PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

mpirayesh
09-07-2008, 01:43
راستی ون در سار امسالم هست یا میره ؟

mpirayesh
09-07-2008, 01:52
Aberdeen V UNITED

اولین بازی دوستانه

شنبه 22 تیر ساعت18:30

vahid_civil
09-07-2008, 13:15
راستی ون در سار امسالم هست یا میره ؟

ون در سار امسا هم هست ولی آخرین سال بازیگریش هست.
امیدوارم بعد از اون مشکل پیدا نکنیم.
چون ون در سار اگه نگیم بهترین دروازه بان جهانه حداقل جزو 3 تای اوله

vahid_civil
09-07-2008, 13:19
فرگی عادت داره هر دو سه سال یه بار دستیاراشو عوض میکنه. فکر نمیکنم مشکلی باشه

vahid_civil
09-07-2008, 13:20
فرگی عادت داره هر دو سه سال یه بار دستیاراشو عوض میکنه. فکر نمیکنم مشکلی باشه
کانتونا واسه همین میخاد به کادر فنی اضافه بشه.(البته فعلا شایعس)

mpirayesh
11-07-2008, 21:14
ون در سار اگه نگیم بهترین دروازه بان جهانه حداقل جزو 3 تای اوله[/quote]
-----------------------------------------------------------------------
ایول اینو خوب اومدی

شاید خیلی مشکلات داشته باشه
اما به نظر من بهترین شوت گیر دنیاست

vahid_civil
12-07-2008, 02:11
کوزاک خیلی شبیه ون در ساره. حداقل لباسش!

دروازه بان مثل ون در سار نیست. 2 سال دیگه مشکل پیدا میکنیم.
مدافعا عادت کردن رو به عقب پاس بدن. ولی حالا ...
بی خیال

behnam_n80
12-07-2008, 10:35
درسته فرگی تکه ولی از نقش کرش تو این موفقیت های اخیر منچستر نمیشه چشم پوشی کرد.
تمرین دادن. سیستم تیم و لاین اپ بیشتر مواقع بر عهده کرشه.
رفتن کرش حداقل تا نیم فصل برا منچستر گرون تموم میشه.

behnam_n80
12-07-2008, 10:37
کریسم تو روزنامه دیلیگفته بود منچستر مثه برده با من رفتار میکنه و نمیذاره تیمی که میخوام برم
فکر میکنید این بازیکن به درد تیم می خوره؟

vahid_civil
12-07-2008, 17:18
منچستر براي جذب برباتوف 20 ميليون پوند پيشنهاد داد

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد انگليس براي بخدمت گيري مهاجم بلغارستاني تيم تاتنهام هاتسپرز پيشنهاد 20 ميليون پوندي ارائه داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات روز شنبه (امروز) انگليس، سرآلكس فرگوسن سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد عنوان كرد، باشگاهش براي جذب ديميتار برباتوف، 20 ميليون پوند پيشنهاد داده است.
اين مربي سالخورده كه از اواخر فصل گذشته علاقه و ميل زيادي براي جذب و استخدام برباتف 27 ساله از خود نشان داد، عنوان كرد، اين بلغارستاني در صورت حضور در اولدترافورد صاحب درآمد هفتگي بالغ بر 80 هزار پوندي برخوردار خواهد شد.
برباتف كه تا 2 سال قبل در بوندس ليگا آلمان براي تيم بايرلوركوزن بازي مي كرد، طي 2 سال گذشته درخشش خيره كننده‌اي در تيم تاتنهام با زدن 46 گل داشته است.
مربي منچستريونايتد پيش بيني كرد با ارائه اين رقم پيشنهادي بتواند امكان استخدام برباتف را بيابد.

vahid_civil
12-07-2008, 17:24
رونالدو: دلالان فيفا بيهوده شلوغ نكنند

خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد گفت: به زودي پاسخ مناسبي به جنجال‌هاي اخير مي‌دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو گلزن اول منچستر يونايتد اظهار داشت: در برخي موارد مقصر اصلي خودم هستم و به شايعات دامن زده ام. مدير برنامه هاي هشدار داده بود؛ اما آن را جدي نگرفتم.
وي عنوان كرد: به تمام دلالان فيفا، چه رسمي و چه غير رسمي مي گويم كه شلوغ نكنيد. خودم به زودي تصيم مي گيرم و به باشگاهي مي روم كه قدر مرا به درستي بداند.
رونالدو متذكر شد كه ماندن در منچستر يونايتد همانقدر محتمل است كه رفتن به رئال مادريد.

Sherpa
13-07-2008, 22:24
سلام

خبر خوبی برای دوستان یونایتدی دارم !
معمولا باشگاه یونایتد در پایان فصل کارنامه اعمال خودشو توی یک DVD خلاصه میکنه و بیرون میده ( قبلا بصورت نوار ویدیو بود ) . این DVD شامل گلچین بهترین صحنه های زیبا و تمام گلهای فصله . فقط اونهایی که دیدن میدونن چقدر قشنگه ! من هنوز خودم DVD امسال را کامل ندیده ام چون همین امشب بدستم رسید و فردا نیز عازم سفرم ( و از روی نمونه های قبلی تعریف میکنم !)
خوب بعد از این مقدمه میخواستم عرض کنم این DVD را با هر مشکلی که بود گیر آوردم و قصد دارم یه جوری کپی اونو به بقیه دوستان یونایتدی هم برسونم البته بصورت رایگان !
مثلا بعنوان پیشنهاد عرض میکنم من 5 کپی تهیه میکنم و به 5 تا از دوستان فعال این انجمن بصورت رایگان هدیه میکنم . هر یک ازاین دوستان که دریافت کردند هم 5 نسخه تهیه و به نوبه خود به 5 نفر دیگه هدیه میدهند و الی آخر .نمیدونم عملی هست یا خیر ؟ کسی پیشنهاد بهتری داره ؟!
هدف اینه تا همه بچه های این انجمن یک کپی مجانی گیرشون بیاد . حالا هرکه پیشنهادی داره بگه چطور میشه اینکار و انجام داد ؟!

اسم DVD هم اینه
The Double Champions
Manchester United Season Review 2007/2008

دو سه روزی نیستم . وقتیکه اومدم در خدمتم .

موفق باشید

vahid_civil
14-07-2008, 07:13
ممنون دوست من.

mpirayesh
14-07-2008, 10:38
سلام

خبر خوبی برای دوستان یونایتدی دارم !
معمولا باشگاه یونایتد در پایان فصل کارنامه اعمال خودشو توی یک DVD خلاصه میکنه و بیرون میده ( قبلا بصورت نوار ویدیو بود ) . این DVD شامل گلچین بهترین صحنه های زیبا و تمام گلهای فصله . فقط اونهایی که دیدن میدونن چقدر قشنگه ! من هنوز خودم DVD امسال را کامل ندیده ام چون همین امشب بدستم رسید و فردا نیز عازم سفرم ( و از روی نمونه های قبلی تعریف میکنم !)
خوب بعد از این مقدمه میخواستم عرض کنم این DVD را با هر مشکلی که بود گیر آوردم و قصد دارم یه جوری کپی اونو به بقیه دوستان یونایتدی هم برسونم البته بصورت رایگان !
مثلا بعنوان پیشنهاد عرض میکنم من 5 کپی تهیه میکنم و به 5 تا از دوستان فعال این انجمن بصورت رایگان هدیه میکنم . هر یک ازاین دوستان که دریافت کردند هم 5 نسخه تهیه و به نوبه خود به 5 نفر دیگه هدیه میدهند و الی آخر .نمیدونم عملی هست یا خیر ؟ کسی پیشنهاد بهتری داره ؟!
هدف اینه تا همه بچه های این انجمن یک کپی مجانی گیرشون بیاد . حالا هرکه پیشنهادی داره بگه چطور میشه اینکار و انجام داد ؟!

اسم DVD هم اینه
The Double Champions
Manchester United Season Review 2007/2008

دو سه روزی نیستم . وقتیکه اومدم در خدمتم .

موفق باشید
--------------------------------------------------

پیشنهاد معرکه ایست

1000_alkapone
16-07-2008, 12:32
حالا اخرش کریس رونالدو میره یا میمونه ؟

vahid_civil
16-07-2008, 21:09
مگه الکیه که بره ؟! این رئالی ها فکر کردن شهر هرته!

فقط در صورتی میتونه بره که باشگاه منچستر یونایتد بخاد بفروشدش!

vahid_civil
17-07-2008, 14:55
برباتوف مصمم به بازي در اولدترافورد

مهاجم بلغارستاني تيم فوتبال تاتنهام مصمم است تا مراحل انتقالش به منچستريونايتد را کامل کند و بتواند براي شياطين سرخ در فصل جديد بازي کند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا"روزنامه "ديلي استار" در اين باره گزارش داد با وجود اينکه سران تاتنهام همچنان اصرار دارند که "ديميتار برباتوف" را به هيچ تيم ديگري واگذار نمي کنند،اما اين مهاجم اعلام کرد که منتظر است تا به ترکيب منچستريونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني اضافه شود.
"سر الکس فرگوسن" نيز همچنان چشم به راه جذب برباتوف است،چرا که به رغم تمامي شايعاتي که در خصوص انتقال يک مهاجم خوب به اولدترافورد وجود دارد،اما برباتوف تنها هدف شياطين سرخ در فصل و نقل و انتقالات مي باشد.

Sherpa
17-07-2008, 20:05
سلام

من DVD را دیدم . فوق العاده ست .
ایمیج هم ازش گرفته ام بیشتر از 7 گیگه !
پیشنهاد دیگری نبود ؟!
به همون روش شروع کنیم ؟

موفق باشید

vahid_civil
17-07-2008, 22:50
فعلا نه کسی رفته و نه کسی اومده. به ترکیب تیم برنده ( قهرمان اروپا ) که دست نمیزنن!

realmadrid-alireza
18-07-2008, 09:49
برده داری نوین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
18-07-2008, 13:28
هی رئالی جمع کن بساط تیمتو که مرحله اول حذفی هر سال حذفی!

1000_alkapone
18-07-2008, 14:48

من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم.

1000_alkapone
18-07-2008, 14:49

من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم واسه همین تو این تاپیک پست دادم.

1000_alkapone
18-07-2008, 14:50

من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم واسه همین تو این تاپیک سوالم رو مطرح کردم.

realmadrid-alireza
18-07-2008, 16:49
هی رئالی جمع کن بساط تیمتو که مرحله اول حذفی هر سال حذفی!

به به از تو که بچه تهرانی انتظار نداشتم فقط تاسف برات میخورم:41: در ضمن من نفهمیدم تو طرفدار بارسایی یا منچستر !! فکر کنم هر سال هرکدوم قهرمان شه طرفه اونو میگیری:27:

اینو داشته باشین

:40:کریس رونالدو در آستانه پیوستن به رئال:40:

خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد با توجه به روند كنوني، در آستانه پيوستن به رئال مادريد قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، كريستيانو رونالدو، گلزن برتر فوتبال جزيره به زودي به رئال مادريد ملحق مي شود.
گزارشات دريافتي حاكي است كه وي براي رفتن به مادريد ديگر مشكلي از لحاظ مالي ندارد و همراه وكيل خود، امروز راهي پايتخت اسپانيا مي شود.
رونالدو از سر الكس فرگوسن نيز اجازه انتقال گرفته و ديگر خبري از لجبازي هاي قديمي سرمربي منچستر يونايتد نيست

ما رفتیم برا همیشه:2::thumbsdow

end_of_world
18-07-2008, 17:53
آلكس فرگوسن : براي كريستيانو رونالدو آرزوي موفقيت نخواهم كرد .

به گزارش آس اسپانيا و پارس فوتبال آلكس فرگوسن مربي كاركشته منچستر يونايتد اعلام كرد اگر كريس رونالدو از منچستر برود براي اين شاگردش آرزوي موفقيت نخواهد كرد . او ابراز تاسف كرد كه چرا جواناني مانند رونالدو احترام ارزشها را نگه نمي دارند و زود فراموش مي كنند كه چه بوده اند و چه شده اند و همچنين چه كساني براي آنها زحمت كشيده اند .
اين در حالي است كه كريستيانو رونالدو به شدت به رئال مادريد نزديك شده است و حضور او در اين تيم ظرف ده روز آينده مشخص خواهد شد . خود كريس رونالدو در باره رئال مادريد گفته است : دوست دارم براي رئال مادريد بازي كنم .
در اين حال و هوا روي كين بازيكن متعصب سال هاي دور منچستر يونايتد با طرفداري از كريستيانو رونالدو به منچستر گفت بهتر است دست از سر كريستيانو رونالدو بردارد .
مالكان ثروتمند باشگاه منچستر نيز تصميم به فروش اين بازيكن گرفتند و گويا باشگاه منچستر نيز چاره ي ديگري ندارد و خبر حاكي از مخالفت نه چندان شديد آلكس فرگوسن دارد .
كريستيانو رونالدو هيچ مشكل مالي در مورد انتقال ندارد و به همراه مشاور خود وارد مادريد شده است .

pedramch
18-07-2008, 22:50
نه اتفاقا.این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست.
کریس فصل بعد میاد رئال پیش خودمون!!!

vahid_civil
19-07-2008, 00:19
یه نگاه بکنید کجا پست میدین؟ رئالی های ...
پیش خودمون؟! تو این تاپیک؟
جم کنید بساطتون رو.

end_of_world
19-07-2008, 00:23
خوشگله اگه تو مردشي نذار پست بدن:27:
من تعصبي نيستما اما عجيبه چندتا جوجه كه هيچ كاره هستند هي كركري مي خونن:2:
آره آره با توام بهت برخورد:27:
آره اگه ميتوني كاري كن اين رئاليا پست ندن:5:
اي بابا:19:
يكي خبر ميذاره اون يكي هم نظر ميده ديگه كركري خوندنتون واسه چيه:13:
توهم سيويل جون بارسا كه مرد اومدي منچسترو بكشي:21:
اون مسي تونم مي خريم:27:

vahid_civil
19-07-2008, 09:09
خوشگله اگه تو مردشي نذار پست بدن:27:
من تعصبي نيستما اما عجيبه چندتا جوجه كه هيچ كاره هستند هي كركري مي خونن:2:
آره آره با توام بهت برخورد:27:
آره اگه ميتوني كاري كن اين رئاليا پست ندن:5:
اي بابا:19:
يكي خبر ميذاره اون يكي هم نظر ميده ديگه كركري خوندنتون واسه چيه:13:
توهم سيويل جون بارسا كه مرد اومدي منچسترو بكشي:21:
اون مسي تونم مي خريم:27:

آره ؟ دارم واست.

banned شدی عزیز ؟ آخی

Mehrdad The Great
19-07-2008, 17:57
خوشگله اين همه اكانت
ما مثل شما مرده پيسي ورلد نيستيم
اگرم حال كل كل داري بيا انجمن هاي پارس فوتبال
پيسي ورلد كه چيزي نيست
اونجا بزرگترين انجمن هاي ورزشي رو داره البته در بقيه زمينه ها هم اين پيسي ورلد همچين آش دهن سوزي نيست
اين خوشگلا خيلي به خودشون مطمئنان
اينارو گفتم تا يه دفعه فكر نكني دارم از غم هجرت و بن شدن به خودم مي لرزم نخيرم
مرده شور هر چي مدير ارشد پيسي ورلده

V A H I D
20-07-2008, 00:03
بچه های رئالی جون هر کی دوست دارید بی خیال شید !!

بروبکس منچستری هم جوابشون رو ندید خواهشا !!

pedramch
20-07-2008, 02:42
چه خبره؟!!!
نبینم کسی به رئال هی چپ نگاه کنه ها...
چیه کریس داره میاد مادرید دیگه بازیکن ندارید زورتون میاد آره؟!

Mohammad_ch
20-07-2008, 02:49
چه خبره؟!!!
نبینم کسی به رئال هی چپ نگاه کنه ها...
چیه کریس داره میاد مادرید دیگه بازیکن ندارید زورتون میاد آره؟!

پدرام جان بی خیال بابا.

Alireza Taji
20-07-2008, 10:44
اخر رونالدو تو منچستر ماندگار شد؟
من از منچستر زیاد خوشم نمیاد اما از رئال متنفرم امیدوارم رونالدو خریت بکام را نکنه و به رئال نره...
من یه جا خوندم(شاید همین جا بود که خوندم) که یکی از دلایل اصلی رونالدو برای رفتن به اسپانیا دوست دخترش(نامزدش) بوده که یک اسپانیایی هست و اون تشویقش می کرده بیاد مادرید!
گویا روابطش با این دوست دخترش را بهم زده و میگن شاید بی خیال اومدن به مادرید بشه!

pedramch
20-07-2008, 12:36
دهنتونو ببندين ديگه...
میگم شما این کریس رو نداشتید چیکار میکردید هان؟؟!
من خودم هم از منچستر بدم نمیاد ولی خوب عاشق رئالم....
برده داری هم حدی داره.....

realmadrid-alireza
20-07-2008, 14:23
رونالدو مي‌ماند
‌ظاهراً سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد بار ديگر در جدال رودررو با كريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي تيمش پيروز ميدان بوده است

از کجا معلومه این خبرم مثل خبر اومدن رونالدو به رئال دروغ نباشه -در ضمن اگرم بمونه یه فصل میمونه کریس در هر صورت دلش با رئاله حالا چه دوست دخترش اسپانیایی باشه چه نباشه- با فرگوسنم شرط گذاشته که فصل بعد بزاره بره-شما م برو یکم ادب یاد بگیر البته امیدی بهت نیست ......
برو بچ رئالی بریزن بیرون با پستامون داریم این تایپیک گل گرفته رو الکی میاریم بالا

بردیا
20-07-2008, 16:03
علیرضا خان شما مریضید جایی که متعلق به شما نیست میاید؟
عیب نداره یاسین عادت میکنی.
اینا تو انجمن یورو هم هی میان تو تاپیک آلمان مزه بپرونن ولی هی ضایع میشن.
بچه هستش و تازه وارد،خبرنداره چی درسته چی غلط

franch
21-07-2008, 13:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرگوسن: "گري نويل" استثنايي است:

یوفا: پس از تساوي يك بر يك منچستريوينايتد برابر "كايزر چفز" در بازي‌هاي دوستانه يونايتدها پيش از آغاز فصل، سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ به تمجيد از كاپيتان تيمش پرداخت.

به گزارش یوفا: پس از اين بازي كه در كشور آفريقاي جنوبي برگزار شد، فرگوسن ابتدا در مورد تكل خطرناك وين‌روني و اخراج وي از زمين مسابقه گفت: «او در حال يادگيري اين مساله است كه چگونه خود را كنترل كند و اين مساله از هر چيزي مهمتر است.»

فرگوسن پس از حمايت از وين‌روني درمورد تكل زودهنگام گري نويل و منجر شدن آن به ضربه پنالتي درمورد مدافع كهنه‌كار تيمش ابتدا به شوخي گفت: «توانايي تكل او رو به پيشرفت است.»

وي در تمجيد از نويل افزود: «ذوق و شوق گري و سرعت بازي او بي‌نظير بود. از بابت بازگشت او بسيار خوشحال هستم و او يك مرد استثنايي است. هر كسي كه فوتبال بازي كرده باشد، مي‌داند وقتي كه سن شما بالاتر از 30 سال مي‌رود و 16 ماه از فوتبال دور هستيد، بازگشت شما به ميادين بسيار دشوار مي‌شود. بايد براي گري اعتبار بسياري قائل شد.»

ديدار بعدي منچستريونايتد در تور آفريقايي اين تيم برابر ارلاندو پايرتز در روز 22 جولاي خواهد بود.

franch
21-07-2008, 13:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماجراي منچستريونايتد و تاتنهام به دادگاه كشيده شد:

یوفا: پس از جنجال‌هاي بسيار بر سر انتقال احتمالي ديميتار برباتف به باشگاه منچستريونايتد، احتمال اينكه اختلاف‌هاي ميان دو باشگاه به دادگاه كشيده شود، وجود دارد.

به گزارش یوفا: "لوي" رييس باشگاه تاتنهام كه در يك اظهارنظر جنجالي و حمله لفظي به فرگوسن سرمربي منچستر وي را مايه ننگ خواند، باعث بالا گرفتن درگيري‌ها ميان دو باشگاه شد.

لوي همچنين "رافا بنيتس" سرمربي ليورپول را به دليل تلاش‌هاي زياد وي براي جذب رابي‌كين مهاجم ايرلندي خود مقصر دانست.

اما، با اين حال سرالكس به صحبت‌هاي لوي كه در روزنامه The sun مبني بر علاقه سرمربي يونايتدها براي جذب برباتف بود، پاسخي نداد.

گفته مي‌شود نقل قول‌هاي غضب آلود مطرح شده توسط روزنامه انگليسي يك داستان دروغين است و در پي آن فرگوسن به سران تاتنهام هشدار داده است كه در صورت پيگيري بيشتر موضوع دچار مشكل خواهند شد.

فرگوسن حتي به روزنامه News of the World گفت كه يونايتدها ممكن است مساله را به دادگاه بكشانند و در صورتي كه نقل قول‌هاي لوي در مورد فرگوسن صحت داشته باشد، اين اتفاق خواهد افتاد.

فرگوسن به روزنامه انگليسي گفت: «هنوز مطلب را به طور كامل مطالعه نكرده‌ام اما از خلاصه آن توسط متصدي اخبار باشگاه مطلع شده‌ام. شك ندارم كه افراد قضايي ما اين مساله را پيگيري خواهند كرد.»

franch
21-07-2008, 13:58
ونبلز: كار "رونالدو" خودخواهانه و به دور از اخلاق است:

یوفا: سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال انگليس به انتقاد از "كريستيانو رونالدو" پرداخت.

به گزارش یوفا: تري ونبلز در روزنامه انگليسي The sun نوشت: آنچه رونالدو به آن مي‌پردازد به طور كامل برخلاف قواعدي است كه ما براي آنها مبارزه مي‌كنيم و اين مساله باعث رنجش است.

ونبلز در اين مطلب مي‌افزايد: هيچ كدام از ما هرگز تصور نمي‌كريم كه بازيكنان پس از عقد قرارداد با يك تيم با يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به يكباره به فكر جدايي از تيم خود بيافتند و اين مساله كه چند سال از مدت زمان قراردادشان باقي مانده است به هيچ وجه اهميت پيدا نكند. در زمان ما كسي حتي روياي چنين درخواستي از تيمش را در ذهن نمي‌پروراند. چهار سال ديگر از قرارداد پر درآمد رونالدو با منچستر باقيمانده است، قراردادي كه 15 ماه پيش آن را با خوشحالي وصف ناپذيري به امضا رساند.

در حال حاضر تنها در صورتي مي‌توان حق را به رونالدو داد كه او دل به دريا بزند و بگويد: ديگر خسته شده‌ام و فوتبال را كنار مي‌گذارم.

ونبلز اضافه كرد: اين خودخواهانه و به دور از اخلاق است. به طور كلي اين مساله به طور بالقوه فوتبال را نابود مي‌كنند، اين نادرست است و تنها كسي كه در اين ميان سود مي برد شخص رونالدو است.

اين نوشته‌هاي ونبلز درست پيش از اظهار نظر فرگوسن مبني بر جدا نشدن رونالدو از منچستر يونايتد به چاپ رسيده و جنجال بسياري در فوتبال جزيره به پا كرد.

franch
21-07-2008, 13:59
فرديناند: كسب موفقيت‌هاي فصل گذشته بدون رونالدو امكان‌پذير نبود:

یوفا: مدافع مياني و ملي‌پوش شياطين سرخ با بيان اين كه شايعه‌ها مبني بر پيوستن كريستيانو رونالدو به رئال مادريد باعث به وجود آمدن هيچ‌گونه كدورت ميان رونالدو و ساير اعضاي تيم نمي‌شود، به تمجيد از بازيكن پرتغالي پرداخت.

به گزارش یوفا: ريو فرديناند با اعتراف به اين كه در صورت بازگشت رونالدو به تمرين‌هاي منچستر اين بازيكن با آغوش باز توسط تمامي بازيكنان تيم مورد استقبال قرار مي‌گيرد، به روزنامه‌ي Sunday Mirror گفت: «تابستان امسال فرصتي بود تا بتوانيم دستاوردهاي فصل گذشته را مرور كنيم و با نگاهي به آنها بايد گفت كه كسب اين مقام بدون وجود كريستيانو غير ممكن بود.»

فرديناند افزود: «بازيكنان تيم بي‌صبرانه منتظر بازگشت او هستند. اگرچه همگي ما از صحبت‌هاي سرالكس فرگوسن حمايت كرديم اما، هيچ مشكلي بين كريستيانو و ساير اعضاي تيم نخواهد بود. كريستيانو فصل آينده هم يك يونايتدي خواهد بود. كريستيانو انسان بزرگي است. او هرگز با هيچ كدام از بازيكنان تيم مشكلي نداشته است و در صورت بازگشت به تيم شرايط همچنان مانند گذشته خواهد بود.»

فرديناند بر اين باور است كه تيمش فصل آينده مي‌تواند تمامي افتخارهاي ممكن را بدست آورد. وي گفت: «همچون فصل گذشته هدف ما كسب تمامي عنوان‌هاست. قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باور نكردني بود. اما، چيزي را تغيير نمي‌دهد. ما استانداردهاي بالاي‌مان را در نظر گرفته‌ايم و مي‌خواهيم هر سال بر اين استانداردها بيفزاييم.»

vahid_civil
02-08-2008, 18:08
تمجيد مهاجم سابق اولدترافورد

سولسشر: منچستر در خط حمله مشكلي ندارد

خبرگزاري فارس: مهاجم نروژي سابق تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: تيم سابق من با دراختيار داشتن وين روني، كريستانو رونالدو و كارلوس ته وز، هيچ دغدغه اي درخط حمله خود ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، اوله گونار سولسشر اظهار كرد: هريك از مهاجمين حال حاضر منچستريونايتد از قابليت ها و توانمندي هاي بسياري در فوتبال برخوردارند.
وي افزود: به منچستر تبريك مي گويم كه پس از نسل من، دوايت يورك، اندي كول و تدي شرينگهام، مهاجمين بزرگي را بخدمت گرفت كه مي توانند جا در پاي نسل مهاجمين سابق بگذارند.
اين بازيكن بازنشسته در مورد كريستانو رونالدو گفت: از بازي وي لذت مي برم. در اوج قرار دارد؛ اما به يك نكته نيز بايد توجه داشته باشد كه با داشتن 23 سال سن هنوز در مرحله يادگيري است.
سولسشر از سال 1996 تا 2007 در عضويت تيم منچستريونايتد بود و براي اين تيم 235 بازي انجام داد و 92 گل به ثمر رساند.

vahid_civil
02-08-2008, 18:11
حضور بازيكنان زير 23 سال در المپيك

بلاتر: هرگز نگفته‌ام رونالدو برده فوتبال است

خبرگزاري فارس: رئيس فيفا گفت: هرگز نگفته‌ام كه كريس رونالدو يك برده است و حرف‌هايم را تحريف كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سب ‌بلاتر كه براي افتتاح يك پروژه فوتبال به ويتنام سفر كرده است، عنوان كرد: سخنانم را درباره كريستين رونالدو تحريف كرده‌اند. من هرگز نگفتم اين بازيكن يك برده است.
وي افزود: تنها چيزي كه گفتم درباره بازيكنان جوان بود و اينكه باشگاه‌هاي بزرگ اروپايي سعي مي‌كنند بازيكنان 13 تا 15 ساله را جذب كنند و اين يك برده داري نوين است.
رئيس فيفا اظهار داشت: منچستر يونايتد، رئال مادريد و رونالدو به خوبي مي‌توانند اين موضوع را حل كنند. بايد به آنها اجازه داد در آرامش كار خود را انجام دهند.
سب‌ بلاتر در مورد اينكه برخي باشگاه‌ها به بازيكنان زير 23 سال اجازه حضور در المپيك را نمي‌دهند، عنوان كرد: در اين مورد با دو باشگاه آلماني و يك باشگاه اسپانيايي مشكل داريم؛ اما مي‌بينيد كه اكنون بازيكنان برزيلي حضور دارند. فيفا در سال 1988 قانوني را تصويب كرد كه باشگاهي نمي‌تواند مانع حضور بازيكنان زير 20 سال در تيم‌هاي ملي شود.
رونالدو بازيكن پرتغالي است كه با وجود داشتن قرارداد با منچستر انگليس، با رئال مادريد مذاكره كرده است

vahid_civil
02-08-2008, 18:13
اطر رفتار زشت با يك عكاس

وين روني به دادگاه احضار شد

خبرگزاري فارس: ستاره خط حمله تيم ملي فوتبال انگليس و منچستريونايتد به دادگاه احضار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، وين روني كه بخاطر جنجال آفريني هاي هميشگي به بازيكني حاشيه اي معروف است، به علت رفتار زشت خود عليه يك عكاس مطبوعاتي، به دادگاه احضار شد.
روني در رستوراني در شهر منچستر وقتي با در خواست اين عكاسي انگليسي براي گرفتن عكس روبرو شد، با رفتاري زشت به سمت او آب دهان پرتاب كرد و اين حركت ناپسند، شكايت عكاس را در پي داشته است.
در صورت محكوميت اين مهاجم بداخلاق، وي موظف خواهد شد جريمه نقدي سنگيني را بابت رفتار زشت خود پرداخت كند.

corey
02-08-2008, 21:44
همونم بهتر بابا بازیکن قحطی که نیست من مطمئنم رونالدو یه روزی از این تصمیمی که گرفته پشیمون میشه

V A H I D
02-08-2008, 22:35
چی شد باز شد اینجا !!! :دی
دیدی گفتم 1 ماه دیگه باز می شه !!! :دی:دی:دی

vahid_civil
03-08-2008, 17:34
در كمال شگفتي مسئولان رئال مادريد

منچستر يونايتد رونالدو را به بارسلونا پيشنهاد داد

خبرگزاري فارس: منابع خبري از موافقت سرمربي منچستريونايتد با معاوضه مهاجم پرتغالي اين تيم و مهاجم كامروني بارسلونا مي گويند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد با معاوضه كريستيانو رونالدو و ساموئل اتوئو موافق است و نمي‌خواهد مهاجم جوان و دست پرورده اش راهي رئال مادريد شود.
مقامات رئال مادريد كه تا كنون تنها مانع بر سر انتقال رونالدو به تيمشان را نياز منچستر يونايتد به اين بازيكن مي ديدند، اكنون از چنين رفتار متناقضي تعجب كرده و شكست احتمالي در اين پروژه را باور ندارند.
انتقال رونالدو به بارسا از لحاظ روحي به شدت عليه قهرمان لاليگا خواهد بود و جشن بزرگي را در ايالت كاتالونيا به همراه خواهد داشت.

vahid_civil
03-08-2008, 17:36
منچستر يونايتد يك گل به اسپانيول زد

خبرگزاري فارس: فاتح ليگ قهرمانان اروپا در ديداري تداركاتي موفق به كسب پيروزي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم منچستر يونايتد كه خود را براي حضور در فصل جديد باشگاهي آماده مي‌سازد، شنبه شب در ديداري كه مقابل اسپانيول از ليك اسپانيا انجام داد، با پيروزي زمين را ترك گفت.
اين تيم كه در فصل گذشته، دو عنوان قهرماني ليگ برتر انگليس و ليگ قهرمانان اروپا را كسب كرد، در اين جدال به وسيله فريزر كمپل در دقيقه 82 گلزني كرد.
سرآلكس فرگوسن، سرمربي اين تيم در حال انجام آخرين مرحله آماده سازي تيمش است.

vahid_civil
03-08-2008, 17:37
هشدار مربي اولدترافوردي ها

فرگوسن: بازيكنان منچستر نبايد دچار غرور كاذب شوند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: بازيكنان ما در فصل گذشته با اقتدار و شايستگي به مقام قهرماني در 2 جام رسيدند؛ اما نبايد دچار غرور كاذب شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: فصل قبل بازيكنان منچستر تشنه كسب عنوان و افتخار بودند. سزاوارانه جنگيدند و تلاش كردند تا توانستند به مقام قهرماني ليگ قهرمانان و ليگ برتر دست يابند.
وي افزود: براي فصل جديد نيز به چنين بازيكناني نياز دارم. كساني كه تا لحظه آخر با تمام قوا و انگيزه تلاش كنند؛ اما هرگز نبايد مغرور شوند.
مربي اين تيم اولدترافوردي اظهار داشت: براي فصل جاري نيز عمده هدف من اين است كه بازيكنانم را از لحاظ روحي و فني كاملا آماده سازم تا با تمام وجود براي اين منظور تلاش كنند.
تيم منچستريونايتد در پايان فصل گذشته در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا و ليگ برتر، با پشت سر گذاشتن چلسي، مقام نخست را از آن خود ساخت.

vahid_civil
04-08-2008, 11:15
رود فان نيستلروي در اظهار نظري جالب در مورد تيم پيشين خود گفت: هيچ تيمي بهتر از منچستر يونايتد نيست و اين يک حقيقت است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهاجم 32 ساله هلندي رئال مادريد که در مدت زمان حضور خود در منچستر يونايتد 150 گل در 201 بازي براي تيم انگليسي به ثمر رساند به راديوي Five Live انگليس گفت: فرگوسن هر کاري که به صلاح منچستر باشد انجام مي دهد. در مورد مساله رونالدو اگر او بخواهد بازيکني را در تيم نگه دارد، دست به هرکاري مي زند و بدون شک موفق نيز خواهد شد.

نيستلروي افزود: آنچه او براي منچستر يونايتد انجام مي‌دهد به نفع اين تيم است. او همواره در همين انديشه است.

آقاي گل لاليگا در فصل 2007-2006 در پايان گفت: هيچ تيمي بزرگتر از منچستريونايتد نيست و اين يک حقيقت است. فکر مي‌کنم رونالدو در اين تيم باقي خواهد ماند.

alireza_h1368
05-08-2008, 11:46
هیچ مهاجمی هم مثل نیسلروی نمیشه !

behnam_n80
07-08-2008, 11:19
دوستان رفتن بازیکن برا تیمی مثه منچستر حتی اگه رونالدو باشه زیاد گرون تموم نمیشه
رفتنه کرش میتونه صدمات زیادی به یونایتد حداقل تو نیم فصل اول بزنه

vahid_civil
08-08-2008, 10:34
ممنون یاسین جان.

بردیا
10-08-2008, 09:37
در كمال شگفتي بازيكنان منچستر يونايتد
كريس رونالدو با پيراهن رئال مادريد به ميدان آمد
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستريونايتد در تمرين روز گذشته با پيراهن شماره 7 رئال مادريد وارد ميدان شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، كريستيانو رونالدو در تمرين روز گذشته منچستر يونايتد با پيراهن رئال مادريد حاضر شد. روي اين پيراهن، نام رونالدو و شماره 7 حك شده بود كه باعث شد بازيكنان به شدت تعجب كنند.
مربيان منچستر كه مي كوشيدند قبل از آمدن فرگوسن به تمرين وي را به تعويض پيراهن مجبور كنند، از ورود خبرنگرارن و عكاسان نيز جلوگيري كردند.
بسياري از كارشناسان انگليس معتقدند كه رونالدو در يونايتد مي ماند، اما حركت روز گذشته احتمال انتقال وي را افزايش داد.

corey
10-08-2008, 14:59
بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم!!!!!!!!!!!!!!

رونالدو لیاقتش همون رئال مادریده و اصلا بازیکن حرفه ای در سطح منچستر نیست و رفتارش واقعا آماتوره فکر کنم با این کاراش باید منتظر پرت شدن کفش از طرف فرگوسن باشه

ali...
10-08-2008, 17:23
:41:رونالدو برا بازی تو رئال خیلی کوچیکه............!!!

MORINIO
10-08-2008, 19:54
كريس رونالدو با پيراهن رئال مادريد به ميدان آمد

اگه راست باشه خیلی عجیبه!!!

vahid_civil
13-08-2008, 01:26
ممنون یاسین جان از خبرات

mohrd
13-08-2008, 08:29
ممنون.
خبر های باحالی بود ....

vahid_civil
13-08-2008, 19:27
از سوي مديرعامل والنسيا

پيشنهاد منچستريونايتد براي جذب سيلوا رد شد

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه والنسيا پيشنهاد باشگاه انگليسي به هافبك خود را رد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، داويد سيلوا كه هدف اول بارسلونا و رئال مادريد در آخرين روزهاي فصل نقل و انتقالات تابستاني محسوب مي شود، قصد ماندن در باشگاهش را دارد.
وكيل سيلوا روز گذشته تاكيد كرد: موكل من به هيچوجه در انگليس بازي نمي كند، چرا كه خانواده اش اين را نمي خواهند. او اگر هم والنسيا را ترك كند به يك باشگاه اسپانيايي مثل رئال مادريد يا بارسلونا مي رود.

vahid_civil
17-08-2008, 21:14
با عرض تاسف باید بگم بازی اول تو لیگ مساوی شد در برابر نیوکاسل.
1-1
فلچر گل زد.

البته اشکال نداره منچستر همیشه همینطوره اول فصل.

M_Abieteh
17-08-2008, 21:42
امسال منچستر قهرمان نمیشه...

M_Abieteh
17-08-2008, 22:02
علم غيب داري يا اينده رو ميخوني؟!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی شد چرا غش کردی....

zooey
17-08-2008, 23:09
امسال منچستر قهرمان نمیشه...

چرا قهرمان نمی شه...خیلی خوبم قهرمان می شه ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
18-08-2008, 10:21
مرسی یاسی جان

omid.k
18-08-2008, 16:45
ن.ش: به احتمال زیاد این رفیقمون هم منچستری میشه...دمش گرم
خدا از دهنت بشنوه رفیق

vahid_civil
18-08-2008, 19:18
بازی نکردن برباتف دلیل فروشش به منچستر میتونه باشه.
تاتنهامی ها هم دنبال آرشاوینن

omid.k
18-08-2008, 20:08
البته همیشه منچستر فصل رو بد شروع میکرده
خیلی هم جای تعجب نیست
بسپارینش به فرگی

vahid_civil
21-08-2008, 14:21
سیلوستره فکر کنم قطعی رفت آرسنال !

Kasra 91
21-08-2008, 17:43
مگه سی کمپل اومد منچستر ؟ منچستر کی رو خرید اخر؟

vahid_civil
21-08-2008, 18:18
کمپل اولین خریدشون بود. اولین روزای نقل و انتقال خریدنش.

یریاتف تقریبا قطعی شده. آخه به بازیکن بیشتر نیاز نداره.
بارسلونا تیمش قهرمان لالیگا و اروپا بود ولی اومد بازم بازیکن خرید تیمش پر شد از ستاره دعوا شد افت کرد.
(چون طرفدار بارسا هم هستم مثال زدم)
بارسا باید تجربه بشه!

vahid_civil
26-08-2008, 01:25
منچستر بازی دوم در خانه پورتسموث رو برد. بازم فلچر گل زد.
نیمکت خالی بود!
1-0
نانی کجاست؟
کریک ؟
هارگریوز؟

omid.k
26-08-2008, 14:37
امسال از اون سالهاست که منچستر جون ما رو به لبمون میرسونه
ببینین کی گفتم

shakerifar
26-08-2008, 15:50
تبریک میگم به همه ی منچستری ها
ولی به نظر من امسال اوضاع خرابه
و بعیده با اومدن برباتوف مشکل حل بشه
چون برباتوف به یک بازی ساز تکنیکی نیاز داره که با مشکلاتی که رونالدو داره امسال فکر نکنم مثل فصل پیش باشه
اون های دیگه هم که همچین خصوصیتی مثل رونالدو ندارن
به هر حال به امید یک فصل رویایی دیگه

vahid_civil
26-08-2008, 18:47
نانی هم همین خصوصیات رو داره فقط بی تجربس.
اندرسون هم که یه هافبک تهاجمیه.
به جز اسکولز .
هافبک دفاعی هم که زیاد داریم.
برباتف معلوم نیست بیاد. خود فرگی گفته زیاد به اودنش خوش بین نیستم.
رونالدو هم یکی دو هفته دیگه میاد.
امسال رقیب فقط چلسیه.

Dangerous-boy
04-09-2008, 17:36
ما کریس رونالدو رو نمیدیم !
من سیتی پیشنهاد خیره کننده داده واسه کریس رونالدو (حدود 130 میلیون یورو !!)
اماراتیا ریختن تو من سیتی دارن چیکار میکنن ؟!!
شون رایت فیلیپس - زابالتا - روبینیو و چند بازیکن دیگه !! اینا میخوان لیگ برترو مال خودشون کنن اما نمیدونن که اونجا اروپاست نه آسیا !

MORINIO
04-09-2008, 21:18
ما کریس رونالدو رو نمیدیم !
من سیتی پیشنهاد خیره کننده داده واسه کریس رونالدو (حدود 130 میلیون یورو !!)
اماراتیا ریختن تو من سیتی دارن چیکار میکنن ؟!!
شون رایت فیلیپس - زابالتا - روبینیو و چند بازیکن دیگه !! اینا میخوان لیگ برترو مال خودشون کنن اما نمیدونن که اونجا اروپاست نه آسیا !

تازه این یه نمونشه!:27: میخواد به بوفون پیشنهاد 70 میلیون یورویی و به کاکا پیشنهاد 110 میلیون یورویی بده!!!:27:

خوب شد فصل نقل و انتقالات تموم شد:27:

Dangerous-boy
05-09-2008, 01:12
تازه این یه نمونشه!:27: میخواد به بوفون پیشنهاد 70 میلیون یورویی و به کاکا پیشنهاد 110 میلیون یورویی بده!!!:27:

خوب شد فصل نقل و انتقالات تموم شد:27:
آره واقعا :31:
امروز اخبار طرفو نشون داد - میگفت میخوان با خریدای بزرگ من سیتی رو تبدیل به یکی از بزرگترین باشگاهای جهان کنن
خدا بخیر کنه

Alireza Taji
05-09-2008, 01:58
از قدیم گفتن پول خوشبختی نمیاره چلسی با اون همه بریز بپاش کجا را گرفت؟
اماراتی ها ادمهای کم طاقتی هستند امیدوارم همون سبکی که تو امارات اجرا می کنند و هر هفته مربی عوض می کنند را تو انگلیس رواج ندند!
به نظر من امسال منچستر مشکل داره و سخت بتونه قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کنه فکر میکنم امسال رقابت بین چلسی و لیورپول باشه و البت ارسنال.
این هم یک عکس از برباتوف:

realmadrid-alireza
05-09-2008, 11:22
به نظر من امسال منچستر مشکل داره و سخت بتونه قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کنه

همه تیما که مثل رئال نیستن راستی خیلی حال کردم این یاسینه بن شد

amirtaker
05-09-2008, 11:37
همه تیما که مثل رئال نیستن راستی خیلی حال کردم این یاسینه بن شد

مثل اینکه خودتم دوست داری بن شی.

david23
05-09-2008, 14:07
مگه چی گفته که بن شه؟؟

mobin_mcdc2000
09-09-2008, 18:50
واكنش مدير اجرايي اولدترافورد:
منچستريونايتد مخالفتي با فروش رونالدو ندارد
خبرگزاري فارس: در صورت دريافت پيشنهادي اغوا كننده از سوي منچستر سيتي، منچستر يونايتد اجازه انتقال را به مهاجم پرتغالي خويش مي‌دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، ديويد گيل، مدير اجرايي منچستر يونايتد، اظهار داشت: نمي توانم باور كنم در صورتي كه بيش از صد ميليون پوند بابت كريستانو رونالدو پيشنهادي برسد،‌ از فروش وي چشم پوشي كنيم.
اين مقام چند روز پس از اينكه مقامات جديد سيتي اظهار كردند درصدد خريد كريستانو رونالدو از يونايتد در ازاي 135 ميليون پوند هستند،‌ عنوان كرد: در صورتي كه چنين پيشنهادي به نشاني منچستر يونايتد برسد،‌ آنوقت بايد با فرگوسن و مالكين باشگاه صحبت كنيم تا بازيكنمان را به فروش رسانيم.
اين مقام گفت: بايد منتظر ماه‌هاي آينده شويم تا ببينيم چه اتفاق مي افتد. اگر در عمل چنين اتفاقي بيفتد، آنوقت بايد به فكر باشيم تا بازيكني در حد رونالدو را در نظر گيريم.

franch
13-09-2008, 19:05
منچستر 2 به 1 از ليور پول شكست خورد.

corey
13-09-2008, 19:16
خيلي وقت بود كه به ليورپول نباخته بوديم و اين 2سال هم دبلشون كرده بوديم و البته اگه تيم كامل بود عمرا بازم مي باختيم
ولي ليورپول امسال خيلي قوي تر از پارساله

EHHASSATNI
13-09-2008, 22:01
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین

Majid_17_206
14-09-2008, 18:26
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین برو به سایت goal.com ...وقتی سایت کامل باز شد پایین سمت راست لوگوی باشگاه ها هست....روی هر کدوم از لوگوها کلیک کنی تمام اطلاعات باشگاه رو بهت میده

joey jordison
15-09-2008, 11:57
سلام
اقا شرمنده یک سوال داشتم
رونالدو این چهارشنبه برای منچستر بازی میکنه؟اگه نه چند وقت دیگه مصدومیتش ادامه خواهد داشت

beckham7
15-09-2008, 18:34
امسال به تیم امیدی ندارم

beckham7
16-09-2008, 09:24
داداش اميد داشته باش

فرگي تيم رو جمع و جور ميكنه

هنوز هم دير نشده

يا حق (:
من یه مدت زیادی نبودم وقتی هم اومدم دیدم تاپیک بسته شده بود اگه موقع بحث شما بودم میدونستم چه جوابی بهشون بدم حیف...............
اما تیم :
نگرفتن بازیکن جدید , اغنا شدن واسه قهرمانی تو دوره قبل و با حواشی تیم و چند دلیل دیگه
بهرحال امسال خیلی هنر کنیم یه جام بگیریم ،اتحادیه ای یا در همین حد ، طبیعیه

mobin_mcdc2000
18-09-2008, 00:22
منچستر یونایتد واقا حیف شد مساوی کرد موقعیت های خطرناک زیاد داشت ولی نتونست از موقعیت هاش استفاده کنه.. به نظر من رونالدو باید زودتر به بازی می اومد.:10::10:

M A R S H A L L
18-09-2008, 12:40
منچستر یونایتد واقا حیف شد مساوی کرد موقعیت های خطرناک زیاد داشت ولی نتونست از موقعیت هاش استفاده کنه.. به نظر من رونالدو باید زودتر به بازی می اومد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز جا نيفتاديم.
نه ليگ نه اينجا.
منچستر مخربه و اينو ثابت كرده .از اين بابت خيالم راحته.

corey
18-09-2008, 13:33
واقعا حیف شد اون همه موقعیت ولی نتونستیم ببریم
تو این تیم جای خالی رونالدوی آماده و اسکولز واقعا احساس میشه

franch
21-09-2008, 00:00
رايان گيگز: 10 پيروزي پياپي در توان ما است

یوفا: در آستانه‌ي‌ ديدار چلسي برابر منچستر يونايتد، رايان گيگز گفت: با وجود فشارهاي موجود دليلي براي ترس وجود ندارد.

به گزارش یوفا: در حالي که منچستر يونايتد روز يک‌شنبه در استمفورد بريج ميهمان چلسي است، هافبک کهنه کار و ولزي اين تيم به خبرگزاري Sky Sports گفت: تجربه به شما مي گويد که چه زماني از زير فشار خارج خواهيد شد و اميدوارم که حالا زمان اين رخداد براي ما فرا رسيده باشد.

گيگز افزود: ما توانايي به دست آوردن 10 پيروزي پياپي را داريم و اين به دليل وجود بازيکنان موجود در تيم و تجربه آنها است.

هافبک ولزي شياطين سرخ در پايان خاطرنشان کرد: از عملکرد خود راضي نيستيم اما فراموش نکنيد که فرصت زيادي پيش رو داريم.

منچستر يونايتد ديدار پيشين خود در ليگ برتر انگليس را با نتيجه 2 بر يک برابر ليورپول واگذار کرد. آنها اميدوار هستند تا با پيروزي برابر چلسي در خانه حريف به شرايط آرماني بازگردند.

ali_ranger22
21-09-2008, 12:28
ببینم تلویزیون بازی چلسی منچستر رو نشون نمیده !!!!!!!؟

m_kh111
21-09-2008, 14:54
ببینم تلویزیون بازی چلسی منچستر رو نشون نمیده !!!!!!!؟

چرا، ساعت 4:30 بازی از شبکه سه پخش میشه.
به امید پیروزی شیاطین سرخ...

ali_ranger22
21-09-2008, 21:28
حیف شد
من احساس کردم اگه تعویض تو دفاع نکنه گل می خوریم

corey
21-09-2008, 22:16
ولی روی گل کوژاک زیاد خوب عمل نکرد
البته مایک رایلی هم اصلا خوب قضاوت نکرد و خیلی اشتباه تو قضاوتش داشت ه برای یونایتد هم برای چلسی

beckham7
22-09-2008, 09:39
نمیدونم چرا گیر دادن به این رونالدو بازیکنی که میخاد بره باید ولش کرد چشم ندارم ببینمش میفروختیمش با پولش چهارتا توتی میتونستیم بخریم حالم از هر چی بی تعصبه بهم میخوره

همیشه ما باید رو چلسی رو کم کنیم

flatrish
22-09-2008, 10:00
ممنون یاسین جان عکسها عالی بود.

نمیدونم چرا گیر دادن به این رونالدو بازیکنی که میخاد بره باید ولش کرد چشم ندارم ببینمش میفروختیمش با پولش چهارتا توتی میتونستیم بخریم حالم از هر چی بی تعصبه بهم میخوره

همیشه ما باید رو چلسی رو کم کنیم
واسه منم بازیش جذابیت سابق نداشت اما خب به هر حال بازیکن خوبیه به قول خودش اگه گلزنی رو دوباره شروع کنه این مسائل فراموش میشه.
در مورد توتی هم خیلی ازش خوشم نمیاد کلا فکر میکنم ایتالیایی ها زیاد موفق نیستند تو انگلیس

M A R S H A L L
22-09-2008, 11:59
خوب بازي مفت برد رو داديم به باخت
مشكلي نيست ولي مساويا داره ميزنه بالا.

Masоud
22-09-2008, 18:23
این رونالدویی بود که می خواست بره رئال مادرید. رئال مادرید هم که شده قبرستون بازیکن ها . هرکی میره توش همه اسمشو از یاد می برن.اصلا بکلی فراموش میشه!!! . مثل همین رونالدو که الان معلوم نیست کجاس از دنیای فوتبال خداحافظی کرده.

shimaz
26-09-2008, 19:50
واقعا موندم اگه این اخری رو هم مساوی میکردیم میشد گفت که فصل قبل قهرمان اروپا بودیم

Dangerous-boy
27-09-2008, 14:28
بابا شماها چقد نا امیدین
مگه فصل قبل تا رده 16 پایین نرفتیم ؟ (اول فصل)
عجله نکنین
اگه فرگوسن مربیه منچستره میدونه چیکار کنه
بازیکنا هم کم کم راه میفتن

corey
27-09-2008, 22:46
2 هیچ بردیم
خب با اومدن رونالدو دوباره داریم به روز های اوجمون بر میگردیم
ولی عجب پنالتی الکی گرفت داور

vahid_civil
28-09-2008, 01:20
تبریک. رونی و درونالدو

ahmad08
30-09-2008, 09:22
با سلام:
اصلا نگران نباشین بقول دوستمون فرگوسن میدونه داره چکار میکنه و این رونی هم خییلی دیر برگشت باید زودتر خوب میشد منظور رونالدو بود.
راستی بازی بعدی با کیه؟
شندیم تیم aab همچین چیزایی یکی از دوستان یه توضییح بده بفهمیم کیه این تیم.

Dangerous-boy
01-10-2008, 00:15
بروبکس تبریک
3 - 0 زدیم آلبورگ دانمارکو

vahid_civil
02-10-2008, 01:25
به امید تداوم برد ها.

corey
02-10-2008, 14:43
خب برباتف هم پاش به گلزنی باز شد و امیدوارم بتونه مثل نیستلروی تو تیم جواب بده

MoJtaBa.R
04-10-2008, 13:14
آرزوي ملي‌پوش منچستر يونايتد
روني: شايد روزي كنار برادرم بازي كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس گفت: آرزو مي‌كنم روزي همراه جان، برادر كوچكم، كنار هم به بازي بپردازم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، وين روني اظهار داشت: جان از استعداد و قابليت‌هاي فراواني برخوردار است. او بايد از فضاي مناسب برخوردار شود تا پيشرفت كند.
وي كه در تيم منچستر يونايتد توپ مي‌زند، ادامه داد: برخلاف من كه مهاجم هستم، هافبك است. او بايد از ظرافت‌هاي بيشتري در كارش برخوردار شود.
‌روني كه 22 سال دارد، برادر بزرگتر جان روني است كه با 17 سال در تابستان امسال با تيم مك‌سفيلد از دسته چهارم قرار دارد، حرفه‌اي بست.
وي عنوان كرد: با توانايي زيادي كه در وجود جان سراغ دارم، فكر مي‌كنم پله‌هاي ترقي را به سرعت بپيمايد و بتواند از دسته چهارم خود را به سرعت به ليگ برتر برساند. او 17 سال دارد و مي‌تواند در 2 تا 3 سال به بازيكن ليگ برتري شود تا در كنار هم حتي فرصت بازي پيدا كنيم.

MoJtaBa.R
04-10-2008, 15:49
داستاني تكراري در منچستر
كريستانو رونالدو بار ديگر حاشيه‌ساز شد
خبرگزاري فارس: بازيكن مصدوم منچستر يونايتد انگليس پس از مدتي، رسوايي تازه اي را به وجود آورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كريستانو رونالدو كه در فصل گذشته با كسب 31 گل زده، عنوان آقاي گل ليگ برتر انگليس را به دست آورد، به علت داشتن روابط نامشروع، ‌سوژه رسانه هاي انگليس شد.
وي كه در اواخر دوره نقاهت خود به سر مي برد، ‌از سال‌ها قبل با يك زن برزيلي كه در خريد و فروش كوكايين دست داشت، ارتباط نزديكي داشته است.
رونالدو سال‌ها است كه با اين زن (فرناندو براگا) ارتباط داشته و حتي او را يكي از دوستان خيلي خوب خود معرفي كرده است.
يك روزنامه نگار انگليسي اخيرا از ماجراي اين بازيكن و شخص ياد شده كسب اطلاع كرده و اطلاعات و تصاويري را در اختيار برخي رسانه ها قرار داده است

corey
05-10-2008, 12:18
خب بلکبرن هم بردیم و یواش داریم میریم به سمت قهرمانی این فصل

MoJtaBa.R
05-10-2008, 13:36
خب بلکبرن هم بردیم و یواش داریم میریم به سمت قهرمانی این فصل

برد از لحاظ نتيجه خوب بود که 3 امتياز ديگه دشت کرديم ولي از لحاظ عملکرد يکم ضعيف بود

vahid_civil
06-10-2008, 00:38
با بازی برابر 3 امتیاز با صدر فاصله هست. چیزی نیست

Dangerous-boy
06-10-2008, 01:55
بروبکس دوباره دارن راه میفتن

hoka2006
06-10-2008, 11:32
ایول دوباره موتور داره کار میوفته .

همگی آماده ........

MoJtaBa.R
06-10-2008, 12:46
تاكيد تازه دروازه بان منچستر يونايتد
فان‌درسار: فقط براي دو بازي به تيم هلند برمي‌گردم
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان 37 ساله منچستر يونايتد انگليس گفت: فقط براي دو بازي به تيم ملي برمي‌گردم و جايم را به دروازه‌بانان جديد مي دهم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ادوين فان درسار اظهار داشت: پس از يورو 2008 از حضور در تيم ملي كناره گرفتم. سنم بالا است و دروازه بان مستعد زيادي در اختيار داريم. از تيم ملي كناره گرفتم تا فرصت براي درخشش ديگران نيز مهيا شود.
اين سنگربان ادامه داد: با توجه به موقعيت خاصي كه براي تيم ملي هلند پيش آمده، با برت فان مارويك به توافق رسيدم كه تنها براي دو بازي، تيم را همراهي كنم.
او گفت: مارتن استكلن بورگ و هنك تيمر، دو دروازه بان جانشينم مشكل مصدوميت دارند. رضايت دادم براي دو بازي مهم در مقدماتي جام جهاني 2010 مقابل ايسلند و نروژ، تيم ملي را همراهي كنم. وقتي اين دو سلامتي خود را بازيابند، ديگر با تيم نخواهم بود.

MoJtaBa.R
06-10-2008, 12:48
اسکولز کي ميرسه ؟؟

mosolim
06-10-2008, 23:57
سلام من طرفدار متعصب منچستر هستم . بچه ها اصلا نگران نباشید. ما با یک بازی کمتر تنها 6 امتیاز از چلسی کم داریم.این یک. تازه فقط 6 تا بازی کردیم بعد از اومدن رونالدو رو دور افتادیم. تازه چلسی بازیش با لیور پول و آرسنال مونده. ما فقط بازی سختمون با آرسناله تازه اونم ابن ارسنال که از هال سیتی می بازه تو زمین خودش با ساندرلند مساوی می کنه.
پس نگران نباشید.

mosolim
06-10-2008, 23:58
اسکولز کي ميرسه ؟؟
اگه خدا بخواد و همه چی روبه راه باشه دو هفته دیگه.

mosolim
07-10-2008, 00:00
یه سوال از مجتبی. آر :
شما تو بازی منچستر با بارسلونا تو فصل قبل لیگ قهرمانان طرفدار کدوم تیم بودید؟

mosolim
07-10-2008, 00:03
برد از لحاظ نتيجه خوب بود که 3 امتياز ديگه دشت کرديم ولي از لحاظ عملکرد يکم ضعيف بود
تو زمین حریف اونم بلکبرن که دردسر سازه برد دو به صفر خیلی خوبه.

mosolim
07-10-2008, 00:06
بابا اصلا نگران نباشید ما دوتا برد بیرون از خونه پشت سر هم داریم.

MoJtaBa.R
07-10-2008, 00:47
یه سوال از مجتبی. آر :

اول : سلام

اين سوال رو قبلا هم يکي پرسيده بود

برام فرقي نميکرد که کدوم ببره : ولي بيشتر منچستر چون اولين تيمي بود که بازيهاش رو دنبال ميکردم

ولي توي روز مسابقه اين دو تا اصلا پستي ندادم که کسي ازم دلخور نشه

حالا چرا پرسيدي

vahid_civil
07-10-2008, 01:11
یه سوال از مجتبی. آر :

منم هم طرفدار منچسترم هم بارسا. واقعا هم نمیتونم تفاوتی بینشون قائل بشم! کار سختیه.
توی اون بازی هم با خوشحالی منچستری ها خوشحال میشدم و با ناراحتی بارسایی ها ناراحت !
ولی اولین تیم باشگاهی که طرفدارش شدم منچستر بود.

mosolim
07-10-2008, 15:00
اول : سلام

اين سوال رو قبلا هم يکي پرسيده بود

برام فرقي نميکرد که کدوم ببره : ولي بيشتر منچستر چون اولين تيمي بود که بازيهاش رو دنبال ميکردم

ولي توي روز مسابقه اين دو تا اصلا پستي ندادم که کسي ازم دلخور نشه

حالا چرا پرسيدي
سلام
راستش من یه منچستری دو آتیشه هستم. تنها تیم من هم منچستر یونایتده . هیچ تیم دیگه ای رو هم دوست ندارم چه داخلی چه خارجی. برام مهم بود که بدونم. متشکرم که جواب دادید.

Dangerous-boy
08-10-2008, 02:41
only man united

vahid_civil
14-10-2008, 16:51
پس از رونالدو

فرگوسن يك بازيكن پرتغالي ديگر مي خواهد

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد انگليس درصدد است تا يك بازيكن پرتغالي ديگر بعد از كريستانو رونالدو بخدمت گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، سرآلكس فرگوسن كه چند سال قبل كريستانو رونالدو را درعين جواني براي منچستر كشف كرد، مدتهاست كه بازي رائول ميرالس ، هافبك 25 ساله و ملي پوش تيم پورتو را زيرنظر گرفته و علاقمند به جذب اين بازيكن است.
مربي منچستر در صورتي كه بطور جدي خواهان اين بازيكن شود، بايد مبلغ قابل توجهي را در نظر بگيرد، زيرا مورالس با تيم پورتو تا سال 2013 قرار داد دارد.

MoJtaBa.R
14-10-2008, 22:33
کریستیانو رونالدو گفت: «از اینکه همه چیز به خوبی پیش می‌رود، خدا را شکر می‌کنم.»

هافبک پرتغالی منچستریونایتد که تابستان پر دردسری را سپری کرد و سرانجام به باشگاه رئال مادرید نپیوست، اکنون از اینکه هواداران شیاطین سرخ او را بخشیده‌اند، خوشحال است. رونالدو به روزنامه Sun گفت: «در دیدار برابر ویارئال زمانی که برای نخستین بار پس از آسیب دیدگی‌ام برای منچستر به میدان رفتم، عصبی نبودم اما، برایم جالب بود که هواداران چه واکنشی نسبت به من از خود نشان خواهند داد اما، خدا را شکر می‌کنم که همه چیز به خوبی پیش رفت.»
وی خاطرنشان کرد: «این نشان می‌دهد که هواداران همه کارهای خوبی را که در کنار یکدیگر انجام داده‌ایم، فراموش نکرده‌اند و از این مساله خوشحالم.»
رونالدو که این روزها آماده انجام دوباره بازی‌های زیبا از خود است، اضافه کرد: «همه چیز خوب پیش می‌رود. می‌خواهم مانند فصل قبل ظاهر شده و پیشرفت بیشتری از خود نشان دهم.»

corey
19-10-2008, 10:45
خب 4 هیچ بردیم و اگه بازی عقب افتادمون هم ببریم اختلاف با صدر جدول 3امتیاز میشه

vahid_civil
20-10-2008, 15:14
رونالدو - ون در سار - ویدیچ - رونی

در لیست نهایی واسه توپ طلا قرار گرفتن. ( از منچستر )

vahid_civil
22-10-2008, 11:21
یه 3-0 دیگه.

بیشتر از گل زنی های برباتوف خوشحال شدم. دقیقه 60 تعویض شد و توز اومد تو بازی. ولی با این حال 2 گل زد.
بازی قبلی هم همینطور بود.

تبریک

mehdi_360
22-10-2008, 13:46
این برد شیرین رو به همه ی منچستری ها تبریک میگم
گزارشگره هم خیلی باحال گزارش میکرد..مثلا یه جا گفت :اندرسون خیلی قشنگ بازی میکنه انگار باشگاه مال خودشه:18::38:

corey
22-10-2008, 14:05
ولی خودمونیم این برباتوف خیلی مغرور بود ولی از اون موقع که اومده زیر دست فرگوسن کرک و پرش ریخته

mosolim
23-10-2008, 12:45
خوب بچه ها فكر كنم امسال هم از منچستر يكي آقاي گل ليگ قهرمانان ميشه. فعلا برباتف آقاي گل شده تو اين سه هفته.

mosolim
25-10-2008, 14:22
الان تيم بازي داره با اورتون . به اميد پيروزي....

vahid_civil
25-10-2008, 17:07
متاسفانه 1-1 شد.

فلچر گل شیاطین سرخ رو زد.

Kasra 91
25-10-2008, 17:47
چرا این فلچری که میگن همچین مالی نیست همیشه نجات دهنده منچستره؟:دی

Ice Star
25-10-2008, 18:13
/هفته نهم ليگ برتر انگليس/

منچستريونايتد در خانه اورتون متوقف شد

خبرگزاري فارس: قهرمان فصل قبل ليگ برتر انگليس در نخستين بازي هفته نهم مقابل اورتون متوقف شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، تيم منچستريونايتد عصر امروز (شنبه) در نخستين بازي اين هفته در خانه اورتون به ميدان رفت و در دقيقه 22 توسط فلچر به گل برتري رسيد؛ اما در ادامه بازي و در دقيقه 63 فلاينيي، گل تساوي را براي اورتون به ثمر رساند.
در اين بازي داور مسابقه به سه بازيكن منچستر (ويديچ، روني و براون) و 2 بازيكن از تيم ميزبان (جالگلي و فيليپ نوويل ) كارت زرد نشان داد.
در ديداري ديگر نيوكاسل همچنان در مسير ناكامي گام برداشت و اين بار 2 بر يك مغلوب ساندرلند شد.
ديدار تيم هاي وست برومويچ آلبيون - هول سيتي و بلاكبرن - ميدلزبرو نيز تا دقايقي ديگر آغاز مي شود.

corey
25-10-2008, 20:13
داوری زیاد جالب نبود ولی خب اورتن هم بازیکنای خوبی داشت
فقط خدا کنه چلسی نبره تا اختلاف زیاد نشه

mosolim
25-10-2008, 20:23
بهترين نتيجه بازي چلسي ليورپول مساوي . خداكنه كه مساوي بشه.

tina salehe
25-10-2008, 20:41
کریس رونالدو چرا اینجوری بازی کرد

vahid_civil
25-10-2008, 22:04
کسی جدول رو داره ؟

MoJtaBa.R
26-10-2008, 00:37
کریس رونالدو چرا اینجوری بازی کرد

به صورت کاملا مسخره اي داشت نمايشي بازي ميکرد

کلا همشون جوگير شده بودن

ايکاش بازي يه نيمه بود اونم فقط اولي نه ....

در کل بايد ديد ديگر تيمها چه ميکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

mosolim
26-10-2008, 12:02
بچه ها فعلا که چلسی و لیور پول رو بی خیال . بچسبید به این هول سیتی . دیشب نمیدونم کدوم تیم رو تو خونه خودش 3 بر 0 زد. الانم امتیازش از منچستر رفت بالاتر. چون با هم هم امتیاز بودن.

vahid_civil
26-10-2008, 13:51

بعد از تعويض در بازي با اورتون

فرگوسن: دشمن وين روني نيستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: دشمن وين روني نبوده و مشتاق ديدن موفقيت هايش در زمين فوتبال هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: اگر وين روني را در بازي با اورتون از زمين بيرون آوردم‌، تنها بخاطر اين بود كه نمي خواستم او با اخراجش از زمين، لطمه بخورد.
اين مربي كه تيمش در هفته نهم ليگ برتر انگليس،‌ عصر روز شنبه در زمين اورتون به تساوي يك بر يك رسيد‌، افزود: با وين روني دشمن نيستم كه اجازه پيشرفت و موفقيت به او ندهم؛ بلكه علاقمند به ديدن موفقيت هايش هستم، بنابر اين اگر او را از زمين خارج كردم، بخاطر آن بود كه ديدم آلن ويلي، ‌داور مسابقه به وي كارت زرد داد و هرلحظه احتمال داشت تا وين، بخاطر عصبي بودن مقابل تيم سابقش،‌ كارت زرد دوم را نيز بگيرد و از زمين اخراج شود.
اين مربي در مورد شرايط بازي تيمش و حريف نيز گفت: منچستر بخصوص در نيمه نخست خوب بود؛ اما اورتوني ها در نيمه دوم روحيه بالايي براي رقابت با ما داشتند، البته در نيمه دوم داور نيز براي ما محدوديت هاي ايجاد كرد كه به شكل بازي منچستر آسيب زد.

vahid_civil
26-10-2008, 16:13
رونالدو تو سایت گل گفته سال دیگگگگه هم تو منچستر بازی خواهد کرد

vahid_civil
26-10-2008, 20:56
خب لیورپول برد.
لیورپول اصلی ترین رقیب منچستر در کشور انگلیسه. یه چیزی مثل استقلال و پرسپولیس.
توی این دهه که من بازیای منچستر رو میبینم که همیشه له بوده !
ولی امسال سال اوناست. و اینکه اگه قهرمان بشن رکورد قهرمانی کلیشون از ما بیشتر میشه !

چون بازی رودررو که 6 امتیاز داشت رو باختیم یکم نگرانشم !

corey
26-10-2008, 22:30
نه به نظر من رقیب همون چلسی هستش و لیورپول عددی نیست و افت میکنه

mosolim
27-10-2008, 12:24
بابا اگه ليورپول هم بياد بالا تو تعداد قهرماني تو ليگ برتر بازم ما از همه بيشتر قهرمان شديم. بيخيال ليورپول چلسي رو هم بايد بيخيال شد. فقط تيم خومون منچستر. هميشه قهرمان. به اميد سومين قهرماني پي در پي.

vahid_civil
27-10-2008, 13:33

پيش‌بيني تازه بازيكن پرتغالي

رونالدو: فصل بعد هم بازيكن منچستر هستم

خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد گفت: علاقه زيادي به تيمم دارم و تصور مي كنم فصل بعد هم عضو اين تيم هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، كريستانو رونالدو اظهار داشت: داستان رئال مادريد را فراموش كرده ام. در فوتبال خوب نيست عضو تيمي باشيد و به تيم ديگري فكر كنيد. داستان رئال هرچه بود، برايم تمام شد. اگر زماني بحث انتخاب ميان منچستر با تيمي ديگر مطرح باشد، ترجيح مي دهم فصل آينده هم عضو اين تيم بمانم.
هافبك 23 ساله تيم اولدترافوردي عنوان كرد: در صورت ادامه حضور در منچستر، قطعا مي توانم شاهد افتخارات تازه اي در جام‌ها مثل ليگ برتر يا ليگ قهرمانان اروپا با منچستر باشم.
اين بازيكن در مورد سرمربي گفت: براي سرآلكس فرگوسن احترام زيادي قائلم. او مربي و شخصيت بزرگي در دنياي فوتبال است.
وي تصريح كرد: اگر در منچستر يونايتد هستم و اگر به افتخارات بزرگي در فوتبال مي رسم، به خاطر او است.

vahid_civil
27-10-2008, 19:35
آقا یه خبر بد :

مورینیو گفته اگه فرگوسن بازنشسته بشه دوست دارم مربی منچستر بشم !

اینس- روی کین - هوگز (مربی منچستر سیتی ) هم دوست دارن 3 سال دیگه مربی منچستر باشن.

من از این خوزه بدم میاد !
منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

corey
27-10-2008, 21:26
نه بابا خود سران باشگاه هم رسما گفتن که بعد از فرگوسن مربی از اعضای قدیمی باشگاه هست
ولی خودمونیم مورینیو هم بد نیستا!!!!!!!!!!!

vahid_civil
28-10-2008, 12:52
یه خبر خوش واسه خودم ! :

تكذيب سرمربي اينترميلان

مورينيو: سرمربي منچستريونايتد نمي شوم

خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال اينترميلان گفت: با باشگاه ايتاليايي‌ام قرارداد دارم و قرار نيست مربي منچستريونايتد شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه اخبار جهان انگليس گزارش كرد مورينيو در فصل آتي دست از همكاري با اينترميلان خواهد شست و به انگليس باز مي گردد تا جانشين سرآلكس فرگوسن شود.
مورينيو در واكنش به اين خبر اظهار داشت: براي من اصلا بحث حضور درمنچستر مطرح نيست، پس مربي اين تيم نمي شوم.
وي بيان كرد: علاقمند هستم تا پس از خاتمه كار در ايتاليا با تيمي قابل اعتنا در انگليس همكاري كنم؛ اما اين به معناي انجام همكاري با منچستر نيست، زيرا هيچ ارتباطي ميان من و اين باشگاه انگليسي وجود ندارد.
روزنامه انگليسي در گزارش اخير خود عنوان كرد دوران حضور 23 ساله فرگوسن در منچستر امسال به پايان مي رسد و مورينيو جانشين او خواهد شد.

vahid_civil
28-10-2008, 12:54
از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي فوتبال

رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد

خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي بعنوان بازيكن برتر جهان انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل منابع خبري انگليس، 57 هزار عضو اين اتحاديه در راي گيري صورت گرفته، كريستانو رونالدو را براي اين منظور برگزيدند.
رونالدو در اين خصوص اظهار داشت: خوشحالم كه صاحب افتخار مهمي شدم. از تمام هم تيمي ها، مربيان، دوستان و خانواده ام تشكر مي كنم.
اين اتحاديه در كنار انتخاب بهترين بازيكن يك سال اخير،‌ براساس آراي بدست آمده تيم منتخب بهترين ستارگان يك سال اخير را نيز برگزيد كه در اين ميان بيشترين سهم به بازيكنان تيم بارسلونا اسپانيا رسيد.

تيم برتر سال:
دروازه بان: ايكر ‌كاسياس(رئال مادريد)
خط دفاع: سرجيو راموس (رئال مادريد)، جان تري (چلسي)، كارلوس پويول (بارسلونا)، ريوفرديناند(منچستريونايتد)
خط مياني: استيون جرارد (ليورپول)، ژاوي (بارسلونا)، كاكا (آ.ث.ميلان)
خط حمله: ليونل مسي (بارسلونا)، فرناندو تورس (ليورپول)، كريستانو رونالدو (منچستريونايتد)
انتهاي پيام/

vahid_civil
28-10-2008, 13:42
خواهش یاسین جان

در پي بي‌احترامي "روني" به تيم پيشين‌اش
اتحاديه فوتبال انگليس مساله را پيگيري نمي‌كند

اتحاديه فوتبال انگليس اعلام كرد اتفاق رخ داده در ديدار تيم‌هاي منچستريونايتد و اورتون كه توسط "وين‌روني" انجام شد را مورد بررسي قرار نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار تيم‌هاي منچستريونايتد و اورتون در چارچوب ليگ برتر انگليس كه روز يكشنبه در گوديسون پارك برگزار شد، وين‌روني در هنگام تعويض، بر نماد باشگاه منچستريونايتد روي پيراهن خود بوسه زد.

روني كه برابر تيم پيشين خود بازي مي‌كرد، پيش از اين تعويض روي "ميكل آرتتا" بازيكن اورتون خطاي شديدي را مرتكب شد و به همين دليل اقدام وي در هنگام خروج از زمين مي‌توانست نوعي بي‌احترامي به باشگاه پيشين خود محسوب شود. با اين حال اتحاديه فوتبال انگليس اعلام كرد كه اين مساله را مورد تحقيق و بررسي قرار نخواهد داد. در هنگام حركت روني، آلن وايلي داور مسابقه به وي تذكر داد.

vahid_civil
28-10-2008, 13:43
منچستر يونايتد به دنبال مدافع 16 ساله يوناني
3 ميليون پوند پيشنهاد سرالكس براي "پاپادولوس"

باشگاه منچستر يونايتد قصد جذب هافبك 16 ساله يوناني را دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روزنامه Sun چاپ انگليس مدعي شد سرالكس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد با مبلغ 3 ميليون پوند قصد جذب پاپادوپولوس جوان ترين بازيكن ليگ فوتبال يونان را دارد.

اين در حالي است كه باشگاه هاي چلسي،‌ آرسنال و ناتينگهام فارست از ديگر باشگاه هاي علاقمند به جذب مدافع المپياكوس هستند. پاپادوپولوس دسامبر سال گذشته در ديدار برابر آتروميتوس نخستين بار براي تيم خود به ميدان رفت.

باشگاه اسپانيول اسپانيا ديگر باشگاه علاقمند به جذب مدافع يوناني است و سران اين باشگاه طي تست هايي كه در سال 2007 از پاپادوپولوس گرفتند، علاقه بسياري براي جذب وي پيدا كردند.

corey
28-10-2008, 13:45
ممنون بابت خبرها
امسال واقعا حق رونالدو هستش که بشه مرد سال جهان و اروپا

vahid_civil
28-10-2008, 13:47
رونالدو بهترين بازيكن اتحاديه‌ي بازيكنان حرفه‌اي فيفا شد

"كريستيانو رونالدو" جايزه بهترين بازيكن FifPro را از آن خود كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ستاره‌ي منچستريونايتد و تيم ملي پرتغال 54 نامزد ديگر براي بدست آوردن اين جايزه را کنار زد. رونالدو با آراي فوتباليست‌هاي حرفه‌اي از سرتاسر جهان و بيشتر به سبب 42 گل به ثمر رسانده در فصل گذشته اين عنوان را بدست آورد.

وي پس از دريافت اين جايزه گفت: «اينکه توسط همبازي‌هاي خود به رسميت شناخته شده ام باورنکردني است.»

بازيكن 23 ساله پرتغالي ادامه داد: «مي‌خواهم از هم تيمي‌هايم، مربيان و همه‌ي كساني كه در منچستريونايتد مشغول به كار هستند وهمچنين اعضاي تيم ملي تشكر كنم. از خانواده و دوستانم نيزبه خاطر حمايت‌هاي آنها تشكر مي‌كنم.»

رونالدو با تمجيد از سرمربي اسکاتلندي خود در منچستر يونايتد خاطرنشان کرد: «سرالكس منبع الهام بزرگي براي من بوده است. او آن قدر من را باور داشت كه مرا به منچستر آورد. چيزهاي بسياري از او ياد گرفتم و همچنان هم ياد مي‌گيرم چرا كه او مربي بزرگي است. بدون شك او مهمترين دليل باقي ماندن من در اينجا بود. اما، آنچه تابستان امسال اتفاق افتاد، تمام شده است. اكنون تمام افكار من به باشگاه معطوف مي‌شود. تنها تمركز من بر روي خوب بازي كردن براي منچستريونايتد و قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرماني اروپا است.»

پس از دريافت جايزه رونالدو، سرالكس فرگوسن با اشاره به تعداد گل هاي او در فصل گذشته گفت:«همچنان بر اين باورم كه رونالدو دراين فصل نيز بيشتر از 25 گل به ثمر خواهد رساند. اين مساله براي اودشوار خواهد بود چرا كه او در آغاز فصل قادر به بازي كردن نبود. او جراحي بر روي قوزك پايش داشت بنابراين چند بازي را از دست داده و اكنون در حال پيدا كردن آهنگ خود است.»

فرگوسن ادامه داد: «تعداد گل‌هايي كه رونالدو فصل گذشته به ثمر رساند، بدون شك شگفت‌انگيز بود. اما، اميدوارم كه او اين فصل نيز بتواند به اندازه‌ي فصل گذشته براي تيم مثمرثمر واقع شود.»

FifPro همچنين اسامي تيم منتخب خود براي سال 2008 را اعلام کرد که به شرح زير است:

دروازه بان: ايکر کاسياس

مدافعان: سرخيو راموس، جان تري، کارلس پويول، ريو فرديناند

هافبک ها: استيون جرارد، ژاوي، کاکا،

مهاجمان: ليونل مسي، فرناندو تورس، کريستيانو رونالدو

در فهرست 55 نفره‌ي FifPro يا همان فدراسيون بين المللي اتحاديه‌ي فوتباليست‌هاي حرفه‌اي، نام بازيكناني همچون "جان تري"، "فرانك لمپارد"، "اشلي‌ كول"، "وين‌روني" و "سسك فابرگاس" به چشم مي‌خوردند. در حال حاضر FifPro بيش از 57500 بازيکن و 42 اتحاديه‌ را به عضويت خود دارد.

vahid_civil
28-10-2008, 13:50

vahid_civil
28-10-2008, 13:56

MoJtaBa.R
28-10-2008, 15:22
وحيد جان دستت درد نکنه برادر

ايولته

vahid_civil
28-10-2008, 20:39
مخلصیم. میخام تاپیک رو فعالش کنم !

vahid_civil
30-10-2008, 00:07
تا دقیقه 30 دو به هیچ جلو هستیم !
جفتش هم رونالدو

vahid_civil
30-10-2008, 02:46
همون 2-0
فکر کنم بازی بعدی با هول سیتیه که امروز 3 تا از چلسی خورد

رونالدو هم داره آماده میشه.شاید به خاطر جایزه ای که گرفته و شارژ شده !

corey
30-10-2008, 11:33
تبریک میگم این برد و از همه مهم تر بازگشت به دوران آمادگی رونالدو

ما قهرمانیم تا رم میمانیم

vahid_civil
30-10-2008, 14:17
1 Liverpool 10 8 2 0 15 6 +9 26
2 Chelsea 10 7 2 1 22 4 +18 23
3 Arsenal 10 6 2 2 22 10 +12 20
4 Aston Villa 10 6 2 2 19 12 +7 20
5 Hull 10 6 2 2 14 14 0 20
6 Man Utd 9 5 3 1 15 5 +10 18
7 Portsmouth 10 4 2 4 10 15 -5 14
8 Man City 10 4 1 5 23 16 +7 13

vahid_civil
30-10-2008, 14:19
man utd با یه بازی کمتر ششمه که اگه بازیه عقب افتادش با فولام رو ببره به رده سوم صعود میکنه.
یعنی 2 امتیازی چلسی و 5 امتیازی لیورپول

منبع :

دروازه بان دیروز که گلی نخورد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99,0.39340659340659345&cvt=jpeg

vahid_civil
31-10-2008, 13:30
اظهارات جنجالي سرمربي منچستريونايتد

فرگوسن: فاشيسم در مادريد موج مي زند

خبرگزاري فارس: سرمربي منچستر يونايتد مدعي شد رئال مادريد، باشگاه ژنرال فرانكو است و فاشيسم در اين تيم موج مي زند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، سرالكس فرگوسن گفت: رئال مادريد به طرز انكار ناپذيري سال هاي سال است كه خود را باشگاه فرانكو مرد خون ريز و مستبد اسپانيا مي داند.
وي افزود: مديران رئال از همان ادبياتي براي سخن گفتن استفاده مي كنند كه فرانكو بالاي سر گورهاي دسته چمعي خود استفاده مي كرد.
فرگوسن افزود: فاشيسم در مادريد موج مي زن. يادم هست فلورنتينو پرس (رئيس سابق رئال مادريد) مي گفت "وقتي بازيكني را مي خواهم بايد خريداري شود حتي به زور تهديد و سياست."
فرگوسن در خصوص پروژه رونالدو گفت: مداركي در دست دارم كه ثابت مي كند اگر گابريل هاينزه بازيكن سابق ما نمي توانست رونالدو را براي انتقال به رئال مادريد متقاعد كند خود او هم از رئال مادريد اخراج مي شد.

corey
31-10-2008, 14:12
ایول فرگوسن

دروازه بان هم اسمش کوژاکه و واقعا دروازه بان عالی هستش و میتونه جانشین خوبی برای وندرسار باشه

vahid_civil
01-11-2008, 19:11
با تاثيرگذاري در موفقيت‌هاي تيم

رونالدو: محبوب تمام هواداران منچستر خواهم شد

خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد گفت: هدفم كسب افتخار با تيم است؛ البته در كنار اين، مي‌خواهم محبوب همه هواداران شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، كريستانو رونالدو اظهار داشت: همه دوستانم و آشنايانم مي دانند در زمين‌ تمام توانم را براي منچستر خرج مي‌كنم. تلاش مي كنم تا اين حقيقت براي همه هواداران آشكار شود و محبوبترين بازيكن شوم.
اين بازيكن 24 ساله كه بخت زيادي براي كسب عنوان بهترين بازيكن سال جهان دارد، افزود: در كنار كسب موفقيت هاي فردي، به موفقيت هاي تيمي هم مي انديشم. مشخص است كه هنوز برخي هواداران بابت تمايلاتي كه جهت رفتنم به رئال در تابستان وجود داشت، هنوز از من دلخور هستند.
رونالدو عنوان كرد: ‌با اين حال، با قدرت كار مي كنم تا باعث موفقيت مجدد تيمم شوم و كدورت هاي پيش آمده را برطرف كنم.
اين بازيكن پرتغالي در فصل تابستان بارها از رفتن به رئال مادريد در مصاحبه هايش سخن گفت كه خوشايند هواداران نبود.

vahid_civil
01-11-2008, 20:57
میلیمتری بودا !

4-1 جلو بودن ییهو 4-3 شد !

متاسفانه چلسی هم برد. آرسنال باخت از استوک سیتی تا از کورس خارج بشه.

flatrish
01-11-2008, 21:35
عجب فوتبال جذابی بود. دم همشون گرم.
بازی 4-3 شده بود اما دقیقا مثل ایران-ایتالیا تو فوتسال اینجا هم اکثرا بازی دست منچستر بود.
حیف اون همه موقعیتی که از دست رفت.

corey
01-11-2008, 21:56
تبریک واقعا بازی قشنگی بود و هال سیتی هم شایستگی های خودش نشون داد

gog2000
01-11-2008, 23:02
خداييش عجوبه ايه!!!!!!!!!!!!!!!1امشب غوغا كرد!!!!!!!!!!!!!!!!!

MoJtaBa.R
01-11-2008, 23:19
کلا بازي با حالي بود

ايکاش از اين بازيا توپ بشتر انجام بشه

به اميد صدر و قهرماني

mosolim
01-11-2008, 23:52
سلام
تبریک به تمام طرفدارای منچستر یونایتد بزرگ. خوب شاخ این هال سیتی رو هم که شاخ شده بود شکستیم. ولی خطر از بیخ گوشمون گذشت. حسابی هنگ کرده بودم تا بالاخره بازی تموم شد.
بابا این عادل فردوسی پور هم عجب چشم شوری داره اینقدر تعریف کرد. که نزدیک بود بازیو از دست بدیم بازم خدا رو شکر بردیم .
یه بار دیگه تبریک می گم.

flatrish
02-11-2008, 01:16
هم آرسنال هم لیورپول 2-1 به حریفاشون باختن
جدول:

vahid_civil
02-11-2008, 07:25
چه جمع گرمی . ایول داره.
بابت جدول ممنون

corey
02-11-2008, 11:38
عالی شد بازی عقب افتادمون ببریم میرسیم به 2امتیازی صدر
ا

vahid_civil
02-11-2008, 17:31
در پي كسب پيروزي چهار بر سه

فرگوسن: بايد 10 گل به هول سيتي مي زديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: در ديدار مقابل هول سيتي به جاي 4 گل بايد حداقل 10 گل به ثمر مي رسانديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: در بازي يكشنبه در زدن ضربه نهايي عجولانه عمل كرديم، در غير اينصورت بايد بيشتر از چهار گل به حريف مي زديم. مي توانستيم حداقل 10 بار دروازه هول سيتي را باز كنيم.
اين مربي قديمي اسكاتلندي ادامه داد: تصور مي كنم بازيكنان از لحاظ روحي خسته بودند و تمركز كافي براي زدن صحيح ضربات نهايي را نداشتند. البته اينكه توانستيم اين بازي را با پيروزي به پايان برسانيم ارزشمند است.
تيم منچسريونايتد در بازي شنبه شب از هفته يازدهم ليگ برتر انگليس با نتيجه 4 بر 3 مقابل تيم تازه به ليگ برتر آمده هول سيتي غلبه كرد.

MoJtaBa.R
02-11-2008, 22:53
ممنون بابت خبرت وحيد جان

vahid_civil
03-11-2008, 14:43
اميدواري هاي تازه

برباتف: به منچستر يونايتد عادت كردم

خبرگزاري فارس: مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: بعد از گذشت چندين هفته، با شرايط بازي در تيم كاملا خود گرفته ام.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آبزور، ديتمار برباتف اظهار داشت: در منچستر يونايتد شرايطي كاملا ايده آل دارم. همه در تيم به من كمك مي‌كنند تا پيشرفت كنم و اين باعث خوشحالي من است. متوجه هستم به چه نحو مي توانم به بهترين شكل در خدمت منچستر باشم.
اين مهاجم بلغاري افزود: در منچستر، فرگوسن به من بسيار لطف دارد. او مرتب مرا نصيحت مي كند و تجربياتش را در اختيارم مي گذارد.
برباتف بيان كرد: سعي مي كنم پاسخ اين لطف مربي را نسبت به خودم با گلزني بدهم. اين همان كاري است كه از همان ابتدا درسرلوحه كارم قرار داشت.
اين بازيكن فصل قبل در تيم تاتنهام از ليگ برتر بازي كرد و پيش تر از نيز عضو تيم هاي بايرلوركوزن آلمان و سزكا صوفيه بلغارستان بود.

vahid_civil
03-11-2008, 17:11
پيرمرد اسكاتلندي آماده رويارويي با سران رئال
فرگوسن: ماه ژانويه توپ بزرگ خود را رو مي‌كنيم

سرالكس فرگوسن خواستار تلاش سران منچستر يونايتد براي حفظ كريستيانو رونالدو شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه رونالدو تقاضاي خود مبني بر افزايش حقوق در منچستريونايتد را اعلام كرده است روز دوشنبه يك منبع آگاه خبر داد ديويد گيل رييس آمريكايي باشگاه گفته است كه تابستان سال آينده پيشنهاد تازه‌اي به رونالدو ارايه نمي‌شود و حقوق ساليانه وي نيز افزايش نخواهد يافت. هافبك پرتغالي در حالي حاضر با دريافت مبلغ هفتگي 120 هزار پوند به عنوان پردرآمدترين بازيكن تاريخ باشگاه منچستريونايتد شناخته مي‌شود.

فرگوسن سرمربي اسكاتلندي يونايتدها در گفت‌وگو با روزنامه Daily Mirror گفت: «هيچ شكي نيست كه تابستان سال آينده نقش كليدي در مورد وضعيت رونالدو ايفا خواهد كرد. سال آينده سه سال از قرارداد او باقي خواهد بود. اين مساله آرامش خاطر كا في را به همراه دارد اما شايد بايد آن را مورد بررسي قرار دهيم.»

فرگوسن در پاسخ به اينكه آيا مسوولان منچستريونايتد نسبت به اينكه رونالدو در سال 2010 با پرداخت 12 ميليون پوند مبلغ باقي مانده قرارداد خود واهمه دارند، گفت: «فكر مي‌كنم باشگاه‌هاي بزرگ از اين موضوع جلوگيري مي‌كنند. هيچ بازيكني تاكنون هرگز اين كار را نكرده است زيرا بازيكنان مي‌دانند كه چنين مساله‌اي مي‌تواند براي خود آنها نيز رخ دهد. بنابراين فكر نمي‌كنم مشكلي در ميان باشد.»

سرمربي اسكاتلندي با اشاره به اينكه سران رئال مادريد دست از تلاش براي جذب رونالدو نمي‌كشند، گفت: «برخي گفته‌هاي كالدرون مضحك بودند. رئالي‌ها نسبت به خود غرور زيادي دارند و از خود مطمئن هستند، همين مساله باعث مي‌شود كه من از بابت ماندن رونالدو در اولدترافورد خوشحال‌تر باشم. در حال حاضر هيچ مساله‌اي پيرامون جدايي رونالدو وجود ندارد. براي من به هيچ وجه اهميت ندارد كه رئال مادريد چگونه با اين موضوع كنار خواهد آمد. ما بازيكني را كه مي‌خواهيم در اختيار دارند و آنها هيچ كس را ندارند كه به گرد پاي رونالدو برسد. »

فرگوسن ادامه داد: «كالدرون به همه وعده داد كه رونالدو را جذب خواهد كرد. او وعده‌هاي بساري مبني بر خريد او داد اما، به اين وعده‌ها عمل نكرد. رونالدو هنوز در منچستريونايتد است و قرار نيست جايي برود. سران رئال مادريد دوباره دست به كار خواهند شد. آنها هرگز دست از تلاش برنمي‌دارند اما، اكنون ما آماده رويارويي با آنها هستيم. تابستان امسال شكايتي به فيفا ارايه كرديم و آنها گفتند مدرك كافي براي اثبات ادعاي ما وجود ندارد. اين بار مهمات آماده و كافي در اختيار داريم.»

وي خاطرنشان كرد: «در حال حاضر از اسلحه بزرگ خود استفاده نمي‌كنيم اما ماه ژانويه زماني كه آنها دوباره دست به كار شوند، توپ بزرگ خود را رو مي‌كنيم.»

vahid_civil
03-11-2008, 17:13
17 ميليون پوند هزينه و يك دنيا دردسر
"هارگريوز" 6 ماه به دور از ميدان

اوون هارگريوز به دليل مشكل از ناحيه تاندون پا شش ماه قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هارگريوز كه فصل گذشته در ازاي مبلغ 17 ميليون پوند از بايرن مونيخ جدا شده و به جمع شياطين سرخ پيوست، هنوز نتوانسته جايگاه ثابتي در تيم فرگوسن پيدا كند و همچنان با آسيب ديدگي‌هاي پياپي روبه‌رو است.

آخرين آسيب ديدگي هارگريوز به تاندوم پاي او مربوط مي‌شود كه سرانجام او را به انجام عمل جراحي وادار كرده است.

يك منبع آگاه از سوي روزنامه Daily Mail خبر داد: «پزشكان اميدوار بودند كه تزريقات انجام شده به مشكل هارگريوز كمك مي‌كند اما، همه قبول كرده‌اند كه بايد چاره ديگري براي مشكل هارگريوز انديشيد. اوون بسيار ناراحت بود اما، اميدور است كه عمل جديد جراحي به حل شدن مشكل او در دراز مدت كمك كند.»

اين منبع ادامه داد: «سران منچستريونايتد مبلغ زيادي براي خريد هارگريوز هزينه كردند بنابراين فشار زيادي براي عملكرد خوب بر او وارد است، اما اين آسيب ديدگي مانع از آن شد كه اوون بتواند توانايي‌هاي خود را نشان دهد.»

mosolim
03-11-2008, 19:40
سلام
با تشکر از خبر های مفیدی که دو ستان قرار می دهند.
منچستر باید روز چهارشنبه تو لیگ قهرمانان بازی کنه. دقیقا نمی دونم با کی ولی اگر روال 123312 باشه باید با سلتیک بازی کنه . که در صورت برد مطمئنا به دور بعدی صعود می کنه. البته ما دنبال قهرمانی و رکورد شکنی در لیگ قهرمانان هستیم.
بچه ها کسی خبری از اینکه توز قرداد خودشو تمدید کرد نداره. چون تهدید کرده بود که اگه دستمدشو زیاد نکنند میره رئال.
لعنت به این رئال که همش برای بازیکنای ما دام پهن می کنه.

vahid_civil
03-11-2008, 20:41
با سلتیک بازی داریم فک کنم

توز 3 روز پیش تو گل گفته بود که راه نداره میرم ! no way !
ولی به شایعات توجه نکنید !

corey
03-11-2008, 22:14
این رونالدو هم حاشیست
منم دل خوشی ازش ندارم ولی فعلا بهش نیاز داریم البته تا زمانی که نانی بتونه جایگزین مناسبی برای رونالدو بشه
اون موقع رونالدو میتونه گم بشه بره

vahid_civil
03-11-2008, 22:38
این رونالدو هم حاشیست
منم دل خوشی ازش ندارم ولی فعلا بهش نیاز داریم البته تا زمانی که نانی بتونه جایگزین مناسبی برای رونالدو بشه
اون موقع رونالدو میتونه گم بشه بره

این بدبخت که گفته میخاد منچستر بمونه ! چرا بره گمشه ؟
نانی پست تخصصیش سمت چپه.
رونالدو سمت راسته.
آندرسون وسط. هیچ کدوم به هم ربط ندارن.
نانی بیشتر به جای گیگز اومده .
هر چند همشون میتونن همه جا بازی کنن.(به خاطر سیستم منچستر)

vahid_civil
04-11-2008, 13:21
مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/

فان‌درسار: از تجربيات بازي با هول سيتي مقابل سلتيك استفاده مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: دروازه بان هلندي تيم منچستريونايتد گفت: از تجربياتي كه در بازي با هول سيتي بدست آورديم،‌ براي كسب موفقيت مقابل سلتيك استفاده مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، ادوين فان درسار اظهار داشت: در بازي با هول سيتي در هفته يازدهم ليگ برتر با حريفي بسيار جنگنده و شجاع روبرو شديم و به اين خاطر بزحمت توانستيم 4 بر 3 حريف را شكست دهيم.
اين دروازه بان مجرب افزود: در اين بازي به تجربيات تازه اي رسيديم. اين بازي براي ما درس هاي تازه از فوتبال را به همراه داشت كه از اين آموزه ها بايد در بازي چهارشنبه با سلتيك در ليگ قهرمانان بهره گيريم.
اين دروازه بان 37 ساله در خصوص وضعيت آتي خود بيان كرد: قصدي براي كناره گيري در رده باشگاهي ندارم. مايل هستم دو سال ديگر بازي كنم و افتخارات تازه اي را كسب كنم.
تيم منچستر در بازي ابتداي هفته در ليگ برتر با زحمت بسيار موفق شد با نتيجه 4 بر 3 تيم تازه به ليگ برتر صعود كرده هول سيتي را شكست دهد.
اين تيم فرداشب در دور چهار مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان با سلتيك گلاسكو ديدار مي كند.

vahid_civil
04-11-2008, 14:12
گيگز: هدف ما قهرماني دوباره در اروپاست

رايان گيگز ابراز اميدواري كرد منچستريونايتد بتواند امسال نيز از مقام قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا دفاع كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از اوايل دهه 90 كه نام ليگ قهرمانان اروپا از European Cups به Champions League تغيير كرد هيچ تيمي نتوانسته دو سال پياپي به قهرماني در اين رقابت‌ها دست پيدا كند.

البته پيش از اين تغيير و تحول رئال مادريد پنج سال متوالي به قهرماني در European Cups دست يافت، اينتر دو سال پياپي در سال‌هاي 1964 و 1965 قهرمان رقابت‌ها شد. آژاكس در دهه 70 سه سال پياپي قهرماني اين رقابت‌ها را از آن خود كرد و در ميان تمامي باشگاه‌هاي انگليسي ناتينگهام فارست دو سال پياپي قهرمان اين رقابت‌ها شد.

با اين وجود، هافبك ولزي و كهنه‌كار منچستريونايتد اميدوار است كه اين تيم براي نخستين بار در تاريخ رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با عنوان Champions League بتواند قهرماني فصل گذشته را تكرار كند.

رايان گيگز به روزنامه sun چاپ انگليس گفت: «هيچ تيمي نتوانسته دو سال پياپي به قهرماني در اروپا دست يابد اما، هدف ما اكنون همين است. ما بايد از تجربه فصل گذشته استفاده كنيم و همان انگيزه و اشتياق گذشته را حفظ كرده و آن را به كار بگيريم.»

گيگز خاطرنشان كرد: «انجام اين كار آسان نيست اما، ‌ما احساس مي‌كنيم كه فرصت بي‌نظيري بدست آورده‌ايم.»

شياطين سرخ چهارشنبه شب در خانه سلتيك به مصاف تيم اسكاتلندي مي‌ورند.

corey
04-11-2008, 14:19
تا حالا هیچ تیمی نتونسته تو لیگ قهرمانان 2سال پیاپی قهرمان بشه
ولی امسال منچستر توانایی این کار داره

mosolim
04-11-2008, 18:09
مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/

فان‌درسار: از تجربيات بازي با هول سيتي مقابل سلتيك استفاده مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: دروازه بان هلندي تيم منچستريونايتد گفت: از تجربياتي كه در بازي با هول سيتي بدست آورديم،‌ براي كسب موفقيت مقابل سلتيك استفاده مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، ادوين فان درسار اظهار داشت: در بازي با هول سيتي در هفته يازدهم ليگ برتر با حريفي بسيار جنگنده و شجاع روبرو شديم و به اين خاطر بزحمت توانستيم 4 بر 3 حريف را شكست دهيم.
اين دروازه بان مجرب افزود: در اين بازي به تجربيات تازه اي رسيديم. اين بازي براي ما درس هاي تازه از فوتبال را به همراه داشت كه از اين آموزه ها بايد در بازي چهارشنبه با سلتيك در ليگ قهرمانان بهره گيريم.
اين دروازه بان 37 ساله در خصوص وضعيت آتي خود بيان كرد: قصدي براي كناره گيري در رده باشگاهي ندارم. مايل هستم دو سال ديگر بازي كنم و افتخارات تازه اي را كسب كنم.
تيم منچسترستيي در بازي ابتداي هفته در ليگ برتر با زحمت بسيار موفق شد با نتيجه 4 بر 3 تيم تازه به ليگ برتر صعود كرده هول سيتي را شكست دهد.
اين تيم فرداشب در دور چهار مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان با سلتيك گلاسكو ديدار مي كند.
سلام وحید جان تو پست بالا نوشتی منچستر سیتی در حالی که منچستر یونایتد باید باشه. فکر کنم اشکال از اون سایت خبری باشه.

mosolim
04-11-2008, 18:11
ما تمام ابزار قهرمانی رو دایم. پارسال هیچ تیمی خط حمله آتشین مارو نداشت. حالا همون خط حمله رو داریم به اضافه برباتف که فعلا آقای گل لیگ قهرمانانه . پس به امید قهرمانی.

vahid_civil
04-11-2008, 18:52
mosolim جان گیر میدی ها !:11:

به نقل از فارس بود. من کپی پیست کردم فقط !:10:

mosolim
06-11-2008, 01:21
سلام
این بازی رو مساوی کردیم. 1 _ 1
فقط شانسی که اوردیم این بود که ویارئال هم مساوی کرد. 2 _ 2 با البورگ و ما همچنان صدر جدول رو در اختیار داریم.

flatrish
06-11-2008, 10:59
خوب بازی کردیم،موقعیت های زیادی هم بدست اومد.
وقتی تیم حریف اونم تو زمین خودش 80 دقیقه 10 نفره دفاع میکنه دیگه کاریش نمیشه کرد.

vahid_civil
07-11-2008, 11:35
/مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا/

گيگز: بايد سلتيك را شكست مي داديم

خبرگزاري فارس: هافبك قديمي تيم منچستريونايتد گفت: اگر مقابل سلتيك گلاسكو بيشتر دقت مي كرديم، به جاي تساوي برنده بازي مي شديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، رايان گيگز اظهار داشت: بازيكنان سلتيك مقابل ما به دنبال متراكم كردن فضا و انجام پرسينگ بودند. با اين حال توانستيم موقعيت هاي خوبي خلق كنيم.
وي ادامه داد: اين موقعيت ها به گل تبديل نشدند، در غير اينصورت سلتيك را شكست مي داديم و سه امتياز اين ديدار از آن خود مي كرديم.
گيگز تاكيد كرد: از لحاظ سرعت در طول بازي دچار فراز و نشيب شديم. اگر مي توانستيم سرعت خود را در طول بازي در يك سطح حفظ كنيم، قطعا برنده اين ديدار مهم مي شديم.
ديدار تيم هاي سلتيك اسكاتلند و منچستريونايتد انگليس، چهارشنبه شب با تساوي يك بريك خاتمه يافت.

vahid_civil
07-11-2008, 11:35
/هفته دوازدهم ليگ برتر انگليس/

جدال بزرگ آرسنال و منچستريونايتد در الامارات

خبرگزاري فارس: تيم آرسنال انگليس در هفته دوازدهم ليگ برتر انگليس ميزبان منچستريونايتد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرسنالي‌ها فردا در حالي در ورزشگاه الامارات پذيراي رقيب ديرينه خود خواهند شد كه هر دو تيم در جدول در كنار يكديگر قرار دارند.
شاگردان سرآلكس فرگوسن اينك با كسب 21 امتياز در مكان سوم جدول قرار دارند و آرسنال با يك امتياز كمتر در پله چهارم ايستاده است.
حساسيت زياد اين مسابقه سبب شد تا مربيان آرسنال و منچستريونايتد در بازي چهارشنبه تيم هاي خود در ليگ قهرمانان اروپا، از تيم اصلي استفاده نكرده و بخش قابل توجه از توان تيم خود را براي اين نبرد هميشه حيثيتي در فوتبال جزيره،‌ حفظ كنند.

mosolim
07-11-2008, 17:39
وحید جان ممنون از این همه عشق و علاقه ای که به تیم محبو بت داری و این اخبار دست اول رو هم برای ما قرار میدی.
حیف که این تاپیک لینک تشکر نداره. با این حال متشکریم.

vahid_civil
07-11-2008, 20:01
خواهش میکنم قابلی نداره.

سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد با خطر محروميت روبرو شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرالكس فرگوسن در ديدار تيم‌هاي منچستريونايتد و هال‌سيتي كه هفته گذشته با پيروزي 4 بر 3 يونايتدها همراه شد به انتقاد از مايك دين داور مسابقه پرداخت.

سرمربي اسكاتلندي از اين كه مايك دين در پي خطا بر روي كريك كارت زرد دوم را به مايكل ترنر مدافع هال سيتي نشان نداد، به خشم آمده بود.

وي پس از پايان بازي گفت: «خطاي ترنر حداقل يك كارت زرد داشت كه با دريافت آن وي از بازي اخراج مي‌شد. اين مساله مي‌توانست جريان بازي را تغيير دهد.»

اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه خود نوشت: «به دنبال بازي برابر هال سيتي در روز يك نوامبر سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد به رفتار ناشايست در قبال مايك دين متهم شده است.»

سرمربي اسكاتلندي يونايتدها تا 19 نوامبر وقت دارد تا به اين اتهام پاسخ دهد.

فرگوسن فصل گذشته به دليل الفاظي درمورد مارك كلاتنبرگ داور ديدار تيمش برابر بولتون كه با پيروزي يك بر صفر حريف همراه شد، سه بازي را از حضور در نيمكت مربي‌گري محروم شده و به پرداخت پنج هزار پوند جريمه محكوم شد.

vahid_civil
07-11-2008, 20:17
فکر میکنم فردا هم آدبایور مصدوم باشه و بازی نکنه.
دعا کنید مثل پارسال لهشون کنیم .
3 بار باختن از ما.
من یه کینه قدیمی نسبت به آرسنال دارم !
مال کل کل های جوونیه !

vahid_civil
07-11-2008, 21:21
13:45 Arsenal FC Manchester United

به وقت لندن. فکر کنم بشه 5 و ربع یا 4:15 به وقت ایران .

جدي؟؟؟؟؟؟؟؟

عين مني به خدا
يعني اينقدر كه از اينا بدم مياد از چلسي بدم نمياد!

مربوط ميشه به همون قديم و جووني ها!!!

ايول مث هميم

خوشوقتم !

vahid_civil
07-11-2008, 21:34
thank you mr.yasin

vahid_civil
08-11-2008, 15:13
پس از حضور سرمربي آرژانتين در اولدترافورد

فرگوسن: آرزو مي كنم مارادونا در همه تمرينات منچستر باشد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: آرزو مي كنم ديگو مارادونا در همه جلسات تمريني ما حضور داشته باشد؛ زيرا با حضور وي،‌ بازيكنان بيشتر و بهتر تمرين مي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه منچستر، سرآلكس فرگوسن كه روز جمعه خود و تيمش پذيراي سرمربي جديد تيم ملي آرژانتين بود، اظهار داشت: وقتي مارادونا براي تماشاي تمرين ته وز در تمرين ما حضور يافت،‌ فقط اين مهاجم با انگيزه تر تمرين نكرد، بلكه سبب شد همه بازيكنان منچستريونايتد با تمام توان تمرين كنند.
وي افزود‌: در حضور مارادونا يك روز خوب و كاملا موثر را در تمرين پشت سر گذاشتيم و براي بازي بزرگ با آرسنال از شرايط آمادگي مطلوبتري برخوردار شديم.
ديگو مارادونا در پايان هفته گذشته از اسپانيا راهي انگليس شد تا از نزديك وضعيت بازيكنان آرژانتيني شاغل در ليگ برتر را مورد ارزيابي قرار دهد.
وي قرار است امروز جدال تيم هاي آرسنال و منچستريونايتد را در هفته دوازدهم ليگ برتر تماشا كند.

corey
08-11-2008, 17:12
نیمه اول که بدشانس بودیم ولی نیمه دوم جبران می کنیم

vahid_civil
08-11-2008, 18:13
دومین باخت این فصل !

لیورپول حالا هم آرسنال !
بد موقع بود !

ali_ranger22
08-11-2008, 18:48
چرا منچستر لباسش آبی بود !!!!!!!!!؟
این چه لباسی بود آخه
همین بد شانسی آورد برامون . ! :دي

mosolim
08-11-2008, 20:09
چون که ما مهمان بودیم. برای همین لباس آبی بود. لباس آبی بد شانس مضخرف. خیلی بد شد. خیلی

vahid_civil
08-11-2008, 20:16
لیگ انگلیس اینجوریه که 4 تیم اول همه تیمای پایین رو میبرن! معمولا به خاطر بازی رو در رو قهرمانشون مشخص میشه.
مثلا پارسال که منچستر آرسنال و لیورپول رو دبل کرد و به چلسی هم 3 امتیاز داد و 3 امتیاز گرفت. در مجموع به خاطر اینا قهرمان شد.
امسال تو بازیای رو در رو با اون 3 تا تیم فقط یک امتیاز آوردیم !
من موندم وقتی تیم عقبه چرا مهاجم میاره بیرون!
رونی ؟
نانی رو باید به جای گیگز میاورد.
تو این شرایط که چلسی و لیورپول شاخ شدن نباید به آرسنال که اصلا تیم نیست میباختیم !
ایشالا تو بازیای کریسمس که فشرده میشه جبران کنیم.
قدیما منچستر اختلاف 13 امتیاز رو هم جبران میکرد.امیدوارم هنوز هم همونجور باشه.
فعلا اختلاف با صدر احتمالا به 5 رسیده. ( مبنی بر برد لیورپول یا چلسی)

ali_ranger22
08-11-2008, 21:41
چون که ما مهمان بودیم. برای همین لباس آبی بود. لباس آبی بد شانس مضخرف. خیلی بد شد. خیلی
میدونم مهمان بودیم
لباس دوم نباید آبی باشه

mobin_mcdc2000
08-11-2008, 23:08
لباس دوم منچستر عوض شده در این فصل لباس دومشون ابی هستش .....

راستی بازی امروز هم این ارسنالی ها شانسی شانسی بردن...:41::41::41:

EHHASSATNI
08-11-2008, 23:11
دم ارسنال گرم حقش بیشتر از ایناس تازه ادبایور هم نبوده به یه مشت جوون
این ونگر فوقالعادس

corey
09-11-2008, 10:33
مانیمه اول باید بازی تموم می کردیم و خیلی موقعیت از دست دادیم
دیروز گری نویل و اندرسون اعصابم خورد کردن

corey
09-11-2008, 10:36
ولی ما باید نیمه اول کار تموم می کردیم و کلا دیروز تو گلزنی خیلی مشکل داشتیم

vahid_civil
09-11-2008, 12:50
لیورپول برد واختلافمون باهاش 5 شد.
ولی اگه بازی عقب افتاده رو ببریم هنوز بالاتر از آرسنالیم

mosolim
09-11-2008, 13:19
کی میشه این بازی عقب افتاده رو بازی کنیم تا یه خورده دلگرم بشیم. البته اگه ببریم. من که کلی امیدوارم. تازه هفته دوازدهم بود. لیگ انگلیس 38 هفتس.

Saeed_TnT
10-11-2008, 13:01
مثلا پارسال که منچستر آرسنال و لیورپول رو دبل کرد
محض اطلاع جنابعالی پارسال(فصل قبل) بازی رفت آرسنال - منچستر 2-2 مساوی شد، دبل کجا بود؟؟؟!!!!!!

vahid_civil
11-11-2008, 21:31
توپ فوتبال برايم يک اسباب بازي است
رونالدو در گفت‌و‌گو با ماهنامه WorldSoccer:
تکنيک ضربه هاي آزادم يك راز است!

فوتبال اروپا سال گذشته شاهد درخشش ستاره جواني بود که موفق شد خود را در قسمتي از تاريخچه غني محبوب ترين باشگاه فوتبال جهان جا دهد. شکي نيست که "کريستيانو رونالدو" فصل پيش رويايي ترين فصل خود در کنار شياطين سرخ را با قهرماني در ليگ برتر انگليس و ليگ قهرمانان اروپا تجربه کرد. فصل پيش، از حرف و حديث هاي فراوان گرفته تا نور ليزر آزار دهنده از سوي هواداران المپيک ---- هيچ يک نتوانستند مانع از درخشش بي چون و چراي کريستيانو رونالدو و به ثمر رساندن 42 گل از سوي اين بازيکن پرتغالي شوند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ماهنامه WorldSoccer در شماره اخير خود براي ماه نوامبر گفت‌و‌گويي اختصاصي با رونالدو ترتيب داده است. در اين گفت‌و‌گو که دقايقي پيش از مراسم دريافت کفش طلاي رونالدو انجام گرفته است، کاپيتان جوان تيم ملي پرتغال و مهره کليدي سر الکس فرگوسن در منچستر يونايتد، حمايت خانواده اش را مهمترين عامل موفقيت در فوتبال حرفه اي خود عنوان مي کند. رونالدو در اين گفت‌و‌گو از افشاي راز ضربه هاي آزاد شگفت انگيز خود نيز امتناع ورزيد.

* تو مي تواني نخستين بازيکني باشي که کفش طلا، توپ طلا و عنوان بهترين بازيکن سال جهان را هرسه يکجا بدست مي آورد. چه احساسي داري؟

بدست آوردن کفش طلا شگفت انگيز است و افتخار بزرگي براي من محسوب مي شود، به ويژه به خاطر اينکه پست من در زمين بازيکن کناري است. به طور معمول مهاجمان اين جايزه را از آن خود مي کنند بنابراين قرار گرفتن نام من در کنار بازيکنان بزرگ و داشتن سهمي در اين عنوان برايم شگفت انگيز است. در مورد تصميم فيفا مبني بر انتخاب بهترين بازيکن سال جهان هم چندان نگران نيستم. احساس بسيار خوبي از بابت بدست آوردن کفش طلا دارم و خيلي خوشحال هستم.

* اگر مجبور باشي يک نفر را به عنوان بهترين بازيکن حال حاضر جهان انتخاب کني، چه کسي گزينه تو خواهد بود؟

کريستيانو رونالدو‍! نه، در حقيقت نه! نمي دانم. فصل گذشته من يکي از باثبات ترين بازيکنان اروپا بودم، به همين خاطر است که احساس آرامش بسياري مي کنم. اکنون کفش طلا را از آن خود کرده ام و يوفا مرا به عنوان بهترين بازيکن فصل گذشته رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا برگزيده است. همه اينها خارق العاده بودند. بازيکنان بزرگ بسياري در جهان وجود دارند اما فصل گذشته من بيشترين ثبات را در ميان تمامي آنها داشتم.

* اهداف تو در آينده چيست؟

قصد دارم به يکي از بهترين بازيکنان تاريخ فوتبال جهان تبديل شوم. من تنها 23 سال سن دارم و سال هاي بسياري انتظار مرا مي کشند. مي خواهم به عنوان عضوي از جمع بزرگترين بازيکنان تاريخ که جوايز، جام ها و مدال هاي بسياري را از آن خود مي کنند شناخته شوم و روند دنباله داري در اين راستا داشته باشم. احساس آمادگي مي کنم و مي خواهم نه تنها در اين فصل بلکه در تمامي فصول موفق به کسب عناوين شوم.

* با اين اوصاف، آيا اولويت نخست تو تيم باشگاهي ات است يا تيم ملي؟

هردوي آنها مورد علاقه من هستند. دوست دارم با منچستر يونايتد بازهم به قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا کنم، البته به همراه تيم ملي پرتغال نيز علاقمند به موفقيت در رقابت هاي بزرگي همچون جام ملت هاي اروپا هستم. اين تنها روياي من نيست بلکه روياي مردم کشور پرتغال نيز است. ما از روحيه خوب و بازيکنان توانمندي برخوردار هستيم اما شما براي موفقيت در رقابت هاي بزرگ بايد از فرصت ها استفاده کنيد. انجام چنين کاري دشوار اما ممکن است.

* تو اصرار داشتي که کفش طلاي فوتبال اروپا را اينجا در "مديرا" دريافت کني. چه چيزي مديرا را براي تو منحصر به فرد مي سازد؟

من در اينجا متولد شده ام و تمام اعضاي خانواده ام اهل اينجا هستند، بنابراين حضور در مديرا و ديدار با خانواده،‌ دوستان و همه نزديکانم حس خاصي به همراه دارد و همواره گفته ام که اگر فرصتي داشته باشم به مديرا مي آيم چرا که اينجا محل تولد و رشد من است. ESM (مجله هاي ورزشي اروپا) به من اين اجازه را داد تا محل دريافت کفش طلاي خود را انتخاب کنم و بدون شک مديرا انتخاب من بود. مديرا محل زيبايي است، مردم آن خوش برخورد هستند و من به اين شهر افتخار مي کنم.

* فکر مي کني پس از بازنشستگي به مديرا بازخواهي گشت؟

بدون شک بله. تمامي خانواده من ساکن اينجا هستند. مادرم و خواهرانم اينجا زندگي مي کنند. مديرا مکان فوق العاده اي است و از حضور در آن خوشحال مي شوم. فرصت هاي بسياري براي آمدن به اينجا نصيب من نمي شود اما زماني که فرصتي بدست مي آورم نهايت استفاده را از آن مي برم. شرايط جوي، مردم، آب آشاميدني و همه چيز در مديرا خارق العاده است. من روز گذشته از منچستر به اينجا آمدم و هوا در انگليس بسيار بد بود. زماني که وارد مديرا مي شويد تفاوت را احساس مي کنيد. مديرا يک مکان دوست داشتني است و تولد من در اينجا تنها دليل اين گفته ام نيست.

* فوتبال پرتغال پس از "اوزبيو" بازيکنان بزرگي همچون "فرناندو گومز" و "لوئيس فيگو" را به خود ديده است، اما هيچکدام به پاي "اوزبيو" نرسيدند. آيا تو براي روزي که ممکن است به عنوان بهترين بازيکن تاريخ پرتغال شناخته شوي آماده هستي؟

بي ترديد نمايش وجهه خوبي از کشورم اهميت بسيار زيادي دارد، اما من نيازي به مقايسه شدن با هيچ بازيکن ديگري ندارم. قياس با بازيکناني که شما نام برديد مايه شگفتي است اما من مي خواهم نه تنها عضوي از فوتبال پرتغال بلکه عضوي از فوتبال جهان باشم چرا که همواره به عضوي از فوتبال پرتغال تبديل شده ام. اهداف من بيش از اينها است. هدف من کسب عناوين بيشتر و بقا در تاريخ پس از بازنشستگي است. اگر بتوانم روند فعلي را پيش بگيرم افتخارات به صورت متداوم و خود به خود از راه مي رسند.

* تو در سن بسيار پاييني مديرا را ترک کردي. آيا دوري از خانه در چنين دوره اي دشوار بود؟

من در سن 11 يا 12 سالگي از خانواده ام جدا شدم و زمان بسيار دشواري را پشت سر گذاشتم. اکنون ديگر مشکلي ندارم. زماني که در سن 18 سالگي به منچستر رفتم توانايي صحبت به زبان انگليسي را نداشتم اما مشکلي در ميان نبود چرا که در ليسبون تجربه اندوزي کرده بودم، در نتيجه زماني که به منچستر رفتم مشکل چنداني نداشتم. مطابقت يافتن برايم آسان نبود اما اين تطبيق پذيري تجربه خوبي بود. سنين بسيار پايين همواره مشکل هايي به همراه دارند و در اين سنين چيزهاي بسياري براي آموختن وجود دارند. من هم همواره در تلاش براي يادگيري هستم. همه چيز را در مورد فوتبال و يا طرز تفکر خود نمي دانم. مي خواهم همواره بياموزم. فصل گذشته براي من فوق العاده بود و اين فصل تلاش مي کنم تا حد ممکن بهتر از فصل قبل عمل کنم.

* سکني در منچستر چقدر براي تو زمان برد؟ آيا اکنون به نقطه آرامش در اين شهر دست يافته اي؟

من در منچستر احساس خوشحالي مي کنم. چالش من همواره عملکرد بهتر نسبت به فصل گذشته ام است. در منچستر کاملاً خوشحال هستم، به ليگ انگليس و باشگاهم علاقه دارم اما گاهي مواقع شما مي خواهيد چيزهاي متفاوتي را در زندگي تجربه کنيد. مي خواهيد چالش و رقابت جديدي را تجربه کنيد. من نمي گويم که اين فصل به دنبال چالش جديدي هستم اما وجود اهداف و فعاليت هاي جديد همواره براي ذهن و حرفه شما مفيد است. تمام تلاش من هم همين است. اگر درمنچستر باشم سعي مي کنم به جام هاي بيشتري دست پيدا کنم.

* روياي تو در دوران کودکي چه بود؟

ماموريت من در مديرا از همان ابتدا اين بود که يک فوتباليست حرفه اي شوم اما هرگز خوابش را هم نمي ديدم که در سن 18 سالگي در منچستر يونايتد خواهم بود. اين مساله براي من شگفت انگيز بود، اما هدف من همواره خوب بازي کردن است. به خاطر دارم که در دوران جواني هميشه از فرصت ها استفاده مي کردم. پس از رفتن به ناسيونال و دو سال حضور در اين تيم به اسپورتينگ رفتم. در آن هنگام بخت با من يار بود و زماني که به منچستر رفتم ديگر همه چيز خيلي زود رخ داده بود.

* زندگي تو طي 10 سال گذشته به شکل ناباورانه اي تغيير کرده است. چگونه با اين موضوع کنار مي آيي؟

اين تغييرها مثبت بوده اند. وقتي شما تغيير بدي مي کنيد وضعيت به مراتب دشوارتر مي شود. منزل من اکنون بهتر از 10 سال گذشته است اما اين مساله باعث تغيير در شخصيت، ذهنيت و هدفمندي من نمي شود. چه ميليون ها پول در حساب بانکي خود داشته باشم و چه حساب بانکي ام خالي باشد من همان انسان سابق هستم. شخصيت من همواره به دنبال فوتبال بازي کردن و لذت بردن از زندگي است. همواره سعي مي کنم از زندگي لذت ببرم و دليل اين مساله دارايي هاي بيشترم نسبت به 10 سال پيش نيست.

* فکر مي کني اگر فوتباليست نمي شدي چه مي کردي؟ آيا در دوران کودکي برنامه دومي هم براي خودت داشتي؟

سوال آساني نيست. تلاش و تمرکز من همواره به فوتبال معطوف شده است. زماني که پنج، شش يا هفت ساله بودم همواره از مادرم مي خواستم که لوازم مربوط به فوتبال را به من هديه دهد. هرگز به دنبال دوچرخه، رايانه و بازي هاي ويديويي نبودم. چيزهايي که مي خواستم همواره تنها به فوتبال مربوط مي شدند، در نتيجه تمام هدف من هميشه اين بود که به يک بازيکن حرفه اي مبدل شوم. به همين دليل است که فکر مي کنم مانند يک حرفه اي هستم. نمي دانم در آينده چه خواهم کرد. تمرکز من همواره بر روي فوتبال بوده است.

* آيا هنوز هم توپ فوتبال را يک اسباب بازي به حساب مي آوري؟ يا اينکه براي تو يک ابزار کاري محسوب مي شود؟

نه، توپ فوتبال هنوز هم براي من يک اسباب بازي است!

* واضح است که تو رابطه بسيار نزديکي با خانواده ات داري. چقدر از موفقيت خود را مديون حمايت آنها مي داني؟

من توسط تمام اعضاي خانواده ام حمايت شده ام. اگر زماني که در سن 11 سالگي به ليسبون رفتم خانواده ام از من حمايت نکرده بودند اکنون "کريستيانو رونالدو"، بازيکن حرفه اي فوتبال نبودم. مادرم به من اين فرصت را داد. پدرم و خواهرانم به من گفتند اگر مي خواهي از اين فرصت براي ارتقاي زندگي خود استفاده کني، آن را امتحان کن. شايد اگر خانواده ديگري بود مخالفت کرده و مي گفت تو بايد اينجا پيش برادران خود و درکنار ما بماني، تو خيلي جوان هستي. چنين موقعيتي کاملاً دشوار است. بايد بگويم که خانواده ام حمايت کاملي از من داشتند و در غم ها و شادي ها مرا تنها نگذاشتند. به خاطر اين حمايت ها من در جايگاه کنوني قرار دارم.

* بازي در باشگاهي همچون منچستر يونايتد زندگي را براي تو آسان تر يا دشوارتر مي سازد؟

بازي کردن در کنار بازيکنان بزرگ همواره خوشايند است. منچستر بازيکنان بزرگ بسياري دارد. صادقانه بگويم، من فکر مي کنم شما براي کمک به چنين تيمي همه تلاش خود را مي کنيد. هر فصل براي من يک رقابت جديد به همراه دارد. من پنج سال پيش به منچستر آمدم و بازي هاي خوبي از خود ارائه کردم. سپس فصل بعد از آن بهتر ظاهر شدم،‌ فصل سوم بازهم بهتر از پيش بودم. من همواره سعي در پيشرفت داشته ام و اين فصل هم همين تلاش را مي کنم. فصل دشواري پيش رو دارم چرا که فصل گذشته گل هاي فراواني به ثمر رساندم و چند عنوان بدست آوردم. اگر بازيکنان خوبي در کنار خود داشته باشيد اين مساله به شما کمک مي کند. من در کنار بازيکنان درستي بازي مي کنم. بديهي است که مي خواهم بازهم به مقام دست پيدا کنم.

* آيا فصل گذشته مراقب رده بندي کفش طلا بودي؟

در آغاز فصل درباره اين موضوع فکر نمي کردم. تنها تمرکز من به گل زدن محدود نمي شد. پيش از هرچيز به فکر کمک به تيم و کسب مقام هاي تيمي بودم. اگر درکنار اين مساله، گل هم به ثمر مي رساندم اوضاع فوق العاده مي شد. زماني که شروع به گلزني کردم اين روند ادامه داشت بنابراين درميانه فصل فکر کردم فرصت بزرگي براي بدست آوردن کفش طلا نصيب من شده است. گلزني ها و پيروزي ها ادامه داشتند. هم تيمي هاي من کمک بسياري کردند چرا که بدون آنها گلزني ممکن نبود.

* آيا در پايان فصل مراقب تعداد گل هاي ساير گلزنان برتر ليگ هاي اروپايي بودي؟

بله، البته. من زمان زيادي را صرف تماشاي بازي هاي ديگر کردم اما نسبت به ساير گلزنان برتري داشتم بنابراين در طول چند بازي آخر فصل کاملاً راحت بودم.

* تو اين روزها همانند يک ستاره درخشان هستي، آيا شهرت باعث آزار تو مي شود؟

من هرگز به اين موضوع فکر نمي کنم. زندگي من طي سه سال گذشته تغيير بسياري کرده است. مردم سراسر دنيا مرا مي شناسند و تصديق مي کنند. يک جنبه اين موضوع خوب و خوشايند است اما ساير جنبه ها خيلي خوب نيستند. مردم هر حرکت از سوي شما را زير ذره بين قرار مي دهند. شما بايد همواره مراقب خودتان باشيد و همين مساله کار را کاملاً دشوار مي سازد اما من بايد به مسير خودم فکر کنم. اهميتي نمي دهم که مردم چه حرف هايي خارج از موضوع فوتبال مي زنند. اين حرف ها ارزشي ندارند. من به فوتبال اهميت مي دهم چرا که به آن عشق مي ورزم. فوتبال حرفه من است و وقتي مردم به تعريف از شما مي پردازند همواره خوشحال کننده است اما صادقانه بگويم شهرت سختي به همراه ندارد.

* آيا هرگز خود را در قالب يك بازيگر مي بيني؟

بله، شايد در آينده! (با خنده) من استعدادهايي به جز فوتبال هم دارم! مردم از اين استعدادها باخبر نيستند اما خودم از وجود آنها مطلع هستم!

*تو به تازگي نخستين آسيب ديدگي جدي خود را تجربه كردي. سال گذشته "استين استينن" دروازه بان بلژيكي گفت كه تلاش خواهد كرد پاهاي تو را بشكند.

بله، او سعي كرد مرا بترساند. اما هيچ مشكلي نبود چرا كه من دو گل به ثمر رساندم!

* آيا هرگز توسط بازيكنان حريف دچار رعب و وحشت شده اي؟

راستش را بگويم من هرگز از رخدادهاي مربوط به فوتبال نمي ترسم. بدون شك چيزهاي ديگري هستند كه باعث ترس من مي شوند اما در فوتبال از هيچ چيز واهمه ندارم.

* اما اين اتفاق زياد رخ مي دهد، اينطور نيست؟

طبيعي است. جرايد سعي مي كنند به اين موضوع شاخ و برگ بدهند اما اين مسائل تاثيري روي من نمي گذارد. من همواره به فكر ارائه بازي خوب هستم. زماني كه وارد زمين مي شوم ذهن خودم را آماده مي كنم و پيرامون حرف هايي كه مردم راجع به من مي گويند فكر نمي كنم. اگر آنها بگويند "كريستيانو رونالدو" از خودش دفاع نمي كند بازهم به آنها فكر نمي كنم. سعي مي كنم روي كار خودم تمركز كنم.

* تو از خانواده ات صحبت كردي، اما چه كس ديگري نقش مهمي در حرفه اي شدن تو ايفا كرد؟

همه. هر مربي اي در نوع خود به من كمك كرد. بازيكنان، مديران و دوستانم، همه آنها به من كمك كردند و باعث شدند كه امروز من به اينجا برسم.

* آيا وجود افراد پرتغالي همچون "كارلوس كرش" در منچستر براي تو مهم بود؟

زماني كه به منچستر رفتم هيچكس در آنجا به زبان پرتغالي صحبت نمي كرد. اكنون 9 يا 10 بازيكن هستند كه توانايي صحبت کردن به زبان پرتغالي را دارند. برخي از آنها برزيلي هستند و برخي آنگولايي. شنيدن زبان پرتغالي در زمين و يا در سالن ورزش همواره مايه خوشحالي است.

* آيا زبان هاي گوناگون بسياري در رختكن منچستر يونايتد به گوش مي خورند؟

اكثر بازيكنان به زبان انگليسي صحبت مي كنند. تنها من، "ناني" و "اندرسون" هستيم كه مرتب پرتغالي صحبت مي كنيم. ما مي توانيم زبان انگليسي را به طنز بگيريم چرا كه آنها نمي توانند پرتغالي صحبت كنند.

* برخي مدافعان زماني كه آنها را در زمين به تمسخر مي گيري آزرده خاطر مي شوند. آيا اينكه مي خواهي نشان بدهي يك بازيكن بزرگ هستي بخشي از شخصيت تو است؟

من همواره اينگونه بازي مي كردم. شما فرصت اينكه مرا در سن 6، 7 يا 8 سالگي ببينيد بدست نياورديد. برخي مردم كه در آن زمان مرا مي شناختند مي گويند كه اين همان كريستيانو است. من به دريبل زدن و پا به توپ شدن علاقه دارم. شايد برخي مردم فكر كنند كه اين كار را براي شيرين كاري انجام مي دهم اما اين سبك من است. اين كاري است كه سعي مي كنم انجام بدهم و به آن علاقه دارم. من به دريبل زدن علاقه زيادي دارم و اين نوع فوتبالي است كه بازي مي كنم. ساير بازيكنان داراي سبك هاي متفاوتي هستند اما سبك من همواره همين بوده است. برخي مدافعان را مي شناسم كه از دست من عصباني مي شوند و سعي در كشتن من در زمين دارند. چنين مساله اي در فوتبال طبيعي است.

* برخي مردم گفته اند كه فوتبال ايتاليا اكنون به مرکزي براي بازيكنان مسن تر همچون شوچنكو و رونالدينيو تبديل شده است، در حالي كه انگليس براي بازيكنان جوان تر مناسب است. دراين باره چه نظري داري؟

ميلان به همراه همين بازيكنان مسن به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دست يافته است. شرايط سني مهمترين مساله نيست. مردم ايتاليا طرز فكر متفاوتي دارند. اگر شما در زمين خوب كار كنيد مردم به سن شما اهميت نمي دهند. اگر استعداد داشته باشيد بايد از شما استفاده شود. در ايتاليا اگر بازيكن 35 ساله باشيد و بهتر از يك بازيكن 20 يا 21 ساله كار كنيد، از شما استفاده مي كنند. سن اهميتي ندارد.

* پس از جام جهاني 2006، شايعه هايي مبني بر اينكه هواداران منچستر يونايتد از تو استقبال نخواهند كرد به گوش مي رسيد اما اين مساله رخ نداد. پس از شايعه هاي تابستان امسال مبني بر احتمال پيوستن تو به رئال مادريد، آيا نگران واكنش بد هواداران نسبت به خودت بودي؟

فكر مي كنم بازيكنان بزرگ همواره دستخوش شايعه هاي بسياري مي شوند. اگر خوب بازي كنيد و اگر يكي از بهترين بازيكنان جهان باشيد همه باشگاه ها خواستار جذب شما مي شوند. اين مساله طبيعي است و تنها شامل من نمي شود. اين موضوع شامل بازيكناني همچون "كاكا"، "مسي" و يا "لمپارد" نيز مي شود. خبرسازي ها همواره وجود دارند. وقتي يك فصل خوب بازي مي كنيد باشگاه هاي ديگر در مورد شما صحبت مي كنند. اين باعث خوشحالي است. باشگاه هاي ديگر شما را مورد تحسين قرار مي دهند و فكر مي كنم اين باعث پيشرفت شما مي شود. من در طول تابستان يك مصاحبه انجام دادم و آنچه فكر مي كردم را در اين مصاحبه بر زبان آوردم. من فرد صادقي هستم، همواره با افراد درستي در باشگاه مشورت مي كنم و احساس خوشحالي زيادي در منچستر يونايتد مي كنم. من آنچه را فكر مي كنم به زبان مي آورم. هيچ ترسي ندارم. هوادران مي دانند هربار كه پيراهن منچستر يونايتد را به تن مي كنم همواره تمام تلاش خود را مي كنم. سعي مي كنم گل به ثمر برسانم، پاس گل بدهم و تيم را به پيروزي برسانم. پنج سال است كه در منچستر هستم و فكر مي كنم هواداران مرا دوست دارند چرا كه خوب بازي مي كنم.

* تو پنج سال است كه در منچستر يونايتد توپ مي زني، اما بازيكناني همچون "رايان گيگز" و "جورج بست" به دليل اينکه تمام دوران فوتبال خود را در اولدترافورد سپري كرده اند به بازيكنان افسانه اي تبديل شده اند. آيا تو هم به دنبال اين هدف هستي؟ يا همواره خود را يك بازيكن افسانه اي قلمداد مي كني؟

من احساس خوبي از بابت حضور در باشگاه فعلي ام دارم اما هزاران بار گفته ام كه هيچكس از آينده خبر ندارد. فكر مي كنم پس از آنچه فصل گذشته از خود نشان دادم اكنون به قسمتي از تاريخچه منچستر يونايتد مبدل شده ام اما من به دنبال موفقيت هاي بيشتر هستم و مهم نيست در كدام باشگاه توپ مي زنم، چه ناسيونال باشد، چه اسپورتينگ ليسبون و چه منچستر يونايتد. من همواره صادق هستم و حرفه اي عمل مي كنم. همواره سعي كردم حرفه اي باشم و در هر باشگاهي كه باشم اين موضوع تغيير نمي كند اما در حال حاضر احساس فوق العاده اي از بابت حضور در منچستر دارم.

* پيش تر گفتي كه از چالش هاي جديد استقبال مي كني. آيا مي تواني با باقي ماندن در يك باشگاه و بازي در يك ليگ اين كار را انجام دهي؟

چرا كه نه؟ من بلندهمت هستم. اگر در منچستر بمانم به همين روند ادامه مي دهم و مراقب بهتر شدنم هستم.

* اما چه كاري مي تواني بيشتر از فصل پيش انجام دهي؟

اين بستگي به هدف شما دارد. اگر به دنبال گل هاي بيشتر باشيد، كار آساني نخواهد بود. شايد بتوانم برابر تمامي تيم ها در انگليس موفق به گلزني شوم! انجام اين كار دشوار است اما گاهي گلزني مهمترين مساله نيست. برخي بازيكنان زماني توسط سايرين مورد تحسين قرار مي گيرند كه در خدمت تيم باشند. به ثمر رساندن گل مهم است اما اگر شما به تيم كمك كنيد همه از اين بابت خوشحال مي شوند. اين همان كاري است كه من سعي در انجام آن دارم.

* مي خواهي بگويي هدف تو اين است كه بيشتر يك بازيكن در خدمت تيم باشي؟

دقيقاً. زماني كه شما بيشتر در خدمت تيم باشيد بازيكنان بيشتر به شما احترام مي گذارند.

* آيا اينكه يك مهاجم نتوانسته كفش طلا را از آن خود كند، باعث حيرت تو مي شود؟

من از فرصت هايم استفاده كردم. زماني كه شما به عنوان بازيكن كناري انجام وظيفه مي كنيد كار آساني پيش رو نداريد و اين پست همانند پست يك مهاجم نيست. يك مهاجم فرصت هاي بيشتري براي گلزني بدست مي آورد. اين جايزه فرصت خوبي براي نشان دادن تحول صورت گرفته در فوتبال به علاقمندان آن است. من تحول كوچكي در مورد كفش طلا به وجود آوردم چرا كه پست اصلي من بازيكن كناري است. يك تغيير و تحول صورت گرفته و من خوشحالم كه اين تغيير و تحول از سوي من صورت گرفته است.

* فكر مي كني بازي در پست غير مهاجم حتي باعث اين شد كه فصل گذشته گل هاي بسياري به ثمر برساني؟

بستگي دارد. فصل گذشته من فرصت اين را بدست آوردم كه بيشتر به عنوان بازيكن آزاد بازي كنم و چند گل به وسيله ضربه هاي آزاد و پنالتي به ثمر برسانم. در نتيجه اين مساله تا حدودي به من كمك كرد.

* حالا كه منچستر يونايتد برباتف را به خدمت گرفته است؛ فكر مي كني بيشتر به عنوان بازيكن كناري انجام وظيفه خواهي كرد؟

اميدوارم اينگونه نباشد. راستش را بخواهيد فكر نمي كنم اين كار را انجام بدهم.

* بنابراين ترجيح مي دهي كه بيشتر به عنوان بازيكن آزاد بازي كني؟

فصل گذشته من در كنار "روني" و "توس" بازي كردم و ما سه نفر گاهي جاي خود را در زمين عوض مي كرديم. فكر مي كنم اين فصل هم همينطور خواهد بود چرا كه همه ما بازي خواهيم كرد.

* اما "برباتف" بازيکن نوک خط حمله خواهد بود، بي ترديد تفاوت در همين است، اينطور نيست؟

نه، شما مي توانيد تنها براي 5 دقيقه تغيير حاصل كنيد (مي خندد). مشكلي نيست. اميدوارم بتوانيم كمي شرايط را تغيير دهيم تا من فرصت بازي در خط حمله را بيشتر بدست بياورم. به هرحال، همه اينها اهميتي ندارد. اگر شما برنده باشيد مهمترين مساله همين است.

* در مورد مالكيت جديد باشگاه منچستر سيتي چه فكري مي كني؟

ديوانه كننده است!

* منچستر يونايتد اكنون پس از منچستر سيتي ثروتمندترين باشگاه است.

باوركردني نيست. اين افراد پول زيادي در اختيار دارند اما گاهي پول نمي تواند بازيكنان مناسبي را براي شما به خدمت بگيرد. شما هرگز نمي توانيد آينده را پيش بيني كنيد اما اين نظر من است.

* آيا با هم تيمي هاي خود در اين باره صحبت كرده اي؟

البته، همه در اين باره صحبت مي كنند چرا كه پاي پول زيادي در ميان است. اما اين موضوع براي همه حيرت انگيز است. فکر مي کنم از راه رسيدن چنين افرادي مطلوب است، درست همانند "آبراموويچ" که شرايط در چلسي را تغيير داد. 50 سال بود که چلسي به مقامي دست نيافته بود و پس از روي کار آمدن "آبراموويچ" آنها دو سال پياپي با "مورينيو" به مقام دست پيدا کردند. چرا منچسترسيتي نتواند؟ اين مساله به نفع فوتبال است.

* باشگاه منچستر يونايتد به تو اجازه نمي دهد به رئال مادريد بروي اما اگر آنها تنها به خاطر پولي که منچسترسيتي رقيب همشهري حاضر است بپردازد به تو اجازه پيوستن به اين تيم را بدهند، چه احساسي خواهي داشت؟

مساله پول درميان نيست. پول مهمترين چيز نيست. پول اکنون براي منچسترسيتي که به دنبال تغيير همه شرايط و خريد بازيکنان بزرگ است به کار مي آيد اما براي اين کارها شما به زمان نياز داريد، اما به هرحال مساله کنوني به نفع فوتبال است و تنها منچستر يونايتد، آرسنال، ليورپول و چلسي قادر به خريد بازيکنان برتر نيستند. شايد منچسترسيتي بتواند در ليگ هم رقابت کند که اين مساله نيز براي فوتبال خوب است.

* تو مي گويي که پول همه چيز نيست. آيا به همين دليل به رئال مادريد نرفتي؟

سوال هاي بسياري درمورد مادريد مي پرسيد! خوب، مي توانم بگويم که 100 درصد پول تنها دليل نبود.

* جدايي "کارلوس کرش" تا چه حد به باشگاه لطمه زد؟ و پيوستن او به تيم ملي پرتغال تا چه حد به سود اين تيم بود؟

من بخت اين را داشتم که چهار سال با "کرش" کار کنم و او از نظر من شگفت انگيز است. او يک مربي فوق العاده است و کار در کنار او باعث خوشحالي من است. او روش هاي خوبي براي تمرين دارد و بسيار حرفه اي است. به نظرم ما در منچستر دلتنگ "کارلوس" مي شويم اما از طرفي حضور او در تيم ملي پرتغال باعث پيروزي ما مي شود. فکر مي کنم گاهي يک مربي براي نشان دادن توانايي هاي خود به زمان نياز دارد. او مربي بسيار بزرگي است. اگر شما فرصت امضاي قرارداد با کارلوس را به مدت 5 سال بدست آوريد بايد به خاطر خارق العاده بودنش با او قرارداد به امضا برسانيد. من بخت کار کردن با او را براي چند سال داشتم و او از نگاه من شگفت انگيز بود.

* فکر مي کني "ژوزه مورينيو" در ايتاليا موفق خواهد شد؟

چرا که نه؟ اگر شما خوب باشيد همه جا خوب هستيد نه فقط در انگليس و پرتغال. گاهي براي موفقيت به زمان نياز داريد چرا که به يک ليگ و فوتبال متفاوت قدم مي گذاريد اما او کار بزرگي صورت خواهد داد چرا که مربي بزرگي است و بازيکنان بزرگي در اختيار دارد.

* در مورد "ريکاردو کوارشما" که در اينتر به "مورينيو" پيوسته است چه نظري داري؟

نظرم در مورد او همانند نظرم پيرامون "مورينيو" است. "ريکاردو" سال ها در پرتغال بازي کرده است و اکنون در يک ليگ متفاوت با طرز فکر متفاوت بازي مي کند. براي او درآينده آرزوي بهترين ها را دارم.

* "دني" بازيکن ملي پوش پرتغالي هم در مديرا پرورش يافت. آيا او را مي شناسي؟

من سال ها است که او را مي شناسم. او يک جوان ممتاز و يک بازيکن بزرگ است. او به تازگي به "زنيت" پيوسته و به تيم ملي پرتغال نيز دعوت شده است. فرصت خوبي نصيب "دني" شده و او شايسته اين فرصت است چرا که يک جوان خوش آتيه است.

* و در پايان، کريستيانو آيا راز خاصي در مورد تکنيک ضربه هاي آزاد تو وجود دارد؟ چگونه به توپ چرخش مي دهي؟

به وسيله ناخن هايم (مي خندد). نمي دانم، تنها کاري که مي کنم تمرين روزمره است. چگونه و چطور آن را نمي توانم به شما بگويم، اين يک راز است!

vahid_civil
12-11-2008, 22:38
منچستر با برد در برابر رنجرز به مرحله بعد صعود کرد.

vahid_civil
14-11-2008, 15:17
در واكنش به اظهارات مهاجم بارسلونا

رونالدو: با احترام به نظر هانري مرد سال فوتبال مي‌شوم

خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم منچستريونايتد گفت:‌ از حرف‌هاي تيه‌ري هانري ناراحت نمي‌شوم؛ اما واقعيت اين است كه من بعنوان مرد سال جهان برگزيده خواهم شد.

به گزارش خبرگزاري فارس كريستانو رونالدو در گفت و گوي كوتاه با شبكه اول تلويزيون پرتغال گفت: در فوتبال بازيكنان مي توانند مانند ساير شئون زندگي نقطه نظر خود را بيان كنند و آنچه تيه ري هانري گفت، نظرش بوده است. از هانري ناراحت نبوده و به اظهاراتش احترام مي گذارم.
وي ادامه داد: در يك سال گذشته زحمات زيادي كشيدم و متحمل رنج فراواني شدم كه مورد تاييد كارشناسان است. پس شايسته تر از هر بازيكن ديگري براي انتخاب به عنوان بهترين بازيكن جهان هستم.
رونالدو در حالي اين سخنان را برزبان آورد كه هفته گذشته تيه ري هانري كه در خدمت تيم بارسلونا اسپانيا است،‌ مدعي شد به جاي مهاجم پرتغالي،‌ ليونل مسي ‌همبازي آرژانتيي اش شايسته كسب اين عنوان است.
انتخاب مرد سال فوتبال جهان سه هفته ديگر توسط فيفا انجام خواهد شد.

vahid_civil
15-11-2008, 18:41
با انجام بازي با استوك سيتي صورت مي‌گيرد

نيم قرن فعاليت طلايي الكس فرگوسن در فوتبال

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد انگليس پنجاهمين سال حضورش را در فوتبال روز شنبه (امروز) جشن مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از منابع خبري انگليس، سر آلكس فرگوسن امروز با هدايت تيمش در بازي هفته سيزدهم ليگ برتر با استوك سيتي، نيم قرن فعاليت را به عنوان بازيكن و مربي جشن خواهد گرفت.
اين مربي در اين باره گفت: نمي‌توانم باور كنم به اندازه 50 سال در فوتبال حضور داشته ام. در سال‌هاي ابتداي فعاليتم، تصور نمي كردم و مطمئن نبودم روزي سابقه ام نيم قرن شود. زندگي برايم اينگونه جريان يافت و تا به اينجا رسيد.
فرگوسن كه به عنوان موفق ترين مربي باشگاهي انگليس به حساب مي آيد، ‌ادامه داد: وقتي 21 سال داشتم، به صورت پاره وقت براي تيم دانفرملين بازي مي كردم چون خانواده پدرم به كانادا مهاجرت كردند، تصور حضور در آنجا را داشتم.
اين مربي كه در دوران جواني حتي براي مدت كوتاهي در كانادا سپري كرد، عنوان كرد: در پنج دهه فعاليت در فوتبال، همواره سعي كردم با صداقت و در نهايت توان كار كنم. مي خواستم موفق شوم كه به هدفم رسيدم.
فرگوسن 66 ساله در دوران جواني براي تيم هاي كوئينزپارك رنجرز (انگليس)، سن جانستون، دانفرملين، گلاسكو رنجرز، فالكرك و آري يونايتد بازي كرد و مربي تيم هاي استرلينگ شاير، سن ميرن، تيم ملي اسكاتلند و منچستر يونايتد (انگليس) بوده است.

vahid_civil
15-11-2008, 20:46
man utd: 5
stock city : 0

از دقیقه 60 فرگی سه تا جک و جوون رو فرستاد تو بازی که یکیشون گل زد !
این آرسنالیا هم که شاخ شده بودن 2-0 باختن که احتیاج به اون بازی کمتره هم واسه بالاتر بودن نسبت به اونا نباشه !
این استوک سیتی همونه که آرسنال 2-1 بهش باخته بود !

MORINIO
15-11-2008, 21:57
این آرسنالیا هم که شاخ شده بودن 2-0 باختن که احتیاج به اون بازی کمتره هم واسه بالاتر بودن نسبت به اونا نباشه !

آرسنال ریتم درستی نداره یه بازی میترکونه یه بازی هم :2:

به نظر من امسال هم رقابت بین چلسی و منچستره . لیورپول رو بعید میدونم بتونه همینجور پیش بیاد

corey
15-11-2008, 21:57
5 هیچ واقعا نتیجه عالی بود بعد از باخت مسخره به تیم ضعیف آرسنال

vahid_civil
15-11-2008, 22:29
آره منم موندم چطور به تیم ضعیفی مثل آرسنال که امسال به لیگ قهرمانان هم صعود نمیکنه باختیم !
با این 5 تا جبران باخت شد.فقط حیف که لیورپول هم2-0 برد و دررفت !

vahid_civil
16-11-2008, 13:28
پس از پيروزي برابر استوك

فرگوسن: از گلزني كريستانو رونالدو خوشحالم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد گفت: بيشتر از آنكه بابت برد مقابل استوك خوشحال باشم، از بازگشت رونالدو خوشحالم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: كريستانو رونالدو بازي خوبي مقابل استوك سيتي ارائه كرد و دو گل زيبا زد. او با حضوري خوب، نشان داد آماده شده و قادر به كمك رساني به منچستر است.
وي ادامه داد:‌ درخشش خيره كننده رونالدو، مرا بيشتر از برد 5 بر صفر، خوشحال و راضي كرد. در اين بازي، منچستر عالي كار كرد؛ اما تحت تاثير اين بازي خوب، رونالدو نيز به خوبي با گل هايش پاسخ گفت.
تيم منچستر يونايتد در ديدار هفته سيزدهم ليگ برتر كه شنبه شب انجام گرفت، 5 بر صفر بر استوك سيتي غلبه كرد كه دو گل را كريستانو رونالدو به ثمر رساند.

mosolim
16-11-2008, 13:42
خوب بردیم. با نتیجه عالی. با این حساب فکر کنم همون سوم باقی بمونیم.

mosolim
22-11-2008, 18:28
با سلام
امروز منچستر بايد با استون ويلا تو زمين استون ويلابازي كنه. به اميد پيروزي

mosolim
22-11-2008, 18:29
بچه ها امروز يه خبر هايي منتشر شده كه :
توز قراره فصل ديگه به تيم بحران زده رئال مادريد بره. البته كو تا فصل ديگه. ميشه اميدوار بود كه نظرش عوض بشه.

vahid_civil
22-11-2008, 20:00
بازی ما ساعت 9 شب به وقت ایرانه.شروع نشده

آرسنال ضعیف 2-0 تا دقیقه 60 از من سیتی عقبه !

چلسی و لیورپول 0-0 با حریفاشون مساوین فعلا

-----------
برباتف رو یه هفته نداریم. مصدومه سر بازی ملی با صربستان

vahid_civil
22-11-2008, 22:30
تصحیح : آرسنال : بوق
من سیتی : 3
---------
من یونایتد هم تا 70 0-0 مساویه

vahid_civil
22-11-2008, 22:42
تا 82 0-0 .............

corey
23-11-2008, 10:59
اصلا خوب نبودیم و خیلی ضعیف بازی کردیم
رونالدو و رونی هم که چند هفتست خوب بازینمی کنن و گل نمی زنن

vahid_civil
23-11-2008, 19:29
بهترین فرصت بود برای 2 امتیازی کردن اختلاف با صدر !
اون یه بازی رو هم اگه ببریم.

ولی نشد ! البت آستون ویلا تیم خوبیه. اونم تو خونه خودش.
مهم نیست

mosolim
24-11-2008, 20:19
بهترین فرصت بود برای 2 امتیازی کردن اختلاف با صدر !
اون یه بازی رو هم اگه ببریم.

ولی نشد ! البت آستون ویلا تیم خوبیه. اونم تو خونه خودش.
مهم نیست
سلام
آقا اولا که اختلاف 2 امتیاز نمیشد میشد 3 امتیاز. در ضمن با تمام احترامی که من برای شما قائل هستم و همچنین با وجود تعصب شدیدی که روی تیم منچستر دارم که حتی رو تیم ملی هم اینجوری تعصب ندارم باید بگم که بازی ضعیف خودمونو با خوب بودن تیم ویلا مقایسه نکنید لطفا . آقا ما ضعیف بودیم.
فکر کنم عادت کردیم یه هفته ضعیف باشیم یه هفته قوی .
به آرسنال باختیم. از استوک 5 به صفر بردیم. حالا با ویلا مساوی . آخه دیگه مگیه این چلسی و لیوپول میشه گرفت.

mosolim
24-11-2008, 20:22
با ناکامی این هفته باید سه شنبه با ویارئال بازی کنیم تو اولدترافورد. بازی تعین کننده برای صدر نشین شدن تو گروه پنجم.
می دونید که هرکی تو لیگ قهرمانان تو گروهش اول بشه تو مرحله حذفی اول تو زمین حریف بازی می کنه بعد بازی برگشت تو زمین خودی میشه که این یه امتیاز برای تیم محسوب میشه.

corey
24-11-2008, 22:03
بازی تو الترافورد نیست توی اسپانیاست

vahid_civil
24-11-2008, 22:26
mosolim جان شما درست میگید. ولی آستون ویلا آرسنال رو مگه هفته پیش 2-0 نبرد؟
منچستر مشکل داره قبول. دو سه تا بازیکن هم نیمه مصدومن.
ما وقتی 14 امتیاز از آرسنال عقب بودیم با اختلاف 5 امتیاز قهرمان شدیم!
بازی برگشت با لیورپول تو تئاتر رویاهاست.لیورپول زیاد مهم نیست.
چلسی هم بگیر نگیر داره.
ولی دو فصله پشت سر همه که داریم قهرمان میشیم! بزار جوونا هم قهرمان بشن

mosolim
25-11-2008, 12:03
بازی تو الترافورد نیست توی اسپانیاست
بله درسته حق با شماست من اشتباه کردم.

mosolim
25-11-2008, 12:05
mosolim جان شما درست میگید. ولی آستون ویلا آرسنال رو مگه هفته پیش 2-0 نبرد؟
منچستر مشکل داره قبول. دو سه تا بازیکن هم نیمه مصدومن.
ما وقتی 14 امتیاز از آرسنال عقب بودیم با اختلاف 5 امتیاز قهرمان شدیم!
بازی برگشت با لیورپول تو تئاتر رویاهاست.لیورپول زیاد مهم نیست.
چلسی هم بگیر نگیر داره.
ولی دو فصله پشت سر همه که داریم قهرمان میشیم! بزار جوونا هم قهرمان بشن
درسته که ویلا ارسنال رو برد. ولی استوک هم آرسنال رو برد. بعد ما اومدیم 5 صفر بردیم. این آرسنال بود که ضعیفه. به هر حال من قصد بحث نداررم. ما همه منچستری هستیم . و همه آرزوی قهرمان شدن تیممونو داریم. چه اشکال داره که 2 سال پشت سر هم قهرمان شدیم. بازم قهرمان بشم.
به امید قهرمانی.

vahid_civil
25-11-2008, 18:53
viva manchester

به قول یاسین تا فرگی رو داریم غم نداریم .

vahid_civil
25-11-2008, 22:51
اخبار منچستر در سایت گل :

mosolim
26-11-2008, 10:53
بازی دیشب مشاوی شد. صفر به صفر. و هر دو تیم منچستر و ویارئال به مرحله بعد صعود کردند. منچستر به دلیل تفاضل گل بهتر در صدر گروه قرار داره. اخرین بازی هم باید مقابل البورگ تو ی منچستر بازی کنیم. بازی رفت رو منچستر توی نروژ برده.

vahid_civil
26-11-2008, 14:02
فرگوسن تاييد كرد

منچستريونايتد خواهان استخدام مجدد روسي

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستر يونايتد خواهان باز پس‌گيري مهاجم ايتاليايي سابق خود است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه انگليسي در تابستان سال 2007 جوزپه روسي را در ازاي 11 ميليون يورو به باشگاه اسپانيايي ويارئال فروخت؛ اما اكنون بعد از گذشت يك سال، خواهان اين گلزن ايتاليايي است كه با باشگاهش تا سال 2013 قرار داد دارد.
سرآلكس فرگوسن در دو مصاحبه به صورت ضمني خبر از تلاش هاي پنهان باشگاهش براي در بار ديگر در اختيار گرفتن اين روسي خبر داده و خود اين بازيكن نيز ابراز علاقمندي كرده تا بازگردد.
در اين ميان، البته منچستر، تنها خواهان روسي نيست چرا كه شنيده مي شود باشگاه‌هاي زنيت روسيه، يوونتوس و فيورنتينا ايتاليا نيز علاقمند جذب اين مهاجم هستند.

mosolim
29-11-2008, 12:54
فردا شب در چها چوب لیگ برتر باشگاههای انگلیس باید به مصاف منچستر سیتی بریم. البته تو زمین منچستر سیتی. به نظر بازی سختی باید باشه. با توجه به نتیجه گیری های اخیر مچستر سیتی باید بیشتر تلاش کرد.
چلسی هم تو استم فورد بریج با ارسنال بازی داره.

vahid_civil
30-11-2008, 02:12
دربي تازه منچستري ها

خبرگزاري فارس: دو تيم اول و دوم شهر منچستر انگليس فردا شب به ملاقات هم رفته و دربي تازه‌اي را انجام خواهند داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منچستر يونايتد كه فصل گذشته به مقام نخست ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا رسيد، در شرايطي با منچستر ستيي ديدار مي‌كند كه همشهري و رقيب ديرينه در فصل جاري تغيير ماهيت اقتصادي داده و خريدهاي سنگيني داشته، به اين اميد كه به زودي تيم نخست شهر نام گيرد.
مصاف اين دو تيم تحت شرايط رقابتي خاصي انجام خواهد شد. مصافي كه در آن سيتي ميزبان است و تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن به ميهماني خواهد شتافت.

vahid_civil
30-11-2008, 02:13
در فاصله يك روز تا دربي منچستر

فرگوسن: منچسترسيتي رقيب ما نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: رقباي اصلي ما در ليگ برتر، چلسي و ليورپول هستند و منچسترسيتي در اين بين جايي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: به تيم همشهري خود احترام مي گذارم؛ اما زماني كه به جدول نگاه مي كنم، با وجود چلسي و ليورپول، ‌اثري از منچسترسيتي بين رقباي خود در راه كسب عنوان قهرماني نمي بينم.
اين مربي در آستانه دربي منچستر افزود: منچسترسيتي تيمي قابل اعتناست؛ اما مطمئنم با توان و تجربه اي كه داريم، مقابل اين حريف به مشكلي بر نخواهيم خورد.
او ادامه داد: بنظرم در اين بازي ما با امتياز كامل از زمين خارج خواهيم شد.
دربي منچستر ميان تيم هاي منچسترسيتي و منچستريونايتد فردا عصر برگزار خواهد شد.