PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

activision
21-07-2006, 12:31
درود
Soda جان من یک سی دی دارم که میخوام رایتش کنم این سی دی آموزش Autocad2006 نسخه دو بعدی هست که خود این سیدی کپی هست و فایلهای مشکوک این سی دی یک فولدری به نام <pcc> ?? و یک فایل دیگر به نامParsianLock.API هست با Clone که نتونستم اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید.
ممنون

ehsan30
21-07-2006, 12:54
چرا تابيك رو جابه جا كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟

Soda
21-07-2006, 15:05
درود
Soda جان من یک سی دی دارم که میخوام رایتش کنم این سی دی آموزش Autocad2006 نسخه دو بعدی هست که خود این سیدی کپی هست و فایلهای مشکوک این سی دی یک فولدری به نام <pcc> ?? و یک فایل دیگر به نامParsianLock.API هست با Clone که نتونستم اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید.
ممنون

عزيز اين جوري زياد نميشه راهنمايي كرد
معمولا شكستن قفل سي دي ها با سعي و خطا همراه هست
اگه سي ديدست من يا ديگر دوستان بود شايد خيلي راحتتر ميشد راهنمايي كرد
در هر صورت اين جور سي دي هاي آموزشي معمولا فايل آتوران مي آد قفل رو چك ميكنه
شما محتواي سي دي رو توي هارد كپي كن و اجراش كن ببين چه خطايي ميده
فايلهايي رو هم كه كپي نميشن رو بيخيال شو
شايد با رسوندن فايل exe به من بتونم كاري انجام بدم
يه عكس از iso buster كه محتواي سي دي رو نشون ميده بزاري اينجا بده نيست

------------------------------------------
tomcat عزيز
من منظورم كپي با خود كامپيوتر بود
و اگه شما به تعداد خيلي زياد بخواي من نميدونم كه آيا duplicator ها ايميج سي دي رو هم قبول ميكنند يا خير

-----------------------------------------------

ehsan30 جان
ميثم خان زحمت اين انتقال رو به خاطر سرو سامان دادن به اين تاپيك ، كشيدند

activision
21-07-2006, 16:54
درود
Soda عزیز فایلهای مشکوک اینها هستند که حجم 2 تاشونو بالای 2 گیگ میزنه.
??<pcc>
1st>|<.dll
2st>|<.dll
AutoDLL.FM
VVK??.1ST
ParsianLock.API

tomcat
21-07-2006, 17:02
دوستان چطوری میتونم کارکتر غیر مجاز ایجاد کنم و روی سی رایت کنم .

Soda
21-07-2006, 17:08
درود
Soda عزیز فایلهای مشکوک اینها هستند که حجم 2 تاشونو بالای 2 گیگ میزنه.
??<pcc>
1st>|<.dll
2st>|<.dll
AutoDLL.FM
VVK??.1ST
ParsianLock.API

خوب ؟
قرار بود يه كاري انجام بدي ها ;)

tomcat عزيز
از جستجو استفاده كردي ؟
يادم مي آد قبلا در موردش بحث شده

persiankitty
21-07-2006, 17:33
------------------------------------------
tomcat عزيز
من منظورم كپي با خود كامپيوتر بود
و اگه شما به تعداد خيلي زياد بخواي من نميدونم كه آيا duplicator ها ايميج سي دي رو هم قبول ميكنند يا خير

اين دوپلي هايي كه با كنترلر ACARD كار ميكنند ميتونند از اين كارها هم بكنند. البته يك كارت رابط اضافي هم براي اينكه به كامپيوتر وصل بشن ميخوان.

sourcesoft
21-07-2006, 21:04
ببخشید من تازه تو این تا پیک طولانی اومدم. اتفاقا یکی از پروژه هام هم داره تموم می شه و حتما باید یک قفل مطمئن داته باشه. من تو این تاپیک گشتم ولی چند تا یی رو هم که پیدا کردم یا لینک خراب بود یا قدیمی یا کار نمی کرد .

اگه می شه در یک پست چند تا از بهترین های این تاپیک و نرم افزار قفل گزاری رو بزارید.

Soda
21-07-2006, 21:20
شما اونايي كه ميخواستي دانلود كني و نشد رو نام ببر تا بچه ها لينك صحيح بدن

SILWESTER
22-07-2006, 01:00
سلام به همهگي! اونايي كه ازقبل بودن-اونايي كه تازه اومدن و اونايي كه در آينده ميان!
آقا چند تا سوال برام پيش اومده.
تو isobuster در قسمتی که مربوط به مشخصات Properties & hide كردن هست يه گزينه است به نام periority كه از 1 تا 9 داره و تو بعضي از برنامه هاي ديگه هم ديدمش. كسي ميدونه اين قسمت چه مشخصه اي رو تغيير ميده؟ مثلا پوشه اي كه با periority آن 5 است چه فرقي داره با پوشه اي كه periority آن 9 است؟ آيا ربطي به hidden و advanced hidden كه زير periority هست داره؟
و در مورد wtm?
آيا ميشه از طريق چسباندن بد سكتور به يه فايل هدف كاري كرد كه موقع كپي شدن اون فايل دچار تغيير حجم بشه؟ مثلآ وقتي كه برنامه رايت از روي بد سكتوراش پرش ميكنه و ايميج ميگيره حجم اون فايل كمتر از قبل بشه .البته مهمم نيست كه فقط wtm باشه اگه كسي برنامه ديگري يا روش دستي هم سراغ داره راهنمايي كنه.
در ضمن اگه كسي كركي سالم براي ورژن 1.97.3 wtm داره لينك بده. ممنونم
.................................................. ...................................
سودا جان سمت جدید را تبریک میگم. موفق باشی!
.................................................. ..................................
یه عرض کوچیک خدمت مدیران!
در راستای سرو سامان بخشیدن به این تاپیک بهتر نبود مباحث قفل گذاری و قفل شکنی به 2 تاپیک مجزا منتقل میشد؟ حتی میشد براس قفل نگهبان یه تاپیک مجزا زد. فکر کنم حدود 600 تا پست این تاپیک در مورد نگهبانه. موفق باشید

7918+khoram
22-07-2006, 01:14
سلام دوستان
چطور مي شه قفل starforce3 شکاند؟

ماراتون
22-07-2006, 01:19
اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم

ممنون ميشم كمك كنيد

mahsoft
22-07-2006, 02:19
ایا این زرنگار پرینت دار قفلش شکسته

Soda
22-07-2006, 09:39
سلام به همهگي! اونايي كه ازقبل بودن-اونايي كه تازه اومدن و اونايي كه در آينده ميان!
آقا چند تا سوال برام پيش اومده.
تو isobuster در قسمتی که مربوط به مشخصات Properties & hide كردن هست يه گزينه است به نام periority كه از 1 تا 9 داره و تو بعضي از برنامه هاي ديگه هم ديدمش. كسي ميدونه اين قسمت چه مشخصه اي رو تغيير ميده؟ مثلا پوشه اي كه با periority آن 5 است چه فرقي داره با پوشه اي كه periority آن 9 است؟ آيا ربطي به hidden و advanced hidden كه زير periority هست داره؟
و در مورد wtm?
آيا ميشه از طريق چسباندن بد سكتور به يه فايل هدف كاري كرد كه موقع كپي شدن اون فايل دچار تغيير حجم بشه؟ مثلآ وقتي كه برنامه رايت از روي بد سكتوراش پرش ميكنه و ايميج ميگيره حجم اون فايل كمتر از قبل بشه .البته مهمم نيست كه فقط wtm باشه اگه كسي برنامه ديگري يا روش دستي هم سراغ داره راهنمايي كنه.
در ضمن اگه كسي كركي سالم براي ورژن 1.97.3 wtm داره لينك بده. ممنونم
.................................................. ...................................
سودا جان سمت جدید را تبریک میگم. موفق باشی!
.................................................. ..................................
یه عرض کوچیک خدمت مدیران!
در راستای سرو سامان بخشیدن به این تاپیک بهتر نبود مباحث قفل گذاری و قفل شکنی به 2 تاپیک مجزا منتقل میشد؟ حتی میشد براس قفل نگهبان یه تاپیک مجزا زد. فکر کنم حدود 600 تا پست این تاپیک در مورد نگهبانه. موفق باشید
ممنون
اين قسمتي كه در نرم افزار ISO Buster ميگي رو نتونستم پيدا كنم
ميشه دقيق تر بگي ؟
در مورد WTM هم فكر نكنم چيزي كه ميگي امكان پذير باشه
البته من در مورد wtm زياد اطلاعات ندارم
صبر كن ديگر دوستان شايد كمكي كردن

tilit
22-07-2006, 12:04
سلام به همه
من يه سي دي آموزشي گنجينه سوالات كنكور گرفتم و حالا مي خواهم كه رمز آن قفل آنرا بشكنم .
كسي مي تواند به من كمك كند.

tomcat
22-07-2006, 14:45
خوب دوست عزیز شما بفرما قفل این نرم افزار از چه نوع قفلی هست ، اگر نرم افزاری من میتونم کمک کنم ولی اگر سخت افزاری من حقیقت هیچ سر رشته ای ندارم .

ehsan30
22-07-2006, 18:30
سلام
دوست عزيز 7918+khoram جان
فكر كنم در صفحات قبلي يك مقاله در اين مورد بود اما كدوم
صفحه يادم نمياد اما اگه پيدا نكردي بگو خودم يكي نوشتم
ميزارم برات

Vmusic
22-07-2006, 18:57
سلام
من با قفل نگهبان مشكل دارم تو صفحه هاي قبل هم چيزي دست گيرم نشد اگه مي شه يكم راهنمايي كنين
ممنون

Soda
22-07-2006, 20:00
چه مشكلي ؟
واضحتر بگو
با عكس هم باشه خيلي بهتره

SILWESTER
23-07-2006, 01:06
ممنون
اين قسمتي كه در نرم افزار ISO Buster ميگي رو نتونستم پيدا كنم
ميشه دقيق تر بگي ؟
در مورد WTM هم فكر نكنم چيزي كه ميگي امكان پذير باشه
البته من در مورد wtm زياد اطلاعات ندارم
صبر كن ديگر دوستان شايد كمكي كردن
مشخصه كه :happy: !!!!!!!! در پنجره بالا و سمت راستiso buster. بر روي هر فايلي راست كليك كنيد. در قسمت file properties ميشه اون گزينه ديد.در ضمن شنيده ام كه جنابعالي داريد روي فايلي كه يكي از بچه ها در pc7 براي اجرا نشدن برتامه هاي رايت درست كرده بود كار ميكنيد و مواردي را به آن اضافه كرديد. اگه ميشه نتيجه كار را اينجا هم بيان كنيد. :)

AK1
23-07-2006, 01:12
كسي در مورد Lbi توي ايزو باستر چيزي ميدونه انگار محل قرار گرفتن فايل روي سي دي هست !!

Marmoulak
23-07-2006, 03:04
آقا مي تونيد منو تو شكستن قفل نرم افزار گل هاي بهشت راهنمايي كنيد

با تشكر

Soda
23-07-2006, 08:45
مشخصه كه :happy: !!!!!!!! در پنجره بالا و سمت راستiso buster. بر روي هر فايلي راست كليك كنيد. در قسمت file properties ميشه اون گزينه ديد.در ضمن شنيده ام كه جنابعالي داريد روي فايلي كه يكي از بچه ها در pc7 براي اجرا نشدن برتامه هاي رايت درست كرده بود كار ميكنيد و مواردي را به آن اضافه كرديد. اگه ميشه نتيجه كار را اينجا هم بيان كنيد. :)

مطمئني برنامه ISO Buster رو با برنامه UltraISO اشتباه نگرفتي ؟
راست كليك روي فايل تو برنامه ISO Buster فقط Properties داره نه File Properties

در ضمن فايل رو هم اگه كامل كنم اينجا هم مي زارم
گرچه ساختنش براي يه برنامه نويس خيلي راحته

ماراتون
23-07-2006, 13:59
اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم

ممنون ميشم كمك كنيد

آقا كسي پيدا نمي شه كمكي به ما بكنه .

به من بدبخت عاجز عليل كمك كنيد. خدا صد در اين دنيا هيچي در آخرت به هتون بده.

IRANI118
23-07-2006, 14:01
همگی خسته نباشید
من مشتری پرو پا قرص نرم افزارهای اصلی هستم ولی این اواخر از بس مجبورم شدم در حین یک پژوهش سیدی رو بیرون بیارم بعد دوباره ومسلسل تا آخر تصمیم گرفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
اسم نرم افزارها
المایده2 البته با یک پروفایل کلون رایت شد ولی ایمیجش که خیلی برام مهمه کار نمی کنه چون سیدی اصلی رو باید چک کنه

سلام
اون پروفايل رو ميذاري چون من زدم ايميجش كار ميكنه رو سي كار نميكنه چون اميجش به دردم نميخوره

SILWESTER
23-07-2006, 22:01
مطمئني برنامه ISO Buster رو با برنامه UltraISO اشتباه نگرفتي ؟
راست كليك روي فايل تو برنامه ISO Buster فقط Properties داره نه File Properties

در ضمن فايل رو هم اگه كامل كنم اينجا هم مي زارم
گرچه ساختنش براي يه برنامه نويس خيلي راحته
من چقدر گيجم :ohno: :sad: شرمنده سودا جان! درسته منظورم ultra iso بود و گذينه periority هم مال اون برنامه بود. اگه اطلاعاتي داشتي راهنمايي كن كه بدونم periority چيه!!!!!!!!!!

در مورد اون فايل هم اميدوارم زودتر درستش كني. من برنامه نويسي بلد نيستم. ولي ديديم براي درست كردن قفل بايد ياد بگيرم. VB رو از پایه شروع کردم. اگه میدونی این زبان به درد طراحی قفل نمیخوره بگو تا مسیرو اشتباه نرم.و چه زبانی منو در رسوندن به این هدف کمک میکنه؟ممنون از زحمات شما دوست گرامی :)

persiankitty
23-07-2006, 22:44
هر درايوي يك جوري اون رو ميخونه ( اون جوري كه دوست داره ) ... بعضي ها ديتا ميخونند.. ( از اون آدرس هاي نزديك صدا ) ... بعضي ها صدا ميخونند. ... ولي اگر ديتا رو به عنوان صدا بخونه ... اونوقت هدر و ساب هاي بلاك داده توي ايميج خروجي صدا فرض مي شوند. اگر هم ديتا رو ديتا بخونه كه درست خونده ...

يك نتيجه اي هم ميخواستم بگيرم.... وقتي اين درايوها اينجورين ... سازگاري قفل هاي اينجوري چقدره ؟

خوب
ديروز داشتم كتاب ميخوندم . اين آقاي Kris Kaspersky هم به موضوع اينجوري اشاره كرده :

Protection mechanisms based on an incorrect TOC cannot bind to any session. Therefore, both sessions must duplicate the contents of the other in hope that the drive at the user’s disposal will read at least one of them. What is the sense in this kind of protection then? Still, there is some sense in this. Although the protection cannot be bound to sessions, it can be bound to the raw contents of the TOC

خلاصه اش اينكه براي اينكه مشكل سازگاري پيش نياد بايد دو تا فصلي كه روي هم روي هم هستند بايد اطلاعات مشابه هم رو داشته باشند كه ما اين شانس رو داشته باشيم كه درايو كاربر بدبخت حداقل يكي از اون دو تا فصل رو بشناسه و بفهمه كه چي به چيه . اين كتاب CD Cracking Uncovered هم بد چيزي نيست اما يك جاهايي روشهايي مثل Patch كردن ATAPI.SYS روي سيستم كاربر رو پيشنهاد كرده كه اصلا توصيه نمي كنم كه به حرفاش گوش بدين.

در مورد كاري كه سودا داره ميكنه ، خواهشم از ايشون اينه كه يك كمي توضيح بده كه داره چيكار ميكنه . يعني مثلا با FindWindow داره برنامه هاي رايت رو ميشناسه ؟ داره Driver ها رو Disable ميكنه ؟ داره RootKit درست ميكنه كه برنامه اش توي Task Manager ديده نشه ؟

Soda
23-07-2006, 22:52
آره پرشين كيتي عزيز
يه exe بود دست ما دادند كه توش يه چند تا برنامه رو Find Window ميكرد
منم با اسمبلي يه چند تا چيز بهش اضافه كردم
بعد گفتن يه چند تا چيز ديگه هم اضافه كن و ...
منم ميگم آدم با زبون سطح بالا اينو از اول بنويسه خيلي خيلي راحتتره و اصلا كاري نداره ولي با اسمبلي واااااااي

AK1
23-07-2006, 23:37
با سلام يكم توضيح و راهنمايي براي كپي فلاپي (قفل كپي كنترول) بدين
ممنون

ماراتون
24-07-2006, 01:07
نوشته شده توسط ماراتون

ممنون ميشم كمك كنيد

Soda
24-07-2006, 13:17
با سلام يكم توضيح و راهنمايي براي كپي فلاپي (قفل كپي كنترول) بدين
ممنون

برنامه CCICA براي كپي همين قفل هست
و برنامه FDA

mahtabesfahan
24-07-2006, 14:09
سلام
يه آموزش هست به اين شكل :

15 تا برنامه واسه يه قفل گذاري ساده؟
که اخرشم در عرض 10 دقيقه باز ميشه
يه روش خوب بلدم واسه اينکه برنامه هاتون حداقل از روي سي دي کپي نشه حالا اون کار چيه الان ميگم
کل فايل هاتون رو توي اين شاخه در سي دي بسازيدد
nul/prn/aux
اين شاخه ها رو با برنامه نرو درست کنيد
کل فايل ها هم بريزيد در شاخه AUX
يه برنامه چند وقت پيش ها تو اين سايت معرفي شد براي مخفي کردن فايل ها در سي دي
اونم نصب کنيد
وقتي سي دي رو با نرو رايت کرديد يه ايميج با پسوند ISO ازش بگيريد با خود نرو هم ميشه
بعد با اون برنامه ايميج رو باز کرده فايل NUL را مخفي کنيد
دوباره اونو save کنيد (با خود همون برنامه )
حالا ايميج رو رايت کنيد
حالا اگه طرف ته قفل شکستن هم باشه نمي تونه اطلاعات شما رو از روي سي دي کپي کنه رو هارد و برنامه ها فقط با اتوران اجرا ميشه
توي اتوران هم بايد مسير فايل رو اين طوري تعريف کنيد
&lt;SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe
---------------------------------------------------
راجع به دوخط آخر كي ميتونه كمك كنه
هركاري ميكنم آتوران كار نميكنه/ممنون

AK1
24-07-2006, 15:13
برنامه CCICA براي كپي همين قفل هست
و برنامه FDA

مرسي CCICA رو گرفتم و تونستم كپي كنم :biggrin: :laughing: :cool:
راستي يه فايل اميج فلاپي با فرمت بين دارم انو چيجوي كپي كنم ؟ :puke:

Vmusic
24-07-2006, 17:44
چه مشكلي ؟
واضحتر بگو
با عكس هم باشه خيلي بهتره

سلام
من مي خوام سي دي گلهاي بهشت رو كپي كنم اگه مي شه پروفايل كلون يا چيز ديگهي رو بدين :sad:

farid0485
24-07-2006, 20:11
چه جوري قفل مي ذاريد؟؟؟

tomcat
24-07-2006, 21:22
سلام دوستان .
آقا من فایلهای آموزش سی نسل جوان تونستم در بیارم . ولی حالا می خوام اینها را با اتوران روی یه سی دیگه رایت کنم ولی اتورانش دیگه اجرا نمیشه . من این مشکل هم با سی قرمز 4.3 دارم میشه یه راهنمایی بکنید .

peyman khatar
24-07-2006, 21:31
با سلام به همه دوستان بهد از يه مدت غيبت دوباره سرو كله من هم پيدا شد
سودا جان سمت جديد رو هم تبريك مي گم ;) ;)
راستي زير پروبال ما رو هم بگير من اماده ام اگه كاري چيزي بود به من هم بديد
من رو از قلم نيندازيد :rolleye: ;)
جاي تاپيك هم كه تغيير كرده

mahtabesfahan
توي اتوران هم بايد مسير فايل رو اين طوري تعريف کنيد
&lt;SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe

mahtabesfahan جان !!
مسير رو اينجوري بنويس
SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe>
---------------------------------------------------------------------------

akmfad1
مرسي CCICA رو گرفتم و تونستم كپي كنم
راستي يه فايل اميج فلاپي با فرمت بين دارم انو چيجوي كپي كنم ؟

براي كپي اون مي توني از نرم افزاز WinImage استفاده كني
---------------------------------------------------------------------------

bababarghi40000w
چه جوري قفل مي ذاريد؟؟؟
دوست عزيز واقعاً اين سوال رو پرسيديد يا شوخي كرديد ؟؟؟ :biggrin:
خوب براي هر كاري يه سري نرم افزار هست كه اون كار رو انجام مي دن !
اگه اموزش قفل گذاري مي خواي تاپيك رو سرچ كن پيدا مي كني ;)
----------------------------------------------------------------------------
ن
وشته شده توسط ماراتون

ممنون ميشم كمك كنيد
ماراتون جان !!
ما كه علم غيب نداريم و نمي دونيم كه چه قفلي بر روي اين سي دي قرار دارد ؟؟
شما اگه مي توني طريقه اجرا شدن سي دي
چند تا عكس از سي دي در نرم افزار ايزو باستر هم بگير و بزار
راستي اگه كد فعال ساز داشته باشه فقط بايد كرك بشه!
--------------------------------------------------------------------------

jaafar
سلام
من مي خوام سي دي گلهاي بهشت رو كپي كنم اگه مي شه پروفايل كلون يا چيز ديگهي رو بدين

دوست عزيز
براي رايت اون بهتر از Clon cd v3.2.1.1 و يا نسخه هاي نزديك به اون استفاده كنيد
در ضمن پروفايل هم هست ... اگه وقت كردم فردا برات آپلود مي كنم
در ضمن روي اين قفل دارم يه سري كار ميكنم اگه به نتيجه رسيدم اموزش مي كنم مي زارم

peyman khatar
24-07-2006, 21:50
tomcat
سلام دوستان .
آقا من فایلهای آموزش سی نسل جوان تونستم در بیارم . ولی حالا می خوام اینها را با اتوران روی یه سی دیگه رایت کنم ولی اتورانش دیگه اجرا نمیشه . من این مشکل هم با سی قرمز 4.3 دارم میشه یه راهنمایی بکنید .
tomcat جان !!
اون اتوران كه ديگه كار نمي كنه چون قفل رو اون هست اون ميره يه سري قايل رو چك مي كنه بعد اجرا مي شه !
شما همون جوري كه فايل ها رو استخراج كردي اگه اشتباه نكنم يه پوشه هم كنار اون ها هست كه اسمش اينتر فيس هست يا نوشته data كه دادهاي اتوران داخل اون هست اون رو در داخل نرم افزار Mbb فراخواني كن بعد براش تعريف كن كه فيلم ها رو اجرا كنه ...
اگه هم نبود از سي دي با پرينت اسكرين عكس بگير بعد هم بازم با Mbb قراخواني كن و براش مسير ها رو تعريف كن
من دارم روي تمام قفل هاي سري نسل جوان كار مي كنم كه شما 4 نسخه هست و نسخه جديدش تنها راهش فقط استخراج فايل ها و ساخت اتورزان هست .
البته فيلم ها با مديا پلير اجرا ميشه كه فقط مشكلش همينه ...
من دارم مي گردم كه ببينم اين nj پلير از كجا مياد اجرا ميشه ببينم راهي داره اون رو هم شبيه سازي كرد يا نه...
البته مهدي 7070 فكر كنم بدونه اين پلير از كجا مياد و فيلم ها رو اجرا مي كنه !!
اگه امد ازش بپرسيد نمي دونم كجا رفته ..........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!

peyman khatar
24-07-2006, 22:03
بازم سلام
راستي من يه بررسي از نرم افزار Pregap دارم انجام ميدم اگه تموم شد براتون ميزارم
----------------------------------------------------------------------
persiankitty جان !!
سلام
شما فكر كنم قبلاً در يك پست گفته بوديد كه اين نرم افزا ديگه آپديت نمي شه...
و قول يه نرافزار جديد رو داده بوديد...
و گفتيد كه تا تابستون اماده ميشه چي شد كارش تموم شد !! من كه بشدت انتظار ميكشم تا باهاش كار كنم!!
خبرش رو بهمون بده كارت تا كجا پيش رفته...

AK1
24-07-2006, 23:14
با سلام فكر كردم اينجا بگم بهتر
من اميج فلاپي پارس رو ميخوام
من سي دي مترجمه پارس رو دارم ورژن 5/2 اگه كرك يا اميج فلاپي بود كه لطف كننين ممنون مي شم
سودا جان كجايي

Marmoulak
25-07-2006, 05:22
آقا مي تونيد منو تو شكستن قفل نرم افزار گل هاي بهشت راهنمايي كنيد

با تشكر

پس چرا جواب ما رو نمي ديد؟؟؟ :sad:

tomcat
25-07-2006, 05:36
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون ولی به نظر من باید یه راه دیگه ای باشه . من برنامه رو با Olly چک کردم به یه جا میرسم که یه تیکه کده زده Antidebug داره نمیتونم دورش بزنم که بشه اینو دور زد یا غیر فعالش کرد حله میشه دیگه از خوده فایلهای اوتورانش استفاده کرد .
در ضمن می خواتسم ببینم برنامه ریسورسر MMb وجود نداره .

siadate
25-07-2006, 06:42

دوست عزيز:
موضوع گلهاي بهشت در صفحات ابتدايي قرار دارد واگر حوصله نداري اين صفحات را به خوني به چند صفحه قبل مراجعه كن وخلاصه آموزشها را كه يكي ا زدوستان به صورت پي دي اف درست كرده اند را دانلود كن تا......

peyman khatar
25-07-2006, 11:58
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون ولی به نظر من باید یه راه دیگه ای باشه . من برنامه رو با Olly چک کردم به یه جا میرسم که یه تیکه کده زده Antidebug داره نمیتونم دورش بزنم که بشه اینو دور زد یا غیر فعالش کرد حله میشه دیگه از خوده فایلهای اوتورانش استفاده کرد .
در ضمن می خواتسم ببینم برنامه ریسورسر MMb وجود نداره .
با سلام
منظور من برنامه مولتي مديا بيلدر است كه براي ساخت اتوران بكار مي ره !!! :cool: :cool:
بله تمام اتوران هاي انها pack شدند و جلوي ديباگ رو ميگيره بايد اول unpack بشه بعد روش كار كنيد :ohno:
---------------------------------------------------------------------------------------

peyman khatar
25-07-2006, 12:10

:rolleye: :rolleye:
اينم پروفايل براي رايت سي دي گل هاي بهشت الته توضيحات صفحه اول تاپيك رو هم بخونيد !! :cool:
البته من ديگه خلاصه كردم
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

persiankitty
25-07-2006, 12:12
بازم سلام
راستي من يه بررسي از نرم افزار Pregap دارم انجام ميدم اگه تموم شد براتون ميزارم
----------------------------------------------------------------------
persiankitty جان !!
سلام
شما فكر كنم قبلاً در يك پست گفته بوديد كه اين نرم افزا ديگه آپديت نمي شه...
و قول يه نرافزار جديد رو داده بوديد...
و گفتيد كه تا تابستون اماده ميشه چي شد كارش تموم شد !! من كه بشدت انتظار ميكشم تا باهاش كار كنم!!
خبرش رو بهمون بده كارت تا كجا پيش رفته...

قسمت اصليش يخورده كار داره ( يعني قسمت آپديت كردن از سايت ) ... اين كاراش تموم شد يك جايي ميفرستمش كه بعد آپديتاش هم اتوماتيك بشه گرفت. يك مشكل بزرگي دارم . نميدونم كه ويندوز 98 و ام اي رو هم ساپورت بكنه يا نه . احتمالا اين ويندوزها رو ساپورت نميكنم چون اصلا سر چند زبانه كردن نرم افزار مشكل ايجاد ميكنه.
در ضمن تابستون آماده نميشه ... كار صلواتي رو بايد صلواتي آماده كرد. يعني هر وقت كه حالشو داشتم ادامه ميدم. يا اينكه به من ياد بدين چه طوري اين كار رو ميشه به پول تبديل كرد.

tomcat
25-07-2006, 14:17
دوست آقا پیمان فکر نکنم ، پک شده باشه چون من چک کردم ....

JhCo
25-07-2006, 15:25
با عرض سلام خدمت همه
اون آقايي كه در مورد ليگ ايران مال شركت هاي ويو صحبت كرده بود.(يكي از اين مهدي ها !) مي تونه
cd key که می گفت 32 رقمی رو برام بزاره.پیشاپیش متشکرم.

mahtabesfahan
25-07-2006, 15:44
سلام
لطفا در مورد سوئال پست #2282 منو راهنمايي كنيد يه پاسخ در #2287 بهم دادن كه متوجه نشدم و اينكه :
اين كد رو در كجاي آتوران وارد كنم ؟ و آتوران در ريشه باشه يا در پوشه Aux ؟

peyman khatar
25-07-2006, 16:25
قسمت اصليش يخورده كار داره ( يعني قسمت آپديت كردن از سايت ) ... اين كاراش تموم شد يك جايي ميفرستمش كه بعد آپديتاش هم اتوماتيك بشه گرفت. يك مشكل بزرگي دارم . نميدونم كه ويندوز 98 و ام اي رو هم ساپورت بكنه يا نه . احتمالا اين ويندوزها رو ساپورت نميكنم چون اصلا سر چند زبانه كردن نرم افزار مشكل ايجاد ميكنه.
در ضمن تابستون آماده نميشه ... كار صلواتي رو بايد صلواتي آماده كرد. يعني هر وقت كه حالشو داشتم ادامه ميدم. يا اينكه به من ياد بدين چه طوري اين كار رو ميشه به پول تبديل كرد.

بازم سلام
اينجوري كه معلوم شد فكر كنم تقريباً ساخت اون تموم شده... و نرم افزارت ساخته شده :rolleye: :cool: ;)
به نظر من نياز نيست اين كار رو انجام بدي و آپديت براش بزاري شما مي توني هر چند وقت يك بار نسخه يكم جديدتر براش بزاري يعني اشكلات رو كه فهميدي رفع كني و كم كم نرم افزارت رو كامل كني...
------------------------------
مي تونيم اصلاً يه تاپيك مخصوص براش بزنيم و دوستان در مورد فوائد و معايبش توضيح بدن تا كاملتر بشه
راستي چرا يه نسخه Beta ازش نميدي بيرون ببينم چطوري هست . هنوز هم Pregap رو ساپورت مي كنه يا نه .
در مورد كار كردن در ويندوز 98 و ام اي هم بايد بگم كار نكنه بهتر چون ديگه اصلاً كسي با اين سيستم عامل ها كار نمي كنه و بقول خودت براي چند زبانه بودن برات مشكل ايجاد مي كنه .
-----------------------------
دوست عزيز شما مي توني نرم افزارت رو وارد بازار كني ولي هم كه اولين نسخش رو بخرن ديگه معلومه كه چي ميشه ، اگه قفل گذاشته باشي - pack كرده باشي زده ديباگ هم كرده باشي هيچ فايده اي نداره و به سرعت كرك مي شه و نسخه هاي كرك شدش تو اينترنت سر در مياره...چون روز به روز داره مهندسي معكوس و كركينگ پيشرفت مي كنه و هيچي جلودارش نيست.!!!
------------------------------
راستي اگه ميتوني يه نسخه BETA ازش برامون بزار ببينم چطوريه :cool:
با تشكر پيمان ;)

peyman khatar
25-07-2006, 16:57
tomcat
دوست آقا پیمان فکر نکنم ، پک شده باشه چون من چک کردم ...
خوب در هر صورت فكر نكنم اتوران ديگه بدرد بخوره ...
اگه به نتيجه اي رسيدي به ما هم خبر بده
-------------------------------------------------------------

JhCo
عرض سلام خدمت همه
اون آقايي كه در مورد ليگ ايران مال شركت هاي ويو صحبت كرده بود.(يكي از اين مهدي ها !) مي تونه
cd key که می گفت 32 رقمی رو برام بزاره.پیشاپیش متشکرم
خوب نگاه كنيد ببينم كي بوده .. نام كاربري ايشون رو بنويسيد
در ضمن مي تونيد بهش پيغام خصوصي بزنيد
راستي حالا واسه چي مي خواي حالا.....؟؟!!
----------------------------------------------------------------

mahtabesfahan
سلام
لطفا در مورد سوئال پست #2282 منو راهنمايي كنيد يه پاسخ در #2287 بهم دادن كه متوجه نشدم و اينكه :
اين كد رو در كجاي آتوران وارد كنم ؟ و آتوران در ريشه باشه يا در پوشه Aux ؟
شما مگه اتوران تا حالا نساختي اين رو بايد براي مسير اجراي برنامه اي كه در اتوران هست و مي خواي كاربر اون رو نبينه
و اون برنامه از اين مسير اجرا بشه ... همين در مسير اجرا مثلاً اين MMB در قسمت RUN بنويس ..!!

mehdi_7070
25-07-2006, 20:45
سلام به همه دوستان ...

اولين چيزي كه بايد بگم ، معذرت خواهي از دوستان هست . يك سفر اضطراري براي من پيش اومد كه از جمعه تا امروز مسافرت بودم . شرمنده ...

من قبل از رفتن گفته بودم كه تاپيك را قفل كنند ، ولي فايده اي نداره !
صفحات آخر را كامل خوندم ... يك تعداد زيادي سوال ، بحث هاي مختلف ، بدون جواب !!

نكته آخر هم اينكه ، خواهشا ! لطفا ! وجدانا ! خيلي دوستانه ! با رعايت كامل ادب ! درخواست خود را تكرار نكنيد .

با تشكر ـ مهدي :)

persiankitty
25-07-2006, 23:57

من متوجه نميشم كه مشكل شما با پست هاي بي جواب چيه و چرا مي فرماييد كه تاپيك رو قفل كنند. لطفا يك مقداري توضيح بفرماييد. حالا مثلا بي جواب بمونه ... كسي كه نمي ميره كه . همه فوروم هاي دنيا اينجوريه !
من خودم به شخصه يك پستي دادم كه توش پرسيدم چرا در حالي كه پارامتر پيج سي دي هاي مجازي الكل اونها رو 32 ايكس معرفي ميكنه اما خود الكل اونها رو 200 ايكس ميشناسه . اونم نه تو اين تاپيك توي سي دي فريكز ... ماهها ازش ميگذره ولي كسي جواب نداده . منم نمردم . سوال رو خوب ملت بايد بپرسند... كسي بلد بود ... يا اصلا بهتر بگيم ... كسي حال كرد جواب ميده ... حال نكرد يا بلد نبود جواب نميده .

من نميدونم چه جوري ميشه از يك نامه ديگه هم نقل قول كرد اما در جواب پيمان خطر بايد بگم كه ايشون از نوشته من اشتباه برداشت كردند . من منظورم اين بود كه قسمت اصلي برنامه رو قابليت اتو آپديتش ميدونم و تقريبا اين قسمتش تموم شده .. اما در مورد قسمت هاي ديگه بايد بگم هنوز هيچ چيزيش رو ننوشتم . يك مقدار هم طول ميكشه چون مجبورم يكسري چيزايي رو از اول بسازم مثلا يك DLL براي كار با سي دي رام ... فقط در مورد پريگپ بايد بگم اين retry=3 توي نسخه 13 حوصله امو سر برده ... اون نسخه 12 كه retry نميكرد خيلي بهتر بود. اينو بايد به صورت يك Option درست كنم ( توي برنامه جديد ) .... حالا شايد تا آخر ماه يه چيزايي ريليز كرديم ... خدا رو چه ديدي .

mahsoft
26-07-2006, 02:25
سلام به همه دوستان ...

اولين چيزي كه بايد بگم ، معذرت خواهي از دوستان هست . يك سفر اضطراري براي من پيش اومد كه از جمعه تا امروز مسافرت بودم . شرمنده ...

نكته آخر هم اينكه ، خواهشا ! لطفا ! وجدانا ! خيلي دوستانه ! با رعايت كامل ادب ! درخواست خود را تكرار نكنيد .

براچی تاپیک قفل بشه

چون شما مساف :blink: رتی

mehdi_7070
26-07-2006, 09:22
سـلام!

persiankitty جان !
توي اين تاپيك دوستان سوالاتي مطرح مي كردند و يا مقالات و ترفندهايي گذاشته مي شد .
با بالارفتن تعداد صفحات براي دوستان مشكلات زيادي پيش مياد . و از همه مهم تر ، غير تخصصي شدن بحث ها ، سوالات بي ربط ! ، سوالات تكراري ! ، عدم دسته بندي مطالب . همچنين سوالي كه پرسيده ميشه يا نكته اي كه گفته ميشه توي يك صفحه باقي مي مونه و اصلا كسي در موردش بحث نمي كنه . چرا كه يك نفر ديگه پيدا ميشه و يك سوال ديگه مي پرسه .
بنابراين اين تاپيك به يك بخش تبديل شد . الان ديگه لازم نيست كه كسي اين تاپيك را ادامه بده . به همون دلايلي كه گفتم . سوال يا مطلب خودش را توي يك تاپيك جداگانه مطرح مي كنه .
از زحمات شما تشكر مي كنم . منتظر برنامه جديد شما هم هستيم ...

mahsoft جان !
اصلا مسافرت رفتن من چه ربطي داشت به قفل شدن تاپيك ؟
الان كه ديگه يك بخش جديد ايجاد شده ، بهتر هست كه بحث ها در تاپيك هاي جداگانه مطرح بشه .

peyman khatar
26-07-2006, 10:53
با سلام
مهدي جان من با اين حرف مخالفم نبايد اين تاپيك قفل بشه ... مي تونه به كار خودش ادامه بده
در ضمن مي تونيم مطالب ها رو هم در اين تاپيك و هم در تاپيك هي جداگانه در مورد قفل هاي خاص ادامه بديم

Soda
26-07-2006, 14:20
تاپيك تا اطلاع ثانوي قفل شد