ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ w950

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

Highbury
13-11-2007, 15:47
با سلام
اینجا آموزش تصویری آپدیت گوشیهای سونی اریکسون هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن یکی از کاربران گفتن این گوشیو با قیمت 230 و با تماس تلفن خریدن
اگه میشه شماره تلفن اونجارو بزارن
با سپاس
اینجا میتونی گوشی رو از طریق تلفن کردن بخری قیمتاش هم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن دبلیو 950 الان کمیاب شده و قیمتش بالا رفته فعلا کسی نخره بهتره

S A M S U N G
13-11-2007, 16:46
به نظرتون کی دوباره توی بازار میاد .... من دیروز میخواستم بخرم ولی نبود

deicide
13-11-2007, 17:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا کمياب شده ؟ يعني الان قيمتش چنده ؟

ako.2007
13-11-2007, 17:42
کسی نبود این جواب ما رو بده . . .
سلام اره مشی تلفنی وود داره من خودم دارمش اسمشم اینه:advanced call manager
ولی نسخه trail شه هنوز کرک شدهشو پیدا نکردم.

parmida_pro
13-11-2007, 18:26
گوشي چند مشكل كوچولو داره مي دونم بايد آپديتش كنم ولي مي ترسم
مي ترسم يه گندي بزنم باز مجبور شم 15 تومن بدم واسه فلشش
ترسه من الكيه يا نه اگه سوتي بديم كندرو زديم
خودم بكنم بهتره يا بدم بيرون بكنن

mhentezari
13-11-2007, 20:38
گوشي چند مشكل كوچولو داره مي دونم بايد آپديتش كنم ولي مي ترسم
مي ترسم يه گندي بزنم باز مجبور شم 15 تومن بدم واسه فلشش
ترسه من الكيه يا نه اگه سوتي بديم كندرو زديم
خودم بكنم بهتره يا بدم بيرون بكنن
اگه adsl داری خودت بکن.ترسی نداره مگه اینکه خیلی بد شانس باشی.
اگه وسطش اینترنت قطع بشه گوشی مشکلی پیدا نمیکنه فقط دوباره باید از صفر آپدیت رو شروع کنی!

mehdi_vsgh
13-11-2007, 22:25
تو این سایته هم وجود نداره

mehdi_vsgh
13-11-2007, 22:26
منم تازه میخوام بخرم.....این گوشیو خیلی دوست دارم..چه کار کنم؟

Highbury
13-11-2007, 22:26
به زودی میاد یه کم صبر کن

S A M S U N G
13-11-2007, 22:59
به زودی میاد یه کم صبر کن
ببخشیدا میشه بگی چنذ روز :31: اخه خیلی عجله دارم :11: نکنه بیشتر از 1 ماه با شه :18::19:
البته واسه خودم نمیخوام .... واسه یکی از برو بچ ... من خودم دی900 دارم با 100تا 950 عوض نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

Highbury
14-11-2007, 00:05
ببخشیدا میشه بگی چنذ روز :31: اخه خیلی عجله دارم :11: نکنه بیشتر از 1 ماه با شه :18::19:
البته واسه خودم نمیخوام .... واسه یکی از برو بچ ... من خودم دی900 دارم با 100تا 950 عوض نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
گفتم شما با این شناسه چطور انقدر طرفدار این گوشی شدید
پس بی خیال برو با همون دی900 دت حال کن-شوخی میکنما به دل نگیری-:31::20:
زود میاد یه هفته صب کن شاید دیدی قیمت جدیدترش اومد یعنی تا اول هفته بعد صبر کن.
من رفته بودم تهران تا وامن850 بگیرم ولی نداشت مجبورا دبلیو 610 خریدم گفتم این همه راه الکی رفتم حداقل یه چیزی بگیرم:18:که پشیمون شدم عجله نکن

ashkan1360
14-11-2007, 11:01
آره فونت ها همون فونت هاي 990 هستش. فرقي ندارن. اگه داري از همون ها استفاده کن.

ارادتمند
DEICIDE

آره
ریختم
جواب داد
ممنون

S A M S U N G
14-11-2007, 11:39
گفتم شما با این شناسه چطور انقدر طرفدار این گوشی شدید
پس بی خیال برو با همون دی900 دت حال کن-شوخی میکنما به دل نگیری-:31::20:
زود میاد یه هفته صب کن شاید دیدی قیمت جدیدترش اومد یعنی تا اول هفته بعد صبر کن.
من رفته بودم تهران تا وامن850 بگیرم ولی نداشت مجبورا دبلیو 610 خریدم گفتم این همه راه الکی رفتم حداقل یه چیزی بگیرم:18:که پشیمون شدم عجله نکن
مرسی زیمکا جون ... انشاالله پیر شی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

iicty
14-11-2007, 15:56
سلام
من حدود یک ماهی میشه که w950 خریدم، چند تا مسئله هست که خواستم اینجا مطرح کنم تا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه:

1- من هر چی فیلم روی گوشی قبلیم که w800 بود کپی کردم توی این گوشی جدیده، فیلم ها همه پخش میشن و همه چیز هم مرتبه. فقط یه موقع هایی که فیلمو اجرا می کنم، وارد video viewer میشه اما فیلمی پخش نمیکنه، یه حالتی شبیه به هنگ بوجود میاد و بعضا بعد از 30 ثانیه فقط صدا رو پخش میکنه. ضمن اینکه اگر بخوام از این حالت در بیام حتما باید چند مرتبه back رو چند ثانیه نگه دارم تا شاید رضایت بده و از این حالت دربیاد. سعی کردم وضعیت گوشی رو هر چند وقت یکبار کنترل کنم ببینم دقیقا بعد از چه تغییراتی این مورد پیش میاد (مثلا کدوم برنامه ها open هستن و...) اما نتیجه ای نگرفتم. فکر کردم شاید فایلی روی گوشیم هست که گوشی نمیتونه اونو بخونه و باعث میشه روی بقیه فیلما تاثیر بگذاره، خلاصه این قضیه بدجوری حالمو گرفته... چون حتما باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست بشه:41:
2- برادرم p990 داره و روی گوشیش تعداد زیادی کلیپ با فرمت mp4 ریخته . هر کلیپی تقریبا 12 الی 15 مگ حجمشه. روی گوشی خودش فیلما خیلی سریع بالا میاد و play میشه. اما یکبار که یکیشو روی گوشی من تست کردیم، یه 10-12 ثانیه ای طول کشید تا فیلم play بشه! :18:چرا؟
3- یه موضوع دیگه اینکه وقتی فیلمای روی گوشیمو اجرا میکنم، اون پایین هنوز گزینه save ظاهر میشه، در حالی که فایل روی حافظه 4گیگ گوشی قبلا ذخیره شده. حتی چند بار هم که save میکنم بازم میاد!

با اینکه این مشکلات رو داره، ولی من خیلی دوستش دارم (گوشیو میگم!:40:) و واقعا شیفته استیلش شدم:11:. اگه بگم این یه گوشی استثنایی هستش، اغراق نکردم. هر کس این گوشی رو توی دستم میبینه، کلی با ظاهرش حال میکنه ولی تا میفهمه که دوربین نداره یه کم شل میشه! (دلشون بخواد:5:) مهم اینه که این گوشی یک گوشی خاصه و برای افراد خاصی مثل شما و من ساخته شده.:8::10:

خب دیگه سخنرانیم تموم شد:31:، حالا اگه کسی راه حلی برای مشکلات من سراغ داره، بی نهایت ازش ممنون میشم راهنماییم کنه.

(یه سوال هم راجع به آپدیت گوشی داشتم، اینکه آیا بعد از آپدیت، فایلهای روی حافظه 4گیگ هم پاک میشن؟)

یه چیز دیگه هم هست که حیفم میاد نگم، اونم اینکه: «خیلی کلوپ باحالی دارین!»
تمام.

Highbury
14-11-2007, 17:01
خوش به حالت که این گوشی رو داری من که فروختمش پشیمون شدم.
اره اگه آپدیت کنی همه چیز پاک میشه

mino_soso
14-11-2007, 21:12
رفتم علاالدین رو زیرو کردم نبود که نبود من این گوشی رو برای دوستم 20روزپیش گرفته بودم الانم رفتم سراغ همون اقا گفت تو دبی هم نیست ولی احتمالا بیادش اون موقع 215 گرفته بودم

metapex
14-11-2007, 23:51
من دوستم یکشنبه هفته پیش خرید 235 هزار، منم پنجشنبه اش خریدم 245 هزار. شنبه این هفته دوستم میگفت علائدین فقط یه مغازه داره اونم میده 310 هزار! چه شانسی اوردم من؛ ساعت 9 شب پنجشنبه به زور و با هزار بدبختی از دست دربون فرار کردم و رفتم تو، آخه درو بسته بود و کسی رو راه نمیداد:31:
برام خاطره P990 رو زنده کرد، ولی در یه سطح بالاتر.
در ضمن اگه هنوزم کسی لنگه برنامه آفیس و pdf هست، بگه تا آپ کنم.:20:

mhentezari
15-11-2007, 00:23
من دوستم یکشنبه هفته پیش خرید 235 هزار، منم پنجشنبه اش خریدم 245 هزار. شنبه این هفته دوستم میگفت علائدین فقط یه مغازه داره اونم میده 310 هزار! چه شانسی اوردم من؛ ساعت 9 شب پنجشنبه به زور و با هزار بدبختی از دست دربون فرار کردم و رفتم تو، آخه درو بسته بود و کسی رو راه نمیداد:31:
برام خاطره P990 رو زنده کرد، ولی در یه سطح بالاتر.
در ضمن اگه هنوزم کسی لنگه برنامه آفیس و pdf هست، بگه تا آپ کنم.:20:
آپ کنی ممنون میشم.

کسی میدونه چجوری میشه با بلوتوثی که به کامپیتر متصل هست به اینترنت وصل شد؟

mehdi_vsgh
15-11-2007, 10:21
دوستان به نظرتون تا اول اذر ماه میشه دوباره این گوشی نازنین را پیدا کرد یا خیر؟

S A M S U N G
15-11-2007, 13:49
دیشب رنگ زرشکی . سفید . مشکی . بنفش دیدم البته تو کرج
قیمت 230 با گارانتی 30 ماهه

metapex
15-11-2007, 14:23
برنامه نمایش و ویرایش فایل های Office برای W950

Registration Number: 9331331-5942
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7

برنامه نمایش فایل های PDF برای W950

S A M S U N G
15-11-2007, 16:43
مگه گوشیهای سونی اریکسون فایلهای Sis را پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟

mehdi_vsgh
15-11-2007, 20:51
مگه گوشیهای سونی اریکسون فایلهای Sis را پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟
خوب این گوشی سیمبین هستش دیگه....

S A M S U N G
15-11-2007, 21:08
یعنی تمهای نوکیا که فرمت Sis دارن به سونی اریکسون میخوره ؟ نمیخوره دیگه !!!

Highbury
15-11-2007, 22:20
دوستان به نظرتون تا اول اذر ماه میشه دوباره این گوشی نازنین را پیدا کرد یا خیر؟
اره بابا تا یه هفته صبر کنی میادش مشکلی نیست

S A M S U N G
15-11-2007, 23:07
اره بابا تا یه هفته صبر کنی میادش مشکلی نیست
یه هفته که نمیخواد ... الان اومده ... منم خریدم ... رنگ مشکیش ... 230 هزار تومان ... گارانتی پارس

Sasan Info
15-11-2007, 23:43
یه هفته که نمیخواد ... الان اومده ... منم خریدم ... رنگ مشکیش ... 230 هزار تومان ... گارانتی پارس
مبارکه:11:

در مورد تمها باید بگم که خیر نمیخوره
فقط نرم افزار های سیمبین عمومی و uiq

mhentezari
16-11-2007, 00:13
یعنی تمهای نوکیا که فرمت Sis دارن به سونی اریکسون میخوره ؟ نمیخوره دیگه !!!
شما یک چیزی رو قاطی کزدی!
اسمارت فون های سونی اریکسون مثل p990 m600 w950 p1 w960 دارای سیستم عامل symbian هستند اما از نوع UIQ3 و برنامه هایی با پسوند sis که برای UIQ ساخته شده باشند رو باز و اجرا میکنند.
اما برنامه نوکیا از نوع symbian S60 هستند و با بالایی ها فرق دارند. گرچه هر دوشون سیمبین دارند و فایل های sis رو اجرا میکنند اما sis نو کیا(s60) روی سونی اریکسون(uiq) اجرا نمیشه و بالعکس. اوکی؟

S A M S U N G
16-11-2007, 00:48
شما یک چیزی رو قاطی کزدی!
اسمارت فون های سونی اریکسون مثل p990 m600 w950 p1 w960 دارای سیستم عامل symbian هستند اما از نوع UIQ3 و برنامه هایی با پسوند sis که برای UIQ ساخته شده باشند رو باز و اجرا میکنند.
اما برنامه نوکیا از نوع symbian S60 هستند و با بالایی ها فرق دارند. گرچه هر دوشون سیمبین دارند و فایل های sis رو اجرا میکنند اما sis نو کیا(s60) روی سونی اریکسون(uiq) اجرا نمیشه و بالعکس. اوکی؟
اوکی !!!!!!!!

Highbury
16-11-2007, 08:36
مبارک باشه من که تا حالا رنگ سیاهش رو ندیدم میشه ازش یه عکس بذاری باید از زرشکی قشنگتر باشه:31:

mehdi_vsgh
16-11-2007, 09:03

تو که از کرج خریدی......

تو تهران که نیست ظاهرا...

بگو ببینیم دقیقا از کجا خریدیش؟

S A M S U N G
16-11-2007, 11:27
مبارک باشه من که تا حالا رنگ سیاهش رو ندیدم میشه ازش یه عکس بذاری باید از زرشکی قشنگتر باشه:31:
والا من که مال خودم نبود ... شاید 1 ساعتم دستم نبود :41:

تو که از کرج خریدی......

تو تهران که نیست ظاهرا...

بگو ببینیم دقیقا از کجا خریدیش؟
میدان شهدا . روبه روی خیابان بیمارستان کمالی . موبایل پارس :5:

mehdi_vsgh
16-11-2007, 11:39
میدان شهدا . روبه روی خیابان بیمارستان کمالی . موبایل پارس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدون شهدای تهران یا کرج؟

S A M S U N G
16-11-2007, 14:06
میدون شهدای تهران یا کرج؟
کرج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن شاید تمام کرده باشه :
0261-2254550

parmida_pro
17-11-2007, 00:43
تو مشهد هم گير نمياد اگه بياد 270 تومنه
يه مشكل
من توي منوهام يه پوشه درست كرم برنامه هايي روي كه نصب كردم رو ميريزم توش
بعد از 2 3 با ميرم توش و ميام بيرون برنامه همه برميگردن توي فولدر tools

S A M S U N G
17-11-2007, 15:44
بچه اگه میخواین دبلیو950 بگیرین کمی صبر کنین !
الان توی دبی هم خیلی کم پیدا میشه ... پس تا وارد دبی بشه و بعد وارد ایران باید صبر کرد ...

mehdi_vsgh
17-11-2007, 18:07
بچه اگه میخواین دبلیو950 بگیرین کمی صبر کنین !
الان توی دبی هم خیلی کم پیدا میشه ... پس تا وارد دبی بشه و بعد وارد ایران باید صبر کرد ...
مثلا تا کی باید صبر کنیم؟

تا اول هفته دیگه میاد یا نه؟

در ضمن خبری از w960 کسی نداره؟ کی میاد؟

)(^A^)(
17-11-2007, 22:34
سلام دوستان.
950 الان همه جاي شيراز گير مياد و قيمتش هم توي نمايندگي با گارانتي شده 240 تومن.

من كه خودم فردا ميرم ميگيرم.واقعا نسبت به قيمتش مفته!!!

FreeMagic
18-11-2007, 04:22
این طور که معلومه این گوشی توی بازار کم شده (شاید هم از اول کم بوده)
تا کی باید صبر کنم ؟!؟!؟!
دو چیز دیگه
برای خرید گوشی به چه چیز هایی باید توجه کنم ؟
این گوشی دکمه های 4 جهت رو نداره
چه جوری اون کد که با چپ و راست و ستاره هستش رو باید بزنیم ؟

Highbury
18-11-2007, 12:20
این طور که معلومه این گوشی توی بازار کم شده (شاید هم از اول کم بوده)
تا کی باید صبر کنم ؟!؟!؟!
دو چیز دیگه
برای خرید گوشی به چه چیز هایی باید توجه کنم ؟
این گوشی دکمه های 4 جهت رو نداره
چه جوری اون کد که با چپ و راست و ستاره هستش رو باید بزنیم ؟
خوشختانه تقلبی نداره شما با هر گارانتی که بگیری اصل هستش
دکمه چهار جهته نداره و در کنار گوشی در قسمت بالای گوشی ی چیزی داره که با چرخش اون فقط حرکت افقی رو میتونی انجام بدی.
این گوشی طوری طراحی شده که با دست شما کار میکنید و فقط با لمس انگشتاتون کار میکنه
*#06# رو میزنی(از سمت راست بخون) بعد اون شماره سریال با شماره ای که روی کارتونش هست باید یکی باشه
ببخشید که توی توضیحاتم انشای خوبی نداشتم چون اصلا حوصله ندارم

FreeMagic
19-11-2007, 02:56
ممنون zimka جان، اما هرچی باشه انشای شما از انشای من بدتر نیست
توی شهر ما این گوشی رو حدود 270 هزار تومن گفته (ولی هنوز واسه خرید باهاش چونه نزدم پایین تر هم میاد)
این مغازه از اون موقعی که این گوشی ساخته شده اولین و آخرین دبلیو 950 این شهر رو اورده
به نظر شما می صرفه این گوشی رو بگیرم یا به آشنایی از کرج یا تهران بگم این گوشی رو بخره ؟

mehdi_vsgh
19-11-2007, 09:41
تو تهران که اصلا نیست این گوشی...

ولی تو کرج ظاهرا پیدا میشه 230 تومن یکی از بچه ها گرفته بود

solo_88
19-11-2007, 10:44
سلام.دوستان چند تا سوال!:

1-متاسفانه وقتی فایل ها از طریق فایل منیجر دیده میشن یعنی از اونجا بازشون میکنم امکان عوض کردن ندارن!یعنی

مثلا وقتی میرین تو پیکچر گالری میتونین همونجوری که عکس رو نگاه میکنین با اون دکمه ی سمت چپ که میچرخه

عکس رو عوض کنین.اما تو فایل منیجر حتما باید از عکس بیایین بیرون و برین تو عکس بعدی.میخوام ببینم دوستانی

که اپدیت کردن این براشون حل شده؟؟؟یا مثلا از برنامه ای چیزی استفاده میکنن؟؟؟در مورد ویدئو هم همین موضوع

برقراره.

2-وقتی فایل از طریق بلوتوث دریافت میکنه اونو تو حافظه ی اصلی گوشی و تو اینباکس سیو میکنه.راهی هست

که مستقیما بعد از دریافت فایل اونو تو مموری کارت ! ذخیره کنه؟؟؟؟

3-فعلا همون بالایی ها!!!

ممنون.

peyvandxp
19-11-2007, 14:11
بیا به ما که رسید نیست و نابود شد W950 !!! :(

mhentezari
19-11-2007, 20:18
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟

mhentezari
19-11-2007, 20:44
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟

شهرام_ایرانی
19-11-2007, 21:22
من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم
تو یک خیابون با یک عده خیلی کم ادم اگه باشن باید هی بگم بلند تر بگو بلند تر بگو
ولی صدای اسپیکرش بلند شده ولی گوشی که صدا مردم رو موقع حرف زدن می شنوی نه ؟
اصلا هم بلند نشده

MOSHAVER AMIN
19-11-2007, 22:57
سلام تمام صفحات رو خوندم
تاپيك وگروه موفق و ادمهاي با فهم و با شعوري عضو اين كلوپ هستن
به همتون تبريك ميگم
كمتر كلوپي به اين انسجام ديدم...اغراق نميكنم
اگه خدا كمك كنه شايد تو اينده نزديك يكي از اعضا شما بشم
امروز شيراز قيمت گرفتم ميگفت 220 تومان
تا ببينيم چي ميشه
اونقدر تعريف كرده بودين كه دلم حسابي اب كند
همتون موفق باشين

FreeMagic
20-11-2007, 01:01
سلام تمام صفحات رو خوندم
به همتون تبريك ميگم
تا ببينيم چي ميشه
همتون موفق باشين

همه جا این گوشی کم شده
بیا واسه ما هم بگیر اگه اونجا هست:31:

raana
20-11-2007, 09:42
سلام
این گوشی وقتی فول شارژ می شه پیغامی چیزی نمی ده؟

Highbury
20-11-2007, 10:26
سلام
این گوشی وقتی فول شارژ می شه پیغامی چیزی نمی ده؟
وقتی خاموش باشه فکر کنم بگه که شارژ کامل شده وقتی روشن باشه چیزی نمیگه

raana
20-11-2007, 12:35
همیشه گوشی رو در حالت خاموش می زارم شارژ بشه طبق گفته ی دفترچه ی خود گوشی 2.5 ساعت می زارم شارژ بشه باتریشم تا ته پر می شه ولی وقتی گوشیرو روشن می کنم می بینم 99% شارژ شده هیچ وقت 100% شارژ نمی شه

Highbury
20-11-2007, 13:44
خب اون مهم نیستش بعضی وقتا چرت مینویسه اصلا گوشی رو یک ساعت توی شارژ بذاری کافیه چه خبره 2.5 ساعت

deicide
20-11-2007, 14:45
سلام.دوستان چند تا سوال!:
1-متاسفانه وقتی فایل ها از طریق فایل منیجر دیده میشن یعنی از اونجا بازشون میکنم امکان عوض کردن ندارن!یعنی مثلا وقتی میرین تو پیکچر گالری میتونین همونجوری که عکس رو نگاه میکنین با اون دکمه ی سمت چپ که میچرخه عکس رو عوض کنین.اما تو فایل منیجر حتما باید از عکس بیایین بیرون و برین تو عکس بعدی.میخوام ببینم دوستانی که اپدیت کردن این براشون حل شده؟؟؟یا مثلا از برنامه ای چیزی استفاده میکنن؟؟؟در مورد ویدئو هم همین موضوع برقراره.
2-وقتی فایل از طریق بلوتوث دریافت میکنه اونو تو حافظه ی اصلی گوشی و تو اینباکس سیو میکنه.راهی هست که مستقیما بعد از دریافت فایل اونو تو مموری کارت ! ذخیره کنه؟؟؟؟
3-فعلا همون بالایی ها!!!
ممنون.

سلام دوست عزيز
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.

شما چنین مشکلی نداشتین؟

دوست عزيز من بعد از آپديت به هيچ عنوان چنين مشکلي نداشتم . توي تنظيمات صدا و قسمت هايي که مربوط به اون ميشه يه تغييراتي بديد شايد درست بشه.

سلام تمام صفحات رو خوندم
به همتون تبريك ميگم
تا ببينيم چي ميشه
همتون موفق باشين

دوست عزيز با سلام
اين نظر لطف شماست. اميدوارم که گوشي W950 رو زودتر بخريد و از تمام زيبايي هاي ظاهري و قابليت هاي بالاي اون لذت کافي رو ببريد.

با تشکر از دوست عزيزم : h_ariakia

ارادتمند
DEICIDE

solo_88
20-11-2007, 16:18
سلام دوست عزيز
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.

سلام.ممنون دوست عزیز

1-پیکچر گالری و ویدئو به صفحه ی اصلی منتقل شد!!!

2-حیف شد.اما انتقال دادنشون هم تک تک هست و بهتره که از یک برنامه استفاده بشه که معرفی کردی.

به دوستمون هم که میخواد به این کلوپ بپیونده تبریک میگم!

راستی من هنوز اپدیت نکردم چون واقعا هیچ مشکلی ندارم با گوشی.به جز اون دکمه ی پلیر که حتی موقع قفل بودن

صفحه کلید هم کار میکنه.البته من شاید یکی دو بار برام پیش اومده باشه که دستم بخوره و فعال بشه.

چون طوری طراحی شده که تقریبا همسطح گوشی هست و بیشتر اوقات مشکلی پیش نمیاد

موفق باشید.

S A M S U N G
20-11-2007, 16:35
عرضه دوباره دبلیو950 همزمان با عرضه دبلیو960 ( چند روز زودتر )

deicide
20-11-2007, 18:02

آقا اگه کسي از اومدن W960 با خبر شد ما رو بي خبر نذاره . مي خوام يه دونه بگيرم.

ارادتمند
DEICIDE

mehdi_vsgh
20-11-2007, 19:40
ببینم ینی 950 دوباره اومده یا نه؟

Amin Asterix
20-11-2007, 20:05
قیمت این چنده؟
سیمبینم حتما نداره دیگه؟!

S A M S U N G
20-11-2007, 21:47
آقا اگه کسي از اومدن W960 با خبر شد ما رو بي خبر نذاره . مي خوام يه دونه بگيرم.
حتما ... منم میخوام بگیرم
ارادتمند
DEICIDE
حتما ... منم میخوام بگیرم

ببینم ینی 950 دوباره اومده یا نه؟
نه عزیز توی دبی هم گیر نمیاد

قیمت این چنده؟
داره !!! :27:

gunman
20-11-2007, 22:36
من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
اینقدر منتظر میمونم که به قیمتش بخرم.

mhentezari
21-11-2007, 00:09
من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.

من 350 هم شنیده بودم . ولی خداییش قیمتش همون 350 هست، انصافا گوشی عالیه، فقط چون دوربین نداره ، بچه قرتی ها نمی خرن چون دنبال ابنن که به بقیه دوربینش n مگه! دوربین نداشتن به نظر من بیشتر یک حسنه تا ضعف. ولی خوب وایسا تا 230 بخری!

قیمت این چنده؟

یک سوال، از کجا به این نتیجه رسیدی؟ اونم با این تاکید؟چون کاملا غلطه!

peyvandxp
21-11-2007, 14:59
اقا معلوم نیست اصلا بیاد ؟ بعدم میگن دارن دوباره تعرفه می ذارن ؟ من از این گوشی خیلی خوشم میاد یعنی یک ماه دیگه صبر کنم ؟

keuo
21-11-2007, 23:12
سلام دوستان :
آقا چطوری میشه رنگ واکمن پلیر رو تغییر بدی؟
هر کاری کردم نشد

mehdi_vsgh
22-11-2007, 11:35
یه مشکلی که خیلیا در موردش صحبت میکنن در مورد صدای این گوشی هست
میخواستم بدونم صداش از 6600 ضعیفتره یا نه؟

mhentezari
22-11-2007, 12:44
شما چنین مشکلی نداشتین؟

من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم
تو یک خیابون با یک عده خیلی کم ادم اگه باشن باید هی بگم بلند تر بگو بلند تر بگو
ولی صدای اسپیکرش بلند شده ولی گوشی که صدا مردم رو موقع حرف زدن می شنوی نه ؟
اصلا هم بلند نشده

کسی چیزی نمیدونه؟

mehdi_vsgh
22-11-2007, 17:04
ببینم رنگ مشکیش را داشت؟
میتونی دقیقا بگی این مغازه کجا بود؟ کدوم طبقه؟ و......

gunman
22-11-2007, 17:53
یه دونه پشت ویترین گذاشته بودش که مشکی نبود.
از سمت خیابان جمهوری داخل پاساژ که میشی برو جلو سمت راستت یه راهرو هستش برو انتهای راهرو سمت چپ رو ادامه بده برو جلو سمت راست یه مغازه هستش که پشت ویترینش یکی گذاشته. راحت پیداش میکنی.
خواهشاً اینقدر به این فروشنده ها رو ندین.
بهت توصیه میکنم که فعلاً منتظر بمونی تا w950 زیاد بشه و بقیمت بخری ولی اگه تصمیم گرفتی از اینجا بخریش اگه چونه بزنی 20-30 تومن راحت میتونی تخفیف بگیری.

peyvandxp
22-11-2007, 18:13
gun man اخه این W950 کی می آد تو بازار ؟

S A M S U N G
22-11-2007, 19:27
ووو چقدر عجله !!!!
بابا یه کم صبر کنینننننننننننننن
پشیمون میشینا !

solo_88
22-11-2007, 19:47
سلام.

نمیدونم چرا یه چیزی کم میشه همه حریص میشن!!! تا دیروز همه میگفتن این گوشی دوربین نداره/هنگ میکنه/
صداش کمه و .....

حالا همه میخوانش!!!!ولی واقعا گوشیه خوش دست و راحتی هست.تا امروز که اذیت نکرده!

راستی دوستان 2 تا سوال.

1-برنامه ای هست که بشه از تو فایل منیجر فایل هارو به صورت پشت سر هم ببینیم؟؟؟یهنی جایگزین برنامه ی

دیفالت خود گوشی بشه.یعنی وقتی یه عکس رو از تو فایل منیجر باز میکنی با برنامه ی تعریف شده باز بشه.

درسته من پیکچر گالری و ویدئو رو گزاشتم رو صفحه ی اصلی اما خب فایل منیجر زیاد لازم میشه.

2-برنامه ای میخوام که بتونه راحت و سریع و یکجا فایل هایی که با بلوتوث گرفته میشه رو به مموری انتقال بده.

ممنون و موفق باشید.

mhentezari
22-11-2007, 20:06
فکر کنم جفت خواسته هات رو برنامه x-plorer جوابگو باشه.

در ضمن من یک تجربه از m600 بگم، من اول می خواستم m600 بگیرم، اینقدر طول دادم که قیمتش کم بشه تا تو بازار کم شد و قیمتش رفت بالا، بعد گفتم بالاخره میاد و قیمتش هم میاد پایین اما تا الان نیومده! ظاهرا هم دیگه قصد نداره بیاد چون p1 اومد. احتمالا الان هم قراره w960 بیاد!

peyvandxp
22-11-2007, 21:08
از این ناراحتم که وقتی W950 تو بازار 215 بود من پول نداشتم ! :دی آخه آخر برج نرسیده بود :-"

gunman
23-11-2007, 00:20
لطفا یکی این پست منو دیلت کنه.
شرمنده تکراری شده پستم.

gunman
23-11-2007, 00:22
داشتم وب گردی میکردم که یکجا دیدم قیمت w950 رو زده 250 تومن!
نمیدونم پایین تر میاد یا نه ولی شاید اگه چند تا باشیم بتونیم تخفیف خوبی بگیریم (:
فکر کنم بهتر از این باشه که بریم سراغ فروشنده های علائدین.

شهرام_ایرانی
23-11-2007, 00:34
یکی از دوستام تو دبی امار داده که یک ایرانی در حال وارد کردن این گوشی هست پس خودتون رو اماده کنید

S A M S U N G
23-11-2007, 01:32
یکی از دوستام تو دبی امار داده که یک ایرانی در حال وارد کردن این گوشی هست پس خودتون رو اماده کنید
بفرما دیگه خبر از این بهتر !!!!

keuo
23-11-2007, 01:57
بابا بجای اینکه یه بحث درست حسابی بکنیم همش میگن کی گوشی میاد نمیدونم کی نمیاد و ... یه بحثی درست حسابی بکنین دکون باز کردین مگه !!!!

FreeMagic
23-11-2007, 03:06
بلاخره من امروز یه دبلیو 950 گرفتم
خیلی با حاله:8::26:

solo_88
23-11-2007, 11:45
فکر کنم جفت خواسته هات رو برنامه x-plorer جوابگو باشه.

سلام.ممنون.البته فعلا این برنامه ی Gdesk رو دارم امتحان میکنم.و باعث میشه کلی ایکون بیاد رو صفحه و مشکلی

نداشته باشم.اما هنوزم اگه برنامه ای باشه که کاری رو که میخوام انجام بده با کمال میل ازش استقبال میکنم!!!!

در مورد این برنامه و برنامه هایی برای انتقال فایل هم دست ادم بازه و برنامه زیاد هست.

راستی دوستانی که میخوان برن بخرن یه نصف روز وقت بزارن برن جمهوری حتما پیدا میکنن.لطفا این بحث

خرید گوشی رو هم اینقدر کش ندن که به قول دوستمون بحث رو الکی ببریم جلو و تاپیک خراب بشه.

بلاخره من امروز یه دبلیو 950 گرفتم
خیلی با حاله

مبارکه.لطف کنین خودتون قیمت و محل خرید رو بگین تا دوستان خودشون ازتون نپرسیدن!

موفق باشید

mehdi_vsgh
23-11-2007, 12:27
یه بار سوال کرد در مورد صدای این گوشی که ایا از 6600 ضعیفتر هست یا خیر؟ کسی جواب نداد پس دوباره میپرسم

mehdi_vsgh
23-11-2007, 12:29
ینی تا یه هفته دیگه دوباره پر میشه یا نه؟
من این هفته اگه خدا بخواد پول دستم میاد میخوام ببینم صبر کنم یا خیر؟

شهرام_ایرانی
23-11-2007, 17:26
مهدی جان صداش رو حقیقت من با 6600 مقایسه نکردم ولی به نظر من صداش بعد نیست حساب کن وقتی من 3250 داشتم و این گوشی رو خریدم خیلی ناراضی نبودم و صداش برای من مناسب هست
در ضمن هیچ به بازار ایران اعتماد نکن پولت رو جمع کن اگه شد که هیچ اگه نشد صبر کن تا p1 بیاد پایین
برات ارزوی موفقیت میکنم

p3yman_xl
23-11-2007, 21:15
سلام دوستان، سوالاتی در رابطه با این گوشی دارم...
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟
کسانی که این گوشی رو دارید، آیا راضی هستید؟
برای خرید چه گزینه های دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما

موفق باشید

S A M S U N G
24-11-2007, 01:08
ممنون از شما

موفق باشید
قیمتش الان معلوم نسیت تا وقتی اینکه دوباره زیاد بشه !!!
من واسه یکی از دوستام گرفتم واقعا ازش راضیه
فعات واسه خریدش اقدام نکنی بهتره !!

FreeMagic
24-11-2007, 08:06
مبارکه.لطف کنین خودتون قیمت و محل خرید رو بگین تا دوستان خودشون ازتون نپرسیدن!

قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمش
از توی شهر خودمون دزفول گرفتم
از موقعی که این گوشی ساخته شد اولین و آخرین گوشی از این مدل بود که توی این شهر اومد که اونم من خریدمش:8:

ممنون از شما

موفق باشید

قیمتش رو که بالا گفتم
اگه مثل من دوربین برات مهم نیست بهترین گوشی همینه
پشیمون نمیشی:10:

solo_88
24-11-2007, 12:46
قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمش
از توی شهر خودمون دزفول گرفت

منظورتون 250 هست دیگه؟؟؟؟؟اخه 150 زیادی کمه!!!

ممنون از شما

سلام.
1-مشخص نیست!
2-من خیلی راضیم.البته بستگی به نیازت داره.
3-بازم بستگی به نیازتون داره!!!اما این گوشی از نظر من با توجه به کارایی هایی که داره قیمتش مفته.

heidary_sh
24-11-2007, 14:05
سلام
1- هنگام دريافت درخواست قبول براي يك بلو توث هيچ بوق و يا زنگي ندارد كه بفهميم ؟كجا تنظيم كنم.كه زنگ بزند.
2- هنگاميكه يك نرم افزار را از طريق بلوتوث گرفتيم و در sms inbox قرار گرفت آنرا چگونه در شاخه مثلا other save كنيم نمي شود (اگر روي آن كليك كنيم شروع به نصب مي كند.
با تشكر

heidary_sh
24-11-2007, 14:11
سلام
برنامه xplore را كه اجرا ميكنم پيغام مي دهدكه براي دريافت نسخه به روز اقدام كنيد و اجرا نميكند فقط اگر تاريخ گوشي را عقب به چند ماه پيش ببرم درست كار ميكند آيا راه ديگري دارد كه نخواهيم تاريخ را دستكاري كنيم؟ ورژن 1.05

yasi_joon
25-11-2007, 00:44
دوستان عزیز خواهش می کنم کمکم کنید
من حدود یک ماه پیش w950 خریدم . از همه چیزش راضیم فقط چند تا مشکل باهاش دارم که اگه کمکم کنید حل بشه ممنونتون می شم . ( البته من کل فروم w950 رو زیرو رو کردم ) :
1 . برای دیدن فایل های ÷ی دی اف یه برنامه تو همین فروم معرفی شده بود به اسم pdf+ demo که حر کاری می کنم نصب نمی شه . میگه سکوریتی چک ارور می ده .
2. برنامه کوییک ـفیس رو هر جا گشتم کرک شدش رو پیدا نکردم کسی می دونه از کجا می شه پیداش کرد . نسخه ی تریلش رو نصب کردم که حالا بعد 15 روز کد فعال سازی می خواد .
3 . این گوشی چرا برنامه ای برای دیدن عکس ها نداره . اگه برنامه ای می شناسید بگید .
واقعا ممنون می شم اگه کمکم کنید .
جبران می کنم .

metapex
25-11-2007, 01:39
من حدود یک ماه پیش w950 خریدم . از همه چیزش راضیم فقط چند تا مشکل باهاش دارم که اگه کمکم کنید حل بشه ممنونتون می شم . ( البته من کل فروم w950 رو زیرو رو کردم ) :
1 . برای دیدن فایل های ÷ی دی اف یه برنامه تو همین فروم معرفی شده بود به اسم pdf+ demo که حر کاری می کنم نصب نمی شه . میگه سکوریتی چک ارور می ده .
2. برنامه کوییک ـفیس رو هر جا گشتم کرک شدش رو پیدا نکردم کسی می دونه از کجا می شه پیداش کرد . نسخه ی تریلش رو نصب کردم که حالا بعد 15 روز کد فعال سازی می خواد .
3 . این گوشی چرا برنامه ای برای دیدن عکس ها نداره . اگه برنامه ای می شناسید بگید .
واقعا ممنون می شم اگه کمکم کنید .
جبران می کنم .

1و2 - پست 521

3-

deicide
25-11-2007, 11:03
سلام
1- هنگام دريافت درخواست قبول براي يك بلو توث هيچ بوق و يا زنگي ندارد كه بفهميم ؟كجا تنظيم كنم.كه زنگ بزند.
2- هنگاميكه يك نرم افزار را از طريق بلوتوث گرفتيم و در sms inbox قرار گرفت آنرا چگونه در شاخه مثلا other save كنيم نمي شود (اگر روي آن كليك كنيم شروع به نصب مي كند.
با تشكر

1- فکر نمي کنم که چنين امکاني داشته باشه.
2- شما با نصب کردن برنامه هايي نظير X plore و يا swiss manager مي تونيد به راحتي فايل هاي دريافت شده رو از inbox به هر جاي ديگه از مموري انتقال بديد. خصوصا اين مورد بعد از دريافت فايل هاي اجرايي (برنامه ها) کاملا به شما کمک مي کنه.

سلام
برنامه xplore را كه اجرا ميكنم پيغام مي دهدكه براي دريافت نسخه به روز اقدام كنيد و اجرا نميكند فقط اگر تاريخ گوشي را عقب به چند ماه پيش ببرم درست كار ميكند آيا راه ديگري دارد كه نخواهيم تاريخ را دستكاري كنيم؟ ورژن 1.05

شما قبل از نصب بايد تاريخ رو تغيير مي داديد. حالا بايد برنامه رو آنيستال کنيد و يه نسخه مطمئن و کرک شده رو نصب کنيد. توي اين تاپيک مي تونيد اين برنامه رو پيدا کنيد.
برنامه های Uiq3 به همراه توضیح :

جبران می کنم .

در خصوص مورد دوم بگم که حتما تا اين برنامه کوئيک آفيس کار دستت نداده آنيستالش کن. بقيه موارد رو هم که Metapex عزيز توضيح دادن.

ارادتمند
DEICIDE

osoor
25-11-2007, 20:01
با سلام
یک مغازه هست میگه 260 این گوشی را میاره
صبر کنم پایین تر میاد ؟
این گوشی اصل و غیر اصل داره ؟
چطوری اصل و سالم بودن اون را تشخیص بدم ؟

S A M S U N G
25-11-2007, 21:20
با سلام
صبر کنم پایین تر میاد ؟
قیمت واقعی این گوشی 220 هست
همشون چینین

SAEED_BARCELONA
25-11-2007, 21:30
همشون چینین
اینجا هم دست از فنگ رد کردن بر نمیداری؟ از همون اول همشون چینی بودن. الان بیا بگو سامسونگ همه گوشیاش کره ای هستن. کیفیتشون خیلی بهتره سونی اریکسونه!!

mhentezari
25-11-2007, 21:46
آقا یک کدی می خوام که کلا گوشی رو صفر صفر بکنه! عین روزی که از مادر زاده شد!
آخه الان چون تازه گرفته بود مشغول ور رفتن بودم، حالا می خوام درست و حسابی تنظیمش کنم

FreeMagic
26-11-2007, 04:05
این گوشی هم Uiq3 داره و هم سره واکمنه
راهی نداره به طور دستی اکولایزر رو تنظیم کنیم؟
هر کاری کردم جز پیش فرض هاش چیزی نداشت

deicide
26-11-2007, 08:47
سلام به همگي

آقا یک کدی می خوام که کلا گوشی رو صفر صفر بکنه! عین روزی که از مادر زاده شد!
آخه الان چون تازه گرفته بود مشغول ور رفتن بودم، حالا می خوام درست و حسابی تنظیمش کنم

شما اول از اطلاعاتي که روي گوشي داري يه بک آپ بگير بعد گوشي تو مستر ريست Master Reset يا آپديت کن. مي شه مثل روز اولش :31:

این گوشی هم Uiq3 داره و هم سره واکمنه راهی نداره به طور دستی اکولایزر رو تنظیم کنیم؟ هر کاری کردم جز پیش فرض هاش چیزی نداشت

برنامه اي که اکولايزرهاي پلير خود گوشي رو عوض کنه که نه ، ولي برنامه اي به نام LCG Jukebox هست (در واقع اين برنامه يک پلير خيلي قوي براي اين سري يعني UIQ محسوب مي شه) که شما مي تونيد اکولايزرها رو تغيير بديد. اين برنامه رو مي تونيد از اين تاپيک پيدا کنيد:

mehdi_vsgh
26-11-2007, 09:06
با سلام
صبر کنم پایین تر میاد ؟
کجاست آدرس لطفا؟

mehdi_vsgh
26-11-2007, 10:21
کرج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن شاید تمام کرده باشه :
0261-2254550
امروز به اینجا زنگ زدم تموم کرده بید....(چقدر من بد شانسم)

اقا اگه کسی جایی میشناسه بگه....حاضرم تا 300 تومن هم بابتش بدم

heidary_sh
26-11-2007, 10:50
امروز به اینجا زنگ زدم تموم کرده بید....(چقدر من بد شانسم)

اقا اگه کسی جایی میشناسه بگه....حاضرم تا 300 تومن هم بابتش بدم

اينجا 1 داره زده 265000 تومان

raana
26-11-2007, 12:54
اینجا زده 245
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا زده 265

mehdi_vsgh
26-11-2007, 12:58
اينجا 1 داره زده 265000 تومان

اقا دمت گرم سفارش را دادم....

mhentezari
26-11-2007, 19:22
شما اول از اطلاعاتي که روي گوشي داري يه بک آپ بگير بعد گوشي تو مستر ريست Master Reset يا آپديت کن. مي شه مثل روز اولش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خفن تر نداریم؟ در ضمن آپدیت کردم

capitan black
26-11-2007, 21:13
خيلي عجيبه..من دو هفته هستش توي شيراز دنبال اين گوشي ميگردم اصلا گير نمياد..شانس ما رو!!

peyvandxp
27-11-2007, 01:41
تهران که اصلا نیست امروز علادین بودم حتی یکی ندیدم !

gunman
27-11-2007, 13:13
فرق w950 با w950i تو چی؟

deicide
27-11-2007, 13:38
خفن تر نداریم؟ در ضمن آپدیت کردم

خفن تر ؟ :18::18:
برو يه گوشي ديگه بخر :31::31:

فرق w950 با w950i تو چی؟

هيچي ، w950 در اصل همون w950i هستش.

ارادتمند
DEICIDE

mehdi_vsgh
28-11-2007, 18:00
آقایون خانوما....

برین کنار من اووومدم.....

بالاخره یه w950 خریدم
زرشکی
از علاءالدین
به قیمت 300 تومان...

زودباشین بیاین بهم تبریک بگین.....

optis2005
28-11-2007, 22:32
مي شه قاب w950 رو عوض كرد؟

Highbury
28-11-2007, 23:52
آقایون خانوما....

بالاخره یه w950 خریدم
زرشکی
از علاءالدین
به قیمت 300 تومان...

دوست عزیز تبریک میگم
به نظرت رنگ مشکلی قشنگتر نبود؟
صبر میکردی تا یه کم ارزون بشه گرون خریدی

mhentezari
29-11-2007, 01:20
آقایون خانوما....

بالاخره یه w950 خریدم
زرشکی
از علاءالدین
به قیمت 300 تومان...

چرا هیش کس تبریک نمیگه!
من تبریک میگم، مبارک باشه.

مي شه قاب w950 رو عوض كرد؟

فکر نمیکنم

mhentezari
29-11-2007, 01:21
ببینم چطوری میتونم یک سری از کانتکت هایی رو که می خوام رو بریزم رو sim ؟

peyvandxp
29-11-2007, 02:11
از کجای علادین ؟

deicide
29-11-2007, 10:14
آقایون خانوما....

بالاخره یه w950 خریدم
زرشکی
از علاءالدین
به قیمت 300 تومان...

مبارک باشه رفيق

ببینم چطوری میتونم یک سری از کانتکت هایی رو که می خوام رو بریزم رو sim ؟

موقع Save کردن براش مشخص مي کني که کجا Save کنه . اگه نشد بعد از ساختن کانتکت ميتوني اونا رو کپي کني روي سيم کارتت.

ارادتمند
DEICIDE

pv2005
29-11-2007, 11:33
من می خوام بتونم sms های فارسی رو با w950 بخونم (نوشتن زیاد مهم نیست) چی کار کنم؟؟؟

deicide
29-11-2007, 12:26
من می خوام بتونم sms های فارسی رو با w950 بخونم (نوشتن زیاد مهم نیست) چی کار کنم؟؟؟

به اينجا مراجعه کنيد دوست عزيز

ارادتمند
DEICIDE

mhentezari
29-11-2007, 13:00
موقع Save کردن براش مشخص مي کني که کجا Save کنه . اگه نشد بعد از ساختن کانتکت ميتوني اونا رو کپي کني روي سيم کارتت.

منظورم اونایی هست که save شدند، حالا می خوام بعضیش رو ببیرم رو سیم

بابا deicid جون، حالم بهم خورد از این آواتارت، خواهشا عوضش کن!

mehdi_vsgh
29-11-2007, 17:05
آقا من یه صفحه کلید فارسی html برای این گوشی دانلود کردم.....

ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده باید کرد؟؟!

یکی راهنمایی میکنه؟

mehdi_vsgh
29-11-2007, 17:11
دوست عزیز تبریک میگم
به نظرت رنگ مشکلی قشنگتر نبود؟
صبر میکردی تا یه کم ارزون بشه گرون خریدی

خوب چرا رنگ مشکی خیلی خوشگلتره....ولی اینم بد نیست....

در ضمن من صبرم خیلی کمه:5::31:

از کجای علادین ؟

تموم کرد دیگه...

4تا بیشتر نداشت....اولیش را یکی قبل من داشت فاکتور میکرد..دومیش را من خریدم...دوتای دیگه هم یه بنده خدایی اومد بعد من و خریدش....

محلشم اینجاس:

از سمت خیابان جمهوری داخل پاساژ که میشی برو جلو سمت راستت یه راهرو هستش برو انتهای راهرو سمت چپ رو ادامه بده برو جلو سمت راست یه مغازه هستش که پشت ویترینش یکی گذاشته.

mehdi_vsgh
29-11-2007, 17:21
من برنامه MyPhoneExplorer نسخه 1.5.4 را دانلود و نصب کردم ولی وقتی گوشی را نصب میکنم

این پیغام خطا میاد

کسی دلیلشو میدونه؟

optis2005
29-11-2007, 22:01
يعني واقها قابش عوض نمي شه؟
برا من ضربه ديده يه فرو رفتگي كوچيك روش ايجاد شده
حالا چيكارش كنم؟

)(^A^)(
29-11-2007, 22:18
سلام دوستان.
من كه از بس توي شيراز گشتم كف پام مو در اورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه كسي جايي رو توي شيراز بلده كه داشته باشه يه ندا به من بده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي.

Highbury
29-11-2007, 23:22
این شماره تلفن یه شرکت هستش اگهی اش رو دیدم به قیمت 257 تومان میفروشه 09329348157

S A M S U N G
29-11-2007, 23:24
قیمت جدید گوشی :
290 هزار تومان !
قیمت جهانی :
از 259.95 دلار الی 309.99 دلار آمریکا !!!

FreeMagic
30-11-2007, 03:51
تنظیمات برای اتصال به اینترنت چه جوره ؟
اصلا باید چه کار کنم ؟

mehdi_vsgh
30-11-2007, 08:30
من برنامه MyPhoneExplorer نسخه 1.5.4 را دانلود و نصب کردم ولی وقتی گوشی را نصب میکنم

این پیغام خطا میاد

کسی دلیلشو میدونه؟
کسی اینو ندیده؟؟؟؟

نسخه‌ی جدیدترشم گرفتم دقیقا همین مشکل را داره

solosara
30-11-2007, 08:41
قیمت جدید گوشی :
290 هزار تومان !
قیمت جهانی :
از 259.95 دلار الی 309.99 دلار آمریکا !!!

پایینتر هم فکر کنم پیدا می‌شه

حیف که فقط توی آمریکا هست

mehdi_vsgh
30-11-2007, 09:09
حداقل یه فایل منیجر خوب دیگه بهم معرفی کنین....

ممنون

capitan black
30-11-2007, 10:03
این شماره تلفن یه شرکت هستش اگهی اش رو دیدم به قیمت 257 تومان میفروشه 09329348157

اين شركتي كه گفتي توي كدوم شهره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
30-11-2007, 10:07
اين شركتي كه گفتي توي كدوم شهره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اطلاع ندارم فقط آگهی اش رو دیدم.
منم دمبال این گوشی هستم ولی نه با قیمت بالا میخوام کا800 خودم رو بفروشم یا با همن پول و یا یکم بالاتر بدم یه دست دوم تمیزش رو بگیرم:31:یادش بخیر زمانی من این گوشی رو 510 تومان خریدمش بعدش400 فروختم

mhentezari
30-11-2007, 13:34
حداقل یه فایل منیجر خوب دیگه بهم معرفی کنین....

ممنون
شما می خوای چیکار کنی؟ می خوای فایل هات رو بریزی رو گوشی و از این کارا؟ خوب گوشی رو بذار رو حال fast ، میشه مثل یک flash memory ، هر کاری می خوای با خود ویندوز بکن

راستی، اصلا pc suit خودش رو نصب کردی تا درایور های گوشی رو نصب کنه؟ شاید اشکال اون برنامه هم همینه، البته من این برنامه ای که میگی ندیدم.

Highbury
30-11-2007, 21:28
کسی نمیدونه کی این گوشی به بازار دوباره میاد؟ اگه بیاد بازم با اون قیمت قبلی میاد؟ اصلا میاد یا مثل ام600 دیگه گم و گور میشه و قیمتش میزنه بالا

S A M S U N G
30-11-2007, 22:16
کسی نمیدونه کی این گوشی به بازار دوباره میاد؟ اگه بیاد بازم با اون قیمت قبلی میاد؟ اصلا میاد یا مثل ام600 دیگه گم و گور میشه و قیمتش میزنه بالا
من یکی از دوستام توی دوبی هست مگفت اونجا هم به زور گیر میاد ... توی سایتهای خارجی هم که بگردی متوجه میشی که رور به روز قیمتش داره میره بالا !!!

mehdi_vsgh
30-11-2007, 22:20
شما می خوای چیکار کنی؟ می خوای فایل هات رو بریزی رو گوشی و از این کارا؟ خوب گوشی رو بذار رو حال fast ، میشه مثل یک flash memory ، هر کاری می خوای با خود ویندوز بکن

راستی، اصلا pc suit خودش رو نصب کردی تا درایور های گوشی رو نصب کنه؟ شاید اشکال اون برنامه هم همینه، البته من این برنامه ای که میگی ندیدم.
اگه بخوام از اس ام اس ها بک آپ بگیرم چطوری؟
چطوری sms هارو تو کامپیوتر ببینم؟

Highbury
30-11-2007, 23:04
من یکی از دوستام توی دوبی هست مگفت اونجا هم به زور گیر میاد ... توی سایتهای خارجی هم که بگردی متوجه میشی که رور به روز قیمتش داره میره بالا !!!
مرده شور این شانس گند ماه رو ببرن
هر گوشی که خریدیم بعدش به جای اینکه ارزون بشه گرون میشه
دبلوی 950 رو اول 510 تومان خریدم هفته بعدش شد 450 تومان .
حالا چرا اینجوری شده؟
دوستان کسی گوشی اش رو نمی فروشه؟:31:

mhentezari
30-11-2007, 23:14
برای بک آپ گرفتن میتونی از همون pc suit استفاده بکنی
اما برای دیدن sms ها باید از نرم افزار های دیگه استفاده کرد که الان اسمش یادم رفته!

FreeMagic
01-12-2007, 02:49
تنظیمات برای اتصال به اینترنت چه جوره ؟
اصلا باید چه کار کنم ؟

کسی جواب مارو نمی دونه !!!!!:19:

Highbury
01-12-2007, 09:55
یه سوال داشتم در حین مکالمه آیا صفحه لمسی ققل میشه؟خب ممکنه گوشمون بخوره به یه جایی و مکالمه قطع بشه
بچه ها اگه کسی گوشیش رو میفروشه یه ندا به من بده. ساسان تو که میخواستی ان76 بخری گوشیت رو نمیفروشی؟

deicide
01-12-2007, 11:06
منظورم اونایی هست که save شدند، حالا می خوام بعضیش رو ببیرم رو سیم
ظاهرا راهي نداره . دوباره بايد اوون کنتاکت ها رو بسازي و روي سيم ذخيره کني .

بابا deicid جون، حالم بهم خورد از این آواتارت، خواهشا عوضش کن!

اينم به خاطر شما و بقيه . باور کن اينقدر بهم گفتن آواتارت رو عوض کن که ديگه پشيمون شدم از کارم . ولي خوب چيکار کنم . هر کسي يه سليقه و يه عقيده اي داره. . .

آقا من یه صفحه کلید فارسی html برای این گوشی دانلود کردم..... ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده باید کرد؟؟! یکی راهنمایی میکنه؟

دوست عزيز اين صفحه رو روي مموريت سيو مي کني . بعد هر وقت خواستي فارسي بنويسي اين صفحه رو (يعني اون فايل رو) روش کليک ميکني ، صفحه html باز ميشه . بعد از طريق قلم گوشي شروع به تايپ مي کنين و بعد کل نوشته ها رو کپي و در محل مورد نظر پيست مي کنيد . به همين راحتي

يعني واقها قابش عوض نمي شه؟ برا من ضربه ديده يه فرو رفتگي كوچيك روش ايجاد شده حالا چيكارش كنم؟

ظاهرا قاب براش نيومده . اون فرورفتگي هم به خاطر حمل و نقل نادرست ( قاچاق :31:) اين گوشي هست.

تنظیمات برای اتصال به اینترنت چه جوره ؟ اصلا باید چه کار کنم ؟

کسی جواب مارو نمی دونه !!!!!:19:

شما به کنترل پنل برو ، بعد کانکشن ، اينترنت اکانت و توي اون يه اکانت جديد به نام (هر اسمي که مي خواي مثلا ايرانسل چون فقط اين اپراتور امکان استفاده از اينترنت رو داره) بساز. بعد نوع اکانت رو هم GPRS انتخاب کن . حالا کانکت شو . اگه نشد يه خورده توي همين قسمت کانکشن باهاش سروکله بزن درست مي شه. :31:

کسی اینو ندیده؟؟؟؟نسخه‌ی جدیدترشم گرفتم دقیقا همین مشکل را داره

چرا من ديدم. منم همين نرم افزار رو نصب کردم جواب نداد يعني دقيقا همين ارور رو ميداد. من بي خيالش شدم. شما پي سي سوييت خود گوشي رو امتحان کن.

اما برای دیدن sms ها باید از نرم افزار های دیگه استفاده کرد که الان اسمش یادم رفته!

اسمش Magid Message Manager هست.

ارادتمند
DEICIDE

peyvandxp
01-12-2007, 12:45
یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !

فورتل 88946133
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !

msseng
01-12-2007, 13:40
یه سوال داشتم در حین مکالمه آیا صفحه لمسی ققل میشه؟خب ممکنه گوشمون بخوره به یه جایی و مکالمه قطع بشه
بچه ها اگه کسی گوشیش رو میفروشه یه ندا به من بده. ساسان تو که میخواستی ان76 بخری گوشیت رو نمیفروشی؟

من W950 دارم، یک ماه نمیشه که خریدم.
چند میخری؟

Highbury
01-12-2007, 14:00
چند میخری؟
هر چی که بچه های این کلوپ بگن. ولی بهتر بود که پیغام میذاشتی .شماره تلفنم رو برات پیغام میکنم
اخ جون ن ن ن ن

)(^A^)(
01-12-2007, 15:23
اقايون جون هركسي كه دوست دارين يه جا توي شيراز به من معرفي كنيد كه داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ديگه يواش يواش دارم از شانس خودم نا اميد ميشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
01-12-2007, 15:50
یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !

فورتل 88946133
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
گوشی رو برنداشت

چند میخری؟
پس کجا رفتی؟
یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟

Highbury
01-12-2007, 16:12
اینم یه شماره تلفن 09329348157 به قیمت 257 هزار توما میده
یه پست فرستادم ولی الان نگاه کردم دیدم نیستش . چه عجب
معلوم نیست توی کدوم تاپیکی اشتباهی فرستادم خب تکرار میکنم
استفاده از صفحه کلید مجازی فقط توی محیط اس ام اس هستش یا توی سایر موارد مثل وارد کردن نام مخاطب ویرایش یک متن و یا استفاده از اینترنت هم هست؟

optis2005
01-12-2007, 16:19
اصلا نمیشه قابش رو عوض کرد؟

Highbury
01-12-2007, 16:21
اصلا نمیشه قابش رو عوض کرد؟
زمانی که من داشتم این گوشی رو از یکی پرسیدم گفتم اصلا قاب نداره که بخوای عوضش کنی
ولی اگرم باشه به خاطر اینکه این گوشی خیلی کم هستش قابش بی نهایت گرونه و شاید ارجینالش دور و بر 40-50 تومان باشه که اصلا ارزش خرید نداره.

)(^A^)(
01-12-2007, 17:05
گوشی رو برنداشت

پس کجا رفتی؟
یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟

دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم براي نوشتن note و يا دداشت هم ميشه از دست خط استفاده كرد.

ولي با اين حال كو گوشي؟:41:

mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:11
به طور کلی در تمام محیط ها میتونی از صفحه کیبورد مجازی استفاده کنی.....

mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:12
اسمش Magid Message Manager هست.

میتونی یه لینک ازش بدی؟

mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:48
اقا برنامه sms کنتور (که تعداد اس ام اسهای ارسالی را شمارش میکنه) برای این گوشی وجود داره

برنامه‌ای برای بک آپ گرفتن از contact ها چطور؟ وجود داره؟ آیا پی سی سوئیت میتونه از لیست تماس‌ها بک‌آپ بگیره یا خیر؟

deicide
01-12-2007, 18:56
برنامه‌ای برای بک آپ گرفتن از contact ها چطور؟ وجود داره؟ آیا پی سی سوئیت میتونه از لیست تماس‌ها بک‌آپ بگیره یا خیر؟

خود گوشي اين کار رو انجام مي ده . يه گزينه به اسم بک آپ هست .

mehdi_vsgh
01-12-2007, 23:23
این گزینه کجای گوشی هستش؟

mhentezari
02-12-2007, 01:27
این گزینه کجای گوشی هستش؟
یک روش درست و حسابی برای بک آپ گرفتن از کانتکت ها اینه:

اول pc-suit رو باز کن.
دوم برو به آدرس زیر : File > sync manager > setting
در اینجا میتونی مثلا contacts رو انتخاب کنی و مثلا اون رو با outlook هماهنگش کنی، اگه ویستا داشته باشی میشه کانتکت ها رو با گزینه windows contacts با پوشه contacts در account خودت هماهنگ کرد. اینطوری خیلی راحت میشه توی pc کانتکت جدید ساخت و اونها رو ویرایش کرد و....

amir_cjcj
02-12-2007, 14:52
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده بده به صفحه؟

)(^A^)(
02-12-2007, 15:29
دوستان بالاخره اين گوشي رو توي شيراز گير اوردم.(240 تومن) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هركي ميخواد بگه تا ادرس بدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
02-12-2007, 15:34
دوستان بالاخره اين گوشي رو توي شيراز گير اوردم.(240 تومن) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هركي ميخواد بگه تا ادرس بدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شنیدم تا اواخر اذر ماه میادش . قم هم یکی دو جایی چند تا داشت ولی قیمتش بالاست260 میگن که دوباره زیاد میشه

SAEED_BARCELONA
02-12-2007, 15:43
آقایون هندزفریه w950 از ایناس که یه lcd هم داره (مثل w900) یا از همین معمولیاست؟

peyvandxp
02-12-2007, 17:00
منم شنیدم تا اواخر اذر ماه میادش . قم هم یکی دو جایی چند تا داشت ولی قیمتش بالاست260 میگن که دوباره زیاد میشه

داداشی مطمئنی ؟

Highbury
02-12-2007, 17:10
آقایون هندزفریه w950 از ایناس که یه lcd هم داره (مثل w900) یا از همین معمولیاست؟
نه عیز مثل دبلیو 900 ال سی دی نداره ولی ریموت داره مثل میتونه متوقف کنی و یا تراک بعدی و قبلی بزنی مال من که اینجوری بود.
چی شده سعید؟تو هم حوس کردی؟

داداشی مطمئنی ؟
اینجوری میگن.اون شماره هایی که بهت دادم زنگ زدی؟

g.businessman
03-12-2007, 01:25

سلام-اگه ادرس بدی ممنون میشم.

admin@irkharid.com

SAEED_BARCELONA
03-12-2007, 12:42
چی شده سعید؟تو هم حوس کردی؟
نه حوس نکردم. حوس کردم یکی از این هندزفریها بگیرم. w900 که خودش تو بازار نیست چه برسه به هندزفریش. گفتم شاید ماله w950 اینطوری باشه. من فعلا حوس گوشی نمیکنم

)(^A^)(
03-12-2007, 19:34
سلام مجدد.
ادرس:
شيراز / فلكه گاز / پاساژ انتظاري / طبقه همكف.

روي گوشي زده made in chaina .

تمامي وسايلي هم كه توي سايت gsm.ir زده توي جعبش بود.

قيمتش هم 240 تومن.

قربون همتون.

)(^A^)(
03-12-2007, 19:37

معمولي نيست.

ولي lcd هم نداره.

هندزفري w900 ال سي دي داره.

mehdi_vsgh
03-12-2007, 19:42
اقا یه سوال داشتم چرا با اینکه تاریخ و ساعت گوشیم درسته ولی اس ام اسهایی که میاد ساعت را اشتباه میزنه مثلا طرف برام ساعت 10 اس ام اس فرستاده میزنه ساعت 5!!!!!

چرا؟

)(^A^)(
03-12-2007, 19:45
ساعت گوشي شما روي لندن تنظيم شده.

بايد بياريش روي تهران.

اگه نشد بگو تا يه كاريش كنيم.

g.businessman
03-12-2007, 20:11

بايد بياريش روي تهران.

سلام-از بابت ادرس دستت درد نکنه . چون من رشت هستم. اگه یه شماره ای هم ازش داری لطف میکنی بزاری . این همه راه رو بکوبم برم شیراز بعدش نباشه! البته ÷س فردا میرم تهران اگه پیدا نکردم میرم این ادرسی که دادی.مرسی

mehdi_vsgh
03-12-2007, 21:21

بايد بياريش روي تهران.

الان وضعیت ساعت گوشیم اینه

current time zone: iran time

home time zone: iran time

zone of interest: greenwich time

مورد های اول و دوم را نمیتونم همزمان ایران بزارم

S A M S U N G
03-12-2007, 21:24
سلام-از بابت ادرس دستت درد نکنه . چون من رشت هستم. اگه یه شماره ای هم ازش داری لطف میکنی بزاری . این همه راه رو بکوبم برم شیراز بعدش نباشه! البته ÷س فردا میرم تهران اگه پیدا نکردم میرم این ادرسی که دادی.مرسی
به نظر من توی تهران نگرد که نیست ... اگه هم باشه مکه بعید میدونم زیر 280 پیدا نمیکنی !

)(^A^)(
03-12-2007, 21:46

شماره:
0711306078

موبايل:
09117175050

موبايل فروشي مهرزاد.

ALFA323
03-12-2007, 22:50
سلام مجدد.
ادرس:
شيراز / فلكه گاز / پاساژ انتظاري / طبقه همكف.

روي گوشي زده made in chaina .

تمامي وسايلي هم كه توي سايت gsm.ir زده توي جعبش بود.

قيمتش هم 240 تومن.

قربون همتون.

سلام
دوست عزیز باز هم گرون خریدی تو آناهیتا 220 با گارانتی گیرت میومد !...
موفق باشید .:46:

g.businessman
03-12-2007, 22:50
شماره:
0711306078

موبايل:
09117175050

موبايل فروشي مهرزاد.

دستت طلا -خیلی ممنون از لطفت.امیدوارم داشته باشه.

g.businessman
03-12-2007, 22:55
سلام

سلام -دوست عزیز به نظرت بیام شیراز میتونم پیدا کنم.؟ و اگه اومدم کجاها برم دنبالش بگردم؟

ALFA323
03-12-2007, 23:02
سلام -دوست عزیز به نظرت بیام شیراز میتونم پیدا کنم.؟ و اگه اومدم کجاها برم دنبالش بگردم؟

سلام
آره پیدا میکنی ... تو شیراز زیاده
شیراز مجتمع تجاری پردیس دارن
پاساژ آناهیتا دارن
ستاره فارس هم دارن ...
ولی تو آناهیتا - طبقه دوم --> پارادایس موبایل --> مهران
اونجا داره اگرم نداشته باشه برات میاره 220 میده (قیمت 4 روز پیش ) محصولاتش رو هم گارانتی میکنه با کارت گارانتی از نمایندگی تهران !...( سریال گوشی هم اصل هست)
اگر بازم سوالی داشتید من در خدمتم
موفق باشید

)(^A^)(
03-12-2007, 23:03
سلام

عزيزم سر زدم ولي نداشت!!:27:

)(^A^)(
03-12-2007, 23:12

يه بار گوشيتو خاموش روشن كن شايد ok بشه.

اخه گاهي اوقات سيستم عامل قات ميزنه!!:31:

g.businessman
03-12-2007, 23:36
سلام
پاساژ آناهیتا دارن
ستاره فارس هم دارن ...
اونجا داره اگرم نداشته باشه برات میاره 220 میده (قیمت 4 روز پیش ) محصولاتش رو هم گارانتی میکنه با کارت گارانتی از نمایندگی تهران !...( سریال گوشی هم اصل هست)
موفق باشید

سلام-خیلی ممنون از همکاریت-همه 950 بازها بچه های باحالین:46: اگه شماره ای از این پارادیس موبایل که گفتی بزاری که خیلی بهترتر میشه.بازم مرسی

ALFA323
03-12-2007, 23:38
عزيزم سر زدم ولي نداشت!!:27:
باید بیشتر سر میزدی - چون میارن و زود تموم میکنن:31: در هر صورت مبارکتون باشه ...:5:

ALFA323
03-12-2007, 23:46
سلام-خیلی ممنون از همکاریت-همه 950 بازها بچه های باحالین:46: اگه شماره ای از این پارادیس موبایل که گفتی بزاری که خیلی بهترتر میشه.بازم مرسی

دوست عزیز اینم شماره ...همراه با کد شهر میزارم که راحت تر باشی ...
07116290010 --> مهران (پارادایس موبایل)

موفق باشی.

peyvandxp
04-12-2007, 00:00
داداش نمیشه یکی هم واسه من بیاری از شیراز ؟ :">

g.businessman
04-12-2007, 00:04
دوست عزیز اینم شماره ...همراه با کد شهر میزارم که راحت تر باشی ...
07116290010 --> مهران (پارادایس موبایل)

موفق باشی.

واقعا ممنون از دوستان خوب

amir_cjcj
04-12-2007, 05:14
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ شمارو به خدا جواب بدین واقعا کاره واجب دارم .

amir_cjcj
04-12-2007, 05:15
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ جواب بدین :(

amir_cjcj
04-12-2007, 05:16
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ جواب بدین :(

mehdi_vsgh
04-12-2007, 10:14
اقا چند بار پست میدی؟؟؟ به خدا یه بار هم اگه بدی همه میبنن اگه جواب نمیدن شاید نمیدونن

g.businessman
04-12-2007, 10:48
شماره:
0711306078

موبايل:
09117175050

موبايل فروشي مهرزاد.

سلام-دوست عزیز- شماره ای که گذاشتی 6 رقمه -فک کنم اشتباهه.شماره موبایلم بوق اشغال یکسره میزنه :41:

)(^A^)(
04-12-2007, 12:07
سلام-دوست عزیز- شماره ای که گذاشتی 6 رقمه -فک کنم اشتباهه.شماره موبایلم بوق اشغال یکسره میزنه :41:

والا روي فاكتورش اين شماره هارو نوشته.

ولي شماره موبايل رو بگير شايد جواب داد!

deicide
05-12-2007, 12:12

دقيقا منظورتون چيه ؟
کجاي گوشي رو مي خواي باز کني ؟ :41:

g.businessman
05-12-2007, 18:15
سلام
پاساژ آناهیتا دارن
ستاره فارس هم دارن ...
موفق باشید

سلام- سهشنبه با پارادیس تماس گرفتم.گفت که دارم با گارانتی 250 .فرداش که امروز باشه یکی رو فرستادم که بره بگیره . گفتش دست دوی در حد تمیز داره. حالا اون آشنام داره میگرده یکی واسم گیر بیاره. سر هیچ گوشی ای تا حالا اینقدر در به در نشده بودم . قحط اومده انگار. دوستان اگه جایی رو میشناسن که داره .لطف کنن بهم بگن . دیگه اعصابم داره داغون مبشه.با تشکر

optis2005
05-12-2007, 18:43
تو کرج یه جا داره 2 هفته پیش می گفت 240
امروز پرسیدم گفت 290

g.businessman
05-12-2007, 19:00
تو کرج یه جا داره 2 هفته پیش می گفت 240
امروز پرسیدم گفت 290
من اگه شیراز گیر نیارم -میام تهران یا این جایی که شما پرسیدی. قیمت بخوره تو سرشون .من پیدا کنم فقط!چه جوری بود ؟ اصلی بود؟ کیف داشت . گارانتی داشت؟گارانتیش چی بود؟

mehdi_vsgh
05-12-2007, 19:18
اقا تو گوشی هرچی گشتم جایی نبود که مجموع مدت زمان مکالمات را بزنه پیدا نکردم ایا چنین امکانی یا باید نرم افزار بریزیم؟

در ضمن ایا برنامه sms کنتور که تعداد اس ام اس های ارسال شده را نشون بده برای این گوشی داریم؟

optis2005
05-12-2007, 19:38
من اگه شیراز گیر نیارم -میام تهران یا این جایی که شما پرسیدی. قیمت بخوره تو سرشون .من پیدا کنم فقط!چه جوری بود ؟ اصلی بود؟ کیف داشت . گارانتی داشت؟گارانتیش چی بود؟
آره همه چی داشت.ولی گارانتی نداشت
فکر نکنم تا اون موقعی که شما بیای بمونه.چون 4 تا بود ولی الان فقط 1دونه:41:

mhentezari
05-12-2007, 19:44
اقا تو گوشی هرچی گشتم جایی نبود که مجموع مدت زمان مکالمات را بزنه پیدا نکردم ایا چنین امکانی یا باید نرم افزار بریزیم؟

در ضمن ایا برنامه sms کنتور که تعداد اس ام اس های ارسال شده را نشون بده برای این گوشی داریم؟
راجع به سوال اولت نظری ندارم، اما برای سوال دوم یک برنامه sms diary هست که قشنگ بهت آمار میده که به هر نفر چند تا sms زدی و از هر کدوم چند تا گرفتی!

)(^A^)(
05-12-2007, 22:35
سلام- سهشنبه با پارادیس تماس گرفتم.گفت که دارم با گارانتی 250 .فرداش که امروز باشه یکی رو فرستادم که بره بگیره . گفتش دست دوی در حد تمیز داره. حالا اون آشنام داره میگرده یکی واسم گیر بیاره. سر هیچ گوشی ای تا حالا اینقدر در به در نشده بودم . قحط اومده انگار. دوستان اگه جایی رو میشناسن که داره .لطف کنن بهم بگن . دیگه اعصابم داره داغون مبشه.با تشکر

اينم يه شماره ديگه توي شيراز:

09171132444

موبايل فروشي مهر زاد

g.businessman
05-12-2007, 22:45
اينم يه شماره ديگه توي شيراز:

09171132444

موبايل فروشي مهر زاد
سلام
بازم مرسی دوست خوب
من فردا تماس می گیرم .امیدوارم داشته باشه.

)(^A^)(
05-12-2007, 23:06
سلام
بازم مرسی دوست خوب
من فردا تماس می گیرم .امیدوارم داشته باشه.

مطمئن باش داره.

اخه من امروز پيشش بودم.:27:

ماتاتا
05-12-2007, 23:14
راجع به سوال اولت نظری ندارم، اما برای سوال دوم یک برنامه sms diary هست که قشنگ بهت آمار میده که به هر نفر چند تا sms زدی و از هر کدوم چند تا گرفتی!

این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد..؟ :10:

ممنون می شم... :11:

S A M S U N G
05-12-2007, 23:26
آقا من یه سوال دارم :
حالا چرا همه هجوم آوردن به طرف این گوشی ؟ تا 1 ماه پیش که هیشکی تحویلش نمیگرفت !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

g.businessman
05-12-2007, 23:28
مطمئن باش داره.

اخه من امروز پيشش بودم.:27:
چه حوب!فرداآشنامو میفرستم بره بگیره. قیمتشم پرسیدی چند میگفت؟ لوازم اصلی بود؟ این موبایل فروشی تو همون پاساژ انتظاری هستش که گفته بودی؟

FreeMagic
06-12-2007, 04:20
دوست عزيز اين صفحه رو روي مموريت سيو مي کني . بعد هر وقت خواستي فارسي بنويسي اين صفحه رو (يعني اون فايل رو) روش کليک ميکني ، صفحه html باز ميشه . بعد از طريق قلم گوشي شروع به تايپ مي کنين و بعد کل نوشته ها رو کپي و در محل مورد نظر پيست مي کنيد . به همين راحتي

شما به کنترل پنل برو ، بعد کانکشن ، اينترنت اکانت و توي اون يه اکانت جديد به نام (هر اسمي که مي خواي مثلا ايرانسل چون فقط اين اپراتور امکان استفاده از اينترنت رو داره) بساز. بعد نوع اکانت رو هم GPRS انتخاب کن . حالا کانکت شو . اگه نشد يه خورده توي همين قسمت کانکشن باهاش سروکله بزن درست مي شه. :31:

ارادتمند
DEICIDE

واسه اولی اون صفحه html رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
بعد کجا باید gprs رو انتخاب کنم ؟
یه دفه امتحان کردم انگار کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نمی کرد

deicide
06-12-2007, 10:18
این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد..؟ :10:

ممنون می شم... :11:

واسه اولی اون صفحه html رو از کجا می تونم گیر بیارم؟

Free magic و ماتاتاي عزيز ، درخواست هاي شما در تاپيک برنامه هاي UIQ آپ کردم مي تونيد دريافت کنيد.

برنامه های Uiq3 به همراه توضیح:

بعد کجا باید gprs رو انتخاب کنم ؟ یه دفه امتحان کردم انگار کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نمی کرد

اگه عجله نداري نحوه درست کانکت شدن و ساختن اکانت رو برات سر فرصت مي نويسم.
اينترنتش خيلي هم آش دهن سوزي نيست . يه آهنگ مي خواي دانلود کني سه ساعت طول مي کشه ولي براي چت و چک کردن ايميل بد نيست.

mehdi_vsgh
06-12-2007, 17:41
یه عدد سوال برام پیش اومده

چطوری میشه که قسمت البوم فیلم‌هارو به شکل زیر نمایش داد؟

)(^A^)(
06-12-2007, 17:43
چه حوب!فرداآشنامو میفرستم بره بگیره. قیمتشم پرسیدی چند میگفت؟ لوازم اصلی بود؟ این موبایل فروشی تو همون پاساژ انتظاری هستش که گفته بودی؟

اره .توي همون پاساژه.

)(^A^)(
06-12-2007, 17:44
یه عدد سوال برام پیش اومده

چطوری میشه که قسمت البوم فیلم‌هارو به شکل زیر نمایش داد؟

اين ها فكر نكنم فيلم باشه!!!!!

به نظر من عكس البوم هاي موسيقي هستش.

mehdi_vsgh
06-12-2007, 18:31
خوب حالا چطوری میشه اینطوریش کرد؟

Highbury
07-12-2007, 00:30
بچه ها مثل اینکه کم کم داره این گوشی میاد
09122099915 تماس بگیرید گوشی رو به قیمت240 هر چقدر بخواهید داره هم توی تهرانه و هم توی شیراز و هم توی اصفهان
حالا از من تشکر کنید:31:برید بخرید حالش رو ببرین من خودم تا چند روز دیگه یکی گیرم میاد دست دوم به قیمت200 تومان

keuo
07-12-2007, 00:34
خوب حالا چطوری میشه اینطوریش کرد؟

دوست عزیز این تنظیمات از داخل کامپیوتر انجام میشه یعنی میتونی روی هر آهنگی یه عکسی بذاری که میتونی از طریق jet audio هم این کارو بکنی از قسمت edit tag بعدش هر عکس دلخواهی رو میتونی انتخاب کنی

g.businessman
07-12-2007, 00:46
09122099915 تماس بگیرید گوشی رو به قیمت240 هر چقدر بخواهید داره هم توی تهرانه و هم توی شیراز و هم توی اصفهان
حالا از من تشکر کنید:31:برید بخرید حالش رو ببرین من خودم تا چند روز دیگه یکی گیرم میاد دست دوم به قیمت200 تومان
سلام دوست عزیز .منم امروز از یه موبایل فروش شنیدم که دوباره 950 گرامی ! داره وارد میشه. خبر خوبی بود.مرسی .راستی اسم این فروشنده و ادرسشم بگی خیلی خوب میشه.

siamak5561
07-12-2007, 05:04
سلام w950 اصل ساخت کجاست و موقع خرید از کجا بدونم که اصله ؟؟؟

S A M S U N G
07-12-2007, 06:02
فقط چین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peyvandxp
07-12-2007, 12:13
سلام دوست عزیز .منم امروز از یه موبایل فروش شنیدم که دوباره 950 گرامی ! داره وارد میشه. خبر خوبی بود.مرسی .راستی اسم این فروشنده و ادرسشم بگی خیلی خوب میشه.

خبر خوبی بود ! :8::10:

ALFA323
07-12-2007, 13:19

سلام دوست عزیز W950 چینیه شما هم سعی کن سریال اصلی بخری
و اینکه بعصی از W950 به طرز بدی پشتشون اطلاعات رو نوشته !! انگار که داره رنگ و روش میره از خرید اونها منصرف بشید . موفق باشید

Highbury
07-12-2007, 22:34
دوست عزیز مال یه شرکت هستش اسمش رو فراموش کردم
یه عالمه داره به قیمت تجاری میده.
کلا کار اینها فروش گوشیهای سونی اریکسون هستش تنها گوشی که نداشت ام600 بود.بقیه موجود بودن

peyvandxp
07-12-2007, 23:33

دوست عزیز مال یه شرکت هستش اسمش رو فراموش کردم
یه عالمه داره به قیمت تجاری میده.
کلا کار اینها فروش گوشیهای سونی اریکسون هستش تنها گوشی که نداشت ام600 بود.بقیه موجود بودن

یعنی الان موجوده ؟! فردا به همون شماره موبیل زنگ بزنیم ؟ ! :19::19::18::31:

Highbury
07-12-2007, 23:40
اره من باش تماس گرفتم گفتش که دارم به قیمت240 تومان توی شیراز تهران و اصفهان میفروشن برید بخرید حالش رو ببرید یه دعا هم برای ما بکنید پول گیرمون بیاد بریم دبلیو960 بخریم.
راستی جدیدترین فریمور این گوشی جیه؟ از کجا بفهمیم؟

ALFA323
07-12-2007, 23:57
Zimka جان یکم صبر کنی W960 هم گیرت میاد خودت میفهمی چه جوریه
واقعاً خداست از من میشونی فعلا K800 رو حفظ کن چون میدونم کسی که تا حالا داشته با دوربین 3MP
کار میکرده یهو بیاد یه گوشی بدون دوربین بگیره چه حالی میشه ...
منم گوشیمو فروختم(اشتباه بزرگ) می خواستم W950 بگیرم ولی فعلا صبر کردم تا خود W960 رو بگیرم ..
موفق باشید .

maj3h
07-12-2007, 23:59
پلير همه كاره با نصب آسان ميخواستم اگه ميشه معرفي كنيد براي 950 باتشكر.

tarrega
08-12-2007, 01:15
سلام به همه ی دوستان
من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
قربون همه . منتظر کمکتون هستم .

FreeMagic
08-12-2007, 08:00

مشکل شما حل شد ؟
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )

Highbury
08-12-2007, 10:13
سلام به همه ی دوستان
.
راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
فکر نکنم فرق زیادی بکنه چه15 درصد چه شونصد در صد . اگه دقت کنید می بینید قیمت تهران با دبی 20-30 تومان زیاد فرقی نداره.
تا وقتی که قاچاقچیان عزیز بدون تعرفه وارد میکنن همینه.
اگه خواستی بخری با اون شماره تماس بگیر چون فعلا توی بازار کمه البته شایعاتی هستش که دوباره میخواد برگرده یعنی آخر این ماه
-------------------------------------
یکی از دوستان برام پیغام گذاشت که میگفت تقلبی این گوشی موقع تماشای فیلم قطع میشه یا اینکه اصلا فیلم پخش نمیکنه . حالا کسانی که دارن باید نظرشون رو بدن.خواهشا تا ساعت12 بگید چون من باید اون موقع برم تهران برای گرفتن گوشی.
ولی به نظر من مشکل پخش فیلم برای گوشیهایی بود که آپدیت نشده بودن و اونایی که آپدیت شدن این مشکلشون حل شده.
احتمالا وقتی این گوشی رو گرفتم مستقیم که اومدم قم میرم یه کافی نت واسه آپدیتش . خواهشا آموزش گام به گام توجه کنید گام به گام. چون من تا به حال آپدیت نکردم رو برام بذارید.
در ضمن قبل از آپدیت باید چه برنامه هایی روی سیستم نصب باشه.
یه دفه نشه همون ساعت اول گوشی ام رو داغونش کنم

deicide
08-12-2007, 10:17
راستی برای اینکه تنظیمات به حالت پیش فرض کارخونه در بیاد باید چه کار کنیم ؟ ( ولی هیچ چیز پاک نشه )

شما فقط بايد مستر ريست کني . قبل از اون هم از تمام اطلاعات روي گوشيت بک آپ بگيري.
موفق باشيد

peyvandxp
08-12-2007, 12:49
یعنی الان موجوده ؟! فردا به همون شماره موبیل زنگ بزنیم ؟ ! :19::19::18::31:

:41::41: زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟

keuo
08-12-2007, 14:26
سلام دوستان
میخواستم گوشیمو آپدیت کنم قبلش چندتا سوال داشتم :
1-وقتی موبایلم آپدیت شد تمام اطلاعاتم پاک میشه؟
2-اگه یه موقع (به هر نحوی) هنگامی که گوشی در حال آپدیت شدنه اینترنت قطع بشه یا ... دیگه باید چکار کنم بایدگوشی فلش بشه ؟
3-بعد اینکه چندتا ، تو صفحات قبل نوشته بودن از وقتی گوشی رو آپدیت کردیم کل صدای موبایلم بجز اسپیکرش کم شده یعنی این حرفشون درسته(صدای ear phone کم شده)؟ اگه میشه هم بگین بعد از آپدیت چه تغییری میکنه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
مرسی از لطف همتون

civil127
08-12-2007, 16:05
آقا کسی میدونه چه طور میشه Equalizer W950را دستی تنظیم کرد؟
آخه این قابلیت در این گوشی حذف شده و به همین دلیل بر خلاف دیگر گوشی های سری W صدای چندان قوی ای ندارد.

adrenalin
08-12-2007, 16:38
:10::10::8:سلام منم میخوام این گوشیرو بخرم بنظر شما بخرم یا وایسم w960ارزون شه اونو بخرم

deicide
08-12-2007, 17:08
سلام دوستان
میخواستم گوشیمو آپدیت کنم قبلش چندتا سوال داشتم :
1-وقتی موبایلم آپدیت شد تمام اطلاعاتم پاک میشه؟
2-اگه یه موقع (به هر نحوی) هنگامی که گوشی در حال آپدیت شدنه اینترنت قطع بشه یا ... دیگه باید چکار کنم بایدگوشی فلش بشه ؟
3-بعد اینکه چندتا ، تو صفحات قبل نوشته بودن از وقتی گوشی رو آپدیت کردیم کل صدای موبایلم بجز اسپیکرش کم شده یعنی این حرفشون درسته(صدای ear phone کم شده)؟ اگه میشه هم بگین بعد از آپدیت چه تغییری میکنه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
مرسی از لطف همتون

1- بله ، تمام اطلاعات گوشي شما پاک مي شه . حتما بکاپ بگيريد.
2- سعي کنيد که اين اتفاق نيفته ولي اگه اينترنت قطع شد ، احتمالا بله شما بايد گوشي رو فلش کنيد.
3- من که گوشيمو آپديت کردم و از کلا از اين آپديت کردن راضي ام. صداي اسپيکر و خود گوشي به هيچ وجه کم نشد. شايد اين دوستان بد شانس هستند. چون در کل آپديت باعث بهبود نقاط ضعف گوشي مي شه.
4- نبود ؟ :21:

آقا کسی میدونه چه طور میشه Equalizer W950را دستی تنظیم کرد؟
آخه این قابلیت در این گوشی حذف شده و به همین دلیل بر خلاف دیگر گوشی های سری W صدای چندان قوی ای ندارد.

دوست عزيز اين سوال چندين بار توي همين تاپيک جواب داده شده بود. خود گوشي اين قابليت رو نداره. چند تا حالت به صورت پيش فرض روي گوشي هست. حالا اگه بخواي مي توني با نصب برنامه هاي جانبي مثل LCG Jukebox که يک پلير قوي براي اين گوشي هست (خود من علاقه زيادي به اين پلير دارم) اين کار رو انجام بدي . البته قابليت هاي ديگه اي هم داره. :27:

:10::10::8:سلام منم میخوام این گوشیرو بخرم بنظر شما بخرم یا وایسم w960ارزون شه اونو بخرم

بستگي به ميزان علاقه تون به 960 داره . :31:

mehdi_vsgh
08-12-2007, 19:06
مشکل شما حل شد ؟
نه متاسفانه

osoor
08-12-2007, 20:26
بالاخره بعد از کلی جستجو w950 را گیر اوردم.
تو شیراز -فلکه گاز - پاساژ انتظاری-موبایل مهرزاد-طبقه همکف-آقای کوه بر -تلفن:07112296074
یکی از آشناهام گرفته و برام پست کرده. دیگه چی از آب در بیاد نمی دونم.
قیمت : 250:31::31::31::31::31::31:

Highbury
08-12-2007, 21:55
منم امروز به جمع شما پیوستم با کا800 خودم عوض کردم با اینکه دل کندن ازش خیلی سخت بود ولی این کار رو کردم.
چون این گوشی واقعا برام جدیده یه کم کار باهاش برام سخته که به نظرم تا یه هفته دیگه خوب میشم.
از دوستان کمک میخوام.
در ضمن به نظرم سرعتش از اون دبلیو950 یی که من داشتم پایین تره.
1-از کجا بدونم فریمور این گوشی چیه؟جدیدترینش کدومه
2-توی کا800 یه خوبی داشت که جوی استیک رو پایین می بردم میرفتش توی مخاطبین ولی توی این گوشی چه کار باید کنم که سریع بشه.
من چند تا گزینه رو میخوام به عنوان شرتکات روی دسکتاپ بذارم از قبیل بلوتوث و مخاطبین و ...
3-کجا میشه زنگ گوشی رو تنظیم کرد من که هر چی گشتم پیدا نکردم
صداش خیلی باکیفیت حال کردم.
اما در مقایسه با کا800 هک شده توی هندسفری باید بگم که
بلندی صداش حدود90 درصد صدای کا800 هک شده هستش با آکوستیک Jpx2 اما مثل اون خش خش نداره خیلی باکیفته باسش هم از اون کا800 هک شده بیشتره.
فعلا که راضی هستم.
در ضمن اون وقت که من گرفتم توی گوشی یه فیش بود فکر کنم به ضبطی چیزی میخورد .به هر حال شبیه اونا بودش ولی توی این جعبه نیستش من دوست گیریسم رو فرستادم تا برام بگیره خوب دقت نکرده.
اون رو باید از کجا تهیه کنم چون میخوام گوشیم رو به اسپیکر وصل کنم:8:

peyvandxp
09-12-2007, 00:19
منم امروز به جمع شما پیوستم با کا800 خودم عوض کردم با اینکه دل کندن ازش خیلی سخت بود ولی این کار رو کردم.
چون این گوشی واقعا برام جدیده یه کم کار باهاش برام سخته که به نظرم تا یه هفته دیگه خوب میشم.
از دوستان کمک میخوام.
2-توی کا800 یه خوبی داشت که جوی استیک رو پایین می بردم میرفتش توی مخاطبین ولی توی این گوشی چه کار باید کنم که سریع بشه.
من چند تا گزینه رو میخوام به عنوان شرتکات روی دسکتاپ بذارم از قبیل بلوتوث و مخاطبین و ...
بلندی صداش حدود90 درصد صدای کا800 هک شده هستش با آکوستیک Jpx2 اما مثل اون خش خش نداره خیلی باکیفته باسش هم از اون کا800 هک شده بیشتره.
فعلا که راضی هستم.
در ضمن اون وقت که من گرفتم توی گوشی یه فیش بود فکر کنم به ضبطی چیزی میخورد .به هر حال شبیه اونا بودش ولی توی این جعبه نیستش من دوست گیریسم رو فرستادم تا برام بگیره خوب دقت نکرده.

زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟:41:

Highbury
09-12-2007, 00:34
زنگ زدم طرف گفت ما فعلا نداریم تو بازار خیلی کم شده ! بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اگه میخوای باید زنگ بزنم شیراز برات بیارن گفتم قیمت دارین گفتش نه ! گفتم پس قیمتشم بهم بگین ؟؟! گفت خبر میدم ! داداش اگه ایشونو میشناسی معرف شو ما بگیریم ؟:41:
باور کن من نمیشناسم من بهش گفتم دارید گفت آره داریم و قیمتش هم 240 تومانه
یکی از بچه های این فروم گوشیش رو میخواد بفروشه ولی خیلی خیلی خیلی بالا میگه 270 تومان فکر نکنم که بخوای بگیری چون خودم به قیمت کمتری خریدم یعنی حدود180 چون کا800 خودم رو 180 میخریدن
-------------------------------------------
خب دوستان به پست قبلی ام توجه کنید
در ضمن بعضی وقتا البته بعضی وقتا وسط فیلم نگاه کردن قاتی میکنه و هنگ میکنه با آپدیت آیا کاملا حل میشه؟
با آپدیت هدفنش هم فرقی میکنه؟

tarrega
09-12-2007, 00:36
سلام
اینجا رسم نیست به تازه واردا جواب بدین ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هیچ کس جواب منو نمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم پست قبلیمو تکرار می کنم ........ اگه جواب ندین ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره ای نیست جز اینکه بازم تکرار کنم ............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امان از غریبی
-----------------------------------
من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .

Highbury
09-12-2007, 00:49
سلام
اینجا رسم نیست به تازه واردا جواب بدین ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هیچ کس جواب منو نمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم پست قبلیمو تکرار می کنم ........ اگه جواب ندین ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره ای نیست جز اینکه بازم تکرار کنم ............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امان از غریبی
-----------------------------------
فکر کنم من فرد مناسبی باشم واسه توضیح دادنت جون این گوشی رو من دوبار خریدم
تا اونجایی که من میدونم این گوشی اصلا تقلبی نداره.گارانتی و یا بدون گارانتی فرقی نمیکنه ولی احیانا برای احتیاط با هر گارانتی که بگیره درسته.این رو به خاطر این میگم که یهو دست دوم نباشه مثلا گوشی اولی که من گرفتم انقدر نو بود که خود همون یارو به جای نو به ملت انداخت:31:
توی جعبه باید دو تا سی دی یه سری دفترچه داره هندسفری ریموت دار-شارژ که مثل شارژر کا800 هستش و پشتش یه پورت برای هندسفری یا یو اس بی داره.
یو اس بی کابل که خیلی قلمبه سلمبه هستش -یه فیش بود که سه تا سر داشت شبیه این چیزایی بودش به ضبط مبط وصل میکنن من قبلا توی جعبه ام اون بودش ولی الان که از ... خریدم که یکی از بچه های این فروم هستش توش نبود اگه الان میخونه این پستم رو چک کنه که اون کجاست :31:
خود گوشی تستش بکن همه جوره
یک کیف مخملی هم داره -من توی هر دو جعبه ای که داشتم بند ندیدم
در مورد تعرفه معرفه هم توی صفحه ی قبلی بهت توضیح دادم
حالا یکی بیاد جواب دو تا پست قبلی ها م رو بده:31:

tarrega
09-12-2007, 00:52
راستی کسایی هم که دنبال این گوشی می گردن یه سری به این لینک بزنن . گمون نمی کنم ضرری داشته باشه . اگه موفق شدین به منم اطلاع بدین

حالا بازم جواب منو ندین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
09-12-2007, 00:57
راستی کسایی هم که دنبال این گوشی می گردن یه سری به این لینک بزنن . گمون نمی کنم ضرری داشته باشه . اگه موفق شدین به منم اطلاع بدین

حالا بازم جواب منو ندین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا جوابت رو دادم
درثانی عجله نکن انصافا جواب همه سوالاتت توی صفحات قبل بودش
ثالثا من این شماره تلفن رو چند صفحه قبل دادم یعنی دو سه صفحه قبل ولی کسی توجهی مثل اینکه نکرد یا اینکه این گوشی رو نداشتن:31:
دیدی که دقت نمیکنی

tarrega
09-12-2007, 01:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون یکی بالاخره جواب منو داد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمندم . پست صفحه ی قبلیتو ندیدم . الان دیگه احساسا هویج بودن نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه . برای این گوشی قاب محافظ هم وجود داره ؟؟؟ حالا چه کریستال چه تلق پلاستیکی . یا اینکه باید همینطوری لخت استفادش کرد ؟؟؟؟
ببخشید که سوالای عجیب و غریب می پرسم . آخه الان بد موقعیه . نمیخوام هر روز بلند شم برم تیرون .
چاکر برادران گرامی .
راستی عزیز . اگه آپدیت رو با موفقیت به پایان رسوندی یه خبری بده .
منم آخه فکر کنم تو نوبت بعدی باشم .

بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tarrega
09-12-2007, 01:08
شده شبیه چت کردن موقعی که ترافیک بالاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تاخیر میاد ........

بازم ازت ممنونم داداش.

Highbury
09-12-2007, 01:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون یکی بالاخره جواب منو داد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمندم . پست صفحه ی قبلیتو ندیدم . الان دیگه احساسا هویج بودن نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه . برای این گوشی قاب محافظ هم وجود داره ؟؟؟ حالا چه کریستال چه تلق پلاستیکی . یا اینکه باید همینطوری لخت استفادش کرد ؟؟؟؟
ببخشید که سوالای عجیب و غریب می پرسم . آخه الان بد موقعیه . نمیخوام هر روز بلند شم برم تیرون .
چاکر برادران گرامی .
راستی عزیز . اگه آپدیت رو با موفقیت به پایان رسوندی یه خبری بده .
منم آخه فکر کنم تو نوبت بعدی باشم .

بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوهش میکنم
فکر نکنم قاب محافظ باشه ولی اگه رفتی تهران ببین قاب ارجینالش رو دارن یا نه و به چه قیمت چون گوشی من قسمت پایینش یه نمه ضرب خوردگی داره که اصلا زیاد تابلو نیست ولی این گوشی خیلی باکلاسه و میخوام باکلاس بمونه
به نظرم اگرم قاب کریستال مریستال:18:داشت نخر چون خیلی بزرگ میشه الان سایزش خیلی خوبه
حالا فردا آپدیتش میکنم ببینم که آخرش میتونم این گوشی رو بسوزونم یا نه
دوستان چطوری بکاپ بگیرم تو گوشی پر عکس و برنامه هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

mehdi_vsgh
09-12-2007, 07:47
آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟

روش خاصی داره؟ :دی

deicide
09-12-2007, 09:14
فعلا که راضی هستم.

تبريک مي گم آقاي زيمکا :10:
در مورد سرعتش بگم که اگه آپديت بشه درست مي شه.
1- به مسير More => Statuse برو فريمور گوشيتو بهت مي ده. جديدترينش رو هم توي پست هاي قبلي من هست . بعد از آپديت فريمور گوشيمو گذاشتم.
2- بايد شورتکاتشو بياري روي صفحه . دو تا راه براي اين کار هست . يکي اينکه با برنامه اي مثل ْGdesk يا Linkboy اين کار رو انجام بدي يا اينکه شورتکاتهاي روي صفحه رو عوض کني. هر دوتا شون رو هم من توي پست هاي قبليم توضيح دادم.
3- برو به کنترل پنل ، Sound & Alert و از اونجا مي توني صداي قسمت هاي مختلف گوشي رو تنظيم کني.
صداي اين گوشي فوق العاده با کيفيته. سري K اصلا باهاش قابل مقايسه نيست. باز هم به شما تبريک مي گم.

فکر نکنم قاب محافظ باشه ولی اگه رفتی تهران ببین قاب ارجینالش رو دارن یا نه .
به نظرم اگرم قاب کریستال مریستال:18:داشت نخر چون خیلی بزرگ میشه الان سایزش خیلی خوبه
حالا فردا آپدیتش میکنم ببینم که آخرش میتونم این گوشی رو بسوزونم یا نه
دوستان چطوری بکاپ بگیرم تو گوشی پر عکس و برنامه هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

اتفاقا قاب کريستال داره . ساختمان علاالدين طبقه زيرزمين داره. به قيمت 2500 تومان. البته من نگرفتم. چون از زيبايي گوشي کم مي کنه.
تمام اطلاعاتي که روي Phone Memory داري رو بريز روي Memory Card و با اتصال به کامپيوتر تو حالت File Transfer ازشون يه کپي بگير. (به همين راحتي)

آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟ روش خاصی داره؟ :دی

اگه منظورتون سيم کارت باشه :31: که کاري نداره، اون زبونه فلزي که سيم کارت زيرش قرار گرفته رو بکش بيرون ، بعد يه مقدار بدش بالا تا بتوني برش گردوني سر جاش . به حالتي که سيم کارت عقب برنگرده . حالا سيم کارتتو بيار بيرون .

پيروز باشيد
DEICIDE

Highbury
09-12-2007, 09:45
male man ine:
phon: cxc162037 R9G007
bluetooth:
cxc162058 R3A01
مثل اینکه قبل از ظهر وقت نیست که برم اینرتنت کلب.
عصر میرم. بچه ها توی آپدیت باید به چه نکاتی توجه کرد

deicide
09-12-2007, 09:53
male man ine:
phon: cxc162037 R9G007
bluetooth:
cxc162058 R3A01
مثل اینکه قبل از ظهر وقت نیست که برم اینرتنت کلب.
عصر میرم. بچه ها توی آپدیت باید به چه نکاتی توجه کرد

بک آپ (پشتيبان) يادت نره.
آموزش آپديت هم تو همين تاپيک :13: هست. کامل بخونش .

پيروز باشيد
DEICIDE

Highbury
09-12-2007, 09:55
بک آپ (پشتيبان) يادت نره.
آموزش آپديت هم تو همين تاپيک :13: هست. کامل بخونش .

پيروز باشيد
DEICIDE
چشم حتما میخونمش. اومدم از کل گوشی بکاپ بگیرم رفتش توی موسیقی یه عمری داشت طول میکشید. کنسلش کردم مثل بچه آدم موزیک ها و عکسها رو کپی کردم بقیه رو سه سوت بکاپ گرفته شد

ماتاتا
09-12-2007, 13:18
آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟

روش خاصی داره؟ :دی

یه کم سخته! :31:

باید اون فلز رو بیاری بیرون بعد آروم بکنیش تو!! نصف سیم کارت می مونه بیرن! بعد باید با ملایمت سیم کارت رو بیاری بیرون..! :31:

Highbury
09-12-2007, 18:04
ای بابا انگار قسمت نیست گوشی ما سر و سامون بگیره از این وضعیت راضی نیستم:2:
رفتم کافی نت گفتم شاید بخواد درایور نصب کنم سی دی رو بردم دیدم سی دی رام نداره گفتم مهم نیست گوشیم رو میشناسه.
اومدم کابل یواس بی رو وصل کنم گفتن ما یو اس بی نداریم بعدش گفتم کجا داره گفت فکر نمیکنم جایی داشته باشه.
حالا من یه سوال دارم شما کجا و چه جوری آپدیت کردید؟
یااینکه از شانس گند من فقط این شهر اینجوریه . من موندم این قم چرا با همه شهرها فرق میکنه:18:
با دایل آپ میشه ؟اونم از مدل نفتی

deicide
09-12-2007, 18:18
ای بابا انگار قسمت نیست گوشی ما سر و سامون بگیره از این وضعیت راضی نیستم:2:
رفتم کافی نت گفتم شاید بخواد درایور نصب کنم سی دی رو بردم دیدم سی دی رام نداره گفتم مهم نیست گوشیم رو میشناسه.
اومدم کابل یواس بی رو وصل کنم گفتن ما یو اس بی نداریم بعدش گفتم کجا داره گفت فکر نمیکنم جایی داشته باشه.
حالا من یه سوال دارم شما کجا و چه جوری آپدیت کردید؟
یااینکه از شانس گند من فقط این شهر اینجوریه . من موندم این قم چرا با همه شهرها فرق میکنه:18:
با دایل آپ میشه ؟اونم از مدل نفتی

سلام
زياد سخت نگير . اصلا نيازي به نصب درايور نداره. گوشي با کابل ديتا به رايانه وصل ميشه . در ضمن با ديال آپ هم اصلا اين کار رو نکن. عملا غيرممکنه.
آخه اون چه کافي نتيه که کيس کامپيوترش پورت يو اس بي نداره :41:

Highbury
09-12-2007, 18:55
سلام
زياد سخت نگير . اصلا نيازي به نصب درايور نداره. گوشي با کابل ديتا به رايانه وصل ميشه . در ضمن با ديال آپ هم اصلا اين کار رو نکن. عملا غيرممکنه.
آخه اون چه کافي نتيه که کيس کامپيوترش پورت يو اس بي نداره :41:
شیطونه میگه بار و بندیم رو ببندیم از قم هجرت کنم برم:31:
خیر سرش بهترین کافی نت قم بود با سرعت512 :18:فقط سرعت داشت کامپیوترهاش مال اهل بوق بودحالا فردا عصر چند جای دیگه هم میرم ببینم که چی میشه جاهای دیگه سرعتشون کمه حدود64 هستش:41:
راستی یه سوال داشتم با آپدیت کرن آیا بلندی صدا توی هدفون هم بیشتر میشه؟
این گوشی مشکل یه نمه بلندی رو داره . اسپیکرش به درک .قبلا اگه گوش میدادم برام خوب بود ولی وقتی اون صدای سگی کا800 هک شده رو میشنیدم این کمه حدود85 درصد بلندی اون هستش.ولی خداییش کیفیت داره ها.مگاباسش خیلی توپه.

™Enter_The_Love
09-12-2007, 21:01
سلام دوستان چندتا تا سوال داشتم
یکی اینکه w950 اصل باید ساخت کجا باشه ؟
یکی دیگه اینکه قیمت این گوشی الان چند هست ؟
و اینکه الان این گوشی به راحتی پیدا میشه یا نه؟