ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

persiankitty
04-04-2006, 17:25
persiankitty جان !
من اين دو تا كه شما گفته بوديد را بازديد كردم . اما هنوز نخوندم . فكر كنم يه چند ماهي طول بكشه !
راستي اين دستكاري در TOC را نگفتي ها ! جون خودت از اين سايت هاي انگليسي نگو ... يه pdf برامون بنويس ;)

با تشكر ـ مهدي :)

من اينكار رو بلد نيستم كه بخوام براش چيزي بنويسم. فكر ميكنم كه اون داكيومنت ISO9660 رو بخوني يك چيزهايي ازش دستگيرت بشه. نميدونم چرا ولي بعضي وقتها ديدم كه Entry هاي ايزوي يك سي دي با Joliet اش فرق داشته و اين باعث شده كه فايلها موقعي كه سي دي رو توي درايو ميگذاري ديده نشن.
اون سي دي كه بايد از توي منوي استارت Browse ميكردي يادته ، فكر مي كنم اون هم همينجوري تغيير داده شده بود. ولي روي هم رفته سوژه خوبي از اين بحث پيدا كردم . ما برنامه اي نداريم كه Entry هاي ايزو رو نشون بده و يا اجازه تغيير دستي در اون رو به ما بده , يا بشه توسط اون ورودي هاي ايزو رو با جوليت مقايسه كرد.
ميشه اسم فايل ايزو رو يك چيزي گذاشت و اسم فايل جوليت رو يك چيز ديگه ... باشه در مورد اين قضيه يك كمي تحقيق ميكنم.

شما هم برو اون ها رو بخون. اينكار مثل تعويض آنتن 50 شاخه با يك ديش ماهواره است. كل مشكلات مربوط به آنتن رو حل ميكنه . يك داكيومنت فارسي هم يك جايي ديدم كه خيلي از موارد پايه اي سي دي ها رو توضيح ميداد. اما الان يادم نيست كجا ديدمش.

شما هم اين تاپيك رو به يك PDF يا CHM تبديل كن ;)

mehdi_7070
04-04-2006, 20:45
در مورد قفل المائده :
همان طور كه مي دونيد در ابتداي برنامه ، برنامه نويس ما را به آن آيه شريفه قسم داده است .
پس انتظار نبايد داشت !
من مي دونم كه كرك شده ، اما كركش به كسي نميده . در ضمن اگر من يا كس ديگه قفل اون را شكست ، از نظر شرعا طريقه شكستن را نمي گه . بلكه به خود شركت مي گه !
اميدوارم درك كنيد كه با نرم افزار قرآني كه براش زحمت كشيده شد و قسممون داده ، بايد چه رفتاري كرد !

mehdi_7070
04-04-2006, 20:47
persiankitty جان !
ممنون ...
اميدوارم كه زودتر به نتيجه برسي .
راستي من مقالات روش رمزگذاري سي دي ها و ساختار موشكافانه سي دي را خونده ام . احتمالا منظورت همين هاست !
من منتظرم ها :)

Soda
04-04-2006, 21:06
كركش تو پي سي سون هست
المائده 2

IRANI118
04-04-2006, 22:52
كركش تو پي سي سون هست
المائده 2
منكه گشتم نبود مشه لينكشو لطف كني

IRANI118
04-04-2006, 22:54
در مورد قفل المائده :
همان طور كه مي دونيد در ابتداي برنامه ، برنامه نويس ما را به آن آيه شريفه قسم داده است .
پس انتظار نبايد داشت !
من مي دونم كه كرك شده ، اما كركش به كسي نميده . در ضمن اگر من يا كس ديگه قفل اون را شكست ، از نظر شرعا طريقه شكستن را نمي گه . بلكه به خود شركت مي گه !
اميدوارم درك كنيد كه با نرم افزار قرآني كه براش زحمت كشيده شد و قسممون داده ، بايد چه رفتاري كرد !

خوب اين مال وقتيه كه ميخواي بفروشي ولي فكر نكنم برا بك آپ گيري ايرادي داشته باشه قفط صرفا برا اينكه اورجينالش استفاده نشه

shik
05-04-2006, 00:33
soda جان لطفا لينكشو بده من منتظرم. مردم از بس دنبالش گشتم (فقط سريعتر)
ضمنا مهدي 7070 زحمتكش من خودم سي دي اورجينالش رو 8900 خريدم و اهل اينجور كارا نيستم كامپيوترم هم رايترنداره
اگه هم نمي خواهيد تو تاپيك روش شكستن قفلشو بنويسي ميتوني به من روش شكستن يا كرك اونو به ميل من بفرستي
اخه خودمم يه جوري بچه + هستم اگه ميتوني حتما برام بفرستش
soda جان لينك دانلود كركش رو اگه زحمتي نيست به ايميلم بفرست (قربون معرفتتون)
ميل من: hejivafa@yahoo.com

Isaaaac
05-04-2006, 01:54
X-Copy Professional 1.6.50
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download link : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
X-Copy Pro is the ideal tool to make backup copies of your CDs and DVDs, regardless if they are copy protected or not!
· Copies all major game copy protection methods, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom!
· Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!) and Video-DVD's.
· Full support for Dual Layer DVD+R!
· Fast skipping of defect sectors.
· EFM optimisation to copy "weak" sectors.
· Include RAW COPY Mode.
· With appropriate and compatible CD/DVD writers, X-Copy Professional will clone also all major copy protections to the new disk too. Yes, your backuped CD/DVD will be copy protected exactly as the original disk.
· Full support for multisession disks.
· Erase CD-RW and DVD-RW.
· Finalize CD and DVD. A practical tool in case an error occurred and the writing process (regardless of which program was used) was aborted. Often the CD blank will not be spoiled and remain executable.
· With its automatic "Jitter" compensation X-Copy Pro ensures true digital AUDIO copies and uses the full speed capabilities of your CD-ROM drive.
· X-Copy Pro can process CD-DA, CDROM (Mode 1), CDROM-XA (Mode 2), CD-I, CD-TEXT, CD+G and MIXED MODE discs.
· Copies from CD/DVD drives, harddrive or Virtual Drives.
· Support Microsoft Windows 2000/XP/Server2003/MediaCenterEdition
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anjexe
05-04-2006, 10:27
از زحمات دوستان تشکر می کنم

Soda
05-04-2006, 10:44
من فعلا وقت ندارم
شرمنده
2 نسخه حدود 2 مگ
كه بايد آپلود بشه
باشه براي بعد

IRANI118
05-04-2006, 14:43
soda جان لطفا لينكشو بده من منتظرم. مردم از بس دنبالش گشتم (فقط سريعتر)
ضمنا مهدي 7070 زحمتكش من خودم سي دي اورجينالش رو 8900 خريدم و اهل اينجور كارا نيستم كامپيوترم هم رايترنداره
اگه هم نمي خواهيد تو تاپيك روش شكستن قفلشو بنويسي ميتوني به من روش شكستن يا كرك اونو به ميل من بفرستي
soda جان لينك دانلود كركش رو اگه زحمتي نيست به ايميلم بفرست (قربون معرفتتون)
ميل من: hejivafa@yahoo.com

نگرتن نباش ما هم بچه مثبتيم وهيچ موقع نميخوييم كه شر كت ضرر كنه

IRANI118
05-04-2006, 14:55
شما مي تونيد از مقاله ايساك كه درمورد اين قفل نوشته استفاده كنيد ! :cool:
در تمام سي دي رام ها و رايتر ها هم كار مي كنه! :rolleye:
همين ! :happy:
================================================== ==============

مطمئني؟

اسم و پسورد اون بالا نوشته كه ! شما نمي بيني :biggrin:
در ضمن اسم و پسورد رو تايپ كن كپي نكن !!
================================================== ==============
نه بابا اينقدم چشام كور نيست ميبينم اما نميره شايد اشتباهه شما خودتن يه زحمتي بكشيد از اول به ترتيب بنويسي ممنون ميشم

mehdi_7070
05-04-2006, 18:10
كركش تو پي سي سون هست
طبق گفته ساير دوستان ، اين كه شما مي گيد اونجا نيست !

خوب اين مال وقتيه كه ميخواي بفروشي ولي فكر نكنم برا بك آپ گيري ايرادي داشته باشه قفط صرفا برا اينكه اورجينالش استفاده نشه
اين يعني استفاده از ضعف موجود در قانون كپي رايت بر عليه خود كپي رايت ...

شما خيلي خيلي خوبيد كه سي دي ارجينال مي خريد ...
دوست عزيز ! بگذار كه كرك را برات پيدا كنند و در اين مورد من شرمنده ام .... راستش من اين سي دي را زماني كه كامپيوتر قبلي ام را خريده بودم ، گرفتم و بعد با كلون 4 ديدم رايت نشد ... ديدم كه اين جوري برنامه نويس گفته و خلاصه رايت هم نشد ، به خاطر همين بي خيالش شدم ... اگه تونستم توي همين هفته بيشتر اين قفل را بررسي مي كنم ;)
در ضمن مطمئن باش كه من از خودت مثبت ترم :) :)
اما انصافا قفل قوي اي بايد داشته باشه !

Isaaaac جان !
اين دو برنامه آخري كه شما معرفي كرديد ، ارزش دانلود داره ؟!

از زحمات دوستان تشکر مي کنم
ورودتون را به پي سي ورلد تبريك مي گم ... ( خوب ديگه چي بگم ؟! )

نه بابا اينقدم چشام كور نيست ميبينم اما نميره شايد اشتباهه شما خودتن يه زحمتي بكشيد از اول به ترتيب بنويسي ممنون ميشم
من امتحان كردم ، جواب هم داد ... همون كدها كه Isaaaac گفته بود ... دانلود هم كردم .

mehdi_7070
05-04-2006, 18:15
IRANI118 جان !
توي كادر ظاهر شده نام يوز را power و پسورد را wzcom بزن ... من دوباره امتحان كردم و جواب داد !

Soda
05-04-2006, 20:08
با وجود وقت بسيار كمي كه دارم
يه دونه از اونا رو آپلود كردم
اين براي اون المائده هست كه كمي جديدتره
يعني علاوه بر چك كردن سي دي شماره سريال هم ميخواد ( كركش كار گروه آنريل هست )
اينم لينك

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

anjexe
06-04-2006, 09:59
دلیل زدن این پست این بود که من خیلی وقت بود دبال راهی برای رایت سی دی قرمز میگشتم و اینجا پیداسش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

anjexe
06-04-2006, 10:02
ظمنا اگه ممکنه یه روش قفل گذاری رو یه جای دیگه بیان کنید چون ÷یدا کردنش تو 150 صفحه کار حضرت فیله!!

IRANI118
06-04-2006, 10:31
با وجود وقت بسيار كمي كه دارم
يه دونه از اونا رو آپلود كردم
اين براي اون المائده هست كه كمي جديدتره
يعني علاوه بر چك كردن سي دي شماره سريال هم ميخواد ( كركش كار گروه آنريل هست )
اينم لينك

دستت
درد نكنه ولي مال من اون قديميه است زحمت كرك اونو ميكشي؟

IRANI118
06-04-2006, 10:33
IRANI118 جان !
توي كادر ظاهر شده نام يوز را power و پسورد را wzcom بزن ... من دوباره امتحان كردم و جواب داد !

خيلي ممنون تونستم بگيرم با كمك شما

Soda
06-04-2006, 22:41
سلام
اينم كرك نسخه 2 المائده ورژن قديميتر

jafar_hoggt
07-04-2006, 01:24
قفلهاي CD چگونه كارميكردند و مي كنند؟

(قسمت اول)

در اين مقاله سعي در بررسي اجمالي ساختار برخي ازقفلهاي سي دي داريم و به بررسي تكنيكهايي كه در اين زمينه ارائه شده مي پردازيم:

روشهاي بسياري براي حفاظت از يك CD در برابر كپي برداري وجود دارد ولي تاكنون هيچ سازنده و طراح قفلي ساختار آن را بصورت واضح بيان نكرده است.

يكي از ساده ترين و عمومي ترين روشهايي كه تاكنون برا ي حفاظت از CD ديده شده است افزايش مجازي طول چند فايل درون CDميباشد به نحوي كه آنها تا چند صد مگابايت به نظر ميرسند.براي انجام چنين كاري تنظيمات مربوط به طول آن فايل را در Image سي دي بيش از آن چه هست ذكر ميكنند.

اغلب اين فايلها درون Image بر روي هم قرار ميگيرند ولي برنامه حجم واقعي هر فايل را ميداند و عمل خواندن را تا آن نقطه انجام ميدهد. بنابراين برنامه بخوبي كار ميكند. اگر كاربري سعي كند كه فايلها را درون درايو دستگاهي كپي كند با شكست مواجه ميشود زيرا اين سي دي حاوي چندين گيگا بايت داده است! ولي اين روش اكنون ديگر كارايي لازم را ندارد زيرا امروزه تمام برنامه هاي كپي برداري ابتدا از روي سي دي Image (تصوير) برداري ميكنند.

يكي از روشهاي نادر و كمياب براي حفاظت از سي دي ها كنترل بر روي درايو سي دي مي باشد از اين روش بيشتر در حفاظت بازيها استفاده ميشود و نحوه ايجاد آن به دانش بالايي نياز دارد.روش آن بدين نحو است كه اطلاعاتي نادرست(عمدي) در قست ECC (تصحيح خطا) يك سكتور داده نوشته ميشود. سي دي نويسهاي استاندارد بصورت خودكار اين خطاها را هنگام نوشتن تصحيح ميكنند در هنگام خواندن ، برنامه سكتور داده را بصورت RAW و بدون تصحيح خطا در حافظه براي تطبيق با داده هاي اصلي بار ميكند و در صورتيكه تناقض با داده هاي اصلي برنامه اجرا نميشود.

اين روش در برنامه هايي كه عملكرد درايو توسط برنامه تعيين ميشود(مانند بازيهاي كنسول) كارايي قابل توجهي داشت. ولي اكنون بسيار ي از نرم افزارهاي نوشتن سي دي گزينه اي براي خاموش كردن تصحيح خودكار دارند. بنابراين اين روش نيز بزودي از ياد برده شد.

يكي از روشهاي غير حرفه اي ولي موثر در زمانهايي كه سي دي به تازگي خود را مطرح ساخته بود ايجاد سي دي هاي نقره اي غير استاندارد بود. اين سي دي ها بيش از 74 دقيقه(650 مگابايت) ظرفيت داشتند((Over sized و با دستگاههاي پرس سي دي توليد ميشدند . ولي امروزه CD-RوCD-RW هايي با ظرفيتهاي 700 و حتي 800 مگابايت توليد شدند كه اين روش را بسرعت متوقف نمودند.

امروزه متداول ترين روشي كه براي محافظت از سي دي ديده ميشود ايجاد فاصله هايي (gaps) غير استاندارد ما بين تراك هاي صوتي و قرار دادن انديسها در مكانهايي دور از انتظار است. سي دي كه با اين روش قفل گذاري ميگردد در بسياري موارد توسط نرم افزار هاي كپي برداري معمولي و سي دي نويسهايي كه از Disc at once پشتيباني نميكنند غير قابل كپي برداري است. ولي با پيشرفت تكنولوژي سي دي نويسها و نرم افزارها اين روش نيز بسرعت در حال كناره گيري است.

يكي ديگر از روشهاي ساده براي قفل گذاري توليد يك سي دي غير استاندارد با قرار دادن تراكهايي كمتر از 4 ثانيه است . برنامه براي اجرا شدن ابتدا اندازه و تعداد اين تراكهاي غير استاندارد را چك ميكند . همچنين قرار دادن تراكهاي خالي داده در مابين تراكهاي صوتي ميتواند اين روش را قدرتمند تر سازد.

در واقع با تركيب روش بالا و اين روش برخي نرم افزارها و سي دي نويسها را از نوشتن اينگونه سي دي ها عاجز نموده ايم ولي روش موثري محسوب نميشود. همچنين اين روش سبب ناسازگاريهايي نيز در نحوه خواندن سي دي ميشود به همين دليل عموميت پذيري كمتري دارد.

امروزه قرار دادن فاصله خالي يا سوراخگذار ي بر روي سي دي متداول شده است بدين نحو بسياري از برنامه ها كه يك قصد خواندن يك تراك از ابتدا تا انتها را دارند با مشكل مواجه ميشوند. فراد مبتدي گاهي براي سي دي ها ليبلي قرار ميدهند كه هنگام اجرا ي برنامه آن ليبل سي دي را چك ميكند گاهي امكان دارد در گزينش كردن برنامه از يك سي دي و نوشتن آن ، فراموش كنيم برچسب را نيز منتقل كنيم يا برچسب متفاوتي براي آن سي دي انتخاب كنيم ولي تا كنون اين روش به عنوان يك قفل مطرح نبوده است .

امروزه دستكاريToc سي دي بسيار فراگير است و يك قفل ساز سعي دارد با دستكاري TOC اطلا عاتي دروغين را به سي دي پيوند بزند.(با ساختار Toc در مقاله هاي آينده بيشتر آشنا خواهيد شد.)

امروزه شركتهايي بيشماري بر روي نحوه قفل گذاري بر روي سي دي ها و روشهاي جديد فعاليت دارند به طور مثال شركت سوني به تازگي ادعا ميكند كه قادر است با دستگاهي خاص برروي سي دي اطلاعاتي بنويسد يا مارك گذاري كند كه با تجهيزات عادي تنها قابل خواندن باشد. ولي از سوي ديگر شركتهايي سعي در ارائه كد برگردانهايي براي آن هستند. و اين مبارزه ادامه دارد....

در اين مقاله با مقدمه اي در مورد نحوه قفلگذاريهاي عمومي آشنا شديم در مقالات بعدي آرام آرام به عمق مطالب ميرويم و در ابتدا با ساختار سي دي وسپس انواع قفلها را از شركتهاي مختلف امتحان ميكنيم و دانش آن را بصورت عميقتري در مي

mehdi_7070
07-04-2006, 08:52
jafar_hoggt جان !
اين مقاله و موارد مشابه ديگري را من خودم توي اين تاپيك قرار داده ام ... شرمنده ، ولی تکراری هست دیگه !
در ضمن فکر کنم مقاله کامل اون هم توی همین تاپیک هست !

mehdi_7070
07-04-2006, 08:53
soda جان !
داشتیم کم کم عادت می کردم که دیگه تو اصلا وقت نداری ، اما امیدوارمون کردی :)

persiankitty جان !
برای من چی کار کردی ؟!

با تشکر ـ مهدی :)

persiankitty
07-04-2006, 11:48
persiankitty جان !
برای من چی کار کردی ؟!

هيچي . تموم تعطيلات بازي كرديم حالا دارن از دماغمون در ميارن. طول ميكشه , بعد از نمايشگاه كتاب ميتونم جواب بدم. توي اين مدت ميتوني بري اون مراجع رو بخوني ... يا اين تاپيك رو توي يك فايل PDF خلاصه كني.

IRANI118
07-04-2006, 13:31
سلام
اينم كرك نسخه 2 المائده ورژن قديميتر

خيلي ممنون

shik
07-04-2006, 15:08
دستت درد نکنه سودا واقعا شرمنده کردی ما رو خودت با مهدی 7070 کاربران مورد علاقه من هستید:laughing:
از اولی که این تاپیک قفل سی دی تشکیل شد من همه مطالب اونو می خوندم:rambo:

mehdi_7070
07-04-2006, 15:21
هيچي . تموم تعطيلات بازي كرديم حالا دارن از دماغمون در ميارن. طول ميكشه , بعد از نمايشگاه كتاب ميتونم جواب بدم. توي اين مدت ميتوني بري اون مراجع رو بخوني ... يا اين تاپيك رو توي يك فايل PDF خلاصه كني.
سلام !
خوشحالم كه تعطيلات به شما خوش گذشته :)
نمايشگاه كتاب كي هست ؟ فكر كنم توي ارديبهشت هست ... حالا چرا اين قدر دير مي خواي جواب بدي !
در ضمن اگه كتاب بدردبخور ديدي كه برام مفيد بود ( در مورد ساختار سي دي و ... كه خودت بهتر مي دوني ) برام بگير . اگه گرفتي خبرم كن كه مراحل بعدي را در خدمتتون باشيم ;)
چه طوري اين تاپيك را توي PDF خلاصه كنم . منظورت اين نيست كه همه صفحات را بشينم بخونم ؟!

mehdi_7070
07-04-2006, 15:24
يك سري چيز دوباره يادم رفت !

اول از همه خوشحالم كه mehdidll را كمتر مي بينيم . البته به خاطر اينكه مي فهمم كه نشسته پاي درسش و مصمم هست كه دانشگاه قبول بشه ...

دوم اينكه يه پروفايل براي CD Cops پيدا كردم ، دوستان اين را هم امتحان كنند . بقيه پروفايلها را امروز مي ذارم !

[BW5]
profilename=CD Cops
decrypt=1
weaksector=1
autoplay=0
maxreadspeed=65535
cdwritespeed=65535
dvdwritespeed=0
onreaderror=-1
subfordata=1
subforaudio=1
topologyread=0
writetopology=0
topologyspeed=0

همون جوري كه معلومه بايد توي BlindeWrite استفاده بشه و حواستون باشه ، پسوندش بايد ini باشه ... اگه نتونستيد ، خود فايلش را تا امشب مي ذارم ...

mehdi_7070
07-04-2006, 15:26
شرمنده باز يك سري چيز يادم رفت !
================================================== ==
DLL نگهبان در بعضي نسخه هاش، در دسترس نيست و فقط حين اجرا در حافظه باز ميشه.

قابل كپي هم با نرم افزارهاي موجود نيست. فقط و فقط بايد كرك بشه.

كركش نه آسونه، نه سخت. كار هر كسي نيست. بايد هم تجربه داشته باشيد و ...

راستش اصلا نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو كه بشينم براش آموزش بنويسم.

تنها كاري كه ميشه كرك اينه كه يه جوري دست به دامن شركتهاي SlySoft و Alcohol بشيد تا برنامه هاشون رو تقويت كنن.
وگرنه بايد دست رو دست بذاريد تا يه نمونه از هر CD دستم برسه و براتون رديفش كنم، و اين هم عملي نيست.

يادتون نره. گير بديد به اين دو تا شركت...
================================================== ==
اين را Newbie_Cracker نوشته ( كه اكثرتون مي شناسيد ) ... حالا به نظرتون چي كار كنيم ؟!
من كه مي گم هر چه زودتر دست به كار بشيم !

shik
07-04-2006, 15:40
سلام بچه ها امروز میخام یه روش توپ برای شکستن قفلهای حجمی بگم که من تمام سی دی هایکه از این قفل استفاده رو
در عرض ده دقیقه شکوندم مثل شاد نرم افزار فراست ...... چون استفاده از پروفایل برای اینجور قفلها خیلی دردسر داره توصیه
میکنم از این روش استفاده کنید:cool:
با اجازه از persiankitty :
برنامه pregapرو اجرا كنيد درقسمت End Block عدد پيشنهادي تو سط خود برنامه كه در قسمتFirst Seassion را تايپ كنيد
وحالا در قسمت Scanner Interleave عدد 4195 را تايپ كنيد وحالا از سي دي ايميج بگيريد
نكته
اگر در وسط كار برنامه متوقف شد ايميج حاصل كار ميكند وانرا پاك نكنيد
لازم نيست از ايميج cue بگيريد
اقا مهدي 7070 حالا اگه يه كاربر خواست روش شكستن قفل حجمي رو بهش بگي بهش بگو اينجوري:thumbsdow
تجربه به من گفته اگه رو سيدي كه قفل خفني داشته باشه قفل حجمي بذارن از توانايي قفل اولي كاسته ميشود
به همين دليل من از اين روش قفلهاي خفن زيادي كه قفل حجمي در كنارش بوده شكوندم;)

persiankitty
07-04-2006, 16:51
سلام !
چه طوري اين تاپيك را توي PDF خلاصه كنم . منظورت اين نيست كه همه صفحات را بشينم بخونم ؟!

راههاي مختلفي هست اما فكر ميكنم راحت ترينش اينه كه يك Adobe Actobat نصب كني بعد صفحات رو با درايورش چاپ كني . يا اول با داريورهاي آفيس 2003 چاپ كني بعد فايلش رو اديت كني و بعد به PDF تبديلش كني .

hakhamanesh
07-04-2006, 20:06
15 تا برنامه واسه یه قفل گذاری ساده؟
که اخرشم در عرض 10 دقیقه باز میشه
یه روش خوب بلدم واسه اینکه برنامه هاتون حداقل از روی سی دی کپی نشه حالا اون کار چیه الان میگم
کل فایل هاتون رو توی این شاخه در سی دی بسازیدد
nul/prn/aux
این شاخه ها رو با برنامه نرو درست کنید
کل فایل ها هم بریزید در شاخه AUX
یه برنامه چند وقت پیش ها تو این سایت معرفی شد برای مخفی کردن فایل ها در سی دی
اونم نصب کنید
وقتی سی دی رو با نرو رایت کردید یه ایمیج با پسوند ISO ازش بگیرید با خود نرو هم میشه
بعد با اون برنامه ایمیج رو باز کرده فایل NUL را مخفی کنید
دوباره اونو save کنید (با خود همون برنامه )
حالا ایمیج رو رایت کنید
حالا اگه طرف ته قفل شکستن هم باشه نمی تونه اطلاعات شما رو از روی سی دی کپی کنه رو هارد و برنامه ها فقط با اتوران اجرا میشه
توی اتوران هم باید مسیر فایل رو این طوری تعریف کنید
<SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe
موفق باشید
سوالی بود در خدمتیم :arrow: :wink:
با سلام خدمت جناب ZiTaNiX من اين روش را تست كردم ولي با استفاده از برنامه isobuster توانستم به راحتي فايلهايي را كه داخل پوشه AUX ريخته بودم استخراج كنم.لطفا براي جلوگيري از اين روش نيز مطلبي را بنويسيد.
با تشكر

mehdi_7070
07-04-2006, 20:47
hakhamanesh جان !
اول از همه ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم ...
بعد اينكه قابل توجه شما ، بايد بگم كه ZiTaNiX خيلي وقت هست كه بن شدند !
براي جلوگيري از اين روش ، راستش هنوز شركت هاي بزرگ تر هم راهي به ذهنشون نرسيده !!!
البته شما با دستكاري ISO به وسيله WinHex مي توني يه كارهايي انجام بدي ، ولي از نظر من اين كار كه شما مي خواي نميشه ... تا ببينيم بقيه چي مي گند !

mehdi_7070
07-04-2006, 20:49
با سلامي دوباره !
پروفايلها را براتون آپلود كردم ...
بايد توي blinde ازش استفاده كنيد كه يك بار ديگه طرز استفاده را گفته ام !
در ضمن اين ها مال من نيست و از توي pcseven گرفتم !

mehdi_7070
07-04-2006, 20:54
shik جان !
به صورت كلي مساله قفل حجمي ، چيز پيش پا افتاده اي بود كه الان ديگه كسي براش وقت صرف نمي كنه !
يعني الان ديگه راه هاي زيادي براي استخراجش هست و ضمن كاهش سرعت اجرا ، فايده ديگه اي نداره !
در هر صورت از بابت اينكه اين روش را براي ما گفتيد ، خيلي ممنون ...

hakhamanesh
07-04-2006, 22:07
hakhamanesh جان !
اول از همه ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم ...
بعد اينكه قابل توجه شما ، بايد بگم كه ZiTaNiX خيلي وقت هست كه بن شدند !
براي جلوگيري از اين روش ، راستش هنوز شركت هاي بزرگ تر هم راهي به ذهنشون نرسيده !!!
البته شما با دستكاري ISO به وسيله WinHex مي توني يه كارهايي انجام بدي ، ولي از نظر من اين كار كه شما مي خواي نميشه ... تا ببينيم بقيه چي مي گند !

سلام آقا مهدي-از اينكه انقدر سريع جواب من رو داديد ممنونم-فكر ميكنم شما فعالترين عضو باشيد.درباره سوالم هم بايد بگم ظاهرا اين نگهبانيها يه همچين قفلي نوشتن. من متن كاملش رو براتون ميزارم.لطفا خوب مطالعه كنيد و بعد بگيد چطور ميشه يه همچين قفلي روي سيدي گذاشت.البته من نظرم روي گذاشتن قفل است و نه شكستنش.
بطور كلي نرم‌افزار Negahban Folder Guard (كه از اين پس به اختصار NFG نام‌خواهيم برد)، جهت حفاظت فايلهاي جانبي برنامه كه برروي CD تعبيه شده است مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين نرم‌افزار با سه سطح قابل انتخاب حفاظتي، امكان دسترسي به فايلهاي جانبي كه نرم‌افزار شما به هنگام استفاده از روي CD احتياج دارد امنيت آنها را تضمين مي‌نمايد. لازم به ذكر است كه اغلب برنامه‌ها بدون هيچگونه مشكلي مي‌توانند به اطلاعات داخلي شاخه‌هاي (Folder) حفاظت شده دسترسي داشته باشند اما در برخي موارد امكان عدم سازگاري وجود دارد. به عنوان مثال درصورتيكه فايلهايي از نوع HTML را بخواهيد درون شاخه‌اي كه حفاظت شده است قرار دهيد، برنامه Internet Explorer امكان بازكردن آنها را نخواهد داشت. البته شركت فن آوري اطلاعات كيانا جهت اينگونه موارد خاص پيشنهاد استفاده از سيستم Negahban Package Guard (NPG) را مي‌دهد كه مي‌بايست جهت كسب اطلاعات بيشتر با ما تماس بگيريد.
شركت فن‌آوري اطاعات كيانا، به شماره ثبت 21167، بعنوان اولين مركز تخصصي ارائه خدمات امنيت نرم‌افزاري و بعنوان يكي از پيشتازان توليد‌كننده مجموعه نرم‌افزارهاي امنيتي توانسته با ارائه اولين نرم‌افزارهاي تخصصي خود در اين راستا، به يكي از مراكز صادرات نرم‌افزار به كشورهاي اروپائي و آمريكايي تبديل گردد. سادگي در استفاده، انطباق بر نياز مشتري و بروزرساني نرم‌افزار سه اصل مهم در طراحي نرم‌افزارهاي امنيتي اين شركت مي‌باشد.

نكته جالب اينكه اين برنامه علاوه‌بر اينكه فايلهاي جانبي كنار برنامه شما را محافظت مي‌كند داراي قابليتهاي ذيل نيز مي‌باشد:
1- امكان استفاده از NFG جهت CDهاي نقره‌اي (يا به اصطلاح Stamper)
اين نوع قفل حفاظتي قابل پياده‌سازي برروي CDهاي نقره‌اي مي‌باشد. همانطور كه مي‌دانيد CDهاي نقره‌اي مي‌بايست در كارخانه توليد شوند و همچنين با استانداردهاي روز توليد گردند اما نوع قفل بكاررفته در NFG، سازگاري كامل را به همراه دارد.
2- امكان استفاده و تلفيق اين نوع قفل با سيستم حفاظتي خودتان
همانطور كه مي‌دانيد اين نرم‌افزار فقط محافظت فايلهاي جانبي برنامه شما را بعهده دارد و در مقابل كپي غير مجاز CD نقشي ايفا نمي‌كند اما شما مي‌توانيد از اين نرم‌افزار بعنوان مكمل ساير قفلهاي مخصوص CD (مانند انواع قفل‌هاي مخصوص CD نگهبان) نيز استفاده نمائيد. در صورتيكه خود قفل خاصي را جهت CD طراحي كرده‌ايد، اين برنامه هيچگونه تداخلي با سيستم قفل شما نخواهد داشت. از اينرو اين نرم‌افزار بعنوان يكي از Itemهاي جانبي قفل نرم‌افزاري نگهبان ارائه مي‌گردد و بصورت مجزا نيز بفروش مي‌رسد.
3- حفاظت فايلهاي مخفي شده در مقابل كپي آنها تحت سيستم عامل DOS
يكي از مهمترين ويژگيهاي اين قفل، امكان بستن مراجعه به فايلهاي CD شما تحت سيستم‌عامل DOS مي‌باشد. با توجه به اينكه ساير قفل‌هايي كه در اين زمينه ارائه شده‌اند، براحتي تحت DOS قابل كپي‌ مي‌باشند، لذا اين قابليت اجازه كپي را از متقلبان خواهد گرفت.
4- سرعت بسيار بالا و سهولت استفاده از آن
محيط اين نرم‌افزار بصورتي طراحي شده (User Friendly) كه با چند كليك بتوانيد براحتي فايلهاي مورد نظر خود را محافظت كنيد.
5- امكان مخفي سازي چندين شاخه اصلي و تودرتو
برنامه NFG، طوري طراحي شده است كه امكان قفل‌گذاري برروي بينهايت شاخه را به شما مي‌دهد. شما با تعريف نام شاخه‌هاي اصلي موجود برروي Root در CD خود، براحتي مي‌توانيد دسترسي به آنها را بلوك كنيد. ضمنا با معرفي يك شاخه، كليه مسيرهاي داخل آن شامل فايلها و زيرفهرستها نيز به حالت محافظت شده تبديل خواهند شد.
6- عدم نياز به انجام تغييرات در برنامه اصلي
مهمترين ويژگي اين نوع محافظت، عدم نياز به انجام تغيير در برنامه مي‌باشد. جالب اينجاست كه برنامه شما براحتي فايلهاي مورد نياز خود را (طبق هر فرمولي كه شما قبلا پياده‌سازي كرده‌ايد شامل مسير فايل اجرايي، مسير غيروابسته و ...) پيدا مي‌كند.

7- ايجاد ديوارة خاص در مقابل ISO Buster
اين برنامه با انجام تغييراتي، امكان دستيابي به فايلها را از طريق نرم‌افزار فوق را غيرممكن مي‌نمايد. بطوريكه برنامه فوق به هنگام دسترسي به شاخه مورد نظر Crash مي‌كند. اين حركت براي اولين بار در دنيا انجام گرفته و مي‌تواند به عنوان يكي از افتخارات فني برنامه‌سازي محسوب گردد.
8- قابليت پياده‌سازي برروي رايجترين Imageها
اين نرم‌افزار قابل پياده‌سازي برروي Imageهاي توليد شده توسط رايجترين نرم‌افزار Write دنيا، يعني Nero مي‌باشد. ضمنا اين‌ برنامه قابليت پياده‌سازي سيستم محافظتي خود را برروي Imageهاي از نوع ISO نيز دارد.
9- سازگاري كامل با انواع سيستم‌عامل‌ها
NFG، با كليه سيستم‌عامل‌هاي Windows98,XP,… بصورت كامل سازگاري داشته و هيچگونه مشكلي ايجاد نمي‌كند.

بصورت كلي، شما با سفارش اين نرم‌افزار مي‌توانيد از كليه اطلاعات جانبي (فايلهاي Wav، MP3، Avi، Dat، PDF، JPG، EXE، ...) نرم‌افزارتان كه در شاخه‌هاي داخلي روي CD قرار دارند محافظت نمائيد و سپس در صورت نياز اقدام به خريد يكي از انواع قفل‌هاي نگهبان جهت حفاظت كلي در مقابل كپي‌غير مجاز CD خود نمائيد.
لازم به ذكر است كه:
۱- نوع حفاظت NFG هيچگونه ارتباطي به سيستم پيشگيري در مقابل كپي CD ندارد.
۲- NFG با كليه قفل‌هاي نگهبان و ساير قفل‌هاي موجود در بازار كاملا سازگار است و امكان استفاده از اين سيستم حفاظتي جهت CDهاي نقره‌اي نيز وجود دارد.
۳- در صورت سفارش NFG به همراه يكي از قفل‌هاي نگهبان، تخفيف ويژه‌اي در قيمت فروش آن محاسبه خواهد شد.
4- امنيت ارائه شده جهت مقابله با ISOBuster براي اولين بار در دنيا و بصورت كاملا حرفه‌اي در اين برنامه فراهم گرديده است.

باز هم تاكيد ميكنم من ميخوام بدونم چجوري ميشه اين قفل رو گذاشت نه شكست.
با تشكر

persiankitty
08-04-2006, 00:01
به يكي از مراكز صادرات نرم‌افزار به كشورهاي اروپائي و آمريكايي تبديل گردد.

بحث پيچيده اي داره , به اختصار به اين ميگن FFS يعني Filtered File System . از درايورهاي Data Protection قفل سخت افزاري SmartKey براي اينكار استفاده مي كنند. چه جوريش رو از خودشون بپرس.

hakhamanesh
08-04-2006, 00:30
persiankitty جان راست ميگي ها چرا به فكر خودم نرسيده بود كه از خودشون بپرسم.

Isaaaac
08-04-2006, 04:12
كسي يه ايميج كوچولو نداره كه پوشه ها با Negahban Folder Guard مخفي شده باشن ؟

Soda
08-04-2006, 11:55
سلام
نمي دونم كسي قبلا اينو معرفي كرده يا نه
اما براي شناختن پروتكشن هاي سي دي ها هست
مخصوصا خارجي هاش
به نظر كارش خيلي خوب ميرسه

IRANI118
08-04-2006, 12:31
با سلامي دوباره !
پروفايلها را براتون آپلود كردم ...
بايد توي blinde ازش استفاده كنيد كه يك بار ديگه طرز استفاده را گفته ام !
در ضمن اين ها مال من نيست و از توي pcseven گرفتم !

آقامهدي پروفايل زياده ولي مال ورژن قديميه برا 2.10نميشه عزيز دلم

mehdi_7070
08-04-2006, 15:23
با سلام ...

آقامهدي پروفايل زياده ولي مال ورژن قديميه برا 2.10نميشه عزيز دلم
فكر مي كني جملات آخر پستم را برا كي نوشتم ... خوب براي تو نوشتم كه دربارش از من سوال نكني !
در ضمن اين را ديدم ، گفتم شايد به درد يكي بخوره !
حالا ديگه كار نميده و قديميه و تكراريه و ... به من ربطي نداره :)

mehdi_7070
08-04-2006, 15:51
hakhamanesh جان !
شكستن قفل نسبت به گذاشتن قفل كار راحت تري هست . مخصوصا اينكه شما مي خواهيد جزئيات طرف ( قفل را مي گم ) در بياريد ! پس نياز هست كه اولا من اين قفل را داشته باشيم ، بعد اون را تست كنيم و قفلش را بشكنيم ! اصل كار اينجاست كه بفهميم اين قفل چي به چيه يا به قول Isaaaac پروتكشن به كار رفته را تحليل كنيم ... كه اين كار آسوني نيست !
البته من اين پست طولاني را كه ديدم ترسيدم كه شما عجب جوابيه اي براي من نوشتي ، اما بعد ديدم از توي سايت نگهبان كپي كرده اي .... بهتر بود يا لينكش را مي دادي يا اينكه مي گفتي منظورت NFG هست كه همه بچه ها لااقل يك بار كل سايتشون را زير و رو كرده اند !
پس پيرو صحبت Isaaaac بايد بگم كه يا اون كار را بكن يا بايد كار ديگه اي بكني كه فكر كنم الان خودت فهميدي ! ( هيس ... شايد يكي الان بشونه :) )
احتمالا خودشون با دستكاري در image و file اين كار را را انجام مي دند و شايد اين مهدي معاضدي براش برنامه نوشته ، شايدم نه ! از يكي كش رفته !
اين جوري كه اينها نوشته بودند ، حتما دستكاري تو كار هست !
من فكر كنم اصل قفلشون بر اين اساس هست كه در مقابل ISO-Buster مقاومت داشته باشه ! وگرنه بقيه اينها توي همه خصوصيات قفل هاي نگهبان ( كم و بيش ) به چشم مي خوره !
پس با اين حساب از يكي ديگه هم مي توني كمك بگيري ! نويسنده ISO-Buster ! مي توني بگي كه برات اينجوري نوشته و اون احتمالا ترتيبش را مي ده و اگه دلش بخواد بهت مي گه اينا چي كار كردند ؟!
پس بعد از كلي حرف ، به اين نتيجه مي رسيم كه بايد image برامون بفرستي ، اون هم جوري كه حجمش خيلي كم باشه كه شرمندت نشي ...

IRANI118
08-04-2006, 16:03
با سلام ...

فكر مي كني جملات آخر پستم را برا كي نوشتم ... خوب براي تو نوشتم كه دربارش از من سوال نكني !
در ضمن اين را ديدم ، گفتم شايد به درد يكي بخوره !
حالا ديگه كار نميده و قديميه و تكراريه و ... به من ربطي نداره :)

ما كه سوال نكرديم جهت اطلاع گفتيم كه اگه كسي خواست اين قفل رو بشكونه ديگه بااين پروفايل امتحان نكنه

mehdi_7070
08-04-2006, 17:24
بازم سلام !
يك پروفايل ديگه براتون مي ذارم كه موارد زير را در نظر داشته باشيم :
1- اين پروفايل مال من نيست ، بقيه اش هم خودتون مي دونيد !
2- احتمالا روي نسخه هاي قديمي clone cd بهتر جواب بده !
3- اين پروفايل براي tzcopyprotection و cd-guardian و قفل هاي ديگه اي ظاهرا جواب ميده !
4- كسي سوال نپرسه كه نمي دونم ;)

اميدوارم بدردبخور باشه !

با تشكر ـ مهدي

ehsan30
08-04-2006, 19:55
دوستان سلام
دوستان ببخشيد يك مدتي نمي تونستم بيام و سر بزنم اما حالا كه امدم با دست پر امدم
چون 2هفته يك بار يك آموزش مي زارم از آموزش هاس ساده هم شروع مي كنم
و به آموزش هاي پيچيده ختمش مي كنم هر سوالي در مورد اين آموزش ها داشتيد حتما بپرسيد
از لينك زير دانلود كنيد لينكش هم سالمه

hakhamanesh
08-04-2006, 22:32
آقا مهدي سلام
يه روش ديگه هم براي مخفي كردن فايلهاي جانبي كه آقايان شتاب از آن استفاده ميكنند اينه كه فايل exe و فايلهاي جانبي رو ميگيرند و مجموعه آنها را به صورت قفلگذاري شده و رمز گذاري شده در يك فايل exe درمي آورند و فايلها نيز در هنگام اجرا فقط در حافظه موقت باز ميشوند.بيشتر از اين توضيح نميدم چون ميدونم سايت اينارم تا حالا صد دفعه زير و رو كرديد :laughing: :laughing: :tongue: :tongue: :laughing: :laughing:
اگر در مورد اين نوع قفلگذاري اطلاعي داريد لطفا بيان كنيد.
با تشكر.

persiankitty
09-04-2006, 00:17
فقط در حافظه موقت باز ميشوند

حافظه موقت چيه ؟ باور كنيد خيلي فكر كردم , شايد منظور همون دايركتوري Temp ويندوز باشه ؟

Isaaaac
09-04-2006, 03:24
حذف شد چون اشتباه از خودم بود

peyman khatar
09-04-2006, 10:46
دوستان سلام
دوستان ببخشيد يك مدتي نمي تونستم بيام و سر بزنم اما حالا كه امدم با دست پر امدم
چون 2هفته يك بار يك آموزش مي زارم از آموزش هاس ساده هم شروع مي كنم
و به آموزش هاي پيچيده ختمش مي كنم هر سوالي در مورد اين آموزش ها داشتيد حتما بپرسيد
از لينك زير دانلود كنيد لينكش هم سالمه

با سلام
مجتبي جان !
اين لينك ----- شده
لطفاً براي آپلود از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر پيمان

peyman khatar
09-04-2006, 11:04
با سلام
به اين لينك ها سري بزنيد ببينم به درد مي خوره يا نه !!
قفل گذاري بر روي سي دي vcd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_protection_for_videotape
قفل گذاري برروي audio cd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_protection_for_audio_CDs

peyman khatar
09-04-2006, 12:22
با سلامي دگر بار
من قفل نگهبان Negahban Golden Edition Plus Version 3.0
رو يكه كمكي بررسي كردم دوستان اين مقاله رو دانلود كنن و نظرات خودشون و يا اگر اطلاعي در مورد رايت اين نوع قفل دارن
لطفاً ذكر كنن
لينك دانلود :
با تشكر پيمان

mehdi_7070
09-04-2006, 14:26
سلام !
يك سري چيز مونده كه بايد دانلود كنم و دقيق بخونم ، بعد جواب بدم ...

راستي اون لينك هاي ويكي پديا را اومد بزارم كه ديدم پيمان جان زودتر گذاشتند . اين را bl2k ديروز توي شبگرد نوشته بود !

peyman khatar
09-04-2006, 15:05
سلام !
يك سري چيز مونده كه بايد دانلود كنم و دقيق بخونم ، بعد جواب بدم ...

راستي اون لينك هاي ويكي پديا را اومد بزارم كه ديدم پيمان جان زودتر گذاشتند . اين را bl2k ديروز توي شبگرد نوشته بود !

كاملاً درسته منم اين ها رو ديروز ديدم و امروز قرار دادم توي تاپيك
=====================================
راستي لينك آموزش احسان (مجتبي ) براي من ----- !! دوستان اگه دانلود كردن تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي من هم آپلود كنن
ممنون با تشكر پيمان

mehdi_7070
09-04-2006, 15:27
با سلام !

پيمان جان !
نوشته ات را خوندم و خوب اين چيزهايي كه به نظرم مي رسيد :
1- اينكه روش هاي قبلي كار نكرده چيز عجيبي نيست ، چون مطمئن باش اونها هم به ضعف هاي موجود آگاه هستند و با ارائه روش شكستن يك نسخه ، اين اشكال را در نسخه جديد رفع مي كنند !
2- بررسي شما هم خوب هست ، اما خوب اين بررسي ها تقريبا چيز خاصي را به ما نمي گند !
3- به احتمال زياد‌ ، بهترين راه شكستن اون كرك كردن فايل dll هست ... ظاهرا خودت به Newbi_Cracker گفته اي ، اما خوب بايد بگم كه ايشون توي pcseven زحمت اين كار را مي كشند :)
4- همون جوري كه دوستان كركر ( soda و Newbi_Cracker ) قبلا اشاره كرده بودند ، بايد براي اين قفل يك فكري بكنيم كه راحت ترين راه اين كه دست به دامن alcohol و clone بشيم !
چون تا ابد كه نميشه dll كرك كرد ... در ضمن ظاهرا اين قفل داره به طرز فجيعي ! رشد پيدا مي كنه و خلاصه الان شايد بزرگترين مركز قفل گذاري ايران ( كميت منظور هست نه كيفيت ) ميشه !
با اين وضع ديگه هر سي دي اي كه مي بينيم ( تا چند سال آينده ) قفل نگهبان هم روش هست ...
5- اين تراك صوتي كه حجم فوق العاده اي هم داشت را من روي قفل نسل جوان هم ديده بودم ، اونجا كه براي ما مشكلي به وجود نياورد !
6- در مورد تفاوت حجم در ISO و Joliet هم ،‌ اين نكته را ميشه فهميد كه حجم واقعي فايل همون محتويات ISO هست . البته شايد آنها ISO را هم دستكاري كرده باشند كه فكر نمي كنم !
7- يك جمع بندي كه بكنيم ، اگه همه چيز دست اين dll باشه كه روش هاي ديگه فكر نمي كنم بدرد بخوره !

ehsan30 جان !
بايد جالب باشه كه آموزش پيچيده شما چي مي تونه باشه ؟! ميشه يه توضيح بدي ! اگه نميشه اينجا بگي حتما بهم pm بده كه بدونم مي خواي چي كار كني ؟!
لطفا توي rapidshare آپلود كن كه مشكلي نباشه !

hakhamanesh جان !
اين شتاب را كه مي گي ، من برنامه اش را دانلود هم كردم ، باهاش كار هم كردم ... نظر خودم را دربارش اينجا هم گذاشتم ( كه حرف نداره !‌)
توي يك سايت ديگه ( كه يادم نيست ) يك نفر ديگه ( كه يادم نيست ) همين سوال را پرسيده بود ، ظاهرا جوابي براش پيدا نشد ، سعي مي كنم جواب را برات پيدا كنم !

Soda
09-04-2006, 18:45
پرشين كيتي عزيز
شايد منظور از حافظه موقت Ram بوده است

hakhamanesh
09-04-2006, 21:57
مرسی آقا مهدی
از عزیزانیکه میپرسند این حافظه موقت دیگه چیه باید بگم من این مطلب رو از خود سایت شتاب خوندم و اینجا نوشتم.منظورشون هم این بوده که فایلهای جانبی بدون کپی شدن در هارد فقط در حافظه موقت که احتمالا منظورشون همون رم (یا شاید هم منظورشون کلیپ بورد باشه) باز میشه .در ضمن بنده آموزش Icdl شرکت گلدن دیتا رو دارم که آموزشاشون رو با فلش ساختند ولی پسوند فایلهای آموزشی Exe است و وقتی هم که اجراشون میکنی هیچ اتفاقی نمی افته.البته فایلها با فلش پلایر هم باز نمیشوند.انگار که یه جورایی فایلهای فلش رو تو یه فایل Exe مخفی کردن و فقط تحت برنامه اجرا میشه.
میخواستم بپرسم چجوری میشه از فایلهای جانبی به این طریق حفاظت کرد؟
در ضمن اگر لازم میدانید میتوانم فایل را برایتان آپلود هم بکنم.

mehdi_7070
09-04-2006, 22:04
بله ، بهتر هست كه فايل exe را براي ما بذاري !
در ضمن حجمش كه زياد نيست ( زير 500 كيلوبايت ) ؟!

IRANI118
09-04-2006, 22:37
آقا پيمان

در مورد فرق نگهبان پلاس ورژن 3با اون قبلي ها پرسيده بودي كه بايد عرض كنم كه اين ورژنش خيلي راحت تر از ورژن 2.3پلاس
با همون pregapشكسته ميشه

persiankitty
09-04-2006, 22:45
پرشين كيتي عزيز
شايد منظور از حافظه موقت Ram بوده است

يعني كه اينها تمام كارهاي لودر ويندوز رو براي اجراي يك فايل در Ram انجام دادند ؟ يا اينكه از يك Binder استفاده كردند ؟

mammadsayfee
10-04-2006, 04:17
سلام
اقایان یفر در مورد انپک کردن دی ال ال توضیح بده

peyman khatar
10-04-2006, 07:55
آقا پيمان

در مورد فرق نگهبان پلاس ورژن 3با اون قبلي ها پرسيده بودي كه بايد عرض كنم كه اين ورژنش خيلي راحت تر از ورژن 2.3پلاس
با همون pregapشكسته ميشه

دوست عزيز
من قبلاً تست كردم جواب نداده
حالا شما با كدوم Pregap و با چه تنظيماتي اين قفل رو رد كردي !!!
بفرماييد تا من امتحان كنم !!؟
ببينم جواب ميده يا نه ؟

h_radnoosh
10-04-2006, 11:08
سلام
1. میشه این clony xxl را یه توضیحی براش بدین که چه جوری کار می کنه؟ زبانش چه زبانیه ؟ چه جور میشه به جای کلون بلایند را بهش معرفی کرد؟چه جور از اون پیش فرضاش میشه استفاده کرد؟ کجاش میگه قفل سی دی اینه.
2. از پروفایلای کلون در ورژنای پایین چه جوری استفاده میشه؟ چون در ورژنای پایین جایی به نام پروفایل ندیدم.
3. پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید.
4. این pre gap چیه؟ برنامس هر چی هست برا ما هم بذارید بفهمیم . ایساک گفته بود مثلا این سی دی را میشه با pre gap سه سوت ایمیج گرفت من خیال کردم برنامس اما اقا مهدی سوالاتی که پرسید و اقا پیمان جواب داد نمیدونم چی شد آخرش!!!!!!!!!!!

ehsan30
10-04-2006, 12:08
دوستان سلام
peyman khatar
عزيز اين كه لينكش سالمه اما از اين به بعد توي
سايتي كه اقا مهدي گفتند اپلود مي كنم
اما اگر دوستان امكانش را دارند يك جايي اپلود كنند و بگذارند (باعث شرمندگي)
====================================
اقا مهدي گل سوء تفاهم نشه من هنوز شاگردشمام اما در مرود "پيچيده"
يك سري ترفند دارم آماده مي كنم كه خيلي جالبه پس منتظر باشيد

mehdi_7070
10-04-2006, 14:38
با سلام !

آقا پيمان
با همون pregapشكسته ميشه
عجيبه ! يعني نسخه جديد ايراداتش رفع نشده ... خوب اگه تنظيم خاصي مي خواد بگو كه بر و بچ كه دارند تست كنند !

اقایان یفر در مورد انپک کردن دی ال ال توضیح بده
اينجا اين سوال شما جواب داده نميشه ... چون بحث اصلي ما چيز ديگري هست ...
براي بار صدم بايد بگم كه بايد به سايتهايي چون شبگرد و آنريل مراجعه كنيد !

ehsan30 جان !
من كه رفتم دانلود كنم ، به خاطر اينكه محل سكونتمون ايران هست نذاشت !
در ضمن لطفا يه جاي ديگه آپلود كنيد كه ما هم استفاده كنيم .
به قول M.R.M بايد بگم كه شما استاد مايي ... ما منتظريم ! البته دو هفته يك بار دير هست ... سعي كن زودتر آمادش كني !

mehdi_7070
10-04-2006, 14:43
با سلامي دوباره !

اين هم آخرين نسخه نرم افزار Pregap Image Builder كه شاهكار دوست خوبمون persiankitty هست :

لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_7070
10-04-2006, 21:40
سلام !
پس احسان خان چي كار كردي ؟!
خوب من اين بار اين را براتون مي ذارم ... برنامه MoleBox كه همونيه كه شتاب ازش استفاده كرده و فايلهاي جانبي را محاقظت مي كنه و يادم نيست كدوم يك از دوستان پرسيده !
حالش را ببريد ...

mehdi_7070
10-04-2006, 21:57
پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید

شرمنده يادم رفت جواب بدم ...
عين پروفايلهاي كلون هست ...
در جايي كه برنامه نصب هست پوشه اي به نام profiles وجود داره كه پروفايل را اينجا كپي مي كنيد . بعد وقتي كه مي خوايد ايميج بگيريد در قسمت تنظيماتش اسم اون را انتخاب مي كنيد ! ( منظورم كادر كشويي اي هست كه گزينه هايي مثل Automatic و ِAudio CD داره )

IRANI118
11-04-2006, 00:17
با سلام !

عجيبه ! يعني نسخه جديد ايراداتش رفع نشده ... خوب اگه تنظيم خاصي مي خواد بگو كه بر و بچ كه دارند تست كنند !

سلام

تو ورژن 3 كه رفع نشده بلكه به نظر من بدتر هم شده از ورژن2.3

IRANI118
11-04-2006, 00:30
راستي آقا مهدي Pm رسيد ه رو خوندي بعدشم اي سريال مريال ميخوادmelobox

ehsan30
11-04-2006, 08:46
دوستان سلام
با عرض پوزش براي اينكه آموزش من را نتونستيد دانلود كنيد
خوب من اين را در سايت معروفي كه گفتيد آپلود كردم اميدوارم استفاده كنيد
=============================================
آقا مهدي گل اختيار داريد
در ضمن من گفتم 2 هفته يك بار براي اين كه وقت كافي براي تايپ و تهيه اون داشته باشم
اما اگر زودتر اماده شد حتما زودتر از 2 هفته مي گذارم
با تشكر

* SadeGh *
11-04-2006, 12:03
آقا پيمان

با همون pregapشكسته ميشه

سلام دوست عزيز
لطفا بفرماييد با چه تنظيماتي...
موفق و موئد باشيد

mehdi_7070
11-04-2006, 14:50
احسان جان !
مقاله ات را خوندم ... حتما امتحانش مي كنم !
فقط نكته اي كه به نظرم رسيد اين بود كه عكس هاش كيفيتش خيلي پايين بود و سعي كن در مقالات بعدي از عكس هاي با كيفيت تري استفاده كني ... راه حل ساده هم استفاده از دكمه PrintScreen بر روي كيبورد هست !

h_radnoosh
11-04-2006, 17:03
سلام
1. میشه این clony xxl را یه توضیحی براش بدین که چه جوری کار می کنه؟ زبانش چه زبانیه ؟ چه جور میشه به جای کلون بلایند را بهش معرفی کرد؟چه جور از اون پیش فرضاش میشه استفاده کرد؟ کجاش میگه قفل سی دی اینه.
2. از پروفایلای کلون در ورژنای پایین چه جوری استفاده میشه؟ چون در ورژنای پایین جایی به نام پروفایل ندیدم..

mehdi_7070
11-04-2006, 17:31
h_radnoosh جان !
1-
خوب اين clony xxl يك سري از قفل هاي خارجي مثل CD-Cops را برات شناسايي مي كنه ... بعد احتمالا clone را برات تنظيم مي كنه ... من تا حالا زياد باهاش كار نكردم !
در ضمن زبانش كه انگليسي هست . اگه نيست توي تنظيماتش اون آرم كشور انگلستان را انتخاب كن !
2-
فكر نكنم بشه استفاده كردم ... من هم مثل شما نديدم ! بذار ببينيد بچه هاي ديگه راهي به نظرشون ميرسه ؟!

Isaaaac
11-04-2006, 19:23
بهتره بجاي اينكه فقط از پروفايل ها به روش كپي و پست استفاده كنيد اول اونو با نوت پد باز كنيد و مطالعه كنيد
اينجوري مي تونيد راحت اونو باسازي كنيد و اطلاعات مفيدي هم بدست مياريد

peyman khatar
12-04-2006, 11:18
با سلام
اين برنامه رو تازه توي سايت sahagroup ديدم . براي قفل گذاري روي pdf فكر كنم Protect pdf
لينك دانلود :
نرم افزار :Pdf Protector 1.0
فعلاً باي

mehdi_7070
12-04-2006, 14:16
با سلام !

Isaaaac جان !
بله ، اين راه هم كه شما مي گيد درسته ...
خيلي ممنون از راهنمايي تان !
راستي مي توني بگي از كدوم ورژن ، پروفايل به clone اضافه شد ؟

پيمان جان !
اين كه حجمش خيليه ... اگه تونستي فشردش كن تا ما هم فيض ببريم ...
( راستي هنوز پرشين گيگ بهم دعوتنامه نداده ، هر وقت داد برات مي فرستم )

peyman khatar
12-04-2006, 14:53
Isaaaac جان !بله ، اين راه هم كه شما مي گيد درسته ... خيلي ممنون از راهنمايي تان !راستي مي توني بگي از كدوم ورژن ، پروفايل به clone اضافه شد ؟
اگه فكرم حوب كار كنه !! فكر كنم از ورژن 3 به بعد پروفايل به كلون سي دي اضافه شده !
تا ببينم ايساك چي ميگه ؟؟
=================================================

پيمان جان !اين كه حجمش خيليه ... اگه تونستي فشردش كن تا ما هم فيض ببريم ...( راستي هنوز پرشين گيگ بهم دعوتنامه نداده ، هر وقت داد برات مي فرستم )
مهدي جان !
والا من هم هنوز دانلود نكردم ! يعني وقتش رو نداشتم كه دانلود كنم !
تازه اگه دانلود كنم و فشردش هم كنم فكر نكم حجمش از 4 مگ پايين تر بياد !! حالا ببينم چي ميشه !
در مورد دعوت نامه هم من منتظرم .*

peyman khatar
12-04-2006, 19:20
سلام !
پس احسان خان چي كار كردي ؟!
خوب من اين بار اين را براتون مي ذارم ... برنامه MoleBox كه همونيه كه شتاب ازش استفاده كرده و فايلهاي جانبي را محاقظت مي كنه و يادم نيست كدوم يك از دوستان پرسيده !
حالش را ببريد ...

عزيز دل برادر
اين برنامه كه
نام - ايميل و سريال مي خواد
پس كو !! چكار كنيم !! از كجا گير بياريم !1

gameware
12-04-2006, 19:21
سلام من بازی های شرکت نوین ژندار رو میگیرم الان مدنظزم بازی وحشت هست که از قفل نگهبان استفاده می کنه بازی به جز اینکه فایل اصلی رو قفل کرده یه فایل هست که توش صداها فشرده شدن به اسم Fearl.arch00 این فایل حدود 70 مگ هست ولی کردنش 500 مگ تازه برنامه ای که فایل های با پسوند Arch00 باز می کنه هم دارم ، اون هم میگه فایل ناشناخته!! چکار کنیم؟ من فقط مي خوام بازي بدون سیدی اجرا شه -دیمونتولز و کلون و غیره هم جواب نمیدن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdidll
12-04-2006, 20:13
سلام دوستان
یه چند هفته این دورروبر نبودم نمی دوونم چه خبره آقا مهدی شما چه میکنید راستی دوستان راهی برای شکستن قفل نگهبان
پیدا نکردن ؟ در ضمن یه خبر خوش بهتون بدم می خوام کلیه مقالات البته همشو که نه شرمنده ولی اونایی که حجم زیادی داشته باشیند چه از نرم افزار و چه مقاله تو پرشین گیگ واستون آپلود البته با همکاری دیگر دوستان خصوصا اقا مهدی که خیلی فعالن
دوستانی هم که دعوتنامه ÷رشین میخوان یه 2 سه روز صبر کنن بعد واشون می فرستم
حق نگهدارتون

mehdi_7070
12-04-2006, 21:02
آقا مهدي گل !
پس اگه شما هم حاضر به همكاري با ما هستيد ، بايد خدمتتون عرض كنم كه من و آقا پيمان گل هم داريم اين كارها را مي كنيم و در حال حاضر هم ايشون و بنده هم يك سري كارهايي انجام داديم !
من بهت pm ميدم !
در ضمن ما يك نام خوب توي پرشين گيگ ثبت كرديم و در چند روز آينده شما را مطلع مي كنم ... چون منتظر جواب پيمان هستم ! شما هم يه كمي صبر كن كه كارها خوب پيش بره !

mehdi_7070
12-04-2006, 21:06
عزيز دل برادر
اين برنامه كه
نام - ايميل و سريال مي خواد
پس كو !! چكار كنيم !! از كجا گير بياريم !
من همين را داشتم ... توي انجمن درخواست دادم و Mani_Borna عزيز اون را برامون گذاشت ...
اين را برو حالش را ببر :

لينك دانلود نسخه فول : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( در ضمن نسخه اش هم جديدتره ! )

اگه help برنامه هم خواستيد بگيد تا براتون بذارم !

mehdi_7070
12-04-2006, 21:09
gameware جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش اومدي !

بعد اينكه آيا شما از راه هايي كه ساير دوستان گفتند استفاده كرديد يا نه
باز بعد اينكه نسخه قفل نگهبان چي هست ؟!
ولي فكر نمي كنم توي درايو مجازي كار بده ...

siadate
13-04-2006, 06:32
با تشكر از آقا مهدي:
دوستان در مورد سي دي هايي كه قفل فيزيكي دارند هم مي شود يه مقداري اطلاعات بديد

mehdi_7070
13-04-2006, 12:41
siadate جان !
راستي قفل نگهبان را چي كار كردي ؟!
من وقت نكردم ايميلم را چك كنم ... ببخشيد !
در ضمن منظورت از قفل فيزيكي چيه ؟ همون سوراخ كردن و ... را مي گي ديگه ؟!
به قول بعضيا :) بگرد توي همين تاپيك روش قفل گذاري خدمتتون گفته شده !
در مورد شكستنش هم كه مشكلي وجود نداره و با اكثر ابزار كپي سي دي ، ميشه اونها را رفع كرد !

peyman khatar
13-04-2006, 17:15
من همين را داشتم ... توي انجمن درخواست دادم و Mani_Borna عزيز اون را برامون گذاشت ...
اين را برو حالش را ببر :

لينك دانلود نسخه فول : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( در ضمن نسخه اش هم جديدتره ! )

اگه help برنامه هم خواستيد بگيد تا براتون بذارم !

مهدي جان !
اگه ممكنه هلپ رو آپلود كنيد
شما با اين نرم افزار كار كرديد ! چطوري كار مي كنه ! مي تونيد براش يه آموزش بنويسيد ؟؟
من يه اتوران دارم مي خوام فايل هاي جانبي رو رو محافظت كنم چطوري اين كار رو بكنيم !!؟؟
با تشكر پيمان

* SadeGh *
14-04-2006, 01:50
سلام
اينم برنامه UltraISO Premium Edition v8.0.0.1392 كه خودتون بهتر از من مي دونيد چي كار مي كنه.
UltraISO Premium Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pass : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و موئد باشيد ;)

siadate
14-04-2006, 04:09
ضمن عرض تشكر دوباره ازمهدي آقا:
مهد ي جان آره من منظورم همن سوراخهايي است كه روي سي دي ايجاد ميكنند در ضمن من د رپستهاي قبلي خوانده ام كه با كلون 2.5 اين قفل شگسته ميشود اما متاسفانه اين ورژن را ندارم در ضمن لینک هایی که بچه ها داده اند برای دریافت این ورژن کار نمی کند

mehdi_7070
14-04-2006, 09:17
با سلام ..

پیمان جان !
وقتی رفتم خونه برات آپلود می کنم ...
در ضمن اگه نسخه دموی اون را از سایتش بگیری و برنامه را نصب کنی ، help داره که آموزش کاملش هست ...
اگه اون را بخونی که دیگه نیاز نیست من توضیحی بدم !

صادق جان !
از شما تشکر می کنم ... فکر کنم از توی pcseven گرفتی ... در هر صورت دستت درد نکنه !

سیادتی جان !
پس منظورت شکستن قفل هست ... نیاز به ورژن خاصی نیست . این قفل دیگه الان زیاد کاربرد نداره و قوی هم نیست ، چون با اکثر برنامه های کپی سی دی میشه اونها را از بین برد .
اگه clone 2.5 را می خوای ( که گفتی می خوای دیگه ) برات آپلود می کنم !

peyman khatar
14-04-2006, 17:01
پیمان جان !وقتی رفتم خونه برات آپلود می کنم ...در ضمن اگه نسخه دموی اون را از سایتش بگیری و برنامه را نصب کنی ، help داره که آموزش کاملش هست ...اگه اون را بخونی که دیگه نیاز نیست من توضیحی بدم !
مهدي جان !
ممنون !
معلوم نيست كارش چطوره !! شما با اين كار كرديد ! ميشه واسه برنامه هاي جانبي يك اتوران استفاده كرد !!
اگه ميشه روش كار با اين برنامه رو بصورت يك آموزش در قالب pdf درست كنيد !! واقعاً همه از شما تشكر مي كنن !!
ممنون مهدي جان !!
با تشكر پيمان

mehdi_7070
14-04-2006, 18:06
پیمان جان !
اول اینکه شما و بقیه بچه ها نسبت به من لطف دارید !
نکته بعدی اینکه من با این نرم افزار به صورت حرفه ای کار نکردم ... بهتره help خودش را بخونید ...
در ضمن ازت ممنون میشم زودتر جواب pm قبلی من را بدی که بچه ها را زودتر خوشحال کنیم .

gameware
15-04-2006, 00:03
سلام - آقاي mehdi_7070 واقعا ممنون که جواب میدی!!! راستش من تو سایت دارینوس اصلا جواب نمیگیرم- خواهشا کمکم کن
1-لطفا یه توضیح مختصر بده که من نرم 170 صفحه رو بگردم!!!
2-فکر کنم negahban golden plus هستش من اصلا و ابدا راجع به قفل شکنی اطلاعندارم.
3-چندتا فایل به بازی اضافی شده به احتمال زیاد مربوط به قفله:
Kcore1.exe-Kcore2.exe-NSGDRV.exe-negGlp32.dll این فایلها هستن.
آقا جون مادرت کمک کن فقط یه راهنمایی بکنم یادت باشه ما باید یه کاری کنیم که فایل های dll و exe کرک بشن چون من بفکر خودم زرنگی کردم و کرک این بازی رو (که نسخه انگلیسی بوده و قفل securom رو شکونده) رو ریختم جاش فهمیدم بازی یه فایل داره به اسم FEARL.Arch00 که توش فایلهای صوتی بصورت فشرده pack شده اند این شرکت چون تنها کاری که می کند دوبله با صدای گویندگان منتخب است اون فایل رو هم قفل گذاشته
خواهشا کمکم کن

siadate
15-04-2006, 06:18
بازم مثل همیشه مرسی مهدی جان!

dost1
15-04-2006, 13:27
با سلام
دوستان عزیز من چند تا سی دی را پیدا کردم هر کاری میکنم نمیتونم ازش رایت کنم
سی دی مال شرکت نسل جوان است
یه یه فولدر نوشته CD lock وقتی داخل این فولدر میرم یه فایلی به اسم Mohafez.bat است هر کاری کردم نتونستم ازش ایمیج بگیرم و رایت کنم وقتی ایمیل میگیرم یه دفعه ایمیجش پر میشه
چطوری ایمیج بگیرم با چندین نرم افزار رایت امتحان کردم جوان نداد خیلی مهم است منتظر هستم

mehdi_7070
15-04-2006, 13:40
با سلام ...
مقاله قبلي نسل جوان را دوباره آپلود مي كنم ( براي دوستان جديد )

اين هم براي كساني كه مقاله قبلي را خوندند ... كه براشون متاسفم :biggrin:

nemesis
16-04-2006, 03:04
چطور ميشه براي قفل هاي كدي مثل كولاك كي جن درست كرد

sasan888
16-04-2006, 08:54
سلام دوستان
آقای سودا آیا هنوز نوبت به کرک کردن آن Ddl قفل نگهبان نرسیده من که منتظر هستم.

Soda
16-04-2006, 09:47
سلام
در مورد سوال دوستمون nemesis كه فرمودند چي جوري بايد كيجن درست كرد بايد بگم كه به الگوريتم اون برنامه بايد واقف باشيد تا بتونيد كيجن درست كنيد .......
ساسان جان ميشه اسم فايل دي ال ال رو بگي ؟
فكر كنم گم كردم شرمنده
اسمشو بگو تا ببينم سرچ ويندوز چي ميگه

sasan888
16-04-2006, 16:32
سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
soft iceبه گوشش خورده هر كي مي دونه توضيح بده و اون را آپلود كنه.

سلام سوداي عزيز
اين هم آدرس dll كه آقاي medicin زحمتش را كشيده بودند.

Soda
16-04-2006, 20:02
ممنون
ميبينمش و خبرتون ميكنم

nemesis
17-04-2006, 02:30
من نياز به قفلي دارم كه كاربران غير حرفه اي نتونن Cd رو كپي كنند

siadate
17-04-2006, 06:22
مهدي جان اگه ممكنه لينك آموزش نسل جوان يك را هم بزار مرسي!

persiankitty
17-04-2006, 23:28
من نياز به قفلي دارم كه كاربران غير حرفه اي نتونن Cd رو كپي كنند

اين تفكر از پايه غلط است. شما روي سي دي خودتان قفل نگذاريد.
سي دي ها توسط افراد غير حرفه اي كپي نمي شود. توسط فروشندگاني كپي مي شود كه همه ابزارهاي رايت سي دي را مي شناسند.

nemesis
18-04-2006, 01:09
كار برنامه هايي مثل Pregap Image Builder و MoleBox چيه.
قفل هايي از قبيل پارس ديزاين چهقدر امنيت دارند

mehdi_7070
18-04-2006, 08:52
یک خبر خوب برای همه دوست داران این تاپیک
راه اندازی سایت اختصاصی و ویژه

:: افتتاح اولين سايت اختصاصي و تخصصي قفل سي دي ها در ايران ::

امروز ، 27 فروردين ماه 1385 شمسي ، مصادف بود با تولد خاتم الانبيا حضرت محمد (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) . ما نيز اين روز عزيز را به شما تبريك عرض نموده و از اين فرصت استفاده كرده و توانستيم كه سايت ويژه قفل هاي سي دي را به زبان فارسي و براي تمام ايرانيان راه اندازي كنيم .

سايتي كه شما مشاهده مي كند يك سايت تخصصي براي همه دوست داران به مبحث قفل سي دي ها است كه در روز تولد پيامبر اكرم و امام جعفر صادق راه اندازي شد .

اميدواريم كه اين تقارن بسيار عزيز ، براي ما و شما با بركت باشد .

:: مهم ترين اهداف راه اندازي اين سايت ::

به صورت خلاصه ، قرار هست كه مهم ترين اهداف سايت به صورت زير باشد :

1- ارائه جديدترين اخبار

2- ارائه مقالات در زمينه قفل سي دي ها و بررسي ضعف هاي موجود در پروتكشن هاي قفل سي دي ( ايراني و خارجي )

3- ارائه بهترين و مهم ترين ابزارهاي كپي قفل سي دي و قفل گذاري

4- آموزش هاي تصويري نرم افزارها

و به صورت كلي ، كمك به ضعف هاي موجود در پروتكشن قفل ها به خصوص قفل هاي ايراني در جهت افزايش امنيت كه اين مهم ترين هدف و زيباترين هدفي هست كه ما دنبال مي كنيم .

در حال حاضر ، قالب فعلي سايت بر مبناي همين اهداف شكل گرفته و ما نيز كار خود را بر مبناي همين اهداف ادامه مي دهيم تا انشاءالله به هدفهايي كه داريم رسيده كه در آينده شما نيز متوجه خواهيد شد .

ما براي پيمودن اين راه نيازمند ياري دوستان متخصص هستيم و بي شك انتقادات و پيشنهادات شما ، در پربار كردن سايت ما را كمك مي كند . لذا از شما خواهشمنديم كه نظرات خود را براي ما ارسال كنيد . در حال حاضر به ايميل يكي از ما ارسال كنيد تا به زودي صفحه مخصوص اين كار تهيه شود و ايميل اختصاصي همين سايت را ايجاد نماييم .

سعي مي شود ظرف دو روز آينده ، اصلي ترين قسمت هاي سايت شكل بگيرد و آماده استفاده دوست داران آن باشد .

با تشكر از شما

مهدي ـ پيمان

--------
باید ببخشید که دیر خبرش را گذاشتم ... مشکلاتی سر راه بود .
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کلیه مقالات و ابزارهای کپی سی دی و قفل گذاری و کرک و ... را در این سایت قرار خواهیم داد .

7918+khoram
19-04-2006, 11:31
برنامه clony xxl چيست ؟ يك توتضيحي در مورد اين برنامه بدين

7918+khoram
19-04-2006, 11:37
با چه برنامهاي مي توان قفل سي دي هاي تصويري را شكاند

7918+khoram
19-04-2006, 11:38
چگونه مي توان قفل سي دي هاي تصويري را شكاند؟

ehsan30
19-04-2006, 12:38
با سلام
دوست عزيزkhoram+7918
بايد به عرض شما برسانم كه برنامه clony xxl يك اسكنر سي دي است و تعدادي قفل
مثل فايل هاي حجمي و... را شناسايي مي كنه البته بيشتر قفل هاي خارجي را اما در تعدادي
از قفل هاي ايراني مشابهاتي با قفل هاي خارجي دارند مثل همون فايل هاي حجمي

mehdi_7070
19-04-2006, 13:56
khoram+7918 جان !
به پي سي ورلد خوش آمدي !
بعد اينكه بهتر بود همه سوالاتت را توي يك پست مي دادي و پست تكراري هم نمي دادي ؟!
در مورد قفل فيلم ، خوب توضيح بده كه قفل چه خصوصيتي داره ؟

احسان خان !
دو هفته شد ها ;) ما منتظريم !

7918+khoram
19-04-2006, 16:54
سلام
از اين كه جواب من را به اين سر عت داديد ممنونم
من يك سري از سي دي هاي آموزشي سنجش 3 را تهيه كردم اين سي دي ها فقط با دستگاه vcd و بر نامه powerDVD كار مي كند هيچ بر نامه ديگري قادر به اجراي آن نيست با clone cd و Alcohol هم هر چه سعي كردم image بگريم نشد لطفا من را راهنمايي كنيد :blush:
اما يادم رفت بگم اگر كل cd را كپي كنيم در عر ض كمتر از 20 ثانيه كپي مي شود و نكته ديگر يك فايل با پسوند dat در قسمت segment وجود دارد كه اگر آن را با مديا پلير ويندوز اجرا كنيم اول فيلم اجرا مي شود و از شما تقا ضا مي كند كليد شماره 1 را بزنيد كه نشان مي دهد بر نامه با نرو رايت شده و اگر يك نگاه به زمان فيلم بكنيم مي بينيم كه چيزي حدود 750 ساعت است ولي فيلم صحيح(يعني با vcd ,power dvd )اجرا شود زمان آن 1 سا عت است :blink:
در ضمن كجا مي توانم بر نامهclony xxl را دانلود كنم (يك سايت فارسي)

mehdi_7070
19-04-2006, 18:06
بهتره که از نسخه های قدیمی تر clone کمک بگیری ;)
شما سی دی را با ISO-Buster هم چک کن ، ببین چی دست گیرت میشه یا می خوای عکس را برای ما بذار !
اون قسمت دوم حرفهات را درست متوجه نمیشم که چی شد ! اگه عکس هاش را بذاری خیلی راحت تر هست !

باتشکر ـ مهدی :)

persiankitty
19-04-2006, 20:22
اگر كل cd را كپي كنيم در عر ض كمتر از 20 ثانيه كپي مي شود

PreGap Image Builder

mehdi_7070
19-04-2006, 21:09
حالا حتما دوست خوبمون مي پرسند اين PreGap Image Builder جيه ؟!
اين برنامه براي شكستن قفل سي دي ( تهيه نسخه backup ;) ) توسط persiankitty نوشته كه لينك دانلودش توي صفحات پيشين هست ... بگرد پيدا مي كني !

7918+khoram
19-04-2006, 23:05
من با clone قديمي هم خيلي ور رفتم اما نشد اين برنا مه ها كه گفتي اصلا من با آنها كار نكردم منظورت از عكس چي هست..؟

7918+khoram
19-04-2006, 23:06
من با clone قديمي هم خيلي ور رفتم اما نشد اين برنا مه ها كه گفتي اصلا من با آنها كار نكردم منظورت از عكس چي هست..؟

farshad_4017
20-04-2006, 04:30
بچه ها امروز یه چی دیدم کفم برید!!!!!!!!!!!
یه سی دی رو توی کامپیوتر گذاشتیم تمام نرم افزارهای رایت سی دی از کار افتادن!!!!!!!!!!!
کسی می دونه که کار این قفل چجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

MihanNIC
20-04-2006, 13:15
عجب دنياي ! يك گروه سعي مي كنن قفل بزارن ! يك گروه مي خوان بازش كنن !

چرا هيچ كس به فكر كپي رايت نيست ! چرا ما هم به طرف رعايت قوانين بين المللي نمي ريم . . .

ارادتمند

mehdi_7070
20-04-2006, 13:57
MihanNIC جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش اومدي !
در مورد كپي رايت بايد خدمتت عرض كنم كه من با خيلي ها بحث كردم و نتيجه اين شد كه شكستن قفل ايراني ( نرم افزار ايراني ) حرام است ... ولي استفاده از ويندوز غير اصل در جهت كمك به ايران و اسلام ;) ايرادي ندارد و چيزهاي ديگه ...
اين نكته را هم بدون كه اكثر افرادي كه اينجا هستند ، از نرم افزارهاي اصل استفاده مي كنند و هدف ما كمك به خود قفل گذاران هست كه قفل هاي قوي تري ايجاد كنند !
در ضمن الان هم كپي رايت در ايران هست ، ولي متاسفانه به اون شدت اجرا نشده !
يكي مي گفت اگه كپي رايت بين المللي باشه ، و ايران هم بنز را بذاره وارد كنند و به جاي 4 ميليون به ما 40 ميليون يا بيشتر نده ، من حاضرم ويندوز اصل بخرم ;)

mhentezari
20-04-2006, 14:42
ببخشيد. نميتونم 163 صفحه رو بخونم. ميشه بگيد اين cd ها كه وقتي مي خواي كپيش كني حجمش ميشه 2 گيگ رو چجوري بايد رايتش كرد؟

persiankitty
20-04-2006, 17:30
اين دوست عزيز ما ، نويسنده TZ رو خدمتتون عرض ميكنم ... يك انجمني راه انداخته به آدرس :

تو رو خدا نريد اونجا سوالهاي كلاس پايين بپرسيد... پيش اينا آبرو داريم. آدرس رو براي اين مينويسم كه بريد و بخونيد.

7918+khoram
20-04-2006, 20:49
آقا كسي من رو راهنمايي نكرد كه چتور مي توانم قفل اين سي دي ها رو بشكنمplz help

nemesis
21-04-2006, 01:28
سريال برنامه Melobox رو از كجا بايد بياريم

rezaninja
21-04-2006, 03:46
با سلام
این برنامه Meloboxچیه اگر برای شکستن قفل لینک شو بذارین

ehsan30
21-04-2006, 10:47
سلام
اين هم آموزش دومي از اسمش معلومه قفل چيه خيلي ها دنبالش بودند :biggrin:
لينك
مشكلي داشت بگيد.
ممنون :)

mehdi_7070
21-04-2006, 11:43
احسان جان !
از لطفت ممنون !
دانلود می کنم و می خونم !

mehdi_7070
21-04-2006, 12:10
nemesis جان !
توي انجمن درخواست كرك و سريال بايد مطرح كني نه اينجا !
در ضمن اونجا يه search كني ، مي بيني كه من اونجا درخواست دادم و دوست خوبمون Mani_Borna لينك نسخه فول اون را گذاشته !

persiankitty جان !
شانست گفت كه من انگليسي بلد نيستم ... وگرنه آبرو برات نمي ذاشتم ;)

mhentezari جان !
حجم ايميج يا حجم فايل ؟!

tornado61
21-04-2006, 14:40
سلام به همگی
من یه سوال همیشه واسم هست تا حالا هم به جوابش نرسیدم
برای سی دی های ویدئو سی دی برای چی قفل میذارند.
این سی دی ها که داخل دستگاه وی سی دی نشون داده میشن راحت با یک کپچر تبدیل میشن
دیگه چه نیازی به قفل دارن

persiankitty
21-04-2006, 17:18
سلام به همگی
من یه سوال همیشه واسم هست تا حالا هم به جوابش نرسیدم
برای سی دی های ویدئو سی دی برای چی قفل میذارند.
این سی دی ها که داخل دستگاه وی سی دی نشون داده میشن راحت با یک کپچر تبدیل میشن
دیگه چه نیازی به قفل دارن

باور كن كه عقلشون به اين چيزا نميرسه!

Dash Ashki
21-04-2006, 18:02
سلام
لينك
مشكلي داشت بگيد.
سلام
آقا این اکانتperime میخواد :sad:

ehsan30
21-04-2006, 19:04
سلام
دوست عزيز داش اشكي اين كه مشكلي نداره
دوستان دانلود كنيد اگر مشكلي داشت بهم بگيد

Dash Ashki
21-04-2006, 19:11

mehdi_7070
21-04-2006, 20:00
خوب اون پایین صفحه Free نداره !

Dash Ashki
21-04-2006, 20:05
خوب اون پایین صفحه Free نداره !

نه داداش

Dash Ashki
21-04-2006, 20:14
آقا مثل اینکه خطای Ip میده چه کنم

من در حال دانلود همزمان هم نیستم :angry:

ehsan30
22-04-2006, 15:03
سلام
دوست عزيز داش اشكي من الان رفتم چك كردم سالم بود نمي دونم مشكل شما چيه؟؟؟؟

mehdi_7070
22-04-2006, 15:09
ول كن بابا !
براش يك جاي ديگه آپلود كن ديگه ..

7918+khoram
22-04-2006, 16:52
يك سئوال اين لينك ها كه مي گذاريد چطور اجرا مي شوند(يعني با چه بر نامهاي باز مي شوند؟

IRANI118
22-04-2006, 21:05
سلام
لينك
مشكلي داشت بگيد.

سلام

آقا من با اين مقا له شما قفل گذاشتم ولي سي دي رام هيچي نشون نميده و سيدي بي استفاده ميشه

IRANI118
22-04-2006, 23:13
از دوستان كسي ميتونه فايلهاي اصليه درج 2 رو آپلود كنه ممنون ميشم

آقا پيمان تونستي اون سي دي رياضي رو كپي كني يا نه

Dash Ashki
23-04-2006, 09:01
سلام
یه سوال دارم دوستان
این قفل های نقطه ای رو با چه چیزی رو سی دی میذارند
و آیا ما هم میتونیم از این جور قفل ها بذاریم. ;)

Dash Ashki
23-04-2006, 09:05
ول كن بابا !
براش يك جاي ديگه آپلود كن ديگه ..

سلام
دوست عزيز داش اشكي من الان رفتم چك كردم سالم بود نمي دونم مشكل شما چيه؟؟؟؟

سلام دوستان
مشکلمو حل کردم hide ipبا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_7070
23-04-2006, 15:09
این قفل های نقطه ای رو با چه چیزی رو سی دی میذارند
و آیا ما هم میتونیم از این جور قفل ها بذاریم.
بله ... اگه توي همين تاپيك بگردي پيدا مي كني ;)
به صورت خلاصه اينكه بايد شما يك سري اطلاعات بدرد نخور ( بهتر بگم فايلهاي بيخود و يا حتي badsector ) را روي سي دي مي ريزي . و بعد اين قسمت كه اطلاعات خراب داره را با وسيله اي مانند خودكار يا چيز ديگري فشار مي دهيم تا يك نقطه روي سي دي ايجاد بشه ! البته الان اين قفل ديگه كاربرد زيادي نداره و زياد هم قدرتمند نبوده .

h_radnoosh
23-04-2006, 15:32
سلام
1.
اون سی دی هایی که قفل دارند و باید تلفنی کد گرفت حتما یه جاییش فیلم های آموزشیش هست. چه جوری اونارو پیدا کنیم
چه جوری این سی دی ها رو کرک می کنید؟
2. اگه با اولترا ایزو فایل ها رو hide کنیم (طی اون مقاله اقا مهدی) دیگه با ایزو بوستر هم نمیشه دید اگه یه سی دی فایل hide داشته باشه چه جوری با اولترا ایزو بینم؟
بعضی از سی دی ها فایل مخفی دارند اما با ایزو بوستر می شه دید اون با چی قفل شده؟

mehdi_7070
23-04-2006, 23:05
سلام
1.
اون سی دی هایی که قفل دارند و باید تلفنی کد گرفت حتما یه جاییش فیلم های آموزشیش هست. چه جوری اونارو پیدا کنیم
چه جوری این سی دی ها رو کرک می کنید؟
2. اگه با اولترا ایزو فایل ها رو hide کنیم (طی اون مقاله اقا مهدی) دیگه با ایزو بوستر هم نمیشه دید اگه یه سی دی فایل hide داشته باشه چه جوری با اولترا ایزو بینم؟
بعضی از سی دی ها فایل مخفی دارند اما با ایزو بوستر می شه دید اون با چی قفل شده؟

سلام دوست عزيز !

1.
خوب مقاله نسل جوان همين بود ديگه ;)
روش معيني براي كرك وجود نداره !
شايد هم شما نتوني به اون فيلم ها دسترسي پيدا كني ... مثلا يارو بياد با MoleBox فايلها را ملحق كن به exe كه ديگه نميشه كاريش كرد ...
2.
بايد از CD يك image تهيه كني و اون را با UltraISO باز كني .
اونها كه توي ISO-Buster نمايش داده مي شود ، ( بيشترشون ) با CD Secure مخفي شدند . فكر كنم سايتش greatwallsoft.com بود ...

mhentezari
24-04-2006, 00:23
عزيز اين cd ها كه حجم ايميجش ميشه 2 گيگ رو چجوري رايت كنم؟

ehsan30
24-04-2006, 11:58
سلام
دوست عزيزIRANI118 از سي دي هاي قابل پاك شدن استفاده نكن(اگر استفاده مي كني)
اگر هم كه نه مشكل از جايه ديگه است من خودم خيلي از اين قفل استفاده كردم يك جاي
كار شما عيب داره(البته ببخشيد )
================================================== ===
دوست عزيز mhentezari بهتره از كلون هاي ورژن قديمي يا بليند رايت استفاده كني مشكلت حل
ميشه به اميد خدا

mehdi_7070
24-04-2006, 15:07
براي قفل حجمي :
روش خاصي وجود نداره و اكثر نرم افزارهاي كپي سي دي اونها را كپي مي كنه ...
يكي از دوستان نيز در چندين صفحه گذشته يك ترفند براي Pregap نوشته بود كه اگه پيدا كردم برات مي ذارم ...
اين را هم آقا پيمان گفته بود :

براي رايت سي دي ها با قفل حجمي راحت ترين كار استفاده از نرم افزار pregap image builder 0.12 است
بدون هيچ گونه تنظيماتي

گفتم كه اين قفل ، چيز خاصي نداره و حتي روش از بين بردن حجم مجازي را به روش دستي مقاله اش را گذاشتم ...

nemesis
25-04-2006, 01:39
قفل هلو رو چطور بايد شكوند

mehdi_7070
25-04-2006, 09:58
دوست عزيز !
قفل اين برنامه ، قفل سخت افزاري هست و براي شكستن اون نياز به كرك هست ... البته اگه يادتون باشه بابت همين هلو كار و كاسبي گروه امپراتور را تحته كردند و خلاصه يه زهره چشمي به جا گذاشتند .
قرار هست pcseven اون را ريليز كنه ،، حالا كي را من نمي دونم ...
پس ديگه از اين درخواست ها نديد ;)

h_radnoosh
25-04-2006, 17:06
سلام
1. با اين pregap image builder چه جوري ايميج مي گيرن؟ من سه گزينه start , fast cue , cancel ميبينم وقتي start را ميزني بعد از 10 ثانيه يه فايل با پسوند bin در هارد ذخيره ميشه اون چيه اگه ايميجه با daemon tools نتونستم بازش كنم !! اون fast cue چيه؟ اگه ميشه يادم بديد ايميج بگيرم.
2.فايلاي يك cd با پسوند dxr است كه قفل حجمي روشه نمي دونم چه برنامهاي اين dxr را باز ميكنه كه با ايزو بوستر مقدار كافي از فايل را كپي كنم ؟ شما مي دونيد؟
3. چه جوري يه عكس براتون توي rapid share آپلود كنم؟
4. يه cd دارم كه يه فايلايي با پسوند scf داره ايزو بوستر ميگه بد سكتور داره و كپي نمي كنه آيا تا به حال ديديد؟ آيا اينا قفلند.

5.يه سي دي دارم كه فقط دو تراك داره (تو ايزو بوستر ديدم) يكيش يعني آخري يه مثبت قرمز كنارش بود هر كاري كردم كپي نشد آخرين كاري كه كردم با كلون 2.5 ايميج گرفتم ولي تمام كه شد در درايو مجازي ميگه اين Exe ماله win32 نيست آموزش office 2004 است و يه فايل به نام office . dll هم توش هست . اگه بايد كلونو تنظيماتي بكنم بگيد.

mehdi_7070
25-04-2006, 18:49
h_radnoosh جان !
انگار با دست پر اومدی !

2.
در مورد کلیه پسوند فایلهایی که پرسیدی ، می تونی به سایت هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی . البته این به شرطی هست که پسوند درست باشد و توسط تهیه کننده تغییر داده نشده باشد . مثلا این لینک برای پسوند dxr هست :
که خودت مراجعه کن ، ببین چی نوشته ...
مثلا شاید مربوط باشه به : Acrobat - AEC DesignWare Model Parameter File - Macromedia Director Protected Movie File
دیگه بقیه اش با خودت ... چون من به این فایل که می گی دسترسی ندارم .

3.
آپلود توی rapidshare راحت هست ... همون صفحه اول آدرس را می دی و بر روی آپلود کلیک می کنی و دست آخر یک پیام میاد و صفحه جدیدی ظاهر میشه که در انتهای صفحه لینک دانلود هست که باید برای ما بذاری .
در ضمن بهتره برای آپلود عکس ، از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی ;)

4.
یادم نیست ... شاید دیده باشم .
اگه پسوند اشتباه نباشه ، باید به آدرس زیر مراجعه کنی :

5.
بهتره که از برنامه ISO-Buster یک عکس برامون بگیری ... من درست متوجه نشدم !
سوالی نمی پرسم تا خودت عکس را بذاری ... احتمالا دو تا Session داره ! چون فکر نکنم توی track ها فایلهای اصلی را گذاشته باشد !
اگه این جوری باشه ، توی clone های نسخه جدید ، گزینه ای با نام خواندن session اولی داره که باید track را برداری .

tornado61
25-04-2006, 19:41
باور كن كه عقلشون به اين چيزا نميرسه!
يعني چي منظورتو نفهميدم

sasan888
25-04-2006, 22:07
آقاي سودا من منتظر كرك دي ال ال قفل نگهبان هستم
خيلي ممنون مي شم كه زودتر آنرا كرك كني

mehdi_7070
25-04-2006, 23:12
آقاي سودا من منتظر كرك دي ال ال قفل نگهبان هستم
خيلي ممنون مي شم كه زودتر آنرا كرك كني
بهتره بهش pm بدي ... شايد يادش رفته دوباره !

يعني چي منظورتو نفهميدم
خوب مي خواست بگه كه هنوز خيلي ها ( حتي توليد كننده قفل ) اين را بلد نيست و هنوز مونده كه قفل قوي تري درست كنند !

mahdi1535
26-04-2006, 00:07
با سلام
كسي كرك براي قفلهاي سي دي هاي نقره ايي كه شماره سريال چك ميكنند مثل قفلهاي Laser-Lock و
Cd-Cops سراغ نداره

IRANI118
26-04-2006, 12:07
با سلام
كسي كرك براي قفلهاي سي دي هاي نقره ايي كه شماره سريال چك ميكنند مثل قفلهاي Laser-Lock و
Cd-Cops سراغ نداره
اتفاقا منم دنبالشم

mehdi_7070
26-04-2006, 14:47
من تا حالا مواجه نشدم ... نمي دونم كرك مي خواد يا نه ؟!
البته Laser Lock كه قفل خاصي نداره كه ؟! با Alcohol يا Clone ميشه كپي اش كرد !

h_radnoosh
26-04-2006, 16:09
سلام در اولين فرصتي كه بتونم عكس مي ذارم
اما توضيح اينكه اين سي دي office 2004 اموزششه و يه سsession داره و دو تراك داره تراك اول يه مثبت قرمز كنارشه و دومي هيچي ضمنا اين دو تا قرمز و آبي (ايزو9660 و جوليت ) كه ميگين تو همه سيدي ها ميديدم اما تو اين سي دي فقط قرمزه هست كامپيوترم همش هنگ مي كنه تا دست به قفل شكاندن ميزني!!!!!!!!!!!! با بلايند سويت هم 10 دقيقه صبر كردم كاري از پيش نبرد حالا بيشتر با بلايند بهش ور ميرم
ببينم اين بلايند با بلايند سويت فرق داره يا نه؟ من هر چي سرچ ميكنم بلايند رايت مياد اگه لينكي داريد بديد من به ورژن جديد بلايند سويت برسم.

siadate
27-04-2006, 11:49
با سلام خدمت تمامی اعضا پی سی ورد اگه ممکنه یکی کمک کنه!
سی دی مورد نظرقفل everex می باشد لطفا به عکسها دقت کنید
سوالها

1-با چه نرم افزاری وچگونه می توان کپی کرد( قبلا امتحان شده باشد)
2-فرض که کپی کردیم مشکل ارجینال نبودم سیدی را چگونه رفع کنم
3-اگه بخواهم فقط آموزشها را استخراج کنم با چه نرم افزاری
4-با این نرم افزارها قبلا چک کردم اما فایلهای تصویری را پیدا نکردم
Winimage –ultraiso- winiso – cd secure –isobuster-tz copy

راستی فقط توانستم با PreGap[1].Image.Builer-Finalازش یه ایمیج بگیرم که اونم میگه سیدی ارجیتال بگذار

mehdidll
28-04-2006, 08:22
ُلام دوستان
siadate عزیز این قفل شکستنی هست ولی این جوری نمیشه باید سیدی هاش دست یکی از بچه های گل سایت
soda . mehdi و .. کرکر های عزیز دیگر بیفته که کرکش کنن منم همین سیدی ها رو دارم ولی همین پیغام رو میده
در ضمن اینا فکر کنم همون عکسهای من باشه که قبلا گذاشتم نه |!!!!!!!!
حق نگهدارتون

peyman khatar
28-04-2006, 09:54
سلام به همگي
اميدوارم حالتون خوب باشه
اين نسخه از قفل هاي نگهبان با كلون سي دي ورژن 2.5 مي شكند (امتحان كنيد)
البته بايد تمام تيك هاي مربوطه را زده باشيد
راستي ايميج گرفته شده در موقع بالا آمدن از روي درايو مجازي خطاي شماره ي99 را ميدهد ولي وقتي بر روي سي دي رايت شود درست كار ميكند
روز خوبي داشته باشيد قفل شكن هاي ايران زمين

mehdi_7070
28-04-2006, 10:43
سلام دوستان
siadate عزیز این قفل شکستنی هست ولی این جوری نمیشه باید سیدی هاش دست یکی از بچه های گل سایت
soda . mehdi و .. کرکر های عزیز دیگر بیفته که کرکش کنن منم همین سیدی ها رو دارم ولی همین پیغام رو میده
در ضمن اینا فکر کنم همون عکسهای من باشه که قبلا گذاشتم نه |!!!!!!!!
حق نگهدارتون
واقعا خوشحالم که بعد از 167 صفحه بحث توی این تاپیک ، یک نفر پیدا شد که حرف حساب بزنه ...
جدا می گم ... باید برای این پست ، کف را برید توی کارش ... آقا طوری نیست که ، اگه توی کافی نت هم هستید کف بزنید !
mehdidll جان ! بهت تبریک می گم . امیدوارم موفق باشید .
راستی تا یادم نرفته می خواستم ببینم مقاله های نسل جوان را خوندی یا نه ؟! امیدوارم که جبران کرده باشم

Soda
28-04-2006, 13:17
سلام سوداي عزيز
اين هم آدرس dll كه آقاي medicin زحمتش را كشيده بودند.
سلام
ميدونم كه از اين پست خيلي وقته كه گذشته اما امروز كه وقت كردم يه نگاهي به اين فايل انداختم
بايد كار كنه
براي Learn To Speak English 9.0 هست
اينم آدرسش

ehsan30
28-04-2006, 14:26
دوستان سلام
داشتم توي سايت ها يك چرخي ميزدم گفتم برم توي سايت شتاب ببينم چه خبره
كه ديدم يك مسابقه گذاشتند حيفم امد توي تابيك خودمون قرار ندهم حالا اگه
مي خواهيد بدونيد مسابقه چيه به آدرس زير برويد و در مسابقه شركت كنيد
جايزه توپي داره :) :cool: ;)

Soda
28-04-2006, 15:07
با سلام خدمت تمامی اعضا پی سی ورد اگه ممکنه یکی کمک کنه!
سی دی مورد نظرقفل everex می باشد لطفا به عکسها دقت کنید
سوالها

1-با چه نرم افزاری وچگونه می توان کپی کرد( قبلا امتحان شده باشد)
2-فرض که کپی کردیم مشکل ارجینال نبودم سیدی را چگونه رفع کنم
3-اگه بخواهم فقط آموزشها را استخراج کنم با چه نرم افزاری
4-با این نرم افزارها قبلا چک کردم اما فایلهای تصویری را پیدا نکردم
Winimage –ultraiso- winiso – cd secure –isobuster-tz copy

راستی فقط توانستم با PreGap[1].Image.Builer-Finalازش یه ایمیج بگیرم که اونم میگه سیدی ارجیتال بگذار
سلام
من حاضرم روي اين سي دي كار كنم
تا اونجا كه يادم مي آد شكستن قفل اين سي دي خيلي سادست
البته اگه اشتباه نكرده باشم
خواستي تو پيغام خصوصي آدرس بگير برام بفرست

mehdi_7070
28-04-2006, 19:58
احسان جان !
فكر نكنم بر و بچ اينجا اين كاره باشند ... اون كاره هاش كه جايي كه بايد ببينند ديدند !
راستش منم توي آنريل ديدم ، فكر كنم مي خوام ترتيبش را بدند ...

sasan888
28-04-2006, 22:17
آقاي سودا خيلي ممنون از بابت كرك
و يك سوال آيا شما ديكشنري فرهنگ را كرك كرده اي

Soda
28-04-2006, 22:41
ديكشنري فرهنگ ؟
چي هست ايني كه ميگي ؟

راستي من فايل نگهبان زياد به دستم ميرسه براي كرك
( خدا عاقبت ما رو به خير كنه )
من نميدونم از چه سي دي هايي مي دن به من ولي غير از فايل بالايي و يه فايل كه قبلا كرك كرده بودم يه فايل ديگه هم هست كه اسمش اينه NegGlpSH.dll
نميدونم ماله چه سي دي اي هست اما اينم كرك كردم
ببينيد شايد به دردتون خورد

persiankitty
28-04-2006, 23:36
دوستان سلام
داشتم توي سايت ها يك چرخي ميزدم گفتم برم توي سايت شتاب ببينم چه خبره
كه ديدم يك مسابقه گذاشتند حيفم امد توي تابيك خودمون قرار ندهم حالا اگه
مي خواهيد بدونيد مسابقه چيه به آدرس زير برويد و در مسابقه شركت كنيد
جايزه توپي داره :) :cool: ;)

من CALC_softlock.EXE رو تست كردم!
( اين هم يك نكته كنكوري براي اونايي كه 500 هزارتومن براشون عدد بزرگيه )

IRANI118
29-04-2006, 00:39
سلام به همگي
اميدوارم حالتون خوب باشه
راستي ايميج گرفته شده در موقع بالا آمدن از روي درايو مجازي خطاي شماره ي99 را ميدهد ولي وقتي بر روي سي دي رايت شود درست كار ميكند

من امتان كردم جواب نميده راستي قفل سي دي قاصدك چيه

armin_goooodboy
29-04-2006, 01:10
سلام به همه
با عرض معذرت
2 تا درخواست داشتم

1
اگه ممکنه یه آموزش کامل کامل از نرم افزار TZ Copy بذارید که آدمای مبتدی ای مثل من بتونن با این آموزش رو سی دی هاشون قفل بذارن

2
اگه ممکنه یه نرم افزار قفل گذاری خوب و بی دردسر و تقریبا ایمن (خیلی خیلی راحت شکسته نشه اما راحت هم شکسته شد شد) معرفی کنید
ممنون
:happy:

mehdidll
29-04-2006, 08:48
سلام دسوتان مهدی جان بابت مقالات واقعا فراموش کرده بودم ازتون تشکر کنم واقعا دمت گرم خیلی بدردم خورد
اگه کسی بتونه سیدی ها رو واسه آقا سودا بفرسته واقعا گل کاشته
حق نگهدارتون

un4giv3n
29-04-2006, 10:38
سلام به همه
!باز منم و یک کوله بار سوال!این دفعه با دیکشنری آریانپور مشکل دارم
!ببینید
! من یک سیدی آریان پور داشتم که خراب شد!(بعضی از فایلها غیرقابل خوندن شدن و در نتیجه غیر قابل نصب شد.)رفتم یکی دیگه خریدم. اما وقتی نصبش میکنم، اجرا نمیشه!
من به این روش ها رو آزمایش کردم! جواب ندادن!
این سیدی خراب، یک فولدر داره به نام LaserLokکه سیدی دوم نداشت.در ضمن اسم سیدی اصلی اینه
:OVERSEAS
و اسم سیدی دوم این بود
:MY Disc
منم فکر کردم شاید این یک
Validator
باشه!این فولدر رو کپی کردم رو هارد، اون سیدی جدید رو هم کپی کردم. اسم سیدی که خواستم رایت کنم رو هم گزاشتم همون اسم سیدی خراب !( همون اور سیز) مجموعه رو رایت کردم! اما بازم وقتی سیدی رو میزارم توی سیدی رام و از آتوران گزینه اجرا رو انتخاب میکنم، صفحه لود میاد و میره و دیکشنری اجرا نمیشه
!2 نکته جالب! وقتی سیدی خراب داخل سیدی رام یا رایتره، اگر سیدی رایتی (چه مای دیسک و چه اونی که خودم رایت کردم) کار میکنن و دیکشنری باز میشه!!!!خیلی ساده نتیجه گرفتم که سیدی خراب چیزی داره که این رایتی ها ندارن!
وقتی حجم 3 سیدی رو با هم مقایسه کردم دیدم با هم فرق دارن:سیدی خراب:675,733,504سیدی رایتی:675,715,072
اما تعداد فایلها و فولدر ها هم برابره
!خب؟!! مشکل از کجاست؟

Soda
29-04-2006, 12:55
سلام
من يه كرك براش ساخته بودم كه باعث مي‌شد ايميجش تو درايو مجازي هم كار كنه
حالا شما اينو اجرا كن احتمالا مشكل شما رو حل ميكنه
شايدم نكرد

sasan888
29-04-2006, 15:17
آقاي سودا لطفا يك سري به لينك زير بزن
يا

un4giv3n
29-04-2006, 15:27
سودا جان! لینک کار نمیکنه
ازتوجه تون ممنونم.

siadate
29-04-2006, 15:31
سلام به همگي
اميدوارم حالتون خوب باشه

سلام دوست عزيز:
اگه ممنكنه روش ايميج گرفتن ولينك دانلودش را برام بگذار مرسي!

siadate
29-04-2006, 15:41
راستي دوستان اگه ممكنه لينك اين نرم افزار رالطف كنيد CD R Diagnostic

rezaninja
29-04-2006, 16:47
با سلام

یه مشکلی داشتم درباره قفل نگهبان سی دی آموزشی است وبا pregap ازش ایمیج گرفتم وتوی درایو مجازی خوب کار میکنه ولی وقتی روی سی دی کپی میکنی سی دی را نمیخونه ضمنا سی دی اصلیی نصب نمیشه ویه یدی ساده آموزشی وبصورت فیلم است عکس های زیر ازش گرفتمبنین میشه مشکل را حل کرد با تشکر

un4giv3n
29-04-2006, 19:10
آقا سودا! من چه جوری میتونم از شما تشکر کنم؟ واقعا از اعماق وجود! میگم مرسی!
کار میکنه! خیلی ازتون ممنونم.
انشالله بتونیم جبران کنیم.
خیلی زحمت کشیدید.
مرسی

nemesis
29-04-2006, 23:05
بجز Cd secure برنامه ديگري براي مخفي كردن فايل ها وجود دارد

mehdi_7070
29-04-2006, 23:43
بجز Cd secure برنامه ديگري براي مخفي كردن فايل ها وجود دارد
nemesis جان !
برنامه UltraISO هم اين كار را انجام ميده . كافيه روي اون فايل يا پوشه راست كليك كني و گزينه hide را انتخاب كني .

rezaninja
30-04-2006, 00:58
از دوستان یکی نیست پاسخ من بده

nemesis
30-04-2006, 01:56
nemesis جان !
برنامه UltraISO هم اين كار را انجام ميده . كافيه روي اون فايل يا پوشه راست كليك كني و گزينه hide را انتخاب كني .

شما درست مي گين ولي اگه فايل رو با ultraiso مخفي كنيم بهد به صورت image تو cd secure باز كنيم تمام فايل ها رو نشون ميده

siadate
30-04-2006, 12:28
سلام
من حاضرم روي اين سي دي كار كنم
تا اونجا كه يادم مي آد شكستن قفل اين سي دي خيلي سادست
البته اگه اشتباه نكرده باشم
خواستي تو پيغام خصوصي آدرس بگير برام بفرست

باسلام خدمت soda عزيز:
سودا جان از اينکه مي خواهيد کمکم کنيد متشکرم من هنوز اجازه ايجاد پيغام خصوصي ندارم تا براتون پيغام بگذارم!
در زمان اجراي سيدي در اين مسير
C:\Documents and Settings\mohammad\Local Settings\Temp
دوفايل ايجاد مي شود که يکي از آنها کارش چک کردن قفل است براتون آپلود کردم باحجمي معادل36کيلو بايت اميدوارم بدرد بخورد اينم لينک دانلودش

درضمن من فقط دنبال فايلهاي آموزشي هستم واتوران اهميتي ندارد، خودم تقريبا همه نرم افزارها را چک کردم اما بازهم فايلهاي مخفي را پيدا نکردم

mehdi_7070
30-04-2006, 13:34
شما درست مي گين ولي اگه فايل رو با ultraiso مخفي كنيم بهد به صورت image تو cd secure باز كنيم تمام فايل ها رو نشون ميده
بله ، اگه شما با خود UltraISO هم باز كنيد ، مي تونيد با unhide كردن اون را بر گردونيد .
اون چيزي كه مي خواي نيست ... يعني نشه مخفي را پيدا كرد .
مي توني از تركيب CDSecure و UltraISO هم استفاده كني . البته فكر نكنم جواب بده . يادمه يك پوشه را مي كرد يك فايل !

siadate
30-04-2006, 13:56
مهدي جان:
غير ازCDSecure و UltraISO نرم افزار ديگه ايي هم براي مخفي كردن است

mehdi_7070
30-04-2006, 15:03
من چيزي ديگه سراغ ندارم !
البته احتمالا اگه باشه ، نمي تونه IsoBuster را دور بزنه ;)

siadate
30-04-2006, 16:31
مهدي جان مرسي
نظرتان در مورد اين چيه؟CD R Diagnostic

siadate
30-04-2006, 16:34
راستي من فايل نگهبان زياد به دستم ميرسه براي كرك
( خدا عاقبت ما رو به خير كنه )
من نميدونم از چه سي دي هايي مي دن به من ولي غير از فايل بالايي و يه فايل كه قبلا كرك كرده بودم يه فايل ديگه هم هست كه اسمش اينه NegGlpSH.dll
نميدونم ماله چه سي دي اي هست اما اينم كرك كردم
ببينيد شايد به دردتون خورد

سوداجان اگر روش جايگزيني اين را هم بگيد(كجا بايد قراردهيم)ممنونتان ميشوم
راستی اصلا داخل سیدی وجود دارد اگر بله چطوری پیدایش کنم :cool:

siadate
30-04-2006, 16:40
دوستان نظرتان درمورد اين چيه از سايت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم

می خوام اموزش کپی کردن صد در صد سی دی هایی که توسط نگهبان محافظت می شن را بنویسم:

برای کپی کردن این سی دی ها باید حتما از کلون سی دی ورژن 2.2.11 استفاده کنید و تنظیمات اون رو دقیقا مثل زیر قرار دهید
تیک جلوی Audio Track....و ....Dont Report را بردارید

البته یادتون باشه که حتما از رایتر استفاده کنید
(از دی وی دی رم و سی دی رم استفاده نکنید)

بعد از اینکه ایمیج از سی دی گرفته شد اگه حجم ایمیج زیاد شد
تنها راه اینه که شما ایمیج را توسط برنامه های فشرده سازی فشرده کنید و سپس روی سی دی کپی کنید
اگه حجم ایمیج با این کار باز هم پایین نیومد باید توسط برنامه WinRAR اون رو تیکه تیکه کنید مثلا تیکه های 100 مگی و سپس نصف اول رو در یک سی دی و نصف دوم رو در سی دی دوم کپی کنید (البته در WinRAR تیک جلو Craet SFX Archive را بزنید تا استخراج فایل ها بهتر باشد)

ولی برای برای خواندن ایمیج باید حتما از برنامه Virtual CloneDrive استفاده کنید در غیر اینصورت ارور ارجینال نبودن سی دی رو میده

در ضمن اگه ایمیج رو سی دی براحتی کپی می شه یادتون باشه که حتما با سرعت پایین رایتش کنید مثلا 8x و پایینتر

البته با این روش نه تنها قفل نگهبان بلکه تمام سی دی های دیگر که دارای هر نوع قفلی باشند را می تونید کپی کنید

mehdi_7070
30-04-2006, 18:35
siadate جان !
در مورد CD R Diagnostic بايد بگم كه تا حالا باهاش زياد كار نكردم و فكر نكنم آش دهن سوزي باشه !
در مورد dll هاي كرك شده نگهبان بايد بگم كه در برخي نسخه هاش اين dll توي سي دي هست كه بايد از سي دي ايميج بگيري و با يك برنامه اي مثل UltraISO اون را باز كني و dll كرك شده را جايگزين كني !
در مورد پست سوم هم فعلا نظري ندارم . اگه تونستي لينك منبع را هم بذار .

mehdi_7070
30-04-2006, 19:10
توي pcseven ديدم ...
اين هم براي كساني كه عضو نيستند :

دانلود کلون سی دی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b6

دانلود Virtual CloneDrive

اينم سريال :
Name: Ajays
s/n: 1017163CB64EE58CB257CE99E5A1786B6D67F267070E9C9124 E8A0C23E6A61BEB10F80ED637F23E6E44A04CA5F4B8A007C92 5BD2AF51B4BF9EDDC089D1001BBF

خوب حالا اونها كه قفل نگهبان دارند ( يا يه قفل ديگه ) تست كنند ، ببينيد ميشه يا نه ؟!

h_radnoosh
30-04-2006, 19:36
سلام
1. با اين pregap image builder چه جوري ايميج مي گيرن؟ من سه گزينه start , fast cue , cancel ميبينم وقتي start را ميزني بعد از 10 ثانيه يه فايل با پسوند bin در هارد ذخيره ميشه اون چيه اگه ايميجه با daemon tools نتونستم بازش كنم !! اون fast cue چيه؟ اگه ميشه يادم بديد ايميج بگيرم.

persiankitty
30-04-2006, 23:10
من كه ديگه از اينكه اين 170 صفحه رو كسي بخونه نا اميد شدم. از اينكه يكي از كسايي كه ميخونه اينا رو تبديل به PDF بكنه هم نا اميد شدم. از اينكه قبل از پرسيدن Search بكنه هم نااميد شدم.
اما اشكال نداره , درستش ميكنم...

Isaaaac
01-05-2006, 00:40
مخفي كردن پوشه ها :
براي اينكه يك پوشه را مخفي كنيد بايد بايت اين ويژگي مربوط به پوشه رو دستكاري كنيد .

UltraISO از سه مقدار براي اين كار استفاده مي كند
Normal = 02 , Hiden = 04 , Advanced Hiden = 06

CD Secure
مقدار بايت ويژگي پوشه مخفي شده با مقدار 05 جايگزين مي گردد .

حالا اينكه اين بايت كجا قرار داره رو خودتون بگرديد پيدا مي كنيد

خوب در بعضي از سي دي ها مثل سي دي هاي نسل جوان تغييرات بيشتري در ايميج انجام شده است
مهدي حتما ميگه كه چه تغييراتي انجام شده است؟

ايميج هايي كه حجمشون بيشتر از اندازه استاندارد مي گردد :
يه نرم افزار هست به اسم CCD-LOCK
اگه با اين نرم افزار روي ايميجتون قفل بذاريد و سعي كنيد ايميج رو كپي كنيد راه كپي اينگونه سي دي ها را حتما پيدا مي كنيد .

ehsan30
01-05-2006, 12:58
سلام
دوستان اگر اطلاعاتي راجب به رايت و كرك كردن نرم افزار Narcis 5 دارند لطف كنند و
براي استفاده من و همه اين جا قرار بدهند
ممنون

rezaninja
01-05-2006, 13:15
با سلام آقا مهدی 7070شما که با حوصله بودید من یه سوالدر صفحه قبلی کردم همرا ه با عکس لطفا یه نیم نگاهی بکنید ممون میشم

siadate
01-05-2006, 13:39
توي pcseven ديدم ...
اين هم براي كساني كه عضو نيستند :

خوب حالا اونها كه قفل نگهبان دارند ( يا يه قفل ديگه ) تست كنند ، ببينيد ميشه يا نه ؟!

نه بابا جواب نداد سرکاری بود مهدی جون!

mehdi_7070
01-05-2006, 15:44
من كه ديگه از اينكه اين 170 صفحه رو كسي بخونه نا اميد شدم. از اينكه يكي از كسايي كه ميخونه اينا رو تبديل به PDF بكنه هم نا اميد شدم. از اينكه قبل از پرسيدن Search بكنه هم نااميد شدم.
اما اشكال نداره , درستش ميكنم...
دوست عزيز !
شايد من هم خودم تا حالا اين 170 صفحه را به صورت دقيق و كامل نخونده ام ...
اگه منظورت منم ، كه بايد خدمتت عرض كنم كه شايد تا هفته آينده مجبور بشم كه يك كارهايي بكنم ... يعني منظورم امتحانات هست . خلاصه خدمتت عرض كنم كه من هم مثل شما ديگه وقت زيادي ندارم . شايد در روز بتونم 1 ساعت از كامپيوتر استفاده كنم كه نيم ساعتش را به P30world اختصاص دادم . شايد هم توي خرداد يك دقيقه هم نتونم اينجا سر بزنم .
البته اين موارد را كه مي فرماييد ، مشكلي هست كه توي همه جا وحود داره ;)

Isaaaac جان !
استاد گرامي !
فكر كنم normal مقدارش 00 باشه ... شايدم من اشتباه كردم . دوباره چك مي كنم .
اين نكته را توي مقاله اولتون نوشته بوديد ، منتهي يادم رفت ديگه !
در مورد نسل جوان بايد خدمتت عرض كنم كه احتمالا از مقدار 06 استفاده شده ... اما يك سري تغييرات ديگه هم اونها دادند . اگه مي دوني بگو ؟! چون فايلها در ISOBuster نمايش داده نميشند . اما با استفاده از مقدار 06 اونها را ISOBuster شناسايي مي كنه و لااقل اسمشون را مياره . نكته بعدي هم اينكه در ISO هيچ چيزي را نمايش نميده ! اگه مي دوني كه اونها چي كار كردند ، به ما هم بگو !
در مورد CCD-Lock ! اگه منظورت نسخه هاي قديمي ( 1.7.4 ) هست ، كه آموزشش را احسان نوشته و من هم امتحان نكردم . ايشون نوشته بود كه براي سي دي هاي صوتي هست ! در ضمن اگه ميشه بگو كه منظورت چه ورژني هست و ما چي كار كنيم ؟! يه راهنمايي كوچيك هم براي كپي اونها بكن ، بقيه اش با خودمون ...
من منتظرم ـ دستت درد نكنه ;)

با سلام آقا مهدی 7070شما که با حوصله بودید من یه سوالدر صفحه قبلی کردم همرا ه با عکس لطفا یه نیم نگاهی بکنید ممون میشم
اگه چيزي بوده كه من مي دونستم ، بهت مي گفتم ... لطفا ديگه درخواستت را تكرار نكن ... اگه بلد بودم كه هيچ ، اگه بلد نبودم ، خوب بلد نبودم ديگه ...

siadate جان !
چي بگم ... خوب سر كاري بوده ديگه ...

h_radnoosh
01-05-2006, 16:02
سلام

آقا كسي جواب نمي ده آقا پيمان شما كه نويسنده اي خواهش مي كنم جواب بديد

peyman khatar
01-05-2006, 16:19
آقا كسي جواب نمي ده آقا پيمان شما كه نويسنده اي خواهش مي كنم جواب بديد
خوب اسم سي دي شما چيه !
اون cancel كه معلومه كنسل مي كنه !
اون fast cue هم كه يك فايل كيوشيت درست مي كنه كه تراك هاي آخر سي دي رو توش مي اندازه !
وstart كه شروع كار برنامه است !
در ضمن شما مي تونيد از FAST CUE استفاده نكنيد !

persiankitty
01-05-2006, 16:24
سي دي رو ميگذاريد توي درايو...
1- Start ميكنيد و ايميج رو ميگيريد
2- همونجور كه سي دي در درايو هست و ايميج بين رو داريد Fast Cue رو ميزنيد و نام ايميج رو به خورد برنامه ميدين
3- فايل CUE توليد شده رو به برنامه هاي شبيه ساز مي دين

اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد بعد از مرحله 1 پسوند فايل رو به ISO تغيير بدين و بعد مثل يك ايزو باهاش رفتار كنيد.

h_radnoosh
01-05-2006, 17:03
بابا ايول آقا پيمان اين شد حرف حسابي ميرم خونه امتحان كنم اما خودمونيما يه سي دي ويندوز را تو 10 ثانيه ايميج گرفت حتما درست هم هست خيلي توپ بود مرسييييييييي

mehdi_7070
01-05-2006, 17:54
persiankitty جان !
میشه بگی این cue دقیقا چه تاثیری داره ؟!
چون که cue در حقیقت راهنمای فایل bin هست ... منظورم اینه که آیا اطلاعات خاصی داخلش نوشته میشه که توی قفل سی دی تاثیر داشته باشه ؟

persiankitty
01-05-2006, 19:16
persiankitty جان !
میشه بگی این cue دقیقا چه تاثیری داره ؟!
چون که cue در حقیقت راهنمای فایل bin هست ... منظورم اینه که آیا اطلاعات خاصی داخلش نوشته میشه که توی قفل سی دی تاثیر داشته باشه ؟

اين CUE به رايتر مي فهمونه كه چه تراكي چند تا Seassion داشته باشه و مقدار زمان فاصله بين تركها چقدر باشه و PreGap , PostGap چقدر رايت بشه و هر ترك چه فرمت اطلاعاتي رو داره . چون نگهبان بايد حتما با CUE رايت ميشد خروجي برنامه رو به فرمتي تبديل كردم كه CDRWin اونو بفهمه. وقتي Cue نباشه رايتر از سر سي دي شروع ميكنه و همينطور ديتا رو مينويسه تا ته سي دي بدون اينكه فاصله ماصله رو رعايت بكنه.

Dash Ashki
01-05-2006, 19:56
سلام گربه ایرونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
من یه سی دی نرم افزار دارم چطجوری بایستی روسش قفل بزارم تا کسی نتونه ازش رایت کنه و یا روی هاردش کپی کنه.. فقط بتونه برنامه رو نصب کنه..یعنی قفلش جوری باشه که نتونه با clone اونو رایت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnam.ps
02-05-2006, 07:02
سلام به همه دوستان عزيز
من تازه عضو شدم و قبل از عضويت مقالات شما ها رو خوندم خيلي جالب بود.
حالا سوال من از شما ها اينه كه اگه يه سي دي كه قانون كپي رايت از اون حمايت مي كنه(توي ايران!) رو توي بازار پخش كنم چقدر امكان داره كه دچار مشكل بشم.

Soda
02-05-2006, 09:06
باسلام خدمت soda عزيز:
سودا جان از اينکه مي خواهيد کمکم کنيد متشکرم من هنوز اجازه ايجاد پيغام خصوصي ندارم تا براتون پيغام بگذارم!
در زمان اجراي سيدي در اين مسير
C:\Documents and Settings\mohammad\Local Settings\Temp
دوفايل ايجاد مي شود که يکي از آنها کارش چک کردن قفل است براتون آپلود کردم باحجمي معادل36کيلو بايت اميدوارم بدرد بخورد اينم لينک دانلودش

درضمن من فقط دنبال فايلهاي آموزشي هستم واتوران اهميتي ندارد، خودم تقريبا همه نرم افزارها را چک کردم اما بازهم فايلهاي مخفي را پيدا نکردم

سلام
تو تنظيمات IsoBuster و قسمت Iso99.... ميتوني تنظيم كني كه هر 2 حالت Intel & Motorolla رو نشون بده و بعد از يك بار بستن و اجراي دوباره IsoBuster ميتوني پوشه هاي مخفي رو در صورت وجود پيدا كني و ...

Dash Ashki
02-05-2006, 09:20
سلام گربه ایرونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
من یه سی دی نرم افزار دارم چطجوری بایستی روسش قفل بزارم تا کسی نتونه ازش رایت کنه و یا روی هاردش کپی کنه.. فقط بتونه برنامه رو نصب کنه..یعنی قفلش جوری باشه که نتونه با clone اونو رایت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
یکی از دوستان جواب بده.مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

McLarenF1
02-05-2006, 13:04
سلام دوستان ،
من يك سي دي دارم كه وقتي داخلش رو باز ميكنم فقط يك اوتوران هست و يك پوشه Lock و يك فايل ديگه ...
من با Iso Buster اون رو باز كردم ، اينجوري نشونم داد :

توي اين سي دي يك سري فايل هست كه وقتي از اوتوران ميخوايم روي سيستم ذخيره كنيم ميگه از يك پوشه اي به اسم SYS در هارد ذخيره ميشه ( يعني اين پوشه SYS توي سي دي هست و فايلها همش اوتو هست ، اما در سي دي و در Iso Buster ديده نميشه ...
اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم به محتويات اين پوشه دسترسي پيدا كنم و فايلهاي اون رو ببينم و راحت روي سيستمم بريزم و از اوتوران استفاده نكنم ...
اگر قبلا در اين مورد بحث شده و تكراري هست خواهش ميكنم من رو ببخشيد ، باور كنيد جستجو كردم اما به نتيجه نرسيدم ...
ممنونم.

Dash Ashki
02-05-2006, 13:32
دوستان کسی جواب نمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnam.ps
02-05-2006, 14:17
:) سلام به همه دوستان عزيز
من تازه عضو شدم و قبل از عضويت مقالات شما ها رو خوندم خيلي جالب بود.
حالا سوال من از شما ها اينه كه اگه يه سي دي كه قانون كپي رايت از اون حمايت مي كنه(توي ايران!) رو توي بازار پخش كنم چقدر امكان داره كه دچار مشكل بشم.

mehdi_7070
02-05-2006, 14:21
Dash Ashki جان !
چند بار تكرار مي كني ؟!
خوب اگه بلد باشيم بهت مي گيم ...
مطمئن باش clone قوي تر از اين حرف هاست !
متوجه شدي ؟

behnam.ps جان !
بستگي به طرف مقابل داره ... اگه شركتش طرفه نگار باشه ( هلو ) كه همه ديديم چي شد ...
در كل بايد خدمتت عرض كنم كه اين كار حتي اگر پيگيري نشه و شما هم زنداني نشيد :biggrin: ، عقلا ، شرعا ، قانونا ، وجدانا اشتباه هست .
راستي يادم رفت ... به P30World خوش آمديد .

behnam.ps
02-05-2006, 14:30
خيلي ممنون كه ما رو راهنمايي كردی :biggrin:

behnam.ps
02-05-2006, 14:33
هر کی ویرایش جدید Alcohol.120percent.v1.9.5.3823 رو نداره از لینک زیر می تونه دانلودش کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html

Dash Ashki
02-05-2006, 14:35
چند بار تكرار مي كني ؟!
یعنی چی؟
بلد نیستید!
خوب با کلون هم بشه رایت کرد حالا چی
لطفا جواب بدید
حیاتیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnam.ps
02-05-2006, 14:40
من از اين cd که ایمیج می گیرم مرتب خطا میده و در نهایت یه ایمیج ناقص تحویل من میده که مرتب خطا داره و خوب کار نمیکنه.
اگه میشه من رو راهنمایی کنید که از چه نرم افزاری استفاده کنم.

ftp://gloogle:be68hn64@205.134.160.10/f.jpg

mehdi_7070
02-05-2006, 15:59
Dash Ashki جان !
بهتره بدي يكي از مراكز قفل گذاري اين كار را برات انجام بدهند .
يا اينكه بگردي مقالاتي را كه گذاشته ايم ازش استفاده كنيد ...
من هيچ چيزي را توصيه نمي كنم ... لااقل اگه يك قفلي خريدي و شكسته شد ، بعد ديگه ما را نفرين نمي كني ;)

siadate
02-05-2006, 16:44
سلام
تو تنظيمات IsoBuster و قسمت Iso99.... ميتوني تنظيم كني كه هر 2 حالت Intel & Motorolla رو نشون بده و بعد از يك بار بستن و اجراي دوباره IsoBuster ميتوني پوشه هاي مخفي رو در صورت وجود پيدا كني و ...

سودا جان متاسفانه جواب نميدهد در ضمن من خودم باUltraISO يك فايلي را مخفي كردم اما IsoBuster نتوانست
نشان بدهد لطفا راهنمايي كنيد :cool:

siadate
02-05-2006, 16:51
توي اين سي دي يك سري فايل هست كه وقتي از اوتوران ميخوايم روي سيستم ذخيره كنيم ميگه از يك پوشه اي به اسم SYS در هارد ذخيره ميشه ( يعني اين پوشه SYS توي سي دي هست و فايلها همش اوتو هست ، اما در سي دي و در Iso Buster ديده نميشه ...
اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم به محتويات اين پوشه دسترسي پيدا كنم و فايلهاي اون رو ببينم و راحت روي سيستمم بريزم و از اوتوران استفاده نكنم ...
اگر قبلا در اين مورد بحث شده و تكراري هست خواهش ميكنم من رو ببخشيد ، باور كنيد جستجو كردم اما به نتيجه نرسيدم ...
ممنونم

دوست عزيز اگه اسم سيدي اموزشي را هم بگي شايد زودتر به جواب برسي(قبلا شكسته شده باشد) :cool:

Dash Ashki
02-05-2006, 17:11
داش مهدی خاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا تو امضات یه چیزهایی هستش که اجازه نفرین نمیده
ولی میخوای مارو دنبال 173 صفحه بفرستی تا یه مطلب گیر بیاریم
مرسی

behnam.ps
02-05-2006, 17:47
سلام به همه دوستان
من همش سعي مي كنم از يه سي دي كپي بگرم ولي Error ميده (در تصوير زير مشخصه) من از CloneCD 4.0.1.9 استفاده كردم قبلا هم از Alcohol120percent.v1.9.5.3823 و IsoBuster و ... استفاده كردم ولي اونا هم Error دادن
لطفا كمك كنيد

gameware
02-05-2006, 21:34
سلام - آقاي mehdi_7070 واقعا ممنون که جواب میدی!!! راستش من تو سایت دارینوس اصلا جواب نمیگیرم- خواهشا کمکم کن
آقا جون مادرت کمک کن فقط یه راهنمایی بکنم یادت باشه ما باید یه کاری کنیم که فایل های dll و exe کرک بشن چون من بفکر خودم زرنگی کردم و کرک این بازی رو (که نسخه انگلیسی بوده و قفل securom رو شکونده) رو ریختم جاش فهمیدم بازی یه فایل داره به اسم FEARL.Arch00 که توش فایلهای صوتی بصورت فشرده pack شده اند این شرکت چون تنها کاری که می کند دوبله با صدای گویندگان منتخب است اون فایل رو هم قفل گذاشته
خواهشا کمکم کن

gameware
02-05-2006, 21:35
خواهشا کمکم کن

ده بار گذاشتم جواب ندادی

Soda
02-05-2006, 22:47
negGlp32.dl فايل رو آپلود كن ببينم اگه كرك بشه واست كرك كنم

Dash Ashki
02-05-2006, 22:56
داش سودا سلام
خاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حداقل یه کمکی به ما بکن
داش مهدی که به ما متلک میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnam.ps
03-05-2006, 06:27
سلام
من با هر نرم افزاری ، با هر تنظیمی و با هر سرعتی کپی می گیرم پیام خطا میده و
از کپی کردن یه فایلی به اسم DPM عاجزه
من اکثر صفحات رو خوندم ولی جوابی برای سوالم پیدا نکردم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

McLarenF1
03-05-2006, 14:33
سلام siadate عزيز.
اون تصويري كه گذاشتم مربوط به سي دي EvereX هست ، آيا روشي براي دسترسي به اون پوشه SYS هست ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.
با تشكر.

mehdi_7070
03-05-2006, 14:58
Dash Ashki جان !
بهت pm دادم كه ديگه مشكلت حل بشه ... البته اميدوارم !
در ضمن ، من كي به شما متلك گفتم ... مي خواي برام حرف در بياري كه بعد يك كارهايي بكني ، آره ؟!

gameware جان !
دوست عزيز ... من درخواستت را قبلا خونده بودم . فكر كنم بهت گفتم كه بايد dll كرك باشه .. پس :
1) لطفا درخواستت را تكرار نكن تا تاپيك بيخودي شلوغ نيشه .
2) حالا كه سودا لطف كرده و مي خواد يه كاري برات انجام بده ، حتما negGlp32.dl را بذار . چون از اين فرصت ها سالي يك بار نصيب يك نفر ميشه ؟!!!!!

behnam.ps جان !
لطف كن اين عكس ها را توي tinypic.com آپلود كن ...

-------
ضميمه :
اين يك پروفايل هست براي المائده 2 . با clone 3 امتحان كنيد ببينيد ميشه يا نه ؟! من كه بعيد مي دونم :

ببخشيد ، حال نداشتم آپلود كنم !
------------

h_radnoosh
03-05-2006, 15:17
سي دي رو ميگذاريد توي درايو...
1- Start ميكنيد و ايميج رو ميگيريد
2- همونجور كه سي دي در درايو هست و ايميج بين رو داريد Fast Cue رو ميزنيد و نام ايميج رو به خورد برنامه ميدين
3- فايل CUE توليد شده رو به برنامه هاي شبيه ساز مي دين

اگر هم دوست نداشتيد ميتونيد بعد از مرحله 1 پسوند فايل رو به ISO تغيير بدين و بعد مثل يك ايزو باهاش رفتار كنيد.

سلام

حالتون خوبه؟
اقا مثل اینکه یا من خیلی پرتم یا این پری گپ من مشکل داره اقا اون خطی که گفتی بین را به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ من در یه فایل زیپ شده از پري گپ فقط یه فایل" پرشیا" دارم که " اگزه "هم هست چیز دیگه ای که نباید داشته باشم که؟ این فایل که پسوند بین داره رو باید چی کار کنم؟ اگه یاد بگیرم این پری گپ چه جوری ایمیج می گیره خیلی ممنون میشم. من وقتی "فست کیو" را می زنم میگه "reading toc failed" آخه يعني چه؟
2. میشه یه سی دی جولیت یا ایزو 9660 نداشته باشه؟
3.اگر یه سی دی فایل مخفی داشته باشه مثلا همین پوشه سیس که نشه با ایزو بوستر دید و شما مثلا بگی با اولترا ایزو ببین وقتی نتونیم با اولترا ایزو و هر برنامه دیگه ای ازش ایمیج بگیریم چه جوری میشه تو اولترا ایزو بازش کرد و دید

persiankitty
03-05-2006, 15:55
سلام

حالتون خوبه؟
اقا مثل اینکه یا من خیلی پرتم یا این پری گپ من مشکل داره اقا اون خطی که گفتی بین را به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ من در یه فایل زیپ شده از پري گپ فقط یه فایل" پرشیا" دارم که " اگزه "هم هست چیز دیگه ای که نباید داشته باشم که؟ این فایل که پسوند بین داره رو باید چی کار کنم؟ اگه یاد بگیرم این پری گپ چه جوری ایمیج می گیره خیلی ممنون میشم. من وقتی "فست کیو" را می زنم میگه "reading toc failed" آخه يعني چه؟
2. میشه یه سی دی جولیت یا ایزو 9660 نداشته باشه؟
3.اگر یه سی دی فایل مخفی داشته باشه مثلا همین پوشه سیس که نشه با ایزو بوستر دید و شما مثلا بگی با اولترا ایزو ببین وقتی نتونیم با اولترا ایزو و هر برنامه دیگه ای ازش ایمیج بگیریم چه جوری میشه تو اولترا ایزو بازش کرد و دید

1- ايميج كه درست ميشه پسوند BIN داره ... اسم فايل ايميج بايد توي فايل CUE نوشته بشه به همين دليل
بين رو به خورد برنامه ميدي كه بفهمه كه اون سي دي توي درايو رو با چه فايل ايميجي ست كنه . چيز ديگه اي نداره
وقتي سي دي درايوت خالي باشه نميتونه TOC اش رو بخونه به همين دليل اون خطا رو نشون ميده .
2- بله ميشه ... اگر جوليت داره حتما بايد ايزو داشته باشه اما اگر ايزو داشته باشه ممكنه كه جوليت نداشته باشه
3- نميدونم ... قرار شده كه كارم كم شد در مورد اين قصه تحقيق كنم.

ماراتون
03-05-2006, 16:51
كسي جواب سوال ما رو نمي دونه :?:
من هم يك سي دي آموزشي داشتم اين بلا رو به سرم مي اورد
تنها كاري كه كردم اين بود كه cTRL+aLT+dEL را گرفتم تو پنجره تسك منيجر تو تب APPLICATION روش راست كليك كردم و روز گزنيه GO OT PROCCES زدم بعدش روي دكمه END TASK زدم حالش گرفته شد.
اميدوارم در اين مورد كارگشا باشد

ماراتون
03-05-2006, 17:01
من روي برنامه يTZ Copy Protection 1.55 خيلي كار كردم و با سي دي آموزش اين برنامه خيلي سعي كردم كه قفل بگذارم.
Step 1قفل گذاري بر روي ترك صفر است كه هر بار حتي به تنهايي هم از اين مرحله استفاده كردم جواي نداد و همان اررور بالا را مي داد و روي سي دي هم چيزي ديده نمي شد
Step2 ترك هايي صوتي مصنوعي توليد مي كند كه سي دي رام قادر به خواندن ان نيست.اين هم همان اررور بالا را ميداد و بعد از رايت برنامه هاي درون سي دي قابل اجرا نبودند.
Step4 اين مرحله يك قفلي مي گذارد كه بعضي از رايتر ها قديمي توانايي رايت ان را ندارن . در ان سي دي اموزشي هم گفته شده بود كه از اين مرحله صرف نظر مي كنيم . ما هم از روي كنجكاوي اين را ازمايش كرديم كه ديديم نرو براي رايت اين ايميج قفلدار بر روي سي دي توانايي خواندن ان را ندارد
Step5 كه مهمترين مرحله براي اماده سازي ايمج قفل دار است.
هر يك از مراحل بالا را به تنهايي يا جند تايي آزمايش كردم اماهر يك به مشكلي بر خوردم و اما...
Step3 در اين مرحله مي توانيد كه يك قفل حجمي را به فايلها اضافه كنيد .اگر فقط از اين مرحله استفاده كنيد و سپس بهStep5 برويد مشكلي نداريد .

من يك سي دي برنامه تهيه كردم يك 92 برنامه داشت . حجم تمامي فايلهاي Setupاين برنامه را با قفل حجمي به 2 گيگا بايت رساندم . فقط 6 يا 7 برنامه بود كا با اين افزايش حجم كارنكردند كه انها را ابتدا با پسوند rarفشرده و بعد افزايش حجم دادم. حالا حجم كل سي دي 148.5 گيگا بايت است . هر برنامه اي راحتي از ان ايميج ميگيرد ولي اگر ان ايميج را در درايو مجازي قرار دهي يا روي سي دي رايت بزني يا سيستم قفل ميكنه يا بلافاصله ري استارت مي كنه
موفق باشدي :wink:

يكي از بچه ها تو همين تاپيك نوشته بود حالا يادم نيست يا با برنامه بلاينت رايت هست يا آي.اس.او.باستر

behnam.ps
04-05-2006, 08:27
سلام
نكته: كلون سي دي (نسخه 2 و 4 و 5)در هر حالتي خطا ميدن
نكته:نرم افزار بلايند رايت اصلا نمي تونه بخوندش
نكته: الكل 120 در هر حالتي خطا ميده
نكته:ايزو بوستر در هر حالتي كم مياره
نكته: خش خوان قفل ميكنه
نكته : كمك كنيد
نكته : عكس هايي از خطاها

IRANI118
04-05-2006, 16:06
سلام

سلام
البته لازم نيست هر دورا بزنه فقط inttelرو بزنه نشون ميده

بعد يه سوال ديگه مخفي سازي به روش macچيه؟

آيا يه برانامه اي هست برا برداشتن قفل cd cops 2.10از رو فايل اجرايي يا كسي هست كه بتونه اونو بنويسه

با تشكر

Soda
04-05-2006, 20:20
سلام
البته لازم نيست هر دورا بزنه فقط inttelرو بزنه نشون ميده

بعد يه سوال ديگه مخفي سازي به روش macچيه؟

آيا يه برانامه اي هست برا برداشتن قفل cd cops 2.10از رو فايل اجرايي يا كسي هست كه بتونه اونو بنويسه

با تشكر
من فقط ميدونم كه اگه فايلها advanced hide باشن بايد به فعال كردن گزينه اي در بخش mac در ايزو بيوستر اونا رو نمايش داد
List Associated files as separate files رو تيك بزنيد تا فايلهاي Advanced Hide هم توسط IsoBuster نمايش داده شوند

mehdi_7070
04-05-2006, 22:14
ماراتون جان !
من كه نفهميدم منظورت چيه ؟!

behnam.ps جان !
راحت مي گم كه نمي دونم ...

IRANI118 جان !
اين را هم كه شما صد بار پرسيديد ... بهتره يه جاي ديگه مطرح كني ( كه احتمالا اين كار را كردي )

* من مي خواستم اين پست را ندم ، اما گفتم اينها كه درخواست دادند ، خيال مي كنند من ديگه جواب نميدم و شروع مي كنند به تكرار پست ... آقايون ! نكنيد اين كار را ... اگه كسي بلد باشه كمكتون مي كنه *

IRANI118
05-05-2006, 00:02
من فقط ميدونم كه اگه فايلها advanced hide باشن بايد به فعال كردن گزينه اي در بخش mac در ايزو بيوستر اونا رو نمايش داد
List Associated files as separate files رو تيك بزنيد تا فايلهاي Advanced Hide هم توسط IsoBuster نمايش داده شوند

ميدونم قفط ميخام بدونم كه چه ط.ري advancedhideميكنن؟

IRANI118
05-05-2006, 00:04
[B]IRANI118 جان !
اين را هم كه شما صد بار پرسيديد ... بهتره يه جاي ديگه مطرح كني ( كه احتمالا اين كار را كردي )
*

آخه ميخام جواب كامل بگيرم

مخلص

behnam.ps
05-05-2006, 07:49
:angry:
نكته: كلون سي دي (نسخه 2 و 4 و 5)در هر حالتي خطا ميدن
نكته:نرم افزار بلايند رايت اصلا نمي تونه بخوندش
نكته: الكل 120 در هر حالتي خطا ميده
نكته:ايزو بوستر در هر حالتي كم مياره
نكته: خش خوان قفل ميكنه
نكته : عكس هايي از خطاها

mehdi_7070
05-05-2006, 10:23
Isaaaac گفت دیگه ... باید کد هگز مربوط به اون فایل از 02 یا 00 به 06 تغییر پیدا کنه !

behnam.ps جان !
به شما که گفتم این درخواست را تکرار نکن !

Soda
05-05-2006, 11:55

سلام
كاري نداره
تو UltraISO روي فايل راست كليك كن و Properties و Advanced Hidden رو تيك بزن

ehsan30
05-05-2006, 15:07
سلام
این هم از آموزش سوم من امیدوارم که استفاده کنید
دوستانی که در ایجاد قفل ها با مشکل مواجه میشند
2 دلیل داره 1-از نرم افزارها دقیقا استفاده نمی شه
2-دقت نمی کنند
این هم آدرس

jvd
05-05-2006, 15:19
واقعآ خيلي خيل عاليه

gameware
05-05-2006, 16:51
آقا/خانم سودا بفرمایین مرسی گویا شما منو خیلی آدم حساب کردین!

Dash Ashki
05-05-2006, 17:31
سلام داش مهدی
ممنون از راهنماییت
فقط یه مشکل دارم اونم step 5 که یه ارور میده که بعدش هدایتت میکنه به مرحله 3
که میگه آیا میخوای دوباره با یه اسم دیگه مثل cue1 مراحل رو تکرار کنی یا نه
که بعد از اینکه step3 رو انجام دادی کلا tz بسته میشه

مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]