مشاهده نسخه کامل
: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
hamid1002
26-01-2010, 12:54
دوستان راهی هست که در این نوع گوشیها بتونیم یکسری عکس و فیلم رو که در مموری کارت داریم تو گالری نشون نده و به اصطلاح مخفیشون کنیم من حتی پسوند عکسها رو هم عوض کردم ولی تو گالری نمایش میده
با تشکر
دوستان راهی هست که در این نوع گوشیها بتونیم یکسری عکس و فیلم رو که در مموری کارت داریم تو گالری نشون نده و به اصطلاح مخفیشون کنیم من حتی پسوند عکسها رو هم عوض کردم ولی تو گالری نمایش میده
با تشکر
بله هست. از توی file manager توی پوشه ی other یه پوشه به اسم Contacts هست.اگه عکس و ویدئو توش بریزی نشون نمیده(اگه پوشه contacts نبود خودت درست کن)
با برنامه ی X-Plore هم میشه. اول مسیر فایل رو برو. بعد : Option/file/attributes>>hidden
rasool_ff
01-02-2010, 13:47
سلام به همه دوستان
من N73 دارم و می خوام فایل های سیستمی اونو ببینم
خیلی ضروریه
اگه کمکم کنید ممنون میشم:11::11::11:
Hadi King
01-02-2010, 13:52
دوست عزیز بر اساس این تایپک باید گوشیتون رو هـــک کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از هــک میتونی فایل های سیستمی رو ببینـــی :46:
موفق باشید!:40:
سلام . آقا من گوشیم زود زود خاموش میشه . خود به خود . مشکل از چی می تونه باشه ؟ معمولا وقتی که بهش یه ضربه کوچیک وارد می شه . خیلی کوچیک ها . مثلا اگه کمی سریع بذاری روی میز .
سلام
دوست عزيز من هم گوشي قبليم همچين شده بود بردم تعمييرگاه باطريشو شوك دادن بازهم درست نشد فلشش كردن درست شد. اميدوارم كارت با شوك باطري راه بيافته اگه نه بايد فلش بكنيش:10:
چند وقته گاهی اوقات وقتی گوشیم زنگ میخوره بجای پخش رینگتون انتخابی خودم، رینگتون دیفالت نوکیا رو پخش میکنه. البته اکثرا هم وقتی گوشی خاموش و روشن میشه اینجوریه. رینگتون رو به فون مموری هم منتقل کردم، از رینگتون دیگه استفاده کردم؛ ولی باز هم مشکل حل نشد.
سلام
دوست عزيز وقتي آهنگي رو براي رينگتون انتخاب ميكني فقط در profile/general/ringing tone
فعال ميشه وبايد همه پرو فايلهات رو به اين رينگتون تغيير بدي:10:
موفق باشيد
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
سلام.
دوستان من حدود 1.5 سال (یک سال و نیم) هست که این گوشیرو خریدیم.
الان یه چندوقتی هست که گوشیم خیلی کند شده, مخصوصا وقتی که میخوام فیلم یا عکس بگیرم. باید چیکار کنم؟
تا به امروز یه حتی یه بار هم رمم رو فورمت نکردم.
اگه با فورمت رم همه چیز درست میشه, بعدش من اس ام اس هایی که تو گوشیم دارم روچجوری میتونم نگه دارم.
منظورم اینکه نمیخوام اس ام اس هام پاک بشه, باید بک آپ بگیرم؟
تمامی مسجم هام هم تو مموری کارت ذخیره شده.
سلام
اول از گوشيت بكاپ بگير يا در يه فايل داخل كامپيوترت كپي كن بعد فورمتش كن:8:
hamid1002
03-03-2010, 15:04
دوستان من امروز گوشیم به مشکلی برخورده که اسپیکرهای گوشی خودبه خود قطع شده و رفته روی هدفون و علامت هدفون روی نمایشگر گوشی نشون داده میشود کابل مربوط به هدست رو هم چند بار به گوشی متصل و قطع کردم فایده ای نداشت لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
باتشکر فراوان
دوستان من امروز گوشیم به مشکلی برخورده که اسپیکرهای گوشی خودبه خود قطع شده و رفته روی هدفون و علامت هدفون روی نمایشگر گوشی نشون داده میشود کابل مربوط به هدست رو هم چند بار به گوشی متصل و قطع کردم فایده ای نداشت لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
باتشکر فراوان
با #7780#* فورمتش کن شاید فرجی بشه:20:
Saman-tci
08-03-2010, 18:07
دوست من سعی کن فرمت کردن گوشی رو در مرحله آخر انجام بدی ....
.
سرچ کن ببین اگه آپدیت جدیدی برای گوشیت معرفی شده حتماً آپدیتش کن اگه نه ببین برنامه مخرب روی گوشیت چی داری پاکش کن اگه درست نشد دیگه فرمت کن اونم با اون کد ... چون اون کد فرمت نمیکنه بلکه به حالت کارخونه درمیاره پس چیزی فرمت نمیشه برای فرمت از روش 4 دکمه استفاده کن ..
با سلام .
بلوتوث گوشی من خیلی ضعیف شده . چیکار باید بکنم ؟ راه حلی داره ؟ نیاز به نصب برنامه ای داره ؟
مرسی ...
Hadi King
16-03-2010, 23:12
با سلام .
بلوتوث گوشی من خیلی ضعیف شده . چیکار باید بکنم ؟ راه حلی داره ؟ نیاز به نصب برنامه ای داره ؟
مرسی ...
از کجا میشه فهمیـــد که ضعیـف شــده :31:
با بـــرنامه فکر نکنـــم بشـــه :41:
تعویض هم میشـــه !
از کجا میشه فهمیـــد که ضعیـف شــده :31:
با بـــرنامه فکر نکنـــم بشـــه :41:
تعویض هم میشـــه !
حدس زدم که ضعیف شده !!! مشخصه ، برای گرفتن یا فرستادن یک فایل خیلی کوچک چند دقیقه ای طول می کشه
در هر صورت مرسی ....
esteglaly
27-03-2010, 16:42
با سلام .
مرسی ...
فقط يه دليل ميتونه داشته باشه
مسج هات روي مموري سيو مي شن
ميتوني اين setting مسيج هات درستش كني
Vahid.Mob.14
09-04-2010, 21:35
سلام به همه ی n73 ایها. من چند روز پیش گوشیمو فلش کردم. بعد از اون هیچ برنامه ای حتی اون برنامه ها یا بازیهایی رو که قبلا روش نصب بوده رو نصب نمیکنه و این Error رو میده: certificate may not yet be valid,is expired or phone's date setting may be incorrect
اگه ممکنه بگین دلیلش چیه؟ خیلی کارم لنگه.
*مرسی*
Vahid.Mob.14
10-04-2010, 17:21
یعنی هیچکس نمیدونه! بابا تو رو خدا بگین خیلی کارم لنگه.
سلام دوستان
دوستان می خواستم بپرسم آیا هدفون بی سیم واسه این گوشی برای گوش کردن به موزیک هست؟
اگه باشه میشه یه عکسی ازش بزارید و توضیحاتی دربارش بدید.
یکی هم که تازگی ها من وقتی دوربین رو روشن میکنم خودبه خودی به منو اصلی میره و باز برمیگرده و دوباره منو اصلی باز برگشت به دوربین و ...
چه مشکلی واسه گوشیم پیش اومده؟؟
با تشکر
Vahid.Mob.14
12-04-2010, 14:48
یکی هم که تازگی ها من وقتی دوربین رو روشن میکنم خودبه خودی به منو اصلی میره و باز برمیگرده و دوباره منو اصلی باز برگشت به دوربین و ...
با تشکر
آره مال منم اینجوری میشه ولی نه همیشه بعضی وقتا. دلیلشم نمیدونم. اگه کسی میدونه بگه لطفا.
سلام دوستان
دوستان می خواستم بپرسم آیا هدفون بی سیم واسه این گوشی برای گوش کردن به موزیک هست؟
با تشکر
دوستان ایجا کسی سر نمی زنه؟؟؟؟؟:13:
Hamid110
12-04-2010, 22:25
آره مال منم اینجوری میشه ولی نه همیشه بعضی وقتا. دلیلشم نمیدونم. اگه کسی میدونه بگه لطفا.
سلام . .
شاید برای درب کشویی پشتش باشه . .
چون برای منم همینطور میشه بعضی موقع ها . .
ali racer
12-04-2010, 23:09
سلام به همه ی n73 ایها. من چند روز پیش گوشیمو فلش کردم. بعد از اون هیچ برنامه ای حتی اون برنامه ها یا بازیهایی رو که قبلا روش نصب بوده رو نصب نمیکنه و این Error رو میده: certificate may not yet be valid,is expired or phone's date setting may be incorrect
اگه ممکنه بگین دلیلش چیه؟ خیلی کارم لنگه.
*مرسی*
این ارور سرتیفیکت مربوط میشه به برنامه هایی که مدت زمان محدودی باید نصب بشن یا باید قبل نصب ساین بشن
واسه سری اول تاریخ گوشی رو بکش عقب یک یا اگه برنامه قدیمیه دو سال مشکلت حل میشه
اگرم مشکل از ساین برنامه باشه
و البته با راه حل اول جواب نداد
یا اون برنامه رو باید ساین و سپس نصب کنی
یا گوشیت رو -- کنی تا برنامه ها بدون ساین نصب بشن
این کلمه ه.ک هم در مسخره ترین حالت ممکن قیلتر شده ..! واقعا که !
سلام دوستان
با تشکر
دوستان به این سوال هم جواب میدید؟
ممنون
John Cena723
17-04-2010, 09:18
دوستان عزیز یه سوال داشتم . من الان N73 معمولیم رو به Music Edition تبدیل کردم از طریق آپگرید . حالا همان طور که میدونید موزیک پلیر در همه اوقات در قسمت برنمه ها باز هستش و قابل بستن هم نیست . آیا این همیشه باز بودن پلیر مقدار زیادی از باطری رو کم میکنه یا بر عکس؟ آیا اصلا از باطری میکشه یا نه؟
دوستان عزیز یه سوال داشتم . من الان N73 معمولیم رو به Music Edition تبدیل کردم از طریق آپگرید . حالا همان طور که میدونید موزیک پلیر در همه اوقات در قسمت برنمه ها باز هستش و قابل بستن هم نیست . آیا این همیشه باز بودن پلیر مقدار زیادی از باطری رو کم میکنه یا بر عکس؟ آیا اصلا از باطری میکشه یا نه؟
اگر هم مصرف کنه اونقدری نیست که قابل ملاحظه باشه. ولی اگر فریمویر گوشیت رو به ورژنهای بالاتر ارتقا بدی، میتونی موزیک پلیر رو ببندی.
دوستان به این سوال هم جواب میدید؟
ممنون
آره كه هست من دست يكي از رفقام ديدم متا سفانه الان مسافرته كه يه عكس ازش بگيرم:20:
DOZD_DEL
26-04-2010, 11:21
سلام دوستان .... با n73 خودم یه مشکلی دارم
مدتی هست که وقتی گوشی رو شارژ میکنم بعد از چند ساعت یهو مثلا" وقتی کسی تماس میگیره یا اس مس میاد یهو low battery میده و حتی ممکنه خاموش بشه...... زود به زود شارژش تموم میشه برعکس قبل ها ..... مشکل بعدیش هم مربوط به آنتن گوشی و علامت IR-MCI هست که مرتب میره و میاد .... باید offline و بعدش general کنم قسمت profile رو تا دوباره آنتن بیاد...
ممنون میشم راهنمایی کنید.... از باتری هست یا از قسمت pf ؟ یا از جای دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم . من گوشیم رو میخوام آپدیت کنم به ورژن جدیدتر برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en هم دانلود کردم تو نصب اول کامپیتر ریست شد و بعد بالا اومدن برای رفتن به نصب دور دوم موقع ادامه نصب برنامه این پیغام که عکسش رو پیوست کردم ظاهر میشه خواهشا" کمک کنید . با تشکر
bahareh69
28-04-2010, 14:14
سلام دوستان .... با n73 خودم یه مشکلی دارم
مدتی هست که وقتی گوشی رو شارژ میکنم بعد از چند ساعت یهو مثلا" وقتی کسی تماس میگیره یا اس مس میاد یهو low battery میده و حتی ممکنه خاموش بشه...... زود به زود شارژش تموم میشه برعکس قبل ها ....
منم همین مشکلو دارم تا 6 ماه پیش گوشیمو هر 3 روز به 3 روز شارژ میکردم ولی الان 1 روزم به زور شارژش میمونه:41:.اگه باتریشو عوض کنم خوب میشه؟
منم همین مشکلو دارم تا 6 ماه پیش گوشیمو هر 3 روز به 3 روز شارژ میکردم ولی الان 1 روزم به زور شارژش میمونه:41:.اگه باتریشو عوض کنم خوب میشه؟
يه نگاه به باطري بنداز ببين پف نكرده ؟اگه آره ،از باطريه اگه نه يه مستر ريستش كن اگرم درست نشد بايد فلش بخوره:10:
bahareh69
28-04-2010, 17:08
يه نگاه به باطري بنداز ببين پف نكرده ؟اگه آره ،از باطريه اگه نه يه مستر ريستش كن اگرم درست نشد بايد فلش بخوره:10:
مستر ریستش کردم تغییری نکرده:41: ولی جدیدا در گوشی خیلی سخت جا میره:worried:از باتریشه؟
Vahid.Mob.14
28-04-2010, 20:21
فکر کنم باید باتریشو عوض کنی.
DOZD_DEL
02-05-2010, 22:28
سلام
ممنون
ولی باتری پف نکرده ... فقط یکم سخت تر از قبل درب باتری بسته میشه... یعنی سخت تر جا میره
bahareh69
04-05-2010, 18:11
سلام
ممنون
ولی باتری پف نکرده ... فقط یکم سخت تر از قبل درب باتری بسته میشه... یعنی سخت تر جا میره
برای منم همینجوریه از رو باتری معلوم نیست.ولی فکرکنم بازم مشکل از همون باتری باشه:5:
total_overdose
04-05-2010, 18:29
برای منم همینجوریه از رو باتری معلوم نیست.ولی فکرکنم بازم مشکل از همون باتری باشه:5:
سلام
دوست عزیز باتری رویه یه سطح صاف بزار و شروع کن اون مثله فر فره:31: بچرخون اگه دیدی که شروع کرد چرخیدن بدون که باد کرده و هرچیم راحت تر بچرخه بیشتر باد کرده که یعنی خرابتره.
DOZD_DEL
11-05-2010, 13:33
سلام
دوست عزیز باتری رویه یه سطح صاف بزار و شروع کن اون مثله فر فره:31: بچرخون اگه دیدی که شروع کرد چرخیدن بدون که باد کرده و هرچیم راحت تر بچرخه بیشتر باد کرده که یعنی خرابتره.
سلام
من باتری رو هم عوض کردم ... نمیدونم چرا بازم 24 ساعت نشده بعد از شارژ دوباره خالی میشه با اینکه حتی صحبت هم نکردم باهاش
یعنی باتری اصل نبوده ....؟ باتری رو از علاالدین خریدم 15 تومن
در ضمن باتری نو رو چند ساعت باید گذاشت تو شارژ ؟
bahareh69
12-05-2010, 12:47
سلام
من باتری رو هم عوض کردم ... نمیدونم چرا بازم 24 ساعت نشده بعد از شارژ دوباره خالی میشه با اینکه حتی صحبت هم نکردم باهاش
یعنی باتری اصل نبوده ....؟ باتری رو از علاالدین خریدم 15 تومن
در ضمن باتری نو رو چند ساعت باید گذاشت تو شارژ ؟
ولی من باتریشو عوض کردم خوب شد 18 تومن خریدم.باتری تازه رو هم 6 ساعت باید بذاری تو شارژ
hamid1002
20-05-2010, 20:39
دوستان مدتیه که گوشیم دچار مشکلی شده اینکه هر چند وقت اول پیغام میده که Memory lowe delet some fileبعداز اینکه دو سه بار این پیغام رو میده پیغام مموری فول رو میده در صورتی که من اینقدر برنامه ای روش نصب نمیکنم که حافظه گوشی پر بشه واین پیغام به یکباره میاد چنددفعه مستر ریست کردم که درست شده ولی بعداز مدتی دوباره همین پیغام رو میده حتی یه بار هم حافظه گوشی و مموری رو کلا فرمت کردم ولی امروز دوباره همون پیغام رو میده در صورتی که بیشتر از دو هفته است اصلا برنامه ای روش نصب نکردم دیگه موندم چکارش کنم دوستان لفطا راهنمایی کنید بخدا اعصابم بهم ریخته از بس فرمتش کردم و شماره ها و اسا و کلا برنامه ها از بین رفتن بنظر شما چرا اینجوری میشه
باتشکر
hamid1002
22-05-2010, 22:51
چه تاپیکه به روزی خسته نباشین
چه تاپیکه به روزی خسته نباشین
دو سالی خز شده n73
خودم هم دارم :دی
anti_girl
24-05-2010, 12:26
سلام خدمت اساتید محترم
نرم افزار فارسی برای n73 میخوام که باهاش فقط sms رو بشه ارسال کرد!
Saman-tci
24-05-2010, 17:20
دوست من اگه شما کمی جستجو میکردین حتماً برنامه FarsiSMS رو توی تاپیک برنامه سیمبیان 9.1 پیدا میکردین ..
bahareh69
02-06-2010, 08:46
یه نرم افزار میخواستم برای ضبط صدا(ضبط مکالمه نه)آخه n73 فقط 1دقیقه صدا ضبط میکنه:41:
sin2x=2sinxcosx
02-06-2010, 09:52
سلام .
گوشی من افتاد زمین الان روشن نمی شه . میاد حدود 5 دقیقه تو آرم NOKIA می مونه و بعد اون آرم هم می ره و صفحه سفید می مونه همین جوری .
چیکار می تونم بکنم ؟
hamed malekpour
03-06-2010, 12:17
آیا ورژن جدید این گوشی آمده ورژن آخری مال 2008است؟
bahareh69
03-06-2010, 14:37
این همه سوال اینجاست چرا هیچکس رسیدگی نمیکنه:41:
Saman-tci
03-06-2010, 16:09
سلام .
گوشی من افتاد زمین الان روشن نمی شه . میاد حدود 5 دقیقه تو آرم NOKIA می مونه و بعد اون آرم هم می ره و صفحه سفید می مونه همین جوری .
چیکار می تونم بکنم ؟
دوست من بهترین راه برای گوشی شما فلش خاموش هست ...
اگه خودتون بلد هستین که فلش خاموش بزنید که هیچی وگرنه ببرید بیرون براتون انجام میدن ..
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
آیا ورژن جدید این گوشی آمده ورژن آخری مال 2008است؟
خیر دوست من فریمور جدیدی هنو.ز ارائه نشده در ضمن شما میتونید با مراجعه به خود سایت نوکیا و واد کردن پروداکت کد گوشیتون همیشه از آخرین فریموری که ارائه میشه مطلع بشید ...
t2download
13-06-2010, 23:24
دوستان دیگه این گوشی تولید نمیشه ولی دنیایی داشت واسه خودش
mr_khodaei2008
23-06-2010, 11:06
سلام دوستان
ميشه لينك دانلود اخرين ورژن اين گوشي را برام بزارين البته فارسيش را
لطفا كد پروداكتشم بگيد ممنون
amir200812
23-06-2010, 20:54
سلام دوستان
ميشه لينك دانلود اخرين ورژن اين گوشي را برام بزارين البته فارسيش را
لطفا كد پروداكتشم بگيد ممنون
فونیکس خودش آخرین ورژن رو دانلود میکنه دیگه!
John Haughm
14-08-2010, 11:19
سلام،
من یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین...
یکی از دوستان N73 داره از وقتی گوشیشو روشن میکنه میگه مموری فول و این حرفا با اینکه خالیه مموریش و علامت پیام هم همش روشن خاموش میشه بالای صفحه که یعنی جای اس ام اس پره در صورتیکه اونم خالیه...
Missed call ها رو هم نگه نمیداره اینجوریکه مثلا میزنه 1 missed call ولی بازش میکنه توش خالیه!!
میخواستم ببینم مشکلش از چیه؟!!
ممنونم!
Hadi King
14-08-2010, 11:41
سلام،
من یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین...
یکی از دوستان N73 داره از وقتی گوشیشو روشن میکنه میگه مموری فول و این حرفا با اینکه خالیه مموریش و علامت پیام هم همش روشن خاموش میشه بالای صفحه که یعنی جای اس ام اس پره در صورتیکه اونم خالیه...
Missed call ها رو هم نگه نمیداره اینجوریکه مثلا میزنه 1 missed call ولی بازش میکنه توش خالیه!!
میخواستم ببینم مشکلش از چیه؟!!
ممنونم!
سلام دوست عزیز هر چی تو سیم کارت ذخیره کردید رو حذف کنیـــد درست میشــه :46:
N.E.G.A.R
18-08-2010, 17:26
سلام
لیست سیاه چیست؟
شنیده ام از لیست سیاه اینگونه استفاده میشود:شماره ی مورد نظر(مثلاً مزاحم)وقتی زنگ میزنه میگه خاموش است در حالی که گوشی روشن است و sms یارو به گوشی میرسد.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.:31:
SAM_FISHER_HQ
22-08-2010, 21:28
سلام.
الان یه چندوقتی هست که گوشیم خیلی کند شده, مخصوصا وقتی که میخوام فیلم یا عکس بگیرم. باید چیکار کنم؟
اگه با فورمت رم همه چیز درست میشه, بعدش من اس ام اس هایی که تو گوشیم دارم روچجوری میتونم نگه دارم.
aydin_eb7777
22-08-2010, 22:10
سلام.
--------
دوست عزیز گوشیت را در حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه Nokia Pvi Suite یا Nokia PC Suite را اجرا کن و از اس ام اس و شماره تلفن و یادداشتهات کپی بگیر و بعد توسط کد #7370#* گوشیت را مستر ریست کن و مرحله بعد 12345 را وارد کن تا گوشیت بالا بیاد و بخواد که کشور و تاریخ و ساعت را تنظیم کنی اینجوری گوشیت به حالت اولیه کارخانه بر می گرده و سرعتش خوب می شه و اگر دیدی ایراد از مموری کارته اول از عکس و فیلم و موزیک های داخل مموری کارت یک کپی تو کامپیوتر تهیه کن و بعد فرمت کن و فایلهای کپی شده را به مموری کارت انتقال بده و در آخر توسط برنامه های که بکاپ گرفته بودی Restore کن
موفق باشی
hamid1002
28-08-2010, 17:59
دوستان گوشی من مدتیه که قاطی کرده مثلا دکمه سبز رو میزنم مسنجرها باز میشوند دکمه یک گالری عکسا و سه عدد 7 رو تایپ میکنه و ... ضمن اینکه علاوه بر اعداد حروف هم قاطی شدن یه مدت اینجوریه بعدش خودش درست میشه و وقتی هم که میخوام ریستش کنم عدد یک برای ورود رمز و عدد 3 برای دادن کد ریست کار نمیکنه به نظر شما ممکنه که از ویروس باشه و جایی برای ریست کردن در حالت خاموش خونده بودم که یادم نیست چی بود اگه کسی در این مورد اطلاعی داره لطفا اینجا ارایه بده
باتشکر
aydin_eb7777
28-08-2010, 20:33
دوستان گوشی من مدتیه که قاطی کرده مثلا دکمه سبز رو میزنم مسنجرها باز میشوند دکمه یک گالری عکسا و سه عدد 7 رو تایپ میکنه و ... ضمن اینکه علاوه بر اعداد حروف هم قاطی شدن یه مدت اینجوریه بعدش خودش درست میشه و وقتی هم که میخوام ریستش کنم عدد یک برای ورود رمز و عدد 3 برای دادن کد ریست کار نمیکنه به نظر شما ممکنه که از ویروس باشه و جایی برای ریست کردن در حالت خاموش خونده بودم که یادم نیست چی بود اگه کسی در این مورد اطلاعی داره لطفا اینجا ارایه بده
باتشکر
-------
گوشیت را خاموش کن و سه دکمه 3 و * و Call را بگیر و دکمه Power را نگه دار تا گوشیت بالا بیاد و درخواست تنظیم تاریخ و ساعت و کشور کنه
موفق باشی
vahid_crab708
29-08-2010, 22:38
اگر کسی بخواهد دست دوم آن را با قیمت مناسب برایش جور می کنم.
brave_ie
05-09-2010, 23:37
من میخوام ولی به شرطی که اصل فنلاند باشه
سری اول :5:
mohammadmother
07-09-2010, 00:07
با سلام موبایل من نوکیا ان 73 می باشد و باتریش 3 تا خروجی داره یکی برای + و یکی برای – و یکی که بین این دو هست نمی دونم واسه چیه می شه یکی از دوستان راهنماییم کنه که اون واسه چیه؟
bahareh69
11-09-2010, 14:51
من برنامه opera میخوام برای گوشیم n73me
aydin_eb7777
11-09-2010, 18:05
از طریق بروزر گوشیت به آدرس زیر برو و اوپرا را نصب کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
amir--khan
18-09-2010, 11:14
برو سایت gsm پیدا میکنی!
سلام توی این اوپرا قابلیت تب داره؟
دوستان ان 73 فریم ویر فارسی داره فارسی بشو هستش؟ ان73 معمولی و موزیک رو میگم؟
Hadi King
27-09-2010, 01:20
دوستان ان 73 فریم ویر فارسی داره فارسی بشو هستش؟ ان73 معمولی و موزیک رو میگم؟
سلام . نه عزیز فریمور فارسی نداره !
فریمور های این نوع گوشی فارسی ساپورت نمیکنن فقط عربــی :46:
abuuuzar
07-11-2010, 22:00
اقا من یه مشکل دارم که حسابی داغونم کرده ان 73 من حالت مس ستورجش فعال نمیشه ارور میده کهmemory card is in use by another application آخه همه اپلیکیشنام بستن!
hamed malekpour
20-11-2010, 14:59
چه طوری می تونم از اینترنت کامپیوترم روی موبایل استفاده کنم.؟
hamid1002
21-11-2010, 13:08
دوستان من نرم افزار پی سی سویت ورژن 7.1.40.1 رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم فونتهای اس ام اسها و اسامی دفترچه تلفن رو بصورت خیلی کوچک و بصورت فونت کوفی نشون داده میشه که اصلا واضح نیستن راهی هست که بشه این فونت ها رو تغییر داد
باتشکر
_________
سلام به تمام دوستان من دچار یک مشکلی شدم گوشیم رو د هنگام ابدیت کردن خاموش شد دیگه هر کاری میکنم روشن نمیشه لطفآ از تمام کسانی که میتونن کمکم کنن خواهش میکنم راهنمایی کنید
درود
باید گوشی فلش شود
واگر نشد رم گوشی رو دراورید
و یا قطعات دیگر تست نمایید
Nasser_ZRE
26-08-2011, 14:01
سلام حافظه ی گوشی خود ه خود فضاش پر شده همه راهی هم امتحان کردم ولی پاک نشده.
حتی 1 اهنگ هم جا نداره.چکار باید بکنم که پاک بشه؟
ممنون راهنمایی کنید.
Nasser_ZRE
13-09-2011, 13:29
ماشالله چقدر فعاله قسمت موبایل.
rezaadineh
14-09-2011, 21:08
دوست من از برنامه یو سی بروزر استفاده کن از همه ی مرورگرها سره///////UC Browser.7.8
محمد نامدار
24-09-2011, 01:58
سلام
گوشی من یک چند وقت بود که ارور میداد و میگفت حافظه پر است
بعداز کلی ور رفتن ، درست شد
ولی باز از امروز شروع به اروردادن کرده و مقداری قاطی کرده - مثلا نه صداش کم و زیاد میشه و نه میشه مد زنگشو از سایلنت خارج کرد
حالا راهی هست کاری بشه انجام داد یا باید گوشی فرمت بشه
البته قصد داشتم فرمتش کنم و به حالت روز اولش دربیارم هرچی گشتم پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید چطوری باید گوشی فرمت بشه
ممنون
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
Hadi King
24-09-2011, 18:47
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
دوسـت عزیز مشکل خودتون رو تو تایپک زیر دنبـال کنیــد :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.