مشاهده نسخه کامل
: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
چطوري ميشه قفل Cd فارسي نويس مريم رو شكست
mehdi_7070
13-03-2006, 18:13
asd جان خوب !
سلام !
دوست عزيز ... من كه اين سي دي را ندارم بهتون بگم چطوري ! پس بايد اطلاعات را بديد . طبق معمول بايد عرض كنم كه clone 2.5 هنوز هم عالي هست !
در ضمن نسخه قفل شكسته اون توي اينترنت هست . توي همين فروم هم هست ! يه سرچ بكني پيدا مي كني !
با تشكر از شما ( اميدوارم من هم بتونم به شما كمك كنم )
peyman khatar
13-03-2006, 19:30
آقا پيمان !
اينها را آقا رضا گذاشته بودند ! بهتر هست يه نگاهي به صفحه قبل بيندازيد !
فعلا
من گفته بودم كه لينك ها خراب است و كساني كه دانلود كردن دوباره آپلود كنن تا من و بقيه استفاده كنيم
پس لطفاً يكي رسيدگي كنه !!! ممنون
peyman khatar
13-03-2006, 19:32
با سلام:
من این موضوع رو در تاریخ و روز قديم 06-30-2005, 11:06 AM نوشتم و چون جوابی نگرفتم بازم در این مورد از شما خاهش میکنم که کمک کنید سی دی که میخام رایت کنم درج 2 است اگه میشه کمک کنید ممنون.
جواب خواهش شما داده شد
اينم كرك براي درج 2
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشيد با لحظه هايتان
-------------------------------------------------------------------------------------
peyman khatar
13-03-2006, 19:35
با عرض سلام
هدف اصلي ما ديدن فيلم هست ! من با اين روش كه الان به شما مي گم ، مي تونيد فيلم ها را بدون نياز به ثبت نرم افزار ببينيد !!!
از منوي start گزينه run را انتخاب كنيد .
مسير روبرو را تايپ كنيد : J:\nj\Video ( كه J درايو سي دي رام هست )
حالا شما همون فيلم هاي آموزشي مخفي شده را داريد !
نكته ديگر اينكه اين فايلها داراي حجم مجازي هستند !
به زودي روش كار را خدمتتون عرض مي كنم ، به شرطي كه © اين روش را به نام خودتون ثبت نكنيد !!
نكته ديگه اينكه براي رايت اين قفل ، با UltraISO ايميج بگيريد و اون را رايت كنيد !
منتظر مقاله تكميلي قفل نسل جوان باشيد !
با تشكر ـ مهدي
اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3
فعلا باي
جواب خواهش شما داده شد
اينم كرك براي درج 2
لينك دانلود
خوش باشيد با لحظه هايتان
-------------------------------------------------------------------------------------
با سلام:
ضمن تشکر از شما ایا این کرک تست شده .جواب میده؟
asd جان خوب !
سلام !
دوست عزيز ... من كه اين سي دي را ندارم بهتون بگم چطوري ! پس بايد اطلاعات را بديد . طبق معمول بايد عرض كنم كه clone 2.5 هنوز هم عالي هست !
در ضمن نسخه قفل شكسته اون توي اينترنت هست . توي همين فروم هم هست ! يه سرچ بكني پيدا مي كني !
با تشكر از شما ( اميدوارم من هم بتونم به شما كمك كنم )
mehdi_7070 عزيز
وقتي برنامه رو از وري سي دي اورجينال نصب مي كني زماني كه برنامه براي اولين بار اجرا ميشه مياد و قفل رو از روي سي دي ميخونه و بعد از اون برنامه اجرا ميشه مشكل اينجاست برنامه از روي سي دي رايت شده نصب ميشه ولي براي اولين بار كه ميخواد اجرا بشه فقل رو نميتونه از روي سي دي رايت شده بخونه
mohammad_h
14-03-2006, 07:52
سلام
من یه مشکل با tzcopy 1.54 دارم.من همه مرحله هاش رو درست انجام میدم ولی وقتی روی مرحله 5 کلیک میکنم در قسمت ویو لگ این ارور را میده :
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - CopyDude@mail.com
Analyzing CUE sheet
CUE sheet error
File must be BINARY
Step5 could not be completed and was aborted
هرکی میدونه خاهش میکنم کمک کنه
ممنون
mehdidll
14-03-2006, 08:07
سلام دوستان
مهدی جان در مورده اون روشی رو که شما برای قفل نسل جوان گفتین فقط روی محصول آموزشی php این شرکت جواب میده
وگرنه بقیه محصولاتش اینجوری نیست من در کل 9 تا از محصولات این شرکت رو گرفتم و البته همه رو هم قفلشو شکستم در مورده
کارگاه میگس 1 و 2 به راحتی با کلون ورزن 2.5 میشکنه ولی یه 1 ساعتی باید وقت بزارید در مورد کارگاه میگس3 هم باید با برنامه
آقای پرشین کیت ایمیج رو بگیرید و با دمون بازش کنید مین اگه کسی احتیاج داشت مقاله رو در مورد کارگاه میگس واسش میزارم
یه چیز خنده دار هم من بگم رفتم نمایندگی شرکت نسل جوان توی سبزوار گفتم قیمت این قفل چنده باورتون نمیشه گفتن
دو میلیون تومان که قبلا آقا مهدی گفته بودن 400 هزار تومان حالا نمی دونم کدومش راسته و لی همون 400 تومان بیشتر نیست
یارو می خواست تو کف بزاره
حق نگهدارتون
* SadeGh *
14-03-2006, 08:12
سلام
آقايان متخصص لطفا بفرماييد با اين قفل چه كنم؟
Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
با تشكر از زحمات همگي
موفق و موئد باشيد
mehdi_7070
14-03-2006, 09:22
بازم سلام ...
آقا پيمان !
اگه منظورت اين هست كه من اون لينك ها را دانلود كنم و بعد براتون آپلود كنم ، چشم !!
از بابت كرك درج 2 هم ممنون ! راستي اين كرك همون كرك آقاي مهدي اسدي هست ديگه ؟!
اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3
آقا پيمان ! من فقط آموزش php nuke را دارم ! اين روي اون سي دي 100% جواب ميده !
اگه وقت شد براي شما دوستان نسل جواني ! آموزش را مي ذارم كه فيلم بقيه سي دي ها را خودتون پيدا كنيد !
asd جان عزيز !
احتمالا با استفاده از clone 2.5 كه لينكش را فكر كنم توي صفحه پيش گذاشته باشند ، بتونيد كپي كنيد !
اين برنامه يك سري بدسكتورهاي موجود در سي دي را چك مي كنه كه نرم افزار رايت شده قادر به كپي اونها نبوده و نكته ديگه اينكه حتما بايد eror خونده بشه نه اينكه skip بشه ...
آقا محمد گل !
من زياد با اين برنامه كار نكردم ، اما فكر كنم اين خطا مربوط به فايل cue استفاده شده شما باشه !
خودم اكثر وقت ها اول با IsoBuster يه دونه iso درست مي كنم و بعد با خودش اون را cue مي كنم ( تبديل فرمت )
شما امتحان كن ، احتمالا مال همون هست !
آقا مهدي گل !
حالا كه يارو گفته 2 ميليون تومن ، شما با همون روش هايي كه گفتم يه نسخه رايت شده براش ببر و بگو اين كه شما به من مي ديد با اين فرق داره يا نه !! البته طرف ممكنه انقدر پررو باشه كه بگه آره !! اما حتما بذارش تو كف !!!
با تشكر ـ مهدي
mehdi_7070
14-03-2006, 09:23
سلام
فعلا اين يكي هم براي نسل جوان داشته باشيد تا اگر ديدم كسي درخواست داده ، مقاله تكميلي نسل جوان را بگذارم :
در پوشه Lock.CD! يك پوشه مخفي ديگر وجود دارد . نام اين پوشه Mohafez84 هست كه حاوي فايلهايي هست كه دستيابي به آنها خالي از لطف نيست !
هنوز وقت نكردم اونها را كاملا بررسي كنم .
پس اين پوشه توي آدرس l:\!Lock.CD\Mohafez84 واقع هست !
با تشكر ـ مهدي :)
=====================
آقاي مهدي گل !
اين چيزي كه من بهت گفتم ، چيزي هست كه ديگه شما را از كرك برنامه خلاص مي كنه . فكر نكنم كم چيزي باشه !
احتمالا بقيه قفل ها هم چنين چيزي داشته باشند ، اما ممكنه كه اسم پوشه هاش فرق داشته باشه !
راستي php nuke را با ultraiso امتحان كردي !!!
mehdi_7070
14-03-2006, 09:31
آقا پبمان گل !
لطفا ويروس آپلود نكنيد !
يه باره ديگه ويروس كشي كن و دوباره آپلود كن :
راستي شما كدوم نرم افزارها را كرك كردي ( نوشتي بيشتر از 100 تا ! )
mehdidll
14-03-2006, 15:24
سلام
فعلا اين يكي هم براي نسل جوان داشته باشيد تا اگر ديدم كسي درخواست داده ، مقاله تكميلي نسل جوان را بگذارم :
در پوشه Lock.CD! يك پوشه مخفي ديگر وجود دارد . نام اين پوشه Mohafez84 هست كه حاوي فايلهايي هست كه دستيابي به آنها خالي از لطف نيست !
هنوز وقت نكردم اونها را كاملا بررسي كنم .
پس اين پوشه توي آدرس l:\!Lock.CD\Mohafez84 واقع هست !
=====================
آقاي مهدي گل !
اين چيزي كه من بهت گفتم ، چيزي هست كه ديگه شما را از كرك برنامه خلاص مي كنه . فكر نكنم كم چيزي باشه !
احتمالا بقيه قفل ها هم چنين چيزي داشته باشند ، اما ممكنه كه اسم پوشه هاش فرق داشته باشه !
راستي php nuke را با ultraiso امتحان كردي !!!
سلام
مهدی آقا کی کفته کم کاریه واقعا من خوشحالم که شما این قدر باهوش هستید اگه یادتون باشه قبلا
یه عکس گزاشته بودین که گفته بودین یکی کرک کرده فکر کنم اون طرف هم به همین روش شما اتخاذ کرده بودش
در مورد محافظ 84 واسه من جواب نداد ارور میده میگه همچین مسیری نیست توی سیدی حالا نمیدونم اشکال از چیه
مهدی جان خسته نباشید بهت میگم به خاطر این همه فعالیت
در مورد سیدی های دیگر این شرکت هم فکر کنم همین روش آقا مهدی جواب بده ولی اسم ها فرق می کنه
بنده روی کارگاه میگس ور می رم ببینم چی میشه
مهدی جان منتظر مقاله تکمیلی قفل نسل جوان هستیم اگه بشه یه 10 صفحهای ردیف کن با عکس ممنون
حق نگهدارتون
mehdi_7070
14-03-2006, 15:40
آقا مهدي گل !
سلام ...
خواهش مي كنم ، اصلا قابل شما را نداشت ... اميدوارم كه تونسته باشم با اين كار جبران كنم ...
شما هم خسته نباشيد ... به قول آقا ميثم : چوب كاري نفرماييد !
من نمي دونم چرا مال شما mohafez84 نداشته ! حتما دوباره امتحان مي كنم !
اميدوارم با كمك شما بتونيم كليه فيلم هاي سي دي هاي اين شركت را استخراج كنيم !!
در ضمن مقاله تكميلي من زياد طولاني نيست ، چون روش كار ساده بود !
براي شما هم كه شده سعي مي كنم هر چه زودتر جمع و جورش كنم ...
با تشكر و با آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي از جمله كنكور !
mehdi_7070
14-03-2006, 15:48
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
حذف شد
mehdidll
14-03-2006, 16:35
سلام دوستان
اقا مهدي در مورد اون فايل dll که گفته بودين ميتوني تو مسير نصب برنامه هم پيدا کني همچين چيزي تو سيدي 1 اين مجموعه
نبود ولي توي سيدي 2 چرا تو يه همون ريشه سيدي بود ولي اصل سيدي 1 سيدي 2 چيزي نداره بعد يه خورده ور رفتم با سيدي 1
و اينو فهميدم وقتي اتوران رو اجرا ميکني مياد 3 تا پوشه به نام هاي بي خيال همش عدد هستش !! ولي يکي از پوشه ها
نامش اينه MMBPlayer که فکر کنم چيزي نيست دو تا پوشه ديگه هم نامشون همش عدد هست با يه حرف که حرف e
هست توي پوشه temp درست ميکنه خوب توي اين پوشه ها هر کردوم يه دونه فايل بيشتر نداره که يکيش Main.exe
هست و ديگري که فکر کنم اصل کاريه mylock.exe هستتش اين نام همون نامي که وقتي اتوران رو از رو ايميج اجرا ميکني
ميگه اين فايل تو لايبرري نيست در ضمن يه فايل به نام CURSOR_1.CUR که حجم اون 4 کيلو بايت هست توي پوشه MMBPlayer
درست ميکن که با در اوردن سيدي اون فيل از بين ميره ! خلاصه من همين چيزا رو فهميدم فايل ها رو هم براتو ن آپلود ميکنم ببينم مهدي آقا و ديگر دوستان
چه ميکنن ان شاالله که قفلش شکسته خواهد شد .ولی شاید این ها اصلا فایده ای نداشته باشه !
در مورده قفل نسل جوان هم آقا مهدي من يه چيزايي گرفتم ولي نميدونم مسير اصلي چي نام داره چون فيلم ها صد در صد مخفي هست ولي فقط مسير يه پوشه خاصه
که اسمشو بايد فهميد حالا چه جوريشو شما بايد بگين ممنون
اينم فايل ها در ضمن با اجرا کردن فايل ارور ميده تويه يه فايل زيپ ريختم پوشه ها رو هم تغيير نام ندادم
مرسی مهدی جان دعا کنید قبول شم
بنده همه جوره در خدمت دوستان و شما هستم
حق نگهدارتون
peyman khatar
14-03-2006, 18:53
آقا پبمان گل !
لطفا ويروس آپلود نكنيد !
يه باره ديگه ويروس كشي كن و دوباره آپلود كن :
راستي شما كدوم نرم افزارها را كرك كردي ( نوشتي بيشتر از 100 تا ! )
اين كرك رو من تست كردم هيچ گونه ويروس يا pup نداشت
البته من سيستمم رو با مك آفي 10 اسكن كردم و هيچ گونه ويروسي نداشت
------------------------------------------------------------------------------------------.
به هر حال كرك 100% كار مي كنه
-----------------------------------------------------------------------------------------
من نرم افزار ايراني زياد كرك نكرم و لي نرم افزارهاي خارجي تا جايي كه بتونم با lord pe كرك مي كنم
در مورد كرك اين رو بايد بگم كه من به نقل از گروه ساها اين رو گفتم و با آقاي مهدي اسدي در ارتباط هستم
-----------------------------------------------------------------------------------------
آقا مهدي 7070 :
قرار بود dll هاي قفل هاي نگهبان رو برام آپلود كني چي شد
-------------------------------------------------------------------------------------------
مهدي 7070 : مقاله تكميلي در مورد قفل نسل جوان آپلود كنيد تا همه استفاده كنن
================================================== ===========
مهدي dll : شما هم مقاله خود رو در مورد قفل هاي نسل جوان در تاپيك قرار بديد
در ضمن اگه امكان داره تنظيمات خود رو براي رايت كارگاه ميكس 1 و 2 با كلون 2.5 نيز بنويسيد ممنون :rolleye:
================================================== ===========
دوستان سلام
احتمالا فايل آقا پيمان در سايت آپلود ويروسي شده كاريش هم نميشه كرد
mehdi_7070
14-03-2006, 20:54
با عرض سلام دوباره ...
اين هم يك مقاله كه تقريبا به قفل نسل جوان هم بي ربط نيست !
نام مقاله : آموزش مخفي كردن فايلها و برعكس !
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
اين يكي هم ديدم بد نيست براتون مي ذارم . نويسنده اون من نيستم ! آقاي امير مسعود ايراني نوشته اند و ...
نام مقاله : انواع قفل هاي نرم افزاري
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_7070
14-03-2006, 20:58
آقا پيمان عزيز !
ويروسي بود ديگه ! آقا ولش كن كسي كه طالب باشه ويروس و اينا سرش نميشه ! ( لطفا ادامه نده )
من هنوز مي خوام روي قفل نسل جوان كار كنم ، تا جايي كه بتونم پيش مي رم و البته هر چي دستگيرم شد را خدمتتون تقديم مي كنم !
باور كن براي رايت اونها هيچ تنظيم خاصي نيست ! اون روش ها كه من گفتم را امتحان كرديد ! فقط بايد بذاري بدسكتور را بخونه ! همين !
احسان خان !
شما هم كه كم پيدا هستي !
راستي براي عكس توي امضات ، لينك هم بذار ( مثل من )
با تشكر ـ مهدي
* SadeGh *
14-03-2006, 21:50
سلام
آقايان متخصص لطفا بفرماييد با اين قفل چه كنم؟
Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
با تشكر از زحمات همگي
موفق و موئد باشيد
سلام
آقا مهدي بي زحمت كمك نماييد
با تشكر
mahdi1535
14-03-2006, 23:34
محض اطلاع دوستان عرض ميكنم
من 5 تا سي دي دارم كه همگي قفل نگهبان داره . ورژنهاي اون به شرح زير هست
.................................................. ......................................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
2005-2003 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF حجم مجازی دارد
NEGGLP.LCK حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
تعداد تراکهای صوتی : 96 تراک
مهم : یک فایل DLL به نام NegGlp.dll داخل سی دی وجود دارد
نمونه قفل : آموزش فیزیک پیش دانشگاهی از شرکت شاد نرم افزار
.................................................. .................................................. ................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Professional Edition Version 1.7
2004-2002 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGADR.ADR
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.VDF
NEGINFO.EXE
NEGPRO.LCK حجم مجازی دارد
NEGPRO.VAR
سی دی Autorun ندارد وفقط سی دی را برای چک کردن قفل میخواد
فایل DLL ديده نميشه
تعداد تراکهای صوتی : 99 تراک
نمونه قفل Effects Pedia
.................................................. .................................................. ....................
قفل نگهبان ورژن : 2003 -2002 Negahban Cd-Lock SuperPro Edition
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.VDF حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
NEGSPR.LCK حجم مجازی دارد
سی دی Autorun نداره وفقط سی دی را برای چک کردن قفل میخواد
فایل DLL ديده نميشه
تعداد تراکهای صوتی : 5 تراک
نمونه قفل : Video Pedia سی دی 800 مگا بایتی
.................................................. .................................................. .......................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 2.3
2004-2003 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.VDF
NEGGLP.LCK حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
تعداد تراکهای صوتی : 96 تراک
نمونه قفل: مجموعه سی دی Everex شامل دو سی دی
مهم : مجموعه Everexشامل دو سی دی هست که داخل سی دی 1 اون فایل DLL Unpack شده
ولی داخل سی دی 2 اون یه فایل DLL به نام NEGGLPSH.DLL به همراه یک فلیل به نام NEGGLPSH.LBL وجود داره
ظمنا نوع قفل هر دو سی دی فرقی نداره
.................................................. .................................................. .......
قفل نگهبان ورژن : 2003-1998 Negahban Cd-Lock Standard Edition
فایلهای پوشه LOCK.CD!
Negahban.LcK
NegInfo.EXE
NegStd.BIN
NegStd.Lck حجم مجازی دارد
NegStd.Trk
تعداد تراکهای صوتی : 5 تراک
هیچ فایل DLL دیده نمیشود
نمونه قفل :Photo Object
تمامشون به راحتي قابل كرك بايد باشه
من ندارمش . اگه داشتم شايد يه كاري ميكردم
mohammad_h
15-03-2006, 09:52
سلام
من قفل سی دی های نسل جوان رو فقط در 3 (سه) دقیقه شکستم.
البته با استفاده از کلون ورژن قدیمی و یک پرو فایل که در صفحات قبل موجود میباشد.
اسم پروفایل هم Negahban.ccp هست.
Peyman khatar جان اگه پیدا نکردی بگو تا برات آپلود کنم.
mehdi_7070
15-03-2006, 09:53
با عرض سلام ...
خدمت تمام دوستان كه درباره قفل نگهبان پرسيده اند :
من تا به حال روي قفل نگهبان كار نكرده ام ! علتش هم اين است كه تا به حال به جز يك بار اين قفل را نديده ام !
چيزي را هم كه نديده ام نمي توانم قفلش را بشكنم ! نه تنها من بلكه هيچ كس حتي soda هم نمی تونه کرک کنه !
Isaaaac عزیز شاید بتونه به شما کمک کنه ، البته یه مقاله هم نوشته که همه را گذاشت سر کار !!!
البته خیال نکنید که قفل نگهبان قفل قوی ای هست ! نه ... فقط ما دسترسی نداریم . مطمئن باشید اگه داشتیم ، ترتیب اون را هم می دادیم !
mehdi_7070
15-03-2006, 09:55
آقا محمد !
قبلا هم من خدمت ایشون عرض کردم که با clone 2.5 این کار را کردم ! اما ایشون پی حرف نمی رند !
در ضمن من حتما امتحان می کنم ، چون شما از پروفایل قفل نگهبان استفاده کرده اید !
با تشکر ـ مهدی
mohammad_h
15-03-2006, 10:57
آقا مهدی میتونم آموزش تصویری بزارم
دوستان سلام
اقا مهدي نمي دونم چه جوري اگه ميشه برام پيغام خصوصي بده.
دوستان فقط در هنگام رايت سي دي ها به فكر توليد كننده آن نيز باشيد
ممنون
mehdi_7070
15-03-2006, 15:02
سلام
آقا مهدی میتونم آموزش تصویری بزارم
خوب بذار ! چرا به من مي گي !
اقا مهدي نمي دونم چه جوري اگه ميشه برام پيغام خصوصي بده.
من چي را توضيح بدم ؟!!
دوستان فقط در هنگام رايت سي دي ها به فكر توليد كننده آن نيز باشيد
چشم !
mohammad_h
15-03-2006, 15:16
بازم سلام ...
آقا محمد گل !
من زياد با اين برنامه كار نكردم ، اما فكر كنم اين خطا مربوط به فايل cue استفاده شده شما باشه !
خودم اكثر وقت ها اول با IsoBuster يه دونه iso درست مي كنم و بعد با خودش اون را cue مي كنم ( تبديل فرمت )
شما امتحان كن ، احتمالا مال همون هست !
با تشكر ـ مهدي
آقا مهدی با ایزو باستر که نمیشه ایمیج ایزو درست کرد!
من همه منوهاش رو زیر و رو کردم اما نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
mehdidll
15-03-2006, 16:32
سلام دوستان
بالاخره راهي براي سيو كردن فيلم هاي نسل جوان پيدا كردم
اين راه بسيا ساده است و خوبيش اينكه حجم مجازي فايل از بين ميرود و لي نه به آن مقدار مثلا اگر 2 گيگ حجم فايل است
با اين روش شما هم كل فيلم را فقط با حجم 500 مگ ذخيره ميكنيد و سپس ب يگ برنامه ديگر پسوند آن را تغيير داده وفايل را فشرده ميكنيد
چون پسوند فايل avi است خوب بريم سر اصل مطلب اولا از آقا مهدي كمال تشكر رو دارم كه اين روش رو براي ديدن فيلم ها گفتند و لي من بر آن شدم كه چگونه فيلم ها رو
توي هارد كپي كنم وخوب موفق هم شدم . من اول از همه توي آدرس بار ماي كامپيوترمسيري رو كه آقا مهدي گفتند تست كردم ولي از اونجا نميرفت نميدنم علت چي بود؟!!
و بعد توي run كه آقا مهدي گفته بودن تست كردم و درست شد و فيلم ها نمايان شد ولي هر فيلم حجمي حدود 1.5 گيگ داره كه غير قابل كپي هست (كپي هم نشد )
بعد اومدم اين مسير رو توي فاير فوكس زدم (فرقي نداره هر مروگري باشه) و اسم يكي از فايل ها رو هم ذكركردم مثلا
S:\nj\video\4.avi و بعد پنجره ذخيره كردن فايل تو فاير فوكس اومد و بنده هم فايل رو ذخيره كردم و خوب فاير فوكس هم فقط همون فيلم رو ذخيره كرد و
از حجمك مجلزي خوشبختانه صرف نظر ميكنه و يه 30ثانيه يبيشترطول نمي كشه و فايل ذخيره شد ولي بازم حجمش خيلي بود 500 مگ بعد با يه برنامه پسوند اونو
رئ تغيير دادم هر چند يه خورده كيفيت اومد پايين ولي خوبيش اين بود كه شد 9 مگ
خوب اميدوارم استفاده كرده باشيد مهدي جان به مقالت هم اين رو اضافه كن فكر كنم بدرد بخوره
يكي واسه قفل نگهبان يه كاري بكنه اعصابمو بد جور خر د كرده ممنون دست سودا رو مي بوسه
حق نگهدارتون
IRANI118
15-03-2006, 16:57
سلام
بچه ها يه چيزي بگم در مورد اين آموزش شكستن قفل نگهبان اين روش ها همشون به نوعي مشكل دارن يا موقع رايت مورد داره يا موقع اجرا حالا كفتون بريد !
mehdi_7070
15-03-2006, 18:44
محمد آقا !
شرمنده ، دیگه اسم ها را هم قاطی کردم ...
با UltraISO
mehdi_7070
15-03-2006, 18:47
آقا مهدي گل !
من هنوز تست نكردم ... اگه برنامه آخري را هم معرفي كني كه ديگه خيلي عالي هست .
از اين بابت هم خيلي خيلي ممنون ...
حتما اين را به مقاله نسل جوان اضافه مي كنم . انشاالله يه سري چيز ديگه پيدا كنيم و روز عيد ارائه بديم ..
با تشكر ـ مهدي
mahdi1535
16-03-2006, 19:02
سلام
من قفل سی دی های نسل جوان رو فقط در 3 (سه) دقیقه شکستم.
البته با استفاده از کلون ورژن قدیمی و یک پرو فایل که در صفحات قبل موجود میباشد.
اسم پروفایل هم Negahban.ccp هست.
Peyman khatar جان اگه پیدا نکردی بگو تا برات آپلود کنم.
با عرض سلام
سر سخت ترين قفل از محصولات نسل جوان مربوط ميشه به مجموعه كليپ ساز
آيا شما ياكسي ديگه تونسته قفل اين سي دي را بشكنه
اگه جواب مثبته روش شكستن اون رو بگيد
با تشكر ...............
.... يكي واسه قفل نگهبان يه كاري بكنه اعصابمو بد جور خر د كرده ممنون دست سودا رو مي بوسه
حق نگهدارتون
سلام عزيز
ما كه كاره اي نيستيم ولي اگه خواستي سي دي برام بفرست ( تو پيغام خصوصي آدرس ميدم بهت ) تا ببينيم ميتونم كاري انجام بدم يا نه
يه سوال
محصولات نسل جوان Activation Code مي خواد ؟
يا مشكل فقط با كپي كردن حل مي شه ؟
mohammad_h
17-03-2006, 11:01
با عرض سلام
سر سخت ترين قفل از محصولات نسل جوان مربوط ميشه به مجموعه كليپ ساز
آيا شما ياكسي ديگه تونسته قفل اين سي دي را بشكنه
اگه جواب مثبته روش شكستن اون رو بگيد
با تشكر ...............
سلام
من این محصول نسل جوان رو ندارم.ولی کارگاه میکس 3 و آموزش میکس و مونتاژ کارگاه میکس 3 رو دارم که هردو یک نوع قفل داشتند.شما با همون پرو فایلی که گفتم امتحان کن شاید جواب بده.
يه سوال
محصولات نسل جوان Activation Code مي خواد ؟
يا مشكل فقط با كپي كردن حل مي شه ؟
Isaaaac جان
نه. فقط مشکل کپی کردنشون هست.
mehdi_7070
17-03-2006, 11:08
سلام
mahdi1535 جان !
شما بگو قفلش چه مدلياس ؟! در ضمن قفلهاش همه مثل هم هست !
Isaaaac عزيز !
نرم افزارهاي جديدش اين جوريه !
مثلا php nuke ... اما گفتم که میشه فیلم هاش را دید !
اصل هم فیلم هست دیگه !
قرار بود سودا کرک کنه ، اما ... ( به دستشون نرسید ! )
mahdi1535
17-03-2006, 11:35
با سلام
من تموم محصولات نسل جوان رو تا حالا تونستم بشكنم ولي سي دي كليپ ساز جزو
جديدترين هست كه همين امسال توليد شده خيلي سر سخت تر از بقيه محصولاتشه
با ورژنهاي مختلف كلون . بليند رايت امتهان كردم ولي اتورانش اجرا نميشه
شايد تنظيمات حرفه تري در مورد كلون بايد به كار برد .
تنظيمات كلون بايد چه جوري باشه كه تمام محتويات سي دي اعم از بد سكتو ر و غيره را بخونه
اگه امكان داره يكي يه زحمت بكشه يه كمي در مورد تنظيمات حرفه اي كلون توضيح بده
armin_goooodboy
17-03-2006, 11:43
سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام واسه قفل گذاشتن رو سی دی
که هم کار باهاش ساده باشه
و هم توسط افراد معمولی شکسته نشه
دیگه شرمنده که صفحه های قبل رو ندیدم
آخه 130 صفحه شده این تاپیک ماشاالله
اگه لینک دانلود به همراه کرک رو لطف کنید ممنون میشم
مرسی
mehdidll
17-03-2006, 17:48
سلام دوستان
مهدي جان برنامه آخري همون Move maker خود ويندوز اكس پي هست
سودا جان آدرس بده ببينم ميتونم اينا رو هم مثل .. گم و گور كنم يا نه (شوخي كردم) آدرس بده اگه شد من مي فرستم تا دوستان ديگه از دست اين قفل نگهبان هم خلاص بشن
ممنون
mehdidll
17-03-2006, 17:49
سلام دوستان
سودا جان آدرس بده تو ببينم ميتونم اينا رو هم مثل .. گم و گور كنم يا نه (شئخي كردم) آدرس بده اگه شد مني فرستم تا دستان ديگه از دست اين قفل نگهبان هم خلاص بشن
ممنون
IRANI118
17-03-2006, 17:51
سلام
بچه ها تا حالا كسي سي دي ويرنگر فوق حرفه اي از شركت عصر ارتباط رو كپي كرده قفلش خيلي شبيه سي دي گاردين هست البته تراك pregap هم داره با كلون 3 ايميج گرفتم دوساعت كشيد كه ايميج بگيره ولي اميج كه تموم ميشه تو درايو مجازي كه ميارمش هيچي توش نيست يكي يه كمكي كنه بلين رايت هم همچنين
خيلي ممنون
Irani118
مهم نيست كه تو درايو مجازي باز بشه اما اگه با كلون ايميج گرفتي با درايو مجازي كلون احتمالا باز ميشه
persiankitty
17-03-2006, 19:38
سلام
بچه ها تا حالا كسي سي دي ويرانگر فوق حرفه اي از شركت عصر ارتباط رو كپي كرده ...
اسمش ترسناك بود , كسي جرات نكرده كپيش كنه!
mahdi1535
17-03-2006, 19:43
با سلام
آقا یه امیج ازیک سی دی با قفل نگهبان ورژن Edition Plus Version 3.0 Negahban Cd-Lock Golden
گرفتم البته یه فایل DLL به نام NegGlp.dll هم تو سی دی هست . این امیج گرفته شده
به راحتی تو درایو مجازیهای مختلف کار میده ولی وقتی که روی سی دی رایت میکنم
تو اکثر درایوها کار نمیده و فقط تو یکی دو درایو کارمیده .
کسی نمیدونه که علت چیه ؟ .................................................. ................
آقايان Kitty-mehdi_7070-soda لطفا جواب بديد .چون كنجكاو شدم كه علت چيه
mehdi_7070
17-03-2006, 20:38
سلام ...
mahdi1535 جان !
شما اون را با ISOBuster يه نگاهي بكنيد ، ببينيم چي تغييراتي كرده ! ( قفل نسل جوان )
در ضمن من هم با UltraISO امتحان كردم جواب داد !
در clone هم گزينه Intelligent Bad Sectors را انتخاب كردم !
armin_goooodboy عزيز !
اگه نگاهي مختصر به حداكثر 9 صفحه پيش بكني و فايلهاي pdf را دانلود كني ، راحت تري !
در ضمن هر نرم افزاري سايت برنامه اش را قرار داديم و كركش هم اگه داشتيم بهت مي دم و اگه نبود درخواست بده !
IRANI118 جان !
شما با ورژن هاي پايين تر امتحان كن !( clone ) در ضمن حتما روي سي دي هم رايت كن !
من اين را ندارم !
mehdi_7070
17-03-2006, 20:42
سلام ...
مهدي عزيز !
راستي مگه تو آدرس را نداري ؟!
آقا mahdi1535 عزيز
من كه گفتم تا حالا روي نگهبان كار نكردم !
شما اون فايل dll را بذار شايد بشه كرك كرد !
در ضمن حتما اسم سي دي را بگو !
persiankitty
17-03-2006, 21:50
با سلام
آقا یه امیج ازیک سی دی با قفل نگهبان ورژن Edition Plus Version 3.0 Negahban Cd-Lock Golden
گرفتم البته یه فایل DLL به نام NegGlp.dll هم تو سی دی هست . این امیج گرفته شده
به راحتی تو درایو مجازیهای مختلف کار میده ولی وقتی که روی سی دی رایت میکنم
تو اکثر درایوها کار نمیده و فقط تو یکی دو درایو کارمیده .
کسی نمیدونه که علت چیه ؟ .................................................. ................
آقايان Kitty-mehdi_7070-soda لطفا جواب بديد .چون كنجكاو شدم كه علت چيه
سي دي اصلي رو توي اين درايوهايي كه كار نميده تست كردي ؟
علت ميتونه اين باشه كه درايوهاي مجازي فوق العاده استاندارد پياده سازي شدند اما درايوهاي واقعي هر كدومشون يك جوري كار ميكنه.
اولا با چي رايت كردي ؟
ثانيا با چي Image رو درست كردي ؟
ثالثا اسم نمونه اي كه روش كار كردي چي بوده ؟
mahdi1535
17-03-2006, 23:17
با عرض سلام
من اون امیج را با کلون گرفتم وبا همون کلون هم رایت کردم ولی وقتی دیدم که به این صورت هست
اومدم اون امیج را با تمام برنامه های رایج رایت , رایت کردم حتی اون امیج را با برنامه ultra iso
به امیجهای دیگه هم تبدیل کردم ولی نشد خلاصه همه کار کردم ولی نشد .
اسم سی دی هم فیزیک 1و2 پیش دانشگاهی از محصولات اخیر شاد نرم افزار هست
سی دی هم نقره ای نیست
سلام دوستان
سودا جان آدرس بده ببينم ميتونم اينا رو هم مثل .. گم و گور كنم يا نه (شوخي كردم) آدرس بده اگه شد من مي فرستم تا دوستان ديگه از دست اين قفل نگهبان هم خلاص بشن
ممنون
من كه گفتم پيغام خصوصي بده عزيز من
اونجا باهم صحبت ميكنيم
يا اگه خواستي تو چت
* SadeGh *
18-03-2006, 00:16
سلام
آقا اين DLL كه مي فرماييد كجا است؟
من يه سي دي دارم كه با قفل Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 محافظت شده و فايلهاي زير در شاخه LOCK.CD! وجود دارد...
NEGAHBAN
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF
NEGGLP.LCK
NEGINFO.BAT
آيا اين DLL گفته شده درون يكي از اين فايلها است؟
اگر هست با چه برنامه اي مي شود آنها را باز كرد؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
Dll درون پوشه !Lock.CD نيست عزيز
تو ريشه سي دي بايد باشه
mehdi_7070
18-03-2006, 10:14
با عرض سلام
من اون امیج را با کلون گرفتم وبا همون کلون هم رایت کردم ولی وقتی دیدم که به این صورت هست
اومدم اون امیج را با تمام برنامه های رایج رایت , رایت کردم حتی اون امیج را با برنامه ultra iso
به امیجهای دیگه هم تبدیل کردم ولی نشد خلاصه همه کار کردم ولی نشد .
اسم سی دی هم فیزیک 1و2 پیش دانشگاهی از محصولات اخیر شاد نرم افزار هست
سی دی هم نقره ای نیست
سلام !
شما يه مشخصاتي از قفل بده ...
mehdi_7070
18-03-2006, 10:16
يعني همه نسخه هاش اين dll را داره ديگه !
خوب شايد توي محل نصب برنامه هم باشه !
* SadeGh *
18-03-2006, 11:29
سلام
آقا اين DLL كه مي فرماييد را بنده پيدا نكردم. تو ريشه سي دي نيست در ضمن برنامه به صورت اتوران است و نصبي نيست و فايلي را بر روي هارد كپي نمي كنه.
راستي با كلون 2.2 ايميج گرفتم ولي وقتي مي خوام رايتش كنم اين پنجره نمايان مي شود.
لطفا بفرماييد كدام گزينه را انتخاب كنم.
با تشكر از زحمات شما.
موفق و موئد باشيد.
persiankitty
18-03-2006, 12:20
سلام
لطفا بفرماييد كدام گزينه را انتخاب كنم.
مسلما"
Keep TOC as source write till end of image
همون گزينه اول
h_radnoosh
18-03-2006, 13:01
سلام من با کلون 2.5 ایمیج می گیرم و سر 80 درصد گیر میکنه.
با ایزو بوستر دو نوع ترک از 20 نوعش باز می شه یکی همه انگار caps lock خاموشه و بدون حجم مجازی که به راحتی با ایزو بوستر کپی میشه و بعدی همه انگار caps lock روشنه وبا حجم مجازی.
با بلایند و الکل سیستم قفل می کنه و با کلون تا 80% دیگه نمی ره.
اگه با ایزو بوستر کپی کنم وقتی اتوران اجرا میشه خطا میاد و ریستارتم می کنه.
فکر کنم اورجینال بودن را چک می کنه.
این مال قفل آموزش فتوشاپ 8 از شرکت پویش بود.
mehdi_7070
18-03-2006, 16:16
با عرض سلام خدمت همه دوستان و همراهان !
راستش چند روزي بود احساس كردم كه اين تاپيك غير فعال شده .
بعد ياد اولين مقاله Isaaaac افتادم ، و يادم اومد كه توش سوالي پرسيده بود ...
امروز دوباره اون مطالب را مرور كردم و اون را حل كردم !
البته جنبه آموزشي هم داره ...
نام مقاله : متفاوت بودن نام فايل در ISO و Joliet
اميدوارم بدردتون بخوره !
mehdi_7070
18-03-2006, 16:18
راستي براي كپي كردن فيلم هاي نسل جوان يك برنامه بدربخور پيدا كردم كه كاهش كيفيت هم نداره !
البته كارش چيز ديگه هست ، اما اين كار را براي ما انجام مي ده .
حجم : 9 كيلوبايت
باتشكر ـ مهدي
mehdi_7070
18-03-2006, 16:34
سلام من با کلون 2.5 ایمیج می گیرم و سر 80 درصد گیر میکنه.
با ایزو بوستر دو نوع ترک از 20 نوعش باز می شه یکی همه انگار caps lock خاموشه و بدون حجم مجازی که به راحتی با ایزو بوستر کپی میشه و بعدی همه انگار caps lock روشنه وبا حجم مجازی.
با بلایند و الکل سیستم قفل می کنه و با کلون تا 80% دیگه نمی ره.
اگه با ایزو بوستر کپی کنم وقتی اتوران اجرا میشه خطا میاد و ریستارتم می کنه.
فکر کنم اورجینال بودن را چک می کنه.
این مال قفل آموزش فتوشاپ 8 از شرکت پویش بود.
دوست عزيز !
دقت كن ، يك بار بر اساس ISO شما ديده ايد و يك بار Joliet .... اين كه ميگي caps lock و ... به خاطر وجود دو نوع سيستم فايلهاست !
احتمالا ترك ها كپي نميشند ! شما يك تصوير از ISOBuster بذار ، تا بفهميم جريان چيه ؟!
راستي چقدر صبر كردي و بعد مي گي ديگه نمي ره :blink:
peyman khatar
18-03-2006, 17:03
با سلام به همه
اينم يه برنامه براي تشخيص قفل سي دي ها
__________________________________________________ _______________
سلام
بچه ها يه لودر براي بازي كانتر استرايكي ساختم كه بعضي ها ميگن هنوز تو كامپيوترشون قفلش شكسته نشده
اين فقط مخصوص اوناست
مهدي جان شما هم كه ميگفتي امتحان كن
اين ديگه جواب نده خودكشي ميكنم
mehdi_7070
18-03-2006, 20:33
mehdi_7070
عالي بود
سلام استاد !
واقعا خوشحالم كه نظر شما اين هست !
اميدوارم شاهد حضور شما باشم !
راستي درباره ASPI و Pregap اگه ميشه برام توضيح بده !
و سوال ديگه اينكه چه طور ميشه حجم يك فايل ميشه 8 گيگابايت ؟!
منتظرم استاد ...
mehdi_7070
18-03-2006, 20:43
با سلام به همه
اينم يه برنامه براي تشخيص قفل سي دي ها
__________________________________________________ _______________
سلام
من اين برنامه را قبلا ديده بودم !
زياد چيز جالبي نيست ...
mahdi1535
18-03-2006, 23:21
این هم لینک دانلود فایل DLL قفل نگهبان ورژن Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
NegGlp.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين فايل مربوط ميشه به سي دي فيزيك 1و2 پيش دانشگاهي از شركت شاد نرم افزار براي دريافت اطلاعات دقيقتر به پست 1273 اون نمونه قفلا اولي يه نگاهي بندازيد اگه سوالي بود بگيد
ببينم چي كار ميكنيد آقايان Mehdi_7070 - Soda - Kitty و..............
با تشكر فراوان ....................
mehdi_7070
19-03-2006, 00:02
آقا من را وسط نيار !
من كرك بلد نيستم !
persiankitty هم احتمالا !
persiankitty
19-03-2006, 04:09
این هم لینک دانلود فایل DLL قفل نگهبان ورژن Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
NegGlp.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين فايل مربوط ميشه به سي دي فيزيك 1و2 پيش دانشگاهي از شركت شاد نرم افزار براي دريافت اطلاعات دقيقتر به پست 1273 اون نمونه قفلا اولي يه نگاهي بندازيد اگه سوالي بود بگيد
ببينم چي كار ميكنيد آقايان Mehdi_7070 - Soda - Kitty و..............
با تشكر فراوان ....................
از اينكه فايل را فرستاديد ممنونم. اما نگهبان نيازي به DLL ندارد. همه عمليات آزمايش قفل با فايل انجام مي شود كه توسط FileMon قابل بررسي است. اين ويژگي باعث شده كه اين قفل بر خلاف ديگر سيستم هاي موجود بدون نياز به دسترسي Admin يا وجود ASPI در هر سيستمي اجرا شود. علاقه اي به Crack ندارم.
يعني چي نيازي به دي ال ال ندارد ؟
منظور اون بنده خدا اينه كه براي چك كردن قفل توابع لازم داخل همين دي ال ال نوشته شده حالا اون توابع هر چي ميخواد باشه
راستي كسي اون فايل رو كه براي بازي كانتر استرايك 1.8 فارسي گذاشتم امتحان نكرد ؟
راستي مهدي جان من فايلتونو دانلود كردم و كار كركش هم تموم شده هست ( تا حدود زيادي ) . البته كاش سي دي شو داشتم تا اين تا حدودي داخل پرانتز از بين ميرفت . در هر صورت فعلا كارش رو متوقف كردم تا برم سراغ بدبختيام . امشب سعي ميكنم كارشو تموم كنم و فايلو آپلود كنم . تا بعد
* SadeGh *
19-03-2006, 17:28
سلام
اين Dll را از كجا پيدا كنم؟
لطفا كمك كنيد
mahdi1535 جان سلام
من اين دي ال ال رو تقريبا تمومش كردم ولي براي كرك حتما لازمه كه سي دي هم باشه
حالا اين چند تا سي دي كه معرفي كرديد آيا همشون از اين نسخه دي ال ال كه آپلود كرديد استفاده مي كنند ؟
اگه اينطوره اگه يه سي دي هم بدستم برسه كار حله و ميتونيد كركشو تحويل بگيريد
ميتونيد در اين مورد تو پيغام خصوصي باهام صحبت كنيد
mahdi1535
20-03-2006, 00:07
با سلام
نه عزيزم تمام سي دي هاي با قفل نگهبان اين فايل dll را ندارند به همون تاپيك
كه 5 تا سي دي شو معرفي كردم يه نگاهي بنداز اونجا گفتم كه كدوم فايل dll
دارند . در ضمن يكي از اون سي دي ها بود كه سي دي اول اون هيچ فايلdll
نبود ولي وقتي كه رايت ميكردم ميگفت كه فايل dll را نميتونه پيدا كنه . يعني ميشه كه اون فايل در بعضي
سي دي ها مخفي باشه ؟
من امیج اونو که تو درایو مجازی کار میده وقتی روی سی دی رایت میکنم در بعضی از درایوها کار میده ودر بعضی نه
وقتی سی دی توی اون درایوی که کار نمیده باشه و با Iso Buster بازش کنی در قسمت Iso اون
در کنار تمام پوشه ها یه علامت + قرمز رنگ هست در صورتی که وقتی همون سی دی را تو اون درایو
که کار میده با Iso Buster باز میکنم هیچ علامتی وجود نداره . کسی میدونه که علت چیه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------
يكي بگه كه اصلا اين فايل dll ربطي به چك كردن قفل سي دي داره يا نه ؟
با سلام من محمد دانشجوی سال آخر پزشکی هستم و تازه با این سایت آشنا شدم .من یک آموزش زبان انگلیسی از شرکت نوین پندار دارم که قفل نگهبان 2.3 روی اون هست و با انواع نرم افزارها و تمام کلون سی دی ها امتحان کردم که نشکست و تنها با CD R Diagnostic تونستم فايل ها ي مخفي را ببينم و كژي كنم.اتو ران برنامه را به ريشه انتقال دادم و تغييراتي روي اون انجام دادم تا اينكه اجرا شد.تنها مشكلم اينه كه روي هر ويندوز براي بار اول پس از نصب پيغام please insert original CD را دارم وپس از گذاشتن سيدي اصلي در دفعات بعد با سيدي كرك شده هم مي تونم برنامه را اجرا كنم .....لطفا هر كس مي تونه كمكم كنه كه قضيه حيصيتي هستش.هر كس كه ميتونه آدرس EMail بده تا فايل dll و autorun را براش بفرستم.
* SadeGh *
20-03-2006, 01:41
سلام
سي دي كه با cd cops 2.10 محافظت شده را چگونه مي توان كپي كرد؟
با تشكر
darab171
20-03-2006, 03:37
با سلام از كجا ميتوان نرم افزار Tz Executable Protector Xpress كرك شده را دانلود كرد من نسخه4.0.1 را دارم ولي شماره سريال نصب را ندارم لطفا راهنمايي بفرماييد .
ببين با اين كارت را مي فته
Serial: TZEPXPRESS_VERSION_4.0.1_ZMC
با سلام
نه عزيزم تمام سي دي هاي با قفل نگهبان اين فايل dll را ندارند به همون تاپيك
كه 5 تا سي دي شو معرفي كردم يه نگاهي بنداز اونجا گفتم كه كدوم فايل dll
دارند . در ضمن يكي از اون سي دي ها بود كه سي دي اول اون هيچ فايلdll
نبود ولي وقتي كه رايت ميكردم ميگفت كه فايل dll را نميتونه پيدا كنه . يعني ميشه كه اون فايل در بعضي
سي دي ها مخفي باشه ؟
من امیج اونو که تو درایو مجازی کار میده وقتی روی سی دی رایت میکنم در بعضی از درایوها کار میده ودر بعضی نه
وقتی سی دی توی اون درایوی که کار نمیده باشه و با Iso Buster بازش کنی در قسمت Iso اون
در کنار تمام پوشه ها یه علامت + قرمز رنگ هست در صورتی که وقتی همون سی دی را تو اون درایو
که کار میده با Iso Buster باز میکنم هیچ علامتی وجود نداره . کسی میدونه که علت چیه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------
يكي بگه كه اصلا اين فايل dll ربطي به چك كردن قفل سي دي داره يا نه ؟
سلام
ميدونم كه همه اينو ندارن
اگه اشتباه نكرده باشم شما بودي كه 3 تا سي دي معرفي كردي كه اين دي ال ال رو دارن و بعد اين دي ال ال رو آپلود كردي ؟
منظورم اين بود كه هر 3 تا سي دي اينو دارن ؟
اگه دارن 1 دونه رو برام بفرستين حله
peyman khatar
20-03-2006, 10:47
با سلام خدمت همه
------------------------
كسي در مورد رايت سي دي مترجم پارس اطلاعي نداره ؟؟ اشتباه نكنيد كرك دارم رايت نمي شه . ايميج مي گيره و لي كار نمي كنه
---------------------------------------------------------
مهدي 707جان
براي ايميجگرفتن از سي دي هاي نسل جوان از الترا ايزو هم ميشه استفاده كرد و آيا ايميج كار مي كنه يا نه ؟؟؟!!!
-------------------------------------------------------
يكي لينك خود برنامه رو بده Tz Executable Protector Xpress
ممنون .. من دارم ولي نسخه سه رو با اين فرق فوكوله
------------------------------------------------------
peyman khatar
20-03-2006, 10:55
راستي دوستان
اين يه برنامه CLONY XXL براي اسكن قفل سي دي و شناسايي اونها
لينك دانلود
-----------------------------------------------
فعلاً باي
masoudkhsh
20-03-2006, 11:26
پيمان جان من مترجم پارس 2.1 البته تخصصي شو دارم اما ديسكتش بد سكتور ميده
دوستان لطف كردند و ديسكت نسخه عمومي اين ورژن رو برام رفستادند اما به درد من نمي خوره
آيا كركي در اين رابطه داري؟
يا مستر ديسك اين ورژن البته تخصصي.
با تشكر
masoudkhsh
20-03-2006, 11:28
راستي پيمان جان
مثل اينكه مي خواي لينك كرك نرم افزارهاي ايراني رو تو سايتت بذاري
مواظب باش شركت هاي ايراني ازت شكايت نكنن برات درد سر بشه
موفق باشي عزيز
masoudkhsh عزيز
لطفا 2 تا پست پشت سر هم نده
ميتوني از دكمه ويرايش استفاده كنني . ممنون از اينكه توجه ميكني .
همينطور پيمان عزيز دوست خوبم . قربانتان سودا
nader_shakeri
20-03-2006, 12:06
اين ضد رايت كردن سي دي ها vcd رو هم قل مي كنه
nader_shakeri
20-03-2006, 12:09
ببخشد nesta با شما هستم آيا سد دي هاي vcd رو هم مي شه از اين طريق رايت كرد
جناب nader_shakeri اطفا 2 تا پست پشت سر هم نديد . ممنون
ميتونيد از دكمه ويرايش استفاده كنيد . با تشكر از توجهي كه ميفرمائيد
* SadeGh *
20-03-2006, 12:55
سلام
سي دي كه با cd cops 2.10 محافظت شده را چگونه مي توان كپي كرد؟
با تشكر
سلام
كسي نيست كمك كنه؟
موفق و موئد باشيد
masoudkhsh
20-03-2006, 13:46
چشم دوست من
اما من مبتديم زياد سخت نگير
mehran20
20-03-2006, 14:54
کسی اینجا برنامه pc Guard رو با کرک نداره
به نظر من بهترینه
روی برنامه قفل میزاره و کد اکتیو می خواد حتی اگر برنامه مال خودتون نباشه می تونید روش قفل بزارید
mehdi_7070
20-03-2006, 15:14
مهران جان !
شما ببين اين كار ميده :
mehdi_7070
20-03-2006, 15:35
سلام ...
بابت اينكه توي انجمن بودم و پست ندادم ببخشيد !
در مورد نسل جوان ، عرض كنم كه فعلا خونه تكوني نذاشت بنويسم !
از soda تشكر مي كنم كه واقعا جزو بهترين اعضاي اين سايت هستند و ما به وجودشون افتخار مي كنيم . خيلي ممنون كه در غياب من جواب دوستان را داديد .
medicin جان !
من كه گفته ام روي نگهبان كار نكرده ام ...
اسم سي دي چي هست !
اگه exe و dll را همين جا بذاري ، soda مي تونه كرك كنه .
* SadeGh * جان !
مربوط به كدوم سي دي هست و چه تفاوتي با ورژن هاي قبلي داره !
شما با كدوم نرم افزارها تست كرديد اون را ؟!
پيمان گل !
من در مورد مترجم پارس اطلاعي ندارم . اما مي دونم يكي ديگر از روش هاي كرك كردن اين هست كه اول روي يك كامپيوتر نصب بشه ، بعد همراه ويندوز ايميج گرفته شود ... همين !
آقا ديگه اسم ما را درست بنويس .... شما بگو مهدي ! اين 707 ديگه كيه !
php nuke نسل جوان را من با UltraISO ايميج گرفتم و توي درايو مجازي كار داد ...
TZ Executable Protector Xpress توي سايتش لينك دانلود هست . اگه پيدا نكردي بگو تا برات آپلود كنم .
از بابت CLONY XXL خيلي ممنون ... ولي فكر كنم خيلي تكراري باشه ... نه ؟!
masoudkhsh جان !
من يه ايميج از ديسكت قفل تخصصي پارس را دارم . از pcseven گرفتم . نياز داشتي بگو تا برات بذارم .
بعد اينكه پيمان جان براشون دردسر پيدا نميشه . چون اولا كرك مال خودش نيست . بعد تازه كركر را هم كاريش ندارند . به هر حال شايد يه اتفاقي برامون پيش بياد كه مثل امپراتور بيان جمعمون كنند . خيلي ممنون از دلسوزيتون .
nader_shakeri جان !
من كه متوجه نشدم . nesta اين ورا نيست . بهش pm بزن .
با تشكر ـ مهدي
IRANI118
20-03-2006, 16:16
الته من يه چيزي عرض كنم در مورد اين قفل نگهبان كه فقط كپپيش رو همه درايوا كار نميكنه در حالي كه اورجينالش اين طوري نيست
بعدش اين سي دي ويرانگر فوق حرفه اي روكسي داره اجرا كه ميشه ميگه كه اين سيدي مجهز به قفل هوشمند محافظ بوده ودر صورت كپي كردن قفل به طور اوتوماتيك فعال شده وسخت افزار رو از بين ميبره اصلا همچين چيزي ميشه؟
در ضمن آقا مهدي 7070اون اميج مال تخصصي رو بذاري خيلي ممنون ميشم بعد اين قضيه اميج گيري با ويندوز چيه؟
خيلي ممنون
masoudkhsh
20-03-2006, 17:04
يكي از دوستان نرم افزار copy xxl رو در اين تاپيك براي شناسايي نوع قفل معرفي كردند اما به زبان انگليسي نيست
اگه ممكنه يه توضيح راجع به طرز كار آن و آموزش استفاده از اون رو بدين
و راستي
در صورت نداشتن مستر ديسك نرم افزارهايي از اين نوع آيا روشي وجو دارد تا بدون داشتن مستر ديسك نرم افزار رو كامل اجرا كرد؟؟
با تشكر
mehdidll
20-03-2006, 18:26
الته من يه چيزي عرض كنم در مورد اين قفل نگهبان كه فقط كپپيش رو همه درايوا كار نميكنه در حالي كه اورجينالش اين طوري نيست
بعدش اين سي دي ويرانگر فوق حرفه اي روكسي داره اجرا كه ميشه ميگه كه اين سيدي مجهز به قفل هوشمند محافظ بوده ودر صورت كپي كردن قفل به طور اوتوماتيك فعال شده وسخت افزار رو از بين ميبره اصلا همچين چيزي ميشه؟
در ضمن آقا مهدي 7070اون اميج مال تخصصي رو بذاري خيلي ممنون ميشم بعد اين قضيه اميج گيري با ويندوز چيه؟
خيلي ممنون
سلام ايران جان
اين قضيه سيدي هاي ويرانگر كلا الكي و اصلا فكر نكنم همچين چيزي باشه اگه سيدي هاشو داري بده بياد ببينم
ميشه قفلشو شكست يا نه چون فكر كنم قفل زياد خفني نداره همش( ...) اگه سيدي هاشو داري
سيدي هاش مالي هست يا نه مثل ويرانگر قبلي ..!!!!
peyman khatar
20-03-2006, 18:45
با سلام سال نو مبارك اميدوارم تعطيلات به همگي خوش بگذره
مهدي جان !!
از راهنمايي هاتون و كمك به تمام اعضاء واقعاً ممنونم
==============================
soda جان !!
از توجهتون به اين تاپيك كمال تشكر رو دارم
masoudkhsh جان !!
اينم لينك كرك مترجم پارس كليه تخصصها خوش باشي
-------
در ضمن اگه پست قبلي من رو خونده باشيد من گفتم كرك نمي خوام كرك دارم تا دلت بخواد
مشكل من در رايت سي دي مترجم پارس است
اين سي دي از دو سكشن تشكيل شده : كه سكشن اول محتويات سي دي و سكشن دوم يك ترك مي باشد
در هنگام رايت با كلون از همان ابتدا FALID RED مي زند و نمي تواند آن را بخواند
* SadeGh * جان !!
سي دي كه مي خواي كپي كني اسمش چيه ؟؟
شايد كركش رو داشته باشم !!!
masoudkhsh
20-03-2006, 19:49
با تشكر از پيمان و مهدي عزيز
سال خوش و پر بار و پر كركي رو براي همه دوستان اين سايت آرزومندم
راستي يه چيزي يادم اومد كسي كرك سالم گوگل ارث پرو را داره؟
قربون همتون
مسعود
IRANI118
20-03-2006, 20:33
مهدي dllجان ميشكنه ولي خيلي طول ميكشه پسر رايتر! در مياد فقط همون پيامش منو مشكوك كرده
mahdi1535
20-03-2006, 20:57
با سلام
آقا كي سي دي قرمز ورژن 4.3 را قفلشو شكسته . من سي دي يك اونرو شكستم ولي سي دي دو اون را تا ازش
اميج ميگيرم چيزي توش نيست . البته بماند كه اين سي ارزش قفل شكستن نداره .
masoudkhsh
20-03-2006, 21:37
پيمان عزيز من كرك مترجم پارس 2.1 رو خواستم نه 2.5
در هر صورت ممنون
سال نو رو به همه تبريك ميگم
و اميدوارم تو سال نو مشكلي با قفل سي دي نداشته باشيد و كپي رايت رو هم رعايت كنيد
mehdidll
21-03-2006, 08:19
سلام دوستان بنده هم سال نو رو به همه عزيزان تبريك ميگم و سال خوبي رو براتون آرزو ميكنم
ايران جان پس حالا كه شكستي اون پيغام فقط واسه ترسوندن طرفه وگرنه اونا اين قدر حرفه اي نيستن كه باونن همچين كاري كنن
در ضمن سيدي هاش بدرد مي خوره آخه من ميخوام برم بگيرم !!!
كسي كرك كولاك ورژن 4.2 رو نداره پيمان جان اگه داري يه ندايي بده احتياجه يا ورژن همراه با كرك تست شدشو داري بده ممنون ميشم
تعطيلات خوش بگزره
حق نگهدارتون
mehdi_vsgh
21-03-2006, 09:52
سلام كسي ميتونه يه توضيحي در باره روش كار با TZEPXpress بده؟؟؟؟؟؟
peyman khatar
21-03-2006, 11:41
سلام دوستان بنده هم سال نو رو به همه عزيزان تبريك ميگم و سال خوبي رو براتون آرزو ميكنم
ايران جان پس حالا كه شكستي اون پيغام فقط واسه ترسوندن طرفه وگرنه اونا اين قدر حرفه اي نيستن كه باونن همچين كاري كنن
در ضمن سيدي هاش بدرد مي خوره آخه من ميخوام برم بگيرم !!!
كسي كرك كولاك ورژن 4.2 رو نداره پيمان جان اگه داري يه ندايي بده احتياجه يا ورژن همراه با كرك تست شدشو داري بده ممنون ميشم
تعطيلات خوش بگزره
حق نگهدارتون
با سلام به همگي سال نو مبارك
من فقط كرك ورژن 4.1 رو دارم اگه مي خواي بگو تا برات آپلود كنم !! همين
فكر نكنم گير بياري حالا تو آنريل يه سرچ بزن شايد گير آوردي
=====================================
جان masoudkhsh
پيمان عزيز من كرك مترجم پارس 2.1 رو خواستم نه 2.5در هر صورت ممنون
والا من هم دنبال اين كرك گشتم چيزي گيرم نيومد !!؟؟ :rolleye:
اگه گير آوردي ما رو هم خبر كن : يه كرك ديگه هم مال مترجم پارس دارم اما نمي دونم مال كدوم ورژنشه
آقا مهدي عزيز
اگه يه نگاهي به صفحه هاي قبل بكني آموزش كامل اون رو مهدي 7070 گذاشته بود
mahdi1535 با سلام آقا كي سي دي قرمز ورژن 4.3 را قفلشو شكسته . من سي دي يك اونرو شكستم ولي سي دي دو اون را تا ازش اميج ميگيرم چيزي توش نيست . البته بماند كه اين سي ارزش قفل شكستن نداره .
يه پروفايل يكي از دوستان گذاشته بود براي اين سي دي ها خواستي يه ندا بده تا آپلود كنم برات !!؟؟
mehdi_7070
21-03-2006, 12:09
سلام ...
سال نو براي همه قفل شكنان مبارك باد ، با آرزوي سلامتي براي شما و همه قفل گذاران !
يك سري درخواست ها را هم آپلود كردم كه در پست بعدي مي ذارم !
يك سري از جواب ها را دوستان داده اند و نياز به تكرار نيست !
در صورت كپي كردن قفل به طور اوتوماتيك فعال شده وسخت افزار رو از بين ميبره اصلا همچين چيزي ميشه؟
بله ، همچين چيزي امكان داره ! اينها با قرار دادن فايلي در track 0 كه اولين هست ، اين كار را انجام مي دهند . حتي فايلها اين قابليت را دارند كه از اجراي برنامه اي مثل clone cd جلوگيري كنند ! در ضمن امكان فرمت كلي هارد وجود دارد !
قضيه اميج گيري با ويندوز چيه؟
خيلي ساده هست . پارس را روي يك ويندوز مي ريزي . ( در همان درايو ويندوز ) بعد از همان درايو ايميج مي گيري و با نصب همان ايميج ، به همراه ويندوز ، پارس را هم داريد .
از راهنمايي هاتون و كمك به تمام اعضاء واقعاً ممنونم
آقا پيمان شما لطف داريد . كاشكي Isaaaac هم بيشتر به ما كمك كنه !
در ضمن من كه سي ديش را ندارم ، نمي تونم راهنمايي كنم . فقط شما بايد برنامه هاي مختلف با تنظيمات مختلف و ورژنهاي مختلف را تست كنيد .
راستي يه چيزي يادم اومد كسي كرك سالم گوگل ارث پرو را داره؟
جاش اينجا هست ؟!!!! لطفا در انجمن مربوطه مطرح كنيد .
آقا كي سي دي قرمز ورژن 4.3 را قفلشو شكسته .
من تا حالا نديدمش ... ولي پروفايل را برات آپلود مي كنم .
كسي كرك كولاك ورژن 4.2 رو نداره
كركش را من نديدم . امروز يه ندا به unreal مي دم . شايد حواسشون نبوده . شايد هم پيشگام سافت دلشون را بدست آورده !!!
من آموزش قفل گذاري و شكستن اون را برات آپلود كردم !!!
با تشكر ـ مهدي
سلام
دوستان لطفاَ كمي در مورد روش هاي شكستن قفل هاي حجمي توضيح دهيد .
خودم كولن سي دي و بيليند رايت را امتحان كردم جواب نداد
mehdi_7070
21-03-2006, 12:19
اين هم چيزهايي كه قرار بود آپلود كنم ..
آموزش قفل گذاري به وسيله TZ Executable Protector Xpress و شكستن آن
پروفايل جهت كپي قرمز 4.3
ديسكت رشته هاي تخصصي مترجم پارس
با تشكر ـ مهدي
من درگير نرم افزار ترفند ساخت شركت آشيانه هستم اگه كسي تونسته اين سي دي را رايت كنه به من هم كمي توضيح بده
mehdi_7070
21-03-2006, 12:26
سلام
دوستان لطفاَ كمي در مورد روش هاي شكستن قفل هاي حجمي توضيح دهيد .
خودم كولن سي دي و بيليند رايت را امتحان كردم جواب نداد
سلام
عيد بر شما مبارك باد .
ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم .
اين را دانلود كنيد و بخونيد . بعد اگه مشكلي داشتيد ، بپرسيد :
mehdi_7070
21-03-2006, 12:31
من درگير نرم افزار ترفند ساخت شركت آشيانه هستم اگه كسي تونسته اين سي دي را رايت كنه به من هم كمي توضيح بده
سلام
اين سي دي با CD Guardain محافظت شده .
در ضمن بر و بچ مي گفتند كه توش يك تروجان براي هك شما هست !
توي انجمن متفرقه بگرد ، مطلب درباره همين موضوع را پيدا مي كني ...
راستي زياد خودت را درگير نكن . اين را بخوان ...
اين هم مقاله براي شكستن اين قفل :
اميدوارم قفل شكستن به شما خوش بگذره !
mehdidll
21-03-2006, 12:43
سلام مهدي جان سال نو مبارك در مورد اون يرانگر كه گفتين سخت افزار ميشه خراب كنه (يا باعث فرمت شدن هارد بشه اين يكي رو قبول دارم ميشه ) ولي مي خوام بدونم چه جوري اگه يه خورده بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم چون تا حالا بنده هم به همچين
چيزي برخورد نكردم
ممنون
mahdi1535
21-03-2006, 13:01
با سلام
سال نو مارك
Soda جان ميتوني اون فايل dll را كه براي قفل نگهبان درست كردي را يه جا آپولود كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------
mehdi_7070 ميشه برنامهCDRoller را كه براي شكستن قفل cd Guardian از اون استفاده كردي را يه جايي
براي ما بذاري تا استفاده كنيم
مهدي جان ( mehdidll )
سلام
فرمت كردن هارد كه كاري نداره
توي برنامه چك ميكنه كه آيا سي دي اصل هست يا نه تقلبي و كپي شده است و اگه بتونه بفهمه مي آد با يه دستور ساده يه حالي به درايوات ميده خوب . همين
مهدي جان ( mahdi1535 )
سلام
كدوم رو ميگي ؟
اون قبلي رو يا نه اين جديده رو كه خودت دادي ؟
در ضمن برنامه CD-Roller رو هم ميتوني از اينجا بگيري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه 6.10.3 هست
mehdi_7070
21-03-2006, 14:37
با سلام ...
چه جوري اگه يه خورده بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم چون تا حالا بنده هم به همچين چيزي برخورد نكردم
من هم با چنين چيزي برخورد نكردم . اما همين قدر اطلاع دارم كه با قرار گرفتن در سكتور 0 ، يعني اولين چيزي هست كه اجرا ميشه كارش را انجام ميده . سودا هم كه توضيح دادند ...
مثلا مي تونه وقتي شما با clone از اون ايميج بگيري ، clone را ببنده .
mehdi_7070 ميشه برنامهCDRoller را كه براي شكستن قفل cd Guardian از اون استفاده كردي را يه جايي
براي ما بذاري تا استفاده كنيم
اگه مقاله را درست خونده بودي ، مي فهميدي كه نويسنده اش من نيستم . در ضمن سايت برنامه هم كه توي مقاله بود و مي توني از سايتش هم بگيري ...
peyman khatar
21-03-2006, 15:35
=======================
به راحتي با نرم افزارهاي بلايند رايت 4 - كلون 2.5 قابل رايت مي باشد تنظيمات خاصي هم نمي خواد
به قول زيتن ايكس با بلايند رايت بزن
======================
دوستان اين لينك خراب است
برنامه CD-Roller رو هم ميتوني از اينجا بگيري
کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
l
======================
مهدي جان
عيدي خودت رو رو كن ما منتظريم
mehdi_7070
21-03-2006, 15:44
مهدي جان
سلام پيمان جان !
راستش هنوز فرصت نكردم بنويسم . راستش امروز تازه مهمان برامون اومد . يه سري هم از پس فردا ميان و خلاصه تا 13 را پيش ما هستند . خلاصه نشد !
قرار بود قبل عيد بذارم كه خونه تكوني داشتيم ...
نمي دونم چرا وقت نميشه !
ولي قول مي دم ظرف دو روز آينده آماده كنم .
دوستان اين لينك خراب است
خوب به سايت خودش مراجعه كن !
mehdi_7070
21-03-2006, 15:47
نسخه trial نرم افزار CDRoller را از اينجا دريافت كنيد :
mehdidll
21-03-2006, 15:47
سلام
سودا جان اگه ميتوني بگو چه جوري اين كارو ميشه كرد يعني چه جوري ميشه كلون يا .. غير فعال كرد اگه كدي چيزي داره طرز
استفادش رو هم بگو و يه خورده هم در موردهچك كردن سيدي كه اورجينال هست يا نه يه توضيح كامل بديد من خيلي دونبال بودم آقا مهدي هم يه كد گزاشته بودن ولي ديگه توضيح بيشتر ندادن
ممنون
peyman khatar
21-03-2006, 16:41
با سلام به همگي
اينم عيدي من براي همه: آموزش رايت سي دي هاي با قفل نگهبان Negahban Golden Edition Plus
لينك دانلود :
========================================
مهدي جان
ما منتظريم
persiankitty
21-03-2006, 16:47
اين يكي از نمونه هايي است كه با PreGap.Image.Builder تست شده و ايميجش با الكل به صورت RAW DAO رايت ميشه.
* SadeGh *
21-03-2006, 16:53
سلام
قبل از هر چيز فرا رسيدن بهار و سال نو را به همه بچه هاي گل انجمن تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه سال خوبي داشته باشيد.
مربوط به كدوم سي دي هست و چه تفاوتي با ورژن هاي قبلي داره !
شما با كدوم نرم افزارها تست كرديد اون را ؟!
سي دي كه مي خواي كپي كني اسمش چيه ؟؟
شايد كركش رو داشته باشم !!!
دوستان عزيز كدام را مي فرماييد.......
بنده به طور كل دو درخواست داشتم يكي در مورد Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
بود كه مربوط مي شه به مجموعه آموزشي جادوي سياه كه قبلا هم عرض كردم فايل DLL را درون اين سي دي پيدا نكردم.
با كلون 2.2 ايميج گرفتم ولي هنگام رايت مي گه
با هر سه گزينه امتحان كردم ولي نشد.
در خواست دوم در مورد cd cops 2.10 است كه مربوط مي شه به برنامه ولاء امام حسين (ع) .كه بازهم با كلون 2.2 و 1.9.5 Alcohol امتحان كردم ولي جواب نداد.
در مورد تفاوتش با نسخه هاي قبل كه سوال كرده بوديد بايد بگم نمي دانم .(بنده تازه كارم قربان)
منتظر ياري سبز شما هستم.
با تشكر از زحمات دوستان.
خوش و خرم باشيد.
سلام
پيمان جان
لينك خراب نيست
مگه شما طرز دانلود از رپيد شير رو نمي دوني ؟
ميشه بگي چه مشكلي داره لينك ؟
در مورد اون قضيه بستن كلون سي دي اول از همه چون من سي دي رو ندديم شما بفرما كه دقيقا چه اتفاقي مي افته تا من براتون بگم چه خبره
IRANI118
21-03-2006, 22:19
سلام
در خواست دوم در مورد cd cops 2.10 است كه مربوط مي شه به برنامه ولاء امام حسين (ع) .كه بازهم با كلون 2.2 و 1.9.5 Alcohol امتحان كردم ولي جواب نداد.
در مورد تفاوتش با نسخه هاي قبل كه سوال كرده بوديد بايد بگم نمي دانم .(بنده تازه كارم قربان)
منتظر ياري سبز شما هستم.
با تشكر از زحمات دوستان.
خوش و خرم باشيد.
البته اگه با الكل بزني قفط رو كامپيوپر خودت اجرا ميشه
در مورد فرقشم عر كنم كه ورژن 2 اين قفل با كلون زده ميشد با برنامه CDCOPS EMULATORخيلي راحت آنپك ميشد
mehdi_7070
21-03-2006, 22:21
سلام ...
امروز تونستم مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان را بذارم .
اميدوارم بدرتون بخوره .
با تشكر ـ مهدي
IRANI118
21-03-2006, 22:22
در ضمن من اون سي دي ويرانگر رو كپي كردم ولي تو اين چند روز هيچي عيب ايراد تو سخت افزارم نديدم فك كنم سر كاريه
mehdi_7070
21-03-2006, 22:27
با سلام
اول اينكه ما كه عيديمون را با هزار دردسر رو كرديم !
آقا مهدي هم يه كد گزاشته بودن ولي ديگه توضيح بيشتر ندادن
گفتم كه به تاپيك سوال درباره كار با فايلها مراجعه كن . همون صفحه اول مدير خوب انجمن جواب دادند .
اينم عيدي من براي همه: آموزش رايت سي دي هاي با قفل نگهبان Negahban Golden Edition Plus
من هنوز نخوندم . اما Isaaaac يه مقاله گذاشته بود . اميدوارم عيديتون تكراري نباشه !
با تشكر ـ مهدي
IRANI118
21-03-2006, 22:30
ببخشيد راستي آقا صادق اميج كه گرفتي آيا كار ميكنه
IRANI118
21-03-2006, 22:53
از برو بچ گل خواهش ميكنم كه برا آخرين بارم كه شده راه قفل گذاري با Copy Killerرو اتورن سي دي وخود سي دي كه اصلي بودن آن را چك ميكنه و هم راه شكستنش رو بذارن
شيفته اخلاق قفل شكني همه دوستان د
mehdi_7070
21-03-2006, 22:58
صادق جان !
من ولا 2 كه مال ياسين رايانه بود را با ورژن هاي جديد كلون رايت كردم !
با تشكر ـ مهدي
mehdi_7070
21-03-2006, 23:00
از برو بچ گل خواهش ميكنم كه برا آخرين بارم كه شده راه قفل گذاري با Copy Killerرو اتورن سي دي وخود سي دي كه اصلي بودن آن را چك ميكنه و هم راه شكستنش رو بذارن
شيفته اخلاق قفل شكني همه دوستان د
سلام ...
قفل گذاري كه ساده هست . پوشه copy killer3 را انتقال ميده به سي دي !
بعد براي چك كردن هم مي تونيد از autorun موجود در نرم افزار استفاده كنيد هم به روش دستي وجود فايلها را چك كنيد !
mehdi_7070
21-03-2006, 23:12
براي بار چندم ، اينها را توضيح دهيد
1:1
ASPI
Pregap
mahdi1535
21-03-2006, 23:44
مهدي جان ( mahdi1535 )
سلام
كدوم رو ميگي ؟
اون قبلي رو يا نه اين جديده رو كه خودت دادي ؟
در ضمن برنامه CD-Roller رو هم ميتوني از اينجا بگيري
نسخه 6.10.3 هست[/QUOTE]
soda جان اون فايل Dll را كه خودم دادم. لطفا دقيق بگو كه چيكار كنم
mehdi_7070
21-03-2006, 23:48
mahdi1535 جان !
درست نقل قول كن كه آدم بفهمه اينجا چه خبره ...
اون dll هم كه بايد جايگزين بشه ديگه !
سلام
mahdi1535 جان
من درست متوجه نشدم شما چي ميخوايد
اون فايل رو كه همين چند روز اخير داديد كه آماده نشده . چي رو بهتون بدم ؟
تازه توضيحات هم ميخواهيد ! توضيحات چي رو ؟
مهدي 7070 عزيز
سوال شما رو هم صبر ميكنم تا جواب بدن اگه ندادن من توضيحات مفصل ميدم ( البته اگه وقت كنم )
در ضمن 1:1 رو شما نمي دوني چيه ؟ ! ( يا شايد من دارم اشتباه ميكنم )
mahdi1535
22-03-2006, 00:34
از آقايون حضرات ميتونم يه تقاضا بكنم ..............
اگه ميشه اين مقالات و برنامه هايي را كه ميديد تو يه سايتي به غير ازrapidshare بذاريد . شما هر وقت يه چيزي توي اين سايت براي دانلود ميديد من لرزم ميگيره چون هميشه باهاش مشكل دارم
خوب الان انگار داره اينجا يه اتفاقاتي ميفته
چون دوستان دارن مقاله مي زارن و همه دست به كار شدن
خوب يه سوال بود اينكه برنامه رايت بسته ميشه براي جاوگيري بهترين راه اينه كه با كلون ايميج بگيريد چون كلون يه ويژگي خاصي داره كه اگه هلپ نرم افزار رو بخونيد متوجه مي شيد البته ميشه نگذاشت اتوران هم اجرا بشه
از همه دوستان همه بخاطر مقالات شخصا تشكر مي كنم
بيخيال Cd Roller هم بشيد چون با توضيحات دوستان ديگه نيازي به استفاده از اون نيست
البته اين قسمت مربوط به اين مي شد كه خيلي درباره Cd Roller پرسيده بودند
mehdi_7070
22-03-2006, 10:01
با سلام و خسته نباشيد
سوال شما رو هم صبر ميكنم تا جواب بدن اگه ندادن من توضيحات مفصل ميدم ( البته اگه وقت كنم )
در ضمن 1:1 رو شما نمي دوني چيه ؟ ! ( يا شايد من دارم اشتباه ميكنم )
خيلي ممنون ميشم كه كامل برام توضيح بديد . مي دونم وقت نداريد ، اما اگه توضيح بديد ، براي بار چندم ما را شرمنده كرده ايد !
خواهشا شما ديگه صبر نكنيد بقيه بگند ، اگه صبر كنيد كه يه نفر ديگه بگه ، اون هم صبر مي كنه شما بگيد و سر ما بي كلاه مي مونه !
soda جان ! من واقعا اين چيزهايي كه گفتم را نمي دونم دقيقا چي هستند و فكر نكنم مشكلي داشته باشه ، چيزي را كه نمي دونم با جرات تمام بپرسم !
اگه ميشه اين مقالات و برنامه هايي را كه ميديد تو يه سايتي به غير ازrapidshare بذاريد
شايد خيلي هاي ديگه به غير از شما اين مشكل را داشته باشند .شما اگه يكم صبر كنيد ، تمامي مقالات اين تاپيك به همراه نكات ديگر و كرك و ... را به همراه همكاري آقا پيمان روي persiangig آپلود كنيم ! پس فعلا بايد كمي صبر كنيد !
خوب الان انگار داره اينجا يه اتفاقاتي ميفته
Isaaaac جان ! ما هم توقع داشتيم كه لااقل اگه ديگه كم پيدا شدي و ما را كمك نمي كني ، عيدي ما يادت نمي ره !
براي جاوگيري بهترين راه اينه كه با كلون ايميج بگيريد
به نظر من امكانش هم هست كه برنامه اي بنويسند كه از كار clone هم جلوگيري كنند !
در ضمن ما help را كه بخونيم باز هم نمي فهميم ، اگه ميشه خودت بگو !
از همه دوستان همه بخاطر مقالات شخصا تشكر مي كنم
نظر لطف شما هست ، اما عيدي ما يادت نره !
با تشكر ـ مهدي
mehdi_7070
22-03-2006, 10:03
Isaaaac جان !
يادم رفت اين را بگم !
1- چرا بعضي پست هات را پاك كردي؟
2- يه ftp معرفي كرده بودي ، اگه ميشه دوباره آدرسش را بده !
با تشكر ـ مهدي
persiankitty
22-03-2006, 11:21
براي بار چندم ، اينها را توضيح دهيد
1:1
ASPI
Pregap
1:1 يعني كپي برابر با اصل . يعني سي دي كپي شده تمامي مشخصات مورد نياز براي اجراي نرم افزار قفل گذاري شده رو داشته باشد. اين كار در خيلي از مواقع امكان پذير نيست. حتي كپي هاي StarForce رو كه با برنامه SFCopy درست مي كنند كپي هاي 1:1 نيست چون با توجه به درايو ممكنه كه در بعضي از درايوها كار نكنه.
ASPI مخفف Adaptec Scsi Protocol Interface است. براي ارسال دستورات SCSI به دستگاههايي كه با اين دستورات كار مي كنند يك لايه مياني براي آنها توسط كمپاني Adaptec نوشته شد. كمپاني مايكروسافت در سيستم عامل هاي قبل از NT ( كه شامل 2000 و XP و Vista هم هست يعني اينها هم بر پايه NT نوشته شده اند ) از لايه ميانجي آداپتك براي كنترل دستگاههاي SCSI استفاده ميكرد. در ويندوز NT چيزي بنام SPTI به وجود اومد كه همون كار ASPI رو هم انجام ميده. از اين دو گزينه براي كنترل دستگاههاي IDE هم ميشه استفاده كرد چون استاندارد ATAPI يك مقدار بعد از SCSI اومده و امكان فرستادن دستورات SCSI به دستگاههاي ATAPI هم وجود داره.
PreGap يعني قسمتي از سي دي كه قبل از تراك يك در آن نوشته شده. اين كار معمولا توسط CUE انجام ميشه و وجود قفلهايي مثل CDG يا TZ مبتني بر استفاده از قابليت هاي درايو در خواندن و تفسير اطلاعات موجود در اين قسمت است. در واقع اطلاعات اصلي در قسمت PreGap نوشته ميشه و در Seassion هاي بعدي اطلاعات غلط , بي استفاده و يا محافظت كننده نوشته ميشه. قفل نگهبان علاوه بر PreGap داده هاي خودش رو بعد از Trackهاي Audio مي نويسه و در قسمت Pregap چند فايل درست ميكنه كه داراي حجم بالا هستند. در هنگام خواندن قفل فايلهاي موجود در PreGap باز ميشه و با پرش به يك Offset محاسبه شده در سي دي از تركهاي داده انتهايي اطلاعات خونده ميشه. در اين حالت اگر فقط PreGap رو كپي كنيد ديسك نهايي فاقد اطلاعات لازم است.
نوروزتان پيروز
mehdi_7070
22-03-2006, 12:09
persiankitty جان !
ممنون از توضيحاتتون ... اون 1:1 را فهميدم .
ولي اون دو مورد را نفهميدم . اگه ميشه توضيحات دقيق تر بديد . در ضمن يك سري اصطلاحات آورديد كه اون ها را هم نمي دونم . مثلا Offset و SCSI . خواهشا يكمي دقيق تر و كامل تر توضيح بديد . راستش مي خوام دقيقا بفهم اينها چي هستند ؟!
شايد هم اشكال از گيرنده باشه ;)
masoudkhsh
22-03-2006, 12:19
mehdi_7070 عزيز
لينكي كه براي مترجم پارس گذاشتي رو من قبلا دانلود كردم اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
ممنون
من كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو مي خوام
mahdi1535
22-03-2006, 12:34
اگه امکان داره یکی این مقالهایی که یکی در مورد شکستن قفل نگهبانه ویکی دیگه هم مال سی دی های نسل جوانه را یه جایی دیگه بذارید که بشه دانلود کرد. من نمی تونم صبر کنم
persiankitty جان !
ممنون از توضيحاتتون ... اون 1:1 را فهميدم .
ولي اون دو مورد را نفهميدم . اگه ميشه توضيحات دقيق تر بديد . در ضمن يك سري اصطلاحات آورديد كه اون ها را هم نمي دونم . مثلا Offset و SCSI . خواهشا يكمي دقيق تر و كامل تر توضيح بديد . راستش مي خوام دقيقا بفهم اينها چي هستند ؟!
شايد هم اشكال از گيرنده باشه ;)
سلام
فكر كنم اشكال از گيرنده باشه :tongue:
شوخي كردم عزيز
ببين كجاي قسمت دوم رو نگرفتي واضحتر بگو
اگه مشكلت فقط اون دو اصطلاحه كه با يه سرچ ساده حل ميشد
آفست به زبان خيلي ساده بيانگر محل قرار گيري فايل هست
SCSI و IDE هم گولت نزنه
منظور از ASPI يكسري توابع آماده هست كه بتوني از اونا براي كارهايي كه مربوط به مثلا سي دي رام ميشه استفاده كني . فرض كن ميخواي فلان سكتور رو بخوني - يا ميخواي رايت كني - يا .....
خوب ASPI هم برات توابع آماده داره كه ميتوني ازش براي اين كارها استفاده كني
شركتشم كه دوست خوبمون Persian Kitty عزيز فرمودند
Adaptec
نسخه آخرشم 4.71.2 فكر كنم باشه . كه هم تو 98 و هم تو xp نصب ميشه
باقابليت هايي كه داره ميشه يه قفل خفن ساخت . براي مثال سي دي شركت روياگران نرم افزار
IRANI118
22-03-2006, 14:50
آقا يكي اين جواب ما رو ندادد چرا كپي سي دي هاي با قفل نگهبان رو همه درايوا اجرا نميشه در حالي كه اصلش اين طوري نيست
peyman khatar
22-03-2006, 15:11
آقا يكي اين جواب ما رو ندادد چرا كپي سي دي هاي با قفل نگهبان رو همه درايوا اجرا نميشه در حالي كه اصلش اين طوري نيست
با سلام
كپي اين سي دي ها در تمام سي دي رام ها كار مي كند
ولي در dvd rom ها و رايتر ها كار نمي كنه
چون سرعت دور اونها زياد است و سي دي اجرا نمي شودو بخاطر اينكه چون بعضي از فايل ها به خوبي از روي سي دي اصلي رايت نشدن
mehdi_7070
22-03-2006, 18:16
soda جان !
فكر كنم اشكال از گيرنده باشه
واقعيت تلخ است :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :)
راستش من قسمت دوم را مي خوام كامل بدونم . ظاهرا مطالبي كه مي گيد همه خلاصه و مفيد است ;) اما من مي خوام كه كامل بدونم ! چون اينها از مواردي است كه حتما بايد بدونم !
حالا اگه ميشه لينك دانلود اون برنامه را بديد !
در ضمن اگر نياز به آموزش خاصي داره ، دريغ نكنيد !
باقابليت هايي كه داره ميشه يه قفل خفن ساخت . براي مثال سي دي شركت روياگران نرم افزار
اگه ميشه بگيد كه قفل روياگران نرم افزار چه خصوصياتي داره و آيا واقعا خفن هست ؟! يعني شما نتونستيد اون را بشكنيد :)
خواهشا كمك كنيد !
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
بازم سوال ... اگه جواب بديد كه باز هم ممنون مي شم .
من خوندم كه با دستكاري در TOC مي تونيم ، قفلي قوي بسازيم .
1- TOC چيست ؟
2- چگونه در آن دستكاري كنيم ؟
3- دستكاري چه تاثيري در قفل دارد ؟
mehdi_7070
22-03-2006, 18:17
mehdi_7070 عزيز
لينكي كه براي مترجم پارس گذاشتي رو من قبلا دانلود كردم اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
ممنون
فكر كنم مي توني با winimage اون را روي ديسكت كپي كني !
با سلام من محمد دانشجوی سال آخر پزشکی هستم و تازه با این سایت آشنا شدم .من یک آموزش زبان انگلیسی از شرکت نوین پندار دارم که قفل نگهبان 2.3 روی اون هست و با انواع نرم افزارها و تمام کلون سی دی ها امتحان کردم که نشکست و تنها با CD R Diagnostic تونستم فايل ها ي مخفي را ببينم و كژي كنم.اتو ران برنامه را به ريشه انتقال دادم و تغييراتي روي اون انجام دادم تا اينكه اجرا شد.تنها مشكلم اينه كه روي هر ويندوز براي بار اول پس از نصب پيغام please insert original CD را دارم وپس از گذاشتن سيدي اصلي در دفعات بعد با سيدي كرك شده هم مي تونم برنامه را اجرا كنم .....لطفا هر كس مي تونه كمكم كنه كه قضيه حيصيتي هستش.هر كس كه ميتونه آدرس EMail بده تا فايل dll و autorun را براش بفرستم.
.................................................. .................................................. ..............................
مهدي جان ممنون كه جواب دادي.ببخشيد دير كردم دو روز كشيك بودم . اسم سيدي Learn to Speak English V.9 هست.چه جوري فايل ها رو براي سودا آپلود كنم ؟ :blink:
mehdi_7070
22-03-2006, 20:54
آقا محمد گل !
خوب شما dll را zip كن و بعد توي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كن . يعني اون فايل zip را انتخاب كن و روي آپلود كليك كن . پس از پايان آپلود به شما لينكي مي دهد كه بايد به soda جان بدهي . يا همين جا بذار يا بهش pm بده !
در ضمن يك تاپيك توي pcseven بود كه كركرش ( اسمش يادم هست ، نمي دونم چي جوري مي نويسند ;) ) فايلهاي dll را كرك مي كرد . اما يك نفر كه dll همين سي دي شما را داده بود ، براش كرك نكرد . نمي دونم چرا ؟! اميدوارم كه soda مثل اون كركر درباره سي دي شما عمل نكند ;) ;)
.................................................. .................................................. ..............................
مهدي جان ممنون كه جواب دادي.ببخشيد دير كردم دو روز كشيك بودم . اسم سيدي Learn to Speak English V.9 هست.چه جوري فايل ها رو براي سودا آپلود كنم ؟ :blink:
سلام
عجب گرفتاري شديم از دست اين نگهبان
همه جا ريخته
كم مونده ديگه تو خواب ما هم بياد
آقا اون دي ال ال رو برام آپلود كن تا ببينم ميشه كاريش كرد يا نه
البته فعلا وقت سر خاروندن هم ندارم . ولي حتما بهش نگاه ميندازم عزيز
soda جان !
واقعيت تلخ است :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :)
راستش من قسمت دوم را مي خوام كامل بدونم . ظاهرا مطالبي كه مي گيد همه خلاصه و مفيد است ;) اما من مي خوام كه كامل بدونم ! چون اينها از مواردي است كه حتما بايد بدونم !
حالا اگه ميشه لينك دانلود اون برنامه را بديد !
در ضمن اگر نياز به آموزش خاصي داره ، دريغ نكنيد !
اگه ميشه بگيد كه قفل روياگران نرم افزار چه خصوصياتي داره و آيا واقعا خفن هست ؟! يعني شما نتونستيد اون را بشكنيد :)
خواهشا كمك كنيد !
بازم سوال ... اگه جواب بديد كه باز هم ممنون مي شم .
من خوندم كه با دستكاري در TOC مي تونيم ، قفلي قوي بسازيم .
1- TOC چيست ؟
2- چگونه در آن دستكاري كنيم ؟
3- دستكاري چه تاثيري در قفل دارد ؟
سلام
مهدي جان الان بشدت كمبود وقت دارم و بزار ديگر دوستان جواب بدن
قفل روياگران كرك كه ميشه
اما كپي فكر نكنم
در ضمن ميتوني از اينجا بگيري
TOC هم يعني table of content
بقيشو سرچ كن . اينقدر تنبل نبودي شما ;)
* SadeGh *
22-03-2006, 21:41
سلام بر همگي
ببخشيد راستي آقا صادق اميج كه گرفتي آيا كار ميكنه
نخير كار نكرد.
بي زحمت اگر اين برنامه CDCOPS EMULATOR را داريد برايم آپلود كنيد.
سپاسگزارم از زحماتتان
=================================================
صادق جان !
من ولا 2 كه مال ياسين رايانه بود را با ورژن هاي جديد كلون رايت كردم !
مهدي جان
لطفا بفرماييد با كدام نسخه؟
راستي چه قفلي روش بود؟
البته ببخشيد كه زياد سوال مي كنم...
بابت مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان هم ممنون.
با تشكر از همه....
موفق و موئد باشيد.
mehdvirus
22-03-2006, 22:43
بعد از بيش از 140 صفحه نوشتن در اين تاپيك آيا الان كسي ميتونه يه برنامه خوب برا قفل گزاشتن رو سي دي اسم
ببره .... حداقلش اين كه كار هركسي نباشه شكستنش :rolleye:
mehdvirus
براي قفل گذاشتن بهتره به شركت هايي كه اين كار رو مي كنند مراجعه كنه.
mehdi_7070
يه تمرين حل كرده بودي ...
ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Narzedziasystemowe/Archiwizacjadanych/
خوب ويژگي جالب كلون اينه كه قبل از سيستم عامل به سي دي دسترسي پيدا مي كنه
البته اگه قبل از ايميج گرفتن سي دي رو نذاشته باشين تو درايو و ...
مقاله پيمان جان هم كه يه خورده ناقص بود چون قفل بررسي نشده بود و ورژن دقيق قفل نگهبان رو نمي شد تشخيص داد
راستي من كيجن براي تاپ پروفسور 2005 مي خوام اگه كسي داره لطف كنه بذاره
farshad_4017
23-03-2006, 02:19
آقا من همین الان این تاپیک رو پیدا کردم.یه نرم افزار یا روشی می خوام که از روی سی دیم کپی ورندارن.چون قراره پروژمو بدم به دانشگاه و مطمئنم که از اون کپی ور می دارن.خودش هم آدمایی که خیلی هالیشونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کمکم کنید واقعا بزرگی کردید.
در ضمن عید همتون هم مبارک
mehdi_7070
23-03-2006, 11:25
سلام ...
soda جان !
مهدي جان الان بشدت كمبود وقت دارم و بزار ديگر دوستان جواب بدن
من كه گفتم بقيه دوستان نمي خواند جواب بدند ( منظورم Isaaaac هست ) شما خودتون لطف كنيد و جواب بدهيد .
اما كپي فكر نكنم
خوب ميشه بگي چه خصوصياتي داره !
در ضمن ميتوني از اينجا بگيري
رفتم كه دانلود كنم ! راستي آموزشش هم هست ؟!
بقيشو سرچ كن . اينقدر تنبل نبودي شما
soda جان ، من تنبل نيستم ! من درباره اش خونده ام كه مقدار زمان مطلق هر شيار را در بر دارد و سبب مي شود كه سي دي خوانها بتوانند به هر تراك يا شيار دستيابي پيدا كنند !
اما اولا اين برام كافي نيست ، ثانيا مطالب ديگه را درست نمي فهمم كه منظورشون چي هست ( گفتم كه اشكال از گيرنده است ;) )
حالا گفتم شايد شما مي خواي به من كمك كني كه اينها را هم ياد بگيرم و از همه مهم تر اينكه من اصلا نمي فهمم كه چه طوري بايد در TOC دستكاري كنيم و اصلا يعني چه ؟ ( الان حس مي كنم كه داري مي گي ، اين هيچي نوفهمه :) )
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+ =+=+=+=+=+=+
* جان* SadeGh
لطفا بفرماييد با كدام نسخه؟
دقيقا نمي دونم ، اما فكر كنم 4.3 بود !
راستي چه قفلي روش بود؟
مال حدود 1.5 سال پيش هست . الان يادم نيست ! چون قفلش شكست ، نمي دونم قفلش چي بود ؟! :)
بابت مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان هم ممنون.
قابلي نداشت ، اميدوارم كه مورد توجه همه قرار گرفته باشه !
mehdvirus و farshad_4017 جان !
دوستان ! مطمئن باشيد مواردي كه توي امضاي من هست ، واقعيت هست !
در ضمن استفاده از برنامه يا يك روش خاص براي قفل گذاري اشتباه محض هست ، هر چقدر هم برنامه قوي باشه !
دليلش اين هست كه اين عموميت داره و قفل اولي كه شكست ، همه استفاده كنندگان نابود مي شوند !
Isaaaac جان !
من توقع داشتم به سوالهام جواب بدي ، اما اصلا توجه نكردي !
يه تمرين حل كرده بودي ...
متوجه منظورت نشدم !
از بابت ftp هم دوباره ممنون !
مقاله پيمان جان هم كه يه خورده ناقص بود چون قفل بررسي نشده بود و ورژن دقيق قفل نگهبان رو نمي شد تشخيص داد
بله ، اما خوب شما اين كار را براش كرده بوديد ديگه ؟!
راستي من كيجن براي تاپ پروفسور 2005 مي خوام اگه كسي داره لطف كنه بذاره
من هم دنبالش گشتم ، اما ظاهرا تمام ( يا حالا تقريبا تمام ) لينك هاي مربوط به كرك هاي محصولات پيشگام سافت غير فعال شده . توي pcseven و sahagroup و ... بود ، اما لينك ها دانلود نمي شدند . سعي مي كنم كه برات پيدا كنم !
mehdi_7070
23-03-2006, 12:16
soda جان !
من ASPI را نصب كردم . خوب بايد چي كار كنم ؟!
اگه ميشه توضيح بده كه چطوري بايد باهاش كار كنم ؟!
mehdvirus
23-03-2006, 12:39
من برا قفل گزاشتن رو برنامه هام يكي دوتا روش دارم ....الان برا سي دي هم ميخوام كه كاملا مطمئن بشم...اين برنامم هم اونقدر نيست قيمتش كه به اين شركت ها پول بدم ... چون تهش هيچي برام نميمونه...يعني تو اين تاژيك فقط درباره شكستن قفل حرف زديد؟؟؟ خوب بايد بدونيد كدوم قفل ها بهترن
ممنون
IRANI118
23-03-2006, 12:40
مهدي جان نگفتي ها قفل ولاء چه ورژني بود مال منم مال يه سال پيش هست فكر كنم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
* SadeGh *
23-03-2006, 20:43
سلام
مال حدود 1.5 سال پيش هست . الان يادم نيست ! چون قفلش شكست ، نمي دونم قفلش چي بود ؟! :)
آقا مهدي لطف ميكني بيشتر راهنمايي كني(البته فرموديد كه خاطرتان نيست)
با تشكر
masoudkhsh
23-03-2006, 22:21
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
masoudkhsh
مربوط به اينجا نميشه
farshad_4017
24-03-2006, 02:26
آقا درست هر قفلي رو ميشه شكست.ولي يه روشي كه حد اقل زياد كار ببرهشكستنش.در ضمن شرمنده بايد تاژيكارو نگا مي كردم ولي به خدا وقت ندارم الان هم شب ساعت 3 كه بيكار شدم اومدم ژاي كامپيوتر.
آقا اصلا يه امداد فوري از برو بچ پي سي ورد مي خوام.
masoudkhsh
24-03-2006, 07:52
مهدي 7070 عزيز
--------------------------------------------------------------------------------
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
همون طور كه گفتي با winimage بازش كردم اما فايل ايميج گرفته شده 1.04 مگا بود نه 1.44
با تشكر
IRANI118
24-03-2006, 09:54
با سلام
كپي اين سي دي ها در تمام سي دي رام ها كار مي كند
ولي در dvd rom ها و رايتر ها كار نمي كنه
چون سرعت دور اونها زياد است و سي دي اجرا نمي شودو بخاطر اينكه چون بعضي از فايل ها به خوبي از روي سي دي اصلي رايت نشدن
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشه
IRANI118
24-03-2006, 09:58
سلام ...
قفل گذاري كه ساده هست . پوشه copy killer3 را انتقال ميده به سي دي !
بعد براي چك كردن هم مي تونيد از autorun موجود در نرم افزار استفاده كنيد هم به روش دستي وجود فايلها را چك كنيد !
يعني هم اتوراني كه برا برناممون ساختيم باضافه اتوراني كه خود نرم افزار داره داخل سي دي ميذاريم
IRANI118
24-03-2006, 12:30
سلام ...
يك سري از جواب ها را دوستان داده اند و نياز به تكرار نيست !
بله ، همچين چيزي امكان داره ! اينها با قرار دادن فايلي در track 0 كه اولين هست ، اين كار را انجام مي دهند . حتي فايلها اين قابليت را دارند كه از اجراي برنامه اي مثل clone cd جلوگيري كنند ! در ضمن امكان فرمت كلي هارد وجود دارد !
خيلي ساده هست . پارس را روي يك ويندوز مي ريزي . ( در همان درايو ويندوز ) بعد از همان درايو ايميج مي گيري و با نصب همان ايميج ، به همراه ويندوز ، پارس را هم داريد .
با تشكر ـ مهدي
بچه ها من دودل شدم كه كپيش كنم يا نه البته كپيش كردم دو سه بارم امتحلان كردم ولي چيز مشكوكي تو سخت افزارم نديدم (سيدي ويرانگرفوق حرفه اي) حالا موندم استفاده كنم يا نه شماها ميفرماييد چيكار كنم
بعد آقا مهدي با چي ايميج بگيرم (اشكال از گيرنده است)
راستي آقا اين ولاء رو يه كم زودتر جوابشو بدي بد جوري محتاجم ولي فكر نميكنم كلون بتونه بزنه شايد موقعي كه شما سيدي كپيث را تست ميكردي اورجينالش تودرايو بوده
خيلي آقايي
* SadeGh *
24-03-2006, 14:40
با سلام به همگي
لينك دانلود :
========================================
مهدي جان
ما منتظريم
سلام آقا پيمان گل
دست شما درد نكنه.
بي زحمت لطف كنيد لينك دانلود كلون 3.2.1.1 را بگذاريد.
با تشكر.
IRANI118
24-03-2006, 14:45
آقا صادق برنامه رو لينك شو توpmزدم كلون نميگم ها
farshad_4017
25-03-2006, 05:17
با با شما كه ژاك منو نا اميد كردين مثلا يه كمك خواستيم ها!!!!!!!!!!!1
mahdi1535
25-03-2006, 10:04
با سلام
كسي در مورد قفلهايي كه شماره سريال ميخواند اطلاعاتي نداره . اگه ممكنه يكي در مورد اين نوع قفلها يه توضيحي بده . نمي دونم تو سي دي اين نوع قفلها چي هست كه قفل اونو چك ميكنه .با تمام برنامه هاي رايت جواب نداد
با تشكر فراوان
mehdi_7070
25-03-2006, 11:06
سلام ...
ظاهرا ديروز كسي نبوده به عزيزان جواب بده . من هم يه آموزش براتون نوشتم . اون هم درمورد قفل گذاري .
mehdi_7070
25-03-2006, 11:23
سلام دوباره ...
mehdvirus جان !
يك سري آموزش ها براي قفل گذاري اينجا گذاشته شده . من هم سعي مي كنم دوباره همه را يك جا برات آپلود كنم . اما خدمت شما عرض كنم كه شما اشتباه مي كنيد كه ما فقط در مورد قفل شكستن حرف مي زنيم . اول ما بايد بفهميم كه قفل گذاري را چگونه انجام دهيم ، بعد قفل را بشكنيم ... اگر براي قفل گذاري باز هم مشكلي داشتيد ، به من pm بزنيد تا بهتون مراكز قفل گذاري را معرفي كنم .
IRANI118 جان !
من سي دي ولا 2 را تازه پيدا كردم . پر از خش بود ! تا امشب جواب را بهت مي دم .
ولا 2 را شما با clone نسخه جديد تست كنيد !
يعني هم اتوراني كه برا برناممون ساختيم باضافه اتوراني كه خود نرم افزار داره داخل سي دي ميذاريم
شما يا يك اتوران درست مي كني كه اين فايلها را چك كنه . يا اينكه از اتوران خودش استفاده مي كني . مثلا فايل خود را به setup.exe تغيير نام مي دي و بعد مي ذاري كنار اتوران خود برنامه . تصميم با خودت هست !
بچه ها من دودل شدم كه كپيش كنم يا نه البته كپيش كردم دو سه بارم امتحلان كردم ولي چيز مشكوكي تو سخت افزارم نديدم (سيدي ويرانگرفوق حرفه اي) حالا موندم استفاده كنم يا نه شماها ميفرماييد چيكار كنم
ما به شما بگيم چي كار كن ؟! من كه نديدم ! در ضمن ما وظيفه انساني بود كه خدمتت عرض كنيم كه امكانش هست !
بعد آقا مهدي با چي ايميج بگيرم (اشكال از گيرنده است)
من با clone ايميج گرفتم . شما با چيزهاي ديگه هم امتحان كن .
خيلي آقايي
اگه با من بودي كه خدمتت عرض كنم كه اصلا اين جور چيزها را اينجا ننويس ;) ;)
farshad_4017 جان !
شما امداد فوري براي چي ما مي خواي ؟! شما هم مي خواي روي سي دي قفل بذاري ؟!
با با شما كه ژاك منو نا اميد كردين مثلا يه كمك خواستيم ها!!!!!!!!!!!1
خوب واضح تر بگو كه كمكت كنيم ؟! دقيق بگو .
mahdi1535 جان !
كسي در مورد قفلهايي كه شماره سريال ميخواند اطلاعاتي نداره . اگه ممكنه يكي در مورد اين نوع قفلها يه توضيحي بده . نمي دونم تو سي دي اين نوع قفلها چي هست كه قفل اونو چك ميكنه .با تمام برنامه هاي رايت جواب نداد
البته شماره سريال كه در اصل نمي تونه قفل باشه . يعني در حقيقت زماني كه شماره سريال را مي زنيد ، ضمن چك كردن شماره سريال ، قفل را نيز چك مي كنه .
در ضمن از شما كه ديگه بعيده كه سوالتون اين جوري باشه ؟! خوب يه توضيحي چيزي مي دادي .
mahdi1535
25-03-2006, 18:30
با سلام
اين سي دي كه گفتم يه شماره سريال 32 رقمي داره (S3M1F3V9S3L8E2I3B4H6F4N5W8Y3A7R )
که وقتی اونا توی سی دی رام میذارم یه پنجره با عنوان زير میاد ویک شماره سریال میخواد
CD-SX Laser Lock
من با تمام برنامه هاي رايت یه کپی از سی دی گرفتم ولی وقتی سی دی اجرا میشه پیغام زیر میاد
Invalid Cd Key...Try Again ! Machine ID=94D4
من قبلا اين سوال را كرده بودم در تاپيك959 و ايساك هم جواب داده بودن . ولي من ميخواهم كه سي دي تو تمام سيستمها به راحتي جواب بده و ايشون گفته بودند كه نميشه . در صورتي كه من قفل شكسته اين سي دي را بدون شماره سريال ديدم .
حالا ميخواستم بدونم روند كار اين نوع قفلها چه جورياست . و چطور بايد اونرو رايت كرد ؟
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChop
اون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .
پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
arash2006
25-03-2006, 18:55
سلام
يه نرم افزار ميخوام كه سي دي هاي تصويري كه رايت مكنم را قفل كنه تا كس ديگري نتونه از روش رايت كنه يا حد اقل بتونه فقط كپي سي دي به سي دي كنه (ترك هاي تصويري را قفل گزاري كند)
ايا بوسيله nero ميشه اين كار را كرد؟
مرسي
mehdi_7070
25-03-2006, 22:19
با سلام ...
mahdi1535 جان گل !
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChop
اون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .
پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
ببين در آدرس بايد به طور مثال تايپ كني : J:\Nj\Video\ خوب حالا پوشه مخفي را داريش و فايل Avi را انتخاب كن
mahdi1535
آقا شما كه مي گي بدون سريال
خوب حتما كرك شده شده بود
اون جوري هم كه شما مي خواي رايت كني نمي شهلطف كن ديگه اين سوال رو نپرس
در ضمن بهتره يه اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي بدست بياري و شيوه تكثيرشون
mahdi1535
25-03-2006, 23:25
mahdi1535
آقا شما كه مي گي بدون سريال
خوب حتما كرك شده شده بود
اون جوري هم كه شما مي خواي رايت كني نمي شهلطف كن ديگه اين سوال رو نپرس
در ضمن بهتره يه اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي بدست بياري و شيوه تكثيرشون
اگه ممكنه شما اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي و شيوه تكثيرشون به ما بديد و اينكه چطور اين قفلها عمل ميكنند . با تشكر
سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
soft iceبه گوشش خورده هر كي مي دونه توضيح بده و اون را آپلود كنه.
darab171
26-03-2006, 02:57
با سلام و عرض تبريك سال نو به همه عزيزان ISAAAAC عزيز خيلي ممنون بابت شماره سريال tz executable express كارم حل شد و خيلي ممنون از راهنمايي ارزنده شما سال خوبي را برايت آرزو ميكنم و شرمنده كه زودتر نشد تشكر كنم باز هم ممنون .
mehdi_7070
26-03-2006, 11:26
سلام ...
اگه ممكنه شما اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي و شيوه تكثيرشون به ما بديد
ايشون راست مي گه ... Isaaaac جان ! برای ما توضیح بده .
سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
دوست عزیز ! soda الان سرش شلوغه . اما شما هم خودت به اون بگو !
در ضمن اینجا فعلا ما مسائل مرتبط با کرک را مطرح نمی کنیم . یعنی قصدمون هم از اول این نبوده . شما این اطلاعات را می تونید توی unreal پیدا کنید . جناب soda جان عزیز هم اونجا عضو گروه کرک هستند ;) ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
سلام
ايني كه اينجا گذاشتين برام كرك كردنش خيلي سادست
شايد 15 دقيقه هم طول نكشه
ولي من واقعا وقت ندارم
الان دارم تو اينترنت براي شركتم يه سرچ ميكنم و .......
باشه ميزارم تو ليست و حتما كركش ميكنم .
فقط منتظر باشيد
nader_shakeri
26-03-2006, 19:19
ببخشيد مي خواستم بژرسم كه آيا اين برنامه براي گذاشتن قفل بر روي vcd مناسب يا نه...
لطفا به من كمك كنيد
nader_shakeri
26-03-2006, 19:22
منظورم اين برنامه است
CopyKiller
mehdi_7070
26-03-2006, 23:27
nader_shakeri جان !
روي وي سي دي كه فكر نكنم بشه ! شايد هم شد :)
در ضمن اين برنامه اون قدرها هم كه قدرتمند نيست ... با برنامه هاي رايت ، ميشه اون را كپي كرد !
farshad_4017
27-03-2006, 02:08
دوستاني كه اينقدر در كرك كردن ماهر هستن.
من يه نر مافزار دانلود كردم با نام مولتي سيم 9 و اون فري وار است و هر بار كه بخوام ازش استفاده كنم بايد به اينترنت وصل بشم در غير اينصورت نرم افزار درست كار نمي كنه.در ضمن نمي تونم جائي هم آپلود كنم چون حجمش 120 مگابايت .
اگر كمكم كنيد ممنون مي شم..................
mehdi_7070
27-03-2006, 12:55
براي كرك بايد به سايت unreal مراجعه کنی ... اینجا که نباید درخواست کرک بدی !
nader_shakeri
27-03-2006, 18:18
بهترین برنامه برای ضد رایت و کپی کردن vcd رو اگه لطفا کنید و معرفی کنید ممنون می شم.
دوستانم سلام سال نو را به همه شما تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه سالي
پربركت و پر (قفل سي دي!!) را پشت سر بگذاريد(اينم دعاي قفلي من)
==============================================
دوست عزيز نادر جان اگه مجاني مي خواي چيز به درد بخوري نيست اما يك نمونه
قفل نگهبان هست كه پولي اما قفل مطمئني هست
arash2006
28-03-2006, 02:26
سلام
يه نرم افزار ميخوام كه سي دي هاي تصويري كه رايت مكنم را قفل كنه تا كس ديگري نتونه از روش رايت كنه يا حد اقل بتونه فقط كپي سي دي به سي دي كنه (ترك هاي تصويري را قفل گزاري كند)
ايا بوسيله nero ميشه اين كار را كرد؟
مرسي
چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيست :evil:
persiankitty
28-03-2006, 06:14
چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيست :evil:
شايد دليلش اين باشه كه اين سوال بارها و بارها در اين انجمن پرسيده شده و شايد هم دليلش اينه كه هيچ راه حل بدرد بخوري وجود نداره. ترجمه VCD يعني چيزي كه در دستگاههاي پخش خونگي استفاده ميشه و شما هر كاري با VCD انجام بدي كه در VCD Player پخش نشه يعني اينكه ديگه چيزي كه توليد كردي VCD نيست.
پيشنهادم اينه كه VCD رو با اين روشهاي مجازي موجود قفل گذاري نكني چون يك جورايي همشون Fake Protection هستند.
دوستان عزيز
CDR-Win 4.0c رو از دست ندين. اخيرا Release شده!
niyazmande javab
28-03-2006, 17:27
لطفا يكي بگه مفهوم بيت چيه؟
persiankitty
28-03-2006, 17:45
لطفا يكي بگه مفهوم بيت چيه؟
دو مصراع پشت سر هم يك بيت را تشكيل ميدهد.
niyazmande javab
28-03-2006, 19:58
ممنون .ولي منظورم بيت در كامپيوتر بود؟
persiankitty
29-03-2006, 00:29
ممنون .ولي منظورم بيت در كامپيوتر بود؟
شما بايد به يك كتاب مباني كامپيوتر مراجعه كنيد . توصيه مي كنم كتاب مباني كامپيوتر نوشته محمد حسن آجيگل را تهيه بفرماييد و از صفحه اول تا آخر آن را بخوانيد. به طور خلاصه بيت كوچكترين واحد حافظه است كه مقدار صفر يا يك در آن ذخيره مي شود .
مشكل پست شما اين است كه در يك جاي نامربوط آن را ارسال كرده ايد, لطفا قبل از ارسال موضوع بعدي به عنوان بالاي صفحه : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل) توجه بفرماييد.
saeed_x27
29-03-2006, 07:13
سلام
عجب گرفتاري شديم از دست اين نگهبان
همه جا ريخته
كم مونده ديگه تو خواب ما هم بياد
آقا اون دي ال ال رو برام آپلود كن تا ببينم ميشه كاريش كرد يا نه
البته فعلا وقت سر خاروندن هم ندارم . ولي حتما بهش نگاه ميندازم عزيز
سلام من کلون ایکس ایکس ال رو نصب کردم ونرم افزار بلیند ورژن3.0.2.0 بهش معرفی کردم با کلونی ایکس سی دی رو چک کردم بعد با بیلیند قفلش رو برداشتم
saeed_x27
29-03-2006, 07:16
سلام کلون ایکس ایکس ال تمامی قفلهای نگهبان رو میشناسه بعد بابیلیند 3.0.2.0 میشه امیج گرفت
saeed_x27
29-03-2006, 07:32
از طرف Saeed_x27 سلام دوستان برای شکستن قفل نگهبان نرم افزار کلونی ایکس ایکس ال 2.0.1.5 رانصب کنید ونرم افزار بلیند 3.0.2.0 را براش معرفی کنید بعد با کلونی ایکس سی دی رو چک کنید تا قفلشو بشناسه بعد از قسمتی که بیلند رو معرفی کردین روی بلیند کلیک کنید تا فعال شود حالا اماده امیج برداری میباشد از امیج گرفته شده اگه چند بار امیج بگیرید قفل کاملا" ازبین میره
mehdi_7070
29-03-2006, 10:44
سلام ...
من دوباره از soda و دوستان ديگه درخواست مي كنم كه اين ASPI را يك راهنمايي بكنيد ديگه ...
يه مدت صبر كردم . انگار فايده اي نداره . دوباره درخواست مي دم ...
راستي persiankitty جان ما اگه بخواهيم كه مفاهيم مربوط به قفل سي دي و در كل عملكرد سي دي كه رابطه نزديكي به قفل سي دي داره ، بايد چي كار كنيم ؟! يعني منظورم اين هست كه كتابي چيزي سراغ نداري !
و اما لطفا TOC را توضيح بدهيد و بگيد كه چه طوري اون را دستكاري مي كنند ؟!
خيلي ناراحت مي شم اگه دوباره سر كارم بذاريد ;)
mehdi_7070
29-03-2006, 10:51
با سلام دوباره ...
جناب saeed_x27 جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش آمديد !
نكته بعد اينكه ايني كه شما گفتيد را آقايون ديگه اگه تست كنيد ، خيلي خوب هست ...
در ضمن اگه مطمئني كه جواب ميده ، به صورت آموزش كاملي در قالب pdf بذار تا بقيه هم استفاده كنند !
نكته بعد اينكه لازم نيست براي يك ترفند 3 تا پست بدي ، از اين به بعد سعي كن كه در يك پست همه را خلاصه كني . راستي خوشحال شدم كه 3 تا پستت را اينجا دادي :)
peyman khatar
29-03-2006, 11:28
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشه
================================
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشه ??!!
با استفاده از نرم افزار WINISO فايلي به نام NEGAHBAN.VDF كه در داخل پوشه LOCK در سي دي اصلي وجود دارد به داخل ايميج انتقال مي دهيم !! همين
از طرف Saeed_x27 سلام دوستان برای شکستن قفل نگهبان نرم افزار کلونی ایکس ایکس ال 2.0.1.5 رانصب کنید ونرم افزار بلیند 3.0.2.0 را براش معرفی کنید بعد با کلونی ایکس سی دی رو چک کنید تا قفلشو بشناسه بعد از قسمتی که بیلند رو معرفی کردین روی بلیند کلیک کنید تا فعال شود حالا اماده امیج برداری میباشد از امیج گرفته شده اگه چند بار امیج بگیرید قفل کاملا" ازبین میره
ورودتون رو به P30WORLD خوش آمد مي گوييم
در مورد پست هاي شما بايد بگم كه شما بايد اين روش رو به قول آقا مهدي بصورت آموزش كامل در قالب PDF درست كنيد تا همه استفاده كنند !! البته اگه جواب بده ! كه اون هم معلوم نيست ؟؟
mahdi1535 جان گل !
نقل قول:
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChopاون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
ببين در آدرس بايد به طور مثال تايپ كني : J:\Nj\Video\ خوب حالا پوشه مخفي را داريش و فايل Avi را انتخاب كن
چطور ميشه اين فيلم ها رو در اون برنامه انتخاب كرد . من هر كاري كردم نشد
يعني با كليك و انتخاب اونها انتخاب كه نشد !! يكم توضيح بده ببينم ! البته با خود برنامه كه انتخاب نمي شه چون فايل ها كه معلوم نيستن !
persiankitty
29-03-2006, 11:53
سلام ...
من دوباره از soda و دوستان ديگه درخواست مي كنم كه اين ASPI را يك راهنمايي بكنيد ديگه ...
يه مدت صبر كردم . انگار فايده اي نداره . دوباره درخواست مي دم ...
راستي persiankitty جان ما اگه بخواهيم كه مفاهيم مربوط به قفل سي دي و در كل عملكرد سي دي كه رابطه نزديكي به قفل سي دي داره ، بايد چي كار كنيم ؟! يعني منظورم اين هست كه كتابي چيزي سراغ نداري !
و اما لطفا TOC را توضيح بدهيد و بگيد كه چه طوري اون را دستكاري مي كنند ؟!
خيلي ناراحت مي شم اگه دوباره سر كارم بذاريد ;)
ميترسم كه ناراحت بشيد. اما راه درستش اينه كه انگليسي ياد بگيريد. بعدش ميتونيد از هزاران منبع موجود براي فهميدن اين مطالب استفاده كنيد.
شما اگر يك ASPI كامل رو دانلود كنيد همراهش چند تا مثال هم هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد. بعدش ميرسيد به اينكه مفهوم CDB چيه و دستورات SCSI چه جوري كار مي كنند. در حقيقت يك سوالي رو راحت مي پرسيد اما جواب كامل دادن بهش خيلي پيچيده و بيخوده ... چون همه جا در موردش توضيح هست.
TOC مخفف Table Of Content است و محتويات سي دي رو در اون مي نويسند. براي دستكاريش معمولا يك Image از Data ميگيرند و با فايل اديتور تغييرش ميدهند. سايز بلاكهاي Data Only فقط 2048 بايته و بعد از دستكاري خود رايتر CRC بلاك رو محاسبه ميكنه و رايت ميكنه. اما ايميج RAW يك كمي پيچيده تره و بعد از دستكاري بايد CRC و SUB P,Q رو محاسبه كرده و تغيير بدين .
جواب سوال شما رو فقط ميتونم اينجوري بدم در غير اينصورت مجبور ميشم كه يك T10 رو اينجا براتون ترجمه كنم و بنويسم.
mehdi_7070
29-03-2006, 11:56
با سلام ...
در مورد استفاده از برنامه AviChop براي نسل جوان !
مي دونيد كه اون فايلها مخفي هست ! پس نميشه فايل را انتخاب كرد.
راهش اين هست كه آدرس فايل را تايپ كنيد . يعني ما بايد آدرس را به برنامه بديم . همون جوري كه توي run ويندوز آدرس را تايپ مي كرديم ، اينجا هم آدرس تايپ مي كنيم . مثال هم زدم : J:\nj\video\1\1-1.avi ... فكر نكنم ديگه مشكلي باشه ! من خودم تست كردم
mehdi_7070
29-03-2006, 12:00
persiankitty جان !
خيلي ممنون كه هنوز مثل بعضي ها ما را فراموش نكردين ...
راستش من از اينها كه شما نوشتيد هيچي نفهميدم !
گفتم كه خيلي از اصطلاحات را بلد نيستم . اگه شما كمك كنيد خيلي ممنون ميشم .
بعدش اينكه اگه ميشه اين ASPI و TOC و دستكاري اون را كامل توضيح بدهيد . يعني اگه مي تونيد با مثال و حتي راه حل و مثلا استفاده از ASPI را در قالب يك pdf آموزش بدهيد خيلي ممنون مي شم !
واقعا ببخشيد ... اما باور كن كه خيلي علاقه مندم ياد بگيرم ..
mehdi_7070
29-03-2006, 12:03
راستي يادم رفت .. اگه منبع خوبي مي شناسيد معرفي كنيد !
اگه تونستيد فارسي گير بياريد كه خيلي عالي هست !
فقط لطفا توضيح بده كه من بايد از كجا شروع كنم ؟!
mahdi1535
30-03-2006, 12:28
با سلام
كسي ميدونه كه فيلمهاي سي دي هاي شركت مانا كه قفل تلفني داره را چطوري بايد استخراج كرد .
اصلا امكانش هست يا نه ؟
mehdi_7070
30-03-2006, 12:32
mahdi1535 جان !
شما بيشتر توضيح بده ! چه طور آخه روي فيلم قفل تلفني گذاشتند ؟!
در ضمن مشكل شما قفل تلفني هست يا كپي اون !
من يه پروفايل براي bline گذاشتم ... شما اون را امتحان كرده ايد ؟
mehdi_7070
30-03-2006, 12:38
mahdi1535 جان !
شما پستت را ويرايش كردي ... پس مي خواي استخراج كني .
شما مقاله مربوط به قفل نسل جوان را بخوان و مثل اون پيش برو ... حالا اگه مشكلي داشتي بگو تا ببينيم چي ميشه .
در ضمن اول از همه با ISO-Buster اون را ببين ، شايد همين خيلي كمك كنه !
نكته آخر اينكه اين كار امكان پذير هست ... چون خود سي دي هم نياز به فيلم درست و در دسترس داره !
peyman khatar
30-03-2006, 15:28
با سلام
اينم يه برنامه رايت StarBurn SDK ( Writer CD/DVD Component )
لينك دانلود برنامه
لينك دانلود كرك
اميدوارم به درد بخوره
با تشكر پيمان
mahdi1535
30-03-2006, 17:01
با سلام
Mehdi_7070 يا شما درست متوجه نشدي يا من درست توضح ندادم
سي دي هاي آموزشي شركت مانا كه الان ديگه داراي قفل تلفني هست را ميگم . من مثل سي دي هاي نسل جوان كه شما گفتيدچطوري ميشه فيلمهاي آموزشي اونو در آورد . ميخواستم ببينم راهي هست كه بشه كه خود فيلمهاي سي دي را حالا چه فلش باشه وچه چيز ديگه از تو سي دي درآورد .
peyman khatar
31-03-2006, 11:13
با سلام خدمت دوستان
-------------------------------
persiankitty جان !
شما قصد نداريد كه نسخه جديدتري ازنرم افزارPregap باامكانات بيشتر و با رفع مشكلات نسخه هاي قبلي درست كنيد
و قدرت آن را در خواندن بد سكتور و خطاها بيشتر كنيد !!
IRANI118
31-03-2006, 15:21
[QUOTE=peyman khatar]================================
با استفاده از نرم افزار WINISO فايلي به نام NEGAHBAN.VDF كه در داخل پوشه LOCK در سي دي اصلي وجود دارد به داخل ايميج انتقال مي دهيم !! همين
اون فايلي كه افزايش حجم دادن يعنيNEGGLP.LCKكه 1.5گيگا ميباشد حجم ايميج رو بالا ميبرد[/QUOTE
persiankitty
31-03-2006, 15:26
با سلام خدمت دوستان
-------------------------------
persiankitty جان !
شما قصد نداريد كه نسخه جديدتري ازنرم افزارPregap باامكانات بيشتر و با رفع مشكلات نسخه هاي قبلي درست كنيد
و قدرت آن را در خواندن بد سكتور و خطاها بيشتر كنيد !!
نرم افزار PreGap ديگر بروزرساني نمي شود. نسخه هاي بعدي با نام ديگري و با پشتيباني 98 و ME و XP و ويستا در آينده نزديك ( 6 تا 8 ماه ) با قابليت Read/Write خواهد بود. فعلا در حال نوشتن كتابخانه هاي لازم براي انجام اين كار هستم اما متاسفانه وقت زيادي براي پرداختن به اين مطلب ندارم.
sasan888
31-03-2006, 15:49
سلام
ايني كه اينجا گذاشتين برام كرك كردنش خيلي سادست
شايد 15 دقيقه هم طول نكشه
ولي من واقعا وقت ندارم
الان دارم تو اينترنت براي شركتم يه سرچ ميكنم و .......
باشه ميزارم تو ليست و حتما كركش ميكنم .
فقط منتظر باشيد
سلام دوستان
اقای soda جان اگه زودتر این کرک را بگذاری خیلی ممنون می شیم از شما.
peyman khatar
31-03-2006, 16:53
[QUOTE=peyman khatar]================================
اون فايلي كه افزايش حجم دادن يعنيNEGGLP.LCKكه 1.5گيگا ميباشد حجم ايميج رو بالا ميبرد[/QUOTE
دوست عزيز
شما چرا پست ها رو به دقت نمي خونيد و بعد جواب رو بديد :angry: :evil:
من نوشتم فايل NEGAHBAN.VDF كه حجم اون 53 كيلوبايت است اون رو به داخل پوشه Lock انتقال داده و جايگزين فايل اصلي كنيد !!!! :blush: :rolleye:
حال گرفتيد چي شد
================================================
persiankitty :
نرم افزار PreGap ديگر بروزرساني نمي شود. نسخه هاي بعدي با نام ديگري و با پشتيباني 98 و ME و XP و ويستا در آينده نزديك ( 6 تا 8 ماه ) با قابليت Read/Write خواهد بود. فعلا در حال نوشتن كتابخانه هاي لازم براي انجام اين كار هستم اما متاسفانه وقت زيادي براي پرداختن به اين مطلب ندارم.
آيا شما اشكالات نسخه هاي قبلي رابرطرف مي كنيد ؟؟
توانايي خواندن قفل هاي ديگر ي را به آن اضافه مي كنيد ؟؟
====================================
اشكالات :
سي دي هايي كه داراي دو سكشن هستند كه در سكشن اول قفل وجود دارد را نمي تواند بخواند ( مثال سي دي هاي لوح و قلم )!
2- بعد از رد كردن بد سكتورها حجم ايميج را زياد مي كند!
3- هنگام خواندن فايلهاي كه نام آنها غير مجاز است abort مي شود!
و غيره ...
در هر صورت واقعاً نرم افزار عالي و قدرتمندي است !! :)
خداییش خوندن این همه مطلب خیلی سخته ، یکی از بچه ها که در جریان کار هست
در کل بگه چه بر نامه هایی برای قفل cd بهتر از همه هست با لینک و جزئیات کامل
ممنون می شم
اگه امکان داره کل این مطالب رو یکی در قالب پی دی اف بذاره . تا کار دسترسی بهه مطالب راحت تر بشه .
persiankitty
31-03-2006, 19:53
[QUOTE=IRANI118]
آيا شما اشكالات نسخه هاي قبلي رابرطرف مي كنيد ؟؟
توانايي خواندن قفل هاي ديگر ي را به آن اضافه مي كنيد ؟؟
====================================
از توجه شما سپاسگزارم . منتظر برنامه جديدي باشيد.
همانطور كه گفتم PreGap ديگر بروزرساني نخواهد شد.
در مورد سوال دوم فعلا نمي توانم چيزي را پيش بيني كنم.
Copy killer 4 alpha1 build 20
User: power Password: wzcom
اينم سريالش
User-ID : 1285
License Number: 47981
* Note : Enter 2 SPACE Character ( ) before numbers & Enter nubmbers manually , Don't use Copy / Paste !
آقا بايد جشن گفت مهدي تو صفحه 147 پست نداده حتي يكي
mohammad_h
01-04-2006, 14:24
سلام من یه مشکل دیگه با tz copy دارم.
من تونستم قفل ها رو روی ایمیجم بزارم ولی وقتی رایتش میکنم فایلهای exe رو نه میشه کپی کردشون و نه اجر.
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
IRANI118
01-04-2006, 18:05
[QUOTE=IRANI118]
دوست عزيز
شما چرا پست ها رو به دقت نمي خونيد و بعد جواب رو بديد :angry: :evil:
من نوشتم فايل NEGAHBAN.VDF كه حجم اون 53 كيلوبايت است اون رو به داخل پوشه Lock انتقال داده و جايگزين فايل اصلي كنيد !!!! :blush: :rolleye:
حال گرفتيد چي شد
================================================
ببين دوست عزيز با winisoكه باز ميكني فايل رو انتقال ميدي چون اون1.5گيگايي نه اون 53 كيلو بايتي وجود داره توپوشهlockcdباعث افزايش حجم ميشه نه 53كيلوبايتي
masoudkhsh
01-04-2006, 18:38
كسي پيدا نشد ايميج يا كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو داشته باشه؟
downloadsoft
01-04-2006, 23:15
دوستان من یک مطلب اینجا بنویسم سوالی شد در مورد چجوری قفل سیدی ها رو باید شکست.
ببینید دوستان تا جایی که من اطلاع دارم رایتر هایی است که قادر به شکستن هر قفلی می باشد.یعنی اگه اونو بگیرید کار تمومه و دیگه نیازی به ایمیجو فلان و از این مزخرافات نیست.در واقع این یک نوع جواب کلی است وسلام این تور که من اطلاع دارم.
سلام :wub:
من ميخوام يك سي دي رايت كنم نميتونم لطفا راهنمايي كنيد :question:
هروقت كه اميج ميگيرم (با clone cd ) خيلي سريع اميج ميگسره حدود 5ثانيه واميج خراب است
ميگين چكار كنم :weird:
ميدونم روانجمن هست ولي وقت نميكنم 148 صفحه رو بگردم :puke: :blush: :goatee: :worried:
معذرت :blush:
reza12100
02-04-2006, 15:22
از دوستان که تونستن یا میدون چطور میشه قفل گاردین را کپی کرد خواهش دارم من را را هنمایی کنم
قفل گاردین یا cd guardian قفلی از نوع حجمی است
من از nero , clone cd , cd roller , isobuster هم استفاده کردم که بی فایده بود
یکی از دوستان به نام double_n برای کپی این قفل یک برنامه به نام cdc از گروه امنیتی سیمرغ معرفی کرده که من نتونستم لینکی برای دانلودش پیدا کنم
اگر کسی لینک این برنامه راداره لطفا بزاره
تو صفحات قبل كامل توضيح داده شده در مورد كپي اين قفل
reza12100
03-04-2006, 00:02
=======================
به راحتي با نرم افزارهاي بلايند رايت 4 - كلون 2.5 قابل رايت مي باشد تنظيمات خاصي هم نمي خواد
به قول زيتن ايكس با بلايند رايت بزن
======================
دوستان اين لينك خراب است
l
======================
مهدي جان
پیمان جان من یک cd دارم که قفلش گاردین هست
از blindwrite 4.5..7.49 هم استفاده کردم وقتی میخواد ایمیج بگیره زمان این کار را 9 ساعت نشون میده و خلاصه نمیشه کاری کرد
درضمن هر چی گشتم clonecd v2.5 را گیر نیوردم از clonece 3.3.4.1 استفاده کردم که ایمیجی که میگیره خرابه
راه دیگه ای به نظرت میرسه من را راهنمایی کن
reza12100
03-04-2006, 00:05
با سلام ...
من هم با چنين چيزي برخورد نكردم . اما همين قدر اطلاع دارم كه با قرار گرفتن در سكتور 0 ، يعني اولين چيزي هست كه اجرا ميشه كارش را انجام ميده . سودا هم كه توضيح دادند ...
مثلا مي تونه وقتي شما با clone از اون ايميج بگيري ، clone را ببنده .
اگه مقاله را درست خونده بودي ، مي فهميدي كه نويسنده اش من نيستم . در ضمن سايت برنامه هم كه توي مقاله بود و مي توني از سايتش هم بگيري ...
من ان مقاله را خواندم و از cdroller هم استفاده کردم اما بعد از تنظیم فایلهایی که قفل گذاری شده و قبلا حجمشون 2 گیگ بود را 45 بیت نشون میده و همون 45 بیت را ریکاوری میکنه
اگر راه حلی برای کپی این قفل به نظرت میرسه من را هنمایی کن
Unknown_2517
03-04-2006, 02:49
CD Guardian روش کپی
برای این کار با استفاده از ISOBUSTER تمامی فایلها و پوشه ها غیر از پوشه LOCK و فایل CDG1Root را در هارد استخراج کنید و بعد آنها را با هر نرم افزاری دلتون خواست تبدیل به ایمیج نمایید.
peyman khatar
03-04-2006, 11:39
Isaaaac
آقا بايد جشن گرفت مهدي تو صفحه 147 پست نداده حتي يكي
حق باشماست البته تو صفحه 147و 148 هنوز كه خبري نشده
معلوم نيست كجا رفته !!
احتمالاً ترور شده باشه ! :biggrin: توسط شركت هاي سازنده قفل :evil:
سلام من یه مشکل دیگه با tz copy دارم.
من تونستم قفل ها رو روی ایمیجم بزارم ولی وقتی رایتش میکنم فایلهای exe رو نه میشه کپی کردشون و نه اجر.
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
شما بفرماييد اسم رايترتون چيه ؟
با چه نرم افزاري رايت كرديد چند x رايت كرديد ؟
================================================== ============
IRANI118
ببين دوست عزيز با winisoكه باز ميكني فايل رو انتقال ميدي چون اون1.5گيگايي نه اون 53 كيلو بايتي وجود داره توپوشهlockcdباعث افزايش حجم ميشه نه 53كيلوبايتي
خوب !!!!!؟؟؟
اسم سي دي شما چيه ؟ ;)
ورژن قفل روي سي دي شما چند است ؟ ;)
reza12100
پیمان جان من یک cd دارم که قفلش گاردین هست از blindwrite 4.5..7.49 هم استفاده کردم وقتی میخواد ایمیج بگیره زمان این کار را 9 ساعت نشون میده و خلاصه نمیشه کاری کرد درضمن هر چی گشتم clonecd v2.5 را گیر نیوردم از clonece 3.3.4.1 استفاده کردم که ایمیجی که میگیره خرابه راه دیگه ای به نظرت میرسه من را راهنمایی کن
دوست عزيز
براي اين قفل يه نرم افزار براي ايميج گرفتن ساخته شده كه سازنده اون يه ايراني و در همين سايت هم عضو هستpersiankitty اسم نرم افزار هم Pregap ! بسيار قدرتمند است و در يك چشم به هم زدن از اون ايميج مي گيره ! براحتي آب خوردن !
من يكم سرم شلوغه وگرنه برات آپلود مي كردم :cool:
از دوستان مي خوام يكي اين نرم افزار رو براي اين دوست عزيز آپلود كنه
downloadsoft
دوستان من یک مطلب اینجا بنویسم سوالی شد در مورد چجوری قفل سیدی ها رو باید شکست.ببینید دوستان تا جایی که من اطلاع دارم رایتر هایی است که قادر به شکستن هر قفلی می باشد.یعنی اگه اونو بگیرید کار تمومه و دیگه نیازی به ایمیجو فلان و از این مزخرافات نیست.در واقع این یک نوع جواب کلی است وسلام این تور که من اطلاع دارم.
دوست عزيز
هرچند هم كه رايتر قدرتمند باشه ! باز هم بايد نرم افزار براي خوندن سي دي به اون كمك كنه
و به همين راحتي ها نيست كه شما مي گين !!! :biggrin:
فكر كنم شما از قفل هاي سي دي اصلاع چنداني نداشته باشيد !! :biggrin:
majjidd
من ميخوام يك سي دي رايت كنم نميتونم لطفا راهنمايي كنيد هروقت كه اميج ميگيرم (با clone cd ) خيلي سريع اميج ميگسره حدود 5ثانيه واميج خراب است ميگين چكار كنم ميدونم روانجمن هست ولي وقت نميكنم 148 صفحه رو بگردم معذرت
شما باچه ورژني از كلون از سي دي ايميج گرفتين ! :rolleye:
براي ايميج گرفتن از اين گونه سي دي ها بايد از ورژن هاي قديمي كلون سي دي استفاده كرد
مثلاً ورژن هاي 2.5.6.2 يا 2.8.4.2 يا 3.1.1.0 و ... منظورم ورژن هاي زير 4
شما مي تونيد از لينك زير اين ورژن از كلون ها رو دانلود كنيد
masoudkhsh
شما در PCSEVEN درخواست كرديد يا نه ! مطمئن باشيد كه پيدا مي كنيد
masoudkhsh
03-04-2006, 11:54
پيمان جان
سلام
من رفتم تو سايت pcseven عضو بشم اما خيلي دير لود ميشه يعني اصلا لود نميشه وقتي روي ofline هم ميزنم وقتي مي خوام ثبت نام كنم نوشته اي رو كه بايد ببينم و بنويسمش رو نشون نميده
اگه ممكنه از طرف من ثبت نام كن و يوزر و پسورد برام بزار
البته اگه ممكنه
mohammad_h
03-04-2006, 12:05
شما بفرماييد اسم رايترتون چيه ؟
با چه نرم افزاري رايت كرديد چند x رايت كرديد ؟
سلام پیمان جون
رایتر ال جی 52.32.52
نرم افزار نرو
سرعت8 و 12
البته توسط نرو ایمیج هم از اون ایمیج گرفتم ولی با برنامه نرو ایمیج درایو هم فایلهای exe رو نشون نمیده
peyman khatar
03-04-2006, 12:25
Pm
حذف شد ؟؟؟
peyman khatar
03-04-2006, 12:27
پيمان جان
سلام
من رفتم تو سايت pcseven عضو بشم اما خيلي دير لود ميشه يعني اصلا لود نميشه وقتي روي ofline هم ميزنم وقتي مي خوام ثبت نام كنم نوشته اي رو كه بايد ببينم و بنويسمش رو نشون نميده
اگه ممكنه از طرف من ثبت نام كن و يوزر و پسورد برام بزار
البته اگه ممكنه
دوست عزيز
من خودم هم براي عضو شدن در اين سايت چه مرارت ها كه كشيدم ! يه بار دعوتنامه مي خواد - يه بار نمي خواد
هر بار يه چيزي !! صد رحمت به اين پي سي ورلد خودمون
تازه خودم عضو نشدم يكي از دوستانم بجاي من ثبت نام كرد
خداوكيلي من خودم هم نتونستم عضو بشم از يكي ديگه از دوستان اين كار رو بخواه :cool:
شرمند
================================================== =============
mohammad_h
سلام پیمان جون رایتر ال جی 52.32.52نرم افزار نروسرعت8 و 12البته توسط نرو ایمیج هم از اون ایمیج گرفتم ولی با برنامه نرو ایمیج درایو هم فایلهای exe رو نشون نمیده
شما با نرم نرم افزار نرو
Write Speed 12X
Write method Disc-at-once
---------------------------------------
با نرم افزار الكل
Write Speed 12X
Write method RAW DAO
ببين كارت راه ميوفته :cool:
راستي رايتر ال جي با TZ مشكل داره ! البته رايتر خوبي نيست به همين دليل :rolleye:
IRANI118
03-04-2006, 15:00
سلام
آقا پيمان
ورژنش گلدن پلاس 2.3اسم سي دي اوركس شركت صهبارايانه حالا ببين چي كار ميكني
* SadeGh *
03-04-2006, 15:53
سلام
پروفایل مربوط به blinde write را آپلود کردم !
دوستان ! روی سی دی های شرکت ماناسافت امتحان کنند و جوابش را بدهند !
ببخشید که دیر شد !
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 644 Bytes
سلام
آقا مهدي چند تا سوال داشتم از خدمتتون.
1. سی دی های شرکت ماناسافت با چه قفلي محافظت شده اند؟
2.چگونه مي توان براي برنامه blinde write پروفايل درس كرد؟
3.آيا نسخه هاي قديمي برنامه blinde write بهتر از نسخه هاي جديد مي باشد؟
در ضمن بنده توسط برنامه 5 blinde write و اين پروفيل از Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 ايميج گرفته و رايت كردم ولي يك مشكلي وجود دارد .........
مشكل اين است سي دي كپي در سي دي رامها كار نمي كند و در رايترها به سختي و با چند بار در اوردن و دوباره گذاشتن سي دي كار مي كند سرعت رايت هم بر روي 4 بوده به نظر شما مشكل كجاست؟
با تشكر
mehdi_7070
03-04-2006, 19:57
با عرض سلام و خسته نباشيد !
من از روز جمعه هفته گذشته نبودم و امروز تونستم خودم را برسونم . عرض شود كه ما يك سري از مهمانها را بدر و دو در :) كرديم و تونستيم اين چند روزه از فضاي بكر طبيعت استفاده كنيم . البته باز هم با يك سري مهمون سمج ديگه كه معلوم نيست كي مي خوان برند !! اينها را گفتم كه غيبتم را موجه بدونيد ...
peyman khatar جان !
از بابت معرفي برنامه ممنون !
احتمالاً ترور شده باشه ! توسط شركت هاي سازنده قفل
شايد در آينده اتفاق بيفته ...
از بابت كمك شما در غياب من ممنون ... راستي به Pm من جواب بده ...
mahdi1535 جان !
Mehdi_7070 يا شما درست متوجه نشدي يا من درست توضح ندادم
من متوجه شدم ، شما بايد راهي مشابه راه نسل جوان پيدا كني . بهتر هست كه همون مقاله را مرور كني و از ابزارهاش استفاده كني !
خداییش خوندن این همه مطلب خیلی سخته ، یکی از بچه ها که در جریان کار هست
در کل بگه چه بر نامه هایی برای قفل cd بهتر از همه هست با لینک و جزئیات کامل
ممنون می شم
دوست عزيز ! به زودي :)
Master جان !
اگه امکان داره کل این مطالب رو یکی در قالب پی دی اف بذاره . تا کار دسترسی بهه مطالب راحت تر بشه .
يعني كل مطالب اين تاپيك را ! فكر نكنم كسي وقت داشته باشه :)
Isaaaac جان !
از بابت معرفي Copy killer 4 alpha1 build 20 ممنون !
راستي جشن به شما خوش گذشت ؟! فكر كنم من نبودم به خيلي ها خوش گذشته :) :) ( شوخي كردم )
mohammad_h جان !
هدف افزايش حجم ، كپي نشدن هست ... پس انتظار كپي را نداشته باش .
در ضمن فايلها را به اندازه نسبتا زيادي افزايش نده . مگر فايلي را كه نمي خواي اجرا كني ( فكر كنم 700 مگابايت خوبه )
مگه نگفتم كه اينجا از اين پست ها نديد ! ( با خشونت تمام دارم مي گم :) )
در مورد قفل CD Guardian هم قبلا گفته شد ... هم مقاله اون از Isaaaac را ديديد ، هم با PreGap Image Builder از persiankitty ميشه اون را كپي كرد !
در مورد pcseven هم كه مي گيد مشكل داريم و از اين حرف ها ... ثبت نام كه مشكلي نداره . اگه توي load مشكل هست ، قالب فروم را بايد عوض كنيد . يعني از قالب Aria استفاده كنيد . پايين صفحه اون را ببينيد .
* SadeGh * جان !
من كه اين پروفايل را درست نكردم ... در ضمن من اين سي دي هاي ماناسافت را هم نديدم !
مشكلتون را هم من نمي دونم ... شايد ورژن قفل با پروفايل نخونده . در كل بايد چيزهاي ديگه هم تست كنيد !
و در پايان persiankitty عزيز !
شما اصلا دلت نمي خواد من پيشرفت كنم !
اگه مي خواي من هم پيشرفت كنم ، به سوالاتم جواب بده !
از بابت غيبتم ببخشيد ... از بابت اين پست هم ببخشيد ....سال خوبي داشته باشيد ....
mehdi_7070
03-04-2006, 20:07
از دوستان که تونستن یا میدون چطور میشه قفل گاردین را کپی کرد خواهش دارم من را را هنمایی کنم
قفل گاردین یا cd guardian قفلی از نوع حجمی است
من از nero , clone cd , cd roller , isobuster هم استفاده کردم که بی فایده بود
یکی از دوستان به نام double_n برای کپی این قفل یک برنامه به نام cdc از گروه امنیتی سیمرغ معرفی کرده که من نتونستم لینکی برای دانلودش پیدا کنم
اگر کسی لینک این برنامه راداره لطفا بزاره
راستي اگه منظورت حجم مجازي هستش كه يك برنامه هم از magic هستش به نام exe extractor كه اين كار را انجام ميده . حجمش هم كمه !
masoudkhsh
03-04-2006, 22:12
مهدي جان_7070 mehdi
چشم چرا مي زني آخه خسته شدم از بس در خواست دادم
ديدم اساتيد جمعشون جمع هستش گفتم اينجام در خواست بدم بد نيست
mehdi_7070
03-04-2006, 22:19
masoudkhsh جان !
من براي بار چندم چون بود ، لحنش يه مقداري تند شد ... بايد ببخشيد . چون نمي خوام باعث دلخوري بشه .
در ضمن اساتيد كرك توي unreal و pcseven و shabgard جمع شده اند ،
براي همين بهتر هست كه اونجا هم درخواست بدي ... فقط براي اينكه خودت زودتر به نتيجه برسي !
IRANI118
03-04-2006, 22:48
Copy killer 4 alpha1 build 20
User: power Password: wzcom
اينم سريالش
User-ID : 1285
License Number: 47981
* Note : Enter 2 SPACE Character ( ) before numbers & Enter nubmbers manually , Don't use Copy / Paste !
من نتونستم برم هي اسم و پسورد خواست
persiankitty
03-04-2006, 23:54
و در پايان persiankitty عزيز !
شما اصلا دلت نمي خواد من پيشرفت كنم !
اگه مي خواي من هم پيشرفت كنم ، به سوالاتم جواب بده !
ا تشكر ـ مهدي :)
آخه داداش ، مياي يه سوال ميپرسي تو مايه هاي " توي يك گوني برنج چند تا دونه برنج هست ؟"
بهت ميگيم 200 هزار و ششصدو هفتاد و سه تا !
خوب اگه باور نداري بشمرش :biggrin:
بيا برو اينجا رو بخون ! بهت قول ميدم كه اگر بخوني حداقل توي 15 صفحه بعدي پستي نداشته باشي.
اونوقت ميگيري كه اون كلمه T10 توي پست قبلي يك جور تانك نبوده و منظور اينجا بوده :
حالا مي گي باور ندارم ، برو پست قبليه رو بخون بعد خودت بشمر.
* SadeGh *
04-04-2006, 00:17
سلام
سلام
تا سوال داشتم از خدمتتون.
1. سی دی های شرکت ماناسافت با چه قفلي محافظت شده اند؟
2.چگونه مي توان براي برنامه blinde write پروفايل درس كرد؟
3.آيا نسخه هاي قديمي برنامه blinde write بهتر از نسخه هاي جديد مي باشد؟
در ضمن بنده توسط برنامه 5 blinde write و اين پروفيل از Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 ايميج گرفته و رايت كردم ولي يك مشكلي وجود دارد .........
مشكل اين است سي دي كپي در سي دي رامها كار نمي كند و در رايترها به سختي و با چند بار در اوردن و دوباره گذاشتن سي دي كار مي كند سرعت رايت هم بر روي 4 بوده به نظر شما مشكل كجاست؟
با تشكر
من كه اين پروفايل را درست نكردم ... در ضمن من اين سي دي هاي ماناسافت را هم نديدم !
مشكلتون را هم من نمي دونم ... شايد ورژن قفل با پروفايل نخونده . در كل بايد چيزهاي ديگه هم تست كنيد !
ممنون آقا مهدي
مي شه بفرماييد كه پروفايل را از كجا پيدا كرديد؟
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::
اساتيد لطفا راهنمايي فرماييد.
بنده چه كنم؟
mehdi_7070
04-04-2006, 14:00
اين پروفايل را آقاي عليرضا حسيني درست كرده .
الان برات لينكش را توي pcseven پيدا مي كنم :)
لينك تاپيك مورد نظر را پيدا كردم :
نياز به ثبت نام هست !
mehdi_7070
04-04-2006, 14:11
persiankitty جان !
من اين دو تا كه شما گفته بوديد را بازديد كردم . اما هنوز نخوندم . فكر كنم يه چند ماهي طول بكشه !
راستي اين دستكاري در TOC را نگفتي ها ! جون خودت از اين سايت هاي انگليسي نگو ... يه pdf برامون بنويس ;)
peyman khatar
04-04-2006, 14:56
سلام
آقا پيمان
ورژنش گلدن پلاس 2.3اسم سي دي اوركس شركت صهبارايانه حالا ببين چي كار ميكني
شما مي تونيد از مقاله ايساك كه درمورد اين قفل نوشته استفاده كنيد ! :cool:
در تمام سي دي رام ها و رايتر ها هم كار مي كنه! :rolleye:
همين ! :happy:
================================================== ==============
mehdi_7070
شايد در آينده اتفاق بيفته ...از بابت كمك شما در غياب من ممنون ... راستي به Pm من جواب بده ...
شوخي كردم !! ;) :cool: :rolleye:
PM به من نرسيده ؟ :rolleye:
دوستان كسي روي قفل Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 كار كرده
روشي براي كپي اون سراغ داره !! با ورزن هاي قبلي Golden Edition Plus فرق داره يه جور ديگه است ؟؟ :cool:
تازه بدستم رسيده دارم روش كار مي كنم هنوز به نتيجه اي نرسيدم !
ايساك جان !
شما روي اين نسخه از قفل نگهبان كار نكرديد !! ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
Copy killer 4 alpha1 build 20[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] power Password: wzcomاينم سريالشUser-ID : 1285License Number: 47981* Note : Enter 2 SPACE Character ( ) before numbers & Enter nubmbers manually , Don't use Copy / Paste !
IRANI118
من نتونستم برم هي اسم و پسورد خواست
اسم و پسورد اون بالا نوشته كه ! شما نمي بيني :biggrin:
در ضمن اسم و پسورد رو تايپ كن كپي نكن !!
mehdi_7070
04-04-2006, 16:01
دوستان كسي روي قفل Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 كار كرده
روشي براي كپي اون سراغ داره !! با ورزن هاي قبلي Golden Edition Plus فرق داره يه جور ديگه است ؟؟
تازه بدستم رسيده دارم روش كار مي كنم هنوز به نتيجه اي نرسيدم !
ايساك جان !
شما روي اين نسخه از قفل نگهبان كار نكرديد !!
من كه نه !
يعني روي نسخه هاي قبلي هم كار نكردم !
اگه ميشه تفاوت ها و شباهت ها و تغييرات و اسم سي دي را ذكر كن
peyman khatar
04-04-2006, 16:37
با سلامي دوباره به همگي
اينم يه نرم افزار ديگه براي شناسايي قفل سي دي ها
لينك دانلود
خوش باشيد دوستان
سلام خدمت بچه هاي گل تاپيك كه واقعا تو كل سايتها كف همه رو بريديد
يه مشكلي داشتم كه اگه كسي حلش كرد من يه عمر شاگردي اونو ميكنم. يه سي ديه كه تو بازار چند ساله كه هستش
من تعجب مي كنم چرا هنوز قفلشو نشكوندن يا كركش نكردن .سي ديه اسمش المائده 2 هستش كه واقعا سي دي خوبيه
و روش خيلي كار شده . دوست دارم كه همه بچه هاي حرفه اي توجهشون رو به اين جلب كنن من كه تا حالا قفل به اين خفني
نديده بودم اقا مهدي 7070 وpersiankitty جان و soda اگه تو نستيد كاري كنيد نا اميد نشم(عجله كنيد)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.