مشاهده نسخه کامل
: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
ali racer
08-05-2008, 11:06
n73 سابق من از 2 گیگ 1.8 گیگش
پر بود ولی سرعتش تغییر نکرده بود تعجب میکنم چطور سرعت گوشی شما کم شده !
در مورد رم 4 گیگ هم این نکته رو اضافه کنم
هیچ مشکلی نداره ان 73 و اصلا هنگ نمی کنه
شاهدش گوشی دوست من که سه گیگ و خورده ای ازش پره !!
قیمت 4 گیگ رو که متاسفانه ندارم...!
راستی روی اون Lcd به اون کوچیکی چجوری فیلم میبینی...!(من که اگه یک فیلم کامل رو روی گوشی ببینم چشمام حتما ضعیف میشه...)
lcd ش زیادم کوچیک نیست. نسبت به خیلی از گوشی ها بزرگتره
با برنامه smart movie فیلم رو بصورت تمام صفحه و landscape میبینم
اگه امتحان نکردی حتما اینکارو بکن سرگرمی خوبی میشه وقتی به هیچ چیز دیگه دسترسی نداری:46:
separate
08-05-2008, 12:06
من چند روز پیش N73 موزیکال خریدم.یارو گفت که اصله فنلاند هست.وقتی آوردم خونه چند تا عکس گرفتم عکسا رو که ریختم تو کامپیوتر عکساش به قدری ضعیف بود که فکر کردم دوربینش Vga هست! سریع رفتم گوشی رو برگردوندم .اول میخواستم بدونم چطور میتونم گوشی اصل رو با بدل تشخیص بدم دوما چند تا عکس از این گوشی در حالت Hight بزارید
Oracle_Eldorado
08-05-2008, 12:22
عزیزم این کد رو وارد کن:
ستاره - مربع - 06 - مربع
بعد یه کدی میده .
مثلا مال من اینه :
356260014626675
اون 2 رقم رو توجه کن . یا باید 00 باشه که اصلا نیست ! چون اون اصله اصله .
یا باید 01 باشه . مال منم 01 هست که تقریبا اصل هست .
در مورد دوربین هم این کار رو انجام بده :
در دوربین رو باز کن . که دوربینش فعال شد ، دکمه ی Options ( سمت چپ بالا ) رو بزن .
بعد برو توی Setting .
بعد همون منو اول ( Image Quality ) رو بزن بعد اون درجه رو تا آخر بیار بالا .
اون دیگه میشه نهایت کیفیت دوربین .
اینم چند تا عکس که خودم گرفتم :
اولی »»» عکس از هنرستان ما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی »»» عکس از بهار در شهر سنندج :
سومی »»» عکس از بنز C200 معلم رشته ی تاسیسات :
خداییش من از دوربینش راضیم .
در کل گوشی خوبیه .
separate
08-05-2008, 13:27
ممنون..ولی منظورت از اصل اصل و تقریبا اصل چیه؟!
separate
08-05-2008, 14:10
راستی راه مطمئن تری برای فهمیدن اصل یا تقلبی بودن این گوشی نیست؟؟
amnhck123
08-05-2008, 17:45
دوستان من الان یه مشکلی برای آپدیت برام پیش اومده اونم اینه که الان من پراداکت کی گوشیم رو که وارد میکنم همین ورژن جدید 4.08 رو برام میاره ولی وقتی میخوام با Nsu آپدیت کنم میگه که شما آپدیتی برای شما نیست
الان ورژن گوشی من 4.07 هست
ELVIS PRESLEY
08-05-2008, 18:48
منم این مشکل رو داشتم. یه بار برنامه رو پاک کن ودوباره نصب کن!
Oracle_Eldorado
08-05-2008, 19:29
ممنون..ولی منظورت از اصل اصل و تقریبا اصل چیه؟!
دوست من ببین الآن اصل اصل اصلا وجود نداره !
یعنی یه گوشی ساخته شده ی خود شرکت فنلاند .
ولی منظورم از تقریبا اصل اینه :
بعضی شرکت های مالزی و آلمان و چین میان قطعات رو از خود فنلاند میخرن و خودشون گوشی رو جمع میکنند .
راستی راه مطمئن تری برای فهمیدن اصل یا تقلبی بودن این گوشی نیست؟؟
مطمئن ترین راه اینه که پشت گوشی رو باز کنی و باتری رو برداری و ببینی زیرش چی زده .
Made In XXX .
به جای XXX چی نوشته ؟
separate
08-05-2008, 19:44
دوست من ببین الآن اصل اصل اصلا وجود نداره !
یعنی یه گوشی ساخته شده ی خود شرکت فنلاند .
ولی منظورم از تقریبا اصل اینه :
بعضی شرکت های مالزی و آلمان و چین میان قطعات رو از خود فنلاند میخرن و خودشون گوشی رو جمع میکنند .
مطمئن ترین راه اینه که پشت گوشی رو باز کنی و باتری رو برداری و ببینی زیرش چی زده .
Made In XXX .
به جای XXX چی نوشته ؟
این موبایل فروشایی که من میشناسم خرو رنگ میکنن جای قناری قالب مردم میکنن دیگه چه برسه به این کارا! گوشیی که من خریده بودم پشتش made in finland بود حتی سریالشم روی گوشی و جعبه چک کردم ولی وقتی تو اینترنت زدم آلمان از آب دراومد!
Oracle_Eldorado
08-05-2008, 19:53
عزیزم آلمان هم زیاد بد نیست .
از چینی بهتره !
بعدشم شما که میدونستی اینطور آدمیه چرا نرفتی از یه جای معتبر بگیری ؟
در کل بازم خوبه .
خدا رو شکر کن که چینی نیست !
separate
08-05-2008, 20:25
خوبه؟! افتضاح بود عکساش از 6630 هم ضعیف تر بود 2 روز بود خریده بودم 4 بار هنگ کرد.رفتم گوشیشو پس دادم پولمو گرفتم!منظورم هم از موبایل فروش ها همشون بود
alireza223
10-05-2008, 20:44
taiaعزيز شرمنده دير جواب ميدم چند روزي نبودم
منظورمc بود
من اين روش امتحان كردم جواب گرفتم البته با راهنمايي شما
lifeblog>options>setting>item types>
تو اين قسمت همه ايكونها رو پاك كن>مموري cخالي ميشه
undertaker_ss
12-05-2008, 18:29
با سلام
کسی می دونه این Nokia Maps که روی گوشی هست به چه درد می خوره؟ همون GPS هست یا نه؟
ali racer
12-05-2008, 21:05
ان 73 جی پی اس داخلی نداره
باید بوسیله بلوتوث کانکت بشی به یه جی پی اس اکسترنال تا بتونی
موقعیتت رو پیدا کنی
نوکیا مپ هم بصورت پیش فرض نقشه ای رو نداره باید بری از سایت نوکیا
دانلود کنی
نقشه 150 شهر دنیا رو رایگان می تونی دانلود کنی
mohammad8
12-05-2008, 22:27
سلام
من یه مشکلی با گوشیم دارم اونم اینه که عکس رو خیلی خوب و با کیفیت عالی میگیره ولی فیلم برداریش بده . رزولیشنشم رو بالا ترین حدش گذاشتم ولی فرقی نکرد . مشکل کجاست؟
reza2pars
12-05-2008, 22:48
عزیزم آلمان هم زیاد بد نیست .
از چینی بهتره !
بعدشم شما که میدونستی اینطور آدمیه چرا نرفتی از یه جای معتبر بگیری ؟
در کل بازم خوبه .
خدا رو شکر کن که چینی نیست !
N73 فنلاندی دیگه تولید نمیشه اینایی هم که لیبل فنلاند دارن چینی هستن که با مارک فنلاند قالب میشن بهترین گوشی N73 در حال حاضر(نو) آلمانیه که خیلی هم کیفیتش از همه لحاظ خوبه من خودم یکیش رو دارم با فنلاندی مقایسه کردم توی صدا بهتر از فنلاندی بود توی سرعت و عکس برابر بودن
Oracle_Eldorado
12-05-2008, 22:51
n73 فنلاندی دیگه تولید نمیشه اینایی هم که لیبل فنلاند دارن چینی هستن که با مارک فنلاند قالب میشن بهترین گوشی N73 در حال حاضر(نو) آلمانیه که خیلی هم کیفیتش از همه لحاظ خوبه من خودم یکیش رو دارم با فنلاندی مقایسه کردم توی صدا بهتر از فنلاندی بود توی سرعت و عکس برابر بودن
عزیزم خودم اینو میدونم ولی یه نفر گفت اینا چینی هستند ولی قطعات فنلاندی هستند .
یعنی قطعات فنلاندی در چین جمع میشه .
حالا واسه من زیاد مهم نیست که گوشیم کجایی باشه !
میخوام درست کار کنه .
amnhck123
13-05-2008, 08:23
منم این مشکل رو داشتم. یه بار برنامه رو پاک کن ودوباره نصب کن!
آقا این کار رو هم کردم بازم نشد
javadwolf
13-05-2008, 11:40
دوستان چطوري ميشه تصوير پشت زمينه رو تمام صفحه كرد :5:
ali racer
13-05-2008, 11:57
دوستان چطوري ميشه تصوير پشت زمينه رو تمام صفحه كرد :5:
باید عکستو با برنامه
theme diy
به تم تبدیل کنی انوقت می تونی فول اسکرین عکس رو داشته باشی
undertaker_ss
13-05-2008, 19:56
ان 73 جی پی اس داخلی نداره
باید بوسیله بلوتوث کانکت بشی به یه جی پی اس اکسترنال تا بتونی
موقعیتت رو پیدا کنی
نوکیا مپ هم بصورت پیش فرض نقشه ای رو نداره باید بری از سایت نوکیا
دانلود کنی
نقشه 150 شهر دنیا رو رایگان می تونی دانلود کنی
ممنون از راهنمایی تون. بعد که نقشه ها رو دانلود کردم همین طوری بریزم توی گوشیم؟
سلام من امروز یدونه خریدم اما هرچی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سریالشو میزنم میگه در دیتابیس نیستش حالا من از کجا متوجه شم که اصل یا نه البته روش نوشته فلاند و کیتش هم سبز تیره است اما احساس می کنم یکم گیجه چون خودم قبلا سونی اریکسون داشتم اصلا اینطوری گیج نبود
البته بچه ها گفتن که تو اس ام اس چینی ها 10 ثانیه طول میکشه تا تایپ می شه اما مال من اینطوری نیست و سریع تایپ می شه
اکگه سایت دیگه ای برای چک کردن سریال هست لطفاً معرفی کنید
قیمت خرید امروز 26 اردیبهشت : 3000 تومن مدل موزیکال پاساژ علاءالدین
راستی یه سئوال دیگه از بچه های خوب پی سی ورلد
این که من برنامه های جاوایی که در کا 800 داشتم رو روی ان 73 نصب کردم اما زمان بالا آمدن برنامه ها نسبت به کا 800 خیلی بیشتر است مثلا اگه یه برنامه تو کا 800 در 5 ثانیه میباد بالا همون برنامه در ان 73 در 30 ثانیه می یاد بالا
یه راهنمایی بکنید بگید گوشی من مشکل داره ؟ یا اصولا همین جوریه و من دارم جوش بیخودی میزنم
از همه دوستان و متخصصان میخوام زودتر جواب بدهند و خانواده را از نگرانی در بیاورند...........
salarnight
15-05-2008, 21:29
راستی یه سئوال دیگه از بچه های خوب پی سی ورلد
این که من برنامه های جاوایی که در کا 800 داشتم رو روی ان 73 نصب کردم اما زمان بالا آمدن برنامه ها نسبت به کا 800 خیلی بیشتر است مثلا اگه یه برنامه تو کا 800 در 5 ثانیه میباد بالا همون برنامه در ان 73 در 30 ثانیه می یاد بالا
یه راهنمایی بکنید بگید گوشی من مشکل داره ؟ یا اصولا همین جوریه و من دارم جوش بیخودی میزنم
از همه دوستان و متخصصان میخوام زودتر جواب بدهند و خانواده را از نگرانی در بیاورند...........
درکل روی گوشی های سیمبین دار برنامه ها و بازی های جاوا زمان بیشتری طول میکشه تا اجرا بشن نسبت به گوشی های جاوا
کا800 هم که جاواس زودتر اجرا میکنه
مشکلی نیست
نگران نباش
ali racer
15-05-2008, 23:19
ولی 30 ثانیه اصلا منطقی نیست دوست
من
وقتی اون برنامه رو باز کردی برنامه های دیگه رو ببند
تا روم گوشی خالی باشه واسه اجرای سریعتر برنامه ات
خیلی ممنون salarnight و ali racer که راهنمایی کردید
ali racer
15-05-2008, 23:23
ممنون از راهنمایی تون. بعد که نقشه ها رو دانلود کردم همین طوری بریزم توی گوشیم؟
دوست من نقشه ی ایران به علت تحریم
توسایت نوکیا نیست...
مگه از نقشه گارمین استفاده کنین
یا از برنامه اسمارت جی پی اس یا...
undertaker_ss
16-05-2008, 09:08
دوست من نقشه ی ایران به علت تحریم
توسایت نوکیا نیست...
مگه از نقشه گارمین استفاده کنین
یا از برنامه اسمارت جی پی اس یا...
منظورم نقشه ایران نبود. در کل وقتی نقشه ها رو گرفتم باید همین طور بریزم توی گوشیم یا باید نصبشون کرد؟
این برنامه هایی رو که گفتید از کجا می شه گیر اورد؟ جایی سراغ دارید؟
pouya_99999
19-05-2008, 11:27
سلام دوستان
یک سوال دارم ازتون
گوشی دوستم ان 73 موزیکه .
وقتی روشن خاموش میکنه گوشی رو دوباره ازش تاریخ و ساعت رو میخواد که تنظیم کنه . یعنی وقتی گوشی رو روشن می کنه یه پیغام میاد که ساعت و تاریخ رو میپرسه و ساعت و تاریخ قبلی می پره
حالا از شما می خوام بپرسم که راهی نداره که این درست شه ؟ مربوط به تنظیماتشه ؟ کدوم قسمتشه و باید چکار کنیم ؟
لطفا اگه میشه سریعتر جواب منو بدید دوستان گلم
با تشکر
بچه ه خسته نباشيد.
يه سؤال داشتم و اون اينكه...
واقعا چرا گوشيهاي سري N مخصوصا N73me اينقدر كندن و گيج ميزنن؟
من با memory up يكم بهترش كردم. ميخواستم ببينم بچه ها پيشنهاد بهتري ندارن؟؟؟؟
واقعا كسي پيشنهاد بهتري نداشت. رفتيما... 1... 2... 3...
آقا پس همتون از همون memory up استفاده كنيد.
سلام دوستان
یک سوال دارم ازتون
گوشی دوستم ان 73 موزیکه .
وقتی روشن خاموش میکنه گوشی رو دوباره ازش تاریخ و ساعت رو میخواد که تنظیم کنه . یعنی وقتی گوشی رو روشن می کنه یه پیغام میاد که ساعت و تاریخ رو میپرسه و ساعت و تاریخ قبلی می پره
حالا از شما می خوام بپرسم که راهی نداره که این درست شه ؟ مربوط به تنظیماتشه ؟ کدوم قسمتشه و باید چکار کنیم ؟
لطفا اگه میشه سریعتر جواب منو بدید دوستان گلم
با تشکر
دوست عزیز،
البته من راهی ندارم، ولی این موضوع طبیعی نیست! یعنی با خاموش و روشن شدن که هیچ، اصولا با در آوردن باتری هم نباید تاریخ رو از دست بده.
و تنظیمی هم نیست، احتمالان مشکل سخت افزاری داره
undertaker_ss
22-05-2008, 18:06
سلام به همه. می خواستم ببینم راهی هست که عکسها را از توی گالری برداشت. یعنی می خوام بعضی از عکسها را از طریق گالری نشون نده
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
KINGTATu
22-05-2008, 22:08
سلام به همه. می خواستم ببینم راهی هست که عکسها را از توی گالری برداشت. یعنی می خوام بعضی از عکسها را از طریق گالری نشون نده
يه بار پاكشون كن بعد تو كامپيوتر hidden كن بعد بريز تو گوشي بعد تو گوشي x-plore نصب كن از اون تو تماشا كن
... بعد بعد بعد! :دي
aluminum
22-05-2008, 22:48
يه بار پاكشون كن بعد تو كامپيوتر hidden كن بعد بريز تو گوشي بعد تو گوشي x-plore نصب كن از اون تو تماشا كن
راهی که دوستمون گفت راه سختی هست
بهترین کار Hidden کردن عکسها با همون برنامهxplor است
شما باید صد در صد این برنامه را داشته باشید چون برنامه مفیدی است
ali racer
23-05-2008, 00:26
می تونی تو فولدر اودر یه فولدر با نام کانتکس بسازی وفایل ها تو بریزی اونجا !!
دوست عزیز،
البته من راهی ندارم، ولی این موضوع طبیعی نیست! یعنی با خاموش و روشن شدن که هیچ، اصولا با در آوردن باتری هم نباید تاریخ رو از دست بده.
و تنظیمی هم نیست، احتمالان مشکل سخت افزاری داره
مشکل از باتری بک آپ هستش که خراب شده و وظیفه اش نگه داشتن تاریخ و ساعت گوشی هستش
با عوض کردنش مشکلت حل میشه
واقعا كسي پيشنهاد بهتري نداشت. رفتيما... 1... 2... 3...
آقا پس همتون از همون memory up استفاده كنيد.
پیشنهاد بهتر اینه که از گوشیس های جدید نوکیا مثل ان 82 یا ان 95 یا 5700
استفاده کنین که سی پی یو و روم بیشتری دارند
مخصوصا در مورد ان 82 معنای واقعی سرعت رو میشه فهمید !!
KINGTATu
24-05-2008, 08:34
خودت امتحان كردي اين راهي كه گفتيو؟! :دي
undertaker_ss
24-05-2008, 08:36
این کار رو کردم اما اگه یکی بره روی عکس و انتخابش کنه نشونش می ده:41:
undertaker_ss
24-05-2008, 08:39
راهی که دوستمون گفت راه سختی هست
شما باید صد در صد این برنامه را داشته باشید چون برنامه مفیدی است
از کجا گیرش بیارم این xplor رو
KINGTATu
24-05-2008, 08:41
اين كار براي عكس هايي كه جديدا به مموري ريختين جواب ميده واسه عكس هاي قبلي كه داشتين رو گوشي جواب نمي ده چون باز هم گالري تشخيصشون ميده
reza2pars
24-05-2008, 10:06
این کار رو کردم اما اگه یکی بره روی عکس و انتخابش کنه نشونش می ده:41:
تنها حسنش اینه که عکسها توی گالری نمایش داده نمیشن اگه میخوای قفلشون کنی توی قسمت معرفی نرم افزارهای کاربردی موبایل ،برنامه های زیادی برای قفل کردن هست
سلام دوستان
وقتی که گوشیم خاموشه و یه نفر برام sms می زنه، بعد روشن کردن گوشی sms به دستم می رسه ولی تاریخ sms تاریخیه که من sms دستم می رسه نه اون تاریخ و ساعتی که طرف sms رو فرستاده در حالی که رو یه گوشیه دیگه درست کار می کنه!
به نظر شما باید تنظیم خاصی رو انجام بدم؟
ممنون
سلام.من تازه این گوشیو خریدم.میخواستم ببینم چه برنامه هایی به دردش میخورن و کاربرد دارن.
یه چیز دیگه اینکه توی روزنامه خوندم میتونید با ریختن یه نرم افزار تعداد کاراکترهایی که میشه فارسی تایپ کرد از 70 به 160 افزایش داد.این نرم افزار چی هستش؟
بعد گوشی من زبان فارسی نداره و عربی داره به جاش.البته من فقط از انگلیسی استفاده میکنم ولی از تیر که اس ام اس فارسی ارزون میشه برای فارسی نوشتن باید زبان فارسی هم داشته باشم.حالا از کجا نصبش کنم؟
undertaker_ss
25-05-2008, 08:29
تنها حسنش اینه که عکسها توی گالری نمایش داده نمیشن اگه میخوای قفلشون کنی توی قسمت معرفی نرم افزارهای کاربردی موبایل ،برنامه های زیادی برای قفل کردن هست
اولش توی گالری نشون داده نمی شن اما اگه روی همون عکسی که نشون داده نمی شه برید و انتخابش کنید نشونش می ده و برای دفعه های بعد هم عکس به صورت عادی نشون داده میشه
Saman-tci
25-05-2008, 19:27
سلام دوستان
وقتی که گوشیم خاموشه و یه نفر برام sms می زنه، بعد روشن کردن گوشی sms به دستم می رسه ولی تاریخ sms تاریخیه که من sms دستم می رسه نه اون تاریخ و ساعتی که طرف sms رو فرستاده در حالی که رو یه گوشیه دیگه درست کار می کنه!
به نظر شما باید تنظیم خاصی رو انجام بدم؟
ممنون
نه دوست من احتیاج به تنظیمات خاصی نیست ...
متاسفانه این اشکال از شبکه هست برای خود من هم همینجوریه .....
reza2pars
25-05-2008, 22:23
اولش توی گالری نشون داده نمی شن اما اگه روی همون عکسی که نشون داده نمی شه برید و انتخابش کنید نشونش می ده و برای دفعه های بعد هم عکس به صورت عادی نشون داده میشه
اول اینکه با این روش عکسها قفل نمیشن بلکه از داخل گالری عکس دیده نمیشن و اگه به پوشه contacts بری میتونی ببینیشون ودوم منظورت از اینکه عکسها به صورت عادی نشون داده نمیشن چیه و سوم اینکه اگه میخوای عکسها رو اصلا نشون نده باید از نرم افزار استفاده کنی
Mojtaba N87
25-05-2008, 23:36
سلام.من تازه این گوشیو خریدم.میخواستم ببینم چه برنامه هایی به دردش میخورن و کاربرد دارن.
یه چیز دیگه اینکه توی روزنامه خوندم میتونید با ریختن یه نرم افزار تعداد کاراکترهایی که میشه فارسی تایپ کرد از 70 به 160 افزایش داد.این نرم افزار چی هستش؟
بعد گوشی من زبان فارسی نداره و عربی داره به جاش.البته من فقط از انگلیسی استفاده میکنم ولی از تیر که اس ام اس فارسی ارزون میشه برای فارسی نوشتن باید زبان فارسی هم داشته باشم.حالا از کجا نصبش کنم؟
مبارک باشه.
کلیه برنامه هایی با عنوان سیمبین سری 3 یا 9.1 یا s60v3 مناسب این گوشی هستن.
این نرم افزاری که گفتین رو قرار بود مخابرات اعلام کنه.
واسه فارسی کردن بدون فلش کردن گوشی می تونید پروداکت کد رو عوض کرده و گوشی رو آپدیت کنید.تو تاپیک آبگرید گوشی های نوکیا توضیح داده شده.
نه دوست من احتیاج به تنظیمات خاصی نیست ...
متاسفانه این اشکال از شبکه هست برای خود من هم همینجوریه .....
ممنون!
ولی همین خطم رو گوشی های دیگه درست کار می کنه! یعنی می گین شبکه فقط با N73 سازگار نیست؟!
undertaker_ss
26-05-2008, 16:31
اول اینکه با این روش عکسها قفل نمیشن بلکه از داخل گالری عکس دیده نمیشن و اگه به پوشه contacts بری میتونی ببینیشون ودوم منظورت از اینکه عکسها به صورت عادی نشون داده نمیشن چیه و سوم اینکه اگه میخوای عکسها رو اصلا نشون نده باید از نرم افزار استفاده کنی
از داخل گالری هم نشون داده می شن. کافیه عکس رو انتخاب کنید و مثلا روش زوم کنی نه تنها این دفعه بلکه دفعه های بعد عکس رو نشون می ده
به جای عکس یه شکلی نشون میده اما موقته
به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون
reza2pars
30-05-2008, 11:07
از داخل گالری هم نشون داده می شن. کافیه عکس رو انتخاب کنید و مثلا روش زوم کنی نه تنها این دفعه بلکه دفعه های بعد عکس رو نشون می ده
به جای عکس یه شکلی نشون میده اما موقته
به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون
اگه منظورت اینه یکبار توی فولدر contacts عکسها رو باز میکنی و بعد میای داخل گالری و عکسها اونجا هم نمایش داده میشن شاید یک قسمت کارت مشکل داره چون من این روش رو نزدیک 1 سال استفاده میکنم و تا کنون همچین مشکلی نداشتم حالا ببین اسم فودر رو دقیقا contacts گذاشتی ؟
M_Abieteh
30-05-2008, 11:45
اگه منظورت اینه یکبار توی فولدر contacts عکسها رو باز میکنی و بعد میای داخل گالری و عکسها اونجا هم نمایش داده میشن شاید یک قسمت کارت مشکل داره چون من این روش رو نزدیک 1 سال استفاده میکنم و تا کنون همچین مشکلی نداشتم حالا ببین اسم فودر رو دقیقا contacts گذاشتی ؟
منم موافقم باهات یجای کار ایشون میلنگه چون منم قبلا گفته بودم تو همین تایپیک به دوستان ولی حرف همین اقارو میزدن ولی من الان دارم استفاده میکنم.
ممنون!
ولی همین خطم رو گوشی های دیگه درست کار می کنه! یعنی می گین شبکه فقط با N73 سازگار نیست؟!
کلا نوکیا این حالت رو داره! البته سیمبین دار ها، در موتورلا دیدم من که اس ام اس ها با تاریخ فرستادن اس ام اس ست هست ولی نوکیا صرفا تاریخی رو که شما اون رو دریافت می کنید میزنه، در کل فکر نکم تنظیمی باشه برای این موضوع
undertaker_ss
31-05-2008, 10:55
نه. از طریق گالری عکس رو (عکس که نه همون شکلی که به جای عکس نشون می ده) انتخاب می کنم و باز می کنم و برای دفعه های بعد هم توی گالری نشون داده می شه
اسم فولدر رو همین گذاشتم
دوستان عزیز من دیروز ورژن 4.0812.4.2.1 رو نصب کردم، تغییرات محسوس برای کاربر می شه به سرعت بالاتر عملیاتی - کافی است دوربین رو اجرا کنید و افزایش سرعت رو ببنینید، دوریین در کمتر از 2 ثانیه اجرا می شود - اضافه شدن برنامه ی Mobile TV - گرچه من هنوز فلسفه ی اضافه کردن برخی برنامه ها رو مثل Maps و همین Mobile TV به این گوشی که عملا هردو برنامه بدون کاربرد هستند رو نفهمیدم. - خبری از n-gqge هم نیست.
موفق باشید.
Saman-tci
01-06-2008, 14:26
تاریخ آپدیت برای کی هست ...؟
تاریخ مربوط به 21-03-2008 هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KINGTATu
03-06-2008, 15:22
11 ÷روداکت کدش ماله کدوم منطقس؟ تو همون عکسه، قک کنم ماله gulf, 08 بود
KINGTATu
03-06-2008, 15:25
وااااای! واسه gulf هم اومده! بریم تو نخ آپدیت!! 0539295
undertaker_ss
04-06-2008, 12:15
سلام دوستان
دیروز گوشیم افتاد توی آب اما چیزیش نشد گفتم تجربیاتم رو در اختیار بقیه قرار بدم:31:
اول از همه اینکه باید سریعا باتری گوشی رو در بیارین بعد هم همه بخش های گوشی که قابل جدا شدنه(مثله درش، سیم کارت، باتری) رو از هم جدا کنید و بذارید که خوب خشک بشه سیم کارت رو هم در بیارین
اصلا واسه خشک کردن گوشی عجله نکنید بزارین خودش یواش یواش خشک بشه
saba-aria
05-06-2008, 08:38
سلام بچه ها:8:
تاپیک خوبی دارین ولی اگه یه تازه وارد بخواهد وارد بشه حتما سردر گم خواهد شد. پست های اضافی و تکراری خیلی زیاد دارین. خودم شخصا برای رسیدن به جواب درست از سئوالم مجبور شدم حدود 40-50 صفحه رو بخونم تا به نتیجه دلخواه برسم.:2:
البته الان تاصفحه 100 رو خوندم و حسابی دارم گیج میزنم. :19:
مطالبی رو که فکر میکدم کاربردی تره برای استفاده خودم یکجا جمع کردم :31:
به نظرتون چطوره که تو تاپیک همه رو یکجا قرار بدم تا بقیه تازه واردا این طور سردر گم نشن؟:46:
saba-aria
05-06-2008, 08:40
البته باز هم یه مشکل داریم
کسی که وارد این بحث میشه چجوری بفهمه که خلاصه تمام این 180 صفحه یکجا وجود داره؟
saba-aria
05-06-2008, 08:42
تاپیک خوبی دارین ولی اگه یه تازه وارد بخواهد وارد بشه حتما سردر گم خواهد شد. پست های اضافی و تکراری خیلی زیاد دارین. خودم شخصا برای رسیدن به جواب درست از سئوالم مجبور شدم حدود 40-50 صفحه رو بخونم تا به نتیجه دلخواه برسم.:2:
به نظرتون چطوره که تو تاپیک همه رو یکجا قرار بدم تا بقیه تازه واردا این طور سردر گم نشن؟:46:
لطفا نظر بدین:10:
undertaker_ss
05-06-2008, 09:16
آره حق با شماست منم قبلا مشکل شما رو داشتم
شما بهتره یه تاپیک بزنی و مطالب خودت رو اونجا قرار بدی
خوب الان چند ماه هست این گوشی رو دارم و راضی هستم نباشم چیکار میتونم بکنم؟
بزرگترین مشکل این گوشی به نظر من سرعت پایینش هست بخصوص در مسیجها و جابجا شدن بین تبهای مسیج! که واقعا اشک آدم رو در می یاره! به نظر می یاد با آپگرید گوشی بشه تا حدی این مشکل رو حل کرد اما تا اونجا که من فهمیدم بخاطر سی پی یو ضعیفش باید بی خیال سرعت خوب شد!
اما در مورد دوربینش کیفیتش بد نیست اما فیلمبرداریش رو اگر می شد 30 فریم در ثانیه کرد عالی می شد... وقتی درب دوربین رو باز می کنی اون صدای تق کوچیکی که دوربینش می ده یه حالی به آ دم می ده!
صداش که واقعا بلنده اما حیف که تیزه!
روهدفونش خیلی مکث نمی کنیم!
یه عیب اساسی این گوشی این هست که مثلا کارهای کاربردی اولیه که می شه با گوشی کرد رو حتما باید با نصب نرم افزار انجام داد و این امکانات از پایه و ابتدا تو خود گوشی نیست مثل ضبط صدا بیشتر از 1 دقیقه! یا قطع صدای عکس گرفتن! و ...
راستی من اگر بخوام وقتی یک نفر بهم زنگ می زنه عکسش تمام صفحه رو پر کنهو زنگ مخصوص به خودش هم داشته باشه باید نرم افزار مخصوص نصب کنم؟ آخه اون عکس 1×1 سانتیمتر خیلی ضایع هست!
راستی یه عیب دیگه هم کیبوردش هست که به نظر من اصلاخوش دست و خوش تایپ نیست این همه ایراد که از این گوشی می گیرم این هست که این گوشی خیلی آرام تر از بقیه گوشی ها افت قیمت کرد و هنوز هم گرونه و در ضمن در مقابل گوشی های همرده خودش آدم انتظار داره با این فروش زیادش لااقل این عیبهای کوچیک اما آزار دهنده نداشته باشه
یه عیب دیگه هم اینکه همینطور هر چی عکس و کلیپ هست میریزه توی گالری لااقل تفکیکی بندی بساطی نظمی ؟
اما خوب با همه اینها این گوشی رو دوست داریم ...
نظر کاملا خوبیه اما حالا که اینقدر حوصله داری و می خوای واقعا صواب کنی یه کاری کن یعنی کار خودت رو تکمیل کن
90% مشکلات ها مشترک هست سعی کن همه صفحات رو بخونی و وتمام راه حل ها رو یک جا جمع کنی یعنی مثلا اینجوری بشه که مشکلات : 1- وصل نشدن گوشی به کام÷یوتر در حالت مس استرانگ .... جواب .... 2- ناپدید شدن عکسها در گالری.... جواب یا راه حل های ÷یشنهادی ..... همینطور ادامه بده با توجه به اینکه سئوالات و جوابها قبلا تایپ شده دیگه نیاز نیست شما دوباره تایپ کنی و با یک کپی و پیست راحت همش رو یک جا جمع کن شاید نیاز باشه یکم ویرایش کنی ...اینکار رو که کردی اگر بتونی چند تا نرم افزار ضروری برای این گوشی همرا با لینک دانلودشون توی ارسالت بیاری عالی می شه بعد از همه اینها با مدیر انجمن تماس می گیری میگی این ارسال رو در ارسال اول این تاپیک ادغام کنه و بچه ها از این به بعد هر کسی اومد رجوعش می دن به ارسال اول این تاپیک به مرور زمان هم می تونیم اون ارسال گرانبها رو تکمیلش کنیم
باور کن بعد از این موضوع یک راست میری وسط بهشت!
Saman-tci
06-06-2008, 18:54
راستی من اگر بخوام وقتی یک نفر بهم زنگ می زنه عکسش تمام صفحه رو پر کنهو زنگ مخصوص به خودش هم داشته باشه باید نرم افزار مخصوص نصب کنم؟ آخه اون عکس 1×1 سانتیمتر خیلی ضایع هست!
راستی یه عیب دیگه هم کیبوردش هست که به نظر من اصلاخوش دست و خوش تایپ نیست ...
در مورد عکس باید بگم نه در این گوشی بلکه توی تمام گوشیهای سیمبین برای اینکه عکس فرد تماس گیرنده رو بتونید تمام صفحه ببینید باید برنامه fcaller رو نصب کنید ...
در مورد کیبورد هم باید بگم این گوشی کیبورد خیلی خوب و خوشدستی داره حداقل نسبت به گوشیهای هم سطح خودش .... مثل N82
DOZD_DEL
07-06-2008, 13:46
دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین
Mojtaba N87
07-06-2008, 19:06
البته باز هم یه مشکل داریم
کسی که وارد این بحث میشه چجوری بفهمه که خلاصه تمام این 180 صفحه یکجا وجود داره؟
شما خلاصه مطالبت رو واسه من پیغام بذار.من با تیم مدیریت مشورت می کنم.
اگه موافقت کردن یکی از راه حل ها می تونه این باشه که تو عنوان تاپیک بنویسم : (خلاصه مطالب در صفحه 180) یا اینکه مدیران این خلاصه رو بذارن تو پست اول.
سامان جان هم می تونه پست اول رو ویرایش کنه.ولی اگه پست خود شما باشه بهتره چون هم با نام خودتون باشه هم اینکه بتونین مطالب جدیدتر رو شخصا بهش اضافه کنید.
شما اول واسه من ارسال کن تا ببینیم چیکار می شه کرد.
با تشکر از شما
saba-aria
08-06-2008, 05:57
سلام دوستان.:10:
آیا میشه از نرمافزارهایی که برای سیمبیان سری Uiq2 تهیه شده در این گوشی استفاده کرد؟
از این نرم افزار در کدام سری از گوشیها استفاده شده؟
Mojtaba N87
08-06-2008, 08:43
خیر.نرم ازفزار های Uiq مخصوص گوشی های سونی اریکسون مثل P900 .اگه اشتباه نکنم.
راستی ، خلاصه تاپیک چی شد؟
AHMADUSE
08-06-2008, 15:07
سلام
کسی نمیدونه نتایج مسابقه عکاسی چی شد؟؟؟
Mojtaba N87
08-06-2008, 15:21
سلام
کسی نمیدونه نتایج مسابقه عکاسی چی شد؟؟؟
با مدیران در میون گذاشتم.خبرش رو میدم.
دیکشنری انگلیسی به فارسی برای گوشی میخوام.اگر آلمانی به فارسی هم بود مشکلی نداره.فورمتای جاوا فکر نکنم با این گوشی بخونه درسته؟
لطفا اگر گذاشتید آموزش نصبشم بگید
دیکشنری انگلیسی به فارسی برای گوشی میخوام.اگر آلمانی به فارسی هم بود مشکلی نداره.فورمتای جاوا فکر نکنم با این گوشی بخونه درسته؟
چرا جاوا هم می شه روش اجرا کرد، در بین جاواها بهترین Pmd هست،همینجا سرچ کن لینک رو برات می آره.
نصبش هم آموزش نمی خواهد اگر ویندوز دارید که خوب با نصب برنامهای داخل سی دی گوشی و اتصال موبایل به کامپیوتر روی فایل دابل کلیک کنید و مراحل رو در گوشی جلو برید با تایید نصب و انتخاب محل نصب.
اگر هم ویندوز ندارید و یا برنامه ها رو نصب نکردید فایل رو با بلوتوث و یا کابل گوشی به گوشی منتقل کنید و از همونجا اجرا کنید.
Mojtaba N87
08-06-2008, 23:37
درخواست برنامه برای دانلود فقط در بخش درخواست برنامه های کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
saba-aria
09-06-2008, 05:59
خیر.نرم ازفزار های Uiq مخصوص گوشی های سونی اریکسون مثل P900 .اگه اشتباه نکنم.
راستی ، خلاصه تاپیک چی شد؟
ممنون که جواب دادی.
20 صفحه آخر مونده ، اگه میخوای یه سریش رو برات بفرستم ، همونا رو میتونی به بقیه هم تعمیم بدی.
راستی از همون صفخه اول باید برات پیغام بذارم یا راه دیگه ای داره؟:10:
saba-aria
09-06-2008, 06:40
دیکشنری انگلیسی به فارسی برای گوشی میخوام.لطفا اگر گذاشتید آموزش نصبشم بگید
برو به این آدرس:
Mojtaba N87
09-06-2008, 14:44
ممنون که جواب دادی.
20 صفحه آخر مونده ، اگه میخوای یه سریش رو برات بفرستم ، همونا رو میتونی به بقیه هم تعمیم بدی.
راستی از همون صفخه اول باید برات پیغام بذارم یا راه دیگه ای داره؟:10:
من فقط می خوام ببینم که خلاصه هات چطوریه.تا همینجا واسم پیغام خصوصی بذار.هر چی رو که خلاصه کردی.
ممنون.
واسه مسابقه عکاسی هم ، مدیر انجمن گفتن که داوریش هنوز مونده.
Saman-tci
09-06-2008, 20:03
شما میتونید با دانلود و نصب برنامه Unidic از این دیکشنری استفاده کنید ....
مراحل نصب هم فوق العاده راحت هست .... حجمش یه مقدار زیاد هست اما ارزششو داره ....
ali racer
09-06-2008, 23:46
version
جدیدش هم اومده که لغات رو تلفظ هم میکنه !!
Barbodben
10-06-2008, 00:04
سلام ، برنامه Folder Guard و آنتی ویروس برای N73 me سراغ دارین ؟ ندارین !...
Mojtaba N87
10-06-2008, 00:30
این برنامه ها تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن دوست من.
کامپیوتر پی سی سوئیت رو نمیشناسه.وقتی وصل میکنم کابلو توی خود گوشی اکتیو میشه ولی توی پی سی وقتی میزنم برای اتصال میگه که کانکشنی درکار نیستش.حتی بعضی وقتا خود کامپیوتر هم اعلام میکنه که موبایل وصل شده ولی برنامه قبول نمیکنه.الانم که حتی کامپیوتر هم اعلام وصل موبایل رو توی گوشه سمت راست پایین اعلام نکرده.قبلا اصلا ازین مشکلا نبود ولی نمیدونم چند روزه مشکل داره
برو به این آدرس:
فقط صفحه سفید میادش.
ولی رفتم به این آدرس که یه توضیح از خودت بودش
خیلی ممنون.دارم دان میکنم ولی خب کامپیوتر اتصال گوشی رو قبول نمیکنه و نمیشناسه
saba-aria
11-06-2008, 05:04
من خودم وقتی تنطیمات Data Cable رو روی PC Suite گداشتم کامپیوتر نتونست گوشی رو بشناسه ولی وقتی گزینه Ask on connection رو انتخاب کردم( یعنی موقع اتصال خودت PC Suiteرو انتخاب کنی ) مشکلم حل شد . :20:
اگه حل نشد راههای زیر رو امتحان کن:
· گوشی رو روشن خاموش کن ببین گوشی می شناسه یا نه !!یا اینکه برنامه ی نوکیا رو هر چند به همدیگه میخورن ! ولی دوباره نصب کن...سیستم رو هم رسیت بده...100% باید مشکلت برطرف بشه !
saba-aria
11-06-2008, 05:17
من فقط می خوام ببینم که خلاصه هات چطوریه.تا همینجا واسم پیغام خصوصی بذار.هر چی رو که خلاصه کردی.
دیروز برات فرستادم ولی وسطاش DC شدم نمیدونم به دستت رسیده یا نه ؟:41:
در هر صورت تمام خلاصه آماده و مرتب شده است.:8:
DOZD_DEL
11-06-2008, 15:28
دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین
هیچکس کمک نمیکنه ؟
من خودم وقتی تنطیمات Data Cable رو روی PC Suite گداشتم کامپیوتر نتونست گوشی رو بشناسه ولی وقتی گزینه Ask on connection رو انتخاب کردم( یعنی موقع اتصال خودت PC Suiteرو انتخاب کنی ) مشکلم حل شد . :20:
اگه حل نشد راههای زیر رو امتحان کن:
· گوشی رو روشن خاموش کن ببین گوشی می شناسه یا نه !!یا اینکه برنامه ی نوکیا رو هر چند به همدیگه میخورن ! ولی دوباره نصب کن...سیستم رو هم رسیتبده...100% باید مشکلت برطرف بشه !
امروزم مشکل داره هنوز.وقتی کابلو به گوشی میزنم و از توی گوشی PC suite رو انتخاب میکنم توی خود گوشی اکتیو میشه ولی کامپیوتر هیچ نشونه ای نمیده و وقتی هم میرم get connected
رو میزنم میگه که هیچ کانکشنی در دسترس نیستش و وقتی هم که دوباره میزنم که باید دوباره pc suite رو رینیستال کنی.
دوباره ستاپش هم کردم فایده نداشت.
جالبه وقتی که مثلا وقتی کابلو وصل میکنم و به جای pc suite از توی گوشی pictBridge رو انتخاب میکنم کامپیوتر اعلام شناخت گوشیو میکنه ولی بازم از طریق pc suite کانکشنی صورت نمیگیره
ali_kuchulu
12-06-2008, 21:41
سلام
مشکلی برای من پیش اومده که میخواستم ببینم اینجا کسی میتونه پاسخی بده یا نه؟
من یه گوشی n73ME برای کسی بعنوان هدیه خریدم و البته از بابت اصل بودن و نو بودن و این چیزها مطمئن هستم. اما متاسفانه بعد از حدود 5-6 ساعت و در حالی که نشانگر میزان باتری فقط یکی دوتا خطش کم شده ، باتری ناگهان کاملا خالی میشه و گوشی خاموش میشه. به طوری که حتی امکان دوباره روشن کردنش هم نیست و باید حتما دوباره به شارژ بزنیم تا روشن شه.
دو تا باتری دیگه هم (یکی خریدم و یکی از یه گوشی دیگه) با باتری خود گوشی عوض کردیم و امتحان کردیم باز همینطوره.
یعنی به نظر میاد مشکل باتری نیست.
میخواستم ببینم کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده که بدونه باید چیکار کرد؟
آیا ممکنه با کارهای نرم افزاری مثلا فلش کردن یا تعویض فریم ویر (اگه ممکن باشه) این مشکل رو رفع کرد؟ اصلا در مورد n73 چنین کارهایی ممکنه؟
یا اینکه مشکل حتما سخت افزاریه و باید ببرم گارانتی واسه تعمیر؟
از هرکسی که میپرسم جواب متفاوتی میده و به همین دلیل دنبال این هستم که اگر کسی عین همین مشکل برای گوشیش بوجود اومده بهم کمک کنه که چیکار کنم.
بعد از عمری یه هدیه واسه کسی که خیلی هم باهاش تعارف داریم گرفتیم، اونم اینجوری حال ما رو گرفت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک کنه.
علی
دوست عزیز با این تعاریف و با توجه به اینکه اصلا این گوشی یکی از مزیتهاش طول بسیار زیاد مصرف باتریش هست، و با توجه به اینکه می گید با باتری های دیگه و حتی باتری سالم گوشی دیگه هم اینطور بوده به طور حتم مشکل سخت افزاری هست چون گوشی که می گید نو هم هست پس نمی شه گفت ویروس یا برنامه ای ناهماهنگ اینکار رو می کنه! در هر صورت اینجور مشکلات راه حلش فقط گارانتی و یک چک با دستگاه هست، حدس و گمان خیلی می شه زد!
saba-aria
13-06-2008, 13:15
mojtaba_n87
دارم خلاصه ها رو برات مبفرستم ولی هنوز که هنوزه بعد از 20 دقیقه فرستاده نشده.:41:
راستی با مدیرا مشورت کردی یا نه؟
Mojtaba N87
13-06-2008, 13:29
mojtaba_n87
دارم خلاصه ها رو برات مبفرستم ولی هنوز که هنوزه بعد از 20 دقیقه فرستاده نشده.:41:
راستی با مدیرا مشورت کردی یا نه؟
اگر با پیغام خصوصی مشکل داری واسم ای میل بزن. آدرس ای میل یاهو همین نام کاربری منه.mojtaba_n87
بعد که فرستادی ، بررسی می کنم و نتیجه مشورت رو خبر می دم. مرسیl
saba-aria
13-06-2008, 13:32
برات فرستادم به میلت:10:
undertaker_ss
13-06-2008, 14:59
سلام دوستان یه سوال کلی داشتم
از یکی شنیدم که می گفت وقتی به یکی زنگ می زنی و بعد شماره اش رو از توی dialled numbers پاک می کنی می شه با زدن یه کد فهمید که به چه شماره ای زنگ زدی می خواستم ببینم که صحت داره یا سر کارم:41:
n73 me چنده ؟
سلام دوست خوبم...
اگه قیمت و مشاوره میخوای...
بیا تو امضام...
مشاوره و قیمت روز گوشی...
قیمت نوکیا ان73 موزیکال با گارانتی اصل=340 هزار تومان...
موفق باشی...:11:
9کرممم...
Saman-tci
14-06-2008, 16:40
سلام دوستان یه سوال کلی داشتم
از یکی شنیدم که می گفت وقتی به یکی زنگ می زنی و بعد شماره اش رو از توی dialled numbers پاک می کنی می شه با زدن یه کد فهمید که به چه شماره ای زنگ زدی می خواستم ببینم که صحت داره یا سر کارم:41:
بله از چندین طریق میشه فهمید ....
شما با مراجعه به Setting ( البته توی هر گوشی جاش متفاوته ) و بعد قسمت log میتونی تمام تماسهایی که از طرف گوشی شما و یا تماسهایی که جواب دادی یا میس کال شده رو ببینی .... حتی sms ها رو هم میتونی ببینی ...
حتی اگه از Dialled NUMBER هم پاک کنی اینجا میمونه .....
saba-aria
15-06-2008, 21:02
بعد که فرستادی ، بررسی می کنم و نتیجه مشورت رو خبر می دم. مرسیl
نتیجه چی شد ؟
Mojtaba N87
15-06-2008, 21:05
نتیجه چی شد ؟
قرار شد وقتی کلش رو فرتادی بدم به مدیر انجمن تا بزاره تو صفحه اول.البته با نام خودتون.با تشکر :20:
undertaker_ss
16-06-2008, 09:15
بله از چندین طریق میشه فهمید ....
شما با مراجعه به Setting ( البته توی هر گوشی جاش متفاوته ) و بعد قسمت log میتونی تمام تماسهایی که از طرف گوشی شما و یا تماسهایی که جواب دادی یا میس کال شده رو ببینی .... حتی sms ها رو هم میتونی ببینی ...
حتی اگه از Dialled NUMBER هم پاک کنی اینجا میمونه .....
ممنون از راهنمایی تون.
می شه روی همین گوشی جای دقیقش رو بگی؟
آیا کدی واسه این کار وجود داره؟
Saman-tci
16-06-2008, 12:39
دوست من گفتم که ---) شما منو رو میزنی یه گزینه ای هست به اسم Log وارد که شدی چند تا گزینه بهت میده مثل Dialled Number و Missed Called و Answerd Call شما میتونی تمام تماسها رو در اینجا ببینی .....
حتی مدت مکالمه آخرین مکالمه و مدت زمان تماسهایی که از طرف گوشی شما گرفته شده رو میتونید ببینید ....
HAMID-3138
17-06-2008, 03:02
سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستان یه گوشی ان 73 موزیک ادیشن داره داد به من که براش برنامه ضبط صدا بریزم من هم برنامه ای که کاملا ساین شده و رو گوشی خودم که ان 73 معمولیه کارمیکنه براش ریختم و در ضمن در آپ منیجرش هم چند تا برنامه سرچ بو د که همه مثل هم بود فقط ورژنش هاشون فرق میکردند اونی که ورژنش از همه بالاتر بود رو گذاشتم و بقیه رو پاک کردم
الآن یه مشکل براش پیش اومده مدیا پلیر ، پلی نمیکنه و در قسمت آپشنش هم رفرش نمیکنه
یه بار ریست کردم و یه بار خاموش و روشن برای اولین بار که وارد مدیا میشی کار میکنه البته رفرش رو تا 20 درصد ادامه داد و هنگ کرد و وقتیکه ازش خارج شدم و دوباره وارد شدم باز هم مدیا پلیر دکمه ها ی پلی و ... رو نداشت اگه ممکنه کمک کنید داره آبروم میره
التماس میکنم
سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستان یه گوشی ان 73 موزیک ادیشن داره داد به من که براش برنامه ضبط صدا بریزم من هم برنامه ای که کاملا ساین شده و رو گوشی خودم که ان 73 معمولیه کارمیکنه براش ریختم و در ضمن در آپ منیجرش هم چند تا برنامه سرچ بو د که همه مثل هم بود فقط ورژنش هاشون فرق میکردند اونی که ورژنش از همه بالاتر بود رو گذاشتم و بقیه رو پاک کردم
الآن یه مشکل براش پیش اومده مدیا پلیر ، پلی نمیکنه و در قسمت آپشنش هم رفرش نمیکنه
یه بار ریست کردم و یه بار خاموش و روشن برای اولین بار که وارد مدیا میشی کار میکنه البته رفرش رو تا 20 درصد ادامه داد و هنگ کرد و وقتیکه ازش خارج شدم و دوباره وارد شدم باز هم مدیا پلیر دکمه ها ی پلی و ... رو نداشت اگه ممکنه کمک کنید داره آبروم میره
التماس میکنم
فکر کنم بهترین راه فرمت کردن گوشی باشه دوست عزیز چون به احتمال زیاد برنامه ای که ریختید یا برنامه هایی که پاک کردید در گوشی مشکل ایجاد کرده باشند.
undertaker_ss
17-06-2008, 09:05
دوست من گفتم که ---) شما منو رو میزنی یه گزینه ای هست به اسم Log وارد که شدی چند تا گزینه بهت میده مثل Dialled Number و Missed Called و Answerd Call شما میتونی تمام تماسها رو در اینجا ببینی .....
حتی مدت مکالمه آخرین مکالمه و مدت زمان تماسهایی که از طرف گوشی شما گرفته شده رو میتونید ببینید ....
فکر کنم منظورم رو درست نگفتم.
ببینید اگه با گوشی شماره ای رو بگیریم و با زدن دکمه سبز (که dialled numbers رو نشون می ده) اون شماره رو انتخاب کنید و پاکش کنید آیا راهی هست که بشه اون شماره رو پیدا کرد؟
اگه از توی dialled numbers پاکش کنید که از طریق log هم نمی شه بهش دسترسی داشت
فکر کنم منظورم رو درست نگفتم.
ببینید اگه با گوشی شماره ای رو بگیریم و با زدن دکمه سبز (که dialled numbers رو نشون می ده) اون شماره رو انتخاب کنید و پاکش کنید آیا راهی هست که بشه اون شماره رو پیدا کرد؟
اگه از توی dialled numbers پاکش کنید که از طریق log هم نمی شه بهش دسترسی داشت
به مسیر زیر برید:
Menu -> Log حالا در اینجا کلید نویگیشن رو به راست بدید یعنی وارد گزینه های recent call و call duration و ... اینا نشید در اینجا کلید رو به راست بدید و در صفحه ی جدید لیست تمام کارهای شما هست چه اس ام اس خروجی و چه ورودی چه تماس خروجی و یا ورودی با تمام مشخصات.
Mojtaba N87
17-06-2008, 12:05
تمامش رو فرستادم به میلت :8:
ببینم چیکار میکنی:5:
ممنون. به زودی ازش استفاده می کنیم.خبرش رو همینجا اعلام می کنم.
HAMID-3138
17-06-2008, 14:01
فکر کنم بهترین راه فرمت کردن گوشی باشه دوست عزیز چون به احتمال زیاد برنامه ای که ریختید یا برنامه هایی که پاک کردید در گوشی مشکل ایجاد کرده باشند.
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره ؟
اگه هم فرمت کنم باید برنامه مورد نیاز رو دوباره روش نصب کنم . اولا اگه ممکنه بگید چه برنامه هایی حتما باید رو ان 73 نصب شده باشه از جمله مدیا پلیر چه نوعی و چه ورژنی باید باشه و بقیه برنامه ها
ثانیا اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید اگه بخوام که از مموری یا از خود فون بک آپ بگیرم و روی کامپیوتر نگهداریش کنم چطوری باید این کار رو انجام بدم
ممنون میشم اگه کمک کنید
Mojtaba N87
17-06-2008, 14:13
خلاصه مطالب تاپیک که توسط دوست خوبمون saba-aria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آماده شده ،به صورت فایل pdf در پست دوم تاپیک ضمیمه شد. خیلی واسش زحمت کشیدن.
با تشکر از Elfin-D مدیر بخش موبایل.
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره ؟
اگه هم فرمت کنم باید برنامه مورد نیاز رو دوباره روش نصب کنم . اولا اگه ممکنه بگید چه برنامه هایی حتما باید رو ان 73 نصب شده باشه از جمله مدیا پلیر چه نوعی و چه ورژنی باید باشه و بقیه برنامه ها
ثانیا اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید اگه بخوام که از مموری یا از خود فون بک آپ بگیرم و روی کامپیوتر نگهداریش کنم چطوری باید این کار رو انجام بدم
ممنون میشم اگه کمک کنید
خوب از برنامه های مشابه استفاده کنید در همین فروم در بخش برنامه های کاربردی چندین ضبط هست.
درباره ی اینکه چه نرم افزارهایی باید نصب باشه، بسته به ورژن گوشی متفاوت هست! ولی حالا اونا رو می خواهید چه کار؟
شما وقتی فرمت کنی خود نرم افزارهای پیش فرض نصب می شوند.
برای بکآپ روی کامپیوتر هم باید به PC Suite برید و در اونجا بعد از اتصلال گوشی گزینه ی BackUp رو بزنید و بعد از انتخاب مواردی که می خواهید بکآپ بگیرید کار رو شروع کنید.
پیشنهاد نمی کنم از مموری کارت بکآپ بگیرید چون خیلی وقت بره و در ثانی در فرمت گوشی مموری کارت دست نمی خوره.
در مورد wireless lan توضیح بدید کامل باشه لطفا
چطوری با n73به اینترنت وصل بشم از طریق کابل usb ممنون میشم توضیح بدین
Mojtaba N87
17-06-2008, 17:56
n73 وایرلس نداره.
چطوری با n73به اینترنت وصل بشم از طریق کابل usb ممنون میشم توضیح بدین
خلاصه تاپیک رو از پست دوم دانلود کن.
از طریق USB می تونی با کامپیوتر از اینترنت گوشی استفاده کنی. برعکسش نمیشه.
تهیه خلاصه تاپیک در یک فایل پی دی اف می تونه به عنوان یک انقلاب در تمام تاپیکهای شلوغ باشه که از تاپیک گوشی استثنایی ان 73 شروع شده به نوبه خودم از saba-aria جهت تهیه این خلاصه نویسی تشکر می کنم
امیدوارم بهشت رو بدون چک و چونه بهت بدن
undertaker_ss
17-06-2008, 22:17
به مسیر زیر برید:
Menu -> Log حالا در اینجا کلید نویگیشن رو به راست بدید یعنی وارد گزینه های recent call و call duration و ... اینا نشید در اینجا کلید رو به راست بدید و در صفحه ی جدید لیست تمام کارهای شما هست چه اس ام اس خروجی و چه ورودی چه تماس خروجی و یا ورودی با تمام مشخصات.
ایول ممنون از راهنمایی تون
saba-aria
17-06-2008, 22:19
تهیه خلاصه تاپیک در یک فایل پی دی اف می تونه به عنوان یک انقلاب در تمام تاپیکهای شلوغ باشه که از تاپیک گوشی استثنایی ان 73 شروع شده به نوبه خودم از saba-aria جهت تهیه این خلاصه نویسی تشکر می کنم
امیدوارم بهشت رو بدون چک و چونه بهت بدن
ممنون دوست عزیز :5:
ولی تو یکی دوتا از تاپیک بازیها هم همین کار انجام شده.
البته بگم ها که من از اونا ایده نگرفتم همین دیروز به صورت اتفاقی بهشون برخوردم.:8:
دوست عزیز اینجا تاپیک N73 ME هست :46: برای بحثهای مربوط به LAN ها به تاپیک اینترنت و شبکه برید.
در کل این گوشی اصلا wireless رو پشتیبانی نمی کنه.
کسی تونست این نرم افزار آزمایشی مخابرات برای اس ام اس فارسی رو دانلود بکنه؟
مارفتیم با هزار زحمت یه خروار توضیح خوندیم دربارش بعد به آخر صفحه که رسیدیم دیدیم با اینکه زده دریافت نرم افزار ولی هیچی نبود
سلام
بعضي مواقع sms ها من تكثير ميشن
يعني يك sms دو تا يا سه تا ميشه
نمي دونم چه جوري اين اتفاق ميفته
ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد
saba-aria
23-06-2008, 00:18
سلام
شاید چند بار دکمه send رو فشار میدی.
این شماره گیر صوتی چجوری کار میکنه؟:19:
هرچی که میگم جواب میده:
no match found.
sepehr_x50
23-06-2008, 00:20
این فارسی ساز جدیدی که اومده کسی امتحان کرده؟!
شاید چند بار دکمه send رو فشار میدی.
این شماره گیر صوتی چجوری کار میکنه؟:19:
هرچی که میگم جواب میده:
no match found.
دوست عزیز...
سیستم فعلی روی گوشیهای همراه خیلی ضعیف هست و به نوع تلفظ خیلی حساس شما ابتدا یکبار به نوع تلفظ خود گوشی دقت کنید و سپس تلفظ خودتون رو به اون منطبق.
saba-aria
26-06-2008, 05:10
ممنون حل شد :8:
ولی چه تلفظ سختی بود .........:18:
كسي ميدونه اينجا چطور ميشه بلنگوهاي N73 رو باز كرد اخه ماله من يكيش قفله
شما به بلندگو های N73 چه کار دارید؟ :31:
منظورتون از قفل چی هست؟
ضمن اینکه توجه دارید که با باز کردن گوشی تمامی گارانتی از بین خواهد رفت!
undertaker_ss
26-06-2008, 18:17
سلام
نمي دونم چه جوري اين اتفاق ميفته
ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد
آره ماله منم همین طوره
undertaker_ss
26-06-2008, 18:18
کسی تونست این نرم افزار آزمایشی مخابرات برای اس ام اس فارسی رو دانلود بکنه؟
مارفتیم با هزار زحمت یه خروار توضیح خوندیم دربارش بعد به آخر صفحه که رسیدیم دیدیم با اینکه زده دریافت نرم افزار ولی هیچی نبود
آره حسابی سر کاریم
تازه گی ها دیگه دریافت نرم افزار رو هم برداشتند
undertaker_ss
26-06-2008, 18:21
منظورت اینه که صدا از توش نمیاد؟
برو توی Music player و یه آهنگ رو انتخاب کن بعد برو options و بعد audio settings و بعد balance و حالا center اش کن
آره ماله منم همین طوره
مثل اينكه كسي نيست جواب ما رو بده
shazdeh23
27-06-2008, 01:01
این فارسی ساز جدیدی که اومده کسی امتحان کرده؟!
من امتحان کردم.
متاسفانه برنامه Free نیست و کد و شماره تلفن میخواد.
من که crack و شماره سریال براش پیدا نکردم.
یا حق
سلام دوستان من يه مشكلي دارم اين كزينه searchرو كه مي زنم بالا نمي ياد.كوشي رو ريست هم كردم ولي دوباره بالا نمياد.ممنون مي شم جواب بدين
نمی دونم خلاف قوانینه یا نه؟
می خواستم چند جای معتبر برای آپگرید معرفی در تهران معرفی کنید چون اصلا از موبایل فروشی ها خبر ندارم؟ (علائدین چطوره؟)
Saman-tci
27-06-2008, 12:41
طبقه اول پاساژ ایرانیان نبش میدان ولیعصر ....
من خودم گوشیمو بردم اونجا آپدیت کرد ....
KINGTATu
28-06-2008, 08:35
من فایل های آپدیت واسه ورژن 4.08 موزیکو دارم هرکسی میخواد پیفام خصوصی بده آدرس بدم سی دی بیاره براش رایت کنم!
منظورت اینه که صدا از توش نمیاد؟
برو توی Music player و یه آهنگ رو انتخاب کن بعد برو options و بعد audio settings و بعد balance و حالا center اش کن
خیلی ممنون درست شد
یه نرم افزار می خواستم برای بالا برندن صدا همچین نرم افزاری اگه هست ممنون میشم برام بزارید
سلام
من یک گوشی N73 موزیکال خریدم که می خواستم منوی آن را فارسی کنم و آنتی ویروس و فایروال روی آن نصب کنم و همچنین بتوانم sms فارسی تایپ کنم
تمام پستها را خواندم ولی هیچکدام کامل نیست و اغلب کد فعال سازی ندارد
اگه امکان دارد من را راهنمایی کنید
با تشکر
Saman-tci
29-06-2008, 11:08
شمتا میتونی ببری بیرون گوشیتو فارسی کنن .... فکر کنم 1000 یا 2000 تومن میگیرن زبان فارسی رو به گوشیت اضافه میکنن ....
در مورد آنتی ویروس هم شما میتونی با مراجعه به کلوپ برنامه های کاربردی در همین فروم آنتی ویروس خودتونو دانلود و نصب کنید .....
شمتا میتونی ببری بیرون گوشیتو فارسی کنن .... فکر کنم 1000 یا 2000 تومن میگیرن زبان فارسی رو به گوشیت اضافه میکنن ....
در مورد آنتی ویروس هم شما میتونی با مراجعه به کلوپ برنامه های کاربردی در همین فروم آنتی ویروس خودتونو دانلود و نصب کنید .....
بردم عزیز جان
گفتند فارسی کردن گوشی 15 هزار تومان هزینه اش می شه؟؟؟ که برای من کمی زیاده؟ گفتم شاید از این طریق خودم بتوانم خودم انجامش بدم:41::41: :41: :10::10:
saba-aria
30-06-2008, 18:39
بردم عزیز جان
گفتند فارسی کردن گوشی 15 هزار تومان هزینه اش می شه؟؟؟ که برای من کمی زیاده؟ گفتم شاید از این طریق خودم بتوانم خودم انجامش بدم:41::41: :41: :10::10:
بالا خره کدوم قیمت درسته ؟:41:
این قیمت فقط تو تهران است یا جاهای دیگه هم همینجوریه؟
من شنیدم اگه فارسیش کنی برای سیستمش مشکل پیش میاد ؟ درسته یا نه؟:8:
Saman-tci
01-07-2008, 11:44
نه دوست من هیچ مشکلی نداره .....
در مورد قیمت هم من هفته پیش بردم این کا رو کردن و 2000 طرف گرفت و زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد ....
undertaker_ss
01-07-2008, 18:53
سلام به همه
من کلا با شبکه مشکل دارم.وقتی ساعت موبایلم رو می گذارم روی حالت auto-update با شبکه update نمی شه و ساعتش عقب می افته. cell info گوشیم هم update نمیشه به نظر شما مشکل از گوشیم هست یا سیم کارتم؟
سلام
ایول بحث دوستان در مورد این گوشی با حال ,من می خواستم بدونم در حال حاضر قیمت این گوشی چنده؟(اصل)
با تشکر
Saman-tci
01-07-2008, 21:03
320 تا 330 تومن گارانتی نیا .....
KINGTATu
02-07-2008, 08:23
یادش بخیر یه روز 700 تومن بود...
سلام
چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1 _ من دیروز مخ بابایی رو زدم و رفتم ان 73 موزیکال سیاه رنگ خریدم نمیدونم اصلا مدلش چیه این گوشی خوبه؟
2 _ ورژن سیمبیان گوشیم چنده ؟
3 _ جاوا بهش میخوره؟
4 _ قیمت همراه اول چنده ؟ یارو به من 50 تومان انداختش با پیش شماره 901 ؟
5 _ میشه بازی توی این گوشی که خریدم ریختش؟
6 _ راستی دفترچه تلفن گوشی کجاست؟
ممنونم
saba-aria
02-07-2008, 09:14
سلام
1 _ من دیروز مخ بابایی رو زدم و رفتم ان 73 موزیکال سیاه رنگ خریدم نمیدونم اصلا مدلش چیه این گوشی خوبه؟
3 _ جاوا بهش میخوره؟
ممنونم
خلاصه تاپیک رو از پست دوم دانلود کن تقریبا به پاسخ همه سوالات میرسی.
بازی هم خودت باید نصب کنی فقط باید حواست باشه که به ورژن گوشیت مطابقت داشته باشه.
نمیدونم چرا این چند روز همش چیزای عجیب غریب میشنوم !!!!!!!
یکی بهم گفت که قاب ژله ای دکمه های گوشی رو خراب میکنه؟ می خواستم بدونم که حرفش درسته یانه؟:13::13:
320 تا 330 تومن گارانتی نیا .....
سلام :20:
ممنونم سامان جون:10:
با تشکر:40:
Saman-tci
02-07-2008, 11:29
سلام
3 _ جاوا بهش میخوره؟
4 _ قیمت همراه اول چنده ؟ یارو به من 50 تومان انداختش با پیش شماره 901 ؟
ممنونم
1- دوست من خودت داری میگی N73 Music Edition بعد میگی مدلش چیه ... بله گوشیه خیلی خوبیه ....
2- Symbian S60v3 یا 9.1
3- بله اگه برنامه یا بازی جاوا دانلود کنی به راحتی روش نصب میشه .....
4- منظورتونو نفهمیدم .... اولاً توی ایران خطی که با 901 شروع بشه نداریم ..... این جدیدا پیش شمارشون 0910 هست ... اگه اعتباری هم که باشه 0919 هست ..... !!!!!!
5- بله هم جاوا میتونی و هم بازیهای سیمبین که فرمتشون sis هستند .....
6- دکمه Menu رو میزنی و بعد هم Contact
اقا میخواستم ببینم همراه اول که برای گوشیم خریدم درسته یا نه ؟
اخه فکر کنم قیمت گرون بهم دادش بهم 50 تومان داد شمارم هم اینه : 0911 -901 به نظرتون 50 تومان برا این خط زیاده؟
ویرایش : گوشی من فنلاندی هستش . تاپیکی هست که بازی هایی توش باشه که به این نوع از گوشی ها بخوره ؟
ali racer
02-07-2008, 13:07
نه دوست من هیچ مشکلی نداره .....
در مورد قیمت هم من هفته پیش بردم این کا رو کردن و 2000 طرف گرفت و زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد ....
سامان چطور فارسی شده ؟
برنامه ای هستش که باید اونو فعال کنی یا جزو گزینه های زبانش
تو سیتینگ
فارسی اومده ؟
اقا میخواستم ببینم همراه اول که برای گوشیم خریدم درسته یا نه ؟
اخه فکر کنم قیمت گرون بهم دادش بهم 50 تومان داد شمارم هم اینه : 0911 -901 به نظرتون 50 تومان برا این خط زیاده؟
ویرایش : گوشی من فنلاندی هستش . تاپیکی هست که بازی هایی توش باشه که به این نوع از گوشی ها بخوره ؟
بله تا پیک بازی های ان گیج ورژن 2
و سیمبین 9.1
هست تو قسمت برنامه ها
علی جون این تاپیکی که شوما میگی من گفتم بازیهاش به گوشیم میخوره یا نه گفتن نه ...
ali racer
02-07-2008, 17:05
علی جون این تاپیکی که شوما میگی من گفتم بازیهاش به گوشیم میخوره یا نه گفتن نه ...
تمامی برنامه های سیمبین 9.1
به همراه 80% برنامه های سیمبین 9.2
روی گوشی شما کار می کنه
بعلاوه اکثر برنامه ها و بازی های جاوا
aydin_eb7777
02-07-2008, 17:12
تمامی برنامه های سیمبین 9.1
به همراه 80% برنامه های سیمبین 9.2
روی گوشی شما کار می کنه
بعلاوه اکثر برنامه ها و بازی های جاوا
-------------
تایید میشه.
شما می تونی در انجمن جستجو کنی و نحوه نصب بازی انگیج را تو گوشی N73 پیدا کنی .:11:
سلام
اینقدر اموزش ها قاطی پاتی هستش که ادم چیزی سر در نمیاره
اگه براتون ممکنه یکی بیاد توی یاهو مسنجر با ما اموزش بده ( اونی که ان 73 داره ) ... اخه اینجوری خیلی بهتره ...
ممنونم
سلام
من هر بازی یا تم یا هر چیز دیگه ای میخوام نصب کنم با این ارور مواجه میشه :
Unable to instal.گوشی من فنلاندیه . به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
sepehr_x50
03-07-2008, 09:08
فارسی ساز برای N73 اومده؟!!
یعنی ببری بیرون فارسی میکنند؟!!
من که جایی ندیدم
ولی فارسی ساز اس ام اس هست برنامه اش :31:
ali racer
03-07-2008, 14:59
آره یکی از بچه ها گوشسشو فارسی کرده بود
سلام
من هر بازی یا تم یا هر چیز دیگه ای میخوام نصب کنم با این ارور مواجه میشه :
Unable to instal.گوشی من فنلاندیه . به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
ذوست من شما بایثد تم ها و برنامه های سیمبین اس 60
ورژن 3 رو نصب کنین
والا با این ارور مواجه میشین
undertaker_ss
03-07-2008, 16:00
سلام به همه
من کلا با شبکه مشکل دارم.وقتی ساعت موبایلم رو می گذارم روی حالت auto-update با شبکه update نمی شه و ساعتش عقب می افته. cell info گوشیم هم update نمیشه به نظر شما مشکل از گوشیم هست یا سیم کارتم؟
کسی نمی تونه کمک کنه؟
aydin_eb7777
03-07-2008, 16:14
کسی نمی تونه کمک کنه؟
---------------
از سه چیز می تونه باشه.
1- Firmware گوشیت که می تونی آپدیت کنی
2- از اوپراتور سیم کارتت مثل همراه اول که یک ماهی هست این مشکل را پیدا کرده.
3- از سیم کارت ایرانسل که اگر از این باشه شما اول تاریخ گوشیت را بر اساس کشور ایران و پایتخت تهران و تاریخ میلادی تنظیم کن و Auto Update را off کن بعد یک تماس با یک شماره ایرانسل بگیر و قطع کن و به همون شماره بگو با شما تماس بگیره و قطع کنه.
بعد می بینی که تاریخ و ساعت گوشیت تو تمام جاهای گوشیت تنظیم شده و پس و پیش نیست. البته اگر مشکل از سیم کارت ایرانسلت باشه این کار را انجام بده:11:
مجید فینا
03-07-2008, 16:42
نرم افزار (SMS) اس ام اس فارسی جهت گوشی نوکیا ان 73 موزیک ادیشن
ایدین جون واقعا دستت طلا توی یاهو مسنجر حسابی کمکم کردی و گوشیم درست شدش !
یک دنیا نه صد دنیا ممنون
شما با یاد ددن این کار به من به هزاران نفر یاد دادی ، زیرا فردا کسانی هستن که به این مشکل دچار میشن و اگه پستشون به من بخوره حتما کمکشون میکنم و ثوابش به شوما هم میرسه
واقعا ممنون
aydin_eb7777
03-07-2008, 17:58
خواهش می کنم عزیزم
قابلی نداشت
undertaker_ss
04-07-2008, 08:22
---------------
از سه چیز می تونه باشه.
1- Firmware گوشیت که می تونی آپدیت کنی
2- از اوپراتور سیم کارتت مثل همراه اول که یک ماهی هست این مشکل را پیدا کرده.
3- از سیم کارت ایرانسل که اگر از این باشه شما اول تاریخ گوشیت را بر اساس کشور ایران و پایتخت تهران و تاریخ میلادی تنظیم کن و Auto Update را off کن بعد یک تماس با یک شماره ایرانسل بگیر و قطع کن و به همون شماره بگو با شما تماس بگیره و قطع کنه.
بعد می بینی که تاریخ و ساعت گوشیت تو تمام جاهای گوشیت تنظیم شده و پس و پیش نیست. البته اگر مشکل از سیم کارت ایرانسلت باشه این کار را انجام بده:11:
سیم کارتم عادیه از همون قدیمی ها (نمی دونم اسمش چیه:31: مال مخابراته )
این firmware چی هست؟ از کجا می شه آپدیت کرد؟
aydin_eb7777
04-07-2008, 11:42
Firmware ورژن سیستم عامل تو گوشیته.
بله سیم کارتت مال همراه اوله.
اگه می خوای مطمئن بشی یک سیم کارت ایرانسل بنداز توش و کارهایی که گفتم را انجام بده اگه درست شد می فهمی که از FirmWare گوشیت نیست و مشکل از اوپراتور همراه اوله
موفق باشی
reza2pars
04-07-2008, 13:06
کسی راه حلی در مورد تغییر زبان سریع از انگلیسی به فارسی(عربی) و بالعکس داره از روزی که اس اماس ها گرون شده باید با انگلیسی اسمها رو انتخاب کنم و بعد دوباره برم فارسی انتخاب کنم و اس ام اس رو بنویسم ،کلی الاف میشم
aydin_eb7777
04-07-2008, 13:50
تو صفحه اس ام اس وقتی می خوای تایپ کنی کلید مداد گوشیت و بزن و همون جا زبان نوشتاریت را عوض کن :)
Nikolas_95
04-07-2008, 17:08
سلام
دوستان کسی در مورد این ورژن جدید که اومده خبر داره؟
چند صفحه اخیر رو خوندم چیزی در موردش نبود
Saman-tci
04-07-2008, 20:25
تو صفحه اس ام اس وقتی می خوای تایپ کنی کلید مداد گوشیت و بزن و همون جا زبان نوشتاریت را عوض کن :)
اگر هم گوشیت مداد نداشت میتونی از دکمه # برای تغییر زبان استفاده کنی ....
reza2pars
04-07-2008, 20:59
ممنون راه حل خوبی بود
TATAR1400
05-07-2008, 02:23
این قضیش چیه که هر وقت من موبایلم را میخواهم از طریق mass storage به کامپیوتر وصل کنم وصل نمیشه و پیغام میده که مموریت در حال استفاده هست یا برنامه ای در حال اجرا و یه همچین جیز هایی.راهی هم داره(گوشیم n73 هست)
دوستان عزیز...
من گوشیم ورژن شرق آسیا روش نصبه و فارسی رو (یا عربی رو) کلا ساپورت نمی کنه،و مربع جای حروف نشون میده! هر از گاهی ما یک اس ام اس فارسی برامون میاد از ایران یک مشت مربع مستطیل می بینم فقط!
آیا به غیر از تغییر product code (گوشیم هنوز ۱ سال و ۲ ماه گارانتی داره و نمی خوام از بین بره) راهی هست؟ یک فونتی چیزی اضافه کنم؟ یک نرم افزاری نصب کنم؟ یک کاری؟
(من کلا شانس ندارم گوشی قبلیم هم ۷۶۵۰ بود اونم ورژن اروپا بود! فارسی ساپورت نمی کرد! اینم از این یکی!)
ممنون
undertaker_ss
05-07-2008, 09:06
Firmware ورژن سیستم عامل تو گوشیته.
بله سیم کارتت مال همراه اوله.
اگه می خوای مطمئن بشی یک سیم کارت ایرانسل بنداز توش و کارهایی که گفتم را انجام بده اگه درست شد می فهمی که از FirmWare گوشیت نیست و مشکل از اوپراتور همراه اوله
موفق باشی
ممنون از راهنمایی تون.می رم امتحان می کنم
aydin_eb7777
05-07-2008, 17:18
این قضیش چیه که هر وقت من موبایلم را میخواهم از طریق mass storage به کامپیوتر وصل کنم وصل نمیشه و پیغام میده که مموریت در حال استفاده هست یا برنامه ای در حال اجرا و یه همچین جیز هایی.راهی هم داره(گوشیم n73 هست)
----------------
سلام دوست من.
یعنی اینکه یک برنامه در حال اجرا داری .
این مشکل بیشتر به خاطر 3دلیل پیش میاد
1- اس ام اس گوشیتو روی مموری کارت گذاشته باشی.
2- تم روی مموریت نصب کرده باشی و الان روی گوشیت در حال اجرا باشه.
3- عکسی را از مموری کارتت به عنوان عکس پشت زمینه انتخاب کرده باشی .
که می تونی همه را به حالت پیش فرض اولیه در بیاری.
و اگر نتونستی دلیل را پیدا کنی گوشیت را خاموش کن بعد دکمه مداد را نگه دار و گوشیت را روشن کن و تا بالا آمدن کامل گوشی همین حالت نگهش دار و وقتی گوشی کاملا روشن شد ولش کن.
با این کار گوشی در حالت Safe Mode بالا میاد و به راحتی در این حالت گوشی به صورت mass storage به سیستم وصل می شه :)
موفق باشی:11:
reza2pars
06-07-2008, 09:01
چرا بعضی از آهنگهایی که توی گالری داریم لینکش توی موزیک پلیر نمیاد؟
Saman-tci
06-07-2008, 14:13
برای اینکه باید توی موزیک پلیرت گزینه refresh رو بزنی تا آهنگهاتو بیاره .....
ali racer
06-07-2008, 15:21
----------------
سلام دوست من.
یعنی اینکه یک برنامه در حال اجرا داری .
این مشکل بیشتر به خاطر 3دلیل پیش میاد
1- اس ام اس گوشیتو روی مموری کارت گذاشته باشی.
2- تم روی مموریت نصب کرده باشی و الان روی گوشیت در حال اجرا باشه.
3- عکسی را از مموری کارتت به عنوان عکس پشت زمینه انتخاب کرده باشی .
که می تونی همه را به حالت پیش فرض اولیه در بیاری.
و اگر نتونستی دلیل را پیدا کنی گوشیت را خاموش کن بعد دکمه مداد را نگه دار و گوشیت را روشن کن و تا بالا آمدن کامل گوشی همین حالت نگهش دار و وقتی گوشی کاملا روشن شد ولش کن.
با این کار گوشی در حالت Safe Mode بالا میاد و به راحتی در این حالت گوشی به صورت mass storage به سیستم وصل می شه :)
دوست من موارد 2 و3 ایرادی نداره
چون گوشی اتوماتیک میره رو تم دیفالت
aydin_eb7777
06-07-2008, 22:36
دوست من موارد 2 و3 ایرادی نداره
چون گوشی اتوماتیک میره رو تم دیفالت
---------------------------------
ok
پس شاید گوشی من که به طور خودکار نمیرفت رو دیفالت ایرادداشته.
به هر حال ممنون از اینکه راهنمایی کردی :):11:
ولی اگر به همون صورت که گفتم گوشیت را روشن کنی و وصل کنی دیگه پیغام ارور نمی ده
atrin777
06-07-2008, 23:56
سلام بچه ها
يه سوال دارم
يكي از دوستام يه n73 گرفته از من يه سوال كرد كه من نتونستم كمك كنم .
يه راهي ميخاست كه گوشي زنگ نخوره يعني اگر كسي زنگ زد برا طرف بوق اشغال بزنه يا از اين حرفا كه در دسترس نيست و ...
ولي شماره طرف برا ما بيفته يا اس ام اس ها بياد .
ممنون ميشم كمك كنيد
Mojtaba N87
07-07-2008, 01:16
سلام بچه ها
يه سوال دارم
يكي از دوستام يه n73 گرفته از من يه سوال كرد كه من نتونستم كمك كنم .
يه راهي ميخاست كه گوشي زنگ نخوره يعني اگر كسي زنگ زد برا طرف بوق اشغال بزنه يا از اين حرفا كه در دسترس نيست و ...
ولي شماره طرف برا ما بيفته يا اس ام اس ها بياد .
ممنون ميشم كمك كنيد
با برنامه های blacklist میشه کاری کرد که گوشی بطور خودکار تماس ها رو reject کنه.
ببخشید هیچ نرم افزاری برای بالا بردن صدای گوشی نیست
Mojtaba N87
07-07-2008, 11:10
ببخشید هیچ نرم افزاری برای بالا بردن صدای گوشی نیست
نرم افزاری ندیدم.فقط می شه با اکولایزر خیلی کم صدا رو زیاد کرد.
atrin777
07-07-2008, 11:46
با برنامه های blacklist میشه کاری کرد که گوشی بطور خودکار تماس ها رو reject کنه.
مجتبی جون داری نرم افزاری که این کارو انجام بده ؟
راستی میگن اگر بلک لیست نصب کنی گوشی از گارانتی خارج میشه !
راست میگن یا خالی بندیه ؟
reza2pars
07-07-2008, 12:23
برای اینکه باید توی موزیک پلیرت گزینه refresh رو بزنی تا آهنگهاتو بیاره .....
ممنون از راهنماییتون
نرم افزاری ندیدم.فقط می شه با اکولایزر خیلی کم صدا رو زیاد کرد.
ممنون از راهنمایه خوبتون پس دیگه من دنبال نرم افزار نمی گردم
راستی نرم افراری برای بالا بردن کیفیت عکس گرفتن هست
یه درخواست دیگه نرم افراری برای مخفی کردن فایلهای فشرده می خواستم
من نمی دونم گارانتی چیه که اینقدر براتون مهم هست تا حالا نشده یک گوشی بگیرم و بپرسم گارانتی داره؟
چون در زمینه نرم افزاری که همه می تونن یه کاری کنن ودر زمینه سخت افزاری هم عقیده شخصی خودم این هست که اگر یک گوشی خراب شد دیگه مثل روز اولش نمی شه در ضمن گارانتی هم به این راحتی قبول نمی کنند
Ice Star
07-07-2008, 22:01
من شنیدم هر نرم افزاری نصب کنی گارانتی باطل میشه
هر نرم افزاری
atrin777
07-07-2008, 23:27
حالا كسي بلك ليست داره به ما بده حال كنيم
Ice Star
07-07-2008, 23:49
نرم افزار امنیتی Demostand برای سیمبیان سری 60 ورژن 3
لینک :
نرم افزار امنیتی Demostand برای سیمبیان سری 60 ورژن 3
لینک :
می ری تو این سایت ها پسورد هم داره
من نمی دونم گارانتی چیه که اینقدر براتون مهم هست تا حالا نشده یک گوشی بگیرم و بپرسم گارانتی داره؟
چون در زمینه نرم افزاری که همه می تونن یه کاری کنن ودر زمینه سخت افزاری هم عقیده شخصی خودم این هست که اگر یک گوشی خراب شد دیگه مثل روز اولش نمی شه در ضمن گارانتی هم به این راحتی قبول نمی کنند
دوست عزیز این صحبت رو نکنید!
خیلی گارانتی ها هستند که پشتیبانی خوبی دارند! من خودم گوشی رو که گرفتم تا یک سال گارانتی تعویض به هر شرط (ضربه، آب، برق:31: ) فقط به شرط اینکه upgrade نشده باشه و باز هم نشده باشه داشت.(که گذشت و خدا را شکر اتفاقی نیافتاد)
بعد از اون یک سال هم شش ماه LCD و دوربین گارانتی تعمیر داشتند (به شرط عدم باز شدن گوشی - یعنی گوشی توسط کسی باز نشده باشه) _که اونم گذشت و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم)
الآن هم هنوز یک سال گارانتی قطعات و برد بجز LCD و دروبین دارم!
خوب حالا شما فرض کن خدایی ناکرده در اون یک سال اول گوشی ما می افتاد زمین و خلاص!! اگه گارانتی نداشت یا باید دوبرابر پول دوربین و ال سی دی و اینها رو میدادیم! یا بیخیال و یکی جدید!
ولی با گارانتی میبردی تعویض!
گوشی رو هم من فقط 40 دلار بالای قیمت خریدم ولی عوضش 1سال خیالم راحت راحت بود، الآنم باز تا حدودی خیالم راحته.
در کل گارانتی هست که تضمین کیفیته! اگر نه که گوشی اگه از خود فنلاند هم بیاد و امضای رییس نوکیا روش باشه ولی بی گارانتی (شانسه دیگه) دیدی زد و فردا دیگه روشن نشد! :46:
به نظر من اگر پول بدید به کسی که براتون از کشورهای عربی منطقه که گارانتی های معتبرتری نسبت به ایران دارند گوشی بیاره هم می ارزه! حتی اگه پنجاه هزارتومان هم باشه ( البته یک گارانتی درست و حسابی) چون تضمین پول شماست.
موفق باشید
ali racer
08-07-2008, 09:30
دوست عزیز این صحبت رو نکنید!
خیلی گارانتی ها هستند که پشتیبانی خوبی دارند! من خودم گوشی رو که گرفتم تا یک سال گارانتی تعویض به هر شرط (ضربه، آب، برق:31: ) فقط به شرط اینکه upgrade نشده باشه و باز هم نشده باشه داشت.(که گذشت و خدا را شکر اتفاقی نیافتاد)
بعد از اون یک سال هم شش ماه LCD و دوربین گارانتی تعمیر داشتند (به شرط عدم باز شدن گوشی - یعنی گوشی توسط کسی باز نشده باشه) _که اونم گذشت و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم)
الآن هم هنوز یک سال گارانتی قطعات و برد بجز LCD و دروبین دارم!
خوب حالا شما فرض کن خدایی ناکرده در اون یک سال اول گوشی ما می افتاد زمین و خلاص!! اگه گارانتی نداشت یا باید دوبرابر پول دوربین و ال سی دی و اینها رو میدادیم! یا بیخیال و یکی جدید!
ولی با گارانتی میبردی تعویض!
گوشی رو هم من فقط 40 دلار بالای قیمت خریدم ولی عوضش 1سال خیالم راحت راحت بود، الآنم باز تا حدودی خیالم راحته.
در کل گارانتی هست که تضمین کیفیته! اگر نه که گوشی اگه از خود فنلاند هم بیاد و امضای رییس نوکیا روش باشه ولی بی گارانتی (شانسه دیگه) دیدی زد و فردا دیگه روشن نشد! :46:
به نظر من اگر پول بدید به کسی که براتون از کشورهای عربی منطقه که گارانتی های معتبرتری نسبت به ایران دارند گوشی بیاره هم می ارزه! حتی اگه پنجاه هزارتومان هم باشه ( البته یک گارانتی درست و حسابی) چون تضمین پول شماست.
موفق باشید
دوست من گارانتی کجا بوده ؟
هیچ کدام از کارانتی های ایران
نه در برابر نوسانات برق و ضربه یا تو آب افتادن هیچ گونه ضمانتی ندارند !!!!!
undertaker_ss
08-07-2008, 10:32
تایید می شه
گارانتی ها فقط مشکلات نرم افزاری رو ساپورت می کنند واسه همین به درد نمی خورند
zoghal.akhte
08-07-2008, 12:17
سلام به همگی.
خوبین همه ؟!
من یه n73 دارم که آپدیتش کردم !
از وقتی گوشیو گرفتم خیلی داره اذیت میکنه !
الانم یه مشکلی داره ! نمیدونم چرا اینطوری شده !
اینکه امروز داشتم با یکی صحبت میکردم ، یه دفعه وسطه صحبت خاموش شد !
یکی دو بارم خواستم روشنش کنم ، تا کامل روشن میشه ، هنوز هیچ کاری باهاش انجام نمیدم خاموش میشه !
1 ساعت پیش سیمکارتو در آوردم ، نیمساعتی اینطوری روشن بود ، بعدش خواستم امتحان کنم ببینم با اون یکی سیمکارتمم مشکل داره یا نه ! این دفعه که سیمکارتو عوض کردم خاموش شد دیگه روشن نشد !
باید چیکارش کنم ؟
کسی میدونه ؟
tagarg_yakh
09-07-2008, 09:23
سلام دوستان
اگه ممکنه قیمت n73 music edition را برام بذارین
ممنون میشم.
ali racer
09-07-2008, 11:14
سلام دوستان
ممنون میشم.
دوست من این تاپیک مربوط به مسایل گوشی هستش
برای مشاوره قیمت به تاپیک قیمت انواع گوشی تو کلوپ گوشی ها مراجعه کنین
ضمنا ان 73 به عنوان گوشی نو داره از لیت خرید خارج میشه
چرا به محصولات دیگه نوکیا مثل ان 78 یا 82 یا 81 توجه نمیکنین ؟
والا اسمش که الآن یادم نیست، ولی موقع خرید فروشنده گفت 20 دلار کم می کنم گارانتی(بین المللی) نوکیا را بهت نمی دم، گفتم خوبه! بعد گفت عوضش 40 دلار اضافه بده این گارانتی فلان شرکت( که فقط داخلی اینجا هست) رو بگیر منم بروشوری که داشت رو خوندم دیدم خیلی می ارزه، گرفتم.
بله در مورد ایران می دونم(حتی اگه شرکتهای خارجی هم بیایند بعد از یک مدت آمار میاد دستشون و اونا هم به چاپیدن مشغول می شند) ولی فکر کنم در کشورهای عربی ( مثل مثلا دبی که الآن ماشالا همه هم یک پا دارند اونجا - برای همین می تونین به یکی بگید براتون بیاره) گارانتی ها معتبر و خوبی وجود داشته باشه.
تایید می شه
گارانتی ها فقط مشکلات نرم افزاری رو ساپورت می کنند واسه همین به درد نمی خورند
با این همه این رو هم فکر نمی کنم درست باشه! قطعا حتی در خود ایران هست گارانتیی که حتی با شرایط سخت ولی سخت افزار رو گارانتی کنه! آخه نرم افزار که گارانتی نمی خواد!
ضمنا ان 73 به عنوان گوشی نو داره از لیت خرید خارج میشه
دقیقا! شاید تنها برتری این گوشی هنوز دوربینش باشه، که هنوز نسبت به خیلی از گوشیهای جدید برتری داره ( به نظر خود من جز n95 و د و n93 n82 هنوز دوربین n73 بهترین هست) ولی گوشی های جدید اونقدر جذابیت دارند که آدم یک اختلاف کم در دوربین رو در نظر نگیره!
گوشی های جدید رو در نظر بگیرید، ضمن اینکه معمولا کیفیت یک گوشی که از زمان معرفیش سالی بگذره کم می شه.
zoghal.akhte
09-07-2008, 15:58
سلام به همگی.
خوبین همه ؟!
یکی دو بارم خواستم روشنش کنم ، تا کامل روشن میشه ، هنوز هیچ کاری باهاش انجام نمیدم خاموش میشه !
1 ساعت پیش سیمکارتو در آوردم ، نیمساعتی اینطوری روشن بود ، بعدش خواستم امتحان کنم ببینم با اون یکی سیمکارتمم مشکل داره یا نه ! این دفعه که سیمکارتو عوض کردم خاموش شد دیگه روشن نشد !
باید چیکارش کنم ؟
کسی میدونه ؟
چقدر دوستان جواب دادن !
واقعا شرمنده شدم از این همه جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ممنون میشم.
سلام ،من دیروز (87/4/18) خریدم 317000 تومن البته با ضمانت 15 ماهه پارساتل ولی از جاهای دیگه که قیمت کردم از 305000 تومن بود تا340000 تومن.البته من از کرج خریدم و قیمت جاهای دیگه رو ندارم ولی در کل قیمتش تو همین حدوداست.
چقدر دوستان جواب دادن !
واقعا شرمنده شدم از این همه جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما یک باتری دیگه رو امتحان کنید، به احتمال زیاد باتریتون مشکل داره، اگر با باتری دیگه هم همین مشکل رو داشت خوب دیگه باید ببرید نمایندگی، تا ببینیند مشکل نرم افزاری داره (که چون می گید آپدیت هم کردید ولی هنوز همونطور هست بعیده) یا سخت افزاری.
فعلا با یک باتری دیگه امتحان کنید.
saba-aria
10-07-2008, 08:40
سلام به همگی.
خوبین همه ؟!
باید چیکارش کنم ؟
کسی میدونه ؟
احتمالا باطریت لق میزنه، برای امتحانش گوشیت که روشنه در پشتش رو باز کن و با انگشت باطری رو به سمت پایین بکش( به سمت سیم کارت) ببین خاموش میشه یا نه؟
اگه مشکل لق زدن باشه که خیلی راحت با کمی چسب یا کاغذ مشکلت حل در غیز اینصورت احتمالا باطریت خراب است.:10:
zoghal.akhte
10-07-2008, 09:11
دوست عزیز شما یک باتری دیگه رو امتحان کنید، به احتمال زیاد باتریتون مشکل داره، اگر با باتری دیگه هم همین مشکل رو داشت خوب دیگه باید ببرید نمایندگی، تا ببینیند مشکل نرم افزاری داره (که چون می گید آپدیت هم کردید ولی هنوز همونطور هست بعیده) یا سخت افزاری.
فعلا با یک باتری دیگه امتحان کنید.
گوشیم مشکل باطری خوردن داره !
از همون اوائلی که خریدمش ، همیشه باطری میخوره !
اوائل فکر میکردم مشکل از باطریه ! یه باطریه دیگه م گرفتم ، ولی با اون باطریم همین مشکلو داره !
خاموش که شد ، با اون یکی باطریم امتحان کردم ، ولی روشن نشده بود !
احتمالا باطریت لق میزنه، برای امتحانش گوشیت که روشنه در پشتش رو باز کن و با انگشت باطری رو به سمت پایین بکش( به سمت سیم کارت) ببین خاموش میشه یا نه؟
اگه مشکل لق زدن باشه که خیلی راحت با کمی چسب یا کاغذ مشکلت حل در غیز اینصورت احتمالا باطریت خراب است.:10:
نه ، باطری لق نیست ، امتحان کردم !
با هر دوتا باطریم مشکل داره !!! نمیشه که هر 2 تاش خراب باشه !
سلام
من یه آنتی ویروس جدید برای موبایلم میخوام (n73) منظورم از جدید، جدیدتر از تاریخ امروز 20 تیر 87 است. نمیشه که 196 تا صفحه رو دنبال اون گشت؟ میشه؟
زاستی در مورد گچپژ در اس ام اس ها لطفا اگر اطلاعاتی دارید بگید. مرسی
ali racer
10-07-2008, 10:52
سلام
من یه آنتی ویروس جدید برای موبایلم میخوام (n73) منظورم از جدید، جدیدتر از تاریخ امروز 20 تیر 87 است. نمیشه که 196 تا صفحه رو دنبال اون گشت؟ میشه؟
زاستی در مورد گچپژ در اس ام اس ها لطفا اگر اطلاعاتی دارید بگید. مرسی
با توجه به این که برنامه های سیمبین 9.1 باید ساین بشن
ویروسی واسه ان 73 وجود نداره
در ضمن دوست من اینجا محل بحث در مورد مشکلات گوشیه
درخواستتون رو باید تو قسمت برنامه ها تو کلوپ گوشی ها مطرح کنین
گوشیم مشکل باطری خوردن داره !
از همون اوائلی که خریدمش ، همیشه باطری میخوره !
اوائل فکر میکردم مشکل از باطریه ! یه باطریه دیگه م گرفتم ، ولی با اون باطریم همین مشکلو داره !
خاموش که شد ، با اون یکی باطریم امتحان کردم ، ولی روشن نشده بود !
نه ، باطری لق نیست ، امتحان کردم !
با هر دوتا باطریم مشکل داره !!! نمیشه که هر 2 تاش خراب باشه !
دوست من فروم جایی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات اگه سوال شما بی جواب مونده
دلیل این نیست که که کسی نسبت به جواب دادن به اون بی اهمیت باشه
1% هم احتمال بدین کسی ندونه !
در مورد مسیله باتری خوری هم
گوشیتون رو باید ببرین تعمیرگاه
و با تعویض یه آی سی مشکلتون حل میشه گوشی سامان تی سی آی هم همین مشکل رو داشت حل شد.
zoghal.akhte
10-07-2008, 12:15
دوست من فروم جایی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات اگه سوال شما بی جواب مونده
دلیل این نیست که که کسی نسبت به جواب دادن به اون بی اهمیت باشه
1% هم احتمال بدین کسی ندونه !
در مورد مسیله باتری خوری هم
گوشیتون رو باید ببرین تعمیرگاه
و با تعویض یه آی سی مشکلتون حل میشه گوشی سامان تی سی آی هم همین مشکل رو داشت حل شد.
من اون یه درصدو احتمال دادم !
منتهاش به شدت به گوشیم احتیاج دارم ، و خراب شده !!!
اینکه گوشیم خودش وسطه صحبت خاموش میشه چی ؟ واسه همین باطریه ؟؟؟
چند بار بدونه سیم روشن شد ! ولی سیمو که میذاشتم بالا میومد ولی بعدش خاموش میشد ! اینم به خاطر باطری یا آی سیه ؟؟؟
ممنون به خاطر جوابتون:11:
محمد نامدار
10-07-2008, 20:31
سلام
می خواستم ببینم چرا برنامه اف اکسپلورر یا فایل منیجر که در نوکیا 6600 نصب میشه
در این گوشی نصب نمیشه
اگر برنامه ای مثل این دو برنامه هست لطف کنید
راستی می خوام sms هام را از رم نوکیا 6600 به n73 انتقال بدم چطوری این کار را بکنم
Mojtaba N87
10-07-2008, 20:50
سلام
می خواستم ببینم چرا برنامه اف اکسپلورر یا فایل منیجر که در نوکیا 6600 نصب میشه
در این گوشی نصب نمیشه
اگر برنامه ای مثل این دو برنامه هست لطف کنید
راستی می خوام sms هام را از رم نوکیا 6600 به n73 انتقال بدم چطوری این کار را بکنم
سوال اول :
برنامه های این 2 گوشی به هم نمی خورن دوست من. 6600 سیمبین ویرایش 2 هست و ان73 ویرایش 3.
سوال دوم : واسه این کار برنامه transfer رو از داخل ان73 اجرا کنید.روش کار مشخصه
من اون یه درصدو احتمال دادم !
منتهاش به شدت به گوشیم احتیاج دارم ، و خراب شده !!!
اینکه گوشیم خودش وسطه صحبت خاموش میشه چی ؟ واسه همین باطریه ؟؟؟
چند بار بدونه سیم روشن شد ! ولی سیمو که میذاشتم بالا میومد ولی بعدش خاموش میشد ! اینم به خاطر باطری یا آی سیه ؟؟؟
ممنون به خاطر جوابتون:11:
دوست عزیز یکسری مشکلات تخصصی هست :46: مثل مشکل شما، که باید ببرید یک متخصص ببینه و درستش کنه، به نظر من اینجا منتظر نشینید ببریدش یکجایی براتون تعمیرش کنند.
[quote=ali racer;2633858]با توجه به این که برنامه های سیمبین 9.1 باید ساین بشن
مرسی از جوابتون ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــی "گچپژ" چی شد؟:41:
ali racer
11-07-2008, 14:55
گچ پژ چیه دوست من ؟
ali racer
11-07-2008, 14:55
[quote=ali racer;2633858]با توجه به این که برنامه های سیمبین 9.1 باید ساین بشن
مرسی از جوابتون ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــی "گچپژ" چی شد؟:41:
گچ پژ چیه ؟؟؟؟
reza2pars
11-07-2008, 22:33
[quote=Mo5tafa;2639682]
گچ پژ چیه ؟؟؟؟
یعنی نوشتن حروف گ ژ پ چ تو گوشی با توجه به اینکه زبان عربی این حروف رو نداره
گچ پژ چیه دوست من ؟
بابا منظورم از "گچپژ" نوشتن این حروف در اس ام اس هاست.
البته بدون استفاده از برنامه اس ام اس فارسی یا امثالش! من میخوام زبا فارسی مثل عربی اضافه شه یا این حروف به زبان عربی اضافه شده.
افتـــــــــــــــــــاد؟ ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بزارین.
سلام
خواهشا یکی خیلی سریع کمکم کنه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دیروز وقتی گوشیمو روشن میکنم همش این ارور رو میده : Sim Card Registration Failed و پایینش یک OK داره ... من باید چیکار کنم ؟ سیم کارت من همراه اول هستش و حدودا 8 تومان توش شارژه و هنوز 2 ماهش هم نشده که برم شارژش کنم ! پس برای چی هر موقع وارد صفحه اول موبایل میشم این ارور رو میده؟
توروخدا سریع جواب بدین ...
aydin_eb7777
12-07-2008, 12:04
سلام
خواهشا یکی خیلی سریع کمکم کنه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دیروز وقتی گوشیمو روشن میکنم همش این ارور رو میده : Sim Card Registration Failed و پایینش یک OK داره ... من باید چیکار کنم ؟ سیم کارت من همراه اول هستش و حدودا 8 تومان توش شارژه و هنوز 2 ماهش هم نشده که برم شارژش کنم ! پس برای چی هر موقع وارد صفحه اول موبایل میشم این ارور رو میده؟
توروخدا سریع جواب بدین ...
-----------------
سلام عزیز دل برادر :)
این ارور در 2 حالت اتفاق می افته.
1- آنتن محلی که الان در آنجا هستی قطع شده باشه که شما می تونی با خاموش و روشن کردن گوشی اجازه بدبد گوشی دنبال نزدیک ترین آنتن سالم بگرده و اون را رجیستر کنه.
2- سیم کارتت به صورت سالم تو جاش وصل نباشه که اونم می تونی در بیاریش و با تمیز کردن سیم کارت و محل سیم کارت درستش کنی :)
ولی سیم کارت نسوخته خیالت راحت چون اگر می سوخت بالا میومد ولی این پیغام را نمی داد و فقط لوگوی همراه اول نمایش داده نمی شد :)
yashar_glad
12-07-2008, 13:09
سلام دوستان
من گوشیمو خواستم با اینترنت آپدیت کنم ولی در حین مرحله فلش برنامه ان اس اس کارو متوقف کرد و پیغام داد که باطری و شارژرو جدا کنم و دوباره بزارم جا و دکمه پاور چند لحظه نگه دارم و دکمه retry بزنم.منم این کارو کردم البته قبلش شارژر بهش وصل نبود. ولی دیگه گوشیم روشن نشد و کار متوقف شد. (این اولین باره که همچین اتفاقی واسم افتاده چون قبلا 2 تا ان 70 آپدیت کرده بودم).
منم گوشیو بردم یه تعمیرات موبایل گفتش که بستگی داره به این که با چه باکسی درست بشه، میگفت ممکنه فیل های آر پی ال پاک شده باشه و هزینش تا 60 تومن برسه.
کسی میدونه مشکش اصلا حل شدنی هست یا نه؟ لطفا کمک کنید
با سلام
من یه گوشیه N73 دارم
مشکل من از اونجا شروع شد که sms ها رو در داخل phone memory ذخیره کردم
همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟
سلام
من مدتيه گوشيمو آپديت كردم (4.0812.4.2.1) ولي به مرور با مشكلاتي مواجه شدم كه باعث شد از كردهي خودم پشيمون بشم
چند بار گوشيمو فرمت كردم ولي تغييري حاصل نشد
مشكلات من به شرح زيره
1. وقتي گوشيرو ريستارت يا خاموش/روشن ميكنم برنامه هايي كه تو ليست استارت آپ قرار دارن اجرا نميشن
مثل JbakTaskMan ، Full Screen Caller و ...
2. فايلهاي ويديويي بصورت فول اسكيرين پخش نميشن و وقتي ميخوام فول اسكيرين كنم صفحه سياه ميشه و فقط صدا پخش ميشه
3. بعضي از SMSهايي كه ميفرستم تو ليست Report قرار نميگيرن و Delivery شون نمياد مخصوصا SMSهاي چند صفحهاي
4. Library موزيك پلير به سختي Refresh ميشه، گاهي اوقات مجبور ميشم گوشيرو ريستارت كنم
دوستان اگه راه حلي دارن لطف كنن من رو هم در جريان بزارن
ممنون از راهنماييهاتون.
محمد نامدار
13-07-2008, 21:22
سلام
یکی گفته بود که واسه این کار برنامه transfer رو از داخل ان73 اجرا کنید.روش کار مشخصه
می خواستم ببینم چطوری میشه این کار را کرد
راستی برای اینکه وقتی کسی زنگ می زنه یک کاری بکنیم بگه در دست رس نیست یا شماره اشتباه هست
چه برنامه ای هستش لطفا اگر دارید با توضیحی در مورد کاراییش باشه
غیر از برنامه real player که هرچی فیلم ببینی در تاریخچه اون ذخیره میشه
چه برنامه دیگری می توان نصب کرد ایا pvplayer خوبه
aydin_eb7777
13-07-2008, 21:44
سلام
یکی گفته بود که واسه این کار برنامه transfer رو از داخل ان73 اجرا کنید.روش کار مشخصه
می خواستم ببینم چطوری میشه این کار را کرد
راستی برای اینکه وقتی کسی زنگ می زنه یک کاری بکنیم بگه در دست رس نیست یا شماره اشتباه هست
چه برنامه ای هستش لطفا اگر دارید با توضیحی در مورد کاراییش باشه
غیر از برنامه real player که هرچی فیلم ببینی در تاریخچه اون ذخیره میشه
چه برنامه دیگری می توان نصب کرد ایا pvplayer خوبه
------------
سلام
اگر رم ریدر داری رمن 6600 را به سیستم وصل کن و برو داخل فولدر System و فولدر mail را کپی کن و یک جا در سیستمت کپی را انتقال بده.
بعد رم N73را داخل رم ریدر بذار و محتویات داخل فولدر Mail را که کپی کرده بوده به داخل فولدر Private در داخل رم n73 و داخل یکی از فولدرهای درونی آن که دارای Mail2 است کپی کن.
بعد رم را داخل گوشی بذار و داخل منوی messaging برو به setting و مسیج را بر روی memory card تنظیم کن.
می بینی که تمام اس ام اس ها به داخل n73 آنتقال پیدا کرده :)
و برای سوال دومت می تونی با کد #094*21* از چپ به راست خطط را دایورت کنی و هر کسی که زنگ زد می گه اشتباه است. و برای بر گرداندن به حالت اول کد #21# را شماره گیری کن.
لازم به ذکر هست که بگم اس ام اسها به دستت خواهد رسید و فقط تماسها اشتباه خواهد بود.
در مورد سوال آخرت هم نمی دونم :)
موفق باشی :11:
hamidrezaaa
13-07-2008, 22:31
سلام دوستان
من گوشیمو خواستم با اینترنت آپدیت کنم ولی در حین مرحله فلش برنامه ان اس اس کارو متوقف کرد و پیغام داد که باطری و شارژرو جدا کنم و دوباره بزارم جا و دکمه پاور چند لحظه نگه دارم و دکمه retry بزنم.منم این کارو کردم البته قبلش شارژر بهش وصل نبود. ولی دیگه گوشیم روشن نشد و کار متوقف شد. (این اولین باره که همچین اتفاقی واسم افتاده چون قبلا 2 تا ان 70 آپدیت کرده بودم).
منم گوشیو بردم یه تعمیرات موبایل گفتش که بستگی داره به این که با چه باکسی درست بشه، میگفت ممکنه فیل های آر پی ال پاک شده باشه و هزینش تا 60 تومن برسه.
کسی میدونه مشکش اصلا حل شدنی هست یا نه؟ لطفا کمک کنید
صدر صد rpl اش پاک شده که در همین حدود ها هم قمیتش میشه یکی از بچه های فروم هم گوشیش همینجوری شده بود با 50 تومن ردیف شد
ali racer
14-07-2008, 00:13
بابا منظورم از "گچپژ" نوشتن این حروف در اس ام اس هاست.
البته بدون استفاده از برنامه اس ام اس فارسی یا امثالش! من میخوام زبا فارسی مثل عربی اضافه شه یا این حروف به زبان عربی اضافه شده.
افتـــــــــــــــــــاد؟ ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بزارین.
خب راه ترین کارش اینه گوشیت رو با پرداکت کد فارسی آپ دیت کنی
اونوقت میبینی که زبان فارسی
بصورت کامل اضافه شده به گوشیت
Mehran_Ahriman
14-07-2008, 02:52
سلام به همه دوستان .
میخواستم بگم که n73 من یه سری مموریش سوخت و من رفتم عوضش کردم چون تقلبیم بود . حالا که میخوام مسیج بزنم یه سوالی ازم میپرسه که در مورد Message centre هستش و میگه نامبر این مسیج سنتر رو بزنید منم نمیدونم چی باید بزنم و همین طوری عدد 1 رو زدم حالا همه مسیج هام که سند کردم نمیره و تو OutBox ام مونده و زیرشونم نوشته Feild ؛ ولی میتونم مسیج بگیرم . نمیدونم چه مرگیش شده لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه و بگه چه عددی باید تو Message centre Number بزنم .
ممنون میشم کمکم کنید .
خوش باشین همگی
KINGTATu
14-07-2008, 08:53
واسه سیم کارتای مخابرات : 9891100500+
واسه ایرانسل : 989350001400+
-----------------
سلام عزیز دل برادر :)
این ارور در 2 حالت اتفاق می افته.
1- آنتن محلی که الان در آنجا هستی قطع شده باشه که شما می تونی با خاموش و روشن کردن گوشی اجازه بدبد گوشی دنبال نزدیک ترین آنتن سالم بگرده و اون را رجیستر کنه.
2- سیم کارتت به صورت سالم تو جاش وصل نباشه که اونم می تونی در بیاریش و با تمیز کردن سیم کارت و محل سیم کارت درستش کنی :)
ولی سیم کارت نسوخته خیالت راحت چون اگر می سوخت بالا میومد ولی این پیغام را نمی داد و فقط لوگوی همراه اول نمایش داده نمی شد :)
دستت طلا سیم کارتو در اوردم دوباره گذاشتم داخل درست شدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه : چیجوری میشه فلاش گوشی ( همون که موقع عکس یه لحظه روشن میشه ) رو به طور مداوم روشن نگه داشت؟
ali racer
14-07-2008, 13:51
دستت طلا سیم کارتو در اوردم دوباره گذاشتم داخل درست شدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه : چیجوری میشه فلاش گوشی ( همون که موقع عکس یه لحظه روشن میشه ) رو به طور مداوم روشن نگه داشت؟
خب الحمدولله که درست شد
کم بیاد پشت سرمون صفحه بزار تو گروه کاربر های فعال :31: که موبایلی ها تحویلمون نمی گیرن و اینا...
با اون گوشی نوکیا لگنت !!:31:شوخی کردم نا راحت نشی
در مورد نگه داشتن فلش
این کار با ماکزییم نور(یعنی موقع عکسبرداری) امکان پذیر نیست
برنامه واسه این کار هست ولی روشن نگه داشتن فلاش مثل زمانیه
که داری فیلمبرداری میکنی
تو کلوپ برنامه های سیمبین 9.1 که کلنگ زده می تونی برنامه اش رو دانلود کنی
aydin_eb7777
14-07-2008, 13:51
سلام عزیز.
خدا را شکر که درست شد :)
برای روشن نگه داشتن فلاش گوشی N73 می تونی از این برنامه استفاده کنی
از این کد برای رجیستر کردن استفاده کن
25600
اونو دانلود نکردم ولی دارم میکنم ولی گفتم تا انلاینین اینم بپرسم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیجوری میشه اس ام اس سیو کرد توی گوشی ؟ یعنی یه متن زیاد هست و با گوشی نوشتنش سخته چیجوری میشه با پی سی بنویسم و توی گوشی بریزم؟
aydin_eb7777
14-07-2008, 14:21
اونو دانلود نکردم ولی دارم میکنم ولی گفتم تا انلاینین اینم بپرسم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیجوری میشه اس ام اس سیو کرد توی گوشی ؟ یعنی یه متن زیاد هست و با گوشی نوشتنش سخته چیجوری میشه با پی سی بنویسم و توی گوشی بریزم؟
------------------
تا اونجایی که یادمه شما روی کامپیوترت پی سی سوئیت نصب داری.
گوشیت و به صورت Pc Suite به کامپیوتر نصب کن و از برنامه قسمت messages را انتخاب کن بعد در صفحه ای که باز می شه که شما با کلیک کردن روی Create a new message می تونی متنت را تایپ کنی و به شماره دلخواه بفرستی.
اگر دیدی پیغام ارور داد و نتونست این کار را انجام بده از منوی بالای PC suite روی Help و بعد روی Reinstall pc suite support sms/mms کلیک کن تا یرنامه روی گوشیت پیغام نصب بده بعد طبق معمول نصب برنامه ها عمل کن و تو گوشیت نصبش کن.
دیگه با اون پیغام خطا روبرو نمی شی :)
موفق باشی عزیز:11:
ایدین جون من نمیخوام یه راست بفرستم راهی نیستش که اول توی گوشی سیو بشه و بعد بفرستم؟
بابت اون فلاش هم از هر 2 تا دوست عزیز ممنونم
با سلام
من یه گوشیه N73 دارم
همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟
کسی جواب منو نمیده؟
aydin_eb7777
14-07-2008, 17:47
ایدین جون من نمیخوام یه راست بفرستم راهی نیستش که اول توی گوشی سیو بشه و بعد بفرستم؟
بابت اون فلاش هم از هر 2 تا دوست عزیز ممنونم
-------------------
ببین عزیزم راهی که مستقیم بشه save کرد وجود نداره ولی شما می تونی خلاقیتت را به کار بگیری.
مثلاً وقتی می دونی که اگر شماره اشتباه تایپ بشه sms ارسال نمیشه ، خوب از همین کار استفاده کن یعنی شماه به اشتباه که قابل فرستادن پیامک نیست را انتخاب کن و ارسال را بزن.
و یا گوشیت را به حالت Offline بزار بعد با پی سی سوئیت ارسال کن.
در هر دو روش می بینی که اس ام اس به Outbox رفته و شما می تونی بری همون قسمت و از قسمت Options و زدن Defer message از ارسال آن خود داری کنی و بعد توسط Move to Drafts اس ام اس خود را در همانجا نگه داری کنی که هر وقت خواستی و با شماره دلخواه ارسال کنی.
وقتی هم که ارسال بشه می ره قسمت Sent که می تونی باز از همان قسمت انتقالش بدی به فولدری که دوست داری .
aydin_eb7777
14-07-2008, 18:03
با سلام
من یه گوشیه N73 دارم
-------------------
سلام عزیز.
اول از همه بگم که پی سی سوئیت 7 هم اس ام اس فارسی ارسال می کنه ولی شما باید در قسمت Regional options به تنضیمات زبان ویندوزت بپردازی و بعد ارسال کنی.
اگر هم منظورت از ذخیره نکردن تو درفت از طریق کامپیوتر هست را که در پست قبل توضیح دادم.چون از این طریق و برنامه pcsuit نمیشه مستقیم داخل درفت ذخیره کرد.
می رسیم به سوالهات
1- اگر هنگام بکاپ گیری روی messages تیک گذاشته باشی 100% پس از ری استور کردن اس ام اس ها به گوشی باز خواهد گشت حتی اگر داخل my folder باشه.
2- اول اس ام اسات را روی phone memory بزار بعد گوشیت را توسط بکاپی که گرفته بودی ری استور کن بعد اگر اس ام اسات برگشته بود برو قسمت messageing گوشی و از قسمت settings ان اس ام اسها را روی memory card ببر می بینی که پیغامی برات ضاهر می شه به این مضمون آیا از روی تمام اس ام اسها یک کپی در این قسمت تهیه بشه؟؟
که شما yes را می زنی و از روی اس ام اسات درون مموریت هم کپی تهیه می شه .
حالا اگر بخوای می تونی دوباره بزاریش روی phone memory و اس ام اسهای این قسمت را پاک کنی تا فقط داخل مموریت داشته باشی.
:11:
-------------------
سلام عزیز.
اول از همه بگم که پی سی سوئیت 7 هم اس ام اس فارسی ارسال می کنه ولی شما باید در قسمت Regional options به تنضیمات زبان ویندوزت بپردازی و بعد ارسال کنی.
اگر هم منظورت از ذخیره نکردن تو درفت از طریق کامپیوتر هست را که در پست قبل توضیح دادم.چون از این طریق و برنامه pcsuit نمیشه مستقیم داخل درفت ذخیره کرد.
می رسیم به سوالهات
1- اگر هنگام بکاپ گیری روی messages تیک گذاشته باشی 100% پس از ری استور کردن اس ام اس ها به گوشی باز خواهد گشت حتی اگر داخل my folder باشه.
2- اول اس ام اسات را روی phone memory بزار بعد گوشیت را توسط بکاپی که گرفته بودی ری استور کن بعد اگر اس ام اسات برگشته بود برو قسمت messageing گوشی و از قسمت settings ان اس ام اسها را روی memory card ببر می بینی که پیغامی برات ضاهر می شه به این مضمون آیا از روی تمام اس ام اسها یک کپی در این قسمت تهیه بشه؟؟
که شما yes را می زنی و از روی اس ام اسات درون مموریت هم کپی تهیه می شه .
حالا اگر بخوای می تونی دوباره بزاریش روی phone memory و اس ام اسهای این قسمت را پاک کنی تا فقط داخل مموریت داشته باشی.
:11:
سلام بر شما
1- من با 6.8 راحت اس ام اس فارسی ارسال می کردم ولی با 7 نشد. نمیشه که واسه یکی regional option تنظیم باشه وسه اون یکی رو همون کامپیوتر نباشه
2- با همین برنامه هم هروقت اس م اس می نوشتم و save رو می زدم توی درفت گوشیم ذخیره می شد. نمی دونم شما چرا می گین نمیشه؟ حتی الانم دارم اینکارو می کنم
3- همین کارایی که گفتی رو کردم ولی نه اسم ها توسط بک اپ برگشت . نه وقتی رو مموری خارجی گذاشتم ازم سوالی پرسید که می خوای اونا اینجا کپی شه یا نه. اگه اصلا سوال می پرسید که دیگه بک اپ نمی گرفتم. در ضمن الان وقتی فایل رو ریستور می کنم برنامه میگه با موفقیت انجام شد. رو گوشی هم یه گرینه می اد که میگه باید گوشی خاموش روشن بشه و اکی رو که میزنم این اتفاق میفته وقتی می رم تو باکسم میبینم هیچی بر نگشته
فکر کنم گوشی شما یه مدل دیگست
با سلام
دوستان کسی فایلی یا سایتی در مورد عوض کردن قالب n73 نداره چون بد جور نیاز دارم
با تشکر
با سلام
دوستان کسی فایلی یا سایتی در مورد عوض کردن قالب n73 نداره چون بد جور نیاز دارم
با تشکر
اگر به youtube دسترسی دارید که کافیست کلماتی مانند N73 change housing و یا faceplate cover رو سرچ کنید اگر هم نه همینها رو در google.com سرچ کنید بینهایت مطلب نوشته شده، البته در عمل کاری هم نداره با یک چیزی مثل کارت اعتباری از کنار مثلا دکمه ی موزیک پلیر قاب رو بکشید بالا ولی نه با فشار و کارت رو یکدور دور کیپد بچرخونید تا قسمت پایین باز شه، البته فشار نیارید به نرمی کار کنید که آسیبی وارد نشه.
reza2pars
15-07-2008, 13:55
موس موبایلم خیلی حساس شده یک بار که فشار میدم دو بار عمل میکنه چکارش کنم؟
tirishna
16-07-2008, 14:49
سلام به تمام بچه های کلوپ n73 :20:
من یه نرم افزار می خواستم که بتونم روی فایل های گوشیم رمز گذاری کنم
البته یه نرم افزار به نام mobyExplorer دارم ولی خیلی استفاده ازش عصاب خورد کنه. دونه دونه باید پنهانشون کنیم که وقت گیره
اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون می شم:46:
كسي نرم افزار X safe با كد ريجستريشو نداره بزاره براي ما
KINGTATu
17-07-2008, 08:25
موس موبایلم خیلی حساس شده یک بار که فشار میدم دو بار عمل میکنه چکارش کنم؟
یه مدت آروم تر باهاش کار کن خودش بعد یه مدت ردیف میشه واسه منم همین مشکلو داشت بهتر شده
سلام. میخواستم بدونم میشه مسیج ها را توی سیم کارت ذخیره کنم؟ من وشی n73 دارم. ولی هیچ گزینه ای برای این کار پیدا نمیکنم. اگه کسی برنامه خاصی برای این کار داره ممنون میشم لینک ذاره.
یه سوال دیگه. چطور میشه صدای وشی را خفه کرد؟ همه جا باید آبروی آدم را ببره. راهی برای این کار هست؟
KINGTATu
18-07-2008, 09:46
تو n73 فکر نکنم بشه روی سیم کارت
دکمه ی مربع (سمت راست عدد 0 ) رو نگه دار گوشی میره رو حالت سکوت واسه برگشت هم همین کارو بکن
JAVAD_YAS14
18-07-2008, 10:30
سلام دوستان
من برنامه تم ساز این گوشی رو میخواستم
اگه کسی داره لطف کنه و واسم لینک بده
ELVIS PRESLEY
18-07-2008, 10:37
شما به قسمت برنامه های کاربردی اس 60 ویرایش 3 برین.
دنبال برنامه ی them diy بگردین.
گوشی ان 73 من با نرم افزار پی سی سوئیت به پی سی نصب می شه و راحت می تونم مسیج ها رو بخونم
الان می خواستم تعدادی اس ام اس که از اینترنت گرفتم بریزم روی گوشی امکانش هست؟
از چه طریق؟
Ice Star
18-07-2008, 22:34
امروز رم N73 دوستم را در آوردم مثل همیشه هر چی می خواستم ریختم بعد گذاشتم رو گوشی هر کاری کردم دیگه هر کاری کردم رم را نشناخت
جاتون خالی کلی ضایع شدم
چی کار کنم حالا
JAVAD_YAS14
18-07-2008, 22:47
باز هم سلام دوستان
گوشی من وقتی زنگ میخوره میون زنگ اسم کسی رو که زنگ زده قراءت میکنه:27:
کسی می دونه چه طوری میتونم این امکانات رو غیر فعالش کنم:21:
درضمن
لطفا اگه ممکنه به درخواست بالاییم هم توی همین تاپیک جواب بدین:46:
با تشکر:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.