مشاهده نسخه کامل
: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
مهدي جان سلام
از پي گيريت ممنون من که دیگه بیخیالش شدم فکرش را که کردم دیدم ارزشش را
نداره شما هم ديگه خودتو خسته نكن اما واقعا ازت تشكر مي كنم و اگر سوالي داشتم حتما از شما
مي پرسم
05-01-2006, 23:36
مختصرا :
1- چرا مديرا پست Kifcd را پاك نمي كنند . اين اصلا ربطي به اين تاپيك نداره و فقط تبليغه .
2- rezaninja جان ، شما هم مثل احسان خان يه توضيحي درباره قفل سي دي بده تا شايد به نتيجه اي برسي .
3- احسان جان ! وظيفه بود كه به شما كمك كنم ( البته اگه چيزي را بدونم ) ادعايي هم ندارم . خوشحال مي شم اگه كار را به پايان برساني . اگر هم نمي خواي خوب منم ديگه خودم را خسته نمي كنم .
mehdidll
06-01-2006, 00:26
بابا كسي نبود جواب سوال ما رو بده بابا اشكم در اومده بگين تو رو خدا چي كار كنم رايتر واسم نموند
ممنون ميشم يكي كمك كنه سوالم تو صفحه قبل هستش
mehdi_7070
06-01-2006, 11:56
مهدي جان
من كه علم غيب ندارم . لطفا اطلاعاتي را درباره اين سي دي ( و قفل آن ) به من بده تا بگم چه كار كن ؟
متشكرم
اقا مهدي يكم بيشتر توضيح بده و بگو با چه نرم افزارهايي تا حالا اميج گرفتي و موفق نشدي؟؟
06-01-2006, 22:50
سلام
ممنون از اينكه يكي پيدا شد جواب بده خدا رو شكر
ببينيد من چند تا از محصولات اين شركتو گرفتم آموزش فتوشاپ آموزش ميگس 1 و 2 و آموزش ..
حالا اينا رو با برنامه كلون ورژن 2.5 ايميج گرفتم وخوب ايميج ها هم به درستي كار ميكنه ناگفته نمونه واسه هر كدومش يه ساعت و نيم وقت گزاشتم بعد حالا كارگاه ميگس 3 اين شركت يه آموزش توپ ديگست رو به گرفتم حالا با برنامه كلون وقتي ايميج مي گيرم اترا نو كه ميزنم كار نمي كنه در ضمن فقط دو تا فايل به نام lock mohafez داره كه يكيش حجمش 2.20 گيگ هستش و يكي شم يه فايل بت هستش كه آدرس و ايميل شركتو نوشته من به غير از كلون با الكول و چند تا ديگه امتحان ولي فقط همين كلون اونم ورژن 2.5
جواب داد حالا فقط اين كارگاه ميگس 3 ايميج كه ميگيره اتوران يا اصلا كار نمي كنه يا وقتي روش ميزنه اصلا هيچي باز نميشه
در ضمن وقتي اتوران اين كارگاه ميكس 3 رو از روي سيدي اجرا ميكنم يه پوشه با يه فايل exe تو درايو c كه درايوي كه ويندوز توش نصبه
ايجاد ميكنه كه البته مخفي هستش نميدونم اون ديگه چي اونم وقتي اجرا ميكني هيچ اتفاقي نمي يفته
خوب فكر كنم توضيح جامعي دادم اگه بتونيد منو راهنمايي كنيد واقغا يه دنيا ممنون ميشم
منتظر جواب دوستان هستم
ممنون
mahdi1535
07-01-2006, 00:08
:sad: با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
يه سي دي درسي از شركت شاد نرم افزار دارم كه قفل نگهبان روشه .
ورژن قفل هم negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 هست .
بالاخره تونستم پس از 13ساعت از سي دي اميج بگيرم . ولي حجم اميج گرفته شده 1.8 گيگابايت است.
با زحمت تونستم اون اميج را رايت كنم ولي يه مشكلي هست . سي دي رايت شده در بعضي سي دي رام ها
و رايترها جواب ميده ودر بعضي از آنها نه . در دي وي دي رام هم جواب نميده .
اگر ممكنه مرا راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم اين اميج را كه حجم آن 1.18 گيگابايت است را روي سي دي 700 مگابايتي رايت كنم .در ضمن حجم سي دي اصلي 230 مگابايت هست .
با تشكر فراوان
mahdi1535
07-01-2006, 00:14
راستي يادم رفت بگم كه اميج را با برنامه PreGap گرفتم و اميج گرفته شده به راحتي در درايو مجازي Daemon جواب ميده .
matrix1000
07-01-2006, 04:11
سلام
این سوال رو تو یک تاپیک دیگه پرسیدم ، اینجا هم میپرسم:
یکی یه vcd برام آورد ، که توی vcd player دیده میشد ، ولی توی کامپیوتر
اثری از فایلهای نمایشی و خود برنامه اجرای vcd نبود، و بحالت عادی چیزی جز یکی دو تا فایل غیره
ضروری و الکی نبود(مثلآ MP3 یا هر چیز دیگه) بعدها اینو فهمیدم که این قفل باNeroساخته میشه
و با برنامه های دیگه میشه درون cd رو دید و غیره. حالا سوال من اینکه چطوری این قفل رو با Nero
میسازند؟ یکی بلد بود ولی نگفت. خودم با توضیح یکی از دوستان تا جاهایی رفتم و خیلی هم نزدیک شد
ولی کامل نبود و فقط فهمیدم که جواب داره ،ولی چطوری ؟ نمیدونم. ممنون میشم اگه
راهنمایی بفرمایید. با تشکر
يك پيشنهاد با PreGap_Image_Builer-12 اميج بگير ببين مي شه يا نه
از اين جا دانلود بكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركش را هم از اين جا مي توني پيدا كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بده تا من و دوستان بتوانيم راهنماييت بكنيم
با تشكر
mehdi_7070
07-01-2006, 12:43
احوال دوستان قفل شكن چه طوره ؟
1- اول نوبت آقا مهدي
خوب قفل شما مربوط به نرم افزارهاي نسل جوان هست . درسته ؟ اول اين نكته را يادت رفت بگي . آيا تو قفل آموزش php nuke را شكستي يا نه ؟! احتمالا نه . شما به يك نكته در رابطه با آموزش ذكر شده را نگفتيد . آِيا براي اجراي برنامه بايد به شركت زنگ بزني و كد بگيري يا نه ؟ اين را حتما بگو .
ضمنا اين قفل كه شما گفتيد فكر نكنم به اين راحتي ها بشه شكستش ؟ توضيحاتتون تقريبا خوب و كارشناسانه بود . اما يك ايرادي هست . ما از يه جاي برنامه اطلاع نداريم كه چه اتفاقي مي افته و همون چيزي است كه اگه بفهميم تقريبا اون وقت اطلاعات كامل شده .
2- دوم نوبت آقا مهدي !
خوب همون جور كه احتمالا اطلاع داريد قفل نگهبان قفل الكيه نيست . به هر حال نرم افزاري ارائه شده تا اين قفل را بشكونه . اما آيا اين ورژن كه شما گفتيد را هم جواب مي ده را من نمي دونم . البته پروفايل هم براي كلون سي دي هست كه براي قفل هاي نگهبان هست . اما من بازم نمي دونم كه جواب مي ده يا نه . در كل شكستن قفل نگهبان يه كار نيمه حرفه اي هست .!
از گفته هاي شما ميشه فهميد كه اين قفل با اين برنامه شكسته شده . منتهي ايرادي داره . ايراد هم احتمال زياد مربوط به حجم هست . برنامه توسط نرم افزاري حجم مجازي پيدا كرده . حالا در مورد اين كه بعضي سي دي رام ها نمي خونه ، دليلش احتمالا دوباره بر مي گرده به حجم . در هر صورت شما ايميج را با نرم افزار cdrwin رايت كن . چون اين نرم افزار در مورد حجم سي دي خوب كار ميده . مي توني از كلون يا الكل هم كمك بگيري . من پروفايل را تو همين تاپيك گذاشتم . با اون هم امتحان كن . به طور خلاصه بايد نرم افزارهاي رايت مختلفي را امتحان كني تا ببيني با كدومش جولب مي ده .
3- آقاي ماتريكس
اگه ميشه آدرس تاپيك را بده .
اين نكته هم ذكر كنم كه هر قفلي كليدي داره و چون كليد داره ، مي توانيم آن را باز كنيم . اگر نشد مي توانيم قفل را بزنيم بشكنيم . منتظر باش تا ببينم چي ميشه .
mehdi_7070
07-01-2006, 12:49
baner جان ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم . خوشحالم كه اولين پست خود را در اين تاپيك داده ايد .
من اين ورژن را دارم . برات آپلود مي كنم و لينك را مي ذارم .
mehdi_7070
07-01-2006, 12:55
از اين كه پست هاي پشت سر هم دادم ، ببخشيد .
پيش مياد ديگه .
اين هم لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي بود بگيد تا اصلاح كنم
با سلام مجدد به همه دوستان علي الخصوص مهدي نازنين
من هم از اينكه عضو forum به اين خوبي شدم بسيار خوشحالم و اميدوارم كه بتوانم عضو خوبي باشم .
در ضمن متاسفانه لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 كار نميكنه و نميشه دانلود كرد :sad:
mehdi_7070
07-01-2006, 19:02
شما ميگيد لينك من كار نمي كنه . من همين الان دوباره دانلود كردم . كاملا درسته . دوباره سعي كن . شما مي تونيد تو همين تاپيك آخرين نسخه اون را هم با آدرسش پيدا كني .
من هم براي شما سعادت و خوشبختي را آرزومندم . انشاءالله شما هم به ما در امور اين تاپيك ياري نماييد .
منم به آقاي baner خوش آمديد مي گو يم و اميد وارم كه دوستان خوبي براي هم باشيم
من از این لینک گرفتم.
دوستان بياييد از اين به بعد چند قانون را رعايت كنيم تا كار خودمون راحتر بشه
1- در مورد سي دي كه مي خواهيم رايتش كنيم اطلاعات كاملي بدهيم مانند(نام سي دي.فايلهاي داخلش
نحوه اجرا شدن آتوران كه خيلي مهمه)
2-حتما يك عكس از داخل سي دي تهيه و در تابيك بگذاريم
3-اول با هر چي نرم افزار ميشناسيم سعي كنيم قفلش را بشكنيم و اگر نشد در تابيك سوال كنيم
حالا كي موافقه؟؟؟؟؟؟
mehdidll
07-01-2006, 20:06
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي بر
mehdidll
07-01-2006, 20:07
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي برنده ميشه
حق نگهدارتون;l; n,
persiankitty
07-01-2006, 22:41
:sad: با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
يه سي دي درسي از شركت شاد نرم افزار دارم كه قفل نگهبان روشه .
ورژن قفل هم negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0 هست .
بالاخره تونستم پس از 13ساعت از سي دي اميج بگيرم . ولي حجم اميج گرفته شده 1.8 گيگابايت است.
با زحمت تونستم اون اميج را رايت كنم ولي يه مشكلي هست . سي دي رايت شده در بعضي سي دي رام ها
و رايترها جواب ميده ودر بعضي از آنها نه . در دي وي دي رام هم جواب نميده .
اگر ممكنه مرا راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم اين اميج را كه حجم آن 1.18 گيگابايت است را روي سي دي 700 مگابايتي رايت كنم .در ضمن حجم سي دي اصلي 230 مگابايت هست .
با تشكر فراوان
اون سيستم سي دي هاي نگهبان رو بعضي از درايوها مي فهمند و بعضي ها نمي فهمند. سي دي هاي اصلش هم همين مشكل رو داره . كلا daemon يك چيز كار درست رو شبيه سازي كرده. ولي من نمي فهمم 1- چرا 13 ساعت ؟ 2- چرا 1.8 گيگابايت ؟
براش فايل CUE درست كن و با CDRWIN در ويندوز 98 رايتش كن.
mehdidll
07-01-2006, 23:39
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
ممنون نوشته هایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
mehdidll
07-01-2006, 23:41
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
چیزهایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
mahdi1535
08-01-2006, 07:46
اون سيستم سي دي هاي نگهبان رو بعضي از درايوها مي فهمند و بعضي ها نمي فهمند. سي دي هاي اصلش هم همين مشكل رو داره . كلا daemon يك چيز كار درست رو شبيه سازي كرده. ولي من نمي فهمم 1- چرا 13 ساعت ؟ 2- چرا 1.8 گيگابايت ؟
براش فايل CUE درست كن و با CDRWIN در ويندوز 98 رايتش كن.
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
عرضم به حضورتوت كه من 2ماهي هست كه با برنامه PreGap كلنجار ميرم و تونستم باهاش تعدادي از سي دي هايي كه قفلهاي خفني داشتند از جمله يك ورژن از قفل نگهبان را كپي كنم.
ولي سي دي به دستم رسيده كه داراي ورژن جديدي ازقفل نگهبانه Negahban CD-Lock golden Edition Version 3.0 هست
كه داخل سي دي هم يك فايل DLL به نام NegGlp.DLL هست .
وقتي كه برنامه PreGap را اجرا ميكنم وميخوام كه از سي دي اميج بگيرم در صورتي كه End Block روي صفر و IS هم 1000 است
روي دكمه استارت كليك ميكنم در جلوي عبارتRecommended End Block Value پيشنهاد ميده كه End Block را روي 139478 تنظيم كن.بلافاصله برنامه قطع كردم وEnd block را روي 139478 و IS را هم روي 20 گذاشتم . برنامه شروع به اميج گرفتن كرد .حدود يك ساعت ونيم اميج را گرفت .بلافاصله روي دكمه Fast. CUE كليك كردم ويك فايل CUE درست كردم ولي تا به برنامه Daemoon رفتم و خواستم كه فايلCUE را باز كنم پيغام خطا داد و باز نشد .
حدس زدم كه حتما End Block را درست تنظيم نكرده ام اينبار آنرا روي 239478 تنظيم كردم ولي با ز هم جواب نداد براي بار سوم
End Block را روي 539478 گذاشتم .برنامه از ساعت 9صبح تا9.30 شب داشت اميج ميگرفت. برنامه به بلوكهاي حدود 352000
كه رسيد تصميم گرفتم كه يك شيرين كاري بكنم در صورتي كه در رايتر را گرفته بودم كه باز نشه دكمه انرا زدم اينكار باعث ميشد
برنامه سريعتر بد سكتورها را رد كند. به حدود بلوكهاي 452000 كه رسيد شروع به استخراج اميج از سي دي كرد. بعد ساختن فايل CUE به برنامه Daemoon رفتم وفايل CUE را باز كردم اينبار برنامه جواب داد .ولي حجم اميج 1.18 گيگابايت بود بدون اعتنا به اين حجم شروع به رايت ان با برنامه BlindWrite كردم سي دي رايت شده در رايترم كه Aopen است جواب داد ولي روي سه سيستم ديگر كه تست كردم جواب نداد اين در صورتي بود كه سي دي اصلي آن در همان سيستمها به راحتي جواب ميداد.
اين بود خلاصه ايي از عملكرد من روي اين سي دي . نميدونم كه ايا عملكرد من درست بوده يا نه و آيا برنامه را درست تنظيم كردم يا نه
حالا نمي دونم كه چكار بايد بكنم لطفا مرا راهنمايي كنيد و به من بگوييد كه كجاي كار من ايراد دارد
mahdi1535
08-01-2006, 08:30
احوال دوستان قفل شكن چه طوره ؟
1- اول نوبت آقا مهدي
خوب قفل شما مربوط به نرم افزارهاي نسل جوان هست . درسته ؟ اول اين نكته را يادت رفت بگي . آيا تو قفل آموزش php nuke را شكستي يا نه ؟! احتمالا نه . شما به يك نكته در رابطه با آموزش ذكر شده را نگفتيد . آِيا براي اجراي برنامه بايد به شركت زنگ بزني و كد بگيري يا نه ؟ اين را حتما بگو .
ضمنا اين قفل كه شما گفتيد فكر نكنم به اين راحتي ها بشه شكستش ؟ توضيحاتتون تقريبا خوب و كارشناسانه بود . اما يك ايرادي هست . ما از يه جاي برنامه اطلاع نداريم كه چه اتفاقي مي افته و همون چيزي است كه اگه بفهميم تقريبا اون وقت اطلاعات كامل شده .
2- دوم نوبت آقا مهدي !
خوب همون جور كه احتمالا اطلاع داريد قفل نگهبان قفل الكيه نيست . به هر حال نرم افزاري ارائه شده تا اين قفل را بشكونه . اما آيا اين ورژن كه شما گفتيد را هم جواب مي ده را من نمي دونم . البته پروفايل هم براي كلون سي دي هست كه براي قفل هاي نگهبان هست . اما من بازم نمي دونم كه جواب مي ده يا نه . در كل شكستن قفل نگهبان يه كار نيمه حرفه اي هست .!
از گفته هاي شما ميشه فهميد كه اين قفل با اين برنامه شكسته شده . منتهي ايرادي داره . ايراد هم احتمال زياد مربوط به حجم هست . برنامه توسط نرم افزاري حجم مجازي پيدا كرده . حالا در مورد اين كه بعضي سي دي رام ها نمي خونه ، دليلش احتمالا دوباره بر مي گرده به حجم . در هر صورت شما ايميج را با نرم افزار cdrwin رايت كن . چون اين نرم افزار در مورد حجم سي دي خوب كار ميده . مي توني از كلون يا الكل هم كمك بگيري . من پروفايل را تو همين تاپيك گذاشتم . با اون هم امتحان كن . به طور خلاصه بايد نرم افزارهاي رايت مختلفي را امتحان كني تا ببيني با كدومش جولب مي ده .
3- آقاي ماتريكس
اگه ميشه آدرس تاپيك را بده .
اين نكته هم ذكر كنم كه هر قفلي كليدي داره و چون كليد داره ، مي توانيم آن را باز كنيم . اگر نشد مي توانيم قفل را بزنيم بشكنيم . منتظر باش تا ببينم چي ميشه .
1- با چه ورژني از CdRwin وبا چه تنظيماتي
2- آيا راهي هست كه بشه اين حجم مجازي را برداشت
3- شما گفتيد با برنامه كلون سي دي اول اينكه با چه ورژني و وبا چه تنظيماتي دوم اينكه اين قفل بدون فايل CUE كار نميكنه ووقتي كه با برنامه كلون ميخوام از سي دي اميج بگيرم و اون تيك مخصوص ايجاد فايل CUE را ميزنم .فايل CUE را ميسازه ولي وقتي كه اون فايل CUE را ميخواهي با برنامه Daemoon باز كني پيغام ميده و وقتي هم كه ميخواهي با برنامه الكل رايتش كني پيغام كمبود فضاي سي دي ميده .
ظمنا من با برنامه Ultra ISO تمام فايلهاي داخل سي دي را استخراج كردم وسپس با همين برنامه دوباره آنرا به اميج BINوCUE
تبديل كردم واميج جواب داد ولي اينبار حجم اميج 1.36 گيگابايت است
persiankitty
08-01-2006, 09:50
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
عرضم به حضورتوت كه من 2ماهي هست كه با برنامه PreGap كلنجار ميرم و تونستم باهاش تعدادي از سي دي هايي كه قفلهاي خفني داشتند از جمله يك ورژن از قفل نگهبان را كپي كنم.
ولي سي دي به دستم رسيده كه داراي ورژن جديدي ازقفل نگهبانه Negahban CD-Lock golden Edition Version 3.0 هست
كه داخل سي دي هم يك فايل DLL به نام NegGlp.DLL هست .
وقتي كه برنامه PreGap را اجرا ميكنم وميخوام كه از سي دي اميج بگيرم در صورتي كه End Block روي صفر و IS هم 1000 است
روي دكمه استارت كليك ميكنم در جلوي عبارتRecommended End Block Value پيشنهاد ميده كه End Block را روي 139478 تنظيم كن.بلافاصله برنامه قطع كردم وEnd block را روي 139478 و IS را هم روي 20 گذاشتم . برنامه شروع به اميج گرفتن كرد .حدود يك ساعت ونيم اميج را گرفت .بلافاصله روي دكمه Fast. CUE كليك كردم ويك فايل CUE درست كردم ولي تا به برنامه Daemoon رفتم و خواستم كه فايلCUE را باز كنم پيغام خطا داد و باز نشد .
حدس زدم كه حتما End Block را درست تنظيم نكرده ام اينبار آنرا روي 239478 تنظيم كردم ولي با ز هم جواب نداد براي بار سوم
End Block را روي 539478 گذاشتم .برنامه از ساعت 9صبح تا9.30 شب داشت اميج ميگرفت. برنامه به بلوكهاي حدود 352000
كه رسيد تصميم گرفتم كه يك شيرين كاري بكنم در صورتي كه در رايتر را گرفته بودم كه باز نشه دكمه انرا زدم اينكار باعث ميشد
برنامه سريعتر بد سكتورها را رد كند. به حدود بلوكهاي 452000 كه رسيد شروع به استخراج اميج از سي دي كرد. بعد ساختن فايل CUE به برنامه Daemoon رفتم وفايل CUE را باز كردم اينبار برنامه جواب داد .ولي حجم اميج 1.18 گيگابايت بود بدون اعتنا به اين حجم شروع به رايت ان با برنامه BlindWrite كردم سي دي رايت شده در رايترم كه Aopen است جواب داد ولي روي سه سيستم ديگر كه تست كردم جواب نداد اين در صورتي بود كه سي دي اصلي آن در همان سيستمها به راحتي جواب ميداد.
اين بود خلاصه ايي از عملكرد من روي اين سي دي . نميدونم كه ايا عملكرد من درست بوده يا نه و آيا برنامه را درست تنظيم كردم يا نه
حالا نمي دونم كه چكار بايد بكنم لطفا مرا راهنمايي كنيد و به من بگوييد كه كجاي كار من ايراد دارد
احتمال ميدم كه براي اون قفل بايد يك كمي برنامه دستكاري بشه ... راهي كه شما استفاده كرديد درست بوده ... اما اينجوري كه شما تعريف مي كنيد بايد برنامه خاصي براي گرفتن ايميج نوشته بشه . فرض مي كنيم كه يك سي دي 700 مگابايت اطلاعات دارد ( از اين بيشتر كه ديگه نداريم )
734003200 بايت
بر 2048 اندازه هر بلاك تقسيم كنيم
358400
نتيجه اينكه شما هيچ وقت End Block بزرگتر از 358400 نخواهيد داشت. يعني از اين عدد به بالا بيخودي انتظار خواندن سي دي را داشتيد. بماند كه 16 بلاك اول سي دي - 150 بلاك منفي و .... هست ... اما خلاصه كلام اينكه
شما در چنين مواردي فرض را بر اين بگذاريد كه 2 مگابايت فضاي خالي روي سي دي هست ...
698 مگابايت
357376 بلاك براي نوشتن چنين داده اي لازم است. كه حجم ايميج آن هم 801.6 مگابايت مي شود.
شايد اين قضيه كمكي بكند
mehdi_7070
08-01-2006, 10:05
فعلا وقت ندارم پست ها را بخونم . فقط بگم يه كمي صبر كنيد تا شايد كرك بدستم برسه !!!
mehdi_7070
08-01-2006, 10:52
خوب از بابت پست قبلي كه يكم نامفهوم بود ، ببخشيد .
راستش هنوزم نخوندم اما تنها چيزي كه توجه من را جلب كرد همون فايل dll بود كه ذكر كرده بودند .
همين من را ياد يه مورد unpack قفل نگهبان توي يك جاي ديگه انداخت . پيداش كردم و براتون آپلود كردم . من خودم دقيق نمي دونيه چيه اما ظاهرا همون فايل dll كرك شده . ضمنا بايد بگم هر دو تافايل بايد كنار هم باشند و تغيير نام هم نديد .
آدرس دانلود كرك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اطلاعات بيشتر هم به اينجا مراجعه كنيد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم اظهارات كركر كه من قسمتي اش را گذاشتم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فایلی که اینجا گذاشتی یک DLL هست که با Borland C نوشته شده و با TELock پروتکت شده
قابل آنپک هست و کرک هم در صورتی میشه که برنامه لود کننده اون هم باشه.
اگه یک نگاه به فایل بندازی میبینی که تعدادی تابع Export میکنه و یکی از اونا وجود سی دی اصلی رو چک میکنه و در صورت پیدا نکردن یک فرم رو اجرا میکنه که همون پیغام سی دی اورجینال رو وارد کنید نمایش میده. من اینو بدون اینکه بدونم وقتی DLL فوق لود میشه چه اتفاقی میفته و فقط از روی حدس کرک کردم. امتحانش کن....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mehdidll
09-01-2006, 01:08
با سلام خدمت دوستان عزيز
اميدوارم كه مطالب كه نوشته بودم تونسته باشه كمكي براي شما
باشه اما اين دفعه با يه خبر خوش اومدم
اونم ينكه بالاخره خودم قفل سيدي هاي كارگاه ميكس رو شكستم
ولي من به يه مشكل بر خورردم اونم اينكه اتوران تو ويندوز اكس پي اجرا نمي شه ولي
تو ويستا اجرا ميشه نمي دونم آيا ويندوز خرابه يا ..؟
خوب يه چيز ديگه من وقتي تو ويندوز ويستا اتوران رو اجرا ميكنم
اتوران مياد ولي وقتي روي يكي از گزينه ها كليك ميكنم بعد چهار ثانيه
اون آموزش بسته مي شه وخوب مثل اينكه من هيچ كاري نكردم و قفلي نشكستم و لي
دلسرد نشدم و روي يه سيدي ايميجي كه گرفته بودم رايت كردم
و خوب از روي سيدي كاملا اتوران اجرا ميشه و همه گزينه ها هم به خوبي كار ميكنه
اگه دوستان محبت كنن بگن ايراد كار من كجاست خيلي خيلي ممنون ميشم
منم فقط محظ كنجكاوي قفل اين سيدي ها رو شكستم
خوب اين بود خلاصه اي از كار من اگه دوستان كمكي بكنن
و جواب ما رو بدن حتما جبران مي كنم
منتظر جوابهاي شما دوستان عزيز هستم
mahdi1535
09-01-2006, 09:20
احتمال ميدم كه براي اون قفل بايد يك كمي برنامه دستكاري بشه ... راهي كه شما استفاده كرديد درست بوده ... اما اينجوري كه شما تعريف مي كنيد بايد برنامه خاصي براي گرفتن ايميج نوشته بشه . فرض مي كنيم كه يك سي دي 700 مگابايت اطلاعات دارد ( از اين بيشتر كه ديگه نداريم )
734003200 بايت
بر 2048 اندازه هر بلاك تقسيم كنيم
358400
نتيجه اينكه شما هيچ وقت End Block بزرگتر از 358400 نخواهيد داشت. يعني از اين عدد به بالا بيخودي انتظار خواندن سي دي را داشتيد. بماند كه 16 بلاك اول سي دي - 150 بلاك منفي و .... هست ... اما خلاصه كلام اينكه
شما در چنين مواردي فرض را بر اين بگذاريد كه 2 مگابايت فضاي خالي روي سي دي هست ...
698 مگابايت
357376 بلاك براي نوشتن چنين داده اي لازم است. كه حجم ايميج آن هم 801.6 مگابايت مي شود.
شايد اين قضيه كمكي بكند
با عرض سلام
طبق گفته شما من End Block را روي 357376 تنظيم كردم ولي باز جواب نداد
حالا چند تا سوال داشتم
1- احتمال داره كه سي دي اصلي 800 مگا بايتي باشه وچطور ميشه كه فهميد كه سي دي 800 مگابايتي يا 700 مگابايتي
2- داخل سي دي يك فايل DLL به نام NegGlp.dll وجود داره ممكنه ربطي به اين موضوع داشته باشه
3- داخل سي دي يك پوشه به نام !LOCK.CD وجود داره كه داخل اون شش تا فايل به نامهاي زير وجود داره
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF
NEGGLP.LCK
NEGINFO.BAT
كه دو تا فايل NEGGLP.LCK و NEGAHBAN.WDF حجم مجازي دارند . با كپي كردن فايل NEGAHBAN.WDF روي هارد و برداشتن حجم مجازي اون مشكلي در برنامه پيش نمي ياد ولي مشكل اصلي سر فايل NEGGLP.LCK است كه حجم اون 1.15 گيگا بايته
و تا اونو روي هارد كپي ميكنم و حجم مجازيش رو برمي دارم برنامه كار نميده ولي با كپي كردن اون با حجم مجازي برنامه كار ميده توي ايزو باستر هم تو قسمت ايزو ميگه حجم اون 4.72 مگابايته .كه كپي ميكنم ولي جواب نميده .حالا مي خواستم بدونم كه راهي هست كه بشه اون فايل را با حجم كم طوري روي هارد كپي كرد كه برنامه جواب بده .
اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه به اين سي دي درسي نياز دارم
با تشكر فراوان
mehdi_7070
09-01-2006, 10:04
آقا مهدي عزيز ! شما پست بالاي من را خونديد . من گفتم كه ربطش به همون فايل NegGlip.dll هست . اين فايل چك مي كنه كه سي دي ارجينال هست يا نه . بعد اگه نبود پيغام خطا ميده . پس شما بايد اين دو فايل dll كه كرك شده هست را جايگزين كنيد ( البته يك فايل dll در سي دي نيست ) و تغيير نام هم ندهيد ، اون وقت قفل برنامه شكسته مي شه . در مورد اون فايل با حجم زياد ، احتمالا برنامه حجمش را هم چك مي كنه . پس شايد بايد فايل exe هم كرك بشه . در هر صورت اون كار را كه گفتم اول بكن تا ببينيم چي ميشه .
mehdidll
09-01-2006, 11:44
سلام
اقا جواب ما رو هم يكي بده
دوستان عزيز
چه كسي لينك دانلود TZ Copy Protection را با كراكش سراغ داره خواهشا
اگه سراغ داريد برام بذاريد شديدا نياز دارم
ممنون
mahdi1535
10-01-2006, 18:58
آقا مهدي عزيز ! شما پست بالاي من را خونديد . من گفتم كه ربطش به همون فايل NegGlip.dll هست . اين فايل چك مي كنه كه سي دي ارجينال هست يا نه . بعد اگه نبود پيغام خطا ميده . پس شما بايد اين دو فايل dll كه كرك شده هست را جايگزين كنيد ( البته يك فايل dll در سي دي نيست ) و تغيير نام هم ندهيد ، اون وقت قفل برنامه شكسته مي شه . در مورد اون فايل با حجم زياد ، احتمالا برنامه حجمش را هم چك مي كنه . پس شايد بايد فايل exe هم كرك بشه . در هر صورت اون كار را كه گفتم اول بكن تا ببينيم چي ميشه .
با عرض سلام
آقا بالاخره نونستم از سي دي يه اميج با حجم واقعي سي دي 230 مگابايت بگيرم و خيلي راحت هم تو درايو مجازي كار ميده
ولي باز براي رايت كردن اون مشكل دارم . نمي دونم چرا روي سي دي كه رايت ميكنم فقط رايتر خودم كه Aopen و سي دي رامهاي قديمي ايسوز و رايترها وسي دي رامهاي ال جي فقط جواب ميده
اميج را با نرم افزارهاي مختلف رايت كردم nero - blind- clone- Alcohol نميدونم مشكل چيه و با چه تنظيماتي بايد رايت كنم
سري به سايت قفل نگهبان زدم در توضيح اين نوع قفل گفته اند برنامه اي را كه روي آن قفل ميگذاريم اميج اونرو با فرمت CUE به شما ميدهيم كه انرا بايد با برنامه Ahead Nero رايت كنيد
فكر كنم رايت اين اميج يه فوت و فن خاصي بايد داشته باشه و با يه Mode خاصي بايد رايت شه
------------------------------------
ضمنا من اميج را با Ultra Iso باز كردم و اون دو تا فايل dll را كه گفته بوديد جايگزين كردم البته اون فايل dll قبلي را پاك كردم و دوباره اون اميج را با فرمت bin , cue ذخيره كردم البته حجم مجازي فايل NEGGLP.LCK را برداشتم ولي فرقي نكرد و قفل كار نداد
آقايان 7070_ persiankitty . mehdi و ..... اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم با تشكر
persiankitty
10-01-2006, 22:56
با عرض سلام
آقا بالاخره نونستم از سي دي يه اميج با حجم واقعي سي دي 230 مگابايت بگيرم و خيلي راحت هم تو درايو مجازي كار ميده
سري به سايت قفل نگهبان زدم در توضيح اين نوع قفل گفته اند برنامه اي را كه روي آن قفل ميگذاريم اميج اونرو با فرمت CUE به شما ميدهيم كه انرا بايد با برنامه Ahead Nero رايت كنيد
فكر كنم رايت اين اميج يه فوت و فن خاصي بايد داشته باشه و با يه Mode خاصي بايد رايت شه
آقايان 7070_ persiankitty . mehdi و ..... اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم با تشكر
باور كنيد اون Fast .CUE براي همين كار ساخته شده. من فقط با CDRWin اونو تست كردم. So فقط ميتونم همون رو توصيه كنم. در مورد اينكه بعضي جاها كار نميكنه ... شايد با يك رايتر ديگه بهتر رايت بشه ... نميدونم.
mahdi1535
10-01-2006, 23:45
باور كنيد اون Fast .CUE براي همين كار ساخته شده. من فقط با CDRWin اونو تست كردم. So فقط ميتونم همون رو توصيه كنم. در مورد اينكه بعضي جاها كار نميكنه ... شايد با يك رايتر ديگه بهتر رايت بشه ... نميدونم.
با چه ورژني از CdRwin و با چه تنظيماتي
mehdidll
11-01-2006, 03:22
سلام دوستان
اخرش كه كسي جواب ما رو نداد بازم ولي بلاخره با كمك دوست عزيزم آقا hadikhobe تونستم از زوي ايميج اتورانو اجرا كنم
خوب حالا مي خوام واستون بگم چه جوري بايد قفل اين محصولو شكست همونطور كه در تاپيك هاي قبلي گفتم من با كلون
ورژن 2.5 ايميج گرفتم ولي اتران كار نمي كرد و خوب بد جور حال گرفت ولي مايوس نشدم و با اين برنامه PreGap.Image.Builer-Final.Version دوباره ايميج گرفتم ولي بازم اتوران اجرا نشد ولي مايوس نشدم و با خودم تو گفتم
وقتي اين اتورانو اجرا ميكنم ببينم چه فايلهايي تو تسك منيجر تو قسمت processes اجرا ميشه كه تو اين جا آقا هادي راهنمايي كردن
و يه فايل به نام mohafez lock cd اجرا مي شد كه خيلي سريع ميرفت وبعدش اتوران اجرا نمي شد حالا من چي كار كردم اومدم برنامه DAEMON Tools نصب كردم و با اون اتورانو اجرا كردم و و قتي به قسمت processes مي رفتم ديگه فايل mohafez lock cd
سريع از حافظه خارج نمي شد و من سريع روي mohafez lock cd كليك كردم و end task رو زدم و اونو بستم
و خوب بعد 1 ثانيه اتوران اجرا شد و همه قسمتهاي آموزش هم درست كار ميكرد .
در ضمن در تاپيكهاي قبلي گفت هبودم ما احتياج ب سه تا فايل داريم ولي الن ديگه اصلا اون سه تا فايل رو لازم نداريم .
اين بود خلاصه اي از كار من براي شكستن اين قفل .
در ضمن اقا مهدي mehdi_7070
فكر كنم قفل آموزش php هم مثل همين باشه اگه تست كردين جواب داد حتما بگيد .
ممنون از اينكه كسي جواب نداد تا خودم رفتم و خوب به نتيجه هم رسيدم .
با تشكر فراوان از دوست عزيزم hadikhobe كه بنده رو خيلي راهنمايي كردن
persiankitty
11-01-2006, 09:07
با چه ورژني از CdRwin و با چه تنظيماتي
آخرين ورژني كه توي 9dwon هست فكر ميكنم 4.0a باشه . هيچي فقط موقع رايت گزينه raw رو فعال كردم.
mehdi_7070
11-01-2006, 11:17
آقا مهدي خوشحالم كه خودتون اين كار را انجام داديد . مطمئن باش اگه ما چيزي بلد بوديم به شما مي گفتيم . در مورد قفل اون برنامه من تست نكردم اما اين نسخه نياز به كد فعال سازي داره . احتمالا بايد كرك بشه .
درباره قفل نگهبان همين را بگم كه قفل خوبي هست و به راحتي شكسته نميشه . شايد هم نياز به كرك داشته باشه .
من دوباره بر مي گردم . اگه تونستي فايل dll را آپلود كن تا ببينيم چي ميشه .
mahdi1535
11-01-2006, 11:45
آخرين ورژني كه توي 9dwon هست فكر ميكنم 4.0a باشه . هيچي فقط موقع رايت گزينه raw رو فعال كردم.
آقا CDRWIN پيغام ميده كه رايتر را نميشناسه با اكثر ورژنها امتهان كردم ولي ميگه no support
persiankitty
11-01-2006, 20:45
آقا CDRWIN پيغام ميده كه رايتر را نميشناسه با اكثر ورژنها امتهان كردم ولي ميگه no support
خواهش ميكنم يك رايتري كه ميشناسه وصل كن و تست كن . گزينه Disconnect رو توي Driver Properties غير فعال كن شايد حل شد.
mahdi1535
11-01-2006, 23:46
خواهش ميكنم يك رايتري كه ميشناسه وصل كن و تست كن . گزينه Disconnect رو توي Driver Properties غير فعال كن شايد حل شد.
آقا يه رايتر ايسوز وصل كردم و برنامه كار داد ولي تا با برنامه CDRWIN ميخوام كه اون فايل CUE را لود كنم پيغام خطاي فايل CUE را ميده
persiankitty
12-01-2006, 01:49
آقا يه رايتر ايسوز وصل كردم و برنامه كار داد ولي تا با برنامه CDRWIN ميخوام كه اون فايل CUE را لود كنم پيغام خطاي فايل CUE را ميده
لطفا فايل رو براي من بفرست ( فقط CUE )
در ضمن مثل اينكه PM شما خاموشه!
دوستان سلام ممنون از اين كه هيچ كس جواب من را نداد؟؟؟؟
بگذريم!!
شما سي دي مائده 1را ديديد قفل خفني داره حدود 3 ساعت بهش ور رفتم
آخرش با PreGap_Image_Builer-Final اميجش را گرفتم كار هم مي داد البته
هدف من كپي كردن نرم افزار هاي آن در داخل هاردم بود كه بهد از كپي كردن
و وقتي سي دي را از درايو در ميارم و نرم افزار را اجرا مي كنم پيغام مي ده
كه سي دي را در داخل درايو بگذاريد و ظمنا شكل تمامي فايل هاي ستاپ در
سي دي شبيه سي دي شده من با تمام نرم افزار ها از جمله Iso buster .
clone xxl و... چكش كردم كه در Iso busterهيچ فايل مخفي نبود و clony xxl
هم فايل هاي حجمي را نشان مي داد البته من ولكنش نبودم و با نرم افزار
File Monitor كه يك نرم افزار رد ياب مي باشد مورد بررسي قرارش دادم به
اين صورت كه نرم افزار File Monitor را اجرا كردم و ستاپي كه از روي سي دي
كپي كرده بودم را اجرا كردم و تازه متوجه شدم كه يك سري فايل مخفي هست
كه با Iso busterهم قابل شناسايي نيست اين بود گزارش كار من حالا شما دوستان
با توجه به عكس هاي زير من را ياري كنيد
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Monitor.JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Monitor.JPG)
12-01-2006, 15:46
نرم افزار المائده 1 قفلش زياد جالب نبود .
قفل نرم افزار المائده 2 واقعا قوي هست .
من خودم يك نسخه از المائده 1 را با كلون سي دي ايميج گرفتم و رايت هم كردم .
mehdi_7070
12-01-2006, 15:53
يه چيز از قلم افتاد :
قفل آموزش php nuke كد فعال ساز مي خواد . و فكر نكنم مثل اين يكي باشه .
----------------------------------------------------------------------------------------
دومين چيزي كه مي خوام بگم اين كه ظاهرا zitanix جان ban شده . كسي خبر نداره دليلش چي بوده ؟
بعد اين كه دوستان اين انجمن چرا مثل قديما به سراغ ما نمي آيند . من از nesta و soda جان مي خوام كه تو اين تاپيك هم فعاليت داشته باشند . چون فعلا فقط چند تا از بچه ها دارن كار مي كنند كه البته زياد حرفه اي هم نيستند . ( مثل خود من )
مهدي عزيز خودمم راحت اميجش را گرفتم اما من مي خوام نرم افزارهاي داخل سي دي را كپي كنم
اما فكر كنم از يك جايي يك چيزي رو لود مي كنه كه اگه بود نرم افزار را اجرا مي منه اما اگه نبود ارور
مي ده.
mohsenshahab
12-01-2006, 22:14
سلام البته من اکثر این پستها رو دیدم ولی سوالم اینه که یه چند تا نرم افزار خوب که بشه باهاش قفل گذاشت و قفلش هم زرتی شکسته نشه معرفی کنین
mehdi_7070
13-01-2006, 08:11
آقا احسان ! خوب شما با درايو مجازي ازش استفاده كن . مثلا من الكل را پيشنهاد مي كنم . چه كاري بريزي روي هارد .
از خير المائده 1 بگذر ، اگه كسي درباره المائده 2 چيزي ميدونه ، شروع كنه .
peyman khatar
13-01-2006, 10:19
با سلامي دگر بار
چي شد هيچ كس خبري از نرم افزار هاي ساخت كرك نداره
يه لينكي چيزي بديد
فعلا باي باي
mehdi_7070
13-01-2006, 11:04
من توضيحي هم درباره سوال اون دوست عزيز كه درباره قفل گذاري پرسيده بودند ، بدم .
شما براي قفل گذاري نمي توانيد از يك نرم افزار استفاده كنيد و تازه امنيت نرم افزاري هم بخواهيد . شكستن چنين قفل هايي آسان تر است . چون اين نرم افزار حالت عمومي دارد و حتي در دسترس قفل شكن هم هست . با پي بردن به طريقه شكستن ، تمامي سي دي هايي كه به وسيله اين نرم افزار قفل گذاري شده اند ، شكسته مي شود . نمونه بارز اين مثال همان چيزي است كه ما مثلا در الكل انتخاب مي كنيد كه قفل laser lock هست يا cd-cops و يا با نرم افزاري مي فهميم قفل اين سي دي چه نوعي هست . فكر كنم ديگه كاملا فهميده باشيد كه استفاده از نرم افزاري خاص براي قفل گذاري اشتباه محض است . و ديگر نبايد انتظار داشت كه نرم افزار شما رايت هم نشود !
پس تكليف ما چيست ؟
به عبارت خيلي خلاصه اين نكته را از من داشته باش : (( قفل گذاري يك تكنيك است )) و (( شكستن قفل هاي خوب نياز به تكنيك دارد )) . پس فهميديم كه ما بايد براي قفل ، روش خاصي را پيدا كنيم كه سي دي ما متمايز از سي دي هاي ديگر باشد . مثلا مي توانيم از تركيب چند نوع قفل استفاده كنيم . يا حتي خودمان قفل بسازيم . امروزه بيشتر قفل ها از نوع فعال سازي هستند كه البته امنيت بالايي دارند و از گزند افراد معمولي به دور است ، اما اين نوع قفل ها هم به وسيله كركرها باز مي شود . اگر سي دي كه شما مي خواهيد قفل گذاري كنيد و امنيت بالا هم مي خواهيد بايد شما برنامه نويس باشيد . به عبارت ديگر قفل را خودتان بسازيد . با اين كه ساختن اين نوع قفل آسان نمي باشد و هميشه احتمال شكستن آن وجود دارد ، اما تقريبا بهترين راه هست .
من مي خواستم به شما بگويم كه اگر دنبال قفل قوي هستي ، پيدا نمي كني . (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
mahdi1535
13-01-2006, 11:59
با سلام
آقا يكي يه محلي به ما بذاره وجواب مارا بده
اون فايل Dll را كه شما كرك كرديد جايگزين كردم ولي كار نداد
ميخواستم بدونم يه راهي هست كه بشه فايل اصلي قفل را كه حجم 1.15 گيگابايته (negglp.lck ) را طوري
روي هارد كپي كرد كه برنامه كار بده
من اين فايل را با همان حجم 1.15 گيگا بايت روي هارد كپي كردم واونو تبديل به اميج كردم و برنامه كار داد
ولي حجم اميج زياده و نمي شود اونرو روي سي دي رايت كرد
من با تستهايي كه انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه اميجي كه از اين نوع قفل گرفتم فقط تو درايوهاي مجازي و
درايوهايي كه يه كمي قويتر از بقيه درايوها هستند كار ميده و تنها راه شكستن اين قفل اينه كه يه جوري فايل اصلي
اين قفل را كه داراي حجم 1.15 گيگابايته را روي هارد با حجم اصلي خودش كپي كرد كه برنامه كار بده يا يه جوري
اونو كرك كرد
اقا مهدي 7070حرف شما درسته من فقط از روي كنجكاوي مي خوام كه قفلش را بشكنم همين
mehdi_7070
13-01-2006, 14:46
آقا احسان ! البته کنجکاوی شما هم خوب هست . اما فکر کنم اگه روی المائده 2 کار بکنیم بهتره . نظرت چیه ؟ اگر به نتیجه ای رسیدی به من هم بگو چون من وقت زیاد ندارم روی اون موضوع المائده 1 کار کنم .
چي بگم من المائده 2 را ندارم اما اگه مي توني عكس اطلاعات جامعي بده تا كمكت كنيم
و با هم قفلش را بشكنيم
peyman khatar
13-01-2006, 15:09
با سلام
آقا احسان شما لينكي چيزي براي دانلود نرم افزار هاي ساخت كرك نداريد
Hot_birds
13-01-2006, 16:53
آره من هم همينو مي خوام.
البته اگه لطف كنين
mehdi_7070
13-01-2006, 17:12
منم مثل شما اين نرم افزار را ندارم . اما شنيدم خيلي قفلش كار درسته و توسط يك نفر كرك شده . هر جي هم درخواست دادم كركش را برام بذاره فايده نداشت .
آقا پيمان عزيز ! شما دنبال نرم افزار هستي كه برات كرك كنه !!
peyman khatar
14-01-2006, 10:59
منم مثل شما اين نرم افزار را ندارم . اما شنيدم خيلي قفلش كار درسته و توسط يك نفر كرك شده . هر جي هم درخواست دادم كركش را برام بذاره فايده نداشت .
آقا پيمان عزيز ! شما دنبال نرم افزار هستي كه برات كرك كنه !!
مهدي جان زدي تو خال من دنبال همين مي گردم
نرم افزار ي مثل W32 DASM و يا برنامه اي قوي تر
اگه گير آورد ما رو هم خبر كن
خيلي نياز دارم
يا اگه آموزش كرك رو گير آوردي
ممنون
جناب پيمان خطر يك سري به اين آدرس بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اقا مهدي چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdi_7070
14-01-2006, 13:49
با عرض سلام
دوستان عزيز !
من به بررسي قفل هاي زيادي پرداخته ام . بيشتر شما با پديده اي به نام cracking و قفل شکستن آشنا هستيد . من به فکرم رسيد که بياييم و يک نظريه و قانوني درباره اين پديده ها درست کنيم . که در آن به بررسي علل قفل شکستن بپردازيم . به وسيله اين قانون و نظريه مي توانيم استدلالي درست درباره همه قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري داشته باشيم . و قفل را بشکنيم و يا حتي به صنعت قفل گذاري کمک کنيم . از همه شما دوستان عزيز که تا به حال همراه اين تاپيک بوده و يا هستيد ، خواهشمندم که در جمع آوري و تشکيل نظريه قفل کمک نماييد .
لطفا بحث مربوط به اين مسئله را در تاپيک خودش پيگيري کنيد و در اين تاپيک ، پستي در رابطه با مسئله مطرح شده داده نشود .
آدرس تاپيک نظريه قفل :
منتظر حضور گرمتان هستم .
چي شده انگار ديگه خبري نيست؟؟؟؟؟؟!!!!
mehdi_7070
17-01-2006, 21:37
آقا رفقای قدیمی کجاند .
پس بابا یکی یه چیزی از خودش در وکنه .
تاپیک غیر فعال شده ... دقیقا مثل تاپیک قفل رایگان ایرانی .... zitanix که ظاهرا هنوز در بنیت ( !!! ) تشریف داشته بیدند !!
پس کجا بیدید ای یاران ... ؟
والا منم هر روز ميام نه مطلبي نه حرفي نه چيزي!!!!!
mehdi_7070
18-01-2006, 13:53
خوب شما اگه مثل من هر روز مياي و اينجا خبري نيست ، نا اميد نشو .
نظرات خودت را توي تاپيك (( نظريه قفل )) اعلام كن .
اين جوري اون تاپيك هم از اين حالت در مياد .
منتظر همه شما هستم .
کاپتان هادی
18-01-2006, 17:22
آقا رفقای قدیمی کجاند .
پس بابا یکی یه چیزی از خودش در وکنه .
تاپیک غیر فعال شده ... دقیقا مثل تاپیک قفل رایگان ایرانی .... zitanix که ظاهرا هنوز در بنیت ( !!! ) تشریف داشته بیدند !!
پس کجا بیدید ای یاران ... ؟
سلام آقا مهدي گل
البته اين وضعيت شايد بخاطر اينه كه الان امتحاناته و بچه ها كمتر وقت مي كنند بيان مسئله بعد نبودن زيتانيكس كه خوب من قول مي دم هر روز بيام و يك پست بجاش بدم و بگم خوب با blind رايتش كن شايد هم مسئله اصصلي اينه كه خودت همه قفلهارو شكستي و ديگه اصلا بحثي نمونده انجام بشه
من مي گم مهدي جان بايد پستهاي الكي كم بشه مثلا در تاپيك قفل ايراني بيشتر از طريق پيام و مشسنجر در ارتباطيم و ان شا الله بعد از امتحانات جواب خواهد داد يا در تاپيك نظريه قفل شما من خودم از طريق پيام اعلام آمادگي كردم كه پست الكي نداده باشم ولي چند روز ديگه كه امتحانات تموم بشه قول مي دم همه فعال بشن
فعلا خدا نگه دار
mehdi_7070
18-01-2006, 20:52
خدا از زبونت بشنوه ...
اما رفیقهای قدیمی دیگه اینجا نیستند ... خواهشا یه نگاه به صفحات اول بزنید ...
alireza-vb
22-01-2006, 10:34
سلام به كاربران گل اين فروم
من و دوستم يه سي دي اتوران ساختيم و به يه قفل احتياج داريم كه سي دي ما كه اين همه براش زحمت كشيديم به راحتي رايت نشه! البته يكي پيدا كرديم كه از كپي فايلها روي هارد جلوگيري ميكنه ولي براحتي روي سي دي خام رايت ميشه.
پيشا پيش از راهنمايي شما عزيزان متشكرم.
h_radnoosh
22-01-2006, 10:45
سلام آقاي زيتانيكس
من اوون قفلي را مي خوام كه در صفحات اول توضيح داديد و گفتيد يك پوشه نول با نرو بسازيد حالا چه جوري مي شه اونارو رايت كرد رو هارد نمي تونم كپي كنم با ايزو بوستر نتونستم ميشه راهنماييم كنيد ممنون
خدمت جماب اقاي alireza-vb عزيز عرض كنم اگه مي خواي قفله مجاني باشه زياد فايده نداره
اما اگه حاظري براش پول بدي قفل نگه بان خوبه اما اگه پول نداري به صفحات قبل حتما يك نگاه بنداز
mehdi_7070
22-01-2006, 15:24
خوشحالم که بازم این تاپیک active شد .
من تک تک سوال های پرسیده شده را جواب می دهم
<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<
جناب آقای علیرضا
اول ورود شما را تبریگ می گم ( البته به این تاپیک )
شما باید به چند تا مسئله برای من اشاره کنید تا بگم چی کار کنید :
1- نوع سی دی تهیه شده شما چیست ؟
یعنی کل سی دی در همین اتوران خلاصه می شود یا اینکه این اتوران مال یک مجموعه نرم افزاری است
2- هدف شما از قفل گذاشتن چیست ؟
اینکه می خواهید رایت نشود ، میزان فروش را هم اطلاع داشته باشید ، به اطلاعات سی دی دسترسی پیدا نکرد و یا چیزهای دیگه ...
3- شما آیا برای قفل گذاری پول هم می خواهید خرج کنید یا نه ؟
شما اول این ها را برام توضیح بده تا انشاالله به نتیجه برسی .
با عرض معذرت ، چون من باید نوع را بدونم .
h_radnoosh جان
ورود شما را به این انجمن تبریک می گم . انشاالله موفق و موید باشید .
بعد اینکه zitanix عزیز فعلا ban تشریف دارند . من هم هنوز نمی دونم جریان چیه ، اما فعلا ایشون نمی تونند جواب شما را بدند . اون دوستان که صفحات اول حضور داشتند را هم مدتی هست ما هم ندیدیم و خلاصه این که من و این احسان جون با هزار زور این تاپیک را زنده نگه داشته ایم .
احتمالا منظور شما همون کاراکترهای غیرمجاز است . ( مثل همون nul که اشاره کردید )
البته حتما می دونید که این یک کاراکتر غیر مجاز است . یعنی شما به صورت معمولی نمی تونید یه همچین اسمی را توی ویندوز بذارید و صد البته از کاراکترهایی دیگر ( مثل ؟ ) استفاده کنید . پس روی هارد هم کپی نمی شود و هدف این قفل هم همین است که دسترسی به اطلاعات را محدود کرد .
من خودم امتحان نکردم ، اما احتمالا شما مثلا در نرم افزار WinISO یک پوشه به نام nul درست می کنید و اطلاعاتتون ( مثل یک فایل exe نصب ) را داخلش قرار می دید . حالا با اون نرم افزار که اتوران می سازید آدرس این را می دید .
من امتحان می کنم و خبرش را بهتون می دم .
آقا احسان !
شما هم بالاخره سر و کلت پیدا شد . ( خوشحال شدم )
خوب البته این جوری هم ایشون را ناامید نکن . بعضا قفل هایی را که می بینیم توسط برنامه نویس های همون برنامه نوشته می شه و بنابراین مجانیه دیگه ؟!!!!
من بعد از اینکه ایشون جواب سوالاتم را داد ، براشون درباره قفل ها راهنمایی شون می کنم و البته قفل ها را هم معرفی خواهم کرد . در مورد قفل نگهبان هم بد نیست . اما من به هیچ وجه تایید نمی کنم که کدوم قفل خوب هست . چون هر قفلی شکسته می شود و ادامه اش هم توی امضام هست ...
alireza-vb
22-01-2006, 16:53
سلام mehdi_7070 عزیز ممنونم که امیدوارم کردی.
1.سی دی ما یک مجموعه نرم افزاری است
2.رایت نشود. چون اولین کار ما هست فکر نمیکنم فروش زیادی داشته باشه!
3.راستشو بخوای نه! منظورم اینه که پولم به خرید قفل های پولی نمیرسه(مثل نگهبان).
در کل میخوام حد اقل با نرم افزار معمولی مثل نرو رایت نشه!!!!
بازم متشکرم
mehdi_7070
22-01-2006, 22:14
با عرض سلام و خسته نباشید .
علیرضا جان !
من تا جایی که بلدم ، شما را راهنمایی خواهم کرد .
اگر مجموعه نرم افزاری هست ، به نظر من شما توی اتورانت هر چی تبلیغ و ... می خوای از خودت بذار و بعد بیا و فایلهای نصب برنامه ها را در شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( مثل nul ) قرار بده . بعد با نرم افزاری که توی همین تاپیک معرفی شد و الان اسمش توی ذهنم نیست ، اونها را مخفی کن . این جوری عمرا بتونند دستبرد بزنند . شما بیا و با نرم افزار Tzcopy Protection اون ها را به فایلهای حجمی هم تبدیل کن . یه تعدادی فایل خراب و با کاراکترهای غیرمجاز و حجمی هم داخلش بذار . با این حساب تقریبا دستبرد به این سی دی صفر است . اما در صورت رایت شدن هم ، تنها فرد با اتوران شما قادر به اجرا هست .
در مورد قفل های پولی ، من یک قفل سراغ دارم که البته تضمینی هم هست و قیمتش هم پایینه . منتهی من هیچ چیزی ازش نمی دونم و من هیچ قفلی را هم تایید نمی کنم . این قفل مال پارس دیزاین هست که البته اون هم شرکت معتبری است : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم واقعا می خوای برای قفل پول بدی و پول هم نداری ، پیشنهاد می کنم تبلیغ توی مجموعه ات بذار و تیراژ را بالا ببر و یه تعدادی اش هم به خود شرکت تبلیغ کننده با تخفیف بفروش !
در ضمن Nero که اصلا جزو نرم افزارهای قفل شکن حساب نمیشه .
راستی شما که نمی خواهی از این قفلهای تلفنی روش بذاری .
این هم همون اول این تاپیک معرفی شده بود ( توسط Nesta جان ) ، البته من خودم تا حالا امتحان نکردم . برای این کار نیاز به نرم افزارهای زیر دارید :CloneCD 4.0.1.9
CCD-Lock 1.7.2 *RC1a
Tzcopy Protection 1.0 Beta11
Winiso 5.3
Deamon Tools
CDRWin 3.9a
Clony XXL 2.0.0.6
آدرس آموزش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل امین لاک هم هست ، توی همین تاپیک من بعضی از قفل های ایرانی را معرفی کردم . می تونی بخونی ببینی چه قابلیتهایی دارند و شاید بتونی از همین طریق هم کمک بگیری .
در هر صورت این را از من داشته باش که استفاده از متد خاصی برای قفل گذاری ، کار شکستن را راحت تر می کند . به عنوان مثال اگر شما از یک نرم افزار قفل گذاری استفاده کنید ( هر چقدر هم که قدرتمند باشد ) ضریب خطر زیادی دارد . مثل قفل های laser-lock که الان خیلی راحت شکسته می شوند .
پیشنهاد من برای قفل این است : قفل خوب ، آن است که فرد تکنیک خاص و منحصر به فردی را در آن به کار ببرد . با این کار زمان استقامت قفل افزایش می یابد .
در هر صورت اگر باز هم سوال یا ابهامی داشتید ، مطرح کنید . من هم بیشتر فکر می کنم ، ببینم چی به ذهنم می رسه و صد البته بقیه هم به شما کمک خواهند کرد !
mehdidll
23-01-2006, 00:23
سلام دوستان
سلام آقا مهدي من اموزش php رو رفتم گرفتم همانطور كه گفته بودين اين سيدي كر فعال ساز مي خواد
همچنين قفلش مثل همون قفله كارگاه ميگسه ولي اين دفعه ديگه نميشه كاري كرد چون اون فايلي كه قبلا گفته
بودم وقتي تو حافظه مياد نميشه انتخاب كرد و سريع از حافظه خارج ميشه در ضمن نمي دونم چه جوري وقتي چك ميكنه
ايميج حود به خود بسته ميشه و هيچي نداره يعني وفتي ايميجو باز ميكني و اتورانو اجرا ميكني بهد 3 ثانيه ايميج بسته ميشه
و هيچي تو درايو نشون نميده
سوال
1- آيا ميشه كاري كرد كه اون فايل محافظ رو اصلا چك نكنه ويا اينكه اگه چك كنه سريع از حافظه خارج نشه
2- اين قفل اسمش محافظ مي خوام بدونم دوستان جايي همچين قفلي سراغ ندارن چون تو بازار كه من چيزي پيدا نكردم
مهدي جان در ضمن ميخوام بدونم شما خودتون تونستين قفلشو بشكنيد يا نه تا اونجايي كه يادم فكر كنم اين مجموعه آموزشي
رو گرفته بودين
ممنون
mehdi_7070
23-01-2006, 15:29
ضمن خسته نباشید
علیرضا جان که نیومد بگه چی شد . اما پیرو حرف های قبلی این چند تا نکته را می گم که حواست را بیشتر جمع کن :
1- هر قفلی روزی شکسته میشه ، ارزش یک قفل فقط به مدت زمان بین عرضه و شکستن است .
2- قفل هایی را که خودتان طراحی نمی کنید و از متدهای یکسانی استفاده می کنید ، ضریب خطر بالاتری نسبت به قفل خودتان دارد . حتی اگر قفل گذار هم خیلی قوی باشد .
برای اینکه راحت تر منظورم را بفهمی ، همون قفل نگهبان را مثال می زنم .
می دونیم که قفل نسبتا خوبی هست . اما با این فرض که مثلا نسخه Golden Pro روی بیست تا نرم افزار اجرا شده . خوب یکی بیاد و مثلا یک پروفایل توی کلون سی دی براش ارائه کنه یا مثل همین دوست خوبم ( persiankitty جان عزیز ) یه نرم افزار براش بسازه . خوب این جوره هر بیست تا نرم افزار را میشه در زمان خیلی کمتری قفلش را شکاند که چه بسا پول زیادی جهت قفل گذاری خرج کرده اند و خودشان هم زحمت زیادی کشیده اند .
البته یه چیز جدید هم پیدا کردم . یک نرم افزاری بود که من توی TopCD 2002 نسخه زمستان دیده بودم . یک سری نرم افزار بود برای قفل گذاری . ( البته من الان سی دی هاش را گم کردم . ) یکیش فکر کنم این بود : Winlock . کارش هم این بود که فایلهای cue ( مال CDRWIN هست ) را بهش می دادیم و سه تا Track بهش اضافه می کرد که خوب تا حدی فکر کنم برای جلوگیری از رایت موثره . ( این نرم افزار را هم من امتحان نکردم )
در هر صورت یک سری راهکار ارائه شد ، شما اگه بازم توضیح بدی ، شاید بازم نتیجه بگیری .
<=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=><=>
یه سلام هم خدمت مهدی عزیز
بله ، من هم گفته بودم که این نرم افزار کد فعال سازی می خواد . البته این سی دی را من از یکی از دوستام گرفته بودم ، یه نگاهی مختصری بهش انداختم و زیاد وقت نکردم روی قفلش کار کنم .
همون جور که خودت اطلاع داری ، این روش که نسل جوان استفاده کرده ، تازگی ها توی ایران خیلی باب شده و فکر کنم الان بیشتر سی دی ها این جوری هستند . از مزایای این روش این است که ضریب امنیت بیشتری داره ( مثلا به راحتی با کلون سی دی دیگه نمیشه قفلش را شکست ) و هم میزان فروش دست فروشنده میاد و البته کسانی که نمی تونند این جوری پس از فروش خدمات بدند این روش را انتخاب نمی کنند .
به صورت خلاصه این که باید این جور سی دی ها را کرک فرمود !!!!!!!!!
ولی با توجه به صحبت های شما ، احتمالا میشه راهی را برای شکستن این قفل بدون کرک کردن پیدا کرد ، اما شما باید توضیحات بیشتری بده و تازه یه چند [(صد)] روزی صبر کنی تا منم سی دی اش را گیر بیارم .
جواب سوال ها
1- اون کاری که شما گفتید در اصل همون کرک کردن میشه . یعنی ما باید برنامه را جوری تنظیم کنید یا تغییرش بدیم که اون عمل مربوط به قفل اتفاق نیفته .
2- البته فکر نکنم اسمش محافظ باشه . چون اصلا چنین قفلی وجود نداره . این قفل اختصاصی نسل جوان هست و احتمالا کار خود شرکت هست . فکر کنم من یه آدرس ایمیل توی فایل همون قفل دیده بودم . شما یه ایمیل بزن و مثلا بگو من هم می خوام قفل بذارم روی سی دی ام و می خوام از قفل شما استفاده کنم و خلاصه ببین می تونی اطلاعات بیشتری درباره خود قفل پیدا کنی .
در هر صورت شما یه کمی بیشتر تلاش کن و با نرم افزارهای مختلفی امتحان کن تا فعلا سی دی رایت بشه . حالا اگه رایت شد ، یه فکری هم به حال کد فعال سازی می کنیم .
شما ادامه بده تا ببینیم برای این قفل چی کار می تونیم بکنیم !!!!
mehdi_7070
23-01-2006, 15:52
آقا شرمنده از بابت پست های پشت سر هم .
اما این عکس را من توی یک انجمن دیگه دیدم .
نظرتون درباره اش چیه ؟ چی ازش فهمیدید ؟
mehdi_7070
23-01-2006, 16:25
از بابت این یکی هم ببخشید ، آدم مجبور میشه بعضی وقت ها :
توی قسمت بحث های نرم افزاری ، تاپیکی ایجاد شده بود به نام (( شكستن قفل سی دی )) .چ
لینکش اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هر چی از دوستان خواستیم که جای خودش مطرح کنند فایده نداشت .
با این حال من جوابشون را اینجا می دم و انشاالله اونها هم از همین جا ادامه می دند .
================================================== ==============
1- جناب shahabamo عزیز !
شما باید مسئله را به صورت دقیق بیان کنی . چون با یک توضیح مختصر من و دوستان دیگه نمی تونیم به شما کمک کنیم . اون هم در مورد یک سی دی که تا حالا اصلا ندیدیم .
2- این را هم که آقا مهران مطرح کرده بودند که من نفهمیدم اصلا داره چی میگه :
دوست عزیز این خودش یک نوع قفله و طوری تنظیم شده که وقتی سی دی رام فایل رو از رو Cd میخونه حجم اون فایل چند برابر مقدار واقعی اون میشه تا شما نتونید اون رو مجددا رایت کنید . اگه شما فقط موفق شده باشید که اون رو روی هارد ذخیره کنید دلیل نمیشه که فقل اون رو شکسته باشید .
3- آقای محمد مدرسي
دوست عزیز ، البته هیچ وقت این بخش هم کامل نمیشه . چون فقط در صورتی امکان شکستن قفل به صورت چشم بسته وجود داره که این قفل عینا در مورد یه چیز دیگه به کار رفته باشه و اون شکسته باشه .
برای شکستن روش های مختلفی وجود داره که ممکنه این که شما ذکر کردید ، یه چیزی باشه که تا حالا ما ندیدیم و کسی هم درخواست نداده .
شما یه توضیحی بده ، اون وقت دوستان شما را راهنمایی می کنند .
4- جناب shahabamo عزیز ! در مورد مجموعه نرم افزار قرمز
من البته این نرم افزار را قفلش را شکستم ، ولی دقیقا یادم نیست . فکر کنم با همین روش که امین جان ذکر کردند . اگه درست یادم مونده باشه ، من با CDRWIN مستقیم رایتش کردم و قفل حجمی اش از بین رفت . اما این نکته را باید متذکر بشم که در نسخه های جدید اون ( من 4.2 را دارم ) فایلها مخفی هم شده اند . البته احتمال حجمی بودن فایلها را هم میشه داد . البته با اون نرم افزار معرفی شده توی همین تاپیک ( ممکنه ) مخفی شده باشند که تا حالا ما راهی پیدا نکردیم .
5- آقا امین !
شما هم یه سری به ما بزن ! ما منتظر نظرات شما هم هستیم .
mehdidll
23-01-2006, 23:48
سلام مهدي جان بله همانطور كه گفتين اين قفل ماله خود شركت نسل جوان هستش و تا اونجايي كه من دنبال اين قفل تو شهر
خودمون گشتم چيزي دستگيرم نشد يعني اصصلا همچين قفلي نبود .
در هر حال من قبلا هم به اين نكته اشاره كرده بودم وقتي سيدي اورجينال اين آموزش رو تو سيدي رام ميزاري مياد
6 تا فايل تويه پوشه temp درست مي كنه و وقتي سيدي رو در مياري اون 6 تا فايل خود به خود پاك ميشن
كه 5 تا فايل پوند dll دارن و يكيش exe هست كه مي خوام بدونم اين فايل ها اصلا ربطي داره ؟
در ضمن شما كه ميگين چند (صد) ساله ديگه ما بايد منتظر باشيم عزيز
در ضمن اين php به راحتي ايميج ميگيره يعني بدون اتلاف وقت زياد و لي محصولات قبلي اين شركت اين جوري نبودند
در صورتي كه وقتي داخل سيدي ها رو نگاه ميكنم مي بينم هر دو همون فايل ها با همون نام ها وجود داره
مي خوام بدونم نحوه كرك كردنش چه جوريه يعني من اصلا بلد نيستم و مي خوام كرك كردن بدونم چه جوريهو با چه برنامه هايي اين كارو ميكنن اگه لطف يه خورده توضيح بديد ممنون ميشم مهدي جان
در ضمن اون عكسي كه گزاشتين چيزي نفهميدم اگه ميشه بگين تو كدوم سايت اين عكسو پيدا كردين
حق نگهدارتون
mehdi_7070
24-01-2006, 14:49
با سلام خدمت آقا مهدی گل !
احتمالا این قفل فقط در شرکت نسل جوان استفاده میشه و احتمالا کار خود شرکت هست . فکر کنم این قفل خودش نسخه های متفاوتی را طی کرده و حالا رسیده به آموزش Php Nuke . اون هم از نوع کد فعال سازی .
البته من هنوز متوجه نشدم ، شما از این سی دی ایمیج گرفتید یا نه و آیا ایمیج کار کرد یا نه !
این شش تا فایل که می گی ، توی temp خود ویندوز ایجاد میشه ! اسمش چی هست ؟ یعنی تا وقتی از این آموزش استفاده می کنی ، این شش تا فایل توی temp هست ؟ این یکی را هم بیشتر توضیح بده .
البته من دقیقا نمی تونم بگم ، چند صد روز دیگه به دستم میرسه . آخه من آموزش PHP را می خوام که چه کنم ؟ شاید اگه تقریبا یه دو سالی صبر کنی ، به دستم می رسه ! :blink:
اما خوب اشکالی نداره ، شاید بشه از راه دور هم یه کاری بکنم .
شما در مورد کرک کردن پرسیدید .
من خودم هیچی از کرک کردن سر در نمیارم . اما لازمه اون اینه که به اسمبلی ، برنامه هایی مثل W32Deaseble یا OllyDbg و ... هم تسلط داشته باشی . اگه زبان برنامه نویسی هم سرت بشه که چه بهتر و اما چیزی که خیلی مهم هست باید تمرین زیاد بکنی . در هر صورت من فکر کنم یه چند سال دیگه ( تقریبا اون وقت که من این سی دی را گیر می یارم :sad: ) می تونی یاد بگیری .
در ضمن می تونی از soda جان هم کمک بگیری ، شاید بهت کمک کنه ...
در مورد اون عکس ، من هم چیزی نفهمیدم . اگه فهمیده بودم که نمی گفتم نظرت را بگی . اما خوب چیزی که میشه فهمید این هست که این یارو یه جور انتقاد کرده به این محصولات و چیزهای دیگه که احتمالا همش انتقاد هست .
چیزهایی که توی این عکس توجه من را جلب کرد و هیچی هم نفهمیدم ازشون :
1- اون آدرس بالا : E:\z_mohafez
2- اون جمله بزرگ که وسط نوشته بود و من نتونستم ترجمش کنم !
3- اون کدهایی که نوشته شده بود و آدرس سایت هم توش بود ...
4- اون جملات پایانی : PreGap or wrong TOC-mmb
یادم نیست کجا این را دیدم ( واقعا یادم نیست . متاسفم :sad: )
shahabamo
24-01-2006, 15:43
سلام آقا مهدي تا حالا قفل سي دي قرمز 4.3 را شكوندين؟ من برا شكوندنش با استفاده از blindwriter و clonecd ازش ایمج گرفتم و تونستم با همون clonecd رایتش کنم.ولی به سختی میشه توش دست برد.در مورد این ورپن (4.3) باید بگم که پوشه برنامه ها یه پوشه ای به اسم my_love_god بود که البته مخفی شده بود.دو تا پوشه دیگه هم داشت که باز نمیشدند چون اسمشون ایلگال بود و از کاراکترهایی مثل||و... در نامگذاریش استفاده کرده بود و توش پر از یه سری فایل با پسوند ckبود.ولی بحرحال هم قفل حجمیشو شکوندم هم توش دست بردم و autorun انو دستکاری کردم.حالا از دوستان عزیز هر که بلده به ما بگه این قفلا رو با چه برنامه ای درست میکنن(با tz copy,ccd-lock نمیشه ...امتحان کردم)... ممنون ازهمگی...
shahabamo
24-01-2006, 15:44
آقا امین با ultra iso چه جوری میشه قفل حجمی رو برداشت؟
alireza-vb
24-01-2006, 15:56
سلام آقا mehdi_7070 گل
ممنونم از راهنمایی های شما
من از کجا میتونم ورژن ذکر شده نرم افزار هایی که برای ایجاد اون قفل فرمودید رو گیر بیارم؟
هر چی گشتم فقط آخرین ورژن ها رو پیدا کردم!
mehdi_7070
24-01-2006, 19:50
با عرض سلام
اول خدمت آقا مهدی عرض کنم که توی همین سایت هم مقالاتی درباره کرک کردن هست .
من حواسم نبود . شما می تونید به اون ها هم مراجعه کنید .
===============++=================
از آغاز کراکينگ تا کراکينگ پيشرفته(کراکينگ اينترنت ~~~>Unix) و در نهايت نحوه کراک کردن
==============++=================
روشهاي Crack در PC
==============++=================+PDF@@@
آموزش ساخت كرك (CRACK ) در 11 درس
100 tutorials برای یادگیری کرک
كرك چيست و چه كاري انجام ميدهد ؟
تفاوت هاي هك و كرك!
اون عکس هم یه جایی بود نوشته بود : (( اونایی که محصولات نسل جوان را دیدند نظر بدند ))
یه همچین چیزی بود .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
بعد هم خدمت shahabamo جان عزیز !
شما هم خوش آمدید . البته ای کاش همون اول به تذکر من توجه می کردید . به هر حال ....
من ورژن 4.3 این مجموعه را ندیدم . اما بچه ها می گفتند که برنامه ها مخفی هست و از قفل حجمی هم توش استفاده شده . البته این مجموعه نرم افزار در عین خوبی ، اما خوب ارزشی نداره . یعنی زیاد جالب نیست . من اون نسخه 3 بود فکر کنم را گرفتم ، بعد هم برای تنوع 4.1 . چون ازش خوشم نیومد ، دیگه طرفش نرفتم . اما خوب جای تامل را داره .
راستش من زیاد در زمینه قفل های حجمی کار نکردم . :blink: البته برای سایر دوستان هم یه آموزش درباره شکستن این قفل بذارید ، اگر بتونید تصویر هم داشته باشید که چه بهتر ، تا انشاءالله شما هم با این کار بتونید من را در مورد سوالات دوستان دیگه کمک کنید . و اما من هم سعی می کنم ، این ورژن جدید را تا چند روز دیگه گیر بیارم و با هم بیشتر روش کار کنیم .
در ضمن اون پوشه ها را مگه نمی گید که ایلگال بود ، پس چه طوری می گید که فایلهای با پسوند فلان بود . حتما اون ها را تغییر نام دادی .
احتمالا این فایلها همون چیزی هست که قصد داشتند بدسکتور باشه و خلاصه در حین ایمیج گرفتن اذیت کنه . چون چیز دیگه ای به نظر نمی رسه .
خوب در مورد این قفل که چجوری درست می کنند ، دقیقا نمیشه گفت . نرم افزارهایی وجود داره که من هم نمی شناسم ، شاید هم کار خود شرکت باشه . اما در مورد اون چیزی که گفتید ، من فکر می کنم این جوری باشه :
اول کل برنامه ها را توی پوشه my_love_god گذاشتند ، بعد اون ها را با یک برنامه ( مثل tz copy ) حجم مجازی بهشون دادند . بعد با اون برنامه که توی همین تاپیک هم معرفی شده و من هنوز اسمش یادم نیست ، اون پوشه را مخفی کردند . اون کاراکترهای غیر مجاز هم معلومه ، میشه با WinISO هم کاراکتر غیرمجاز درست کرد .
این چیزی بود که من حالا یادم می آید و به شما گفتم . اون کار را هم بکن ( آموزش ) . در ضمن منتظر نباش تا من این سی دی را گیر بیارم . ولی حتما این آموزش را بذارد ( به دلایلی تاکید می کنم که بعد می گم )
در مورد برداشتن قفل حجمی هم توی همین تاپیک بحث شده . فکر کنم همون صفحات اولی بود .
و اما علیرضا جان !
سلام ! پس کجا بودی بابا ! خوب یعنی شما می خواید از اون قفل استفاده کنید . حتما دیدید که قفل اون مجموعه نرم افزاری که هم قفل حجمی داشته ، هم مخفی کردند و ... هم شکسته شده . پس به نظر من زیاد هم مطمئن نباشید . اگر نظرت برگشت ، بگید تا راهنماییتان کنم .
آخرین ورژن هم می تونی درخواستش را توی انجمن بدید یا به این سایت برید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_7070
24-01-2006, 22:35
با عرض سلام
توي اين انجمن يک سري نرم افزار براي قفل گذاشتن روي سي دي معرفي شده . توی سایت های دیگه هم ممکنه مواردی اشاره شده باشد . حالا شما دوستان اگر سر راهتون باهاش برخورد کرديد ، حتما بگيد . فقط اينجا ديگه کپي رايت را رعايت فرماييد . هدف اين است که مقاله هاي مربوط به کار خودمون را گلچين کنيم .
براي شروع خودم اين يکي را مي ذارم :
==================+++1+++==================
نام مقاله : :: رمزي كردن اطلاعات يك CD ::
نويسنده : x-ray
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( طبق گفته مدير سايت )
موضوع اصلي : گذاشتن رمز عبور بر روي سي دي به وسيله نرم افزار CryptCD
لينک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح : _
==================+++++++==================
اگر شما هم خواستيد ، از همين انجمن نقل کنيد یا حتی از سایتی دیگه ، موارد زير را رعايت کنيد تا مقاله هاي نهفته شده :biggrin: در اين انجمن هم ما شناسايي کنيم و ازش درس بگيريم :blush:
1) نام مقاله : خوب معلومه
2) نويسنده : اين هم معلومه
3) منبع : منبعي که نويسنده ذکر کرده
5) موضوع اصلي : اگر خونديد ، يه توضيح مختصر در موردش بديد
6) لينک : آدرس تاپيک مذکور
7) توضيح : اگه چيزي به نظرتون رسيد ، بنویسید . اگر نه به جای _ بذارید .
8) براي منظم بودن ، هرکدون را بين اون خطوط ( ===+++=== ) قرار بديد .
9) توضيحات را به صورت Bold و با رنگ Sienna بذاريد ( مثل خودم )
10) برای مسائل آرشیو و اینکه نظم بیشتر بشه ، برای هر کدوم شماره می ذاریم . مثلا من 1 گذاشتم که اون هم به صورت Bold هست . لطفا سه عدد + و شماره و دوباره سه عدد + .
انشاءالله نکات بالا را رعایت کنید و مطالب را بتونیم دسته بندی کنیم .
mehdidll
25-01-2006, 00:58
سلام آقا مهدي و ديگر دوستان عزيز گل خودم
مهدي جان ممنون از اينكه بهم كمك ميكني من ميخوام دقيقتر اين موضوع رو به شما بگم
ببينيد اون شش تا فايلي كه گفتم رو عكسشو واستون ميزارم ببينيد در ضمن يه فايل ديگه به نام محافظ اجرا
ميشه كه اونم عكسشو مي زارم بينيد اگه بتونيم كاري كنيم كه همين فايل محافظ اجرا نشه كار نمومه
ولي من توي كارگاه ميگس 3 اين كارو كردم يهعني سريع انتخابش كردم و از حافظه خارج كردم ولي اين
php نميشه يعني فايل سريع از حافظه خارج ميشه در ضمن بله من به راحتي ايميج گرفتم ولي چه فايده كه اتوران برنامه اجرا نميشه
خوب اين لينك عكسها
عكس يك همون فايل محافظ كه در حافظه در حال اجرا شدن است
عكس دومي هم همون شش تا فايلي كه گفتم ولي بعد اينكه اوترتنو ميبندي فايل خود به خود پاك ميشن در ضمن
وقتي اتورانو از روي ايميج اجرا ميكني اون شش تا فايل رو درست نمي كنه
آقا ببخشيد حالا كه نگاه ميكنم ميبينم شش نا نيست 7 تاست
ممنون منتظر پاسخ شما هستم
حق نگهدارتون
rezaninja
25-01-2006, 02:25
باسلام
دوستان به این سوال من هم پاسخ دهید توابن انجمن 3 بار مطرح کردم اما اصلا پاسخی ندیدم شاید این آقا مهدی پاسخ گو باشند
سوال من درباره سی دی های اموزشی شرکت پارسیان (پاسارگارد )هست که نمیدونم با چه قفلی داره اما بااین برنامه آقای persain kitty رایت میشه وتو دایو مجازی خیلی خوب کار میکنه اما وقتی رو سی دی با هر نرم افزاری (10 سی دی سوزندم)رایت میکنیسی دی اصلا تو سی دی رام کار نمیکنه وچیزی رو توش نشون نمیده
بضی از فایلها به این شکل است
<pcc>??
1st>1.dll
2st>1.dll
persianlock.api
parsuvs9.spg
vvk??.1st
این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه
وااون پرسین لوک هم مثل پلگینهای آکروبات ریدر است
واون فایل dllدومی 1.2 GBنشون میده
مثلا من با CLONY XXL چک کردم تو تون هم نمیذاره تا آخر بره وبرای اون فایلهای DLLخطا میده
با تشکر
سلام
یک سی دی اموزشی دارم که به راحتی با clone cd 4.3 رایت شده بدون یک خطا ولی هنگامی که از روی سی دی کپی میخواهم استفاده کنم بعد از اینکه سریال سی دی رو میگیره پی به اینکه این سی دی اصلی نیست میبره
1 - چه جوری برنامه متوجه میشه
2- آیا با نرم افزار رایت دیگری میشود از روی این سی دی رایت کرد
3- آیا کسی میتونه در این زمینه مرا راهنمایی کنه
رهرو
25-01-2006, 12:24
باسلام
دوستان به این سوال من هم پاسخ دهید توابن انجمن 3 بار مطرح کردم اما اصلا پاسخی ندیدم شاید این آقا مهدی پاسخ گو باشند
سوال من درباره سی دی های اموزشی شرکت پارسیان (پاسارگارد )هست که نمیدونم با چه قفلی داره اما بااین برنامه آقای persain kitty رایت میشه وتو دایو مجازی خیلی خوب کار میکنه اما وقتی رو سی دی با هر نرم افزاری (10 سی دی سوزندم)رایت میکنیسی دی اصلا تو سی دی رام کار نمیکنه وچیزی رو توش نشون نمیده
بضی از فایلها به این شکل است
با تشکر
از اين كه ده تا سي دي سوزوندي خيلي حال كردم :rolleye:
دوتا چيز رو امتحان كن .
1- فايل رو با پسوند BIN رو به پسوند ISO تغييرنام بده بيارش توي الكل و به صورت RAW DAO رايت كن
2- فايل رو براش .CUE درست كن و با CDRWIN رايت كن
اميدوارم دو تا سي دي ديگه هم بسوزوني :rolleye:
mehdi_7070
25-01-2006, 15:25
با سلام
فعلا من به دقت پست های قبلی را نخواندم ، جواب بقیه را هم بعد می ذارم . این مربوط به همون پست قبلی هست .
انشاءالله شما هم در مورد جمع آوري مقالات ما را ياري دهيد .
يکي ديگر از اهداف اين است که خودتان هم مطالب را بخوانيد و البته ما هم بخوانيم و ياد بگيريم . :cool:
البته من سعي مي کنم ، کمتر توي اين کار شرکت کنم . به شرطي که استقبال شما زياد باشه . اما اگر ديدم شما نمي خواهيد همکاري کنيد ، خودم انجام مي دم :tongue:
اين نکته را يادم رفت بگم که حالا ذکر مي کنم ، اين ها را هم در نظر داشته باشيد :blush:
مطالبي که شما ذکر مي کنيد به چند دسته تقسيم مي شود و نبايد خارج از اينها باشد :
1) آموزش شکستن قفل يک سي دي يا يک نرم افزار قفل شکن
2) آموزش گذاشتن قفل بر روي يک سي دي يا يک نرم افزار قفل گذار
3) تکنيک هايي که در امر قفل گذاري يا شکستن قفل کاربرد دارند
=>فعلا آموزش کرک کردن را نگذاريد<=
با تشکر ـ مهدي
mehdi_7070
25-01-2006, 16:21
با عرض سلام
خوب این هم چیزهایی که به ذهنم می رسه :
================================================== ===============
خدمت آقا مهدی گل !
اظهارات شما تقریبا دقیق و موشکافانه هست . تنها یک مسأله هست که نه شما و نه من اون را می دونیم :rolleye: بله ، همون چیزی که باعث میشه قفل سی دی شکسته بشه و باید راههای مختلفی را گاه امتحان کرد .
عکس ها را هم دیدم . اما هنوز دو تا مساله وجود داره که شما بهش توجه نکردید :
1- خودتون می گید که اتوران ایمیج جواب نمیده و اون 7 تا فایل هم درست نمیشه
2- اسم اون فایل که توی Temp هست با اون چیزی که شما می گید قفل هست یکیه .
نتیجه : اگر حتی ما بتونیم ، اون چیزی که اجرا میشه هم از اجرا شدنش جلوگیری کنیم ، باز هم اتوران اجرا نخواهد شد . چون ظاهرا این بار اتوران برای اجرا بهش نیاز داره .
نکته بعدی : حتی اگر ما بتونیم اون کار را انجام بدیم ، اما چون نوع قفل از نوع کد فعال سازی هست ، پس احتمال این که از ما کد نخواد هم کم .
در هر صورت نظرت را بگو . در ضمن فایل اتوران را هم یه جا آپلود کن و از یکی بخواه که برات اون را کرک کنه . یا حداقل یک سری اطلاعات بهت بده . چون به نظر من فعلا مطمئن ترین راه همینه .
rezaninja جان عزیز !
شما لطف دارید ، اما زیاد هم بهتون اطمینان نمی دم که بتونم بهتون کمک کنم . چون مهمترین چیز را من توی شکستن قفل ندارم : خود سی دی را ....
دوست محترم ! شما باید با نرم افزارهای دیگه هم این کار را انجام بدی . مثلا Clone CD و BlindeWrite و Alcohol و CDRWIN . شاید با یکی از این ها جواب بده .
این که توی درایو مجازی جواب میده هم خودش جای تامل داره .
ضمنا پیشنهادم این هست که همین حالا برو یک CD RW بگیر . چون اگه بخوای برای هر پیشنهادی یکبار امتحان کنی شاید یه پک سی دی 50 تایی را بخوای :ohno:
در ضمن اطلاعاتی که شما در اختیار ما قرار دادید ، خیلی محدوده .
مثلا یه کمی درباره خود قفل ، فایلهای مشکوک سی دی یا هر چیز دیگه ...
و اینکه بالاخره بعد از رایت شدن ، چیزی را نشون می ده یا نه ...
یه کار دیگه هم بهت پیشنهاد می دم ، برو انجام بده ببین چی میشه . اون فایلی که از برنامه Persia دریافت می کنی Iso هست دیگه . با WinIso بازش کن و فایلهای dll را پاکشون کن . یا حتی اون فایلهای دیگه . اگه برنامه اتوران یا نصب اینها را چک نکنه ، خوب تقریبا میشه گفت مشکل سی دی همینه .
به هر حال شما بیشتر اطلاعات بده .
جناب rahro خان !
دوست عزیز ! شما هم اطلاعات که دارید می گید خیلی کمه .
شما نام سی دی ، نام شرکت و فایلهای موجود در سی دی و ... را ذکر کن .
با برنامه های دیگه هم یه امتحان بکن .
ببین این قفل را برنامه ClonyXXL اطلاعاتی بهت نمیده .
وقتی که برنامه می خواد قفل را چک کنه ، سریع به Stand by ببر . بعد از 20 ثانیه مجددا به ویندوز برگرد . شاید این جوری قفل رد شده باشه .
1- البته این که برنامه چه جوری متوجه میشه ، که باید از یک برنامه نویس بپرسی . مثلا یه چیزی ، مثلا یک فایل که این فایل ممکنه رایت نشه یا اتفاقی براش بیفته که تغییر کنه ، اون وقت برنامه اون را چک کنه .
دقیقا الان حضور ذهن ندارم که به شما کمک کنم .
2- نرم افزارهای رایت زیاد هست . تنها Clone CD نیست . در ضمن این برنامه هم بهترین نیست ...
3- شما اون اطلاعات را به ما بده ، اون وقت یا خودم بهتون کمک می کنم یا کسی دیگه را می شناسم که بتونه به شما کمک کنه .
persiankitty بزرگوار !
آقا پس شما کجایی . چند وقتیه خبری ازتون نیست .
راستی این جوری که نباید برای یکی دعا کرد ! به خاطر اعتماد به شما بوده که ده تا سی دی سوزونده !!!
اگه می دونی که نتیجه نمی ده و دو تا سی دی دیگه میسوزنه ، بهتر بود راه درست را بهش بگی ...
در هر صورت انشاالله شما هم دیگه این قدر غیبت نمی کنی . جواب دوستان هم به صورت کامل بده .
شوخی کردم !!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: هر کار دوست داری بکن ، ولی اگه چیزی را بلدی ، زود بگو ...
با تشکر
در ضمن دوستان عزیز !
شما هم در مورد مسئله جمع آوری مقالات و ... به ما کمک کنید .
مطمئن باشید چیز خوبی میشه ... هم به نفع خودتون هست ، هم به دیگران دارید کمک می کنید ...
با تشکر
h_radnoosh
25-01-2006, 16:52
سلام آقايmehdi_7070 ممنون كه جواب داديد.
1.اما من نتونستم يعني بلد نيستم بايد چي كار كنم اگه بيشتر توضيح بدي ممنونم
2.يه راهم ميخام براي رايت سيدي هاي شركت پويش تو اين تاپيك بهش بر نخوردم.
3.آموزش tz copy را نمي تونم دانلود كنم اگه ميشه لينكشو تصحيح كنيد و بذاريد.
4.يه برنامه ديگه هم ميخام : يه سري عكس داشتم win 98 يهscan disk كرد كه ويندوز نصب كنه همش خراب شده فايل undo هم درست نكردم بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟برام مهمه.اميدوارم بتونم جبران كنم.
mehdi_7070
25-01-2006, 22:35
با عرض سلام خدمت h_radnoosh
من یادم نمیاد کدوم چیز را به شما توضیح دادم . ( واقعا حواس پرت شدم )
دوست عزیز ! مورد 1 را که من درست متوجه نشدم .
در مورد 2 : عزیز ! ما که نمی دونیم این چیز که شما می گید چی هست ؟ یعنی علم غیب هم نداریم . باید شما اطلاعات اون قفل را بدید ، شاید بشه یه کاری کرد .
مورد 3 : آموزش این برنامه توی همین انجمن داده شده . فکر نکنم نیاز به دانلود داشته باشه . میشه لینک پست مربوطه را بدید .
مورد آخر هم جاش اینجا نیست . شما این را به صورت جداگانه اعلام نمایید . می تونید یه تاپیک ایجاد کنید و این مورد را مطرح کنید . اونها که میدونند به شما کمک می کنند .
persiankitty
25-01-2006, 22:41
[QUOTE=mehdi_7070]
persiankitty بزرگوار !
آقا پس شما کجایی . چند وقتیه خبری ازتون نیست .
راستی این جوری که نباید برای یکی دعا کرد ! به خاطر اعتماد به شما بوده که ده تا سی دی سوزونده !!!
اگه می دونی که نتیجه نمی ده و دو تا سی دی دیگه میسوزنه ، بهتر بود راه درست را بهش بگی ...
در هر صورت انشاالله شما هم دیگه این قدر غیبت نمی کنی . جواب دوستان هم به صورت کامل بده .
شوخی کردم !!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: هر کار دوست داری بکن ، ولی اگه چیزی را بلدی ، زود بگو ...
با تشکر
راستش اينه كه من غيبت ندارم. تعداد فروم هايي كه مونيتور ميكنم خيلي زياده ... اينه كه كمتر مي نويسم... ولي تقريبا همه رو ميخونم. خيلي باحاله كه بجاي يك سي دي RW يك نفر 10 تا سي دي R بسوزونه. خدا بيشترش كنه :)
من ميخوام از شما خواهش كنم يك راهنما براي اين برنامه PreGap بنويسي . اينطوري جواب خيلي از سوالات رو ميشه به راهنما ارجاع داد.
راستي خيالتون جمع باشه ... من اينو كپي نميكنم ... ديگه update اي در كار نيست :)
mehdidll
26-01-2006, 01:28
سلام مهدي جان و ديگر دوستان عزيز
نتیجه : اگر حتی ما بتونیم ، اون چیزی که اجرا میشه هم از اجرا شدنش جلوگیری کنیم ، باز هم اتوران اجرا نخواهد شد . چون ظاهرا این بار اتوران برای اجرا بهش نیاز داره
خوب مهدي جان من در سيدي هاي قبلي يهني همون كارگاه ميگس اگه اون فايل يعني همون محافظ رو نبندم يعني از حافظه خارجش نكنم اتوران اجرا نميشه وبايد صد درصد اونو از حافظه خارج كرد تا اتوران بالا بياد ولي تو phpنميشه اين كارو كرد يعني اون فايل رو نميشه انتخاب و از حافظه خارج كرد اگه بشه اين كارو كرد فكر كنم اتوران اجرا بشه ولي باز هم شما استادين من زياد سرم نميشه
در مورد اين كه فايل اتوران را يه جا آپلود كنم آپلودش كردم همراه با يه فايل lock.bat هستش كه اونم ريختم گفتم
اگه دوستان ميتونن كمك كنن اونو كرك كن مهدي من با دوستاني كركر زياد آشنا نيستم اگه خوذتون كسي رو سراغ دارين بگين
ممنون ميشم
اينم لينك فايل
در ضمن مهدي جان من فعلا مثله كد فعال سازش مهم نيست برام فقط مي خوام كه اتوران از روي ايميج اجرا بشه تا انشالله اگه
اين حل شد بريم به سراغ كد فعال سازي مهدي جان نكته اي كه اشاره كردين وگفتين اون 7 تا فايل رو درست نمي كنه
اونش توي كارگاه ميگس هم همسنطور بود يعني وفتي از روي ايميج اترانو ميزدي اون فايل ها رو نمي ساخت ولي از زوي
خود سيدي چرا اونا رو درست ميكرد . در ضمن درسته حق با شماست يكي از فايل ها همون فايلي است كه وقتي اتوران رو اجرا
ميكني اون فايل اجرا ميشه در صمن مهدي جان اين php وقتي ايميج رو يك بار اجرا ميكني بار اول كه خطا ميده وبايد ايميج رو دوباره ببندي
براي بار دوم كه اجرا ميكني خطا نمي ده ولي بلافاصله بعد از اينكه اوتورانو اجرا كني ايميج از داخل سيدي رام مجازي در مياد
و هيچي توي ايميج نيست و اين يكي ديگه از خاصبتهايي است كه به قفل اضافه كردن
در حال خيلي متشكرم از راهنمايي هاي خوب و زحمات شبانه روزي كه براي حل مشكلات دوستان انجام ميدين
واقغا بايد خسته نباشيد بهتون گفت
راستي يك نكته ديگه هم هست اونم اينكه علاوه بر اون فاي ها يه فايل exe به نام phpnuke تو درايو c توي يه پوشه
ميسازه كه ابته مخفي هست ولي فكر نكنم اون فايل زياد مهم باشه
ممنون مهدي جان منتظر راهنمايي هاي خوب شما و ديگر دوستان غزيز هستم .
ممنون حق نگهدارتون
rezaninja
26-01-2006, 01:32
با تشکر از دوست عزیز آقا persiankitty که منو مورد لطف قرار دادن
ونیز با تشکر از آقا مهدی که همیشه با حوصله هستند ودوستان کمک میکنند
آقای persian kitty با توجه به گفته آقا مهدی من به این برنامه اطمینا ن داشتم ودوسه تا سی دی یا بیشتر را با این برنامه شما راایمیج گرفتم وخیلی راحت رایت شد
ودر ضمن اگه ورژن cdrwin ذکر کنید متشکر میشم
وضمنا آقا مهدی من این کار کردم وسی دی رایت میشه اما وقتی میخواهی نصب کنی error lock میده
hbahmanzadeh
26-01-2006, 04:21
سلام میخاستم بدونم عکسهای که قفل نمی شه دیدشونو باید چی کار کنم :blush:
persiankitty
26-01-2006, 09:53
با تشکر از دوست عزیز آقا persiankitty که منو مورد لطف قرار دادن
ونیز با تشکر از آقا مهدی که همیشه با حوصله هستند ودوستان کمک میکنند
آقای persian kitty با توجه به گفته آقا مهدی من به این برنامه اطمینا ن داشتم ودوسه تا سی دی یا بیشتر را با این برنامه شما راایمیج گرفتم وخیلی راحت رایت شد
ودر ضمن اگه ورژن cdrwin ذکر کنید متشکر میشم
وضمنا آقا مهدی من این کار کردم وسی دی رایت میشه اما وقتی میخواهی نصب کنی error lock میده
من اون ساختار .CUE رو فقط با CDRWIN 4.a تست كردم.
mehdi_7070
26-01-2006, 14:44
بازم سلام خدمت همه دوستان عزیز !
اول این یکی را داشته باشید :
==================+++2+++==================
نام مقاله : قفل گذاري روي اطلاعات سيدي ها(سيدي هاتو نو با خيال راحت جابجا كنيد)
نويسنده : eminem_rap
منبع : _
موضوع اصلي : رمز گذاری بر روی سی دی به وسیله STEGANOS SAFE 7 که می توانید برای اجرای سی دی هایتان پسورد بگذارید .
لينک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح : _
==================+++++++==================
شما هم باید بیشتر کمک کنید و گرنه .... :tongue:
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
persiankitty جان عزیز !
البته اگر خودت این بلا سرت بیاد ، فکر نکنم زیاد با حال باشه :sad: خوب ولش کن دیگه ، طرف خودش اگه خواست میره یه RW می خره دیگه !
من که زیاد از این پستتون سر در نیاوردم . در مورد این لینک هم یه توضیحی بدید ، چون انگلیسی بود و خوب ما هم هیچی ازش نوفهمیدیم ... :blink:
مهدی جان !
اول اینکه من استاد نیستم ، الان هم دانش آموز کلاس ... ( نمیشه گفت ، چون دیگه تحویلم نمی گیرید ) هستم . واقعا شما لطف دارید . اما در اون مورد هم حدس می شه زد . چون قفلش فرق فوکوله ....
باشه ، من به soda جان عزیز می گم ، شاید بتونه کمکمون کنه ...
دوست عزیز ! شاید حتی اون فایل که شما می گید مهم نیست هم مهم باشه ...
این هم یادت باشه که احتمال داره نوع قفل با قفل کارگاه میکس فرق کنه ... راستی یه چیز دیگه که فکر کنم خودت گفته بودی ، اما من هم توی اون سی دی که از دوستم گرفتم دیدم ... پوشه مخفی موجود در درایو C اسمش کارگاه میکس هست ... خوب حالا چی می گی ؟ در هر صورت من بازم روی مساله شما فکر می کنم و نتیجه را بهتون می گم .
rezaninja جان !
شما هم لطف دارید . اما گفتم که درباره نوع قفل هم برای ما بیشتر توضیح بده . RW هم یادت نره .
خوب ببین می تونی اون قفل حجمی را برداری . شاید درست شد . اما خوب یه جور دیگه هم امتحان کن . فایلها را پاک کن ، مثلا یه بار این یکی ، یه بار دیگه این یکی . طبق اینکه eror lock میده ، تو باید دقیقا بفهمی برای چه فایلهایی eror میده و در ضمن یه فایل dummy بساز و جای اونها بذار . یعنی هم نام اون ها . این یکی هم امتحان کن و توضیحات مربوط به قفل هم یادت نره . این جوری شرمنده شما میشیم .
جناب hbahmanzadeh جان !
ورود شما را خوش آمد می گم . خوشحالم که اولین پستت را توی این تاپیک دادی و البته متاسفم . چون من اصلا منظور شما را نمی فهمم . در ضمن می خواستم ببینم که آیا این ربطی به قفل سی دی ها داره یا نه .
با تشکر از اینکه دوستان پیگیر هستند .
قربانتان ـ مهدی
amnhck123
26-01-2006, 23:11
با سلام
عزيزان من يک سي دي به دستم رسيده که داراي قفل است و 6 فايل يا پسوندهاي Ltk , Dat , Rad , Rtv , Vxs , Yaf هست
و هر کاري کردم با الکهول 120 رايت نشد لطفا من رو راهنمايي کنيد
در ضمن اين فايل Dat حجمش 1.95 گيگ هست
mehdi_7070
27-01-2006, 11:20
جناب amnhck123 عزيز !
شما هم خوش آمديد .
من كه سر در نياوردم داريد چي مي گيد .
لطفا درباره قفل برنامه ، نام سي دي ، عملكرد برنامه در رابطه با قفل و سوالات ديگه را به طور كامل توضيح دهيد .
با چه نرم افزارهايي امتحان كرديد
آيا ايميج مي گيرد
حجم فايل ايميج چقدر است
آيا با حذف اين فايلها در روند اجراي برنامه خلل وارد مي شود
آيا ايميج رايت مي شود .
خواهشا دوستاني كه اينجا يه سوالي مي پرسند ، سوال را به صورت دقيق مطرح كنند .
با تشكر ـ مهدي
mehdi_7070
27-01-2006, 12:25
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد .با توجه به اينكه قرار هست توي اين تاپيك ، قفل گذاري هم توضيح داده بشه ، من اين آموزش را براتون مي ذارم .
اين آموزش صرفا براي يادآوري مي باشد براي دوستاني كه لينكش را گم كردند . و آقاي عليرضا كه آموزشش را خواسته بودند . ببخشيد كه دير شد ، حواسم نبود .
================================================== ======================
مواد لازم:
1- برنامه Nero
2- يكي از برنامهويرايشگر فايلهاي ISO مانند winISO,ultraISO و ......
3- نرم افزار TZ Copy Protection كه ميتوانيد جديدترين نسخه اونرا از اينترنت جستجو كنيد
روش كار :
1- ابتدا به سراغ برنامه WInISO رفته و يك ايمج از سي دي مورد نظر ميگيريم. براي اين كار از منوي Actions گزينه Make ISO from CDROM را انتخاب كنيد.
2- در قسمت Option گزينه file را انتخاب كرده و روي گزينه Make كليك ميكنيم. صبر كنيد تا اميج گرفته شود.
3- در مرحله بعد بايد ايمج گرفته شده را به فرمت BIN تبديل كنيم براي اين كار از منوي Convert گزينه ISO to BIN را انتخاب كنيد در قسمت اول فايل ايمج گرفته شده در مرحله قبل را انتخاب و در قسمت دوم محلي را كه ميخواهيد فايل مورد نظرتان در آن قرار بگيرد را انتخاب كنيد. نام فايل جديد را Image2 در نظر بگيريد. و برروي Convert كليك كنيد.
4- بعد از اتمام كار ديگه با اين برنامه كاري نداريم اون را ببنديد.
حال بايد به سراغ برنامه TZ Copy Protection برويم. اين برنامه با قرار دادن حداكثر 4 لايه قفل ميتواند به خوبي از سي دي شما محافظت كند. برنامه را اجرا كنيد:
1- در مرحله اول از گزينه Open فايل Image2.cue را باز كنيد.
2- بر روي Step1 در بالاي صفحه كليك كنيد تا قفل گذاري بر روي ترك صفر ايجاد شود. بعد از كليك بر روي اين گزينه پيغامي مبني بر اينكه قفل گذاري با موفقيت انجام شد داده ميشود. بر روي OK كليك كنيد.
3- حال براي امنيت بيشتر بايد يك سري ترك حاوي اطلاعات غير استاندارد ايجاد كنيم. در پايين صفحه بر روي Audio tracks to Add كليك كرده و عدد 32 را وارد كنيد تا 32 ترك غير استاندارد ايجاد شود. براي بالا رفتن امنيت ميتوانيد گزينههايّ fix Four-Second و Use IFS (Inteleave File system) را علامت دار كنيد و سپس بر روي Step2 كليك كنيد.
4- در اين مرحله بايد با ايجاد قفل حجمي و بالا بردن حجم برخي از فايلها مانع از كپي گرفتن اطلاعات سي دي بر روي هارد ديسك شويم براي اين كار بر روي MB در پايين صفحه كليك كنيد و در جعبه متن بالا عدد 1500 را وارد كنيد يعني ميخواهيم حجم برخي از فايلها را به 1500 مگابايت برسانيم. حال يكي از فايلهاي اصلي برنامه را انتخاب كنيد و بر روي گزينه Step3 در بالاي صفحه كليك كنيد خواهيد ديد كه رنگ فايل تغيير ميكند و در جلوي آن حجم فايل نيز به بيش از 1500 مگابايت ميرسد.
5- از كليك كردن بر روي گزينه Step4 خود داري كنيد چرا كه اين مرحله تغييراتي بر روي سي دي ميدهد كه برخي از رايترها قابليت رايت آن را ندارند(البته به گفته سازندگان برنامه اين مرحله از امنيت فوق العاده بالايي برخوردار است . به هر حال امتخانش ضرر ندارد)
6- تا اينجا ما توانستيم 4 مرحله قفل بر روي سي دي قرار دهيم در پايان بايد بر روي گزينه step5 كليك كنيم تا فايل حاوي قفل ما را ايجاد كند. بعد از كليك روي اين گزينه پيغامي ظاهر ميشود بر روي گزينه yes كليك كنيد. صبر كنيد تا كار برنامه تمام شود سپس همه پنجره هاي اضافي را ببنديد.
رايت روي سي دي
برنامه نرو را باز كرده و وارد برنامه Nero Burning Rom شويد .
1- از گزينه recorder گزينه Image Recorder را انتخاب كنيد.
2- در پنجره اي كه باز ميشود فايل Image2.CUE را انتخاب كنيد.
3- در پنجره بعدي نيز بايد در قسمت Write method حالت Disk-at-Once/96 را انتخاب كنيد
4- سرعت رايت را بهتر است پايين انتخاب كنيد مثلا 12x
5- در پايان بر روي Burn كليك كرده تا عمليات رايت سي دي انجام شود.
لينك دانلود اين نرم افزارها كه همه جا هست . اين هم لينك برنامه TZ Copy Protection :
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××
جناب مهدي خان !
soda جان هم فرمودند كه يه نگاهي به فايل مي كنند . اميدوارم كه كمكتون كنند .
با تشكر
peyman khatar
27-01-2006, 13:58
بچه ها سلام
مدتي بود كه نبودم شرمنده
ولي امدم تا بمونم
يه چيزي پيدا كردم
حتماً يه سري به اينجا بزنيد (دوستداران علوم كرك )
__________________________________________________ ______________________
peyman khatar
27-01-2006, 14:04
آموزش هاي بهتر كرك نرم افزار ( به اين لينك يه سري بزنيد )
فكر كنم مهدي 7070 دوستمون هم تازه اونجا عضو شده
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
به اين لينك هم يه سري بزنيد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
براي كرك نرم افزار ها هم به اين جا سر بزنيد
27-01-2006, 14:20
بازم سلام
اين هم يه آموزش ديگه درباره گذاشتن قفل روي سي دي
من امتحانش نكردم ، دلم هم نمي خواد امتحان كنم ، چون ... ( وقتي خونديد مي فهميد )
==================================================
يه فايل به هر نامي ( با حجم بالا ) درست كنين بعد قاطي فايل هاي اصلي تون رو سي دي كپي كنين .
مثلا به همراه setup يه برنامه --- setup.dll
برنامه ساختش و دستورش را هادي جان توي تاپيك (( قفل رايگان ايراني فرمودند )) .
بعد رايتش كنين . سعي كنيد حجمش بالا باشه . مثلا 100 مگ
بعد كه سيديتون رايت شد . اون بزاريد تو سي دي رام و سعي كنيد اون فايل باز كنيد ( پيچ هاي سي دي رام رو باز كنيد تا بتونيد مكان قرار گرفتن لنز سي دي رام رو ببينيد . بعد سيدي رو در بياريد ) . و اون محلي رو كه ديد با دقت سوراخ كنيد .
ديگه يارو اگه حرفه هم باشه مي دونه كه مثلا اگه يه فايل از ستاپ برنامه كپي نشه ستاپ كار نمي كنه و در واقع شما با اين كار به او كلك زديد
==================
البته سي دي هاي آموزش قفل گذاري كه امروزه زياد شدند و نمي دونم كجا نوشته بود كه ميانگين زمان شكستن قفل در ايران 10 دقيقه هست . :biggrin:
اين يكي هم من تازه امروز پيدا كردم . در مورد خودش زياد نمي دونم ، اما ...
سيم خاردار كاملترين سي دي آموزش قفل گذاري
در اين سي دي به بررسي روشهاي قفل گذاري روي سي دي و جلوگيري از كپي غيرمجاز پرداخته ايم اين سي دي براي كساني كه نمي خواهند اطلاعات ارزشمند خود را به راحتي از دست دهند توصيه مي گردد. اين مجموعه در 2 سي دي تهيه و توليد شده است كه سي دي اول شامل آموزش هاي لازم براي قفل گذاري و سي دي دوم شامل نرم افزارهاي آموزشي مي باشد
استفاده از اين مجموعه براي تمامي عزيزاني كه در امر توليد نرم افزار مي باشند توصيه ميشود
سايتش هم اينه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
اگه بشه ، مي خوام از اين به بعد يه كمي هم به بحث قفل گذاري بپردازيم .
پس شما هم به ما كمك كنيد تا بتونيم ادامه بديم .
mehdi_7070
27-01-2006, 14:23
آقا پيمان از اين ورا !
چه خبر ..؟؟؟
راستي توي فروم شبگرد هم كسي كمكت نكرد ( قفل لوح و قلم )
در ضمن اگه ميشه اين لينك ها را به اون صورتي كه ذكر شده ارائه بده .
من هم رفتم ببينم چيه ...
نمونه اش توي پست 853 من هست .
با تشكر
amnhck123
27-01-2006, 14:51
سلام مهدي جان
واقعا ببخشيد اين سي دي رو من با الكهول 120 امتحان كردم 10 دقيقه صبر كردم اصلا موقع ايميج گرفتن 1 درصد هم جلو نمي ره
و اصلا ايميج نمي گيره
peyman khatar
27-01-2006, 15:00
سلام مهدي جان دوست عزيز
مدتي بود كه isp شهرمون خراب بود و من نمي تونستم انلاين بشم
تازه درست شده
راستي درست گفتم شما توي انجمن انريل عضو شديد چون من اونجا يه نفر به اين اسم ديدم
در ضمن من هنوز كرك اين سي دي هاي لوح و قلم رو گير نياوردم
mehdi_7070
27-01-2006, 16:47
جناب amnhck123
عرض كردم كه بايد براي ما بيشتر توضيح بديد . من اين جوري چيزي نمي تونم بهتون بگم .
پيمان جان !
متاسفم كه هنوز به نتيجه نرسيدي .
آره ، من عضو شدم . الان هر كاري مي كنم نمي تونم وارد شم . نمي دونم چش شده .
دنبال يه مقاله هستم توي اون سايت .
ضمنا به پست قبلي در رابطه با لينك ها هم توجه كن !
با تشكر
amnhck123
27-01-2006, 17:21
ببينيد من سيدي را در رايتر مي گذارم و الكهول را اجرا مي كنم و گزينه make image wizard را انتخاب مي كنمي نوع سي دي را
هم Costumize انتخب مي کنم پس از دادن محل ذخيره فايل ايميج برنامه شروع به خواندن سي دي مي کند من حدود 10 دقيقه صبر کردم اما 1% هم جلو نمي رود و فقط در 2 دقيقه اول چند پيغام error read sector مي دهد و پس از آن هيچ اتفاقي نمي افتد البته سيستم هنگ نمي کند
mehdi_7070
27-01-2006, 17:39
amnhck123 جان !
شما انگار درست متوجه نشديد ،
من از شما مي خوام خود سي دي را براي ما توضيح بديد .
نه اينكه چي كار مي كنيد .
متوجه شديد ...
مثلا مي تونيد به اظهارات mehdidll درباره قفل نسل جوان مراجعه كني ، ببيني چقدر موشكافانه برنامه را بررسي كرده . اگر نتونستيد خيلي هم دقيق بررسي كنيد ، لااقل كليات را بفرماييد .
دوستان من ویندوز مدیا سنتر را دنلود کردم ولی نمیدونم چه جوری اونو اجرا کنم اگه کسی بلده بگه لطفا؟
mehdi_7070
28-01-2006, 14:14
Realamd جان عزيز !
چرا پرت و پلا مي گي . احتمالا جا به جا پست دادي !
در ضمن مديا سنتر را كه دانلود كردي بايد رايت كني روي سي دي و اون را نصبش كني !!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا اينجا كشش نده و مدير هم اين دو تا پست را با هم ( مال من هم همين طور ) پاك كنه !
amnhck123
28-01-2006, 15:34
مشكل من در ابمبج گرفتن از سي دي است
آقا سي دي من در يك فولدر 6 فايل با حجم 1.6 گيگ دارد و همچنين يك فايل در روت سي دي با پسوند دت دارد كه آن هم 1.6 گيگ اسه
من از طريق copy protection detection و چند نرم افزار ديگه فهيدم كه نوع قفل من از نوع DUMMY هست و طبق دستورات آن برنامه براي كرك اين قفل برنامه كلون سي دي را تنظيم كردم اما هنگام ايميج گرفتن پس از ده دقيقه يكدفعه 100% مي شه و ايميج ناقص مانده و كار نمي كند
در ضمن سي دي من هنگام اجرا هيچ سريال را پسوردي را نمي خواهد
peyman khatar
28-01-2006, 15:38
براي رايت سي دي ها با قفل حجمي راحت ترين كار استفاده از نرم افزار pregap image builder 0.12 است
بدون هيچ گونه تنظيماتي
mehdi_7070
28-01-2006, 15:57
پس قفل از نوع حجمي هست .
البته اين نوع بايد بدون تنظيمات با برنامه هايي مثل clone و alcohol و blinde write شكسته بشه .
شما با اين نرم افزارها هم يه امتحاني بكن .
به قول آقا پيمان ، از نرم افزار pregap image builder 0.12 نيز استفاده كن .
در ضمن ، من يه سوال دارم . اگه اين پوشه حذف بشه در اجراي سي دي خللي وارد ميشه يا نه ؟
peyman khatar
28-01-2006, 18:10
با سلامي دگر بار
دوست عزيز
فايل هاي موجود در اين سي دي به احتمال خيلي قوي به اصل سي دي مربوط نباشه و فقط براي گمراه كردن حجم اونها رو زياد كردن
به هر حال قابل رايت است به راحتي
mehdi_7070
28-01-2006, 22:07
پيرو صحبت هاي پيمان ! احتمالا با كم كردن اون پوشه از سي دي اتفاق خاصي نمي افتد .
فكر كنم با nero مي توني اين كار را بكني .
راستي از IsoBuster هم استفاده كن ، برنامه خوبي هست .
rezaninja
29-01-2006, 01:43
آقا سلام
برای عضویت در pc seven یکی دعوت نامه بفرسته
rezacivil123@yahoo.com
amnhck123
29-01-2006, 10:24
مهدي جام اگر اين قفل حذف بشه سي دي دگر ايجاد نمي شه چون اولس مي نويسه برنامه ار حال چک ردن قفل
درثاني من با کلون و الکهول اصلا رايت نشد
mehdi_7070
29-01-2006, 14:01
آقا رضا !
فكر نكنم نياز به دعوتنامه باشه . در ضمن اينجا جاي مطرح كردنش نيست .
amnhck123 جان !
احتمالا اين قفل روي قسمت اول سي دي رايت شده و شما بايد برنامه رايت را تنظيم كنيد تا از كل سي دي ايميج بگيرد . آيا شما مي توانيد اين فايل ها را روي هارد كپي كنيد يا نه ؟ به اين سوال من جواب بديد و منتظر باشيد تا خبرتون كنم .!!!
mehdi_7070
29-01-2006, 14:08
راستي شما اين راه كه توي صفحه اول اين تاپيك اومده هم امتحان كن :
ابتدا توسط IsoBuster فايلي را كه حجم آن نزديك به 1.5GB است را استخراج كنيد
تا نزديك به 2 مگابايت آنرا توسط تاييد نمودن بد ستكورها روي هارد استخراج كنيد تو سپس گزينه كنسل را انتخاب كنيد و در ادامه وقتي دستور پاك كردن فايل آمد بگوييد
نمي خواهيد فايل پاك شود.
حال اين فايل را همراه بقيه فايلها همانند سيدي اصلي و با همان ولوم توسط Nero
روي سيدي جديدي رايت كنيد و از آن لذت ببريد!!!!
احتمالا جواب بده ....
mehdi_7070
29-01-2006, 14:28
شرمنده از بابت پست هاي پشت سر هم ، اين يكي را هم امتحان كنيد . از ورژن هاي پايين كلون استفاده كنيد ( مثل 3)
amnhck123
29-01-2006, 16:27
مهدي جان اين فايل ها به هيچ وجه كپي نمي شوند و من از اين نسخه ي پايين كلون سي دي استفاده كردم اما نشد ( كلون سي دي ناقص ايميج مي گيره و پس از چند دقيقه از صفر به صد در صد مي رسه)
در ضمن من نمي خوام سي دي را رايت كنم مي خوام فقط و فقط از سي دي ايميج بگيرم
جان هر كسي كه دوست داري كار ما رو راه بنداز خسته شدم ديگه
mehdi_7070
29-01-2006, 16:42
آقاي amnhck123 عزيز و محترم !
شما هر بار كه پست مي ديد ما تازه مي فهميم كه قفل چه خصوصياتي داره .
لطفا طبق گفته هاي قبلي ، يك جا اطلاعات سي دي را برامون بذار . حتي اسمش هم ذكر كن . در ضمن نوع قفل فراموش نشود .
راستي شما با IsoBuster كار كرديد ؟ اون چيزي كه قبلا گفتم ، احتمالا بايد بشه . يه كار ديگه هم بكن ، تنظيمات كلون سي دي را عوض كن ( مثلا با سرعت كمتر يا اينكه بد سكتورها را بخونه ) .
من الان درگير مساله اي هستم و شايد تا امشب آنلاين نشم . به خاطر همين شما فعلا به سودا ( soda ) بگو . فكر كنم الان آنلاين باشه . اون شايد به شما كمك كنه . اطلاعات كامل در هر صورت بايد بدي .
نهايتا اگه ايشون هم جوابي ندادند ، من خودم دوباره فردا مي آيم .
بايد ببخشيد ....
mehdi_7070
29-01-2006, 19:23
سلام دوستان !
این هم نظر جناب آقای محمدرضا ( مدیریت محترم انجمن کامپیوتر ) درباره قفل هایی که اصلی بودن سی دی را چک می کنند .
===========================++===================== ==
اينكه برنامه نصب بتواند اصلي بودن سي دي را تشخيص دهد تنها يك دليل ميتواند داشته باشد
اگر درون سي دي را در اين قبيل قفلها مشاهده نماييد ، يك پوشه وجود دارد كه فايلهاي قفل در آن وجود دارند.
مشكل اين قبيل قفلها اين است كه به سادگي براي كاربران و همچنين نرم افزارهاي كپي سي دي قابل رويت هستند. حال اگر شما با كمك قابليت هاي مختلف رايت سي دي بتوانيد ابتدا فايلهاي قفل را بر روي Session ابتدايي سي دي رايت نماييد و سپس اقدام به رايت ساير فايلهاي نصاب نماييد و در كد نويسي برنامه دسترسي قفل را به آن Session خاص بر روي سي دي ارجاع دهيد ، فكر ميكنيد چه اتفاقي رخ ميدهد ؟
منظور من رايت سي دي به صورت Multi Session ميباشد.
حتما شما با اين قابليت رايت به خوبي آشنايي داريد و خوب ميدانيد كه با يك تنظيم جزئي ميتوان كاري كرد كه Session هاي ابتدايي درون سي دي ديده نشوند.
اگر شما از اين سي دي هاي Multi Session با برنامه هاي عادي رايت ايميج تهيه كنيد تنها از Session انتهايي ايميج گرفته ميشود ، مگر آنكه تنظيمات برنامه تهيه ايميج را طوري تنظيم نماييد كه تمام سشنها را در نظر بگيرد.
در مورد اين قبيل سي دي ها به نظرم استفاده از برنامه ISO Buster ميتواند كمك بسيار شاياني به فرد نمايد.
===========================++===================== ==
من هم از ایشون تشکر می کنم ....
mosafer1375
29-01-2006, 19:24
من یه نرم افزار با مولتی مدیا ساختم و می خوام روی اون قفل بگذارم
حتی االامکان قفلی که با کلون رایت نشه
mehdi_7070
29-01-2006, 19:27
آقای mosafer1375 عزیز
شما می توانید به چند صفحه پیش مراجعه کنید .
من برای یکی از دوستان ، فکر کنم علیرضا بود ، توضیح دادم .
در مورد قفل من همین الان یک نکته تازه هم گذاشتم .
در هر صورت فکر کنم باید پنج شش صفحه قبل را همه اش را بخونی .
در ضمن شما یکی هم بیشتر در مورد نرم افزارتون توضیح بدید .
persiankitty
29-01-2006, 19:56
امروز من يك اشكالي پيدا كردم . براي دوستان قفل نويس اينجا اين باگ رو مينويسم شايد خوششون بياد.
اگر نام سي دي با كاركترهاي >> شروع بشه . برنامه PreGap قبل از نوشتن ايميج Abort ميشه :)
mehdi_7070
29-01-2006, 20:01
persiankitty جان !
خیلی خوشم اومد ، واقعا کیف کردم . از این هم خیلی حال کردم که خودت داری می گی !
mehdi_7070
29-01-2006, 20:03
راستی برامون توضیح بده درباره اسم برنامه . این PreGap چی هست ؟
جناب مهدی 7070 نوشته بود:
دوست عزیز ! شما هم اطلاعات که دارید می گید خیلی کمه .
شما نام سی دی ، نام شرکت و فایلهای موجود در سی دی و ... را ذکر کن .
با برنامه های دیگه هم یه امتحان بکن .
ببین این قفل را برنامه ClonyXXL اطلاعاتی بهت نمیده .
وقتی که برنامه می خواد قفل را چک کنه ، سریع به Stand by ببر . بعد از 20 ثانیه مجددا به ویندوز برگرد . شاید این جوری قفل رد شده باشه .
1- البته این که برنامه چه جوری متوجه میشه ، که باید از یک برنامه نویس بپرسی . مثلا یه چیزی ، مثلا یک فایل که این فایل ممکنه رایت نشه یا اتفاقی براش بیفته که تغییر کنه ، اون وقت برنامه اون را چک کنه .
دقیقا الان حضور ذهن ندارم که به شما کمک کنم .
2- نرم افزارهای رایت زیاد هست . تنها Clone CD نیست . در ضمن این برنامه هم بهترین نیست ...
3- شما اون اطلاعات را به ما بده ، اون وقت یا خودم بهتون کمک می کنم یا کسی دیگه را می شناسم که بتونه به شما کمک کنه .
سلام
به خدمت شما عرض کنم که نام سی دی آموزش جامع کنکور فیزیک و مربوط به برگزیدگان واز شرکت جهان رایانه است و دارای فایلهای ذیل میباشد
Msvbvm50.dll
Msvbvm60.dll
Oleaut32.dll
و چهار فولدر به نامهای
Data-info-setup-support
با تشکر
رهرو
mosafer1375
30-01-2006, 10:54
آقای mosafer1375 عزیز
شما می توانید به چند صفحه پیش مراجعه کنید .
من برای یکی از دوستان ، فکر کنم علیرضا بود ، توضیح دادم .
در مورد قفل من همین الان یک نکته تازه هم گذاشتم .
در هر صورت فکر کنم باید پنج شش صفحه قبل را همه اش را بخونی .
در ضمن شما یکی هم بیشتر در مورد نرم افزارتون توضیح بدید .
راستش برنامه من یه برنامه آموزشی و من روی این نکته که با کلون رایت نشه خیلی تاکید دارم همچنین از اینکه جواب منو دادید خیلی ممنونم
mehdi_7070
30-01-2006, 14:26
آقای mosafer1375 عزیز !
پس فقط هدف شما این هست که سی دی رایت نشه ...
البته من به شما توصیه می کنم که از قفل های حجمی و مخفی سازی فایلها به وسیله cd secure که توی همین تاپیک هم معرفی شده استفاده کنید که امکان کپی گرفتن روی هارد هم از دستشون بگیرید .
من تا امروز به شما جواب می دم . فکر کنم یه نرم افزار برای این کار دارم .
mehdi_7070
30-01-2006, 14:33
راستی من توی همین انجمن این آدرس را پیدا کردم . کلون نسخه قدیمی هست . فکر کنم خوب باشه . این را هم امتحان کنید .
mehdi_7070
30-01-2006, 15:05
رهرو جان !
شما دیر تشریف اوردید . به خاطر همین فراموش کرده بود .
1- برنامه وجود این فایل را چک می کنه . همین !
2- در مورد این نوع سی دی ها ، توی صفحه پیش من به نقل از محمدرضا ( مدیر محترم انجمن ) براتون ذکر کردم . همین بود :
اينكه برنامه نصب بتواند اصلي بودن سي دي را تشخيص دهد تنها يك دليل ميتواند داشته باشد
اگر درون سي دي را در اين قبيل قفلها مشاهده نماييد ، يك پوشه وجود دارد كه فايلهاي قفل در آن وجود دارند.
مشكل اين قبيل قفلها اين است كه به سادگي براي كاربران و همچنين نرم افزارهاي كپي سي دي قابل رويت هستند. حال اگر شما با كمك قابليت هاي مختلف رايت سي دي بتوانيد ابتدا فايلهاي قفل را بر روي Session ابتدايي سي دي رايت نماييد و سپس اقدام به رايت ساير فايلهاي نصاب نماييد و در كد نويسي برنامه دسترسي قفل را به آن Session خاص بر روي سي دي ارجاع دهيد ، فكر ميكنيد چه اتفاقي رخ ميدهد ؟
حتما شما با اين قابليت رايت به خوبي آشنايي داريد و خوب ميدانيد كه با يك تنظيم جزئي ميتوان كاري كرد كه Session هاي ابتدايي درون سي دي ديده نشوند.
اگر شما از اين سي دي هاي Multi Session با برنامه هاي عادي رايت ايميج تهيه كنيد تنها از Session انتهايي ايميج گرفته ميشود ، مگر آنكه تنظيمات برنامه تهيه ايميج را طوري تنظيم نماييد كه تمام سشنها را در نظر بگيرد.
در مورد اين قبيل سي دي ها به نظرم استفاده از برنامه ISO Buster ميتواند كمك بسيار شاياني به فرد نمايد.
در ضمن ، پیرو گفته های قبلی شما باید نرم افزارهای رایت را امتحان کنید . فکر کنم ISO Buster هم گزینه خوبی باشه . clone نسخه قدیمی هم که معرفی کردم گزینه مناسبی هست .
البته بهترین راه این هست که بتونی به صورت درست از کل سی دی ایمیج بگیری .
از bline write هم استفاده کن . خلاصه شما به clone اکتفا نکن . اما نرم افزارها را اون ها که گفتم را حتما امتحان کن . alcohol هم بد نیست .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
من دیدم shahabamo جان دارند از تاپیک بازدید می کنند ، بگم که دیر تشریف اوردید . اما من برای شما توی این پست که لینکش را گذاشتم نوشتم .
mehdi_7070
30-01-2006, 15:17
آقای mosafer1375 عزیز !
این یکی را هم که برات می ذارم ، از توضیحات آقای علیرضا شفائی هست . من توی همین انجمن خوندم . فکر کنم این هم بد نباشه .
1- ابتدا قسمتي از اطلاعات مفت و به درد نخور روي سي دي رايت ميكني و ته آن را نميسوزاني تا بتوني دوباره روش رايت كني
( برای ساختن فایلها با حجم زیاد و البته به درد نخور به تاپیک قفل رایگان ایرانی مراجعه کنید ، آقا هادی معرفی کردند )
2- وقتي اين كار را كردي اطلاعات به درد نخورت روي سي دي شيار مياندازد! حال سي دي را وارونه روي ميز ميگذاري و خودكار بيك خود را ورميداري چون فقط بيك مثل بيك مينويسد سپس به فشار كمي به قسمت ليبل سي دي فشار مي آوري در نتيجه آن قسمت از اطلاعات مفتت را با فشار خود كار قفلي كرده اي بعني كسي نميتواند از روي آن رايت بزند
حالا سي دي را در سي دي رايترت ميگذاري و ادامه اش را هرچي بخواهي رايت ميزنه منتهی اين بار با قفل نرم افزاري همراهش ميكني چون در غير اين صورت باز رايت زدن آسان است
پيشنهاد ميكنم كه بيش از چهار نقطه را سي دي ات فشار نياوري چون در غير آن صورت احتمال اينكه درايو بتواند آن را بخواند كم ميشود
( این کار را هم می تونید بکنید : )
برنامه اي بنويسيد كه وجود فايلي را چك كند و اگر آن بود برنامه اجرا شود و اگر نبود اجرا نشود
سپس آن فايل كه حكم كليد برنامه را دارد روي سي دي رايت كني و روي آن قفل بگذاري در اين صورت اگر با دردسر از سي دي رايت شود به علت وجود نداشتن فايل كليد برنامه ات اجرا نميشود
( این هم عکس که در رابطه با همین موضوع هست )
این هم یه نمونه قفل که نسبتا خوب هست !!
mehdi_bjt
30-01-2006, 15:46
سلام
آقا دست همگي درد نكنه.
يكي از بهترين تاپيك هايي كه تو اين سايت خوندم همين بود.
راستيتش من قرار يه نرم افزار بدم تو بازار كه مي خوام يه
قفل نسبتا خوب روش اضافه كنم.چون نتونستم تمام صفحات
اين تاپيك رو بخونم براي همين سوالم رو مطرح كردم.
خيلي ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد كه از چه نوع
قفلي استفاده كنم.
با تشكر :rolleye:
mehdi_7070
30-01-2006, 16:25
با سلام خدمت آقا مهدی ( mehdidll )
من امروز سی دی آموزش php nuke را از دوستم گرفتم و با کمک نرم افزار clone cd نسخه 2.5 که معرفی کرده بودم ، ایمیج گرفته و اون را رایت کردم . پس حالا مشکل اجرای اتوران حل شد . چون من با اون نسخه رایت شده تونستم اتوران را بالا بیارم . ( البته کد را هم وارد کردم ) مشکل اول حل شد . خوب ....
این هم عکسی هست که من از اتوران گرفتم .
امیدورام که خوشحال بشی .
mehdi_7070
30-01-2006, 16:30
آقا مهدی عزیز !
ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم !
اگر شما می خواهی یه نرم افزار بدی توی بازار ، پس احتمالا خودتون می تونید قفل هم بنویسید .
من شما را راهنمایی خواهم کرد .
فقط یک نکته مونده ، شما آیا برای قفل گذاشتن مبلغی را در نظر گرفتی یا نه ؟ اصلا می خوای برای قفل گذاشتن پول بدی ؟ اگر می خوای پول بدی ، حداکثر چقدر می تونی کنار بذاری ؟
ذکر این نکته لازم هست که با این که قفل های آماده هم مطمئن نیستند ، اما خوب تضمین می کنند که شکسته نشه . در صورتی که شما مبلغی را خرج کنید ، بهتر از این هست که بیاند نرم افزارت را کپی کنند و خسارت بیشتری را ببینی . در هر صورت هر جور میلت هست .
این ها را بگو تا من راهنمایی تان کنم .
با تشکر
mosafer1375
30-01-2006, 17:42
آقای mosafer1375 عزیز !
پس فقط هدف شما این هست که سی دی رایت نشه ...
البته من به شما توصیه می کنم که از قفل های حجمی و مخفی سازی فایلها به وسیله cd secure که توی همین تاپیک هم معرفی شده استفاده کنید که امکان کپی گرفتن روی هارد هم از دستشون بگیرید .
من تا امروز به شما جواب می دم . فکر کنم یه نرم افزار برای این کار دارم .
با سلام
من از این نرم افزاری که گفتید یه دفعه استفاده کردم اما فایده ای نداشت چون که دیگه برنامه نمی تونست فایلها را پیدا کنه
من همچنان منتظر راهنماییت هستم
mehdi_7070
30-01-2006, 19:59
ضمن عرض سلام خدمت دوستان
افرادی که از اینجانب در زمینه شکستن قفل سی دی پرسیده اند ، در حال حاضر به تمامی آنها توصیه می شود که از نرم افزار CloneCD 2.5 استفاده کنند . چون ظاهرا این نسخه برای شکستن قفل بهتر نتیجه می دهد .
پس قبل از اینکه اینجا درخواست بدید ، حتما یک بار با این نرم افزار سی دی را امتحان کنید . اگر هم موفق شدید ، ما را خبر کنید و بگید که توسط این نرم افزار تونستم قفل فلان سی دی را که با نرم افزارهای دیگه رایت نشد ، بشکنک
رهرو عزیز ! شما هم از این نرم افزار استفاده کن ، در ضمن چند بار امتحان کن . مثلا یک بار با تنظیمات پیش فرض ، یک بار با سرعت پایین . فکر کنم که ترتیب اون سی دی هم بده .
جهت اطلاع دوستان عرض کنم که احتمالا لینک قبلی ارائه شده خراب است . هدف این بود که ببینم آیا کسی چک می کنه یا نه ؟ خوب اونها که بازدید کرده بودند که چیزی نگفتند . اما خوب من لینک صحیح و سریالش را براتون می ذارم .
من چون خودم شخصا © ( کپی رایت ) را خیلی دوست دارم :biggrin: به خاطر همین از Subzero جان که زحمت این لینک را کشیدند ، تشکر می کنم .
لینک دانلود نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name: Soft Access
s/n:
10B9A5AB80070921138C82DD4B3866DBB50ADEE1833FDBDF6F 7705D65C6CD0BEB10F07AFC02B23E6E44A04CA5F4BAD457CD7 870F357FB4C040DC62ACD1001BBF
IRANI118
30-01-2006, 23:08
لام
دوستان عزیز میخواستم منو تو آنپک کردن قفل سی دی کاپس2.10 کمک کنید
mehdi_bjt
31-01-2006, 11:44
آقا مهدی عزیز !
ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم !
اگر شما می خواهی یه نرم افزار بدی توی بازار ، پس احتمالا خودتون می تونید قفل هم بنویسید .
من شما را راهنمایی خواهم کرد .
فقط یک نکته مونده ، شما آیا برای قفل گذاشتن مبلغی را در نظر گرفتی یا نه ؟ اصلا می خوای برای قفل گذاشتن پول بدی ؟ اگر می خوای پول بدی ، حداکثر چقدر می تونی کنار بذاری ؟
ذکر این نکته لازم هست که با این که قفل های آماده هم مطمئن نیستند ، اما خوب تضمین می کنند که شکسته نشه . در صورتی که شما مبلغی را خرج کنید ، بهتر از این هست که بیاند نرم افزارت را کپی کنند و خسارت بیشتری را ببینی . در هر صورت هر جور میلت هست .
این ها را بگو تا من راهنمایی تان کنم .
با تشکر
سلام
خيلي ممنون كه پاسخ دادين.
بله من مي تونم تا 50000 تومن براي قفل بدم.
آيا همچين قفلي با اين قيمت هست؟
mosafer1375
31-01-2006, 12:22
آقای mosafer1375 عزیز !
این یکی را هم که برات می ذارم ، از توضیحات آقای علیرضا شفائی هست . من توی همین انجمن خوندم . فکر کنم این هم بد نباشه .
1- ابتدا قسمتي از اطلاعات مفت و به درد نخور روي سي دي رايت ميكني و ته آن را نميسوزاني تا بتوني دوباره روش رايت كني
( برای ساختن فایلها با حجم زیاد و البته به درد نخور به تاپیک قفل رایگان ایرانی مراجعه کنید ، آقا هادی معرفی کردند )
2- وقتي اين كار را كردي اطلاعات به درد نخورت روي سي دي شيار مياندازد! حال سي دي را وارونه روي ميز ميگذاري و خودكار بيك خود را ورميداري چون فقط بيك مثل بيك مينويسد سپس به فشار كمي به قسمت ليبل سي دي فشار مي آوري در نتيجه آن قسمت از اطلاعات مفتت را با فشار خود كار قفلي كرده اي بعني كسي نميتواند از روي آن رايت بزند
حالا سي دي را در سي دي رايترت ميگذاري و ادامه اش را هرچي بخواهي رايت ميزنه منتهی اين بار با قفل نرم افزاري همراهش ميكني چون در غير اين صورت باز رايت زدن آسان است
پيشنهاد ميكنم كه بيش از چهار نقطه را سي دي ات فشار نياوري چون در غير آن صورت احتمال اينكه درايو بتواند آن را بخواند كم ميشود
برنامه اي بنويسيد كه وجود فايلي را چك كند و اگر آن بود برنامه اجرا شود و اگر نبود اجرا نشود
سپس آن فايل كه حكم كليد برنامه را دارد روي سي دي رايت كني و روي آن قفل بگذاري در اين صورت اگر با دردسر از سي دي رايت شود به علت وجود نداشتن فايل كليد برنامه ات اجرا نميشود
این هم یه نمونه قفل که نسبتا خوب هست !!
راستش اقلکاً یه قفل نرم افزاری باشه
شرمنده که این قدر شما را اذیت می کنم
amnhck123
31-01-2006, 12:47
مهدي جان
دستت درد نكنه من اين ورژن كلون سي دي را دانلود كردم سي دي خودم رو با اين ورژن ايميج مي خوام بگيرم و تنظيمات را هم مطمئنم كه درست انجام دادم چون قفل من از نوع dummy و تنظيماتش را بلدم
هنگام ايميج گرفتا به 99 درصد مي رسد ديگر کامل نمي شود من حدود 45 دقيقه صبر کردم اما نشد لطفا راهنمايي کنيد
من با سرعت هاي مختلف هم امتحان کردم اما نشد
mehdi_7070
31-01-2006, 13:50
با سلام
IRANI118 جان ! براي شكستن قفل نيازي به آنپك كردن نيست . فكر كنم با الكل بتوني . اگه نشد . من يه پروفايل برات سراغ دارم .
آقا مهدی گل !
خوب ! پس یه قفل بهت معرفی می کنم که تضمین هم داره . فکر کنم 6 ماه .
منتظر باش ، آدرس سایت فعلا یادم نیست .
آقای mosafer1375 !
خوب شما توی این ده پونزده صفحه آخر یه سری بزن ، حتما پیدا می کنی .
من هم خودم آدرس ها را براتون می ذارم اگه پیدا نکردید !!!!
amnhck123 جان !
شما بدون تنظیمات خاص خودتان هم امتحان کنید . شاید جواب داد . در ضمن فکر کنم در این زمینه blinde write هم بد نباشه .
در هر صورت من معتقدم که این ورژن خیلی خوبی هست !
ببخشید ، جواب ها یه کمی عجله ای شد ، سعی می کنم تا امروز توضیحات بیشتر را بهتون بدم .
mehdi_7070
31-01-2006, 15:14
قفل هایی که اصلی بودن سی دی را چک می کنند ، نوشته محمدرضا مدیر انجمن
قفل گذاري روي اطلاعات سيدي ها
رمز گذاری بر روی سی دی به وسیله STEGANOS SAFE 7 که می توانید برای اجرای سی دی هایتان پسورد بگذارید .
قفل های حجمی
مواد لازم:
1- برنامه Nero
2- يكي از برنامهويرايشگر فايلهاي ISO مانند winISO,ultraISO و ......
3- نرم افزار TZ Copy Protection كه ميتوانيد جديدترين نسخه اونرا از اينترنت جستجو كنيد
روش كار :
1- ابتدا به سراغ برنامه WInISO رفته و يك ايمج از سي دي مورد نظر ميگيريم. براي اين كار از منوي Actions گزينه Make ISO from CDROM را انتخاب كنيد.
2- در قسمت Option گزينه file را انتخاب كرده و روي گزينه Make كليك ميكنيم. صبر كنيد تا اميج گرفته شود.
3- در مرحله بعد بايد ايمج گرفته شده را به فرمت BIN تبديل كنيم براي اين كار از منوي Convert گزينه ISO to BIN را انتخاب كنيد در قسمت اول فايل ايمج گرفته شده در مرحله قبل را انتخاب و در قسمت دوم محلي را كه ميخواهيد فايل مورد نظرتان در آن قرار بگيرد را انتخاب كنيد. نام فايل جديد را Image2 در نظر بگيريد. و برروي Convert كليك كنيد.
4- بعد از اتمام كار ديگه با اين برنامه كاري نداريم اون را ببنديد.
حال بايد به سراغ برنامه TZ Copy Protection برويم. اين برنامه با قرار دادن حداكثر 4 لايه قفل ميتواند به خوبي از سي دي شما محافظت كند. برنامه را اجرا كنيد:
1- در مرحله اول از گزينه Open فايل Image2.cue را باز كنيد.
2- بر روي Step1 در بالاي صفحه كليك كنيد تا قفل گذاري بر روي ترك صفر ايجاد شود. بعد از كليك بر روي اين گزينه پيغامي مبني بر اينكه قفل گذاري با موفقيت انجام شد داده ميشود. بر روي OK كليك كنيد.
3- حال براي امنيت بيشتر بايد يك سري ترك حاوي اطلاعات غير استاندارد ايجاد كنيم. در پايين صفحه بر روي Audio tracks to Add كليك كرده و عدد 32 را وارد كنيد تا 32 ترك غير استاندارد ايجاد شود. براي بالا رفتن امنيت ميتوانيد گزينههايّ fix Four-Second و Use IFS (Inteleave File system) را علامت دار كنيد و سپس بر روي Step2 كليك كنيد.
4- در اين مرحله بايد با ايجاد قفل حجمي و بالا بردن حجم برخي از فايلها مانع از كپي گرفتن اطلاعات سي دي بر روي هارد ديسك شويم براي اين كار بر روي MB در پايين صفحه كليك كنيد و در جعبه متن بالا عدد 1500 را وارد كنيد يعني ميخواهيم حجم برخي از فايلها را به 1500 مگابايت برسانيم. حال يكي از فايلهاي اصلي برنامه را انتخاب كنيد و بر روي گزينه Step3 در بالاي صفحه كليك كنيد خواهيد ديد كه رنگ فايل تغيير ميكند و در جلوي آن حجم فايل نيز به بيش از 1500 مگابايت ميرسد.
5- از كليك كردن بر روي گزينه Step4 خود داري كنيد چرا كه اين مرحله تغييراتي بر روي سي دي ميدهد كه برخي از رايترها قابليت رايت آن را ندارند(البته به گفته سازندگان برنامه اين مرحله از امنيت فوق العاده بالايي برخوردار است . به هر حال امتخانش ضرر ندارد)
6- تا اينجا ما توانستيم 4 مرحله قفل بر روي سي دي قرار دهيم در پايان بايد بر روي گزينه step5 كليك كنيم تا فايل حاوي قفل ما را ايجاد كند. بعد از كليك روي اين گزينه پيغامي ظاهر ميشود بر روي گزينه yes كليك كنيد. صبر كنيد تا كار برنامه تمام شود سپس همه پنجره هاي اضافي را ببنديد.
رايت روي سي دي
برنامه نرو را باز كرده و وارد برنامه Nero Burning Rom شويد .
1- از گزينه recorder گزينه Image Recorder را انتخاب كنيد.
2- در پنجره اي كه باز ميشود فايل Image2.CUE را انتخاب كنيد.
3- در پنجره بعدي نيز بايد در قسمت Write method حالت Disk-at-Once/96 را انتخاب كنيد
4- سرعت رايت را بهتر است پايين انتخاب كنيد مثلا 12x
5- در پايان بر روي Burn كليك كرده تا عمليات رايت سي دي انجام شود.
لينك دانلود اين نرم افزارها كه همه جا هست . اين هم لينك برنامه TZ Copy Protection :
یه خلاقیت جدید ، سوراخ کردن سیدی
يه فايل به هر نامي ( با حجم بالا ) درست كنين بعد قاطي فايل هاي اصلي تون رو سي دي كپي كنين .
مثلا به همراه setup يه برنامه --- setup.dll
برنامه ساختش و دستورش را هادي جان توي تاپيك (( قفل رايگان ايراني فرمودند )) .
بعد رايتش كنين . سعي كنيد حجمش بالا باشه . مثلا 100 مگ
بعد كه سيديتون رايت شد . اون بزاريد تو سي دي رام و سعي كنيد اون فايل باز كنيد ( پيچ هاي سي دي رام رو باز كنيد تا بتونيد مكان قرار گرفتن لنز سي دي رام رو ببينيد . بعد سيدي رو در بياريد ) . و اون محلي رو كه ديد با دقت سوراخ كنيد .
ديگه يارو اگه حرفه هم باشه مي دونه كه مثلا اگه يه فايل از ستاپ برنامه كپي نشه ستاپ كار نمي كنه و در واقع شما با اين كار به او كلك زديد
قفل گذاری ، لینک از Nesta جان
این هم همون اول این تاپیک معرفی شده بود ( توسط Nesta جان ) ، البته من خودم تا حالا امتحان نکردم . برای این کار نیاز به نرم افزارهای زیر دارید :CloneCD 4.0.1.9
CCD-Lock 1.7.2 *RC1a
Tzcopy Protection 1.0 Beta11
Winiso 5.3
Deamon Tools
CDRWin 3.9a
Clony XXL 2.0.0.6
آدرس آموزش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح کلی برای قفل گذاری
شما براي قفل گذاري نمي توانيد از يك نرم افزار استفاده كنيد و تازه امنيت نرم افزاري هم بخواهيد . شكستن چنين قفل هايي آسان تر است . چون اين نرم افزار حالت عمومي دارد و حتي در دسترس قفل شكن هم هست . با پي بردن به طريقه شكستن ، تمامي سي دي هايي كه به وسيله اين نرم افزار قفل گذاري شده اند ، شكسته مي شود . نمونه بارز اين مثال همان چيزي است كه ما مثلا در الكل انتخاب مي كنيد كه قفل laser lock هست يا cd-cops و يا با نرم افزاري مي فهميم قفل اين سي دي چه نوعي هست . فكر كنم ديگه كاملا فهميده باشيد كه استفاده از نرم افزاري خاص براي قفل گذاري اشتباه محض است . و ديگر نبايد انتظار داشت كه نرم افزار شما رايت هم نشود !
پس تكليف ما چيست ؟
به عبارت خيلي خلاصه اين نكته را از من داشته باش : (( قفل گذاري يك تكنيك است )) و (( شكستن قفل هاي خوب نياز به تكنيك دارد )) . پس فهميديم كه ما بايد براي قفل ، روش خاصي را پيدا كنيم كه سي دي ما متمايز از سي دي هاي ديگر باشد . مثلا مي توانيم از تركيب چند نوع قفل استفاده كنيم . يا حتي خودمان قفل بسازيم . امروزه بيشتر قفل ها از نوع فعال سازي هستند كه البته امنيت بالايي دارند و از گزند افراد معمولي به دور است ، اما اين نوع قفل ها هم به وسيله كركرها باز مي شود . اگر سي دي كه شما مي خواهيد قفل گذاري كنيد و امنيت بالا هم مي خواهيد بايد شما برنامه نويس باشيد . به عبارت ديگر قفل را خودتان بسازيد . با اين كه ساختن اين نوع قفل آسان نمي باشد و هميشه احتمال شكستن آن وجود دارد ، اما تقريبا بهترين راه هست .
من مي خواستم به شما بگويم كه اگر دنبال قفل قوي هستي ، پيدا نمي كني . (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
CD-Lock 05.09.1 نرم افزاری برای قفل گذاری بر روی CD و DVD و سایر حافظه ها
برای محافظت کردن از اطلاعات ارزشمند خود مخصوصا اطلاعات روی CD وDVD و فلاپی و سایر حافظه های جانبی چه می کنید ؟ آیا دنبال راهی برای قفل گذاری و غیر قابل دسترسی کردن آنها نیستید ؟
CD-Lock نام نرم افزار امنیتی جدید و کوچک و بسیار مفیدیست که امنیت هر نوع حافظه ی جانبی جدا شدنی شما را با کدگذاری آنها توسط تکنولوژی Blowfish تامین می کند . این نرم افزار که با ویندوز های 2000 و Xp سازگاری دارد , تمامی نام ها و فایلهای موجود در دیسک را کدگذاری می نماید و تنها یک پسورد کلی به شما می دهد که وقتی CD یا DVD را قرار در درایو مربوطه قرار می دهد از شما یک پسورد می خواهد و در صورت درست وارد نمودن آن شما قادر به دسترسی به اطلاعات آن خواهید بود ! این کار به گونه ای مشابه برای انواع دیگر حافظه های جانبی نیز موثر خواهد بود ! فلاپی دیسک ها و فلش دیسک های USB از این دسته اند .
برای کار با نرم افزار تنها لازم است که اطلاعاتی را که مایل به رایت آنها می باشید را در درایو CD-Writer و یا DVD-Writer خود کپی نمایید و سپس از داخل محیط CD-Lock اطلاعات را کد گذاری و سپس دستور رایت را به ویندوز بدهید ! این نرم افزار توسط Burning Wizard ویندوز به رایت محافظت شده ی اطلاعات می پردازد !
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال : 6906-7831-2825-4482
ایجاد قفل فیزیکی ( علیرضا شفائی )
این مطالب ادامه پیدا خواهد کرد .
shahabamo
31-01-2006, 15:24
سلام بر بر وبچ خفن قفل شكن...
دوستان كسي ميدونه سي دي هاي قفل داري هستند كه توشون پر از فايل هاي با پسوند ck هست.اينا چه نوع قفليه و اين فايلها به چه دردي ميخورن؟يعني چه جوري كار ميكنن؟
از همگي ممنون...
mehdi_7070
31-01-2006, 15:25
آقا مهدی عزیز !
به این لینک برو . اون قفل آخری فکر کنم بهتره . شرکتش هم پارس دیزاینه که معروف هم هست . راستی پشتیبانی و ضمانت هم داره ( تضمین امنیت ) قیمتش هم تقریبا همون چیزی بود که گفته بودی ....
اما من هیچ قفلی را پیشنهاد نمی کنم .... اما خوب قفل را باید گذاشت ....
mehdi_7070
31-01-2006, 15:28
خدمت shahabamo عزیز !
به پست قبلی من که جواب ندادی .... حتما برو بخون و جواب بده ....
گاهی اوقات پسوند فایل مطرح نیست . من اطلاعی ندارم . این فایلها ممکنه از فایلهای خراب و به درد نخور هم باشند ، اما تا خود قفل سی دی ( طرز کار قفل ) مشخص نشه ، اظهار نظر نمیشه کرد .
mehdi_bjt
31-01-2006, 16:22
آقا مهدی عزیز !
به این لینک برو . اون قفل آخری فکر کنم بهتره . شرکتش هم پارس دیزاینه که معروف هم هست . راستی پشتیبانی و ضمانت هم داره ( تضمین امنیت ) قیمتش هم تقریبا همون چیزی بود که گفته بودی ....
اما من هیچ قفلی را پیشنهاد نمی کنم .... اما خوب قفل را باید گذاشت ....
سلام
خيلي ممنون.زحمت كشيدين.
سايت خيلي خوبي بود. :biggrin:
mehdi_7070
31-01-2006, 17:00
این هم توضیحات در مورد این برنامه :
این برنامه با ایجاد بد سکتور و نقاط غیر قابل خواندن، باعث جلوگیری از کپی سی دی بر روی هارد و همچنین کپی سی دی به صورت مستیقم خواهد شد. این برنامه در هنگام اجرا با تست قفل، سی دی اصلی را از سی دی کپی شده تشخیص میدهد و در صورتی که قفل بر روی سی دی موجود نباشد برنامه درون سی دی اجرا نخواهد شد. این برنامه قادر به محافظت از سی دی های دیتا و سی دی های صوتی میباشد. این نرم افزار به علت استفاده از Firmware خاص خود برای ایجاد بد سکتور ممکن است با برخی از رایتر های قدیمی مشکل داشته باشد.
اگر چه امروزه با گسترش قفل های پیشرفته، ایجاد بد سکتور برای جلوگیری از کپی سی دی به یکی از روش های منسوخ شده تبدیل شده اما هنوز در برخی از موارد کاربرد های خاص خود را دارد.
به نقل از -----------.com
================================================== =============== این برنامه را از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
User-ID: 1285
License Number: 47981
فقط توجه کنید که قبل از اعداد یک فاصله (space) بگذارید . وگرنه فحش بدی را خواهید دید !!!!!!!!!!!
لازم به ذکر است که این نسخه از برنامه ظاهرا به صورت trial هست . چون من توی برنامه اش هیچ چیزی ندیدم حتی بعد از رجیستر . در هر صورت داخل برنامه یک چیزهایی ذکر شده که می تونیم ازش استفاده کنیم .
من زیاد با این برنامه کار نکردم ، اما چیزی که ازش فهمیدم این بود که اگر شاخه CopyKillerV3 را درون سی دی بریزیم ، در ابتدای رایت با bad sector مواجه هستیم که از پیشرفت کار جلوگیری می کنه .
یه اتوران هم داره توی پوشه autorun که اول چک می کنه سی دی اصلی هست یا نه . اگه اصلی بود فایل setup.exe را اجرا می کنه . ( این یکی را امتحان نکردم )
شماها که وقت آزادتون بیشتر هست روی این برنامه کار کنید ببینید چیزی متوجه میشید یا نه ! چون من انگلیسی ام زیاد خوب نیست .
در ضمن آقایون ببینید ورژن های قبلی این نرم افزار که قابلیت استفاده داشته باشه را پیدا می کنید یا نه !
منتظرم ببینم توی این زمینه شماها چی کار می کنید !
mehdi_7070
31-01-2006, 17:03
آقا مهدی ! قابلی نداشت . ما را بی خبر نذار .
در ضمن اگه خواستی قفلش را بشکنی و بعد ازشون بابت تضمین پول بگیری در خدمتیم !!!!!!!!!
( خیلی کار خوبی کردی آواتارت را عوض کردی )
omid2004
31-01-2006, 18:57
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان يه سوال در مورد كرك يا شكستن قفل نرم افزارهاي آموزشي داشتم آيا نرم افزارهايي كه روش كاركرد آن به اين شكل هست كه بايد نرم افزار را اجرا كرد و بعد به شما يه شماره سريال ميده كه بايد با شركت اون نرم افزار تماس بگيريد و اون شماره را بدي و بعد اونا به شما يه شماره سريال ميدن كه با اون ميشه وارد محيط نرم افزارم آموزشي شد آيا روشي براي كرك اين نوع نرم افزارها هست كه هي براي پسورد نرم افزار به شركت مربوطه تماس نگرفت ممنون از راهنمايي شما.
31-01-2006, 19:42
با عرض سلام
در این پست می خوام که شما را با شکستن قفل نرم افزار قرآنی سلیم آشنا کنم .
لازم به ذکر است که این ترفند را جناب آقای علیرضا شفائی ( Alireza_Shafaei_PCworld ) کشف کردند که من به نقل از ایشون اینجا می ذارم . امیدوارم که حال کنید :biggrin:
خوب بریم سر اصل مطلب
اول سی دی ارجینال سلیم را داخل سی دی رام می ذاریم و اون را نصب می کنیم .
بعد از اینکه سریال را به برنامه می دید ، برنامه اجرا میشه .
نکته اصلی اینجاست که چه طوری ما این قفل را بشکنیم ؟
بعد از نصب شما باید از پوشه dat ( شاید اسمش dat1 باشه ، ایشون دقیقا یادشون نبود ) یک کپی بگیرید .
خوب کار این پوشه چی هست و به چه درد قفل شکستن می خوره ؟
اگر این پوشه توی جایی که این نرم افزار نصب هست کپی بشه ، دیگه از ما سریال نمی خواد و مستقیما برنامه اجرا میشه .
حالا یک راه پیشنهادی برای شکستن قفل سلیم :
اول از سی دی اصلی ایمیج می گیریم . ( فکر کنم با Ultra ISO بگیرید بهتره .... :rolleye: )
حالا باید این پوشه را روی سی دی قرار بدیم تا راحت تر بشه اون را کپی کرد . در اینجا می تونید یک فایل setup براش بسازید و به عنوان کرک ازش استفاده کنید .
این فایل را روی ایمیج انتقال می دیم . ( به وسیله همون Ultra ISO )
حالا این ایمیج را رایت می کنیم ....
همین ! قفل سی دی سلیم شکسته شد :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
امیدوارم که خوشتون اومده باشه . البته من هم توی اون چیزی که ایشون برام فرستاده بود کمی دست بردم و به خدمت شما ارائه کردم .
mehdi_7070
31-01-2006, 19:51
omid2004 جان !
ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم ...
اقا امید ! فعلا تنها راه استفاده از کرک هست . در ضمن با توجه به رشد بی رویه این جور قفلها که خود برنامه نویسا می نویسند ، هر کدومش باید جدا کرک بشه ...
پس راه کلی وجود نداره .
اگه دوست داری درباره این قفل ها بدونی برات حتما توضیحات را می ذارم .
با تشکر
IRANI118
01-02-2006, 00:29
سلام
آقا مهدی میشه پروفایل رو لطف کنی؟
mehdi_7070
01-02-2006, 14:27
دوست عزيز ! اين هم مقاله اي درباره قفل هاي تلفني ( نياز به کد فعال سازي دارند )
تعريف قفل هاي اكتيو ايكس :
در واقع يك اكتيو ايكس كه مانع اجراي برنامه در شرايط خاصي شود را قفل اكتيو ايكس مينامند.
اين نوع قفل مانند ساير كامپوننتهاي برنامه نويسي است . برنامه نويس به سادگي آن را بر روي فرم برنامه خود قرار ميدهد و با تنظيم پارامترها و خصوصيات آن ، سبب فعاليت آن ميشود. اين اكتيو ايكس قبل از قرارگرفتن فرم اصلي در حافظه ، شروع به كار ميكند و اگر براي اولين بار اجرا ميشود بر حسب اندازه حافظه ، شماره هاي سريال و سرعت پردازنده كد ويژه اي توليد ميكند اين كد توليد شده وابسته به خصوصيات كامپيوتر است بنابراين كد برگشتي اين اكتيو ايكس بر روي هر سيستمي متفاوت خواهد بود. پس از ارائه كد ، كد معادل آن را از كاربر در خواست ميكند. كاربر با ارائه كد توليد شده به شركت توليد كننده نرم افزار كد معادل آن را دريافت ميكند.اين كد را كاربر يا از طريق تلفن يا از طريق پست الكترونيكي و يا اينترنت دريافت ميكند در صورتيكه كد معادل دريافت شده پس از كد شدن معادل كد ارائه شده باشد يا به عبارتي ديگر كد ارائه شده از طرف كامپيوتر مكمل كد دريافت شده از شركت باشد اكتيو ايكس اجازه ميدهد كه برنامه بدون اشكال شروع به كار كند. كاربر نيز ميتواند بارها از اين كد بر روي كامپيوتر خود(كامپيوتري كه كد دريافت كرده) استفاده كند.
پس از ورود كد، اين كد در مكاني از سيستم مثلا ريجستري يا يك فايل بصورت كد شده قرار ميگيرد و هر بار كامپيوتر برنامه را اجرا كند به جاي درخواست كد از كاربر ، كد را از رجيستري يا فايل پس از كديابي مورد استفاده قرار ميدهد.
نقاط ضعف:
1.قفلهاي اكتيو ايكس نياز به دريافت كد از شركت دارند يعني اينكه بايد كاربر حتما به نحوي با شركت توليد كننده تماس بگيرد و نميتواند برنامه را پس از خريد بلافاصله استفاده كند . خصوصا دسترسي به تلفن و اينترنت ضروري است.
2. قفلهاي اكتيو ايكس تنها بر روي يك سيتسم اجرا ميشوند و بايد براي دريافت كد براي هر كامپيوتر اقدام شود.(دشواري در نصب هاي تعداد بالا)
3.قفلهاي اكتيو ايكس ممكن است با فرمت كردن ، پارتيشن بندي تعغير يابد كه نميتواند شركت دقيقا حدس بزند كه اين قفل براي اين سيستم بوده يا واقعا تعغير كرده . در اكثر قفلهاي ساخته شده تعغيرات اين كد بسيار مشاهده شده است.
4. با صدمه ديدن قطعه اي در كامپيوتر و يا تعويض يك قطعه برنامه تصور ميكند كه سيتسم تعغير يافته است مثلا با تعغير حافظه سيستم.
نقاط قوت:
1- امنيت بالا براي برنامه نويس از نظر كپي برداري با تعداد بالا.
2- داراي بيشترين امنيت نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاي يا سي دي
3- سازگاري بسيار بالا نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاري.
4- قابليت آمار گيري فروش برنامه توسط شركت ارائه كننده كد معادل
نحــوه ايجاد قفل براي برنامه نويسان ويژوال بيسيك:
اول اينكه اين برنامه بايد بصورت اكتيو ايكس توليد شود كه بتوان از آن به سادگي استفاده نمود. قدم اول براي توليد آن اين است كه برنامه قبل از فرم اصلي بار شود. قدم دوم ارائه يك كد توليد شده براي سيستم است اين بخش تقريبا هسته برنامه را تشكيل ميدهد بنابراين در مورد اين قسمت توضيحات بيشتري ارائه ميكنم كدي كه اكتيو ايكس براي يك كامپيوتر خاص توليد ميكند بايد منحصر بفرد باشد يعني نبايد در سيستمهاي ديگر مشابه آن پيدا شود همچنين مهمترين نكته اي كه بايد براي توليد اين كد در نظر گرفته شود اين است كه با تعغيرات كوچك درون سيستم تغيير نكند بدين منظور ميتوان آن را به قسمتهاي مختلف كامپيوتر بنا بر نوع انتظار قفل تغيير دهيم مثلا به شماره سريال هارد يا مثلا به مقدار حافظه سيستم يا به نوع كارت گرافيكي و... و يا به مجموع آنها وابسته كنيم. بسياري سوال كردند در ويژوال بيسيك چگونه ميتوان شماره سريال هارد را بدست آورد؟ براي اين منظور ميتوان از API ها استفاده نمود. يك API خوب براي اين منظور GetVolumeInformation است
قدم سوم ايجاد كد مكمل است . بصورتهاي گوناگون ميتوان براي كد توليد شده كد مكمل ايجاد كرد اولين روش استفاده كه ساده ترين است استفاده از يك فرمول است مثلا يك مثال ساده اين است كه اگر كد توليد شده 15663 بود برنامه با جمع كردن اعداد زوج و فرد اين عدد و تقسيم نمودن و ضرب در 5586 يك كد توليد كند . ايراد اينگونه روشها در قابل كشف بودن كد ميباشد مگر اينكه واقعا يك رياضيدان باشيد.
روش ديگر توليد كد هاي تصادفي مثلا در ويژوال بيسيك بوسيله Randomize Timer و تشكيل يك بانك اطلاعاتي است كه كد معادل و كد ارايه شده براي همه آنها را در آوريم اين روش بسيار اطمينان بخش تر است. ديگر تمام است بسادگي يك قفل حرفه اي ساخته ايم . آنهم با ساده ترين زبان دنيا ويژوال بيسيك اگر آن را با برنامه هاي ديگر توليد كنيد كه ديگر محشر است ! با كمي رنگ و لعاب دادن به اكتيو ايكس خودمان و توليد همان پايگاه داده و تعيين پارامترهاي گوناگون مثلا محدود كردن در تعداد ، نوع وابستگي و ... براي برنامه خود ، حتي ميتوانيم آن را بفروش برسانيم !
اين يک مقاله نسبتا خوب بود ... اميدوارم که متوجه شده باشيد .
با تشکر ـ مهدي
mehdi_7070
01-02-2006, 14:30
اينم يک مقاله ديگه درباره قفل هاي نرم افزاري
قفل نرم افزاري (Software Lock)
چنانچه از روش ها و ترفند هاي نرم افزاري، براي قفل گذاري استفاده شود، به آن قفل نرم افزاري مي گوييم.
قفل هاي نرم افزاري داراي تنوع بيشتري بوده و بعضا از لحاظ طراحي و اجرا سليقه اي و ابتكاري مي با شند. اما مي توان نحوه عملكرد اكثر آنها را، توسط يكي از 3 روش ذيل، تشريح نمود:
الف) محدوديت در تعداد كپي(Copy Limited)
در اين حالت برنامه نصب كننده نرم افزار، فضاي مشخصي در ديسك را با روش خاصي مرمت كرده، و تعداد مجاز نسخه برداري را در آن درج مي كند. بدين طريق با هر بار كپي كردن برنامه، يك واحد از اين عدد كم مي شود و هنگامي كه تعداد مجاز آن به صفر رسيد، ديگر نمي توان برنامه را بر روي سيستم نصب نمود.
حال ممكن است اين سوال مطرح شود كه مگر نمي توان پس از نصب برنامه، از آن پشتيباني(Back Up) گرفته و سپس از نسخه پشتيبان نيز، بر روي سيستم ديگري استفاده نمود؟
پاسخ منفي است. زيرا هنگام نصب، اطلاعاتي راجع به سخت افزار سيستم كه مي تواند مثلا شامل نوع قطعات و يا شماره سريال قطعات باشد، در جايي، در محدوده قفل ذخيره مي شود و از اين پس هر بار در هنگام اجراي برنامه، اين اطلاعات به دقت چك مي شود و در صورت هرگونه تغيير، برنامه اجرا نمي شود.
ب) استفاده از ديسكت
در هنگام اجراي برنامه (Disk Required) در اين حالت، ديسكت مورد نظر، يا به روش خاصي فرمت مي شود و سپس در هنگام اجرا، اطلاعات روي آن بررسي مي شود، و يا اينكه قسمتي از ديسكت را بصورت فيزيكي و عمدي خراب مي كنند و در اينجا، در واقع همان صدمه اي كه به عمد، بر سطح ديسكت وارد شده است، به عنوان قفل و محافظ نرم افزار عمل مي كند. از اين پس براي انتقال برنامه از يك سيستم به سيستم ديگر، اين فلاپي مانند قفل سخت افزاري عمل مي كند و مي بايست مختصات آن توسط برنامه تاييد شود و چنانچه اين فلاپي در درايو نباشد، برنامه اجرا نخواهد شد.
ج ) قفل سي دي (اجرا از روي سي دي)
با متداول شدن سي دي ويا لوح فشرده، روش جديدي در قفل گذاري ابداع شد و آن اجراي برنامه از روي سي دي است. در اين حالت برنامه هنگام اجرا، به سي دي رجوع كرده و نقاط خاصي از آن را چك مي كند. اين نقاط بخش هايي هستند كه به صورت فيزيكي علامت گذاري شده اند ودر واقع به نوعي صدمه ديده اند و معمولا اين خرابي با تابش اشعه ليزر انجام مي شود. به اين ترتيب به اصطلاح نقاط معيني از سي دي ليزرسوز مي شود. اين نقطه يا نقاط، به عنوان قفل سي دي عمل مي كند و از عمل تكثير يا كپي برداري و همچنين استفاده غير مجاز از آن جلوگيري به عمل مي آورد.
در خاتمه سوالي كه در مورد سه روش فوق الذكر مطرح است، اين است كه آيا مي توان قبل از نصب، از ديسكت ها و سيدي هاي قفل گذاري شده كپي تهيه كرد و سپس آنها را نصب كرد؟
پاسخ منفي است، زيرا همانگونه كه اشاره شد، يا بخشي از ديسكت و يا تمامي ان، به روش خاصي فرمت مي شود كه قابل كپي برداري نيست و يا اينكه محل ونقاطي كه بر روي ديسكت و يا سي دي، به صورت فيزيكي و عمدي صدمه ديده اند، اجازه كپي برداري را نمي دهند و مانع از انجام اين كار مي شوند.
اينم يک مقاله خوب ديگه ...
mehdi_7070
01-02-2006, 14:33
این پروفایل را امتحان کن . ببین چی میشه ؟
[code]
[CloneCD ReadPrefs]
ReadSpeedData=0
ReadSubData=1
RegenerateData=1
ReadSpeedAudio=0
AudioQuality=3
FirstSessionOnly=0
ReadSubAudio=1
FastErrorSkip=0
AbortOnReadError=0
NoErrorReport=0
IntelligentBadSectorScan=0
SectorSkip=100
[CloneCD WritePrefs]
DontRepairSubchannelData=0
AlwaysCloseLastSession=1
AmplifyWeak=0
WriteSpeed=0
[Common]
ImageIndex=5
NoDelete=1
DVD=0
Generator=mehdi_7070
NotCopyable=0
Creator=JackiRipper2000
Description=n/a
[code/]
سلام ما هم به جمع شما اومدیم امیدوارم بتونم مفید باشم . و یه سوال سیدی گلهای شادی رو با چه روش بریم ؟
الکل و فانتوم و کلون که ورنداشت . بلایند هم ورداشت من حدود 30 دقیقه صبر کردم اما خیلی دیر میره جلو !
راستی تا این 92 صفحه رو بخونم چشام از جاش در اومد !!!
mehdi_7070
01-02-2006, 15:10
من هم ورود شما را به این انجمن و به این تاپیک تبریک می گم .
انشاءالله شما هم اطلاعات ارزشمندتون را در اختیار دیگران قرار خواهید داد .
در مورد قفل سی دی گلهای شادی این نکته را بگم که من تا حالا این نرم افزار را ندیدم . و به همین خاطر نمی تونم حرفی بزنم . اگه در موردش اطلاعاتی پیدا کردم ، حتما در اختیارتون قرار می دهم
قربانت ـ مهدی
mosafer1375
01-02-2006, 15:30
با سلام
IRANI118 جان ! براي شكستن قفل نيازي به آنپك كردن نيست . فكر كنم با الكل بتوني . اگه نشد . من يه پروفايل برات سراغ دارم .
آقا مهدی گل !
خوب ! پس یه قفل بهت معرفی می کنم که تضمین هم داره . فکر کنم 6 ماه .
منتظر باش ، آدرس سایت فعلا یادم نیست .
آقای mosafer1375 !
خوب شما توی این ده پونزده صفحه آخر یه سری بزن ، حتما پیدا می کنی .
من هم خودم آدرس ها را براتون می ذارم اگه پیدا نکردید !!!!
amnhck123 جان !
شما بدون تنظیمات خاص خودتان هم امتحان کنید . شاید جواب داد . در ضمن فکر کنم در این زمینه blinde write هم بد نباشه .
در هر صورت من معتقدم که این ورژن خیلی خوبی هست !
ببخشید ، جواب ها یه کمی عجله ای شد ، سعی می کنم تا امروز توضیحات بیشتر را بهتون بدم .
شرمنده من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه شما می تونید خودتون یه قفل را برای من شرح بدید با تشکر
mehdi_7070
01-02-2006, 15:47
جناب مسافر !
شما این پست به این بلندی را ندیدید ........
و این یکی را ....
و مقاله های همین صفحه را ....
خوب اینها را برای شما گذاشتم دیگه ...
mosafer1375
01-02-2006, 18:59
جناب مسافر !
شما این پست به این بلندی را ندیدید ........
و این یکی را ....
و مقاله های همین صفحه را ....
خوب اینها را برای شما گذاشتم دیگه ...
راستش من با برنامه tzcopy کار کردم و حجم فایلها را نیز زیاد کردم به طور کلی قفل گذاشتم ولی با کلون رایت میشه و با نرو رایت نمیشه عملکرد من عین همین چیزایی که تو اون صفحه نوشتید
IRANI118
01-02-2006, 19:12
این پروفایل را امتحان کن . ببین چی میشه ؟
[code]
[CloneCD ReadPrefs]
ReadSpeedData=0
ReadSubData=1
RegenerateData=1
ReadSpeedAudio=0
AudioQuality=3
FirstSessionOnly=0
ReadSubAudio=1
FastErrorSkip=0
AbortOnReadError=0
NoErrorReport=0
IntelligentBadSectorScan=0
SectorSkip=100
[CloneCD WritePrefs]
DontRepairSubchannelData=0
AlwaysCloseLastSession=1
AmplifyWeak=0
WriteSpeed=0
[Common]
ImageIndex=5
NoDelete=1
DVD=0
Generator=mehdi_7070
NotCopyable=0
Creator=JackiRipper2000
Description=n/a
[code/]
سلام
من قبلا با این پروفایلب امتحان کردم نمیشه
در ضمن یه سی دی دارم باهمین قفل که شماره سریال نداره وآنپک کردنو برا اون میخوام
مخلصیم
قفل سیدی گلهای شادی از نوع نگهبان هست .. حالا روش شکستن رو هنوز نمیدونم
mehdi_7070
02-02-2006, 23:23
جناب IRANI118 جان !
يه برنامه توي همين انجمن معرفي شده بود كه توش پر از پروفايل بود .
من الان ديدم برنامه را پاك كردم . احتمالا توي اون باشه .
جناب shubtt عزيز !
البته احتمالش زياد هست كه قفلش نگهبان باشه . در ضمن احتمالش زياد هست كه مشكلاتش رفع شده باشه و كلك هايي كه براي گلهاي بهشت استفاده شده جواب نده ...
در هر صورت تا سي ديش نباشه كاري نميشه كرد ...
mehdi_7070
02-02-2006, 23:29
ببخشيد ، همين الان يه جستجو كردم و پيداش كردم .
اين نرم افزار توسط دوست خوبمون xmw معرفي شده ...
اين هم چيزهايي كه خودش نوشته :
اسم این برنامه Clone CD 5 Profiler اه خوب شما با این برنامه میتونید پروفایل های کلون سی دی رو بصورت حرفه ای بسازید!!!!
خوب حالا اینجاست که اکثر شما به من میخندین و با خودتون میگین که آقا مهدی اخه این برنامست که گذاشتی!منم در جواب میگم عزیزان صبر کنید تا بقیه توضیحاتمو بدم بعدا شما بیاد حال ما رو بگیرید!
خوب همین طور که گفتم این برنامه برای ساختن پروفایل های کلونه بدی این برنامه اینه که به زبان آلمانیه (خوب اگه شما هم اگه از کاربران دیکشنری بابیلون هستید میتونید گلاسری آلمانی به انگلیسی رو دانلود کنید که دیگه بقیه کار رو هم خودتون میدونید چی با چیه)خوب حالا میدونید خوبیت این برنامه چیه؟الان براتون میگم وقتی شما این برنامه رو نصب میکنید برنامه هنگام نصب ، در همون پوشه ای که ریخته شده یک پوشه میسازه به نام پروفایل خوب دیگه گمونم فهمیدید چی با چی شد؟
این برنامه همره خود 76 پروفایل مختلف از قفل های گوناگون رو با خودش نصب میکنه از مهمترین قفلهاش هم میشه از قفل های زیر نام برد :
tz
SafeDisc
WTM CD Protect
و ...
البته این پروفایل ها بیشتر مربوط به قفل های خارجیه که خارجی ها روی بازی هاشون میذارن در ضمن تمام پروفایل ها مربوط به قفل ها نیست پروفایل های audio هم داره از جمله :
Karaoke
Multimedia Audio CD
و ...
دیگه خسته شدم از بس که تایپ کردم امیدوارم چرت و پرت های من بدردتون بخوره اینم لینک برنامه (البته غیر مستقیم ، برین تو این صفحه و CloneCD5_Profiler_Setup1.01.zip رو دانلود کنید) :
راستی برنامه رو که دانلود کردید از زیپ درش بیارید بعد نصبش کنید.
سایت اصلیش هم اینه :
تو سایتش هم چیزهای باهالی وجود داره .
احتمالا اين نرم افزار به درد تون بخوره ...
در ضمن با الكل امتحان كردي يا نه ؟
rezaninja
03-02-2006, 02:10
با تشکر از شما آقای مهدی
شما که اینقدر زحمت میکشید وبا حوصله به سوالهای ما جواب میدید
چرا یک مقاله کلی در مورد شکستن قفل ویا ترفندهای آن مثلا من توبعضی از تایپیکها میبینم در مورد آنپک کردن ویا ساختن فایا اضافی &dummy ویا بعضی از ترفندها ی کلی دیگه
اما مثلا برای قفل گذاشتن من تو این تایپیکها حداقل 5و6 نوع مختلف دیدماگر مثلا زحمت بکشید ویه مقاله تویه مدت زمان معین که خودتون خسته نشین درست کنین خوب میشه مثلا بیشتر در مورد قفل ایرانی
alireza-vb
03-02-2006, 07:24
سلام آقا mehdi_7070
ممکنه روش استفاده از TZ Copy رو برام توضیح بدی؟
ممنونم
mehdi_7070
03-02-2006, 08:52
آقاي rezaninja !
ضمن تشكر از پيشنهاد خوب شما ، من روي اين پيشنهاد فكر مي كنم و نتيجه اش را خدمتتون مي گم .
الان نمي تونم چيزي بگم ...
آقاي alireza-vb
من براتون گذاشتم ... توي چند صفحه آخر همين تاپيك بگرديد ...
شرح عملکرد من از تمامی فایل ها کپی گرفتم و موند 2 تا فایل در پوشه لاک که همون مربوط به قفل بوده و برنامه قبل از باز شدن اونارو چک میکنه .. خوب مشخص هست که یکی شون فایل حجیم هست و دومی هم معیوب . حالا با این حساب حجیم رو میشه کرک کرد اما فایل معیوب رو چیکار کنم ؟
mehdi_7070
03-02-2006, 13:44
احتمالا با فعال كردن گزينه read badsector و شايد پايين آوردن سرعت read بشه يه كاريش كرد ...
ولي خوب چون اين نسخه جديد هست طبق گفته هاي قبلي هيچ گونه اظهار نظري در اين مورد بدون داشتن سي دي درست نيست ...
خودتون بيشتر روش كار كنيد شايد نتيجه گرفتيد !!!
دوستان سلام
اقا مهدي واقعا ممنون كه تابيك را سر پا نگه داشتيش
من اين مدت فقط تابيك را مطالعه مي كردم و جواب نمي دادم
چون مي دونستم تو هستي خوب 2 تا پروفايل براي كلون سي دي
مي زارم كه يكيش مال بانك باران نسخه كريسمس 2006 يكيش هم
بانك red4.3 كه راحت رايتش كنيد
از اين ادرس بگيريد اگه مشكلي داشت حتما بگيد
mehdi_7070
04-02-2006, 14:25
با سلام
پس آقا احسان کجا بودی ؟
من خودم می دیدم که از این تاپیک بازدید می کردید . اما ندیدم که پستی داده باشید و ما را به فیض برسونید ...
شما لطف دارید . اما کار بدی کردی که جواب نمی دادی ... چون هنوز خیلی چیزها هست که باید در مقام شاگردی از شما یاد بگیرم ...
در مورد پروفایل ها هم ممنون ... من سی دی هاش را ندارم ، اما خوشحالم که با دست پر برگشتید ...
راستی اگه تونستی یه پروفایل به درد بخور برای cd-cops اون نسخه ای که iran118 اشاره کرده پیدا کن .
منتظر شما هستم ...
mosafer1375
04-02-2006, 15:56
[QUOTE=mosafer1375]راستش من با برنامه tzcopy کار کردم و حجم فایلها را نیز زیاد کردم به طور کلی قفل گذاشتم ولی با کلون رایت میشه و با نرو رایت نمیشه عملکرد من عین همین چیزایی که تو اون صفحه نوشتید[/
QUOTE]
راستش من با برنامه tzcopy کار کردم و حجم فایلها را نیز زیاد کردم به طور کلی قفل گذاشتم ولی با کلون رایت میشه و با نرو رایت نمیشه عملکرد من عین همین چیزایی که تو اون صفحه نوشتید
mehdi_7070
04-02-2006, 16:32
جناب mosafer1375 !
1- من خودم اصلا با این نرم افزار کار نکردم
2- البته این نرم افزار خیلی خیلی قدیمی هست و کرک برای فایل هاش هم هست
3- پیشنهاد می کنم از چند نوع قفل استفاده کنید
4- نرم افزار copykiler هم بد نیست
5- من دارم دنبال یه نرم افزار جایگزین tzcopy هستم . اگر پیدا کردم اطلاع می دم ...
abbas13677_2005
04-02-2006, 18:18
اقا یون اول بگین بهترین نرم افزار برای شکستن قفل همانblindeدیگه؟!اره؟
در ضمن دوستان من میخواهم یک قفل خفن روی سی دی ام بزارم که هیچ کس نتواند ان را تکثیر کند
ویروسی باشد که بهتر اما فکر میکنم فعلا قفل نگهبان خوبه اره؟
ممنون میشم راهنمایی زور وکنید
اول اقا مهدي و بچه ها سلام
اقا مهدي ما شاگرديم نه شما از سوال هايي كه جواب مي دهيد معلومه
از اين جا اين پروفايل را بگير و خبرش را به من بده كه به دردت خورد يا نه
در ضمن اقا عباس شما مال مباركه اصفهان نيستي ؟
mehdi_7070
04-02-2006, 22:02
بازم سلام !
اول عباس آقا !
1- بهترين نرم افزار براي قفل شکستن را دقيقا نميشه گفت . چون بعضي قفل ها را بعضي نرم افزارها بهتر جواب مي دهند . البته اون نرم افزار هم که گفتيد نرم افزار خيلي خوبي هست . clone cd هم خوبه . اما نمي شه گفت که کدومش بهتره ...
( اگه ZiTanix الان بود حتما مي گفت که blind حرف نداره !!! )
2- اين فکر شما کاملا اشتباه است . چون قفلي نيست ( به خاطر اينکه من را زير سوال نبريد بهتره بگم فعلا نيست ) که شکسته نشه . حتي بزرگترين شرکت هاي توليد قفل ( چه سخت افزاري و چه نرم افزاري ) خودشون معتقدند که هر قفلي کليدي دارد و نهايتا شکسته مي شه ...
3- من که درست متوجه نشدم ويروسي باشه يعني چي ؟!! البته اين کار اصلا خوب نيست ...
4- قفل نگهبان هم هست ... قفل هاي ديگه هم هستند ... اما قفلي نبوده که در برابر هجوم کرکرها و قفل شکنان استقامت کرده باشه ... در ضمن براي قفل نگهبان برنامه اي توي همين انجمن معرفي شده ... شما اگه قفل مي خواي بگو چه نوعي را مي خواي و در ضمن چقدر پول داري ؟
5- راهنمايي وکردم ... خوب بيــــــــــــــــــــد ؟!
آقا احسان !
دست شما درد نکنه . در اولين فرصت تست خواهد شد .
مطمئن باش که هميشه براي آموختن بايد شاگرد بمونم ( اين چيزي بود که از مدير همين انجمن ياد گرفتم ، آقا محمدرضا )
شما چطوري گفتي که ايشون مال مبارکه هست ... اگه انقدر حست قوي هست ، بگو ببينم من کجايي ام !!
IRANI118
05-02-2006, 00:44
سلام
البته دوستای عزیز این سی دی فکرنکنم با کلون کپی بشه فقط آنپک چاره کاره
این نگبان تو گلهای شادی نامردی تمام . واه .
یه فوادر لاک گذاشته رو صفحه واسه سر کار گذاشتن گولشو نخورید . برید دنبال لاک . سیدی !!!
نامردا !!!
سلام
البته دوستای عزیز این سی دی فکرنکنم با کلون کپی بشه فقط آنپک چاره کاره
منظورتون نگهبانه ؟
mehdidll
05-02-2006, 13:06
sسلامبر روستان عزیز و گرامی ÷ی سی مخصوصا آقا مهدی و سودا جان
مهدی جان ما منتظریم
چند تا سوال در مورد گزاشتن قفل روی سیدی راشتم
1- چه قفلی هست که اگه فایل اتورانو اگه طرف امیج یا رایت بگیره خراب کنه یا اصلا اتوران اجرا نشه
2- به غیر نرم افزار tz چه قفلی هست که حجم مجازی تولید کنه
3- آیا میشه روی سیدی 2 نوع قفل متفاوت گزاشت یعنی من می خوام هم قفل بزازم هم فایل ها و پوشهها ی داخل سیدی رو مخفی کنم
طوری که دیده نشه فقط اتران توش باشه
به نظر دوستان ما روی یه مجموعه نرم افزار و اتوران هم داره چه نوع قفلی بزلیرم بهتره قفلها م رایگان باشه (بی ÷ولی چه کنیم)
من منتظر هستم با توضیحاتی کعه دادمن اگه یه قفل توپ معرفی کنید ممنون می شم
ممنون
مهدی جان مارو از یاد بردی چی شد؟؟؟؟؟؟؟/
در جواب اقاي mehdidll بگم كه
1- براي اين كار برنامه نويسي لازمه فكر نكنم نرم افزاري باشه يا اگه هست من نمي دونم
شايد اقا مهدي بدونه
2-بهترينش همون tz اما CopyKiller هم خوبه درسته كه فايل مجازي نمي سازه اما خوبه
3- بله شما با tz قفل حجمي بگذار با CD_ Secure_ 2.0 هم فايل ها را مخفي من
اين بهترين راهه
دوستان داشتم توي يك سايت مي گشتم يك چيز جالبي پيدا كردم
يك dll كه فكر كنم بايد هنگام رايت توي سي دي باشه من كه تستش نكردم
شما اگه خواستيد دانلود كنيد و اگر استفاده كرديد جوابش را بدهيد كه شد يا
نه فكر كنم قفل خوبي باشه
ادرس دانلود
IRANI118
05-02-2006, 15:26
منظورتون نگهبانه ؟
نه منظورمcd cops2.10هستش
mehdi_7070
05-02-2006, 16:12
سلام و خسته نباشید
IRANI118
من که اصلا متوجه منظورت نشدم ... میشه بگی منظورت از آنپک چیه ؟!
shubtt
شما هم همین طور ... منظورت را نفهمیدم ...
آخه چرا نامرد ؟! اگه قفلش خوبه خوب تازه باید تشویقشون کرد ...
soda جان عزیز !
من همین جا از شما می خوام که بیشتر به این تاپیک سر بزنید و جواب دوستان را بدید ...
چون احتمالا از این به بعد من دیگه نتونم جواب همه سوالاتشون را بدم ...
منتظر حضور سبز شما در این تاپیک هستم !
آقا مهدی گل !
آقا مهدی منم منتظرم ! به جون خودم و خودت هر روز دارم برات پیگیری می کنم . اما هنوز جوابی به من نمی دند ( البته منظورم سودا نیست ، منظورم .... ) هر وقت خبری شد بهت می گم ...
(( این تیکه را بی خیال شید ، نیمه خصوصی و مبهم بود ))
1- شما درباره سوالت یه کمی بیشتر توضیح بده ... من درست متوجه نمیشم
تا اون جایی که من فهمیدم از سوالتون ، تقریبا من همچین قفلی را ندیدم ... یعنی اتوران بعد از ایمیج گرفتن پاک بشه ... بیشتر می آیند فایلهای خراب قرار می دهند و یا اینکه کاری می کنند که از اون قسمت ایمیج گرفته نشه ، بعد اتوران میاد و این ها را چک می کنه و پیغام میده که سی دی اصلی نیست ...
اگه سی دی این جوری سراغ داری حتما معرفی کن ... من هم سعی می کنم جواب سوالت را به صورت پیدا کنم .
2- من فعلا نمیشناسم ... خودم هم دارم دنبالش می گردم ... اگه پیدا کردم حتما خبرتون می کنم
3- چرا که نه ... اتفاقا کار خوبی هست . ترکیب قفل ها هم خوب هست و میزان امنیت قفل را افزایش می ده . مثلا همین مجموعه برنامه قرمز 4.3 ( احتمالا ، چون من هنوز ندیدم ) به این شکل هست . بیشتر این کار برای مجموعه های نرم افزاری و امثال اون خوب هست . تازه اگه بخوای می تونی قفل تلفنی هم براش بذاری ...
مورد بعدی :
من توی صفحات پیش معرفی کردم ... قفل ها را هم بررسی کردم . حتما یه سر بزن ...
به طور خلاصه بگم که فایلهای سی دی را درون شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( aux و ... ) قرار بده . با نرم افزاری غیر از TZ که انشاءالله پیدا می کنیم ، حجمیشون کن . بعد با CD Secure مخفیشون کن . بعد بیا با CopyKiller هم قفل بذار ... شاخه مربوطه هم مخفی کن ... بعد به وسیله اتورانت این فایلها را چک کن که پیغام بده سی دی اصلی نیست ... با نرم افزار Winlock ( اسمش دقیقا یادم نیست ) سه تا تراک بذار روی ایمیج ... بعد هم از قفل فیزیکی که من به نقل از آقای علیرضا شفائی گذاشتم استفاده کن ...
فکر کنم قفل خوبی باشه ، اما بازم شکسته میشه ... اگه بازم می خوای قفل بذاری بگو تا روش های دیگه هم اضافه کنیم .
در ضمن می تونی منتظر باشی تا قفل رایگان ایرانی هم بیاد ... البته نمی دونم تا اون موقع زنده باشیم یا نه ! ( شوخی کردم )
من شما را یادم نرفته ... قسمت بالا را هم نوشتم ... منتهی یکی دیگه یادش رفته . هر وفت خبری شد بهت می گم ...
آقا احسان !
شما که جواب من را ندادید ... راستی اسم شما احسان هست یا مجتبی ... راستش را بگو ... در ضمن شما اصفهانی هستی یا نه ؟ اگه نمی خوای اینجا بگی حتما به صورت خصوصی بهم بگو ... برام جالب شد !
اگه میتونی آدرس اون سایت هم بده
چشم ما امتحان می کنیم ...
راستی اگه قفل باشه ، مهدی جان این هم به اون قفل سی دی ات اضافه کن
mehdidll
05-02-2006, 20:09
سلام دوستام مخصوصوصا دوست ارجمندم آقا مهدی
ehsan30 جان ممنون
خوب مهدی جان اون قفل CopyKiller من دارم ولی به هیچی نداره و همون گفته های شما رو بلدم که گفتین تویه ÷وشه ای که نصب میشه یه سری فایل هست
که باید اونا رو تو سیدی برای تا قفل کار کنه (اگه لطف کنید آموزش کاملشو بدین ممنون میشم)
در مورد اینکه چند تا قفل بزاریم خیلی بهتره ولی یه وقت اتوران یا سیدی زیاد سنگین نمیشه ؟ چون اصل کار اجرا شدن اتوران هست
چون فایل ها همرو می خواهیم مخفی کنیم !
به ترتیب الانچه کاری باید انجام از چچه قفلی شروع کنم و به چه قفلی ختم بشه
به طور خلاصه بگم که فایلهای سی دی را درون شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( aux و ... ) قرار بده
اگه میشه درمورد این مورد هم یه خورده توضیح بدید
فکر کنم همون مخفی کردن درسته ولی من میخوام با نرم افزار مخفی کنم ?
cd secure
یه خورده در مورد این هم توضیح بدین ممنون میشم
در مورد اونی کخ گفتین اگه مثلا کاربر ایمیج گرفت و قفل شکست ÷یغام بده که سدید اورجینال بزارین هم میخ وام بدونم چون بیه همچین سیدی دارم
ولی نمی دونم چه جویره قفل آیا با نرم افزاره یا نه یه نرم افزاری به نام cd child همچین چیزی فکر کنم این کار رو انجهم میده
حلال اگه زحمتی نیست اینم یه توضیح بدین (خیلی پرو هستس mehdidll)
من ت لکل دو هفته دیگه بیشتر وقت ندارم اگه تا حالا رو هیچ سیدی قفل نزاشتم واصلا با نرم افزاپر هتای قفل گزار کار نکردم(بیشتر تو خط شکستن بودم خنده به اندازه یه قاشق چای خوری)
با تشکر از شما که واقعا عالی کار میکنید تو این تا÷یک ان شالله کم کم خودمم میام کمکتون!!!!!!!!!!!!!!
مهدی جان در مورده موضوع اون سیدی من زیاد عجله ندارم هر وقت شد عیب نداره واقعا شرمنده این همه شما رو به زحمت میندازم ان شالله یه روز جبران میکنم که فکد نکنم بتونم!!!!!!!!!
حق نگهدارتون
mehdi_7070
06-02-2006, 14:39
با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص مهدي گل !
خدمتتون عرض كنم كه من خودم دنبال نسخه كامل copykiler هستم . هنوز پيدا نكردم . چون اين نسخه كه ما داريم نسخه كامل نيست ، به همين خاطر نميشه آموزش داد ... در ضمن به احتمال زياد با همين نرم افزار ميشه ارجينال بودن سي دي را چك كرد . اگه اون پوشه اتوران را روي سي دي بريزي متوجه ميشي ... يعني چك مي كنه كه سي دي اصلي هست يا نه . در هر صورت هر وقت پيدا كردم خبرت مي كنيم .
البته به قول شما چند تا قفل ممكنه مقداري از سرعت اتوران را بگيره . اما به نظر من فايلهاي حجمي خيلي تاثير در سرعت دارند و فايل مخفي در سرعت تاثيري نداره .
البته كارهاي زيادي ميشه كرد ... من برات بعدا مي گم ... يه راه تازه هم به ذهنم رسيد ، منتهي خودت برو دنبالش و به ما هم بگو ... يكي از دوستان ( ظاهرا احسان ) درباره يه مجموعه نرم افزاري پرسيده بود كه فايلهاش درون يك فايل 600 مگي بود و پسوندش blb بود . من يادم نيست كه با چي ميشد درستش كرد . اما عينش را توي تاپ سي دي ديدم . حدس مي زنم كه كرك ها را درون اون قرار داده . اين هم طرح خوبي هست و به درد مي خوره ... اين كار هيچي از سرعت اجراي فايل را كم نمي كنه ...
كاراكتر غير مجاز كه گفتم را توي اولين پست ها zitanix گفته بود . منظور اين هست كه كل فايلها را درون شاخه اي با نام كاراكتر غير مجاز مثل aux بريزي ... به وسيله ISOBuster يا Nero مي توني اين كار را انجام بدي ... در ضمن با همين نرم افزار هم مي توني راحت rename كني
چك كردن ارجينال بودن سي دي هم به نقل از آقا محمدرضا ( مدير انجمن ) هم توي صفحات پيش گذاشتم ...
اين جمله ات هم اصلا نفهميدم .. خواهشا گويا و بدون غلط بنويس :
(( در مورد اونی کخ گفتین اگه مثلا کاربر ایمیج گرفت و قفل شکست ÷یغام بده که سدید اورجینال بزارین هم میخ وام بدونم چون بیه همچین سیدی دارم
ولی نمی دونم چه جویره قفل آیا با نرم افزاره یا نه یه نرم افزاری به نام cd child همچین چیزی فکر کنم این کار رو انجهم میده ))
شما مثل خودم كنجكاو هستيد ... نفرماييد عزيز !
سعي مي كنم يه چند تا نرم افزار قفل گذار همين روز ها پيدا كنم
انشاالله شما هم به كمك من خواهيد آمد و اون وقت ما افتخار مي كنم كه يه آدم حرفه اي داريم . انشاالله از صحبت هاي شما هم فيض خواهيم برد و من هم حق شاگردي نسبت به شما را ادا مي كنم .
در مورد اون سي دي فقط مي تونم بگم : (( امان از دست آدم بد قول ! )) ( منظورم سودا نيست ... منظورم ... است كه نميشه گفت كي هست )
کاپتان هادی
06-02-2006, 16:12
سلام مهدي جان اينم لينك دانلود اين برنامه copy killerالبته ترايال هم ميشه استفاده كرد ولي شماره سريال يا كركشم اگر پيدا كردم مي زارم
:biggrin:
mehdi_7070
06-02-2006, 18:05
سلام آقا هادي !
اول اينكه خوش اومدي ... بعد اينكه :
من خودم اين نسخه را دارم . ولي كار نمي ده . من سريالش را هم پيدا كردم ولي فايده نداره ...
من توي همين انجمن درخواست دادم ... ولي تا حالا همين را كه خودم از قبل هم داشتم را بهم دارم معرفي مي كنند ...
لطفا نسخه هاي ديگه اش را معرفي كنيد ...
h_radnoosh
06-02-2006, 22:20
سلام آقای مهدی 7070 حالتون خوبه
این قفلی که گفته بودید مشخصاتشو بگم تا راهنماییم کنید اینه :
1. در یک پوشه که اسمش نول است به همراه ؟ اطلاعات ریخته شده که مخفی هم شده است با ایزو بوستر و وین ایزو هم نتونستم با چه نرم افزاری میشه اوون فایل اصلی را کپی کرد من با ان سی دیدم که داخل اوون فولدر نول اطلاعات است
کاپتان هادی
06-02-2006, 22:45
سلام آقا هادي !
اول اينكه خوش اومدي ... بعد اينكه :
من خودم اين نسخه را دارم . ولي كار نمي ده . من سريالش را هم پيدا كردم ولي فايده نداره ...
من توي همين انجمن درخواست دادم ... ولي تا حالا همين را كه خودم از قبل هم داشتم را بهم دارم معرفي مي كنند ...
لطفا نسخه هاي ديگه اش را معرفي كنيد ...
ببین مهدی جان تا حدودی هم ترایال کار میده ولی باید دنبال سریال نسخه 3.6.4.2 باشی که اینکه اینها می دن همش اون نسخه است البته سعی می کنم بارت پیدا کنم یا لینک نسخه ماقبلو بدم که سریال داره
اقا مهدي عزيز چه فرقي مي كنه اسم من داخل شناسنامه مجتبي است ولي
همه من را از بچگي احسان صدا مي كردند شما هم هر چي راحتي صدام كن.
============================================
راستي اون dll كه من گذاشتم را تستش كرديد هر كسي تست كرد به من بگه
من فعلا بنا به دلايلي كلون سي دي را روي كامپيوترم نصب ندارم.
============================================
دوستان مي بخشند يكم خصوصي شد
mehdi_7070
07-02-2006, 14:24
با سلام
================================================== =====================
اول آقا مهدي !
برات فرستادم ... برو PM ات را چك كن ...
جناب h_radnoosh !
من درست متوجه نشدم ... البته گاهي اوقات هم نميشه اون فايلهاي مخفي را آشكار ساخت ... من تا به حال اين كار را نكردم ... سعي مي كنم جواب سوالت را پيدا كنم ... در ضمن مگه نمي شه با همون ان سي فايلها را كپي كني ...
آقا هادي گل !
اين نسخه كار نمي ده ... فقط مي شه اون شاخه را توي سي دي بريزي ... احتمالا يه چيز ديگه هم بايد داشته باشه تا اصلي بودن سي دي چك بشه . ميشه اين را از توي پوشه اتوران فهميد ...
منتظرم ببينم چي كار مي كني . راستي ببين نرم افزار براي حجم مجازي پيدا مي كني يا نه ؟
آقا احسان ( مجتبي ) !
خوب يعني الان ما تو را احسان صدا كنيم ديگه ...
دوست عزيز ! شما اين را توي كدوم سايت ديدي ... لطفا لينكش را بده ... چون اون dll كار خاصي انجام نمي ده ...
لااقل نمي توني بگي اصلا مال چي هست ؟!
کاپتان هادی
07-02-2006, 17:20
با سلام
آقا هادي گل !
اين نسخه كار نمي ده ... فقط مي شه اون شاخه را توي سي دي بريزي ... احتمالا يه چيز ديگه هم بايد داشته باشه تا اصلي بودن سي دي چك بشه . ميشه اين را از توي پوشه اتوران فهميد ...
منتظرم ببينم چي كار مي كني . راستي ببين نرم افزار براي حجم مجازي پيدا مي كني يا نه ؟
مهدي جون سلام چشم من اينو برات حتما بيدا مي كنم در مورد حجم مجازي من كامل تويه قفل سازي توضيح دادم البته برايه اينكه بتونيم اينكار رو بكونيم بايد تويه كيو دست ببريم كه خوب cue editore , TZ هم كارش خوبه
اگر امري باشه من در خدمتم
IRANI118
07-02-2006, 17:39
[QUOTE=mehdi_7070]سلام و خسته نباشید
IRANI118
من که اصلا متوجه منظورت نشدم ... میشه بگی منظورت از آنپک چیه ؟!
ببین آقا مهدی آنپک تقریبا یه نوع کرکه که با یه برنامه ای که مخصوص برا همون قفله انجام می گیره
منظورتون نگهبانه ؟
بله عزیز . 2 تا فولدر با نامهای شبیه هم ولی اصلی کاریه که قفل از اونجا رید میشه نمیشه دید .
از برنامه های جانبی کمک بگیرید! :blush:
mehdi_7070
08-02-2006, 13:56
با عرض سلام و خسته نباشيد ...
آقا هادي عزيز !
متشكرم ... من منتظر هستم ...
در مورد حجم مجازي من تا حدي اطلاع كامل دارم . دنبال نرم افزارهاش هستم . اون Tz را كه همه مي شناسند و الان به درد نمي خوره ...
راستي گفتي بايد توي كيو دست ببريم . اين كيو چي هست ؟! آيا به صورت دستي ميشه اين كار را كرد ؟ چه طوري ؟ لينك نرم افزار cue editore هم برام بذار ...
آقا شرمنده :rolleye:
جناب IRANI118 !
يعني مثلا پروفايل هاي كلون هم يه نوع آنپك هست ديگه ... در هر صورت اگه سراغ داريد براي ما هم بذاريد ...
جناب shubtt عزيز !
شما هم بيشتر به ما سر بزن ...
شما اگه طريقه شكستن قفل را بلديد به ما هم بگيد ...
براي گذاشتن حجم مجازي بهتره دستي اين كار رو انجام بديد
و اينكه سورس TZ Copy Protection هم موجوده و مي تونيد از اون استفاده كنيد و به دلخواه تغييرش بديد !
کاپتان هادی
08-02-2006, 20:21
با عرض سلام و خسته نباشيد ...
آقا هادي عزيز !
متشكرم ... من منتظر هستم ...
در مورد حجم مجازي من تا حدي اطلاع كامل دارم . دنبال نرم افزارهاش هستم . اون Tz را كه همه مي شناسند و الان به درد نمي خوره ...
راستي گفتي بايد توي كيو دست ببريم . اين كيو چي هست ؟! آيا به صورت دستي ميشه اين كار را كرد ؟ چه طوري ؟ لينك نرم افزار cue editore هم برام بذار ...
آقا شرمنده :rolleye:
جناب IRANI118 !
يعني مثلا پروفايل هاي كلون هم يه نوع آنپك هست ديگه ... در هر صورت اگه سراغ داريد براي ما هم بذاريد ...
جناب shubtt عزيز !
شما هم بيشتر به ما سر بزن ...
شما اگه طريقه شكستن قفل را بلديد به ما هم بگيد ...
سلام مهدي جان cue هم يك نوع از ايميج سيدي است شما مثلا وقتي با clon ايميج مي گيري يك گزينه داره كه اگه اونو تيك بزني ايميج cue هم بهت مي ده مي توني convert هم بكووني بعد شما اگر بيرون از ايميج حجم رو بالا ببري وقتي بخواي بياري تويه سيدي نميتونه يعمي جا نمي شه بايد خود ايميج بدونه كه حجم واقعي فايل چقدره برا همين هر تغييري بخواي بدي داخل ايميج ممكنه چون بايد بدونه حجم واقعي فايل چقدره بعد cue editore برنامه tz هم كامله شما كه نمي خواي باهاش قفل بزاري فقط مي خواي حجم مجازي ايجاد كني كه اونم ممكنه به اين صفحه هم يك سر بزن
mahdi1535
08-02-2006, 23:54
السلام علیک یا ابا عبدالله
با عرض سلام
آقا یه سی دی درسی دارم که وقتی اونا توی سی دی رام میذارم یه پنجره با عنوان زير میاد ویک شماره سریال میخواد
CD-SX Laser Lock
من با کلون یه کپی از سی دی گرفتم ولی وقتی سی دی اجرا میشه پیغام زیر میاد
Invalid Cd Key...Try Again ! Machine ID=94D4
اگه امکان داره مرا راهنمایی کنید
با تشكر
mehdi_7070
09-02-2006, 15:59
جناب Isaaaac گل !
من منتظر شما بودم ...
گفتيد كه بايد به صورت دستي اين كار را انجام بديم ... ميشه بگيد چجوري ؟
در ضمن اگه ميشه سورس Tz هم برامون بذاريد .
آقا هادي عزيز !
آقا هادي ، من هم منظورم همين برنامه هست ... اگه ممكنه كامل معرفي اش كنيد ...
آقاي مهدي ( mahdi1535 ) !
ورودتون را خوش آمد مي گم ...
شما با نرم افزار clonyxxl امتحان كن ببين قفل برنامه laser lock هست يا نه ...
در اين مورد شما ، احتمال زياد يك سري فايل خراب ( بد سكتور ) داخل سي دي هست ...
شما با blinde write امتحان كن ... در ضمن clone 2.5 هم خوبه ... فقط شما بايد تنظيم كنيد كه بدسكتورها را هم بخونه ... اين قبيل سي دي ها اكثرا به اين شكل هستند ...
در ضمن اين شماره سريال را كه مي خواد ، چه جوريه ؟ بايد زنگ بزني كد بگيري ... يا روي سي دي نوشته شده ...
اگه سوالي بود در خدمتيم ...
سايت نرم افزار: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جديد نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi1535
09-02-2006, 23:44
جناب Isaaaac گل !
من منتظر شما بودم ...
گفتيد كه بايد به صورت دستي اين كار را انجام بديم ... ميشه بگيد چجوري ؟
در ضمن اگه ميشه سورس Tz هم برامون بذاريد .
آقا هادي عزيز !
آقا هادي ، من هم منظورم همين برنامه هست ... اگه ممكنه كامل معرفي اش كنيد ...
آقاي مهدي ( mahdi1535 ) !
ورودتون را خوش آمد مي گم ...
شما با نرم افزار clonyxxl امتحان كن ببين قفل برنامه laser lock هست يا نه ...
در اين مورد شما ، احتمال زياد يك سري فايل خراب ( بد سكتور ) داخل سي دي هست ...
شما با blinde write امتحان كن ... در ضمن clone 2.5 هم خوبه ... فقط شما بايد تنظيم كنيد كه بدسكتورها را هم بخونه ... اين قبيل سي دي ها اكثرا به اين شكل هستند ...
در ضمن اين شماره سريال را كه مي خواد ، چه جوريه ؟ بايد زنگ بزني كد بگيري ... يا روي سي دي نوشته شده ...
اگه سوالي بود در خدمتيم ...
با عرض سلام
این سی دی که گفتم یک سریال 32 رقمی (S3M1F3V9S3L8E2I3B4H6F4N5W8Y3A7R ) روی سی دی نوشته شده و تلفنی نیست
من باکلون 2.5 از سی دی امیج گرفتم البته تمام تیکهای تنظیمات اون را برداشتم تا طبق گفته شما بتونه همه بد سکتورها را بخونه ولی جالبه تو گذارشی که میده نشون میده که هیچ بدسکتوری را نخونده انگار که سی دی اصلا بد سکتور نداره . ولی باز هم نشد. نرم افزار Clony xxl هم یه همچین عبارتی Protection Audio Cd داد . ولی مطمئن نیستم که clony xxl را درست به کار برده باشم .
سی دی عجیبیی . یه سی دی بازی لیگ برتر ایران با گذارش مزدک میرزایی از شرکت (های وی یو) دارم که قفل اون سی دی هم درست شبیه اون سی دی يك شماره سريال32 رقمي داره و با اون سي دي هم همين مشكل را دارم
با Blind Writer هم نشد .
مرا راهنمایی کنید
mehdi_7070
09-02-2006, 23:51
با عرض سلام
اول اينكه ايول بابا Isaaaac جون !
من مطمئن هستم كه شما آخرشي ... انشاالله شما از اين به بعد پيگير سوالات دوستان باشيد ... چون من ديگه واقعا نمي تونم به اين همه سوال سخت جواب بدم ... البته اين جا را هم رها نمي كنم ... راستي اين چيزي كه توي امضاي من هست را حتما توي امضات بذار ...
انشاالله كه كولاك كني ...
آقا مهدي گل !
اين Isaaaac جوابت را مي ده ... من هم الان ديگه بايد ديسي كنم وگرنه ...
در ضمن يادم مياد بايد تيك خوندن سكتور را بذاري نه اين كه همه اش را برداري ...
بايد ببخشيد ...
mehdi_7070
10-02-2006, 00:12
جناب Isaaaac عزيز !
لطفا اون برنامه آخري را يك جاي ديگه آپلود كن ... من كه نتونستم دانلودش كنم ...
راستي اين سوال هم برامون توضيح كامل بده ... من خودم مي خوام دربارش اطلاعات دقيقي پيدا كنم :
1- فايلهايي كه روي سي دي مخفي مي شوند ( مثلا با نرم افزار cd secure ) را چه طوري ميشه آشكار كرد ؟
لطفا دقيق توضيح بدهيد ... مثلا نگيد كه ultra iso اين كار را مي كنه ... اگه نرم افزار اختصاصي اين كار مي شناسيد را معرفي كنيد ...
2- راستي اگه مي توني يك سري برنامه قفل گذاري خوب برامون بذار ... البته با علم به چيزي هايي كه توي امضام گذاشتم دارم اين حرف را مي زنم ...
آقا مهدي !
احتمالا با همون نرم افزار clone 2.5 بشه ... طبق چيزي كه clony xxl گفته احتمالا يك سري track صوتي روي سي دي هست كه همين ها را برنامه چك مي كنه ... توي كلون بايد يه همچين گزينه اي باشه ... راستي الكل هم امتحان كن و تنظيمات اون را براي اين نوع قفل امتحان كن ...
در هر صورت چون ما اين سي دي را نداريم بايد تمام راه هاي ممكن و احتمالي ، انجام بشه ...
mahdi1535 :
براي كپي اين سي دي بايد از الكل استفاده مني و هنگام ايميج گرفتن گزينه زير را فعال كنيد
Data Position Measurment
وهنگام رايت كردن ايميج گزينه زير را فعال كنيد
Burn "RMPS" to Recordable Media
و براي اجراي سي دي روي هر سيستم ابتدا الكل را نصب و سپس از قسمت Emulation گزينه RMPS را فعال كنيد .
از نرم افزار GameJack هم مي توانيد استفاده كنيد !
mehdi_7070 :
براي آشكار كردن ! فايل هاي مخفي در سي دي از نرم افزار Iso Buster استفاده كنيد .
پس از باز كردن سي دي در اين نرم افزار تمام فايل ها و پوشه هاي مخفي ظاهر مي شوند و با راست كليك روي فايل يا پوشه مزبور و انتخاب گزينه Extract و انتخاب مسير فايل يا پوشه مخفي را كپي نماييد !
من يه سي دي دستم رسيده كه قفل خاصي داره و باعث از كار افتادن كلون سي دي و الكل ميث شه كسي درباره اش چيزي مي دونه در ضمن اجازه باز كردن پوشه قفل رو هم نميده
mehdi_7070
10-02-2006, 13:48
« شكستن قفل سي دي ها »
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
اين مقاله با الهام از « يك قفل شكني ساده » كه چند وقت پيش نمي دونم از كجا دانلود كردم و مربوط به كرك ديكشنري صائب بود ، نوشته شده .
يكي از دوستان چند روز پيش پيشنهاد نوشتن اين مقاله را داده بودند . البته هنوز نياز به ويرايش دارد كه با كمك دوستان انشاالله تكميل شود ...
منتظر انتقادات و پيشنهادات شما و البته بحث بر روي همين مسائل هستم .
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
به نظر من براي شكستن يك قفل بايد مراحلي را طي كرد ...
1- بررسي كامل قفل و عملكرد آن
2- پيدا كردن سابقه قفل
3- جمع آوري اطلاعات
4- تست قفل با نرم افزارهاي موجود
5- فرضيه سازي
6- دست و پنجه نرم كردن با قفل بر اساس فرضيه
7- قفل شكسته نمي شود !!!
و اما توضيحات هر يك :
1- بررسي كامل قفل
در ابتدا بايد قفل را شناسايي كنيد . يعني نوع قفل ، نام قفل مشخص شود .
مثلا شما با اجراي سي دي بفهميد كه قفل چيست و احتمالا چه كاري انجام مي دهد .
براي مثال :
الف ) اصلي بودن سي دي چك مي شود
ب ) بايد كد يكتاي سيستم دريافت شود
ج ) قفل سخت افزاري دارد
د ) ظاهرا هيچ قفلي ندارد !
در ضمن برنامه اي مثل clony xxl در اين مرحله به ما كمك مي كند .
در اين جا ذكر اين نكته الزامي است :
برخي قفل ها را ما اصلا نمي توانيم با طي مراحل زير از بين ببريم ! به طور مثال اگر نوع قفل مورد «ب» بود ، شما نمي توانيد به وسيله اين شش مرحله قفلش را بكشنيد . تنها راه شكستن اين دسته از قفل ها ، كرك كردن است . در مورد «ج» هم همين قضيه حاكم هست . اما كرك كردن اين دسته از قفل ها كمي سخت تر هست و به راحتي هم كرك نمي شوند ...
2- پيدا كردن سابقه قفل
در اينجا بايد سابقه قفل را يافت . اين مورد براي قفل هايي مثل laser lock كاربرد دارد كه مثلا با يافتن شاخه اي به همين نام در سي دي مي توان گفت كه قفل سي دي laser lock هست .
مثلا در اين مرحله مي توانيم به دنبال پروفايل هاي كلون سي دي باشيم ...
3- جمع آوري اطلاعات
پس از شناسايي قفل و با فرض موجود نبودن و يا حتي بودن سابقه ، بايد خودمان به جمع آوري اطلاعات دست بزنيم ...
به طور مثال :
الف ) چه فايلهايي و در كجا كپي مي شوند
ب ) بر روي سي دي چه فايلهاي مرتبط با قفل وجود دارد
ج ) چه تغييراتي در رجيستري به وجود مي آيد
و يا موارد مشابه كه با قفل ارتباط دارند را ما بايد شناسايي كنيم
4- تست قفل با نرم افزارهاي موجود
بعد از اين مراحل ما بايد اين قفل را با نرم افزارهاي قفل شكن امتحان كنيم . بيشتر قفل ها در اين مرحله شكسته مي شوند . اما بايد توجه كنيم كه اين مرحله بايد پيرو مراحل پيشين باشد و بر طبق اطلاعات انجام شده ، تست اوليه صورت بگيرد ...
براي اين كار مي بايست از نرم افزارهاي ذيل و با تنظيم آنها براي قفل اين كار صورت بگيرد :
1- clone cd كه پيشنهاد اين است كه هم با نسخه جديد و هم با نسخه قديمي اين كار انجام شود . به نظر من نسخه 2.5 اين برنامه خيلي خوب است . در صورت وجود پروفايل اختصاصي قفل ، از پروفايل استفاده كنيد .
2- blind write هم نرم افزار قوي در اين زمينه مي باشد و براي بعضي قفل ها خيلي بهتر از كلون نيز مي باشد
3- alcohol 120% كه اين نرم افزار تنظيماتي آماده براي قفل هايي چون laser lock و cd cops دارد .
4- cdrwin
5- pregap image builder هم نرم افزار قوي هست كه توسط يك ايراني تهيه شده و در موردش در همين تاپيك بحث شده و در ضمن برنامه نويسش هم در پي سي ورلد عضو هست . در مورد قفل هاي نگهبان و softlock و چند تا از قفل هاي معروف ديگر مي توان از اين نرم افزار استفاده كرد
6- Ultra ISO هم نرم افزار خوبي هست .
5- فرضيه سازي
ممكن است نرم افزارهاي بالا كمكي به شما نكنند . در اين فرضيه خود را نسبت به قفل مي سازيم . اينجا ديگر بستگي به شخص دارد .
راه حل خاصي براي اين قسمت وجود ندارد . اگر شما در مورد قفل برنامه ها تحقيقاتي داشته باشيد در اين مرحله بسيار به شما كمك مي كنند .
مثلا شما حدس مي زنيد كه با حذف يا اضافه كردن و يا تغيير در يك فايل قفل شكسته شود . يا اينكه مثلا پوشه موجود در سي دي روي هارد كپي شود و بعد با نرم افزارهاي ديگر دچار تغييراتي شود ( مثلا حذف حجم مجازي ) و دوباره روي سي دي انتقال پيدا كند . يا اينكه اين فايل حذف شود و يك فايل dump با همان حجم جايگزين گردد .
در هر صورت در اين مرحله فقط تجربه شخصي به شما كمك مي كند .
6- دست و پنجه نرم كردن با قفل بر اساس فرضيه
حالا بايد فرضيه را اجرا كنيد . ممكن است در حين اجرا به مواردي برخورد كنيد كه بتواند قفل را بشكند . شما فقط در اين مرحله بابد با پشتكار خود قفل را به زانو در آوريد . متاسفانه باز هم در اين مورد توضيح به خصوصي وجود ندارد و فقط تجربه شخصي و حوصله به شما كمك مي كند .
7- قفل شكسته نمي شود !!!
شايد با طي مراحل بالا هم قفل سي دي شكسته نشد . شايد تنها راه باقي مانده كرك كردن باشد . مثلا نرم افزار اصلي بودن سي دي را چك مي كند . شما هم مي دانيد كه فقط اين نرم افزار يك فايل را چك مي كند . اما نمي توانيد قفل را بشكنيد .
به عبارت ديگر در مثال بالا بايد روند برنامه طوري تغيير پيدا كند كه قفل چك نشود .
اميدوارم كه خوشتان آمده باشه .
mehdi_7070
10-02-2006, 13:52
Isaaaac جان عزيز !
منتظر نظرات شما در جهت تكميل مقاله بالا هستم ...
راستش من تا حالا خودم اين جور سي دي ها را نديدم . گفتم اين را بپرسم كه اگه يك نفر پرسيد بتونم جوابش را بدم .
پس واقعا به همين راحتي هست . همين ....
راستي قفل اين سي دي آقا مهدي همين طوري هست كه من حدس زدم يا نه ؟!
با تشكر
mehdi_7070
10-02-2006, 14:03
جناب Isaaaac عزيز !
بايد ببخشيد از بابت پست هاي پشت سرهم ...
راستي شما نظرتون درباره « نظريه قفل » چي هست ...
حتما يه نگاهي بيندازيد ...
اين پست بنا به دلايلي حذف شد
persiankitty
10-02-2006, 21:17
نسخه جديد نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quote:
Originally Posted by persiankitty
Hi Mateusz,
Ppl are talking about tz 1.7 here. As everything is wrong and claims near me , I want to ask you the latest officially announced version of Tz.
........ ادامه حذف شده
Hi,
nice to hear from you.
Well, let me write to you. First of all there is no new version of TZ. Well that is in the officail website. I have (my own) a second more secure and improved version of TZEP2 .
............ ادامه حذف شده
خوب سلام به همه دوستان
از همه ممنون . واقعا مطالب عالیست ! . حالا یه تعداد توضیحات
===============================================
حاج مهدی 7070 : بیشتر سر بزنم چشم .! والا راستش من از موقعی که این تاپیک رو دیدم عجیب در کف قفل هستم.
هر روز چند تا سیدی از دوستام بصورت غرضی میارم خونه میشینم رو شکستن و نوع قفل و گذاشتنش کار میکنم .
و 2 مدتی هست با یکی از وستان به راهندازی یک پک موبایل مخصوص نوکیا سری 60 کردیم . تقریبا داره توم میشه . نشستیم برنامه آتوران رو آخر سرر خودمون نوشتیم و یه مقدار وقت گیر بود + پک کردن فایل ها هم خیلی زمانبره . دوروبره 1200 تا برنامه است !
و 3 هم دارم رو قفل گذاری کار میکنم . من نمیگم قفلی رو که خواهم گذاشت قفل هست که نمیشکنه ! هر قفلی میشکنه
اما برای شکستن این قفل " وقت + حوصله فراوان فراوان + استعداد + فن کار دان " قفلی است ترکیبی
بنظر من این تاپییک یک تاپیک طلایی است عززیززات !!! هر کی استفاده نکنه حیف کرده !
=================================
انشا الله بزودی در خدمت خواهیم بود . و از دوستی که سورس اون برنامه رو گذاشته بود تشکر کافی دارم
mehdi_7070
11-02-2006, 11:24
جناب Isaaaac گل !
بابت مقاله خیلی ممنون ... ولی یه مقدار مقاله بی سر و ته بود ! ( باید ببخشید من خیلی رک هستم )
یعنی اصلا من هیچ چیز خاصی متوجه نشدم ! این کجاش افزایش حجم دستی بود ! حتما دوباره مقاله ات را ویرایش کن ...
ولی خدایی خیلی خوب بود ... اگه یک ویرایش بکنی ، حتما بفرست برای مجلات کامپیوتری ...
در هر صورت دستتون درد نکنه ، زحمت کشیدید ...
من هم توقع دارم مثل خودم انتقاد کنید تا بتونیم پیشرفت کنیم ...
جناب persiankitty گل !
این ها چی بود نوشتی ... من که نفهمیدم
جناب shubtt گل !
عزیز شما همون مهدی من را صدا بزن ... اون 7070 را ولش کن !
واقعا از شما خوشم اومد ...
راستی این که درست کردی و قرار هست روش قفل بذاری کی تموم میشه ؟
می تونی برای من بفرستی تا روی قفلش کار کنم ؟
شما می تونی بگی کدوم استان هستی ؟ ( برای ارسال سی دی )
اگه مقاله رو گرفته باشين مي تونين خودتون روي سي دي هاتون قفل CD Gurdian البته ورژن يك بگذارين
mehdi_7070
11-02-2006, 11:45
جناب shubtt گل !
نمی دونم این را توی امضای من دیدید یا نه ؟
حتما بهش دقت کنید :
- قفل ها شكستني هستند ... در گذاشتن آنها احتياط كنيد ... :biggrin:
جناب Isaaaac گل !
1- من در مورد این قفل اطلاعاتی ندارم . میشه درباره CD Gurdian توضیح بدی ( عملکرد قفل )
2- مقاله را چی کار می کنی ؟
3- راستی میشه به صورت مجازی حجم فایل را کم کرد ؟
4- حتما اون عکس مربوط به این تاپیک را توی امضات قرار بده ...
با تشکر
ايول اين چند روزه تركونديد ها دم همتون گرم و خسته نباشيد.
mahdi1535
11-02-2006, 12:22
mahdi1535 :
براي كپي اين سي دي بايد از الكل استفاده مني و هنگام ايميج گرفتن گزينه زير را فعال كنيد
Data Position Measurment
وهنگام رايت كردن ايميج گزينه زير را فعال كنيد
Burn "RMPS" to Recordable Media
و براي اجراي سي دي روي هر سيستم ابتدا الكل را نصب و سپس از قسمت Emulation گزينه RMPS را فعال كنيد .
از نرم افزار GameJack هم مي توانيد استفاده كنيد !
mehdi_7070 :
براي آشكار كردن ! فايل هاي مخفي در سي دي از نرم افزار Iso Buster استفاده كنيد .
پس از باز كردن سي دي در اين نرم افزار تمام فايل ها و پوشه هاي مخفي ظاهر مي شوند و با راست كليك روي فايل يا پوشه مزبور و انتخاب گزينه Extract و انتخاب مسير فايل يا پوشه مخفي را كپي نماييد !
با تشکر ازتوجه شما
میخواستم بدونم که هیچ راهی نیست که بشه اون سی دی که با الکل رایت شده است را روی
سیستمهای دیگه بدون اینکه الکل را با اون تنظیمات روش نصب کنی جواب بده
من با برنامه Game Jack از اون سی دی امیج گرفتم ولی امیج گرفته شده فقط تو درایو مجازی کار میده البته
( بدون تنظیمات برنامه الکل ) و وقتی روی سی دی رایت میکنم جواب نمیده بر عکس امیج گرفته شده با برنامه الکل که تو درایو مجازی کار نمیده
یعنی باید حتما برنامه الکل روی سیستمهای دیگه نصب شود
اگه میشه مرا راهنمایی کنید با تشکر فراوان
نه نمي شه !
ميشه كمش كرد ولي فايل خراب ميشه
خوب سلام و خسته نباشید به همه !
مهدی جان حالا نمیگم کدوم استانم ولی مطمئن باش قفل گذاری تموم شد اولین نفری که سیدی دستش هست شمایید !
میفرستم بهت تا یه نگاهی بندازی بهش . امیدوارم خوب باشه . خوب اگر قفل گذاری خوب باشه میتونیم یه مقاله بنویسیم در مورد همین قفل گذاری . و ضمننا تصمیم دارم چکیده نکات این تاپیک رو تو یه e-book جمع کنم . این تاپیک خوب بحث هایی هست توش.
,ولی مهدی جان من نفهمیدم تو چرا از من خوشت اومد ؟ :biggrin: :rolleye:
و در مورد سیدی از طریق پست به هرجایی که بخوای میشه فرستاد.
:biggrin: :rolleye:
persiankitty
11-02-2006, 17:27
جناب Isaaaac گل !
جناب persiankitty گل !
این ها چی بود نوشتی ... من که نفهمیدم
دلبندم
خلاصه اش اينه كه چيزي تحت عنوان tzCopyProtection version 1.7 وجود خارجي نداره! يعني ممكنه باشه اما به صورت افيشيال ريليز نشده!
h_radnoosh
12-02-2006, 12:11
سلام اقا مهدي
نه بابا با ان سي هم كپي نمي شه
اگه ميخواي بدوني نرم افزار ماله شركت رز پارسيان است
كسي ميدونه چي كار بايد بكنم
mehdi_7070
12-02-2006, 14:17
با سلام
آقا احسان !
این به خاطر حضور دوست خوبمون آقای Isaaaac هست !
جناب shubtt !
من منتظرم ...
h_radnoosh عزیز !
من یه کمی فراموش کار شدم ...
الان یادم نیست بهت بگم . میگردم پست قبلی ات را پیدا کنم و ...
جناب persiankitty عزیز !
ایشون احتمالا این لینک ها را از توی خود سایت tz پیدا کرده ...
من هم دانلود نکردم ...
h_radnoosh
12-02-2006, 15:27
سلام آقايmehdi_7070ممنون كه جواب داديد.
سلام آقاي Isaaac
شما دو نفر فكر كنم بتونيد جوابمو بديد: من يك سيدي دارم كه با استفاده از كاراكترهاي غير مجاز قفل روشه به اين ترتيب كه يك پوشه نول درست كردند و درون آن اطلاعات را با يك برنامه مخفي كردند مثل cd secure حالا من نمي تونم با ايزو بوستر و وين ايزو و اولترا ايزو آن فايل مخفي(را كه با ان سي ديدم) را كپي كنم چون در ويندوز داخل پوشه نول نميشه ضمنا با اولترا ايزو اون نول را كشيدم بالا و اسمشو تغيير دادم ولي باز نشد چيزي كپي نكرد نمي دونم چي كار كنم .
فكر كنم از داس بايد راهنمايي كنيد
mehdi_7070
12-02-2006, 16:35
جناب h_radnoosh !
فكر كنم با ISOBuster باید میشد دیگه ...
شاید این پوشه سر کاری باشه ...
اینجا دیگه تخصص آقای Isaaaac هست ... من تا حالا قفل این جوری ندیدم ...
شرمنده
mehdi_7070
12-02-2006, 16:56
با سلام
عزیزانی که می خواهند لوگوی ( ! ) این تاپیک را در امضای خود بذارند کد زیر را توی امضاشون بذارند ...
توی امضای خودم هم هست ...
با تشکر ـ مهدی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک عکس :
لینک تاپیک :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 .چند تا پست قبلي براي كپي فايل ها از پوشه هاي مخفي توضيحات كافي داده شده است .
2 . مقاله هم ويرايش ني شود چون كسي به غير دلبند كيتكت ( مهدي ) اعتراضي نكرده است .
h_radnoosh .3 لطفا توضيحات مفصلي در رابطه با سي دي و قفل بگذاريد !
sasan888
12-02-2006, 21:33
سلام دوستان
در سيدي المائده ي 2 قفلي به نام Gold Lock بكار رفته، كه با clone و ahcohol به راحتي ايمج گرفته مي شود ولي وقتي اين سيدي را اجرا مي كنيم. كار كه نمي كند هيچ، كامپيوتر را نيز رستارت ميكند. آيا از دوستان كسي با اين نوع از قفل برخورد كرده، و آيا راهي براي اجراي آن وجود دارد.
mehdi_7070
13-02-2006, 00:10
آقا sasan888 !
قفل این سی دی بسیار قوی هست ...
به این راحتی نمیشکنه ...
فکر کنم که cracki اون را کرک کرده ... البته cracki که من می گم مدیر انجمن نیست ...
ایمیلش اینه : cracki@gmail.com
به من که جواب نداد ... شما ببین چی می گه و به ما هم بگو ...
خودش توی پرشین تولز نوشته بود
rezaninja
13-02-2006, 02:18
با سلام
دوستان یه سی دی بنام آموزش visual stidio6
رو سی دی 4 نقطه تفریبا پلاستیک مانند روی سی دی انگار چسباندند
آیا این همان قفل نقطه ای است
با pre gap نشد ازش ایمیج گرفت
آیا راهی دیگری است؟؟؟؟
کاپتان هادی
13-02-2006, 08:52
سلام دوستان
در سيدي المائده ي 2 قفلي به نام Gold Lock بكار رفته، كه با clone و ahcohol به راحتي ايمج گرفته مي شود ولي وقتي اين سيدي را اجرا مي كنيم. كار كه نمي كند هيچ، كامپيوتر را نيز رستارت ميكند. آيا از دوستان كسي با اين نوع از قفل برخورد كرده، و آيا راهي براي اجراي آن وجود دارد.
دوست عزيز من يك راهنمائي كلي بكنم شما اگر مي خواهيد از اين جور سي دي ها استفاده كنيد بايد اول از همه فرايند كارشون رو بدونيد قفل شكستن اين نيست كه مثلا با فلان برنامه رايت بشه شما بايد ببيني اين قفل چه جوري كار مي كنه و عملكرد اون رو خنثي كني بعنوان مهمترين راهنمائي شما بايد يك برنامه process maneger قوي داشته باشي كه تمام فايلهائي كه اجرا مي شن رو نشون بده يا اگر يك برنامه نصب مي شه شما بايد يك registry monitor داشته باشي كه چك كنه چي وارد رجيستري شما شده در كل شما بايد در هنگام اجراي اين برنامه ها سيستمت رو كاملا مانيتور كني تا ببيني چه جوري كار مي كنه
در مورد سي دي شما شما اول از همه بايد بفهمي كه چه جوري چك مي كنه كه سي دي اصلي تويه درايوه و آيا اينكه از روي درايو مجازي فقط مشكل داره يا از سي دي رايت شده هم همينجور بعد بياي وقتي سيدي مياد بالا اون proceess مربوط به قفل رو پيدا كني و وسط كارش end task رو بزني البته اگر توضيح بيشتر لازم بود من در خدمتم
اين پست بنا به دلايلي حذف شد
mehdi_7070
13-02-2006, 14:02
آقا هادی عزیز !
عزیز ! این سی دی قفلش بیش از حد ! قوی هست ... گفتم که یکی از دوستان شکستند . ولی فکر کنم براش کرک درست کرده ... با روش ها دستی هم نمیشه کاریش کرد ... فقط کرک !
آقا رضا !
این جور قفل ها را میشه با clone شکست ... مثلا فکر کنم با clone 2.5 گزینه خواندن bad sector را که فعال کنی همه چیز حله .... طرز کار این جور قفل ها هم شرح داده شده ... بگرد پیداش می کنی
آقا Isaaaac گل !
از بابت این یکی هم ممنون ... رفتم بخونم
راستی مقاله انگلیسی هست ... بدبخت شدم ... چون الان باید بدم برام ترجمه کنند ...
mehdi_7070
13-02-2006, 14:07
آقا Isaaaac !
دانلود نمیشه ...
ویرایش توسط خودم
آقا شرمنده ... الان دانلود شد
همه اش هم انگلیسی بود ...
بد بخت شدم ...
h_radnoosh
13-02-2006, 15:24
سلام آقايmehdi_7070ممنون
سلام آقاي Isaaac ممنون
من يك سيدي دارم كه با استفاده از كاراكترهاي غير مجاز قفل روشه به اين ترتيب كه يك پوشه نول درست كردند و درون آن اطلاعات را با يك برنامه مخفي كردند مثل cd secure حالا من نمي تونم با ايزو بوستر و وين ايزو و اولترا ايزو آن فايل مخفي(را كه با ان سي ديدم) را كپي كنم چون در ويندوز داخل پوشه نول نميشه ضمنا با اولترا ايزو اون نول را كشيدم بالا و اسمشو تغيير دادم ولي باز نشد چيزي كپي نكرد نمي دونم چي كار كنم .
این سیدی یک پوشه داره که اسمش CDG است ودر داخل آن nul را درست کرده بعدش یک پوشه دیگه که اسمش lock است و درون آن 5 تا فایل ,but HereوIsوNothingوUASSHOLE قرار دارد
یک فایل متنی CDG1Root هم هست .
من همه فایل ها به جز اوون نول را رو سیدی کپی کردم اما می گفت نمی تونه اطلاعات را پیدا کنه
mehdi_7070
13-02-2006, 15:42
دوستان !
هر كسي مي تونه اين مقاله كه آقاي Isaaaac گذاشته را ترجمه کنه ... خدا خیرش بده ... اگه تونستیم جبران هم می کنیم !
اين هم يک سري اطلاعات که شايد بدردتون بخوره ...
اول نوع قفل مشخص شده ،
بعد اسم برنامه مشخص شده ،
بعد توضيحات جزئي استفاده از برنامه ...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1- Overburn
* Use CDRWIN
with 80min CD's
2- LaserLock
* or Use CloneCD
BAD sector scanner ON
* or Use BlindRead
Select option 2 or 3
depending on the number of gaps visible
* Use CDRWIN to burn
3- SafeDisk
* Use CloneCD
Fast ErrorSkip ON
* or Use BlindRead
Option 1 (Nibble)
* Use CDRWIN to burn
4- LockBlocks
* Use BlindRead
Select option 2 or 3
depending on the number of gaps visible
* Use CDRWIN to burn
5- SecuRom
* Use CloneCD
Read Subchannel Data from Data Tracks ON
all other options OFF
6- CD COPS
* Copy to HD
use Mc Lallo CD COPS Decryptor
* Burn to CD with Easy CD Creator
7- DiskGuard
* Use BlindRead
option 1 (Nibble)
* or use SubIonic Reader
8- Protect CD
* Use CloneCD
Read Subchannel Data from Audio Tracks ON
9- Illegal TOC
* Use CloneCD
or Use CDRWIN
set the option for ignore illegal TOC
10- Dummy Files
* Use CloneCD
Read Subchannel Data from Audio Tracks ON
اين ها توي يک برنامه تشخيص قفل بود که الان متاسفانه اسمش يادم نيست ... يه چيزي مثل clony xxl بود که من اين ها را از توش در اوردم ...
mehdi جون کاملا مشخصه چی نوشته دقت کن حتما متوجه میشی;)
h_radnoosh
از BlindWrite استفاده كن .
mehdi_7070
13-02-2006, 17:34
آقا ساسان عزیز !
همه چیز واضح هست ... اما یکی باید بفهمه ...
راحت عرض کنم که من انگلیسی ام خوب نیست ... یعنی چیز زیادی حالیم نمیشه و البته دلایلی هم داره که نمی تونم بازگو کنم و شخصی هست ... اگه ممکنه یکی ترجمه کنه یا خلاصه اش را بگو ...
mehdidll
14-02-2006, 02:45
سلام دوستان خصوصا دوست عزیزم آقا مهدی
چی شد مهدی جان من منتطر یه قفل هستم بزرام واسه سیدی ها یه سه چند تا برنامه اگه معرفی کنین ممنون میشم
به غیر از tz copy و امثال اون یه چیز جدید واسه اینکه قفل حجمی ایجاد کنه و اتوران بفهمه سیدی اورجینال هست یا نه
اگه نبود اتوران اجرا نشه
مهدی جان اگه میشه اون برنامه cdsecure یه توضیح بدین
ممنون
حق نگهدارتون
h_radnoosh
14-02-2006, 12:26
اقاي isaaac
blind قفل ميكنه و همه فايل هاي سيدي داراي حجم مجازي هستند
امتحان كردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.