ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ w950

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

mohsenshahab
16-03-2008, 01:41
سلام
من جدیدایه w950 خریدم.ولی وقتی که میخوای sms بنویسی نمیشه با قلمش نوشت.با این که تو دفترچش نوع نوشتن با قلمش رو یاد داده ولی نمیشه

mehdi_vsgh
16-03-2008, 08:00
سلام
من جدیدایه w950 خریدم.ولی وقتی که میخوای sms بنویسی نمیشه با قلمش نوشت.با این که تو دفترچش نوع نوشتن با قلمش رو یاد داده ولی نمیشه
وقت میخوای اس ام اس بنویسی
اون بالا (کنار کیبورد) یه ایکن هستش شکلش شبیه رعد و برقه روش کلیک کن بعدش اینو انتخاب کن

Handwriting recognition & multitap

Ssarshar
16-03-2008, 08:09
سلام دوستان من تازگی دبلیو 950 خریدم .
چطور میتونم از طریق یو اس بی که به رایانه و موبایل وصل میکنم داخل گوشی آهنگ و فیلم و.... بریزم

ممنون

Novembers Doom
16-03-2008, 09:26
سلام دوستان من تازگی دبلیو 950 خریدم .
چطور میتونم از طریق یو اس بی که به رایانه و موبایل وصل میکنم داخل گوشی آهنگ و فیلم و.... بریزم

ممنون

خوب کابل را به گوشیت وصل میکنه و ویندوز به صورت اتوماتیک شروع میکنه به شناختن و نصب درایورهای گوشی شما شما باید پیغامهایی که میده را کنسل نکنی تا همه درایورهای مربوطه نصب بشه! :27:
بعد از نصب گوشی شما شناخته میشه و دارای درایو جداگانه ای میشه در My Computer که شما وارد اون درایو میشی و هر چی میخوای داخلش میریزی... :21:

azadiplayer
16-03-2008, 15:36
با سلام
گوشی من یه مشکل داره
مشکلشم اینه که وقتی note براش بلوتوث میشه نمیتونه اونو بخونه و با یه علامت سوال اونو نشون میده؟

H M R 0 0 7
16-03-2008, 17:28
با سلام
گوشی من یه مشکل داره
مشکلشم اینه که وقتی note براش بلوتوث میشه نمیتونه اونو بخونه و با یه علامت سوال اونو نشون میده؟

شما Document to Go رو نصب كن.
از اين قسمت ميتوني گيريش بياري:
برنامه هاي UIQ3 همراه با توضيح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

solo_88
19-03-2008, 16:23
سلام.

دوستان راهی نیست که بشه فایل های دریافتی با بلوتوث مستقیما داخل مموری کارت ذخیره بشه؟؟؟

ممنون

mhentezari
19-03-2008, 16:52
آقا من تاريخ sms هام چرت و پرته! چجوري درستش كنم؟

AM 241
20-03-2008, 05:48
من گوشيم w950 هستش كه چند وقته زماني كه روشن ميكنم يا براي شار‍ژ به برق وصل مي كنم ميخواد يك بازي رو نصب كنه كه قبلاً نصب كردم چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم:41:

AM 241
20-03-2008, 06:01
سلام به همگی مخصوصا به اقا mehdi_vsgh که زحمت کشیدن و برنامه رو گزاشتن ببخشید من چند روزی نبودم داشتم از یکی از بستگان پرستاری میکردم.
مهدی جان فکر میکنم لینک سالم نباشه .
راستی من امروز 130 تا عکس از یکی بلوتوسی گرفتم مجبور شدم همش و دونه دونه باز کنم ذخیره کنم بعد پاک کنم راحی هست که مستقیم تو مموری کارت و جای مخصوص خودش ذخیره بشه ؟؟؟؟
در مورد اهنگ هم من منظورم این بود که البومی که خودمون دادیم و بهمون نشون بده و بر اساس مشخصات موسیقی خودش دسته بندی نکنه .
یه مشکل بزرگ دیگه من sms فارسی نمیتونم ببینم یا بفرستم کسی میتونه کمکو کنه ؟؟؟
قبلا برنامه PsilocCrystalArabicV110 v رو w950 قبلیم نصب کرده بودم ولی انقدر هنگ گوشی رو زیاد کرده بود که کلافه شده بودم بعدشم رفتم یه کار دیگه کردم که از شر این برنامه خلاص شم همه فونت گوشی کوچیک شد باید ذره بین میگرفتم
یکی به من .... کمک کنه

من خدمت شما سلام عرض ميكنم
درمورد سوالاتتون البته فقط سوال اولي چون باقي رو جواب دادن بايد بگم شما اگه نرم افزار X-plor داشته باشي و از داخل option اون نرم افزار علامت هاي مربوط به ديدن فايل هاي هيدن رو بزاري ميتوني با مراجعه به درايو سي و سرچ كردن پسوند فايلت اون رو پيدا كني و از همنوجا ميتوني كات كني:20:

AM 241
20-03-2008, 06:20
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مدیران صلاح دونستن مطلب را مهم کنند تا همه استفاده کننند

ببخشيد من اين رو نفهميدم يعني چي """""فلیپ بسته از روی ( navigation key )"""""
اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم

azadiplayer
20-03-2008, 11:59
hmr007 منون از راهنمایی که کردین

mehdi_vsgh
20-03-2008, 12:48
ببخشيد من اين رو نفهميدم يعني چي """""فلیپ بسته از روی ( navigation key )"""""
اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
فیلیپ بسته برای گوشیهای p990 هستش

شما فقط با کد کار کن

mhentezari
21-03-2008, 02:34
آقا من تاريخ sms هام چرت و پرته! چجوري درستش كنم؟
كسي نبود كمك كنه؟

mhentezari
21-03-2008, 02:35

شما فقط با کد کار کن
اون وقت چپ و راست يعني چي؟

AM 241
21-03-2008, 05:40

شما فقط با کد کار کن

ميشه كدشو بگيد:20:

AM 241
21-03-2008, 05:42
من گوشيم w950 هستش كه چند وقته زماني كه روشن ميكنم يا براي شار‍ژ به برق وصل مي كنم ميخواد يك بازي رو نصب كنه كه قبلاً نصب كردم چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم:41:

كسي نبود جواب بده:41:

vafa1353
22-03-2008, 17:39
Duste aziz rame 4gig ro be vasileye rayane format kon,bad gushi ro ham format kon,albateh ghablesh az tamame ghesmatha bejoz barnameha da rayane bak begir,ein moshkel baraye man ham pish uomad ke ba ein kar hal shod.

AM 241
24-03-2008, 05:53
Duste aziz rame 4gig ro be vasileye rayane format kon,bad gushi ro ham format kon,albateh ghablesh az tamame ghesmatha bejoz barnameha da rayane bak begir,ein moshkel baraye man ham pish uomad ke ba ein kar hal shod.

غير از فرمت راهي نيست مثلا يك جوري بشه استارت اپشو خالي كرد:41:

mohammad_0624
24-03-2008, 10:37
من چند روز قبل گوشیماupdate کردم.برنامه فارسی ریختم تمام گوشیم فارسی شد.ولی1 مشکل دارم وقتی داخل logوتماسهام میرم تا روی 1شماره کلیک میکنم گوشیم restartمیشه.وقتی تماس ناموفق هم دارم گوشیم restartمیشه؟؟؟مجبورم از منوانگلیسی استفاده کنم.لطفاکمک کنید...:41::41:

hamid00009
24-03-2008, 10:50
من چند روز قبل گوشیماupdate کردم.برنامه فارسی ریختم تمام گوشیم فارسی شد.ولی1 مشکل دارم وقتی داخل logوتماسهام میرم تا روی 1شماره کلیک میکنم گوشیم restartمیشه.وقتی تماس ناموفق هم دارم گوشیم restartمیشه؟؟؟مجبورم از منوانگلیسی استفاده کنم.لطفاکمک کنید...:41::41:
دوست عزیز مشکلت را تو کلوپ p1 مطرح کن.

Motefakker
27-03-2008, 20:34
سلام عزیزان عزیز!
بچه‌ها یه لطفی کنید و یه pdf reader و یه office برای w950 بهم معرفی کنید. (لینک بدید)
خواهشا نگید که: "اگه بگردی پیدا میشه و ...." چون «خوشبختانه» صفحات و پاسخ‌ها خیلی زیاده و در عوض «متأسفانه» کلمات سه حرفی را نمی‌توان جست و جو کرد. لذا شما این لطف را در حق این حقیر بکنید
خوشحال باشید در پناه خدا

mohsenshahab
28-03-2008, 00:00
سلام گوشیه من با فایلهای ویدیویی مشکل داره .یعنی وقتی یه فایل 3gp میذارم فقط صداش رو پخش میکنه بعد هم گوشیم قفل میکنه.من گوشیم رو 15 روزه که خریدم و از روز اول همین طور بید

mehdi_vsgh
29-03-2008, 07:20
گوشیت را اپدیت کن درست میشه

Motefakker
31-03-2008, 07:59
یه چیزی!
من هر بار که برنامه نصب میکنم از قیمت tools به قسمت دیگه ای منتقلش میکنم. مثلا main. بعد وقتی یه برنامه جدید نصب میکنم دوباره همه برمیگردن توی tools. خب. حالا من چی کار کنم؟

me70
01-04-2008, 16:38
سلام
میبخشید اگه پا برهنه پریدم وسط گفت و گو.مشکلی در مورد w950 م دارم.

میشه واکمن رو اسکینش رو تغییر داد؟ اگه میشه روشش رو خواهشا بگین.من با gdesk منو رو تغییر دادم اما واکمن رو نمی دونم

متشکرم

Sasan Info
01-04-2008, 19:50
دوستان عزیز من یه مشکل با گوشیم دارم

متاسفانه باطری این گوشی دوام نمیاره و تا حدودی اذیتم میکنه

من تعریف باطری p1 رو زیاد شنیدم
خواستم ببینم میشه برای گوشیم باطری p1 خرید؟

ممنون

شهرام_ایرانی
01-04-2008, 19:56
والا باید ببینی مقادیر رو باطری این دو گشی به هم میخوره یا نه ؟؟؟؟؟
اگه از مغازه دار بپرسی بهتر راهنماییت میکنه

Highbury
01-04-2008, 22:32
ساسان جون حالا آنقدر هم مشکل باتری نداره شاید باتریت مشکل داشته باشه باتری این گوشی حدود 30 درصد از 5700 قویتره.مطمئنا 1.5 برابر همون جی800 شما یا بیشتر شارژ نگه میداره.
کسی در مورد سی پی یو این گوشی اطلاعی داره که چنده؟

R@R#M@N
01-04-2008, 22:40
سلام
باتری پ1 1040 میلی هست
باتری دبلیو 950 باید 950 میلی باشه !!!
پس نمیخوره !!!
در مورد سی پی یو هم یا 208 هست یا 220 !!!

Sasan Info
01-04-2008, 23:54
ساسان جون حالا آنقدر هم مشکل باتری نداره شاید باتریت مشکل داشته باشه باتری این گوشی حدود 30 درصد از 5700 قویتره.مطمئنا 1.5 برابر همون جی800 شما یا بیشتر شارژ نگه میداره.
امکانش هست
خودمم شک کردم که باطری خراب شده باشه
به هر حال گفتم اگه باطری ها یکی باشن و اونطوری که معلومه باطری p1 ظرفیت بیشتری داره اونو بگیرم
شما خوب رو بیشتر دوست داری یا خوب تر؟

سلام
باتری پ1 1040 میلی هست
باتری دبلیو 950 باید 950 میلی باشه !!!
پس نمیخوره !!!
بهراد جان اینا ظرفیت باطری هستن که چون p1 باطریش 1040mah هست انرژی بیشتری ذخیره میکنه
اونی که باید فرق بکنه مدل باطریه که خوشبختانه هر دوشون از باطری BST-33 استفاده میکنند
فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه

راستی فکر کردم که باطری W960 از این دو تا بهتره برم اونو بگیرم اما بد جور ضد حال خوردم که باطریش مثل W950 هستش ولی کارکردش از W950 هم بد تره وای به حال P1:2:(مثل W950 ظرفیتش 950 MAH هستش ولی مطمئنا برای W960 با این امکانات خیلی کمه)

msseng
02-04-2008, 08:02
سلام عزیزان عزیز!
بچه‌ها یه لطفی کنید و یه pdf reader و یه office برای w950 بهم معرفی کنید. (لینک بدید)
خواهشا نگید که: "اگه بگردی پیدا میشه و ...." چون «خوشبختانه» صفحات و پاسخ‌ها خیلی زیاده و در عوض «متأسفانه» کلمات سه حرفی را نمی‌توان جست و جو کرد. لذا شما این لطف را در حق این حقیر بکنید
خوشحال باشید در پناه خدا

برای pdf نرم افزار pdf+
برای office هم نرم افزار Documents To Go

حالا یه سرچ کن، حتما پیدا میکنی!!! :31:

H M R 0 0 7
02-04-2008, 08:55

سي پي يو اين گوشي Arm 208 Mhz

choory
02-04-2008, 22:34
Cpu daghighan hamanande cpu m600 hast yani 208.harchand hmr jan goft ama goftam ye yad avari beshe in 2ta goshi az ye no cpu estefade mikonan.(sharmandeh farsi type nakardam.ba goshi hastam.)

Mr.K2
08-04-2008, 19:59
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم ...
میخواستم ببینم مثل نوکیا که کد ( دکمه روشن + سبز + * + 3 ) رو برای فرمت کامل میزنند ...
میخواستم بدونم همچین کدی برای دبلیو 950 چیه که بشه کامل فرمتش کرد ؟؟

hamidmn
09-04-2008, 11:35
سلام
اقا شرمنده یه سوال داشتم.
نرم افزار اپدیت w950 از cd ریخم روی کامپیوتر (36مگ). میتونم بدون اتصال به انترنت یا با dial up اپدیت کنم.
اگه میشه رانمایی کنید چه جوری.
خیلی ممنونم.:20:

Mr.K2
09-04-2008, 13:34
سلام
اقا شرمنده یه سوال داشتم.
نرم افزار اپدیت w950 از cd ریخم روی کامپیوتر (36مگ). میتونم بدون اتصال به انترنت یا با dial up اپدیت کنم.
اگه میشه رانمایی کنید چه جوری.
خیلی ممنونم.:20:

شما تلفنهایی رو که با خط اینترنتتون وصل هستند بردارید تا یهو قطع نشه .. و با یه کارت خوب و یه ساعت خلوت آپدیتش کنید ...

mehdi_vsgh
09-04-2008, 19:32
آقا یه سوال

ایا این امکان وجود داره که مثلا گوشی را تنظیم کنیم بعد مثلا 3 دقیقه ، مکالمه قطع بشه؟؟؟؟

mhentezari
11-04-2008, 01:20
آقا یه سوال

ایا این امکان وجود داره که مثلا گوشی را تنظیم کنیم بعد مثلا 3 دقیقه ، مکالمه قطع بشه؟؟؟؟
برنامه اش هست. توي تاپيك برنامه ها فك كنم پيدا بشه

mehdi_vsgh
11-04-2008, 08:02
به طور پیش فرض خودش نداره؟؟؟
آخه من موقع مکالمه بعد 2 دقیقه خود به خود مکالمه قطع میشه

Farbod_h
11-04-2008, 09:08
راستی فکر کردم که باطری W960 از این دو تا بهتره برم اونو بگیرم اما بد جور ضد حال خوردم که باطریش مثل W950 هستش ولی کارکردش از W950 هم بد تره وای به حال P1:2:(مثل W950 ظرفیتش 950 MAH هستش ولی مطمئنا برای W960 با این امکانات خیلی کمه)

فكر مي كنم حرفاي شما اصلآ موثق نيست

p1
Battery Standard battery, Li-Ion 1120 mAh
Stand-by Up to 440 h
Talk time Up to 10 h

w960
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 370 h
Talk time Up to 9 h

w950
ttery Standard battery, Li-Ion 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 340 h
Talk time Up to 7h 30 min

mhentezari
11-04-2008, 13:12
به طور پیش فرض خودش نداره؟؟؟
آخه من موقع مکالمه بعد 2 دقیقه خود به خود مکالمه قطع میشه
پيش فرض رو نمي دونم ولي فك نكنم باشه!

mhentezari
11-04-2008, 13:15
آقا وقتي از توي conatct تو خود موبايل، از كانتكت ها بك آپ ميگيره، فايلش رو كجا ميذاره؟ من اگه موبايل رو آپديت كنم بعدش مي تونم restore كنم يا نه؟ ميشه فايلش رو تو pc گذاشت تا اگه بعدا نياز بود استفاده كرد؟

Novembers Doom
11-04-2008, 13:16
دوستان کسی میدونه قاب اصلی این گوشی را از کجا باید تهیه کرد؟

Novembers Doom
11-04-2008, 13:22
آقا وقتي از توي conatct تو خود موبايل، از كانتكت ها بك آپ ميگيره، فايلش رو كجا ميذاره؟ من اگه موبايل رو آپديت كنم بعدش مي تونم restore كنم يا نه؟ ميشه فايلش رو تو pc گذاشت تا اگه بعدا نياز بود استفاده كرد؟

من فکر کنم تو Phone Memory ذخیره میشه و بعد از آپدیت همه چی از حافظه گوشی پاک میشه! :27:
روی Media Memory را امتحان نکردم ولی فکر کنم بشه! :21:
یه تستی بزن ببین میشه یا نه... :31:

zhina_gian
11-04-2008, 14:26

این پست زیر رو من چند وقت پیش برای یکی از دوستان در کلوپ پی1 گذاشته بود. فکر نکنم دبلیو 950 با پی زیاد
با هم فرقی داشته باشند. بهر حال این پست رو اینجا قرار میدم شاید بتونید ازش استفاده بکنید.

اما در مورد بک آپ گرفتن از لیست شماره های گوشی تون همراه با تمام مشخصاتی که برای هر کدام ثبت کردید
بهتره که با خود گوشی شماره ها رو بر روی مموری کارت ذخیره کنید. با این کار یک بک آپ کامل از تمام شماره ها
با مشخصاتشون بر روی مموری کارت ذخیره میشه و هر وقت که آپدیت کردید و با گوشی بلایی سرش اومد میتونید
دوباره همه شون رو در عرض چند ثانیه به گوشی برگردونید.

البته برای بک آپ گرفتن از لیست شماره تلفن ها میتونید از برنامه PC Suite هم استفاده کنید اما به نظر من از طریق
خود گوشی هم ساده تره و هم همیشه قابل دسترسیه و هر جا که خواستید میتونید یک کپی رو به همراه خودتون
داشته باشید.

برای بک آپ گرفتن از طریق خود گوشی کارهای زیر رو باید انجام بدید.

اول لیست شماره تلفن هاتون رو باز میکنید و More رو میزنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد به قسمت هایی که در عکس زیر مشخص کردیدم میرید و اونها رو انتخاب میکنید و در نهایت هم مسیر ذخیره
شدن بک آپ رو اگر ازتون پرسید بر روی مموری کارت قرار بدید. اگر هم نپرسید خودش اتوماتیک بر روی مموری
کارت ذخیره میکنه.

همانطور که در عکس بالا میبینید شما هم قسمت بک آپ دارید و هم Restore یعنی بازگردانی لیست شماره تلفن ها.
پس یعنی اگر روزی خواستید دوباره تمامی شماره تلفن هاتون رو با تمام مشخصات برگردونید باز همین مراحل رو طی
میکنید اما این دفعه به جای بک آپ Restore رو میزنید.

مسیر ذخیره شدن کپی گرفته شده از لیست شماره تلفن ها در مسیر زیر بر روی مموری کارت قرار داره.

موفق باشید.

choory
12-04-2008, 10:33
این پست زیر رو من چند وقت پیش برای یکی از دوستان در کلوپ پی1 گذاشته بود. فکر نکنم دبلیو 950 با پی زیاد
با هم فرقی داشته باشند. بهر حال این پست رو اینجا قرار میدم شاید بتونید ازش استفاده بکنید.

اما در مورد بک آپ گرفتن از لیست شماره های گوشی تون همراه با تمام مشخصاتی که برای هر کدام ثبت کردید
بهتره که با خود گوشی شماره ها رو بر روی مموری کارت ذخیره کنید. با این کار یک بک آپ کامل از تمام شماره ها
با مشخصاتشون بر روی مموری کارت ذخیره میشه و هر وقت که آپدیت کردید و با گوشی بلایی سرش اومد میتونید
دوباره همه شون رو در عرض چند ثانیه به گوشی برگردونید.

البته برای بک آپ گرفتن از لیست شماره تلفن ها میتونید از برنامه PC Suite هم استفاده کنید اما به نظر من از طریق
خود گوشی هم ساده تره و هم همیشه قابل دسترسیه و هر جا که خواستید میتونید یک کپی رو به همراه خودتون
داشته باشید.

برای بک آپ گرفتن از طریق خود گوشی کارهای زیر رو باید انجام بدید.

اول لیست شماره تلفن هاتون رو باز میکنید و More رو میزنید.

بعد به قسمت هایی که در عکس زیر مشخص کردیدم میرید و اونها رو انتخاب میکنید و در نهایت هم مسیر ذخیره
شدن بک آپ رو اگر ازتون پرسید بر روی مموری کارت قرار بدید. اگر هم نپرسید خودش اتوماتیک بر روی مموری
کارت ذخیره میکنه.

همانطور که در عکس بالا میبینید شما هم قسمت بک آپ دارید و هم Restore یعنی بازگردانی لیست شماره تلفن ها.
پس یعنی اگر روزی خواستید دوباره تمامی شماره تلفن هاتون رو با تمام مشخصات برگردونید باز همین مراحل رو طی
میکنید اما این دفعه به جای بک آپ Restore رو میزنید.

مسیر ذخیره شدن کپی گرفته شده از لیست شماره تلفن ها در مسیر زیر بر روی مموری کارت قرار داره.

موفق باشید.

درسته.
براى m600 هم دقيقا به همين صورته.

mhentezari
12-04-2008, 21:52
چرا p30world خنوز دكمه thanks نداره!
به هر حال خيلي ممنون، عالي بود.

mohsentanha
16-04-2008, 19:30
سلام من می خوام این گوشی رو بخرم یه چندتا سوال از دوستانی که این گوشی رو داشتن می خوام بپرسم:
1.صدای گوشی در حد کا 800 هست؟
2.گوشی هنگ می کنه؟
3.سرعتش در چه حدیه؟
4.فایل های پی دی اف تا چند کیلوبایت رو میشه توی گوشی باز کنم؟

.من اگه بیام تهران می تونم زیر 280 هزار تومن بخرم؟

دستتون درد نکنه:10:

msseng
17-04-2008, 18:23
سلام
1- صداش در حد k800 نیست ولی با هدفون... فقط خودت باید تجربه ش کنی!
2- هنگ نمیکنه، یعنی من که تا به حال گوشیم هنگ نکرده. البته آپدیت هست.
3- سرعتش عالیه. در مقایسه با P990 یکی از دوستام، W950 سرعتش بیشتره.
4- فایلهای pdf رو نمیتونه بخونه مگر با استفاده از نرم افزارهای جانبی... من تو باز کردن فایلهای تا حدود 3 مگ مشکلی نداشتم(البته با pdf+)

5- قیمتش رو هم الان نمیدونم. بهتره بری به تاپیک درخواست قیمتها...

mohsentanha
17-04-2008, 20:16
سلام
1- صداش در حد k800 نیست ولی با هدفون... فقط خودت باید تجربه ش کنی!
2- هنگ نمیکنه، یعنی من که تا به حال گوشیم هنگ نکرده. البته آپدیت هست.
3- سرعتش عالیه. در مقایسه با P990 یکی از دوستام، W950 سرعتش بیشتره.
4- فایلهای pdf رو نمیتونه بخونه مگر با استفاده از نرم افزارهای جانبی... من تو باز کردن فایلهای تا حدود 3 مگ مشکلی نداشتم(البته با pdf+)

1- قیمتش رو هم الان نمیدونم. بهتره بری به تاپیک درخواست قیمتها...

دستت درد نکنه فقط یه سوال داشتم من الان سر دوراهی هستم که اینو بگیرم یا p1
بجز دوربین چیز دیگه ای هم پیشرفت کرده در p1؟

2. افیس هم داره مثلا فایل های docرو بخونه ؟
3.این اپدیتی که گفتی چه طوریه اموزشش هست اگه هست ادرس بده؟

گوشی رو که نو می خری اخرین اپدیت نیستش؟

mhentezari
18-04-2008, 01:31

كيبرد p1 فرق داره و اصطلاحا qwerty هست و وايرلس داره و دوربين. اما w950 يك چيزي خيلي خوبي كه داره 4 گيگ رمه!

2-بله، برنامه اش هست،‌ميريزيد، مي خونه
3- كار سختي نيست. بريد تو سايت سوني، يك قسمت داره براي آپديت، يك برنامه 36 مگي هست كه اول بايد دانلود بشهو بعد با اون برنامه حدود يك ساعت گوشي به اينترنت وصل ميمونه و آپديت ميشه.

4- فك نكنم

ManUtd$1366
18-04-2008, 23:43

گوشی من آپدیت بود:20::20:

msseng
19-04-2008, 08:23

دوست عزیز!
سری P و بالتبع گوشی P1 به گفته سونی اریکسون ترکیبی از سری K و W است، یعنی شامل امکانات هر دو گروه هست.
البته اگه از هدفون استریو و 4 گیگا رم W950 بگذری، بنظر من P1 بهترین گزینه هست:
1- صفحه کلید QWERTY
2- پورت WLAN
3- قابلیت خواندن office و pdf
4- داشتن فارسی (قابلیت اضافه کردن زبان فارسی)
5- دوربین 3 مگاپیکسل و...

حالا نظر خودته

mohsentanha
19-04-2008, 12:00
mssengنظرم اینه که w950بگیرم بهتره چون کا800 هم دارم همین رو بگیرم بهتره
تا اخر اردیبهشت حتما می گیرم دست شما درد نکنه از راهنمایی

karim
23-04-2008, 14:18
سلام
اقا شما ميدونين آخرين Frimware W950 چيه؟ تو اين فريمور جديد چه چيزايي بهتر و اصلاح ميشه؟
ممنون از اين سايت مفيد و همه برو بچ با حال اون.

Reza82N
23-04-2008, 16:09
آخرين فريمور R6e28

از نظر من كه آپ كردم ( دومين بار كه آپ كردم)

تو بار اول كه آپ كردم صدا زياد شد چه در هدفون چه اسپكير و سرعت گوشي بيشتر شد و هنگش هم كم شد
تو بار آخر كه آپ كردم ( R6e28) صدا زياد تغيير نكرد ( دفعه اول به اندازه كافي بلند و با كيفيت شد) و سرعت گوشي بيشتر شد
خبري هم از تغيير ظاهر گوشي و تم و از قبيل چيزا نبود

ضمنا R6e28 آخرين فريموره

mohsen_raptor
24-04-2008, 11:23
سلام دوستان راستش گوشي من(( w950)) حافظه ي مدياش ((4 گيگ)) خيلي سنگين كار ميكنه . يه بار هم هنگ كرد و من هم باطري اش رو در اوردم و حالا هم موقعي كه روشنش ميكنم غير از اومدن ارم واكمن هيچ اتفاقي نمي افته !!!!! چي كار كنم :41:

mehdi_vsgh
24-04-2008, 18:18
سلام

یه بازی نصب کرده بودم

بعد یه مدت پاکش کردم

حالا بعد هر بار روشن کردن گوشی یا حتی اتصال کابل Usb به گوشی
یه صفحه میاد که میخواد دوباره بازی را نصب کنه

چه کنم؟

Reza82N
25-04-2008, 22:15
دوست من منم اين مشكل رو داشتم

هميشه قبل از مستر ريست يا از اين قبيل كارها مثل آپديت و اينا همه ي نرم افزارها رو آنيستال كن بعدش كارتو انجام بده

الانم هيچ راهي نيست جز فرمت مموري كارت و مستر ريست هر دو باهم

mehdi_vsgh
26-04-2008, 21:37
خوب اینهمه اطلاعاتمو چه کارکنم
اگه بک آپ بگیرم دوباره برش گردونم که باز میشه همون حالت؟!

Reza82N
27-04-2008, 08:24
az memory card copy begir (be joz file haye system mesle resourrse)
Az phone ham az sms ha va onayi ke lazem dari
Hich moshkeli pish nakhahad amad(sory ba mobile online)

mostafa_khan001
27-04-2008, 08:53
درسته تاپیک قیمت داریم اما دوست دارم از شمایی که این مدل رو دارین بپرسم
دست دوم این گوشی رو الان چند میشه تهیه کرد؟
کسی بخواد بفروشه ما هستیم ها.........

karim
27-04-2008, 08:57
آخرين فريمور R6e28

از نظر من كه آپ كردم ( دومين بار كه آپ كردم)

تو بار اول كه آپ كردم صدا زياد شد چه در هدفون چه اسپكير و سرعت گوشي بيشتر شد و هنگش هم كم شد
تو بار آخر كه آپ كردم ( R6e28) صدا زياد تغيير نكرد ( دفعه اول به اندازه كافي بلند و با كيفيت شد) و سرعت گوشي بيشتر شد
خبري هم از تغيير ظاهر گوشي و تم و از قبيل چيزا نبود

ضمنا R6e28 آخرين فريموره

ممنون دوست عزيز
حالا ميشه بگي اين فريمورو بگيرمو با Box اپديت كنم بهتره يا با اتصال گوشي به اينترنت؟ آخه ميترسم گوشي رو به اينترنت وصل كنم مشكلي پيش بياد.

mehdi_vsgh
27-04-2008, 20:17
درسته تاپیک قیمت داریم اما دوست دارم از شمایی که این مدل رو دارین بپرسم
دست دوم این گوشی رو الان چند میشه تهیه کرد؟
کسی بخواد بفروشه ما هستیم ها.........
من یکی دو هفته قبل قیمت کردم علاءالدین حدود 270 هزار تومن...

mehrpuya
28-04-2008, 18:09
من یه سوال داشتم ، نرم افزار گوشی رو update کنیم چه اتفاقی واسه گوشی می افته ؟ برنامه هایی که روش نصب کردیم ، عکسها و .. اینا چی می شه ؟
در ضمن اگه یه لطف کنین برنامه ی quickofice رو بذارین ممنون میشم .

H M R 0 0 7
29-04-2008, 07:55
من یه سوال داشتم ، نرم افزار گوشی رو update کنیم چه اتفاقی واسه گوشی می افته ؟ برنامه هایی که روش نصب کردیم ، عکسها و .. اینا چی می شه ؟
در ضمن اگه یه لطف کنین برنامه ی quickofice رو بذارین ممنون میشم .

بله همه برنامه هاتون پاك ميشه ولي عكسها و آهنگها و فيلم هاتون اگه روي مموري كارد بشاه پاك نميشه.شماره تلفنهاتون هم پاك ميشه ولي قبلش يك بك آپ بايد بگيريد از شماره هاتون تا بعد از آپديت دوباره شماره ها رو برگردونيد.
براي دانلود برنامه ها هم از اين تاپيك استفاده كنيد: برنامه های Uiq3 به همراه توضیح (M600-P990-P1-W950-W960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrpuya
29-04-2008, 09:19
ممنون از توضیحتون ؛ ولی من گوشیم w950 س ، مموری کارت نداره که بخام درش بیارم ، پس عکسها و .. پاک میشن دیگه ؟ :41:
حالا update کنم چه فرقایی ممکنه داشته باشه نصبت به الان ؟

msseng
29-04-2008, 17:27
ممنون از توضیحتون ؛ ولی من گوشیم w950 س ، مموری کارت نداره که بخام درش بیارم ، پس عکسها و .. پاک میشن دیگه ؟ :41:

من هم w950 دارم.
درسته که مموری کارت نداره اما حافظه داخلی داره که چیزی غیر از phone memory هست.
بنابراین موقع آپدیت اطلاعات روی رم پاک نمیشه!
فقط از بقیه اطلاعاتت یک backup بگیر. :46:

mehdi_vsgh
29-04-2008, 18:11

با pc suite
بک اپ بگیر

بعد آپدیت بک آپ را Restore
کن

همه اطلاعاتت بر میگرده

mhentezari
30-04-2008, 14:32
آقا من آپديت كردم،‌حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟

Reza82N
30-04-2008, 16:50
آقا من آپديت كردم،‌حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟

دوست عزيز توي همين يكي دو صفحه آخر در موردش صحبت شد كه قبل از
آپديت يا هر كاري همه برنامه ها رو آنيستال كن باز شما هميجوري رفتي آپ كردي

حالا هم تنها راهش مستر ريست و هم فرمت حافظه ي 4 گيگه و ديگر هيچ .

mehrpuya
01-05-2008, 19:06
با backup مشکل دوستمون با برنامه هاش مممنه پیش بیاد ؟

mehrpuya
01-05-2008, 19:14
ممنون از همه دوستان . با توجه به نظرایی که دادین به نظر میرسه فعلا update نکنم بهتر باشه .. :41:

mhentezari
09-05-2008, 16:31
دوست عزيز توي همين يكي دو صفحه آخر در موردش صحبت شد كه قبل از
آپديت يا هر كاري همه برنامه ها رو آنيستال كن باز شما هميجوري رفتي آپ كردي

حالا هم تنها راهش مستر ريست و هم فرمت حافظه ي 4 گيگه و ديگر هيچ .
براي فرمت حافظه توسط خود گوشي يك راهي داشت، چي بود؟

dark_dragon
12-05-2008, 10:54
دوستان کسی میدونه چطور میشه دیکشنری T9 رو در تایپ با کیپد w950 از کار انداخت ؟ اینجوری اصلا نمیشه با کیپد تایپ کرد.
یک سوال دیگه. البته بیشتر شبیه به یه شایعه هست. نمی دونم ! من از یک مغازه تو تهران تلفنی راجع دوربین اکسترنال برای w950 سوال کردم. فروشنده هم گفت که تا آخر هفته میاریم ! حالا نمیدونم سرکاری بوده یا اون نمیدونسته دوربینه مال چیه یا واقعا برای w950 دوربین اکسترنال اومده ؟! میگفت قیمتش از 50 تومنه تا 500 تومن !

msseng
12-05-2008, 11:44
براي فرمت حافظه توسط خود گوشي يك راهي داشت، چي بود؟

باید بری توی file manager بعد منوی more رو بازکن device -> format media memory

حالا میتونی حافظه 4 گیگا رو فرمت کنی!

msseng
12-05-2008, 11:47
دوستان کسی میدونه چطور میشه دیکشنری T9 رو در تایپ با کیپد w950 از کار انداخت ؟ اینجوری اصلا نمیشه با کیپد تایپ کرد.
یک سوال دیگه. البته بیشتر شبیه به یه شایعه هست. نمی دونم ! من از یک مغازه تو تهران تلفنی راجع دوربین اکسترنال برای w950 سوال کردم. فروشنده هم گفت که تا آخر هفته میاریم ! حالا نمیدونم سرکاری بوده یا اون نمیدونسته دوربینه مال چیه یا واقعا برای w950 دوربین اکسترنال اومده ؟! میگفت قیمتش از 50 تومنه تا 500 تومن !

میری به این قسمت:
control panel -> device -> text input -> word suggestion
بعد off رو انتخاب میکنی!

dark_dragon
12-05-2008, 11:51
بد بختی اینه که اون هم off هست و باز کار میکنه !!

Ariarman85
12-05-2008, 12:14
درود به شما:
من یه تم دانلود کردم و ریختم تو گوشی وقتی اجراش کردم گوشی Application Error داد بعد تا اومدم کاری کنم unspecified Error داد و هنگ کرد.گوشی رو خاموش کردم وقتی روشنش کردم تا 50 در صد load میشه گیر می کنه خاموشم نمیشه باید باطری شو در بیاری تا خاموش به شه.جالب اینجاست که وقتی USB رو به کامپیوتر می زنم Express mode وصل میشه.
لطف می کنید اگه بگید خودم می تونم درستش کنم یا نه و چطوری.

با سپاس

ahriman323
13-05-2008, 18:38
بد بختی اینه که اون هم off هست و باز کار میکنه !!

w950 منم همین طوریه:13:
.

ahriman323
13-05-2008, 22:10
من یکی دو هفته قبل قیمت کردم علاءالدین حدود 270 هزار تومن...

آک یا دسته2 ؟
ادرس تاپیک قیمت چیه پیداش نکردم

jing07
15-05-2008, 23:16
آقایون کسی w950 کار کرده می خره؟ من می خوام بفروشم....

jing07
15-05-2008, 23:24
خانوما رو یادم رفت، w950 کار کرده می فروشم....D:

Original Titan
18-05-2008, 22:51
میری به این قسمت:
control panel -> device -> text input -> word suggestion
بعد off رو انتخاب میکنی!D:
من نمي تونم اين كار را بكنم
error ميده ميگه:in use
خواهش مي كنم يكي بگه چرا ؟

jing07
19-05-2008, 00:52
من وقتی می خوام inbox گوشیمو باز کنم، با این پیغام مواجه می شم reason number:130 بعد می پره بیرون.. اگه کسی می دونه کمکم کنه لطفا....

w950

flasher_for_nokia
27-05-2008, 20:40
کسی 950 میخواد یکی دارم می فروشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mino_soso
02-06-2008, 23:40
من میخوام این گوشی رو کارکرده اش رو 180تومن فردا بخرم چند سوال داشتم اول اینکه فروشنده میگفت سریالش با کارتن یکی نیست جز چند تای اخر بعدا مشکل پیش نیاد و بعد وقتی گوشی رو بر عکس میکنی قلمش از جاش در میاد میکه برای همه اینجوریه راست میگه و فقط زود جواب بدین چون فردا باید برم بخرم. بعد قلم اصلی و متفرقه رو از کجا میشه تشخیص داد و ..... ممنون

mino_soso
02-06-2008, 23:41
کسی 950 میخواد یکی دارم می فروشم

داداش چند ؟

mino_soso
03-06-2008, 12:25
یکی جواب مارو زود بده ؟

Mr.K2
03-06-2008, 16:29
سلام دوستان

یه سوال فوری داشتم ..ممنون میشم جواب بدید

مثل کد نوکیا که ( روشن +3 +ستاره + سبز ) هست برای فرمت کلی میخواستم بدونم همچین کدی برای w950 کدومه
به غیر از format media memory و format internal memoey

ممنون

farhoode
03-06-2008, 17:07
میگم آقا این دبیلو 950 با اپدیت صداش چطوری میشه
اون زمان که تازه اومده بود و اپدیت براش نیامده بود صداش ضعیف بود

mino_soso
03-06-2008, 17:49
من میخوام این گوشی رو کارکرده اش رو 180تومن فردا بخرم چند سوال داشتم اول اینکه فروشنده میگفت سریالش با کارتن یکی نیست جز چند تای اخر بعدا مشکل پیش نیاد و بعد وقتی گوشی رو بر عکس میکنی قلمش از جاش در میاد میکه برای همه اینجوریه راست میگه و فقط زود جواب بدین چون فردا باید برم بخرم. بعد قلم اصلی و متفرقه رو از کجا میشه تشخیص داد و ..... ممنون

mino_soso
04-06-2008, 18:12
یعنی کسی دیگه نمیاد این تو الان 3روزه من یه سوال کردم

abanar
06-06-2008, 06:54
شما فقط باید این مراحل رو انجام بدید:

1- گوشیتونو هک کنید.
2- با نرم افزار X-plore یا SM تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:

D:\private\10202dce

البته اگه نرم افزار مورد نظر در درایو C نصب شده باشه باید تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:

C:\private\10202dce

abanar
06-06-2008, 19:05
واسه imeiکه فکرکنم واسه آپدیت ویا هک کردنش به مشکل بخوری
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.

abanar
06-06-2008, 19:05
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.

Novembers Doom
07-06-2008, 07:10
من از یکی شنیدم که میشه روی این گوشی دوربین 3.2 مگاپیکسلی انداخت! :18:
کسی درباره این موضوع چیزی میدونه؟ :19:

mino_soso
07-06-2008, 12:27
ممنون از اینکه جوابمو دادی رفتم نگاه کردم دیدم قلم به اون اهرم اصلا نمیرسه و فکر کنم قلمش قلابی از این چینیها بود البته من اینقدر دیر جواب گرفتم از اینجا که یارو گوشی رو فروخت حالا باید برم علا ءالدین گرون بخرم من تو عکساش دیدم قلم درست زیر اهرم فلزیه ایا اینطور نیست

abanar
07-06-2008, 14:22
ممنون از اینکه جوابمو دادی رفتم نگاه کردم دیدم قلم به اون اهرم اصلا نمیرسه و فکر کنم قلمش قلابی از این چینیها بود البته من اینقدر دیر جواب گرفتم از اینجا که یارو گوشی رو فروخت حالا باید برم علا ءالدین گرون بخرم من تو عکساش دیدم قلم درست زیر اهرم فلزیه ایا اینطور نیست
درسته قلمشو قشنگ میگیره
از من میشنوی p1بگیر یه چیز دیگه هست

mino_soso
07-06-2008, 21:59
درسته قلمشو قشنگ میگیره
از من میشنوی p1بگیر یه چیز دیگه هست
توکلوپ p1زیاد نرفتم فقط چند جا دیدم مشکل انتن داره و قیمتشم فکر کنم اکبندش350..اینا باشه چه چیزی جز دوربین اضافه داره

ماتاتا
10-06-2008, 18:47
تاچ گوشیم داغون شده! کسی می دونه بخوام عوض کنم چقدر باید پیاده بشم..؟ :41:

GiggleClub
10-06-2008, 20:30
چش شده؟؟؟؟؟

ماتاتا
10-06-2008, 21:56
چش شده؟؟؟؟؟

کار نمی کنه! گویا سوخته..! :13:

Highbury
11-06-2008, 00:06
کار نمی کنه! گویا سوخته..! :13:

رحم الله من یغر الله و الاخصلاص و الصلوات

baran_1000
11-06-2008, 00:19

این حدیث از کیه؟:31::31:

ماتاتا
11-06-2008, 19:19

اینو که می دانستم! :31:

حالا کسی قیمت نداره؟ شنبه می خوام برم برای تعمیرات و قص علی هذا..! :20:

Farbod_h
11-06-2008, 20:02
اینو که می دانستم! :31:

حالا کسی قیمت نداره؟ شنبه می خوام برم برای تعمیرات و قص علی هذا..! :20:
حدود 60 شنیدم

ماتاتا
11-06-2008, 23:46
حدود 60 شنیدم

اشتباه می کنی! مطمئنا باید زیر 30 باشه! :13:

Hadi King
12-06-2008, 00:20
حدود 60 شنیدم
نه بابا چه خبره...:18:

اشتباه می کنی! مطمئنا باید زیر 30 باشه! :13:
حول و حوش 28 ديگه بيشتر نيست...:11:
موفق باشيد!:40:

ماتاتا
12-06-2008, 08:49
نه بابا چه خبره...:18:

حول و حوش 28 ديگه بيشتر نيست...:11:

ممنونم.... :40:

شنبه میرم برای تعویض! راستی تاچ هم اورجینال و غیر اورجینال داره..؟ :20:

ماتاتا
15-06-2008, 23:22
ممنونم.... :40:

شنبه میرم برای تعویض! راستی تاچ هم اورجینال و غیر اورجینال داره..؟ :20:

15 هزار تومان عوض کردم... :10:

Ssarshar
29-06-2008, 11:13
دوستان من یه گوشی W950 دارم که 3 ماهه دارم ازش استفاده میکنم .
چون دوربین نداره میخوام بفروشمش .
هیچگونه خط و خشی نداره مشابه آکبند با پکیج کامل .
زنگ خورم خیلی کم بوده بیشتر باهاش اهنگ گوش میکردم .
قیمت 290 .

asd111
14-07-2008, 16:33
سلام
برای آپدیت w950 تا مرحله ی detection in progress رفتم بعد از چند لحظه می نویسه
identification failed.disconect the phone اگه میشه کمک کنید.
چند تا سوال دیگه هم داشتم .قبل از دانلود باید فقط برنامهای روی phone memory رو پاک کنیم یا media memoryرو هم باید پاک کنیم؟
2-برنامهایی که خودمون نصب کردیم یا هر چی از اول روش بوده باید پاک بشه؟
3-بازی ها رو هم باید پاک کنیم؟

amirfelson
17-07-2008, 12:14
دوستان عزیز من یه خواهشی از اونائی که w950 دارن دارم . اونم اینه که تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه اشتباهی کردم و اینو ریختم . حالا دیگه walkman ام بالا نمیاد . خواهشی که دارم اینه که فایل های اصلی walkman رو برام تو یه فایل زیپ آپ کنین و بذارین تا دانلود کنم هر کس اینکار رو بکنه یه دنیا دعاش میکنم دمتون گرم

amirfelson
17-07-2008, 16:00
خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس

دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):

ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):

amirfelson
17-07-2008, 23:57
انتظارم این بود که ملت بهم کمک کنن .. ولی مث اینکه خبری نیست .. پس من الان واسه اینکه walkman ام برگرده چه خاکی باید بریزم تو سرم ؟

sadegh12718
18-07-2008, 20:04
کد #7370#* روی W950 کار میکنه؟

mino_soso
18-07-2008, 22:04
دوستان من یه گوشی W950 دارم که 3 ماهه دارم ازش استفاده میکنم .
چون دوربین نداره میخوام بفروشمش .
هیچگونه خط و خشی نداره مشابه آکبند با پکیج کامل .
زنگ خورم خیلی کم بوده بیشتر باهاش اهنگ گوش میکردم .
قیمت 290 .
سلام خوب قیمتت خیلی بالاست خوب هرکی بخاد میره p1میگیره 300تومن

shahshahani
19-07-2008, 11:18
انتظارم این بود که ملت بهم کمک کنن .. ولی مث اینکه خبری نیست .. پس من الان واسه اینکه walkman ام برگرده چه خاکی باید بریزم تو سرم ؟

مستر ریست بکنید.
موفق باشید.

shahshahani
19-07-2008, 11:25
کد #7370#* روی W950 کار میکنه؟

سلام
اصلا این کد چی هست و چی کار میکنه؟
روی گوشی من هم جواب نداد.(P990)
ممنون.

sadegh12718
19-07-2008, 12:42
سلام
اصلا این کد چی هست و چی کار میکنه؟
روی گوشی من هم جواب نداد.(P990)
ممنون.

این کد روی گوشیهای نوکیا Master Reset میکنه و مثل ویندوز عوض کردن در کامپیوتر عمل میکنه!!!

Farbod_h
19-07-2008, 12:45
دوستان عزیز من یه خواهشی از اونائی که w950 دارن دارم . اونم اینه که تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه اشتباهی کردم و اینو ریختم . حالا دیگه walkman ام بالا نمیاد . خواهشی که دارم اینه که فایل های اصلی walkman رو برام تو یه فایل زیپ آپ کنین و بذارین تا دانلود کنم هر کس اینکار رو بکنه یه دنیا دعاش میکنم دمتون گرم
واکمن شما در Z قرار داره
فایل هایی رو که در C ریختی رو پاک کن درست میشه
آخه وقتی واکمن 2 رو از W950 پرت کردن چرا دیکه کسایی که W950 دارن می ریزن دی:

abanar
19-07-2008, 21:23
با سلام
میگم من یه تم رو گوشیم نصب کردم بعد status barگوشیم رفت بعد هر چیو میخواستم باز کنم ارورapplication closed
reason number
3
رو میداد رفتم پوشه هایsys -private-resource-system رو از درایو d پاک کردم بعد که ری استارت کردمبالا نیومد
یعنی تا اونجایی که نواره پر میشه نصفشو میره بعد وای میسه
ضمنا در حالتfast fileهم به گوشی وصل میشه
نمیدونین چی کار باید بکنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

amirfelson
19-07-2008, 23:57
واکمن شما در Z قرار داره
فایل هایی رو که در C ریختی رو پاک کن درست میشه
آخه وقتی واکمن 2 رو از W950 پرت کردن چرا دیکه کسایی که W950 دارن می ریزن دی:

من که گوشی رو آپدیت کردم و کارم راه افتاد از شما هم ممنون . حرص نخور داداش گلم بر قبل و بعدت ببخشین واسه قلبت ضرر داره D: من یه اشتباهی کردم شما حرض نخور دوست عزیز :10::40:

aminpost
22-07-2008, 14:16
سلام
می خواستم بپرسم کسی می دونه w950 اکبند کجا دارن؟
علاالدین رفتم نداشتند
در دوبی چطور اکبند می توان پیدا کرد؟

ممنون

oMID-END
26-07-2008, 19:53
سلام رفقا
من W950 دارم...
راستش امروز روي ال سي دي گوشيم مقدار زيادي الكل ريخت كه به درون لايه هاي ال سي دي نفوذ كرد و وقتي ال سي دي رو روشن ميكنم، نصف ال سي دي (اون قسمتايي كه الكل نفوذ كرده) حالت سايه مانند داره، ميشه يهم بگيد چيكار كنم؟تا درست بشه؟ :41:

Ghorbat22
28-07-2008, 00:22
mobarake dooste Aziz,vali geroon kharidi,man ke 6 mahe pish gereftam,doro bare 450 bood,gooshie aliiiiiiiii hastesh ba inke doorbin ham nadare.

Hadi King
28-07-2008, 00:29
mobarake dooste Aziz,vali geroon kharidi,man ke 6 mahe pish gereftam,doro bare 450 bood,gooshie aliiiiiiiii hastesh ba inke doorbin ham nadare.
دوست من عضويتت رو تبريك ميگم :40: فارسي تايپ كنين جز قوانين سايت هستش :11:
با تكرار اينكار اخطار ميگيرين اطلاع داده باشــــم دوست من :11:

ماتاتا
07-08-2008, 20:18
دوستان کسی می دونه الآن W950 چنده..؟ کم کم می خوام بفروشمش... :20:

دسته دوم بیش از یک سال و نیم کارکرده رو حدودا چند می شه آب کرد..؟ :13:

Green_life
15-08-2008, 23:15
سلام دوستان
کسی میدونه کجا میشه هارد دیسک (w950 (4GB را تهیه کرد؟؟
چون هارد گوشی من ایراد پیدا کرده و گوشی دیگه روشن نمیشه.رفتم بیرون نشون دادم و گفتن باید هاردش عوض بشه ولی اینجا گیر نمیاد.شما جایی سراغ ندارید که بشه گیر آورد؟؟؟

Ssarshar
27-08-2008, 14:50
سلام کسی W950 آکبند نمیخواد . یکی از بر و بچ اقوام میخواد بفروشه گوشیشو .

در حد آکبنده و هیچ خط و خشی روی گوشی و صفحش نیست + پکیج کامل

قیمت گذاشته 250000 تومن و دو ماه پیش خریده بوده 320000 تومن و الانم نوش خیلی کمه و یه جا تو علائدین داشت که میداد 300 .

هرکسی خواست پی ام بده درضمن تهرانه .

sari-1369
29-08-2008, 11:41
سلام دوستان ...

يه اتفاق عجي واسم افتاده ، هر وقت كه خط دولتي (911 ) رو تو گويشيم ( p900i ) ميزارم ، سرعت گوشيم به شدت پايين مياد .

ولي اگه ايرانسل تو گوشي باشه گوشي خيلي روان و معمولي كار ميكنه .

واسه شما ها همچين موردي پيش اومده ؟

Geeksboy
06-09-2008, 16:56
سلام...
چطوری میشه گوشی رو هک کرد و صداش رو خیلی زیاد کرد؟

Geeksboy
06-09-2008, 17:02
یه سوال دیگه,چطوری گوشی رو فارسی خون کنم؟

sari-1369
11-09-2008, 14:57
برو به تايپيك هك uiq3

shahshahani
12-09-2008, 16:31
سلام به همگی اساتید...
Cda آخرین آپدیت W950 چنده؟
میشه یکی که گوشیشو آپدیت کرده برام بنویسه؟
ممنون.

jahani
14-09-2008, 22:03
سلام
من گوشیم مدل w950....یه مدت مشکلی براش پیش اومده و همش پیغام No access to network میده..نمیدونم چیکارش کنم..کسی میدونه مشکلش چیه؟با آپگرید مشکلش حل میشه؟
ممنون

shahshahani
16-09-2008, 19:47
سلام به همگی اساتید...
Cda آخرین آپدیت W950 چنده؟
میشه یکی که گوشیشو آپدیت کرده برام بنویسه؟
ممنون.

سلام
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟
ممنون.

VAHID_J
24-09-2008, 23:49
سلام

من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم

Green_life
25-09-2008, 13:52
سلام دوستان
من گوشیمو فلش کردم ولی متاسفانه زبان گوشیم چینی شده
حالا چه طور میتونم زبان انگلیسی را رو گوشیم بریزم بدون اینکه بخوام دوباره فلش کنم؟؟
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید

chris_k_s
20-11-2008, 22:13
سلام دوستان
من يه w950 دارم . به عشق كيفيت خوب صدا تو handsfree خريدمش . اما از روز اول يه مشكل داره اونم اينه كه كيفيتش تو Mega Bass افتضاحه . كمكم كنيد ممنون ميشم . ( مشكلش به نظرم نرم افزاريه و با master reset و flash درست نشد )

CaptainReza
21-11-2008, 19:37
سلام
من یه مشکل بزرگ برای LCD گوشیم پیش اومده

من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا LCD گوشیم باید کامل عوض بشه؟

chris_k_s
23-11-2008, 00:15
سلام
من یه مشکل بزرگ برای lcd گوشیم پیش اومده

من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا lcd گوشیم باید کامل عوض بشه؟

سلام دوست من
lcd رو درست كاليبره كردي ؟

dark_dragon
03-01-2009, 13:21
سلام دوستان.
چند وقتیه پایین lcd ی گوشیم یکسری نقاط ( مثل لک ) در دو ردیف پشت سر هم و خیلی میزون افتاده !! با هیچ چیزی هم پاک نمیشه. یعنی بعید می دونم لک چربی یا همچین چیزی باشه. کسی میتونه کمکم کنه ؟

sajjad652000
16-03-2009, 11:00
با سلام خدمت شما دوستان

من یک تم ریختم روی گوشی ، گوشیم هنگ کرد. خاموشش کردم. بعد که روشن میکنم روی لوگوی w ثابت میمونه.

حالا من وقتی کابل usb رو به کامپیوتر وصل میکنم در حالت فایل ترانسفر می تونم فایل های گوشی را ببینیم.

لطفا اگر کسی فایل های اصلی w950 رو داره اینجا بذاره من جایگزین کنم. شاید درست بشه!
با تشکر

H@MID_2
17-03-2009, 19:42
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟

mohammad_1ta
17-03-2009, 20:06
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟

از نظر ظاهری که اصلش با تقلبیش فرقی نداره..!

توی مغازه بگیرین 2 دقیقه تست کنین و اگه مشکلی نداشت بخرین.
(آخه بعضی از هندزفری هاش طوری هست که اصلاً Bass نداره :41: )

mehdi_vsgh
18-03-2009, 12:46
بچه‌ها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....

امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو

میخواستم با یک P990i عوض کنم

ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه

MehranVB
18-03-2009, 12:57
بچه‌ها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....

امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو

میخواستم با یک p990i عوض کنم

ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه
توی علائدین خیلی از این کارا میکنن. ولی موقع عوض کردن تا اونجا که ممکنه ازت ارزون میخرن و تا اونجا که ممکنه گرون میفروشن!

MAJ€€D
20-03-2009, 21:08
سلام

گوشی برادر من هنگ کرده و وقتی روشن میکنی روی صفحه هیچی نمیاد ، من دارم آپدیتش میکنم ولی روی 99 % قفل شده؟
کمک لطفا

mohammad-p990i
28-03-2009, 18:40
سلام

گوشی برادر من هنگ کرده و وقتی روشن میکنی روی صفحه هیچی نمیاد ، من دارم آپدیتش میکنم ولی روی 99 % قفل شده؟
کمک لطفا

تنها راهش فلش هستش:10:

mohammad-p990i
28-03-2009, 18:41
آموزش باز کردن W950

hussain
29-03-2009, 03:31
سلام دوستان.اگر ممكن هست يك فارسي ساز خوب براي اين گوشي معرفي كنيد.

mohammad-p990i
29-03-2009, 03:48
سلام دوستان.اگر ممكن هست يك فارسي ساز خوب براي اين گوشي معرفي كنيد.
به اینجا مراجعه کن:5:

vahidsport
20-05-2009, 20:11
سلام

می خواستم بدونم RAM این گوشی چند؟یعنی موقعی که گوشی رو روشن میکنید چقدر رم خالی داره

masoudtr
28-07-2009, 18:32
من یک w950 دست دوم خریدم
اما صداش خیلی کمه
یعنی از هندزفری اش که استفاده میکنی صداش خیلی کمه
صدایبلندگوی خودشم به نسبت بقیه گوشی های سری w کمه اشکال از کجاست

Reza82N
28-07-2009, 18:49
من یک w950 دست دوم خریدم
اما صداش خیلی کمه
یعنی از هندزفری اش که استفاده میکنی صداش خیلی کمه
صدایبلندگوی خودشم به نسبت بقیه گوشی های سری w کمه اشکال از کجاست

هندز فریش که صداش خوبه اما اسپیکرش همینطوریه

masoudtr
28-07-2009, 18:52
نه صداش از هندز فری اش افتضاح است
البته اون بابا میگفت بخاطر مدل هندز فری است
بعد این تو لوازمش کیف هم داره
چون این بابا بهم نداد

Reza82N
28-07-2009, 22:21
نه صداش از هندز فری اش افتضاح است
البته اون بابا میگفت بخاطر مدل هندز فری است
بعد این تو لوازمش کیف هم داره
چون این بابا بهم نداد

والا اگه اورجینال خودش باشه هندزفیریش باید صداش خوب باشه , اما خیلی بلند نیست (نسبت به آیفون) اما صداش قابل قبوله

کیف هم داره , یه کیف مخمل مانند که بعد از مدتی رنگ و روش میره

hasanmotori
17-08-2009, 12:23
سلام
من یه w950 تمیز با وسایل کامل دارم میخام بفروشم به نظرتون چقدر میخرن ؟
120 تومن چطوره ؟

fumed
22-08-2009, 13:50
سلام
من می خوام w950 بخرم الان آکبندش تو بازار هست؟

reza030135
11-09-2009, 01:02
سلام دوس عزیز.مبارک باشه.منم w950دارم و واقعا ازش راضیم ولی اگه میشه بگید چه جوری گوشیمو هک کنم که صفحه کلیدش فارسی هم داشته باشه و بگید چرا ترتیب smsها به هم میخوره.ممنون میشم زود خبرم کنی.اینم ایمیلم music_food_feelling@yahoo.com

alipcgeek
22-09-2009, 14:23
با سلام

یکی از بچه ها میگفت کیفیت صدا w950i از w850i کمتر هست .
میخواستم بدونم واقعیت داره؟

سلام به همه !منم w950 دارم!‌از نظر بلندي w580 بهتره ولي كيفيت صداي w950 بهتره ! مخصوصا كه هدستش تركونده !:11:

alipcgeek
22-09-2009, 14:27
کار با این شماره گیرش چطوریه؟اونم مثل صفحه اش فینگر تاچه؟یا زیر اون صفحه دکمست؟
جون تو عکساش صافه

شماره گيرش لمسي نيست ! ولي كار باهاش راحته !‌

Reza82N
22-09-2009, 15:27
چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟

MehranVB
23-09-2009, 10:52
چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟
خود گوشی چنین امکاناتی نداره، مگر اینکه روش برنامه نصب کنی که کار زیاد جالبی نیست!

shermanpop
05-11-2009, 03:28
سلام دوستان.
یه w950 دارم که چند ماهی هست خریدم و با هر بار شارژ کردن تقریباً دو روز کمتر جواب میده البته در حالت استندبای تا چند روز روشن میمونه حالا میخوام بدونم که این مقدار مصرف باطرب به خاطر مونیتوره و عادی هستش و یا غیر عادی.؟

msseng
07-11-2009, 15:22
سلام دوس عزیز.مبارک باشه.منم w950دارم و واقعا ازش راضیم ولی اگه میشه بگید چه جوری گوشیمو هک کنم که صفحه کلیدش فارسی هم داشته باشه و بگید چرا ترتیب smsها به هم میخوره.ممنون میشم زود خبرم کنی.اینم ایمیلم music_food_feelling@yahoo.com

دوست عزیز
میتونی بری به بخش " هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی " به این آدرس

saadi126
07-12-2009, 11:03
سلام به تمامي دوست داران w950، من دو سال پيش اين گوشي رو داشتم و خيلي راضي بودم حالا دنبال دست دوممشم كه دوباره بگيرم. اگر كسي براي فروش داره بهم پ.خ بديد ممنونم

shafi100
17-12-2009, 23:14
باسلام خدمت همه عزیزان
استدعا دارم نحوه تنظیمات اینترنت جی پی آر اس گوشی دبلیو 850 را راهنمایی کنید من اشتراک از همراه اول گرفتم و طی دو پیام تنظیمات را ارسال و نصب شد اما متاسفانه هنوز فعال نشده و وقتی بخواهم وارد شوم با خطای تنظیمات روبرو میشوم قبلا از همکاری عزیزان کمال تشکر را دارم

natani
18-12-2009, 16:31
منم یدونه w950 دارم!
ولی یبار دادم تعمیر و چند تا قطعش کم شد!!
این یارو چرخ دندهه(اسمش چی بود؟)
گیره قلمش!
کسی نمیدونه اینا کجا گیر میان؟(بشه سفارش داد برام بفرستن)
راستی هدفونش رو(با کنترولر) خریدارم!
اگه کسی میفروشه PM بده
خداییش از بس خوبه دلم نمی اد بفروشمش!:5:
کیفیت صداش حرف نداره!:8: فقط مشکل سیستم عاملشه!:41:

mostafa_shahamiri
24-01-2010, 13:19
سلام
من شدیدا به گوشی w950 نیاز دارم ولی ظاهرا خیلی کم یاب شده .
چظور می تونم تهیه کنم ؟ ترجیحا آکبند باشه .
آخه من به یه گوشی کامل نیاز دارم با همه امکانات ولی بدون دوربین که متاسفانه این دوره روی 1200 هم می خوان دوربین نصب کنند. ممنون میشم اگه دوستان سراغ دارن یا برای فروش دارن اس ام اس بدن
09355814634