مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
M A R S H A L L
10-04-2008, 10:42
تبريك ميگم به همه رفقاي منچستري گل گلاب!
روز به روز داره بيشتر به منچستر علاقه پيدا مي كنم.
البته معتقدم اصلاً نبايد بارسا رو دست كم گرفت.
ريكارد به خاطر خودشم كه شده تمام سعيشو مي كنه كه حداقل يه جامو ببره اما خوشبختانه با بد تيمي افتاد.
من فقط از اين 3 تيم از يه تيم يه كم ميترسم اونم چلسيه!چون خيلي تيم سگ جونيه.يه جورايي هميشه بازي باهاش آسون نبوده.
به هر حال just DEVILS!
B L A S T E R
10-04-2008, 11:35
به همین خیال باش
بارسا با اینکه تو بحرانه ببین چطوری جامو میبره
بارسلون چطور میخواد جامو ببره؟؟همش تیمهای ضعیف خور به پستش..
ناراحت نشیدااا.
B L A S T E R
10-04-2008, 11:36
احتمال قهرمانیش زیاده...
البته لیورپول هم قوی نشون داد
shakerifar
10-04-2008, 15:52
من هم به همه ی منچستری ها این برد رو تبریک می گم
بارسا رو نباید دست کم گرفت اما من معتقدم ما جام رو می بریم
loyalamin
10-04-2008, 17:49
دوستان فینال با چلسی بازی کنیم بهتره یا لیورپول ؟
من لیورپول رو ترجیح میدم . شما چطور ؟
beckham7
10-04-2008, 22:53
بازی دیشب رو هم که دید نمیدونم این برون چی ازتیم ما میخاد که مثل بختک افتاده به جون تیم
بازی با بارسا هم که رفتش تو نیوکمپه مسی هم که هست کاش اون مو بلند زشت بد قیافه هم بودش
بارسا الان واقعا ضعیفه فقط اسم بارسلون رو داره
منچستر واقعا قویه و منچستره
mpirayesh
11-04-2008, 02:19
United Vs Arsenal
ساعت19:30یکشنبه 25 فروردین
با وجود اینکه منچستر بازی های سخت وپی درپی به ترتیب با تیمهای آرسنال - بلکبرن -بارسلونا -چلسی -بارسلونا دارد اما انشاا... قهرمان 2 جام خواهد شد.
Antonio Andolini
11-04-2008, 02:37
بازی با بارسا هم که رفتش تو نیوکمپه مسی هم که هست کاش اون مو بلند زشت بد قیافه هم بودش
حرف دهنتو بفهما!
بارسا الان واقعا ضعیفه فقط اسم بارسلون رو داره
منچستر واقعا قویه و منچستره
حالا نگاه کن همین تیم ضعیف چی کارتون میکنه
hoka2006
11-04-2008, 06:03
میبینم که دوباره یکی پیدا شد از تیمهای دیگه دفاع کنه ؟
امیدوارم بعد از بازی هم اینجا پیدات بشه عزیزم :)
Antonio Andolini
11-04-2008, 22:53
میبینم که دوباره یکی پیدا شد از تیمهای دیگه دفاع کنه ؟
امیدوارم بعد از بازی هم اینجا پیدات بشه عزیزم :)
اگر عمری باقی باشه در خدمت هستیم ..... ولی بهتر است در جستار مربوط به خودش بحث شود ولی اگه دوست دارید ... چشم چرا نیام
beckham7
12-04-2008, 00:29
اصلا اینجا نیا جات اینجا نیست اینجا همه حامی منچسترن
mr.antonio andolini اولا به شما هیچ ربطی نداره دو اینجا تاپیک منچستره هر چی دوس داریم میگیم شما هم تو تاپیک تیمت هرچی دوس داری بگو سوما حق توهین نداری منم میتونم مثل خودت جواب بدم ولی نمیدم چون من منم تو هم تویی! اینجا دیگه پست نده راجع به این چیزا هم جای بحث نیست در آخر واقعا میگم اصلا حرف درستی نزدی خنده دار بود
MoJtaBa.R
12-04-2008, 14:42
نظر سنجي سراسري در مورد فيناليستهاي ليگ قهرمانان اروپا
منچستريونايتد و ليورپول بيشترين بخت را دارند
خبرگزاري فارس: تيمهاي انگليسي منچستريونايتد و ليورپول در نظرسنجي سراسري از طريق چندين وبسايت معتبر در جهان بيشترين بخت را براي حضور در فينال ليگ قهرمانان فوتبال اروپا دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، سه نماينده انگليس به همراه بارسلونا اسپانيا در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات بخت حضور خود را در مسكو از ديد مردم محك زدند.
طبق اين نظرسنجي، 16 درصد امكان حضور بارسلونا و چلسي در فينال وجود دارد.
26 درصد احتمال حضور چلسي و منچستريونايتد ثبت شده است.
16 درصد امكان حضور ليورپول و بارسلونا وجود دارد؛ اما 42 درصد احتمال حضور منچستريونايتد و ليورپول را داده اند.
در مدت زمان 5 روز، 432 هزار و 142 نفر در اين راي گيري شركت كردند
رونالدو کاندید بهترین بازیکن و همین طور بهترین بازیکن جوان لیگ شده و در ضمن شانس اول آقای گلی اروپا و لیگ برتر هم هست واقعا این فصل حق رونالدو توپ طلای اروپا و جهان هست
M A R S H A L L
13-04-2008, 20:35
MANUTD-2===ARSENAL-1
آرسنال كه اوت شد.مونده چلسي كه دو هفته ديگه باهاش بازي داريم.
خيلي بازي حساسي ميشه.
امروز آرسنال خيلي راحت مي تونست بره تو فضاهاي خالي و بازي سازي كنه.يه كم خوش شانس هم بوديم.
سانترهاي بسيار زيادي رو از جناحين كردن كه خيلي هم خطرناك بود اما جداً Van DerSar گلر خيلي خوب و با تجربه ايه.
تبريك ميگم برد منچسترو.
rainysky50
13-04-2008, 20:38
هله هله هله هله هله !!!وی وی وی و ی وی وی وی!!!ای خدایاااااااااااااااااا !!ووی ووی ووی ووی ووی ووی من مادر این دفاع ارسنال رو سرویس میکنم!!!لیگ برتر هم پرید!!!!!اروپا هم پریده بود!!!حذفی و اتحادیه رو هم پریده بودند!!!اصلا چرا این ارسنال رو منحل نمیکنند؟؟؟؟:2::2::18::18::19::19::19::4 1::13:
سلام خدمت همه دوستان باید بگم که اول تبریک بخاطر برد شیرین برابر بوقچی های لندن و درخشش بسیار زیبای هارگرویز و بازی زیبای او و گل تماشای او ...
راستی ایشالا که بازی با چلسی رو هم با برد پشت سر میگذاریم و تمام میشه میره دنبال کارش
بچها ولی این تیم چغر چلسی رو نباید فراموش کنیم یک تیم چغری که نگو یک تیم چغری که نپرس من که دعا میکنم فردا ببازه بره پی کارش ....
beckham7
14-04-2008, 00:33
بردیم و بردیم و دیگر هیچ!
مبارکه
برون رو وقتی تو زمین میبینم سردرد میگیرم نمیدونم کی بهش گفته فوتبالیستی
کی میندازنش بیرون فکرشو بکنید اگه یکی از صوتیهاش امروز گل میشد احمقه. در حد تیمای ته جدولی لیگ برتر هم نیست
به امید باخت چلسی
hoka2006
14-04-2008, 05:43
منم تبریک میگم . واقعا دستشون درد نکنه .
من یکی که به مساوی هم راضی بودم . خیلی بچه ها استرس داشتند . فردیناندو بگو !!!!!
دیگه قهرمانی تو دستمونه و حتی با باخت به چلسی هم تفاضل بهتر بالاتر از چلسی قرار میگیریم
راستی منچستر بارسلون آخرین باری که با هم بازی کردن مرحله گروهی باشگاهای اروپا سال98-99 بود که 2تا بازی هم 3-3 شد یادش بخیر بکام اون موقع چه بازی هایی برای منچستر میکرد و چه گل هایی میزد و اون طرف هم ریوالدو کولاک میکرد
دوستان بازی رفت تو منچستر نیزبانه یا بارسا؟
beckham7
14-04-2008, 23:10
بارسلونه رفت
Iman Roohnavaz
15-04-2008, 11:44
چلسی با ویگان 1-1 کرد... :thumbsup:
vahid_civil
15-04-2008, 13:34
پس قهرمانی زود هنگام و قابل پیش بینی منچستر یونایتد رو برای دومین سال متوالی تبریک میگم.
امیل هسکی دقیقه 93 گل زد و کلا یک امتیاز حق ویگان بود چون خیلی موقعیت داشت
MoJtaBa.R
15-04-2008, 14:52
بهبه بهبه بهبه
دمشون تنوري
ايول به ولشون
خوب پس برا فصل بعد و قهرمانيه بعدي بايد آماده شيم امسال كه قهرمان شديم
rainysky50
15-04-2008, 15:00
حرومتون!!!دی:
مبارکتون!!!!!
MoJtaBa.R
15-04-2008, 15:18
حرومتون!!!دی:
مبارکتون!!!!!
دو روز پس از نبرد بزرگ
فرگوسن: پيروزي بر آرسنال ثمره كاري همه جانبه است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد گفت: كسب پيروزي بر آرسنال ثمره كار موثر همه جانبه ما بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن عنوان كرد: در بازي با آرسنال، منچستر از جهات مختلف چهره اي كاملا شاخص و برتر داشت. نه فقط در دفاع و حمله خوب بوديم؛ بلكه از لحاظ قواي روحي نيز در وضعيت بسيار مطلوبي قرار داشتيم.
اين مربي پس از گذشت دو روز از ثبت پيروزي 2 بر يك در اولدترافورد مقابل رقيب مطرحي مانند آرسنال، افزود: در اين مسابقه دست به بازي همه جانبه و گسترده زديم. به بازيكني خاص اتكا نداشته و همه نفرات در خدمت تيم بودند. از لحاظ روحي نيز بازيكنان در اوج انگيزه قرار داشتند. تحت اين شرايط برد از آن ما شد.
تيم منچستريونايتد در نبرد بزرگ يكشنبه شب با گل هاي كريستانو رونالدو و اوون هارگريوز در مقابل تك گل آده بايور، برد ارزشمند خود را محرز ساخت.
beckham7
15-04-2008, 21:53
به امید تداوم قدرت
MoJtaBa.R
16-04-2008, 15:08
با امضا قراردادي پنج ساله
ريو فرديناند با منچستر تمديد كرد
خبرگزاري فارس: مدافع مليپوش تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس قرارداد همكاري خويش را تمديد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، ريو فرديناند بعد از كسب توافق با اين تيم قراردادي جديد به مدت 5 سال منعقد كرد.
وي كه تا پيش از اين، از قراردادش با منچستر يونايتد دو سال ديگر مانده بود، در پي ابراز تمايل آنها اقدام به اين كار كرد.
پيني زاهوي، مدير برنامه هاي او گفت: مطابق قرار قبلي، تصميم به انجام گفت و گو با باشگاه را در تابستان داشتيم. وقتي منچستر براي اين منظور اشتياق زيادي نشان داد، به انجام سريع مذاكرات اقدام كرديم.
وي افزود: فرديناند مطابق قرارداد جديد از راه بازي براي منچستر به درآمد ساليانه اي بالغ بر 7.5 ميليون يورو مي رسد.
اين بازيكن در سال 2002 در ازاي اختصاص 45 ميليون يورو از ليدز يونايتد به منچستر آمد. وي در فصل جاري همراه نميناويديچ، بهترين زوج خط دفاع را در ميان تيم هاي ليگ برتر انگليس ساخته است
MoJtaBa.R
16-04-2008, 15:10
براي فصل آينده در لاليگا صورت ميگيرد
آخرين تلاش مادريد براي خريد رونالدو
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاش هستند تا بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد را بخدمت بگيرند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند
M A R S H A L L
19-04-2008, 00:21
ایول فردیناند
بچه ها امروز یکی گفت منچستر دومه من شوکه شدم!!!!!!!!!
و باور نکردم
جریان چیه؟ اول مگه نیستیم؟
یا حق (:
اوليم.
اولم مي مونيم مطمئن باش.
چلسي الان با يه بازي بيشتر 78 امتيازيه فكر ميكنم و ما الان 80.
بازي بعدي ما با بلكبرنه.
mpirayesh
19-04-2008, 02:27
Blackburn V UNITED
در زمین بلکبرن
شنبه ساعت 20:45
ضمن تبریک برد هفته پیش با دو گل زیباش
به امید خدا این بازی روهم میبریم
عاشقتم منچستر ... :26:
davy jones
19-04-2008, 10:50
براي فصل آينده در لاليگا صورت ميگيرد
آخرين تلاش مادريد براي خريد رونالدو
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاش هستند تا بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد را بخدمت بگيرند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند
ولی یه حسی به من میگه که اگه منچستر قهرمان اروپا بشه رونالدو میره رئال.:41: چون صحبت انتقال رونالدو به رئال از پارسال مطرح بود و اون وقت فقط به بهانه ی این که تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان حذف شدن و رونالدو نتونست با منچستر تجربه ی قهرمانی اروپا رو به دست بیاره ، تو منچستر موند.:13: و گرنه پارسال تو یه مصاحبه گفته بود که دوست داره بازی در لالیگا رو تجربه کنه.:2:
ولی یه حسی به من میگه که اگه منچستر قهرمان اروپا بشه رونالدو میره رئال.:41: چون صحبت انتقال رونالدو به رئال از پارسال مطرح بود و اون وقت فقط به بهانه ی این که تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان حذف شدن و رونالدو نتونست با منچستر تجربه ی قهرمانی اروپا رو به دست بیاره ، تو منچستر موند.:13: و گرنه پارسال تو یه مصاحبه گفته بود که دوست داره بازی در لالیگا رو تجربه کنه.:2:
5شنبه محاصبه رونالدو تو روزنامه 90 خوندم و گفته به هیچ عنوان قصد جدایی از منچستر نداره و تا پایان دوران فوتبالش میخواد تو این تیم بمونه
ایول فردیناند
بچه ها امروز یکی گفت منچستر دومه من شوکه شدم!!!!!!!!!
و باور نکردم
جریان چیه؟ اول مگه نیستیم؟
یا حق (:
چرا بابا اولیم تازه با یه بازی کمتر و دو امتیاز بیشتر هم اولیم ........
M A R S H A L L
19-04-2008, 21:11
اصلاً خوب بازي نكرديم اين بازي.
فقط اميدوارم نبازيم.دفاعامون كاملاً به هم ريختن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M A R S H A L L
19-04-2008, 21:34
يكي زديم.
يكم خيلم راحت شد.
حداقل نمي بازيم.
بازی مساوی تمام شد و گل تیم بلکبرن رو سانتا کروز و گل منچستر رو توز به ثمر رسوند و منچستر در 15 دقیقه پایانی داشت غوغا میکرد یعنی یه تیم با بینهایت موقعیت و اینکه فریدل و سامبا اگه نبودند باید یه 10 تای میخوردند و اینکه رونی یه تک به تک عالی رو خراب کرد واز دست داد........
ایشالا بازی هم چهارشنبه و هم شنبه هفته بعد رو ببریم و خیالمون راحت راحت بشه .....
آخه جون
منچستر مساوی کرد
فرگوسن داشت خودشو می کشت!!!
انشاالله آرسنال میرسه:27::21:
Iman Roohnavaz
20-04-2008, 11:11
آخه جون
منچستر مساوی کرد
فرگوسن داشت خودشو می کشت!!!
انشاالله آرسنال میرسه:27::21:
به همین خیال باشند دشمنان...:21::21:
20 دقیقه آخر واقعا عالی بازی کردیم و فریدل دروازبان بلکبرن واقعا عالی بازی کرد و چند تا عکس العمل استثنایی داشت
این یک امتیاز واقعا مهم بود چون حتی با باخت جلوی چلسی باز صدر جدول میمونیم
Antonio Andolini
20-04-2008, 20:40
درود
دوستان(دشمنان:31:) میدونم این جا تاپیک منچستری ها هست ولی اومدم بگم که شبکه3 بازی بارسا منچستر رو زنده پخش نمی کنه پس اومدم بگم که همگی زنگ بزنیم و بگیم که بازی سپاهان رو نشون ندهند یا از یه شبکه دیگه نشون بدن طوری نمیشه تا شاید عقلشون سرجاشون اومد و بازی رو زنده نشون دادند.
سپاسگذارم
mpirayesh
21-04-2008, 01:17
Man united 1-1 Blackburn
با این تساوی کار منچستر خیلی سخت خواهد شد مخصوصا که3 بازی بسیار سخت در عرض تقریبا یک هفته برگزار میشود
** MAN UTD نیمه اول را برخلاف نیمه دوم خیلی بد بازی کرد اما حقش این نبود.
البته داور تو این بازی خیلی ضعیف عمل کرد و کم مونده بود دیگه فرگوسن بپره وسط زمین!!!
mpirayesh
22-04-2008, 02:00
البته داور تو این بازی خیلی ضعیف عمل کرد و کم مونده بود دیگه فرگوسن بپره وسط زمین!!!
-----------------------------
از این بابت حق باشماست
M A R S H A L L
23-04-2008, 23:09
لعنت به اين داور.
بين دقايق 20 تا 40 ديگه داشت رو اعصابم راه ميرفت.
هر چي ميشد بيخودي يه خطا براي بارسا مي گرفت.
راستي دفاعامون خيلي محتاط كار كردن ،اصلاً خيلي با فاصله از مهاجما و هافبكاي بارسا بازي مي كردن.معلوم بود اصلاً مي خوان اين نيمه رو كنترل كنن.
بازم لعنت به اين داور![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAEED_BARCELONA
24-04-2008, 00:22
کلا منچستر جز همون پنالتی و یکی دو موقعیته کوچولو دیگه هیچ کاری تو این بازی نکرد. بارسا اگه تو روزای اوجش بود 3-4 تایی میزد منچسترو!
منچستر هیچ برنامه ای برای پیروزی در این بازی نداشت و اومده بود که گل نخوره ...
mpirayesh
24-04-2008, 01:11
Barcelona0 - 0Man UNITED
بازی پرهیجان
تدافعی
و زیبای یونایتد در نیوکمپ
مهمترین صحنه بازی پنالتی دقیقه دوم که Cristiano Ronaldo به خارج زد ولی انصافا خوب بازی کرد
به نظر من بهترین بازیکنان یونایتد دراین بازی :
رونالدو - اسکولز - اورا - ون درسار
البته هر کدام در پست خود
نظر شما چیست؟
Antonio Andolini
24-04-2008, 01:16
حرف دو دوست بارسایی تایید میشه! وقتی منچستر حمله می کرد بازم 5تا منچستری توی محوطه ی خودشون بودند!
mpirayesh
24-04-2008, 01:24
حرف دو دوست بارسایی تایید میشه! وقتی منچستر حمله می کرد بازم 5تا منچستری توی محوطه ی خودشون بودند!
----------------------
به نظر من فرگوسن یه تیم خوب تدافعی رو فرستاده بود تو زمین
نظر شما چیست؟
Antonio Andolini
24-04-2008, 01:35
----------------------
به نظر من فرگوسن یه تیم خوب تدافعی رو فرستاده بود تو زمین
نظر شما چیست؟
آره یک تیم دفاعی فرستاده بود..... ولی یک تیم دفاعی اصلا خوب نیست! هیجان بازی رو میگیره..... نه خودش گل میزنه نه میزاره حریف کاری کنه ....... ولی در کل بازی با هیجانی بود و اگر این شیاطین دفاعی بازی نمی کردند شاید یه 3-3 دیگه هم پدید میومد
آقا فوتباله دیگه شما هم مته رو خشخشاش میزارینا
SAEED_BARCELONA
24-04-2008, 13:20
نیمه دوم که موقع دفاع در بهترین حالت 8 نفره دفاع میکردن
end_of_world
24-04-2008, 13:36
ايول ايول به منچستر
ان شالله تو خونه خودتون بارسلون رو به رگبار مي بنديد
تبريك ميگم بهترين نتيجه رو گرفتيد
حالا حتي تو با يه گل هم مي بريد
ايول به شماها غيور مردان
خدايا يعني چي ميشد كريس اون پنالتي رو گل مي كرد
اشكال نداره ... روحيه تون حفظ كنيد
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست .. چطور ما تو خونه ي خودش تمام ستارگانش رو 1-0 شكست داديم و اومديم
درست مثل بازي دو سال پيش با رم كه هفت تا زديد به بارسا هم هفت تا بزنيد تا ديگه ادعاشون نشه
آفرين به شماها ... موفق باشيد
vahid_civil
24-04-2008, 14:34
ايول ايول به منچستر
ان شالله تو خونه خودتون بارسلون رو به رگبار مي بنديد
تبريك ميگم بهترين نتيجه رو گرفتيد
ايول به شماها غيور مردان
اشكال نداره ... روحيه تون حفظ كنيد
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست .. چطور ما تو خونه ي خودش تمام ستارگانش رو 1-0 شكست داديم و اومديم
درست مثل بازي دو سال پيش با رم كه هفت تا زديد به بارسا هم هفت تا بزنيد تا ديگه ادعاشون نشه
آفرين به شماها ... موفق باشيد
آفرین آفرین !! مثل اینکه یادت رفته تو سانتیاگو برنابئو 3-0 باختین! پس سکوت.
من هم بارسایی هستم و هم طرفدار منچستر. ولی منچستر بدجوری فقط دفاع میکرد حتی ضد حمله هاش هم مثل تو جزیره نبود.
ولی اگه ببره قهرمانه. یعنی هر کدوم ببرن قهرمانن
end_of_world
24-04-2008, 15:38
عزيز من كسيم كه نميخوام سر به تن بارسا باشه
منچستر هم ازش بدم نمياد اما هيچي رئال نميشه
اگرم ميخواي بكلكلي برو تعداد بازي هاي دو تيم بارسا و رئالو ببين و بيا كه كي بيشتر برده و تعداد قهرمانيها رو بعد بيا اينجا عزيز
منتظرتم هر موقع تو تونستي دليلي بر بهتر بودن بارسا از رئال پيدا كني
راستي يه چيزي همون سال هم كه 3-0 برديد هم قهرمان نشديد جالبه نه چون بعدا تركونديمتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V A H I D
24-04-2008, 16:22
رئال مادريد 33 72
2 ویارئال 33 62
3 بارسلونا 33 61
همین بستونه ....
راستی من وست داشتم توی نیو کمپ بارسا می برد که بره توی الدترافورد یه 7 8 تایی بخوره اونوقت بوود که از خنده روده بر می شدیم ...
B L A S T E R
24-04-2008, 19:31
بارسا خیلی بهتر بازی کرد!
بارسا خیلی بهتر بازی کرد!
بارسا بهتر بازی کرد درسته اما چند تا موقعیت داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه پنالتی مسلم داور نیمه دوم برای منچستر نگرفت
اگه اون پنالتی گل میشد واقعا کار بارسا سخت تر میشد هر چند که هفته دیگه براحتی میریم فینال:21:
Antonio Andolini
24-04-2008, 21:36
ما هم با یه مساوی گل دار میبریم
آخیییییییی برات بمیرم ... چقدر حرص خوردی؟:27::27:
برداشت آزاد:
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست
Antonio Andolini
24-04-2008, 21:41
تازه پنالتی مسلم داور نیمه دوم برای منچستر نگرفت
از پنالتی اینیستا که مسلم تر نبود بود؟
تازه اینم بگم این خیالو از سرتون در کنید که تو خونه ی خودتون گل نخورید .... دیشب هم که صفر صفر شد نتیجه ی سیستم 9-1 بود که فقط کریس رونالدو رو گذاشته بود جلو واسه استارت .... کافیه فقط این دفاع چند لایه نباشه تا بارسا گل بزنه که مسلما منچستر توی خونه ی خودش هجومی تر خواهد بود پس اینو بدونید که همچین نتیجه ی خوبی نگرفتید
از پنالتی اینیستا که مسلم تر نبود بود؟
تازه اینم بگم این خیالو از سرتون در کنید که تو خونه ی خودتون گل نخورید .... دیشب هم که صفر صفر شد نتیجه ی سیستم 9-1 بود که فقط کریس رونالدو رو گذاشته بود جلو واسه استارت .... کافیه فقط این دفاع چند لایه نباشه تا بارسا گل بزنه که مسلما منچستر توی خونه ی خودش هجومی تر خواهد بود پس اینو بدونید که همچین نتیجه ی خوبی نگرفتید
اصلا سیستم منچستر 0-0-10 بود و مهم برای ما نتیجه دلخواه بود که اونم کسب کردیم حالا به هر قیمتی شده
فقط امیدوارم 5 روز دیگه بازم به این تاپیک بیای و بازم ببینیمت
Antonio Andolini
24-04-2008, 23:18
اصلا سیستم منچستر 0-0-10 بود و مهم برای ما نتیجه دلخواه بود که اونم کسب کردیم حالا به هر قیمتی شده
فقط امیدوارم 5 روز دیگه بازم به این تاپیک بیای و بازم ببینیمت
مطمئن باش میام ..... فقط امیدوارم 5روز دیگه که اومدم یهو خودت یا رفیقات نگین: برو تو تاپیک خودتون این جا جای منچستری هاست ....
SAEED_BARCELONA
25-04-2008, 00:16
دیگه کل کل برا چی می کنید؟
جالبه تعداد رئالی ها از منچتری ها تو این تاپیک بیشتره!!!!!!!!!!
کلکل تا هفته بعد قدغن.
Antonio Andolini
25-04-2008, 01:55
جالبه تعداد رئالی ها از منچتری ها تو این تاپیک بیشتره!!!!!!!!!!
نکته ی کنکوری خوبی بود:27::27::27:
davy jones
26-04-2008, 13:18
از دوستان رئالی و بارسلونایی میخوام که کلکل هاشون رو به داخل این تاپیک نیارن. همین کارها رو تو تاپیک خودتون کردین که تاپیکتون بسته شد و بعضی ها هم بن شدن و به هزار خواهش و تمنا تاپیک باز شد.:13:
اگر میخواید کلکل کنید برید تو تاپیک لیگ قهرمانان اروپا هر چی میخواید .... بگید و .... بشنوید.:31:
دیگه تکرار نشه که مسئول انجمن خبر میشه ( اینو فی البداهه سرودم:27:)
ولی اصلا پنالتی نبود و دست کریک جمع بود داور 3 امتیاز تقدیم کرد به چلسی
البته باز هم صدر جدول هستیم با دو بازی راحت تر نسبت به چلسی داریم
راستی یوسفی دیدین داشت خودش بعد از گل دوم چلسی جر میداد واقعا گزارشگر هامون خیلی تابلو هستند و البته فکر کنم تو این بازی بالای 100 تا سوتی داد
راستی ویدیچ دیدید چی بلایی سرش اومد اما داور براحتی از اون صحنه گذشت!!!!!!!!!!!
M A R S H A L L
26-04-2008, 17:28
باختيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دليلش هم مشخصه.ديگه يه مدتيه خيلي داريم دفاعي بازي ميكنيم.
به هر حال ما بازياي آسونتري داريم اما اين شكست اميدوارم بازي سه شنبه رو تحت الشعاع قرار نده.
نتيجه 0-0 تو نيوكمپ اصلاً به نظر من نتيجه محكمي نيست.
يه گلشون 2 تا ميارزه تو الدترافورد.
اونم از وضع فرديناند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزديك بود كارت قرمز بگيره.همين الانشم ويديچ مصدوم شده و اين خيلي بده.
به هر حال از نتايج چند هفته ي اخيرمون معلومه و من اون جنگندگي و هيجان رو نمي بينم.
اميدوارم بهتر بشيم...
rainysky50
26-04-2008, 17:32
ببینید چه روزگاریه!حالا زور نیست!!!تمام فصل ارسنال و منچستر برای قهرمانی جنگیدند حالا نیگاه کنید!!!!چلسی داره قهرمان میشه!!!!!!ارسنال کجایی که یادت به خیر!!!!!:19::19::19::41::13:
persianastronomy
26-04-2008, 17:42
راستی یوسفی دیدین داشت خودش بعد از گل دوم چلسی جر میداد واقعا گزارشگر هامون خیلی تابلو هستند و البته فکر کنم تو این بازی بالای 100 تا سوتی داد
!!!!!!!!!!!
دیگه همه اینو میدونن که 110 درصد گزارشگرا و کارشناسای ما یا طرفداره منچسترن یا بارسا . تو همه ی بازیا حتی اگه ما با تیم دربی هم بازی کنیم باز همه علیه چلسی حرف میزنن . حالا بعد از قرنی یکی خودشو برای ما ... داد . اشکالی داره ؟ :4:.
end_of_world
26-04-2008, 17:48
دیگه همه اینو میدونن که 110 درصد گزارشگرا و کارشناسای ما یا طرفداره منچسترن یا بارسا . تو همه ی بازیا حتی اگه ما با تیم دربی هم بازی کنیم باز همه علیه چلسی حرف میزنن . حالا بعد از قرنی یکی خودشو برای ما ... داد . اشکالی داره ؟ :4:.
دمت گرم :46:
ببینید چه روزگاریه!حالا زور نیست!!!تمام فصل ارسنال و منچستر برای قهرمانی جنگیدند حالا نیگاه کنید!!!!چلسی داره قهرمان میشه!!!!!!ارسنال کجایی که یادت به خیر!!!!!:19::19::19::41::13:
البته امین جون کو تا قهرمانی چلسی هنوز هم شانس اول قهرمانی منچستر هست:20:
آره والا زور داره نصف آرسنال صدر بود و نصفشنم منچستر حالا چلسی خوششششششششششششششش شانسداره الکی الکی قهرمان میشه
واقعا اگه کمی از شانس چلسی منچستر و آرسنال داشتن الان باید آماده میشدن برن مسکو:5:
ragbar12
26-04-2008, 17:58
اين يه اوانسي بود كه منچستر به چلسي داد
براي جذاب كردن مسابقات ليگ برتر تو هفته هاي اخر لازم بود منچستر ببازه
ولي اخرشو همه ميدونيم كه منچستر قهرمانه
واقعا اگه کمی از شانس چلسی منچستر و آرسنال داشتن الان باید آماده میشدن برن مسکو:5:
شانس ؟؟؟؟؟
خواهشا شما دیگه از شانس صحبت نکن که 17 تا گل تو این فصل بعد دقیقه 80 زدین!!!:27:
اون بازیهایی که چلسی بعد دقیقه 90 گل خورد رو یادت باشه که یه وقت نگی چلسی خوش شانسه:21:
چند تاشم میگم یادت بیاد:
چلسی 4-4 استون ویلا ( گل چهارم ویلا دقیقه 92-پنالتی)
چلسی 4-4 تاتنهام ( گل چهارم تاتنهام دقیقه 90)
چلسی 1-1 اورتون (گل اورتون دقیقه 91)
چلسی 1-1 ویگان ( گل ویگان دقیقه 93)
البته بازم هست ولی همیناشم فکر کنم بس بود:41:
همین 4 تا بازی 8 امتیاز از چلسی گرفت !
Meisam Khan
26-04-2008, 18:03
منچستريهاش صلوات بلند.
اين يه اوانسي بود كه منچستر به چلسي داد
براي جذاب كردن مسابقات ليگ برتر تو هفته هاي اخر لازم بود منچستر ببازه
ولي اخرشو همه ميدونيم كه منچستر قهرمانهماشاالله به اين تيم كه هم براي اين دنيا و هم براي اجر و ثواب آخرت بازي مي كنه.
Meisam Khan
26-04-2008, 18:08
دیدین دروگبا سیاه و بالاک چه جوری بخاطر زدن یا ضربه آزاد دعواشون شد؟!!!
ماشاالله به انسانيت. به خاطر يه بازي فوتبال ......
شانس ؟؟؟؟؟
خواهشا شما دیگه از شانس صحبت نکن که 17 تا گل تو این فصل بعد دقیقه 80 زدین!!!:27:
اون بازیهایی که چلسی بعد دقیقه 90 گل خورد رو یادت باشه که یه وقت نگی چلسی خوش شانسه:21:
چند تاشم میگم یادت بیاد:
چلسی 4-4 استون ویلا ( گل چهارم ویلا دقیقه 92-پنالتی)
چلسی 4-4 تاتنهام ( گل چهارم تاتنهام دقیقه 90)
چلسی 1-1 اورتون (گل اورتون دقیقه 91)
چلسی 1-1 ویگان ( گل ویگان دقیقه 93)
البته بازم هست ولی همیناشم فکر کنم بس بود:41:
همین 4 تا بازی 8 امتیاز از چلسی گرفت !
گل گفتی !! واقعا اگه چلسی یک کم شانس داشت تا الان کلی جام گرفته بودیم !
Iman Roohnavaz
26-04-2008, 18:52
نخیر...
مثکه کسی گوشش بدهکار نیست...
باباجون برید تو تاپیکای خودتون شادی کنید...این جا شده تاپیک خبرها وتحولات باشگاه های رقیب یونایتد!!!!:hmm:
از دوستان منچستری هم خواهشا می خوام این قدر زود نا امید نشن ؛ الان تفاضلمون 17 تا هست با چلسی :21:
در ضمن ما سه شنبه با بارسا بازی داریم برا همینه که سر الکس ؛ اورا ؛ اسکولز؛ توز رو نذاشت و رونالدو رو هم
30 دقیقه ی آخر اورد ...در ضمن رونی هم پهلوش درد می کرد که تعویض شد...یکی از تعویضامونم که برا ویدیچ رفت
نگین خب چلسی هم با لیورپول داره! چلسی یه روز بیشتر ما استراحت کرده بود و برا بازی بعدم باز یه روز بیشتر استراحت می کنن...در ضمن با این فشاری که به خودشون اوردن ببینین لیورپول که امروز با ذخیره هاش بازی کرد چه بلایی سرش میاره چهارشنبه...
یکی از دوستان گفته بود فرگی نمی دونست مگه بازی تو خونه ی حریف بود ! دوست عزیز با کمال احترام شما دیگه
نمی خواد به تاریخ باشگاه و بهترین مربی دنیا چیز یاد بدین!
بازم از دوستان می خوام هوای تاپیکو داشته باشن...:11:
نخیر...
مثکه کسی گوشش بدهکار نیست...
باباجون برید تو تاپیکای خودتون شادی کنید...این جا شده تاپیک خبرها وتحولات باشگاه های رقیب یونایتد!!!!:hmm:
از دوستان منچستری هم خواهشا می خوام این قدر زود نا امید نشن ؛ الان تفاضلمون 17 تا هست با چلسی :21:
در ضمن ما سه شنبه با بارسا بازی داریم برا همینه که سر الکس ؛ اورا ؛ اسکولز؛ توز رو نذاشت و رونالدو رو هم
30 دقیقه ی آخر اورد ...در ضمن رونی هم پهلوش درد می کرد که تعویض شد...یکی از تعویضامونم که برا ویدیچ رفت
نگین خب چلسی هم با لیورپول داره! چلسی یه روز بیشتر ما استراحت کرده بود و برا بازی بعدم باز یه روز بیشتر استراحت می کنن...در ضمن با این فشاری که به خودشون اوردن ببینین لیورپول که امروز با ذخیره هاش بازی کرد چه بلایی سرش میاره چهارشنبه...
یکی از دوستان گفته بود فرگی نمی دونست مگه بازی تو خونه ی حریف بود ! دوست عزیز با کمال احترام شما دیگه
نمی خواد به تاریخ باشگاه و بهترین مربی دنیا چیز یاد بدین!
بازم از دوستان می خوام هوای تاپیکو داشته باشن...:11:
اساسی تایئد میشه
در ضمن کی ناامید شده ما صد در صد قهرمان 2جام میشیم
B L A S T E R
26-04-2008, 19:55
دلم خنک شد منچستر باخت
beckham7
26-04-2008, 20:21
من تا حالا تو تاپیک تیمای دیگه چیزی ننوشته بودم ولی میرم که حال چلسهیا رو بگیرم!
در ضمن ما به خودمون باختیم قهرمان هم میشیم
به نظر من اگه فرگوسن این ترکیب رو نمی ریخت اینجور نمیشد
اینا رو ولش کنید فهمیدم که با برون تمدید کردن واقعا از فرگوسن بعیده تا کی میخاد به این میدون بده
M A R S H A L L
26-04-2008, 23:39
اين بارسا ميخواد ما رو ببره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم تو خونه ي خودمون.
بارسا خيلي افتضاح داره بازي ميكنه.نميدونم چه اصراريه اين سيستمو حفظ كنه؟
چند ده بار امتحان كرده و نتيجه نگرفته.
اميدوارم سه شنبه برگه اخراج ريكارد رو كريس با يه گل مشت امضا كنه.
beckham7
26-04-2008, 23:40
من 99 درصد طرفدارایه چلسی رو قبول ندارم چون همین دیروز طرفدار چلسی شدن همون وقتی که ابراموویچ اومد و بازیکن گرفت پیرهنشم که رنگ یکی از تیمای ایرانه که بازم 99 درصد طرفداراش طرفدار همین تیم ایرانین ، خوب چیکار کنن تیم قدر تو دنیا با این رنگ همین یکی تازه اونم زوری
پس بحث با اینا فایده نداره چون 17 سال طرفداری یه تیم بودی با کسی که 2 ساله طرفدار یه تیم شده بحث کنی؟!! ....
اصلا آدم حرفش نمیاد که با اینا بحث کنه
M A R S H A L L
28-04-2008, 13:18
تبريك ميگم:رونالدو بهترين بازيكن جوان ليگ انگليس شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك ميگم:رونالدو بهترين بازيكن جوان ليگ انگليس شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسیییییییییییییییییییییی رونالدو:19::19::19:
خوب دوستان از صد یکی دیگر هم گذشتیم حال فقط مونده چلسی و یا لیورپول که یه جورایی خیلی بعیده لیورپول بیاد بالا انوقته که خیلی سخت خواهد شد این چلسی یه تیم چغر هست که نگو اما مطمئن هستم که ما قهرمان هستیم پس از همین الان میگم ...........
قهرمانی مبارککککککککککککککککککککک ککککککککک
Antonio Andolini
30-04-2008, 00:24
اومدم فقط به خاطر اون دوستمون که گفت بعد از بازی هم بیا ........
بهتون تبریک می گم من دوست داشتم امشب منچستر ببره.
بردین ولی قهرمان نمیشین
اینبار دیگه نوبت چلسیه:5:
امير موسر
30-04-2008, 09:28
تو اون عکسهای پست 621 چرا پارک جی سونگ همش تو یه حالته !!
بردین ولی قهرمان نمیشین
100 درصد تایید میشه چون نوبت لیورپوله !!
Antonio Andolini
30-04-2008, 10:28
تو اون عکسهای پست 621 چرا پارک جی سونگ همش تو یه حالته !!
همش یه لحظه هست ولی از زوایای و زووم ها مختلف
davy jones
30-04-2008, 10:28
100 درصد تایید میشه چون نوبت لیورپوله !!
:39::39::39::39::39::39::39::39:
لیورپول تو 4 بازی گذشته اش با منچستر باخته که نتایج آنها به ترتیب 1 - 0 ، 1 - 0 ، 1 - 0 ، 3 - 0 هست.:21::27:
همون طور که می بینید لیورپول 2 ساله که نتونسته به منچستر گل بزنه.:8:
البته اول بذار لیورپول بیاد بالا بعد بگو قهرمانه.:31:
SAEED_BARCELONA
30-04-2008, 11:15
تبریک میگم بتون. بردید ولی لوله شده بودید. اگه اون اشتباهو زامبروتا نمی کردو 1بازیکن گلزن داشتیم الان ما خوشحال بودیم!
ولی انگار بازی تو نیوکمپ بود. :41:
ای ول ای ول
.....................
ای ول ایول
میبینم که تاپیک خلوت شده و دوستان طرفدار برسا دیگه این طرفا پیداشون نمیشه
aRThaS_08
30-04-2008, 14:40
چلسی اگه لیورپول رو ببره حال همتون گرفته میشه :31::31::31:
amir_rahmani
30-04-2008, 15:41
چلسی اگه لیورپول رو ببره حال همتون گرفته میشه :31::31::31:
100 در 100 می بریم امشب
loyalamin
30-04-2008, 20:16
چلسی یا لیورپول هم میرن همونجا که الان بارسا هست یعنی تو قوطی
beckham7
30-04-2008, 23:13
مردیم تا بردیم
خدا رو شکر برون صوتی نداد
M A R S H A L L
01-05-2008, 10:19
تبريك ميگم دوستان.ببخشيد دير اومدم.
منچستر خوب بازي كرد اما نه عالي.البته بعد از گل انصافاً مي تونستيم 3-0 به راحتي جلو بيفتيم.
بارسا هم زياد خوب بازي نكرد و من از بابت بازي منطقي منچستر خوشحالم .
چند صفحه پيش وقتي چلسي با فنرباغچه بازي ميكرد پيش بيني كردم كه فينالو با چلسي برگزار مي كنيم.
از اين بابت هم خوشحالم هم ناراحت.
خوشحال از اين بابت كه يه بازيه كاملاً حرفه اي و مهم رو شاهد هستيم و ميتونيم انتقام هفته پيشو بگيريم و ناراحتيمم از اين مورده كه اين چلسي خيلي بازي سگي ميكنه و تيم خيلي چغريه.اما بالاخره ما هم منچستريم و اين اسم خودش ترس كمي براي چلسي نيست.
متنفرم از چلسي با اين كادر و عوامل و مدير و بازيكناي مصنوعيش.اصلاً قشنگ معلومه فقط به خاطر پول حاضر شدن كنار هم بازي كنن.صد البته اقتصاد جاي مهمي در ورزش حرفه اي داره اما به هر حال مي تونه يه تيمو مثله چلسي اينطور خشك و بي روح كنار هم بچينه و خوبم بچينه.
به اميد پيروزي
SAEED_BARCELONA
01-05-2008, 10:20
چلسی یا لیورپول هم میرن همونجا که الان بارسا هست یعنی تو قوطی
مطمئنی بارسا تو قوطی بود؟ منچستری که امسال ادعاش ... پاره میکرد از روی یه اشتباه گل بزنه وبقیشم دفاع کنه نشانه تو قوطی بودنه تیم مقابله؟ اگه بارسا رو فرم بود میخواستید چیکار کنید؟!
amirtoty
01-05-2008, 15:29
منچستر دیگه ایندفه شانس نیاورد
اگه با لیورپول میخور منچستر 100% میبرد!
ولی به قول خودتون منچستر باید تو فینال بره تو قوطی
چلسی 100% برندس!
دیگه چلسی اون رم یا بارسا نیست
بازم میگم چلسی 100% برندس!
MoJtaBa.R
02-05-2008, 09:27
چلسی 100% برندس!
كوچولو برو تو تاپيكت
بعد فينال ميبينمت
هميشه يادت باشه تيمي كه شخصيت قهرماني داشته باشه احتياج به الدروم بولدروم نداره
چلسی 100% برندس!
:27::27::27::27::27::27:
دیگه چی
Antonio Andolini
02-05-2008, 21:05
مطمئنی بارسا تو قوطی بود؟ منچستری که امسال ادعاش ... پاره میکرد از روی یه اشتباه گل بزنه وبقیشم دفاع کنه نشانه تو قوطی بودنه تیم مقابله؟ اگه بارسا رو فرم بود میخواستید چیکار کنید؟!
به شدت تایید میشه!
.
.
هرچند اون شب خیلی حالم گرفته شد ولی از یه جهت حال کردم..... از این جهت که هیچ کس جرئت بازی هجومی رو جلوی بارسا نداره حتی این سر الکستون
آقا این منچستر چلسی کی بازی دارن؟:41:
V A H I D
02-05-2008, 21:49
1 خرداد اگه اشتباه نکنم. ....
davy jones
03-05-2008, 08:39
بر اساس اعلام مجله معتبر فوربس ، منچستريونايتد براى چهارمين سال پياپى به عنوان با ارزش ترين باشگاه جهان انتخاب شد و اين احتمال وجود دارد كه سال آينده نيز اين عنوان را به دست آورد. ارزش اين باشگاه ليگ برترى با ۳۴۷ ميليون دلار (۲۴ درصد) افزايش نسبت به سال گذشته به يك ميليارد و ۸۰۰ ميليون دلار رسيده است.
با در نظرگرفتن فاكتورهايى مانند رشد درآمدها، سود دهى و ميزان بدهى، رئال مادريد با يك ميليارد و ۲۸۵ ميليون دلار ارزش در رده دوم باقى ماند و آرسنال با ۲/۱ ميليارد دلار در رده سوم جاى گرفت.
يونايتدها يكى از ۴ تيم انگليسى بودند كه در ۱۰ رده نخست جاى گرفتند، ليورپول با صعود از رده يازدهم به رده چهارم بيشترين رشد را داشت و اين پيشرفت با وجود درگيرى هاى علنى تام هيكس و جرج ژيلت مالكان امريكايى باشگاه صورت گرفته است. بايرن مونيخ، ميلان، بارسلونا، چلسى، يوونتوس و شالكه در رده هاى پنجم تا دهم جاى گرفتند.
جك گيج سردبير مجله فوربس معتقد است صعود منچستريونايتد به فينال ليگ قهرمانان به اين معنى است كه اين تيم سال آينده هم در اين فهرست مكان نخست را حفظ خواهد كرد:«حضور در فينال ۴۵ ميليون دلار افزايش ارزش منچستر را در پى خواهد داشت. در واقع، قهرمانى در اين رقابت ها به اندازه بازى در فينال در افزايش ارزش اين تيم اثر ندارد اما روند رو به رشد ميزان تماشاگران و هواداران اين تيم را در اروپا و آسيا تسريع مى بخشد.» يكى ديگر از عوامل افزايش ارزش منچستر، بالابردن ظرفيت ورزشگاه اولدترافورد به ۷۶ هزار نفر و همچنين افزايش قيمت بليت ها بوده است. البته از نگاه مجله فوربس، استاديوم امارات شهر لندن كه در سال ۲۰۰۶ با هزينه ۸۶۰ ميليون دلار تكميل شد و مورد بهره بردارى قرار گرفت، مانند يك منبع طلا عمل مى كند و با ظرفيت ۶۰ هزار و ۴۳۲ نفر در هر بازى حدود ۶ ميليون دلار درآمد دارد. اولدترافورد كه تنها استاديوم بزرگتر از امارات محسوب مى شود در هر بازى ۵ ميليون دلار درآمد دارد.
بهترين باشگاه جهان
اما بر اساس اعلام فدراسيون بين المللى آمار و تاريخ فوتبال منچستريونايتد با فاصله دقيقا ۲ سال بار ديگر به صدر جدول رده بندى بهترين باشگاه هاى جهان صعود كرد، اين هفدهمين بار است كه منچستر در چنين رتبه اى جاى مى گيرد. 4 تيم حاضر در مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان به اضافه دارنده عنوان قهرمانى ليبرتادورس بوكاجونيورز در پنج رده نخست جاى دارند.
اما از نكات جالب اين رده بندى حضور رئال مادريد در رده سى ام است كه به دليل حذف زودهنگام اين تيم از ليگ قهرمانان و جام حذفى اسپانيا صورت گرفته است.
در فهرست يكصد باشگاه برتر نمايندگانى از ۴۳ كشور حضور دارند، اروپا در اين ميان ۶۲ نماينده دارد و قاره هاى ديگر شامل امريكاى جنوبى (۲۷)، امريكاى شمالى، مركزى، حوزه درياى كاراييب و همچنين آفريقا ۶ نماينده و آسيا ۴ نماينده داشتند.
منبع : ایران ورزشی
1 خرداد اگه اشتباه نکنم. ....
ممنون از لطفت
1000_alkapone
03-05-2008, 15:08
این دفعه 100 در 100 منچستر قهرمان میشه
1000_alkapone
03-05-2008, 15:14
این دفعه 100 در 100 منچستر قهرمان میشه
flatrish
03-05-2008, 16:54
واسه چی بازی رو قطع کردند؟ یک ربع زودتر!!
M A R S H A L L
03-05-2008, 17:58
4-1 تموم شد .برديم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
loyalamin
03-05-2008, 19:25
زنده باد منچستر و پرسپولیس که امروز روح ما رو جلا بخشیدن
vahid_civil
03-05-2008, 21:47
قهرمانی رو تبریک میگم. این اولین قهرمانی بود 2 3 هفته دیگه هم دومیش رو جشن میگیریم.
ولی عجب گلای تمیزی زدن. مخصوصا اون گل توز.
قهرمانی رو تبریک میگم. این اولین قهرمانی بود 2 3 هفته دیگه هم دومیش رو جشن میگیریم.
ولی عجب گلای تمیزی زدن. مخصوصا اون گل توز.
سلام وحید جان
خیلی مخلصیم
ما هم تبریک
بشمار واسه دومیش:19:
davy jones
04-05-2008, 15:06
مارچلو ليپى پس از هدايت تيم ملى ايتاليا به قهرمانى جام جهانى ۲۰۰۶ مربيگرى هيچ تيمى را بر عهده نگرفته اما وى رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا و به ويژه پيشرفت هاى سرالكس فرگوسن دوست قديمى اش را از نزديك پيگيرى مى كند. وى معقتد است شاگردان فرگى پس از شكست بارسلونا و صعود به فينال ليگ قهرمانان مى توانند بر چلسى غلبه كرده و قهرمانى مسكو را از آن خود كنند.
ليپى كه ماه گذشته ۶۰ ساله شده، دردو دوره مربيگرى اش در يووه اين تيم را ۴ بار به فينال ليگ قهرمانان هدايت كرده اما تنها يك بار به قهرمانى دست يافته است او در گفت وگو با مجله يوفا از عوامل پيشرفت مربى يونايتدها و راه رسيدن به دومين قهرمانى اروپا توضيحاتى داده است.
>> تيم منچستر يونايتد كنونى را چگونه ارزيابى مى كنيد ؟
>> اين تيم بازيكنان بزرگى چون كريستيانو رونالدو، رونى، اسكولز و گيگز را در اختيار دارد اما مهم ترين عامل موفقيتش را مديون الكس است مربى اى كه قابليت هايش را به بهترين وجه استفاده مى كند. او در مديريت يك گروه توانايى بالايى دارد. تيم او با قهرمانى ليگ برتر تنها یک بازى فاصله دارد و فينال ليگ قهرمانان را نيز پيش رو دارد. موفقيت دررقابت هاى بزرگ مستلزم مربيگرى قوى است.
يونايتد تا پيش از نيمه نهايى مقابل بارسلونا فصل دشوارى را سپرى مى كرد اما الكس با هوش بالاى خود از بازيكنان به صورت چرخشى استفاده كرد. او به دليل شركت ندادن تعدادى از بازيكنان در بازى بارسلونا و شكست مقابل چلسى مورد انتقاد قرار گرفت. اما بايد بگويم اين تنها راهى است كه مى توان يك تيم را براى پيروزى در تورنمنت هاى بزرگ هدايت كرد.
مردم گمان مى كنند اين بازيكنان هستند كه تغييرات را ايجاد مى كنند و نقش مربى در نتايج تيم ها را تنها ۲۰ درصد در نظر مى گيرند. اما من با آن مخالفم، زيرا در فوتبال امروز با وجود بازيكنان بزرگ با مليت ها، روحيات و فرهنگ هاى مختلف، شخصيت و رفتار مربى از اهميت بالايى برخوردار است. اين موضوع در مورد فرگوسن نيز درست است. شما شاهد هستيد كه تمام بازيكنان منچستر هر كارى براى كمك به تيمشان انجام مى دهند موفقيت تيم بيش از موفقيت فردى تاكيد دارند. در چنين شرايطى مى توان مثلا از رونالدو بخواهيم در پست ديگرى بازى كند يا به رونى بگوييم در دفاع و خط ميانى كار كند. بازيكنان زيادى هستند كه از ايفاى نقش در قسمت هاى مختلف زمين امتناع مى كنند اما در منچستر همه به يك سو حركت مى كنند همه دفاع مى كنند و در زمان لازم حمله مى كنند.
>> به نظر شما يونايتد در فينال مسكو به قهرمانى مى رسد ؟
>> اين تيم شانس زيادى دارد، چلسى، منچستر را در قابت هاى ليگ شكست داده اما يونايتدها در آن زمان از آمادگى لازم برخوردار نبودند.
اين پيروزى براى چلسى موفقيت بزرگى بود اما آنها مى دانند ممكن است با آن به جايى نرسند زيرا منچستر با پيروزى در بازى آخرش قهرمان ليگ برتر خواهد بود. آبى ها شرايط خوبى دارند اما معتقدم شياطين سرخ كمى بهتر از آنها هستند.
منبع : ایران ورزشی
flatrish
04-05-2008, 18:26
سلام. من یه جا خوندم رونالدو میخواد با رئال مادرید قرارداد امضا کنه کسی چیزی نشنیده؟ خیلی بد میشه
vahid_civil
04-05-2008, 19:45
سلام. من یه جا خوندم رونالدو میخواد با رئال مادرید قرارداد امضا کنه کسی چیزی نشنیده؟ خیلی بد میشه
پیشنهاد 120 میلیونی دادن ولی رونالدو سر کارشون گذاشته بود و اونا هم میخان بی خیال بشن
MoJtaBa.R
05-05-2008, 00:26
به اميد قهرماني و آبكش كردن چلسي
Meisam Khan
05-05-2008, 16:17
شما چرا جو گرفتتون؟
هنوز كه چيزي مشخص نيست . چلسي دو تا بازي ديگه داره.
حتما چلسی هم می خواد جفت بازی هاش 20 هیچ ببره تا قهرمان بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amirtoty
05-05-2008, 19:47
حتما چلسی هم می خواد جفت بازی هاش 20 هیچ ببره تا قهرمان بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو انگلیس که به تفاضل گل کاری ندارن!
اگه امتیازا برابر بشه بازی های رودررو مد نظره
که حتما همین طور هم میشه و .....
flatrish
05-05-2008, 21:00
چلسی تو زمین نیوکاسل برد:13:کار منچستر رو هم سخت کرد.
بازی آخر منچستر تو خونه ویگان بازی میکنه چلسی هم تو لندن با بولتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Meisam Khan
05-05-2008, 21:07
تو انگلیس که به تفاضل گل کاری ندارن!
اگه امتیازا برابر بشه بازی های رودررو مد نظره
که حتما همین طور هم میشه و .....
توي انگليس بر اساس تفاضل گل هست.
در ضمن منچستريهاش صلوات بلند بفرستيد.
flatrish
05-05-2008, 21:13
توي انگليس بر اساس تفاضل گل هست.
در ضمن منچستريهاش صلوات بلند بفرستيد.
صلوات؟ فکر میکنم چلسی احتیاج داره تیمهای دیگه ما رو ببرند!!!:31:
قهرمانی دست خودمونه:biggrin:
البته اگر هم بر اساس تفاضل گل نباشه منچستر به خاطر برد 2-0 تو الترافورد باز هم صدرنشین میمونه
vahid_civil
06-05-2008, 10:45
در انگلیس تفاضل گل ملاکه که منچستر خیلی بهتره.
(در ایتالیا بازی جدا برگزار میکنن و در اسپانیا بتزی رودررو ملاکه.)
بازی سختیه. چون بولتون از منطقه خطر دور شده و دیگه انگیزه ای جلوی چلسی نداره.
البته میشه گفت ویگان هم همینطوره.
اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!
Meisam Khan
06-05-2008, 11:29
اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!
خوب نگاه كنيد. يعني كار ديگه اي نبايد انجام بديد.
سلام به همگی دوستان:
چند خبرخوب دارم واستون:
1: مراسم انتخاب بهترین های فصل 2007/08 منچستریونایتد ساعت 10 شب روز 11 می 2008 از شبکه MUTV به صورت اختصاصی پخش خواهد شد .
این انتخاب بر اساس نظرسنجی در سایت MANUTD.COM انجام شده است که این نظرسنجی نیز بسته شده است .
بهترین های سال گذشته :
Sir Matt Busby Player of the Year - Cristiano Ronaldo
Goal of the Season - Paul Scholes v Aston Villa (A)
Denzil Haroun Reserves Player of the Year - Kieran Lee
Jimmy Murphy Young Player of the Year - Craig Cathcart
Players' Player of the Year - Cristiano Ronaldo
2: پل اسکولز هافبک توانمند یونایتدیها اعلام کرد هرگز به تیم ملی کشورش بر نمی گردد! اسکولز پس از پایان یورو2004 برای مدتی از دنیای فوتبال ملی خداحافظی کردولی فابیو کاپلو قصد بازگرداندن او را به تیم ملی دارد. ولی او اعلام کرده هر گز به تیم ملی فکر نمی کنم و تمام توانم را برای منچستریونایتد خواهم گذاشت.
3: «كوئيروش» در اين باره به روزنامه ديلي تلگراف گفت: زدن 40 گل در يك فصل غير قابل باور است من چنين مساله اي را در ابتداي فصل حدس مي زدم و در اين سالها بهترين موقعيت را داشته و بسيار جوان است بسياري از كودكان در سرتاسر دنيا «كريستيانو» را نگاه مي كنند و آرزوي ديدار وي را دارند اما بازي «رونالدو» احتياج به كمي انضباط و انسجام دارد.
وي بسيار فانتزي بازي مي كند مانند آنچه ما در بازيهاي كامپيوتري مي بينيم ولي پشت اين دنياي فانتزي حقيقت وجود دارد.
«كوئيروش» معتقد است كه «رونالدو» بايد در مسابقات بزرگ حاضر شود تا خود را به عنوان بهترين بازيكن دنيا معرفي كند، وي در اين باره گفت: شما در مسابقات فرمول يك چه چيزي از «مايكل شوماخر» انتظار داريد «رونالدو» نيز همينگونه است ما همواره از او بهترين را مي خواهيم و اكنون وظيفه ما است كه به وي كمك كنيم.
4:و اخری هم مصاحبه ریو فردیناند این غول خط دفاعی منچستر :
روزى كه فابيو كاپلو بازوبند كاپيتانى تيم ملى انگلستان را به بازوى او بست، هواداران منچستريونايتد سر از پا نمى شناختند. به هر حال اين مدافع ۲۹ساله، مدت هاست كه فاتح قلب هواداران شياطين سرخ است. در حركات ريو فرديناند مهارت و جديتى وجود دارد كه باعث مى شود فكر كنيم استيل يك مدافع كلاسيك در او خلاصه شده است. خودش مى گويد براى رسيدن به اين جايگاه به سختى تلاش كرده و تنها به استعدادى كه خداوند به او در زمين چمن اعطا كرده است اكتفا نكرده است. او از اشتباهات خود درس هاى مهمى گرفته است و با تكيه بر تجارب گذشته، سعى در پيشرفت و بهبود سيستم بازى اش كرده است. مصاحبه ذيل حاصل گفت وگوى فرديناند با مجله اينسايد يونايتد است. حال كه منچستريونايتد در يك قدمى جام ليگ برتر و چند روزى تا قهرمانى ليگ قهرمانان فاصله دارد. خواندن صحبت هاى كاپيتان تيم ملى انگلستان و يكى از برگ هاى برنده شياطين سرخ خالى از لطف نيست:
•نتايج رأى گيرى ميان هواداران و البته طبق گفته كارشناسان فوتبال انگلستان، اين فصل بهترين دوره آمادگى خود را طى كرديد، آيا از اين بابت خوشحال هستيد؟
- من هميشه تمام تلاشم را براى بهترشدن مى كنم و چند فصل گذشته تلاش هايم نتيجه بهترى را داشته اما مهم اين است كه در پايان، جام و مدال طلا را از آن خود بكنيم. اگر پيروزى هاى تيم به خاطر عملكرد مناسب من بوده، پس جاى خوشحالى دارد اما اگر صاحب هيچ جامى نشويم خوب بازى كردن من به چه دردى مى خورد؟ شايد در طول تابستان نگاهى به آنچه كه اين چند ماه گذشته انجام داده ام بيندازم و بگويم: درست است، در آمادگى بدنى خوبى بسر مى بردم! تا آن موقع تمركز من فقط بر دستيابى به قهرمانى ها خواهد بود.
•آيا رقابتى بوده كه در آن از بازى خود شخصاً احساس رضايت كرده باشيد؟
- فكر مى كنم در بازى مقابل رم بود. بازى خيلى سختى بود. آنها تيم خيلى خوب و آماده اى در ايتاليا دارند و خيلى هم زيبا بازى مى كنند. مى دانيد كه در رده دوم جدول قرار دارند. آنها با اعتماد به نفس كامل با ما روبرو شدند اما ما توانستيم آنها را شكست بدهيم. از لحاظ سطح بازى تيمى من آن شب تفاوت زيادى را در نحوه عملكرد خودم حس مى كردم. اگر مثل هميشه بازى مى كرديم حتماً يك يا ۲ گل را دريافت مى كرديم اما آن شب دروازه خود را بسته نگه داشتيم. اين بهترين بازى من در فصل بود.
•بازى به عنوان يك مدافع فشار زيادى را به يك بازيكن وارد مى كند. يك اشتباه مى تواند سرنوشت تيم را عوض كند. چطور تمركز خود را حفظ مى كنيد؟
- وقتى جوان تر از اينها بودم براى تمركز در ۹۰ دقيقه به شدت دچار مشكل مى شدم. من بازى به عنوان مدافع ميانى را از چند سال قبل شروع كردم. پيش از آن هافبك ميانى بودم كه ميزان تمركز كمترى را مى خواست اما اكنون من اول از همه براى خودم روشن مى كنم كه چه بايد بكنم. سال ها طول كشيد تا توانستم احساساتم را كنترل كنم و بتوانم براى كل يك بازى تمركز كنم.
•طى اين سال ها چه ويژگى ديگرى را در خود پرورش داده ايد؟
- ياد گرفتم كه از اشتباهات خود درس بگيرم تا بازيكن بهترى شوم. وقتى در وستهام بازى مى كردم، هرى ردنپ هميشه به من مى گفت براى هر قدمى كه به جلو برمى دارم بايد چند اشتباه كنم و مطمئناً در طول دوران بازى ام اشتباهات زيادى كرده ام اما فكر مى كنم چيزهاى زيادى ياد گرفتم. وقتى در وستهام بودم گاهى از شكل دفاعى درمى آمدم و توپ را از دست مى دادم كه منجر به گل خوردنمان مى شد. شايد اگر مربى ديگرى غير از هرى با من كار مى كرد به زودى نيمكت نشين مى شدم اما او باز هم اعتمادش را به من از دست نداد. او گفت: گوش كن! زمان درست را براى انجام حركاتت انتخاب كن. رفتن به ليدزيونايتد شايد اولين بازى بود كه مرا به طور جدى به يك مدافع تبديل كرد. بازى در آن جا براى من تجارب زيادى به ارمغان آورد. در آن زمان فشار زيادى بر روى باشگاه بود و ليدزيونايتد در ليگ قهرمانان رقابت مى كرد و از طرفى براى قهرمانى ليگ برتر نيز تلاش مى كرديم. آن محيط باعث مى شد كه كمتر اشتباه كنم.
•آيا ترس از اشتباه كردن موجب انگيزه مناسبى مى شود؟ مثلاً اگر مقابل ۷۶ هزار نفر يك اشتباه بزرگ را مرتكب شويد، ياد مى گيريد كه ديگر تكرارش نكنيد؟
- در واقع همه اش درباره ضايع شدن مقابل هواداران نيست. غرور آدم كه آسيب مى بيند از همه چيز بدتر است. اينكه مسئول شكست تيم خود باشى جداى از آنكه چند هزار نفر شاهد اين اشتباه باشند، ناراحت كننده است. هيچ حسى بدتر از اين نيست كه با خود فكر كنى: «خدايا باورم نمى شود همه اش تقصير من بود!»
•در بازى مقابل پورتس موث در جريان رقابت هاى جام اتحاديه، وقتى توماژ كوژاك اخراج شد شما داخل دروازه ايستادى. آيا خاطره خاصى از آن روز داريد؟
- حقيقتش را بخواهيد آن روز كمى دستپاچه شدم! خيلى ها از طرز برخورد من با دروازه بانان انتقاد مى كنند. هميشه وقتى گل مى خوريم با خودم فكر مى كنم: «آه، او بايد اين توپ را مى گرفت!» يا «چطور گذاشت اين توپ برود توى دروازه؟» فكر كنم گاهى اوقات ادوين نگاه معنادارى به من مى كند و در دل مى گويد: «آخر تو از كار دروازه بانى چه مى دانى؟» و در واقع راست هم مى گويد. در بازى مقابل پورتس موث فهميدم چه حالى دارد! هنوز هم وقتى به آن پنالتى فكر مى كنم اعصابم خورد مى شود. نبايد دست چپم را آنجورى دراز مى كردم. بايد با ۲ دست شيرجه مى رفتم.
•وقتى پنالتى گرفته شد وين رونى چيزى به تو گفت، حرف خاصى بود؟
- فقط گفت برو آن سمت، گفت منتظر بمان كه ببينى توپ از كدام طرف مى آيد. اتفاقاً توصيه خيلى خوبى هم بود. درست طرف توپ رفتم اما نتوانستم بگيرمش. حس كردم كه او چپ مى زند و من هم شيرجه رفتم به آن سمت با خودم فكر كردم اگر بتوانم بگيرمش كه خيلى خوب مى شود و اگر نتوانم هيچ كس توقعى ندارد.
•آيا از دروازه بانى خودتان خوشتان آمد؟
- هيچ شانسى ندارم كه روزى دروازه بان شوم. اين تنها موقعيتى در زمين است كه وقتى بقيه تيمتان در سوى ديگر زمين مشغول حمله است، بايد تنها بماند و منتظر شود تا ببينيد چه مى شود. خيلى، خيلى تنهايى بدى دارد! بايد يكه و تنها با آن همه چمن دورتان نظاره گر سمت شلوغ زمين باشيد! تنها چيزى كه مى شنويد سروصداى هواداران دوست يا دشمن پشت سرتان است. اصلاً دوست ندارم!
•در اين فصل برحسب موقعيت پيش مى آمد كه كاپيتان تيم شويد آيا اين موضوع در عملكردتان تأثيرى داشت؟
- نه، اگر يك بازيكن به خاطر كاپيتان شدن يا نشدنش نحوه بازى اش را تغيير دهد مطمئناً دچار مشكل مى شود. يك بازيكن هميشه بايد آماده باشد. اگر هميشه آماده باشيد و خوب عمل كنيد ممكن است بازوبند كاپيتانى را گاهى ببنديد!
•هر چه به پايان فصل نزديك تر مى شويم، بازى ها سخت تر و حساس تر مى شود. آيا احساس خستگى مى كنيد؟
- نه، به هيچ وجه خسته نيستم. چند تا بدشانسى داشته ام اما اين جور چيزها نمى تواند مرا از پا بيندازد.
•فصل گذشته مصدوم شده بوديد و مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان را از دست داديد. آيا در بازى مقابل ميدلزبرو اين فصل از تكرار تاريخ هراس نداشتيد؟
- خوب كمى مى ترسيدم. وقتى مصدوم شدم فكر مى كردم چه اتفاقى دارد مى افتد؟ نمى تواند دوباره اتفاق بيفتد! آن مصدوميت به سرعت خوب شد و من دوباره براى بازى مقابل رم آماده شدم.
•فكر مى كنيد در مسكو جام را بالاى سر خواهيد برد يا نه؟
- ببينيد، ما تيم خيلى خوبى هستيم، بازيكنان و مربى خيلى خوبى داريم. پس دليلى ندارد كه به شكست فكر كنيم. اگر به خوبى بازى هاى قبل عمل كنيم محال است كه دست خالى از مسكو برگرديم.
امیدوارم که خوشتون اومده باشد ...مارو از یاد نبرید التماس دعا دارم..
قهرمانی مبارک............
دوستان به شخصه قهرمانی تیم محبوبمون منچستر یونایتد رو تبریک میگم..
اینم از جشن:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7 ::7::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4::4::4 ::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:: 4::4::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:: 22::22::22::22::22::22::22::22::5::5::5::5::5::5:: 5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::10 ::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
برو بکس گل تبریک توئپ میگم برد منچستر رو فوق العاده بود این هم از سر آلکس فرگوسن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیپ هیپ هورا
amirtaker
11-05-2008, 19:39
منم خدمت شما عزیزان منچستری تبریک میگم.
charlize
11-05-2008, 19:40
منم از طرف خودم به شما تبریک میگم..................:10::10::10:
هر چند من طرفدار منچستر نیستم اما خداییش بهترین تیم فعلی اروپا هستید.........
ولی خوشبحالتون با این مربیتون...........
بازم تبریک........
amirtaker
11-05-2008, 19:59
والا قهرمانی حق همه تیم ها بود جز چلسی.
مصطفی با قفل و زنجیرت رو باز کردن از تاپیک تریبال وارز اومدی بقیه بخش ها رو ببینی ؟؟
من همیشه شما جوون ها رو زیر نظر دارم !!!:5:
مصطفی جون قبول کن دیگه قهرمانی به قول امیر حق هر تیمی بود الی چلسی در ضمن ماها باید شما جوونا رو کنترل کنیم
V A H I D
11-05-2008, 20:27
تبریک من رو گیرا باشید ....
مصطفی جون قبول کن دیگه قهرمانی به قول امیر حق هر تیمی بود الی چلسی در ضمن ماها باید شما جوونا رو کنترل کنیم
من بعدا حضوری به خدمت شما میرسم !!!!
مصطفی جان عزیزم تاپیک منچستر رو منحرف نکن D:D:D:D:D:
دوستان توی تاپیک ندیدم امروز روز تولد وین رونی هستشا 11 MAY
Asalbanoo
11-05-2008, 21:28
سلام
قهرمانی منچستر را تبریک می گم....
منم تبریک میگم -- ولی خدا کنه رونالدو بیاد رئال!!!!!!!
امير موسر
11-05-2008, 22:57
منم تبریک میگم -- ولی خدا کنه رونالدو بیاد رئال!!!!!!!
فکر نکنم ! دیگه تمدید کرده !
vahid_civil
12-05-2008, 00:00
قهرمانی حق منچستر بود. همه عناوین رو گرفت. جز برابری رکورد گل زنی رونالدو با الن شیرر.(شیرر 32 گل زده بود ولی رونالدو 31 گل زد.!!)
بعد از بارسا امیدم به منچستر بود که نا امیدم نکرد!
دمش گرم. خدایا فرگی ما رو نگه دار!
flatrish
12-05-2008, 04:40
عالی بود بازیکن ها همه خوب بودند.
چلسی هم که مساوی کرد فکر کنم دیگه یه داوری اونجا نبود که یه پنالتی مفت واسشون بگیره
kasra_khan2003
12-05-2008, 11:10
تبريك ميگم بچه ها!
شما هم مثل ما قهرمان شديد!
البته منم اميدوارم اين رونالدو بياد رئال :31:
R. Calderon
12-05-2008, 16:37
منم به تمام بروبچ تاپيك منچستر تبريك ميگم
بازي هاي خوبي به نمايش گذاشتيد و به حقتون هم رسيديد
اما خداييش كريس رونالدو بياد رئال خوبه
سايت رسمي منچستر اعلام كرده احتمال پيوستن كريس رونالدو به رئال پنجاه درصد شد
منم به عنوان طرفدار چلسی قهرمانیتون رو تبریک میگم:46:
ولی مطمئنم جدال هفته آینده نفسگیرتر خواهد بود:46:
منم به عنوان طرفدار چلسی قهرمانیتون رو تبریک میگم:46:
ولی مطمئنم جدال هفته آینده نفسگیرتر خواهد بود:46:
منم تبریک میگم .
هم به یونایتدی ها و هم به جناب مورینیو بخاطر حضور و تبریکشون در این انجمن !
اگر خاطرشون باشه توی پست 443 عرض کردم شاید نیازی به امتیاز
رویارویی یونایتد با چلسی نباشه که همینطور هم شد.
قهرمانی اعتماد بنفس و روحیه و احتمال برد بچه ها را در فینال خیلی بالا برده .
راستش چلسی تیم خوبیه و اونو نباید دست کم گرفت ولی بازی با اونا اصلا ترسی نداره
اما باید از بازی توی مسکو باوجود مافیای روسی پشت پرده ترسید !
موفق باشید
مرسي از تبريك دوستان!!!
خب فك نكنم كريس رونالدو روزي از منچستر جدا بشه
چون عاقبت بكهام رو كه ديگه حتما ميدونه!!!
يا حق (:
البته ممکنه انتقالش با موفقیت همراه باشه مثل فن نیستلروی که تو رئال هم افت نکرد:5:
MoJtaBa.R
12-05-2008, 23:15
مرسي از تبريك دوستان!!!
خب فك نكنم كريس رونالدو روزي از منچستر جدا بشه
چون عاقبت بكهام رو كه ديگه حتما ميدونه!!!
يا حق (:
قهرماني كه مسجل بود
حالا مونده چمپيونز كه اون هم حقمونه
M A R S H A L L
12-05-2008, 23:42
مباركه عزيزان.
تا 1 خرداد كه دوباره اين قهرماني اين پرشورتر تكرار بشه.
R. Calderon
13-05-2008, 09:00
مباركه عزيزان.
تا 1 خرداد كه دوباره اين قهرماني اين پرشورتر تكرار بشه.
فكر نكنم يعنتي من احتمال ميدم چلسي انتقام بگيره اما خب اميدوارم بازي قسنگي بشه ( طرفدار هيچ كدوم نيستما ):10:
essi_beckham
15-05-2008, 14:27
آقا مبارکتون باشه من که خیلی خوشحالم .
ببینید بچه ها منچستریها الان روحیه مناسبی دارن ار اون طرف چلسی برعکسه پس این امتیاز خوبیه که اونا امسال دومین جام شونا 1 خرداد بازم به بالای سرشون ببرن .
انشاالله .
vahid_civil
17-05-2008, 00:53
پيش از بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا؛
فرديناند با منچستر يونايتد تمديد كرد
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش تيم فوتبال منچستر يونايتد قراردادي جديد با اين باشگاه امضاء كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روزنامه ديلي ميل، ريو فرديناند، روز گذشته قراردادي پنج ساله با باشگاه منچستر يونايتد امضاء كرد.
اين بازيكن 29 ساله شرايط قرارداد جديدي را با منچستر يونايتد پذيرفت كه به موجب آن هفتهاي 130 هزار پوند دستمزد خواهد گرفت.
عقد قرارداد فرديناند در وضعيتي انجام شد كه منچستر يونايتد تا چند روز ديگر مسابقه نهايي خود را در مرحله نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل چلسي انجام خواهد داد.
فرديناند پس از مذاكره و توافق با سران منچستر، روز گذشته در محل باشگاه حضور يافت و قرارداد خود را ثبت كرد.
وي پس از ثبت قرارداد خود اظهار داشت: منچستر يونايتد تيمي فوقالعاده عالي است. بسيار خوشحالم كه قراردادم را با اين باشگاه تمديد كردم. براي من مايه مباهات و افتخار است كه بخشي از اين تيم بزرگ باشم.
فرديناند از سال 2002 كه از عضويت ليدزيونايتد خارج شد، براي منچستريونايتد بازي مي كند.
beckham7
19-05-2008, 20:28
گرچه دیره ولی ما هم تبریک میگوییم
ولی پیشاپیش جام قهرمانی اروپا رو تبریک میگم
h_starboy
21-05-2008, 14:27
من امیدوارم تیمتون امشب از اون بازیهای قشنگشو بکنه. واسه تیمتون آرزوی موفقیت می کنم.
vahid_civil
21-05-2008, 19:23
به امید پیروزی شیاطین سرخ در شهر آبراموویچ
به امید پیروزی بر مافیای پول و نفت
بابا مردم از بس تیمام باختن!! سر آلکس آبروم رو حفظ کن!
به امید پیروزی شیاطین سرخ در شهر آبراموویچ
به امید پیروزی بر مافیای پول و نفت
بابا مردم از بس تیمام باختن!! سر آلکس آبروم رو حفظ کن!
حالا تو غصه نخور وحید جون ایشالا میبره :27:
مگه تیمات چی بودن که باختن حالا انتقام همه رو منچستر باید بگیره:31:
منم پشاپیش این پیروزی تبریک میگم چلسی حالا حالاها باید تو کف بمهنه
flatrish
21-05-2008, 20:36
این چلسی خیلی چغره
خدا کنه بتونیم زود گل بزنیم
نیمه ی اول بد نبود
ولی نیمه ی دوم باید ببریم
به امید پیروزی.............................
charlize
22-05-2008, 01:09
فقط میتونم بهتون تبریک بگم..............:10::10::10::10::10:
ولی انصافا حق منچستر نبود......هر چند من خودم می گفتم منچستر قهرمانه......
از مینجا به احمد گل هم تبریک ویژه میگم.........:5:
قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا مبارک...
اینم از جشن:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7 ::7::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:: 8::8::8::8::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40 ::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:: 40::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42 ::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:: 42::42::42::42::42::42::42::37::37::37::37::37::37 ::37::37::37::37::37::37::37::4::4::4::4::4::4::4: :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::24::24::24::24::24: :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
زنده باد منچستر یونایتد قهرمان................
M A R S H A L L
22-05-2008, 01:16
تـــــــــــــــــــــبري ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـك! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت همه دوستاي گل منچستري.
داشت قبلم واميساد؛وقتي رونالدو گل نكرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر.
موفق باشيد همگي!
THANKS DEAR ALEX
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40:
اینم مال خودمه
:40:
Nasser_ZRE
22-05-2008, 01:23
رونالدو شانسش گفت.
در کمال غم و اندوه این قهرمانی رو به تمام هواداران منچستر تبریک میگم ...
flatrish
22-05-2008, 01:34
قــــــــــــــــــــــــ ـــهرمـــــــــــــــــــ ــــــــــان شدیم
ایول منچستر
وای چی بگم بعد سال 2001 که رئال قهرمان شد باز امسال یه تیم مورد علاقه من قهرمان شد من که داشتم میمردم و زنده میشدم ولی خدا لعنت کنه این مفسرا رو منچستر تو بازی تنها 4 تا موقعیت صد در صد گل داشت که چک گرفت!!!!!!!!!! باز میاد میگه نه بازی دست چلسی بوده................!!!!!!
راستی اگه منچستر میباخت خون کریس عزیز نه تنها حلال میبود بلکه واجب میشد........همچنین ایول به توز که باعث اخراج دروگبا شد و ایول به ابراموویچ که با تونسته تحمل کرده این تیم رو بدون جام....
flatrish
22-05-2008, 01:36
خدایا شکرت
چقدر تو پنالتی ها ناامید شده بودم
یاسین جان میگم باید سال بعد رو 3 جام فکر کنیم ولی اگه این پرتموس لعنتی اونجوری شانس نمیاورد الان یه سه گانه خارق العاده رو داشتیم ..........وای که حیف شد ولی ولی ولی نه هنوز سه گانه داریم اونم با قهرمانی در جام باشگاهای جهان که به مراتب از جام حذفی مهمتر است پس پیش به سوی یه سه گاه مهمتر و بهتر
Iranian_sports
22-05-2008, 01:44
سلام
بعد عمری اولین پستم تبريک قهرمانی منچستر!
اگه نيمه اول (فکر کنم کريک بود) اون موقعيت را گل کرده بود یا توز اون دوتا موقعيت حداقل 90 درصدیش رو میزد دیگه چلسی تو نیمه دوم شاخ نمیشد
تازه اگه ميگن منچستر شانس آورد توجه کنن به گل چلسی که به صورت کاملا اتفاقی زده شد و موقعیت کریک و حتی تو پنالتی ها به پنالتی اشلی کول تا ببینن چلسی فقط دوتا تیرک زد تا باعث بشه بگن منچستر شانس آورد
حالا که منچستر قهرمان شد تا روی چلسی و آبراموويچ دوباره کم بشه
موفق باشيد
فعلا
M A R S H A L L
22-05-2008, 01:58
ببينيد چه قدر سنت فرگوسن تو منچستر جاريه.
اين همه صميميت رو ببينيد.
ديديد رونالدو و فرگوسن چه طوري به هم تبريك گفتن؟
اينم يه عكس از بازي:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 42743538767395,0.5128939828080229&cvt=jpeg
flatrish
22-05-2008, 02:18
من هم از برد منچستر خوشحال گشتم بسي ولي عجب بازيي بود
vahid_civil
22-05-2008, 10:58
قهرمانی منچستر رو به نوبه خودم به همه فوتبال دوستان از جمله سر آلکس فرگوسن تبریک میگم.
در ضیافت پنالتی ها تا مرز سکته رفتم ولی خدایا شکرت.
وای که عجب شبی بود خدارو شکر که این اقا تیری به ما لطف بزرگی کردند ولی میگم خیلی دوس داشتم که لمپارد و یا اون کول خراب میکرد یه ذره دلم خنک میشد ولی این تیری یه ذره باحاله و دلم واسش سوخت
vahid_civil
22-05-2008, 13:40
MoJtaBa.R
22-05-2008, 14:19
به همه شياطين سرخي ها تبريك ميگم
عجب كنفي شدن اين چلسي ها اوخييييييييييييي
essi_beckham
22-05-2008, 15:20
آقا منم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم به همه منچستری های عزیزم تبریک میگم .
ولی خدائیش حرفه دوستمونا تأیید میکنم . راست میگه منم دلم واسه جان تری خیلی سوخت بدبخت به سرنوشت بکام دچار شد . فکر میکنم دیگه هیچ موقع خودشو نبخشه ولی فوتباله دیگه یه طرفش شادی یه طرف غم!!!!!
کریستین هم بهترین بازیکن شد :19:
Cristiano Ronaldo با 8 گل زده
Steven Gerrard با 6 گل زده
Fernando Torres با 6 گل زده
Lionel Messi با 6 گل زده
Lionel Messi با 6 گل زده
Didier Drogba با 5 گل زده
Dirk Kuyt با 5 گل زده
Raúl González با 5 گل زده
اینم دوتا عکس باحال خودتون ببینید
تبریک می گم هر چی جام ببود فتح کردیم
Long Life Ferguson
Long Life Manchester
And Long Life All Red Teams All Around The World
اه اه بابا منچستر شانس اورد یا چلسی که این همه این چلسایی ها میگن منچستر شانس اورد بابا شما شوت زدین خورد به تیرک خوب حالا خوبه ما 5 تا موقعیت تک به تک داشتیم ها!!!!!!!!!
راستی دوستان خیلی خوب شد که کریس نیومد رئال به نظر من تو منچستر میتونه سالهای سال بهترین باشه نظر شما چیه؟؟؟
amirtoty
23-05-2008, 03:48
فوتبال همینه! موقعیت داشته باشی یا توپ و به تیر بزنی که گل محسوب نمیشه!مهم نتیجه آخر بازیه!
vahid_civil
24-05-2008, 15:50
سر الکس میخاد بنزما و اوون و بر باتوف رو بخره و ساها رو بفروشه.
به نقل از سایت گل.
taghi444
25-05-2008, 11:18
شانس اوردین بارون اومد که تری لیز بخوره شانس اوردین خوزه نبود و این گرانت گوسفند رو نیمکت بود مثل این بود استقلال با مربیگری مرفاوی بیاد جلوی پرسپولیس فرگی مثل بچه ها دنبال داور راه افتاده بود میگفت این1000 تومن رو بگیر و به نفع بگیر که داورم همین کاررو کرد اخه سوبل بدبخت رومن ما که میلیون دلاری بهت میداد خلاصه جستید
سلاااااااااااااااااام
خیلی خوشحالم که بعد از این همه مدت دوباره اومدم
امیدوارم فصل بعد هم به شیرینی همین فصل باشه
میدونم که خیلی دیر شده منم این پیروزی فوق العاده تبریک میگم
davy jones
02-06-2008, 15:06
فرگی مثل بچه ها دنبال داور راه افتاده بود
اونجایی که فرگوسن دنبال داور راه افتاده بود بخاطر این بود که بازیکنای چلسی حدودا" 5 دقیقه در ابتدای نیمه ی دوم دیر به زمین اومدن و بازیکنای منچستر زیر بارون بدن هاشون سرد شده بود.
vahid_civil
02-06-2008, 21:05
منچستر منتظر فصل بعدت هستیم
راستی رونالدو دیشب اعلام کرد که فصل آینده به رئال نمیره
واقعا حیفه بازیکن به این توپی بره رئال و آخرش......
vahid_civil
07-06-2008, 13:53
مثل اینکه یه دزدی بازیکن داره شکل میگیره. البته اخبار روزنامه مارکا 90 درصدش دروغه
دور از چشم فرگی رونالدو رو دزدیدن!!!!!
1000_alkapone
14-06-2008, 19:39
از اولش معلوم بود که منچستر قهرمان میشه.
منچستر شمشیرشو واسه رئال از رو بسته
شنیدین چه پیشنهادایی به بازکناشون داده که؟
vahid_civil
14-06-2008, 23:09
منچستر شمشیرشو واسه رئال از رو بسته
شنیدین چه پیشنهادایی به بازکناشون داده که؟
آره امید جون. راموس اولین پیشنهاد رسمی رو دریافت کرده
آره امید جون. راموس اولین پیشنهاد رسمی رو دریافت کرده
اره وحید جون . روبینیو هم دومیشو
اون جقله تو رئال همین بود اسمش دیگه روبینیو؟
vahid_civil
15-06-2008, 00:58
اره وحید جون . روبینیو هم دومیشو
اون جقله تو رئال همین بود اسمش دیگه روبینیو؟
اره! آخه قبلا رئال پیشنهاد داده بود 70 میلیون به منچستر بده + روبینیو واسه خرید رونالدو.
حالا مستقیم منچستر رفته سراغ روبینیو و راموس.
اگه دادگاه به نفع منچستر حکم بده ممکنه رئال رو از نقا و انتقال بازیکن محروم کنن. اتفاقی که قبلا واسه یه تیم دیگه اسپانیایی افتاده بود
اره! آخه قبلا رئال پیشنهاد داده بود 70 میلیون به منچستر بده + روبینیو واسه خرید رونالدو.
حالا مستقیم منچستر رفته سراغ روبینیو و راموس.
اگه دادگاه به نفع منچستر حکم بده ممکنه رئال رو از نقا و انتقال بازیکن محروم کنن. اتفاقی که قبلا واسه یه تیم دیگه اسپانیایی افتاده بود
ایول اطلاعات بابا وحید
امیدوارم اصلا از کل بازی ها محرومشون کنن
تا دیگه دست روی رونالدو و امثالهم نذارن
vahid_civil
15-06-2008, 01:18
تازه همین الان تو سایت گل خوندم منچستر میخاد پیشنهاد خرید به اشنایدر بده!
vahid_civil
15-06-2008, 01:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل به مضمون!
vahid_civil
15-06-2008, 01:38
برباتوف هم فرگی باهاش به توافق رسیده. البته با 40 میلیون!
vahid_civil
23-06-2008, 20:02
الو؟ ای تاپیک کجا کجا ؟
صفحه دو چیکار میکنی ؟!
فرگوسن همیشه تو نقل و انتقالات موفق عمل می کنه نمونش انتقال بکهام یا آوردن رونالدو و نیستلروی
اما امسال بر عکس پارسال منچستر دنبال بازیکنای بزرگ می گرده و این واقعا عالیه
vahid_civil
27-06-2008, 11:24
آخرين قدم مادريد به سمت مهاجم پرتغالي
پيشنهاد 85 ميليون يورويي براي پنج سال به رونالدو
با این پول میتونن 100 تا رونالدو بخرن.
amirtoty
27-06-2008, 13:15
حالا این منچسترو رونالدو ول کنه بزاره بره دیگه!!
باید خدمت شما عرض کنم که راموس به هیچ وجه به منچستر و هیچ تیمه دیگه ای نمیره چون مثل رائول - کاسیاس - گوتی - و خیلی های دیگه تو باشگاهی عضوه که همه توش قسم میخورن تا آخر زندگی فوتبالی تو رئال بمونن-- در ضمن روز معرفی رونادو با لباس رئال 17 تیر ماه اعلام شده - درباره اون شکایتم بگم که پلاتینی از رئال دفاع کرده -- رئال بزرگتر از این حرفاست که فیفا بتونه علیهش کاری کنه
باید خدمت شما عرض کنم که راموس به هیچ وجه به منچستر و هیچ تیمه دیگه ای نمیره چون مثل رائول - کاسیاس - گوتی - و خیلی های دیگه تو باشگاهی عضوه که همه توش قسم میخورن تا آخر زندگی فوتبالی تو رئال بمونن-- در ضمن روز معرفی رونادو با لباس رئال 17 تیر ماه اعلام شده - درباره اون شکایتم بگم که پلاتینی از رئال دفاع کرده -- رئال بزرگتر از این حرفاست که فیفا بتونه علیهش کاری کنه
هنوز هیچ خبر رسمی نه از طرف رئال و نه از طرف منچستر در رابطه با انتقال رونالدو اعلام نشده
در ضمن منچستر اونقدر مربی بزرگ و تیم بزرگی داره که احتیاجی به رونالدو نداره و مطمئن باش فرگوسن چند تا بازیکن بهتر از رونالدو تحویل میده و شما چند سال دیگه نانی و اندرسون و ... میبینی که بازم رئال افتاده به دست و پاشون
vahid_civil
29-06-2008, 12:25
برید تاپیک خودتون سلطنت طلبان
میخاین یه فوق ستاره دیگه رو نابود کنید که چی ؟ شما که 5 6 ساله با این همه بازیکن هیچی نشدین!
پس اون 9 تا قهرمانی از رو هوا اومده؟؟ رئال انقدر بزرگ هست که از افتخاراتش یه کتاب 1000 صفحه ای میشه درست کرد..
من اومدم اینجا بگم که دیگه رو کریست حساب نکنید چون رئال انقدر آدم داره که رونالدو رو به زورم شده بگیره = در حالی که رونالدو داره لح لح میزنه برا رئال . اینم بدونید که رئال اگه به همون نانی هم پیشنهاد بده با کله میاد یه باریکن تا وقتی نیاد رئال بازیکن بزرگ حساب نمیشه.... اینو بدرکین
vahid_civil
29-06-2008, 20:00
وقتی درباره منچستر حرف میزنید.بدونید دارید درباره تیمی حرف میزنید که قهرمان اروپاست.
تیمی نیست که به رم بخوره حذف بشه. این تیمیه که رم رو 7 تا میزنه.
جمع کنید بساتتون رو از این تاپیک.9 دوره قهرمانیتون مال زمان دیکتاتور فرانکو بود.تو این چندسال اخیر کجا بودین؟
من تا به یاد دارم تو این 6 سال اخیر یه نفر رو هم نمیشناختم رئالی باشه!
با پول نمیتونید هر باشگاهی رو راضی کنید.
آره بابا رونالدو چیه منچستر 100تا مثل رونالدو میتونه داشته باشه
اصلا رونالدو بفروشه با پولش بنزما و برباتوف و چند تا بازیکن خوب بخره
شوخي ميكني؟!!!!!
آقا تو اين تاپيك نياين
پست بعدي هر كدوم از رئالي ها رو اينجا ببينم گزارش ميدم
يا حق (:
مگه ما به کسی توهین کردیم که میخوای گزارش بدی؟
تورو خدا گزارش نده:42: تو رو خدا قول میدم آخرین بار باشه :39:
آخه داری ما رو از چی میترسونی تو تایپیک بارسا اون همه کل کل کردیم (نزدیکه 40 تا پست ) آخرش ما رو 2 هفته بن کردن :16:
بابا با شخصیت بابا با فرهنگ آخه عقدم در این حد ؟؟عجیبا قریبا
----------------------------------------------------------
vahid_civil
02-07-2008, 00:53
منچستر به دنبال خرید فالکائو بازیکن ریور پلاته هست. و شواین اشنایدر اگه درست تلفظ کنم بازیکن بایرن.فعلا همین!
حداقل از تنها تیمایی هستیم که 99 درصد بازیکنا جایی نمیرن مگر اینکه باشگاه بخاد برن.
رئالی ها اگه منچستر نخاد هیچ کاری نمیتونن بکنن
داری شوخی میکنی ؟؟ بچه جون رئال اراده کنه رونالدو اومده رئال - وقتی بازیکن بخواد باشگاه کاره ای نیست فقط یه پولی میگیره برا فسخ قرارداد
کل کل با توهین فرق داره
بعدشم اینجا کلوپ خبری یه تیم هست و قرار نیست منی که طرف دار نیستم بیام تو تاپیک تیم رو نقد کنم!
منچستر به دنبال خرید فالکائو بازیکن ریور پلاته هست. و شواین اشنایدر اگه درست تلفظ کنم بازیکن بایرن.فعلا همین!
حداقل از تنها تیمایی هستیم که 99 درصد بازیکنا جایی نمیرن مگر اینکه باشگاه بخاد برن.
رئالی ها اگه منچستر نخاد هیچ کاری نمیتونن بکنن
شواین اشتایگر درسته
اونم جایی نمیاد.بایرن اجازه نمیده بازیکناشو از دست بدن.
behnam_n80
02-07-2008, 14:04
الان منچستر خرید اصلیش بنزماس
اگه اون بیاد رفتنه رونالدو مشکلی نداره
تازه رئال مخصوص داغون کردن ستاره هاست
اون بکام و .... همه از شاهکارای داغون کردن رئال
درسته
فقط بلدن از دستپخت تیمای دیگه استفاده کنن
بنزما رو هم که رئیس باشگاش میگفت با این قیمت فقط یکی از گوشاشو میفروشیم
vahid_civil
02-07-2008, 15:14
هونتلار + مدافع روسیه در لیستن. این حرف mafia super vip یعنی چی ؟
Mehrdad-bx
02-07-2008, 19:49
بردیا جان یکی از گوشاشم بد نیستا! خوبه، من که موافقم
ali_manutd_2007
02-07-2008, 21:59
اين بنزما كيه ديگه ؟ توي جام ملتها كه چيزي ازش نديديم .... اين فرگوسن هم چيزاي عجيبي ميگه ! گفته يه بازيكن بيشتر نميخواهيم !!!!!! اين تيم حداقل 3 بازيكن لازم داره ، خودمونو گل نزنيم ، نصف موفقيتاي تيم به خاطر رونالدو بود كه داره ميره
V A H I D
02-07-2008, 22:04
tقط اینو می گم ...بنزما بازیش عالیه ...
توی بازی فرانسه و ایتالیا هم یه چشمه هایی اومد ولی اون توانش نبود خیلی از اون حرفا بهتره .....
vahid_civil
03-07-2008, 03:09
برنامه ی لیگ برتر انگلیس ، فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۹ :
منچستر یونایتد ........................نیوکاسل ۲۶ مرداد ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................پورتسموث ۲ شهریور ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................فولهام ۹ شهریور ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................لیورپول ۲۳ شهریور ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................وست برومویچ ۲۷ شهریور ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................چلسی ۳۰ شهریور ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................بولتون ۶ مهر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................بلکبرن ۱۳ مهر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................اورتون ۴ ابان ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................وستهام ۷ ابان ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................هال ۱۱ ابان ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................ارسنال ۱۸ ابان ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................استوک سیتی ۲۵ ابان ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................استون ویلا ۲ اذر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................منچستر سیتی ۹ اذر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................ساندرلند ۱۶ اذر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................تاتنهام ۲۳ اذر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................ویگان ۳۰ اذر ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................استوک سیتی ۶ دی ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................میدلزبور ۸ دی ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................چلسی ۲۱ دی ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................بولتون ۲۸ دی ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................وست برومویچ ۸ بهمن ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................اورتون ۱۲ بهمن ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................وستهام ۱۹ بهمن ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................بلکبرن ۳ اسفند ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................پورتسموث ۱۰ اسفند ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................نیوکاسل ۱۴ اسفند ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................لیورپول ۲۴ اسفند ۱۳۸۷
منچستر یونایتد ........................فولهام ۱ فروردین ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................استون ویلا ۱۵ فروردین ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................ساندرلند ۲۲ فروردین ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................ویگان ۲۹ فروردین ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................تاتنهام ۵ اردیبهشت ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................میدلزبور۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................منچستر سیتی ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................ارسنال ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸
منچستر یونایتد ........................هال ۳ خرداد
Mehrdad-bx
03-07-2008, 12:52
وحید جان ممنون
نه، فرگوسن میدونه چی میگه، اگه حتی بگه نیاز نداریم یعنی نداریم.(روز اولی که رونالدو رو گفت میخریم تو میشناختیش؟ فوقش 2 ماه نبود که شناخته بودیش)
خبرگزاري فارس: پل ارتباطي كالدرون به محل كار مالكان امريكايي منچستر يونايتد در نيويورك، راه را براي خريد مهاجم پرتغالي اين تيم هموار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برادران گليزر كه برخلاف فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد مشكلي با انتقال كريستيانو رونالدو به رئال مادريد ندارند، به باشگاه اول اسپانيا چراغ سبز نشان داده اند.
طبق قانون، سرمربي منچستر حق دخالت در امور انتقال بازيكنان و تصميم گيري هاي كلان مديريت را ندارد.
اگر پيش بيني كالدرون مديرعامل رئال مادريد در اين باره درست باشد، فرگوسن شكست سنگيني را برابر رئال مادريد متحمل مي شود.
رونالدو همراه نامزد خود اين روزها در سواحل ليسبون، ميامي و جزاير قناري در حال استراحت و جهانگردي است.
vahid_civil
03-07-2008, 13:46
گلیزر ها وقتی اومدن منچستر میخاستن فرگوسن رو اخراج کنن. مردم ریختن جلوی باشگاه که غلط کردین!
اونا هم گفتن غلط کردیم!
فرگوسن خودش تصمیم میگیره. ولی به نظر من منطقیه که 100 میلیون بگیرن رونالدو رو بفروشن.
چون پارسال که دو تا جام بردن 54 میلیون سود خالص گیر منچستر اومد. حالا با فروش یه بازیکن همون قدر سود میکنن.
ولی امیدوارم اگه میخان بفروشنش به رئال نفروشنش.چون حیف رونالدوست که در 24 سالگی فوتبالش از بین بره!
بدنش به بارسا.
-----------
ولی تصمیم نهایی با فرگی است.
realmadrid-alireza
03-07-2008, 18:23
ولی امیدوارم اگه میخان بفروشنش به رئال نفروشنش.چون حیف رونالدوست که در 24 سالگی فوتبالش از بین بره!
بدنش به بارسا
1- 100 میلیون نه 85 میلیون
2- هیچ باشگاهی بغیر از رئال همچین پولی نداره پس میاد رئال
3- به نظر شما نیستر روی اومد رئال خراب شد؟ یا در فصل اول آقای گل شد
realmadrid-alireza
03-07-2008, 19:27
عزیز من دیویدو مثل اینکه فصل پیش یادت رفته هنوزم مسئولان رئال حسرتشو میخورن....
ولی به هر حال رونالدو فرق داره چون جوونه رئال روش کلی سود میکنه بعدش اگه برا تیم مفید نیود فروخته میشه با یه قیمت نجومی
vahid_civil
04-07-2008, 17:59
رونالدو زانوش رو داده عمل کنند. و بازیای پیش فصل تا قبل از بازی با نیوکاسل رو از دست داد
vahid_civil
05-07-2008, 14:25
رونالدو: چارهاي غير از عمل جراحي ندارم
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد گفت: نمي توانم درد مصدوميت را تحمل كنم و چارهاي غير از قرار گرفتن تحت عمل جراحي ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، كريستانو رونالدو اظهار داشت: ماهها است درد مفصل را تحمل ميكنم. اين درد از زماني كه چند ماه قبل در ليگ برتر مصدوم شدم، هر روز از روز قبل بيشتر شد، بطوريكه پس از مسابقات يورو 2008، مرا ناچار ساخت به عمل جراحي تن در دهم.
وي گفت: با توجه به صحبتهاي پزشكان، به خاطر اين عمل حداقل شش هفته دور از ميدان هستم. اميدوارم با اين دوري، از جريان فوتبال خارج نشوم و خيلي سريع بتوانم به شرايط ايدهآل بازگردم.
اين اتفاق ناخوشايند در زندگي مهاجم پرتغالي در حالي روي مي دهد كه منابع خبري در روز شنبه(امروز) از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در ازاي 85 ميليون يورو به تيم رئال مادريد و ترك منچستريونايتد خبر دادند.
انتهاي پيام/
vahid_civil
05-07-2008, 14:28
به رغم توافق ضمني رئال و مهاجم پرتغالي
فرگوسن: رئال در مورد رونالدو همانند آماتورها عمل كرد
خبرگزاري فارس: مدير مربي تيم منچستر يونايتد گفت: در فوتبال حرفهاي سطح انتظارات از باشگاههاي مطرح بالاست. اما متاسف هستم برخي باشگاهها در اين حد و اندازه ظاهر نشده و همانند آماتورها عمل ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن روز گذشته در برنامهاي تلويزيوني اظهار كرد: يكي از حاشيههايي كه در اطراف منچستر وجود دارد، بحث علاقه مادريدي ها نسبت به كريستانو رونالدو است. آنها مثل خيليهاي ديگر، خواهان اين بازيكن هستند.
وي ادامه داد: چنين شور و اشتياقي غيرعادي نيست؛ اما نحوه رفتار باشگاه اسپانيايي در اين قضيه از نظر من غيرعادي و آماتورگونه است.
اين اظهارات سرمربي منچستريونايتد در حالي عنوان مي شود كه مطبوعات امروز (شنبه) اسپانيا خبر از توافق 85 ميليون يورويي رئال مادريد و كريستانو رونالدو داده اند.
MoJtaBa.R
05-07-2008, 14:31
به رغم توافق ضمني رئال و مهاجم پرتغالي
فرگوسن: رئال در مورد رونالدو همانند آماتورها عمل كرد
خبرگزاري فارس: مدير مربي تيم منچستر يونايتد گفت: در فوتبال حرفهاي سطح انتظارات از باشگاههاي مطرح بالاست. اما متاسف هستم برخي باشگاهها در اين حد و اندازه ظاهر نشده و همانند آماتورها عمل ميكنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن روز گذشته در برنامهاي تلويزيوني اظهار كرد: يكي از حاشيههايي كه در اطراف منچستر وجود دارد، بحث علاقه مادريدي ها نسبت به كريستانو رونالدو است. آنها مثل خيليهاي ديگر، خواهان اين بازيكن هستند.
وي ادامه داد: چنين شور و اشتياقي غيرعادي نيست؛ اما نحوه رفتار باشگاه اسپانيايي در اين قضيه از نظر من غيرعادي و آماتورگونه است.
اين اظهارات سرمربي منچستريونايتد در حالي عنوان مي شود كه مطبوعات امروز (شنبه) اسپانيا خبر از توافق 85 ميليون يورويي رئال مادريد و كريستانو رونالدو داده اند.
باشگاه رئال مادريد از اواخر فصل گذشته بحث خريد رونالدو را مطرح كرد كه همين مسئله بارها مورد انتقاد مقامات منچستريونايتد قرار گرفت.
سلام خدمت همگی دوستان سرخ:
اقا ول کنید این حرفا رو ما نباید بخاطر یه بازیکن رابطه حسنه چندین ساله خودمونو از یاد ببریم منچستر و رئال همیشه با هم دوست بوده اند و هستند و خواهند بود و خییلی ها هستند که رئال و منچستر رو دوست دارند و ارزوشون اینه که این دو رو در فینال لیگ قهرمانان ببینند یکیش مثلا من که بنده هم رئال رو دوست دارم و هم منچستر رو و هم اینتر و این سه تا تیم همیشه خدا با هم خوب بوده اند و این را از انتقال بازیکنها و رابطه مدیران میشه فهمید و با دیدار کالدرون و گیل این بارابطه همچنان ادامه خواهد داشت ولی خوب گرچه خییلی انتقال جالبی هست ولی خوب من کریس رو با منچستر میشناختم و دوست دارم که در منچستر بماند و منچستر عزیز هم همچنان قدر گرچه با کریس و یا بی کریس قدر هست ولی خوب کلا دوست داشتم باز هم کریس بماند.
و از اینکه شاید دوستان رئالی من اینجا بحث راه انداخته و خاطر شما دوستان عزیز را مکدر کرده باشند عذر میخوام هنوز همگی ما در همهمه و سر وصدای این انتقال هستیم و امیدوارم با انجام ویا عدم ان همه چیز روال عادی خود را پی بگیرد.
یا حق
mpirayesh
07-07-2008, 01:36
Manchester United
ما طرفداران شیاطین سرخ از تمامی رئالی ها میخواهیم که کاسه کوزشونو جمع کنن و برن یه جای دیگه بساط کنن
vahid_civil
07-07-2008, 02:43
بازگشتت رو تبریک میگم.جناب mpirayesh
خبر خوب چی بوده این چند وقت؟
خوبی وحید جون
vahid_civil
07-07-2008, 03:18
مرسی. همه بازیکنا حفظ شدن. فرگی گفته فقط یه بازیکن میخایم بخریم.اونم مهاجمه.یه مهاجم سیاه پوست منچستر که قرضی گرفته بودنش مصدوم شده.حالا دنبال مهاجمن.
هونتلار اصلی ترین گزینه هست. همین!
کارلوس کویرش هم میخاد قرار داد 4 ساله با پرتغال ببنده.
کانتونا میخاد در آینده مربی منچستر بشه.
کل اخباری که یادمه!
vahid_civil
07-07-2008, 16:19
نمیدونم. میخواستن بفروشنش ولی معلوم نیست.
vahid_civil
08-07-2008, 00:08
با توجه به اینکه خود هونتلار گفته دوست داره تو منچستر بازی کنه اصلیترین خریدشون اونه.
احتمال نفروختن ساها در صورت نخریدن مهاجم هست.
ترکیب خوبه. نباید بهش دست زد!
خدا کنه برباتوف بیاد
البته روبینیو هم اگه بیاد خوبه ضمنا منچستر احتیاج به یک دفاع راست مطمئن داره چون براون زیاد مطمئن کار نمی کنه
vahid_civil
08-07-2008, 20:41
رونالدو ميماند، "كرش" از منچستر ميرود
سران باشگاه منچستريونايتد اعلام كردند كه "كارلوس كرش" دستيار "فرگوسن" به زودي اين تيم را ترك خواهد كرد. اما، رونالدو هموطن وي در جمع شياطين سرخ باقي خواهد ماند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلوس كرش در گفتوگو با Sky Sports گفت: «هواداران منچستر در دنيا بهترين هستند و من شكي ندارم كه كريس فصل آينده در منچستريونايتد خواهد بود.»
از سوي ديگر نشستي چندي پيش در طول رقابتهاي يورو 2008 در كشور سوئيس ميان باشگاههاي اروپايي برگزار شد كه خوزه لوئيس سرانو از طرف "رومن كالدرون" رييس باشگاه رئال مادريد به همراه ديويد گيل يكي از سران منچستريونايتد در آن حضور داشتند.
سرانو خاطرنشان كرد: «هيچ مشكلي با منچستريونايتد نداريم و همه روابط ميان دو باشگاه متعادل است.»
وي درمورد انتقال احتمالي رونالدو به مادريد هم گفت: «نميتوانم هيچ چيز قاطعانهاي بگويم اما، ما هميشه به خريد بهترينها علاقهمند هستيم.»
Sky Sports در نوشته خود همچنين به ايما و اشاره گيل به دوربين زماني كه چهره وي را از نزديك نشان ميداد، اشاره داشت كه به معني ماندن رونالدو در منچستر بود.
از سوي ديگر كارلوس كرش به احتمال فراوان اولدترافورد را به مقصد تيم ملي پرتغال و در دست گرفتن سمت سرمربيگري اين تيم ترك خواهد كرد.
جلسههاي تمرين پيش فصل يونايتدها بدون حضور كريستيانو رونالدو به دليل عمل جراحي انجام شده اخير روي پاي وي از روز دوشنبه آغاز شد.
vahid_civil
08-07-2008, 20:47
گری نویل گفته میخام با وس براون بازیکن تیم ملی انگلیس رقابت داشته باشم در سمت راست دفاع.
هنوز صحنه های شوت های پشت سر هم براون و فردیناند به ون در سار در بازی با آرسنال رو یادم نرفته! که همشون استاد اسدی شده بودن!
وس براون رو وقتی منچستر خرید عجیب ترین خرید اون فصل لیگ برتر شد. چون فصل قبلش براون یه بازی هم نکرده بود!
ولی زوج 4 نفره خط دفاعی با هم خوب جواب دادن.
منچستر خیلی کم سر و صداست در نقل و انتقالات امسال.
احتمال خرید اوون صفره. شایعه بود. چون اوون قبلا تو لیورپول بازی کرده هوادارا اجازه حضورشو نمیدن.
مثل هاینزه که دادگاه حکم به نفع منچستر داد.
خسته شدم! خوش باشید .
شیاطین سرخ
خب رونالدو هم که موندنی شد
خداکنه منچستر بره دنبال راموس و کلا یک دفاع راست مطمئن چون گری نویل هم سوتی زیاد میده و هم پیر شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.