مشاهده نسخه کامل
: کلوپ w950
amir_cjcj
31-01-2008, 22:56
:27::27:
سلام به بچه های گل w950 دار
یکی از دوستای من برداشته واسه عوض کردن فونت یه عالمه فونت از توی ویندوز ریخته تو گوشیش
حالا گوشیش دیگه بالا نمیاد !
باید چه کرد ؟
مرسی.
باتری گوشی رو در بیاره دوباره بزنه سرجاش . بعد گوشی رو روشن کنه . وقتی که آرم W که زیرش یه خط پر میشه ظاهر شد . سریع کابل کامپیوتر گوشی رو متصل کنه . بعد از 3 ثانیه که کابلرو وصل کرد دکمه چرخاننده ی گوشیرو (jog dial) یک بار فشار بده . (البته اگر روی فایل ترانسفر باشه) در این حالت گوشی به کامپیوتر وصل میشه . شریع بره و شاخه ی فونت رو کامل دلیت کنه . به امید خدا که درست میشه . :27::27::27::27::46:
™Enter_The_Love
31-01-2008, 23:50
باتری گوشی رو در بیاره دوباره بزنه سرجاش . بعد گوشی رو روشن کنه . وقتی که آرم W که زیرش یه خط پر میشه ظاهر شد . سریع کابل کامپیوتر گوشی رو متصل کنه . بعد از 3 ثانیه که کابلرو وصل کرد دکمه چرخاننده ی گوشیرو (jog dial) یک بار فشار بده . (البته اگر روی فایل ترانسفر باشه) در این حالت گوشی به کامپیوتر وصل میشه . شریع بره و شاخه ی فونت رو کامل دلیت کنه . به امید خدا که درست میشه . :27::27::27::27::46:
مرسی
میگم امتحان کنه خبرشو میدم:46:
amir_cjcj
01-02-2008, 00:19
مرسی
میگم امتحان کنه خبرشو میدم:46:
خواهش میکنم:46:
شما بهتره اونا آپديتش كني كه با اين كار اگه فريمورت قديمي باشه آپديت ميشه و هم گوشي يه بار فلش مي شه و به شكل اولش بر ميگرده.و هم برا شب عيد گوشيشا يه خونه تكوني اساسي كرده.
amir_cjcj
01-02-2008, 01:54
شما بهتره اونا آپديتش كني كه با اين كار اگه فريمورت قديمي باشه آپديت ميشه و هم گوشي يه بار فلش مي شه و به شكل اولش بر ميگرده.و هم برا شب عيد گوشيشا يه خونه تكوني اساسي كرده.
البته با نظر چوری جان هم موافقم اما این راهو گفتم اگه نمیتونه آپدیت کنه کارش راه بیفته
FaithForce
01-02-2008, 16:38
سلام دوستان
ببخشید خوندن کامل تاپیک کار بسیار سختیه ، میشه بگید این گوشی فایل های Pdf رو می خونه ؟
فایل های آفیس چطور؟
با تشکر و یا علی.
™Enter_The_Love
01-02-2008, 17:27
سلام
گوشی الان دست منه
متاسفانه موقعی که میخواد گوشی بالا بیاد خط زیرش نمیاد که پر بشه و فقط آرم w میاد برای همین تا jog dial رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیوفته
با آپدیت هم مشکل حل نشد
فکر کنم آپدیت اون حافظه ی 4 گیگ رو پاک نمیکنه و فقط حافظه ی داخلی خود گوشی رو فرمت و از نو میکنه و فونتها هم در اون حافظه ی 4 گیگ هست
برای همین بازهم گوشی بالا نیومد
حالا میگید چکار کنم ؟
™Enter_The_Love
01-02-2008, 17:33
ویرایش.....!
سلام
گوشی الان دست منه
متاسفانه موقعی که میخواد گوشی بالا بیاد خط زیرش نمیاد که پر بشه و فقط آرم w میاد برای همین تا jog dial رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیوفته
[/B]
قبلا هم كه گوشي را روشن ميكردي اون خط ميومد پر بشه؟
چون ممكنه فريمور گوشي قديمي باشه و تو اون فريمور هاي قبلي اين لودر وجود نداشت.
™Enter_The_Love
01-02-2008, 20:48
قبلا هم كه گوشي را روشن ميكردي اون خط ميومد پر بشه؟
چون ممكنه فريمور گوشي قديمي باشه و تو اون فريمور هاي قبلي اين لودر وجود نداشت.
آره میومد
فریم ور هم جدیده :13:
شما گوشي را خاموش كن بعد وصلش كن به كابل.
من گوشيم m600 هست وقتي كه خاموش وصلش ميكنم به كامپيوتر علامت مموري گوشي تو كامپيوتر ظاهر ميشه و ميشه توش چيز ريخت و پاك كرد.
يه امتحان كن ببين اينم ميشه يا نه.
™Enter_The_Love
01-02-2008, 20:58
من گوشيم m600 هست وقتي كه خاموش وصلش ميكنم به كامپيوتر علامت مموري گوشي تو كامپيوتر ظاهر ميشه و ميشه توش چيز ريخت و پاك كرد.
کابل را که وصل میکنم گوشی روشن میشه و آرم w میاد و گیر میکنه و هیچ اتفاقی هم در کامپیوتر نمیوفته
mehdi_vsgh
01-02-2008, 22:08
دوستان چند نکته:
1- امروز قلم من شکست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا برم بخرم؟؟؟
قیمتش چنده؟
2- شنیدم که آپدیت جدید این گوشی اومده؟؟؟ راسته یا نه؟؟ کسی امتحان کرده ببینه چطوره؟
FaithForce
01-02-2008, 22:56
سلام دوستان
ببخشید خوندن کامل تاپیک کار بسیار سختیه ، میشه بگید این گوشی فایل های Pdf رو می خونه ؟
فایل های آفیس چطور؟
با تشکر و یا علی.
سلام
یعنی کسی نمیدونه؟؟
mehdi_vsgh
01-02-2008, 22:57
کابل را که وصل میکنم گوشی روشن میشه و آرم w میاد و گیر میکنه و هیچ اتفاقی هم در کامپیوتر نمیوفته
قبل از اینکه کابل را به گوشی وصل کنی
گوشی را خاموش کن
دکمه C را نگه دار
در حالی که دکمه را گرفتی کابل را وصل کن
دیگه محاله گوشی روشن بشه
موفق باشی عزیز
mehdi_vsgh
01-02-2008, 22:57
سلام
یعنی کسی نمیدونه؟؟
نه پی دی اف میخونه
نه فایلای افیس
همین!!
™Enter_The_Love
01-02-2008, 23:23
قبل از اینکه کابل را به گوشی وصل کنی
گوشی را خاموش کن
دکمه C را نگه دار
در حالی که دکمه را گرفتی کابل را وصل کن
دیگه محاله گوشی روشن بشه
موفق باشی عزیز
احتمالا منظورت نشه بوده ؟:31:
مرسی ولی همه اینکارو کردم نشد که نشد
mehdi_vsgh
01-02-2008, 23:33
احتمالا منظورت نشه بوده ؟:31:
مرسی ولی همه اینکارو کردم نشد که نشد
ببینم ینی وقتی این کارو کردی گوشیت روشن شد؟؟؟
امکان نداره همچین چیزی!!
این دقیقا همون کاریه که موقع آپدیت انجام میدیم
ایا تو اون لحظه گوشی روشن میشه؟؟؟؟
mehdi_vsgh
01-02-2008, 23:40
دوستان چند نکته:
1- امروز قلم من شکست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا برم بخرم؟؟؟
قیمتش چنده؟
2- شنیدم که آپدیت جدید این گوشی اومده؟؟؟ راسته یا نه؟؟ کسی امتحان کرده ببینه چطوره؟
یکی هم جواب منو بده ثواب داره
دوستان چند نکته:
قیمتش چنده؟
من از علالدین آشغالشو خریدم 5 هزار تومن..! اورجینالش رو هم گیر نیاوردم تا حالا..!! :41:
امکان نداره همچین چیزی!!
با اين كارم كه شما گفتيد گوشي روشن ميشه.
فكر كنم تو آپديت استسنا باشه.
aminshirazi
02-02-2008, 00:41
:41:سلام من تازه w950 خریدم موقع خرید فروشنده یه کد عجیب به موبایل داد که یه سری اطلاعات برای رفع ایرادهای احتمالی گوشی و .... میداد این کد یه چیزی مشابه این بود که فقط با دکمه * و دکمه ء چرخان کنار گوشی انجام میشد:
* یکبار بالا ** دوبار پایین * یکبار بالا
یا چیزی مشابه این که هر کاری کردیم حاضر نشد کد رو بهمون بگه ، میگفت این فقط مخصوص یه سری موبایل فروشیای حرفه ای هست و...
حالا کسی از کد صحیح مشابه چیزی که من گفتم اطلاعی داره؟:41::18:
farshad86
02-02-2008, 00:42
اینم از مشکلات مموری نداشتن گوشی!
کسی تاحالا آپدیت کرده؟ نکنه آپدیت کنم آنتن بپره!(مثل p1 )
یه خبر بدید از آپیدیت
farshad86
02-02-2008, 00:50
:41:سلام من تازه w950 خریدم موقع خرید فروشنده یه کد عجیب به موبایل داد که یه سری اطلاعات برای رفع ایرادهای احتمالی گوشی و .... میداد این کد یه چیزی مشابه این بود که فقط با دکمه * و دکمه ء چرخان کنار گوشی انجام میشد:
یا چیزی مشابه این که هر کاری کردیم حاضر نشد کد رو بهمون بگه ، میگفت این فقط مخصوص یه سری موبایل فروشیای حرفه ای هست و...
خوب چرت و پرت گفته:31:
این رو همه تقریبا میدونن!
بالا * پایین پایین * پایین *
:8:
اینم از مشکلات مموری نداشتن گوشی!
کسی تاحالا آپدیت کرده؟ نکنه آپدیت کنم آنتن بپره!(مثل p1 )
یه خبر بدید از آپیدیت
نه عزیزم مشکلی نیست.
با خیال راحت آپدیت کن..
Original Titan
02-02-2008, 11:24
من هم w950 دارم درسته این کدو همه گوشی های سونی دارن کد به این ترتیبه:
<*>>*>*
حالا برای w950 به این ترتیبه
بالا ستاره، پایین،پایین ستاره،پایین ستاره
mehdi_vsgh
02-02-2008, 12:18
کسی از ماجرا آپدیت جدید این گوشی چیزی نمیدونه؟؟
™Enter_The_Love
02-02-2008, 17:25
امکان نداره همچین چیزی!!
با اين كارم كه شما گفتيد گوشي روشن ميشه.
فكر كنم تو آپديت استسنا باشه.
همین که ایشون گفت
سلام بر دبل 950 داران عزیز
من یه درخواستی داشتم
دوست من این گوشی رو داره و نتونسته نرم افزار trutap رو درست روش اجرا کنه (نصب میشه)
مثل اینکه با فینگر تاچش مشکل داره
خواستم شما هم یه تستی بزنید ببینین واستون درست کار میکنه یا نه؟
توضیح درباره trutap:
یه نرم افزار بی نظیر برای لاگین و چت کردن توی یاهو مسنجر
امکان ارسال مسیج با هزینه خیلی کمتر از معمول
و کلی امکانات دیگه ...
همونطور که فهمیدید فقط به درد ایرانسل میخوره
لینک ها:
لینک خود سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود نرم افزار برای دبل 950:
لینک صفحه مربوطه در getjar:
روی ان 73 من که مثل ساعت کار می کنه
کسی اینجا ایرانسل نداره که یه امتحانی بکنه؟
mehdi_vsgh
02-02-2008, 18:59
رفتم یه چسب قطرهای خریدم با چسب قلم گوشیمو چسبوندم :)
sari-1369
02-02-2008, 21:59
کسی اینجا ایرانسل نداره که یه امتحانی بکنه؟
سلام دوست عزيز ...
اين نرم افزارو به راحتي روي p990 نصب و اجرا كردم ....
ولي مثل اينكه باري اسفاده از امكاناتش بايد عضو شيم ...
من كه نتونستم عضو شم ولي اگر تو تو اين سايت اكانت داري بده تا من امتحان كنم .
رفتم یه چسب قطرهای خریدم با چسب قلم گوشیمو چسبوندم :)
خوب اين كاري كه شما كرديد موقتي هست.منم همين بلا سر قلم گوشيم اومد چسبوندمش.اما بازم از همون جا جدا شد.چند بار ديگه هم چسبوندم دوباره كنده شد آخر دست رفتم يه دونه خريدم البته از اين چچيني ها.
چسب قطره اي همه چيز را خوب ميچسبونه الا پلاستيك اگه پلاستيك را هم خوب ميچسبوند اون موقع در خود چسب هم به خود چسب مي چسبيد وديگه باز نميشد.:31:
سلام دوست عزيز ...
اين نرم افزارو به راحتي روي p990 نصب و اجرا كردم ....
ولي مثل اينكه باري اسفاده از امكاناتش بايد عضو شيم ...
من كه نتونستم عضو شم ولي اگر تو تو اين سايت اكانت داري بده تا من امتحان كنم .
روی p990 که میدونم جواب میده
چون کیبرد داره و دکمه بالا و پایین داره
البته بازم با فینگر تاچش مشکل داره
میخواستم ببینم روی دبلیو 950 درست کار میکنه یا نه
در ضمن اگه از سایت نتونستی عضو بشی بعد از نصب نرم افزار (که از گت جر دانلود کردی) میتونی از طریق خود نرم افزار عضو بشی
mehdi_vsgh
02-02-2008, 23:16
خوب اين كاري كه شما كرديد موقتي هست.منم همين بلا سر قلم گوشيم اومد چسبوندمش.اما بازم از همون جا جدا شد.چند بار ديگه هم چسبوندم دوباره كنده شد آخر دست رفتم يه دونه خريدم البته از اين چچيني ها.
چسب قطره اي همه چيز را خوب ميچسبونه الا پلاستيك اگه پلاستيك را هم خوب ميچسبوند اون موقع در خود چسب هم به خود چسب مي چسبيد وديگه باز نميشد.:31:
حالا دیگه مارو نترسون :(
farshad86
03-02-2008, 01:10
حالا دیگه مارو نترسون :(
من چند وقته قلمم شکسته & با چسب قطره ای (آلفا انگار اسمش بود) چسبوندم تا الان که هیچیش نشده:31:
فکر نمیکنم دیگه بشکنه ولی باهاش خشن کار نمیکنم:10::27:
amir_cjcj
03-02-2008, 03:55
:46:قلم اورجینال این گوشیرو یجا تو قزوین داره میده 8 تومن خیلی هم عالی هست . (من فردا میرم میبینم اگه داشت خبرشو بهتون میدم و آدرس هم میدم)
:27::27::27::27::27:
amir_cjcj
03-02-2008, 04:02
:27:
سلام دوستان
فایل های آفیس چطور؟
با تشکر و یا علی.
بله با نسب دو برنامه +pdf و office uiq میتونید هم فایلهای پی دی اف رو بخونید هم فایلهای آفیس رو (با بهترین امکانات ویرایش آفیس):27::27::46::27:
amir_cjcj
03-02-2008, 04:10
آره آقا من آپدیت کردم تقریبا دو برابر مدت زمان آپدیتهای قبلی طول میکشه . این آپدیت هیچ تغییری در شکل ظاهری و برنامه ها نمیده . سرعت رو بسیار افزایش میده . ورژن تمامی نرم افزارها میره بالا . دستگاههایی که قفل میکنن دیگه نمیکنن . ریست اتوماتیک دستگاه هم کم میشه .
من که ازش راضیم فوق العاده اس ..:27::27:
amir_cjcj
03-02-2008, 05:22
همین که ایشون گفت
اگه تو w950 فونت از کامپیوتر بریزیم یه راه داره تا گوشی درست بشه اونم فلش کردن به وسیله ی باکس .
دوست عزیز گوشیرو ببر یه تعمیرات موبایل بگو مموری 4GB گوشیرو با فلش باکس فورمت کنه .
این راه رو یکی از دوستان من انجام داده جواب داد . :31::27::5::10::46:
sari-1369
03-02-2008, 11:16
روی p990 که میدونم جواب میده
چون کیبرد داره و دکمه بالا و پایین داره
البته بازم با فینگر تاچش مشکل داره
میخواستم ببینم روی دبلیو 950 درست کار میکنه یا نه
در ضمن اگه از سایت نتونستی عضو بشی بعد از نصب نرم افزار (که از گت جر دانلود کردی) میتونی از طریق خود نرم افزار عضو بشی
اگه منظورت كيبورد دومشه ... من اون كيبوردو كندم ..
و بدون اون كار ميكنم .
اگه منظورت كيبورد دومشه ... من اون كيبوردو كندم ..
و بدون اون كار ميكنم .
نه من کیبورد اصلی رو میگم
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
sari-1369
03-02-2008, 20:37
نه من کیبورد اصلی رو میگم
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
آره درست كار ميكنه ...
تا الان كه مشكلي نداشته ..
يه سوال ...
از تو سايتش ميشه عضو شد ؟
اگه ميشه آدرس سايتشو واسم بزار ...
چند صفحه پیش نوشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه نفر با w950 خودش یه امتحانی بکنه که عالی میشه
اگه تو w950 فونت از کامپیوتر بریزیم یه راه داره تا گوشی درست بشه اونم فلش کردن به وسیله ی باکس .
دوست عزیز گوشیرو ببر یه تعمیرات موبایل بگو مموری 4GB گوشیرو با فلش باکس فورمت کنه .
اگه ممکنه مشخصات نرم افزار آپدیت شده رو بذارید...
نه عزیزم...
خیلی راحت گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و از توشاخه resource فونتها رو پاک میکنی.
همه چیز حل میشه.
نه عزیزم...
خیلی راحت گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و از توشاخه resource فونتها رو پاک میکنی.
همه چیز حل میشه.
شما يه چند صفحه آخرا بخون ميفهمي مشكل چييه.
وقتي فونت اشتباهي رو گوشي بريزي اصلا گوشي بوت نمي شه تا درايور اون تو كامپيوتر ساخته بشه.
Green_life
05-02-2008, 23:45
سلام دوستان
گوشی من w950 هست.چند وقت پیش برنامه فارسی کردن sms روش ریختم و این برنامه باید حتما روی مموری کارت یا هارد گوشی نصب بشه تا قابل اجرا باشه.بعد از ریختن این برنامه روی هارد دیسک گوشیم, چند تا از فونت های این برنامه را تغییر دادم و سپس گوشی را ریستارت کردم.بعد از اون هر چی گوشی را روشن میکنم قبل از اینکه بالا بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره ریست میشه.در کل دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
گفتم شاید با آپدیت مشکل حل بشه.آپدیتش کردم ولی درست نشد.بردم بیرون به چند جا دادم فلش کردن ولی درست نشد.مشکل اینجاست که این برنامه رو هارد ذخیره شده و حالا هر چقدر من گوشی را فلش کنم تاثیری نداره.چون فلش دست به محتویات هارد دیسک نمیزنهحالا به نظر شما دوستان چه کار باید کنم و چطور میشه به هارد گوشی دسترسی پیدا کنم تا برنامه را پاک کنم یا هارد را فورمت کنم.
لطفا کمک کنید که خیلی حالم گرفته:41:
احیانا اون برنامه کریستال عربیک نبوده..؟!
شما يه چند صفحه آخرا بخون ميفهمي مشكل چييه.
وقتي فونت اشتباهي رو گوشي بريزي اصلا گوشي بوت نمي شه تا درايور اون تو كامپيوتر ساخته بشه.
اولا قرار نیست کامپیوتر درایور گوشی رو بشناسه.
وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل کردی، برو تو مد fast transfer file ، چون در این حالت فقط از رم استفاده میشه و به گوشی هیچ کاری نداره، عملا تمام امکانات گوشی غیر از رم از کار می افتن.
حالا از شاخه resources میتونی فونتها رو پاک کنی.
سلام دوستان
گوشی من w950 هست.چند وقت پیش برنامه فارسی کردن sms روش ریختم و این برنامه باید حتما روی مموری کارت یا هارد گوشی نصب بشه تا قابل اجرا باشه.بعد از ریختن این برنامه روی هارد دیسک گوشیم, چند تا از فونت های این برنامه را تغییر دادم و سپس گوشی را ریستارت کردم.بعد از اون هر چی گوشی را روشن میکنم قبل از اینکه بالا بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره ریست میشه.در کل دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
گفتم شاید با آپدیت مشکل حل بشه.آپدیتش کردم ولی درست نشد.بردم بیرون به چند جا دادم فلش کردن ولی درست نشد.مشکل اینجاست که این برنامه رو هارد ذخیره شده و حالا هر چقدر من گوشی را فلش کنم تاثیری نداره.چون فلش دست به محتویات هارد دیسک نمیزنهحالا به نظر شما دوستان چه کار باید کنم و چطور میشه به هارد گوشی دسترسی پیدا کنم تا برنامه را پاک کنم یا هارد را فورمت کنم.
عزیز دل برادر!
اگه کریستال نصب کردی که... آخه چرا نصب کردی؟ این برنامه sign نشده و پولیه...
mehdi_vsgh
06-02-2008, 20:46
سلام دوستان
اینهمه دارن میگن که کریستال را نصب نکنین خطرناکه.....
بازم شما رفتین نصب کردین؟
Green_life
06-02-2008, 23:10
اینهمه دارن میگن که کریستال را نصب نکنین خطرناکه.....
بازم شما رفتین نصب کردین؟
آقایون من کریستال نصب نکردم
راستشو بخواید ایراد از جای دیگه است.این برنامه را که نصب کردم کار میکرد ولی از فونتش خوشم نیومد برا همین فونتشا که روی هارد دیسک نصب کرده بود پاک کردم و به جاش چند تا فونت از خود ویندوز توی اونجا کپی کردم .اولش فونت ها کار می کرد ولی بعدش یه فونت سنگین از ویندوز کپی کردم که ظاهرا نتونسته بخونتش .لطفا بگید چطور پاکش کنم.خواهشا" راهنمائی کنید
mehdi_vsgh
07-02-2008, 17:32
چه برنماه ای نصب کردی؟؟؟
اسمش چی بید؟
Farbod_h
07-02-2008, 18:09
راستشو بخواید ایراد از جای دیگه است.این برنامه را که نصب کردم کار میکرد ولی از فونتش خوشم نیومد برا همین فونتشا که روی هارد دیسک نصب کرده بود پاک کردم و به جاش چند تا فونت از خود ویندوز توی اونجا کپی کردم .اولش فونت ها کار می کرد ولی بعدش یه فونت سنگین از ویندوز کپی کردم که ظاهرا نتونسته بخونتش .لطفا بگید چطور پاکش کنم.خواهشا" راهنمائی کنید
از سرويس من تست كردي؟ شايد بشه كاري كرد
قبل از اينكه بخواد ريست شه
بالا
*
پايين
پايين
*
پايين
*
شايد بتوني هارد رو فرمت كني
سلام دوستان:
چطوری میشه به اینترنت متصل شد لطفا کمکم کنید؟؟(از طریق ایرانسل)
مرسی از لطف همتون
Green_life
07-02-2008, 23:08
از سرويس من تست كردي؟ شايد بشه كاري كرد
قبل از اينكه بخواد ريست شه
بالا
*
پايين
پايين
*
پايين
*
شايد بتوني هارد رو فرمت كني
دوست عزیز W950 که بالا و پائین نداره(joyestic نداره)! چطور این روش را تست کنم؟؟
امروز دوباره بردم بیرون برا تعمیر.طرف دوباره فلش کرد اما نشد.گفتاحتمالا" باید آیسی فلشش عوض بشه:41:
دوست عزیز W950 که بالا و پائین نداره(joyestic نداره)! چطور این روش را تست کنم؟؟
امروز دوباره بردم بیرون برا تعمیر.طرف دوباره فلش کرد اما نشد.گفتاحتمالا" باید آیسی فلشش عوض بشه:41:
منظور دوستمون از بالا و پايين همين كليد اسكرول بغل گوشي هست.
amir_cjcj
08-02-2008, 03:36
اولا قرار نیست کامپیوتر درایور گوشی رو بشناسه.
وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل کردی، برو تو مد fast transfer file ، چون در این حالت فقط از رم استفاده میشه و به گوشی هیچ کاری نداره، عملا تمام امکانات گوشی غیر از رم از کار می افتن.
حالا از شاخه resources میتونی فونتها رو پاک کنی.
ببین عزیز شما اگه کابل گوشیرو وصل کنی در حالتی که گوشی هنوز آپ نشده اصلا منوی انتخاب نوع اتصال برای شما نمیاد که بخوای fast transfer file رو انتخاب کنی در ضمن این راهارو من دو هفته پیش به دوستمون گفتم امتحان کرد نشد . الانم تنها راهش همون فرمت کردن رم 4گیگ گوشی بوسیله ی دستگاه باکسه :13::13::13::10:
amir_cjcj
08-02-2008, 03:41
من فکر میکنم منظور دوستمون از برنامه همون resourse هست . ایشون هم به مشکل نفر قبلی دچار شده . دوست عزیز به اون دوستمونم گفتم تنها راه رهایی از این مشکل فرمت رم 4گیگ گوشی به وسیله ی دستگاه باکس . (البته همه جا این کارو بلد نیستن) :27::27:
mehdi_vsgh
08-02-2008, 11:07
سلام دوستان:
مرسی از لطف همتون
کد مربوطه را بزن دیگه کاری نداره
یا یه اس ام اس به 2225 بفرست و اولش یه حرف s بزن بعد یه فاصله بعد شماره imei گوشی را بزن
Original Titan
08-02-2008, 11:40
آقا تعمیر گاه خوب که اوستا باشه واسه W950 کجا تو تهران سراغ دارید؟
من Usb ام خراب شه کجا بدم درست کنن؟ که خراب ترش نکنه؟
mehdi_vsgh
08-02-2008, 12:59
ببر نمایندگیش
سلام من دوست enter_the_love هستم :
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟:19:
امکان نداره همچین چیزی!!
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟
سلام دوستان
من هم مشکلی مثله شما دارم شما تونستی کاری بکنی؟؟؟؟:19:
mehdi_vsgh
08-02-2008, 17:17
سیلام
یه مشکل کوچولو دارم
یه مدتی طولانی هستش که یه گزینه تو قسمت messaging من اضافه شده (درست زیر messages)
میخوام اونو حذف کنم چطوری میشه اینکارو کرد؟
اسمش اینه:
sync'd email
Original Titan
08-02-2008, 23:43
ببر نمایندگیش
من می خوام یه جایی باشه که تضمینی گوشیم رو درست کنه
آقا خواهشا اگه کسی می دونه جواب بدید
فک کنم باید آی سی USB عوض بشه
Original Titan
08-02-2008, 23:45
سیلام
یه مشکل کوچولو دارم
یه مدتی طولانی هستش که یه گزینه تو قسمت messaging من اضافه شده (درست زیر messages)
اسمش اینه:
sync'd email
دس بهش نزنی بهتره
یا اگه خواستی باید گوشیت را Master Reset کنی
sari-1369
09-02-2008, 00:09
سیلام
یه مشکل کوچولو دارم
اسمش اینه:
sync'd email
دقيقا يادم نيست ولي تو مسير زير دنبال email acont begard و اونجا يه سري تنظيماتو دست بزن ... مثل enabel يا disabel .... ازين جور چيزا ..
meno / tools / contorol panel / mesage / email acont
سلام دوستان
سلام
من نه خودم این گوشی رو دارم و نه قصد نا امید کردن شما رو
اما برا یکی از دوستام همچین مشکلی پیش اومد . مال اونم دقیقا با روشن شدن ریست میشد . یه مورد مشابه هم تو یکی از فرومها دیدم که اسمش یادم نیست .
تو هر دو مورد متاسفانه فلش 4 گیگی گوشی سوخته بود و باید عوض می شدن .
پیشنهاد می کنم به یه متخصص در این زمینه نشون بدی گوشیتو .
فکر می کنم مشکل سخت افزاری باشه . وگرنه با آپدیت شدن باید برطرف میشد . چون یه جورایی شبیه فلش عمل می کنه . در ضمن تا اونجایی که من میدونم گوشی موقع بالا اومدن و قبل از لود شدن کامل به حافظه ی جانبی کاری نداره فقط رم رو چک می کنه .
به نظر من باید مشکل سخت افزاری باشه که دائم ریست میشه
Green_life
09-02-2008, 01:42
سلام
من نه خودم این گوشی رو دارم و نه قصد نا امید کردن شما رو
اما برا یکی از دوستام همچین مشکلی پیش اومد . مال اونم دقیقا با روشن شدن ریست میشد . یه مورد مشابه هم تو یکی از فرومها دیدم که اسمش یادم نیست .
تو هر دو مورد متاسفانه فلش 4 گیگی گوشی سوخته بود و باید عوض می شدن .
پیشنهاد می کنم به یه متخصص در این زمینه نشون بدی گوشیتو .
فکر می کنم مشکل سخت افزاری باشه . وگرنه با آپدیت شدن باید برطرف میشد . چون یه جورایی شبیه فلش عمل می کنه . در ضمن تا اونجایی که من میدونم گوشی موقع بالا اومدن و قبل از لود شدن کامل به حافظه ی جانبی کاری نداره فقط رم رو چک می کنه .
به نظر من باید مشکل سخت افزاری باشه که دائم ریست میشه
دوست عزیز من گوشی را پیش صد تا تعمیر کار بردم. با هزار تا باکس و از طریق اینترنت فلش کردند ولی جواب نداد
طرف به من گفت اگه اینطوری درست نشه باید آیسی فلش عوض بشه.شما آمار قیت اونو ندارید؟؟
آخه من نمی دونم یه فونت چطوری این بلا را به سر گوشی آورد؟؟!!:41:
سلام دوستان:
مرسی از لطف همتون
یه تاپیک به همین اسم هست.
بگردی، حتما پیدا میکنی...
یکی نیست بگه که "آپدیت جدید W950" اومده یا نه؟!
آخه قرار نبود سونی-اریکسون دیگه برای این گوشی آپدیت بده...
™Enter_The_Love
09-02-2008, 19:41
دوست عزیز من گوشی را پیش صد تا تعمیر کار بردم. با هزار تا باکس و از طریق اینترنت فلش کردند ولی جواب نداد
طرف به من گفت اگه اینطوری درست نشه باید آیسی فلش عوض بشه.شما آمار قیت اونو ندارید؟؟
آخه من نمی دونم یه فونت چطوری این بلا را به سر گوشی آورد؟؟!!:41:
مثل اینکه حدود 60-70 تومان هست
mehdi_vsgh
09-02-2008, 19:50
میگن اپدیت جدید اومده والا من که هنوز تستش نکردم
!Bikhaneman!
09-02-2008, 23:37
سلام به همگی
یه سوال ساده اما خیلی کاربردی :
بزرگترین مشکلاتی که W950 داره و شما رو ناراضی کرده چیاست ؟
من P990 دارم با موزیکش راحت نیستم و به خاطر نداشتن شورتکات مناسب برای موزیک ناراضیم کرده . اما از بقیه چیزاش ناراضیم .
وقتی به اینترنت وصل میشم و چند صفحه باز میکنم ، موزیک پلیر متوقف میشه !! W950 هم اینطوریه ؟
فونت فارسی و صفخات اینترنتی فارسی رو باز میکنه ؟
چینی و غیر چینی داره ؟ اصل و فرع داره ؟
!Bikhaneman!
10-02-2008, 00:42
سلام به همگی
من P990 دارم با موزیکش راحت نیستم و به خاطر نداشتن شورتکات مناسب برای موزیک ناراضیم کرده . اما از بقیه چیزاش راضیم .
وقتی به اینترنت وصل میشم و چند صفحه باز میکنم ، موزیک پلیر متوقف میشه !! W950 هم اینطوریه ؟
صفخات اینترنتی فارسی رو باز میکنه ؟
g.businessman
10-02-2008, 02:41
سلام به همگی
من P990 دارم با موزیکش راحت نیستم و به خاطر نداشتن شورتکات مناسب برای موزیک ناراضیم کرده . اما از بقیه چیزاش راضیم .
صفخات اینترنتی فارسی رو باز میکنه ؟
سلام دوست عزیز
در مورد سوال اولت باید بگم که فکر نمیکنم w950 مشکل خاصی داشته باشه! :20:
مشکل شورت کات برای موزیک وجود نداره.
در گوشی های سری w موزیک بر هر چیز دیگری ارجحیت داره.تو هیچ شرایطی موزیک خودبخود قطع نمیشه. مگر به فرمان خودت. من p990 نداشتم . اما حتی موقع گوش دادن به موزیک اگه کسی باهات تماس بگبره هم موزیک رو قطع نمیکنه و با بوق های ممتد تماس رو اعلام میکنه. w های قبلی که داشتم اینجوری نبود(w900-w800-w810)
صفحات اینترنتی فارسی رو نمیدونم . ولی فکر کنم اگه فونت فارسی رو گوشی باشه نشون بده.
سوال اخرتم باید بگم که تا حالا تقلبی این گوشی رو تو بازار ندیدم.90 درصد شایدم 100 درصد 950 ها سریال اصلین . حتی اونایی که پکشون کامل نیست. دلیلشم معلومه.گوشی ای که یوزر خاص داره و مشتری جنرال نداره معمولا سر هک یا تولید تقلبیش کسی وقت نمیزاره
w950 اصلش ساخت چینه البته نه چینیه در پیت از نوع در جه 1.و به صورت نادر فقط با باتری ژاپنی مشاهده شده
من که تا بحال هیچ مشکلی با این گوشی نداشتم.
آپدیتش هم کردم، خیلی هم بهتر شده.
فکر کنم اونایی به مشکل بر میخورن که گوشیشون اوریجینال نیست یا تقلبیه...
nakhordemast
10-02-2008, 11:52
سلام دوستان من از کلوپ بغلی اومدم. حافظه داخلی 950 به شکل هارد دیسک هست یا فلش مموری؟
تایپ کردن با کیبردش سخته؟ در قایسه با بقیه گوشی ها؟
فارسی میشه. یعنی اس ام اس فارسی و دیدن صفحات فارسی اینترنت.
من 990 دارم اگر از دوربین صرف نظر کنم دیگه چه تفاوتهایی یا برتری یا ضعف نسبت به 990 داره؟
ممنون میشم جواب میدین:10:
mehdi_vsgh
10-02-2008, 12:51
سلام دوستان من از کلوپ بغلی اومدم. حافظه داخلی 950 به شکل هارد دیسک هست یا فلش مموری؟
تایپ کردن با کیبردش سخته؟ در قایسه با بقیه گوشی ها؟
فارسی میشه. یعنی اس ام اس فارسی و دیدن صفحات فارسی اینترنت.
من 990 دارم اگر از دوربین صرف نظر کنم دیگه چه تفاوتهایی یا برتری یا ضعف نسبت به 990 داره؟
ممنون میشم جواب میدین:10:
فکر کنم یکی از دوستان به طور کامل جوابتون را دادن
کافیه یه صفحه به عقب برگردین
!Bikhaneman!
10-02-2008, 14:29
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن
اما در جواب دوست عزیز جناب nakhordemast :
برتریهایی که P990 در مقایسه با W950 داره :
1- سایز صفحه نمایشش بزرگتره (در حد چند میلیمتر)
2- دوربین خوب و فلاش خوب داره
3- باتریه قوی تری داره
4- WiFi داره
5-مموری خوره (از دید من این خیلی مهم نیست اما از دید خیلیها این یه مزیته)
اما به نظرم W950 فقط 2برتری نسبت به P990 داره :
1- حافظه داخلی 4گیگ
2-موزیک پلیر بودن
3- ؟؟ اگه قابلیت ضبط صدارو داشته باشه یه مزیت دیگه هم بهش اضافه میشه
خیلی جاها خوندم W950 کیبورد سختی داره و در کل راحت نیست .
در کل با توجه به این موارد ، کسی که موزیک براش مهم نباشه اشتباهه که بره W950 بخره . من P990 دارم اما شدیداً به یه گوشیه MP3 Player با شورتکاتهای مناسب و صفحه نمایش تاچ نیاز دارم که فعلا ً این ویژگیها فقط در W950 وجود داره (با توجه به قیمت)
خیلی سخته بخوای قید دوربینو بزنیم اما وقتی مجبور بشیم چاره ای نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nakhordemast
10-02-2008, 15:35
ممنون از دوستای عزیز. فقط میشه صفحات فارسی اینترنت رو با 950 دید یا نه؟:10:
mehdi_vsgh
10-02-2008, 21:06
ممنون از دوستای عزیز. فقط میشه صفحات فارسی اینترنت رو با 950 دید یا نه؟:10:
اگه فونتای فارسی را بریزی بله میشه
(فکر کنم p990 هم همینطوریه باید حتما فونتای فارسی را بریزی توش تا بتونی مسیجها و صفحات اینترنتی فارسی را باهاش دید)
سلام دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزار
HandDee GTuner (SP) guitar tuner 1.2.1
رو ميخواستم.
g.businessman
10-02-2008, 22:34
3- باتریه قوی تری داره
4- WiFi داره
1- حافظه داخلی 4گیگ
2-موزیک پلیر بودن
در کل با توجه به این موارد ، کسی که موزیک براش مهم نباشه اشتباهه که بره W950 بخره . من P990 دارم اما شدیداً به یه گوشیه MP3 Player با شورتکاتهای مناسب و صفحه نمایش تاچ نیاز دارم که فعلا ً این ویژگیها فقط در W950 وجود داره (با توجه به قیمت)
خیلی سخته بخوای قید دوربینو بزنیم اما وقتی مجبور بشیم چاره ای نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کن دوست عزیز من!
w950 واقعا یه گوشیه خاصه! برای ادمهای خاص! در واقع یه مدل مفهومیه. بنابر این شاید نتونه انتظارات خیلی هارو به صورت کامل از یه گوشی نرمال براورده کنه. در اولین نگاه ترکیب رنگ ها و شکل و شمایل گوشی تحسین افراد رو بر می انگیزه. اما وقتی میفهمن دوربین نداره تا فردا هم از مزایاش بگی انگار نه انگار. بنابر این قبل از خرید باید مساله عدم وجود دوربین کاملا(تاکید میکنم) برات حل شده باشه!
زمانی که من داشتم 950 میگرفتم 960 چند روزی وارد بازار شده بود. قیمتشم 650 تومن بود . بعید هم هست حالا حالاها به 450 برسه!(یه قیمت منطقی) ولی من 960 نگرفتم به چند دلیل.
950 قشنگ تر از 960 هستش .
با ما به التفاوت این 2 گوشی یعنی 380 تومن بهترین دوربین دیجیتال 12 مگا پیکسل سونی یا کانن یا کداک رو میشه گرفت.بماند که با کمتر از اینها هم میشه و یه چیزی هم زیاد میاد!
فیلم برداری اکثر گوشی های se (به جز w900 تا حدودی بهتره اونم به خاطر 30 فریم بودنشه) ارزش هرینه کردن نداره.
حالا اگه مثل اکثر افراد بر این عقیده ای که این حرف درسته ولی کاش یه دوربین هم داشت یا اینکه بگی همه امکانات با هم بالاخره نیاز میشه شک نکن که این گوشی بدردت نمیخوره و پشیمون میشی.
این گوشی برای کسایی که عاشق گوش دادن به موزیک هستن طراحی شده . در واقع برای دیوانگان سبک های موسیقی. بنابر این اکثر تمرکز کارخونه رو همین مساله بوده. و فکر کنم موفق هم بوده.
گوشی شیک،با کلاس و بیزنسیه . شاید بشه گفت بیشتر به درد مدیران جوان اهل دل میخوره!
و اما معایب:
مشکلی که کمی شاید ناراحت کننده باشه . سختیه اس ام اس فرستادن با دکمه ها هستش .که البته اگه دست های پیانویی داشته باشی مشکلی نداری ولی اگه انگشتات مثل انگشتای خودم باشه یکم سخته!
راحتت کنم نباید اهل اس ام اس بازی زیاد باشی. اما به مرور زمان عادت میکنی و دستت تند تر میشه.
نبود wi-fi که کاملا بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه.
نتیجه گیری:
اگه دوربین و اس ام اس بازی برات مهم نیست 950 بهترین انتخابه موجوده.
اگر گاهی گداری نیاز به دوربین پیدا میکنی این گوشی رو بگیر و یه دوربین دیجیتال بالای متوسط .میشه کلا 450. اینجوری میتونی دوربین رو هم همیشه به کمرت وصل کنی(البه 960 هم میتونی در این صورت بگیری)
اگر مایه برات مهم نیست .960 بگیر. این مشکلات اخیرو که نوشتم نداره.اما به هر حال با 650 تومن یه 950 ارتقا داده شده داری و یه دوربین کاملا معمولی
اگه خیلی مایه داری هم میتونی 960 بگیری و هم یه دوربین دیجیتال خوب!
به هر حال بهترین تصمیم گیرنده فقط خودتی!
موفق باشی
سلام دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزار
رو ميخواستم.
ببين دوست عزيز اينجا جاي درخواست برنامه نيست.
شما بهتر تو بخش در خواست برنامه درخواستتا بيان كني
يا تو تاپيك زير:
موفق باشيد.
sari-1369
10-02-2008, 23:41
سلام دوستان ...
اين سوالو تو كلوپ 990 هم پرسيدم ولي جواب نگرفتم .
من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟
راستي اگه فرمتي معرفي كردين كه با نرم افزار خواصي باز ميشه لطفا اسم نرم افزارشم بگين .
ممنون
amir_cjcj
11-02-2008, 00:22
یلام به همه ی دوستان.
بله دوست عزیز آپدیت جدید این گوشی اومده و سونی اریکسون بر خلاف گفتش آدپیت جدید رو داده (این آپدیت فوق العاده عالیه از لحاظ سرعت گوشی توپ میشه )
در مورد سوال اون دوستمونم میتونم بگم که w950 هم تقلبی داره (ساخت کره جنوبی هست ) اما خیلی کم شاید توهر 200 تا گوشی یکیش کره ای باشه
هنوزم بعضی از دوستان مشکل فونت رو مطرح کردند . عزیزان من گفتم اسن مشکل فقط به وسیله ی فرمت شدن رم 4گیگ گوشی اونم به وسیله ی باکس درست میشه این کارم کاره هر کسی نیست.
C.J.C.J>>>>F<<<<
amir_cjcj
11-02-2008, 00:34
:31:
3- باتریه قوی تری داره
4- WiFi داره
1- حافظه داخلی 4گیگ
2-موزیک پلیر بودن
سلام .
تو سایت سونی اریکسون اندازه ی صفحه نمایش این دو گوشیرو با هم یکسان زده.(اگر به چشمبزرگتر میاد بخاطر قاب دورشه )
باتریهای این دوگوشیم هر دو از یک مدل هست:31:
من با نظرات g.businessman موافقم w950 گوشی خاصه . بهتره هر کسی این گوشی رونخره.فقط با یجاش مخالفم اونم اس ام اس هست (من قبل از w950 گوشیم p990 بوده با این خیلی تند تر p990 اس ام اس میدم ) در ضمن من خوره ی اس ام اس هستم . :31:
amir_cjcj
11-02-2008, 00:38
سلام دوستان ...
مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟
راستي اگه فرمتي معرفي كردين كه با نرم افزار خواصي باز ميشه لطفا اسم نرم افزارشم بگين .
ممنون
سلام دوست من .
به نظر من فایلت رو به فرمت Divx تبدیل کن چون هم کیفیت توپ داره هم اینکه حجم بالایی رو نمیگیره . 3gp بیشتر از 10 دقیقرو با لک نشون میده . mp4 هم حجمش فوق العاده بالا هست و کیفیتشم به Divx نمیرسه .
(اینم بگم که Divx کیفیتش با dvd برابری میکنه )
برنامشم Divx Player هست که تو کلو برنامه های UIQ3 میتونی ِداش کنی :31::27::11:
!Bikhaneman!
11-02-2008, 00:48
نگاه کن دوست عزیز من!
w950 واقعا یه گوشیه خاصه! برای ادمهای خاص! در واقع یه مدل مفهومیه. بنابر این شاید نتونه انتظارات خیلی هارو به صورت کامل از یه گوشی نرمال براورده کنه. در اولین نگاه ترکیب رنگ ها و شکل و شمایل گوشی تحسین افراد رو بر می انگیزه. اما وقتی میفهمن دوربین نداره تا فردا هم از مزایاش بگی انگار نه انگار. بنابر این قبل از خرید باید مساله عدم وجود دوربین کاملا(تاکید میکنم) برات حل شده باشه!
زمانی که من داشتم 950 میگرفتم 960 چند روزی وارد بازار شده بود. قیمتشم 650 تومن بود . بعید هم هست حالا حالاها به 450 برسه!(یه قیمت منطقی) ولی من 960 نگرفتم به چند دلیل.
با ما به التفاوت این 2 گوشی یعنی 380 تومن بهترین دوربین دیجیتال 12 مگا پیکسل سونی یا کانن یا کداک رو میشه گرفت.بماند که با کمتر از اینها هم میشه و یه چیزی هم زیاد میاد!
فیلم برداری اکثر گوشی های se (به جز w900 تا حدودی بهتره اونم به خاطر 30 فریم بودنشه) ارزش هرینه کردن نداره.
حالا اگه مثل اکثر افراد بر این عقیده ای که این حرف درسته ولی کاش یه دوربین هم داشت یا اینکه بگی همه امکانات با هم بالاخره نیاز میشه شک نکن که این گوشی بدردت نمیخوره و پشیمون میشی.
این گوشی برای کسایی که عاشق گوش دادن به موزیک هستن طراحی شده . در واقع برای دیوانگان سبک های موسیقی. بنابر این اکثر تمرکز کارخونه رو همین مساله بوده. و فکر کنم موفق هم بوده.
گوشی شیک،با کلاس و بیزنسیه . شاید بشه گفت بیشتر به درد مدیران جوان اهل دل میخوره!
و اما معایب:
مشکلی که کمی شاید ناراحت کننده باشه . سختیه اس ام اس فرستادن با دکمه ها هستش .که البته اگه دست های پیانویی داشته باشی مشکلی نداری ولی اگه انگشتات مثل انگشتای خودم باشه یکم سخته!
راحتت کنم نباید اهل اس ام اس بازی زیاد باشی. اما به مرور زمان عادت میکنی و دستت تند تر میشه.
نتیجه گیری:
اگر گاهی گداری نیاز به دوربین پیدا میکنی این گوشی رو بگیر و یه دوربین دیجیتال بالای متوسط .میشه کلا 450. اینجوری میتونی دوربین رو هم همیشه به کمرت وصل کنی(البه 960 هم میتونی در این صورت بگیری)
اگر مایه برات مهم نیست .960 بگیر. این مشکلات اخیرو که نوشتم نداره.اما به هر حال با 650 تومن یه 950 ارتقا داده شده داری و یه دوربین کاملا معمولی
موفق باشی
ممنون عزيز بابت توضيحات خوبت
منم هم با کلاس اين گوشي حال کردم هم به خاطر موزيک پلير بودن و در عين حال UIQ بودنش
با نداشتن دوربين کنار اومدم چون وقتي تونستم از خير فيلمبرداري محشر N93 بگذرم و P990 بگيرم پس مي تونم کلاً از خير دوربين بگذرم :19:
در مورد اس ام هم بايد بگم من الان دارم از P990ي که فلبپشو برداشتم استفاده ميکنم ! يعني اون دکمه هاي ريز 3*4 ميليمتريش :46: من به کيبورد مزخرف P990 عادت کردم پس W950 برام تو اين زمينه خداست !
فردا دارم يدونه ميگيرم . اميدوارم بتونيم با هم کنار بيايم
!Bikhaneman!
11-02-2008, 01:00
:31:
سلام .
تو سایت سونی اریکسون اندازه ی صفحه نمایش این دو گوشیرو با هم یکسان زده.(اگر به چشمبزرگتر میاد بخاطر قاب دورشه )
باتریهای این دوگوشیم هر دو از یک مدل هست:31:
من با نظرات g.businessman موافقم w950 گوشی خاصه . بهتره هر کسی این گوشی رونخره.فقط با یجاش مخالفم اونم اس ام اس هست (من قبل از w950 گوشیم p990 بوده با این خیلی تند تر p990 اس ام اس میدم ) در ضمن من خوره ی اس ام اس هستم . :31:
اندازه کلی بله اما به صورت جزئی نه :46: هردوتاشون 240x320px هستن اما :
W950 : 39*53 mm
P990 : 41*56 mm
باطری :
P990 Talk Time 9 hours
W950 Talk Time 7.5 hours
P990 Stand-by Time 400h
W950 Stand-by Time 340h
اینم مهمترین قسمت قضیه :
: Compatible Networks UMTS
P990 :
GSM 1800
GSM 1900
GSM 850
GSM 900
W950 :
GSM 1800
GSM 1900
GSM 900
!Bikhaneman!
11-02-2008, 01:27
راستی یادم رفت بپرسم..یه جایی خوندم کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در هر دوگوشی یکسانه ! بحثی که تو کیفیتش نیست..اما اگه صدای 950 از 990 ت هندزفری بلندتر نباشه که خیلی بد میشه.. کسی تا حالا تست کرده ؟
amir_cjcj
11-02-2008, 04:19
راستی یادم رفت بپرسم..یه جایی خوندم کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در هر دوگوشی یکسانه ! بحثی که تو کیفیتش نیست..اما اگه صدای 950 از 990 ت هندزفری بلندتر نباشه که خیلی بد میشه.. کسی تا حالا تست کرده ؟
آره من مقایسه کردم صداش بلند تره اما نه زیاد . بحث کیفیت هم که باید بگم w950 . w960 تنها گوشیهایی هستند که تا کنون کیفیت 64 بیتی داشتن کیفیت p990هم 32 بیتی هست .
(دوستان توجه کنید من بحث چند کاناله بودنشو نکردم یوقت بحث بیمورد درست نشه )
اینو واسه اونایی میگم که اطلاع ندارند به بعضی ها بر نخوره :
به تعداد نتهایی که یک باند میتواند پخش کند بیت میگن . (منظور از اینکه میگم دبلیو 950 64 بیتی هست اینکه 64 نت را بطور همزمان میتونه پخش کنه)
amir_cjcj
11-02-2008, 04:22
فردا دارم يدونه ميگيرم . اميدوارم بتونيم با هم کنار بيايم
پیشاپیش بهت تبریک میگم انتخاب خوبی کردی :10:
سلام دوستان ...
ممنون
شما براي اين كار بهتره كه فيلمتا به فرمت divx تبديل كني چون هم نسبتا حجمش كمه و هم كيفيت خوبه.
ريزوليشن هم رو همون 320*240 بزار باشه.
براي باز كردن اين فرمت هم تو گوشيت به divxplayer احتياج داري كه ميتوني تو تاپيك زير اين برنامه را پيدا كني.
به فرمت wmv هم ميتوني تبديل كني كه اگه رو گوشيت فريمور جديد باشه خوده گوشي اين فرمت را باز ميكنه اما ممكنه بعضي وقتا فاطي كنه در كل همون divx بهتره.
موفق باشيد.
!Bikhaneman!
11-02-2008, 14:52
آره من مقایسه کردم صداش بلند تره اما نه زیاد . بحث کیفیت هم که باید بگم w950 . w960 تنها گوشیهایی هستند که تا کنون کیفیت 64 بیتی داشتن کیفیت p990هم 32 بیتی هست .
(دوستان توجه کنید من بحث چند کاناله بودنشو نکردم یوقت بحث بیمورد درست نشه )
اینو واسه اونایی میگم که اطلاع ندارند به بعضی ها بر نخوره :
به تعداد نتهایی که یک باند میتواند پخش کند بیت میگن . (منظور از اینکه میگم دبلیو 950 64 بیتی هست اینکه 64 نت را بطور همزمان میتونه پخش کنه)
ممنون امیر جان بخاطر اطلاعات خوبت در مورد باند ...نمی دونستم خیلی حال کردم :8:
g.businessman
11-02-2008, 15:17
ممنون امیر جان بخاطر اطلاعات خوبت در مورد باند ...نمی دونستم خیلی حال کردم :8:
سلام- صدای 950 از سری های قدیم w کمی پایین تره. از p990 ولی کمی بلندتره.اما اگه برنامه ای نصب کنی که بهت انتخاب اکولایزر به صورت custom رو بده میتونی تمام باندها رو رو حداکثر بذاری .در اونصورت میتونی موفق بشی که کم کم شنواییتو ضعیف کنی!
اما دوستانی که خوره موسیقی گوش دادن هستند احتمالا متوجه شدن که صدای 950 کاملا استاندارد ،با کیفیت و مناسبه.پلیر ها یا گوسی های زیادی هستن که صدای خیلی بلند دارن حتی کیفیتشونم بد نیست. ولی بعد 10 دقیقه گوش دادن رو حداکثر صدا (به خار کیفیت مصنوعی) احساس میکنی که سرت بازار مسگرا شده .
موفق باشی-اگه خریدی تو تاپیک بگو که چند خریدی.
!Bikhaneman!
11-02-2008, 20:59
سلام- صدای 950 از سری های قدیم w کمی پایین تره. از p990 ولی کمی بلندتره.اما اگه برنامه ای نصب کنی که بهت انتخاب اکولایزر به صورت custom رو بده میتونی تمام باندها رو رو حداکثر بذاری .در اونصورت میتونی موفق بشی که کم کم شنواییتو ضعیف کنی!
اما دوستانی که خوره موسیقی گوش دادن هستند احتمالا متوجه شدن که صدای 950 کاملا استاندارد ،با کیفیت و مناسبه.پلیر ها یا گوسی های زیادی هستن که صدای خیلی بلند دارن حتی کیفیتشونم بد نیست. ولی بعد 10 دقیقه گوش دادن رو حداکثر صدا (به خار کیفیت مصنوعی) احساس میکنی که سرت بازار مسگرا شده .
من N91 داشتم و شهادت میدهم که هیچ گوشی ای به یگانگیه این گوشی در موزیک نیست :18: اگه صداشو تا ته بلند کنی به پرده گوش 100درصد صدمه وارد میشه . اما حال میده :27:
چشم..حتماً
™Enter_The_Love
11-02-2008, 21:11
هنوزم بعضی از دوستان مشکل فونت رو مطرح کردند . عزیزان من گفتم اسن مشکل فقط به وسیله ی فرمت شدن رم 4گیگ گوشی اونم به وسیله ی باکس درست میشه این کارم کاره هر کسی نیست.
C.J.C.J>>>>F<<<<
من به چند نفری گفتم گفتند نمیشه با باکس مموری 4 گیگ رو فرمت کرد ...( شاید بلد نبودند)
با چه باکسی باید اینکارو کرد ؟ مدل رو میدونید ؟ چرا کار هر کسی نیست؟
amir_cjcj
12-02-2008, 04:36
g.businessman جان من باهات موافقم . اما نداشتن custom برای افراد حرفه ای سازنده ی این گوشی زیاد مهم نیست . چون بهترین حالتها برای گوش دادن به انواع سبکها در این گوشی قرار داده شده .
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
amir_cjcj
12-02-2008, 04:38
من به چند نفری گفتم گفتند نمیشه با باکس مموری 4 گیگ رو فرمت کرد ...( شاید بلد نبودند)
با چه باکسی باید اینکارو کرد ؟ مدل رو میدونید ؟ چرا کار هر کسی نیست؟
والا ™Enter_The_Love جان من مدل باکس رو نمیدونم . اما اون دوستم که تونسته بود گوشیشو درست کنه گفت یجا تو دبی تعمیرات تخصصی داده واسش مموری 4 گیگ گوشی رو فلش کردن . اونجا بهش گفته بودن راهه دیگه ای بجز این نداره . من فکر میکنم تعمیرگاهای تخصصی تو تهران بتونن این کارو واست بکنن
:10:
g.businessman
12-02-2008, 06:45
g.businessman جان من باهات موافقم . اما نداشتن custom برای افراد حرفه ای سازنده ی این گوشی زیاد مهم نیست . چون بهترین حالتها برای گوش دادن به انواع سبکها در این گوشی قرار داده شده .
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
سلام دوست عزیز -درسته .منم صرفا به خاطر مقایسه کفتم! تازه نتیجشم گفتم! 950 از لحاظ موسیقی کامل و بی نقصه!
mehdi_vsgh
12-02-2008, 11:01
آقا چی میگین برا 950 آپدیت جدید اومده؟
من الان خواستم آپدیت کنم میگه گوشی شما اپدیت شدس
g.businessman
12-02-2008, 14:55
نه! ظاهرا شایعه بود.به منم همینو گفت ولی برای اینکه ضایع نشم یدور علکی اپدیت کردم!
sari-1369
12-02-2008, 20:51
يكي به من بگه اين چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ahriman323
12-02-2008, 21:31
سلام
دوستان امروز قلم گوشیمو گم کردم:41:
کسی قلم واسه فروش داره
فکر نکنم تو بازار باشه هست فابریکش؟
!Bikhaneman!
13-02-2008, 01:09
سلام
دوستان امروز قلم گوشیمو گم کردم:41:
کسی قلم واسه فروش داره
فکر نکنم تو بازار باشه هست فابریکش؟
من هر جا دنبال دست دو بودم میگفتن با یه قلم اضافه فلان تومن
پس مطمئنا از یه جایی میشه پیداش کرد :27:
nakhordemast
13-02-2008, 01:26
نگاه کن دوست عزیز من!
و اما معایب:
نتیجه گیری:
موفق باشی
آقا دمت گرم و سرت خوش باد. ممنون از اینهمه راهنمایی دلسوزانه که کردی.
nakhordemast
13-02-2008, 01:29
یلام به همه ی دوستان.
بله دوست عزیز آپدیت جدید این گوشی اومده و سونی اریکسون بر خلاف گفتش آدپیت جدید رو داده (این آپدیت فوق العاده عالیه از لحاظ سرعت گوشی توپ میشه )
در مورد سوال اون دوستمونم میتونم بگم که w950 هم تقلبی داره (ساخت کره جنوبی هست ) اما خیلی کم شاید توهر 200 تا گوشی یکیش کره ای باشه
C.J.C.J>>>>F<<<<
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فارسی بشه . توی اس ام اس و مهمتر از همه توی صفحات اینترنت. اگر نشه که کلااااا از خریدش منصرف میشم. بچه ها که 950 دارن شما گوشیتون فارسیه؟ اگر آره چطوری فارسی کردین. من 990 p دارم . به شیوه 990 فارسیش کردین؟
nakhordemast
13-02-2008, 01:30
باطری :
P990 Talk Time 9 hours
W950 Talk Time 7.5 hours
P990 Stand-by Time 400h
W950 Stand-by Time 340h
اینم مهمترین قسمت قضیه :
P990 :
GSM 1800
GSM 1900
GSM 850
GSM 900
W950 :
GSM 1800
GSM 1900GSM 900
یمشه میلی آمپر و مدل باطری هردو رو بذارید؟
لطفا در مورد اون قسمت هم یه توضیح بدید. 990 که GSM 850 داره چه مزیتی به حساب میاد . توی ایران هم ساپورت میشه؟ کلا قضیه چیه؟
nakhordemast
13-02-2008, 01:32
من نرم افزار
رو ميخواستم.
اگر پیداش کردی منم میخوامشششششش لطفا ندا بده:10:
nakhordemast
13-02-2008, 01:34
لطفا محتویات جعبه 950 رو شرح بدید. لطفا
parmida_pro
13-02-2008, 06:28
آقا من كه phonelock گوشي فراموش كردم رفتم فلش كنن يه جايي رفتم 1 روز ور رفت گوفت فلش نمي گيره
از اون روز ديگه با سيم كارت خودم هم بالا نمي آيد
رفتم پيش يكي كه ديگه خيلي بارش بود و خيلي معروف بود
اول يه نگاهي كرد گفت: اوه ه ه ه قفل شبكه شده اونم 5 تا قفله بعضي وقت ها واسه گوشي هاي هوشمند پيش مياد ولي اين يكي از استفاده فلش نادرست و بي تجربگي ولي با 30،35 هزار تومان درست ميشه چون بايد از توي اينترنت 50 تا lock بخرم
آيا درست ميگه يا نه آخه من تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم يعني داره اسكولم مي كنه؟
اگه اطلاعاتي دارييد بگين
باطری :
P990 Talk Time 9 hours
W950 Talk Time 7.5 hours
P990 Stand-by Time 400h
W950 Stand-by Time 340h
اینم مهمترین قسمت قضیه :
P990 :
GSM 1800
GSM 1900
GSM 850
GSM 900
W950 :
GSM 1800
GSM 1900
GSM 900
البته خیلی هم مهم نیست، یا بهتره بگم که اصلا مهم نیست. چون اصلا توی شبکه ایران از باند 850MHz استفاده نمیشه. این باند مخصوص کانادا و بخشهایی از آمریکاست.
البته اگه از قیافه یقور و گنده P990 بگذریم، داشتن WiFi یه مزیتی هست که خب W950 نداره.
آقا من كه phonelock گوشي فراموش كردم رفتم فلش كنن يه جايي رفتم 1 روز ور رفت گوفت فلش نمي گيره
از اون روز ديگه با سيم كارت خودم هم بالا نمي آيد
رفتم پيش يكي كه ديگه خيلي بارش بود و خيلي معروف بود
اول يه نگاهي كرد گفت: اوه ه ه ه قفل شبكه شده اونم 5 تا قفله بعضي وقت ها واسه گوشي هاي هوشمند پيش مياد ولي اين يكي از استفاده فلش نادرست و بي تجربگي ولي با 30،35 هزار تومان درست ميشه چون بايد از توي اينترنت 50 تا lock بخرم
آيا درست ميگه يا نه آخه من تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم يعني داره اسكولم مي كنه؟
اگه اطلاعاتي دارييد بگين
دوست عزیز!
اگه بری تو قسمت service menu -> service information -> sim locks ، اونوقت متوجه میشی که این گوشی یا شبکه (این رو نمیدونم) برای حفاظت داده ها و امنیت برقراری ارتباط شما روی sim و network 5 تا قفل گذاشته و اون آقایی که خیلی بارش بود، در واقع.....
ضمنا اگه اون طرف تجربه همچین کاری رو داشت دیگه نمیخواست دوباره پول بده و از اینترنت lock دانلود کنه!!!!
mehdi_vsgh
13-02-2008, 10:14
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فارسی بشه . توی اس ام اس و مهمتر از همه توی صفحات اینترنت. اگر نشه که کلااااا از خریدش منصرف میشم. بچه ها که 950 دارن شما گوشیتون فارسیه؟ اگر آره چطوری فارسی کردین. من 990 p دارم . به شیوه 990 فارسیش کردین؟
دوست عزیز من دیروز امتحان کردم
سونی اریکسون هیچ اپدیت جدیدی برای این گوشی ارائه نکرده
در مورد فارسی سازی هم 200 بار گفتم بله به همون روش 990 فارسی میشه
(بازم بگم؟؟؟؟)
nakhordemast
13-02-2008, 11:17
دوست عزیز من دیروز امتحان کردم
سونی اریکسون هیچ اپدیت جدیدی برای این گوشی ارائه نکرده
در مورد فارسی سازی هم 200 بار گفتم بله به همون روش 990 فارسی میشه
(بازم بگم؟؟؟؟)
مرسی عزیزم میخواستم مطمئن شم. آخه هر کسی یه چیزی میگه یکی حرف فلش کردن میزنه و ....
محتویات جعبه اش چیه؟
sari-1369
13-02-2008, 12:56
سلام دوستان .
2 تا سوال داشتم .
1. مي خواستم ببينم كه توي 950 هم مثل p990 مشكل ساعت sms هست ؟
2. فايل هايي كه از تو مسجينگ يا فايل منيجر پخش ميكنيم با واكمن گوشي اجرا ميشن ؟ ( فايل هاي صوتي و تصويري )
سلام دوستان .
2 تا سوال داشتم .
1. مي خواستم ببينم كه توي 950 هم مثل p990 مشكل ساعت sms هست ؟
2. فايل هايي كه از تو مسجينگ يا فايل منيجر پخش ميكنيم با واكمن گوشي اجرا ميشن ؟ ( فايل هاي صوتي و تصويري )
بله مشکل ساعت وجود داره. البته راه حلش رو هم بعضی دوستان دادند... البته من نتونستم ج.اب بگیرم.
اگه اشتباه نکنم واکمن فقط مسوول پخش فایلهای صوتی هست. اونم فایهایی که روی حافظه جانبی (4 گیگا) باشند.
mehdi_vsgh
13-02-2008, 16:34
مرسی عزیزم میخواستم مطمئن شم. آخه هر کسی یه چیزی میگه یکی حرف فلش کردن میزنه و ....
محتویات جعبه اش چیه؟
سلام
چه عجب!!!
محتویات جعبه:
گوشی :دی
دفترچههای راهنما
کابل usb
سیدی pc suite
یه سیدی حاوی یه سری نرم افزار
جا موبایلی :o
شارژر
parmida_pro
13-02-2008, 19:30
دوستان اين دو فيلم زير رو حتما ببينيد و بگيد:
چرا تم اين 950 با ما فرق داره يه جور ديگس بعدشم تو واكمن كه ميره رنگ رمينه سبز يا صورتي رنكي كه تو سايت سوني همين ولي واسه ما خاكستري
چجوري روي m600 سيستم عامل 950 رو ريخته
دوستان
کیفیت صداش و بلندی اون از n95 بیشتره؟
mehdi_vsgh
13-02-2008, 20:20
دوستان
بلندی را نمیدونم
ولی مطمئن هستم که کیفیتش به مراتب از N95 بالاتره
g.businessman
13-02-2008, 20:53
سلام
چه عجب!!!
محتویات جعبه:
دفترچههای راهنما
کابل usb
سیدی pc suite
شارژر
همه چیو گفتی فقط یه چیز یادت رفت
کابل اتصال مستقیم به سیستم صوتی :46:
mehdi_vsgh
13-02-2008, 20:54
دوستان
بلندی را نمیدونم
ولی مطمئن هستم که کیفیتش به مراتب از N95 بالاتره
mehdi_vsgh
13-02-2008, 20:58
همه چیو گفتی فقط یه چیز یادت رفت
کابل اتصال مستقیم به سیستم صوتی :46:
منظورت هندز فریه؟
sari-1369
13-02-2008, 23:05
منظورت هندز فریه؟
نه ...
منظور دوستمون اون كابلي بود كه دو سر قرمز و سفيد داره كه به تلوزيون يا اسپيكر و ازين جور چبزا وصل ميشه .
!Bikhaneman!
13-02-2008, 23:38
ظاهراً تو پک همه یه چیزی باید مفقود باشه !
من امروز با اجازتون به جمع دارندگان این گوشی پیوستم . تو پک گوشی من ، همه اینایی که دوستان گفتن بود به جزء این کابل صوتی اما کیف اورجینال با آرم واکمن توش بود که خیلی با حال و با کلاسه .
!Bikhaneman!
14-02-2008, 00:14
خوب..کلی تو اینترنت و اینور و اونور سرچ کردم کسی نتونست در مورد کیفیت و بلندی این گوشی سه جواب قانع کننده بهم بده ....تا اینکه بالاخره یدونه گرفتم و یه تست مفصل کیفیت موزیک تو هندزفری انجام دادم و با P990 ، مقایسه کردم .
شرایط :
هر دو گوشی رو با هندزفری W700 تست کردم .
هر دو گوشی رو با یه Track که توسط کابل USB تو هر کدومشون ریختیم تست کردم .
در دو حالت Normal و Mega Bass تست شدن .
و نتیجه :
این دوتا تو این زمینه هیچ فرقی ندارن حتی جالبه بدونید که من تفاوت کیفیت چندانی که محسوس اشه بین این دوتا ندیدم . قراره دوباره فردا با آهنگهای تکنو ، کلاسیک ، گیتار الکتریک و .. تست کنیم .
گفته میشد که بلندی صدای این گوشی نسبت به W های دیگه کمتره اما بنده به عنوان کسی که این گوشیها رو داشتم عرض میکنم خدمتتون . اگه نمره رو از 100 در نظر بگیریم :
N91 کیفیت : 93 بلندی : 100
COLOR="darkred"]N93 [/COLOR]کیفیت : 90 بلندی : 86
W950 کیفیت : 90 بلندی : 84 (شایدم بیشتر)
[
N73 کیفیت : 90 بلندی : 85
تعیین کیفیت بین 3 تا گوشیه بالا (N93-W950-N73) خیلی خیلی سخته . تقریباً تو یه سطحن . اما شرایط W950 برای موزیک پلیر بودن ، مناسبتره
W900 و W800 و K750 ، همونطور که تو gsmarena اومده ، یکسانن کیفیت : 88 بلندی : 85
W810 کیفیت : 88 بلندی : 80 (برخلاف اون چیزی که تو gsmarena گفته ! )
3250 کیفیت : 82 (Bass بسیار ضعیفه حتی با تعویض هندزفری هم خیلی خوب نمیشه) بلندی : 85
من به عنوان کسی که موزیک همه چیزشه ، اگه بخوام یه گوشی برای موزیک انتخاب کنم ، N91 رو انتخاب میکنم و اگه سیمبین UIQ مد نظرم باشه ، W950 که به جزء این ویژگی ، همونطور که گفتم ، شرایط خوبی برای موزیک پلیر بودن داره .
کلا این گوشی ، آدمو راضی نگه میداره تو این زمینه .
در ضمن..کسانی که هندزفری اصلی گوشی تو پکشون نبوده ، حتماً یه هندزفری ، حتی معمولیشو گیر بیارن و از قسمت اول هندزفری که همون ریموت کنترل باشه ، استفاده کنن . چون تو هر قسمتی از برنامه که که باشید ، می تونید با اون ریموت، پلیر رو راه بندازید .
nakhordemast
14-02-2008, 01:14
سلام
چه عجب!!!
محتویات جعبه:
دفترچههای راهنما
کابل usb
سیدی pc suite
شارژر
جالبه. یعنی هندز فری توش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nakhordemast
14-02-2008, 01:19
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:
!Bikhaneman!
14-02-2008, 02:41
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:
من دقیقاً وضعیتم مثل شما بود . P990 رو فروختم و W950 خریدم و تنها مشکلی (نمیشه گفت مشکل) که باید باهاش کنار بیام و بیاید ، نداشتن دوربینه
چیزی که خیلی منو نسبت به 990 راضی نگه میداره ، سایز و وزن مناسبشه که مثل 990 اذیتت نمیکنه اما دوربین خوب چیزیه :19:
ذر ضمن ، سایز صفحه نمایش ، به طور قابل ملاحظه ای کوچیکتره . الان تنها کمبودی که احساس میکنم همون دوربینه از بقیه چیزاش تا اینجا راضیم .
mehdi_vsgh
14-02-2008, 07:33
جالبه. یعنی هندز فری توش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا هندز فری داره
من امروز با اجازتون به جمع دارندگان این گوشی پیوستم . تو پک گوشی من ، همه اینایی که دوستان گفتن بود به جزء این کابل صوتی اما کیف اورجینال با آرم واکمن توش بود که خیلی با حال و با کلاسه .
راس میگی برای منم این کابلو نداشت
mehdi_vsgh
14-02-2008, 20:16
بچهها یه سوال
960 چه برتری نسبت به 950 داره؟ (البته به جز دوربین)
!Bikhaneman!
14-02-2008, 20:28
دوستان آخرین ورژن فیرم ویر این گوشی چیه ؟
soshiance
14-02-2008, 21:14
سلام دوست عزیز نو گیر اوردی 258 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کدوم شهر و کدوم مغازه .
Green_life
15-02-2008, 00:19
بچهها یه سوال
960 چه برتری نسبت به 950 داره؟ (البته به جز دوربین)
دوربین 3.2 مگا پیکسل
8 گیگابایت حافظه
مجهز به سیستم wireless
هندزفری رموت کنترل دار به همراه صفحه نمایشگر
و یه سری تغییرات و تفاوت های جزئی که روی پخش walkman اضافه کردن
!Bikhaneman!
15-02-2008, 00:36
من تو اطلاعات این گوشی ، تو سایت دیجیکالا ، این مطلب رو دیدم :
W950i مجهز به قابليت TrackID™ نيز مي باشد که اين امکان را براي کاربر فراهم مي آورد تا از اطلاعات مربوط به آهنگ هايي که توسط منابع موسيقي خارج از گوشي پخش مي شود، آگاه شود ـ اگر گوشي را نزديک وسيله اي که موسيقي پخش مي کند، نگه داريد، گوشي سعي خواهد کرد اين آهنگ را با منبع اطلاعات خود تطبيق داده و سپس نام آهنگ، آلبوم و خواننده آن را نشان دهد.
کسی تا حالا این قضیه رو تست کرده ؟
amir_cjcj
15-02-2008, 01:06
آدپدیت جدید این گوشی اومده من آپدیت کردم .
یکی از فرقاشم با قبلی اینه که وقتی گوشیرو روشن میکنی یا کابلشو وصل میکنی تمام برنامه های نصب شده روی گوشیتونو چک میکنه که خودش مزیت
nakhordemast
15-02-2008, 01:46
سلام دوست عزیز نو گیر اوردی 258 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کدوم شهر و کدوم مغازه .
شیراز. . میگفت 280 . بهش گفتم من تا 260 هم گیرم اومده نخریدم . گفت بیا 258 از من بخر. گفتم فردا میام.
قیمتش چوره؟ خوبه ارزونه؟:5:
mehdi_vsgh
15-02-2008, 06:56
آدپدیت جدید این گوشی اومده من آپدیت کردم .
یکی از فرقاشم با قبلی اینه که وقتی گوشیرو روشن میکنی یا کابلشو وصل میکنی تمام برنامه های نصب شده روی گوشیتونو چک میکنه که خودش مزیت
اهان
پس شما بودین که این شایعه را پخش کردین
عزیز من خواستم اپدیت کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره؟؟
شوما چطوری این گوشیو اپدیت کردین؟؟؟؟؟
parmida_pro
15-02-2008, 14:18
دوستان اين دو فيلم زير رو حتما ببينيد و بگيد:
چرا تم اين 950 با ما فرق داره يه جور ديگس بعدشم تو واكمن كه ميره رنگ رمينه سبز يا صورتي رنكي كه تو سايت سوني همين ولي واسه ما خاكستري
چجوري روي m600 سيستم عامل 950 رو ريخته
يكي جواب بده
!Bikhaneman!
15-02-2008, 16:00
اهان
پس شما بودین که این شایعه را پخش کردین
عزیز من خواستم اپدیت کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره؟؟
شوما چطوری این گوشیو اپدیت کردین؟؟؟؟؟
الان ورژن گوشی شما چیه ؟
!Bikhaneman!
15-02-2008, 16:27
يكي جواب بده
می تونه دلایل مختلفی داشته باشه .
ممکنه نسخه ای که به اروپا صادر میشه با مال ما فرق داشته باشه . مثلاً به این عکس که تو سایت gsmarena دیدم توجه کنید :
رو برچسب پشت گوشی چند نفرتون عکس سطل آشغالی که روش ضربدر خورده رو داره ؟! و ترتیب نوشته شدن سریال و بارکد و کشور سازنده دقیقاً مثل این عکسه ؟!
mehdi_vsgh
15-02-2008, 20:22
الان ورژن گوشی شما چیه ؟
یه بار سند کردم ولی پاک شده
phone
cxc 162037R9GA001
bluetoth
cxc162058R3A01
!Bikhaneman!
16-02-2008, 00:35
یه بار سند کردم ولی پاک شده
phone
cxc 162037R9GA001
bluetoth
cxc162058R3A01
دوست عزیز اینا مهم نیست...ورژن CDA رو بفرمایید چیه.فقط قسمت آخرش . مثلا مال من اینه : R6E28
farshad86
16-02-2008, 14:54
رو برچسب پشت گوشی چند نفرتون عکس سطل آشغالی که روش ضربدر خورده رو داره ؟! و ترتیب نوشته شدن سریال و بارکد و کشور سازنده دقیقاً مثل این عکسه ؟!
عزیز روی این برچسب نوشته برای فروش نیست!
فکر نکنم مال هیچ کس شبیه این باشه!
ولی از من اون سطل آشغاله رو داره!
payam_x62
16-02-2008, 17:10
سلام من میخوام یه گوشی بخرم که بیشتر به عنوان mp3player استفاده کنم واسه من بلندی صدا مهم نیست بیشتر کیفیت صدای که از تو هندزفری باید بالا باشه یعنی میخوام مثل Ipod برام کار کنه شما کدوم گوشی پشنهاد میکنین؟:13:
mehdi_vsgh
16-02-2008, 18:35
دوست عزیز اینا مهم نیست...ورژن CDA رو بفرمایید چیه.فقط قسمت آخرش . مثلا مال من اینه : R6E28
R6E28
دقیقا مثل خودته
!Bikhaneman!
16-02-2008, 19:01
سلام من میخوام یه گوشی بخرم که بیشتر به عنوان mp3player استفاده کنم واسه من بلندی صدا مهم نیست بیشتر کیفیت صدای که از تو هندزفری باید بالا باشه یعنی میخوام مثل Ipod برام کار کنه شما کدوم گوشی پشنهاد میکنین؟:13:
N91 8GB Only
من اختلاف کیفیتی بین این دو گوشی ندیدم اما در عوض N91 صداش واقعاً از نظر بلندی بی نظیره . تو معرفی این گوشی اعلام شده که این گوشی بر اساس ساختار Ipod ساخته شده و حتی این دوتا رو با هم مقایسه کرده بود و N91 رو حتی برتر میدونست :5:
W950 رو اگه بلندی برات مهم نیست پیشنهاد میکنم .
!Bikhaneman!
16-02-2008, 19:02
R6E28
دقیقا مثل خودته
خوب تا جایی که من اطلاع دارم آخرین ورژن 990 و 950 همینه .
!Bikhaneman!
16-02-2008, 19:15
یه چیزی که باعث شده یخورده نسبت به این گوشی دلچرکین بشم اینه که برخلاف P990 نمی تونه Word و صفحات اینترنتی که توسط کامپیوتر ذخیره و ریخته شده تو گوشی رو باز کنه !! آ:13:خه یکی به من بگه مگه این ابله سری UIQ نیست پس چه مرگشه :2:
به نظر من w950i یکی از بهترین گزینه هاست ولی مثله من نکنه برداری فونت بریزی که قفل کنه !!!!!:19:
aRThaS_08
16-02-2008, 20:23
NOKIA N91 GSM Edition
SonyEricsson W910i
mehdi_vsgh
16-02-2008, 21:38
یه چیزی که باعث شده یخورده نسبت به این گوشی دلچرکین بشم اینه که برخلاف P990 نمی تونه Word و صفحات اینترنتی که توسط کامپیوتر ذخیره و ریخته شده تو گوشی رو باز کنه !! آ:13:خه یکی به من بگه مگه این ابله سری UIQ نیست پس چه مرگشه :2:
برنامه افیس را که بگیری میتونی صفحات ورد را باهاش باز کنی
soshiance
16-02-2008, 22:20
سلام من فردا میخوام w950 بگیرم بهم بگید چه طوری از سالم بودم گوشی مطلع شم.
تو پکش چی داره ؟؟؟ قلم اضافه هم داره ؟؟؟؟
*راست*چپ چپ*چپ* این کد و چه طوری وارد کنم ستاره رو میدونم ولی چپ و راست و چه طوری .
مثل نوکیا کدی داره که بفهمیم چه قدر با گوشی مکالمه شده ؟؟؟
*#92702689#
مثل کد بالا
خواهشن زود جواب بدین
^^ HAMID ^^
16-02-2008, 22:45
تو پکش : گوشی ..شارژر...قلم ( یه دونه..قلم اضافی نداره) ..روکش مخملی ...سیدی ...چند تا کتابچه ...هندزفری ریموت دار...چن تا سر هندزفری در سایزهای مختلف
اون کد هم با استفاده از jog dial بزن :
بالا ..ستاره....پایین...پایین...ستار ه...پایین....ستاره.....
لیست منوش میاد....گزینه دوم...service test ....میتونی همه جای گوشیو تست کنی..
soshiance
17-02-2008, 00:05
lمرسی دمت گرم.
راستی این (*راست*چپ چپ*چپ*) با ( بالا ..ستاره....پایین...پایین...ستار ه...پایین....ستاره.....) یکی هست ؟؟
به نظر میاد یه ستاره کم و زیاد داره یکیش.
کدوم صحیح هست.؟؟؟؟
^^ HAMID ^^
17-02-2008, 00:28
همون کد که من دادم دسته ...الانم زدم....
معمولیش اینه :
راست...ستاره...چپ...چپ...ستاره.. .چپ...ستاره
soshiance
17-02-2008, 00:34
انلاینیت من و کشته مرسی
!Bikhaneman!
17-02-2008, 00:44
با این کد که نمیشه میزان کارکرد (مکالمه) گوشی رو فهمید !
payam_x62
17-02-2008, 12:05
بنظر شما بین این گوشیهای که نام میبرم کودوم بهترن از نظر mp3 گوش دادن با تشکر
1. iphone
2.w950/w960
3.n91
سلام .من تازه یک P990 برای دوستم و W950 برای برادرم خریدم.آیا راهی برای افزایش صداهاشون هست
اگر هست لطفا کمک کنید
capitan black
17-02-2008, 15:03
1. iphone
2.w950/w960
3.n91
:46:w950/w960
!Bikhaneman!
17-02-2008, 15:10
1. iphone
2.w950/w960
3.n91
N91 به خاطر کیفیت و بلندی صدای فوق العادش .
W950 بد نیست اما اگه صدای بلند برات مهمه، 100 درصد ارضات نمیکنه . صداش یه چیزی تو مایه های K750-W800- هست اما یه پله کمتر
sari-1369
17-02-2008, 16:14
1. iphone
2.w950/w960
3.n91
به نظر من w950 .... چون خيلي با كلاسه ...
و اون دكمه هاي مخصوص موزيك كه روش وجود داره كار كردن با واكمنشو خيلي راحت كرده .
و اينطور كه شنيدم كيفيت صداش خوبه و بلندي صداشم بد نيست .
rasouliw950i
17-02-2008, 18:41
سلام منم گوشيمو آپديت كردم فقط سرعتش بيشتر شده و صداشم تغيير محسوسي نكرده
دفعه ي اول كه آپديت كردم صداش به اندازه ي كافي بلند شد
payam_x62
17-02-2008, 21:00
salam
البته من وخودم n91 که گوش دادم خیلی خوب بود ولی 950 امتحان نکردم .ولی امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم که من بلندی و کیفیت اسپیکر گوشی نیست منظورم کیفیت و بلندی صدا از توی هندزفری هستش در موقع mp3 گوش دادن کودوم بهتره?
!Bikhaneman!
17-02-2008, 22:02
salam
البته من وخودم n91 که گوش دادم خیلی خوب بود ولی 950 امتحان نکردم .ولی امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم که من بلندی و کیفیت اسپیکر گوشی نیست منظورم کیفیت و بلندی صدا از توی هندزفری هستش در موقع mp3 گوش دادن کودوم بهتره?
فکر کنم همه دوستان منظورشون همون بود چون بحث کردن و توجه به صدای اسپیکر به نظرم عاقلانه نمیاد .
!Bikhaneman!
17-02-2008, 22:04
الان ورژن گوشیتون چیه ؟ (CDA)
mehdi_vsgh
17-02-2008, 23:46
شماها چطوری اآپدیت کردین؟
من که خواستم اپدیت کنم اجازه نمیداد
سلام .من تازه یک P990 برای دوستم و W950 برای برادرم خریدم.آیا راهی برای افزایش صداهاشون هست
اگر هست لطفا کمک کنید
دوست عزیز باید گوشیتو آپدیتش کنی صداش به طور قابل محسوسی افزایش پیدا میکنه!!!
!Bikhaneman!
19-02-2008, 02:12
دوستان..ایرفون گوشیه شما هم صداش کمه ؟ چطوری باید این مشکلو حل کرد ؟ تو جاهای شلوغ اصلاً صدای طرف مقابل مفهوم نیست .
در ضمن..چطوری میشه فایلهای متنی و Word رو تو گوشی دید ؟ اخه برخلاف 990 ،این نمیتونه متن رو باز کنه . اگه برنامه داره از کجا میتونم دانلود کنم ؟
دوست عزیز باید گوشیتو آپدیتش کنی صداش به طور قابل محسوسی افزایش پیدا میکنه!!!
من همین دیروز آپ دیت کردم ولی افزایش صدا نداشت:41:
mehdi_vsgh
19-02-2008, 17:48
دوستان..ایرفون گوشیه شما هم صداش کمه ؟ چطوری باید این مشکلو حل کرد ؟ تو جاهای شلوغ اصلاً صدای طرف مقابل مفهوم نیست .
در ضمن..چطوری میشه فایلهای متنی و Word رو تو گوشی دید ؟ اخه برخلاف 990 ،این نمیتونه متن رو باز کنه . اگه برنامه داره از کجا میتونم دانلود کنم ؟
برای دیدن فایلای ورد باید از نرم افزار آفیس استفاده کنی
یه سرچ بزنی میتونی تو همین انجمن (بخش معرفی نرم افزارهای سری UIQ3) پیدا کنی
!Bikhaneman!
19-02-2008, 20:55
برای دیدن فایلای ورد باید از نرم افزار آفیس استفاده کنی
یه سرچ بزنی میتونی تو همین انجمن (بخش معرفی نرم افزارهای سری UIQ3) پیدا کنی
با مشکل اول چه کنم مهدی جان ؟! منظورم صدای کم گوشی هنگام مکالمه هست .
soshiance
20-02-2008, 00:22
سلام من هم برای دومین بار به جمع بچه های w950 دار پیوستم. اولین بار اسفند 85 بود و حالا نزدیک اسفند 86
soshiance
20-02-2008, 00:33
سلام دوست عزیز منم که اولین بار w950 گرفتم اسفند 85 که اولین سری بود این مشکل و داشت (اول تا 3 روز خوب بود بعد اینجوری شد)حتی گارانتی سیتادل هم بردم چون گوشیم گارانتی سیتادل بود بهم گفتن مشکلی نداره .چون اونا تو شرکت چک میکردن و اونجا ساکت بود اپدیتم دادم شرکت کرد ولی درست نشد . خلاصه بعد از چند ماه یعنی مرداد فروختمش .دیروز که دوباره رفتم و دوباره w950 خریدم این مشکل و خدارو شکر نداره.
راستی CDA گوشیم R4A02 هست و مال یکی از بچه ها R6E28 هست حالا میخوام بدونم برای من اپدیت وجود داره و مال کدوممون جدید تره .در کل چه فرقی داره و cda بیانگر چه چیزی هست.
ممنون متن زیر هم مال یکی از بچه هاست که گزاشتم
R6E28
دقیقا مثل خودته
!Bikhaneman!
20-02-2008, 01:30
سلام من هم برای دومین بار به جمع بچه های w950 دار پیوستم. اولین بار اسفند 85 بود و حالا نزدیک اسفند 86
soshiance جان...آدم که یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه :31: درسته که گوشیه خوبیه اما خیلی تو مخه :13:
soshiance
20-02-2008, 21:00
ولی اشتباه شیرینیه
soshiance
20-02-2008, 21:15
من وقتی گوشی رو گرفتم باهاش کار کردم تا باطریش تموم شد بعد که خواستم بزنمش تو شارژ به شارژرش شک کردم اخه سبک تر از قبلیه یا سبک تر از k800 داداشم بود ولی شارژر هر 2 امپر و اهم یکسانی روش نوشته شده بود منم با شارژؤ k800 گوشی رو زدم تو شارژ بعد رفتم بازار از چند نفر سئوال کردم گفتن که اصل هست سریع خودم و رسوندم خونه از زمانی که گوشی رو تو شارژ زده بودم 1 ساعت گزشته بود ولی باطریم فول شده بود شارژر k800 رو کندم مال خودش و زدم که 5 ساعت ما بقی رو با مال خودش شارژ شد . ( فروشنده گفت 6 ساعت شارژ اولیه) به نظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟ حالا که برای بار دوم میخوام شارژ کنم دوباره بزارم 6 ساعت یا دیگه نمیخواد فول شد کافیه .لطفا زود جواب بدین چون تو شارژه الان .
!Bikhaneman!
21-02-2008, 01:05
من وقتی گوشی رو گرفتم باهاش کار کردم تا باطریش تموم شد بعد که خواستم بزنمش تو شارژ به شارژرش شک کردم اخه سبک تر از قبلیه یا سبک تر از k800 داداشم بود ولی شارژر هر 2 امپر و اهم یکسانی روش نوشته شده بود منم با شارژؤ k800 گوشی رو زدم تو شارژ بعد رفتم بازار از چند نفر سئوال کردم گفتن که اصل هست سریع خودم و رسوندم خونه از زمانی که گوشی رو تو شارژ زده بودم 1 ساعت گزشته بود ولی باطریم فول شده بود شارژر k800 رو کندم مال خودش و زدم که 5 ساعت ما بقی رو با مال خودش شارژ شد . ( فروشنده گفت 6 ساعت شارژ اولیه) به نظرتون مشکلی پیش میاد؟؟؟ حالا که برای بار دوم میخوام شارژ کنم دوباره بزارم 6 ساعت یا دیگه نمیخواد فول شد کافیه .لطفا زود جواب بدین چون تو شارژه الان .
وقتی میگن 6 ساعت شارژ مداوم...معنیش این نیست که برای فول شارژ شدن دفعه اول ، 6 ساعت طول میکشه ..یعنی تا 6 ساعت باید بذاری تو شارژ بمونه حتی اگه پر بشه .
mehdi_vsgh
21-02-2008, 09:39
اصلا نیازی نیست که حتما 6 ساعت تو شارژ بمونه
فقط به اندازهای که شارژ گوشیت پر شد (یه کم بیشتر) کافیه.....
میشه اینو حتی اثبات کرد
mehdi_vsgh
21-02-2008, 19:25
دوستان کمک
من گوشیمو مستر ریست کردم
ولی حالا که نیگاه میکنم میبینم که 59 مگابایت از مموری خود گوشی پر شده
در حالیکه هیچ برنامه ای نصب نکردم
soshiance
22-02-2008, 01:02
وقتی میگن 6 ساعت شارژ مداوم...معنیش این نیست که برای فول شارژ شدن دفعه اول ، 6 ساعت طول میکشه ..یعنی تا 6 ساعت باید بذاری تو شارژ بمونه حتی اگه پر بشه .
منم همین کارو کردم ولی چون با شارژر k800 گزاشته بودم بعد از 1 ساعت با شارژر خودش گزاشتم تا 5 ساعت مابقی رو با شارژر خودش شارژ بشه.
دیروز برای بار دوم زدم به شارژ با شارژر خودش از 8.5 گزاشتم ولی روی 98 درصد گیر کرده بود تا ساعت 11 .بعد از سرایی جدا کردم تا به خود پیریز وصل کنم چون به اون سرایی بخاری برقی هم وصل کرده بودم گفتم شاید تاثیر گزاشته روش بعد که کندم تا خواستم بزنم به پیریز 100 درصد شد .یعنی موقعی که از شارژ خارج شد
مال شما چقدر طول میکشه ت شارژ بشه ؟؟؟
mehdi_vsgh
22-02-2008, 13:00
دوستان کمک
من گوشیمو مستر ریست کردم
ولی حالا که نیگاه میکنم میبینم که 59 مگابایت از مموری خود گوشی پر شده
در حالیکه هیچ برنامه ای نصب نکردم
مشکلم حل شد خوشبختانه
soshiance
22-02-2008, 16:52
سلام من گوشیم ساعت sms هارو اشتباه نشون میده گوشی قبلیم هم اینتوری بود ولی وقتی رو هاوایی و هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این یکی با این کار هم درست نشد خیلی پرت وپلا هست
mehdi_vsgh
22-02-2008, 18:06
سلام من گوشیم ساعت sms هارو اشتباه نشون میده گوشی قبلیم هم اینتوری بود ولی وقتی رو هاوایی و هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این یکی با این کار هم درست نشد خیلی پرت وپلا هست
آره این مشکل وجود داره و تقریبا هیچ راه حلی براش نیست
!Bikhaneman!
24-02-2008, 00:29
اصلا نیازی نیست که حتما 6 ساعت تو شارژ بمونه
فقط به اندازهای که شارژ گوشیت پر شد (یه کم بیشتر) کافیه.....
میشه اینو حتی اثبات کرد
در ظاهر بله اما لازمه. چون تو باتری در اصطلاح عامیانه ، حباب بوجود میاد . و این نگه داشتن مداوم در شارژ برای پر کردن این حبابهاست و تو بعضی دفترچه های گوشیها ، این مطلب عنوان شده که حتماً 8 ساعت تو شارژ بمونه حالا این دوستمون گفتن 6 ساعت
mehdi_vsgh
24-02-2008, 06:49
در ظاهر بله اما لازمه. چون تو باتری در اصطلاح عامیانه ، حباب بوجود میاد . و این نگه داشتن مداوم در شارژ برای پر کردن این حبابهاست و تو بعضی دفترچه های گوشیها ، این مطلب عنوان شده که حتماً 8 ساعت تو شارژ بمونه حالا این دوستمون گفتن 6 ساعت
بعد از شارژ شدن کامل (حدود 2-3 ساعت) اگه دست بزنی به اداپتور میبینی که اداپتور خنک شده
این یعنی اینکه شارژر از کار افتاده و موندن اون تو شارژ بی معنیه
mehdi_vsgh
24-02-2008, 20:15
يه سوال
يه شماره تلفن داريم
ميخوايم ببينيم اين شماره تلفن تو ليست كانتكهامون هست يا نه؟؟
چطوري ميشه اينكارو كرد؟؟
شما شماره را شماره گيري كن اگه تو ليست دفتر تلفنت باشه اسم طرف را مي نويسه.براي اينكه هم زنگ نخوره قبل از وصل شدن تماس را قطع كن.
mehdi_vsgh
24-02-2008, 20:25
يه سوال
يه شماره تلفن داريم
چطوري ميشه اينكارو كرد؟؟
sari-1369
24-02-2008, 22:07
يه سوال
يه شماره تلفن داريم
چطوري ميشه اينكارو كرد؟؟
خيلي راحته ....
فقط كافيه با اون شماره اي كه مي خواي ببيني تو ليست هست يا نه يه تماس كوچولو بگيري ...
وقتي call رو بزني اگر اون شماره تو ليست مخاطبين باشه اسمي كه اون شماره روش ذخيره شده نشون داده ميشه .
mehdi_vsgh
24-02-2008, 22:26
شما شماره را شماره گيري كن اگه تو ليست دفتر تلفنت باشه اسم طرف را مي نويسه.براي اينكه هم زنگ نخوره قبل از وصل شدن تماس را قطع كن.
خيلي راحته ....
فقط كافيه با اون شماره اي كه مي خواي ببيني تو ليست هست يا نه يه تماس كوچولو بگيري ...
وقتي call رو بزني اگر اون شماره تو ليست مخاطبين باشه اسمي كه اون شماره روش ذخيره شده نشون داده ميشه .
چه راه حل سادهای :31:
چرا به ذهن خودم نرسید؟؟؟:31::5:
ممنون از هردوتون
!Bikhaneman!
25-02-2008, 19:20
بعد از شارژ شدن کامل (حدود 2-3 ساعت) اگه دست بزنی به اداپتور میبینی که اداپتور خنک شده
این یعنی اینکه شارژر از کار افتاده و موندن اون تو شارژ بی معنیه
اگه از کار میفته، پس چرا گوشی وقتی تو شارژه ، شارژش کم نمیشه ؟! زمانی که باتری خالیه..شارژر با تمام توان کار میکنه و داغ میشه..اما وقتی پر شد، شارژر کارش تقریباً به صفر میرسه اما صفر نمیشه چون هی شارژ میده .
این گوشی پیدا میشه تو بازار به قیمت خوب !!؟(ادرس هم در صورت داشتن گوشی بدین ممنون)
mehdi_vsgh
25-02-2008, 21:44
این گوشی پیدا میشه تو بازار به قیمت خوب !!؟(ادرس هم در صورت داشتن گوشی بدین ممنون)
تو کدوم شهر؟؟
بگو دقیقا ماهم بهت ادرس بدیم
Novembers Doom
26-02-2008, 07:05
دوستان من زیر Lcd گوشی شما هم گرد و خاک میره؟
من 8 ماهه که این گوشی را دارم بعد از 2 ماه کم کم زیرش گرد و خاک جمع شده!
چطوری میشه زیرش را تمیز کرد باید قابش را باز کرد یا کار دیگه هم میشه انجام داد؟ :21:
و کدوم شهر؟؟
بگو دقیقا ماهم بهت ادرس بدیم
تهران اگه گیر بیاد شیراز هم اشنا دارم که برام بگیره :46:
Novembers Doom
27-02-2008, 17:21
دوستان من زیر Lcd گوشی شما هم گرد و خاک میره؟
من 8 ماهه که این گوشی را دارم بعد از 2 ماه کم کم زیرش گرد و خاک جمع شده!
چطوری میشه زیرش را تمیز کرد باید قابش را باز کرد یا کار دیگه هم میشه انجام داد؟ :21:
انگار تو این تاپیک کسی جواب کسی را نمیده چه جالب!
Sasan Info
27-02-2008, 18:37
مال من هم تقریبا اینطوری شده ولی بیشتر چربی گرفته
نمیدونم چجوزی پاکش کنم
mehdi_vsgh
28-02-2008, 09:46
تهران اگه گیر بیاد شیراز هم اشنا دارم که برام بگیره :46:
تهران فکر کنم پاساژ علاءالدین راحت بتونی گیر بیاری!!
قیمتا هم فکر کنم 315 تا 330 باشه.
مال من هم تقریبا اینطوری شده ولی بیشتر چربی گرفته
نمیدونم چجوزی پاکش کنم
K800 منم اینجوری شده بود.آخر هم نشد کاریش کنم.فکر کنم باید گوشی باز بشه که ارزشش رو نداره....
p 3 0 world
28-02-2008, 16:57
لام
ببخشید چند تا سوال دارم
1. عیب اصلی این گوشی چیه ؟
2. این گوشی هنگ هم می کنه ؟
3. قیمتش الان توی ایران چنده ؟
4. صدای این بیشتره یا 73 ?
کسی اینجا هست که از خریدش پشیمون باشه ؟
چرا آهنگام تو واكمن گوشي نمي ره؟
GiggleClub
28-02-2008, 18:48
لام
ببخشید چند تا سوال دارم
1. عیب اصلی این گوشی چیه ؟
2. این گوشی هنگ هم می کنه ؟
3. قیمتش الان توی ایران چنده ؟
4. صدای این بیشتره یا 73 ?
کسی اینجا هست که از خریدش پشیمون باشه ؟
1- اگه نداشتن دوربینو عیب نگیریم به نظرم بزرگترین عیبش کیبوردشه :13:
2- خیلی کم من الان یه ماهه که 950 دارم و 2 بار هنگ کرده اونم تو سیو فایل هایی که با بلوتوث گرفتم
3- حدود 300 ولی تا 270-280 هم گیر میاد
4- اتفاقا گوشی قبلیم نه قبلیش ان73 بود باید بگم 73 تقریبن 2.5 برابر 950 ست :21:
من....
البته من خریت کردم من 73 داشتم بعد پ1 خریدم بعد یه مشتری خوب پیدا شد دادم بهش خواستم دوباره پ1 بخرم دیگه گیرن نیومد 960 هم گرون بود گفتم یه مدت 950 بگیرم ولی زیاد باهاش حال نمی کنم :41:
GiggleClub
28-02-2008, 18:52
چرا آهنگام تو واكمن گوشي نمي ره؟
آهنگا رو حتمن تو حافظه 4 گیگت ذخیره کن تو پوشه موزیک
بعد از تو واکمن برو تو my music بهد گزینه more و بعد update music
موفق باشی :11:
سلام دوستان
موقع صحبت کردن چه جوری می شه صدای مخاطب رو ضبط کرد؟؟؟
GiggleClub
29-02-2008, 10:03
همین جوری فکر نکنم بشه ولی شاید برنامش گیر بیاد......
mehdi_vsgh
29-02-2008, 10:56
سلام دوستان
موقع صحبت کردن چه جوری می شه صدای مخاطب رو ضبط کرد؟؟؟
هنوز این برنامه برای UIQ3 نیومده
دوستان یه سوال
چرا برای من صدای کسی که باهاش صحبت میکنم اینقدر ضعیفه؟؟؟
قبلا که 6600 داشتم اونقدر صدای طرف بالا بود که گاهی گوشم کر میشد :دی
ولی این حتی وقتی تن صدا رو بالاترین حالت میزارم گاهی به زور صدا شنیده میشه
soshiance
29-02-2008, 14:08
یکی به من کمک کنه
ساعت sms چه طوری درست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا w950 داشتم هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این اینجوری نیست
راستی به نوع CDA ربطی داره یا نه ؟؟؟
مال من R4A02 هست ؟؟؟
میشه از نوع cda میشه فهمید که ورژن گوشی نصبت به بقیه بالاتر هست یا پایین تر .مثلا مال بچه ها R6 هست نصبت به مال من چه فرقی داره ؟؟؟
به اهنگام هم خیلی گیر میده اول اینکه اگر خواننده و البوم یکی نباشه برای خودش البوم درست میکنه نمیشه این قابلیت و OFF کرد ؟؟؟؟ اخه اهنگای لایت و تکنو و رپ من از خواننده های مختلفی هست باید برای هر کدوم برم تو کامپیوتر قسمت ADVANCED تا همش و یکی کنم . تازه مثل الان هم که اسم خواننده و البوم و یکی کردم تو یه فولدر نمیزاره
mehdi_vsgh
01-03-2008, 17:43
یکی به من کمک کنه
ساعت sms چه طوری درست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا w950 داشتم هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این اینجوری نیست
راستی به نوع CDA ربطی داره یا نه ؟؟؟
مال من R4A02 هست ؟؟؟
میشه از نوع cda میشه فهمید که ورژن گوشی نصبت به بقیه بالاتر هست یا پایین تر .مثلا مال بچه ها R6 هست نصبت به مال من چه فرقی داره ؟؟؟
به اهنگام هم خیلی گیر میده اول اینکه اگر خواننده و البوم یکی نباشه برای خودش البوم درست میکنه نمیشه این قابلیت و OFF کرد ؟؟؟؟ اخه اهنگای لایت و تکنو و رپ من از خواننده های مختلفی هست باید برای هر کدوم برم تو کامپیوتر قسمت ADVANCED تا همش و یکی کنم . تازه مثل الان هم که اسم خواننده و البوم و یکی کردم تو یه فولدر نمیزاره
الان حسش نیست.....
ولی یه راه حل توپ براش هست......
به زودی تو یه تاپیک جداگونه آموزش کامل رو قرار میدم
soshiance
01-03-2008, 22:56
ممنون میشم حست زودتر بیاد
mehdi_vsgh
02-03-2008, 08:46
ممنون میشم حست زودتر بیاد
راستش رو بخوای الان دارم تستش هم میکنم
تقریبا!!!روی بیشتر smsها جواب میده ولی بازم روی بعضی از اونا جواب نمیده که اونم راه حل داره که بتونی تشخیص بدی و اس ام اسهات گم نشن
mehdi_vsgh
02-03-2008, 10:41
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مدیران صلاح دونستن مطلب را مهم کنند تا همه استفاده کننند
وقتی می خام اس ام اس بزنم یا دریافت کنم عکس یه پاکت بالای صفحه ملاد که روش یه خط قرمز کشیده.علت چبه؟
soshiance
03-03-2008, 23:54
راستش رو بخوای الان دارم تستش هم میکنم
تقریبا!!!روی بیشتر smsها جواب میده ولی بازم روی بعضی از اونا جواب نمیده که اونم راه حل داره که بتونی تشخیص بدی و اس ام اسهات گم نشن
کجایی من منتظرم
راستی برای موزیک ها هم راهی بلدی که خود گوشی البوم بندی نکنه ؟؟؟ همونایی که دادیم و خودش قبول کنه
کجایی من منتظرم
راستی برای موزیک ها هم راهی بلدی که خود گوشی البوم بندی نکنه ؟؟؟ همونایی که دادیم و خودش قبول کنه
این گوشی موزیکها رو بر اساس اطلاعاتی که در properties فایل ذخیره شده دسته بندی میکنه.
حالا اگه بخوای فایلهای موزیک بدون دسته بندی نمایش داده بشن، باید بری تو قسمت My Music و گزینه Tracks رو انتخاب کنی. حالا لیست همه آهنگها رو به ترتیب حروف الفبا میبینی....
البته مسلما این دسته بندیها بخاطر اینه که از فضای 4GB حافظه درست و بهینه استفاده بشه. اینطور فرض کن که همه این فضا رو پر کردی. حالا چطور آهنگت رو پیدا میکنی؟
mehdi_vsgh
05-03-2008, 20:01
کجایی من منتظرم
آقا واقعا نمیدونم مشکل از کجاس
این نرم افزاره رو هرکاری میکنم آپلود نمیشه....
در حال بررسی و حل مشکل هستم
,ویرایش میشود:
فایل با موفقیت اپلود شد (بعد از 22 سال تلاش)
شام بخورم میام آموزش را قرار میدم
mehdi_vsgh
05-03-2008, 20:56
آموزش کامل این نرم افزار برای اونایی که مشکل ساعت اس ام اس دارن و گاهی ساعتها تو اینباکسشون دنبال مسیجهای خونده نشده میگردن
و اما ما اومدیم
ابتدا برنامه را دانلود کنید
خب شروع ميكنيم :
گام اول : شناخت كلي اين برنامه
مهمترين كاري كه توسط اين برنامه انجام ميشود مديريت بر روي پيام هاي فرستاده شده و نيز دريافت شده مي باشد .:wink:
گام دوم : طريقه كار با نرم افزار
بعد از اين كه برنامه رو نصب كردين واردش بشيد و در پائين صفحه اصلي گزينه New رو بزنيد .
بعد از اين كه New رو زدين يه پنجره جديد باز ميشه كه مربوط به تنظيمات هستش
* گزينه اول Filter name هستش كه در اينجا يه اسم دلخواه بهش بدين
* گزينه بعدي Message type هستش که مشخص میکنه روی کدوم نوع پیغام ها عمل ف . ي . ل . ت .ر
انجام بشه كه عبارتند از : sms و mms و email و beamed كه هر كذوم رو خواستين انتخاب ميكنيد و اگه همه اونها مد نظرتون بود گزينه any رو اتنخاب كنيد .
* گزينه بعدي source folder هستش که مشخص میکنه کجا اعمال بشه میتونه inbox يا sent یا هر فولدر دیگه اي توی قسمت messaging باشه
* گزينه بعدي message status یا وضعیت پیغام هستش كه ميتونيد خوانده شده يا خوانده نشده و اگه هر دو رو خواستين any رو اتنخاب كنيد .
* بعدش 4 تا گزينه زير هم قرار دارن كه ميتونيد هر كدوم رو مايل بودين انتخاب كنيد :
_ اولیش older than هست که حالت معمولش قدیمیتر از یک روز هستش که هر چی پیغام قدیمی تر از 1
روز هست این کار روش اعمال میشه
_ دومیش check sender هست که فرستنده رو چک میکنه مثلا میتونید بگید اگه بین این 4 نفر بود فلان کار روش اعمال بشه
_ سومیش check recipient هست که گیرنده رو چک میکنه (برای پیغام های خروجی میتونید استفاده کنید) که مثلا این پیغام هایی که به فلانی فرستاده میشه رو یه کاریش بکن
_ و چهارمی check message هست که خود پیغام یعنی متن پیغام رو چک میکنه
*** البته این توضیح روبدم که به غیر از گزينه older than یعنی 3 گزينه آخر رو وقتیکه انتخاب میکنید برای هر گزينه یه tab به بالاي صفحه اضافه میشه که باید جزئیاتش رو اونجا انتخاب کنید مثلا برای check sender میتونید بگید که توی contact ها باشه یا مثلا توی contact ها نباشه و شرایط دیگه
* گزينه بعدي Action هستش كه تو اين گزينه ميتونيد تعيين كنيد كه چه بلايي سر پيغام بيچاره بياد كه شامل گزينه هاي زير هستش :
_ ) Mark as Read پیغام به عنوان خوانده شده علامت زده میشه )
_ ) Mark as Unread پیغام به عنوان خوانده نشده علامت زده میشه )
_ ) Move to Folder به یه فولدر دیگه برده میشه )
_ ) Copy to Folder داخل یه فولدر دیگه کپی میشه )
_ ) Hide Message پیغام مخفی میشه )
_ ) Reveal Message پیغام ظاهر میشه )
*** اگه action روی Move to folder یا Copy to folder انتخاب كنيد یه گزینه زیرش ایجاد میشه که که فولدر مقصد رو باید توش انتخاب کنید ( میتونید خودتون هم فولدر بسازید )
* گزينه آخرهمFilter type هستش كه نوع ف . ی . ل . ت . ر رو انتخاب میکنه که ميتونه اتوماتیک یا دستی باشه
حالا ميريم سراغ قسمتهاي بعدي
ببينيم اين نرم افزار چه كارهاي جالب ديگه اي انجام ميده !!!
در بالاي صفحه اصلي روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده beamed files رو بزنید
حالا کل فایل هایی که براتون bluetooth شده رو ميتونيد ببينيد و ميتونيد همه رو باهم کپی کنید تو یه فولدر روی مموری یا حتی move کنید .
*** فقط یه نکته یادتون باشه که توی preferences ( اگر در بالاي صفحه اصلي رويMagic MsgMan كليك كنيد ميتونيد ببينيدش ) گزينه enable magic message manager حتما تیک خورده باشه
توی همین preferences یه tab داره به اسم notification که میتونید تنظیم کنید که وقتی که پیغام نخونده دارید هر 1 دقیقه (یا هر چند دقیقه که شما میخواید) بهتون هشدار بده که میشه با ویبره باشه یا هر 1 دقیقه یه زنگ بزنه و میتونید تنظیم کنید که این هشدار از ساعت مثلا 12 شب تا 7 صبح خاموش باشه ( چه جالب ! )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** حالا مي رسيم سر اصل مطلب
اونايي كه با ساعت اس ام اس هاشون مشكل دارن و هر سري اس ام اس جديد براشون مياد بايد دوساعت توي Inbox شون دنبال اس ام اس جديد بگردن ميتونن از اين راه حلي كه ميگم استفاده كنن :
البته راه حل 100% نیست ولی جواب میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اول از همه وارد inbox گوشی بشید و روي گزينه اي كه دربالا گوشه سمت راست ال سي دي هست كليك كنيد و از منوي باز شده آخرین گزینه یعنی edit folders رو انتخاب کنید و دکمه new رو بزنید و یه فولدرجديد بسازید ( به نظر من بهتره اسم اين فولدر رو Read بزاريد ) و save کنید .
حالا برید داخل برنامه magic message manager و new رو بزنید حالا بايد تنظيمات رو انجام بدين
اسم ف . ي .ل .ت . ر روهرچي خواستين انتخاب كنيد ( ميتونيد همون اسم Read رو انتخاب كنيد (
بقيه تنظيمات رو هم به صورت زير انجام بدين :
_message type رو any انتخاب کنید
_ source folder رو inbox
_Message status رو read انتخاب کنید
_4 تا شرط بعدی رو تیک نزنید
_ Action رو روي move to folder بزاريد
* با اتنخاب move to folder يه گزينه پائين Action اضافه ميشه كه اون اسمش destination folder هست كه اون رو روي اون فولدری که ساختید (من گفتم که read بسازید) تنظیم کنید .
_ filter type روی اتوماتیک
و در آخر save رو بزنید .
حالا در بالاي صفحه اصلي برنامه روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده اولین گزینه یعنی filter messages رو و بعد use all filters رو انتخاب کنید ( یا میتونید قبلش اون ف ی ل ت ری که ساختید رو انتخاب کنید و بعد اینجا apply filter رو بزنید (
حالا اگه توی preferences برنامه گزينه enable کنارش تیک خورده باشه وقتی که پیغام جدید میاد و خونده میشه به صورت اتوماتیک میره داخل فولدر read و اونجا آرشیو میشه
اینجوری اگه یه sms جدید بیاد و شما اون رو همون لحظه نخونید لازم نیست که بعدا داخل مثلا 200 تا sms خونده شده دنبال یه دونه sms بگردین
هر کی دوست داشت از اين روش استفاده کنه هر کی هم دوست نداشت قاطی sms هاي خونده شده بگرده دنبال sms های خونده نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت از نظر من يه نرم افزار همه فن حريف براي اس ام اس هاست و ديگه با اين نرم افزار ميتونيد هر بلايي خواستين سر Sms ها ( پيامك ====> فارسي رو پاس بداريم ) بيارين و فكر نكنم ديگه با امكاناتي كه اين برنامه داره نياز به برنامه ديگه اي در اين زمينه توي گوشيتون باشه
sari-1369
05-03-2008, 22:10
مطمعني كه لينك دانلود سالمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdi_vsgh
05-03-2008, 23:24
اره لینک درسته
ولی ظاهرا سرور پارسا اسپیس مشکل پیدا کرده که نمیتونین دانلود کنید....
اگه تا فردا صبح بازم مشکل بود یه جا دیگه آپلود میکنم
Mohammad_ch
06-03-2008, 03:32
دوستان سلام.
راستش من N70 داشتم.الان فروختمش . و حالا می خوام W950 بگیرم به غیر از دوربین چه مشکلاتی داره؟
راستش من با N70 از هیچ نظر مشکلی نداشتم.صدای خوبی داشت. حالا W950 چطوره؟
صداش در حد N70 هست؟
ممنون:11:
mehdi_vsgh
06-03-2008, 06:24
اگه از فایل بالا نتونستید دانلود کنید از اینجا سعی کنید
mehdi_vsgh
06-03-2008, 07:15
دوستان سلام.
راستش من N70 داشتم.الان فروختمش . و حالا می خوام W950 بگیرم به غیر از دوربین چه مشکلاتی داره؟
راستش من با N70 از هیچ نظر مشکلی نداشتم.صدای خوبی داشت. حالا W950 چطوره؟
صداش در حد N70 هست؟
ممنون:11:
از لحاظ بلندی صداش کمتره
ولی کیفیتش بالاتره
hajizadeh110
07-03-2008, 02:03
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مدیران صلاح دونستن مطلب را مهم کنند تا همه استفاده کننند
سلام. یکی بگه این navigation key یعنی چی؟ تو کدوم قسمت؟
راستی من هر کاری میکنم باز برنامه SONY SOUIT موبایلم نمیشناسه و میگه کانکت نیست در حالی که ویندوز اونو شناخته؟:exclamati:exclamati:exclamati:blink ::37::19::19:
hajizadeh110
07-03-2008, 13:37
من یه سوال دیگه داشتم. جدیدا هر برنامه ای می خوام نسب کنم نمیشه؟ میتونید کمکم کنید؟
hajizadeh110
07-03-2008, 14:34
من یه سوال دیگه داشتم. جدیدا هر برنامه ای می خوام نسب کنم نمیشه؟ میتونید کمکم کنید؟
هر برنامه ای میخوام نسب کنم میگه Instalation abroted!!! من باید چیکار کنم؟ لطفا کسی جواب منو بده:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
mehdi_vsgh
07-03-2008, 16:39
سلام. یکی بگه این navigation key یعنی چی؟ تو کدوم قسمت؟
راستی من هر کاری میکنم باز برنامه SONY SOUIT موبایلم نمیشناسه و میگه کانکت نیست در حالی که ویندوز اونو شناخته؟:exclamati:exclamati:exclamati:blink ::37::19::19:
این مطلبی که گذاشتم برای بالا بردن صدای در حال مکالمه هستش
اون عبارت هم مربوط میشه به گوشیهای 990 همون صفحهی اصلی که اعداد روش هستش را میگن
hajizadeh110
07-03-2008, 18:19
من w950 خودمو میفروشم. فقط یک روز استفاده کردم. تو همون یک روز آپ گریب هم کردم. ت 09191516656
mehdi_vsgh
07-03-2008, 20:17
هر برنامه ای میخوام نسب کنم میگه Instalation abroted!!! من باید چیکار کنم؟ لطفا کسی جواب منو بده:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
خوب حتما اون برنامه مناسب برای uiq3 نبوده
شما برنامههای سری 60 سیمبین را نمیتونی روی این گوشی نصب کنی :دی
Novembers Doom
09-03-2008, 15:06
من w950 خودمو میفروشم. فقط یک روز استفاده کردم. تو همون یک روز آپ گریب هم کردم. ت 09191516656
برای اینکه یه سری برنامه روش اجرا نشده میخوای بفروشی :18:
به نظر من که اشتباه میکنی هر برنامه ای میخوای در تالار درخواست نرم افزار درخواست کن! :27:
سلام.
دوستان اونروز دیدم این گوشی شده 280!!!!!جالبه واقعا و جای تاسف داره واسه بازار دلالی ایران.من 220 گرفتم مهر بود یا ابان یادم نیست و فکر میکردم
بازم ممکنه تو سر این گوشی بخوره با اومدن 960 یا ثابت بمونه اما اینکه دوباره بره بالا.....گوشی خوبیه واقعا راضیم فقط اگه برنامه ای سراغ دارین که جای
برنامه ی دیفالت پخش اهنگ و فیلم از فایل منیجر رو بگیره لطف کنین معرفی کنین...راستی کیفیت قسمت دوم
هندزفری(منظورم گوشی هاست) خیلی ضعیفه,ولی یه گوشی ipod وصل کردم خیلی بهتر شد.امتحان کنین.
راستی اگه وقت کنم حتما اموزش باز کردن گوشی و تمیز کردن گرد و خاک زیر صفحشم براتون میزارم.فعلا.
nakhordemast
12-03-2008, 00:50
آموزش کامل این نرم افزار برای اونایی که مشکل ساعت اس ام اس دارن و گاهی ساعتها تو اینباکسشون دنبال مسیجهای خونده نشده میگردن
و اما ما اومدیم
ابتدا برنامه را دانلود کنید
خب شروع ميكنيم :
گام اول : شناخت كلي اين برنامه
مهمترين كاري كه توسط اين برنامه انجام ميشود مديريت بر روي پيام هاي فرستاده شده و نيز دريافت شده مي باشد .:wink:
گام دوم : طريقه كار با نرم افزار
بعد از اين كه برنامه رو نصب كردين واردش بشيد و در پائين صفحه اصلي گزينه New رو بزنيد .
بعد از اين كه New رو زدين يه پنجره جديد باز ميشه كه مربوط به تنظيمات هستش
* گزينه اول Filter name هستش كه در اينجا يه اسم دلخواه بهش بدين
* گزينه بعدي Message type هستش که مشخص میکنه روی کدوم نوع پیغام ها عمل ف . ي . ل . ت .ر
انجام بشه كه عبارتند از : sms و mms و email و beamed كه هر كذوم رو خواستين انتخاب ميكنيد و اگه همه اونها مد نظرتون بود گزينه any رو اتنخاب كنيد .
* گزينه بعدي source folder هستش که مشخص میکنه کجا اعمال بشه میتونه inbox يا sent یا هر فولدر دیگه اي توی قسمت messaging باشه
* گزينه بعدي message status یا وضعیت پیغام هستش كه ميتونيد خوانده شده يا خوانده نشده و اگه هر دو رو خواستين any رو اتنخاب كنيد .
* بعدش 4 تا گزينه زير هم قرار دارن كه ميتونيد هر كدوم رو مايل بودين انتخاب كنيد :
_ اولیش older than هست که حالت معمولش قدیمیتر از یک روز هستش که هر چی پیغام قدیمی تر از 1
روز هست این کار روش اعمال میشه
_ دومیش check sender هست که فرستنده رو چک میکنه مثلا میتونید بگید اگه بین این 4 نفر بود فلان کار روش اعمال بشه
_ سومیش check recipient هست که گیرنده رو چک میکنه (برای پیغام های خروجی میتونید استفاده کنید) که مثلا این پیغام هایی که به فلانی فرستاده میشه رو یه کاریش بکن
_ و چهارمی check message هست که خود پیغام یعنی متن پیغام رو چک میکنه
*** البته این توضیح روبدم که به غیر از گزينه older than یعنی 3 گزينه آخر رو وقتیکه انتخاب میکنید برای هر گزينه یه tab به بالاي صفحه اضافه میشه که باید جزئیاتش رو اونجا انتخاب کنید مثلا برای check sender میتونید بگید که توی contact ها باشه یا مثلا توی contact ها نباشه و شرایط دیگه
* گزينه بعدي Action هستش كه تو اين گزينه ميتونيد تعيين كنيد كه چه بلايي سر پيغام بيچاره بياد كه شامل گزينه هاي زير هستش :
_ ) Mark as Read پیغام به عنوان خوانده شده علامت زده میشه )
_ ) Mark as Unread پیغام به عنوان خوانده نشده علامت زده میشه )
_ ) Move to Folder به یه فولدر دیگه برده میشه )
_ ) Copy to Folder داخل یه فولدر دیگه کپی میشه )
_ ) Hide Message پیغام مخفی میشه )
_ ) Reveal Message پیغام ظاهر میشه )
*** اگه action روی Move to folder یا Copy to folder انتخاب كنيد یه گزینه زیرش ایجاد میشه که که فولدر مقصد رو باید توش انتخاب کنید ( میتونید خودتون هم فولدر بسازید )
* گزينه آخرهمFilter type هستش كه نوع ف . ی . ل . ت . ر رو انتخاب میکنه که ميتونه اتوماتیک یا دستی باشه
حالا ميريم سراغ قسمتهاي بعدي
ببينيم اين نرم افزار چه كارهاي جالب ديگه اي انجام ميده !!!
در بالاي صفحه اصلي روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده beamed files رو بزنید
حالا کل فایل هایی که براتون bluetooth شده رو ميتونيد ببينيد و ميتونيد همه رو باهم کپی کنید تو یه فولدر روی مموری یا حتی move کنید .
*** فقط یه نکته یادتون باشه که توی preferences ( اگر در بالاي صفحه اصلي رويMagic MsgMan كليك كنيد ميتونيد ببينيدش ) گزينه enable magic message manager حتما تیک خورده باشه
توی همین preferences یه tab داره به اسم notification که میتونید تنظیم کنید که وقتی که پیغام نخونده دارید هر 1 دقیقه (یا هر چند دقیقه که شما میخواید) بهتون هشدار بده که میشه با ویبره باشه یا هر 1 دقیقه یه زنگ بزنه و میتونید تنظیم کنید که این هشدار از ساعت مثلا 12 شب تا 7 صبح خاموش باشه ( چه جالب ! )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** حالا مي رسيم سر اصل مطلب
اونايي كه با ساعت اس ام اس هاشون مشكل دارن و هر سري اس ام اس جديد براشون مياد بايد دوساعت توي Inbox شون دنبال اس ام اس جديد بگردن ميتونن از اين راه حلي كه ميگم استفاده كنن :
البته راه حل 100% نیست ولی جواب میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اول از همه وارد inbox گوشی بشید و روي گزينه اي كه دربالا گوشه سمت راست ال سي دي هست كليك كنيد و از منوي باز شده آخرین گزینه یعنی edit folders رو انتخاب کنید و دکمه new رو بزنید و یه فولدرجديد بسازید ( به نظر من بهتره اسم اين فولدر رو Read بزاريد ) و save کنید .
حالا برید داخل برنامه magic message manager و new رو بزنید حالا بايد تنظيمات رو انجام بدين
اسم ف . ي .ل .ت . ر روهرچي خواستين انتخاب كنيد ( ميتونيد همون اسم Read رو انتخاب كنيد (
بقيه تنظيمات رو هم به صورت زير انجام بدين :
_message type رو any انتخاب کنید
_ source folder رو inbox
_Message status رو read انتخاب کنید
_4 تا شرط بعدی رو تیک نزنید
_ Action رو روي move to folder بزاريد
* با اتنخاب move to folder يه گزينه پائين Action اضافه ميشه كه اون اسمش destination folder هست كه اون رو روي اون فولدری که ساختید (من گفتم که read بسازید) تنظیم کنید .
_ filter type روی اتوماتیک
و در آخر save رو بزنید .
حالا در بالاي صفحه اصلي برنامه روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده اولین گزینه یعنی filter messages رو و بعد use all filters رو انتخاب کنید ( یا میتونید قبلش اون ف ی ل ت ری که ساختید رو انتخاب کنید و بعد اینجا apply filter رو بزنید (
حالا اگه توی preferences برنامه گزينه enable کنارش تیک خورده باشه وقتی که پیغام جدید میاد و خونده میشه به صورت اتوماتیک میره داخل فولدر read و اونجا آرشیو میشه
اینجوری اگه یه sms جدید بیاد و شما اون رو همون لحظه نخونید لازم نیست که بعدا داخل مثلا 200 تا sms خونده شده دنبال یه دونه sms بگردین
هر کی دوست داشت از اين روش استفاده کنه هر کی هم دوست نداشت قاطی sms هاي خونده شده بگرده دنبال sms های خونده نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت از نظر من يه نرم افزار همه فن حريف براي اس ام اس هاست و ديگه با اين نرم افزار ميتونيد هر بلايي خواستين سر Sms ها ( پيامك ====> فارسي رو پاس بداريم ) بيارين و فكر نكنم ديگه با امكاناتي كه اين برنامه داره نياز به برنامه ديگه اي در اين زمينه توي گوشيتون باشه
مرسی عزیزم خیلی خوب بود. این نرم افزار فوق العادست. فقط یه ایراد داره شایدم من بلد نیستم. وقتی گوشی خاموش روشن میشه دیگه کار نمیکنه. انگار باید بعد از هر بار روشن کردن اینو اجرا کنیم تا موتورش داغ شه:8:
راهنمایی لطفا
سلام.دوستان روشی هست که فایل های دریافتی از طریق بلوتوث مستقیما بره به مموری کارت؟؟
mehdi_vsgh
12-03-2008, 17:00
مرسی عزیزم خیلی خوب بود. این نرم افزار فوق العادست. فقط یه ایراد داره شایدم من بلد نیستم. وقتی گوشی خاموش روشن میشه دیگه کار نمیکنه. انگار باید بعد از هر بار روشن کردن اینو اجرا کنیم تا موتورش داغ شه خوب یه سری نرم افزار برای مدیریت استارت آپ هستن....از اونا کمک بگیر
soshiance
13-03-2008, 19:43
سلام به همگی مخصوصا به اقا mehdi_vsgh که زحمت کشیدن و برنامه رو گزاشتن ببخشید من چند روزی نبودم داشتم از یکی از بستگان پرستاری میکردم.
مهدی جان فکر میکنم لینک سالم نباشه .
راستی من امروز 130 تا عکس از یکی بلوتوسی گرفتم مجبور شدم همش و دونه دونه باز کنم ذخیره کنم بعد پاک کنم راحی هست که مستقیم تو مموری کارت و جای مخصوص خودش ذخیره بشه ؟؟؟؟
در مورد اهنگ هم من منظورم این بود که البومی که خودمون دادیم و بهمون نشون بده و بر اساس مشخصات موسیقی خودش دسته بندی نکنه .
یه مشکل بزرگ دیگه من sms فارسی نمیتونم ببینم یا بفرستم کسی میتونه کمکو کنه ؟؟؟
قبلا برنامه PsilocCrystalArabicV110 v رو w950 قبلیم نصب کرده بودم ولی انقدر هنگ گوشی رو زیاد کرده بود که کلافه شده بودم بعدشم رفتم یه کار دیگه کردم که از شر این برنامه خلاص شم همه فونت گوشی کوچیک شد باید ذره بین میگرفتم
یکی به من .... کمک کنه
سلام به همگی مخصوصا به اقا mehdi_vsgh که زحمت کشیدن و برنامه رو گزاشتن ببخشید من چند روزی نبودم داشتم از یکی از بستگان پرستاری میکردم.
راستی من امروز 130 تا عکس از یکی بلوتوسی گرفتم مجبور شدم همش و دونه دونه باز کنم ذخیره کنم بعد پاک کنم راحی هست که مستقیم تو مموری کارت و جای مخصوص خودش ذخیره بشه ؟؟؟؟
در مورد اهنگ هم من منظورم این بود که البومی که خودمون دادیم و بهمون نشون بده و بر اساس مشخصات موسیقی خودش دسته بندی نکنه .
یه مشکل بزرگ دیگه من sms فارسی نمیتونم ببینم یا بفرستم کسی میتونه کمکو کنه ؟؟؟
قبلا برنامه PsilocCrystalArabicV110 v رو w950 قبلیم نصب کرده بودم ولی انقدر هنگ گوشی رو زیاد کرده بود که کلافه شده بودم بعدشم رفتم یه کار دیگه کردم که از شر این برنامه خلاص شم همه فونت گوشی کوچیک شد باید ذره بین میگرفتم
یکی به من .... کمک کنه
اولا خدا خيرت بده...
سوال اولت رو نميدونم... فكر هم نميكنم راهي داشته باشه.
و اما سوال دومت يك شايدم چندتا تاپيك به همين نام هست، سرچ كن پيدا ميكني. فقط كافيه فونتهاي فارسي مخصوص موبايل رو بريزي روي گوشيت. اونوقت ديگه همه چي حله...
mehdi_vsgh
13-03-2008, 21:28
اینم همون نرم افزار برای کسانی که با لینک قبلی مشکل داشتن
r_m_khani
13-03-2008, 21:34
سلام به همه دوستان
من يكي از مشتري هاي قديمي اين كلوپ هستم. ولي تا حالا پيغامي نذاشته بودم.
يه مشكل خيلي مهمي كه من تا الان نديدم كسي براش ره حل خوبي داده باشه، اينه كه تمام گوشي هاي سوني اريكسون (از جمله w950 كه من هم دارمش) SMS ها رو روي حافظه داخلي گوشي ذخيره مي كنن كه مسلما محدوده.
ولي بدتر از اون اينه كه امكان move كردن SMS ها رو به كارت حافظه يا حافظه دوم (مثل W950 كه حدود 4 گيگ هستش) نميدن.
سوال من اينه كه راه حل اين مشكل چيه؟ شما برنامه اي براي اين كار سراغ دارين؟
قبلا از همه ممنونم.
Sasan Info
14-03-2008, 20:47
سلام دوستان
گوشی من نمیتونه اس ام اس فارسی بخونه
اگه میشه بگین چی کار کنم
نه میخوام زبان گوشیم فارسی بشه و نه فارسی بنویسم فقط بتونم اس ام اس های فارسی رو بخونم
ممنون
mehdi_vsgh
14-03-2008, 20:55
سلام دوستان
گوشی من نمیتونه اس ام اس فارسی بخونه
اگه میشه بگین چی کار کنم
نه میخوام زبان گوشیم فارسی بشه و نه فارسی بنویسم فقط بتونم اس ام اس های فارسی رو بخونم
ممنون
فونتای فارسی رو بریز تو گوشیت
لینک+ آموزش تو امضای یکی از بچه ها هستش
Sasan Info
14-03-2008, 21:40
فونتای فارسی رو بریز تو گوشیت
لینک+ آموزش تو امضای یکی از بچه ها هستش
ممنون از کمکتون
دوستان کسی راه حلی نداره؟؟؟برای اس ام اس و برنامه ی پخش اهنگ و ویدئو در قسمت فایل منیجر.
ممنون
soshiance
15-03-2008, 00:54
ممنون ازmesseng و mehdi_vsgh که همیشه به داد بچه ها میرسه
راستی مهدی جان کدوم یکی از 4 تا فونت و بریزم( فرقی با هم دارن)؟؟ و اینکه فونت خود گوشیم کوچیک نمیشه ؟؟؟
mehdi_vsgh
15-03-2008, 07:08
ممنون ازmesseng و mehdi_vsgh که همیشه به داد بچه ها میرسه
راستی مهدی جان کدوم یکی از 4 تا فونت و بریزم( فرقی با هم دارن)؟؟ و اینکه فونت خود گوشیم کوچیک نمیشه ؟؟؟
عزیزم راهنما را بخونی همه چیزو توضیح داده
من خودم فونت سومی را ریختم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.