PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Dash Ashki
05-05-2006, 17:32
سلام داش احسان
دستت درد نکنه
خیلی باحالی
اگه میشه لینک اموزش اولت رودوباره بزار
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Soda
05-05-2006, 19:59
آقا/خانم سودا بفرمایین مرسی گویا شما منو خیلی آدم حساب کردین!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
دوست عزيز لطفا از اين الفاظ استفاده نكنيد وجهه خوبي نداره
اينو فعلا نمي شه دانلود كرد ( پرشين گيگ قاطه 8:00 غروب )
بعدا دانلود ميكنم

mehdi_7070
05-05-2006, 20:45
با سلام ...

ehsan30 جان !
بابت مقاله به شما خسته نباشيد مي گم .
اما ازت تقاضا دارم كه آموزش هاي تكراري نذار ... باز هم تشكر مي كنم ، اما خوب من قبلا آموزشش را گذاشته بودم و از شما خواهش مي كنم كه چيزهاي جديد بذاريد .
در ضمن بايد بگم كه اگه شما مجددا دكمه CueSheet را فشار بدهيد و چند بار اين عمل را تكرار كنيد ، تعداد بيشتري Mode يا تراك را ايجاد كنيم كه فكر كنم تا 90 هم مشكلي نداره ...

Dash Ashki جان !
من دوباره نرم افزار را نصب كردم و مشكلي نداشت .
مراحل را به صورت خلاصه برات مي نويسم :
1) open كردن فايل cue
2) روي step1 كليك مي كني .
3) در پايين ـ سمت چپ ـ اون دو تا گزينه را انتخاب مي كني و تعداد Audio Track را 93 مي زني .
سمت روي step2 كليك كن .
4) بعد در قسمت پايين ـ سمت راست ـ مقدار حجم مجازي كه مي خواي به يك فايل نسبت بدي را مي نويسي و بعد اون فايل را انتخاب مي كني و روي step3 كليك كن .
5) از منوي View گزينه Ghost File Manager را انتخاب كن . در پنجره باز شده روي creat file كليك كن .
6) بعد روي step4 كليك كن .
7) بعد هم روي step5 كليك كن .
در ضمن شايد از نسخه دمو داري استفاده مي كني و يك سري مشكلات داره . بهتره ورژن 1.5.5 را بگيري كه نسخه فول هست .

با تشكر ـ مهدي :)

McLarenF1
05-05-2006, 21:16
سلام دوستان ،
يعني هيچ فردي نيست كه بتونه يك جوابي به من بده ؟؟؟
با اين سي دي هاي EvereX چيكار بايد كرد ؟
چجوري ميشه محتوياتش رو كامل ديد ؟؟؟
با ISO Buster نشون نميده ... تصويرش رو گذاشتم ...
خواهش ميكنم اگر كسي تجربه اي داره من رو راهنمايي كنه ...
ممنون

Soda
05-05-2006, 21:21
سلام
فكر كنم كرك شده باشه
شما امتحان كن نتيجه رو بگو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dash Ashki
05-05-2006, 21:59
سلام داش مهدی
دستت درد نکنه
همه مراحلی که گفتی رو انجام دادم و در step 4 برایghost کردن فایل این مشکل پیش آمد

و بعد از پایان کار این مشکلات

در ضمن ورژن 1.5.4 رو دارم

لطفا راهنمایی کن ..مرسی

و یه خواش دیگه دارم اینکه تو آموزش ehsan30 دو تا برنامه بود که داخل سایت نتونستم گیر بیارم
اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری ممنون میشم

cdrwin-v3.9d
winlock 2000

siadate
05-05-2006, 23:50
سلام siadate عزيز.
اون تصويري كه گذاشتم مربوط به سي دي EvereX هست ، آيا روشي براي دسترسي به اون پوشه SYS هست ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.
با تشكر.

سلام دوست عزيز:
منظورتان كدام تصوير مي باشد؟

siadate
05-05-2006, 23:59
نوشته شده توسط soda
سلام
تو تنظيمات IsoBuster و قسمت Iso99.... ميتوني تنظيم كني كه هر 2 حالت Intel & Motorolla رو نشون بده و بعد از يك بار بستن و اجراي دوباره IsoBuster ميتوني پوشه هاي مخفي رو در صورت وجود پيدا كني و ...

سلام سوداجان:
متاسفانه جواب نداد درضمن من خودم با UltraISO يك پوشه اي را مخفي كردم اما IsoBuste نتوانست نشان بدهد لطفا راهنمايي كنيد!
راستی د رموردNegGlp32.rar یه مقداری توضیح بدهید

siadate
06-05-2006, 00:29
نوشته شده توسط soda
راستي من فايل نگهبان زياد به دستم ميرسه براي كرك
( خدا عاقبت ما رو به خير كنه )
من نميدونم از چه سي دي هايي مي دن به من ولي غير از فايل بالايي و يه فايل كه قبلا كرك كرده بودم يه فايل ديگه هم هست كه اسمش اينه NegGlpSH.dll
نميدونم ماله چه سي دي اي هست اما اينم كرك كردم
ببينيد شايد به دردتون خورد

سوداجان اگر روش جايگزيني اين را هم بگيد(كجا بايد قراردهيم)ممنونتان ميشوم

راستی اصلا داخل سیدی وجود دارد اگر بله چطوری پیدایش کنم :cool:[/QUOTE]

302c
06-05-2006, 02:46
من یک cd دارم که قفلش CD-EXTRA است و توش یک پوشه با نام AUX (که غیر مجاز است) دارد . خیلی تلاش کردم که قفلش رو بشکونم ولی موفق نشدم یعنی اینکه Image گرفتم ولی هنگامی که می خواد اتورانش بالا می یاد قطع میشه
مشخصات قفل :
این cd سه قسمته یعنی قسمت اول محتویات cd (که توش پوشه AUX است) که دیده می شوند و دو قسمت دیگه تراک صوتی هستندکه دیده نمیشوند مگر با ISO buster .
من حتی اون پوشه AUX و اون دو تا تراک رو هم حذف کردم و Image اون هم جواب نداد.

لطفا اگه کسی میتونه این قفل رو بشکنه یه توضیحی بده با تشکر.

***در ضمن اگه کسی آدرسی برای دانلود نرم افزار cd-protector 3.0 داره لطفا لینک بده***

Soda
06-05-2006, 08:15
نوشته شده توسط soda
راستي من فايل نگهبان زياد به دستم ميرسه براي كرك
( خدا عاقبت ما رو به خير كنه )
من نميدونم از چه سي دي هايي مي دن به من ولي غير از فايل بالايي و يه فايل كه قبلا كرك كرده بودم يه فايل ديگه هم هست كه اسمش اينه NegGlpSH.dll
نميدونم ماله چه سي دي اي هست اما اينم كرك كردم
ببينيد شايد به دردتون خورد

سوداجان اگر روش جايگزيني اين را هم بگيد(كجا بايد قراردهيم)ممنونتان ميشوم

راستی اصلا داخل سیدی وجود دارد اگر بله چطوری پیدایش کنم :cool:[/QUOTE]
سلام
فايلهاي Dll اي كه من ميدهم براي نگهبان همگي به سادگي قابل پيدا شدن هستند ( معمولا در روت سي دي ) و اگر نتوانستيد پيدا كنيد يعني وجود ندارد . به همين سادگي
در مورد IsoBuster من تنظيمات ايزو باستر رو عكس گرفتم
ببين

siadate
06-05-2006, 09:37
نوشته شده توسط soda

فايلهاي Dll اي كه من ميدهم براي نگهبان همگي به سادگي قابل پيدا شدن هستند ( معمولا در روت سي دي ) و اگر نتوانستيد پيدا كنيد يعني وجود ندارد . به همين سادگي
در مورد IsoBuster من تنظيمات ايزو باستر رو عكس گرفتم

دوباره سلام سودا باز هم جواب نداد سودا جان اين يك سيدي آموزشي هست پس حتما يه جايي آموزشها رامخفي كرده در ضمن فايلهايDll را هم نتوانستم پيداكنم ولي بايد حتما وجود داشته باشد تا بتواند قفل را چك كند
ببين:

siadate
06-05-2006, 09:59
نوشته شده توسطpeyman khatar
سلام به همگي
اميدوارم حالتون خوب باشه
اين نسخه از قفل هاي نگهبان با كلون سي دي ورژن 2.5 مي شكند (امتحان كنيد)
البته بايد تمام تيك هاي مربوطه را زده باشيد
راستي ايميج گرفته شده در موقع بالا آمدن از روي درايو مجازي خطاي شماره ي99 را ميدهد ولي وقتي بر روي سي دي رايت شود درست كار ميكند

سلان دوست عزيز:
با اين ورژن وحتی چندین ورژن ديگر هم امتحان كردم اما جواب نداد اما بهر حال مرسي!

ehsan30
06-05-2006, 14:06
سلام
دوستان اين مقاله هاي من قابل هيچ كدوم از شما ها را نداره
اقا مهدي
شرمنده من نمي دونستم شما اين آموزش را گذاشتي
در ضمن من اين آموزش هام برنامه ريزي شده است و به
ترتيبه حالا اگه تكراري بود ببخشيد

IRANI118
06-05-2006, 14:47
سلام داش مهدی
دستت درد نکنه
همه مراحلی که گفتی رو انجام دادم و در step 4 برایghost کردن فایل این مشکل پیش آمد

و بعد از پایان کار این مشکلات

در ضمن ورژن 1.5.4 رو دارم

لطفا راهنمایی کن ..مرسی

و یه خواش دیگه دارم اینکه تو آموزش ehsan30 دو تا برنامه بود که داخل سایت نتونستم گیر بیارم
اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری ممنون میشم

cdrwin-v3.9d
winlock 2000

ارور كيو شيت مال فايل هاي اميجت از اولترا ايزو استفاده كن برا ساختن كيو شيت

mehdi_7070
06-05-2006, 14:49
با سلام ...

siadate جان !

متاسفانه جواب نداد درضمن من خودم با UltraISO يك پوشه اي را مخفي كردم اما IsoBuste نتوانست نشان بدهد لطفا راهنمايي كنيد!
راستی درموردNegGlp32.rar یه مقداری توضیح بدهید

IsoBuster بايد نشون بده . اون تنظيم كه سودا گفت را اعمال كني ، حتما نشونت ميده .
يه جايي از كار خودت مشكل داره .
اين فايل dll در قفل نگهبان ، وظيفه اصلي قفل را بر عهده داره . يعني همين فايل هست كه چك مي كنه قفل روي سي دي هست يا نه . حالا راحت ترين كار براي يك كركر اين هست كه اين فايل را كرك كنه ... مثل خيلي چيزهاي ديگه
در مورد اون سي دي آموزشي ، حتما فيلم ها وجود دارد ، اما امكان داره كه اساس كار مثل نرم افزاري مثل MoleBox باشه كه شما ديگه به فيلم ها دسترسي نداريد . براي استخراج اين جور چيزها ، هنوز من راه حلي نديدم .

و مورد بعدي اينكه ، پيمان جان گفته بود كه بايد از كلون 3.2.1.1 استفاده بشه و همه گزينه ها تيك بخوره . اين را هم امتحان كن و لينك دانلود اين نسخه را از من نخواه كه ندارم بهت بدهم .

302c جان !
اول اينكه به p30world خوش آمدي .
بعد اينكه شما بفرماييد با چه نرم افزاري ايميج گرفتيد . حتما با clone نسخه هاي 3 و 2 اين كار را انجام بده .
در ضمن من نرم افزار cd-protector 3.0 را دارم ، ولي فعلا نمي تونم برات بذارم ... انشاالله آقا احسان هم اين را و هم winlock را براي Dash Ashki آپلود كنه .

ehsan30 جان !
دوباره از شما تشكر مي كنم ...
دشمنت شرمنده آقا احسان !
ولي خوب بهتره كه يك سري آموزش هاي ساده و تكراري را حذف كني و كار را به جاهاي پيشرفته برسوني !

IRANI118
06-05-2006, 14:52
سلام دوستان ،
يعني هيچ فردي نيست كه بتونه يك جوابي به من بده ؟؟؟
با اين سي دي هاي EvereX چيكار بايد كرد ؟
چجوري ميشه محتوياتش رو كامل ديد ؟؟؟
با ISO Buster نشون نميده ... تصويرش رو گذاشتم ...
خواهش ميكنم اگر كسي تجربه اي داره من رو راهنمايي كنه ...
ممنون

محتوياتش داخل فايل EXEهست فكر نميكنم بشه ديد

Dash Ashki
سلام داش احسان
آقا تو آموزشت دو تا برنامه بود یه لطف میکنی لینکی از برنامه ها بذاری
و همچنین آموزش اولت رو
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_7070
راستي يك چيزي يادم رفت ...
Dash Ashki ! بهتره از نسخه 1.5.5 استفاده كني ، چون فول هست :
يا به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كن و اگه خواستي نسخه هاي جديد ( بتا ) را بگير ...

IRANI118
06-05-2006, 14:55
من یک cd دارم که قفلش CD-EXTRA است و توش یک پوشه با نام AUX (که غیر مجاز است) دارد . خیلی تلاش کردم که قفلش رو بشکونم ولی موفق نشدم یعنی اینکه Image گرفتم ولی هنگامی که می خواد اتورانش بالا می یاد قطع میشه
مشخصات قفل :
این cd سه قسمته یعنی قسمت اول محتویات cd (که توش پوشه AUX است) که دیده می شوند و دو قسمت دیگه تراک صوتی هستندکه دیده نمیشوند مگر با ISO buster .
من حتی اون پوشه AUX و اون دو تا تراک رو هم حذف کردم و Image اون هم جواب نداد.

لطفا اگه کسی میتونه این قفل رو بشکنه یه توضیحی بده با تشکر.

راستش منم يه سي دي اين طوري دارم ايميجش خوب كار ميكنه رو سي دي كه مياد اتورانش تو نيمه قطع ميشه

اسم سي دي المائده است

mehdi_7070
06-05-2006, 15:06
متاسفانه بايد خدمتتون عرض كنم كه ديگه امتحانات فرارسيده و من هم بايد دور اينترنت و كامپيوتر را خط بكشم . اون هم پر رنگ .
به همين دليل تا تاريخ 25 خرداد ديگه نمي تونم بهتون سر بزنم . اميدوارم soda به سوالهاتون جواب بده .
دلم براتون تنگ ميشه ، اما چاره اي نيست ...
من بيشتر وقتم را صرف اين تاپيك كردم ، اما به هر حال ديگه نمي تونم ببينمتون .
اگه كاري باهام داشتيد بهم pm بدهيد . با عنايت خاص ميثم عزيز ، ظرفيت box مربوط به pm هام افزايش پيدا كرد و الان ديگه مشكلي نيست .
توي اين مدت هم با همكاري ميثم عزيز ( كه واقعا بايد ازشون تشكر كنم ) دسترسي من به انجمن قطع ميشه و من نمي تونم ديگه login كنم . ( در اين مورد بيشتر نميشه توضيح داد )
خلاصه اينكه ، غزل ـ موقت ـ خداحافظي را خوندم . خوبي ، بدي ديديد حلال كنيد .
اگه كسي تونست به (( كاپتان هادي )) از طرف من بهش pm بده كه هنوز منتظرم كه ببينم پروژه اش را چي كار مي كنه !

تابستان بر مي گردم ـ مهدي :)

برام دعا كنيد :)

Dash Ashki
06-05-2006, 15:23
سلام IRANI118
برای ایمیج از winiso استفاده کردم باشه از اولترا ايزو استفاده میکنم
میتونی یه لینک از اولترا ايزو بزاری
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داش مهدی ممنون از لطف شما

ان شاالله موفق باشید :happy:

h_radnoosh
06-05-2006, 16:52
1- ايميج كه درست ميشه پسوند BIN داره ... اسم فايل ايميج بايد توي فايل CUE نوشته بشه به همين دليل
بين رو به خورد برنامه ميدي كه بفهمه كه اون سي دي توي درايو رو با چه فايل ايميجي ست كنه . چيز ديگه اي نداره
وقتي سي دي درايوت خالي باشه نميتونه TOC اش رو بخونه به همين دليل اون خطا رو نشون ميده .
2- بله ميشه ... اگر جوليت داره حتما بايد ايزو داشته باشه اما اگر ايزو داشته باشه ممكنه كه جوليت نداشته باشه
3- نميدونم ... قرار شده كه كارم كم شد در مورد اين قصه تحقيق كنم.

سلام persiankitty جان
من میام وقتی استارت را میزنم اون فایل که بین پسوندشه رو هارد ذخیره میشه سپس سی دی هنوز تو سی دی رایتره که فست کیو را میزنم یعنی درش نیاوردم اونارور را میده عزیز اون جایی که می گی به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ یعنی با برنامه باز کنم ؟ یعنی ایمیج را بکشم رو برنامه(درگ و دراپ)!!!!!!!!آخه نه open داره نه mount ونه هیچی یعنی چه به خوردش بدم؟
تو رو خدا ببخشید این قدر این سوال را پرسیدم . میخام یاد بگیرم چون مهمه برام .
اگر بازم لطف می کنی و توضیح میدی فرض کن فایل بینم ساخته شده از از اونجا به بعدشو بگو اون خورد دادنو.

IRANI118
06-05-2006, 20:14
سلام
آقا من يه سي دي دارم اميجش رو هارد كار ميكنه ولي رو سي دي ميزني تو نصغه اتورن قطع ميشه كمك كنيد اسم سيدي المائده است

باتشكر

mehdi_7070
06-05-2006, 21:46
دلم نيومد جواب ندهم :

Dash Ashki جان !

h_radnoosh جان !
اين cue در حقيقت يك فايل راهنما هست . احتمالا منظورشون اين هست كه فايل cue را رايت كنيد نه bin .

IRANI118 جان !
كركش را soda گذاشته ... اما بهتره ازش استفاده نكني ، شرعا ايراد داره !

اين هم آخرين پست من ! اميدوارم موفق باشيد و يكي جواب سوالاتون را بده كه از من بيشتر سرش ميشه ( soda و Isaaaac و persiankitty و ... )

با آرزوي موفقيت ـ مهدي :)

Dash Ashki
06-05-2006, 22:23
ممنون داش مهدی
دمت گرم . خیلی باهالی(اذمون کاری بیه در مبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

IRANI118
06-05-2006, 22:25
دلم نيومد جواب ندهم :
IRANI118 جان !
كركش را soda گذاشته ... اما بهتره ازش استفاده نكني ، شرعا ايراد داره !

با آرزوي موفقيت ـ مهدي :)

آخه من دنبال استفاده از كپي اون نيستم چون از اون آيه ميترسم فقط ميخوام طريقه رايتشو بدونم و الا كركشو دارم

siadate
06-05-2006, 22:53
نوشته شده توسط mehdi_7070
IsoBuster بايد نشون بده . اون تنظيم كه سودا گفت را اعمال كني ، حتما نشونت ميده .
يه جايي از كار خودت مشكل داره .
اين فايل dll در قفل نگهبان ، وظيفه اصلي قفل را بر عهده داره . يعني همين فايل هست كه چك مي كنه قفل روي سي دي هست يا نه . حالا راحت ترين كار براي يك كركر اين هست كه اين فايل را كرك كنه ... مثل خيلي چيزهاي ديگه
در مورد اون سي دي آموزشي ، حتما فيلم ها وجود دارد ، اما امكان داره كه اساس كار مثل نرم افزاري مثل MoleBox باشه كه شما ديگه به فيلم ها دسترسي نداريد . براي استخراج اين جور چيزها ، هنوز من راه حلي نديدم .

@@@@@@@@@@@@
سلام مهدي جان
نه آقا من هركاري انجام مي دهم فايلهاي مخفي را نشان نميدهد
راستي در مورد MoleBoxبيشتر مي تواني توضيح بدهي
مرسي!

Soda
06-05-2006, 23:22
اگه فايلهاي مخفي رو نشون نمي ده پس احتمالا فايل مخفي وجود نداره
در ضمن منظور از MoleBox يا نرم افزارهاي مشابه مثل Thinstall اينه كه اين نرم افزارهاي ميان فايلهاي مربوط به يه برنامه رو ( كه اكثرا شامل DLL ها ميشه ) رو به خود فايل اجرايي ميچسبانند و از روي رم اونا رو باز كرده و اجرا ميكنند ( لود ميكنند ) ......

Soda
06-05-2006, 23:27
دوباره سلام سودا باز هم جواب نداد سودا جان اين يك سيدي آموزشي هست پس حتما يه جايي آموزشها رامخفي كرده در ضمن فايلهايDll را هم نتوانستم پيداكنم ولي بايد حتما وجود داشته باشد تا بتواند قفل را چك كند
ببين:

سلام
بهتره كه اين مشكل همينجا توقف بخوره و چيزي در موردش گفته نشه عزيز من
براي بررسي بيشتر همون سي دي به دست من برسه بهتره وگرنه به سختي بشه راهنمايي كرد .....

مهدي جان ما كه هر چه ديديم خوبي بود
موفق باشي در تمام مراحل زندگي و بخصوص كنكوري كه در پيش داري

persiankitty
07-05-2006, 00:09
سلام persiankitty جان
من میام وقتی استارت را میزنم اون فایل که بین پسوندشه رو هارد ذخیره میشه سپس سی دی هنوز تو سی دی رایتره که فست کیو را میزنم یعنی درش نیاوردم اونارور را میده

احتمال داره اونجا هنوز يك Handle باز مونده باشه , پيشنهاد ميكنم كار ايميج گرفتنت كه تموم شد يك بار از برنامه بياي بيرون و دوباره اجراش كني بعد سعي كني كه CUE بسازي.

اون جایی که می گی به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ یعنی با برنامه باز کنم ؟ یعنی ایمیج را بکشم رو برنامه(درگ و دراپ)!!!!!!!!آخه نه open داره نه mount ونه هیچی یعنی چه به خوردش بدم؟

اگر برنامه بتونه TOC سي دي رو بخونه يك پنجره باز ميكنه و خودش ازت ميپرسه كه فايل بينت كجاست... اگر هم Error داشته باشه كه شما هيچ وقت اون پنجره ( يك OpenDialoug معموليه ) رو نمي بيني. يك عكس ازش گرفتم كه ببيني .

اگر بازم لطف می کنی و توضیح میدی فرض کن فایل بینم ساخته شده از از اونجا به بعدشو بگو اون خورد دادنو.
فايل CUE كنار فايل Image درست ميشه . شما اول بايد از اين Error بگذري ... اگر با اون سي دي كه داري نميشه ولي با سي دي هاي ديگه ميشه معنيش اينه كه برنامه نميتونه از اون سي دي خاص چيزي بفهمه. ميتوني با يك سي دي نرمال تست كني ... وقتي گرفتي كه چي به چيه با سي دي خودت كار كني.

persiankitty
07-05-2006, 00:12
چرا ما نمي توانيم در پست خود يك فايل پيوست كنيم ؟
ميميريم كه!

302c
07-05-2006, 01:34
من سوالي كردم ولي كسي جواب نداد
اگه كسي مي تونه كمك كنه در مورد قفل cd extra یه جواب به ما بده.
باتشکر

302c
07-05-2006, 01:37
اگر از بین دوستان کسی در مورد این قفل (cd extra) چیزی می دونه ما رو کمک کنه.
با تشکر

Renjer Babi
07-05-2006, 06:27
ممنون خیلی بدرد بخور بود

Soda
07-05-2006, 07:25
302c عزيز
نيازي به تكرار چند باره سوال نيست !
كسي بلد باشه ( ما كه اصلا اين سي دي رو نداشتيم ) كمك ميكنه . پس لطفا پست تكراري كه خلاف قوانين هست ندهيد . ممنون

h_radnoosh
07-05-2006, 14:39
احتمال داره اونجا هنوز يك Handle باز مونده باشه , پيشنهاد ميكنم كار ايميج گرفتنت كه تموم شد يك بار از برنامه بياي بيرون و دوباره اجراش كني بعد سعي كني كه CUE بسازي.

اگر برنامه بتونه TOC سي دي رو بخونه يك پنجره باز ميكنه و خودش ازت ميپرسه كه فايل بينت كجاست... اگر هم Error داشته باشه كه شما هيچ وقت اون پنجره ( يك OpenDialoug معموليه ) رو نمي بيني. يك عكس ازش گرفتم كه ببيني .

فايل CUE كنار فايل Image درست ميشه . شما اول بايد از اين Error بگذري ... اگر با اون سي دي كه داري نميشه ولي با سي دي هاي ديگه ميشه معنيش اينه كه برنامه نميتونه از اون سي دي خاص چيزي بفهمه. ميتوني با يك سي دي نرمال تست كني ... وقتي گرفتي كه چي به چيه با سي دي خودت كار كني.

سلام من تمام كارايي كه گفته بودي انجام دادم حالا تنها موردي كه مونده اينه كه خود برنامه پري گپم مشكل داشته باشه اگه ميشه يكي از دوستان اونو آپلود كنه كه من دوباره بگيرم من اوني كه مهدي آپلود كرده بود را دارم كه كار نميكنه اگه ميشه يكي آپلود كنيد كه خودتون باهاش كار مي كنيد.ممنون.ضمنا ماله من يه فايل اگزه است و نصبي نيست.

يه سوال ديگه اينكه تو ايزو بوستر كنار بعضي فايلايي كه حجم مجازي دارند يه دايره قرمز هست كه توش يه ضربدر قرمز است وقتي ميخاي اونارو extract كني ارور ميده و ميگه بد سكتور داره بايد چي كارش كرد؟

يه سوال ديگه اينكه آيا بلايند رايت با بلايند سويت فرق داره؟

يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟

Soda
07-05-2006, 14:45
چرا فايلهايي كه حجم مجازي دارند رو ميخواي Extarct كني ؟ !

h_radnoosh
07-05-2006, 15:49
چرا فايلهايي كه حجم مجازي دارند رو ميخواي Extarct كني ؟ !

چون سي ديش رايت نميشه و باپري گپم مشكل دارم و نمي تونم از سي دي ايميج بگيرم

persiankitty
07-05-2006, 17:24
سلام من تمام كارايي كه گفته بودي انجام دادم حالا تنها موردي كه مونده اينه كه خود برنامه پري گپم مشكل داشته باشه اگه ميشه يكي از دوستان اونو آپلود كنه كه من دوباره بگيرم من اوني كه مهدي آپلود كرده بود را دارم كه كار نميكنه اگه ميشه يكي آپلود كنيد كه خودتون باهاش كار مي كنيد.ممنون.ضمنا ماله من يه فايل اگزه است و نصبي نيست.
يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟

فقط يك فايل EXE بايد باشه و نصبي نيست. ما خودمون هم با همون كار ميكنيم. شما انتظار داري كه يك Tools معمولي هيچ اشكالي نداشته باشه كه نميشه , بگذار به حساب اينكه برنامه ايراد داره يا شايد با درايو شما مشكل داره يا شايد اصلا نمي فهمه كه اون سي دي شما چه جوري رايت شده. در مورد ايزو بوستر و بلايند اطلاع ندارم شايد ساير دوستان بتونند كمك كنند. در مورد اون پيغام خطا هم معنيش اينه كه وقتي ايميج گرفتي اطلاعات بد خونده شده و فايل Exe رو خراب كرده.

REGISTERED USER
07-05-2006, 18:33
دوستان منو ببخشيد همينطور سرزده وارد بحث مي شم اما تعداد صفحات خيلي زياده و من سوالم رو اينجا مي پرسم يه با مرامي جوابم رو بده :

نرم افزار قوي اي براي شناسايي قفل سيدي كه بگه از كدوم نوعه مي خواستم !

مرسي با تشكر منتظرم !

nemesis
07-05-2006, 22:39
من با tz copy حجم يك فايل رو زياد كردم ولي راحت با كلون image گرفته ميشه

Soda
07-05-2006, 22:57
چون سي ديش رايت نميشه و باپري گپم مشكل دارم و نمي تونم از سي دي ايميج بگيرم

چرا يه فايل با همون اسم نمي سازي و حجمش رو با روشي كه ايساك گفت شبيه سازي نميكني ؟
يه pdf در مورد increase file on cd نوشته بود يادمه
خوب اگه بگردي پيدا ميكني

302c
08-05-2006, 01:19
كسي به ما نتونست يه كمك كوچيك كنه :sad:

302c
08-05-2006, 01:55
register user بهترين برنامه براي تشخيض قفل Clony XXl مي باشد.

h_radnoosh
08-05-2006, 13:45
چرا يه فايل با همون اسم نمي سازي و حجمش رو با روشي كه ايساك گفت شبيه سازي نميكني ؟
يه pdf در مورد increase file on cd نوشته بود يادمه
خوب اگه بگردي پيدا ميكني
salam man hame in 180 safhe ra khoondam va maghalatesham daram oon rahe bara man sakhte ye barname mikhastam ke in karo bokone mese iso uster ke age oon zarbdare nabashe be rahati in karo mikone mikham bedoonam shoma ham hamin kararo mikonid ya na

bebakhshid ke finglish taip kardam emkan taipe farsi nabood

7918+khoram
09-05-2006, 16:28
chegone mitavan layehai mokhtalef cd gofl dar ke ghabele didan nist moshahede kard

Soda
09-05-2006, 22:26
chegone mitavan layehai mokhtalef cd gofl dar ke ghabele didan nist moshahede kard
سلام
فارسي تايپ كنيد لطفا
واضحتر بفرما منظورت از لايه ها چيه ؟ !

h_radnoosh
10-05-2006, 12:51
اقا سلام
از دوستان خواهش مي كنم يه بار ديگه اين pre gap را آپلود كنيد تا ما هم از آن استفاده كنيم.
ممنون اگه ميشه لينك نديد خودتون با اوني كه كار ميكنيد را آپلود كنيد

Soda
10-05-2006, 13:48
سلام
براتون ضميمه كردم

ardeshir.a.m
13-05-2006, 09:07
دوستان عزیز با سلام
یک سی دی دارم که قفل دارد و قفل آن هم از نوع cd-cops V1.67 میباشد.
کسی میتواند راهنماییم نماید که چطور میتوانم آن را کپی نماییم؟ ضمنا" از کلون سی دی و الکل و نرو و ...
استفاده کردم اما نشد که نشد.
ممنون

IRANI118
13-05-2006, 13:45
دوستان عزیز با سلام
یک سی دی دارم که قفل دارد و قفل آن هم از نوع cd-cops V1.67 میباشد.
کسی میتواند راهنماییم نماید که چطور میتوانم آن را کپی نماییم؟ ضمنا" از کلون سی دی و الکل و نرو و ...
استفاده کردم اما نشد که نشد.
ممنون

سلام
با اين برنامه كه گذاشتم كپيش كن

h_radnoosh
13-05-2006, 16:27
سلام ممنون از اين پري گپ مي رم خونه امتحان مي كنم
اين عكسارو ببينيد و اگه ميتونيد بگيد اين قفل چه جوري بايد رايت شه ممنون
گاردينه اما نميشه رو هارد كپي كرد و با نرو رايت كرد به خاطر اون ضربدر قرمزا.

badboys_87
13-05-2006, 23:43
برای قفل گذاری بروی سیدی آیدیو از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

Isaaaac
14-05-2006, 01:32
با این نرم افزار
Ccd-lock

mehdi_vsgh
14-05-2006, 11:29
كسي ميتونه براي ديكشنري تكتاز 2006 كرك بسازه لينك فايلها مورد نياز را براتون قرار ميدم

navid_gh
14-05-2006, 16:05
سلام آقا من نرم افزاری برای شکست قفل این قفل می خوام اینم عکسش من اینو از نمایشگاه کتاب گرفتم یه آموزشه
خیلی ضروری است ممنون می شم اگه سریع جوابمو بدید :ohno:
فکر کنم اسمش Visa Lock هست می خوام اینو تو یه سی دی دیگه رایت کنم و یا ازش یه کپی تو کامپیوترم بگیرم
یه چیزه دیگه اینکه این همش کل سی دی رو می گه 651 مگ رفته ولی وقتی کل فایلا رو می گیرم 30 مگ بیشتر نیست و اینم شکل داخل سی دی

h_radnoosh
14-05-2006, 17:50
سلام ممنون از اين پري گپ مي رم خونه امتحان مي كنم
اين عكسارو ببينيد و اگه ميتونيد بگيد اين قفل چه جوري بايد رايت شه ممنون
گاردينه اما نميشه رو هارد كپي كرد و با نرو رايت كرد به خاطر اون ضربدر قرمزا.

سلام
اول اينكه بازم پري گپ كار نمي كنه مي گه."reading toc entired faild " نمي دونم اين ديگه چه مدلشه؟ من رو كامپيوترم يه كومبو فراسو دارم يه دي وي دي رايتر پايونير و يه سي دي رايتر تي اك 40 اصل تو هر سه ارور ميده تو ويندوز اكس پي هم امتحان مي كنما تو دستگاه سايت هم بردم اما اجرا نميششه مي خوام بدونم اونايي كه اجراس مي كنن دستگاهشون چيه؟.
دوم اينكه اين عكسارو لطفا ببينيد و راهنمايي كنيد چه جوري قفلش ميشكنه؟

Soda
14-05-2006, 18:52
كسي ميتونه براي ديكشنري تكتاز 2006 كرك بسازه لينك فايلها مورد نياز را براتون قرار ميدم
اين كركش خيلي سادست
فقط موندم وقت كنم براش كيجن بسازم ....

persiankitty
14-05-2006, 20:49
سلام
اول اينكه بازم پري گپ كار نمي كنه مي گه."reading toc entired faild " نمي دونم اين ديگه چه مدلشه؟

حق با شماست . من توي سورس كه نگاه كردم اين غلط املاييه بود !
Reading TOC Entires Failed
احتمالا منظور
Reading TOC Entries Failed
بوده!

عرض كردم كه بگذاريد به حساب اشكال برنامه.

navid_gh
14-05-2006, 22:38
سلام آقا من نرم افزاری برای شکست قفل این قفل می خوام اینم عکسش من اینو از نمایشگاه کتاب گرفتم یه آموزشه
فکر کنم اسمش Visa Lock هست می خوام اینو تو یه سی دی دیگه رایت کنم و یا ازش یه کپی تو کامپیوترم بگیرم
یه چیزه دیگه اینکه این همش کل سی دی رو می گه 651 مگ رفته ولی وقتی کل فایلا رو می گیرم 30 مگ بیشتر نیست و اینم شکل داخل سی دی
بابا چرا کسی جواب منو نمی ده ؟

nikndm
15-05-2006, 00:02
سلام. شرکت مهرارقام 3 تا سی دی از دیوان شعرا( درج 2، درج 3 ، و یکی دیگه که یادم نیست ) را منتشر کرده با قفلی که ظاهرا نمیشه شکست. کارهایی که من کردم: با کلون سی دی و بلایند رایت ایمیج میده ولی وقتی که از سی دی ک÷ی استفاده می کنیم اعلام می کنه که سی دی اصل نیست. حتی در درایو مجازی کلون سی دی هم وقت نصب مشکلی نیست ولی وقت اجرا با نمیشه با همان پیغامی که گفتم. با وین رر و وین زیپ هم زیپ کردم و بازشون کردم انگار نه انگار. فکر می کنید کسی این قفل را شکسته؟

navid_gh
15-05-2006, 14:08
بابا تروخدا یکی جوابمو بده
آقا یه سوال ئیگم دارم
من تقریبا همین مشکل آقا nikndm رو دارم منم با Nero 7 ایمج می گیرم و مشکلی نیست ولی وقتی می خوام اجراش کنم می گه این اصل نیست و پیگرد قانونی داره !!!!!!!!!!!!! اسم شرکتشم شرکت راهبردهای نوین دانش هست که سی دی آموزش زبان به نام Ice Age هست اگه کسی شکسته لطف کنه بگه همین اینو هم اون قفل بالایی

mehdi_vsgh
15-05-2006, 17:45
دستت درد نكنه سودا جان اگه زودتر برام آمادش كني خيلي ممنون ميشم!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_radnoosh
15-05-2006, 17:59
حق با شماست . من توي سورس كه نگاه كردم اين غلط املاييه بود !
Reading TOC Entires Failed
احتمالا منظور
Reading TOC Entries Failed
بوده!

عرض كردم كه بگذاريد به حساب اشكال برنامه.

سلام اين يعني چي؟
يعني من نمي تونم از پري گپ استفاده كنم؟اقا پيمان شما كه نويسنده اي به دادم برس.

ضمنا اقاي ايساك فكر كنم شما بدوني اون قفلايي كه تو پست قبل گذاشتم چه جوري مي شكنه. اگه ميشه راهنمايي كنيد.

luckylock
15-05-2006, 20:35
سلام nikndm ميتوني كرك درج 2 را از اينجا بگيري
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××××
آقاي navid_gh با isobuster ببين پوشه مخفي داره و با scandisc نرو چك كن بد سكتور داره يا نه در ضمن فايل هاي حجمي و ترك هاي صوتي يادت نره
با تشكر از تمامي دوستان.
جناب زيتانيكس كجاييد؟

navid_gh
15-05-2006, 23:27
بازم سلام آقا من منظورتونو از این که با نرو اسکن کنم نفهمیدم ولی من با کلون ازش یه لاگ گرفتم که فکر کنم می گه بد سکتور داره خودتون نگاه کنید

ممنون می شم اگه سریعتر جوابمو بدید چون خیلی عجله دارم سوال اولم رو نمی دونید ؟ :happy:

navid_gh
16-05-2006, 00:01
آقا کسی لینک دانلود کلون 3 یا 2 رو داره ممنون میشم اگه بزاره

nikndm
16-05-2006, 00:11
luckyluck نميدونم رپيد شير چه مرگشه مدتي هست كه نميذاره چيزي داون لود كنم مدام ميگه آي پي تو اينه( كه اون نيست) و چند بار اين فايلو گرفتي(كه نگرفتم) جور ديگه اي مي توني لينكشو بديد. ممنون ميشم

luckylock
16-05-2006, 06:23
آقاي navid_gh جواب سوال اولت:بايد با isobuster چكش كني و نتيجه را اينجا بگي
به نظر مياد از سكتور 40 تا 452 را اصلا نخونده
لينك داونلود كلون هاي قديمي: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
جناب nikndm شما يك فايل را نيمه كاره داونلود كردي و رپيد فكر مي كنه هنوز داري داونلود مي كني از يك كارت اينترنتي از يك شركت ديگه استفاده كن يا از hide ip platinium
اگر باز هم نشد بگو تا به تو ايميلش كنم

ardeshir.a.m
16-05-2006, 06:52
سلام
با اين برنامه كه گذاشتم كپيش كن

دوست عزیز ، دستت درد نکنه ، اما من نتونستم اونو از رپیدشیر دانلود کنم ، ممکنه اونو برام ایمیل کنی؟
بینهایت از لطفت سپاسگزارم.
ardeshir.azizi@gmail.com

nikndm
16-05-2006, 08:14
دوست ارجمند جناب LuckyLuck ممنونم از طريق تعويض كارت اتصال دريافت كردم. برقرار و پاينده باشيد. راستي فكر مي كنيد با كلون قديمي بشه گنج سخن و درج رو شكست؟ باز هم ممنون

navid_gh
16-05-2006, 12:43
ممنون از بابت لینک
در مورد اون برنامم ورژن 1.9 رو من دارم می گیرم خوبه؟

navid_gh
16-05-2006, 14:35
بابا کار با این برنامه isobuster چطوریه؟
مردم نتونستم بفهمم

IRANI118
16-05-2006, 15:14
دوست عزیز ، دستت درد نکنه ، اما من نتونستم اونو از رپیدشیر دانلود کنم ، ممکنه اونو برام ایمیل کنی؟
بینهایت از لطفت سپاسگزارم.
ardeshir.azizi@gmail.com

راستش من ايميل ميميل بلد نيستم ولي لينك رو نگا كردم مشكلي نداشت پايين اون قسمت freeرو ميزني ميره صفحه ديگه اونجا خودش كد ميده اونم وارد ميكني بعد دگمه رو به روي كد رو ميزني

با تشكر

IRANI118
16-05-2006, 15:16
دوست ارجمند جناب LuckyLuck ممنونم از طريق تعويض كارت اتصال دريافت كردم. برقرار و پاينده باشيد. راستي فكر مي كنيد با كلون قديمي بشه گنج سخن و درج رو شكست؟ باز هم ممنون

گنج رو نديدم ولي درج نميشه راستي يه زحمتي بكش و فايلاي اصليه درج رو برام آپلود كن

ممنون

navid_gh
16-05-2006, 16:57
آقا فعلا این قفل برام مهم تره تروخدا کمک اینم پیغام خطاش

:sad: :sad: :sad: :sad:

اینم فایلایه داخلش

خدایا چرا کسی نیست به من کمک کنه :sad:

Isaaaac
16-05-2006, 18:28
navid_gh
چندتا صفحه ( ؟ ) برگردی عقب یه پروفایل برای Blind 5 پیدا می کنی ( ASPI )

luckylock
16-05-2006, 19:20
خواهش ميكنم .خيلي از لينك ها رو من مديون بقيه دوستان هستم
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
جناب navid_gh اول از همه isobuster رو رجيسترش كن.بعد option رو طبق تاپيك soda جان در صفحه 177 تنظيم كن.لينكش:
حالا درايوي رو كه سي دي درونش هست رو از قسمت بالا سمت چپ انتخاب كن و پس از مشاهده محتوياتش ,به دنبال پوشه هايي با علامت "+" كه قرمز رنگ هستند بگرد.بعد از آن به دنبال فايلهايي با حجم غير عادي بگردمثلا 300 مگ تا 2 گيگ .اگر پوشه اي يا فايلي با نام CDG(سي دي گاردين) يا NEG (نگهبان) ديدي حتما بگو.اين قسمت ها را بايد در هردو بخش iso(با رنگ قرمز)وjoliet(با رنگ آبي)بررسي كني و نتيجه را تو تاپيك بنو يسي.البته توضيحات بيشتر در كل اين تاپيك داده شده(183 صفحه)
اگر پروفايل بلايند جواب داد به ما هم بگو تا مشتريش بشيم
جنابnikndm باورت ميشه من تا حالا حتي يك بار هم از clone هاي قديمي و alcohol و blind استفاده نكردم. در ضمن من luckylock هستم نه luckyluck
با تشكر از همه

nikndm
16-05-2006, 23:22
luckylock یا luckyluck هر نامی که داشته باشید ارادتمند خودتان هستم اشتباه تایپی بود عذرخواهم.

Irani118 عزیز هر سه لوح گنج و درج 2 و درج 3 را دارم ولی امکان آپ لود ندارم وگرنه خالصانه تقدیم می کردم

nikndm
16-05-2006, 23:33
سلام دوباره . از دوستان عزيز كسي اطلاعي از شيوه كار قفل سخت افزاري shegerd داره و اينكه اصولا راه ساده اي براي باز كردن قفل هاي Dungle هست يا نه. آدرس سمرقند را هم كه بدين چون پيرو اطلب العلم هستم تا اونجا هم ميرم. Smile

luckylock
17-05-2006, 08:41
جناب nikndm چرا تا سمرقند؟؟؟كافيه كه تو سايت خودمون( p30world ) يا تو سايت هاي ديگه مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني تا بتوني كركش رو پيدا كني.البته براي استفاده از بعضي سايت ها بايد حتما در آن ها عضو بشي.

IRANI118
17-05-2006, 09:22
luckylock یا luckyluck هر نامی که داشته باشید ارادتمند خودتان هستم اشتباه تایپی بود عذرخواهم.

Irani118 عزیز هر سه لوح گنج و درج 2 و درج 3 را دارم ولی امکان آپ لود ندارم وگرنه خالصانه تقدیم می کردم
البته من قفط اون فيل exeو dllوwxوqzرو به شرط اينكه برات مشكل نداشته باشه
به هر حال ممنون كه گفتي

navid_gh
17-05-2006, 12:07
راستی اینم دو عکس که از Isobuster ماله این سی دیه گرفتم
اولیش ماله آبیشه و دومیش ماله قرمزشه

و دومی :

Soda
17-05-2006, 16:38
CrackMaster ها كپي نميشن
يا حداقل من بلد نيستم

luckylock
17-05-2006, 17:39
من تا حالا اينجوريش رو نديده بودم.وقتي soda جان ميگه كپي نميشن واي به حال ما.
به نظر مياد كه فايل اجرايي session1 را چك مي كنه .اگر Magic iso داري باهاش يه ايميج از نوع bin/cue بگير.
يا با virtual cd 7.1 يه ايميج از نوع 1:1 بگير.اين جور برنامه ها كمتر استفاده مي شوند.ولي امتحانش ضرري نداره .
يه سرچي تو سايت هاي كرك فارسي بكن شايد باشه.
در ضمن يه نگاهي هم به بخش iso مربوط به crackmaster بنداز.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
يه سوال هم از soda جان داشتم.توابع بررسي كننده قفل نگهبان كه در فايلهاي dll هستند چه كاري انجام مي دهند؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××

Soda
17-05-2006, 19:59
سلام
عزيز من كه گفتم دليل نميشه
شايد من كامل بلد نيستم
سي دي دست isaaaac بره و اون اگه نتونه يعني ديگه واقعا نمي شه
توابع نگهبان رو هم بايد از خود نگهباني ها بپرسيد !

navid_gh
17-05-2006, 20:09
آقا کسی از این قفل سر در میاره
فکر کنم حجم مجازی داره

luckylock
18-05-2006, 08:39
سلام
اين حجم واقعآ زياده.من تا 3.98 گيگا بايتش رو واسه فايلها درست كردم.
جناب navid_gh درisobuster روي اين ترك راست كليك كن و sector view را انتخاب كن. گزينه RAW رو تیک بزن وبعد اونو به صورت يك فايل متني با استفاده از گزينه save در بالاي پنجره ذخيره كن.همين كار رو با سكتور قبلي(14) و سكتور بعدي(16) انجام بده و zip شده ي هر سه فايل را توي رپيد يا يه جاي ديگه آپلود كن تا يه نگاهي بهش بندازيم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××
soda جان مگه با كرك كردن dll هاي قفل نگهبان به توابع اون دسترسي پيدا نمي كنيد.(همانهايي كه در صورت درست بودن قفل, 1 را برمي گردونند)

Soda
18-05-2006, 12:14
سلام
آره كرك ميكنيم
اما براي پي بردن به كاري كه اون توابع در Dll انجام ميدن بايد كلي وقت بزاريم و الگوريتم اونو در بياريم
حالا نه وقت ما اجازه ميده نه سواد كم ما

navid_gh
18-05-2006, 13:38
بفرما اینم لینک دانلود هم برای یادگیری شما که چطوری این حجمو داده :ohno: :laughing:
هم برای کمک به من :biggrin: :happy:
دانلود زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون می شم اگه زود جوابمو بدید :cool:

luckylock
18-05-2006, 23:01
سلام
navid_gh جان داونلودش كردم .امشب يه نگاهي بهش مي ندازم.
soda جان حق با شماست .اگه يه روزي كرك كردن رو ياد گرفتم (كه خيلي مشتاقشم) حتمآ پيگير اين قضيه خواهم بود

nikndm
18-05-2006, 23:18
البته من قفط اون فيل exeو dllوwxوqzرو به شرط اينكه برات مشكل نداشته باشه
به هر حال ممنون كه گفتي اگر میل بدی سعی می کنم اطاعت امر کنم

IRANI118
19-05-2006, 09:36
CrackMaster ها كپي نميشن
يا حداقل من بلد نيستم
كپي ميشه فقط ايميجش كار ميكنه يا اينكه ما وارد نيستم ولي خيلي ور رفتم باش نمونش المائده است البته تو سي دي رام كار كرد ولي تو رايتر نه

IRANI118
19-05-2006, 09:39
ميبخشيدميشه يه آنپكر برا اين قفل بنويسيد مثل cd cops emuolatorكه آپلوشون كردم البته اين ورژن سي دي كاپس امولاتور برا اين ورژن قفل كار نميده

لينك cd cops emuolator

لينك فايلهاي برنامه

IRANI118
19-05-2006, 09:43
اگر میل بدی سعی می کنم اطاعت امر کنم

اين ميل

irani118@yahoo.com

luckylock
19-05-2006, 12:57
سلام
navid_gh جان اين فايلها كاملآ عادي بودند.فقط بلاك 16 كه معمولآ اسم نرم افزار توليد كننده آن ايميج را داره خالي بود.
به نظر من قفل گذار يه تراكي را تعريف كرده كه شروعش بلاك 15 و انتهاش خارج از cd باشه .شايد هم با يه نرم افزار خاصي اين كار رو انجام داده.
اگه بتوني چند تا ايميج با نرم افزارهاي مختلف(مثلclonecd,isobuster,ultraiso,magici so,PreGapImageBuiler )كه يه فايل cue هم داشته باشند ازش بگيري (حتي اگه ايميج هاجواب نده) و اون فايل هاي cue رو يه جايي آپلود كني كارمون راحتتر ميشه .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××
از بقيه دوستان تقاضا دارم كه نظر خودشون رو درباره اين قفل 10 گيگابايتي بدهند.پست 1838 صفحه 184
ممنونم

Isaaaac
19-05-2006, 16:03
فکر کنم این دفعه بیستم باشه ( 10 گیگا )
Ccd-lock

luckylock
19-05-2006, 23:51
سلام
ببخشيد تا حالا با ccd-lock كار نكرده بودم.از plugin كه در tzcopy بود استفاده ميكردم.عوضش اگه خواستيد CAP(clone audio protector )را آپلود كنم.
پس اين قفل هم شناسايي شد(شده بود).
ممنونم جناب Isaaaac.

dada_shi
20-05-2006, 03:16
سلام عليكم بچه هاي گل
برنامه اي هست كه فايلهاي يك تكه شده ي برنامه molebox را unpack بكنه؟

navid_gh
21-05-2006, 03:02
برای زحماتتون ممنونم
اینم لینکم
دانلود زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو از اول می گفتی با مجیک ایزو راحت ایمج می گیره ولی کار نمیکنه :happy:
در ضمن من فقط یه رایتر دارم نمی تونم سی دی رام جور کنم :blink:

luckylock
21-05-2006, 08:28
خواهش ميكنم ولي Isaaaac جان گفتند كه اين قفل Ccd-lock هستش.
خود من هم فقط يه رايتر دارم كه فعلآ گارانتيه واسه تعمير.

hamzeh5
21-05-2006, 09:22
سلام بر همه دوستان
من يك سي دي آموزشي به زبان فارسي دارم كه با هيچ نرم افزاري نتوانستم از آن كپي بگيرم.
از كلون سي دي 4 ونرو6 والكل 120وبلايند رايت5 استفاده كردم.
حتي با ايزو باستر و win iso و Virtual CD 5 از آن ايميج گرفتم و آن را با الكل 120 و بلايندرايت روي سي دي بردم اما نتيجه كار در تمام موارد عينا يك چيز بود و آن اينكه اتوران برنامه سي دي اصلي را درخواست مي كرد.
از منظر ويندوز وبرنامه Iso Buster هر دو سي دي اصل و كپي ظاهرا تفاوتي ندارندولي زماني كه اتوران اجرا مي شود ظاهرا يك سري اطلاعاتي را كه در جاي خاصي مخفي شده اندرايافته و سي دي اصل را از كپي تشخيص مي دهد .
آيا كسي از دوستان راه حلي براي اين مشكل سراغ دارد؟

hamzeh5
21-05-2006, 09:26
سلام بر همه دوستان
من يك سي دي آموزشي به زبان فارسي دارم كه با هيچ نرم افزاري نتوانستم از آن كپي بگيرم.
از كلون سي دي 4 ونرو6 والكل 120وبلايند رايت5 استفاده كردم.
حتي با ايزو باستر و win iso و Virtual CD 5 از آن ايميج گرفتم و آن را با الكل 120 و بلايندرايت روي سي دي بردم اما نتيجه كار در تمام موارد عينا يك چيز بود و آن اينكه اتوران برنامه سي دي اصلي را درخواست مي كرد.
از منظر ويندوز وبرنامه Iso Buster هر دو سي دي اصل و كپي ظاهرا تفاوتي ندارندولي زماني كه اتوران اجرا ميشه ظاهرا يك سري
اطلاعاتي را كه در جاي خاصي مخفي شده اندرايافته و سي دي اصل را از كپي تشخيص مي دهد .
آيا كسي از دوستان راه حلي براي اين مشكل سراغ دارد؟

IRANI118
21-05-2006, 13:31
برای زحماتتون ممنونم
اینم لینکم
اینو از اول می گفتی با مجیک ایزو راحت ایمج می گیره ولی کار نمیکنه :happy:
در ضمن من فقط یه رایتر دارم نمی تونم سی دی رام جور کنم :blink:
حالا با اون پرو فايل يه امتحان كن بلكه حل شد

navid_gh
21-05-2006, 15:09
من با همون پروفایله که دادید تو پیغام خصوصی امتحان کردم ولی نشد
یعنی باز همون سکتور ها رو نمی خوند و ایمچ می گفت سی دی اصل نیست !!!!!!!!!!!
چه کنم؟

siadate
21-05-2006, 16:46
دوباره سلام خدمت دوستان خودم:

دوستان اين قفل را كسي نتوانست كريش بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

302c
22-05-2006, 01:57
جناب hamzeh5

اگه امكان داره اطلاعات كاملتري رو در مورد سي دي بدين . مثل : نام نرم افزار پوشه هاي درون سي دي و... .
ببينيد پوشه اي به نام AUX در سي دي هست يا نه.
منتظر جواب شما هستم.تا جواب بدهم.باتشكر.خدانگهدار.امضا ندارم.

IRANI118
22-05-2006, 09:11
من با همون پروفایله که دادید تو پیغام خصوصی امتحان کردم ولی نشد
یعنی باز همون سکتور ها رو نمی خوند و ایمچ می گفت سی دی اصل نیست !!!!!!!!!!!
چه کنم؟

ميشه بگي ايميج رو تو درايو مجازيه كدوم برنامه بازكردي

hamzeh5
22-05-2006, 09:39
سلام بر همه دوستان وسروران گرامي
ممكنه لينك دانلود تست شده clone cd 2 رابدهيد؟ (بدون مشكل و درخواست اكانت جواب بدهد)

luckylock
22-05-2006, 11:53
سلام به همه ی دوستان.
از گارانتی خبر رسید که cdwriter من دیار فانی را وداع گفت.به همین دلیل می خوام یه کمی ولخرجی کنم و یهdvdwriter خوب به جاش بخرم.می خوام که قابلیتهای زیر را داشته باشه:
CDR,RW*DVD+R,RW*DVD-R,RW*DVD-R DL*DVD+R DL*Buffer Underrun Protection*گارانتی خوب
اگه اینها رو هم داشته باشه خوبه:
CD Text*CD+G*C2 Errors*CSS*CPRM*CDRWIN 4 Supported*
توجه داشته باشید که مهمترین هدف داشتن قابلیتهای قفلگذاری و قفل شکنی درمورد این dvdwriter هستش:DAO/96*TAO*RAW Mode
اگه کسی راجع به عبارتهای زیر اطلاعاتی داره بگه:
C2 Errors*CSS*CPRM*DVD-RAM*BD-RE
لطفآ مدل رو هم ذکر کنید.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××
hamzeh5 جان اينم لينكش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××
ممنونم

Isaaaac
22-05-2006, 19:00
Plextor
ولی باید خیلی ولخرجی کنی

mehdidll
23-05-2006, 02:58
سلام دوستان
اميدوارم حال همگي خوب باشه يه چند مدته که من ديگه اينترنتو گذاشتم کنار و دارم واسه کنکور مي خونم
مي بينم که آقا مهدي هم رفتن سراغ درسشون و ديگه اين ورا پيداشون نيست
دلم خيلي براش تنگ شده اميدوارم هميشه موفق باشند
خوب بريم سر اصل قضيه يه چند مدت بود اصلا دورو بر قفل و.. اين چيزا نبودم تا اينکه ديروز يکي از دوستام يه سيدي آورد که آموزش پيانو هست ولي به صورت حرفه اي که محصول شرکت افرا رايان هستش
که فقل اون از نوع کد فعال سازي هستش که دست سوداي عزيز رو ميبوسه اين فکر کنم کرکش خيلي ساده باشه الب
ته نظر بنده هست منم که هيچي سر در نميارم پس بي خيال ميشم ميزارم دست اساتيد محترم .
سودا جان اين قفل يه فايل ستاپ داره که نصب ميشه بعد از نصب پنجره اي مياد که ميگه
کد کاربري بايد بدي به شرکت و کد فعال سازي رو دريافت کني فايلهاي لازم رو واستون آپلود کردم حدودا 3 مگابايته
اگه زحمتي نيست و سرتون هر موقعه خلوت شد يه نگاهي بهش بنداز ببيند ميتونيد کاريش بکنيد
اینم لینک دانلود فالها

البته فعلا عجله اي ندارم هر موقع تونستيد از کمک شما پيشاپيش تشکر ميکنم .
آقا مهدي 7070 هم که سخت دارن ميخونن و اصلا سري نميزنن هر چند گفتن تابستون برميگردن
و اميدوارم فعاليتشون رو ادامه بدن
خوب زياد سرتونو درد نمي يارم اميدورام هميشه موفق و مويد باشيد سودا جان از زحمات شما هم واقعا تشکر ميکنم و اميدورام يه روزي جبران کنم
دوستان دعا کنيد دانشگاه قبول بشم
حق نگهدارتون

luckylock
23-05-2006, 06:34
سلام
Isaaaac جان فروشنده هم همين پيشنهاد plextor را به من داد.البته نمي دونم 90.000 تومن زير دست من دوام مياره يا چند ماهه ديگه بايد فاتحه ي اين يكي رو هم بخونم.اگه يه مدل خوبش را معرفي كني ممنون مي شم.
از بقيه دوستان هم تقاضا دارم كه پيشنهاد بدهند.
mehdidll جان اين قفل اسم خاصي نداره و يا به هيچ شركت قفلگذاري مربوط نيست.

Soda
23-05-2006, 12:29
مهدي جان بهتره چيزي رو كرك نكنم
اما همينجوري كنجكاو شدم كه بهتون بگم ما تو منطقمون سايت freewebs ----- شده هست
قبلا يه فايلي رو خواستم ازش دانلود كنم نشد

7918+khoram
23-05-2006, 14:47
سلام
من یک سری سی دی تصویری دارم که در کامپیوتر فقط با برنامه
اجرا می شود در کمتر از 10 ثانیه کپی می شود و وقتی محتویات آن را مارک میکنیم vsd وبا دستگاه powerdvd :
image حجم آن 4 کیلو بایت است و کلون هم قادر به
گرفتن نیست لطفا من را راهنمایی کنید؟

persiankitty
23-05-2006, 20:44
سلام
Isaaaac جان فروشنده هم همين پيشنهاد plextor را به من داد.البته نمي دونم 90.000 تومن زير دست من دوام مياره يا چند ماهه ديگه بايد فاتحه ي اين يكي رو هم بخونم.اگه يه مدل خوبش را معرفي كني ممنون مي شم.
از بقيه دوستان هم تقاضا دارم كه پيشنهاد بدهند.
mehdidll جان اين قفل اسم خاصي نداره و يا به هيچ شركت قفلگذاري مربوط نيست.

پيشنهاد ميكنم كه حتما يك سي دي رام هم بخريد. و از DVD رايتر يا كومبو درايو براي خواندن سي دي استفاده نكنيد. اين كار فقط و فقط باعث بالا رفتن عمر درايو دي وي دي ريدر/رايتر شما مي شود. تا جايي كه در عمل ديده ام درايوهايي كه سي دي مي خوانند بعد از مدتي قابليت خواندن صحيح اطلاعات روي سي دي را از دست مي دهند و بعضي ها هم فقط دي وي دي را مي فهمند. اين ضعف روي دي وي دي رايترهاي گيگابايت و كومبوهاي سوني ديده شده است.

luckylock
24-05-2006, 00:37
persiankitty جان از راهنمايي شما خيلي ممنونم.حتمآ همين كار را مي كنم.تا حداقل dvdwriter بتونه يكي دو سالي دوام بياره.
من قبلآ يه رايتر سوني داشتم كه بدسكتور ها را نسبت به asus خيلي سريعتر رد مي كرد. حالا چه سي دي رامي بگيرم كه واسه قفل شكني خوب جواب بده.
راجع به كلمات زير هم اگه كسي اطلاعاتي داره بگه:
C2 Errors*CSS*CPRM*DVD-RAM*BD-RE
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
جناب 7918+khoram منظورت از اينكه فقط با برنامه باز ميشه چيه؟آيا فايل هاي تصويري توسط يكي از نرم افزارهاي داخل سي دي پخش مي شوند؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
soda جان چي شد عكست رو عوض كردي :question:

Naeim
24-05-2006, 00:44
منم يه چيزي بگم
درسته ميگن Lg مارک خوبی نیستش
ولی دی وی دی رامش حرف نداره
واسه ایمیج گرفتن از انواع سی دی های قفل دار
البته اینو به نسبت قیمتش گفتم

luckylock
24-05-2006, 05:46
از پيشنهادتون ممنونم.راستش پولم به خريد يك dvdwriter و يه cdrom بيشتر نميرسه.

Isaaaac
24-05-2006, 16:04
قال Persiankitty
" تا جايي كه در عمل ديده ام درايوهايي كه سي دي مي خوانند بعد از مدتي قابليت خواندن صحيح اطلاعات روي سي دي را از دست مي دهند "

با آپدیت Firmwire این مشکل برطرف نمی شود ؟
شایدم ربطی نداشته باشه و بشه مثل شعر ایرج میرزا

7918+khoram
24-05-2006, 16:08
lotfan man ra rahnamaii konid? :sad:

luckylock
24-05-2006, 18:06
سلام
منم يه جايي يه برنامه واسه افزايش طول عمر dvdrom و dvdwriter ديده بودم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××
جناب 7918+khoram دوباره ازشما سوال ميكنم :منظورتون از اينكه فقط با برنامه باز ميشه چيه؟آيا فايل هاي تصويري توسط يكي از نرم افزارهاي داخل سي دي پخش مي شوند؟
××××××××××××××××××××××××× ××××××
ديوان ايرج ميرزا 4000 تومان(135 ريال پشت جلد)

persiankitty
24-05-2006, 23:10
قال Persiankitty
" تا جايي كه در عمل ديده ام درايوهايي كه سي دي مي خوانند بعد از مدتي قابليت خواندن صحيح اطلاعات روي سي دي را از دست مي دهند "

با آپدیت Firmwire این مشکل برطرف نمی شود ؟
شایدم ربطی نداشته باشه و بشه مثل شعر ایرج میرزا

منظور درايوهايي است كه DVD هم بلدند بخوانند. در عمل بعد از مدتي كه با اين درايوها سي دي مي خوانيد و به صورت اتفاقي براي دي وي دي از آن استفاده مي كنيد , از تنظيم خارج شده و براي خواندن سي دي چت ( به كسر چ ) :) ميكنند.

7918+khoram
25-05-2006, 15:20
salam
in cd ha tasviri bode va tanha ba barname power dvd ejra meshe va ba dast gahe vcd ham ejra mishe
vali hich barnamei ghader be ejrai on nist dar zemn age ba power dvd ham be on adres fil tasfiri ro bedein ejra nemikone fekonam to 2 laye cd ro rayt kardan

luckylock
25-05-2006, 20:34
سلام.
با isobuster يه نگاهي بهش بنداز.خدا رو شكر كه اين جور سيدي ها ارجينال بودن سيدي رو چك نمي كنند.نمي دونم كه pregap از اين سيدي ها هم ايميج مي گيره يا نه.به هر حال از هر چی دم دستت هست استفاده کن.(البته نه آن هایی که به سرعت سیدی رو می خونند)اگه تونستی با virtual cd7.1 و ultraiso7 يا 8 امتحانش كن.

luckylock
27-05-2006, 09:07
سلام
7918+khoram جان نتيجه چي شد؟

luckylock
27-05-2006, 19:01
خوش آمدي
نوشته هاي شما و من و يكي ديگه از دوستان به خاطر كارهاي شما ويرايش شد(احتمالآ توسط مدير) اينها هم حذف مي شوند.بهتره به جاي اين كارها سوالت را يه باره ديگه مطرح كني؟
ولي فقط در يه پست نه بيشتر .چون اين كار خلاف قوانينه؟
از دوستان كسي با virtualcd 8 كار كرده؟اصلآ وجود خارجي داره؟

luckylock
28-05-2006, 18:37
سلام
نظرتون چيه اگه ما هم مثل crackme يه چيزي تو مايه هاي copyme درست كنيم و از دوستان بخواهيم آن را رايت كنند بعد هم كوپيش كنند.

persiankitty
28-05-2006, 18:52
سلام
نظرتون چيه اگه ما هم مثل crackme يه چيزي تو مايه هاي copyme درست كنيم و از دوستان بخواهيم آن را رايت كنند بعد هم كوپيش كنند.

اين كار چه فايده اي داره ؟

Soda
28-05-2006, 22:30
باعث پيشرفت قفل ميشه ديگه !

SILWESTER
30-05-2006, 03:34
بچه ها من copy killer v 4.0 را گرفتمش هلپشم خوندم و دقيقا همون طور كه گفته بود عمل كردم.البته از روش auto run اون استفاده نكردم.از روشي كه خودش گفته بود تمام فولدر CopyKillerV4_CD را بندازين تو root سي دي استفاده كردم.نتجشم اين شد كه كولون كه خوبه نرو هم مپل باقلوا ازش ايميج ميگرفت. هر كي از ورژناي قبلي اون نتيجه كرفته لطفا بگه از كدوم ورژنش بوده.درضمن من با اون سريال داده شده برنامه رو رجيسترم كرده بودم............اين 1 موضوع
.................................................. .................................................. ....
دوم اينكه كي ميدونه چه رايتري الان تو بازار است که با step4 goest file تو tzcp1.5.5سازگاری داره و میتونه رایتش کنه
هدس میزنم PLEXTOR بتونه ولی میخواهم 45 تومنو نلاخم لطفا هر کی تجربه عملی داشته بگه رایترش چه مارکیه تا برو بخرم...
مرسی دارین همتون............ :thumbsup: :thumbsup:

luckylock
30-05-2006, 21:12
سلام
SILWESTER جان اين step4 را من تا حالا فقط ديدم كه با cdrwin جواب مي ده.بنابراين رايتر تو بايد حتمآ مورد ساپورت اين نرم افزار باشه.شما مي توانيد ليست رايترهاي سازگار با اين نرم افزار را از آدرس زير دريافت كنيد:
و از همين سايت مي توانيد آخرين ورژن اين نرم افزار را دانلود كنيد.اين قفل را در سيدي هاي شركت پويش مشاهده كردم و به گفته ي يكي از كاركنان اين شركت آن ها از cdrwin براي رايت سيدي هاشون استفاده مي كنند.
دوستان سعي مي كنم يه ايميج كه با كلون رايت بشه و البته كم حجم به زودي آپلود مي كنم تا اگه وقت داشتيد يه امتحانيش بكنيد.
متشكرم

302c
31-05-2006, 04:22
كسي لينك دانلود CD protector 3.0 رو نداره........

Isaaaac
31-05-2006, 23:33
h++p://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml

luckylock
31-05-2006, 23:44
سلام
302c جان اگر توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني مي توني اين برنامه و ضد آن را پيدا كني.

SILWESTER
01-06-2006, 00:48
ايساك جان. من ورژن جديد wtm رو دانلود کردم همون جوری که گفته بود فایهای با پسوند imp هم 7-8 تایی ریختم داخل سی دی و بقیه مراحلم دنبال کردم{همون جوری که تو help برتتامه گفته بود} در آخر هم protect رو زدم و برنامه شروع به کار کرد. در آخر هم پیغامی مبتنی بر پایان موفقیت امیز کار داد. ولی نرو و 10 تا برنامه دیکه هم میتونن اون سی دی رو رایت کنن....
یه لطفی بکن و اون آموزشی رو که قبلا قولشو داده بودی بزار. نمیخات خیلی هم مته به خشخاش بزاری اصول و مراحل کارو بگی بقیشو میرم..ممنون

luckylock
02-06-2006, 12:19
سلام
Silwester جان شما اگر درست مراحل را انجام داده باشيد هنگام گرفتن ايميج از سيدي بايد با كلي بد سكتور مواجه بشي.در ضمن شما از كدام ورژن استفاده مي كنيد؟

SILWESTER
02-06-2006, 19:14
منون که جواب دادای lucky
من از آخرين ورژنش استفاده كردم {wtm v1.97.3 shareware} کد رجیسترم رو گیر نیوردم بزم. اگه کسی داره لیبکشو بزاره...
تا اوبجایی هم که شد help برنامرو که همراه با تصویر بود خوندم و درست عمل کردم حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوری میشه و کار نمیده :sad: .........................اما به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که نتونستم معماشو حل کنم. مربوط میشه به iso و joliet
حالت 1: من یه ایمیج رو که حاوی حاوی یک فایل 20M بود باTZ کردم 800M و بعد رایتش کردم ..تو mycomputer حجم سی دی رو میزد 20M ولی محتوایت سی دی 800M رو نشون میداد
حالت2: همون ایمیج رو بردم به حالت iso ی خالی بدون joliet . و دوباره رایتش کردم ..mycomputer مقدار 800M رونشون میداد
محتویات سی دی هم 800M رو ....تا اینجاش درست!!!!!حالا..
در هر دو حالت 1 و 2 ایمیجهای 20 مگی به من تحویل میداد ..با 3 تا پسوند برنامه متفاوت امتحان کردم. ولی همون شد...
حالا می خواستم ببینم چجوری میشه کاری کرد که ایمیجهای گرفته شده هم همون 800 مگ بشه
فکر کنم باید مقادیر در ISO , joliet با هم دست کاری بشن
باز نگری مقاله ایساک هم نتونست کمکی به من بکنه
از دوستان و اساتید محترم این تاپیک خاهشمندم که لطف کنن و روش کارو به من بگن. ممنون از همتون

siavash_ahmadpour
04-06-2006, 11:13
آقا من واقعا نمی تونم 189 صفحه رو بخونم لطفا یکی بگه آخرش باید چی کار کنیم؟

mohammad hamed
04-06-2006, 11:48
ايساك جان. من ورژن جديد wtm رو دانلود کردم همون جوری که گفته بود فایهای با پسوند imp هم 7-8 تایی ریختم داخل سی دی و بقیه مراحلم دنبال کردم{همون جوری که تو help برتتامه گفته بود} در آخر هم protect رو زدم و برنامه شروع به کار کرد. در آخر هم پیغامی مبتنی بر پایان موفقیت امیز کار داد. ولی نرو و 10 تا برنامه دیکه هم میتونن اون سی دی رو رایت کنن....
یه لطفی بکن و اون آموزشی رو که قبلا قولشو داده بودی بزار. نمیخات خیلی هم مته به خشخاش بزاری اصول و مراحل کارو بگی بقیشو میرم..ممنون

اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره :blink:

persiankitty
04-06-2006, 16:33
آقا من واقعا نمی تونم 189 صفحه رو بخونم لطفا یکی بگه آخرش باید چی کار کنیم؟
من پنج هزار تومن ميگيرم به جاي شما 189 صفحه رو ميخونم. :)
چي رو بايد چكار كرد ؟

SILWESTER
05-06-2006, 01:01
اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره :blink:
ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيد
شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان :sad:

SILWESTER
05-06-2006, 01:06
منون که جواب دادای lucky
من از آخرين ورژنش استفاده كردم {wtm v1.97.3 shareware} کد رجیسترم رو گیر نیوردم بزم. اگه کسی داره لیبکشو بزاره...
تا اوبجایی هم که شد help برنامرو که همراه با تصویر بود خوندم و درست عمل کردم حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوری میشه و کار نمیده :sad: .........................اما به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که نتونستم معماشو حل کنم. مربوط میشه به iso و joliet
حالت 1: من یه ایمیج رو که حاوی حاوی یک فایل 20M بود باTZ کردم 800M و بعد رایتش کردم ..تو mycomputer حجم سی دی رو میزد 20M ولی محتوایت سی دی 800M رو نشون میداد
حالت2: همون ایمیج رو بردم به حالت iso ی خالی بدون joliet . و دوباره رایتش کردم ..mycomputer مقدار 800M رونشون میداد
محتویات سی دی هم 800M رو ....تا اینجاش درست!!!!!حالا..
در هر دو حالت 1 و 2 ایمیجهای 20 مگی به من تحویل میداد ..با 3 تا پسوند برنامه متفاوت امتحان کردم. ولی همون شد...
حالا می خواستم ببینم چجوری میشه کاری کرد که ایمیجهای گرفته شده هم همون 800 مگ بشه
فکر کنم باید مقادیر در ISO , joliet با هم دست کاری بشن
باز نگری مقاله ایساک هم نتونست کمکی به من بکنه
از دوستان و اساتید محترم این تاپیک خاهشمندم که لطف کنن و روش کارو به من بگن. ممنون از همتون
آقا هيچ كي تو اين تاپيك نميدونه تو اين مورد بايد چكار كرد من هنوزم نتونستم مشكلش رو حل كنم
خدا بيامرزه روح نازنينتو 7070 عزيز كه اگه نباشي اين تاپيكو بايد درشو گل گرفت. خدا كنه زودتر به اين دنيا برگردي و ما رو دريابي

Isaaaac
05-06-2006, 04:40
WTM تقریبا همون کار Step5 در TZ Copy Protection را انجام می دهد .
و استفاده از WTM بدون استفاده از تراک صفر چیز زیاد جالبی نمی شود هر چند با تراک صفر هم چیز جالبی نمی شود .

به فرض هم که چند صد مگ بد سکتور داشته باشیم Alcohol 120 تو سه صوت ایمیج می گیره .
پس هر گز نشه فراموش --> تراک صفر
چون تعداد کمتری از نرم افزار ها قادر به خواندن تراک صفر هستند .

خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .

mohammad hamed
05-06-2006, 09:20
ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيد
شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان :sad:
آخه من كه اين كار رو كردم كلون كه اصلا نتونست ايميج بگيره البته با نسخه ي 5.2.8.1

IRANI118
05-06-2006, 09:47
WTM

خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .

متوجه نشدم

peyman khatar
05-06-2006, 09:55
با سلام به دوستان خوبم
مدتي بود كه بدليل مشغله كاري نتونستم به انجمن سر بزنم خوب خدا رو شكر يكم بيكار شدم و به تمام انجمن ها سر زدم و يه سري چيز بدرد بخور پيدا كردم اميدوارم به دردتون بخوره ؟؟؟؟!!!
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
مقالات از سايت هاي Pcseven و unreal و غيره ... ؟ جمع شده (لطفاً حق كپي رايت رعايت بشه؟؟؟؟!!!)
بيشتر كار دوست عزيزمون keyvanriko0 است %
=================================================

اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
لينك دانلود

پسورد
اين رو ندارم چون فقط بعضي از كاربران داده شده من هم درخواست دادم به محض دريافت اعلام مي كنم
راستي اگه پسورد ريكاوري داريد بزاريد پيداش مي كنه بدون دردسر ؟؟؟

================================================
آموزش تصويري شكستن قفل هاي شركت نگهبان
لينك دانلود
پسورد
password: pcseven.com

===============================================
آموزش تصويري نرم افزار CD Secure كه مربوط به سي دي آموزشي سيم خاردار است ؟؟
لينك دانلود
پسورد
keyvanriko0@pcseven.com

آموزش قفل گذاري سي دي ها شامل 3 آموزش مي باشد

خوب آموزش اول:

------------------------------------------------------------
آموزش دوم

-----------------------------------------------------------
آموزش سوم

دوستان خوش باشيد با لحضه هايتان
دوستدار شما پيمان

luckylock
05-06-2006, 15:14
سلام
peyman khatar جان دستت درد نكنه.حالا هر كسي كه مي خواهد قفل بشكنه يا بگذاره يه نگاهي به اينها بندازه.مخصوصآ آنهايي كه نمي خواهند 190 صفحه را بخوانند.
SILWESTER جان خواستم wtm 1.96 را با لودرش واسط آپلود كنم ولي سرعتم خيلي پايين بود.عوضش كاري را كه Isaaaac جان گفتند را من هم توضيح مي دهم(البته با اجازه جناب Isaaaac ) هر دو تقريبآ با دستكاري بخش raw باعث مي شوند كه فايل مورد نظر(و همچنين مكاني كه آن فايل روي سيدي داره) بعد از رايت شدن قابل تشخيص و خواندن نشه.حالا كافيه كه شما فرمت يه فايل مثلآ zip را به tzd تغيير بدي و آن را داخل ايميج بندازي.بعد داخل tzcopy از step 5 استفاده كني.توجه داشته باش كه نبايد step 2,3 را بر روي اين فايل به كار ببري.اگر كه اين فايل را قبل از اتوران بگذاري حجم اتوران را به دو برابر مجموع دو فايل اتوران و tzd افزايش بدي (توسط step3 ).در ضمن step1 يادتون نره.
راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.

SILWESTER
05-06-2006, 15:41
سلام
راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.

آقا ممنون
پس به نظرت اين سي دي هايي كه حجم ايميجشون ميشه 5 گیگ را با چه روشی میسازن؟ :ohno:
چیزی سراغ داری روش کار کنیم شاید نتیجه بده :)
.................................
پیمان جان فکر کنم اون سه تا آموزش آخری هم پس ورد میخاد اولیشو من گرفتم پس ورد خواست؟؟

mohammad hamed
05-06-2006, 16:21
با سلام به دوستان خوبم
مدتي بود كه بدليل مشغله كاري نتونستم به انجمن سر بزنم خوب خدا رو شكر يكم بيكار شدم و به تمام انجمن ها سر زدم و يه سري چيز بدرد بخور پيدا كردم اميدوارم به دردتون بخوره ؟؟؟؟!!!
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
مقالات از سايت هاي Pcseven و unreal و غيره ... ؟ جمع شده (لطفاً حق كپي رايت رعايت بشه؟؟؟؟!!!)
بيشتر كار دوست عزيزمون keyvanriko0 است %
=================================================

اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
لينك دانلود

پسورد
اين رو ندارم چون فقط بعضي از كاربران داده شده من هم درخواست دادم به محض دريافت اعلام مي كنم
راستي اگه پسورد ريكاوري داريد بزاريد پيداش مي كنه بدون دردسر ؟؟؟

لينك دانلود
پسورد

===============================================
آموزش تصويري نرم افزار CD Secure كه مربوط به سي دي آموزشي سيم خاردار است ؟؟
لينك دانلود
پسورد
keyvanriko0@pcseven.com

آموزش قفل گذاري سي دي ها شامل 3 آموزش مي باشد

خوب آموزش اول:

------------------------------------------------------------
آموزش دوم

آموزش سوم

دوستان خوش باشيد با لحضه هايتان
دوستدار شما پيمان

دوست عزيز
پسورد چي شد ما همه رو دانلود كرديم ديدم پسورد مي خواد

Isaaaac
05-06-2006, 17:06
SILWESTER
یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن

peyman khatar
06-06-2006, 11:08
پسورد :

protection_cracker@yahoo.com

SILWESTER
06-06-2006, 18:56
SILWESTER
یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن

ايسك جان!
دستت درد نكنه.من دقيقا توي همون 2 سطري كه مد نظر بود مقادير رو دستكاري كردم و درست بود ولي
بازم ايميج ها يي كه گرفته ميشه به انداره حجم واقعي سي دي است
مثلا تو my copmuter 1.5 گیگا با بایته ولی ایمیجش همون 250 مگه :ohno:
کم کم دارم به مرز جنون میرسم :blink: . اخه 10 روزه که دارم در جا میزنم و هیچ پیش رفتی تو این مورد به دست نیوردم.
تو رو به خدا کمک کن ...!
بچه ها دستم به دامنتون شما هم اگه راه حل این موردو بلدین بگین...
میدونم که یه روشی داره چون تا حالا بیشتر از ده ها بار دیدم که ایمیجای گرفته شده از یه سی دی
میشه یی دو گیگ یا بیشتر. پیشاپیش از بچه های این فروم تشکر میکنم

persiankitty
06-06-2006, 23:44
ايسك جان!
دستت درد نكنه.من دقيقا توي همون 2 سطري كه مد نظر بود مقادير رو دستكاري كردم و درست بود ولي
بازم ايميج ها يي كه گرفته ميشه به انداره حجم واقعي سي دي است
مثلا تو my copmuter 1.5 گیگا با بایته ولی ایمیجش همون 250 مگه :ohno:
کم کم دارم به مرز جنون میرسم :blink: . اخه 10 روزه که دارم در جا میزنم و هیچ پیش رفتی تو این مورد به دست نیوردم.
تو رو به خدا کمک کن ...!
بچه ها دستم به دامنتون شما هم اگه راه حل این موردو بلدین بگین...
میدونم که یه روشی داره چون تا حالا بیشتر از ده ها بار دیدم که ایمیجای گرفته شده از یه سی دی
میشه یی دو گیگ یا بیشتر. پیشاپیش از بچه های این فروم تشکر میکنم

يك جايي داريم كه ميگه آدرس شروع يك تراك كدام بلاك هست. بعدش يك اندازه به تعداد بلاك براي اون تراك وجود داره . يك روشي كه من يادم مياد اينه كه مقدار آدرس شروع رو برابر با شماره بلاك پايان تراك قرار ميدهند و سايز رو به صورت منفي محاسبه مي كنند و به جاي سايز قبلي قرار ميدهند. اينجوري با اينكه سي دي رام خوب ميفهمه چي به چيه , اما برنامه هاي ايجاد ايميج خوب نمي فهمند و ميرن كه يا بد سكتور بخونند يا به اندازه اون سايز منفي شده ديتا توي ايميج بنويسند ( چون منفي نمي فهمند ( سايز كه منفي نميشه ) اون عدد رو مثبت فرض ميكنند و خوب نتيجه اش هم معلومه ). همون قضيه كار ميده .. كار نميده است . اميدوارم زياد پيچيده نباشه.

من برنامه ام رو به صورت تفريحي شروع كردم ... مونده كه يك دوميني براش ثبت كنم و يك خورده هاست لينوكس و بعد هم اولين نمونه هاش ... برميگردم.

SILWESTER
07-06-2006, 01:31
سلام به گربه دوست داشتني! :)
راستش من در كار با كدهاي hex کاملا اماتورم. خیلی ممنون میشم اگه بتونی کمی مسیر رو برام مشخص کنی :)
اگه یه دو تا عکسم داشته باشی بزاری که دیگه معرکن
........................... راستی
من نتونستم برنامه file size convertor را که تو مقاله ایساک بود ازاین آدرس "cdhat.00cd.com" دانلود کنم. لینکش باز نمیشد. تو گوگلم سرچ کردم نتیجه نداشت.
لطفا اگر کسی لینک این برنامه رو داره بده.خیلی بهش احتیاج دارم. :blush:

Isaaaac
07-06-2006, 03:51
SILWESTER
از ماشین حساب ویندوز استفاده کن --< تبدیل Dec به Hex
مثلا اندازه یه فایل 123456789 بایت هست که وقتی تبدیلش کنی به هگز اینجوری میشه 75BCD15

اینم بار بیست و یکم " CCD-LOCK "
یه ایمیج بساز با چند تا تراک که تراک های آخری صوتی باشه
بعد ایمیج رو به خورد CCD-LOCK بده همون کاری که می خوای انجام می شه

AHT
08-06-2006, 10:51

من هم گرفتم کسی میتونه کمک کنه

mehrdad.f
08-06-2006, 16:20
براي ساخت دايركتوري هايي كه گفتي: aux- nul- con - lpt1 و ...
بايد از داخل داس دستور زير را اجرا كنيد:
mkdir \\.\your path:\aux دقت شود كه مسير را بايد بديد.
در ضمن براي شناسايي نوع قفل سيدي هم مي تونيد از برنامه clony X استفاده كنيد. دقت كنيد اين برنامه همون كلون نيست!!
بلكه اسمش شبيه به اونه. براي كار قفل سيدي را تشخيص ميده و بعد همرا كلون ازش ايميج ميگيره ولي با كلون 4 كار مي كنه.

mehdi_vsgh
08-06-2006, 18:08
باسلام به همگي كسي اينجا هست كه اهل كرك كردن باشه
يه سيدي دارم به اسم ديكشنري تكتاز نسخه 2006 هستش ميخواستم ببينم كسي ميتونه كركش كنه يا براش يه كيجن بسازه اگه هستش لطف كنه برام پيغام خصوصي بگزاره تا براش فايلهاي مورد نياز را آپلود كنم

به خدا خيلي نياز دارم كمكم كنيد!!!!!!!!!!!!!!!

اينم فايلهاي مورد نياز براي كرك كردن نرم افزار

SILWESTER
08-06-2006, 21:02
SILWESTER
از ماشین حساب ویندوز استفاده کن --< تبدیل Dec به Hex
مثلا اندازه یه فایل 123456789 بایت هست که وقتی تبدیلش کنی به هگز اینجوری میشه 75BCD15

اینم بار بیست و یکم " CCD-LOCK "
یه ایمیج بساز با چند تا تراک که تراک های آخری صوتی باشه
بعد ایمیج رو به خورد CCD-LOCK بده همون کاری که می خوای انجام می شه
آقا من ازصفحه دوم اين تاپيك كه CCD-LOCK را معرفي كرده بودند"خدا بيمامرز نستا " ;) اونو رو دانلود كردم برنامه جالبي نيست به نظر مياد خيلي هم باگ داره ايميجايي را كه قفل ميزاره خراب ميكنه. مشكله ديگش اينه كه فقط پسوند CCD رو باز میکنه و ایزو نمیخونه نمیدونم چطوری میشه ایمیجو باهاش حجمی کرد. به صورت دستی عدد میگیره یا خودش مقداری رو اختصاص میده؟ ممنون میشم کمی در باره روش کارش بگی!
...............
در مورد ماشین حسابم درست بود فقط فکر کنم عدد رو در مبنای هگز آینه ای میده.درست میگم؟
اگه روش تغییر حجم ایمیجو به صورت کلاسیک و دستکاری اون بلدی جون هر چی لوتیه برام بنویس. گربمون یه راهنما ییهایی کرده بود ولی من که چیزی سر در نیووردم. ممنون! :)

siadate
09-06-2006, 04:48
دوست عزيز
پسورد چي شد ما همه رو دانلود كرديم ديدم پسورد مي خواد

پسورد آموزش نسل جوان:

nop

mehdidll
09-06-2006, 07:17
سلام دوستان
بنده آموزش شكستن قفل نسل جوان كه يكي از اعضاي پي سي سون داده بودن رو گرفتم كه ايشون با استفاده از نرم افزار ايزو
باستر براي اكسترك كردن فايلها استفاده كردن و همچيني زمان استرك واقعا زياد بود و همچيني گفته دوست عزيزم آقا مهدي
رو كه ايشون به صورت pdf آموزششو داده بودن رو رد كردن كه من مطمئنم ايشون مقاله آقا مهدي رو نخودندن و واسه همين
اين حرفو ميزنن براي همين بنده قصد دارم آموزشش رو به صورت فيلم بزارم كه هم براي ايشون اثبات بشه و هم شما به راحتي
هر چه تمام تر فايلها رو اكسترك كنيد
منتظر باشيد
حق نگهدارتون

mehdi_vsgh
09-06-2006, 12:03
يه سيدي دارم به اسم ديكشنري تكتاز نسخه 2006 هستش ميخواستم ببينم كسي ميتونه كركش كنه يا براش يه كيجن بسازه اگه هستش لطف كنه برام پيغام خصوصي بگزاره تا براش فايلهاي مورد نياز را آپلود كنم

كسي پست من را ديده يا نه؟؟؟؟ :evil:

IRANI118
09-06-2006, 16:45
سلام
peyman khatar جان دستت درد نكنه.حالا هر كسي كه مي خواهد قفل بشكنه يا بگذاره يه نگاهي به اينها بندازه.مخصوصآ آنهايي كه نمي خواهند 190 صفحه را بخوانند.
SILWESTER جان خواستم wtm 1.96 را با لودرش واسط آپلود كنم ولي سرعتم خيلي پايين بود.عوضش كاري را كه Isaaaac جان گفتند را من هم توضيح مي دهم(البته با اجازه جناب Isaaaac ) هر دو تقريبآ با دستكاري بخش raw باعث مي شوند كه فايل مورد نظر(و همچنين مكاني كه آن فايل روي سيدي داره) بعد از رايت شدن قابل تشخيص و خواندن نشه.حالا كافيه كه شما فرمت يه فايل مثلآ zip را به tzd تغيير بدي و آن را داخل ايميج بندازي.بعد داخل tzcopy از step 5 استفاده كني.توجه داشته باش كه نبايد step 2,3 را بر روي اين فايل به كار ببري.اگر كه اين فايل را قبل از اتوران بگذاري حجم اتوران را به دو برابر مجموع دو فايل اتوران و tzd افزايش بدي (توسط step3 ).در ضمن step1 يادتون نره.
.
ميشه بشتر بگي يعني چي قبل از اتورن بذاري

mehdidll
09-06-2006, 21:32
سلام دوستان گفته بودم كه فيلم آموزشي كپي كردن php nuke رو كه محصول شركت نسل جوان هستش رو
براتون ميزارم يكي از دوستان اينو قبلا گذاشته بودن

اين فيلم رو كه دوست عزيزمون كه از اعضاي سايت pcseven هستن آموزش رو دادن كه ايشون گفته بودن نميشه
فيلم ها رو با tz كپي كردو ايشون با isobuster كپي كردن كه خيلي طول ميكشه (اين فيلم چگونگي كپي كردن فيلم
ها را در عرض چند ثانيه بهتون آموزش ميده كهو دوستاني كه آموزش شكستن قفل نسل جو.ان 3 رو كه دوست عزيزمون mehdi7070 تهيه كرده بودن رو اگه ديده باشن متوجه ميشن به هر حال اين فيلم رو به اون دسته از عزيزاني كه ميخوان
تمامي محصولات نسل جوان رو بدون كرك كردن آن تو هاردشونكپي كنن واز فيلم هاش استفاده كنن درست كردم
كه ارزش دانلود كردنشو رو داره پس حتما دانلودش كنيد ;)

خوب اينم لينك دانلود فيلم آموزشي
حجمش 4.15 مگابايته
پسورد براي باز كردن فايل : mehdidll

اميدوارم استفاده لازم رو ازش ببرين ;)
موفق باشيد حق نگهدارتون
----------------------------------------------------------------
پسورد : mehdidll

SILWESTER
09-06-2006, 23:33
كسي پست من را ديده يا نه؟؟؟؟ :evil:
مهدي جان! تو اين تاپيك كركر فقط سودا رو داريم. بهش پي ام بزن اگه وقت داشته باشه جواب ميده و كارت رو راه ميندازه. بچه كار درستيه ;) ... ولي اگه من جاي تو بودم ميرفتم تو انجمن كرك تقاضا ميدادم. خيلي بهتره

AK1
10-06-2006, 00:43
لينك دانلود
پسورد

peyman khatar جان لطفا يجاي ديگه آپلود كنيد

siadate
10-06-2006, 17:04
لينك دانلود
پسورد

peyman khatar جان لطفا يجاي ديگه آپلود كنيد

دوست عزیز:

اگر سرعت اینترنت بالای داری دانلود کن د رضمن روشش هم برای همه نوع قفل نگهبان جواب نمی دهد!!

mehdi_vsgh
10-06-2006, 17:31
مهدي جان! تو اين تاپيك كركر فقط سودا رو داريم. بهش پي ام بزن اگه وقت داشته باشه جواب ميده و كارت رو راه ميندازه. بچه كار درستيه ;) ... ولي اگه من جاي تو بودم ميرفتم تو انجمن كرك تقاضا ميدادم. خيلي بهتره

silwester جان به سودا هم گفتم يعني اول سراغ اون رفتم ولي متاسفانه به دليل مشكلاتش نتونست يا بهتر بگم وقت نداشت كه كركش كنه
در انجمن كرك هم تقاضا دادم ولي جوابي نگرفتم نميدونم كه ديگه بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

delphilord
12-06-2006, 10:46
آقا كسي ميدونه سر فايلهاي exe که روی سی دی های قفل نگهبان هستند چی میاد؟
با چی میشه اونها رو دیباگ کرد؟
IDA pro ,olly debugکه میرن تو کف
File analizer هم هیچ اطلاعاتی در مورد فایل نمیده

mehdi_7070
12-06-2006, 22:54
:: مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !) ::

سلام !
اميدوارم كه در اين مدت كه من نبودم دوستان بي جواب نمونده باشند ... كساني هم كه pm دادند ، ظاهرا نياز به جواب دادن نبود ... چون حتما بعد از 20 روز از نيمودن جواب بي خيال شده ديگه !!!

البته من نتونستم عملا اينتزنت و كامپيوتر ( و قفل سي دي ) را كنار بذارم . به هر حال هر چند روز يك بار براي استراحت ! سر مي زدم . اين جا را هم مي ديدم و من دوست داشتم وقتي ميومدم ، 2000 پسته شدن اين تاپيك را تبريك بگم كه ظاهرا تاپيك كاملا به حالت اغما رفته ...

ديدن اين وضع اسف بار من را ناراحت كرد . حتي دوستان به قول هاي خودشون هم پايبند نبودند ... منظورم احسان ( مجتبي ) هست ! آقا پس كو مقاله هات ؟! اصلا خودت هم كه نيستي ؟

داشتم يك نگاهي مي كردم ، هيچ بحث مهمي را نديدم . فقط ديدم كه يكي از دوستان ظاهرا براي ما هم خرما پخش كردند و براي شادي روحم صلوات فرستاده ... آقا ما زنده ايد ! چرا شايعه درست مي كنيد ؟

يك موضوعي هم بود كه نمي دونم soda درست كرد يا نه ! نوشته بودند كه انشاالله توي كنكور موفق باشي ... مي خواستم بگم كه ايشون منظورشون همين امتحانات بود كه به سلامتي تموم شدند ... اگر كنكوري در كار باشه ، يه چهار سال ديگه نصيب ما ميشه !!

از همكاري صميمانه جناب آقاي ميثم خان ، خيلي بايد تشكر كنم . چون همين كه من دسترسي به انجمن نداشتم كمك بزرگي در مورد درس هايم بود ... از ايشون مجددا سپاسگزاري مي كنم .

من دنبال كرك يك برنامه بودم كه پيدا نكردم ، مجبور شدم از دوستان آنريل كمك بگيرم . همين باعث شد كه چند روزي را اونجا باشم . يك دفعه نمي دونم چي شد كه بحث قفل هاي سي دي ها هم اونجا پيش اومد ! ما هم تا آخر امتحانات دستمون اونجا بند بود و البته هنوز يك سري ايرادات داره . هدف اين بود كه IsoBuster به هيچ وجه قادر به دستيابي به پوشه نباشه ، افزايش حجم فايل ( كه با همه جور تنظيمات IsoBuster ) يك چيز نشون داده بشه ، و تغيير LBA كه متاسفانه هيچ كس كمك نكرد و من فعلا خودم تنهايي دارم روش كار مي كنم . به يك سري جاها رسيديم ، اما هنوز ايراداتي وجود داره .البته من توي امتحانات فرصت زيادي براي اين كار نبودم و شايد نمونه هايي كه مي ذاشتم ، هر كدوم را توي ده دقيقه تهيه مي كردم و شايد همين دليل ايرادات باشه ...
راستش اولش از پست هام توي unreal مي ترسيدم . چون به لحاظ محدود بودن ، همه چيز تحت نظر چند مدير بود كه من هر لحظه احساس مي كردم به خاطر فلان حرفم بايد ديگه قيد اينجا را بزنم . چون ديده بودم كه تعدادي از دوستان به قولي : زبان سرخ ،‌ سر سبز مي دهد بر باد ... اما فهميدم كه اشتباه مي كردم . دوستان اونجا هم خيلي خوب بودند ... واقعا يك تجربه خوب كوتاه براي من بود . از آشنايي با دوستان كركر خيلي فيض برديم . البته Isaaaac و soda هم اونجا سر مي زدند و خيلي خوب بود .

نمي خوام سفرنامه بنويسم ، اما به هر حال تصميم گرفتم كه دوباره تاپيك را بر گردونم به حالت قبل . از همه دوستاني كه توي اين مدت فرار كرده اند ، دوباره مي خواهم كه بيايند . اما ! عجب حرف بيخودي زدم ... آخه امتحانات دانشگاه هم داره شروع ميشه و يه عده اي هم مي رند ! البته هنوز جاي بسي اميد هست . ( خودم هم مطمئن نيستم كه اميدي باشه )

اميدوارم ميثم جان فكري به حال اين تاپيك بكنند . دو ماه بحث و بررسي فكر كنم كافي باشه ... چون دوستان اين آخري ها واقعا به خاطر قاطي پاتي شدن پست ها ، جواب سوال نمي گيرند .
در ضمن اگر سوالي در مورد كرك و مسائل مرتبط ( مثل سوال دوستمون delphilord ) پيشنهاد مي كنم به سايت unreal مراجعه كنيد . اونجا كساني هستند كه جوابتون را بدهند و ما هم از دادن جواب اشتباه توي چيزي كه بلد نيستم ، اجتناب مي كنيم .
متاسفانه تنها كرك سايت خوبمون يعني soda هم ظاهرا اين طرف ها نيستند . اون را راحت تر مي تونيد توي آنريل پيدا كنيد . ( soda ! نمي توني از دست بچه ها در بري ! بايد جواب سوالاتشون را بدي ! )

دقيقا نمي دونم چقدر حرف زدم . بازم حرف براي گفتن داشتم ، اما حوصله شما هم حدي داره ...
از فردا 23 خرداد در خدمتتون هستم ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
( پا پستي ! ) : من هم مي دونم كه به شما ربطي نداره من برگشتم . موضوع مهمي هم نبوده . همين جوري خواستم يك عرض ادب و احترامي كرده باشم كه فردا برامون حرف در نيارند .

SILWESTER
13-06-2006, 01:59
آقا مهدی خیر مقدم :)
.................................................. .................................................. .....
اسياك جان! من هر چي با اين كد هگز ور ميرم نميتونم هيچ رابطه منطقي پيدا كنم.ميشه يه توضيحي بدی
FF0000FF=4278190335
پس این 7.96TB از کجا اومده؟ اگه بخواهیم ببریمش به بایت باید بشه یه عدد 15-16 رقمی. موندم والا :sad:

Isaaaac
13-06-2006, 02:45
یه بار دیگه عکس ها رو با دقت بیشتری ببین

siadate
13-06-2006, 08:04
[QUOTE=mehdi_7070]:: مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !) ::

خوش آمدي مهدي آقا!! :cool: :cool: :cool:

peyman khatar
13-06-2006, 08:58
مـن بـرگـشـتـم ( پا پستي !)
اتفاقاً براي شما حرف هم در مي ارن ؟ :rolleye: نمونش همين :tongue:

اولاً خوش امدي :rolleye: :rolleye: :biggrin: :ohno:
دوماً شما امده بودي خيلي وقت پيشا به اينجا سر نمي زدي :ohno:
من چندين بار انلاين بودن وپست دادن شما رو در سايت هاي :?????!!!!??
تيم انريل :biggrin:
سايت شبگرد :rolleye:
سايت پي سي سون :cool:
و غيره ... ديدم :ohno:
ولي شما حتي يك بار هم به اين تاپيك سر نزديد ؟ ;)
واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ كه ...
============================
خوب بگذريم خوش امدي يا علي

mehdi_vsgh
13-06-2006, 09:42
يه سيدي دارم به اسم ديكشنري تكتاز نسخه 2006 هستش ميخواستم ببينم كسي ميتونه كركش كنه يا براش يه كيجن بسازه

كسي نيست به داد من برسه؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi_7070
13-06-2006, 12:21
سلام !
SILWESTER جان !
اين قسمت كه تغيير كرده با واحد LBA هست ... يعني براي تبديلش از نرم افزاري مثل File Size Convertor نميشه استفاده كرد .
اگر اشتباه نكنم بايد عدد مد نظر را ضربدر 2048 كنيم . اون وقت به بايت تبديل ميشه .
مثلا 100 مگابايت ميشه : 1024*1024*100 كه ميشه بايت : 104857600 . حالا اين عدد را تقسيم بر 2048 مي كنيم كه ميشه 51200 و به hex ميشه : C800 -- بايد بنويسم : 00C800000000C800 --
فكر كنم شما بوديد براي شادي روحم دعا كرده بوديد ؟!

siadate جان !
از لطفتون ممنون .

peyman khatar جان !
شما هم انگار پيدات شد ؟
من توي حرف هام گفتم كه :
-- اينترنت به طور كامل كنار نذاشتم و يك سري كارهايي هم داشتم كه مرتبط مي شد با همين سايت هايي كه گفتيد . خوب كسي اگر كار واجبي باهام داشت ، مي تونست توي اين سايت هايي كه گفتيد هفته اي يك بار پيدام كنه . البته تجربه خوبي هم بود !
-- من اينجا را كاملا تحت نظر داشتم !! همه مطالب را كه مي نوشتيد مي خوندم . منتهي خيلي هم گريه مي كردم كه چرا آخه بايد بحث اين جوري بخوابه ! يا مثلا بحث بايد معطوف به خريد سخت افزار و ... بشه و هي بچه ها پست بدهند : كسي نيست جواب ما را بده ! كه البته ظاهرا بي خيال شدند .
پس اشتباه نكن ! من بيشتر از شما به اينجا سر زدم . گفتم كه دسترسي ام به انجمن قطع شده بود ... يعني نمي تونستم وارد انجمن بشم . البته به درخواست خودم ... خوب به صورت مهمان بازديد مي كردم . فكر كنم درست متوجه نشديد و مي خواستيد به نوعي پته‌ي من را روي آب بريزيد كه خودم همه چيز را گفتم و لازم به گفتنش نبود . من توي سايت هاي ديگه اي مثل majidonline و persiantools و iranvig و barnamehnevis هم با چند تا از دوستان كار داشتم كه شايد اسم مرا اونجا ديديد . البته بيشتر به صورت pm بود ! راحت شدي ديگه ؟
راستي وبلاگت را كه هك كردند !!!

آقا مهدي خان !
اينجا كركر گير نمياد . soda هم كه گفتم كجا گيرش بياري . بهتر هست درخواستت را توي سايتي مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كني . البته توي شبگرد با اعلام درخواست ، احتمالا با هزار تا پست كه همشون مي گند ما نرم افزار ايراني كرك نمي كنيم و به هزا تا چيز متهم مي شي ، مواجه ميشي ;)

-----------------
انگار كسي اينجا نيست ... قبلا يكي پيدا مي شد يك حرفي بزنه ... پس كجاييد ... واقعا وضع بحراني است ... يكي بگه اينجا چه خبره ...

SILWESTER
14-06-2006, 11:26
[QUOTE=mehdi_7070]سلام !
SILWESTER جان !
اين قسمت كه تغيير كرده با واحد LBA هست ... يعني براي تبديلش از نرم افزاري مثل File Size Convertor نميشه استفاده كرد .
اگر اشتباه نكنم بايد عدد مد نظر را ضربدر 2048 كنيم . اون وقت به بايت تبديل ميشه .
مثلا 100 مگابايت ميشه : 1024*1024*100 كه ميشه بايت : 104857600 . حالا اين عدد را تقسيم بر 2048 مي كنيم كه ميشه 51200 و به hex ميشه : C800 -- بايد بنويسم : 00C800000000C800 --
فكر كنم شما بوديد براي شادي روحم دعا كرده بوديد ؟!
آقا مرسي داري به خدا. دقيقا درسته بايد تقسيم بر 2048 بشه تا درست در بياد. البته من يه 1024 كمتر تقسيم ميكردم وعدد حاصلم ضرب در 2 ميكردم كه همون نتيجه رو ميداد. ولي نميدونستم براي چي بايد اينكار انجام بشه!
...........
در اون مورد روح و خرما هم بگم كه شوخي كردم باهات نازنين! :biggrin: آخه به سلامتي تو اين تاپيك وزنه اي هستي براي خودت و عدم وجودت قابل تحمل نيست.
..........
يه سوال دارم ازت اميدوارم كه راهكاري بلد باشي يا اينكه پيدا كني.
مدتيه كه به اين فكر افتادم از يه تريك اضافه تو سي ديام استفاده كنم و اون اينه
"وقتي كه از سي دي مورد نظر ايميج گرفته بشه حجمش به اندازه مشخصي تا حدود چند گيگ برسه"
دوباره ميگم:ميخواهم ايميج رو حجمي كنم نه فايلهاي سي دي رو
خداييش من با روشها و نرم افزارهايي كه تو اين تاپيك معرفي شد به مشکلات زیادی برخوردم که برای هرکدمش روشی پیدا شد
الا این آخریش که واقعا لنگ انداختم جلوش
.....................
البته گربه عزیز و ایساک جان بلد بودند و هر کدمشون به روشهایی که فقط و فقط مختص به خودشونه! ;) ! یه گراهایی به من دادند
ولی از اونجایی که IQ من با یه جلبک برابری میکنه تیرم به هدف نخورد و نتیجه نگرفتم.
نمیدونم چکار کنم به دادم برس مهدی جان! این مرحله تغییر در حجم ایمج یه کار اساسی تو قفل سی دیه که امنیت رو حداقل 2 برابر مینه
منتظر میمونم تا ببنینم چی کار میکنی تو این مورد خاص.

mehdi_7070
14-06-2006, 21:58
من چيزي را كه بلد نيستم مي گم بلد نيستم ... خيلي راحت !

از بابت خرما هم ممنون ...

در مورد سوال شما كه اول گفتم بلد نيستم . شايد روش كار كنم و به نتايجي برسم .

در ضمن بهتره نگيد : گربه عزيز ! درست هست كه نام كاربري ايشون همين ميشه ، اما خوب به هر حال اين جوري كسي را صدا زدن خوب نيست . شما مطمئنيد اين دو دوست عزيز بلدند ؟! در ضمن شما بگيد به شما چه چيزهايي گفتند تا من بهتون كمك كنم .
البته الان با وجود clone cd اين ترفندها فكر نكنم جواب بده . حالا ما سعي مي كنيم تلاش خودمون را بكنيم .
پس شما راهنمايي هايي كه بهتون كردند را به من بگو .

7918+khoram
14-06-2006, 22:44
salam
man felan dar gir etahanam hastam va taze badaz modatha omadam paye pc vli jenab lockylock az shoma mamnonam dar zeemn man hich ashnaii ba barname" iso buster"nadaram va inke koja mitonam donlodesh konam

mehdi_7070
15-06-2006, 09:01

SILWESTER
16-06-2006, 00:19
من چيزي را كه بلد نيستم مي گم بلد نيستم ... خيلي راحت !

از بابت خرما هم ممنون ...

در مورد سوال شما كه اول گفتم بلد نيستم . شايد روش كار كنم و به نتايجي برسم .

در ضمن بهتره نگيد : گربه عزيز ! درست هست كه نام كاربري ايشون همين ميشه ، اما خوب به هر حال اين جوري كسي را صدا زدن خوب نيست . شما مطمئنيد اين دو دوست عزيز بلدند ؟! در ضمن شما بگيد به شما چه چيزهايي گفتند تا من بهتون كمك كنم .
البته الان با وجود clone cd اين ترفندها فكر نكنم جواب بده . حالا ما سعي مي كنيم تلاش خودمون را بكنيم .
پس شما راهنمايي هايي كه بهتون كردند را به من بگو .

آقا مهدي من كه متوجه نشدم تو كدوم پست ازت روش حجمي شدن ايميج رو پرسيدم و تو كدوم پست گفتي كه بلد نيستي!!!!
در هر حال اگر دوباره پرسي شد شرمنده. بزار پاي بي حواسي من! :blush:
در ضمن سو تفاهم نشه. من فكر ميكنم شما از پست من اينطور برداشت كردديد كه در مورد اون روشي كه مورد بحث بود ايساك و پرشين بلد بودند ولي درست منو راهنمايي نكردند!!! :blink: نخير. قربون شكل ماحت اينجوريا نيست. من كه يه "به روش مختص به خودشون"- قبلش تو جمله اوردم كه كسي اشتب نكنه تو مفهوم جمله..ولي مثل اينكه آخرش شد.... بريم سراغ بحث:
.....................................
روشي كه مختص ايساك بود استفاده از برنامه CCD LOCK بودش. من قبلا با اون برنامه کار کرده بودم ولی ازش چیزی در نیوردم. البته برنامه ساده ای بود و تنها چیزی که میبایست توش دقت میشد استفاده از ایمیجی بود که تراک AUDIO داشته باشه. ولی سی دی رایت شده با اون ایمیج باز نمیشد. نمیدونم چرا؟ یه گزینه ای به نام DATA.stream-size داره که فکر کنم همون عاملیه که ایساک منظورش بود و ایمیجو به طور مجازی حجمی میکنه! ولی من هر نوع ایمیجی رو که به برنامه دادم اون گزینه غیر فعال بود.
این از روش اول.......دو تا درخواست
1-من از ورژن 1.7.5 ccd lockاستفاده میکنم. اگه کسی لینک ورژن RC1 1.7.2 اونو داره لینکشو بزاره من پیدا نکردمش شاید قدمیه کار بده
2-ایساک جان !میدونم که برای بار 22 دمه که میگی :biggrin: - ولی اگه میتونی آموزش اونو برام بزار. ممنونت میشم
اینم روشیه که پرشین گفته "1905#"
اینام کل مباحصه که خواسه بودی 1889# 1990# 1902# 1904# 1905# 1907# 1911# وآخریشم 1923#.
مهدی جان! اگه وقت کردی یه نگاهی بهشون بنداز شاید روشی پیدا کنی :) .
و اینکه گفتی چون کلون هست این روش منسوخه چندان باهات موافق نیستم. یکی از مزایاش اینه که تا اونجایی که میدونم فت 32 فایل بیشتر از 4.8 گیگ رو نمیفهمه. البته شاید هم بفهمه.مطمعن نیستم. بقیه مزایاش هم بماند........
دستت درد نکه که همه پستامو میخونی و جواب میدی تا بعد!
ای راستی!!!
من درست نمیدونم که برای اسامی مستعار مثل گربه - آبی- آسمون سیلوستر یا قوری آدم اولش جناب - آقا یا خانم بیاره. یه چیز بیمعنی میشه. البته این نظر منه و هر کی ممکنه یه نظری داشته باشه.. با این حال همین جا از پرشین معذرت میخواهم اگر ایشون از لفظ گربه عزیز آذرده خاطر شده باشند. عزیز حلالمون کن :sad:

luckylock
16-06-2006, 07:19
سلام
IRANI118 جان منظورم قرار دادن فايلي كه قراره به عنوان بد سكتور بشه(tzd) و اين كه چرا بايد حجم فايل اتوران(يا هر فايل exe ديگه) بعد از آن را به اندازه اي كه گفتم تغيير داد بهتره از Isaaaac جان بپرسي چون من دليلش را نفهميدم.
7918+khoram جان خواهش مي كنم.
لينك را كه جناب mehdi_7070 دادند.من هم سريالش را مي گذارم:
jacki_jil_20@yahoo.com_3MZZSQYLGWYA3TN7X :ID
BB1067E0-CCF89B7C-06040845-31EFC77D-ABFE6396-3396172F :SERIAL
البته این سریال بخش ری کاور را فعال نمیکنه.
اگر کسی کرکی داره که بخش ری کاور کردن را در ایزوبوستر فعال می کنه لطفآ لینک بده.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××

mehdi_7070
16-06-2006, 10:13
سلام !

SILWESTER جان !
منظورم از اول ، خط اول همون پست بود !!!

من نمی فهمم منظورت از روش مختص به خودشون چی هست ؟! یعنی برای این کاری که شما مد نظر داری ، روشی دارند و به شما نمی گند یا یک چیز دیگه ؟

در مورد CCD-Lock باید بگم که من ورژن RC1 1.7.2 را ندارم . اما احتمالا 1.7.4 را داشته باشم .

این برنامه بعضی از ایمیج ها را قبول نمی کرد . هنوز نفهمیدم دلیلش چی هست ؟! البته من گزینه DATA.stream-size را توش ندیدم . این برنامه هم باهاش کلنجار می رم ببینم چی میشه !

با توجه به اینکه تاریخ انتشار این برنامه مال خیلی وقت پیش هست ! بعیده که برنامه clone cd اون را کپی نکنه ...
یک چیز دیگه که بعیده این هست که Isaaaac براتون آموزش بذاره ;) روش آموزشی ایشون این هست که چیزی حدود 5% راهنمایی می کنند و 95% بقیه اش را باید خودت پیدا کنی . حالا شاید آسمان به زمین بیاد و ایشون آموزش این کار را براتون نوشتند .

اینم روشیه که پرشین گفته "1905#"
اینام کل مباحصه که خواسه بودی 1889# 1990# 1902# 1904# 1905# 1907# 1911# وآخریشم 1923#.
من که نمی فهمم اینها چی هست ؟! کدوم روش را persiankitty گفته ؟!

در ضمن اگه با افزایش حجم تراک اصلی این کار جواب بده ( این یک فرضیه هست ) از TZCopyProtection استفاده کن ( چگونه ؟ )
* توضیح * * این عبارت (چگونه؟) را توی چند تا مقاله ای که از Isaaaac دارم به وفور میشه دید ، من هم دیدم بد نیست ازش استفاده کنم ، اما این را گفتم چون کپی رایتش مال Isaaaac هست ;) **

نکته بعدی اینکه من توی نمونه هایی از قفل ها که دیدم ، با clone CD حداکثر ایمیج ساخته شده 850 مگابایت بود که با خودش می شد رایت کنی و بعدش با یک سری ابزار بیخود که حداکثر حجم 2 گیگابایت بود !
CloneCD وقتی این حجم های بالا را توی تراک های بعد از تراک اصلی می بینه ، شروع می کنه به ساختن dummy size ! حالا باید یک کاری کنیم که این حجم مجازی که clone داره درست می کنه برای ایمیج ، بشه 4 گیگابایت ! ( این هم بررسی مساله از یک زاویه دیگه بود )

در مورد IsoBuster و با تشکر از luckylock :
لینک نسخه جدیدش به همراه کرک توی pcseven هست که خودم هنوز تست نکردم .

باتشکر ـ مهدی :)

siadate
16-06-2006, 12:11
سلام مهد ي جان : :biggrin:

مهد ي آقا اين ورژن قفل نگهبان را تا حالا کسی نتونسته بشکنه آخه من چندین بار مطرح کرم اما ......

وفقط دست شما را می بوسد!!!!!!!! :cool: :cool: :cool:

mehdi_7070
16-06-2006, 14:46
siadate جان !
من نديده و از راه دور ، چه جوري قفلش را بشكنم ؟! شما بگو ؟

mehdidll
16-06-2006, 16:18
سلام دوستان
مهدي جان خيلي خوشحالم كه دوباره برگشتين كم كم داشت اين تاپيك ميخوابيد البته دوستاني همچون ...بودن ولي خوب
شما هم كه اومدن ان شالله اين تاپيك بشه مثل اوايل بنده هم بعد كنكور در خدمت همگي هستم ن اميدورام امتحانات
رو به خوبي داده باشين كه حتما همينطوره
آقا مهدي نمي دونم فيلم كه پيمان جان گذاشته بودن در رابطه ما قفل نگهبان كه يكي ار اعضاي سايت pcseven
آموزش داده بودن رو ديدن يا نه ؟ من فيلم رو ديدم و لي اونجايي كه با UltraISO مي خوام كانورت كنم نميتونه و اون فايل
حجمي رو نميريزه به فرمت هاي ديگه هم تبدي كردم ولي باز نشد براي اينكه متوجه بشيد من چي ميگم اون فيلم رو دانلود كنيد
سيدي همون سيدي كه قبلا دربارش توضيح دادم بنده روي اون اجرا كردم ولي نشد كه نشد (همون پروژه هاي برنامه نويسي !) اون فايل dll هم نميدونم كجا هست اگه زحمتي نيست تو Pcseven از اون دوستمون سوال كنيد ببين واسه اين ورژن كاري ميشه كرد يا نه
اميدوارم موفق و مويد باشيد

mehdi_7070
16-06-2006, 17:32
mehdidll جان !
من هم آرزوی موفقیت برای شما را دارم و امیدوارم توی رشته ای که مورد علاقه تون هست ، قبول بشید .

مگه خودتون توی pcseven عضو نیستید ؟ این آدرس تاپیک هست :

من همونجا قسمتی از پستتون را گذاشتم ، شاید اون بابا جواب داد . من هم اون آموزش را دیده بودم(زودتر شما ) اما خوب به دلیل مسائل فنی ( منظورم همون سرعت اینترنت هست ) نمی تونم ...

من هم امیدوارم موفق باشید .

emprator
16-06-2006, 18:43
تاپيك جالبيه موفق باشيد اگه بشه يك اموزش كلي از شكستن قفل رو به صورت فايل pdfبزارين تا دانلود كنيم فكر كنم خيلي عالي باشه اين نظر من بود :blush:

mehdi_7070
16-06-2006, 21:06
emprator جان !
از لطفتون ممنون .
من روش كلي بررسي قفل و تقريبا ميشه گفت شكستنش را از نظر خودم نوشتم و قبلا گذاشتم . يعني يك سري مراحل را بايد طي كنيم كه مثل يك روش علمي هست براي حل مساله . متاسفانه كسي همكاري نكرد كه تكميلش كنم .
اگه خواستيد براتون بذارم .

Isaaaac
16-06-2006, 22:02
VSO Software Blindwrite v6.006
Download: 4.0 MB (APP + FIX)

Password:

mehdi_7070
17-06-2006, 09:22
Isaaaac جان !
خوشحالم كه دوباره شما را اينجا مي بينم .
از بابت لينك دانلود هم ممنون . البته هنوز من دانلود نكردم .

اگه ميشه بگيد كه CCD-LOCK ( نسخه هاي 1.7.5 و 1.7.4 و 1.7.2 ) چه نوع ايميج هايي را براي قفل گذاري قبول مي كنند يا به عبارتي ايميج بايد چه خصوصيت هايي داشته باشه ؟!

Soda
17-06-2006, 16:11
مهدي 7070
يادمه درمورد ASPI مطلب ميخواستي
VB

Win32Asm

C++

اين صفحه اش مربوط به يه مثال براي خوندن TOC يك سي دي هست ....
خوش بگذره

emprator
17-06-2006, 22:33
emprator جان !
از لطفتون ممنون .
من روش كلي بررسي قفل و تقريبا ميشه گفت شكستنش را از نظر خودم نوشتم و قبلا گذاشتم . يعني يك سري مراحل را بايد طي كنيم كه مثل يك روش علمي هست براي حل مساله . متاسفانه كسي همكاري نكرد كه تكميلش كنم .
اگه خواستيد براتون بذارم .

اگه بذاريد ممنون مي شم

Isaaaac
18-06-2006, 03:02
mehdi_7070

emprator
18-06-2006, 12:03
mehdi_7070

ببخشيد براي دانلود اين لينكي كه گذاشتي در قسمت browser
چه مسيري رو انتخاب كنيم من هر چه انتخاب مي كنم اشكال مي گيره :blush:

mehdi_7070
18-06-2006, 20:59
سلام ...

soda جان !
از بابت لينك هاي ASPI ممنون ...
البته اون آخري كه خوندن TOC بود جواب نميده . خودتون امتحان كرديد ؟

emprator جان !
شما يك مهلت كوچولو به من بدي برات آپلود مي كنم . شرمنده ...
در ضمن اين لينك rapidshare هست كه طريقه استفاده از اون توي همين انجمن هست . مي توني بگردي پيدا كني . اين يك جور لينك غير مستقيم هست . اون پايين صفحه روي Free كليك كن و بعد توي صفحه جديد ، يك عكس ظاهر ميشه كه توش سه تا حرف يا عدد هست كه اونها را جلوش تايپ مي كني و بعد روي دكمه دانلود كليك مي كني . اين خلاصه بود !

Isaaaac جان !
من خيال كردم برامون آموزش نوشتي !
احتمالا جوابم اين بود :
Start CloneCD and create an image of the Disc you want to protect. You
can also create an Disc Image and mount it with e.g. Daemon-Tools to get
the required CloneCD Image
خوب بعضي وقت ها اين هم جواب نميده . من دقيقا همين كارها را مي كنم . اما جواب نميده . لطف كنيد بگيد كه چه بايد كرد ؟

mehdi_7070
18-06-2006, 21:38
mehdidll جان !
كيوان ( دوست عزيزمون توي PC7 ) اين را نوشتند كه من هم براتون مي ذارم :

دوستان اين آموزشي كه من دادم براي پروتكت نگهبان3
هست و من بيشتر تاكيدم رو پروتكت نگهبان و شيوه هاي
دور زدن اين قفل بود حالا شركتي كه من آموزشي رو
رو اون انجام دادم شايد با شركتي كه شما سي دي اون شركتو داريد فرق داشته باشه و يه پروتكت دستيم + نگهبان
تو سي دي شون گذاشته باشن پس همه احتمالات رو در نظر بگيرين و سي دي تونو دقيق مورد بررسي قرار بدين
و از چيزهايي كه مشكوكن تو سي دي تون به راحتي نگذرين چون خيلي وقتها همين مسايل خودشون باعث كليدي براي باز كردن قفل ميشن

و در جواب دوستان عزيز من همه سي دي هايي كه شما داريد ندارم كه به تك تكتون جواب بدم آموزشيم كه دادم دقيقا پروتكتش از نوع نگهبان3 بود كه نشون دادم كه كپي ميشه ولي سي دي كه من آموزش دادم به غير از اينكه با نگهبان3 پروتكت شده بود دستكاري ديگه نشده بود
پس در نتيجه
1-ممكنه شما ايميج اوليتون كه ميگيرين مشكل داره كه خيلي مهمه
2-در عمل كانورت Ultra نمي تونه اول و آخر ايميجتون رو تشخيص بده كه بازم بر ميگرده به ايميج گيري اوليه
3- در مورد اينكه ايميج درست باشه و كانورتم درست باشه
افزايش حجم تو اين پروتكت مهم نيست و با كلون بصورت اوربورن رايت ميشه

Soda
18-06-2006, 22:01
مهدي جان
فايلهاي Dll مربوط به Aspi رو داريد ؟

mehdi_7070
18-06-2006, 23:22
soda جان !
بازم سلام ...
من هم ASPI را از سايت شركتش دريافت كردم و هم اون dll را از توي همون سايت گرفتم .
توي تكست باكس اول اين :
TOC: 0 0
و توي دوميش اين :
No CD-TEXT available on this disc...
نمايش داده ميشه .

mahson
19-06-2006, 09:41
كسي در مورد قفلهاي شركت آرسام اطلاعاتي داره
نحوه كپي كردن اين نوع قفل رو ميخواستم
قفل به صورت يك فايل تصويري ميباشد

mehdi_7070
19-06-2006, 10:24
ما علم غیب نداریم ...

از راه دور هم نمی تونیم قفل بشکنیم ...

دعا می کنم که روزی بیاد که همه این جملات را درک کنند !

SILWESTER
19-06-2006, 11:43
سلام !

SILWESTER جان !
منظورم از اول ، خط اول همون پست بود !!!

من نمی فهمم منظورت از روش مختص به خودشون چی هست ؟! یعنی برای این کاری که شما مد نظر داری ، روشی دارند و به شما نمی گند یا یک چیز دیگه ؟

در مورد CCD-Lock باید بگم که من ورژن RC1 1.7.2 را ندارم . اما احتمالا 1.7.4 را داشته باشم .

این برنامه بعضی از ایمیج ها را قبول نمی کرد . هنوز نفهمیدم دلیلش چی هست ؟! البته من گزینه DATA.stream-size را توش ندیدم . این برنامه هم باهاش کلنجار می رم ببینم چی میشه !

با توجه به اینکه تاریخ انتشار این برنامه مال خیلی وقت پیش هست ! بعیده که برنامه clone cd اون را کپی نکنه ...
یک چیز دیگه که بعیده این هست که Isaaaac براتون آموزش بذاره ;) روش آموزشی ایشون این هست که چیزی حدود 5% راهنمایی می کنند و 95% بقیه اش را باید خودت پیدا کنی . حالا شاید آسمان به زمین بیاد و ایشون آموزش این کار را براتون نوشتند .

من که نمی فهمم اینها چی هست ؟! کدوم روش را persiankitty گفته ؟!

در ضمن اگه با افزایش حجم تراک اصلی این کار جواب بده ( این یک فرضیه هست ) از TZCopyProtection استفاده کن ( چگونه ؟ )
* توضیح * * این عبارت (چگونه؟) را توی چند تا مقاله ای که از Isaaaac دارم به وفور میشه دید ، من هم دیدم بد نیست ازش استفاده کنم ، اما این را گفتم چون کپی رایتش مال Isaaaac هست ;) **

نکته بعدی اینکه من توی نمونه هایی از قفل ها که دیدم ، با clone CD حداکثر ایمیج ساخته شده 850 مگابایت بود که با خودش می شد رایت کنی و بعدش با یک سری ابزار بیخود که حداکثر حجم 2 گیگابایت بود !
CloneCD وقتی این حجم های بالا را توی تراک های بعد از تراک اصلی می بینه ، شروع می کنه به ساختن dummy size ! حالا باید یک کاری کنیم که این حجم مجازی که clone داره درست می کنه برای ایمیج ، بشه 4 گیگابایت ! ( این هم بررسی مساله از یک زاویه دیگه بود )

باتشکر ـ مهدی :)
سلام مهدي جان. اين جام جهاني هم من رو از كارو و زندگي انداخته. شرمنده كه جواب اين پستو زودتر ندادم.
..............................
روش مختص=روش اختصاصي=روشي غير از روش كلاسيك و معمول در يك كار ولي در نهايت همان نتيجه حاصل گردد
گفته بودي كه ميخاي رو ccd-lock کار کنی اگه میدونی 1.7.4 اون کار میده لطفا لینکش رو بزار. اگه سرعت اینترنتم اجازه داد عکش کادر data-stream رو میزارم تا ببنی چیه؟
در مورد ایساک جان تایید میشه. شایدم حق با اون باشه. آدم باید خودش دنبال کارو بگیره.آماده خور نباشه
.............................
مهدی جان اون عددها شماره پستهاست. نمیشد همشو نقل قول کنم.اینجوری نوشتم.امیدوارم که لطف کنی و یه نگاهی بهشون بندازی تا کل بحث دستت بیاد . مخصوصا روشی که پرشین گفته بود
............................
منظورت رو از قسمت توضیح نفهمیدم.در ضمن من فقط یه مقاله ایساک رو تو پستها دیدم که درباره افزایش حجم دستی فایلها و اون تمرین بود-که تو حلش کردی. اگه باز مغاله داده آدرسشو بده!
...........................
خدا کنه فرضیت عملی بشه.قول بده روش کار کنی---
..........................
چنانچه به نتیجهای تو تغییر حجم ایمیج رسیدی حتما بهم بگو..ممنونت میشم...
تا بعد.............

mehdi_7070
19-06-2006, 13:07
نسخه 1.7.5 را كه خودتون داريد . اين عكس را يك نگاه بكن . اون نسخه را توي هاردم پيدا كردم .
بقيه جواب ها هم وقتي كامل خوندم !

mehdi_7070
19-06-2006, 17:55
سلامي دوباره ...

فكر كنم اون چيزي كه دنبالش هستيم ، ccd-lock 1.7.4 هست . من حدود 6 تا image را با متدهاي مختلفش قفل گذاري و رايت كردم . هنوز مطمئن نيستم كه كدوم گزينه هاش بهترين هست . اما از اين 6 تا ، وقتي با clone از سي دي image مي گرفتم ، سه تاشون حجمش شد 1.47 گيگابايت ! يعني clone در هنگام خوندن شروع مي كرد به نوشتن dummy size ! خبرش را بهت مي دهم ... منتظر باش !

راستي اون عكس ها هم ، همون ورژن هايي بود كه ظاهرا نداشتي !

منظورت رو از قسمت توضیح نفهمیدم.
چيز مهمي نبود ... اصلا ربطي به بحث نداشت . براي يادآوري بگم كه Isaaaac جان عادت دارند جلوي نكته هاي مهم و اصلي توي متن هاشون ، چيزي ننويسند . اين ( چگونه ) را دوستاني كه مقاله شكستن قفل نگهبان را خوندند خوب يادشون هست . نوشت بودند كه " اگر قفل سي دي silver lock بود ازش image بگيريد . ( چگونه ؟!) "

امیدوارم که لطف کنی و یه نگاهی بهشون بندازی تا کل بحث دستت بیاد
هنوز كه نخوندم . داشتم روي اين ccd-lock كار مي كردم !

Isaaaac جان و بعضي دوستان ديگه هم تعدادي مقاله گذاشتند كه من دارم . اگر عمري باشه همه اش را در اختيارتون قرار مي دهم .

خدا کنه فرضیت عملی بشه.قول بده روش کار کنی---
تقريبا فرضيه من توي كار با ccd-lock عملي شد ! باشه ، روش كار مي كنم .

باشه ، اگه نتيجه اي حاصل شد ، خدمتتون تقديم مي كنم .

مثل من كه منتظر جواب پنج نفر! هستم ، شما هم منتظر باش ...

persiankitty
19-06-2006, 22:02
براي اونايي كه مثل من چند روزي از دنيا رفته بودند :

- الكل 120 درصد يك نه پنج بيلد چهل و دو دوازده پلاس كراك
- به زودي DT Pro به مرحله بتا تست ميره فعلا اسكرين شات ازش گذاشتن
- بلايند رايت شش و خرده اي هم ريالز شده

mehdi_7070
20-06-2006, 11:19
persiankitty جان !
از ديدن دوباره شما خوشحال شدم .
فقط اگه تونستي درباره اون جملات قبلي ات يك توضيح بده .

يك جايي داريم كه ميگه آدرس شروع يك تراك كدام بلاك هست. بعدش يك اندازه به تعداد بلاك براي اون تراك وجود داره . يك روشي كه من يادم مياد اينه كه مقدار آدرس شروع رو برابر با شماره بلاك پايان تراك قرار ميدهند و سايز رو به صورت منفي محاسبه مي كنند و به جاي سايز قبلي قرار ميدهند.
من نمي دونم اينجايي كه آدرس شروع تراك را مي گه ! كجاست ؟!
اگر وقت داشتيد يك توضيح كوچيك بدهيد و ضمنا از برنامه و سايت و ... چه خبر ؟!

7918+khoram
21-06-2006, 09:47
سلام
خيلي خيلي ممنون locky lock به راحتي كپي شد من هيچ اشنايي با اين برنامه نداشتم و اين اولين cd بود كه من تونستم قفلشو بشكنم در ضمن اخرين version iso buster چند
و يه سئوال ديگه حالا چه تور مي تونم يه قفل خفن روي يك cd تصويري به زارم
:biggrin:
12

mehdi_7070
21-06-2006, 10:46
متاسفانه من نرم افزاري براي قفل گذاري روي سي دي تصويري سراغ ندارم !!

من كه خودم نمي دونم چه جوري هست ... به هر حال اين كار هر كسي هم نيست ...

SILWESTER
21-06-2006, 22:10
مهدي جان بازم سلام! ممنون از زحماتت.
ميشه نسخه 1.7.4 ccd lock v رو بفرسی بالا تا دانلودش کنم .چون دیشبم سرچ کردم پیداش نکردم. یه خورده منم باهاش ور برم ببینم چی از توش در میاد.
مرسی :happy:

mehdi_7070
21-06-2006, 22:20
silwester جان !
فكر كنم پروژه را عوض كنيم بهتر هست !
بيا روي يك چيز ديگه كار كنيم .
منظورم اين هست كه به سرعت يك ايميج به اندازه 0 بايت تحويل طرف بدهد .
اين خيلي بهتر هست .
متاسفانه طرح افزايش حجم اصلا خوب نيست و قابل بازيابي هست .
اون را هم برات آپلود مي كنم .
حالا دليل اينكه خوب نيست !!
شما فرض كن به من يك ايميج تحويل داد به حجم 2 گيگابايت ! خوب همون جور كه گفتم اطلاعات درست سي دي هم توش هست . اما در پايان ايميج ، اومده يك تعداد زيادي بايت 0 قرار گرفته و باعث شده حجم زياد بشه .
خوب راه استخراج خيلي راحت است . شما بايد به طور تقريبي يك ميزان را براي ايميج در نظر بگيريد و به اون اندازه به وسيله WinHex استخراج كنيد . همين !
حدس زدن هم راه هاي ساده اي داره :
- نگاه كردن به سي دي
- حجم هر سي دي حداكثر 800 مگابايت هست .
- حجمي كه ويندوز نشون ميده ( در صورت دستكاري نشدن )
خوب خيلي راحت اين تيكه اش را استخراج مي كنه و رايت مي كنيم روي سي دي . حتي اگه ما براي بالا بردن ضريب اطمينان حجم 850 مگابايت هم استخراج كنيم ، Clone قادر به رايت اون هست !

حالا متوجه شدي چرا مي گم اين طرح خوب نيست ؟

7918+khoram
22-06-2006, 08:06
سلام
من خیلی دوست داشتم یک عکس از وقتی که سی دی های تصویری که قفل آن راشکستم به زارم اما هر چه تلاش کردم که یک عکس به زارم داخل صفحه نشد
اما در مورد این قفل سی دی تصویری جالب است بدانید وقتی سی دی را داخل سی دی رام گذاشتم
حدود 99 ترک به من نشان داد ترک 00فقط نمایش داده می شد و بقیه اصلا در ویندوز نمایش داده iso buster
نمی شد و از بین این 99 ترک فیلم اصلی داخل ترک 2 بود که مخفی بود لازم به ذکر است که این سی دی با دستگاه نمایش داده میشدvcd

7918+khoram
22-06-2006, 08:07
با عرض پوزش دوبار در صفحه تکرار شد
f:12

mahsoft
22-06-2006, 08:52
اخه کسی نیست بتونه معجزه کنه قفلهای

جدید

سی ذی لاک

و سی دی کاپس جدید رو بشکنه

راستی از سی دی کاپس فقط نسخه 1.1 قابل کرک بود

این صی دی کاپس های جدید با الکول هم نمیشه ازشون کپی گرفت

mehdi_7070
22-06-2006, 14:56
جالب شد دوست عزيز !
يعني سي دي تصويري 99 تراك ( با احتساب تراك 0 داشت ) ..
بعد در ويندوز جواب نمي داد .
ولي توي دستگاه VCD جواب مي داده .
فايلهاي تصويري توي تراك 2 بودند ( با احتساب تراك 0 )

حتما سعي كن يك عكس برامون بذاري .

mahsoft جان !
اينجا كسي نيست كه معجزه كنه !!

rasol43
22-06-2006, 15:05
با سلام
مي تونيد در مورد قفل سخت افزاري به زبان اسمبلي منو راهنمايي كنين؟

ممنون مي شم
به اين صورت كه روي يه برنامه كاربردي قفل سخت افزاري بزاريم كه برنامه Eeprom به زبان اسمبلی کد شده باشه

ehsan30
22-06-2006, 21:10
دوستان سلام
از اين كه تمام دوستان برگشتن خيلي خوشحالم منم چند وقتي نمي تونم بيام
سر بزنم امتحانات من تازه از28 خرداد شروع شده و فكر كنم تا 5 تير درگير باشم
از ديدين همه شما خوش حال شدم
باي

mehdi_7070
22-06-2006, 22:03
احسان جان !
من هم از ديدن شما خوشحال شدم .
اميدوارم موفق باشيد .
اما من منتظر مقاله شما بودم . هر وفت فرصت كرديد ، فراموش نشود .

rasol43 جان !
فكر كنم از اين 7 تا پست كه دادي ، 40 تاش همين سوال بوده !
دوست عزيز !
شما از ما چي مي خواي ؟!
مي خواي قفل بخري ! آخه قفل سخت افزاري رايگان نيست !!!!!
مشكلتون چي هست ؟

sorset
23-06-2006, 08:51
سلام
از سیدی هایی که با Dummy files محافظت شده ان چطور میتونم ایمج بگیرم؟
ممنون

7918+khoram
23-06-2006, 11:17
سلام
اينم همون عكس از سي دي تصويري
در ضمن يك سايت مناسب جهت آپلود كردن معرفي كنيد

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi_7070
23-06-2006, 21:36
سلام ...

sorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟

7918+khoram جان !
از بابت عكس ها ممنون .
من آخر نفهميدم فيلم ها توي تراك 0 بود يا تراك 2 ؟! چون توي تصوير شما تراك 0 را نشون داديد ، اما گفتيد تراك 2 را استخراج كرديد .

براي آپلود عكس پيشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه بدون دردسر و راحت است .

( شايد بتونيم اين كاري كه اينها كردند را شبيه سازي كنيم )

7918+khoram
23-06-2006, 21:58
ترك00 هيچ فايل اجرايي وجود ندارد و اگر دقت كني متوجه مي شوي كه حجم ان فقط2.83 مگا بايت هست و فيلم اصلي داخل ترك 2 ميبشد اگر باز هم دقت كني از روي حجم ان مشخص است

SILWESTER
23-06-2006, 23:45
silwester جان !
فكر كنم پروژه را عوض كنيم بهتر هست !

سلام مهدي جان. كاملا درست ميگي افزايش حجمو اين كلكا فقط براي گول زدن بچه ها خوبه.حرفه اياش راحت كپيش ميكنن. ولي همون طور كه گفتم اگه حجمه ايميج به حدوذ 5 گيگ برسه شايد بشه گفت قفل. البته بايد سي دي پر از weak sector وelligal character باشه تا به اسونی اکسترکت نشه. در هر صورت از وقتی که روی این کار گذاشتی ممنون. فقط اگه میشه ccd lock 1.7.5رو برام یجایی بذار.
.......................................
روشی که مد نظر داری خیلی جالبه! ولی در عمل میشه چنین کاری رو انجام داد؟ من که تا حالا در هیچ قفلی چنین متدی را ندیدم.
ولی اشکال نداره میگن "همیشه نقطه آغاز باش" بگو از کجا باید شروع کنم .من تو این کارا آماتورم. تازه از دولتی سر بچه های این تاپیک فهمیدم hex , bin چیه. همین!

mehdi_7070
24-06-2006, 12:23
khoram جان !
سلام !
بايد خدمتتون عرض كنم كه هميشه اين حجم ها درست نيستند . يعني اين حجم ها ممكن هست دستكاري بشوند و بخواهند شما را گول بزنند . صرف اينكه حجم يك تراك برابر با x هست نميشه قضاوت كرد . به هر حال ممنون از جوابتون . اگه تونستم شبيه سازي كنم حتما خبرتون مي كنم . و نكته ديگه اينكه قرار نيست كه توي VCD فايل اجرايي باشه !

SILWESTER جان !
سلام ... چه طوري ؟
- پروژه افزايش حجم اصلا چيز جالبي نيست . شايد به قول شما بچه ها نتونند اون را ( البته زماني كه حجمش به 4 گيگ برسه ) كپي كنند . اما راحت ميشه اون را استادش كرد !! در ضمن مطمئن باش كه weak sector و علي الخصوص كاراكتر غير مجاز هيچ كمكي به ما نمي كنه . weak sector تاثيري نداره . در ضمن وقتي تونست يك image بگيره ، ديگه كار استخراج با موفقيت انجام ميشه ! و نكته بعدي اينكه در روش استخراجي كه خدمتتون عرض كردم ، فقط يك حجم مشخص از image جدا ميشه .
و اما نكته پاياني اينكه : در اونهايي كه افزايش حجم داريم ، در پايان image پر ميشه از بايت هاي 00 ... پس يعني عملا اين بايت هاي 0 تاثيري در اطلاعات ما ندارند . پس مي تونيم از بودن اونها صرف نظر كنيم . ( البته منظورم تمام بايت هاي 0 پاياني يك Image نيست ! )
- خواهش مي كنم . من اتفاقا خيلي خوشحالم كه يكي پيدا شد كه با هم بحث كنيم . واقعا از بابت همراهي شما ممنونم .
- در مورد آپلود هم چشم ... راستي نسخه 1.7.5 را مگه خودت نداري ؟!
- در عمل ميشه چنين كاري را انجام داد . بله !
- خوب مگه ما بايد حتما از ابداعات ديگران استفاده كنيم . خودمون چيز جديدي درست مي كنيم . البته من فكر نمي كنم كه كسي از اين متد استفاده نكرده باشه ! يعني اينكه شايد الان توي بعضي قفل ها داره استفاده ميشه !
- در مورد فوايدش هم كه خودتون مي دونيد . اگر به طرف 4 گيگ تحويل بدهيم ، باز توش اظلاعات بدردبخور و قابل استخراج هست . اما اگر 0 بايت باشه ! اون وقت ديگه كاري نمي تونند بكنند .
- من فعلا يك كارهايي را شروع كردم . متاسفانه به يك سري مشكلات هم برخورد كردم . بد نيست بدونيد كه نتيجه كار اين بود :
- من هم آماتور هستم و بايد شاگردي كنم ... من خودم نمي دونم . چه طوري شما را راهنمايي كنم ؟!
به هر حال شما هم تست را شروع كن .
يا اينكه شروع كن به طراحي فرضيه !! البته اين كار خيلي سخت تر از اجراي اون هست . ولي تلاشت را بكن .

7918+khoram
24-06-2006, 12:45
سلام مهدي
1-من فيلم را از ترك02 در آوردم در نتيجه فيلم اصلي داخل ترك 2 مي باشد
2-ازميان اين 99 ترك فقط ترك 2 كپي ميشودبقيه به هيچ وجه قابل ايميج گرفتن نيست

sorset
25-06-2006, 07:56
sorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟

بعضی از قفل ها مثل نگهبان علاوه بر اینگونه فایل ها سیدی را چند ترک میکنند و همه ی ترک ها به جز ترک 0 مجازی هستند و هیچ محتوایی ندارند و وقتی ایمیج میگیرم محتوای ترک 0 کپی نمیشود
چکار کنم

mehdi_7070
25-06-2006, 10:54
سلام به همگي !

khoram جان !
از توضيحاتت ممنون ...

sorset جان !
پس بحث سر قفل نگهبان هست !!
شما ببين كدوم ورژن هست ! دقيق ...
دوست عزيز !
در مورد تراك ها كه شما مي فرماييد خودتون مي تونيد به وسيله نرم افزارهايي چون winlock و tzcp مي تونيد تراك را به image اضافه كنيد ... در مورد تراك 0 هم از tzcp استفاده كنيد . ( اينها را روي cue اعمال مي كنند )
اين كه اطلاعات تراك اصلي كپي نشود ، ممكن است دلايل مختلفي داشته باشد .
شما از clone نسخه 2.5 استفاده مي كنيد ؟ اگر استفاده نمي كنيد از اين ورژن استفاده كن . ورژن هاي 3 هم خوب هست . حتما از رايتر براي image گرفتن استفاده كن .
با نرم افزار blind write هم امتحان كنيد .

7918+khoram
25-06-2006, 12:08
سلام مهدي
اگه بخواي من ميتونم سي دي ها رو در اختيارت بزارم تا بهتر بتووني شبيه سازي كني :biggrin:

h_radnoosh
25-06-2006, 12:49
اقا مهدي نبودي اين سوالام بي جواب موند آخر1.آخرش پري گپ من راه نيفتاد نتونستم ايميج بگيرم

يه سوال ديگه اينكه تو ايزو بوستر كنار بعضي فايلايي كه حجم مجازي دارند يه دايره قرمز هست كه توش يه ضربدر قرمز است وقتي ميخاي اونارو extract كني ارور ميده و ميگه بد سكتور داره بايد چي كارش كرد؟

يه سوال ديگه اينكه آيا بلايند رايت با بلايند سويت فرق داره؟

يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟[/QUOTE]

mehdi_7070
25-06-2006, 13:29
h_radnoosh جان !
سلام ...
دلم براتون تنگ شده بود .
اين سوالات آشنا هست !! خوب اگه بلد بودم كه همون موقع بهت جواب مي دادم ...

1- از خودشون بپرس !! يعني هيچ سي دي اي را نمي توني باهاش ايميج بگيري ؟

2- بايد توي help برنامه دنبالش بگردي ... شما كه انگليسي ات از من بهتره . دنبال كلمه Error Icon بگرد . احتمالا جواب بگيري !

3- نمي دونم . من كه تا حالا اون بلايند سوئيت را نصب نكردم !
بعد مگه اين دو تا از هم جدا هستند ؟! يعني نسخه جديد بلايند سوئيت اومده ؟

4- خوب جرياني نداره ! فايلها خراب شدند ...

( اگه جواب ها خيلي بي ربط بود من را ببخش ، بايد من اون چيزي كه شما مد نظرت هست را گير بيارم و تست كنم ... )

khoram جان !
شما كه راهتون خيلي دور هست !!!

mahdimp5
25-06-2006, 16:37
با سلام

من يك سي دي نرم افزاري دارم كه با قفل teLock v0.98b1 محافظت میشه. کسی از دوستان میدونه چه جوری و با چه برنامه ای میشه این جور سی دی ها را رایت کرد؟
با Alcohol 120% امتحان کردم نشد. تو لیست پروفیلهاش هم این نوع قفل را نداشت.

SILWESTER
25-06-2006, 18:13
مهدي جان سلام! من همچنان منتظر آپلود ccd-lock 1.7.4 هستم. البته 1.7.5 شو دارم ولی محیط کارش با اکسایی که گذاشتی تفاوت های زیادی داره. گزینه هاش کمتره و ایمیج رو هم خراب میکنه.
محبتی کن و فردا برام بزارش بالا اگه ممکنه چون خیلی عجله دارم و میخوام برم سراغ برنامه های دیگه.
فدای معرفتت!!!!!!!! :)

mehdi_7070
25-06-2006, 19:07
mahdimp5 جان !
تا اون جا كه من يادم مياد ما قفلي به نام teLock نداشتيم . البته فكر كنم اسم يك پكر باشه ...
شما خصوصيات قفل را بفرماييد .

SILWESTER جان !
من عكسي از 1.7.5 نذاشتم ... بالاي هر كدوم ورژنش را نوشته بودم . دوباره نگاه كن ;)

mahdimp5
25-06-2006, 20:17
من اين سي دي را با برنامه Protection ID 5.0c اسکن کردم و نتیجه این بود :
[!] ASProtect v1.23 detected !
[!] TELock v0.98 or newer detected !

در شاخه اصلی سی دی، به همراه فایل setup.exe این فایلهای dll وجود دارن:
cdsxntr2.dll
cdsx32r2.dll
dlglock.dll

SILWESTER
26-06-2006, 01:21
mahdimp5 جان !
SILWESTER جان ![/B
من عكسي از 1.7.5 نذاشتم ... بالاي هر كدوم ورژنش را نوشته بودم . دوباره نگاه كن ;)
سلام مهدي جان
ميدونم!!منظورم اين بود كه ورژن من 1.7.5 هست و با عكس هاي تو تفاوت هايي داره
براي همين 1.7.4 تو رو لازم دارم
ممنوننت ميشم امروز فردا آپلودش كني
مرسي

Morteza_SOS
26-06-2006, 10:13
به نام خدا

با سلام خدمت همگی ...
آیا کسی در این انجمن توانسته قفل نگهبان بازی کانتر استرایک فارسی محصول نوین پندار را بشکند ؟

tofan_2050
26-06-2006, 10:48
با سلام خدمت دوستان
من 4 سی دی داشتم که روش قبل نگهبان گلدن ادیشن پلاس قرار دارد
2 تارو تونستم توسط بلیند ایمج بگیرم و رایت کنم و جواب هم داد
ولی دو تا دیگه سی دی 2 و 3 با بلیند ایمیج گرفتم و رایت کردم
ولی اجرا نمی شه
همه فایلهاش هم درسته فقط در سی دی 2 و 3 یه تفاوتی وجود داره
کنار فایل lock.cd يك + است که تو دوتای دیگه نیست
سی دی اصلی هم اینو داره
لطفا کمک کنید

tofan_2050
26-06-2006, 10:51
راستی یادم رفت بگم
ایمیج این سی دی ها رو با ultera , winiso نمی شه دید
زمانی که فایل ایمیج رو باز می کنی برنامه بسته می شه

mehdi_7070
26-06-2006, 12:20
سلام به همگي !!!

mahdimp5 جان !
تا اون جايي كه من مي دونم ASProtect و TeLock دو تا از packer ها هستند كه براي محافظت از فايلهاي اجرايي به كار مي روند .
در ضمن شما بگو چه مشكلي داري ؟

SILWESTER جان !
من دارم دنبال فايل setup برنامه مي گردم ، پيدا نمي كنم ...
بايد بازم بگردم ... هر وقت پيدا كردم برات مي ذارم .

Morteza_SOS جان !
بله ، البته من نه !
آقا پيمان گفته بودند كه با clone نسخه 3.2.1.1 ميشه كپي كرد . البته من اين نسخه را ندارم ...
فقط براي گرفتن image ، بايد تمام گزينه ها ( به جز ... Abort ) فعال باشند و sector skip روي 100 تنظيم باشه .
در ضمن dll هم كرك شده . يعني شما بايد اون dll را كه كرك شده پيدا كنيد و به جاي اون dll اصلي بگذاريد ! همين ...
من قبلا dll را داشتم ، اگر پيدا كردم برات مي ذارم . من از توي shabgard گرفته بودم .

tofan_2050 جان !
من كه سي دي شما را نديدم !
در ضمن ببين كدوم ورژن هست ؟! 2 يا 3 ؟ توي اون فايل bat نوشته ...
اگر 3 بود كه دوستمون توي pcseven يك آموزش تصويري گذاشته . اون را بگير .
راستي منظورت از علامت + چيه ؟! توي IsoBuster ؟
اون مورد UltraISO و WinISO مورد حادي نيست ... مهم نيست !

tofan_2050
26-06-2006, 13:06
mehdi_7070 جان سلام
نميدونم كدوم ورژنه ولي داخله اون يه پوشه وجود داره بنام Lock! و داخله او پوشه
زمانی که تو ایزو بوستر نگاه می کنی این فایلها رو می بینی
Lock.CD
MOHAINFO.BAT
Mohafez.Moh
Mohafez.Loc
البته تو سی دی 1 و 4 اون از فایل Mohafez.Moh یکی دیده می شه ولی تو سی دی 2 و 3 که من مشکل دارم
2 تا از او فایل هستش
بعد علامت مثبته کنار فایل Lock.CD در سی دی 2 و 3 هست ولی در سی دی 1.4 نیست

در ضمن اگه لطف کنی اون آموزش که گفتی ادرسشو بدی ممنون می شم
چون من نتونستم پیدا کنمش

mehdi_7070
26-06-2006, 13:29
tofan_2050 جان !
فعلا چيزي نميشه حدس زد !!
شما لطف كن ورژنش را از توي همون فايل bat به من بگو تا راهنمايي ات كنم .
تا ورژنش را پيدا نكني فايده نداره ...
در ضمن ، شما مطمئن هستيد كه اين سي دي توسط قفل نگهبان ( golden plus ) محافظت شده ؟
معمولا توي پوشه lock اون فايل اسمش neginfo.bat است . احتمال rename كردن هست ... اما !
شما لطف كن بگو از كجا فهميدي با قفل نگهبان محافظت ميشه و يك سري عكس ازش ( IsoBuster ) بگير و بذاره .
اون محتويات فايل bat هم بگو .

my friend
26-06-2006, 13:54
سلام بچه ها
دمتون گرم ، گل کاشتید ، امروز میرید روی پست 2000 !
فکر نکنم تا حالا تاپیکی تو پیسی ورلد همچین کاری کرده باشه !

یه سوال از شما داشتم :
بهترین برنامه برای قفل گذاشتن روی سی دی کدومه ؟
یعنی هم مجانی باشه و هم هیچ برنامه ای نتونه قفلش رو بشکونه
اصلا میشه 2-3 تا قفل روی سی دی گذاشت تا به هیچ وجه قفلش نشکنه ؟
قفل های حجمی چجوره ؟ میشه اونهارو جوری کپی کرد که حجمشون زیاد نشه ؟
چند تا از همین قفل های حجمی نام میبرید ؟

موفق باشید

tofan_2050
26-06-2006, 14:20
mehdi_7070 جان سلام

اين محتويات فايل Bat

@echo off
color 17
@type Mohafez.loc
@pause

و داخل فايل Mohafez.loc
نوشته شده
Mohafez CD-Lock
Golden Edition
Plus Plus.. Copy
right (c) 2001-2
005
البته محتويات فايل Mohafez.loc تو ايزو اينجوريه با سكتور ويو ديدم همشو ننوشتم فقط اولش كه شايد به درد بخوره
و راستش نمي دونستم چطوري عكسها رو براتون بذارم
راهنماييم كنيد عكس هم ميزارم

mehdi_7070
26-06-2006, 15:09
سلام ...

my friend جان !
من توقع داشتم وقتي بر مي گشتم توي پست 2000 باشه ...
راستش مي خواستم امروز يك جشن درست و حسابي براي 2000 پسته شدن اين تاپيك بگيرم . اما به خدا قسم مي ترسم ... ترس من هم بي دليل نيست ...

= = = = = جشن بزرگ تاپيك بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها = = = = =

اميدوارم اين 2000 پسته شدن خوش يمن باشه ...
Zitanix كجايي ؟! فكر مي كردي تاپيكت به صفحه 200 برسه !
دوست داشتم امروز يك كارهايي بكنم . اما !!!
اما خوب يك كار ديگه براتون انجام مي دهم .
هر كسي كه از من چيزي درخواست داره ، تا فردا صبح ساعت 11 برام pm بفرسته و درخواستش را بگه . مطمئن باشه كه اگر در توانم باشه رد نمي كنم . هر كسي من بهش قولي دادم ، تا فردا صبح ساعت 11 وقت داره . همه درخواست ها هم ساعت 3 بعدازظهر فردا جواب داده ميشه . فقط كسي اينجا درخواست نده !! فقط pm ...
يك سري مسابقات هم براي فردا آماده مي كنم . هر كسي سوال مناسبي براي مسابقه در نظر داره برام بفرسته .
در ضمن اگر كسي طرحي براي جشن داره حتما اعلام كنه .
جشن ما هم يك هفته هست !! يك هفته تموم !!
پس يك جمع بندي از كارهامون :
- كسي از من درخواستي داره تا فردا صبح ساعت 11 به من pm كنه تا براش انجام بدهم .
- كسي طرحي براي جشن داره ، به من pm بزنه .
- جشن بزرگ ما يك هفته ادامه داره .
- كسي مي خواهد كمكي بكنه ، pm بزنه .

** جواب دوستاني كه سوال پرسيده اند را در پست بعدي ارسال مي كنم **

mehdi_7070
26-06-2006, 15:35
my friend جان !

1-بهترین برنامه برای قفل گذاشتن روی سی دی کدومه ؟
یعنی هم مجانی باشه و هم هیچ برنامه ای نتونه قفلش رو بشکونه
2- اصلا میشه 2-3 تا قفل روی سی دی گذاشت تا به هیچ وجه قفلش نشکنه ؟
3- قفل های حجمی چجوره ؟ میشه اونهارو جوری کپی کرد که حجمشون زیاد نشه ؟
4- چند تا از همین قفل های حجمی نام میبرید ؟

1- اين چيزي كه مي خواي نيست !! اگه بود كه طرف مفتي نمي داد دست من و تو !!
به قولي : (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
2- بله ، شما مي تونيد از برنامه رايگان استفاده كنيد و با تركيبي از اونها يك قفل درست كنيد . اما ... با clone كپي ميشه !
ايرادش همين هست ;)
3- قفل حجمي را كه اصلا حرفش را نزن ! به نظر من اصلا بدرد نمي خوره . راه هاي بازيابي اونها زياد هست و آسان ;)
4- قفل حجمي نوع نداره . به دو روش انجام ميشه كه تقريبا يكسان هست :
* به وسيله TZCP
* به صورت دستي با HexEditor ها مثل WinHex

tofan_2050 جان !
اين جور كه من فهميدم اين همون قفل نسل جوان هست !
براي كپي اون من از clone 2.5.6.2 استفاده كردم و خوب نتيجه داد .
يك فيلم آموزشي هم كيوان توي PCSeven گذاشته ، مي توني اونجا هم بگيري . من كه نديدم .
براي عكس هم منظورم همون عكس از برنامه IsoBuster هست . شما بايد دكمه PrtScr Print را روي كيبورد فشار بدي و بعد بري توي paint ... اونجا past كني . بعد ذخيره كني و توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كني ... همين !

mahdimp5
26-06-2006, 19:34
تا اون جايي كه من مي دونم ASProtect و TeLock دو تا از packer ها هستند كه براي محافظت از فايلهاي اجرايي به كار مي روند .
مشکل در اینجاست که نرم افزاری که با این دو برنامه محافظت میشه هر بار موقع اجرا سی دی را درخواست می کنه. من برای اینکه از شر هر بار سی دی گذاشتن در درایو راحت بشم یه ایمیج از سی دی گرفتم و تو درایو مجازی Daemon Tools نصب کردم و نرم افزار را از روی درایو مجازی Setup کردم. اما وقتی نرم افزار محافظت شده را اجرا می کنم پس از وارد کردن CDKey پیغام میدهد که سی دی اصلی نیست و برنامه اجرا نمی شود.
در ضمن من با برنامه alcohol ایمیج گرفتم و گزینه RPMS Emulation را هم فعال کرده بودم.

mehdi_7070
26-06-2006, 21:06
سلام !
من سر قولم هستم ...
تا حالا 0 درخواست به دست من رسيده ! بعد شرمنده ميشم ها !
كمك كنيد كه جشني خوب بر پا كنيم ...

mahdimp5 جان !
براي ايميج گرفتن از clone يا blind write استفاده كن . CD را هم توي رايتر بذار ;)
تنظيمات را هم براي بدسكتور به كار ببر ..
نام سي دي را بگو و نتيجه را اعلام كن .

با تشكر ـ‌ مهدي :)

persiankitty
26-06-2006, 23:17
در ضمن من با برنامه alcohol ایمیج گرفتم و گزینه RPMS Emulation را هم فعال کرده بودم.

زماني كه RMPS رو فعال مي كنيد لازم هست كه Image گرفته شده رو بر روي سي دي رايت كنيد. فقط و فقط سي دي هايي كه با RMPS رايت ميشوند ميتونند مثل سي دي اصلي كار كنند و Emulation توسط Image در اين Option بي اثر است.

خوب ،‌ حالا كي ميخواد پست شماره 2000 رو بزنه ؟

mehdi_7070
26-06-2006, 23:25
اين دو هزارمين پست اين تاپيك است .

دو هزار پسته شدن اين تاپيك را به شما تبريك مي گم .

به افتخار خودتون كف بزنيد :biggrin: !