PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

vahid_civil
30-11-2008, 19:12
منچستر در داربی شهر منچستر 1-0 برد.
این رونی و پارک جی سونگ چقدر انرژی داشتن !!
اون رونالدو و برباتف هم در سطح گلابی ! حرکت روتالدو قشنگ بود! ولی بهتر بود توپ رو جمع میکرد !
حیف اون دروازه خالی که گل نشد. خیلی قشنگ زد

corey
30-11-2008, 19:17
ولی 2تا کارتی هم که به رونالدو داد الکی بود

رافائل هم خوب بود و خیلی بهتر از گری نویل سوتی هستش

vahid_civil
01-12-2008, 11:46
با ورود مخفيانه عكاس ها به منچستر

خبر انتخاب كريستانو رونالدو لو رفت

خبرگزاري فارس: منابع خبري انگليس در گزارشاتي كه به چاپ رساندند، خبر از انتخاب كريستانو رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال اروپا دادند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، روزنامه هاي پرتيراژ انگليسي چون سان و تايمز در اين گزارشات عنوان كردند، عكاسان نشريه فرانس فوتبال فرانسه در روزهاي اخير به طور مخفيانه وارد انگليس و منچستر شده تا عكس هايي از كريستانو رونالدو بگيرند.
چون بازيكن پرتغالي در يك سال گذشته درخشش خيره كننده اي داشته و يكي از نامزدهاي احراز مرد سال فوتبال اروپاست و از سويي اين نشريه در پايان هر سال اقدام به انتخاب مرد سال مي كند،‌ ورود عكاسان آن كاملا مرتبط با موضوع انتخاب رونالدو براي اين منظور بوده و در حقيقت، كار انتخاب مرد سال فوتبال قاره به اين خاطر انجام شده است.
روزنامه هاي انگليسي از اين جهت كريستانو رونالدو را به عنوان مرد سال 2008 معرف كرده و يادآور شدند با ورود عكاس هاي نشريه فرانسوي،‌ خبر انتخاب بازيكن پرتغالي در عمل لو رفته و فاش شده است.

vahid_civil
01-12-2008, 12:53
پس از پيروزي در داربي منچستر
فرگوسن: سه امتياز اين ديدار را نياز داشتيم

سرمربي اسكاتلندي منچستر يونايتد از حركت "كريستيانو رونالدو" در ديدار برابر منچستر سيتي كه منجر به اخراج وي شد، دفاع كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم‌هاي منچستر سيتي و منچستر يونايتد روز يكشنبه در داربي شهر منچستر به مصاف يكديگر رفتند كه اين ديدار با تك‌ گل وين روني يك بر صفر به سود يونايتدها پايان يافت.

در اين ديدار، كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي منچستر يونايتد در دقيقه 68 روي كرنر ارسالي وين روني به شكل عجيبي از دست خود استفاده كرد و پس از دريافت كارت زرد دوم از زمين اخراج شد.

پس از اين بازي،‌ سرالكس فرگوسن در دفاع از رونالدو به شبكه bbc گفت: «رونالدو سعي كرد تا مانع از برخورد توپ با صورتش شود. او گمان كرد كه سوت به صدا درآمد و از طرفي هم كمي او را هل مي‌دادند در نتيجه، اين طور نبود كه او قصد زدن توپ با مشت را داشته باشد.»

رونالدو در ديدار برابر سيتي كارت زرد نخست خود را به سبب خطا روي شاون رايت فليپس دريافت كرد و خوش اقبال بود كه پس از دست زدن تمسخرآميز نسبت به تصميم داور، با جريمه‌هاي بيشتري روبرو نشد، اما فرگوسن با امتناع از انتقاد از رونالدو، عملكرد تيم 10 نفره خود را برابر سيتي ستود.

وي گفت: «گاهي مواقع شما مجبوريد بر برخي مشكلات غلبه كنيد و امروز ما همين كار را كرده و خود را به اثبات رسانديم. در نيمه نخست فوق‌العاده بوديم و بازي سراسر در اختيار ما بود. منچستر سيتي در نيمه دوم تا حدودي بهتر كار كرد اما آنها به معناي واقعي تهديد بزرگي نبودند. در 20 دقيقه پاياني 10 نفره كار را دنبال كرديم. كار آساني نبود اما هرگز تحت فشار نبوديم و خطري دروازه ما را تهديد نمي‌كرد.»

فرگوسن خاطرنشان كرد: «آنچه ما نياز داشتيم 3 امتياز اين بازي بود چرا كه ما در تعقيب چلسي و ليورپول هستيم و براي نزديك‌تر شدن به اين دو تيم نيازمند اين پيروزي بوديم. نتيجه درخشاني بدست آورديم و اميدوارم كه اين نتيجه باعث تحول در تيم شود.»

vahid_civil
01-12-2008, 14:40
پس از پيروزي در دربي منچستر

فرگوسن: با يك گل مقابل منچسترسيتي درخشيديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: مقابل منچسترسيتي هرچند يك گل زديم و با همين يك گل هم برنده شديم؛ ولي بازي درخشاني مقابل همشهري خود ارائه كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: در نيمه نخست بازي كاملا بازي را تحت كنترل داشتيم و خيره كننده كار كرديم. در نيمه دوم،‌ پس از گذشت 10دقيقه، منچسترسيتي كمي جلو آمد و بازيكنانش شوت هايي به سمت دروازه ما زدند؛ اما اصلا خطرساز نبودند.
اين مربي كه تيمش يكشنبه شب در جريان مسابقات هفته پانزدهم در دربي با منچسترسيتي با تك گل وين روني، يك بر صفر برنده شد، در مورد اخراج رونالدو عنوان كرد: فكر نمي كنم كريستانو قصد داشت با دست به توپ ضربه بزند. بلكه مي خواست با دست جلوي صورتش را بگيرد كه توپ به آن نخورد.
وي بيان كرد: نياز به هر سه امتياز بازي با منچسترسيتي داشتيم. بعد از ليورپول و چلسي، در جدول سوم هستيم و براي رقابت با آنها، نياز به هر سه امتياز بازي داشتيم كه به اين هدف رسيديم.

corey
01-12-2008, 16:29
با ورود مخفيانه عكاس ها به منچستر

خبر انتخاب كريستانو رونالدو لو رفت

خبرگزاري فارس: منابع خبري انگليس در گزارشاتي كه به چاپ رساندند، خبر از انتخاب كريستانو رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال اروپا دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، روزنامه هاي پرتيراژ انگليسي چون سان و تايمز در اين گزارشات عنوان كردند، عكاسان نشريه فرانس فوتبال فرانسه در روزهاي اخير به طور مخفيانه وارد انگليس و منچستر شده تا عكس هايي از كريستانو رونالدو بگيرند.
چون بازيكن پرتغالي در يك سال گذشته درخشش خيره كننده اي داشته و يكي از نامزدهاي احراز مرد سال فوتبال اروپاست و از سويي اين نشريه در پايان هر سال اقدام به انتخاب مرد سال مي كند،‌ ورود عكاسان آن كاملا مرتبط با موضوع انتخاب رونالدو براي اين منظور بوده و در حقيقت، كار انتخاب مرد سال فوتبال قاره به اين خاطر انجام شده است.
روزنامه هاي انگليسي از اين جهت كريستانو رونالدو را به عنوان مرد سال 2008 معرف كرده و يادآور شدند با ورود عكاس هاي نشريه فرانسوي،‌ خبر انتخاب بازيكن پرتغالي در عمل لو رفته و فاش شده است.

ایول ایول تبریک

فقط امیدوارم دیگه از این پرو تر نشه

MoJtaBa.R
02-12-2008, 02:18
ولي چه اخراج بي خودي شد کريس

توي اين سطح و ان جوري اخراج شدن !!!

حداقل به قول سرهنگ : اردنگي ميزد يکي رو و اخراج ميشد يه چيزي

MoJtaBa.R
02-12-2008, 11:30
پس از كسب عنوان مرد سال اروپا
رونالدو: روياي كودكي‌ام با دريافت توپ طلا تحقق يافت
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: از كسب عنوان مرد سال فوتبال اروپا بسيار خوشحالم، چراكه روياي دوران كودكي ام بالاخره تحقق يافت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو كه در راي گيري ورزشي نويسان نشريه معتبر فرانس فوتبال موفق شد عنوان مرد سال 2008 اروپا را به خود اختصاص دهد،‌ لحظاتي پس از احراز اين عنوان در گفت و گو با يكي از خبرنگاران نشريه يادشده، در انگليس شركت كرد و از تحقق روياي كودكي و احساسات خويش بخاطر كسب اين عنوان سخن گفت:

*آقاي رونالدو، شما فاتح عنوان توپ طلاي مجله فرانس فوتبال سال 2008 هستيد. از 480 راي ممكن توانستيد 446 امتياز را به خود اختصاص دهيد و جانشين كاكا‌، ‌بازيكن برزيلي ميلان شديد كه فصل قبل اين افتخار را كسب كرد. چه احساسي داريد؟
بايد بگويم امروز، يكي از زيباترين روزهاي زندگي ام است. كسب اين افتخار و توپ طلا، آرزوي هميشگي دوران كودكي ام بود. احساس خارق العاده اي دارم. باور كنيد نمي توانم احساسم را توصيف كنم. زيرا شما دري را اكنون گشوده ايد كه من انتظارش را داشتم. مايلم در وهله نخست از تمام كساني كه به من راي دادند، تشكر كنم. همه آنهايي كه مرا مي شناسند، خوب مي دانند چه روياي بزرگي درمن شكل عيني به خود گرفته است.

*پس از اوزه بيو در سال 1965 و لوئيس فيگو2000، شما سومين بازيكن پرتغالي هستيدكه صاحب اين افتخار مي شود. در اين باره چه نظر داريد؟
بعد از دو بازيكن معروف و خيلي بزرگ صاحب اين افتخار شدم. تنها 23 سال سن دارم و كسب اين افتخار به اين خاطر خارق العاده است و در عين حال غير قابل تصور.دوران فوتبال حرفه اي ام را در شرايطي كه با 17 سال عضو اسپورتينگ ليسبون بودم، شروع كردم. وقتي مي بينم كه بالاتر از بازيكنان بزرگي همچون ليونل مسي، فرناندو تورس، ژابي و... قرار گرفتم، واقعا احساس غرور مي كنم. در اين دنياي زيبا كه چنين موقعيتي را به من داد، براي رسيدن به آن، موانعي وجود داشت؛ اما بالاخره‌ آنرا بدست آوردم.

*در يك سال اخير ، آيا لحظه اي پيش آمد كه فكر كنيد به اين افتخار نمي رسيد؟
هيچ ترس و واهمه اي نداشتم، چون مي دانستم در اين فصل به هدفي كه دارم مي رسم؛ ولي در دنياي فوتبال ممكن است خيلي اتفاقات بسرعت رخ دهد. به هرحال از همه كساني كه نام مرا مي برند و مردمي كه از من حمايت كردند، تشكر مي كنم. دركنار اين از هم تيمي هايم تشكر مي كنم كه با تلاش هايشان كاري كردند تا من به اين افتخار برسم.

*امروز(سه شنبه) پس از كسب اين افتخار، با چه احساسي وارد محل تمرين مي شويد؟
مثل همه روزهاي كاري و عادي‌ يعني براي انجام كار و فعاليت حاضر مي شوم تا در اولين هفته پس از ورودم به ميدان عملكرد خوبي داشته باشم. هر چند اين افتخار بدست آمد؛ اما من همان رونالدو گذشته ام و بايد پس از اين بيشتر و بهتر كار كنم.

flatrish
02-12-2008, 15:26
تبریک واسه انتحاب رونالدو همیطور باخت چلسی و مساوی لیورپول:31:
چهار تیم اول لیگ:
بازی هفته دیگه هم آسونه. شنبه تو خونه با ساندرلند بازی میکنیم.

vahid_civil
02-12-2008, 22:00
درحاشيه انتخاب مرد سال فوتبال اروپا

5 نامزد توپ طلاي اروپا بدون امتياز باقي ماندند

خبرگزاري فارس: در شرايطي كه كريستانو رونالدو توانست توپ طلاي سال 2008 را به خود اختصاص دهد، 5 بازيكن قادر به كسب حتي يك امتياز نيز نشدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نشريه فرانس فوتبال، رونالدو كه در تيم منچستريونايتد انگليس توپ مي زند و طي يك سال اخير ، درخشش خيره كننده اي داشت، مطابق گزارش روز سه شنبه(امروز) نشريه فرانسوي با 446 امتياز اين افتخار را براي نخستين مرتبه بدست آورد.
اين اتفاق در حالي روي داد كه با وجود نامزدي 30 بازيكن توسط نشريه مذكور براي افتخار مذكور، 5نفر از آنها مورد توجه ورزشي نويسان فرانس فوتبال واقع نشده و حتي نتوانستند يك امتياز را به خود اختصاص دهند.
كريم بنزما(----)، په په (رئال مادريد)، لوكا توني(بايرن مونيخ)، رافائل فان در فارت(رئال مادريد) و يوري زيركف(سزكامسكو) اين نفرات هستند.

جدول رده بندي امتيازات نامزدهاي احراز توپ طلا به اين شرح است:
1 - كريستانو رونالدو (پرتغال - منچستريونايتد)، 446 امتياز
2 - ليونل مسي (آرژانتين ، بارسلونا )،281 امتياز
3 - فرناندو تورس (اسپانيا ، ليورپول ) ، 179 امتياز
4 - ايكر كاسياس (اسپانيا، رئال مادريد )، 133 امتياز
5 - ژاوي هرناندز (اسپانيا، بارسلونا )، 97 امتياز
6- آندري آرشاوين (روسيه، زنيت سن پترزبورگ )، 64 امتياز
7 - ديويد ويا(اسپانيا، والنسيا) ، 55 اتياز
8- كاكا(برزيل، آ.ث.ميلان )، 31 امتياز
9- زلاتان ابراهيموويچ(سوئد، اينترميلان) 30 امتياز
10- استيوون جرارد (انگليس، ليورپول )، 28 امتياز
11- ماركوس سنا(اسپانيا، ويارئال)، 16 امتياز
12- امانوئل آده بايور(توگو، آرسنال انگليس)، 12 امتياز
13- وين روني (انگليس، منچستريونايتد انگليس)، 11 امتياز
14- سرجيو آگورو(آرژانتين، آتلتيكو مادريد اسپانيا)، 10 امتياز
15 - فرانك لمپارد(انگليس، چلسي)، 8 امتياز
16 - فرانك ريبري(فرانسه، بايرن مونيخ)، 7 امتياز
17-ساموئل اتوئو(كامرون ، بارسلونا)،6 امتياز
18-جيان لوئيجي بوفون(ايتاليا، يوونتوس ايتاليا)،5 امتياز
19 -ميشائيل بالاك(آلمان، چلسي انگليس)، سس فابرگاس(اسپانيا، آرسنال)، 4 امتياز
21-ديديه دروگبا(ساحل عاج،چلسي)، سرجيو راموس(اسپانيا،رئال مادريد)، نمانيا ويديچ(صربستان، منچستريونايتد)، 3 امتياز
24-ادوين فان درسار(هلند، منچستريونايتد)، رودفان نيستل روي(هلند، رئال مادريد)، 2 امتياز
بازيكنان فاقد امتياز: كريم بنزما(---- )، په په (رئال مادريد)، لوكا توني(بايرن مونيخ)، رافائل فان در فارت(رئال مادريد)، يوري زيركف(سزكامسكو)

vahid_civil
03-12-2008, 12:13
تاكيد سرمربي منچستر

فرگوسن: تصميمي براي خداحافظي با دنياي فوتبال ندارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: خيلي ها در مورد وداع من با فوتبال حرف مي زنند؛ اما قصدي براي خداحافظي با دنياي فوتبال ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: با وجودي كه به تازگي وارد 67 سالگي شده ام؛ اما همچون يك مربي جوان انرژي داشته و تصميمي براي ترك فعاليت مربيگري ندارم.
اين مربي افزود:وقتي توان زيادي در خود مي بينم، دليلي ندارد كه به فكر بازنشستگي باشم.
فرگوسن بيان كرد: دوست دارم رسانه ها متوجه اين نكته باشند و در مصاحبه با من اين مسئله را سئوال نكنند. هرگاه احساس كنم نمي توانم ادامه دهم، ‌خود بدون هياهو از كارم كناره خواهم گرفت.
اين مربي از سال 1986 تاكنون مسئوليت هدايت تيم منچستريونايتد انگليس را برعهده دارد.

vahid_civil
03-12-2008, 12:14
پس از دوري دو ماهه

اسكولز هفته آينده به ميدان باز مي گردد

خبرگزاري فارس: هافبك مجرب تيم فوتبال منچستريونايتد پس از دو ماه دوري از صحنه فوتبال، هفته آينده به ميدان بازخواهد گشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، پل اسكولز كه دو ماه قبل گرفتار مصدوميت زانو شد، پس از تحمل دوره نقاهت و كسب سلامتي، مجوز بازي دريافت كرد.
در اين خصوص منابع نزديك به منچستر و شخص سرآلكس فرگوسن، سرمربي اين تيم روز گذشته خبر دادند در بازي هفته آينده مقابل بلاكبرن ، اين هافبك 34 ساله كه در بازي ليگ قهرمانان اروپا با آلبورگ مصدوم شد، در بازي تيمش حضور مي يابد.

vahid_civil
03-12-2008, 12:16
واكنش سرمربي منچستر به موفقيت مهاجم پرتغالي

فرگوسن: مي‌دانستم كريستيانو رونالدو توپ طلا مي‌گيرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد گفت: بايد اذعان كنم كه همه ما در منچستر انتظارش را داشتيم كه كريستانو رونالدو توپ طلا را بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، سر آلكس فرگوسن عنوان كرد: تك تك اعضا منچستر از اينكه رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال اروپا برگزيده شد و توپ طلا گرفت، خوشحال هستند و افتخار مي كنند. همه ما انتظار يك چنين اتفاقي را داشتيم.
اين مربي اظهار داشت: حالا رونالدو در تاريخ منچستر، نامش به عنوان چهارمين بازيكني كه عضو تيم بوده و توپ طلا را گرفته، ثبت مي شود. اين اتفاق در حالي است كه او 23 سال دارد و هنوز بهترين دوران فوتبالش فرا نرسيده است.
وي عنوان كرد: كريستيانو رونالدو از آن دسته بازيكنان و انسان‌هايي است كه به هدفي كه مي‌خواهند، مي رسند و اين باعث خرسندي من مي شود. همكاري با چنين بازيكناني باعث مي شود تا تيم همواره در اوج قدرت بماند.
در تاريخ باشگاهي كه سرآلكس فرگوسن براي آن از سال 1986 كار مي كند، پيشتر جورج بست (1968)، بابي چارلتون (1966) و دنيس لاو (1964) صاحب توپ طلا شدند.

vahid_civil
03-12-2008, 12:21
گفت‌وگو با رونالدو پس از دريافت توپ طلاي اروپا
روياي دوران كودكي

کريستيانو رونالدو پس از دريافت توپ طلاي فوتبال اروپا در گفت و گو با شبکه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد نسبت به دريافت اين جايزه ابراز خوشحالي کرده و اين مساله را باعث سنگين تر شدن وظايف خود عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونالدو روز دوم دسامبر (سه شنبه) با کسب 77 راي از 96 آراي ممکن از سوي مجله معتبر فرانس فوتبال توانست به عنوان مرد سال فوتبال اروپا در سال 2008 شناخته شود. او در حالي موفق به کسب اين عنوان شد که ليونل مسي آرژانتيني و فرناندو تورس اسپانيايي در رده هاي دوم و سوم قرار گرفتند.

هافبک 23 ساله پرتغالي روز چهارشنبه با شبکه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد (mutv) گفت و گو کرد که متن آن را در زير مي خوانيد:

* دريافت توپ طلا را تبريك مي‌گويم كريستيانو. به عنوان چهارمين بازيكن تاريخ منچستريونايتد كه موفق به دريافت اين جايزه شده است چه احساسي داري؟

احساس فوق‌العاده‌اي دارم. اين جايزه‌اي است كه از دوران كودكي همواره روياي بدست آوردن آن را داشتم و اكنون احساس خوشحالي و غرور مي‌كنم. بايد از هم تيمي‌ها و همه افراد باشگاه كه مرا در راه رسيدن به اين جايزه همراهي كردند تشكر كنم. اين جايزه پيشينه بلندي دارد و بازيكنان بزرگي موفق به دريافت آن شده‌اند. در نتيجه قرار گرفتن در جمع آنها شگفت‌انگيز است. تا همين ديروز خبر نداشتم كه تاكنون تنها سه بازيكن از منچستريونايتد پيش از من موفق به دريافت توپ طلا شده بودند و اين مساله نيز باورنكردني است. دريافت اين جايزه براي باشگاه و بدون شك خود من دستاورد ويژه‌اي است و من از بابت قرار گرفتن در پيشينه توپ طلا و پيشينه باشگاه احساس غرور مي‌كنم.

شما براي بدست آوردن جوايز تيمي و فردي سخت تلاش مي‌كنيد اما، به نظر من كسب اين جايزه بسيار ويژه و خاص است. هر جايزه‌اي پيشينه متفاوت خودش را دارد اما، اين يكي از بهترين‌ها است. زماني كه من به يك فوتباليست حرفه‌اي تبديل شدم همواره باور داشتم كه روزي بخت بدست آوردن توپ طلا را خواهم داشت و اكنون كسب اين جايزه حس بسيار خوبي به من مي‌بخشد. اما جوايز تيمي هم براي من از اهميت يكساني برخوردار هستند و براي اينكه از شما به عنوان بازيكن بزرگي ياد شود بايد نه تنها به جوايز فردي بلكه به جوايز تيمي نيز دست پيدا كنيد.

* آيا كسب اين جايزه فشارهاي وارد بر تو را افزايش مي‌دهد؟

من همواره با فشارها دست و پنجه نرم مي‌كنم چرا كه مردم انتظار بسياري از من دارند و فكر نمي‌كنم اين موضوع تغييري بكند. بدست آوردن اين جايزه خوشحالي دروني بسياري به من مي‌بخشد چرا كه يكي از بهترين روزهاي زندگي‌ام را رقم زده است. اما، وظايف من هنوز بر جاي خود باقي هستند. قصد دارم به بازي‌هاي خوب خود در باشگاه و تيم ملي كشورم ادامه دهم و تلاش كنم تا به اندازه فصل گذشته خوب كار كنم.

* تو همواره مي‌گويي كه به دنبال پيشرفت هستي. وقتي همواره به عنوان بهترين بازيكن جهان شناخته مي‌شوي، رسيدن به اين هدف چگونه انجام مي‌گيرد؟

بدون شك مي‌توانم باز هم پيشرفت كنم. چيزهاي زيادي هستند كه هنوز به يادگيري آنها نياز دارم. شما هرگز نمي‌توانيد فكر كنيد كه همه چيز را مي‌دانيد. من همچنان بسيار بلند همت هستم و به تلاش و كوشش روزمره خود ادامه خواهم داد مي‌دانم كه بهتر بودن نسبت به فصل گذشته دشوار است اما، تلاشم را خواهم كرد. اگر تلاش نكنيد به هيچ موفقيتي نمي‌رسيد. فصل جديد به منزله چالش جديد و هدف كمك به تيم براي كسب مقام‌هاي بيشتر است.

gog2000
04-12-2008, 11:39
به خاطر يك هند بچه گانه!!!!

و تعجب رونالدو بعد از اخراج

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297

کریستیانو رونالدو نیز در مصاحبه ای گفت:
رونی ضربه کرنر را زد و من پریدم و آن موقع هم صدای جیغی از ریچاردز مدافع حریف شنیدم و در همان لحظه هم صدای سوت را شنیدم.در آن لحظه من فکر کردم که داور خطایی گرفته بنابراین من هم از ضربه زدن به توپ خودداری کردم.

نه هرگز فکر نمی کردم که داور به من کارت زرد بدهد به خاطر اینکه من کار اشتباهی انجام نداه بودم،کاملا بر عکس:بعد از جیغ ریچاردز من فکر کردم او آسیب دیده و نیاز به کمک دارد،و نیز صدای سوتی شنیدم و بنابراین سررشته کار را بدست گرفتم حرکت را متوقف کردم.بعد دیدم که داور میخواهد با من صحبت کند اما شاید تحت تاثیر هوادران قرار گرفته بود دستش را در جیبش برد و من را اخراج کرد.من سعی کردم که به او توضیح دهم چه اتفاقی افتاده اما در ان لحظه او حتی نمیخواست به من گوش دهد."

1-کریس رونالدو۴۴۶ امتیاز
۲-لیونل مسی۲۸۱ امتیاز
۳-تورس ۱۷۹امتیاز
۴-کاسیاس۱۳۳ امتیاز
۵-ژاوی۹۷ امتیاز
۶-آرشاوین۶۴ امتیاز
۷-داوید ویا۵۵امتیاز
۸- کاکا۳۱ امتیاز
۹-زلاتان ۳۰امتیاز
۱۰-جرارد۲۸ امتیاز
۱۱- مارکوس سنا۱۶ امتیاز
۱۲-آدبایور۱۲امتیاز
۱۳-رونی۱۱امتیاز
۱۴-سرجیو آگوئرو۱۰ امتیاز
۱۵-لمپارد۸امتیاز
۱۶- فرانک ریبری ۷ امتیاز
۱۷-اتوئو ۶ امتیاز
۱۸-بوفون ۵ امتیاز
۱۹-بالاک-فابرگاس ۴امتیاز
۲۰-دروگبا-راموس-ویدیچ ۳امتیاز
۲۱-فن در سار-نیستلروی ۲ امتیاز

vahid_civil
04-12-2008, 22:23
ممنون از خبرها و مصاحبه

vahid_civil
04-12-2008, 22:30
جام اتحاديه انگليس
راه‌يابي منچستر‌ و تاتنهام به نيمه نهايي

پس از راه‌يابي بارنلي و داربي كانتي به مرحله‌ي نيمه‌نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس تيم‌هاي منچستر‌يونايتد و تاتنهام نيز توانستند به جمع 4 تيم پاياني اين رقابت‌ها راه‌ پيدا كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) چهارشنبه شب با انجام دوديدار پرونده مرحله يك‌چهارم نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس بسته شد.

در اين ديدارها منچستر‌يونايتد توانست 5 بر3 بلكبرن را با درخشش كارلوس توس مهاجم آرژانتيني‌اش از پيش رو بردارد و به دور نيمه‌نهايي صعود كند.

در ديگر ديدار چهارشنبه شب تاتنهام مدافع عنوان قهرماني توانست در خانه‌ واتفورد 2 بر1 به پيروزي برسد و به دفاع از عنوان قهرماني‌اش اميدوارتر شود.

در بازي منچستريونايتد و بلك‌برن كه در ورزشگاه اولدترافورد برگزار شد و هشت گل به همراه داشت شياطين سرخ توانستند با 4 گل كارلوس توس (36،51،54،90) و تك گل ناني (40) حريف خود را به سختي شكست دهند.

براي تيم مهمان دراين مسابقه بني مك كارتي (48،89) و داربي شايرن (84) گلزني كردند.

درديگر ديدار چهارشنبه شب پاوليو چنكو (45 پنالتي) و درن بنت (76) براي تاتنهام و پريسكين (13) براي واتفورد گلزني كردند.

در بازي‌هاي سه‌شنبه شب بارنلي توانسته بود آرسنال را 2 بر صفر شكست دهد و شگفتي ديگري را رقم بزند.

داربي كانتي هم توانسته بود در خانه استوك سيتي يك بر صفر پيروز شود. به اين ترتيب 4 تيم منچستر‌يونايتد، تاتنهام، بارنلي و داربي كانتي به مرحله‌ي نيمه نهايي رقابت‌هاي جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس راه يافتند.

corey
04-12-2008, 22:51
اول توز ترکونده
من خیلی خیلی بازی توز دوست دارم و به نظرم توز خیلی بهتر از برباتفه

aref_907
05-12-2008, 11:06
منچستری ها سلام.

این پست خیلی بی طرفه که .

مثل اینکه مخصوص منچستری ها هستا.

کجا ول کردین رفتین؟

aref_907
05-12-2008, 11:14
به نظر شما امسال ججام باشگاه های اروپا رو امسال کی میگیره؟

اگر مونیخ بتونه بیاد بالا برای منچستر خیلی خوب میشه.

vahid_civil
05-12-2008, 11:56
به نظر شما امسال ججام باشگاه های اروپا رو امسال کی میگیره؟

اگر مونیخ بتونه بیاد بالا برای منچستر خیلی خوب میشه.

سلام.
مونیخ چه ربطی به منچستر داره؟
میشه توضیح بدین ؟

vahid_civil
05-12-2008, 12:07
تاكيد هافبك مجرب منچستريونايتد

اسكولز: تا 40 سالگي فوتبال بازي خواهم كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم منچستريونايتد انگليس گفت: به تنها چيزي كه فكر نمي كنم، ‌بازنشستگي است و مي خواهم تا 40 سالگي بازي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، پل اسكولز اظهار داشت: سال‌هاي زيادي است كه سرگرم بازي فوتبال هستم و به افتخارات زيادي هم دست يافته ام.
وي افزود: پس از گذر از سال هاي جواني، اينك 34 سال دارم؛ ولي حس مي كنم همان اسكولز دوران جواني هستم كه پرشور و هيجان در ميدان به دنبال توپ مي دويد.
هافبك منچستر با تاكيدبر اين نكته كه همچنان نسبت به بازي فوتبال شور و انگيزه دارد، خاطرنشان كرد: فكر نمي كنم كه به سن بالايي همچون 34 سالگي رسيده ام. در چنين سن و سالي برخي از بازيكنان، معمولا اعلام بازنشستگي مي كنند؛ اما من چنين قصدي ندارم.
وي تصريح كرد: فرگوسن سرمربي منچستر همواره مرا تشويق مي كند و خواهان آن است كه چند سال ديگر در ميدان باشم.مايل هستم به خواسته او عمل كرده و تا 40 سالگي بازي كنم.
اين بازيكن كه نام كاملش، پل آرون اسكولز است، در تاريخ 16 نوامبر سال 1974 در استالفورد انگليس به دنيا آمد. وي از دوران جواني در خدمت منچستريونايتد بود و تاكنون بيش از 400 بازي براي شياطين سرخ انجام داده و 96 گل به ثمر رسانده است.
قرار داد اين بازيكن با باشگاهش تا سال آينده ميلادي است.

aref_907
05-12-2008, 23:25
سلام.
مونیخ چه ربطی به منچستر داره؟
میشه توضیح بدین ؟

به این دلیل که مقابل تیم های ایتالیایی و اسپانیایی خوب بازی میکنه و می تونه این جور تیما رو خوب حذف کنه.

از نظر من نبود تیم های اینجوری کار man utd رو راحت میکنه.

mosolim
07-12-2008, 00:35
با ساندر لند تو زمین خودمون به زور یک بر صفر بردیم. البته از حق نگزریم که این ساندرلندی ها هم 12 نفری چسبیده بودن دفاع. این نفر دوازدهم شانسشون بود که نذاشت چندتا از توپا گل بشه.

corey
07-12-2008, 10:46
ساندرلند عالی داشت دفاع می کرد ولی بالاخره اشتباه کردن و بردیم اگه بازی عقب افتادمون هم ببریم عالی میشه

vahid_civil
13-12-2008, 21:28
/رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان - ژاپن/
منچستر يونايتد در انتظار برنده مصاف آدلايت و گامبا

خبرگزاري فارس: در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي فوتبال جام باشگاه هاي جهان، منچستر يونايتد در انتظار برنده ديدار نماينده ژاپن و استراليا است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فيفا، تيم برنده بازي حساس گامبا اوزاكا ژاپن و آدلايت يونايتد استراليا در مرحله نيمه نهايي به مصاف منچستر يونايتد مي رود.منچستر يونايتد تا 5 روز ديگر بايد در توكيو حضور پيدا كند . پاچوكاي مكزيك نيز با غلبه بر الاهلي مصر حريف آينده ليگا ده كيتو اكوادور شده است.

corey
13-12-2008, 22:04
نیمه اول که صفر صفر
زیاد هم خوب بازی نکردیم ولی نیمه دوم کار تموم می کنیم

vahid_civil
13-12-2008, 22:41
خیلی بازی مهمیه .
اختلاف اگه میخان به یک برسه باید ببر که فعلا اینجوری نشده!

mosolim
14-12-2008, 18:47
این دومین هفتس که مشکل گلزنی پیدا کردیم. خوب تو این بازی شاید نبودن رونی باعث عدم گلزنی شد. نمی دونم این برباتف چکار میکنه. خیلی داره بد بازی می کنه.

vahid_civil
14-12-2008, 21:38
اختلاف در صدر جدول ثابت موند. چون همه تیمای بالا مساوی کردن !
======================================
تیم خودشو برای بازیای باشگاههای جهان آماده میکنه.
فکر میکنم با گامبا اوزاکا ژاپن بازی داریم.
به امید قهرمانی در اولین جام

mpirayesh
15-12-2008, 17:15
با عرض سلام خدمت برو بچ الترافرد

آیا بازی شیاطین با این چشم بادومیا 5شنبه است یانه؟

vahid_civil
16-12-2008, 17:17
5شنبه فکر کنم ساعت 2 بعد از ظهر به وقت ایران

mosolim
17-12-2008, 00:06
آره پنجشنبه با گامبا اوزاکا تو ژاپن . بیبینیم چی میشه اولین جامو کسب می کنیم.

corey
17-12-2008, 11:30
فرگوسن 3تا جام میخواد تا بیشترین تعداد قهرمانی توسط یک مربی کسب کنه امیدوارم یکیش هفته آینده کسب کنه

vahid_civil
18-12-2008, 15:17
تا دقیقه 55 دو بر صفر
گلها : ویدیچ و رونالدو

ویرایش :
5-1
رونی و فلچر هم گل زدن.
تفاوت اروپا و آسیا

vahid_civil
18-12-2008, 15:53
5-3 شد ...

corey
18-12-2008, 16:29
آخرش دیگه خیلی بازی ول کردن وگر نه بازم گل میزدن و گل هم نمی خوردن
بالاخره باید یه حالی به میزبان میدادن دیگه

mosolim
18-12-2008, 16:51
برد قشنگی بود. ولی این گلهای آخری رو الکی خوردیم. بعد از زدن چندتا گل دست کم گرفتیم نتیجش شد این.

vahid_civil
18-12-2008, 19:43
جام جهاني باشگاه‌ها - ژاپن
شياطين سرخ در ديدار پاياني

شياطين سرخ با پيروزي بر گامبا اوزاكاي ژاپن راهي ديدار پاياني جام جهاني باشگاه‌ها شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر پنجشنبه در ادامه ي رقابت‌هاي جام جهاني باشگاه‌هاي فوتبال دو ديدار انجام شد. در مرحله ي نيمه نهايي منچستر يونايتد در مسابقه اي که 8 گل در پي داشت، توانست با نتيجه 5 بر 3 و با گل هاي نمانيا ويديچ (28)، كريستيانو رونالدو (46)، وين روني (75،79) و دارن فلچر(78) حريف آسيايي‌اش، گامبا اوزاكا را شكست دهد و به ديدار پاياني اين رقابت‌ها راه يابد. حريف شاگردان سر آلكس فرگوسن، در اين بازي ليگا ده كيتو از كشور اكوادور خواهد بود. اين ديدار عصر يكشنبه ي آينده برگزار مي‌شود.

ديدار رده بندي هم ميان تيم‌هاي پاچوكاي مكزيك و گامبا اوزاكاي ژاپن انجام خواهد شد. هر دو ديدار رده بندي و نهايي در ورزشگاه يوكوهاما انجام مي‌شوند.

همچنين در بازي بر سر مقام پنجمي اين رقابت‌ها هم، آدلايد يونايتد استراليا با پيروزي يك بر صفر برابر قهرمان آفريقا، الاهلي مصر توانست اين عنوان را از آن خود كند.

رقابت‌هاي جام جهاني باشگاه‌ها از پنجشنبه يازدهم دسامبر (21 آذر) به ميزباني ژاپن برگزار مي‌شود. هفت تيم آدلايد يونايتد (استراليا)، ويتاكريونايتد (نيوزيلند)، الاهلي (مصر)، پاچوكا (مكزيك) ليگا ده كيتو (اكوادور)، منچستر يونايتد (انگليس) و گامبا اوزاكا (ژاپن) در رقابت‌هاي سال جاري (2008) حضور داشتند.

نگاهي به رقابت‌ها:

** پلي آف (ورودي يك چهارم نهايي)

* آدلايد يونايتد (استراليا): 2

دانيل مولن (39)، تراويس داد (83)

ويتاكر يونايتد (نيوزيلند): يك

پل سيمن (34)

** يك چهارم نهايي

* پاچوكا (مكزيك) : 4

لوئيس مونتس (47)، كريستين خيمنس (110، 73)، دميان آلوارز (98)

الاهلي مصر:2

فاستو پينتو (28 گل به خودي)، فلاويو (45)

* آدلايد يونايتد: صفر

گامبا اوزاكا (ژاپن): يك

ياشيتو اندو (23)

** نيمه نهايي

*پاچوكا: صفر

ليگاده كيتو: (اكوادور): 2

كلوديو بيلد (4)، لوئيس بولانس (26)

*گامبا اوزاكا: 3

يامازاکي (74)، اندو (85، پنالتي)، هاشيموتو(91)

منچستر يونايتد: 5

نمانيا ويديچ (28)، كريستيانو رونالدو (46)، وين روني (75،79)، دارن فلچر(78)

** مقام پنجم

الاهلي: صفر

آدلايد يونايتد: يك

كريستيانو (7)

** برنامه ديدارها‌:

يكشنبه:

رده بندي:

* پاچوكا - گامبا اوزاكا

فينال:

* ليگا ده كيتو - منچستر يونايتد

vahid_civil
18-12-2008, 20:13
Ferguson: Manchester United Won't Sell Ronaldo To Madrid 'Mob'

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid_civil
19-12-2008, 15:45
خب خوزه مورینیو با بد تیمی طرفی !!
منچستر یونایتد -اینترمیلان

(البته ما هم با بد تیمی طرفیما!)

vahid_civil
19-12-2008, 16:21
در واكنش به حضور احتمالي رونالدو در مادريد
فرگوسن: حتي يك ويروس هم به رئال نمي دهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: تا زماني كه سرمربي منچستر هستم حتي يك ويروس را هم به رئال مادريد نخواهم فروخت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن در تازه ترين واكنش خود عليه باشگاه رئال مادريد اسپانيا، حرف هاي تندي بر زبان آورد.
فرگوسن پس از اينكه در مطبوعات اسپانيا عنوان شد تابستان سال آينده كريستيانو رونالدو به رئال مادريد خواهد آمد،‌ عكس العمل نشان داد و با عصبانيت گفت: فروش رونالدو به رئال غير ممكن است.
فرگوسن اظهار داشت: تا زماني كه در منچستر باشم ، بازيكني به رئال نخواهد رفت. من حتي يك ويروس هم به رئالي ها نخواهم فروخت.
به نظر مي رسد حرف هاي تند فرگوسن سبب شود مقامات رئال از خود واكنش نشان دهند.
رئال مادريد در تابستان سال جاري تلاش زيادي كرد مرد سال فوتبال اروپا را جذب كند، اما باشگاه منچستر اجازه خروج به اين بازيكن نداد.

corey
19-12-2008, 16:33
خب خوزه مورینیو با بد تیمی طرفی !!
منچستر یونایتد -اینترمیلان

(البته ما هم با بد تیمی طرفیما!)

رم که این چند ساله خوب بردیم و تازه رم تو اروپا بهتر از اینتر کار می کنه

دواره فرگوسن باید روی مورینو کم کنه

vahid_civil
19-12-2008, 16:53
ستاره های اینتر رو نمیشه با رم مقایسه کرد.از ایتالیایی ها خوشم نمیاد.ییهو یه مافیا میزنن تیم رو نابود میکنن !

به امید پیروزی شیاطین سرخ

vahid_civil
20-12-2008, 19:18
/جام باشگاه هاي جهان/
نبرد منچستريونايتد و ديپورتيو كوئيتا بر سر قهرماني

خبرگزاري فارس: قهرمان فصل قبل اروپا با نماينده اكوادور بر سر كسب عنوان قهرماني فوتبال باشگاه هاي جهان تلاش مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستريونايتد فردا مقابل تيم ديپورتيو كوئيتا اكوادور قرار مي گيرد.
قبل از ديدار نهايي، تيم هاي گامبا اوزاكا و پاچوا مكزيك براي دستبابي به عنوان سومي با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت.

mehdi_360
21-12-2008, 13:55
ساعت چنده بازی؟امروزه دیگه؟

ali_ranger22
21-12-2008, 16:24
تبریک میگم من بازی رو ندیدم ( نمی دونستم ساعت چنده ) ولی شانس آوردم اهدای جام رو کامل دیدم

corey
21-12-2008, 17:32
فقط 2تا جام دیگه فرگوسن بگیره رکوردار کسب قهرمانی میشه
تبریک

mosolim
21-12-2008, 19:55
اولین کسب جام قهرمانی رو به همه منچستری های عزیز تبریک میگم.
(خدا کنه این بازی ارسنال و لیورپول مساوی بشه یا ارسنال ببره.)

vahid_civil
21-12-2008, 20:19
ایستادن بر فراز قله جهان رو تبریک میگم.
=========================
با غلبه بر كوئيتا اكوادور
منچستر يونايتد قهرمان جهان شد

خبرگزاري فارس: قهرمان ليگ قهرمانان اروپا فاتح رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان درسال 2008 شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم منچستريونايتد عصر امروز (يكشنبه) در ورزشگاه توكيو ژاپن، مقابل تيم كوئيتا، قهرمان اكوادور به ميدان رفت و ‌يك بر صفر برنده شد.
تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن در دقيقه 48 ويديچ را به علت خطاي خشن و اخراج از دست داد. اما وين روني مهاجم منچستر در دقيقه 73 با گلي كه وارد دروازه نماينده اكوادور كرد ، پيروزي را به اردوي شياطين آورد.
قبل از اين ديدار جدال بر سر عنوان سوم انجام گرفت كه تيم گامبا اوزاكا ژاپن با يك گل بر پاچوا مكزيك غلبه كرد.

vahid_civil
22-12-2008, 21:52
پس از كسب مقام نخست جام جهاني باشگاه‌ها
وين روني: براي قهرماني آمده بوديم

رقابت هاي جام جهاني باشگاه ها در سال 2008 با قهرماني تيم منچستر يونايتد به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين رقابت ها يكشنبه شب با برتري يك بر صفر منچستر يونايتد برابر ليگا دكوئيتو خاتمه يافت كه وين روني مهاجم جوان يونايتدها تك گل تيمش را برابر حريف اكوادوري به ثمر رساند.

روني كه در پايان مسابقات اين دوره به عنوان بهترين بازيكن رقابت ها شناخته شد، پس از قهرماني گفت و گويي با سايت فيفا انجام داده كه در زير مي آيد:

* در پايان بازي هواداران سرودهايي سر مي دادند كه در آن از منچستر يونايتد به عنوان قهرمان انگليس، قهرمان اروپا و قهرمان جهان ياد مي كردند. چه حسي نسبت به اين مساله داري؟

خوشحالم. قهرمان جهان شدن حس فوق العاده اي به همراه دارد. پس از 10 نفره شدن، بازي دشواري داشتيم كه پيروزي در اين ديدار باعث خوشحالي زياد من شد. قهرماني در اين رقابت ها دستاورد بزرگي براي من و كل باشگاه محسوب مي شود. براي كسب عناوين به منچستر آمدم، بنابراين قهرماني در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و اكنون جام جهاني باشگاه ها در يك سال بي ترديد استثنايي است. همه ما از بابت آن احساس غرور مي كنيم.

*در مورد عملكرد تيم "ليگا دكوئيتو" چه نظري داريد؟

آنها تيم خوبي بودند، خوب توپ را به گردش در مي آوردند و پس از اينكه 10 نفره شديم حفظ توپ كرده و كار را براي ما سخت كردند. آنها با آبرو ظاهر شدند. با اين حال، فكر مي كنم ما فرصت هاي بهتري به وجود آورديم در نتيجه با وجود 10 نفره شدن احساس خوش بينانه اي داشتيم. از طرفي، تيم ما بسيار خوب دفاع مي كند و من همواره احساس مي كردم كه تيم ما قابليت پيروزي در اين ديدار را دارد و در نهايت هم همين اتفاق رخ داد.

*به هر حال، در مواقع نياز هم دروازه بان شما وظيفه اش را به خوبي انجام داد.

ادوين (فان در سار) فوق العاده بود. او همانند بازي نخست واكنش هاي فوق العاده اي از خود نشان داد. او يك دروازه بان در سطح جهاني است. با وجود "فان در سار" ما مي دانيم كه پس از به ثمر رساندن گل، او از دروازه تيم به خوبي محافظت خواهد كرد. حضور فان در سار در تركيب تيم تاثير بسياري دارد.

* در مورد "خوسه سوالوس" دروازه بان حريف چه نظري داري؟ وقتي او چندين بار مانع از گلزني‌ات به ويژه در نيمه نخست شد، آيا با خود فكر كردي كه شايد امشب شب ناكامي براي شما باشد؟

او چند واكنش بسيار خوب از خود نشان داد اما من مي دانستم كه اگر ما به تلاش هايمان ادامه دهيم فرصت هايي بدست خواهيم آورد و من مصمم به گلزني روي يكي از همين فرصت ها بودم. خوشبختانه، توانستم تك گل تيم را به ثمر برسانم.

*شما هر زمان كه در اين رقابت ها به ميدان رفته ايد شور و علاقه بسياري از خود نشان داده ايد.

من از فوتبال بازي كردن لذت مي برم. هرگز علاقه اي به نيمكت نشيني ندارم، در نتيجه زماني كه در بازي نخست حضور نداشتم به سراغ مربي رفتم تا از او بپرسم كه آيا مي توانم به ميدان بروم يا نه؛ خوشبختانه او به من اجازه حضور در زمين را داد و از بابت بازي برابر گامبا بسيار لذت بردم. سفر خوبي را تجربه كرديم و همه چيز با قهرماني ارزش پيدا كرد.

* اين مسابقات منتقدان بسياري به همراه داشته است. چه پاسخي براي اين افراد داريد؟

شك ندارم افرادي كه مي گويند اين تورنمنت بي ارزش است كساني هستند كه در اينجا حضور ندارند. مطمئن هستم كه هر باشگاهي علاقمند به قهرماني در اين رقابت ها است. بي ترديد اگر چلسي قهرمان اروپا مي شد آنها علاقمند به حضور در اين مسابقات بودند. ما از بابت قهرماني در اين رقابت ها احساس غرور مي كنيم. براي قهرماني به ژاپن آمديم و همين كار را هم كرديم.

* از اينكه به عنوان بهترين بازيكن اين دوره از رقابت ها شناخته شديد، چه احساسي داريد؟

مسلماً كسب عنوان بهترين بازيكن رقابت ها فوق العاده است. خوشحالم و مي خواهم اين جايزه را با ارزش بشمارم. از زماني كه به منچستر يونايتد آمده ام، پيشرفت كرده ام و در چند سال گذشته ما به عناويني دست يافته ايم كه اصلي ترين مساله براي باشگاه به حساب مي آيند. اگر بتوانيم به روند فعلي ادامه دهيم و مانند تيم كنوني به پيشرفت ادامه دهيم، آنگاه مي توانيم عناوين بيشتري هم بدست آوريم.

* شما به قهرماني در جام جهاني باشگاه ها دست يافته ايد. شك ندارم كه اكنون در انديشه كسب عنوان بهترين بازيكن در رقابت هاي جام جهاني هستيد.

اگر بتوانم به همراه انگليس در جام جهاني بعدي به اين عنوان دست پيدا كنم، بسيار شورانگيز خواهد بود. ما براي قهرماني در جام جهاني تلاش مي كنيم، بنابراين اميدوارم بتوانيم در آفريقاي جنوبي خوب ظاهر شويم.

vahid_civil
26-12-2008, 22:53
مردیم تا بردیم

منچستر 1 - استوک 0

vahid_civil
27-12-2008, 18:56
اميدواري سرمربي منچستريونايتد به آينده
فرگوسن: در نيم فصل دوم جبران خواهيم كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: از پيروزي در يك بازي سخت و دشوار مقابل استوك سيتي خرسنده بوده و اميدوارم در دور برگشت صدرنشين شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: بازي با استوك سيتي بر خلاف تصور،‌ بازي راحتي نبود. تيم حريف كاملا با انگيزه و مصمم بود و ما خيلي تلاش كرديم تا به گل برسيم.
اين مربي كه تيمش جمعه شب موفق شد با گلي ديرهنگام، استوك سيتي را شكست دهد،‌ افزود: در اين روز پاياني دور رفت، آرزو مي كردم با چند امتياز اختلاف نسبت به سايرين در صدر جدول باشيم؛ اما اين آرزو به واقعيت نرسيد.
وي بيان كرد: با اين حال در دور برگشت 19 هفته براي جبران فرصت داريم. مدتي طولاني و كافي كه فرصت را براي جبران فاصله ما با صدرنشين مهيا مي كند.
منچستريونايتد با كسب برد يك بر صفر مقابل استوك سيتي، 35 امتيازي شد و در رده سوم جدول جاي گرفت.

vahid_civil
28-12-2008, 00:43
ظهور پديده‌اي جديد در منچستريونايتد

رافائل داسيلوا بازيکن 18 ساله برزيلي که در هفته هاي اخير به ترکيب اصلي باشگاه منچستر يونايتد راه يافته، چنان عملکرد موفقي داشته که سرمربي تيم به مدافعان با تجربه خود، "وس براون" و "گري نويل"، هشدار داده است بايد براي حفظ موقعيت خود با رافائل رقابت کنند.

فرگوسن در گذشته نشان داده از ميدان دادن به بازيکنان جوان واهمه اي ندارد و کسب قهرماني با اين جوان ها هم ممکن است.

داسيلوا معتقد است آلکس فرگوسن و کريستيانو ر,نالدو، سرمربي و مهاجم باشگاه منچستريونايتد، شخصيتي کاملا متفاوت نسبت به‌ آنچه ديگران تصور مي کنند، دارند.

وي در گفت و گو با روزنامه سان اظهار داشت: سر آلکس براي من مثل پدر است و در خارج از زمين يک مرد واقعا دوست داشتني است. او خيلي خوب مي داند که چطور با جوان تر ها برخورد کند و چه موقع آنها را به ترکيب اصلي بياورد. فرگوسن زياد حرف نمي زند اما وقتي هم که حرف مي زند، کاملا درست مي گويد.

به اعتقاد داسيلوا، فرگوسن خوب مي داند که چه موقع بايد از تيمش حمايت کند و چه وقت سخت گيري نمايد.

داسيلوا وقتي که فرگوسن را مثل پدرش مي داند، قطعا "کريستيانو رونالدو" را هم جاي برادر بزرگش مي پندارد. او در اين زمينه به روزنامه سان گفت: رونالدو خيلي عاطفي و مهربان است و با همه شوخي مي کند. او اصلا شبيه يک فوق ستاره پر ادعا نيست.

ستاره برزيلي منچستر در مورد هماهنگ شدن با فوتبال انگليس نيز توضيح داد: رقابتهاي ليگ برتر در حال حاضر بهترين است. من هميشه فوتبال فيزيکي را دوست دارم چون سرعت بازي ام بالاست و دوست دارم بدوم. دوست دارم توپ را خيلي سريع پاس دهم و از باخت متنفرم بنابراين عادت کردن به اين نوع زندگي و فوتبال راحت است.

corey
28-12-2008, 11:08
آره خداییش این رافائل عالی بازی می کنه و خیلی خیلی بهتر از گری نویل هستش که فقط سوتی میده

MoJtaBa.R
30-12-2008, 11:25
/هفته بيستم ليگ برتر/
پيروزي منچستريونايتد در آخرين ديدار سال 2008
.
خبرگزاري فارس: تيم منچستريونايتد انگليس در آخرين ديدار خود در سال 2008 مقابل ميدلزبورو به برتري رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستريونايتد در ديدار باقيمانده از هفته بيستم ليگ برتر، دوشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد با تك گل ديميتار برباتف، برابر ميدلزبورو به پيروزي دست يافت.
اين مهاجم كه دو روز قبل عنوان مرد سال فوتبال بلغارستان را از آن خود كرده بود، تنها گل تيمش را در دقيقه 69 به ثمر رساند.

نتايج هفته بيستم(بازي هاي انجام شده روز يكشنبه):
وست برومويچ 2 - تاتنهام صفر
گل ها:رومان83، بيتي90

اورتون 3 - ساندرلند صفر
گل ها:ارتا10، 27 ، دانيل گوسلينگ83

بولتون صفر - ويگان يك
گل:اميرزكي44-پنالتي

آرسنال يك - پورتسموث صفر
گل:گالاس 81

فولهام 2- چلسي 2
گل ها:دمپسي 10، 89 براي فولهام، لمپارد 50، 73

وستهام 2- استوك يك
گل ها:كارلتون كول51، ديگو تريستان 88 براي وستهام،‌ فايه 73 براي استوك

بلكبرن 2- منچسترسيتي 2
گل ها: بنديكت 45 ، روبرتس 84 براي بلكبرن، دانيل استوريچ88 و روبينيو90 براي منچسترسيتي90

جدول رده بندي:
1 - ليورپول 45 امتياز
2 - چلسي 42 امتياز
3 - منچستريونايتد38امتياز
4 - آرسنال35 امتياز
5 - آستون ويلا35 امتياز

vahid_civil
30-12-2008, 17:20
خدا کنه این دو بازی عقب افتاده رو هم ببرن تا به یک امتیازی لیورپول برسن

mpirayesh
01-01-2009, 11:53
خدا از زبونت بشنوه

mosolim
01-01-2009, 19:56
خدا کنه این دو بازی عقب افتاده رو هم ببرن تا به یک امتیازی لیورپول برسن
ان شاا...
با یه خورده همت میشه.
هیچ میدونستید که بازی ما با لیورپول .چلسی و آرسنال تماما تو زمین خودمونه. که این شانس بزرگ برای ماست.

corey
01-01-2009, 20:09
برگشت همشون میگیریم و به نظرم لیورپول افت می کنه و رقابت اصلی بازم با چلسی هست

vahid_civil
02-01-2009, 12:30
اظهارنظر رسمي هافبك پرتغالي شياطين سرخ
رونالدو: دروغ مي‌گويند، در يونايتد مي‌مانم

كريستيانو رونالدو اعلام كرد قصد رفتن به رئال مادريد را ندارد و در منچستريونايتد مي‌ماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه اخبار و شايعه‌ها پيرامون ترك منچستريونايتد از سوي هافبك پرتغالي شياطين سرخ و پيوستن او به جمع كهكشاني‌ها پايان‌ناپذير به نظر مي‌آيد، اين بازيكن در موضع‌گيري رسمي و صريح از ماندن در اولدترافورد سخن گفت.

بازيكن 23 ساله‌ي شياطين سرخ كه فصل پيش با به ثمر رساندن 42 گل سهمي انكارناپذير در موفقيت‌هاي اين باشگاه داشت، درباره‌ي پيوستن به رئال مادريد به شبكه‌ي تلويزيوني منچستريونايتد گفت: «‌مي‌خواهم در يونايتد بمانم. احساس مي‌كنم در خانه خودم هستم. هواداران با من رفتار بسيار خوبي دارند و من هم آنها را دوست دارم. همان طور كه گفتم در منچستر احساس مي‌كنم در خانه‌ام هستم و از اين موضوع خوشحال هستم. هر كسي مي‌گويد مي‌خواهم به رئال مادريد بروم، فرد دروغگويي است. آنچه را كه اين افراد مي‌گويند، صحت ندارد.»

آنچه در اين ميان بديهي به نظر مي‌رسد، آن است كه شياطين سرخ به هيچ عنوان حاضر نيستند بازيكن ارزشمند و تاثيرگذار خود را به تيم ديگري واگذار كنند.

سرآلكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ هم در اين باره گفته بود: «رئال شانسي ندارد. ميان دو باشگاه هيچ توافقي صورت نگرفته است.»

باشگاه اسپانيايي هم اين موضوع را تاييد كرده است.

vahid_civil
02-01-2009, 15:25
رونالدو: سن در فوتبال مهم نيست

خبرگزاري فارس: مرد سال فوتبال اروپا گفت: در فوتبال سن مهم نيست؛ بلكه آنچه مهم است تجربه است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كريستانو رونالدو اظهار داشت: به نقطه نظرهاي كارشناسان فوتبال در مورد مسائل فني احترام مي گذارم. اما به عنوان بازيكني كه سخت درگيري فوتبال حرفه اي است، ‌نظري دارم. باور دارم در فوتبال امروزي سن عامل مهمي نيست. در واقع آنچه اهميت دارد،‌ تجربه است.
وي عنوان كرد: در سالي كه پشت سر گذاشتم، يك دوره رويايي داشتم. براي من و هر بازيكني در شرايط من، بسيار سخت است كه خود را در همان سطح باقي نگه دارد. زيرا اين مساله بستگي به بسياري از عوامل دارد.
رونالدو ادامه داد: البته بيان اين حرف ها به منزله آن نيست كه دست از فعاليت بارداشته ام.
وي خاطر نشان كرد: هركس كه مرا مي شناسد،‌ خوب مي داند بازيكني هميشه در حال تلاش هستم و يك آن انگيزه خود را از دست نمي دهم.
اين بازيكن پرتغالي تصريح كرد: تلاش مي كنم بار ديگر به همان سطح از موفقيت برسم.
رونالدو در فصل گذشته با 42 گل زده،‌ بازيكني انگشت نما در جهان بود. وي كه عضو تيم منچستريونايتد است به سبب تاثير زيادي كه در موفقيت تيمش و تيم پرتغال داشت،‌ به عنوان مردسال فوتبال اروپا برگزيده شد.

corey
02-01-2009, 16:59
وحید جان دستت درد نکنه
راستش به نظرم دیگه رونالدو برای تیم مفید نیست و همش حاشیست اگه بره خیلی به تیم کمک می کنه

vahid_civil
02-01-2009, 17:42
کجا بره؟
نگه داشتن یه ستاره حتی رو نیمکت شاید بهتر از دادنش به رقبا باشه !
الان منچستر تیم خوبی داره.واسه همین هم فرگی گفته بازیکن تو تعطیلات نمیخریم.

corey
02-01-2009, 20:02
خودت اخلاق فرگوسن که میدونی بازیکن بزرگ خراب می کنه بعد میفرستشون تیم های دیگه نمونش بکام
کلا این رونالدو خیلی پرو شده

vahid_civil
02-01-2009, 20:27
خودت اخلاق فرگوسن که میدونی بازیکن بزرگ خراب می کنه بعد میفرستشون تیم های دیگه نمونش بکام
کلا این رونالدو خیلی پرو شده

اون موقع بکام رو انداختن بیرون رونالدو رو آوردن.الان چیکار کنن ؟
بکام چند سالش بود و رونالدو چند سالشه.
تو بکام رو با رونالدو که احیانا مقایسه نمیکنی !؟
رونالدو واسه شاخ شدن 4 5 سال دیگه جا داره.اون موقع هم که فرگی دیگه نیست !

vahid_civil
03-01-2009, 00:54
آقا فرگوسن خالی بست که بازیکن نمیخریم !

OFFICIAL: Zoran Tosic And Adem Ljajic Sign For Manchester United

زوران توسیچ و آدام لوجاجیک رسما با قراردادی 16 میلیون یورویی به منچستر پیوستن.
توسیچ پیرهن شماره 17 رو میپوشه

vahid_civil
03-01-2009, 13:06
با صرف هزينه اي بالغ بر 17 ميليون يورو
منچستريونايتد دو بازيكن جوان صربستاني خريد

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد انگليس دو بازيكن جوان صربستاني تيم پارتيزان بلگراد را جذب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، اين باشگاه روز گذشته با زوران توسيچ و آدام ليلياچيچ از تيم پارتيزان بلگراد قرارداد منعقد كرد.
سرآلكس فرگوسن سرمربي تيم منچستريونايتد در اين مورد اظهار داشت: توسيچ 21 ساله پس از امضا قرارداد به سرعت راهي اولدترافورد شد؛ اما ليلياچ كه 17 سال دارد، قرار است تابستان آتي راهي منچستر شود.
براساس اظهارات اين مربي كه مسئول خريد بازيكنان تيمش نيز هست، منچستر براي بخدمت گيري اين دو بازيكن آتيه دار صربستاني، رقمي بالغ بر 17 ميليون يورو هزينه كرد.

vahid_civil
03-01-2009, 13:08
وعده به هواداران منچستريونايتد
گيگز: در سال نو به صدر جدول ليگ برتر مي‌رسيم

خبرگزاري فارس: بازيكن ولزي تيم منچستر يونايتد به هواداران تيمش وعده روزهاي خوبي در سال نو ميلادي داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، رايان ‌گيگز ساعاتي پس از آغاز سال 2009 در يك برنامه تلويزيوني اظهار كرد: تصور مي‌كنم در سال نو،‌ منچستر يونايتد به وضعيت ايده‌آل تازه‌اي خواهد رسيد و تيمي متفاوت با دور رفت خواهد شد.
او ادامه داد: ‌در دور رفت بد كار نكرديم و خود را در كورس قهرماني باقي نگه داشتيم، البته سطح انتظارات از تيم بالاست و بهتر بود در دور رفت، در صدر قرار مي‌گرفتيم.
اين مهاجم با تعصب و كهنه كار تاكيد كرد: هنوز تا پايان فصل خيلي فرصت داريم و مطمئنا در سال نو،‌ تلاش خواهيم كرد به صدر جدول برسيم.

loyalamin
03-01-2009, 16:00
وین بریج از چلسی اومد منچستر.

MORINIO
03-01-2009, 16:35
وین بریج از چلسی اومد منچستر. البته منچستر از نوع سیتیش !!! :27:

vahid_civil
03-01-2009, 16:49
آخه وین بریج هم شد بازیکن که منچستر یونایتد بخاد بخردش.
همین دو تا بازیکن تنها خریدهای فصل نقل و انتقالات امسالن.
که فقط هم همون یارو که عکسش رو گذاشتم از نیم فصل میاد

vahid_civil
04-01-2009, 21:27
منچستر 3-0 با تیم دوم ساتمپتون رو برد و به مرحله بعد صعود کرد.

corey
04-01-2009, 22:09
به سلامتی امسال انشاالله مثل سال قبل میترکونیم

MoJtaBa.R
05-01-2009, 09:38
/جام حذفي انگليس/
منچستريونايتد بر ساوتهمپتون غلبه كرد
.
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد در ادامه رقابت هاي دور سوم رقابت هاي جام حذفي انگليس مقابل ساوتهمپتون به برتري رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستريونايتد يكشنبه شب در ورزشگاه سن ماري، درحالي كه ميهمان ساوتهمپتون بود، با نتيجه 3 بر صفر پيروز شد.
در اين بازي تيم تحت رهبري سر آلكس فرگوسن در دقيقه 19 توسط دني ولبك موفق به گشودن دروازه ميزبان خود شد.
سپس نوبت به لوئيس ناني رسيد تا در دقيقه 48 از روي نقطه پنالتي گلزني كند. در دقيقه 81 نيز دارن گيبسون شمار گل هاي منچستر را به سه رساند.
در اين بازي پترسون، بازيكن ساوتهمپتون در دقيقه 35 به دستور مايكل ريلي، داور از زمين اخراج شد.
در ديداري ديگر گيلينگهام با نتيجه 2 بر يك از آستون ويلا شكست خورد.
جكسون در دقيقه 57 براي گيلينگهام و جيمز ميلنر در دقايق 14 و 79 براي آستون ويلا گلزني كردند

vahid_civil
05-01-2009, 22:36
بازی بعد تو حذفی با تاتنهامه !

vahid_civil
08-01-2009, 13:08
فرگوسن جام اتحادیه رو جدی نگرفت. با تیم دوم رفت 1-0 به دربی کانتی باخت!
رونی و رونالدو زمانی اومدن که دیگه دیر شده بود!

corey
08-01-2009, 13:44
بازی برگشت داره و بازی برگشت میترکونیم

vahid_civil
08-01-2009, 13:47
مطمئنی؟ حذفی نیمه نهاییش رفت و برگشته.این فکر نکنما !
خدا کنه

corey
08-01-2009, 15:20
چرا خود فرگوسن تو مصاحبش گفت که تو الترافورد جبران می کنیم

vahid_civil
08-01-2009, 15:24
پس ایول.میخوریم به تاتنهام

vahid_civil
09-01-2009, 12:39
پس از تصادف شديد در تونل منتهي به فرودگاه منچستر
اتومبيل كريستيانو رونالدو نابود شد

خبرگزاري فارس: اتومبيل 200 هزار پوندي مهاجم پرتغالي منچستريونايتد تنها دو روز بعد از تحويل به طور كامل از بين رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، كريستيانو رونالدو گلزن شماره اول منچستريونايتد در بازگشت از تمرين روز گذشته تيمش و زماني كه با سرعتي معادل 200 كيلومتر در ساعت رانندگي مي‌كرد،‌كنترل اتومبيل خود را از دست داده و به ديوار كناري تونل برخورد كرد.
رونالدو كه هفته‌اي 150 هزار پوند حقوق دريافت مي‌كند، با توجه به بيمه معادل قيمت اين اتومبيل، خسارت مالي نداشته، اما پزشك منچستريونايتد از آسيب‌ديدگي جزئي استخوان گونه و مچ دست خبر داده است.
فراري مدل 599 رونالدو يكي از گرانقيمت‌ترين اتومبيل‌هاي حال حاضر موجود در بازار انگلستان است و به نظر مي رسد اين جوان 23 ساله باز هم براي خريد اين اتومبيل اقدام كند.
پليس لندن در گزارش اين حادثه آورده است كه آزمايش الكل از راننده مورد نظر گرفته نشده و او بايد خود را به اداره پليس معرفي كند. از طرفي اجازه پرداخت مبلغ از سوي اداره بيمه را نمي‌دهيم چرا كه اين اتومبيل در جاده‌اي با 200 كيلومتر در ساعت حركت مي‌كرده كه حداكثر سرعت درآن 60 كيلومتر بوده است.

corey
09-01-2009, 13:45
وحید جان من با اجازت این خبر کپی می کنم تو قسمت اتومبیل

vahid_civil
09-01-2009, 13:48
خواهش میکنم

vahid_civil
09-01-2009, 16:35
سایت گل یه نظرسنجی گذاشته واسه نتیجه بازی منچستر-چلسی

51 درصد مردم منچستر رو برنده میدونن.
37 درصد چلسی
بقیه هم مساوی

اینجا میتونید نظر بدین:

Kasra 91
09-01-2009, 17:14
بازی کیه؟.........

vahid_civil
09-01-2009, 18:43
بازی کیه؟.........

یکشنبه چلسی با منچستر یونایتد
در تئاتر رویاها
فکر کنم ساعت هفت و نیم به وقت ایران

vahid_civil
10-01-2009, 22:26
پليس انگليس بهترين بازيكن فوتبال جهان را مورد بازجويي قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزار ي دانشجويان ايران (ايسنا)، كريستيانو رونالدو روز پنج‌شنبه با اتومبيل خود در تونلي نزديك فرودگاه شهر منچستر تصادف شديدي كرد اما خودش هيچ آسيبي نديد.

در اين بين اتومبيل بازيكن پرتغالي كه 200 هزار پوند ارزش داشت به كلي نابود شد. پس از اين تصادف پليس منچستر بلافاصله از رونالدو آزمايش اعتياد گرفت كه جواب آن منفي بود.

با اين حال، پليس منچستر براي اطلاع از جزئيات كامل ماجرا به زودي كريستيانو رونالدو را مورد بازجويي قرار خواهد داد.

گفته شده در هنگام وقوع سانحه تصادف ادوين فان‌درسار دروازه‌بان هلندي يونايتدها نيز در اتومبيل خود پشت سر رونالدو حركت مي‌كرده است.

قسمت جلويي اتومبيل رونالدو پس از اين تصادف به كلي نابود و يكي از چرخ ها نيز از جاي خود خارج شد اما خود رونالدو هيچ آسيبي نديد.

vahid_civil
10-01-2009, 23:52
لیورپول مساوی کرد.در نتیجه منچستر اگه 3 تا بازی عقب افتادشو ببره صدر نشین جزیرس.

MoJtaBa.R
10-01-2009, 23:56
تحقيق در مورد حريف آينده شروع شد
مورينيو، تماشاگر ويژه جدال منچستريونايتد و چلسي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينتر ميلان ايتاليا تماشاگر ويژه نبرد ديدار منچستر يونايتد و چلسي در ورزشگاه اولدترافورد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، خوزه مورينيو اظهار داشت كه با داشتن چند هدف فردا (يكشنبه) از ايتاليا به انگليس و ورزشگاه اولدترافورد خواهد رفت تا از نزديك اين بازي را تماشا كند.
وي عنوان كرد: مايلم با تيم سابقم در انگليس از نزديك ملاقاتي داشته باشم. مي كوشم در مورد حريف خود در ليگ قهرمانان هم ‌مطالعه كنم.
وي ادامه داد: حضور در ورزشگاه و تماشاي اين ديدار به من كمك شاياني خواهد كرد. موظف هستم تا از جنبه هاي مختلف منچستر يونايتد را آناليز كنم.
مورينيو كه در فصل جاري هدايت اينتر ميلان را برعهده گرفته، ‌در ليگ قهرمانان با منچستريونايتد روبرو خواهد شد. اين مربي از سال 2004 تا 2007 هدايت چلسي انگليس را برعهده داشت

MoJtaBa.R
10-01-2009, 23:57
هفته بيست و يكم ليگ برتر/
دوئل تماشايي منچستر و چلسي در اولدترافورد
خبرگزاري فارس: تيم هاي دوم و سوم ليگ برتر فوتبال انگليس فردا شب در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف يكديگر مي روند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم چلسي كه هم اكنون با كسب 42 امتياز در رده دوم جدول جاي دارد،‌ فردا به ميهماني منچستريونايتد مي رود. منچستر با 38 امتياز در مكان سوم جدول است.
چلسي كه در 7 مسابقه اخير خود بي شكست باقي مانده، توسط لوئيس فليپه اسكولاري با اهداف قابل توجه راهي ورزشگاه 76 هزار نفري اولدترافورد خواهد شد. اين مربي برزيلي در اين فصل در رقابت با تيم هاي بزرگ، ناكام بوده و مي خواهد به اين روند پايان دهد.
چلسي براي كم نياوردن در رقابت با ليورپول، خواهان هر سه امتياز اين ديدار است.
در نقطه مقابل سر آلكس فرگوسن، سرمربي منچستر نيز اهدافي مشابه با رقيب خويش دارد.
در ديداري ديگر ويگان در ورزشگاه جي بي، پذيراي تاتنهام خواهد بود

kasra_khan2003
11-01-2009, 01:19
ظاهرا اون ماشین رونالدو، تازه چند روز بود که خریده بود! و اولین بار بود که از گاراژ درش میاورد! احتمالا داشته آب بندیش میکرده: دی

کسی عکس دیگه ای نداره؟ با کیفیت بهتر؟

vahid_civil
11-01-2009, 01:35
ظاهرا اون ماشین رونالدو، تازه چند روز بود که خریده بود! و اولین بار بود که از گاراژ درش میاورد! احتمالا داشته آب بندیش میکرده: دی

کسی عکس دیگه ای نداره؟ با کیفیت بهتر؟

corey
11-01-2009, 10:48
نه من هرچی گشتم پیدا نکردم
بهترین سوپر اسپرت سال 2008 چی کار کرد

MoJtaBa.R
11-01-2009, 15:14
در اقدمي عجيب و منحصر به فرد
رونالدو با رئيس سابق رئال مادريد قرارداد بست
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد با رئيس سابق و احتمالي آينده رئال مادريد قرارداد همكاري منعقد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فلورنتينو پرس رئيس سابق رئال مادريد با خورخه مندس وكيل اول كريستيانو رونالدو مذاكره كرد و مقرر شد در صورت رسيدن پرس به كرسي رياست رئال مادريد اين بازيكن پرتغالي بدون قيد و شرط به رئال مادريد بيايد.
برخي منابع خبري از دريافت مبلغ 15 ميليون يورو براي چنين تعهدي خبر داده اند كه در نوع خود بي نظير است. اين مبلغ به منزله عقد قرارداد نيست و فقط بابت اين است كه اگر پرس مدير رئال مادريد شد اين تيم اولويت اول رونالدو باشد.
زمان انتخاب رئيس جديد رئال هنوز مشخص نيست

corey
11-01-2009, 17:36
این رونالدو هم شورش در آورده بندازنش بیرون بره پی کارش

mosolim
11-01-2009, 19:27
این رونالدو هم اعصاب مارو ریخته بهم . نه تکلیف مارو روشن میکنه نه تکلیف این رئالی ها. فکر کنم خودش هم نمی دونه می خواد چه کار کنه.

Wisdom
11-01-2009, 20:28
1-0 به سود منچستر
داور گل رو قبول نکرد ولی ضربه دوباره کرنر توپ گل شد

vahid_civil
11-01-2009, 20:48
ای ولا ای ولا ای ولا !

سلام قهرمانی و صدر نشینی لیگ برتر

vahid_civil
11-01-2009, 21:05
و گل ذوم. بوی قهرمانی میاد. آی جان !

vahid_civil
11-01-2009, 21:08

vahid_civil
11-01-2009, 21:21
3-0
چلسی در هم کوبیده شد.
تمومه.

ali_ranger22
11-01-2009, 22:02
تبریک میگم بازیه خیلی قشنگی بود ..

vahid_civil
11-01-2009, 22:19

vahid_civil
11-01-2009, 22:23

mosolim
11-01-2009, 23:25
تبریک تبریک تبریک تبریک ........ این از چلسی که بد جوری بیچارش کردیم . برسه روزی که لیورپول و ارسنال هم با همین فضاحت تئاتر رویاها رو ترک کنند.

flatrish
12-01-2009, 00:33
مبارک باشه
حال کردین وین رونی چطوری گل زد!:31: گیگز و اورا هم که عالی بازی کردند.
راستش خیلی واسه توز ناراحت شدم چقدر تماشاگرا تشویقش کردن:40:

kasra_khan2003
12-01-2009, 00:39
در اقدمي عجيب و منحصر به فرد
رونالدو با رئيس سابق رئال مادريد قرارداد بست
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد با رئيس سابق و احتمالي آينده رئال مادريد قرارداد همكاري منعقد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فلورنتينو پرس رئيس سابق رئال مادريد با خورخه مندس وكيل اول كريستيانو رونالدو مذاكره كرد و مقرر شد در صورت رسيدن پرس به كرسي رياست رئال مادريد اين بازيكن پرتغالي بدون قيد و شرط به رئال مادريد بيايد.
برخي منابع خبري از دريافت مبلغ 15 ميليون يورو براي چنين تعهدي خبر داده اند كه در نوع خود بي نظير است. اين مبلغ به منزله عقد قرارداد نيست و فقط بابت اين است كه اگر پرس مدير رئال مادريد شد اين تيم اولويت اول رونالدو باشد.
زمان انتخاب رئيس جديد رئال هنوز مشخص نيست

یکی رونالدو خیلی دروغ میگه (یه روز میگه من قلبم با رئال هست، فرداش میگه اما به منچستر وفادارم! )، یکی این خبر گزاری فارس!!! :19::19::19:

kasra_khan2003
12-01-2009, 00:47
من اینا رو هم پیدا کردم:

بچه ها رینگ ماشینش هنوز سالم هست: دی

بریم برداریم! باور کنید هم قیمت یه 206 هست تو ایران!

MoJtaBa.R
12-01-2009, 00:49
اولا تبريک به همه ي شياطيني ها

دوما ورود برا زير 13 سال ببخشين غير منچستري ممنوع : حالا چه به طرفداري از منچستر ميخواي بگي يا به ...

لطف کنين برين تو تاپيک خودتون

حالا راست يا دروغ . رئال داره له له ميزنه برا اينکه بتونه از بحران درآد به هر نحوي دنبالشه . ايشا ... مث رونالدو و بکهام ميشه سرنوشتش

MoJtaBa.R
12-01-2009, 00:50

kasra_khan2003
12-01-2009, 00:56
اولا تبريک به همه ي شياطيني ها

دوما ورود برا زير 13 سال ببخشين غير منچستري ممنوع : حالا چه به طرفداري از منچستر ميخواي بگي يا به ...

لطف کنين برين تو تاپيک خودتون

حالا راست يا دروغ . رئال داره له له ميزنه برا اينکه بتونه از بحران درآد به هر نحوي دنبالشه . ايشا ... مث رونالدو و بکهام ميشه سرنوشتش

از مهمون نوازیتون ممنون، نشانه شخصیت شماست، این طرز صحبت...:46::46:

خدا نگهدار

:40::40::40:

MoJtaBa.R
12-01-2009, 01:10
از مهمون نوازیتون ممنون، نشانه شخصیت شماست، این طرز صحبت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

خدا نگهدار

قابلي نداشت

مث نوع حرف زدن تو و باقيه رئاليها توي تاپيکتون با بچه هاي تايپکهاي ديگه بود

بچش و ببين اين طرز صحبت درسته يا نه

کاري بود که از دو فصل پيش توي تاپيکتون ميکردين

راستي خدا نگهدار

MoJtaBa.R
12-01-2009, 01:36
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/10/22
الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس، به دنبال جذب کريم بنزما Benzema مهاجم ملي پوش فرانسوي تيم فوتبال ليون، در دوره نقل و انتقالات تابستاني است.
گزارش هاي خبري روز يکشنبه همچنين حاکي از ان بود که فرگوسن همچنين اعلام کرده است باشگاه منچستر يونايتد در دوره نقل و انتقالات تابستاني به کارلوس توز Carlos Tevez مهاجم ارژانتيني خود اجازه خواهد داد اين باشگاه را ترک کند.
فرگوسن تحت تاثير عملکرد بنزما در بازي دو تيم منچستريونايتد و ---- در رقابت هاي فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته بود.
بنزما در ماه مارس سال گذشته قرارداد خود را با باشگاه ---- تا سال دو هزار و سيزده ميلادي تمديد کرد اما گمان مي رود اين بازيکن از پيشنهادها براي انتقال به تيم هاي ديگر استقبال کند و باشگاه منچستريونايتد اميدوار است در رقابت با باشگاه هاي بارسلون و رئال مادريد اسپانيا بتواند اين مهاجم فرانسوي را در ماه هاي اينده به اولدترافورد بياورد.
بنزما فصل گذشته بيست گل براي تيم فوتبال ---- به ثمر رسانده بود.
گزارش ها حاکي از ان است باشگاه ---- براي انتقال اين بازيکن حدود چهل ميليون پوند معادل چهل و پنج ميليون دلار خواستار است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، گزارش ها همچنين حاکي از ان است که کارلوس توز در گفتگو با گابريل هاينزه هم تيمي خود در تيم ملي فوتبال ارژانتين از انتقال احتمالي خود در دوره نقل و انتقالات تابستاني به باشگاه رئال مادريد اسپانيا سخن گفته است.
وي هفته گذشته اشاره کرده بود دوست دارد در تيم رئال مادريد بازي کند

vahid_civil
12-01-2009, 10:23
/هفته بيست و يكم ليگ برتر/
منچستريونايتد، چلسي را تحقير كرد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد با 3 گل چلسي را در هم كوبيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستر يكشنبه شب از حمايت 68 هزار نفر تماشاگر خود در ورزشگاه اولدترافورد برخوردار بود. شاگردان فرگوسن از همان ابتداي بازي عرصه را بر حريف تنگ كردند؛ به طوري كه چلسي تحت تاثير حملات همه جانبه ميزبان قرار گرفت.
منچستريونايتد در دقايق 45، 63 و 87 به ترتيب توسط نمانيا ويديچ، وين روني و ديميتار برباتف سه گل وارد دوازه چلسي كرد تا با اين برد ، ‌گام اساسي در راه قهرماني بردارد.
منچستريونايتد نسبت به ليورپول (46امتياز) و چلسي (42امتياز) ،‌‌دو بازي كمتر دارد و با 41 امتياز در مكان سوم جدول است. اين تيم قادر خواهد بود در صورت كسب دو پيروزي در بازي هاي عقب افتاده از ليورپول جلو زده و صدرنشين شود.

*جدول رده بندي:
1 - ليورپول 46 امتياز
2 - چلسي 42 امتياز
3 - منچستريونايتد41 امتياز(19 بازي)
4 - آستون ويلا41 امتياز
5 - آرسنال38 امتياز

vahid_civil
12-01-2009, 10:25
پس از پيروزي مقابل چلسي
فرگوسن: شبي فراموش نشدني داشتيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: در بازي با چلسي شبي فراموش نشدني را سپري كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آبزرور، ‌سر آلكس فرگوسن اظهار داشت: در بازي با چلسي عملكرد بسيار خوبي در دفاع و حمله داشتيم. درتيم حريف نيز حركاتي براي كسب نتيجه انجام شد و آنها نيز صاحب موقعيت هاي خوبي شدند.
فرگوسن گفت: چلسي بازيكنان هوشيار زيادي دارد. آنها تلاش خود را كردند. با اين همه بازيكنان من در مقابل محوطه هيجده قدم، ‌ديوار بسيار خوبي ساختند؛ به طوري كه هيچ روزنه اي براي ورود حريف ايجاد نشد.
اين مربي ادامه داد: ‌ما به خوبي حمله كرديم و به 3 گل دست يافتيم.
تيم منچستريونايتد يكشنبه شب در ديدار خانگي هفته بيست و يكم ليگ برتر با 3 گل بر تيم چلسي غلبه كرد.

mehdi_360
12-01-2009, 10:39
بازی دیروز بود نه!!!حیف شد ندیدم ساعت چند بود؟
برد رو هم تبریک میگم
red devils

vahid_civil
12-01-2009, 11:13

corey
12-01-2009, 11:36
چلسی ترکید
ایول به فرگوسن ایول به رونی و....

vahid_civil
12-01-2009, 15:33
فرگوسن در پاسخ به بنيتس:
حرف‌هـاي او پـر از كينـه است

سرالكس فرگوسن پس از پيروزي قاطعانه‌ي تيمش برابر چلسي پاسخ محكمي به گفته هاي اخير سرمربي ليورپول داد.

به گزارش ايسنا، پس از پيروزي 3 بر صفر منچستر يونايتد برابر چلسي در اولدترافورد سرالكس فرگوسن كه در روزهاي اخير با حمله‌هاي بنيتس سرمربي ليورپول روبرو شده بود، گفت: بايد كينه‌توزي بنيتس را ناديده بگيرم. اين تنها پاسخ من است. حرف هاي او زهر بسياري به همراه داشت و نمي‌دانم اين كينه از كجا سرچشمه مي‌گيرد.

فرگوسن افزود: فكر مي‌كنم او عصبي است. بدون شك مساله‌اي باعث آزردگي خاطر او شده بود اما، فكر مي‌كنم اگر او كمي روي گفته‌هاي خود تعمق كند به اشتباه خود پي‌خواهد برد. اميدوارم او كمي فكر كرده و به مضحك بودن گفته هاي خود پي ببرد.»

بنيتس اسپانيايي چندي پيش در نشست خبري خود گفته بود فرگوسن تنها مربي حاضر در فوتبال انگليس است كه هر كار بخواهد مي كند و تنبيه هم نمي شود.

davy jones
12-01-2009, 16:40
من هم برد رو تبریک میگم:11:

راستی تیتر روزنامه گل در صفحه اول خیلی جالب بود: فیل بزرگ ترکید!

ahmad08
13-01-2009, 00:10
سلام بر منچستریهای عزیز:
درسته من یک رئالی متعصب هستم اما عشق منچستر نیز میباشم .
خوب دقایقی مراسم بهترین بازیکن جهان اتمام شد .
و بهترین بازیکن جهان توسط پله انتخاب شد.
و اون شخص کسی نبود جز:
خودتون ببینید:

تبریک میگم.
تبریک بر تمامی منچستریهای عزیز و هوادارن این جادوگر فوتبال.

MoJtaBa.R
13-01-2009, 00:15
درسته من یک رئالی متعصب هستم اما عشق منچستر نیز میباشم

منظورم به شما نبود عزيز : توي فصل پيش هم بچه هاي تاپيک يادمه

ولي يه بار يه سوال يه بارسايي توي تاپيک رئال کرد که همه بد و بيرا بارش کردن

سوء تفاهم نشه

MoJtaBa.R
13-01-2009, 00:18
وحيد جان تو که زحمت اخبار خارجي رو ميکشي : در مورد آدامس فرگوسن جايي نشنيدي چيه ؟؟

ماشا ... توي مايه هاي سغز ه

اينقدر باحال ميجوه که آدم هوس ميکنه

vahid_civil
13-01-2009, 00:21
5 گل برتر رونالدو در سال 2008

لذت بردم

MoJtaBa.R
13-01-2009, 00:30
ممنون از توجهت وحيد خان

بابت پست بعديت هم ممنون:10:

vahid_civil
13-01-2009, 00:31
وحيد جان تو که زحمت اخبار خارجي رو ميکشي : در مورد آدامس فرگوسن جايي نشنيدي چيه ؟؟

ماشا ... توي مايه هاي سغز ه

اينقدر باحال ميجوه که آدم هوس ميکنه

اینو چند وقت پیش دیدم. شما هم بخون:

کسی نمیدونه چیه. عادت بدی هم هست!
البته بهتر از سیگاره !

ahmad08
13-01-2009, 12:36
منظورم به شما نبود عزيز : توي فصل پيش هم بچه هاي تاپيک يادمه

ولي يه بار يه سوال يه بارسايي توي تاپيک رئال کرد که همه بد و بيرا بارش کردن

سوء تفاهم نشه

نه بابا سوئ تفاهم چیه .
من هیچ وقت به کسی شخصا چیزی نگفتم و حتی گاهی میانجی گری هم کردم.
اگر اقایانی اومدن تو تاپیک رئال و حرفهای زدن اگر که حق بوده شنیدیم و اگر نه تحمل نکردیم.
الان خیلیها هستن که طرفدار اینتر چلسی و یووه و میلان هستن اما تو تاپیک ما فعالند.
من به این کارها کار ندارم
فقط عشق است کریس
و اگر که خواستید یه امضای ناب هم داشته باشید بهتون این ور توصیه میکنم.(باز بگید رئالیها نامردن.)

shimaz
13-01-2009, 21:11
سلام من یه منچستریه دو اتیشم که manu رو می پرستم ولی چون خیلی درگیرم و دیر به دیر میام راستش خجالت میکشم . از همتون به خاطر خبر های عالی و ...... ممنونم.به امید قهرمانی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif

vahid_civil
13-01-2009, 22:42
یه خبرنگار اسپانیایی گفته که رونالدو توافق کرده آخر فصل بره رئال.
اگه این اتفاق بیفته و حرفش راست باشه و منچستر قبول کنه و ...
115 میلیون یورو گیر منچستر میاد !
85 میلیون بایت رونالدو بقیشم چیزای دیگه !
من جای گلیزرا باشم شاید...

corey
14-01-2009, 11:01
به سلامتی بندازنش بیرون بره رئال خراب بشه و فوتبالش تموم بشه
با این پول فرگوسن 4تا جوون میخره که تو آینده رونالدو قورت میدن

MoJtaBa.R
14-01-2009, 12:30
به سلامتی بندازنش بیرون بره رئال خراب بشه و فوتبالش تموم بشه
با این پول فرگوسن 4تا جوون میخره که تو آینده رونالدو قورت میدن

فوق العاده درست گفتي

بهش احتياج نداريم

سر الکس ميدونه چي کار کنه

انگار اين هم هوس لنگه کفش سر رو کرده

corey
14-01-2009, 21:50
این سری فرگوسن باید صغز بکنه تو چشش
مرتیکه فقط شده حاشیه تیم هر روز یه دوست دختر جدید پیدا میکنه خجالت هم نمی کشه

flatrish
14-01-2009, 23:28
یک دقیقه دیگه بازی عقب افتاده با ویگان شروع میشه. به امید برد:33::40:

vahid_civil
14-01-2009, 23:35
گل ..................
دقیقه اول توسط رونی !!!
قهرمانی سلام

vahid_civil
14-01-2009, 23:43
دقیقه 8 بازی رونی تعویض شد و توز به جاش اومد !
امیدوارم مصدوم نشده باشه!

mosolim
14-01-2009, 23:44
سلام دوستان
آقا من یه روز نبودم شرمنده. چون که هر روز سر میزم. و الان دیدم تاپیک چقدر جلو رفته.
آقا اولا چرا این طرفدارای تیم های دیگه میان اینجا پست میدن. نزارید آقا من خیلی رو منچستر تعصب دارم خیلی به طوری که هیچ تیمه دیگه ای رو تو هیچ جای دنیا قبول ندارم. حتی تو همین ایران
ثانیا این رونالدو دیگه داره شاخ میشه. خوب بهترین بازیکن شدی به سلامتی مبارکت باشه چرا جو سازی میکنی.اگه قراربود منچستر با رفتن بازیکناش ضعیف بشه اون موقع که استم رفت باید هزارتا گل میخورد تا وقتی بکهام رفت یا ون نیستلروی و خیلی های دیگه.
ثالثا آقا وحید شما بازی از کدوم کانال داری میبینی میشه به ما هم بگی با تشکر..

vahid_civil
14-01-2009, 23:55
از سایت گل !
گزارش لحظه به لحظه!

vahid_civil
14-01-2009, 23:58
چلسی 1-0 از ساوتند دست نمیدونم چندمی عقبه !
با این نتیجه از جام حذفی حذف میشه!

vahid_civil
15-01-2009, 01:07
Rooney looks like he is limping off the pitch holding his hamstring, worrying news for United fans.

flatrish
15-01-2009, 13:14
اون از اورا نیومده مصدوم شد رونی هم از ناحیه زردپی پا مشکل کشیدگی براش پیش اومده گفتند حداقل سه هفته نیست.:19:

flatrish
15-01-2009, 13:22
بعد از برد دیشب دوم شدیم.:31:
جدول

MoJtaBa.R
16-01-2009, 12:04
هفته بيست و دوم ليگ برتر/منچستريوناتيد در آستانه صدرنشيني
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد در صورت پيروزي مقابل بولتون صدرنشين ليگ برتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستر فردا در ادامه پيكارهاي ليگ برتر‌ با بولتون ديدار مي كند.
تيم منچستريونايتد با 44 امتياز و يك بازي كمتر در مكان دوم جدول پس از ليورپول 46 امتيازي قرار دارد. اين تيم در صورت كسب برد در زمين حريف مي تواند به صدر جدول صعود كند. مصاف ليورپول و اورتون در روز دوشنبه انجام خواهد شد و مشخص نيست كه ليورپول برنده اين ديدار شود.

برنامه ساير مسابقات فردا به اين شرح است:
بلكبرن - نيوكاسل
چلسي - استوك
منچسترسيتي - ويگان
ساندرلند - آستون ويلا
وستهام - ميدلزبرو

جدول رده بندي:
1- ليورپول 46 امتياز-21 بازي
2 - منچستريونايتد44 امتياز-20 بازي
3 - چلسي42 امتياز-21 بازي
4 - آستون ويلا41امتياز-21 بازي
5 - آرسنال38امتياز-21 بازي

MoJtaBa.R
16-01-2009, 14:26
رونی گلزن جوان تیم فوتبال منچستر یونایتد با مصدومیت در بازی برابر ویگان برای حداقل سه هفته خانه نشین شد

vahid_civil
16-01-2009, 19:15
فرگوسن مربي سال 2008 باشگاه هاي جهان شد

خبرگزاري فارس: سرمربي اسكاتلندي تيم منچستريونايتد به عنوان بهترين مربي سال باشگاه هاي دنيا در سال 2008 انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس در راي گيري فدارسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن پيرمرد تمام نشدني فوتبال اسكاتلند و منچستريونايتد با كسب 264 امتياز، به عنوان بهترين مربي فوتبال در رده باشگاهي در سال 2008 انتخاب شد.
اين مربي در فصل قبل توانست دو عنوان قهرماني انگليس(ليگ برتر ) و اروپا(ليگ قهرمانان) را به ارمغان آورد.

جدول رده بندي بهترين مربيان باشگاهي دنيا در سال 2008 به اين شرح است:
1 - سرآلكس فرگوسن - منچستريونايتد(اسكاتلندي) -264 امتياز
2 - ديرك نيكولاس ادوكات- زنيت روسيه( هلندي) -144 امتياز
3 - ادواردو بوزا- كوئيتو اكوادور (آرژانتنيني) -64 امتياز
4 - آرسن ونگر- آرسنال انگليس(فرانسوي)-61 امتياز
5 - رافائل بنيتس مادوس- ليورپول انگليس(اسپانيايي) - 60 امتياز
6 - كارلوس لوئيس ايشيا- بوكاجونيورز(آرژانتيني)-28 امتياز
7 - روبرتو مانچيني-اينترميلان-ايتاليايي-27 امتياز
8 - آورام گرانت- چلسي انگليس-رژيم اشغالگرقدس-19 امتياز
9 - مانوئل خوزه سيلوا- الاهلي قاهره-(پرتغالي)-18 امتياز
10 - فرانكلين ريكارد- بارسلونا اسپانيا-(هلند)-17 امتياز
11 - اوتمار هيتسفلد- بايرن مونيخ-(آلماني)-15 امتياز
12 - مانوئل پلگريني-ويارئال اسپانيا-(شيليايي)- 14 امتياز
13 - موريسي رامالهو- سائوپائولو برزيل (برزيلي)-14 امتياز
14 - رالف رانگ نيك -هوفن هايم آلمان-(آلماني)-12 امتياز
15 - خوزه مورينيو - اينترميلان-(پرتغالي)-11 امتياز
16 - لوچيانو اسپالتي- ا.اس.رم (ايتاليايي)-10 امتياز
17 - ويكتور گونشارنكو- اف.ث بات بيلاروس-بيلاروس- 9 امتياز
18 - تيموري كتسبايا - آنتوريس قبرس- (گرجستاني) -9 امتياز
19 - اكيرو نيشينو- گامبااوزاكا ژاپن- (ژاپني) - 8 امتياز
20 - آدنور لئوناردو باچي- پورتوآلگره برزيل - (برزيلي)-8 امتياز
21 - كالاديو رانيري- يوونتوس ايتاليا-(ايتاليايي) -8 امتياز
22 - كلاديوچزاره پراندلي-فيورنتينا-(ايتاليايي)-6 امتياز
23 - ميرجلال كاسيمف-بنيادكار ازبكستان-(ازبكي)- 6 امتياز
24 - خاوير اگويره-آتلتيكومادريد-(مكزيكي)-5 امتياز
25 - آلن پرين- المپيك -----(فرانسوي)-5 امتياز

corey
16-01-2009, 23:00
باز هم یک افتخار دیگه برای فرگوسن
وحید جون دستت درد نکنه

vahid_civil
17-01-2009, 21:02
صدرنشینی رو تبریک میگم.
آهای لیورپولیا و طرفداران چلسی که میگفتین از کجا معلوم منچستر بازیای عقب افتادشو ببره!
همش رو برد. حالا هم صدر جدولیم !
گفتم طرفداران چلسی و لیورپول. چون آرسنالیا که باید واسه جام یوفا بجنگن و اصلا عددی نیستن واسه صحبت!
خب سومین قهرمانی پیاپی داره شکل میگیره.

corey
17-01-2009, 22:35
منم تبریک میگم این فصل قهرمانیم بدون شک
ولی اگه امسال اروپا قهرمان شیم دیگه رویایی میشیم اولین تیمی که 2سال پشت هم قهرمان لیگ قهرمانان شد

M A R S H A L L
17-01-2009, 23:54
امسال بارسا هم خيلي آماده است.
هميشه دوست داشتم دو تيم كه واقعاً آماده اند با هم يه فينال بازي كنن.
امسال اگه منچسترو بارسا فينال ليگ قهرمانانو بازي كنن ميشه يه جنگ واقعي.
نه فقط بين تيما حتي بين خود بازيكنا.

برد امروزم تبريك ميگم...
چه ساده با دوبازي عقب افتاده ه هرچي ليورپول و چلسي ملسيه جاگذاشتيم

vahid_civil
20-01-2009, 05:52
لیورپول 1-1 کرد. اگه منچستر ببره 3 امتیاز میفته جلو

mosolim
20-01-2009, 11:05
سلام
هورا:31: هورا:31: هورا:31:
با يه بازي كمتر صدر نشين شديم. اين يعني سلام قهرماني سال 2009 و هتريك تو قهرماني

corey
20-01-2009, 15:28
امسال بی رقیبیم و راحت تر از پارسال قهرمان میشیم

M A R S H A L L
28-01-2009, 02:40
امسال بی رقیبیم و راحت تر از پارسال قهرمان میشیم
با 5-0 امشب ديگه مطمئن باش.
اينم از وست بروم...

ali_ranger22
28-01-2009, 11:53
ایول عجب بازی ای بود
چقدر خوب بازی کردیم

mosolim
31-01-2009, 09:06
آقا من دلم برا اينا (وست برومويچ ) سوخت . گناه داشتن به اين ميگن ضعيف كشي.

franch
01-02-2009, 13:52
دروازه بان منچستر يونايتد ركورد گل نخوردن در ليگ انگليس را شكست

ادوين فان در سار دروازه بان منچستر يونايتد شنبه شب پس از عدم دريافت گل تا اواخر ديدار تيمش با اورتون در ورزشگاه اولدترافورد ركورد جديدي در ليگ فوتبال انگليس بر جاي گذاشت . به گزارش خبرگزاريها از شهر منچستر ، عدم موفقيت اورتون در به ثمر رساندن گل تا دقيقه ‪ ۷۳‬به معناي آن بود كه فان در سار يكهزار و ‪ ۱۰۴‬دقيقه -- حدود هجده ساعت و نيم -- مغلوب نشد و ركورد استيو ديث دروازه بان باشگاه ريدينگ را كه در فصل ‪۱۹۷۸-۷۹‬برجاي گذاشته شد ، شكست .
اين دروازه بان هلندي ‪ ۳۸‬ساله پيشتر در جريان پيروزي پنج بر صفر منچستر بر وست برومويچ در روز سه شنبه ركورد بسته نگهداشتن دروازه‌اش را به يكهزار و ‪ ۳۱‬دقيقه رسانده و ركورد پيتر چك دروازه بان چلسي را جابجا كرده بود.
اين مدت به معناي گل نخوردن دروازه بان سابق تيم ملي هلند در يازده بازي پياپي بود .

vahid_civil
03-02-2009, 13:01
پيام مهاجم بلغار به ليورپول
برباتف: منچستر يونايتد شكست ناپذير است

خبرگزاري فارس: مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: ليورپول بهتر است قيد رقابت با ما را بزند چرا كه تيم شكست ناپذير ليگ برتر هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، ديميتار برباتف اظهار داشت: موقعيت منچستر در صدر جدول بيانگر همه چيز است. تيم در موقعيت ممتازي قرار دارد و از همه رقبا براي كسب قهرماني ليگ برتر شايسته‌تر است.
اين مهاجم افزود: وقتي وارد ورزشگاه اولدترافورد مي شويد و از بلندگوهاي آن مي شنويد كه از منچستر به عنوان تيم قهرمان انگليس، ‌اروپا و جهان نام برده مي شود،‌ احساسي به شما دست مي دهد كه گويي در جهان رقيب نداريد و شكست ناپذير هستيد.
او گفت: در منچستر بازيكنان توانمند مختلفي جمع شده اند كه فقط مهاجم نيستند. در اينجا مربي مجربي مانند سر آلكس فرگوسن حضور دارد كه از اين نفرات، مجموعه اي كاملا و قوي ساخته است.
برباتف در تابستان از تاتنهام جدا شد و به منچستر يونايتد آمد. حضور او در اين تيم سبب شد تا بيش از پيش در كانون توجه رسانه ها قرار گيرد.

m_kh111
03-02-2009, 14:52
مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: ليورپول بهتر است قيد رقابت با ما را بزند چرا كه تيم شكست ناپذير ليگ برتر هستيم.

لیورپول تیم ده نفره چلسی رو که ما آبشو گرفته بودیم به زور برد،معلومه جلوی ما کاری نمیتونه بکنه.

vahid_civil
05-02-2009, 15:45
کلکسیون سخنان جالب امپراطور در سال 2008
باشگاه منچستر یونایتد در اقدامی جالب کلکسیونی از سخنان جالب سر آلکس فرگوسن در سال 2008 را جمع آوری کرده که بسیار جالب و خواندنیست.
1 - قبل از بازی با تیم چلسی برای انتخاب مدافعان :
سر آلکس فرگوسن: وین رونی چندین بار قبلاً به من میگفت که در مدرسه در پست مدافع میانی بازی میکرده اما من به او گفتم: درسته که بازی میکردی اما نه مقابل دیدیه دروگبا.
2 - ستایش از گل کریستیانو رونالدو در بازی مقابل تیم آ اس رم :
سر آلکس فرگوسن: گل کریستیانو رونالدو بازی را به سود ما تغییر داد. کریستیانو رونالدو با شجاعت تمام در بین مدافعان تیم آ اس رم نفوذ کرد و توپ را به گل زد. این گل که از میانه محوطه جریمه به ثمر رسیده بود مرا به یاد دورا بازیگری خودم می انداخت.
3 - بعد از دهیمن قهرمانی در لیگ برتر انگلستان :
سر آلکس فرگوسن: شما جواب من را بدهید که چگونه میتوانم فوتبال را رها کنم؟ به خصوص که همسرم به من اجازه بازنشستی نمیدهد و هر روز رأس ساعت 00 : 7 صبح مرا از خانه بیرون میکند.
4 - تمجید از آب و هوا در شهر مسکو :
سر آلکس فرگوسن: من در 3 فینال اروپایی حاضر بوده ام که هر 3 بار هوا بارانی بود. زمانی هم که در شهر مسکو هوا بارانی شد به خودم گفتم که ما قهرمان خواهیم شد و با خراب کردن پنالتی توسط جان تری این اتفاق افتاد.
5 - خوشحالی پس از شکست تیم چلسی در شهر مسکو :
سر آلکس فرگوسن: این برای نخستین بار بود که در ضربات پنالتی یک تیم بزرگ را مغلوب میکنم. پیش از این 3 بار ضربات پنالتی را با تیم آبردین و 3 بار هم با تیم منچستر یونایتد از دست داده ام اما در بار هفتم موفق شدم.
6 - در پاسخ به مارک هیوز سر مربی باشگاه منچستر سیتی که گفته بود بازی بین 2 تیم چلسی و منچستر سیتی از بازی بین 2 تیم منچستر یونایتد و لیورپول مهمتر است :
سر آلکس فرگوسن: من حتماً تحقیق خواهم کرد که مارک هیوز صبحانه چه خورده. احتماً او مسموم شده است.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به نقل از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

corey
05-02-2009, 16:46
- بعد از دهیمن قهرمانی در لیگ برتر انگلستان :
سر آلکس فرگوسن: شما جواب من را بدهید که چگونه میتوانم فوتبال را رها کنم؟ به خصوص که همسرم به من اجازه بازنشستی نمیدهد و هر روز رأس ساعت 00 : 7 صبح مرا از خانه بیرون میکند.

بنده خدا عجب زن زلیلی هستش !!!!!!!
وحید جون دستت درد نکنه عالی بود

vahid_civil
10-02-2009, 02:05
دو امتیاز بیشتر از لیورپول داریم با یه بازی کمتر !
هفت امتیاز با چلسی با یه بازی کمتر.
آرسنال که بعید میدونم حتی بتونه جزو 4 تیم بشه چون هفت امتیاز با آستون ویلا فاصله داره.

قهرمانی مبارک. برای سه فصل متوالی ً

vahid_civil
10-02-2009, 02:07
سر آلکس فرگوسن: تجربه کلید برتری ما بود
سر آلکس فرگوسن معتقد است تجربه رایان گیگز و پل اسکولز کلید پیروزی تیم منچستر یونایتد برابر تیم وستهام یونایتد بوده است.
در دقیقه 62 این بازی پل اسکولز پاس خوبی برای رایان گیگز مهیا کرد تا بازیکن ولزی تیم منچستر یونایتد با ضربه ای دقیق دروازه رابرت گرین را باز کند و شیاطین سرخ با کسب 3 امتیاز به صدر جدول باز گردند.
سر آلکس فرگوسن بعد از مسابقه گفت: بازی در زمین تیم وستهام یونایتد همیشه برای ما دشوار بوده است که تجربه زیاد به کمک ما آمد. رایان گیگز و پل اسکولز مدتی زیادی در اینجا بوده اند و به خوبی میدانستند در اینجا به آنها نیاز داریم. مایکل کریک - کارلوس توز و ریو فردیناند بازیکنان سابق تیم وستهام یونایتد بودند و آنها نیز برای کسب این 3 امتیاز به ما کمک کردند.
او افزود: جو فوق العاده ای حاکم بود و آنها تیم وستهام یونایتد را پشت سر گذاشتند و ما امروز تیم خوبی را مغلوب کردیم.

ادوین وندر سار بعد از 13 کلین شیت ( Clean Sheet ) پی در پی رکورد جدیدی در بریتانیا به ثبت رساند و سر آلکس فرگوسن دروازه بان و مدافعان تیم منچستر یونایتد را تحسین کرد.

سر مربی شیاطین سرخ افزود: کلین شیت یک موضوع است اما اهمیت بازی ما را تغییر نمیدهد. فکر میکنم امروز مالکیت توپ فوق العاده ای داشتیم و مهاجمان ما کریستیانو رونالدو - دیمیتار برباتوف - کارلوس توز - پل اسکولز و مایکل کریک خوب کار کردند که مدافعان ما تمرکز لازم برای انجام وظایف خود را بدست آوردند. آنها سرعت و چابکی خوبی داشتند و البته حضور دروازه بانی همچون ادوین وندر سار که فوق العاده است.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به نقل از آرین اسپورت و به نقل از شبکه Sky Sports.

m_kh111
18-02-2009, 20:26
امشب بازی عقب افتادمون با فولام برگزار میشه
به امید پیروزی پر گل :thumbsup:

mohamad2998
19-02-2009, 01:28
منچستر 3 فولام 0
ركورد گل نخوردن در ليگ برتر همچنان ادامه داره.

mohamad2998
19-02-2009, 01:38
هفت بازي تا جاودانگي فان‌درسار به دنبال يك ركورد جهاني

سنگربان هلندي منچستريونايتد هفت بازي با رقم زدن يك ركورد جهاني فاصله دارد.
"ادوين فان درسار" دروازه‌بان هلندي با بسته نگه داشتن دروازه خود در هفت بازي آينده منچستريونايتد به يك ركورد جهاني جديد در ليگ‌هاي فوتبال جهان دست خواهد يافت.
ركورد 1275 دقيقه‌اي "آبل رسينو" از ديد بسياري به عنوان بهترين ركورد شمرده مي‌شد و فان درسار در صورتي كه در ديدار چهارشنبه شب تيمش برابر فولام 64 دقيقه از دروازه‌اش محافظت كند اين ركورد را پشت سر خواهد گذاشت.
در همين حال، "دني ورليندن" دروازه‌بان تيم بروژ هم با 1390 دقيقه گل نخوردن از سال 1990 تاكنون در فوتبال اروپا ركورددار است.
ادوين فادرسار براي رسيدن به يك ركورد جهاني بايد تا چهارم آوريل از دروازه خود محافظت كند كه در اين بين ديدار برابر ليورپول و آستون ويلا كار را براي سنگربان هلندي دشوار مي‌كند.

mohamad2998
19-02-2009, 01:41
سنگربان هلندي منچستريونايتد هفت بازي با رقم زدن يك ركورد جهاني فاصله دارد.
"ادوين فان درسار" دروازه‌بان هلندي با بسته نگه داشتن دروازه خود در هفت بازي آينده منچستريونايتد به يك ركورد جهاني جديد در ليگ‌هاي فوتبال جهان دست خواهد يافت.
ركورد 1275 دقيقه‌اي "آبل رسينو" از ديد بسياري به عنوان بهترين ركورد شمرده مي‌شد و فان درسار در صورتي كه در ديدار چهارشنبه شب تيمش برابر فولام 64 دقيقه از دروازه‌اش محافظت كند اين ركورد را پشت سر خواهد گذاشت.
در همين حال، "دني ورليندن" دروازه‌بان تيم بروژ هم با 1390 دقيقه گل نخوردن از سال 1990 تاكنون در فوتبال اروپا ركورددار است.
ادوين فادرسار براي رسيدن به يك ركورد جهاني بايد تا چهارم آوريل از دروازه خود محافظت كند كه در اين بين ديدار برابر ليورپول و آستون ويلا كار را براي سنگربان هلندي دشوار مي‌كند.

vahid_civil
19-02-2009, 01:54
5 امتیاز اختلاف حفظ شد.
بازی بعد با تیم ضعیف بلکبرنه. در حالی که لیورپول با منچسترسیتی و چلسی با آستون ویلا بازی دارن !
فکر کنم هفته دیگه اختلاف به 7 هم برسه.
رکوردها هم که وندرسار شکست

corey
19-02-2009, 11:54
البته با لیورپول هم بازی داریم اونم تو زمین خودمون
امسال خیلی خیلی راحت تر از پارسال قهرمان میشیم

راستی اسکلز یکی دیگه از اون شوت های معروف خودش زد و یکی از قشنگ ترین گل هایجزیره به ثمر رسوند

Antivirus II
19-02-2009, 23:12
ایول منچستر ، رونی هم که برگشت دیگه پیش بسوی قهرمانی ، انشالله اینتر هم تو زمین خودش میزنیم

orlan2magic_66
20-02-2009, 23:20
دوستان منچستری یه خواهش
بزنید این اینتر رو بترکونین چون حداقل تو اروپا داورا به نفعش سوت نمی زنن
خدایی من به عنوان یه رمی و ایتالیایی طرفدار منچسترم تا اینتر بدجور حذف شه چون فکر کردن داور رو تو ایتالیا می خرن تو اروپام می تونن

franch
22-02-2009, 23:12
رونالدو: از تماشاي گلم لذت بردم

فرگوسن: نمي‌توان موفقيت‌هاي مورينيو را انكار كرد

سرآلكس فرگوسن با وجود فاصله هشت امتيازي تيمش با ليورپول نمي‌خواهد حرفي درباره قهرماني زودهنگام شياطين سرخ بشنود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منچستريونايتد با پيروزي دو بر يك شنبه شب برابر بلكبرن فاصله خود با تيم‌هاي تعقيب كننده‌اش را افزايش داد. هشت امتياز برتري و فاصله با ليورپول، تيم دوم جدول رقابت‌هاي ليگ برتر مي‌تواند فريب دهنده باشد. از همين رو سرآلكس فرگوسن، پيش از بازي برابر بلكبرن هشدار داده بود كه هنوز راهي طولاني با قهرماني وجود دارد و تيم در بازي باقيمانده تا ماه مه برنده نخواهد شد.
فرگوسن پس از بازي با بلكبرن گفت: «اين بازي براي ما درس خوبي بود و نشان داد كه ليگ چگونه است. تو نمي‌تواني پيش‌بيني كني كه قهرمان مي‌شوي. آن هم زماني كه چنين بازي‌هاي دشواري را پيش‌رو داري. بلكبرن قعرنشين است. آنها بر سر بقا مي‌جنگند. اين در هر بازي برابر تيم‌هايي كه پايين‌تر از مكان يازدهم جدول هستند، رخ مي‌دهد. ليگ دشواري است.»
يكي از بهترين بازيكنان بازي منچستريونايتد و بلكبرن كريستيانو رونالدو بود. اين بازيكن پرتغالي كه از اين پيروزي نزديك بسيار خوشحال بود،‌ به شبكه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد گفت: «مهمترين چيز آن است كه در صدر ايستاده‌ايم و با ليورپول هشت امتياز فاصله داريم.»
هر چند او هم در پايان نظري مشابه با سرمربي اسكاتلندي‌اش داشت.
مرد سال فوتبال جهان ادامه داد: «از سه امتياز بدست آمده بي‌اندازه خوشحال هستم. مسابقه‌ي سختي بود. مربي پيش از بازي گفت كه بازي سختي خواهد شد. او تجربه دارد و بهتر از هر بازيكني ديگر مي‌داند. بلكبرن تيم خطرناكي است. آنها فرصت‌هاي زيادي داشتند.»
اين مهاجم پرتغالي در دقيقه 60 بازي از روي ضربه‌ي آزاد دروازه‌ بلكبرن را باز كرد و پيروزي تيمش را رقم زد.
او در پايان گفت: «از گلي كه زدم، بسيار خوشحالم. ضربه آزادي زيبا و گلي مهم بود. از تماشاي آن در تلويزيون لذت بردم.»
سرمربي منچستريونايتد از اميدهاي خود براي بازگشت مورينيو به فوتبال جزيره نيز صحبت كرده و گفت: «رابطه خوبي با ژوزه پيدا كرده بودم و زماني كه از چلسي رفت فوتبال انگليس ضربه بزرگي خورد.»
سرالكس فرگوسن همچنين گفت: «مايلم شاهد بازگشت مورينيو به فوتبال جزيره باشم اما، بهتر است عجله كند چرا كه زمان زيادي تا پايان دوران من در اينجا باقي نمانده است.»
مورينيو كه پس از سه سال حضور در چلسي از اين تيم جدا شد، چندي پيش اعلام كرد كه در آينده‌اي نزديك به فوتبال انگليس بازخواهد گشت.
فرگوسن درمورد اين گفته‌هاي مورينيو اعتراف كرد كه از بابت بازگشت آقاي خاص به چلسي خوشحال مي‌شود.
فرگوسن گفت: «ژوزه از علاقه خود براي بازگشت به انگليس خبر داده است و خودم از بازگشت او به فوتبال جزيره استقبال خواهم كرد. شايد او باز هم به چلسي بازگردد، هيچ چيز معلوم نيست. من از ديدن مصاحبه‌هاي تلويزيوني او لذت بردم. او حتي در نشست‌هاي خبري خود نيز همگان را جذب مي‌كند.»
وي خاطرنشان كرد: «مورينيو همواره جسور و با اعتماد بنفس و حضورش براي فوتبال انگليس بسيار مثبت بود چرا كه يك شخصيت برجسته است. ژوزه به تازگي چندين بار براي تماشاي بازي‌هاي ما به انگليس آمد و پس از بازي برابر چلسي هم ما با هم گفت‌وگوي دوستانه‌اي داشتيم نمي‌توان موفقيت‌هاي مورينيو را انكار كرد.»

Antivirus II
25-02-2009, 01:25
حیف شد ، اینتر شانس آورد باید دوتا میخورد
اما خودمون رونالدو تنهایی اینتر ........
زلاتان هم نقش ماست رو ایفا کرد

m_kh111
25-02-2009, 01:26
منچستر 0-0 اینتر
با وجود موقعیتهای گل فراوان بازی رو مساوی کردیم :19:
فک نمی کردم اینتر و مورینیو اینقدر خوشانس باشن.

corey
25-02-2009, 10:40
واقعا مورینو خوش شانسه
البته نتیجه برای ما عالیه بازی برگشت تو زمین خودمون با یک گل به راحتی صعو می کنیم

hoka2006
25-02-2009, 10:42
بعد اگه گل بخوریم که باید 2 تا بزنیم !!!

ali_ranger22
25-02-2009, 13:47
عیب نداره بازی برگشت راحت می بریم

Antivirus II
25-02-2009, 15:22
بازی بعد ویدیچ میاد رونی هم از اول بازی میکنه ، اما باز هم خطرناکه !

corey
25-02-2009, 15:59
بعد اگه گل بخوریم که باید 2 تا بزنیم !!!

مگه کشکه
بهترین خط دفاع لیگ و اروپا و انگلیس داریم تازه بازی برگشت ویدیچ هم هست همین طور براون
تازه جو اولترافورد اینتر نابود می کنه

Excel-VB
25-02-2009, 16:24
سلام به تمام طرفداران شياطين سرخ اولترافورد
اول اينكه از بازي ديشب خيلي لذت بردم ... واقعا رونالدو يكي از بهترين بازيهايش را انجام داد ... انصافا از بازي بسيار زيبا و هوشمندانه زلاتان ابراهيموويچ نيز نبايد گذشت!
منچستر بايد مي برد .. در بازي برگشت اگر اينتر با پشتوانه دفاع چند لايه ايتاليايي سعي در دفاع و ضدحمله داشته باشد كار منچستر بسيار سخت خواهد شد ...
متعجب هستم از اينكه اينتري ها در زمين خودشان چقدر بد بازي كردند و چقدر توپ را لو دادند كه اين ناشي از چربش قدرت روحي رواني منچستري ها بر اينتري ها بود!
بهرحال در بازي برگشت منچستر به راحتي پيروز نخواهد شد! هرچند كه من خودم منچستري هستم ...
درود به تمام بچه هاي تاپيك

vahid_civil
25-02-2009, 17:11
منچستر مدتهاست که با دروازه بانی ون در سار گل نخورده.
(بازی بلک برن هم ون در سار نبود.)
پس بابت بازی برگشت هم میشه خیالمون راحت باشه.
شبیه این نتیجه پارسال در برابر بارسلونا اتفاق افتاد که در جهنم نیوکمپ 0-0 شد بازی و برگشت منچستر 1-0 برد.
اونهم بارسلونای قدرتمند رو. پس کوچکترین نگرانی بابت صعود نداشته باشید.
مورینیو با تفکرات دفاعی خودش هیچ وقت جرات حمله هم پیدا نخواهد کرد

MoJtaBa.R
25-02-2009, 23:33
مورینیو با تفکرات دفاعی خودش هیچ وقت جرات حمله هم پیدا نخواهد کرد

وحيد خان ولي شايد اسير ضد حمله هاشون بشيم

دليل بازي نکردن روني از اول چي بود ؟؟

Antivirus II
26-02-2009, 00:44
دليل بازي نکردن روني از اول چي بود ؟؟
فرگوسون تیم رو با 5 هافبک فرستاد زمین تا وسط میدان از دست نده که فکر کنم تقریبا موفق بود
اما اگه بجای برباتف از رونی و سرعتش استفاده میکرد نتیجه بهتری میگرفت

MoJtaBa.R
26-02-2009, 00:48
سرعت خط حملمون با بودن روني تقويت ميشد

ولي دليلي نداشت که محتاط بازي کنيم

MoJtaBa.R
26-02-2009, 00:49
مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
فرگوسن: با وجود موقعيت زياد به گل نرسيديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در بازي خارج از خانه با اينترميلان صاحب موقعيت هاي متعددي شديم اما نتوانسيم به گل برسيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، سر آلكس فرگوسن پس از تساوي بدون گل برابر اينتر عنوان كرد: تصور مي كنم هر وقت كه به چنين نتيجه اي مي رسيم، باعث تاسف و ناراحتي است. ما به قدر كافي مقابل تيم قدرتمند اينترميلان بخت گلزني داشتيم. خوب بازي كرديم؛ ولي به گل نرسيديم.
اين مربي در مورد بازي برگشت تصريح كرد: در اولدترافورد ما عملكرد خوبي خواهيم داشت. بايد بازي برگشت را به هر شكل ببريم. دو سال قبل در اين ورزشگاه مقابل آ.ث.ميلان باختيم اما امروز با بازي كه مقابل اينترميلان انجام داديم، اين نكته را عيان كرديم كه چقدر بازي مان ارتقا يافته است.
وي در مورد عدم استفاده از وين روني اظهار داشت: به اين خاطر او را ابتدا روي نيمكت گذاشتم كه او در هفت بازي اخيرش، تنها در يك بازي 90 دقيقه بازي كرده است.
فرگوسن در مورد نحوه استفاده از رايان گيگز خاطرنشان كرد: از يك هفته قبل تمرينات تاكتيكي خاصي براي رايان گيگز در نظر گرفتم. براي اين منظور او را به هافبك مياني آوردم كه او كارش را نيز خوب انجام داد. اين همين رفتار را در مورد ديميتاربرباتف‌، مهاجم بلغاري انجام دادم.
جدال تيم هاي اينترميلان ايتاليا و منچستريونايتد انگليس در ديدار رفت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب با تساوي بدون گل خاتمه يافت

MoJtaBa.R
26-02-2009, 00:51
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
تساوي اينتر و منچستر در شب پيروزي آرسنال
خبرگزاري فارس: دور رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب با تساوي اينترميلان و منچستريونايتد و توقف بارسلونا برابر ---- و پيروزي آرسنال آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس اينترميلان و منچستر يونايتد در ورزشگاه جوزپه مه آتزا شهر ميلان به مصاف هم رفتند و پس از 90 دقيقه جدال به تساوي بدون گل رضايت دادند.
در نيمه نخست اين ديدار تيم انگليسي صاحب چند موقعيت گل شد كه از هيچ يك نتوانست استفاده كند اما در نيمه دوم دو تيم بازي متعادلي را به نمايش گذاشتند تا در پايان نتيجه صفر بر صفر رقم بخورد.
در ساير ديدارهاي ديشب آرسنال انگليس با درخشش روبين فان پرسي ، مهاجم هلندي اش در ورزشگاه الامارات يك بر صفر آ.اس. رم را شكست داد. اين بازيكن در دقيقه 37 تك گل آرسنال را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
---- فرانسه مقابل بارسلونا به تساوي يك بر يك رسيد. ---- در دقيقه 7 توسط جونينو به گل رسيد، اما تيري هانري در دقيقه 67 گل تساوي را بارسا را به ثمر رساند.
مصاف آتلتيكو مادريد و اف.ث.پورتو به تساوي 2 بر 2 انجاميد. براي تيم مادريدي ،‌روديگوئز 3 و فورلان 45 گل زدند. پورتو هم به وسيله لوپز در دقايق 22 و 73 به گل رسيد.
امشب (چهارشنبه) در ادامه اين پيكارها چلسي ميزبان يوونتوس است و ‌ليورپول در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميهمان رئال مادريد است. ويارئال در خانه با پاناتينايكوس ديدار مي كند و بايرن مونيخ ميهمان تيم اسپورتينگ ليسبون است.

vahid_civil
28-02-2009, 18:58
فردا دومین جام این فصل منچستر بدست میاد

Antivirus II
28-02-2009, 21:04
لیورپول باخت ، پس اختلاف بزودی به 10 امتیاز میرسه انشالله :21:
چلسی شانس آورد .... :13:

Excel-VB
01-03-2009, 09:08
انصافا چلسي هم خوب بازي كرد و مزد زحمتش را گرفت .... حركات دروگبا واقعا وحشتناك است ...
ويگان هم اصلا بهش نمي آمد در مقابل ابرقدرتي مثل چلسي اينطوري بازي كنه!‌واقعا جالب بود ...

vahid_civil
01-03-2009, 12:00
چلسی که خیلی فاصله داره با منچستر.
اختلاف با جفت تیما 10 میشه.
فینال جام اتحادیه: منچستر-تاتنهام

corey
01-03-2009, 16:42
فرگوسن امسال رکورد بیشترین جام کسب شده میزنه

vahid_civil
01-03-2009, 21:35
قهرمانی شیاطین سرخ رو در جام اتحادیه انگلیس تبریک میگم.

این دومین جام این فصل بود. به امید بعدیاش .
4-1 تو پنالتی !

Antivirus II
01-03-2009, 21:53
تبریک به همه منچستری ها
نکته مهم : درخشش فاستر

corey
01-03-2009, 22:04
ایول به منچستر ایول به فاستر
واقعا 3 تا دروازبان عالی داریم

MoJtaBa.R
01-03-2009, 22:51
بنده هم تبريک ميگم

..

m_kh111
01-03-2009, 23:43
تبریک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم دومین جام منتظره بقیشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

franch
01-03-2009, 23:56
فردیناند از مورینیو به عنوان جانشین مناسب فرگوسن یاد کرد

ریو فردیناند مدافع تیم فوتبال منچستریونایتد از مربی حال حاضر اینتر به عنوان گزینه‌ای مناسب برای جایگزینی سرآلکس فرگوسن یاد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، فردیناند در گفتگو با مجله "جی کیو" اظهار داشت: گزینه‌های زیادی برای مربیگری منچستریونایتد مطرح هستند. اگر بخواهیم درباره کسی یاد کنیم که از پیشینه مناسبی برخوردار باشد او کسی نیست جز خوزه مورینیو.
این در حالی است که بابی چارلتون، بازیکن افسانه‌ای یونایتد اعتقادی به مورینیو ندارد. وی به "ساندی" گفت به هیچ وجه حضور این مربی پرتغالی را در اولدترافورد ممکن نمی بیند.
خوزه مورینیو تا قبل از اینکه از چلسی به اینتر بپیوندد، دوبار این تیم را به عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های انگلستان رساند.

vahid_civil
02-03-2009, 01:02
منچستريونايتد پس از قهرماني در جام باشگاه‌هاي جهان، در جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس نيز قهرماني را جشن گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماراتن فينال جام اتحاديه ي باشگاه‌هاي انگليس موسوم به كارلينگ كاپ به سود شياطين سرخ به پايان رسيد.

در ديدار پاياني اين رقابت ها تيم‌هاي منچستريونايتد و تاتنهام در ورزشگاه ويمبلي شهرلندن به ديدارهم رفتند. تلاش دو تيم در پايان 120 دقيقه گلي در بر نداشت تا آن كه شاگردان سرآلكس فرگوسن در ضربه‌هاي پنالتي توانستند، 4 بر يك تاتنهام را شكست داده و پس از قهرماني در جام باشگاه‌هاي جهان، دومين عنوان خود در فصل جاري را جشن بگيرند.

در ضربه‌هاي پنالتي، رايان گيگز، كارلوس توس، كريستيانو رونالدو و آندرسون هر چهار پنالتي شياطين سرخ را وارد دروازه گومز سنگربان تاتنهام كردند. در مقابل "چرلوكو" تنها گلزن تاتنهام در ضربه‌هاي پنالتي بود. اوهارا و بنتلي نتوانستند دروازه ي بن‌فاستر سنگر‌بان منچستريونايتد را در ضربه‌هاي پنالتي باز كنند.

به اين ترتيب سرآلكس فرگوسن به چهل و دومين عنوان قهرماني‌ در دوران مربي‌گري اش دست يافت.

شياطين سرخ اميدوار هستند در سه رقابت پيش روي خود يعني ليگ برتر و جام حذفي انگليس و همچنين ليگ قهرمانان اروپا به عنوان قهرماني دست يافته و با پنج عنوان قهرماني فصلي به يادماندني را در تاريخ باشگاه و فوتبال جهان رقم بزنند.

Sorou5h
02-03-2009, 04:40
فردیناند از مورینیو به عنوان جانشین مناسب فرگوسن یاد کرد

ریو فردیناند مدافع تیم فوتبال منچستریونایتد از مربی حال حاضر اینتر به عنوان گزینه‌ای مناسب برای جایگزینی سرآلکس فرگوسن یاد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، فردیناند در گفتگو با مجله "جی کیو" اظهار داشت: گزینه‌های زیادی برای مربیگری منچستریونایتد مطرح هستند. اگر بخواهیم درباره کسی یاد کنیم که از پیشینه مناسبی برخوردار باشد او کسی نیست جز خوزه مورینیو.
این در حالی است که بابی چارلتون، بازیکن افسانه‌ای یونایتد اعتقادی به مورینیو ندارد. وی به "ساندی" گفت به هیچ وجه حضور این مربی پرتغالی را در اولدترافورد ممکن نمی بیند.
خوزه مورینیو تا قبل از اینکه از چلسی به اینتر بپیوندد، دوبار این تیم را به عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های انگلستان رساند.

فرگوسن ميخواد بارنشست بشه ؟

orlan2magic_66
02-03-2009, 10:31
صعودتون رو از الان به مرحله بعد لیگ قهرمانان تبریک میگم
چون توی اروپا داورا رو نمیتونن بخرنن اینتریا تا عین بازی دیشب داوری باخت 3 - 1 اینتر رو 3 - 3 کنه
وقتی پاناتیناکوس اینتر رو زده شما هم میتونید بزنید

vahid_civil
02-03-2009, 20:50
طرحي كه منچستر در حال آماده كردن است؛
پيشنهاد 200 هزارپوندي براي ماندن رونالدو در اولدترافورد

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد انگليس براي حفظ مرد سال فوتبال اروپا و جهان، قصد ارائه پيشنهادي بي سابقه را دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آبزرور، سران باشگاه منچستريونايتد پس از اينكه شاهد تحرك چشمگير باشگاه رئال مادريد براي به خدمت‌گيري كريستيانو رونالدو شدند،‌ تصميم به ارائه پيشنهاد مالي بسيار وسوسه كننده اي گرفتند كه به موجب آن، حقوق هفتگي 200 هزار پوندي را براي اين بازيكن پرتغالي تضمين مي كند.
يك مقام باشگاه منچستريونايتد در اين باره عنوان كرد؛ پس از كسب دو افتخار مرد سال فوتبال اروپا وجهان در پايان سال گذشته ميلادي توسط كريستيانو رونالدو، ‌انگيزه هاي اين بازيكن براي انتقال به تيم رئال مادريد افزايش يافته است. از اين رو منچستر پيش بيني مي كند در صورت ارائه چنين پيشنهادي، توجه رونالدو به ادامه حضور در اولدترافورد جلب خواهد شد.
قرارداد كنوني رونالدو با منچستريونايتد رو به پايان است و مقامات منچستر، بيم آن دارند تا اين بازيكن پس از دو سال مطرح بودن بحث انتقالش به رئال، جذب اين تيم شود.
به موجب طرحي كه منچستريونايتد در حال آماده كردن براي اين بازيكن است، ‌در صورت تمديد قرار داد وي با تيم اولدترافوردي،‌ بازيكن 24 ساله تا سال 2014 در انگليس ماندگار خواهد شد.

vahid_civil
02-03-2009, 20:52
پس از قهرماني در جام اتحاديه انگليس
رونالدو: امسال 5 عنوان قهرماني كسب مي كنيم

خبرگزاري فارس: بازيكن سال اروپا و جهان گفت: منچستريونايتد در شرايطي است كه مي تواند صاحب 5 مقام قهرماني شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، كريستيانو رونالدو اظهار داشت: در رقابت هاي داخلي فصل جاري به مقام قهرماني جام اتحاديه رسيديم. قبلا در همين فصل نيز به مقام قهرماني جام باشگاه هاي جهان رسيديم. مي توانيم اين افتخارات را در فصل جاري گسترش دهيم.
اين بازيكن كه در پايان سال گذشته به مقام بازيكن برتر سال قاره اروپا و جهان رسيد، عنوان كرد: رسيدن به پنج مقام قهرماني فصل جاري بسيار سخت و دشوار است اما ما نشان داده ايم كه تيمي قدرتمند و باظرفيت هاي بالا هستيم. بازي به بازي برنامه ريزي مي كنيم و من حتم دارم صاحب انگيزه لازمه براي اين منظور هستيم.
رونالدو تصريح كرد: منچستر تيمي است كه هميشه انگيزه قهرماني دارد. حالا كه به مقام قهرماني جام اتحاديه رسيديم، ‌فرصتي براي برپايي جشن نداريم. زيرا بايد ببريم و خود را براي كسب عناوين بعدي ديگر فصل جاري آماده كنيم.
تيم منچستريونايتد در ديدار نهايي جام اتحاديه با تاتنهام ابتدا به تساوي بدون گل در وقت قانوني واضافه رسيد. سپس در ضربات پنالتي 4 بر يك برنده شد تا به مقام قهرماني اين جام برسد. اين افتخار پس كسب عنوان قهرماني جام باشگاه هاي جهان در فصل جاري ، دومين موفقيت براي مردان فرگوسن بود. اينك شاگردان اين مربي بخت قهرماني در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، جام حذفي و ليگ برتر انگليس را دارند.

vahid_civil
02-03-2009, 21:21
پس از كسب جام اتحاديه انگليس
گيگز: فرگوسن به ما انگيزه قهرماني مي دهد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: حضور سرآلكس فرگوسن در تيم به همه بازيكنان انگيزه كار و تلاش و قهرماني مي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، رايان گيگز عنوان كرد: با وجود مربي بزرگ همانند فرگوسن، هيچگاه با مشكلي خاص روبرو نمي شويم. او سرشار از انگيزه و توانايي است كه اين ويژگي ها را به بازيكنان انتقال مي دهد.
گيگز اظهار داشت: با استفاده از توصيه هاي فرگوسن قادر شديم در سطحي بالا ظاهر شده و مقابل تاتنهام ، فوتبالي در كلاس بالا نمايش دهيم. خوشبختانه تا اينجا دو افتخار قهرماني را كارنامه ثبت كرده ايم. براي عناوين باقي مانده راه دشواري پيش رو داريم اما من حتم دارم با حضور فرگوسن گذر از اين راه، سهل و آسان مي شود.
تيم منچستريونايتد يكشنبه شب در ورزشگاه ويمبلي و در بازي نهايي جام اتحاديه در وقت قانوني و اضافي مقابل تاتنهام به تساوي بدون گل رسيد. اما در ضربات پنالتي 4 بر يك برنده شد و به مقام قهرماني رسيد.

vahid_civil
02-03-2009, 21:22
موضوعي كه پس از قهرماني فاش شد:
درخشش دروازه‌بان منچستر به خاطر تلفن همراه

خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم منچستريونايتد گفت: پيش از انجام بازي نهايي جام اتحاديه به تماشاي بازي هاي كامپيوتري روي تلفن همراهم مشغول شدم و همين عامل باعث موفقيتم در اين ديدار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، بن فوستر در ديدار يكشنبه شب در ورزشگاه ويمبلي لندن در مرحله نهايي جام اتحاديه انگليس مقابل تاتنهام به ميدان رفت. اين بازيكن جانشين ادوين فان در سار، ‌دروازه بان هلندي و مطرح منچستر شده بود، دروازه اش را در وقت قانوني و اضافي بسته نگه داشت.
بن فوستر در ضربات پنالتي نيز به خوبي عمل كرد به طوري كه منچستريونايتد با كسب برتري 4 بر يك برنده اين جام شد.
پس از اين بازي فوستر عنوان كرد: قبل از بازي ابتدا بازي هاي كامپيوتري مربوط به فوتبال را روي تلفن همراهم انجام دادم. بعد هم از طريق اينترنت يكسري تصاوير از نحوه شوتزني بازيكنان تاتنهام را بر روي تلفن ام ذخيره كردم كه با تماشاي دقيق آنان، به خصوص با نحوه شوتزني بازيكنان تاتنهام ،‌به ويژه هنگام ضربه پنالتي آشنا شدم . استفاده از اين وسيله به من بسيار كمك كرد.

corey
02-03-2009, 22:22
موضوعي كه پس از قهرماني فاش شد:
درخشش دروازه‌بان منچستر به خاطر تلفن همراه

این باید به بابام نشون بدم تا انقدر سر موبایل گیر نده:دی

Sorou5h
03-03-2009, 03:08
صعودتون رو از الان به مرحله بعد لیگ قهرمانان تبریک میگم
چون توی اروپا داورا رو نمیتونن بخرنن اینتریا تا عین بازی دیشب داوری باخت 3 - 1 اینتر رو 3 - 3 کنه
وقتی پاناتیناکوس اینتر رو زده شما هم میتونید بزنید

آخه چرا ميگي داور بازي رو مساوي كرد....؟
كرسپو اگه اون گل رو نزده بود بازي مساوي ميشد ؟
اونم داور گفته بوود كه كرسپو رو بيارين تو تا يكي براش سانتر كنه بقيش با من....؟
من هم اينتر رو دوست دارم و هم منچستر رو
برام فرقي نميكنه كه كدومشون ببرن
ولي چون از فرگوسن بيشتر از مورينيو خوشم مياد....بدم نمياد كه امسال منچستر رو 5 كاپه ببينم

orlan2magic_66
03-03-2009, 13:13
آخه اگه اون پنالتی رو داور تقدیم اینتر نمی کرد عمرا اگه اینتر گل می زد به رم...داور گند زد به روحیه رم
چشاتونو واز کنید ببینید تا حالا چند بار داور به نفعتون سود زده
جالبه که دفاعم می کنید

vahid_civil
04-03-2009, 18:46
اینجا تاپیک اینتر یا رم نیستا !!

================
پيتر اشمايكل:‌
"فان درسار" چيزي بيش از يك شوت‌گير است

دروازه‌بان افسانه‌اي منچستر يونايتد به تمجيد از ادوين فان درسار پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ "پيتر اشمايكل" در گفت و گويي با روزنامه Daily Mail اظهار داشت: «براي اين كه دروازه‌بان منچستر يونايتد باشيد بايد از وجود توانايي‌هاي اساسي بهره ببريد، اما براي رسيدن به كاري كه ادوين فان درسار انجام داد و 14 بازي پشت سر هم در ليگ برتر دروازه خود را بسته نگه داشت بايد چيزي بيش از توانايي‌هاي معمولي داشته باشيد.»

اشمايكل ادامه داد: «از نظر من فان درسارمدت‌ها يكي از بهترين دورازه‌بان‌هاي جهان بوده است. من پيش از پيوستن او به منچستر يونايتد بارها در گفت و گوهاي خود از او به عنوان گزينه مناسب يونايتدها نام بردم و حالا كه او در منچستر يونايتد بازي مي‌كند خوشحال هستم. بايد اعتراف كنم وقتي مردم درباره دروازه‌بان‌هاي شوت‌گير صحبت مي‌كنند اين موضوع مرا آزار مي‌دهد. هر دورازه‌باني مي‌تواند شوت‌گير باشد، اگر اين گونه نبود، آنها به درجه دروازه‌باني نمي‌رسيدند.»

وي خاطرنشان كرد: «دروازه‌باني در باشگاه‌هاي بزرگ جهاني به ويژه منچستر يونايتد چيزي بيش از اين را مي‌طلبد. يكي از چيزهايي كه فان درسار را از سايرين متمايز مي‌سازد بازي با پاي او است. فان درسار با اعتماد به نفس خاصي توپ را در اختيار مي‌گيرد.»

اشمايكل در پايان گفت: «اگر شما دروازه‌بان منچستر يونايتد باشيد ممكن است در يك بازي پنج بار مجبور به واكنش شويد. گاهي مواقع من به مدت 40 دقيق تماس با توپ نداشتم اما مساله مهم اين است كه همواره گوش به زنگ باشيد و فان درسار هم اين كار را به نحو فوق‌العاده‌اي انجام مي‌دهد.»

پيتر اشمايكل در بين سالهاي 1991 تا 1999 وظيفه حفاظت از دروازه‌ يونايتدها را عهده‌دار بود و همواره از او به عنوان يكي از بهترين دروازه‌بان‌هاي تاريخ باشگاه منچستر يونايتد ياد مي‌شود.

Morteza4SN
05-03-2009, 02:56
سلام
خب نيوكاسل رو هم دو به يك برديم :دي
امسال ميتونه خداحافظي فرگوسن با قهرماني هاي منچستر فصل به ياد موندني رو براي فوتبال رقم بزنه .
بازي رو با گزارش يك طرفه ي خياباني ديدم ، چقدر خوشحال بود نيوكاسل گل اول رو زده بود و ...

Sorou5h
05-03-2009, 03:26
شما هم اگه چشاتون رو باز كنيد و با چشمان باز فوتبال رو ببينيد مي فهميد كه اينتر هم نيمه اول خوب بود و هم نيمه دوم
اين همه تيم... رم هم شد تيم كه طرفدارشي

franch
06-03-2009, 16:21
برای پیرمردی که هیچ وقت پیر نمی شود...

برای او که سالهاست جام می گیرد , اما هرگز مغرور نشده است:ولع سیری ناپذیر قهرمانی چه زمان پایان خواهد گرفت؟!

1- پیر مرد سر حال و اماده روی نیمکت نشسته است. تیمش در فینال کم اهمیت ترین جام این فصل قرار دارد اما برای او قضیه فرقی نمی کند. پیرمرد همیشه می خواهد برنده باشد چه در فینال لیگ قهرمانان و چه در فینال جام کم اهمیتی همچون جام اتحادیه.پیر مرد مثل بچه ها بالا و پایین می پرد و با انگیزه ای غیر قابل باور و غیر قابل وصف تیمش را از کنار زمین هدایت می کند. انگار نه انگار که این جام در برابر دیگر جام هایی که او گرفته است حکم قطره را دارد در برابر دریا... اما برای او فرقی نمی کند ؛ پیرمرد از قطره هم نمی گذرد. اندرسون پنالتی را وارد دروازه می کند و منچستر باز هم قهرمان می شود و پیرمرد همچون کودکان 10 ساله به وسط میدان می اید و ابراز احساسات می کند. به راستی او این همه شور ؛ احساس و عشق را از کجا اورده است که غیر قابل پایان است؟؟ پیرمرد با این اراده و با این انگیزه به تمام انسان ها نه تنها درس فوتبال ؛ بلکه درس زندگی می دهد...درس جاودانگی...

2- همیشه برای هر کاری که انجام می دهد دلیل موجهی دارد. هیچ کاری را بدون دلیل و بدون علت انجام نمی دهد. در کارش نظم و انضباط حرف اول را می زند و در اجرای نظم با هیچ فردی تعارف ندارد. به هیچ بازیکنی اجازه ی ستاره بودن نمی دهد ؛ البته ستاره بودن به معنای کاذب. ستارگانی که تبدیل به ستاره های کاذب می شوند را نمی تواند تحمل کند. دیوید بکام و رود ون نیستلروی را به یاد بیاورید. نیستلروی که تحمل چند بازی نیمکت نشینی را نداشت پا از حریمش فراتر گذاشت و لب به اعتراض های بعضا غیر محترمانه گشود و فرگوسن هم به راحتی او را از لیست تیمش خارج کرد. همان نیستلرویی را که بارها و بارها لب به تمجید او گشوده بود ؛ همان نیستلرویی را که به ماشین گلزنی منچستر تبدیل شده بود. او حتی با کاپیتان تیمش هم تعارف نداشت...کاپیتانی که از هر بازیکن دیگری به فرگوسن نزدیک تر بود وقتی به انتقاد از بازیکنان پرداخت و با الفاظ نه چندان محترمانه ان ها را مورد خطاب قرار داد ؛ مورد غضب فرگوسن واقع شد. فرگوسن وقتی پای اصول و باورهایش در زمینه ی مربی گری در میان باشد ؛ وقتی پای نظم و انضباط تیمی در میان باشد با هیچ فردی شوخی ندارد و شاید همین عامل یکی از عوامل جاودانگی او باشد...

3- همه در جزیره از ارسن ونگر به عنوان فردی که استاد کار کردن با جوانان است نام می برند اما فرگوسن اگر در این کار مهارتش از ونگر بیشتر نباشد بدون شک کمتر هم نیست. کافی است به لیست بازیکنانی که فرگوسن تحویل منچستر ؛ فوتبال اروپا و جهان داده است بیندازیم تا متوجه این موضوع شویم. فرگوسن جدا از استعداد یابی ؛ در استعداد سازی و کنترل بازیکنان هم فوق العاده است. کافی است به وین رونی 2-3 سال پیش نگاه کنید. ان بازیکن بد اخلاق و غیر قابل کنترل اکنون به یک مرد ارام و کم حاشیه تبدیل شده است که فقط و تنها فقط در زمین بازی به گلزنی فکر می کند. و یا کریستیانو رونالدوی چند سال پیش را به یاد بیاورید ؛ بازیکنی که با حرکات اضافه و تکروی های بی موردش صدای کارشناسان فوتبال انگلستان را در اورده بود امروز تکنیک نابش را کاملا در اختیار تیم قرار داده است و از ان بازیکن خام چند سال قبل به بازیکنی تبدیل شده است که می تواند همزمان هم توپ طلا و هم جایزه ی بهترین بازیکن سال جهان را به خانه ببرد. پارک جی سونگ که در اوایل حضورش بسیار ضعیف کار می کرد و به اصطلاح روی اعصاب هواداران منچستر راه می رفت ؛ با هنر نمایی فرگوسن اکنون به بازیکن ثابت و غیر قابل انکار مچستر تبدیل شده است. از این دست بازیکنان که توسط فرگوسن از لحاظ روحی و فنی متحول شدند بسیاز زیاد هستند... فرگوسن همیشه ارتباط بر قرار کردن با بازیکنان را خوب بلد بوده است و توانسته است با حفظ حرمت <شاگرد و استاد> ؛ رابطه ی خوب و صمیمانه ای با بازیکنانش برقرار کند. دقیقا همان کاری که مثلا اسکولاری نتوانست در چلسی ان را انجام دهد و خیلی زود مجبور به ترک این تیم شد...

4- در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی همه منتظرند تا مجموعه ای از تمجید ها و تشویقات را نثار فرگوسنی کنند که باز هم برای منچستر جام به ارمغان اورده بود. همه می خواهند از فرگوسن احتمال کسب 5 جام(رکوردی باور نکردنی) در این فصل را جویا شوند اما فرگوسن علی رغم سال ها افتخار افرینی و موقعیت استثنایی تیمش ؛ باز هم مغرور نمی شود:< من ترجیح می دهم همچنان متواضع باشم. .. 5 جام؟؟... بله ما چنین هدفی داریم اما ممکن است که همین هفته اینده با یک شوت از راه دور از جام حذفی کنار برویم. فوتبال کاملا غیر قابل پیش بینی است.> از صحبت های فرگوسن بوی پختگی و تجربه را به راحتی می توان استشمام کرد. او علی رغم این موقعیت استثنایی باز هم سعی می کند فروتن باشد و با این نوع رفتار این تواضع و فروتنی را به بازیکنانش هم منتقل می کند. غرور ؛ به نظر می رسد این واژه در دایره ی لغات فرگوسن جایی نداشته باشد. حفظ تواضع و فروتنی در هر شرایطی بدون شک یکی از عوامل مهم جاودانگی می تواند باشد...

5- سر الکس فرگوسن... ان قدر این نام بزرگ است که مطمئنا با چند خط نمی توان وسعت ان را بیان کرد. مهم نیست که شما فوتبال نگاه می کنید یا نه...فرگوسن فقط درس فوتبال نمی دهد... او درس زندگی هم می دهد. اگر پیر شده اید و احساس خستگی از زندگی را بر دوش خود احساس می کنید کافی است نگاهی به فرگوسن بیندازید. پیرمردی که تنها چیزی که به او نمی اید واژه ی <پیری> است. مطمئنا دیدن حرکات ؛ پرشها ؛ و خوشحالی های کودکانه ی این پیرمرد مجددا شوق زندگی کردن را به شما باز می گرداند و متوجه خواهید شد که پیری پایان راه نیست...مهم نیست که شما فوتبالی هستید یا نه...مطالعه ی زندگی این مرد به شما درس زندگی هم می دهد. اگر می خواهید جاودان بمانید ؛ اگر می خواهید تمام نشوید ؛ اگر می خواهید پیر نشوید و در یک کلام ؛ اگر می خواهید تا اخرین نفس زندگی کنید کافی است زندگی این پیرمرد استثنایی را مورد مطالعه قرار دهید...

Antivirus II
07-03-2009, 22:49
منچستر 4 --- فولهام 0
باز هم مثل همیشه منچستر برنده میشه

corey
08-03-2009, 10:37
تازه اونم بدون نصف بازیکنان اصلی!!!!!!!!!!!
امسال واقعا تیم رویایی داریم

hoka2006
08-03-2009, 17:03
4-0 !!!

باورم نمیشه !!!

چه کرده منچستر . دمش گرم الکی نیست برترین تیم جهان شناخته شده .

MoJtaBa.R
08-03-2009, 20:53
تازه اونم بدون نصف بازیکنان اصلی!!!!!!!!!!!
امسال واقعا تیم رویایی داریم

کسي ليست بازيکناي تيم رو داره ؟

ممنون ميشم بزارين

Antivirus II
09-03-2009, 01:02
کسي ليست بازيکناي تيم رو داره ؟

ممنون ميشم بزارين

بفرمایید

MoJtaBa.R
09-03-2009, 15:21
آنتي خان ممنون از حركتت

ايشا ... عروسيت

Antivirus II
11-03-2009, 19:24
به امید پیروزی منچستر

واقعا حیفه که یکی از این دوتا تیم حذف بشن و اونوقت تیمی مثل ویارئال بیاد بالا

Antivirus II
11-03-2009, 19:33
راستی فردیناد بازی میکنه ، سایت گل که گفته هست ضما زلاتان تو ترکیب اولیه نیست !!!

Black Prince
11-03-2009, 20:33
آقا من عاشق اینتر و منچستر بیدم! عجب قرعه بدی افتاده! حیف بید یکیشون حذف بشه!
به حر حال امیدوارم امشب منچستر بترکونه تا این مورینیو احمق حالش جا بیاد!

pouya_99999
11-03-2009, 23:10
ترکیب بازی منچستر - اینترم اعلام شد :

منچستر : وندرسار - اورا - ویدیچ - فردیناند - اوشی - گیگز - اسکولز - کریک - رونالدو - بربا - رونی

اینتر : سزار - سانتون - ساموئل - کوردوبا - مایکون - استانکوویچ - ویرا - کامبیاسو - زانتی - بالوتلی - زلاتان

MoJtaBa.R
11-03-2009, 23:44
ايول روني از اول هست

کريس هم که هست ولي آچمزه فعلا

تا حالا هم که آقاي خاص ! باخته

دمشون گرم

MoJtaBa.R
11-03-2009, 23:54
ولي خدايي خدا دوسمون داره ها

2 تا موقعيت وحشتناک رو يکي استانکوويچ داشت و يکي زلاتان

ايشا ... بهتر بازي کنيم

M A R S H A L L
12-03-2009, 00:09
یه چیز یه کم عصبانیم میکنه اینه که وقتی بازیکنای حتی با تجربه تیم یه کم پا به توپ میشن بعد از یه مدت توپو خیلی راحت از دست میدن.
اینو قشنگ در نظر گرفتم.
دفاع خیلی خوب کار نکرد.
رونالدو رو اصلاً ندیدم.

به امید اینکه نیمه دوم این خلاء ها کاملاً پر بشه.
چون 1 گل اصلاً جای تکیه نیست تو یه همچنین بازی ای.

MoJtaBa.R
12-03-2009, 00:16
لپ مطلب رو صدر گفت

در کل مورينيو خيلي زيرکه

من که هميشه به خاطر بازيه چلسي و صبا ازش خاطره ي خوشي ندارم

ايشا ... فرگي چاره اي انديشيده باشه

يکي ديگه بزنيم حلَه

MoJtaBa.R
12-03-2009, 00:21
تموم شد

کريس : رونالدو

2 - 0 جلو افتاديم

روني و رونالدو کل اينتر رو بهت زده کردن ولي باز خيلي مونده

MoJtaBa.R
12-03-2009, 00:32
بهههههه

آدريانو ميون 5 تا بازيکن قيچي بايد بزنه ؟؟

عجب حرکتي کردن ؟!

بر باتوف رو برا چي ميزاره تو زمين تو 6 نتونست گل بزنه

Majid393
12-03-2009, 01:07

Antivirus II
12-03-2009, 01:14
خب اینم از اینتر
به هر حال بازی خوبی کردیم اینتر هم نسبت به بازی قبل بهتر بود
عجب شوتی زد رونالدو ، حیف شد ....
در کل اصلا بازی برباتو رو قبول ندارم حتی اگه گل بزنه ، خدا کنه برای فصل بعد کریم بنزما رو بخریم تا با رونی یه زوج طلایی رو تشکیل بدن

M A R S H A L L
12-03-2009, 01:32
خوب منم تبریک میگم.
نسبتاً بازی ساده ای بود

یه ویژگی ای که فرگوسن داره بازیکن اگه زیاد مشهور یا خبر ساز و مطبوعاتی و اینا بشه نمیگیره.
کریم بنزما هم فکر نکنم دیگه بخواد بیاره.

vahid_civil
12-03-2009, 02:11
تبریک میگم برد و صعود رو.

اسکولز و آندرسون چقدر ضعیف کار کردن امروز !
رونی عجیب خوب بود. واقعا بازیکن خوبیه.
رونالدو هم با اینکه نیمه اول خوب نبود ولی نشون داد بازیکن بزرگ یعنی چی !
فرگوسن هم که مثل همیشه فوق ستاره تیم بود.
پوز مورینیو خورد !
تبریک میگم بازم. امیدوارم منچستر فقط به بارسا نخوره !

Antivirus II
12-03-2009, 02:52
تبریک میگم بازم. امیدوارم منچستر فقط به بارسا نخوره !
خیالی نیست

M A R S H A L L
12-03-2009, 10:38
منم امیدوارم به بارسا نخوره فعلاً.
هرچند بارسا رو هم خیلی دوست دارم اما خیلی سخته یکی از این 2 دو تیم امسال حذف بشه.
مخصوص منچستر که حتماً فینالیسته .
کاریشم نمیشه کرد اینه دیگه!

ali_ranger22
12-03-2009, 11:06
تبریک میگم ... بعد از باخت رئال دلمون به منچستر خوشه

corey
12-03-2009, 15:51
اصلا نباید به این فکر کنیم که با کدوم تیم بازی داری چون هر تیمی جلومون قرار بگیره خیلی راحت شکستش میدیم

MoJtaBa.R
13-03-2009, 00:26
هرچند بارسا رو هم خیلی دوست دارم اما خیلی سخته یکی از این 2 دو تیم امسال حذف بشه.
مخصوص منچستر که حتماً فینالیسته .
کاریشم نمیشه کرد اینه دیگه!

دقيقا تائيد ميشه

علي جون تو هم غصه نخور

vahid_civil
13-03-2009, 00:45
8 تیم اومدن بالا. از اینا 4 تاشون انگلیسیه. یعنی منچستر به چلسی و لیورپول و آرسنال مرحله بعد نمیخوره.
میمونه بارسا و پورتو و ویارئال و بایرن.
یعنی احتمال 25 درصد ممکنه بارسا به منچستر بخوره !
با ویارئال هم که دو تا بازی امسال منچستر کرده. شناخت داره.
پورتو یه حریف خوبه. بعد ویارئال.
منچستر امسال خیلی قویه.

mohamad2998
13-03-2009, 02:28
به هر حال براي قهرماني بايد با بهترين تيم ها روبرو شد.مثل دوره قبل.

Antivirus II
13-03-2009, 18:25
میگم فردا منچستر ساعت چند بازی داره؟
نکنه با بازی ایران همزمان باشه ....

MoJtaBa.R
13-03-2009, 18:33
دیدار تیم هاى ملى فوتبال ایران و کنیا قرار است از ساعت 16و 30 دقیقه پس فردا شنبه در ورزشگاه آزادى تهران بر گزار شود.

Antivirus II
13-03-2009, 23:26
پس فردا شنبه
حالا شنبه است یا پس فردا ؟
بازی منچستر ساعت چنده ؟

B3HZ@D
14-03-2009, 00:26
8 تیم اومدن بالا. از اینا 4 تاشون انگلیسیه. یعنی منچستر به چلسی و لیورپول و آرسنال مرحله بعد نمیخوره.
میمونه بارسا و پورتو و ویارئال و بایرن.
یعنی احتمال 25 درصد ممکنه بارسا به منچستر بخوره !
با ویارئال هم که دو تا بازی امسال منچستر کرده. شناخت داره.
پورتو یه حریف خوبه. بعد ویارئال.
منچستر امسال خیلی قویه.

این مرحله فرق می کنه و قرعه کشی میشه
اون حرف شما مال زمانیه که تیمها بعد از مرحله گروهی قراره قرعه کشیشون انجام بشه
ولی الان احتمال این که تیمهای انگلیسی بهم بخورن هست

Mojtaba-MCI
14-03-2009, 08:45
واقعا حیفه بارسا و منچستر به هم بخورن چون اونوقت منچستر حذف میشه و کلی غصه می مونه واسه هوادارای منچستر:27:...
ولی جدا از شوخی ضعیف ترین تیم هایی که این وسط هستن اینان : آرسنال ، ویارئال و پورتو.
هر تیمی که به اینا بخوره راحته.

XMAN9
14-03-2009, 18:11
منچستر تا حالا 4 تا عقبه.

Antivirus II
14-03-2009, 18:12
وای 4 بر 1 باختیم ، اصلا باورم نمیشه !!!!!!!!!!
قبل از گل سوم ویدیچ اخراج شد ....

ali_ranger22
14-03-2009, 19:05
ای بابا اینقدر درگیر خونه تکونی بودم که اصلا حواسم نبود بازی رو ببینم ! گند زدیم که ! ولی عیب نداره تو لیگ قهرمانی صد در صده !

ElmO
14-03-2009, 22:18
ای بابا اینقدر درگیر خونه تکونی بودم که اصلا حواسم نبود بازی رو ببینم ! گند زدیم که ! ولی عیب نداره تو لیگ قهرمانی صد در صده !

همون بهتر که اصلا حواست نبوده .. !
چون ما که حواسمون بود ، فقط حرص خوردیم که چرا به جای بازی لیورپول و منچستر ، بازی ایران و کنیا !!!!! رو پخش میکنه .. !!!

هـــــــی ..

یا حق

:40:

corey
14-03-2009, 22:26
بازی بد جور از دست رفت
100 دفعه دیگه بازی کنیم این جوری نمیبازیم اخراج ویدیچ هم که کاملا به ضرر تیم تموم شد
لیورپول هم از حق نگذریم فوق العاده بود ولی بازم صد در صد قهرمانیم

franch
15-03-2009, 15:38
سلام

ببخشيد منچستر الان وضعيتش در جام حذفي انگليس چجوريه؟!

يعني اينكه حذف شده يا نه؟

ali_ranger22
15-03-2009, 15:50
سلام

ببخشيد منچستر الان وضعيتش در جام حذفي انگليس چجوريه؟!

يعني اينكه حذف شده يا نه؟

نه حذف نشده

franch
15-03-2009, 16:02
نه حذف نشده

مرسي.

پس حذف نشده.

به اميد اينكه زودتر حذف بشه:biggrin: