نمیشیم و همهشه مدعی هستیم
Antivirus II
28-05-2009, 00:34
باختیم همین
انشالله سالهای بعد ......
ninabina
28-05-2009, 00:36
سرم درد می کنه فکرشو می کردم برای همین استامینافن کدیین گرفتم!!!
خط هافبک نداشتیم . یکی نبود توپ گیری کنه. کاش به جای فلچر ، برباتوف اخراج شده بود
vahid_civil
28-05-2009, 00:47
منچستر فوتبال بازی کرد و باخت .
فوتبال زیبایی بود .
MoJtaBa.R
28-05-2009, 00:53
خط مياني خوب نبود و بعد تعويضها هم كم كم همون نيمچه حمله ها هم كمرنگ شد
بارسا بيشتر تمركز داشت تا منچستر : از همون ابتدا مشخص بود و گل زود هنگام هم شد مزيد بر علت
vahid_civil
28-05-2009, 01:05
چیزی که واضح بود بارسا بر خلاف تصور همگان فوتبال هجومی ارائه نکرد و شاید گواردیولا بعد از بازی مقابل چلسی فهمید و یاد گرفت که باید مخلوطی از دو تاکتیک رو ارائه بده.
بارسا یونایتد رو دست کم نگرفت و در واقع خودش رو پایین تر قرار داد و با صبر بسیار بازی کرد.
فوتبال زیبایی از دو تیم ندیدیم چون تاکتیک حرف اول رو میزد.
M.etallic.A
28-05-2009, 01:11
بارسا یونایتد رو دست کم نگرفت و در واقع خودش رو پایین تر قرار داد و با صبر بسیار بازی کرد.
فوتبال زیبایی از دو تیم ندیدیم چون تاکتیک حرف اول رو میزد.
قسمت اول حرفتو قبول دارم بارسا منچستر رو دست کم نگرفت. نبایدم میگرفت چون منچستر تیم کوچیکی نیست ولی اینکه خودشو پایین تر قرار داد یعنی چی ؟ بارسا با حفظ توپ و پاسکاری تک ضرب رو اعصاب منچستر راه میرفت. دیدی که منچستر چند تا کارت زرد گرفت. بارسا داشت با منچستر بازی میکرد. بازی با چلسی تجربه خوبی برای گواردیولا بود. مطمئنم اگه الان اون بازی تکرار باشه بارسا چلسی رو به خاک سیاه مینشونه.
vahid_civil
28-05-2009, 01:21
قسمت اول حرفتو قبول دارم بارسا منچستر رو دست کم نگرفت. نبایدم میگرفت چون منچستر تیم کوچیکی نیست ولی اینکه خودشو پایین تر قرار داد یعنی چی ؟ بارسا با حفظ توپ و پاسکاری تک ضرب رو اعصاب منچستر راه میرفت. دیدی که منچستر چند تا کارت زرد گرفت. بارسا داشت با منچستر بازی میکرد. بازی با چلسی تجربه خوبی برای گواردیولا بود. مطمئنم اگه الان اون بازی تکرار باشه بارسا چلسی رو به خاک سیاه مینشونه.
پایینتر قرار داد یعنی اینکه بارسا بازی همیشگیشو مثل اون بازی که جلوی بایرن یا اون 6 تایی ها انجام داد نکرد .
بارسا حمله کرد ولی دفاع هم میکرد . چیزی که جلوی بایرن و ریال اصلا نکرد ! فقط کوبید تو اون 2 تا بازی !
منچستر هیچی از ارزشهاش کم نشد .
resident_evil
28-05-2009, 01:34
آقا طرفدارای بارسا و منچستر تو این فروم فرقی ندارن چرا ؟! : دی
vahid_civil
28-05-2009, 01:38
آقا طرفدارای بارسا و منچستر تو این فروم فرقی ندارن چرا ؟! : دی
چون همه از بازی زیبا خوششون میاد
vahid_civil
28-05-2009, 01:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf333.jpg?x=400&y=275&q=85&sig=FHJFwPwHm2Aa7UelFQsFHQ--
M A R S H A L L
28-05-2009, 02:57
وحید بالاخره فوتبال زیبایی بود یا نبود؟
خوب منم باید بگم که خیلی ناراحتم و تا الان داشتم فکر می کردم و همینطور که معلومه خوابم نبرده.
اما خوب بالاخره با خودم تا حدودی کنار اومدم.
نیمه اول یه موقعیت خوبو از دست دادیم و سر یه موقعیت متوسط با اشتباه پیاپی 2 بازیکن گل خوردیم.
خوب نه فقط فوتبال هر قطعه ای از زندگی میشه گفت یه فوتباله.گاهی آدمها هم تو یه پیچش عجیب از احتمالات گرفتار میشن.
شاید بعضیا بگن که تیمی(و یا کسی) که بهتر از موقعیتاش استفاده کنه برنده بازیه اما واقعاً یه وقتایی هر کاریم بکنی نمیشه یه چیزایی رو تغییر داد.
به هر حال موضوع این نیست که منچستر برد یا نبرد موضوع اینه که حتی اونطور که باید نجنگید و نمیدونم چرا.
شاید بارسا منطقی تر و دقیق تر بازی کرد.
به هر حال منچستر لایق بهترین عنوانهاست فقط امیدوارم در چنین میدانهایی خودشو نشون بده که لایق نام و آوازه شه نه فقط برابر تیمایی مثله پورتو یا آرسنال و...
ولی
The Phoenix Rises from Ashes Again.
همیشه درود بر منچستر ،درود بر منچستر،درود بر منچستر.
C. Breezy
28-05-2009, 09:41
اصلا فوتبال قشنگی نبود ... بارسلونا فقط حفظ توپ می کرد ، برای هر 5 متری که جلو میومدن پاس های زیادی می دادن و بازی هیچ هیجانی نداشت ، جز چند دقیقه ی اول و چند دقیقه ی آخر قبل از اینکه گل وم رو بخورن ... منچستر نباید اون ضربه آزاد های ابتدای بازی رو از دست می داد . اون گل اول هم اشتباه ویدیچ و دروازه بان بود ، تعجب کردم چجوری این ضربه رو نگرفت ...
کلا بعضی روز ها روز یه تیم نیست
اشتباه ویدیچ تو نیمه اول تمام برنامه ها بهم ریخت واقعا این اشتباه از ویدیچ بعید بود
گل دوم هم روی 2 تا اشتباه پیاپی اورا بود
در کل اتفاقی خاصی نیفتاد مطمئن باشید ما سال دیگه هم مدعی هستیم و تیممون دوره ای نیست که 2 سال قوی باه و 2 سال دیگه....
aref_907
28-05-2009, 09:44
منچستر با این باخت فهمید که استفاده از بازیکنان اصلی چقدر ماثر میتونه باشه
مثلا بازی دادن کامل اسکولز و بازی ندادن به پارک.
ولی باور کنید منچستر بازی خوبی رو ارائه نداد.انصافا نداد.
و بازیکنان منچستر ه از این باخت خیلی پشیمونن چون بهتر از این هم میتونستن بازی کنن.
ولی بهر حال دمشون گرم.همین جام رو پارسال ما بردیم.
اصلا فوتبال قشنگی نبود ... بارسلونا فقط حفظ توپ می کرد ، برای هر 5 متری که جلو میومدن پاس های زیادی می دادن و بازی هیچ هیجانی نداشت ، جز چند دقیقه ی اول و چند دقیقه ی آخر قبل از اینکه گل وم رو بخورن ... منچستر نباید اون ضربه آزاد های ابتدای بازی رو از دست می داد . اون گل اول هم اشتباه ویدیچ و دروازه بان بود ، تعجب کردم چجوری این ضربه رو نگرفت ...
فرق بازیکن آسیایی و اروپایی اینجا مشخص میشه دیگه پارک موقعیت به اون خوبی حروم کرد
اون گل واقعا میتونست تمام معادلات به هم بزنه
C. Breezy
28-05-2009, 09:47
فرق بازیکن آسیایی و اروپایی اینجا مشخص میشه دیگه پارک موقعیت به اون خوبی حروم کرد
اون گل واقعا میتونست تمام معادلات به هم بزنه
دقیقا ... اون صحنه که جلوی دروازه پارک دو سانت نپرید تا سرشرو بتوپ بزنه ... فقط چشماش رو بست و سرش رو خم کرد ...
دقیقا ... اون صحنه که جلوی دروازه پارک دو سانت نپرید تا سرشرو بتوپ بزنه ... فقط چشماش رو بست و سرش رو خم کرد ...
اون صحنه اگه توز و یا رونالدو بودن کار تموم بود
من وقتی آمار 10 دقیقه اول دید ( 5 شوت به صفر ) گفتم که بازی گرفتیم ولی همون لحظه ویدیچ...
دیشب وین رونی هم خوب نبود و اصلا خوب بازی نکرد که واقعا عجیب بود چون رونی بایکنی هست که معمولا افت نداره
C. Breezy
28-05-2009, 09:56
دیشب وین رونی هم خوب نبود و اصلا خوب بازی نکرد که واقعا عجیب بود چون رونی بایکنی هست که معمولا افت نداره
راستی مگه رونی مهاجم نوک نبود قبلا ؟؟
راستی مگه رونی مهاجم نوک نبود قبلا ؟؟
قبلا تو اورتون ولی تو منچستر بیشتر به عنوان گوش کناری و مهاجم مکمل بازی می کنه
دیشب رونالدو مهاجم نک بود
M.etallic.A
28-05-2009, 10:11
پایینتر قرار داد یعنی اینکه بارسا بازی همیشگیشو مثل اون بازی که جلوی بایرن یا اون 6 تایی ها انجام داد نکرد .
بارسا حمله کرد ولی دفاع هم میکرد . چیزی که جلوی بایرن و ریال اصلا نکرد ! فقط کوبید تو اون 2 تا بازی !
منچستر هیچی از ارزشهاش کم نشد .
آهان پس یعنی هر تیمی اگه مقابل یه تیم دیگه هم حمله کنه هم دفاع یعنی خودشو پایینتر از حریف گرفته ؟ نتیجه گیری بی ربطی بود. بارسا جلوی رئال و بایرن فقط حمله کرد چون اونا کل زورشونو میزدن که فقط بتونن جلوی بارسا دفاع کنن و فرصتی برای حمله نمیتونستن ایجاد کنن. یعنی این رابطه اینجوری بود بایرن و رئال <<<<<<< بارسا
ولی منچستر از رئال و بایرن قوی تر بود و هرزگاهی یه حمله ای هم میکرد یعنی رابطه اینجوری بود :
منچستر <<< بارسا
در هر صورت همه تیمها جلوی بارسا تعظیم کردن...
ببینید دوستان قهرمان شدید مبارکتون باشه حقتون بود
ولی خواهخش میکنم دیگه جو اینجا بهم نزنید یه نگاه به پست بالا بندازید واقعا شرم آوره!!!!!
آهان پس یعنی هر تیمی اگه مقابل یه تیم دیگه هم حمله کنه هم دفاع یعنی خودشو پایینتر از حریف گرفته ؟ نتیجه گیری بی ربطی بود. بارسا جلوی رئال و بایرن فقط حمله کرد چون اونا کل زورشونو میزدن که فقط بتونن جلوی بارسا دفاع کنن و فرصتی برای حمله نمیتونستن ایجاد کنن. یعنی این رابطه اینجوری بود بایرن و رئال <<<<<<< بارسا
رئال و بایرن اصلا قابل قیاس با منچستر نیستن حتی اینتر و لیورپول و چلسی و... اینا هم در سطح بارسا و منچستر نیستن و بارسا هم خودش این فصل از کل فوتبال دنیا جدا کرد
ولی قبول کن اشتباه ویدیچ تمام معادلات بازی عوض کرد
واقعا این جور جاموندن برای یه مدافع توی یه همچین سطحی واقعا عجیب بود
M.etallic.A
28-05-2009, 11:32
رئال و بایرن اصلا قابل قیاس با منچستر نیستن حتی اینتر و لیورپول و چلسی و... اینا هم در سطح بارسا و منچستر نیستن و بارسا هم خودش این فصل از کل فوتبال دنیا جدا کرد
ولی قبول کن اشتباه ویدیچ تمام معادلات بازی عوض کرد
واقعا این جور جاموندن برای یه مدافع توی یه همچین سطحی واقعا عجیب بود
چیو قبول کنم ؟ اشتباه ویدیچ ؟ تا اونجایی که من میدونم تمام گلهای فوتبال رو اشتباه بازیکنهای حریف به ثمر میرسه حالا یا مدافع یا دروازه بان... اصلا اگه اشتباهی صورت نگیره که گلی به ثمر نمیرسه. تو اون صحنه ویدیچ فکر کرد اتوئو مستقیم شوت میزن واسه همین حواسش به جلوش بود تا با پا جلوی ضربه رو بگیره اما اتوئو ضربه نزد و اون حرکت استثنایی رو کرد. در ضمن تیمی که با یه گل اونم اوایل بازی همه معادلاتش به هم بریزه که به درد نمیخوره. وقتی بارسا گل اولو زد هنوز 80 دقیقه دیگه از بازی مونده بود... اما حقیقتا منچستر زورش نمیرسید. که گل بزنه. در حالیکه بارسا چندین موقعیت عالی دیگه به دست آورد منچستر فقط درجا میزد... من فقط از این موضوع مطمئنم اگر بارسا با همه بازیکنهاش تو زمین بود و همچنین آنری آمادگی کامل داشت باید منتظر یه نتیجه عجیب دیگه بودیم.
MoJtaBa.R
28-05-2009, 11:35
بچه هاي بارسا : هر تاپيك واسه خودش يه حرمتي داره دليل نداره كل كل راه بندازين با هم
منچستر هم يه زماني 4 تا جام در يه فصل گرفت : همه چيز امكان پذيره شايد سال بعد باز منچستر بره فينال و بارسا حذف بشه و شايد هم برعكس
واسه جك و طنز و طعنه هر كي بهتره بره تو تاپيك خودش
vahid_civil
28-05-2009, 11:55
دوستی دو تا تاپیک منچستر و بارسا رو که از معدود تاپیکهایی هستند که هیچ وقت با هم مشکلی نداشتن رو بهم نزنید
ali_ranger22
28-05-2009, 12:29
دیروز عجب روز مضخرفی بود
از اون روزایی که هیچ وقت یادم نمی ره
باخت پرسپولیس .. باخت منچستر
اااااااااه
H a m e e d
28-05-2009, 12:38
من که وقتی گل دومو خورد دیگه رفتم خوابیدم:29:
راستی تلویزیون مراسم اهدای کاپ قهرمانی رو نشون داد؟
vahid_civil
28-05-2009, 12:48
تقریبا همش رو نشون داد. چیز خاصی نداشت واسه سانسور
hosseinmusicmaster
28-05-2009, 12:56
اره ، البته بدون صدا
این گزارش گرم تریپ غمگین ورداشته بود ،
:27:
Elendil1
28-05-2009, 13:05
تيم منگستر از دقيقه ي 60 به بعد داشت راه ميرفت! نفس كم آوردن ! چون تو باشگاههاي انگليس بودن ، تو اتحاديه هم بودن تو جام حذفي هم همينطور تازه ، ليگ يه تيم خوب هم نداره!! حالا ليگ ما :: آرسنال،چلسي، ليورپول ، معلومه نفس كم مياريم و خسته ميشيم!
resident_evil
28-05-2009, 13:38
چون همه از بازی زیبا خوششون میاد
اتفاقا دیشب بازیه چندان قشنگی رو ندیدیم ! هیچ کدوم از 2 تیم خیلی خوب نبودن !
یه بازیه کاملا متوسط که بارسا بهتر بود !
میبینم که طرفداران بارسا اومدن اینجا و قصد بهم زدن جو رو دارن !
بالاخره نوید جون هر کسی باید شخصیتش نشون بده دیگه ( البته بلانسبت طرفدارای گل بارسا)
واقعا متاسفم
حتی شوخیش هم بده !
vahid_civil
28-05-2009, 14:25
تيم بهتربرنده شد
سرآلكس فرگوسن: بايد از بارسلونا تمجيد كرد
سرآلكس فرگوسن با شكست چهارشنبه شب شياطين سرخ برابر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا نتوانست به ركورد باب پيسلي و سه عنوان قهرمانياش در ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد در صورتي كه ميتوانست تيمش را به قهرماني در فصل جاري رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا برساند، به ركورد سه قهرماني باب پيسلي سرمربي سالهاي دور ليورپول ميرسيد. به اين ترتيب پيرمرد 67 سالهي اسكاتلندي براي رسيدن به اين ركورد بايد دست كم يك سال ديگر صبر كند.
فرگوسن پس از شكست دو بر صفر شاگردانش گفت: « ازعملكردمان بسيار ناراحتيم. درمورد برخي از بازيكنان هم اوضاع اين گونه است. ما بهترين كاركردمان را وقتي كه در دفاع خوب عمل ميكرديم، بروز ميداديم. اما در اين بازي اين طور نشد. به ويژه در صحنهي گل نخست. ما برنامه نداشتيم، بخواهيم اين قدرسريع گل بخوريم. بايد از تيم بسيار خوب بارسلونا تمجيد كرد. تيم بهتر برنده شد.»
فرگوسن در بخش ديگري از صحبتهايش عنوان كرد: «ما كاركرد خوبي داشتيم و در اين ميان به بازي پاياني هم رسيديم. اما، موفق نشديم ببريم و هيچ تيمي تاكنون نتوانسته است از عنوان قهرمانياش دفاع كند. در اين بازي فرصت زيادي داشتيم اما، از برخي از بازيكنانم انتظار بيشتري داشتهام. ما هرگز از گل نخستمان خارج نشديم. پس از آن گل مسي در ميانهي ميدان آزاد شد و اوضاع را بر ما سخت كرد. وقتي آنها توپ را در اختيار داشتند، دقايق زيادي طول ميكشيد تا ما دوباره آن را بدست بياوريم و آن وقت ديگر نميتوانستيم با توپ كاري بكنيم. رسيدن گوآرديولا به قهرماني در نخستين فصل كارياش فوقالعاده است. همهي بازيكنان او ميخواهند بازي كنند. توپ را در اختيار داشته باشند و از فوتبالشان لذت ببرند. بايد به او براي اين موضوع تبريك گفت.»
vahid_civil
28-05-2009, 14:25
منچستر يونايتد بازمي گردد
گيگز: تيم هاي بزرگ هم بايد شكست را بپذيرند
رايان گيگز پس از ناكامي شياطين سرخ در دفاع از عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا گفت، يونايتد به جاي آن كه از اين باخت فرار كند فصل آينده دوباره براي قهرماني تلاش خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك ولزي منچستر يونايتد پس پايان بازي چهارشنبه شب ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم هاي منچستريونايتد و بارسلونا گفت: "به دست آوردن اين جام بسيار دشوار است. تيم هاي بزرگ هم بايد شكست را بپذيرند. با اين حال آنها مقابله به مثل خواهند كرد و ما هم درست همين كار را خواهيم كرد."
گيگز ادامه داد: "بارسلونا از هيچ موقعت ساخت و گلزني كرد. ما هم از شر آن گل خلاص نشديم و به خودمان نيامديم. آنها وقتي با يك گل جلو مي افتند، بهترين تيم دنيا مي شوند. آنها توپ را به خوبي كنترل مي كنند و بهترين تيم ها را نيز وادار به تماشا مي كنند. ما در نيمه دوم نيز فرصت هايي داشتيم و مي توانستيم گلزني كنيم. آن وقت شايد بازي ديگري از آب در مي آمد."
Retired User
28-05-2009, 14:26
حتی شوخیش هم بده !
آره بده ولي واقعيت داره
vahid_civil
28-05-2009, 14:26
هرگزبازي خودمان را انجام نداديم
فان در سار: شايسته شكست بوديم
رم براي ادوين فان در سار شهري خاطره انگيز نيست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازه بان هلندي شياطين سرخ چهارشنبه شب براي دومين بار در ورزشگاه المپيك رم ناكام ماند و نتوانست ليگ قهرمانان اروپا را به دست بياورد. او پيش از بازي چهارشنبه شب، در سال 1996 همراه با آژاكس برابر يوونتوس در همين ورزشگاه و همين رقابت ها ناكام مانده بود. فان در سار پس از شكست 2 بر صفر تيمش برابر بارسلونا با تن دادن به اين شكست گفت: "اگر ما گل تساوي را به ثمر مي رسانديم، هنوز فرصت براي هر كاري وجود داشت. اما پس از گل دوم كارمان تمام شد."
گلرهلندي منچستريونايتد كه با روزنامه ي هلندي "تلگراف" صحبت مي كرد، ادامه داد: "از گل ساموئل اتوئو كاملا شگفت زده شدم. مهاجمان به طور معمول اين گونه توپ ها را به عقب پاس مي دهند، با اين حال او توپ را به ناگهان به سمت دروازه شليك كرد و كاري را انجام داد كه روماريو پيش از اين هميشه مي كرد."
او درباره ي قهرماني بارسلونا هم گفت: "ما شايسته ي شكست بوديم. به جز ده دقيقه ي نخست هرگز فوتبال بازي نكرديم. هرگز تنوانستيم بازي خودمان را انجام بدهيم."
آره بده ولي واقعيت داره
داره یا نداره ... به شما دخیل میشه ؟ نمیشه
Retired User
28-05-2009, 14:52
داره یا نداره ... به شما دخیل میشه ؟ نمیشه
اينجا تاپيك منچستره نه بارسلونا
اگر هم كسي مياد تو تاپيك شما و نظمش رو به هم ميزنه بريد شكايت كنيد
خيلي بچه گانه است كه شما يه كار غير منطقي رو به همون شكل پاسخ بديد
دوستان متاسفم که این حرف رو بیان میکنم ولی به نظرم پیر مرد تمام نشدنی شیاطین سرخ دیشب تمام شد . ( البته امید وارم اشتباه بکنم ولی با وجود اینکه از بارسا متنفرم دیشب به غیر از ده دقیقه اول تقریبا بازی یکطرفه ای رو شاهد بودیم ) . با توجه به بازی دیشب شاید حالا راحت تر بتونیم به گاس هیدینک کبیر به خاطر اون سبک بازیش مقابل بارسا به خصوص در دیدار رفت حق بدیم و به نظرم گاس هیدینک بیش از هر کسی شایسته ستایش بود چون اگر اشتباه نکنم چلسی تنها تیمی بود که در نیوکمپ دراین فصل از بارسا گل نخورد.
قضیه اصلا اون چیزی که شوما فکر میکنی نیست رفیق ...
به هر حال ممنون بابت یادآوری محترمانتون
hamijoon
28-05-2009, 17:44
من كه اصلا واسه باخت ديشب ناراحت نشدم چون اصلا شانسلونارو فيناليست حساب نميكردم و نميكنم چون حقش نبود اما حيف شد خيلي بعيد ميدونم كريس امسال بهترين بازيكن انتخاب بشه يعني نميشه . حيف .
H a m e e d
28-05-2009, 17:49
دوستان متاسفم که این حرف رو بیان میکنم ولی به نظرم پیر مرد تمام نشدنی شیاطین سرخ دیشب تمام شد . ( البته امید وارم اشتباه بکنم ولی با وجود اینکه از بارسا متنفرم دیشب به غیر از ده دقیقه اول تقریبا بازی یکطرفه ای رو شاهد بودیم ) . با توجه به بازی دیشب شاید حالا راحت تر بتونیم به گاس هیدینک کبیر به خاطر اون سبک بازیش مقابل بارسا به خصوص در دیدار رفت حق بدیم و به نظرم گاس هیدینک بیش از هر کسی شایسته ستایش بود چون اگر اشتباه نکنم چلسی تنها تیمی بود که در نیوکمپ دراین فصل از بارسا گل نخورد.
یه باخت بعد از بیش از دو سال بدون شکست در لیگ قهرمانان باز هم رکورد فوق العاده ایه، با یه باخت کار هیچ مربی ای تموم شده نیست، چه برسه که سر الکس فرگوسن باشه، اما مشکل اینجاست که منچستر اونقدر خوبه که خیلیها عادت و تحمل اینو ندارن که باختشو ببینن.
ضمنا در صورتی چلسی ستودنی بود که در نیوکمپ علاوه بر گل نخوردن، گل هم میزد تا در بازی برگشت، قضاوت فاجعه آمیز داور نروژی تاثیری روی صعودش به فینال نمیگذاشت.
H a m e e d
28-05-2009, 18:32
من كه اصلا واسه باخت ديشب ناراحت نشدم چون اصلا شانسلونارو فيناليست حساب نميكردم و نميكنم چون حقش نبود .
تعبیر بسیار قشنگ و به جایی بود، هر چند که طرفدار چلسی هم نیستم.
hamijoon
28-05-2009, 19:34
يعني چه بلايي سر منچسترمون مياد ؟ كريس چي ميشه؟
حيف ...
تو این 23 ساله مگه بلایی سر منچستر اومده
فرگوسن حالا حالاها تو منچستر موفق خواهد بود کریس هم میمونه و با رفتن به رئال خودش خراب نمیکنه
hamijoon
28-05-2009, 20:06
كريس بره من كه دق ميكنم . آخ حاجي ديشب حال كردم با اون تنه كه به پويول زد . پويوله رفت قاطي باقاليا :دي
H a m e e d
28-05-2009, 20:09
در طی سالیان دراز سر الکس ثابت کرده که تیمش تنها به یک یا چند بازیکن خاص متکی نیست و هر وقت اراده کنه میتونه ستاره ای رو خاموش و ستاره دیگه ای رو به جاش روشن کنه.
hamijoon
28-05-2009, 20:17
آره . خوب شد بحث و كشونديد به اينجا عزيزم . بعد باخته ديشب من داشتم مقايسه ميكردم . ديدم واقعا بارسا پر ستارست . چرا تيم ما اين كارو نميكنه؟ هميشه سر الكس ميخواد بازيكن بسازه اما تيماي ديگه ميرن بازيكناي بزرگ ميخرن .
اگه بارسا بخواد سال بعد هم اينطوري بازي كنه و ما هم بازيكني نخريم بازم ......
C. Breezy
28-05-2009, 20:28
راستی منچستر گروه اجتماعی نداره ؟
این چه حرفیه میزنی کدوم تیم تو این چند سال افتخارات فرگوسن و منچستر داشته
کدوم تیم مثل منچستر همیشه مدعی بوده
راستی منچستر گروه اجتماعی نداره ؟
28-05-2009, 21:18
آره . خوب شد بحث و كشونديد به اينجا عزيزم . بعد باخته ديشب من داشتم مقايسه ميكردم . ديدم واقعا بارسا پر ستارست . چرا تيم ما اين كارو نميكنه؟ هميشه سر الكس ميخواد بازيكن بسازه اما تيماي ديگه ميرن بازيكناي بزرگ ميخرن .
علت موفقیت تیمی مثل منچستر همین خرج نکردنهای الکیه .
هماهنگی بازیکنا به خاطر کار کردن زیادشون با همه .
بارسا و منچستر جفتشون دو ساله که حداقل تیمشون بدون تغییر مونده .
بارسا آلوز رو خرید . منچستر برباتف رو . ( شاخ هاشون)
همین منچستر پارسال با همین بازیکنا تونست بارسا رو ببره .
راستی بارسا هم نصف ستاره هاش مال آکادمی جوانانشه . هماهنگی و ساخت بازیکن درست حسابی رو این دو تا تیم معنی میکنن .
مگه ریاله که هر سال 11 تا بازیکن بخره آخرش هم هیچی نشه !
H a m e e d
28-05-2009, 21:19
به نظرم قبل از اینکه ستاره ها بخوان قدرت یه تیمو نشون بدن، این سرمربیه که به تیم قدرت میبخشه، نمونش هم همین فلیکس ماگات که امسال با بازیکنان گمنامش وولفسبورگ رو قهرمان بوندس لیگا کرد.
بارسا پارسال هم پر از ستاره بود ولی بدست منچستر حذف شد.
لیگ قهرمانان تورنمنت خیلی سختیه و هر چند تعیین کننده است،ولی نمیشه فقط بر اساس اون راجع به تیمها قضاوت کرد، تیمهایی که حداقل به مرحله یک هشتم نهایی رسیده ان، سطح بالایی دارن و منچستر هم معمولا خیلی کم پیش میاد که در یک هشتم حذف بشه و به مراحل بالای این جام صعود میکنه.
کیفیت حضور منچستر در لیگ قهرمانان در سالهای اخیر به مراتب بهتر از بارسلونا بوده.
از دید من محک اصلی برای تعیین قوت یک تیم، عملکرد اون تیم در لیگ داخلی خودشه که یک رقابت صد درصد متکی بر تواناییهای یک تیمه و دیگه به شانس و عوامل دیگه ای که توی مسابقات حذفی اتفاق میفته بستگی نداره.
همینکه منچستر با وجود سه رقیب فرا قدرتمند! تونسته سه سال متوالی قهرمان لیگ برتر بشه ، در مقایسه با عملکرد بارسا در سه سال اخیر نشون میده که تواناییهای منچستر بیشتره.ضمنا این فصل هم که بارسا اونجوری قهرمان لالیگا شد، اصلی ترین رقیبش ، رئال مادرید دچار مشکلات داخلی زیاد و در نتیجه عدم عملکرد موفقیت آمیز بود، وگرنه اگه فصل خوب رئال بود بعید بود بارسا بتونه اینجوری قهرمان بشه.
Elendil1
28-05-2009, 21:21
در طی سالیان دراز سر الکس ثابت کرده که تیمش تنها به یک یا چند بازیکن خاص متکی نیست و هر وقت اراده کنه میتونه ستاره ای رو خاموش و ستاره دیگه ای رو به جاش روشن کنه.
يعني چه بلايي سر منچسترمون مياد ؟ كريس چي ميشه؟
حيف ...
كريس بره من كه دق ميكنم . آخ حاجي ديشب حال كردم با اون تنه كه به پويول زد . پويوله رفت قاطي باقاليا :دي
تو این 23 ساله مگه بلایی سر منچستر اومده
فرگوسن حالا حالاها تو منچستر موفق خواهد بود کریس هم میمونه و با رفتن به رئال خودش خراب نمیکنه
بابا چه خبره ؟؟ شما واقعآ دارين منچستر رو با بارسلون مقايسه مي كنين؟
هميشه يادتون باشه ::
بهترين تيم اونيه كه با تداوم باشه
كم تر افت وخيز تو كارش باشه
و پيروزيهاش مداوم باشه
و خيلي فاكنورهاي ديگه ...
آره بارسا امسال عالي بود ولي منچستر رو ببنيد با يه مربي 23 سال دوارم اورده و تا دلتون بخواد كاپ ومدال گرفته حالا يه نگا به گذشته بارسا بندازين ، براي مثال فصل پيش، پس گذشته رو ببين و آينده رو حدس بزنيد .
فكر كردين حالا با يه شكست خبري شده ؟؟ و فرگسن ميره كنار؟؟ مگه هميشه ما بايد اول باشيم ، توي ليگي كه آرسنال و ليورپول و چلسي و منچستر داخلشن ، 3 بار متوالي قهرمان شدن ، فكر كردين كار ساده اي هست؟
بارسا تو ليگي كه يك تيم خوبش هم [به جز خودش ] يعني رئال خيلي كه ضعيف شده بود، داشت امسال بازي مي كرد و معلومه كه خيلي زحمت نكشيده و همه ي بازيكناش تازه نفسن و دارن در مقابل تيم بازي مي كنن كه همزمان تو 4 جام بوده :: اتحاديه ، حذفي ، ليگ برتر و جام قهرمانان باشگاههاي اروپا !
حالا خودتون قضاوت كنين!
بازیکن ساز ترین تیم بارسلوناست....
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد این تو پست بعدی گفتی
کل پستت از روی تعصب بود.
همه دنیا اعتقاد دارن که آرسنال و منچستر تو ستاره معرفی کردن به فوتبال حرف اول میزنن
راستی تکل اسکولز هم خیلی جالب بود برام و بعد از اون تکل کلی آروم شدم
نشون از تعصبش به تیم میداد کلا با اسکولز خیلی حال میکنم با اون جثه کوچیکش اصلا کم نمیاره
Elendil1
28-05-2009, 21:45
بازیکن ساز ترین تیم بارسلوناست....
100 در صد تاييد ميشه :: آنري و دنيل آلوز كه از كوچيكي با گوارديلا گل فني ميزدن. و مسي هم از تو شيكم گوارديدلا در اوردن . و بقيه هم كه حوصله ندارم بگم ، همش ساخته و پرداخته ي همين باشگاست!!
کل پستت از روی تعصب بود. این بارسلونایی که من دیدم اگه تو لیگ انگلیس هم بازی میکرد قهرمانیش 100درصد بود.
در ضمن فعلا که منچستر هم 3 بار بیشتر قهرمان اروپا نشده که شما این همه ادعا دارید. پرافتخارترین تیم اروپا یعنی رئال مادرید رو هم که بارسا 6 تایی کرد... اصلا این حرف تو کث من نمیره که اگر فلان تیم خوب بود ال میشد. مگه منچستر امسال بد بود ؟ اما دیشب دیدی که چطور اسیر بارسلونا شده بود. در کل این فصل هیچ تیمی قدرت مقابله با بارسا رو نداشت.
جدآ ، متاليكا با اين كه استقلالي هستي ولي همه تو رو ميشناسن
بازي با چلسي نمونش رو به طور واضح ديديم
منچستر 3 بار قهرمان شده، 2 بارش فقط با فرگوسن بود::
1968 منچستر يونايتد انگليس
1999 منچستر يونايتد انگليس
2008 منچستر يونايتد انگليس
شما امسال شديد 3 بار خودتون رو كشتين!
عزيز ما داريم درباره ي امسال بحث مي كنيم نه 100 سال پيش كه رئال بهترين بود
برد ديشب بارسايي ها فقط به خاطر اين بود كه نفس كم نياوردن چون تو ضعيفترين ليگ بروپا بازي مي كردن[منظورم اينه كه امسال خيلي ضعيف بود]
H a m e e d
28-05-2009, 22:04
این بحثا همه به کنار،... من منچستر یونایتدو دوست دارم، معلومه که ازش تعریف میکنم!
اما به موندن یا رفتن رونالدو اهمیت نمیدم.:29:
فقط ای کاش...:45:
...ای کاش فرناندو تورس توی اولد ترافورد بود.
حیفه که یه همچین بازیکنی تو ترکیب "دشمن منچستر" باشه.:32:
hamijoon
28-05-2009, 22:16
بازم منچستر . دمه همه منچستري ها گرم .
flatrish
28-05-2009, 22:33
تورس خوبه ولی فکر نمی کنم احتیاجی بهش داشته باشیم.بازیکنای خودمون به مراتب بهتر کار کردند.
آمار گلزن ها(در کل)
منچستر:
لیورپول
به نظر ریبری و ریم بنزما میتونن به تیم خیلی کمک کنن
برباتوف خیلی این آخریا ضعیف کار کرد
resident_evil
28-05-2009, 22:42
به نظر ریبری و ریم بنزما میتونن به تیم خیلی کمک کنن
برباتوف خیلی این آخریا ضعیف کار کرد
آقا با ریبری چی کار دارین مال ماست : دی !
آقا با ریبری چی کار دارین مال ماست : دی
چی کار کنیم دیگه خراب رفاقتیم
ریبری هم برای شما !!!!!!!!
resident_evil
28-05-2009, 22:56
چی کار کنیم دیگه خراب رفاقتیم
ریبری هم برای شما !!!!!!!!
میخوای هاینزه رو برگردونیم بهتون ؟! : دی
rezazzzjjj
28-05-2009, 23:04
این شکست چيزی از ارزش های منچستر و فرگوسن کم نکرد
منچستر و بارسلونا بهترين تيم های اروپا هستند
پس به سلامتی مسی و رونالدو :7:
H a m e e d
28-05-2009, 23:04
خوبه که تلخی شب فینالو فراموش کنیم.فصل 09-2008 تموم شد.
بحث خوبی رو پیش کشیدین؛ خیلی خوبه راجع به نقل و انتقالات احتمالی منچستر در تابستون صحبت بشه، هر چند الآن زوده.
میخوای هاینزه رو برگردونیم بهتون ؟! : دی
نه خیلی ممنون نگهش دارین حیفه ولی کاسیاس بدین ممنون میشم
resident_evil
28-05-2009, 23:07
نه خیلی ممنون نگهش دارین حیفه ولی کاسیاس بدین ممنون میشم
سعید یه رئاله و کاسیاسش !
راستی امروز اخبار گفت یه عرب باشگاه پورث موس رو خریده !
شمارو یه وقت نخرن ! چه بلایی داره سر تیم های انگلیسی میاد !
سعید یه رئاله و کاسیاسش !
راستی امروز اخبار گفت یه عرب باشگاه پورث موس رو خریده !
شمارو یه وقت نخرن ! چه بلایی داره سر تیم های انگلیسی میاد
کاسیاس خیلی تعصب داره برای همین خیلی ازش خوشم میاد
تاجرهای آمریکایی که خیلی وقته منچستر خریدن
خوبه که سرمایه وارد فوتبال میشه و تیما پیشرفت میکنن نمونش چلسی و منچستر سیتی
Elendil1
29-05-2009, 12:00
:31: مگه دوی صدمتر با مانع که نفس کم بیارن یا مگه ترومپت میزدن ؟؟؟؟
معذرت میخوام اینو میگم ولی مسخره ترین دلیل ممکن برای باخت منچستر اینی بود که تو گفتی :31: نفس کم آوردن ؟؟؟!!!
بازي رو از دقيقه ي 65 به بعد ، يه بار ديگه نگاه كن ، ميزان دوندگي دو تيم رو هم نگاه كن!! يه سال قهرمان شدين ، خودتون رو كشتين
میخوای یه لیست بلند بالا بهت بدم از بازیکنهایی که تو بارسا معروف شدن ؟ تمام تک ستاره های معروف دنیا از قدیم تا حالا تو بارسا توپ میزدن... منچستر ستاره درست نمیکنه. بازیکنهایی که که توسط تیمهای دیگه ساخته شدن ولی معروف نیستن رو میگیره و معروف میکنه. ریوفردیناند و وین رونی تو جام جهانی 2002 خیلی خوب ظاهر شدن و خودشونو نشون دادن دقیقا بعد جام جهانی سریعا منچستر این دو رو خرید. یا همین رونالدو... ولی بارسا بازیکن هایی داره که از بچگی تو بارسا بزرگ شدن مثل اینیستا یا ژاوی.... آرسنال رو قبول دارم که بازیکن سازه ولی منچستر به نظر من بازیکن ساز نیست بازیکن مشهور کنه....
شما لیست بده تا منم لیست بازیکنی منچستر بگم
حتما میخوای بگی بازیکنایی مثل گیگز و اسکولز و بکهام و ...کار منچستر نبودن
آقای p30 vahid مثل اینکه شما زبون خوش حالیت نمیشه
چند بار گفتم اینجا پست های بی مربوط و چرت و پرت ندین ولی مثل اینکه متوجه نمیشین
واقعا متاسفم
hamijoon
29-05-2009, 14:23
آره كل مردم جهان اشتباه ميكنن كه آرسنال و منچستر بازيكن سازن فقط اينا راست ميگن . باشه اصلا پله و روماريو و مارادونا و... همه كاره بارسا آفرين . اه
Elendil1
29-05-2009, 14:56
آره كل مردم جهان اشتباه ميكنن كه آرسنال و منچستر بازيكن سازن فقط اينا راست ميگن . باشه اصلا پله و روماريو و مارادونا و... همه كاره بارسا آفرين . اه
خودت رو اذيت نكن!! بيشتر از اين ازشون انتظار نميره، يه سوال قهرمان شدن خودشون كشتن !
M.etallic.A
29-05-2009, 15:22
شما لیست بده تا منم لیست بازیکنی منچستر بگم
حتما میخوای بگی بازیکنایی مثل گیگز و اسکولز و بکهام و ...کار منچستر نبودن
با جرات میشه گفت اسطوره های فوتبال دنیا تو بارسا توپ زدن. اسطوره منچستر که دیوید بکهامه : دی جدیدترین خبر اینه که ویکتوریا خانمش شده مدل تبلیغاتی یه شرکت که لباسهای زیر زنانه تولید میکنه:31: بیشتر شبیه یه مانکن بود تا بازیکن فوتبال...
و اما لیست اسطوره های بارسلونا :
آسنسی , آمور, باکرو, بگریستاین, سزار, کوکو, یوهان کرایف, لوئیز انریکه, فرر, گواردیولا, کلایورت, کومان, هانس کرانکل, کوبالا, لادروپ, گری لینکر, اواریستو, مارادونا, نیسکنز, کویینی , رامالتز, ریوالدو, روماریو, سادورنی, سامیتیر, شوستر, سرجی, آلن سیمونسن, سوتیل, استویچکف, اولوتی, والاسکو زامورا, زوبیزارتا, کوکو, کارلس پویول, دکو , رونالدینهو, اتوو,مسی ، ژاوی ، اینیستا و ....
با جرات میشه گفت اسطوره های فوتبال دنیا تو بارسا توپ زدن. اسطوره منچستر که دیوید بکهامه : دی جدیدترین خبر اینه که ویکتوریا خانمش شده مدل تبلیغاتی یه شرکت که لباسهای زیر زنانه تولید میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif بیشتر شبیه یه مانکن بود تا بازیکن فوتبال...
آسنسی , آمور, باکرو, بگریستاین, سزار, کوکو, یوهان کرایف, لوئیز انریکه, فرر, گواردیولا, کلایورت, کومان, هانس کرانکل, کوبالا, لادروپ, گری لینکر, اواریستو, مارادونا, نیسکنز, کویینی , رامالتز, ریوالدو, روماریو, سادورنی, سامیتیر, شوستر, سرجی, آلن سیمونسن, سوتیل, استویچکف, اولوتی, والاسکو زامورا, زوبیزارتا, کوکو, کارلس پویول, دکو , رونالدینهو, اتوو,مسی ، ژاوی ، اینیستا و ....
خب جالبه شما دیوید بکهام که یه سال دومین بازیکن برتر دنیا شده قبول نداری بعدش
اینا اسطوره میدونی
گواردیولا--- کوکو --- پویول و ...
واقعا جالب و خنده داره
با جرات میشه گفت اسطوره های فوتبال دنیا تو بارسا توپ زدن. اسطوره منچستر که دیوید بکهامه : دی جدیدترین خبر اینه که ویکتوریا خانمش شده مدل تبلیغاتی یه شرکت که لباسهای زیر زنانه تولید میکنه:31: بیشتر شبیه یه مانکن بود تا بازیکن فوتبال...
راستی چند تا بازیکن تو لیستت زیادین مثل
لوئیز انریکه-- مارادونا --روماریو- شوستر--- استویچکوف--- کوکو--- دکو--- رونالدینیو --- روماریو -- و...
اینا همشون قبل از اینکه بیان بارسلونا بزرگ بودن از همین جدیدیاش میگم
رونالدینیو تو جام جهانی ستاره شد و تو پاریسن ژرمن هم معروف بود
دکو تو پورتو همه کاره بود
رونالدو تو آیندهوون مطرح شد
و...
واقعا چی فکر کردی که اسم مارادونا و روماریو و یوهان کرایف جز محصولات باشگاه بارسلونا آوردی!!!!!!!!!
hamijoon
29-05-2009, 18:19
آخ آخ تف به اين روزگار. نيگاه كن ديويد بكهامي كه يه روز كسي جرات نداشت جلوي ضربه ايستگاهياش وايسه حالا شده چلقوز . جمع كنيد بابا اه .
دوستان هوادار بارسا, لطفا در تاپیک تیم های دیگه همچین بحث هایی رو مطرج نکنید. حتی اگر از نظر شما کسی داره غیر منطقی و یک طرفه اظهار نظر میکنه, چون تاپیک تیم مورد علاقشه بهتره باهاش وارد بحث نشید.
دوستان هوادار بارسا, لطفا در تاپیک تیم های دیگه همچین بحث هایی رو مطرج نکنید. حتی اگر از نظر شما کسی داره غیر منطقی و یک طرفه اظهار نظر میکنه, چون تاپیک تیم مورد علاقشه بهتره باهاش وارد بحث نشید.
خیلی ممنون
خدایش هوادارای بارسا گلن و این بدون اغراغ میگم این 2 تا تیم بهترین تاپیکا دارن
بحث هم خوبه که بشه ولی بعضی از بچه ها متاسفانه سریع از موضوع منحرف میشن
M.etallic.A
29-05-2009, 23:35
راستی چند تا بازیکن تو لیستت زیادین مثل
لوئیز انریکه-- مارادونا --روماریو- شوستر--- استویچکوف--- کوکو--- دکو--- رونالدینیو --- روماریو -- و...
اینا همشون قبل از اینکه بیان بارسلونا بزرگ بودن از همین جدیدیاش میگم
رونالدینیو تو جام جهانی ستاره شد و تو پاریسن ژرمن هم معروف بود
دکو تو پورتو همه کاره بود
رونالدو تو آیندهوون مطرح شد
و...
واقعا چی فکر کردی که اسم مارادونا و روماریو و یوهان کرایف جز محصولات باشگاه بارسلونا آوردی!!!!!!!!!
حق با شماست من دیگه بحث نمیکنم فقط یه نکته ای رو بگم تموم کنم بره... دوست عزیز اگر به پست من دقت کرده باشی من گفتم اسطوره هایی که تو بارسا توپ زدن هیچ حرفی از محصولات نزدم. فقط خواستم جواب اون دوستی رو بدم که گفت یه قهرمانی بدست آوردن خوشحال شدن انگار داره در مورد یه تیم تازه به دوران رسیده حرف میزنه.در حالیکه بارسا تیمی بوده که جایگاه بازیکنهای برتر تاریخ فوتبال بوده.... تیمی که توش یوهان کرایف توپ زده...
دوست عزیز اگر به پست من دقت کرده باشی من گفتم اسطوره هایی که تو بارسا توپ زدن هیچ حرفی از محصولات نزدم. فقط خواستم جواب اون دوستی رو بدم که گفت یه قهرمانی بدست آوردن خوشحال شدن انگار داره در مورد یه تیم تازه به دوران رسیده حرف میزنه.در حالیکه بارسا تیمی بوده که جایگاه بازیکنهای برتر تاریخ فوتبال بوده.... تیمی که توش یوهان کرایف توپ زده...
نه من خودم قبول دارم بزرگ ترین بازیکنای جهان تو بارسا بودن از مارادونا و استوییچکوف و یوهان کرایف بگیر تا آخریاش یعنی مسی و رونالدینیو و ریوالدو و ...
البته فکر کنم بازیکنای بارسا بیشترین توپ طلا بدست آوردن و از این نظر تو بین باشگاه های دنیا رکورد داره و منچستر امسال تازه اولیش توسط رونالدو گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی خب تو بازیکن سازی مخصوصا از دهه 90 به بعد فکر کنم منچستر موفق تر بوده تیمی که 99 قهرمان اروپا شد بیش تر شاگردای تیم جوانان منچستر بودن و تو همین تیم هم کلی بازیکن وجود داشت که فرگوسن مطرح کرد
ولی در کل فکر کنم این 2تا باشگاه متعصب ترین بازیکنا دارن که همیشه به تیمشون وفادار میمونن تو همین تیم امسال بارسا از پویول و ؤاویگرفته تا گواردیولا مربی
منچستر هم که کاملا وضعش مشخصه گیگز با بیش از 800 بازی اسکولز بیش از 600 بازی و...
wildhunter
30-05-2009, 11:12
دوستان من چند روز نبودم ولی حالا باخت منچستر رو به همه عاشقان این تیم تسلیت میگم ولی منچستر هیچ وقت تمام شدنی نیست و سال دیگه و سالهای دیگه هم مدعی قهرمانی هست و نه فرگوسن و نه بازیکنهای منچستر تمومی ندارن.ما برخلاف بارسا و یا هر تیم دیگه که یه سال قوی یه سال ضعیف نیستیم شیاطین سرخ همیشه قوی هستن و برای هر تیمی خطرناک
طرفدارهای بارسا هم زیاد شاخ نشن تازه تعداد قهرمان هاتون با منچستر برابر شده
فقط شیاطین سرخ
ninabina
31-05-2009, 09:56
کسی خبر نداره توز چی میشه ، می مونده یا نه؟
vahid_civil
31-05-2009, 11:30
کسی خبر نداره توز چی میشه ، می مونده یا نه؟
توز قراردادش قرضی بود . طرف خساب منچستر هم باشگاهی نبود . شرکت بود !
این شرکته هم پول زیادی میخاد .
30 تا 35 میلیون اگه اشتباه نکنم . فرگوسن هم آدمی نیست که این همه پول بده واسه کسی !
اگه 20 سالش بود شاید میخریدش ولی ...
نمیدونم .
مهاجم 6 دونگ هم الان کمه تو اروپا .
راستی هم منچستر و هم بارسا امسال 3 تا جام گرفتن .
لیگ برتر - اتحادیه - باشگاهای جهان.
دعوا نداره که.
ninabina
31-05-2009, 11:43
جیل قبل از بازی با بارسا گفت بعد از فینال با کیا مذاکره می کنیم. مثل اینکه می خواستند ببینند عملکردش چطوره و اینکه اگر یک گل مهم دیگه می زد اونوقت توپ تو زمین یونایتد می افتاد. طبق گفته جیل 25-20 میلیون پوند هزینه اضافی است که باید یونایتد بده (علاوه بر اون 10 میلیون که برای قرض گرفتنش دادند).
الان توی صفحه شایعات بی بی سی نوشته توز با سیتی قرارداد بسته
با یه باخت کار هیچ مربی ای تموم شده نیست، چه برسه که سر الکس فرگوسن باشه، اما مشکل اینجاست که منچستر اونقدر خوبه که خیلیها عادت و تحمل اینو ندارن که باختشو ببینن.
همونطور که گفتم امیدوارم اشتباه کرده باشم و پیر مرد اسکاتلندی تموم نشده باشه اما نمیدونم فینال 99 یادت هست یا نه؟ من اون موقع سن زیادی نداشتم اما یه چیزی خوب یادم مونده اونم قیافه سر الکس که اصلا به یک مربی شکست خورده شباهت نداشت اما تو فینال امسال نمیدونم به چهره رنگ پریده سر الکس دقت کردی یا نه؟ دوست عزیز ، خیلی سخت بود که تمام یک فصل رو روی تیم محبوبم با برادرم که یک بارسایی دو آتیشه هست شرط بستم که بهترینه اما دقیقا جایی که باید نشون میداد بهترینه افتضاح بازی کرد . من و برادرم زمانی یک بحث طولانی داشتیم راجع به اینکه کی فوتبال رو اختراع کرده که در نهایت بهش گفتم اگر 6 خرداد روی نیمکت منچستر نگاه کنی متوجه میشی که کی فوتبال رو اختراع کرده ( با وام گرفتن از همشهری جوان این جواب رو بهش دادم ) اما خیلی سخت بود کسی که خیلی وقته عکسش روی والپیپر گوشیمه جلوی کسی شکست بخوره که 1/35 سابقه ی مربیگری اونو نداره ، شاید باورت نشه اما تحمل اینکه منچستر از اینتر 4 تا بخوره یا از پورتو 10 تا بخوره و حذف بشه برای من یکی خیلی راحت تر بود تا از تیم و مربی ببازه که با تمام وجود ازشون متنفرم .
ولی به قول گاس هیدینک کبیر <بیاید زیاد احساساتی نشیم> . امیدوارم فصل بعد بهتر باشه.
aref_907
01-06-2009, 18:16
درسته.
به گفته فرگوسن که پارسال گفت تیمش 2 سال دیگه به نقطه اوج میرسه همین طور هم خواه شد و دوباره مدعی جام
اروپا خواهد بود و مطمئنا یک سر فینال خواهد بود.
اگر اینتر سال دیگه به منچستر نخوره احتمال فینال اومدنش هست.امسال که دیدید منچستر چه بر سرش آورد.
خلاصه با برد بارسا مقابل منچستر پیش خودتون نگید بارسا عجب تیمیه.
منچستر تو اون بازی اصلا خوب بازی نکرد.و باخت هم به سراغش اومد.
اگر قرار بود منچستر درست بازی کنه الان قهرمان بود.
ولی این اشتباه رو منچستر دیگه تکرار نخواهد کرد.
و سال دیگه باز هم فرگوسن بارسا رو رقیب میطلبه.و با دست پر بر میگرده.
ایول به هر چی منچستریه.
resident_evil
01-06-2009, 18:17
نه دیگه سال دیگه تو برنابئو منتظرتون هستیم ! : دی
نه دیگه سال دیگه تو برنابئو منتظرتون هستیم ! : دی
منظورت تو مرحله مقدماتی هستش دیگه
چون با این وضع رئال بعید میدونم بتونه از گروهش تو اروپا بالا بیاد:دی
resident_evil
01-06-2009, 19:32
منظورت تو مرحله مقدماتی هستش دیگه
چون با این وضع رئال بعید میدونم بتونه از گروهش تو اروپا بالا بیاد:دی
توهین کردی سعید ؟! : دی
پرز اومده ! عمو پرز : دی !
و خرید های جادویی : دی !
H a m e e d
01-06-2009, 21:54
پرز اومده ! عمو پرز : دی !
و خرید های جادویی : دی !
بزرگترین جادویی که پرز باید بکنه اینه که تیمو از یک هشتم Champions League عبور بده.:21:
vahid_civil
01-06-2009, 22:14
بزرگترین جادویی که پرز باید بکنه اینه که تیمو از یک هشتم Champions League عبور بده.:21:
من فکر میکنم جادوش اینه که از گروه صعود کنه .
درسته.
خلاصه با برد بارسا مقابل منچستر پیش خودتون نگید بارسا عجب تیمیه.
منچستر تو اون بازی اصلا خوب بازی نکرد.و باخت هم به سراغش اومد.
اگر قرار بود منچستر درست بازی کنه الان قهرمان بود.
ولی این اشتباه رو منچستر دیگه تکرار نخواهد کرد.
و سال دیگه باز هم فرگوسن بارسا رو رقیب میطلبه.و با دست پر بر میگرده.
متاسفانه با وجود نفرت شدیدی که از بارسا دارم باشما مخالفم و فکر میکنم کسی نباشه که نگه بارسا عجب تیمیه . اتفاقا من برعکس شما فکر میکنم منچستر درست بازی کرد اما بزرگترین اشتباهشون اینجا بود که میخواست با بارسا عین خودش بازی کنه ( 10 دقیقه اول بازی تا قبل از گل اتوئو گواه این مدعاست ) در حالی که این ریسک بزرگ عاقبتی جز شکست برای سر الکس نداشت . به نظرم درست بازی کردن جلوی بارسا یعنی همون کاری که گاس هیدینک کبیر کرد نه ریسکی که سر الکس کرد . البته < گاهی وقتا ریسک بازنده آنقدر قابل تحسینه که نتیجه رو تحت شعاع خودش قرار میده > ((( با وام گرفتن از دنیای فوتبال)))
MoJtaBa.R
02-06-2009, 15:56
براي تقويت خط حمله
فرگوسن براي هونتلار 17 ميليون يورو ميپردازد
خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد انگليس به دنبال مهاجم تيم ملي فوتبال هلند و رئال مادريد اسپانيا است.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه ساندي پي پل، گزارش داد چند روز پس از قبول شكست در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا اسپانيا، سرآلكس فرگوسن خواهان جذب كلاس يان هونتلار شده و حتي از باشگاهش خواسته تا سقف 17 ميليون يورو بابت اين مهاجم 25 ساله خرج كند.
مطابق اين گزارش سرمربي اسكاتلندي منچستر در انديشه تقويت خط حمله تيمش است و باور دارد مهاجمي همچون هونتلار با انجام 21 بازي براي تيم هلند و زدن گل هاي قابل توجه مي تواند به منچستر كمك كند.
اين ميل و اشتياق به گلزن هلندي در حالي است كه اين بازيكن در زمستان گذشته از تيم آژاكس آمستردام جدا شد و به رئال مادريد انتقال يافت، اما در مدت محدود حضور خود چهره پرفروغي نداشت.
اين بازيكن كه تا تاريخ سي ام ژوئن سال 2013 با باشگاه اولدترافوردي قرارداد همكاري دارد، علاوه بر منچستريونايتد مورد توجه چند تيم ديگر از جمله بايرن مونيخ، هامبورگ و شالكه از آلمان، والنسيا از اسپانيا و فولام انگليس قرار دارد.
Antivirus II
02-06-2009, 23:45
تلاش های پایانی یونایتد برای حفظ تبس
منچستریونایتد در روز چهارشنبه پیشنهاد 20 میلیون پوندی خود را برای حفظ تبس به مالک این مهاجم آرژانتینی ارائه خواهد کرد.
سایت گل : به نوشته روزنامه Daily Mirror منچستریونایتد آخرین تلاش خود را برای حفظ کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی خود انجام خواهد داد.ظاهرا دیوید ژیل مدیر اجرایی منچستریونایتد روز چهارشنبه با کیا جورابچیان ، مدیر برنامه های تبس مذاکره خواهد کرد.گفته می شود یونایتد پیشنهادی 20 میلیون یورویی برای حفظ تبس ارائه خواهد کرد و این آخرین پیشنهاد آنها خواهد بود و رقم خود را بالا نخواهند برد.
مسئولان یونایتد وقتی در سال 2007 قرارداد قرضی 2 ساله با تبس امضا کردند تعهد کردند در سال 2009 وقتی قرارداد به پایان برسد برای حفظ تبس مبلغ 25.5 میلیون پوند پرداخت خواهند کرد.این در حالی است که باشگاه های چلسی ، منچسترسیتی و لیورپول اعلام کرده اند حاضرند این مبلغ را برای به خدمت گرفتن تبس بپردازند که این کار یونایتد را برای حفظ این بازیکن دشوار می کند.
گفته می شود کریم بنزما مهاجم ---- و کلاوس یان هونتلار مهاجم رئال مادرید از گزینه های جانشینی تبس در صورت رفتن او به تیم دیگر خواهند بود.
ninabina
03-06-2009, 01:08
آخرین خبر :
پرز کاکا رو گرفت. 56 ملیون پوند براش داده :18::18::18:
گفته بازیکن بعدی که خواهد گرفت کریستیانو رونالدو ست
کاکا چیه بابا به درد منچستر نمیخوره که
امسال بهترین خریدهانون میتونن ریبری و بنزما باشن
H a m e e d
03-06-2009, 13:47
آخرین خبر :
پرز کاکا رو گرفت. 56 ملیون پوند براش داده :18::18::18:
گفته بازیکن بعدی که خواهد گرفت کریستیانو رونالدو ست
صحت نداره.
هنوز هیچ خبری رسما اعلام نشده.
Retired User
03-06-2009, 14:36
صحت نداره.
سايت گل خبر رسمي نيست؟
ninabina
03-06-2009, 16:17
صحت نداره.
چون برلوسکونی انتخابات اروپا رو در پیش داره این خبر رسما از طرف آث میلان اعلام نشده و نمی خواد چارو جنجال هوادران رو در بیاره و کاکا هم در اردوی تیم ملی برزیل است - گالیانی و پدر کاکا که وکیلش هم هست در مادرید به سر می برد. بزودی خواهی دید
ninabina
03-06-2009, 16:26
بی بی سی اعلام کرده که مصدومیت زانوی هارگریوز بسیار جدی است و یونایتد نمی تواند در بازی های فصل آینده به طور متوالی از او استفاده کند و تمرینات فشرده ای که باقی بازیکنان انجام می دهند برای او دردسرهایی ایجاد خواهد کرد و ممکن است او را تا 2 سال آینده وادار به خداحافظی از فوتبال کند. مثل اینکه ژرمن ها می دونستند چی دارند می فروشند . 17 ملیون پوند یونایتد داده و یک بازیکن همیشه مصدوم خریده -البته از حق نباید گذشت که او بازیکن معرکه است و اگر در ترکیب یونایتد مقابل بارسا بود نتیجه کلی فرق داشت ولی چه فایده که او مصدوم است
H a m e e d
03-06-2009, 21:14
سايت گل خبر رسمي نيست؟
چون برلوسکونی انتخابات اروپا رو در پیش داره این خبر رسما از طرف آث میلان اعلام نشده و نمی خواد چارو جنجال هوادران رو در بیاره و کاکا هم در اردوی تیم ملی برزیل است - گالیانی و پدر کاکا که وکیلش هم هست در مادرید به سر می برد. بزودی خواهی دید
اصلا به ما چه! اینجا تایپیک منچستره، نه رئال مادرید و آث میلان.:29:
vahid_civil
04-06-2009, 13:21
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال اعلام كرد
بارسلونا و منچستر يونايتد بهترين تيم هاي باشگاهي جهان
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال باشگاه هاي منچستر يونايتد و بارسلونا را به عنوان بهترين باشگاه هاي فوتبال جهان در اين فصل معرفي كرد. اين در حالي است که رسيدن به سه عنوان قهرماني بارسلونا در اين فصل هم نتوانست آنها را در اين رده بندي بالاتر از شياطين سرخ قرار دهد و دو تيم با امتيازمساوي ٣١٥ به طور مشترک به عنوان بهترين تيم هاي باشگاهي جهان در فصل ٢٠٠٩ - ٢٠٠٨ معرفي شدند. پرسپوليس تهران نيز بهترين تيم ايران در اين رده بندي معرفي شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با وجود موفقيت آبي - اناري ها درفصل اخيراين نگراني به وجود آمده که فوتبال اسپانيا پسرفت داشته است؛ چرا که آتلتيکومادريد، دومين تيم اسپانيايي در اين رده بندي در رتبه ي بيست و چهارم قرار دارد. رئال مادريد نيز با ١٤ پله سقوط از رده ي بيست و پنجم به رده ي سي و نهم نزول کرده است. همين شرايط نگران کننده براي باشگاه هاي ايتاليايي هم وجود دارد، چرا که در جمع ١٠ تيم برتر حتي نامي از يک تيم ايتاليايي ديده نمي شود. جاي تعجب آن که يوونتوس در رده دوازدهم قرار دارد در حالي که اينتر، فاتح اسکودتو، جام قهرماني سري A در اين فصل در رتبه ي هجدهم حضور دارد. ميلان، نايب قهرمان كالچوکه به تازگي کارلو آنجلوتي سرمربي خود را از دست داده است و همچنين در آستانه واگذاري کاکا، ستاره ي برزيلي خود به رئال مادريد قرار دارد، در رده ي سي و ششم حضور دارد.
سه تيم انگليسي چلسي، ليورپول و آرسنال همگي در جمع ٥ تيم بالايي اين جدول حضور دارند.
رده بندي ده باشگاه برتر جهان
(اعداد داخل پرانتز رتبه هاي قبلي تيم هاست)
١- (٢) بارسلونا (اسپانيا) - (١) منچستريونايتد (انگليس) ٣١٥ امتياز
٣- (٣) چلسي (انگليس) ٢٧٦ امتياز
٤- (٦) ليورپول (انگليس) ٢٤٨ امتياز
٥- (٥) آرسنال (انگليس) ٢٤٧ امتياز
٦- (١٠) شاختار دونتسک (اوکراين) ٥/٢٤٥ امتياز
٧- (٧) ديناموکيف (اوکراين) ٥/٢٣٤ امتياز
٨- (١١) استوديانتس (آرژانتين) ٢٣٢ امتياز
٩- (٨) هامبورگ (آلمان) ٢٢٨ امتياز
١٠- (١٦) گرميو (برزيل) ٢٢٢ امتياز
.
.
.
٢٤٢- (٢١٩) پرسپوليس تهران ٥/٧٥ امتياز
.
.
.
٢٨٣- (٣٠٤) استقلال تهران ٥/٧٠ امتياز
.
.
.
٣٤٦- (٤٢٢) ذوب آهن اصفهان ٥/٦٣ امتياز
H a m e e d
04-06-2009, 14:30
به نظرتون اگه منچستر یونایتد با ذوب آهن بازی کنه چند-چند میشه؟:27:
جالبه 6 تا تیم اول 5تاش انگلیس
واقعا سطح لیگ برتر بالاتر از همه لیگ های دنیاست
wildhunter
05-06-2009, 18:20
جالبه 6 تا تیم اول 5تاش انگلیس
واقعا سطح لیگ برتر بالاتر از همه لیگ های دنیاست
سطح لیگ انگلیس بالاست که 2 ساله از 4 تا تیم نیمه نهایی جام باشگاهای اروپا 3 تا انگلیسی هستن.
اخبار هم میگفت پردرامدترین لیگ هم لیگ انگلیس هست :21:
HOOSEIN 105
06-06-2009, 20:38
میگم بد جورضایع شدیم ها
اگه الان منچستر برده بود بارسا رو الان منچستر بهترین تیم می شد نه این بارسا که واقعا شانسی و بدون حق قهرمان شد
خیلی خر شانس این بارسا . چلسی رو واقعا الکی برد
HOOSEIN 105
06-06-2009, 20:45
نه من خودم قبول دارم بزرگ ترین بازیکنای جهان تو بارسا بودن از مارادونا و استوییچکوف و یوهان کرایف بگیر تا آخریاش یعنی مسی و رونالدینیو و ریوالدو و ...
البته فکر کنم بازیکنای بارسا بیشترین توپ طلا بدست آوردن و از این نظر تو بین باشگاه های دنیا رکورد داره و منچستر امسال تازه اولیش توسط رونالدو گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی خب تو بازیکن سازی مخصوصا از دهه 90 به بعد فکر کنم منچستر موفق تر بوده تیمی که 99 قهرمان اروپا شد بیش تر شاگردای تیم جوانان منچستر بودن و تو همین تیم هم کلی بازیکن وجود داشت که فرگوسن مطرح کرد
ولی در کل فکر کنم این 2تا باشگاه متعصب ترین بازیکنا دارن که همیشه به تیمشون وفادار میمونن تو همین تیم امسال بارسا از پویول و ؤاویگرفته تا گواردیولا مربی
منچستر هم که کاملا وضعش مشخصه گیگز با بیش از 800 بازی اسکولز بیش از 600 بازی و...
سلام
منظورتون از توپ طلا چیه ؟
H a m e e d
06-06-2009, 21:25
چلسی رو واقعا الکی برد
کی گفته بارسا چلسی رو برد؟
HOOSEIN 105
06-06-2009, 21:52
منظورم برد نیست اون در حقیقت به چلسی باخت ولی به دلیل داوری کثیف این بازی بارسا با نامردی و بدون حق به بالا رفت .
H a m e e d
07-06-2009, 11:04
منظورم برد نیست اون در حقیقت به چلسی باخت ولی به دلیل داوری کثیف این بازی بارسا با نامردی و بدون حق به بالا رفت .
نکته کلیدی همینه:46:
wildhunter
08-06-2009, 14:54
به نظر من داوری کثیف نبود داور خودش یار دوازدهم بارسا بود :27:
davy jones
09-06-2009, 16:19
سلام
منظورتون از توپ طلا چیه ؟
منظور جایزه بهترین بازیکن ساله که البته هم تو سطح قاره ی اروپا و هم در کل جهان به طور سالیانه به بهترین بازیکن اون سال داده میشه و ملاک انتخاب افراد به این صورته که از همه ی سرمربیان و کاپیتانهای همه ی تیمهای ملی و نیز تیمهای باشگاهی مطرح نظرسنجی میشه و اونها به کاندیداهای این جایزه رای میدن.
البته این حرفهایی که زدم مال جایزه ایه که فیفا میده. جالبه بدونین که توپ طلای اروپا که به بهترین بازیکن سال اروپا میرسه توسط نشریه ی ورزشی france football به بازیکنان اهدا میشه و چون این جایزه و رده بندی قدمتی نزدیک به 50 سال داره اعتبار بیشتری نسبت به جوایز یوفا داره!
موفق باشین.
Antivirus II
09-06-2009, 20:35
توافق تبس با باشگاه سیتی
یک شبکه رادیویی انگلیسی در گزارشی اعلام کرد که تبس با باشگاه منچستر سیتی به توافق رسیده است
سایت گل:در حالی که روز گذشته خبری مبنی بر اینکه تبس به نصایح سرمربی تیم ملی کشورش، دیه گوآرماندو مارادونا در مورد آینده اش گوش فرا می دهد، رادیو تاک سپورت انگلیس در گزارشی اعلام کرد که تبس توافقنامه ای را با باشگاه سیتی به امضا رسانده است. به گوش می رسید که در روزهای اخیر رقابت شدیدی میان سران دو باشگاه منچسترسیتی و منچستر یونایتد برای در اختیار گرفتن تبس به وجود آمده است ، این در حالی است که سران لیورپول بنا به مشکلات اقتصادی از شرکت در کورس برای خرید تبس کنار کشیده اند.
حقوق تبس اکنون در اختیار یک سرمایه دار ایرانی به نام کیا جورابچیان است که با سران دو باشگاه منچستری در مورد آینده ستاره آرژانتینی مذاکرده کرده است. تبس پیش از این در صحبتهایی اعلام کرده بود که از اینکه توسط فرگوسن در دیدارهای بزرگ نیمکت نشین می شود ناراضی است و تصمیم به ترک منچستر یونایتد دارد، پس بدون شک انجام مذاکرات ابتدایی با سران باشگاه سیتی اجتناب ناپذیر بوده است ،چرا که آنها نخستین تیمی بودند که برای جذب تبس وارد عمل شده اند .
در هر صورت هنوز مشخص نیست که در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد.تبس در صحبتهایی اعلام کرده که اظهارات منعکس شده در رسانه های انگلیسی را روز 4شنبه و پس از دیدار تیم ملی کشورش مقابل اکوادور، تائید یا تکذیب خواهد کرد.
MoJtaBa.R
10-06-2009, 08:37
اتفاقي ناخوشايند براي مرد سال فوتبال جهان
رونالدو عمل جراحي ميشود
خبرگزاري فارس: مرد سال فوتبال اروپا و جهان به احتمال فراوان تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه تايمز اعلام كرد كريستيانو رونالدو از چندي پيش از ناحيه زانو دچار مصدوميت جدي است و به اين خاطر پزشكان احتمال مي دهند با انجام عمل جراحي مشكل مصدوميت وي حل شود.
پزشكان منچستريونايتد نهايت سعي و تلاش خود را مي كنند تا به روشي غير از انجام عمل جراحي، مصدوميت رونالدو برطرف شود.
قرار است ظرف روزهاي آتي اين بازيكن بازهم مورد معاينه دقيق قرار گيرد تا در صورت نياز، تاريخ انجام عمل جراحي اعلام شود.
اين بازيكن 24 ساله كه در ابتداي فصل گذشته نيز با مشكل مصدوميت روبرو بود، در صورت تجربه اين روش درمان براي مدتي طولاني خانه نشين خواهد بود و به استراحت خواهد پرداخت
MoJtaBa.R
10-06-2009, 08:39
با اين حرف احتمالا رئاليها خيلي ناراحت شدن : دي يادت نره
البته فرقی نمی کنه براشون اینا فقط به اسم بازیکن کار دارن نه به مصدومیتش یا سالم بودنش!!!!!!
خبری از لیست خرید فرگوسن منتشر نشده!!!!!!!
Antivirus II
11-06-2009, 12:05
منچستر: قیمت رونالدو، 96 میلیون یورو
منچستر یونایتد قیمت کریستیانو رونالدو را برای رئال مادرید تعیین کرده و گفته از این قیمت کوتاه نخواهد آمد.
سایت گل- از سوی باشگاه منچستر یونایتد به فلورنتینو پرس گفته شده اگر میخواهد کریستیانو رونالدو را بخرد قیمت او 96 میلیون یورو خواهد بود.
رییس باشگاه رئال با منچستر یونایتد تماس گرفته تا بعضی از پلهای خرابشده در زمان رامون کالدرون را بازسازی کند. رییس قبلی رئال، با تلاشهای علنیاش برای خرید رونالدو و حرفهای روزانهاش یونایتد و سرالکس فرگوسن را عصبانی کرده بود. حالا پرس قصد دارد این ماجرا را پایان بخشد و قصد دارد رونالدو را به شکلی حرفهایتر خریداری کند. با آن که گفته میشد توافقی امضا شده که طبق آن مادرید اگر نتواند رونالدو را بخرد باید 30 میلیون یورو جریمه به یونایتد بپردازد، حالا اعلام شده که این خبر صحیح نیست و ماجرا شکل دیگری دارد. دیوید گیل مدیر اجرایی منچستر یونایتد به پرس و مشاورانش گفته قیمت رونالدو 96 میلیون یورو است و هیچ مذاکرهای بر سر قیمت صورت نخواهد گرفت.
این در حالی است که روزنامه آس تیتر زده بود که پرس قصد دارد از بند 89 میلیون یورویی موجود در قرارداد رونالدو برای خاتمه قرارداد با یونایتد استفاده کند و او را تا قبل از 30 ژوئن خریداری نماید. حالا به نظر میرسد که رونالدو تابستانی دیگر را به شنیدن اخبار انتقالش خواهد پرداخت.
ninabina
11-06-2009, 13:38
یونایتد پیشنهاد 90 ملیون پوندی رئال را پذیرفت
رونالدو خواستار انتقال به رئال شد و یونایتد هم موافقت کرد - این انتقال 30 ام این ماه نهایی خواهد شد.
vahid_civil
11-06-2009, 13:44
فروش خوبی بود.
93 میلیون یا 96 میلیون پول 12 تا امسال رونالدو هست
ولی حیف رونالدو
MoJtaBa.R
11-06-2009, 13:48
مارکا که گفته خريدند : اگه که 100 درصد بشه هيچ خيالي نيست
رئال ضعيفتر ميشه با اين همه اسم ! اسامي براشون نميتونه حسن باشه
از روز روشن تره که اين تيم جديد هم مث قديمترهاش ميچاد
MoJtaBa.R
11-06-2009, 13:49
اصل قرارداد همكاري در ليسبون پرتغال ميان پرس و وكيل رونالدو منعقد شده است
عجب فتوشاپکاري دارن وحيد
با اين پول سر ميره 2 تا رونالدو ميخره
بيخيال
...يت شاخ و دم نداره که
ninabina
11-06-2009, 13:55
فکر نمی کردم امسال بره -به نظر میرسید که با توجه به پیروزی های منچستر تصمیم به موندن گرفته.
وقتی که بی بی سی رو دیدم شاخ درآوردم. واقعا بازیکن خوبی بود.
vahid_civil
11-06-2009, 13:55
با اين پول سر ميره 2 تا رونالدو ميخره
2 تا ؟
رونالدو رو فرگی خرید 7 میلیون. 10 تا رونالدو از توش در میاد .
من که خیلی خوشحال شدم. منچستر ترکونده
hamijoon
11-06-2009, 14:05
من كريسو ميخوام . بيا رفت ديگه . 93 ميليون يورو . اه :41::41::41::41:
H a m e e d
11-06-2009, 14:13
2 تا ؟
من كريسو ميخوام . بيا رفت ديگه . 93 ميليون يورو . اه :41::41::41::41:
راست میگن، سر الکس عاقلتر از اونه که پول بابت بازیکن جدید حیف و میل کنه؛ بازیکنای با قیمت پایین زیاد خریده، و خیلیهاشونو تبدیل کرده به بازیکنای قیمتی.
رفتن کریس ناراحتی نداره تا وقتی که سر الکس بالا سر تیمه نگران هیچی نباش.:46:
hamijoon
11-06-2009, 14:17
داش خيلي دوسش داشتم . حالا چيكار كنم ؟ آخه سفيد بهش نمياد . قرمز بشتر مياد بهش
Retired User
11-06-2009, 14:23
خبر فوری : منچستر یونایتد پیشنهاد نجومی رئال را پذیرفت!!!
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران: باشگاه منچستر یونایتد پس از درخواست رونالدو به ترک باشگاه , سر انجام با انتقال کریستیانو رونالدو به سانتیاگو برنابئو موافقت کرد ...
خبر های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد
MoJtaBa.R
11-06-2009, 14:33
بابا من جات بودم اصلا روزه سکوت ميگرفتم بابت اين مصيبت : ...
hamijoon
11-06-2009, 14:34
واقعا چه خبر فوري :دي
MoJtaBa.R
11-06-2009, 14:35
2 تا ؟
يه صفر رو جا انداختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
اينا کلا مث شياطين نيستن که : روزاي بدشون که مياد سريع سرمربي ميندازن بيرون
ثبات روي نيمکت ما بيشتره : چون ما اگه ستاره هم نداشته باشيم سر رو داريم : اينهمه جلف بازي نداره که
MoJtaBa.R
11-06-2009, 14:38
واقعا چه خبر فوري :دي
اين پرس يا پرز يا ... زياد جوگير شده : بدون منطق بازيکن گيري باعث ميشه
تيمش دفاع نداره ميره زرت و زرت ...
hamijoon
11-06-2009, 14:41
آره بابا . رئال اگه ميتونست تيم باشه كه اينطوري نبود. درسته بهترين بازيكن جهانو خريدن اما باز تعطيلن...
اصل تیم ما قابل قیاس با تیم درجه دومی همچون رئال نیست
رونالدو هم مثل بکام و نیستلروی و ... میره وجای خالیش هم خیلی زود تو تیم پرمیشه
MoJtaBa.R
11-06-2009, 14:49
البته اگه جاي خالي اي براش بمونه : از همين فردايي که بره جايگزين مياد
به هر حال رئال نشون داده بازيکن خراب کن بزرگيه
H a m e e d
11-06-2009, 15:00
اين پرس يا پرز يا ... زياد جوگير شده : بدون منطق بازيکن گيري باعث ميشه
تيمش دفاع نداره ميره زرت و زرت ...
به هر حال کاریه که بهش عادت کرده :38:
با پول رونالدو اگه بتونیم ریبر و بنزما بگیریم خیلی خوب میشه
MoJtaBa.R
11-06-2009, 20:40
الان اخبار گفت تا 9 تير بايد جواب بدن و در صورت عدم توافق با کريس بايد 20 ميليون يورو بهش بدن !
wildhunter
11-06-2009, 20:46
منم با رفتن رونالدو ناراحت شدم ولی یه احتمال زیاد به عاقبت بکام دچار میشه.ولی حیف شد
با پول رونالدو اگه بتونیم ریبر و بنزما بگیریم خیلی خوب میشه
اگه این دوتا رو بیتونه بیاره که واقعا عالی میشه
Retired User
12-06-2009, 09:38
منم با رفتن رونالدو ناراحت شدم ولی یه احتمال زیاد به عاقبت بکام دچار میشه.ولی حیف شد
دوست من بكام زماني كه تو رئال بود فقط به فكر تيزر هاي تبليغاتي و درآمدزايي بود
از 24 ساعت وقتش 25 ساعت به اين كار اختصاص داشت
آره اگه كريس هم بخواد همين روند رو در پيش بگيره مثله بكام ميشه
vahid_civil
12-06-2009, 16:50
پس از واگذاري رونالدو به رئال مادريد
منچستريونايتد آماده خريد ريبري و بنزما ميشود
خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد پس از فروش بازيكن پرتغالي خود به رئال مادريد اسپانيا، آماده خريد بازيكن بايرن مونيخ مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، سرآلكس فرگوسن منتظر بازگشت كريستيانو رونالدو از تعطيلات در آمريكا و انجام كارهاي نقل و انتقال اين بازيكن به رئال مادريد پس از پذيرش و قبول پيشنهاد 80 ميليون پوندي است. سرمربي سرخپوشان اولدترافوردي كه بر امور نقل و انتقالات منچستر، بطور مستقيم نظارت مي كند، عنوان كرد با دريافت رقم فروش رونالدو، باشگاهش در قدم اول براي جذب فرانك ريبري از تيم بايرن مونيخ آلمان اقدام خواهد كرد.
به باور اين مربي ريبري بازيكني است كه مي تواند جانشين رونالدو در اولدترافورد شود. در شرايط فعلي باشگاه بايرن براي خريد ريبري رقمي حدود 65 ميليون پوند اعلام كرده است اما فرگوسن و باشگاهش اميدوار هستندتا با چانه زني اين رقم را تعديل كرده تا ريبري را خريداري كنند.
همچنين اين مربي اسكاتلندي از باقي رقم فروش رونالدو، خواهان خريد كريم بنزما، مهاجم فرانسوي تيم المپيك ---- است. در مورد اين بازيكن جوان نيز گفته مي شود صحبت از رقمي بالغ بر 25 ميليون پوند به ميان است.
ریبری جایی نمیره...اگه بخواد بره فقط رئال!
خودش گفته!
aRThaS_08
12-06-2009, 17:22
فرانک ریبری اعلام کرد که اگر بایرن را ترک کند، فقط به رئال مادرید خواهد رفت.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
به نقل از L'Equipe ریبری اعلام کرده که در صورت ترک بایرن مونیخ، فقط به رئال مادرید می پیوندد. این اخبار دقیقا بعد از چند روز بعد از اینکه بایرن اعلام کرده ستاره فرانسوی تیمش نمی فروشد، به چاپ رسیده است.
همچنین دراینباره، پرز هم در مصاحبه با TVE گفته بود: "خرید ریبری بستگی به رضایت بایرن مونیخ دارد و آنها هم قصد فروش ستاره خود را ندارند. من هم به این تصمیم احترام می گذارم و تا وقتی که انها راضی به فروش نباشند، ما هم به سراغ ریبری نمی رویم."
اما هم اکنون قضیه فرق می کند، چرا که خرید کاکا و آمدن رونالدو، باعث شده تا ستارگان و بازیکنا بیشتری ترغیب به حضور در رئال مادرید شوند. این دو خرید کار رئال مادرید در خرید ریبری را هم آسانتر خواهد کرد.
به نقل از یکی از مسئولین رئال مادرید که با مجبه L'Equipe مصاحبه کرده: "اگر ریبری باشگاهش را ترک کند، بدون شک هدف بعدیش رئال مادرید خواهد بود. مطمئن باشید ریبری جای دیگری نمیرود."
با اینحال بارسلونا، چلسی و منچستریونایتد هم علاقه مندند تا بایرن وارد مذاکرده شوند ولی بایرن اعلام کرده قصد فروش بازیکنش را ندارد. هرچند که با این خبرها ریبری یا در بایرن و آلمان یم می ماند یا به پایتخت اسپانیا می آید و برای برای رئال مادرید بازی می کند.
H a m e e d
12-06-2009, 17:24
امیدوارم ریبری هر چه زودتر به منچستر بپیونده.:40:
vahid_civil
12-06-2009, 17:51
رئالی ها اینجا پست ندین.
منابع خبریتون سایت 6 تایی هاست !
vahid_civil
12-06-2009, 18:35
چرا فرگوسن رونالدو را فروخت - قمار غریزه
اگر رئالی ها بر سر جزئیات قرارداد رونالدو،با مدیربرنامه اش به توافق برسند،آن وقت پروژه بازسازی یونایتد اغاز میشود و البته رئال کهکشانی(2) نیز رونمائی خواهد شد.فرگوسن برای بازسازی تیم مدرنش،اول سراغ بنزما خواهد رفت.
1-"به عنوان مربی گاهی مجبوری تصمیمی خلاف احساست بگیری و با یک بازیکن محبوب قطع همکاری کنی.من در طول دوران حضور در اولدترافورد،بارها این موقعیت را تجربه کرده ام.مردم فکر میکنند این کار را به راحتی انجام میدهم اما برای خودم هم سخت است که یک ستاره از تیم برود.زمان جدائی را اما با "غریزه" خودم مشخص میکنم.معمولا غریزه من میگوید برای پیشرفت تیم،فلان بازیکن باید فروخته شود." الکس فرگوسن این چند جمله را پیش از بازی برگشت نیمه نهائی لیگ قهرمانان با ارسنال،به زبان اورده بود و حالا غریزه اش بهش میگوید وقت جدائی کریس رونالدو فرا رسیده
2-تایمینگ خرید و فروش ستاره ها به اندازه تایمینگ زدن ضربه اخر در مصاف تک به تک با گلر،اهمیت دارد.اگر چند صدم ثانیه در زدن ضربه اخر عجله یا تاخیر کنی،سرنوشت یک مسابقه عوض میشود.تایمینگ یک پاس کلیدی هم همین جوری است.فرگوسن در تایمینگ فروش یاپ استام خطا کرد و خودش به این خطا معترف است.در فروش نیکی بات و نیستل روی و بکهام اما غریزه فرگی درست عمل کرد.طراوت منچستریونایتد از همین ریسک پذیری غریزه فرگوسن،پابرجاست.رونالدو دیر یا زود به سنتیاگو برنابئو میرفت و این "تایمینگ" جدائی اش از من یو بود که مسیر ادامه زندگی فرگوسن و یونایتد را تعیین میکند.الکس فرگوسن پیش از فینال لیگ قهرمانان اعلام کرده بود تیمش در بازار نقل و انتقالات فعالیت چندانی نخواهد داشت و نه کسی میرود،نه بازیکن جدیدی وارد اولدترافورد میشود.مگر اینکه یک مدافع میانی جوان کنار ایونز قرار بگیرد تا پشتوانه فردیناند و ویدیچ مطمئن باشد.در تعطیلات،چه فکری به سر فرگوسن زده که فعالیت کمرنگ،تبدیل به خبرسازی پررنگ شده و پیشنهاد 96 میلیون یوروئی رئال پذیرفته شده؟ 3
-عصر پنچ شنبه ساعاتی پس از اعلام توافق کلی باشگاه منچستر با پیشنهاد رئال مادرید،نماینده باشگاه اسپورتینگ لیسبون به منچستر رفت تا بر سر جذب نانی با دیوید گیل مذاکره کند.نانی طبق گفته دو ماه قبل فرگوسن،قرار بود در اولدترافورد بماند و پیشرفت کند.اما حالا بازگشت احتمالی او به اسپورتینگ،در امتداد داستان رفتن رونالدو به سانتیاگو برنابئو است.یعنی فرگوسن در همان روزهای اول تعطیلات،استراتژی کلی تیمش را تغییر داده و به جای حفظ تیم موفق دو سال اخیر،"بازسازی و تغییر نمای ساختمان" را انتخاب کرده است.فروش احتمالی نانی حدود 12 میلیون یورو به حساب یونایتد میریزد و این پول را باید به مبلغ 10 میلیون یورو حاصل از فروش فریزر کمپل و جان کوژاک اضافه کنیم.در واقع فرگوسن مشغول پول جمع کردن برای اغاز خریدهای خودش است.
4-اگر رئالی ها بر سر جزئیات قرارداد رونالدو،با مدیربرنامه اش به توافق برسند،آن وقت پروژه بازسازی یونایتد اغاز میشود و البته رئال کهکشانی(2) نیز رونمائی خواهد شد.فرگوسن برای بازسازی تیم مدرنش،اول سراغ بنزما خواهد رفت.کریس رونالدو در پروژه فوتبال مدرن یونایتد،مثل رونی توان بازی در هر سه پست خط حمله را داشت؛چپ،راست و مرکز خط حمله.در حال حاضر در بازار نقل و انتقالات تنها ستاره ای که میتواند علاوه بر راس خط حمله،در کناره ها هم بازی کند،بنزماست؛کاری که ریبری هم نمیتواتند انجام دهد و فقط میتواند جانشین رونالدو در چپ یا راست شود،نه مرکز خط حمله.رونالدو 24 ساله است و بنزما 21 سالش است.فرگوسن میتواند با یک سوم پولی که از فروش رونالدو و نانی و کوژاک و کمپل بدست اورده،بنزما را به اولدترافورد بیاورد.پس بودجه کافی برای جذب یک هافبک میانی و یک بال هجومی هم می ماند.شاید اگر پزشک جراح اوون هارگریوز خبر از احتمال بازنشستگی اجباری این بازیکن در دو سال اینده نمیداد،فرگوسن اینقدر زود رای به جدایی رونالدو نمیداد؛اما او حالا با تیمی مواجه است که نیاز به تقویت فوری دارد و برای ترمیم و تقویت بدنه تیمی مثل یونایتد هم پول لازم است.پول از کجا تامین میشود؟ از فروش یک سوپر استار؛رونالدو.
5-هارگریوز تا ماه ژانویه دور از میدان است و وقتی هم به زمین برگردد،هر لحظه احتمال مصدومیت دوباره اش وجود دارد.پل اسکولز 35 ساله احتمالا اخرین فصل بازیگری اش را پیش رو دارد و رایان گیگز هم فاصله چندانی با خط پایان ندارد.در وسط زمین فرگوسن،تنها مایکل کریک و فلچر و اندرسون را در سن و کیفیت مطلوب در اختیار دارد که از این جمع نیز اندرسون زیاد قابل اطمینان نیست.پس فرگی برای ادامه رقابت با بارسا و چلسی و لیورپول و اینتر در لیگ اروپا حتما یک هافبک متخصص در میانه میدان میخواهد.این هافبک را باید به خرید یک سوپراستار در خط حمله اضافه کنیم.فرگوسن پس از جذب بنزما یا حتی زلاتان،سراغ گزینه های موجود در وسط زمین خواهد رفت.فقط در صورت موفقیت در جذب یک مهاجم بزرگ و یک هافبک باکلاس است که غریزه فرگی در فروش رونالدو درت عمل کرده و منتقدان این معامله را از طرف باشگاه منچستر،"به موقع" توصیف خواهند کرد.
منبع : سایت گل
ممنون وحید عالی بود
کلا فرگوسن چند نسل بازیکن معرفی کرده و احتمالا این سری هم شاهد نسل جدیدی از بازیکنا تو منچستر هستیم
MoJtaBa.R
12-06-2009, 20:54
وحيد : م م نون
..
vahid_civil
12-06-2009, 21:00
منچستر دوباره داره بازسازی میشه.
کاری که بعد از رفتن بکهام انجام شد و منچستر به این منچستر تبدیل شد.
کار خوبیه. تیم تشکیلاتی و کار درست یعنی این. نه مثل اون 6 تایی ها !
آره خب بالاخره باید یه فرقی بین تیمی که هر سال جام کسب می کنه و هر سال هم جز برترین تیم های اروپاست با تیمی که به 8 تا تیم هم نمیرسه باشه
ولی به نظر من رونالدو با این کارش خودشو نابود کرد - آخه بازیکن بزرگی مثل بکهام هم وقتی رفت مادرید به یک بازیکن گمنام تبدیل شد
ولی کی میخواد جای رونالدو رو بگیره ( حتی مسی و ریبری و ... هیچ کدوم نمیتونن جای رونالدو رو بگیرن )؟
کی میخواد ضربه آزاد از فاصله 30-40 متری گل بزنه ؟
کی میخواد شوتهای برق آسا بزنه ؟
کی میخواد آقای گل لیگ بشه ؟
و از همه مهمتر کی میخواد بهترین بازیکن دنیا ، اروپا ، لیگ بشه ؟
این تمام دق دلی من از فرگوسن و مادریدی ها بود
مادریدیها فقط میخوان قهرمان بشن ولی قهرمانی با 10 بازیکن برتر دنیا چه فایده ای داره ؟!
davy jones
15-06-2009, 11:51
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این مطلب رو خوندید و ازش خوشتون اومد ، روی دکمه تشکر پایین مطلب یه کلیک بکنید
داداش تو این تاپیک دکمه تشکر نداریم. شرمنده!!:27::27:
hoosein225
15-06-2009, 16:24
واقعا حیف این رونالدو
به نظر من که این سال جدید سال منچستر نیست .
چون هم توز وهم رونالدو رو ازدست داد و تازه این فرگوسن خسیس هم حالا حالاها بازیکن ستاره نمیخره .
داداش تو این تاپیک دکمه تشکر نداریم. شرمنده!!
من دقت نکرده بودم که دکمه تشکر داره یا نه ؟
در ضمن اون امضای منه و تو همه پست ها نشون میده !
بایت اطلاع رسانیت ممنون :27:
کسی میدونه چرا بعضی مواقع که یه پست میزنم 3 - 4 تا از همون پست ارسال میشه ! بعد مدیرای انجمن میگن اسپم نده !
فرگوسن نیازی به بازیکن ستاره نداره ، اگه فرگوسن بازیکن ستاره میخرید نمیشد بهترین مربی !
فرگوسن ستاره میسازه ( بکهام ، رونالدو ) با با خروج رونالدو یکی دیگه میسازه از رونالدو بهتر :40:
joey jordison
19-06-2009, 12:11
دقیقا..
من طرفدار خاص یک تیم نیستم همه را هم دوست دارم...ولی فرگوسن آنقدر قابل اطمینان هست که نباید نگران چیزی باشین!
wildhunter
19-06-2009, 14:37
به نظر من فرگوسن از ریبری و بنزما بازیکنهای میسازه که بتونه 130 میلیون دلار بفروشه و کلا از بازیکن ها ستاره میسازه
ali_ranger22
19-06-2009, 14:51
ایشالله ریبری هم میاد رئال ! :دي چون کلا بخواد از بایرن بره میاد اسپانیا که چون زیدان هم تو رئاله میاد رئال !
Retired User
19-06-2009, 17:14
به نظر من فرگوسن از ریبری و بنزما بازیکنهای میسازه که بتونه 130 میلیون دلار بفروشه و کلا از بازیکن ها ستاره میسازه
ريبري گفته كه از آب و هواي انگلستان خوشش نمياد
بنابراين نه به منچستر ميره و نه به چلسي
يا تو آلمان ميمونه و يا به اسپانيا(رئال) ميره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.