PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

corey
07-05-2009, 22:50
روی گل سوم هم عالی کار کرد
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم

Antivirus II
07-05-2009, 22:51
امیدورام رونالدو یکی از این شوت های خوشگلش رو تو بازی با بارسا بزنه
از قدیم گفته تا سه نشه بازی نشه
به پرتو زد به آرسنال هم زد حالا مونده بارسا

MoJtaBa.R
07-05-2009, 22:52
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم

مهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزنن

Antivirus II
07-05-2009, 22:53

اونکه فوق العاده بود
اولش گفتم رونی به کی پاس داد ؟
یهو دیدم یکی مثل موشک داره به سمت توپ میاد

Antivirus II
07-05-2009, 22:54
مهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزنن
مهم اینکه منچستر قهرمان میشه
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر

MoJtaBa.R
07-05-2009, 22:57
مهم اینکه منچستر قهرمان میشه
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر

برا من که سخته بگم کدومشون قهرمان ميشن ، 50 ، 50 هست

بعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم

ايشا . . . بازي قشنگي بشه

Antivirus II
07-05-2009, 23:01
بعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم

ايشا . . . بازي قشنگي بشهآها از اون لحاظ :46:
اینم حرفیه :20:
حالا این دفعه بیا برای منچستر دعا کن ، جای دوری نمیره :27:

MoJtaBa.R
07-05-2009, 23:33
جالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

S.Y.K
07-05-2009, 23:40
من عاشق لیگ انگلیس هستم.با تمام وجود امیدوارم منچستر یونایتد قهرمان بشه.سبک بازی چلسی و منچستر خیلی به هم نزدیکه و اگه منچستر یک بازی منطقی رو مثل چلسی انجام بده بدون شک قهرمانه
خط دفاع بارسلونا به شدت نفوذ پذیره
و دیشب دیدیم که مالودای آماده به راحتی می تونست ازش عبور کنه
مطمئنا سرعت کریستیانو رونالده خیلی بیشتر از مالودا هست و راحت تر می تونه عبور کنه.دفاع منچستر هم مثل دفاع چلسی عالیه.مطمئنا تیم قهرمان بهترین بازیکن اروپا و جهان به ما نشون میده
مسی در بازی با چلسی هیچ عددی نبود.این دوبازیکون هر دو دریبل زن هستن در حالی که رونالدو هم هد زنه-هم شوت زنه-هم سرعتی تره
پس مسی باید بره بمیره.لیاقت بارسلونا دیشب مقابل یک تیم درجه 1 انگلیسی معلوم شد.بهترین خط حمله ی جهان فقط یک توپ درون چار چوب داشت.
البته همه ی اینا در صورتی که میشل جون(میشل پلاتینی)این دفعه برای بازی فینال به داور خط نده.که البته تیمای انگلیسی این قدر قوی هستن که ناداوری هم روی کارشون تاثیر نذاره.حالا بارسلونا تاکی میخواد شانسلونا باشه.بالاخره پلاتینی هم میره
به امید قهرمانی منچستر یونایتد

S.Y.K
07-05-2009, 23:42
جالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بله دقیقا
الان چلسی باید فینال می بود
ولی حالا که نیست صد در صد امیدوارم یک تیم انگلیسی قهرمان بشه(که میشه)

vahid_civil
08-05-2009, 00:14
بهترين بازيكن جهان همچنان در منچستريونايتد توپ خواهد زد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريستيانو رونالدو در گفت و گو با روزنامه ي انگليسي "سان" از ادامه ي حضورش در جمع شياطين سرخ خبر داد. اين بازيكن 24 ساله گفت: " در منچستر يونايتد بسيار خوشبخت هستم و دوست دارم در اين تيم بمانم."

اين نخستين باري است كه او به صراحت از ماندن در اولد ترافورد صحبت كرده است. به اين ترتيب پرونده ي پيوستن او به رئال مادريد بسته شده به نظر مي رسد. بازيكن تيم ملي پرتغال پس از پايان ديدار برگشت آرسنال و منچستر يونايتد از مرحله ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به هوادان تيم باشگاهي اش گفت:" همچنان در اولد ترافورد بازي خواهم كرد."

او در بازي ياد شده زننده ي دو گل تيمش بود و شياطين سرخ با گل هاي او راهي ديدار پايان ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري شدند. منچستر يونايتد روز 27 ماه مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپيك رم برابر بارسلونا حاضر خواهد شد تا از عنوان فصل پيش خود در اين رقابت ها دفاع كند. رونالدو كه در فصل 2008 - 2007 با منچستر يونايتد در ضربه هاي پنالتي از سد چلسي عبور كرده و قهرماني را جشن گرفته بود، در باره ي فينال سال جاري گفت: مي خواهم دوباره ليگ قهرمانان اروپا را ببرم. از اين فينال بي اندازه خوشحالم. ما مي توانيم بارسلونا را شكست دهيم."

چنانچه رونالدو در فينال رم هم به قهرماني برسد، دوباره مي تواند عنوان بهترين بازيكن دنيا را از آن خود كند. عنواني كه در سال 2008 از آن خود كرد تا قيمتش در بازار جا به جايي بازيكنان فوتبال 80 ميليون يورو بر آورد شود.

سر آلكس فرگوسن پس از نمايش درخشان رونالدو در بازي برگشت برابر آرسنال درباره ي او گفته بود: "رونالدو در بازي برابر آرسنال نشان داد كه در سطحي كاملا بالا بازي مي كند. او با اين آمادگي به نظر من بهترين بازيكن دنياست."

در صورت ماندن اين مهاجم پرتغالي در منچستر بحث حضور فرانك ريبري در فوتبال جزيره مختومه خواهد بود. يونايتد ها براي بردن فرانسوي بايرن مونيخ به اولد ترافورد 70 ميليون يورو پيشنهاد داده بودند تا در صورت رفتن رونالدو به رئال مادريد جانشيني مناسب براي او داشته باشند. اكنون راه براي حضور ريبري در لاليگا باز شده است. و اگر او يك سال ديگر در آليانس آره نا بماند، آن وقت ديگو از برمن به يووه خواهد پيوست.

vahid_civil
08-05-2009, 00:16
(البته منچستر 70 میلیون رو تکذیب کرد واسه ریبری)

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:09

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:11

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:15

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:16

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:18

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:25

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:27

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:28
با عرض پوزش برا حجم بالاي عکسا !

مدتيه توي يه فروم ديگه عضوم که اختصاصيه واسه منچستر

اين عکسا هم زحمت بچه هاي تاپيکاي اونجاست ديدم بد نيست اينجا هم باشه mufc.ir

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:29

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:29

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:30

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:31

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:32

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:32

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:33

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:34

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:36

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:41

corey
08-05-2009, 12:42
ممنون مجتبی جون عالی بود

ADEL_r
08-05-2009, 13:06
درود به منچستری های جیگر :40:
منتظر رد شدنتون از روی جنازه کثیف بارسلونا هستیم . :46:

MORINIO
08-05-2009, 13:12
تیمی که با این وضع اومد فینال نباید قهرمان بشه و نخواهد شد. وگرنه باید در فوتبالو گل گرفت!!

مطمئنم منچستر شکست سختی رو به بارسلونا تحمیل خواهد کرد البته اگر پلاتینی دوباره چک نکشه واسه داور!!!

بارسلونا تو فینال آلوز و آبیدال و مارکز رو نداره پس دفاع نداره:27:

به امید قهرمانی منچستر:46:

ADEL_r
08-05-2009, 13:14
درود به منچستری های جیگر :40:
منتظر رد شدنتون از روی جنازه کثیف بارسلونا هستیم . :46:

راستی بعد از رد شدن از روی جنازشون یه غسل جنابت هم فکر کنم لازم بشه :31:

signinfo
08-05-2009, 13:28
هواداران چلسی خون خودتون رو کثیف نکنید... فینال مال بارسلونا و منچستره و چلسی حذف شده...قهرمانی منچستر هم باعث بالا اومدن چلسی نمی شه...شما برید از تیم خودتون طرفداری کنید و تغییر هویت ندید به این سرعت و دست به دامن تیم های دیگه هم نشید!
واسه سال دیگه دعا کنید...انشاالله که تیم محبوبتون درست بازی کنه تا نتیجه هم بتونه بگیره...

بی صبرانه منتظر فینالی زیبا بین بارسا و منچستر، دو تیم برتر جام هستیم!!

ADEL_r
08-05-2009, 13:31
هواداران چلسی خون خودتون رو کثیف نکنید... فینال مال بارسلونا و منچستره و چلسی حذف شده...قهرمانی منچستر هم باعث بالا اومدن چلسی نمی شه...شما برید از تیم خودتون طرفداری کنید و تغییر هویت ندید به این سرعت و دست به دامن تیم های دیگه هم نشید!
واسه سال دیگه دعا کنید...انشاالله که تیم محبوبتون درست بازی کنه تا نتیجه هم بتونه بگیره...

طرف حساب ما دوستان عزیزمون و هواداران منچستر هستند . با غریبه ها حرفی نداریم . کارهایی هم که هواداران چلسی انجام میدن به خودشون و دوستانشون مربوط هست . نیازی به دخالت دیگران نیست .

corey
08-05-2009, 13:50
من طرف حسابم هیچ کس نیست !!!!!!!!!!!
ولی این مطمئنم که منچستر قهرمان میشه البته در صورتی که داور نخواد بارسا قهرمان بشه

ADEL_r
08-05-2009, 13:51
ولی این مطمئنم که منچستر قهرمان میشه البته در صورتی که داور نخواد بارسا قهرمان بشه

درسته . جام نباید از انگلیس خارج بشه .

Antivirus II
08-05-2009, 14:06
تایید میشه

S.Y.K
08-05-2009, 15:00

اول اون لحنتو درست کن
آبروی هرچی فوتبالیست و فوتبال دوست بود بردی
دوم ما تغییر هویت ندادیم تیممونم عالی بازی کرد به لطف عمو میشل(پلاتینی) و داور بازی حذف شدیم.مطمئن باش منچستر یونایتد قهرمان میشه
فعلا که این قدر حسودیتون میشه که میگین تغییر هویت دادین .برات متاسفم
بازی فینال می بینمتون
:39::39::39::39: بارسلونا نگو بگو شانسلونا

S.Y.K
08-05-2009, 15:04
البته
مطمئنا منچستر مثل چلسی حساب همه جا رو می کنه
فقط دیگه باید ببینیم عمو میشل بازم با داور بازی ... می کنه یا نه.
هر چند داور فینال روبرتو روزتی که مطمئنا اگه همون قدر پولی که میشل جون به داور بازی شانسلونا چلسی داد ده برابر کنه این داور سر شناس قبول نخواهد کرد
میگم که این میشل طلا یه کس و کاریش اسپانیایی بوده یا اینکه پدر خونده و مادر خوندش انگلیسی بودن
در هر حال به امید قهرمانی منچستر یونایتد

hamijoon
08-05-2009, 15:07
داش اينقدر ناراحت نكن خودتو . بكس شانسلونا چيز ببخشيد بارسلونا هم بيخيال شيد ديگه ....

قبل از اينكه تو تاپيك ما حرفي بزنيد اول فكر كنيد بعد چون بعد بازي ديگه نميشه جمعش كردا .

اينقدر گفتيد يه ترسي افتاده تو بدنم . ميگم نكنه اين پلاتيني باز داور و بخره؟

signinfo
08-05-2009, 15:50
طرف حساب ما دوستان عزیزمون و هواداران منچستر هستند .

حالا همه منچستری شدن!!

اول اون لحنتو درست کن
آبروی هرچی فوتبالیست و فوتبال دوست بود بردی
دوم ما تغییر هویت ندادیم تیممونم عالی بازی کرد به لطف عمو میشل(پلاتینی) و داور بازی حذف شدیم.مطمئن باش منچستر یونایتد قهرمان میشه
فعلا که این قدر حسودیتون میشه که میگین تغییر هویت دادین .برات متاسفم
بازی فینال می بینمتون
:39::39::39::39: بارسلونا نگو بگو شانسلونا

باشه اگه شما می خوای مطمئن می شم منچستر قهرمان می شه! ولی اطمینان من نه چلسی رو میاره بالا!! نه از ارزش های بارسا کم می کنه :20:
شما هم بشین تا سال دیگه تاسف بخور :46:
ببینم چند بار دیگه رنگ عوض می کنید :31:

wildhunter
08-05-2009, 16:40
مگه شما شک داری که منچستر قهرمان بشه؟؟؟

بارسا جلوی حمله منچستر نمیتونه حمله کنه.دفاع بارسا بر خلاف منچستر بسیاز ضعیفه.دروازبان بارسا هم نسبت به فندرسار هم خیلی ضعیف تره
اخه شما به پیروزی امید دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saladii
08-05-2009, 17:18
منچسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسستر عشق من!!!

S.Y.K
08-05-2009, 18:50
باشه اگه شما می خوای مطمئن می شم منچستر قهرمان می شه! ولی اطمینان من نه چلسی رو میاره بالا!! نه از ارزش های بارسا کم می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
شما هم بشین تا سال دیگه تاسف بخور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ببینم چند بار دیگه رنگ عوض می کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نه
ما فقط داریم می گیم که دوست داریم منچستر قهرمان بشه
شانسا هم اصلا ارزش نداره که بخواد کم بشه
ما افتخار می کنیم تاسف نمی خوریم.اونی که تاسف می خوره تویی و هم سنگرات شب فینال
شب فینال خیلی پستای توجیه کنندتون به خاطر شکست بارسلونا برام خنده داره و فقط می خندم و لذت می برم

XirowN
08-05-2009, 20:42
من خودم از 7 سالگی منچستری بودم !
ولی یکی از ویژگی های فوتبال اینه که اصلا قابل پیش بینی نیست ( حد اقل تو اروپا )
ولی اگه هانری به بازی برسه منچستر باید حمله کنه تا با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره ...

signinfo
08-05-2009, 20:49
اخه شما به پیروزی امید دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه اشکالی داره آدم امیدوار باشه؟ :20: بایرن و رئال و چلسی هم امید داشتن...شما هم داشته باشید ما هم داریم! :46:

شب فینال خیلی پستای توجیه کنندتون به خاطر شکست بارسلونا برام خنده داره و فقط می خندم و لذت می برم

فوتبال برد و باخت داره پسر جون :20: اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم :46:

S.Y.K
08-05-2009, 21:01
فوتبال برد و باخت داره پسر جون :20: اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم :46:
ولی این حرفا روزی معلوم خواهد شد که درباره ی تیم خودتون هم ناداوری بشه!!!

vahid_civil
08-05-2009, 21:01
یادش به خیر . یه زمانی اینجا تاپیک منچستر بود.

S.Y.K
08-05-2009, 21:18
فوتبال برد و باخت داره پسر جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
باشه
قبول
جنابsigninfo
من بد صحبت کردم.منم امیدوارم بازی فینال حق به حق دار برسه
ولی بدونید این چلسی فدای داوری شد و این چیزی که همه ی دنیا دیدن و این بچه گانه نیست.قصه ی فدا کردن یه تیمه
در هر حال من معذرت می خوام
موفق باشید دوست عزیز:10:

Elendil1
08-05-2009, 21:18

اره يادش بخير... نه اين كه 4 تا بارسايي و تعصبي مثه خودت ميان خرابش ميكنن

signinfo
08-05-2009, 21:42
باشه
قبول
جنابsigninfo
من بد صحبت کردم.منم امیدوارم بازی فینال حق به حق دار برسه
ولی بدونید این چلسی فدای داوری شد و این چیزی که همه ی دنیا دیدن و این بچه گانه نیست.قصه ی فدا کردن یه تیمه
در هر حال من معذرت می خوام
موفق باشید دوست عزیز:10:

خواهش می کنم دوست من :20: منم اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر می خوام...

چیکار به کار اون بنده خدا داری :31: تقصیر من بود!
دوستان منچستری معذرت که اینجا بحث چلسی و بارسا کشیده شد...

vahid_civil
08-05-2009, 21:57

lمن ايتمار مي خوام... بابا از اين عكسا نذار ... دوباره يادمون بهش ميفته:41:.
يادش بخير ... كاشكي الان هم داشتيمش ...
خيلي دلم ميخواد با بارسلون بيفتيم... هرچي باشه ميپوكونيمش...

""فقط ارتش سرخ باواريا""

بارسا غلط كرده شاخ بشه!! خودمون ميتركونيمش !! خيلي دوست داشتم با بارسا بيفتيم!! كه بدبختانه افتاديم...:d يعني يه ذره شانس نداريم ...
منچستر خورد به پورتو... بعدش مي خوره به برنده ي بازيه ويارئال و آرسنال!!! ولي ما بدبختا اگه بارسا رو تكونديم ، بعدش ميفتيم با برنده ي بازي ليورپول چلسي!! 2 خان رستم!!!

این 2 تا پست بالا مال شماست . توی تاپیک بایرن مونیخ قبل و بعد از اینکه به بارسا بخورین.
فکر میکنم دقیقا از وقتی بارسا بایرن مونیخ رو له کرد طرفدار منچستر شدین !
حزب باد همینه دیگه ؟
قبلا کجا بودین ؟

Elendil1
08-05-2009, 22:02

پس ببخشيد!!

Elendil1
08-05-2009, 22:06
این 2 تا پست بالا مال شماست . توی تاپیک بایرن مونیخ قبل و بعد از اینکه به بارسا بخورین.
فکر میکنم دقیقا از وقتی بارسا بایرن مونیخ رو له کرد طرفدار منچستر شدین !
حزب باد همینه دیگه ؟
قبلا کجا بودین ؟

نه خشكله، قبلش رو هم چك كنين ، من نميومدم تو تاپيك ورزشي(زياد نميومدم) من هميشه منچستر و باريرن رو دوست داشتم، هر دوشون رو ، نه اصلآ هيچ ربطي به اون نداره. و خيلي خوشحالم كه بعد از اون فينال منچستر و بايران اين 2 تا زياد به نخوردن( يعني يكي دوبار)

ولي از وقتي الي كان از بايرن رفته من منچستر رو يكم بيشتر دوست دارم. و هميشه هم گفتم(از 7 سال پيش) ::

منچستر تنها تيم قابل احترام درجهانه!! و ليگ انگليس بهتريه(هر چند كه بايرن رو هم دوست دارم)

Elendil1
08-05-2009, 22:10
در ضمن من اونجوري به بچه ها گفتم كه يكم روحيه بدم، مطمئن باش من يكي از طرفدارهاي قديمي بايرن و منچسترم!!

من اگه ميخواستم از منچستر تو تاپيك بايرن طرفداري كنم ، به نظرت مشكلي پيش نميومد؟؟

wildhunter
08-05-2009, 22:10
من خودم از 7 سالگی منچستری بودم !
ولی یکی از ویژگی های فوتبال اینه که اصلا قابل پیش بینی نیست ( حد اقل تو اروپا )
ولی اگه هانری به بازی برسه منچستر باید حمله کنه تا با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره ...

دوست عزیز مگه یه بازی کن تو زمین چیکار میتونه بکنه.هانری زمانی که تو ارسنال بود هم جلوی منچستر زیاد کار خاصی نکرد

M A R S H A L L
08-05-2009, 23:54
مدافع منچستریونایتد فصل را از دست داد

وس براون نمیتواند تا پایان فصل برای یونایتد بازی کند.

سایت گل: وس براون مدافع منچستر یونایتد چهار دیدار باقی مانده تیمش در لیگ برتر و فینال لیگ قهرمانان در 27 می را از دست داد. این مدافع 29 ساله که میتواند در مرکز و کنارههای خط دفاعی بازی کند دچار مصدومیت از ناحیه پا شده است. او چندی پیش مصدوم شده بود و اخیرا چند دیدار در تیم ذخیرهها انجام داد، اما مصدومیت او بدتر شد و مجبور شد دوباره تحت مداوا قرار گیرد.

الکس فرگوسن مربی یونایتد میگوید: «اوضاع وس در این هفته وخیم شد و مجبور شد استراحت کند.» این بازیکن 21 بازی ملی در کارنامه خود دارد. او فصل گذشته 52 بار در ترکیب ثابت منچستریونایتد قرار گرفت ولی امسال به دلیل مصدومیت تنها 12 بار از ابتدا به میدان رفته.

vahid_civil
09-05-2009, 00:07
گیگز خوشحال از پایان شلوغ فصل

هافبک ولزی می‌گوید از این که منچستریونایتد چندین بازی بزرگ در این مرحله از فصل دارد خوشحال است.

سایت گل: رایان گیگز هافبک منچستریونایتد گفته باشگاه از برنامه پر از بازی یونایتد در پایان فصل به هیچ وجه شکایتی ندارد. یونایتد باید یکشنبه مقابل منچسترسیتی بازی کند، سپس در دو هفته سه بازی در لیگ برتر انجام دهد و بعد از آنها در 27 می به مصاف بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان برود.

گیگز 35 ساله تاکید کرده که یونایتد از چنین روند سرسام‌آوری خوشحال است و گفته آنها انگیزه زیادی برای بازی دارند: «در این برهه از فصل همه می‌خواهند در بازی‌های بزرگ حضور داشته باشند و ما هم همین طور. ما یک بازی بزرگ مقابل منچسترسیتی داریم. اما نباید از انجام این بازی شکایتی داشته باشیم. باید خود را آماده کنیم و این طور هم خواهد شد. امیدوارم در زمان مناسبی به فرمی عالی برسیم. مربی همیشه می‌دانسته که ما به تیمی با بازیکنان بزرگ و پرشمار نیاز داریم چون بازی‌های بسیاری پیش روی ماست. او حالا دارد از این بازیکنان استفاده می‌کند.» منچستریونایتد سه امتیاز از لیورپول بیشتر دارد و یک بازی هم نسبت به این تیم کمتر انجام داده. آنها می‌توانند اولین تیمی باشند که دو فصل پیاپی فاتح لیگ قهرمانان شده.

yashgin128
09-05-2009, 14:16
سلام بر بروبچ طرفدار شیاطین سرخ
با اینکه از اول فصل دلم میخواست بارسا تو فینال مقابل منچستر له بشه اما یه جورایی ب حال چلسی دلم سوخت
بابا خودتونو ناراحت نکنید فقط با دوتا گل رونالدو تو فینال که یکیش هم ایستگاهیه انتقام فوتبال کثیف رو میگیریم

vahid_civil
09-05-2009, 17:45
/دربي منچستر/
آرايش نوين و پله‌اي منچستريونايتد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد بدون تغيير در سيستم بازي خود،‌ پذيراي همشهري‌اش خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، منچستريونايتد به رهبري سرآلكس فرگوسن، ‌در ديدار برابر منچسترسيتي كه فردا شب در هفته سي و ششم ليگ برتر در اولدترافورد برگزار مي شود با سيستم 2-4-4 وارد ميدان مي شود.
برپايه اين سيستم تركيب احتمالي منچستريونايتد به اين شرح خواهد بود:

دروازه بان: فان درسار
خط دفاع: اوشي، فرديناند،،‌ويديچ،‌ اورا
خط مياني:كريستيانو رونالدو، ‌اسكولز، كريك،‌ پارك،
خط حمله:روني، ‌برباتف

در اين گزارش عنوان شده اگر چه سيستم بازي يونايتدي ها به ظاهر شكل ساده 2-4-4 دارد،‌ اما در عمل،‌ مربي مجرب اين تيم (فرگوسن) مدل آرايش پيشرفته اي از بازيكنان خود طراحي كرده كه جالب توجه است. به عنوان نمونه روني و برباتف كه مهاجمان يونايتد به شمار مي روند همراه با پارك (بازيكن خط مياني) به صورت پله اي در زمين قرار مي گيرند.
همين حالت درمورد رونالد،‌اسكولز و كريك نيز برقرار است.
تيم منچستريونايتد دربازي رفت با همشهري خود،‌با تك گل وين روني به پيروزي رسيد.

vahid_civil
09-05-2009, 17:50
اورا: ريبري به درد يونايتد مي‌خورد

بازيكنان سابق و فعلي تيم ملي فرانسه سعي دارند فرانك ريبري را به باشگاه‌هاي مورد علاقه خود ببرند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آنكه زين‌الدين زيدان اعلام كرد، دوست دارد ريبري را به رئال مادريد ببرد، نوبت به پاتريس اورا رسيد تا هم تيمي‌اش در جمع ملي‌پوشان فرانسه را براي رفتن به اولدترافورد ترغيب كند.

شايعه‌ها درباره بازيكن فرانسوي بايرن مونيخ تمامي ندارد. هفته پيش اعلام شد كه شياطين سرخ براي خريد ريبري حاضر به پرداخت 70 ميليون يورو هستند. البته اين در صورتي است كه كريستيانو رونالدو بخواهد راهي رئال مادريد شود. اگرچه سرآلكس فرگوسن، سرمربي يونايتدها اين اخبار را رد كرد، با اين حال پاتريس اورا، مدافع چپ فرانسوي رئال گفت، دوست دارد هموطنش را در اولدترافورد ببيند.

او در اين باره گفت: «فرانك براي موفقيت در منچستريونايتد همه آنچه را كه نياز است، دارد.»

مدافع يونايتد كه با پايگاه اينترنتي ساكرنت گفت‌وگو مي‌كرد، ادامه داد: «البته توجهي نمي‌كنم كه گفت‌وگوها تا كجا پيش رفته‌اند و اين كه آيا اصلا گفت‌وگويي در كار بوده است يا خير. با اين همه براي من به راستي جالب خواهد بود كه بازي او را در اين جا ببينم. او همان بازيكني است كه به درد يونايتد مي‌خورد.»

سرمربي اسكاتلندي منچستر پس از راهيابي تيمش به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا اعلام كرده بود كه اين اخبار هيچ پايه و اساسي ندارد.

vahid_civil
09-05-2009, 17:53
با پرداخت مبلغ 10 ميليون پوند،
شركت Airtel هند حامي مالي جديد منچستريونايتد شد

باشگاه منچستريونايتد حامي مالي جديدي پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت Airtel هند با پرداخت مبلغ 10 ميليون پوند به باشگاه منچستريونايتد به عنوان حامي مالي جديد باشگاه انگليسي شناخته شد.

براساس قرارداد امضا شده 92 ميليون مشترك شركت Airtel مي‌توانند محتويات سايت باشگاه منچستريونايتد شامل بازي‌ها و مصاحبه ها را بر روي تلفن‌هاي همراه خود مشاهده كنند.

شركت Airtel بيست و پنج درصد از بازار موبايل كشور هندوستان را در اختيار دارد و يكي از بزرگترين شركت هاي مخابراتي اين كشور به شمار مي رود.

corey
09-05-2009, 21:46
با پرداخت مبلغ 10 ميليون پوند،
شركت Airtel هند حامي مالي جديد منچستريونايتد شد

AIG حامی قبلی منچستر که یکی از بزرگترین شرکت های بیمه آمریکاست ورشکست شده

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:46

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:49

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:54

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:55

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:55

MoJtaBa.R
09-05-2009, 21:59

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:00

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:01

wildhunter
09-05-2009, 22:02
بازی بعدی تو لیگ با چه تیمی هست؟

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:02

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:03

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:04
بازی بعدی تو لیگ با چه تیمی هست؟

جواب در صفحع ي قبل :

‌در ديدار برابر منچسترسيتي كه فردا شب در هفته سي و ششم ليگ برتر در اولدترافورد برگزار مي شود

..

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:05

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:07

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:13

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:23

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:23

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:30
خوب ديگه از امروز به بعد بايد منتظر شنل قهرماني توي انگليس باشيم

به کاربراي طرفدار چلسي هم اينقدر نگين ما تلافي ميکنيم : نه به خاطر اينکه طرفدار بارسا هم هستم

چونکه يه کم وزش باد زياد شده : اونا تا ديروز شکل شياطين رو نميتونستن ببينن حالا دارن ... ميکنن

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:31

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:34

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:40

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:40

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:41

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:50

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:50

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:51

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:52

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:54

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:07

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:10

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:10
دربي منچستري ها/
هيوز: ‌به اندازه يونايتدي‌ها اعتماد به نفس داريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت:‌ به اندازه منچستريونايتد اعتماد به نفس داريم و آماده كسب سه امتياز هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، مارك هيوز اظهار داشت: وقتي به جدول ليگ برتر نگاه مي كنيد، به وضوح تفاوت جايگاه ما و يونايتدي ها مشخص مي شود. بر اين اساس جاي هيچ ترديد نيست كه منچستريونايتد در فصل جاري كاملا در اوج بوده و ما متاسفانه فراز و نشيب داشته ايم. با اين حال براي رويارويي با اين تيم آماده هستيم.
وي افزود: مي توانم در اين باره ادعا كنم به اندازه خود آنها، آمادگي و اعتماد به نفس داريم. تمام تلاش من بر اين است تا با بهترين تركيب ممكن راهي زمين شويم.
تيم منچسترسيتي در بازي رفت در حالي كه ميزبان بود،‌ با يك گل مغلوب همشهري اش شد.

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:12
انتقام عجيب از بازيكن سال اروپا و جهان
سرقت از فروشگاه كريستيانو رونالدو در پرتغال
خبرگزاري فارس: فروشگاه بازيكن برتر فوتبال اروپا و جهان اواخر هفته گذشته مورد دستبرد برخي افراد ناشناس قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات پرتغال، پليس شهر ماديرا‌ روز گذشته اعلام كرد فروشگاه لباس كريستيانو رونالدو در اين شهر مورد سرقت شبانه قرار گرفته است. از اين فروشگاه كه لباس هاي توليد كارگاه پوشاكي اين بازيكن با نام تجاري CR7 مي كند، به ميزان 20 هزار دلار دزدي شده است.
پليس اين شهر اعلام كرده هنوز سارق يا سارقان را دستگير نكرده است اما يك روزنامه محلي عنوان كرد عده اي كه خود را هوادار تيم پورتو معرفي كرده اند با اين نشريه و چند ارگان مطبوعاتي پرتغال تماس گرفته و عنوان كردند با اين كار تلاش كردند از كريستيانو رونالدو بابت گلي كه چند هفته قبل به پورتو در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا زد و باعث حذف اين تيم شد،‌ انتقام بگيرند.
كريستيانو رونالدو دو سال قبل اين فروشگاه را در كنار فروشگاه هاي زنجيره اي لباس خود در پرتغال،‌ افتتاح و امور مربوط به مديريت آنان را به اعضا خانواده پدري خود واگذار كرد.

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:13
/دربي منچستر/
منچسترسيتي با تغيير سيستم مي‌آيد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچسترسيتي با سيستمي متفاوت آماده رويارويي با منچستريونايتد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل،‌ مارك هيوز، سرمربي تيم منچستريونايتد در ديدار رفت تيمش را با سيستم 2-4-4 روانه ميدان كرد اما اين مربي پس از تجربه باخت يك بر صفر در آن ديدار،‌ براي جدال فردا شب تغييرات تازه اي در سيستم بازي تيمش ايجاد كرده است.
براساس اين گزارش من سيتي با سيستم 1-1-4-4 به ميدان خواهند آمد. سرمربي اين تيم معتقد است در صورتي كه مهاجمان تيمش با فاصله در زمين قرار گيرند مي توانند براي تيم يونايتد مشكل ايجاد كنند.
تركيب احتمالي منچسترسيتي براي دربي فردا شب اين گونه اعلام شده است:

دروازه بان: شي گيون
خط دفاع: بريج، ‌ريكاردو، دونه، اوري
خط مياني: ايرلند، ديونگ، كمپاني،‌ الانو
خط حمله(لايه اول): روبينيو
خط حمله(لايه دوم): گالسيده

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:14
دربي منچستر/
ديونگ: مي‌بريم و با هواداران آشتي مي‌كنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي منچسترسيتي گفت: هدف عمده ما در اين دربي، پيروزي است تا با هواداران آشتي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان،‌ نيگل ديونگ اظهار داشت: بازي با يونايتد از زواياي گوناگون براي ما اهميت دارد؛ به ويژه اينكه مي تواند جايگاه ما را نزد هواداران ارتقا ببخشد.
اين بازيكن ادامه داد: در فصل جاري ‌خوب نتيجه نگرفته ايم. از اين بابت، باعث ناراحتي هواداران شديم. در آخرين روزهاي فصل ‌بايد كاري كنيم كه ناراحتي در آنها نباشد. همه ما در سيتي،‌ سوگند خورديم تا نهايت توان بجنگيم تا پيروز شويم. در اين صورت است كه مي توانيم كمتر مقابل تماشاگرانمان شرمنده باشيم.
تيم منچستر سيتي در بازي رفت با يك گل مغلوب يونايتد شد. ديونگ و يارانش با اندوختن 47 امتياز در رتبه هشتم جاي دارند.

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:15
روني: آماده گلزني به منچسترسيتي هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن خط حمله تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: براي گلزني به منچسترسيتي آماده هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گاردين، وين روني اظهار داشت: در صورتي كه در تركيب بازي مقابل منچسترسيتي قرار بگيرم، با تمام قوا در پي گلزني هستم. دوست دارم همانند بازي رفت گلزني كنم.
تيم منچستريونايتد فردا (يكشنبه) در رقابت هاي هفته سي‌و‌ششم ليگ برتر در ورزشگاه اولدترافورد در دربي سنتي با رقيب همشهري، ‌ميزبان منچسترسيتي است.
يونايتدي ها در ديدار رفت با تك گل وين روني حريف خود را شكست دادند.

vahid_civil
10-05-2009, 12:50
10 عکس العمل برتر فان در سار در تیم ملی هلند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MoJtaBa.R
10-05-2009, 13:50

MoJtaBa.R
10-05-2009, 13:51

vahid_civil
10-05-2009, 18:45
منچستر یونایتد 2
منچستر سیتی 0

گلها رونالدو 18 و کارلوس توز 45

برد داربی شهر منچستر و نزدیک شدن زیاد به قهرمانی رو تبریک میگم

vahid_civil
10-05-2009, 18:51
/ليگ برتر فوتبال انگليس/
شصت و يكمين پيروزي يونايتد در داربي منچستر

منچستر يونايتد داربي اين شهر را به سود خود به پايان رساند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه هفته 36 رقابت هاي ليگ برتر انگليس منچستريونايتد، مدافع عنوان قهرماني ميزبان تيم همشهري اش بود. در اين ديدار كه يكصد و پنجاهمين داربي شهر منچستر بود، شاگردان سر آلكس فرگوسن توانستند با گل هاي كريستيانو رونالدو (18) و كارلوس توس (45) توانستند، فيروزه اي پوشان را شكست داده و بار ديگر صدر جدول را از ليورپول پس بگيرند.

شياطين سرخ با اين برد 83 امتيازي شدند و با يك بازي كمتر نسبت به ليورپول در مكان نخست جدول رقابت هاي ليگ برتر انگليس جاي گرفتند. ليورپول هم با 80 امتياز از 36 بازي در مكان دوم حضور دارد.

ديگر بازي عصر يكشنبه را هم تيم هاي همشهري آرسنال و چلسي انجام خواهند داد.

اين هفته از رقابت ها عصر دوشنبه با ديدار نيوكاسل - ميدلزبورو به پايان مي رسد.

corey
10-05-2009, 21:22
فقط یک قدم مونده تا قهرمانی
واقعا این روزا منچستر فوق العادست کاشکی فینال همین هفته بود!!!!!!!

H a m e e d
10-05-2009, 21:31
اون یه بازی عقب افتاده منچستر کی برگزار میشه؟

flatrish
10-05-2009, 22:10
همین چهار شنبه با ویگان (تو زمین حریف)

H a m e e d
10-05-2009, 22:14
اوه! بازی خیلی آسونیه که! ویگان هیچ وقت مقابل منچستر حرفی برای گفتن نداشته و نداره حتی تو زمین خودش؛ از همین حالا بایستی سه امتیاز این بازی رو به حساب "من یو" واریز کرد.

به نقل از: Soccerway.com

wildhunter
10-05-2009, 22:19
پس دیگه تا قهرمانی چیزی نمونده و منچستر این فصل هم قهرمان میشه
واقعا منچستر هم قشنگ بازی میکنه و هم قشنگ گل میزنه و لایق قهرمانی هست

vahid_civil
11-05-2009, 09:39
چارلتون: اين بهترين تيم منچستريونايتد است

خبرگزاري فارس: بازيكن اسطوره‌اي فوتبال انگليس گفت: اگر از من سئوال شود،‌ بهترين تيم منچستريونايتد درتمام دوره ها كدام بوده،‌ پاسخ مي دهم تيم امسال.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر بابي چارلتون اظهار داشت: تيمي كه سرآلكس فرگوسن در منچستر در اختيار دارد،‌ صاحب بازيكنان بسيار قوي و پيشرفته اي است. آنها در كنار يكديگر فوتبال سطح بالايي را بازي مي كنند،‌‌ آنقدر زيبا و قوي كه مي توانم ادعا كنم، ‌بهترين منچستر تمام ادوار،‌ تيم كنوني است.
وي ادامه داد: درست است كه الان نسبت به گذشته،‌ فوتبال از جنبه هاي مختلف تغييرات وسيعي داشته و بطور كلي مقايسه فوتبال فعلي با گذشته ‌ممكن نيست، ‌اما من به آنچه ادعا مي كنم،‌ بسيار اعتقاد دارم.
بابي چارلتون كه اينك 71 سال دارد، طي سال هاي 1954 الي 1973، 606 بازي براي منچستر انجام داد و 199 گل زد. وي به سبب سال ها خدمت به منچستر و فوتبال انگليس، ‌لقب "سر " را در اختيار دارد.

Antivirus II
11-05-2009, 13:42
تبریک به خاطر این برد
راستی اسکلز دیروز بازی کرد !

vahid_civil
11-05-2009, 16:14
پس از پيروزي در دربي منچستر
فرگوسن: با تمركز بالا به مقام قهرماني ليگ برتر مي رسيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: ‌باتمركز بالا و توجه كافي مي توانيم مقام قهرماني ليگ برتر را از آن خود كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز،‌ سر آلكس فرگوسن پس از برتري دربي شهر منچستر اظهار داشت: در بازي با منچسترسيتي كاملا بر اوضاع مسلط بوديم و لياقت خود را با 2 گل و كسب برد نشان داديم.
وي افزود: در اين اوضاع،‌ آنچه خيلي زياد نياز داريم، توجه و دقت كافي است. در آستانه كسب عنوان قهرماني مجدد در ليگ برتر هستيم. اگر اين روند را حفظ كنيم ،‌به هدف خود مي رسيم.
اين مربي ادامه داد: دراين صورت باآرامش خاطر به بازي نهايي ليگ قهرمانان خواهيم رفت و خيلي راحت تر مي توانيم براي كسب عنوان نخست اروپا تلاش كنيم.
تيم منچستريونايتد با دو گل كريستيانو رونالدو و ته وز بر همشهري خود در دربي يكشنبه شب غلبه كرد تا با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به بقيه رقبا،‌ در صدر جدول در بهترين شرايط براي كسب مجدد عنوان قهرماني انگليس قرار بگيرد.

Elendil1
11-05-2009, 21:43
پس از پيروزي در دربي منچستر
فرگوسن: با تمركز بالا به مقام قهرماني ليگ برتر مي رسيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: ‌باتمركز بالا و توجه كافي مي توانيم مقام قهرماني ليگ برتر را از آن خود كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز،‌ سر آلكس فرگوسن پس از برتري دربي شهر منچستر اظهار داشت: در بازي با منچسترسيتي كاملا بر اوضاع مسلط بوديم و لياقت خود را با 2 گل و كسب برد نشان داديم.
وي افزود: در اين اوضاع،‌ آنچه خيلي زياد نياز داريم، توجه و دقت كافي است. در آستانه كسب عنوان قهرماني مجدد در ليگ برتر هستيم. اگر اين روند را حفظ كنيم ،‌به هدف خود مي رسيم.
اين مربي ادامه داد: دراين صورت باآرامش خاطر به بازي نهايي ليگ قهرمانان خواهيم رفت و خيلي راحت تر مي توانيم براي كسب عنوان نخست اروپا تلاش كنيم.
تيم منچستريونايتد با دو گل كريستيانو رونالدو و ته وز بر همشهري خود در دربي يكشنبه شب غلبه كرد تا با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به بقيه رقبا،‌ در صدر جدول در بهترين شرايط براي كسب مجدد عنوان قهرماني انگليس قرار بگيرد.

اين فصل كه قهرمانيم!!
(راستي زورت گرفت ، رفتي آمار دادي، واقعآ بچه اي ، به خاطر اون توهيني كه به من كردي هيچ وقت نمي بخشمت، من تعصبم رو تيمايي كه دوسشون دارم خيلي زياده )

vahid_civil
11-05-2009, 21:59
رابسون:واکنش رونالدو اشتباه بود
برایان رابسون ستاره سال های دور فوتبال انگلیس عکس العمل رونالدو در بازی روز گشذته مقابل منچسترسیتی را اشتباه دانست...

سایت گل : سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد دیروز در بازی مقابل منچسترسیتی در دقیقه 60 بازی پل اسکولز را به جای رونالدو وارد زمین کرد اما رونالدو به هنگام خارج شدن از رمین به شدت نسبت به تعویضش معترض بود.

برایان رابسون در گفتگو با Goal.com می گوید :"بازیکنان نباید به تصمیم سرمربی اعتراض کنند مخضوضا وقتی این تصمیم از سوی مربی بزرگی مانند الکس فرگوسن گرفته شود.فرگوسن خوب می داند برای سرحال نگه داشتن مهره های اصلی اش باید به آنها استراحت دهد تا از خستگی و احتمال مصدومیت آنها در آستانه بازی های حساس جلوگیری کند.به نظرم عکس العمل رونالدو اشتباه بود و موجب بد آموزی نوجوانان طرفدار او که بازی را از تلویزیون تماشا می کردند شد."

فرگوسن بعد از پیروزی دو بر صفر روز گذشته مقابل منچستر سیتی در مورد تعویض رونالدو گفت :"او در بازی هفته گذشته مقابل آرسنال نمایش فوق العاده ای داشت و من نمی خواستم او را بیش از در بازی نگه دارم تا مصدومیت احتمالی به سراغ او نیاید."

corey
12-05-2009, 12:34
احتمالا رونالدو هم دلش برای لنگه کفش تنگ شده!!!!!!!!!!!!!!

Elendil1
12-05-2009, 13:13
نه بابا ، 2 روز ديگه ميگه غلط كردم!! :d !!
ليگ برتر رو كه گرفيتيم(يعني مي گيريم) ! تا جام باشگاههاي اورپا چيزي نمونده كه اونم قهرمانيم!!

vahid_civil
12-05-2009, 13:25
وعده بازيكن كره‌اي يونايتد
پارك: قهرماني ليگ برتر را بايد از زمين برداريم

خبرگزاري فارس: بازيكن كره‌اي تيم منچستريونايتد گفت: قهرماني ليگ برتر منتظر ما است و كافيست آن را از زمين برداريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، پارك جي سونگ اظهار داشت: اعتقاد دارم به قهرماني ليگ برتر خواهيم رسيد. اين عنوان منتظر ما است. فقط كافي است آن را زمين برداريم.
وي افزود: به باور من، با يك برد و يك تساوي ديگر، قهرماني خود را محرز مي كنيم. دوست دارم در همه بازي هاي باقيمانده برنده شويم تا با اقتدار جام قهرماني را در دست گيريم.
او عنوان كرد: در منچستر، بايد عزم خود را براي رسيدن به قهرماني حفظ كنيم. اين ويژگي رمز اصلي موفقيت ما بوده و خواهد بود.
تيم منچستريونايتد با 83 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به سايرين (35 بازي)، در بهترين شرايط براي كسب قهرماني قرار گرفته است.

vahid_civil
12-05-2009, 13:48
با نظر "آلردايس"
سيمپسون به منچستريونايتد برمي‌گردد

دني سيمپسون به زودي به تيم منچستريونايتد بازمي‌گردد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم منچستريونايتد كه به صورت قرضي راهي بلكبرن شده بود، زودتر از موعد مقرر به تيم خود بازخواهد گشت.
سام آلردايس سرمربي بلكبرن در اين باره گفت: «به دنبال كاهش حضور سيمپسون در تركيب اصلي تيم، سيمپسون تقاضاي بازگشت به منچستريونايتد را مطرح كرد. ما پس از بازي اواسط هفته براي تيم دوم بلكبرن به او اجازه بازگشت به منچستريونايتد را داديم.»
سيمپسون در روزهاي نخست حضورش در بلكبرن توانست نظر پل اينس سرمربي آن زمان بلكبرن را به خود جلب كرد. اما، با روي كار آمدن سام آلردايس حضور سيمپسون در تركيب اصلي تيم كاهش يافت. آلردايس اعتقاد دارد كه سيمپسون از قدرت كافي براي حضور در تركيب اصلي تيمش برخوردار نيست.

vahid_civil
12-05-2009, 13:49
بازی بعدی :

ليگ برتر انگلستــــــان...................... ...................................English Premier League

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ويگـــــــــان - منچستريونايتــــــد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4 شنبه شب راس ساعت 23:30

اینم برنامه پخش :

ساعت 23:30 از :

C+ Sport France (آسترا 1M)
C+ Sport 1 Poland
C+ Sport HD Poland
EuroSport 2 HU/RO
Nova Sports 7
Show Sports 1 & 2
Showtime Magreb
SKY Calcio 1
SKY Sport 1
SKY Sport 16:9
SKY Sport HD1
SKY Sports 1 UK
Spormax Digiturk
Alfa TV Cyprus (پخش با تأخير - ساعت 01:30 بامداد)

vahid_civil
12-05-2009, 22:58
منچستر یونایتد 1999 یا منچستر یونایتد 2009؟

اول تیم، بعد بازیکن

اين روزها اوضاع شياطين سرخ آفتابي آفتابي است. برتري 2بر صفر در داربي منچستر که با گل هاي رونالدو و توز حاصل شد،اين تيم را در آستانه قهرماني در ليگ برتر قرار داد. برخلاف انتظار بارسا، رقيب منچستر يونايتد در فينال ليگ قهرمانان درست در حساس ترين مقاطع فصل دست خود را در پوست گردو مي بيند.آبي اناري پوشان که به احتمال زياد آندرس اينيستا را هم در بازي نهايي نخواهند ديد، به دليل مصدوميت يک مدافع مهاجم نما به نام دني آلوس زانوي غم بغل گرفته اند. همه مي دانيم در صورت غيبت او، مسي بخشي از توانايي هاي خود را از دست مي دهد چون بد يا خوب وابسته به پاس هاي دني شده است. همه اين عوامل روند تبديل شدن به سرالکس فرگوسن به بهترين مربي تاريخ فوتبال را تسهيل مي کند. در واقع چنانچه منچستر يونايتد در تنها بازي باقي مانده ليگ قهرمانان به برتري دست يابد، پس از ليورپول، دومين تيم انگليسي فاتح دو دوره پياپي ليگ اروپا نام مي گيرد. البته يک تفاوت وجود دارد؛ ليورپول پس از اولين قهرماني عنوان خود را تنها در اروپا تکرار کرد اما منچستر يونايتد 12 ماه بعد از دومين قهرماني در اروپا توانست براي دومين بار پياپي فاتح ليگ جزيره شود. پرافتخارترين تيم انگليسي در پايان فصل 1978- 1977 با هفت امتياز اختلاف پشت سر ناتينگهام فارست قرار گرفت و شياطين سرخ به عنوان مدافع عنوان قهرماني در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان مقابل رئال مادريد زانو زدند. حداقل شايد از طريق رياضيات بتوان ثابت کرد منچستريونايتد فعلي از تيم سال 1999 به مراتب قوي تر است. اگر آنها جام حذفي را هم بالاي سر مي بردند، نه تنها رکورد قبلي (سه جام در طول فصل) را بهبود مي بخشيدند بلکه شايد دومين فاتح چهار جام در طول يک فصل نام مي گرفتند؛ کاري که فقط از عهده سلتيک برآمد. فوتبال زيباي منچستر يونايتد چشم ها را جلا مي دهد و حتي اگر درصد بينايي پاييني داشته باشيد، باز هم مي توانيد به اندازه درک چشمان تان از اين هنرنمايي لذت ببريد. قدرت يک تيم با تعداد ملي پوشانش سنجيده مي شود. خب تيم سال 1999 انباشتي از ستارگان آن دوران تلقي مي شد. البته تغييرات به وجود آمده در بدنه فوتبال هم بر ميزان قضاوت مردم تاثير مي گذارد. شايد در گذشته ارائه چند بازي زيبا و رها از قيود تاکتيکي نکته مثبتي به حساب مي آمد اما پيچيدگي هاي دنياي مدرن فعلي اجازه نمي دهد تيم سال 2009 را فارغ البال تر از باشگاه طلايي سال 1999 ببينيم. فرگوسن مي گويد اين بهترين تيم من است اما ما روزنامه نگاران هنوز بهترين هاي او را نديده ايم. مقايسه بين منچستريونايتد فصل 1999-1998 با منچستريونايتد فصل 2009- 2008 اصلاً امکان پذير نيست چون آنچه يک دهه پيش فضيلت خطاب مي شد، اکنون در حکم رذيلانه ترين اعمال به حساب مي آيد و آنچه شرارت نام مي گرفت، اکنون يک وظيفه است. با اين حال هنوز تعويض هاي فرگوسن تعيين کننده تلقي مي شود. مايکل کریک به عنوان بازيکن سال منچستريونايتد روي نيمکت مي نشيند و خلاء او نه تنها حس نمي شود بلکه سايرين به مطلوب ترين شکل ممکن جاي خالي او را پر مي کنند مثلاً در بازي منچستريونايتد مقابل آرسنال در چارچوب دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان پارک جي سونگ و اندرسون توامان به عنوان نيروهاي توپ پخش کن و تکنيکي به ميدان رفتند و فلچر به عنوان مرد بازي هاي کوچک در يکي از حساس ترين رقابت هاي فصل شياطين سرخ خيلي خوب وظايفش را انجام داد. درباره رونالدو هم که بارها صحبت شده است. عملکرد او تحسيني ويژه تر از آنچه همکاران من در گاردين نصيب اين اعجوبه کردند، مي طلبد. فرگوسن در فصل 1994- 1993 به دليل غيرقابل استفاده بودن تعداد زيادي از ستاره ها مجبور به دعوت جواناني مانند گيگز، اسکولز و بکام به ترکيب اصلي شد. رسانه هاي گروهي مدام از اصطلاح بچه مي گفتند و نمي دانستند اولين مشاهده گراني هستند که افتخار تماشاي اعضاي قهرمان آينده اروپا را به دست آورده اند. هماهنگي حاصل انجام بازي هاي متعدد کنار يکديگر است. در تيم سال 1999 بازيکناني مانند اسکولز، يورک، بکام، بات، اشمايکل، گري نويل، ياپ استام، کين و کول بيش از 30 بازي را کنار هم سپري کرده بودند حال آنکه در جمع ستاره هاي فعلي فقط فن درسار، ويديچ، فرديناند و برباتوف اين تعداد رقابت را انجام داده اند. تفاوت ديگر اين منچستريونايتد با گروه قهرمان سال 1999در تعدد بازيکنان پيش رو و رهبر خلاصه مي شود.کریک واقعاً در حد بزرگ ترين ستاره هاي نسل گذشته است. اين از عيب يونايتد 2009 اما هنرش... درست است که بازيکن تکنيکي مانند توز هنوز تکليف خود را نمي داند و همين موضوع باعث شده با استرس ضربه سر بزند اما شاگردان فرگوسن در قالب تيم، آوازه منچستريونايتد را فرياد مي زنند اما ما در سال 1999 ابتدا بازيکنان اصلي، سپس ذخيره هايي طلايي مانند سولسشرو شرينگهام و در پايان منچستريونايتد را به ياد مي آورديم.

منبع؛ گاردين، به نقل از اعتماد

Elendil1
13-05-2009, 12:33
همين امشب؟ بازي با ويگان؟؟

XirowN
13-05-2009, 19:17

امروز از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر انگليس يک ديدار معوقه از هفته سي و سوم اين رقابت ها امروز بين تيم هاي منچستريونايتد و ويگان اتلتيک برگزار مي شود.
در این بازی تیم فوتبال ویگان اتلتیک میزبان صدر نشین جدول رده بندی یعنی منچستر یونایتد است.
این بازی از ان جهت حائز اهمیت است که شیاطین سرخ در صورت پیروزی در این دیدار، از دو بازی باقیمانده خود در لیگ برتر فقط به ۱ امتیاز دیگر برای کسب عنوان قهرمانی نیازمندند و این موضوع به آنها کمک می کند تا به راحتی خود را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا در روز ۶ خرداد آماده کنند.
منچستريونايتد در ليگ برتر انگلستان با هشتاد و سه امتياز صدرنشين است و ويگان با چهل و سه امتياز در رده يازدهم قرار دارد.
بازی رفت در استادیوم الدترافورد شهر منچستر با تک گل وین رونی به سود شیاطین سرخ خاتمه یافته است.
این بازی راس ساعت ۲۳:۳۰ امشب به وقت تهران در استادیوم JJB برگزار می گردد.

XirowN
13-05-2009, 19:19
در صورتی که سران باشگاه مادریدی آمادگی پرداخت 80 میلیون یورو را داشته باشند، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد، رهسپار سانتیاگوبرنابئو خواهد شد.

این طور به نظر می رسد که تابستان گذشته، توافقنامه ای میان سران دو باشگاه رئال مادرید و منچستریونایتد به امضا رسیده که در صورتی که سران باشگاه اسپانیایی مبلغ 80 میلیون یورو ،پس از اول جولای امسال روی میزبگذارند، می توانند کریس را همراه خود به مادرید ببرند.
پیش از این رامون کالدرون بارها و بارها از توافقات حاصل شده برای انتقال کریس به رئال صحبت کرده بود و روزنامه ال پائیس اسپانیا روز گذشته، به جزئیات بیشتر این توافق نامه اشاره کرده است. بدین ترتیب و با وجود بحران اقتصادی در دنیا، در صورتی که سران باشگاه مادریدی این ستاره پرتغالی را خریداری کنند، رونالدو می تواند به گران قیمت ترین انتقال تاریخ فوتبال دنیا مبدل شود.
یکی از بندهای این توافقنامه که سران یونایتد تاکید عجیبی بر آن دارند این است که جزئیات این قرارداد نباید حتی تا سی و یکم می فاش شود و اگر این اتفاق رخ دهد، این انتقال لغو خواهد شد. فلورنتینو پرس، رئیس سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی، یکی از کاندیدای اصلی انتخابات ریاست این باشگاه است و به احتمال فراوان در انتخابات 15 ژوئن، به عنوان رئیس جدید رئال برگزیده خواهد شد و خریداری کریس، هدف اصلی او خواهد بود.
منبع : سایت گل

corey
13-05-2009, 19:48
این بدبخت میگه نمیخوان برم بازم این رئالی ها مثل کنه چسبیدن و ول کن نیستن
البته فکر نکنم خود رونالدو اونقدر خنگ باشه که با رفتن از منچستر فوتبالش تموم کنه ( مثل بکهام و...)

ali_ranger22
13-05-2009, 20:02
رونالدو که دیگه رئالی شد شک نکنید ! :27:
میاد رئال به اسطوره تبدیل میشه !

XirowN
13-05-2009, 20:06
چي ميگي بابا ؟!!!
هر ستاره اي رفته به رئال سقوط كرده
مثل بكهام , زيدان , رونالدو و ...
به اميد اينكه نره !

Antivirus II
13-05-2009, 20:10
رونالدو که دیگه رئالی شد شک نکنید ! :27:
میاد رئال به اسطوره تبدیل میشه !

نه تنها رونالدو بلکه ریبری ، کاکا ، زلاتان ، تورس ، جرراد ، ویدیچ .... و حتی الکس فرگوسن هم رئالی شدن ببخشید 6 تایی شدن !!!!
رئال فقط بلده سر هوادارنشو با این خبرها گرم کنه

XirowN
13-05-2009, 20:18
مگه رئال تيم منتخبه ؟‌

vahid_civil
13-05-2009, 20:45
منبع خبر سایت گل روزنامه های اسپانیایی هستند که به زرد بودن معروفند ! مخصوصا آس اسپانیا !
آ اس یه چیزی تو مایه های خبرگزاری فارسه !

با 80 میلیون منچستر میتونه 11 تا رونالدوی دیگه به جهان معرفی کنه.
هر چند بعیده به 6 تایی ها بپیونده !

corey
13-05-2009, 21:33
اصلا افت داره برای بازیکنی مثل رونالدو که توی سطح اول اروپا بازی میکنه به تیمی بره که چند ساله جز 8 تا تیم برتر اروپا نمیشه و جز تیم های رده دوم به حساب میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antivirus II
13-05-2009, 22:10
اصلا افت داره برای بازیکنی مثل رونالدو که توی سطح اول اروپا بازی میکنه به تیمی بره که چند ساله جز 8 تا تیم برتر اروپا نمیشه و جز تیم های رده دوم به حساب میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو خوب اومدی واقعا :27:

vahid_civil
13-05-2009, 22:11
ذخیره های طلایی

فدریکو ماکدا، گل دقیقه 90+2 برابر آستون ویلا او را به اوج شهرت برد، ماکدا 17 سال بیش ندارد.

====

سولشایر بعد از گلی که در فینال بعد از تعویضش به بایرن زد، یک رکورد طلایی دیگر هم دارد 4 گل تنها در 19 دقیقه حضور برابر ناتینگهام

corey
13-05-2009, 22:19
خداییش شرینگهام و سولشایر فوق العاده بودن هر موقع به زمین میومدن نتیجه بازی عوض میشد

اشمایکل هم خودش بمب روحیه بود!!!!!!!!!!
وحید اینجا دکمه تشکر که ازت برای هر پستت تشکر کنیم واقعا مطالب عالی میزاری

vahid_civil
13-05-2009, 22:32
خداییش شرینگهام و سولشایر فوق العاده بودن هر موقع به زمین میومدن نتیجه بازی عوض میشد

اشمایکل هم خودش بمب روحیه بود!!!!!!!!!!
وحید اینجا دکمه تشکر که ازت برای هر پستت تشکر کنیم واقعا مطالب عالی میزاری

مخلصتم داش سعید.
انجام وظیفس:46:

vahid_civil
13-05-2009, 23:08
منچستر اگه بازشو ببره. از 2 بازی آینده فقط یک امتیاز می خواد. ولی فعلا 1-0 عقبه !! از ویگان. تا دقیقه 36

MoJtaBa.R
13-05-2009, 23:28
Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Evra; Carrick, Scholes, Anderson; Ronaldo, Berbatov, Rooney.

ترکيب که همه هستن

جاي تعجبه يه نيمه يک هيچ باختيم !!!!!!!!!

yashgin128
13-05-2009, 23:39
میگم شما ها هم بیکارین که مدام در مورد رفتن رونالدو صحبت میکنین
آخه میخوام بدونم دلیل رفتن رونالدو به رئال چیه؟ آخه رئال چی داره که منچستر نداره؟
کدوم بازیکن از منچستر به رئال رفته و پیشرفت کرده ؟در همون سطح که بودن موندن اونم زمانی که رئال معروف به کهکشانی ها بود نه الان که دارن 6 اونم تو خونه خودشون از بارسا میخورن!

yashgin128
13-05-2009, 23:45
آخ یاد اونشب بخیر 12 13 سال بیشتر نداشتم با چند تا از عموها و پسر عمه ها که طرفدار منچستر نبودن نشسته بودیم بازی رو میدیدم(منچستر-بایرن)دقیقه 88 89 که شد خوابم اومد رفتم خونه .اینقدر گریه کردم چون پیتر اشمایکل و ... عشق من بودن فرداش که شنیدم منچسترغوغا کرده اینقدر خوشحال شدم که فورا پیراهن منچستر رو رفتم خریدم . گل های اونشب کیا زدن من یادم رفته ؟ ولی اون تعویض ها واسه من یه خاطره هم داره (مجال تعریف نیست)که هنوز هم وقتی یاد اون خاطره میفتم خندم میگیره
دم همتون گرم

vahid_civil
13-05-2009, 23:49
آخ یاد اونشب بخیر 12 13 سال بیشتر نداشتم با چند تا از عموها و پسر عمه ها که طرفدار منچستر نبودن نشسته بودیم بازی رو میدیدم(منچستر-بایرن)دقیقه 88 89 که شد خوابم اومد رفتم خونه .اینقدر گریه کردم چون پیتر اشمایکل و ... عشق من بودن فرداش که شنیدم منچسترغوغا کرده اینقدر خوشحال شدم که فورا پیراهن منچستر رو رفتم خریدم . گل های اونشب کیا زدن من یادم رفته ؟ ولی اون تعویض ها واسه من یه خاطره هم داره (مجال تعریف نیست)که هنوز هم وقتی یاد اون خاطره میفتم خندم میگیره
دم همتون گرم

به . همش اون 3 دقیقه آخر بود که باید میدیدی !
شرینگهام و همین سولشایر . تعویض های طلایی سر آلکس
=======
امشب چه ضد حالیه ! هم منچستر عقبه هم بارسا !

vahid_civil
13-05-2009, 23:58
کارلوس توز دقیقه 58 اومده تو زمین. دقیقه 61 گل مساوی رو زده.
الان از 2 بازی فقط به یه برد احتیاج داریم واسه قهرمانی لیگ برتر برای سومین بار متوالی

Antivirus II
13-05-2009, 23:59
گل تساوی رو زدیم

کارلــــــــــــــــــــو س توز

جالبه سیستم منچستر از 4.4.2 به 4.2.4 تغییر پیدا کرده

flatrish
14-05-2009, 00:18
گللللللللللللللللللل چه بازی شده!

vahid_civil
14-05-2009, 00:19
قهرمانی لیگ برتر برای سومین سال متوالی رو تبریک میگم
پر افتخارترین تیم انگلیس :
شیاطین سرخ : منچستر یونایتد

منچستر 2
ویگان 1

بازی با آرسنال جشن قهرمانی

Antivirus II
14-05-2009, 00:20
ایول
مایکل کریــــــــک

vahid_civil
14-05-2009, 00:31
من 5 دقیقه آخر بازی رو مستقیم دیدم.
وقتی بازی تموم شد بازیکنا تقریبا جشن قهرمانی گرفتن.
بازی بعدی با آرسناله . بازی بعدی لیورپول با وست برومویچ .
منچستر 86 و لیورپول 80 .
2 بازی مونده. به خاطر تفاضل گل بهتر لیورپول منچستر فقط به یک امتیاز احتیاج داره. و من خوشحالم که این یک امتیاز در بازی با آرسنال گرفته میشه

vahid_civil
14-05-2009, 01:50

Antivirus II
14-05-2009, 08:58
الان اخبار ورزشی صحنه هایی از بازی رو نشون داد :

گل توز خیلی قشنگ بود ( خدا کنه بجای توز برباتو رو بفروشن )
یه خطای صد در صد که باید پتالتی گرفته میشد رو داور نگرفت !!!!
قبل از گل ویگان هم روی ویدیچ خطا صورت گرفت که باز هم داور نگرفت !!!!!

ali_ranger22
14-05-2009, 09:38
تبریک میگم دوستان
قهرمانی دیگه بالای 99 درصده

corey
14-05-2009, 09:52
تبریک دیگه قهرمانی مسجل شد
فقط موندم پرا فرگوسن انقدر کم از توز استفاده میکنه واقعا حیفه

borderlessboy
14-05-2009, 10:56
Van der Sar: 7.0 – A decent display, saved well particularly from N’Zogbia and Rodallega in the first half.

O'Shea: 7.5 - Defensively he did OK and a great run and pass handed Carrick the chance to slot home the winner.

Vidic: 6.0 – Seemed unnerved by Rodallega. Was beaten by the Colombian for the opener and struggled to recover his composure. Good ball into Ronaldo in the build-up for the second goal.

Evans: 5.5 - Looked nervy, caught out by Valencia and Rodallega early on and will have been relieved that neither man could profit from his mistakes.

Evra: 7.0 – Valencia’s pace gave him plenty to think about defensively but attacking-wise he looked to get forward at every opportunity and posed a threat.

Carrick: 8.5 – Missed a great chance early on but redeemed himself by setting up the first and grabbing the second with a fine strike.

Scholes: 6.5 – Had a tough evening against a stubborn Wigan midfield but barely put a pass astray.

Anderson: 6.0 - Got forward frequently but couldn’t offer the invention to break Wigan down and was replaced by Tevez on the hour mark.

Ronaldo: 7.0 - A super cross for Carrick early on but gave it away far too frequently. Improved in the second half and should have finished it late on but fired over.

Berbatov: 7.5 - Helped set uptwo great moves early on and was involved in all of United's best attacking moments.

Rooney: 6.5 - Worked incredibly hard but guilty of missing two great chances, a gilt edged header early on and another shot just before half time.

Substitutes

Tevez: 7.5 - Scored within minutes of his arrival and was a real handful.

XirowN
14-05-2009, 11:31
تیم فوتبال منچستر یونایتد موفق شد در بازی معوقه هفته سی و سوم لیگ برتر انگلستان حریف خود ویگان اتلتیک را شکست دهد و اختلاف خود در صدر جدول لیگ برتر را با لیورپول به 6 امتیاز افزایش دهد.

در این بازی که ساعت 20:00 به وقت محلی (23:30 به وقت تهران) در استادیوم JJB به میزبانی ویگان اتلتیک برگزار شد. مردان سر الکس فرگوسن در حالی که تا دقیقه 61 با گل دقیقه 28 مارتینز از حریف خود عقب بودند در نهایت موفق شدند با گل های کارلوس آلبرتو توز(61) و مایکل کریک(86) حریف خود را پیش رو بردارند.

بااین نتیجه منچستر یونایتد با 86 امتیاز در صدر جدول جای خود را مستحکم تر کرد و برای قهرمانی در رقابت های این فصل از دو بازی باقی مانده خود در لیگ برتر فقط به 1 امتیاز دیگر احتیاج دارد.

ترکیب منچستر یونایتد : ادوین ون‏درسار، جان اوشی، نمانیا ویدیچ، جانی اوانز، اورا، مایکل کریک، پل اسکولز(75 گیگز)، اندرسون(58 توز)، کریستیانو رونالدو، برباتوف(89 پارک)، وین رونی

ترکیب ویگان : کینگسون، ملچیوت، بویسه، برامبل، فیگوئرا، والنسیا، کاترمول، شارنر، براون، انزوگبیا(82 میدو)، رودالیج

ali_ranger22
14-05-2009, 12:54
عجب گلی زد توز !!

Elendil1
14-05-2009, 13:10
فقط 1 امتياز ديگه تا قهرماني!! 2 هفته ي ديگه بازيهاي تموم ميشه؟؟

wildhunter
14-05-2009, 13:15
هر دو گل خیلی قشنگ بود.منچستر اینقدر بازیکن خوب داره که فرگوسن نمیتونه از همه استفاده کنه و توز نباید ناراحت باشه و از این تیم بره چون بیشتر بازیها به بازی میاد و بازی میکنه

بازی یعدی تو لیگ با کیه؟

Elendil1
14-05-2009, 13:26
عجب گلی زد توز !!

خيلي قشنگ بود... حيف كه آخر فصل مي خواد بره

MoJtaBa.R
14-05-2009, 13:42
تبريک

..

yashgin128
14-05-2009, 14:02
قهرمانی مبارک ...
ای کاش جام حذفی رو هم میگرفتیم تا الان افسوس نخوریم واقعا حیف بودش
الان فقط جام لیگ قهرمانان اونم از دو لحاظ
1.خود جام و مسائل رکورد و دو جام پیاپی . . .
2.جنگ بین دو قدرت برتر فوتبال که یه نوع روکم کنی نیز هست

vahid_civil
14-05-2009, 16:24
بازی یعدی تو لیگ با کیه؟

با آرسنال.

vahid_civil
14-05-2009, 16:42
با كسب پيروزي مقابل ويگان
منچستر براي قهرماني در ليگ برتر يك امتياز مي‌خواهد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس پس از غلبه بر تيم ويگان در ديداري عقب افتاده،‌ در فاصله يك امتيازي كسب عنوان قهرماني ليگ برتر قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن چهارشنبه شب به ميهماني ويگان رفت تا ديدار باقيمانده از هفته سي و سوم خود را انجام دهد.
اين تيم در دقيقه 28 با گل هوگورودالاگا از حريف عقب افتاد؛ اما گل هاي كارلوس ته وز (‌61) ، بازيكن آرژانيتني و هميشه موثر منچستر و مايكل كاريك (86‌‌) در نيمه دوم صدرنشين ليگ برتر را از شكست به پيروزي رساند.
اين پيروزي به معناي آن است كه منچستر در صورت كسب تنها يك امتياز از دو بازي باقيمانده در اين فصل صاحب هجدهمين عنوان قهرماني خود در ليگ برتر انگليس خواهد شد .
ويگان در حالي قدم به اين ميدان مسابقه گذاشت كه در شش ديدار خود رنگ پيروزي را نديده بود

جدول رده‌بندي:
1-منچستريونايتد86 امتياز
2-ليورپول80امتياز
3-چلسي77 امتياز
4-آرسنال68امتياز
-آستون ويلا58 امتياز

corey
14-05-2009, 19:09
این داورها هم دیگه بدجور با رونالدو لج کردن تابلو صحنه پنالتی بود ولی داور پنالتی نگرفت!!!!!!!!!!

Antivirus II
15-05-2009, 10:58
گلزنان منچستر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 23 گل 4 پنالتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 19 گل 0 پنالتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 13 گل 0 پنالتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 7 گل 0 پنالتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 6 گل 0 پنالتی

wildhunter
15-05-2009, 12:39
این داورها هم دیگه بدجور با رونالدو لج کردن تابلو صحنه پنالتی بود ولی داور پنالتی نگرفت!!!!!!!!!!

منم با شما موافقم .نمیدونم داور چه جوری خطای که روی رونالدو تو بازی مقابل ویگن انجام شد پنالتی نگرفت؟!! دیگه یارو باید چیکار میکرد که داور پنالتی بگیره :19:

vahid_civil
15-05-2009, 12:43
اتحاد طرفداران رم و بارسلونا علیه یونایتد
شاید فینال لیگ قهرمانان امسال حاشیه‌هایی نه چندان خوشایند داشته باشد.

سایت گل: مقامات پلیس ایتالیا به شدت نگران اتفاقی هستند که قرار است در 27 می و هنگام برگزاری دیدار فینال لیگ قهرمانان روی دهد. هواداران افراطی بارسلونا و رم قصد دارند با هم متحد شده و به طرفداران منچستر یونایتد حمله کنند. تحقیق مجله پانوراما نشان می‌دهد که دایره رسیدگی‌های ویژه و جرایم سازمان‌یافته ایتالیا از این نگران است که قبل و بعد از بازی دردسرهای فراوانی به وجود بیاید. قرار است Boixos Nois گروه طرفداران افراطی بارسلونا با طرفداران افراطی رم متحد شوند تا بتوانند به «مردان سیاه‌پوش» یونایتدی حمله کنند. ورزشگاه المپیک رم به این معروف است که هر بار تیمی انگلیسی آن جا بازی کرده خشونت و تنش ایجاد شده. طرفداران منچستریونایتد سال گذشته و در جریان بازی با رم در آن جا با مشکل روبرو شدند. آرسنالی‌ها هم این فصل در آن جا به مشکل خوردند. شاید فینال در رم برگزار نشود و یوفا و مقامات ایتالیایی بعد از این اخبار حواس خود را به شدت جمع کرده‌اند. جیانی آلمانو، شهردار رم سعی کرده بود به همه اطمینان دهد که مشکلی به وجود نمی‌آید، اما یافته‌های مجله پانوراما قطعا باعث دغدغه خیلی‌ها می‌شود.

vahid_civil
15-05-2009, 12:44
تبس می‌تواند قراردادش با MSI را فسخ کند

سایت گل: کارلوس تبس می‌تواند تحت قانون اروپایی قراردادش با شرکت MSI را لغو کند. این ملی‌پوش آرژانتینی به این دلیل می‌تواند این کار را انجام دهد که MSI شرکت است، نه باشگاه. کریس هیتن هریس، عضو پارلمان اروپایی گفته است: «شگفت‌آور است که یک سازمان به جای یک باشگاه مالکیت بازیکن را در اختیار دارد. چنین چیزی سابقه نداشته. کارلوس تبس از نظر قوانین کار با یک شرکت قرارداد دارد. اما اگر او به کمیسیون اروپایی برود و بگوید می‌خواهد قرارداد را فسخ کند، از حمایت آنها بهره‌مند خواهد شد. مساله تانها بر سر یک قرارداد شغلی است. نمی‌توانید فردی را به قراردادی ملزم سازید که دوست ندارد ادامه‌اش بدهد. تحت قوانین اروپا، او حق شکستن قرارداد را دارد.»

این خبر خوبی برای منچستر یونایتد است. آنها دوست دارند بعد از پایان دوران دو ساله حضور قرضی تبس در این باشگاه، این بازیکن 25 ساله را بخرند ولی دوست ندارند برای خرید او مبلغ 25 تا 32 میلیون پوند به MSI بپردازند. به این ترتیب تبس می‌تواند خودش قرارداد با MSI را ملغی اعلام کند. اما او تا حالا نگفته که از قرارداد با این شرکت و مدیر برنامه‌هایش، کیا جورابچیان ناراضی است.

در هر حال این مهاجم آرژانتینی دوست دارد در لیگ برتر بماند. او اخیرا پیشنهاد رئال مادرید را هم رد کرده است. رئال برای خرید ستاره سابق بوکاجونیورس و کورینتیانس 40 میلیون پوند پیشنهاد داده بود ولی تبس گفته می‌خواهد در انگلیس بماند. جورابچیان در این باره می‌گوید: «کارلوس درباره آینده خود تصمیم خواهد گرفت. کارلوس تبس تصمیم می‌گیرد که کارلوس تبس کجا بازی کند. اوضاع بر سر پول نیست، بلکه بر سر خانواده او و این است که او دوست دارد کجا بازی کند.»

Kasra 91
15-05-2009, 13:23
وحید خان تبس کیه؟ این که توز بود؟

vahid_civil
15-05-2009, 13:42
وحید خان تبس کیه؟ این که توز بود؟

سلام . سایت گل مینویسه تبس ! خیلی وقت هم هست اینجوری مینویسه !
منم عین متن رو گذاشتم اینجا. :46:

عکسی همینجوری از قدیم !

vahid_civil
15-05-2009, 14:13
/هفته سي و هفتم ليگ برتر انگليس/
منچستريونايتد فردا قهرمان مي‌شود؟

خبرگزاري فارس: تيم هاي رده اول و چهارم ليگ برتر فوتبال انگليس يك ديدار سنتي ديگر در تاريخ رقابت هاي مشترك خود برگزار مي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس منچستريونايتد و آرسنال كه از ديرباز ‌رقابت تنگاتنگي در پيكارهاي ليگ برتر، جام اتحاديه و جام حذفي داشته اند، فردا در ورزشگاه اولدترافورد با شرايط متفاوتي نسبت به گذشته با هم روبرو مي شوند.
در اين ديدار كه پيش بيني مي شود كليه 76 هزار بليت مسابقه به فروش برسد، يونايتدي‌ها خواهان كسب برد بر حريف لندني هستند. منچستر با يك امتياز هم مي تواند جشن قهرماني خود را در فاصله يك هفته به پايان فصل قطعي كند.
در مقابل آرسنال با قرار گرفتن در مكان چهارم جدول،‌ هيچ بختي براي كسب عنوان قهرماني ندارد و از طرفي به خاطر فاصله امتيازي با تيم پنجم جدول(آستون ويلا ) از جانب حريف تهديد نمي شود. به همين خاطر ونگر و مردانش مي كوشند تا فارغ از هياهو قهرماني هميشگي برابر منچسترصف آرايي كرده و برنده شوند.
اين اهداف در حالي براي دو تيم شكل مي گيرد كه منچستريونايتد از 7 هفته قبل، درليگ برتر نباخته و در نقطه مقابل آرسنال از دو بازي قبل درانتظار كسب برد است.

برنامه ساير مسابقات فردا به اين شرح است:
بولتون -هول سيتي
اورتون- وستهام
ميدلزبورو- آستون ويلا
نيوكاسل- فولام
استوك -ويگان
تاتنهام- منچسترسيتي

جدول رده بندي:
1-منچستريونايتد 86 امتياز
2-ليورپول80 امتياز
3-چلسي77 امتياز
4-آرسنال68امتياز
5-آستون ويلا58 امتياز

vahid_civil
15-05-2009, 14:15
فرگوسن: دنبال هياهو براي بازي با آرسنال نيستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: براي بازي با آرسنال دنبال جنجال و هياهو نيستم ؛ بلكه براي كسب 3 امتياز بازي برنامه ريزي مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: جدال منچستر و آرسنال هميشه مملو از هياهو و جنجال است. اين دو تيم به سبب رقابت ديرينه در ليگ برتر در فضايي هميشه با يكديگر روبرو شده اند كه سراسر حاشيه دارد اما اين بار مايل نيستم در چنين فضايي تيمم را به مصاف با آرسنال ببرم.
وي افزود: با توجه به بردي كه مقابل ويگان در بازي چهارشنبه شب كسب كرديم، ما نياز به حداقل امتياز ممكن داريم تا قهرماني مان را در ليگ برتر مسجل كنيم. با اين حال من مثل هميشه خواهان كسب برد تيمم در اين ديدار هستم.
فرگوسن كه تيمش روز شنبه(فردا) در هفته سي و هفتم ليگ برتر با آرسنال ديدار مي كند،‌ عنوان كرد: مي دانيم آرسنالي ها قوي و آماده هستند اما مي كوشيم در شرايطي دور از جنجال، راه‌هايي براي كسب برد مقابل اين تيم پيدا كنيم.
منچستريونايتد در فاصله دو هفته تا پايان فصل با 86 امتياز در صدر جدول قرار داشته و در صورت كسب حتي يك امتياز از دو ديدار باقيمانده،‌ به مقام قهرماني ليگ برتر خواهد رسيد.

vahid_civil
15-05-2009, 14:16
روني: به تساوي فكر نمي‌كنيم

خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: مقابل آرسنال به تساوي فكر نمي كنيم و خواهان برد مقابل هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل ، وين روني اظهار داشت: شرايط بسيار دلپذيري داريم. در جدول موقعيت كاملا ايده الي گرفته‌ايم؛ به گونه اي كه حتي با كسب يك تساوي هم فاتح ليگ برتر مي شويم. اما مقابل اين حريف ما دنبال كسب تساوي نيستيم.
اين بازيكن كه تيمش فردا جدال سنتي با آرسنال را در ورزشگاه اولدترافورد از هفته سي و هشتم ليگ برتر ميزباني مي كند، افزود:بازيكنان منچستر با وجودي كه به دشواري هاي بازي با آرسنال آگاه هستند، اما برد مقابل اين حريف را طلب مي كنند. من اميدوارم تحت هر شرايطي برنده اين بازي شويم تا به عوض يك امتياز، ‌با امتياز بيشتر جشن قهرماني خود را بر پا كنيم.
منچستريونايتد در فاصله دو هفته تا پايان فصل با 86 امتياز در صدر جدول قرار داشته و در صورت كسب حتي يك امتياز از دو ديدار باقيمانده،‌ به مقام قهرماني ليگ برتر خواهد رسيد.

vahid_civil
15-05-2009, 14:18
يك سايت انگليسي خبر داد:
پرس، رونالدو را 75 ميليون يورو خريده است ولی ...

خبرگزاري فارس: يك منبع خبري از انگليس از عقد قرارداد رسمي بين پرس و كريس رونالدو خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ميل آن لاين، فلورنتينو پرس با اختصاص مبلغ 75 ميليون يورو رسما كريستيانو رونالدو را به خدمت گرفته و با پيروزي در انتخابات آينده رئال مادريد وي را براي مراسم معارفه به برنابئو مي آورد.
انتشار اين خبر باعث شد سايت منچستر يونايتد واكنش نشان داده و از اين روزنامه و سايت خبري بخواهد مدارك مربوط به اين ادعا را منتشر كند چرا كه در غير اين صورت از اين سايت و روزنامه شكايت خواهد شد.

mehdi_360
15-05-2009, 14:36
بچه ها بازی فردا ساعت چنده
تی وی خودمون پخشش میکنه؟؟

vahid_civil
15-05-2009, 14:49
بچه ها بازی فردا ساعت چنده
تی وی خودمون پخشش میکنه؟؟

فکر کنم 17,15 به وقت تهران.
1و45 به وقت انگلیس

قطعا پخش میکنه. چون قهرمانی منچستره

vahid_civil
15-05-2009, 20:09
فرگوسن خسته از صحبت درمورد تبس
سرالکس می خواهد هرچه زودتر رقابتهای لیگ برتر انگلیس با قهرمانی یونایتد به پایان رسد

سایت گل- موضوع جدایی کارلوس تبس از منچستریونایتد که این روزها به تیتر نخست تمام روزنامه های انگلیسی تبدیل شده و بحث اصلی سوالات مطرح شده از سرالکس فرگوسن در کنفرانس خبری امروز بود هم، مربی شیاطین سرخ را خسته کرده است.

مربی اسکاتلندی اعلام کرده که قصد ندارد در مورد نقل و انتقالات حرف بزند و افزود که برخلاف گزارشهای منتشرشده، دیوید گیل مدیرمنچستریونایتد با مدیربرنامه های ستاره آرژانتینی ملاقات داشته است. فرگوسن در مورد دیدار قبلی یونایتد با ویگان و بازی فردا با آرسنال گفت:" بازی سنگینی داشتیم و ویگان در این دیدار خیلی خوب ظاهر شد."

او احتمال اینکه ممکن است به خاطر فینال پیش رو مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان به استفاده از سیستم چرخشی روی بیاورد را نفی کرد." ما سعی می کنیم تا فردا قهرمان لیگ شویم. لیگ قهرمانان ده روز بعد خواهد بود و برای همین ما می خواهیم به بهترین شکل در انگلیس قهرمان شویم.باید برای پیروزی به میدان رویم"

او در مورد مساله تبس هم گفت:" من چند ماه پیش گفتم که از صحبت درمورد قرارداد بازیکنان خسته هستم.گیل روز چهارشنبه با مدیران برنامه های او ملاقات کرده است.

vahid_civil
16-05-2009, 13:42
مهاجم 17 ساله منچستر به تيم زير 21 سال ايتاليا دعوت شد

مهاجم 17 ساله منچستريونايتد به تيم ملي زير 21 ساله‌هاي ايتاليا دعوت شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرلوئيجي كازيراگي سرمربي تيم ملي زير 21 ساله‌هاي فوتبال ايتاليا براي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا 2009 در سوئد از فدريكو ماكدا مهاجم 17 ساله منچستريونايتد دعوت به عمل آورد.

كازيراگي ماكدا را در فهرست اوليه خود كه متشكل از 40 بازيكن است، قرار داده اما، اين تعداد تا روز هشتم ژوئن به 23 نفر كاهش پيدا كرده و فهرست نهايي مشخص خواهد شد.

ماكدا در اين فصل از رقابت‌هاي ليگ برتر تاكنون سه بار براي شياطين سرخ به ميدان رفته و دو گل هم به ثمر رسانده است.

كازيراگي همچنين از مهاجماني همچون سباستين جيووينكو (يوونتوس)، ماريو بالوتلي (اينتر) و روبرت آكوافرسكا (كالياري) دعوت به عمل آورده است.

vahid_civil
16-05-2009, 17:15
قهرمانی منچستر یونایتد برای دومین بار به صورت سه بار متوالی رو تبریک میگم.
و اینک 18 امین قهرمانی شیاطین سرخ.

corey
16-05-2009, 17:21
تبریک این سومین جام امسالمون بود و تا 2هفته دیگهمیشه 4 تا !!!!!!!!!
راستی منچستر به رکورد لیورپول رسید

ali_ranger22
16-05-2009, 17:24
تــبریـــــــک میگم دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم بارسا رو هم ببریم

Antivirus II
16-05-2009, 17:25
این قهرمانی رو به همه منچستری های عزیز تبریک میگم

wildhunter
16-05-2009, 17:33
منم به همه طرفدارهای منچستر تبریک میگم به امید پیروزی مقابل بارسا و قهرمانی مجدد تو جام باشگاهای اروپا

vahid_civil
16-05-2009, 17:38
/ليگ برتر انگليس/
يازدهمين قهرماني شياطين سرخ

منچستريونايتد براي يازدهمين بار قهرمان ليگ برتر انگليس شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شياطين سرخ در نخستين ديدار هفته‌ي سي و هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر در ورزشگاه اولدترافورد در حالي ميزبان آرسنال بودند كه تنها يك امتياز اين ديدار مي توانست منچستر يونايتد را به قهرماني در فصل جاري برساند.
قهرمان فصل پيش با تساوي بدون گل برابر توپچي‌هاي لندن توانست در فاصله يك هفته مانده به پايان رقابت‌ها درفصل جاري از عنوان فصل قبلش دفاع كند و جشن قهرماني را بر پا كند.

vahid_civil
16-05-2009, 17:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 33093525179856,0.22291407222914075&cvt=jpeg

vahid_civil
16-05-2009, 17:44

wildhunter
16-05-2009, 17:50
واقعا هیچ تیمی تو انگلیس نمیتونه با منچستر رقابت کنه. طرفدارهای لیورپول و چلسی و ارسنال هر سال باید سر دومی رقابت کنند و همیشه جایگاه اول مخصوص شیاطین سرخ خواهد بود

wildhunter
16-05-2009, 17:52
من نمیدونم چرا شبکه سه مراسم کاپ گرفت رو به طور زنده نشون نداد؟؟؟همه حالش به مراسمش بود واقعا حیییییففففف

vahid_civil
16-05-2009, 17:53
توی لیگ برتر پریمیر لیگ منچستر 11 دوره قهرمان شده. نزدیکترین رقیب آرسناله با 3 دوره !!
کلا از ابتدا تا به آخر هم با لیورپول هر دو 18 دوره قهرمانی دارن.

فکر میکنم 31 مین جام سر آلکس بود

vahid_civil
16-05-2009, 18:08

vahid_civil
16-05-2009, 18:28
با تساوي مقابل آرسنال در هفته سي و هفتم
منچستر يونايتد قهرمان ليگ برتر انگليس شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد با كسب كسب تساوي بدون گل برابر آرسنال بار ديگر به مقام قهرماني ليگ برتر انگليس رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار عصر امروز در ورزشگاه اولدترافورد برگزار شد و منچستر با كسب اين مساوي بار ديگر به مقام قهرماني رسيد.
در اين ديدار 5 بازيكن آرسنال (فان پرسي، فابرگاس، نصري، آرشاوين و بيلونگ) در اين مسابقه اخطار گرفتند.
ساير ديدارهاي هفته سي و هفتم در در جريان است.
به اين ترتيب در آغاز هفته سي و هفتم ليگ برتر شياطين سرخ با 87 امتياز به مقام قهرماني رسيدند.
ليورپول با 80 امتياز در مكان دوم است و چلسي هم با 77 امتياز در رده سوم قرار دارد.
منچستر يونايتد به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا هم صعود كرده و روز 6 خرداد در شهر رم به ديدار بارسلوناي اسپانيا خواهد رفت.

M A R S H A L L
16-05-2009, 19:04
:40:تبریک:40:

با نهایت شایستگی قهرمانی تکرار شد

:king::king::king:منچستر حکمران دنیای فوتبال:king::king::king:

vahid_civil
16-05-2009, 21:56

saladii
16-05-2009, 21:58
تبریک به بروبچ طرفدار منچستر یونایتد

vahid_civil
17-05-2009, 10:26
پس از قهرماني در ليگ برتر
فرگوسن: ‌سخت‌ترين 90 دقيقه جهان فوتبال را داشتيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد گفت: بازي مقابل آرسنال سخت ترين 90 دقيقه تاريخ فوتبال بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان،‌ سر ‌آلكس فرگوسن اظهار داشت: در تاريخ اين رشته، بازي‌ها و لحظات بسيار دشواري وجود داشته است؛ اما فكر مي كنم روز شنبه در ديدار برابر آرسنال سخت‌ترينش را تجربه كرديم كه در آن موفق ظاهر شديم.
وي ادامه داد: در اين ديدار تنها يك حمله جدي از سوي آرسنال وجود داشت كه از سوي ادوين وان‌در‌سار مهار شد. همين به ما مي گويد و تفهيم مي كند كه اين مسابقه توام با احتياط بود.
اين مربي كه روز شنبه با تساوي بدون گل برابر آرسنال به قهرماني ليگ برتر انگليس رسيد و به هجدهمين افتخار خود در اين تيم دست يافت، عنوان كرد: فكر مي كنم با اين افتخار به ركوردي اعجاب‌انگيزي رسيديم؛ اما اين پايان كار ما در فصل جاري نيست. حالا به سوي نوزدهمين عنوان قهرماني‌ در منچستر حركت مي‌كنم. مي‌خواهم در بازي نهايي ليگ قهرمانان اين افتخار را كسب كنم.
منچستريونايتد پس از افتخاري كه روز شنبه به دست آورد،‌ تحت رهبري اين مربي آماده مصاف نهايي ليگ قهرمانان در تاريخ 6 خرداد ماه در ورزشگاه المپيك رم برابر بارسلونا است.

====================================

روني: منچستر با هر مربي و بازيكني قهرمان مي‌شود

خبرگزاري فارس: بازيكن ملي‌پوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: فرقي نمي كند در منچستر چه بازيكني و مربي باشد؛ زيرا تحت هر شرايط تيم به مقام قهرماني مي رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، وين روني اظهار داشت: نيازي نداريم نگران ديگر تيم‌ها باشيم. در واقع آنان بايد دغدغه رويارويي با ما را داشته باشند. منچستر آنقدر قدرت و توان دارد كه با هر مربي و بازيكني قهرمان مي شود و افتخار كسب مي كند.
وي افزود: علت اين امر، ‌روحيه باشگاه است كه هر مربي و بازيكني را جذب مي كند، نگاه جدي به كسب قهرماني دارند.
روني كه پس از كسب تساوي بدون گل روز شنبه با آرسنال و محرز شدن عنوان قهرماني ليگ برتر، بسيار خوشحال به نظر مي رسيد، ‌ادامه داد: براي من امروز،‌ روزي فراموش نشدني است. روزي خارق العاده كه موفق شدم باز هم مقام قهرماني ليگ برتر را ببينم.
اين بازيكن عنوان كرد: حالا با خيال راحت مي رويم و همراه با خانواده خود اين موفقيت بزرگ را جشن مي گيريم.
منچستر با تساوي مقابل آرسنال پس از سي ‌و هفت هفته در ليگ برتر صاحب 87 امتياز شد و فاصله خود را با ليورپول به 7 امتياز افزايش داد تا يك هفته قبل از خاتمه فصل، جشن قهرماني بگيرد.

================================================== ======

گيگز: از ابتداي نيم فصل دوم قهرماني را باور داشتم

خبرگزاري فارس: بازيكن ولزي منچستريونايتد گفت: از ابتداي نيم فصل دوم قهرماني در ليگ برتر را باور داشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان،‌ رايان گيگز اظهار داشت: در بازي روز شنبه با آرسنال، مقابل هواداران خود قرار مي گرفتيم. طبيعي بود كه نخواهيم بازنده شويم. بنابراين با احتياط بازي كرديم. كاري كه لندني‌ها هم انجام دادند تا اين جدال با كيفيت كاملا بالايي انجام نشود. ولي با كسب تساوي،‌ ما به هدفي كه داشتيم،‌ يعني قهرماني رسيديم.
اين بازيكن كه يازدهمين عنوان قهرماني ليگ برتر خود را تجربه كرد، ‌افزود: در همين فضا باز هم فكر مي كنم خوب و رضايت‌بخش ظاهر شديم. از ابتداي نيم فصل دوم با نتايجي كه تيم گرفت و روز به روز وضعيتي بهتر يافت،‌ من قهرماني ليگ برتر را باور داشتم.
منچستر با تساوي مقابل آرسنال پس از سي وهفت هفته در ليگ برتر صاحب 87 امتياز شد و فاصله خود را با ليورپول به 7 امتياز افزايش داد تا يك هفته قبل از خاتمه فصل، جشن قهرماني برپا سازد.

================================================== =

H a m e e d
17-05-2009, 10:26
تبریک و تشکر به خاطر عکسها.:11:عکسهای قهرمانی منچستر خیلی قشنگ بودن.
امسال هم منچستر مثل چند سال اخیر عالی بود و حتی بهتر؛ فقط جای دو افسوس باقی میمونه:45:
یکی از دست رفتن FA Cup در مرحله نیمه نهایی و یکی دیگه هم اینکه این فصل منچستر برابر رقیبان مستقیم خودش (آرسنال،چلسی و لیورپول) در لیگ برتر از مجموع شش دیدار فقط تونست یک برد کسب کنه که اون هم برابر چلسی بحران زده دوران اسکولاری بود.

vahid_civil
17-05-2009, 10:35
يازدهمين قهرماني شياطين سرخ در ليگ برتر انگليس
فرگوسن: اميدوارم 5 سال ديگر هم باشم

منچستريونايتد عصر شنبه با تساوي بدون گل خانگي برابر توپچي‌هاي لندن براي سومين بار پياپي قهرماني در رقابت‌هاي ليگ برتر باشگاه‌هاي انگليس را جشن گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شياطين سرخ با اين قهرماني براي هجدهمين بار در تاريخ رقابت‌هاي فوتبال انگليس سرود قهرماني را سر دادند.

سرالكس فرگوسن سرمربي موفق اسكاتلندي اين تيم براي يازدهمين بار توانست تيمش را در رقابت‌هاي ليگ برتر به قهرماني برساند.

اين مربي موفق پس از پايان بازي شنبه عنوان كرد كه هنوز به خداحافظي از فوتبال فكر نمي‌كند. فرگوسن در نشست خبري پايان بازي گفت: «اين بايد طولاني‌ترين 90 دقيقه‌ي تاريخ بوده باشد. در تمام زمان بازي تنها يك بار حمله حريف دفع شد و اين بازي با احتياط تمام دنبال شد. ما با اين تيم مي‌خواهيم باز هم كار كنيم. منچستريونايتد تيم جواني است. ما فصل آينده هم دوباره به قهرماني يورش خواهيم برد. ما شروعي كاملا آرام داشتيم و تنها يك عنوان را به عنوان هدف در نظر داشتيم. اكنون به يازده عنوان قهرماني رسيده‌ايم اين باور نكردني است. به كناره‌گيري از فوتبال فكر نمي‌كنم. سلامتي من به من خواهد گفت كه چه زماني بايد دست از كار بكشم. اميدوارم فعاليتم پنج سال ديگر ادامه داشته باشد.»

yashgin128
17-05-2009, 10:57
قهرمانی بر همه مبارک
بابا حالمو این صدا وسیما بهم زد حتی یه ثانیه هم از قهرمانی بهترین تیم باشگاهی دنیا نشون نداد.

Elendil1
17-05-2009, 11:27
قهرماني رو به همه تبريك مي گم،اميدوارم تو جام باشگاههاي اروپا هم قهرمان بشيم، كه ميشيم!

hamijoon
17-05-2009, 11:27
مباركتون باشه . ان شاا... هفته ديگم يه قهرماني داريم . يو هووووو

SAEED_BARCELONA
17-05-2009, 11:31
آقت میشه اینجا کل انداخت؟؟؟
SAEED_BARCELONA دیگه تا تهشو بخونید!!!!
خوشحالیتون تا 6 خرداد ادامه داره

vahid_civil
17-05-2009, 11:43

به احترام من نمیتونی !:31:

vahid_civil
17-05-2009, 13:16
ونگر: قهرماني‌هاي فرگوسن بي‌نظير است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: افتخارات فرگوسن در منچستريونايتد در دنياي فوتبال نظير ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌تلگراف، آرسن ‌ونگر اظهار داشت: بايد به سرآلكس فرگوسن بابت قهرماني ليگ برتر تبريك بگويم. فكر مي كنم او و شاگردانش،‌ به افتخاري بزرگ در فصل جاري رسيدند. عملكرد او در منچستر، در دنياي فوتبال بي نظير است.
اين مربي‌ ادامه داد: در بازي ديروز مشخص شد كيفيت بازي آرسنال به حد منچستر مي رسد. البته ما ناگزير هستيم يكسري اصلاحات در تيم خود ايجاد كنيم تا كاملا بي عيب شويم.
ونگر تصريح كرد: بايد كار كنيم و هماهنگ تر شويم. اين پيامي است كه من براي آرسنال دارم.
تيم آرسنال با 69 امتياز در فاصله يك هفته تا پايان فصل پس از منچستريونايتد، ليورپول و چلسي در مكان چهارم جدول قرار دارد.

vahid_civil
17-05-2009, 13:17
پس از قهرماني در ليگ برتر
اورا:‌ 20 پيراهن از منچستري‌‌ها هديه گرفتم

خبرگزاري فارس: بازيكن فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در روز كسب عنوان قهرماني ليگ برتر، 20 پيراهن از هم تيمي هايم هديه گرفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس پاتريك اورا عنوان كرد: روز شنبه شادي هاي من دوچندان شد زيرا هم موفق شدم همراه با منچستر، قهرماني ليگ برتر را پس از تساوي بدون گل با ‌آرسنال در هفته سي و هفتم، جشن بگيرم و هم به خاطر سالروز تولدم، هديه هاي زيادي از طرف خانواده، هم تيمي ها و دوستانم دريافت كردم.
اين بازيكن افزود: هم تيمي هايم به من لطف دارند. آنها با دادن هديه مرا شرمنده كردند. بيشترين چيزي كه از طرف آنها هديه تولد گرفتم،‌ پيراهن است. 20 پيراهن از طرفشان دريافت كردم.
اورا كه متولد 16 مه سال 1981 در داكار، مركز سنگال است،‌ در روز شنبه قدم در 28 سالگي گذاشت. او در سال 2008 در ازاي 8 ميليون يورو از تيم موناكو فرانسه جدا شد و به منچستر ملحق شود.
وي در گذشته در تيم هاي نيس، مونزا و مارچالا بازي كرد.

==================================

vahid_civil
17-05-2009, 13:26
رونالدو:منچستر را دوست دارم
ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.

سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند.

کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»

کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.

mehdi_360
17-05-2009, 14:14
سلام بچه ها
قهرمانی رو تبریک میگم با انکه یه 24 ساعتی میگذره ما که شانس نداریم دیروز دقیقه ی 82 برق رفت و من نتونستم بازی رو نگا کنم شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟
Cristiano Ronaldo: I Love Manchester United

vahid_civil
17-05-2009, 14:26
شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟

انتظار داشتین نشون بده ؟ کلا شادی ممنوعه. بازی که تموم شد سریع قطع کردن

yashgin128
17-05-2009, 14:57

دوست عزیز بهترین جواب شما اینه که فعلا تا 6 خرداد بری واسه خودت حال کنی
چونکه کل کل اصلی اون 90 دقیقه ایه که از اول سال همه دنبالش بودن.

XirowN
17-05-2009, 21:16
مسخرشو در آورده این صدا و سیما ... چرا نشاون نداد ؟

Elendil1
17-05-2009, 21:41
انتظار داشتین نشون بده ؟ کلا شادی ممنوعه. بازی که تموم شد سریع قطع کردن

من از كانال Showsport2 ، مستقيم نگاه كردم!! خيلي باحال بود! بعضي بازيكنا ، همسراشون + بچه ها(كه همه كوچيك گوگولي) بودن رو اوردن !!حيف كه كارت كپچر نداشتم وگر نه اپش مي كردم!! ايشالا براي قهرمانيمون تو اروپا يه كارت كپچر ميگيرم كه اون رو ديگه سيو كنم!!

Antivirus II
17-05-2009, 21:52
بچه ها پایه هستین بریم خیابانی رو بزنیم
اومده میگه واسه انگلستان بده که هر سال منچستر قهرمان میشه !!!!!!!!
آخه یکی نیست بگه ******* داره ****** میسوزه که تیم مورد علاقه اش قهرمان نشده چرا میای صدا و سیما اینهو عقده ای ها دهنتو باز میکنی

vahid_civil
17-05-2009, 21:55
بچه ها پایه هستین بریم خیابانی رو بزنیم
اومده میگه واسه انگلستان بده که هر سال منچستر قهرمان میشه !!!!!!!!
آخه یکی نیست بگه ******* داره ****** میسوزه که تیم مورد علاقه اش قهرمان نشده چرا میای صدا و سیما اینهو عقده ای ها دهنتو باز میکنی

من پایه هستم کلا بزنیم بکشیمش.
هم به عنوان یه منچستری هم به عنوان بارسایی و هم ایرانی !
اگه بازی ایران - استرالیا رو گزارش نکرده بود الان گزارشگر نبود اصلا

p30 vahid
17-05-2009, 22:32
..............................

p30 vahid
17-05-2009, 22:34
من پایه هستم کلا بزنیم بکشیمش.
هم به عنوان یه منچستری هم به عنوان بارسایی و هم ایرانی !
اگه بازی ایران - استرالیا رو گزارش نکرده بود الان گزارشگر نبود اصلا

...........تو.................. خیابانی قلمبه........................................ ...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Elendil1
17-05-2009, 22:41
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!

Elendil1
17-05-2009, 22:53
اين نامرد هر بار ازش پرسيدن طرفدار چه تيمي هستي ، گفت: اولين پيرني كه بابام برام خريد آرسنال بود... يه 100 باري هم گفته!! آخه يكي نيست به اين بگه اگرم منچستر نميشد ليورپول مي شد !! اگر هم نه، چلسي ميشد!! گير آرسنال تو هيچي نمياد!!
همه ي مردم ميدونن كه آرسنالي هستي + پرسپولسي!!

ali_ranger22
18-05-2009, 14:06
بنیتس به فرگی تبریک نگفت

مربی اسپانیایی لیورپول از تبریک گفتن قهرمانی زودهنگام به مربی اسکاتلندی منچستریونایتد طفره رفت

سایت گل: رافا بنیتس مربی باشگاه لیورپول، قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای لیگ برتر را به سرالکس فرگوسن تبریک نگفت. این دو مربی بزرگ هرگز رابه خوبی بایکدیگر نداشته اند ولی روابطشان در طول رقابتهای این فصل تا حدودی بدتر هم شد. آخرین اختلافی که میان این دو مربی بزرگ به وجود آمد در ماه ژانویه امسال بود که بنیتس، فرگوسن را متهم کرد که او تنها مربی ای است که به دلیل صحبتهایش برعلیه داوری ها، محکوم نمی شود .
فرگوسن اخیرا از یکی از مسئولان باشگاه بلکبرن در این رابطه که بنیتس در طول دیدارهای ورزشگاه آنفیلد، با بی احترامی رفتار می کند، حمایت کرده است. اکنون که قهرمانی منچستریونایتد در رقابتهای این فصل طبق محاسبات ریاضی مسجل شده است، رافا بنیتس از تبریک گفتن به همتای اسکاتلندی خود طفره رفته و پس از مسجل شدن قهرمانی شیاطین سرخ در این رابطه گفت:« من به منچسترویونایتد تبریک می گویم. آنها عملکرد قابل قبولی داشتند ولی دوست ندارم بیش از حد در این رابطه صحبت کنم.ترجیح می دهم بگویم، چه تیم خوبی، چه باشگاه بزرگ و قدرتمندی. معمولا باید مودب باشی و به سایر مربیان نیز احترام بگذاری. در طول رقابتهای این فصل، مسائل زیادی دیده شد که چندان جالب توجه نبود و من دوست نداشتم، همین و بس. باید به منچسترتبریک بگویم، چرا که آنها به قهرمانی رسیدند. همین !»

vahid_civil
18-05-2009, 16:35
در صورت مخالفت باشگاه با پيشنهاد مالي
ته‌وز: از منچستريونايتد جدا مي شوم

خبرگزاري فارس: بازيكن آرژانتيني تيم منچستريونايتد انگليس گفت: اگر باشگاه درخواست مالي مرا نپذيرد، اولدترافورد را ترك مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل،‌ كارلوس ته‌وز اظهار داشت: براي ادامه همكاري همه چيز را به صورت واضح و شفاف بيان كردم. مديربرنامه هايم درخواست مرا با جزييات كامل براي باشگاه شرح داده است. وقتي شرايط مورد نظر من تامين نشود،‌ بديهي است نمي توانم به همكاري ادامه دهم.
اين بازيكن افزود:‌ تصميم با منچستر است. اين باشگاه بايد درباره درخواست مالي من تصميم گيري كند. به اين ترتيب اگر پذيرشي در كار نباشد، چون بازيكن قرضي هستم، مجبور به ترك اولدترافورد هستم.
مهاجم آرژانتيني در حالي اظهارات تازه خود را بر زبان آورد كه تا يك ماه ديگر قرارداد حضور قرضي دو ساله او به پايان مي رسد و در صورت قطع همكاري با قهرمان انگليس، بارديگر پيراهن كورينتيانس برزيل را به تن مي كند.
اين بازيكن با پيشنهاد ليورپول، منچسترسيتي و رئال مادريد روبرو است.

Antivirus II
18-05-2009, 16:44
رونالدو در یونایتد می ماند

ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.

سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند. کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»
کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.

Antivirus II
18-05-2009, 16:46
رونالدو با بولت تمرین کرد

دونده قهرمان المپیک به ستاره پرتغالی یونایتد تمرین می دهد

سایت گل- کریستیانو رونالدو این روزها با اوسین بولت دونده جامائیکایی قهرمان المپیک تمرین کرده است. بولت برای تماشای بازی یونایتد و آرسنال که عصر امروز برگزار می شود در اولدترافورد خواهد بود. منچستریونایتد برای تثبیت عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر به یک امتیاز در دو دیدار پایانی خود نیاز دارد تا برای هجدهمین بار قهرمان رقابتهای لیگ انگلستان شود. اگر این اتفاق رخ دهد این یازدهمین قهرمانی منچستریونایتد از سال 1992 که نام این رقابتها به لیگ برتر تغییر یافته، خواهد بود. و اوسین بولت برنده طلای المپیک در دو صدمتر و دویست متر می خواهد در صورت کسب عنوان قهرمانی منچستر برابر توپچی های لندن در اولدترافورد در این رویداد مهم حضور داشته باشد.
او به Four-Four-Two magazine گفت: اگر آنها به من اجازه دهند خیلی دوست دارم درزمین باشم و توپ را وارد دروازه کنم. خیلی دوست دارم عکسی در زمین اولدترافورد داشته باشم. کسی چه می داند . شاید روزی من هم یکی از بازیکنان منچستریونایتد شد." بولت درتمرین روز جمعه یونایتد حضورداشت و چند دستور تمرینی هم به کریستیانو رونالدو در مورد نحوه دویدن او در زمین بازی و راههای جلوگیری از آسیب دیدگی داد."
من چند نکته در مورد استارتهای سریعی که همیشه دارد گوشزد کردم. به او گفتم که اگر پایش را مقابل خود قراردهد خیلی کارش راحت تر خواهد بود. او می تواند به مراتب بهتر باشد و سریعتر و طولانی تر بدود. "

Antivirus II
18-05-2009, 16:48
ماکدا به ایتالیا برنمی گردد

مدیربرنامه های ستاره یونایتد می گوید که او به طور قرضی به هیچ باشگاه ایتالیایی نمی رود

سایت گل- جوانی بیا مدیر برنامه های فدریکو ماکدا گفت که او قصد ندارد به عنوان بازیکن قرضی به تیمی در ایتالیابرود. طبق گزارشهای منتشر شده در رسانه های ایتالیایی تیمهای پارما و آتالانتا دنبال ستاره ایتالیایی یونایتد هستند و می خواهند او را برای فصل بعد در اختیار گیرند. با این حال مدیربرنامه های ضمن تکذیب این خبر گفته که او هیچ پیشنهادی دراین رابطه دریافت نکرده است.
بیا دراین رابطه گفت:" هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم چون منچستریونایتد چیزی در این مورد به ما نگفته و هیچ کسی با کسی تماس نگرفته است." این درحالی است که ماکدا به تیم زیر 21 ساله های ایتالیا دعوت شده است . او یکی از چهل بازیکنی است که برای حضور در اردوی تیم ملی ایتالیا جهت شرکت در رقابتهای این فصل زیر بیست و یک ساله های اروپا در سوئد، به شمار می روند. البته لیست نهایی بازیکنان 23 نفرخواهد بود.

vahid_civil
18-05-2009, 16:48
با نظر هواداران و هم تيمي‌هايش
"ويديچ" بهترين بازيكن فصل منچستريونايتد شد

مدافع صربستاني منچستريونايتد از سوي هواداران اين تيم به عنوان بهترين بازيكن فصل 2009-2008 انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمانيا ويديچ طي مراسمي يكشنبه شب جايزه بهترين بازيكن سال منچستريونايتد را كه با راي هواداران انتخاب مي‌شود و همچنين جايزه بزرگ بازيكن سال با نظر هم تيمي‌هاي خود را بدست آورد.

ويديچ پس از كسب اين دو جايزه گفت: «از اين بابت مفتخرم. زماني كه توانايي‌هاي هم تيمي‌هاي خود را مي‌سنجم كسب چنين جوايزي شگفت‌انگيز تلقي مي‌شود.»

در اين مراسم همچنين كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي منچستريونايتد جايزه زيباترين گل سال را به سبب گلي كه در ديدار برابر پورتو به ثمر رسانده بود، از آن خود كرد.

جيمز چستر 20 ساله هم جايزه بهترين بازيكن تيم دوم منچستريونايتد و فدريكو ماكدا مهاجم 17 ساله ايتاليايي جايزه بهترين بازيكن آكادمي باشگاه را بدست آورد.

vahid_civil
18-05-2009, 16:52
رييس اجرايي منچستريونايتد:
رونالدو با ما قرارداد دارد

رييس اجرايي منچستريونايتد تاكيد كرد كه كريستيانو رونالدو از اين تيم جدا نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از سومين قهرماني متوالي شياطين سرخ در فوتبال جزيره كه به دنبال تساوي بدون گل برابر آرسنال رقم خورد ديويد گيل بار ديگر يادآور شد كه رونالدو هافبك پرتغالي منچستريونايتد تابستان امسال اين تيم را ترك نخواهد كرد.

گيل در گفت‌وگو با راديو BBC اظهار داشت: «هرگز بحثي پيرامون مساله رونالدو نداشته‌ايم و سال گذشته هم به وضوح اعلام كرديم كه او قرارداد بلند مدتي با منچستريونايتد دارد و از اين تيم جدا نخواهد شد.»

در همين حال چندي پيش رسانه‌هاي اسپانيايي از توافق كريستيانو رونالدو با باشگاه رئال مادريد خبر داده بودند.

ninabina
20-05-2009, 14:01
باید تا آخر فصل صبر کرد . رونالدو ممکنه بعد از قهرمانی در اروپا یک جای دیگه باید برود و به این علت که هر چه مقام بوده در منچستر بدست آورده و یک جای دیگه خودش رو ثابت کنه. الان حرفی نمی زنه چون فرگی اونو ادب می کنه و جاش توی ترکیب به کس دیگه ای داده میشه.:27:

Elendil1
21-05-2009, 12:23
باید تا آخر فصل صبر کرد . رونالدو ممکنه بعد از قهرمانی در اروپا یک جای دیگه باید برود و به این علت که هر چه مقام بوده در منچستر بدست آورده و یک جای دیگه خودش رو ثابت کنه. الان حرفی نمی زنه چون فرگی اونو ادب می کنه و جاش توی ترکیب به کس دیگه ای داده میشه.:27:

از اون حرفا بودا!!
كريس رونالود ميمونه!! مطمئن باش!:8:

ninabina
21-05-2009, 14:26
آخه می دونی ، این فصل کریس خیلی موزیانه حرف می زنه . فصل گذشته قبل از فینال زمزمه اینکه می خوام برم اسپانیا و لا لیگا بهترین لیگ ... را شروع کرد . بعد از ماجرای طول دراز فصل نقل و انتقالات تابستان که دل هواداران منچستر را خون کرد و آنها رو طوری عصبانی کرد که اکثرشون گفتند طعم قهرمانی به دهنشون تلخ شد ، کار به جایی رسید که وقتی در اولترافورد جایزه بهترین بازیکن لیگ اروپا رو بهش دادن و همزمان با اهدای یک دیپلم افتخار به ریو فردیناند بود تماشاگران می گفتند ریو ریو ... بعد خودش اعتراف کرد که نباید علنی چنین کاری رو می کرده و اصلاح اینکه من ناشیگری کردم رو به کار برد.
نتیجه ی اخلاقی : یعنی دفعه دیگه بی سرصدا فلنگو می بندم.:31:
فرگی بیشتر به این خاطر نگهش( علاوه بر این که بازیکن مهم و جوانی است) داشت چون 40 سال بود هیچ بازیکنی از منچستر توپ طلا و بهترین بازیکن جهان را نبرده بود و اگر به مادرید می رفت افتخارش به فرانکو اینا می رسید

XirowN
21-05-2009, 18:29
تنها 6 روز به قهرمانی اروپا

ninabina
21-05-2009, 18:49
کلاغه میگه ماسیمو بوساکا از سویس داور مسابقه فینال منچستر بارسا است

corey
21-05-2009, 20:31
فکر کنم داور فینال روزتی باشه
البته فرقی هم نمی کنه چون در هر صورت قهرمانیم ( حتی اگه 5تا پنالتی هم برامو نگیرم)

XirowN
21-05-2009, 22:29
کاش روزتی باشه ...

Mokafating
22-05-2009, 00:31
کاش روزتی باشه ...

انشاءالله ...

Elendil1
22-05-2009, 13:29
دادا فرقي نداره... ما 100 در 100 قهرمانيم!!

Antivirus II
22-05-2009, 21:50
فردیناند: فرگوسن بی‌رحم خواهد بود

ستاره منچستریونایتد از بازی هفته آینده تیمش مقابل بارسلونا گفته است.

سایت گل: ریو فردیناند مدافع منچستر یونایتد سخت در تلاش است که از مصدومیت از ناحیه ساق پا رهایی یابد و به فینال لیگ قهرمانان برسد. سر الکس فرگوسن گفته اگر او نتواند قبل از دیدار با هال‌سیتی آمادگی خود را ثابت کند از لیست تیم برای فینال خط خواهد خورد.

فردیناند امیدوار به نظر می‌رسد و گفته می‌داند مربی او در انتخاب بازیکنان بی‌رحم است: «به نظرم مقابل هال‌سیتی چند دقیقه‌ای بازی خواهم کرد. اما اگر نتوانم، بسته به نظر مربی است که جلوی بارسلونا بازی کنم یا نه. مربی در این زمینه بهترین تصمیم را برای تیم خواهد گرفت. او اصلا به احساس افراد فکر نمی‌کند و هیچ کس در این زمینه از او چیزی نخواهد پرسید.»

به نظر می‌رسد فرگی ترکیبی کاملا متفاوت را مقابل هال‌سیتی به میدان بفرستد. هال‌ در صورت پیروزی در این دیدار می‌تواند در لیگ برتر باقی بماند. اگر فردیناند نتواند به آمادگی برسد جانی ایونز جانشین او خواهد شد.

Antivirus II
23-05-2009, 00:21
فرگوسن نمی گذارد تبس برود

تدی شرینگهام مهاجم اسبق منچستریونایتد معتقد است سر الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ اجازه نخواهد داد تبس این تیم را ترک کند.

سایت گل : سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد به این راحتی ها تبس را از دست نخواهد داد.این در حالی است که باشگاه های منچسترسیتی و لیورپول آماده اند تا با پیشنهادهایی مناسب این ستاره آرژانتینی را جذب کنند.تدی شرینگهام مهاجم اسبق منچستریونایتد در گفتگو با مجله Four-Four-Two می گوید :"فکر نمی کنم فرگوسن با رفتن تبس موافقت کند.

تبس بازیکن فوق العاده ای است.او هر وقت که وارد زمین می وشد برای تیمش موثر بازی می کند و می تواند در هر لحظه نتیجه را عوض کند.فرگوسن همه این ها را به خوبی می داند و مطمئنا با رفتن او مخالفت خواهد کرد.تبس هر گاه وارد زمین می وشد 100% انرژی اش را برای تیم می گذارد.کسی چه می داند شاید تمام این اخبار در تابستان تغییر کند و تبس در اولدترافورد ماندنی شود.مطمئنا فرگوسن تمام تلاشش را برای حفظ تبس در یونایتد انجام خواهد داد."

vahid_civil
23-05-2009, 10:48
رژه پيروزي در شهر منچستر در صورت قهرماني منچستر يونايتد در اروپا

شوراي شهر منچستر تمهيداتي را براي برگزاري يک رژه پيروزي دراين شهر در صورت غلبه منچستر يونايتد بر بارسلونا در فينال ليگ فوتبال قهرمانان اروپا انديشيده است .

اين شورا انتظار دارد که نيم ميليون نفر شاهد اين رژه باشند که شامگاه پنجشنبه در صورت موفقيت منچستر يونايتد در حفظ جام قهرمانان اروپا پس از ديدار پاياني مسابقات در رم ، برگزار خواهد شد .
مايک آمسبري رئيس شوراي شهر منچستر گفت :" ما همه اميدواريم که منچستر يونايتد جام را بازگرداند و در اين صورت جو فوق العاده اي براي برگزاري رژه پيروزي حکفرما خواهد شد ."

vahid_civil
23-05-2009, 17:47

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:18

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:23

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:24

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:25

vahid_civil
23-05-2009, 21:25
مجتبی من عکسی نمیبینم !

================

در آستانه فينال ليگ قهرمانان اروپا
فرگوسن: قهرمان مي‌شوم تا بگويم تمام‌شدني نيستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: انگيزه زيادي براي قهرماني مجدد در ليگ قهرمانان اروپا دارم تا بگويم تمام شدني نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: هر عنوان قهرماني براي من شور و هيچان زيادي به همراه مي آورد. از طرفي كسب هر عنوان به من انگيزه بيشتري براي رسيدن به افتخار بعدي مي دهد. به اين ترتيب با تمام وجود براي رسيدن به مقام قهرماني اروپا تلاش مي كنم.
وي افزود: در كنار اين هدف كلي، يكسري انگيزه هاي كوچكتر و در عين حال حاشيه‌ايي نيز دارم. به عنوان مثال با هر عنوان قهرماني دوست دارم، نشان دهم حرف برخي كه مي گويند فرگوسن تمام شده، ‌درست نيست و تازه حيات و بالندگي نيز دارم. به اين ترتيب مي خواهم نشان دهم فرگوسن تمام نمي شود.
فرگوسن خاطرنشان كرد: در يك تيم با كسب تنها چند نتيجه نامطلوب، شما نمي توانيد نظر دهيد و قضاوت كنيد عمر مربيگري و يا بازي يك چهره به اتمام رسيده است. من براي اين منظور به آنچه براي همكارم آرسن ونگر در آرسنال روي داد‌،‌ اشاره مي كنم. در مورد او مي گويند عمر ونگر در آرسنال به پايان رسيده، در حالي كه اصلا چنين برداشتي صحيح نيست.
اين مربي تصريح كرد: مايه تاسف و ناراحتي است وقتي در مورد يك چهره پويا، اين گونه نظر داده مي شود. تعجب مي كنم در اين ميان وسايل ارتباط جمعي كه ابزار فرهنگي هستند نيز در القا اين طرز تفكر نادرست،‌ تلاش مي كنند.
فرگوسن گفت: شخصي همچون من در منچستر مشكلي براي ايجاد انگيزه جهت ادامه فعاليت خود ندارد. چرا كه در تيمي مطلوب حضور دارم كه همين امر ‌به من انرژي و انگيزه براي كار بيشتر مي دهد.
اين مربي 67 ساله اسكاتلندي يادآور شد: استمرار حضورم در منچستر، ‌سبب شده اين باور و برداشت براي اهالي تيم و مردم بوجود آيد كه تحت هر شرايطي منچستر بايد برنده و فاتح شود كه اين نظريه خيلي هم خوب است.
اين اظهارات فرگوسن در حالي بيان مي شود كه تيم او در پايان هفته جاري و در تاريخ 6 خرداد براي كسب عنوان قهرماني اروپا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان به مصاف بارسلونا اسپانيا در ورزشگاه رم خواهد رفت تا فرگوسن پس از بيش از دو دهه حضور بسيار پربار در اولدترافورد و كسب عناوين پرتعداد، شرايط كسب يك افتخار تازه را به مجموعه عناوين كنوني اش بيابد.

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:26

MoJtaBa.R
23-05-2009, 21:29
مجتبی من عکسی نمیبینم !

عجب !!!

واسه من چرا مياد ؟

پس خودم آپش ميكنم

..

wildhunter
23-05-2009, 21:49
من بیصبرانه منتظر قهرمانی منچستر هستم.عجب بازی میشه.

MoJtaBa.R
23-05-2009, 22:03

MoJtaBa.R
23-05-2009, 22:04

MoJtaBa.R
23-05-2009, 22:16

MoJtaBa.R
23-05-2009, 22:29