مشاهده نسخه کامل
: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Saman-tci
11-07-2007, 18:42
سلام دوستان ...
همین جور که میدونید واقعا کمبود یک تاپیک مجزا برای همچین گوشی که طرفدارهای خاص خودشو داره احساس میشد .....
N73 Me تقریبا یک گوشی کاملی هست که شباهتهای زیادی به N73 معمولی داره....
ولی برخی از مسایل و مشکلات این گوشی رو نمیشه توی تاپیک N73 معمولی بیان کرد ....
چون بعضی از دوستان تجربه خودشونو در مورد کارکردن با N73 معمولی به دوستانمون که Me دارن میگن برای همین شاید بعضی از مسایل حل نشده باقی بمونه ....
برای همین من با اجازتون یه تاپیک کاملا مجزا برای N73 Music Edition زدم تا هر کسی هر مشکل و پیشنهاد و درخواست قیمتی داره در این تاپیک مطرح بشه تا زودتر به جوابشون برسن و تاپیک N73 معمولی رو بیستر از این شلوغ نکنیم ....
همه موارد مربوط به این گوشی مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 روز پیش گرفتم 440 تومن بدون گارانتی ...
اولین کاری هم که کردم تطبیق سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود که خوشبختانه هماهنگ بودند ...
و دوم سریال رو در سایت Numberingplans وارد کردم که خوشبختانه اونم موردی نداشت و N73 معرفی کرد ...
سوم کد پشت باتری گوشی بود که در سایت Europe.nokia.com/A4305060 وارد کردم و ورژن نرم افزارشو با #0000#* چک کردم و دیدم فعلا اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نیست ....
تمامه قطعاتشم مثل رم 2 گیگ و هندزفری 2 تیکه دقیقا مثل عکس بالا و ...... درسته و مشکلی نداره ....
و الان 4 3 روزه دستمه نه تا حالا هنگ کرده و نه پرش انتن داشته و .....
خدا رو شکر فکر نکنم این گوشی موردی داشته باشه .....
تمام]
saba-aria
11-07-2007, 20:30
خلاصه ای از مباحص مطروحه در این تاپیک:
اگر تصمیم دارید گوشی بدون گارانتی اصلی بخرید حتما به نکات زیر توجه نمایید:
اگر می خواهید زود بدانید که گوشیتون چینه یا نه باید بین فنلندی و چینی مقایسه بکنید به نکاتی که گفتم توجه کنید :
اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Editionهستید به این نکات توجه فرمایید:
گارانتی:
اتصال به کامپیوتر:
گزینه های موبایل هنگام اتصال به کامپیوتر:
نحوه un install کردن تم ها و برنامه های نصب شده:
دانلود نرم افزار و بازی :
مقایسه با سایر گوشیها:
آپدیت:
فلش کردن گوشی:
ارور هنگام نصب برنامه یا تم بر روی گوشی:
مشکلات مموری:
مشکلات مربوط به SMS :
بلوتوث – اینفرارد:
منشی تلفنی:
کند شدن یا هنگ گوشی :
باطری:
سری کامل کدهای مخفی گوشی های نوکیا :
عکس و فیلمبرداری:
موزیک پلیر و اسپیکر :
تبدیل معمولی به موزیکال:
اگه گوشی تو آب افتاد چیکار کنیم؟
Nokia Maps
سایر موارد
تهیه و تنظیم : saba-aria
Forum.p30world.com
نام گوشي: N73 Music Edition
تاريخ معرفي : سه ماهه سوم سال 2006
باند فركانس:
باند : UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: Symbian S60 9.1 3rd Edition
مشخصات ظاهري وزن: 116 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 49 ضخامت : 19
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل با قابلیت فوکوس اتوماتیک و دارای لنز Carl Zeiss و حالت ماکرو و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: 20 برابر
ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد 352x288 پیکسل 15 فریم در ثانیه
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: RealPlayer مجهز به صدای 3D
قابليت پخش: MP3/AAC/eAAC/eAAC+/WMA به همراه لیست پخش و اکولایزر
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 40 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 2 گیگابایت کارت حافظه Mini SD با قابلیت تعویض سریع کارت
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: Pop-Port و USB نسخه 2
بلوتوث: دارد
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد (Class 10 (4+1/3+2 slots
EDGE : دارد (class B, multi slot class 11 (UL 118.4 kbps, DL 236.8 kbps
HSCSD : دارد
: 3G دارد
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : Email (SMTP, IMAP4, POP3), MMS, SMS
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP2.0 و دارای برنامه Yahoo! Go و Anti-virus
مشخصات باتري نوع: Li - Ion 1100 mAh (BP-6M)
زمان مكالمه مداوم: 4 ساعت
زمان آماده به كار: 350 ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-31 و مدل HS-20 و مدل HS-8 و مدل HS-23 و مدل HS-3 و مدل HDB-4 ومدل HDS-3 و مدل HS-5
هندزفري بلوتوث: مدل HS-4W و مدل HDW-3 ومدل HS-11W و مدل HS-21W و مدل HS-12W و مدل HS-26W و مدل HS-36Wو مدل BH-200 و مدل BH-800 و مدل BH-900و مدل BH-601 و مدل BH-300و مدل BH-700و مدل BH-600 و مدل BH-500 ومدل BH-501 و مدل BH-801 و مدل BH-100 و مدل BH-201 و مدل BH-301 و مدل BH-208 و مدل BH-303
كاركيت: مدل CK-7W و مدل BHF-3
كاركيت بلوتوث: مدل CK-15W و مدل CK-20W و مدل CK-7W و مدل HF-6W ومدل HF-33Wو HF-6W
كابل: مدل CA-53
هلدر: مدل Nokia Universal
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
شارژر: مدل AC-4
شارژر فندكي: مدل DC-4
الان قيمت گوشي هاي نوكيا افت زيادي داشته و گوشي مثل N73 واقعا خريدش ارزش داره در صورتي كه مثلا بعضي ها اين گوشي رو رقيب K800 سوني اريكسون مي دونن ولي من اصلا در حد اون نمي بينمش يك اختلاف قيمت كوچيك ولي امكانات بسيار متفاوت تر شايد دوربين K800 بهتر از 73 باشه ولي N73 مخصوصا Music Edition يك گوشي هوشمند عالي و در عين حال موزيكال واقعي است!!!
Saman-tci
11-07-2007, 20:44
دقیقا موافقم ....
منم چون دیدم قیمتش اومده پایین و مطمین بودم این قیمت ثابت نمیمونه و بالا میره سریع رفتم یه Me خریدم ....
دقیقا موافقم ....
منم چون دیدم قیمتش اومده پایین و مطمین بودم این قیمت ثابت نمیمونه و بالا میره سریع رفتم یه Me خریدم ....
طریقه کار با سایت numberinplans رو میگید لطفا؟؟؟...کجاش باید سریال رو وارد کنم؟؟؟؟
بعدش هم اینکه شماره باطری چه ربطی به آپدیت بودن داره؟؟؟
ممنوون:40:
Saman-tci
11-07-2007, 22:00
طریقه کار با سایت numberinplans رو میگید لطفا؟؟؟...کجاش باید سریال رو وارد کنم؟؟؟؟
بعدش هم اینکه شماره باطری چه ربطی به آپدیت بودن داره؟؟؟
ممنوون:40:
من نگفتم که شماره باتری ....
اگه دقت کنی نوشتم کد پشت باتری یعنی روی خود گوشی .... نوشته : Code : 0527009 (مثال)
شما میتونی سریال گوشیتو در این سایت وارد کنی تا متوجه بشی که سریال گوشیت اصلی هست یا نه ..؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!Bikhaneman!
11-07-2007, 23:51
قاب N73 Me با معمولیا فرق میکنه...درسته ؟ جنسش به پلاستیک فشرده میخوره
Saman-tci
12-07-2007, 09:19
بله هم از نظر رنگ متفاوته هم از نظر جنس .....
!Bikhaneman!
12-07-2007, 14:29
ایکاش مثل معمولیا میزدن....از قاب مخملیش خیلی خوشم میومد.
Saman-tci
12-07-2007, 14:45
جا داره از همین جا از Mafia به خاطر لطفشون برای مهم کردن این تاپیک جدا تشکر کنم ......:11:
مهران جان ممنونم .....
Saman-tci
12-07-2007, 14:58
امروز قیمت گرفتم 445 میدادن .....
یعنی از روزی که من گرفتم 5 تومن بیشتر شده .... ( 5 روز پیش )
فقط یه چیزی رو مطینم اونم اینه که قیمتش بازم بالا میره ....
یکی از دوستان گفت کیفیت صدای موزیک ادیشن بهتر از معمولیشه...آیا درسته؟؟؟
اگه درسته به خاطر نرم افزارشه یا سخت افزاریه؟
و اگه نرم افزاریه آیا میشه معمولیشو کاملا به موزیک تبدیل کرد؟
بعدش هم اگه موزیک بهتره پس چرا ارزونتره (بدون در نظر گرفتن متعلقاتش)
منم فکر جنس معمولیش بهتره و خوانا تر
در ضمن من امروز رفتم اتصالات که بپرسم چرا گرون میده (به خواسته یکی از دوستان)...گفت اونایی که تو بازاره اصل نیست و گارانتیه ما معتبره...n73 رو هم اتصالات تموم کرده و گفت تا 1 ماه دیگه دوباره میاره (با قیمت پایین تر)
ممنون میشم اگه جواب سوالام رو بدین
becareful
12-07-2007, 15:52
اقا من شیرازم این مدل رو از چندین مغازه قیمت کردم ولی ....
مغازه اولی خود مغازه اتصالات بود که میداد 600 تومن همینطور که میرفتم یکیش میگفت 440 یکی 430 یکی 425 یکی 410 و آخری هم میگفت 405 تومن... منم کپ کردم گفتم حتما گارانتی هاشون فرق داره 2 تا مغازه ها گارانتی ایران تک بودن بقیه بدون گارانتی حالا اونایی که با گارانتی بودن یه نوع گارانتی بودن با قیمت متفاوت (440 و 410 ) !!!!!!!!!!!!!تموم این مغازه ها هم توی یک خیابونن. عجیب نیست؟ و اینکه یه مغازه داری بهم گفت من خودم میتونم روش گارانتی بزارم با 2 تومن (همون مغازه ای که میداد 405 تومن) و میگفت شما دنبال گارانتی نباش!
becareful
12-07-2007, 15:54
در ضمن من امروز رفتم اتصالات که بپرسم چرا گرون میده (به خواسته یکی از دوستان)...گفت اونایی که تو بازاره اصل نیست و گارانتیه ما معتبره...n73 رو هم اتصالات تموم کرده و گفت تا 1 ماه دیگه دوباره میاره (با قیمت پایین تر)
فکر کنم یه جورایی سخت افزاری هم باشه که روش 2 گیگ داره چون ان 73 معمولی 2 گیگ نمیخوره .درست میگم؟
becareful
12-07-2007, 18:00
سلام دوستان ...
همین جور که میدونید واقعا کمبود یک تاپیک مجزا برای همچین گوشی که طرفدارهای خاص خودشو داره احساس میشد .....
N73 Me تقریبا یک گوشی کاملی هست که شباهتهای زیادی به N73 معمولی داره....
ولی برخی از مسایل و مشکلات این گوشی رو نمیشه توی تاپیک N73 معمولی بیان کرد ....
چون بعضی از دوستان تجربه خودشونو در مورد کارکردن با N73 معمولی به دوستانمون که Me دارن میگن برای همین شاید بعضی از مسایل حل نشده باقی بمونه ....
برای همین من با اجازتون یه تاپیک کاملا مجزا برای N73 Music Edition زدم تا هر کسی هر مشکل و پیشنهاد و درخواست قیمتی داره در این تاپیک مطرح بشه تا زودتر به جوابشون برسن و تاپیک N73 معمولی رو بیستر از این شلوغ نکنیم ....
همه موارد مربوط به این گوشی مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید .
فکر کنم این عکسه کامل تر باشه . رم دو گیگ هم داره.:31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
senior.viva
12-07-2007, 23:21
با سلام..
من طلبه N73 Me شدم.علماي N73 يه ياري به من بكنند:
1- آيا تا چه حد ميشه به گارانتي غير از اتصالت اعتماد كرد؟ كدوماشون بهترند؟
2-من اگر بخواهم حدود حداكثر450 ونه 600 برا خريدش هزينه كنم ؛آيا خريد موفقي خواهم داشت؟
3-در هنگام خريد چه بايد بكنم كه اصل بودنش رو مطمئن بشم..؟
4- نوسان قيمت چطوره؟..آيا پايين ميآد..
5-تا كي صبر كنم؟اگر بيش از اين صبر كنم به توليدات غير اصل و غير مطمئن بر نمي خورم؟
....ممنون از لطف بيكران تون
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟!!!!!:10:
!Bikhaneman!
13-07-2007, 00:39
اقا من شیرازم این مدل رو از چندین مغازه قیمت کردم ولی ....
مغازه اولی خود مغازه اتصالات بود که میداد 600 تومن همینطور که میرفتم یکیش میگفت 440 یکی 430 یکی 425 یکی 410 و آخری هم میگفت 405 تومن... منم کپ کردم گفتم حتما گارانتی هاشون فرق داره 2 تا مغازه ها گارانتی ایران تک بودن بقیه بدون گارانتی حالا اونایی که با گارانتی بودن یه نوع گارانتی بودن با قیمت متفاوت (440 و 410 ) !!!!!!!!!!!!!تموم این مغازه ها هم توی یک خیابونن. عجیب نیست؟ و اینکه یه مغازه داری بهم گفت من خودم میتونم روش گارانتی بزارم با 2 تومن (همون مغازه ای که میداد 405 تومن) و میگفت شما دنبال گارانتی نباش!
اگه می تونی با نیا یا همون اتصالات بگیر...چون بدون گارانتی گرفتنش شانس و اطلاعات زیادی می خواد . شما یا باید همون اولا که یدفه ارزون شد ، مثل همین سامان عزیز (باز کننده تاپیک) ، با یه کاربلد میرفتی میگرفتی که شاید یه چندتا سری اولی گیرت بیاد یا حالا که نگرفتی ، می خوای خیالت راحت باشه با گارانتی بگیر.به نظر من N73 ارزششو داره ...پشیمون نمیشی
!Bikhaneman!
13-07-2007, 00:44
BRUSH جان...اینطور سوالا معمولاً جوابش به سختی بدست میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه کاملاً تخصصیه و مثلاً از یه تعمیرکار تخصصی بپرسی که گوشیها رو باز کرده باشه...بهتره
اما من N73 معمولی هم داشتم که نرم افزاری به موزیک تبدیل کردم ، هم 2گیگ رو ساپورت میکنه و هم هنگ نداشت ، اما صدای هندزفری و اسپیکرش هیچ تغییری نکرد چون از این نظر هیچ فرقی با ME نداره !
فکر هم نکنم سخت افزاری باشه چون اونوقت قیمتش باید خیلی بیشتر از معمولی بود .
در کل ، N73 موزیک بدرد کسانی میخوره که به معنای واقعی اهل موزیک باشن
BRUSH جان...اینطور سوالا معمولاً جوابش به سختی بدست میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه کاملاً تخصصیه و مثلاً از یه تعمیرکار تخصصی بپرسی که گوشیها رو باز کرده باشه...بهتره
اما من N73 معمولی هم داشتم که نرم افزاری به موزیک تبدیل کردم ، هم 2گیگ رو ساپورت میکنه و هم هنگ نداشت ، اما صدای هندزفری و اسپیکرش هیچ تغییری نکرد چون از این نظر هیچ فرقی با ME نداره !
فکر هم نکنم سخت افزاری باشه چون اونوقت قیمتش باید خیلی بیشتر از معمولی بود .
در کل ، N73 موزیک بدرد کسانی میخوره که به معنای واقعی اهل موزیک باشن
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا میگن me تا 4 گیگ ساپورت میکنه ولی معمولی تا 2 گیگ؟؟؟
!Bikhaneman!
13-07-2007, 02:26
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا میگن me تا 4 گیگ ساپورت میکنه ولی معمولی تا 2 گیگ؟؟؟
کی گفته تا 4 گیگ ؟!!!!
معمولیا 1گیگ و موزیکا 2 گیگ ...اگه غیر از اینه ، بفرمایید .
!Bikhaneman!
13-07-2007, 02:28
دوستانی که موزیک ادیشن دارن یه سوال :
چرا روی دفترچه راهنمای این گوشی عکس موزیک ادیشن نیست ؟ من تو هیچ جای این دفترچه ندیدم عکسی از موزیک باشه ، همش معمولیه .
satttanism
13-07-2007, 09:51
سلام دوستان چندتا سوال
اولا طرز کار کردن با رادیو رو بگین!!!
دوما چرا فایل های Mpg رو نمایش نمیده و باید چیکار کنم؟
سوما بهترین راه برای دسته بندی کردن موزیک ها برای اجرا با مدیا پلیر رو بگید
ممنون
Saman-tci
13-07-2007, 12:01
سلام دوستان چندتا سوال
اولا طرز کار کردن با رادیو رو بگین!!!
دوما چرا فایل های Mpg رو نمایش نمیده و باید چیکار کنم؟
سوما بهترین راه برای دسته بندی کردن موزیک ها برای اجرا با مدیا پلیر رو بگید
ممنون
سلام دوست من .....
هر موقع کلید Player گوشی (زیر کلید قرمز رنگ برای قطع کردن تماس) رو 3 ثانیه نگه داری روی حالت رادیو میره ... یا میتونی از طریق Menu ---Application - Radio به قسمت رادیم بری.....
فقط یادت باشه موقع استفاده از رادیو حتما باید هندزفری رو به گوشی وصل کنی ... چون هندزفری نقش انتن رادیو رو داره .....
این نوع گوشی و بیشتر گوشیهای سری N قابلیت پخش فایل های تصویری با فرمت 3gp و Mp4 رو دارن ....
شما اگه فایل تصویریتون غیر از اینا باشن باشد کانورتش (تبدیل ) کنی ....
برای دسته بندی موزیکها میتونی از گزینه Playlist استفاده کنی ....داخل Playlist چندتا فولدر به اسمهایی که میخوای بساز و بعد هر موزیک رو داخل همون فولدر کپی کن ....
Saman-tci
13-07-2007, 12:05
نه دوست من همون جوری هم که Bikhaneman جان گفتند حداکتر ساپورت رم برای معمولی ا گیگ و برای موزیک 2 گیگ هست که یه رم 2 گیگ فابریک نوکیا داخل جعبه هست ....
ولی داخل جعبه معمولی متاسفانه رم 128 هست که اونم بیشتر فروشنده ها برمیدارن ....
Saman-tci
13-07-2007, 12:10
نه Brush جان اینطور نیست .....
من خودم موزیک دارم و یکی از دوستام هم معمولی داره .... وقتی یه اهنگ مشخص رو با یه Equalizer مثل هم پخش میکنیم صداهاشون مثل هم هست یعنی زیاد تفاوتی نمیکنه ....
بله شما میتونی معمولی رو با تغییر کد به موزیک و با همون امکانات تبدیل کنی .....
که گفته موزیک ارزونتره .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین الان که اختلافشون خیلی کم شده رسیده به 65 تومن .....
Saman-tci
13-07-2007, 13:26
این هم تصاویر گوشی اصل فنلاند ...
don corleone
13-07-2007, 13:28
سلام دوست عزیز
کیفیت صدای n73 me حدودا 10% بالاتر از نوع معمولیه. این دو مدل از لحاظ سخت افزاری تقریبا مشابه هستند و با خرجی حدود 12000 تومان می تونید از لحاظ کیفیت صدا تبدیلش کنین به n73 me .
من شنیدم که یک باند غیر فعال داره که میشه با یک نزرافزار فعال کرد و صداش را زیاد کرد؟؟؟
آیا درسته
Saman-tci
13-07-2007, 14:37
بله قسمت بالای سمت چپ گوشی ( هم معمولی و هم موزیک ) خروجی صدا نداره .....
دز ضمن نرم افزاری نیست چون اون قسمت اصلا اسپیکر نداره .....
بچه ها من چند روزیه n73 me گرفتم ولی گاهی وقتا با این پیغام مواجه میشم :
general:memory full.close some applications and try again
گاهی وقتا که می خوام عکسامو create muvee کنم این پیغام میاد . گاهی وقتا هم که رو عکسا می خوام بیشتر از 50% زوم کنم همین میاد ولی به جای general مینویسه gallery
مموری کارت و فون مموری هم کلی خالی داره . مشکل از کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
البته وقتی اینجوری میشه به یه خاموش روشن کردن درست میشه . چکار کنم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Saman-tci
13-07-2007, 20:23
من احتمال میدم یک سری برنامه های باز داری که اینا خودشون رو اشغال میکنن .....
برای همین با یه بار ریست درست میشه ....
سعی موقع موقع این کار تمام برنامه هایی که باز هستن رو ببندی ....
من 3 روز پیش گرفتم 440 تومن بدون گارانتی ...
اولین کاری هم که کردم تطبیق سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود که خوشبختانه هماهنگ بودند ...
و دوم سریال رو در سایت Numberingplans وارد کردم که خوشبختانه اونم موردی نداشت و N73 معرفی کرد ...
سوم کد پشت باتری گوشی بود که در سایت Europe.nokia.com/A4305060 وارد کردم و ورژن نرم افزارشو با #0000#* چک کردم و دیدم فعلا اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نیست ....
تمامه قطعاتشم مثل رم 2 گیگ و هندزفری 2 تیکه دقیقا مثل عکس بالا و ...... درسته و مشکلی نداره ....
و الان 4 3 روزه دستمه نه تا حالا هنگ کرده و نه پرش انتن داشته و .....
خدا رو شکر فکر نکنم این گوشی موردی داشته باشه .....
تمام
این طور به نظر میرسه که گوشی شما جنس خوبی است
میخواستم بدونم که رنگ برد گوشی شما سبز پر رنگ است یا کم رنگ ؟؟؟؟؟
آیا بر روی محافظ lcd عبارت nokia nseries نوشته شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکن است یک عکس از لیبل پشت گوشی خود بزارید
با تشکر از شما
نه Brush جان اینطور نیست .....
من خودم موزیک دارم و یکی از دوستام هم معمولی داره .... وقتی یه اهنگ مشخص رو با یه Equalizer مثل هم پخش میکنیم صداهاشون مثل هم هست یعنی زیاد تفاوتی نمیکنه ....
بله شما میتونی معمولی رو با تغییر کد به موزیک و با همون امکانات تبدیل کنی .....
که گفته موزیک ارزونتره .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین الان که اختلافشون خیلی کم شده رسیده به 65 تومن .....
اختلاف قیمتش 30 تومن هست!!!!...نه 65 تومن
بعدش هم اگه پول مموری 2 گیگ و هندزفریو... ازش کم کنی از n73 معمولی ارزون تر میشه...
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا یکیشون تا 1 گیگ ساپورت میکنه ولی اون یکی تا 2 گیگ:13:
میشه دقیق تر توضیح بدید؟......چون میخوام بخرم اما از ظاهر معمولیش بیشتر خوشم میاد
ممنون
satttanism
14-07-2007, 00:13
با تشکر از شما
سلام
اگه بر روی محافظ lcd عبارت nokia nseries نوشته نشده باشه چی میشه؟
و یه سوال دیگه وقتی شماره سریال رو در سایت Numberingplans چک کنیم باید music رو هم قید کنه؟
راستی دوستان لوازم جانبی هم که همراه گوشی هستند مثل هندزفری یا شارژر هم باید ساخت فلاند باشند؟
من هم تصمیم گرفتم بخرم
ولی رنگ نقره ایش بیشتر به دلم میچسبه
Saman-tci
14-07-2007, 09:38
اختلاف قیمتش 30 تومن هست!!!!...نه 65 تومن
بعدش هم اگه پول مموری 2 گیگ و هندزفریو... ازش کم کنی از n73 معمولی ارزون تر میشه...
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا یکیشون تا 1 گیگ ساپورت میکنه ولی اون یکی تا 2 گیگ:13:
میشه دقیق تر توضیح بدید؟......چون میخوام بخرم اما از ظاهر معمولیش بیشتر خوشم میاد
ممنون
عزیز من ... من 6 روز پیش گرفتم اختلافشون هم 65 تومن بود ...... شما از کجا قیمت معمولی و موزیک رو گرفتی که میگی 30 تومن ...؟؟؟
ثانیا اصل تفاوت موزیک و معمولی همون مموری 2 گیگ فابریک نوکیا با هندزفری 2 تیکش هست ....
این دوتا برای من خیلی مهم بود .....اولین چیزی هم تاکید کردم همین دوتا + فنلاندی بودنش بود ....
دوست من ربطی به سخت افزاری نداره .... شما وقتی که معمولی رو هم به موزیک تبدیل کنی تا 2 گیگ ساپورت میکنه .... نمیان چیزی بهش اضافه کنن که ....
Saman-tci
14-07-2007, 09:40
سلام
و یه سوال دیگه وقتی شماره سریال رو در سایت Numberingplans چک کنیم باید music رو هم قید کنه؟
راستی دوستان لوازم جانبی هم که همراه گوشی هستند مثل هندزفری یا شارژر هم باید ساخت فلاند باشند؟
نه دوست من اگه گوشیت موزیک هم باشه توی سایت معمولی معرفی میکنه ... منم خودم علتشو نمیدونم ...
لوازم جانبی نوکیا کلا همه چینی هستند .... چه شارژر ... چه هندزفری ... و چه باتری ..... همه چینی هستند ...
Saman-tci
14-07-2007, 09:43
با تشکر از شما
برد گوشی من سبز پر رنگ هست دقیقا این رنگی
satttanism
14-07-2007, 09:47
خیلی ممنون دوست عزیز
و اگه می شه یه نفر یه عکس معمولی و یه عکس با zoom زیاد که با گوشیش گرفته بزاره اینجا
خیلی ممنون
mehrdad.2008
14-07-2007, 14:39
قیمت امروز علا الدین N73 موزیک : 410000 تومان وبه گفته فروشنده اصله فنلاند
N73 معمولی: 390000 تومان
5700: 297000
برد گوشی من سبز پر رنگ هست دقیقا این رنگی
از پاسخگویی شما ممنون
اگه میشه آدرس جایی که از آن گوشی خریدید را بگویید
UP-2-DATE
14-07-2007, 18:24
دوستانی که موزیک ادیشن دارن یه سوال :
چرا روی دفترچه راهنمای این گوشی عکس موزیک ادیشن نیست ؟ من تو هیچ جای این دفترچه ندیدم عکسی از موزیک باشه ، همش معمولیه .
داداش اگه عکس موزیک میزدن چشم میخورد :31:
UP-2-DATE
14-07-2007, 18:26
بر و بچ باحال محض اطلاع N73 M.E به لحاظ فنی و سخت افزاری هم با ساده ( Orignal edition) فرق داره
بر و بچ باحال محض اطلاع N73 M.E به لحاظ فنی و سخت افزاری هم با ساده ( Orignal edition) فرق داره
چه فرقی؟؟؟؟
n73 ME مموری 1 گیگ داره یا 2 گیگ؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من میخوام n73 ME بدون گارانتی بخرم اگه میشه همه کارهایی که باید انجام بدم رو بهم بگید. باید چه تستهایی روش انجام بدم. در ضمن اصلا برام مهم نیست که رجیستر شده باشه یا نه.فقط از اصل بودنش اطمینان پیدا کنم.
ali racer
15-07-2007, 02:33
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟
Saman-tci
15-07-2007, 09:01
n73 ME مموری 1 گیگ داره یا 2 گیگ؟
مموری 2 گیگ فابریک خود نوکیا توی جعبشه ......
!Bikhaneman!
15-07-2007, 13:08
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟
علی جان همه دیگه از این بحث ها خسته شدن...ببین عزیز..حالا مال هر کجا هم که باشه شما مجبوری بخری ، مگه غیر از اینه ؟! یا باید با گارانتیش بگیری که فکر نکنم بخوای اینقدر هزینه کنی یا باید معمولیاشو بگیری که حرف و حدیث پیرامونش زیاده .
jojonice
15-07-2007, 19:07
سلام
یک خواهشی دارم
شما که n73 دارید اگر لطف کنید یک فیلم یک دقیقه ای بگیرید با کیفیت بالا مثلا هم از روشنائی و هم از تاریکی و همچنین بعضی مواقع گوشی را موقع فیلم برداری تکان دهید میخواهم بدونم کیفیت فیلم بردار این گوشی چطوره
البته در اینترنت چند سایت نمونه های از این فیلم ها گذاشتن اما نمیشود بهشون اعتماد کرد
همین سوال را هم میخواهم از دوستان که n95 دارن بپرسم
اگر شما دوستان این کار را بکنید ممنون میشوم
با تشکر
!Bikhaneman!
15-07-2007, 23:18
سلام
یک خواهشی دارم
شما که n73 دارید اگر لطف کنید یک فیلم یک دقیقه ای بگیرید با کیفیت بالا مثلا هم از روشنائی و هم از تاریکی و همچنین بعضی مواقع گوشی را موقع فیلم برداری تکان دهید میخواهم بدونم کیفیت فیلم بردار این گوشی چطوره
البته در اینترنت چند سایت نمونه های از این فیلم ها گذاشتن اما نمیشود بهشون اعتماد کرد
همین سوال را هم میخواهم از دوستان که n95 دارن بپرسم
اگر شما دوستان این کار را بکنید ممنون میشوم
با تشکر
حجم هر دقیقه فیلمبرداری این گوشی حدوداً 7 مگابایته ! اونایی که ADSL دارن میتونن
Saman-tci
16-07-2007, 09:54
دقیقا ....
من 4 دقیقه با کیفیت خوب فیلمبرداری کردم حجم فایلم 30 مگ شد .....
و 30 مگ هم برای اپلود خیلی زمان میبره .....
jojonice
16-07-2007, 12:56
حالا یک دقیقه نمیخواد فقط 20 سانیه بگیرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما با کیفیت خوب و از قسمت های مختلف بگیرید
satttanism
16-07-2007, 13:23
سلام دوستان
آیا میشه از طریق Usb که به کامپور وصله به اینترنت وصل شد؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من میخوام n73 ME بدون گارانتی بخرم اگه میشه همه کارهایی که باید انجام بدم رو بهم بگید. باید چه تستهایی روش انجام بدم. در ضمن اصلا برام مهم نیست که رجیستر شده باشه یا نه.فقط از اصل بودنش اطمینان پیدا کنم.
چی شد؟؟چرا جواب نمی دین؟
jojonice
16-07-2007, 23:17
یه لطفی کنید یه چند سانیه فیلم بگیرید
rezasafa2000
16-07-2007, 23:30
بچه ها سلام . راستش مدتهاست که میخوام گوشی یخرم ولی تردید دارم . تا اینکه یهو قیمت n73 me به شدت کاهش یافت وقتی بار اول قیمتا رو دیدم از تعجب شاخ در اوردم .اخه چطور ممکنه این همه کاهش قیمت ...میگن یا انتن میپره یا تقلبی محض .. ولی من میگم این شاید توطئه اتصالات یا نیا باشه اخه وقتی بازار 450 هست و اونا 650 میدن خوب کسی نمیره از اونا بخره واسه همین شایعه تقلبی بودن رو مطرح کردن ..کسی تایید میکنه ؟؟ .کسی جدیدا گوشی به اصطلاح چینی خریده و به مشگل برخورده ؟؟؟
rezasafa2000
16-07-2007, 23:31
بچه ها سلام . راستش مدتهاست که میخوام گوشی یخرم ولی تردید دارم . تا اینکه یهو قیمت n73 me به شدت کاهش یافت وقتی بار اول قیمتا رو دیدم از تعجب شاخ در اوردم .اخه چطور ممکنه این همه کاهش قیمت ...میگن یا انتن میپره یا تقلبی محض .. ولی من میگم این شاید توطئه اتصالات یا نیا باشه اخه وقتی بازار 450 هست و اونا 650 میدن خوب کسی نمیره از اونا بخره واسه همین شایعه تقلبی بودن رو مطرح کردن ..کسی تایید میکنه ؟؟ .کسی جدیدا گوشی به اصطلاح چینی خریده و به مشگل برخورده ؟؟؟ راستی این کاهش قیمت فقط درباره n73 , n70 بوده یا سایر گوشیهای نوکیا هم این کاهش شدید رو داشتند ؟؟
!Bikhaneman!
17-07-2007, 14:53
چی شد؟؟چرا جواب نمی دین؟
آرش عزیز...آخه نمیشه که هر دفعه مطلبی رو که قبلاً گفته شده رو دوباره تکرار کرد . شما یه سرچی تو کلوپ نوکیا بکنید مطالب مورد نظرتون رو پیدا میکنید .
در ضمن..هنوز روش درستی برای تشخیص وجود نداره... اینایی که میگم ممکنه در مورد همه صدق نکنه اما جامعیت داره :
1- دو رقم آخر سریال اکثرشون ارقام 7تا 9 هست (وارد شده از چین و هند)
2- برچسبی که روش نوشته شده : Made in Finland ، تو بعضیاشون چهارخونه ایه برجسته نیست (باید باشه)
3- رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
4- برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست (نه خیلی کمرنگ) و برد فنلاندیا سبز تیره
!Bikhaneman!
17-07-2007, 14:58
بچه ها سلام . راستش مدتهاست که میخوام گوشی یخرم ولی تردید دارم . تا اینکه یهو قیمت n73 me به شدت کاهش یافت وقتی بار اول قیمتا رو دیدم از تعجب شاخ در اوردم .اخه چطور ممکنه این همه کاهش قیمت ...میگن یا انتن میپره یا تقلبی محض .. ولی من میگم این شاید توطئه اتصالات یا نیا باشه اخه وقتی بازار 450 هست و اونا 650 میدن خوب کسی نمیره از اونا بخره واسه همین شایعه تقلبی بودن رو مطرح کردن ..کسی تایید میکنه ؟؟ .کسی جدیدا گوشی به اصطلاح چینی خریده و به مشگل برخورده ؟؟؟ راستی این کاهش قیمت فقط درباره n73 , n70 بوده یا سایر گوشیهای نوکیا هم این کاهش شدید رو داشتند ؟؟
نمیشه گفت کاهش داشتن...بلکه این گوشیهای چینی و ..هستن که قیمتشون کمه...مثلاً N95 که الان ساخت چینشو 400 هم میفروشن اما فنلاندیاش همچنان 700 تا 1100 فروش میره
امروز تو علاءالدین یه N73 کارکرده سری قدیم و قاب قرمز رو 435 گذاشته بودن برای فروش !!!!
sirwanonline
17-07-2007, 21:42
سلام:41: ایی چین نامرد
:18: 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
2-هولوگرامش مصنوعی
3-بریت تو نوشتن اسمس اگر بعد 10 ثانیه شروع به نوشتن کرد چینی فینلند 3 ثانیه می خواد
4-پایین باطری فنلند چیزی ننوشته و لی چینی نوشته mf-2
5-رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
6-برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست و برد فنلاندیا سبز تیره
7- چینیش انتی ویروسش کار نمیکنه
:13:
ای آخرین سوالمه بعد می رم می خرمش.
امکان داره پشت باتری نوشته باشه made in finland ولی چینی باشه؟؟(یا اصل نباشه)
soheil_6666
17-07-2007, 23:34
:18: 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
2-هولوگرامش مصنوعی
3-بریت تو نوشتن اسمس اگر بعد 10 ثانیه شروع به نوشتن کرد چینی فینلند 3 ثانیه می خواد
والا ماله ما از اين ارزوناست تست گرفتيم ولي اين جوريا هم نبود:18: :18: :18:
soheil_6666
17-07-2007, 23:36
ای آخرین سوالمه بعد می رم می خرمش.
امکان داره پشت باتری نوشته باشه made in finland ولی چینی باشه؟؟(یا اصل نباشه)
دوستان تو انجمن من چند جا ديدم مي گن آره همشون اصلا اينجورين:18:
satttanism
17-07-2007, 23:39
2-هولوگرامش مصنوعی
شما این آمار رو از کجا آوردین؟
sirwanonline
18-07-2007, 00:08
چینی ها (و هندی ها)جنس بدل هستن
1-سرعتش خیلی از فنلندش کمتره خیلی کمتره
2-جنس لایلونش از فنلندی زخیم تره
3-انتی ویروسش الکی ویروس نمی کشه ویروس می گیره
4-رم چینی هولوگرامش 4 تا تا خانه سیاه داره که بدله و لی فینلندی این جوری نیست
این اطلاعات رو از سایت نوکیا و گوگل گرفتم عزیزان سرچ کنید
(راستش چینیش بد نیست ولی ویروس زود می گیره و زود زود قاطی می کنه مواظب باشد )(:10: اما فینلندی خاطر جمع باشید که حالا حالا ها این گوشی براتون کار می کونه
satttanism
18-07-2007, 00:36
آقا من گیج شدم بعضی از این چیزا که شما می گین با گوشی من می خونه بعضیاش نمیخونه
مثلا برد من سبز تیرست
تو sms که میرم 2ثاتیه ای تایپ میکنم
ولی روشن شدنش طول میشه
زیر باتریش چیزی ننوشته
از کجا بفهمم آنتی ویروس کار میده یا نه؟
Nikolas_95
18-07-2007, 00:51
یه پیشنهاد
کسانی که n73 Music Edition دارن بیاد از بردشون یک عکس بگیرن و بزارن تا رنگاشون رو با هم مقایسه کنیم.البته اگه کسی از اصل بودن گوشیش اطمینان داره می تونه عکس بردش رو بزاره تا بقیه با اون مقایسه کنن.میشه هم تو اینترنت گشت بالاخره یه عکسی از برد n73 پیدا میشه
sirwanonline
18-07-2007, 01:10
آقا من گیج شدم بعضی از این چیزا که شما می گین با گوشی من می خونه بعضیاش نمیخونه
مثلا بدر من سبز تیرست
تو sms که میرم 2ثاتیه ای تایپ میکنم
ولی روشن شدنش طول میشه
زیر باتریش چیزی ننوشته
از کجا بفهمم آنتی ویروس کار میده یا نه؟
::::------------------------------------------------<><><><>---------------------------------------------------::::
1-شما گوشیتون ضمانت داره یا نه
2-گوشی رو چند خریدی
3-50% احتمال کارنکرد داره که شما انتی ویروس جدیدی رو گوشیتون نصب کنید مشکل حل می شه
4-من هم گیج شده ام هیچ گوشی تا حالا این طوری نبوده مثل گوشی شوما
satttanism
18-07-2007, 01:16
::::------------------------------------------------<><><><>---------------------------------------------------::::
1-شما گوشیتون ضمانت داره یا نه
2-گوشی رو چند خریدی
3-50% احتمال کارنکرد داره که شما انتی ویروس جدیدی رو گوشیتون نصب کنید مشکل حل می شه
4-من هم گیج شده ام هیچ گوشی تا حالا این طوری نبوده مثل گوشی شوما
ضمانت نداره
445 خریدم 5شنبه هفته پیش
سریالش رو هم در سایت Numberingplans چک کردم حتی روی پاکتی که گوشی درونش بود هم سریالش ذکر شده
و یه چیز دیگه اینه که روی جعبه گوشیم نوشته North Africa Music Edition
شما نگفتین از کجا بفهمم آنتی ویروسش کار میده یا نه؟
!Bikhaneman!
18-07-2007, 01:51
ضمانت نداره
445 خریدم 5شنبه هفته پیش
سریالش رو هم در سایت Numberingplans چک کردم حتی روی پاکتی که گوشی درونش بود هم سریالش ذکر شده
و یه چیز دیگه اینه که روی جعبه گوشیم نوشته North Africa Music Edition
شما نگفتین از کجا بفهمم آنتی ویروسش کار میده یا نه؟
مشکل شما دقیقاً چیه ؟
مشخصات گوشیتون نشان از گوشیهای قبل از عید میده ! یعنی فنلاندیه.
Saman-tci
18-07-2007, 09:11
ببینید دوستان این همون سایتی هست که سریال گوشی رو وارد میکنید ....
اینم سریال گوشی من :
در ضمن رنگ بورد من سبز تیره س ... این رنگی
satttanism
18-07-2007, 13:58
مشکل شما دقیقاً چیه ؟
مشخصات گوشیتون نشان از گوشیهای قبل از عید میده ! یعنی فنلاندیه.
خوب از من برچسب Nokia Nseries روش نبود
روی مموریش هم ننوشته Nokia
احساس می کنم کیفیت عکس هاش پایین البته من عکس دیگه ای که با n73 گرفته شده باشه ندیدم پس اگه می شه یه نفر یه عکی معمولی و یه عکس با زوم زیاد بزاره
sirwanonline
18-07-2007, 14:00
دوست عزیز برای اینکه بدونی انتی ویروسش کار می کنه یا نه راه ی جز فرستادن ویروس به گوشیت نیست شما یک کار دیگه بکن یک انتی ویروس دیگه هم رو موبایلت نصب کن این مشکلی نیست اگر گوشیتون مشخصاتی که نوشته باشم همه را دارا باشد چینی اگر نه که فینلند اصل دوست عزیز شما یک انتی ویروس خوب بگیر و نصب کن و بجای یک انتی ویروس 2 تا انتی ویروس باشه اشکالی نداره یکی از دوستانم طرح گوشی ان 95 nokal گرفته بود انتی ویروس داشت و لی کار نکرده ویروس گرفته و و سوخته
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما تمام امکانانش رو جک بکن
1-شما یک ان 73 قدیمی سری اول رو با گوشیت مقایسه کن سرعت-دوربین-صدا- هدفون -و ....
2-ان 73 چینی ابگردش خیلی خیلی تول می کشد 3 -2 طول می کشه ولی فنلندی اصل خیلی زود تر 1 دقیقه
<><>------------------تمام مشخصات را گفتم دیگر مشخصاتی وجود ندارد دوستان -----------------<><>
satttanism
18-07-2007, 14:15
دوست عزیز نرم افزار گوشیم آخرین ورژنشه که من روی سایت نوکیا چک کردم پس نمیشه آپگریدش کرد!
دوستان یه راه سریع به من بگین می خوام تا دیر نشده برم پسش بدم
becareful
18-07-2007, 18:43
چینی ها (و هندی ها)جنس بدل هستن
1-سرعتش خیلی از فنلندش کمتره خیلی کمتره
2-جنس لایلونش از فنلندی زخیم تره
3-انتی ویروسش الکی ویروس نمی کشه ویروس می گیره
4-رم چینی هولوگرامش 4 تا تا خانه سیاه داره که بدله و لی فینلندی این جوری نیست
این اطلاعات رو از سایت نوکیا و گوگل گرفتم عزیزان سرچ کنید
(راستش چینیش بد نیست ولی ویروس زود می گیره و زود زود قاطی می کنه مواظب باشد )(:10: اما فینلندی خاطر جمع باشید که حالا حالا ها این گوشی براتون کار می کونه
آقا میشه شفاف سازی کنید که این رم چینی که 4 تا خونه ی سیاه داره از کجا بفهمیم خونه سیاهاش بدله؟
و اینکه برچسب made in finland باید برجسته باشه؟
sirwanonline
18-07-2007, 19:13
سلام دوستان:اولن باید کسانی که گوشی ان 73 موزیک و معمولی دارن در باره این مطلب ها نظر بدن دوست عزیز -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------اگر می خواهید زود بدانید که گوشیتون چینه یا نه باید مقایسه بین فنلندی و چینی بکنید دوستان و گر نه باید به نکاتی که گفتم توجه کنید -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------به هر حال:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1-اگر هولوگرام خود را به دقت نگاه کنید و ان را تکان دهید چهار خانه ی در هولوگرام گوشی های فنلندی هیچ چهار خانی وجود ندارد و خیلی براق تره 2-بعضی از چینی ها هولوگرام ندارند که همه فینلندی ها دارند2-چینیش قیمشون یکم ارزون تره 420 /430 هزار تومانه یا ارزونتره ولی فنلندیش 450 یا 460 3-اگر ورژن گوشی رو نگاه کنین اگر قدیمی که هیچی اصل فنلند و اگر جدید باشد احتمال چینی بودنش 70% است-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دیگر من هیچ اطلاعی بجز این مطلب های قبلی گفتم در باره گوشیهای چینی ندیدم و نشنیدم دوستان -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------پایان
sirwanonline
18-07-2007, 19:16
سلام دوستان:
اولن باید کسانی که گوشی ان 73 موزیک و معمولی دارن در باره این مطلب ها نظر بدن دوست عزیز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر می خواهید زود بدانید که گوشیتون چینه یا نه باید مقایسه بین فنلندی و چینی بکنید دوستان و گر نه باید به نکاتی که گفتم توجه کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به هر حال:
1-اگر هولوگرام خود را به دقت نگاه کنید و ان را تکان دهید چهار خانه ی در هولوگرام گوشی های فنلندی هیچ چهار خانی وجود ندارد و خیلی براق تره
2-بعضی از چینی ها هولوگرام ندارند که همه فینلندی ها دارند
2-چینیش قیمشون یکم ارزون تره 420 /430 هزار تومانه یا ارزونتره ولی فنلندیش 450 یا 460
3-اگر ورژن گوشی رو نگاه کنین اگر قدیمی که هیچی اصل فنلند و اگر جدید باشد احتمال چینی بودنش 70% است
دیگر من هیچ اطلاعی بجز این مطلب های قبلی گفتم در باره گوشیهای چینی ندیدم و نشنیدم دوستان
satttanism
18-07-2007, 19:32
کجاهاش باید هولوگرام داشته باشه؟
کسی عکس کامل نداره؟
Arshia001
18-07-2007, 22:07
من 73 موزیک بگیرم بهتره یا 75؟!؟!؟!
becareful
18-07-2007, 23:56
چهار خانه ی هلوگرام در گوشی های فنلاندی هیچ چهار خانه ای وجود ندارد !!!!!!!!!!! این چه طرز جمله بندیه من که منظور رو نفهمیدم امیدوارم که فقط من نفهمیده باشم !!!
من همین یه هفته پیش یه n73 معمولی خریدم 430 تومن .music edition هم بود 460 تومن فقط از لحاظ هندز فری فرق دارند.
goblin_97121
19-07-2007, 14:35
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73 music edition
shazdeh23
19-07-2007, 16:27
سلام
دوست عزیز اینجا دیگه بستگی به سلیقت داره/.
P990 گوشی ساله 2005 هستش و نقطه قوتش در لمسی بودن Display اونه.
ولی گوشی N73 ساخت 2006 هستش و کیفیت دوربین و کیفیت صدای بالاتری نسبت به P990 داره.
به هر حال اگه از قلم نوری خوشت میاد P990 بگیر وگرنه N73 بهتره.
Nikolas_95
19-07-2007, 18:38
سلام
البته جناب shazdeh23 مختصر و مفید جوابتونو دادن اما اگر بیشتر می خواهی بدونی یه بحثی قبلا انجام شده بود میتونی اونجا هم یه سری بزنید
becareful
19-07-2007, 23:25
سلام دوستان:
اولن باید کسانی که گوشی ان 73 موزیک و معمولی دارن در باره این مطلب ها نظر بدن دوست عزیز
اگر می خواهید زود بدانید که گوشیتون چینه یا نه باید مقایسه بین فنلندی و چینی بکنید دوستان و گر نه باید به نکاتی که گفتم توجه کنید
به هر حال:
1-اگر هولوگرام خود را به دقت نگاه کنید و ان را تکان دهید چهار خانه ی در هولوگرام گوشی های فنلندی هیچ چهار خانی وجود ندارد و خیلی براق تره
2-بعضی از چینی ها هولوگرام ندارند که همه فینلندی ها دارند
2-چینیش قیمشون یکم ارزون تره 420 /430 هزار تومانه یا ارزونتره ولی فنلندیش 450 یا 460
3-اگر ورژن گوشی رو نگاه کنین اگر قدیمی که هیچی اصل فنلند و اگر جدید باشد احتمال چینی بودنش 70% است
دیگر من هیچ اطلاعی بجز این مطلب های قبلی گفتم در باره گوشیهای چینی ندیدم و نشنیدم دوستان
چهار خانه ی هلوگرام در گوشی های فنلاندی هیچ چهار خانه ای وجود ندارد !!!!!!!!!!! این چه طرز جمله بندیه من که منظور رو نفهمیدم امیدوارم که فقط من نفهمیده باشم !!!:31:
یه سوال دارم ازتون شاید به نظرتون مسخره باشه که نمیدونستم ! ولی نمیدونم دیگه ...! به هر حال..
گوشیم N73 Music Edition هست... نمیدونم سیستم عاملش چیه... سیمبیان سری 60 باید باشه دیگه .... من سر در نمیارم! یکی راهنماییم کنه...
از دوستم یه دی وی دی برنامه های نوکیا گرفتم ... رو گوشیم فقط برنامه هار S40 نصب شندن... چرا ؟ گوشیم ایراد داره؟؟
بابا من دیروز این گوشی رو خریدم ... تا حالا هم از این گوشی ها نداشتم ( بخندین.. عیب نداره) .
یکی منو راهنمایی کنه که بد جوری ناراحتم که اینطوری شده..
Farbod_h
20-07-2007, 23:19
یه سوال دارم ازتون شاید به نظرتون مسخره باشه که نمیدونستم ! ولی نمیدونم دیگه ...! به هر حال..
گوشیم N73 Music Edition هست... نمیدونم سیستم عاملش چیه... سیمبیان سری 60 باید باشه دیگه .... من سر در نمیارم! یکی راهنماییم کنه...
از دوستم یه دی وی دی برنامه های نوکیا گرفتم ... رو گوشیم فقط برنامه هار S40 نصب شندن... چرا ؟ گوشیم ایراد داره؟؟
بابا من دیروز این گوشی رو خریدم ... تا حالا هم از این گوشی ها نداشتم ( بخندین.. عیب نداره) .
یکی منو راهنمایی کنه که بد جوری ناراحتم که اینطوری شده..
سری 40 جاواست برای همین نصب شده
ورژن سیمبین شما 9.1 یا سری 60 ویرایش سهوم هست
ممنون دوست عزیز.. می تونین منو راهنمایی کنین که باید دنبال چه نوع برنامه هایی بگردم؟ مثلا همین الان 12 تا برنامه از همین انجمن های خودمون : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم ولی فقط Persian Mobile Dictionary نصب شد و بقیه رو Not Supported داد!
لطفاً منو از این سردرگم ی نجات بدین.
Farbod_h
20-07-2007, 23:37
ممنون دوست عزیز.. می تونین منو راهنمایی کنین که باید دنبال چه نوع برنامه هایی بگردم؟ مثلا همین الان 12 تا برنامه از همین انجمن های خودمون : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم ولی فقط Persian Mobile Dictionary نصب شد و بقیه رو Not Supported داد!
لطفاً منو از این سردرگم ی نجات بدین.
اشتباه کردی
از این تاپیک استفاده کن
forum.p30world.com/showthread.php?t=123380
سیمین 9.1
گوشی شما سری 60 نیست
سری 60 ویرایش سوم همون 9.1
Arshia001
21-07-2007, 18:41
خیلی میبخشید دوباره میپرسم:
N73 Music Edition یا N76؟سوال حیاتیه!
Saman-tci
21-07-2007, 20:20
دوست من 3 تا گوشی موزیک ادیشن داریم ....
N70Music - N73Music - N91Music ....
تازگیها صحبت از N95 موزیک هم هست ......یه مدل N76 داریم که اونم معمولیه .....
خیلی چاکریم
دستتون درد نکنه Farbod_h جان !
بهت مدیونم...
بچه ها یه سوال داشتم.رو گوشیم فیلم سینمایی ریختم.3 ساعته.میگم برای گوشی ضرر نداره 3 ساعت فیلم نیگا کنی؟ دیدم 1.5 گیگ خالی داره حیفه.روش فیلم ریختم.
یه سوال دیگه:فریمور جدید ME هستش که Up grade کنی؟
Saman-tci
22-07-2007, 09:08
فیلم رو با چه فورمتی ریختی .......... 3gp ؟؟؟
roteal2007
22-07-2007, 12:57
بچه ها من ان 70 دارم میخوام بدم یه ان73 موزیکال بگیرم از چند نفر {نه تو فروم} پرسیدم گفتن که چیز خاصی نسبت به ان70 بیشتر نداره و اینکه پولاتو جمع کن یه ان95 بگیرو از این حرفا............
خوب دوست دارم نظرتون رو بدون در نظر گرفتن از خز شدن این گوشی بدونم:31:
Farbod_h
22-07-2007, 12:57
خیلی چاکریم
دستتون درد نکنه Farbod_h جان !
بهت مدیونم...
نوکرتم به مولا!
قابلی نداشت
Nikolas_95
22-07-2007, 16:59
بچه ها من ان 70 دارم میخوام بدم یه ان73 موزیکال بگیرم از چند نفر {نه تو فروم} پرسیدم گفتن که چیز خاصی نسبت به ان70 بیشتر نداره و اینکه پولاتو جمع کن یه ان95 بگیرو از این حرفا............
خب این قضیه از چند جهت قابل برسی هست:
از نظر قیافه که یه کم دراز تره!
از نظر دوربین که عکسش خیلی بهتره
از نظر سیستم عامل ویرایش سوم سیمبیان هست و خیلی جاها کارایی بیشتری پیدا میکنه
از نظر کیفیت و قدرت صدا هم که بالاتره
...
بستگی داره ملاکت چیه؟چه انتظارهایی از گوشی داری که n70 کارت رو راه نمی اندازه
صد البته که اگه بتونی N95 بگیری خیلی بهتره
در ضمن خز شدن هم نکته مهمی هست ها!!!!!!
فیلمارو با فرمت Mp4 ریختم مشکل پیش میاد؟
becareful
22-07-2007, 17:05
اگه چینی بهت ان73 نندازن خوبه ولی اگه میتونی پول جمع کنی ان95 بگیر. ان73 هم تا قسمتی جواد شده و نمیدونم همه انگار وضعشون خوب شده همین امروز 1 ساعتی رفتم بیرون 2 تا ان73 دیدم .امیدوارم مثل ان70 جواد نشه!!!!!!!
shazdeh23
22-07-2007, 17:16
منم در N70 دارم چند روزه پیش اونو فروختم/
میخوام N73 بگیرم ولی نمیدونم Me بگیرم یا معمولیشو.
قبلا با معمولیش هم کار کردم ولی الان سر دو راهی موندم.
در کل به نظر من از N70 خیلی سرتره البته اگه چینیشو بهت نیاندازن!
behraniha
22-07-2007, 18:20
سلام به همه دوستان من هم يه دو روزي هست كه به جمع " ان 73 موزيك اديشن" دارها آمدم . در كل گوشي خوبيه و نسبت به 73 معمولي كه قبلا داشتم هم قشنگتره و هم صداش بلندتره اما يه مشكلي كه دارم اينه كه صداش خيلي تيزه و هر چي با اكولايزرهاش كار ميكنم درست نميشه . حالا ميخواستم بدونم كه با آپديت مشكل من حل ميشه يا راه حل ديگه اي داره لطفا جواب من را بدهيد ،در ضمن ورژن گوشي من : 3.0705.1.0.31 -------- 26.01.2007 ممنون منتظر جواب دوستان هستم .
Saman-tci
23-07-2007, 09:24
دوست من ورژن گوشی شما اخرین فریمور معرفی شده از طرف نوکیاس ..........
برای منم همین ورژنه ..... پس ربطی به ورژن گوشی نداره ....
شما میتونی با دستکاری در Equalizer موزیک پلیر گوشیت صدا رو اونجوری که میخوای تنظیم کنی .........
Gladiator
23-07-2007, 15:05
من ميخواستم N73 Music Edtion بخرم اولا ميخواستم ببينم از نظر ضمانت ايراتل بهتره يا اتصلات دوما قيمت Music Edtion چنده الان ؟
* راستي ميخوام حتما اص فنلاند باشه .
Saman-tci
23-07-2007, 16:06
قیمت امروز بدون گارانتی 405 تومن هست ....
در ضمن اگه میخوای با گارانتی بگیری حتما اتصالات بگیر ..........
roteal2007
23-07-2007, 19:31
اگه چینی بهت ان73 نندازن خوبه ولی اگه میتونی پول جمع کنی ان95 بگیر. ان73 هم تا قسمتی جواد شده و نمیدونم همه انگار وضعشون خوب شده همین امروز 1 ساعتی رفتم بیرون 2 تا ان73 دیدم .امیدوارم مثل ان70 جواد نشه!!!!!!!
ممنون از راهنمائیت ولی یه موضوعی هست اون خم ظرفیت باطری این دو گوشی:
و n70=970mlA
N95=900mlA
satttanism
24-07-2007, 01:02
سلام دوستان
از کجا می تونم تعداد Sms های ارسال شده رو ببینم؟
becareful
24-07-2007, 01:27
ممنون از راهنمائیت ولی یه موضوعی هست اون خم ظرفیت باطری این دو گوشی:
و n70=970mlA
N95=900mlA
اشتباه نکن اصلا ربطی به این واحد نداره چه 900 چه 970 چون که شما از کجا میدونی مصرف باتری ان 70 یا ان 95 چقدره؟ مثل اینکه من مصرف یه تلویزیون 30 اینچی رو با یه تلویزیون 40 اینچی مقایسه کنم !!شما از کجا میدونید که پردازنده ان95 باتری بیشتر مصرف میکنه یا ان70 ؟ال سی دی ان 95 بیشتر مصرف میکنه یا 70 ؟پس به میزان مصرفه و نوکیا مصرف گوشی رو در نظر میگیره بعد روی گوشی باتری میزاره .شاید یه باتری900 روی یه گوشی کمتر از یه باتری 700 روی یه گوشی دیگه جواب بده !!پس این مقایسه اصلا درست نیست.
Saman-tci
24-07-2007, 16:00
بچه ها اپدیت جدید برای N73Me امروز بیرون اومد .....
اگه یادتون باشه اپدیت قبلی 3.0705 بود و الان اپدیت 4.0727.2.2.1 معرفی شد ..........
من الان میخوام برم اپدیت کنم ....
با سلام...
منم N73 me خريدم
منتها چون گوشي از دبي اومده دفترچه راهنماي عربي داره..
كسي راهنما فارسي و يا انگلسي اون رو جايي سراغ داره؟..
ممنون ....
8)
Saman-tci
24-07-2007, 20:39
دوست من توی در طبقه زیر همکف علاالدین یه مغازه ای هست که فقط دفترچه و Cd راهنمای استفاده از گوشی رو میفروشه .....
becareful
24-07-2007, 22:23
بچه ها اپدیت جدید برای N73Me امروز بیرون اومد .....
اگه یادتون باشه اپدیت قبلی 3.0705 بود و الان اپدیت 4.0727.2.2.1 معرفی شد ..........
من الان میخوام برم اپدیت کنم ....
آقا دمت گرم .
*Dash Ali*
25-07-2007, 01:30
اقا می شه هدفون معمولیو به به این گوشی نصب کرد؟؟؟
Saman-tci
25-07-2007, 10:16
بله میشه .....
roteal2007
25-07-2007, 13:29
اشتباه نکن اصلا ربطی به این واحد نداره چه 900 چه 970 چون که شما از کجا میدونی مصرف باتری ان 70 یا ان 95 چقدره؟ مثل اینکه من مصرف یه تلویزیون 30 اینچی رو با یه تلویزیون 40 اینچی مقایسه کنم !!شما از کجا میدونید که پردازنده ان95 باتری بیشتر مصرف میکنه یا ان70 ؟ال سی دی ان 95 بیشتر مصرف میکنه یا 70 ؟پس به میزان مصرفه و نوکیا مصرف گوشی رو در نظر میگیره بعد روی گوشی باتری میزاره .شاید یه باتری900 روی یه گوشی کمتر از یه باتری 700 روی یه گوشی دیگه جواب بده !!پس این مقایسه اصلا درست نیست.
خب دوست عزیز شما که مشکل رو میگی حلش هم بگو
من که ان70 دارم اگه ان95 بخرم از جهت باطری توی منگنه هستم یا نه
mobageri
25-07-2007, 14:12
با سلام...
منم N73 me خريدم
منتها چون گوشي از دبي اومده دفترچه راهنماي عربي داره..
كسي راهنما فارسي و يا انگلسي اون رو جايي سراغ داره؟..
ممنون ....
8)
از تو سايت نوكيا دفترچه راهمنماي انگليسي رو با فرمت pdf دانلود كن:31:
satttanism
25-07-2007, 14:27
بابا دمتون گرم چجوری 75 مگا بایت رو دانلود کردین؟
rezasafa2000
25-07-2007, 15:02
گارانتی های معتبر که n73meرو میفروشن هم گوشی ماله فنلانده یا اونا هم چین تحت لیسانس نوکیا هست ؟
بچه ها میشه بگین چه جوری میشه گوشی رو آپدید کرد؟
بعد این نرم افزار جدیدو از کجا باس دانلود کرد؟
Saman-tci
25-07-2007, 20:54
بابا دمتون گرم چجوری 75 مگا بایت رو دانلود کردین؟
من با اینترنت LAN دانلود کردم ... حدود 15 دقیقه طول کشید .....
becareful
25-07-2007, 22:03
خب دوست عزیز شما که مشکل رو میگی حلش هم بگو
من که ان70 دارم اگه ان95 بخرم از جهت باطری توی منگنه هستم یا نه
نه برای چی توی منگنه ای منظورت رو نمیفهمم .راه حل چیو بگم؟من گفتم که باتریا رو مقایسه نکن .همچنین الان میگم ان95 رو با ان70 مقایسه نکن!!
satttanism
25-07-2007, 23:17
من با اینترنت LAN دانلود کردم ... حدود 15 دقیقه طول کشید .....
خوش به حالت ما Dial Up ها چیکار کنیم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Saman-tci
26-07-2007, 09:01
هیچی غصه نداره که .....
اگه تهران هستی بیا پیش من جلوی خودت اپدیت میکنم خوبه ....؟
بالاخره این رفاقت ها یه جا باید به درد بخوره دیگه ..........
meweaddl
26-07-2007, 11:29
سلام بچه ها
من آرمانم 21 ساله
1 هفته پیش یه دونه N73 music edition ناز گرفتم .:8:
قیمتش هم دقیقا"380 تومنه( البته اون موقع )
الان هم که آپدیتش کردم و ورژن قیبلیش v 3.0705.1.0.31 بوده و تبدیل به 4.0727.2.1 کردمش.
من که خودم اونقدر سوال دارم که نمیدونم از کجاش و از کدومتون بپرسم .
آخه این اولین گوشی اسمارت منه . گوشی قبلیم T400 سامسونگ:13: بود
به هر حال....
اگه کسی منشی تلفنی داره که رو موزیک تست شده اینجا بذاره.
من چندتایی تو اینجا پیدا کردم ، اما واسه من کار نکرد !
فعلا" نمیخوام ییهو همه ی سوالام رو مطرح کنم .
تا بعد....:40:
من هم یکی گرفتم اصل فنلاند همه چیزی که اینجا گفته شد چک کردم درست بود.
چند تا سوال دارم:
1.چرا صداش خیلی زیاد نیست ؟ فرق زیادی با ان70 قبلیم نداره؟
2.اون چراغ آبی روی سنسورش برا چیه؟
درکل به نظرم این قدر که ازش تعریف می کردن خوب نیست پ. به نظر من عکسای کا800 خیلی بهتره.
Gladiator
27-07-2007, 03:18
قیمت امروز بدون گارانتی 405 تومن هست ....
در ضمن اگه میخوای با گارانتی بگیری حتما اتصالات بگیر ..........
از كجا بفهمم اصل فنلانده؟!
من هم یکی گرفتم اصل فنلاند
از كجاش ميفهمي؟
دوستان من یک گوشی n73 me جدیداً خریدم اما شماره سریال روی گوشی را درسایت وارد میکنم در جواب میگوید که شماره سریال گوشی ظاهرا درست است اما نیار به وارد کردن اطلاعات دیگر مانند باند فرکانس و مارک گوشی ونوع آن را از من میخواهد که باید وارد کنم وبعد از وارد کردن باز جواب درست وحسابی به من نمیدهد لطفا راهنمایی کنید وضمنا صدای موزیک در هند ست گوشی خیلی کم است ووقتی آن را جدامیکنم صدای خوبی دارد علت چیست هندست من دو تیکه ومانند عکس روی جعبه است
reza20067
28-07-2007, 01:25
ميخواستم بدونم کيفيت عکس در ان73 معمولي با موزيکال فرق داره يا نه؟
اخه من شنيده بودم که73معمولي کيفيتش بهتره)
roteal2007
28-07-2007, 16:53
نه برای چی توی منگنه ای منظورت رو نمیفهمم .راه حل چیو بگم؟من گفتم که باتریا رو مقایسه نکن .همچنین الان میگم ان95 رو با ان70 مقایسه نکن!!
از اون جهت که ان95 فراتر از مقایسه با ان70 هست وآیا من از جهت ظرفیت باطری تحت فشار قرار خواهم گرفت یا نه:27::27::27:
N73 معمولي با N73 Music Edition از لحاظ سخت افزاري آيا تفاوت دارن يا اينكه فقط نرم افزاري چون از لحاظ قيمت الان چيزي بين 15تا 20 تومن فرقشون هست؟؟؟
Saman-tci
28-07-2007, 19:15
تفاوتشون در 3 چیز هست ...
1- رنگ یکدست مشکی موزیک
2- دکمه پلیر گوشی روی موزیک که در معمولی مولتیمدیا حساب میشه ....
3- رم 2 گیگ فابریک داخل جعبه
ممنون دوست عزيز ولي با تفاوت قيمت 15 -20 تومني واقعا بايد هنگ كرده باشي كه 73 معمولي بگيري چون من يكي از دوستام 73 معمولي داشت خواستيم واسش يه قاب فابريك مشكي 73 بگيريم 35 تا 40 تومن مايش بود!!
Saman-tci
29-07-2007, 08:46
بله به نظر منم الان که اختلاف قیمت این 2 گوشی خیلی کم شده بهترین موقع برای خریدش هست ....
مطمین هستم قیمت این گوشی بازم بالاتر از این چیزی که هست میره ....
Saman-tci
29-07-2007, 08:51
با سلام خدمت دوستان عزیز یه چند مطلبی را در مورد ورژنهای جدید نوکیا N73 خدمتتون عرض میکنم. من دو ورژن جدید N73 معمولی و ME را دانلود کردم و به نتایجی رسیدم که در پایین میتونین بخونین.
امیدوارم به کارتون بیاد.
در مورد تفاوت ورژن جدید N73 معمولی (V 4.0726.2.0.1) و ورژن جدید N37 موزیک ادیشن(V 4.0727.2.2.1) عرض کنم که تفاوت زیادی بین این دو ورژن نیست و تمامی امکانات مربوط به N73 موزیک ادیشن مثل تنظیمات صدا و افکت تصویری در هنگام پخش موریک بر روی N73 معمولی قرار داده شده....
خوب تفاوتهای این دو ورژن با همدیگه:
1) تفاوت اولشون در کلید مدیاپلیرشونه که در معمولی با زدن کلید مدیا صفحه مربوط به انتخاب پنج گزینه میاد ولی در ME مستقیما وارد مدیاپلیر میشه.(که البته از اول هم این تفاوت داشتن)
2) یه تفاوت کوچیکه دیگه هم دارن و اون در تمهاشونه که 2تا تم بیشتر در موزیک ادیشن هست. که این تفاوت هم از اول داشتن.
3) تفاوت دیگشونم در تاریخ Realase شدنه ورژنشونه که یکی مربوط به ماه گذشته یعنی June میشه(N73 معمولی) و دیگری مربوط به این ماه یعنی July میشه(N73-ME).
پس هر کدومشونو دانلود کنین فرقی نمیکنه....
خوب مواردی که من در این 2 ورژن دیدم در مقاسه با ورژنهای قبلی:
1) بعد از دانلود شدن نرمافزار و نصب بر روی گوشی بعد از روشن شدن خطوط آنتن نمایش داده نمیشه که جای نگرانی نیست با یک خاموش و روشن کردن مشکل حل میشه.
2) در هنگام روشن شدن گوشی یه ویبره زده میشه.
3) در صفحه اصلی یا همون Standby mode دکمه انتخاب سمت راست، ساعت جای خودشو به دوربین داده و شش تا آیکون در بالای صفحه دو، سه تاشون تغییر کردن. که البته براحتی میشه تغییرشون داد.
4) در قسمت منو پوشه جدیدی به نام اینترنت اضافه شده که گزینههای مربوط به اینترنت که در ورژنهای قبلی در جای دیگهای بودن داخل این پوشه Manage شدن.
5) بازی Snake در این ورژن حذف شده..!!!!
6) در قسمت Tools گزینهای به نام Device mgr اضافه شده که مربوط به آپدیت نرمافزاری و سختافزاریه که از طریق اینترنت موبایل میتونین نرمافزار اونا آپدیت کنین.
7) من در این تاپیک خوندم که استریو بلوتوث در این ورژن قرار گرفته ولی من که تفاوتی حس نکردم(مشکلی که متاسفانه در N73 هست و فکر میکنم سختافزاری باشه تا نرمافزاری).
8) در هنگام مکالمه در قسمتی که اسم کسی که دارین با اون صحبت میکنین نمایش داده میشه اگه دقت کنین در سمت راست این قسمت علامت مکاننما قرار داره و چشمک میزنه که در ورژنهای قبلی اینطوری نبود(یه مشکل که زیاد هم مهم نیست).
این مواردی بود که من دیدم البته موارد دیگهای هم هست که با بررسی دقیقتر به اطلاع دوستان میرسونم.....
موفق باشین ( نقل از یکی از دوستان در موبایلستان )
roteal2007
29-07-2007, 13:45
از پست مفیدت ممنون
Nikolas_95
29-07-2007, 18:00
سامان جان نمیدونم چرا جواب سوالم رو توی اون یکی تاپیک ندادی؟
اختلاف محسوسی داشتن؟به نظرت اونقدری هست که ارزش آپدیدت کردن داشته باشه؟
Saman-tci
29-07-2007, 19:53
Nikolas جان شرمنده ندیدم سوالتو ..... ببخشید ...
اگه میتونی لینک ادرسشو بزار یا اگه میتونی همینجا سوالت رو بگو تا اگه میدونستم جواب بدم ....
بازم شرمنده ...
وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم 4 تا حالت میاد اگه میشه در موردشون توضیح بدین؟
به غیر از pc suit چه جوری می شه با بقیه کار کرد؟
1.چرا صداش خیلی زیاد نیست ؟ فرق زیادی با ان70 قبلیم نداره؟
2.اون چراغ آبی روی سنسورش برا چیه؟
به سوالای قبلی هم جواب ندادین.
Nikolas_95
29-07-2007, 23:35
سامان جان سوالم اینه که به نظرت احتیاجی به آپدیت N73 me هست؟اونقدر اختلاف دارن که ارزش گذاشتن وقت و هزینه برای آپدیتش باشه؟آخه اشتراک adsl رو تازه پس دادم،برای همین برای آپدیت به زحمت خواهم افتاد،همچنین دوستانی که adsl ندارن.اگه آنچنان فرق محسوسی داره،پس آپدیت کنیم.
البته اون پست کاملت رو در مورد اختلافشون خوندم،منظورم اینه که این اختلافها آنچنان تفاوتی برات توی استفاده دارن یا نه؟
ممنون
Nikolas_95
29-07-2007, 23:45
وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم 4 تا حالت میاد اگه میشه در موردشون توضیح بدین؟
به غیر از pc suit چه جوری می شه با بقیه کار کرد؟
به سوالای قبلی هم جواب ندادین.
media player مثل این میمونه که یه mp3 یا pmp player به گوشی نصب کرده باشی،مثلا می تونی از داخل خود ویندوز مدیا پلیر از قسمت sync. آهنگهاتو بریزی تو گوشی
mass storage هم یه جورایی مثل این میمونه که یه flash memory به کامپیوتر وصل کردی،یه آیکون تو my com. میاد که میتونی از طریق اون به فایلهای داخل مموری گوشی دسترسی داشته باشی
pictbridge این هم یه حالتی مثل media player هست با فرق اینکه اون برای media (آهنگ...) هست و این برای عکس
در قسمت تنظیمات،display,یه گزینه هست sleep mode اگه on باشه،وقتی حدود 10-20 دقیقه با گوشی کار نکنی برای صرفه جویی باطری صفحه نمایش خاموش میشه و برای اینکه معلوم باشه گوشی روشنه اون led شروع به زدن می کنه
قدرت n70 هم من مقایسه نکردم!دوستانی که مقایسه کردن باید جوابتونو بدن
اگه سوال دیگه ای هم هست در خدمتیم
سلام من خریدار یک گوشی ان73 موزیک هستم حالا هر کدام از دوستان که مایله گوشیشو بفروشه من
خریدارم
قیمتی هم که مد نظرمه بین 300 تا 320 تومانه چون الان اکش شده 385 اگه کسی خواست با ان95 هم معاوضه میکنم
که ان95 اکبند هست اصل فنلاند با رم 1 گیگ 675
هرکی مایله زنگ بزنه 09125988416
s a j j a d
30-07-2007, 08:37
سلام
ايا مي شه برا 73 اسکرین سیور قرار داد؟
:5:
hamijj2006
30-07-2007, 13:23
ایا میدونید n73 me تا چه مموری ساپورت میکنه؟ و اینکه الان قیمتش با گارانتیه اتصالات چنده؟
Nikolas_95
30-07-2007, 14:45
ایا میدونید n73 me تا چه مموری ساپورت میکنه؟ و اینکه الان قیمتش با گارانتیه اتصالات چنده؟
دوست عزیز n73 me روی خودش مموری 2g هست،برای همین دیگه کسی فکر نمی کنه بیشتر از این چقدر هست؟من که خودم هرچی روش میریزم پر نمیشه،مگه اینکه بخوای فیلم سینمایی چیزی روش بریزی
سلام
من می خوام یک گوشی N73 Music Edition بخرم. چند تا سوال دارم. ممنون میشم دوستانی که مدت زیادی با این گوشی کار کردن جواب بدن:
1- آیا این گوشی زیاد هنگ می کنه؟ در چه مواقعی هنگ می کنه؟
2- آیا سرعت این گوشی پایینه؟ یعنی اونقدر پایینه که رو اعصاب آدم بره؟
3- آیا در حالت روشن، میشه مموری کارت رو درآورد و جا زد؟
4- آیا کاور لنز دوربینش کیفیت پایینی داره و ممکنه باگذشت زمان خراب بشه؟
5- آیا کیفیت تولید گوشی هایی که الآن در بازار هست، نسبت به گوشی های چند ماه قبل پایین تره؟ دقیقا چه مشکلاتی دارن؟
6- ظاهرا تولیدات کشور های آلمان و فنلاند در بازار هست. کدوم بهتره؟ گارانتی کدوم شرکت داخلی بهتره؟ در مجموع چه نکاتی رو رعایت کنم که گوشی N73 خوبی بخرم؟ قیمتش در بازار چنده؟
7- آیا از کیفیت عکسهاش راضی هستید، بطوری که در یک مسافرت خانوادگی، دیگه دوربین دیجیتال همراه خودتون نبرید و تنها با همین گوشی عکس بندازید؟
با تشکر
sh_sh881
30-07-2007, 17:02
سلام، یم سوال داشتم از دوستان کاربلد:
Theme هایی که برای N73 ریختم رو چه جوری پاک کنم؟:20:
Nikolas_95
30-07-2007, 17:06
سلام
من می خوام یک گوشی N73 Music Edition بخرم. چند تا سوال دارم. ممنون میشم دوستانی که مدت زیادی با این گوشی کار کردن جواب بدن:
1- آیا این گوشی زیاد هنگ می کنه؟ در چه مواقعی هنگ می کنه؟
2- آیا سرعت این گوشی پایینه؟ یعنی اونقدر پایینه که رو اعصاب آدم بره؟
3- آیا در حالت روشن، میشه مموری کارت رو درآورد و جا زد؟
4- آیا کاور لنز دوربینش کیفیت پایینی داره و ممکنه باگذشت زمان خراب بشه؟
5- آیا کیفیت تولید گوشی هایی که الآن در بازار هست، نسبت به گوشی های چند ماه قبل پایین تره؟ دقیقا چه مشکلاتی دارن؟
6- ظاهرا تولیدات کشور های آلمان و فنلاند در بازار هست. کدوم بهتره؟ گارانتی کدوم شرکت داخلی بهتره؟ در مجموع چه نکاتی رو رعایت کنم که گوشی N73 خوبی بخرم؟ قیمتش در بازار چنده؟
7- آیا از کیفیت عکسهاش راضی هستید، بطوری که در یک مسافرت خانوادگی، دیگه دوربین دیجیتال همراه خودتون نبرید و تنها با همین گوشی عکس بندازید؟
با تشکر
دوست عزیز،جوابهایی که میدهم صرفا تجربه ای است که توی این مدت داشتیم،در ضمن me خیلی وقت از به بازار اومدنش نمیگذره پس تجربه همه در حد حدود 1 ماه هست(البته اگه کسی قبل از آزاد شدن ریجستر me داشته بگه از تجربیاتش استفاده کنیم!)
-از لحاظ هنگ کردن،نه خیلی گوشیه خوبیه مگه اینکه برنامه های جانبی به هم بریزتش من که شخصا فقط یک بار تجربه هنگ کردن داشتم(خودم نه ها،گوشیم:31:)
-سرعتش رو با چه گوشیی مقایسه می کنی؟در کل خوبه اعصاب خورد کن که اصلا نیست اما خب به پای گوشی هایی که پردازنده دارن نمیرسه(تبلیغ n95 نمی کنم ها)
-کسی از گوشی های سری n سراغ داره که نشه موقع کار مموری را در آورد؟حتی 6630 هم این امکان رو داره؟!
-خود me که تازه هست اما یکی از دوستام که از پارسال معمولیش رو داره تو این مدت مشکلی برای کاورش پیش نیومده
-در مورد کشور سازنده این n73 me و تشخیص اصل از تقلبی و.... یه تاپیک جنجالی داشتیم که من جرات حرف زدن در اون مورد رو ندارم چون خیلی از اساتید اونجا نظرهای مختلفی می دادند چه برسه به ما!
-کیفیت عکسش؟فقط همین رو بگم 1536*2048
Highbury
30-07-2007, 17:28
سلام آیا هندزفری اش از اونایی هستش که راحت توی گوش میره مثل دبلیو ها و کیفیت هندزفری اون چطوره ؟
صدای ان 73 در مقابل کا750 چطوره ؟بلندی اش و هم کیفیتش
s a j j a d
31-07-2007, 11:44
ايا از هندزفری ان 73 موزيكال ميشه در ان 73 معمولي لستفاده كرد (طرح موزيكال شده باشه معمولي) البته دگمه هاي هندزفری كار كنه:19:
L O V A B
31-07-2007, 11:48
دوستان ، لطفا" برتری های کاملش رو نسبت به N73 معمولی بگید ، کامل باشه لطفا" لینک مقایسه ندید ، خودتون توضیحات فارسیش رو همینجا بگید ، آیا N73 معمولی نصبت به Music Edition برتری داری؟
s a j j a d
31-07-2007, 13:38
نه فقط همين
becareful
31-07-2007, 15:17
............................
becareful
31-07-2007, 15:17
ویرایش شد...
becareful
31-07-2007, 15:20
دوستان ، لطفا" برتری های کاملش رو نسبت به N73 معمولی بگید ، کامل باشه لطفا" لینک مقایسه ندید ، خودتون توضیحات فارسیش رو همینجا بگید ، آیا N73 معمولی نصبت به Music Edition برتری داری؟
نه برتری نداره موزیک کمی بهتره ولی فرقشون زیاد نیست اگه از یه گیگ اضافه تره موزیک بگذریم چون مموری ارزونه. میشه یه گیگ رو روی معمولی انداخت اگه از زیر دست چش بادمیا بیرون نیمده باشه خوبه.
آقا آنتی ویروس باید کار کنه؟؟؟مال من اصلا کار نمیکنه!!
Nikolas_95
31-07-2007, 15:49
1گیگ اضافه؟روی موزیک ادیشن 2گیگ هست نه 1گیگ
به صورت تخصصی لازم به مقایسه کردن نیست،
اون 2گیگ مموری داره که معمولی نداره
قابش مشکی هست
هندز فریش خیلی قوی تره و دکمه پاز و پلی و... روش هست
اختلاف قیمت معمولی با موزیکال رو در نظر بگیرید،فرض کن میخوای برای معمولی این 3تا رو بخری چقدر اختلاف قمیتش میشه؟
پس همون موزیکال(البته اصل)بگیری بهتره
حالا دیگه هرچی سلیقتون هست
قابش مشکی هست
اختلاف قیمت معمولی با موزیکال رو در نظر بگیرید،فرض کن میخوای برای معمولی این 3تا رو بخری چقدر اختلاف قمیتش میشه؟
میشه در مورد اصل بودن گوشی و نحوه تشخیصش بیشتر توضیح بدید
با تشکر
Nikolas_95
31-07-2007, 16:22
میشه در مورد اصل بودن گوشی و نحوه تشخیصش بیشتر توضیح بدید
با تشکر
در این مورد بحثهای زیادی در تاپیک های مختلفی انجام شد،بعد از باز شدن ریجستر و افت قیمت شدید n73 دوستان یه تاپیک زدن که بحثهای مفصلی اینجا انجام شده میتونید برید اونجا و از نظرات و تجربه دوستان استفاده کنی
امیدوارم به نتیجه برسی!!!
rezasafa2000
31-07-2007, 16:43
ایا گارانتی های معتبری مثل اتصالات و ..گوشی n73me رو فنلاندی میدن یا چینی ولی تحت لیسانس نوکیا ؟
کلا میشه به گارانتی ها اعتماد کرد ..البته تو این مدت قیمت با گارانتی این گوشی خیلی افت داشته ولی ایا این گارانتی ها گوشی اصل میدن یا ...؟
sh_sh881
31-07-2007, 17:06
سلام، یم سوال داشتم از دوستان کاربلد:
Theme هایی که برای N73 ریختم رو چه جوری پاک کنم؟
هر کاری می کنم از توی منوی themes پاک نمی شه از application manager هم همین طور!!!!!:13:
Nikolas_95
31-07-2007, 17:23
مگه میشه؟کلا چیزهایی رو که خودت جدا نصب می کنی از توی app. mang میشه unistal کرد،چه برنامه چه تم،مطمئن هستی تمی را که از اول رو خودش نصب بوده رو نمیخوای پاک کنی؟
اسم تم چیه؟(البته گوشیت me هست دیگه؟)
L O V A B
31-07-2007, 18:01
نه برتری نداره موزیک کمی بهتره ولی فرقشون زیاد نیست اگه از یه گیگ اضافه تره موزیک بگذریم چون مموری ارزونه. میشه یه گیگ رو روی معمولی انداخت اگه از زیر دست چش بادمیا بیرون نیمده باشه خوبه.
آقا آنتی ویروس باید کار کنه؟؟؟مال من اصلا کار نمیکنه!!
چه توضیح کاملی!!
قابش مشکی هست
ممنون دوست عزیز ، قصد خرید ندارم ، خودم معمولیش رو دارم:11:
s a j j a d
31-07-2007, 18:04
چرا پس جواب منو كسي نمي ده؟
ايا از هندزفری ان 73 موزيكال ميشه در ان 73 معمولي استفاده كرد (طرح موزيكال شده 73 معمولي) البته دگمه هاي هندزفری كار مي كنه يا نه ؟من هندزفري موزيكال بگيرم يا نه؟:46:
چرا پس جواب منو كسي نمي ده؟
ايا از هندزفری ان 73 موزيكال ميشه در ان 73 معمولي استفاده كرد (طرح موزيكال شده 73 معمولي) البته دگمه هاي هندزفری كار مي كنه يا نه ؟من هندزفري موزيكال بگيرم يا نه؟:46:
بله دوست عزیز، شما می توونید از هندزفری ان 73 موزیک ادیشن در ان 73 معمولی استفاده کنید، به طور کل این دو گوشی از نظر سخت افزاری یکی هستند. پس از هر امکانی که در ان 73 موزیک ادیشن می شود استفاده کرد در نوع معمولی هم می شود.
s a j j a d
31-07-2007, 18:29
ولي من گرفتم كار نميكنه آيا تنظيمات داره؟
سلام
یه سوال فوری داشتم ....البته اگه خیلی ابتدایی بود نخندینا :46:
چرا وقتی روی گوشیم موزیک میریزم فایلا به جای اینکه بره توی موزیک پلیر. میره توی گالری
(قسمت track)!!!....البته اگه روی مموری بریزم اینطوری میشه....من نمیخام بره تو گالری ...چیکارش کنم:18:
hamijj2006
31-07-2007, 19:06
سلام میخواستم ببینم ایا n73me pdf هایی با فونت فارسیو نشون میده؟ ممنون میشم از همتون
becareful
31-07-2007, 19:27
قابش مشکی هست
منظور من این بود که اگه روی ان 73 معمولی یه گیگ بندازی موزیک ادیشن 1 گیگ اضافه داره من خودم ان73 دارم موزیک دیگه اگه ندونم چند گیگ روشه که دیگه گاگولم!!!
من هنوز نمی دونم از Media Player و Pic Bridge استفاده کنم اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین.
من هندز فری گوشیمو رو 6630 گزاشتم صداش چند برابر شد چرا تو خود گوشیم صداش اینقدر کمه؟؟
سلام میخواستم ببینم ایا n73me pdf هایی با فونت فارسیو نشون میده؟ ممنون میشم از همتون
خیلی مختصر و مفید بله
Nikolas_95
31-07-2007, 19:46
ممنون دوست عزیز ، قصد خرید ندارم ، خودم معمولیش رو دارم:11:
ای بابا خب اینو از اول میگفتی تا بهتر جوابتو میدادم،
از لحاظ سخت افزاری که بهت گفتم از لحاظ نرم افزاری هم اگه آپدیت جدیدی که نوکیا تو سایت گذاشته استفاده کنی(فریمور گوشی رو آپدیت کنی) میشه مثل موزیکال
Nikolas_95
31-07-2007, 20:51
منظور من این بود که اگه روی ان 73 معمولی یه گیگ بندازی موزیک ادیشن 1 گیگ اضافه داره من خودم ان73 دارم موزیک دیگه اگه ندونم چند گیگ روشه که دیگه گاگولم!!!
آها ببخشید،سوءبرداشت شد
Nikolas_95
31-07-2007, 20:57
سلام
یه سوال فوری داشتم ....البته اگه خیلی ابتدایی بود نخندینا :46:
چرا وقتی روی گوشیم موزیک میریزم فایلا به جای اینکه بره توی موزیک پلیر. میره توی گالری
(قسمت track)!!!....البته اگه روی مموری بریزم اینطوری میشه....من نمیخام بره تو گالری ...چیکارش کنم:18:
دوست عزیز آهنگی که میریزی هم تو گالری(قسمت tracks)میره هم تو موزیک پلیر
اگه تو موزیک پلیر نبود توی منوش بروبه go to music menu،بعد option رو بزن،بعد هم refresh music library اینجوری آخرین آهنگهایی که روی گوشیت ریختی و موزیک پلیرت هنوز نشناختتشون میان تو لیست آهنگهات
!Bikhaneman!
01-08-2007, 03:11
دوستانی که می خواستن رنگ برد گوشیهای سری جدید رو ببینن و مقایسه کنن ، حتماً یه سری اینجا بزنید :
m_khosravi68
01-08-2007, 11:01
من واقعا معذرت میخوام که پا برهنه میام وسط بحث ولی با توجه به این پست آخر یعنی تمام گوشه های جدید ساخت چین هستن؟
اگر گوشی رو با گارانتی نیا یا اتصالات بگیرم چی؟ اون موقع هم فنلاند اصل بودنش معلوم نیست؟
لطفا زود جواب بدین آخه من در شرف خریدم.
sh_sh881
01-08-2007, 12:07
مگه میشه؟کلا چیزهایی رو که خودت جدا نصب می کنی از توی app. mang میشه unistal کرد،چه برنامه چه تم،مطمئن هستی تمی را که از اول رو خودش نصب بوده رو نمیخوای پاک کنی؟
اسم تم چیه؟(البته گوشیت me هست دیگه؟)
آره گوشیم Me هست . تمی هم که می خوام پاک کنم اسمش Vista Aero ... فلانه نه از منوی Themes میشه پاکش کرد نه از app. manager
چی کار کتم؟
سلام
من ميخوام يك N73 موزيك بگيرم . خودم N73 معمولي دارم
ميخواستم بدونم سري موزيك هم تقلبيش هست تو بازار ؟ چجوري ميشه تشخيص داد اصله يا نه؟ البته به جز موارد ime و ...
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
میخواستم بدونم میشه Lcd N93 که 16 میلیون رنگه رو بندازی رو N73؟
با مانیتورش حال نمیکنم پیکسلاش معلومه!
Nikolas_95
01-08-2007, 14:03
آره گوشیم Me هست . تمی هم که می خوام پاک کنم اسمش Vista Aero ... فلانه نه از منوی Themes میشه پاکش کرد نه از app. manager
چی کار کتم؟
خب اگه تم(و کلا برنامه های موبایل)را از جاهای مطمئن نگیری این مسائل پیش میاد،تم هایی که تو خود سی دی گوشیت هست رو امتحان کن،اونها راحت از تو app.manager پاک میشن.
حالا اصلا اسم تم توی app. manager اومده؟وقتی روش remove رو میزنی چه اروری میده؟
گوشی خیلی باحالیه . N73 mu
من حدود دو هفته اس که گرفتمش..
تا حالا که خیلی باهاش حال کردم...
فقط چند تا مشکل تو نصب چند برنامه دارم که مهم نیست.
دوربینش هم جواب نیاز هام رو می ده .
و اینکه تم (Theme) درست و حسابی براش پیدا نکردم !!
در کل گوشی شیک و خوش دست و ناز و کار آمدیه !!
s a j j a d
01-08-2007, 18:09
ولي من گرفتم كار نميكنه آيا تنظيمات داره؟
پس چي شد كسي جواب منو نمي ده؟
becareful
02-08-2007, 01:30
سلام
من ميخوام يك N73 موزيك بگيرم . خودم N73 معمولي دارم
ميخواستم بدونم سري موزيك هم تقلبيش هست تو بازار ؟ چجوري ميشه تشخيص داد اصله يا نه؟ البته به جز موارد ime و ...
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
اتفاقا تقلبیه موزیک بیشتره
ali racer
02-08-2007, 01:59
سلام
میخواستم بدونم میشه Lcd N93 که 16 میلیون رنگه رو بندازی رو N73؟
با مانیتورش حال نمیکنم پیکسلاش معلومه!
na baba
andazeh lcd 93 bozorgtareh:46:
ali racer
02-08-2007, 02:21
خب اگه تم(و کلا برنامه های موبایل)را از جاهای مطمئن نگیری این مسائل پیش میاد،تم هایی که تو خود سی دی گوشیت هست رو امتحان کن،اونها راحت از تو app.manager پاک میشن.
حالا اصلا اسم تم توی app. manager اومده؟وقتی روش remove رو میزنی چه اروری میده؟
من روش پاک کردن این تم ها رو تو تاپیک
73n
کامل توضیح دادم
اونو بخونین 100%
پاک میشن :8:
سلام
من برنامه sms accelerator رو روی گوشیم دارم ولی نوشته not installed ....وقتی هم که میخوام اینستال کنم میگه certificat is not و از این جور چیزا
چیکارش کنم ؟؟.....اصلا این برنامه به چه دردی میخوره؟؟؟....لطفا منو راهنمایی کنید:40:
میشه یک سایت معرفی کنید برای them و game بجز zedge
اولا Hussain جان مبارکت باشه !! گوشی کاملیه .
دوماً سایتی که من دارم ازش استفاده می کنم هست :
s a j j a d
02-08-2007, 20:53
سايتي هم هست كه تم متحرك برا ان73 داشته باشه؟
به جزء mobile9
s a j j a d
02-08-2007, 20:55
هندزفري گوشي منن دگمه هاش كار نميكنه اشكال از كجاست اينم بگه كه گوشي من ان 73 ساده است كه موزيكالش كردم؟:46:
ehsan_henry
02-08-2007, 21:16
آقا کسی میدونه چراغ آبی بالای این گوشی واسه چیه که چشمک میزنه
آقا کسی میدونه چراغ آبی بالای این گوشی واسه چیه که چشمک میزنه
اون چراغه اولن کمک میکنه تو شب گوشیتو پیدا کنی دومن (امتحان کردم) سنسور روشنایی صفحه کلید هستش
به این صورت که اگه دقت کرده باشی تو جا هایی که نور کمه صفحه کلید روشنه.اما تو روزا یا جاهایی که نور زیاده خاموش
از بروبچ هرکی خواست خودش تم مورد علاقشو بسازه بره تو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هرچی عشقت کشید بساز بعد دانلودش کن.
becareful
03-08-2007, 01:28
اون چراغه اولن کمک میکنه تو شب گوشیتو پیدا کنی دومن (امتحان کردم) سنسور روشنایی صفحه کلید هستش
به این صورت که اگه دقت کرده باشی تو جا هایی که نور کمه صفحه کلید روشنه.اما تو روزا یا جاهایی که نور زیاده خاموش
و شوما یعنی سوما وقتی یه مدتی حدود 10 15 دقیقه باهاش کار نمیکنی ال سی دی کامل خاموش میشه تا مصرف باتری کم بشه و اون چراغ وقتی روشنه میگه که موبایل روشنه فقط ال سی دی خاموش شده.
یه سوال دارم ... نمیدوم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ...
ولی می پرسم:
گوشیم رو که اولها خریده بودم اکثر برنامه ها و تم های سری 60 ورژن 3 روش نصب می شد...
ولی الان از 8 تا تم فقط 2 تاشون نصب شدن و تو نصب بقیه پیغام Expired Certificate می داد !
کسی می دونه مشکل چیه یا مثلا گوشی احتیاج به مستر ریست یا یاه همچین چیزی نداره؟
اون پیغام لعنتی معنیش چیه؟
Saman-tci
03-08-2007, 12:25
گوشی رو فورمت کردی .........؟
Nikolas_95
03-08-2007, 12:42
ولی می پرسم:
گوشیم رو که اولها خریده بودم اکثر برنامه ها و تم های سری 60 ورژن 3 روش نصب می شد...
ولی الان از 8 تا تم فقط 2 تاشون نصب شدن و تو نصب بقیه پیغام Expired Certificate می داد !
این یعنی اعتبارش تموم شده،فکر کنم یه جورایی مربوط به بحث ساین کردن میشه!
دیدید که موقع نصب یه تاریخ میده می گه تا این تاریخ valid هست،احتمالا از تاریخش گذشته
ولی می پرسم:
مال منم بعد از اینکه گوشی رو با *#7370# ریست کردم این جوری شد.اگه می خوای کارت را بیفته برو تاریخ گوشی رو یه سال عقب برگردون برنامه ها نسب میشه
اولا Hussain جان مبارکت باشه !! گوشی کاملیه .
دوماً سایتی که من دارم ازش استفاده می کنم هست :
سلام علی رضا.
ممنون :10:اما این سایت کامل نیست یعنی بازی نداره. سایت zedge کامل ولی نمی دونم چرا ***** شده.
amanofnoname
03-08-2007, 15:13
n73 music edition الان به گارانتی اصلی 450 و با گارانتی متفرقه 390 تومنه.
1.فرق اصلی و متفرقه چیه؟ گارانتی اصلی یعنی گارانتی کجا؟
2.ارزش داره آدم 60 تومن بیشتر پول بده؟
3. قدرت پخش موزیک n73 music edition به k800i و w810 میرسه دیگه؟
4. میگن دوربین k800 "ساببر شات" هست. یعنی چی؟
5. میدونم بستگی به خود شخص داره ولی از دیدگاه تخصصی می ارزه آدم n73 me بگیره؟(نسبت به k800) آره یا نه؟
6.تو سایت نوکیا آدرس چند تا نمایندگی رو تو تهران داده. اگه از این نمایندگیا بگیریم مطمئن دیگه؟
من خیلی فوری میخوام n73 me بخرم لطف کنید به این سوالاتم جواب بدبد.
ممنون
m_khosravi68
03-08-2007, 16:49
5. میدونم بستگی به خود شخص داره ولی از دیدگاه تخصصی می ارزه آدم n73 me بگیره؟(نسبت به k800) آره یا نه؟
ممنون
من هم علاوه بر این سوال های بالا 1 سوال دیگه دارم
چه جوری باید گوشی اصل فنلاند رو از چینی تشخیص داد؟
در واقع گوشی اصل فنلاند هم الان گیر میاد یا نه؟ و اگر گیر میاد از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون
6.تو سایت نوکیا آدرس چند تا نمایندگی رو تو تهران داده. اگه از این نمایندگیا بگیریم مطمئن دیگه؟
ممنون
دوستان سلام
خوب دوست عزیز به ترتیب جواب بدم
1-نمی دونم
2-خیر
3-بله از k800 که قطعا بلندتره از w810 هم مقداری بلندتره
4-ببین سونی یه دوربین هایی می زنه که خیلی کیفیت دارن و اسمشو گذاشته سایبرشات حالا خودت تا ته شو بخون و N73me هم یه مقدار ترکیب رنگها رو بهم می ریزه و رنگها رو گرم تر نشون می ده ولی درشب قدرت نداره
5-آره ولی باید جور هنگ هاشو هم بکشی ولی این جوری که من فهمیدم k800 برات بهتره
ali racer
03-08-2007, 18:18
من هم علاوه بر این سوال های بالا 1 سوال دیگه دارم
چه جوری باید گوشی اصل فنلاند رو از چینی تشخیص داد؟
در واقع گوشی اصل فنلاند هم الان گیر میاد یا نه؟ و اگر گیر میاد از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون
الان فنلاند اصلی تو بازار نیست مگه اینکه دست دوم بگیری :5:
amanofnoname
03-08-2007, 19:12
دوستان سلام
خوب دوست عزیز به ترتیب جواب بدم
1-نمی دونم
2-خیر
3-بله از k800 که قطعا بلندتره از w810 هم مقداری بلندتره
4-ببین سونی یه دوربین هایی می زنه که خیلی کیفیت دارن و اسمشو گذاشته سایبرشات حالا خودت تا ته شو بخون و N73me هم یه مقدار ترکیب رنگها رو بهم می ریزه و رنگها رو گرم تر نشون می ده ولی درشب قدرت نداره
5-آره ولی باید جور هنگ هاشو هم بکشی ولی این جوری که من فهمیدم k800 برات بهتره
seyyedi جان ممنون از لطفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا فکر کردی k800 برام بهتره ولی من هنوز بر تصمیمم استوارم اما دودلم.
اساتید دیگه جوابی برای سوالام ندارن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو دلم غوغاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون نمیدونم بخرم یا نه . میترسم تقلبی ازآب دربیاد
rezasafa2000
03-08-2007, 20:04
بچه ها ! گوشی هایی که اتصالات یا سایر گارانتی ها می فروشن فنلاندی هست یا هندی و چین تحت لیسانس نوکیا؟
roteal2007
03-08-2007, 20:15
جدیدا کسی این گوشی رو نخریده آیا صدا ی مدل های قبلی با جدید فرق داره از نظر نرم افزاری چه طور
ali racer
03-08-2007, 22:04
جدیدا کسی این گوشی رو نخریده آیا صدا ی مدل های قبلی با جدید فرق داره از نظر نرم افزاری چه طور
از لحاظ فریمور فرقی نکردن!
ali racer
03-08-2007, 22:09
از لحاظ فریمور فرقی نکردن!
از لحاظ صدا هم همین طور
ولی رنگ کی بورد (بخش اعدادش) بعضی از n73 me
های جدید به جای مشکی قهوه ای خیلی تیره اس
دقت کنین :46:
ali racer
03-08-2007, 22:15
سلام
من برنامه sms accelerator رو روی گوشیم دارم ولی نوشته not installed ....وقتی هم که میخوام اینستال کنم میگه certificat is not و از این جور چیزا
چیکارش کنم ؟؟.....اصلا این برنامه به چه دردی میخوره؟؟؟....لطفا منو راهنمایی کنید:40:
اره بابا خیلی موثره
این مسیر رو برو
menu
tools
app.manger
option
setting
online cerif chek
----->off
software installatin
-----> all
:20:
becareful
04-08-2007, 00:08
میشه هر کی ان73 ام ایی داره بگه روی مموریش نوشته نوکیا؟ مال من که نوشته دو گیگ ولی روش ننوشته نوکیا اگه میشه هر کی مال خودشو بگه؟
اگه گوشیتو همین تازگی خریدی تعجبی نداره که روش ننوشته باشه nokia مال چند تا از دوستامم که تازه گرفتن روش ننوشته nokia ولی مال من nokia داره گوشیم مال3 4ماه پیشه.من تو جدیدا ندیدم که نوشته باشه nokia . حالا شاید توشون باشه من ندیدم
becareful
04-08-2007, 12:29
مال من ورژن 3.0.7 هست.
becareful
04-08-2007, 12:32
اگه گوشیتو همین تازگی خریدی تعجبی نداره که روش ننوشته باشه nokia مال چند تا از دوستامم که تازه گرفتن روش ننوشته nokia ولی مال من nokia داره گوشیم مال3 4ماه پیشه.من تو جدیدا ندیدم که نوشته باشه nokia . حالا شاید توشون باشه من ندیدم
me تو چند خریدی؟ اگه میشه بقیه هم بگن ببینیم روی مموری دو گیگ موبایلشون نوکیا نوشته؟
ali racer
04-08-2007, 14:47
میشه هر کی ان73 ام ایی داره بگه روی مموریش نوشته نوکیا؟ مال من که نوشته دو گیگ ولی روش ننوشته نوکیا اگه میشه هر کی مال خودشو بگه؟
اره نوشته
made in japan
هم داره
Nikolas_95
04-08-2007, 15:44
سه چهار ماه پیش خریدی؟معمولی یا me؟روی معمولی که اصلا مموری نیست پس یعنی me بوده؟سه چهار ماه پیش هنوز ریجستر بسته بود و قیمت ها بالا معمولی بالای 600 بود پس me رو چند خریدی؟
:31:me رو 710 تومن گرفتم. تازه 7 تومنم تخفیف داد
seyyedi جان ممنون از لطفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا فکر کردی k800 برام بهتره ولی من هنوز بر تصمیمم استوارم اما دودلم.
اساتید دیگه جوابی برای سوالام ندارن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو دلم غوغاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون نمیدونم بخرم یا نه . میترسم تقلبی ازآب دربیاد
دوستان سلام
دوست من این جوری که من از سوالات فهمیدم دوربین برات مهمتره و صدا زیاد برات مهم نیست چون گفتی "صدای N73 به k800 میرسه یا نه "و معلومه که از صدای k800 راضی هستی در مورد سیسستم عامل هم که حرفی نزدی البته N73 فیلمش بهتره
من گوشیم را آپدیت کردم یک تغیر را فهمیدم که هر وقت کسی زنگ می زنه اسم طرف رو می گه.
کسی می دونه چطور میتونم غیر فعالش کنم.
Saman-tci
04-08-2007, 16:52
توی Profile گزینه Say Caller Name رو off کن ........
من گوشیم را آپدیت کردم یک تغییر که وقتی کسی زنگ میزنه اسم طرف رو میگه.
کسی می دونه چطور می تونم غیر فعالش کنم
توی Profile گزینه Say Caller Name رو off کن ........
ممنون دستت درد نکنه:10:
roteal2007
04-08-2007, 18:03
در مورد حالت ماکرو توضیح بدین و یک عکس خدا وکیلی بدون ادیت بزارین
becareful
04-08-2007, 18:05
اره نوشته
made in japan
هم داره
مال منم made in japan داره ولی نوکیا ننوشته!!!؟؟؟
اره بابا خیلی موثره
این مسیر رو برو
menu
tools
app.manger
option
setting
online cerif chek
----->off
software installatin
-----> all
:20:
مرسی خیلی خوب شد....فقط کاش یه نرم افزار هم پیدا میشد که کیفیت صدا رو افزایش بده....هم اسپیکرم هوا داره هم هدفونم....:2:
Nikolas_95
04-08-2007, 22:01
مرسی خیلی خوب شد....فقط کاش یه نرم افزار هم پیدا میشد که کیفیت صدا رو افزایش بده....هم اسپیکرم هوا داره هم هدفونم....:2:
:18:چی؟؟؟ N73 ME هوا داره؟ کجاش هوا داره بیچاره؟
n73 مخصوصا me اصلا هوا نداره.حتی مدلای به اصطلاح تقلبی.
n73 مخصوصا me اصلا هوا نداره.حتی مدلای به اصطلاح تقلبی.
ای بابا ...یکی میگه داره یکی میگه نداره:2:
شما وقتی sms برات میاد گوشتو بچسبون به اسپیکر گوشی (مواظب باش کر نشی فقط چون صداش تیزه) بعدش اگه دقت کنی صدای ششششششش رو تو زمینه صدای دینگ دینگ میشنوی (البته ولوم گوشیتو تا آخر ببر بالا)
من فکر می کنم که شما خیلی داری حساسیت نشون میدی.اگه منظورت تیزی صداس که آره مال منم یه خورده تیزه.در ضمن شما همیشه وقتی برات sms میاد یا گوشی زنگ می خوره گوشیتو میچسبونی در گوشت تا ببینی ششششششش میده؟
در هر صورت شاید مال منم ششششششش بده ولی برام صداش عادیه و مشکلی نداره
شما وقتی sms برات میاد گوشتو بچسبون به اسپیکر گوشی (مواظب باش کر نشی فقط چون صداش تیزه) بعدش اگه دقت کنی صدای ششششششش رو تو زمینه صدای دینگ دینگ میشنوی (البته ولوم گوشیتو تا آخر ببر بالا)
دوست عزیز شما اگه یک سیستم صوتی 100000 w سونی هم بخری و بعد صداش رو تا آخر ببری بالا و یک آهنگ پخش کنی و گوشت رو بچسبونی بهش خوب صدای شششسششش می شنوی اینکه دیگه بدبخت یه موبایل هستش که 2 تا speaker هم گذاشتند روش :46:
Saman-tci
05-08-2007, 10:57
دوست من این قضیه ربطی به گوشی نداره ....
اون اهنگی که برای sms انتخاب کردی مشکل داره .......
ثانیا سعی نکن اینقدر روی این مسایل کوچیک حساس بشی ....
amanofnoname
05-08-2007, 11:17
کسی شماره تلفن و آدرس نمایندگی اتصالات رو میدونه؟( البته نمایندگی نوکیا که با گارانتی اتصالات گوشی می فروشه)
هرجارو گشتم پیدا نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر گشتم خسته شدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کمک کنید.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
05-08-2007, 11:22
ادرس : خیابان بهشتی - تقاطع ولی عصر
amanofnoname
05-08-2007, 11:29
ادرس : خیابان بهشتی - تقاطع ولی عصر
سامان جان ممنون از جواب برق آسات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تلفنم لطف کنی ممنونت میشم چون بنزین سهمیه بندی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اول تلفنی اطلاعات بگیرم بعد برم بهتره.
Saman-tci
05-08-2007, 12:53
تلفنشو اگه داشتم که دریغ نمیکردم ....
یه زحمت بکش زنگ بزن 118 بگیر .....
amanofnoname
05-08-2007, 13:21
تلفنشو اگه داشتم که دریغ نمیکردم ....
یه زحمت بکش زنگ بزن 118 بگیر .....
به طور کلی من مثل یک روح سرگردان بین قم و تهران در رفت و آمدم.
با 118هم از خونه ی دوستم تو تهران تماس گرفتم ولی موفق نشدم چون احتمالا اپراتور محترم به اینترنت وصل بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال از لطفت ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nikolas_95
05-08-2007, 13:42
تشریف ببرید تو کلوپ n95 می بینی که بعضی ها که n95 دارن میگن در حالت معمولی گوشی ششششش میده!!!
تشریف ببرید تو کلوپ n95 می بینی که بعضی ها که n95 دارن میگن در حالت معمولی گوشی ششششش میده!!!
بچه ها فکر کنم داره سوء تفاهم میشه!!!!
من فقط خواستم بدونم این ایراد از گوشیه منه یا طبیعیه....همین:10:
roteal2007
05-08-2007, 18:52
کسی جدیدا این گوشی رو خریدن یه مقایسه ای بکنن ببینن آیا n73me سری اول با این جدیدا فرق فنکوئل یا نه:46::46::46:
به طور کلی من مثل یک روح سرگردان بین قم و تهران در رفت و آمدم.
با 118هم از خونه ی دوستم تو تهران تماس گرفتم ولی موفق نشدم چون احتمالا اپراتور محترم به اینترنت وصل بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال از لطفت ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
88709090 ....اما تا جایی که من میدونم اتصالات موزیک ادیشن رو گارانتی نمیکنه دیگه....باید نیا بگیری
tatu_mail
05-08-2007, 21:16
تورو خدا يكي كمك فوري كنه SOS
من فكر ميكردم ريختن تم خيلي راحته 2 تا گوشيو تم ريختم ولي موقع نصب Error ميده
كلي تم هست
يكي گفت تاريخ گوشيتو 2 ماه ببر عقب ولي نشد
الان بحث ابروووو يكي كمكم كنه هر چه سريع تر
D o l f i n
05-08-2007, 23:55
بچه ها من می خوام یه گوشی بخرم بین n73 و 5700Xpressmusic موندم
becareful
06-08-2007, 00:56
اگه دوربین و بلندی زیاد صدا مهم نیست 5700 بگیر که سیمبیانشم جدیدتره و مثل ان95 هست و سرعتش خیلی خوبه ولی اگه بلندی صدا مهمه خوب ان73 بگیر که گرونتر هم هست ولی خوب یه نمه که چه عرض کنم جواده.
Nikolas_95
06-08-2007, 11:20
تورو خدا يكي كمك فوري كنه SOS
من فكر ميكردم ريختن تم خيلي راحته 2 تا گوشيو تم ريختم ولي موقع نصب Error ميده
كلي تم هست
يكي گفت تاريخ گوشيتو 2 ماه ببر عقب ولي نشد
الان بحث ابروووو يكي كمكم كنه هر چه سريع تر
چه اروری میده؟
Nikolas_95
06-08-2007, 11:25
چندی پیش اینجا یه بحثی در این رابطه شد
بچه ها لطفا بگید قیمتی که واسه n73 me سری قدیم میدن چه قدره؟(فوری)
amanofnoname
06-08-2007, 13:08
88709090 ....اما تا جایی که من میدونم اتصالات موزیک ادیشن رو گارانتی نمیکنه دیگه....باید نیا بگیری
ممنون brush جان.
درست گفتی اتصالات n73 me نداشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیا به اندازه ی اتصالات معتبر هست؟ از نیا هم سوال می کنم.
ممنون brush جان.
درست گفتی اتصالات n73 me نداشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیا به اندازه ی اتصالات معتبر هست؟ از نیا هم سوال می کنم.
نیا یا همون "خدمات طلایی نوکیا" هم معتبره وهم قدیمیتر....من شنیدم اسم هر دوشون هم تو سایت نوکیا هست ...فقط مواظب باش به جای نیا بهت نیاتل ندن.....اما:
نیا: 1 سال گارانتی میده که 3 ماهش گارانتیه تعویضه
اتصالات 1 سال گارانتی تعویض داره و مادام العمر خدمات نرم افزاری
من که خودم معمولیشو گرفتم از اتصالات.... بعدش دادم به خودشون برام مجانی آپدیت کردن به موزیک (چون به نظرم معمولیش خیلی خوشگلتر بود):46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.