مشاهده نسخه کامل
: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Saman-tci
27-10-2007, 16:53
دوست من یک سوال رو که 50 بار نمیپرسن ..!!!!!!
اگر کسی بلد باشه راهنمائیت میکنه ....
hamid_azadi_2007
27-10-2007, 17:12
سلام خدمت شما
اگه بخوایم زبان فارسیو بدون آپدیت گوشی به گوشی اضافه کنیم باید چیکار کنیم ؟ اصلا میشه؟؟؟؟
خواهشن بگین
ali racer
27-10-2007, 19:28
سلام خدمت شما
اگه بخوایم زبان فارسیو بدون آپدیت گوشی به گوشی اضافه کنیم باید چیکار کنیم ؟ اصلا میشه؟؟؟؟
خواهشن بگین
شما تو چند تا تاپیک
یه پست رو دقیقا کپی می کنین ؟:31:
جوابتونو تو تاپیک ان73 دادم :46:
HAMID.MCI
29-10-2007, 00:12
سلام دوباره خدمت برو بچ
میدونم که با این سوال حدودا"95%شما میریزید تو کلم اما چه کنم که خنگم دیگه نمیفهمم و حالا سوالات:
1هفته ی دیگه میخوام یه ان73 مئزیکال بخرم از اونجایی که در قسمت بالا به خنگی بنده یقین پیدا کردید میخواستم بدونم وقتی رفتم اونجا چجوری بفهمم یارو گوشو اصل بهم میده یا چینی یعنی از چه راه هایی در لحظه ی اول بفهمم؟؟؟؟!!!!
2:این سایته که دادید چجوری میشه ازش استفاده کرد لطفا"کامل بتوضیحید؟؟!!!!!
متشکرم از همتون
شما تو چند تا تاپیک
یه پست رو دقیقا کپی می کنین ؟:31:
جوابتونو تو تاپیک ان73 دادم :46:
سلام.
بی زحمت لینک بذارین.چون من هر چی گشتم همچی چیزی پیدا نکردم.البته یکی پیدا کردم که لینکش اشتباه بود.
D o l f i n
29-10-2007, 10:30
بر و بچه های باحال سلام
یه سوال از دوستان به نظر شما از هندزفری خود این گوشی بهتر چیه شما هندزفری بهتری سراغ دارید که صداش بهتر باشه که بشه عوض کرد
Saman-tci
29-10-2007, 21:19
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت! اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود .
این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد :
در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه Power گوشی را زده و Switch off را انتخاب کنید تا گوشی کاملأ خاموش شود !
حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است .
حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید .
ali racer
30-10-2007, 12:48
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت! اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود .
این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد :
در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه Power گوشی را زده و Switch off را انتخاب کنید تا گوشی کاملأ خاموش شود !
حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است .
حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید .
جالب بود مرسی
من سعی میکردم تا سند نشده برم تو اوت باکس و پاکش کنم !:31:
Nikolas_95
30-10-2007, 13:28
جالب بود مرسی
من سعی میکردم تا سند نشده برم تو اوت باکس و پاکش کنم !:31:
آره اما اگه سرعت گوشیت خوب باشه نمیریسی این کارو بکنی ، من هم همیشه از همین راهی که سامان جان گفت استفاده میکنم
M_Abieteh
31-10-2007, 00:23
سلام بچها براي قطع شدن صداي عكس گرفتن n73 me چكار بايد بكنم.اصلا ميشه يا نه؟
Nikolas_95
31-10-2007, 00:42
سلام بچها براي قطع شدن صداي عكس گرفتن n73 me چكار بايد بكنم.اصلا ميشه يا نه؟
بله،پروفایل silent رو فعال کنید
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
با سلام هر چه سريع تر پاسخ بدين
من ميخوام يه n73 me بخرم لطفا راهنمايي كنيد بايد چطوريش رو بخرم كه فنلاندي باشه و چيني به من نندازن
ضمنا رنگ سفيدش ايا اصله يا نه؟
M_Abieteh
01-11-2007, 14:37
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
سلام دوست عزيز باز هم صدا داره.؟؟؟؟؟
Nikolas_95
01-11-2007, 22:59
سلام دوست عزيز باز هم صدا داره.؟؟؟؟؟
:18:
مگه میشه؟ وقتی warning tone رو Off کنی نباید صدا داشته باشه
M_Abieteh
02-11-2007, 12:30
:18:
مگه میشه؟ وقتی warning tone رو Off کنی نباید صدا داشته باشه
سلام دوست عزيز شما خودتون امتحان كردين؟و شده؟ كسي نميدونه چكار بايد كنم؟
Nikolas_95
02-11-2007, 12:58
سلام دوست عزيز شما خودتون امتحان كردين؟و شده؟ كسي نميدونه چكار بايد كنم؟
این روشی هست که از روی اولین ورژن سیمبیان بوده،از 3650 بگیر به اینور
تعجب می کنم، شما اینطور میگید،مطمئن هستید اون رو off کردید و همون پروفایل اکتیو هست؟
Dash_Mosi
02-11-2007, 16:20
تعجب می کنم، شما اینطور میگید،مطمئن هستید اون رو off کردید و همون پروفایل اکتیو هست؟
ولش کن سرکارت گذاشته ... اگه warning off بشه هیچ صدایی نمیاد! بیخیال:5:
M_Abieteh
03-11-2007, 00:05
سلام دوست عزيز اين كارو ميكنم ولي وقتي عكس ميگيرم بازم صدا داره؟
و اينكه يه مشكل ديگه دارم وقتي عكس ميگيرم وقتي عكي رو در كامپيوتر ميبينم وسط عكس رنگ سبز مايل به ابي هست و هر وقت دستمو ميكشم روي lcd گوشيم مثل اينه كه رو lcd ماشين حساب دست ميكشم پشتش رنگي ميشه ميدونيد كه چي ميگم.
و شما dash_mosi شايد شما اينكاره باشين؟و دوست دارين يه چيز بپروني و به پستات اضافه كني......؟؟؟؟
majidvarnus
03-11-2007, 11:27
سلام
من گوشيم چند روزه اسپيكرش خش خش ميكنه صداش هم كه كم باشه همين مشكل رو داره و صداي زنگ هاش خيلي با كيفيت بدي پخش ميشه اعصابم را ريخته بهم!
در ضمن با هدفون چكش كردم اين مشكل رو نداشت و صدا صاف بود گوشي ضربه هم نخورده ولي خيلي به كامپيوتر وصلش مي كنم و تمام اس ام اس هامو با كيبرد تايپ مي كنم
مي خواستم بدونم مشكل با آپديت حل ميشه يا بايد كار ديگه اي كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
arash2006
03-11-2007, 14:07
سلام دوستان من يه mp3 پلير ميخوام برا اين گوشي
وقتي شعر ميريزم از كامپيوتر توش شعر هارو پشت سر هم نمخونه و يكي يكي بايد گوش كنم
HAMID.MCI
04-11-2007, 00:02
بچه ها این سایته که دادید برای شماره سریال گوشی طرز استفادش چجوریه>؟
pedram325
04-11-2007, 10:59
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد اصل و غیر اصل بودن گوشی
من یه چیزی دیدم عجیب. تابلو
یه n73 دیدم که اصلا منوش با نوکیا سری N از زمین تا آسمون فرق داره. نه TOOLS نه APPLICATIONS نه OFFICE . قسمت CONTACTS رو هم نوشته بود PHONEBOOK مثل گوشی های قدیمی
نه REAL PLAYER داشت نه چیزای دیگه که خاص نوکیاهای سیمبینه.
به جاش ORGANIZER داشت که توهیچ گوشی نوکیایی داده نمیشه و مخصوص SKNY ERICSON هست.
و کلی چیزای نا آشنای دیگه.
لطفا بگید این دیگه چه صیغه ایه؟
اگه آشنایی با ابن مدل عجیب که به نظر من تقلبیه و اصلا N73 نیست دارید، ما رو در جریان بذارید.
من که گفتم پسش بده. شما چی می گید؟
در ضمن قابش هم مشکیه ، متلا موزیک ادیشنه.
shabgard
04-11-2007, 23:10
با سلام به خدمت همه دوستان.
راستش من ميخوام يك سوال از اونهايي كه گوشي Nokia N73 Music Edition دارن بپرسم و اون اينه كه بعضي ها ميگن اين گوشي هنگ ميكنه و خيلي كند عمل ميكنه راست هستش يا نه و ديگه اينكه بين گوشي هاي نوكيا گوشي هست كه كيفيت و قدرت صداش از Nokia N73 Music Edition بيشتر باشه و اگه هست كدام مدله و در كل قدرت و كيفيت صداي اين گوشي چه با اسپيكرهاي خودش و چه با هندزفيري هاش چطوره و ميتوان از اين گوشي به عنوان Mp3 Player استفاده كرد.راستي اگه در رابطه با كيفيت دوربين و كيفيت صفحه نمايشش هم نظرتونو بدين ممنون ميشم.
با تشكر از همه دوستان
متاسفانه من هم مشکل این دوستمون را دارم و با off کردن waning tones باز صدای عکس گرفتن به گوش می رسه. ومن حرف این دوستمون را تائید می کنم. اگر کسی راهی بلد هست به من هم بگویید.
M_Abieteh
05-11-2007, 09:56
با سلام به خدمت همه دوستان.
راستش من ميخوام يك سوال از اونهايي كه گوشي Nokia N73 Music Edition دارن بپرسم و اون اينه كه بعضي ها ميگن اين گوشي هنگ ميكنه و خيلي كند عمل ميكنه راست هستش يا نه و ديگه اينكه بين گوشي هاي نوكيا گوشي هست كه كيفيت و قدرت صداش از Nokia N73 Music Edition بيشتر باشه و اگه هست كدام مدله و در كل قدرت و كيفيت صداي اين گوشي چه با اسپيكرهاي خودش و چه با هندزفيري هاش چطوره و ميتوان از اين گوشي به عنوان Mp3 Player استفاده كرد.راستي اگه در رابطه با كيفيت دوربين و كيفيت صفحه نمايشش هم نظرتونو بدين ممنون ميشم.
با تشكر از همه دوستان
سلام منم قبل از اينكه بخرم اينا رو بهم ميگفتن كه هنگ ميكنه و.... ولي من گوش نكردم.و كسايي كه ميگفتن تا حالا ان 73 دوستشون نگرفته بودن فقط شنيده بودن كه هنگ ميكنه. و خريدم و حالا هم از گوشيم راضيم.كيفيت دوربين هم عاليه megapixel 3.2.صفحه نمايش خوبي هم داره.اگه خريدي ازش لذت ميبري.
با سلام به دوستان
چطور می شه بعضی از اطلاعات و یا فایلا رو مخفی یا قفل کرد ؟
نرم افزار چی میخواد بعد از کجا دانلودش کنم؟
ممنون
M_Abieteh
05-11-2007, 17:16
با سلام به دوستان
ممنون
درخواست نرم افزار در اينجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
05-11-2007, 18:44
بعضي ها ميگن اين گوشي هنگ ميكنه و خيلي كند عمل ميكنه راست هستش يا نه
زیاد به حرف اون بعضیا گوش نده ....
بين گوشي هاي نوكيا گوشي هست كه كيفيت و قدرت صداش از Nokia N73 Music Edition بيشتر باشه و اگه هست كدام مدله
بیشتر که اما هم رده هست ... مثل 3250 و 5700
ميتوان از اين گوشي به عنوان Mp3 Player استفاده كرد
چرا نمیشه دوست من دیگه از 6600 که کمتر نیست ....
اگه در رابطه با كيفيت دوربين و كيفيت صفحه نمايشش هم نظرتونو بدين ممنون ميشم.
بعد از N95 گوشیه N73 بهترین دوربین رو در عکاسی داره ....
Saman-tci
05-11-2007, 18:46
با سلام به دوستان
ممنون
با استفاده از برنامه Best Cypro یا Phoneguardian میتونی روی تمام قسمتهای گوشیت پسورد بزاری ...
در ضمن از همین سایت هم که دوستمون ادرسشو گذاشته میتونی دانلود کنی ...
Saman-tci
05-11-2007, 18:47
بچه ها این سایته که دادید برای شماره سریال گوشی طرز استفادش چجوریه>؟
منظورتون Numberingplans هست ...؟
shabgard
06-11-2007, 10:32
بروبکس از راهنمایتون بسیار تشکر میکنم!!
حالامن n73me خریدم!!
توی بستش :usb ,شارز سه شاخه و رم 2گیگ وهدفون ریموت دار ولی ساده تو گوش نمیره وcd هست !!چیزی کم نداره؟
وقتی هم که صداشو بلند می کنم بلندئ گوی بالای ویز ویز میکنه ایا این عادی هست!!؟؟
شارز هم نمیشه با شارز معمولی هم تست کردم نشود!!دوتاسیم هم زدم سر شارزر خوذش(به عنوان تبدیل) بازهم شارز نشود!بنظرتون اشکال از کجاست؟ برم گوشیمو عوض کنم؟
HAMID.MCI
06-11-2007, 22:42
منظورتون Numberingplans هست ...؟
سلام سامان جان متشکرم ازت که حداقل جواب منو دادی چون انگاری اینجا هیچکس با یه تازه وارد زیاد نمیسازه.:46:
بله منظورم همین سایت بود یعنی کجاش باید شماره سریال گوشیرو بنویسم؟
دوم اینکه از اونجایی که اینترنت من هم عضو انجمن زغالیون(دیال آپ)هست هرچی میگردم جایی که نوشته باشه تشخیص n73me(finland)ازn73me(china)رو داشته باشه نمیبینم اگه لطف کنیو لینکشو واسم بذاری ازت ممنون میشم که اینقد زجر نکشم
دستت درد نکنه:10::11::40:
HAMID.MCI
06-11-2007, 23:11
سلام دوبارههههههههه!!!!!
شرمنده ها یه سوال
ما که شهرستانی هستیم آیا شرکت های گارانتی معتبر توی اصفحانم نمایندگی دارن با نه؟ اگه دارن میشه آدرسسسسس؟؟؟؟؟!!!!!
مر30000000000000000000000000000
reza2pars
07-11-2007, 09:30
فیلمبرداری n70 بهتره یا n73 ؟ ضمنا عکس n73 هم مثل n70 در حالت نزدیک بد کیفیت میشه؟
HAMID.MCI
07-11-2007, 14:42
والا با این اطلاعاط ناقصم فکر میکنم که n73کیفیتش بهتر باشه در هر دو مورد مورد دومم بستگی به شرایط نور داره اگه خوب باشه طبیعتا" کیفیت بهتر میشه اما توی همه ی دوربینا چه گوشی چه هندیکمو و ... در حالت زوم از کیفیت کاسته میشه:5:
HAMID.MCI
07-11-2007, 15:52
:31:
سلام سامان جان متشکرم ازت که حداقل جواب منو دادی چون انگاری اینجا هیچکس با یه تازه وارد زیاد نمیسازه.:46:
دوم اینکه از اونجایی که اینترنت من هم عضو انجمن زغالیون(دیال آپ)هست هرچی میگردم جایی که نوشته باشه تشخیص n73me(finland)ازn73me(china)رو داشته باشه نمیبینم اگه لطف کنیو لینکشو واسم بذاری ازت ممنون میشم که اینقد زجر نکشم
:eek:
Saman-tci
07-11-2007, 21:19
سلام دوست من ....
IMEI گوشیتو در این آدرس وارد کن اگه مدل گوشیتو درست عنوان کرد مطمئن باش گوشیت قاچاق نیست و رجیستر قانونی هست ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HAMID.MCI
07-11-2007, 23:59
مرسی بعدش شرکتهای معتبر گارانتی مثل اتصالات.نیاو...توی اصفهان هم نمایندگی دارن؟
ali racer
08-11-2007, 11:23
بله نمایندگی دارن
تو خود سایت نوکیا میتونی آدرس و شماره تلفنشونو پیدا کنی
Saman-tci
08-11-2007, 12:03
بله دوست من اینم نمایندگیهای مجاز نوکیا در اصفهان ..
--------------------------------------
Itsalat international
Address:
Nafis shop / Ahmadabbad st.
City:
Isfahan
Phone:
(0311)2288707
Fax:
(0311)2288707
----------------------------------------
IMS Telecom -- Mobile Plus
Address:
Bozogrmehr St., Ahmad Abad Sq.
City:
Isfahan
Phone:
311 2265060
Fax:
311 2265060
HAMID.MCI
08-11-2007, 13:38
دستتون درد نکنه :11::26::16:;):thumbsup::whistle::headphone
tina salehe
08-11-2007, 13:56
ba salam
mikham yek goshi n73 me begiram nemidonam almanisho begiram ya fanlandisho lotfan age kasi midonekomakam kone
tina salehe
08-11-2007, 13:58
ba salam
mikham yek goshi n73 me begiram nemidonam almanisho begiram ya fanlandisho lotfan age kasi midone komakam kone
Nikolas_95
08-11-2007, 14:13
ba salam
mikham yek goshi n73 me begiram nemidonam almanisho begiram ya fanlandisho lotfan age kasi midone komakam kone
سلام
اول لطفا طبق قوانین فارسی تایپ بفرمایید
دوم،اگر فنلاند را گیر آوردید خب بخرید شک هم نکنید اما خب آلمانی هم بد نیست و آنچنان تفاوتی ندارد،از دوستانی که دارند پرسیدم راضی بودن
موفق باشید
M_Abieteh
08-11-2007, 14:20
ba salam
سلام دوست عزيز. اصلش fanland هست.
tina salehe
08-11-2007, 14:29
ممنون از راهنمائيتون
اما اگه ميشه فرقهاي n73 fanlandبا almanisho بگيد چون ميخوام برم بخرم آلمانيشو برام قالب نكنن
tina salehe
08-11-2007, 14:31
ممنون از راهنمائيتون
اما اگه ميشه فرقهاي n73 fanlandبا almanisho بگيد چون ميخوام برم بخرم آلمانيشو برام قالب نكنن
tina salehe
08-11-2007, 14:51
يه سوال ديگه داشتم و اون اينكه الان قيمتش در مشهد چنده و چه قيمتي بگيرم خوبه و موقع خريدن به چه چيزهايي بايد توجه داشته باشم و اينكه گاراني اتصالات ميگن يعني چه؟ با تشكر
shabgard
09-11-2007, 02:18
راهی نداره سرعت این گوشی ببریم بالاتز خیلی کنده!!من قبلا6630داشتم بالاتز بود!!
salar_sys
09-11-2007, 02:26
سلام
اقا ما یه n73meگرفتیم اما صدای اسپیکربالا ضعیفه :41:
ورژن و آپدیت جدیده
حالا چکار کنم تا صداش زیاد بشه
Saman-tci
09-11-2007, 11:08
راهی نداره سرعت این گوشی ببریم بالاتز خیلی کنده!!من قبلا6630داشتم بالاتز بود!!
دوست من سرعت این گوشی از 6630 بالاتره اما کندی سرعت به چند عامل مثل پر بودن مموری کارت , وارد شدن ویروس از طریق بلوتوث و نصب نرم افزار و .... بستگی داره .... شما اگه این مسائل رو رعابت کنید سرعت گوشیتون بالاتر از این چیزی که هست میره
Saman-tci
09-11-2007, 11:11
سلام
اقا ما یه n73meگرفتیم اما صدای اسپیکربالا ضعیفه :41:
ورژن و آپدیت جدیده
حالا چکار کنم تا صداش زیاد بشه
دوست من همونجوری که میدونید فقط از یکی از اسپیکرهای بالای گوشی N73 Me صدا پخش میشه و اون یکی فقط برای توازن و زیبائی هست ...
shabgard
09-11-2007, 11:41
خیلی خوب!!اینکارو کردم وسرعت اومد بالا!مچکرم!!
اگر گوشیو بروزکنیم (اپدیت) چه تغییراتی میکنه؟
Saman-tci
09-11-2007, 11:49
با اینکار بسیاری از باگ ها و اشکالاتی که من و شما متوجه اونا نمیشیم و نامحسوس هستند برطرف میشه ... همچنین ممکنه یکسری امکانات جدید مثل Maps که در فریمور جدید هست به گوشیتون اضافه بشه ...
shabgard
09-11-2007, 12:11
بله خیلی جالبه!! من فکر می کنم یکی از اشکالات کند بودن n73me اینه که music player بصورت اتوران توی استارت اپ خودش اجرا میشه!! نمیشه اینو غیر فعال کرد!؟
majidvarnus
09-11-2007, 16:47
سلام
من گوشيم چند روزه اسپيكرش خش خش ميكنه صداش هم كه كم باشه همين مشكل رو داره و صداي زنگ هاش خيلي با كيفيت بدي پخش ميشه اعصابم را ريخته بهم!
در ضمن با هدفون چكش كردم اين مشكل رو نداشت و صدا صاف بود گوشي ضربه هم نخورده ولي خيلي به كامپيوتر وصلش مي كنم و تمام اس ام اس هامو با كيبرد تايپ مي كنم
مي خواستم بدونم مشكل با آپديت حل ميشه يا بايد كار ديگه اي كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
كسي منو راهنمايي نمي كنه مگه ما آدم نيستيم جواب همه رو مي ديد جز من!!
HAMID.MCI
09-11-2007, 16:53
سلام سامان جان این دوستمون راست میگه شماها که سرعتتون بالاهست به سوالات همه جواب بدید اگه هم مشکلی هست که مانع جواب دادن میشه به اطلاع پرسش کننده برسونید که دلخوری پیش نیاد حیفه تایپیک به این خوبی صمیمیتش از بین بره:10:
Saman-tci
09-11-2007, 17:19
سلام سامان جان این دوستمون راست میگه شماها که سرعتتون بالاهست به سوالات همه جواب بدید اگه هم مشکلی هست که مانع جواب دادن میشه به اطلاع پرسش کننده برسونید که دلخوری پیش نیاد حیفه تایپیک به این خوبی صمیمیتش از بین بره:10:
دوست من تا اونجائی که اطلاغات ناچیز من جواب بده در خدمتتون هستم ....
خدا شاهده تا اینجا هم سعی کردم توضیحات و جوابهای درست و منطقی بهتون بدم نه اینکه فقط بخوام از سرم باز کنم و یه پست داده باشم .... اگر هم درخواست برنامه و ... داشتید اگه در آرشیو برنامه هام داشته باشم براتون آپلود میکنم و لینکشو میزارم...
در هر صورت میتونید روی کمک من حساب ویژه ای باز کنید .....
Saman-tci
09-11-2007, 17:23
بله خیلی جالبه!! من فکر می کنم یکی از اشکالات کند بودن n73me اینه که music player بصورت اتوران توی استارت اپ خودش اجرا میشه!! نمیشه اینو غیر فعال کرد!؟
دوست من در آپدیت جدیدی که برای این گوشی معرفی شده دکمه Exit در Option موزیک پلیر اضافه شده که در فریمور قبلی نبوده .... یعنی شما وقتی از پلیر گوشی استفاده نمیکنید Option رفته و گزینه Exit رو انتخاب کنید تا از برنامه بطور کامل خارج بشید ....
HAMID.MCI
09-11-2007, 19:09
:7:سامان جان داداش منظورم این نبود که شما به هیچکس جواب نمیدی در حالی که اگه شما نباشی تقریبا"نصفه ی بیشتر این سوالها بی جواب میمونن.از دست ما ناراحت نشو من در حدی نیستم که بخوام توی این تایپیک اظهار نظر کنم.ما نسبت به شما پیشکسوتا هیچیم:20:
HAMID.MCI
09-11-2007, 19:15
دوست من تا اونجائی که اطلاغات ناچیز من جواب بده در خدمتتون هستم ....
خدا شاهده تا اینجا هم سعی کردم توضیحات و جوابهای درست و منطقی بهتون بدم نه اینکه فقط بخوام از سرم باز کنم و یه پست داده باشم .... اگر هم درخواست برنامه و ... داشتید اگه در آرشیو برنامه هام داشته باشم براتون آپلود میکنم و لینکشو میزارم...
در هر صورت میتونید روی کمک من حساب ویژه ای باز کنید .....
دنیا دوروزه از دست ما دلخور نشو:40:
من نمي تونم باگوشي ان 73 از طريق پورت يو اس بي ارتباط برقرار كنم كامپيوترم پنتيوم تري است خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
Saman-tci
09-11-2007, 20:00
اگه توجه کرده باشید اکثرا زمان بوت شدن گوشی طولانی هست و به مرور زمان هم طولانی تر میشه. برای رفع این مشکل و سریع تر بوت شدن گوشی ها می تونید روش زیر رو بکار ببندید.
۱) گوشی رو خاموش کنید و کارت حافظه و Sim Card رو خارج کنید.
۲) یک Sim Card دیگه از یک شرکت ارائه دهنده سرویس دیگه (مثلا تالیا و یا ایرانسل) رو داخل گوشی بذارید.
۳) گوشی رو روشن کنید و صبر کنید تا بوت بشه و بعد از چند لحظه٬ گوشی رو خاموش کنید و Sim Crad رو خارج کنید.
۴) مجددا Sim Card اولیه و کارت حافظه رو نصب کنید.
۵) گوشی رو روشن کنید.
حالا می بینید که زمان بوت شدن گوشیتون کمتر شده و خیلی سریع تر بوت میشه. دلیل این هم اینه که سیستم عامل سیمبیان بعد از گذاشتن سیم کارت جدید کلیه فایل های بدرد نخور که مربوط به سیم کارت قبلی بوده رو پاک می کنه و بهمین دلیل کلی حافظه گوشی آزاد میشه.
فقط یادتون باشه بعد از گذاشتن کارت حافظه و سیم کارت اصلی٬ مجددا باید تنظیمات مربوط به بخش Message گوشی رو تغییر بدید که روی کارت حافظه ذخیره بشه و همچنین کلیه برنامه های ضبط صدا٬ تصویر و عکس رو چک کنید که اطلاعات رو روی کارت حافظه ذخیره کنند.
shabgard
09-11-2007, 21:52
اقا این گوشی بیچاره کرد منو!!حالا که بعد از سعی زیاد تونستم اپدیت کنم حالا اون برنامه های که قبلا نصب میکردم حالا
میخوام نصب کنم نمیشه:((
tina salehe
10-11-2007, 09:25
ببخشيد يه سوال داشتم ميخوام گوشي بگيرم ولي نمدونم n73 me بگيرم يا n91 me كه مموريش 8 گيگه اما در عوض صداش نسبت به n73 me پايينتره لطفا اگه ميشه راهنمائيم كنين ممنون :41:
Saman-tci
10-11-2007, 10:47
دوست من گول 8 گیگ حافظه شو نخور ....
N91 گوشی هست که فقط صداش در هدفون عالیه وگرنه در کار کردن باهاش و سرعت پردازش اطلاعات خیلی کمه و واقعاَ ادم رو اذیت میکنه ....
در ضمن وزنشم نسبت به N73me بیشتره .....
کارکردن با کیبوردش راحت نیست .....
حداقل روزی یکبار هنگ میکنه ......
سلام.دوستان من يك گوشي دارم و اكثر اين برنامه ها كه براي 3rd Edition هست را كه از انجمن گرفتم روي گوشي نصب نميشن و يا كركشون كار نميده و در دو حالت پيغامي مبني بر Expired Certificated (يه همچين چيزي) ميده.......
ميخواستم ببينم همه اين مشكل را دارند؟
لطفا كمكم كنيد كه چه كنم؟؟؟؟؟؟
tina salehe
11-11-2007, 15:10
N91 گوشی هست که فقط صداش در هدفون عالیه وگرنه در کار کردن باهاش و سرعت پردازش اطلاعات خیلی کمه و واقعاَ ادم رو اذیت میکنه ....
ممنون سامان جان از راهنمائيت خيلي متشكرم :11:
tina salehe
11-11-2007, 15:11
ممنون سامان جان از راهنمائيت خيلي متشكرم :11:
دوستان كسي من را راهنمايي نميكنه؟ساسان جان حداقل تو يه كاري بكن واسمون..........:)
Saman-tci
11-11-2007, 19:50
دوستان كسي من را راهنمايي نميكنه؟ساسان جان حداقل تو يه كاري بكن واسمون..........:)
اگه منظورت منم ساسان نیستم سامانم ....
اما در مورد مشکلت باید بگم اول ببین اون برنامه هائی که میخوای نصب کنی احتیاج با ساین شدن دارن یا نه ..؟ اگه نبود تاریخ گوشیتو یکسال به عقب برگردون بعد نصب کن ببین چی میشه ....
نتیجه رو بگو ....
سامان جان شرمنده كه اشتباه اسمت را گفتم.ممنون از راهنماييت............
سلام
به نظر شما فرق بین آلمان و فنلاندش چیه و چقدر اختلاف قیمت دارن؟؟
...............
سلام
به نظر شما فرق بین آلمان و فنلاندش چیه و چقدر اختلاف قیمت دارن؟؟
...............
جواب سوال دومت را ميدونم كه قيمت 8/20 فلانديش 359 و آلمانيش 347 بود..........
جواب سوال دومت را ميدونم كه قيمت 8/20 فلانديش 359 و آلمانيش 347 بود..........
ممنون از شما؛
البته من امروز قیمت آلمانش رو 332 گرفتم ولی نمی دونم چه اندازه با فنلاند تفاوت داره دنبال اطلاعات مفیدی می گردم.........
John Cena723
12-11-2007, 20:27
به نظر من این گوشی هیچ فرقی با N73 نمیکنه با یک آپدیت ساده میتوان عین N73 Me کردش
Saman-tci
12-11-2007, 20:35
دوست من فرقشو شما متوجه نمیشی ..... بهتره از کسی که موزیک داره فرقشو بپرسی .....
tina salehe
13-11-2007, 11:07
با سلام خدمت دوستان
يك كمك فوري مي خواستم من ديروز يك گوشي n73 me ساخت فنلاند گير آوردم آخه چون الان فنلاندش كمه اما چون شك داشتم اصليه يا چينجه نخريدمش و فقط IMEIشو يادداشت كردم تا بدونم اصله يا نه لطفا اگه كسي ميونه كمكم كنه ممنون
اينم IMEI 357651016626490 :41:
John Cena723
13-11-2007, 17:08
دوست من فرقشو شما متوجه نمیشی ..... بهتره از کسی که موزیک داره فرقشو بپرسی .....
میشه شما فرقش رو بگی؟:5:
Saman-tci
13-11-2007, 17:15
میشه شما فرقش رو بگی؟:5:
1- داشتن رم فابریک 2 گیگ نوکیا ....
2- دکمه موزیک پلیر بصورت جدا ....
3- رنگ یکدست مشکی ...
4- دارا بودن حالت Visualisation در پلیر گوشی
5- قسمت Audio Setiing در پلیر گوشی
6- قسمت Maps که به تازگی و در فریمور جدید به موزیک اضافه شده ...
در رابطه با سرعت پردازش و صدای موزیکش خودت باید متوجه بشی .... اگه میخوای بیارم دم در خونتون تا اونم متوجه بشی ..؟
iamebadi
13-11-2007, 17:42
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
من 2 هفته است كه اين گوشي را خريداري كرده ام.اما يك مشكل هست كه ديگه داره رو اعصابم راه ميره و اونم اينه كه من يك مموري كارت با مارك DOTCOM به ظرفيت 2 گيگابايت خريداري كردم و بعد از فرمت آن در مموري ريدر با فرمت FAT و همچنين داخل خود گوشي بعد از ريختن 500 مگابايت فايل روي آن گوشي به من پيغام Memory Card Corrupted نشان داد.به فروشنده مراجعه كردم و مموري كارت رو برام عوض كرد و دوباره من همون مراحل بالا رو انجام دادم ولي باز هم بعد از ريختن 500 مگابايت اطلاعات دوباره همون پيغام رو نشون داد.براي بار سوم هم مموري كارت رو عوض كردم ولي مشكل همچنان باقي است.:18:
ديگه واقعا روم نميشه برم بگم مموري عوض كنيد فكر كنم اين گوشي يك مرگيش هست!:2:
اگه دوستان در اينه زمينه اطلاعاتي دارند يا قبلا به اين مشكل برخورد كرده اند لطفا راهنمايي كنند.پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم.
ali racer
13-11-2007, 19:00
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
من 2 هفته است كه اين گوشي را خريداري كرده ام.اما يك مشكل هست كه ديگه داره رو اعصابم راه ميره و اونم اينه كه من يك مموري كارت با مارك DOTCOM به ظرفيت 2 گيگابايت خريداري كردم و بعد از فرمت آن در مموري ريدر با فرمت FAT و همچنين داخل خود گوشي بعد از ريختن 500 مگابايت فايل روي آن گوشي به من پيغام Memory Card Corrupted نشان داد.به فروشنده مراجعه كردم و مموري كارت رو برام عوض كرد و دوباره من همون مراحل بالا رو انجام دادم ولي باز هم بعد از ريختن 500 مگابايت اطلاعات دوباره همون پيغام رو نشون داد.براي بار سوم هم مموري كارت رو عوض كردم ولي مشكل همچنان باقي است.:18:
ديگه واقعا روم نميشه برم بگم مموري عوض كنيد فكر كنم اين گوشي يك مرگيش هست!:2:
اگه دوستان در اينه زمينه اطلاعاتي دارند يا قبلا به اين مشكل برخورد كرده اند لطفا راهنمايي كنند.پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم.
بعد از فرمت با کامپیوتر
با خود گوشی هم فرمت میکنی ؟
مموریتو وقته در اوردن از گوشی چطوری در میاری
؟
از هات اسواپ استفاده میکنی ؟
John Cena723
13-11-2007, 19:09
1- داشتن رم فابریک 2 گیگ نوکیا ....
2- دکمه موزیک پلیر بصورت جدا ....
3- رنگ یکدست مشکی ...
4- دارا بودن حالت Visualisation در پلیر گوشی
5- قسمت Audio Setiing در پلیر گوشی
6- قسمت Maps که به تازگی و در فریمور جدید به موزیک اضافه شده ...
در رابطه با سرعت پردازش و صدای موزیکش خودت باید متوجه بشی .... اگه میخوای بیارم دم در خونتون تا اونم متوجه بشی ..؟
اون 5 تا مورد اول رو که گفتی همش رو وقتی آپدیت کنی گوشی و به موزیک ادیشن تبدیل کنی داره :27:
Saman-tci
13-11-2007, 20:57
اون 5 تا مورد اول رو که گفتی همش رو وقتی آپدیت کنی گوشی و به موزیک ادیشن تبدیل کنی داره :27:
نمیدونستم با آپدیت رنگ گوشی هم عوض میشه ...
نمیدونستم با رم فابریک 2 گیگ بهش اضافه میشه ....
بابا گرفتی مارو ...؟؟؟ یک کلمه بگو دلم نمیخواد برم موزیک بخرم ...همین ..چرا خودتو عذاب میدی ....؟
iamebadi
13-11-2007, 21:12
بعد از فرمت با کامپیوتر
با خود گوشی هم فرمت میکنی ؟
مموریتو وقته در اوردن از گوشی چطوری در میاری
؟
از هات اسواپ استفاده میکنی ؟
آره با خود گوشي هم فرمت مي كنم و مموري ابتدا از توي گوشي قسمت Remove Memory Card به صورت نرم افزاري قطع مي كنم بعد در ميارم.
از هات اسواپ استفاده نمي كنم.
ولي باز هم مموري خطاي خرابي ميده و نكته جالب اينكه بعد از اولين باري كه خطاي خرابي داد ديگه نه با مموري ريدر نه با خود گوشي فرمت ميشه ( در هنگام فرمت با گوشي ، گوشي هنگ ميكنه )
همكنون به ياري سبزتان نيازمنديم :10:
Saman-tci
13-11-2007, 21:15
خوب دوست من , من نمیدونم اون رم رو چند گرفتی ولی میدونم مارک معروفی نیست بهتره یه رم اصل مثل Advance یا Kingston بگیری هم همچین مشکلاتی نداری و هم میدونی یه جنش درست حسابی گرفتی ...
John Cena723
14-11-2007, 16:50
نمیدونستم با آپدیت رنگ گوشی هم عوض میشه ...
نمیدونستم با رم فابریک 2 گیگ بهش اضافه میشه ....
بابا گرفتی مارو ...؟؟؟ یک کلمه بگو دلم نمیخواد برم موزیک بخرم ...همین ..چرا خودتو عذاب میدی ....؟
من اصلا قصد خریدش رو ندارم رنگ هم برام مهم نیست مشکی :2: بعدش هم من گفتم فرق چندانی نمیکنه بیشتر امکاناتش هم میشه با یک آپدیت کوچیک انجام داد همین :10:
peyman_bebetto
14-11-2007, 23:26
آره منم دمدماي عيد يه N73 Music Edit گرفتم با قيمت 600.000 هزار تومان
حتما ميگي كار خوبي نكردم ولي كسي كه ازش استفاده ميكنه اينو نميگه
من با اون همه كار از جمله ضبط كردن صداي دوست دخترم رو كردم
چون خيلي دوسش دارم LoOoOoOoOoOoO yOu
D o l f i n
15-11-2007, 16:09
غير از هندزفزي خود گوشي كه تو گوش آدم جا نميگيره چه هندزفري ديگه رو پيشنهاد ميديد كه كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه؟
Saman-tci
15-11-2007, 16:22
بهتره هندزفری N91 رو هم یه امتحان بکنی ....
Koorosh Nokia
15-11-2007, 19:06
:40:با سلام.
راستش از همه شما خيلي خيلي معذرت ميخوام كه دارم يه موضوع كاملا بي ربطو مطرح ميكنم ولي باور كنيد نتونستم هيچ جايي رو بهتر از اين سايت پيدا كنم كه آدمهاي زيادي اين نوشترو ببينند راستش من خيلي خيلي نيازمند دعاي تك تك شماها هستم و از همتون از ته دل ميخوام كه وقتي خواستيد با خداي خودتون خلوت كنيد حتما از ته دل ازش بخواين كه تمام عاشق هاي واقعي رو هرچه زود تر بهم برسونه ته همه اينها براي من هم دعا كنيد كه منم هرچه زودتر به دختر مورد علاقم برسم باور كنيد ديگه دارم ديوونه ميشم نميدونم اگه بهم جواب منفي بده ديگه بايد چه جوري زندگي كنم تازه اونم كسي رو كه هر هفته تو دانشگاه ميبينم به هر حال به همتون التماس ميكنم كه برام دعا كنيد كه بهم جواب مثبت بده.:40:
بازم از همتون ممنونم.:40:
__________________________________________________ ____
خدايا تمام عاشقها رو هرچه زودتر به عشقشون برسون.
Saman-tci
15-11-2007, 21:41
با اینکه این موضوع هیچ ربطی نه به این تاپیک و نه به این انجمن داره ولی چون خودم این حس رو داشتم و این دوران رو گذروندم دقیقا میفهمم این دوستمون چی میگه , درکش میکنم .... امیدووارم زودتر به خواستت برسی ولی قبلش هم ازت خواهش میکنم از این به بعد به عنوان تاپیک و انجمن هم دقت کن ....
اگه توی متفرقه میزدی بهتر جواب میگرفتی ....
mmahshid
15-11-2007, 22:07
سلام
میشه لطف کنید و برنامه ای که عکس تماس گیرنده را full نشان بده و برنامه شمارش sms ها رو بذارید من خسته شدم بسکه دنبالشون گشتم:18:
ali racer
15-11-2007, 22:26
سلام
میشه لطف کنید و برنامه ای که عکس تماس گیرنده را full نشان بده و برنامه شمارش sms ها رو بذارید من خسته شدم بسکه دنبالشون گشتم:18:
شما باید در تاپیک درخواست برنامه سرچ میکردین نه اینجا اینم آدرسش
D o l f i n
16-11-2007, 08:35
بهتره هندزفری N91 رو هم یه امتحان بکنی ....
سامان جون اصلش گير مياد در ضمن قيمتش چنده و اگه گير مياد از كجا ميشه فهميد اصله تقلبيش رو بهمون نندازن
Saman-tci
16-11-2007, 09:40
ماشالا توی این بازار ما تشخیص اصل از فرع خیلی سخته ... اونم چی هندزفری .......
بهتره از یکی دوستان یا آشنایان کهn91 دارن بگیری .....
چون مطمئن نباش که بخوای بری بگیری اصلشو بهت بدن .....
ali racer
16-11-2007, 11:50
ماشالا توی این بازار ما تشخیص اصل از فرع خیلی سخته ... اونم چی هندزفری .......
بهتره از یکی دوستان یا آشنایان کهn91 دارن بگیری .....
چون مطمئن نباش که بخوای بری بگیری اصلشو بهت بدن .....
مگه بری از نمایندگی اتصالات بخری یا نیا
ولی به نظر من بام تو اونم آدم شک میکنه !!!
sajjad79
16-11-2007, 22:46
سلام
من گوشی n73روچندشب پیش updateکردم وورزنش به 4 ارتقا پیداکرد,اما back upی که2هفته پیش گرفته بودم رو به گوشی برگردوندم ومتاسفانه شدمثل اول.البته ورزنش همون 4هست اما2-3تابرنامه که جدیداضافه شده بودحالانیستن.میخوام ببینم ورزن گوشیم افت نکرده وچون خیلی طول کشید تا updateشد(حدود10ساعت)آیابازم بایدآپدیت کنم؟چه جوری مثل زمان بعداز آپدیت میشه؟
ممنون
Highbury
16-11-2007, 23:05
:40:با سلام.
راستش از همه شما خيلي خيلي معذرت ميخوام كه دارم يه موضوع كاملا بي ربطو مطرح ميكنم ولي باور كنيد نتونستم هيچ جايي رو بهتر از اين سايت پيدا كنم كه آدمهاي زيادي اين نوشترو ببينند راستش من خيلي خيلي نيازمند دعاي تك تك شماها هستم و از همتون از ته دل ميخوام كه وقتي خواستيد با خداي خودتون خلوت كنيد حتما از ته دل ازش بخواين كه تمام عاشق هاي واقعي رو هرچه زود تر بهم برسونه ته همه اينها براي من هم دعا كنيد كه منم هرچه زودتر به دختر مورد علاقم برسم باور كنيد ديگه دارم ديوونه ميشم نميدونم اگه بهم جواب منفي بده ديگه بايد چه جوري زندگي كنم تازه اونم كسي رو كه هر هفته تو دانشگاه ميبينم به هر حال به همتون التماس ميكنم كه برام دعا كنيد كه بهم جواب مثبت بده.:40:
بازم از همتون ممنونم.:40:
__________________________________________________ ____
خدايا تمام عاشقها رو هرچه زودتر به عشقشون برسون.
الهی آمین زدی تو خال.
ببین عشق با آدم چی کار میکنه.من درکت میکنم خدا کنه بهش برسی خدا کنه منم به یه جایی برسم:31:ببین تو رو خدا این پسر دیوونه شده اونم از مدل زنجیریش:31:اومده توی کجا چی میگه الهی کاظم فدات بشه الهی بمیرم برات:18::40:
بازم وضعت خوبه وضع من از تو بدتره حالا اینجا جاش نیست که بگم وگرنه جیگر من خونه خون میفهمی خون یعنی چی:18:؟د نمی فهمی دیگه
tina salehe
17-11-2007, 10:00
با سلام خدمت دوستان
يك كمك فوري مي خواستم من ديروز يك گوشي n73 me ساخت فنلاند گير آوردم آخه چون الان فنلاندش كمه اما چون شك داشتم اصليه يا چينجه نخريدمش و فقط IMEIشو يادداشت كردم تا بدونم اصله يا نه لطفا اگه كسي ميونه كمكم كنه ممنون
اينم IMEI 357651016626490
ali racer
17-11-2007, 10:57
با سلام خدمت دوستان
اينم IMEI 357651016626490
ببینید خیلی در این مورد بحث شده ولی من 2 نکته مهمو یاد اوری میکنم
که خودم امتحان کردم 100% تضمینی هستش
1.اونبر چسب پشت گوشی که زیر باتری چسبیده به برد گوشی
حالت برجسته و پفکی داره نه تخت
2.الان امکان پیدا کردن ان73 فنلاندی نو 1^%
است مگه دسته دوم پس دقت کنین
reza2pars
17-11-2007, 14:00
سلام من یه n73 me خریدم ولی اکثر برنامه هایی که میخوام روش نصب کنم پیغام expired certificate میده مشکل ازچیه ؟
Saman-tci
17-11-2007, 17:42
بیشتر برنامه ها رو باید ساین کنی ....
Saman-tci
17-11-2007, 17:46
دوستان بالاخره من گوشیه N73music خودمو فروختم و یه N93i گرفتم .....
واقعا هم ازش راضی بودم ولی چون خیلی ادم تنوع طلبی هستم دوست دارم 3 4 ماه یه بار گوشیمو عوض کنم و سر همین موضوع هم خیلی ضرر گوشی دادم .. اما بهر حال ...
N93i گوشیه خیلی خوبی هست با شناخت کافی که از قبل ازش داشتم خریدم .... مخصوصا پردازش اطلاعاتش خیلی بالاس سرعت Cpu این گوشی 320 هست در صورتیکه برای N73 فکر کنم 250 باشه ...
ببینید خیلی در این مورد بحث شده ولی من 2 نکته مهمو یاد اوری میکنم
که خودم امتحان کردم 100% تضمینی هستش
1.اونبر چسب پشت گوشی که زیر باتری چسبیده به برد گوشی
حالت برجسته و پفکی داره نه تخت
حالت برجسته و پفکی یعنی چی؟
یعنی برچسبش ضخامت داره؟
میتونی یه عکس بذاری؟
...
مبارک باشه سامان خان
فقط امیدوارم بزرگی و سنگینی n93i اذیتت نکنه
چون فکر نمی کنم به اندازه n73 سبک و خوش دست باشه
به هر حال عادت میکنی بهش:20:
بازم سر بزن به این تاپیک :46:
واقعا هم ازش راضی بودم ولی چون خیلی ادم تنوع طلبی هستم دوست دارم 3 4 ماه یه بار گوشیمو عوض کنم و سر همین موضوع هم خیلی ضرر گوشی دادم .. اما بهر حال ...
N93i گوشیه خیلی خوبی هست با شناخت کافی که از قبل ازش داشتم خریدم .... مخصوصا پردازش اطلاعاتش خیلی بالاس سرعت Cpu این گوشی 320 هست در صورتیکه برای N73 فکر کنم 250 باشه ...
مبارکت باشه آقا
راستی سرعت cpu ان73 خیلی کمتره از ان93 کمتره یعنی 206 مگاهرتزه که به نظر من خیلی کمه ...
منم که ان73 دارم زیاد مشکل ندارم فقط یه کوچولو تو سرعتش همین !
ali racer
17-11-2007, 22:39
حالت برجسته و پفکی یعنی چی؟
یعنی برچسبش ضخامت داره؟
میتونی یه عکس بذاری؟
مبارک باشه سامان خان
فقط امیدوارم بزرگی و سنگینی n93i اذیتت نکنه
چون فکر نمی کنم به اندازه n73 سبک و خوش دست باشه
به هر حال عادت میکنی بهش:20:
بازم سر بزن به این تاپیک :46:
چشم یه دوربین پیدا کنم عکس میگذارم
منظور از پفکی بودن اینه که وقتی روش دست میکشی
دقیقا پستی وبلندی احساس میکنی طوری که
میفهمی یه برچسب دیگه هم زیره اون هستش
به نظر منم ان93 اصلا ارگونومی ان73 رو نداره
reza2pars
17-11-2007, 23:37
سلام من یه n73 me خریدم ولی اکثر برنامه هایی که میخوام روش نصب کنم پیغام expired certificate میده مشکل ازچیه ؟
بیشتر برنامه ها رو باید ساین کنی ....
چه جوری باید ساین کنم؟ لطفا کمکم کنید
Nikolas_95
17-11-2007, 23:48
چه جوری باید ساین کنم؟ لطفا کمکم کنید
سلام
دوست من یه تاپیک در مورد ساین کردن داریم
هرچند جدیدا یه سری مشکلاتی برای ساین کردن وجود داره
تایپک رو مطالعه کنید بیشتر در جریان قرار خواهید گرفت
موفق باشید
aminkohan
18-11-2007, 00:08
دوست عزیز من شماره سریال شمارو دادم تو سایت نامبرینگ پلنس و مشخصات گوشی شما که باید نوکیا ان 73 باشه رو داد از این لحاظ خیالت راحت رفیق کوچیکت از من آهی از تو نگاهی
aminkohan
18-11-2007, 00:14
فقطیه سوال دارم که ایا گوشی شما رویه ال سی دیش یعنی رو صفحه نمایشش سمت چپ یه مثلث آبی رنگ داره یا نه و اینکه چند خریدین ممنونتم کوچیکت افشین از کرمان
چون توکل نیست کار ما دست مردم است
aminkohan
18-11-2007, 00:19
ببخشید سمت راست با عرض پوزش
می دونی من و تو چون عضو جدیدیم مگه اینکه خودمون به داده همدیگه برسیم کسی جوابمونو نمی ده این سوالی که شما کرده بودی خیلی زودتر از من می بایست جوابتونو بدن منم ساعت 1 شب اومدم سری بزنم وقتی اینو دیدم گفتم ما تا زه واردا بهم کمک می کنیم
درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم
aminkohan
18-11-2007, 00:25
:8::8:ببخشید سمت راست با عرض پوزش:8::8:
می دونی من و تو چون عضو جدیدیم مگه اینکه خودمون به داده همدیگه برسیم کسی جوابمونو نمی ده این سوالی که شما کرده بودی خیلی زودتر از من می بایست جوابتونو بدن منم ساعت 1 شب اومدم سری بزنم وقتی اینو دیدم گفتم ما تا زه واردا بهم کمک می کنیم
:21::21:درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم:11::11:
ali racer
18-11-2007, 12:57
فقطیه سوال دارم که ایا گوشی شما رویه ال سی دیش یعنی رو صفحه نمایشش سمت چپ یه مثلث آبی رنگ داره یا نه و اینکه چند خریدین ممنونتم کوچیکت افشین از کرمان
چون توکل نیست کار ما دست مردم است
ببخشید سمت راست با عرض پوزش
درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم
:8::8:ببخشید سمت راست با عرض پوزش:8::8:
:21::21:درب گلخانه را نببند باغبان من مرد گلچین نیستم:11::11:
بله تمامی ان73 ها این رنگو دارن در گوشه طلق محافظ روی ال سی دی
Saman-tci
18-11-2007, 15:18
ببینید 2نوع Protector یا همون محافظ LCD داریم البته برای N73 :
یکی همونی که این دوستمون میگن یعنی یه محافظ نازک که بالای سمت راست اون یه مثلث آبی هست .. 99% این نوع گوشیها اصل فنلاند نبستند ...
دومی هم Protector هست که بصورت محو روش نوشته شده N Series این دسته از گوشیها 100% فنلاند اصل هستند و میتونید مطمئن باشد که توی این بازار خراب تونیتید گوشی اصل بگیرید ....
این نتیجه بارها عوض کردن N73 و حتی N73 موزیک هست ....
aminkohan
19-11-2007, 13:01
ممنونم ازتون پس من یه گوشی غیر اصل خریدم بازم ممنونم ازتون امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشین من حدود یک ماه پیش این گوشیرو بدون گارانتی ولی به عنوان اصل 388هزار تومن خریدمولی شماره سریالش درسته
با سلام
برنامه ای برای نشان دادن فایل mpg هست
اگه سراغ دارین اطفا لینکشو بنوسید
ممنون
ببینید 2نوع Protector یا همون محافظ LCD داریم البته برای N73 :
یکی همونی که این دوستمون میگن یعنی یه محافظ نازک که بالای سمت راست اون یه مثلث آبی هست .. 99% این نوع گوشیها اصل فنلاند نبستند ...
دومی هم Protector هست که بصورت محو روش نوشته شده N Series این دسته از گوشیها 100% فنلاند اصل هستند و میتونید مطمئن باشد که توی این بازار خراب تونیتید گوشی اصل بگیرید ....
این نتیجه بارها عوض کردن N73 و حتی N73 موزیک هست ....
البته من زیاد نمی دوونم،ولی ۱۰۰٪در کار نیست من خودم همون روز اولی که گوشی رو خریدم قاب گوشی رو عوض کردم با یک قاب (به قیمت معادل حدود ۷۰۰۰ تومان) و اون هم روی برچسب محافظش نوشته بود N Series،پس حرف شما رد میشه از نظر من البته:46: توجه کنید که قاب خود N73ME در نمایندگی خود نوکیا قیمتش به صورت معادل حدود ۵۰۰۰۰ تومان هست.
M_Abieteh
20-11-2007, 17:59
با سلام
برنامه ای برای نشان دادن فایل mpg هست
اگه سراغ دارین اطفا لینکشو بنوسید
ممنون
درخواست برنامه و بازی در این تایپیک
M_Abieteh
20-11-2007, 18:02
سلام دوستان مموری 4 گیگ برای n73 me بهترین مارکش چیه و قیمتش چنده؟
و سرعت گوشی نمیاد پایین؟
rezasafa2000
21-11-2007, 02:01
من هر چی تلاش کردم نقشه رهیاب تهران رو تو گوشی بریزم موفق نشدم ..ایا مشکل از گوشی من هست یا اصلا تو این گوشی نمیشه نصب کرد ؟
سلام دوستان مموری 4 گیگ برای n73 me بهترین مارکش چیه و قیمتش چنده؟
و سرعت گوشی نمیاد پایین؟
دوست عزیز فکر نکنم N73ME توان ساپورت مموری 4 گیگ رو داشته باشه، اصولا نهایت توان استفاده از 2 گیگ رو داره.
Saeid_EMT
21-11-2007, 14:41
با سلام و عرض ادب به تمامی دوستان و عزیزان شرکت کننده در این تاپیک :
امیدوارم با مشارکت و اشتراک نظر تمامی اساتید بتوان از این گوشی بهره کامل برد !
tina salehe
21-11-2007, 15:30
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره اون گوشي كه مشخصاتشو داده بودم رفتم خريدم و تا حالا مشكل بخصوصي ازش نديدم فقط يك مشكلي كه منو ناراحت كرده اينه كه وقتي نرم افزارهاي با فرمت java نصب ميكنم اون نرم افزار وقتي كه مخواد بياد بالا يك 5 ثانيه اي طول ميكشه ميخواستم ببينم گوشي من مشكل داره يا همه n73 me اينطوريه
باتشكر
Saman-tci
21-11-2007, 17:30
بله این طبیعی هست وبرای همه گوشیها سیمبین باز شدنش یه مقدار طول میکشه .....
Saman-tci
21-11-2007, 17:32
من هر چی تلاش کردم نقشه رهیاب تهران رو تو گوشی بریزم موفق نشدم ..ایا مشکل از گوشی من هست یا اصلا تو این گوشی نمیشه نصب کرد ؟
نصبش مشکلی نداره .. باید به راحتی مثل بقیه برنامه ها نصب بشه .... ولی چون برنامه جاوا هست یه مقدار طول میکشه تا لود بشه .....
سلام دوستان
من يه مشکلي با گوشيم دارم , لطفا راهنمايي کنيد.
تعدادي فولدر حاوي فايلهاي موسيقي روي کارت حافظه گوشي گذاشتم , ازطريق موزيک پلير نمي تونم به فولدرها دسترسي داشته باشم , تمام فايلهاي موسيقي رو يکجا نمايش ميده در نتيجه کار انتخاب سخت ميشه .
خداحافظ
ali racer
22-11-2007, 11:31
سلام دوستان
تعدادي فولدر حاوي فايلهاي موسيقي روي کارت حافظه گوشي گذاشتم , ازطريق موزيک پلير نمي تونم به فولدرها دسترسي داشته باشم , تمام فايلهاي موسيقي رو يکجا نمايش ميده در نتيجه کار انتخاب سخت ميشه .
خداحافظ
شما باید از این مسیر اهنگاتو اپ دیت کنی
menu
music
options
refresh music l ibrary
Saman-tci
22-11-2007, 13:20
سلام دوستان
خداحافظ
دوسن من شما باید یه Playlist بسازید و آهنگاهاتونو در اونجا قرار بدین ...
anti_girl
22-11-2007, 19:50
سلام
من يه 73 موزيك گرفتم اما يه مشكلي باهاش پيدا كردم
صدا رو اهنگ هايي كه كيفيتشون بالاست خشخش ميكنه اما وقتي بالانس رو به سمت left ميبرم درست ميشه و ديگه خشخش نميكنه در ضمن صداي خش خش از قسمت پايين گوشي هست
shabgard
23-11-2007, 17:58
انتی دختر عزیز با این که منم یه انتی مثل خودت هستم ولی باید بگو اشکال از اسپیکر گوشیت هست اگه میتونی عوضش کن!!
shabgard
23-11-2007, 19:32
حالا من خودم یه مشکل دارم them های که mobali9.کام هست برای n73وقتی نصب می کنم قبول نمی کنه چرا؟
ali racer
23-11-2007, 20:37
حالا من خودم یه مشکل دارم them های که mobali9.کام هست برای n73وقتی نصب می کنم قبول نمی کنه چرا؟
چه اروری میده ؟؟
anti_girl
23-11-2007, 23:18
انتی دختر عزیز با این که منم یه انتی مثل خودت هستم ولی باید بگو اشکال از اسپیکر گوشیت هست اگه میتونی عوضش کن!!
مرسي از كمكت اما اسپيكرش چنده اگه عوض كنم قيمت گوشي چقدر افت ميكنه؟ در ضمن گوشي فنلاند هست
shabgard
24-11-2007, 00:06
چه اروری میده ؟؟
مینویسه : !certificate expird
سلام
یه سوال کلی
به نظر شما رقیب های این گوشی که تو بازار ایران هست چه گوشی هایین
در مقایسه باهاشون N73me چه امتیازی داره؟
البته قیمت 50تا بالاتر مهم نیست
tina salehe
26-11-2007, 09:40
ممنون از آقا سامان كه جوابمو دادن يه سوال داشتم و اون اينكه آيا فارسي ساز منوي n73 me وجود داره يا نه ؟ اگه وجود داره لطفا لينكشو بدين آخه من چون تازه گوشي گرفتم و كار با گوشي رو چون انگليسي هست خوب ياد ندارم
باتشكر
Ami R 940
26-11-2007, 11:11
ادیت شد ادیت شد ادیت شد
ali racer
26-11-2007, 14:56
مینویسه : !certificate expird
یه توضیح کلی بدم در مورد نصب برنامه ها
کلا 3 تا ارور میده
1.this type is file not supported
2.certifacte expid
3.|||||||||||||||||||
در مورد اول برنامه باید با نسخه ی سیمبین شما مچ باشه
اگه چنین پیامی بده برنامه روی گوشی شما نصب نمیشه
در مورد دوم برنامه دارای مدت انقضا برای نصب هست
در این مورد باید تاریخ گوشیتونو یه سال بکشین عقب بعد نصب کنین
در مورد سوم هم باید برنامه تون رو اول ساین کنین
چه طور میشه تو n73 فایل هایی که از طریق بلوتوث میگیرم و میره تو inbox رو ذخیره کنم
یه برنامه که رو گوشی نصب شه نه رو کامپیوتر
کسی کرک برنامه x-plore 1.05 رو نداره؟
KINGTATu
29-11-2007, 17:04
چه طور میشه تو n73 فایل هایی که از طریق بلوتوث میگیرم و میره تو inbox رو ذخیره کنم
یه برنامه که رو گوشی نصب شه نه رو کامپیوتر
کسی کرک برنامه x-plore 1.05 رو نداره؟
با همون X-Plore مي تونيد اين كار رو انجام بديد، اين هم يه كليد ساز براي برنامه:
با سلام
من چند وقت پیش گوشیم را فرمت کردم. قبل از این کار وقتی می خواستم به gprs وصل بشم همون علامت gsm یا همون آنتن خودمون به همراه دوتا خط شبیه علامت (در تعادل با) در درس شیمی چشمک می زد.(عجب مثالی).ولی الان موقع وصل شدن به جای علامت آنتن یا جی اس ام.حرف E ظاهر میشه.چرا؟ این یعنی چه؟ توی دفتر چه اش هم هرچه گشتم اثری از این نشانه نبود.
ممنون می شوم اگر جواب بدید.
با تشکر
haghighiar
30-11-2007, 18:38
باسلام
من بعد از آپدین موبایل n73 me خودم دیگه نمیتونم تنظیمات اکولایزر زا ذخیره کنم و پس از تنظیم دوباره همه در حالت که از قبل بوده یعنی دیفالت برمیکرده و حتا حالتهای از قبل تنظیم شده مثل rock هم در حالت دیفالت میباشد(کلیه میله ها تنظیمگر در وسط میباشد.)
لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل حل میشه.
KINGTATu
01-12-2007, 09:57
با سلام
من چند وقت پیش گوشیم را فرمت کردم. قبل از این کار وقتی می خواستم به gprs وصل بشم همون علامت gsm یا همون آنتن خودمون به همراه دوتا خط شبیه علامت (در تعادل با) در درس شیمی چشمک می زد.(عجب مثالی).ولی الان موقع وصل شدن به جای علامت آنتن یا جی اس ام.حرف E ظاهر میشه.چرا؟ این یعنی چه؟ توی دفتر چه اش هم هرچه گشتم اثری از این نشانه نبود.
ممنون می شوم اگر جواب بدید.
با تشکر
سلام
براي من هميشه اون علامت E با دو تا خط تعادل همگن! ظاهر ميشه، اون آنتن رو هم با اون تعادل ها ديدم ولي دقيق نمي دونم فرقش چيه!
KINGTATu
01-12-2007, 10:00
باسلام
من بعد از آپدین موبایل n73 me خودم دیگه نمیتونم تنظیمات اکولایزر زا ذخیره کنم و پس از تنظیم دوباره همه در حالت که از قبل بوده یعنی دیفالت برمیکرده و حتا حالتهای از قبل تنظیم شده مثل rock هم در حالت دیفالت میباشد(کلیه میله ها تنظیمگر در وسط میباشد.)
لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل حل میشه.
سلام
من هم بعد از آپديت به ورژن 4 اين مشكل رو پيدا كردم، البته مشكل خاصي نيست، يكم باهاش ور بريد درست ميشه، آهنگ رو قطع كنيد، اكولايزر رو روي اوني كه نمي خواين تنظيم كنيد بزاريد و اكولايزر دلخواه رو تنظيم كنيد(يه ذره مبهم شد!) كلا يكمي صبر كنيد بعد چند روز تقريبا به حالت عادي بر ميگرده، خودم بعد از يه هفته كه آپديت كرده بودم اين مشكلم رفع شد
سلام
براي من هميشه اون علامت E با دو تا خط تعادل همگن! ظاهر ميشه، اون آنتن رو هم با اون تعادل ها ديدم ولي دقيق نمي دونم فرقش چيه!
دوست عزیز شما کجا زندگی می کنید؟ علامت E برای سیستم پرسرعت EDGE هست، فکر نکنم تو ایران اومده باشه، , البته دیگه از این تکنولوژی استفاده نمی شه با توجه به 3G که بسیار پرسرعت تر از EDGE هست، اگر خارج از ایرانید پیشنهاد می کنم برای آپگرید به 3G اقدام کنید و به قول معروف حالشو ببرید، video call, online TV و خیلی امکانات دیگه.
دوست عزیز شما کجا زندگی می کنید؟ علامت E برای سیستم پرسرعت EDGE هست، فکر نکنم تو ایران اومده باشه، , البته دیگه از این تکنولوژی استفاده نمی شه با توجه به 3G که بسیار پرسرعت تر از EDGE هست، اگر خارج از ایرانید پیشنهاد می کنم برای آپگرید به 3G اقدام کنید و به قول معروف حالشو ببرید، video call, online TV و خیلی امکانات دیگه.
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها.... . خارج از ایران!:27:
زهی خیال باطل.... :5:دوست عزیز من همین الان هم با dial up وصلم :21:اون موقع از 3G استفاده کنم.:18:
نه بابا من توی همین وطن عزیز تر از جانم زندگی میکنم.(البته به اون دوستمون توهین نشه من خودم را عرض می کنم.):11:
راستی دوستان شما Adobe PDF روی گوشی تون جواب میده ؟ماله من اصلا اجرا نمیشه.مثل بعضی از برنامه که نصب می کنم با اینکه open می کنم باز هم خبری نیست و برنامه باز نمیشه.
آیا با آپدیت کردن درست میشه ؟
mohsenwar
02-12-2007, 20:55
قیمت n73 me finland تا تاریخ 8/9/86 اینطور که من قیمت دارم 347000 تومان بوده
اگه کسی قیمت جدید تر داره بده.
کسی می دونه رم فابریک که همراه گوشی n73 me هست چند مگابایت . وکلا لوازمی که باهاش هست چیه؟
که یه وقت موقع خرید سرمون کلاه نره.
Saman-tci
02-12-2007, 21:37
رم فابریکش 2 گیگ هست ....
لوازمش هم هندزفری , کابل کامپیوتر , شارژر , Cd و دفترچه راهنما هست ...
haghighiar
03-12-2007, 09:56
سلام
من هم بعد از آپديت به ورژن 4 اين مشكل رو پيدا كردم، البته مشكل خاصي نيست، يكم باهاش ور بريد درست ميشه، آهنگ رو قطع كنيد، اكولايزر رو روي اوني كه نمي خواين تنظيم كنيد بزاريد و اكولايزر دلخواه رو تنظيم كنيد(يه ذره مبهم شد!) كلا يكمي صبر كنيد بعد چند روز تقريبا به حالت عادي بر ميگرده، خودم بعد از يه هفته كه آپديت كرده بودم اين مشكلم رفع شد
سلام
راهشو فهمیدم باید یک آهنگو شروع به پخش کنید(play) بعد آهنگ بعدی (با کلید next) رو شروع به پخش کنید بهد از چند ثانیه اکولایزر درست میشه. اما بعد از خروج music player دوباره برای دفعه بعد هم همینطوری.:13:
mohsenwar
03-12-2007, 16:05
سلام
امروز صبح 12/9/86 n73 me germany خریدم 335000 تومان
الان توی بازار دارن با لیبل فنلاند به مردم غالب می کنن 370000 تومان .
دوستان ان 73 فنلاندی دیگه پیدا نمیشه پس گول نخورید فقط یه لیبل الکی میزنن بهش 40 یا 50 هزار تومن گرونتر می فروشن .
در ضمن شماره سریال گوشی که خریدم عد هفت و هشتش 01 هست شما هم سعی کنید موقع خرید حتما عدد هفتمی و هشتمی 01 باشه .
anti_girl
03-12-2007, 23:14
سلام خدمت اساتيد عزيز
واسم يه مشكلي پيش اومده وقتي ميخوام نرم افزار نصب كنم گوشي ارور ميده
certificate may not yet be valid. is expired or phon's date setting may be incorrect
اين متن ارور هست لطفا راهنماي كنين كه چرا اين ارور مياد و چطوري ميتونم ازش خلاص بشم
ali racer
04-12-2007, 01:02
سلام خدمت اساتيد عزيز
واسم يه مشكلي پيش اومده وقتي ميخوام نرم افزار نصب كنم گوشي ارور ميده
certificate may not yet be valid. is expired or phon's date setting may be incorrect
اين متن ارور هست لطفا راهنماي كنين كه چرا اين ارور مياد و چطوري ميتونم ازش خلاص بشم
مربوط به تاریخ انقضا برنامه هاست
باید تاریخ گوشیتو یه سال بکشی عقب بعد نصب کنی
بعضی ها هم فقط وقتی بعد از نصب اجرا میشن
که تاریخ عقب کشیده شده باشه
ولی بعضی ها مثل تم ها لازم ندارن و فقط موقع نصب باید بکشیش عقب
tina salehe
04-12-2007, 10:03
با سلام خدمت دوستان
يه مشكل عجيب براي گوشيم پيش اومد و اون اينكه فايلهاي كه در داخل my folder 'گوشيم بود بعد از اينكه گوشيمو re start كردم حذف شد و اثري از فايلها باقي نماند ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست
با تشكر
anti_girl
04-12-2007, 10:30
مربوط به تاریخ انقضا برنامه هاست
باید تاریخ گوشیتو یه سال بکشی عقب بعد نصب کنی
بعضی ها هم فقط وقتی بعد از نصب اجرا میشن
که تاریخ عقب کشیده شده باشه
ولی بعضی ها مثل تم ها لازم ندارن و فقط موقع نصب باید بکشیش عقب
مرسي علي جان از راهنماييت
ولي من ميخوام انتي ويروس نصب كنم كاسپراسكي(اميد وارم كه اسمشو درست نوشته باشم) اگه شما لينك تازهاي داري كه اين ارور رو نده ممنون ميشم:31:
ali racer
04-12-2007, 11:40
با سلام خدمت دوستان
يه مشكل عجيب براي گوشيم پيش اومد و اون اينكه فايلهاي كه در داخل my folder 'گوشيم بود بعد از اينكه گوشيمو re start كردم حذف شد و اثري از فايلها باقي نماند ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست
با تشكر
تو کدام فولدر بودن
؟ روی رم یا مموری کارت ؟ با برنامه خاصی دیدشون یا با فایل منجر گوشی ؟
چطور ریستارت کردی ؟
مرسي علي جان از راهنماييت
ولي من ميخوام انتي ويروس نصب كنم كاسپراسكي(اميد وارم كه اسمشو درست نوشته باشم) اگه شما لينك تازهاي داري كه اين ارور رو نده ممنون ميشم:31:
خواهش میشه
عرض کنم که با توجه به اینکه باید تمامی برنامه های ان73
ساین بشه
ویرویس واسه این گوشی وجود نداره:31:
البته فقط یه راه هست اونم اینکه خودت واسه گوشیت ویروس ساین کنی !!!!
بنابراین نصب انتی ویروس لزومی نداره
حالا اگه با این اوصاف بازم میخوای نصب کنی
به بیلچه پیام خصوصی بده
خوره ی این کاراست من لینک اپ دیتشو ندارم
سلام
یه سوال کلی
به نظر شما رقیب های این گوشی که تو بازار ایران هست چه گوشی هایین
در مقایسه باهاشون N73me چه امتیازی داره؟
البته قیمت 50تا بالاتر مهم نیست
با عرض معذرت دوباره می پرسم
ali racer
04-12-2007, 21:39
با عرض معذرت دوباره می پرسم
سه تا گوشی
سامسونگ دی900
سونی اریکسون نا800 و همزادش کا810
و ان73
جزو بهترین های سه مگا پیکسلی هستند
که من جمیع جهات ان 73 بهتر از گوشی های
مذکور است
ولی اگه نسبت قیمت به امکانات رو بخوایم در نظر بگیریم
5700 نوکیا و کا800
انتخاب معقولی هستند
anti_girl
04-12-2007, 21:43
مرسي علي جان خيلي لطف كردي
NimoOol.HD2
04-12-2007, 22:29
ببخشيد يه سوالي داشتم
البته نمي دونم مدل گوشيه چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد اگر پخ بفرستيد ممنون ميشم
tina salehe
05-12-2007, 11:17
[QUOTE=ali racer;1870148]تو کدام فولدر بودن
؟ روی رم یا مموری کارت ؟ با برنامه خاصی دیدشون یا با فایل منجر گوشی ؟
چطور ریستارت کردی ؟
فولدر هايي كه داخل مموري كارت بود حذف شد اما بجاش فولدرهايي كه قبلا ار مموري خود تلفن پاك كرده بودم به جاي خودش بازگشت .اين فولدرها داخل ماي فولدر messaging هام بود كه حذف شد . اما در مورد چگونگي ري استات شدن گوشيم اينطور بود كه هنگام اجراي پخش شدن فيلم چون در داخل كلاس بودم مجبور شدم كه گوشيمو خاموش كنم .لطفا اگه ميشه يه راهي بگيد كه بشه اون فولدرهاي حذف شده را به حالت سابق برگردونم .ممنون
با همون X-Plore مي تونيد اين كار رو انجام بديد، اين هم يه كليد ساز براي برنامه:
میشه جای دیگه آپلود کنی و آموزش بدی چه طور فایل های تو inbox رو ذخیره کنم؟
ali racer
05-12-2007, 13:49
ببخشيد يه سوالي داشتم
البته نمي دونم مدل گوشيه چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد اگر پخ بفرستيد ممنون ميشم
میشه با بعضی برنامه ها یه کارایی
کرد ولی
imei
گوشی رو باید بلد باشی
M_Abieteh
05-12-2007, 18:04
سلام من یه مشکلی دارم اینه که مموری گوشی پسورد داره خودم براش نزاشتم نمیدونم از کجا اومده روی گوشی خودم پسورد نمی خواد ولی روی گوشیه دیگری می خواد چطوری این پسورد رو پاک کنم.
amir13603000
05-12-2007, 21:33
باسلام
کمک در مورد ایفون n73 me ازاول که گوشی راخریدم ایفون اون کار نمی کرد و بولند گوی بالایی اون هم قطع شد
ali racer
06-12-2007, 00:22
باسلام
کمک در مورد ایفون n73 me ازاول که گوشی راخریدم ایفون اون کار نمی کرد و بولند گوی بالایی اون هم قطع شد
شما باید در صورت گارانتی داشتن به گارانتی
در غیر این صورت به تعمیر گاه مراجعه کنی چون
مشکلت سخت افزاریه
KINGTATu
06-12-2007, 09:17
میشه جای دیگه آپلود کنی و آموزش بدی چه طور فایل های تو inbox رو ذخیره کنم؟
لينك جديد :
وقتي داخل برنامه شدي دكمه ي 4 رو بزن، فايل ها رو بهت نشون مي ده، حالا هر فايلي رو كه خواستي از اينباكس جابه جا كني برو روش Option رو بزن برو Edit و بعدش Move رو بزن و برو هر جا كه خواستي Ok كن تا جابه جا كنه برات
سلام دوستان یه سایتی هست که شماره سریال گوشی رو چک میکنه که گوشی اصله یانه کسی ادرسشو داره؟
tina salehe
06-12-2007, 15:23
سلام دوستان یه سایتی هست که شماره سریال گوشی رو چک میکنه که گوشی اصله یانه کسی ادرسشو داره؟
آره اينم لينكش
tina salehe
06-12-2007, 15:33
سلام من امروز رفتم براي گوشيم رم ريدر خريدم همراه با يك خشاب اما كامپيوتر اصلا نميتونه مموري مو بخونه كسي مشكل از كجاست در ضمن رم ريدر و خشاب هر دو kingston هست
ali racer
06-12-2007, 18:34
سلام من امروز رفتم براي گوشيم رم ريدر خريدم همراه با يك خشاب اما كامپيوتر اصلا نميتونه مموري مو بخونه كسي مشكل از كجاست در ضمن رم ريدر و خشاب هر دو kingston هست
دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه :46:
لينك جديد :
وقتي داخل برنامه شدي دكمه ي 4 رو بزن، فايل ها رو بهت نشون مي ده، حالا هر فايلي رو كه خواستي از اينباكس جابه جا كني برو روش Option رو بزن برو Edit و بعدش Move رو بزن و برو هر جا كه خواستي Ok كن تا جابه جا كنه برات
دستت درد نکنه
من xplore 1.5 رو نصب کردم و مهلتش هم تموم شده
حالا دیگه نمیشه سریال وارد کنم
پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
راستی کسی luck code n73 me رو داره؟
KINGTATu
07-12-2007, 13:35
دستت درد نکنه
من xplore 1.5 رو نصب کردم و مهلتش هم تموم شده
حالا دیگه نمیشه سریال وارد کنم
پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
راستی کسی luck code n73 me رو داره؟
برو از سايت رسمي ورژن 1.13 رو بگير و نصب كن
مگه 12345 نيست؟!
tina salehe
07-12-2007, 18:56
دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه :46:
نه آقا علي رو مموريم بسورد نذاشتم ،من فكر كنم رم ريدرم خرابه ،راستي شما جه رم ريدري رو بيشنهاد ميكني كه ميني اس دي بخوره ؟ با تشكر
M_Abieteh
08-12-2007, 10:18
سلام من پسورد مموری گوشیم رو نمیدونم چنده؟ چطوری remove کنم؟ پسورد از اول بوده و خودم عوض نکردم.
ali racer
08-12-2007, 19:14
نه آقا علي رو مموريم بسورد نذاشتم ،من فكر كنم رم ريدرم خرابه ،راستي شما جه رم ريدري رو بيشنهاد ميكني كه ميني اس دي بخوره ؟ با تشكر
والا بازار پره از جنس های چینی و کم کیفیت
خودم از رم ریدر Microsim'
استفاده میکنم الان دو سالی هست که کار میکنه
در مورد مشکلتون هم توضیحی ندادین
منظورتون از خرابه چیه؟ وقتی به پی سی وصلش میکنین
بدون قرار دادن مموری توش
درایو ها رو تو مای کامپیوتر میبینین ؟
amnhck123
09-12-2007, 16:16
با سلام
دوستان من با ان 73 موزیک یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام گوشی رو تو حالت usb mass storage بذارم اول یه پیغامی میده که گوشی باید بره تو حالت آفلاین و میره بعدش یه اروری میده میگه مموری کارد گوشی در حال استفاده هست (من توی قسمت مسیج ستینگ مموری رو مموری کارت انتخاب کردم) و این هم توی پیغامش میگه که اون مموری رو از توی تنظیمات عوض کن وقتی مموری رو از توی مسیجینگ به فون مموری تغییر میدم یه چیزی پر میشه و ÷یغام مده حالت usb mass storage فعال شد ولی نه درایوی توی کامپوتر اضافه میشه و یه چیزی همین جور دائم توی صفحه گوشی پر میشه و اون پیغام usb mass storage mode activate هم از روی صفحه نمیره . گیرم که درحالت فون مموری هم بره و درست بشه ولی اون که 40 مگ بیشتر نیست . در اصل باید این حالت با مموری کارت فعال بشه . حالا کسی از دوستان میدونه باید چی کار کنم؟
با سلام یه N73 موزیکال دارم که وقتی یه بازی رو اجرا می کنم گاهی اوقات صدای بازی زیاده و گاهی اوقات متوسطه و من جایی تو گوشی پیدا نکردم که بتونم این صدا رو تنظیم کنم .
وقتی هم برنامه voice comm رو با گرفتن 3 ثانیه ای camera اجرا میکنم بعضی وقت ها صداش بلند و بعضی وقت ها صداش کمه . راستی وقتی صداش زیاده وقتی آهنگی رو پخش می کنم باند بالایی خرخر میکنه . هر کی میدونه راهنمایی کنه
tina salehe
10-12-2007, 10:19
والا بازار پره از جنس های چینی و کم کیفیت
خودم از رم ریدر Microsim'
استفاده میکنم الان دو سالی هست که کار میکنه
در مورد مشکلتون هم توضیحی ندادین
منظورتون از خرابه چیه؟ وقتی به پی سی وصلش میکنین
بدون قرار دادن مموری توش
درایو ها رو تو مای کامپیوتر میبینین ؟
are drıveha ro mıbınam amma bad az ınke memory ro dakhele ram reader mıkonam va roye drıve clıck mıkonam yek peıghamı mıde ke manı on peıgham ıne ke aslan hıch memory dakhel ram reader nıst va aslan memory mano nemtone beshnase amma age be hamon ram reader memory sony erıcson vasl kardam tonest memory ro beshnase
ali racer
10-12-2007, 12:17
are drıveha ro mıbınam amma bad az ınke memory ro dakhele ram reader mıkonam va roye drıve clıck mıkonam yek peıghamı mıde ke manı on peıgham ıne ke aslan hıch memory dakhel ram reader nıst va aslan memory mano nemtone beshnase amma age be hamon ram reader memory sony erıcson vasl kardam tonest memory ro beshnase
قبلا هم چنین مشکلی بوده
یا درایور اس دی ریدر خرابه یا اینکه مموری شما مشکل داره
اگه میتونین با یه ریدر دیگه امتحان کنین
من احتمال بیشتر میدم که مشکل از ریدر باشه بیشتر
با سلام
دوستان من با ان 73 موزیک یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام گوشی رو تو حالت usb mass storage بذارم اول یه پیغامی میده که گوشی باید بره تو حالت آفلاین و میره بعدش یه اروری میده میگه مموری کارد گوشی در حال استفاده هست (من توی قسمت مسیج ستینگ مموری رو مموری کارت انتخاب کردم) و این هم توی پیغامش میگه که اون مموری رو از توی تنظیمات عوض کن وقتی مموری رو از توی مسیجینگ به فون مموری تغییر میدم یه چیزی پر میشه و ÷یغام مده حالت usb mass storage فعال شد ولی نه درایوی توی کامپوتر اضافه میشه و یه چیزی همین جور دائم توی صفحه گوشی پر میشه و اون پیغام usb mass storage mode activate هم از روی صفحه نمیره . گیرم که درحالت فون مموری هم بره و درست بشه ولی اون که 40 مگ بیشتر نیست . در اصل باید این حالت با مموری کارت فعال بشه . حالا کسی از دوستان میدونه باید چی کار کنم؟
خب چند تا راه به نظرم میرسه که مرحله به مرحله انجام بدین ایشالا درست میشه
1.عوض کردن حافظه مسیج قبل از وصل کابل
2. خاموش روشن کردن گوشی قبل از اتصال
3.عوض کردن پورت یواس بی که کابل بهش وصل است
4.نصب از اول پی سی سوییت
5.عوض کردن ویندوز و نصب سرویس پک 2
با سلام یه N73 موزیکال دارم که وقتی یه بازی رو اجرا می کنم گاهی اوقات صدای بازی زیاده و گاهی اوقات متوسطه و من جایی تو گوشی پیدا نکردم که بتونم این صدا رو تنظیم کنم .
وقتی هم برنامه voice comm رو با گرفتن 3 ثانیه ای camera اجرا میکنم بعضی وقت ها صداش بلند و بعضی وقت ها صداش کمه . راستی وقتی صداش زیاده وقتی آهنگی رو پخش می کنم باند بالایی خرخر میکنه . هر کی میدونه راهنمایی کنه
صدای بازی رو باید از تو اپشن خود بازی کم و زیاد کنین
در مورد اسپیکرم باید بگم که
اگه اهنگتون کیفیت داره و علت تیزی صدای ان73 نیست (چون میدونین یکم صدای ان73 زیره)
به احتمال زیاد اسپیکرتون ایراد داره
سلام دوستان من می خوام گوشی بخرم اما اگه یه نفر بدون تعصب بگه sonyEricsson p1i بهتره بگیرم یا N73 Music Edition ممنون میشم اگه بندرو راهنمای کنید بیشتر و اگه بخوام N73 Music Edition بگیرم چه جوری اصلشو با غیر از اصلش تشخیص بدم؟! با تشکر
ali racer
10-12-2007, 18:56
سلام دوستان من می خوام گوشی بخرم اما اگه یه نفر بدون تعصب بگه sonyEricsson p1i بهتره بگیرم یا N73 Music Edition ممنون میشم اگه بندرو راهنمای کنید بیشتر و اگه بخوام N73 Music Edition بگیرم چه جوری اصلشو با غیر از اصلش تشخیص بدم؟! با تشکر
خب بستگی داره چه چیزایی برات مهم باشه
دوربین هر دو 3.2 مگا پیکسلی هستش
سی پی یو هردو 206 مگا هرتز
رزولوشن هردوتل هم 240 در 320 با 265 هزار رنگ هستش
پی 1 صفحه ی لمسی داره
ان 73 اسپیکر های استریو و سه بعدی صدای ان 73 بلند تر هم هستش
پی 1 گوشی جدیدی هست ولی ان73 یه سال و نیم هست که تو بازاره
وزیاد دست مردم هستش
کیفیت کاری ان73 های جدید به پای پی 1 نمیرسه چون نوکیا برای پایین اوردن قیمت این کارو انجام داده
از لحاظ برنامه هم هر چند واسه سیمبین یو ای کیو برنامه هایی اومده
ولی
اصلا قابل رقابت با ان73 نیست
ضمنا پی 1 بصورت اکسترنال میتونه از جی پی اس استفاده کنه ولی ان73 نه !
در مورد قیمت هم باید بگم که ان73 افت خودشو کرده
ولی پی1 بازم جا داره که بیاد پایین
نمیدونم چیزی رو از قلم انداختم یا نه ولی اگه سوالی داری بپرس
در خدمتیم
خب بستگی داره چه چیزایی برات مهم باشه
دوربین هر دو 3.2 مگا پیکسلی هستش
رزولوشن هردوتل هم 240 در 320 با 265 هزار رنگ هستش
پی 1 صفحه ی لمسی داره
ان 73 اسپیکر های استریو و سه بعدی صدای ان 73 بلند تر هم هستش
پی 1 گوشی جدیدی هست ولی ان73 یه سال و نیم هست که تو بازاره
وزیاد دست مردم هستش
کیفیت کاری ان73 های جدید به پای پی 1 نمیرسه چون نوکیا برای پایین اوردن قیمت این کارو انجام داده
از لحاظ برنامه هم هر چند واسه سیمبین یو ای کیو برنامه هایی اومده
ولی
اصلا قابل رقابت با ان73 نیست
ضمنا پی 1 بصورت اکسترنال میتونه از جی پی اس استفاده کنه ولی ان73 نه !
در مورد قیمت هم باید بگم که ان73 افت خودشو کرده
ولی پی1 بازم جا داره که بیاد پایین
نمیدونم چیزی رو از قلم انداختم یا نه ولی اگه سوالی داری بپرس
در خدمتیم
اولا ممنون از اینکه اینقدر زود جوابمو دادین, من واقعا متشکرم از شما دوست عزیزم آقا علی که اینقدر بدون تعصب جواب دادید !:10: :12:حقیقتا الان در این تاریخ زمانی توی شهر ما n73 music (370 تومان و p1 440 با گارانتی می فروشن :19: اما الان واقا موندم چی بگیرم چون با این وجودی که شما گفتید کیفیت کاری ان73 های جدید مثلی که پاینه! اما خودمم بشتر نوکیا دوست دارم دیگه ازاین گوشیم (p990)یا گوشیای سونی خسته شدم:42:اما p1 گوشی خوبیه من منکر این قضیه نمیشم! حالا امکان داره بگید اگه شما بجای من بودید با 450 تومان چی میگرفتین توی این بازار خراب؟ :wac: البته با توجه به فرمایشاتتون در پست قبل . :3:
ali racer
11-12-2007, 13:15
اولا ممنون از اینکه اینقدر زود جوابمو دادین, من واقعا متشکرم از شما دوست عزیزم آقا علی که اینقدر بدون تعصب جواب دادید !:10: :12:حقیقتا الان در این تاریخ زمانی توی شهر ما n73 music (370 تومان و p1 440 با گارانتی می فروشن :19: اما الان واقا موندم چی بگیرم چون با این وجودی که شما گفتید کیفیت کاری ان73 های جدید مثلی که پاینه! اما خودمم بشتر نوکیا دوست دارم دیگه ازاین گوشیم (p990)یا گوشیای سونی خسته شدم:42:اما p1 گوشی خوبیه من منکر این قضیه نمیشم! حالا امکان داره بگید اگه شما بجای من بودید با 450 تومان چی میگرفتین توی این بازار خراب؟ :wac: البته با توجه به فرمایشاتتون در پست قبل . :3:
والا واقعا انتخب سختیه
به چند دلیل
با وجود اینکه خودم ان73 دارم
ولی در موقعیت انتخاب پی1 رو میخریدم
بعلت کیفیت کار بهتر و جدید بودن
البته اینو هم بگم پی1 در واقع یه پی990 هستش با بهینه سازی های فراوان
:46:
Mojtaba N87
11-12-2007, 13:45
والا واقعا انتخب سختیه
به چند دلیل
با وجود اینکه خودم ان73 دارم
ولی در موقعیت انتخاب پی1 رو میخریدم
بعلت کیفیت کار بهتر و جدید بودن
البته اینو هم بگم پی1 در واقع یه پی990 هستش با بهینه سازی های فراوان
:46:
موافقم.اگه از 990 خسته شدی ، پی 1 هم روی همون پلت فرم ساخته شده...
با این پول کمی صبر کن و ان 95 یا این 81 معمولی بگیر
Saman-tci
11-12-2007, 18:25
علی جان اشتباه میکنی ....
CPU گوشی N73 مقدار 211 مگاهرتز هست ...
و Cpu گوشی P1 مقدار 178 مگاهرتز هست ....
سلام به همه دوستان
من یه n73me فنلاند دارم یه پیشنهاد بهم شده که با یه گوشیه i-teq x box عوضش کنم اونم دیدم گوشیه سالمیه!
به نظر شما عوضش کنم ؟؟؟
فعلا یکی از برتریهاش تک بودنش هست .
برنامه هاش مثل سیمبیان موجود هست ؟
دوستان دلایلتون رو هم بگین ...
ali racer
12-12-2007, 13:08
علی جان اشتباه میکنی ....
CPU گوشی N73 مقدار 211 مگاهرتز هست ...
و Cpu گوشی P1 مقدار 178 مگاهرتز هست ....
والا سامان جان من با پی990 دوستم
تو برنامه
x-poler
این مقدار رو دیدم
210 مگا هرتز زده بود
و از اون جایی که
سی پی یو این دو مدل یکی هست
گفتم که بربر اند
حالا شما اگه اطلاعات کاملتری داری در این زمینه
خوشحال میشیم مثل همیشه از اطلاعات کاملتون استفاده کنیم :11:
Mojtaba N87
12-12-2007, 15:19
والا سامان جان من با پی990 دوستم
تو برنامه
x-poler
این مقدار رو دیدم
210 مگا هرتز زده بود
و از اون جایی که
سی پی یو این دو مدل یکی هست
گفتم که بربر اند
حالا شما اگه اطلاعات کاملتری داری در این زمینه
خوشحال میشیم مثل همیشه از اطلاعات کاملتون استفاده کنیم :11:
برای چک کردن سرعت cpu باید از برنامه های مخصوص همین کار استفاده کرد.راه راحت تر یه سرچ تو سایت های تخصصی مثل gsmarena ! :31:
تكليف من اين وسط چيه :19: دوستان آستين بالا بزنين يه حولي بدين:31::10:
tina salehe
12-12-2007, 17:53
[quote=ali racer;1886749]قبلا هم چنین مشکلی بوده
با رم ريدر ديگه امتحان كردم اما بازم نتونست مموريمو بشناسه شما راهي ديگهاي دارين براي درست شدن مموري يا بايد ببرم تعميرات موبايل راستي اگه ببرم تعميرگاه موبايل به نظرتو ندرست ميشه يا نه؟
ممنون
ali racer
12-12-2007, 19:25
[quote=ali racer;1886749]قبلا هم چنین مشکلی بوده
با رم ريدر ديگه امتحان كردم اما بازم نتونست مموريمو بشناسه شما راهي ديگهاي دارين براي درست شدن مموري يا بايد ببرم تعميرات موبايل راستي اگه ببرم تعميرگاه موبايل به نظرتو ندرست ميشه يا نه؟
ممنون
از اطلاعات مموریت بک اپ بگیر بعد با استفاده از گوشیت فرمتش کن
سلام
2 ساعت وقت گذاشتم کل این 95 صفحه رو خوندم چندین صفحه اول که همش بحث سر روش های تشخیص این که فنلاندی اصل چه جوریه چه مشخصاتی داره و.... بود اومدم جلوتر مشکلات پشت سر هم گفته شده بود از صدای ویییییییییییییییییییییییی یییییز تا صدای خش خش و ....یعد چند صفحه بعد یکی گفته بود امروز این گوشی رو خریدم آخر گوشیه یکی گفته بود چرا وقتی اس ام اس میاد گوشم رو میذارم روی اسپیکر یه صدای وییییییییییییز میده یکی گفته بود یکی گفته بود دوربین دومش مشکل داره یکی گفته بود ساسان به جای این که بگه سامان یکی گفته بود سریال گوشی رو تو فلان سایت امتحان کن یکی گفته بود رقم 7 و 8 باید 1و0 باشه اصله یکی خلافش رو ثابت کرده بود یکی گفته بود اگر روی باطری نوشته باشه Nokia اصله یکی خلافش رو اثبات کرده بود یکی گفته بود مثلث آبی سمت راست بالا نشانه تقلبی بودنه یکی خلافشو ثابت کرده بود و یکی گفته بود ..........
تا امروز قصد داشتم بخرم ولی الان با این مشکلات که مهمترینش همین تقلبی بودن بیش از حد این گوشی تو بازار هستش فعلا خرید این گوشی در هاله ای از ابهام قرار گرفته
به هر حال هر کسی که می خواد این گوشی رو بخره پیشنهاد می کنم که این تاپیک رو کامل نخونه چون مغزش می گه ویییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییز
موفق باشید
دقيقا دوست عزيز منم فرمايشاتتون تائيد مي كنم . مي خوام p1 بگيرم فعلا زياد نشده خدا رو شكر توي بازار
ali racer
13-12-2007, 15:40
سلام
2 ساعت وقت گذاشتم کل این 95 صفحه رو خوندم چندین صفحه اول که همش بحث سر روش های تشخیص این که فنلاندی اصل چه جوریه چه مشخصاتی داره و.... بود اومدم جلوتر مشکلات پشت سر هم گفته شده بود از صدای ویییییییییییییییییییییییی یییییز تا صدای خش خش و ....یعد چند صفحه بعد یکی گفته بود امروز این گوشی رو خریدم آخر گوشیه یکی گفته بود چرا وقتی اس ام اس میاد گوشم رو میذارم روی اسپیکر یه صدای وییییییییییییز میده یکی گفته بود یکی گفته بود دوربین دومش مشکل داره یکی گفته بود ساسان به جای این که بگه سامان یکی گفته بود سریال گوشی رو تو فلان سایت امتحان کن یکی گفته بود رقم 7 و 8 باید 1و0 باشه اصله یکی خلافش رو ثابت کرده بود یکی گفته بود اگر روی باطری نوشته باشه Nokia اصله یکی خلافش رو اثبات کرده بود یکی گفته بود مثلث آبی سمت راست بالا نشانه تقلبی بودنه یکی خلافشو ثابت کرده بود و یکی گفته بود ..........
تا امروز قصد داشتم بخرم ولی الان با این مشکلات که مهمترینش همین تقلبی بودن بیش از حد این گوشی تو بازار هستش فعلا خرید این گوشی در هاله ای از ابهام قرار گرفته
به هر حال هر کسی که می خواد این گوشی رو بخره پیشنهاد می کنم که این تاپیک رو کامل نخونه چون مغزش می گه ویییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییز
موفق باشید
علیک سلام
عرض کنم که دو تا مشخصه هست که من با خیلی از ان73 ها امتحان کردم
و تا الان بهتر از اون ملاک تشخیصی ندیدم
1. برچسب پشت گوشی زیر باتری دقیقا روی برد گوشی
کاملا صاف نیست و حالت برجسته و پفکی داره
2. رنگ دکمه های اعداد کاملا با دکمه موزیک ودیلیت و منو وپن یکی
هست در صورتی که
در تقلبی ها رنگ دکمه ها بصورت قهوه ای سوخته هستش
سلام به همه دوستان
من یه n73me فنلاند دارم یه پیشنهاد بهم شده که با یه گوشیه i-teq x box عوضش کنم اونم دیدم گوشیه سالمیه!
به نظر شما عوضش کنم ؟؟؟
دمتون گرم بابا !!!
فقط یه نظر کوچولو خواسته بودم .
اینه رسمش ؟؟؟؟!!!
به نظر من عوض نکن چون n73me فنلاند اصل کم گیر میاد .و همه چی داره گوشیه کاملیه
tina salehe
15-12-2007, 09:15
[quote=tina salehe;1893569]
از اطلاعات مموریت بک اپ بگیر بعد با استفاده از گوشیت فرمتش کن
ببخشيد اگه ميشه يه راه ديگه اي بگيد كه مموريمو فرمت نكنم
سلام دوستان من گوشی ام n73 me هستش وقتی می خوام تم نصب کنم این اخطارو می ده expried certificate ! از دوستان اگه می تونن کمکم کن ممنون می شم
KINGTATu
15-12-2007, 17:36
سلام دوستان من گوشی ام n73 me هستش وقتی می خوام تم نصب کنم این اخطارو می ده expried certificate ! از دوستان اگه می تونن کمکم کن ممنون می شم
برو تو Clock و تاريخ گوشيتو به يه سال قبل برگردون بعد نصبش كن
H.Operator
15-12-2007, 23:19
من كه ان73 معمولي دارم فريم ورش 4 بابامثل موزيك پس اينقدر بحث نكنيد با هم رم 2گيگ هم انداختم روش و ازش خيلي راضيم.
برو تو Clock و تاريخ گوشيتو به يه سال قبل برگردون بعد نصبش كن
ممنون کار کرد ولی بازم تو بعضی از نرم افزارا که می خوام رو گوشی ام نصبش کنم خطا میده اگه گوشیمو آپش کنم به نظرتون رفع بشه ؟
ali racer
16-12-2007, 00:56
ممنون کار کرد ولی بازم تو بعضی از نرم افزارا که می خوام رو گوشی ام نصبش کنم خطا میده اگه گوشیمو آپش کنم به نظرتون رفع بشه ؟
ربطی به اپ کردن نداره
باید بعضی از برنامه ها رو ساین کنی بعدا نصب کنی
reza2pars
16-12-2007, 13:04
چطور صدای فلاش عکس گرفتن و فیلم گرفتن رو قطع کنم؟
بصورت معمولی قطع نمیشه .
باید از برنامه های عکاسی استفاده کنی ...
همونطور که دوستمون گفتن باید برنامه ها رو ساین کنی .برو یاد بگیر زودتر یه بار برای همیشه .البته هر 6 ماه باید تمدیدش کنی ...
tina salehe
16-12-2007, 13:44
سلام ali raser
مموريمو فرمت كردم بازم نشد يه راه ديگه اي به ذهنتون نميرسه؟
من كه ان73 معمولي دارم فريم ورش 4 بابامثل موزيك پس اينقدر بحث نكنيد با هم رم 2گيگ هم انداختم روش و ازش خيلي راضيم.
چه بحثی ؟؟؟؟!!!
اگه منظورت اون مشکل دوستمون راجع به برنامه هاست باید بگم بعضی یا بهتر بگم بیشتر برنامه ها باید ساین بشن تو این سری ....
M_Abieteh
16-12-2007, 15:58
بصورت معمولی قطع نمیشه .
سلام دوست عزیز این برنامه رو از کجا باید گیر اورد؟
ali racer
16-12-2007, 16:28
سلام دوست عزیز این برنامه رو از کجا باید گیر اورد؟
بصورت معمولی قطع نمیشه .
اصلا برنامه احتیاج نداره....
فقط پروفیلتو بزار رو سایلنت
یا اینکه تو پروفیل ها
وارنینگ تون رو اف کن
خواهش میکنم اطلاع ندارین از چیزی پست الکی ندین و گمراه نکنین مردمو !!
سلام ali raser
مموريمو فرمت كردم بازم نشد يه راه ديگه اي به ذهنتون نميرسه؟
سلام
1.ریسر رو غلط نوشتی
2. با یه رم ریدر دیگه امتحان کن
اگه بالا نیومد اشکال از مموریت هستش
M_Abieteh
16-12-2007, 18:43
اصلا برنامه احتیاج نداره....
فقط پروفیلتو بزار رو سایلنت
یا اینکه تو پروفیل ها
وارنینگ تون رو اف کن
خواهش میکنم اطلاع ندارین از چیزی پست الکی ندین و گمراه نکنین مردمو !!
سلام دوست عزیز من قبلا این کارها که گفتین کردم ولی هنوز نتونستم صداشو قطع کنم.صداش عوض میشه ولی قطع نمیشه.:41::41:
reza2pars
16-12-2007, 22:44
بصورت معمولی قطع نمیشه .
مثلا چه برنامه ای؟
reza2pars
16-12-2007, 22:50
سلام دوست عزیز من قبلا این کارها که گفتین کردم ولی هنوز نتونستم صداشو قطع کنم.صداش عوض میشه ولی قطع نمیشه.:41::41:
من هم امتحان کردم نشد راه عملی ندارید
ali racer
16-12-2007, 23:01
امکان نداره
من به شخصه بارها وبارها با گوشی خودم
(ان73 موزیک ادیشن )این کارو انجام دادم
واسه خاطر شما بازم همین الان انجام میدم وایسین.....
انجام دادم
رو پروفایل سایلنت صدایی نداره
و
رو پروفیل های دیگه هم وارنینگ تون رو خاموش کنین بازم صدا نداره دوربین !!!
M_Abieteh
16-12-2007, 23:08
امکان نداره
انجام دادم
و
شاید سری جدید n73 me این مشکل رو داشته باشه؟
یا باید گزینه دیگری رو دستکاری کرد.
ali racer جان من اون پستتو دیدم ولی چیزی نگفتم تا گندش در آد خنگ که نیستم اون روشی که گفتی سایلنت یا وارنینگ تون رو تقریبا همه بلدن !!
عزیزم من همینطوری چیزی نمیگم شما هم لطفا همین طوری چیزی نگید !
دوستانی که منو میشناسن اینجا میدونن من هیچ وقت با این لحن با کسی حرف نمیزنم .
شاید شما هم راست بگین ولی من تا دو تا ورژن قبل رو که میدونم با این روش نمیشه قطعش کرد .
راستش من تا حالا نرفتم دنبال این برنامه چون نیازی نداشتم بهش ولی اگه کارتم اجازه بده حتما امشب براتون میذارمش ...
ali racer
16-12-2007, 23:35
ali racer جان من اون پستتو دیدم ولی چیزی نگفتم تا گندش در آد خنگ که نیستم اون روشی که گفتی سایلنت یا وارنینگ تون رو تقریبا همه بلدن !!
دوستانی که منو میشناسن ایجا میدونن من هیچ وقت با این لحن با کسی حرف نمیزنم .
شاید شما هم راست بگین ولی من تا دو تا ورژن قبل رو که میدونم با این روش نمیشه قطعش کرد .
راستش من تا حالا نرفتم دنبال این برنامه چون نیازی نداشتم بهش ولی اگه کارنم اجازه بده حتما امشب براتون میذارمش ...
اول
اینکه من هیچ وقت با لحن بدی پست ندادم ونمیدم
اون مشکل شماست که با لحن بد خوندیش
دوم
در مورد فریمور بگم که من ان73 ام رو اپ نکردم
و از اولین ویرایش استفاده میکنم و این روش جواب داده و میده !
اگه به صفحات اولیه تاپیک در هم نگاه کنین میبینین که
اونجا هم واسه بعضی از دوستان
با اپ کردن این مشکل در95% گوشی ها رفع میشه
سوم
هدف ما از پست دادن کمک دادن و کمک گرفتن از دیگران هست
نه بی احترامی!
به هر صورت من هیچ وقت قصد بی احترامی به شما یا کسه دیگه ای رو نداشتم
اگرم ناراحت شدی ...:11:
نه عزیز ناراحت که نشدم .من کلا آدم خونسرد و مهربونیم !!!
من از آخرین ورژن ان73 استفاده میکنم و این مشکل رو داره .
1 ماهی هست که آپ کردم ورژن هم 4.0736.3.2.1
M_Abieteh
16-12-2007, 23:56
سلام بچها من از ورژن قبلی استفاده میکنم و تاحالا هم گوشیمو اپ نکردم از همون اول با این روش جواب نمیداد.
اسم نرم افزارش اینه اگه پیداش نکردین بگین آپلود کنم براتون ...
PhotoRite SP v6.13
ورژن جدیدش رو هم جلوش نوشتم ...
سلام بچها من از ورژن قبلی استفاده میکنم و تاحالا هم گوشیمو اپ نکردم از همون اول با این روش جواب نمیداد.
عزیزم مگه شما ورژن گوشیت چنده ؟؟
اگه 4.072 هم باشه فکر کنم اینطوری باشه ...
tina salehe
17-12-2007, 09:26
سلام دوستان
من يه سؤال داشتم و اون اينكه مموري گوشيم رو وقتي با سيم رابط به pc وصل ميكنم كامپيوتر ميتونه مموريمو بخونه ولي وقتي مموريمو با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكنم اصلا مموريمو نميتونه بشناسه ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟در ضمن باچند تا رم ريدرامتحان كردم ولي همشون پيغام please insert ميدهد :41:
tina salehe
17-12-2007, 09:26
سلام دوستان
من يه سؤال داشتم و اون اينكه مموري گوشيم رو وقتي با سيم رابط به pc وصل ميكنم كامپيوتر ميتونه مموريمو بخونه ولي وقتي مموريمو با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكنم اصلا مموريمو نميتونه بشناسه ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟در ضمن باچند تا رم ريدرامتحان كردم ولي همشون پيغام please insert ميدهد :41:
سلام به همه. من تا چند وقت پیش n70 داشتم که البته بعد از مدتها پبش من بودن به ملکوت اعلا پیوست!!
حالا می خوام n73me بگیرم. حالا تو هر مغازه ای میرم میگن فنلاندی رو خدا رحمت کنه الان همش آلمانیه و یا لیبل فنلاند خورده!! به نظر شما من چیکار کنم؟ می ترسم آلمانی هم نباشه و چینی باشه! چیکار کنم؟ چجوری تشخیص بدم؟ کل تاپیک و خودم ولی نه تنها چیزی نفهمیدم که تا 2و3 ساعت سرم درد گرفت از بس گیج شدم حالا اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم
سلام به همه. من تا چند وقت پیش n70 داشتم که البته بعد از مدتها پبش من بودن به ملکوت اعلا پیوست!!
حالا می خوام n73me بگیرم. حالا تو هر مغازه ای میرم میگن فنلاندی رو خدا رحمت کنه الان همش آلمانیه و یا لیبل فنلاند خورده!! به نظر شما من چیکار کنم؟ می ترسم آلمانی هم نباشه و چینی باشه! چیکار کنم؟ چجوری تشخیص بدم؟ کل تاپیک و خودم ولی نه تنها چیزی نفهمیدم که تا 2و3 ساعت سرم درد گرفت از بس گیج شدم حالا اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم
راستی گارانتی شونم پارس تل هستش
M_Abieteh
17-12-2007, 11:40
عزیزم مگه شما ورژن گوشیت چنده ؟؟
اگه 4.072 هم باشه فکر کنم اینطوری باشه ...
سلام دوست عزیز من از همون اول که خریدم تا حالا اپ نکردم ورژنش رو دقیق نمیدونم چنده و لی اینو میدونم که عدد اولش 3 هست.
سلام دوست عزیز من از همون اول که خریدم تا حالا اپ نکردم ورژنش رو دقیق نمیدونم چنده و لی اینو میدونم که عدد اولش 3 هست.
عزیزم بهتره این بحث رو تموم کنیم .اون برنامه رو که گفتم بگیرین مشکلتون حل میشه البته اگه خودم تونستم میذارم براتون ...
این هم همون برنامه ای که گفتم .آپلودش کردم .لینکش رو پایین مینویسم ...
M_Abieteh
17-12-2007, 16:18
این هم همون برنامه ای که گفتم .آپلودش کردم .لینکش رو پایین مینویسم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز میشه این برنامه رو جایی دیگه اپلود کنی. ممنون.
reza2pars
17-12-2007, 22:23
مثلا چه برنامه ای؟
امکان نداره
انجام دادم
و
شاید سری جدید n73 me این مشکل رو داشته باشه؟
یا باید گزینه دیگری رو دستکاری کرد.
دوستانی که منو میشناسن اینجا میدونن من هیچ وقت با این لحن با کسی حرف نمیزنم .
راستش من تا حالا نرفتم دنبال این برنامه چون نیازی نداشتم بهش ولی اگه کارتم اجازه بده حتما امشب براتون میذارمش ...
کسی راه حلی پیدا نکرد برنامه ای ترفندی ........ آستین بالا بزنید.
shabgard
18-12-2007, 00:05
بروبکس راهی هست که سرعت این گوشی ببره بالا !!حتی موقع فیلم برداری 2ثانیه وسط فیلمبرداری گیرمیکنه!! وقعا عصاب خورد کن شده !!مموریم هم خالی هست اپگرید هم کردم !!مسترریست هم کردم درست نشد!!!:((
Mojtaba N87
18-12-2007, 01:10
بروبکس راهی هست که سرعت این گوشی ببره بالا !!حتی موقع فیلم برداری 2ثانیه وسط فیلمبرداری گیرمیکنه!! وقعا عصاب خورد کن شده !!مموریم هم خالی هست اپگرید هم کردم !!مسترریست هم کردم درست نشد!!!:((
منم یکی از دوستام که تازه گرفته این مشکل رو داره.مدل آلمانیشه.من خودم چند ماه پیش فنلاندش رو داشتم عالی بود سرعتش.حالا نمی دونم واقعا دلیلش همینه!! :46:
shabgard
18-12-2007, 08:35
من 3ماه پیش گرفتم و کد هم برای فنلاند هست پشتشم نوشتهfinland ممکته اشکال از تم باشه؟ که سنگین باشه؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
Mojtaba N87
18-12-2007, 12:19
من 3ماه پیش گرفتم و کد هم برای فنلاند هست پشتشم نوشتهfinland ممکته اشکال از تم باشه؟ که سنگین باشه؟
بعیده! چون این گوشی رم بالایی داره و با تم کم نمیاره...
سلام دوست عزیز میشه این برنامه رو جایی دیگه اپلود کنی. ممنون.
هر جا شما بگی من آپ میکنمش !!:46:
بعیده! چون این گوشی رم بالایی داره و با تم کم نمیاره...
همچین بی تاثیر هم نیستااا ....
shabgard
18-12-2007, 23:04
اره بی تاثیر نیست تم عوض کردم درست شد!!ممنون بروبکس!!
اره بی تاثیر نیست تم عوض کردم درست شد!!ممنون بروبکس!!
نه تنها رو این گوشی بلکه روی همه گوشیها تاثیر داره ...
چند وقتیه دیگه نمیتونم گوشیمو با masstorage به کامپیوتر وصل کنم
قبلا کار میکرد ولی الان eror میده و نمیشه اینکار رو کرد و فقط با پی سی سوییت میشه به کامپیوتر وصل شد
محل ذخیره شدن مسیج ها رو هم تغییر دادم ولی درست نشد
چند وقتیه دیگه نمیتونم گوشیمو با masstorage به کامپیوتر وصل کنم
قبلا کار میکرد ولی الان eror میده و نمیشه اینکار رو کرد و فقط با پی سی سوییت میشه به کامپیوتر وصل شد
محل ذخیره شدن مسیج ها رو هم تغییر دادم ولی درست نشد
یه چیزی هست که تو مموریت فعاله ...
فونتی چیزی نریختی توش مموریت که فعال باشه ؟؟؟
همه ی برنامه ها رو غیر فعال کن منظرم همونیه که وقتی منو رو نگه میداری میاد .
اگه نشد یه بار گوشیتو خاموش کن و دوباره روشن کن و بدون اینکه جایی بری وصلش کن به کام ...
ایشالا که حل میشه ...
سلام دوستان،
من هر از گاهی مموری گوشیم فول میشه و اررور کمبود مموری می ده!یعنی طوری که از 40 مگابایت مموری گوشی فقط 100 کیلوبایت آزاد هست بعد از کلی جستجو با xplore فهمیدم که فایل lifeblog.db حجمش 34 مگابایت شده(خودش بعد از 4 یا 5 ساعت به حالت قبلی بر می گرده ولی در اوون 5 ساعت عملا گوشی من بی استفاده هست نه اس ام اس می گیرم و نه می تونم کاری کنم) در یک فروم خوندم که این فایل رو delete کنید یا که read-only کنیدش ولی xplore نه می تونه پاکش کنه نه اینکه read-only فایل در مسیر c:\DATA\lifeblgo\Database\Lifeblog.db قرار داره.
اگه دوستان هم این مشکل رو دارند یا کسی راه حلی داره برای پاک کردن و یا read-only کردن این فایل یا کلا از بین بردن این مشکل بیان کنه.
ممنون می شم.
tekno2006
19-12-2007, 16:40
سلام
من هم به جمع N73 موزیک ادیشن پیوستم .می خواستم بدونم چرا فایل های رو که با بلو توس می گیرم توی شاخه system مموری کارت قسمت ایمیلش نمیبینم آخه تو 6630 میشد دید ولی اینجا نه
Mojtaba N87
19-12-2007, 19:38
نه تنها رو این گوشی بلکه روی همه گوشیها تاثیر داره ...
خوب مثل اینکه اشتباه می کردم:31:
karajwizard
19-12-2007, 20:26
دوستان گل سلام. یه بابایی میخواد n 73 رو بفروشه که میگه 4 روز کار کرده ولی نیمدونم که راست میگه یا نه؟
1.آیا روشی برای پی بردن به مدت زمان کارکرد گوشی وجود داره؟
2.قیمتش رو 240 گفته چطوره مدلش معمولیه
اگه سوالم زیاد ربطی نداشت به بزرگواری خودتون ببخشید
سلام
من هم به جمع N73 موزیک ادیشن پیوستم .می خواستم بدونم چرا فایل های رو که با بلو توس می گیرم توی شاخه system مموری کارت قسمت ایمیلش نمیبینم آخه تو 6630 میشد دید ولی اینجا نه
سلام عزیزم
اولا عضویتت رو تبریک میگم ...
ثانیا این گوشی کلا سیستمش با 6630 فرق میکنه اگه توجه کرده باشی برنامه های 6630 به این گوشی نمیخورن در حال حاضر هم با هیچ کدوم از نرم افزارهای فایل منیجر گوشی نمیشه به فایلهای سیستمیه گوشی رفت یعنی این بلوتوث ها میرن یه جایی که از تو گوشی نمیتونی ببینی کجاست !!!
سلام دوستان،
من هر از گاهی مموری گوشیم فول میشه و اررور کمبود مموری می ده!یعنی طوری که از 40 مگابایت مموری گوشی فقط 100 کیلوبایت آزاد هست بعد از کلی جستجو با xplore فهمیدم که فایل lifeblog.db حجمش 34 مگابایت شده(خودش بعد از 4 یا 5 ساعت به حالت قبلی بر می گرده ولی در اوون 5 ساعت عملا گوشی من بی استفاده هست نه اس ام اس می گیرم و نه می تونم کاری کنم) در یک فروم خوندم که این فایل رو delete کنید یا که read-only کنیدش ولی xplore نه می تونه پاکش کنه نه اینکه read-only فایل در مسیر c:\DATA\lifeblgo\Database\Lifeblog.db قرار داره.
اگه دوستان هم این مشکل رو دارند یا کسی راه حلی داره برای پاک کردن و یا read-only کردن این فایل یا کلا از بین بردن این مشکل بیان کنه.
ممنون می شم.
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم لایف بلاگ من 310 کیو بایته !!!
راستی بعد از 4 یا 5 ساعت حجمش چه جوری میشه ؟؟
شما مسیر اس ام اس هاتو بزار رو حافظه رم به احتمال زیاد مشکلت حل میشه بلدی دیگه نه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.