مشاهده نسخه کامل
: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید، رو صفحه ی گوشی PC Suite رو انتخاب کنید بعد PC Suite رو تو کامپیوتر باز کنید ( رو سی دی گوشی این برنامه هست ) از اون قسمت Install Application رو باز کنید ( آیکونش سه تا مربع هستش با یه + ) بعد از اون تو برنامتون رو پیدا کنید و به قسمت سمت راست برنامه که بخش گوشیتون هست انتقال بدید و بعد از گوشی مراحل نصب رو دنبال کنید
نمیدونم چرا جدیدا توی سمت راست میزنه no supported phone selected.هیچ تمی رو نمیتونم توش نصب کنم.
در ضمن،با چه برنامه ای میشه حروف گچ پژ رو اضافه کرد و به عبارتی زبان عربی رو فارسی کرد برای اس ام اس ها
KINGTATu
23-10-2008, 22:03
شاید سر کابل یا ته گوشیتون کمی چرب شده باشه که وصل نمیشه
اگه بخواید زبون فارسی رو به Writing Language اضافه کنید باید گوشیتونو هک کنیدو با Rom Patcher این کارو انجام بدید که کمی دردسر داره، یا می تونید برنامه ی Farsi SMS رو رو گوشیتون نصب کنید و با اون مسیج فارسی بفرستید، یا می تونید اون 4 حرف رو با کامپیوتر تایپ کنید و تو یه فایل txt ذخیره کنید و هر کردوم رو جداگونه به templates تو بخش messaging اضافه کنید که موقع تایپ اس ام اس بتونید به متنتون Add کنیدشون
dandelionsland
24-10-2008, 13:51
سلام كسي ميدونه جه جوري ميشه عكس والبيبر n73 رو تو صفحه زمينه فول اسكرين كرد?باتشكر
KINGTATu
24-10-2008, 15:56
نمی تونید تمام صفحه کنید ولی اگه نسبت عکستون 1 به 1 باشه بزرگترین حالتش تو صفحه میشه
یا می تونید برنامه ی Theme DIY رو هم نصب کنید که بتونید تو گوشی تم بسازید و یه عکس رو به عنوان تم تمام صفحه کنید
dandelionsland
24-10-2008, 16:05
نمی تونید تمام صفحه کنید ولی اگه نسبت عکستون 1 به 1 باشه بزرگترین حالتش تو صفحه میشه
د
یه جایی گفته بود یه نرم افزاری هست که این کارو انجام میده ولی اسمش یادم نمیاد:13:
KINGTATu
24-10-2008, 23:26
بعید میدونم بشه تو چیدمان Standby اونم تو Symbian دستکاری کرد، مگه برنامه ای که میگین مثله Handy Shell خودش رو روی Stand by بزاره که اونم باز برنامه ی جانبی هست و تو سیستم دستکاری نشده
wildhunter
24-10-2008, 23:48
اون دفعه پرسیدم ازتون که چی شده که رفته؟ دادین بیرون فلش کردن؟
با آپدیت بیشتر میشه
دلتون خوشه ها ! رم 8 کجا بود؟! 4 هست
نه.تا حالا گوشیم رو نه فلشکردم نه آپدیت .خود به خود رفت
سلام دوستان
من N73 معموليمو به موزيك تبديل كردم، همه چي روبراهه فقط موقعي كه گوشيو روشن ميكنم زمانيكه دكمه منو رو چند ثانيه نگه ميدارم ميبينم برنامه music player هم Run شده.چه جوري ميشه اين برنامه رو از Start up برداشت؟
satttanism
25-10-2008, 14:20
سلام دوستان
اسپیکر گوشی من که در هنگام مکالمه ازش صدا طرف میاد صداش کم شده کسی می دونه چرا؟
Saman-tci
25-10-2008, 14:48
سلام كسي ميدونه جه جوري ميشه عكس والبيبر n73 رو تو صفحه زمينه فول اسكرين كرد?باتشكر
با استفاده از برنامه pic2theme میتونید در عرض چند ثانیه عکس موردنظر رو به تم تبدیل کنید ....
KINGTATu
25-10-2008, 16:39
سلام دوستان
من N73 معموليمو به موزيك تبديل كردم، همه چي روبراهه فقط موقعي كه گوشيو روشن ميكنم زمانيكه دكمه منو رو چند ثانيه نگه ميدارم ميبينم برنامه music player هم Run شده.چه جوري ميشه اين برنامه رو از Start up برداشت؟
حالت معمولی که نمیشه برداشتش ولی شاید بعد از هک کردن بتونید با Rom Patcher دستکاری کنید، راهی که من بلدم و تقریبا ساده تره اینه که برنامه ی JBak TaskMan رو نصب کنید ( بعد از ساین کردن برنامه یا با installserver.exe) بعد برید به Tools/Proccess بعد Musicplayer.exe که از Rom لود شده رو پیدا کنید بعد برید به Option/Program Rules حالت روی Standard باشه بعد گزینه ی Kill After Boot رو انتخاب کنید تا این برنامه بعد از ستارت آپ خود به خود Music Player.exe رو ببنده
KINGTATu
25-10-2008, 16:43
سلام دوستان
اسپیکر گوشی من که در هنگام مکالمه ازش صدا طرف میاد صداش کم شده کسی می دونه چرا؟
3 حالت داره! یا دستتون خورده ولوم کم شده، یا چون برای N73 سوراخی که ازش صدای تلفن رد میشه خیلی خیلی! باریکه ممکنه کمی کثیف شده باشه مثل گرد و خاک، یا بلندگوش مثلا نیم سوز شده، یا حالت 4 که احتمالش کمه اینه که مشکل نرم افزاری باشه
satttanism
25-10-2008, 23:10
3 حالت داره! یا دستتون خورده ولوم کم شده، یا چون برای N73 سوراخی که ازش صدای تلفن رد میشه خیلی خیلی! باریکه ممکنه کمی کثیف شده باشه مثل گرد و خاک، یا بلندگوش مثلا نیم سوز شده، یا حالت 4 که احتمالش کمه اینه که مشکل نرم افزاری باشه
مورد اول و 4ام نیست
مورد دوم هم هرچقدرم کثیف بشه بازم انقدر کم نمیشه
احتمال زیاد مورد 3امه
هزینه تعمیرش حدودا چقدر می شه به نظر شما؟
KINGTATu
26-10-2008, 00:03
یه سپیکره فسقل بادمجونه! زیاد نمیشه فکر کنم زیره 10 تومن
DARIUSH 2000
31-10-2008, 01:38
سلام امروز از شرررررررررر n73مخصوصا اون جوی استیکه مسخرش:9: راحت شدم:26: درصددم که یه n78بخرم بزرگترین خوبیش اینه که جوی استیک نداره به همه دوستانی که میخوان این گوشی را بخرن توصیه میشود به شرط از کار اندازی جوی استیک این گوشی:31: بی رقیب است
mostafa.m
31-10-2008, 20:03
عجیبه....
چون به نظر من جوی استیک یکی از مزایای این گوشیه...
wildhunter
01-11-2008, 20:42
دوستان من گوشیم چند وقته فارسیش رفته به جاش چندتا زبان اروپایی اضافه شده. کسی میدونه چه جوری درست میشه؟
واقعا کسی نمیدونه چه جوری فارسی گوشیمو میتونم برگردونم؟؟؟
KINGTATu
01-11-2008, 22:57
واقعا کسی نمیدونه چه جوری فارسی گوشیمو میتونم برگردونم؟؟؟
دومین پست صفحه ی فبل رو ببینید لطفا!!!!!
DARIUSH 2000
02-11-2008, 23:56
البته که جوی استیک خوبه ولی برای کسانیکه زیاد بازی نمیکنند وکار خاصی بجز بالا وپایین کردن با آن ندارند من خودم شخصا 2 تا جوی استیک عوض کردم بعدشم اگه جوی استیک خوب بود نوکیا در گوشیهای سری جدیدش اونا کنار نمیگذاشت حتی گوشی هایی زیر 50000 تومان درست نمیگم؟؟؟؟
M_Abieteh
03-11-2008, 00:33
سلام دوستان گوشیم زنگ میخوره باتریه گوشی خالی میشه در صورتی که پر هست.
باتریم خراب شده؟
H.Operator
03-11-2008, 01:24
سلام دوستان گوشیم زنگ میخوره باتریه گوشی خالی میشه در صورتی که پر هست.
باتریم خراب شده؟
احتمال 90 درصد باطريه............قبلش كه بري بخري مال يكي ديگه رو هم تست كن باطريشو رو گوشيت ببين چي ميشه.....:10:
نذرم افزار ان 73 می میخوام
ELVIS PRESLEY
03-11-2008, 20:19
نذرم افزار ان 73 می میخوام
بفرما .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mostafa.m
03-11-2008, 22:42
کسی تاحالا با موبایل تی وی و مپ تو ان73 کار کرده؟؟
M_Abieteh
04-11-2008, 00:16
سلام دوستان باتریه اصل n73 me چه قیمتی هست؟
H.Operator
04-11-2008, 07:18
سلام دوستان باتریه اصل n73 me چه قیمتی هست؟
اصلش كه گير نمياد اوني كه هست بهترين ماركش 18 تومنه ولي من تو پاساژ علاالدين برام از رو يك گوشي برداشت و با تضمين 2 ساله بهم داد 22 تومن اگر اينجوري گيرت بياد بهتره چون اين باطريهاي تو بازار اصلآ بدرد نمي خورن..........اگر بتوني بري نمايندگي اونجا هم گيرت مياد:5:
M_Abieteh
04-11-2008, 12:42
من یه جا رفتم گفت که اصلش 25 تومن .می ارزه اگه اصل باشه.
reza3600
04-11-2008, 13:04
سلام
فرق n73 me با n73 معمولی چیه؟
mostafa.m
04-11-2008, 15:02
اگه یه جستجویی بفرمایید این سوال بارها پرسیده شده و به ان جواب داده شده است....
موزیکال=سیاه.رم 2گیگ.هدست موزیک.دکمه ی مولتی مدیا متفاوت .گرانتر و...
wildhunter
04-11-2008, 21:45
دومین پست صفحه ی فبل رو ببینید لطفا!!!!!
ببخشبد من اشتباه نوشتم فارسی که منظورم عربی خود گوشی بود که پاک شده و بجاش چندتا زبان اروپایی اضافه شده.من تا حالا نه گوشیمو رو اپدیت کردم نه فلش.
کسی میدونه چه جوری دریست میشه؟
mostafa.m
05-11-2008, 09:45
ببخشبد من اشتباه نوشتم فارسی که منظورم عربی خود گوشی بود که پاک شده و بجاش چندتا زبان اروپایی اضافه شده.من تا حالا نه گوشیمو رو اپدیت کردم نه فلش.
کسی میدونه چه جوری دریست میشه؟
خود به خود كه نميشه بره...
شما بفرماييد اگه كار خاصي انجام داديد (مثلا نرم افزار خاصي يا نميدونم گوشي از دستت افتاده يا...)شايد بهتر كمك بشه بهتون
hojjat_vahidi
05-11-2008, 15:34
با سلام
گوشي من ان 73 موزيك است
مدتي است كه به هيچ عنوان فايلهاي SIS را نه ميتونم نصب كنم و نه ميتونم ريمو كنم
كلا انگار قابليت install و uninstall از بين رفته و ارورر ميده
كسي ميتونه كمك كنه
با سپاس
mostafa.m
05-11-2008, 15:53
با سلام
گوشي من ان 73 موزيك است
كسي ميتونه كمك كنه
با سپاس
1-لطفا دقیقا بگید چه اروری میده...
2-این فایلای سیس مخصوص ورژن 3 هست؟؟؟!!
wildhunter
05-11-2008, 21:35
خود به خود كه نميشه بره...
شما بفرماييد اگه كار خاصي انجام داديد (مثلا نرم افزار خاصي يا نميدونم گوشي از دستت افتاده يا...)شايد بهتر كمك بشه بهتون
گوشی که از دستم نیافتاده.برنامه هم opera mini و divx player و timer نصب کردم.کاری خاصی
هم نکردم
aluminum
06-11-2008, 20:17
دوستان من جدیداً به یه مشکلی برخوردم
چند وقت پیش گوشیمو کلاً فرمت کردم.و دوباره شروع نه نصب برنامه کردم
ولی چند روزی هست که Ram(درایوd) گوشیم بعد از روشن گوشی باباز و بسته کردن چند تا برنامه ساده مثلاً باز و بسته کردن دوربین سریع میره زیر 2 میگ و دیگه نمیشه دوربین رو باز کرد میزنه مموری فول و بعضی مواقع خود به خود رادیو گوشی بسته میشه
مشکل از کجاست؟
سلام. يه سوال كوتاه دارم. با اين گوشي چطوري ميشه صفحات وب رو ذخيره كرد؟
mostafa.m
07-11-2008, 23:54
اپرا ميني رو هم امتحان كردين؟
TATAR.BonFire
08-11-2008, 18:35
من مدتی پیش گوشیم را با اخرین آپدیت،اپدیت کردم ولی الان خیلی از اون نرمفزار هایی که قبلا نصب میشد دیگه نصب نمیشن
من چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟
H.Operator
08-11-2008, 19:35
من مدتی پیش گوشیم را با اخرین آپدیت،اپدیت کردم ولی الان خیلی از اون نرمفزار هایی که قبلا نصب میشد دیگه نصب نمیشن
من چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟
احتمالآ احتیاج به ساین دارن....:5:
ELVIS PRESLEY
08-11-2008, 19:42
رو صفحه ی مورد نظرت اپشن > تولز > سیو پیج.
H.Operator
09-11-2008, 00:57
دوستان من جدیداً به یه مشکلی برخوردم
چند وقت پیش گوشیمو کلاً فرمت کردم.و دوباره شروع نه نصب برنامه کردم
ولی چند روزی هست که Ram(درایوd) گوشیم بعد از روشن گوشی باباز و بسته کردن چند تا برنامه ساده مثلاً باز و بسته کردن دوربین سریع میره زیر 2 میگ و دیگه نمیشه دوربین رو باز کرد میزنه مموری فول و بعضی مواقع خود به خود رادیو گوشی بسته میشه
مشکل از کجاست؟
شما مموریت رو باید حتمآ ویروسیابی کنی یا بزاری تو یک گوشیه دیگه که ویروسیاب به روزی داره(با ویروس یاب کامپیوتر این کارو نکن که فایده نداره و نمی تونه ویروسهای سیمبین رو تشخیص بده)
ببین عزیز شما هر چی درایو cرو فرمت کنی بعد مموری آلوده به ویروس رو تو گوشیت بزاری باز همون آشو همون کاسه میشه:13:....
H.Operator
09-11-2008, 01:02
با سلام
گوشي من ان 73 موزيك است
كسي ميتونه كمك كنه
با سپاس
اگر نتونستی حلش کنی این کارو بکن....گوشیت رو تو حالت پی سی سویت به کامپیوتر وصل کن بعد با خود برنامه پی سی سویت یک بک آپ از گوشیت بگیر و نهایتآ با کد #7370#* فون مموری رو فرمت کن و مطمعن باش که درست میشه:10:
TATAR.BonFire
09-11-2008, 12:33
احتمالآ احتیاج به ساین دارن....:5:
نه بابا،ساین هم می کنم ولی یه ارور جدید می ده که کلمه آخرش اینجوریه suplier نمی دونم شاید اشتباه بنویسم ولی تو همین مایه هاست
aluminum
09-11-2008, 15:05
شما مموریت رو باید حتمآ ویروسیابی کنی یا بزاری تو یک گوشیه دیگه که ویروسیاب به روزی داره(با ویروس یاب کامپیوتر این کارو نکن که فایده نداره و نمی تونه ویروسهای سیمبین رو تشخیص بده)
ببین عزیز شما هر چی درایو cرو فرمت کنی بعد مموری آلوده به ویروس رو تو گوشیت بزاری باز همون آشو همون کاسه میشه:13:....
خیلی ممنون از راهنمایتون
امروز که رم گوشی مو در اوردم گوشی بالا نمی یومد
فکر می کنید لین مشکل از ویروس باشه
اپرا ميني رو هم امتحان كردين؟
يعني بدون نرم افزار امكانش نيست؟:46:
رو صفحه ی مورد نظرت اپشن > تولز > سیو پیج.
دوست عزيز همچين مسيري رو ندارم.!:18:
H.Operator
11-11-2008, 19:40
نه بابا،ساین هم می کنم ولی یه ارور جدید می ده که کلمه آخرش اینجوریه suplier نمی دونم شاید اشتباه بنویسم ولی تو همین مایه هاست
آره این همون ارور ساینه......شاید فایل cer و key که داری مشکل دارن.....
به نظر من گوشیت رو هک کن و هر چی برنتمه خواستی بریز توش از شر این پیام هم راحت میشی×:10:
H.Operator
11-11-2008, 19:43
خیلی ممنون از راهنمایتون
امروز که رم گوشی مو در اوردم گوشی بالا نمی یومد
فکر می کنید لین مشکل از ویروس باشه
آره ممکنه .......رم رو در بیار و گوشی رو با این کد #7370#* فرمت کن بعد مموری رو با کامپیوتر 1 بار فرمت کن و بزار تو گوشی و با گوشی هم فرمت کن ...باید درست بشه احتما لا:10:.......
darya_2006
12-11-2008, 07:32
علت دادن این پیغام خطا در اجرای فایلهایی که از طریق بلوتوث میرسه چیه؟!!
file corrupted.operation faild.
darya_2006
12-11-2008, 08:56
عزیزان کمکم کنین.
امرجنسیه.
mostafa.m
12-11-2008, 10:03
یا مخصوص گوشی نیست
یا نصفه کاله رسیده........
tina salehe
12-11-2008, 10:05
فرمت اون فايلهايي كه از طريق بلو توث ميگيري چيه
H.Operator
12-11-2008, 11:25
ببیندوست عزیز این ارور ربطی به بلوتوث نداره ....معنیش اینه که فایل مورد نظر خرابه همین:5:
darya_2006
12-11-2008, 13:03
هم سیس هم صوتی و هم تصویری! همه فرمتا.
وقتی فایلایی که با بلوتوث میگیرم مارک دار باشه این خطارو میده.!!!اگه همون فایلارو تکی تکی بگیرم بیشترشونو اجرا میکنه!!!
به نظر شما مشکل از سیستم عامل گوشی میتونه باشه؟
با فلش کردن درست میشه؟
H.Operator
12-11-2008, 19:21
هم سیس هم صوتی و هم تصویری! همه فرمتا.
وقتی فایلایی که با بلوتوث میگیرم مارک دار باشه این خطارو میده.!!!اگه همون فایلارو تکی تکی بگیرم بیشترشونو اجرا میکنه!!!
به نظر شما مشکل از سیستم عامل گوشی میتونه باشه؟
با فلش کردن درست میشه؟
نه عزیز چرا فلش خودت با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی و مموری رو هم از گوشی در بیار و با کامپیوتر فرمت کن و با خود گوشی هم بعد از فرمت گوشی فرمتش کن.
به همین راحتی:10:
wildhunter
12-11-2008, 20:20
واقعا کسی نمیدونه چه طوری میتونم زبان عربی گوشیمو که پاک شده و دلیلشم نمیدونم رو برگردونم؟
نه فلش کردم نه اپدیت و نه از دستم افتاده
H.Operator
12-11-2008, 23:32
واقعا کسی نمیدونه چه طوری میتونم زبان عربی گوشیمو که پاک شده و دلیلشم نمیدونم رو برگردونم؟
نه فلش کردم نه اپدیت و نه از دستم افتاده
ببین خوب عجیبه تو روش پست قبلی رو که توضیح دادم رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه؟؟؟؟:5:
سلام دوستان
يه مشكلي براي گوشيم(N73 ME) پيش اومده.......
هر عكسي رو كه با خود گوشي ميگيرم و توي gallery سيو ميكنم نشون نميده(فايلا رو شكسته نشون ميده) اصلا بهتره بگم هيچ عكسي رو توي gallery نشون نميده(عكسايي كه بلوتوث شده رو تو Inbox نشون ميده ولي تو گالري كه سيو ميكنم نشون نميده)
ريست هم كردم ولي درست نشد.......
گوشي رو كه خريدم اينجور نبود نميدونم چرا اينطوري شده
ممنون اگه راهنماييم كنيد...
H.Operator
14-11-2008, 01:25
سلام دوستان
يه مشكلي براي گوشيم(N73 ME) پيش اومده.......
هر عكسي رو كه با خود گوشي ميگيرم و توي gallery سيو ميكنم نشون نميده(فايلا رو شكسته نشون ميده) اصلا بهتره بگم هيچ عكسي رو توي gallery نشون نميده(عكسايي كه بلوتوث شده رو تو Inbox نشون ميده ولي تو گالري كه سيو ميكنم نشون نميده)
ريست هم كردم ولي درست نشد.......
گوشي رو كه خريدم اينجور نبود نميدونم چرا اينطوري شده
ممنون اگه راهنماييم كنيد...
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟:5:
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی:10:
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
این کارو کردم ولی حالا در دوربین رو که باز میکنم اصلا وارد صفحه عکس گرفتن نمیشه!!!!!!!!!!!
الان فقط میتونم با دوربین دومش عکس بگیرم که اونا رو هم سیو نمیکنه!!!!!..........
mostafa.m
15-11-2008, 15:59
این کارو کردم ولی حالا در دوربین رو که باز میکنم اصلا وارد صفحه عکس گرفتن نمیشه!!!!!!!!!!!
الان فقط میتونم با دوربین دومش عکس بگیرم که اونا رو هم سیو نمیکنه!!!!!..........
حتما مشکل سخت افزاری داره دیگه...به درو دیوار نخورده؟؟
حالا یه فلششم میخوای بکن بلکه درس شه..
darya_2006
16-11-2008, 13:02
سلام عزیزان.
هم مموری کارتمو و هم فون مموریمو فورمت کردم. فایده نداشت!!! پس مشکلش از چیه؟!!! فایلاروباز نمیکنه!! بخصوص نرم افزارارو.!(سیس و جاوا) برای بعضی فایلا(مثل ام پی تری و عکس)هم پیغام unknown file format رو میده!!
اعصابمو خورد کرد.
کمکم کنین.
darya_2006
16-11-2008, 13:15
عزیزان به دادم برسین. فایلایی که تو گوشیا دیگه سری ان (حتی ان 73) جواب داده تو گوشی من جواب نمیده!!!!!!!
M O B I N
16-11-2008, 13:49
میشه بیشتر تو ضیح بدی؟
H.Operator
16-11-2008, 15:14
سلام عزیزان.
هم مموری کارتمو و هم فون مموریمو فورمت کردم. فایده نداشت!!! پس مشکلش از چیه؟!!! فایلاروباز نمیکنه!! بخصوص نرم افزارارو.!(سیس و جاوا) برای بعضی فایلا(مثل ام پی تری و عکس)هم پیغام unknown file format رو میده!!
اعصابمو خورد کرد.
کمکم کنین.
عزیزان به دادم برسین. فایلایی که تو گوشیا دیگه سری ان (حتی ان 73) جواب داده تو گوشی من جواب نمیده!!!!!!!
با این حرفهایی که میزنی فقط دو راه برات میمونه 1-بدی واست فلش کنن 2-یابا مراجعه به تاپیک زیر اقدام به آپدیت فریمور گوشیت بکنی:5:
mostafa.m
16-11-2008, 15:19
شما که همرو فرمت کردی یه فلش هم میکردی دیگه........
Saman-tci
16-11-2008, 15:22
دوست بهترین راه همون آپدیت گوشی هست ....
اگر هم گوشیت آپدیته reinstall رو بزن تا دوباره آپدیت کنه ....
darya_2006
17-11-2008, 08:02
گوشیمو تقریبا دو ماهه گرفتم.
بازم نیاز به آپدیت داره؟
چجوری میشه فلش کرد؟خودم نمیتونم؟
darya_2006
17-11-2008, 08:04
عزیزان میشه درمورد آپدیت و اینکه چه تغییراتی تو گوشی ایجاد میکنه یکم توضیح بدین.
با آپدیت نرم افزارا مثلا آنتی ویروس چه فرقی داره؟
darya_2006
17-11-2008, 08:11
جریان از این قراره :
فایلایی که با بلوتوث میگیرم( sys,ax,video,mp3) موقع اجرا پیغام خطای زیرو میده:
file corrupted,operation canceled.!!
در صورتی که این فایلا رو تو گوشیهایه دیگه اجرا میکنه!!!
بهضی موقع هم یه پیغام میده با این مفهوم که پسوند فایل تعریف نشده است!!!
تورو خدا کمکم کنین. اعصابم خورد شده.
هرکار میکنم نمیتونم نرم افزار بریزم تو گوشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کککک ککککممممممممممممممکککککک ککک
من N73 me دارم گوشیم دیگه بازی هارو save نمی کنه چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید
H.Operator
20-11-2008, 22:17
عزیزان میشه درمورد آپدیت و اینکه چه تغییراتی تو گوشی ایجاد میکنه یکم توضیح بدین.
با آپدیت نرم افزارا مثلا آنتی ویروس چه فرقی داره؟
به تاپیک زیر مراجعه کن:10:....
H.Operator
20-11-2008, 22:20
گوشیمو تقریبا دو ماهه گرفتم.
بازم نیاز به آپدیت داره؟
چجوری میشه فلش کرد؟خودم نمیتونم؟
جریان از این قراره :
فایلایی که با بلوتوث میگیرم( sys,ax,video,mp3) موقع اجرا پیغام خطای زیرو میده:
file corrupted,operation canceled.!!
در صورتی که این فایلا رو تو گوشیهایه دیگه اجرا میکنه!!!
بهضی موقع هم یه پیغام میده با این مفهوم که پسوند فایل تعریف نشده است!!!
تورو خدا کمکم کنین. اعصابم خورد شده.
هرکار میکنم نمیتونم نرم افزار بریزم تو گوشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کککک ککککممممممممممممممکککککک ککک
برو پیش این خدمات موبایلیها و گوشیت رو بده بهشون بگو تا واست فلشش کنه با دستگاه مخصوصی به نام باکس که البته هزینش هم چیزی حدوده 3-4 تومنه:5:
H.Operator
20-11-2008, 22:25
من N73 me دارم گوشیم دیگه بازی هارو save نمی کنه چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟
با کد #7370#*می تونی گوشیت رو فرمت بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟
با کد #7370#*می تونی گوشیت رو فرمت بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی
اینکارو کردم فایده نداشت مینویسه باید highscore بازیهای دیگرو پاک کنم تمام بازی هارو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همون آشو همون کاسه.:41: لطفا اگه راه دیگه ای هست راهنماییم کنید ممنون
H.Operator
27-11-2008, 19:24
اینکارو کردم فایده نداشت مینویسه باید highscore بازیهای دیگرو پاک کنم تمام بازی هارو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همون آشو همون کاسه.:41: لطفا اگه راه دیگه ای هست راهنماییم کنید ممنون
غير ممكنه مطمئني درست انجام دادي:18::19::18:
آره کد #7370#* رو زدم ازم یه سوالی کرد منم yes زدم گوشی ریست شد وقتی بالا اومد ساعت و تاریخ خواست برنامه ها و بازی ها هم اجرا نمی شدن منم همه رو remove کردم دوباره نصب کردم ولی هنوزم بازی ها save نمیشن:41: :19:لطفا کمکم کنید :11: ممنون
سلام
میشه دوربین N90 رو با N73 مقایسه کنید(هم عکاسی و هم فیلم برداری)
کدوم بهتره؟؟؟؟
(من N90 دارم و میخوام با N73me عوضش کنم دوربین واسم خیلی مهمه)
ممنون میشم
سلام به اساتید ان 73
شنیدم که یه برنامه هست که روی گوشی نصب میشه و با اون میشه جای اف ام پلیر از گوشی استفاده کرد اگه همچین چیزی صحت داره یه خورده راهنماییم کنید یا اینکه لینکه برنامشو برام بفرستید ممنوون میشم از لطفتون
Ali_7161@yahoo.com
H.Operator
01-12-2008, 08:06
آره کد #7370#* رو زدم ازم یه سوالی کرد منم yes زدم گوشی ریست شد وقتی بالا اومد ساعت و تاریخ خواست برنامه ها و بازی ها هم اجرا نمی شدن منم همه رو remove کردم دوباره نصب کردم ولی هنوزم بازی ها save نمیشن:41: :19:لطفا کمکم کنید :11: ممنون
خوب با اين اوصاف بهتره يا بري گوشيتو فلش كني يا ا ينكه آپديت كني من كه خودم آپديت رو ترجيح مي دم ....
براي آپديت به تاپيك زير برو...
H.Operator
01-12-2008, 08:09
سلام
میشه دوربین N90 رو با N73 مقایسه کنید(هم عکاسی و هم فیلم برداری)
کدوم بهتره؟؟؟؟
(من N90 دارم و میخوام با N73me عوضش کنم دوربین واسم خیلی مهمه)
ممنون میشم
از همه لحاظ n73 بهترينه با مراجعه به تاپيك زير مي توني عكسهايي رو كه با دوربينش گرفتن ببيني.....
H.Operator
01-12-2008, 08:11
سلام به اساتید ان 73
شنیدم که یه برنامه هست که روی گوشی نصب میشه و با اون میشه جای اف ام پلیر از گوشی استفاده کرد اگه همچین چیزی صحت داره یه خورده راهنماییم کنید یا اینکه لینکه برنامشو برام بفرستید ممنوون میشم از لطفتون
Ali_7161@yahoo.com
دوست عزيز همچين چيزي صحت نداره و شايعه هست چون براي اين كار شما به يك قطعه سخت افزاري احتياج داريد كه n73 اونو نداره.....:18:
سلام
ممنونم از راهنماییتون
یک سوال دیگه: به نظرتون مناسب ترین گوشی بین260000 تومن تا 300000 تومن چیه؟ ( دوربینش بیشترمهمه)
بازم متشکرم
Punisher_2008
01-12-2008, 16:06
تو نوکیا بهترین 3 مگاپیکسل از n73 داره البته با این قیمت میتونی n78 هم بگیری امکاناتش بیشتر از n73 هست ولی عکاسیش به n73 نمیرسه ولی فیلم برداریش بهتره gps wifi هم داره صداش مناسبه ولی به n73 بازم نمیرسه ال سی دی هردوشن 2.4 هست قیمتش هم 280 تومان هست گزینه مناسبیه با توجه به قیمتش
در ضمن بهتر بود داخل مشاوره خرید مطرح میکردی
mostafa.m
01-12-2008, 17:47
اضافه میکنم ان78 برخلاف ان73 اینفرارد هم نداره...
Oracle_Eldorado
01-12-2008, 22:37
رفقا اگه من آپدیت کنم سرعت گوشی بیشتر میشه ؟
مال من ورژن 3 هست .
kurosh08
02-12-2008, 07:49
با سلام
من گوشیم n73 me هست یه مدتی که نمی دونم چیو دست کاری کردم دیگه چراغ جلوش روشن نمیشه:
1- چراغ جلوش چه زمانی روشن میشه
2- آیا برای روشن یا خاموش شدن چراغ جلوی گوشی تنظیم خای داره.
3-من حدوداً 2 هفته که گوشیمو خریدم و چند روز اول چراغ می زد.
4- فکر کنم تنظیماتشو بهم زدم
سلام
گوشي من sms نميفرسته عيب از چيه ؟
مركز پيامش هم كدش رو عوض كردم فايده اي نداشت گوشي رو ريست هم كردم ولي بدون فايده بود.يكي ميتونه به من كمك كنه؟
دوست عزيز همچين چيزي صحت نداره و شايعه هست چون براي اين كار شما به يك قطعه سخت افزاري احتياج داريد كه n73 اونو نداره.....:18:
سلام دوست جون
دستت درد نکنه
ولی یه برنامه شنیدم که اینکارو میکنه اسمش Wi-Fi هست دنبالشم اگه تونستم پیدا کنم و نتیجه هم گرفتم براتون آپ میکنم میذارم تو سایت قراره که به دستم برسه جوابشو حتما بهتون میدم
با سلام
من گوشیم n73 me هست یه مدتی که نمی دونم چیو دست کاری کردم دیگه چراغ جلوش روشن نمیشه:
1- چراغ جلوش چه زمانی روشن میشه
2- آیا برای روشن یا خاموش شدن چراغ جلوی گوشی تنظیم خای داره.
3-من حدوداً 2 هفته که گوشیمو خریدم و چند روز اول چراغ می زد.
4- فکر کنم تنظیماتشو بهم زدم
سلام دوست عزیز
مشکلی نداره
آره دستکاری شده
menu>Tools>settings>phone>Display>sleep mode
برو به این منو احتمالا اونو از حالت On به حالت Off تغییر دادی
mostafa.m
02-12-2008, 15:31
مال من ورژن 3 هست .
اگه از ورژن3 بخوای به ورژن جدید اپدیت بکنی طبیعتا اره...به طور محسوسی زیاد میشه
H.Operator
02-12-2008, 16:49
سلام
گوشي من sms نميفرسته عيب از چيه ؟
مركز پيامش هم كدش رو عوض كردم فايده اي نداشت گوشي رو ريست هم كردم ولي بدون فايده بود.يكي ميتونه به من كمك كنه؟
مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????
H.Operator
02-12-2008, 17:01
مال من ورژن 3 هست .
حتمآ اين كارو بكن خيلي ورژنت قديميه.........:8::20::31:
Punisher_2008
02-12-2008, 21:38
سلام خدمت تمامی دوستان یک مدتی k800 داشتم واقعا گوشی خوبی بود حرف نداشت به خصوص عکاسی ولی باز زدم تو خط n73 چون سیمبین n-gage2 ال سی دی بزرگتر رو بیشتر میپسندم هرچند دوربین k800 بهتر و حرفه ای تر هست ولی ارزش داشت
تو نوکیا بهترین 3 مگاپیکسل از n73 داره البته با این قیمت میتونی n78 هم بگیری امکاناتش بیشتر از n73 هست ولی عکاسیش به n73 نمیرسه ولی فیلم برداریش بهتره gps wifi هم داره صداش مناسبه ولی به n73 بازم نمیرسه ال سی دی هردوشن 2.4 هست قیمتش هم 280 تومان هست گزینه مناسبیه با توجه به قیمتش
در ضمن بهتر بود داخل مشاوره خرید مطرح میکردی
----------------
سلام
خیلی مممممممممممنونمممممممممم
kurosh08
03-12-2008, 10:17
سلام
خیلی ممنون مشکل چراغش حل شد اما یک سئوال دیگه هم داشتم:
گوشی N73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که P990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (Sequnce Mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
میخواستم بدونم دلیلش چیه شما خودتون هم میتونین امتحان کنین. مگه فرق این حالت با حالت تک عکس چیه چون وقتی این حالت رو انتخاب می کنه تنظیماتش تغییر نمیکنه.
آیا برنامه ای هست که با تنضیمات حرفه ای بشه عکس گرفت و عکس با کیفیت تر و پرحجم تر بشه.
این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی N73 رو بگیره حالا هرچی P990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
الان دنبال یه برنامه هستم تا حجمش بالا برده.
با تشکر
mostafa.m
03-12-2008, 10:17
سلام خدمت تمامی دوستان یک مدتی k800 داشتم واقعا گوشی خوبی بود حرف نداشت به خصوص عکاسی ولی باز زدم تو خط n73 چون سیمبین n-gage2 ال سی دی بزرگتر رو بیشتر میپسندم هرچند دوربین k800 بهتر و حرفه ای تر هست ولی ارزش داشت
کار خوبی کردی...
پشیمون نمیشی:17::15:
mostafa.m
03-12-2008, 10:22
سلام
گوشی n73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که p990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (sequnce mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
میخواستم بدونم دلیلش چیه شما خودتون هم میتونین امتحان کنین. مگه فرق این حالت با حالت تک عکس چیه چون وقتی این حالت رو انتخاب می کنه تنظیماتش تغییر نمیکنه.
آیا برنامه ای هست که با تنضیمات حرفه ای بشه عکس گرفت و عکس با کیفیت تر و پرحجم تر بشه.
این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی n73 رو بگیره حالا هرچی p990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
با تشکر
یک نکته رو من میدونم اونم اینه که حجم عکس به نوع عکس و تعداد رنگ های عکس هم بستگی داره...
مثلا اگه بابهترین تنظیمات در شب از یک محیط سیاه عکس گرفته بشه حجمش خیلی خیلی کمتر از عکس از یک محیط رنگارنگه
برای مقایسه حجم باید از یک تصویر عکس گرفته بشه..
به نمایش درنیامدن عکس ها در گالری
سلام.فکر میکنم خیلیا این روشو بلد باشن ولی خب من خودم تازه یاد گرفتم و شاید یه سری مثل من بلد نباشن.
برای اینکه یه سری از عکسهایی که توی گوشی دارید توی گالری به نمایش درنیاد باید به tools و بعد file manager برید.
به تب دوم برید و فولدر جدیدی با این اسم ایجاد بکنید:palbtn_
بعد عکسهایی را که مایل نیستید در گالری به نمایش دربیان از فولدر image توی همون تب منتقل کنید به فولدر تازه ساخته شده.
بعد عکس منتقل شده دیگه توی گالری به نمایش درنمیاد ولی توی فولدر جدید در دسترس خواهد بود.
روش خوبی هستش برای نگهداشتن یه سری عکسایی که مایل نیستید بقیه توی گالری ببیننش.
البته باید حواستون باشه کسی توی این فولدرا نره.:دی
اگر تکراری بود شرمنده.
مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????
faield ميشه!!!
H.Operator
04-12-2008, 16:17
سلام
گوشی N73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که P990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (Sequnce Mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی N73 رو بگیره حالا هرچی P990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
با تشکر
بله همين طوره منم موقع سيزده بدر پارسال با تنظيمات auto كه عكس مي گرفتم حجم عكسم مي رفت تا 1.8 و حتي تا 2.3 مگابايت هم رفت و واقعآ كيفيت عكسها داشت ديوونم مي كرد ولي بعد از اون موقع ديگه هيچ وقت عكسام به اون حجم نرسيد......(البته به خاطر رنگارنگ بودن محيط حجم عكسها اونقدر رفت بالا)
اگر پيدا كردي واسه ما هم بزار:10:
H.Operator
04-12-2008, 16:20
faield ميشه!!!
يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو:20:
meshkiposh2200
04-12-2008, 21:12
با سلام.من خودم 5700 دارم و میدونید مینی یو اس بی هست و راحت به کامپیوتر وصل میشه ولی ان 73 یک از دوستام نمیدونم یو اس بی نیستش فک کنم میگند سریال خلاصه نمیدونم چه طوری وصل کنم هر کاری کردم کامپیوتر گوشی را نشناخت لطفا اگه کار خاصی یا اصلا مراحل نصبش را بگویید ممنون میشم
Punisher_2008
04-12-2008, 23:12
والا من مشکلی ندارم ویندوز چیه؟ mrt نیست؟ شاید مشکل از ویندوز باشه
يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو
ممنون از كمكت ...هم با ايرانسل و هم با همراه اول امتحان كردم فايده اي نداشت
H.Operator
05-12-2008, 16:34
ممنون از كمكت ...هم با ايرانسل و هم با همراه اول امتحان كردم فايده اي نداشت
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور):5:
H.Operator
05-12-2008, 16:36
با سلام.من خودم 5700 دارم و میدونید مینی یو اس بی هست و راحت به کامپیوتر وصل میشه ولی ان 73 یک از دوستام نمیدونم یو اس بی نیستش فک کنم میگند سریال خلاصه نمیدونم چه طوری وصل کنم هر کاری کردم کامپیوتر گوشی را نشناخت لطفا اگه کار خاصی یا اصلا مراحل نصبش را بگویید ممنون میشم
كابلش رو چك كن ...جاي فيشش رو با دستمال تميز كن .....اگر نشد روي يك كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه.....:5:
Punisher_2008
05-12-2008, 18:52
من سرعتشو ورژن جدید با n95 کلاسیک مقایسه کردم فرقی با هم نداشتن یکمی n95 در اجراع و باز کردن نرم افزار 1 یا 2 ثانیه زودتر باز میکرد البته نرم افزار سنگین مثلا n-gage ولی در بقیه مساوی بودن نوکیا دمش گرمه فکر کنم یک بار دیگه واسش فریمور بده بیرون سرعتشو میترکنه
یک سوال قبالا پرسیدم چک کیند ببیند شاید n73 بتونه 8'گیگ بکشه ؟ تا 4گیگ من تست کردم عالی کار میکنه ممنون میشم چک کنید
meshkiposh2200
05-12-2008, 19:48
كابلش رو چك كن ...جاي فيشش رو با دستمال تميز كن .....اگر نشد روي يك كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه.....:5:
فک نکنم عیب از کابل و اینها باشه من میخام بدونم دقیقا بعد از وصل کردن کابل باید چکار کنم یا اصلا کاری نمیخاد بکنم و خودش گوشی را میشناسه
فک نکنم عیب از کابل و اینها باشه من میخام بدونم دقیقا بعد از وصل کردن کابل باید چکار کنم یا اصلا کاری نمیخاد بکنم و خودش گوشی را میشناسه
وقتی کابل رو وصل کنید در خود گوشی از شما حهت انتخاب نوع ارتباط سوال می کنه که اگر شما PC Suite دارید اون رو انتخاب کنید اگر ندارید Mass Storage رو انتخاب کنید که مموری گوشی رو در اختیار شما می گذاره
هیچ تنظیم دیگه ای هم نمی خواد!
Punisher_2008
05-12-2008, 20:02
کابل وصل میکنه روی صفحه چند حالت میاد مثلا حالت pcsute یا Mass Storage و... باید انتخاب کنید
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور)
ممنون از كمكت ولي قبلا اين كار و كردم فايده اي نداشت و بازم نميفرسته
mostafa.m
05-12-2008, 22:22
ممنون از كمكت ولي قبلا اين كار و كردم فايده اي نداشت و بازم نميفرسته
دیگه مشکوک به سخت افزاری میزنه ها!!!
پرتاب نشده از جایی؟؟
دیگه مشکوک به سخت افزاری میزنه ها!!!
پرتاب نشده از جایی؟؟
نه اتفاقا من ادم محتاطيم و امكان اينجور اتفاقات خيلي كمه...
mr_khodaei2008
06-12-2008, 11:54
سلام میشه فایلهای آپدیت آخرین ورژن این گوشی را برام بزارین ممنون میشم
سلام میشه فایلهای آپدیت آخرین ورژن این گوشی را برام بزارین ممنون میشم
reza2pars
06-12-2008, 12:03
سلام من میخوام n73 رو بفروشم n82 بخرم نظرتون چیه پشیمون نمیشم؟
mr_khodaei2008
06-12-2008, 12:22
به هیچ عنوان
mostafa.m
06-12-2008, 13:44
بستگی داره از گوشی چی بخوای.....
M O B I N
06-12-2008, 14:20
به نظر من نوکیا هر کاری هم بکنه نمی تونه گوشی به خوبی n73 بزنه ولی شما n73 نخر چون اصل فنلاندش پیدا نمی شه و اکثر ا آلمانی هستن.
M O B I N
06-12-2008, 14:23
من می گم n73 نخر چون اکثرا آلمانی هستن.
mostafa.m
06-12-2008, 14:37
البته اگه ادم حوصله ی گشتن داشته باشه فنلاندیشم پیدا میشه.....
reza2pars
06-12-2008, 14:40
به هیچ عنوان
چرا؟ مگه n82 چه عیبی داره
mostafa.m
06-12-2008, 14:50
چرا؟ مگه n82 چه عیبی داره
منظورشون این بود به هیچ عنوان پشیمون نمیشید :دی :31:
reza fontana
06-12-2008, 16:38
چطور میشه تم های نصب شده رو از گوشی حذف کرد؟
mostafa.m
06-12-2008, 16:49
چطور میشه تم های نصب شده رو از گوشی حذف کرد؟
یه مقدار بگردید تو انجمن جوابو پیدا میکنید
از پوشه ی پرایویت فایل مربوط به اون تمو حذف کنید و...
reza2pars
06-12-2008, 16:50
منظورشون این بود به هیچ عنوان پشیمون نمیشید :دی :31:
من گیج شدم:19:
reza2pars
06-12-2008, 16:55
من آلمانیش رو دارم خیلی هم ازش راضی هستم بهتر از فنلاندی جواب داده ضمن اینکه اینروزا اکثر مارکهای فنلاندی در اصل آشغالهای چینی هستن
reza fontana
06-12-2008, 16:59
من آلمانیش رو دارم خیلی هم ازش راضی هستم بهتر از فنلاندی جواب داده ضمن اینکه اینروزا اکثر مارکهای فنلاندی در اصل آشغالهای چینی هستن
من هم ان73 فنلاندی خریدم!ازکجا بفهمم اصله؟
reza fontana
06-12-2008, 17:01
یه مقدار بگردید تو انجمن جوابو پیدا میکنید
از پوشه ی پرایویت فایل مربوط به اون تمو حذف کنید و...
اینکارو کردم ولی بازم تو تم ها هست!!!:41:
reza2pars
06-12-2008, 17:04
معمولا رقم های هفتم و هشتم سریال نامبرشون 00 یا 01 باشه هر چند دیگه نمیشه اطمینانی کرد
mostafa.m
06-12-2008, 18:25
من هم ان73 فنلاندی خریدم!ازکجا بفهمم اصله؟
بارکدش با 64 شروع میشه
رنگ برد هم سبز پررنگ
H.Operator
06-12-2008, 20:10
اینکارو کردم ولی بازم تو تم ها هست!!!:41:
سوالت رو اينجا مطرح كن.....
H.Operator
06-12-2008, 20:15
در كل دوستان حواستون باشه هر گوشي خريديد باطري تقلبي بهتون ندازن......مخصوصآ n73 ؟؟؟؟؟
reza fontana
07-12-2008, 19:01
در كل دوستان حواستون باشه هر گوشي خريديد باطري تقلبي بهتون ندازن......مخصوصآ n73 ؟؟؟؟؟
باطری اصلی چندساعت دوام داره؟واینکه باطری اصلی چه مشخصاتی داره؟
با تشکر....
reza fontana
07-12-2008, 19:07
بارکدش با 64 شروع میشه
رنگ برد هم سبز پررنگ
درسته..عین مال منه!:11::31:
چطوری میتونم note توی کامپیوتر بنویسم و توی گوشی سیو بکنم؟
معمولا ایراد میگیره و میگه نمیتونه سیو بکنه.
حتی اس ام اس رو هم نمیتونم بریزم توی گوشی
H.Operator
07-12-2008, 20:21
باطری اصلی چندساعت دوام داره؟واینکه باطری اصلی چه مشخصاتی داره؟
با تشکر....
ببين باطري اصلي اگر دست به گوشي نزني تا 4-5 روز بهت شارژ ميده يا بيشتر(باطري n73 1200 آمپر و زمان شارژدهي بالايي داره)....زمان شارژشم بايد بين 45 دقيقه تا 1 ساعت باشه.....:10:
H.Operator
07-12-2008, 20:24
چطوری میتونم note توی کامپیوتر بنویسم و توی گوشی سیو بکنم؟
معمولا ایراد میگیره و میگه نمیتونه سیو بکنه.
حتی اس ام اس رو هم نمیتونم بریزم توی گوشی
note رو نمي دونم(امتحان نكردم) ...ولي اگر با pc suite گوشيت رو به pc وصل كني ديگه واسه مسيج مشكلي نيست راحت مي توني تو پوشه درفت بريزي مسيجها رو.....:5:
اتفاقا برای منم تقلبی بودش :41:
mostafa.m
07-12-2008, 21:06
اتفاقا برای منم تقلبی بودش :41:
از کجا فهمیدی تقلبیه؟؟
reza fontana
10-12-2008, 17:52
مگه N73 فایلهای با پسوند sis رو ساپورت نمیکنه؟!!پس چرا اکثر این فایلهارو اجرا نمیکنه؟شاید مال من ساپورت نمیکنه!!!
mostafa.m
10-12-2008, 17:55
مگه n73 فایلهای با پسوند sis رو ساپورت نمیکنه؟!!پس چرا اکثر این فایلهارو اجرا نمیکنه؟شاید مال من ساپورت نمیکنه!!!
بعضی سیسها مال ورژن 1و2 هستندو در ورژن 3 مورد استفاده قرار نمیگیرند -شاید این از اونا بوده....:دی:11:
سلام دوستان میون بحثتون.
من یه ساله n73me گرفتم یه مدته که وقتی پوشش دوربین رو باز میکنم camera هی میاد و میره. میشه درستش کرد؟
masoud_persia
11-12-2008, 13:45
راهی وجود نداره N73 رو فارسی کرد مثل n81?
mostafa.m
11-12-2008, 14:27
راهی وجود نداره n73 رو فارسی کرد مثل n81?
منظورتون از فارسی -فارسی نوشتنه یا فارسی سازی کل گوشی؟
البته هردوش هم امکان پذیره...
mostafa.m
11-12-2008, 14:33
سلام دوستان میون بحثتون.
من یه ساله n73me گرفتم یه مدته که وقتی پوشش دوربین رو باز میکنم camera هی میاد و میره. میشه درستش کرد؟
احتمالا عمر در پشتش تموم شده که میتونید عوضش کنید..........
H.Operator
12-12-2008, 00:18
سلام دوستان میون بحثتون.
مشكل از اون فلزه(گيره),هموني كه سيمكارت زيرش قرار ميگيره ...اون بالا و پاينيش يك تنظيم خاصي داره كه اگر بهم بخوره اون دو تا قلز مسي كه بايد با در كشويي در ارتباط باشن هي اتصالشون جدا ميشه و دوباره وصل ميشه كه عامل اصليه اين مشكله(خودت ميتونب با امبر دست اون گيره رو كه حالت فنري داره بازو بسته كني ببيني كجا درست ميشه).......
masoud_persia
12-12-2008, 12:59
منظورم فارسی سازی نوشته ها و کل گوشی است. ممنون میشم راهنمایی کنید
reza fontana
12-12-2008, 23:30
زمان شارژ اولیه n73 چند ساعته؟حالا اگه این رعایت نشه و بعداز خرید سریعآ از گوشی استفاده بشه چی میشه؟!
H.Operator
13-12-2008, 00:11
زمان شارژ اولیه n73 چند ساعته؟حالا اگه این رعایت نشه و بعداز خرید سریعآ از گوشی استفاده بشه چی میشه؟!
ببين زمان شارژ براي تمام گوشيها اينطوره:
گوشي رو كه خريدي و هنوزم نزدي شارژ باطريشو....باطريش رو بزار رو گوشي و با گوشي ور برو تا اون شارژ كارخونه تمام بشه و گوشي خاموش شه اونوقت به مدت 6-8ساعت نه كمتر و نه بيشتر از اين زمان بزن شارژ و بعد درش بيار و ديگه استفاده كن......ولي يادت باشه وقتي زدي شارژ و فول شد و استفاده كرديو دوباره شارژش خواست تمام شه تا زماني كه پيام باطري لو نداده دوباره نزني شارژ كه عمر باطريو كم مي كنه(زمان شارژ استاندارد پس از شارژ اوليه بين 45دقيقه تا 1 ساعته)
H.Operator
13-12-2008, 00:16
منظورم فارسی سازی نوشته ها و کل گوشی است. ممنون میشم راهنمایی کنید
اين كه فارسي ساز مي خواد وتا حالا هم نوكيا رو فريمور n73 ارائه نكرده مگر اينكه از فارسي سازهاي متفرقه استفاده كني....
Punisher_2008
13-12-2008, 19:54
اشتباه شد ببخشید
hamid1002
16-12-2008, 08:29
سلام
ممکنه یه انتی ویروس برای ان 73 معرفی کنید
متشکرم
ELVIS PRESLEY
16-12-2008, 09:52
برای سیستم عامل ان 73 هنوز ویروس نساختن.
اما اگه خیل اصرار داری "کاسپر اسکای" و "نت کویین" خوبه.
به بخش برنامه های کاربردی سری 60 ویرایش 3 مراجعه کن.
Saman-tci
16-12-2008, 11:39
چرا دوست من ساخته شده شما اگه با بلوتوث روشن تشریف ببرید مترو میبینید که چند تا ویروس خوشگل براتون میفرستن
hamid1002
16-12-2008, 12:01
برای من یه مشکل پیش امده ازدوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند
من هر وقت که به گوشی یکی ازدوستام تماس میگیرم یا اس ام اس ارسال میکنم و یااز طریق بلوتوث گوشی من هنگ میکنه ونه امکان شماره گیری برام هست ونه گوشیم دیگه زنگ میخوره و باید یا گوشی را خاموش روشن کنم ویا دربعضی مواقع اونو ریست کردم درضمن اون دوستم هم که با گوشی من تماس میگیره همین مشکل برای من پیش میادن
مدل گوشی من نوکیا n73 و گوشی دوستم نوکیا 7610 می باشد
متشکرم
H.Operator
16-12-2008, 16:09
سلام
ممکنه یه انتی ویروس برای ان 73 معرفی کنید
متشکرم
برو اينجا ورژن جديد ضد ويروس F-SECURE هست(هموني كه از اورجينال كارخونه رو سيستمش N73 ايكن دانلودش هست)............
H.Operator
16-12-2008, 16:44
برای من یه مشکل پیش امده ازدوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند
من هر وقت که به گوشی یکی ازدوستام تماس میگیرم یا اس ام اس ارسال میکنم و یااز طریق بلوتوث گوشی من هنگ میکنه ونه امکان شماره گیری برام هست ونه گوشیم دیگه زنگ میخوره و باید یا گوشی را خاموش روشن کنم ویا دربعضی مواقع اونو ریست کردم درضمن اون دوستم هم که با گوشی من تماس میگیره همین مشکل برای من پیش میادن
مدل گوشی من نوکیا n73 و گوشی دوستم نوکیا 7610 می باشد
متشکرم
با كد#7370#* فرمتش كن ولي يادت باشه از اطلاعات گوشيت بك آپ بگيري چون همه چيز پاك ميشه...اگر درست نشد بايد بري بدي واست فلشش كن......
kurosh08
17-12-2008, 07:00
سلام بچه ها
میخواستم بدونم اگه من گوشیمو آپدیت کنم بعد یه وقت گوشی رو با كد#7370#* فرمتش کنم آیا آپدیتش از بین میره و می خواستم بپرسم که اگه آپدیت کنم همه برنامه هایی که مال خود نوکیا هست توی گوشیم آپدیت میشه مثل برنامه Real player یا Office .
kurosh08
17-12-2008, 07:26
میخواستم بدونم اون تمی که روی گوشی های جدید نوکیا مثل n96 هستش و سیاه رنگ هست برای دانلود وجود داره که بشه روی n73 هم وصل کرد
hamid1002
17-12-2008, 09:14
با كد#7370#* فرمتش كن ولي يادت باشه از اطلاعات گوشيت بك آپ بگيري چون همه چيز پاك ميشه...اگر درست نشد بايد بري بدي واست فلشش كن......
با تشکرازشما
ممکنه بفرمایید که این مشکل چرا پیش می اید واگه ویروس یاب نصب کنم مشکل حل میشه
H.Operator
17-12-2008, 12:19
با تشکرازشما
ممکنه بفرمایید که این مشکل چرا پیش می اید واگه ویروس یاب نصب کنم مشکل حل میشه
همونطور كه مي دوني سيستم عامل گوشسه n73سيمبينه و در كل سيستم عامل پس از مدتي عيب بر ميداره مثل ويندوز و بايد عوضش كني تا درست بشه.....
Oracle_Eldorado
19-12-2008, 16:14
با سلام .
دوستان یه سئوالی داشتم از خدمتتون .
خواستم ببینم شما موبایلتون رو وقتی کامل خالی میشه ، چند ساعت میزنید به شارژ.
چون مال من دقیقا سر 1 ساعت Full Charge میده .
ولی حالا یه مدته که باطری خراب شده .
یعنی 2 تای اول که استفاده میکنی خوب پیش میره .
اونا که تموم میشن بقیه ش الکیه .
تا یه نفر زنگ میزنه Battery Low میده .
به نظرتون اشکال از کم شارژ کردن باطری هست ؟
سلام دوستان. يه سوال كوچيك داشتم. sms هايي كه در مموري اين گوشي ذخيره مي كنيم، تو كدوم قسمت مموري save ميشن. آيا ميشه اونارو از روي مموري بعد از اينكه گوشي رو فلش ميكنيم برگردونيم يا نه؟ ممنون.
H.Operator
20-12-2008, 01:27
با سلام .
دوستان یه سئوالی داشتم از خدمتتون .
خواستم ببینم شما موبایلتون رو وقتی کامل خالی میشه ، چند ساعت میزنید به شارژ.
چون مال من دقیقا سر 1 ساعت full charge میده .
ولی حالا یه مدته که باطری خراب شده .
یعنی 2 تای اول که استفاده میکنی خوب پیش میره .
اونا که تموم میشن بقیه ش الکیه .
تا یه نفر زنگ میزنه battery low میده .
به نظرتون اشکال از کم شارژ کردن باطری هست ؟
نه غزيزم....
تجربه اي كه من دارم ميگه باطريت عمرش تمام شده .........در ضمن اوي 1 ساعت بهترين زمان شارژ كامله:20:
H.Operator
20-12-2008, 01:28
منظورت مموري كارته يا فون موريyoucom،......؟؟
H.Operator
20-12-2008, 01:32
اشتباه شد.....
Oracle_Eldorado
20-12-2008, 02:33
نه غزيزم....
تجربه اي كه من دارم ميگه باطريت عمرش تمام شده .........در ضمن اون 1 ساعت بهترين زمان شارژ كامله
چرا شد 3 تا پست ؟!
آخه ببین دوست من این باطری 1 سال کمتر کار کرده .
یعنی به این زودی عمرش تموم شد ؟!
من یکی از دوستام 6020 داره 4 ساله باطریش داره کار میکنه !!!
راستی الآن ورژن گوشی من 3 هست .
اگه به 4 آپدیتش کنم سرعت کاراییش بالا میره ؟
befermatooo
20-12-2008, 02:39
چرا شد 3 تا پست ؟!
آخه فروم مشکل پیدا کرد و پستها ارسال نمیشد . من تو انجمن دانلود فیلم همین مشکل برام پیش اومد و 3 تا پست ارسال کردم
همی بگذرد : دی
H.Operator
20-12-2008, 03:24
چرا شد 3 تا پست ؟!
آخه ببین دوست من این باطری 1 سال کمتر کار کرده .
یعنی به این زودی عمرش تموم شد ؟!
من یکی از دوستام 6020 داره 4 ساله باطریش داره کار میکنه !!!
من باطري سراغ دارم 1هفته كار نكرده
،ممكنه باطريت اورجينال نبوده،ديگه شانست بوده.........
Oracle_Eldorado
20-12-2008, 09:43
من باطري سراغ دارم 1هفته كار نكرده
،ممكنه باطريت اورجينال نبوده،ديگه شانست بوده.........
خوب به نظر شما من از کجا یه باطری ارجینال یا سالم بگیرم ؟
اگه تهران یه جای معتبر سراغ دارین آدرسش رو به پیغام خصوصی من بفرستید ممنون میشم . :11:
pedram_1973
20-12-2008, 14:52
میشه یکی قیمت روز n73 رو بگه حالا هرجوریشو بگه همشم گفت بهتر هر مدلی که باشه
میوزیکم نباشه فرقی نمیکنه
ممنون
H.Operator
20-12-2008, 15:46
خوب به نظر شما من از کجا یه باطری ارجینال یا سالم بگیرم ؟
اگه تهران یه جای معتبر سراغ دارین آدرسش رو به پیغام خصوصی من بفرستید ممنون میشم . :11:
آدرس دقيقي ندارم ولي بايد بري پاساژ علاء الدين و از طرف بخاي از رو گوشي برات برداره و قيمتشم كه از رو گوشي بر ميداره از 18 تا 25 متغيره:13:.....
ورژنت رو كه حتمآ ارتقاع بده چون اين ورژن آخري خيلي سرعت عملكرد كلي گوشي رو زياد كرده:46:...........
H.Operator
20-12-2008, 15:49
میشه یکی قیمت روز n73 رو بگه حالا هرجوریشو بگه همشم گفت بهتر هر مدلی که باشه
میوزیکم نباشه فرقی نمیکنه
ممنون
قيمت روز انواع گوشي
سلام دوستان. يه سوال كوچيك داشتم. Sms هايي كه در مموري اين گوشي ذخيره مي كنيم، تو كدوم قسمت مموري save ميشن. آيا ميشه اونارو از روي مموري بعد از اينكه گوشي رو فلش ميكنيم برگردونيم يا نه؟ ممنون.
منظورت مموري كارته يا فون موريyoucom،......؟؟
سلام حسين جان. منظورم مموري كارته دادا.
H.Operator
21-12-2008, 12:30
سلام حسين جان. منظورم مموري كارته دادا.
خوب اگر مموري فرمت نشده باشه شايد بشه:
برو به messaging > option >setting >other >memory in use رو قرار بده رو مموري كارت بعد دوباره قرار بذده رو فون مموري ........امتحان كن ببين ميشه...:46:
خوب اگر مموري فرمت نشده باشه شايد بشه:
برو به messaging > option >setting >other >memory in use رو قرار بده رو مموري كارت بعد دوباره قرار بذده رو فون مموري ........امتحان كن ببين ميشه...:46:
سلام حسين جون.
دادا من اينو فرمت كردم ولي قبلش يه بك آپ ازش گرفتم و الان همه فايلاشو دارم. ميخوام از مسيجارو از اون بكشم بيرون. اگه بشه:40:
من گوشي رو با ستاره سبز سه روشن کردم تمام اطلاعات گوشيم پريد مثل دفترچه تلفن اس ام اس هام و ..
مي خواستم بدونم راهي براي بازگردوندن حداقل دفترچه تلفنم هست يا نه
ممنون
چرا اين گوشي فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه؟
راهي نيست كه بيشتر صدا ضبط كنه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
من گوشي رو با ستاره سبز سه روشن کردم تمام اطلاعات گوشيم پريد مثل دفترچه تلفن اس ام اس هام و ..
ممنون
سلام. اگه شماره هاتو توي مموري كارتت save كرده باشي با يه نرم افزار مثل DrRecoverMemoryCard ميتوني يه قسمتي از اطلاعاتتو برگردوني. من فقط اين راه و بلدم.
چرا اين گوشي فقط 1 دقيقه صدا ضبط ميكنه؟
راهي نيست كه بيشتر صدا ضبط كنه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
به نظر من هم اين يكي از نقاط ضعف اين گوشيه. ميتوني با نرم افزارهاس جانبي به هدفت برسي. يه گشتي تو فروم بزن چيزاي خوبي پيدا مي كني.
سلام حسين جون.
دادا من اينو فرمت كردم ولي قبلش يه بك آپ ازش گرفتم و الان همه فايلاشو دارم. ميخوام اگه بشه مسيجارو از اون بكشم بيرون.:40:
راهي به ذهنتون نرسيد؟
mehdi_360
23-12-2008, 10:46
دوستان یه برنامه توپ و کار درست برای قفل کردن گالری و اینباکس و غیره میخواستم
ممنون
Oracle_Eldorado
23-12-2008, 11:45
ممنون
از این برنامه میتونی استفاده کنی »
Xplore »
ممنون
Advanced.Device.Locks
این هم لینک دانلود WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.08.103.S60v3.Symb ianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.rar
darya_2006
24-12-2008, 10:21
سلام . طریقه فعال کردن و کار کردن با اینترنت تو گوشی ان73 چجوریه؟
من تو سایتش رفتم و فرمو پرم کردم اس ام اسی که مخابرات فرستادم سیوکردم ولی هنوز فعال نشده؟!
بی زحمت طریقه کارکردن با اینترنت ان73 رو هم بگین.
از کجا میفهمیم که به اینترنت کانکت شده یا نه ؟
مرسی عزیزان
H.Operator
24-12-2008, 11:08
ممنون
نه شما گوشيت رو هارد فرمت كردي ونمي شه اطلاعاتت رو برگردوند(بايد قبل از اين كار از اطلاعاتت پشتيبان مي گرفتي....:41:)
H.Operator
24-12-2008, 11:10
راهي به ذهنتون نرسيد؟
خوب مگه با پي سي سويت بك آپ نگرفتي خوب با همونم رستورش كن.....
separate
24-12-2008, 19:12
آخرین قیمت گوشی؟
Punisher_2008
24-12-2008, 20:25
n73me:260 /278
n73calasic:230/240
separate
24-12-2008, 22:51
پس از بهار تا حالا صد تومن شکسته :دی
25-12-2008, 13:30
پس از بهار تا حالا صد تومن شکسته :دی
separate
25-12-2008, 16:18
بهار که من فروختم هم میگفتن قیمت ثابت میمونه ولی صد تومن شکسته....به هر حال هر روز نوع جدیدی از گوشی ها میاد و پیشرفت تکنولوزی و از مد افتادن وسایل کهنه باعث ارزونیشون میشه
M O B I N
25-12-2008, 18:49
بچه ها نظرتون درباره n78 چیه به n 73 می رسه؟(رسیدنش که می رسه منظور مثل n 73 تو زمان خودش خوب هست؟)
Punisher_2008
25-12-2008, 19:28
بچه ها نظرتون درباره n78 چیه به n 73 می رسه؟(رسیدنش که می رسه منظور مثل n 73 تو زمان خودش خوب هست؟)
n78 امکانتش بیشتره n73 عکاسی بهتری داره صفحه کلید بهتری داره اینفرادر داره صداش بلندتره
ولی n78 سیمبین جدیدتری داره gps wifi داره فیلم برداری بهتری هم داره fmtaransfer هم چیزه جالبه
بستگی به خودت داره n78 یکمی باگ داره ولی نرم افزاریه درست میشه اگه عکاسی بهتری صدای بلند اینفرادر صحه کلید تقریبا مناسب میخوای فقط n73
ولی اگه gps wifi فیلم برداری بهتر ( مال n73 هم خوبه ها ) سی پی یو قویتر سیمبین جدیدتر فقط n78
n-gage هم در هردو به خوبه اجرا میشه فقط (fp2 (n78یکم باهاش مشکل داره فکر کنم الان برطرف شده باید از اقا یونس بپرسی خدای n-gage هست
separate
25-12-2008, 20:15
به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
Oracle_Eldorado
25-12-2008, 21:07
با سلام به دوستان .
میشه بگید واسه آپدیت کردن گوشی من به باید چه چیز هایی رو داشته باشم ؟
البته اون تاپیک فریمور جدید رو دیدم ولی خیلی فایل هاش زیاده .
اگه راه بهتری هست راهنمایی کنید .
به نظر من n73 نسبت به قیمتش کاملترین گوشی هست...فقط حیف که دیگه فنلاند تولید نمیکنه
تایید ...
Punisher_2008
25-12-2008, 22:46
درسته فلاند تولید نمی کنه ولی المان هم خوبه اولب مثل فلاند بود جدیدا فقط بانداش کیفیتش کمتر شده فقط بانداش همین در کل فرقی با هم ندارند
separate
26-12-2008, 08:49
درسته فلاند تولید نمی کنه ولی المان هم خوبه اولب مثل فلاند بود جدیدا فقط بانداش کیفیتش کمتر شده فقط بانداش همین در کل فرقی با هم ندارند
نه من هر 2 تاشو امتحان کردم تفاوت زیادی دارن خصوصا تو دوربین که ساخت آلمان واقعا کیفیتش پاییینه...سرعتشم کمتره.صداشم کمتره...ولی با این حال بازم میگم بهترین گوشی نسبت به قیمتشه
Oracle_Eldorado
26-12-2008, 15:00
با سلامی دوباره خدمت دوستان .
من الآن گوشیمو آپدیت کردم .
به این روش »
NSU رو دانلود کردم و گذاشتم خودش دانلود کنه .
فایلش 70مگابایت بود .
فقط یه Mobile TV اضافه شده که با BlueTooth کار میکنه !
تو ایران جواب میده ؟
چه امکانات دیگه ای بهش اضافه شده ؟
من که فقط اینو پیدا کردم .
یکمی هم کیفیت دوربین جلوش خوب شده .
اینم ورژن آپدیت »
4.0839.42.0.1
kurosh08
26-12-2008, 20:34
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل N73 رو ارتقاء داد مثلا مثل N78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا Update میده. تا حداقل Update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار Update میده.
میشه در مورد Nokia Mobile TV Receiver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.
mostafa.m
26-12-2008, 21:00
احتمال میدم این tv mobile رو باید شیر کرد و با بلوتوث از گوشی هایی که قابلیت تی وی دارن گرفت مثل ان96 ......
Oracle_Eldorado
28-12-2008, 08:17
با سلام .
ببخشید دوستان من بعد از آپدیت کردن گوشی یه مشکلی واسم پیش اومده .
اونم اینه که گوشی شده مثل N73 معمولی .
مثلا من قبلا کلی کلیپ با پسوند MP4 و Bitrate 400 داشتم که میخوند ولی الآن دیگه اونا رو نمیخونه .
یا اون دکمه ای که عکس موسیقی روش هست رو میزنم مثل N73 معمولی یه منویی میاره که 4 جهت داره که اگه هرکدوم رو بزنی یه کار میکنه .
اینم بگم طبق یه آموزشی از سایت موبایلستان Product Code گوشی رو به این عوض کردم » 0539295
ولی بازم درست نشده .
میشه کمک کنید لطفا ؟
ممنون میشم .
H.Operator
28-12-2008, 10:43
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل N73 رو ارتقاء داد مثلا مثل N78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا Update میده. تا حداقل Update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار Update میده.
میشه در مورد Nokia Mobile TV Receiver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.
نه سيستم عامل رو n73 رو نميشه به n78 تغيير داد(سخت افزار n73 محدوديت ايجاد ميكنه)....
براي اطلاع از آپديت بهتره به كلوپ مربوطه مراجعه كني......
واسه اجرا برنامه mobile tv بايد يك دريافت كننده --- اونم از نوع بلوتوث داشته باشي تا بتوني امواج تلويزيون رو بگيري....
H.Operator
28-12-2008, 10:51
با سلام .
ببخشید دوستان من بعد از آپدیت کردن گوشی یه مشکلی واسم پیش اومده .
اونم اینه که گوشی شده مثل N73 معمولی .
مثلا من قبلا کلی کلیپ با پسوند MP4 و Bitrate 400 داشتم که میخوند ولی الآن دیگه اونا رو نمیخونه .
یا اون دکمه ای که عکس موسیقی روش هست رو میزنم مثل N73 معمولی یه منویی میاره که 4 جهت داره که اگه هرکدوم رو بزنی یه کار میکنه .
اینم بگم طبق یه آموزشی از سایت موبایلستان Product Code گوشی رو به این عوض کردم » 0539295
ولی بازم درست نشده .
میشه کمک کنید لطفا ؟
ممنون میشم .
اول اينكه تو پخش كردن فايلهاي صوتي و تصويري تفاوتي بين n73 كلاسيك و موزيك اديشن وجود نداره(منظورم آخرين فريمورش هست)........پس مشكل از يك جاي ديگس.......
در ضمن شما بايد اول پروداكت كد گوشيت رو عوض كني بعد عمل آپديت رو انجام بدي(فايلهاي آپديت رو از كجا گرفتي نكنه مال كلاسيك رو گرفتي به جاي موزيك اديشن)
undertaker_ss
28-12-2008, 11:08
سلام به همه دوستان
یه مشکلی چند روز برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که وقتی آهنگ می ریزم توی گوشیم و music library رو refresh می کنم گوشی هنگ می کنه و همین طور دنبال آهنگها می گرده اما چیزی پیدا نمی کنه. به نظر شما چیکارش کنم؟
Punisher_2008
28-12-2008, 11:38
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل n73 رو ارتقاء داد مثلا مثل n78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا update میده. تا حداقل update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار update میده.
میشه در مورد nokia mobile tv receiver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.
نمیشه سیستم عامل سیمبین 9.1 رو به 9.2 یا 9.3 ارتقا داد این غیر ممکنه ولی میشه مثلا ورژن همون سیمبین رو از لحاظ نرم افزاری که نوکیا خودش عرضه میکنه اپدیت کرد همون 9.1 هست ولی از لحاظ نرم افزاری سرعت یا باپ هاشو از بین میره
با همون اپدیت گوشی هم خودش درست میشه
Oracle_Eldorado
28-12-2008, 14:03
اول اينكه تو پخش كردن فايلهاي صوتي و تصويري تفاوتي بين n73 كلاسيك و موزيك اديشن وجود نداره(منظورم آخرين فريمورش هست)........پس مشكل از يك جاي ديگس.......
در ضمن شما بايد اول پروداكت كد گوشيت رو عوض كني بعد عمل آپديت رو انجام بدي(فايلهاي آپديت رو از كجا گرفتي نكنه مال كلاسيك رو گرفتي به جاي موزيك اديشن)
حسین جان من NSU رو دانلود کردم ، گوشی رو نصب کردم ، گذاشتم خودش آپدیت شد .
Product گوشی رو هم عوض کردم .
در مورد اون فایل ها هم ، به جز 3gp چه پسوند دیگه خوبه که کیفیت تصویر رو پایین نیاره ؟
Punisher_2008
28-12-2008, 19:55
ببخشید یک سوال
من دیشب گوشمو دست کاری کردم امدم پوشه فکر کنم deta بود پاک کنم تا امد پاک شه رست شد و حالا نرم افزار سیمبین رو ارور میده باید چیکار کرد رست کردم تثیری نداشت
Kaptian Black
28-12-2008, 20:47
یکی از دوستان لطف میکنه بگه رم و cpu گوشیش چه قدره ..؟ موزیکال...
Punisher_2008
28-12-2008, 21:55
cpu 220mzh هست
64mb sdram ( هر 64مگابایت در دسترس نیست یک مقدارش در برای سی پی یو هست)
Kaptian Black
28-12-2008, 22:10
cpu 220mzh هست
پس cpu من که زده 206 اشکالی تو کاره ..؟ رم هم زده 44 .
Punisher_2008
28-12-2008, 22:58
عجیبه رم منظورت حافظه داخلیه؟اگه حافظه داخلی منظورته 47 مگابا یته
سرعت سی پی یو رو از کجا فهمیدی؟ اگه از نرم افزار خاصی استفاده کردی حتما مشکل دارشته مال n73 220 mzh هست
Kaptian Black
28-12-2008, 23:27
عجیبه رم منظورت حافظه داخلیه؟اگه حافظه داخلی منظورته 47 مگابا یته
سرعت سی پی یو رو از کجا فهمیدی؟ اگه از نرم افزار خاصی استفاده کردی حتما مشکل دارشته مال n73 220 mzh هست
اصلا گوشی من یه جوریه ... البته این گوشی رو من به صورت قاچاقی و 220 تومن خریدم و ...... ! نه منظورم همون رم گوشی است تازه یه چیزی حافظه خود گوشی هم 44 مگابایت زده ! CPU رو هم از x-plore فهمیدم .... یه چیزه دیگه وقتی ورژن گوشی رو آپ کردم و هکش کردم رم گوشیم رو 43 مگ نشون میده :31::18::31::18: ولی عجب گوشیه خداییش ... :21::31:
undertaker_ss
29-12-2008, 11:30
سلام به همه دوستان
یه مشکلی چند روز برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که وقتی آهنگ می ریزم توی گوشیم و music library رو refresh می کنم گوشی هنگ می کنه و همین طور دنبال آهنگها می گرده اما چیزی پیدا نمی کنه. به نظر شما چیکارش کنم؟
آقا من چکار کنم
خیلی رو اعصابه:41:
فریمور رو آپدیت کنم درست می شه
H.Operator
29-12-2008, 12:18
آقا من چکار کنم
خیلی رو اعصابه:41:
فریمور رو آپدیت کنم درست می شه
چاره مشكلتو من ميدونم........
يكي از آهنگهايي كه ريختي تو گوشي مشكل داره(من قبلآ اين مشكل رو داشتم)و با آپديت هم درست نميشه....
حالا راه حل:
اول گوشي رو تو حالت پي سي سويت به كامپيوتر وصل كن بعدبايد آهنگها رو مثلآ 10 تا 10 تا هي كپي كني تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كني تا آخر ببيني كه بعد از ريختن كدوم آهنگه كه موزيك پلير هنگ ميكنه و اون آهنگه رو دوباره با يك برنامه ري فرمتش كني به همون فرمت قبلب تا درست شه:31:......
اگر انجام دادي نتيجه رو بگو........
H.Operator
29-12-2008, 12:24
cpu 220mzh هست
بچه ها توجه كنيد كه cpu n73 ...220mzh هست اما من بيش از 10 مدل اين گوشي رو كه با برنامه هاي مختلف تست كردم 206mzh رو نشون داده:31:.....
Kaptian Black
29-12-2008, 12:57
بچه ها توجه كنيد كه cpu n73 ...220mzh هست اما من بيش از 10 مدل اين گوشي رو كه با برنامه هاي مختلف تست كردم 206mzh رو نشون داده:31:.....
من که میگم باور نمیکنن :31:
Punisher_2008
29-12-2008, 19:21
ولی طبق گفته خود نوکیا 220mzh هست
undertaker_ss
29-12-2008, 20:41
چاره مشكلتو من ميدونم........
يكي از آهنگهايي كه ريختي تو گوشي مشكل داره(من قبلآ اين مشكل رو داشتم)و با آپديت هم درست نميشه....
حالا راه حل:
اول گوشي رو تو حالت پي سي سويت به كامپيوتر وصل كن بعدبايد آهنگها رو مثلآ 10 تا 10 تا هي كپي كني تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كني تا آخر ببيني كه بعد از ريختن كدوم آهنگه كه موزيك پلير هنگ ميكنه و اون آهنگه رو دوباره با يك برنامه ري فرمتش كني به همون فرمت قبلب تا درست شه:31:......
اگر انجام دادي نتيجه رو بگو........
وای داداش دست درد نکنه درست شد
خیلی خیلی خیلی خیلی... ممنون:11:
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده:31:
فقط این قسمت آخر رو متوجه نشدم آهنگ رو چی کارش کنم؟
separate
29-12-2008, 21:36
کسی تو این روزا گوشیشو فروخته؟؟؟مغازه دارا چند بر میدارن (معمولی و موزیکال)؟؟؟
H.Operator
30-12-2008, 00:37
وای داداش دست درد نکنه درست شد
خیلی خیلی خیلی خیلی... ممنون
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده
فقط این قسمت آخر رو متوجه نشدم آهنگ رو چی کارش کنم؟
راست مي گي درست نگفتم:
منظورم اينه كه آهنگها رو همه بريز تو كامپيوترت بعد كه گوشي رو تو حالت پي سي سويت وصل كردي به كامپيوتر هي آهنگها رو 10تا 10تا بريز تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كن تا ببيني بعد از ريختن كدوم 10تا آهنگه كه موزيك پلير دچار اون مشكل ميشه،وقتي اون 10 تا آهنگ رو پيدا كردي همه اون آهنگهاي قبليو پاك كن حالا مي مونه اون 10 تا كه كپيش مي كني تو كامپيوتر)تو اين حالت هيچ آهنگي نبايد تو گوشيت باشه بايد فولدر سوند خالي باشه( وهي يكي يكي كپيشون مي كني تو موبايلو رفرش مي زني كه راحت اون آهنگ مشكل دار مشخص مي شه كه يا پاكش مي كني يا نه اگر خواستي داشته باشيش با يك برنامه كنورتر دوباره تبديلش كن به همون فرمت قبليش(مثلآ اگر mp3 بود دوباره تبديلش مي كني به mp3 تا مشكلش حل بشه(كه به اين كار مي گن ري فرمت كردن،......
ايندفعه ديگه فكر كنم كامل بود نه....
undertaker_ss
30-12-2008, 10:44
راست مي گي درست نگفتم:
منظورم اينه كه آهنگها رو همه بريز تو كامپيوترت بعد كه گوشي رو تو حالت پي سي سويت وصل كردي به كامپيوتر هي آهنگها رو 10تا 10تا بريز تو گوشي و هي موزيك پلير رو رفرش كن تا ببيني بعد از ريختن كدوم 10تا آهنگه كه موزيك پلير دچار اون مشكل ميشه،وقتي اون 10 تا آهنگ رو پيدا كردي همه اون آهنگهاي قبليو پاك كن حالا مي مونه اون 10 تا كه كپيش مي كني تو كامپيوتر)تو اين حالت هيچ آهنگي نبايد تو گوشيت باشه بايد فولدر سوند خالي باشه( وهي يكي يكي كپيشون مي كني تو موبايلو رفرش مي زني كه راحت اون آهنگ مشكل دار مشخص مي شه كه يا پاكش مي كني يا نه اگر خواستي داشته باشيش با يك برنامه كنورتر دوباره تبديلش كن به همون فرمت قبليش(مثلآ اگر mp3 بود دوباره تبديلش مي كني به mp3 تا مشكلش حل بشه(كه به اين كار مي گن ري فرمت كردن،......
ايندفعه ديگه فكر كنم كامل بود نه....
نه داداش شما اون دفعه هم خوب توضیح داده بودید همون دفعه درست شد
فقط قسمت آخرش رو نفهمیده بودم که حالا فهمیدم
بازم ممنون*1000000000:31:
ایشالا که امتحانات خوب بشه
سلام دوستان
اقا راه حلی نیست که تو n73 بشه عکس wallpaper تمام صفحه رو بگیره؟؟؟؟/
Kaptian Black
30-12-2008, 12:04
سلام دوستان
نه عزیزم ..فقط با تم میشه
H.Operator
31-12-2008, 23:36
سلام دوستان
كلآ رو سري 60 ويرايش 3 از n73...n95...n82.........شما نمي توني والپيپر رو تمام صفحه كني(دليلش رو بايد از نوكيا پرسيد)!!!!!!!:13:......
kurosh08
01-01-2009, 09:52
بچه ها سلام
می خواستم بدونم میشه N73 رو با کابل به تلوزیون وصل کرد. چون میگن با کابل N93 میشه وصل کرد.
در ضمن اونایی که میگن نمیشه یه سری به این سایت بزنن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
01-01-2009, 10:02
ببخشید میشه یه عکس از اون کابلی که میگین بزارید ؟
خوب اگه بشه دیگه قابلیت های n73 تکمیل میشه !
Punisher_2008
01-01-2009, 10:32
فکر نکم بشه
چون تا جایی که من شنیدم و خوندم برای اینکار به قطعه سخت افزاری داخل گوشی احتیاج هست که n73 فاقد ان هست
ولی این سایت که من دیدم ظاهرا که میشه
اگه بشه خیلی خوب میشه
kurosh08
01-01-2009, 11:01
بازم سلام
اینم عکس کابل TV گوشی N73
من این عکسو از توی یه سایت خارجی گرفتم.
حالا بازم بگین که به تلوزیون وصل نمیشه.
الان من دنبال کابلشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H.Operator
01-01-2009, 11:21
اين كابل تو پاساژ علاءالدين تهران مثل آب خوردن گيرت مياد(منم يك چيزايي شنيده بودم).....
Punisher_2008
01-01-2009, 11:36
یعنی کار میکنه؟ n73 میتونه تصاویر روی TV ارسال کنه؟ اگه بتونه که خیلی خوبه یکی یکی داره به مزایایش اضافه میشه
منم از n73me خسته شدم میخوام بفروشمش!
براي پاك كردن نرم افزار هايي كه در ليست app manager نيست چه راهكاري وجود دارد
hamid1002
01-01-2009, 14:42
لطفا راهنمایی کنید که چگونه میشود با ان 73 picture masseg فرستاد(منظور استفاده ازفایلهای ota هست)
متشکرم
separate
01-01-2009, 16:21
یعنی کار میکنه؟ n73 میتونه تصاویر روی tv ارسال کنه؟ اگه بتونه که خیلی خوبه یکی یکی داره به مزایایش اضافه میشه
بله میشه اون موقعی که تازه اومده بود من داشتم کابل هم تو جعبه ی گوشی بود دیگه نمیدونم یا فروشنده ها الان برمیدارن یا کارخانه دیگه رو جعبه نمیزاره
Oracle_Eldorado
01-01-2009, 18:45
منم از n73me خسته شدم میخوام بفروشمش!
اشتباه بزرگی میکنی .
چون اولا گوشی مثل این دیگه پیدا نمیکنی ، دوما 150 ، نهایتا 170 بفروشی .
من خودم میخواستم بفروشم دیگه .
پشیمون شدم ...:46:
separate
01-01-2009, 19:22
اشتباه بزرگی میکنی .
چون اولا گوشی مثل این دیگه پیدا نمیکنی ، دوما 150 ، نهایتا 170 بفروشی .
من خودم میخواستم بفروشم دیگه .
پشیمون شدم ...:46:
منم موافقم مال متاسفانه اوراقی شده بود وگرنه محال بود گوشیه دیگه ای بخرم.الان هم چون دیگه تولید فنلاند نداره نمیخرم و 5700 دارم که به نظر من هیچ گوشی با این قیمت این همه امکانات رو نداره در واقع N73 کاملترین گوشی هست.
لطفا راهنمایی کنید که چگونه میشود با ان 73 picture masseg فرستاد(منظور استفاده ازفایلهای ota هست)
متشکرم
شما سیم کارتتون چیه ؟MMs فعاله؟
H.Operator
01-01-2009, 22:04
بله میشه اون موقعی که تازه اومده بود من داشتم کابل هم تو جعبه ی گوشی بود دیگه نمیدونم یا فروشنده ها الان برمیدارن یا کارخانه دیگه رو جعبه نمیزاره
وصلش كردي به tv.....كار داد...:46:
separate
02-01-2009, 09:31
وصلش كردي به tv.....كار داد...:46:
اره البته تمام صفحه نشون نمیده تقریبا اندازه یه کتاب!
tirdad_60
02-01-2009, 11:51
آخرین فریمور n73 me چیه میخوام آپدیت کنم?
Oracle_Eldorado
02-01-2009, 13:32
مال من اینه »
v 4.0839.42.2.1
فکر نکنم از این جدیدتر باشه .
kurosh08
02-01-2009, 16:18
سلام
پس کابل وصل کنیم تصویر میاد
حالا اندازه کتاب بوده یعنی چقدر بوده؟
کتاب بزرگ یا کوچیک. فیلم رو هم کوچیک نشون میده؟
قیمت کابلش چنده؟
separate
02-01-2009, 16:30
سلام
پس کابل وصل کنیم تصویر میاد
حالا اندازه کتاب بوده یعنی چقدر بوده؟
کتاب بزرگ یا کوچیک. فیلم رو هم کوچیک نشون میده؟
قیمت کابلش چنده؟
شما فرض کن کتاب درسی!ای بابا :31: کابل هم نمیدونم من که گفتم تو جعبه ی گوشی بود....منظور از تصویر هم فیلمه!!
hamid1002
02-01-2009, 17:11
شما سیم کارتتون چیه ؟MMs فعاله؟[/QUOTE]
دوست عزیز منظورم استفاده از mms نبود ازهمان sms میشود فایلهای تصویری که پسوندشان ota هست فرستاد
separate
02-01-2009, 17:59
شما سیم کارتتون چیه ؟MMs فعاله؟
دوست عزیز منظورم استفاده از mms نبود ازهمان sms میشود فایلهای تصویری که پسوندشان ota هست فرستاد[/quote]
خب برای این کار یا باید از سایت ها تصویرهارو دانلود کنید و بریزید توی گوشی یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای مخصوص, عکس هایی که تو گوشیتون هست رو تبدیل به Ota کنید :11:
H.Operator
04-01-2009, 11:41
قيمت كابل tv اصل n93 كه به n73 مي خوره تو پاساژ علاءالدين تهران حدود 18 تومنه.....
Meysame10
05-01-2009, 19:04
سلام :
من یه مشکل با N3 Music Edition دارم اونم اینه که وقتی دارم کلیپ نگاه می کنم بعد از چند ثانیه فیلم می ایسته ! یعنی مثل این که Pause زدی ولی ادامه فیلم و نشون نمی ده یعنی باید Stop بزنی و از اول نگا کنی ؟
اگه کسی چیزی می دونه بگه
خیلی ممنون
hamid1002
05-01-2009, 19:38
دوست عزیز منظورم استفاده از mms نبود ازهمان sms میشود فایلهای تصویری که پسوندشان ota هست فرستاد
خب برای این کار یا باید از سایت ها تصویرهارو دانلود کنید و بریزید توی گوشی یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای مخصوص, عکس هایی که تو گوشیتون هست رو تبدیل به Ota کنید :11:[/QUOTE]
با تشکر ازشما
ممکنه روش کاررو بعداز کپی کردن فایلها تو گوشی شرح دهید و همچنین فایلها در کدام پوشه کپی شوند
موفق باشید
Oracle_Eldorado
05-01-2009, 20:56
سلام :
من یه مشکل با n3 music edition دارم اونم اینه که وقتی دارم کلیپ نگاه می کنم بعد از چند ثانیه فیلم می ایسته ! یعنی مثل این که pause زدی ولی ادامه فیلم و نشون نمی ده یعنی باید stop بزنی و از اول نگا کنی ؟
اگه کسی چیزی می دونه بگه
خیلی ممنون
دوست عزیز اگه رم شما 2 گیگ هست ، فکر کنم خیلی پر شده .
اگه پر شده یکمی ازش خالی کن . :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.