ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

syeedalireza
12-12-2007, 21:13
سلام به تمامی دوستان عزیز
به امید برد امشب منچستریونایتد در مقابل تیم قدرتمند رم.........:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroosh2002
13-12-2007, 01:55
با سلام
سلام سروش جان خوش اومدی...و امیدوارم بقیه ی دوستان هم خوب باشن...:11:
و اما آخرین اخبار:
-در بازی امشب مقابل رم به احتمال زیاد وین رونی کاپیتان خواهد بود.
-رایان گیگز از طرف ملکه الیزابت جایزه ی OBE را برای خدمت به فوتبال دریافت کرد.:6:
-گری میتونه هفته ی دیگه به تمرینات برگرده.
-و بالاخره اینکه روزنامه ی sunday mirror شایعه کرده مسئولان یونایتد به جذب رونالدینیو علاقه مند هستند.

سلام .مرسی .
امشب با رم مساوی کردیم .. که صد البته با بازی که انجام دادیم باید می بردیم ...
اگه ساها اون موقعیتو گل می کرد ...
به هر حال یک مساوی هم خوبه ..
انشالله که تو مراحل بالاتر هم موفق باشیم ..

Iman Roohnavaz
13-12-2007, 19:56
با سلام به همه ی دوستان...
با این تیم 20 ساله مساوی هم خیلی خوب بود...:46:
و اما آخرین اخبار:
-سر الکس گفته که به این بازیکنای جوون و آینده دارش افتخار می کنه و اونا رو تحسین کرده.
-جان اوشی احتمال داره به علت مصدومیت به بازی مقابل لیورپول نرسه.
-یونایتد در مرحله ی بعدی جام باشگاه ها با یکی از تیم های زیر مسابقه خواهد داد:
شالکه - المپیاکوس - سلتیک - فنرباغچه - لیون

و به امید برد مقابل لیورپول:thumbsup:

h2006
13-12-2007, 21:23
منچستر واقعا فصل رو داره بد شروع می کنه.
به نظر اکثر کارشناس ها منچستر فصل قبل به این خاطر از
چلسی جلو افتاد که فصل رو خوب شروع کرد اما امسال به نظر
می رسه به مشکل بر بخوره.
اول مصدومیت رونی و حالا اخراج رونالدو!!!!!!!!!
الان 4 امتیاز از چلسی عقبه .4 امتیازی که جبرانش واقعا سخته
سخته چون تیم چلسی اگه خوب کار کنه تو کل فصل حداکثر 2-3 باخت بده.
در کل امیدوارم منچستر در ادامه بهتر کار کنه.

منم همین عقیده رو دارم!:10::10:

soroosh2002
17-12-2007, 02:57
سلام
دیروز در انفیلد ، لیورپول باز هم مقابل منچستر یونایتد تحقیر شد .
تبریک بنده رو پذیرا باشید .

soroosh2002
17-12-2007, 03:44
سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد معتقد است فابيو كاپلو سرمربي جديد تيم ملي انگليس فرد بسيار مناسبي براي اين شغل است.

البته "فرگوسن" به كاپلو گوشزد كرد كه سرمربي‌گري در انگليس يكي از سخت‌ترين كارهاي ممكن در دنيا است.

وي گفت:« هميشه و به هر نحوي روي سرمربي‌هاي انگيس فشار رواني زيادي بوده است. كاپلو به مرور زمان اين موضوع را درك خواهد كرد. او شغل سختي را انتخاب كرد ه و بايد همه را راضي نگه دارد. البته اميدوارم حمايت‌هاي لازم نيز از او به عمل آيد.»

وي ادامه داد:« كاپلو فرد با تجربه‌اي است و مي‌تواند از پس تمام كارها برآيد. بدون شك احترام تمام بازيكنان را براي خود خواهد خريد. او مانند مارچلو ليپي در انگليسي صحبت كردن ضعفي ندارد و مي‌تواند به راحتي با بازيكنان ارتباط برقرار كند چيزي كه در روزهاي اول سخت بدان نيازمند است.

Iman Roohnavaz
17-12-2007, 13:55
با سلام
امیدوارم همه خوب باشین...حالا من دو روز مریض بودم چرا تاپیک کم کار شد(البته به جز سروش جان)
اما عجب کیفی داد برد دیروز تو انفیلد؛ برای من از 10 تا کپسول بهتر بود!!! :40:

پیش به سوی قهرمانی... :thumbsup:

soroosh2002
18-12-2007, 01:59
ایمان جان انشالله هر چه زودتر خوب شی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"جان اوشي" عضو تيم ملي فوتبال ايرلند روز جمعه قرارداد عضويت خود در باشگاه منچستريونايتد انگليس را تا سال ‪ ۲۰۱۲‬تمديد كرد.

به‌گزارش یوفا: اوشي ‪ ۲۶‬ساله كه در ‪ ۴۳‬بازي ملي‌اش يك گل به ثمر رسانده، در تيم بازسازي شده "آلكس فرگوسن" نقش كليدي دارد و مي‌تواند در چندين پست مختلف دفاعي و هافبك بازي كند.

وي حتي در ديدار فصل گذشته برابر تاتنهام در ورزشگاه "وايت هارت لين" درون دروازه ايستاد و در يكي از ديدارهاي منچستر در اولدترافورد، گل سرنوشت‌سازي در آخرين دقيقه به ثمر رساند كه به اعتقاد بسياري، برگ برنده تيم "شياطين سرخ" براي سبقت گرفتن از چلسي بود.

فرگوسن گفت: اوشي در سال‌هاي حضورش در اينجا حرفه‌اي شده و اكنون يكي از با تجربه‌ترين بازيكنان به شمار مي‌رود. او با شخصيت و حرفه‌اي‌گري خود ثابت كرده كه اعتبار زيادي در باشگاه دارد و خوشحالم قرارداد جديدش را امضا كرد.

جان اوشي در سال ‪ ۱۹۹۸‬به منچستر ملحق شد و مدتي را به عنوان بازيكن قرضي در "برن موث" و باشگاه بلژيكي "رويال آنتورپ" بازي كرد.

soroosh2002
18-12-2007, 02:54
فرگی اول، رونالدو سوم، یونایتد چهارم

مجله World Soccer اسامي برترین های فوتبال جهان در سال ‌٢٠٠٧ را اعلام كرد . فرگوسن اول شد. منچستر یونایتد چهارم. و رونالدو نیز در جمع 3 بازیکن برتر.

اين مجله‌ي معتبر فوتبال با نظرسنجي كه از ميان مربيان و كاپيتان‌هاي تيم‌هاي ملي فوتبال جهان داده، فهرستي ده نفره از برترين مربيان فوتبال جهان در سال ‌٢٠٠٧ را منتشر كرد.

در اين رده‌بندي سرآلكس فرگوسن با 26.4 درصد به عنوان برترين مربي جهان انتخاب شد در حالي كه خواند راموس، سرمربي سابق سویا و کنونی تاتنهام با 25.6 و كارلو آنجلوتي از ميلان با ‌14.8 درصد در رده‌هاي دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

ژوروان ويرا، سرمربي تيم ملي عراق در جام ملت‌هاي آسيا به عنوان تنها نماينده آسيا در اين رده‌بندي حضور دارد. او با كسب ‌4.2 درصد آرا به عنوان هفتمين مربي برتر جهان در سال ‌٢٠٠٧ انتخاب شد.

World Soccer هم‌چنين فهرستي از موفق ترین تيم‌هاي جهان در سال ‌٢٠٠٧ ارايه كرد كه تيم ملي عراق، ميلان ايتاليا و سويا اسپانيا به ترتيب با ‌22.2، ‌21.5 و 16.6 درصد آرا به عنوان سه تيم برتر جهان انتخاب شدند.

ليونل مسي، سس فابرگاس و كريستيانو رونالدو هم به عنوان سه بازيكن جوان سال انتخاب شدند.

اسامي ده مربي برتر جهان در سال ‌٢٠٠٧:

‌١- الكس فرگوسن منچستريونايتد 26.4 درصد

‌٢- خوآند راموس تاتنهام ‌25.6 درصد

‌٣- كارلو آنجلوتي ميلان ‌14.8 درصد

‌٤- آرسن ونگر آرسنال 8.4 درصد

‌٥- روبرتو مانچيني اينتر ميلان 6.5 درصد

‌٦- ژوزه مورينيو چلسي ‌5.2 درصد

‌٧- ژوروان ويرا عراق ‌4.2 درصد

‌٨- آلكس مك ليش اسكاتلند ‌3.1 درصد

‌٩- فابيو كاپلو رئال مادريد ‌1.2 درصد

‌١٠- رافا بنيتس ليورپول ‌0.5 درصد

‌سايرين ‌4.1 درصد

رده‌بندي موفق ترین تيم‌هاي فوتبال جهان در سال ‌٢٠٠٨:

‌١- عراق ‌22.2 درصد

‌٢- ميلان ‌21.5 درصد

‌٣- سويا ‌16.5 درصد

‌٤- منچستريونايتد ‌10.5 درصد

‌٥- بوكاجونيورز 9.1 درصد

‌٦- برزيل 6.8 درصد

‌٧- آرژانتين ‌5.2 درصد

‌٨- رئال مادريد ‌1.1 درصد

‌٩- اسكاتلند ‌1 درصد

‌١٠- بارسلونا ‌0.8 درصد

سايرين 5.2 درصد

soroosh2002
18-12-2007, 02:57

soroosh2002
18-12-2007, 04:54
سرالكس فرگوسن سرمربي كهنه كار منچستر يونايتد از اين كه تيمي مانند يونايتد تنها دو بار توانسته قهرمان اروپا شود، ابراز نارضايتي كرد و گفت: "وقت آن رسيده كه جام زيباي ليگ قهرمانان را بالاي سر ببريم."

يونايتدها تنها تيمي هستند كه صد درصد امتيازهاي خود در جام باشگاه های سال جاري را به دست آورده‌اند و با پانزده امتياز از پنج بازي در صدر جدول گروه خود قرار دارند.

فرگوسن گفت: "اگر بتوانيم روند كنوني را حفظ كنيم، بدون شك قهرمان خواهيم بود."

اولين قهرماني منچستر در جام باشگاه ها به سال 1968 باز مي‌گردد جايي كه آن ها با مربيگري "سر مت بابي مور" توانستند بر بام اروپا بايستند. پس از آن فرگوسن توانست در سال 99 قهرماني اروپا را براي منچستر به ارمغان بياورد.

فرگوسن كه بيست و دومين سال حضور در اولدترافورد را تجربه مي‌كند،‌ اعلام كرد: "امسال بدون شك بايد قهرمان اروپا شويم. تيم خوبي در اختيار داريم كه تركيبي از جوانان با انگيزه و با تجربه ‌هاي تيم است. دوست دارم دوباره جام را بالاي سر ببرم. بعضي شب ‌ها خواب فينال رويايي سال 99 را مي‌بينم. با اين تيم قدرتمند نمي‌توانيم قهرمان نشويم."

پرافتخارترين تيم انگليس در تاريخ جام باشگاه های اروپا، ليورپول است كه در سال‌هاي 1977، 78، 81، 84 و 2005 توانسته پنج بار قهرمان شود. آن ها در سال‌ هاي 85 و 2007 نيز در فينال حاضر بوده‌اند ولي نتيجه را واگذار كرده‌اند.

ناتينگهام فارست نيز مثل يونايتد دو قهرماني را با سرمربي فقيد خود، برايان كلاف بدست آورده است. آن ها در سال ‌هاي 79 و 80 دو سال پياپي بر بام اروپا ايستادند. استون ويلا ديگر تيم انگليسي است كه در سال 82 قهرمان شده است. تيم‌ هاي ليدز يونايتد و آرسنال در سال ‌هاي 75 و 2006 در فينال حضور داشتند كه نتوانستند حريفان خود را شكست دهند.

soroosh2002
18-12-2007, 04:55
بازيكن ولزي تيم فوتبال منچستر يونايتد مورد تقدير پادشاه انگليس واقع شد.

رايان گيگز، ‌بازيكن ولزي منجستر يونايتد كه سابقه زيادي دارد، براي سال‌ها خدمت به فوتبال و ورزش، ‌نشان ويژه امپاير را از ملكه اليزابت دوم، ‌پادشاه انگليس دريافت كرد.
گيگز كه از سال 1990 در خدمت منچستر يونايتد است، تا كنون براي تيمش 736 بازي انجام داده و نشاني از يك بازيكن باتعصب داشته است.
با انجام اين تقدير ويژه، ‌بعد از اين قبل از نام او واژه Obe به سبب حضور گيگز به عنوان افسر افتخاري گارد پادشاهي خواهد آمد.
وي در تابستان سال گذشته از حضور در تيم ملي ولز كناره گرفت

soroosh2002
18-12-2007, 05:47
طبق آخرین اخبار :

فیلیپ لام برای حضور در منچستر یونایتد ، ابراز علاقه نشان داده است .
سر الکس فرگوسن کریم بنزما مهاجم لیون را زیر نظر دارد .
پارک جی سونگ ، بازیکن کره ای منچستر یونایتد برای بازگشت به ترکیب این تیم آماده است .

soroosh2002
18-12-2007, 06:11
سرالكس فرگوسن فاش كرد كه بارها مي‌خواسته "فرناندو تورس" مهاجم اسپانيايي ليورپول كه در تابستان گذشته به اين تيم پيوست را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (‌ايسنا)، فرگوسن گفت:« در دو سال گذشته چندين بار براي به خدمت گرفتن فرناندو اقدام كرديم ولي هر بار با مشكل مواجه شديم. از اين كه نتوانستيم او را به اولدترافورد بياوريم ناراحتم و چيزي كه ناراحتي من را دو برابر مي‌كند اين است كه به رقيب ديرينه‌ي ما يعني ليورپول پيوسته است.»
تورس كه اكنون به يكي از مهاجمان محبوب ليورپول تبديل شده پيش از اين در اتلتيكو مادريد اسپانيا بازي مي‌كرد. وي در حالي كه 22 سال داشت بازوبند كاپيتاني اين تيم را به بازو مي‌بست.
فرگوسن در پايان گفت:« فكر مي‌كنم ليورپول با خريد او كار بزرگي انجام داد. يكي از دلايلي كه رفتن او به آنفيلد را سريع كرد اين است كه بنيتس نيز اسپانيايي است

soroosh2002
18-12-2007, 06:13
امتیاز و عملکرد بازیکنان منچستر مقابل لیورپول

امتیاز سایت گل

فندرسار ----6
در نیمه اول بسیار عصبی بازی کرد و دو خروج بد داشت ولی در نیمه دوم بهتر شد

وز براون----7
در سمت راست منچستر بسیار خوب بازی کرد و بخوبی کیول رو ناکام گزاشت

فردیناند ----8
رهبری بسیار خوبی در دفاع داشته و بخوبی تیم را در خط دفاع جمع کرد و نگزاشت که توپی از خط منچستر عبور کند

ویدیچ----7
به همراه فردیناند روج موفقی در این بازی بودند و در محوطه منچستر راهی برای لیورپول نگزاشتند

اورا-----7.5
یکی از بهترین بازیکنان منچستر در این بازی بود
و هم در کار حجومی و هم دفاعی بسیار فعال بود و بنایون و آلبلوآ رو بخوبی ناکام گزاشت

هارگریوز----8
در میانه میدان پادشاهی کرد و نگزاشت تا ماسکرانو و جرارد براحتی کار کنند
و با دوندگی و هوش بالای خود بخوبی بازی حریف را خراب کرد

اندرسون----7.5
در موقع نیاز به دفاع کمک می کرد و در موقع حمله نیز بخوبی اضافه می شد
و اصلا هم از جرارد کم نیاورد

رونالدو----5 !!!!!!!!!!!!!
دوندگی کم و از دست دادن بسیار توپ
در نیمه اول بدون شک بد ترین بازیکن منچستر بود
ولی در نیمه دوم با باز شدن دفاع لیورپول راحت تر کار کرد و پاس بسیار خوبی به رونی داد

گیگز-----6
نمایش متوسطی داشته و روی خلاقیت و هوش خوبش توانست گل منچستر را طرح ریزی کند

رونی----7
در حمله بسیار دونده بود و باهوش بازی می کرد و روی جا گیری و ضربه خوبش گل منچستر را سبب شد

توز----7
مثل همیشه سخت کوش بوده و در همه جای زمین حاضر بود

Iman Roohnavaz
18-12-2007, 11:04
سلام
سروش جان کارت عالی بود ممنون...:10:

soroosh2002
20-12-2007, 13:38
سلام .
خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما آخرین اخبار :

لیست خرید منچستر برای ژانویه:

Player Name Current Club Position Fee
Dimitar Berbatov Tottenham Striker Swap + £6m*

Ronaldinho Barcelona Forward £15million

Nicky Shorey Reading Defender Undisclosed

Stevan Jovetic Partizan Belgrade Striker Undisclosed

Branislav Ivanovic Lokomotiv Moscow Defender £10million

soroosh2002
20-12-2007, 13:40
"كريستيانو رونالدو" بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت، آرزو دارد در لاليگا بازي كند.

گزارش‌هاي بسياري بعد از اختلاف وي با "وين روني" از رفتن او به اسپانيا خبر دادند اما به نظر مي‌رسد كه اين شايعات در شش ماه گذشته كمرنگ شده‌اند.

با وجود اين خود رونالدو كه براي شركت در مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال جهان توسط فيفا به زوريخ رفته بود، تصديق كرد، تمايلش براي رفتن به لاليگا همچنان به قوت خود باقي است.

وي اظهار داشت: دوست دارم روزي براي يك باشگاه اسپانيايي بازي كنم.

نمي‌دانم امكان دارد يا خير اما اين آرزوي من است.

باشگاه‌هاي رئال مادريد و بارسلوناي اسپانيا تمايل خود را براي جذب اين بازيكن اعلام كرده‌اند و بر اساس خبري كه اوايل اين ماه منتشر شد، بارسلونا در صورت رفتن "رونالدينيو"، پيشنهاد هنگفتي را به رونالدو ارايه خواهد داد.

رونالدو افزود: لاليگا ليگ فوق‌العاده‌اي است كه در آن بازي زيباي انجام مي‌دهند. اما من مطمئنم كه ليگ انگليس از همه جهات رقابتي‌تر است. از بازي در اين ليگ احساس بسيار خوبي دارم.

اين بازيكن گفت: بازي منچستريونايتد بسيار زيباست و من عاشق اين باشگاه و هوادارانش هستم. ماندن در اين تيم براي من لذتبخش است. اما شايد روزي كه فقط خدا مي‌داند براي يك تيم اسپانيايي بازي كنم.

باشگاه منچستريونايتد به روشني اعلام كرده است كه برنامه‌اي براي فروش بزرگترين ستاره خود ندارد اما شايعات چيز ديگري مي‌گويند.

بسياري از كارشناسان معتقدند كه رونالدو فقط در فوتبال اسپانيا مي‌تواند توانايي‌هاي واقعي خود را نشان بدهد و خود وي هم به نظر مي‌رسد كه به چنين چيزي اعتقاد دارد.

حرف‌هاي رونالدو نشان مي‌دهد با توجه به اينكه در فهرست بهترين بازيكنان سال جهان بعد از "كاكا" و "ليونل مسي" قرار گرفته است، مي‌داند كه رفتن به بارسلونا يا رئال مادريد چقدر ممكن است در نشان دادن استعدادهايش موثر باشد.

اين بازيكن پرتغالي ادامه داد: نامزد جايزه بهترين بازيكن سال جهان افتخار بزرگي است اگرچه اين جايزه را نبردم. اما كاكا بازيكن فوق العاده‌اي است. من در آينده فرصت‌هاي زيادي خواهم داشت چون هنوز جوانم.

اميدوارم سال آينده اين جايزه را بگيرم.

رونالدو خاطرنشان كرد: در اين فصل ‪ ۱۴‬گل براي منچستريونايتد زده‌ام و هدف من كسب موفقيت‌هاي بيشتر نسبت به فصل گذشته است. اگر بتوانم اين كار را انجام دهم، شانس زيادي براي كسب جايزه بهترين بازيكن جهان در سال آينده پيدا مي‌كنم.

Iman Roohnavaz
20-12-2007, 20:35
سلام
سروش جان میشه منبع اون خبر اخر درباره ی رونالدو رو بگی ؛ چون من که جایی ندیدم!

soroosh2002
22-12-2007, 10:34
سلام .
ایمان جان یادم نیست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
وحشی های لندن بازی را خراب کردند
الکس بزرگ از امنیت امارات و قضاوت داور انتقاد کرد.
"آلكس فرگوسن" سرمربي اسكاتلندي باشگاه منچستريونايتد انگليس ، ضعف امنيت در ديدار روز شنبه برابر تيم آرسنال را مورد انتقاد قرار داده و گفت كه ايستادن كنار زمين براي او و دستيارانش خطرناك بوده است.

به گزارش خبرگزاري رويترز ، فرگوسن بعد از تساوي ‪۲ بر ‪ ۲با تيم آرسنال در ورزشگاه امارات شهر لندن ، به شبكه تلويزيوني منچستريونايتد گفت : روي نيمكت تيم هم از ناسزاهاي هواداراني كه كمي دورتر نشسته بودند ، در امان نبوديم. امنيت در اين ورزشگاه مناسب نيست.

وي افزود : توهين‌هايي كه مي‌شنيديم شرم‌آور است. هر نوع ناسزايي به نيمكت ميهمان نثار مي‌شود و خطر كاملا احساس مي‌شود.

فرگوسن همچنين به انتقاد از قضاوت "هووارد وب" پرداخته و افزود : وب داور شايسته‌اي براي قضاوت در ليگ برتر است اما اين مسابقه براي او سنگين بود و گاهي به سود آرسنال سوت زد.

به گفته وي ، "گل دوم تيم آرسنال كه در وقت اضافه توسط "ويليام گالاس" زده شد ، ناشي از اين بود كه داور بعد از خطا روي "لوئيس ساها" ضربه آزاد اعلام نكرد. بايد به سود ما خطا مي‌گرفت."
وي در ادامه ، فقدان تمركز و هماهنگي لازم در تيمش را عامل از دست دادن يك پيروزي مهم دانست.

فرگوسن گفت : شايد فكر مي‌كرديم كه به اندازه كافي به پيروزي نزديك شده‌ايم در حاليكه مسابقه فوتبال است و نمي‌توان باور كرد سه امتياز را از كف داديم.

"ويليام گالاس" در اواخر نيمه نخست با يك گل به دروازه خودي ، باعث پيش افتادن تيم منچستر شد اما "سسك فابرگاس" در دقيقه سوم نيمه دوم ، نتيجه را مساوي كرد و گل يازدهم خود در اين فصل را به ثمر رساند.

soroosh2002
22-12-2007, 10:37
راستی در مرحله ی بعدی جام باشگاههای اروپا با تیم لیون بازی داریم .

Iman Roohnavaz
22-12-2007, 11:35
سلام
اینم از خرید ژانویه...یه کشف جدید ار سر الکس و کوییرز:

آلبرتو کونتریراس گونکالوز (مانوچو) از آنگولا

باید گفت: خوش اومدی مانوچو! :11:

Iman Roohnavaz
23-12-2007, 20:58
سلام
تبریک بابت برد جلوی اورتون :biggrin:

mohamad2998
27-12-2007, 02:01
قهرماني نيم فصل مبارك

soroosh2002
02-01-2008, 18:22
سلام .
سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس با انتقاد از جو ورزشگاه اولدترافورد، آن را به مراسم تدفين و سوگواري تشبيه كرد.
سر آلكس فرگوسن پس از پيروزي يك بر صفر مقابل بيرمنگام گفت: وقتي بازي تمام شد، ‌براي يك لحظه فكر كردم مقابل 75 هزار تماشاگر نبوده و گويي در مراسم تدفين يا سوگواري حاضر هستم.
وي افزود: خيلي عجيب بود كه چرا تماشاگران ما خوشحال نبودند. آنها در اولين روز سال نو به جاي خوشحال بودن، ‌ساكت ترين روز خود را پشت سر گذاشتند.
در اين بازي كارلوس ته وز در دقيقه 25 براي تيم منچستر گلزني كرد تا پيروزي به تيم ميزبان برسند؛ اما فرگوسن از بابت عدم شادي و تشويق تماشاگران تيمش حيرت كرد.
وي گفت: بازيكنان برخي اوقات نياز به حمايت و تشويق دارند؛ ولي فضاي حاكم بر ورزشگاه خوب نبود. متاسفانه در گذشته نيز روزهاي اينچنيني وجود داشته است. بايد تلاش كنيم اين فضا را تغيير دهيم.

Pario
03-01-2008, 00:23
سلام .
سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس با انتقاد از جو ورزشگاه اولدترافورد، آن را به مراسم تدفين و سوگواري تشبيه كرد.
سر آلكس فرگوسن پس از پيروزي يك بر صفر مقابل بيرمنگام گفت: وقتي بازي تمام شد، ‌براي يك لحظه فكر كردم مقابل 75 هزار تماشاگر نبوده و گويي در مراسم تدفين يا سوگواري حاضر هستم.
وي افزود: خيلي عجيب بود كه چرا تماشاگران ما خوشحال نبودند. آنها در اولين روز سال نو به جاي خوشحال بودن، ‌ساكت ترين روز خود را پشت سر گذاشتند.
در اين بازي كارلوس ته وز در دقيقه 25 براي تيم منچستر گلزني كرد تا پيروزي به تيم ميزبان برسند؛ اما فرگوسن از بابت عدم شادي و تشويق تماشاگران تيمش حيرت كرد.
وي گفت: بازيكنان برخي اوقات نياز به حمايت و تشويق دارند؛ ولي فضاي حاكم بر ورزشگاه خوب نبود. متاسفانه در گذشته نيز روزهاي اينچنيني وجود داشته است. بايد تلاش كنيم اين فضا را تغيير دهيم.

روز عید بری ورزشگاه بازی منچستر با بیرمنگام رو ببینی و قبلش با طرفدارای آرسنال کلیده باشی که ما هم 4 تا میزنیم اونوقت ...
میدونید پاریو چی میگه؟؟ میگه که تماشاگرها که نمیتونن به خاطر یک گل بندری بزنن و برقصن:31:

دوستدار شما

SMR

beckham7
06-01-2008, 00:07
سلام به همه منچستریهای گل یه مدتی نبودم
استون ویلا رو تو جام حذفی بردیم 2-0 با گلهای رونالدو 80 و رونی 89
نمیدونم چرا رونی جدیدا اینقدر کم گل میزنه

beckham7
06-01-2008, 00:22
در ضمن جواب دوست بالایی
عزیز ما کمبود گل نداریم مگه شما وقتی 4گل میزنید بزن برقص راه میندازید
الهی همیشه 4 تا بزنید تا خوب برقصید و شاد بشید هر وقت کمبود گل برطرف شد و حسابی پایکوبی کردید بیا اینجا یه سر بزن

Pario
06-01-2008, 00:36
در ضمن جواب دوست بالایی
عزیز ما کمبود گل نداریم مگه شما وقتی 4گل میزنید بزن برقص راه میندازید
الهی همیشه 4 تا بزنید تا خوب برقصید و شاد بشید هر وقت کمبود گل برطرف شد و حسابی پایکوبی کردید بیا اینجا یه سر بزن

ما و ... ؟؟ ابدا!!
منظورش این بود که با یک گل بهار نمیشود :27:

beckham7
06-01-2008, 17:52
اگه فوتبال دیده باشی دیگه اکثر تیما با اختلاف یه گل میبرن و خوبم بهار میشه
تو اون بازی ما کم موقعیت نداشتیم شانس باهامون نبود

Iman Roohnavaz
06-01-2008, 20:06
با سلام...
بکام جان خودتو ناراحت نکن...
ما یونایتدی ها چه یک گل چه ده گل بزنیم...چه سقوط کنیم دسته سه چه مدام قهرمان بشیم (که میشیم) همیشه یونایتدی خواهیم موند...:40:
مسائل داخل باشگاهمون هم به اجانب ربط نداره...:thumbsdow

beckham7
14-01-2008, 22:19
بچه ها کجایید
صدر از ان ماست

ahmad08
15-01-2008, 00:03
بله داداش بکام در صدر هستیم اونم با برد 6 -0 راستی بچها این کریس رونالدو چی میکنه ؟

sherlockholmz
15-01-2008, 10:49
ما امثال هم قهرمانيم فقط دعا كنيد جام باشگاهها را هم ببريم.
به اميد فينال جام باشگاهها و قهرماني

ahmad08
16-01-2008, 11:45
سلام به همی بچهای گل تاپیک همیشه قرمز منچستر
میخواستم ارزو کنم که من یونایتد در فینال با رئال بخوره که دیگه محشر میشه هر دو طرف رو دوست دارم و هر کدوم ببرن مهم نیست مهم اینه که تیمهای مورد علاقه من هستند.
ولی در کل چرا من یونایتد در جام باشگاها خوب بازی نم کنه؟(کلا میگم )

soroosh2002
18-01-2008, 13:32
سر الکس فرگوسن اعلام کرده با اینکه قراداد وس براون تابستان امسال تموم میشه و باشگاه هم حاضر به پرداخت رقم پیشنهادی وی یعنی 55000 پوند در هفته نیست ولی هرگز قصد فروشش رو در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.

تاتنهام،اورتون،نیوکاسل و وستهام برای براون پیشنهاد داده اند.

corey
19-01-2008, 13:33
سلام به همی بچهای گل تاپیک همیشه قرمز منچستر
میخواستم ارزو کنم که من یونایتد در فینال با رئال بخوره که دیگه محشر میشه هر دو طرف رو دوست دارم و هر کدوم ببرن مهم نیست مهم اینه که تیمهای مورد علاقه من هستند.
ولی در کل چرا من یونایتد در جام باشگاها خوب بازی نم کنه؟(کلا میگم )
از سال 98 به این طرف منچستر 4بار اومده جز 4تا تیم برتر و 1بار هم قهرمان شده و امسال هم در دور مقدماتی کولاک کرده:46:
منم امیدوارم فینال امسال بین منچستر رئال باشه در صورتی که نیستلروی نباشه:31:

beckham7
23-01-2008, 15:31
سلام
اقا بعضی بازیهای منچستر شبیه بازیهای لیگ ایران میمونه مثل همین بازی اخر با ردینگ اینقدر عصبانی میشم آخه تیمی که صدر لیگه نباید اینطور بازی کنه
بیخیال

Mahyar_M.U.T.D
27-01-2008, 11:29
از سال 98 به این طرف منچستر 4بار اومده جز 4تا تیم برتر و 1بار هم قهرمان شده و امسال هم در دور مقدماتی کولاک کرده:46:
منم امیدوارم فینال امسال بین منچستر رئال باشه در صورتی که نیستلروی نباشه:31:
نیستلروی باشه یا نباشه منچستر امسال قهرمانه !:10:
برای قهرمانی هیچ چیزی کم نداریم فعلا که لیون رو حریف قدری نمی بینم:27:

راستی دوستان یه سوال دارم . معلوم شده اگه منچستر لیون رو ببره با برنده ی کدوم بازی , بازی میکنه یا مثل مرحله ی قبل بازم قرعه کشی میشه؟

ahmad08
27-01-2008, 14:10
بچها سلام دیگه همه ممکنه منو بشناسید مخصوصآ بکام جان .باید بگم که یک سر به تاپیک قهرمانان اروپا 2 یک سر بزنید ابروی منچستر رو بردن اخه تیمی به این بزرگی فقط به اندازه انگشتان دست رای بگیره خیلی بده یک سر بزنید و ابرو داری کنید .میخوام که ارزوم به واقعیت برسه و منجستر بیاد کنار رئال.

ali_manutd_2007
27-01-2008, 16:17
سر الکس فرگوسن اعلام کرده با اینکه قراداد وس براون تابستان امسال تموم میشه و باشگاه هم حاضر به پرداخت رقم پیشنهادی وی یعنی 55000 پوند در هفته نیست ولی هرگز قصد فروشش رو در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.

تاتنهام،اورتون،نیوکاسل و وستهام برای براون پیشنهاد داده اند.

بايد گوش وس براون رو بگيرن ، پرتش كنن بيرون ! به جرأت ميگم با سوتي‌هاي براون 5-4 بار منچستر حذف شد !!!

ahmad08
27-01-2008, 22:10
بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!

corey
27-01-2008, 23:12
بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!
بابا من دیگه داشت اعصابم خورد میشد از گزارش:13:می خواستم برم تلویزیون خاموش کنم :19:
گزارشگر همش از تاتنهام و راموس تعریف می کرد منچستر لوله کرده بود بعد اونوقت گزارشگر می گفت تاتنهام داره خوب بازی می کنه:27: داره بازی اداره میکنه:18:

beckham7
28-01-2008, 00:24
سلام
احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد

rainysky50
28-01-2008, 01:53
سلام
احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد

نخیر جانم!مثل اینکه فراموش کردید ارسنال 9 سال بود که از تاتنهام نباخته بود؟؟مثل اینکه یادتون رفت ارسنال با تاتنهام در ورزشگاه خانگی تاتنهام باخت!مثل اینکه یادتون رفت ارسنال بازیکنهای دوم و سومش رو ریخت توی زمین و خود ونگر هم به اشتباهش اعتراف کرد!مثل اینکه یادتون رفت همین ادبایور تا اومد توی زمین (دقیقه ی 70)براحتی یک گل برای ارسنال زد هر چند که دیگه دیر شده بود!مثل اینکه یادتون رفته ارسنال هیچ وقت برای ستارگان گران قیمت پول نمیده و خود تیم بازیکن ساز هست و همه جوانند!مثل اینکه یادتون رفته منچستر از باخت ارسنال درس گرفته بود و اومده بود که تاتنهام رو ببره!!و سرانجام اینکه مثل اینکه دبل باخت پارسالتون در مقابل ارسنال رو فراموش کردید؟؟؟:13::13::19::19::21:

ahmad08
28-01-2008, 13:27
بچها بگیرینش نفوذیه!!!!

vahid_civil
28-01-2008, 14:31
سلام اول تبریک میگم هماهنگی بالای بازیکنا رو.
من یه منچستریم.که تازه با این تاپیک آشنا شدم.

اصولا وقتی از یه تیم بزرگ مثل منچستر صحبت میشه یه آرسنالی خودشو نباید وارد بحث کنه!!

وس براون چند سال پیش که خریداری شد عجیب ترین خرید لیگ لقب گرفت. چون یه بازی هم اون فصل انجام نداده بود!!

به امید فرداهایی بهتر

rainysky50
28-01-2008, 18:21
خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!:11::11::10::10::20:

Honradez
28-01-2008, 19:07
خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!:11::11::10::10::20:
دوست عزیز خواهش می‌کنم خودتونو کنترل کنید. اگه کسی علیه تیم مورد علاقه شما حرف می‌زنه، شما هم می‌تونید با یه دفاع حرفی ساده و بدون هرگونه متن قرمز (!) و عصبانیت، جوابشو بدید.

کارهایی نظیر توهین کردن منع قانونی داره. ضمنا فکر نمی‌کنم کارهایی نظیر مقایسه آرسنال به تیمی مثل سویا که از دید شما ضعیفه، مشکلی داشته باشه. حتما نباید بگن تیم شما بهترین و برترینه که...!

بهرحال اگر ناراحت شدید، من معذرت می‌خوام.

:10:

livchelsea
28-01-2008, 22:11
آرسنال اگه هم تیم بدی باشه خودمونیم دیگه به بدی منچستر که نیست
حداقل والکات و فان پرسی رو که داره....

ببخشید که راجع به تیم های شما نظر دادم . دست خودم نبود....

livchelsea
28-01-2008, 22:12
:41::41::41:

beckham7
29-01-2008, 00:02
نخیر جانم!مثل اینکه فراموش کردید ارسنال 9 سال بود که از تاتنهام نباخته بود؟؟مثل اینکه یادتون رفت ارسنال با تاتنهام در ورزشگاه خانگی تاتنهام باخت!مثل اینکه یادتون رفت ارسنال بازیکنهای دوم و سومش رو ریخت توی زمین و خود ونگر هم به اشتباهش اعتراف کرد!مثل اینکه یادتون رفت همین ادبایور تا اومد توی زمین (دقیقه ی 70)براحتی یک گل برای ارسنال زد هر چند که دیگه دیر شده بود!مثل اینکه یادتون رفته ارسنال هیچ وقت برای ستارگان گران قیمت پول نمیده و خود تیم بازیکن ساز هست و همه جوانند!مثل اینکه یادتون رفته منچستر از باخت ارسنال درس گرفته بود و اومده بود که تاتنهام رو ببره!!و سرانجام اینکه مثل اینکه دبل باخت پارسالتون در مقابل ارسنال رو فراموش کردید؟؟؟:13::13::19::19::21:
سلام
اولا دقت کنید اسم ارسنال رو بغل منچستر اوردم یکم بش فک کنید منچستر باید افتخار کنید حداقلش حالا حالاها باید افتخار کنید واقعیته البته منظورم تیم شما نیست هر تیم دیگه ای باشه مثال میزنیم اگه اسم منچستر و رئال رو با هم با هم بیارن مایه افتخار هر دو تیمه ولی رئال رو با زنیت سن پترزبورگ بیارن یا منچستر رو با فنرباغچه بیارن کدوم تیما افتخار میکنن که یه روزی با این دو تیم بزرگ بازی کردن
این از این دوما 9 سال به تاتنهام نباخته خوب نباخته که نباخته مگه تاتنهام بارسلونه مگه این نه سال که به تاتنهام نباخته قهرمانی اروپا رو بش دادن و...
سوما دلم برا ارسنالی ها میسوزه این همه طرفدار داره ولی ونگر که واقعا کارش قابل تحسین(فک کنم اگه سرمربی تیم ملی امید هر کشوری بشه قهرمانش میکنه) و مالکین باشگاه نمکنن طوری تیمشون رو ببندن که شخصیت قهرمانی داشته باشه چندتا جون بگیر ولی کنارش تجربه هم باید باشه مثل چند فصل پیش که ویرا کمبل انری و.. بودند که قهرمان هم شد ولی این طرفدار تا کی باید خودشو راضی کنه ..... دیگه اینا رو خود ارسنالی های واقعی میدونن..
در آخر مگه ما بخیلیم اقا اصلا قهرمانی این فصل مال شما اصلا هر چی قهرمانی مال شما ما زیاد قهرمان شدیم چند بارم شما بشید
بیخیال
شما هم تو تاپیک خودتون بگید ما سرور همه تیمهایم کی باتون کار داره
لطفا دیگه اینجا پست ندید عزیز

rainysky50
29-01-2008, 01:29
خیلی راحت و با احترام منو با اردنگی انداختید بیرون!چشم میریم بیرون ولی اخر فصل بعد از قهرمانی ارسنال اگه زنده بودیم برمیگردیم!به امید دیدار تا اون روز!خداحافظ!

corey
29-01-2008, 13:49
آرسنال اگه هم تیم بدی باشه خودمونیم دیگه به بدی منچستر که نیست
حداقل والکات و فان پرسی رو که داره....

ببخشید که راجع به تیم های شما نظر دادم . دست خودم نبود....
بابا از این حرفا نزنید والکات کیه همونی که با کله میره تو شکم حریف:27:
فان پرسی هم که از اول فصل مصدوم بوده
منچستر نانی اندسون و کلی بازیکن جوون دیگه داره بعد میای میگی منچستر از آرسنال بدتره:18:

Mahyar_M.U.T.D
29-01-2008, 18:27
چرا جواب منو نمیدین آخه زشته زشته !:41:
منچستر اگه لیون رو ببره با برنده ی کدوم دیدار بازی میکنه؟ بارسا-سلتیک؟
:11::11::11::11:

vahid_civil
30-01-2008, 03:40
بیچاره آرسنال که 27 بهمن توی تاتر رویاها باید به منچستر ببازه و از جام حذفی حذف بشه!!!!!!!!!!!!!!

vahid_civil
31-01-2008, 03:24
خب پورتسموث رو هم که بردیم حریف نبود؟؟؟؟؟؟/

MORINIO
01-02-2008, 00:26
چرا جواب منو نمیدین آخه زشته زشته !:41:
منچستر اگه لیون رو ببره با برنده ی کدوم دیدار بازی میکنه؟ بارسا-سلتیک؟
:11::11::11::11:

مرحله بعدش قرعه کشی میشه:5:

معلوم نیست چه تیمی به چه تیمی بخوره!

Numb
01-02-2008, 02:12
چه می کنه این کریس ...

vahid_civil
01-02-2008, 03:04
یکی از زیباترین ضربه آزادایی بود که دیدم. ولی گل اولش قشنگ تر هم بود

corey
02-02-2008, 14:59
یادمه اول فصل فرگوسن گفته بود اگه رونالدو کمتر از پارسال گل بزنه کچل می کنم
این طور که بوش میاد فرگوسن حالا حالاها نباید کچل کنه

Iman Roohnavaz
03-02-2008, 21:44
سلام به همه
ببین یه چند وقت نبودم چه خبر شده ها!!! بعضی از دوستان محترم تیم های رقیب چه حرفایی که نزدن!
آخه پادشاه جزیره رو که نباید با این و اون مقایسه کرد ...
در ضمن دوستی هم گفت ونگر بازیکن سازه، بله...حق با شماست ایشون بسیار مربی بزرگی هستند و بازیکن ساز.
البته بازیکن سازیشون برای همه جای دنیاس به جز انگلیس...تیم مثلا انگلیسیه بعد 1 بازیکن انگلیسی داره!!!
غلام پیروانی هم خدا وکیلی خیلی بازیکن سازه تازه ایرانی هم میسازه برا تیمش :27:

Pario
04-02-2008, 02:47
بیچاره آرسنال که 27 بهمن توی تاتر رویاها باید به منچستر ببازه و از جام حذفی حذف بشه!!!!!!!!!!!!!!

هیچ وقت در مورد تیمی که محبوب شما نیست .... این جمله رو هزار بار تو این انجمن شنیدم.

یوفا: تيم منچستريونايتد با تساوي مقابل تيم تاتنهام ، صدر جدول رده بندي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس را به تيم آرسنال داد.

به‌گزارش یوفا: تيم منچستر يونايتد كه در هفته بيست و پنجم اين مسابقات مهمان تاتنهام بود با نتيجه يك بر يك متوقف شد.

" برباتوف " در دقيقه ‪۲۱‬براي تيم تاتنهام گل زد و " ته‌وز " با گل دقيقه ‪۹۰‬خود بازي را به تساوي كشاند.

در ديگر ديدارهاي ديشب تيم بيرمنگام مقابل تيم دربي كانتي به تساوي يك بر يك رسيد ، ديدار تيم‌هاي بلكبرن با اورتون به تساوي بدون گل رسيد ، آرسنال ‪۳‬بر يك از سد تيم منچسترسيتي گذشت ، ديدار تيم‌هاي چلسي با پورتس موث به تساوي يك بر يك رسيد ، بولتون ‪۲‬بر صفر ريدينگ را برد و ويگان يك بر صفر وستهام را مغلوب كرد.

در جدول رده‌بندي اين مسابقات تيم آرسنال با ‪۶۰‬امتياز پيشتاز است و منچستريونايتد و چلسي با ‪۵۸‬و ‪۵۴‬امتياز در رده‌هاي دوم و سوم قرار دارند.

hoka2006
08-02-2008, 10:23
ممنون از شما بابت آخرین اخبار

یه درخواست داشتم . آیا شما گروهی میشناشید که آخرین اخبار (نتایج) رو به ایمیل بفرسته !!!!!

من یکی دو جا عضوم ولی خیلی خوب نیست .

vahid_civil
09-02-2008, 15:34
ونگر بازیکن سازه واسه کی ؟

انری تو بارسا گند زد. ویرا تو اینتر ! چی شد؟ فابرگاس هم که مال بارسا بود.
ریس از ریال هم که رفت تو اتلتیکو چیکار کرد ؟ هیچی!

فرگوسن رو من به ونگر ترجیه میدم.

ahmad08
16-02-2008, 22:18
با سلام به همگی :
مطمئنم که میدونید ولی باید بگم که بسیار تبریک میگم برد بسیار شیرین مقابل تیم ارسنال رو .........
مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک

corey
16-02-2008, 22:52
آرسنال ترکید
ولی عجب بازی کرد نانی!!!!!!!!!!!!!

Numb
16-02-2008, 23:18
ایول زدیم دهن مهن این ارسنالیارو اره...همه خوب بودن.تبریک میگم...

vahid_civil
16-02-2008, 23:21
اینه منچستر قهرمان همینه همینه. حال کردم که تو محوطه جریمه آرسنال پاسکاری میکردن!!

آرسنالیا برای یک سال لطفا سکوت

rainysky50
17-02-2008, 00:20
ای روزگار!بعضیها مثل اینکه دبل پارسال سریعا یادشون رفته؟؟؟؟؟؟ارسنال امشب خواب بود!من دوست داشتم گل پنجم رو هم بخوره تا شاید بیدار بشه!ولی بیدار نشد!!!!!!!این برد مبارکتون باشه!امسال ارسنال نمیبازه وقتی میبازه با 4 گل اختلاف میبازه!!ولی به درک!بهتر که از جام حذفی هم حذف شد!حالا راحت با تمرکز بیشتر لیگ انگلیس رو ارسنال میبره و در باشگاههای اروپا میتونه اگه شانس بیاره تا فینال هم برسه!ارسنل کمبود بازیکن داره!

hoka2006
17-02-2008, 05:38
من هم به نوبه خودم به بروبچز تیریک میگم و به آرسنالیها میگم خواب نبودند شوکه شده بودند .!!

بازی یه جورایی مثل بازی حمله به یه گل یا چی میگند دیریبل گلی بود !!!!!!!!!!

Mahyar_M.U.T.D
17-02-2008, 12:02
واقعا حال كردم:8:
آرسنال رو تو ليگ هم ميبريم حتما:27:
ناني و فلچر فراتر از حد انتظارمون بودن:46:

vahid_civil
17-02-2008, 12:22
فرگوسن باید ون در سار رو میاورد بیرون بجاش یه مهاجم دیگه میفرستاد تو بازی!

چون بیکارترین بود!!

ahmad08
17-02-2008, 13:48
فرگوسن باید ون در سار رو میاورد بیرون بجاش یه مهاجم دیگه میفرستاد تو بازی!

چون بیکارترین بود!!
:31::31::31::31::31:عجب حرفی زدیها مثل یک گرز بود که بر سر تیم حریف فرود اومد.:31::31::31::31:
راستی اگر کریس رونالدو تو زمین بود این ارسنال چند تا میخورد؟

corey
17-02-2008, 16:28
کریس رونالدو و توز و گیگز اگه بودن فکر کنم آرسنال رکورد میزد و بدترین باخت تاریخش میخورد

vahid_civil
18-02-2008, 01:36
خدایا این فرگی رو از ما نگیر. تفاوت دو مربی این جاها مشخص میشه

rainysky50
18-02-2008, 02:23
دلتون خوشه!!برید با همون جام حذفی حال کنید!!لیگ انگلیس فعلا که در دستان ارسناله!در ضمن بازی برگشت لیگ برتر هنوز مانده!!!!

hoka2006
18-02-2008, 05:34
دلتون خوشه!!برید با همون جام حذفی حال کنید!!لیگ انگلیس فعلا که در دستان ارسناله!در ضمن بازی برگشت لیگ برتر هنوز مانده!!!!

یواش یواش باید به فکر آواتر جدید باشید !!!!:31:

یه جوری خودتونو تنظیم کنید تا بعد از بازی برگشت لیگ دیگه آواترتون خودکار عوض شده باشه !!

منظورمو که می فهمید :10::11:

beckham7
18-02-2008, 16:31
یه کم دیره ولی ما هم تبریک میگیم
با بلایی که سر ارسنال اومد هیچ ارسنالی نمیتونه حرف بزنه

corey
19-02-2008, 14:22
راستی فرگوسن با این همه بازیکن آماده می خواد چی کار کنه!!!!!!!!!!!
مثلا بازی با لیون یا گیگز باید بازی کنه یا نانی آماده یا مثلا فلچر

vahid_civil
19-02-2008, 15:12
راستی فرگوسن با این همه بازیکن آماده می خواد چی کار کنه!!!!!!!!!!!
مثلا بازی با لیون یا گیگز باید بازی کنه یا نانی آماده یا مثلا فلچر

مگه بده خب !:31:

همه رو بازی میده. فرگی از لحاظ بازی دادن و بازی گرفتن کارش درسته. هر چند تو لیگ قهرمانان پدر آدم رو در میاره !

vahid_civil
21-02-2008, 11:27
لیون1-منچستر1 باز هم فرگی پیرمان کرد ولی با تعویض توز و نانی نصف راه صعود را طی کرد.
تبریک

hoka2006
21-02-2008, 11:44
بچه ها مسابقه کجا برگزار شد ؟؟؟

و برگشت کیه ؟؟

vahid_civil
21-02-2008, 18:40
بچه ها مسابقه کجا برگزار شد ؟؟؟

و برگشت کیه ؟؟

در فرانسه.......بازی برگشت 14 اسفند............در تئاتر رویاها

M A R S H A L L
22-02-2008, 14:31
امسال بايد انتقام سال قبلو از ميلان بگيريم.
براي همين خيلي دوست دارم كه آرسنال حذف بشه.از شواهد و قرائن هم اينطور پيداست چون San Siro كار زيادي از دستش بر نمياد بيچاره.

vahid_civil
22-02-2008, 18:12
امسال بايد انتقام سال قبلو از ميلان بگيريم.
براي همين خيلي دوست دارم كه آرسنال حذف بشه.از شواهد و قرائن هم اينطور پيداست چون San Siro كار زيادي از دستش بر نمياد بيچاره.

ما رو با این ایتالیایی ها در ننداز!!

اونجا مافیاییه. بازی برگشت پارسال انگار به منچستر دستور داده بودن بازی نکنه!!
مشکوک بود. امیدوارم به ایتالیای ها نخوره

M A R S H A L L
22-02-2008, 18:59
ما رو با این ایتالیایی ها در ننداز!!

اونجا مافیاییه. بازی برگشت پارسال انگار به منچستر دستور داده بودن بازی نکنه!!
مشکوک بود. امیدوارم به ایتالیای ها نخوره

اتفاقاً خوبه بخوره.هرگز اون 3-0 شوم يادم نميره.

M A R S H A L L
23-02-2008, 00:40
[[[تمجيد فرگي بزرگ از بازيكنان تعويضي اش]]]
__________________________________________________ _______________________________________

سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد پس از کسب تساوی دیرهنگام مقابل
لیون در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به تمجید از کارلوس ته وز و نانی پرداخت.

به نقل از رویترز، سرآلکس فرگوسن پس از تساوی یک بر یک مقابل لیون گفت: ته وز و نانی شانس های گلزنی تیم ما را افزایش دادند. هر دوی این بازیکنان عملکرد بسیار خوبی داشتند.
وی در خصوص بازی گفت: " وقتی لیون به گل رسید تیم ما بشدت تحت فشار حریف بود. آن گل فوق العاده به آنها انرژی بخشید تا ما را زیر فشار قرار دهند. با این حال نتیجه خوبی در یک بازی خارج از خانه کسب کردیم و این تساوی به ما فرصت می دهد تا به دور بعدی این رقابت ها صعود کنیم. "
آلن پرین سرمربی تیم فوتبال لیون هم گفت: " ما نتیجه خوبی مقابل منچستر یونایتد به دست نیاوردیم. لیون بازی بسیار خوبی انجام داد اما واقعا ناراحت کننده است که در بدترین زمان ممکن گل تساوی را دریافت کردیم. "
دیدار تیم های لیون و منچستر یونایتد شب گذشته در حالی که تا دقیقه 87 یک بر صفر به سود لیون در جریان بود، با گل "ته وز" به تساوی کشیده شد.

M A R S H A L L
23-02-2008, 00:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MoJtaBa.R
23-02-2008, 20:32
سرآلکس فرگوسن گفت رایان گیگز پس از پایان دوران بازیگری می تواند در نقش مربی تیم منچستر یونایتد انجام وظیفه کند.
به گزارش بی بی سی، سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد تصمیم این بازیکن 34 ساله مبنی بر حضور در کلاس های یوفا جهت اخذ مدرک مربیگری را ستوده است. گیگز می تواند به همتای خود الگنار سولشار بپیوندد که از بازیگری به مربیگری این تیم راه پیدا کرده است.
فرگوسن گفت: گیگز یک الگوی واقعی در باشگاه منچستریونایتد است و ما می خواهیم او در آینده در این سمت در تیم ما به انجام وظیفه بپردازد.
گیگز فوتبال را در مدرسه فوتبال منچسترسیتی آغاز کرد اما در ملاقاتی که فرگوسن در 14 سالگی با او داشت، این بازیکن به عضویت تیم فوتبال من یونایتد درآمد.
فرگوسن افزود: رایان 34 ساله است و همه بازیکنانی که دوران بازیگری طولانی مدتی دارند به این موضوع فکر می کنند که پس از اتمام این دوران قرار است چه کاری انجام دهند. بازیکنانی مثل گیگز، گری نویل و پل اسکولز ، همان راهی را خواهند رفت که پیش از این سولشار رفته است.

hoka2006
24-02-2008, 06:42
یوکاسل 1-5 منچستر یونایتد

[این بازی که 20:45 شنبه شب در ورزشگاه سنت جیمز پارک برگزار شد 5-1 به سود یونایتد به اتمام رسید

[بار دیگر شیاطین نشان دادند که می توانند قهرمانی را از آن خود کنند.

[
[سر الکس فرگوسن با قرار دادن ترکیب : ادوین فن در سار-وس بروون-نیمانیا ویدیچ-پاتریس اورا-کریستیانو رونالدو-درن فلچر-کریک-نانی-رونی و توز در زمین توانست با گل های رونی (25 و 80 ) رونالدو (44 و 56) و ساها (90) بر کیگان غلبه کند]

[
[در این بازی متاسفانه ویدیچ و اورا مصدوم شدند و اسکولز و اوشی به جای آنها به زمین آمدند.امیدواریم مصدومیت آنها جدی نباشد!
[
[کریستیانو رونالدو نیز پس از درخشش خود در بازی در دقیقه ی 66 بیرون آمد و ساها بجای او به زمین آمد و یک گل به ثمر رساند.
[
[]انتخاب بهترین بازیکن زمین سخت بود چون همه عالی بازی کردند.

[منبع : manutd.ir]
[دمشون گرم چه کردند.

corey
24-02-2008, 14:35
نیوکاسل تو 2تا بازی 11 گل از منچستر خورده و فکر کنم این رکورد باید تو گینس ثبت بشه!!!!!!!

vahid_civil
25-02-2008, 00:14
کلا نیوکاسل همیشه به منچستر حال داده.
4 5 سال پیش وقتی منچستر 13 14 امتیاز از آرسنال عقب بود . بهش رسید و با زدن 6 گل به نیوکاسل هم تفاضلشو بهتر کرد و هم باعث روحیه به یونایتد شد که در نهایت با 5 امتیاز اختلاف قهرمان شد.
هیچ وقت یادم نمیره اون قهرمانی رو.

Pario
25-02-2008, 00:47
نیوکاسل تو 2تا بازی 11 گل از منچستر خورده و فکر کنم این رکورد باید تو گینس ثبت بشه!!!!!!!

به دو علت نمیشه

1. مالدیو +علی دایی

2.صاحب رکورد کیه؟؟ نیوکاسل که یازده تا خورده یا منچستر که یازده تا زده؟؟!

davy jones
25-02-2008, 11:00
با اضافه شدن ادواردو داسیلوا به جمع مصدومان آرسنال ، شانس قهرمانی تیم ما رفت بالا. یه چیزی تو مایه های حدودا 99.9% که الباقی شانس میرسه به تیم دربی کانتی .:8:

ولی خدایی خیلی بد زدنش :41: حدودا یه سالی رو باید بخوابه تو خونه :5:

M A R S H A L L
27-02-2008, 19:39
11 بازي آينده منچستر (تیم های دوم میزبان هستند).

01 Fulham-Man Utd Mar

08 Man Utd-Bolton Mar

15 Derby-Man Utd Mar

22 Man Utd-Liverpool Mar

29 Man Utd-Aston Villa Mar

05 Middlesbro-Man Utd Apr

12 Man Utd-Arsenal Apr

19 Blackburn-Man Utd Apr

26 Chelsea-Man Utd Apr

03 Man Utd-West Ham May

11 Wigan-Man Utd May

vahid_civil
01-03-2008, 21:57
3-0 آرسنالیا بیان جلو بوق بزنن.

Numb
01-03-2008, 23:26
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک

ahmad08
01-03-2008, 23:43
منم به همه دوستان تبریک میگم خیلی خوب شد این بوقچی های و وحشی های لندنی از ما عقب افتادن.
راستی یک سوال داشتم:
-چرا سایت man-utd.ir باز نمیشه و وقتی باز میشه یک سایت dns باز میشه که نمیدنم چیه؟

mpirayesh
02-03-2008, 02:17
United Vs Olympique Lyonnais

سه شنبه 4 مارس 2008 = 14 اسفند 1386

ساعت 23:15 در الترافرد
توجه : نتیجه بازی رفت 1-1

mpirayesh
03-03-2008, 01:14
Edwin Van Der Sar

تاريخ تولد = اکتبر 1970

قد = 197 سانتي متر

وزن = 85 کيلوگرم

باشگاه فعلي = منچستر يونايتد انگليس

اولين بازي ملي = ژوئن 1995

ملیت = هلند

M A R S H A L L
03-03-2008, 14:43
آخ كه چقدر حال ميده آرسنال با ميلان حذف بشه.
اون وقت برو بچ با ميلان كار دارن...

hoka2006
04-03-2008, 06:46
میزنیم جلو ........... خوبشم میزنیم !!

mpirayesh
05-03-2008, 09:19
با عرض سلام خدمت بر و بچ منچستری

ضمن تبریک برد 0 - 1 در الترافرد برابر لیون

واینکه انشاء ا... دخل آرسنال رو تو لیگ انگلیس میاریم

متاسفانه میلان حذف شد وما نمی تونیم انتقام باخت پارسال رو بگیریم

mpirayesh
05-03-2008, 09:25
Rayan Giggs

تاريخ تولد:29 نوامبر 1973
قد : 180 سانتي متر
وزن : 68 کيلوگرم
باشگاه فعلي : منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي : 2 مارس 1991
ملیت : ولز

vahid_civil
05-03-2008, 09:49
این از لیون . تا ببینیم بعدی کیه! فقط امیدوارم بارسا نباشه.

چون دوست دارم فینال بخورن بهم.

mpirayesh
06-03-2008, 01:42

با توجه به شکست رئال و بردرم

ممکنه دوباره به رم بخوریم وخاطره خوشایند برد پرگل 1-7 برابر رم تکرار بشه

با آرزوی پیشرفت بیشتر برای Manchester United

MoJtaBa.R
06-03-2008, 01:51

با توجه به شکست رئال و بردرم

ممکنه دوباره به رم بخوریم وخاطره خوشایند برد پرگل 1-7 برابر رم تکرار بشه

با آرزوی پیشرفت بیشتر برای Manchester United

تائيد ميشه خفن

درسته که آواتورم بارساييه : ولي تيمهاي مورد علاقم : برزيل - بارسا - من يونايتد - پرسپوليس

تا الانم مطلب اينجا قرار ندادم چون شايد بعضيها ناراحت ميشن

ايشالله تا فينال به هم نخورن : بارسا و من يونايتد

MoJtaBa.R
06-03-2008, 22:47
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
پرين: با يك اشتباه از جام حذف شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال المپيك ---- گفت: شاگردان من مقابل منچستريونايتد ايستادگي خوبي داشتند؛ اما با يك اشتباه از دور مسابقات كنار رفتند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آلن پرين افزود: در مجموع از بازي تيمم مقابل منچستر راضي هستم. هر چند كه از دور مسابقات حذف شديم.
اين مربي همچنين بيان كرد: در اينگونه مسابقات، لحظات سرنوشت ساز زياد نيست. به اين خاطر هر تيمي كه در اينگونه لحظات هوشيار و دقيق باشد‌، ‌نتيجه مي گيرد و هركس كه از اين دقت و هوشياري فاصله بگيرد، ناكام مي ماند.
تيم المپيك ---- در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا تن به شكست يك برصفر مقابل منچستر يونايتد داد و بخاطر تساوي در ديدار رفت،‌ از دور مسابقات حذف شد

MoJtaBa.R
06-03-2008, 22:48
سرمربي باشگاه منچستر يونايتد روز سه‌شنبه مهاجم آرژانتيني خود را با قهرمان افسانه‌اي فرانسوي اين باشگاه قابل مقايسه دانست.
"الكس فرگوسن" كه در آستانه ديدار برگشت سرنوشت ساز تيمش با باشگاه "----" فرانسه با خبرنگاران سخن مي‌گفت، اعلام كرد "كارلوس ته وز" جانشيني بسيار مناسب و يادآور "اريك كانتونا" هافبك نامدار اين تيم است و مانند او مي‌تواند موجب افتخار آفريني مجدد تيمش در جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا شود.
ته وز و كانتونا اگر چه در يك دوره زماني و در يك پست بازي نمي‌كنند، ولي از نظر تاثيرگذاري مثبت بر روحيه ديگر بازيكنان منچستر يونايتد در لحظات حساس و بحراني مسابقه و توان تغيير نتيجه به سود تيم خود در هنگام شكست يكسان عمل كرده‌اند.
فرگوسن با يادآوري ديدار رفت منچستر يونايتد در برابر ---- و همچنين ديدار اخير در برابر تاتنهام هاتسپرز و ليورپول، درباره ته وز گفت:از نظر من كارلوس يادآور اريك است.
"به خصوص از اين جهت كه درست زماني گل مي‌زند كه به شدت به آن نياز داريم و اين مساله در بازي‌هاي خارج از خانه بيشتر رخ مي‌دهد."
ته وز كه مانند كانتونا با جنجال وارد منچستر يونايتد شد، بر خلاف فصل كم فروغ گذشته، در فصل جاري ليگ برتر حضوري مقتدرانه و پر انرژي داشته و تاكنون ‪ ۱۵‬گل براي تيمش به ثمر رسانده است.
كانتونا در سال ‪ ۱۹۹۲‬به بهاي يك ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار پوند در يك معامله جنجالي از ليدز يونايتد رقيب آن هنگام منچستر به اولد ترافورد منتقل شد.
ته وز نيز سال گذشته پس از يك جنجال حقوقي طولاني بين منچستر، وستهام يونايتد و "كيا جورابچيان" مدير ايراني تبار برنامه‌هاي ته وز به اولد ترافورد منتقل شد.
منچستر يونايتد در حالي امشب در ديدار برگشت در ورزشگاه خانگي اولد ترافورد به مصاف ---- مي‌رود كه در ‪ ۳۳‬ديدار اخير خود در رقابتهاي جام باشگاه‌هاي اروپا شكست خانگي نداشته و ‪ ۹‬بازي اخير خانگي خود در مقابل رقباي اروپايي را نيز با پيروزي پشت سر گذاشته است.
اگر امشب منچستر يونايتد بتواند ---- را در اولد ترافورد شكست دهد، با ركورد ده پيروزي پياپي خانگي يوونتوس در جام باشگاه‌هاي اروپا برابري خواهد كرد

MoJtaBa.R
06-03-2008, 22:49
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
فرگوسن: مقابل ---- قادر به زدن گل دوم نبوديم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در نيمه دوم بازي مقابل ---- بهتر بازي كرديم، هر چند قادر به زدن گل دوم نبوديم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن بعد از كسب پيروزي يك بر صفر در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بيان كرد: پرواضح است از بابت صعود تيمم خوشحال هستم.در اين بازي بخصوص در نيمه دوم بهتر و روان تر كاركرديم؛ اما به سبب فشاري كه ---- وارد مي كرد،‌ درشرايطي نبوديم تا گل دوم را به اين حريف بزنيم
اين مربي مجرب افزود: دراين بازي تيم من خيلي خوب توانست برتري خود را حفظ كند و از آن دفاع كند.
فرگوسن با تمجيد از هافبك پرتغالي بيان كرد: رونالدو دراين بازي عملكرد خوبي داشت و گل زيبايي به ثمر رساند. شايد اين بهترين بازي او در فصل جاري نبود و احتمال دارد گلش زيباترين گل او در فصل جاري نباشد؛ ‌اما در كسب برتري و صعود به مرحله بعد تاثيرگذار بود.
تيم منچستر يونايتد بعد ازكسب تساوي يك بريك در بازي رفت، ‌در ديدار سه شنبه شب مقابل ---- به برتري يك برصفر رسيد تا در مجموع 2 بر يك برنده شود و به دور يك چهارم نهايي صعود كند

MoJtaBa.R
06-03-2008, 22:50
'بنزما: به منچستر يونايتد نخواهم رفت 'واكنش پديده جوان فوتبال فرانسه
بنزما: به منچستر يونايتد نخواهم رفت
خبرگزاري فارس: پديده جوان فوتبال فرانسه گفت: به منچستر نخواهم رفت چرا كه بازي در اسپانيا را ترجيح مي‌دهم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كريم بنزما عنوان كرد: براي منچستر احترام فوق العاده‌اي قائلم؛ اما اگر قرار به انتقال به خارج از فرانسه شود، ‌ترجيج مي دهم راهي اسپانيا شوم.
اين بازيكن كه در المپيك ---- بازي مي‌كند و برخي كارشناسان از او به عنوان يك زين الدين زيدان ديگر نام مي‌برند،‌ افزود: شنيدم يونايتد در مورد من با ---- تماس گرفته و پيشنهاد داده؛‌ اما هنوز باشگاهم اين موضوع را به من اطلاع نداده است.
وي اظهار داشت: فكر مي كنم هنوز به ادامه حضور در ---- نياز دارم چون بايد تجربه اندوزي كنم. در آينده اولويت نخستم ‌بازي در يك تيم درجه اول اسپانيا است.
بنزما از جمله بازيكنان پرورش يافته تيم نوجوانان و جوانان ---- است كه از سال 2004 وارد تيم حرفه اي شد

ahmad08
06-03-2008, 23:56
با سلام
راستی تیم من یو نایتد که بارئال خیلی خوبه (از ترانسفر ها که شده)شما من یونایتد ها هم که باید با رئالی ها خوب باشید ؟
مثلآ من هم رئال رو دوست دارم هم من یونایتد رو و تو ایتالیا قدیما اینتر رو ولی یونایتد و رئال رو بیشتر دوست دارم راستی از این هم میشه فهمید زیرا ارسنال با بارسلونا بدجور خوب اند ورئال با من یونایتد حالا با حذف رئال تمام امیدم به یونایتد است و اینتر که فکر نکنم از پس این وحشی های انفیلد بر بیان پس همه چی تو کریس رونالدو و یونایتد تموم میشه پس به امید قهرمانی یونایتد.

end_of_world
06-03-2008, 23:58
احمد از تو بعيد بود
درسته اين حرفات ولي كمي تعصبتو نشون بده عزيز

ahmad08
07-03-2008, 00:09
باشه ولف عزیز اگه یکبار دیگه کسی بخواد به رئال فحش بده و اونو تیم بد خطاب کنه میداینم که اون یک منچستری نیست.

MoJtaBa.R
07-03-2008, 00:10
با سلام
راستی تیم من یو نایتد که بارئال خیلی خوبه (از ترانسفر ها که شده)شما من یونایتد ها هم که باید با رئالی ها خوب باشید ؟
مثلآ من هم رئال رو دوست دارم هم من یونایتد رو و تو ایتالیا قدیما اینتر رو ولی یونایتد و رئال رو بیشتر دوست دارم راستی از این هم میشه فهمید زیرا ارسنال با بارسلونا بدجور خوب اند ورئال با من یونایتد حالا با حذف رئال تمام امیدم به یونایتد است و اینتر که فکر نکنم از پس این وحشی های انفیلد بر بیان پس همه چی تو کریس رونالدو و یونایتد تموم میشه پس به امید قهرمانی یونایتد.

ولی آنچنان درست هم نیست و بیشتر شبیه احتماله که کی و بنا به چه معیاری از چه تیمی خوشش بیاد

حداقل بنده با وجود اینکه شما میگین هم بارسا و هم من یونایتد رو دوست دارم نه بنا به دلایل شما

MoJtaBa.R
07-03-2008, 00:12
باشه ولف عزیز اگه یکبار دیگه کسی بخواد به رئال فحش بده و اونو تیم بد خطاب کنه میداینم که اون یک منچستری نیست.

در این تاپیک هم کسی به رئال دشنام نداده .چرا همچین برداشتی کردین.

به قول elmo

یا حق

:40:

MoJtaBa.R
08-03-2008, 12:38
/جام حذفي انگليس/
منچستريونايتد در اولدترافورد منتظر پورتسموت
خبرگزاري فارس: دو مسابقه مرحله يك چهار نهايي جام حذفي انگليس امروز (شنبه) انجام مي‌شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال منچستر يونايتد كه اكنون در ليگ برتر بعد از آرسنال قرار دارد و يكي از مدعيان فتح اين جام است‌، امروز در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد پذيراي پورتسموت مي شود.
بارنزلي مجبور است تا با چلسي پرستاره ديدار كند و به عنوان تيمي كوچك و ناشناخته، ‌راهي براي رقابت با اين حريف پيدا كند.
دو بازي ديگر اين مرحله يعني مصاف ميدلزبرو و كارديف سيتي و نيز بريستول روورز با وست برموويچ آلبيون فردا (يكشنبه) انجام مي شود

MoJtaBa.R
08-03-2008, 17:30
وين روني، مهاجم منچستريونايتد بر اين باور است كه ليگ برتر انگليس بهترين ليگ فوتبال در دنياست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرسنال، چلسي و منچستريونايتد راهي مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده‌اند. ليورپول هم مي‌تواند به سه تيم قبلي اضافه شود تا مربع انگليسي‌ها در مرحله يك چهارم نهايي را تشكيل دهند.
بسياري معتقد هستند اين نشان دهنده‌ي قدرت فوتبال انگليس است، يكي از اين افراد وين روني است. مهاجم 22 ساله‌ي شياطين سرخ در اين باره گفت: «ما ثابت كرديم كه در بهترين ليگ دنيا هستيم و براي همين هم هست كه بهترين بازيكنان دنيا به نزد ما مي‌آيند. بازيكنان ديگر هم مي‌توانند تصميم بگيرند راهي خارج بشوند اما به نظر من ليگ برتر، بهترين ليگ دنياست. من شيفته بازي در اينجا هستم و مطمئن هم هستم هيچ گاه عقيده‌ام تغيير نخواهد كرد.»

M A R S H A L L
08-03-2008, 20:11
راستي قوانين قرعه كشي ليگ قهرمانان چطوريه؟
بازي بعد امكان داره با آرسنال بيفتيم؟

mpirayesh
09-03-2008, 02:05
با سلامی گرم خدمت بر و بچ منچستری

یه خبر بد

هنوز از برد مقابل لیون چند روز بیشتر نگذشته باید خبر تلخ باخت 0-1مقابل پورس موث رو بشنویم

با امید پیروزی های پی درپی برای منچستر بدرود

vahid_civil
09-03-2008, 10:55
چرا نیمه پر لیوانو نگاه نمیکنید؟!!

تیم 10 دقیقه با دروازه بانی ریو فردیناند گل نخورد.
تازه پنالتی رو هم درست رفت!!

MoJtaBa.R
09-03-2008, 11:12
تيم منچستريونايتد با قبول شكست از تيم پورتس موث از دور مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي انگليس حذف شد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از لندن ، تيم منچستر يونايتد عصر امروز شنبه در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال حذفي باشگاه‌هاي انگليس در ورزشگاه اولدترافورد مقابل تيم پورتس موث با نتيجه يك بر صفر شكست خورد و از دور مسابقات كنار رفت.
تك گل اين ديدار را " مونتاري " در دقيقه ‪ ۷۸‬از روي نقطه پنالتي درون دروازه تيم منچستر جاي داد.
در ديگر ديدار امروز دو تيم بارنزلي و چلسي تا دقايقي ديگر به مصاف هم مي‌روند

MoJtaBa.R
09-03-2008, 12:36
فرگوسن دو هزار و یازده اولدترافورد را ترک می کندساعت خبر: 19:47 - تاريخ خبر: 18/12/1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرآلکس فرگوسن سرمربی اسکاتلندی فوتبال منچستریونایتد انگلیس از احتمال کناره گیری خود از سرمربیگری این تیم در سال دو هزار و یازده خبر داد.

به گزارش پایگاه اینترنتی الکره تا سال دو هزار و یازده فرگوسن که یکی از موفقترین مربیان در تاریخ فوتبال انگلیس است حضور بیست و پنج ساله خود را در اولدترافورد جشن می گیرد.
فرگوسن کارلوس کروش دستیار فعلی خود را از مناسبت ترین گزینه ها برای جانشینی خود می داند

MoJtaBa.R
09-03-2008, 12:38
گزارش تصویری دیدار منچستر یونایتد و پورتسموثساعت خبر: 19:37 - تاريخ خبر: 18/12/1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این دیدار که در چهارچوب جام حذفی فوتبال انگلیس برگزار می شود منچستر یونایتد با قبول شکست یک بر صفر برابر پورتسموث از دور رقابتها حذف شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er_fa_cup_mjs104.jpg?x=255&y=345&sig=qjCmIWQp5LwP8NdtHsKyFA--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er_fa_cup_mjs108.jpg?x=400&y=257&sig=ECxfsVYmq1adUagnIpXb2w--
|

vahid_civil
09-03-2008, 14:25
بی خیال. مهم ارسنال بود که تحقیر شد!!

MoJtaBa.R
09-03-2008, 14:49
بی خیال. مهم ارسنال بود که تحقیر شد!!

البته اي کاش واندرسار بود

بازي رو euro sport تيکه هاييش رو نشون داد حق من يونايتد باخت نبود

vahid_civil
09-03-2008, 17:12
چلسی هم حذف شد خب. اگه میبرد فینالیست بود.یا بهتر بگم قهرمان.

ولی گذشته رو بی خیال

beckham7
10-03-2008, 01:08
ما کاری به ارسنال و چلسی نداریم اونا باید دنبال ما بیان پس لطفا دیگه اسم اونا رو نیارید پرو میشن
لیگ برتر و جام قهرمانان کافیه

corey
10-03-2008, 12:19
واقعا بازی عجیبی بود این مه موقعیت از دست دادیم بعد پورتسموث با تک حمله خودش پنالتی گرفت و گل زد

دیشبم که ارسنال مساوی کرد و اگه بازی بعدی ببریم میریم صدر

MoJtaBa.R
10-03-2008, 16:22
واقعا بازی عجیبی بود این مه موقعیت از دست دادیم بعد پورتسموث با تک حمله خودش پنالتی گرفت و گل زد

دیشبم که ارسنال مساوی کرد و اگه بازی بعدی ببریم میریم صدر

خوب بهانه تيمهاي دفاعي : بازيکن خوب و کلاسيک يا کم داريم يا نداريم

ahmad08
10-03-2008, 18:41
کریس هم که تو بازی بوده !!!!!
من فکر کردم بدون کریس بازی کردن واقعآ از کریس بعیده که گل نزده؟
راستی بچها سوال قبلی مارو که جواب ندادید هیچ بگزریم لا اقل بگید بازی بعدی منچستر با کدوم تیم و کی هست؟
دیدید گفتم هر که بارسلونای هست ارسنالی هست دیشب خود خیابانی(لعنت ا...علیه)گفت عجب هفته بدی بود هم ارسنالمون باخت و هم بارسلونا و هم بوردو مث اینکه باید کم کم بریم رئالی بشیم.(بجون خودم همینو گفت)

B L A S T E R
10-03-2008, 19:20
من اصلا از منچستر خوشم نمیاد...با اون بازیکناش
ولی حقش برد بود

MoJtaBa.R
10-03-2008, 23:10
ببخشید منچستر طرفدار نداره همه یا رئالین یا بارسلونی ...

لطفا شما که معناي پستهاي بيهوده و اسپم وار رو ميدوني ديگه لطفن اينجا از اين کارها نکن

اينکه تاپيکهاي ديگه با اخبار پر نشدن ولي صفحه زياد کردن و اينجا بچه ها کمتر به حواشي پرداختن و صفحات کمتره : دليلي برا اين نوع صحبت نيست

لطف کنيد و به خود و قوانين احترام بزارين

mpirayesh
11-03-2008, 01:42
Derby County V UNITED
شنبه 25اسفندساعت18:30 به وقت تهران
برابر با
15مارس2008ساعت 15:00 (gmt)
در خارج ازخانه

با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر منچستر

hoka2006
11-03-2008, 07:09
ممنون .

میخواستم بگم بازی بعدی منچستر کیه که دیدم دوستان زحمت کشیدند .

بازم ازتون ممنونم.

ahmad08
11-03-2008, 14:57
میگم ها دوستان تو بازی مقابل دربی باید کریس یه دست کم 3 گلی بزنه تا از این فابیانو جلو بزنه....
امیدوارم که بازی مقابل دربی رو شبکه سه پخش کنه....
tanx

mpirayesh
11-03-2008, 18:23
سلام خدمت شیاطین اونم از نوع سرخش

اگه اطلاع داشته باشید van der sar تا آخر امسال قراردادش تموم میشه واگه اشتباه نکنم می خواد بازنشسته بشه

فرگوسن در مورد 2نفر ابراز علاقمندی کرده یکیشون دروازبان سویا ودیگری دروازبان تیم ملی آنگولا

حالا به نظر شما از میان دروازبان هایی که می شناسیدچه کسی می تونه

بهترین جانشین برای van der sar باشه ؟

vahid_civil
11-03-2008, 19:27
دروازه بان دوم من یو یعنی گئژداک (اگه درست گفته باشم) استیل بازیش خیلی شبیه به ون در ساره.

ولی باید یه دروازه بان بزرگ بیارن. اگه بوفون نره بارسا امیدوارم بیاد من یو .
افریقایی فایده نداره. چون جو انگلیس جوریه که دووم نمیاره.

vahid_civil
12-03-2008, 21:58

فرگی کارلوس برزیلی یعنی مرد دست چپش رو برای سه سال دیگه پیشنهاد کرده

vahid_civil
12-03-2008, 22:02

MoJtaBa.R
13-03-2008, 02:06
گیگز برای مربیگری منچستر یونایتد آماده نیستساعت خبر: 15:28 - تاريخ خبر: 22/12/1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایان گیگز گفت اگرچه در تلاش است تا مدرک مربیگری خود را از یوفا دریافت کند اما با این حال هنوز به آن حد از آمادگی نرسیده تا در کادر فنی تیم فوتبال منچستر یونایتد حضور یابد.
به گزارش خبرگزاری اسکای اسپورت، سر آلکس فرگوسن، سرمربی منچستر یونایتد، پیش از این از گیگز خواسته بود پس از پایان دوران بازیگری، به کادر مربیگری این تیم بپیوندد اما بازیکن ولزی من یونایتد، این امر را چندان محتمل نمی داند.
گیگز گفت: در این لحظه فقط به بازی فکر می کنم. من مدارک B و C خود را دریافت کرده ام و از این بابت خوشحالم. باید ببینم در تابستان چه پیش می آید. اگر اوضاع روبه راه باشد، چه بسا سعی کنم مربیگری کنم. آقای فرگوسن همواره به ما می گوید مدارک مربیگری خود را بگیریم کما اینکه این مدارک، به بالا رفتن سطح کیفی ما به عنوان بازیکن هم کمک می کند. تعدادی از ما مشغول انجام این کار هستیم و امیدوارم با موفقیت مدرک A خود را هم بگیریم.
اولگنار سولشار، بازیکن پیشین منچستریونایتد، چندی است که به کادر مربیگری این تیم پیوسته است

essi_beckham
13-03-2008, 02:32
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم
من تازه اومدم وخیلی هم خوشحالم که در جمع طرفدارهای تیم محبوبم منچستر می تونم حاضر باشم .
اقا دمه همتون گرم . من که واقعا دوست دارم اطلاعاتو از در مورد باشگاه منچستر از اینجا کسب کنم و ادامه بدم .
خلاصه خیلی خوشحال شدم .

hoka2006
13-03-2008, 05:47
دمت گرم وحید عکس زیبایی گذاشتی.

اسی جان ورود شما را هم تبریک میگم .

mpirayesh
13-03-2008, 06:22
با عرض سلام خدمت قرمز پوشان منچستری

یه خبر البته تاحدودی ناراحت کننده

میگن شاید بن فاستر دروازه بان سوم تیم منچستر یونایتد
در بازی منچستر یونایتد و دربی کانتی توسط سر الکس فرگوسن درون دروازه قرار میگیرد

این تصمیم به علت مصدومیت ادوین وندرسار و اخراج جانشینش ( توماس گوژاک) در بازی مقابل پورس موث اتخاذ شد

MoJtaBa.R
13-03-2008, 11:06
یعنی که چی ...

آخه نمیشه 2 تا دروازبان در حد هم تو تیم میگرفتن . فاصله ها شون خیلی زیاده . اینجوری که وضعیت تو دروازه خیلی وخیم میشه

vahid_civil
13-03-2008, 12:49
دمت گرم وحید عکس زیبایی گذاشتی.

خواهش میکنم. قابلی نداشت

Pario
13-03-2008, 14:51
یعنی که چی ...

آخه نمیشه 2 تا دروازبان در حد هم تو تیم میگرفتن . فاصله ها شون خیلی زیاده . اینجوری که وضعیت تو دروازه خیلی وخیم میشه

یعنی اینکه امسال قهرمانی سهم منچستر نیست.شاید آرسنال هم به خاطر این منحنی سینوسیش به قهرمانی نرسه و ...

البته شاید!

vahid_civil
14-03-2008, 01:49
دروازه بان زیاد مهم نیست. بارسا 2 سال پیش تقریبابدون دروازه بان قهرمان 3 جام شد!

ahmad08
14-03-2008, 14:55
با عرض سلام خدمت قرمز پوشان منچستری

یه خبر البته تاحدودی ناراحت کننده

میگن شاید بن فاستر دروازه بان سوم تیم منچستر یونایتد
در بازی منچستر یونایتد و دربی کانتی توسط سر الکس فرگوسن درون دروازه قرار میگیرد

این تصمیم به علت مصدومیت ادوین وندرسار و اخراج جانشینش ( توماس گوژاک) در بازی مقابل پورس موث اتخاذ شد

با عرض معذرت خدمت شما دوست عزیز ولی اخه جام حذفی چه دخلی داره به لیگ کوژاک تو جام حذفی قرمز گرفته و ما تو لیگ مقابل دربی بازی داریم!

orlan2magic_66
14-03-2008, 16:17
سلام دوباره خورديم بهم...رم منچستر

corey
14-03-2008, 16:33
خب مثل اینکه باید خاطره 7تا پارسال تکرار کنیم
راستی بازی رفت رم یا اولترافورد

Iman Roohnavaz
14-03-2008, 17:56
بازی رفت تو رم هست...
برنده ی بازی ما هم می خوره به برنده ی بارسا و شالکه

beckham7
14-03-2008, 21:50
ایول بچه های منچستری
اینجا چقد شلوغ شده
دمتون گرم

essi_beckham
15-03-2008, 01:45
اقا به نظر شما نظرتون درمورد جام باشگاههای اوروپا چیه ؟
آخه قرعه کشی شد و رم - منچستر افتاهده که همون تکرار سال قبله یادتون هست که منچستر به رم 7 تا گل های رنگو وارنگ زد !!! ایشالله امسالم همون جوری بشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MoJtaBa.R
15-03-2008, 11:25
کاري رو که ديگران بلد نبودن رو بايد بهشون ياد بديم که چه طور بايد رم رو به زانو در آورد

mpirayesh
16-03-2008, 00:17
با عرض معذرت خدمت شما دوست عزیز ولی اخه جام حذفی چه دخلی داره به لیگ کوژاک تو جام حذفی قرمز گرفته و ما تو لیگ مقابل دربی بازی داریم!

--------------------------------------

منم میدونم این دو بهم ربطی ندارند
اما چون کوژاک در بازی با پورس موث در حد واندازه منچستر نبود و عامل اصلی باخت بود فرگوسن تصمیم گرفت فاستر را در دروازه قرار دهد

mpirayesh
16-03-2008, 00:34
UNITED V Bolton
در الترافرد
ساعت23:30 به وقت تهران روز چهار شنبه 29 اسفند
برابر با
ساعت20:00gmt
19 مارس 2008

امیدوارم که فرگوسن با برد تیمش شادی ما را چند ساعت مانده به سال تحویل تکمیل کند

mpirayesh
16-03-2008, 00:45
سلام دوباره خورديم بهم...رم منچستر

--------------------------------------------

مثل اینکه رمی ها دوست دارن این دفعه ام 1-7 ببازن

MoJtaBa.R
16-03-2008, 00:57
Ronaldo Rams Home As United Go Top

Derby County 0-1 Manchester United

LINE-UPS

Derby (4-4-2): Carroll — Edworthy (Todd, 55), Leacock, Moore, McEveley — Sterjovski (Robert, 83), Savage, Jones, Lewis — Miller, Earnshaw (Villa, 76)

Unused substitutes: Price, Villa, Ghaly

Man Utd (4-4-2): Foster — O'Shea, Brown, Vidic, Evra — Park (Saha, 62), Scholes (Carrick, 62), Anderson (Fletcher, 73), Giggs — Ronaldo, Rooney

Unused substitutes: Heaton, Hargreaves

BOOKINGS

(Derby) Darren Moore, 6
(Derby) David Jones, 22
(Derby) Robbie Savage, 70
(Man Utd) Michael Carrick, 71
(Derby) James McEvely, 89

GOALS

0-1 (Man Utd) Ronaldo, 76

Referee: Phil Dowd (Trevor Kettle, 84)

Attendance: 33,092

Chet Winter, Goal.com

MoJtaBa.R
16-03-2008, 01:06

vahid_civil
16-03-2008, 13:00
خب رفتیم به صدر ولی با یه بازی کمتر!!
یعنی با 3 انتیاز اختلاف. (اگه ببریم))!

MoJtaBa.R
16-03-2008, 13:40
لیگ جزیره: منچستریونایتد به صدر رسیدساعت خبر: 7:16 - تاريخ خبر: 26/12/1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفته سی ام رقابت های فوتبال لیگ برترانگلستان با صعود منچستر به صدر جدول و پیروزی چلسی و لیورپول آغاز شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روز نخست از هفته سی ام رقابت های لیگ برتر انگلستان عصر امروز با برگزاری پنج مسابقه آغاز شد که در یکی از این دیدارها تیم فوتبال منچستریونایتد در زمین دربی کانتی با یک گل به برتری دست یافت. برپایه این گزارش، در این دیدار که در ورزشگاه پراید پارک برگزار شد، کریستیانو رونالدو ( دقیقه76) تک گل تیم فوتبال منچستر یونایتد را به ثمر رساند تا این تیم با 67 امتیاز به صدرجدول رده بندی این مسابقات صعود کند.
در سایر دیدارهای امشب نتایج زیر بدست آمد:
* لیورپول 2 - ردینگ صفر
گل ها: ماسکرانو(19) و تورس(48) برای لیورپول
* پورتسموث 2 - آستون ویلا صفر
گل ها: دفو(11) و رئوکوکر(38-گل به خودی) برای پورتسموث
* ساندرلند صفر - چلسی یک
گل: جان تری (10) برای چلسی
* وستهام 2 - بلکبرن یک
گل ها: آشتون(39) و سه آرس(81) برای وستهام - کروز(19) برای بلکبرن
آخرین دیدار از روز نخست هفته سی ام رقابت های لیگ برتر امشب با برگزاری دیدار آرسنال با میدلزبرو به پایان می رسد. برنامه سایر دیدارهای هفته سی ام رقابت های لیگ برتر به شرح زیر است:
یکشنبه 26/12/86
* فولهام - اورتون
* ویگان - بولتون
* منچسترسیتی - تاتنهام
دوشنبه 27/12/86
* بیرمنگام - نیوکاسل
جدول رده بندی:
1- منچستریونایتد 67 امتیاز(یک بازی کمتر)
2- آرسنال 66 امتیاز (یک بازی کمتر)
3- چلسی 64 امتیاز (یک بازی کمتر)
4- لیورپول 59 امتیاز
---------------------------------
18- بولتون 25 امتیاز (2 بازی کمتر)
19- فولهام 20 امتیاز(یک بازی کمتر)
20- دربی کانتی 10 امتیاز

essi_beckham
16-03-2008, 14:39
بچه ها عجب رقابتی یه هاااااااااااااااااااااااا ا .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MoJtaBa.R
16-03-2008, 18:33
بچه ها عجب رقابتی یه هاااااااااااااااااااااااا ا .

عکس کیه؟؟؟

vahid_civil
16-03-2008, 20:29
[جدول رده بندی:
[/B]1- منچستریونایتد 67 امتیاز(یک بازی کمتر)
2- آرسنال 66 امتیاز (یک بازی کمتر)
3- چلسی 64 امتیاز (یک بازی کمتر)
4- لیورپول 59 امتیاز
---------------------------------
18- بولتون 25 امتیاز (2 بازی کمتر)
19- فولهام 20 امتیاز(یک بازی کمتر)
20- دربی کانتی 10 امتیاز[/SIZE]

اق مجتبی امتیاز ها رو اشتباه نزدی ؟ ارسنال و منچستر فکر کنم هم امتیازن. ولی ارسنال یه بازی بیشتر کرده

MoJtaBa.R
16-03-2008, 21:13
اق مجتبی امتیاز ها رو اشتباه نزدی ؟ ارسنال و منچستر فکر کنم هم امتیازن. ولی ارسنال یه بازی بیشتر کرده

تایید میشه

MoJtaBa.R
16-03-2008, 21:24

United move top as Arsenal slip again

.

MoJtaBa.R
17-03-2008, 16:20
10 بازيكن برتر فرگوسن‌

نوامبر سال 1986 روزي ويژه در تاريخ باشگاه منچستر يونايتد است. در اين روز سرالكس فرگوسن به سمت سرمربيگري اين تيم پرهوادار برگزيده شد.
اكنون بيش از 21 سال از آن روز مي‌گذرد ولي فرگوسن كماكان سرمربي منچستر يونايتد است. وي در اين فصل گوشه‌اي ديگر از هنر خود را به نمايش گذاشته و با تيمي مركب از بازيكنان جوان و چندباتجربه حركتي ديگر به سمت قهرماني را آغاز كرده است. تيم او بي‌شك از آماده‌ترين تيم‌هاي حال حاضر اروپاست و بر اين فرضيه كه تاريخ مصرف مربيان در يك باشگاه نمي‌تواند بيش از چند سال باشد، خط بطلان كشيده است. فرگوسن قديمي‌ترين مربي در ميان مربيان تيم‌هاي جهان است. در اين مطلب كه به قلم گيل گيلسپي نگاشته شده بهترين‌هاي منچستر يونايتد در زمان فرگوسن از ديدگاه اين نويسنده سايت گل مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
بتازگي فرگوسن در جواب به سوالي راجع به بهترين و موثرترين شاگردانش طي اين سال‌ها، از پل اسكولز، رايان گيگز، گري نويل، روي كين، برايان مك كلر و دنيس اروين نام برده است.اما اين يك حقيقت است كه قرار گرفتن گيگز و اسكولز در رده اول و دوم ده بازيكن برتر، نمي‌تواند چندان واقعي باشد. بايد اذعان كرد كه انتخاب بهترين بازيكنان اين باشگاه در سال‌هاي اخير كاري آسان نيست، اما اگر بخواهيم اين كار را انجام دهيم، نمي‌توانيم اين بازيكنان را در فهرست 10 بازيكن برتر اين باشگاه طي اين سال‌ها قرار دهيم:

گري نويل: او يك حرفه‌اي قابل تقدير است اما يك بازيكن بزرگ نيست او در دفاع خوب است هرچند كه كم‌اشتباه نمي‌‌كند، اما مشكل اصلي او در هجوم است كه به بازيكني معمولي مبدل مي‌شود.

اوله گنار سولشر: او كسي است كه با صبوري بسيار 11 فصل در اولدترافورد بود و در اكثر اين فصول روي نيمكت نشست. با وجود گل‌هاي باارزشي كه زد، هرگز يك بازيكن كلاس جهاني نبود.

استيو بروس و گري پاليستر: آنها مدافعاني قدرتمند و توانا بودند، اما در مقايسه با بازيكنان برتر بوضوح در سطح پايين‌تري قرار مي‌گيرند.

ياپ استم: او در زمان حضورش در اولدترافورد بهترين مدافع مياني ليگ برتر بود، اما بعد از 3 سال فرگوسن او را از تيم بيرون انداخت.

ريو فرديناند: وي نيز مدافعي مستحكم و پرقدرت است، اما هر چند بازي يك بار تمركزش را از دست مي‌دهد و مرتكب اشتباه مي‌شود.

پل مك گراث: او بهترين مدافع ايرلندي تاريخ است، ولي براي قرار گرفتن در جمع بهترين‌ها به اندازه كافي خوب نيست. او خيلي شبيه پسر نلسون ماندلاست.

به اين جمع بايد پل اينس، تدي شرينگام، نيكي بات، نمانيا ويديچ و كارلوس توس را نيز اضافه كنيم. اما بي‌گمان با استعدادترين بازيكني كه نمي‌توانيم در فهرست 10 بازيكن برتر نامش را قرار دهيم، وين روني است. از زمان شروع كارش در ليگ برتر مشخص بود كه او بازيكن ويژه‌اي است. روني با بازيكنان انگليسي تفاوت آشكاري داشت. وي هنوز هم تنها بازيكن تيم ملي انگليس است كه مي‌تواند با بيرون پايش هم به توپ ضربه بزند. او مثل گسكوين نتوانسته تمام استعدادش را به نمايش بگذارد، حتي اين هراس وجود دارد كه مبادا دچار افت شود. خود او هم معتقد است قدرت عبور از مدافعين مقابلش را تا حدودي از دست داده است. روني در بازي‌هاي مهم نظير بازي نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان برابر ميلان نتوانست تاثيرگذاري‌اش را ثابت كند.آنچه در پي مي‌آيد برترين بازيكناني است كه زير نظر فرگوسن طي 21 سال اخير بازي كرده‌اند. ترتيب‌بندي هم براساس تاثيرگذاري و سطح كيفي بازيكنان است.

اريك كانتونا

او را پادشاه اريك مي‌ناميدند. روي كين مي‌گويد: او آمده بود كه شماره يك باشد. كانتونا در سال 1992 از ليدزيونايتد به اولدترافورد پيوست. او در منچستريونايتد به بازيكن ديگري تبديل شد كه متفاوت تمرين مي‌كرد، متفاوت بازي مي‌كرد و حتي متفاوت زندگي مي‌كرد.
جورج بست، بزرگترين بازيكني كه تا به حال پيراهن قرمز منچستريونايتد را پوشيده يك بار گفت: حاضرم همه چيزم را بدهم تا براي يك بار هم كه شده در كنار اريك در اولدترافورد بازي كنم.

روی كين‌

مثل كانتونا، روي كين هم به كلي جادويي بود و مثل وي يك فوتباليست معمولي نبود. كين باهوش بود و كسي بود كه خصوصيات رهبري يك تيم را داشت. او مي‌توانست بازيكنان ديگر را هدايت كند و با قدرتش كاري كند كه بازي به همان راهي برود كه خودش مي‌خواست. چه كسي مي‌تواند نقش برجسته او در ديدار نيمه نهايي ليگ قهرمانان در سال 1999 برابر يوونتوس را فراموش كند. او كسي بود كه باعث شد من‌يونايتد دو گل خورده را جبران كند و بازي را ببرد.

پيتر اشمايكل‌

دروازه‌باني فوق‌العاده كه پيراهن سايز XXXL مي‌پوشيد. تا قبل از او هيچ دروازه‌بان ديگري تا اين اندازه بر محوطه جريمه احاطه نداشت. آمادگي بدني او و فيزيك ويژه‌اش از او يك شوت‌گير بي‌همتا ساخته بود. در سال 2001 اشمايكل در يك همه‌پرسي كه از سوي رويترز ترتيب داده شده بود و آراء 200 هزار نفر را در بر مي‌گرفت بهترين دروازه‌بان تمام دوران لقب گرفت. او در هر فصلي كه در اولدترافورد پشت سر گذاشت حداقل 12 امتياز براي تيمش زنده كرد.

برايان رابسون‌

قبل از روي كين، برايان رابسون كليد موفقيت شياطين سرخ بود. او براي 12 سال رهبر بازي منچستريونايتد بود و او را به بازيكني تبديل كرد كه طولاني‌ترين دوره كاپيتاني اين تيم را داشته است. اگر به دهه 80 برگرديد، متوجه مي‌شويد كه مردم، منچستريونايتد را تيمي يك‌نفره مي‌دانستند و آن يك نفر برايان بود.
تكل‌هاي او با زمان‌سنجي فوق‌العاده‌اي همراه بود. او خيلي راحت وارد محوطه جريمه حريفان مي‌شد و در مركز انديشه‌هاي فرگوسن بود. بقيه بازيكنان همواره در انتظار حركات ويران‌كننده او بودند تا خود را در موقعيت گلزني ببينند. او در همان زمان هم يك‌هافبك مدرن بود.

پل اسكولز

گرچه او در اولدهم ساخته شد، اما بقيه دوران ورزشي‌اش را در اولدترافورد پشت سر گذاشت. اسكولز قد بلندي ندارد، بسيار ساكت به نظر مي‌رسد، اما اكنون يكي از قديمي‌ترين بازيكنان منچستريونايتد است. او با هوش است، پاس‌هاي ساده اما موثري مي‌دهد و با شوت‌هاي غافلگيركننده‌اش بيش از يك دهه در تركيب اصلي منچستريونايتد بازي مي‌كند. اگر مي‌توانست قدرت تكل‌زني‌اش را بالا ببرد به يكي از بهترين‌هافبك‌هاي اروپا تبديل مي‌شد.

رود فان نيستلروي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‌

روتگروس يوهانس مارتينيوس فان نيستلروي نام كامل اوست! يكي از دلايلي كه فرگوسن اينقدر طولاني در منچستر يونايتد حضور دارد، سليقه خوبش در انتخاب مهاجم است. فان نيستلروي برخلاف اندي كول، دوايت يورك، اوله گنار سولشر و لويي ساها، يك مهاجم كلاس بين‌المللي بود. اين هلندي در حالي كه 150 بازي بيشتر براي قرمزهاي اولدترافورد انجام نداد، ‌98 گل به ثمر رساند تا يك ركورد خيره‌كننده از خود بر جاي گذارد. او مرد محوطه 6 قدم لقب گرفته بود، چون هميشه در وقت مناسب در جاي مناسب بود. او در رئال مادريد هم به پيشرفتش ادامه داد.

كريستيانو رونالدو

بسيار مشكل است كه در كل تاريخ ليگ برتر، بازيكني را بيابيد كه در طول يك فصل تاثيرگذارتر از كريس رونالدوي اين فصل باشد. او در 25 بازي 25 گل زده است و اين گونه به نظر مي‌رسد كسي پيدا نمي‌شود كه بتواند او را متوقف كند. او دريبل‌هاي بي‌حاصل فصل اول حضورش در منچستر را به دريبل‌هاي موثر مبدل كرده و كاري كرده كه همه از خود بپرسند: بدون رونالدو، منچستر يونايتد چه كار مي‌كرد؟ او بي‌گمان يكي از بهترين بازيكنان حال حاضر جهان است.

رايان گيگز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image.jpg‏

يك هافبك چپ‌ تكنيكي كه در 10 سال گذشته از عوامل اصلي پابرجا بودن سلطه منچستر يونايتد بر رقبا بوده است. او به عدد قابل ملاحظه 636 بازي براي اين تيم محبوب رسيده است. گيگز معمولا در فرم مطلوب است و هميشه بازيكن سريعي بوده است. وي كسي است كه همواره مي‌توان به حركاتش اطمينان داشت.

ديويد بكام‌

با وجود انتقالش به رئال مادريد و سپس به لوس‌آنجلس گلكسي و مسائل تبليغاتي و پرسروصدايي كه اطراف او بوده، نمي‌‌توان فراموش كرد كه او براي منچستر يونايتد چقدر خوب بازي مي‌كرد. وي 2 بار نفر دوم رده‌بندي بهترين بازيكن سال از سوي فيفا شد. بكام، كمبود سرعت و توان تكنيكي‌اش را با ضربات آزاد و سانترهاي دقيق و كشنده‌اش جبران كرده است. بكام اغلب اوقات يك بازيكن صددرصد بوده؛ اما اگر مي‌توانست كمي از وقتي را كه صرف شركت در آگهي‌هاي تبليغاتي كرده، صرف فوتبال مي‌كرد، بازيكن بهتري مي‌شد.

مارك هيوز

او به طور طبيعي بالاتنه قدرتمندي داشت و شوت‌هاي مرگباري مي‌زد و همواره آمار گلزني خوبي داشت. هيوز استاد زدن ضربات والي يا سرضرب بود. اسپاركي 164 گل در 453 بازي به ثمر رساند. اين ولزي موفق بعدها با مربيگري بلكبرن به عنوان بهترين مربي جوان جزيره دست يافت

MoJtaBa.R
17-03-2008, 16:24
او با منچستر يونايتد متولد شده است
نگاهي گذرا بر عملكرد فرگوسن در يونايتد
سرآلكس فرگوسن در 31 دسامبر سال 1941 متولد شد. وي را به عنوان رهبر بلا منازع فوتبال انگلستان ياد مي كنند. در مطلب زير گوشه هايي از زندگي وي را مرور مي كنيم.
103 سال پيش باشگاه منچستر يونايتد را به نام نيوتن هيت مي دانستند. لوئيس روكا ، يكي از سهامداران بزرگ منچستر پس از چندي پيشنهاد مي كند تا نام باشگاه به منچستر سانترال تبديل شود و سپس منچستر سلتيك را برگزيدند تا اينكه در نهايت در سال 1878 نام منچستر يونايتد بر اين باشگاه به ثبت رسيد.
فرگوسن در ششم ماه نوامبر سال 1986 ، " ران اتكينسون " را به عنوان مربي فني تيم معرفي مي كند.

او قبل از عزيمت به منچستر يونايتد ، هدايت مستقيم و غيره مستقيم تيمهايي مثل كوبين اس. تي. جان استون، دانفرم لاين، گلاسكو رنجرز، فالكرك و ايريونايتد را به عهده داشته است و البته به عنوان كمك مربي در تيم استرلينگ شاير شرقي، اس . تي ميرن آبردين ( همه از اسكاتلند) نيز فعاليت داشته است. روزي كه فرگوسن به اولدترافورد آمد، مصادف شده بود با يك بحران جدي در باشگاه منچستر يونايتد. آنها از 13 بازي فصل، تنها 3 بازي را برده بودند. در همان سال منچستر توسط ساوتهمپتون و با نتيجه 4 بر يك از جام ليتل وود نيز كنار رفته بود. او به محض ورودش روش هاي متوقف كننده اين شكست ها را فوراً گسترش داد. تاكتيك و نوع حملات منچستر يونايتد در عرض چند ماه كاملاً عوض مي شوند. فرگوسن آن فصل را بدون خريد حتي يك بازيكن جديد به خوبي به پايان رساند و كسب مقام يازدهم جدول براي اين تيمي كه در آستانه از هم گسيختگي بود كار دشواري به نظر مي رسيد. اكنون پيرمرد مجرب انگليس وقتي به سال هاي دور آشنايي با منچستر يونايتد فكرمي كند ، متوجه مي شود كه موفقيت در آن روزها چيزي شبيه به معجزه بوده است.

البته ضعف هاي فيزيكي بازيكنان در آن زمان چيزي نيست كه بتوان انكار كرد و شايد سرآلكس هنوز هم با آن نقطه ضعف هاي تاريخي دست به گريبان است. نقطه ضعف هايي كه ليگ انگلستان هرگز طاقت تحمل آنها را ندارد ومنچسترسال هاي دور، هميشه از اين ضعف قدرت بدني و توجه زياد به تاكتيك تيمي ضرر كرده است.
سرآلكس فرگوسن در اولين فصل مربيگري جدي و رسمي خود با عقد 3 قرار داد به ياد ماندني منچستر را به يك تيم قدرتمند تبديل كرد. استيو بروث، بريان مك كلايو و ويد آندرسون، به منچستر يونايتد ملحق شدند. در فصل 89/1988 ، مقام يازدهمي و در فصل 90/89 كسب رتبه سيزدهمي ، بالاترين بهانه منچستر براي آغاز يك تحول بزرگ بود. كم كم مديران ارشد باشگاه به اين فكر افتادند كه سرآلكس فرگوسن را نه به عنوان يك طراح و برنامه ريز و مدير فني، بلكه رسماً به عنوان مربي ارشد باشگاه منچستر يونايتد برگزينند. آنها در مصاحبه ها اعلام مي كنند كه از توانايي او در هدايت تيم مطمئن هستند. يونايتد همچنان فوتبال را در سايه بدشانسي و شكست دنبال مي كند.
طرفداران منچستر يونايتد ، كم كم به تباني و مسائل پشت پرده باشگاه شك مي كنند. خرج زيادي صورت مي گيرد و نتيجه اي در برندارد. اين مسأله براي انگليسي ها باور كردني نيست. درهمان سال فرگوسن در يك مصاحبه مطبوعاتي ساده ، از تلاش هاي مديران باشگاه تمجيد مي كند و به دفاع از آنها عليه شايعات فساد مالي مي پردازد.

تا اينكه 17 مي سال 1990 سرآغاز دوره شكوهمند پيروزي هاي منچستر يونايتد مي گردد.
آنها كريستال پالاس را با نتيجه يك بر صفر در هم مي كوبند و فاتح جام اتحاديه مي شوند. حالا ديگر طرفداران سراسر خشن منچستري ، دليلي براي شادي دارند. كم كم نام آلكس بر روي پلاكاردهاي طرفداران ديده مي شود. او اكنون فرصت خوبي براي خودنمايي و كسب شهرت دارد. يونايتدي ها اثبات كردند كه توانايي قهرماني را دارند و به اذعان بازيكنان مطرح آن وقت، همه چيز را مديون تلاش هاي فرگوسن بودند.
در سال 1991 ، منچستر يونايتد فيناليست جام باشگاه هاي اروپا مي گردد. آنها در فينال ، بارسلونا را با نتيجه 2 بر يك پشت سر مي گذارند و بار ديگر قطعه اي ديگر از نوار پيروزي هاي انگليس و شياطين سرخ را رقم مي خورد.
به هر حال ، طرفداران هنوز راضي به نظر نمي رسند . آنها موفقيت بزرگتر وحساستري را انتظار دارند، قهرماني ليگ انگلستان، آرزوي ديرينه هواداران منچستر يونايتد بود.

در فصل 92-1991 ، منچستر يونايتد به قهرماني ليگ انگلستان خيلي نزديك شد. اما ليدز يونايتد ، جلوي اين شادي زودرس را گرفت . اختلاف امتياز آنها با منچستر يونايتد بسيار ناچيز بود. آنها در يك فينال ديگر با نتيجه يك بر صفر مغلوب ناتينگهام فارست مي شوند و در جام باشگاه هاي اروپا، ستاره سرخ بلگراد، شياطين سرخ را در مقابل ميليونها چشم شيفته فوتبال ، شرمزده مي كند.
در فصل 93-1992 ، تيم سرآلكس فرگوسن پروازي پر انرژي به سوي موفقيت مي كند ، آنها قهرمان انگلستان مي شوند. منچستر يونايتد 21 سال در انتظار چنين روزي بود و تنها 6 سال بعد منچستر با اقتدار تمام ، هم ليگ انگلستان و هم اف. اي كاپ را تصاحب مي كند. آنها يك سال بعد از آن ، خيلي به فينال نزديك شدند. اما اين استون ويلا بود كه در فينال، يونايتد را با نتيجه 3 بر يك در هم كوبيد.
قهرماني سال 1993 ليگ برتر انگلستان ، بدين معنا بود كه فرگوسن اولين مربي موفق منچستر است و با توجه به قدرت بي نظيرش در هدايت تيم ، بايد همچنان باقي بماند.
از طرفي او دومين مربي جهان پس از يوهان كرايف است كه توانسته مثل بارسلوناي اين مرد هلندي، منچستر را با تفكر اسكاتلندي به قهرماني اروپا برساند.

در شروع فصل 1995، به نظر مي رسيد كه همه چيز به نفع فرگوسن است در ليست برگزيدگان جايزه C.B.E( سي . بي . اي) نام سرآلكس فرگوسن بالاتر از همه اسامي ديده مي شود. او جايزه خود را دريافت مي كند.
درهمان سال منچستر يونايتد در يك خريد جنجالي ، اندي كول را از نيوكاسل خريد.
در 25 ژوئن، حادثه محروميت بزرگ اريك كانتونا ، ضربه سختي به پيكره منچستر يونايتد وارد كرد. او در برخورد شديدي كه با طرفداران كريستال پالاس داشت، فوتبال حرفه اي خود را سال ها با ركود مواجه كرد. فيفا 9 ماه وي را از بازي محروم كرد!
وقتي كه فصل 96-1995 آغاز شد ، منچستر، آندري كانچلسكي، پل اينس و مارك هيوز را در اختيار نداشت. بحران محروميت به طرز بدي دامن گير منچستر يونايتد شده بود.
بازيكناني كه نقش مهمي را در تيم ايفا مي كردند، در زمين ، ديده نمي شدند و از همه مهمتر ، نبودن كانتونا بود كه به وضوح احساس مي شد.
در آن فصل 5 بازيكن زير 21 سال در منچستر بازي مي كردند و تيم بسيار جواني وارد ليگ انگلستان داده شده بود. در همان سال ، سرآلكس فرگوسن مربي برتر دنيا شناخته شد و به گفته خود او ، اين افتخار اوج موفقيت هاي او را تشكيل مي دهد.
در تابستان همين فصل ، سرآلكس فرگوسن در راستاي جوانگرايي تيم ، دست به خريد چندين بازيكن ناشناخته و جوان مي زند.
اولگنار سولسشير، راني جانسون، ريموند واندرگو( دروازه بان)، يوردي كرايوف و كارل پوبورسكي بازيكناني هستند كه در آن تاريخ به منچستر آمدند.

در نوامبر 1996، جشن دهمين سال مربيگري خود را به طور حرفه اي در منچستر يونايتد در حالي برگزار كرد كه منچستر ديگر به يك ابر قدرت در فوتبال باشگاه هاي اروپا تبديل شده بود.
بيشترين ركورد مربيگري از آن سرمت باسبي است. اما پس از گذشت اين همه سال همه مي دانند كه در اين ركورد كسي به گرد فرگوسن نمي رسد. در فصل بعد ، آنها با شكست بورسيادورتموند، بار ديگر فاتح يك جام اروپايي مي شوند و فرگوسن در آن فصل نيز لقب مربي شماره يك جهان را از آن خود مي سازد. در زير به گوشه اي از افتخارات اين پيرمرد اسكاتلندي اشاره مي كنيم:
سال 1980 قهرماني ليگ اسكاتلند
سال 1982 قهرماني دسته اول اسكاتلند
سال 1982 قهرماني جام حذفي اسكاتلند
سال 1983 قهرماني جام حذفي اسكاتلند
سال 1984 قهرماني ليگ اسكاتلند
سال 1984 قهرماني ليگ اسكاتلند ( جام حذفي)
سال 1985 و 1986 قهرماني جام حذفي اسكاتلند
سال 1990 قهرماني جام يوفا
سال 1991 قهرماني سوپر جام اروپا
سال 1992 قهرماني ليگ برتر انگلستان
سال 1993 قهرماني ليگ برتر انگلستان
سال 1994 دو قهرماني پياپي در جام يوفا و ليگ برتر
سال 1996 قهرماني جام باشگاه هاي اروپا
سال 1997 قهرماني ليگ برتر انگلستان
سال 1999 قهرماني ليگ برتر انگلستان
سال 1999 قهرماني جام باشگاه هاي اروپا
سال 2000 قهرماني ليگ برتر انگلستان
سال 2001 قهرماني ليگ برتر انگلستان
فرگوسن ، نابغه تاكتيك هاست. او از هيچ چيزي نمي ترسد و هميشه به آينده فكر مي كند. وي به شانس خيلي معتقد است و هميشه قبل از بازي دست به يكسري كارهاي عجيب مي زند كه در رختكن يونايتدي ها به هيچ وجه خنده دار نيست و همه به اين سلسله مراتب اعتقاد دارند.
او مي گويد:" اگر شما بخواهيد پيروز شويد بايد در دستتان كيفي پر از شانس داشته باشيد!!!
فاكتورمهم او در تيم، مساله سازگاري همه بازيكنان با باشگاه است، او اين مساله را دليل تمام موفقيت ها مي داند. سيستم 4-4-2 هميشه سيستم مطلوب و مورد توجه او بوده است و اعتقاد دارد كه معني 4-4-2 اين نيست كه هميشه طبق قوانين حاكم برآن عمل شود، بلكه تنها شالوده تيم بايد بر پايه اين سيستم قرار گيرد.
در لندن وي را به عنوان مربي دقيقه 90 مي شناسند . او گاهي با يك تعويض ساده تيم حريف را در هم مي كوبد و هميشه به بازيكنانش مي گويد:" به خيلي جلوتر نگاه كنيد، در آن صورت برداشتن چند قدم كار ساده اي به نظر مي رسد."
ضرب المثل معروف اسكاتلندي در قاب مجللي بالاي سر فرگوسن در دفتر كارش است:" بدون زحمت، چيزي به دست نمي آيد."
( No Pain No Gain)
نابرده رنج گنج ميسر نمي شود.

vahid_vaezinia
19-03-2008, 16:32
تيم منچستريونايتد صدرنشين مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس امشب / چهارشنبه‌شب / به مصاف تيم بولتون مي‌رود.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از لندن ، اين ديدار معوقه در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهدشد.
در اين ديدار يك ديدار نيز بين تيم‌هاي تاتنهام و چلسي امشب برگزار خواهدشد.
در جدول رده‌بندي اين مسابقات تيم منچستريونايتد با يك بازي كمتر با ‪ ۶۷‬امتياز پيشتاز است و تيم آرسنال با همين امتياز در مكان دوم ايستاده است .
تيم چلسي با ‪ ۶۴‬امتياز در رده سوم قرار دارد.
تيموريان كه نيست چه فايده!!!

vahid_vaezinia
20-03-2008, 10:34
دو گل كريستيانو رونالدو باعث شد تا منچستر يونايتد به يك پيروزي دو بر صفر در برابر بولتون دست يافته و شياطين سرخ به كسب يك عنوان قهرماني ديگر در ليگ برتر انگليس نزديكتر شوند.
اين گلها كه در نيمه اول به ثمر رسيد باعث شد تا رونالدو ركورد گلزني جورج بست را براي منچستر يونايتد به عنوان يك گوش پشت سر گذاشته و از وي به عنوان يك نابغه فوتبال ستايش شود.
رونالدو پس از آنكه در نيمه اول دوبار دروازه حريف را در اولد ترافورد ورزشگاه خانگي منچستر باز كرد ، تعداد گلهايش را در اين فصل به ‪ ۳۳‬گل رساند.
منچستر كه بايد روز يكشنبه به مصاف ليورپول تيم چهارم جدول برود اكنون با سه امتياز اختلاف نسبت به آرسنال و در حاليكه تنها هشت بازي به پايان فصل باقي مانده ، مدعي اصلي قهرماني ليگ برتر است .
رونالدو ركورد ‪ ۳۲‬گل جورج بست را در يك فصل -- كه در فصل ‪۱۹۶۷-۶۸‬ برجاي گذاشته شد پشت سر گذاشت .
دو گل رونالدو بويژه گل دوم وي كه از روي يك ضربه آزاد به ثمر رسيد به قدري زيبا بود كه موجب تحسين حتي سرمربي خود بولتون شد.
آلكس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد نيز لب به ستايش رونالدو گشود كه در غياب گري نويل ، ريو فرديناند و وين روني ، بازوبند كاپيتاني به وي سپرده شده بود.

mpirayesh
20-03-2008, 12:38
ضمن تبریک سال نو باید بگم این بازی رو هم بردیم
manutd 2-0 bolton
اما بازی بعدی یه کم مشکله

UNITED V Liverpool
یک شنبه 4 فروردین ساعت17:00 به وقت تهران
23 مارس2008 ساعت 13:30(gmt)

vahid_vaezinia
20-03-2008, 18:12
ضمن تبریک سال نو باید بگم این بازی رو هم بردیم
manutd 2-0 bolton
اما بازی بعدی یه کم مشکله

UNITED V Liverpool
یک شنبه 4 فروردین ساعت17:00 به وقت تهران
23 مارس2008 ساعت 13:30(gmt)

دوست عزيز برنامه و نتايج مسابقات مربوط به اين آدرس ميشه

beckham7
23-03-2008, 00:35
سلام
از این اواتاراها تعجب میکنم
بهر حال دستون درد نکنه
ولی کلاه خودتون قاضی این عکسا تو تاپیک منچستر...

beckham7
23-03-2008, 00:37
فردا خیال همه رو واسه قهرمانی راحت میکنیم
دیگه رقبا اینقدر جوش نزنن

امير موسر
23-03-2008, 19:04
تبریک میگم بردیم ....!

MoJtaBa.R
23-03-2008, 20:47
تبریک میگم بردیم ....!

عجب بردی و عجب بازی ای .

بازگشت شیاطین

MoJtaBa.R
23-03-2008, 20:47
فردا خیال همه رو واسه قهرمانی راحت میکنیم
دیگه رقبا اینقدر جوش نزنن

البته با برد امروز که کلا به جوش اومدن

MoJtaBa.R
23-03-2008, 20:49
Player Ratings: Manchester United 3-0 Liverpool

Manchester United contained and controlled as Javier Mascherano saw red at Old Trafford and the reigning champions ran out 3-0 winners...

Manchester United

Van der Sar — 7: Largely untested, was quick off his line when required. Clean sheet — faultless performance.

Brown — 7: Put in an energetic display and was in the right place at the right time to capitalise on Reina's error and score the opener.

Ferdinand — 7: Was solid in defence and untroubled, cleaned up whenever called upon. A composed performance, showing absolutely no effects of his back injury.

Vidic — 6.5: Strong in the tackle and very hard to knock off the ball, but was a little shaky at times and could have cost his side when Liverpool pressed around the hour mark.

Evra — 6.5: Got forward well and proved to be a useful outlet all game. Most of the time it was Kuyt marking him than him marking Kuyt, and that deserves credit.

Ronaldo — 6.5: Was diligently marked for long periods and unable to get involved in the game, set-pieces were disappointing. Began to look more threatening toward the end of the encounter and got his big game goal, the match-decider.

Carrick — 6.5: Failed to do the best of jobs marking his man Steven Gerrard and was rarely involved in United's moves going forward. Improved after Liverpool went a man down and Gerrard dropped back. Was left with a relatively simple job of holding things together in midfield and did it well.

Anderson — 7.0: Worked tirelessly from box-to-box and was an asset with his passing, wasn't incisive enough going forward and, as has been the case since his arrival in England, left his shooting boots at home. Began to get sloppy in the second half and was substituted. A positive game nonetheless.

Scholes — 6.5: Some touches of class and trademark deft passing, his only fault was dwelling on possession at times and slowing down counter-attacks. The game began to suit him in the second half when his side had the man advantage and his calming presence proved valuable.

Giggs — 5.5: By and large anonymous. His starting position is left wing, but lacking the legs, he drifted in and was kept in check by Xabi Alonso and Liverpool's back four. Despite some good passes, lacked sharpness when the game opened up in the second half and was substituted.

Rooney — 7.5: His work-rate and movement were magnificent, hit a great cross and smart reverse pass to set up Wes Brown and Nani respectively. Had he not missed two or three clear-cut chances he would have scored considerably higher, perhaps even an 8.5. Nevertheless, it was a match-winning performance.

Substitutes: Nani — 7.5 (fantastic goal and great assist with a corner), Tevez — 6 (worked hard).

Liverpool

Reina — 4.5: Looked cagey from the off. Made a couple of good saves to deny Rooney, but two huge errors for the first two goals and never looked confident. Every good moment was followed by a nervous one. He will want to forget this one in a hurry.

Arbeloa — 5: Always on the back foot and somewhat ill at ease. Uncharacteristically unassured performance from the Spaniard.

Carragher — 4.5: Was caught cold by Rooney early on and his challenge from behind should have seem him dismissed and United with a penalty. Can count himself very lucky. Was caught flat-footed again when Nani netted the third and the gung-ho defender was second to far too many balls. Hardly what the Reds needed.

Skrtel — 5.5: An average show, apart from that one moment when he was skinned by Rooney. Could be seen as partially responsible for Brown's goal, but it appears Reina made a call, hence his decision not to jump for the ball.

Aurelio — 7: Looked calm and composed up and down the left flank, forced Ronaldo through the middle and even to the other side of the park. One of Liverpool's better players on the afternoon.

Alonso — 5.5: Kept things moving midfield and held Liverpool together as well as could have been expected, but let Ronaldo run off him to score the match-deciding second goal, which gravely affects his rating.

Mascherano — 3: Was late for almost every tackle he made, and his continuous dissent eventually saw him rightfully sent off before the break despite several baseless complaints to referee Steve Bennett.

Kuyt — 6: Worked tirelessly and did everything he could with the ball when he had it, which wasn't all that often.

Gerrard — 5.5: Was allowed space from time to time and always looked like he might do something. Had a couple of good shots. Perhaps should have stepped in as captain and kept Mascherano from getting himself sent off.

Babel — 6: Proved a threat while running with the ball, but wasn't involved enough in the game as much as he would have liked.

Torres — 5.5: Was marked out of the game in the first half but kept United's usually unflappable backline busy at times in the second period. But what Liverpool needed from him was a moment of genius, and he never looked close to producing it, the lack of service notwithstanding.

Substitutes: Benayoun — 5 (anonymous), Riise — n/a.

MoJtaBa.R
23-03-2008, 21:06
منچستر ، لیورپول را درهم شکست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیم فوتبال منچستر یونایتد انگلیس امروز یکشنبه در ادامه هفته سی و یکم لیگ برتر انگلیس با نتیجه سه بر صفر مهمان خود لیورپول را شکست داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش خبرگزاری رویترز از منچستر ، گلهای این دیدار را که در ورزشگاه اولدترافولد منچستر برگزار شد کریستیانو رونالدو در دقیقه سی و چهار و نانی در دقایق هفتاد و نه و هشتاد و یک به ثمر رساندند و در دقیقه سی و چهارم نیماسکرانو مدافع لیورپول با دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد.
بدین ترتیب در پایان هفته سی و یکم این رقابتها تیم فوتبال منچستر یونایتد با شش امتیاز اختلاف نسبت به آرسنال نزدیکترین رقیب خود که قرار است امشب با چلسی بازی کند در صدر جدول قرار گرفت.
دیدار چلسی و آرسنال تا این لحظه در انتهای نیمه اول با تساوی بدون گل در جریان است.

MoJtaBa.R
23-03-2008, 21:08
تا الان آرسنال یکی به چلسی زده

Sherpa
23-03-2008, 21:30
Chelsea 2 - 1 Arsenal
این نتیجه دست کمی از برد یونایتد نداره !
در واقع یونایتد امشب صاحب دو برد و شش امتیاز شد !

MORINIO
23-03-2008, 21:33
این نتیجه دست کمی از برد یونایتد نداره !

Chelsea 2 - 1 Arsenal

نگران نباشید . نوبت شما هم میشه:27:

وعده ما هفته 36 استمفورد بریج:5:

rainysky50
23-03-2008, 21:38
تبریک پیشاپیش قهرمانی به هواداران منچستر!!!!!!!!!!!!باز هم با ختیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sherpa
23-03-2008, 22:18
در خدمت هستیم !
شاید نیازی به نتیجه و امتیاز اون بازی هم نباشه !
به این تاپیک خوش اومدی !

hoka2006
24-03-2008, 06:44
ایوللللل چه حالی داد . عجب بازی بود . دمشون گرم .

به امید قهرمانی در لیگ برتر و همین طور لیگ قهرمانان که مهمتره .

MoJtaBa.R
24-03-2008, 09:18

آره همینطور خونسرد آدامس بجو توی بازی هم خونسرد باش : اگه هم پر گل باختین ...:21:

MORINIO
24-03-2008, 13:39
در خدمت هستیم !
شاید نیازی به نتیجه و امتیاز اون بازی هم نباشه !
به این تاپیک خوش اومدی !

نیاز به امتیاز باشه یا نباشه انتقام بازی رفتو می گیریم که تو بدترین شرایط تیم تو این سه سال اخیر باید باهاتون بازی می کردیم:13:

Sherpa
24-03-2008, 17:59
نیاز به امتیاز باشه یا نباشه انتقام بازی رفتو می گیریم که تو بدترین شرایط تیم تو این سه سال اخیر باید باهاتون بازی می کردیم:13:

راستش فوتبال حرفه ای کمتر به انتقام وبیشتر به جام فکر میکنه و تا اونجایی که من یادمه تیمهای لندنی ( آرسنال و چلسی ) حریف سنتی یونایتد نبوده فقط توی این چندسال اخیر کمی با هم کری داشتن ! درسته که باخت آرسنال باعث خوشحالی بود ولی از حق نباید گذشت تیم امسال آرسنال واقعا تیم شایسته ایه فقط نیاز به کمی تجربه داره.

موفق باشی

Sherpa
24-03-2008, 18:25
تبریک پیشاپیش قهرمانی به هواداران منچستر!!!!!!!!!!!!باز هم با ختیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تیم امسال آرسنال واقعا تیم خوب وشایسته ایه و خیلی قشنگ فوتبال بازی میکنه . بنظر میرسه بی تجربی بیشتر کار دستشون داد . احتمالا سال دیگه نشه راحت این تیم را پشت سر گذاشت ! مگر فرگی هم دست به جوون گرایی بزنه !

beckham7
25-03-2008, 00:02
اقا مورینیو دلتونو بیخود خوش نکنید نه یا اصلا یکنید بذارید ملت خوش باشن

amirtoty
28-03-2008, 02:12
تیم امسال آرسنال واقعا تیم خوب وشایسته ایه و خیلی قشنگ فوتبال بازی میکنه . بنظر میرسه بی تجربی بیشتر کار دستشون داد . احتمالا سال دیگه نشه راحت این تیم را پشت سر گذاشت ! مگر فرگی هم دست به جوون گرایی بزنه !

آرسنال هر چقدر هم قشنگ بازی کنه از منچستر 4 تا خورد :27:

Sherpa
30-03-2008, 15:39
آرسنال هر چقدر هم قشنگ بازی کنه از منچستر 4 تا خورد :27:

کسی منکر این نیست که یونایتد قشنگتر بازی میکنه ؟!
تیمهایی هم که قشنگ و تهاجمی بازی میکنن امکان برد یا باختشون با تعداد گل بالا وجود داره !

موفق باشی

Sherpa
30-03-2008, 15:41
اینهم نتیجه دیشب

Man Utd 4-0 Aston Villa

Sherpa
30-03-2008, 15:46
صدر جدول امروز قبل از بازی چلسی و ...

Man Utd 76
Arsenal 70
Chelsea 68
Liverpool 59

( چلسی و لیورپول با 31 بازی بقیه 32 بازی )

beckham7
31-03-2008, 00:22
تصحیح میکنیم بابا!!!
Man Utd 76

Chelsea 71
Arsenal 70
Liverpool 62

amirtoty
31-03-2008, 01:03
Man Utd 76

Chelsea 71
Arsenal 70
Liverpool 62

به به عجب جدولی شده!

hoka2006
31-03-2008, 06:56
تازه داره جدول بهم حال میده !!!!

امیدوارم بیشتر بده :)

M_Abieteh
31-03-2008, 21:59
سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

MoJtaBa.R
01-04-2008, 16:39
/مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
توتي در المپيك رم مقابل منچستر به ميدان نمي‌رود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال آاس رم ايتاليا در ديدار فرداشب با منچستر يونايتد به ميدان نمي رود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، فرانچسكو توتي به علت مصدوميت قادر نيست تيمش را در بازي رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه المپيك رم همراهي كند.
پزشك تيم رم اظهار داشت كه اين بازيكن در ديدار هفته اخير با كالياري از ناحيه بالاي ران دچار مصدوميت شده؛ از اين بابت امكان بازي مقابل تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن را از دست داده است.
اين مقام اظهار داشت: با اينكه مصدوميت توتي شديد نيست؛‌ اما در حدي هست كه اجازه نمي دهد تا از وجودش در تركيب استفاده شود.
پزشك رم افزود: تمام تلاش كادر پزشكي در اين جهت است تا هرچه زودتر دوره نقاهت توتي به اتمام برسد و براي بازي برگشت با منچستر آماده انجام بازي شود.
مصاف رفت تيم هاي رم و منچستر يونايتد ساعت 22:30 به وقت تهران انجام مي شود

MoJtaBa.R
01-04-2008, 16:41
/مرحله رفت يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
مصاف رم و منچستر از شبكه 3 سيما پخش مي‌شود
خبرگزاري فارس: مصاف تيم‌هاي آاس رم ايتاليا و منچستر يونايتد انگليس براي عموم علاقمندان به صورت زنده پخش مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، شبكه سه سيماي جمهوري اسلامي ايران فرداشب (سه شنبه) با توجه به حساسيت زياد ديدارهاي رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ساعت 22:15 جدال اين دو تيم را كه در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي شود،‌ به تصوير مي كشد.
همزمان با اين ديدار جدال شالكه آلمان و بارسلونا اسپانيا نيز در ورزشگاه ولتينز آره نا شهر گيلزن كرشن انجام خواهد شد.
شبكه هاي زيادي در سطح جهان اين دو بازي را به صورت زنده براي بينندگان خويش پخش مي كنند.

* ديدار شالكه با بارسلونا:
شبكه هاي ستانا اسپرت يك، آي تي وي 4، اسپرت فرانسه، اسپرت تي وي، پرمير اسپرت يك و ‌اي آر تي اسپرت 4

* ديدار آاس رم با منچستر يونايتد:
اس اف 2 سوئيس، كويت اسپرت، ‌اي آر تي اسپرت 4، كانال پلاس اسپانيا، اسكاي اسپرت يك، سوپر اسپرت يك، سي فرانسه،‌ وياست 3، تي وي 3 دانمارك و اولستر تي وي

MoJtaBa.R
01-04-2008, 16:55
توتي بياد هم نميتونه كاري بكنه

مرسي مجتبي جون

يا حق (:

خوب بهانشون برا باخت جوره :27:

فکر کنم 2 -1 بزنیم

ahmad08
01-04-2008, 20:24
یعنی بهترین تیم حال حاضر اروپا و جهان و بهترین تیم در خط حمله فقط دو گل خواهد زد....

amirtoty
01-04-2008, 21:08
خوب بهانشون برا باخت جوره :27:

فکر کنم 2 -1 بزنیم

یعنی رم تو زمین خودش دو تا میخوره ! :18: 2-0

ahmad08
02-04-2008, 00:16
سلام به همگی:
خوب بازی رو که حتمآ دیدی و نتیجه رو که اگاه هستید ....؟
بله یونایتد توانست رم رو در خانه خودش 2-0 شکست دهد و با این نتیجه تقریبآ از همین الان رم رو حذف شده بدانید ولی اینو میخواستم واستون بگم که دید گفتم که 2-1 نتیجه قابل قبولی واس منچستر درخاه حریف نیست..
یاحق و به امید قهرمانی منچستر

beckham7
02-04-2008, 00:42
2 تا زدیم
بردن رم یه عادت شده
فقط یه چیزی به رمی ها ودیگر تیمها بگم

با حرف هیچ کاری نمیشه کرد

amirtoty
02-04-2008, 01:59
2 تا زدیم
بردن رم یه عادت شده
فقط یه چیزی به رمی ها ودیگر تیمها بگم

با حرف هیچ کاری نمیشه کرد

از شانس بد رم دیگه که همش به منچستر میخوره!

ahmad08
02-04-2008, 12:11
اقا اینو ولش کن این جواد خیابانی رو نگاه کن خوب یکی نیس بهش بگه خوب ادم نا حسابی شما واس چی هر تیم که قوی میشه و یه سری تو سرا در میاره این طوری طرفدارش میشه که نگو ...
مثلآ :پارسال عشقش میلان بود و دو سال پیش هی میگفت بارسا و چلسی و حال داره خودشو میچسبونه به منچستر ما خوب یکی نیس بهش بگه عزیز لااقل از فردوسی پور یه ذره یاد بگیر که ول کن لیورپول نیس با اینکه 3 تا خورد!!!!
رفقا یک سوال داشتم:(بازی منچستر با لیورپول رو من ندیدم که گزارشگرش بود؟)

loyalamin
02-04-2008, 14:27
زنده باد شیاطین سرخ . روح ما رو که جلا بخشیدن با این بازی . انگار نه انگار که تو خونه حریف بازی می کردن .

ali_manutd_2007
02-04-2008, 14:40
ولي عادل طرفدار رئال هستش يكي ديگه طرفدار ليورپول هست و همش كري ميخونه اسمش فراموشم شد!!!

اوني كه شما ميگي "جاوداني" اسمشه . ولي فردوسي پور هم ليورپوليه . حالا اينا مهم نيست . فعلا 2-0 رو بچسبيد !!!!!! :10:

MoJtaBa.R
02-04-2008, 16:29
ايول كه 2-0 برديم

البته اگر كمك داور اشتب نكرده بود كريس به راحتي 2 گله ميشد

خدايي اشك ايم مرديكه تانكر در اومده بود . خدا كنه خروسك بگيره

Sherpa
02-04-2008, 16:43
تبريك ميگم دوستان
ولي عادل طرفدار رئال هستش يكي ديگه طرفدار ليورپول هست ....
يا حق (:

همونطور که دوستمون هم اشاره کرد عادل طرفدار سفت وسخت لیورپوله خودش هم توی تلویزیون یکی دو باری به این موضوع اشاره کرد !
خیابانی هم خودش توی تلویزیون گفت آرسنالیه ! اگر دقت کنید وقتیکه گزارش میکنه ( مثلا راجع به استقلال و پرسپولیس ) یه جوری بحث را میکشه به آرسنال و فتوحاتش !؟

موفق باشید

ahmad08
02-04-2008, 19:27
سلام به همگی:
خیابانی:طرفدار تیمهای 1-بارسلونا 2-ارسنال 3-رم 4-بوردو (اینو من نمیگم خودش بعد باخت بارسا با ویارئال گفت)
و اینکه نه فردوسی پور طرفدار رئال نیست اینو مطمئن هستم....

ahmad08
02-04-2008, 21:17
مطمئنی ولی من مطمئن بودم ولی حالا که تو مطمئنی من از مطمئن بودن خودم در صورت مطمئنی تو دست میکشم ولی خدایشش اینو مطمئنم که ضد منچستر است اساسییییی....

ali_manutd_2007
02-04-2008, 21:54
خوشبختانه تا اينجا كه وضع تيم خوب بوده . اگه اين آرسنال خوش شانس بذاره ، قهرمان ليگ برتر هم ميشيم . فقط 6هفته مونده ....

amirtoty
02-04-2008, 22:39
چرا طرفدار رئال هست
دو سال پيش قبل از بازي رئال-بارسا خودش گفت
يا حق (:

همین چند وقت پیش بود که بعد از باخت بارسلونا گفت: امروز که همه ی تیمام هم باختن!

MoJtaBa.R
03-04-2008, 00:05
برگشت چه ساعتيه ؟

ahmad08
03-04-2008, 13:07
بازی برگشت همون ساعت 23.15 روز چهارشنبه هفته بعد است.

MoJtaBa.R
03-04-2008, 15:00
بازی برگشت همون ساعت 23.15 روز چهارشنبه هفته بعد است.

ممنون از جوابتون

beckham7
04-04-2008, 01:01
من مطمئنم عادل طرفداره بارسلون همون موقع پیوستن رونالدینیو به بارسلون گفت که تیمش بعد گرفتن رونالدینیو و چند ستاره دیگه فصل بعد تیمی جلودارش نیست اگه دقت کرده باشین از گزارش بازیهای بارساش متوجه میشین
اینا رو ولشون کنید ارزش بحثو ندارن خصوصا خیابانی و امثالهم
ای به بارسلون بخوریم آبروی اینم ببریم دلم خنک میشه
من جای تیمای دیگه بودم میرفتم دعا میکردم حداقل حالا به منچستر نخوریم
توی این چند سال اینقدر منچستر رو پر قدرت و پرمهره منظورم بازیکنای قابل اتکای زیاد ندیده بودم
همیشه گفتم و میگم هر چی داریم از خیر سره فرگی کبیره
واقعا دم همشون گرم
کاش فصل بعد از دست براون پارک و ساها راحت بشیم ساها بازیکن خوبیه ولی یه بازی میکنه ده بازی مصدوم میشه اون دوتا هم که مشخصه براون در حد نصرتیه پارک هم در حد ما نیست

MoJtaBa.R
04-04-2008, 02:09
آقا بيخيال كه كي طرفدار كيه فقط اين خياباني محو بشه باقي رو وللش

خدا كنه سر فينال خروسك بگيره تا نزارنش

ahmad08
04-04-2008, 11:00
خدا کنه ولی باید بگم بکام جان ایول خیلی با حات موافقم عجیب موافقم اول که بگفته ساکی هر تیمی که این فصل به منچستر بخوره از شانس بدش است که با بهترین تیم جهان روبرو شده....
خدا کنه که براون رو بندازنش و بجاش یکی دیگه بگیرن

M A R S H A L L
04-04-2008, 12:11
به !
چه تيمي داريم .واقعاً دمش گرم.دم همه منچستريام گرم.
طبق آمار بهترين تيم جهان تو اين 2 ماه اخير بوده.
رم چيه ديگه بابا منتخب جهانم ديگه به پاش نمي رسه(چون خودش منتخبه جهانه)
خيلي عالي بازي ميكنن من واقعآً از ديدن بازياش به معناي واقعي كلمه لذت ميبرم.

!MANUTD AND NO MORE

beckham7
05-04-2008, 00:23
خاهش میکنم احمدجان
یه نگایی به پستهای که زدیم تو این چند وقته بندازید!!
یه چیزی خیلی توشون مشخصه چیزی که این چند وقته خیلی منو ترسونده میدونید چیه یه لحظه پستهای بالا رو مرور کنید یه چیز خیلی بد توشون مشخصه یه چیز بد و اونم چیزی نیست جز غرور نمیدونم وقتی میگم میترسم واقعا میترسم چون به منچستر تعصب دارم تنها تیمی که دوسش دارم شاید باور نکنید من حتی طرفدار تیمای ایران و حتی تیم ملیش هم نیستم چون معتقدم آأم باید واسه کسی تره خرد کنه که ارزش داشته باشه نه واسه کسایی که خیلی زود خودشونو گم میکنن و یادشون میره کین و کجان تا حالا چندین پست وتاپیک تو همین پی سی ورد درباره نقد یا ضد یا هرچی که میخاید اسمشو بذارید و به اصطلاح فوتبال ایران زدم ولی کو گوش شنوا البته من نمیگم همه حرفام درسته ولی هر کدوم از شما واقعا بشینه و پیش خودش فکر کنه مطمئنم خیلی دیدگاه حداقل فوتبالیش عوض میشه حداقل. تقصیر کسی هم نیست ما با اینا بزرگ شدیم ترک عادت هم سخته ولی من این کارو کردم سه سال پیش دیگه بسه هر جا پست وتاپیک در این باره زدم چی بگم جو خودتون میبیند چه جوریه متاسفانه تعصب بیجا چشم آدم رو کور میکنه ببخشید سرتونو درد اوردم بخدا فشار بم میاد وقتی میبینم تو جامعه چقدر درباره فوتبال ایران( کاش میشد کلمه دیگری بجاش استفاده کرد چون فوتبال حیفه ) بحث میکنن ارزششو نداره خودتونم میدونید خوب میدونید با این بازیکنا وتیما
ببخشید هی میخام ننویسم نمیشه بسه بسه بگذریم چون جز اعصاب خردی چیزی برام نداره....
خوب منچستر چی میگفتم اره غرور از این غرور خیلی میترسم امیدوارم گریبان تیمو نگیره خیلی قدرتش زیاده اونقدر که تا حالا چندین و چند بار دیدم فرگوسن رو زمین زده حتی اونم نتونسته کاری کنه
خدا کنه غرور سراغ منچستر نیاد
بازم ببخشید ولی یه کم به چیزایی که گفتم ونگفتم(منظورم اینه خودتون میتونید با یکم فکر بهشون برسید) فکر کنید نه برای اینکه من ازتون خاستم برای خودتون بخونید و حداقل 5 دقیقه راجع یشون فکر کنید

mpirayesh
05-04-2008, 02:00
Middlsbro V UNITED
یکشنبه ساعت17:00
به وقت تهران

* البته بازی در الترافرد نیست *

با آرزوی پیروزی های پی در پی منچستر

Sherpa
05-04-2008, 12:10
When the Reds Go Marchin In
این سرود تغییر شکل یافته سرود قشنگ و معرف
When the Saints Go Marchin In
استکه در اکثر استادیوم های ورزشی انگلیس هواداران انگلیسی برای تیم محبوب خود میخونند.

این ورژن من یونایتدی اونو میتونید اینجا ببینید !
ht tp://youtube.com/watch?v=bjGF6KtVZjA&feature=related
( فاصله بین تی ها حذف کنید )
خلاصه هرچه تونستند بار مرزی ساید و تیمهاش کرده اند !

موفق باشید

Sherpa
05-04-2008, 12:35
نکته جالبش اینه که این اجرا (سالنی) در باری بنام Bishops Blaize قبل از بازی با روم بوده ولی بدو بیراهاش نصیب لیورپول و اورتون شده !

ahmad08
05-04-2008, 12:52
صد در صد باهات موافقم بکام جان پدر این غرور بسوزه که ما که از لیگ قهرمانان اوت شدیم از دست غرورمون بود...
خدا کنه که منچستر با همین اعتماد به نفسش بازی کنه و بدون غرور همه رو بزنه و بره و قهرمان شه...

MoJtaBa.R
07-04-2008, 02:51
Player Ratings: Middlesbrough 2-2 Manchester United

MIDDLESBROUGH
Mark Schwarzer: 7 – Had little chance with either goal but did well with everything else that was thrown at him in tricky conditions.
Luke Young: 5.5 - Good block on Rooney in first half and coped well against Ronaldo and Giggs. Booked for crunching challenge on Evra, and struggled in the final 30 minutes.
David Wheater: 7 - Another solid performance by the young man with the growing reputation.
Emanuel Pogatetz: 7 - Defensively sound and had a great opportunity to put the home side ahead at the start of the second half.
Andrew Taylor: 5.5 - Lucky to get away with a handball at the end of the first half and struggled at times against Rooney. Not the most consistent of displays.
George Boateng: 6.5 - Lost Ronaldo for the goal, but became a greater influence as Boro took control of the first half. Booked for foul on Evra.
Gary O’Neil: 7.0 - Got into some promising crossing positions and put some great balls in for Alves, great through ball to Aliadiere for first goal.
Julio Arca: 7 – A tidy performance.
Jeremie Aliadiere: 8 - Missed a glorious chance to equalise in the first half. Two nice touches to put Alves through for his goals and combined well with the big Brazilian throughout.
Alfonso Alves: 9 - A Ronaldo-esque free kick in the first half was swiftly followed by two fine goals, both finished expertly. An impressive performance by the Brazilian who was eventually replaced by Tuncay to a standing ovation by the home crowd.
Stewart Downing: 7.5 - Had the pace to beat Wes Brown but inconsistent with his crossing. Had chances to score himself but couldn’t beat Van der Sar.
Substitutions:
Tuncay 6.5 – Replaced Alves with ten minutes to go and almost scored in the dying seconds.
MANCHESTER UNITED
Edwin Van der Sar: 8 – A strong performance from the Dutchman. Had no chance with either goal but made a string of fine saves from Alves and Downing to keep United in the game.
Wes Brown: 6 - Not his best game for United, perhaps the news that Gary Neville is finally nearing fitness has upset him. Beaten by Aliadiere in the air for flick on for second goal and frequently lost his man at set pieces.
Rio Ferdinand: 6.5 - Had a difficult afternoon up against the impressive Alves. Couldn’t catch the Brazilian for the second goal and limped off after 70 minutes which will worry Alex Ferguson especially with Vidic out injured and Roma the visitors in midweek.
John O’Shea: 4 - In for the injured Vidic but a poor performance from the Irishman. Looked shaky all afternoon, was frequently caught out of position. Made some poor clearances too.
Patrice Evra: 6.5 - A bruising afternoon for the Frenchman, who has the victim of a number of tough challenges. Should have got closer to O’Neil at times but did prove an attacking force on the left hand side.
Cristiano Ronaldo: 7.5 - Another game, another goal for the Portuguese. Involved in all the best parts of United’s play, his pace a constant threat to the Boro defence.
Paul Scholes: 6.5 – A tidy performance from the midfielder, his passing as always was immaculate and he rarely gave the ball away.
Michael Carrick: 7.5 – One of United’s better performers. He set up Ronaldo nicely for opener and provided some incisive passes. Influence waned in the second half.
Ryan Giggs: 4.5 - More evidence that he is a declining force in the United side, his passing was not up to scratch and he frequently gave the ball away.
Wayne Rooney: 7.5 - Booked for late challenge on Schwarzer and was having a frustrating afternoon until he popped up to equalise for the Red Devils. Never stopped trying and could have won it with only minutes to go but header saved by Schwarzer.
Carlos Tevez: 5 - Busy and determined at times but did little and was replaced by Park just after the hour mark.
Substitutions:
Ji-Sung Park: 7.5 - Replaced Tevez and immediately added energy to the United attack. Perhaps more importantly, set up the equaliser for Rooney.
Owen Hargreaves 7 – Replaced John O’Shea and operated as right. Helped United look a more solid unit at the back.
Gerard Pique: 7 - Replaced injured Rio Ferdinand and along with Hargreaves and helped firm up a defence that had looked shaky at times in the second half. Some good substititions from Sir Alex helped turn the tide in the second half.

Iman Roohnavaz
07-04-2008, 12:50
قابل توجه دوستانی که بازی رو دیدن...فروردین و اون برف و یخ بندون...با اینکه مساوی شد اما عجب بازی بودا...خیلی
هیجان انگیز بود...:happy:

corey
07-04-2008, 13:10
خدا کنه ویدیچ سریع تر برگرده و به بازی های اروپا برسه دیروز دفاع منچستر واقعا ناهماهنگ بود و اشی به هیچ توپی نه نمی گفت:13:

beckham7
07-04-2008, 22:45
میدونستم
براون نصرتی
خوب موقعی بود که مغرور نشن

MoJtaBa.R
08-04-2008, 01:26
تو چند سال اخير اوج نقطه ضعف تيم توي دفاع بوده و هست

hoka2006
08-04-2008, 06:07
خوب موقعی بود که مغرور نشن

دقیقا .

به نظر من اگه این بازی را راحت میبردیم تو بازی با رم ممکن بود مغرور بشیم و ...

اما الان یه کم بهتر شد :10:

MoJtaBa.R
08-04-2008, 10:52
منچستريونايتد و بارسلونا در آستانه صعود
خبرگزاري فارس: آخرين سري از مسابقات دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا فرداشب برگزار خواهد شد تا تكليف دو تيم صعود كننده روشن شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم منچستريونايتد فرداشب در ورزشگاه اولدترافورد ميزبان آ.اس رم ايتاليا است.
منچستري ها كه هفته قبل در ورزشگاه المپيك رم موفق به كسب پيروزي 2 بر صفر شدند، در حاشيه امنيت نسبي قرار داشته و با آرامش خاطر آماده استقبال از رم مي شوند.
مردان فرگوسن كه مدعي هستند اينك يكي از بهترين فوتبال هاي قاره را به معرض نمايش مي گذارند، براي صعود به جمع چهار تيم پاياني و نزديك شدن به قهرماني كار آساني در پيش ندارند، چراكه آگاهند نماينده ايتاليا چيزي براي از دست دادن ندارد و به قصد تلافي وارد اين ميدان مهم مي شود.
در آخرين مصاف دور برگشت اين مرحله بارسلونا ميزبان تنها نماينده ژرمن ها يعني شالكه است. بارسلونايي ها كه در بازي رفت به برد يك برصفر رسيدند،‌ مي دانند كه دل بستن به اين نتيجه،‌ باعث گمراهي و لطمه خواهد شد.
مردان فرانك ريكارد در ورزشگاه نيوكمپ به دنبال شكست شالكه هستند تا راه را براي دفاع از قهرماني سال گذشته خود هموار كنند، هرچند كه تيم آلماني با استفاده از تمام نيرو و ابزارش به قصد جبران باخت بازي هفته قبل وارد اين ميدان مي شود.
ديدار برگشت تيم هاي ليورپول- آرسنال و چلسي- فنرباغچه نيز ساعت 22:15 امشب به وقت تهران انجام مي شود.

MoJtaBa.R
08-04-2008, 21:48
توتي به بازي برگشت مقابل منچستريونايتد نمي‌رسد
خبرگزاري فارس: تيم آ اس رم ايتاليا در ديدار برگشت خود در ليگ قهرمانان اروپا از وجود كاپيتان خود محروم است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ سوئيس، فرانچسكو توتي به علت طولاني شدن دوره مصدوميتش قادر نيست در بازي فردا شب در ورزشگاه اولدترافورد به ياري تيمش بشتابد و بخت آنها را براي جبران باخت رفت افزايش دهد.
رم حتي در وب سايت اينترنتي خود نام توتي را از كادر بازيكنان خارج كرد. اين بازيكن در ديدار رفت كه هفته قبل انجام گرفت و رم در خانه 2 بر صفر بازنده شد،‌ غيبت اجباري داشت.
اين بازيكن به علت مصدوميت از ناحيه ران فرصت بازي مقابل منچستريونايتد را از دست داد.

MoJtaBa.R
08-04-2008, 21:53
البته تو شرايط فعلي نسبت به بازي رفت راحت تر بازي ميكنيم

ناني هم آماده بشه كه فوق العادست

M A R S H A L L
09-04-2008, 11:43
به !
اينم از آرسنال كه دود شد رفت هوا.
حالا ديگه معلومه كي قهرمانه/
اميدورام رميا مفتضحانه نبازن.2-3 تا طبيعيه.

MoJtaBa.R
09-04-2008, 21:28
ايشالله يادگاري خوبي بهشون ميديم

MoJtaBa.R
09-04-2008, 21:39
تا هفته سي و سوم ليگ برتر/
كريستانو رونالدو،‌ مدعي درجه اول آقاي گل انگليس
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد مدعي درجه يك كسب عنوان‌ آقاي گلي ليگ برتر انگليس است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كريستانو رونالدو، بازيكن شماره 7 تيم اولدترافوردي از ابتداي فصل جاري درخشش خيره‌كننده‌اي براي منچستر يونايتد داشته؛‌ به طوريكه با 27 گل زده بعد از گذشت 33 هفته از فصل،‌ مدعي درجه اول اين عنوان است.
وي در شرايطي براي اين منظور تلاش مي‌كند كه به عنوان يك هافبك بالاتر از مهاجمين شاغل در تيم هاي ليگ برتر قرار گرفته است.
وي عملا در به ثمر رسيدن نيمي از گل‌هاي تيمش در فصل جاري نقش داشته‌ چرا كه منچستر يونايتد در اين مدت 70 گل زده است.
در رتبه دوم اين جدول، فرناندو خوزه تورس سانز‌ مهاجم شماره 9 ليورپول قرار دارد كه با 21 گل زده در جايگاه دوم است.
امانوئل آده بايور،‌ بازيكن خط حمله آرسنال با 19 گل زده در مكان سوم قرار گرفته است.

* جدول رده بندي:
1-كريستانو رونالدو (منچستريونايتد) 27 گل زده
2-فرناندو خوزه توره سانز (ليورپول) 21 گل زده
3-امانوئل آده بايور (آرسنال) 19 گل زده
4-روكه سانتاكروز (بلكبرن)، ديميتاربرباتف (تاتنهام) و رابي كين (تاتنهام) 14 گل زده
5-يعقوب ايكگني (اورتون) 13 گل زده

B L A S T E R
09-04-2008, 21:47
اصلا با منچستر حال نمیکنم
ولی بحتمل قهرمانه

V A H I D
09-04-2008, 22:03
نه نتیجه مساوی می شه ...

B L A S T E R
09-04-2008, 22:21
چرا بازیه منچسترو نشون نمیده؟؟؟

V A H I D
09-04-2008, 22:27
ااا بازی تموم شد ...

V A H I D
09-04-2008, 22:28
چرا بازیه منچسترو نشون نمیده؟؟؟

همش تقصیر یاسینه ....
نه منظورم دیوید بکامه ..
دیود بکام کیه بابا ...
منظورم اصلا بی خیال ...
بازی رو نشون می ده ولی با تاخیر ...

B L A S T E R
09-04-2008, 22:35
چی میگی بابا؟؟حالت خوبه؟شاید تو خوبی من بدم تو بد من تو بد خوب؟نمیدونم
خوب بازیه منچستر که حساس تره

shahab_f
09-04-2008, 22:51
جسارتا ,از کدوم کانال داری تماشا می کنی؟
یا حق D:

beckham7
10-04-2008, 00:23
بارسا کابوس ببین!!
یعنی همه تیمها حالا کابوسشون منچستره

SAEED_BARCELONA
10-04-2008, 09:29
به همین خیال باش
بارسا با اینکه تو بحرانه ببین چطوری جامو میبره