مشاهده نسخه کامل
: کلوپ w950
rasouliw950i
26-08-2007, 15:08
من هر دوي اين گوشي هارو دارم و خوب باهاشون كار كردم و در مورد اطلاعاتي كه cdplayer داده بگم :
این گوشی معایبی داره:
سرعتش و حساس بودن صفحه نمایش اون از گوشی P990 i سونی اریکسون پایین تره یعنی گوشی P990 i سونی اریکسون سرتر از دبیلو 950 هست
" سرعتش و حساس بودن صفحه نمایش" يعني چي؟ صفحه ي نمايش هم مگه سرعت داره ...؟ حساسيت هم يكي هستش ........... از نظر رنگبندي پيكسلي هم مثل هم اند .. از نظر ابعاد هم كه مشخصه كوچكتره ...اين كه احتياج به گفتن نداشت
صداش توی کیفیت مگا باس از گوشی P990 i سونی اریکسون پایین تره
نمیشه اکولایزر هایشو دستی تنظیم کرد افتضاخ بزرگ سونی اریکسون و سری واکمن
پایین بودن حجم ولوم موزیک واکمن
اگه منظورت از مگاباس تو هنزفري هستش كه w950 بيشتر از p990 هست اگر هم منظورت تو اسپيكره كه خب هيچكدومشون... نه w950 و نه p990 از نظر اسپكر مگاباس اون قدر ندارن كه به چشم بياد (يعني مثل w800 و گوشي هايي از اين قبيل ) ......... و هر دو مثل هم اند
از نظر تنظيم اكولايزر ....p990 رو هم نميشه تنظيم كرد
من آخرين باري كه آپديت كردم ( اول آگوست) صداش از نظر بلندي p990 رو ميذاره تو جيبش
titanium_zarin
26-08-2007, 16:27
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
به جای این بحثهای الکی بهتره یه ذره به مشکلات توجه کنیم و سعی کنیم که حلشون کنیم:41:
من دو روز پیش سوالاتی کردم ولی هیچ جوابی نمیدین و هی دارید میگید چرا صداش کمه چرا صفحه کلیدش اینجوریه....
یه چیزی بگم:من این گوشی رو گرفتم هم صداش خوبه هم صفحه کلیدش،هر کسی هم که میگه این تور نیست حتما اصلا با این گوشی کار نکرده و سر خود حرف میزنه....
امیدوارم دیگه بحثهای الکی نباشه
cdplayer
26-08-2007, 18:40
دوست عزیز من با هردوتای این گوشی کار کردم و بررسی فنی قرار دادم از این بابت خیالت تخت چون P990 i سونی اریکسون توی مگاباس با کیفیت تر و قویتره کافیه یک موزیک رو با دو تا گوشی تستش کنید
در مورد سرعت هم P990 i یه سر و گردن از دبیلو 950 بالاتره فقط اسپیکرش ضعیفه همین
e.khafan!
03-09-2007, 18:13
بچه ها یه سوال از اونجایی که حافظه ی گوشی 4 گیگه و فلش هم هست احتمال سئختنش خیلی زیاده برای کسی اتفاق افتاده ، و اگرم بسوزه عوض می شه ؟
من شاید تا چند ماهه دیگه یکی گرفتم !
rasouliw950i
16-09-2007, 20:39
سلام كسي قيمت جديد اين گوشي رو داره؟ ( با گارانتي سيتادل )
Green_life
17-09-2007, 23:43
سلام
دوستان من یه گوشی w950 خریدم.یه سوال داشتم
به نظر من اسپیکر این گوشی از نظر بلندی صدا خیلی ضعیفتر از p990 و w810 است و حتی کیفیت آنچنانی هم نداره و از این بابت خیلی ناراحت هستم.
می خواستم ببینم آیا گوشی من ایراد داره یا همشون اینطوری هستن؟:41:
لطفا" راهنمایی کنید
Highbury
18-09-2007, 00:18
سلام
به نظر من اسپیکر این گوشی از نظر بلندی صدا خیلی ضعیفتر از p990 و w810 است و حتی کیفیت آنچنانی هم نداره و از این بابت خیلی ناراحت هستم.
لطفا" راهنمایی کنید
عزیز شما بایستی قبل از خرید تحقیق میکردید البته این مغازه دارها هم خیلی نامردن و اجازه ی امتحان کردن نمیدن.
اگه تمام مطالب این تاپیک رو میخوندی مخصوصا اون خاطره ی تلخ من از خرید این گوشی رو متوجه می شدید.
این گوشی از لحاظ صدای اسپیکر در سطح بسیار پایینی است و با آپدیت کردن تا حدودی حل میشه.
گوشی شما موردی نداره این همینطوری هستش. آپدیت کن بهتر میشه
ahriman323
18-09-2007, 00:23
سلام
لطفا" راهنمایی کنید
چند خريدي از اين چيني ها با گارانتي بدون گارانتي چه طورياست پشتش زده چين؟ الان اصلش هم گير مياد؟
ahriman323
18-09-2007, 00:25
چه قیمت عجیبی w950=250000 در شیراز این گوشی بدرد می خوره یا یه بار مصرفه به نظر شما؟؟؟من که توش موندم کسی تا حالا خریده؟ به غیر از اون دوستمون که خاموشش کرده دیگه روشن نشده!!!!!!!!!!!
اقا من 1 ماهه پيش اين پستو زدم يکي راهنمايي کنه لطفا
Highbury
18-09-2007, 00:34
اقا من 1 ماهه پيش اين پستو زدم يکي راهنمايي کنه لطفا
گوشی خوبی تنها عیوبش اینا هستن
صدای ضعیف اسپیکر که با آپدیت کردن تا حدودی حل میشه
نبود دوربین
حسن اون :
صدای با کیفیت
صدای توپ توی هندسفری
کیفیت صفحه خوب
نمایش فیلم با کیفیت خوب
تاپ اسکرین فوق العاده
ahriman323
18-09-2007, 01:28
:27:
گوشی خوبی تنها عیوبش اینا هستن
صدای ضعیف اسپیکر که با آپدیت کردن تا حدودی حل میشه
نبود دوربین
حسن اون :
صدای با کیفیت
صدای توپ توی هندسفری
کیفیت صفحه خوب
نمایش فیلم با کیفیت خوب
تاپ اسکرین فوق العاده
مرسي همه اينارو فول از برم:21::27: مي خوامببينم اين گوشي هاي چيني 250 تومني تفاوت کيفيتشون با اصلش چقدره هر چند که تحت ليسانس سوني اريکسون توليد ميشود ممنون:19:
:27:
مرسي همه اينارو فول از برم:21::27: مي خوامببينم اين گوشي هاي چيني 250 تومني تفاوت کيفيتشون با اصلش چقدره هر چند که تحت ليسانس سوني اريکسون توليد ميشود ممنون:19:
مگه این گوشی غیر از چینی محصول کشور دیگه ای هم داره تو ایران ؟
تمام اونایی که تو ایران بوده از اول و الان هست چینی بوده
قیمت پایین هم دلیل به غیر اصل بودن نیست بخاطر این هست که قیمت جهانی کلا اومده پایین
اون مشکلی هم که برای دوستمون بوجود اومده که گوشی رو خاموش کرده دیگه روشن نشده احتمال داره که واسه هر گوشی بوجود بیاد دلیل نداره چون ارزون هست بدرد نخوره :31:
Green_life
18-09-2007, 14:12
دوستان میشه کاری کرد که دکمه play سمت راست گوشی کار نکنه
چون بعضی مواقع که می خوام گوشی را از جیب در بیارم اشتباها" دستم روی اون میره و موسیقی پخش میشه
اگه راهی هست که اون دکمه کار نکنه لطفا" راهنمایی کنید؟؟؟؟
rasouliw950i
18-09-2007, 14:18
دوستان میشه کاری کرد که دکمه play سمت راست گوشی کار نکنه
چون بعضی مواقع که می خوام گوشی را از جیب در بیارم اشتباها" دستم روی اون میره و موسیقی پخش میشه
اگه راهی هست که اون دکمه کار نکنه لطفا" راهنمایی کنید؟؟؟؟
جناب اگه آپديت كنيد اين مسئله حل ميشه
يعني در حالتي كه صفحه كليد قفله ديگه دكمه پلير كار نمي كنه و مشكل شما بر طرف ميشه
كسي قيمت جديد اين گوشي رو با گارانتي سيتادل ميتونه بگه چنده؟
Green_life
18-09-2007, 14:22
جناب اگه آپديت كنيد اين مسئله حل ميشه
يعني در حالتي كه صفحه كليد قفله ديگه دكمه پلير كار نمي كنه و مشكل شما بر طرف ميشه
كسي قيمت جديد اين گوشي رو با گارانتي سيتادل ميتونه بگه چنده؟
عزیز وقتی صفحه کلید را هم قفل می کنم اگه دکمه Play را بزنم باز هم موسیقی پخش میشه
یعنی در قسمت control palel هیچ جایی برای غیر فعال کردنش نیست؟؟؟
سلام دوستان
مي شه در مورد آپديت کردن اين گوشي يه کم توضيح بديد (دوستاني که گوشي شونو آپديت کردن)
ارادتمند
Deicide
آقا من می خوام W950 بخرم. میگن فقط چینی داره؟ درسته؟
تازه رفتم قیمت بپرسم یک مغازه می گفت 280000 یکی میگفت 295000 . چرا اینقدر اختلاف قیمت؟
( البته من مشهد سوال کردم ها! )
tintiryol
18-09-2007, 19:41
کیفیت صفحه نمایش p990 m600 w950 رو میشه مقایسه کنید؟ (البته p990 یدون فیلیپ)
Green_life
19-09-2007, 14:43
دوستان نحوه آپدیت کردن این گوشی برای افزایش صدای اسپیکرش را توضیح بدید
ممنون
Highbury
19-09-2007, 14:52
ممنون
اگه میخوای راحت باشی بدو بده به شرکت گارانتی برات به روزش کنه
rasouliw950i
20-09-2007, 00:25
عزیز وقتی صفحه کلید را هم قفل می کنم اگه دکمه Play را بزنم باز هم موسیقی پخش میشه
ببين شما توجه نكردي .... عرض كردم وقتي آپديت كني اونوقته كه اگه صفحه كليد قفل باشه موزيك پخش نميشه
منم مشكل شما رو داشتم با آپديت حل شد
rasouliw950i
20-09-2007, 00:27
ببين شما توجه نكردي .... عرض كردم وقتي آپديت كني اونوقته كه اگه صفحه كليد قفل باشه موزيك پخش نميشه
منم مشكل شما رو داشتم با آپديت حل شد
Green_life
20-09-2007, 23:49
دوستان چطور میشه فایل های صوتی و تصویری را از طریق خود گوشی Rename کرد؟؟؟
sajjad652000
21-09-2007, 22:03
سلام .من تازه w950 گرفتم.
نبال برنامه pdf+ ميگردم . ميشه لطف كنيد . بذاريد
ممنون
دوست عزیز اينجا خيلي خوب روش آپ ديت كردن رو آموزش داده! البته اينجا نوشته P990 اما فرقي نداره همشون يه جور آپديت مي شن.:20:
آپدیت کردن Sony Ericsson p990
این روز ها همه از مشکلات نرم افزاری p990 گلایه دارند اما خود شرکت سونی اریکسون متوجه این معضل شد و فایل آپدیت آن را در سایت خود قرار داده است بنابراین برای خلاصی از این مشکلات میتوانید به این مطالب اکتفا کنید و مشکل را برطرف نمایید.
1- از سایت سونی اریکسون برنامه Update Service رو دانلود کنید.
2- برنامه رو نصب کنید.
3- بعد از پایان نصب میپرسه میخوای اجرا کنه الان یا نه؟ میل خودتونه!
4- اگر برنامه رو قبلا نصب کردین که مراحل 1 تا 3 رو نمیخواد. فقط اجراش کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
7- بعد یه صفحه میاد که انتخاب زبان هست. من English UK رو انتخاب میکنم.
8- بعد صفحه اصلی برنامه میاد و شما Start رو کلیک میکنید.
9- صفحه بعد موافقتنامه هستش که Agree رو کلیک کنید.
10- صفحه بعد باید نوع Conector گوشی رو انتخاب کنید. مال P990 سمت چپی هستش.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
12- بعد از چند لحظه صفحه بعد میاد و میگه دکمه C رو ول کنید. به حرفش گوش بدین.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.
نکات خیلی مهم:
1- قبل از اجرای برنامه Update Service حتما به اینترنت وصل بشید.
2- تا آخرین مرحله یعنی جدا کردن گوشی، باید یکسره به اینترنت وصل باشید.
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردید.
4- اگه در هر مرحله اینترنت قطع شد، باید از اول شروع کنید.
5- اگه اینترنت پرسرعت و دائم الوصل ندارین، اصلا بی خیال آپدیت بشین.
6- گوشیو حتما از خود کابل وصل کنید، نه از Stand. وگرنه کار نمیکنه.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید
به نقل از :w w w . p a r s i g o l d . c o m
يادت باشه با آپديت كردن اس ام اس ها ، شماره تلفن ها و تمام فايل هاي روي مموري 60 مگابايتي پاك ميشه (البته فقط چيزهايي كه خودت اضافه كردي! ) اگر شماره تلفن هات رو مي خواي يا بريز تو سيم كارتت يا هم ازشون بك آپ بگير.
آخر همين نوشته لينك دانلود برنامه رو هم گذاشته... :10:
این هم لینک دانلود برنامه آپدیت::46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammad-black
22-09-2007, 12:09
سلام دوستان ،
من میخواستم یه گوشی از سری w سونی اریکسون بخرم؛ بین w950 و w880 دو دلم ،
میخواستم منو راهنمایی کنید که کدوم یکی رو انتخاب کنم .
ممنون از همه ی دوستان
sarmast65_ata
22-09-2007, 14:57
سلام دوستان ،
ممنون از همه ی دوستان
اگه مشخص کنی که چه جیزی از یه گوشی میخوای خیلی بهتر می تونم کمکت کنم تا گوشی مورد علاقتو بخری
سلام دوستان ،
ممنون از همه ی دوستان
اگر دوربین برات مهم نیست، 100% W950..! :10:
reza_021
25-09-2007, 16:19
دوستان بازیهای این گوشی رو چطور میشه اجرا کرد؟ و تو کدوم فایل باید بریزیم؟
vafa1353
26-09-2007, 22:29
دوست عزيز قبل از اينكه اينقدر با ادعا با قاطعيت جواب اشتباه بدي كمي تحقيق كن..
اون تصوير بزرگي صفحه نمايش رو ميخواد نشون بده و كيفيت اون رو كه مثلا با اصل تصوير فرقي نداره
چطور به اين نتيجه رسيدي كه 950 دوربين داره؟؟؟؟؟؟؟؟
دوربین سونی اریکسون مدل MCA-30
این دوربین دارای یک درپوش برای محافظت بیشتر می باشد ، آن را وصل کنید ، محافظ را کنار بزنید ، کلید را فشار دهید و عکس را بیندازید ، این دوربین خیلی با دوام ، زیبا و با کاربری آسان ساخته شده است .
این وسیله گوشی شما را مجهز به دوربین دیجیتال با افکت های مختلف می سازد ، خیلی سریع است و به راحتی هر موقع که بخواهید می توانید از آن استفاده کنید ، عکس ها را می توانید درون خود دوربین نگهدارید یا در خود گوشی ذخیره کنید و یا با استفاده از MMS از راه مستقیم بفرستید، پوشش دوربین برای محافظت از دوربین است و شما می توانید دوربین را دور گردنتان بیندازید .
خصوصیات :
در چهار رزولوشن (تا VGA 640 ×640)
حافظه برای ذخیره عکس
عکس هایی با کیفیت 16 میلیون رنگ
azerdimah
28-09-2007, 23:11
من هم pdf+ رو میخاستم برای W950i
سلام به همگي دوستان
من حدود يک ماهه که گوشي W950 خريدم . کلاً ازش خيلي راضيم :31: فقط يه مشکلي الان دارم اينه که موقع پخش فايل هاي تصويري هنگ مي کنه . مي خواستم بدونم با آپديت کردن اين مشکل حل ميشه يا نه؟ اصلا اين مشکل چرا پيش اومده و راه حلش چيه؟ :41:
اگه ممکنه راهنمايي بفرماييد. ممنون از حسن توجه همگي
ارادتمند
Deicide
سلام منم باهاش اين مشكلو داشتم...ولي بد از چند بار كه گوشي رو Format كردم اين مشكل حل شد
سلام منم باهاش اين مشكلو داشتم...ولي بد از چند بار كه گوشي رو Format كردم اين مشكل حل شد
jahani جان ممنون از راهنمايي شما. يه سوال : فرمت کردن از طريق خود گوشي منظورتون هست يا اينکه گوشي رو وصل کنم به کامپيوتر بعد فرمتش کنم؟
ارادتمند
DEICIDE
ahriman323
07-10-2007, 23:02
دوربین سونی اریکسون مدل MCA-30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این دوربین دارای یک درپوش برای محافظت بیشتر می باشد ، آن را وصل کنید ، محافظ را کنار بزنید ، کلید را فشار دهید و عکس را بیندازید ، این دوربین خیلی با دوام ، زیبا و با کاربری آسان ساخته شده است .
این وسیله گوشی شما را مجهز به دوربین دیجیتال با افکت های مختلف می سازد ، خیلی سریع است و به راحتی هر موقع که بخواهید می توانید از آن استفاده کنید ، عکس ها را می توانید درون خود دوربین نگهدارید یا در خود گوشی ذخیره کنید و یا با استفاده از MMS از راه مستقیم بفرستید، پوشش دوربین برای محافظت از دوربین است و شما می توانید دوربین را دور گردنتان بیندازید .
خصوصیات :
در چهار رزولوشن (تا VGA 640 ×640)
حافظه برای ذخیره عکس
عکس هایی با کیفیت 16 میلیون رنگ
ايول بابا :8:اين تو ايران گير مياد؟ اگه نمي ياد كجا وقيمتش چند؟ پيكسل ميكسل نداره؟
ايول بابا :8:اين تو ايران گير مياد؟ اگه نمي ياد كجا وقيمتش چند؟ پيكسل ميكسل نداره؟
تو ايران كه فكر نكنم.در ضمن اگه دقت كري باشي اون پورتش از نوع قديمي هست و به گوشي هايي مثل w950 و m600 نميخوره.
redmoein
13-10-2007, 19:20
سلام
من امروز یکی خریدم خیلی خوشکله .....
فقط یه مشکل داره اینکه وقتی یه جایی هستی و Back میزنی اون قسمت بسته نمیشه و از توی Task Manager که بری هنوز هستن .....
چه طور میشه یه قسمت که رفتی رو کامل ببندی ؟
ممنون میشم جوابمو بدین .....
من هم تازه w950 خریدم. خیلی باهاش حال میکنم. البته فکر کنم آپدیت شده باشه، آخه نه تا حالا هنگ کرده، نه صداش پایینه و نه ....
فقط یه مشکلی هست اینه که درایورهای usb تو سی-دیش نبود!!! و الان نمیتونم با کامپیوتر ارتباط داشته باشم.
چکار کنم؟
sarmast65_ata
14-10-2007, 20:28
چند خریدید؟قیمت جدید این گوشی چند شده؟با چه گارانتیی خریدین؟
redmoein
14-10-2007, 21:25
من خریدم 230 تومن البته بدون گارانتی .....
دیشب هم با خود سایت سونی اریکسون آپدیتش کردم ....
حالا یکی جواب سوال منو میده ؟؟؟؟ یکی بگه چی کار کنم ؟؟؟؟
Eureka204
14-10-2007, 22:16
سلام دوست من
می خواستم بپرسم که تو جعبه گوشیت یه کیف فابریک هست یا نه؟
redmoein
15-10-2007, 00:05
سلام دوست من
می خواستم بپرسم که تو جعبه گوشیت یه کیف فابریک هست یا نه؟
سلام
آره هست .... یه کیف مشکی رنگ مخمل که خیلی خوشکله ..... :thumbsup:
سلام دوستان !
من هم هفته ي گذشته يكي خريدم !
از لحاظ كيفيت صدا خيلي عالي هست مخصوصا وقتي از هدفونش استفاده ميكنم .
فقط يكم سرعت پردازش اطلاعاتش كم هست !
كسي روشي براي افزايش سرعتش سراغ داره ؟
flasher_for_nokia
17-10-2007, 01:27
سلام دوستان سه سوال داشتم:
1- بلندی صدای زنگ ساعت گوشی چطوره از p990 بهتره چون ماله 990 واقعا از ته چاه در می یاد؟
2- بلندی صدای اسپیکر پس از آپدیت در مقایسه با 990 چطور هست؟
3- کیفیت و بلندی صدا از هندزفری در مقایسه با w700 , w800 , w880 چطوریه؟
مرسی فوریییییییییییییی
Dr.Afzali
17-10-2007, 04:02
X F X عزيز سرعتش رو اگر با گوشيهاي سيمبين نوكيا مقايسه كني از ايرادي كه به سرعتش گرفتي پشيمون ميشي
مرسی فوریییییییییییییی
بعد از آپدیت صدای اسپیکرش به طور محسوسی افزایش پیدا می کنه! خیلی خوب میشه...:5:
پیشنهاد می کنم حتما گوشیتون رو آپدیت کنید خیلی بهتر میشه... :10:
flasher_for_nokia
17-10-2007, 15:31
سوالاتمو ممنون می شم کامل جواب بدین
1- بلندی صدای زنگ ساعت گوشی چطوره از p990 بهتره چون ماله 990 واقعا از ته چاه در می یاد؟
مرسی فوریییییییییییییی
سوالاتمو ممنون می شم کامل جواب بدین
مرسی فوریییییییییییییی
1- خوبه و فرقی با بقیه زنگ هاش نداره!
2- تو پست قبلی ذکر کردم که خیلی بهتر میشه..! خیلی بهتر از P990 ..!
3- فرق چندانی نداره! من قبل از W800 W950 داشتم! زیاد فرق محسوسی نداره یا لا اقل من فرقی احساس نکردم.
mhentezari
17-10-2007, 21:02
سلام. منم خریدم.انصافا گوشی تر و تمیزیه. من گوشی قبلیم خیلی قدیمی بود و با این جدیدا کار نکردم. چند تا سوال دارم.
1- حس میکنم یک مقدار سرعتش پایینه، مال من اینجوریه یا مدلشه؟!
2- چجوری باید آپدیتش کرد؟
3-برای ریختن آهنگ ظاهرا دو تا حالت داره. من وقتی روی نرمال مد میزارم 2 تا آ]نگ که کپی میکنه بعدش میزنه copying اما میبینه که وایساده و نمیره جلو.سرعتش انتقال هم پایینه. مشکل از چیه؟
4-وقتی میزارم روی fast file transfering میگه : USB Device not Recognize و همون طور که دوستمون در بالا گفتن درایوری هم توی cd ایش نیست. یعنی فولدرش خالیه! و کار نمیکنه
5- فارسی ساز داره؟
حالا همین ها رو بگید تا ادامه بدیم!
ممنون.شرمنده زیاد شد.
flasher_for_nokia
17-10-2007, 23:28
1- 950 میتونه مکالمه رو ضبط کنه؟
2- کیفیت ضبط صدای محیط در این گوشی چطوره؟
3- بعضی ها گفتن سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به حافظه فلش گوشی کنده درسته؟
mhentezari
18-10-2007, 05:05
230 هم پیدا میشه ولی بیشتر 240 میدن
سلام
من که با نوکیا کار نکردم که سرعتش رو بدونم ... ولی صداش واقعا عالی هست .... مخصوصا وقتی از هدفون استفاده کنی .....
در مورد آپدیت کردنش باید بری خود سایت SonyEricsson یه فایل هست میگیری .... طریقه ی آپدیت توش گفته شده .... ولی همه ی چیزهای روی گوشیت پاک میشه ....
من آپدیت کردم ولی صداش چندان تغییری نکرد ...
سلام. منم خریدم.انصافا گوشی تر و تمیزیه. من گوشی قبلیم خیلی قدیمی بود و با این جدیدا کار نکردم. چند تا سوال دارم.
1- حس میکنم یک مقدار سرعتش پایینه، مال من اینجوریه یا مدلشه؟!
2- چجوری باید آپدیتش کرد؟
3-برای ریختن آهنگ ظاهرا دو تا حالت داره. من وقتی روی نرمال مد میزارم 2 تا آ]نگ که کپی میکنه بعدش میزنه copying اما میبینه که وایساده و نمیره جلو.سرعتش انتقال هم پایینه. مشکل از چیه؟
4-وقتی میزارم روی fast file transfering میگه : USB Device not Recognize و همون طور که دوستمون در بالا گفتن درایوری هم توی cd ایش نیست. یعنی فولدرش خالیه! و کار نمیکنه
5- فارسی ساز داره؟
حالا همین ها رو بگید تا ادامه بدیم!
ممنون.شرمنده زیاد شد.
1- برای من که سرعتش خوبه، آپدیتش کنی بهتر میشه احتمالا...
2-
4 و 3- برای من هر دو حالت درست کار میکنه منتها وقتی میذارم نرمال مود سرعت انتقال میاد پایین..!:10:
نمی دونم مشکل تو از کجاست...
5- کریستال عربیک هست که فقط گوشی رو داغون می کنه! بهتره از این تاپیک استفاده کنی:
یعنی فونت فارسی بریز برای خواندن و از کیبورد فارسی هم برای نوشتن! یه کم نوشتن باهاش سخته ولی ممکنه..!!:31:
1- 950 میتونه مکالمه رو ضبط کنه؟
2- کیفیت ضبط صدای محیط در این گوشی چطوره؟
3- بعضی ها گفتن سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به حافظه فلش گوشی کنده درسته؟
1- بله
2- دقت نکردم!
3- نه اینجوری نیست! 2 حالت داره که اگر حالت Fast رو انتخاب کنی خیلی سرعتش سریع میشه..!:5:
سلام
من که با نوکیا کار نکردم که سرعتش رو بدونم ... ولی صداش واقعا عالی هست .... مخصوصا وقتی از هدفون استفاده کنی .....
در مورد آپدیت کردنش باید بری خود سایت SonyEricsson یه فایل هست میگیری .... طریقه ی آپدیت توش گفته شده .... ولی همه ی چیزهای روی گوشیت پاک میشه ....
من آپدیت کردم ولی صداش چندان تغییری نکرد ...
صدای خیلی از مدل های نوکیا بلدتره اما کیفیت سونی اریکسون بهتره....
در مورد هدفون فکر کنم سونی اریکسون بهتر باشه! اخه زیاد نوکیا با هدفون گوش نکردم...!
من W950 رو آپدیت کردم خیلی محسوس صدای اسپیکرش بلند شد..! طوری که حتی دوستام هم فهمیدن..! :8:
flasher_for_nokia
19-10-2007, 07:15
مکالمه رو چطور میشه ضبط کرد؟
با چه نرم افزاری؟
mhentezari
19-10-2007, 16:30
1- برای من که سرعتش خوبه، آپدیتش کنی بهتر میشه احتمالا...
2-
4 و 3- برای من هر دو حالت درست کار میکنه منتها وقتی میذارم نرمال مود سرعت انتقال میاد پایین..!:10:
نمی دونم مشکل تو از کجاست...
5- کریستال عربیک هست که فقط گوشی رو داغون می کنه! بهتره از این تاپیک استفاده کنی:
یعنی فونت فارسی بریز برای خواندن و از کیبورد فارسی هم برای نوشتن! یه کم نوشتن باهاش سخته ولی ممکنه..!!:31:
آپدیتش کردم، سرعتش خیلی بهتر شد.
ولی چه آپدیت لهی داشت. بابا خوب آدم اول هر چی می خواد با یک برنامه درست و حسابی دانلود کنه بعدش آپدیت کنه. این چه وضعش بود آخه. اه اه اه
شاید با ویستا کار نمیکنه. توی cd ایش هم توی درایورش یک فولدر ویستا داره که خالیه! کسی درایورش رو نداره؟
در ضمن پخش سری w های سونی اریکسون بهترین پخش هست. حتی از iPod هم بهتره. پس لطفا با نوکیا مقایسه نفرمایید. (البته با هندز فری)
سلام خدمت همه دوستان
آقا چند تا سوال دارم:
1. توی سایت gsm خوندم صفحه نمایش این گوشی محافظ نداره و اثر انگشت روش میمونه و نسبت به m600 خیلی زودتر روش خش میوفته و خراب میشه. درسته؟
2. صفحه کلید w950 لمسیه؟ یا اینکه از ایناس که باید فشار بدی ( من یه ماشین حساب با صفحه کلید تخت دیدم که سریع خراب شد. ) توی همون gsm گفته بود اگه بیشتر سعی کنید از صفحه لمسی استفاده کنید باز هم صفحه کلید 2 سال بیشتر دووم نمیاره. درسته؟
3. کیفیت صدای هندسفری و اسپیکر این گوشی در مقایسه با m600 , p990 چطوره؟
مرسی از همه دوستان
flasher_for_nokia
21-10-2007, 07:00
آپدیت گوشی چند مگ هست؟
mhentezari
23-10-2007, 22:59
آپدیت گوشی چند مگ هست؟
34 نرم افزار service update هست
بعدش هم که میزاری آپدیت بشه نمیزنه چند مگ اما یک ساعتی طول میکشه با adsl 128k. فک کنم 60-70 مگی هم اینجا بشه.
mhentezari
23-10-2007, 23:00
آقا من بالاخره این فونت ها رو ریختم!
sms ها فارسیش درست شد. اما توی walkman اش آهنگ هایی که مثلا اسم خوانندش فارسی باشه یا آلبومش فارسی باشه بازم خرابه. راه حلی داره؟
من یه مشکل با inbox داشتم وقتی مسج میاد واسم نمیاد بالای لیست اینباکسم میره وسطای لیست اینباکس ،sort اینباکسم که نگاه میکنم از رو تاریخه یعنی هر مسجی که بیاد واسم باید بره بالای لیست(اول لیست) ولی اینجوری نیست اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
مرسی
Ariarman85
24-10-2007, 02:21
درود به شما:
من چطوری می تونم صدای گوشی رو افزایش بدم.
من چطوری می تونم تمام آیکونهای گوشی رو تغییر بدم.
ممنون میشم کمکم کنید.
سپاس
من یه مشکل با inbox داشتم وقتی مسج میاد واسم نمیاد بالای لیست اینباکسم میره وسطای لیست اینباکس ،sort اینباکسم که نگاه میکنم از رو تاریخه یعنی هر مسجی که بیاد واسم باید بره بالای لیست(اول لیست) ولی اینجوری نیست اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
مرسی
عزيز جان شما تاريخ گوشي تو تنظيم کن بعد اس ام اس هاتو بر اساس تاريخ sort کن. چون گوشي اس ام اس ها رو بر اساس تاريخ دريافت (تاريخ تنظيم شده روي گوشي) سورت مي کنه. موفق باشي
درود به شما:
من چطوری می تونم صدای گوشی رو افزایش بدم.
من چطوری می تونم تمام آیکونهای گوشی رو تغییر بدم.
ممنون میشم کمکم کنید.
سپاس
طبق گفته دوست عزيزمون ماتاتا شما اگه گوشي تونو آپديت کنيد صداش به طرز محسوسي بهتر مي شه. مي توني به اينجا مراجعه کني :
براي تغيير آيکون ها هم يه پک آيفون هست که مي توني بريزي روي گوشيت . من خودم اينکار رو کردم . خيلي عاليه . اگه خواستي بگو برات بذارم . البته بايد بياي اينجا :
ارادتمند
DEICIDE
Sasan Info
24-10-2007, 14:44
بچه ها امروز به یه چیز خیلی عجیب بر خوردم که واقعا مغزم رو مختل کرد
w950 قیمت 230000 تومان
چرا اینقدر ارزون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Sasan Info
24-10-2007, 15:51
تو رو خدا جواب منو بدین خیلی ضروریه
اگه شد یه دونه ازش بگیرم
لطفا از مشخصاتش هم بگین
عزيز جان شما تاريخ گوشي تو تنظيم کن بعد اس ام اس هاتو بر اساس تاريخ sort کن. چون گوشي اس ام اس ها رو بر اساس تاريخ دريافت (تاريخ تنظيم شده روي گوشي) سورت مي کنه. موفق باشي
DEICIDE
هم ساعتش تنظیمه هم تاریخش ولی بازم همچون مشکلی دارم کمک کنید لطفا
mhentezari
25-10-2007, 00:04
تو رو خدا جواب منو بدین خیلی ضروریه
اگه شد یه دونه ازش بگیرم
لطفا از مشخصاتش هم بگین
آره عزیز. شده 230 تومن
من خودم هفته پیش خریدم. خیلی عالیه، به خصوص وقتی آپدیتش بکنی.
اگه دوربین برات مسئله ای نیست، بهترین و به صرفه ترین انتخابه.
راجع به خصوصیات دیگه اش هم چیزایی که مهمه برات بپرس تا بگم.
هم ساعتش تنظیمه هم تاریخش ولی بازم همچون مشکلی دارم کمک کنید لطفا
ببين دوست عزيز
پيامک هايي که شما با تاريخ قبلي دريافت کرديد ديگه تاريخش عوض نميشه . از زمان عوض کردن تاريخ به محض دريافت اولين پيامک (با شرط sort کردن بر اساس تاريخ) اونها رو مي توني به ترتيب ببيني .
منم همين مشکل رو داشتم و اينطوري حل شد.
ارادتمند
DEICIDE
Sasan Info
25-10-2007, 14:06
آره عزیز. شده 230 تومن
من خودم هفته پیش خریدم. خیلی عالیه، به خصوص وقتی آپدیتش بکنی.
اگه دوربین برات مسئله ای نیست، بهترین و به صرفه ترین انتخابه.
راجع به خصوصیات دیگه اش هم چیزایی که مهمه برات بپرس تا بگم.
ممنون از جوابتون
در مورد دوربینش اطلاع دارم ولی اگه میشه ایردات دیگش رو بگین
چون اونجوری که من میدونم این گوشی ایرادی نداره
در ضمن من میتونم این گوشی رو با همین قیمت تو اصفهان گیر بیارم؟
Ariarman85
25-10-2007, 17:06
درود به شما
من وقتی رو Update Service کلیک می کنم Application Error میده:
Incompatible Macromedia version
. Required verision available from
macromedia.com
Application will terminate.
فکر کنم یکی از محصولات مکرومدیا رو می خواد کدومو نمیدونم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
با سپاس
solosara
25-10-2007, 19:48
سلام ! میشه یه سری اطلاعات مختصر و مفید در مورد خوبی ها و بدی های ن گوشی w950 بگین ! آخه عجله دارم می خوام بخرم !! گوشی با این همه امکانات خوب مثل صفحه نمایش و ابزارای ارتباطی خوب و حافظه بالا ( تو سایت GSM خوندم )
چرا قیمتش ارزونه ؟؟؟
Highbury
25-10-2007, 21:27
سلام ! میشه یه سری اطلاعات مختصر و مفید در مورد خوبی ها و بدی های ن گوشی w950 بگین ! آخه عجله دارم می خوام بخرم !! گوشی با این همه امکانات خوب مثل صفحه نمایش و ابزارای ارتباطی خوب و حافظه بالا ( تو سایت GSM خوندم )
چرا قیمتش ارزونه ؟؟؟
مهمترین دلیلش اینه که دوربین نداره . حافظه ی 4 گیگ داخلی داره که خیلی خوبه صداش ضعیفه و با ا|دیت کردن تا حدودی خوب میشه. توی هندسفری فوق العاده هستش.
یکی از ایراداتش هم اینه که صفحه کلیدش برای بعضی ها سخته ولی قلق داره من اوایل برام سخت بود ولی قلقش دستم اومد. سرعتش خیلی بالاست فیلمها رو با کیفیت خوب نشون میده.
صفحه ی با کیفیت و توپ داره . محکم و باکلاس هستش .
به قیمت هم می ارزه . تا یک ماه پیش قیمتش 280-90 بود الان خیلی خوب شده من زمانی این گوشی رو 508 هزار تومان خریده بودم :31:
mino_soso
25-10-2007, 22:32
با سلام به دوستان عزیز من میخوام مثل دوست قبلیمون این گوشی روبخرم الان اخرین قیمت این گوشی235تومن میباشد من خودم خیلی علاقه دارم پی1بخرم اما فعلا 430تومن گرون و 950چیزی کم از نظر من از پی1نداره جز دوربین فقط برای من تو هر کلوپی میرم از صداش مینالند ایا دوستان عزیز واقعا یکی بگه مگه صدای این گوشی زیبا چقدر کمه که این همه مینالند یعنی کسی بذاره تو جیبش صداشو نمیشنوه چون من اصلا نمیتونم هدزفری داشته باشم در مورد باتری وصداش بیشتر توضیح بدین مثل 6600هست یا 7610یا یه نمونه مثال بزنید
Sasan Info
25-10-2007, 23:36
خوبه حالا همه میخوان بخرن ولی مطمئنم به درجه جوات نمیرسته چون خیلی ها از نداشتن دوربین گله دارن
ولی خود من به شدت بهش علاقه دارم
راستی مشکل این صداش چیه؟
آیا با فریمور یا هک کردن حل میشه؟
چجوری گوشی رو آپگرید کنیم؟
و...؟
mhentezari
26-10-2007, 02:07
به نظر من که مشکل خاصی نداره. نیاز های معمولی رو راحت جواب میده اما خوب اگه بخوای با n73 کل بندازی، نه نمیشه!
وقتی آپدیتش میکنی صداش هم خیلی بهتر میشه و خود موبایل هم روون تر.
برای آپگریدش هم اول باید یک برنامه 34 مگی رو دانلود و بعد حدود یک ساعت گوشیت رو به طرزی که توی برنامه توضیح داده به pc وصل میکنی و حدود یک ساعت بلکه بیشتر به اینترنت (مال من adsl 128k بود) متصلی و اپدیت میشه.
S A M S U N G
26-10-2007, 04:02
با سلام
میخواستم بدونم W960 کی وارد بازار میشه ؟ و حدود قیمتش چند هست ؟
ممنون !
در ضمن قیمت W950 هم بگین !!!
Sasan Info
26-10-2007, 10:07
به نظر من که مشکل خاصی نداره. نیاز های معمولی رو راحت جواب میده اما خوب اگه بخوای با n73 کل بندازی، نه نمیشه!
وقتی آپدیتش میکنی صداش هم خیلی بهتر میشه و خود موبایل هم روون تر.
برای آپگریدش هم اول باید یک برنامه 34 مگی رو دانلود و بعد حدود یک ساعت گوشیت رو به طرزی که توی برنامه توضیح داده به pc وصل میکنی و حدود یک ساعت بلکه بیشتر به اینترنت (مال من adsl 128k بود) متصلی و اپدیت میشه.
ممنون از جواببتون
هنوز نگرفتم هر وقت گرفتم بهتون میگم یه کمکی بهم بکنین
راستی امکانش هست که گوشی که من میگیرم فریمورش جدید باشه یا نه؟
آخرین ورزنش چیه؟(ببخشد فارسی ام کامل نیست)
mino_soso
26-10-2007, 14:11
با سلام به دوستان عزیز من میخوام مثل دوست قبلیمون این گوشی روبخرم الان اخرین قیمت این گوشی235تومن میباشد من خودم خیلی علاقه دارم پی1بخرم اما فعلا 430تومن گرون و 950چیزی کم از نظر من از پی1نداره جز دوربین فقط برای من تو هر کلوپی میرم از صداش مینالند ایا دوستان عزیز واقعا یکی بگه مگه صدای این گوشی زیبا چقدر کمه که این همه مینالند یعنی کسی بذاره تو جیبش صداشو نمیشنوه چون من اصلا نمیتونم هدزفری داشته باشم در مورد باتری وصداش بیشتر توضیح بدین مثل 6600هست یا 7610یا یه نمونه مثال بزنید
برنامه pdf reader و word reader رو برای w950 می خواستم.
solosara
26-10-2007, 17:59
دوستان من میخوام W950 رو حتما بگیرم ، اما EDGE نداره و این قابلیت برام خیلی مهمه . از طرفی W958c این قابلیت رو داره و این طور به نظر میرسه که عینا همون W950 هستش اما برای کشور چین طراحی شده ولی این طور که من متوجه شدم توی باند فرکانسی ایران هم کار میکنه.
کسی از این گوشی چیزی میدونه و آیا میشه داخل ایران گیرش آورد ؟
آخرین آپدیتی که واسه این گوشی اومده چی هست؟ کسی به تازگی آپدیت کرده و آیا اینکه مشکل اکولایزرهاش حل شده منظورم اینه که میشه اونا رو به صورت دستی تنظیم کرد؟
mino_soso
26-10-2007, 21:51
بابا نمیرم این گوشی رو بخرم نترسید جواب سوالم و بدید
S A M S U N G
26-10-2007, 23:07
کسی جواب سوال مارو نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
farshad86
26-10-2007, 23:41
با سلام
میخواستم بدونم W960 کی وارد بازار میشه ؟ و حدود قیمتش چند هست ؟
ممنون !
در ضمن قیمت W950 هم بگین !!!
ببین من توی خود سایت سونی اریکسون که ندیدم چیزی در مورد این که کی یه گوشی وارد بازار میشه چیزی بنویسه! فقط مینویسه coming soon!
اما پیش بینی میکنن اواخر سال میلادی (شاید 1 ماه دیگه) طول بکشه که اون موقع قیمتش احتمالا از 700 دلار شروع میشه! به نظر من اگه الان میخوای گوشی بگیری میتونی اگه دوربین برات مهم نیست w950 و اگه دوربین مهمه p1 بگیری یا ....
قیمت w950 هم الان حدود 230 240 هست ! (دقیق نیست ها!!!)
S A M S U N G
27-10-2007, 02:57
ببین من توی خود سایت سونی اریکسون که ندیدم چیزی در مورد این که کی یه گوشی وارد بازار میشه چیزی بنویسه! فقط مینویسه coming soon!
اما پیش بینی میکنن اواخر سال میلادی (شاید 1 ماه دیگه) طول بکشه که اون موقع قیمتش احتمالا از 700 دلار شروع میشه! به نظر من اگه الان میخوای گوشی بگیری میتونی اگه دوربین برات مهم نیست w950 و اگه دوربین مهمه p1 بگیری یا ....
قیمت w950 هم الان حدود 230 240 هست ! (دقیق نیست ها!!!)
یعنی از ان95 هم گرونتر ؟
فکر کنم اولش اینطوریه بعد به سرعت میاد پایین !
S A M S U N G
27-10-2007, 06:02
ببخشید چون من زیاد با سونی اریکسون کار نکردم میخواستم اگه میشه یه فروشگاه معتبر در تهران بگین تا من برم w950 را تهیه کنم
در ضمن میخواستم بدونم این گوشی فراتسوی هم گیر میاد یا فقط چینی هست ؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنین
آخرین آپدیتی که واسه این گوشی اومده چی هست؟ کسی به تازگی آپدیت کرده و آیا اینکه مشکل اکولایزرهاش حل شده منظورم اینه که میشه اونا رو به صورت دستی تنظیم کرد؟
دوست عزيز در مورد آپديت چيزي نمي دونم ولي در مورد اکولايزر با نصب برنامه JukeBox مي توني به راحتي اين کار رو انجام بدي و امکانات بسيار زياد ديگه . مي توني از اينجا دانلود کني :
برنامه pdf reader و word reader رو برای w950 می خواستم.
شما هم مي توني برنامه هايي رو که مي خواي رو از اينجا بگيري.
ارادتمند
DEICIDE
سلام دوست عزيز
به شما توصيه مي کنم که قبل از خريدن اين گوشي حتما نيازهاي خودتون رو بررسي کنيد. خود من قبل از خريد اين گوشي يه گوشي P990 داشتم. کلا از دوربين استفاده اي نمي کنم و وقتي امکانات و خصوصا ظاهر بسيار هنرمندانه اين گوشي رو ديدم براي خريدش اقدام کردم. در مورد صدا هم 1- اين مشکل با آپديت اون کاملا برطرف مي شه . چيزي که 99 درصد کساني که آپديت کردن ميگن. 2- ديگه دوران يه سري جوادبازي ها مثل بلند کردن صداي زنگ گوشي گذشته ، (البته اين نظر شخصي منه) . مطمئن باشيد صداي اين گوشي طوري هست که بتونيد راحت اونو بشنويد. در نهايت مي تونيد ويبره گوشي رو هم فعال کنيد.
اميدوارم بعد از خريد اين گوشي از امکانات و زيبايي هاي اون لذت ببريد.
ارادتمند
DEICIDE
solosara
27-10-2007, 09:38
لطفا اگه چیزی در مورد سوالم می دونید جواب بدین ! من عجله دارم !
دوستان من میخوام W950 رو حتما بگیرم ، اما EDGE نداره و این قابلیت برام خیلی مهمه . از طرفی W958c این قابلیت رو داره و این طور به نظر میرسه که عینا همون W950 هستش اما برای کشور چین طراحی شده ولی این طور که من متوجه شدم توی باند فرکانسی ایران هم کار میکنه.
heidary_sh
27-10-2007, 11:53
با سلام با توجه به عدم دسترسي به اينترنت پر سرعت و ... اگر گوشي نو را(w950) آپديت نكنيم مشكل خاصي داريم؟صداي زنگ آن خيلي كم است؟ و گوشي هاي نو آيا خودشان نرم افزار بروز ندارند؟
با سلام با توجه به عدم دسترسي به اينترنت پر سرعت و ... اگر گوشي نو را(w950) آپديت نكنيم مشكل خاصي داريم؟صداي زنگ آن خيلي كم است؟ و گوشي هاي نو آيا خودشان نرم افزار بروز ندارند؟
نه عزيزم مشکل خاصي نداريد. عموما آپديت براي بهتر شدن عملکرد گوشي انجام مي شه .
صداي گوشي خيلي کم نيست. همه چيز اين گوشي در حد استاندارد و سطح کلاس بالا در نظر گرفته شده.
منظور شما چه جور نرم افزارهايي هست؟
ارادتمند
DEICIDE
solosara
27-10-2007, 17:16
یعنی وقتی آپدیتش کنیم سرعت اینترنتش هم زیاد میشه ؟؟؟ چون Edge نداره با آپدیت کردن سرعتش زیادتر میشه ؟ امتحان کردین ؟؟؟
یعنی وقتی آپدیتش کنیم سرعت اینترنتش هم زیاد میشه ؟؟؟ چون Edge نداره با آپدیت کردن سرعتش زیادتر میشه ؟ امتحان کردین ؟؟؟
متاسفانه اين مورد رو امتحان نکردم. ولي بعيد ميدونم سرعت اينترنت ربطي به آپديت داشته باشه. صبر کنيد تا بچهايي که تجربه بيشتري دارند شما رو راهنمايي کنند.
ارادتمند
DEICIDE
S A M S U N G
27-10-2007, 17:42
بابا یکی به من بگه از کجا بگیرم w950 :19::19::19::19:
mhentezari
27-10-2007, 20:56
بابا یکی به من بگه از کجا بگیرم w950 :19::19::19::19:
اکثر مغازه های علاءالدین دارنش دیگه
دوست عزيز در مورد آپديت چيزي نمي دونم ولي در مورد اکولايزر با نصب برنامه JukeBox مي توني به راحتي اين کار رو انجام بدي و امکانات بسيار زياد ديگه . مي توني از اينجا دانلود کني :
ارادتمند
DEICIDE
از راهنماییتون ممنون من این برنامه رو دارم ولی هندزفری رو ساپورت نمی کنه.
ارادتمند
DEICIDE
S A M S U N G
28-10-2007, 04:49
میخواستم بدونم W950 با گارانتی بگیریم یا بدون گارانتی ؟
بدون گارانتی بگیرم تقلبیه ؟ یعنی به درد نمیخوره ؟
چینی بودنش جریان چیه ؟ چطوری بفهمم چینی نیست ؟ و کجایی باسد باشه ؟
اگه با گارانتی , گارانتی چه شرکتی و قیمتش چقدر تفاوت داره ؟
اگه میشه آدرسی شماره تلفنی چیزی بگین
ممنون
يعني چي ساپورت نمي کنه ، مي شه بيشتر توضيح بدي. اگه منظورتون عدم تغيير صدا توي هندزفري هستش بگم که من که دارم استفاده مي کنم و هيچ مشکلي هم ندارم.
میخواستم بدونم W950 با گارانتی بگیریم یا بدون گارانتی ؟
بدون گارانتی بگیرم تقلبیه ؟ یعنی به درد نمیخوره ؟
چینی بودنش جریان چیه ؟ چطوری بفهمم چینی نیست ؟ و کجایی باسد باشه ؟
اگه با گارانتی , گارانتی چه شرکتی و قیمتش چقدر تفاوت داره ؟
اگه میشه آدرسی شماره تلفنی چیزی بگین
ممنون
يکي از دوستان در مورد گارانتي نظر جالبي داشت که من هم همين کار رو انجام دادم . شما اگه مي توني گوشي بدون گارانتي اصلي بگير. اون پولي رو هم که بابت گارانتي مي خواي بدي بذار تو جيبت هر وقت گوشيت خراب شد بده درستش کنن. البته اين يه ريسکه. بستگي به خودت داره .
يه توضيح در مورد چيني بودن:
ببينيد الان شرکت سوني اريکسون ( کلا تمام شرکت هاي بزرگ ) براي پايين آوردن قيمت هاشون از خدمات عجيب و غريب کشور چين براي پايين آوردن قيمت هاشون استفاده مي کنند. همين باعث شده که بعضي ها فکر کنند که گوشي هاي SE چيني هستند ولي در واقع بعضي از قطعات مثل باطري و . . . چيني هستند. اگه قصد داشتيد گوشي چيني ببينيد مي تونيد گوشي هاي NEC با امکاناتي همچون ويندوز :2: (در اصل يه تم ويندوزه) امکان تماشاي کانال هاي تلويزيون ، صداي بلند آنچناني و . . . رو ببينيد.
گارانتي معتبر هم فکر کنم شرکت سيتادل باشه و تفاوت قيمتش رو متاسفانه نمي دونم.
موفق باشيد
ارادتمند
DEICIDE
solosara
28-10-2007, 10:20
کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟
S A M S U N G
28-10-2007, 12:43
با تشکر از Deicide
آقای Deicide چند پست قیل دیدم شما این گوشیو خریدین ! میشه آدرس جایی که خریدین را بدین تا منم برم بگیرم
ممنون
Sasan Info
28-10-2007, 15:42
بچه ها تصویب شد
دارم میگیرمش
همین امروز فردا...
بچه ها تصویب شد
دارم میگیرمش
همین امروز فردا...
مبارک باشه :11:
با تشکر از Deicide
آقای Deicide چند پست قیل دیدم شما این گوشیو خریدین ! میشه آدرس جایی که خریدین را بدین تا منم برم بگیرم
ممنون
Samsung.D عزيز سلام
در مورد خريد خدمتتون عرض کنم که بهترين راه اينه که شما تشريف ببريد علاءالدين. اونجا حداقل مي تونيد 10 مدل قيمت متفاوت بگيريد. پس بهتره که با رفتن به اولين مغازه هول نشي و تمام مغازه ها رو يه نگاهي بندازي . ( لازم به ذکره که اگه اهانت و جسارتي نباشه تقريبا 90 % کاسب هاي علاءالدين ، دين و ايمان درست و حسابي ندارن ) پس حتما برو خوب بگرد و طوري هم برخورد کن اطلاعاتت در مورد اين گوشي کم نيست. الزاما از طبقات بالايي خريد کن.
من خودم گوشي رو نخريديم يعني اينکه با واسطه يکي از دوستانم خريدم. البته اون موقع 300 تومن پياده شدم. ولي خوب خيلي راضيم. زياد هم حساسيت نشون نده. چون توي بازار الان گوشي ها همه تقريبا يه دست هستند.
ارادتمند
DEICIDE
سلام.دوستان میشه لطف کنین معایب و محاسن این گوشی رو بگین؟؟؟بی تعصب
مثلا:
1-انتن دهی-------2-کیفیت صفحه تو نور--------3-کیفیت و صدای اهنگ تو هندزفری و اسپیکر------4-سرعت در باز کردن برنامه ها؟؟؟
5-------پشتیبانی زبات فارسی.
یه توضیحی هم بدین ببینیم این edge چیه؟؟؟
ساخت چین هستن یا مالزی؟
و یه سوال خیلی فنی!!!:ایا رنگ مشکی این گوشی الان گیر میاد؟؟؟؟؟
میدونم یکم زیاد شد.ولی هر قسمتی رو که تونستین لطف کنین جواب بدین.
ممنون
Sasan Info
28-10-2007, 22:09
مگه رنگ غیر از مشکی اش هم هست/!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟
جدا یعنی اینقدر رنگ مشکی زیاد هست؟؟؟من فکر میکردم اکثرا همون رنگ بنفش باشه.گرچه اون رنگ اصلیش هست
و خیلی هم قشنگه.
اخه من تهران نیستم و اینجا هم این چیزا حالیشون نمیشه.یه گوشی با گارانتی اینجا پیدا نمیشه.
قیمتشم بگید ممنون میشم.یکی از دوستام از تهران 250 با گارانتی معتبر قیمت داد.
Sasan Info
28-10-2007, 23:22
جدا یعنی اینقدر رنگ مشکی زیاد هست؟؟؟من فکر میکردم اکثرا همون رنگ بنفش باشه.گرچه اون رنگ اصلیش هست
و خیلی هم قشنگه.
اخه من تهران نیستم و اینجا هم این چیزا حالیشون نمیشه.یه گوشی با گارانتی اینجا پیدا نمیشه.
قیمتشم بگید ممنون میشم.یکی از دوستام از تهران 250 با گارانتی معتبر قیمت داد.
خوب منظور منم بنفشه چون فکر نکنم رنگ سیاه وجود داشته باشه
این گوشی در دو رنگ بنفش و سفید تو بازار هست که فکر نکنم رنگ سفیدشو تو ایران پیدا کنی
من سرچ کردم سیاهشم دیدم.البته تو تبلیغش همون بنفش و سفید رو انداخته بود.
شاید تو عکس تیره افتاده.عکسش رو پیدا کنم میزارم...بیخیال.همه ی قشنگیش به همین رنگشه!
متعلقات یا همون لوازمی که تو جعبه هست طبق شکل:
دفترچه+دو تا سی دی
شارژر+باطری+تبدیل سر شارژر
هندزفری+چند تا سر اضافی
کابل usb
کیف فکر کنم مخملی!!
و یه چیز دیگه که زیادم مهم نیست.خود گوشی!
میخواستم از دوستانی که این گوشی رو دارن بپرسم ایا این وسایل تو جعبه هست؟؟
ممنون
جواب سوالام یادتون نره.منتظرم.
ویرایش:
عکس ضمیمه مربوط به رنگ.گرچه من همین بنفش رو دوست دارم اما گفتم ببینم مشکی هم داره یا نه.
ولی خودمونیم اگه این رنگشم باشه قشنگه!
S A M S U N G
28-10-2007, 23:56
Samsung.D عزيز سلام
در مورد خريد خدمتتون عرض کنم که بهترين راه اينه که شما تشريف ببريد علاءالدين. اونجا حداقل مي تونيد 10 مدل قيمت متفاوت بگيريد. پس بهتره که با رفتن به اولين مغازه هول نشي و تمام مغازه ها رو يه نگاهي بندازي . ( لازم به ذکره که اگه اهانت و جسارتي نباشه تقريبا 90 % کاسب هاي علاءالدين ، دين و ايمان درست و حسابي ندارن ) پس حتما برو خوب بگرد و طوري هم برخورد کن اطلاعاتت در مورد اين گوشي کم نيست. الزاما از طبقات بالايي خريد کن.
من خودم گوشي رو نخريديم يعني اينکه با واسطه يکي از دوستانم خريدم. البته اون موقع 300 تومن پياده شدم. ولي خوب خيلي راضيم. زياد هم حساسيت نشون نده. چون توي بازار الان گوشي ها همه تقريبا يه دست هستند.
ارادتمند
DEICIDE
با نهایت تشکر ار شما دوست گرامی بابت راهنمایی :11:
دفترچه+دو تا سی دی
شارژر+باطری+تبدیل سر شارژر
هندزفری+چند تا سر اضافی
کابل usb
کیف فکر کنم مخملی
و یه چیز دیگه که زیادم مهم نیست.خود گوشی!
بچه هایی که این گوشیو خریداری کردن اکه میشه سراعتر اینو اگه اینطوریه تایید کنم تا ماهم بریم بخریم !!!
این گوشی در دو رنگ بنفش و سفید تو بازار هست که فکر نکنم رنگ سفیدشو تو ایران پیدا کنی
بنفش ؟ :18: سفید ؟ :18:
مگه رنگ این گوشی مشکی نیست ؟ :18::18::18: خودم عکساشو توی GsmArena دیدم :19:
ایناهاشش
S A M S U N G
29-10-2007, 00:53
من این تصویر رو از محتویات جعبه پیدا کردن
راستی نظرتون در مورد سایت زیر چیه ؟ گارانتی ارس به درد میخوره ؟
منتظرم !
بنفش ؟ سفید ؟
مگه رنگ این گوشی مشکی نیست ؟ خودم عکساشو توی GsmArena دیدم
پس یا خوابتون میومده یا درایور گرافیکتون مشکل داشته!!!!
اخه 90% عکس هایی که تو نت از این گوشی هست به رنگ بنفش هست.تک و توک سفید و بعضا هم مشکی!!!
البته بزار علما بیان فتوا بدن ببینیم مشکی داریم یا تو عکس اینطوری افتاده!!
S A M S U N G
29-10-2007, 04:38
پس یا خوابتون میومده یا درایور گرافیکتون مشکل داشته!!!!
اخه 90% عکس هایی که تو نت از این گوشی هست به رنگ بنفش هست.تک و توک سفید و بعضا هم مشکی!!!
البته بزار علما بیان فتوا بدن ببینیم مشکی داریم یا تو عکس اینطوری افتاده!!
کجاشو میگین بنفش ؟
من که بیشتر گوشیو میبینم مشکی هست واالله !!!!!! فقط قسمت واکمن و دکمه C و قلم و 3 تا نقطه پشتش و غیره :31::31: خب این که همش شد بنفش :27:
نتیجه اخلاقی : بنفش رنگ مورد علاقه من است :2:
flasher_for_nokia
29-10-2007, 07:55
کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی قوی با تلفظ تونسته تو گوشیش نصب کنه لینکشو بدین ممنون می شم مرسی
کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی قوی با تلفظ تونسته تو گوشیش نصب کنه لینکشو بدین ممنون می شم مرسی
شما بايد درخواستتون رو اينجا مطرح کنيدک
S A M S U N G
29-10-2007, 09:39
یه سوال :
تم های W960 به w950 میخوره ؟
در مورد محتوای جعبه هم لصفا سریعتر !!! نمیدونم چیا توشه هرکی یه چیزی میگه
سلام.دوستان میشه لطف کنین معایب و محاسن این گوشی رو بگین؟؟؟بی تعصب
مثلا:
1-انتن دهی-------2-کیفیت صفحه تو نور--------3-کیفیت و صدای اهنگ تو هندزفری و اسپیکر------4-سرعت در باز کردن برنامه ها؟؟؟
5-------پشتیبانی زبات فارسی.
یه توضیحی هم بدین ببینیم این edge چیه؟؟؟
ساخت چین هستن یا مالزی؟
و یه سوال خیلی فنی!!!:ایا رنگ مشکی این گوشی الان گیر میاد؟؟؟؟؟
میدونم یکم زیاد شد.ولی هر قسمتی رو که تونستین لطف کنین جواب بدین.
ممنون
1- بستگي به خط خودت داره
2- مثل تمام گوشي هاي اين رده هستش. يعني زير نور مستقيم خيلي خوب نيست بايد تمش رو عوض کني.
3- هندزفري عالي ولي اسپيکر معمولي (با آپديت تا حدي برطرف مي شه)
4- قابل قبول (با آپديت تا حدي برطرف مي شه)
5- ندارد
6- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسفتاده اي ندارم
7- تو پست هاي بالايي توضيح دادم.
8- رنگ مشکي نداره . اين گوشي به رنگ بنفش تيره هستش.
یه سوال :
تم های W960 به w950 میخوره ؟
در مورد محتوای جعبه هم لصفا سریعتر !!! نمیدونم چیا توشه هرکی یه چیزی میگه
بله .
محتويات :
دفترچه
دو تا سی دی
شارژر
باطری
هندزفری + چند تا سر اضافی
کابل usb
کیف فکر کنم مخملی!! که اگه از نزديک ببيندش عاشقش مي شيد.
ارادتمند
DEICIDE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] good job Deicide
یکی از دوستام که تو کار گوشی بود و الان تغییر کاربری داده!!!قیمت داد 220.000 بدون گارانتی.یعنی اون از همکارای
قدیمش به قیمت همکار میگیره و بدون سود میده به من.با این حال گفتم خودت برو جمهوری ببین با گارانتی خوب چی
هست...
کجاشو میگین بنفش ؟
دوست من کم کم دارم به بینایی شما شک میکنم!!!!عکس زیر رو چه رنگی میبینی؟
راستی از کجا باید ورژن گوشی رو بفهمم؟؟و اینکه اپدیت میخواد یا نه؟
ممنون
ببینم تفاوت سخت افزاری نرم افزاری با p990 داره آیا ؟
Sasan Info
29-10-2007, 14:08
فکر کنم اینطوری بهتر بتونین رنگ سیاه رو از بنفش تشخیص بدین:
راستی من امروز این گوشی رو گرفتم !!!!
اگه میشه در باره آپگریدش توضیح کامل بدین
S A M S U N G
29-10-2007, 18:00
دوست من کم کم دارم به بینایی شما شک میکنم!!!!عکس زیر رو چه رنگی میبینی؟
رنگ بندي گوشي : زرشکی - مشکی
ببینم این کجاش بنفشه ؟ نه جدی بدنشم هم بنفشه ؟
بله .
محتويات :
دفترچه
دو تا سی دی
شارژر
باطری
هندزفری + چند تا سر اضافی
کابل usb
کیف فکر کنم مخملی!! که اگه از نزديک ببيندش عاشقش مي شيد.
ارادتمند
DEICIDE
مرسی . ممنون
فکر کنم اینطوری بهتر بتونین رنگ سیاه رو از بنفش تشخیص بدین
عکست نمیاد که :10::19:
آپدیت گوشی : نوشته یکی از دوستان همین انجمن که چون من وطلبشو توی کامپیوترم ریختن اسمشو نمیدونم ( نگین دزدیده ! )
2- برنامه رو نصب کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.
نکات خیلی مهم:
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردید.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید
اینم توضیح انگلیسی :
farshad86
29-10-2007, 18:43
[QUOTE=deicide;1757095]يعني چي ساپورت نمي کنه ، مي شه بيشتر توضيح بدي. اگه منظورتون عدم تغيير صدا توي هندزفري هستش بگم که من که دارم استفاده مي کنم و هيچ مشکلي هم ندارم.
یعنی اینکه تو هندزفری صداش در نمیاد حداقل برنامه من اینطوریه اگه سالمشو داری آپ کن بی زحمت.
S A M S U N G
29-10-2007, 23:44
آره مثل اینکه بنفشه !!!
مشکیش گیر نمیاد ؟
S A M S U N G
30-10-2007, 00:15
اینم باتری اصل W950 !
بچه هایی که این گوشیی و خریدن ببینن پایینش ساخت کجا زده !!!
Made in Japan Finished in Japan
heidary_sh
30-10-2007, 10:33
سلام
من w950 از اصفهان گرفتم 250 تومان 3 سووال دارم لطفا
1- گوشي خاموش هنگام شارژ صفحه اش سفيد مي ماند و دكمه ها روشن.چرا؟
2- كيفيت موزيك با هندز فري اصلي در مقايسه با هندفري k750 بسيار پايين است و براي اينكه كيفيت قدري بالا رود بايست هندفري را بسيار در گوش فشار داد تا داخل رود كه به گوش ضرر ميرساند. بر خلاف k750 .تازه خود k750 با هندفري خودش حداقل كيفيت 20% بالاتر داشت؟
3-هيچگونه قاب محافظ و كيف پيدا نشد
4-گوشي آپ ديت شده چه شماره نرم افزاري دارد؟ومن از كجا بفهمم به روز است؟يانه
5-لطفا نرم افزاري كه گوشي را به هم نريزدوبا آن بتوان روي شاخه ها پسورد گذاشت معرفي كنيد(منظور اينكهباعث نشود هي گوشي هنگ كند
6-چطوري sms فارسي دريافت كنم
7-آيا مسيج تصويري مي گيرد؟
8-آيا قابليت ديدن pdf,officeرا داريم؟
شرمنده شرمندهام
سلام.
نگ بندي گوشي : زرشکی - مشکی
حرف اونا ملاک نیست.تو دیجی کالا هم نوشته رنگ ارغوانی!!!
.................................................. ..........................
ساسان جان مبارکه.یادمه خیلی عجله داشتی برا خریدنش!!
فرشاد جان از عکس های شما هم ممنون
.................................................. ......
پس خوبه فهمیدین مشکی نیست!اگرم بود چه بهتر.ولی میخوام از دوستان بپرسم ببینم این گوشی در دورنگ تیره و
روشن تو بازار موجود هست؟؟؟و دوستان اگه بتونن خودشون یه عکس از گوشی بزارن که دیگه خیلی مرام گزاشتن!
راستش من گوشی خوب نگه نمیدارم و صفحه ی تاچ میدونم زیاد دووم نمیاره ولی دیگه کم کم متقاعد شده بودم
p1 بگیرم.اما این گوشی رو که دیدم از قیافه و جموجور!بودنش خوشم اومد.همچنین اینکه مموری خوبی تو خودش
داره و دیگه نگران مارک مموری و ساپورت گوشی نیستی.uiq3 هم که داره.دوربین نداره که ازین لحاظ مشکلی
ندارم چون دوربین به حد کافی دارم!!و این دفعه احساس خوبی دارم چون به خود گوشی توجه میکنم تا به
دوربینش.راستی یه mp3 هم لازم داشتم!!!
درسته wlan نداره اما من شب یا بعضا ظهر ها میام یه سر نت و برا همین نیازی به داشتن wlan ندارم که مثلا موقعی که بیرون هستم به اینترنت دسترسی داشته باشم.
یعنی اصلا لازم نمیشه برا من.
از همه ی اینها گذشته قیمتش خیلی ارزونه نسبت امکاناتش.میشه گفت مفته!!!چون هم یه mp3 player میخری که در حد خوب جواب میده هم یه گوشی که قابلیت برنامه ریزی خوبی داره
و تاچ هم هست.من یه pda دارم تو تهران که چند ماهی هست خراب شده!!!لازمم شده الان ولی فکر کنم با وجود این گوشی دیگه اونم لازم نشه.
همگی موفق باشید.
سلام به همگي دوستان. من ميخوام يه W950 بگيرم.
كسي ميدونه اصل اين گوشي ساخت كجاست؟ و آيا اصلي گير مياد يا نه؟
منظورم اينه كه الان بهترين W950 كه ميتونم بگيرم ساخت كدوم كشور بايد باشه؟ و با كدوم گارانتي؟ گارانتي سيتادل كه تو علاءالدين پيدا نكردم.
سلام به همگي دوستان. من ميخوام يه W950 بگيرم.
كسي ميدونه اصل اين گوشي ساخت كجاست؟ و آيا اصلي گير مياد يا نه؟
منظورم اينه كه الان بهترين W950 كه ميتونم بگيرم ساخت كدوم كشور بايد باشه؟ و با كدوم گارانتي؟ گارانتي سيتادل كه تو علاءالدين پيدا نكردم.
سلام.تصمیم خوبی گرفتی!
اصل و غیر اصل نداره.همشون چین هستن.
در مورد گارانتی هم دوستان اظهار فضل کنن!!!من اطلاع ندارم.
Sasan Info
30-10-2007, 15:16
اینم باتری اصل W950 !
بچه هایی که این گوشیی و خریدن ببینن پایینش ساخت کجا زده !!!
Made in Japan Finished in Japan
یعنی ماله من که چینه تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
راستی گوشی من چینیه مشکلی داره؟
یه
Sasan Info
30-10-2007, 15:19
یه سوال داشتم
چجوری ورزن فریمور گوشی هی سونی اریکسون رو ببینم
باید چند باشه و با آپگرید چند میشه؟
آخه من تا حالا سونی اریکسون نداشتم
Highbury
30-10-2007, 17:53
در مورد اون باتری من یادم نمیاد ولی وقتی من این گوشی رو خریدم اونم با گارانتی اصل باتری اش اینجوری نبود
made in china finished in china بیشتر باتری ها اینگونه هستن شاید هم همشون.
خوشبختانه تا حالا تا اونجایی که من میدونم تقلبی این گوشی توی بازار نیست
معمولا تقلبی توی گوشیهایی هستش که فروش زیاد داره ولی این مدل مخصوصا توی ایران از فروش زیادی برخوردار نبوده.
یکی از دوستان هم قبلا گفته بودش که اصل این گوشی ژاپنی هستش ولی اصلش چین هست شک نکنید.
Highbury
30-10-2007, 18:00
سلام
2- كيفيت موزيك با هندز فري اصلي در مقايسه با هندفري k750 بسيار پايين است و براي اينكه كيفيت قدري بالا رود بايست هندفري را بسيار در گوش فشار داد تا داخل رود كه به گوش ضرر ميرساند. بر خلاف k750 .تازه خود k750 با هندفري خودش حداقل كيفيت 20% بالاتر داشت؟
5-لطفا نرم افزاري كه گوشي را به هم نريزدوبا آن بتوان روي شاخه ها پسورد گذاشت معرفي كنيد(منظور اينكهباعث نشود هي گوشي هنگ كند
شرمنده شرمندهام
در مورد قیمتش نمیتونم چیزی بگم در مورد سوال اول شما هم چون من گوشیم رو خیلی وقت پیش فروختم یادم نمیاد آیا اینجوری بود یا نه باید سایر دوستان کمک کنن
اما درمورد سوال دوم باید بگم که توی هندسفری دبلیو 950 بسیار خوب بود انقدر دلنشین هست صداش که ادم دوست داره همینجوری آهنگ گوش بده . حتما یه مشکلی داره
در مورد سوال سوم قاب محافظ نداره ولی باید توش کیف باشه
7 در مورد مسج تصویری اگه سیم کارت ایرانسل دارید میشه
در مورد سوال هشتم هم به احتمال زیاد میشه فکر کنم بشه
mino_soso
30-10-2007, 21:47
سلام من این گوشی روامروز ازعلاالدین طبقه5گرفتم 217تومن برای یکی از اشناهام 2ساعتی دستم بود گوشی خوبی بود به نظر من نسبت به قیمت خیلی خوب هست فقط بچه ها به نظرشما صدای طرفی که زنگ میزنه از اون ور کمی ضعیف نیست من خودم شاید پنجشنبه بخرم ولی دودلم بین این و p1ولی p1قیمتش410تومن بودش تقریبا 2برابربه نظر من هیچ فرقی باهم ندارند جز دوربین حتی قیافه 950بهتره(نظرشخصی) راستی یکی از فروشنده میگفت 220تومن بعد میگفت باید گوشی ابگرد بشه ما خودمون این کارو میکنیم 15تومن هزینه داره وداشت به زورمارو به این کار وامیداشت حتی میگفت این گوشی ممکنه ویروس بشه و دیگه هاردشو نشناسه و ما هیچ مسئولیتی قبول نمیکنیم من هم فهمیدم واقعا ادم بی وجدانیه ازش نخریدم حالا شما چی میگید حرفش حقیقت داره البته به نظر من امکان نداره
mhentezari
30-10-2007, 23:07
سلام من این گوشی روامروز ازعلاالدین طبقه5گرفتم 217تومن برای یکی از اشناهام 2ساعتی دستم بود گوشی خوبی بود به نظر من نسبت به قیمت خیلی خوب هست فقط بچه ها به نظرشما صدای طرفی که زنگ میزنه از اون ور کمی ضعیف نیست من خودم شاید پنجشنبه بخرم ولی دودلم بین این و p1ولی p1قیمتش410تومن بودش تقریبا 2برابربه نظر من هیچ فرقی باهم ندارند جز دوربین حتی قیافه 950بهتره(نظرشخصی) راستی یکی از فروشنده میگفت 220تومن بعد میگفت باید گوشی ابگرد بشه ما خودمون این کارو میکنیم 15تومن هزینه داره وداشت به زورمارو به این کار وامیداشت حتی میگفت این گوشی ممکنه ویروس بشه و دیگه هاردشو نشناسه و ما هیچ مسئولیتی قبول نمیکنیم من هم فهمیدم واقعا ادم بی وجدانیه ازش نخریدم حالا شما چی میگید حرفش حقیقت داره البته به نظر من امکان نداره
یک ساعت وصل میکنی به adsl خوش آپگرید میکنه، من حاضرم با 5 تومن هم برات بکنم!!
می خواسته کلا یکنه تو پاچت!
S A M S U N G
31-10-2007, 00:32
نه عزیز ! همه W950 موجود در جهان ساخت چین هست ! :46::20:
یه
اگه دوربین برات مهم نیست شک نکن :10:
از کدوم مغازش گرفتی ؟
یک ساعت وصل میکنی به adsl خوش آپگرید میکنه، من حاضرم با 5 تومن هم برات بکنم!!
می خواسته کلا یکنه تو پاچت!
1 ساعت بره کافی نت حله ! :11:
ا
گه میشه سوال این دوستمونو بگین چون منم میخوام بدونم
راستی محتویات داخی جعبه گوشیت چیا هستن ؟؟؟؟
همه گوشی های W950 موجود در بازار چینی هستند یعنی اصلی
من خیابون جمهوری با علاالدین و زیر و رو کردم تفاوت قیمت بین 10 الی 12 هزار تومان بود
خودم فردا دارم از طبقه 5 میخرم230 با گارانتی 24 ماهه پارس ( که برام مهم نیست گارانتیش )
رنگ مشکیش هم توی خیابون جمهوری دیدم 222 هزار تومان !!!!:40::8:
[QUOTE=deicide;1757095]يعني چي ساپورت نمي کنه ، مي شه بيشتر توضيح بدي. اگه منظورتون عدم تغيير صدا توي هندزفري هستش بگم که من که دارم استفاده مي کنم و هيچ مشکلي هم ندارم.
یعنی اینکه تو هندزفری صداش در نمیاد حداقل برنامه من اینطوریه اگه سالمشو داری آپ کن بی زحمت.
دوستان عزيز سلام
شما براي اينکه بتوني با Jukebox از هنزفري هم استفاده کني ، بايد هندزفري رو زمان پلي بودن Jukebox بهش وصل کني. اگه نشد دوباره هندزفري رو ازش جدا کن و بهش وصل کن درست مي شه . ورژن جديدش اينجوريه.
سلام
شرمنده شرمندهام
اول اينکه گفتي 3 تا سوال چرا شد 8 تا :31:
1- کاملا طبيعيه.
2- يه مطلبي که در مورد صداي 950 توي هندزفري هست اينه که اين گوشي به نظر من استانداردترين صدا رو داره. اگه شما دنبال صداي بلند هستيد که دنبال گزينه ديگه اي باشيد. اما اگر براتون کيفيت مهمه که . . . . من خشن ترين و سريع ترين موزيک ها رو با اين گوشي ، گوش مي کنم و حتي يک لحظه هم احساس خستگي نمي کنم که فکر مي کنم مهم همين باشه. هنزفري رو هم به صورت کاملا عادي داخل گوشتون قرار بديد و از موسيقي لذت ببريد.
3- قاب محافظ هنوز نيومده (يعني اينکه من نديدم) کيف هم که به صورت متفرقه توي بازار هست.
4- من گوشي مو 2 روز پيش آپديت کردم ک
PHONE : CXC162037 R9GA001
BLUETOOTH : CXC162058 R3A01
ORGANIZER : CXC162088 R6E28
CDA : CDA162014/2 R6E28
5- به اينجا برويد :
6- بايد فونت هاي فارسي رو روي گوشي تون نصب کنيد.
7- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8- بله با نرم افزار خاص خودش
موفق باشيد.
یه
نه هيچ مشکلي نيست.
یه سوال داشتم
به اين مسير برويد : More=> Status
با اميد موفقيت همگي
DEICIDE
رنگ مشکیش هم توی خیابون جمهوری دیدم 222 هزار تومان !!!!
فکر کنم یه ماه دیگه تمام رنگ های این گوشی بیاد!!!
تا اینجا شده.مشکی-بنفش تیره-زرشکی
S A M S U N G
31-10-2007, 12:00
PHONE : CXC162037 R9GA001
BLUETOOTH : CXC162058 R3A01
ORGANIZER : CXC162088 R6E28
CDA : CDA162014/2 R6E28
واسه اینکه این اطلاعات و ببینیم باید بریم به این مسیر ؟
به اين مسير برويد : More=> Status
کیفیت اسپیکرش در حد n73 هست؟
heidary_sh
31-10-2007, 13:52
اين فيرم وير چقدر قديمي است؟
phone =cxc162037 r9f011
blue toth= cxc162058 r3a01
آيا نياز به آپديت دارد؟چون همه چيز مرتب است
صرف نظر از دوربین به نظرتون p1 بهتره یا w950 ؟
از نظر نرم افزاری و کار آیی یکی هستند؟
میشه گفت p1 همون w950 است اما با یک دوربین 3.2 ؟
آقا زبون فارسی داره؟
اگه نه آیا تو بازار ورژن فارسیش هست که فارسی کنیم
سلام به همگي
واسه اینکه این اطلاعات و ببینیم باید بریم به این مسیر ؟
بله . از اينجا مي تونيد مشخصات آخرين ورژن قسمت هايي که گفتم رو ببينيد. :21:
کیفیت اسپیکرش در حد n73 هست؟
من مقايسه اي نداشتم ولي شنيدم که کمتره . البته باز هم بستگي به اين داره که براي شما کيفيت مهم باشه يا بلندي صدا :41:
اين فيرم وير چقدر قديمي است؟
phone =cxc162037 r9f011
blue toth= cxc162058 r3a01
آيا نياز به آپديت دارد؟چون همه چيز مرتب است
مي توني بري تو سايت سوني اريکسون اين موضوع رو چک کني.
اگه همه چيز مرتبه که خوب هيچي وگرنه خوب آپديت کردن بد نيست. من که راضي بودم. :31:
اگه مي خواي به صورت تخصصي تفاوت هر دو رو متوجه بشي، برو به اينجا :
تمام اطلاعاتي رو که بخواي بهت ميده. :46:
آقا زبون فارسی داره؟
اگه نه آیا تو بازار ورژن فارسیش هست که فارسی کنیم
کلا گوشي هايي که با نرم افزار UIQ3 ساپورت مي شن، فارسي ندارند. فکر کنم با يه سري تغييرات اين سري گوشي ها رو فارسي مي کنن که من به شخصه مخالف صددرصد اين کار هستم. نهايتا زبان فارسي فقط براي خوندن اس ام اس فارسي به درد مي خوره که اونم با استفاده از فونت فارسي و کيبورد اون حل ميشه . به هر حال فکر فارسي کردن گوشي رو با نرم افزار از سرت بيرون کن. اين يه توصيه دوستانه است.
ارادتمند
DEICIDE
Sasan Info
01-11-2007, 15:02
شما درست میگین
ولی این جا یه چیزی منو خیلی اذیت میکنه که میخواستم مطرح کنم
من اصلا نمیتونم sms فارسی بخونم
باید چی کار کنم
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه
farshad86
01-11-2007, 17:53
شما درست میگین
ولی این جا یه چیزی منو خیلی اذیت میکنه که میخواستم مطرح کنم
من اصلا نمیتونم sms فارسی بخونم
باید چی کار کنم
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه
برو اینجا.خیلی راحته
سلام
من رفتم بازار یه 950 بخرم دیدم همش چینیه ، می خواستم ببینم هر چی 950 تو بازاره همش چینیه ؟؟
این چینیا کارکرد چطوره بعده دو سه ماه نمی ترکه ؟
farshad86
01-11-2007, 20:57
تمامشون چینی هستن و مشکلی هم ندارن.
Highbury
01-11-2007, 23:22
تمامشون چینی هستن و مشکلی هم ندارن.
تایید میشه .اکثر گوشیهای سونی توی چین مونتاز میشه ولی زیر نظر سونی اریکسون هستش و این گوشیهای جدا از این گوشیهای جدیدچینی هستش که شونصد تا اسپیکر داره و مفت نمی ارزه از نظر کیفیتی بسیار بالا هستن
سلام
من رفتم بازار یه 950 بخرم دیدم همش چینیه ، می خواستم ببینم هر چی 950 تو بازاره همش چینیه ؟؟
این چینیا کارکرد چطوره بعده دو سه ماه نمی ترکه ؟
همش چینیه دیگه. محصولات چین سه درجه دارن که این گوشیها از نوع درجه 1 هستن. که تفاوت چندانی با اروپا ندارن
توی بعضی از سایتها که در مورد امکانات این گوشی توضیح دادن نوشته شده که این گوشی بلندگوی مونو داره در صورتی که واسه p1 یا k810 همچین چیزی ننوشته. کسایی که w950 دارن اگه میشه یه توضیح در این مورد بدن.
Highbury
02-11-2007, 10:37
توی بعضی از سایتها که در مورد امکانات این گوشی توضیح دادن نوشته شده که این گوشی بلندگوی مونو داره در صورتی که واسه p1 یا k810 همچین چیزی ننوشته. کسایی که w950 دارن اگه میشه یه توضیح در این مورد بدن.
اکثر گوشیهای سونی بلندگوی مونو داره. چیز خاصی نیستش همون اسپیکر معمولیه.
ببین مثله اینکه روی اسپیکر شما تمرکز کریدین . اگه انتظار صدای بلند از دبلیو 950 توی اسپیکر دارید باید به شما بگم که صداش ضعیفه.
جواب ما رو هم بده آقای Deicide زنگ می زنی در میری؟:46:
amir_cjcj
02-11-2007, 19:06
منم یه w950 دارم البته تازه با این تاپیک آشنا شدم.
به نظر منکه این گوشی اصلا مشکلی نداره آخرشه از همه نظر خداییشم آخره کلاس هیچکی ندیده
نرگاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال
S A M S U N G
02-11-2007, 23:23
منم یه w950 دارم البته تازه با این تاپیک آشنا شدم.
به نظر منکه این گوشی اصلا مشکلی نداره آخرشه از همه نظر خداییشم آخره کلاس هیچکی ندیده
نرگاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال
مبارکت باشه :31:
اصلا خودتو ناراحت نکن ... این گوشی آخرشه :10::46::5::11::13:
S A M S U N G
02-11-2007, 23:43
توی یکی از فرومهای خارجی اینو دیدم که واسه بهتر شدن صدای گوشی پس از آپدیت کردن به مسیر زیر برین تا آپدیت صدا کامل بشه ! درسته ؟
مسیر :
My Music>More>Settings>Preferences>Complete Music Update
zimka عزیز ممنون فقط تو منظورم فهمیدی من فقط با w810 k810 k800 کار کردم در حد کدومشونه؟
[QUOTE=mehdi_brg;1762375]
جواب ما رو هم بده آقای Deicide زنگ می زنی در میری؟:46:
عزيزم من تو پست هاي قبليم براتون توضيح دادم ولي يکبار ديگه هم ميگم، چشم
شما هندزفري رو زماني به گوشي وصل کنيد که نرم افزار LCG Jukebox در حال پلي کردن موزيک هست. اگه نشد دوباره اين کار رو انجام بديد. اين مشکليه که توي ورژن جديد اين نرم افزار بوجود اومده .
اينم لينک دانلود:
موفق باشي
ارادتمند
DEICIDE
Highbury
03-11-2007, 14:39
zimka عزیز ممنون فقط تو منظورم فهمیدی من فقط با w810 k810 k800 کار کردم در حد کدومشونه؟
ببین از نظر بلندی صدای اسپیکر خیلی ضعیف هستش و بعضی ها که آپدیت کردن میگن در حد دبلیو 810 شده یا یه کم بیشتر ولی واقعا صداش ضعیفه .
من بلافاصله بعد از این گوشی کا800 خریدم به نظرم صداش از کا800 هم ضعیفتر یا در یک حد بود ولی به نظرم ضعیفتر بود اما کیفیت بالایی داشت مخصوصا توی هدفون.
بلندترین صدا رو توی سونی اریکسون البه غیر از دبلیو 550 گوشی دبلیو 900 داره . بعدش هم دبلیو 850- البته بعضی ها هم میگن دبلیو 910 هم باید صدای خوبی داشته باشه.
ولی از وقتی که من کا800 خودم رو هک کردم صداش در حد کا750 شده .
[QUOTE=mehdi_brg;1774303]
عزيزم من تو پست هاي قبليم براتون توضيح دادم ولي يکبار ديگه هم ميگم، چشم
شما هندزفري رو زماني به گوشي وصل کنيد که نرم افزار LCG Jukebox در حال پلي کردن موزيک هست. اگه نشد دوباره اين کار رو انجام بديد. اين مشکليه که توي ورژن جديد اين نرم افزار بوجود اومده .
اينم لينک دانلود:
موفق باشي
ارادتمند
DEICIDE
not found لینکش خرابه.
سلام
اميدوارم که اينو بتوني دانلود کني :
ارادتمند
DEICIDE
S A M S U N G
04-11-2007, 12:25
سلام
اميدوارم که اينو بتوني دانلود کني :
ارادتمند
DEICIDE
با پوزش اگر این سوال و تکرار میکنم :
میشه توضیح بدین این برنامه برای چی استفاده میشه ؟
با سپاس
دوستان واقعا ازتون ممنونم خیلی کمکم کردین
بالاخره به ارزوم رسیدم یه 950 گرفتم
S A M S U N G
04-11-2007, 15:58
مبارکت باشه ! :10:
چند ؟ از کجا ؟ با گارانتی ؟ چه رنگی ؟ محتویات جعبه ؟ PLZ :31::22::24: :34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پوزش اگر این سوال و تکرار میکنم :
میشه توضیح بدین این برنامه برای چی استفاده میشه ؟
با سپاس
سلام
اين نرم افزار يکي از پليرهاي بسيار عالي در زمينه پخش MP3 محسوب مي شه که شما به راحتي مي تونيد محتويات هر فولدري رو در اون پلي کنيد . اگه با پلير 950 کار کرده باشيد، بايد براي گوش کردن يه موزيک بايد اونو اپديت کنيد تا آهنگ هاشو بشناسه و تازه دردسر شروع مي شه چون آهنگ هارو بر اساس فولدر نمي شناسه. اونا رو بر اساس Album و Artist و . . . ميشناسه.
من که دارم استفاده ميکنم و خيلي هم راضيم. در ضمن بهترين مزيت اون قابليت تغيير دادن اکولايزر به صورت دستي هست که در حالت عادي در پلير 950 اين امکان وجود نداره.
مبارک باشه. واقعا گوشيه باکلاسيه.
موفق باشيد
ارادتمند
DEICIDE
مبارکت باشه ! :10:
چند ؟ از کجا ؟ با گارانتی ؟ چه رنگی ؟ محتویات جعبه ؟ PLZ :31::22::24: :34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ،238 تومن با گارانتی پارس تل ،تلفنی سفارش دادم اوردن در خونه
اینم محتویات جعبش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه. واقعا گوشيه باکلاسيه.
موفق باشيد
ارادتمند
DEICIDE
مرسی ، ممنون خداییش اخره کلاسه
Highbury
04-11-2007, 17:11
ببین از نظر بلندی صدای اسپیکر خیلی ضعیف هستش و بعضی ها که آپدیت کردن میگن در حد دبلیو 810 شده یا یه کم بیشتر ولی واقعا صداش ضعیفه .
من بلافاصله بعد از این گوشی کا800 خریدم به نظرم صداش از کا800 هم ضعیفتر یا در یک حد بود ولی به نظرم ضعیفتر بود اما کیفیت بالایی داشت مخصوصا توی هدفون.
بلندترین صدا رو توی سونی اریکسون البه غیر از دبلیو 550 گوشی دبلیو 900 داره . بعدش هم دبلیو 850- البته بعضی ها هم میگن دبلیو 910 هم باید صدای خوبی داشته باشه.
ولی از وقتی که من کا800 خودم رو هک کردم صداش در حد کا750 شده .
من گوشیم رو آپدیت نکردم و صداش واقعا ضعیف بود کسانی که آپدیت کردن بعد از آپدیت در چه حدی بود با مقایسه؟ من یه سری برنامه میخوام نصب کنم مثل اینکه کا800 جوابگو نیستش و باید یه گوشی سیمباین دار بگیرم
سوال دومم که دوست دارم که بدونم جوابشو اینه که دقیقا بعد از آپدیت کردن چه تغییراتی بر روی گوشی اتفاق میفته؟
S A M S U N G
04-11-2007, 17:23
سلام
اين نرم افزار يکي از پليرهاي بسيار عالي در زمينه پخش MP3 محسوب مي شه که شما به راحتي مي تونيد محتويات هر فولدري رو در اون پلي کنيد . اگه با پلير 950 کار کرده باشيد، بايد براي گوش کردن يه موزيک بايد اونو اپديت کنيد تا آهنگ هاشو بشناسه و تازه دردسر شروع مي شه چون آهنگ هارو بر اساس فولدر نمي شناسه. اونا رو بر اساس Album و Artist و . . . ميشناسه.
من که دارم استفاده ميکنم و خيلي هم راضيم. در ضمن بهترين مزيت اون قابليت تغيير دادن اکولايزر به صورت دستي هست که در حالت عادي در پلير 950 اين امکان وجود نداره.
آقا مرسی ...
ممنون ،238 تومن با گارانتی پارس تل ،تلفنی سفارش دادم اوردن در خونه
اینم محتویات جعبش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما هم ممنون .... 8 هزار تومان گرون بهت داده .... فدای سرتگ
علاالدین گاراانتی 24 ماهه پارس 230 !!!
بیخیال گارانتی به درد نمیخوره
زیماک این هک کردن رو یاد ما هم بده
من گوشیم رو آپدیت نکردم و صداش واقعا ضعیف بود کسانی که آپدیت کردن بعد از آپدیت در چه حدی بود با مقایسه؟ من یه سری برنامه میخوام نصب کنم مثل اینکه کا800 جوابگو نیستش و باید یه گوشی سیمباین دار بگیرم
سوال دومم که دوست دارم که بدونم جوابشو اینه که دقیقا بعد از آپدیت کردن چه تغییراتی بر روی گوشی اتفاق میفته؟
سلام دوست عزيز
در مورد آپديت کردن خدمتتون عرض کنم که من يک هفته پيش گوشي مو آپديت کردم و در خيلي از موارد تغييرات قابل توجهي بوجود اومد. بعد از آپديت کردن ، به طور مثال سرعت باز شدن منوها بیشتر میشه و حرکت بین منوها با سرعت بیشتری انجام میشه صدای گوشی افزایش پیدا میکنه و همچنین دفعات هنگ کردن گوشی خیلی خیلی پائین میاد و تقریبا به صفر میرسه و اگر شما به صورت حرفه اي يا حتي نيمه حرفه اي با اين گوشي کار کرده باشيد به طور عملي و کاملا محسوسي متوجه تغييرات در عملکرد گوشي خواهيد شد.
در ضمن آخرين تغييرات بر روي گوشي رو هم توي پست هاي قبليم ارائه کردم. اين آخرين نسخه آپديت موجود ارائه شده توسط شرکت SE هست.
ارادتمند
DEICIDE
از شما هم ممنون .... 8 هزار تومان گرون بهت داده .... فدای سرتگ
علاالدین گاراانتی 24 ماهه پارس 230 !!!
بیخیال گارانتی به درد نمیخوره
منم رفتم چند تا مغازه قیمت کردم گفتن 230 - 235 اینا
برگشتم که بخرم یکی گفت 250 - یکی گفت 270 چند تا از مغازه هام گفتن تموم شد
منم مجبور شدم این جوری بخرم
این گارانتیشم 24 ماهه هست ولی تو ایران که گارانتی اصلا به درد نمی خوره
سلام.دوستان اجازه بدین منم از امروز به جمعتون اضافه بشم به عنوان عضو دائم!!!!
من رفیقم برام از تهران گرفت 220 با گارانتی نیکانتل.یه سری هم وسایلم هم مونده بود تهران که دیروز همش رو
برام فرستادن و امروز صبح برام رسید.
.........................................
راستش اونقدر در مورد هنگ کردن و صدای کم این گوشی مطلب خونده بودم که مطمئن بودم یه اپدیت رو شاخشه!!
ولی نمیدونم چرا هم صدای بلندی داره هم خیلی سریع هست و هنگ هم نمیکنه!!!
2 گیگ برای تست روش اهنگ ریختم بازم طوریش نشد.
دفعه ی اول که گوشی رو روشن کردم بعضی از برنامه ها چند ثانی طول میکشید اجرا بشن که برای بار اول عادی
هست ولی از دفعات بعدی خیلی راحت و به سرعت باز شدن.اونقدر راحت و سریع که میخواستم یه فیلم بگیرم
بزارم برای دوستان!!!
در مورد صداش هم با کیفیت هست هم بلند و بیشتر مرحله های صداش هم در حد نرمال و کم هست و 2-3
مرحله ی اخر صداش خوب و بلند میشه.طوری که من برای صدای زنگ هم روی اخرین صدا نزاشتم.
فقط یه چند تا ایراد داره که فکر نکنم فعلا راهی باشه.مثلا یکیش همین دکمه ی موزیک هست(سمت راست)
که با وجود اینکه صفحه کلید هم قفل باشه باز به حالش تاثیر نداره و در صورت تماس ناخوداگاه
با این کلید شروع می کنه به اواز!!!
جالبیش اینجاس که با از صفحه کلیدش چون صافه خوشم میاد و مشکلی هم ندارم و تازه خیلی هم راحت شماره
میگیرم.
ازین به بعد در خدمتیم.
راستی اینم مشخصاتش.چون دیدم مشکلی نداره اپدیت نکردم.
phon:CXC 162037 R9F011
CDA: CDA162917/42 R4A02
موفق باشید.
vafa1353
05-11-2007, 21:02
من رفیقم برام از تهران گرفت 220 با گارانتی نیکانتل.یه سری هم وسایلم هم مونده بود تهران که دیروز همش رو
.........................................
راستش اونقدر در مورد هنگ کردن و صدای کم این گوشی مطلب خونده بودم که مطمئن بودم یه اپدیت رو شاخشه!!
ولی نمیدونم چرا هم صدای بلندی داره هم خیلی سریع هست و هنگ هم نمیکنه!!!
2 گیگ برای تست روش اهنگ ریختم بازم طوریش نشد.
دفعه ی اول که گوشی رو روشن کردم بعضی از برنامه ها چند ثانی طول میکشید اجرا بشن که برای بار اول عادی
هست ولی از دفعات بعدی خیلی راحت و به سرعت باز شدن.اونقدر راحت و سریع که میخواستم یه فیلم بگیرم
بزارم برای دوستان!!!
در مورد صداش هم با کیفیت هست هم بلند و بیشتر مرحله های صداش هم در حد نرمال و کم هست و 2-3
مرحله ی اخر صداش خوب و بلند میشه.طوری که من برای صدای زنگ هم روی اخرین صدا نزاشتم.
فقط یه چند تا ایراد داره که فکر نکنم فعلا راهی باشه.مثلا یکیش همین دکمه ی موزیک هست(سمت راست)
که با وجود اینکه صفحه کلید هم قفل باشه باز به حالش تاثیر نداره و در صورت تماس ناخوداگاه
جالبیش اینجاس که با از صفحه کلیدش چون صافه خوشم میاد و مشکلی هم ندارم و تازه خیلی هم راحت شماره
میگیرم.
ازین به بعد در خدمتیم.
راستی اینم مشخصاتش.چون دیدم مشکلی نداره اپدیت نکردم.
phon:CXC 162037 R9F011
CDA: CDA162917/42 R4A02
موفق باشید.
مشكل گوشي شما با آپديت حل ميشه....
گوشي من از اول اين مشكل رو نداشت مثل اينكه آپ بود....
سلام وفا جان
مبارک باشه
من هنوز دودل هستم واسه خریدش. یعنی صدای اسپیکر خود گوشی خوبه؟ بلند هست یا نه؟ در حد w810 یا k810 میشه یا کمتره یا بیشتر؟
S A M S U N G
06-11-2007, 09:19
منم رفتم چند تا مغازه قیمت کردم گفتن 230 - 235 اینا
برگشتم که بخرم یکی گفت 250 - یکی گفت 270 چند تا از مغازه هام گفتن تموم شد
منم مجبور شدم این جوری بخرم
این گارانتیشم 24 ماهه هست ولی تو ایران که گارانتی اصلا به درد نمی خوره
به هر حال مبارکت باشه !
خیلی گوشی نازیه ... حالشو ببر :46:
سلام سولو جان ! خوش اومدی غزیز
شما گوشیتو آپدیت کنی حل میشه مشکلت !!
اینم آخرین ورزن آپدیت سونی اریکسون :
سلام وفا جان
مبارک باشه
من هنوز دودل هستم واسه خریدش. یعنی صدای اسپیکر خود گوشی خوبه؟ بلند هست یا نه؟ در حد w810 یا k810 میشه یا کمتره یا بیشتر؟
اگر دوربین برات مهم نیست شک نکن برو بخر ... مظمئن باش حال میکنی !
Highbury
06-11-2007, 09:31
سلام وفا جان
مبارک باشه
ببین دوست عزیز اگه برای بلندی صدا میخوای بی خیال این گوشی شما برو 5700 یا ان73 یا دبلیو 850 بگیر. صدای این گوشی تقریبا در حد دبلیو 810 اما با کیفیت و ملایم هستش.
راستی solo 88 توی این تاپیک بعضی ها این گوشی رو میگرفتن میگفتن صداش بلنده و بعضی ها میگفتن صداش ضعیفه . به نظر من صداش به قدری ضعیف هست که نمیشه گفت بلنده. یعنی کسی نمیتونه اشتباها این رو بگه .
به نظرم شاید تقلبی داشته باشه یا اینکه بعضی هاشون آپدیت شده تحویل میدن
mehdi_vsgh
06-11-2007, 11:33
سلام اقایان و خانوما
الان قیمت w950 چقدره؟
سلام.
اول ممنون از همگی.
پس اخرش یه اپدیت باید بکنم!!!تا موقع lock بودن صفحه کلید اون دکمه ی player کار نکنه.....
استی solo 88 توی این تاپیک بعضی ها این گوشی رو میگرفتن میگفتن صداش بلنده و بعضی ها میگفتن صداش ضعیفه . به نظر من صداش به قدری ضعیف هست که نمیشه گفت بلنده. یعنی کسی نمیتونه اشتباها این رو بگه .
من نمیدونم شما صدای بلند به چی میگین؟؟؟اگه منظورتون از صدای بلند صدایی در حد این گوشی های چینی
هست که خب اونجوری نیست.ولی صدای بلند و خوبی داره .سر فرصت یه فیلم میگیرم و صدای دو سه تا
گوشی دیگرو باهاش مقایسه میکنم.اما خب توقعات فرق میکنه.گفتم که برای من اونقدری هست که حتی
برای صدای زنگ هم روی مرحله ی اخر نزاشتم صدارو.
به نظرم شاید تقلبی داشته باشه
سریعا برو دهنت رو بشور!!!!مگه دور از جون n73 یا n95 هست که تقلبی داشته باشه؟؟؟؟اصلا کدوم مدل سونی
تقلبی داره؟از شما که محاسنت رو برای سونی سفید کردی بعیده این حرف!!!!
یا اینکه بعضی هاشون آپدیت شده تحویل میدن
فکر کنم اپدیت های متفاوت باشه.مثلا برا من هنگ نمیکنه ولی مشکل اون دکمه ی پلیر رو داره.حالا ممکنه برا
یکی از همون اول هنگ کنه.برا یکی مثل اون دوستمون اصلا هیچ مشکلی نداشته باشه...خلاصه یه اپدیت واجبه!
الان قیمت w950 چقدره؟
دیر رسیدی تموم شد!
بدون گارانتی(که ممکنه شماره سریالش با جعبش نخونه)=215.000
نیکانتل=220.000
S A M S U N G
06-11-2007, 11:54
سلام اقایان و خانوما
الان قیمت w950 چقدره؟
از 217 هزار تومان تا 230 هزار تومان !
به نظرم شاید تقلبی داشته باشه یا اینکه بعضی هاشون آپدیت شده تحویل میدن
گوشیهای دیگه را نمیدونم ولی W950 تقلبی نداره و همشون چینی دسته اول هستن ( زیر نظر سونی اریکسون )
فکر کنم اپدیت های متفاوت باشه.مثلا برا من هنگ نمیکنه ولی مشکل اون دکمه ی پلیر رو داره.حالا ممکنه برا
یکی از همون اول هنگ کنه.برا یکی مثل اون دوستمون اصلا هیچ مشکلی نداشته باشه...خلاصه یه اپدیت واجبه!
آپدیت مختلفی وجود نداره ... فقط ورزن این آپدیتها تفاوت داره !!!
یه سوال :
W950 مثل P990 وثتی میخوای اس ام اس بزنی صفحه کیبورد روی نمایشگر میاد یا با از صفحه کلید باید استفاده بشه ؟
Highbury
06-11-2007, 13:04
از 217 هزار تومان تا 230 هزار تومان !
گوشیهای دیگه را نمیدونم ولی W950 تقلبی نداره و همشون چینی دسته اول هستن ( زیر نظر سونی اریکسون )
یه سوال :
W950 مثل P990 وثتی میخوای اس ام اس بزنی صفحه کیبورد روی نمایشگر میاد یا با از صفحه کلید باید استفاده بشه ؟
توی دبلیو 950 وقتی میخوای اس ام اس بزنی صفحه کلید مجازی روی ال سی دی میادش.
این صفحه کلید زمانی خوبه که حالت سکون داشه باشی مثلا اگه سوار ماشین باشی فایده نداره. و تایپ کردن با سرعت بالا با صفحه کلیدش سخته.
Highbury
06-11-2007, 13:11
سلام.
اول ممنون از همگی.
پس اخرش یه اپدیت باید بکنم!!!تا موقع lock بودن صفحه کلید اون دکمه ی player کار نکنه.....
من نمیدونم شما صدای بلند به چی میگین؟؟؟اگه منظورتون از صدای بلند صدایی در حد این گوشی های چینی
هست که خب اونجوری نیست.ولی صدای بلند و خوبی داره .سر فرصت یه فیلم میگیرم و صدای دو سه تا
گوشی دیگرو باهاش مقایسه میکنم.اما خب توقعات فرق میکنه.گفتم که برای من اونقدری هست که حتی
برای صدای زنگ هم روی مرحله ی اخر نزاشتم صدارو.
سریعا برو دهنت رو بشور!!!!مگه دور از جون n73 یا n95 هست که تقلبی داشته باشه؟؟؟؟اصلا کدوم مدل سونی
تقلبی داره؟از شما که محاسنت رو برای سونی سفید کردی بعیده این حرف!!!!
دیر رسیدی تموم شد!
نیکانتل=220.000
ببین دوست عزیز خودم میدونم که دوران بچه بازی که بعضیها صدای گوشی شون رو زیاد میکنن گذشته. خودم گوشیهایی که داشتم تمام صدای معمولی بوده چه زمانی که سامسونگ میگرفتم و چه زمانی که 5 تا گوشی سونی اریکسون عوض کردم. چون بحثش شده بود گفتم. احتمالا با آپدیتهای مختلف توی بازار هستش. شاید هم به قول شما توقعات فرق میکنه.
اگه می بینید من انقدر گیر میدم میخوام دوست عزیز اقای nimpond که میخوان این گوشی رو بخرن به نتیجه ی مناسب برسن.
وگرنه من هم میدونم گوشی خوبی هستش اما چون وای فای نداره فعلا از خریدش منصرف شدم البته فعلا.
در ضمن وقتی میخرید توجه کنید که شارژ گوشی باید دو تا پورت داشته باشه .یه دفه با شارژهای معمولی عوض نکنن.
یکی از نکات منفی این گوشی به نظرم اینه که اثار دست روی اون روکشی که روی ال سی دی گذاشته شده به خوبی میمونه و باعث میشه که کیفیت صفحه کمتر به نظر بیاد ولی واقعا بهترین ال سی دی رو داره.
برای اینکه توی نور آفتاب یه کم بهتر بتونید صفحه رو نگاه کنید بهتره که تم گوشی رو عوض کنید .
S A M S U N G
06-11-2007, 13:26
توی دبلیو 950 وقتی میخوای اس ام اس بزنی صفحه کلید مجازی روی ال سی دی میادش.
این صفحه کلید زمانی خوبه که حالت سکون داشه باشی مثلا اگه سوار ماشین باشی فایده نداره. و تایپ کردن با سرعت بالا با صفحه کلیدش سخته.
مرسی آقا ......
mehdi_vsgh
06-11-2007, 15:19
دیر رسیدی تموم شد!
نیکانتل=220.000
بابا دمت گرم .....
راستش من فکر میکردم که خیلی بالاتر از اینا باشه....(حدود 400-500 تومن)
به هر حال دمت چیزززززززززززززز...
Sasan Info
06-11-2007, 15:37
یه سوال داشتم(که البته فکر کنم قبلا هم پرسیده شده بود)
دوربین جانبی برای این گوشی وجود داره؟
اگه هست قیمتش چنده و تو ایران اومده یا نه؟
سلام.منم منظورم از مختلف در مورد ورژنشون بود.شما ادم نکته سنجی هستی!!!!
در ضمن وقتی میخرید توجه کنید که شارژ گوشی باید دو تا پورت داشته باشه .یه دفه با شارژهای معمولی عوض نکنن.
منظورتون از 2 پورت اینه که هندزفری هم وصل میشه بهش؟؟؟چون برا من که هندزفری میخوره پشتش.
حق با شماست.
ولی من فکر میکردم کار با دکمه هاش سخت باشه اما مشکلی ندارم تو اس ام اس.گرچه کم پیش
میاد در حال حرکت اس ام اس بزنم(یادش بخیر یه v3x داشتم خوراک همین کار بود).
درسته کلید ها برجسته نیست اما همین باعث میشه مجبور نباشم با ناخن شماره بگیرم!!برا همین راحتم باهاش
و فکر نمیکنم برای کسی اونقدر مشکل ساز بوده باشه.
به دوستمون هم پیشنهاد میکنم اگه با قیافه و امکانات گوشی حال میکنه و دوربین گوشی براش مهم نیست بگیره
این گوشی رو و مطمئن باشه ضرر نمیکنه.
بابا دمت گرم .....
راستش من فکر میکردم که خیلی بالاتر از اینا باشه....(حدود 400-500 تومن)
به هر حال دمت چیزززززززززززززز...
بازدمت گرم!!!اگه این گوشی 400-500 باشه که اونوقت پی 1 باید بره رو 700!!!!
دوربین جانبی برای این گوشی وجود داره؟
اگه هست قیمتش چنده و تو ایران اومده یا نه؟
تا اونجا که من اطلاع دارم نیست.و اگرم باشه احتمالا قیمت بالا و کیفیت پایین خواهد داشت.
کسایی که این گوشی رو میخرن باید قید دوربین موبایل رو بزنن.یا به عکس علاقه نداشته باشن یا دوربین جدا
داشته باشن.شما کدوم گروهی؟!؟!؟!؟
Sasan Info
06-11-2007, 16:03
من جز اون گروهی هستم که به دوربین گوشی احتیاج دارم و از اون جایی که من از دو تا گوشی استفاده میگنم و اون یکی گوشیم دوربین داره گفتم که این گوشی رو بگیرم که از هر لحا کامله و فقط دوربین نداره
تا حدودی هم زیاد از دوربین استفاده نمیکنم و اگر هم بخوام استفاده کنم n73 هستش
در کل من از گوشی راضیم و فقط خواستم سوال کنم که هست ی نه
اگه نیست که مشکلی پیش نمیاد اگر هم هست که چه بهتر
من جز اون گروهی هستم که به دوربین گوشی احتیاج دارم
سلام.تو پست قبل گفتم که کسایی که این گوشی رو میخرن یا باید به عکس علاقه نداشته باشن یا دوربین جدا
داشته باشن.شما ظاهرا در گروه دوم قرار میگیری چون خودت میگی که از N73 استفاده میکنی برای دوربین.
تا حدودی هم زیاد از دوربین استفاده نمیکنم
این گوشی رو بگیری میبینی که بحث سر دوربین موبایل چه موضوع خنده داری هست که باعث میشه به بقیه نقاط
قوت گوشی ها توجه نشه.
در کل من از گوشی راضیم
پس مبارکه.
خواستم سوال کنم که هست ی نه
اگه نیست که مشکلی پیش نمیاد اگر هم هست که چه بهتر
منم نگفتم مشکل پیش میاد!!
یه زمانی اینجور دوربین ها که جدا وصل میشدن تولید میشد چون هنوز دوربین های موبایل اونقدر کامل نبود.
اما الان دیگه تقریبا نمیشه چون گوشی ها دوربین های نسبتا خوبی دارن و اون مدل هایی هم که دوربین ندارن
طراحیشون اینجوری بوده.
اگه 1% هم فکر میکنی که ممکنه دوربینش لازم بشه عجله نکن و صبر کن 960 بگیر.اگرم نه که همینو بگیر
چون از نظر من نسبت به قیمتش مفته.
موفق باشید
mino_soso
06-11-2007, 21:32
با سلام من میخوام بدونم هرگوشی 950رو میشه اپدیت کرد یا باید سریال اون رو اول چک کرد ایا این راسته که سریالش چنج شده باشه نمیشه اپدیت کرد
Highbury
07-11-2007, 00:08
با سلام من میخوام بدونم هرگوشی 950رو میشه اپدیت کرد یا باید سریال اون رو اول چک کرد ایا این راسته که سریالش چنج شده باشه نمیشه اپدیت کرد
اره راسته ولی سریال چینج این گوشی رو نداریم چون چینج نمیشه البته این اطلاعات من مال شش ماه قبل هستش که از یه مغازه دار پرسیدم با حذف قانون رجیستر اگر گوشی سریال جینج هستش با فلش سریال اصل میشه
mehdi_vsgh
07-11-2007, 00:38
صبر کن 960 بگیر.
w960 چنده؟
یکی اطلاعاتی در مورد این گوشی میده؟
mehdi_vsgh
07-11-2007, 00:42
خودم یه چیزایی پیدا کردم
معرفی کامل سونی اریکسون W960
--------------------------------------------------------------------------------
بعد از سونی اریکسون w950i که دارای صفحه نمایش لمسی و فاقد دوربین بود w960i روانه ی بازار شد که مدل اصلاح شده ی آن است . این مدل به ابعاد 16×55×109 میلیمتر است و دارای 119 گرم وزن می باشد و ازلحاظ صفحه نمایش تغییرات چندانی نسبت به w950i نکرده است و دارای یک صفحه نمایش لمسی از نوع TFT است (2.6 اینچ) و به ابعاد 240×320 پیکسل است و به طور کل بیشترین مقدار سطح خارجی را صفحه نمایش تشکیل داده است .
فقط با رنگ مشکی وارد بازار می شود . w960 دارای زنگ پلی فونیک 40 کاناله و MP3 و AAC است و این مدل دارای ویبره ی مناسبی نیز می باشد
این گوشی از سری واکمن سونی می باشد و در رده ی اسمارت فون قرار نگرفته است
حافظه این گوشی 8 گیگ میباشد که نسبت به W950 چهار گیگ ارتقا یافته و امکان اضافه کردن کارت حافظه را ندارد
این مدل دارای یک دوربین 3.2 مگا پیکسلی با فوکوس اوتوماتیک میباشد
این مدل دارای سیستم عامل سیمبین 9.1 میباشد که در مدل های قبلی این کمپانی کمتر دیده میشد و با این خصیه رقیب خوبی برای گوشی هایی مثل N73 می باشد
این گوشی دارای صفحه نمایشTFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ و به ابعاد 320 در 240 (2.6 اینچ) میباشد و قابلیت تاچ اسکرین را نیز دارا میباشد
این مدل باطری قابل قبولی را دارا میباشد که قابلیت 9 ساعت مکالمه مداوم و 370ساعت در حالت استند بای را دارا می باشد
از جمله معایب این گوشی هم میتونیم به صدای 40 کاناله ، عدم اینفرارد ، EDGE ، HSCSD و عدم ویرایش فایل های آفیس اشاره کرد
این گوشی در حال حاضر در مرحله ی معرفی به سر می برد و هنوز به بازار ارائه نشده است
مشخصات کامل این مدل به شرح ذیل میباشد:
نام گوشي: W960
تاريخ معرفي : ماه ژوئن سال 2007
باند فركانس:UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
مشخصات ظاهري وزن: 119 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 109 عرض : 55 ضخامت : 16
رنگ بندي گوشي : مشکی
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: Walkman Touch player
قابليت پخش: MP3, AAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 8 گیگابایت
حافظه مموري كارت : ندارد
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد Opera 8.0
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش آفیس
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 370 ساعت
کپی برداری از این مطلب بدون قید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) غیر قانونی میباشد __________________
سلام اقایان و خانوما
الان قیمت w950 چقدره؟
210 تا 230
mehdi_vsgh
07-11-2007, 00:51
گفتم به اینجا ربط داره اینم بزارم
SonyEricsson W950 آرزوئی دست یافتنی
ادامه مطلب درست است که ممکن است اینگونه به نظر بیاید که نوشتن در باب یک محصول که از تاریخ ارائه آن به بازار بیش از یک سال می گذرد چیز چندان تازه ای نباشد ولی با اینحال اگر تا به انتها در بررسی این محصول بسیار کارا و زیبا یعنی SonyEricsson W950 با ما باشید، بدون شک این نوشته مختصر را خالی از بهره نخواهید دانست.
این اولین بار است که در بررسی یک گوشی احساس راحتی می کنم چراکه در اینجا خبری از دوربین اعصاب خرد کن همیشگی نیست که بتواند کلیت یک محصول خوب را بدلیل ناتوانی در مثلا فیلمبرداری زیر سؤال ببرد (یکی نیست به این آدم های قشنگ بگوید خب عزیزم یک دوربین نخودی دیجیتال پنجاه هزار تومانی بگیر بذار گوشه جیبت بخدا عکسش از N95 هم بهتره!).
بهرحال همانگونه که متوجه شدید در ساختار W950 خبری از دوربین نیست و این شاید یکی از دلایل علاقمند شدن من به این گوشی است. ولیکن این نبود دوربین آنچنان هم در مورد یک گوشی با امکانات فراوان نظیر W950 از اهمیت چندانی برخوردار نیست چراکه برخلاف نام گوشی که نوید یک گوشی دیگر از سری واکمن سونی اریکسون را میدهد این بار با یک Smart Phone واقعی طرف هستیم که از لحاظ قابلیت های مولتی مدیایی نیز هر رقیبی را براحتی از سر راه بر می دارد .
ظاهر W950 در برخورد اول کاملا ساختار شکن و بدون شک بسیار چشمگیر است : صفحه نمایش بسیار بزرگ لمسی بهمراه دکمه های کاملا منحصر به فرد که با اینکه هیچ نوع برآمدگی ندارند ولیکن کاملا احساس می شوند. علاوه بر آن بدون شک یکی از مهمترین عوامل بشدت به چشم آمدن W950 رنگ مشکی بسیار زیبای آن است که در ترکیب با رنگ نارنجی همیشگی سری واکمن ترکیب بسیار چشم نوازی را فراهم کرده است ؛ نوار نقره ای دور تا دور گوشی نیز به نحوی یادآور K750 ست.
تقریبا همیشه دسته ای از گوشی ها که در رده اسمارت فون ها قرار می گیرند یادآور گوشی هایی بزرگ و سنگین هستند نمونه هایی نظیر SE P990 و یا Nokia E90 .ولیکن این ماجرا در مورد W950 به هیچ وجه صادق نیست چرا که با ابعادی معادل 15×54×106 میلیمتر و با وزنی نزدیک به 112 گرم، حتی با کمی اغماض می توان این گوشی را در رده گوشی های Slim نیز طبقه بندی کرد و از این لحاظ شاید بتوان عنوان خوش دست ترین اسمارت فون را به W950 نسبت داد. البته تا حدودی این ابعاد و این وزن مناسب مرهون عدم وجود دوربین در آن است (که البته که چه اتفاق میمونی ست).
قسمت عمده روی گوشی را صفحه نمایش بسیار بزرگ گوشی در بر گرفته است که از نوع کاملا لمسی می باشد و برای استفاده از این مورد نیز اجباری به استفاده از قلم همراه دستگاه نیست و آیکون های موجود بروی صفحه نمایش به اندازه کافی بزرگ هستند که بوسیله انگشت بتوان آنها را لمس کرد. از لحاظ ابعاد نیز اندازه آن 2.6 اینچ می باشد که اندازه ای دقیقا معادل اندازه صفحه نمایش Nokia N95 دارد.
رزولوشن این صفحه نمایش 320×240 پیکسل بوده و قادر به نمایش 262 هزار رنگ است (البته خدمت نوکیا دوستان عزیز که فورا می خواهند به این نکته به عنوان یک نکته منفی بنگرند که چرا صفحه نمایش های سونی اریکسون از نوع 16 میلیون رنگ نیست باید عرض کنم که مهمترین چیز در کیفیت تصاویر یک صفحه نمایش، رزولوشن آن است که از این لحاظ تفاوتی میان W950 و N95 نیست و این تعداد رنگ های اضافی موجود در مونیتور های میلیونی تنها دو کاربرد دارد یکی از بین بردن هرچه سریع تر شارژ باتری و دیگری از بین بردن هرچه سریع تر پول های موجود در جیب شما. یک نکته دیگر: خداییش اگه تونستید بیش از 10 رنگ در یک صفحه نمایش تشخیص بدید جایزه دارید پانزده میلیون و نهصدو نود و نه هزار و نهصدو و نود تای دیگش پیشکش!)
بر بالای این صفحه نمایش، نشان سفید رنگ سونی اریکسون و اسپیکر برقراری تماس به رنگ نارنجی قرار دارد و در پائین آن نیز نشان زیبای واکمن به رنگ نارنجی جای گرفته است.
در زیر این نشان نیز صفحه کلید سفید رنگ گوشی قرار دارد که در یک نگاه مشخص است که در آن خبری از دکمه های Context نیست و وظایف دکمه های برقراری و رد تماس و دکمه های Soft Key به صفحه نمایش لمسی گوشی و البته دکمه معروف Jog Dial در کناره آن واگذار شده است ، و تنها دکمه هایی که بغیر از صفحه کلید عددی گوشی می توان بصورت فیزیکی بروی آن یافت دو دکمه C و دکمه میانبر واکمن می باشد که در دوطرف این صفحه کلید با کادری به رنگ نارنجی از سایرین جدا گردیده اند.
و اما صفحه کلید اصلی W950 همانگونه که گفته شد از عوامل جذابیت آن است چرا که ممکن است در برخورد اول اینچنین تصور شود که این کلیدها از نوع لمسی (مثل شکلات LG) هستند و مشکل همیشگی این صفحه کلیدها یعنی عدم احساس فشردن آنها (Tactile Feeling) در اینجا نیز برقرار است ولیکن برخلاف ظاهر ، این صفحه کلید بهیچ وجه لمسی نیست و با فشردن آنها میتوان کاملا برگشت دکمه را احساس کرد.
یکی دیگر از نکات مثبت این صفحه کلید این است که در کنار هر دکمه، برآمدگی کوچکی وجود دارد که بواسطه آن می توان کم کم بدون نگاه کردن به آن نیز دکمه مورد نظر را پیدا کرد البته در اینجا نیز شاید این نوآوری در طراحی باعث کمی کند شدن در سرعت تایپ شما شود ولی در مجموع به نظر می رسد که گذر زمان در استفاده از این صفحه کلید منجر به عادت کردن به این شیوه استفاده گردد.
نور پس زمینه صفحه کلید عددی، سفید پر نوری ست که در تاریکی نیز کار با آن را کاملا راحت می کند. نور پس زمینه دکمه های C و واکمن نیز تقریبا مثل همیشه نارنجی بسیار زیبایی ست که نکته جالب در این میان این است که با روشن کردن پلیر دستگاه (با فشردن دکمه واکمن) یک ردیف جدید از دکمه ها بر بالای صفحه کلید روشن می شود که دارای سه دکمه Play/Stop و دکمه های پخش آهنگ قبلی و بعدی ست که بیش از پیش من را به یاد W850 می اندازد.
در سمت چپ گوشی، مشابه همه گوشی های هوشمند سونی اریکسون چرخ معروف Jog Dial قرار دارد که بازهم همانند P990 و P1 حرکت رو به چپ و راست در آن حذف گردیده است و تنها می توان آن را رو به بالا یا پائین و رو به داخل حرکت داد.
در زیر این دکمه نیز یکی دیگر از دکمه های مخصوص سونی اریکسون یعنی دکمه Back قرار دارد. بغیر از این دو در سمت چپ گوشی تنها نشان زیبای واکمن به رنگ خاکستری دیده می شود. در سمت راست گوشی نیز دکمه دوگانه افزایش و کاهش صدا بهمراه دکمه اختصاصی Play/Stop گوشی قرار دارد که تنها در مواقع فعال بودن پلیر دستگاه است که قابل استفاده است. بر بالای گوشی نیز تنها چیزهایی که دیده می شوند دکمه خاموش روشن دستگاه بهمراه پورت Infrared آن است.
بر کناره قسمت بالای دستگاه نیز قلم دستگاه به رنگ نارنجی در محل خود جای گرفته است. در قسمت پائین نیز پورت اتصال گوشی بهمراه میکروفون برقراری تماس قرار دارند.
و اما قسمت پشت دستگاه آرامش بخش ترین قسمت آن است چراکه عدم وجود دوربین در این قسمت، فضایی کاملا خالی را در پشت گوشی فراهم کرده است و شاید مهمترین چیزی که در این قسمت به چشم می آید اسپیکرهای نارنجی سه گانه گوشی ست که بصورت عمودی بروی هم قرار دارند که این قسمت کاملا یادآور اسپیکرهای W810 می باشد. نشان زیبای سونی اریکسون نیز بر بالای این اسپیکرها جاخوش کرده است.
قسمت پائینی پشت گوشی نیز همانگونه که انتظار میرود کاور باتری دستگاه است که با پس زدن آن باتری لیتیوم پلیمری آن با ظرفیت 900 mAh پدیدار می شود که بر طبق گفته های رسمی توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 7.5 ساعت در هنگام مکالمه و 340 ساعت در حالت Stand-by دارد. علاوه بر آن باتری برای گوش دادن مداوم به موسیقی تا 10 ساعت دوام دارد که اعداد بسیار خوبی برای یک باتری به حساب می آیند.(البته تمامی این ها را باید از نتایج مثبت حذف دوربین دانست).
محل قرارگیری سیمکارت نیز در سمت راست و بالای این قسمت قرار دارد که شاید این اولین بار است که هر دوی جازدن و درآوردن سیمکارت در یک گوشی سونی اریکسون کار بسیار آسانی ست.
و اما شاید متفاوت ترین چیزی که این روزها بتوان در یک گوشی سونی اریکسون پیدا کرد شکل منوهای آن است چراکه در حالت معمول شکل این منوها در گوشی های کلاسیک سونی اریکسون مدتها ست که بدون تغییر باقی مانده است ولی در مورد W950 با روشن کردن گوشی از همان ابندا معلوم است که با یک سیستم عامل طرف هستیم که چیزی نیست بجز Symbian 9.1 که با اینکه آخرین نسخه از این سیستم عامل نیست ولی با این حال این مزیت را دارد که تعداد برنامه های بیشتری برای آن در بازار یافت می شود (البته این نکته را در نظر داشته باشید که تاریخ ارائه این گوشی به بازار چیزی حدود یک سال پیش است).
شکل ظاهری منوها (Phone’s Interface) از نوع UIQ 3.0 می باشد که ظاهری بسیار زیبا و متفاوت دارد. در صفحه اصلی گوشی بغیر از نمایش ساعت ، تاریخ ،قدرت سیگنال و قدرت باتری منوی Today و یک نوار قابل سفارشی کردن در پائین صفحه نیز وجود دارد که در منوی Today اتفاقات روزمره نظیر اطلاعات موجود در تقویم برای امروز ، تعداد Message ها و Email ها ، تعداد Missed Call ها و چندین گزینه دیگر که قابل سفارشی کردن نیز هستند ، قابل نمایش است. همچنین در این صفحه Stand-by دو منوی دیگر از نوع POP-Up نیز وجوددارد که یکی با فشردن More از روی صفحه نمایش (پائین سمت راست) و دیگری با فشردن بالا سمت چپ صفحه نمایش با قلم باز می گردند که در اولی تنظیماتی برای روشن یا خاموش کردن امکانات ارتباطی گوشی ، تنظیم صدای آن ، دیدن وضعیت گوشی (Phone's Status) و دسترسی به منوی مدیریت تماس برای تعیین ----- بروی تماس های وارده وجود دارد و در دیگری مهمترین چیزهایی که بیشتر می بایست در دسترس باشند قرار دارد مانند خاموش یا روشن کردن بلوتوث و Infrared ،انجام تماس ،اضافه کردن یک اسم به دفترچه تلفن ، دسترسی به تنظیمات ساعت و آلارم ها و چندین گزینه مفید دیگر که جهت استفاده سریع و بهتر از گوشی کاملا مناسب به نظر میرسد.
دفترچه تلفن بهمراه W950 از لحاظ تعداد اسامی تنها به حافظه داخلی گوشی محدود است و از لحاظ نظری می توان در آن تعداد نامحدودی اسم ذخیره کرد و مانندهمیشه نیز جزئیات فراوانی نظیر نشانی پستی ، Email ،عنوان شغلی، شماره محل کار ، نشانی محل کار ، تاریخ تولد و چندین و چند گزینه دیگر برای هر شماره در دسترس است که نکته جالب اینجاست که در این قسمت حتی می توان دکمه های دلخواه برای هر اسم نیز درست کرد.
منوی اطلاعات تماس نیز اطلاعات کاملی در رابطه با تماس های گوشی در خود ذخیره می کند و دارای چهار دکمه متفاوت است : All،Missed،Received و Dialled .در این قسمت نیز همانگونه که کم کم در سایر گوشی ها نیز شاهد این موضوع هستیم دو امکان وجود دارد یکی فرستادن یک SMS در هنگام Reject کردن تماس و دیگری تعیین زمان برای آلارم دادن پس از آن زمان در هنگام Reject کردن تماس.
منوی Message نیز در نوع خود جالب توجه است در اینجا برای نوشتن یک پیغام سه راه وجود دارد یکی نوشتن معمولی توسط صفحه کلید دیگری نوشتن از طریق قلم و صفحه کلید مجازی موجود بروی صفحه و دیگری نیز از طریق قابلیت تشخیص دستخط و نوشتن مستقیم بروی صفحه نمایش.
یکی از نکات جالب دیگر در اینجا این است که دیکشنری T9 موجود در W950 از نوعی ست که این قابلیت را دارد که کلمات جدید را در آن بیافزائیم و بدینوسیله کلمات ما را نیز در لیست خود قرار می دهد.
همگی پیغام ها از قبیل SMS،MMS،Email و RSS feeds همگی در یک صندوق مشترک قرار می گیرند (البته برای خواندن فیدها به یک Application جداگانه احتیاج داریم)
از لحاظ میزان حافظه W950 دارای 64 مگابایت حافظه Flash ،64 مگابایت حافظه RAM و چهار گیگابایت حافظه قابل دسترسی می باشد که در این میان خبری هم از کارت حافظه نیست (البته با وجود 4 گیگابایت آنچنان خیالی هم نیست) .
مرورگر داخلی گوشی دارای دو تب متفاوت است که یکی محتویات حافظه داخلی گوشی (64 MB) بدون فایلهای سیستمی و دیگری فایلهای موجود در حافظه 4 گیگابایتی را نشان می دهد.
پلیر بکار رفته در W950 همانگونه که انتظار از آن می رود یکی از بهترین های رده واکمن است و از لحاظ امکانات مورد انتظار از یک پلیر گوشی کاملا در سطح بالائی بسر می برد مواردی نظیر ساپورت کامل از PlayList بهمراه قابلیت اجرای Shuffle و یا پشت سرهم ، اکولایزرهای از پیش تنظیم شده ای مثل MegaBass ، قابلیت ارزش گذاری (Rating) بروی آهنگ ها ، انیمیشن های بسیار زیبا در پس زمینه و چندین و چند گزینه دیگر. حتی در این قسمت می توان برای یک آهنگ یک Mood خاص تعیین کرد که فقط در آن لحظات آن آهنگ را بشنوید.
صدای خارج شده از اسپیکرهای اصلی گوشی نیز صدائی نسبتا بلند است و از لحاظ کیفیت در سطح بسیار بالائی به سر می برد و از لحاظ بلندی نیز می توان آن را با W810 مقایسه کرد.
پخش کننده ویدئوی دستگاه نیز قابلیت پخش ویدئوهای به فرم VGA و با 30 فریم در ثانیه را دارد که حتی برای دیدن یک فیلم سینمایی نیز کاملا مناسب به نظر میرسد. فرمت های مورد پشتیبانی توسط این پلیر عبارتند از MP3،AAC ،MPEG-4 ،Real Audio 9 و Real Media . رادیو FM با قابلیت RDS نیز در W950 پیش بینی شده است.
از لحاظ امکانات ارتباطی نیز W950 نسبتا در سطح بالائی قرار دارد چرا که در آن علاوه بر ساپورت فرکانس های سه گانه GSM (1900/1800/900 مگاهرتز) امکان استفاده از 3G و GPRS نیز در آن مهیا شده است علاوه بر اینها امکان استفاده از بلوتوث نسخه 2.0 با قابلیت A2DP، پورت Infrared و USB 2.0 نیز در آن گنجانده شده است.
مرورگر اینترنتی بکار رفته در W950 از نوع اپرا نسخه 8.0 است که یکی از بهترین های موجود در این رده است چراکه این مرورگر قادر به پشتیبانی فرمت های HTML ، XHTML ،Java Scripts ،CSS،TSL وSSL می باشد.
از لحاظ قابلیت برقراری تماس نیز W950 همانند همه گوشی های سونی اریکسون در سطح بسیار بالائی ست و علاوه بر آن صدای زنگ و ویبره گوشی هم به حد کافی قوی است که حتی در یک موقعیت کاملا پر سرو صدا نیز شما را آگاه کند.
تنها نکته ای که در رابطه با این گوشی باید ذکر کنم این است که تقریبا همزمان با ارائه W950 به بازار، گوشی دیگری از همین شرکت با نام M600 نیز به بازار آمد که از لحاظ ابعاد و اندازه و نوع کاربری صفحه نمایش (Touchscreen بودن) کاملا مشابه W950 است و شاید تنها نقاط اختلافی که میان این دو می توان ذکر کرد بغیر از نوع صفحه کلید خاص M600 و نبود HSCSD در W950، بدون شک اضافه شدن اسلات کارت حافظه به آن و همزمان محدود کردن حافظه داخلی گوشی به 80 مگابایت می باشد. البته در M600 نیز خبری از دوربین نیست.
با اینکه W950 بیش از یک سال است که در بازار ایران حضور دارد ولیکن بعلت نداشتن دوربین و اصرار کاربر ایرانی بر اینکه همه چیز را یک جا در جیب داشته باشد (حتی اگر کیفیت هیچکدام از تکنولوژی های موجود در دستگاه نیز مناسب نباشد) اقبال چندانی نصیبش نشده است و این البته چندان جای تعجب ندارد و همیشه می بایست میان آدم های معمولی و انسان های خاص تفاوت ها، فراوان باشد و اگر قرار باشد آدم های خاص بجای خرید E61i ،E90 و یا همین W950 بروند N95 بخرند دیگر چه تفاوتی میان آنها و سایرین می توان قائل بود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهرحال W950 با قیمتی نزدیک به 300 هزار تومان در بازار موجود است.
خودم یه چیزایی پیدا کردم
معرفی کامل سونی اریکسون W960
بعد از سونی اریکسون w950i که دارای صفحه نمایش لمسی و فاقد دوربین بود w960i روانه ی بازار شد که مدل اصلاح شده ی آن است . این مدل به ابعاد 16×55×109 میلیمتر است و دارای 119 گرم وزن می باشد و ازلحاظ صفحه نمایش تغییرات چندانی نسبت به w950i نکرده است و دارای یک صفحه نمایش لمسی از نوع TFT است (2.6 اینچ) و به ابعاد 240×320 پیکسل است و به طور کل بیشترین مقدار سطح خارجی را صفحه نمایش تشکیل داده است .
فقط با رنگ مشکی وارد بازار می شود . w960 دارای زنگ پلی فونیک 40 کاناله و MP3 و AAC است و این مدل دارای ویبره ی مناسبی نیز می باشد
این گوشی از سری واکمن سونی می باشد و در رده ی اسمارت فون قرار نگرفته است
حافظه این گوشی 8 گیگ میباشد که نسبت به W950 چهار گیگ ارتقا یافته و امکان اضافه کردن کارت حافظه را ندارد
این مدل دارای یک دوربین 3.2 مگا پیکسلی با فوکوس اوتوماتیک میباشد
این مدل دارای سیستم عامل سیمبین 9.1 میباشد که در مدل های قبلی این کمپانی کمتر دیده میشد و با این خصیه رقیب خوبی برای گوشی هایی مثل N73 می باشد
این گوشی دارای صفحه نمایشTFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ و به ابعاد 320 در 240 (2.6 اینچ) میباشد و قابلیت تاچ اسکرین را نیز دارا میباشد
این مدل باطری قابل قبولی را دارا میباشد که قابلیت 9 ساعت مکالمه مداوم و 370ساعت در حالت استند بای را دارا می باشد
از جمله معایب این گوشی هم میتونیم به صدای 40 کاناله ، عدم اینفرارد ، EDGE ، HSCSD و عدم ویرایش فایل های آفیس اشاره کرد
این گوشی در حال حاضر در مرحله ی معرفی به سر می برد و هنوز به بازار ارائه نشده است
مشخصات کامل این مدل به شرح ذیل میباشد:
نام گوشي: W960
تاريخ معرفي : ماه ژوئن سال 2007
باند فركانس:UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
مشخصات ظاهري وزن: 119 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 109 عرض : 55 ضخامت : 16
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: Walkman Touch player
قابليت پخش: MP3, AAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 8 گیگابایت
حافظه مموري كارت : ندارد
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد Opera 8.0
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش آفیس
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 370 ساعت
کپی برداری از این مطلب بدون قید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) غیر قانونی میباشد __________________
هنوز نیومده که تو بازار ایران. اگه هم بیاد هتمن از 700000 تومان شروع میشه
S A M S U N G
07-11-2007, 13:22
مهدی جان ممنون
بررسی جالبی بود
mino_soso
07-11-2007, 14:08
با سلام ممنون از مطالب جالبتون یه سوال از دوستان داشتم وقتی برای دانلود اون فایل از سایت سونی میرویم وقتی روش کلیک میکنی چرا دانلود نمیشه مگرقلقل خاصی داره لطفا به طور کامل توضیح بدید تا دیگر به مشکل نخوریم من میزنم میره تو دسکتاپ بعد اتفاقی نمیفته یه سوال دیگه کجای تاپیک طریقه اپدیت گذاشته
S A M S U N G
07-11-2007, 14:16
با سلام ممنون از مطالب جالبتون یه سوال از دوستان داشتم وقتی برای دانلود اون فایل از سایت سونی میرویم وقتی روش کلیک میکنی چرا دانلود نمیشه مگرقلقل خاصی داره لطفا به طور کامل توضیح بدید تا دیگر به مشکل نخوریم من میزنم میره تو دسکتاپ بعد اتفاقی نمیفته یه سوال دیگه کجای تاپیک طریقه اپدیت گذاشته
این لینک دانلود آپدیت :
اینم طریقه نصب :
2- برنامه رو نصب کنید.
نکات خیلی مهم:
mino_soso
07-11-2007, 22:13
مرسی از توضیحت من میگم میرم اینجا ولی وقتی کلیک میکنی اتفاق خاصی رخ نمیده بعد میره تو صفحه دسکتاپ یعنی هیچی دانلود نمیشه
mino_soso
08-11-2007, 00:02
مرسی مشکلم حل شد فقط من میتونم با دیال اپ اپدیت کنم من برنامه رو دانلود کردم پدرم در اومد ایا اپدیت از اینم بیشتره زمانش اگه بیشتره اصلا صرف نمیکنه
Highbury
08-11-2007, 10:16
ببخشید اشتباهی من پست فرستادم .
آپدیت با دایال آپ تقریبا غیر ممکنه و عذاب آور هستش.
S A M S U N G
08-11-2007, 14:02
مرسی مشکلم حل شد فقط من میتونم با دیال اپ اپدیت کنم من برنامه رو دانلود کردم پدرم در اومد ایا اپدیت از اینم بیشتره زمانش اگه بیشتره اصلا صرف نمیکنه
اصلا فکرشم نکن که با 56 کیلو بایت بخوای آپدیت کنی اگه وسط آپدیت قطع شدی باید بری از اول
برو کافی نت
پاینده باشی
mehdi_vsgh
08-11-2007, 17:54
راستی یه سوال w950 زبان فارسی را ساپورت میکنه یا خیر؟
مثلا اگه اس ام اس فارسی برامون بیاد، درست نشون میده؟
S A M S U N G
08-11-2007, 19:16
راستی یه سوال w950 زبان فارسی را ساپورت میکنه یا خیر؟
مثلا اگه اس ام اس فارسی برامون بیاد، درست نشون میده؟
چندتا فونت هست که اگر بریزی توی گوشیت حله و یه کیبورد به صورت Html که فارسه هم میشه تایپ کرد
پاینده باشی
mehdi_vsgh
08-11-2007, 19:34
چندتا فونت هست که اگر بریزی توی گوشیت حله و یه کیبورد به صورت Html که فارسه هم میشه تایپ کرد
پاینده باشی
ممنون از توضیحت....
یه چیز دیگه
توی متنی که گزاشتم ینی اینجا
گفته شده که گوشی میتونه تا 7.5 در حین مکالمه و 340 ساعت در حالت Stand-by شارژ باتری هستش
اما میخواستم بدونم که به طور معمول شماها هر چند وقت یه بار گوشی را شارژ میکنین؟
(به تفکیک زمانی که ازش زیاد استفاده نمیکنین و زمانی که خیلی استفاده میکنین!!!)
چون برای من خیلی مهمه در حقیقت یکی از دلایل (و نه دلیل اصلی ) بسیار مهمی که میخوام از شر 6600 راحت بشم همین مشکل من با باتری هستش که هرروز باید شارژش کنم
بسیار ممنون
S A M S U N G
08-11-2007, 21:57
میتونه تا 7.5 در حین مکالمه و 340 ساعت در حالت Stand-by شارژ باتری هستش
اما میخواستم بدونم که به طور معمول شماها هر چند وقت یه بار گوشی را شارژ میکنین؟
(به تفکیک زمانی که ازش زیاد استفاده نمیکنین و زمانی که خیلی استفاده میکنین!!!)
این گوشی دارای باتری 900 میلی آمپر هست و با توجه به قدرت پردازشگر و کیفیت بالای ال سی دی نمیشه ازش انتظار زیادی داشت ولی به طور طبیعی میتونی حدود 2 الی 3 روز روی این گوشی حساب باز کنی البته روزهای اول به 1 روز حتی چند ساعت هم میرسه که طبیعیه !
Highbury
09-11-2007, 01:17
شارز این گوشی از تمام گوشیهای نوکیا بیشتره مطمئن باش.
اگر گوشی سیمباین با شارژ خوب میخوای پی1 خوبه
اگه گوشی میخوای شارژش توث باشه دبلیو 850 خوبه
Sasan Info
09-11-2007, 01:28
شارژ این گوشی خوبه ولی دیگه از تمام نوکیا ها بیشتر نیست
من با شارژ این گوشی مشکلی ندارم ولی اصلا به پای n73 نمیرسه
در کل شارژ w950 خوبه من که راضیم
mehdi_vsgh
09-11-2007, 08:12
این گوشی دارای باتری 900 میلی آمپر هست و با توجه به قدرت پردازشگر و کیفیت بالای ال سی دی نمیشه ازش انتظار زیادی داشت ولی به طور طبیعی میتونی حدود 2 الی 3 روز روی این گوشی حساب باز کنی البته روزهای اول به 1 روز حتی چند ساعت هم میرسه که طبیعیه !
شارز این گوشی از تمام گوشیهای نوکیا بیشتره مطمئن باش.
اگر گوشی سیمباین با شارژ خوب میخوای پی1 خوبه
اگه گوشی میخوای شارژش توث باشه دبلیو 850 خوبه
ولی پی 1 خیلی گندس....به دردم نمیخوره
شارژ این گوشی خوبه ولی دیگه از تمام نوکیا ها بیشتر نیست
من با شارژ این گوشی مشکلی ندارم ولی اصلا به پای n73 نمیرسه
در کل شارژ w950 خوبه من که راضیم
ممنون از توضیحاتتون.....
mino_soso
09-11-2007, 13:17
با سلام من اون فایل و از سایت سونی دانلود کردم ولی باز که میشه بازم خودشو میخواد اپدیت کنه ایا همینجوریه .من 3ساعت طول کشید این فایل دانلود کردم با دایال اپ .این اپدیت نرم افزارخودش چقدر طول میکشه .از نظر زمانی واپدیت خود گوشی چقدرطول میکشه. اگه خود گوشی هم 3ساعت طول بکشه که پدرم درمیاد میشه زمانش تو کافی نت رو بگید .ایا باید تو کامپیوتر کافی نت سی دی رو ببرم نصب کنم ودوباره برنامه رو دانلود کنم
S A M S U N G
09-11-2007, 13:55
با سلام من اون فایل و از سایت سونی دانلود کردم ولی باز که میشه بازم خودشو میخواد اپدیت کنه ایا همینجوریه .من 3ساعت طول کشید این فایل دانلود کردم با دایال اپ .این اپدیت نرم افزارخودش چقدر طول میکشه .از نظر زمانی واپدیت خود گوشی چقدرطول میکشه. اگه خود گوشی هم 3ساعت طول بکشه که پدرم درمیاد میشه زمانش تو کافی نت رو بگید .ایا باید تو کامپیوتر کافی نت سی دی رو ببرم نصب کنم ودوباره برنامه رو دانلود کنم
با دایل آپ خیلی بسشتر از اون چیزی که فکر کنی طول میکشه ... توی سایت خود سونی اریکسون نوشته حداقل سرعت 0.5 مگابایت در ثانیه
آره بری کافی نت بایز سی دی گوشیتو ببری ... میوتنی برنامه که دانلود کردی رایت کنی ببری !!!
من با سرعت 13 مگابایت پرسیدم حدود 45 دقیقه الی 1 ساعت
پاینده باشی
S A M S U N G
09-11-2007, 18:52
با سلام
ممکنه یکی بگه Wireless LAN چیه و در گوشی چه عملی انجام میده ؟
با سپاس
پاینده باشین
با سلام
ممکنه یکی بگه Wireless LAN چیه و در گوشی چه عملی انجام میده ؟
با سپاس
همون شبکه هست به صورت بیسیم که به شما امکان تبادل اطلاعات از طریق بیسیم با کامپیوتر یا موبایل رو میده.
برد مشخصی داره و سرعت بسیار بیشتر نسبت به بلوتوث.
مزیت دیگه ای هم که داره باعث میشه بتونید از اینترنت وایرلس استفاده کنید.
><><><><><><><><><><><><>
دوستان همونطور که میدونید والپیپر های سیاه سفید وقتی با ایکون های رنگی همراه میشن یا کلا با شکل های رنگی ترکیب میشن ترکیبی جالب و جذاب رو ایجاد میکنن.
میتونین از تم اصلی w960 استفاده کنین و یه تنوعی به گوشیتون بدین.
موفق باشید
S A M S U N G
09-11-2007, 22:08
ممنون سولو جان
پاینده پاشی
heidary_sh
10-11-2007, 13:04
ممنون سولو جان
پاینده پاشی
سلام
من از روي cd همراه w950 ويروس ياب macafee را نصب كردم ولي نميدانم چگونه آن را به روز كنم؟
S A M S U N G
10-11-2007, 16:15
سلام
من از روي cd همراه w950 ويروس ياب macafee را نصب كردم ولي نميدانم چگونه آن را به روز كنم؟
فکر کنم باید به وسیله گوشی به اینترنت وصل بشی و آپدیتش کنی
پاینده باشی
mehdi_vsgh
10-11-2007, 17:24
سلام
اگه سیم کارتت ایرانسله میتونی بوسیله GPRS اونو آپدیت کنی وگرنه باید بی خیال آپدیت بشی
سلام دوستان
راستش فامیل یکی از دوستان که الآن سامسونگ داره و الآن می خواد w950 بگیره ، منشی تلفن براش خیلی مهمه ( فکر کنم مدیری ، چیزیه . . . ) بهم گفت که ببینم برای این گوشی برنامه منشی تلفنی هست ؟ هر چی گشتم چیزی با این عنوان ندیدم ، ممنون میشم راهنمایی ام کیند .
مرسی و منتظرم
گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد نه در حالت phone نه در flight . آیا راهی هست که بشه از پلیرش بدون سیم کارت استفاده کرد؟
saeid_evil68
10-11-2007, 21:42
سلام می خواستم ببینم که دبلیو 950 هم میشه دوربین جدا روش بزاری
mehdi_vsgh
10-11-2007, 21:51
گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد نه در حالت phone نه در flight . آیا راهی هست که بشه از پلیرش بدون سیم کارت استفاده کرد؟
من فکر نکنم گوشی وجود داشته باشه که بدون سیم کارت بالا بیاد همه گوشیا نیاز به سیم کارت برای بالا اومدن دارن
mehdi_vsgh
10-11-2007, 22:33
آقا چند سوال
1- این آپدیت این گوشی خیلی لازمه؟
2- اصلا این آپدیت برای چی هست و اگه آپدیتش نکنیم چی میشه؟
چون میخوام این گوشیو بخرم از طرفی هم سرعتم اجازه این کارو نمیده....
3-اگه بدیم بیرون برامون آپدیت کنن چقدر میگیرن؟
S A M S U N G
10-11-2007, 23:11
من فکر نکنم گوشی وجود داشته باشه که بدون سیم کارت بالا بیاد همه گوشیا نیاز به سیم کارت برای بالا اومدن دارن
چرا عریز هست .... من ان70 داشتم بدون سی کارت آهنگ گوش میدادم و عکس میگرفتم !!!
آقا چند سوال
1- این آپدیت این گوشی خیلی لازمه؟
2- اصلا این آپدیت برای چی هست و اگه آپدیتش نکنیم چی میشه؟
چون میخوام این گوشیو بخرم از طرفی هم سرعتم اجازه این کارو نمیده....
3-اگه بدیم بیرون برامون آپدیت کنن چقدر میگیرن؟
1. اگر با آخرین ورزن آپدیت فلش شده باشه نه لازم نیست
2.آپدیت نکنی هیچی نمیشه ولی به چه درد میخوره بچه ها 100 بار گفتن :31:
4. 1 سششف ببر کافی نت حله !!
mhentezari
10-11-2007, 23:40
راجع به باتری این رو بگم، توی gsmArena برای n73 زمان talk Time رو زده 6 ساعت و برای w950 رو زده 7.5 ساعت و p1 رو زده 10 ساعت!
Sasan Info
11-11-2007, 00:01
گوشی های سری جدید نوکیا همشون بدون سیم کارت روشن میشن و همه کار انجام میدن(حالت offline)
فکر کنم سونی هم اینطور باشه
امتحان کردم تا حالا سیم کارت رو در نیاوردم (حالت flight mode)
S A M S U N G
11-11-2007, 12:13
بازی prince of persia
خیلی باحاله
اینم برنامه Word برای W950
MOSHAVER AMIN
11-11-2007, 12:50
يه سوال؟
هندفري اين تلفن مثل بقيه سري دبليو سادس يا دكمه كنترل روي اون هم موجوده؟
heidary_sh
11-11-2007, 13:02
سلام
چه تعداد برنامه مي شود روي گوشي نصب كرد؟آيا محدوديت از نظر رم داريم؟
يه سوال؟
دکمه ی کنترل داره
parmida_pro
11-11-2007, 19:41
با سلام تازه يه 950 خريدم و سوال فني زياد دارم نشاالله پاسخ داده بشه
1. از منوي new گزينه appointment چي كار مي كنه
2. توي sms ها گزينه به نام send az fax داره اين ماله چيه
3.توي كنترل پنل بعد device گزينه user greeting و transitions براي چيه
4. توي call setting گزينه هاي call meter / calling cards/ flag call/TTY accessory
چي هستند
5.توي پيام كوتاه ها وقتي دارم تايپ ميكنم خودش هي كلمه جديد ميسازه توي تنظيم هم گزينه ها شو بستم ولي بازم مي زنه
6.توي عكس ديدم كه توي والكمن پس زمينه رنگيه ولي براي من نميشه
7. براي بعضي از برنامه پيام ميده برنامه هيچ گارانتي نداره نصب بكنه يا نه
حالا اگه نصب كنم مشكل دار ميشه ريسكه يا نه
فعلا كه هميناس ممنونم
سلام دوستان
راستش فامیل یکی از دوستان که الآن سامسونگ داره و الآن می خواد w950 بگیره ، منشی تلفن براش خیلی مهمه ( فکر کنم مدیری ، چیزیه . . . ) بهم گفت که ببینم برای این گوشی برنامه منشی تلفنی هست ؟ هر چی گشتم چیزی با این عنوان ندیدم ، ممنون میشم راهنمایی ام کیند .
مرسی و منتظرم
کسی نبود این جواب ما رو بده . . .
Highbury
11-11-2007, 22:14
گوشی های سری جدید نوکیا همشون بدون سیم کارت روشن میشن و همه کار انجام میدن(حالت offline)
فکر کنم سونی هم اینطور باشه
امتحان کردم تا حالا سیم کارت رو در نیاوردم (حالت flight mode)
نمیشه باید سیم کارت باشه
S A M S U N G
12-11-2007, 01:39
يه سوال؟
شما هندزفری ان73 موزیک ادیشن دیدی ... شبیه همونه :31:
سلام
4 گیگابایت جا داری ! تا خرخره میتونی ! :19:
کسی نبود این جواب ما رو بده . . .
واسه این نوع گوشیها منشی وجود نداره عزیز :13:
نمیشه باید سیم کارت باشه
ولی من ان70 داشتم بدون سیم کارت همه کار میکردم :11:
mehdi_vsgh
12-11-2007, 07:54
10- صفحه بعد باید نوع Conector گوشی رو انتخاب کنید. مال P990 سمت چپی هستش.یکی از دوستان به نام کاربری Samsung.D مراحل آپدیت کردن را توضیح دادن در لینک زیر
میخواستم منظورشونو از قسمت آخر ینی این جمله بدونم که p990 چه ربطی به w950 داره و اینکه در این مرحله باید ما کدوم را انتخاب کنیم؟
mehdi_vsgh
12-11-2007, 08:00
4. توي call setting گزينه هاي call meter / calling cards/ flag call/TTY accessory
چي هستند
5.توي پيام كوتاه ها وقتي دارم تايپ ميكنم خودش هي كلمه جديد ميسازه توي تنظيم هم گزينه ها شو بستم ولي بازم مي زنه
فعلا كه هميناس ممنونم
من فقط جواب شماره 2 را میدونم
ارسال فکس از طریق موبایل هستش....که البته فعلا این سرویس در ایران کار نمیکنه ولی ایرانسل قراره در آینده (معلوم نیست کِی!!) این سرویس را ارائه بده
بنابراین فعلا این گزینه بی مصرف هستش....
heidary_sh
12-11-2007, 08:45
سلام
گوشي من قلم آن مشكل دارد به اين صورت كه براي علامت زدن هر مورد حدودا بايد 5 ميليمتر قبل از آن را علامت زد.مكاني كه اين موضوع را تنظيم مي كند كجاست؟ باتشكر
Highbury
12-11-2007, 08:48
شما هندزفری ان73 موزیک ادیشن دیدی ... شبیه همونه :31:
ولی من ان70 داشتم بدون سیم کارت همه کار میکردم :11:
گوشیهای سونی اریکسون نمیشه حتی اگه فلایت مد باشه
چي هستند
فعلا كه هميناس ممنونم
1- تعيين قرار ملاقات .
2- جواب داده شد.
3- user greeting براي زمانيه که شما گوشي رو روشن مي کنيد و در هنگام روشن شدن به شما يه پيغام خوش آمد گويي مي گه که قابل تغييره و transitions توي گوشي P990 باعث مي شد که منوهاي توي صفحه به صورت سايه دار بشن. (يه همچين حالتي ) ولي توي W950 من تغييري حس نکردم.
4- استفاده اي ندارم و نمي دونم
5- موقع نوشتن اس ام اس اين مسير رو برو : more => Text Option و بعد تيک اين دو گزينه رو بردار : text suggestion و auto capitalization
6- به اين مسير برو : more - setting - visualization & mood و براي تغيير رنگ هم مي توني Mood رو براي هر آلبوم تعريف کني.
7- اگه برنامه تو از جاي مطمئن دانلود کردي که مشکلي نيست در غير اينصورت :41:
موفق باشي
ارادتمند
DEICIDE
mehdi_vsgh
12-11-2007, 13:50
یکی از دوستان به نام کاربری Samsung.D مراحل آپدیت کردن را توضیح دادن در لینک زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخواستم منظورشونو از قسمت آخر ینی این جمله بدونم که p990 چه ربطی به w950 داره و اینکه در این مرحله باید ما کدوم را انتخاب کنیم؟
اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم
اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم
باید بگم که نحوه update گوشی p990 با W950 فرقی نمیکنه.
اگه تمام مراحل رو به ترتیب انجام بدی میتونی گوشیت رو آپدیت کنی، البته با یک خط اینترنت پر سرعت!
ضمنا اگه انگلیسیت هم تا حدی خوب باشه، موقع اجرای نرم افزار آپدیت میتونی سر در بیاری که چکار باید کنی...
چي هستند
فعلا كه هميناس ممنونم
دوستمون deicide تو پست 489 تقریبا جواب همه سوالها رو داد.
سوال 3 هم با روشن شدن گزینه transitions هنگامی که با استفاده از قلم منویی رو انتخاب میکنی، حرکت انتقال از گزینه قبلی به بعدی رو میبینی.
در مورد سوال 4 باید بگم که اینا تنظیمات مربوط به تماسهاست. (call meter)مدت زمان مکالمه همراه با محاسبه قیمت، (calling card)کارت مشخصات (مثل کارت ویزیت) که فعال نیست، (flag call) امکان پیگیری تماسهای reject شده رو میده، (TTY)تماس تلفن متنی رو برقرار میکنه: این آخری رو خودم هم نمیدونم چیه!
سلام
برای نصب برنامه ها محدودیتی نداری چون میتونی همه رو روی حافظه جانبی (نه حافظه گوشی) نصب کنی.
اما برای اجرای همزمان محدودیت داری، چون ROM محدود هست و پر میشه.
parmida_pro
12-11-2007, 15:42
ممنونم از پاسخ ها
11.درباره رنگ واكمن : آره مي دونم اون دايره رنگش عوض ميشه ولي پس زمينه خاكستري هميشه
12.اگه اشتباه نكنم توي suggestion نميشه خودمون كلمه تعريف كنيم كه مثلا وقتي ميزنم "kh "كلمه khoabon رو نشون بده
13.وقتي از روي گوشي آهنگ رو جلو ميبرم درسته ولي وقتي از روي هنسفري مي برم قاتي مي كنه و بايد اول استوپ كنم بعد ببرم
B L A S T E R
12-11-2007, 23:33
به این گوشی دوربین وصل میشه؟؟
S A M S U N G
13-11-2007, 12:38
دیروز همه جمهوری و علاالدین و گشتم ولس دریغ از وجود یه W950 !!
فقط 3 نفر داشتن به قیمتهای 293-257-272 !
واقعا کف کردم !!!!
S A M S U N G
13-11-2007, 12:43
یکی از دوستان به نام کاربری Samsung.D مراحل آپدیت کردن را توضیح دادن در لینک زیر
میخواستم منظورشونو از قسمت آخر ینی این جمله بدونم که p990 چه ربطی به w950 داره و اینکه در این مرحله باید ما کدوم را انتخاب کنیم؟
با سلام
اینجا آموزش تصویری آپدیت گوشیهای سونی اریکسون هست :
در ضمن یکی از کاربران گفتن این گوشیو با قیمت 230 و با تماس تلفن خریدن
اگه میشه شماره تلفن اونجارو بزارن
با سپاس
ashkan1360
13-11-2007, 13:09
پاینده باشی
این فونت ها همون های است که باهاش 990 رو فارسی میکنن؟
اگه نیست ، برام میذارینشون؟
S A M S U N G
13-11-2007, 14:10
درسته همونا هست
آره فونت ها همون فونت هاي 990 هستش. فرقي ندارن. اگه داري از همون ها استفاده کن.
ارادتمند
DEICIDE
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.