ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ w950

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

mehdi_vsgh
09-12-2007, 21:45
سلام دوستان چندتا تا سوال داشتم
یکی اینکه w950 اصل باید ساخت کجا باشه ؟
یکی دیگه اینکه قیمت این گوشی الان چند هست ؟
و اینکه الان این گوشی به راحتی پیدا میشه یا نه؟
اصلش ساخت چین هستش

حدود 250 تومن فکر کنم بتونی پیدا کنی

زیاد راحت راحت نیست ولی صفحات قبلی (4-5 صفحه قبل ) را بخونی میتونی یه چند جا گیر بیاری

mehdi_vsgh
09-12-2007, 21:47
یه کم سخته! :31:

باید اون فلز رو بیاری بیرون بعد آروم بکنیش تو!! نصف سیم کارت می مونه بیرن! بعد باید با ملایمت سیم کارت رو بیاری بیرون..! :31:
ای ول ماتاتا جان.....بالاخره تونستم

راستی منو میشناسی؟
اگه نمیشناسی از سعید رونالدو بپرس:دی

Highbury
09-12-2007, 22:25
دوستان کمکم کنید چند تا مورد دارم
اول اینکه وقتی فایلی برام بلوتوث میشه مثل موزیک خیلی دیر سیو میشه آیا واسه شما هم همین جوریه؟همش اون بالا یه چیزی چشمک میزنه نوشته busy و بعد از مدتی سیو میکنه
دوم اینکه وقتی برام زنگ میاد اول ویبره هستش و بعد از چند ثانیه صدای زنگ کم کم بلند میشه یعنی از آهسته میره بلند میشه
چه کار کنم که هم زنگ با صدای بلند و هم ویره با هم باشند؟عجب نفهمیدم چی گفتم واج آرایی داشت

peyvandxp
09-12-2007, 23:44
شیطونه میگه بار و بندیم رو ببندیم از قم هجرت کنم برم:31:
خیر سرش بهترین کافی نت قم بود با سرعت512 :18:فقط سرعت داشت کامپیوترهاش مال اهل بوق بودحالا فردا عصر چند جای دیگه هم میرم ببینم که چی میشه جاهای دیگه سرعتشون کمه حدود64 هستش:41:
راستی یه سوال داشتم با آپدیت کرن آیا بلندی صدا توی هدفون هم بیشتر میشه؟
این گوشی مشکل یه نمه بلندی رو داره . اسپیکرش به درک .قبلا اگه گوش میدادم برام خوب بود ولی وقتی اون صدای سگی کا800 هک شده رو میشنیدم این کمه حدود85 درصد بلندی اون هستش.ولی خداییش کیفیت داره ها.مگاباسش خیلی توپه.

کامپیوتر بون پورت USB :blink: :blink:
راستی مبارک باشه حالشو ببری :8:

peyvandxp
10-12-2007, 00:24
خیر سرش بهترین کافی نت قم بود با سرعت512 :18:فقط سرعت داشت کامپیوترهاش مال اهل بوق بودحالا فردا عصر چند جای دیگه هم میرم ببینم که چی میشه جاهای دیگه سرعتشون کمه حدود64 هستش:41:
این گوشی مشکل یه نمه بلندی رو داره . اسپیکرش به درک .قبلا اگه گوش میدادم برام خوب بود ولی وقتی اون صدای سگی کا800 هک شده رو میشنیدم این کمه حدود85 درصد بلندی اون هستش.ولی خداییش کیفیت داره ها.مگاباسش خیلی توپه.

کامپیوتر بدون پورت USB :blink: :blink:
راستی مبارک باشه حالشو ببری :8:

ماتاتا
10-12-2007, 00:39
ای ول ماتاتا جان.....بالاخره تونستم

راستی منو میشناسی؟
اگه نمیشناسی از سعید رونالدو بپرس:دی

مخلص مهدی جان هستیم.... :10:

آره جیگر آواتار و امضات تابلوه..! :27:

آخرش هم نفهمیدم چرا به زور گفتی بلاکت کنیم..!؟! :31:

deicide
10-12-2007, 10:05

آره بابا پاشو بيا تهران حالشو ببر . حداقل تو کافي نت هاش پورت يو اس بي پيدا مي شه :31: .
بعد از آپديت صداي اسپيکر بهتر مي شه ولي صداي هندزفري رو بعيد مي دونم . شايد در حد خيلي کم . ولي ديگه با اين کيفيتي که هندزفريش داره ديگه احتياجي به بيشتر شدن صدا نداره . به نظر من نبايد به خاطر کميت ، کيفيت رو از دست داد.
و صد البته مگا باسش که ديگه حرف نداره . ولي من نمي تونم استفاده کنم :41: .

اول اینکه وقتی فایلی برام بلوتوث میشه مثل موزیک خیلی دیر سیو میشه آیا واسه شما هم همین جوریه؟همش اون بالا یه چیزی چشمک میزنه نوشته busy و بعد از مدتی سیو میکنه
دوم اینکه وقتی برام زنگ میاد اول ویبره هستش و بعد از چند ثانیه صدای زنگ کم کم بلند میشه یعنی از آهسته میره بلند میشه
چه کار کنم که هم زنگ با صدای بلند و هم ویره با هم باشند؟عجب نفهمیدم چی گفتم واج آرایی داشت

بستگي به حجم فايلت داره . ولي تقريبا طبيعيه .
توي قسمت تنظيمات زنگ يه قسمتي هست که صداي زنگ رو به صورت افزايشي زياد مي کنه . تيک اونو بردار درست مي شه. (البته فکر کنم :13:)
راستي زيمکا يعني چي؟

پيروز باشيد
DEICIDE

msseng
10-12-2007, 10:06

برای افزایش سرعت هر از چند گاهی یه سر به task manager بزنی و برنامه های باز رو ببندی بد نیست!

در مورد صدای زنگ هم باید بگم که میری به اینجا: control panel -> device -> sound&alert
1- در منوی ringtone تیک گزینه increasing ring رو برمیداری تا صدای زنگ از همون اول بلند باشه.
2- در منوی vibrating alerts اولین گزینه رو off میکنی، مشکل ویبره هم حل میشه. (البته اگه منظورت اینه که اول چندتا ویبره میزه بعد صدای زنگ در میاد، سیستمش همینه!)

™Enter_The_Love
10-12-2007, 10:46
اصلش ساخت چین هستش

حدود 250 تومن فکر کنم بتونی پیدا کنی

زیاد راحت راحت نیست ولی صفحات قبلی (4-5 صفحه قبل ) را بخونی میتونی یه چند جا گیر بیاری

وری تنکس :46:

deicide
10-12-2007, 10:47
برای افزایش سرعت هر از چند گاهی یه سر به task manager بزنی و برنامه های باز رو ببندی بد نیست!

در مورد صدای زنگ هم باید بگم که میری به اینجا: control panel -> device -> sound&alert
1- در منوی ringtone تیک گزینه increasing ring رو برمیداری تا صدای زنگ از همون اول بلند باشه.
2- در منوی vibrating alerts اولین گزینه رو off میکنی، مشکل ویبره هم حل میشه. (البته اگه منظورت اینه که اول چندتا ویبره میزه بعد صدای زنگ در میاد، سیستمش همینه!)

اينم توضيحات فني

ممنون و موفق باشيد.
DEICIDE

mehdi_vsgh
10-12-2007, 11:45
مخلص مهدی جان هستیم.... :10:

آره جیگر آواتار و امضات تابلوه..! :27:

آخرش هم نفهمیدم چرا به زور گفتی بلاکت کنیم..!؟! :31:
راستش من از فروم های ورزشی اصلا خوشم نمیاد.....
اگه اومدم فقط به خاطر سعید بود...خسته شده بودم از محیط اونجا...میخواستم دیگه نیام...به همین دلیل خواستم که منو بن کنن

S A M S U N G
10-12-2007, 11:47
يك مشت گدای عرب از راه رسيدند... در ميهن پررونق ما خانه گزيدند
با روضه و با روزه در اين باغ پراز گل... چون گاو دويدند و چريدند و خزيدند

میدونم جاش نیست اینجا بگم ولی آفرین به کسی که اینو گفته
دم شما هم گرم که گذاشتیش اینجا ....

soshiance
10-12-2007, 13:22
الان w950 که بگیری مگه اخرین اپدیت روش نیست ؟؟؟؟؟
فکر نکنم اولین اپدیت روش باشه

mhentezari
10-12-2007, 13:53
آقا من هنوز تاریخ sms هام مشکل داره! باید چیکارش کرد؟

mehdi_vsgh
10-12-2007, 13:57
آقا من هنوز تاریخ sms هام مشکل داره! باید چیکارش کرد؟
یه راه حلی براش من پیدا کردم...

برو به قسمت location و محل خودت را بزار شهر honolulu و سپس تاریخ و ساعت را تنظیم کن....درست میشه

deicide
10-12-2007, 14:07
الان w950 که بگیری مگه اخرین اپدیت روش نیست ؟؟؟؟؟
فکر نکنم اولین اپدیت روش باشه

خوب ممکنه که آخرين آپديت روش نباشه . . . .

میدونم جاش نیست اینجا بگم ولی آفرین به کسی که اینو گفته
دم شما هم گرم که گذاشتیش اینجا ....

اميدوارم که ويرايش نشه.

mhentezari
10-12-2007, 14:34
یه راه حلی براش من پیدا کردم...

برو به قسمت location و محل خودت را بزار شهر honolulu و سپس تاریخ و ساعت را تنظیم کن....درست میشه
جدی راه حلش اینه؟؟ چرا اینجوریه؟ از کجا فهمیدی اینو؟

Highbury
10-12-2007, 14:37
اینم از شانس گندم اومدم کافی نت یو اس بی رو وصل کردم ولی گوشی رو نشناخت حالا سی دی میخوام بذارم میگه سی دی رام نداره . من برم بمیرم بهتره

ALFA323
10-12-2007, 15:30
اینم از شانس گندم اومدم کافی نت یو اس بی رو وصل کردم ولی گوشی رو نشناخت حالا سی دی میخوام بذارم میگه سی دی رام نداره . من برم بمیرم بهتره

zimka جان شما سعی کن یک دوستی چیزی پیدا کنی که ADSL داشته باشه برات کارو انجام بده ... اومدیم کافینت هم سی دی رام داشت و هنوز آپدیت گوشی شما تموم نشده بخواد تعطیل کنه :41:!...
تازه این کافینت ها فقط اسمشون 512 و 1 و... هست باور کن سرعتشون اندازه Dial Up هم نیست ولی از این لحاظ که قطع نمیشه خوبه ...
اگر اینجا بودی خودم برات آپدیت میکردم :46: حیف که راه دوره و ما هم کاری از دستومن بر نمیاد .
موفق باشید

raana
10-12-2007, 17:41
چی کارباید بکنیم که عکس ها رو ماتریسی 3*3 نشون بده ؟؟

این گوشی ویروس می گیره؟؟؟

deicide
10-12-2007, 18:37

زيمکا جان من که خدمتتون عرض کردم عزيز دلم. اصلا احتياجي به سي دي نيست . شما خودت تجربه آپديت داري يا نه؟ البته مطمئنم که صاحب کافي نت هم چيز زيادي نمي دونه.
گوشي براي اپديت تو حالت خاموش به رايانه وصل مي شه و اصلا نيازي به نصب سي دي نداره . شما قبل از آپديت حتما حتما يک بار مراحل اپديت رو مطالعه کن تا يه وقت کار دست خودت ندي.

موفق باشيد
DEICIDE

ماتاتا
10-12-2007, 18:39
راستش من از فروم های ورزشی اصلا خوشم نمیاد.....
اگه اومدم فقط به خاطر سعید بود...خسته شده بودم از محیط اونجا...میخواستم دیگه نیام...به همین دلیل خواستم که منو بن کنن

به هر حال بن نیاز نبود..! :31:

حالا اینو ولش از W950 راضی هستی..؟:10:

Highbury
10-12-2007, 19:03
چی کارباید بکنیم که عکس ها رو ماتریسی 3*3 نشون بده ؟؟

این گوشی ویروس می گیره؟؟؟
اره ویروس میگیره

زيمکا جان من که خدمتتون عرض کردم عزيز دلم. اصلا احتياجي به سي دي نيست . شما خودت تجربه آپديت داري يا نه؟ البته مطمئنم که صاحب کافي نت هم چيز زيادي نمي دونه.
گوشي براي اپديت تو حالت خاموش به رايانه وصل مي شه و اصلا نيازي به نصب سي دي نداره . شما قبل از آپديت حتما حتما يک بار مراحل اپديت رو مطالعه کن تا يه وقت کار دست خودت ندي.

موفق باشيد
DEICIDE
دوست عزیز من گوشیم خاموش نبودش روشن بود.یعنی تو حالت نرمال مد بود.بعدش پیغامی اومد که گوشی رو نمیشناسه.
نه بابا کجا تا به حال آپدیت کردم تمام عمرم با گوشیهای جاوا بوده:31:که هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته صداشم اگه کم بود هکش میکردیم:31:
اگه گوشی خاموش باشه گوشی رو میشناسه؟

بذار من به جای دوستم جواب بدم
اولا قربون اون رگ آبیت بشم
در ثانی من که خیلی راضی هستم گوشی که حدود برام 180 در اومد.الان که فکر میکنم اگه میخواستم برای کا800 خودم یه رم 4 گیگ بخرم هشتاد هزار تومان سبک میشدم
سیستم عاملش خیلی خوبه با اینکه برنامه ی فعلا روش نصب نکردم و میخوام بعد از آپدیت این کار رو بکنم برنامه های که توش بود جالب بود
کیفیت صداش واقعا بالاست توپه توپه ال سی دی با کیفیت
کیبوردش هم برام عادی شده و هیج مشکلی با اون ندارم و خوبی کیبوردش اینه که بسیار نرمه.
خداییش چه تاچ اسکرینی داره فوتش کنی عمل میکنه :18::31:
از همه مهمتر کلاسش رو بگو هر کی ببینه دهنش مثل غار علی صدر باز میمونه:18:

mehdi_vsgh
10-12-2007, 19:42
جدی راه حلش اینه؟؟ چرا اینجوریه؟ از کجا فهمیدی اینو؟
تا فریمور جدید بیاد تنها راه حلش اینه..
تو سایت تخصصی ir- tci.org/FORUM

دیدم

البته فاصله‌ی بینشون را حذف کن

mehdi_vsgh
10-12-2007, 19:45

اگر بن نمیشدم دوباره شیطون!!!! گولم میزد میومدم.....:دی

اره ازش خیلی راضیم زیمکا که توضیح دادن در مورد فواید گوشی

soshiance
10-12-2007, 21:39
من امروز با اون شماره تماس گرفتم گفت نداریم .راستی من شنیدم دیگه تولید نمیشه کسی میتونه امارش و بگیره ؟؟؟
k750 هم 3ماه پیش اعلام شد که دیگه تولید نمیشه ولی از ماه پیش دوباره تولید شد من شنیدم تو دبی هم گرون شده .
ولی اگر کسی میتونه حتما زحمت بکشه ببینه که تولیدش متوقف شده یا نه
ممنون

gole yase shekaste
10-12-2007, 21:48
بلندی صدا تو اسپیکرش چطوره اندازه چه گوشیه هست

soshiance
10-12-2007, 21:51
من امروز با اون شماره تماس گرفتم گفت نداریم .راستی من شنیدم دیگه تولید نمیشه کسی میتونه امارش و بگیره ؟؟؟
k750 هم 3ماه پیش اعلام شد که دیگه تولید نمیشه ولی از ماه پیش دوباره تولید شد من شنیدم تو دبی هم گرون شده .
ولی اگر کسی میتونه حتما زحمت بکشه ببینه که تولیدش متوقف شده یا نه
ممنون

maj3h
10-12-2007, 23:18
250هزارتومن درتبريز موجود است

mehdi_vsgh
10-12-2007, 23:35
آقا یه سوال....

میشه کاری کرد که برای فرد خاصی صدای زنگ اس ام اس را قطع کنیم؟؟

g.businessman
11-12-2007, 00:28
250هزارتومن درتبريز موجود است

salam- inja ke migi chand ta dare? man az rasht biam mitonam begiram? age fek mikoni be tedade kafi dare ke ta 3 roz dige miam onja begiramesh
.( farsim kharabe -az anjmoan pozesh mikham)

ماتاتا
11-12-2007, 00:38
بذار من به جای دوستم جواب بدم
اولا قربون اون رگ آبیت بشم
در ثانی من که خیلی راضی هستم گوشی که حدود برام 180 در اومد.الان که فکر میکنم اگه میخواستم برای کا800 خودم یه رم 4 گیگ بخرم هشتاد هزار تومان سبک میشدم
سیستم عاملش خیلی خوبه با اینکه برنامه ی فعلا روش نصب نکردم و میخوام بعد از آپدیت این کار رو بکنم برنامه های که توش بود جالب بود
کیفیت صداش واقعا بالاست توپه توپه ال سی دی با کیفیت
کیبوردش هم برام عادی شده و هیج مشکلی با اون ندارم و خوبی کیبوردش اینه که بسیار نرمه.
خداییش چه تاچ اسکرینی داره فوتش کنی عمل میکنه :18::31:
از همه مهمتر کلاسش رو بگو هر کی ببینه دهنش مثل غار علی صدر باز میمونه:18:

زیمکای عزیز شرمنده افتادی تو زحمت!:11:

والا بنده خودم W950 دارم! و بهمن ماه گوشیم وارد یک سالگی میشه! دیدم مهدی جان هم W950 گرفته خواستم ببینم راضیه یا نه... :31:

دیگه من شرمنده شدم...:11:

در هر صورت توضیح خوبی بود می تونه برای دوستانی که قصد خرید دارن مفید باشه... :10:

خسته نباشی دستت طلا عزیز...:40:

راستی شما هم آبی هستی؟ دمت گرم دو برابر..! :31:

ماتاتا
11-12-2007, 00:40
اگر بن نمیشدم دوباره شیطون!!!! گولم میزد میومدم.....:دی

اره ازش خیلی راضیم زیمکا که توضیح دادن در مورد فواید گوشی

خوب ما خوشحال می شدیم شیطون گولت بزنه...! :10:

دستش زیمکای عزیز هم درد نکنه.. :40::11:

mehdi_vsgh
11-12-2007, 08:42
کسی آخرین پست صحفه‌ي 78 را دیده؟؟

آیا راه‌حلی هست یا نه؟؟؟

deicide
11-12-2007, 09:24
کسی آخرین پست صحفه‌ي 78 را دیده؟؟ آیا راه‌حلی هست یا نه؟؟؟

نه عزيز راه حلي نيست . درسته که سيستم هوشمند داره ولي نه ديگه تا اين حد :31:

صداش توي اسپيکر ، خيلي زياد نيست . در حد نرمال براي يه گوشي مهندسي .

پيروز باشيد
DEICIDE

Highbury
11-12-2007, 10:07
گل یاس فکر کنم تو کا800 داشته باشی. صداش در حد همون کا800 هستش ولی کیفیتش خیلی خیلی از اون بیشتره حالا من نمیدونم گوشیم آپدیت هست یا نه ولی این صدا در حد همونه.
توی کا800 صدای زنگ از خود پلیر یه کم بیشتره یا حداقل من همچین حسی میکنم (در حالت معمولی)
ولی توی دبلیو950 اینطور نیست میخوام با آپدیت کمی صدای زنگش رو افزایش بدم دیگه پلیرش همین قدر هم بود که بود .
بلندی صدای هدفونش حدود 85درصد کا800 هک شده و به بلندی هدفون دی 820 سامسونگ هستش .
بلندیش مثل بقیه ی واکمنها هسش به نظرم حدود 95/97 درصد بلندی هدفون دبلو610 هستش یا در همون حد باشه چون دقیقا یادم نمیاد. اما مگاباسش خیلی خوبه.ولی وقتی حالت باس باشه آدم فکر میکنه صداش کمتره.
مگاباسش از کا800 هک شده با JPX2 بیشتره و دبلو610 و دی820 و کا800 معمولی رو قورت میده.

Highbury
11-12-2007, 10:52
راستی من از گوشی بکاپ گرفتم وقتی که آپدیت کردم و این بکاپ رو به قول معروف ری بکاپ کردم:31:اینباکس گوشیم به حالت قبلی برمیگرده یعنی اس ام اس ها حفظ خواهد شد؟
یه سوال دیگه هم دارم وقتی میرم توی منوی پیام ها. مثلا توی اینباکسم نوشته 1unread خب وقتی داخلش میرم یعنی داخل اینباکس میرم می بینم تمام مسج ها یک شکلی هستن یعنی برعکس کا800 . توی کا800 اگه پیامی رو نخونده باشم عکس یه پاکت نامه هستش که بسته شده و اگر میخوندم پاکت نامه ها باز میشد ولی توی این همشون بسته هستش :31:

mehdi_vsgh
11-12-2007, 12:23
اره همش تقریبا یه شکلین

ولی اونایی که خونده نشده یه نموره bold شدن

soshiance
11-12-2007, 13:10
گوشیه w950 با گارانتیه سیتادل وارد شد
gsm هم وارد کرد

ALFA323
11-12-2007, 15:34
گوشیه w950 با گارانتیه سیتادل وارد شد
gsm هم وارد کرد
خوبه پس دوباره قیمت ها افت میکنه ...برین حال کنین ولی مواظب تقلبیاش باشین .:31:

Highbury
11-12-2007, 19:20
سونی اریکسون غلط میکنه که به بازار میده این گوشی رو
من کلی امید بسته بودم که قیمتش بالا میره

ALFA323
11-12-2007, 20:49
سونی اریکسون غلط میکنه که به بازار میده این گوشی رو
من کلی امید بسته بودم که قیمتش بالا میره
حالا خودتو ناراحت نکن Zimka جان درست میشه ...هرگز رو کوشی سرمایه گذاری نکن امروز یه قیمتیه فردا یه قیمت دیگه !... اگر طلا بود میشد روش حساب کرد
موفق باشید.

soshiance
11-12-2007, 21:00
ااااااااااا زشته زشته زشته نگی این حرفو
من الان از اعلائدین برگشتم کسی به خودش زحمت نده سیتادل تمام w950 رو تموم کرده بود اخریشو پیش پای من فروخته بود دیگه هیچی نداشتن میگم فکر کنم میخواد پوز 6600 رو بزنه

soshiance
11-12-2007, 21:06
یکی امار بگیره ببینه میگن دیس اینفکت شده درسته یا نه .من نمیدونم باید از کجا ببینم وگرنه زحمتشو یه یقیه نمیدادم

mehdi_vsgh
11-12-2007, 22:46
اقا یه سوال....

چرا هر وقت گوشیم را میزارم تو شارژ lcdگوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه؟

brad pitt
11-12-2007, 23:58
با سلام
شیراز w 950 قیمتش 270000 هست

mhentezari
12-12-2007, 00:28
اقا یه سوال....

چرا هر وقت گوشیم را میزارم تو شارژ lcdگوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه؟
شما احتمالا توی تنظیمات backlight ات گزینه handheld رو روی on گذاشتی. اگه اینجوری باشه در حال شارژ صفحه روشن میمونه

Highbury
12-12-2007, 10:06
دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم

ALFA323
12-12-2007, 10:55
دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم
Zimka جان من با گوشی زیاد کار نکردم که بخوام کامل راهنماییت کنم ...
ولی فقط میدونم برای ADD کردن یک آهنگ از تو خود Playlist نمیتونی این کار رو بکنی باید بری تو Filemanager
هر آهنگی رو که خواستی از تو قسمت More ببریش تو Playlist که تو واکمن ساختی ...
امیدوارم درست گفته باشم موفق باشید .

S A M S U N G
12-12-2007, 11:22
از نمایندگی سونی پرسیدم گفت چند روز دیگه قیمتش میاد روی 220 !!!!!!!!!!!!!

peyvandxp
12-12-2007, 16:42
از نمایندگی سونی پرسیدم گفت چند روز دیگه قیمتش میاد روی 220 !!!!!!!!!!!!!

مطمئن نباش ! ولی تو علائدین به تعداد زیاد پیدا میشه تقریبا یکی در میون داشتن ! ولی قیمتای پرتو پلا 300 330 350 سیتادل 295 طبقه 5 واحد 515 285 !

3dmax
12-12-2007, 19:54
آیا هیچ راهی نیست که بشه روش منو فارسی نصب گذاشت؟

keuo
12-12-2007, 20:18
بالاخره آپدیت کردمش واقعا صداش بلند شده ، پیشناد میکنم هرکی آپدیت نکرده بره آپدیت کنه گوشیشو
سرعتش بهتر شده از قبل

Highbury
13-12-2007, 00:40
بالاخره آپدیت کردمش واقعا صداش بلند شده ، پیشناد میکنم هرکی آپدیت نکرده بره آپدیت کنه گوشیشو
سرعتش بهتر شده از قبل
آخه چرا همه آپدیت کردن و من نکردم:41:فردا حتما دیگه باید آپدیتش کنم
رفتم کافی نت همه چیز داشت یو اس بی هم داشت یعنی یوس بی اش وصل بود اومدم دانلود کنم وسطای برنامه رفت که چند بار ارور داد و گفت که دانلود این برنامه برای کامپیوتر خطرناکه اعصابم خراب شد رفتم به کافی نت بغلی
توی اونجا گرفتم دانلودش کردم دمش گرم چه سرعتی داشت 40 کیلوبایت در ثانیه :18:وقتی که دانلود شد و اومدم کابل رو وصل کنم اون یارو گفتش که یو اس بی مان وصل نیست:31:خدا وکیلی میخواستم یارو رو بزنمش خداوکیلی میگما ولی خودم رو کنترل کردم
---------
یکی از بچه ها گفتش که زیمکا یعنی چی ؟
الان بهش میگم اسم من کاظم هستش کاظم یعنی کسی که جلوی عصبانیت خودش رو میگیره ولی من زود داغ میکردم و صبح تا شب دعوا:31:البته توی جوونی هام:21:به خاطر همین اسمم رو برعکس کردن
مزکا زیاد قشنگ نبود به خاطر همین جابه جاش کردن و شده زیمکا.البته زیاد سعی کردن که اسمم رو قشنگ کنن و در نهایت به زیمکا رسیدند:31:از اونجا من اومدم توی این کلوپ که از شما بپرسم خوب هستین به سلامتی کامل به سر می برین هو؟:31::10:

Dr.Afzali
13-12-2007, 03:44
عجب ماجرائي داشته اين نام كاربريت-منم برام جاي سوال بود كه معنيش چي ميشه نه فارسيش معني داشت نه انگليسيش نه فرانسويش حداقل توي زبونهائي كه بلد بودم معني ازش نداشتم و حالا كه توضيح دادي انگشت به دهن موندم ....به حق چيزهاي نديده و نشنيده

mehdi_vsgh
13-12-2007, 10:17
برادران یه سوال اگه گوشی را آپدیت کنیم.....بعد یه روزی اونو فلش کنیم ایا اپدیت از بین میره؟؟

mehdi_vsgh
13-12-2007, 10:51
آیا هیچ راهی نیست که بشه روش منو فارسی نصب گذاشت؟
آقا منو فارسی میخوای چه کار.....مهم داشتن فونت فارسیه که تو صفحات قبلی دوستان قرار دادن....منو فارسی ام کجا بود؟؟

Highbury
13-12-2007, 11:04
اصلا حیف این گوشی نیست که با فونت فارسی به نوعی بی کلاس بودنش رو به رخ بکشیم.
من تا به حال هر جا این گوشی رو در آوردم همه با دهنی باز نگاه کردن

mehdi_vsgh
13-12-2007, 17:02
خوب فونت فارسی که لازمه برای دیدن sms های فارسی و دیدن صفحات اینترنتی فارسی ولی منوهای فارسی دیگه لازم نیست

tarrega
14-12-2007, 01:20
برادران یه سوال اگه گوشی را آپدیت کنیم.....بعد یه روزی اونو فلش کنیم ایا اپدیت از بین میره؟؟

خوب معلومه عزیز دل . با فلش هر گوشی ای تمام اطلاعات داخل حافظه پاک میشه :20:.
مثل تعویض سیستم عامل . تعویض سخت افزار نیست که ......

tarrega
14-12-2007, 01:28
راستی یه سوال .
گوشی تقلبی دبلیو 950 هم وجود داره ؟؟؟ ممکنه برای آپدیت کردن گوشی به این دلیل گیر بده ؟؟؟؟
دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

dj_mm
14-12-2007, 02:16
يه سوال داشتم

من گوشيمو آپديت كردم حالا وقتي ميخوام اس ام اس بدم به زبون چيني مينويسه بايد چطوري درستش كرد؟

S A M S U N G
14-12-2007, 09:26
راستی یه سوال .
گوشی تقلبی دبلیو 950 هم وجود داره ؟؟؟ ممکنه برای آپدیت کردن گوشی به این دلیل گیر بده ؟؟؟؟
دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
نه عزیز دبلیو950 فقط چین میزنه ... ربطی نداره البته اگه سریال گوشیت تقلبی نباشه ! من که نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

Highbury
14-12-2007, 11:07
این گوشی اصلا تقلبی نداره سریالش رو هم نمیشه چینج کرد.
اگ دیدی شبیه به دبلیو950 هستش بخر. تقلبی اگه داشته باشه قیافش فرق میکنه.

ALFA323
14-12-2007, 11:13
راستی یه سوال .
دوست عزیز تقلبیش هم پیدا میشه اما همون طور که Zimka جان گفت سریالش رو نمیشه عوض کرد ...اگر سریال گوشی که میخوای بخری با روی جعبه گوشی تفاوت داشته باشه گوشیت تقلبی هست ... در ضمن W950 های تقلبی به شدت تو پخش فیلم ها و کلیپ ها مشکل دارن (این رو هم توجه داشته باش)
موفق باشید .

Highbury
14-12-2007, 11:19
آلفا جون این که توی پخش فیلم مشکل داشته باشه ربطی به تقلبی اش نداره.
این مشکل در دبلیو950 اولیه هم وجود داشت من سری اول این گوشی رو با گارانتی سیتادل خریدم هرزگاهی اینجوری میشد.
الانم که دارم هرزگاهی اینجوری میشه هر کسی این مشکل رو داشته گفته با آپدیت حل میشه.
در ضمن گوشی تقلبی آپدیت بشه.

mhentezari
14-12-2007, 15:20
یک کیبرد فارسی درست و حسابی بود که بر طبق کیبرد فارسی کامپیوتر بود، کجاست؟ پیداش نمیکنم. کسی میتونه بزاره؟

شهرام_ایرانی
14-12-2007, 17:32
مهدی جان من الان خودم از یک نفر وارد می پرسم برات اف میزارم

mehdi_vsgh
14-12-2007, 20:51
مهدی جان من الان خودم از یک نفر وارد می پرسم برات اف میزارم
منتظرم که جوابشو بدی.......

----------------------------

راستی یه سوال برام پیش اومده بود خیلی وقته.....اونم اینه که چرا به این گوشی میگن اسمارت فون....از چه لحاظ هوشمنده؟؟ میشه یه توضیحی بدین؟

deicide
15-12-2007, 10:07
راستی یه سوال . دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

آره منم يه همچين چيزي رو از بعضي از دوستان شنيدم ولي واقعا توجيهي براش پيدا نکردم. چون گوشي خودمم بعد از آپديت ، صداش خيلي بهتر شد.

یک کیبرد فارسی درست و حسابی بود که بر طبق کیبرد فارسی کامپیوتر بود، کجاست؟ پیداش نمیکنم. کسی میتونه بزاره؟

کيبورد رو هم مي توني از اينجا بگيري :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پيروز باشيد
DEICIDE

ماتاتا
15-12-2007, 11:28
راستی یه سوال برام پیش اومده بود خیلی وقته.....اونم اینه که چرا به این گوشی میگن اسمارت فون....از چه لحاظ هوشمنده؟؟ میشه یه توضیحی بدین؟

W950 با داشتن سیستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 عملا در زمره گوشی های هوشمند قرار می گیره... :46:

mehdi_vsgh
15-12-2007, 15:29
خوب چیش هوشمنده؟من تنها چیز هوشمندی که توش دیدم اینه که میتونه دست نوشته را تشخیص بده

Highbury
15-12-2007, 15:43
خوب چیش هوشمنده؟من تنها چیز هوشمندی که توش دیدم اینه که میتونه دست نوشته را تشخیص بده
البته ان ای سی هم چنین قابلیتی داره.:31:
اما خب سیستم عامل داره و صفحه لمسی توپ داره خب به اینا میگن هوشمند دیگه.
فکر کردی به هوشمند توی موبایل چی میگن.نکنه فکر کردی که موبایل ابر کامپیوتره:31:

ماتاتا
15-12-2007, 16:50

خوب همبن که می تونی روش برنامه های مختلف و متنوع بریزی نشانه هوشمند بودنشه دیگه..!:46:

می خواستی چه کار کنه بره طرف ها و رخت و لباست رو هم بشوره..؟! :31:

arashzam
15-12-2007, 16:55
سلام به همگي و خسته نباشيد.

من يه 6630 دارم.

مي‌خوام يه w950 بخرم.

من فقط بخاطره اينكه ديدم اين گوشي Symbian OS v9.1 داره از خوشم اومد.
چون واسه من Symbian خيلي مهمه.

مي‌خوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه مي‌شه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟

آخه يكي از دوستام گفت كه نمي‌شه!

پس Symbian OS v9.1 اش به چه درد مي‌خوره؟

برنامه هاي UIQ چي؟ ميشه روش UIQ نصب كرد؟

ماتاتا
15-12-2007, 17:00

من يه 6630 دارم.

مي‌خوام يه w950 بخرم.

مي‌خوام بدونم اين گوشي فايل هاي SIS رو كه مي‌شه تو نوكيا نصب كرد رو اينم مي شه نصب كرد يا نه؟

سلام دوست عزیز شما هم خسته نباشید...

فایل ها مخصوص نوکیا رو نمیشه روی این گوشی اجرا کرد و فقط برنامه های تحت UIQ 3.0 روی این گوشی اجرا میشه.
زیرا هر برنامه برای سیستم عاملی خاص نوشته میشه و اغلب اجرای اونها روی سیستم عامل های دیگه امکان پذیر نیست.

arashzam
15-12-2007, 18:36
پس سيمبينش به چه دردش مي خوره؟!!!!

arashzam
15-12-2007, 18:38
يعني فايل هاي مخصوص سيمين روش نصب نمي‌شه؟!!!

ALFA323
15-12-2007, 18:39

من يه 6630 دارم.

مي‌خوام يه w950 بخرم.

ماتاتا جان دقیقاً درست گفتند ... این گوشی از فناوری هوشمند UIQ3 استفاده میکنه و شما باید برنامه های مخصوص UIQ3 رو روش نصب کنید ... فایل های SIS رو هم قبول میکنه ولی نه از نوعی که برای سری 60 نوکیا هستند ... فناوری سری 60 تا حدی قدیمی شده اما برنامه هاش زیاده ! ولی برنامه های UIQ3 هم چیزی کمتر از اونها نیست:31: این رو هم به یاد داشته باش که این گوشی Symbian9.1 با لیسنس UIQ3 هست ...
موفق باشید.

Highbury
15-12-2007, 18:45
يعني فايل هاي مخصوص سيمين روش نصب نمي‌شه؟!!!
خب سیستم عاملش به درد این میخوره که روش برنامه نصب بشه
دوستمون کامل توضیح ندادش ببین یه مثال برات بزنم تو برنامه هایی که برای لینوکس هستش رو میتونی روی ویندوز نصب کنی؟مثلا برنامه هایی که برای موتورلا آ1200 هستش رو نمیشه رو 6600 نصب کرد.
خب این سیستم عامل هم همونه یعنی نمیشه برنامه هایی که برای سیمباین نوکیاست روی این گوشی نصب کرد
این سیستم عامل برنامه های خودش رو داره و برنامه هاش هم زیاده.الان روی گوشی من 70-80تابرنامه هستش که اصلا خیلی هاشون رو امتحان نکردم و فقط 10-15 تاش رو استفاده میکنم:31:

ALFA323
15-12-2007, 18:50
خب سیستم عاملش به درد این میخوره که روش برنامه نصب بشه
دوستمون کامل توضیح ندادش ببین یه مثال برات بزنم تو برنامه هایی که برای لینوکس هستش رو میتونی روی ویندوز نصب کنی؟مثلا برنامه هایی که برای موتورلا آ1200 هستش رو نمیشه رو 6600 نصب کرد.
خب این سیستم عامل هم همونه یعنی نمیشه برنامه هایی که برای سیمباین نوکیاست روی این گوشی نصب کرد
این سیستم عامل برنامه های خودش رو داره و برنامه هاش هم زیاده.الان روی گوشی من 70-80تابرنامه هستش که اصلا خیلی هاشون رو امتحان نکردم و فقط 10-15 تاش رو استفاده میکنم:31:
حرفتون رو کلملاً قبول دارم ... از توضیح بسیار زیباتون هم ممنون. انشالله که دوستمون متوجه این قضیه شده باشه که سیمبیانش به چه دردی میخوره:31:...

arashzam
15-12-2007, 18:56
از همه تون واقا ممنونم كه براي بقيه وقت مي زارين.

فقط مي شه بگين قيمتش الان تو بازار چنده؟
تو Gsm زده بود 300000 تومان. درسته؟

بعد اگه ميشه سايت دانلود برنامه مهاشو بزارين.

بازم ممنونم.

Highbury
15-12-2007, 18:59
از همه تون واقا ممنونم كه براي بقيه وقت مي زارين.

فقط مي شه بگين قيمتش الان تو بازار چنده؟
تو Gsm زده بود 300000 تومان. درسته؟

بعد اگه ميشه سايت دانلود برنامه مهاشو بزارين.

بازم ممنونم.

نه بابا قیمت واقعی این گوشی حدود250تومان و کمتره این روزها گرون شده:31: ولی به نظرم با این حال تا 270 تومان هم ارزش خرید داره بری بیرون دور و بر 260-70میتونی بخری البته اگه پیدا کنی:31:
در مورد برنامه هاش بهترین جا همین همسایه بغلی هستش یعنی برو قسمت موبایل و قسمت نرم افزاری های UIQاونجا امیر کلی برنامه داره با توضیحات .
توی همون GSM.ir بخش دانلود نرم افزارهاش یه 40-50 تایی برنامه داره ولی بهتره بری خونه بغلی:31:

arashzam
15-12-2007, 19:15
پيداش نكردم.
مي شه لينكش رو بزارين.

Highbury
15-12-2007, 23:35
نمیدونم جه جوری لینک رو بذارم دوستان نحوه ی کد گذاشتن رو برام پیغام بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

peyvandxp
16-12-2007, 03:03
سلام دوستان چرا موقعی که میخوام یه Call جواب بدم یا به جای زنگ بزنم LCD شروع به لرزش میکنه ؟ :( عجیبه نه ؟

mehdi_vsgh
16-12-2007, 09:28
آقا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!!

خوب اگه اینطوری گوشی قبلی من (6600) هم هوشمند بود دیگه!!! :دی

راستی دارم می‌رم گوشیمو آپدیت کنم....برام دعا کنید

mehdi_vsgh
16-12-2007, 11:47
منم بالاخره گوشیمو آپدیت کردم:26:
تمام مراحل آپدیت فقط نیم ساعت طول کشید....:18:

حالا باید برم خونه ببینم چی شده...:15:

Highbury
16-12-2007, 13:27
سلام دوستان چرا موقعی که میخوام یه Call جواب بدم یا به جای زنگ بزنم LCD شروع به لرزش میکنه ؟ :( عجیبه نه ؟
مبارکت باشه چند خریدی از کجا خریدی؟
نباید اینجوری بشه ال سی دی دبلیو950 مثل این NEC ها نیستش که تا فشار بدی مثل ماشین حساب بشه.
حتما ال سی دی مشکل داره برو خر اون یارو رو بگیر.
باید توی خرید همچین گوشیهایی به ال سی دی اون توجه کنی

mehdi_vsgh
16-12-2007, 16:54
قا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!!

کسی جواب منو نداده هنوز چرا؟

ماتاتا
16-12-2007, 17:06
منم بالاخره گوشیمو آپدیت کردم:26:
تمام مراحل آپدیت فقط نیم ساعت طول کشید....:18:

حالا باید برم خونه ببینم چی شده...:15:

مبارک باشه... :10:

فکر می کنم چون سیستم عامل W950 از نوع UIQ اسمارت فون محسوب میشه...:13:

بهتره ببینم اهل فن چی می گن..! :31:

mehdi_vsgh
16-12-2007, 19:56
دوستانی که آپدیت کردن گوشیشونو..میتونم بپرسم که مراحل کارشون چقدر طول کشید؟

و اینکه با چه سرعتی این کارو کردن؟

آخه برا من خیلی زود تموم شد (30 دقیقه)

ALFA323
16-12-2007, 21:51
اگر با ADSL این کارو کردی که درسته ولی اگر با Dialup آپدیت کردی آپدیت شما خیلی زود تموم شده !!.....

dj_mm
16-12-2007, 22:38
چطوري ميشه تصاوير متحرك رو براي پس زمينه به كار برد؟

ماتاتا
17-12-2007, 00:17
دوستانی که آپدیت کردن گوشیشونو..میتونم بپرسم که مراحل کارشون چقدر طول کشید؟

و اینکه با چه سرعتی این کارو کردن؟

آخه برا من خیلی زود تموم شد (30 دقیقه)

برای من با ADSL 128KB حدود 1 ساعت طول کشید! شاید هم یشتر...

tarrega
17-12-2007, 01:40
چرا من دنبال هر چی که میرم اینطوری میشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه ماه پیش این گوشی ریخته بود تو بازار اونم با قیمت 220 هزار تومن !!!!!
همینکه من بیچاره تصمیم گرفتم این گوشی رو بخرم رسید به آسمون . شد نایاب و گرون . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اینم میشه شانس ؟؟؟
کسی جایی سراغ نداره که این گوشی رو با قیمت مناسب بده ؟؟؟؟
باور کنین دارم میترکم . تا حالا برای خرید هیچ چیزی اینجوری دوندگی نکردم . اما هر چی می گردم کمتر نتیجه می گیرم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی بهم یه w950 ارزون نشون بده . همه جا تهش 290 قیمت میدن . یکی بگه آخه چرا اینطوری شد یهو . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی یه جای ارزون نشونم بده .......................................... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم .
بنیاد حمایت از دانشجویان جیب سوراخ .

tarrega
17-12-2007, 02:02
آقا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!!

مهدی جان . این حرفی که بقیه زدن تقریبا درسته . چون یکی از ویژگیهایی که باید یه اسمارت فون داشته باشه اینه که سیستم عامل داشته باشه . سیمبین هم جزو معروفترین سیستم عاملهای گوشی تو دنیاست که معمولا برای اسمارت فونها از اون استفاده میشه . اما همش این نیست . اما جالبله که بدونی گوشی 6600 هم جزو اسمارت فون ها محسوب میشه . البته تا اونجایی که من اطلاع دارم .
بحث جالبیه این بحث . من یه مقاله در موردش خونده بودم . جزئیاتش یادم نیست . اگه پیدا کردم حتما میذارم برات . یه چیز جالبه دیگه که اخیرا شنیدم اینه که یکی از شاهکارای سونی اریکسون که گوشی w960 باشه جزو رده بندی اسمارت فونها قرار نمیگیره . با اون همه امکانات . البته فکر کنم قابلیت ویرایش فایلهای آفیس رو نداشته باشه . همه مونم میدونیم که این گوشی از همون سیستم عاملی استفاده میکنه که دبلیو 950 و پی 990 و ام 600 استفاده میکنن که همشونم اسمارت فون محسوب میشن .البته همه ی اینا شنیده هاست . نمیدونم تا چه حد صحت داره که دبلیو 960 اسمارت فون هست یا نیست .

فقط میخواستم بگم که داشتن سیستم عامل سیمبین یکی از ویژگیهای معمول اسمارت فونهای امروزیه . نه شرط اسمارت فون بودن . چون یه اسمارت فون فقط باید یه سیستم عامل هوشمند داشته باشه . یا سیمبین یا ویندوز موبایل یا ویندوز ce یا هر چیز دیگه ای که تو رده ی سیستم عامل های همراه قرار بگیره .
گوشی ای که سیستم عامل نداشته باشه جزو اسمارت فونها شناخته نمیشه . نمونهش تموم گوشیهایی که تحت جاوا کار می کنن . حالا با هر قیمت و امکاناتی که میخوان باشن . نه دوربینهای چند مگا پیکسلی و نه تاچ اسکرین و از قبیل اینه ... هیچ کدوم نشونه ی یه اسمارت فون نیست .

یکی به من w950 ارزون نشون بده . من دچار دپرسینگ حاد شدم .
الان خودمو پرت میکنم از پنجره پایین .

peyvandxp
17-12-2007, 20:14
تم Iphone داریم برای و950 که منوهاش تغییر کنه ؟

dj_mm
18-12-2007, 01:11

peyvandxp
18-12-2007, 01:21
چقذر کار کردن با پلیر این گوشی سخته ! Walk Man player روی و810 به راحتی میتونستی Track به playlist اضافه کنی ... اما تو این گوشی حتما باید update music بزنی یعد از داخل Tracks دونه دونه MARK کنی اگر هم بخوای ترک و پلی کنی ببینی چیه متاسفانه نمیتونی چون فقط گزینه MARK هست ...حالا من که 300 تا آهنگ تو این گوشی ریختم تو MEDIA MEMORYام همرو پوش بندی کردم خیلی مرتب میخواستم به یاد و810 پوشرو مارک کنم و ADD TO PLAYLIST کنم ولی متاسفانه همچی کاری اصلا ممکن نیست ! از نحوه یافتن و درست کردن playlist اصلا WALKMAN PLAYER2
لافل به درد ما ایرانیها نمیخوره !
اساتید اگه راهی میدونن برای درست کردن playlist از MEDIAMEMORY لطفا منو راهنمایی کنن !

deicide
18-12-2007, 10:30
آقا یه چیزی هنوز برام روشن نشده....شما ها میگین چون روش سیمبین نصبه پس هوشمنده!!!! خوب اگه اینطوری گوشی قبلی من (6600) هم هوشمند بود دیگه!!! :دی

ببينيد ، نصب بودن سيمبين به هوشمند بودنش ارتباطي نداره . داشتن اين سيستم عامل باعث شده که اين گوشي قابليت هاي زيادي داشته باشه . مثلا بين dos و ويندوز خيلي تفاوت هست . درسته که هر دوشون سيستم عامل هستند ولي خوب قدرت و قابليت هاشون با هم متفاوته. به طور مثال شما روي گوشي هاي عادي يک آلارم بيشتر نمي تونيد تعريف کنيد ولي همين 950 قابليت تعريف 3 آلارم روزانه رو داره . اميدوارم که توضيحاتم کافي بوده باشه .

دوستانی که آپدیت کردن گوشیشونو..میتونم بپرسم که مراحل کارشون چقدر طول کشید؟ و اینکه با چه سرعتی این کارو کردن؟ آخه برا من خیلی زود تموم شد (30 دقیقه)

براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد :31:

تم Iphone داریم برای و950 که منوهاش تغییر کنه ؟

بله . اين تم وجود داره با تمام آيکون هاي موجود و فونت مربوطه که گوشي شما رو دقيقا شبيه به آيفون مي کنه :27:

شما يه فايل GIF متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .

چقذر کار کردن با پلیر این گوشی سخته ! Walk Man player روی و810 به راحتی میتونستی Track به playlist اضافه کنی ... اما تو این گوشی حتما باید update music بزنی یعد از داخل Tracks دونه دونه MARK کنی اگر هم بخوای ترک و پلی کنی ببینی چیه متاسفانه نمیتونی چون فقط گزینه MARK هست ...حالا من که 300 تا آهنگ تو این گوشی ریختم تو MEDIA MEMORYام همرو پوش بندی کردم خیلی مرتب میخواستم به یاد و810 پوشرو مارک کنم و ADD TO PLAYLIST کنم ولی متاسفانه همچی کاری اصلا ممکن نیست ! از نحوه یافتن و درست کردن playlist اصلا WALKMAN PLAYER2
اساتید اگه راهی میدونن برای درست کردن playlist از MEDIAMEMORY لطفا منو راهنمایی کنن !

البته اين مشکل نيست و دقيقا به منحصر به فرد بودن اين گوشي مربوط مي شه . شما يه سري از آهنگ هاتون رو انتخاب کنيد . همه رو سلکت کنيد . کليک راست روي اون بزنيد . توي قسمت propertise و بعد از summary براي اون سري از آهنگ ، يه آرتيست تعريف کنيد . حالا آهنگ هاتون رو بر اساس آرتيست توي مديا پلير بازخواني کنيد .

پيروز باشيد
DEICIDE

arashzam
18-12-2007, 18:01
سلام.
من مي خوام 6630 مو بفروشم w950 بگيرم.

طرف مي گه 120 تومن ازم ميخره؟
به نظر شما خوب ميخره يا نه؟

mehdi_vsgh
18-12-2007, 19:01
براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره مثل اینکه... رکورد دارم...

حالا میتونم بپرسم سرعت اینترنتت چقدر بود؟

gole yase shekaste
18-12-2007, 21:16
بچه ها من میخوام کا 800 ام رو بدم دبلیو 950 بگیرم اگه جایی سراغ دارین بگین عاشق این گوشی شدم دست دو هم بود میخام " الان قیمتش چنده

dj_mm
18-12-2007, 23:42
بچه ها من میخوام کا 800 ام رو بدم دبلیو 950 بگیرم اگه جایی سراغ دارین بگین عاشق این گوشی شدم دست دو هم بود میخام " الان قیمتش چنده

پاساژ علاءالدين طبقه زير همكف دارن كار كرده از 260 تا 290

dj_mm
18-12-2007, 23:46
شما يه فايل Gif متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .

بله منم همين كار رو ميكنم اما وقتي تصوير براي پس زمينه انتخاب ميشه ديگه متحرك نيست!!!

peyvandxp
19-12-2007, 00:27
ببينيد ، نصب بودن سيمبين به هوشمند بودنش ارتباطي نداره . داشتن اين سيستم عامل باعث شده که اين گوشي قابليت هاي زيادي داشته باشه . مثلا بين dos و ويندوز خيلي تفاوت هست . درسته که هر دوشون سيستم عامل هستند ولي خوب قدرت و قابليت هاشون با هم متفاوته. به طور مثال شما روي گوشي هاي عادي يک آلارم بيشتر نمي تونيد تعريف کنيد ولي همين 950 قابليت تعريف 3 آلارم روزانه رو داره . اميدوارم که توضيحاتم کافي بوده باشه .

براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد :31:

بله . اين تم وجود داره با تمام آيکون هاي موجود و فونت مربوطه که گوشي شما رو دقيقا شبيه به آيفون مي کنه :27:

شما يه فايل GIF متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .

البته اين مشکل نيست و دقيقا به منحصر به فرد بودن اين گوشي مربوط مي شه . شما يه سري از آهنگ هاتون رو انتخاب کنيد . همه رو سلکت کنيد . کليک راست روي اون بزنيد . توي قسمت propertise و بعد از summary براي اون سري از آهنگ ، يه آرتيست تعريف کنيد . حالا آهنگ هاتون رو بر اساس آرتيست توي مديا پلير بازخواني کنيد .

پيروز باشيد
DEICIDE

داداشی یه لینک بذاز این theme IPHONE دانلود کنم با همه چیش لطفا ... خواهشن روش نصب ICON FONT ام بگین ممنون :40:

deicide
19-12-2007, 09:51
شما يه فايل Gif متحرک رو به جاي والپيپر ( پس زمينه ) قرار بديد . البته من خودم امتحان نکردم .
بله منم همين كار رو ميكنم اما وقتي تصوير براي پس زمينه انتخاب ميشه ديگه متحرك نيست!!!

ظاهرا اين کار انجام پذير نيست :41: . به دليل مصرف زياد باطري و يه سري چيزهاي ديگه :21:

peyvandxp
19-12-2007, 12:38
جواب منو ندادی داداشی

deicide
19-12-2007, 14:04
جواب منو ندادی داداشی

سلام دوست عزيز

اين پک رو دانلود کن . شامل يک تم و يک پوشه به نام Resource هست که اونو توي مموري گوشي کپي مي کني. بعد گوشي رو ري استارت کن و از تم آيفون و فونت بسيار زيباي اون لذت ببر .
البته جاي معرفي اين تم اينجا نبود ولي . . .

خوش باشي
DEICIDE

mehdi_vsgh
19-12-2007, 15:19
براي من 45 دقيقه . ظاهرا شما تو اين زمينه رکورددار هستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب منو ندادین جناب Deicide سرعت اینترنت شما چقدر بوده؟

deicide
19-12-2007, 16:07
جواب منو ندادین جناب Deicide سرعت اینترنت شما چقدر بوده؟

شرمنده مهدي جان حواسم به پست شما نبود . سرعت من از 128 کمتر هستش . در حد 100 mbps

خوش باشي
DEICIDE

peyvandxp
19-12-2007, 16:24
سلام دوست عزيز

اين پک رو دانلود کن . شامل يک تم و يک پوشه به نام Resource هست که اونو توي مموري گوشي کپي مي کني. بعد گوشي رو ري استارت کن و از تم آيفون و فونت بسيار زيباي اون لذت ببر .
البته جاي معرفي اين تم اينجا نبود ولي . . .

خوش باشي
DEICIDE

خیلی ممنون!:40:

tarrega
22-12-2007, 00:52
یادش به خیر . اون موقع ها که یکی ما رو تحویل می گرفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دچار تب w950 شدم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از دست میرم . ایندفعه باید عکس منو بزنن سردر این تاپیک . زیرشم بنوین . جوان ناکام عاشق که در غم فراق یار به دیار باقی شتافت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دوستان ما رو ندیدین حلالمون کنین . برام آخوند ماخوندم نیارین . چندشم میشه .
بالا قبرم هم عکس w950 اگه گرافیست خوبم داریم عکس منو بگیره این گوشی رو بذاره تو دستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshad86
22-12-2007, 12:25
انگار الان توی بازار هست با قیمت 260 (البته شاید مال شیراز باشه قیمت)
دیگه هرکس میخواست رفت خرید یا رفت سراغ یه گوشی دیگه.
اگه دنبالش باشی حتما پیدا میکنی.

solosara
22-12-2007, 13:56
سلام ! چی شد خبری از w950 نشد تو تهران ؟؟؟
کسی نمی دونه کجا داره و قیمتش چنده ؟؟؟
واقعا مثل این که همه بی خیالش شدن ! :18::41:

3dmax
22-12-2007, 14:03
من یه دونه پریروز خریدم از سیتادل تلکام البته با قیمت 340 هزار تومان
شنیدم داره سری جدید وار می کنه با قیمت 400 هزار تومان

solosara
22-12-2007, 18:25
یعنی از این ارزون تر نیست هیچ جا ؟؟؟؟

farshad86
23-12-2007, 00:00
توی تاپیکی که لینک میدم یکی گفته داره با قیمت 260. البته 11 روز پیش که با توجه به این که 12 تا داشته شاید هنوز داشته باشه.ضرر نداره یه سوال بکنید.
راستی نمیدونم لینک دادن به سایت های همسایه مجاز هست یا نه!

msseng
24-12-2007, 15:51
شرمنده مهدي جان حواسم به پست شما نبود . سرعت من از 128 کمتر هستش . در حد 100 mbps

خوش باشي
DEICIDE

فکر کنم منظور دوستمون 100 kbps بود نه mbps!!!!

msseng
24-12-2007, 15:52
سلام ! چی شد خبری از w950 نشد تو تهران ؟؟؟
کسی نمی دونه کجا داره و قیمتش چنده ؟؟؟
واقعا مثل این که همه بی خیالش شدن ! :18::41:

یه سر به سایت [دیجی کالا دات کام] بزنید. اونجا با قیمت 310 تومان داره...

msseng
24-12-2007, 16:06

دوست عزیز!
کاری که این پلیر میکنه، مرتب کردن و دسته بندی تمام آهنگها بر اساس نام آلبوم، نام خواننده، نام آهنگ، مود انتخابی و playlist ها است.
که دو مورد اولی، یعنی نام خواننده و نام آلبوم از properties فایلها استخراج میشه.
به این ترتیب دیگه نیازی به دسته بندی فایلها و قرار دادن اونها در پوشه های جدا نیست، چون بر اساس نام آلبوم این کار انجام میشه.
حالا اگه تنظیمات properties فایلهات درست باشه، دیگه درست کردن playlist کاری نداره...

msseng
24-12-2007, 16:11
ضمنا با کلیک راست ر روی فایلهای صوتی و رفتن به قسمت Summery و کلیک بر روی دکمه Advanced میتونین این مشخصات رو ویرایش کنین.
با انتخاب تمام فایلهای یک پوشه میتونین نام آلبوم و نام خواننده یکشان برای همشون تعریف منین.

البته این ویژگی مختص فایلهای mp3 و wma هست.

peyvandxp
26-12-2007, 12:34
ممنون دوست عزیز از جوابتون همین کارو کردم ... ولی خیلی طول گشید حدود 200 تا آهنگ ! من ترجیح می دادم همونجوری باشه ! حالا این Walkman Player2 با ماله و580 با و850 یا و610 پلیرهاشون با این پلیر و950 چقد فرق داره ؟ ؟

ماتاتا
26-12-2007, 21:23
ضمنا با کلیک راست ر روی فایلهای صوتی و رفتن به قسمت Summery و کلیک بر روی دکمه Advanced میتونین این مشخصات رو ویرایش کنین.
با انتخاب تمام فایلهای یک پوشه میتونین نام آلبوم و نام خواننده یکشان برای همشون تعریف منین.

البته این ویژگی مختص فایلهای mp3 و wma هست.

این توضیحات مربوط به W950 ست..؟

mhentezari
27-12-2007, 22:30
یک برنامه درست و حسابی برای انتقال sms به کامپیوتر و همین طور کانتکت ها و از این بساط ها پیدا نکردیم، کسی چیزی میشناسه؟

mehdi_vsgh
28-12-2007, 10:34
تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیته با خود pcsuite هم میشه اینکارو کرد:46:

soshiance
28-12-2007, 12:10
اخرین قیمت w950 در روز 4 شنبه 320 تا 310 بود

farshad86
28-12-2007, 13:42
دیروز یکی گفته 260 ولی حدس میزنم قیمت مال شیراز باشه!

mhentezari
28-12-2007, 14:20
تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیته با خود pcsuite هم میشه اینکارو کرد:46:
یک سری برنامه هست، ولی نمیودونم برای من درست جواب نمیده یا کلا اینطوره، مثلا myphoneExplorer یا Oxygen manager و از این چیزا!

mehdi_vsgh
28-12-2007, 16:24
یک سری برنامه هست، ولی نمیودونم برای من درست جواب نمیده یا کلا اینطوره، مثلا myphoneExplorer یا Oxygen manager و از این چیزا!
این برنامه‌ها با گوشی‌های اسمارت فون هماهنگی ندارن (حداقل فعلا این هماهنگی وجود نداره باید صبر کرد تا نسخه‌های جدیدتری بیاد)

mhentezari
28-12-2007, 20:04
این برنامه‌ها با گوشی‌های اسمارت فون هماهنگی ندارن (حداقل فعلا این هماهنگی وجود نداره باید صبر کرد تا نسخه‌های جدیدتری بیاد)
اینا که اصلا برای smartPhone ها اومده!

mehdi_vsgh
29-12-2007, 09:58
اینا که اصلا برای smartPhone ها اومده!
نووووووووچ

farshad86
29-12-2007, 12:16
my phone explorer رو فکر کنم یه جا خوندم با بلوتوث میشه استفاده کرد. با این برنامه و به کمک بلوتوث میشه فلش اس ام اس هم فرستاد.
ادیت:

MyPhoneExplorer is designed for SonyEricsson K700,K750,K800 - but it works with every SonyEricsson-phone except the symbian-based phones (P-series, M600, W950)
منبع!:

Oxygen هم اینجا: (با w950 هم کار میکنه! یکی تست کنه بگه چجوریاست)

Phone characteristics

Sony Ericsson W950i Connection types : USB, Bluetooth
Phonebook (Phone)
Caller groups
Calendar
To do
Gallery (Phone, Flash)

Sony Ericsson W950i is supported in:
Oxygen Phone Manager for Symbian OS smartphones
Oxygen Forensic for Symbian OS smartphones
Oxygen SimpleUp

mhentezari
29-12-2007, 14:11
myPhoneExplorer نصف سرویس هاش کار نمیکنه!
sms هم اوایلش خو میفرستاد اما الان هر کاری میکنم نمیره! برای sms فارسی خیلی خوب بود ولی خوب، بگیر نگیر داره. شما هم تست بکنبد ببینید چجوریاست.

oxygen 3 رو هم نصب کردم، گوشی رو هم شناخت اما بعدش معلوم نیست باید چیکار کرد! من نفهمیدم چیکارش باید کرد چون انگار وصل نشده اصلا

mehdi_vsgh
29-12-2007, 18:15

جالبه خوبه باسه شما نصف سرویس‌هاش کار نمیکنه

باسه من که اصلا گوشی را نمیشناسه و یه پیغام خطا میده

msseng
30-12-2007, 08:58
این توضیحات مربوط به W950 ست..؟

نه دوست عزیز...
اینها مربوط به تنظیمات فایل در windows هست، که بعد از اعمال به گوشی منتقل میشه!

msseng
30-12-2007, 09:00
sms هم اوایلش خو میفرستاد اما الان هر کاری میکنم نمیره! برای sms فارسی خیلی خوب بود ولی خوب، بگیر نگیر داره. شما هم تست بکنبد ببینید چجوریاست.

oxygen 3 رو هم نصب کردم، گوشی رو هم شناخت اما بعدش معلوم نیست باید چیکار کرد! من نفهمیدم چیکارش باید کرد چون انگار وصل نشده اصلا

oxygen رو نمیدونم ولی myPhoneExplorer گوشیهای UIQ رو ساپورت نمیکنه...

Eureka204
31-12-2007, 15:02
سلام دوستان
من منوی messaging رو از منوی اصلی move کردم به entertainment (اشتباهن!)
دیگه هیچ جور نتونستم برگردونمش
منوی گوشی خیلی ضایع شده.
ممنون میشم کمکم کنید

mehdi_vsgh
31-12-2007, 19:46
سلام دوستان
منوی گوشی خیلی ضایع شده.
ممنون میشم کمکم کنید
جون من بگو چطوری اینکارو کردی؟

من که هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم

Eureka204
31-12-2007, 21:21
جون من بگو چطوری اینکارو کردی؟

من که هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم

دقیقن مثل move کردن بازی ها از tools به entertainment ، وقتی رو messaging مور رو زدم گزینه move to folder داشت. نمیدونم چی شد که دستم خورد ... نمیدونستم که این یه باگه!:41:

Eureka204
31-12-2007, 21:47
mehdi جان
فهمیدم
این کاری رو که میگم انجام بده تا گزینه move to folder برای منوی اصلی هم بیاد
1. توی منو اصلی یکی از منوها رو انتخاب کنید (مثلن messaging) (های لایت کنید بازش نکنید)
2. jog dial رو فشار بدید و نگه دارید
3. در همین حال بروید توی منوی more
4. با زدن گزینه more اولین گزینه این منو اجرا میشه که برای ساخت new folder هست (jog dial رو رها کنید)
5. این پنجره رو ببندید تا دوباره به منو برگردین
6. حال دوباره روی more بزنین(البته نباید های لایت از منوی اولیه تکون بخوره)
منوی Move to Folder رو دیدید؟

Sasan Info
31-12-2007, 22:01
mehdi جان
فهمیدم
1. توی منو اصلی یکی از منوها رو انتخاب کنید (مثلن messaging) (های لایت کنید بازش نکنید)
4. با زدن گزینه more اولین گزینه این منو اجرا میشه که برای ساخت new folder هست (jog dial رو رها کنید)
این کار رو کردم باز هم اضافه نشد:41:

mehdi_vsgh
01-01-2008, 16:37
باسه منم نشد!!!!

===========

یه سوال من تو قسمت messaging یه گزینه برام اضافه شده به اسم
syn'd email

چطوری میتونم حذفش کنم؟

raana
01-01-2008, 16:51
این jog dail کدوم دکمس؟؟؟

اون دکمه چرخونکیه بغل

farshad86
01-01-2008, 20:55
mehdi جان
فهمیدم

برای منم نشد!

Eureka204
02-01-2008, 00:27
خسته نباشید!
ببینم اینجا واقعن کلوپ w950 ـه؟!
احتمالن firware ها با هم متفاوته.
ناسلامتی ما کمک خواستیم که چه جوری میشه برگردوندش .
نامردا یه راه برگشت واسه این نذاشتن. به هیچ صراطی مستقیم نیست!

farshad86
02-01-2008, 09:32
آخه هیچ کس نتونسته کاری رو که شما کردین بکنه چه برسه به این که بخواد برش گردونه!
حالا که اینطوری شده اگه میتونی آپیدت کن .هم مشکلت حل میشه هم دفعه دیگه نمیتونی ازین کارا بکنی:d
ولی با مستر ریست هم مشکلت حل میشه فقط برنامه هایی که نصب کردی میپره!
توی مستر ریست که مموری 4 گیگی گوشی فرمت نمیشه؟ برنامه هایی که روش نصبن چی میشن؟ باید از اول نصب کرد ؟

msseng
02-01-2008, 10:16
خسته نباشید!
ببینم اینجا واقعن کلوپ w950 ـه؟!
احتمالن firware ها با هم متفاوته.
ناسلامتی ما کمک خواستیم که چه جوری میشه برگردوندش .
نامردا یه راه برگشت واسه این نذاشتن. به هیچ صراطی مستقیم نیست!

سلام دوستان
منوی گوشی خیلی ضایع شده.
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز!
احتمالا این مشکل ناشی از نوع firmware گوشی شماست که آپدیت نشده. چون در ورژن آپدیت شده امکان انتقال آیکونهای منوی اصلی وجود نداره.
شما هم بهتره گوشیت رو آپدیت کنی (قبل از آپدیت backup یادت نره!)
ضمنا برای حل اون مشکل گوشیت رو مستر ریست کن (باز هم backup یادت نره!!!)

msseng
02-01-2008, 10:18
آخه هیچ کس نتونسته کاری رو که شما کردین بکنه چه برسه به این که بخواد برش گردونه!
حالا که اینطوری شده اگه میتونی آپیدت کن .هم مشکلت حل میشه هم دفعه دیگه نمیتونی ازین کارا بکنی:d
ولی با مستر ریست هم مشکلت حل میشه فقط برنامه هایی که نصب کردی میپره!
توی مستر ریست که مموری 4 گیگی گوشی فرمت نمیشه؟ برنامه هایی که روش نصبن چی میشن؟ باید از اول نصب کرد ؟

با مستر ریست اطلاعات مموری 4 گیگا از بین نمیره. ولی تمام تنظیمات از جمله تم، زنگ و ... برمیگرده به حالت اول.
برای اینکه برنامه ها، کانتکتها، noteها، و ... رو دوباره داشته باشی، قبل از مستر ریست یه بکاپ از همشون بگیر تا دوباره بتونی restore کنی...

mehdi_vsgh
02-01-2008, 11:51
کسی جواب این سوال را نداد؟

syn'd email

چطوری میتونم حذفش کنم؟

Eureka204
02-01-2008, 14:20
Phone : R9c001
Blue : R3a01
Organ : R1b01
Cda : R1B01
آپدیت لازمه؟ بینم اصلن آپدیت کنیم چیا تغییر می کنه؟ خوبه یا بده؟

Eureka204
02-01-2008, 14:30

syn'd email

چطوری میتونم حذفش کنم؟
برو تو قسمت تنظیمات ایمیل شاید دستت خورده به یه گزینه ای ...
شایدم ... برو control panel > device بعد برو تو منوی more > set folders ... شاید از این تو بتونی حداقل change کنی

mehdi_vsgh
02-01-2008, 16:47
Phone : R9c001
Blue : R3a01
Organ : R1b01
Cda : R1B01
آپدیت لازمه؟ بینم اصلن آپدیت کنیم چیا تغییر می کنه؟ خوبه یا بده؟
بله آپدیت لازمه!!!!

خوب مسلما خوبه آپدیت..........یکی از چیزای خوبش اینه که مشکلات قبلی رفع میشن!!!

farshad86
02-01-2008, 17:41

جواب این قسمت چی شد؟

mehdi_vsgh
02-01-2008, 20:52
برو تو قسمت تنظیمات ایمیل شاید دستت خورده به یه گزینه ای ...
شایدم ... برو control panel > device بعد برو تو منوی more > set folders ... شاید از این تو بتونی حداقل change کنی
آقا نشد

یکی کمک کنه تروخدا

farshad86
03-01-2008, 01:04

syn'd email

چطوری میتونم حذفش کنم؟

اسپلش درسته؟! آخه سرچ کردم فقط همین جا همچین کلمه ای وجود داره!:19::18:

mehdi_vsgh
03-01-2008, 09:40
اسپلش درسته؟! آخه سرچ کردم فقط همین جا همچین کلمه ای وجود داره!:19::18:
شرمنده درستش اینه

sync'd email

Highbury
03-01-2008, 10:30
هندسفری دبلیو950 یا دبلیو900 رو کجا میفروشن و به چه قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

)(^A^)(
03-01-2008, 15:35
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخوام براتون يه قابليت خفن از w950 رو معرفي كنم.اونم اينه كه ميتونيد با اين گوشي picture sms بسازيد!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي اين كار در قسمتي كه متن sms رو ميخواين بنويسين بريد به همون منويي كه شكلك هاي متحرك داره و بعد

از ورود به اين قسمت اگه خوب نيگاه كنين يه جا نوشته new كه وقتي واردش بشين ميتونين picture sms مورد

علاقه خودتونو بسازين. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تكراري بود ببخشيد.ولي من تا حالا جايي نديده بودم و خودم كشفش كردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

)(^A^)(
03-01-2008, 15:37
هندسفری دبلیو950 یا دبلیو900 رو کجا میفروشن و به چه قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يه سر به نمايندگي سوني اريكسون بزن شايد گيرت اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:

Eureka204
03-01-2008, 17:58
اینکه حالا چیزی نیست باهاش کنار اومدم
فقط یه جاهایی بد می گن از آپدیت و میگن که حروم کردن اکونته!
من یه p990 هم دارم واسه اونم موندم چه کنم
ایرانی جماعت قانع نیست...

mehdi_vsgh
03-01-2008, 19:04
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخوام براتون يه قابليت خفن از w950 رو معرفي كنم.اونم اينه كه ميتونيد با اين گوشي picture sms بسازيد!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي اين كار در قسمتي كه متن sms رو ميخواين بنويسين بريد به همون منويي كه شكلك هاي متحرك داره و بعد

از ورود به اين قسمت اگه خوب نيگاه كنين يه جا نوشته new كه وقتي واردش بشين ميتونين picture sms مورد

علاقه خودتونو بسازين. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تكراري بود ببخشيد.ولي من تا حالا جايي نديده بودم و خودم كشفش كردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایییییییییییول

خیلی باحال بود من یکی که بلد نبیدم

راستی این گوشی که اصلا نمیتونه پیکچر مسیج را نشون بده حالا بسازیم که چی؟؟؟

)(^A^)(
03-01-2008, 21:21
ایییییییییییول

خیلی باحال بود من یکی که بلد نبیدم

راستی این گوشی که اصلا نمیتونه پیکچر مسیج را نشون بده حالا بسازیم که چی؟؟؟

كي ميگه نشون نميده؟

من واسه دوستم ساختم و فرستادم و كار هم كرد.مطمئن باش كه ميخونه.اگه نميخوند w950 نميشد:8::46:

mehdi_vsgh
04-01-2008, 16:09
من که هرچی پیکچر مسیج برام میاد قابل دیدن نیست!!!!

amir_cjcj
04-01-2008, 21:08
آره من این قابلیتشو میدونستم ولی یکی از دوستام با همین گوشی پیکچر مسیجه رنگی داد کسی اینو بلده . اگه بلدین کمک کنین !!!! :d

soshiance
05-01-2008, 19:12
هجمش خیلی زیاد میشه مخصوصا رنگی .

قاب فابریک w950 هم اومد.فکر کنم 40 یا 50 باشه
راستی 2 تا سئوال داشتم
1- کسی یادشه که پارسال چه ماهی w950 وارد کشور شد .من خودم بهمن ماه تو نمایندگی سیتادل دیدم . و اسفند خریدم ولی کسی دقیق تر یادشه ؟؟
2-کسی قیمت w950 رو تو دبی داره ؟؟؟ یا ادرس سایتی و دارین که قیمت به روز تو دبی رو بده .
3- به نظرتون تو دبی بهتر از خود نمایندگی سونی ارکسون بخرم یا سایر جاها .؟؟کسی ادرس داره ؟؟

ماتاتا
06-01-2008, 22:14
من w950 خودم رو اوایل بهمن سال قبل خریدم اون موقع فقط 2-3 تا مغازه تو علاالدین داشتن...

mhentezari
07-01-2008, 00:30
بعضی از آهنگ ها من که مثلا اسم آرتیستش فارسی نوشته شده توی واکمنش فارسیش خراب میشه. چیکارش باید بیکنم؟
فونت های فارسی رو هم نصب دارم

ماتاتا
07-01-2008, 00:35
بعضی از آهنگ ها من که مثلا اسم آرتیستش فارسی نوشته شده توی واکمنش فارسیش خراب میشه. چیکارش باید بیکنم؟
فونت های فارسی رو هم نصب دارم

فکر نکنم راه حلی داشته باشه..! :13:

می تونی تو کامپیوتر اسم آرتیست رو ادیت کنی و به انگلیسی بنویسی... :21:

mhentezari
07-01-2008, 01:00

آخه یک سریش هم درسته!

parmida_pro
07-01-2008, 07:51
دوستان من گوشيم آپديت كردم هيچ فرقي نكرد يعني هيچي
من توگوشيم 10. 12 تايي باگ پيدا كرده بودم كه يكيشم رف نشد
چكار كنم حالا

ماتاتا
07-01-2008, 10:25
آخه یک سریش هم درسته!

یعنی اسم آرتیست و ... در برخی آهنگ ها رو فارسی می نویسه و خونده میشه..؟!

ماتاتا
07-01-2008, 10:26
دوستان من گوشيم آپديت كردم هيچ فرقي نكرد يعني هيچي
من توگوشيم 10. 12 تايي باگ پيدا كرده بودم كه يكيشم رف نشد
چكار كنم حالا

شاید آپدیت نشده! صداش بلندتر نشده؟!
موقعی که دکمه پلی واکمن رو می زنی بک گروندت عوض نمیشه؟!

mhentezari
07-01-2008, 13:12
یعنی اسم آرتیست و ... در برخی آهنگ ها رو فارسی می نویسه و خونده میشه..؟!
آره دیگه، بعضی هاش فارسی میاره و درسته!

soshiance
07-01-2008, 14:13
2-کسی قیمت w950 رو تو دبی داره ؟؟؟ یا ادرس سایتی و دارین که قیمت به روز تو دبی رو بده .
3- به نظرتون تو دبی بهتر از خود نمایندگی سونی ارکسون بخرم یا سایر جاها .؟؟کسی ادرس داره ؟؟

parmida_pro
08-01-2008, 22:42
آره دقيقا بگ گراندش فرقس نكرده
خودم هم حدس مي زنم آپديت نشده ولي آخه وقتي دوباره مي رم واسه آپديت ميگه نيازي نداره
ولي دوباره آپديتش كنم ببينم چي ميشه

msseng
09-01-2008, 10:47

این W950 باگ زیاد داره...
یکیش همینه که گفتی. البته بعضیها رو درست نشون میده و بعضیها رو مربع میزنه! :13:
یکی دیگش اینه که وقتی برنامه ای رو نصب میکنی و آیکونش رو به یه فولدر(غیر از tools) منتقل میکنی، بعد از یه بار ریست همه اونها بر میگردند توی tools! :18:
جالبه، نه؟! :31:

msseng
09-01-2008, 10:48
ضمنا انها با آپدیت هم رفع نمیشن!!!

parmida_pro
09-01-2008, 23:18
نخير آپديت نمي شه چكارش كنم
در ظاهر آپيديته
در ضمن چگونه مي شه رمز فونلاك رو كشوند

farshad86
10-01-2008, 12:26
نخير آپديت نمي شه چكارش كنم
در ظاهر آپيديته
در ضمن چگونه مي شه رمز فونلاك رو كشوند

مستر ریست کن بعد ببین آپدیت میشه یا نه

كشوند یعنی کشتاند؟:31:
tools>>control panel>>security>>locks>>phonelock=off

parmida_pro
10-01-2008, 22:33
نه چگونه شكوند بايد فلشش كنم
آخه سوتي دادم رمز فونلاكو گم كردم
واسه همين ريست نمي شه

farshad86
11-01-2008, 18:15
انگار با برنامه Xs++ یا setool2lite میشه.یه سرچ کن.
اینجا رو هم ببین شاید جواب داد.
فاصله هارو بردار

sari-1369
13-01-2008, 15:30
سلام دوستان ...
يه سوال داشتم ...
آيا w950 اصل يا تقلبي داره ؟
اگه اينطوره اصلش ساخته چه كشوري هست و چه مشخصاتي بايد داشته باشه ؟

msseng
14-01-2008, 09:29
سلام دوستان ...
يه سوال داشتم ...
آيا w950 اصل يا تقلبي داره ؟
اگه اينطوره اصلش ساخته چه كشوري هست و چه مشخصاتي بايد داشته باشه ؟

به نظر میاد که اصلش مال چین باشه! :18:

ضمنا تو پکش باید یه کیف مخملی قشنگ هم باشه...
حالا اگه باتری یا هندزفریش رو عوض کنن که نمیشه تشخیص داد!!!

:10:

sari-1369
14-01-2008, 10:23
به نظر میاد که اصلش مال چین باشه! :18:

ضمنا تو پکش باید یه کیف مخملی قشنگ هم باشه...
حالا اگه باتری یا هندزفریش رو عوض کنن که نمیشه تشخیص داد!!!

ممنون ....

jing07
14-01-2008, 23:48
سلام دوستان برنامه شمارنده مسیج واسه w950 می خواستم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

3dmax
15-01-2008, 15:47
شمارنده؟؟؟
خودش که داره بالای مسیج ها تعداد مسیج ها رو نوشته

ماتاتا
15-01-2008, 18:10
شمارنده؟؟؟

منظورش اینه مثل سایر گوشی های سونی اریکسون که تو قسمت تنظیمات می نویسه کلا چند تا SMS زدی نمی شه کاری کرد بشه تو این مدل هم فهمید! منم خیلی دوست داشتم یه همچین برنامه ای داشته باشم..!

surena302
16-01-2008, 08:51
اين w950 داره اعصابم رو خورد ميكنه.هر از گاهي battery level نشون ميده.
اين كار بعضي وقتها انقدر اتفاق مي افته كه بايد master reset بكنم.يعني هر كاري مي خواي كني
battery levelخودشو نشون ميده و حسابي اذيت ميكنه.گاهي هم صفحه لمسي از كار مي افته
دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن.
راستي دم همتون گرم بابت forum خوبتون

g.businessman
18-01-2008, 03:00
سلام دوستان .من هم بالاخره 950 رو خریدم .ولی اصلا ازش راضی نیستم .تمام رویاهامو به باد داده .من عاشق این گوشی بودمو هنوزم هستم . اما دیگه واقعا حالمو داره میگیره. روز دوم اپدیتش کردم . اپدیتش هم موفقیت امیز بود و بدون مشکل. از خونه با adsl .اما مشکلاتش بیشتر شد . تعداد دفعات هنگ کردنش زیاده . گاهی قسمت هایی از برنامه ها از کار میفته مثلا واکمن یا شماره گیر.فقط صدای پخش اسپیکرش کمی بلند شده . احساس میکنم نسبت به سایر مدل های سری دبلیو صداش تیز تره بعد 10 دقیقه انگار داره رو اعصاب آدم راه میره .لوازمش همه اصلی بود و گوشی هم سریال اصلیه.. الانم به تازگی یه دفعه انتنش میپره .
احساس میکنم باتریشم تند تند خالی میشه . توی یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز دوام نمیاره.حالا دیگه تنها راهی که به فکرم میرسه اینه که ببرم فلاشش کنم. نظر شما چیه؟

ALFA323
18-01-2008, 12:59
سلام دوست عزیز احتمالاً گوشی شما بد آپدیت شده چون به هیچ وجه نباید این مشکلات برای شما پیش میومد ... در ضمن دقت داشته باش که وقتی شما گوشیت رو آپدیت میکنی داری گوشیت رو توسط سایت سونی اریکسون فلش میکنی پس این جمله شما اشتباه که برم فلش کنم چون هر بار آبدیت شما مساوی یک بار فلش گوشیتون ... دوباره آپدیت کنید به احتمال زیاد مشکلات برطرف خواهد شد.
موفق باشید

g.businessman
18-01-2008, 13:48
سلام دوست عزیز . اما من 2 بار اپدیت کردم.هر دو بار هم بالا سرش بودم و بی هیچ مشکلی اپدیت شد . اخرشم زد update succefuly .در مورد اپدیت با سایت هم فکر کنم شما درست بگین که با فلش فرقی نمیکنه. اما تعمیرکاران بیرون مدعی هستند که سرعت انتقال دیتا توسط box بالاتر و فلاش بی نقص تر صورت میگیرد . حال تا چه حد ادعایشان درست است من هم نمیدانم . اما فکر کنم این تنها راه باقی مانده برای من باشه به هر حال ما یه 3000 تومن خرج میکنیم ببینیم نتیجش چی میشه!.ممنون

jing07
18-01-2008, 23:20
سلام دوست عزیز

منم گوشیمو آپدیت کردم هچ مشکلی واسش پیش نیومد ولی هیچ تغییری هم نکرد ..

یه برنامه مسیج کانتر می خواستم ... لطفا کمک کنید ...

jing07
18-01-2008, 23:25
شمارنده؟؟؟

خوب عزیزه من اون شمارنده با پاک کردن مسیجا رقمش تغییر می کنه

سلام دوست من

ممنون از راهنماییت ولی یه برنامه می خوام مثه گوشیه w700 و گوشیهای دیگه که دقیق بشماره ، تازه این شمارنده w950 اس ام اس های چند صفحه ایی رو هم یکی حساب می کنه ...

mhentezari
18-01-2008, 23:46
سلام دوست عزیز . اما من 2 بار اپدیت کردم.هر دو بار هم بالا سرش بودم و بی هیچ مشکلی اپدیت شد . اخرشم زد update succefuly .در مورد اپدیت با سایت هم فکر کنم شما درست بگین که با فلش فرقی نمیکنه. اما تعمیرکاران بیرون مدعی هستند که سرعت انتقال دیتا توسط box بالاتر و فلاش بی نقص تر صورت میگیرد . حال تا چه حد ادعایشان درست است من هم نمیدانم . اما فکر کنم این تنها راه باقی مانده برای من باشه به هر حال ما یه 3000 تومن خرج میکنیم ببینیم نتیجش چی میشه!.ممنون
همين كه دوبار آپديت شده يعني يك گيري داره!
آخه اگه آپديت شده باشه ديگه آپديت نميشه!

g.businessman
18-01-2008, 23:50
سلام دوست عزیز .من نگفتم دوبار اپدیت شد .گفتم 2 بار اپدیت کردم.یعنی هر دوبار موفقیت امیز بود. اگر شما یک بار گوشیت رو اپدیت کرده باشی و دوباره بخوای اپدیتش کنی به شما میگه که گوشی شما از اخرین اپدیت برخورداره و از شما سوال میکنه که (در هر صورت ادامه بدم؟) continue any way? واگه شما موافقت کنی اپدیت رو از نو روی گوشی میریزه.

jing07
19-01-2008, 15:39
آقا یه برنامه messege counter واسه w950 به من معرفی کنید :40:

یعنی یه همچین برنامه ایی نیست :41:

:8:Only W950i:8:

farshad86
19-01-2008, 23:59

sms کانتر که نه ولی یه برنامه دیگه بود که الان اسمش رو یادم نیست ولی اون همه ی sms هارو اسکن میکرد اول و بعد بهت امار میداد که به هرکس چندتا اس ام اس دادی ولی فقط اس ام اس هایی که روی گوشی وجود دارن (پاک نکرده باشی).
اسمش رو یادم اومد میام میگم.
Edit:اسم برنامه sms diary هست.

msseng
20-01-2008, 15:51

درخواست برنامه رو اینجا بدین:

msseng
20-01-2008, 15:58
راستی کسی تا بحال این کارایی w950 رودیده؟!
"گفتن نام تماس گیرنده هنگامی که زنگ میزنه"... مثل N73
تو این آدرس:
Tools -> Control Panel -> Call Setting -> Voice Control
اگه گزینه Play Caller Name تیک خورده باشه، باید این کار رو بکنه. البته باید یه فایل صوتی وجود داشته باشه.
من هر کاری کردم نشد...
کسی این کار رو کرده؟!

mehdi_vsgh
20-01-2008, 17:37
تو این آدرس:
اگه گزینه Play Caller Name تیک خورده باشه، باید این کار رو بکنه. البته باید یه فایل صوتی وجود داشته باشه.
من هر کاری کردم نشد...
کسی این کار رو کرده؟!
کاری نداره که
برو تو قسمت کانکت‌ها

روی اسمی که میخوای کلیک کن بعدش تو تب‌های بالا برو به آخری از سمت چپ!!!!

بعدش روی اون شماره‌ی مورد نظر کلیک کن
حالا صدای مورد نظرت را ذخیره کن

hamed1297
20-01-2008, 17:53
از دوستان کسی د رابطه با دوربین external واسه W950 چیزی شنیده یا دیده؟
یه مغازه دار گفت میخوام بدونم حرفش درسته یا نه.
گفت تهران پیدا میشه.

mehdi_vsgh
20-01-2008, 20:22
ینی میشه رو 950 هم دوربین نصب کرد؟؟

اگه بشه که جالب میشه!!!

amir_cjcj
21-01-2008, 04:51
قلم گوشی من گم شده اگه کسی بگه کجا میفروشن و قیمتش چنده ممنون میشم . :(

msseng
21-01-2008, 09:59
کاری نداره که
برو تو قسمت کانکت‌ها

روی اسمی که میخوای کلیک کن بعدش تو تب‌های بالا برو به آخری از سمت چپ!!!!

بعدش روی اون شماره‌ی مورد نظر کلیک کن
حالا صدای مورد نظرت را ذخیره کن

عزیزم!
من هم همین کار رو کردم و نشد.
البته منظورم پخش همون صدای ضبط شده موقعی هست که داره زنگ میخوره... مثل N73.
حالا چی میگی؟!

ماتاتا
21-01-2008, 14:12
قلم گوشی من گم شده اگه کسی بگه کجا میفروشن و قیمتش چنده ممنون میشم . :(

مال من شکست از طبقه پایین علاالدین خریدم 5 هزار تومن! کیفیتش هم به درد نخوره! :41:

به دوستانی که هنوز قلم گوشیشونو دارن توصیه می کنم به خوبی ازش نگه داری کنن... :10:

farshad86
21-01-2008, 14:46
منم چند وقت پیش قلمش رو زیاد سفت کردم پیچش برید! با چسب قطره ای چسبوندم اصلا پیدا نیست ولی خیلی ناراحت شده بودم! الانم اگه جایی ببینم میخرم (ارجینالش رو)

ماتاتا
21-01-2008, 21:39
منم چند وقت پیش قلمش رو زیاد سفت کردم پیچش برید! با چسب قطره ای چسبوندم اصلا پیدا نیست ولی خیلی ناراحت شده بودم! الانم اگه جایی ببینم میخرم (ارجینالش رو)

مال من شکست، گذاشته بودم تو جیبم سر فرصت بچسبونم نفمیدم چی شد گم شد رفت!! :41:

اگر اورجینال دیدی بخر! این تقلبی ها خیلی آشغاله! حیف اون 5 تومن! دو سر نارنجی قلمش اصلا پیچی نیست با چسب چسبوندن!! خیلی داغونه! :19:
منم امتحاناتم رو بدم میرم ببینم اورجینالشو پیدا می کنم یا نه..!

g.businessman
22-01-2008, 02:48
سلام دوستان اومدم اینجا تا فرق فلاش و اپدیت رو توضیح بدم. اینو خدمت کسایی میگم که گوشیشونو اپدیت کردن ولی بازم یه سری خرده اشکال تو گوشیشون دارن. وقتی شما گوشی رو از طریق سایت سونی اریکسون اپدین میکنین گوشی فقط اپدیت میشه! حتما میگین اینو که خودمونم میدونستیم. درسته اما مساله اینجاست که اپدیت از این طریق فایل های قبلی گوشی روerase (پاک) نمی کنه وفقط Replace(تعویض) میکنه با ورژن جدیدتر .اما در فلش فایل های قدیمی کاملا پاک میشن و برنامه ورژن جدید از طریق باکس با سرعت بالا وارد گوشی میشه.البته کس که گوشی رو فلش میکنه باید دقت داشته باشه که ورژنی جدیدتر تر از ورژن فعلی گوشیتون رو روش بریزه موفق باشین.

SANR
22-01-2008, 14:39
قیمتش الان چنده.

لطفآ قیمت روز رو بهم بدید.

g.businessman
23-01-2008, 02:18
قیمتش الان چنده.

لطفآ قیمت روز رو بهم بدید.

سلام اگه تهران گیر بیاری حدود 315 تا 330 هستش . ولیغصر توی پاساژ ایرانیان دیده بودم . تک فروشی های جمهوری هم بگردی احتمالش هست که پیدا کنی.

amir_cjcj
23-01-2008, 04:06
قلم گوشی منم شکست گذاشتم تو جیبم که چسب بزنم که متاسفانه گم شد . ممکنه دقیقا بگین کجای علاالدین خریدین ممنون میشم چون من خیلی واسم مهمه قلم گوشیم . ممنون از لطفتون

msseng
23-01-2008, 14:06
تو این آدرس:
من هر کاری کردم نشد...
کسی این کار رو کرده؟!

نخیر...
مثل اینکه تا حالا کسی از این امکان W950 استفاده نکرده!!! :41:

SANR
23-01-2008, 15:24
من که یه جا پیدا کردم
آکبند 240 تومان!

می خوام ارزونتر پیدا کنم.

sari-1369
23-01-2008, 18:14
من که یه جا پیدا کردم
آکبند 240 تومان!

می خوام ارزونتر پیدا کنم.

دوست غزيز فكر كنم اين قيمت شما ماله حدودا 1 ماه قبل باشه ....
اگر كه واقعا با اين قيمت soragh داري آدرس بده ما هم بريم بگيريم .

hossein_2006_a
24-01-2008, 04:17
يعني اينقدر ارزون شده ؟!.!.؟!؟!..!
:13::13::13:

ماتاتا
24-01-2008, 18:25
قلم گوشی منم شکست گذاشتم تو جیبم که چسب بزنم که متاسفانه گم شد . ممکنه دقیقا بگین کجای علاالدین خریدین ممنون میشم چون من خیلی واسم مهمه قلم گوشیم . ممنون از لطفتون

من تو علاالدین خیلی گشتم! اورجینالشو گیر نیاوردم..! :41:

اما غیر اورجینالشو می دادن 5 هزار تومن که خیلی درپیته... :13:

farshad86
24-01-2008, 19:12
من تو علاالدین خیلی گشتم! اورجینالشو گیر نیاوردم..! :41:

اما غیر اورجینالشو می دادن 5 هزار تومن که خیلی درپیته... :13:

منظورتون از درپبت چیه؟!
میشه یکم توضیح بدید؟
ممنون

mehdi_vsgh
24-01-2008, 20:55
دوستان کسی چیزی راجع به دوربین خارجی روی 950 چیزی نشنیده؟

SANR
24-01-2008, 21:18
دوست غزيز فكر كنم اين قيمت شما ماله حدودا 1 ماه قبل باشه ....
اگر كه واقعا با اين قيمت soragh داري آدرس بده ما هم بريم بگيريم .

نه مال دو روز پیشه البته
می دونم قیمت تا 320 تومان هم هست ولی من به زحمت پیدا کردم 240 تومن که قراره شنبه به دستم برسه.هیمن یه دونه رو اونم توی ویترین گذاشته بود که خریدم الانه.(قیمت یک ماه پیش این گوشی 220 تومان هم فروخته میشد.250 سراغ دارم می خوای سریع بهم بگو تا نخریدنش.)

ماتاتا
25-01-2008, 00:16
منظورتون از درپبت چیه؟!
میشه یکم توضیح بدید؟
ممنون

اون قسمت نارنجی پلاستیکی تهش زود کنده میشه!! برای من بعد از 2 روز جدا شد..! :41:

آخه مثل اورجینالش پیچی نیست! چسبیه!! :19:

خواهش می نمایم..! :31:

amir_cjcj
25-01-2008, 02:47
اون قسمت نارنجی پلاستیکی تهش زود کنده میشه!! برای من بعد از 2 روز جدا شد..! :41:

آخه مثل اورجینالش پیچی نیست! چسبیه!! :19:

خواهش می نمایم..! :31:
ماتاتا جان اینارو یبار قبلا گفته بودی اگه ممکنه بگو از کدوم مغازه ی علاالدین خریدی ؟ من الان یجارو تو قزوین گیر آوردم قلم اورجینال خود گوشی رو داره میده 8 تومن (البته قرار بیاره اگه آورد بهت آدرس ) اما تو این آدرسو بدده تا این بیاره :10:

sari-1369
25-01-2008, 11:08
نه مال دو روز پیشه البته
می دونم قیمت تا 320 تومان هم هست ولی من به زحمت پیدا کردم 240 تومن که قراره شنبه به دستم برسه.هیمن یه دونه رو اونم توی ویترین گذاشته بود که خریدم الانه.(قیمت یک ماه پیش این گوشی 220 تومان هم فروخته میشد.250 سراغ دارم می خوای سریع بهم بگو تا نخریدنش.)
لطف كن آدرسشو بده ...

ماتاتا
25-01-2008, 12:55
ماتاتا جان اینارو یبار قبلا گفته بودی اگه ممکنه بگو از کدوم مغازه ی علاالدین خریدی ؟ من الان یجارو تو قزوین گیر آوردم قلم اورجینال خود گوشی رو داره میده 8 تومن (البته قرار بیاره اگه آورد بهت آدرس ) اما تو این آدرسو بدده تا این بیاره :10:

والا دقیق یادم نیست! رفتم طبقه پایین از دومین مغازه ای که پرسیدم داشت..!!

یعنی باید برم قزوین قلم اورجینال بخرم..؟! :18:

msseng
26-01-2008, 09:23
تو این آدرس:
من هر کاری کردم نشد...
کسی این کار رو کرده؟!

مثل اینکه کمیابی و بالا رفتن قیمت این گوشی، این تاپیک رو تبدیل کرده به محل نرخ گذاری گوشی!!!

دیگه کسی نیست که به سوالات ما جواب بده؟!!!!

hamed1297
26-01-2008, 14:51
کمترین قیمت توی شیراز 268.000
کسی خواست بگه تا آدرسش رو بهش بدم.
تقریبا تمام مغازه ها دارن.پس بعید میدونم تولیدش متوقف شده باشه.

mehdi_vsgh
28-01-2008, 10:52
دوستان وقتی روی انتن کلیک کنیم یه گزینه میاد به اسم fligh mode
این یعنی چی؟

ماتاتا
28-01-2008, 10:56
دوستان وقتی روی انتن کلیک کنیم یه گزینه میاد به اسم fligh mode
این یعنی چی؟

با انتخاب این گزینه می تونی توی هواپیما هم از گوشی استفاده کنی. آنتن رو می گیره و از بلوتوث هم نمی ذاره استفاده کنی. توی هواپیما می تونی با انتخاب این گزینه دیگه گوشیت رو خاموش نکنی و از امکانات دیگه اش از جمله واکمنش بهره مند بشی... :46:

soshiance
28-01-2008, 13:58
سلام hamed 1297 جان اگر لطف کنی هم ادرس هم شماره بدی ممنون میشم دمت گرم

mehdi_vsgh
28-01-2008, 16:21
من تا حالا تست نکردم :پی

ایا 950 بدون سیم کارت کار میکنه؟؟

اخه شنیدم که سری دبلیو سونی اریکسون بدون سیم کارت هم کار میکنه

GiggleClub
28-01-2008, 17:47
بله کار می کنه

hamed1297
28-01-2008, 18:04
سلام hamed 1297 جان اگر لطف کنی هم ادرس هم شماره بدی ممنون میشم دمت گرم
سلام.
آدرسش هم شیراز خیابان ملاصدرا پاساژ آپادانا.
طبقه پایین.
ولی فکر کنم توی عفیف آباد ارزونتر باشه.

soshiance
28-01-2008, 22:33
ممنون خیلی لطف کردی
راستی hamed1297 جان شمارشم بدی ممنون میشم .یه چیزه دیگه عفیف اباد خیابون اسم مغازه هست چیه ؟؟؟ شرمنده ها ؟؟؟ اخه من تا حالا شیراز نیومدم.

mehdi_vsgh
29-01-2008, 09:27
بله کار می کنه
چطوری؟؟؟

من دیروز اینو تست کردم یه صفحه میاد میگه فقط تماس‌های ضروری!!!

اصلا واکمنش کار نمیکنه

hamed1297
29-01-2008, 15:17
ممنون خیلی لطف کردی
راستی hamed1297 جان شمارشم بدی ممنون میشم .یه چیزه دیگه عفیف اباد خیابون اسم مغازه هست چیه ؟؟؟ شرمنده ها ؟؟؟ اخه من تا حالا شیراز نیومدم.
راستش شمارش رو ندارم.اگر مسیرم اون طرف افتاد شمارش رو میگیرم.

msseng
29-01-2008, 15:33
من گوشیم رو میفروشم...
کمتر از یکماه کارکرده.
هرکی میخواد pm بده.

amir_cjcj
29-01-2008, 16:04
توی اطلاعات خود سایت سونی اریکسون زده که این گوشی با کابل داخل جعبه کامپیوتر وصل میشه و از طریق اون به اینترنت متصل میشه که اسمشم m-router هست . من وصلش کردم اما اصلا داخل هیچ سایتی نمیره . کسی میدونه باید چیکار کرد ؟

g.businessman
29-01-2008, 21:38
راستی دوستان . من امروز اومدم یه فیلم دی وی دی رو تبدیل کنم به mp4 و این کارم کردم! اما فابل هایی که بیشتر از 100 مگا بایت هستن رو نشون نمیده .شما میدونین چرا اینجوریه؟ رزولوشن رو هم روی 320 در 240 گذاشتم.اگه کسی تست کرده ممنون میشم جوابمو بده.

)(^A^)(
30-01-2008, 20:42
راستی دوستان . من امروز اومدم یه فیلم دی وی دی رو تبدیل کنم به mp4 و این کارم کردم! اما فابل هایی که بیشتر از 100 مگا بایت هستن رو نشون نمیده .شما میدونین چرا اینجوریه؟ رزولوشن رو هم روی 320 در 240 گذاشتم.اگه کسی تست کرده ممنون میشم جوابمو بده.

شايد مشكل از پليرت باشه!!!!!

amir_cjcj
30-01-2008, 22:39

به نظر من فایلرو به divx تبدیل کن هم کیفیتش بهتره هم حجمش کمتر . فایلهای تا 5 گیگ هم نشون میده

amir_cjcj
30-01-2008, 22:40
توی اطلاعات خود سایت سونی اریکسون زده که این گوشی با کابل داخل جعبه کامپیوتر وصل میشه و از طریق اون به اینترنت متصل میشه که اسمشم m-router هست . من وصلش کردم اما اصلا داخل هیچ سایتی نمیره . کسی میدونه باید چیکار کرد ؟

کسی جواب این سوال منو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::13::13:

amir_cjcj
30-01-2008, 23:43
:19:یه خبر داغ واسه همه ی دارندگان UIQ3 :19:. ورژن جدید آپدیت توسط سایت سونی اریکسون عرضه شد . تو این ورژن تمامی مشکلات از غبیل { ریست شدن گوشی و قفل زیاد گوشی و تمامی مشکلات CALL , ... } حل شده . برین دانلود کنین و لذت ببرید :46::46::11::11::11:
لینک مستقیم دانلود فایل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک سایت سونی اریکسون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9?cc=us&lc=en

hamed1297
31-01-2008, 00:25
جدی؟قرار بود دیگه سونی اریکسون واسه این گوشی آپدیتی بیرون نده.

amir_cjcj
31-01-2008, 00:39
جدی؟قرار بود دیگه سونی اریکسون واسه این گوشی آپدیتی بیرون نده.
آره منم وقتی دیدم تعجب کردم ولی حالا که داده . بهتره استفاده کنیم :27::27::21::21::5::5:

FreeMagic
31-01-2008, 02:50
به نظر من فایلرو به divx تبدیل کن هم کیفیتش بهتره هم حجمش کمتر . فایلهای تا 5 گیگ هم نشون میده

چه طوری فایل های تا 5 گیگ رو نشون بده؟:18:
کل حافظه گوشی 4 گیگه

amir_cjcj
31-01-2008, 17:18
چه طوری فایل های تا 5 گیگ رو نشون بده؟:18:
کل حافظه گوشی 4 گیگه

منظوره من این گوشی نست الان w960 اومده با 8 گیگ . p990 هم تا 6 گیگ ساپورت میکنه . من در کل مزیت DIVX رو گفتم . :13::13::10:

amir_cjcj
31-01-2008, 17:20

کسی جواب منو نمیدونه ؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Šepehr
31-01-2008, 18:18
سلام بر دبل 950 داران عزیز
من یه درخواستی داشتم
دوست من این گوشی رو داره و نتونسته نرم افزار trutap رو درست روش اجرا کنه (نصب میشه)
مثل اینکه با فینگر تاچش مشکل داره
خواستم شما هم یه تستی بزنید ببینین واستون درست کار میکنه یا نه؟

توضیح درباره trutap:
یه نرم افزار بی نظیر برای لاگین و چت کردن توی یاهو مسنجر
امکان ارسال مسیج با هزینه خیلی کمتر از معمول
و کلی امکانات دیگه ...
همونطور که فهمیدید فقط به درد ایرانسل میخوره

لینک ها:
لینک خود سایت:

لینک دانلود نرم افزار برای دبل 950:

لینک صفحه مربوطه در getjar:

روی ان 73 من که مثل ساعت کار می کنه

™Enter_The_Love
31-01-2008, 22:31
سلام به بچه های گل w950 دار
یکی از دوستای من برداشته واسه عوض کردن فونت یه عالمه فونت از توی ویندوز ریخته تو گوشیش
حالا گوشیش دیگه بالا نمیاد !

باید چه کرد ؟

مرسی.