ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

END_BOY
06-08-2007, 20:52
سلام دوستان
کمک کنیدددددددددددددددددددددد د :19:

من یک گوشی موزیک گرفتم جدید
سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود چک کردم هماهنگ بود
ولی توی سایت numberingplans وارد میکنم IMEI رو میگه اشتباه و موجود نیست چنین شماره ای
توی جعبش همه وسایل همراش بود و کیبوردشم عربی نداشت انگلیسی بود
ورژن گوشی هم 3.705 بود
پشت گوشی زیر جای باطری هولوگرام بدون برچسب بود
چون خودم یک معمولی دارم n73 که هولوگرامش روی یک برچسب دیگه چسبیده ولی کال این اون برچسب زیری رو نداشت
بردم پس دادم به نظرتون تقلبی بود ؟:41: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gestapo
06-08-2007, 22:17
بچه ها لطفا بگید قیمتی که واسه n73 me سری قدیم میدن چه قدره؟(فوری)

خیر سرم زدم فوری

ali racer
07-08-2007, 01:46
سلام دوستان
کمک کنیدددددددددددددددددددددد د :19:

من یک گوشی موزیک گرفتم جدید
سریال گوشی با پشت جعبه و کد #06#* بود چک کردم هماهنگ بود
ولی توی سایت numberingplans وارد میکنم IMEI رو میگه اشتباه و موجود نیست چنین شماره ای
توی جعبش همه وسایل همراش بود و کیبوردشم عربی نداشت انگلیسی بود
ورژن گوشی هم 3.705 بود
پشت گوشی زیر جای باطری هولوگرام بدون برچسب بود
چون خودم یک معمولی دارم n73 که هولوگرامش روی یک برچسب دیگه چسبیده ولی کال این اون برچسب زیری رو نداشت
بردم پس دادم به نظرتون تقلبی بود ؟:41: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره اصلا شک نکن :31:

ali racer
07-08-2007, 02:02
تورو خدا يكي كمك فوري كنه SOS
من فكر ميكردم ريختن تم خيلي راحته 2 تا گوشيو تم ريختم ولي موقع نصب Error ميده
كلي تم هست
يكي گفت تاريخ گوشيتو 2 ماه ببر عقب ولي نشد
الان بحث ابروووو يكي كمكم كنه هر چه سريع تر
عزیزم
یه سال باید ببری عقب نه دو ماه :8:

amanofnoname
07-08-2007, 07:28
نیا یا همون "خدمات طلایی نوکیا" هم معتبره وهم قدیمیتر....من شنیدم اسم هر دوشون هم تو سایت نوکیا هست ...فقط مواظب باش به جای نیا بهت نیاتل ندن.....اما:

نیا: 1 سال گارانتی میده که 3 ماهش گارانتیه تعویضه

اتصالات 1 سال گارانتی تعویض داره و مادام العمر خدمات نرم افزاری

من که خودم معمولیشو گرفتم از اتصالات.... بعدش دادم به خودشون برام مجانی آپدیت کردن به موزیک (چون به نظرم معمولیش خیلی خوشگلتر بود):46:

به نظر من میوزیک ادیشنش خوشگل تره. البته با احترام به سلیقه ی شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام زحمت کشید این دوتا شماره رو بهم داد:
nia: 22221122
nia general: 221516
با شماره اولی تماس بگیرم دیگه؟ دومیه یه شرکت دیگست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amanofnoname
07-08-2007, 07:44
اره اصلا شک نکن :31:

شدیدا تایید میشود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها کسایی که میخوان نوکیا بخرن, مثل خودم, توجه کنن که هولوگرام پشت باطری باید عمق داشته باشهء, یعنی.....
به این آدرس یه سری بزنید خودتون ببینید:
به اون فایل فلشی که کنارش نوشته check the dots بیشتر توجه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته بعید میدونم n73 me با این خصوصیت دیگه پیدا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bzbz
07-08-2007, 11:50
man n73me gereftam
ama aslan keifiat seda nadare
kheili zaeife
intor ke hame migan nist
chikar konam
male tanzimateshe?

ozondj
07-08-2007, 22:38
كسي ميدونه چطور ميشه از افيس گوشي استفاده كرد چون پاور پوينت كه از كامپيوتر زدم رو باز نكرد؟

becareful
07-08-2007, 23:04
شدیدا تایید میشود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها کسایی که میخوان نوکیا بخرن, مثل خودم, توجه کنن که هولوگرام پشت باطری باید عمق داشته باشهء, یعنی.....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته بعید میدونم n73 me با این خصوصیت دیگه پیدا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کردم شما پشت باطری منظورت روی گوشی هست (اون هلوگرامی که نوشته made in finland) این نحوه تشخیص باتری اصله که به درد هم نمیخوره و ربطی به گوشی نداره حتی توی دفترچه راهنما هم اینو نوشته.

ali racer
08-08-2007, 00:02

مگه دسته دوم :31:

Saman-tci
08-08-2007, 08:50
man n73me gereftam
ama aslan keifiat seda nadare
kheili zaeife
intor ke hame migan nist
chikar konam
male tanzimateshe?

اولا اگه میتونی فارسی تایپ کن ....
در مورد صدای گوشی هم باید بگم این گوشی یکی از بهترین و بلندترین صداهارو داره ....
اگر هم تنظیماتش درست هم نباشه بازم نباید اون قدر کم باشه که ادم رو شاکی کنه ....
من احتمال میدم اون اهنگی رو که داری با گوشیت پخش میکنی زیاد کیفیتش خوب نیست ........

amanofnoname
08-08-2007, 13:58
فهمیدن اینکه باطری اصلیه از هیچی که بهتره! تازه این یکی از راههاست. تازه becareful جان باطری یکی از اجزای مهم برای گوشیه. به هر حال اگه شما میگی این روش به درد نمیخوره ما تسلیمیم. هرچی باشه شما دوتا اس ام اس بیشتر از ما دادی و از ما کارشناس تری.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer عزیز منظورت از "مگه دست دوم" رو نفهمیدم.

علیرضا
08-08-2007, 15:02
گفتین باتری یهو یادم افتاد می خواستم اینو بگم:
گوشی رو که خریدم باتریش فول بود
تست کردم و اینجور چیزا...
اولین باری که باتریش تموم شد زدم به شارژ 45 دقیقه ای فول شد... در حالی که از هر کی می پرسم می گه حد اقل 15 ساعت اولین شارژ گوشی باید طول بکشه
چیکار کنم ؟ به نظر شما ایرادی داره؟
برم باطری نو بگیرم چی؟

ali racer
08-08-2007, 15:04
فهمیدن اینکه باطری اصلیه از هیچی که بهتره! تازه این یکی از راههاست. تازه becareful جان باطری یکی از اجزای مهم برای گوشیه. به هر حال اگه شما میگی این روش به درد نمیخوره ما تسلیمیم. هرچی باشه شما دوتا اس ام اس بیشتر از ما دادی و از ما کارشناس تری.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer عزیز منظورت از "مگه دست دوم" رو نفهمیدم.

منظورم این مگه گوشی دسته دوم (کار کرده بگیر ی ):46:

hussain
08-08-2007, 16:30
سلام.من گوشیم را آپدیت کردم.
ولی حالا هیچ تمی روش جواب نم ده و بعضی از فایلهای sis روش جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟
کمک

Saman-tci
08-08-2007, 16:37
گفتین باتری یهو یادم افتاد می خواستم اینو بگم:
گوشی رو که خریدم باتریش فول بود
تست کردم و اینجور چیزا...
اولین باری که باتریش تموم شد زدم به شارژ 45 دقیقه ای فول شد... در حالی که از هر کی می پرسم می گه حد اقل 15 ساعت اولین شارژ گوشی باید طول بکشه
چیکار کنم ؟ به نظر شما ایرادی داره؟
برم باطری نو بگیرم چی؟

ببین دوست من اره دوستات درست میگن باید برای بار اول 10 ساعت تو شارژ باشه ....
اما اینم بدون که گوشیت موردی نداره منظور از 10 ساعت شارژ اینه که اگر هم شارژش پر شد اشکالی نداره بازم بزار 10 ساعت تو شارژ باشه ..........
ولی برای دفعات بعد 1.5 ساعت کافیه ........

Saman-tci
08-08-2007, 16:38
سلام.من گوشیم را آپدیت کردم.
ولی حالا هیچ تمی روش جواب نم ده و بعضی از فایلهای sis روش جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟
کمک

دوست من مموریتو هم باید فورمت کنی .........

hussain
08-08-2007, 19:07
دوست من مموریتو هم باید فورمت کنی .........
چطوری فرمت کنم؟؟؟:41:

yazdankhah
08-08-2007, 20:33
اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Editionهستید به این نکات توجه فرمایید:
در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:

لیبل روی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلی دارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستی EN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان و حروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشی اطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.
ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.

حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:

1.گوشی شما در یک نایلون قرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبل نایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
معمولا کمتر دوستی پیدا می شود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودن گوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شده و بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.

2.اصلا مهم نیست آیا بر روی کارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یک محفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفید رنگ حک شده باشد.

3.لوازم هدست اصلی باشد. با یک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google می توانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلی حتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.

4.قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.

بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.

اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.

حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!

وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:

*#06# شماره IMEI را چک کنید.
*#0000# ورژن گوشی را چک کنید.
از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.

صدای گوشی را تست کنید و به حالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهی باشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاه بود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخی در منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشی سالم است.

اگر همه چیز بر وفق مراد است گوشی را خاموش کنید وبلافاصله مبلغ را پرداخت کنید و از طرف من هم بگم که گوشی نو مبارکه .
.
من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.

yazdankhah
08-08-2007, 20:34
از دوستان خواهش می کنم اگر نکته ای از نظر من دور بوده اضافه کنند که بتونیم به کمک هم یک راهنمای کامل خرید این گوشی رو ارائه کنیم.

Gestapo
08-08-2007, 21:40
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.

میوزیک خریدی یا معمولی؟

amanofnoname
08-08-2007, 21:45
منظورم این مگه گوشی دسته دوم (کار کرده بگیر ی ):46:
ببین علی جان(ببخشید اینقر خودمونیم, من كلا اينجوريم) براي چی دسته دوم؟ وقتی داری گوشیه نو میخری جلوی فروشنده هولوگرام باتری رو بررسی کن دیگه. مگه میخوای جعبه رو تو خونه باز کنی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roteal2007
08-08-2007, 21:59
دکمه عکسبرداری و دکمه جفتیش و دکمه زوم هر کدوم به ترتیب چه رنگی هستند

ali racer
08-08-2007, 22:03
ببین علی جان(ببخشید اینقر خودمونیم, من كلا اينجوريم) براي چی دسته دوم؟ وقتی داری گوشیه نو میخری جلوی فروشنده هولوگرام باتری رو بررسی کن دیگه. مگه میخوای جعبه رو تو خونه باز کنی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورم این بود که گوشی فنلاندی
الان تو بازار خیلی خسلس کمه(شایدم نبا شه!)
واسه همینم گفتم که مگه گوشی کار کرده از همون فنلاندی ها بگیری

amanofnoname
09-08-2007, 00:34
منظورم این بود که گوشی فنلاندی
الان تو بازار خیلی خسلس کمه(شایدم نبا شه!)
واسه همینم گفتم که مگه گوشی کار کرده از همون فنلاندی ها بگیری

حالا گرفتم چی گفتی. درسته.
راستی از اونایی که n73 me دارن یه سوال داشتم:
مثل اینکه نوکیا 5300 فایلهای(application) بیش از یک مگابایت و اجرا نمیکنه! n73 me که این مشکلو نداره؟

roteal2007
09-08-2007, 12:06
دکمه عکسبرداری چه رنگی؟؟؟؟؟

Saman-tci
09-08-2007, 12:53
اینم عکسهایی از دکمه فیلمبرداری و زوم و همچنین کیبورد این گوشی .......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه ........

sha2ow
09-08-2007, 16:53
اینم عکسهایی از دکمه فیلمبرداری و زوم و همچنین کیبورد این گوشی .......

امیدوارم دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه ........

گوشی من هم دقیقا همینه فقط روی کیبوردش عربی هم نوشته. حالا اصل هست یا نه؟
یه سوال دارم : که چطور میشه فارسی تایپ کرد؟ اگر هم قبلا بحث شده لطف کنید شماره ی صفحه را به من بدید.
با تشکر

roteal2007
09-08-2007, 17:52
سامان جون من یه ان73 موزیکال دیدم که دکمه عکسبرداری و جفتیش استیل رنگ بود آیا گوشی شما از این جدیدها هست و اینکه این جدید ها اکثرا کیبرد عربی هم دارند که رنگش به قهوه ای تیره میزنه باز هم بررسی میکنم و میگم

راستی تو چه طوری عکس هارو به صورت نمایان آپلود میکنی

roteal2007
09-08-2007, 17:58
یه سوال دارم : که چطور میشه فارسی تایپ کرد؟ اگر هم قبلا بحث شده لطف کنید شماره ی صفحه را به من بدید.
با تشکر

همشون اصل هستن خیالت راحت فکر میکنم مال شما هم از این سری جدیدهاست رنگ کیپد گوشی رو چک کن اگر زبان عربی داره که باید بتونی فارسی تایپ کنی تو مسیج آپشن رو بزن و بعد برو تو writen languge فارسی رو انتخاب کن

becareful
09-08-2007, 21:26
سامان جون من یه ان73 موزیکال دیدم که دکمه عکسبرداری و جفتیش استیل رنگ بود آیا گوشی شما از این جدیدها هست و اینکه این جدید ها اکثرا کیبرد عربی هم دارند که رنگش به قهوه ای تیره میزنه باز هم بررسی میکنم و میگم

راستی تو چه طوری عکس هارو به صورت نمایان آپلود میکنی
ببخشید که من دارم جواب میدم من هر چی ان73 دیدم رنگ دکمه های جفتیش سیاه بوده و مال من هم از همین جدیداس و رنگه کیپد و دکمه بغلش سیاهن مثل عکس. ولی رنگ کیپد قهوهای خیییلی مشکوک میزنه و شاید دستکاری شده و یه گوشی دسته دو بوده که کیپدش رنگی یا چیزیش رفته بوده و فروشنده یه کیپد الکی انداخته روش. فروشنده ها از این کارا میکنن.یا شایدم فنلاند نبوده.

becareful
09-08-2007, 21:53
یه چیزی هم میخاستم مطرح کنم موبایل من وقتی فلاشش روشن میشه یه صدای کوچولویی مثل صدای ویلیز جیلیز:31: میده البته فقط هنگام عکس برداری همون یه لحظه که فلاش میزنه این صدا رو میده و مثل اون دوستمون که گفتن موبایل ان 73 ش هنگام فیلمبرداری صدا میده نیست و صدا از اسپیکر نمیاد و از همون لامپ فلاش میاد و باید گوشم رو نزدیکه لامپ فلاشش کنم که صدا رو خوب بشنوم.اگه میشه شما هم یه چکی بکنید که ببینم چطوریه؟ باید یه جای تقریبا ساکت باشیدا... شرمنده که مزاحم گوشتون شدم .. ممنون:46:.... فعلا...

D o l f i n
09-08-2007, 22:00
من تازه این گوشی رو گرفتم این صدای رینگ تن رو چجوری بلند تر کنم ؟
در ضمن اگه میشه نحوه انتخاب آهنگ واسه مسیج رو هم بگید من که نتونستم آهنگی رو که می خوام واسه مسیج بزارم
سخته والا

ali racer
10-08-2007, 02:12
با تشکر

برنامه فارسی اس ام اس
رو نصب کن واسهsimbiyan 9.1
هم اومده

pooria_k2
10-08-2007, 02:14
با سلام :11:
میخواستم بدونم چه جوری میشه به پلیر visualisation اضافه کرد:20::8:

Saman-tci
10-08-2007, 11:02
یه سوال دارم : که چطور میشه فارسی تایپ کرد؟ اگر هم قبلا بحث شده لطف کنید شماره ی صفحه را به من

دوست من با استفاده از این برنامه میتونی فارسی تایپ کنی .......

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sha2ow
10-08-2007, 11:37
همشون اصل هستن خیالت راحت فکر میکنم مال شما هم از این سری جدیدهاست رنگ کیپد گوشی رو چک کن اگر زبان عربی داره که باید بتونی فارسی تایپ کنی تو مسیج آپشن رو بزن و بعد برو تو writen languge فارسی رو انتخاب کن

منظور شما از رنگ keypad چیست؟ گوشی من دقیقا شبیه عکس گوشیه دوستمون saman-tci است. کاملا مشکی با نور تقریبا آبی .با این تفاوت که عربی هم داره.
در مورد زبان هم فقط سه تا زبان نوشتن داره (english french العربیه)
با تشکر

حالا که دارم دقت می کنم می بینم رنگ کیپد با بدنه گوشی فرق داره. این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟

دوست من با استفاده از این برنامه میتونی فارسی تایپ کنی .......

از شما هم خیلی ممنونم. من این برنامه را دارم . ولی منظورم تایپ با خود گوشی بود.
باز هم از شما تشکر می کنم

D o l f i n
10-08-2007, 12:07
یکی نیست جواب ما رو بده دوستان یه لطفی بکنن

sha2ow
10-08-2007, 12:32
من تازه این گوشی رو گرفتم این صدای رینگ تن رو چجوری بلند تر کنم ؟
در ضمن اگه میشه نحوه انتخاب آهنگ واسه مسیج رو هم بگید من که نتونستم آهنگی رو که می خوام واسه مسیج بزارم
سخته والا

یکی نیست جواب ما رو بده دوستان یه لطفی بکنن
تنظیمات مربوط به tone و زنگ پیامک در این قسمت است:
menu-------->tools--------->profile.
که چند حالت دارد حالت general که حالت عادی و کلی است.
حالت silent که تابلو هست(برای جایی که می خواهی ساکت را رعایت کنی)
و حالت outdoor که بلند ترین صدا را دارد.
از حالت های دیگه صرف نظر می کنم چون اینها مهم هستند.
خوب حالا هرکدوم را جدا گونه می تونی با سلیقه ی خودت تنظیم کنی فقط کافیه options را بزنی و personalise را انتخاب کنی. که در اینجا می تونی صدای ring و بلندی صدا ی رینگ و زنگ پیامک و ... را انتخاب کنی .
قسمت های مورد نظر شما : ringing volume و message alert tone هست که تمام صدا های روی گوشی را برای شما پخش می کنه و قابل انتخاب هستند.
البته جسارت نشه که من جواب شما را دادم . من خیلی کوچک تر از این حرفها هستم که چیزی به شما یاد بدهم.
با تشکر:11::10:

D o l f i n
10-08-2007, 13:14
sha2ow جان محشری دستت درد نکنه واقعا یک دنیا تشکر
این حرفا چیه شما سرورید و بزرگ بازم ازت ممنونم

roteal2007
10-08-2007, 16:52
منظور شما از رنگ keypad چیست؟ گوشی من دقیقا شبیه عکس گوشیه دوستمون saman-tci است. کاملا مشکی با نور تقریبا آبی .با این تفاوت که عربی هم داره.
در مورد زبان هم فقط سه تا زبان نوشتن داره (english french العربیه)
با تشکر

حالا که دارم دقت می کنم می بینم رنگ کیپد با بدنه گوشی فرق داره. این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟

از شما هم خیلی ممنونم. من این برنامه را دارم . ولی منظورم تایپ با خود گوشی بود.
باز هم از شما تشکر می کنم

جایی برای ناراحتی نیست دوست عزیز من هر چی ان 73 موزیکال دیدم به جز یکی رنگ صفحه کلیدش قهوه ای تیره بود در مورد دگمه عکسبرداری هم باید بگم که همشون مشکی هستن که طبیعیه ببین میتونی یه عکس از زیر باطری هم بزاری یک دنیا ممنونت میشم:10::10::10:

sha2ow
10-08-2007, 17:21
در اولین فرصت!!!!!!!!!!!

sha2ow
11-08-2007, 11:05
با سلام
دوستان من پست قبلی را با gprs دادم برای همین امکان عکس گذاشتن نبود.
این هم یک عکس از زیر باطری که بردش سبز پر رنگه (کم رنگ و تقلبی نیست) سریالش هم همه جا چک کردم درست بود.

این هم عکس تکمه ی گالری و عکس برداری

و در آخر عکسی از هولوگرام باطری که روی باطری نوشته ساخت چین

sha2ow جان محشری دستت درد نکنه واقعا یک دنیا تشکر
این حرفا چیه شما سرورید و بزرگ بازم ازت ممنونم

خواهش می کنم عزیز قابلی نداشت.من هم از شما ممنونم.

mr.pouyan
11-08-2007, 13:34
salam man farsisaz mikham ke betonam to site farsi benvisamN73 ro eshgheeeeeeeeee

pooria_k2
11-08-2007, 13:38
با سلام :11:
میخواستم بدونم چه جوری میشه به پلیر visualisation اضافه کرد:20::8:
مطفا جواب بدین:31:

aligogolii
11-08-2007, 15:18
با سلام ......... من روی گوشیم از روی کامپیوتر نمیتونم اهنگ بریزم یعنی وقتی میریزم میره تو file mgr وفقط تو این اجرا میشه و در music player اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید که چگونه این اهنگهارو تو music player اجرا کنم....

roteal2007
11-08-2007, 17:42
sah2ow جان ممنون خیالم راحت شد از بابت برد پشتی ای بلا میبینم که ایرانسل داری حتما با gprs حال میکنی ها

D o l f i n
11-08-2007, 21:59
بچه های باحال یه کمک
من هر کاری میکنم نمی تونم اس ام اس بزنم سند نمیکنه تازه کسی هم نمی تونه به من اس ام اس بزنه فقط بعضی وقتا حالش خوب میشه میشه این کار رو کرد اگه سریع راهنمایی کنید ممنون میشم

sha2ow
12-08-2007, 00:05
مطفا جواب بدین:31:

اگر منظورتون این باشه که چطوری اجرا کنیم: با ید موقعی که موسیقی پخش می شود از منوی options گزینه ی start visualisation را انتخاب کنید که سه دونه داره.
و اگر منظورتون وارد کردن از خارج گوشی و نصب است : شرمنده اطلاعی ندارم

با سلام ......... من روی گوشیم از روی کامپیوتر نمیتونم اهنگ بریزم یعنی وقتی میریزم میره تو file mgr وفقط تو این اجرا میشه و در music player اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید که چگونه این اهنگهارو تو music player اجرا کنم....

همه نوع آهنگی ؟؟؟:18: فرمت آهنگ هاتون چی هست؟ شاید قادر به خواندن این فرمت نباشه.(البته فقط یه حدسه)

sah2ow جان ممنون خیالم راحت شد از بابت برد پشتی ای بلا میبینم که ایرانسل داری حتما با gprs حال میکنی ها

خواهش می کنم. بله دیگه در اوج فناوری دارم غرق می شم:27::8:

بچه های باحال یه کمک
من هر کاری میکنم نمی تونم اس ام اس بزنم سند نمیکنه تازه کسی هم نمی تونه به من اس ام اس بزنه فقط بعضی وقتا حالش خوب میشه میشه این کار رو کرد اگه سریع راهنمایی کنید ممنون میشم

این طور که شما می فرمایید بعضی وقت ها خوب میشه احتمالا مشکل از اپراتور شماست(از کدوم اپراتور استفاده می کنید؟) شاید شاید شاید با عوض کردن مسیج سنتر درست بشه

Gestapo
12-08-2007, 02:17
Sha2ow جان برچسب سریال زیر باطری 2 لایه نیست؟؟؟؟من تمام اصلیایی کی دیده بودم دولایه بود!!!؟؟!!!؟!؟! مال خودمم دولایس

D o l f i n
12-08-2007, 06:56
این طور که شما می فرمایید بعضی وقت ها خوب میشه احتمالا مشکل از اپراتور شماست(از کدوم اپراتور استفاده می کنید؟) شاید شاید شاید با عوض کردن مسیج سنتر درست بشه
حالا این مسیج سنتر رو چجوری عوض کنم

roteal2007
12-08-2007, 11:52
حالا این مسیج سنتر رو چجوری عوض کنم

برو تو مسیج بعد option_masages _textmasage _masage center شماره رو عوضکن این رو بزن:

009891100501

roteal2007
12-08-2007, 12:03
Sha2ow جان برچسب سریال زیر باطری 2 لایه نیست؟؟؟؟من تمام اصلیایی کی دیده بودم دولایه بود!!!؟؟!!!؟!؟! مال خودمم دولایس

gestapo ببخشید که من جواب میدم ولی دیگه از این بحث ها راه ننداز که فقط موجب گمراهی بچه ها میشه:10::10::10:

sha2ow
12-08-2007, 12:08

منظور شما از دولایه بودن چیست؟ قسمتی که سریال را نوشته کاملا هم سطح با بقیه ی جا هاست. فقط اون قسمت سفید که مطالب را روش نوشته به صورت برچسب روی برد چسبانده شده.
راستی حالا که دارم دقت می کنم می بینم که همین برچسب سفید که سریال و ... را توش نوشته یک طرح کم رنگ شطرنجی داره. تو نور کم بهتر پیداست(یعنی زیر نوشته ها چار خونه چار خونه است)
خوب حالا چی گوشی ما خوبه یا بده؟

برو تو مسیج بعد option_masages _textmasage _masage center شماره رو عوضکن این رو بزن:

009891100501

البته به شرطی که از همراه اول استفاده می کنی. اگر از ایرانسل استفاده می کنی می تون این شماره را بزنی:
00989350001420

sha2ow
12-08-2007, 12:22
gestapo ببخشید که من جواب میدم ولی دیگه از این بحث ها راه ننداز که فقط موجب گمراهی بچه ها میشه:10::10::10:

آهان.! گرفتم:5:
راستی دوستان شما از کیفیت عکس گوشیتون راضی هستید. والا من انتظاری که از 3.2 داشتم براورده نشد. عکس هایی که از گوشیم تو همین تاپیک گذاشتم را با sony 1 MP گرفتم البته دی وی دی هندی کم هست. ولی عکس هایی که با گوشیم می گیرم در همین حد و شاید هم کمتر هستند:41::18::18:
میشه بگید، شما از دوربین گوشیتون راضی هستید یا نه؟:13:

D o l f i n
12-08-2007, 12:24
roteal2007 و sha2ow جان از هر دو تون ممنونم

علیرضا
12-08-2007, 12:34
بچه ها یه مشکل با این گوشی دارم می تونم مطرح کنم؟
مشکل من تو SMS هست...
بعضی وقت ها وقتی یه اس ام اس رو Send می کنم.. می رم می بینم تو OutBox هنوز مونده و زیرش نوشته Resend At مثلا 9:36 ...!!
بعد باید از Options گزینه ی Send رو بزنم تا Send بشه...
چرا اینجوریه ؟ مگه مریضه خوب همون اول Send کنه دیگه..
مثلا 45 دقیقه گذشته می بینم اس ام اسی که فرستاده بودم رو نگه داشته و نفرستاده ... خیلی رو اعصابم راه می ره..
کمک.

arash n
12-08-2007, 12:34

باید توی موزیک پلیر option >> refresh music library رو بزنی.

من هم همینطور از دوربینش راضی نیستم. فکر کنم k800 بهتر بود.

sha2ow
12-08-2007, 12:48
بچه ها یه مشکل با این گوشی دارم می تونم مطرح کنم؟
مشکل من تو SMS هست...
بعضی وقت ها وقتی یه اس ام اس رو Send می کنم.. می رم می بینم تو OutBox هنوز مونده و زیرش نوشته Resend At مثلا 9:36 ...!!
بعد باید از Options گزینه ی Send رو بزنم تا Send بشه...
چرا اینجوریه ؟ مگه مریضه خوب همون اول Send کنه دیگه..
مثلا 45 دقیقه گذشته می بینم اس ام اسی که فرستاده بودم رو نگه داشته و نفرستاده ... خیلی رو اعصابم راه می ره..
کمک.

مشکل از گوشی نیست مشکل از اپراتور شماست. برای همه همین طور هست. وقتی پیامب را send می کنید اول بهoutbox میره واگر آنتن داشتید یا مشکلی نبود پیام فرستاده می شود ولی اگر نشد در اوجا می مونه و مثلا 1 دقیقه ی دیگه دوباره send می کنه و اگر بعد از چند بار نشد faild میده. فکر کنم شما هم با عوض کردن مسیج سنترتون مشکلتون حل بشه.

باید توی موزیک پلیر option >> refresh music library رو بزنی.

به نکته ی مهمی اشاره کردید اصلا حواسم به این یکی نبود. شرمنده aligogolii جان.:11:

roteal2007
12-08-2007, 19:16
آهان.! گرفتم:5:
راستی دوستان شما از کیفیت عکس گوشیتون راضی هستید. والا من انتظاری که از 3.2 داشتم براورده نشد. عکس هایی که از گوشیم تو همین تاپیک گذاشتم را با sony 1 MP گرفتم البته دی وی دی هندی کم هست. ولی عکس هایی که با گوشیم می گیرم در همین حد و شاید هم کمتر هستند:41::18::18:
میشه بگید، شما از دوربین گوشیتون راضی هستید یا نه؟:13:

shadow نگران نباش خب نا سلامتی گفتن دوربین موبایل شما داری این رو با سایبرشات یا کارل زایس سونی مقایسه میکنی:21: خب شما هم بزار رو 1 مگا پیکسل معلوم که عکس های سونی بهتره از یه دستگاه هیبریدی بیشتر این هم نمیشه انتظار رفت:20::20::20::8::8::8::10::10::10:

pinky
12-08-2007, 21:50
سیلم من میخوام ان 73 meبخرم تا اینجا که فهمیدم که
رنگ بردش رو چک کنم که سبز پررنگ باشه و پایین ه باتریش چیزی ننوشته باشه یعنی تمام شد گوشی فنلانده؟

اقا اگر ممکنه تو چند خط مثلا

1 – فلان
2 بهمان
بنویسید که چگونه بفهمم چینی نیست و فنلانده

یه سواله دیگه
رسمیترین و معتبر ترین گارانتی برای محصولات نوکیا چیه؟
مثلا معتبر ترین گارانتیه محصولات samsung سام سرویسه حالا نوکیا چیه

و اینکه فقط با گارانتیه معتبر خریدن میوتونه تضمین کنندهی فنلاندی بودن یا چینی نبودن باشه یا گارانتی ها هم زیر ابی میرن

pinky
12-08-2007, 22:23
اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Editionهستید به این نکات توجه فرمایید:
در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:

لیبلروی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلیدارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستی EN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان وحروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشیاطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.

ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.

حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:

1.گوشی شما در یک نایلونقرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبلنایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
معمولا کمتر دوستی پیدا میشود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودنگوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شدهو بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.

2.اصلا مهم نیست آیا بر رویکارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یکمحفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفیدرنگ حک شده باشد.

3.لوازم هدست اصلی باشد. بایک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google میتوانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلیحتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.

4.قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.

بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.

اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.

حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!

وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:

*#06# شماره IMEI را چک کنید.
*#0000# ورژن گوشی را چک کنید.
از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.

صدای گوشی را تست کنید و بهحالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهیباشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاهبود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخیدر منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشیسالم است.

اگر همه چیز بر وفق مراد است گوشی را خاموش کنید وبلافاصله مبلغ را پرداخت کنید و از طرف من هم بگم که گوشی نو مبارکه .
.
من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.

سوال بعد این که ایا این پست میتونه راهنمای خریده خوبی باشه برای کار کرده یا نکرده بودن و اصلی بودن سریال گوشی من فردا شب دارم میرم بخرم کمک کنید که اشتباه مرتکب نشم می خواستم ببینم که نوکیا نماینده نداره مثل مثلا نایک که نمایندگی داره یا شرکت کنن که تو هر شهری حد اقل یه نمایندگی داره نوکیا نداره میخوام از یه جایه خیلی معتبر بخرم که دلم جوشه فنلاند و چین رو نزنه چون من تو اصفهان زندگی میکنم فکر کنم اصفهان سل معتبر باشه ولی اگه جایه خیلی معتبر دیگهای هست بگیند لطفا تو تهرانم بود مهم نیست یه جایه خیلی خوف و معتبر که حکم نمایندگی رو داشته باشه

sha2ow
12-08-2007, 23:02
سوال بعد این که ایا این پست میتونه راهنمای خریده خوبی باشه برای کار کرده یا نکرده بودن و اصلی بودن سریال گوشی من فردا شب دارم میرم بخرم کمک کنید که اشتباه مرتکب نشم می خواستم ببینم که نوکیا نماینده نداره مثل مثلا نایک که نمایندگی داره یا شرکت کنن که تو هر شهری حد اقل یه نمایندگی داره نوکیا نداره میخوام از یه جایه خیلی معتبر بخرم که دلم جوشه فنلاند و چین رو نزنه چون من تو اصفهان زندگی میکنم فکر کنم اصفهان سل معتبر باشه ولی اگه جایه خیلی معتبر دیگهای هست بگیند لطفا تو تهرانم بود مهم نیست یه جایه خیلی خوف و معتبر که حکم نمایندگی رو داشته باشه

از لحاظ سخت افزاری پست جالبی است. فقط IMEI گوشی را با جعبه چک کن. ودیگر وقتی به کامپیوتر و اینترنت دسترسی پیدا کردی سریال گوشی را در این سایت چک کن. باید حتما n73 نشون بده به علاوه دیگر مشخصات.
و نکته ی دیگه این که هر جا IMEI دیدی (پشت باطری و جعبه و ...) باید یکی باشد.
این هم لینک سایت:

pinky
13-08-2007, 00:15
از لحاظ سخت افزاری پست جالبی است. فقط IMEI گوشی را با جعبه چک کن. ودیگر وقتی به کامپیوتر و اینترنت دسترسی پیدا کردی سریال گوشی را در این سایت چک کن. باید حتما n73 نشون بده به علاوه دیگر مشخصات.
و نکته ی دیگه این که هر جا IMEI دیدی (پشت باطری و جعبه و ...) باید یکی باشد.
این هم لینک سایت:

خوب اقا در غیر این صورت چه معنی میده یعنی مثلا یکی نبود رو جعبه یا تو اینترنت نوشت N95 معرفی کرد چه معنی میده
و چه چیزایی معنیه فنلاندی یا چینی بودن گوشی رو میده تا اونجا که من فهمیدم بحث نو و کارنکرده بودن و اصلی بودن سریال و معرفی شدنش از اینترنت یه بحثه و بحث فنلاند و چین یه بحث دیگه ایا درست فهمیدم؟

roteal2007
13-08-2007, 12:19
خوب اقا در غیر این صورت چه معنی میده یعنی مثلا یکی نبود رو جعبه یا تو اینترنت نوشت N95 معرفی کرد چه معنی میده
و چه چیزایی معنیه فنلاندی یا چینی بودن گوشی رو میده تا اونجا که من فهمیدم بحث نو و کارنکرده بودن و اصلی بودن سریال و معرفی شدنش از اینترنت یه بحثه و بحث فنلاند و چین یه بحث دیگه ایا درست فهمیدم؟

یعنی گوشی شما سریال چنج هست ولی فکر نمیکنم این جدیدها این طوری باشه چون مخابرات ریجستر رو برداشته من هم اصفهان هستم اصفهان سل فقط نیا داره

sha2ow
13-08-2007, 12:20
اگه گوشیت را یه چیزه دیگه معرفی کرد بدون که سریالش اصل نیست و از لحاظ رجیستر مشکل داره. که این جور مشکل ها تقریبا بعیده. جدیدا تمام گوشی ها اصل هستند و خیلی کم تقلبی پیدا میشه. شما اگه این نکات را رعایت کنی فکر نکنم مشکلی داشته باشی فقط از یه جای مطمئن بخر. در مورد گارانتی هم اکثر گوشی ها با گارانتی متفرقه یا بدونه گارانتی هستند و اگر هم بخواهی با گارانتی اصلی بگیری خرجت خیلی زیاد میشه.

sha2ow
13-08-2007, 12:35
یه سوال دوستان
این اولین بار است که من NOKIA می خرم و بعضی ریزه کاری ها اعصابم را خورد کرده مثلا اینکه تمام آهنگ ها که وارد کردم یا تمام عکس و فیلم و کلیپ را به صورت کاتوره ای:21::27: (یه لحظه رفتم تو کاره فیزیک) نشون میده و برای جدا دیدن مجبوری playlist یا album درست کنی:41: حالا اگر من 40 50 تا آهنگ و فیلم و عکس و ... را یک دفعه وارد کنم تکلیف چیست باید بشینم یکی یکی دسته بندی کنم؟ (حالا یه جوری با تو inbox ریختن bluetoth کنار اومدم)
حالا سوال من اینه که برنامه ای (برای موبایل یا pc .) نیست که این کار را سریعتر و راحت تر انجام بده؟
با تشکر

becareful
13-08-2007, 13:17
یه چیزی هم میخاستم مطرح کنم موبایل من وقتی فلاشش روشن میشه یه صدای کوچولویی مثل صدای ویلیز جیلیز:31: میده البته فقط هنگام عکس برداری همون یه لحظه که فلاش میزنه این صدا رو میده و مثل اون دوستمون که گفتن موبایل ان 73 ش هنگام فیلمبرداری صدا میده نیست و صدا از اسپیکر نمیاد و از همون لامپ فلاش میاد و باید گوشم رو نزدیکه لامپ فلاشش کنم که صدا رو خوب بشنوم.اگه میشه شما هم یه چکی بکنید که ببینم چطوریه؟ باید یه جای تقریبا ساکت باشیدا... شرمنده که مزاحم گوشتون شدم .. ممنون:46:.... فعلا...
آقا کسی جواب ما رو نداد...

arash n
13-08-2007, 21:27
یه سوال دوستان
این اولین بار است که من NOKIA می خرم و بعضی ریزه کاری ها اعصابم را خورد کرده مثلا اینکه تمام آهنگ ها که وارد کردم یا تمام عکس و فیلم و کلیپ را به صورت کاتوره ای:21::27: (یه لحظه رفتم تو کاره فیزیک) نشون میده و برای جدا دیدن مجبوری playlist یا album درست کنی:41: حالا اگر من 40 50 تا آهنگ و فیلم و عکس و ... را یک دفعه وارد کنم تکلیف چیست باید بشینم یکی یکی دسته بندی کنم؟ (حالا یه جوری با تو inbox ریختن bluetoth کنار اومدم)
حالا سوال من اینه که برنامه ای (برای موبایل یا pc .) نیست که این کار را سریعتر و راحت تر انجام بده؟
با تشکر
من هم دیوونه شد:24:
مخیلی مسخره ست اگه راه دیگه ای نباشه

حالت MassStorage روی سیستمی که PCsuit روش نصب نباشه کار می کنه؟؟؟؟؟؟

pooria_k2
13-08-2007, 21:28
[quote=sha2ow;1426284]اگر منظورتون این باشه که چطوری اجرا کنیم: با ید موقعی که موسیقی پخش می شود از منوی options گزینه ی start visualisation را انتخاب کنید که سه دونه داره.
و اگر منظورتون وارد کردن از خارج گوشی و نصب است : شرمنده اطلاعی ندارم
منظورم وارد کردن از خارج گوشی بود ولی به هر حال بازم ممنون:20:

Gestapo
13-08-2007, 21:50
آره کار میکنه.
وقتی میرم کافینت کابلمم میبرم.میزنم تو USB میریزم رو گوشی پول رایت نمیدم:31:

becareful
13-08-2007, 22:20

آره کار میکنه.

sha2ow
14-08-2007, 00:01
آقا کسی جواب ما رو نداد...

من یکی که مشکلی ندارم

آره من قبل از اینکه pcsuit را نصب کنم با mass storage کار می کردم. البته یکی دوبار مشکل پیدا کردم که مربوط به حافظه می شد با یک با خاموش کردن گوشی درست شد

roteal2007
14-08-2007, 08:48
این رقص نور که میگن تو موزیکال هست چیه ؟؟؟

ali racer
14-08-2007, 13:50

:8:اکولایزر :8:

satttanism
14-08-2007, 16:58

visualistion نه اکولایزر
برای فعال کردنش در مدیا پلیر به Options رفته و Start visualistion رو انتخاب می کنید

D o l f i n
14-08-2007, 22:39
برادارن گرامی سلام
این گوشی خودش انتی ویروس داره یا باید واسش نصب کنم اگه نداره بهترین رو بهم بگید تا برم نصب کنم ممنون

علیرضا
15-08-2007, 00:45
خودش نداره ولی ما که کم نمیاریم !!!
این هم 2 تا AntiVirus از انجمن خودمون ... ولی فایده نداره...
باید رجیستر کنی.... آپدیت کنی..... اووووه ! (باز اعصابم ریخت به هم!)

:::

pinky
15-08-2007, 02:29
سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :31:
ا
ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا

اخه در نایلون گوشی باز بود شماره هولوگرام روشم نمیخوند به یارو گفتم
گفت اولا که اینا چون ما پخش کننده هستیم یه دور چک میشه و ممکنه قاطی شده باشه
دوما اصلش شماره ایمی رو جعبه با پشت گوشی با کد 06 که مهمه

و اینا هم با هم میخوند
Made In Finland هم داشت
رنگ بردش هم تیره بود
تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود

کد 06 هم درست بود
کد 92702689 هم درست بود و 0000 رو نشون البته صفراش بیشتر بود ولی همش صفر بود
ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟

و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟

راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟

reza20067
15-08-2007, 02:55
من يه سوال از اساتيد محترم داشت
يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
ميخواستم بدونم که ايا در اين باره توضيحي دارين

ممنون ميشم جوابتونو بشنوم (برام خيلي مهمه):41:

pinky
15-08-2007, 03:38
اینم عکس دکمه ی C

البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم
هیش مشکل دیگه ای نداره گوشی اخه ورژنشم 307 هست نمیدونم شما چی میگید؟

pinky
15-08-2007, 03:43
اینم عکس دکمه ی C

البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم

mehdi marvi
15-08-2007, 06:53
سلام دوستان
من یک N73musical دارم ولی صداش نسبت به نوع معمولیش کمتره. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید در ضمن اکولایزرشم بردم بالا:41:

taia
15-08-2007, 07:33
يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود :41:

دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،‌قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.

roteal2007
15-08-2007, 11:54
سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :31:
ا
ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا

و اینا هم با هم میخوند
Made In Finland هم داشت
رنگ بردش هم تیره بود
تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود

کد 06 هم درست بود
ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟

و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟

راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟

دوست گلم بگو ببینیم چند خریدی من که فروشنده کلاه بردارتر از این اصفهان سل و اون ناقوس تو چهار باغ ندیدم راستی گارانتی هم داره دیگه ببرش گارانتی درستش میکنه من موبایلم رو {ان70}از موبایل پلاس گرفتم بلاخره گارانتی برای همین روزهاست ولی شما زورت رو بزن ببین میتونی عوضش کنی یا نه :10::10::10:

becareful
15-08-2007, 14:31
مشکل اسپیکر سوختنو نداشتیم که اینم شد..........

becareful
15-08-2007, 14:34
اینم عکس دکمه ی C

به نظر من ببر عوضش کن. اگه یهو بعدا کل چراغ C روشن نشد چی؟یا اصلا کل صفحه...پس اگه تونستی عوضش کن.

kaveh_top65
15-08-2007, 14:56
همه اين عكس ها رو با n73 me گرفتم ... نظر بدين

Saman-tci
15-08-2007, 15:36
بابا کارت درسته ........ عالی بودن

pooria_k2
15-08-2007, 21:48
من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
مستر ریست کردم درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
چی کار کنم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
برنامه ها قبلا روی گوشیم نصب بودن:13:

D o l f i n
15-08-2007, 22:18
خودش نداره ولی ما که کم نمیاریم !!!
این هم 2 تا AntiVirus از انجمن خودمون ... ولی فایده نداره...
باید رجیستر کنی.... آپدیت کنی..... اووووه ! (باز اعصابم ریخت به هم!)

:::

این همه دردسر آدم دیوونه میشه

reza20067
16-08-2007, 01:38
دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،‌قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.

در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم

reza20067
16-08-2007, 01:40
خیر سرمون اومدیم با اساتید مشورت کنیم:13:

sha2ow
16-08-2007, 14:06
ا

و اینا هم با هم میخوند
Made In Finland هم داشت
رنگ بردش هم تیره بود

کد 06 هم درست بود

اینم عکس دکمه ی C

مبارکت باشه دوست عزیز:11:

بقیه ی مشکل ها چیزی نیست فقط می مونه مداد و c که اون هم فکر میکنم به خاطر خود کلید باشه که در درست کردن مشکل پیدا کرده(کار خانه) و فکر نکنم چراغ زیرش مشکلی داشته باشه. خوب حالا اگه تو هم مثل من روی خرید حساس باشی(مثلا من وقتی یک cd می خرم اگر یک تکه از کارتونش تا شده باشه cd را عوض می کنم) حالا به خودت بسگی داره که می خواهی عوضش کنی یا نه ولی من فکر نکنم اصفهان سل زیر بار این حرف بره چون الان گوشیت دست دومه مگر اینکه با یک دسته دوم دیگه عوض کنه که ریسک کردنش زیاده. بازم میگم به خودت بسگی داره

برادارن گرامی سلام
این گوشی خودش انتی ویروس داره یا باید واسش نصب کنم اگه نداره بهترین رو بهم بگید تا برم نصب کنم ممنون

آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.

راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
ميخواستم بدونم که ايا در اين باره توضيحي دارين

ممنون ميشم جوابتونو بشنوم (برام خيلي مهمه):41:

در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم

متاسفانه دوست عزیز reza20067 حق با این دوستمون هست.چون گوشی شما گارانتی نداره باید کمی خرج کنی. ولی مشکل شما قابل حل است همان طور که اگر گارانتی داشت قابل حل بود.
شما باید گوشی را ببری پیش یک کاردان.اگر قابل تعمییر بود که برات تعمییر میکنه. شاید هم اصلا مشکلت سوختن نباشه و خرجی برات نداشته باشه( که ان شاالله همین طوره). و اگر هم سوخته چاره ای جز عوض کردن نداری:13::41:

من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
مستر ریست کردم درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
چی کار کنم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
برنامه ها قبلا روی گوشیم نصب بودن:13:

شاید واقعا این فایل ها خراب شده اند.یک سری فایل های جدید که قبلا بقیه امتحان کردند را امتحان کن. البته بعید می دونم ولی یه دستی هم به تاریخ گوشیت بزن

D o l f i n
16-08-2007, 22:52
آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.
sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوتر

sha2ow
16-08-2007, 23:56
sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوتر

آره باید به اینترنت وصل بشی ولی نه با pc بلکه با خود موبالت مثلا از طریق gprs یا edge

senior
17-08-2007, 00:39
سلام به همگي...
بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟

senior
17-08-2007, 00:42
ضمنا يكي لطف كنه link جديد update ،version گوشي رو بده..

sha2ow
17-08-2007, 00:42
من هم همین مشکل را دارم ولی فعلا چاره ای نیست تا برنامه ای براش بیاد

IRPMC
17-08-2007, 02:02
سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه

ali racer
17-08-2007, 02:26
سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه

اگه بخواهی الان بفروشیش به قیمت گوشی دزدی ازت میخرن !!!!

afshin_electronic
17-08-2007, 12:55
سلام
من 2 روز پیش یه N73ME از علائدین خریدم. دیرزو باهاش کار مکردم مشکلی نداشت و وقتی که به PC با کایل USB وصل میکردم و Mass Storage رو میزدم کامپیوتر راحت میشناختش.

همون دروز یه غلطی کردم و فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم به 4.0.... بعدش هم یه بار به PC وصلش کردم و یه مشتی فال رد و بدل کردم .. اما دفعه دوم که خواستم وصل بشم کامپیوتر اونو نشناخت و گفت که دستگاه مشکل داره. با PC Suit و ... هم همین مشکل رو داشت.

الان هر موقع میخوام گوشی رو به PC وصل کنم باد یه بار فکتوری ریست کنم (#7370#*) و بعد فقط برای یک دفعه میتونم به PC وصل بشم. و اگر کابل usb رو در بیارم و دوباره به PC بزنم بازم همون پیغام رو میده و دوباره روز از نو و روزی از نو و فکتوری ریست. اعصابم رو به هم ریخته.
شماها هم تست کنید ببنین همن مشکل رو دارین!!! توی فرم ویر قبلی این مشکل رو نداشتم.

یه مشکل دیگه ا هم که دارم اکثر برنامه های رو که از همین انجمن گرفتم رو موقع نصب میگه : Installation not Supported

مثل دیکشنری آکسفورد یا آنتی ویروس ها و .....

مشکل بعدی هم اینه که وقتی روی یه برنامه با جویستیک کلیک میکنم یه کمی طول میکشه تا وارد بشه و توی اون زمان من میتونم به کار عادی موبایل ادامه بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشکل دگه هم اینه که کیفیت فیلم برداریش واقعا افتضاحه حتی توی آفتاب و مثلا اصلا با N90 قابل مقایسه نیست

نمیدونم واقعا خرید این گوش کار درستی بود یا نه!!!!

taia
18-08-2007, 15:18
سلام
من 2 روز پیش یه N73ME از علائدین خریدم. دیرزو باهاش کار مکردم مشکلی نداشت و وقتی که به PC با کایل USB وصل میکردم و Mass Storage رو میزدم کامپیوتر راحت میشناختش.

همون دروز یه غلطی کردم و فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم به 4.0.... بعدش هم یه بار به PC وصلش کردم و یه مشتی فال رد و بدل کردم .. اما دفعه دوم که خواستم وصل بشم کامپیوتر اونو نشناخت و گفت که دستگاه مشکل داره. با PC Suit و ... هم همین مشکل رو داشت.

الان هر موقع میخوام گوشی رو به PC وصل کنم باد یه بار فکتوری ریست کنم (#7370#*) و بعد فقط برای یک دفعه میتونم به PC وصل بشم. و اگر کابل usb رو در بیارم و دوباره به PC بزنم بازم همون پیغام رو میده و دوباره روز از نو و روزی از نو و فکتوری ریست. اعصابم رو به هم ریخته.
شماها هم تست کنید ببنین همن مشکل رو دارین!!! توی فرم ویر قبلی این مشکل رو نداشتم.

یه مشکل دیگه ا هم که دارم اکثر برنامه های رو که از همین انجمن گرفتم رو موقع نصب میگه : Installation not Supported

مشکل بعدی هم اینه که وقتی روی یه برنامه با جویستیک کلیک میکنم یه کمی طول میکشه تا وارد بشه و توی اون زمان من میتونم به کار عادی موبایل ادامه بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشکل دگه هم اینه که کیفیت فیلم برداریش واقعا افتضاحه حتی توی آفتاب و مثلا اصلا با N90 قابل مقایسه نیست

در مورد کیفیت فیلم برداری که خوب است، نه تنها نسبت به n90 !!! که حتی نسبت به n92 شاید تنها دوربین هایی که در فیلم برداری جلو باشند بشه به 6280 و خوب بحث n93i و n95 هم در این موضوع جداست:31:
اما در مورد وضعیت گوشیتون، فکر کنم هر چه زودتر برید نشون بدید به یک نمایندگی!

ali racer
19-08-2007, 17:31
سلام

باید برنامه های مخصوص
simbiyan 9.1
v3
رو نصب کنی :46:

best
19-08-2007, 21:54
سلام..اگر امکان دارد مشخصات کامل اداپتور AC 4 بگید....اداپتور من Ac3x هست وگوشیم 4.30ساعته شارژ میشه..میخوام یه AC 4 بگیرم....

satttanism
19-08-2007, 22:33
سلام دوستان
دلیل این ارور هنگام نصب نرم افزار چیه؟
Unable to Install constrained by the certificate

ali racer
19-08-2007, 23:57
سلام دوستان
دلیل این ارور هنگام نصب نرم افزار چیه؟
Unable to Install constrained by the certificate

این مسیر رو برو ایشالا حل میشه :46:
menu
tools
app.manger
option
settings
'software....
yes
online cer...
no

satttanism
20-08-2007, 00:16
این مسیر رو برو ایشالا حل میشه :46:
menu
tools
app.manger
option
settings
'software....
yes
online cer...
no

اولی روی All بود و دومیم روی Off
yes یا no نداشت

reza20067
20-08-2007, 01:52
روی چه تنظیمی میشه بهترین عکس رو گرفت:31:

arash n
20-08-2007, 15:47
احساس می کنم اسپیکر گوشی من مشکل داره.(از نظر بلندی صدا)

به نظرم صدای گوشیم خیلی کمه. با ان70 مقایسه کردم صداشون تو یه حد بود.

به نظر شما گوشیم مشکل داره؟؟؟

reza20067
20-08-2007, 16:28
احساس می کنم اسپیکر گوشی من مشکل داره.(از نظر بلندی صدا)

به نظرم صدای گوشیم خیلی کمه. با ان70 مقایسه کردم صداشون تو یه حد بود.

به نظر شما گوشیم مشکل داره؟؟؟

نمیدونم این سری جدید چه مرگشه این مشکل رو تنها تو نداری ما هم داریم

D o l f i n
20-08-2007, 22:56
حرفه ای های n73 فرمت این نرم افزار هایی که میشه رو این گوشی نصب کرد چیه من برنامه هایی که sis هستش رو نمی تونم نصب کنم

kia_red
21-08-2007, 10:14
دوستانی که N73 موزیکال دارن از گوشیشون راضی هستند ؟؟؟ می خواستم یا موزیکال یا معمولیش رو بگیرم اما دو دلم. نسبت به نوع معمولیش چیزی کم نداره؟؟؟

rahnemoun
21-08-2007, 12:17
من يك مشكلي با گوشيم دارم. حدود 2 هفته‌اي ميشه كه خريدمش و مشكلش اينه كه كليد Music اون از كار ميفته. بعد بايد گوشي رو خاموش و روشن كنم تا خوب بشه ولي چند دقيقه بعد دوباره از كار ميفته. فكر مي‌كنيد ايراد از برنامه خاصي باشه كه روي اون نصب كردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saman-tci
21-08-2007, 13:38
دوستانی که N73 موزیکال دارن از گوشیشون راضی هستند ؟؟؟ می خواستم یا موزیکال یا معمولیش رو بگیرم اما دو دلم. نسبت به نوع معمولیش چیزی کم نداره؟؟؟

دوست من چیزی که کم نداره هیچی 2 3 فرق هم با معموبی داره ...
اول ظاهر یکدست مشکی گوشی ..
دوم رو 2 گیگ فابریک نوکیا
سوم کلید Player مجزا ...
چهارم 2 تا تم فابریک اضافه تر نسبت به معمولی
پنجم صدای بلندتر نسبت به معمولی
.
.
.
.

D o l f i n
21-08-2007, 16:55
من بعضي وقتا نمي تونم وارد قسمت مسيج هام بشم حتما بايد خاموش و بعد روشنش كنم تا وارد بشه
(الله اكبر عجب مشكلاتي)

pepe.
21-08-2007, 19:28
سلام
من تا حالا هرچی تم روی گوشی ریختم جواب نداده.
کسی می دونه مشکل از کجاس؟

taia
21-08-2007, 19:38
سلام
من تا حالا هرچی تم روی گوشی ریختم جواب نداده.
کسی می دونه مشکل از کجاس؟

دوست عزیز بارها گفته شده در این باره.
ولی در کل تم هایی که ساخته شده برای 9.1 هستند رو استفاده کنید + گوشیتون رو update نگه دارید +‌از تم هایی که تاریخشون با تاریخ گوشی مشکل داره هم استفاده نکنید(که البته اکثر تم ها هم همینطوری هستند)
ولی تمی که کار کنه بدون مشکل هم زیاد هست.:31:

Anar199
22-08-2007, 01:05
دوستان عزیز سلام.
حدود یک ماه پیش گوشی N73 me (بدون گارانتی) گرفتم و تا چند روز پیش هیچ مشکلی با اون نداشتم.
اما متاسفانه از چند روز قبل گوشی من موقع شماره گرفتن و مکالمه نویز داره ( صدای سوت مداوم با تن پایین)
البته اینقدر نیست که نشه صحبت کرد ، اما وجود داره و اساساً روحیه آدمو میگیره...
من با سیم کارت دیگه ای هم امتحان کردم ، به خط ربطی نداره. میزان صدای گوشی رو هم کم و زیاد که می کنم تاثیری رو این صدای مزاحم نداره.(نا گفته نمونه بدومن هیچ دلیلی این اتفاق افتاده...)
ممنون میشم اگه منو برای حل این مشکل راهنمایی کنید

dash amir
22-08-2007, 01:25
Ghoshito Felash Kon Shoma Mitoni Az Tarigh Serch Googel Barnameyeh Felasho Beghiri Ba Kabl Khodet In Karo Kon Natars Zarari Nadareh Agheh Nashod Begho Rahnamaiyeh Bishtar Konam

dash amir
22-08-2007, 01:28
Faghat Mozikal Ekhar Onam Az Noeh Fabric Bad Tazesham Sms Arabiham Bedeh

pepe.
22-08-2007, 11:59
دوست عزیز بارها گفته شده در این باره.
ولی در کل تم هایی که ساخته شده برای 9.1 هستند رو استفاده کنید + گوشیتون رو update نگه دارید +‌از تم هایی که تاریخشون با تاریخ گوشی مشکل داره هم استفاده نکنید(که البته اکثر تم ها هم همینطوری هستند)
ولی تمی که کار کنه بدون مشکل هم زیاد هست.:31:
می شه یه سایت معرفی کنی که از این تم ها داشته باشه؟
:20:

D o l f i n
22-08-2007, 18:27
2 تا سوال کردم کسی جواب نداد فدا سرتون ولی این دو تا رو خدایی جواب بدید
گوشی رو چجوری آپدیت کنم اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم
در ضمن این گوشی اکوالیزر نداره چیزی که بشه مثل مگاباس اریکسونش کرد

Dr.hamid
23-08-2007, 13:47
با سلام خدمت دوستان
من به تازگي يه گوشي ان73 خريدم
و مشكل من اينه كه زماني كه ميخوام يه برنامه يا تم كه پسوند sis دارن نصب كنم رو گوشي ارور ميده
و ميگه كه sis رو پشتيباني نميكنه
ميخوتست بدونم مشكل از كجاست و راه حل اين مشكل چيه
با تشكر

sub-zero
23-08-2007, 21:12
سلام.
دوستان من میخواستم یه N73 music Edition بگیرم...
یه سوال در باره گارانتی داشتم.
اینم اونه که من میخواستم این گوشی رو با گارانتی اتصالات بگیرم که گارانتی معتبری هست.
اما بعضی از دوستانم به من میگن اصلا گارانتی همش کشکه ! پول الکیه میخواهی بدی...
حالا من این گوشی رو اگر با گارانتی بگیرم باید 40 تومن پول بیشتر بدم.
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه...
میشه به این گارانتی ها مخصوصا معتبر هاش مثل اتصالات اطمینان کرد ؟
پول بیشتر رو بدم ؟ یا گارانتی ها همش کشکه ؟
دوستانی که تجربه گارانتی داشتن ممنون میشم کمکم کنند...
پیشاپیش ممنونم . :46:

D o l f i n
23-08-2007, 22:33
من که فدات شم گوشیم رو بدون گارانتی خریدم خودتم حتما تا حالا با گارانتی سر و کار داشتی به نظر من گارانتی تو ایران یعنی کشک 40 پول گارانتی زیاده حیفه

sub-zero
24-08-2007, 07:55
من که فدات شم گوشیم رو بدون گارانتی خریدم خودتم حتما تا حالا با گارانتی سر و کار داشتی به نظر من گارانتی تو ایران یعنی کشک 40 پول گارانتی زیاده حیفه
سلام.
والاه نه.... من قبلا گوشی فقط سونی اریکسون داشتم... همشون هم بدون گارانتی بودن.
اصلا خراب نشدن که بخوام به تعمیر کار نشون بدم چه برسه به گارانتی و اینا.
بعدش این دوستان من که میگن گارانتی ها الکیه گوشی هاشون هیچکدوم با گارانتی های معتبر نبوده... همش از این در پیت ها بوده...
اما شک من در این مورد هست که آیا گارانتی های معتبر هم سر کاریه ؟
باز هم صبر میکنم.... خوشحال میشم نطرات دیگر دوستان رو هم بدونم.
D o l f i n جان از شما هم ممنونم.

rahnemoun
24-08-2007, 08:32
با سلام خدمت دوستان
من به تازگي يه گوشي ان73 خريدم
و مشكل من اينه كه زماني كه ميخوام يه برنامه يا تم كه پسوند sis دارن نصب كنم رو گوشي ارور ميده
و ميگه كه sis رو پشتيباني نميكنه
ميخوتست بدونم مشكل از كجاست و راه حل اين مشكل چيه
با تشكر

شما احتمالا مي‌خواهي برنامه‌هايي كه براي گوشي‌هاي سري 7 و يا 8 سيمبيان هست رو نصب كني كه اين ايراد رو ميگيره. N73 جزو سري 9 هست و فقط اين برنامه‌ها رو مي‌توني روشون نصب كني. اگه دسترسي به اين برنامه‌ها نداري، بگو تا برات بذارم.

رامين

becareful
24-08-2007, 09:36

اگه میخای مگا باس بزاری برنامه هم نصب کنی که مگا باس داشته باشه برای اسپیکر هیچ تغییری نمیبینی چون اساسا ان73 چه موزیک چه معمولی اسپیکرشون با باس و اینا سر و کار نداره و فقط صداش تیزه که بتونه پخش بشه و صداش بلند تر نمایون بشه.حالا اگه هندز فری داری شاید یکمی تاثیر داشته باشه برو برنامه ی joke box رو نصب کن.

becareful
24-08-2007, 09:37
اگه میخای مگا باس بزاری برنامه هم نصب کنی که مگا باس داشته باشه برای اسپیکر هیچ تغییری نمیبینی چون اساسا ان73 چه موزیک چه معمولی اسپیکرشون با باس و اینا سر و کار نداره و فقط صداش تیزه که بتونه پخش بشه و صداش بلند تر نمایون بشه.حالا اگه هندز فری داری شاید یکمی تاثیر داشته باشه برو برنامه ی joke box رو نصب کن.

D o l f i n
24-08-2007, 10:38
منم منظورم همون تو هندزفری هستش بازم ممنونم که جوابم رو دادی

taia
24-08-2007, 11:29

دوست عزیز اکولایزر در n73 me
music player -> option -> equaliser

Dr.hamid
24-08-2007, 17:00
شما احتمالا مي‌خواهي برنامه‌هايي كه براي گوشي‌هاي سري 7 و يا 8 سيمبيان هست رو نصب كني كه اين ايراد رو ميگيره. N73 جزو سري 9 هست و فقط اين برنامه‌ها رو مي‌توني روشون نصب كني. اگه دسترسي به اين برنامه‌ها نداري، بگو تا برات بذارم.

رامين

رامين جان اگه لطف كني ممنون ميشم

arash n
24-08-2007, 17:52
سلام به همگی

من حدود 1 ماه و نیم که گوشی خریدم

حالا احساس می کنم گوشیم مشکل داره:41:

به نظرتم که شیشه صفحه نمایشش شل شده:19:. وقتی فشارش می دم احساس می کنم

یه ذره می ره تو .(یه ذره ها شایدم فقط احساس کنم)

اگه کمی بیشتر فشارش بدم تو اون نقطه رنگ صفحه نمایش قاطی میشه و بعد فورا خوب میشه.

به نظر شما این عادیه. روی گوشی خودتون امتحانش کنید.

اگه عادی نیست چی کار کنم ؟ به برمش یه جایی تعمیرش کنن؟؟ خوب میشه؟؟

مگه نمیگن این گوشی خیلی محکمه من که هیچ ضربه ای بهش نزدم چرا اینطوری شد؟؟:18:

sonkia
24-08-2007, 22:53
سلام خدمت شما اساتید گرامی!!!!!
من میخوام یه گوشی n73 بخرم و چندتا سوال دارم:
1.آیا این درسته که میگن دیگه n73 اصلی گیر نمیاد؟
2.این مطلب که میگن اگه رقم هفتم و هشتم باید هردو 00 باشه یعنی اصل فنلانده صحت داره؟ اگه درسته پس چطور ارقام گوشی خودم که w700 چینیه هم هردوتا 00 هستن؟

best
24-08-2007, 23:50
سلام..دوستان من ازین جلد کریستالی ها انداختم رو گوشی....بدتر گوشی خش انداخته.....ایا جلد مناسب واسه این گوشی سراغ دارید؟پیشنهادتون چیه؟کیفی...چیزی....تو اینترنت یه سری جلد مثاه همینا که ایرانه دیدم...البته مطمئنا بهتره تا ایرانیا....میشه جائی اونارو پیدا کرد؟

taia
25-08-2007, 07:25
اگه کمی بیشتر فشارش بدم تو اون نقطه رنگ صفحه نمایش قاطی میشه و بعد فورا خوب میشه.

دوست من خوب اینکه طبیعی هست،‌شما تا الآن LCD رو فشار ندادید؟
و بهتره اینکار رو به مراتب انجام ندید، چون بعید نیست رنگ صفحه نمایشتون بهم بریزه ولی دیگه فورا بر نگرده:46:
در کل کاملا طبیعی هستش.

akbar-2007
25-08-2007, 11:14
در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم چیه؟
همچنین برنامه transfer کارش چجوریه؟

shokolatha
25-08-2007, 12:36
سلام
1-من وقتی فایلهای mp3 رو اجرا می کنم با برنامه خود نوکیا باز میشه
آیا میشه کاری کرد که با یه پلیر دیگه مثلاً LCG Jukebox باز بشه
حالا فقط ام پی تری نه کلاً چجوری میشه کاری کرد که فایل های مختلف با برنامه هایی که ما میخواهیم باز بشوند؟
2- چجوری میشه کاریکرد که عکس های بکگراند صفحه نوکیا به صورت فول اسکرین بیاد؟
3- تو صفحه اول نوکیا (نه منوی آن) یه سری آیکون ها مثلاً Contacts و غیره هست که به صورت افقی قرار دارند. چجوری میشه کاری کرد که این آیکون ها رو تو صفحه اول نشون نده؟ (میخوام مثل صفحه اول سونی اریکسون بشه)
4- تو نوکیا N73 ME باید دکمه گوشه سمت چپ که دراز هست رو بزنیم تا منوی آن ظاهر بشه. نمیشه کاری کرد که با دکمه وسط شاستی (که کار دکمه 5 رو میکنه) منوی آن رو آورد؟ (میخوام مثل سونی اریکسون بشه با زدن دکمه وسط منوی آن ظاهر میشه)

ممنون میشم جوابم رو بدین

becareful
25-08-2007, 13:08
ویرایش........

becareful
25-08-2007, 13:10
سلام خدمت شما اساتید گرامی!!!!!
من میخوام یه گوشی n73 بخرم و چندتا سوال دارم:
1.آیا این درسته که میگن دیگه n73 اصلی گیر نمیاد؟
2.این مطلب که میگن اگه رقم هفتم و هشتم باید هردو 00 باشه یعنی اصل فنلانده صحت داره؟ اگه درسته پس چطور ارقام گوشی خودم که w700 چینیه هم هردوتا 00 هستن؟
دبلیو 700 چیکار فنلاند داره؟.فقط توی نوکیا 00 یعنی فنلاند و آلمان که اگه تو گوشی ان73 فنلاند با رقم 7 و 8 که هر دو صفر باشن پیدا کردی سلام ما هم بهش برسون!!!:31:من که میگم اینا مجارستانی هستن و تعدادی قطعاتش از چین هست وپشت گوشی بر چسب فنلاند میخورن.

taia
25-08-2007, 19:55
آقا من نمی دوونم چرا اینقدر گیر به کد و اینها دارید، یه گوشی بگیرید فقط مطمئن باشید که یک گارانتی معتبر داشته باشه، حالا دیگه چه فرقی می کنه گوشیتون فنلاندی هست یا مجارستانی یا چینی،‌اگه خوب کار کنه که خوب هیچی اگر هم به مشکلی بخوره که دیگه گارانتی دارید میرید تعویض می کنید! تو هیچ جای دنیا تو این فکرا نیستند، تو یکی از همین فروم ها خوندم طرف نوشته بود من یه گوشی دیدم ۱۰۰٪ ساخت فنلاند هست ولی گارانتی نداره می خوام بخرم چون تو بازار اصل نیست! حالا اگه این آقا بخره و بعد گوشی اصل فنلاند بسوزه!‌بدون گارانتی کد ۰۰ یا کد ۰۱ یا ۰۹ دیگه چه فرقی می کنه!

best
26-08-2007, 00:51
دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟

shokolatha
26-08-2007, 10:36
سلام
حالا فقط ام پی تری نه کلاً چجوری میشه کاری کرد که فایل های مختلف با برنامه هایی که ما میخواهیم باز بشوند؟
3- تو صفحه اول نوکیا (نه منوی آن) یه سری آیکون ها مثلاً Contacts و غیره هست که به صورت افقی قرار دارند. چجوری میشه کاری کرد که این آیکون ها رو تو صفحه اول نشون نده؟ (میخوام مثل صفحه اول سونی اریکسون بشه)
4- تو نوکیا N73 ME باید دکمه گوشه سمت چپ که دراز هست رو بزنیم تا منوی آن ظاهر بشه. نمیشه کاری کرد که با دکمه وسط شاستی (که کار دکمه 5 رو میکنه) منوی آن رو آورد؟ (میخوام مثل سونی اریکسون بشه با زدن دکمه وسط منوی آن ظاهر میشه)

ممنون میشم جوابم رو بدین

زکی، دو ساعت دستمون رو پاره کردیم تا تایپ کنیم، آخرشم یکی نیومد حداقل جواب یه دونه از این 4 تا سوالو بده.

بابا حداقل یکیتون جواب بدین که می دونین یا نمی دونین.
من هنوز منتظرم.

END_BOY
26-08-2007, 14:27
زکی، دو ساعت دستمون رو پاره کردیم تا تایپ کنیم، آخرشم یکی نیومد حداقل جواب یه دونه از این 4 تا سوالو بده.

بابا حداقل یکیتون جواب بدین که می دونین یا نمی دونین.
من هنوز منتظرم.

سلام

---------------------------------------------------

خوب یک پلیر دیگه نصب کنید و از اون استفاده کنید
همین LCG Jukebox رو نصب کنید اگر کار کرد که مشکلی نیست

فکر نمیکنم فول اسکرین بشه مثل سونی اریکسون. بالا و پایین تصویر یک قسمتش مربوط میشه به تم گوشی
برای همین فول نمیشه !

3- تو صفحه اول نوکیا (نه منوی آن) یه سری آیکون ها مثلاً Contacts و غیره هست که به صورت افقی قرار دارند. چجوری میشه کاری کرد که این آیکون ها رو تو صفحه اول نشون نده؟ (میخوام مثل صفحه اول سونی اریکسون بشه
از منو این طوری پیش برید :

Menu ~> Tools ~> Settings ~> Phone ~> Standby Mode ~> Active Standby oFF

و Active Standby که On هست رو Off کنید

4- تو نوکیا N73 ME باید دکمه گوشه سمت چپ که دراز هست رو بزنیم تا منوی آن ظاهر بشه. نمیشه کاری کرد که با دکمه وسط شاستی (که کار دکمه 5 رو میکنه) منوی آن رو آورد؟ (میخوام مثل سونی اریکسون بشه با زدن دکمه وسط منوی آن ظاهر میشه
----------------------------------------------------------------

میشه بقیه گزینه ها رو اضافه کرد به شاستی وسط ولی Menu توی اون گزینه هاش نیست
از این طریق خودتون تست کنید :
Menu ~> Tools ~> Settings ~> Phone ~> Standby Mode ~> Selection Key

در قسمت Selection Key انتخاب کنید که با فشار شاستی وسط کدوم گزینه ظاهر بشه :46:

شرمنده دیگه سواد من در همین حد بود حالا باز دوستان اگر میدونند کمکتون کنند :11:

akbar-2007
26-08-2007, 15:14

آقا کسی نمی خواد جواب مارو بده.

ضمناً من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است.البته مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی

mojrem2
26-08-2007, 23:56
سلام دوستان

من می خوام یه n73me بخرم می دونم این سوال که موقع خرید به چه مواردی دقت کنیم ؟ خیلی قدیمی شده ولی من می خوام بدونم وقتی رفتم تو مغازه برد پشت گوشی پر رنگ باشه و شماره سریال یکی باشه و فروشنده تو ضمانتنامه قید کنه کافیه ؟ اخه من یه ذره خجالتیم . می ترسم برم تو مغازه هول شم بهم بندازم

ایشاالله جبران می کنم

یا علی مدد

D o l f i n
27-08-2007, 00:31
این یکی روامتحان کن تا دیگه هیج جا هول نشی همین راهنمایی هایی که دوستان کردن رو انجام بده تمومه

reza20067
27-08-2007, 02:55
دبلیو 700 چیکار فنلاند داره؟.فقط توی نوکیا 00 یعنی فنلاند و آلمان که اگه تو گوشی ان73 فنلاند با رقم 7 و 8 که هر دو صفر باشن پیدا کردی سلام ما هم بهش برسون!!!:31:من که میگم اینا مجارستانی هستن و تعدادی قطعاتش از چین هست وپشت گوشی بر چسب فنلاند میخورن.

عزیز جون اگه رقم 7و8 00 باشه که فنلاندی نیست چینییه اگه رقم 7و8به ترتیب 1و0ر باشه در این صورت فنلاندی هستش
و برعکس این حالت یعنی 7و8 به ترتیب 0و1 باشه در این صورت ساخت مالزی هستش راستی این چینی هم 2 درجه داره که اگه درجهی 1 رو پیدا کنی به مراتب از مدل المانیش بهتره
همین
اینو من از یه اهل فن پرسیدم
:46:

shokolatha
27-08-2007, 13:45
سلام

خوب یک پلیر دیگه نصب کنید و از اون استفاده کنید
همین LCG Jukebox رو نصب کنید اگر کار کرد که مشکلی نیست

:11:

ممنون که حداقل یه نفر به حرفهای ما توجه کرد.
فقط سوال اول من رو مثل اینکه خوب متوجه نشده ای.
منظور من این بود که من وقتی که مثلاً توی فایل منیجرم یک mp3 رو انتخاب میکنم تا پخش بشه با برنامه خود نوکیا پخش میشه و برای این که اون فایل رو با برنامه LCG Juebox باز کنم باید اول وارد خود برنامه بشوم و از طریق برنامه اون فایل رو باز کنم.
درحالی که من میخوام وقتی فایل mp3 رو در فایل منیجرم اجرا میکنم با برنامه LCG Jukebox باز بشه.
مثلاً تو کامپیوتر وقتی میخواهیم یه فورمتی با برنامه مدیا پلیر پخش بشه روی اون فایل کلیک راست میکنیم و Propeties رو میزنیم و بعد در آنجا دکمه Change رو میزنیم و مدیا پلیر رو انتخاب میکنیم تا از اون به بعد با دابل کلیک روی اون فایل برنامه مدیا پلیر به طور خود به خود باز بشه.
حالا من میخوام یه چنین عملی رو توی موبایل انجام بدم.
آیا میشه؟
شرمنده زیاد نوشتم. ممنون

akbar-2007
27-08-2007, 15:47
آقا کسی نمی خواد جواب مارو بده.

ضمناً من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است.البته مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی
آقا لطفاً یکی جواب مارو بده؟
هم سوال بالا و هم:

reza_62
27-08-2007, 15:56
با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
1 - داشتن سیستم عامل
2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
با تشکر

D o l f i n
27-08-2007, 22:39
دوستان این کلید چند جهته اصلی شما سفته یا نه من قبلا شل بود الان سفت شده اصلا راحت نمی تونم کار کنم رفتم تو یه نقد بررسی خوندم گفته بود یکی از معایب این گوشی سفت بودن همین کلید هستش حالا ماله شما سفته یا شل

mojrem2
28-08-2007, 18:37
سلام دوستان

منم امروز یه دونه n73 me خریدم 375 تومن

گوشیم هم اصله .

mojrem2
28-08-2007, 18:41
امروز تو بازار به 3 مدل n73 برخوردم اولیش واسهt i m بود و مدل دیگه همراه صفحه کلید فارسی و بردش سبز لجنی بود و اخری جایی بود که من گرفتم که صفحه کلید انگلیسی و بردش مثله عکس اصلش هست که تو سایت گذاشتین و اول گوشی رو باز کردم و رنگ برد رو دیدم و بعد سیمکارت گذاشتم . دقت کردم که در اول ازم تاریخ و ساعت بخواد و بعد شماره سریالو چک کردم همه چی نشان از اصل بودن میده و بعد هم هندز فری و شارژر

راستی مال همه کاور دوربینش لق می زنه ؟

یا علی مدد

baharan_2122
28-08-2007, 18:53
سلام دوستان من
من امروز یه گوشی n73 رو خریدم البته موزیکالش
من این گوشی رو از دبی گرفتم و در مورد اصل بودن یا غیر اصلش چیزی نمی دونم ولی اولا که کاور دوربینش لق نمی زنه
دوما رنگش تقریبا نوک مدادیه و سوما رو دکمه هاش هم عربی و هم انگلیسی داره و در ضمن رنگ داخلش سبز لجنی هست و ساخت فنلاند نوشته
در ضمن قیمتش هم حدود 365 هزارتومن در اومد
حالا آیا گوشی من اصله؟

taia
28-08-2007, 19:53
با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
1 - داشتن سیستم عامل
2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
با تشکر

دوست عزیز،‌ اگر دوربین هم براتون مهم هست N73 تنها انتخاب شما خواهد بود،‌در مورد اصل بودن هم مواردی که تا الان ۱۰۰۰ بار بحث شده رو چک کنید اصل خواهد بود،‌ضمن اینکه من خودم فکر می کنم تا زمانی که گوشی کار می کنه چه فرقی می کنه اصل هست یا نه! شما گارانتی رو بگیر هر چی شد با گارانتی حل می کنی دیگه!:46:
در مورد ۵۷۰۰ گرچه ۹.۲ هست ولی به نظر من خیلی بی ریخته! گوشی باید یکم سروسنگین هم باشه،‌رنگ قرمز +‌ نوع طراحیش رو من نمی پسندم،‌اگر دوربین براتون مهم نیست +‌ از ۵۷۰۰ هم خوشتون می اد اوونم گوشی خوبی هست! سونی اریکسون هم که گوشی محسوب نمی شه!:5:

mojrem2
29-08-2007, 03:17
بچه ها قاب n73 me گیر میاد ؟ اصلش چنده ؟ غیر اصل هم داره ؟ من فقط در پشتشو می خوام چون کاور دوربینش بد لق می زنه . راستی راه دیگه ای به جز تعویض قاب هست ؟

Nikolas_95
29-08-2007, 16:56
بچه ها قاب n73 me گیر میاد ؟ اصلش چنده ؟ غیر اصل هم داره ؟ من فقط در پشتشو می خوام چون کاور دوربینش بد لق می زنه . راستی راه دیگه ای به جز تعویض قاب هست ؟

اگه قاب مشکی منظورتون هست آره گیر میاد خیلی هم فراون،اما اکثرا مال n73 معمولیه(که البته فرق این دو قاب توی نقاشی یه دکمه بیشتر نیست)

Gestapo
29-08-2007, 20:51
سلام بچه ها
من باطری گوشیم چند روزیه که مشکل پیدا کرده
گوشی رو میزنم به شارژ.بعد خودش بعد یه مدت خالی میشه.یعنی باطری پر پره ولی تا یه روز بعد باطری نصف میشه.هیچ کدوم از برنامه هامم باز نیستن.ولی به سرعت باطری خالی میکنه(منظورم اینه که کلا دو نیم روز دووم میاره.)
حالا مطمعن نیستم از باطریه یا گوشی.باطریمم مطمعنم که اصله یه ماه و نیمه که خریدمش نمیدونم مشکل از کجاس.لطفا راهنمایی کنید .
ممنون

mojrem2
29-08-2007, 22:12
اگه قاب مشکی منظورتون هست آره گیر میاد خیلی هم فراون،اما اکثرا مال n73 معمولیه(که البته فرق این دو قاب توی نقاشی یه دکمه بیشتر نیست)

قیمتش چنده ؟ کیفیتش خوبه ؟ بازم می گم من فقط در پشتش رو می خوام دکمه هاش زیاد مهم نیست یعنی رنگش با قاب اصل فرق داره ؟ یعنی فقط اگه در پشتشو بندازم دو رنگ میشه ؟

یا علی مدد

cleverhacker
30-08-2007, 00:07
سلام دوستان لطفا منو کمک کنید
من حدود 3 هفته پیش یک گوشی N73 music خریداری کرده ام اما بعضی اوقات تا برنامه را باز کند 10 ثانیه طول می کشد در ضمن بعضی از نرم افزارهای ورژن 9 به گوشی من نمی خورد چون فکر کنم ورژن os اون قدیمی هست لطفا بگید چگونه update کنم سیستم عامل را و همچنین این مورد که بعضی از نرم افزارها کار نمی کند یا بعضی اوقات دیر باز می شود چونه می توانم بر طرف کنم
سوال بعدی من در مورد گالری n73 هست چرا وقتی می خواهی عکس ببینی عمودی نشان می دهد و اینکه چگونه می توانم کاری کنم که همه عکس ها را نشان ندهد
ممنونم
منتظرم ترا خدا سریع جواب بدین

Highbury
30-08-2007, 10:14
خواهشا به این دو سوال من جواب بدین.
در مورد صدای بلند ان 73 هیج جای شکی نیست.کیفیت هم مطلوب است.
1- آیا هندسفری سری موزیک کیفیت و بلندی صدای خوبی داره با 3250 یا دبلیو 810 یا دبلیو 950 مقایسه کنین.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- آیا هندسفری سری موزیک مانند سری دبلیو ریز هستش و گوش رو اذیت نمیکنه یا میکنه ؟ یا مثل سری کا بزرگه ؟
3- هندسفری بوتوث مثل اینکه نمیخوره؟
4- ودر آخر کسانی که این همه مدت با این گوشی کار کردن آیا مشکلی پیدا کرده یا نه ؟

yas.ya2005
30-08-2007, 13:49
با سلام

من نوکيا N73 music edition خريدم
1- رنگ برد اون سبز پر رنگ است
2- روي برچسب بورد اون - هم چهارخونه است و هم نوشته ساخت فندلاند
3- گارانتي اون اتصالات است
4- باطري اون made in china fabrique en chine است
5- روي محافظ LCDاون nokiaNseries ننوشته است
6- imei اون هم با کارتون و هم پشت گوشي يکي است و درسايت هم N73 معرفي شد
7- هندزفري اون قسمت پاييني چيني و قسمت بالايي ويتنامي است

حلا سوال از شما بزرگوارک
گوشي من اصل فندلاند يا نه

لطفا جواب بدهيد

با تشکر فراوان

taia
30-08-2007, 13:56
خواهشا به این دو سوال من جواب بدین.
در مورد صدای بلند ان 73 هیج جای شکی نیست.کیفیت هم مطلوب است.
1- آیا هندسفری سری موزیک کیفیت و بلندی صدای خوبی داره با 3250 یا دبلیو 810 یا دبلیو 950 مقایسه کنین.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- آیا هندسفری سری موزیک مانند سری دبلیو ریز هستش و گوش رو اذیت نمیکنه یا میکنه ؟ یا مثل سری کا بزرگه ؟
3- هندسفری بوتوث مثل اینکه نمیخوره؟
4- ودر آخر کسانی که این همه مدت با این گوشی کار کردن آیا مشکلی پیدا کرده یا نه ؟

ببینید خود هدست گوشی راضی کننده هست ولی با توجه به استفاده از هدست مدل HS-20 شما می تونیید از تمام هدست های 3.5mm برای گوش دادن به موسیقیتون استفاده کنید، پس حتی اگه از خود هدست گوشی و کیفیتش خوشتون نیومد می توونید یک هدست معمولی creative بخرید و با گوشیتون استفاده کنید.
این گوشی متاسفانه از هدست های استریو بلوتوث پشتیبانی نمی کنه.
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که دارم در 2ماه اول بدون حتی یکبار خاموش و روشن کردن هیچ موقع هنگ نکرد، ولی از بعد از اینکه چندتا نرم افزار دیکشنری و حدود 10 تا بازی و چند نرم افزار دیگه نصب کردم گوشی رو حداقل باید هفته ای یکبار خاموش و روشن کنم وگرنه امکان هنگ کردنش هست + اگه خاموش روشن نکنم سرعتش بعد از 4 - 5 روز کم می شه(نمی دوونم ولی قطعا به خاطر نرم افزارهاست) تا الآن یکبار بیشتر هنگ نکرده(بعد از 6 ماه) کلا راضی هستم، مخصوصا دوربینش به نظر من نه در فیلم ولی در عکس برداری از N93i و N95 بهتره.:46:

taia
30-08-2007, 14:02
سلام بچه ها
من باطری گوشیم چند روزیه که مشکل پیدا کرده
گوشی رو میزنم به شارژ.بعد خودش بعد یه مدت خالی میشه.یعنی باطری پر پره ولی تا یه روز بعد باطری نصف میشه.هیچ کدوم از برنامه هامم باز نیستن.ولی به سرعت باطری خالی میکنه(منظورم اینه که کلا دو نیم روز دووم میاره.)
حالا مطمعن نیستم از باطریه یا گوشی.باطریمم مطمعنم که اصله یه ماه و نیمه که خریدمش نمیدونم مشکل از کجاس.لطفا راهنمایی کنید .
ممنون

برای 2 یا 3 بار گوشی را بگذارید تا ته باتری خالی کنه یعنی اوونقدر که خاموش بشه ولی نه با زور و فشار :31: یعنی بگذارید طی یک روند معمولی اینکار انجام بشه، بعد گوشی رو کامل شارژ کنید، اگر درست نشد خوب باتریتون خراب شده و باید عوض کنید، مطمئن شید با گارانتی عوض می کنید که باتری بعدی هم اصل باشه.
البته روندی که گفتم هیچ دلیل علمی نداره :5: ولی من نه در این گوشی در یک گوشی دیگه به توصیه دوستی در فرومی دیگه این کار رو کردم و باتریم درست شد :46:

taia
30-08-2007, 14:11
سلام دوستان لطفا منو کمک کنید
من حدود 3 هفته پیش یک گوشی N73 music خریداری کرده ام اما بعضی اوقات تا برنامه را باز کند 10 ثانیه طول می کشد در ضمن بعضی از نرم افزارهای ورژن 9 به گوشی من نمی خورد چون فکر کنم ورژن os اون قدیمی هست لطفا بگید چگونه update کنم سیستم عامل را و همچنین این مورد که بعضی از نرم افزارها کار نمی کند یا بعضی اوقات دیر باز می شود چونه می توانم بر طرف کنم
سوال بعدی من در مورد گالری n73 هست چرا وقتی می خواهی عکس ببینی عمودی نشان می دهد و اینکه چگونه می توانم کاری کنم که همه عکس ها را نشان ندهد
ممنونم
منتظرم ترا خدا سریع جواب بدین

برای update کردن نرم افزار updater رو دانلود کنید

و سپس گوشیتون رو با usb وصل کنید و Update کنید خیلی ساده، ولی من نمی دونم که چرا ولی یکی از مواردی که گارانتی رو باطل می کنه همین update کردن هست(البته شما مفاد گارانتیتون رو چک کنید) پس اول مطمئن شید Update گارانتیتون رو از بین نبره، من خودم هنوز از 3.0705 استفاده می کنم چون گارانتیم رو باطل می کنه، البته خودشون برام update می کنند که دیگه من نرفتم دنبالش :31:
در مورد سرعت کم هم کلا سری N با نرم افزارهای جاوا خوب کنار نمی آد پس اگه نرم افزارتون جاوا هست مشکلی نیست اما اگر جاوا نیست شاید یه مستر ریست بزنید بد نباشه #7370#*

Gestapo
30-08-2007, 16:34
از راهنماییت ممنون.حل شد.

taia
30-08-2007, 20:07
از راهنماییت ممنون.حل شد.

اگر می شه لطف کن مشکل رو بگو چی بود و چطور حل شد تا تجربه بشه. ممنون

Gestapo
30-08-2007, 21:38
البته مطمئن نیستم حل شده باشه:
اول گذاشتم باطری خالی شه یعد شارژش کردم درست مثل همون چیزی که گفتی.
بعد اصلا شارژ تموم نکرد و عادی شد.یه 5 6 سا عت بعد گوشی رو نگا کردم یه درجه از شارژش کم شده بود(کاملا عادی)
یه کم حوس آهنگ کردم یه یه ربی آهنگ گوش دادم بعد گذاشتم کنار.یه مدت بعد رفتم سر گوشی دیدم همون آش و همون کاسه.قبلا هم به این مساله پی برده بودم ولی گفتم عمرا از این باشه آخه یکم از منطق دوره.مگه میشه با باز کردن مدیاپلیر باطری خالی کنه اونم بهطوری که شارژ پرو دو نیم روزه دخلشو میاره؟؟؟؟!!!!!!!!
کمککککککککککککککککککک!

yas.ya2005
30-08-2007, 22:28
گوشی من N73 music editions است

یه دو روزی که اگه کسی بخواد به من زنگ بزنه و من تماس رو با زدن دکمه قرمز رنگ رد کنم . گوشی طرف زنگ زننده دایورت میشه به گوشی یکی از دوستام .
مشکل من اینه که با remove کردن تعدای برنامه مدیریت تماس و هرچه که مربوط به تماس باشه مثل : fscaller . حتی با زدن کد #21# برای غیر فعال کردن دایورت . بازم این مشکل هست و منم نمی دونم چطوری به منوی انتقال تماس برم و باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در ضمن در منوی settings من نیز منیی به نام call diverts نیز وجود نداره .....

لطفا کمکم کنید

چاکریم به مولا

rahnemoun
31-08-2007, 00:24
گوشی من N73 music editions است

یه دو روزی که اگه کسی بخواد به من زنگ بزنه و من تماس رو با زدن دکمه قرمز رنگ رد کنم . گوشی طرف زنگ زننده دایورت میشه به گوشی یکی از دوستام .
مشکل من اینه که با remove کردن تعدای برنامه مدیریت تماس و هرچه که مربوط به تماس باشه مثل : fscaller . حتی با زدن کد #21# برای غیر فعال کردن دایورت . بازم این مشکل هست و منم نمی دونم چطوری به منوی انتقال تماس برم و باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در ضمن در منوی settings من نیز منیی به نام call diverts نیز وجود نداره .....

لطفا کمکم کنید

چاکریم به مولا

به مسير زير برو، ببين كارت راه ميفته...
tools>Settings>Call Divert>Options>Cancel All Diverts

yas.ya2005
31-08-2007, 00:34
ترا خدا یکی جواب بده:

حلا سوال از شما بزرگوارک

لطفا جواب بدهيد

با تشکر فراوان

roteal2007
31-08-2007, 09:38
ترا خدا یکی جواب بده:

حلا سوال از شما بزرگوارک

لطفا جواب بدهيد

با تشکر فراوان

عزیز کارهایی که برای اصل بودن گوشی هست انجام دادی و جواب هم گرفتی خوبه که با گارانتی گرفتی که دیگه شکی توس نیست:8::8::8:

taia
31-08-2007, 12:33
البته مطمئن نیستم حل شده باشه:
اول گذاشتم باطری خالی شه یعد شارژش کردم درست مثل همون چیزی که گفتی.
کمککککککککککککککککککک!

دوست عزیز بد نیست فکر ویروسی شدن رو هم بکنی! بد نیست گوشیت رو یک اسکنی بزنی.

afshinba
31-08-2007, 18:10
من یه N73 me دارم .بعد از اینکه اونو روشن می کنم اگه کسی به من زنگ بزنه جواب دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد را میشنوه . این وضع تا زمانی ادامه داره که خودم با گوشی یه تماس بگیرم. اگه کسی می دونه علتش چیه کمکم کنه .

mojrem2
01-09-2007, 00:41
حاجب رقم 7 و 8 - 01 باشه کجایی هست ؟

sk8or
01-09-2007, 02:16
خیلی گوشی خوبیه.من خودم دارم.دوربینشو با k800 تقریبا یکی عمل میکنه.فقط ماله سونی سایبرشاته.وگرنه صداش یه نموره از ان 95 هم بیشتره.

taia
01-09-2007, 13:34
دوستان عزیز من می خوام گوشیم رو آپدیت کنم،‌ می خواستم ببینم مشکل خاصی پیش نمی آید چون تو یک فروم دیگه خوندم یکی به مشکل بر خورده بود و می خواست دوباره به ورژن ۳ برگرده،‌که امکانش نبود، دوستانی که آپدیت کرده اند به مشکلی بر نخوردند و کلا آیا آپدیت کردن ارزش داره(من گوشیم هیچ مشکلی نداره - نه هنگ می کنه و نه چیز دیگه ای - فقط بدم نمی آد گوشی آپدیت بشه) به نظر دوستانی که آپدیت کرده اند اینکار رو انجام بدم یا نه؟

afshinba
01-09-2007, 22:02
من یه N73 music edition دارم وقتی اونو خاموش روشن می کنم با وجود اینکه آنتن می ده اگه کسی به من زنگ بزنه پیغام خاموش بودن گوشی رو میشنوه . این وضع تا زمانی ادامه داره که من خودم با گوشی یه زنگ بزنم . اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه.

best
01-09-2007, 22:07
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه

taia
02-09-2007, 10:29
من یه N73 music edition دارم وقتی اونو خاموش روشن می کنم با وجود اینکه آنتن می ده اگه کسی به من زنگ بزنه پیغام خاموش بودن گوشی رو میشنوه . این وضع تا زمانی ادامه داره که من خودم با گوشی یه زنگ بزنم . اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه.

مشکلات عجیب:31:
دوست من پیشنهاد می کنم یک مستر ریست بکن، چون جایی دیگه دوستی می گفت وقتی تماسی رو با دکمه قرمز رد می کنه دایورت می شه او هم با مستر ریست این مشکل رو حل کرد.
اول بک آپ رو بگیر و بعد *7370#*:46:

akbar-2007
02-09-2007, 10:48
آقا لطفاً یکی جواب مارو بده؟

کسی نمی خواد جواب مارو بده.

من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است یعنی مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی

در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم کارش چیه؟

afshinba
02-09-2007, 22:50
مشکل گوشی من با عوض کردن Lock code حل شد

esrafil
04-09-2007, 10:07
سلام به همه دوستان
من يه مشكل دارم
چون ميخوام فارسي رو به زبونهاي گوشيم اضافه كنم مي خوام در اين مسير c:\resource يه فولدر ايجاد كنم اما
نمي تونم با y-browser و x-plore هم امتحان كردم كسي ميدونه بايد چه كنننننننننننننننننننننننن ننننننم؟؟؟؟

cebitir
04-09-2007, 11:12
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه

ببین فلش پلیرای سری n کلا در نقشن اگه می خوای فایل فلش اجرا کنی تو گوشیت سعی کن تو نت یه چیز بهتر گیر بیاری

saeid_linker
04-09-2007, 11:14
ميگن cpu اون با n70 يكي
درسته؟؟؟

saeid_linker
04-09-2007, 11:15
اگه باشه كه افتضاه !!!!!!!!!!!!!

cebitir
04-09-2007, 11:22
ميگن cpu اون با n70 يكي
درسته؟؟؟
ان70 با کدوم گوشی؟

abolfazl4
06-09-2007, 21:48
n73 توانائی اجرای نرم افزارهای sis. را داره یا نه و اگه داره چه جوری اجرا میشه

roteal2007
07-09-2007, 11:41
n73 توانائی اجرای نرم افزارهای sis. را داره یا نه و اگه داره چه جوری اجرا میشه

عزیز دل نوکیا گوشی های جدیدش رو با پلتفرم جدیدش میزنه که ورژن های مختلفی دارند شما برای گرفتن برنامه های ان73 میتونی به دانلود سنتر سایت مراجعه کنی و فقط برنامه های s60.3d eidition رو دان کنی
موفق باشی و بای:5::5::5::5:

ali_kh
07-09-2007, 11:59
سلام به همگی تو رو خدا هر کی نحوه تبدیل n73 رو به موزیکال بلده واسم بگید دم همتون گرم !!!!!!

Persian.Boy
07-09-2007, 15:08
نظرتون راجب این روکش کریستالی چیه؟

mojrem2
07-09-2007, 19:42
رقم هفتم و هشتم سریال 01 باشه . کجایی میشه ؟

mojrem2
07-09-2007, 19:45
نظرتون راجب این روکش کریستالی چیه؟

بگم مزخرفه که ناراحت نمیشی ؟

D o l f i n
07-09-2007, 23:28
کجاش مزخرفه الان همین نوع رو گوشی منه
یه سوال این کلید چند جهته گوشی هاتون سفته یا نه ماله سفته خیلی بد میشه باهاش کار کرد

Gestapo
08-09-2007, 01:22
بابا کریستال مریستال چیه دیگه
مثل این ندید بدیدا لنگ میپیچید دور گوشی (البته قصد بی ادبی ندارما)

ali racer
08-09-2007, 01:54
کجاش مزخرفه الان همین نوع رو گوشی منه
یه سوال این کلید چند جهته گوشی هاتون سفته یا نه ماله سفته خیلی بد میشه باهاش کار کرد

من 8 ماه پیش که خریدم با وجود اینکه نو بود نرمتر از گوشی های چند هفته کار کرده جدید بود!!
سری جدیدا کلا سفت ترن:31:

reza20067
08-09-2007, 03:35
دمتون گرم یکی به ما بگه چطوری میشه سنسور بالای گوشی رو خاموش کرد
دیوانمون کرد:18:

D o l f i n
08-09-2007, 11:44
بابا کریستال مریستال چیه دیگه
مثل این ندید بدیدا لنگ میپیچید دور گوشی (البته قصد بی ادبی ندارما)
عزیزم من یکی که اینجوریم حیفه خش بیفته آدم باید همیشه از وسایلش درست استفاده کنه

Saman-tci
08-09-2007, 18:48
سلام به همگی تو رو خدا هر کی نحوه تبدیل n73 رو به موزیکال بلده واسم بگید دم همتون گرم !!!!!!

دوست من باید Product Code گوشی رو عوض کنی و بعد گوشی رو اپدیت کنی که با این اینترنت های دایال اپ امکانش نیست .... بهترین راهش اینه که ببری یکی از نمایندگیها برات این کار رو انجام بدن ...

senior
08-09-2007, 19:40
[quote=yas.ya2005;1504725]ترا خدا یکی جواب بده:

حلا سوال از شما بزرگوارک

لطفا جواب بدهيد
خدمت همه سروران گرامي به خصوص همشهري خودم عرض كنم كه منم رو اين قضيه اصل بودن خلي حساس بودم ونتيجه:
مهم nokia بودن گوشي هستش/قطعات و مطعلقات اون...و license l شركت nokia داشتنش هست
اين گوشي توليد نزديك 1 سال قبل كشور فنلانده و الان از خط توليد در اين كشور خارج شده..پس اگه گوشي مي خواهيد كه ذاخل خود فنلاند توليد شده باشه بايست دنبال گوشي بگرديد كه حدود 9-12 ماه پيش وارد شده باشه....و از اون موقع تا حال هم فروش نرفته باشه!!!1...
عزيزجان تمام فاكترايي كه گفتيد ..صحيح.اما بيش از 99% گوشي هاي موجود نو ..در خارج فنلاند توليد شده اما گوشي nokia N73 هستش با كيفيت خود شركت nokia..منتهي براي اطمينان خاطر اين موضوع بهترين راه دادن IMEI گوشي به نمايندگي nokia در ايران به شماره 02123013 هستش تا اصل بودن اوون رو به شما بگه...
اين كار رو مي كنند..و خيالتون ديگه راحت..:5:

Nikolas_95
08-09-2007, 19:50
دمتون گرم یکی به ما بگه چطوری میشه سنسور بالای گوشی رو خاموش کرد
دیوانمون کرد:18:
تشریف ببرید توی phone setting بعد display سپس sleep mode آنگاه off را انتخاب کنید

senior
08-09-2007, 19:55
لطف كنيد به سوال من هم در اين مورد جواب بديد:
1-link ، update رو بديد
2- آيا اگه با ADSL بگيم ديگه مشكلي برا نصب كامل و مطمئن ندارم؟
3-نحوه بزگشت به ورژن قبلي
ممنن...

Nikolas_95
08-09-2007, 20:11
با adsl بهتر هست اما نکته اینه که اگه به هر دلیلی dc شدید(درسته adsl معمولا قعطی نداره اما بعضی وقتها هم پیش میاد)باید ببرید نمایندگی flashesh کنه به خود nokia careline هم که بگی میگه ببریدش نمایندگی
البته من اگه بخوام بکنم خود به شخصه مدل خونگیش رو امتحان میکنم!بالاخره هر چیزی یه ریسکی داره

ashkan22
09-09-2007, 11:04
سلام می خواستم بدونم چطوری میشه این گوشی رو تنظیم کرد تا اسم محلی رو که هستیم نشون بده؟

M_Abieteh
09-09-2007, 12:32
سلام
مشخصات گوشي n73 اصل رو مي خواستم

ashkan22
09-09-2007, 19:47
سلام به همه دوستان عزيز يه سوال ديگه هم داشتم:
مشكلي كه من دارم اينو كه نمي دونم چطور آهنگهامو تو گوشي موزيك اديشن ان 73 مديريت كنم
يعني اينكه آهنگهامو از كامپيوتر به كدوم فولدر مموري كپي كنم؟
من كه خودم چند تا فولدر در Sounds با شماره هاي 1و 2و .. درست كردم ولي مشكل اينجاست كه نمي دونم چطور اونا رو به پلي ليست اضافه كنم يعني وقتي چند تا آهنگ رو مموري مي ريزم چطوري بايد اونا رو اضافه كنم بدون اينكه تو ليست كل آهنگها يا آهنگهاي تازه اضافه شده دنبالش بگردم ؟چون خداييش نمي تونم برا 2،3تا آهنگ بين 400،500تا آهنگ بگردم
لطفا اساتيد منو راهنمائي كنن تا بتونم از اين گوشي زيبا استفاده كنم بردات من از سري موزيك اديشن اين بود كه خيلي راحت بشه آهنگها رو دسته بندي و.. كرد(مثل گوشيهاي سوني)ولي الان نمي دونم حتي آهنگها رو تو كدوم فولدر مموري بريزم
اساتيد لطفا راهنمائيم كنن
با تشكر

Saman-tci
09-09-2007, 23:31
ببین دوست من از طریق کامپیوتر نمیتونی Playlist ایجاد کنی .... چون منم با این مشکل برخوردم
شنا باید اهنگاتو توی شاخه Sound گوشیت بریزی و بعد از طریق Player گوشیت اونا رو گوشی کنی ( بصورت تک تک ) و بعد اونایی رو که میخوای به Playlistet اضافه کنی ....

reza20067
10-09-2007, 02:03
تشریف ببرید توی phone setting بعد display سپس sleep mode آنگاه off را انتخاب کنید

مرسی به تو:5::19::8:

Saman-tci
10-09-2007, 11:14
قیمت امروز N73 موزیک 392 تومن بود ....
مثل اینکه یواش یواش قیمتش داره میره بالا ....

Nikolas_95
10-09-2007, 17:33
بعید میدونم احتمالا مقطعی هست و ممکنه دوباره بیاد پایین،نکته مهم اینه که در هر صورت خز شده
بعضی وقتها به کلم میزنه عوضش کنم،آخه هر جا میرم بالاخره یه N73 اونم musical edition هست!

behnam_roli
10-09-2007, 19:40
یه سوال دارم حتما کمکم کنید:

میخواستم بدونم n73 me با n73 ای که تقویتش کردن به n73 me چه تفاوتی داره؟

ممنون میشم یه ذره کامل توضیح بدید چون من اطلاعاتم یه ذره پایینه

Saman-tci
10-09-2007, 22:57
من که به سرم زده ... دایما تو سایت ایستگاه هستم و دارم دنبال یه گوشی دیگه میگردم ..

Nikolas_95
10-09-2007, 23:22
جدا؟چه گوشی ای مد نظرت هست؟نکنه N95

Saman-tci
11-09-2007, 14:11
از نوکیا فقط N95 , N93i از سونی هم p910

ali racer
11-09-2007, 17:06
جدا؟چه گوشی ای مد نظرت هست؟نکنه N95

من حدس میزنم که n95
هم به زودی خز بشه !!!
مگه
n95 8g
اینقدر 73 خز شده خجالت می کشم تو خیابون از جیبم درش بیارم:19:

ali racer
11-09-2007, 17:08
هر چند به این تاپیک ربطی نداره
ولی کسی اماره p1
رو داره ؟

Nikolas_95
11-09-2007, 17:20
من حدس میزنم که n95
هم به زودی خز بشه !!!
مگه
n95 8g
اینقدر 73 خز شده خجالت می کشم تو خیابون از جیبم درش بیارم:19:

N95 هم به قانون طبیعت خز خواهد شد اما فکر نکنم به این زودی ها،یعنی تا موقعی که قیمتش بالای 500 هست،ای بابا مگه 73 موزیکال نیست که فوری خز شد خب 95 8g هم خز میشه
راست گفتی من هم روم نمیشه،حالا موندم پس فردا که دانشگاه ها باز میشه با چه رویی توی دانشگاه این موبایل رو از جیبم بیرون بیارم
موندم چیکار کنم،راستش از وقتی که N90 رو بالای 500 گرفتم دیگه به خودم قول دادم گوشی بالای 500 نگیرم،زیر 500 هم که N73 یکی از بهترین هاست با چی عوضش کنم؟خلاصه بدجوری گیر افتادیم

ali_kh
11-09-2007, 20:44
سلام گفتید که باید برای تبدیل معمولی به موزیکال باید کد گوشی عوض بشه طریقه عوض کردن رو بلدم ولی کد رو ندارم اگه کسی داره ممنون می شم

ali racer
12-09-2007, 00:51
N95 هم به قانون طبیعت خز خواهد شد اما فکر نکنم به این زودی ها،یعنی تا موقعی که قیمتش بالای 500 هست،ای بابا مگه 73 موزیکال نیست که فوری خز شد خب 95 8g هم خز میشه
راست گفتی من هم روم نمیشه،حالا موندم پس فردا که دانشگاه ها باز میشه با چه رویی توی دانشگاه این موبایل رو از جیبم بیرون بیارم
موندم چیکار کنم،راستش از وقتی که N90 رو بالای 500 گرفتم دیگه به خودم قول دادم گوشی بالای 500 نگیرم،زیر 500 هم که N73 یکی از بهترین هاست با چی عوضش کنم؟خلاصه بدجوری گیر افتادیم

واقعا منم ماندم
n73
بد جوری خز شده طوری که حالم از نوکیا بهم می خوره
اخه قبلشم n70
داشتم اونم خز شد!!!!:41:

M_Abieteh
12-09-2007, 10:06
سلام
من مي خوام n73 بخرم به نظر شما گوشي خوبي هست .خصوصيات اصلشو برام بنويسيد

taia
12-09-2007, 16:45
سلام

دوستم،
کل این تاپیک مربوطه به این قضیه، به صفحات اولیه مراجعه کنید کامل در مورد امکانات بحث شده، در مورد مقایسه هم این گوشی در تاپیک های متعدد با انواع گوشی ها مقایسه شده.
موفق باشید.

ali racer
13-09-2007, 02:28
سلام

الان که فنلاندی نو پیدا نمیشه
مگه دسته دوم بگیری که فنلاندی باشه !

Saman-tci
13-09-2007, 11:57
چرا دوست من فنلاندی اصل هم پیدا میشه ... اینقدر بدبین نباش ....
اگه خواستی بگو ادرسشم بهت بدم ....

D o l f i n
13-09-2007, 12:18
من خودم 1 ماه پیش فنلاندی اصل خریدم همون زمانی که مه میگفتن فنلاندی وجود نداره به قول سامان هنوزم فنلاندی هست

Nikolas_95
13-09-2007, 13:04
به نظرم بهتره بگیم هنوز جنس خوبش هم پیدا میشه،مسئله اینه که تحت لیسانس خود نوکیا باشه حالا تو هرکجا!(قبلا کلی تو تاپیک های مختلف بحثش شد!)
حالا برفرض که فنلاد اصل رو از دست خود رئیس نوکیا بهتون بدن،چه فایده؟ما که چند ماه پیش خریدیم الان پشیمونیم چه برسه به حالا که کاملا تبدیل به خز شده

zamany
13-09-2007, 21:07
گوشي n73 موزيكال چطور خوبه يا نه من ميخواهم گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا من بيشتراز 380000هزار تومان پول ندارم لطفا من را راهنماي كنيد چه گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا به من گفتن گوشيn73 خيلي عالي هست به نظر شما چه گوشي بخرم

Saman-tci
13-09-2007, 21:44
که چند ماه پیش خریدیم الان پشیمونیم

میتونم بپرسم چرا پشیمونی ...؟؟؟ احتمالا شما هم تحت تاثیر حرفای بقیه در مورد خز شدن و اینجور چیزا قرار گرفتی نه ..؟ دوست من بهت قول میدم 4 5 ماهه دیگه هم N95 خز میشه .. حاضرم قسم بخورم .. پس سعی کن دنبال این چیزا نباشی سعی کن با گوشیت حال کنی بی خیال بقیه ...

Saman-tci
13-09-2007, 21:45
گوشي n73 موزيكال چطور خوبه يا نه من ميخواهم گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا من بيشتراز 380000هزار تومان پول ندارم لطفا من را راهنماي كنيد چه گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا به من گفتن گوشيn73 خيلي عالي هست به نظر شما چه گوشي بخرم

یله دوست من با اون رنج قیمت که گفتی بهترین گزینه برات N73 و K800 هست ...

D o l f i n
13-09-2007, 22:14
میتونم بپرسم چرا پشیمونی ...؟؟؟ احتمالا شما هم تحت تاثیر حرفای بقیه در مورد خز شدن و اینجور چیزا قرار گرفتی نه ..؟ دوست من بهت قول میدم 4 5 ماهه دیگه هم N95 خز میشه .. حاضرم قسم بخورم .. پس سعی کن دنبال این چیزا نباشی سعی کن با گوشیت حال کنی بی خیال بقیه ...
کاملا موافقم 90% بحث تو گوشیهای این انجمن شده موضوع خز شدن n95 تا 4 که نه تا 2 ماه دیگه خز شده اینو مطمئن باشید الان جوری شده حتی آدمهایی که پول هم ندارند دنبال گوشی مگردن که امکاناتش بالا باشه حتی اگه بدردشون نخوره
در ضمن nikolas_95 جان شما شاید یکی از همون افرادی هستی که به خز شدن n73 کمک کردی که زودتر خز بشه پس نگید خز که همه افراد حق دارند که بهترین رو داشته باشند

علیرضا
13-09-2007, 22:41
ببینم N73 Mu این قابلیت رو داره که قابش رو عوض کنی ؟
آخه دیروز گوشیمو دادم دست یه ابله ... اون هم گوشی رو ول کرد رو زمین.
گوشی خورد لبه ی جدول و رفت وسط خیابون !!
گوشی صدمه یی ندیده که اگه کسی بگیره دستش ضایع باشه !
ولی اونقدر اعصابم به هم ریخته که هر وقت گوشی رو می بینم یاد اون صحنه می افتم و قاط می زنم.

یه روز گوشی رو از تو قاب کریستالش در آوردم هااااا !!
تا من باشم که دیگه ......

ali racer
13-09-2007, 23:08
کاملا موافقم 90% بحث تو گوشیهای این انجمن شده موضوع خز شدن n95 تا 4 که نه تا 2 ماه دیگه خز شده اینو مطمئن باشید الان جوری شده حتی آدمهایی که پول هم ندارند دنبال گوشی مگردن که امکاناتش بالا باشه حتی اگه بدردشون نخوره
در ضمن nikolas_95 جان شما شاید یکی از همون افرادی هستی که به خز شدن n73 کمک کردی که زودتر خز بشه پس نگید خز که همه افراد حق دارند که بهترین رو داشته باشند

ببینید هیچ گوشی با گفتن ما
ارزان و همه گیر نمی شه
این سیاست غلط دولتمردان ماست
که با قانون مسخره ریجستری قیمت n73
رو تا 700 تومن بردن بالا
بعد یه عده بی چاره رفتن به دو برابر قیمت اصلی خریدن !!!

ali racer
13-09-2007, 23:13

بعد یه عده سو استفاده چی
بعد از ماندن مسولان در کاری که کرده بودن
(ریجستری گوشی )
هر گوهی که معلوم نبود ماله چینه یا هند یا....
اومدن انداختن به مردم
به جای 73 فنلاندی!!!
مردم بی چاره ما هم با دیدن قیمت 400 تومنی 73
همه رفتن خریدن :31:

ali racer
13-09-2007, 23:17

حالا یه مسله هست اونم اینه که ما ضرر کردیم که 10 ماه پیش
دولا پخنا پوله بی زبانو دادیم دسته فروشنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا
کسا نی که گوشی به نام فنلاندی انداختن بهشون !!

ali racer
13-09-2007, 23:20
یا

در واقع هر دو دسته با سیاست های احمقانه ی
مخابرات متضرر شدن
:13:

Saman-tci
13-09-2007, 23:43
علی جان 4 تا پست پشت سر هم برای یه مطلب ....
برای پست خودتم نقل قول میکنی ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali racer
14-09-2007, 01:28
علی جان 4 تا پست پشت سر هم برای یه مطلب ....
برای پست خودتم نقل قول میکنی ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ادمو سگ بگیره جو نگیره:43:

اون نقل قوله هم روش جدیدی است بر تاکید بیشتر بر مطالب گفته شده !!!:31:

mojrem2
14-09-2007, 02:14
من خودم 1 ماه پیش فنلاندی اصل خریدم همون زمانی که مه میگفتن فنلاندی وجود نداره به قول سامان هنوزم فنلاندی هست

رقم 7 و 8 سریال گوشی شما چنده ؟

mahmod_lp640
14-09-2007, 02:21
صداي n73 با n73 music edition فرق ميكنه؟

Saman-tci
14-09-2007, 11:18
رقم 7 و 8 سریال گوشی شما چنده ؟

جان هر کی دوست دارید دیگه بحث این سریال و شماره چندم سریالت گوشیت چنده و .... نکنید ..!!
بابا به خدا به کی قسم بخورم اصلی بودن یا نبودن گوشی به این چیزا ربطی نداره ...
مگه همون کسی که گوشی متفرقه میزنه نمیتونه توی سریال گوشی تغییر بده .. بابا بی خیال شید این بحثهارو دیگه ..

Nikolas_95
14-09-2007, 14:47

سامان جان دستت درد نکنه مگه من اولین گوشیمه که بخوام تحت تاثیر حرف بقیه قرار بگیرم
یه گوشی جدید نوکیا که هرکی به یه اسم ازش یاد میکنه(N97 N98 ...) یه تاپیک داشت اونجا همه تو کفش بودن من گفتم همونطوری که گوشی های امروز برای دیروز خیلی بزرگ و تو کف برو بود،امروز خز شدن گوشی های فردا هم برای پس فردا خز هستن پس اینقدر تو کفش نباشید
من خودم این مسئله رو خوب میدونم.گوشی خوب خز شدن هم داره

Nikolas_95
14-09-2007, 14:51

همونطور که بالا هم گفتم گوشی های خوب خز شدن هم دارن.من هروقت گوشی خوبی انتخاب میکنم فکر خز شدنش هم هستم.به قول خودتون خودم هم یکی از افرادی هستم که به خز شدنش کمک میکنم
از اون زمانی که 3650 یکی از بهترین گوشی های روز بود و رویایی بود تا حالا
من کلکسیون گوشی های خز رو داشتم اما همیشه قبل از خز شدن میفروختم و گوشی جدیدتری میگرفتم اما این بار
چندتا پست قبل هم گفتم برای تعویضش گوشی بهتری که ارزش عوض کردن داشته باشه گیر نمیاد
N95 هست که اون هم از حالا داره به سمت خز شدن پیش میره

Nikolas_95
14-09-2007, 14:53
ببینم N73 Mu این قابلیت رو داره که قابش رو عوض کنی ؟
آخه دیروز گوشیمو دادم دست یه ابله ... اون هم گوشی رو ول کرد رو زمین.
گوشی خورد لبه ی جدول و رفت وسط خیابون !!
گوشی صدمه یی ندیده که اگه کسی بگیره دستش ضایع باشه !
ولی اونقدر اعصابم به هم ریخته که هر وقت گوشی رو می بینم یاد اون صحنه می افتم و قاط می زنم.

یه روز گوشی رو از تو قاب کریستالش در آوردم هااااا !!
تا من باشم که دیگه ......

من هم این اتفاق برام افتاده اما خدا رو شکر قاب فابریکش نبود
من همیشه گوشی رو با بدون قاب فابریک و با کریستال بیرون میبرم که از این اتفاق ها نیفته

تو قاب فابریکت بود که اینجور شد؟اگه اینجوره که میدونی چقدر از قیمت گوشیت افتاده؟

Nikolas_95
14-09-2007, 14:58
یا

کاملا موافقم.کسانی که با قیمت های 600 - 700 تومنی خریدن چه میدونستن گوشی شون با این قیمت به این زودی خز میشه؟

*hamedkhatar*
14-09-2007, 15:52
سلام بچه ها
من پشت گوشی این کشوییه که مال دوربینه یکم لق میزنه یعنی خلاصی داره
آیا از شما هم همینطوره؟
ممنون

Nikolas_95
14-09-2007, 16:00
سلام بچه ها
من پشت گوشی این کشوییه که مال دوربینه یکم لق میزنه یعنی خلاصی داره
آیا از شما هم همینطوره؟
ممنون
منظورت محافظ دوربین هست که برای فیلم برداری میکشیمش پایین؟
همون طوری که بالا گفتم وقتی از دستم افتاد اینجوری شد وگرنه فابریکش مشکلی نداره،از دستت نیوفتاده؟

Saman-tci
14-09-2007, 17:24
بری من اون موقعی که N73 معمولی داشتم اینجوری بود .. لق میزد ...
ولی این موزیکه سفته .. اصلا لقی نداره ...

mojrem2
15-09-2007, 00:44
بری من اون موقعی که N73 معمولی داشتم اینجوری بود .. لق میزد ...
ولی این موزیکه سفته .. اصلا لقی نداره ...

مال من خیلی لق می زنه اگه یه قاب فابریک بندازم مشکلش حل میشه ؟ ایا خودم می تونم قابشو عوض کنم ؟ قیمتش چنده ؟

tantan1
15-09-2007, 01:10
سلام
چرا موبایل من وقتی دیگران زنگ می زنند از هر ده نفر 6 نفر را نمی گوید چه کسی است و تنها شماره آنها را می نویسد؟ در حالی که نام آنها در دفترچه موبایل من هست! مثلا پیام می دهند اما با تجه به شماره آنها نمی دانم چه کسی برایم پیام داده است. لطفا مرا کمک کنید. خیلی هم در انجمن ها گشتم اما متاسفانه آنقدر صفحات زیادند که مشکلم را پیدا نکردم. ممنون