ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

magiteq1
01-07-2019, 23:40
عجب! oO
وقتی پول سرویس کم سرعت رو میدی برات پر سرعت میبندن، چطوری کلاه سر ما میره؟!

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

بیشتر از پهنای باند قرار داد بدن برای سرویس ADSL , جریمشون میکنن. ولی WIFI و اینا مشکلی نداره.

ar98
02-07-2019, 06:57
دوستان این شرکت خط رو تا 16 مگ باز میزاره اگه یک سرویس 8 مگ بگیرم ؟
تمام 8 مگ رو کامل بهتون میده . rate خط رو روی 10 میبنده که با نویز کامل 8 رو دریافت می کنید و اینجوری نیست که 16 ببنده سرعتتون 16 میشه چون فقط واسه چند لحطه هست و بعد میاد روی حداکثر سرعتی که خریدن . الانم هیچ شرکتی به اصطلاح boost نمیکنه ( سرعت چند برابری بیشتر از تعرفه خریداری شده )
هر سرویسی بگیرید تمام سرعت و حجم رو بهتون کامل میدن

ALIRK
02-07-2019, 14:00
عجب! oO
وقتی پول سرویس کم سرعت رو میدی برات پر سرعت میبندن، چطوری کلاه سر ما میره؟!

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

:n02::n31: یعنی ترکیدم از خنده تو ایران پول کم بدی سرعت بیشتر :n08: پس نوش جونت اگر اینجوری بهت سرویس میدن بگیر مفته بخدا

sajad-tnt
02-07-2019, 14:34
:n02::n31: یعنی ترکیدم از خنده تو ایران پول کم بدی سرعت بیشتر :n08: پس نوش جونت اگر اینجوری بهت سرویس میدن بگیر مفته بخدا
شما بچه ای و کم سن وسال حالا بزرگتر که شدی میفهمی چی گفتم :D

ALIRK
02-07-2019, 18:02
شما بچه ای و کم سن وسال حالا بزرگتر که شدی میفهمی چی گفتم :D

فکر کنم از تاریخ ثبت نام در این سایت برات کفایت میکنه .اقای بزرگ:n02:

George Shelly
02-07-2019, 18:06
من 20 اردیبهشت از دیده بان یکساله گرفتم ، تاریخ شروعش 6 خرداد بود الان هر چی میگذره تاریخ پایان سرویسم میوفته جلوتر باید 6 خرداد 99 تموم بشه ماهه پیش زده بود تیر 99 الان زده 1 امرداد 99 ، همین جوری بیشتر میشه D;
یه چیز دیگه خیلی جالبه اصلا معلوم نیست چجوری حجم کم میشه مال من اصلا کم نمیشه انگار، کلی از اون موقع دان کردم خیلی ناچیز کم کرده شبا هم که رایگانه این شرکت خوبیش اینه اصلا به حجم اعتقادی نداره xD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajad-tnt
02-07-2019, 18:12
فکر کنم از تاریخ ثبت نام در این سایت برات کفایت میکنه .اقای بزرگ:n02:
از نظر جسمی شاید بزرگ شده و رشد کرده باشید ولی متاسفانه از نظر ذهنی هنوز بچه هستید

misagh1372
02-07-2019, 18:48
من 20 اردیبهشت از دیده بان یکساله گرفتم ، تاریخ شروعش 6 خرداد بود الان هر چی میگذره تاریخ پایان سرویسم میوفته جلوتر باید 6 خرداد 99 تموم بشه ماهه پیش زده بود تیر 99 الان زده 1 امرداد 99 ، همین جوری بیشتر میشه D;
یه چیز دیگه خیلی جالبه اصلا معلوم نیست چجوری حجم کم میشه مال من اصلا کم نمیشه انگار، کلی از اون موقع دان کردم خیلی ناچیز کم کرده شبا هم که رایگانه این شرکت خوبیش اینه اصلا به حجم اعتقادی نداره xD

جالبه همین سرویس شما که ۵۲۰ خریدین الان ۸۶۰ تومن هست

George Shelly
02-07-2019, 19:09
جالبه همین سرویس شما که ۵۲۰ خریدین الان ۸۶۰ تومن هست
فک کنم اگه از پنل بخری اینجوریه من تلفنی خریدم تخفیف داره

George Shelly
03-07-2019, 17:23
..............

zelda64
03-07-2019, 17:52
سلام دوستان
سرعت دانلود تک کانکشن سرویس 8 مگابیت یا 16 مگابیت دیده بان از سرورهای خارجی چقدر است هدف من ویدئو کنفرانس فول اچ دی با اسکایپ است برای یک دوره آموزش آنلاین که سرور خارجی محسوب میشود

George Shelly
03-07-2019, 18:04
سلام دوستان
سرعت دانلود تک کانکشن سرویس 8 مگابیت یا 16 مگابیت دیده بان از سرورهای خارجی چقدر است هدف من ویدئو کنفرانس فول اچ دی با اسکایپ است برای یک دوره آموزش آنلاین که سرور خارجی محسوب میشود

این سرعت تک کانکشن من همین الانه بین 1500 تا 2 در نوسانه پهنای باند 18 مگابیت ، ولی من اصلا نه میگم بگیر نه میگم نگیر چون adsl بشدت متفاوته کیفیتش تو هر منطقه باتوجه به قاصله و سایر پارامترها ، من نه از این شرکت بد میگم و نه خوب میگم ولی اینو فقط میگم که مال من عالی در اومده ولی به این معنی نیست مال شما هم همین طور بشه ...
مال من تو استریم کردنم بدون مشکله و راحت میره رو 2k و بعضی موقع ها هم 4k به شرط داشتن چیز پی ان خوب نه یه آشغالی مثل سایفون ...
الان خیلیا گرفتن ناراضین مثل آقای فقیه تو همین تاپیک ، ولی اگر قصد دارید و وقتش رو دارید میتونید بگیرید و تست کنید ، کلا وضع نت همه شرکتا جالب نیست .

George Shelly
06-07-2019, 20:01
من الان اقت سرعت داشتم تو اینستا ، قک کزدم از نته مودمو ریبوت کردم جل نشد ، بعد یهو متوجه شدم تو گوشی از سه خونه سیگنال وای فای سرش خالیه ، روترو جاشو تغییر دادم سرعت درست شد ، خواستم یادآوری کنم که فقط اینترنت نیست بلکه فاکتورهای دیگه هم مهمه حواستون به همه چی باشه ... یا اینکه روترتون اگه 5 گیگاهرتر دازه بزارید رو 5 منتها رنج افت پیدا می کنه ...همین فول نبودن سیگنال حداقل بهم 50 درصد اقت سرعت داده بود.

آرین 0098
06-07-2019, 22:44
این سرعت تک کانکشن من همین الانه بین 1500 تا 2 در نوسانه پهنای باند 18 مگابیت ، ولی من اصلا نه میگم بگیر نه میگم نگیر چون adsl بشدت متفاوته کیفیتش تو هر منطقه باتوجه به قاصله و سایر پارامترها ، من نه از این شرکت بد میگم و نه خوب میگم ولی اینو فقط میگم که مال من عالی در اومده ولی به این معنی نیست مال شما هم همین طور بشه ...
مال من تو استریم کردنم بدون مشکله و راحت میره رو 2k و بعضی موقع ها هم 4k به شرط داشتن چیز پی ان خوب نه یه آشغالی مثل سایفون ...
الان خیلیا گرفتن ناراضین مثل آقای فقیه تو همین تاپیک ، ولی اگر قصد دارید و وقتش رو دارید میتونید بگیرید و تست کنید ، کلا وضع نت همه شرکتا جالب نیست .

منظور شما از استریم دقیقاً چیه؟ Twitch و اینا یا Youtube؟

اگه توییچ و امثاله هست، یه گیف بذارید ببینیم چه جوری دیده بان درپیت تا 2K میره؟ اونم با 16 مگ.

alirezafaghih
08-07-2019, 05:46
سلام وستان
من الآن دو روزی هست جمع آوری کردم. فقط یه خواهشی از دوستان داشتم. میخواستم در لینک زیر برید و شماره خط خودتون رو وارد کنید. بعدش اگه میشه اسکرین نتیجه و یا متن وضعیت خط رو که میزنه برام ارسال کنید. سپاسگزارم.
البته فقط دوستان غیرکرمانی. برای دوستان کرمانی جواب نمیده چون که پورت هاشون آسیاتک نیست.

shakib zero
08-07-2019, 08:14
سلام وستان
من الآن دو روزی هست جمع آوری کردم. فقط یه خواهشی از دوستان داشتم. میخواستم در لینک زیر برید و شماره خط خودتون رو وارد کنید. بعدش اگه میشه اسکرین نتیجه و یا متن وضعیت خط رو که میزنه برام ارسال کنید. سپاسگزارم.
البته فقط دوستان غیرکرمانی. برای دوستان کرمانی جواب نمیده چون که پورت هاشون آسیاتک نیست.
درود

اگه خط آزاد باشه که مینویسه " امکان ارائه سرویس بر روی این شماره وجود دارد " اگه هم آزاد نباشه که این رو مینویسه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .png

Mrgoood
08-07-2019, 17:50
دوست عزیز انترنت من 8 مگ هست بدون فیلتر شکن !! یوتوب رو 2K راحت نشون میده لایو هم تا1080 تست کردم و نشوم داده ولی 2k تست نکردم
در مورد توییچ وضع فرق میکنه 720 رو نشون میده ولی 1080 رو گاهی بدون مشکل و گاهی با مشکل

ALIRK
08-07-2019, 17:59
دوست عزیز انترنت من 8 مگ هست بدون فیلتر شکن !! یوتوب رو 2K راحت نشون میده لایو هم تا1080 تست کردم و نشوم داده ولی 2k تست نکردم
در مورد توییچ وضع فرق میکنه 720 رو نشون میده ولی 1080 رو گاهی بدون مشکل و گاهی با مشکل

میشه بفرمایید یوتوب بدون فیلتر چطوری میرید

Sorrow_X
08-07-2019, 18:46
سلام وستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فرم_-_سامانه_مشترکین_آسیاتک.png

Mrgoood
09-07-2019, 20:28
کار خاصی نکردم ولی از حدود دو ماه پیش تا الان می تونم بدون وی پی ان برم توی یوتویپب

Mrgoood
09-07-2019, 20:32

کار خاصی نکردم ولی از حدود دو ماه پیش تا الان می تونم بدون وی پی ان برم توی یوتویپب
و واقعیتش رو بخواین نمی دونم چرا
هم با گوشیم و هم با موروگر پیسیم و هم با مورور گر تلویزیونم
ولی گاهی وقت ها که نمیره یک بار با وی پی ان میرم بعد وی پی ان رو خاموش می کنم و صفحه رو رفرش
:n10::n10::n10::n10::n10::n10:

ALIRK
09-07-2019, 21:06
و واقعیتش رو بخواین نمی دونم چرا
هم با گوشیم و هم با موروگر پیسیم و هم با مورور گر تلویزیونم
ولی گاهی وقت ها که نمیره یک بار با وی پی ان میرم بعد وی پی ان رو خاموش می کنم و صفحه رو رفرش
:n10::n10::n10::n10::n10::n10:

عجب :n36: نکنه dnsخاصی زدی شاید اعضای خانواده چیزپی ان زده تو روتر خودت خبر نداری
بی زحمت بگید رنج ایپتون چنده

Mrgoood
10-07-2019, 00:21
عجب :n36: نکنه dnsخاصی زدی شاید اعضای خانواده چیزپی ان زده تو روتر خودت خبر نداری
خیر چیز خاصی روی مدن ست نشده
5.202.5.122

- - - Updated - - -

5.202.5.122

George Shelly
10-07-2019, 08:03
گوگل کروم از یه ویژگی تانلینگ استفاده می کنه و بعد از یه بار باز کردن یوتیوب دیگه نیازی به چیز پی ان نیست ، منتها فقط رو کروم اینحوریه و رو مرورگرهای دیگه جواب نمیده .

ALIRK
10-07-2019, 11:06
5.202.5.122

- - - Updated - - -

5.202.5.122

اوکی
چون مرورگرهای متفاوتی وجود داره که باز میکنن
اما خود نت دیده بانت چندین نفر تست زدن باز نکرده

ALIRK
10-07-2019, 11:08
گوگل کروم از یه ویژگی تانلینگ استفاده می کنه و بعد از یه بار باز کردن یوتیوب دیگه نیازی به چیز پی ان نیست ، منتها فقط رو کروم اینحوریه و رو مرورگرهای دیگه جواب نمیده .

بله درسته مرورگرهای متفاوتی وجود داره اما اینکه بدون تانل یا پراکسی یا هر چیزپی انی دیگری بازشدنش وجود نداره

George Shelly
10-07-2019, 12:22
بله درسته مرورگرهای متفاوتی وجود داره اما اینکه بدون تانل یا پراکسی یا هر چیزپی انی دیگری بازشدنش وجود نداره

یوتیوب در مالکیته گوگل هست و از طریق کروم که مروگر خودش هست تانل می کنه .
رو مرورگر دیگه ای جواب نمیده

black sabbath
10-07-2019, 12:35
من اینترنتم از پیشگامانه.بدون ف شکن یوتیوب رو باز می کردم تا اینکه یه روز اینترنت بازی در آورد زنگ زدم شرکت و dns داد ست کردم.دیگه یوتیوب بدون ف شکن باز نمیشد تا اینکه اون dns ها رو برداشتم دوباره بدون ف شکن باز میشه

ALIRK
10-07-2019, 15:48
من اینترنتم از پیشگامانه.بدون ف شکن یوتیوب رو باز می کردم تا اینکه یه روز اینترنت بازی در آورد زنگ زدم شرکت و dns داد ست کردم.دیگه یوتیوب بدون ف شکن باز نمیشد تا اینکه اون dns ها رو برداشتم دوباره بدون ف شکن باز میشه

ممنون میشم یا اینجایا در خصوصی بدید منهم تست کنم

black sabbath
10-07-2019, 16:36
ممنون میشم یا اینجایا در خصوصی بدید منهم تست کنم
8.8.8.8
172.28.195.34

البته گفتم که با dns یوتیوب باز نمیشد،پاکش که کردم بدون ف شکن باز میشه

George Shelly
10-07-2019, 16:44
یه DNS میزارم تمام سایتایی که آی پی ایرانو بستن میتونید باز کنید ، هر سایتی که فیلتر نیست ولی ایرانو ( در اصل این جکومت رو ) تحریم کرده ، میتونید باز کنید بدون چیز پی ان
مثلا سایت amd.com با آی پی ما باز نمیشه با این dns میتونید بازش کنید و همین طور خیلی از سایتای دیگه ...
178.22.122.100

mr.data5
11-07-2019, 19:54
سلام دوستان یه سوال داشتم من الان نویز زیادی رو خظ تلفنم دارم سیم رو یک سره تا پشت مودم از جلو در کشیدم اما مشکل حل نشد الن یه چیز جالب اینه که وقتی تلفن رو بر میدارم snr20میشه بعد از 10دیقه دوباره میاد پایین زیر10 شرکت که کلا میگه پیگیری میکنیم کارشناس میفرستیم اما هیچی نتیجه ای نداره شکایتم کردم بازم فقط گفتن پیگیری میکنیم میخواستم بپرسم الان با این وضع مشکل از خارج ساختمون هست و اگه اره باید کجا پیگیری کنم ؟

ALIRK
11-07-2019, 22:06
یه DNS میزارم تمام سایتایی که آی پی ایرانو بستن میتونید باز کنید ، هر سایتی که فیلتر نیست ولی ایرانو ( در اصل این جکومت رو ) تحریم کرده ، میتونید باز کنید بدون چیز پی ان
مثلا سایت amd.com با آی پی ما باز نمیشه با این dns میتونید بازش کنید و همین طور خیلی از سایتای دیگه ...
178.22.122.100

این تحریم شکن هست که بدرد نمیخوره
همون وی پی ان مشکلو برطرف میکنه

George Shelly
12-07-2019, 10:27
این تحریم شکن هست که بدرد نمیخوره
همون وی پی ان مشکلو برطرف میکنه

بنظرمن خوبه چون مثلا تو بازی های شرکت EA که اورجین آی پی جمهوری اسلامی رو بسته ، باید برای باز کردنش وی پی ان بزنی بعد اگر تو بازی وی پی ان فعال نباشه لیست دوستان آقلاین میشه و نمی تونی با کسی حرف بزنی ولی با این DNS همه محدودیت ها برداشته میشه بدون وی پی ان ، واسه من و کلا گیمر ها خوبه ..

adelhardan
15-07-2019, 18:13
سلام
وضع دیده بان نت اهواز چطوره؟ کیفیت سرعت و پینگ خوبی داره یا نه
سرویس فعلی از های وبه ولی جدیدا بازی دراورده برای ندادن سرویس 8 مگ!

blackbird
15-07-2019, 19:12
178.22.122.100
من نتونستم درایور از انویدیا بگیرم دانلود نمیکنه

Dr Nima
15-07-2019, 22:54
من نتونستم درایور از انویدیا بگیرم دانلود نمیکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

178.22.122.100

185.51.200.2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

185.55.226.26

185.55.225.25

میتونی از سایت خودشون لینک سایت تحریمی رو بررسی کنی
اگه جزو تحریمی باشه و پشتیبانی نشه بهشون بگو اضافه میکنن

blackbird
16-07-2019, 02:09
مرسی امتحان میکنم :n16:

Pc.34
17-07-2019, 06:19
کسانی که در تهران از این شرکت سرویس دارند ، کیفیت سرعت و پینگ در تهران چطوره؟ پینگ سرور داخلی و خارجی ... پایدار بودن سرعت در طول شبانه روز چطوره... سرعت تک کانکشنشون چقدره؟ گفتم اگه خوبه ازشون بگیرم.

ar98
17-07-2019, 09:48
کسانی که در تهران از این شرکت سرویس دارند ، کیفیت سرعت و پینگ در تهران چطوره؟ پینگ سرور داخلی و خارجی ... پایدار بودن سرعت در طول شبانه روز چطوره... سرعت تک کانکشنشون چقدره؟ گفتم اگه خوبه ازشون بگیرم.

در حالت Fast Path ( گیمینگ فعال شه از سمت شرکت )
پینگ داخلی : 38 تا 40
پینگ خارجی : 116 تا 118
تک کانکشن تمامی شرکت های معمولی در شب دچار افت هست و در حال حاضر مشکلی شرکت نداره و پایدار هست

بعضی دوستان راضی بودن و بعضی ناراضی که تمامش بستگی به منطقه و کیفیت خط شما داره !

Pc.34
17-07-2019, 20:50
ممنونم از شما ،ar98 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من پیج اینستاگرام دیده بان نت رو دیدم ، ملت خیلی کامنت و فیدبک منفی گذاشته بودند ، یه مقدار ترسیدم

instagram.com/didehbannet.tech

من در حال حاضر از مخابرات سرویس 8 مگ طرح غزال با 90 گیگ بین الملل دارم ، خودم مصرفم روزانه ام وبگردی در حد 500 مگ هست اصلا دانلود ندارم ، کلا 4 نفر به نت وصل هستند ، مصرف روزانه فعلی 4 تا 5 گیگ هست بیشتر اینتستاگرام و تلگرام هست ، البته شاید مشکل از اکانتینگ مخابرات باشه که پهنای باند رو زیاد حساب میکنه ، گفتم درخواست تخلیه از مخابرات بزنم بیام از این شرکت بگیرم چون این شرکت مثل مخابرات محدودیت پهنای باند نداره.

امروز 26 تیر ، اینم پنل مخابرات ... فقط 39 گیگ برام حجم مونده ، که تقسیم بر 4 بشه میشه حدودا 9.72 گیگ بین الملل

George Shelly
18-07-2019, 08:20
ممنونم از شما ،ar98 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من پیج اینستاگرام دیده بان نت رو دیدم ، ملت خیلی کامنت و فیدبک منفی گذاشته بودند ، یه مقدار ترسیدم

instagram.com/didehbannet.tech

من در حال حاضر از مخابرات سرویس 8 مگ طرح غزال با 90 گیگ بین الملل دارم ، خودم مصرفم روزانه ام وبگردی در حد 500 مگ هست اصلا دانلود ندارم ، کلا 4 نفر به نت وصل هستند ، مصرف روزانه فعلی 4 تا 5 گیگ هست بیشتر اینتستاگرام و تلگرام هست ، البته شاید مشکل از اکانتینگ مخابرات باشه که پهنای باند رو زیاد حساب میکنه ، گفتم درخواست تخلیه از مخابرات بزنم بیام از این شرکت بگیرم چون این شرکت مثل مخابرات محدودیت پهنای باند نداره.

امروز 26 تیر ، اینم پنل مخابرات ... فقط 39 گیگ برام حجم مونده ، که تقسیم بر 4 بشه میشه حدودا 9.72 گیگ بین الملل

کسی واقعا نمی تونه بگه چی در میاد ، من الان راضیم خیلیای دیگه هم همین طور ولی به همین اندازه هم ناراضی داره ، تو پیج اینستاش نصف راضی نصف ناراضی ولی اگه برات آسونه بگیر تست کن دیگه ولی به نظر من بد در نیاد اگه خطت خوب باشه ، من خطم عالی میکشه و هیچ مشکلی ندارم .

George Shelly
20-07-2019, 12:32
مرورگر جالبیه حتما دانلود کنید
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rastin36
27-07-2019, 09:39
ممنونم از شما

سلام اگه مشکله نویز خط نداشته باشید سرعت همون سرعتی هست که براش هزینه میپردازید و قطعی هم نداره
حجم بسته هاهم تماما واقعی هستش

rastin36
27-07-2019, 09:41
شما از کدوم شهر هستین

George Shelly
30-07-2019, 11:43
به دلیل آشغال بودن سرعت تک لینک این شرکت ( که چند وقته بنظرم بیشتر شده ) تو دیدن کانال های آی پی تی وی مشکل دارم ولی با نت ایرانسل درجا پخش می کنه ...
قبلا با نت دیده بان تست کرده بودم درست بود و راحت پخش میکرد ولی الان خیلی خراب شده ...
رو تی وی به مشکل خوردم و نمی تونم استفاده کنم .
-----------------------------------------------------------
زنگ زدم سلطانی گفت یه سری مسیرامون شلوغه داریم پیگیری می کنیم .

درست شد

morteza_mombeini
30-07-2019, 18:54
اقا من میخام از شاتل تخلیه کنم بیام دیده بان نت هم به خاطر قیمت کمتر و هم حجم بیشترش .البته کیفیت خیلی برام مهم نیست چون فقط برا تلگرام و اینستا و اینا میخامش .نظرتون چیه ؟

George Shelly
30-07-2019, 20:28
اقا من میخام از شاتل تخلیه کنم بیام دیده بان نت هم به خاطر قیمت کمتر و هم حجم بیشترش .البته کیفیت خیلی برام مهم نیست چون فقط برا تلگرام و اینستا و اینا میخامش .نظرتون چیه ؟

چه سرعتی می خوای بگیری ؟
خوب باید کیفیت داشته باشه تا عکسای اینستا برات خوب باز شه دیگه نمیشه که بی کیفیت باشه بعد عکسا خوب باز شه ...

morteza_mombeini
30-07-2019, 22:21
چه سرعتی می خوای بگیری ؟
خوب باید کیفیت داشته باشه تا عکسای اینستا برات خوب باز شه دیگه نمیشه که بی کیفیت باشه بعد عکسا خوب باز شه ...

سرعت مهم نیست چون خطم کمتر از 8 مگ میکشه یه چیزی میگیرم که ماهی حداقل 600 گیگ بین الملل بهم بده فقط حجمش مهمه راستیتش بابا ننم خیلی تو اینستا و تلگرام ول میچرخن چون پیرن و تو خونن 24 ساعته تو نت میچرخن دیگه دهنم سرویس شده ماهی خدا تومن پول نت میدم چون خیلی حجم مصرف میکنن .من خودم تی دی استفاده میکنم و مصرفم کمه ولی برا اونا خاستم دیده بان نت بگیرم که با ماهی کمتر از 80 تومن بتونم مشکل حجمشونو حل کنم .اخه شاتل برا 350 گیگ ماهی صد تومن میگیره که خیلی زیاده .برا همین نظرم روی دیده بان نته .البته پیشگامانم حجمش خوبه ولی موندم بین این دو تا

George Shelly
30-07-2019, 22:39
سرعت مهم نیست چون خطم کمتر از 8 مگ میکشه یه چیزی میگیرم که ماهی حداقل 600 گیگ بین الملل بهم بده فقط حجمش مهمه راستیتش بابا ننم خیلی تو اینستا و تلگرام ول میچرخن چون پیرن و تو خونن 24 ساعته تو نت میچرخن دیگه دهنم سرویس شده ماهی خدا تومن پول نت میدم چون خیلی حجم مصرف میکنن .من خودم تی دی استفاده میکنم و مصرفم کمه ولی برا اونا خاستم دیده بان نت بگیرم که با ماهی کمتر از 80 تومن بتونم مشکل حجمشونو حل کنم .اخه شاتل برا 350 گیگ ماهی صد تومن میگیره که خیلی زیاده .برا همین نظرم روی دیده بان نته .البته پیشگامانم حجمش خوبه ولی موندم بین این دو تا
پس همون ۴ مگ بگیر ولی واسه اینستا کمه و اذیت داره و تلگرمم که فیلتره و وی پی انم استفاده بشه طبیعتا کمی کاهش سرعت میاره .
یه ماهه بگیر اگه خوب بود بعدش تلفنی بزنگ بگو جشنواره میخواستم هشت مگ بگیر بگو کمتر ببنده مثلا رو ۶ مگ چون ۴ کمه و ۸ هم که نمیکشه خطت ...

Angel Of Darkness
31-07-2019, 13:35
یه مدت خیلی طولانی بود که همه چیز عالی بود تا اینکه یکهفتست خیلی داغون شده تایم ات وسط پینگ + افت شدید سرعت دارم میگیره بعد 5 مین خوب میشه هی خوب میشه هی خراب میشه

George Shelly
31-07-2019, 14:30
یه مدت خیلی طولانی بود که همه چیز عالی بود تا اینکه یکهفتست خیلی داغون شده تایم ات وسط پینگ + افت شدید سرعت دارم میگیره بعد 5 مین خوب میشه هی خوب میشه هی خراب میشه

آره مال منم الان خطم بشدت زیبوت میشه ...
الان تو آی پی تی وی خیلی نوسانیه دیشب بین 8 تا 11 بافرینگ نداشتم بعد 11 یهو شروع شد ...
من چون از این جور سرویسا زیاد استفاده می کنم مثل پرایم و نتفلکس و عیره خراب شه اول نفر من روانی میشم xD

nimakh
04-08-2019, 13:31

آقا بگیر خیالت راحت 50 تومن میدی سرعت 8 مگ تازه می تونی زنگ بزنی شرکت تخفیف هم بگیری خیالت از بابت حجم هم راحته. من چند ساله مشتریشون هستم و در مجموع راضیم به خصوص اینکه دیگه نگرانی بابت حجم و دانلود و شبانه و این حرفا ندارم.

amirniack
04-08-2019, 22:17
آقا بگیر خیالت راحت 50 تومن میدی سرعت 8 مگ تازه می تونی زنگ بزنی شرکت تخفیف هم بگیری خیالت از بابت حجم هم راحته. من چند ساله مشتریشون هستم و در مجموع راضیم به خصوص اینکه دیگه نگرانی بابت حجم و دانلود و شبانه و این حرفا ندارم.
امیدی به دیده بان نت هست تخلیه کنیم؟
سرویس گیم هم داره؟

morteza_mombeini
04-08-2019, 22:29
منظور من از اينكه گفتم كيفيت برام مهم ني بيشتر پينگ و سرعت هست وگرنه اگه قرار باشه دم به ساعت قطع بشه يا اينكه پشتيباني درست و حسابي نداشته باشه كه مفت هم نميارزه

nimakh
06-08-2019, 06:49
قطعی خاصی نداشتم من اگر هم بوده در حد بقیه شرکت ها بوده. تیم پشتیبانی هم خوبه من توی این مدت مشکل خاصی باهاشون نداشتم.
سرویس گیم رو اطلاع ندارم می تونید ازشون سوال کنید.

George Shelly
06-08-2019, 10:13
نت شما هم قطعه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMP135
06-08-2019, 12:43
الان وصله ولی سرعت داغون...

George Shelly
06-08-2019, 13:18
دوساعت قطع بود بعدم کندی و اختلال شدید در حال حاضر

Omid-HD
06-08-2019, 13:23
دوساعت قطع بود بعدم کندی و اختلال شدید در حال حاضر

برای من 7 ساعت قطع بود.

---------------------------

اینم متاسفانه چند ماهه که افتضاح به تمام معنا شده. شاتل هم که آشغال بود.

یک شرکت اینترنتی توی این جهنم کشور نیست که درست و حسابی سرویس بده.

--------------
--------------
در نا امیدی هرگز امید نیست
پایان شب سیه، سپید نیست

George Shelly
06-08-2019, 13:29
برای من 7 ساعت قطع بود.

---------------------------

اینم متاسفانه چند ماهه که افتضاح به تمام معنا شده. شاتل هم که آشغال بود.

یک شرکت اینترنتی توی این جهنم کشور نیست که درست و حسابی سرویس بده.

--------------
--------------
در نا امیدی هرگز امید نیست
پایان شب سیه، سپید نیست
مال من از ده صبح شروع شد
نظام حاکم رو مملکت با افتخار بزرگترین دشمن اینترنت و ازادی در سطح جهان شناخته میشه چه انتظاری داری معلومه که نت رو خراب میکنن

A-L PC
06-08-2019, 13:53
از ساعت ۱۰-۱۲ کاملا قطع بود ، الان هم هی قطع و وصل میشه.

AMP135
06-08-2019, 15:26
هنوز هم قطع و وصل میشه.. تایم اوت شدید. خسارت این مشکل رو کی میده از صبح نمیتونیم استفاده کنیم :n34:

George Shelly
06-08-2019, 17:29
تا فردا هم درست نمیشه احتمالا الکی اعصاب خودتونو خردنکنید من که با موبایلم تا این آشغال بان نت

Omid-HD
06-08-2019, 18:28
مال من از ده صبح شروع شد
نظام حاکم رو مملکت با افتخار بزرگترین دشمن اینترنت و ازادی در سطح جهان شناخته میشه چه انتظاری داری معلومه که نت رو خراب میکنن

خب همه با حرفت موافقن. خودمم نمیخواستم پست قبلیم زیاد حالت سیاسی به خودش بگیره.

وگرنه حتی اگه فیلم Prince of Persia: The Sands of Time رو دیده باشین بخوبی بخاطر دارین که اسم شخصیت منفی فیلم "نظام" بود که بن کینزلی اون نقش رو بخوبی ایفا کرده بود.

George Shelly
06-08-2019, 20:50
با سلطانی حرف زدم تو تل گفت تا فردا ادامه داره ، پینگش ولی عادیه هم داخلی و هم خارجی ...

sinaking123456
06-08-2019, 21:06
رسما ساییده هاا
الان سرعت دانلودم از گوگل پلی 22 کیلوبایته حداکثر
مرسی واقعا
از 10 صبح اینطوری بود هربار زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه درست میشه
بعد دیگه بعد ظهر هرچی زنگ میزدم میگفتن به خدا مام نمیدونیم
یکم گفتیم خندیدیم قطع کردیم ، خودشونم کلافه بودن

George Shelly
06-08-2019, 21:36
رسما ساییده هاا
الان سرعت دانلودم از گوگل پلی 22 کیلوبایته حداکثر
مرسی واقعا
از 10 صبح اینطوری بود هربار زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه درست میشه
بعد دیگه بعد ظهر هرچی زنگ میزدم میگفتن به خدا مام نمیدونیم
یکم گفتیم خندیدیم قطع کردیم ، خودشونم کلافه بودن
بهترین راه اینه فعلا سوییچ کنی رو موبایل قطعی و افت شدیدا زیاده اگه اعصابتو دوس داری بیخی شو تا فردا

AMP135
07-08-2019, 08:05
تقریبا 24 ساعت گذشت ولی هنوز مشکل داره:n29:

George Shelly
07-08-2019, 09:43
قطعی و کندی شدید همچنان پابرجاست .
بنظرم امروز اگه بخواد تغییری کنه فوقش یکم بهتر شه ولی کاملا رفع نمیشه ،

misagh1372
07-08-2019, 12:11
قطعی و کندی شدید همچنان پابرجاست .
بنظرم امروز اگه بخواد تغییری کنه فوقش یکم بهتر شه ولی کاملا رفع نمیشه ،
مثل لینکه کل اینترنت مشکل داره امروز هم اسیاتک از ساعت 6 قطع بود کلا همه چراغا خاموش بود الان درست شده

George Shelly
07-08-2019, 12:14
مثل لینکه کل اینترنت مشکل داره امروز هم اسیاتک از ساعت 6 قطع بود کلا همه چراغا خاموش بود الان درست شده

چه سرعتی داری ؟ کندی داری ؟
مال ما نه تنها کنده بلکه بشدت هم قطع و وصلی داره

misagh1372
07-08-2019, 12:23
چه سرعتی داری ؟ کندی داری ؟
مال ما نه تنها کنده بلکه بشدت هم قطع و وصلی داره
16 مگ دارم نه همه چی هم مثل قبلا شده

Omid-HD
07-08-2019, 12:38
----------------

George Shelly
07-08-2019, 12:48
سرعت من از سرور داخلی صد کیلو برثانیه ...
بدجوری فاکد آپ شده داخلی هم بزور باز میشه

nob2003
07-08-2019, 19:45
اعلام وضعیت:n02:
اینجا شیراز ریدمان نت
فعلا سرعت 100 کیلوبایت نهایت 200 بایت با قعطی فراوان و اختلال زیاد تو فیلترررشکن و زنگ هم زدم گفت معلوم نیست کی درست بشه

Omid-HD
07-08-2019, 19:54
------------------------

omid_13
07-08-2019, 20:05
منم تهرانم نتم از همون 2 روز پیش تا الان ترکیده
رفیقام همگی دارن آنلاین بازی میکنن و مشکلی ندارن فقط این دیده بان خراب شده ریده

Omid-HD
07-08-2019, 20:08
منم تهرانم نتم از همون 2 روز پیش تا الان ترکیده
رفیقام همگی دارن آنلاین بازی میکنن و مشکلی ندارن فقط این دیده بان خراب شده ریده

کاش ازشون می پرسیدی از کجا اینترنت گرفتن. قراردادم با دیده بان 14 شهریور تموم میشه و دوست داشتم یه جای قابل تحمل تر برم.

omid_13
07-08-2019, 20:29
کاش ازشون می پرسیدی از کجا اینترنت گرفتن. قراردادم با دیده بان 14 شهریور تموم میشه و دوست داشتم یه جای قابل تحمل تر برم.
یکیشون رو میدونم شاتل داره یکیشون هم اگر عوض نکرده باشه مخابرات. من خودم مخابرات داشتم قطعی داشت ولی از دیده بان کمتر بود منتها حجمش خیلی کم بود بخاطر همین اومدم دیده بان.
دیده بانم انصافا اولاش که اومده بودم خوب بود ولی بعد از 3 ، 4ماه ...

George Shelly
07-08-2019, 20:50
اعلام وضعیت:n02:
اینجا شیراز ریدمان نت
فعلا سرعت 100 کیلوبایت نهایت 200 بایت با قعطی فراوان و اختلال زیاد تو فیلترررشکن و زنگ هم زدم گفت معلوم نیست کی درست بشه
مال من فوق بحرانیه اصلا هیچی ، به من گفت فردا

برای من داخلی 150 کیلوبایته. خارجی هم 50 کیلوبایت.

از سیدباکس چون خارجی بحساب میاد هیچ چی نمیتونم دان کنم. به ناچار رفتم سراغ دانلود از سایت " فردا دانلود "

ولی سرعت دانلود از اونم پایینه. نت کل کشور خوابیده.

ترامپ هر کاری میخوای بکنی فقط سریعتر بکن. :n02: (منظورم قضیه اینترنت رایگان جهانی ست)

دانلد مردونگیشو ثابت کرده دیگه چیکار کنه بدبخت هرچی میشه یا پاش گیره تو همه چی :n02:
من فک نکنم اون نت جهانی به همین راحتیا باشه و زود اتفاق بیوفته

هیچ جا نمی خواد بری همه جا ریدمونه تا اینا هستن همینه

Omid-HD
07-08-2019, 22:27
--------------------

George Shelly
08-08-2019, 08:42
سال 97 بهتر از سال 98 بود بطوری که حتی خود من داشتم توی همین انجمن ازش دفاع میکردم. اما الان دیگه وضعیتش قابل دفاع نیست.

کدوم مردونگی؟ باید یجوری تحریم میکرد که فقط به اینا فشار بیاد. در صورتی که بیشتر فشار روی مردم اومده و بالایی ها هنوزم در عیش و نوش هستن.

یک نمره به کارنامش بخوام بدم تا اینجا 2 از 20 هست. هنوز برای مردم ما قدمی برنداشته. البته انتظارش رو هم نداریم. چون حاکم هر کشوری باید برای کشور خودش قدم برداره.
آقا درست نشد هنوزم کنده
ببین اخه طبقه فقیر که وضعش معلومه ، پولدارم که دیوونه نیست به بخت خودش لگد بزنه و کاسبی خودشو خراب کنه ، میمونه قشر متوسط که یه سری هاشون خیلی بی تفاوتن اما تحصیل کرده ، تحریم اونارو میکشونه پایین هدف اینه ...اگه قرار باشه مردم خواب زده ایرانو باهاش کاری نداشته باشن که نمیشه ، بنظر من خیلی زیادم پشتیبانی کرد مردم ایرانن که به همه چی بی اهمیتن خاک سیاه هم بخورن میگن خداروشکر

George Shelly
08-08-2019, 09:13
بیا بعد سه روز تازه میگه داریم پیگیری می کنیم خاک بر اون سرتون اگه یه ساله نبود حتما تخلیه میکردم تازه میگه به دوره تون اضافه میشه یعنی تا هر موقع که شد مشکل ادامه داره ماهم هیچ عجله ای واسه فیکس کردنش نداریم چون قراره به دوره اضافه شه چقدر اخه این شرکت احمقه

AliROCK
08-08-2019, 10:30
4 روزه کلا داغونه پشتیبانی هی میگه اضافه میکنیم الان ما بخوایم درست کار کنه و اضافه نشه کی رو ببینیم...

masooyan
08-08-2019, 10:38
مشکل دیده بان سراسریه دوستان؟

Omid-HD
08-08-2019, 11:23
آقا درست نشد هنوزم کنده[/

نه هنوزم سرعتش شدیدا پایینه. حتی از سایت داخلی نمیشه نرم افزار دان کرد چه برسه به فیلم و غیره.

بیا بعد سه روز تازه میگه داریم پیگیری می کنیم خاک بر اون سرتون اگه یه ساله نبود حتما تخلیه میکردم تازه میگه به دوره تون اضافه میشه یعنی تا هر موقع که شد مشکل ادامه داره ماهم هیچ عجله ای واسه فیکس کردنش نداریم چون قراره به دوره اضافه شه چقدر اخه این شرکت احمقه

نیم ساعت پیش بهشون زنگ زدم و اون خانمی که گوشی رو برداشت بهم گفت 3 روز به مدت قراردادتون اضافه میکنیم.

ولی کافی نیست چون بعدش بهم گفت که تا شنبه هم این سرعت پایین ادامه خواهد داشت که در واقع میشه 5 روز خرابی و نه 3 روز

AMP135
08-08-2019, 13:42
هنوز مشکل داره ، گفتن امروز درست میشه ، این 3 روز باید اضافه بشه به پنلمون... :n34:

ninpo
08-08-2019, 14:33
کیفیت شده افتضاح و وقتی هم با پشتیبانی تماس میگیری میگه امروز درست میشه.معلوم نیست دقیقا چه مرگشونه و کی درست میشه!!!اگه یه ساله نداشتم جمع آوری میزدم

hdneo
08-08-2019, 15:31
من 4روز هستش سرویس جدید خریدم! :n33::n33: ولی:n28::n28::n28::n28::n28: از همون روز اول پینگ بالا و قطی سرعت پایین واقعا یک افتضاح به تمام معناست همگی 195 شکایت بزنید

AliROCK
08-08-2019, 15:31
مشکل دیده بان سراسریه دوستان؟

مشکل دیده بان هست
خدا رو شکر من ماهیانه گرفتم بعد این تخلیه میکنم واقعا کیفیتش بده
شکایت هم میکنم

George Shelly
08-08-2019, 16:29
فک کنم یکم بهتر شد درسته ؟ الان با چیز پی ان وصلم یوتیوبو خوب باز می کنه تا حدودی ، تایید یا رد ؟

AliROCK
08-08-2019, 16:53
برا من که خرابه همین دو دقیقه پیش دوباره قطع شد نمیدونم باقیه شرکتا هم به همین افتضاحی سرویس میدن!؟! مخابرات داشتم اصلا اینطوری نبود

George Shelly
08-08-2019, 16:59
من فک کنم قضیه سر به موقع ندادن پول به زیرساخت باشه چون اصلا چنین چیزی من تاحالا ندیدم قبلا، این اصلا بحث کیفیت و سرعت و ،،، نیست بحث نود و پنج درصد قطعی نته اصلا انگار نت شرکت از زیرساخت قطع شده تا پول بدن اینجوری من حدس میزنم وگرنه اختلال رخ میده نه دیگه در این حد کندی وحشتناک و شبه قطع

AMP135
08-08-2019, 17:16
فک کنم یکم بهتر شد درسته ؟ الان با چیز پی ان وصلم یوتیوبو خوب باز می کنه تا حدودی ، تایید یا رد ؟

George Shelly
08-08-2019, 17:21

منم تایم اوت دارم ولی سرعت دانلود خارجی کمی بهتر شده برای من ، با 500 کیلو دانلود می کنه ولی به خاطر تایم اوت صفحه خیلی بده

AliROCK
08-08-2019, 17:25
سرعت من که از 4 مگ اومده رو 800 کیلو تایم اوت و قطعی هم که داره

AMP135
08-08-2019, 17:27
منم تایم اوت دارم ولی سرعت دانلود خارجی کمی بهتر شده برای من ، با 500 کیلو دانلود می کنه ولی به خاطر تایم اوت صفحه خیلی بده

​8مگ که روی 10 بسته شده ، خوب شد تستی 1ماه گرفتم

eshraghi2010
08-08-2019, 18:20
سلام دوستان دیده بان نتی عزیز !
طی آخرین چتی که با پشتیبانیشون کردم و انواع و اقسام فشار و تهدید و خفت بارشون کردم نهایت این جمله ازشون در اومد که :

ما پیگیر هستیم و حق هم کاملابا شماست و همکاران هم 24 ساعته در حال رفع مشکل هستن و احتمالا این مشکل تا شنبه و یا نهایتا یکشنبه کامل رفع میشه

طی دیروز و امروز شدت دعوایی که با این ها توی چت کردم توی این سالهایی که اینترنت داشتم و فقط یک بار زمان آسیباتک به یک مشکل سراسری چند روزه برخورد کردم، این حجم از خفت هایی که بار اینها کردم رکورد زده.
البته من از وقتی وارد شرکت شدم از حدود یک ماه قبل هیچ وقت نتم خوب و راضی کننده نبود به نسبت زمانی که شاتل بودم .
حتی زمانی که این مشکل به وجود نیومده بود، افت شدید سرعت دانلود موقع استفاده از vpn و افت شدید سرعت پیج باز کردن همزمان با دانلود رو داشتم و اون زمان هم تلفنی دو سه بار شدیدا از خجالتشون در اومدم.
متاسفانه ریسک کردم و سرویس 6 ماهه گرفتم ولی اگر وضع درست نشه به هرترتیب ممکن جدا میشم.

AMP135
08-08-2019, 18:35
سلام دوستان دیده بان نتی عزیز !
طی آخرین چتی که با پشتیبانیشون کردم و انواع و اقسام فشار و تهدید و خفت بارشون کردم نهایت این جمله ازشون در اومد که :

طی دیروز و امروز شدت دعوایی که با این ها توی چت کردم توی این سالهایی که اینترنت داشتم و فقط یک بار زمان آسیباتک به یک مشکل سراسری چند روزه برخورد کردم، این حجم از خفت هایی که بار اینها کردم رکورد زده.
البته من از وقتی وارد شرکت شدم از حدود یک ماه قبل هیچ وقت نتم خوب و راضی کننده نبود به نسبت زمانی که شاتل بودم .
حتی زمانی که این مشکل به وجود نیومده بود، افت شدید سرعت دانلود موقع استفاده از vpn و افت شدید سرعت پیج باز کردن همزمان با دانلود رو داشتم و اون زمان هم تلفنی دو سه بار شدیدا از خجالتشون در اومدم.
متاسفانه ریسک کردم و سرویس 6 ماهه گرفتم ولی اگر وضع درست نشه به هرترتیب ممکن جدا میشم.

به من هر روز میگن امروز یا فردا... شنبه یا کشنبه یعنی نمیدونیم مشکل کجاست و ر*دیم. من 1 ماه تستی گرفتم ، تنها چیز خوبی که داشت حجم بود. پینگش که داغونه ، کانتر سرور دوبی همه رفیقام 50 هستن من 110 :|

AliROCK
08-08-2019, 18:38
اول گفتن تا امروز درست میشه الان تماس گرفتم گفتن تا شنبه این دوستمون هم که تماس گرفتن بهش گفتن نهایتا یکشنبه همینجوری داره میره بالا اینجوری باید 5 یا 6روز به سرویس همه اضافه کنن اگه نکردن هممون با هم شکایت میکنیم من قطعا بعد از اینکه سرویسم تموم شه تخلیه میکنم اگه برا گیم میخواین اصلا سمت دیده بان نیان
برا 195 شکایت گذاشتم

George Shelly
08-08-2019, 19:01
روز اضافه کردن بخوره تو سرشون ، تا یکشنبه دهنمون صاف میشه بدون نت ، هم تی وی خودم تو اتاق و تو نشیمن ای پی تی داره باهاش کانالای ایرانو داریم تایکشنبه خیلیه الان کسی نمی تونه تی وی نگاه کنه خاک بر سرشون خیلی بی برنامه هستن برید تو اینستا تو پیجشون داد بیداد کنید

George Shelly
08-08-2019, 20:38
در پی اختلالاتی که سه روز اخیر برای کاربران اینترنت پیش آمده، کمال عذر خواهی را داریم و سعی بر آن است در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل برطرف و به تعداد روزها به قرارداد شما اضافه خواهد شد. دیده بان نت

George Shelly
09-08-2019, 07:07
آخرین آپدیت مال من :
کندی برطرف شده منتها
پهنای باند در حد 5 مگ هست
یعنی ریت دانلود بیشتر از 500 نمیره
داخلی و حارجی یه سرعته
با چیز پی ان خوب کار می کنه و مشکلی نداره
پینگ هم عادی بدون تایم اوت
سرعت صفحه خوب در حد همون 5 مگ ولی موقع باز کردن اولیه تا سقف 16 مگ ( پهنای باند سرویسم ) هم میره

AliROCK
09-08-2019, 09:50
برا من که هنوز خرابه الان گفت فردا درست میشه 5 روزه خرابه اشتباهی کردم اومدم سمت این شرکت....

omid_13
09-08-2019, 09:55
برای منم هنوز درست نشده

AliROCK
09-08-2019, 10:01
این الان سرعت 4 مگ هست...:n35:

George Shelly
09-08-2019, 10:14
مال من بشدت بعد پست آخرم خراب شد ولی دو دقیقه قبل دوباره برگشت فعلا همونه با سرعت 500کیلو .

George Shelly
09-08-2019, 10:20

fast رو فعال نکردی رو خطت ؟ پیتگت بده که

Omid-HD
09-08-2019, 13:50
مال من بشدت بعد پست آخرم خراب شد ولی دو دقیقه قبل دوباره برگشت فعلا همونه با سرعت 500کیلو .

نمی دونم چجوری این قدر سرعت داری. برای من 5 روزه که بالاتر از 50 کیلو (دانلود از خارج) نرفته.

اگه حتی شنبه درستش کنن هم باید 5 روز اضافه کنن.

قراردادم تموم بشه منم تخلیه خواهم کرد. احتمالا پیشگامان برم چون تا حالا تست نکردمش.

عالیه :n08:

برای منم همون وضعیته. :n02: یک عالمه آلبوم راک و متال با کیفیت FLAC 24bits و FLAC 16bits میخواستم دان کنم که نشد.

rezamc
09-08-2019, 14:29
تا الان که افتضاح اصلا درست نمی کنن سرعت چهار مگ شده یک مگ

بازی هم میکنی قطع میشه کلا چراغ ای دی اس ال خاموش میشه

George Shelly
09-08-2019, 14:38
من مودم و روترمو خاموش کردم جفتشو اغتشاشیدم توش نخواستم اسکلا معلوم نیست چیکار کردن که انقدر خرابه صبح یه نیم ساعت قابل تحمل شد بعد دوباره ..... آبم قطعه ، من کلا میرم رو lte تا ثابت شه ،
شعار دیده بان نت : با ما آفلاین زندگی کنید

Sorrow_X
09-08-2019, 16:23
چند بار زنگ زدم گفتن شنبه و یک شنبه الان دوباره زنگ زدم نیم ساعت بحث اخر میگن نمیدونیم فعلا کی درست میشه !!!

سرویس 8 مگ

AliROCK
09-08-2019, 17:53
خبری هم نیست اینجوریش کردن
الان تاپیک پیشگامان بودم اوناهم چند تاشون مشکل دارن

alfie 7
09-08-2019, 22:40
سلام دوستان شبتون به خیر:n18:

من به دلیل کمبود حجم قراره بیام دیده بان نت سرویس بگیرم و جمع اوری بزنم از isp که الان دارم

پیشنهاد میکنید؟چون دیدم حجم ها و قیمت ها باز با افزایش 5 درصدی هم خیلی خیلی به صره هست نسبت به جاهای دیگه:n19:

George Shelly
09-08-2019, 22:53
سلام دوستان شبتون به خیر:n18:

من به دلیل کمبود حجم قراره بیام دیده بان نت سرویس بگیرم و جمع اوری بزنم از isp که الان دارم

پیشنهاد میکنید؟چون دیدم حجم ها و قیمت ها باز با افزایش 5 درصدی هم خیلی خیلی به صره هست نسبت به جاهای دیگه:n19:

یه سری راضین یه سری هم نه ، کسی نمیتونه کمک قطعی به شما بکنه باید بگیری خودت تست کنی ولی اگه عادی باشه کیفیتش خوبه بشرط اینکه منطقه مخابراتی شما هم خوب باشه ، ضمنا در حال حاضر هم بشدت مشکل پهنای باند داره و از سه شنبه صبح قطعی و کندی شدید داره

alfie 7
09-08-2019, 23:01
راستش من بخاطر اینکه قیمت ها بشدت افزایش داشته و کیفیتشون هم کم شده رو اوردم به این شرکت چون دیدم با وجود گرون شدن 5 درصد نسبت به بقیه شرکتا قیمت هاش خوبه:n01:
فقط میخوام بدونم این حجم های بالا سرعتی رو ارائه میده که حجم هم مصرف بشه یا نه :n28:
و اینکه قطعی داره؟الان شما کدوم سرویس رو خریداری کردید؟:n41:
چون الان سرویس های اسیاتک قبلا پهنای باند رو روی همه ی تعرفه هاشون باز میزاشتن الان محدودش کردن جوری که بسته شبانش 160 گیگ یه ماهه 8 هزار تومن هم نمیتونی تو یه ماه تمومش کنی از بس سرعت افتضاح و قطعیش زیاده:n05:

AliROCK
09-08-2019, 23:12
الان سرویس نگیر خیلی خرابه

alfie 7
09-08-2019, 23:21
در کل هم پیشنهاد نمیدی :n03:

AliROCK
09-08-2019, 23:26
این سرویس 4 مگشونه.....

نه در کل هم پیشنهاد نمیدم 3 سال مخابرات داشتم از این بهتر بود

mostafafull2009
09-08-2019, 23:27
سلام من 7-8 ماهی هست که توی مشهد از دیده بان سرویس میگیرم
الان سرویس 8 مگابیت دارم و قبل اینکه مشکل زیر ساخت به وجود بیاد سرعتم همونطور که انتظار میره حدودا 1مگابایته (نوسانات شدیدی داره گاهی اوقات) و پینگ هم بین 70-85 متغیره (اینم گاهی اوقات نوسانات وحشتناکی داره) که البته به منطقه و مرکز مخابراتی هم بستگی داره
SNR خطم 6db عه :n03:

به دوستانی که استفاده گیمینگ دارن اصلا ADSL دیده بان رو پیشنهاد نمیکنم چون پینگش به شدت متغیره اما کسانی که فقط واسه دانلود میخوان خوبه به نظرم!
من تو یوتیوب معمولا 720p میبینم ویدیو هارو. چنتا از دوستان گفتن نمیشه
در حال حاضر هم کیفیت سرویساش 4روزه افتضاح شده و هر چند دقیقه یبار قطعی داره، خودشون که میگن مشکل از زیرساخته!

alfie 7
09-08-2019, 23:31
اسیاتک الانم دقیقا چند روزه پشت سر هم قطعی داره ولی باز وصل میشه :n28:

سلام من 7-8 ماهی هست که توی مشهد از دیده بان سرویس میگیرم
الان سرویس 8 مگابیت دارم و قبل اینکه مشکل زیر ساخت به وجود بیاد سرعتم همونطور که انتظار میره حدودا 1مگابایته (نوسانات شدیدی داره گاهی اوقات) و پینگ هم بین 70-85 متغیره (اینم گاهی اوقات نوسانات وحشتناکی داره) که البته به منطقه و مرکز مخابراتی هم بستگی داره
SNR خطم 6db عه :n03:

به دوستانی که استفاده گیمینگ دارن اصلا ADSL دیده بان رو پیشنهاد نمیکنم چون پینگش به شدت متغیره اما کسانی که فقط واسه دانلود میخوان خوبه به نظرم!
من تو یوتیوب معمولا 720p میبینم ویدیو هارو. چنتا از دوستان گفتن نمیشه
در حال حاضر هم کیفیت سرویساش 4روزه افتضاح شده و هر چند دقیقه یبار قطعی داره، خودشون که میگن مشکل از زیرساخته!

mostafafull2009
09-08-2019, 23:37
ای بابا :n37: فک کردم فقط دیده بان اینطوریه
قبل دیده بان 3سال آسیاتک داشتم کیفیتش یکم بهتر بود ولی بخاطر حجم رفتم دیده بان گرفتم

alfie 7
09-08-2019, 23:40
نه در کل هم پیشنهاد نمیدم 3 سال مخابرات داشتم از این بهتر بود[/QUOTE]

یعنی الان 700 کیلوبایت دانلود داری؟
چقدر طول کشید رانژه کردن برات؟:n41:
راستش من بیشتر بخاطر حجمش میخواستم بیام این شرگت نه چیز دیگه پینگ هم برام مهم نیست چون اهل گیم نیستم:n35:

alfie 7
09-08-2019, 23:44
ای بابا :n37: فک کردم فقط دیده بان اینطوریه
قبل دیده بان 3سال آسیاتک داشتم کیفیتش یکم بهتر بود ولی بخاطر حجم رفتم دیده بان گرفتم

نه این چند روز اخیر خیلی خیلی قطعی بوده برای اسیاتک بقیه ی جاها رو نمیدونم:n13:
ولی راستش منم دقیقا شرایط تورو دارم بخاطر حجم دارم میام سمت دیده بان نت :n35:
اسیاتک دو ماه پیش 400 گیگ داخلی 200 گیگ بین الملل میداد 55 با مالیات سرعتشم رو یک مگ بود الان همون با مالیات کرده 73:n28:
الان چه سرویس دیده بان گرفتی؟راضی هستی؟

alfie 7
09-08-2019, 23:47
بچه هایی که سرعتشون با چیز شکن میاد پایین الان اسیا تک هم وضعش همینه :n35:
سرعت حتی نصف کمتر از زمانی هست که چیز شکن وصل نیست:n27:
الان های وب هم تعرفه هاش به نظرم باز با این گرونی به صرفه تر از اسیاتک هست:n29:

mostafafull2009
09-08-2019, 23:52
نه این چند روز اخیر خیلی خیلی قطعی بوده برای اسیاتک بقیه ی جاها رو نمیدونم:n13:
ولی راستش منم دقیقا شرایط تورو دارم بخاطر حجم دارم میام سمت دیده بان نت :n35:
اسیاتک دو ماه پیش 400 گیگ داخلی 200 گیگ بین الملل میداد 55 با مالیات سرعتشم رو یک مگ بود الان همون با مالیات کرده 73:n28:
الان چه سرویس دیده بان گرفتی؟راضی هستی؟

الان که به زور 50 کیلوبایت سرعت میده ولی وقتی همه چی اوکی باشه از 900 کیلوبایت تا 1.1 مگابایت سرعت میده
رانژه که واسه دوستام 1 روز ولی واسه خودم 3 روز طول کشید

پارسال سرویس جشنواره خریدم الان دیگه فک نمیکنم دیگه همچین سرویسی بدن :n02:
8مگابیت 6 ماه 6ترابایت 200 تومن

hdneo
10-08-2019, 00:02
بنده 10 روز قبل ازشون سرویس گرفتم 2 تا 6 ماهه (12ماهه) 6ترا (مجموعا 12 ترا) 8 مگابیت با رانژه و مالیات شد 449 تومن. البته باید زنگ بزنید پیله شوید! چون این طرح رو برداشتن فکر کنم طرح روز مادر بوده. رانژه هم 3 روزی طول کشید ولی متاسفانه از موقع وصل شدن این داستان‌هایی که دوستان میگن شروع شد
قبلش هم پیشگامان بودم این اواخر پینگش خیلی خوب شده بود دور و بر 100 بود ولی همون طرح قبلیم رو میخواستم بخرم با یک سوم حجم قبلی باید 200هزار تومن بیشتر پول میدادم فلذا سیکشو زدم:n02:

alfie 7
10-08-2019, 00:06
اینکه میگی همه چی اکی باشه به چی بستگی داره؟:n04:
چون به هر حال هر جی هم وضع سرویس دهی شرکت وخیم باشه از 1 نمیرسه 50 کیلو بایت:n03:
راستش من سرویس مد نظرم 3 مگ بود میگفت بین 300 تا 350 کیلو بایت سرعت میده ولی مطمئن نیستم:n22:

alfie 7
10-08-2019, 00:10
بنده 10 روز قبل ازشون سرویس گرفتم 2 تا 6 ماهه (12ماهه) 6ترا (مجموعا 12 ترا) 8 مگابیت با رانژه و مالیات شد 449 تومن. البته باید زنگ بزنید پیله شوید! چون این طرح رو برداشتن فکر کنم طرح روز مادر بوده. رانژه هم 3 روزی طول کشید ولی متاسفانه از موقع وصل شدن این داستان‌هایی که دوستان میگن شروع شد
قبلش هم پیشگامان بودم این اواخر پینگش خیلی خوب شده بود دور و بر 100 بود ولی همون طرح قبلیم رو میخواستم بخرم با یک سوم حجم قبلی باید 200هزار تومن بیشتر پول میدادم فلذا سیکشو زدم:n02:

اره واقعا این قیمت ها بشدت رو خرید دوستان تاثیر منفی گذاشته :n28:
نمیدونم ریسک اینو بکنم یه ساله باهاشون بردارم یا نه راستش از هر شرکتی که میگریم یه ماهه میگیرم و همون یه ماهه هم تمدید میکنم:n01:
میترسم یه ساله بگیرم و خب باز یه سری اتفاقات بیفته که بخوای تخلیه کنی ولی خب مدت زمان سرویست مونده باشه:n03:
هر چند میدونم که با این قیمت ها خیلی سایتها رو گذشتم ولی نسبت حجم و هزینه هیچ سایتی مثل دیده بان نبود:n06:

alfie 7
10-08-2019, 00:11
راضی هستی الان:n01:؟
این طرح یه ساله هنوز رو سایتشه؟ چون ندیدم

mostafafull2009
10-08-2019, 00:29
اینکه میگی همه چی اکی باشه به چی بستگی داره؟:n04:
چون به هر حال هر جی هم وضع سرویس دهی شرکت وخیم باشه از 1 نمیرسه 50 کیلو بایت:n03:
راستش من سرویس مد نظرم 3 مگ بود میگفت بین 300 تا 350 کیلو بایت سرعت میده ولی مطمئن نیستم:n22:

کیفیت خط منظورمه
آره الان بخاطر مشکل زیرساخت اینجوری شده و احتمالا تا فردا پس فردا برمیگرده به همون 1 مگ

alfie 7
10-08-2019, 00:32
کیفیت خط منظورمه
آره الان بخاطر مشکل زیرساخت اینجوری شده و احتمالا تا فردا پس فردا برمیگرده به همون 1 مگ
الان خط شما روی چند بسته شده؟

mostafafull2009
10-08-2019, 01:11
الان خط شما روی چند بسته شده؟

واسه من تا 10 مگ باز گزاشتن
از این بیشتر جواب نمیده

George Shelly
10-08-2019, 07:50
راستش من بخاطر اینکه قیمت ها بشدت افزایش داشته و کیفیتشون هم کم شده رو اوردم به این شرکت چون دیدم با وجود گرون شدن 5 درصد نسبت به بقیه شرکتا قیمت هاش خوبه:n01:
فقط میخوام بدونم این حجم های بالا سرعتی رو ارائه میده که حجم هم مصرف بشه یا نه :n28:
و اینکه قطعی داره؟الان شما کدوم سرویس رو خریداری کردید؟:n41:
چون الان سرویس های اسیاتک قبلا پهنای باند رو روی همه ی تعرفه هاشون باز میزاشتن الان محدودش کردن جوری که بسته شبانش 160 گیگ یه ماهه 8 هزار تومن هم نمیتونی تو یه ماه تمومش کنی از بس سرعت افتضاح و قطعیش زیاده:n05:

من 16
از سه شنبه ریخته بهم قاجعه شده منتها بهتر که شد باز میگم ولی کیفیت خوب و حجم بالا داره عالی نیستا ولی خوبه ، باید منطفه مخابراتی هم خوب باشه .

George Shelly
10-08-2019, 09:43
10:42 صبح
مال من همین الان کلا درست شد سرعت از داخلیو خارجی :1800 کیلوبر ثانیه سرویس 16 .

AMP135
10-08-2019, 09:46
10:42 صبح
مال من همین الان کلا درست شد سرعت از داخلیو حارجی :1800 کیلوبر ثانیه سرویس 16 .

آره فک کنم درست شد ، پینگ هم ثابت شد

AliROCK
10-08-2019, 10:13
برا منم درسته فقط با هیتلرشکن خرابه

A-L PC
10-08-2019, 11:49
fast رو فعال نکردی رو خطت ؟ پیتگت بده که
سلام ، fast رو چطوری باید فعال کرد؟ باید با پیشتیبان تماس بگیرم؟

George Shelly
10-08-2019, 12:08
سلام ، fast رو چطوری باید فعال کرد؟ باید با پیشتیبان تماس بگیرم؟
عاررره .
داخلی از ۸۰ میاد رو ۴۵ خارجی هم یه ۴۰ میلی کم میشه ...
مثلا اگه الان پینگ کل ۱۶۰ باشه میشه ۱۲۰

omid_13
10-08-2019, 12:30
منم میخوام fast فعال کنم
از توی سایت بخش چت آنلاینش فعال میکنن ؟ کسی میدونه ؟
بگم fast path فعال کنن یا بگم سرویس گیمینگ یا چی ؟ :)
بعد سرعت نت نمیاد پایین ؟

George Shelly
10-08-2019, 12:46
منم میخوام fast فعال کنم
از توی سایت بخش چت آنلاینش فعال میکنن ؟ کسی میدونه ؟
بگم fast path فعال کنن یا بگم سرویس گیمینگ یا چی ؟ :)
بعد سرعت نت نمیاد پایین ؟
باید زنگ بزنی
کشش خطت خوبه ؟ خطت نباید ضعیف باشه وگرنه بدتر میشه
بگو بزار رو حالت فست خودش میدونه
چون تاخیر میاد پایین سرعت کمی بهتر میشه واسه بازی انلاینم مناسب میشه

omid_13
10-08-2019, 13:03
باید زنگ بزنی
والا نمیدونم کشش داره یا نه :D
از کجا بفهمم کشش داره یا نه ؟ اصلا میشه یا باید امتحان کنم؟

George Shelly
10-08-2019, 13:08
باید زنگ بزنی
وارد تنظیمات مودم شو معمولا این ای پی رو میزنن 192.168.1.1 بعد از قسمت پارامترهای خط عکس بگیر بد اونجا که زده snr margin

omid_13
10-08-2019, 13:22
وارد تنظیمات مودم شو معمولا این ای پی رو میزنن 192.168.1.1 بعد از قسمت پارامترهای خط عکس بگیر بد اونجا که زده snr margin
بفرما

George Shelly
10-08-2019, 13:43
بفرما

خطت خیلی عالیه ، زنگ بزن بگو بزاره

malthael
10-08-2019, 13:55
..........

AliROCK
10-08-2019, 14:34
الان اینا چند روز باید به سرویسا اضافه کنن؟

George Shelly
10-08-2019, 14:49

پست اخر

George Shelly
10-08-2019, 21:45
دوباره افت سرعت پیش اومد دانلود با 600 کیلو بایت از دانلودها - نوسان دوباره برگشت ......

Omid-HD
10-08-2019, 23:41
دیروز که بچه ها از درست شدن اینترنت نوشتن از شانس من لپتاپم قاطی کرده بود. با گوشیم از توی اینترنت راه حلش رو پیدا کردم و مشکلشو برطرف کردم ولی تمام روز شنبه رو از دست دادم.

الان تست کردم. دانلود 8 کانکشن از سیدباکس سرعت 750 کیلو دارد که رضایت بخش نیست.

از داخل هم 1.5 مگ هست که اونم باز زیاد مطلوب و "George Shelly گونه" نیست.

اصلا کی قراره اضافه کنن؟ هنوزم همون 14 شهریورم !

George Shelly
11-08-2019, 01:28
دیده بانی که معروف بود به دانلود عالی با ۱۶ و ۳۲ کانکشن الان با ۳۲ کانک سرعت ۲۰۰ کیلو از دانلودها

A-L PC
11-08-2019, 11:54
باید زنگ بزنی
من کیفیت خطم خیلی بد هست ، الان ۸ مگ رو هم به زور میکشه. فکر کنم باید بیخیال fast path بشم.

George Shelly
11-08-2019, 12:09
من کیفیت خطم خیلی بد هست ، الان ۸ مگ رو هم به زور میکشه. فکر کنم باید بیخیال fast path بشم.

الان تلفن زنگ میخوره تایم اوت نمیگیری یا اینکه خطت قطع بشه ؟
snr پایینه ولی فک نکنم رو 6 هم قطع بشه میتونی بگی بزاره بعد همون لحظه چک کنی ببینی چند شده اگه بد بود میتونه برگردونه سر جای اول ...
تنظیمات dsl modulation هم یه انگولک بکن ببین چی میشه شاید بهتر شد ...
annex M رو هم غیر فعال کن

George Shelly
11-08-2019, 12:12
دوستان اگه کسی اکانت نورد میخواد چندتا دارم با تاریخ بالا مثلا تا 2سال خودم استفاده نمی کنم کسی خواست بگه بهش بدم مفتی ....

Omid-HD
11-08-2019, 12:47
دیده بانی که معروف بود به دانلود عالی با ۱۶ و ۳۲ کانکشن الان با ۳۲ کانک سرعت ۲۰۰ کیلو از دانلودها

این چیزی که میگم در واقع تجربه شخصی خودمه که شاید و شاید در مورد سرویس شما هم صدق کنه.

هر چی تعداد کانکشن رو توی اینترنت دیده بان بالاتر ببری متاسانه نتیجه معکوس میده و سرعت بدتری دریافت میکنی.

من خودم معمولا 8 کانکشن دانلود میکنم. بهترین حالت برای اینترنت دیده بان هست. احتیاجی به 16 و خصوصا 32 نیست.

سرویسم هم همون 16 مگابیت هست.

الان سرعت دانلود از خارج 1.3 مگابایت و دانلود از داخل هم 1.6 مگابایت هست.

George Shelly
11-08-2019, 12:52
این چیزی که میگم در واقع تجربه شخصی خودمه که شاید و شاید در مورد سرویس شما هم صدق کنه.

هر چی تعداد کانکشن رو توی اینترنت دیده بان بالاتر ببری متاسانه نتیجه معکوس میده و سرعت بدتری دریافت میکنی.

من خودم معمولا 8 کانکشن دانلود میکنم. بهترین حالت برای اینترنت دیده بان هست. احتیاجی به 16 و خصوصا 32 نیست.

سرویسم هم همون 16 مگابیت هست.

الان سرعت دانلود از خارج 1.3 مگابایت و دانلود از داخل هم 1.6 مگابایت هست.

مرسی :n16:

البته الان که نرمال نیس وضعیت اقت هنوزم بیخیال نشده ، منتها من همیشه رو 32 گذاشتم مشکلی نداشتم الان گذاشتم رو 8 کانک بدتر شد
بی دلیل نیس 7 روز اضافه کردن چون خودشونم میدونن مشکل حداقل تا یه هفته پابرجاست .

Omid-HD
11-08-2019, 12:56
البته الان که نرمال نیس وضعیت اقت هنوزم بیخیال نشده ، منتها من همیشه رو 32 گذاشتم مشکلی نداشتم الان گذاشتم رو 8 کانک بدتر شد
بی دلیل نیس 7 روز اضافه کردن چون خودشونم میدونن مشکل حداقل تا یه هفته پابرجاست .

آره خیلی افت و خیز داره سرعتش. تقریبا همیشه مشکل افت و خیز رو داشته. فقط نکته ای که هست اینه که توی این یک هفته اخیر بیشتر افت مشاهده شده تا خیز :n02:

Pc.34
11-08-2019, 15:52
آخرین آپدیت مال من :
کندی برطرف شده منتها
پهنای باند در حد 5 مگ هست
یعنی ریت دانلود بیشتر از 500 نمیره
داخلی و حارجی یه سرعته
با چیز پی ان خوب کار می کنه و مشکلی نداره
پینگ هم عادی بدون تایم اوت
سرعت صفحه خوب در حد همون 5 مگ ولی موقع باز کردن اولیه تا سقف 16 مگ ( پهنای باند سرویسم ) هم میره

دوست عزیز مودم شما Asus هست درسته؟ مدل مودم Asus شما چیه؟ من تو تهران مخابرات سرویس 8 مگ دارم ، این ماه بیخیال شدم ولی احتمالا داره بیام از این شرکت دیده بان بگیرم ، مودم ام tp-link 8961ND v3 ورژن 3 هست ، چیپ ست اش هم Ralink هست ، خطم خیلی ضعیفه چون نویز بالا دارم و اون CRC وحشتناک بالاست ، خودم مردد هستم بیام از این شرکت بگیرم با این وضعیت خطم ... من شخصا رو حالت های GDM.T , T1.413 روی Annex- A هم تست کردم که پرش لینک داشتم ، روی حالت ADSL+ و Annex-A هم گذاشتم که سرعت 7500 میگریم منتها نویز خط SNR میاد روی 1 و لینکم می پره یعنی رو این حالت ها پرش لینک دارم ، فقط روی حالت ADSL2 و Annex-M قطعی کمتر دارم... خلاصه این وضعیت منه ... سه تا اسپیلتر عوض کردم فرقی نکرده ... میخوام یه مودم ایسوس بگیرم احتمالامدل DSL-AC52U رو بگیرم قیمتش 1400 تومنه ... بازم نمی دونم اگه 1400 بدم این مودم رو با این قیمت بگیرم اخرش ریسک داره مشکل قطعی و پرش لینکم برطرف میشه؟! و نویز خطم برطرف میشه یا نه ... این مودم Asus که گفتم ظاهرا چیپستش MediaTek هست.

البته مخابرات سرویس 8 مگ رو روی 8500 کیلوبیت بسته! منتها در حالت Annex-A تو مودهای ADSL+ , GDM.T , T1413 مشکل پرش لینک دارم ، مجبورم روی حالت ADSL2 و Annex-M بزارم که سرعتم پایین میاد و اپلود بالا میره که لینکم نپره!! بعله روی حالت Annex-A سرعتم 2 مگ بالاتر میره و اپلود 500 کیلوبیت کمتر میشه ولی برا من جواب نمیده چون لینکم می پره ...

وضعیت خطم اینه مخابرات غزال 8 مگ ، :n14:

George Shelly
11-08-2019, 16:45
دوست عزیز مودم شما Asus هست درسته؟ مدل مودم Asus شما چیه؟ من تو تهران مخابرات سرویس 8 مگ دارم ، این ماه بیخیال شدم ولی احتمالا داره بیام از این شرکت دیده بان بگیرم ، مودم ام tp-link 8961ND v3 ورژن 3 هست ، چیپ ست اش هم Ralink هست ، خطم خیلی ضعیفه چون نویز بالا دارم و اون CRC وحشتناک بالاست ، خودم مردد هستم بیام از این شرکت بگیرم با این وضعیت خطم ... من شخصا رو حالت های GDM.T , T1.413 روی Annex- A هم تست کردم که پرش لینک داشتم ، روی حالت ADSL+ و Annex-A هم گذاشتم که سرعت 7500 میگریم منتها نویز خط SNR میاد روی 1 و لینکم می پره یعنی رو این حالت ها پرش لینک دارم ، فقط روی حالت ADSL2 و Annex-M قطعی کمتر دارم... خلاصه این وضعیت منه ... سه تا اسپیلتر عوض کردم فرقی نکرده ... میخوام یه مودم ایسوس بگیرم احتمالامدل DSL-AC52U رو بگیرم قیمتش 1400 تومنه ... بازم نمی دونم اگه 1400 بدم این مودم رو با این قیمت بگیرم اخرش ریسک داره مشکل قطعی و پرش لینکم برطرف میشه؟! و نویز خطم برطرف میشه یا نه ... این مودم Asus که گفتم ظاهرا چیپستش MediaTek هست.

البته مخابرات سرویس 8 مگ رو روی 8500 کیلوبیت بسته! منتها در حالت Annex-A تو مودهای ADSL+ , GDM.T , T1413 مشکل پرش لینک دارم ، مجبورم روی حالت ADSL2 و Annex-M بزارم که سرعتم پایین میاد و اپلود بالا میره که لینکم نپره!! بعله روی حالت Annex-A سرعتم 2 مگ بالاتر میره و اپلود 500 کیلوبیت کمتر میشه ولی برا من جواب نمیده چون لینکم می پره ...

وضعیت خطم اینه مخابرات غزال 8 مگ ، :n14:

بله ایسوس هست
شما اگه میتونی پریزهای تلفن خونه رو چک کن بخصوص اگه قدیمی هست منزلتون ، اگه شد از مدار حارج کن یکیشو ببین snr بهتر میشه ...
نه اون مودم-روتر ( مودم حالی نیست و روتر هم هست ) رو نخرید چون صد در صد مشکل تون رقع نمیشه ، بحصوص از دزدی به نام دیجی کالا که بشدت گرون فروشه ، مشکل شما چیز دیگه ای هست ...

omid_13
11-08-2019, 17:10
دوستان اگه کسی اکانت نورد میخواد چندتا دارم با تاریخ بالا مثلا تا 2سال خودم استفاده نمی کنم کسی خواست بگه بهش بدم مفتی ....
هنوز موجود داری ؟ :D اگر هست من میخوام بیزحمت دمتگرم
خواستم پ.خ بدم نشد
----------------------------------------------------------------------
این 7 روز اضافه رو برای کسی اضافه کردن ؟
و اینکه من این fast path رو فعال کردم همچیش درسته منتها موقع هایی که تلفن زنگ میخوره تایم اوت میشه . راهی هست درستش کرد یا بگم غیر فعال کنن ؟ :)

George Shelly
11-08-2019, 17:29
هنوز موجود داری ؟ :D اگر هست من میخوام بیزحمت دمتگرم
خواستم پ.خ بدم نشد
----------------------------------------------------------------------
این 7 روز اضافه رو برای کسی اضافه کردن ؟
و اینکه من این fast path رو فعال کردم همچیش درسته منتها موقع هایی که تلفن زنگ میخوره تایم اوت میشه . راهی هست درستش کرد یا بگم غیر فعال کنن ؟ :)

فرستادم برات .
در اصل 6 روز اضافه کردن ، من 1 خرداد 99 بودم شدم 7 خرداد 99 ، محاسبه هم بلد نیستن .
بزار باشه تایم اوت لحظه ای دیگه تو بازی نمیری که .

omid_13
11-08-2019, 17:33
فرستادم برات .
در اصل 6 روز اضافه کردن ، من 1 خرداد 98 بودم شدم 7 خرداد 98 ، محاسبه هم بلد نیستن .
بزار باشه تایم اوت لحظه ای دیگه تو بازی نمیری که .
اره الان دیدم 6 روز اضافه کردن
آخه مشکل همین بازیه :) الان امتحان کردم تا وقتی تلفن بر ندارم تایم اوت میده که اینم برای بازی خودت میدونی افتضاحه

George Shelly
11-08-2019, 17:44
اره الان دیدم 6 روز اضافه کردن
آخه مشکل همین بازیه :) الان امتحان کردم تا وقتی تلفن بر ندارم تایم اوت میده که اینم برای بازی خودت میدونی افتضاحه

واسه منم خیلی پیش اومده بعضی موقعا مودمو ریبوت میکنم بی خیال میشه بعدش دوباره میاد ...

خدامیدونه چقد تو بتلفیلد5 سر همین موضوع قطع شدم فحشو کشیدم به قامیلامون که زنگ میزنن پشت هم پدر مارو در میارن

Mrgoood
11-08-2019, 19:23

اگه هنوز موجود داری بی زحمت برای منم بفرست
با تشکر

George Shelly
11-08-2019, 19:28
اگه هنوز موجود داری بی زحمت برای منم بفرست
با تشکر

براتون میفرستم ولی متاسفانه فیلتر شده تو ایران حتی لاگین نمیشه کرد ...
دومین وی پی ان دنیا از نظر کیفیته ...حیف ....

Pc.34
11-08-2019, 20:26
بله ایسوس هست
شما اگه میتونی پریزهای تلفن خونه رو چک کن بخصوص اگه قدیمی هست منزلتون ، اگه شد از مدار حارج کن یکیشو ببین snr بهتر میشه ...
نه اون مودم-روتر ( مودم حالی نیست و روتر هم هست ) رو نخرید چون صد در صد مشکل تون رقع نمیشه ، بحصوص از دزدی به نام دیجی کالا که بشدت گرون فروشه ، مشکل شما چیز دیگه ای هست ...

رو چه حسابی میگید این مودم مال نیست؟ این مودم روتر DSL-AC52U قیمتش 1290000 هست ، امکانات زیادی داره ، vpn client , bandwith control در ضمن VDSL2 رو هم ساپورت میکنه .. هر چند نویز خط من با این مودم رفع نمیشه ولی گفتم شاید مشکل پرش لینکم رفع بشه

ASUS DSL-AC52U Dual Band 802.11ac Wi-Fi ADSL/VDSL Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][large][w].jpg

George Shelly
11-08-2019, 20:52
رو چه حسابی میگید این مودم مال نیست؟ این مودم روتر DSL-AC52U قیمتش 1290000 هست ، امکانات زیادی داره ، vpn client , bandwith control در ضمن VDSL2 رو هم ساپورت میکنه .. هر چند نویز خط من با این مودم رفع نمیشه ولی گفتم شاید مشکل پرش لینکم رفع بشه

ASUS DSL-AC52U Dual Band 802.11ac Wi-Fi ADSL/VDSL Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گفتم مودم خالی نیست بلکه مودم -روتره ، قوق العاده ست ولی مشکل شما رو حل نمی کنه...
ایسوس تنوع روترش زیاده ، خیلی موقعا شده طرف روتر خریده جای مودم روتر و اورده خونه دیده پورت لاین نداره ...

misagh1372
11-08-2019, 21:05
تا من میخواستم بخرم به فنا رفتن کلا عجب شانسی
الان درسته شده دوستان یا نه؟

George Shelly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید از openv-p-n استفاده کنید سرعتش هم عالیه

George Shelly
11-08-2019, 21:09
تا من میخواستم بخرم به فنا رفتن کلا عجب شانسی
الان درسته شده دوستان یا نه؟

George Shelly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید از openv-p-n استفاده کنید سرعتش هم عالیه
تا حدود زیادی درست شده ..
ovpn بر روی روتر به دلیل رمزنگاری شدید افت سرعت داره و فرقی نمی کنه رو چه روتری باشه ایسوس که مال اینکاره افت داره ، من مجبورم از l2tp استفاده کنم

misagh1372
11-08-2019, 21:15
تا حدود زیادی درست شده ..
ovpn بر روی روتر به دلیل رمزنگاری شدید افت سرعت داره و فرقی نمی کنه رو چه روتری باشه ایسوس که مال اینکاره افت داره ، من مجبورم از l2tp استفاده کنم

برا من که سرعت عالیه
باز خوبه برای شما l2tp کار میکنه برای من که l2tp sstp pptp همه بسته شده یعنی کانکت نمیشه

George Shelly
11-08-2019, 21:20
برا من که سرعت عالیه
باز خوبه برای شما l2tp کار میکنه برای من که l2tp sstp pptp همه بسته شده یعنی کانکت نمیشه

منظورم بر روی روتر بود ، رو ویندوز عالیه
ovpn روتر رو گفتم
اگه l2tp واست کانکت نمیشه تو قسمت device manager ویندوز هر چی مربوط به شبکه هست رو unistall کن بعد از تب بالا scan رو بزن دوباره همه رو بشناسه درست میشه تو ویندوز خیلی موقعا اینجوری میشه .
--------------------
دوستان از اپ نورد استفاده نکنید چون وصل نمیشید، از طریق روتر اگه دارید که ovpn میخوره یا به صورت کلاینت ovpn ( لبنک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) تو ویندوز متصل بشید ، عالی کار میکنه تو ویندوز .

hdneo
12-08-2019, 20:12
واسه منم خیلی پیش اومده بعضی موقعا مودمو ریبوت میکنم بی خیال میشه بعدش دوباره میاد ...

خدامیدونه چقد تو بتلفیلد5 سر همین موضوع قطع شدم فحشو کشیدم به قامیلامون که زنگ میزنن پشت هم پدر مارو در میارن
پینگ شما تو بتل 5 چقدره؟ برای من امروز 125 بود

George Shelly
12-08-2019, 21:05
پینگ شما تو بتل 5 چقدره؟ برای من امروز 125 بود

misagh1372
12-08-2019, 22:53
دوستان این کد تخفیف عید تا عید برای مشترکین جدید هم جواب میده؟

sinaking123456
13-08-2019, 14:31
دوباره افتاده به قطع و وصلی
زنگ زدم صبح ساعت 11 گفتن داریم یه تغییراتی رو خطا اعمال میکنیم که نیم ساعته درست میشه که نشد و هر نیم ساعت داره قطعو وصل میشه
الان 2 بار زنگ زدم
بار اول 9 دقیقه اهنگ پخش کرد و قطع شد و بار دوم دقیقه 7 و کسی جوابگو نبود
انگار باید از 195 شکایت کنم
اینطوری نمیشه

sinaking123456
13-08-2019, 14:49
اگه شما هم نتتون مشکل داره یه شکایت ثبت کنید شاید به یه جایی رسید

aminkhan2014
13-08-2019, 17:14
لیست قیمت دیده بان نت و جشنواره هاش چیزی روی سایت نبود
قیمتها و کیفیت خط در چه حدیه؟

misagh1372
14-08-2019, 12:10
دوستان این کد تخفیف عید تا عید برای مشترکین جدید هم جواب میده؟

دوستان کسی اینو نمیدونه ؟
سرعت تک کانکشن چطوره ؟یک تست بزارید بی زحمت

ALIRK
14-08-2019, 12:30
دوستان دیده بانتی پینگ 1.1.1.1 برای شما چنده

ALIRK
14-08-2019, 12:31
لیست قیمت دیده بان نت و جشنواره هاش چیزی روی سایت نبود
قیمتها و کیفیت خط در چه حدیه؟

کد تخفیف عید داره
..فعلا جشنواره ای ندارن
میتونی با کدتخفیف 25درصدی خرید کنید

ALIRK
14-08-2019, 12:32

بله جواب میده
سرعت تک کانکشن هم بستگی به سرور ازش استفاده میکنی داره
در کل بد نیست اما قرار نیست برای همه خوب باشه

George Shelly
14-08-2019, 12:35

دوستان دیده بانتی پینگ 1.1.1.1 برای شما چنده

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=29ms TTL=253
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=26ms TTL=253
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=28ms TTL=253
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=30ms TTL=253

George Shelly
14-08-2019, 14:32
عاقا کسی هفته ای رو از دیده بان سراغ داره که توش پنج شیش بار قطعی نبوده باشه ؟ خدایی من که چیزخل شدم ... این سلطانیه من نمی دونم چه کرمی داره نمی تونه واسه چند روز پشت هم استبل نگه داره همیشه درحال انگولک کردنه اه حال ادم بهم میخوره بخدا

omid_13
14-08-2019, 14:39
عاقا کسی هفته ای رو از دیده بان سراغ داره که توش پنج شیش بار قطعی نبوده باشه ؟ خدایی من که چیزخل شدم ... این سلطانیه من نمی دونم چه کرمی داره نمی تونه واسه چند روز پشت هم استبل نگه داره همیشه درحال انگولک کردنه اه حال ادم بهم میخوره بخدا
اینا نمیتونن 1 روز قطعی نداشته باشن 1 هفته که هیچی
جالبیش اینه دیروز به من زنگ زدن که " خب دیگه چون اون 4 ، 5 روز قطعی اوکی شد شکایتت رو از 195 پس بگیر :| "

eshraghi2010
14-08-2019, 16:04

دو تا کامنت شدید اللحن زدم توی اون پست اینستاگرامشون در مورد قطعی ها که دومیش دقیقا مضمون همین حرف شما بود.

بدجوری دارن میرن روی اعصاب.

k1ozil
14-08-2019, 18:56
سلام رفقا :n02:
وضعیت دیده بان چجوریاس ؟ پینگ؟ پکت لاست؟ تک کانکشن ؟ سرعت دانلود ؟ قطعی ؟
مرسی‌

George Shelly
14-08-2019, 21:13
عاقا جهت اطلاع :
اینترنت دیده بان از ساعت ۶ عصر تا الان پنج بار قطعی پنج دقیقه ای داشته ، صبح رو درست یادم نیست ولی حدود سه چار بار ...
روهم ۹ بار قطعی از صبح ...
الانم با LTE کامنت کردم چون قطعه

hdneo
14-08-2019, 21:19
همین الان 2بار قطعی داشت فا ....................ک دم آل.:n34::n34::n34::n34:

AliROCK
14-08-2019, 21:37
سلام رفقا :n02:
وضعیت دیده بان چجوریاس ؟ پینگ؟ پکت لاست؟ تک کانکشن ؟ سرعت دانلود ؟ قطعی ؟
مرسی‌
اصلا سمتش نیا
پشتیبانیشون میگه 7 روز اضافه کردیم ولی 6 روز زدن گیره کیا افتادیم ریاضی ابتدایی هم بلد نیستن خیلی قطعی داره کلا

ALIRK
14-08-2019, 23:38
دوستان دیگه هم پینگ 1.1.1.1 رو بزارن :n12:

AliROCK
15-08-2019, 00:25
من دومین شکایتم رو هم تو 195 گذاشتم بعد از این ماه سرویسم تموم شه 100% درخواست تخلیه میدم کیفیت سرویسشون واقعا بده هنوز قطع و وصل میشه و جواب درست نمیدن

aminkhan2014
15-08-2019, 06:54
کد تخفیف عید داره
..فعلا جشنواره ای ندارن
میتونی با کدتخفیف 25درصدی خرید کنید

کدتخفیف چیه؟ندیدم روی سایت

ALIRK
15-08-2019, 11:59
کدتخفیف چیه؟ندیدم روی سایت

خذمت شما
eidane

shat
17-08-2019, 22:28
من تازه اومدم این شرکت، چرا کانکشن های خارجیش انقدر اوضاعش بده، سرعتش به شدت پایینه اما داخلی ها اوکیه.
همیشه اینطوریه؟

morteza_mombeini
17-08-2019, 23:27
من تازه اومدم این شرکت، چرا کانکشن های خارجیش انقدر اوضاعش بده، سرعتش به شدت پایینه اما داخلی ها اوکیه.
همیشه اینطوریه؟
فك كنم از اين به بعد رو همه شركتا همينطور باشه منم شاتل دارم گيم فعال كردم ولي از داخل ٨ مگ ميده از خارج حداكثر ٥١٢

George Shelly
18-08-2019, 12:10
همیشه اینطوریه؟
چه سرعتی خریدی ؟ از چه سایتی دانلود کردی ؟

misagh1372
18-08-2019, 12:13
دوستان یورز پسورد ورود به سایت با اینترنت فرق میکنه؟

George Shelly
18-08-2019, 12:47
دوستان یورز پسورد ورود به سایت با اینترنت فرق میکنه؟
یوزر شماره موبایله

misagh1372
18-08-2019, 13:19
یوزر شماره موبایله
ممنون یک پیامک فرستاده که شماره تلفن خونه رو زده نام کاربری
الان این مربوط به داخل مودم هست ؟

George Shelly
18-08-2019, 15:24
ممنون یک پیامک فرستاده که شماره تلفن خونه رو زده نام کاربری
الان این مربوط به داخل مودم هست ؟

عاره بدون صفر اول البته .

George Shelly
19-08-2019, 17:12
با قطعی همین الان ، سه بار از صبح قطعی داشتم .

hdneo
19-08-2019, 17:22
من فکر کنم هر کس زنگ میزنه برای مشکلش اینا چون بلد نیستن کل پیکربندی شبکشون رو انگولک میکنن بقیه هم قطع میشه:n02:

George Shelly
19-08-2019, 17:32
وقتی قطع میشه مودم همچنان آی پی داره ولی هیچ جا باز نمیشه ...
#سلطانی اسکل نوب

ALIRK
19-08-2019, 18:25
وقتی قطع میشه مودم همچنان آی پی داره ولی هیچ جا باز نمیشه ...
#سلطانی اسکل نوب

خوب برادر من تخلیه کن اعصاب خودتو هم خورد نکن
برید ی شرکت دیگه نت بخرید مشمل قطع وصلی نداشته باشید

George Shelly
19-08-2019, 18:41
خوب برادر من تخلیه کن اعصاب خودتو هم خورد نکن
برید ی شرکت دیگه نت بخرید مشمل قطع وصلی نداشته باشید

یه ساله دارم ، تخلیه به همین آسونی نیست کلافگیش بیشتره .

AliROCK
20-08-2019, 11:51
من فکر کنم هر کس زنگ میزنه برای مشکلش اینا چون بلد نیستن کل پیکربندی شبکشون رو انگولک میکنن بقیه هم قطع میشه:n02:

دقیقا همینطوره :n02: دیروز برا من 2 بار قطع شد خدا رو شکر یه 12 روز دیگه سرویسم تمومه

mostafafull2009
20-08-2019, 19:43
تو ایران از هر شرکتی که نت بگیری امکان نداره از اون شرکت کاملا راضی باشی
من از دیده بان رضایت نسبی دارم. بعد از اون 4-5 روزی که افتضاح شده بود درخواست دادم که پینگمو کم کنن ( از 80-85 رسیده به 45-50)
خدا رو شکر قطعی خیلی کمتر شده
فقط مشکل وصل نشدن با بعضی از فتیرشکن ها رو دارم از جمله نورد! کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟

misagh1372
20-08-2019, 20:26
من از دیده بان رضایت نسبی دارم. بعد از اون 4-5 روزی که افتضاح شده بود درخواست دادم که پینگمو کم کنن ( از 80-85 رسیده به 45-50)
فقط مشکل وصل نشدن با بعضی از فتیرشکن ها رو دارم از جمله نورد! کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟

پینگ شما خیلی خوبه کدوم شهر هستین؟

Mrgoood
20-08-2019, 20:30
دوست عزیز وافعیت این هست که من نزدیک به شیش ماه از این شزکت خدمات گرفتم و هی داره بد تر میشه ائایل هم پینگ خوب بود هم سرعت بعد از عید پینگ و قعطی شرئع شد و این چتد هفته من هر یک ربع نیم ساعت انترنتم کاملا فطع میشه ( چراغ adsl خاموش میشه )
برای منی که گیگ بازی می کنم افتضاح شده

George Shelly
20-08-2019, 21:06

مشکل از نت نیست ، مشکل اینه که کلاینت نورد تو ایران فیلتر شده ، ولی با open vpn تو ویندوز وصل میشه ، کلاینتش رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کن ، برو تو سایت نورد کانفیگش رو بگیر و یوزر و پس بده راحت کانکت میشه ...

George Shelly
20-08-2019, 21:10
اگه خطت میکشه زنگ بزن بزاره رو fast ، از 80 میاد رو 40 .

morteza_mombeini
20-08-2019, 21:12
تا حالا برا كسي رو fast گذاشتن؟ اينا خو ميگن گيم نداريم

mostafafull2009
20-08-2019, 21:45

مشهد :n01:

mostafafull2009
20-08-2019, 21:50
دوست عزیز وافعیت این هست که من نزدیک به شیش ماه از این شزکت خدمات گرفتم و هی داره بد تر میشه ائایل هم پینگ خوب بود هم سرعت بعد از عید پینگ و قعطی شرئع شد و این چتد هفته من هر یک ربع نیم ساعت انترنتم کاملا فطع میشه ( چراغ adsl خاموش میشه )
برای منی که گیگ بازی می کنم افتضاح شده

قبول دارم گاهی وقتا خیلی اذیت میکنه ولی من بقیه شرکتا (آسیاتک، شاتل و...) رو هم تست کردم همشون به نوعی اذیت میکنن
وضعیت خطت چجوریاس؟ شاید نویزش زیاده

misagh1372
20-08-2019, 21:52
مشهد :n01:

پینگ داخلیتون ۴۰ هست؟

mostafafull2009
20-08-2019, 22:00
پینگ داخلیتون ۴۰ هست؟

آره داداش:n06:

misagh1372
20-08-2019, 22:11
آره داداش:n06:
پس خیلی خرابه اصلا به درد بازی نمیخوره

George Shelly
20-08-2019, 22:32
پس خیلی خرابه اصلا به درد بازی نمیخوره

من بتل 5 بازی می کنم با پینگ 117 ، خیلی باثبات و بدون مشکل میشه بازی کرد با این پینگ ، ولی جاداره بهتر شه ، مثلا اگه داخلی از 45 بشه 20 ، همین 117 میشه 97 تو بازی ...یعنی 20 تا کم میشه ...
من تو بازی خیلی راحتم و اصلا مشکلی ندارم و راحت میزنم دک و پک اروپایی ها رو صاف می کنم .

hdneo
21-08-2019, 14:35
برای من رو فست بستن. برای پینگ داخلی از کدوم سرور پینگ بگیرم؟

Pc.34
21-08-2019, 19:19
من تهرانم ، ارزش داره سرویس مخابرات رو جمع کنم بیام از دیده بان سرویس بگیرم ،کسانی که سرویس دیده بان دارن در هفته چند بار قطعی دارن؟ در طول روز چند بار نت قطع میشه؟ هر بار قطعی چند دقیقه طول میکشه؟ کلا کیفیت نت دیده بان ارزش داره از مخابرات جمع کنم بیام ازشون سرویس بگیرم؟ این مخابرات پهنای باندش برای من خیلی کمه.

Pc.34
21-08-2019, 19:25
مشکل از نت نیست ، مشکل اینه که کلاینت نورد تو ایران فیلتر شده ، ولی با open vpn تو ویندوز وصل میشه ، کلاینتش رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کن ، برو تو سایت نورد کانفیگش رو بگیر و یوزر و پس بده راحت کانکت میشه ...

من نورد دارم ، یه چندتایی یوزر و پسورد دارم که همشون رو تست کردم تو برنامه کلاینت نورد به راحتی اکانت ها لاگین میشن و اکانت ها تست شدن هستن و کار میکنن، منتها کلاینت نورد تو ایران فـیلتر شده با کلاینتش نمیشه وصل شد ، من قبلا فایلهای ovpn. رو از سایت نورد دانلود کردم ... ریختم تو پوشه کانفیگ اوپن وی پی ان ، منتها مشکلی که من دارم اینه که با اوپن وی پی ان به سرورهاش به صورت راندوم وصل میشه! مثلا به بعضی از سرورهای المان وصل میشه ولی به انگلیس نمیشه ... ایا علتش این نیست که این یوزر و پسوردها چون پابلیک هستند مولتی لاگین نیستند اینجوری میشه؟ یعنی به بعضی از سرورها وصل نمیشه ... و به صورت راندوم وصل میشه ، شما اکانت نورد اورجینال داری ایا به تمام سرورهای نورد بدون مشکل کانکت میشی؟ مشکل کانکت نشدن به بعضی از سرورها رو نداری؟

George Shelly
21-08-2019, 19:39
من نورد دارم ، یه چندتایی یوزر و پسورد دارم که همشون رو تست کردم تو برنامه کلاینت نورد به راحتی اکانت ها لاگین میشن و اکانت ها تست شدن هستن و کار میکنن، منتها کلاینت نورد تو ایران فـیلتر شده با کلاینتش نمیشه وصل شد ، من قبلا فایلهای ovpn. رو از سایت نورد دانلود کردم ... ریختم تو پوشه کانفیگ اوپن وی پی ان ، منتها مشکلی که من دارم اینه که با اوپن وی پی ان به سرورهاش به صورت راندوم وصل میشه! مثلا به بعضی از سرورهای المان وصل میشه ولی به انگلیس نمیشه ... ایا علتش این نیست که این یوزر و پسوردها چون پابلیک هستند مولتی لاگین نیستند اینجوری میشه؟ یعنی به بعضی از سرورها وصل نمیشه ... و به صورت راندوم وصل میشه ، شما اکانت نورد اورجینال داری ایا به تمام سرورهای نورد بدون مشکل کانکت میشی؟ مشکل کانکت نشدن به بعضی از سرورها رو نداری؟

من فعلا آلمان و سوئد و بریتانبا رو دارم و وصل میشه بقیه رو تست نکردم ...کلا من بیشتر از طریق روتر وصلم به یه وی پی ان دیگه ( در حال حاضر IPVANISH ) زیاد با نورد سروکله نمیزنم ولی احتمالا از همون مولتای لاگ ان باشه ...

George Shelly
21-08-2019, 19:42
من تهرانم ، ارزش داره سرویس مخابرات رو جمع کنم بیام از دیده بان سرویس بگیرم ،کسانی که سرویس دیده بان دارن در هفته چند بار قطعی دارن؟ در طول روز چند بار نت قطع میشه؟ هر بار قطعی چند دقیقه طول میکشه؟ کلا کیفیت نت دیده بان ارزش داره از مخابرات جمع کنم بیام ازشون سرویس بگیرم؟ این مخابرات پهنای باندش برای من خیلی کمه.
قطعی چند دقیقه ای داره تقریبا هر روز ولی IP نمیپره و سریع وصل میشه در کل خوبه مال من ، ممکنه شما بگیری بد در بیاد تضمینی نیست در کل 50 50 نمیشه صحبت قطعی کرد ...
حجمش عالیه واسه من که صبح تا شب 4K رو تی وی می بینم عالیه و اصلا دغدغه حجم مجم ندارم و خیالم راحته ...

Pc.34
21-08-2019, 19:56
قطعی چند دقیقه ای داره تقریبا هر روز ولی IP نمیپره و سریع وصل میشه در کل خوبه مال من ، ممکنه شما بگیری بد در بیاد تضمینی نیست در کل 50 50 نمیشه صحبت قطعی کرد ...
حجمش عالیه واسه من که صبح تا شب 4K رو تی وی می بینم عالیه و اصلا دغدغه حجم مجم ندارم و خیالم راحته ...

من مخابرات دارم ماهی 90 گیگ پهنای باند بین اللمل داره... تو خانه 4 نفر وصل میشن .. بیشتر مصرف اینستاگرام و تلگرام هست که کلی حجم میخوره ، تو پنل مخابرات روزی حداقل 5 گیگ مصرف میشه و خلاصه حجم کم میارم ، با وجودی که خودم اصلا فیلم یا سریال دانلود نمیکنم ، اگه اینجوری که شما میگی باشه ، که خیلی خوبه.

George Shelly
21-08-2019, 20:10
من مخابرات دارم ماهی 90 گیگ پهنای باند بین اللمل داره... تو خانه 4 نفر وصل میشن .. بیشتر مصرف اینستاگرام و تلگرام هست که کلی حجم میخوره ، تو پنل مخابرات روزی حداقل 5 گیگ مصرف میشه و خلاصه حجم کم میارم ، با وجودی که خودم اصلا فیلم یا سریال دانلود نمیکنم ، اگه اینجوری که شما میگی باشه ، که خیلی خوبه.

عاره خوب خیلی عالیه به لحاظ خحم ، اگه خطت خوب میکشه به نظر من بیا فقط 8 به بالا بگیر زیر 8 اصلا نگیر ...

misam5526
21-08-2019, 21:15

به عنوان یک پیشنهاد

1- تهیه یک مودم با قابلیت ست کردن چیز پی ان روی خود مودم
2-خرید اکانت چیز پی ان داخلی (تبدیل اینترانت به اینترنت)

در این حالت میتونید از سرویس 8 مگ مخابرات با 360 گیگ ترافیک بین الملل با کیفیت خیلی خوب لذت ببرید

Omid-HD
21-08-2019, 23:16
8 کانکشن و 32 کانکشن فرقی ندارن. همش 275 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میده. (سرعت دانلود از سیدباکس)

مزخرف نت - تخلیه نت

shat
21-08-2019, 23:49
از عصری این وضعیت سرویس 8 مگ منه ... هیچ کس هم پاسخ گو نیست... من که تنظیم مقررات شکایت کردم ببینم چی میشه

Pc.34
22-08-2019, 00:21
به عنوان یک پیشنهاد

1- تهیه یک مودم با قابلیت ست کردن چیز پی ان روی خود مودم
2-خرید اکانت چیز پی ان داخلی (تبدیل اینترانت به اینترنت)

در این حالت میتونید از سرویس 8 مگ مخابرات با 360 گیگ ترافیک بین الملل با کیفیت خیلی خوب لذت ببرید

ممنون ، بابت پیشنهاد خوبت ... خودم قبلا تو فکرش بودم ، مودمی که شما میگید باید قابلیت v.p.n کلاینت داشته باشه ... تا بشه داخل روتر v.p.n با ایپی ایران رو ست کرد ، البته همه وی پی ان های ایپی ایران جز لیست ترافیک داخلی حساب نمیشن ، باید وی پی ان که از ایران ست میکنیم ... ایپی اش ترافیکش داخلی حساب بشه، مودم های زیادی هم بررسی کردم ... تو این مودم ها این مودم ایسوس ASUS DSL-AC52U از همشون سرتر بود که vdsl هم هست ..، قیمتش 1300 هست ، امکانات زیادی داره از جمله vpn client , bandwith control

misam5526
22-08-2019, 11:09
ممنون ، بابت پیشنهاد خوبت ... خودم قبلا تو فکرش بودم ، مودمی که شما میگید باید قابلیت v.p.n کلاینت داشته باشه ... تا بشه داخل روتر v.p.n با ایپی ایران رو ست کرد ، البته همه وی پی ان های ایپی ایران جز لیست ترافیک داخلی حساب نمیشن ، باید وی پی ان که از ایران ست میکنیم ... ایپی اش ترافیکش داخلی حساب بشه، مودم های زیادی هم بررسی کردم ... تو این مودم ها این مودم ایسوس ASUS DSL-AC52U از همشون سرتر بود که vdsl هم هست ..، قیمتش 1300 هست ، امکانات زیادی داره از جمله vpn client , bandwith control

نیازی به این همه هزینه نیست. برای وی. چی ان داخلی مودمی که از L2TP/PPTP پستیبانی کنه کفایت میکنه. حالا اگه میخواید روتر شما از پروتکل های پیشرفته تر وی. پی ان ها هم پشتیبانی کنه و فریمور پیشرفته تری داشته باشه بحث دیگه ایه اما در کل برای هدف مورد نظر (تبدیل اینترانت به اینترنت) در حد 200 تومن هزینه برای روتر کفایت میکنه.

از بین فروشنده ها هم تجربه شخصی بیتسفا رو داشتم. سرورهاش هم داخل لیست ترافیک نیم بها هستند.

misagh1372
22-08-2019, 11:26
دوستان vpi , vci چنده ؟

Pc.34
22-08-2019, 13:52
نیازی به این همه هزینه نیست. برای وی. چی ان داخلی مودمی که از L2TP/PPTP پستیبانی کنه کفایت میکنه. حالا اگه میخواید روتر شما از پروتکل های پیشرفته تر وی. پی ان ها هم پشتیبانی کنه و فریمور پیشرفته تری داشته باشه بحث دیگه ایه اما در کل برای هدف مورد نظر (تبدیل اینترانت به اینترنت) در حد 200 تومن هزینه برای روتر کفایت میکنه.

از بین فروشنده ها هم تجربه شخصی بیتسفا رو داشتم. سرورهاش هم داخل لیست ترافیک نیم بها هستند.

راستش من مودمی که قابلیت PPTP/L2TP/Openvpn کلاینت داشته باشه و VDSL رو هم ساپورت کنه با قیمت 300 تومن ندیدم ، در مورد بیستفا (------.ir) که گفتید سرعت سروهای بیستفا چطوره؟ اگر فرضا" با سرعت 8 مگ به سرورهاش وصل بشید حداقل سرعت 6 مگ رو بهتون میده؟ باتوجه به اینکه کلاینت های زیادی به سروهاش وصل هستند ، سروهاش مشکل افت سرعت و کندی نداره؟ ممنون.

morteza_mombeini
22-08-2019, 16:08
راستش من مودمی که قابلیت PPTP/L2TP/Openvpn کلاینت داشته باشه و VDSL رو هم ساپورت کنه با قیمت 300 تومن ندیدم ، در مورد بیستفا (------.ir) که گفتید سرعت سروهای بیستفا چطوره؟ اگر فرضا" با سرعت 8 مگ به سرورهاش وصل بشید حداقل سرعت 6 مگ رو بهتون میده؟ باتوجه به اینکه کلاینت های زیادی به سروهاش وصل هستند ، سروهاش مشکل افت سرعت و کندی نداره؟ ممنون.
من از اين بيتسفا داشتم اوايل كه سرويس نيم بها نداشت سرعت رو بيشتر هم ميكرد ولي تا يك ماه پيش كه داشتم افت سرعت داشت برا همين گذاشتمش كنار

shat
22-08-2019, 20:58
وضعیت این شرکت انقدر داغون که الان حتی با سرور های داخلی هم مشکل داره من اشتباه کردم اومدم این شرکت، همین هفته اولی کلافه ام کرد
وضعیت الانش با سرور ایرانسل:

misagh1372
23-08-2019, 20:22
دوستان من ۱۶ مگ گرفتم
الان خط رو روی ۱۶ مگ میبندن یا ۱۸ مگ؟

ALIRK
23-08-2019, 23:05
دوستان من ۱۶ مگ گرفتم
الان خط رو روی ۱۶ مگ میبندن یا ۱۸ مگ؟

همون 16 برای چی روی 18باید ببندن :n36:

iDownload & iGame
23-08-2019, 23:36
همون 16 برای چی روی 18باید ببندن :n36:
افت سرعت جبران بشه و همون سرعت 16 رو بده

ALIRK
24-08-2019, 12:30
افت سرعت جبران بشه و همون سرعت 16 رو بده

اگر کشش خط خوب باشه ممکنه 18ببنده و 16رو با ثبات بهت بده اما خط خودم 21بسته شده که 16مگ رو میده منتها بعضی اوقات 13تا 16 متغیره و ثبات نداره
در بعضی ispها سرعت رو از پایین با بالا میارن یعنی از 100کیلو شروع میشه و روی 16مگ ثابت که تو استریم ممکنه مشکلاتی بوجودبیاد
اینو بگم که هرگز ثبات ندارن و افت سرعت همجا هست

George Shelly
24-08-2019, 13:43
..............

misagh1372
24-08-2019, 21:39
........................

misagh1372
27-08-2019, 09:06
دوستان الان کدوم یکی از اینا اینترنت داخلی کدوم یکی بین الملل هست ؟

FREE-didi
Master
INTRANET-didi

George Shelly
27-08-2019, 09:16
دوستان الان کدوم یکی از اینا اینترنت داخلی کدوم یکی بین الملل هست ؟

FREE-didi
Master
INTRANET-didi

اولی تایم رایگان
دومی حجم اصلی
سومی سایت های داخلی ( اینترانت )

misagh1372
27-08-2019, 13:56
اولی تایم رایگان
دومی حجم اصلی
سومی سایت های داخلی ( اینترانت )

الان من یک فایل گذاشتم برا تست حجما رو چطوری حساب کرده هم بین المل زده همه داخلی

George Shelly
28-08-2019, 20:16
الان من یک فایل گذاشتم برا تست حجما رو چطوری حساب کرده هم بین المل زده همه داخلی

خیلی چرت و مزخرفه سیستم محاسبه ش من هیچ وقت چشم خودمو خسته نمی کنم چک کنم اصلا هم مهم نیست چون کلی حجم داره ولی کلا بستگی به سایت داره ، یه سری سایتا که داخلی هستن نصف محاسبه میشه ...

misagh1372
28-08-2019, 20:25
خیلی چرت و مزخرفه سیستم محاسبه ش من هیچ وقت چشم خودمو خسته نمی کنم چک کنم اصلا هم مهم نیست چون کلی حجم داره ولی کلا بستگی به سایت داره ، یه سری سایتا که داخلی هستن نصف محاسبه میشه ...

ممنون شما حالت fast روی خطتون فعال کردین اگه اره میشه یک تست از speedtest بزارید از قستم تک کانکشن

George Shelly
28-08-2019, 21:06
ممنون شما حالت fast روی خطتون فعال کردین اگه اره میشه یک تست از speedtest بزارید از قستم تک کانکشن

عاره .
من با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست گرفتم چون دقیقه
درسته که 12.07 رو نشون میده ولی با 1810 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم که میشه 14/400 مگابیت بر ثانیه ...
شماهم تست بزار .

misagh1372
28-08-2019, 21:15
عاره .
من با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست گرفتم چون دقیقه
درسته که 12.07 رو نشون میده ولی با 1810 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم که میشه 14/400 مگابیت بر ثانیه ...
شماهم تست بزار .

ماله من هنوز روی fast نیست نمیدونم اگه حالت fast رو فعال کنن تک کانکشن خوب میشه یا نه

George Shelly
28-08-2019, 21:37
ماله من هنوز روی fast نیست نمیدونم اگه حالت fast رو فعال کنن تک کانکشن خوب میشه یا نه

چه سرعتی داری ؟ یکم بهتر میشه چون تاخیر میاد پایین .
اگه اینجوریه سرعتت که خوب نیست

misagh1372
28-08-2019, 21:39
چه سرعتی داری ؟ یکم بهتر میشه چون تاخیر میاد پایین .
اگه اینجوریه سرعتت که خوب نیست
من 16 مگ دارم امیدوارم حداقل با حالت fast بهتر بشه