ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

mehdi_7070
31-08-2005, 13:24
من تازه عضو پي سي ورلد شدم . اما يه نكته براتون مي گم كه حال كنيد .
بهترين راه و مطمپن ترين راه براي شكستن قفل نرم افزارهايي كه بر روي هارد كپي مي شود ( لغت نامه ها و مثلا مترجم پارس ) :
بعد از نصب - با استفاده از نرم افزارهايي كه از روي يك پارتيشن ايميج مي گيرند . ايميج بگيريد و با آن ايميج حال كنيد . يه چند تا برنامه براي شكستن قفل هاي ايراني دارم كه خودم نوشتم . فردا براتون مي ذارم

mehdi_7070
31-08-2005, 14:31
براي كرك برنامه هاي ايراني ( سينا پك - نامه نگار - زرنگار - درج 2 و ... ) به سايت زير مراجعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

double_n
31-08-2005, 14:47
mehdi_7070, جان قرار بود لینک برنامه که نوشتید بدین - نه تبلیغ برای سایتهای دیگه بکنین :?
لطفا پستتون رو ویرایش کنید :arrow: :arrow: :arrow:

شما میتونید برای نوشتن پستهای مفید فقط لینک بدید اونم لینک فعال نباشه

موفق و سربلند باشید :wink:

patal
31-08-2005, 16:35
سلام
يه سري اطلاعات خوب در مورد قفلهاي CD.
منبع توي خود مقاله هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوش باشين،
©م.م.©

mehdi_7070
31-08-2005, 20:37
سلام دوستان .
من قصد دارم درباره اين موضوع براتون چند سري مطالب خوب و بدردبخور بنويسم كه حال كنيد .

* لينك برنامه اي كه براي مخفي كردم اطلاعات سي دي هست را بگذاريد .
* در مورد قفل برنامه المايده 2 بگم كه اسمش gold lock هست كه براي شكستن نياز به يك آدم حرفه اي هست و به صورت معمولي رايت نمي شود . بعد از رايت معمولي زماني كه مي خواهد سي دي را چك كند سركار مي رويد .
* در مورد مجموعه برنامه red بگم كه نسخه 4.1 آن داراي فايل هاي حجمي است كه با برنامه cdrwin رايت مي شود و نسخه 4.3 آن داراي فايل هاي مخفي است كه با clone رايت مي شود .
* يه عده كه پز مي دن فلان چيز را دارم و يا آموزشش را مي نويسم . خواهشا بفيه را سركار نگذارند .
* هر كسي پروفايل هاي clone را دارد بگذارد .

mehdi_7070
31-08-2005, 21:07
در مورد انواع قفل ها مقاله اي آماده كردم كه فردا مي ذارم .

double_n
31-08-2005, 21:10
patal جان ممنون .

رفتم دانلود کنم .

موفق و سربلند باشید :wink:

mehdi_7070
01-09-2005, 08:13
یک سری مطالب آماده کرده بودم که بگذارم اما نشد . یعنی یه سری از صفحات باز نمی شد و حالم را گرفت . اون مقاله ای را که قولش را داده بودم را الان می ذارم .

mehdi_7070
01-09-2005, 08:15
قفلهای سی دی ها چگوونه کار می کنند

روشهاي بسياري براي حفاظت از يك CD در برابر كپي برداري وجود دارد ولي تاكنون هيچ سازنده و طراح قفلي ساختار آن را بصورت واضح بيان نكرده است.

يكي از ساده ترين و عمومي ترين روشهايي كه تاكنون برا ي حفاظت از CD ديده شده است افزايش مجازي طول چند فايل درون CDميباشد به نحوي كه آنها تا چند صد مگابايت به نظر ميرسند.براي انجام چنين كاري تنظيمات مربوط به طول آن فايل را در Image سي دي بيش از آن چه هست ذكر ميكنند.

اغلب اين فايلها درون Image بر روي هم قرار ميگيرند ولي برنامه حجم واقعي هر فايل را ميداند و عمل خواندن را تا آن نقطه انجام ميدهد. بنابراين برنامه بخوبي كار ميكند. اگر كاربري سعي كند كه فايلها را درون درايو دستگاهي كپي كند با شكست مواجه ميشود زيرا اين سي دي حاوي چندين گيگا بايت داده است! ولي اين روش اكنون ديگر كارايي لازم را ندارد زيرا امروزه تمام برنامه هاي كپي برداري ابتدا از روي سي دي Image (تصوير) برداري ميكنند.

يكي از روشهاي نادر و كمياب براي حفاظت از سي دي ها كنترل بر روي درايو سي دي مي باشد از اين روش بيشتر در حفاظت بازيها استفاده ميشود و نحوه ايجاد آن به دانش بالايي نياز دارد.روش آن بدين نحو است كه اطلاعاتي نادرست(عمدي) در قست ECC (تصحيح خطا) يك سكتور داده نوشته ميشود. سي دي نويسهاي استاندارد بصورت خودكار اين خطاها را هنگام نوشتن تصحيح ميكنند در هنگام خواندن ، برنامه سكتور داده را بصورت RAW و بدون تصحيح خطا در حافظه براي تطبيق با داده هاي اصلي بار ميكند و در صورتيكه تناقض با داده هاي اصلي برنامه اجرا نميشود.

اين روش در برنامه هايي كه عملكرد درايو توسط برنامه تعيين ميشود(مانند بازيهاي كنسول) كارايي قابل توجهي داشت. ولي اكنون بسيار ي از نرم افزارهاي نوشتن سي دي گزينه اي براي خاموش كردن تصحيح خودكار دارند. بنابراين اين روش نيز بزودي از ياد برده شد.

يكي از روشهاي غير حرفه اي ولي موثر در زمانهايي كه سي دي به تازگي خود را مطرح ساخته بود ايجاد سي دي هاي نقره اي غير استاندارد بود. اين سي دي ها بيش از 74 دقيقه(650 مگابايت) ظرفيت داشتند((Over sized و با دستگاههاي پرس سي دي توليد ميشدند . ولي امروزه CD-RوCD-RW هايي با ظرفيتهاي 700 و حتي 800 مگابايت توليد شدند كه اين روش را بسرعت متوقف نمودند.

امروزه متداول ترين روشي كه براي محافظت از سي دي ديده ميشود ايجاد فاصله هايي (gaps) غير استاندارد ما بين تراك هاي صوتي و قرار دادن انديسها در مكانهايي دور از انتظار است. سي دي كه با اين روش قفل گذاري ميگردد در بسياري موارد توسط نرم افزار هاي كپي برداري معمولي و سي دي نويسهايي كه از Disc at once پشتيباني نميكنند غير قابل كپي برداري است. ولي با پيشرفت تكنولوژي سي دي نويسها و نرم افزارها اين روش نيز بسرعت در حال كناره گيري است.

يكي ديگر از روشهاي ساده براي قفل گذاري توليد يك سي دي غير استاندارد با قرار دادن تراكهايي كمتر از 4 ثانيه است . برنامه براي اجرا شدن ابتدا اندازه و تعداد اين تراكهاي غير استاندارد را چك ميكند . همچنين قرار دادن تراكهاي خالي داده در مابين تراكهاي صوتي ميتواند اين روش را قدرتمند تر سازد.

در واقع با تركيب روش بالا و اين روش برخي نرم افزارها و سي دي نويسها را از نوشتن اينگونه سي دي ها عاجز نموده ايم ولي روش موثري محسوب نميشود. همچنين اين روش سبب ناسازگاريهايي نيز در نحوه خواندن سي دي ميشود به همين دليل عموميت پذيري كمتري دارد.

امروزه قرار دادن فاصله خالي يا سوراخگذار ي بر روي سي دي متداول شده است بدين نحو بسياري از برنامه ها كه يك قصد خواندن يك تراك از ابتدا تا انتها را دارند با مشكل مواجه ميشوند. فراد مبتدي گاهي براي سي دي ها ليبلي قرار ميدهند كه هنگام اجرا ي برنامه آن ليبل سي دي را چك ميكند گاهي امكان دارد در گزينش كردن برنامه از يك سي دي و نوشتن آن ، فراموش كنيم برچسب را نيز منتقل كنيم يا برچسب متفاوتي براي آن سي دي انتخاب كنيم ولي تا كنون اين روش به عنوان يك قفل مطرح نبوده است .

امروزه دستكاريToc سي دي بسيار فراگير است و يك قفل ساز سعي دارد با دستكاري TOC اطلا عاتي دروغين را به سي دي پيوند بزند.(با ساختار Toc در مقاله هاي آينده بيشتر آشنا خواهيد شد.)

امروزه شركتهايي بيشماري بر روي نحوه قفل گذاري بر روي سي دي ها و روشهاي جديد فعاليت دارند به طور مثال شركت سوني به تازگي ادعا ميكند كه قادر است با دستگاهي خاص برروي سي دي اطلاعاتي بنويسد يا مارك گذاري كند كه با تجهيزات عادي تنها قابل خواندن باشد. ولي از سوي ديگر شركتهايي سعي در ارائه كد برگردانهايي براي آن هستند. و اين مبارزه ادامه دارد....

mehdi_7070
01-09-2005, 08:30
دستتون درد نكنه .
من دارم خودمو مي كشم يه چيزاي بدردبخور بذارم .
حداقل دربارشون نظري بديد .

دوباره : پروفايلهاي clone را هر كي داره بذاره .

mehdi_7070
01-09-2005, 08:34
درباره قفل گلهاي بهشت ديگه نپرسيد .
همه بلدن ديگه . تازه نسخه هايي هست تو بازار كه قيمتش 800 تومنه كه خيلي عالي جواب مي ده و رايت هم ميشه . ديگه نپرسيد كه قفل گلهاي بهشت را چطوري ميشه شكست . بسه ديگه . بريد اگه راست مي گيد قفل المايده 2 را بشكنيد .

mehdi_7070
01-09-2005, 08:39
نظر ديگه من اينه كه قفل گذاري را بي خيال شيد .
اگه يه سري تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید می فهمید چی میگم . اینهمه نرم افزار مهم که ارزش زیادی دارند و کلی مهندس روش کار کردند که نشه رایت کرد را به راحتی رایت می شه کرد .

* هر نرم افزاری رایت می شود و قفل آن شکسته می شود . ( باور ندارید . برید ببینید درج 1 و 2 را هم کرک کردن )

valizadeh
01-09-2005, 15:02
سلام دوست عزيز اين برنامه چي شد؟
من همين برنامه رو مي خوام :( :cry: :cry: :oops:
دوست عزيز لطف كن لينك اين برنامه رو به من بديد به همراه آمزش خيلي لازمش دارم من تا حالا هيچ سي دي رو قفل نكردم حالا اين برنامه رو ميخوام

ممنون مي شم اگر زودتر

سلام
مشكل حل شد !!

با تركيب چند برنامه آقا يه قفلي شده كه خودم كف كردم :lol:

به زودي آموزش Pdf اون رو درست ميكنم و ميزارم تو سايت
با برنامه هاي زير رايت نشد !!!

clone cd
Alcohol 120%
BlindWrite
Isobirner
CD Mate
Nero

و درگ كردن داخل هارد

سرعت اجرا و دسترسي به اتو ران با سيدي بدون فقل فرقي نكرده
و اين قفل شامل

فايلهاي حجمي
فولدر هاي ايليگال
فولدر هاي مخفي
Badsectore
weak sectore
Goste file
و در آخر قابليت تشخيص cd اصلي از رايت شده

در همون اول شروع به رايت سكتور سفر رو خراب مي كنه و
بعد هم شروع ميكنه به خوندن بدسكتور
اما انقدر رياده كه سرعت خوندن به 0 مي رسه و در بعضي از موارد كه شروع به خوندن ميكنه
سرعت از 25KB تجاوز نمي كنه!!!

حالا اگر اوريج سرعت خوندن بد سكتور ها رو 20KB در نظر بگيريم (كه خيلي كمتر از اينا ميشه)
با 120 مگابايت بد سكتوري كه من گذاشتم تو سيدي بيشتر از
59 ساعت خوندن اون طول ميكشه و همينطور رايت اون
تازه بعد از رايت اگه ممكن بشه
ميرسيم ته تشخيص سيدي اورجينال
چون محل خوندن بد سكتور ها عوض ميشه
و پرميشن هم روي فايلهاي بد سكتور هست
با پيغام ارور سيدي اصلي نيست !!! مواجه ميشه

بازم از همه ممنون

هستش دارم pdf آموزشي رو آماده ميكنم
موفق و سر بلند باشي
Mmezrab

منتظر هستيم كه اينو آپلود كني تا ما هم ياد بگيريم

ممنون از لطفت

با سلام:
آقا ما چشامون چپ شد پس كي ميزارين :shock:

double_n
01-09-2005, 15:21
فکر کنم Mmezrab جان خرش از پل گذشت و دیگه به این تاپیککاری نداشته باشه .

مگه پی دی اف کردن چقدر طول میکشه من که خودم با PDFfactory فقط با دو کلید پی دی اف می سازم

فقط یه حالت داره : مگه تایپش طول کشیده باشه .

موفق و سربلند باشید :shock: :shock:

Realamd
01-09-2005, 21:18
nbsfucker
مرسي :)

IRANI118
02-09-2005, 15:58
سلام آقاmehdi7070
آقا هواي بي سواد روهمداشته باشيد خواهشا راه كپي گلهاي بهشت وگلهاي شادي روبگيد
خيلي مخلصيم

IRANI118
02-09-2005, 16:42
با سلام
عزيزان با مرام هركي قفل گلهاي شادي رو شكونده يه گوشه چشمي هم به ما لطفا راهشو بگه

valizadeh
02-09-2005, 23:58
سلام دوستان
در مورد قفل گذاري گفتيد بايد 6 يا 7 تا برنامه دانلود كنم حالا همشو دانلود كردم الا يكيش اونم اينه CCD-Lock 1.7.2 *RC1a حالا خواهش ميكنم يه لينك درست به من بديد تا دانلودش كنم

با تشكر
باي

mehdi_7070
05-09-2005, 10:09
در مورد قفل گلهای بهشت :
یکی از راحت ترین راه ها این است که به صفحات قبل مراجعه کنید و مطالعه کنید .
دیگر اینکه بعد از رایت ( با استفاده از پروفایل کلون سی دی مربوط به قفل نگهبان ) هنگامی که برنامه می خواهد قفل سی دی را چک کند . سی ثانیه استندبای کنید و دوباره از این حالت خارج شوید . حالا بروید و حال کنید .

mehdi_7070
05-09-2005, 10:53
دوستان !
از تمام آقاياني كه اين موضوع را راه اندازي كردند و جز حرفه اي ها هستند خواهشمندم كه دوباره به ما سر بزنند . من كه اين موضوع را به 100 صفحه مي رسونم . خواهش مي كنيم نگذاريد اين موضوع بخوابه ! :oops:

mehdi_7070
05-09-2005, 10:56
اين يه مقاله توپ در مورد يك نوع قفل جديد :twisted:

.:: قفل هاي اکتيو ايکس ::.
تعريف قفل هاي اكتيو ايكس :
در واقع يك اكتيو ايكس كه مانع اجراي برنامه در شرايط خاصي شود را قفل اكتيو ايكس مينامند. اين نوع قفل مانند ساير كامپوننتهاي برنامه نويسي است . برنامه نويس به سادگي آن را بر روي فرم برنامه خود قرار ميدهد و با تنظيم پارامترها و خصوصيات آن ،‌ سبب فعاليت آن ميشود. اين اكتيو ايكس قبل از قرارگرفتن فرم اصلي در حافظه ، شروع به كار ميكند و اگر براي اولين بار اجرا ميشود بر حسب اندازه حافظه ، شماره هاي سريال و سرعت پردازنده كد ويژه اي توليد ميكند اين كد توليد شده وابسته به خصوصيات كامپيوتر است بنابراين كد برگشتي اين اكتيو ايكس بر روي هر سيستمي متفاوت خواهد بود. پس از ارائه كد ، كد معادل آن را از كاربر در خواست ميكند. كاربر با ارائه كد توليد شده به شركت توليد كننده نرم افزار كد معادل آن را دريافت ميكند.اين كد را كاربر يا از طريق تلفن يا از طريق پست الكترونيكي و يا اينترنت دريافت ميكند در صورتيكه كد معادل دريافت شده پس از كد شدن معادل كد ارائه شده باشد يا به عبارتي ديگر كد ارائه شده از طرف كامپيوتر مكمل كد دريافت شده از شركت باشد اكتيو ايكس اجازه ميدهد كه برنامه بدون اشكال شروع به كار كند. كاربر نيز ميتواند بارها از اين كد بر روي كامپيوتر خود(كامپيوتري كه كد دريافت كرده) استفاده كند. پس از ورود كد، اين كد در مكاني از سيستم مثلا ريجستري يا يك فايل بصورت كد شده قرار ميگيرد و هر بار كامپيوتر برنامه را اجرا كند به جاي درخواست كد از كاربر ، كد را از رجيستري يا فايل پس از كديابي مورد استفاده قرار ميدهد. نقاط ضعف: 1.قفلهاي اكتيو ايكس نياز به دريافت كد از شركت دارند يعني اينكه بايد كاربر حتما به نحوي با شركت توليد كننده تماس بگيرد و نميتواند برنامه را پس از خريد بلافاصله استفاده كند . خصوصا دسترسي به تلفن و اينترنت ضروري است. 2. قفلهاي اكتيو ايكس تنها بر روي يك سيتسم اجرا ميشوند و بايد براي دريافت كد براي هر كامپيوتر اقدام شود.(دشواري در نصب هاي تعداد بالا) 3.قفلهاي اكتيو ايكس ممكن است با فرمت كردن ، پارتيشن بندي تعغير يابد كه نميتواند شركت دقيقا حدس بزند كه اين قفل براي اين سيستم بوده يا واقعا تعغير كرده . در اكثر قفلهاي ساخته شده تعغيرات اين كد بسيار مشاهده شده است. 4. با صدمه ديدن قطعه اي در كامپيوتر و يا تعويض يك قطعه برنامه تصور ميكند كه سيتسم تعغير يافته است مثلا با تعغير حافظه سيستم. نقاط قوت: 1- امنيت بالا براي برنامه نويس از نظر كپي برداري با تعداد بالا. 2- داراي بيشترين امنيت نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاي يا سي دي 3- سازگاري بسيار بالا نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاري. 4- قابليت آمار گيري فروش برنامه توسط شركت ارائه كننده كد معادل نحــوه ايجاد قفل براي برنامه نويسان ويژوال بيسيك: اول اينكه اين برنامه بايد بصورت اكتيو ايكس توليد شود كه بتوان از آن به سادگي استفاده نمود. قدم اول براي توليد آن اين است كه برنامه قبل از فرم اصلي بار شود. قدم دوم ارائه يك كد توليد شده براي سيستم است اين بخش تقريبا هسته برنامه را تشكيل ميدهد بنابراين در مورد اين قسمت توضيحات بيشتري ارائه ميكنم كدي كه اكتيو ايكس براي يك كامپيوتر خاص توليد ميكند بايد منحصر بفرد باشد يعني نبايد در سيستمهاي ديگر مشابه آن پيدا شود همچنين مهمترين نكته اي كه بايد براي توليد اين كد در نظر گرفته شود اين است كه با تعغيرات كوچك درون سيستم تغيير نكند بدين منظور ميتوان آن را به قسمتهاي مختلف كامپيوتر بنا بر نوع انتظار قفل تغيير دهيم مثلا به شماره سريال هارد يا مثلا به مقدار حافظه سيستم يا به نوع كارت گرافيكي و... و يا به مجموع آنها وابسته كنيم. بسياري سوال كردند در ويژوال بيسيك چگونه ميتوان شماره سريال هارد را بدست آورد؟ براي اين منظور ميتوان از API ها استفاده نمود. يك API خوب براي اين منظور GetVolumeInformation است قدم سوم ايجاد كد مكمل است . بصورتهاي گوناگون ميتوان براي كد توليد شده كد مكمل ايجاد كرد اولين روش استفاده كه ساده ترين است استفاده از يك فرمول است مثلا يك مثال ساده اين است كه اگر كد توليد شده 15663 بود برنامه با جمع كردن اعداد زوج و فرد اين عدد و تقسم نمودن و ضرب در 5586 يك كد توليد كند ايراد اينگونه روشها در قابل كشف بودن كد ميباشد مگر اينكه واقعا يك رياضيدان باشيد. روش ديگر توليد كد هاي تصادفي مثلا در ويژوال بيسيك بوسيله Randomize Timer و تشكيل يك بانك اطلاعاتي است كه كد معادل و كد ارايه شده براي همه آنها را در آوريم اين روش بسيار اطمينان بخش تر است. ديگر تمام است بسادگي يك قفل حرفه اي ساخته ايم . آنهم با ساده ترين زبان دنيا ويژوال بيسيك اگر آن را با برنامه هاي ديگر توليد كنيد كه ديگر محشر است ! با كمي رنگ و لعاب دادن به اكتيو ايكس خودمان و توليد همان پايگاه داده و تعيين پارامترهاي گوناگون مثلا محدود كردن در تعداد ، نوع وابستگي و ... براي برنامه خود ، حتي ميتوانيم آن را بفروش برسانيم !

mehdi_7070
05-09-2005, 10:58
.:: اطلاعيه ::.
دوستان علاقمند به قفل شكستن !
هر كسي دوست داشت قفل برنامه اي را بشكند براي من پيغام خصوصي بفرستد

moneyed
06-09-2005, 10:27
آقا اگه چیزی بلدی بهتره بگی تا همه استفاده کنن
اینجا که جای تبلیغ نیست

double_n
06-09-2005, 17:20
mehdi_7070 جان بلدی برای این آموزشی که دادی آموزش برنامه نویسی هم بذاری :?:

موفق باشید :wink:

mehdi_7070
07-09-2005, 08:29
پس چي شد آقايان ادعا .
چرا ديگه چيزي نمي فرستيد يا نمي گيد دارم آموزش مي نويسم .
ديديد نمي شه قفلي نوشت كه باز نشه .
+++
من هنوز منتظر مقاله هاي دست اول دوستان حرفه اي تز از خودم هستم . لااقل نظر بديد . بي معرفت ها :shock:
+++
دنبال يه مقاله درباره قفل هاي سخت افزاري و نرم افزاري هستم كه تا چند ساعت ديگه مي گذارم . بريد و حال كنيد .

ادقام شد

mehdi_7070
07-09-2005, 10:25
قفل هاي نرم افزاري چگونه طراحي مي شوند؟

با توجه به فزوني نرم افزار در سيستم هاي كامپيوتري از يك طرف و توانايي كنترل كپي هاي غيرمجاز ( از ديدگاه اقتصادي آن ) از طرفي ديگر دليلي محكم جهت بررسي اين شاخه از مهندسي نرم افزار مي باشد.
از آنجا كه متاسفانه قانون Copyright در تمام جهان بجز ايران و چند كشور ديگر اجرا مي گردد, بحث كنترل كپي هاي غيرمجاز حساس تر مي شود. در اين مقاله سعي بر اين است تا علاوه بر آشنايي با انواع قفل هاي نرم افزاري و اختلاف آن ها با قفل هاي سخت افزاري, بتوانيم به عنوان طراح يك قفل نرم افزاري از محصولات نرم افزاري خودمان حمايت كنيم. ضمنا علاوه بر آشنايي با مفاهيم فوق, نوشتن روتين هاي ضد ديباگ و همچنين نحوه كد كردن اطلاعات نيز لحاظ شده است.
لازم به ذكر است كه اين مقاله حاصل تجربيات چند ساله و زحمات زيادي است كه تقديم مي گردد.

كلمات كليدي
Key Lock, Hard Lock, Software Lock, قفل نرم افزاري، Tag Lock, Anti Debug, قفل سخت افزاري

مقدمه
از آنجا كه زمان زيادي تا سال 2000 باقي نمانده, اما هنوز در كشور ما ايران, نرم افزار جاي خود را به عنوان يك محصول صادراتي پيدا نكرده چرا كه يكي از دلايل اصلي آن عدم توجه جدي به حمايت از توليد كنندگان نرم افزار مي باشد. به هر حال قصد اينجانب از ارائه مقاله, بررسي كم و كاستي هاي نرم افزار در ايران نيست بلكه طريقه حل مشكل موجود در اين بازار نابسامان مي باشد. با توجه به كپي هاي غيرمجازي كه روزانه بصورت كاملا عادي و بدون اطلاع سازنده آن صورت مي گيرد, جلوگيري از اين عمل و كنترل جدي آن امري ضروري و واجب بنظر مي رسد. در ادامه مطلب به توضيح درباره قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري مي پردازيم.

آشنايي با قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري

تعريف قفل هاي نرم افزاري: به هر برنامه اي كه كنترل كپي آن فقط از طريق نرم افزار و بدون نياز به سخت افزار اضافي قابل انجام باشد, گويند.
تعريف قفل هاي سخت افزاري: به هر برنامه اي كه كنترل كپي آن از طريق سخت افزار اضافي قابل انجام باشد, گويند.
با توجه به تعاريف فوق مي توان به تفاوت قفل هاي سخت افزاري و نرم افزاري پي برد. قفل هاي سخت افزاري با توجه به اضافه كردن يك سخت افزار جديد به كامپيوتر ( اغلب از طريق ارتباط با پورت چاپگر ) برنامه خود را كنترل مي كنند. برنامه قبل از اجرا ابتدا با توجه به مراجعه به آدرس سخت افزار نصب شده ( اضافه شده با استفاده از دستور Port ) به سخت افزار مورد نظر خود مراجعه كرده و در صورت يافتن آن, تست هاي مختلف اعم از تست رمز, خواندن اطلاعات و ... مي تواند تصميم گيري نمايد. اما در قفل هاي نرم افزاري برنامه بدون نياز به سخت افزار اضافي و با كنترل رسانه ذخيره سازي مي تواند تصميم گيري كند. ضمنا لازم به توضيح است كه هدف از طراحي قفل هاي نرم افزاري/ سخت افزاري اين نيست كه هيچكس توانايي شكستن ( باز كردن ) آنرا ندارد بلكه مقصود بالا بردن سطح كنترل كپي هاي غير مجاز تا حد ممكن مي باشد. ( چرا كه مي دانيم اطلاعات همه در يك سطح نيست. )

طريقه استفاده از قفل نرم افزاري در برنامه مورد نظر
با توجه به نوع كاربرد برنامه ( كوچك وقابل كپي بر روي يك ديسكت, تحت شبكه و ... ) مي توانيم از انواع روش هايي كه جهت حفاظت از نرم افزار در نظر داريم ( و متعاقبا توضيح داده خواهد شد ) استفاده كنيم. اما مساله قابل بحث اين است كه چگونه از يك قفل منتخب استفاده نمائيم؟
جواب اين سوال متغيير و وابسته به شرايط زير مي باشد:
الف: اعتقاد طراح نرم افزار به اينكه كاربر حتما بايد آنرا خريداري نمايد تا از امكانات آن مطلع گردد.
در اين حالت قفل نرم افزاري در ابتداي شروع به كار برنامه كنترل مي گردد حتي طراح مي تواند در مواقع حساس نيز قفل را مجددا كنترل كند و يا در حالتي كه طراح واقعا سخت گير باشد, مي تواند در زمان هاي مشخصي از وجود قفل اطمينان حاصل نمايد ( مثلا هر 4 ثانيه ). البته در اين حالت طراح بايد روشي را كه جهت كنترل قفل استفاده مي كند, نيز در نظر بگيرد.
ب: اعتقاد طراح نرم افزار به اين كه كاربر مي تواند از نرم افزار به عنوان نسخه نمايشي نيز استفاده كند.
طراح در اين حالت مي بايست در مكان هاي خاصي از برنامه, قفل را كنترل كند. مثلا در يك برنامه حسابداري مي توان تمام بخش هاي سيستم را آزاد گذاشته ( يعني برنامه نيازي به قفل نداشته باشد ) اما در صورتي كه كاربر مايل به استفاده از امكانات گزارشگيري سيستم باشد, قفل نرم افزاري در خواست گردد. مزيت اين روش بر روش قبلي اين است كه ديگر نياز به طراحي نسخه نمايشي جهت مشاهده كاربران وجود ندارد.

آشنايي با نحوه قفل گذاري بر روي يك برنامه
الف: طراح به سورس برنامه دسترسي دارد.
در اين حالت طراح پس از انتخاب روش قفل گذاري, كافيست آنرا به زبان مورد نظر خود پياده سازي نموده و در برنامه خود بگنجاند. ( كه مكان هاي قرار دادن قفل در عنوان قبلي توضيح داده شد. )
ب: طراح ( مجري پروژه ) به سورس برنامه دسترسي ندارد.
گاهي اوقات به يكسري برنامه هاي ارزشمندي برخورد مي كنيم كه فاقد قفل هستند, بنابراين نياز به قفل گذاري وجود دارد. ( البته اين حالت بيشتر در كشور ما و چند كشور ديگر كه در آن ها قانون Copyright معني ندارد, كاربرد دارد. ) جهت تزريق قفل به اين گونه برنامه ها, نياز به آشنايي كامل به ساختار فايل هاي اجرايي (EXE, COM, SYS, …) وجود دارد چرا كه بايد برنامه اي طراحي كنيم تا همانند يك ويروس كامپيوتري به فايل اجرايي مشخصي بچسبد. البته جهت اينكار بهترين زبان برنامه نويسي, اسمبلي مي باشد. ( بدليل توانايي دخالت در روند اجراي برنامه )
البته در رابطه با نحوه نوشتن اين گونه برنامه ها, روش هاي زيادي وجود دارد كه خود بحثي مجزا را مي طلبد و از حوصله اين مقاله خارج است.
ضمنا براي بالا بردن سطح امنيت برنامه لازم است تا يكسري كد هاي ضد ديباگ در برنامه گنجانده شوند. كدهاي ضد ديباگ, دستوراتي به زبان اسمبلي هستند كه در حالت اجراي عادي برنامه, هيچ تغييري در روند اجراي نمي گذارند بلكه در صورتي كه برنامه توسط ديباگرها اجرا گردد ( مورد ارزيابي قرار گيرد ) بتواند از اجراي آن جلوگيري نمايد. با اضافه كردن كد هاي ضد ديباگ به ابتداي برنامه ( يا قبل از كنترل قفل ) مي توان احتمال دستكاري در برنامه را پائين آورد. ( نحوه نوشتن كد هاي ضد ديباگ در پيوست A آورده شده است.)

آشنايي با روش هاي قفل گذاري و نحوه طراحي آن ها

1- قفل گذاري با استفاده از شماره سريال اصلي ديسكت
همانطور كه مي دانيد, سيستم عامل جهت هر ديسكت يك شماره سريال واحد (UNIQUE) اختصاص مي دهد, بطوريكه شماره سريال هر دو ديسكت با هم يكي نيستند. بنابراين همين خود يك راه تشخيص ديسكت كليد ( قفل ) مي باشد.
جهت استفاده از اين قفل مي بايست شماره سريال ديسكت را خوانده و سپس در داخل برنامه آنرا كنترل نمائيم. يك راه ساده جهت خواندن شماره سريال, اجراي دستور VOL بصورت شكل مقابل است:
VOL >>C:DOSLCK.TMP
بعد با باز كردن فايل LCK.TMP, مي توانيم به محتويات آن دسترسي پيدا كنيم. راه ديگر مراجعه به Boot Sector جهت كنترل قفل مي باشد.
ضريب اطمينان اين قفل در مورد ديسكت ها, 5%-2% بوده و در رابطه با هارد ديسك 60%-50% مي باشد. دليل اين اختلاف اين است كه در حالت قفل ديسكتي با كپي Boot Sector, قفل بر روي ديسكت ديگر قرار خواهد گرفت اما در رابطه با هارد ديسك اينكار به سادگي انجام پذير نيست.

2- قفل گذاري با استفاده از مشخصات سيستم
در اين نوع قفل نرم افزاري, برنامه قبل از اجرا ابتدا مشخصات سيستم را خوانده ( كه اينكار از طريق مراجعه به بخش هاي خاصي از حافظه و يا مراجعه به اطلاعات BIOS انجام مي شود. ) سپس آنرا با فايلي كه قبلا توسط نويسنده نرم افزار بر روي كامپيوتر كپي گرديده, مقايسه مي كند و در صورت عدم برابري, اجراي برنامه پايان مي پذيرد.
اين نوع قفل هنوز هم در بسياري از برنامه ها استفاده مي گردد, اما نكته قابل ذكر اين است كه جهت اطمينان بيشتر به قفل لازم است فايل حاوي مشخصات بصورت كد شده نوشته شده باشد تا امكان دستكاري آن توسط قفل شكنان به حد اقل ممكن برسد.
درصد اطمينان اين نوع قفل 75%-65% مي باشد.

3- قفل با استفاده از موقعيت فايل روي هارد ديسك
اين نوع قفل فقط بر روي هارد ديسك قابل استفاده بوده و به اين صورت است كه فايل اجرايي به موقعيت خود بر روي هارد حساس مي باشد چرا كه قبل از اجرا ابتدا موقعيت خود را از روي سكتورهاي ROOT خوانده و سپس شماره كلاستر اشاره گر به خودش را بدست مي آورد, سپس آنرا با شماره كلاستري كه قبلا توسط برنامه نويس بر روي يكي از فايل هاي برنامه ( ممكن است بصورت كد شده باشد ) قرار داده شده, مقايسه كرده و در صورت برابر بودن اجرا مي شود. اين نوع قفل نسبت به قفل قبلي ( شماره 2 ) استفاده كمتري داشته چرا كه در صورتيكه برنامه از روي بخشي از هارد به ناحيه ديگري انتقال يابد, اجرا نخواهد شد و اين از نظر كاربر بسيار ناپسند مي باشد. ( ضمنا امكان Defra, Scandisk, و ... نيز وجود ندارد چرا كه شماره كلاستر اشاره گر به فايل تغيير خواهد كرد. )
ضريب اطمينان اين نوع قفل نيز 80%-70% مي باشد.

4- قفل با استفاده از فرمت غير استاندارد
اين شيوه يكي از رايج ترين قفل هاي نرم افزاري است كه هنوز هم بصورت جدي مورد استفاده قرار مي گيرد. برخي از دلايل اهميت آن عبارتند از:
- امكان استفاده از روش هاي متفاوت در اين روش
- راحتي و سرعت زياد به هنگام استفاده آن
- وجود ضريب اطمينان بالا و انعطاف پذيري زياد آن
- عدم وجود نرم افزار خاصي جهت باز كردن اين نوع از قفل ها
همان طور كه مي دانيم سيستم عامل جهت دسترسي به اطلاعات يك ديسكت از فرمت خاصي ( 18 سكتور در هر تراك ) استفاده مي كند اما اگر يه تراك به صورت غير استاندارد فرمت شود, ( مثلا 19 سكتور در تراك ) سيستم عامل ديگر توانايي استفاده از سكتورهاي غيرمجاز را نخواهد داشت و بنابراين تمام نرم افزارهاي تحت سيستم عامل مزبور نيز از سكتورهاي مخفي استفاده نكرده, در نتيجه امكان كپي برداري از آنها بسيار ضعيف است. مانيز از همين روش جهت طراحي قفل مورد نظر مان استفاده مي كنيم. بصورتيكه تراك آخر ديسك را بصورت يك سكتوري و با شماره 20 فرمت مي كنيم. سپس جهت كنترل ديسكت به سكتور فوق مراجعه كرده و در صورت وجود, كنترل برنامه را پي مي گيريم. البته غير از تغيير شماره سكتور مي توان از اندازه غير مجاز نيز استفاده كرد يعني بجاي اينكه سكتورها را بصورت 512 بايتي فرمت كنيم, از اندازه 1024, 2048 و ... استفاده مي كنيم. ( قفل نرم افزاري Copy Control كه معروفترين در نوع خود مي باشد, از همين روش استفاده مي كند. )
اين قفل فقط جهت فلاپي ديسك قابل استفاده مي باشد و در صد اطمينان در اين روش حدود 95%-85% مي باشد.

5- قفل با استفاده از شماره سريال ساختگي
اين روش قفل گذاري كه قويترين قفل مي باشد, بصورت مخلوطي از روش هاي 1 و 4 مي باشد يعني ابتدا تراك خاصي را بصورت غير استاندرد فرمت كرده و سپس اطلاعات خاصي را درون آن قرار مي دهند ( شماره سريال فرضي ). اين قفل فقط جهت فلاپي ديسك قابل استفاده بوده و ضريب اطمينان آن حدود 98%-90% مي باشد.

پيوست A- روتين هاي ضد ديباگ Anti Debug Procedures

همان طور كه توضيح داده شد, روتين هاي ضد ديباگ جت جلوگيري از اجراي برنامه هاي ديباگر و يا جلوگيري از ( حد اقل مشكل كردن كار ) دستكاري توسط قفل شكنان, استفاده مي شوند. در زير توضيحات چند روش موثر و مفيد, آورده شده است:

الف: غير فعال كردن وقفه ها
جهت جلوگيري از اجراي مرحله به مرحله ( Trace كردن ) برنامه, مي توان وقفه هاي كنترلر 8359 را غير فعال ساخت. آدرس اين كنترلر 21h بوده و IRQ هاي 7-0 را كنترل مي كند IRQ1 همان وقفه مربوط به صفحه كليد مي باشد. پس با غير فعال كردن اين وقفه مي توان صفحه كليد را غير فعال نمود.

طريقه استفاده:

CS:0100 E421 IN AL,21
CS:0102 0C02 OR AL,02
CS:0104 E621 OUT 21,AL

ب: تغيير بردار وقفه ها
يكي از روش هاي ساده و راحت جهت ضد ديباگ كردن برنامه ها, تغيير برداري است, كه ديباگر از آن استفاده مي كند. (03 ) حتما بخاطر بسپاريد كه در پايان برنامه دوباره آدرس بردار وقفه تغيير داده شده را بازيابي كنيد.

طريقه استفاده:

CS:0100 EB04 JMP 0106
CS:0102 0000 ADD [BX+SI],AL
CS:0104 0000 ADD [BX+SI],AL
CS:0106 31C0 XOR AX,AX
CS:0108 8EC0 MOV ES,AX
CS:010A 268B1E0C00 MOV BX,ES:[000C]
CS:010F 891E0201 MOV [0102],BX
CS:0113 268B1E0E00 MOV BX,ES:[000E]
CS:0118 891E0401 MOV [0104],BX
CS:011C 26C7064C000000 MOV Word Ptr ES:[000C],0000
CS:0123 26C7064E000000 MOV Word Ptr ES:[000E],0000

ج:گيج كردن ديباگر
اين راه يكي از قويترين تكنيك هاي ضد ديباگ بوده كه در آن به وسط يك دستور, پرش مي شود و اينكار باعث قفل كردن ( Hang ) ديباگر خواهد شد.

طريقه استفاده:

CS:0100 E421 IN AL,21
CS:0102 B0FF MOV AL,FF
CS:0104 EB02 JMP 0108
CS:0106 C606E62100 MOV Byte Ptr [21E6],00
CS:010B CD20 INT 20

د: كنترل پرچم هاي CPU
اين روش در برابر ديباگرها بسيار مفيد مي باشد و به اين صورت است كه ابتدا پرچم Trace از CPU را خاموش كرده و در بين برنامه آنرا كنترل كنيم. در صورتيكه اين پرچم روشن شده باشد, مشخص است كه ديباگر در پشت صحنه در حال اجراست.

طريقه استفاده:

CS:0100 9C PUSHF
CS:0101 58 POP AX
CS:0102 25FFFE AND AX,FEFF
CS:0105 50 PUSH AX
CS:0106 9D POPF

و در بين برنامه از دستورات ذيل استفاده كنيد:

CS:1523 9C PUSHF
CS:1524 58 POP AX
CS:1525 250001 AND AX,0100
CS:1528 7402 JZ 152C
CS:152A CD20 INT 20

ه: متوقف ساختن ديباگر
اين روش باعث متوقف شدن ديباگر مي شود كه با اجراي دستور ساده INT 03 مي توان اين كار را انجام داد.

طريقه استفاده:

CS:0100 B96402 MOV CX,0264
CS:0103 BE1001 MOV SI,0110
CS:0106 AC LODSB
CS:0107 CC INT 3
CS:0108 98 CBW
CS:0109 01C3 ADD BX,AX
CS:010B E2F9 LOOP 0106

پيوست B- روش هاي كد كردن اطلاعات Data Coding Procedures

الف: افزودن يك عدد به كد هاي يك فايل
در اين روش جهت كد كردن يك فايل, ابتدا آنرا خوانده و سپس يك مقدار خاص, مثلا 20 را به مقدار هر بايت فايل اضافه مي كنيم. اين يكي از ساده ترين روش ها بوده و نسبتا كارايي خوبي نيز دارد. جهت خارج كردن فايل از حالت كد شده ( Decode ) نيز, كافيست مقدار فوق را از تمام بايت هاي فايل كم كنيم.

ب: XOR كردن كل فايل
در اين روش نيز پس از خواندن كل فايل, تمام بايت هاي آنرا با رشته كاراكتري يا عدد ثابت خاصي XOR كرده و سپس مقدار جديد را در فايل حاصل ضبط مي نمائيم. جهت خارج كردن فايل از حالت كد شده, دقيقا عمل فوق را انجام مي دهيم.

پيوست C- ليست برنامه قفل گذار Pascal Source To Learn

در زير ليست دو برنامه نمونه, كه شماره (1) جهت درست كردن ديسكت قفل و شماره (2) جهت تست آن طراحي شده, آورده شده است:
در اين برنامه ها از تراك 81 و سكتور 20 ( در حالت عادي هر ديسكت فقط 18 سكتور دارد ) جهت قفل برنامه استفاده شده و به اين صورت عمل مي كند كه يك رشته را از كاربر دريافت كرده و در مكان فوق قرار مي دهد و سپس جهت تست رشته دريافتي در برنامه دوم آنرا با اطلاعات موجود در ديسكت مقايسه مي كند و با دادن پيغام مناسبي آنرا چاپ مي نمايد.
اين برنامه توسط Turbo Pascal 7.0 كامپايل و اجرا شده اند.

{
برنامه شماره(1)
اين برنامه جهت ساختن ديسكت قفل استفاده مي شود
}

program PROGRAM-1;

Uses Dos;

TYPE
DAT = String[40];
VAR
C : Registers;
FP : String[15];
PU : Array[1..512] of char;
Data: Dat;
I : Byte;
Key : Dat;

{******************************************}

Procedure ZUW;
Begin
Fp:=#81+#0+#20+#2;
c.d1 :=0;
c.dh :=0;
c.ch:=81;
c.c1:=20;
c.a1:=1;
end;

Procedure Write-Key(data:Dat);
Begin
c.ah:=5;
ZUW;
c.es:=Seg(fp[1]);
c.bx:=Ofs(fp[1]);
Intr(19,c);
c.ah:=5;
ZUW;
c.es:=Seg(fp[1]);
c.bx:=Ofs(fp[1]);
Intr(19,c);
For i:=1 to Length(data) do
Pu:=data;
Pu[i+1]:=#0;
c.ah:=3;
ZUW;
c.es:=Seg(Pu);
C.bx:=Ofs(Pu);
Intr(19.c);
end;

{=======================================}

begin
Writeln;
Writeln( Program Number1 );
Writeln( This Program Used For Create The Key );
Write( Please Type Key Word : );
Readln(Key);
Writeln;
Write( Writing Key …);
Write-Key(Key);
Writeln( OK .);
Writeln;
end.

{

برنامه شماره (2)
اين برنامه جهت كنترل ديسكت قفل استفاده مي شود
}

program PROGRAM-2;

Uses Dos;

Type
DAT = String[40];

Var
C : Registers;
FP : String[15];
PU : Array[1 ..512] of char;
Data: Dat;
I : Byte;
Key : Dat;

{********************************************}

Procedure ZUW;
Begin
Fp:=#81+#0+#20+#2;
c.d1:=0;
c.dh:=0;
c.ch:=81;
c.c1:=20;
c.a1:=1;
end;

{********************************************}

Function Read-Key(Key:Dat):Boolean;
Begin
c.ah:=2;
ZUW;
c.es:=Seg(pu);
c.bx:=Ofs(pu);
Intr(19.c);
c.ah:=2;
ZUW;
c.es:=Seg(pu);
c.bx:=Ofs(pu);
Intr(19,c);
I:=1;
data:=;
While pu#0 do
begin
Data :=data+pu[];
Inc(I);
end;
If data=Key then
Read-Key:=True
Else
Read-Key:=False;
end;

{***********************************************}

begin
Writeln;
Writeln( Program Number2 );
Writeln( This Program Used For Check The Key );
Write( Please Type Key Word : );
Readln(Key);
Writeln;

If Read-Key(Key)=False then
Writeln( I am Sorry , Not Found .);
Else
Writeln( Very Good , That Found .);

Writeln;
end.

نويسنده : مهدي معاضدي
از سايت خبري فن آوري اطلاعات ايران

mehdi_7070
07-09-2005, 10:26
.:: قفل هاي سخت افزاري و نرم افزاري ::.

قفل در اصطلاح عاميانه كلامي آشناست و از آن براي حفاظت از اشيا مختلف استفاده مي شود.

اما مفهوم قفل در دنياي كامپيوتر و عالم نرم افزار، چيست ؟
امروزه براي جلوگيري از استفاده غيرمجازا ز برنامه ها ويا تكثيرغيرقانوني آنها، اصطلا حا به آنها قفل مي زنند.

اما اين قفل گذاري چگونه صورت مي گيرد ؟

قفل گذاري كلا به دو روش نرم افزاري و سخت افزاري انجام مي شود كه ذيلا به تشريح آن مي پردازيم.

قفل سخت افزاري ( Hardware lock ) چنانچه ازسخت افزارخاصي براي قفل گذاري استفاده شود، به آن قفل سخت افزاري مي گوييم. اين قفلها بعضي به صورت يك رابط، بر روي پورت پارالل سيستم نصب مي شوند كه البته هر دو نوع آن عملكرد مشابه دارند. بخش اصلي قفل، از يك حافظه قابل پاك شدن تشكيل شده كه با توجه به نوع و حجم آن، داراي عملكردي متفاوت مي باشد و عمدتا به يكي از دو روش زير عمل مي كند: الف) روش اول قفل گذاري به اين صورت است كه توليد كننده نرم افزار يك يا چند بايت از اطلاعات را در قفل نوشته و برنامه در هنگام اجرا آن را چك مي كند. در صورتيكه قفل وجود داشته باشد، برنامه به كار خود ادامه مي دهد و اگر قفل وجود نداشته باشد و يا اطلاعات خوانده شده از روي قفل صحيح نباشد، برنامه متوقف شده و با اعلام خطا، از اجراي صحيح، سرباز مي زند. اين نوع قفل ها داراي ساختاري ساده، حافظه اي در حد چند بايت، و قيمتي ارزان هستند. استفاده از اين قفل ها بسيار ساده بوده و نياز به تخصص خاصي ندارد،تنها كافيست كه نرم افزار ويژه قفل را ( كه توسط شركت توليد كننده قفل ارائه شده ) اجرا نمود. در ابتدا كه قفل فاقد اطلاعات است، اول يك كلمه دلخواه، به عنوان كلمه عبور درخواست كرده و سپس با توجه به نوع قفل، يك يا چند كلمه اطلاعات را دريافت و در حافظه قفل ثبت كنيد. در دفعات بعد مي بايست كلمه عبوري كه اولين بار ثبت شده، وارد شود تا بتوان به اطلاعات دروني قفل دسترسي داشت. البته بعد از ورود به برنامه اين كلمه قابل تغيير است. در هر صورت، پس از ثبت اطلاعات در قفل، توليد كننده نرم افزار، اطلاعات ثبت شده در يك برنلمه چك مي كند كه نحوه چك كردن اطلاعات، با توجه به نوع قفل متفاوت است. در بعضي فقط اطلاعات درون قفل چك مي شود و در بعضي ديگر، در مرحله اول وجود قفل چك شده و در مرحله بعدي، اطلاعات درون آن چك مي شود. ب) روش ديگر قفل گذاري به اين صورت است كه توليد كننده نرم افزار، بخش كوچكي از برنامه را در حافظه قفل قرار مي دهد كه در اين حالت، چنانچه قفل وجود نداشته باشد برنامه به هيچ وجه، قادر به اجرا و ادامه كار نخواهد بود. اين نوع قفل ها، داراي ساختاري كمي پيچيده، حافظه اي بعضا تا چند كيلو بايت، و قيمتي نسبتَََا گران هستند. استفاده از اين قفل ها، به سادگي نوع قبلي نيست. البته نحوه كلي كار مشابه روش قبلي است. با اجراي نرم افزار ويژه قفل و وارد نمودن كلمه عبور، بايد نام فايلي را كه مي خواهيم بر روي آن قفل بزنيم، مشخص كنيم، تا بخشي از آن در قفل ثبت گردد. البته در بعضي ديگر از اين نوع قفل ها، كه حفاظت بيشتري را انجام مي دهند، مي بايست توسط توليد كننده نرم افزار دقيقا كنترل شود كه چه بخش هايي از فايل بايد در قفل ثبت گردد كه ابته انجام اين كار نياز به تخصص و تجربه كافي دارد، چرا كه بعضا ممكن است كه خطا در انجام كار، باعث بروز اشكال در برنامه توليدي بشود. چون با اين كار در واقع بخشي از برنامه در قفل ثبت مي گردد، واضح است كه هر قفل فقط براي يك نسخه از برنامه مي تواند مورد استفاده قرار بگيرد و به همين علت كاربرد اين قفل، كمتر است. ضمنا نوع ديگري از قفل ها هستند كه هر دو روش فوق استفاده مي كنند، اما طرفدار چنداني ندارند. قفل نرم افزاري (Software Lock) چنانچه از روش ها و ترفند هاي نرم افزاري، براي قفل گذاري استفاده شود، به آن قفل نرم افزاري مي گوييم. قفل هاي نرم افزاري داراي تنوع بيشتري بوده و بعضا از لحاظ طراحي و اجرا سليقه اي و ابتكاري مي با شند. اما مي توان نحوه عملكرد اكثر آنها را، توسط يكي از 3 روش ذيل، تشريح نمود: الف) محدوديت در تعداد كپي(Copy Limited) در اين حالت برنامه نصب كننده نرم افزار، فضاي مشخصي در ديسك را با روش خاصي مرمت كرده، و تعداد مجاز نسخه برداري را در آن درج مي كند. بدين طريق با هر بار كپي كردن برنامه، يك واحد از اين عدد كم مي شود و هنگامي كه تعداد مجاز آن به صفر رسيد، ديگر نمي توان برنامه را بر روي سيستم نصب نمود. حال ممكن است اين سوال مطرح شود كه مگر نمي توان پس از نصب برنامه، از آن پشتيباني(Back Up) گرفته و سپس از نسخه پشتيبان نيز، بر روي سيستم ديگري استفاده نمود؟ پاسخ منفي است. زيرا هنگام نصب، اطلاعاتي راجع به سخت افزار سيستم كه مي تواند مثلا شامل نوع قطعات و يا شماره سريال قطعات باشد، در جايي، در محدوده قفل ذخيره مي شود و از اين پس هر بار در هنگام اجراي برنامه، اين اطلاعات به دقت چك مي شود و در صورت هرگونه تغيير، برنامه اجرا نمي شود. ب) استفاده از ديسكت، در هنگام اجراي برنامه (Disk Required) در اين حالت، ديسكت مورد نظر، يا به روش خاصي فرمت مي شود و سپس در هنگام اجرا، اطلاعات روي آن بررسي مي شود، و يا اينكه قسمتي از ديسكت را بصورت فيزيكي و عمدي خراب مي كنند و در اينجا، در واقع همان صدمه اي كه به عمد، بر سطح ديسكت وارد شده است، به عنوان قفل و محافظ نرم افزار عمل مي كند. از اين پس براي انتقال برنامه از يك سيستم به سيستم ديگر، اين فلاپي مانند قفل سخت افزاري عمل مي كند و مي بايست مختصات آن توسط برنامه تاييد شود و چنانچه اين فلاپي در درايو نباشد، برنامه اجرا نخواهد شد. قفل سي دي (اجرا از روي سي دي) با متداول شدن سي دي ويا لوح فشرده، روش جديدي در قفل گذاري ابداع شد و آن اجراي برنامه از روي سي دي است. در اين حالت برنامه هنگام اجرا، به سي دي رجوع كرده و نقاط خاصي از آن را چك مي كند. اين نقاط بخش هايي هستند كه به صورت فيزيكي علامت گذاري شده اند ودر واقع به نوعي صدمه ديده اند و معمولا اين خرابي با تابش اشعه ليزر انجام مي شود. به اين ترتيب به اصطلاح نقاط معيني از سي دي ليزرسوز مي شود. اين نقطه يا نقاط، به عنوان قفل سي دي عمل مي كند و از عمل تكثير يا كپي برداري و همچنين استفاده غير مجاز از آن جلوگيري به عمل مي آورد. در خاتمه سوالي كه در مورد سه روش فوق الذكر مطرح است، اين است كه آيا مي توان قبل از نصب، از ديسكت ها و سيدي هاي قفل گذاري شده كپي تهيه كرد و سپس آنها را نصب كرد؟ پاسخ منفي است، زيرا همانگونه كه اشاره شد، يا بخشي از ديسكت و يا تمامي ان، به روش خاصي فرمت مي شود كه قابل كپي برداري نيست و يا اينكه محل ونقاطي كه بر روي ديسكت و يا سي دي، به صورت فيزيكي و عمدي صدمه ديده اند، اجازه كپي برداري را نمي دهند و مانع از انجام اين كار مي شوند.

منبع خبر : سايت فن آوري اطلاعات ايران

mehdi_7070
07-09-2005, 10:28
خوب اين هم دو تا مقاله توپ ديگه كه از جاي ديگه اي آوردم . منتظر بقيه مقاله ها باشيد .
+++
خوب درباره قفل هاي سخت افزاري هم توضيح داديم . ديگه چي مي خواهيد .
+++
به اين جا هم سري بزنيد . درباره قفل اكتيو ايكس اين شركت

پست های پشت سر هم ادقام شد
لطفا به قوانین توجه کنید
میثم

Soda
07-09-2005, 11:10
مهدي جان از پستات ممنون
ولي ميتوني از ويرايش پست هم استفاده كني
البته اگه سليقت بگيره
ممنون از توجهت

IRANI118
14-09-2005, 00:18
سلام مهدي جان بهpmما هم جواب ندادي ها

mehdi_7070
14-09-2005, 09:36
خوب اول عذرخواهی کنم بابت اینکه هر یک جمله را یک پست کرده بودم . سعی می کنم دیگه رعایت کنم . ( قابل توجه مدیر انجمن )

خوب درباره یه قفل دیگه هم می خوام توضیح بدهم اما از جانب طراح قفل :
اول به اینکه توجه کنید : قفل وسيله ای است برای جلوگيری ازاستفاده همگانی از اموال شخصی افراد. طبيعی است كه قفل در برابر هجوم افراد قفل شكن زمان استقامت مشخصی دارد. هر قفل كليدی دارد كه بالا‌خره دست يافتنی است و فقط زمان استقامت قفل است كه آن را ارزشمندتر می نمايد.

این را اول مطلب در سایت هامون سافت دیدم که اینم توضیحات قفل سافت گارد :
سافت گارد قفلی است كه در طول 8 سال گذشته با تغييراتی كه بسته به نياز بازار نرم افزار در خود ايجاد كرده است، اطمينان خاطر و آسودگی خيال را برای شركت های بزرگ توليد كننده نرم افزار به وجود آورده است و تا كنون بالغ بر 120 عنوان نرم‌افزار از بيش از 53 شركت نرم افزاری بوسيله سافت گارد محافظت گشته و به بازار عرضه شده است كه برخی از آن شركتها عبارتند از:
( شركت هامون، ايز ايران، مجتمع فنی تهران، نگاره، مهندسی پژوهشی نوين، مفتاح رايانه، جهان رايانه، آرك، سليم رايانه، ‌سالكان، طرح برجسته، بهين سيستم، بهينه پرداز، انتشارات علمی فرهنگی، آيين سپهر منش، آموزشگاه ابرار، پديده افزار، تاور انفورماتيك پويا پرداز، رايانه سازان پايتخت، رايانه نوين، همسا، ظفررايانه، فاطررايانه، فرا سيستم، ميثاق نوين، مهد كاوش،هفت افراز و ثمين رايانه يزد)
نگارش فعلی : 3.8
ويژگيها :
مهمترين ويژگی اين سيستم قابليت قفل گذاری در سيستم های عامل WIN 95, 98, NT, 2000 , XP است، ديگر ويژگی قابل توجه اين برنامه ساده تر شدن كليه ی عمليات مربوطه به قفل گذاری و تست قفل است بطوريكه در نگارش فعلی تنها با اضافه كردن چند سطر داخل برنامه می توانيد عمل تبادل كد و تست قفل را انجام دهيد .
ساير ويژگي های اين برنامه عبارتند از :
- عدم نياز به ديسكت.
- قابليت تعريف شماره سريال برای تك تك كاربران برنامه .
- عرضه ی روتين های تست قفل در داخل يك فايل DLL.
-عــدم نيـــاز به LINK كـــردن فـــايل Obj قفــــل (به دليل وجـــود )DLL، و در نتيجــــه عدم وابســــــتگی به نگــــارش خـاصی از كامپــايلــــر يك زبــان برنامه نويسی .
نحوه‌ی كار :
سافت گارد 3.8 بر اساس روش Access Control ساخته شده است و طرز كار آن بدين صورت است كه با استفاده از مشخصه های خاصی از سخت افزار كامپيوتر يك كد واحد را توليد و پاسخ آنرا از كاربر درخواست می كند، در اينجا كاربر می بايست با توليد كننده ی مربوطه تماس گرفته با ارائه ی كد، پاسخ آنرا دريافت كند. با دادن عدد پاسخ به سيستم، برنامه از آن به بعد ديگر از كاربر كدی درخواست نمی‌كند. حال اگر اين برنامه به كامپيوتر ديگری منتقل شود، با تغيير سخت افزار سيستم، كد جديدی مطالبه می شود كه می بايست كاربر مجدداً با شركت تماس حاصل نموده و كد جديد خود را بدهد و جواب ديگری دريافت نمايد.

* پس طبق توضیح اولیه در جواب دوستان که می خواهند قفل گذاری کنند بگم که بالاخره قفل ها شکستنی هستند .

شیدا
19-09-2005, 18:39
یه برنامه ساده میخوام برای قفل گذاری روی سی دی ، طوری که Nero اونو رایت نکنه
اگه کمک کنید لطف کردید.

siyasiya
19-09-2005, 18:54
دوستان،
کسی تونسته قفل " حسابداری مهران نوین 2/64 " رو بشکنه و از روی
CD اون کپی بگیره ؟
من وقتی می خوام با CloneCD 3 رایتش کنم، پیغام میده که :
sector 11809 couldn't be read

واقعا" کلافه شدم، عجب قفلی داره...من که دیگه بریدم...
تو رو خدا اگر کسی روش رو میدونه زودتر بنویسه، آخه CD اون
تا فردا دستم هستش....
با تشکر از همگی

سیمین

Honradez
20-09-2005, 00:20
15 تا برنامه واسه یه قفل گذاری ساده؟
که اخرشم در عرض 10 دقیقه باز میشه
یه روش خوب بلدم واسه اینکه برنامه هاتون حداقل از روی سی دی کپی نشه حالا اون کار چیه الان میگم
کل فایل هاتون رو توی این شاخه در سی دی بسازیدد
nul/prn/aux
این شاخه ها رو با برنامه نرو درست کنید
کل فایل ها هم بریزید در شاخه AUX
یه برنامه چند وقت پیش ها تو این سایت معرفی شد برای مخفی کردن فایل ها در سی دی
اونم نصب کنید
وقتی سی دی رو با نرو رایت کردید یه ایمیج با پسوند ISO ازش بگیرید با خود نرو هم میشه
بعد با اون برنامه ایمیج رو باز کرده فایل NUL را مخفی کنید
دوباره اونو save کنید (با خود همون برنامه )
حالا ایمیج رو رایت کنید
حالا اگه طرف ته قفل شکستن هم باشه نمی تونه اطلاعات شما رو از روی سی دی کپی کنه رو هارد و برنامه ها فقط با اتوران اجرا میشه
توی اتوران هم باید مسیر فایل رو این طوری تعریف کنید
<SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe
موفق باشید
سوالی بود در خدمتیم :arrow: :wink:

دوست عزیر منظورت از «یه برنامه چند وقت پیش ها تو این سایت معرفی شد برای مخفی کردن فایل ها در سی دی
اونم نصب کنید» کدوم برنامه هست؟ میشه لینک دانلودشو بدی (اگه لازمه)؟

Honradez
20-09-2005, 00:23
یه برنامه ساده میخوام برای قفل گذاری روی سی دی ، طوری که Nero اونو رایت نکنه
اگه کمک کنید لطف کردید.

دوست عزیر Nero قدرت زیادی برای رایت سی دی (بخصوص قفل دار) نداره. اگه Nero نتونه رایت کنه بقیه برنامه ها مثل Clone CD میتونن خیلی راحت رایت کنن.

چنین مطلبی دربالای همین تاپیک اومده!

sss
20-09-2005, 01:26
salam
khoobi
man ye barname ya har chize dige mikham ke betoonam anvae ghoflha
ro tashkhis bedam
mamnoon
seda_ye_eshgh@yahoo.com

ZiTaNiX
20-09-2005, 01:54
feiz جان
اسم اون برنامه این بود
cd secure
موفق باشی

nima20-20
21-09-2005, 00:24
آموزش كپي سي دي نرم افزار آزمون يار گزينه 2
لطفا زود باش

siyasiya
21-09-2005, 00:31
با سلام خدمت آقایون قفل شکن پرمدعا...
اگه راست میگین راهی برای شکستن قفل " حسابداری نوین 2/64 " ارائه بدین...!!!

سیمین

siyasiya
21-09-2005, 02:08
دوستان ، کسی میدونه " حسابداری نوین " با چه زبانی نوشته شده ؟
و اینکه آیا برای زبانهای مختلف decompiler هست ؟ ( مثل refox برای FoxPro )

با تشکر...
سیمین

mohammad hamed
21-09-2005, 08:19
ببخشد که این سوال را اینجا مطرح میکنم . چون دلم نیامد که یه تاپیک دیگه باز کنم
ایا راهی هست که روی دیسکت قفل بزنی که از تکثر و کپی برداری از ان جلوگیری کنیم

m1love
22-09-2005, 00:51
سلام به همه دوستان
اقا یه قفل ساده واسه گذاشتن رو سی دی بگین لطفا 10 تا نرم افزار نگین .یه خوبشو بگین که طرفی که میخواد سی دی رو نگاه کنه نتونه واسه جلوگیری از رایت شدن اگه بگین خوبه ولی هدف اصلی من عدم دسترسی به اطلاعات سی دیه.

mohammad hamed
22-09-2005, 08:01
آخه نمیشه با یه نرم افزار قفلی بزنی که اصلا رایت نشه

mehdi_7070
22-09-2005, 11:38
خوب بازم سلام
نوشته هاتون را خواندم
دو تا نکته را بگم ( برای کسانی که pm می زنند هم هست )
1- اگه درباره قفل شکستن فلان برنامه اطلاعات می خواهید ، باید اول درباره نرم افزار توضیح بدهی . یعنی درباره قفلش که چه مدلیه . اگه قفلش هم تشخیص بدهی چه بهتر . اونوقت من راهنمایی تان می کنم
2- قید قفل گذاری را بزنید . چون نرم افزارهای گنده تر از من و شما ( یعنی درست و حسابی ) را شکستند و برنامه نویس را سرویس کردند .

Rooz
23-09-2005, 03:23
سلام اساتید ارجمند لطفا به سئوالم جواب بدن؟
یه نرم افزار ایرانی فارسی ساز ویندوز ایکس پی دارم میخوام ازش کپی روی سی دی تهیه کنم اما نه با کلون و نه با بلیند و الکل 120% نشد که نشد
قفلش خیلی خفنه
داخل سی دی چند تا فولدر وجود داره که دارای کاراکترهای /| و از این قبیل علائم وجود داره
لطفا راهنمایی کنید که چطوری میشه این برنامه رو کپی کرد

Suse
23-09-2005, 09:33
سلام به همگي
دوستان مشكل من سر مجموعه قرمز ورژن 4.3و هنوز نفهميدم كه بايد چطور قفلش را بشكنم.اين سي دي فايل هاي ايلگال داره و در ضمن قفل حجمي هم داره.اگه لطف كنين و بگين چه طور بايد قفلش را شكست ممنون مي شم.
در ضمن تخصص خود من تو كرك كردن نرم افزارهاست.اگه در اين زمينه سوال داشته باشين يا كتاب خواستين در خدمتيم

sAsAn.K
23-09-2005, 09:38
امین جان پس شما هم کرکری چی کرک کردی تا حالا ضمنا بر و بچز قفل حجمیو چی جوری میشکنن?

Suse
23-09-2005, 09:40
بعضي نرم افزارهاي كه باهاشون كار دارم را خودم كرك مي كنم.تخصصم هم توي در آوردن game cheat

m1love
23-09-2005, 18:38
چرا این قدر سخت میگیرین من یه نرم افزار میخوام که یه کم طرفو اذیت کنه واسه دیدن سی دی .یعنی هر گذاشت داخل درایو نتونه فوری همه چیزشو ببینه . یکم طول بکشه . حالا هر کی میدونه کمک کنه

alraz
23-09-2005, 23:28
سلام به همگي دوستان و تشكر از مطالب مفيد اين تاپيك
من در استفاده از نرم افزار cdrwin به مشكلي برخورد كردم مشكل هم اينه كه ميگه از رايتر من پشتيباني نميكنه.
رايتر من tdk 52/32/52D هست آيا كسي ميدونه راه حلي براي اين مشكل هست يا نه؟

Rooz
24-09-2005, 04:13
سلام به همگي
دوستان مشكل من سر مجموعه قرمز ورژن 4.3و هنوز نفهميدم كه بايد چطور قفلش را بشكنم.اين سي دي فايل هاي ايلگال داره و در ضمن قفل حجمي هم داره.اگه لطف كنين و بگين چه طور بايد قفلش را شكست ممنون مي شم.
در ضمن تخصص خود من تو كرك كردن نرم افزارهاست.اگه در اين زمينه سوال داشته باشين يا كتاب خواستين در خدمتيم

~o)

راه حل قفلهای حجمی اینه که شما در ابتدا یه ایمیج از سی دی با برنامه کلون سی دی روی هارد تهیه میکنید و بعد با برنامه ultra iso یا ISOBUSTER برنامه رو روی هارد در قسمتی دیگر باز میکنید البته قبل از اینکه برنامه رو کاملا بخواهد باز کند کلید اتمام عملیات را بزنید
البته این تجربه خودمه امیدوارم شما هم بتونید انجامش بدید.

Delphianrex
24-09-2005, 06:51
امين خان اگه واقا شما يه كركري ميتوني اموزش سافت اي سي اي رو به فارسي برام پيدا كني.واقا
ممنون مي شم.
يه چيز ديگه اگه ممكنه برنامه زير رو كرك كنيد كه اند قفلگذاري .

SoftLock Protection Kit
ممنون

Suse
24-09-2005, 12:50
دو تا نكته بگم و يه سوال:
*اول اينكه آقاي دلفيانت اگه واقعا ً مي خواهيد يه كركر بشين نبادي به مقالات فارسي تكيه كنين.بلكه بايد زبانتون را تقويت كنين.با اين حال سعي ميكنم تا هفته ديگه يه مقاله سافت آيس ترجمه كنم و اينجا بزارم
*دوم اينكه قرار نيست هر برنامه اي را من بتونم كرك كنم، ولي سعي خودم را ميكنم
و اما سوالم اينكهمشكل قفل حجمي باز كردن ايمجش نيست، بلكه ايميج گرفتنشه،با توجه به اينكه حداكثر سرعت خواندن اطلاعات از اين سي دي 24 كيلو،نتيجه مي گيريم كه چند روز طول مي كشه تا ايميج كامل بشه؛در ثاني مشكل حاد تر واسه من پوشه هاي ايلگاله،اگه اون ها باز بشن ديگه نيازي به ايميج گرفتن ندارم

Delphianrex
25-09-2005, 07:00
دوست عزيز من انگليسيم بد نيست يعني دارم هلپ خودشو ميخونم ولي اگه يه فارسيشم
باشه بد نيست.
بعد در مورد اين قفل كه پوشه هاي ايلگال داره بايد حجم اصلي سي دي رو پيدا كني(فايلهايي كه حجم دارن رو ميتوني از توي داس كپي كني) بعد كه حجم اصلي رو پيدا كردي بزار كلون ازش ايميج بگيره وقتي حجم
ايميج به اندازه حجم واقعي سي دي رسيد كلون رو كنسل كن ولي ايميج رو پاك نكن.

Suse
25-09-2005, 12:24
700 مگه اولش را توي لينوكس ايميج گرفتم، ولي وقتي بازش كردم چيزي توش نبود

ZiTaNiX
25-09-2005, 19:53
سی دی ترفند رو اگه یادتون باشه روش قفل حجمی داره
من این قفل رو در عرض 25 دقیقه با برنامه blindwrite 5 شکستم و تاحالا هم 10 20 تا از روش رایت کردم
هیچ تنظیمی هم نمی خواد و با همون تنظیمات پیش فرض پیش برید
در ضمن قفل این سی دی CD GUARDIAN بود

Suse
25-09-2005, 21:09
فايل هاي ايلگالش را چي كار كنم؟

ZiTaNiX
25-09-2005, 22:02
فایل های الگلش هم با برنامه ultra iso کار کن
بعد از این که ایمیج گرفتی ایمیج رو به صورت درایو مجازی کن
بعد با این برنامه فایل رو از قسمت پایین بکش بالا و اسمش رو عوض کن
بعد به صورا یه ایمیج ذخیره کن
بعد ایمیج رو باز کن و برو تو فایل
اکثرا این فولدر ها خالی هستند

ZiTaNiX
26-09-2005, 23:21
مشکلتون حل شد؟

Suse
26-09-2005, 23:31
نه متاسفانه،با بليند رايت 2 ساعت طول كشيد آخرش هم ايميج به 50% هم نرسيد

ZiTaNiX
26-09-2005, 23:46
سی دی چی هست حالا؟

Delphianrex
27-09-2005, 03:41
دوست عزيز اگه مي تونيد برنامه پايين رو دانلود كنين.بزاريد سي دي تونو اسكن كنه اگه قفلش خارجي
باشه و برنامه بتونه تشخيص بده بگيدقفل چيه تا اگه پروفايل مربوط به اون قفلو داشتم براتون بزارم.
ClonyXXL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Delphianrex
27-09-2005, 09:38
بچه ها كسي تونسته قفل سي دي هاي نسل جوان رو بشكنه.
توش يه فلدر به اسم Lock.CD! وجود داره كه توي اونم يه فايل بنام Lock.CD
با حجم مجازي 1.15گيگ با يه بچ فايل بنام Mohafez.bat كه اين فايل با
اين حجم به هيچ وجه كپي نمي شه حتي توي داس مي گه اصلا چيزي تو سي دي نيست
باهر برنامه كپي هم كه بگي امتحان كردم
ولي يه چيز ديگه, اين يه سي دي اموزش پريميره ولي فايلهاشو نشون نمي ده فقط يه چنتا فايل و پو شه اي
هم كه با بدبختي تونستم كپي كنم شد 5 مگ كه اونم وقتي اجرا مي شه مي گه سي دي اورجينال نيست
(چون اون فايله نيست) غلط نكنم بايد كرك بشه

Suse
27-09-2005, 10:37
يه سي دي دارم كهوقتي سريال را با سي دي اصل ميزني قبول ميكنه ولي اگه با سي ديه رايتي باشه ميگه كه سريالتون مامعتبره و اجرا نميشه.خود سي دي چيز مهمي نيست فقط مي خوام بدونم چه جوري مي شه قفلش را شكست
اسمش ها آموزش موبايل+اينتر چنج !!!

Suse
27-09-2005, 10:39
طرزه كار اين برنامه اي كه لينكش را دادين چه جوريه؟

ZiTaNiX
27-09-2005, 16:31
آقا این برنامه بالا دانلود نمیشه یعنی فیلتره سایتش
فیلتر رو هم رد کردم اما اثرای نداشت
یه لینک دیگه یا اسم کامل برنامه رو میذاری؟

sa_ostad
28-09-2005, 11:26
سی دی پارسا 2001 چطور رایت میشه
سی دی های آموزشی داده های طلایی چطوری کرک میشن

ZiTaNiX
28-09-2005, 12:40
واسه رایت سی دی پارسا 2001 از کلان سی دی استفاده کن
یه قسمت داره که بعد از انتخاب سی دی رام باید گزینه protected pc game رو انتخاب کنی
همین

Suse
28-09-2005, 19:44
بليند رايت از سي دس با پسوندB5Tايميج گرفت\بعد هم كه خواستم با وين ايزو كانورتش بكنك به ايزو اين پيغام را ميداد و قفل ميكرد:
Access violation at address *** in moduale "ntdll".read of address ***.
اگه ميشه كمكم كنيد.

ZiTaNiX
28-09-2005, 19:49
با برنامه ultra iso هم یه امتحان بکن
شاید درست شد
اگه نشد با برنامه daemon tools اون رو به صورت یه درایو مجازی در بیار و با کلان سی دی یا نرو یا همون وین ایزو از درایو مجازی ایمیج بگیر
ولی به احتمال 80 درصد همون برنامه ای که گفتم جواب می ده

Suse
28-09-2005, 19:53
ultra iso ra jaee peydash nakardam
deamon tools ham nemitoune mountesh kone

ZiTaNiX
28-09-2005, 22:46
فینگلیش ننویس لطفا
اینم ultraiso

Delphianrex
29-09-2005, 06:51
اقا اينم برنامه
ClonyXXl v2.0.0.6 Full English Translated + Pro Data Base

sa_ostad
29-09-2005, 14:29
سی دی های آموزشی داده های طلایی چطوری کرک میشن
اگه کسی میدونه بهم بگه
این سی دی ها یه سریال و یه کد محصول با خود سی دی دارن و یه عدد هم به عنوان کلید برنامه از کامپیوتر میگیره که باید با یه شماره تماس بگیری تا پسورد ورود رو بهت بدن
این کارو هر بار که ویندوز جدید نصب می کنی باید انجام بدی

Suse
29-09-2005, 14:41
من تو كاره كركم\اگه سي ديش گيرم بياد واست الگوريتمه كد سازيش را در ميارم و كي جنرتورش را برات مي فرستم.فقط بگو كدوم سي ديش مورده نظرته؟

Suse
29-09-2005, 14:43
ايول به ZiTaNiXبرنامت كار داد و ايميج را باز كرد و به راحتي اينورتش كرد\ميشه بگي اين برنامه چه كارهاي ديگهاي ازش مي ياد؟
در ضمن مي خواستم بگي با فايل هاي ايلگال چي كار كنم؟

sa_ostad
29-09-2005, 16:54
من سی دی وی بی دات نت رو دارم هر دو تا شو هم مقدماتی هم پیشرفته

sa_ostad
29-09-2005, 16:55
من سی دی وی بی دات نت رو دارم هر دو تا شو هم مقدماتی هم پیشرفته ولی فکر کنم همه سیدی هاشون مثل هم باشه

Suse
29-09-2005, 17:56
hatman hamin tore ke shoma migin,bayad moshakhas konin koudoum mahsouleshoun ra mikhayn,..

Suse
29-09-2005, 17:57
راستي من چهطوري بايد اين ايميجه را روي سي دي رايت كتم؟حجمه ايميج دو گيگه!

ZiTaNiX
29-09-2005, 18:11
امیر خان فایل های ایلگال رو با همون برنامه از پایین بکش بنداز بالا بعد اسمش رو عوض کن و به صورت یه ایمیج ذخیره کن
اکثر این فایل ها خالی هستند ولی

sa_ostad
29-09-2005, 23:03
امین بالا خان من محصول vb.net رو دارم و کرک اونو میخوام

siyasiya
30-09-2005, 02:49
شما هایی که اینقدر ادعای قفل شکنی دارین......................................!! !!!!!!!!!!!!!!
از سی دی حسابداری نوین 2.64 چطوری کپی کنم....؟؟

Delphianrex
30-09-2005, 05:32
امين خان ميتوني براي ديكشنري فانوس ورژن6.0 يك كيجن بسازي .
خيلي ممنون مي شم.

Suse
30-09-2005, 10:43
Vasat roush kar mikonam,albate behet gofte basham ke algoritmesh sade nist,ammade shod ye msg khosousi behet midam;)

Suse
30-09-2005, 10:49
felan cdiye fanous ra nadaram,emrouz miram bebinam doustam daran ya na,agge giresh ovordam ,hatman eghdam mikonam

ZiTaNiX
30-09-2005, 14:40
شما هایی که اینقدر ادعای قفل شکنی دارین......................................!! !!!!!!!!!!!!!!
از سی دی حسابداری نوین 2.64 چطوری کپی کنم....؟؟

بابا چرا هر کس واسه اولین بار میاد تو این تاپیک میخواد پست بده میگه شمایی که اینقدر ادعاتون میشه؟
کی اینجا ادعاش شده؟
این تاپیک واسه اینکه کار دوستان راه بیوفته ایجاد شده
خواهشا اینقدر نگین شمایی که اینقدر ادعاتون میشه

Armin62
02-10-2005, 02:41
سلام به همه
siyasiya من اونو كپي كردم ولي نحوه كپي كردنش رو بيان نمي كنم چون خيلي خيلي بد صحبت كردي ولي اگه مي خواي برات سي ديش رو پست مي كنم .

Suse
02-10-2005, 14:04
به هيچ كس نمي گي يا فقط به اون نمي گي؟ممنون مي شم روشش را واسه من بفرستي

IRANI118
02-10-2005, 22:33
سلام آقا آرمين

من ازشماخواهش مي كنم كهراهش رو به من هم بگو
باسپاس فراوان

rezaninja
05-10-2005, 23:56
من یک سی دی آمزشی که مال شرکت etook دارم که خودش رایت شده است من میخوام از image بگیرم اما هرچی میکنم نمیشه blind, clone امتحان کردم اما نمیشه
لطفا کمک کنید

Soda
13-10-2005, 16:01
يه سي دي دارم كهوقتي سريال را با سي دي اصل ميزني قبول ميكنه ولي اگه با سي ديه رايتي باشه ميگه كه سريالتون مامعتبره و اجرا نميشه.خود سي دي چيز مهمي نيست فقط مي خوام بدونم چه جوري مي شه قفلش را شكست
اسمش ها آموزش موبايل+اينتر چنج !!!
من اينو ميدونم
قبلا روش كار كردم
ولي پيغام خصوصي بده
البته نه به اين منظور كه بچه هاي گل ديگه ندونن .بلكه وقتي بهت رسوندم شما ميتوني به هر كي خواستي بگي
از اين جهت گفتم پيغام خصوصي بده كه كار هم دارم با هاتون

ebilove
15-10-2005, 05:44
سلام دوستان
در مورد نحوه شکستن
قفل های تلفنی اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم

mohsenm
15-10-2005, 06:10
دوستان سلام
كسي بلده چه جوري بايد سي دي شركت رهام را كپي كرد
من هر يرنامه اي كه براي رايت هست امتحان كردم ولي خود برنامه رايت اجرا نميشه ولي زماني كه سي دي را از سي دي رام خارج ميكنم برنامه رايتر باز ميشه :laughing: :laughing:
اسم سي دي >>>>> نرم افزار اموزشي تبديل فيلم و آهنگ براي موبايل
از شركت رهام سيستم
مي باشد

fareed_tam
19-10-2005, 16:23
سلام...آقا من تمام اين 35 صفه رو خوندم آخرش هم نتونستم يه قفل درست حسابي رو سي ديم بذارم
با Tz copy یه کارایی کردم ... ولی انگار زد فایلم رو خراب کرد...
سی دی ای که می خوام روش قفل بذارم از دو تا فایل بشتر درست نشده...
یه ebook هست که پسوندش djvu هست... با یه فایل exe که همون برنامه ای یه که می شه باهاش این پسوند رو باز کرد..
وقتی که رایت می کنم فایل اولی دیگه کار نمی کنه و فقط فایل exe هه کار می کنه
تورو خدا کمکم کنید... :)

moneyed
20-10-2005, 17:18
کسی میدونه چطور میشه قفل زیر رو شکوند و سی دیش رو رایت کرد
CD Guardian v1.0
من یه سی دی آموزش فلش دارم که قفلش اینه و با کلون و الکل رایت نمیشه چیکار باید بکنم

ZiTaNiX
20-10-2005, 17:54
برای شکستن قفل سی دی گاردین از برنامه blindwrite 5 استفاده کن

mobtakeran
21-10-2005, 01:14
قفل هاي نرم افزاري etook يكي از قدرتمندترين قفل هاي ايراني است كه نسبت به قفل هاي نگهبان بهتر است كه توسط crackmaster گذاشته ميشود و داراي دو عدد seasson بوده همچنين داراي سه فايل dll كه نسبت به قفل حساسيت بسيار بالايي دارد
اين نوع قفل با نرم افزارهاي قدرتندي چون كلون سي دي قابل رايت نمي باشد
از كارهاي شركت مانند نرم افزارهاي اوژانس يا بازيگرهاي جهان است
و نمونه قفل هاي كرك مستر مانند المائده2 - حسابرس2001 و غيره
كه اين وع قفل فقط و فقط با ويژوال سي دي6 يا 7 قابل ايميج گيري است و فقط ايميج كار كرده و قابل رايت بر روي سي دي خام نمي باشد.

mohmoj
21-10-2005, 01:28
سلام

هنگامی که برنامه tz copy اجرا میشه ارور 339میده.
لطفا کمک کنید.

moneyed
21-10-2005, 14:05
سلام
با ر هم نشد سیدی فلش با قفل کاردین رو رایتت کنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن آخرین ورژنش رو هم رفتم دانلود کردم

ZiTaNiX
21-10-2005, 20:26
اما من با بلایند رایتش کردم
شاید این ورژن از قفل رو باز نمیکنه
قفلی که من باز کردم قفل سی دی ترفند بود

Soda
22-10-2005, 05:55
قفل هاي نرم افزاري etook يكي از قدرتمندترين قفل هاي ايراني است كه نسبت به قفل هاي نگهبان بهتر است كه توسط crackmaster گذاشته ميشود و داراي دو عدد seasson بوده همچنين داراي سه فايل dll كه نسبت به قفل حساسيت بسيار بالايي دارد
اين نوع قفل با نرم افزارهاي قدرتندي چون كلون سي دي قابل رايت نمي باشد
از كارهاي شركت مانند نرم افزارهاي اوژانس يا بازيگرهاي جهان است
و نمونه قفل هاي كرك مستر مانند المائده2 - حسابرس2001 و غيره
كه اين وع قفل فقط و فقط با ويژوال سي دي6 يا 7 قابل ايميج گيري است و فقط ايميج كار كرده و قابل رايت بر روي سي دي خام نمي باشد.
سلام آقا
بايد بگم كه اين نوع قفل ها همشون بچه بازيه
براحتي كرك ميشن
من خودم حسابرس 2001 رو جوري كرك كردم كه ديگه سي دي نمي خواد
البته بايد بگم كه اين نوع قفل كه از توابع ASPI استفاده ميكنه بسيار عالي هست و اگه كسي از شما بتونه پيدا كنه نحوه كار با اين توابع و گذاشتن همچين قفلي رو بياد به ما هم بگه چون عاليترين قفله و هيچ چيزي نميتونه ازش كپي بگيره

mehdi87
22-10-2005, 06:03
soda خوب به ما هم ياد بده !

Soda
22-10-2005, 06:05
مهدي جان
اگه شما از كرك چيزايي ميدوني ميتونم بهت بگم كه اصلا به اون تابعي كه سي دي رو چك ميكنه كاري نداري
مي ري خط بعد و پرش شرطي رو به طوري تغيير ميدي كه فكر كنه سي دي اصل بوده همين
اگه هم از كرك چيزي نميدوني ديگه بيخيال

mehdi87
22-10-2005, 06:27
تا حالا كرك نكردم ولي برنامه نويسي سرم ميشه !‌

يه توضيح مختصري از اجراي كار ميگي ! و اينكه جطوري متوجه ميشه سيدي اوريج نيست !

ممنون ميشم !

fareed_tam
22-10-2005, 08:01
سلام...آقا من تمام اين 35 صفه رو خوندم آخرش هم نتونستم يه قفل درست حسابي رو سي ديم بذارم
با Tz copy یه کارایی کردم ... ولی انگار زد فایلم رو خراب کرد...
سی دی ای که می خوام روش قفل بذارم از دو تا فایل بشتر درست نشده...
یه ebook هست که پسوندش djvu هست... با یه فایل exe که همون برنامه ای یه که می شه باهاش این پسوند رو باز کرد..
وقتی که رایت می کنم فایل اولی دیگه کار نمی کنه و فقط فایل exe هه کار می کنه
تورو خدا کمکم کنید... :)

آقا يكي هم به اين بدبخت كمك كنه ;)

ZiTaNiX
22-10-2005, 23:49
آقا اینجا تاپیک مخصوص قفل سی دی هاست نه فیلترینگ و ------
لطفا دقت کنید کمی
بی زحمت یکی این پست رو منتقل کنه

Mehran_trex
23-10-2005, 00:29
لطفا اگر كسي در مشهد مجموعه فتون پلاس كه مربوط به آموزش كرك برنامه ها است داره به من ميل بزنه خريدارم ضمنا مجموعه 3 سي دي مي باشد

combat
23-10-2005, 00:54
سلام

Tz Executable Protector

آقا کسی این برنامه رو اگه لینک دانلودش رو داره واسمو ن بزاره ممنون میشم

البته من ورژن 4 رو دارم اما موقغ نصب برنامه سریال میخواد

ممنون

King_Dani
25-10-2005, 12:42
عزيزان

مي خواهم بدونم براي اينكه من بفهمم قفلي كه روي سي دي ام گذاشتم چرته يا كار مي كنه بايد 10تا سي دي بسوزونم؟

ببينيد سي دسي وين آر يك امكاني داره كه مي شه اميج رو مثل يك درايو سي دي به شكل مجازي اجرا كرد.اگه بشه با اون كار كرد اون وقت مي شه انواع قفل هايي كه گذاشته مي شه رو هم قبل انتشار چك كرد.

راستي يك فايل پي دي اف چند وقت پيش توسط ان بي اس فاكر اينجا گذاشته شد.من ازش استفاده كردم ولي مثل اين كه فايل كامل آپ لود نشده .من از مرحله اي كه كار با تي زد كپي تمام مي شه رو روي فايل پي دي اف ندارم.كسي مي تونه اونو اينجا بنويسه كه دقيق بايد چي كار كنم؟

اگه اين مرحله رو كمكم كنيد.يك هلپ فارسي براي سي سي دي لاك مي نويسم مي ذارم اينجا

ZiTaNiX
25-10-2005, 17:16
آقا من با یه قفلی در گیر شدم خیلی خفنه
اسم سی دی آزمون یار گزینه 2 هستش
کسی تونسته قفلش رو بزنه؟
اگه زدید قفلش رو به من هم بگید
من از سی دی ایمیج گرفتم ایمیجش باز هم شد اما بعضی قسمت هاش از کار افتاره
منتظرم ها
ممنوووووووووووووووووون

ebilove
25-10-2005, 17:17
سلام دوستان
من فكر ميكنم تايپيك قفل شكني بايد از گزاشتن فقل جدا بشه
من كه يك جورايي از بي نظمي اين تايپيك خسته شدم

ZiTaNiX
25-10-2005, 19:29
یعنی این تاپیک رو ببندیم تو دو تاتاپیک دیگه فعالیت کنیم موافقم باهات

ZiTaNiX
25-10-2005, 19:34
سلام دوباره
آقا من دوتا تاپیک زدم
از این به بعد بحث رو اونجا ادامه بدیم
یکی واسه شکستن و یکی واسه گذاشتن قفل
ممنوووووووووووووون

Soda
25-10-2005, 21:17
zitanix جان
شما لینک دو تا تاپیک رو هم میدادی بد نمیشد
واسه تازه وارد ها هم خوبه

pascal
25-10-2005, 22:02
من دوتا سی دی از سری سی دی های ماکس (max) دارم که قفل دارن وتوی این سی دی نرم افزارها دیده نمی شن و چند تا هم فایل با پسوند Tmp وجود دارن ووقتی از شون با کلون سی دی ایمیج می گیرم خیلی زود ایمیج گرفته می شه ولی وقتی باز می کنم باز نمی شه اگه کسی می دونه چطوری می شه این قفل رو شکست خواهش می کنم بگه

با تشکر

pascal
25-10-2005, 22:30
قفل این سی دی ها
SafeDisc V2 می باشد با کلونی ایکس ایکس ال نگاه کردم
اگه کسی می تونه کمک کنه

ebilove
26-10-2005, 00:11
زيتانيكس جان مممنون ازت

حالا ميشه درست حسابي بحث كرد

پاسكال جان من اين نوع سيدي ندارم اما كپي شدشو ديدم
اين نوع قفل به سادگي قابل رايته فقط يك كار فرسايشي كرده من كه حال تستش رو ندارم
اگه راهي براي بيرون كشيدن نرافزاراش كسي بلده من مشتاق ياد گيريم

ZiTaNiX
26-10-2005, 01:14
آقا من با یه قفلی در گیر شدم خیلی خفنه
اسم سی دی آزمون یار گزینه 2 هستش
کسی تونسته قفلش رو بزنه؟
اگه زدید قفلش رو به من هم بگید
من از سی دی ایمیج گرفتم ایمیجش باز هم شد اما بعضی قسمت هاش از کار افتاره
منتظرم ها
ممنوووووووووووووووووون
کسی به این قفل برخورد نکرده؟
راستی لینک ها رو هم گذاشتم تو امضام
فقط زحمت استیکی کردنش با خودتون :happy:

ZiTaNiX
26-10-2005, 20:19
سلام
دوستان دو تا تاپیک مجزایی که زدم قفل شد
البته فکر کنم این طوری بهتر شد چون اون طوری به گفته آقا سینا مطالب پراکنده میشه
راستی اون سی دی آزمون یار گزینه دو رو هم که بهتون گفتم با قفلش درگیر شدم و بالاخره شکستمش و یه کپی ناب ازش گرفتم
راستی ارزش سی دیش 53000 تومان بوده !

majid_be
27-10-2005, 13:53
میشه بگی چطوری شکوندیش

ZiTaNiX
27-10-2005, 16:42
توسط برنامه محبوب خودم
یعنی بلایند رایت 5

ebilove
27-10-2005, 17:05
سلام
تا حالا كسي درج 2 رو رايت كرده؟

من رايتيش رو دارم فقط وقتيDAEMON Tools فعال باشه كار ميكنه.

اما وقتي از همين كپي ميگيرم ديگه كار نميكنه.

ZiTaNiX
27-10-2005, 17:11
با چی رایتش می کنی؟

ebilove
27-10-2005, 17:22
عزيز من رايتيشو خريدم واون بافعال بودن دياموند بدون مشکل کار ميکنه اما دوست دارم رايتش کنم
واسه همين با کلون و الکل و بليند تست زدم بدون مشکل رايت ميشه اما
اجرا نميشه

King_Dani
28-10-2005, 01:21
عزيزان
شما چند وقت ژيش يك راهنما معرفي كرديد كه براي گذاشتن قفل مي بايست از چند تا برنامه استفاده مي شد كه يكي اش همين وين سي دي آر بود.
من الان كه مي خواهم نصب اش كنم(ويندوز ام اكس پي ست و سرويس پك يك) به مشكلي برخوردم:

برنامه وقتي اجرا مي شود مي گويد هيچ درايو يي براي رايت نمي شناسد.
مي شه كسي بگه كه آيا اون مرحله با برنامه’ ديگري هم قابل انجامه يا من بايد با همين وين سي دي وربرم؟

ZiTaNiX
28-10-2005, 18:28
آقا این قفل نگهبان هم خیلی خفنه ها

Soda
28-10-2005, 20:55
یکی بود که میگفت قفل نگهبان و طریقه شکوندنش با Ultra ISO رو میخواد بگه
کی بود؟

ZiTaNiX
28-10-2005, 21:36
البته این قفل در 3 سطح امنیتی مختلف ارائه میشه
شاید پایی ترین سطحش رو شکستن
قفل گلهای بهشت هم نگهبان بود
جدیدا هم یه قفل ساختن مخصوص Mp3
فکر میکنم باید چیز جالبی باشه کاری که این قفل می کنه اینه که سی دی های Mp3 تو کامپیوتر اجرا نمیشه

pedramonline
29-10-2005, 01:33
دوستان من سی دی آموزشی مطلب 7 رو دارم .

اما با هیچ برنامه از جمله Clone , BlindWrite 5.2.19 , Alcohol 120% نتونسم قفلشو بشکنم .

کسی موفق به این کار شده .

در ضمن قفل نرم افزاری هست .

دوستان اگر کسی موفق شده بگه . من کارم حتی با image هم راه میفته . چون حتی این برنامه ها ازش image هم نگرفتن .

در ضمن ورژن برنامه ای که باش قفل رو شکوندید حتما بگید .

ممنونم .

moneyed
29-10-2005, 10:33
دوستان من این برنامه رو نمیتونم تو کامپیوترم اجرا کنم اشکال از چیه
Tz copy pritection 1.54
این خطا رو میده
--------------------------------
run time error 339
component 'msccomctl.ocx 'or one of its dependencies not corectly registered : a file is missing or invali
لطفا راهنمایی کنید

mehdi_7070
29-10-2005, 14:08
آقا ما این سی دی آزمون یار که گفتی شکستی را می خواهیم .
چه کار کنیم ؟

khaiyam
29-10-2005, 19:19
من يك سي دي اطلس دارم وقت اين را رايت ميكنم اجرا نميشه چكار بايد بكنم
در ضمنن با كلن سي دي هم رايت شده

ZiTaNiX
29-10-2005, 19:24
خوب عزیزم برنامه های دیگه رو هم تست کن
کلان سی دی یه سری قفل محدود رو میشکنه
از نسخه های قدیمی تر کلان سی دی هم استفاده بکن
مثلا نسخه 2.5
می تونی از اینجا دانلود کنی

ZiTaNiX
29-10-2005, 19:26
آقا ما این سی دی آزمون یار که گفتی شکستی را می خواهیم .
چه کار کنیم ؟

خوب اگه بخوای من می تونم این سی دی رو برات بفرستم
البته ماله رشته تجربی هستش
اگه یه موقع خواستیش به طور خصوصی به من اطلاع بده
;)

Soda
29-10-2005, 20:24
Tz copy pritection 1.54
این خطا رو میده
run time error 339
component 'msccomctl.ocx 'or one of its dependencies not corectly registered : a file is missing or invali
لطفا راهنمایی کنید

خوب شما این فایل رو از اینجا دانلود کن

یا از اینجا

بعد باید از حالت فشرده خارج کنی مثلا با winrar
بعد اونو تو پوشه system32 کپی کن
بعد تو run این دستور رو بنویس
regsvr32 msccomctl.ocx
بعدشم دیگه همه چی حله

King_Dani
30-10-2005, 01:16
Tz copy pritection 1.54
این خطا رو میده
run time error 339
لطفا راهنمایی کنید

دوستان من در برنامه اي كه مونآيد آورده يك چيز توژ كشف كردم:
ببينيد چند وقت پيش يك راهنماي انگليسي لينك داده شده بود اين جا البته برنامه هاي 6گانه لازم داشت كه دليل اصلي اش اين بود كه برنامه ها قديمي بودند.
من به دليل ضرورت كلي به تمام برنامه هاي مجاني موجود براي محافظت از سي دي ها از كپي شدن ور رفتم.
اگر فرصت كردم اون مقاله رو دوباره به فارسي برمي گردونم البته با تجربه خودم.من فقط از
تی زد 1.54 و یک نرم افزار مبدل ایمیج ها(من از وین آیزو 5.31 استفاده کردم) استفاده کردم.منظورم اینه که خیلی کار راحت تره.برنامه ای که من این جوری محافظت اش کردم ،قابل کپی بروی سی دی های دیگر حتی با کلون هم نیست،یعنی هر رایت با کلون حدود 1 ساعت طول می کشه که فقط ازش ایمیج بگیره ،تازه اگه ایمیج اش قابل کپی باشه.
البته نمی خوام بگم که کارم درسته،صد در صد راحته برای اساتید شکستن اش،اما برای امثال من که خیلی هم کامپیوتر سرشان نمی شه و لی نمی خوان هم سی دی های زحمت کشیده مثل فرفره کپی شن مناسبه.

راز کار این جاست که قبلاً از سی سی دی لاک به عنوان عامل ضد کلون نام برده شده بود.در حالی که اصلاً این برنامه برای سی دی های تصویری و صوتی ست.حال ان که برنامه تی زد (قب:قربان اش بروم) ورژن 1و54 در یکی از زبانه هاش به نام سی دی پروتکشنز اگر بروید جایی نوشته

mateusz CCD Protections
طریقه اجرا اش البته خیلی مسخره است .یعنی ساده اس ولی در جایی یک صفحه داس باز می کنه و قبل اش در یک پنجره ازتون می خواد که آدرسی رو که می گه دقیقاً در فرمان صفحه داس بنویسید.اما نتیجه عالیه،کلون بعداش که سی دی رو کپی کردید چت می کنه و ردیفه.
البته اینم بگم من حالا که دوباره می خوام خودم از تی زد استفاده کنم.نمی شه ،یعنی برای یک نرم افزار دیگه کارش دارم و می خوام از مراحل 4گانه اش استفاده کنم ،تمام مراحل را پر می کنم،اما مسخره وقتی صفحه اصلی تبدیل می آد می گه
CueSheet Error.
کسی می دونه چی کار کردم که تی زد باهام قهر کرده اینجوری؟

pedramonline
30-10-2005, 07:21
دوستان من سی دی آموزشی مطلب 7 رو دارم .

اما با هیچ برنامه از جمله Clone , BlindWrite 5.2.19 , Alcohol 120% نتونسم قفلشو بشکنم .

کسی موفق به این کار شده .

در ضمن قفل نرم افزاری هست .

دوستان اگر کسی موفق شده بگه . من کارم حتی با image هم راه میفته . چون حتی این برنامه ها ازش image هم نگرفتن .

در ضمن ورژن برنامه ای که باش قفل رو شکوندید حتما بگید .

ممنونم .

دوستان من کمی عجله دارم .

لطفا اگر کسی اینکارو کرده ندایی به من بده .

یا اگر برنامه قفل شکن قوی ای وجود داری به جز اونایی که نام بردم معرفی کنید .

سپاسگذارم .

moneyed
30-10-2005, 11:24
سودا جان من اون فایل رو کپی کردم اون مشکل حل شد اما یه پنجره باز میشه که میخواد یکی از دو برنامه مورد نظرش رو انتخاب کنم من اولی رو انتخاب میکنم و دوباره یه پیغام میده که این فایل پیدا نشد
COMDLG32.OCX
در ضمن از اون دستوری رو هم که گفته بودید تایپ کنم خطا می گیره عین خطا رو در زیر میارم
Loadlibrary ('mcscomctl.ocx')faild - The specified module coud not be found
حالا باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید

ZiTaNiX
30-10-2005, 17:04
برای شکستن قفل 2 تا چیز لازمه
اولیش یه سی دی رام قوی
دومیش یه برنامه قوی
و اونقدری که اولیش مهمه دومیش مهم نیست
من اکثر قفل ها رو یا رایتر Tdk میشکنم
Asus رو که اصلا بی خیال شین
Teak هم اگه اصل باشه خوب جواب میده
Yamaha هم خوب عمی میکنه
بقیه هم تعریفی ندارن

moneyed
31-10-2005, 09:38
مشکل من حل شد فایل رو گیر آوردم و حالا دیگه برنامه اجرا میشه

didar
31-10-2005, 19:54
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. این اولی نوشته ای است که در این انجمن می دهم. چند صفحه قبل مربوط به این تاپیک رو هم خوندم و خیلی استفاده کردم.
حقیقتش من یه سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم که در حقیقت مربوط به کتابی به اسم Interchange هست . روی این سی دی یه قفل گذاشتن که من نمی دونم از چه نوعیه. ولی حجمی نیست چون فایلهای حجمی رو تو سی دی ندیدم . اول خواستم با نرو از سی دی ایمیج بگیرم که همون اولش متوقف شد. بعد با کلون این کارو کردم. اولش و در شروع کمی معطل کرد ولی آخرش از اون ایمیج گرفت و حتی ایمیج رو هم با استفاده از درایور مجازی کلون اجرا کردم و خیلی راحت اجرا شد و نرم افزار رو نصب کردم. ولی وقتی خواستم با کلون اون رو رایت کنم وسط رایت کردن یهو بافر خالی کرد و سی دی سوخت. :sad:
حالا موندم چکار کنم. البته فکر نکنم قفله خیلی قوی باشه ولی به هر حال من نمی تونم ازش کپی بگیرم. از دوستان خواهش می کنم یه راه حلی به ما بدن. لطفا خیلی زود فوریه.
در ضمن سی دری رام من Asus 40x هست و رایترم TDK. با سی دی رام ایمیج گرفتم , چون رایتر در موقع خوندن و یا ایمیج گرفتن سی دی ها رو می شکونه. چند روز پیش یه سی دی توش شکست و ده هزار تومن ریختم تو حلقو مش تا درست شد. :angry:
خواهش می کنم زودتر بهم جواب بدید.
یه چیز دیگه چطوری می تونم بفهمم ایمیجی که از سی دی گرفتم سالم ویا روی سی دی رایت می شه یا نه. یعنی یه طوری آزمایشش کنم؟
ممنون که وقت گذاشتید. منتظر می مونم....

King_Dani
31-10-2005, 23:38
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. این اولی نوشته ای است که در این انجمن می دهم. چند صفحه قبل مربوط به این تاپیک رو هم خوندم و خیلی استفاده کردم.
حقیقتش من یه سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم که در حقیقت مربوط به کتابی به اسم Interchange هست . روی این سی دی یه قفل گذاشتن که من نمی دونم از چه نوعیه. ولی حجمی نیست چون فایلهای حجمی رو تو سی دی ندیدم . اول خواستم با نرو از سی دی ایمیج بگیرم که همون اولش متوقف شد. بعد با کلون این کارو کردم. اولش و در شروع کمی معطل کرد ولی آخرش از اون ایمیج گرفت و حتی ایمیج رو هم با استفاده از درایور مجازی کلون اجرا کردم و خیلی راحت اجرا شد و نرم افزار رو نصب کردم. ولی وقتی خواستم با کلون اون رو رایت کنم وسط رایت کردن یهو بافر خالی کرد و سی دی سوخت. :sad:
حالا موندم چکار کنم. البته فکر نکنم قفله خیلی قوی باشه ولی به هر حال من نمی تونم ازش کپی بگیرم. از دوستان خواهش می کنم یه راه حلی به ما بدن. لطفا خیلی زود فوریه.
در ضمن سی دری رام من Asus 40x هست و رایترم TDK. با سی دی رام ایمیج گرفتم , چون رایتر در موقع خوندن و یا ایمیج گرفتن سی دی ها رو می شکونه. چند روز پیش یه سی دی توش شکست و ده هزار تومن ریختم تو حلقو مش تا درست شد. :angry:
خواهش می کنم زودتر بهم جواب بدید.
یه چیز دیگه چطوری می تونم بفهمم ایمیجی که از سی دی گرفتم سالم ویا روی سی دی رایت می شه یا نه. یعنی یه طوری آزمایشش کنم؟
ممنون که وقت گذاشتید. منتظر می مونم....

آقاي گل
براي كپي كردن سي دي ات از
BlindWrite Suite 5
استفاده كن تضمين مي دم كه مثل فرفره كپي ش كنه.خودم 4تا قفل روي يك سي دي تعبيه كردم ولي بلايند رايت بدون خم بر ابرو آوردن كپي اش كرد.اين در حالي بود كه حتي كلان و نرو و الكوحول تو رايت اش فتيله پيچ شدند.
مي دوني به نظرم بلايند خداس.بهترين كژي برداري خام رو انجام مي ده

براي تهيه اش هم يا تو نت سرچ كن يا توي پايتخت
1900 سي دي كه من خريدمه.اگه خيلي مشكل پيدا كردي بگو برات آپ لودش كنم كه ورش داري.

سئوال آخرت هم بايد بگم اگه سي دي ات مثل بچه آدم باشه بهترين برنامه
CDRWIn 5
هست كه اونم تو سي دي بلايند هست.
اگرم كه قفل هاي مثلاَ حجمي و يا
TOC modified
باشه كه من نتونستم اما شايد با
Daemon Tools
بشه كه امتحان كرد.روش كار ساده اس همه اين برنامه ها يك درايو مجازي مي سازن كه مثل سي دي رفتار مي كنه.

حالا با بلايند كار كن اگر نشد بم خبر بده

didar
01-11-2005, 01:30
یه سی دی دیگه هم سوخت آقا بلبل. :wac:
این برنامه بلیند رایت رو خودم تو سی دی داشتم. البته نسخه 4. نصبش کردم بعد با بلیند رید یه ایمیج گرفتم. بعد وقتی خواستم با بلیند رایتش کنم تو قسمت verification ایمیج ,کامپیوتر هنگ می کرد . وقتی داشت headers سی دی رو چک می کرد هنگ کرد. بعد خواستم بدون انجام این وریفیکشن رایتش کنم که بافر تا 94 درصد پر شد بعد قسمت رایت تا 13 درصد رایت کرد البته این 13 درصد خیلی زود پر شد بعد همه چی متوقف شد به جز ساعت که زمان رایت رو می شمرد. چراغ رایتر زرد شد و چراغ هارد هم خاموش شد. خداییش این برنامه خیلی درپیته چند بار خود به خود و الکی هنگ می کرد....
وقتی سی دی رو هم دراوردم اثری از رایت رو سطح سی دی نبود یعنی همون حالت قبل رو داشت. حالا نمی دونم خراب شده یا نه؟

حالا با قیافه کش اومده و دهن سرویس موندم چکار کنم؟ :worried:
بهر حال من باز هم منتظر نظرات دوستان می مونم.....

IRANI118
01-11-2005, 14:43
سلام دوست عزیز
به نظرم شما با کلون ایمیج بگیر با کلون هم رایتش کن ولی با سرعت های پایین مثل12یا10منم یه سی دی این طوری داشتم که با10رایتش کردم
البته اگه میخوای بدونی رو سیدی اجرامیشه یا نه روی سی دی rwرایتش کن

انشاالله که مشکلت حل بشه

King_Dani
01-11-2005, 14:45
یه سی دی دیگه هم سوخت آقا بلبل. :wac:
این برنامه بلیند رایت رو خودم تو سی دی داشتم. البته نسخه 4. نصبش کردم بعد با بلیند رید یه ایمیج گرفتم. بعد وقتی خواستم با بلیند رایتش کنم تو قسمت verification ایمیج ,کامپیوتر هنگ می کرد . وقتی داشت headers سی دی رو چک می کرد هنگ کرد. بعد خواستم بدون انجام این وریفیکشن رایتش کنم که بافر تا 94 درصد پر شد بعد قسمت رایت تا 13 درصد رایت کرد البته این 13 درصد خیلی زود پر شد بعد همه چی متوقف شد به جز ساعت که زمان رایت رو می شمرد. چراغ رایتر زرد شد و چراغ هارد هم خاموش شد. خداییش این برنامه خیلی درپیته چند بار خود به خود و الکی هنگ می کرد....
وقتی سی دی رو هم دراوردم اثری از رایت رو سطح سی دی نبود یعنی همون حالت قبل رو داشت. حالا نمی دونم خراب شده یا نه؟

حالا با قیافه کش اومده و دهن سرویس موندم چکار کنم؟ :worried:
بهر حال من باز هم منتظر نظرات دوستان می مونم.....

واقعا متاسفم
ولي اين طوري كه گفتي احتمالاَ بلايند رايت اصلا به مرحله رايت نرسيده پس سي دي ات شايد سالم باشه

اما هنوز پيشنهاد م بلايند رايت 5 هست.اما اگه نشده
Deamon
رو هم امتحان كن.

موفق باشي و معذرت مي خوام كه نتونسنم كمك كنم

Soda
01-11-2005, 15:06
خوب حالا که داشتی از BlindWrite استفاده میکردی از نسخه 5 اون که بهتر و قویتر هستش استفاده میکردی تا نتیجه بهتری بگیری

ZiTaNiX
01-11-2005, 20:59
با نسخه های قدیمی کلان سی دی یه امتحانش کن
لینکش تو همین انجمن هم هست

didar
02-11-2005, 01:37
بالا خره موفق شدم این سی دی ضایع رو رایت کنم. :thumbsup: این کار رو با نسخه 2.8 کلون انجام دادم. طبق توصیه دوستان اول از همون سایتی که تو همین تاپیک معرفی شده این نسخه رو دانلود کردم بعد با سرعت خیلی پایین 2x ازش ایمیج گرفتم ودر آخر با سرعت 10x هم رایت شد. نمی دونید وقتی سی دی رو تو سی دی رام گذاشتم و اتو رانش اومد بالا چقدر خوشحال شدم آخه بد جوری گیر این سی دی بودم. اینو مدیون همه شما دوستان عزیز هستم.

zitanix و iran118 ازتوصیه ای که کردید ممنون خیلی بهم کمک کرد.Soda خان من از این بلایند رایت 5 هم استفاده کردم ولی از 4 خیلی ضعیفتر بود. البته رابط گرافیکیش بهتر از 4 بود ولی هیچ کدوم کمکم نکردند.

در ضمن کینگ دنی جان معذرت خواهیت منو بیشتر ناراحت کرد. :sad: بابا این حرفا چیه می زنی یه سی دی ارزشش رو نداره فدای سرت . من بیشتر , از اینکه به بن بست خوردم ناراحت شدم تا سوختن سی دی. شما هم یه پیشنهاد به من دادید برا کمک من هم استفاده کردم حالا نشد این دیگه معذرت خواهی نداره. در ضمن اون سی دی هم همونطور که حدس زده بودی سالم بود و روش رایت کردم. به هر حال ازت خیلی ممنونم .

از همه دوستان متشکر که واقعا کارمو راه انداختید و باید بگم که آخریشید... ;)

ebilove
02-11-2005, 02:25
با سلام
2.
كسي درج 2 رو رايت كرده؟
.................................................. ...........................

King_Dani
02-11-2005, 17:52
بالا خره موفق شدم این سی دی ضایع رو رایت کنم. :thumbsup: این کار رو با نسخه 2.8 کلون انجام دادم. طبق توصیه دوستان اول از همون سایتی که تو همین تاپیک معرفی شده این نسخه رو دانلود کردم بعد با سرعت خیلی پایین 2x ازش ایمیج گرفتم ودر آخر با سرعت 10x هم رایت شد. نمی دونید وقتی سی دی رو تو سی دی رام گذاشتم و اتو رانش اومد بالا چقدر خوشحال شدم آخه بد جوری گیر این سی دی بودم. اینو مدیون همه شما دوستان عزیز هستم.

zitanix و iran118 ازتوصیه ای که کردید ممنون خیلی بهم کمک کرد.Soda خان من از این بلایند رایت 5 هم استفاده کردم ولی از 4 خیلی ضعیفتر بود. البته رابط گرافیکیش بهتر از 4 بود ولی هیچ کدوم کمکم نکردند.

در ضمن کینگ دنی جان معذرت خواهیت منو بیشتر ناراحت کرد. :sad: بابا این حرفا چیه می زنی یه سی دی ارزشش رو نداره فدای سرت . من بیشتر , از اینکه به بن بست خوردم ناراحت شدم تا سوختن سی دی. شما هم یه پیشنهاد به من دادید برا کمک من هم استفاده کردم حالا نشد این دیگه معذرت خواهی نداره. در ضمن اون سی دی هم همونطور که حدس زده بودی سالم بود و روش رایت کردم. به هر حال ازت خیلی ممنونم .

از همه دوستان متشکر که واقعا کارمو راه انداختید و باید بگم که آخریشید... ;)

ديدار جان خوشحال شدم كه شنيدم رايت شده.خب به سلامتي

بعد هم خواهش مي شود.

ZiTaNiX
02-11-2005, 20:04
خوشحالم که کارت راه افتاد

mobtakeran
03-11-2005, 09:09
با سلام
2.
كسي درج 2 رو رايت كرده؟
.................................................. ...........................
درج2 داراي قفل نرم افزاري سي دي كوپس بوده كه قابل رايت نمي باشد
ولي شما ميتواني از روي سي دي رايتي برنامه را نصب كنيد و كرك مربوطه را در دايركتوري نصب كپي
كرده و بدون نياز به پسورد برنامه را اجرا كنيد
كرك نرم افزار:
لذت ببريد

King_Dani
03-11-2005, 13:30
اساتيد محترم من يك قفل ساختم براي نرم افزارم.اما بلايند رايت 5 كپي ش كرد.
برنامه اي مثل سي سي دي لاك كه براي كلان بود .براي اين بلايند رايت هيچ چي جلو دارش نيست؟
وقت كژي سي دي سه قفله’ من داشت به كار هاي جانبي اش هم مي رسيد پدر سوخته انگار نه انگار كه سي دي رو كلون هم نتونسته رايت كنه

ZiTaNiX
04-11-2005, 00:21
بابا من که الکی رو بلایند تاکید نمیکنم که
حتما یه چیزی هست که میگم دیگه
کلان باید پیش بلایند لونگ بندازه
چون بلایند رایت کوره و هیچ چیزی رو سر راهش نمیبینه و به راه خودش ادامه میده !!!

mammadsayfee
04-11-2005, 02:05
:evil:
نرم افزاري كه روي سي دي اشيانه قفل گذاشته خيلي عاليه
هم حجم فايل رو بالا ميبره كه فايل قابل اجراست هم ايزوبرونر توش گير مي كونه

ZiTaNiX
04-11-2005, 02:11
دوست عزیز
این قفل یکی از ضعیف ترین قفل هایی هستش که من دیدم
چون در عرض 20 دقیقه رایتش کردم
:eh:

King_Dani
04-11-2005, 02:14
بابا من که الکی رو بلایند تاکید نمیکنم که
حتما یه چیزی هست که میگم دیگه
کلان باید پیش بلایند لونگ بندازه
چون بلایند رایت کوره و هیچ چیزی رو سر راهش نمیبینه و به راه خودش ادامه میده !!!

البته اينم بگم كه عزيزي كه قبل از اين نتونست با بلايند رايت به وصال سي دي اش برسه دليل خلف اينه كه خيلي هم اين برنامه كور نيست ها.با اين حال من سعي خواهم كرد كه از دو سه برنامه اي كه دارم و هنوز عليه بلايند امتحان اش نكردم هم استفاده كنم تا ببينيم واقعاَ
غير قابل دور زدن هست يا نه

ZiTaNiX
04-11-2005, 02:19
خوب منم قبول دارم یه جاهایی کم میاره
اما کلا قویترینه

baba barghi
06-11-2005, 16:19
سلام دوستان
به علت زیاد بودن پست ها حرفمو تو یه پست جدید می گم
آقای مدیر گفتند با قفل حجمی می شه بدون قفل گذاشتن روی سی دی و امکان کپی کردن فایل های کرک داخل یک سی دی امکان کپی کردن سی دی روی هارد و سی دی کم می شه حالا یه توضیح مختصر در مورد قفل حجمی می خوام من هیچی در این مورد نمی دونم و لی فکر کنم از اونجایی که از اسمش معلومه می شه یه حجمی رو مشخص کرد که تا سقف اون حجم امکان کپی وجود داشته باشه آیا این درسته؟

ممنون
بای

ebilove
06-11-2005, 16:59
درج2 داراي قفل نرم افزاري سي دي كوپس بوده كه قابل رايت نمي باشد
ولي شما ميتواني از روي سي دي رايتي برنامه را نصب كنيد و كرك مربوطه را در دايركتوري نصب كپي
كرده و بدون نياز به پسورد برنامه را اجرا كنيد
كرك نرم افزار:
لذت ببريد

با سلام
عزيز من از يك مغازه اونو خريدم كه رايت ميكنه و به همه ميده مشكل اجرا ندارم
رايت هم ميشه ولي سي دي كه خودم رايت ميكنم اجرا نميشه
ضمنا اينو بگم كه براي اجرابايد دياموند اجرا باشه و سپس اجرا ميكنه

موقعي كه خودم رايت ميكنم اجرا نميكنه حتي با دياموند

ZiTaNiX
06-11-2005, 18:09
سلام
نه عزیزم منظور از قفل حجمی این نیست که تا یه حجمی بشه کپی کرد
منظور از قفل حجمی اینه که مثلا حجم هر فایلی رو تو سی دی به صورت Fake کرد
مثلا یه برنامه که حجمش 3 مگابایته میشه 700 مگابایت
بعد که تمام فایل ها این طوری شد حجم کل سی دی میشه 100 گیگا بایت
این طوری فایل ها رو نمیشه کپی کرد
(البته به روش معمولی نمیشه)
این یه جور قفل نسبتا خوبه اما شکستنش زیاد سخت نیست
فایل ها رو هم در بعضی موارد میشه به راحتی و در بعضی موارد کمی به سختی روی هارد کپی کرد

Jimmy2005
06-11-2005, 19:02
با سلام خدمت بر و بكز انجمن
من سامان هستم.
مي خواستم بگم كه براي شكستن قفل سي دي ها ميتونيد از clone cd استفاده کنید.
عالیه.
:biggrin:
:)
:rolleye:

Jimmy2005
06-11-2005, 19:04
با سلام خدمت بر و بكز انجمن
من سامان هستم.
مي خواستم بگم كه براي شكستن قفل سي دي ها ميتونيد از clone cd استفاده کنید.
عالیه.
:biggrin:
:)
:rolleye:
کار نشد نداره. :evil:

ZiTaNiX
06-11-2005, 19:32
ورودت رو خوش آمد میگم
اما بهتر بود اول یه نگاهی به 40 تا صفحه قبل مینداختی
بعد برنامه کلان سی دی رو معرفی می کردی
:eh::eh::eh:

King_Dani
07-11-2005, 16:39
ورودت رو خوش آمد میگم
اما بهتر بود اول یه نگاهی به 40 تا صفحه قبل مینداختی
بعد برنامه کلان سی دی رو معرفی می کردی
:eh::eh::eh:

عطف به فرمايش شما .بايد بگم كه من به اين بي سواديم با برنامه تي زد كپي ورژن 1.54
بروي سي دي م قفلي گذاشتم كه هيچ كدوم از كلون ها قادر به كژي يا ايميج گيري ازش نبودن.

به علاوه اون چيزي كه ايشون احتمالا منظورشون بوده كه بهترينه بلايند رايته :puke:

NoneForce
07-11-2005, 16:41
سلام
اين هم يك ابزار براي كپي كردن قفلهاي زير:
CD-Guardian
RockLock
TzCopyProtection
SoftLock
WTM CD Protect

از اين نشاني بگيريدش:
(قبل از استفاده فايل توضيح را بخوانيد)

ZiTaNiX
07-11-2005, 17:06
کاربر حرفه ای از اولش مسخص میشه
مرسی
ورودت رو خوش آمو میگم و خوشحالم اولین پستت اینجا هستش
اونم یه پست عالی
امیدوارم دوست های خوبی باشیم برای هم

j0l6
07-11-2005, 17:51
سلام
دوستان من یه سی دی گیم دارمکه که از قفل SecuROM ورژن 4 به بعد استفاده میکنه چه جوری میشه این سی دی رو کپی کرد ؟

Inkareeeeeeeeee
07-11-2005, 19:31
درود بر همگی و گل پسرانی چون ZiTaNiX و Soda که من نمیدونم چرا ایندوتا اینقذه مخن ... من تموم شبو نیشستم و کلی نوشته های اینارو خوندم و یهویی دیدم که هوا روشن شده و منم میبایس نیم ساعت قبلش سر کار میبودم و .... بگذریم ... شازده پسر های گل اگه میشه یه سری کلی برنامه های مورد نیازو با ورژن و سریال و اینکه از کجا بدانلودمشون رو به من بگین که من مردم از بسکه توی اینجا هی بازی و برنامه های ارژینال خریدم ... یه سی دی یا دی وی دی که میخوام کپی کنم مثل اینه که بخوام توی مریخ با مگس کش دنبال قورباغه فضایی بگردم ... کلی دمتون دمکنی برنج ... سپاسگذارم ... بدرود

Soda
07-11-2005, 19:43
سلام آقا از اینکه ما رو اینقدر زیاد مورد لطفتون قرار دادین ممنون
قابل شما و دیگر دوستان رو نداره البته این رو بگم که من اینجا خیلی کمتر پست میدم و بیشتر امور رو به دوست خوبم Zitaniz واگذار کردم
فقط میشه بیشتر در مورد اون بازی ها و قفلهاش توضیح بدی که از چه نوعی هستند ؟

Inkareeeeeeeeee
07-11-2005, 22:59
سلام آقا از اینکه ما رو اینقدر زیاد مورد لطفتون قرار دادین ممنون
قابل شما و دیگر دوستان رو نداره البته این رو بگم که من اینجا خیلی کمتر پست میدم و بیشتر امور رو به دوست خوبم Zitaniz واگذار کردم
فقط میشه بیشتر در مورد اون بازی ها و قفلهاش توضیح بدی که از چه نوعی هستند ؟
Soda جان راستش من بازیهای جدیدو همرو دارم و روی قدیمیها هم امتحان کردم مثل " Leisure suit Larry manga cum laude" رو با گیم جک و الکهل 120% یه ایمیج گرفتم که پس از دو سه باری که اجراش میکنم قاط میزنه و ایراد میگیره ... شاکی شدم و رفتم یه بسته 100 تایی سی دی خریدم و با هرچی برنامه شناخته شده و نشده و زنده و مرده ای که جولو دستم بودش افتادم به جون رایتیدن که پس از کپی کردن یه 20 تا سی دی و به جایی نرسیدن کففففففففففففففففففففف کردم و گفتم حتما" باید یه چندتا برنامه رو باهم استفاده کنم که تازه باشه که من اگه مثل شما سر در میووردم که دیگه گیر نمی کردم که ... خداییش شما دوتا اینهمه چیزو از کجا پیدا میکنین ؟! ... من 2 تا رایتر Lite-On DVDRW LDW-851S" و "HL-DT-ST CDRW GCE-8240B" استفاده میکنم ...که اگه شما از دومیش سر در آوردین به منم بگین که چه مارکیه ...هه هه هه ... آخرشم این سریال الکهل مثل اینکه فقط تا 1 سال اعتبار داشت که اینقذه گیر داد که حتی با آنیستال و برنامه های کمکی دیگه هم پاک نشد و مجبور شدم که یه فرمت بزنم تو سر کامپیوترم و همه چیو پاک کنم ... الانه هم هیچ برنامه رایتی ندارم و کارم پیش شما گیره ...سپاسگذارم دوستان ...بدرود

Inkareeeeeeeeee
07-11-2005, 23:04
راستی شما تو قفل شیکستن و رایتیدن دی وی دی هم کار میکنین دیگه ؟! ... راستی شرمنده ام واسه طرز نوشتنم . آخه پارسی نوشتنی که آدم اینجا باهاش سروکار داره و یاد میگیره بهتر از این در نمیادش ...

ZiTaNiX
08-11-2005, 00:04
سلام
clonecd
blindwrite
کرکش ها اینجا پیدا میکنی

ZiTaNiX
08-11-2005, 00:19
سلام
اين هم يك ابزار براي كپي كردن قفلهاي زير:
CD-Guardian
RockLock
TzCopyProtection
SoftLock
WTM CD Protect

از اين نشاني بگيريدش:
(قبل از استفاده فايل توضيح را بخوانيد)

منظورت کدوم فایل توضیح هستش؟

ZiTaNiX
08-11-2005, 00:32
ولی برنامه خیلی جالبیه حتما دانلود کنید
حجمش 300 کیلو بایته
اما چون ساخت وطن هستش خوب جواب میده
قفل سی دی گاردین رو من باهاش باز کردم
قفل های دیگه رو هم تست میکنم خبرش رو میدم

rezaninja
08-11-2005, 00:53
آقا چطوری میشه قفل سی دی های شرکت پارسیان شکست

ZiTaNiX
08-11-2005, 01:00
سلام
با همین برنامه ای که تازه معرفی شده یه تست بکن
به احتمال زیاد رایت بشه

rezaninja
08-11-2005, 01:45
با کدوم برنامه دوست عزیز
من با iso boster ازهمه فایلهایش کپی میگیرم وچون سی دی آموزشی است وقتی میخواهم نصب کنم eroor lock میده

ZiTaNiX
08-11-2005, 01:46
با این برنامه

rezaninja
08-11-2005, 02:15
ببخشید میتونید بگید طرز کارش چه جوریه

NoneForce
08-11-2005, 11:14
سلام
نسخه جديد اين برنامه هم منتشر شد. برنامه هاي پشتيباني شده در اين نسخه عبارتند از:
Negahban Golden Pro
JCC Lock 3.0

البته هنوز لينك دريافتش منتشر نشده.

روش كار برنامه هم ساده است. ابتدا با برنامه از سي دي مورد نظر ايميج تهيه كنيد . بعد با الكل با حالت RawDAO
رايتش كنيد.
عدد Interleave هم تفاضل بين اعداد بدسكتور است. مثلا برنامه پيغام ميده كه در آدرس 1000 و 1020 و 1040 و...
بدسكتور پيدا كرده پس شما بايد عدد اينترليو را برابر 20 تنظيم كنيد.

Soda
08-11-2005, 14:14
تا لینک نسخه جدید عمومی بشه میتونید از این لینک دانلود کنید

NoneForce
08-11-2005, 16:23
سلام
اين برنامه كمي قديمي است. يعني نسخه جديدي ازش بيرون نيومده. براي كپي كردن فلاپي هاي خاص! ميشه ازش استفاده كرد. تو محيط داس كار ميكنه .
از اين آدرس بگيريدش :

يك مسئله كه تو پست بعضي از كاربران به چشم مي خورد اين است كه مي پرسند قفلي نيست كه نشه اصلا ازش كپي كرد؟ به نظر من يك يك جنگ/رقابت/بازي است بين قفل نويسان و قفل شكنان. روزي كه يك طرف برنده بشه احتمالا روز قبل از پايان جهان است!
در ضمن وقتي از نرم افزارهاي قفل گذار قفل شكسته استفاده مي كنيد نبايد انتظار زيادي داشته باشيد. متاسفانه در ايران همه عادت كردند پول نرم افزار ندهند حتي اگر نرم افزاري توليد مي كنند دنبال يك راه مجاني عالي براي محافظت از محصولشون هستند و اين يكم درست نيست.
اكثر قفلهاي موجود(گفتم اكثر) با استفاده از سورس TZ توليد شده اند البته با كمي تغيير و با نامهاي جديد. عملا افراد كمي هستند كه از يك ايده جالب براي نوشتن قفل استفاده كنند.
اميدوارم اگر كساني از توليدكنندگان نرم افزار اين انجمن رو مي خوانند لااقل به فكر بهتر نمودن قفل برنامه هاشون باشند تا اين بازي به خوبي و خوشي ادامه پيدا كند.
در آخر هم نميشه دعا كرد كه روزي همه نرم افزارها بدون قفل عرضه بشوند چون نميشه عادت كاربران ايراني را به اين راحتي تغيير داد!

ZiTaNiX
08-11-2005, 16:57
برنامه خیلی جالبیه
هم کم حجمه
هم کارایی خیلی بالایی داره
من که خیلی ازش خوشم اومد

Inkareeeeeeeeee
08-11-2005, 21:49
کدوم برنامه رو میگی ؟! ... آقا میشه یخورده از خودت بگی که ماها بشناسیمت ؟!

Inkareeeeeeeeee
08-11-2005, 21:57
سلام
clonecd
blindwrite
کرکش ها اینجا پیدا میکنی
کاربران مورد علاقه من:
Nesta ~ Mafia ~ Ali reza ~ Spy ~ Mehdi Best ~Alireza_Shafaei~Shahin King
لطف کنيد و اينجا تخصص خود رو بيان کنيد
بحث و گفتگو در مورد قفل سي دي ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

جیگرتو این دختر همسایمون بره ... من که هیچ .... این لینک دومیت از مکعب روبیک هم سرکاری تره که شازده ... میشه یه لینک دیگه بدی ؟! ... جریان این قفل چی شد آخرش ؟! با الکهل راحت کپی میشه ولی بعد از دو یا سه بار که اجراش میکنی یهویی میگه که سی دی ارژینال نیست ... کف کردم از بسکه رو شونصدتا سی دی آزمایشش کردم

Inkareeeeeeeeee
08-11-2005, 22:02
درود بر همگی و گل پسرانی چون ZiTaNiX و Soda که من نمیدونم چرا ایندوتا اینقذه مخن ... من تموم شبو نیشستم و کلی نوشته های اینارو خوندم و یهویی دیدم که هوا روشن شده و منم میبایس نیم ساعت قبلش سر کار میبودم و .... بگذریم ... شازده پسر های گل اگه میشه یه سری کلی برنامه های مورد نیازو با ورژن و سریال و اینکه از کجا بدانلودمشون رو به من بگین که من مردم از بسکه توی اینجا هی بازی و برنامه های ارژینال خریدم ... یه سی دی یا دی وی دی که میخوام کپی کنم مثل اینه که بخوام توی مریخ با مگس کش دنبال قورباغه فضایی بگردم ... کلی دمتون دمکنی برنج ... سپاسگذارم ... بدرود
اینجا هم که کمکم نکردین ... باشه ...اشکالی نداره

ZiTaNiX
08-11-2005, 22:09
این برنامه بابا
این بار سومه لینک میدم
سودا هم یه بار اون بالا گفت دیگه
با یه برنامه دیگه رایت کن خوب
با بلایند رایت بزن
مطمئنا جواب میده

rezaninja
08-11-2005, 23:59
ZiTaNiX از برنامه که معرفی کردین ممنون من با این برنامه تونستم امیج بگیرم ومثل آب خوردن ایمج تو درایو مجازی کار میکنه
اما وقتی رایت میکنم با clon بخوبی رایت میشه اما وقتی را پس رایت در سی دی رام میگذارم اصلا کار نمیکنه اما
این سی دی مال شرکت پارسیان است از فایلهای مشکوک براتون مینوسم ببینچیکار میکنی برام
<pcc>??
1st>1.dll
2st>1.dll
persianlock.api
parsuvs9.spg
vvk??.1st
این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه
سودا خانم شما هم یه ناگاه بکنین

ZiTaNiX
09-11-2005, 00:06
من برای کار با فایل های ISO برنامه ای بهتر از UltraIso ندیدم
ایمیج رو با ابن برنامه کانورت کن به ایمیج کلان سی دی یا نرو یا بلایند رایت
بعد با رایتش کن
خبرش رو هم بده

rezaninja
09-11-2005, 00:08
ZiTaNiX از برنامه که معرفی کردین ممنون من با این برنامه تونستم امیج بگیرم ومثل آب خوردن ایمج تو درایو مجازی کار میکنه
اما وقتی رایت میکنم با clon بخوبی رایت میشه اما وقتی را پس رایت در سی دی رام میگذارم اصلا کار نمیکنه اما
این سی دی مال شرکت پارسیان است از فایلهای مشکوک براتون مینوسم ببینچیکار میکنی برام
<pcc>??
1st>1.dll
2st>1.dll
persianlock.api
parsuvs9.spg
vvk??.1st
این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه

rezaninja
09-11-2005, 00:12
اینکار مثلا با سی دی های نرم افزاری شرکت alaldin کردم وبا برنماخ ultra هم تبدیل کردم به خوبی رایت شد
اما نمیدونم این یکی چرا رو سی دی رایت نمیشه 5و6 تا هم سی دی را خراب کردم
اما نمیشه

ZiTaNiX
09-11-2005, 00:17
فایل ها رو هارد کپی میشه؟
اگه نمیشه با Badcdrepair 4 بریزشون رو هارد
بعد با نرو رایتش کن
احتمال اینکه درست بشه 30% هستش
با بلایند رایت ازش ایمیج گرفتی؟

rezaninja
09-11-2005, 00:27
با بلایند 5
ازش ایمج گرفتم اما باز هم سی دی را خراب کرد فایلهارا isیا ultraکپی کردم اما اون فایل بالایی کپی نمیشه
شما یه چیزهای توصفحات قبلی کفته بودین که مثلا اون فایلهای که با نام های ایلگال نوشته شده را rename کن اما این کار نمیدونم چه جوری میکنن
با نرم افزار badcdrepair کار نکدم اما نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
راه دیکگری نیست

rezaninja
09-11-2005, 00:28
با بلایند 5
ازش ایمج گرفتم اما باز هم سی دی را خراب کرد فایلهارا isیا ultraکپی کردم اما اون فایل بالایی کپی نمیشه
شما یه چیزهای توصفحات قبلی کفته بودین که مثلا اون فایلهای که با نام های ایلگال نوشته شده را rename کن اما این کار نمیدونم چه جوری میکنن
با نرم افزار badcdrepair کار نکدم اما نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
راه دیگه ای نیست

NoneForce
09-11-2005, 12:24
سلام
اگر منظورتون برنامه PreGap است ايميج گرفته شده را با الكل و با مد RawDao بزنيد

baba barghi
09-11-2005, 15:31
سلام دوستان
یه فکری به خاطرم رسید که براتون می گم
همون طور که قبلا گفتم من یه محصولی دارم که 4سیدی توش پر از برنامه هست و گفتم اگر قفل بزارم نمی شه کرک مثلا یه برنامه توی سی دی رو کپی کرد توی هارد و برنامه کار کنه ولی حالا یه فکری به خاطرم رسید حالا اگر ما فایل کرک رو زیپش کنم و کل سی دی رو قفل کنم آیا فایل زیپ کپی می شه توی هارد یا نه؟ممنون می شم اگر کامل و واضح توضیح بدید

ممنون
بای

ZiTaNiX
09-11-2005, 19:06
بعید میدونم باز هم کپی بشه
خوب یه قفلی بزار که فقط بعضی از پوشه ها رو نزاره کپی بشه
نه همش رو
می تونی همه فایل هات رو بزاری داخل یه پوشه به نام AUX
این طوری اگه سیدی شما اتوران داشته باشه رو هارد کپی نمشه و فقط باید ازش ایمیج گرفت
میتونی همین فایل AUX رو با برنامه ULtraiso تو سی دی طوری مخفی کنی که به این راحتی ها دیده نشه

baba barghi
09-11-2005, 19:18
سلام ZiTaNiX جان
دمت گرم می شه در مورد این روش یه توضیح کامل تری بدی و اگر این قفل رو بزارم اتوران اجرا می شه که؟اگر این قفل رو بزارم سی دی رایت و یا کپی نمی شه تو هارد که؟

ممنون
بای

ZiTaNiX
09-11-2005, 19:26
کپی میشه رو هارد
اما نه به صورت کپی پیست معمولی
چون ویندوز فایلی به نام Aux نمیسازه میشه ازش یه استفاده هایی کرد
اگه تمام فایل هات تو این فولدر باشه چون این فولدر رو هارد کپی نمیشه پس اتوران هم اگه کپی بشه فایده ای نداره
چون کار نمیکنه
اما ایمیج میشه از سی دی گرفت
من بیشتر تخصصم تو شکستن قفل هستش تا گذاشتن قفل
امید وارم دوستان دیگه بتونن کمکت کنن
صفحات اول رو هم بخون
یه چیزایی دستگیرت میشه

baba barghi
09-11-2005, 19:37
سلام زیتکس جان
پدر ما در اومد برای این محصولم
تو خارج روی سی دی قفل نمی زاری خود طرف که می خری شور و فهم داره که روش کپی نمی کنه چون می دونه سرمایه ی کشورش از دست می ره نه اون طرف که محصول درست کرده در واقع سر خودش کلاه می زاره اما تو جمهوری اسلامی نه کاملا اسلامی بعضی ها سر خودشونم کلاه می زارند و رحم نه خودشون می کنند و نه اونی که محصول درست کرده خلاصه ما چه کار کنیم با این محصول که کرک توش هست؟

ممنون
بای

rezaninja
10-11-2005, 01:10
سلام
آقایZiTaNiX
باتوجه به گفته شما اگر از نرم افزار pregap استفاده کنم باید ایمیج با الکل بزنم در مد rawdao
اما در این مد گزینه های وجود دارد مثل
enable buffer............
donot clos............
BYPASS EFM......
RECTIFY sub
کدام یک از گزینه ها را باید علامت گذاری کنم
ممنون

Unknown_2517
10-11-2005, 07:52
آقا کمک کمک کمک کمک ...
من با هرچی نرم افزار بود امتحان کردم ولی نرم افزار سلیم رایت نشد.
قفلشم نگهبانه نسخه 2.3 گلد.
لطفا اگه کسی تونسته رایت کنه به ما هم یاد بده ...
با تشکر

NoneForce
10-11-2005, 09:24
سلام
نگهبان رو ميشه با برنامه PreGap 0.13 كپي كرد. البته فعلا نسخه عمومي اين برنامه منتشر نشده است.

يك نكته جالب : نصف پستهاي اين قسمت در مورد درخواست براي قفل گذاشتن روي سي دي است و بقيه پستهاي روشهاي كپي كردن همون قفلهاي رو توضيح مي دهند!

M E H D I
10-11-2005, 11:13
سلام

راجع به قفل StarForce 3 شما روشي ندارين؟

تشكر

King_Dani
10-11-2005, 14:22
کپی میشه رو هارد
اما نه به صورت کپی پیست معمولی
چون ویندوز فایلی به نام Aux نمیسازه میشه ازش یه استفاده هایی کرد
اگه تمام فایل هات تو این فولدر باشه چون این فولدر رو هارد کپی نمیشه پس اتوران هم اگه کپی بشه فایده ای نداره
چون کار نمیکنه
اما ایمیج میشه از سی دی گرفت
من بیشتر تخصصم تو شکستن قفل هستش تا گذاشتن قفل
امید وارم دوستان دیگه بتونن کمکت کنن
صفحات اول رو هم بخون
یه چیزایی دستگیرت میشه

زيتانيسك عزيز
شما توضيح دادي كه ويندوز نمي تونه فايلي بسازه؟ منظورتون فولدر بود؟
مي خوام بدونم كسي تونسته روي سي دي روشي كه قبلاَ پيشنهاد شد قفل بذاره:يعني از تركيب قفل ها استفاده بشه.من هرچه كردم وقتي با سي دي سكيور يك فولدر را مخفي مي كردي در مراحل بعدي با فايل ايزو اش مشكل پيدا مي شد.نهايتاَ اگر به عنوان مرحله قبل كپي انجام اش مي داديد خود برنامه ام كه فايل هايش توي فولدر مخفي بود از كار مي افتاد

تشكر

mehdi_7070
10-11-2005, 15:55
خوب منم دوباره اومدم
من مقالات نسبتا خوبي درباره همين موضوع در همين تاپيك گذاشتم و قصد داشتم خيلي چيزها را كه بلدم را به شما بگم و يا لااقل جواب سوالاتونو بدم .
اما مشكلي براي من پيش اومد كه يه چند هفته اي غايب بودم . حالا اومدم . اگه سوالي داريد بفرماييد

ZiTaNiX
10-11-2005, 18:11
آقا کمک کمک کمک کمک ...
من با هرچی نرم افزار بود امتحان کردم ولی نرم افزار سلیم رایت نشد.
قفلشم نگهبانه نسخه 2.3 گلد.
لطفا اگه کسی تونسته رایت کنه به ما هم یاد بده ...
با تشکر

تو صفحه اول همین تاپیک هم آموزش شکستن قفل نگهبان هم هست ;)

ZiTaNiX
10-11-2005, 18:15
در حورد سوال کینگ هم باید بگم که هم فایل هم فولدر
این ها رو نمیسازه
Aux
Nul
Prn
Com1
Com2
Com3
.
.
.
Com9

ZiTaNiX
10-11-2005, 20:48
سلام زیتکس جان
پدر ما در اومد برای این محصولم
تو خارج روی سی دی قفل نمی زاری خود طرف که می خری شور و فهم داره که روش کپی نمی کنه چون می دونه سرمایه ی کشورش از دست می ره نه اون طرف که محصول درست کرده در واقع سر خودش کلاه می زاره اما تو جمهوری اسلامی نه کاملا اسلامی بعضی ها سر خودشونم کلاه می زارند و رحم نه خودشون می کنند و نه اونی که محصول درست کرده خلاصه ما چه کار کنیم با این محصول که کرک توش هست؟

ممنون
بای

اگه سی دیت خیلی ارزشمنده قفل نگهبان بنداز روش
اینم سایتش برو قیمت ها رو ببین هر کدوم رو خواستی سفارش بده
برنامه های قفل گذاری ایرانی از تمتم برنامه های موجود در دنیا قوی ترند :weird: :eh:
و قفل شکن هایی هم که ایران داره هیج جای دنیا نداره :blink:

rezaninja
11-11-2005, 01:11
سلام
آقایZiTaNiX
باتوجه به گفته شما اگر از نرم افزار pregap استفاده کنم باید ایمیج با الکل بزنم در مد rawdao
اما در این مد گزینه های وجود دارد مثل
enable buffer............
donot clos............
BYPASS EFM......
RECTIFY sub
کدام یک از گزینه ها را باید علامت گذاری کنم
ممنون

ZiTaNiX
11-11-2005, 01:15
راستش من هم این مطلب رو نقل قول کردم
من خودم این رو نگفتم
اما enable buffer رو تیک بزن
امیدوارم درست رایت بشه

Unknown_2517
11-11-2005, 01:27
تو صفحه اول همین تاپیک هم آموزش شکستن قفل نگهبان هم هست ;)

ZiTaNiX عزیز ...
چیزی که شما یادآوری میکنید مربوط به شکستن نسخه اول آن است که تازه این همه دردسر ندارد چون با Blind Write به راحتی رایت میشود.
مشکل من سر نسخه 2.30 است چون در نسخه اول فقط دو فایل وجود داشت:
NEGGLP.LCK -----&------ NEGINFO
اما در این نسخه دو فایل دیگر هم هست :
NEGAHBAN.VDF -----&------ NEGAHBAN.SEC
که در حال حاضر مشکل من سر این آخریه هست(.SEC( که 484kb حجم داره و با هیچی هم کپی نمیشه...
داداش حالا اگه میتونی حلش کن ... ؟؟!!

ZiTaNiX
11-11-2005, 01:33
حتی با BadCdReoair 4?

NoneForce
11-11-2005, 10:43
[QUOTE=ZiTaNiX]اگه سی دیت خیلی ارزشمنده قفل نگهبان بنداز روش
برنامه های قفل گذاری ایرانی از تمتم برنامه های موجود در دنیا قوی ترند :weird: :eh:

سلام
تو بازار قفلهاي زيادي است كه ممكن است روي 1-2 تا محصول باشه و كسي هم بهشون توجه نكنه ولي قفلهاي قابل اعتمادي هستند.
در مورد برنامه هاي قفل گذار ايراني هم همانطور كه قبلا گفتم اكثر اين برنامه ها با استفاده از دستكاري TZ درست شده اند و چيز قابل توجه اي نيستند و ممكن است مدتي كاربران را مشغول كنند. اما فكر مي كنيد اگر اين قفلها در بازار جهاني عرضه شوند چند ساعت دوام خواهند آورد و آيا اصلا كسي به آنها توجه خواهد نمود؟

با اومدن برنامه PreGap دوران قفل نگهبان تموم شد و فكر كنم اين توصيه كمي دور از عقل باشه!

در ضمن با گفته شما هم در مورد قفل شكنهاي ايراني زياد موافق نيستم. من دوسه نفر رو ميشناسم كه تقريبا از پس هر قفلي بر ميايند. البته من چيزي كه تو اين انجمن ديدم اصلا ربطي به شكستن قفل نداره . كاربرها با برنامه هاي كپي سيدي و انگولك كردن اونها يك سري سي دي ها رو كپي مي كنند. فكر نكنم اسم اين افراد رو بشود قفل شكن!
اما اگر كمي به سايتهاي مربوط به قفل شكنان( منظورم سايتهايي كه كرك برنامه ها رو ميگذارند نيست) مثل سايت UnPackingGods يا ExeTools سر بزنيد متوجه مي شويد دنيا الان كجاست و مردم ما(كامپيوتر كاران) كجا هستند و سرشون را با چي گرم كرده اند!

King_Dani
11-11-2005, 14:47
[QUOTE=ZiTaNiX]اگه سی دیت خیلی ارزشمنده قفل نگهبان بنداز روش

سلام
تو بازار قفلهاي زيادي است كه ممكن است روي 1-2 تا محصول باشه و كسي هم بهشون توجه نكنه ولي قفلهاي قابل اعتمادي هستند.
در مورد برنامه هاي قفل گذار ايراني هم همانطور كه قبلا گفتم اكثر اين برنامه ها با استفاده از دستكاري TZ درست شده اند و چيز قابل توجه اي نيستند و ممكن است مدتي كاربران را مشغول كنند. اما فكر مي كنيد اگر اين قفلها در بازار جهاني عرضه شوند چند ساعت دوام خواهند آورد و آيا اصلا كسي به آنها توجه خواهد نمود؟

با اومدن برنامه PreGap دوران قفل نگهبان تموم شد و فكر كنم اين توصيه كمي دور از عقل باشه!

در ضمن با گفته شما هم در مورد قفل شكنهاي ايراني زياد موافق نيستم. من دوسه نفر رو ميشناسم كه تقريبا از پس هر قفلي بر ميايند. البته من چيزي كه تو اين انجمن ديدم اصلا ربطي به شكستن قفل نداره . كاربرها با برنامه هاي كپي سيدي و انگولك كردن اونها يك سري سي دي ها رو كپي مي كنند. فكر نكنم اسم اين افراد رو بشود قفل شكن!
اما اگر كمي به سايتهاي مربوط به قفل شكنان( منظورم سايتهايي كه كرك برنامه ها رو ميگذارند نيست) مثل سايت UnPackingGods يا ExeTools سر بزنيد متوجه مي شويد دنيا الان كجاست و مردم ما(كامپيوتر كاران) كجا هستند و سرشون را با چي گرم كرده اند!

باید بگم منم با این دوستمون موافقم.من خودم رشته ام کامپیوتر نیست.اما این قدر می فهمم که برنامه نویس هاو قفل شکن های بزرگ دنیا در مورد رشته تخصی من حداقل از اسیای جنوب شرقی)خصوصا چین( و یا اروپای شرقی هستن.

ZiTaNiX
11-11-2005, 23:03
بابا من مزاح کردم
آخه نه که تو ایران کپی رایت تعطیله
همه واسه خودشون یه پا اینکارن

IRANI118
13-11-2005, 00:19
سلام دوستای عزیز
این برنامه image bulderگفتید گلهای بهشت هم کپی می زنه ؟

مخلص همتون

NoneForce
13-11-2005, 09:21
سلام
بله. البته نسخه 0.13 اين قابليت رو داره.

IRANI118
13-11-2005, 09:56
سلام
همه نسخه های نگهبان رو هم کپی میکنه؟

با تشکر

NoneForce
13-11-2005, 13:09
نسخه 0.13 بله

IRANI118
13-11-2005, 17:43
ببخشید میشه لینک نسخه0.13 رو بدید

مخلصتیم

ZiTaNiX
13-11-2005, 19:17
این سایته خود قفله

mpeg
13-11-2005, 21:15
من سیدی ویندوز Xpفارسی پارسیان رو گرفتم میخوام از روش کپی کنم با هیچ برنامه ای نتونستم قفلش رو بشکنم چی کار کنم

ZiTaNiX
13-11-2005, 21:28
با این برنامه یه امتحان بکن

mpeg
13-11-2005, 22:33
نشد
من سیدی ویندوز Xpفارسی پارسیان رو گرفتم میخوام از روش کپی کنم با هیچ برنامه ای نتونستم قفلش رو بشکنم چی کار کنم

rezaninja
14-11-2005, 02:23
دوست عزیز که سی دی پارسیان داری
من هم دو سه نمونه سی دی پارسیان که آموزشی هستند دارم که با برنامه فوق که آقای zitanix معرفی کردند
میتوان از روش ایمیج گرفت که مثل آب خوردن ازش ایمیج میگره ولی اگه بخواهی رو سی دی رایت کنی رایت نمیشه وقتی سی دی رایت شد اگه اون تو سی دی رام بذاریمثل اینکه تو سی دی هیچی نیست واون باز نمیکنه من این مشکل تو اینجا گفتم ولی اساتید جوابگو نیستند

آقایون یه فکری هم برای این سی دی های پارسیان هم بکنین

NoneForce
14-11-2005, 09:38
سلام
اين هم براي چندمين بار
ايميج رو با الكل و با مد RawDao رايت كنيد.

توجه كنيد نسخه عمومي 0.13 هنوز منتشر نشده است!

IRANI118
14-11-2005, 13:14
سلام

پس چه جور میگن که نسخه 0.13قفل نگهبان رومشکونه

نسخه 0.12 چه طور؟

NoneForce
14-11-2005, 15:16
سلام
من كه نگفتم نسخه 0.13 منتشر نشده بلكه هنوز نسخه عمومي اين ابزار منتشر نشده ولي نسخه Private اون موجود است. در نسخه 0.13 امكان كپي نگهبان افزوده شده است و نسخه 0.12 قادر به اين كار نيست.

IRANI118
14-11-2005, 16:10
سلام

عزیز می ذاری ما هم دانلودش کنیم یا اینکه بفرست ایمیلم

خیلی ممنون

NoneForce
14-11-2005, 16:48
سلام
برنامه من نيست به اجازه بدم يا ندم
ايميل نويسنده تو خود برنامه هست. بهش ميل بزنيد.

Soda
15-11-2005, 07:43
سلام NoneForce جان
یه باره دیگه در مورد ای نسخه 0.13 و فرق اون با 0.12 توضیح میدی و اینکه چرا لینک نمی دی از نسخه جدیدش و آیا میشه قفل نگهبان رو با نسخه 0.12 شکوند و اگه نمیشه پس چرا با 0.13 میشه ؟ :tongue: ;) :blink: :blink:

NoneForce
15-11-2005, 09:56
سلام
خب اينكه چرا با 0.12 كپي نميشه مشخصه چون تو نسخه 0.12 اين امكان گنجانده نشده بود!
در مورد دادن لينك دريافت هم من نميتونم كاري بكنم . نسخه 0.12 بصورت Public منتشر شده و من لينك اون رو قرار دادم ولي نسخه 0.13 فعلا بصورت Private است و من نميتونم لينك اون رو منتشر كنم.
همانطور كه قبلا هم گفتم ايميل نويسنده تو خود برنامه هست. مي تونيد با خودش تماس بگيريد.
لطفا در اين مورد سوالي مطرح نكنيد چون به اندازه كافي در اين مورد سوال و جواب شده.

ممنون

mehdi_7070
15-11-2005, 21:05
خوب در اين قمست مي خواهم چند تا قفل ايراني را معرفي كنم :
پارس ديزاين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگهبان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كولاك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرولاك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل نرم افزاري شتاب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل امين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من بهترين ، قويترين ، و خلاصه بهترترترين آنها شتاب است . اما قيمتش گران است . نسخه demo آن را دانلود كنيد . آن وقت مي فهميد چي مي گم . منتظر نظراتتون هستم .

( البته درباره قفل شكستن نبود ، درباره قفل گذاشتن توسط خودمان هم نبود ، بلكه اطلاعات عمومي بود )

mehdi_7070
15-11-2005, 21:07
خوب تو پست بعدي درباره قفل شتاب بيشتر توضيح مي دهم

SILWESTER
15-11-2005, 22:36
سلام به همه!
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم. از اول تا آخرش
بلید بگم کمتر تاپیکی رو دیدم اینقدر مفید باشه
برای همین میخوام عضو شم
در بدو ورود یک سوال لز دوستان گرانقدر دارم
لطفا اگه کسی راه حل داره بگه.
میخوام با 2.0 cd secure کار کنم
منتها یه مشکل کوچیک داره
وقتی که ایمیج رو درست میکنه مییاد یه trial version
به اسمی که ما برای ایمیج در نظر گرفتیم اضافه
میکنه که اصلا نمیخوام اسم برنامم این جوری باشه
لطفا اگر کسی می دونه چطوری میشه از شرش
راحت بشم راهنمایی کنه
در ضمن بگم که من پچ برنامه را از دو جای متفاوت
گرفتم و رجیسترم کردم
ممنون

ZiTaNiX
15-11-2005, 23:21
البته ناگفته نمونه که قفل شتاب برای محافظت از نرم افزار های تولیدی شماست نه جلو گیری از کپی و تکثیر بدین صورت که فایا اجرایی رو رومزی میکنه به طوری که در هر کامپیوتر یه شماره سریال می خواد
همون قفل تلفنی خودمونه
این قفل باید الگوریتم سریال دهیش مشخص بشه و کرک بشه که البته فکر نمی کنم به این سادگی ها باشه

ZiTaNiX
15-11-2005, 23:25
در پاسخ دوست عزیزمون که در باره برنامه CD secure 2 سوال کرده بودن باید بگم که این برنامه در همون ابتدا label رو از شما میگیره و اگه جاش رو خالی بزارید اتوماتیک میزنه trail version
این عمل رو نسخه کرک شده هم انجام میشه
اگه نتونستی عوضش کنی در فایل autorun.ini این خط رو ضافه کن
Label=name cd shoma
بعد ذخیره اش کن و تو سی دی رایتش کن
بعد از اجرا label سی دی شما عوض میشه

Unknown_2517
16-11-2005, 01:23
قفل کولاک که شرکت تک سافت میزنه رو هر سی دی باشه اینجوری کرک میشه ...

mehdi_7070
16-11-2005, 14:58
خوب من در ابتدا بگم كه من امروز كه مي بينيم اين تاپيك يكي از پرطرفدارترين تاپيك هاست بسيار خوشحالم و اين را به ZiTaNiX عزيز كه اولين بار ، اولين مطالب را نوشت و اولين كسي بود كه در اين رابطه كمك داد .
خوب ايشان گفته بود كه ( قفل شتاب از نرم افزار محافظت مي كنه نه جلوگيري از كپي سي دي ) خوب اگه از برنامه روي سي دي محافظت بكنه يعني داره از سي دي هم محافظت مي كنه و از كپي آن ( نرم افزار يا سي دي ) جلوگيري مي كنه .

mehdi_7070
16-11-2005, 15:02
23,485
راستي دوتا چيز يادم رفت :
يكي اين كه تعداد بازديد تا اين لحظه 23485 (بيست و سه هزار و چهارصد و هشتاد و پنج)
ضمنا درست حدس زدي . به اين راحتي ها كرك نمي شه . يعني اصلا كرك نمي شه .
-----------------------------
خوب دوست عزيز قبلي !
كولاك نسخه جديد را به اين راحتي نمي شه كرك كرد .
من تاپ سي دي ويستا و تاپ پروفسور را دارم اما فكر نكنم كه اين جوري كرك بشه .
نكته : اين را من براي تكتاز شنيده بودم كه ميشه اما نه براي تاپ پيكچر ...

Soda
16-11-2005, 17:09
سلام به همه!
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم. از اول تا آخرش
بلید بگم کمتر تاپیکی رو دیدم اینقدر مفید باشه
برای همین میخوام عضو شم
در بدو ورود یک سوال لز دوستان گرانقدر دارم
لطفا اگه کسی راه حل داره بگه.
میخوام با 2.0 cd secure کار کنم
منتها یه مشکل کوچیک داره
وقتی که ایمیج رو درست میکنه مییاد یه trial version
به اسمی که ما برای ایمیج در نظر گرفتیم اضافه
میکنه که اصلا نمیخوام اسم برنامم این جوری باشه
لطفا اگر کسی می دونه چطوری میشه از شرش
راحت بشم راهنمایی کنه
در ضمن بگم که من پچ برنامه را از دو جای متفاوت
گرفتم و رجیسترم کردم
ممنون
آقا من این مشکل رو براتون حل کردم و فایل کرک شده رو براتون آپلود کردم
امیدوارم که کار کنه

ZiTaNiX
16-11-2005, 18:04
مهدی جان
ولی من یکی از دوستام رو سی دیش قفل شتاب گذاشت
سی دیش راحت کپی میشد اما کد فعال ساز میخواست
اتفاقا این طوری بهتر میشه واسه طرف
هر کپی یه تبلیغ میشه براش

mehdi_7070
16-11-2005, 23:39
من با شما موافقم . اما بگو ببينم مي شد كركش كني و مفتي ازش استفاده كني ؟

mehdi_7070
16-11-2005, 23:40
برخي از ويژگي هاي منحصر به فرد قفل نرم افزاري شتاب

الف ) استفاده ي آسان :
1- نياز نداريد حتي يك خط برنامه نويسي بكنيد يا در كد برنامه تان تغيير ايجاد كنيد .
2- منوهاي فارسي و استفاده از روش راهنماي قدم به قدم
3- جهت دادن كد فعالسازي نياز به هيچ مهارتي نداريد .

ب ) فشرده سازي و رمز نگاري :
1- نرم افزار شما را به روش استاندار فشرده و رمزگذاري مي كند . اين كار جلوي مهندسي معكوس را مي گيرد .
2- فايل فشرده شده هرگز روي ديسك سخت باز نمي گردد .

ج ) حفاظت از منابع ( صدا ، تصوير ، متن و ... )
شما مي توانيد فايل هاي ديگر برنامه را نيز به يك فايل تبديل كنيد كه اين كار جلوي استفاده از فيلم ، صدا و dll ها شما را مي گيرد .

د ) توليد سريال ( شماره كاربر ) به طور نامحدود
1- در مورد قفل هاي كولاك ، پرولاك و امين و ... محدوديت وجود دارد . مثلا نسخه هاي متفاوتي از 100 تا 5000 سريال وجود دارد . اما در اين برنامه شما اگر 20.000 هم توليد كنيد محدوديتي نداريد .

ه ) ايجاد مجوز نا محدود براي هر سريال
مثلا در كولاك نسخه اي كه تعداد مشخصي سريال دارد ، تعداد مشخصي هم مجوز براي هر سريال دارد .

و ) ساختن سايت براي دريافت كد فعال سازي به صورت خودكار
اين كار توسط خود برنامه و به صورت اتوماتيك انجام مي گيرد كه مثلا در كولاك شما بايد سيستم web lock را اجاره كنيد كه فكر كنم هر شش ماه 300.000 تومان باشد . فقط كافي است كه فضاي وب شما از asp پشتيباني كند

ز ) منشي تلفني خودكار به همراه مودم مورد نياز ( مثل تلفن بانك )
اين امكان نيز به صورت خودكار در برنامه وجود دارد كه مثلا براي كولاك لازم است مبلغ هنگفت ديگري را براي خريد سيستم تلفن گويا بدهيد .
منشي تلفني اين برنامه مانند تلفن بانك هاي عمل مي كند .

ح ) امكان فراخواني قفل با برنامه نويسي
در صورتي كه شما بخواهيد قفل را از طريق برنامه نويسي نيز اعمال كنيد ، اين امكان نيز وجود دارد . البته با استفاده از اين مورد امنيت نرم افزار شما افزايش مي يابد و البته بايد سورس برنامه موجود باشد .

ط ) قابليت اجراي نمايشي محصول قفل گذاري شده
اين امكان نيز وجود دارد كه كاربر قبل از رجيستر كردن به مدتي كه شما تعيين مي كنيد از برنامه استفاده كند .

ي ) مديريت سريال قوي
واقعا قسمت مديريت سريالش قوي است . مثلا شما تعيين مي كنيد كه كاربران در روز و يا در سال چه تعداد از مجوزهاي خود را استفاده كنند .

ك ) امكان تغيير رابط كاربري ثبت به صورت دلخواه
يعني شما صفحه رجيستر برنامه تان را مي توانيد عوض كنيد كه اين امكان در قفل هاي مثل كولاك وجود ندارد .

ل ) دو حالت استاندارد و پيشرفته براي كد فعالسازي
در حالت پيشرفته ، امنيت برنامه شما افزايش مي يابد . اما تعداد حروف و اعداد كد نهايي افزايش مي يابد . بنابراين از مورد بعدي براي دادن كد فعال سازي استفاده كنيد .

م ) دادن كد فعالسازي از طريق ارسال فايل
كد فعالسازي هاي پيشرفته ( يا حتي استاندارد ) را مي توانيد از طريق يك فايل براي كاربر ارسال كنيد . برنامه نيز اين فايل را چك مي كند و همان كد طرف مي شود .

ن ) سازكاري
اولا با همه ويندوزها سازگار است . سرعت اجراي عمليات ها و برنامه بسيار بالاست . و شما تمامي فايل هاي اجرايي كه به سورس آن ها دسترسي نداريد و نمي توانيد از طريق برنامه نويسي آن را قفل گذاري كنيد را از طريق اين برنامه قفل كنيد .

س ) مديريت فروش و توزيع
اين امكان نيز در اين برنامه وجود دارد . مثلا شما بدانيد كه در كدام شهر فروش بيشتر داشته ايد يا اينكه كدام توزيع كننده بهتر كار خود را انجام داده يا تبليغات چه ميزان تاثير داشته و ... كه شما از اين طريق فروش و توزيع خود را مديريت كنيد .

خوب ببخشيد كه طولاني شد . خوب آخه برنامش خيلي توپ است . يعني جدا يك برنامه رويايي است . پيشنهاد مي كنم براي قفل گذاري هاي برنامه هاي ارزشمند خود از اين برنامه استفاده كنيد . دليل اولش اينكه احتمال كرك يا شكستن قفل آن با توجه به مطالب ذكر شده تقريبا صفر است . ( گفتم تقريبا ) . خدايي قفل هاي ديگه ( نگهبان - كولاك - پرولاك ) پيش شتاب سوسك هم نيستند . راستي اينها را با كمك توضيح سايت شركت و استفاده از برنامه به صورت demo و كار با آن نوشتم و به همش معتقدم . ( 15 تا ويژگي منحصر بفرد در يك نرم افزار ! عجب نرم افزاري ... ؟؟!! )

mehdi_7070
16-11-2005, 23:42
اين هم از توضيحات من درباره قفل نرم افزاري شتاب .
اميدوارم كه نتيجه گرفته باشيد كه بايد كدوم قفل را انتخاب كنيد .

Unknown_2517
17-11-2005, 07:22
اين هم از توضيحات من درباره قفل نرم افزاري شتاب .
اميدوارم كه نتيجه گرفته باشيد كه بايد كدوم قفل را انتخاب كنيد .

قفل شتاب اينطورها هم كه شما ميگيد نيست چون اين قفل بر روي فارسي نويس شتاب كه محصول همين شركت بكار گرفته شده و خيلي وقت پيش هم كرك شده چون با زدن كد فعال ساز تغييراتي رو تو فايل exe ايجاد ميكنه كه ما به جاي كد فعال ساز خودمون اين تغييرات رو انجام ميدهيم ...!!!

این هم برنامه شتاب فارسی نگار ۳ که توسط سایت وبکده کرک شده .

دانلود فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود كرك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi_7070
17-11-2005, 13:42
خوب شما از كجا مطمئن هستيد كه شتاب فارسي نگار با همين برنامه قفل گذاري شده .
حالا به فرض اينكه كرك شده باشه ، برنامه نويساش خر نيستند كه ( ببخشيد ) . خوب لابد ايرادي داشته كه حتما در نسخه هاي جديد رفع شده .
اما من يه نكته مي گويم كه در مورد هر قفلي به خاطر بسپاريد و با آن قدرت قفل را بسنجيد و نتيجه بگيريد ،‌ هر قفلي يه كليد داره كه بعضي وقت ها گم مي شه .

[ هر قفلي شكسته مي شود . اهميت و قدرت قفل در اين است كه چند وقت پس از ارائه آن شكسته شود . ]