PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

naasr
18-06-2018, 18:22
ای بابا!
عجب غلط کردن ما بود اومدیم سمت این شرکت!
بعد از پیگیری‌های دیروز شنبه٬ سرآخر میگن پرینت از حساب بگیرین بفرستین!
اون رو هم فرستادم، باز هم امروز میگن پولی نیومده به حساب ما، فردا زنگ بزنین نمی‌دونم با کی صحبت کنین!

دقیقاً یک هفته‌اس که پولم معلوم نیست کجا هست، اینا هم هی میگن با این صحبت کن، با اون صحبت کن!
اگر میخواست برگشت کنه به حساب هم که تا حالا اومده بود.

خسته شدم دیگه ...
نمی‌دونم چیکار کنم، دوستان به نظرتون امکان داره بانک اشتباه کرده باشه و واقعاً پول نرسیده به حسابشون؟
یا به ۱۹۵ یا جای دیگه شکایت کنم؟!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

میتونی بری بانک پیگیری کنی اما معطلی و دوندگی داره چون میفرستند سرپرستی بانک و اونها هم به بانک مرکزی ارجاع میدن اینجور مشکلات گاهی پیش میاد

TAMIZI
18-06-2018, 18:43
دوستان من میخوام از اینترنت مخابرات 512کیلوبایت نامحدود کوچ کنم به پلن 8مگ دیده بان.
الان سرعت دیده بان چطوره روی 8 مگ ؟
سرعت پیج باز کردن روی چنده تقریبا ؟ کارکردن با اینستاگرام چطوره ؟
میشه یک مقدار از وضعیت فعلی سرعت این شرکت بفرمائید.
ساکن تهران هستم در ضمن.

ham33d
19-06-2018, 00:27
زدم توی سرم مدتی پیش دیده بان مناسب نیست یه عده به مخسره بازی گرفتن

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

A-L PC
19-06-2018, 10:43

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اینترنت من توی اردیبهشت مشکل داشت (میخواستم تخلیه کنم) ، اما توی خرداد بهتر شد ، الان هم خوبه بد نیست ، اینترنت دیده بان برای استفاده من بهتر از شرکت های گدا و گشنه های دیگه هست که زورشون میاد حجم بالا بدن.
بعدشم کاربرها خودشون چشم دارن ، نیاز نیست شما تو سر و کلتون بزنید.

TAMIZI
19-06-2018, 12:41
من زنگ زدم شرکت خیلی مطمئن میگن سرعت 8 کانکشنتون روی همون 8 مگی هست که میخرید ولی سرعت تک کانکشن معلوم نیست . حدود 100 کیلوبایته
دوستان سرعت تک کانکشنتون حدود چقدره ؟ لطفا سرعتی رو هم که خریدید بفرمائید.
ممنون

Dr Nima
19-06-2018, 13:10
ای بابا!
عجب غلط کردن ما بود اومدیم سمت این شرکت!
بعد از پیگیری‌های دیروز شنبه٬ سرآخر میگن پرینت از حساب بگیرین بفرستین!
اون رو هم فرستادم، باز هم امروز میگن پولی نیومده به حساب ما، فردا زنگ بزنین نمی‌دونم با کی صحبت کنین!

دقیقاً یک هفته‌اس که پولم معلوم نیست کجا هست، اینا هم هی میگن با این صحبت کن، با اون صحبت کن!
اگر میخواست برگشت کنه به حساب هم که تا حالا اومده بود.

خسته شدم دیگه ...
نمی‌دونم چیکار کنم، دوستان به نظرتون امکان داره بانک اشتباه کرده باشه و واقعاً پول نرسیده به حسابشون؟
یا به ۱۹۵ یا جای دیگه شکایت کنم؟!

بنظرم همون اول باید شکایت میکردی 195
الانم یه شکایت بزن نامه رو رسمی بنویس و با مستندات باشه و پیوستشون کن
درخواست خسارت هم خواستی بزن و بگو کلی علاف کردن و پاسخگویی درستی ندارن و هی اذیت میکنن

HeRcKoOl
19-06-2018, 18:55
من زنگ زدم شرکت خیلی مطمئن میگن سرعت 8 کانکشنتون روی همون 8 مگی هست که میخرید ولی سرعت تک کانکشن معلوم نیست . حدود 100 کیلوبایته
دوستان سرعت تک کانکشنتون حدود چقدره ؟ لطفا سرعتی رو هم که خریدید بفرمائید.
ممنون

برا بنده تک کانکشن با مولتی کانکشن فرقی نداره.

Noghabyte
22-06-2018, 01:40
بنظرم همون اول باید شکایت میکردی 195
الانم یه شکایت بزن نامه رو رسمی بنویس و با مستندات باشه و پیوستشون کن
درخواست خسارت هم خواستی بزن و بگو کلی علاف کردن و پاسخگویی درستی ندارن و هی اذیت میکننبعد از کلی پیگیری و تماس با امداد شتاب و مراجعه به بانک و تماس با درگاه آسان‌پرداخت (که همشون گفتن پرداختتون مشکلی نداشته)، سرانجام قبول کردن که مبلغ سرویس به حسابشون واریز شده.
حالا رفت تو خان بعدی! رانژه و ...
فعلا که بعد دو روز میگن مخابرات نامه رو برگشت میزنه که خط تخلیه نیست. باز رفت تا شنبه.
(مستاجرم نمیدونم قبلا خط رانژه شده یا نه، چندماهی خونه خالی بوده، هیچ‌کدوم از چراغای مودم هم روشن نمیشه.)

جوری شده یک روز میگم صبر کن شکایت کنم چه وضعشه! یک بار میگم بی‌خیال هر وقت وصل شد، شد ...
اثبات پرداختم خیلی وقتمو گرفت.

HeRcKoOl
22-06-2018, 05:09
بعد از کلی پیگیری و تماس با امداد شتاب و مراجعه به بانک و تماس با درگاه آسان‌پرداخت (که همشون گفتن پرداختتون مشکلی نداشته)، سرانجام قبول کردن که مبلغ سرویس به حسابشون واریز شده.
فعلا که بعد دو روز میگن مخابرات نامه رو برگشت میزنه که خط تخلیه نیست. باز رفت تا شنبه.
(مستاجرم نمیدونم قبلا خط رانژه شده یا نه، چندماهی خونه خالی بوده، هیچ‌کدوم از چراغای مودم هم روشن نمیشه.)

جوری شده یک روز میگم صبر کن شکایت کنم چه وضعشه! یک بار میگم بی‌خیال هر وقت وصل شد، شد ...

برا بنده هم همینو میگفتن که شرکت قبلی خط رو از رانژه در نیاورده. با کلی تماس و غیره بعد همون دو، سه روز رانژه کردن و یکی دو روز هم بعد رانژه شدن نت وصل شد اونم زنگ زدم تهدید کردم اوه وصل نکنید شکایت میکنم پولمو پس میگیرم میرم یه شرکت دیگه که دو ساعت بعدش وصل کردن!!
شما هم هر زوز زنگ بزنید بگید شکایت میکنم و فلان ‌‌ک زودتر وصل کنن.

TAMIZI
22-06-2018, 08:16
کسی از دوستان لیست سایتهایی بازدیدشون در دیده بان رایگان هست رو داره ؟
اگه چند مورد رو هم میدونید لطفا بفرمائید.

ham33d
23-06-2018, 10:42
اینترنت من توی اردیبهشت مشکل داشت (میخواستم تخلیه کنم) ، اما توی خرداد بهتر شد ، الان هم خوبه بد نیست ، اینترنت دیده بان برای استفاده من بهتر از شرکت های گدا و گشنه های دیگه هست که زورشون میاد حجم بالا بدن.
بعدشم کاربرها خودشون چشم دارن ، نیاز نیست شما تو سر و کلتون بزنید.
دیگه اونا که حجم کمتر میدن در عوضش کیفیت بهتری دارن
:n10:

ho3in2012
23-06-2018, 10:49
کسی از دوستان لیست سایتهایی بازدیدشون در دیده بان رایگان هست رو داره ؟
اگه چند مورد رو هم میدونید لطفا بفرمائید.

خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

f_s10224
23-06-2018, 21:03
نه والا من که هم شاتل دارم هم دیدبانت ...اره سرعت تک کانکشنش بهتره ولی انگولکش با فیلتر شکن رسما خیلی بی خودش کرده

A-L PC
24-06-2018, 14:31
من قبل از دیده بان از های وب و آسیاتک سرویس داشتم ، کیفیت شون بهتر که نه بدتر هم بود ، اینترنت ۸ مگی تو ساعات شلوغی بهترین حالتش سرعت ۴ مگ بهت میداد !
در کل همه ISP ها یکی از یکی بدتر هستن ، برای من معتبر بودن یک ISP اصلا مهم نیست ، این نشد یکی دیگه. همین دیده بان الان که بد نیست ، اما اگر وضع اش خراب شد ، میرم یوزنت ، از نظر حجم فروشی مثل دیده بان هست.

Bensonw3x
26-06-2018, 19:42
.................................. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Noghabyte
26-06-2018, 22:58
بعد از کلی پیگیری و تماس با امداد شتاب و مراجعه به بانک و تماس با درگاه آسان‌پرداخت (که همشون گفتن پرداختتون مشکلی نداشته)، سرانجام قبول کردن که مبلغ سرویس به حسابشون واریز شده.

Sent from my SM-N910C using Tapatalkخوب بالاخره بعد از ۱۵ روز درگیری امروز اینترنت وصل شد.
من طرح ۸ مگ خریداری کردم که سرعت یه مقدار کمتر بود؛ زنگ زدم همون اول، درست شد.
الان هم دارم از شبکه فاکس‌اسپرت آنلاین فوتبال می‌بینم که به هیچ‌عنوان لگ یا وقفه‌ای نداشته.
دانلود هم یک کانکشن و چندتا زیاد فرقی نداره سرور خارج و داخل، دور و بر همون ۹۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت.

sajad-tnt
27-06-2018, 10:12
سلام.
کرمانشاه تحت پوشش نیست؟

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Noghabyte
27-06-2018, 13:12
سلام.
کرمانشاه تحت پوشش نیست؟

فکر کنم هرجا آسیاتک یا پیشگامان باشه میتونن سرویس بدن. (برای نت من از پیشگامان استفاده کردن)
وگرنه شهری که من هستم که فکر نکنم حتی یه نفر دیگه هم از دیده بان سرویس داشته باشه! :n02:

f_s10224
27-06-2018, 22:46
فکر کنم هرجا آسیاتک یا پیشگامان باشه میتونن سرویس بدن. (برای نت من از پیشگامان استفاده کردن)
وگرنه شهری که من هستم که فکر نکنم حتی یه نفر دیگه هم از دیده بان سرویس داشته باشه! :n02:
منم پیشگامانم . فکر کنم ...پیشگامانش هر کی گرفته بیشتر راضی باشه

rezapcworld
27-06-2018, 22:48
وگرنه شهری که من هستم که فکر نکنم حتی یه نفر دیگه هم از دیده بان سرویس داشته باشه! :n02:منم دیده بانم . چطوری میشه فهمید از کجا سرویس میده ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

f_s10224
27-06-2018, 22:49
منم دیده بانم . چطوری میشه فهمید از کجا سرویس میده ؟

زنگ بزنین پشتیبانی بپرسین ولی اصولا خودتون موقع ثبت نام انتخاب می کنین

Noghabyte
27-06-2018, 22:52
منم دیده بانم . چطوری میشه فهمید از کجا سرویس میده ؟

من از www .iplocation. net نگاه کردم.
ISP رو مشخص میکنه.

Noghabyte
27-06-2018, 23:00
خوب بالاخره بعد از ۱۵ روز درگیری امروز اینترنت وصل شد.
من طرح ۸ مگ خریداری کردم که سرعت یه مقدار کمتر بود؛ زنگ زدم همون اول، درست شد.
الان هم دارم از شبکه فاکس‌اسپرت آنلاین فوتبال می‌بینم که به هیچ‌عنوان لگ یا وقفه‌ای نداشته.
دانلود هم یک کانکشن و چندتا زیاد فرقی نداره سرور خارج و داخل، دور و بر همون ۹۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت.

امشب اوضاع تک کانکشن خوب نیست. آنلاین نمیشه نگاه کرد. :n30:
نمیدونم مربوط به اخـتلاـلات اخیره یا فقط همون روز اول خوب بود، قراره همینجوری بمونه! :n27:

FactorX
02-07-2018, 08:19
سلام

مثل اینکه دیده بان نت شبانه رو برداشته دوستانی که اطلاعی دارن ازش لطف کنن بگن ...

f_s10224
02-07-2018, 10:10
سلام

مثل اینکه دیده بان نت شبانه رو برداشته دوستانی که اطلاعی دارن ازش لطف کنن بگن ...
بله چک کردم . حذف شده

saeedrele
20-07-2018, 20:20
دوستان دیده بان الان کیفیتش چطوره؟
مثل قبل هست؟ یا تک کانکشن سرعتش پایینه؟
دوستان از قم اگه دیده بان دارن لطفا نظر بدن

f_s10224
25-07-2018, 15:51
دیده بانت داره در شهر کرمان برای مشترکینی که فاصله زیر 1 کیلیومتر از مرکز دارن وی دی اس ال ارائه میده...در پنل مشترک هم سرعت 20 مگ و 30 اضافه کرده...بحجم هم برای هر کدوم 2 ترا گذاشته و 50 تومن تفاوت قیمت داره .......

mahan999
28-07-2018, 07:15
وضعیت استریم و تک کانکشن چطوره ؟
Ip که داخل مودم میگیره با ip که داخل سایت ip2location نشون میده یکی هست ؟

misam5526
29-07-2018, 21:29
ظاهراً مدیر این شرکت صنعتی و سنتی رو همزمان مصرف میکنه!! :n08:

اینترنت ADSL با سرعت 16 مگابیت و حجم 2 ترابایت: ماهانه 80 هزار تومن
اینترنت VDSL با سرعت 20 مگابیت و حجم 2 ترابایت : ماهانه 200 هزار تومن!!!

4 مگ افزایش سرعت و 120 هزار تومن گرونتر فروختن سرویس!!!!! :n13:

f_s10224
30-07-2018, 13:26

اینو باید ۶ ماه پیش می گفتی که این قیمت رو برای شرکتا تعیین کردن ربطی به اینا نداره ... تازه مخابرات رو ببین چه موادی زده

ho3in2012
30-07-2018, 20:59

قراره تعرفشون رو تغییر بدن
به گفته خودشون قراره تا 30 درصد کاهش قیمت داشته باشن و افزایش حجم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg

A-L PC
08-08-2018, 10:59
دیده بان کی حجم هاشو تغییر داد ؟ امروز نگاه کردم ، سرویس ۸ مگم ، حجم ترافیک از ۵۱۲ گیگ شده ۱۰۲۴ گیگ.

vegas
08-08-2018, 11:03
دیده بان کی حجم هاشو تغییر داد ؟ امروز نگاه کردم ، سرویس ۸ مگم ، حجم ترافیک از ۵۱۲ گیگ شده ۱۰۲۴ گیگ.
فکر کنم یک ماهی میشه اگه به این تاپیک سر میزدید گذاشته شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nimakh
12-08-2018, 09:54
منتظر تعرفه های جدیدش هستم. امیدوارم مثل قبل تعرفه های خوبی بده که باز تمدید کنم. این مدت که داشتم بدون مشکل نبوده ولی قابل قبوله و دوباره تمدید میکنم اگر تعرفه ها خوب باشه

ho3in2012
12-08-2018, 11:13
منتظر تعرفه های جدیدش هستم. امیدوارم مثل قبل تعرفه های خوبی بده که باز تمدید کنم. این مدت که داشتم بدون مشکل نبوده ولی قابل قبوله و دوباره تمدید میکنم اگر تعرفه ها خوب باشه
تعرفه های جدید دیده بان نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg

dadash42
12-08-2018, 11:45
سلام دوستان, آسیاتک طرح 1ماهه 8مگ حذف کرده میخوام بیام دیدبان
حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم

f_s10224
12-08-2018, 11:50
تعرفه های جدید دیده بان نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg
اینارو بیشتر از دو هفتس داره نمی دونم چرا امروز بازم تو اینستاشو گفتن ....

f_s10224
12-08-2018, 11:52
سلام دوستان, آسیاتک طرح 1ماهه 8مگ حذف کرده میخوام بیام دیدبان
حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
دیده بانت از اسیاتک و...بهتره
پینگش تو گیم با سرور استیم با غرب اروپا 134 می چرخه البته جدیدا تایم اوت افتاده توش که من با ایرانسل هم دارم با شاتل هم تست کردم داشت که احتمال زیاد سراسری بود یا منطقه ای حتی.
سرعت تک کانکشن قدیم یکم مشکل داشت الان برای من فیکس شده با خارج.
با فیلتر شکن ها هیچ مشکلی نداره .
در کل من متوسط می دونم .

nimakh
14-08-2018, 07:38
اینها که حجم های قبلی هست منتظر قیمت های جشنواره یا فروش ویژه هستیم. من 6 ماه پیش بسته 8 مگ شش ماهه با 6 ترا حجم رو خریدم 199 هزار تومان. امیدوارم دوباره این تعرفه رو بذارن. البته یادمه توی مصوبات سازمان تنظیم مققرات اون زمان که شرکت ها تعرفه اعلام میکردن گفته بود اگر شرکتی تعرفه ای رو بذاره باید تا 2 یا 3 سال فروشش رو ادامه بده. شیطونه میگه 195 پیگیر بشیم:n24::n24::n24:

k1ozil
14-08-2018, 14:45
سلام
کیفیت دیده بان چجوریاس؟

ho3in2012
14-08-2018, 15:59
سلام
کیفیت دیده بان چجوریاس؟
متوسط به پایین
بدرد دانلودر ها میخوره فقط
وگرنه اگه بازی آنلاین یا زیاد وب گردی میکنین ممکنه اذیتتون کنه

dadash42
14-08-2018, 16:25
متوسط به پایین
بدرد دانلودر ها میخوره فقط
وگرنه اگه بازی آنلاین یا زیاد وب گردی میکنین ممکنه اذیتتون کنه

آره درسته, برای حجم خورها و وبگردی عالیه, ولی کسی ثبات برای انلاین داتابانک, پینگ و کارهای تخصصی میخواد باید بره شاتل

vars1
14-08-2018, 19:40
سلام
وضعیت سرویس vdsl با سرعت 50 مگابیت این شرکت چطوریه؟چه سرعت دانلودی داره؟ممنون میشم افرادی که دارن بگن.

FlightMedia
18-08-2018, 21:31
اول از همه بگم که این سرویس بیشتر به درد دانلودرها میخوره
پینگ داخل شرکتشون بین ۸۰ تا ۱۰۰ هست و برای مشترک قطعا بالاتر (حدود ۱۲۰)
پشتیبانی بی غل و غشی داره و واقعیات رو میگن. دمشون گرم کرمونی‌ها کارشون درسته (من خودم کرمونی نیستم)
تقریبا در تمام کشور سرویس میده ولی ممکنه نمایندگی نداشته باشه تو شهرتون
مستقیم با شماره کرمان تماس بگیرید و خرید کنید.

vegas
19-08-2018, 09:37
اول از همه بگم که این سرویس بیشتر به درد دانلودرها میخوره
پینگ داخل شرکتشون بین ۸۰ تا ۱۰۰ هست و برای مشترک قطعا بالاتر (حدود ۱۲۰)
پشتیبانی بی غل و غشی داره و واقعیات رو میگن. دمشون گرم کرمونی‌ها کارشون درسته (من خودم کرمونی نیستم)
تقریبا در تمام کشور سرویس میده ولی ممکنه نمایندگی نداشته باشه تو شهرتون
مستقیم با شماره کرمان تماس بگیرید و خرید کنید.
اتفاقا پشتیبانیش ضعیفه هر وقت بگی اینترنت سرعتش کمه و ... بعد از انواع سوالات نا مربوط و تلف کرن وقتت بعد میگن خطت را واسه خرابی رد میکنند و بعدا تماس میگیرن اخه یکی بهشون بگه همون موقع سزعت مشکل داره بعدا که درست میشه جالب اینجاست که اصلا هم تماس نمیگیرن .
پینگ از خارج هم 140 هست برای من ...
فقط تنها مزیت این شرکت حجم بالاست ....
برای استریمینگ و .. هم اصلا خوب نیست.

leo.unique
19-08-2018, 10:09
من 6 ماه پیش بسته 8 مگ شش ماهه با 6 ترا حجم رو خریدم 199 هزار تومان.
6 ترا ترافیک بین الملل ؟؟

misam5526
19-08-2018, 10:32

اسماً بین الملل و عملا داخلی!

وقتی ترافیک واقعا بین الملل فروخته میشه بهت که با هر نرم افزاری و بطور تک کانکشن بتونی در ساعات مختلف شبانه روز از سرعتی نزدیک به سرعت فروخته شده بهره مند بشی! ولی این شرکت خرده فروش حکایتش حکایت شیر فروش های قدیمه که داخل شیر آب میریختن!

هر روزم بجای بهتر شدن داره بدتر میشه! الان کسایی که لیچر داخلی دارن یا VPS داخلی تهیه کردن یا اصلا سایتهای مقصد دانلودشون در دیتاسنترهای داخلیه و هدف اول و آخرشون هم دانلود منیجر IDM هست، مشتریان اصلی این شرکت محسوب میشن!

کیفیت این شرکت در ساعات مختلف از جمله شبها خیلی خیلی بد میشه.

vegas
19-08-2018, 10:35
اره بین الملل بسته مربوط به ماه رمضان البته 10 روز بیشتر نذاشتن اینم از کار های این شرکت ...

nimakh
19-08-2018, 15:15
بله سرویس 8 مگ ماهی یک ترا ترافیک بین الملل داره که شش ماهه میشه 6 ترا. البته درسته سرعت تک کانکشن در بعضی ساعت ها کم میشه ولی با دانلود منجر همون 8 مگابیت رو سرعت میده (من کلا اهل دانلود زیاد نیستم توی شش ماه 500 گیگ کل دانلود هام شده که اکثراً هم با پلی استیشن بوده) سرعتش یه وقتایی کم میشه ولی اذیت کننده نیست در عوض خیالت از بابت حجم راحته کلاً

misam5526
23-08-2018, 10:23
شاهکاری دیگه از همگرایی صنعتی و سنتی!!

خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان!!

ALIRK
23-08-2018, 11:06
شاهکاری دیگه از همگرایی صنعتی و سنتی!!

خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان!!

این طرح ها فقط بدرد کسانی میخوره که اصلا استفاده زیادی ندارن یعنی روزی 100کیلو استفاده میکنن :n02:

misam5526
23-08-2018, 13:03
سرویس 8 مگ ماهی 11 گیگ ترافیک - در ماه 16 هزار تومن!!!!!!!

11 گیگ؟؟؟؟

جشنواره؟؟؟

کم مصرف؟ بی مصرف؟؟

مغز متفکر این شرکت کیه؟ خدایی باید عید قربان بجای گوسفند قربانیش میکردند!!

david848
24-08-2018, 13:10
جشنواره خوب نذاره بعد تموم شدن جشنوارش تخلیه مستقیم
شاتل دزد هم کم کم تعرفه هاش و بسته هاشو ضعیف کرد این ترکونده

Sent from my E6883 using Tapatalk

hamidrezaj
24-08-2018, 15:33
سلام جشنواره هاش خیلی مزخرف شده, نمیدونم تخلیه کنیم کجا بریم؟ برای کسانی دانلود زیاد دارن, مخابرات با طرح جدید 4 برابر سرعت و حجم به نظر بد نمیاد

naasr
24-08-2018, 16:13
سلام جشنواره هاش خیلی مزخرف شده, نمیدونم تخلیه کنیم کجا بریم؟ برای کسانی دانلود زیاد دارن, مخابرات با طرح جدید 4 برابر سرعت و حجم به نظر بد نمیاد

طرح جدید مخابرات

hamidrezaj
25-08-2018, 02:43
طرح جدید مخابرات

بله دقیقا همین طرح رو میگم ,نمیدونم این طرحها برای 16 یا 8 مگ بهترن یا مثلا طرح جدید فن آوا

dadash42
27-08-2018, 11:37
خوب شد آسیاتک خطمو جمع نکرد! خواستم بیام دیدبان 8مگ 1024 گیگ ماهانه, الان میبینم انو شاید حذف کنن

nimakh
27-08-2018, 15:06
اونم حذف کنن همین چهارتا مشتریشون هم میره

crazyrobot
27-08-2018, 15:48
خوب شد آسیاتک خطمو جمع نکرد! خواستم بیام دیدبان 8مگ 1024 گیگ ماهانه, الان میبینم انو شاید حذف کنن
من الات ماه آخر های وب هستم، میخواستم بیام دیده بان 8 مگ بگیرم، سوالی که دارم اینه که میخوان برش دارن؟

mhznima
27-08-2018, 16:07
سلام دوستان،
من تازه امروز ثبت نام کردم، مرکز صالح طبری اکباتان تهران، میخواستم ببینم برای دوستان تهرانی چقدر زمان برده پروسه ی رانژه ی خطشون؟؟ با توجه به اینکه ندیدم نمایندگی ای در تهران داشته باشه، نفر مخابراتشون معمولا چه تایمی مراجعه میکنه برای رانژه؟

misam5526
27-08-2018, 16:28
سلام دوستان،
من تازه امروز ثبت نام کردم، مرکز صالح طبری اکباتان تهران، میخواستم ببینم برای دوستان تهرانی چقدر زمان برده پروسه ی رانژه ی خطشون؟؟ با توجه به اینکه ندیدم نمایندگی ای در تهران داشته باشه، نفر مخابراتشون معمولا چه تایمی مراجعه میکنه برای رانژه؟

رانزه رو خود مخابرات انجام میده. شرکتها اجازه ورود به mdf رو برای مسائل مربوط به رانزه ندارند.

mhznima
27-08-2018, 17:46
رانزه رو خود مخابرات انجام میده. شرکتها اجازه ورود به mdf رو برای مسائل مربوط به رانزه ندارند.

قبلا خاطرم هست نفر مربوط به رانژه از طرف همون شرکت مراجعه میکردا! بسیار خب، توی تهران زودتر از 72 ساعت انجام میدن ؟

misam5526
27-08-2018, 18:55
قبلا خاطرم هست نفر مربوط به رانژه از طرف همون شرکت مراجعه میکردا! بسیار خب، توی تهران زودتر از 72 ساعت انجام میدن ؟

از زمان دریافت درخواست رانژه از شرکت مربوط؛ بله. احتمالا زیر 72 ساعت کاری انجام بشه.

f_s10224
01-09-2018, 17:49
چندتا طرح جدید دیده بانت اضافه کرده . از جمله 8 مگ 1 ساله با 2 ترا حجم 350 تومن و...

nimakh
02-09-2018, 07:39
یک ماهه 1024 گیگ حجم بعد جشنواره گذاشتن یکساله 2048 گیگ حجم؟ کلا داره حجم ها رو کم میکنه دیده بان نت.

rezapcworld
05-09-2018, 16:37
چند روزه دیده بان افتضاح شده.

ho3in2012
05-09-2018, 17:40
دوستان دیده بان نت درست شده کیفیتش؟
یا مثل قبل افتضاح هست پینگ و سرعت تک کانکشنش؟

f_s10224
05-09-2018, 18:20
دوستان دیده بان نت درست شده کیفیتش؟
یا مثل قبل افتضاح هست پینگ و سرعت تک کانکشنش؟
وایرلسش که خیلی بهتر شده ......ای دی اس ال هم من فقط باهاش پی اس 4 بازی میگیرم کلا پشت کنسوله ......وایرلسش برای من باند رو تا 55 مگ باز کردن .و اکثراهم این سرعت رو دارم
من الان شاتل برای شرکت هم دارم خیلی پشیمونم ...کلا همه چیز رو مبینت برای شرکت

CapKiLL3r
05-09-2018, 20:36
دوستان واسه شما هم در روز قطع میشه ؟ برای من از شنبه، (بماند که 12 روز اینترنت نداشتم) روز اول که تند تند هر چند دقیقه قطع و وصل میشد، تا آخر شب ادامه داشت، اما دو روز پیش اوکی بود، فکر کردم رفع شده، امروز دوبار دیگه این اتفاق افتاد

میخوام بدونم واسه شمام پیش میاد ؟

A-L PC
06-09-2018, 10:19
دوستان واسه شما هم در روز قطع میشه ؟ برای من از شنبه، (بماند که 12 روز اینترنت نداشتم) روز اول که تند تند هر چند دقیقه قطع و وصل میشد، تا آخر شب ادامه داشت، اما دو روز پیش اوکی بود، فکر کردم رفع شده، امروز دوبار دیگه این اتفاق افتاد

میخوام بدونم واسه شمام پیش میاد ؟
برای من ۳-۴ روزه ، اینترنتم نرمال نیست ، پاپداری اش کم شده ، مشکل های عجیب هم دارم ، مثلا دیشب سایت های داخلی رو برام خیلی کند باز میکرد ، اما ساخت های خارجی بدون مشکل باز میشد!

rezapcworld
07-09-2018, 01:27

میخوام بدونم واسه شمام پیش میاد ؟برای من یک هفته ی روزی ۱۰۰ بار قطع میشه. سرعتم پایین اومده .

FlightMedia
08-09-2018, 19:08
کیفیت افتضاح و رفتار غیر حرفه‌ای کارشناسان این شرکت سبب می‌شود که پس از ساعت‌ها درگیری لفظی به هیچ نتیجه‌ای نرسید. انقدر کارشناسانش با من مشاجره لفظی کردن که مودم را با تمام متعلقات از پنجره به بیرون پرتاب کردم. صد رحمت به اینترنت همراه بدون بسته!

آیا واقعا این شرکت برای کارشناسانش یک کلاس توجیحی چند دقیقه‌ای نگذاشته که به آن‌ها بیاموزد به جای درگیری لفظی و بی احترامی به مشتریان باید طبق دستورالعمل مشکلات را مرتفع کرد؟

از خیر پولمون گذشتیم و با شرکت دیگر قرارداد بستیم.

hamidrezaj
09-09-2018, 02:04
قبلا خوب بود ولی خودم به خاطر قطعی های این اواخر که هر از چندی قطع میشد

و اینکه به خاطر جشنواره های به دردنخورش که کلا دوتا جشنواره خوب داشت که یکیش 6 ماه پیش مهندسین بود و

یکیش هم در ماه رمضان بود و جشنواره های جدیدش اصلا یه درد نمیخورن ,

دوباره برگشتم مخابرات طرح 4 مگ با سرعت چهاربرابر یا همون 16مگ و 175 گیگ ماهانه که خدا رو شکر فعلا راضیم

saeedrele
12-09-2018, 14:48
من چند روزه که از شاتل به دیده بان نت اومدم
باید بگم که عالی هستش زا همه نظر
سرعت تک کانکشنم همون 1 مگابایت هست و چند کانکشن 1.1 مگابایت با سرویس هشت مگ
قطعی هم تا حالا نداشتم. شاتل دیوونم کرده بود این اواخر اینقدری که قطعی داشت

mahan999
12-09-2018, 20:14
من چند روزه که از شاتل به دیده بان نت اومدم
باید بگم که عالی هستش زا همه نظر
سرعت تک کانکشنم همون 1 مگابایت هست و چند کانکشن 1.1 مگابایت با سرویس هشت مگ
قطعی هم تا حالا نداشتم. شاتل دیوونم کرده بود این اواخر اینقدری که قطعی داشت

آخه تو کدوم شهر ؟

Bensonw3x
12-09-2018, 23:40
یه هفته بعدش هم بیا پست بزار واسه منم اوایل همه چی خوب بود.

CapKiLL3r
13-09-2018, 09:09
واسه من 6 ماه خوب بود، یعنی داشتم به این فکر میکردم که دوباره از جشنواره ای چیزی بگیرم چون خیلی بنفعم شد اینطوری.
اما از اول شهریور به بعد تر خورده توش. حالا من خیلی تماس گرفتم با پشتیبانی، سر مسئله قبلی که تقصیر کاملا با مخابرات بود، معلوم نبود چه غلــــطی کرده بودند، یهو لینک خط ما از سر ساختمان قطع شده بود.

حالا الانم هنوز مطمئن نشدیم، همین الان سرعتم از ساعت 6 7 شب افتضاح شد و همین ترتیب تا ساعت 3 صبح امروز، به 15 کیلوبایت رسید سرعت دانلودم از دانلودها. :|
زنگ زدم صبح، گفتن اگر میشه مودم رو به لینک ورودی ساختمان وصل کنیم و تماس بگیرم چک کنند

حالا الان قراره اینکار رو انجام بدم یکی دوساعت دیگه...

saeedrele
13-09-2018, 19:56
آخه تو کدوم شهر ؟
قم هستم
تا الان نزدیک 20 روزه که اومدم دیده بان
همچنان عالی هستش
شاید چون اینجا زیاد دیده بان ندارن اینقدر خوبه

vegas
13-09-2018, 20:21
قم هستم
تا الان نزدیک 20 روزه که اومدم دیده بان
همچنان عالی هستش
شاید چون اینجا زیاد دیده بان ندارن اینقدر خوبه
قطعی این چند مدت فکر کنم سراسری بود روزی 10 بار بیشتر قطع میشد .

nimakh
15-09-2018, 13:24
جشنواره های دیده بان نت اصلا به صرفه نیست مثلاً سرویس 8 مگ 1 ساله میده 350 هزار تومان به 2 ترا حجم ولی قیمت سرویس معمولیش سالانه میشه 540 هزار تومان ولی با 12 ترا حجم یعنی اومدن قیمت رو 35% کم کردن ولی حجم رو یک ششم کردن. خوب بود با این حجم قیمت رو مثلا میذاشتن یک چهارم قیمت اصلی مثلا 135 هزار تومان

sasan.69
16-09-2018, 16:28
رشت کسی سرویس دیده بان داره؟کیفیتش چطوره؟

rezapcworld
24-09-2018, 12:46
دوستانی که طی دو سه هفته اخیر با دیده بان به مشکل قطع و وصلی زیاد و نوسان سرعت خورده بودن ، ایا مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟

nimakh
25-09-2018, 13:57
من مشکلی نداشتم این مدت. بندرعباس هستم

ALIRK
25-09-2018, 21:16
دوستانی که طی دو سه هفته اخیر با دیده بان به مشکل قطع و وصلی زیاد و نوسان سرعت خورده بودن ، ایا مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟
بعضی جاها پینگ افتضاح بالای 200
کم کردن سرعت .. در کل فقط بدرد دانلود میخوره که اونهم با قطع وصلی های که فعلا داره پیشنهاد نمیشه

sajad-tnt
26-10-2018, 23:19
دوستان مثل اینکه وضعیتتون خوبه کسی دیگه اینجا نیست:n02:...
یا همه تخلیه کردن رفتن:n02:...
عزیزان اگه ممکن هست بگید کیفیت این ISP چطوری هست؟ سرعت دانلود در ساعات مختلف کم و زیاد نمیشه؟
پینگ با 4.2.2.4 چند هست؟

vegas
27-10-2018, 08:14
عزیزان اگه ممکن هست بگید کیفیت این ISP چطوری هست؟ سرعت دانلود در ساعات مختلف کم و زیاد نمیشه؟
پینگ با 4.2.2.4 چند هست؟
کیفیتش زیاد جالب نیست به غیر از پینگ نه چندان خوب و کاهش سرعت در زمان peak ، برای من پنجشنبه ۴ ساعت اینترنت قطع بود و طبق معمول پشتیبانی از هیچ چیز خیر نداشت و مدام به من میگفت تنظیمات مودم را تغییر بدم و مودم رامثلا ۵ دقیقه خاموش کنم که نشان میده پشتیبانی اصلا هیچ خبری از داخل شرکت نداره یا شاید هم اصلا شرکت هیچ اطلاعی از قطعی و وصلی و .. اینترنتی که به کاربر میده نداره چون اینترنت اجاره ای هست از بقیه شرکت ها میگیرن میدن به کاربر در واقع نقش واسطه دارن ..
خواستم بگم این چیز ها هم در نظر بگیرید قبل از گرفتن سرویس از این واسطه فروش اینترنت و نه ISP .

پینگ ۴.۲.۲.۴ :

sajad-tnt
27-10-2018, 15:41
کیفیتش زیاد جالب نیست به غیر از پینگ نه چندان خوب و کاهش سرعت در زمان peak ، برای من پنجشنبه ۴ ساعت اینترنت قطع بود و طبق معمول پشتیبانی از هیچ چیز خیر نداشت و مدام به من میگفت تنظیمات مودم را تغییر بدم و مودم رامثلا ۵ دقیقه خاموش کنم که نشان میده پشتیبانی اصلا هیچ خبری از داخل شرکت نداره یا شاید هم اصلا شرکت هیچ اطلاعی از قطعی و وصلی و .. اینترنتی که به کاربر میده نداره چون اینترنت اجاره ای هست از بقیه شرکت ها میگیرن میدن به کاربر در واقع نقش واسطه دارن ..
خواستم بگم این چیز ها هم در نظر بگیرید قبل از گرفتن سرویس از این واسطه فروش اینترنت و نه ISP .

پینگ ۴.۲.۲.۴ :

واقعا ممنون از پاسخ خوبتون ...
:n12:

Angel Of Darkness
27-10-2018, 19:08
پینگ با 4.2.2.4 چند هست؟
والا دیگه از جون بدبخت چی میخواییم ؟
1 ترا حجم خارجی میده 50 تمن سرعت 8 مگ
کیفیت پینگش بده
من ماهی 20 تمن میدم ایرانسل اینترنت ثابتش برا بازی
کجا با 70 تمن 1 ترا حجم میدن با کیفیت خوب بگین بریم اونجا :n02:
سرعت دانلود همیشه 900 به بالاست اونم برا اینکه خط ما کشش نداره وگنه همون 1 میدن
پینگمم با گوگل 130 تا 140 متغیره
دیابلو 3 همیشه 180 و گیلدوارز 140 تو اسمایت 150 برا همین ایرانسل گرفتم
اما قطعی ندارم

italodance
27-10-2018, 22:23
والا دیگه از جون بدبخت چی میخواییم ؟
1 ترا حجم خارجی میده 50 تمن سرعت 8 مگ
کیفیت پینگش بده
من ماهی 20 تمن میدم ایرانسل اینترنت ثابتش برا بازی
کجا با 70 تمن 1 ترا حجم میدن با کیفیت خوب بگین بریم اونجا :n02:
سرعت دانلود همیشه 900 به بالاست اونم برا اینکه خط ما کشش نداره وگنه همون 1 میدن
پینگمم با گوگل 130 تا 140 متغیره
دیابلو 3 همیشه 180 و گیلدوارز 140 تو اسمایت 150 برا همین ایرانسل گرفتم
اما قطعی ندارم

والا چی بگیم
مردم باید انتخاب کنند کدوم رو‌میخوان :

اگر اینترنت سرعت بالای روز و جهانی و کیفیت خوب میخوان بروند همراه
اگر فقط حجم زیاد میخوان واسه روشن نگاه داشتن کامپیوتر قدیمی خانگی همون بدترین کیفیت و کندترین سرعت بروند تلفن خانگی
هر دو تو ایران نمیشه.

انتخاب کاملا شخصیت به نظر این و اون ربطی ندارد.

Angel Of Darkness
06-11-2018, 11:56
من سرویس ddns گرفتم دیدم وصل نمیشه و ..... تماس گرفتم دوستان زحمت کشیدن برا مساعل امنیتی بستنش و هیچ جوره حاطر نشدن برام بازش کنن و گفتن آی پی استاتیک بگیر مشکل امنیتیشون همون مشکل سالی 60 تمن بار آی پی استاتیکه طاهرا

از پشتیبانیش زنگ زدن گفتن دستور زیرساخت یا همچینپیزایی هست به کل isp ها ابلاغ شده

haj_farbod
21-11-2018, 20:37
من تقریبا دو هفته ای هست که از این شرکت اینترنت گرفتم.

سرعت دانلودش واقعی و بدون نوسان هست روی سرورهای داخلی

سرعت دانلود روی سرور های خارجی تقریبا خوبه
تنها چیز عجیب عملکرد بسیار ضعیف فـــیلــــترشکن ها روی این اینترنت هست :n41::n34:

با چندین فـــیلــــترشکن گوناگون تست کردم ، حتی فـــیلــــترشکن خریدم اما سرعت خیلی داغونه.

بنده شاتل داشتم پهنای باند خطم 4 مگ بود ، با فـــیلــــترشکن های رایگان حداقل سرعت دانلودم 200 بود و با فـــیلــــترشکن پولی سرعت کامل میگرفتم. ولی اینجا نهایت سرعتی که دارم 100 کیلوبایت.

همین فـــیلــــترشکنی که خریداری کردم رو دادم به یکی دیگه تست کرده و روی سرعت دانلودش تاثیری نداشته. اما روی دیده بان نت خیلی ضعیفه

تهران مرکز مخابراتی شهید دیالمه

vegas
22-11-2018, 15:55
من که از دیده بان جمع اوری کردم دیگه این قدر غیر حرفه ای بودن این شرکت برای من کافی بود پینگ این شرکت بدترین پینگ کل شرکت ها را داره حالا هر چه قدر هم حجم بده کیفیت پایین اینترنت را نمیتونه جبران کنه .

mr_adidas
27-11-2018, 02:12
شهر تهران، منطقه مخابراتی سیدالشهدا هستم. میخواستم از دیده بان سرویس بگیرم گفتم قبلش یه مشورتی با دوستان داشته باشم.ممنون میشم تجربیاتتون رو درمیون بذارین

vegas
27-11-2018, 19:21
شهر تهران، منطقه مخابراتی سیدالشهدا هستم. میخواستم از دیده بان سرویس بگیرم گفتم قبلش یه مشورتی با دوستان داشته باشم.ممنون میشم تجربیاتتون رو درمیون بذارین
اگه استفاده شما از اینترنت فقط دانلوده اونم با IDM این شرکت پیشنهاد میشه .

mr_adidas
28-11-2018, 13:49
آره فقط بخاطر حجمی که ارائه میده میخوام ازش سرویس بخرم!!!! آلان آسیاتک دارم اما واقعا شورش رو در آورده. از سرورهای اسیاتک دانلود انجام دادم برام ترافیک بین الملل در نظر گرفتن!!! زیر بار هم نمیرن که سرور های خودشون بوده

haj_farbod
30-11-2018, 14:00
اگه استفاده شما از اینترنت فقط دانلوده اونم با IDM این شرکت پیشنهاد میشه .

دقیقا با این دوستمون موافقم ، فقط به درد دانلود میخوره اونم با IDM

اصلا یه شرکت عجیبی هست ، پینگش بالاس ، سرعت لود صفحاتش کمه ؛ با فیــــلترشکن ها خیلی شدید مشکل داره ولی روی سرورهای داخلی خیلی قوی هست. چندتا پست بالاتر دقیق نظرم رو راجبش گفتم

من یک ماه نشده که ازشون سرویس گرفتم و آخر همین ماه هم تخلیه میکنم :n24:

username4test
08-12-2018, 17:45
اگه کسی سمت تهرانپارس, مرکز مخابراتی عاطف هست که از دیده بان سرویس داشته باشه سپاسگزار میشم تجربه خودش رو از کیفیت سرویس و نوع پشتیبانی این شرکت رو اینجا بذاره

ham33d
09-12-2018, 13:44
اگه کسی سمت تهرانپارس, مرکز مخابراتی عاطف هست که از دیده بان سرویس داشته باشه سپاسگزار میشم تجربه خودش رو از کیفیت سرویس و نوع پشتیبانی این شرکت رو اینجا بذاره
نه پورت اختصاصی داره نه نت اختصاصی
فقط دانلود خوبه

golmohammadi
05-01-2019, 00:16
سلام
بچه ها من تو تبریزم و اینجا کسی دیده بان نت نداره
نمیدونم کیفیتش چطوره
جشنواره هاش خیلی وسوسه کننده هستند
6 ما 6 ترا 222 تومن واقعا حرف نداره
خواستم ببینم چطوره قطعی نداره؟ پینگش با خارج چطوره؟

Zeitgeist
13-01-2019, 18:27
من که کلاً کوچ کردم به اینترنت ثابت ایرانسل و واقعاً راضیم ولی برای دانلودام، ADSL آسیاتک رو که جمع کردم از رو خطم از این دیده بان نت سفارش دادم؛ وصل شه بهتون میگم کیفیت چطوره.

البته من خطم بالاتر از 7 مگابیت نمیره.

salam4802
13-01-2019, 19:23
سلام ..وضعیت دیدبان نت با تک کانکشن از سرور خارجی چطوره ..کلا بدرد استریم ویدیو میخوره؟

Zeitgeist
21-01-2019, 07:07
so far so good, better than Asiater!

تا این لحظه خوبه. خط من بالاتر از 7 مگ نمیکشه و واسه همین گفتم 4 مگ ببندن که SNR بالا باشه تا مشکل و packet loss نخوره.

خارج:

داخل:

haj_farbod
08-02-2019, 01:52
سلام ..وضعیت دیدبان نت با تک کانکشن از سرور خارجی چطوره ..کلا بدرد استریم ویدیو میخوره؟

داغونه !

فقط به درد سرور های ایرانی میخوره

haj_farbod
15-02-2019, 22:58
لعنت به دیده بان نت !

اگه هنوز تخلیه نکردم اینه که اصلا حوصلم نمیکشه دوهفته بدون اینترنت بمونم !

دارم میسوزم و میسازم با این آشــــــــغال

ALIRK
15-02-2019, 23:06
لعنت به دیده بان نت !

اگه هنوز تخلیه نکردم اینه که اصلا حوصلم نمیکشه دوهفته بدون اینترنت بمونم !

دارم میسوزم و میسازم با این آشــــــــغال

مشکلت چیه کدوم شهری

haj_farbod
15-02-2019, 23:29
مشکلت چیه کدوم شهری

تهران هستم

مشکل عدم ثبات سرعت ، پینگ بالا ، قطعی !

دیگه چه مشکلی باید باشه نمیدونم :n08:

ALIRK
15-02-2019, 23:38
تهران هستم

مشکل عدم ثبات سرعت ، پینگ بالا ، قطعی !

دیگه چه مشکلی باید باشه نمیدونم :n08:

خوب اینجوری که شما تو این شرکت مشکل داری حتما مشکل خطتت هست و یا منطقتون :n02: همون تخلیه بزن رفتی شرکت دیگه بازم با تست بده ببینم مشکلت حل شده یانه

haj_farbod
15-02-2019, 23:44
خوب اینجوری که شما تو این شرکت مشکل داری حتما مشکل خطتت هست و یا منطقتون :n02: همون تخلیه بزن رفتی شرکت دیگه بازم با تست بده ببینم مشکلت حل شده یانه

نه آقا شاتل داشتم اصلا اینجوری نبود !

طمع کردم بخاطر حجم بیشتر اومدم این کرمان موتور :n37: در صورتی که اصلا نمیشه از این حجمی که میده استفاده کرد

ALIRK
15-02-2019, 23:49
نه آقا شاتل داشتم اصلا اینجوری نبود !

طمع کردم بخاطر حجم بیشتر اومدم این کرمان موتور :n37: در صورتی که اصلا نمیشه از این حجمی که میده استفاده کرد

حجمش زیاده خوبه منتها وقتی مشکل داشته باشه عملا بلا استفاده میشه

George Shelly
23-02-2019, 13:34
سلام .
دوستان من از دیده بان، نت دارم منتها ظاهرا مشکل MTU بین مسیر داره ، یعنی مثلا اگر چیز پی ان روی جالت L2TP ست آپ بشه سایت هایی مثل یوتیوب و تلگرم رو باز نمی کنه ....
مشکل رو مطرح کردم با مدیر فنیش حتی بهش یوزر و پس یکی از بهترین چیز پی ان های پولی دنیا رو هم دادم ( Astrill vpn) ست آپ کرد تو شرکت اونم نتونست باز کنه خودش تایید کرد مشکل رو گفت باید ببینیم چیکار میشه کرد ...
حالا من یه نفر میخوام اینجا بهش یوزر و پس بدم تو ویندوزش یه کانکشن L2TP بسازه ببینیه رو اسیاتک هم همین طوره یا نه
میخوام دقیق به مدیر دیده بان بگم که احتمال خیلی زیاد فقط شرکت اوناست که اینجوریه ...
خواهشا اگر کسی میتونه به من یه پیغام بده ولی بلد باشه یه کانکشن L2TP بسازه که خیلی هم ساده ست ....
حالادیده بان باشه یه هر شرکت دیگه ای فقط میخوام ببینم تو بقیه شرگت ها همین طوریه یا فقط منم ....
آی دی تلگرم بفرستید لطفا

ALIRK
23-02-2019, 16:54
سلام .
دوستان من از دیده بان، نت دارم منتها ظاهرا مشکل MTU بین مسیر داره ، یعنی مثلا اگر چیز پی ان روی جالت L2TP ست آپ بشه سایت هایی مثل یوتیوب و تلگرم رو باز نمی کنه ....
مشکل رو مطرح کردم با مدیر فنیش حتی بهش یوزر و پس یکی از بهترین چیز پی ان های پولی دنیا رو هم دادم ( Astrill vpn) ست آپ کرد تو شرکت اونم نتونست باز کنه خودش تایید کرد مشکل رو گفت باید ببینیم چیکار میشه کرد ...
حالا من یه نفر میخوام اینجا بهش یوزر و پس بدم تو ویندوزش یه کانکشن L2TP بسازه ببینیه رو اسیاتک هم همین طوره یا نه
میخوام دقیق به مدیر دیده بان بگم که احتمال خیلی زیاد فقط شرکت اوناست که اینجوریه ...
خواهشا اگر کسی میتونه به من یه پیغام بده ولی بلد باشه یه کانکشن L2TP بسازه که خیلی هم ساده ست ....
حالادیده بان باشه یه هر شرکت دیگه ای فقط میخوام ببینم تو بقیه شرگت ها همین طوریه یا فقط منم ....
آی دی تلگرم بفرستید لطفا

بنده دیده بانت وپارس انلاین دارم یوزر پس +ایپی بدید تست کنم

George Shelly
23-02-2019, 17:00
بنده دیده بانت وپارس انلاین دارم یوزر پس +ایپی بدید تست کنم
لطف کنید آی دی تلگرم بفرستید ...

A-L PC
23-02-2019, 19:48
سلام .
آی دی تلگرم بفرستید لطفا

من اینترنت دیده بان دارم ، L2TP رو روی سیستم عامل مک و اندروید ،‌ چک کردم ، سایت های یوتیوب و فیسبوک رو بدون مشکل باز کرد. (روی هر دو با سرعت ۸ مگ میتونم با کیفیت ۱۰۸۰ ویدیو تماشا کنم)

George Shelly
23-02-2019, 20:26
من اینترنت دیده بان دارم ، L2TP رو روی سیستم عامل مک و اندروید ،‌ چک کردم ، سایت های یوتیوب و فیسبوک رو بدون مشکل باز کرد. (روی هر دو با سرعت ۸ مگ میتونم با کیفیت ۱۰۸۰ ویدیو تماشا کنم)
مال من فقط یوتیوب رو باز می کنه اونم زمانی که MTU رو بزارم روی 576 که خیلی عدد پایینی هست و اصولا نباید رو این عدد باشه ، مدیر فنی دیده بان گفت احتمال زیاد مشکل MTU بین مسیر داریم که اینجوری اختلال درست کرده ، MTU پیش فرض خود دیده بان 1492 هست که در حالت L2TP چه در ویندوز و چه در روتر نه تلگرم باز میشه و نه یوتیوب ...
منتها وقتی بزارم رو 576 یوتیوب رو پی سی و اندروید باز میشه ولی رو تی وی LG WEBOS و گوشی IOS باز نمیشه ...
مال شما MTU پیش فرض چنده تو مودم ؟

ERF@NIAN
23-02-2019, 20:34
میشناسم کسی رو اونم روی مودم L2TP میزد یوتیوب روی تلوزیون استفاده میکرد ولی بعد یه مدت مخصوصا بعد از فیلتر تلگرام نه یوتیوب با این روش باز میشه نه تلگرام. اینترنت پیشگامان
میتونید به جاش openvpn رو share کنید برای یوتیوب تلوزیون

George Shelly
23-02-2019, 21:15
OVPN روی روتر به خاطر رمزنگاری سنگین و تنظیمات از طرف شرکت افت زیاد سرعت داره ، تا جایی که من با پهنای باند 18 مگابیت با EXPRESS VPN گه یکی از بهترین ها هست با 500 کیلو دان می کنم یعنی یک چهارم سرعت ، با OVPN یه شرکت دیگه 1 مگ دانلود می کنم ولی بیشتر از یک دیگه نمی شه ولی با L2TP همون سرعت اسمی رو می گیرم ( 2 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود ) که به حاطر رمزنگاری ضعیف خیلی رو سرعت تاثیر نداره ...
روترم هم به اندازه کافی قوی هست و دو هسته ای که مشکلی ایجاد نکنه .
کلا این موضوع به MTU ربط داره و با نت ایرانسل اضلا مشکلی نداره باید ببینم دیده بان می تونه کاری کنه یا نه چون اکانت نتفلکسم حتما اکسپرس نیاز داره و بدون اون باز نمی کنه چون پراکسی رو دیتکت می کنه ..

1.

2.

karwan125
25-02-2019, 13:03
سلام
من از طریق سایت شون اقدام به ثبت نام کردم و مراحل رو کامل انجام دادم و پرداخت شد
در اخر به من یه کد پیگیری داد فقط.
چقدر طول میکشه اینترنت م وصل بشه ؟
بعد رانژه شدن , خود شرکت تماس میگیره ؟ چون الان هیچ گونه یوزر و پسوردی ندارم که وارد کنترل پنل مدیریتی بشم ! :n13:

ALIRK
25-02-2019, 14:14
سلام
من از طریق سایت شون اقدام به ثبت نام کردم و مراحل رو کامل انجام دادم و پرداخت شد
در اخر به من یه کد پیگیری داد فقط.
چقدر طول میکشه اینترنت م وصل بشه ؟
بعد رانژه شدن , خود شرکت تماس میگیره ؟ چون الان هیچ گونه یوزر و پسوردی ندارم که وارد کنترل پنل مدیریتی بشم ! :n13:

سلام
زمان کاری24تا 72ساعت
بعد شما بهتره تماس بگیری زودترکارتون راه میفته
و اگر مایل بودید شماره تلفن ثبت نام شده +شهر و اسمتون رو پیام خصوصی کنید تا بدم مسول مربوطه زودتر کارتون راه بیفته

persian.godfather
26-02-2019, 09:52
وضع اینترنت این شرکت برای تماشای آنلاین مثل یوتیوب چطوره؟ شهر تهران نمایندگی ندارن؟

ALIRK
26-02-2019, 14:11
وضع اینترنت این شرکت برای تماشای آنلاین مثل یوتیوب چطوره؟ شهر تهران نمایندگی ندارن؟

منطقه ها فرق میکنه اما مشکلی در حال حاظر وجود نداره سرعت 8مگ راحت 1080نهایت 720رو استریم میکنه
البته نکته اینجاست که کسی دقت نمیکنه که مهمترین گزینه برای استفاده از یوتوب و سایتهای متفاوت....نوع... ف.ی.ل..........هست که استفاده میکنید سرعت اونهم مهمه

persian.godfather
26-02-2019, 17:21
منطقه ها فرق میکنه اما مشکلی در حال حاظر وجود نداره سرعت 8مگ راحت 1080نهایت 720رو استریم میکنه
البته نکته اینجاست که کسی دقت نمیکنه که مهمترین گزینه برای استفاده از یوتوب و سایتهای متفاوت....نوع... ف.ی.ل..........هست که استفاده میکنید سرعت اونهم مهمه

زیرساخت اینترنت این شرکت برای خودش نیست؟

karwan125
27-02-2019, 13:06

نه زیر ساخت نداره و به صورت واسطه عمل میکنن
اکثر IP هاشون مال شرکت پیشگامان هست ..

dvb55
27-02-2019, 17:26
فروش ویژه

dvb55
27-02-2019, 17:27
فروش ویژه

hamidrezaj
27-02-2019, 20:38
اینا اصلا به درد نمیخوره باید منتظر جشنواره عیدش باشیم که امیدوارم یه چیزی مثل جشنواره پاییزش بده که 16 مگ 6 ماهه 6000 گیگ رو 220 میداد

ALIRK
27-02-2019, 21:07

زیر ساخت در شهر کرمان مال خود شرکته
اما در دیگر شهرها از ispهای که موجوده استفاده میکنه

haj_farbod
01-03-2019, 21:43
زیر ساخت در شهر کرمان مال خود شرکته
اما در دیگر شهرها از ispهای که موجوده استفاده میکنه

من شاتل داشتم ، اشتباه کردم اومدم دیده بان نت ، الانم میخوام تخلیه کنم. از کجا بفهمم الان از کدوم ISP داره استفاده میکنه که گول اسم رو نخورم و روی اون نرم ؟ :n02:

persian.godfather
01-03-2019, 21:52
من شاتل داشتم ، اشتباه کردم اومدم دیده بان نت ، الانم میخوام تخلیه کنم. از کجا بفهمم الان از کدوم ISP داره استفاده میکنه که گول اسم رو نخورم و روی اون نرم ؟ :n02:
مشکلش چیه دیده بان؟ کدوم شهری و چه سرویسی؟

persian.godfather
03-03-2019, 15:42
دوستان کسی از تهران اینجا دیده بان نت داره؟

vivaz360
03-03-2019, 20:14
دوستان کسی از تهران اینجا دیده بان نت داره؟
من دارم برای مرکز مخابرات شهید یزدان پناه.مهرماه ثبت نام کردم و از اون موقع تابحال کیفیت روز به روز داره بدتر میشه.اوایل بد نبود ولی الان هر روز قطعی دارم.اشتباه کردم دو ماه پیش تو طرح ویژشون تمدید 6 ماهه کردم وگرنه همین امروز عوضش میکردم.
البته چون دیده بان نت فقط تو کرمان سرویس میده و تو شهرای دیگه پورت اجاره میکنه شانسیه و ممکنه برای یکی پورت خوب بدن.شانس من پورت خراب نصیبم شد طوری که قبلا که از خود مخابرات اینترنت داشتم کشش خطم رو سرعت 7 مگ بدون قطعی snr ثابت روی 10 بود ولی الان 6مگ بزور میگیره با snr 6 و قطعی بسیار زیاد.CRC هم رکورد میزنه!
از لحاظ سیمکشی و مودم هم مشکلی ندارم و سیم تلفن از سرخط برای مودم جدا کشیدم و مودمم ایسوس n14 b1 هست که دوستان اهل فن میدونن چه کیفیتی داره.
خلاصه اگر سمت دیده بان میاید باید کیفیت رو فدای حجم بالاش کنید.
بازم سوالی داشنید درخدمتم

persian.godfather
03-03-2019, 21:32
من دارم برای مرکز مخابرات شهید یزدان پناه.مهرماه ثبت نام کردم و از اون موقع تابحال کیفیت روز به روز داره بدتر میشه.اوایل بد نبود ولی الان هر روز قطعی دارم.اشتباه کردم دو ماه پیش تو طرح ویژشون تمدید 6 ماهه کردم وگرنه همین امروز عوضش میکردم.
البته چون دیده بان نت فقط تو کرمان سرویس میده و تو شهرای دیگه پورت اجاره میکنه شانسیه و ممکنه برای یکی پورت خوب بدن.شانس من پورت خراب نصیبم شد طوری که قبلا که از خود مخابرات اینترنت داشتم کشش خطم رو سرعت 7 مگ بدون قطعی snr ثابت روی 10 بود ولی الان 6مگ بزور میگیره با snr 6 و قطعی بسیار زیاد.CRC هم رکورد میزنه!
از لحاظ سیمکشی و مودم هم مشکلی ندارم و سیم تلفن از سرخط برای مودم جدا کشیدم و مودمم ایسوس n14 b1 هست که دوستان اهل فن میدونن چه کیفیتی داره.

میشه یه تست بگیرید ببینید از چه شرکتی بهتون پورت دادن؟

vivaz360
03-03-2019, 21:47
میشه یه تست بگیرید ببینید از چه شرکتی بهتون پورت دادن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته wan ip متغیره بیشتر پیشگامان هست اسیاتک هم نشون میده حتی خود دیده بان نت هم بندرت نشون میده.شاتل هم جالبه پیش اومده نشون بده البته خیلی کم!

persian.godfather
04-03-2019, 11:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته wan ip متغیره بیشتر پیشگامان هست اسیاتک هم نشون میده حتی خود دیده بان نت هم بندرت نشون میده.شاتل هم جالبه پیش اومده نشون بده البته خیلی کم!

شما چه سرعتی گرفتی؟ با idm چه سرعتی میده؟

salam4802
05-03-2019, 01:07

درود،ممکنه توضیح بدید،پورت خوب و بد چیه و از کجا باید فهمید پورت خوبه یا بد؟
سپاس

vivaz360
05-03-2019, 01:33
شما چه سرعتی گرفتی؟ با idm چه سرعتی میده؟
پست قبلی عرض کردم 6 مگابیت

درود،ممکنه توضیح بدید،پورت خوب و بد چیه و از کجا باید فهمید پورت خوبه یا بد؟
سپاس
پورت خوب و بد به میزان نویز بستگی داره و دلیل اینکه یه پورت نویز کمتری داره، نوع تجهیزاتی هست که تو mdf مخابرات استفاده میشه.اگر مثل من با عوض کردن isp متوجه افت کیفیت نویز شدید بدونید قطعا پورت خراب رو برای شما به کار بردن

ar98
05-03-2019, 16:11
- سرویس : 3 مگ دیده بان نت در حالت fast path ( پروفایل گیمینگ )
port من از پیشگامانه
شهر : تهران

کیفیت خط در پنل مودم :

تست پینگ :
(خارج)

تست سایت speedtest.net

[/SIZE]

تست دانلود فایل از آلمان :

(32 کاکنکشن)

([COLOR=#ff0000]1 کاکنکشن)

سعی کردم یه سری تست بزارم که سرعت این isp هم ببینید و خودتون تصمیم بگیرید بین حجم زیاد و یا پینگ پایین تر ( isp های دیگه )

persian.godfather
06-03-2019, 20:57
پست قبلی عرض کردم 6 مگابیت

پورت خوب و بد به میزان نویز بستگی داره و دلیل اینکه یه پورت نویز کمتری داره، نوع تجهیزاتی هست که تو mdf مخابرات استفاده میشه.اگر مثل من با عوض کردن isp متوجه افت کیفیت نویز شدید بدونید قطعا پورت خراب رو برای شما به کار بردن
6 مگابایت نداره که اصلا

epaaeiz
14-03-2019, 21:55
درود.
اینجا کسی از مرکز بعثت کرمانشاه از دیده بان نت اینترنت داره؟
:n13:

berrnow
21-03-2019, 12:56
سلام برای دوستانی که رشت زندگی میکنند من از دیده بان نت سرویس میگیرم برای (خط دوم) در کنار اون شاتل هم دارم تجربیاتم تا الان

بین تمام شرکت های که ازشون اینترنت گرفتم این شرکت بدترین پشتیبانی ممکن رو داره بدون شک همون اول که ثبت نام کردم فقط یه کد پیگیری بهم دادن پشتیبانی هم اصلا تماسی نگرفت تا این خودم زنگ زدم این روز اول
یه روز بعد خط من رانژه شد من تماس گرفتم بهم یوزر پسورد دادن وارد کردم اما به اینترنت کانکت نمیشد خلاصه زنگ ردم گقتن مشکل از شرکته داریم بروزرسانی میکنیم تا فردا وصل میشه که خبری هم نشد دوباره فردا تماس گرفتم اینبار گفتن مشکل اینه مودم رو خوب کانفیگ نکردین :n27: بعدش قرار بود کارشناس تماس بگیره کسی تماس نگرفت دوباره خودم زنگ زدم یارو داشت جوری بهم کانفیگ رو مودم رو میگفت که انگار داره بچه دو ساله توضیح میده با روش اینا هم رفتیم وصل نشد خلاصه بعد از اون گفتن خط خوب رانژه نشده :n04: :n04: دوباره روز بعدش اینبار خدا رو شکر تماس گرفتم یوزر و پسورد جدید دادند که بازم وصل نشد دیگه بهونه نداشتند فکر کنم گفتن زنگ میزنیم کارشناس بیاد گفتیم اوکی دو روز بعد کارشناس از آسیاتک اومد نصب کنه ( طبق حرف خودشوت پورت من از اسیاتک هستن ولی wan ip همیشه پیشگامان میزنه ولی تو سایت خود اسیاتک رفتم تستی شمارمو زدم نوشته سرویس دارید از اینجا که دیگه نمیدونم چی به چیه .... ) خلاصه بنده خدا کارشناس هرکاری کرد نتونست وصل کنه عصابش خراب بود اصلا :n02:حدودا نیم ساعت گذشت داشتم با کارشناس بیکاری صحبت شرکت های اینترنت رو میکردیم که یهو وصل شد گفتم باز خداروشکر وصل شد .
خب بعد از کلی دردسر اومدم تست کنم سرعت اینترنتو اسپید تست زدم 1 مگ و خورده ای در اومد :n08:زنگ زدم پشتیبانی گفتن خط شما نویز داره ( قبل از این های وب داشتم و خط من تا 13مگ رو میکشید) حالا بیا یارو حالی کن مشکل از نویز نیست از خودتونه که بعد از نیم ساعت چونه زدن طرف گفت اوکی براتون درست میکنیم بعد چند ساعت سرعت اینترنت خوب شد کلا شرکت خیلی عجیبه

سرعت دانلود سرور داخلی مشکلی نداره اما بعضی سایت ها سرور خارجی بشدت افت میکنه

ف ی ل ت ر ش ک ن روشن بکنید که دیگه اصلا نمیشه استفاده کرد

پینگ این شرکت افتضاح هستش اصلا نمیتونید بازی انلاین انجام بدین

خلاصه دوستان به عنوان اینترنت اصلی به هیچ عنوان نمیتونید رو این شرکت حساب باز کنید فقط برای دانلود سرو داخلی خوبه که من چون خط دوم بود برای دانلود از این استفاده میکنم

سوالی بود در خدمتم

صابر همتی
10-04-2019, 23:07
سرعت آشغال 100 کیلو بر ثانیه برای اینترنت بین الملل!!!

MMDFullHD
13-04-2019, 12:55
ما با پروفایل گیم حدود 80 میلی پینگ داریم تا المان
اونوقت اینا با پروفایل گیم 120 پینگ دارن

داخلی پینگ تک رقمه
دیده بان تو داخل هم مشکل داره 40 میلی خیلی پینگ افتضاحیه!

شرکتو جمعش کنن بهتره
های وب ۲ هستش

post98
19-04-2019, 20:48
من از تهران هستم ،این دیده بان هم مسخره اش رو در آورده نه به اون تبلیغ حجمش نه به این حق خوری که دارن اینترنت 3 ماهه 16 مگ گرفتم بعد از 2 ماه و نیم سرعت از 16 به 2 مگابیت کاهش پیدا کرد
زنگ زدم به هم میگن خط شما بیشتر از 4 مگ کشش نداره گفتم همون موقع اول که گرفتم 16 رو خوب ساپورت میکرد(من خط رو هم تازه گرفتم همراه با اینترنت) میگه ممکن تو مسیر نویز باشه یا اسپلیتر شما مشکل داشته باشه گفتم اسپلیتر نو هستش مشکلی نداره در ضمن این بازی شماست و من هم سرویس رو سر ماه جمع آوری میکنم. حالا نکته جالبش اینجا بود که بعد از اینکه من مشکل رو گفتم یه دست کاری انجام داد و سرعت از 2 مگ به 4 مگ افزایش بپیدا کرد خوب اگه خط من تا 4 مگ کشش داره چرا پس همون 4 مگ رو هم نمیگرفت 2 مگ بزور کشش داشت و چرا بعد از اینکه گفتم شد 4 مگ؟
گول این 2 ترابایت رو نخورین بعد از چند ماه سرویستون رو خراب میکنن سرعت رو میارن پایین.
اتصافآ من توی این 2 ماه و نیم حجمی هم مصرف نکردم کل 3 ماه من 6144 گیگ حجمم بود که از این حجم من فقط 271 گیگ استفاده کردم.فکر نمیکنم جزو افراد پر مصرف باشم.
در کل من که برای اولین تجربم اصلآ راضی نبودم.

post98
20-04-2019, 13:17
دوستان میخواستم یه بررسی کنید ببینید وضعیت نت من که از دیده بان گرفتم به چه صورت هستش 16 مگ من تبدیل شده به 3 مگ یه بار زنگ زدم گفتن تا 4 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه امروز دوباره تماس گرفتم
تا 8 مگ برام سرعت تنظیم کردن الان دوباره شده 3 مگ من فکر میکنم کار خودشونه همش بالا و پایین میکنن.در ضمن Snr margin down من روی 6 بود الان شده 16 نمیدونم باید چیکار کنم.از طرقی هم همسایه اومده خط تلفن رو برای
آسانسور گرفته فک کنم مشکل از اون باشه که بد سیم ها رو بستن که داره نویز میندازه در صورتی که قبلآ من 16 مگ رو میگرفتم.

الان مودم رو یه retrain کردم سرعت تقریبآ نزدیک 1 مگابایت هستش که تو عکس مشخصه snr شده 6.7 چرا سرعت میره بالا نویز دارم.

George Shelly
20-04-2019, 14:25
دوستان میخواستم یه بررسی کنید ببینید وضعیت نت من که از دیده بان گرفتم به چه صورت هستش 16 مگ من تبدیل شده به 3 مگ یه بار زنگ زدم گفتن تا 4 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه امروز دوباره تماس گرفتم
تا 8 مگ برام سرعت تنظیم کردن الان دوباره شده 3 مگ من فکر میکنم کار خودشونه همش بالا و پایین میکنن.در ضمن Snr margin down من روی 6 بود الان شده 16 نمیدونم باید چیکار کنم.از طرقی هم همسایه اومده خط تلفن رو برای
آسانسور گرفته فک کنم مشکل از اون باشه که بد سیم ها رو بستن که داره نویز میندازه در صورتی که قبلآ من 16 مگ رو میگرفتم.

الان مودم رو یه retrain کردم سرعت تقریبآ نزدیک 1 مگابایت هستش که تو عکس مشخصه snr شده 6.7 چرا سرعت میره بالا نویز دارم.

مشکل از سمت خودته ، منم چند ماه بود مشکل قطعی و ریبوت شدن مودم داشتم بعدش قهمیدم از کلید لامپ آشپزخونه ست یکی رو آوردم ترانسشو عوض کرد و درست شد ، دقیقا زمانی هم که خط تلفن از پشت آسانسو رد شه اینحوری میشه ، اصلا ربطی به شرکت نداره دنبال مشکل تو ساختمون باش .
منم الان سرویس 16 دارم و رو 18 برام بستن و براحتی دارم استفاده میکنم ..

smk1981
20-04-2019, 18:42

شما داخل تنظیمات مودم AnnexA رو فعال کنین و برای تلفن آسانسور یا هر اتصال اضافه هم یک اسپلیتر نصب کنین.

post98
21-04-2019, 07:19
شما داخل تنظیمات مودم AnnexA رو فعال کنین و برای تلفن آسانسور یا هر اتصال اضافه هم یک اسپلیتر نصب کنین.

داداش مودم تنظیمات AnnexL و AnnexM داره A نداره ، الان هرکی از آسانسور استفاده کنه مودم نتش میپره ، چطوری بیام برای تلفن آسانسور اسپلیتر بزارم؟
با تشکر

smk1981
21-04-2019, 07:36
داداش مودم تنظیمات AnnexL و AnnexM داره A نداره ، الان هرکی از آسانسور استفاده کنه مودم نتش میپره ، چطوری بیام برای تلفن آسانسور اسپلیتر بزارم؟
با تشکر

برای مودم شما همان ADSL2+Enabled میشه اسپلیتر رو هم در مسیر سیم که به آسانسور میره نصب کنید. برای نصب هم سیم تلفن رو در مسیر قطع می کنین دوسرش رو سوکت میزنین و به اسپلیتر وصل می کنین.

amirg2d
22-04-2019, 13:29
دوستان وضعیت پینگ دبده بان چجوریه؟ ( داخلی و خارجی )

تهران هستم خواستم ببینم برای بازی انلاین خوبه ؟ ( بین 100 تا 150 هم باشه مشکلی نیست )

Sorrow_X
23-04-2019, 00:35
دوستان وضعیت پینگ دبده بان چجوریه؟ ( داخلی و خارجی )

تهران هستم خواستم ببینم برای بازی انلاین خوبه ؟ ( بین 100 تا 150 هم باشه مشکلی نیست )

برای پینگ و گیم انلاین اصلا سمت این شرکت نیاید

George Shelly
26-04-2019, 20:51
من 16 مگ دارم اما روی 18 بسته شده و با سرعت 2045 کیلوبایت بر ثانیه حدودا دانلود می کنم ...
این ویدیو نشون میده که چجوری از تمام پهنای باندم استفاده میشه واسه استریم کردن از یوتیوب ...
میشه گاها که مشکل پیدا می کنه بخصوص این ماه که مشکلات زیاد بوده اما در اکثر مواقع بدون مورد هست ، دقت کنید ممکن مرکز من اینجوری باشه و با جایی که شما هستید تفاوت کنه .
18 مگ البته واسه 4K کافی نیست و باید مینیمم 20 باشه تا بدون مکث استریم کنه ، به هر حال این چیزی هست که من دارم در حال حاضر ......
لینک دریافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

f_s10224
27-04-2019, 06:46
تجهیزات دیده بانت در مخابرات که حالا یا از اسیاتک باشه یا پیشگامان فوق العاده به نویز حساسه . موقع خرید باید خیلی با پشتیبانی خط رو بالا پایین کنید تا قطعی نداشته باشین . زمانی که این مورد بر طرف شد که کار اسونی نیست شما هیچ مشکلی از نظر سرعت و‌تا حدودی پینگ نخواهید داشت . اینطور هم نباید گفت چون در فلان شرکت مثلا ۱۰ مگ آپ میشده پس اینجا هم همین باید باشه .

[ Ehsan ]
27-04-2019, 10:52
من 16 مگ دارم اما روی 18 بسته شده و با سرعت 2045 کیلوبایت بر ثانیه حدودا دانلود می کنم ...
این ویدیو نشون میده که چجوری از تمام پهنای باندم استفاده میشه واسه استریم کردن از یوتیوب ...
میشه گاها که مشکل پیدا می کنه بخصوص این ماه که مشکلات زیاد بوده اما در اکثر مواقع بدون مورد هست ، دقت کنید ممکن مرکز من اینجوری باشه و با جایی که شما هستید تفاوت کنه .
18 مگ البته واسه 4K کافی نیست و باید مینیمم 20 باشه تا بدون مکث استریم کنه ، به هر حال این چیزی هست که من دارم در حال حاضر ......
لینک دریافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تک کانکشن تا 2045 میره؟
من خطم روی 24 مگ هست تا 2600 میره ولی گاهی میاد روی 2100

George Shelly
27-04-2019, 12:13
یه ویدیو کلی و کوتاه درمورد کیفیت اینترنت ( پینگ ، سرعت تک ، مولتی ، پیج لود کردن ) این شرکت برای شخص من ( از این جهت که مرکز با مرکز طبیعتا فرق داره ، این چیزی هست که من دارم ) ، واسه کسانی که میخوان بدونن واقعا نتش چجوری هست با درنظر گرفتن نوسانات و ... میتونید یه برآورد کلی داشته باشید که خوب هست یا نه ...
کش هم پاک شده بوده کاملا .

لینک دریافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA% D8%B1%D9%86%D8%AA_%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87_%D8%A8% D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%AA.mp4.html)

alirezafaghih
27-04-2019, 13:17
سلام دوستان. من الآن ۱۰ ماه هست مشترک این آی اس پی هستم و فقط به خاطر حجمش بوده. طی ۱ ماه اخیر با کندی های زیادی روبرو بودم و برای همین با شرکت در ارتباط بودم تا همین امروز که گفتن تا هفته آینده مشکل رفع میشه. می خواستم ببینم شما هم در مقاطع زمانی ظهر تا شب کندی سرعت داشتین و اینکه آیا فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟ چون با داده موبایل وصل میشن و گفتن تا هفته آینده این مشکل هم حل میشه و بخاطر جابجایی فری گیت ها بوده.

George Shelly
27-04-2019, 18:05
;9107819']تک کانکشن تا 2045 میره؟
من خطم روی 24 مگ هست تا 2600 میره ولی گاهی میاد روی 2100

نه ولی تا نزدیکش میره ...

سلام دوستان. من الآن ۱۰ ماه هست مشترک این آی اس پی هستم و فقط به خاطر حجمش بوده. طی ۱ ماه اخیر با کندی های زیادی روبرو بودم و برای همین با شرکت در ارتباط بودم تا همین امروز که گفتن تا هفته آینده مشکل رفع میشه. می خواستم ببینم شما هم در مقاطع زمانی ظهر تا شب کندی سرعت داشتین و اینکه آیا فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟ چون با داده موبایل وصل میشن و گفتن تا هفته آینده این مشکل هم حل میشه و بخاطر جابجایی فری گیت ها بوده.

آره منم خیلی مشکل کندی و قطعی و سکته های ریز داشت این ماه واسم ...
زنگ زدم به سلطانی مدیرفنیش روز سوم سال نو گفت تا آخر تعطیلات همینه ، دیگه از سمت 19هم به بعد یکم بهتر شد و الان تقریبا نرماله ولی سکته های ریز داره هنوز ...
اقت سرعت در شب ها و افزایش پپینگ هم دارم ..

alirezafaghih
27-04-2019, 18:13
نه ولی تا نزدیکش میره ...

آره منم خیلی مشکل کندی و قطعی و سکته های ریز داشت این ماه واسم ...
زنگ زدم به سلطانی مدیرفنیش روز سوم سال نو گفت تا آخر تعطیلات همینه ، دیگه از سمت 19هم به بعد یکم بهتر شد و الان تقریبا نرماله ولی سکته های ریز داره هنوز ...
اقت سرعت در شب ها و افزایش پپینگ هم دارم ..

دقیقا منم. من همین امروز که با آقای سلطانی صحبت کردم گفت حداکثر تلاشمون اینکه تا هفته دیگه درست بشه. امیدوارم. چون همونطور که گفتم الآن بیش از ۱ ماه هست گرفتارم. راستی فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟

George Shelly
27-04-2019, 19:24
دقیقا منم. من همین امروز که با آقای سلطانی صحبت کردم گفت حداکثر تلاشمون اینکه تا هفته دیگه درست بشه. امیدوارم. چون همونطور که گفتم الآن بیش از ۱ ماه هست گرفتارم. راستی فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟

من تو روتر استفاده می کنم و وصل میشه ...

alirezafaghih
27-04-2019, 20:27
من تو روتر استفاده می کنم و وصل میشه ...

برای من پراکسی که روی سیستم میذارم وصل میشه و کار میکنه اما هیچ نرم افزار فندق شکنی درست کار نمیکنه و همچنین سرعت دانلود از سرور های خارجی افت شدید داشته که خودشون میگن از جابجایی فری گیت ها هست

George Shelly
27-04-2019, 20:51
برای من پراکسی که روی سیستم میذارم وصل میشه و کار میکنه اما هیچ نرم افزار فندق شکنی درست کار نمیکنه و همچنین سرعت دانلود از سرور های خارجی افت شدید داشته که خودشون میگن از جابجایی فری گیت ها هست

من اقت ندارم تقریبا منتها پینگ در حال بالا رفتنه الان .......

alirezafaghih
28-04-2019, 07:31
یه چیز جدیدی که از دیروز به مشکلاتم اضافه شده اینه که سرعت اصلا استیبل نیست. مثلا از 700 میاد روی 1 مگ و خرده ای. (سرویس من 8 مگ هست) ولی میشه گفت به طور متوسط روی 900 هست در صورتی که قبلا میانگین 1 مگ بوده. پینگ آی پی 8 هم قبلا بهم 200 تا 300 میداد الآن 160 میده

Sorrow_X
28-04-2019, 10:45
یه چیز جدیدی که از دیروز به مشکلاتم اضافه شده اینه که سرعت اصلا استیبل نیست. مثلا از 700 میاد روی 1 مگ و خرده ای. (سرویس من 8 مگ هست) ولی میشه گفت به طور متوسط روی 900 هست در صورتی که قبلا میانگین 1 مگ بوده. پینگ آی پی 8 هم قبلا بهم 200 تا 300 میداد الآن 160 میده

برای منم دقیقا همینجوریه سرویس منم 8 مگ هست

alirezafaghih
28-04-2019, 11:04
برای منم دقیقا همینجوریه سرویس منم 8 مگ هست

بهشون هم زنگ زدین؟

Sorrow_X
28-04-2019, 11:11
بهشون هم زنگ زدین؟

زنگ هم بزنی پشتیبانی هزارتا بهونه میاره فقط میگه تنظیمات جدید انجام دادیم ببینید اوکی شد یا نه البته همین سرعت 900 هم من دوهزاربار زنگ زدن به پشتیبانی و شکایت تو 195 تونستم بگیرم و هنوزم نوسان داره
یکی این مشکل یکیم تو زمان دانلود اصلا نمیتونم سایتی چیزی باز کنم تا دانلودم تموم شه یا سرعتو کم کنم
کلا این اخرین ماه که از این شرکت سرویس میگیرم

George Shelly
28-04-2019, 20:19
یدحور ریدمونه .....

inging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=217ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1172ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=225ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=686ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=204ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=247ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=763ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=199ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=455ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=661ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=201ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=462ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=188ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=259ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=451ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=43

alirezafaghih
29-04-2019, 05:48
C:\WindowAsystem32\cmd.exe - ping 4.2.2.4 -t

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ns TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=155ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=158ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=44

اینم پینگ ما همین الآن
ببخشید. سایت اجازه آپلود عکس رو حتی با کد نمیداد مجبور شدم OCR استفاده کنم برای همین بهم ریخته هست کمی

alirezafaghih
29-04-2019, 08:28

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=44

'eply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=44

اینم پینگ من همین الآن. ببخشید نمی تونستم عکس آپ کنم برای همین با OCR مجبور شدم بفرستم برای همین کمی بهم ریخته هست

alirezafaghih
29-04-2019, 20:20
دوستان یه سوال
به نظرتون با این سرعت دانلود، سرعت آپلودم و پینگم معقول هست؟ اگه نه پس باید روی چند باشه؟

(متاسفانه باز نمیشه عکس آپ کرد برای همین اطلاعاتش رو مینویسم)
سرعت آپلود: 0.86 Mps
سرعت دانلود: 8.74 Mps
پینگ: 86 ms
سرور هم افرا رسا

malthael
30-04-2019, 12:31
دوستان یه سوال
به نظرتون با این سرعت دانلود، سرعت آپلودم و پینگم معقول هست؟ اگه نه پس باید روی چند باشه؟

(متاسفانه باز نمیشه عکس آپ کرد برای همین اطلاعاتش رو مینویسم)
سرعت آپلود: 0.86 Mps
سرعت دانلود: 8.74 Mps
پینگ: 86 ms
سرور هم افرا رسا
یه تست هم به صورت مولتی کانکشن و هم تک کانکشن از سایت speedtest بگیرید . سرور رو هم بزارید رو frankfurt .

alirezafaghih
02-05-2019, 06:42
یه تست هم به صورت مولتی کانکشن و هم تک کانکشن از سایت speedtest بگیرید . سرور رو هم بزارید رو frankfurt .

تک کانکشن با سرور فرانکفورت(LeaseWeb):
پبنگ: 137
دانلود: 6.57
آپلود: 0.51

مولتی کانکشن با سرور فرانکفورت (LeaseWeb):
پینگ: 136
دانلود: 6.84
آپلود: 0.8

ببخشید دیر جواب دادم، آخه این چندروز همش گرفتار اختلالات از طرف شرکت بودیم برای همین نتونستم درست تست کنم. (هر چند هنوز هم معلوم نیست کاملاً درست شده باشه:n35:)

Sorrow_X
05-05-2019, 20:10
سرویس 8 مگ با دو هزار شکایت و ....

ar98
08-05-2019, 15:59
دوستان یه سری تنظیمات مودم هست که شاید کمکتون کنه - سرویس هیچ مشکلی نداره SNR Margin و Line Attenuation خیلی مهمه که باید بررسی کنید تو تنظیمات مودم که SNR Margin بالای 10 و Dsl Line پایین تر از 40 باشه
اگر غیر از این باشه خط مشکل داره و باید از سر خط تست کنید ببینید چجوریه و اگر درست شد مستقیم سیم بکشید
اول زنگ بزنید به شرکت و بگید تنظیمات Fast Path رو فعال کنه .
بعد تنظیمات زیر رو اعمال کنید - مسیر های زیر برای ( مودم Tp-link ) اگر مودمتون Tp-link نبود بگردید اسم ها همینه پیدا میکنید
---------------------------------------
AdvancedSetup < Adsl
Modulation : ADSL2 PLUS
Annex Mode : ANNEX_M
--------------------------------------
InterfaceSetup < LAN
Dns

Primary DNS Server: 1.1.1.1
Secondary DNS Server: 1.0.0.1

تنظیمات وایرس برای حداکثر سرعت اینترنت

InterfaceSetup < Wireless

Channel: 11
Transmit Power: High
Beacon Interval(ms): 50
RTS/CTS Threshold: 2307
Fragmentation Threshold(bytes): 2306
DTIM(ms): 1
قبلش تنظیمات بالارو set کنید برای همه شرکتا جواب میده
در آخر این تنظیمات mtu و mss اعمال کنید که مخصوص دیده بان نت هست و خیلی تاثیر داره.
InterfaceSetup < Internet

TCP MTU Option : 1466

TCP MSS Option : 1426

در حال حاظر پینگ 8.8.8.8 :
115
116
117
116
115
117
116
و سرعت تک کانکشن و چند کانکشن یکیه و مشکلی نداره و در ساعت شلوغی شاهد افت سرعت تک کانکشنیم !

George Shelly
08-05-2019, 16:56
مال من تمام اختلالات و قطعی ها کاملا فیکس شده و الان دوروزه که قطعی نداشتم ، قبلش روزی سه بار رو داشتم ، امروزم 16 مگ 12 ترا یکساله تمدید کردم ، الته زنگ زدم بهشون گفتم و پیشنهاد دادن .

alirezafaghih
11-05-2019, 16:41
دوستان یه سری تنظیمات مودم هست که شاید کمکتون کنه - سرویس هیچ مشکلی نداره SNR Margin و Line Attenuation خیلی مهمه که باید بررسی کنید تو تنظیمات مودم که SNR Margin بالای 10 و Dsl Line پایین تر از 40 باشه
اگر غیر از این باشه خط مشکل داره و باید از سر خط تست کنید ببینید چجوریه و اگر درست شد مستقیم سیم بکشید
بعد تنظیمات زیر رو اعمال کنید - مسیر های زیر برای ( مودم Tp-link ) اگر مودمتون Tp-link نبود بگردید اسم ها همینه پیدا میکنید
AdvancedSetup < Adsl
Bitswap : Enable
SRA : Disable
InterfaceSetup < LAN
Dns

در آخر این تنظیمات mtu و mss اعمال کنید که مخصوص دیده بان نت هست و خیلی تاثیر داره.

115
116
117
116
115
117
116
و سرعت تک کانکشن و چند کانکشن یکیه و مشکلی نداره و در ساعت شلوغی شاهد افت سرعت تک کانکشنیم !

سلام. بابت اشتراک گذاری این تجربه ممنونم و کمی هم مشکلم در باب سرعت حل شد ولی متاسفانه چه قبل از ست کردن این تنظیمات و چه بعدش من مشکل نوسان سرعت از ساعت 12 ظهر تا اواخر شب رو دارم. چند بار هم بهشون گفتم و قرار شده که امروز یا فردا یه سری تغییرات انجام بدن تا درست بشه. به نظر شما غیر از شرکت در تنطیمات مودم چه تغییراتی بدم تا کمی نوسان سرعتم کمتر بشه. مثلا یه لحظه روی 1 مگ هستا ولی دو سه ثانیه بعد میشه 500 یا 600 و دوباره به همین منوال.

ar98
12-05-2019, 12:18
سلام. بابت اشتراک گذاری این تجربه ممنونم و کمی هم مشکلم در باب سرعت حل شد ولی متاسفانه چه قبل از ست کردن این تنظیمات و چه بعدش من مشکل نوسان سرعت از ساعت 12 ظهر تا اواخر شب رو دارم. چند بار هم بهشون گفتم و قرار شده که امروز یا فردا یه سری تغییرات انجام بدن تا درست بشه. به نظر شما غیر از شرکت در تنطیمات مودم چه تغییراتی بدم تا کمی نوسان سرعتم کمتر بشه. مثلا یه لحظه روی 1 مگ هستا ولی دو سه ثانیه بعد میشه 500 یا 600 و دوباره به همین منوال.

اگر SNR Margin و Dsl Line خوبی دارید و بازم میبینید سرعت اینترنت کمتر از چیزیه که باید باشه Data Rate را در تنظیمات مودم چک کنید خود شرکت در بیشتر مواقع مقداری بیشتر واسه مشتری تنظیم میکنه که سرعت دریافتی قابل قبول باشه مثلا برای اینترنت 8 مگ , 10 مگ set می کنند که شما همون 8 را دریافت کنید اگر کم بود زنگ بزنید واستون زیاد میکنند در صورتی که کیفیت خط شما اوکی باشه و حداکثر تنظیماتی که برای مودم و افزایش کارایی میشه انجام داد همینه و باقی کیفیت اینترنت بستگی به اتصالات سیم تلفن شما داره اگر تو تنظیمات مودم SNR Margin بالای 10 و Dsl Line پایین تر از 40 باشه اوکیه ولی اگه غیر از این باشه باید از در خانه محلی که سیم تلفن به داخل اومده تست کنید و سیم به صورت مستقیم بکشید و بررسی کنید که در مسیر سیم جدید نویز نباشه ( کابل برق , آسانسور و ... نویز ایجاد میکنند )

به طور کلی شرکت تنظیمات خاصی را نمیتونه اعمال کنه به غیر از اینکه Data Rate شمارو پایین بیاره که از قطعی و نوسان جلوگیری کنه که این خودش باعث کاهش سرعت میشه

این تنظیمات هم اعمال کنید در مودم ( پست آپدیت شده )

alirezafaghih
12-05-2019, 13:13
اگر SNR Margin و Dsl Line خوبی دارید و بازم میبینید سرعت اینترنت کمتر از چیزیه که باید باشه Data Rate را در تنظیمات مودم چک کنید خود شرکت در بیشتر مواقع مقداری بیشتر واسه مشتری تنظیم میکنه که سرعت دریافتی قابل قبول باشه مثلا برای اینترنت 8 مگ , 10 مگ set می کنند که شما همون 8 را دریافت کنید اگر کم بود زنگ بزنید واستون زیاد میکنند در صورتی که کیفیت خط شما اوکی باشه و حداکثر تنظیماتی که برای مودم و افزایش کارایی میشه انجام داد همینه و باقی کیفیت اینترنت بستگی به اتصالات سیم تلفن شما داره اگر تو تنظیمات مودم SNR Margin بالای 10 و Dsl Line پایین تر از 40 باشه اوکیه ولی اگه غیر از این باشه باید از در خانه محلی که سیم تلفن به داخل اومده تست کنید و سیم به صورت مستقیم بکشید و بررسی کنید که در مسیر سیم جدید نویز نباشه ( کابل برق , آسانسور و ... نویز ایجاد میکنند )

به طور کلی شرکت تنظیمات خاصی را نمیتونه اعمال کنه به غیر از اینکه Data Rate شمارو پایین بیاره که از قطعی و نوسان جلوگیری کنه که این خودش باعث کاهش سرعت میشه

این تنظیمات هم اعمال کنید در مودم ( پست آپدیت شده )

من هم SNR و هم DSl Line مناسب و متناسب با اعدادی که میفرمایید هستن. و تنظیمات بخش وایرلس رو هم قبلا این ها رو گذاشته بودم ولی باز هم نوسان دارم. سرویس هم 8 مگ بوده که هم با خود 8 مشکل داشتم و هم 10. هر دو نوسان داشتن. سیم هم کاملا مستقیم از درب حیاط به اسپلیتر وصله و بدون هیچ وصله ای. با این وجود هنوز هم نوسان رو دارم با وجود اینکه خط مشکلی نداره. هر چی هم میگم برام پورت رو عوض کنین؛ فقط پروفایل رو تغییر میدن.

alirezafaghih
13-05-2019, 08:19
سلام. امروز بعد از 2 ماه بالاخره یه جواب دادن که به درد 195 می خورد تا باهاشون تماس بگیرم و مستقیم ازشون شکایت کنم. گفتن که از دست ما کاری بر نمیاد و اگه میخوای، باید با همین وضعیت ادامه بدی. نه پورت رو برات عوض می کنیم و نه میتونیم مشکلت رو حل کنیم. این نهایت عدم مسئولیت پذیری و نقص صریح قانون تضمین 95 درصدی کیفیت سرویس هست. تازه بعد از شکایت در پنل شکایت من نوشتن که موضوع به اطلاعمون رسیده و داریم حلش می کنیم. در صورتی که این دو ماه حتی با تعویض تجهیزات شرکت (به گفته خودشون) مشکل من حل نشده که نشان دهنده اینه که مشکل از یه جای دیگه هست. البته این رو هم بگم. من تمام تجهیزات خونه رو (چه سیم تلفن، چه اسپلیتر و حتی مودم) رو تعویض و از نو خریدم. (SNR و مقدار نویزم رو هم در پست های بالاتر گفتم که مشکلی نداشتن) توی این چند ماه حدود 400 الی 500 هزار تومن فقط برای این وسایل خرجم شده؛ ولی انگار نه انگار. حتی مخابرات و کارشناسای 195 هم گفتن قطعاً مشکل از خط تلفن و مرکز مخابرات نیست و مشکل از خود شرکته. امیدوارم این دیگه درست بشه.

ar98
13-05-2019, 08:49
سلام. امروز بعد از 2 ماه بالاخره یه جواب دادن که به درد 195 می خورد تا باهاشون تماس بگیرم و مستقیم ازشون شکایت کنم. گفتن که از دست ما کاری بر نمیاد و اگه میخوای، باید با همین وضعیت ادامه بدی. نه پورت رو برات عوض می کنیم و نه میتونیم مشکلت رو حل کنیم. این نهایت عدم مسئولیت پذیری و نقص صریح قانون تضمین 95 درصدی کیفیت سرویس هست. تازه بعد از شکایت در پنل شکایت من نوشتن که موضوع به اطلاعمون رسیده و داریم حلش می کنیم. در صورتی که این دو ماه حتی با تعویض تجهیزات شرکت (به گفته خودشون) مشکل من حل نشده که نشان دهنده اینه که مشکل از یه جای دیگه هست. البته این رو هم بگم. من تمام تجهیزات خونه رو (چه سیم تلفن، چه اسپلیتر و حتی مودم) رو تعویض و از نو خریدم. (SNR و مقدار نویزم رو حل در پست ها بالاتر گفتم که مشکلی نداشتن) توی این چند ماه حدود 400 الی 500 هزار تومن فقط برای این وسایل خرجم شده؛ ولی اینگار نه انگار. حتی مخابرات و کارشناسای 195 هم گفتن قطعاً مشکل از خط تلفن و مرکز مخابرات نیست و مشکل از خود شرکته. امیدوارم این دیگه درست بشه.

سلام به طور کلی شرکت هیچ دسترسی عملی به mdf مخابرات نداره و اجازه ورود بهشون نمیدن! و ایرادی به دیده بان نت نیست چون دسترسی بهشون نمیدن که مشکل شما را حل کنند. مشکل شما از تجهیزات mdf مخابرات محلتون هست احتمالا و باید چند بار از 195 پیگیری کنید به نتیجه برسید

ولی راهی که میگم را تست کنید و نتیجشو بگید

1- تمامی دستگاه هایی که رو خطتون هست را جدا کنید ( تلفن و اسپیلیتر و ... ) فقط سیم تلفن مستقیم به مودم بیاد و توسط کابل Lan مودمو به سیستمتون وصل کنید
2- برنامه NetSpeedMonitor 2.5.4.0 دانلود کنید و روی کامپیوترتون نصب کنید.
3- برنامه internet download manager portable آخرین نسخشو بگیرید و اجرا کنید.
4- یه لینک را از سایت های دانلود با idm portable دانلود کنید.
5- سرعت دانلودو از NetSpeedMonitor 2.5.4.0 چک کنید ببینید به چه صورت هست.

نتیجشو بگید و یه عکس از Status مودمتون مثل این عکس بزارید uupload.ir/files/gs64_modem.png

George Shelly
13-05-2019, 09:04
سلام. امروز بعد از 2 ماه بالاخره یه جواب دادن که به درد 195 می خورد تا باهاشون تماس بگیرم و مستقیم ازشون شکایت کنم. گفتن که از دست ما کاری بر نمیاد و اگه میخوای، باید با همین وضعیت ادامه بدی. نه پورت رو برات عوض می کنیم و نه میتونیم مشکلت رو حل کنیم. این نهایت عدم مسئولیت پذیری و نقص صریح قانون تضمین 95 درصدی کیفیت سرویس هست. تازه بعد از شکایت در پنل شکایت من نوشتن که موضوع به اطلاعمون رسیده و داریم حلش می کنیم. در صورتی که این دو ماه حتی با تعویض تجهیزات شرکت (به گفته خودشون) مشکل من حل نشده که نشان دهنده اینه که مشکل از یه جای دیگه هست. البته این رو هم بگم. من تمام تجهیزات خونه رو (چه سیم تلفن، چه اسپلیتر و حتی مودم) رو تعویض و از نو خریدم. (SNR و مقدار نویزم رو هم در پست های بالاتر گفتم که مشکلی نداشتن) توی این چند ماه حدود 400 الی 500 هزار تومن فقط برای این وسایل خرجم شده؛ ولی انگار نه انگار. حتی مخابرات و کارشناسای 195 هم گفتن قطعاً مشکل از خط تلفن و مرکز مخابرات نیست و مشکل از خود شرکته. امیدوارم این دیگه درست بشه.

مشکلت فقط نوسانه ؟
مال منم داره از این مشکلات مثلا با 2 مگ بر ثانیه دانلود می کنه یهو میاد رو 1400 یا میره رو 300 ولی بعدش برمیگرده بالا ...
از کدوم سایت ادانلود می کنی که اینجوریه ؟
از این سایت تست بگیر

alirezafaghih
13-05-2019, 09:11
مشکلت فقط نوسانه ؟
مال منم داره از این مشکلات مثلا با 2 مگ بر ثانیه دانلود می کنه یهو میاد رو 1400 یا میره رو 300 ولی بعدش برمیگرده بالا ...
از کدوم سایت ادانلود می کنی که اینجوریه ؟
از این سایت تست بگیر

از صبح تا ساعت 12 الی 1 بعد از ظهر درسته ولی بعدش شروع به نوسان میکنه و به طور میانگین سرعت به روی 600 الی 700 هست که در حد خودش فاجعه محسوب میشه برای سرویسی که روی 10 مگ ست هست. در طول نوسان روی 1 مگ هم میره ولی با این وجود اونقدری روی این سرعت نمیمونه که بگیم سرعتش 1 مگ هست، چون اکثر مواقع 600 یا 500 هست که با همه این موارد میانگین چیزی حدود 600 الی 700 بدست میاد. حتی خودشون هم قبول کردن که این سرویس مشکل داره و این رو هم قبول کردن که مشکل از طرف خودشون هست.
تست رو هم از speedtest و هم سرور های سافت 98، آسان دانلود و آپارات گرفتم و همشون نتیجه تقریبا با هم برابر بوده. هر چند سرور های خارجی که دیگه داغونه و نگم بهتره.
با این سروری هم که فرمودین تست کردم. سرعت بیشتر از 330 کیلوبایت نشد و به طور میانگین هم روی 200 بود.

George Shelly
13-05-2019, 09:34
از صبح تا ساعت 12 الی 1 بعد از ظهر درسته ولی بعدش شروع به نوسان میکنه و به طور میانگین سرعت به روی 600 الی 700 هست که در حد خودش فاجعه محسوب میشه برای سرویسی که روی 10 مگ ست هست. در طول نوسان روی 1 مگ هم میره ولی با این وجود اونقدری روی این سرعت نمیمونه که بگیم سرعتش 1 مگ هست، چون اکثر مواقع 600 یا 500 هست که با همه این موارد میانگین چیزی حدود 600 الی 700 بدست میاد. حتی خودشون هم قبول کردن که این سرویس مشکل داره و این رو هم قبول کردن که مشکل از طرف خودشون هست.
تست رو هم از speedtest و هم سرور های سافت 98، آسان دانلود و آپارات گرفتم و همشون نتیجه تقریبا با هم برابر بوده. هر چند سرور های خارجی که دیگه داغونه و نگم بهتره.
با این سروری هم که فرمودین تست کردم. سرعت بیشتر از 330 کیلوبایت نشد و به طور میانگین هم روی 200 بود.

درسته منم همین الان زدم رو دانلود از همون سایت که به جای اینکه با 2 مگ دانلود کنه با 1500 تا 1700 دان می کنه ..این مشکلات از اول فروردین شروع شد و هنوزم فیکس نشده ...

alirezafaghih
13-05-2019, 09:38
درسته منم همین الان زدم رو دانلود از همون سایت که به جای اینکه با 2 مگ دانلود کنه با 1500 تا 1700 دان می کنه ..این مشکلات از اول فروردین شروع شد و هنوزم فیکس نشده ...

حالا خوبه مال شما از نصف بیشتره. سرویس من به نصف هم نمیرسه.

dj77
13-05-2019, 17:56
سلام وقت بخیر
دوستانی که از این شرکت adsl گرفتید راضی هستید؟ کیفیت خدماتش خوبه؟
پینگ 8.8.8.8 بهتون چند برمیگردونه؟
چند بار قطعی داشتید روی اینترنت؟

Sorrow_X
13-05-2019, 18:07
سلام وقت بخیر
دوستانی که از این شرکت adsl گرفتید راضی هستید؟ کیفیت خدماتش خوبه؟

سلام داداش به هیچ عنوان سمت این شرکت نیا من دو تا خط دارم به یک کیفیت ( اون یکی شاتل و بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم ) ولی به هیچ عنوان قبول ندارم این شرکتو مشکلاتشم پینگ بسیار بالا حتی سرور داخلی .. روزی حداقل 2 بار قطعی .. نوسان خیلی شدید از یک مگ میاد 500 ( سرور داخلی ) - سرور خارجی هم که دیگه نگم - نرم افزار رفع تحریم که استفاده کنی کلا سرعت دانلود میشه 200 300 - پشتیبانی محترمی دارند اما بی سواد
بخاطر حجم بالا اومدم این شرکت ولی خیلی پشیمونم تازه دو هزار تا شکایت کردم 195 تا همین سرعتم گرفتم

dj77
13-05-2019, 18:12
سلام داداش به هیچ عنوان سمت این شرکت نیا من دو تا خط دارم به یک کیفیت ( اون یکی شاتل و بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم ) ولی به هیچ عنوان قبول ندارم این شرکتو مشکلاتشم پینگ بسیار بالا حتی سرور داخلی .. روزی حداقل 2 بار قطعی .. نوسان خیلی شدید از یک مگ میاد 500 ( سرور داخلی ) - سرور خارجی هم که دیگه نگم - نرم افزار رفع تحریم که استفاده کنی کلا سرعت دانلود میشه 200 300 - پشتیبانی محترمی دارند اما بی سواد
بخاطر حجم بالا اومدم این شرکت ولی خیلی پشیمونم تازه دو هزار تا شکایت کردم 195 تا همین سرعتم گرفتم
بله.. ممنون از رهنمایی شما
شرکت بریم شرکت بعدی :n01:

Sorrow_X
13-05-2019, 18:15
بله.. ممنون از رهنمایی شما
شرکت بریم شرکت بعدی :n01:

منم خودم الان بخاطر این شاتل گرون کرده میخوام جمع اوری کنم نمیدونم کجا برم
پیشگامان شندیم بعضی ار مناطق پهنای باند رو ازاد میزاره و تعرفه هاشم بنظر مناسب میاد

dj77
13-05-2019, 18:41
منم خودم الان بخاطر این شاتل گرون کرده میخوام جمع اوری کنم نمیدونم کجا برم
پیشگامان شندیم بعضی ار مناطق پهنای باند رو ازاد میزاره و تعرفه هاشم بنظر مناسب میاد

منم خودم مشترک 10ساله شاتل هستم یه کم فهم و شعور داشت این کارو نمی کرد.
یا حداقل سرویس معمولی هم میذاشت برای افرادی که خدمات زوری اضافی نمی خوان!
منم این هفته 2تاخط از شاتل تخلیه میزنم.

rezapcworld
16-05-2019, 01:12
دوستان من الان از شاتل مشهد سرویس 4 مگابیت دارم. حقیقتا از همه چیزش راضیم. قطعی ندارم ، هم سرور داخلی و هم خارجی سرعت لود صفحه و دانلود فایلم خوبه. با ف ی ل تر شکن هم بازم عالیه. فقط مشکل الان اینه گرونش کردن. من تا حالا ماهی 44 تومن میدادم حالا ماهی باید 54 تومن بدم. سر همبن افزایش قیمت میخام شرکت و عوض کنم ، الان دیده بان چطوره ؟ من میخام بهم سرعت 512 کیلوبایت بده مخصوصا روی سرورای خارجی دانلود فیلم. وضع دانلودش با ف ی ل تر شکنا چطوره؟

alirezafaghih
16-05-2019, 11:13
دوستان من الان از شاتل مشهد سرویس 4 مگابیت دارم. حقیقتا از همه چیزش راضیم. قطعی ندارم ، هم سرور داخلی و هم خارجی سرعت لود صفحه و دانلود فایلم خوبه. با ف ی ل تر شکن هم بازم عالیه. فقط مشکل الان اینه گرونش کردن. من تا حالا ماهی 44 تومن میدادم حالا ماهی باید 54 تومن بدم. سر همبن افزایش قیمت میخام شرکت و عوض کنم ، الان دیده بان چطوره ؟ من میخام بهم سرعت 512 کیلوبایت بده مخصوصا روی سرورای خارجی دانلود فیلم. وضع دانلودش با ف ی ل تر شکنا چطوره؟

توصیه من به شما اینه که اصلا برای استریم کردن با فندق شکن اصلا نیا این شرکت. چرا؟! چون گیت وی هایی که این شرکت ازشون استفاده میکنه به تازگی تغییر کرده و افتضاح شده. برای همین سرعت دانلود از سرور های خارجی هم به شدت افت کرده. حتی من که خودم سرویس 8 مگ دارم، برام استریم کردن از سرور های داخلی مثل آپارات برای کیفیت HD با بافر انجام میشه. در ضمن شمایی که تجربه استفاده از سرعت 4 مگ رو داری فکر نکنم کلا 512 پاسخگوی شما اونم توی این شرکت باشه.

George Shelly
16-05-2019, 11:29
توصیه من به شما اینه که اصلا برای استریم کردن با فندق شکن اصلا نیا این شرکت. چرا؟! چون گیت وی هایی که این شرکت ازشون استفاده میکنه به تازگی تغییر کرده و افتضاح شده. برای همین سرعت دانلود از سرور های خارجی هم به شدت افت کرده. حتی من که خودم سرویس 8 مگ دارم، برام استریم کردن از سرور های داخلی مثل آپارات برای کیفیت HD با بافر انجام میشه. در ضمن شمایی که تجربه استفاده از سرعت 4 مگ رو داری فکر نکنم کلا 512 پاسخگوی شما اونم توی این شرکت باشه.

تو استریم کردن یه چیز فوق العاده مهمه ، مهم تر از نتی که داری ، اونم نوع چیز پی انی هست که بهش وصلی ، الان من با چیز پی ان پولی ( مثل اکسپرس و آستریل ) به راحتی رو 2k استریم می کنم اما با همین نت اگر وصل بشم به آشغالی مثل سایفون یا فری گیت سرعت یک دهم میشه ...
خیلی پیش میاد مردم از چیز پی ان های بد و کیفیت پایین استفاده می کنن ، باید همه جانبه دید این مسائل رو .
من شخصا مشکلی با هیچ چیز پی انی ندارم ...

After4Ever
16-05-2019, 12:36
سلام
ما تو خونه روزی 10 گیگ مصرف اینترنت داریم معمولا یوتیوب و اینستاگرام و فیلیمو استفاده می کنیم (نیازی به بازی شبکه‌ای نیست که پینگ بخوایم)
این شرکت برای ما خوبه؟

misam5526
16-05-2019, 12:44
سلام
ما تو خونه روزی 10 گیگ مصرف اینترنت داریم معمولا یوتیوب و اینستاگرام و فیلیمو استفاده می کنیم (نیازی به بازی شبکه‌ای نیست که پینگ بخوایم)
این شرکت برای ما خوبه؟

خیر دوست عزیز. مناسب شما نیست.

اگه خط شما کشش داره سرویس 16 مگ رو از یکی از شرکتهای با کیفیت بهتر تهیه کنید. صبانت، پارس انلاین (هرچند پارس کمی افت داشته) یا اسیاتک، یا پیشگامان... همه اینها 300 تا 400 گیگ در ماه به شما حجم میدن و فیلیمو رو هم پشتیبانی میکنند.

After4Ever
16-05-2019, 12:52
خیر دوست عزیز. مناسب شما نیست.

اگه خط شما کشش داره سرویس 16 مگ رو از یکی از شرکتهای با کیفیت بهتر تهیه کنید. صبانت، پارس انلاین (هرچند پارس کمی افت داشته) یا اسیاتک، یا پیشگامان... همه اینها 300 تا 400 گیگ در ماه به شما حجم میدن و فیلیمو رو هم پشتیبانی میکنند.

ممنون از نظرتون ولی خب من دیروز طرح 16 مگ 12 ترابایتش رو سفارش دادم الان فکرم افتاد بیام این فروم بپرسم
واقعیتش وقتی ترافیک 12 ترابایت رو دیدم از خود بی خود شدم سریع سفارش دادم
ولی خب مثل اینکه هیچ ارزونی بی حکمت نیست

George Shelly
16-05-2019, 13:19
ممنون از نظرتون ولی خب من دیروز طرح 16 مگ 12 ترابایتش رو سفارش دادم الان فکرم افتاد بیام این فروم بپرسم
واقعیتش وقتی ترافیک 12 ترابایت رو دیدم از خود بی خود شدم سریع سفارش دادم
ولی خب مثل اینکه هیچ ارزونی بی حکمت نیست

قک کنم 12ترا بایته 8 مگ بود یکساله 390 تومن ...
من 16 مگ یکساله تمدید کردم 480 با مالیات 530 ، واسه من خوب بوده چون بیشتر یوتیوب به صورت 4k رو تی وی استفاده می کنم و دانلود فیلم و بازی برای کنسول ، خودت تست کن ببین چی در میاد کسی نمی تونه بگه مرکز شما چجوریه و کیفیت چی در میاد .

After4Ever
16-05-2019, 13:44
مثل اینکه حرف دوستمون صفحات قبلی درست باشه
از اونجایی که این سرویس از پورت شرکتای دیگه استفاده می کنه مثل یک هندونه‌ی درس بسته می مونه
باید صبر کنم ببینم برا من چی در میاد

George Shelly
16-05-2019, 21:03
اقت و سکته های ریزش بدجور تو مخه .....

alirezafaghih
17-05-2019, 17:42
تو استریم کردن یه چیز فوق العاده مهمه ، مهم تر از نتی که داری ، اونم نوع چیز پی انی هست که بهش وصلی ، الان من با چیز پی ان پولی ( مثل اکسپرس و آستریل ) به راحتی رو 2k استریم می کنم اما با همین نت اگر وصل بشم به آشغالی مثل سایفون یا فری گیت سرعت یک دهم میشه ...
خیلی پیش میاد مردم از چیز پی ان های بد و کیفیت پایین استفاده می کنن ، باید همه جانبه دید این مسائل رو .
من شخصا مشکلی با هیچ چیز پی انی ندارم ...

فروردین ماه که با آقای سلطانی صحبت میکردم میگفت گیت وی ها رو داریم تغییر میدیم برای همین چی پی ان ها وصل نمیشن. با این حساب شما در فروردین ماه مشکلی نداشتین؟ حتی برای سایت های خارجی که فیلتر نیستن؟

George Shelly
17-05-2019, 18:10
فروردین ماه که با آقای سلطانی صحبت میکردم میگفت گیت وی ها رو داریم تغییر میدیم برای همین چی پی ان ها وصل نمیشن. با این حساب شما در فروردین ماه مشکلی نداشتین؟ حتی برای سایت های خارجی که فیلتر نیستن؟

افت و قطعی از اول فروردین شروع شد ، ولی چیز پی ان ها راحت وضل میشن ، ولی پینگم تو بازی بدشده ، قبلا با سرورهای اروپا 120 بود الان زیز 160 نمیاد حتی با اینکه 4.2.2.4 رو 120 نشون میده ....
قطعی و سکته هم که داره همین امروز تا الان 3 باز قطع شده ...
اذیت می کنه .
یه مقدارم اختلالات فراتر از کنترل آی اس پی هست مثل دیشب که کند کرده بودن به خاطر شلوغی ، کاملا مشخص بود کندی به خصوص با چیز پی ان .

alirezafaghih
20-05-2019, 11:34
سلام. دوستان سوالی خدمتتون داشتم. میخواستم ببینم Gateway شما هم 5.202.31.60 هست؟ اگه میشه جواب بدین. خیلی مهمه برام. ممنون

George Shelly
21-05-2019, 10:33
سلام. دوستان سوالی خدمتتون داشتم. میخواستم ببینم Gateway شما هم 5.202.31.60 هست؟ اگه میشه جواب بدین. خیلی مهمه برام. ممنون
آره مال منم همینه .

maniya12
21-05-2019, 21:49
دوستان این شرکت تو آبادان و خوزستان سرویس ارائه میده؟

misam5526
21-05-2019, 22:53
دوستان این شرکت تو آبادان و خوزستان سرویس ارائه میده؟

از طریق لینک زیر میتونید وضعیت پوشش منطقه بوسیله این شرکت رو چک کنید:

اما توصیه میکنم فکراتون رو حسابی بکنید قبل گرفتن سرویس و حداقل یه 20 صفحه اخر این تاپیک رو بخونید (نظرات مختلف رو در نظر بگیرید نه یه نظر که 100 بار تکرار شده)

George Shelly
22-05-2019, 19:14
مال من آپدیت از طریق کلاینت مثل استیم و اورجین که بازی هارو آپدیت می کنم بدون چیز پی ان نصف سرعت میده با چیز پی ان فول سرعت ، اینا یه روزم دست از سر این نت ریدمون برنمیدارن ، کثافتا قطعش کنید بره دیگه حرومیا ....

alirezafaghih
23-05-2019, 10:49
مال من آپدیت از طریق کلاینت مثل استیم و اورجین که بازی هارو آپدیت می کنم بدون چیز پی ان نصف سرعت میده با چیز پی ان فول سرعت ، اینا یه روزم دست از سر این نت ریدمون برنمیدارن ، کثافتا قطعش کنید بره دیگه حرومیا ....
به نظر من این ها از طرف ISP هست چون همانطور که متوجه شدید از فروردین این مشکلات قوت گرفت. درست زمانی که gateway ها رو تغییر دادن و فقط یکی رو گذاشتن اونم برای تمام مشترکین که از اون هم بدتر از رنج 5.202 هست که من فکر می کنم بدترین رنج این شرکت باشه. برای حل مشکل کمک همه رو میطلبه. من خودم دو روز پیش از آقای سلطانی برای تغییر gateway درخواست کردم. شما هم درخواست بدین حتما تا مجبور به تغییر یا اضافه کردن یه گیت وی دیگه بشن.
این رو هم بگم که گیت وی ها روی دانلود از سرور های خارجی و استفاده از چیز پی ان ها موثرند.

George Shelly
23-05-2019, 12:03
به نظر من این ها از طرف ISP هست چون همانطور که متوجه شدید از فروردین این مشکلات قوت گرفت. درست زمانی که gateway ها رو تغییر دادن و فقط یکی رو گذاشتن اونم برای تمام مشترکین که از اون هم بدتر از رنج 5.202 هست که من فکر می کنم بدترین رنج این شرکت باشه. برای حل مشکل کمک همه رو میطلبه. من خودم دو روز پیش از آقای سلطانی برای تغییر gateway درخواست کردم. شما هم درخواست بدین حتما تا مجبور به تغییر یا اضافه کردن یه گیت وی دیگه بشن.
این رو هم بگم که گیت وی ها روی دانلود از سرور های خارجی و استفاده از چیز پی ان ها موثرند.

نمی دونم شما اطلاع داری یا نه ولی من مشکل MTU بین مسیر هم داشتم از پارسال همون موقعی که نت گرفتم چون تو روتر چیز پی ان رو به صورت L2TP استفاده میکردم و میکنم همه سایت ها رو باز میکرد به جز یوتیوب و تلگرم که انقدر بهشون فشار آوردم تا درست شد از روی سوم عید ، بعد پرسیدم کی درست کرد گفتند ما نمی دونیم ماکاری نکردیم ، فک کنم سر تغییر گیت وی اینجوری شد ولی درست شد ...
الانم در حال اپدیت بازی از طریق اورجین هستم که باز سرعت بسیاز نوسانیه بین 1100 تا 1800 میچرحه که قبلا اصلا اینطور نبوده ...
به سلطانی هم گفتم جوابی نمیده فقط سین می کنه ...

alirezafaghih
23-05-2019, 14:31
نمی دونم شما اطلاع داری یا نه ولی من مشکل MTU بین مسیر هم داشتم از پارسال همون موقعی که نت گرفتم چون تو روتر چیز پی ان رو به صورت L2TP استفاده میکردم و میکنم همه سایت ها رو باز میکرد به جز یوتیوب و تلگرم که انقدر بهشون فشار آوردم تا درست شد از روی سوم عید ، بعد پرسیدم کی درست کرد گفتند ما نمی دونیم ماکاری نکردیم ، فک کنم سر تغییر گیت وی اینجوری شد ولی درست شد ...
الانم در حال اپدیت بازی از طریق اورجین هستم که باز سرعت بسیاز نوسانیه بین 1100 تا 1800 میچرحه که قبلا اصلا اینطور نبوده ...
به سلطانی هم گفتم جوابی نمیده فقط سین می کنه ...

متاسفانه جدیدا خیلی بی مسئولیت شدن. قبلا تا یه مشکلی رو می گفتم تا حل نمی شد ول کن نبودن اما الآن همین آقایون برگشتن به من میگن ما می تونیم؛ میخوای بخواه نمی خوای هم نخواه. خوب این نهایت بی مسئولیتی هست. امیدوارم هر چه سریع تر این مشکلات حل بشن.
واقعیتش من اینقدر نوسان داشتم و دارم که دیگه باهاش دارم همزیستی می کنم. مخصوصا وقتی سرور خارجی باشه. من خودم عمده مصرفم برای لایو استریم لینک های m3u8 هست که تقریبا همشون سرور خارجی هستن؛ برای همین هم نوسان باید کم باشه و هم سرعت خوب اما متاسفانه الآن بیش از دو ماه هست با اینکه سرعتم رو از 3 اوردم 8 ولی جوابگوی پخش بدون بافر نیست. قبلا با 3 به راحتی نگاه می کردم. مشکل از سرعت نیست؛ مشکل از تغییر گیت وی و همون مشکلات بدون منشأ فروردین ماه هست.

George Shelly
23-05-2019, 15:13
متاسفانه جدیدا خیلی بی مسئولیت شدن. قبلا تا یه مشکلی رو می گفتم تا حل نمی شد ول کن نبودن اما الآن همین آقایون برگشتن به من میگن ما می تونیم؛ میخوای بخواه نمی خوای هم نخواه. خوب این نهایت بی مسئولیتی هست. امیدوارم هر چه سریع تر این مشکلات حل بشن.
واقعیتش من اینقدر نوسان داشتم و دارم که دیگه باهاش دارم همزیستی می کنم. مخصوصا وقتی سرور خارجی باشه. من خودم عمده مصرفم برای لایو استریم لینک های m3u8 هست که تقریبا همشون سرور خارجی هستن؛ برای همین هم نوسان باید کم باشه و هم سرعت خوب اما متاسفانه الآن بیش از دو ماه هست با اینکه سرعتم رو از 3 اوردم 8 ولی جوابگوی پخش بدون بافر نیست. قبلا با 3 به راحتی نگاه می کردم. مشکل از سرعت نیست؛ مشکل از تغییر گیت وی و همون مشکلات بدون منشأ فروردین ماه هست.
منم آی پی تی وی استفاده می کنم رو تی ویم ولی بافر نمیشه سرعتم البته هجده مگه

ar98
24-05-2019, 12:18
AdvancedSetup < Adsl
InterfaceSetup < LAN
Dns

115
116
117
116
115
117
116

دوستان حتما از این تنظیمات استفاده کنید . تاثیری زیادی روی سرعت و پایداری داره :thumbsup:

George Shelly
28-05-2019, 18:41
حل شد .............

mehdi 78
07-06-2019, 05:32
سلام
وضعیت نت این شرکت چطوره؟
برای استریم ویدیو چطور عمل میکنه؟ تک کانکشن خوبی داره؟
پینگش چطوره؟
من فن آوا داشتم و راضی بودم ولی یکی ۲ هفته هست فناوا اومده مشترک های استان ما رو فروخته به یه شرکت بومی که قبلا نمایندگی فن آوا بود.
حتی پنل هم عوض شده و این شرکت جدیده هنوز تعرفه درست حسابی نزده. فعلاً که می‌خوام بهشون وقت بدم ببینم چطور میشه. اگه خوب بودن بمونم با خودشون ولی برای احتیاط شروع کردم به برسی شرکت های مختلف:n41:
دیدبان بهترین حجم رو داشت. کیفیتش رو دیگه نمی‌دونم
کسی جدا از این شرکت جای دیگه ای رو پیشنهاد میکنه؟ حجم مصرفی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست.
سرعت هم با وجود این که مودم مستقیم به سر خط وصله ۴ مگ بیشتر نمی‌کشه و تو ساعت های مختلف شبانه روز نوسانsnr داره پس اگه سرعت خیلی بالا نمی‌ده مهم نیست. ۴ مگ کافیه ولی تک کانکشن زیر ۳ نره

misam5526
07-06-2019, 13:26
سلام
وضعیت نت این شرکت چطوره؟
پینگش چطوره؟
من فن آوا داشتم و راضی بودم ولی یکی ۲ هفته هست فناوا اومده مشترک های استان ما رو فروخته به یه شرکت بومی که قبلا نمایندگی فن آوا بود.
حتی پنل هم عوض شده و این شرکت جدیده هنوز تعرفه درست حسابی نزده. فعلاً که می‌خوام بهشون وقت بدم ببینم چطور میشه. اگه خوب بودن بمونم با خودشون ولی برای احتیاط شروع کردم به برسی شرکت های مختلف:n41:
کسی جدا از این شرکت جای دیگه ای رو پیشنهاد میکنه؟ حجم مصرفی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست.
سرعت هم با وجود این که مودم مستقیم به سر خط وصله ۴ مگ بیشتر نمی‌کشه و تو ساعت های مختلف شبانه روز نوسانsnr داره پس اگه سرعت خیلی بالا نمی‌ده مهم نیست. ۴ مگ کافیه ولی تک کانکشن زیر ۳ نره

برای وضعیت شما این شرکت اصلا توصیه نمیشه و اصلا دلیلی نداره بخاطر 200 گیگ مصرف ماهانه با همچین شرکتهایی قرارداد ببندید. وضعیت تک کانکشن این شرکت خوب نیست و همین برای شما کافیه که انتخابش نکنید.

اگه ماهانه 50 تومن خرج میکنید شرکتهای مختلفی هستند که خواسته شما رو براورده کنند. صبانت+اسیاتک+پارس انلاین+پیشگامان

مخابرات هم تک کانکشنش خوبه ولی حجم روزانه کمتری میده و در عوض ترافیک شبانه میده برای رفع نیاز دانلود.

mehdi 78
08-06-2019, 01:02
برای وضعیت شما این شرکت اصلا توصیه نمیشه و اصلا دلیلی نداره بخاطر 200 گیگ مصرف ماهانه با همچین شرکتهایی قرارداد ببندید. وضعیت تک کانکشن این شرکت خوب نیست و همین برای شما کافیه که انتخابش نکنید.

اگه ماهانه 50 تومن خرج میکنید شرکتهای مختلفی هستند که خواسته شما رو براورده کنند. صبانت+اسیاتک+پارس انلاین+پیشگامان

مخابرات هم تک کانکشنش خوبه ولی حجم روزانه کمتری میده و در عوض ترافیک شبانه میده برای رفع نیاز دانلود.
با قیمت 40 تومن همه حدود 80 گیگ میدن

misam5526
08-06-2019, 01:22
با قیمت 40 تومن همه حدود 80 گیگ میدن

پیشگامان فک کنم سرویس 8 مگ با 200 گیگش 42 تومن بود (چک کنید مطمئن نیستم)

ولی در کل اگه تک کانکشن براتون مهمه با این شرکتهای امثال همین شرکت پولتون رو دور میریزید. 10 تومن دیگه بزارید رو بودجتون که حداقل از نتی که میدن بتونید استفاده کنید.

ar98
11-06-2019, 17:58
AdvancedSetup < Adsl
InterfaceSetup < LAN
Dns

115
116
117
116
115
117
116

دوستان حتما از این تنظیمات استفاده کنید . تاثیری زیادی روی سرعت و پایداری داره :thumbsup:

George Shelly
11-06-2019, 18:45
سلام
وضعیت نت این شرکت چطوره؟
پینگش چطوره؟

من استفاده حرفه ای از نت داشتم و دارم و این شرکت تمام خواسته های منو پوشش میده تا حد امکان مثل سرعت ، حجم ، پینگ معقول ، الانم یکساله 16 گرفتم 24 ترابایت و مشکلی ندارم ، با چیز پی ان ها هم کاملا اوکیه .

mehdi 78
12-06-2019, 05:05
من استفاده حرفه ای از نت داشتم و دارم و این شرکت تمام خواسته های منو پوشش میده تا حد امکان مثل سرعت ، حجم ، پینگ معقول ، الانم یکساله 16 گرفتم 24 ترابایت و مشکلی ندارم ، با چیز پی ان ها هم کاملا اوکیه .
والا آدم نمیدونه چه تصمیمی بگیره. خیلی از مشکلات بستگی به مرکز مخابراتی داره.
من خودم فن آوا دارم و اگه اشتباه نکنم زمانی که تازه تعرفه ها عوض شدن شما هم فن آوا گرفتید و اصلا راضی نبودید ولی برخلاف شما، من کاملا راضی هستم از سرویسم. اگه این مشکل تعرفه های شرکت جدیده نبود دنبال isp جدید نمیگشتم.
الان بین پارس آنلاین، دیدبان، های وب و پیشگامان گیر کردم.
پیشگامان انگار اکثر کاربر ها راضی هستن.
پارس آنلاین چندین سال داشتم تو مرکز ما کمبود پهنا باند داشت. فکر نکنم درستش کرده باشن.
های وب رو نمیدونم چه وضعیتی داره.
دیدبان هم که خیلی ها بد میگن ولی شما تجربه خوبی داشتید!!

George Shelly
12-06-2019, 09:04
والا آدم نمیدونه چه تصمیمی بگیره. خیلی از مشکلات بستگی به مرکز مخابراتی داره.
من خودم فن آوا دارم و اگه اشتباه نکنم زمانی که تازه تعرفه ها عوض شدن شما هم فن آوا گرفتید و اصلا راضی نبودید ولی برخلاف شما، من کاملا راضی هستم از سرویسم. اگه این مشکل تعرفه های شرکت جدیده نبود دنبال isp جدید نمیگشتم.
الان بین پارس آنلاین، دیدبان، های وب و پیشگامان گیر کردم.
پیشگامان انگار اکثر کاربر ها راضی هستن.
پارس آنلاین چندین سال داشتم تو مرکز ما کمبود پهنا باند داشت. فکر نکنم درستش کرده باشن.
های وب رو نمیدونم چه وضعیتی داره.
دیدبان هم که خیلی ها بد میگن ولی شما تجربه خوبی داشتید!!

من 96 قبل این طرح های عیرحجمی های وب داشتم و خوب بود ولی پینگش بد میشد گاهی اوقات ، بعد رفتم قناوا 16 خریدم بهم 4 مگ انداخت و گقتن بیشتر نمی تونیم بعدش رفتم پیشگامان پینگش عالی بود ولی سرعت خراب ، بعد از سه ماه جمع کردم اونم ، بعدش رفتم دیده بان از اسفند 96 تا الان برام خوب بوده ولی بعد از عید 97 خیلی خراب شده بود و قطعی داشت ولی درستش کرد و اوکیه الان ...
دقیقا به خاطر مرکز مخابراتیه ، به نظر من بین این دوتا یکیو بردار امتحان کن ببین چی میشه اگه بد بود برو بعدی ، پیشگامان و دیده بان ، ولی من خوبو میگم خوب بدو میگم بد ، مال من خوبه و مشکلی نداره یا اینکه یه کار کن برو تو پیج اینستگرم دیده بان نت و یکیو تو محل زندگیت پیدا کن و بپرس .
من الان بلند مدت گرفتم ماهی برام 50 در میاد 16 مگ با ترافیک ترابایتی که عملا نامحدوده و عین خیالمم نیست حجم مجم چیه ...

alirezafaghih
12-06-2019, 18:25
سلام دوستان. من امروز از طریق نرم افزار mtu test یه تست گرفتم و حداکثر mtu من رو 1466 گزارش کرد؛ در حالی که آقای سلطانی میگن mtu رو روی 1492 بذارم. نظر شما در این مورد چیه؟ چرا این دو تا نظر کاملا متفاوتن و چرا شرکت ICMP رو بسته؟

George Shelly
13-06-2019, 18:58
سلام دوستان. من امروز از طریق نرم افزار mtu test یه تست گرفتم و حداکثر mtu من رو 1466 گزارش کرد؛ در حالی که آقای سلطانی میگن mtu رو روی 1492 بذارم. نظر شما در این مورد چیه؟ چرا این دو تا نظر کاملا متفاوتن و چرا شرکت ICMP رو بسته؟

بین 1480 تا 1492 خوبه
مگه تریس میگیری بلاکه ؟ چیزی نشون نمیده ؟

ar98
14-06-2019, 12:37

مقدار درست و تست شده :

alirezafaghih
14-06-2019, 15:26
بین 1480 تا 1492 خوبه
مگه تریس میگیری بلاکه ؟ چیزی نشون نمیده ؟

از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چک کردم گزارش کرد که بلاک هست

George Shelly
14-06-2019, 17:24
از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چک کردم گزارش کرد که بلاک هست

نشون داد واسه من
link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ar98
17-06-2019, 21:28
کسی مشکل آپلود و یا تایم اوت داره ؟

alirezafaghih
18-06-2019, 06:17
کسی مشکل آپلود و یا تایم اوت داره ؟

آپلود بد نیست؛ هر چند که مثل دانلود برای من افت داشته ولی باز بهتر از دانلوده. تایم اوت هم خیلی کمه. اونقدری نیست که اذیت کنه.
اگر دیروز مشکلی داشتین، باید بگم من هم دیروز پینگم بیش از حد رفته بود بالا (حدود 400) و سرعت دانلود هم که دیگه از خیلی بد یه چیزی اونورتر بود ولی امروز مثل قبل شده.

George Shelly
18-06-2019, 09:15
من همین الان بیدار شدم یه کندی بدی اقتاده رو نت ، با 32 کانکشن با نصف پهنای باند دانلود می کنه ، 10:15 صبج ...

ar98
18-06-2019, 13:30
پیگیر شین از پشتیبانی به جایی برسیم

shakib zero
18-06-2019, 13:56
من همین الان بیدار شدم یه کندی بدی اقتاده رو نت ، با 32 کانکشن با نصف پهنای باند دانلود می کنه ، 10:15 صبج ...

از چندتا از دوستان دیگه هم پرسیدم ظاهرا خیلیا مشکل دارن !! خودم که الان پیشگامان گرفتم دقیقا نصف شده دوست دیگم آسیاتک هست به همین شکل ...

George Shelly
18-06-2019, 14:56
از چندتا از دوستان دیگه هم پرسیدم ظاهرا خیلیا مشکل دارن !! خودم که الان پیشگامان گرفتم دقیقا نصف شده دوست دیگم آسیاتک هست به همین شکل ...

ظاهرا مشکل حای دیگه ای بوده ، زنگ زدم پشتیبانی گفت ارتباط ما با مرکز شما قطع شده بوده ، مال من امروز از 11 تا 3 قطع بود

ar98
21-06-2019, 16:10
مشکل حل شد!

George Shelly
21-06-2019, 18:32
هنوز مشکل پابرجاست ! جالبه شرکت های دیگه هم که حجم زیاد ارائه میدن همین مشکلو دارن ، سرعت ناپایدار و تایم اوت های مکرر !

من تایم اوت ندارم .
با وایرلس وصلی به مودم/روتر ؟

ar98
23-06-2019, 07:14
من تایم اوت ندارم .
با وایرلس وصلی به مودم/روتر ؟

مشکل حل شد!

George Shelly
23-06-2019, 08:59
بله به صورت وایرلس وصلم . ولی ارتباطی با اون نداره و از سمت شرکت بود که انگار حل شده و فعلا همچی پایدار شده :n20:

نه خوب خیلی موقع ها پیش میاد ،که خود ادم خبر نداره ، مثلا من تو بازی تایم اوت داشتم بعد چک کردم دیدم پینگم با روتر از 1 پریده رفته رو 10 بعد جاشو عوض کردم رقع شد ...

ar98
23-06-2019, 09:15
نه خوب خیلی موقع ها پیش میاد ،که خود ادم خبر نداره ، مثلا من تو بازی تایم اوت داشتم بعد چک کردم دیدم پینگم با روتر از 1 پریده رفته رو 10 بعد جاشو عوض کردم رقع شد ...

مشکل حل شد!

George Shelly
23-06-2019, 09:22
مشکل من پینگ نیست ! مشکلم تایم اوت و آپلود داغونه !
مشکل منطقه ای هست انگار چون دوباره اونجوری شده . از صبح تا شب خرابه و از شب تا صبح درست میشه ! دارن پیگیری میکنن فعلا ...

منم چیزی غیر از این نگفتم ، تایم اوت یعنی سرور خیلی طول میکشه تا reply کنه و این خودشو اگر پینگ بگیری نشون میده و بازی و مرور وب بی کیفیت میشه .

alirezafaghih
23-06-2019, 20:07
مشکل من پینگ نیست ! مشکلم تایم اوت و آپلود داغونه !
مشکل منطقه ای هست انگار چون دوباره اونجوری شده . از صبح تا شب خرابه و از شب تا صبح درست میشه ! دارن پیگیری میکنن فعلا ...
من الآن قریب به 3 ماه هست درگیر این مشکلم هنوز هم مشکلم حل نشده. اولش میگن مشکل منطقه ای هست ولی بعدش "اعتراف" میکنن که مشکل از خودشونه. البته الآن چند روزی هست یه خبر امیدوار کننده شنیدم. ظاهراً قراره توی برخی مراکز پورت های جدیدی بذارن که خیلی از این یکی ها که مال آسیاتک هست، بهتره. باید دید که پورت های جدید چطور خواهند بود. گفتن تا نیمه تیر پورت های جدید راه اندازی میشن. امیدوارم که این فاجعه 3 ماهه من هم تموم بشه.

ar98
27-06-2019, 07:52
من الآن قریب به 3 ماه هست درگیر این مشکلم هنوز هم مشکلم حل نشده. اولش میگن مشکل منطقه ای هست ولی بعدش "اعتراف" میکنن که مشکل از خودشونه. البته الآن چند روزی هست یه خبر امیدوار کننده شنیدم. ظاهراً قراره توی برخی مراکز پورت های جدیدی بذارن که خیلی از این یکی ها که مال آسیاتک هست، بهتره. باید دید که پورت های جدید چطور خواهند بود. گفتن تا نیمه تیر پورت های جدید راه اندازی میشن. امیدوارم که این فاجعه 3 ماهه من هم تموم بشه.

با پیگیری 1 هفته ای 195 از دیروز مشکلم به صورت کامل حل شد ! چندین ماه تایم اوت داشتم که این اوخر مشکل آپلود و قعطی پی در پی بهش اضافه شده بود . بهترین پیشنهاد اینه که از 195 پیگیر بشید و حتما عکس مستند ضمیمه کنید هم از قسمت Status مودم ( وضعیت خط معلوم باشه ) و پینگ و هم از تست سرعتتون و بازم میگم از 195 فقط به نتیجه میرسید !
پشتیبانی محترم و پیگیر هستند ؛ مشکلتون زود تر حل می کنند.

George Shelly
27-06-2019, 10:24
با پیگیری 1 هفته ای 195 از دیروز مشکلم به صورت کامل حل شد ! چندین ماه تایم اوت داشتم که این اوخر مشکل آپلود و قعطی پی در پی بهش اضافه شده بود . بهترین پیشنهاد اینه که از 195 پیگیر بشید و حتما عکس مستند ضمیمه کنید هم از قسمت Status مودم ( وضعیت خط معلوم باشه ) و پینگ و هم از تست سرعتتون و بازم میگم از 195 فقط به نتیجه میرسید !
پشتیبانی محترم و پیگیر هستند ؛ مشکلتون زود تر حل می کنند.

به نظرم تو سایت شون شکایت کنه بهتره چون من خودم چند بار به 195 ازشون شکایت کرده بودم بعد زنگ زدن گفتن تو سایت خودمون سریع تر رسیدگی میکردیم من انصراف دادم تو سایت زدم و بهترم جواب گرفتم .

ar98
27-06-2019, 11:36
به نظرم تو سایت شون شکایت کنه بهتره چون من خودم چند بار به 195 ازشون شکایت کرده بودم بعد زنگ زدن گفتن تو سایت خودمون سریع تر رسیدگی میکردیم من انصراف دادم تو سایت زدم و بهترم جواب گرفتم .

از تو سایت خودشون ثبت کردم ؛ 1 هفته خبری نشد تا از 195 ثبت کردم فرداش زنگ زدن واسه پیگیری و میگفتن 195 لغو کنید!

George Shelly
27-06-2019, 11:49
از تو سایت خودشون ثبت کردم ؛ 1 هفته خبری نشد تا از 195 ثبت کردم فرداش زنگ زدن واسه پیگیری و میگفتن 195 لغو کنید!

متوجه نشدی مشکل کجا بود ؟ چیکار کردن ؟ مال منم مشکل mtu داشتم آخرم نقهمیدم کی درستش کرد اونم روز سوم عید

A-L PC
27-06-2019, 15:18
امروز از ساعت ۱۰-۱۲ قطعی داشتم ، دیشب هم ساعت ۱۲ ------ ها دچار اختلال شده بودن.
فعلا همه چی آرومه ، اما سرعت مثل سابق نیست و استریم از یوتیوب و فیسبوک کیفیت های HD به بالا با بافرینگ همراه است.

ar98
27-06-2019, 16:15
متوجه نشدی مشکل کجا بود ؟ چیکار کردن ؟ مال منم مشکل mtu داشتم آخرم نقهمیدم کی درستش کرد اونم روز سوم عید

مقدار درست واسه دیده بان نت
TCP MTU : 1466
TCP MSS : 1426
ست کنید تاثیری فوق العاده ای داره !
به طور کل نمیگن مشکل از کجاست و مشکل از چی بوده چون به سرپرست بخش فنی آقای سلطانی منتقل میکنن و آقای سلطانی هم ارجاع میدن به بچه های بالا! اون ها هم جوابی نمدین فقط مشکلو حل می کنند

سرویس 16 مگ دارید ؟
مقدار های زیر چند هست تو مودم برای شما ؟
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate

ar98
27-06-2019, 16:20
امروز از ساعت ۱۰-۱۲ قطعی داشتم ، دیشب هم ساعت ۱۲ ------ ها دچار اختلال شده بودن.
فعلا همه چی آرومه ، اما سرعت مثل سابق نیست و استریم از یوتیوب و فیسبوک کیفیت های HD به بالا با بافرینگ همراه است.

Net speed monitor نصب کنید . چک کنید همیشه در حالت معمول با چه سرعتی لود می کنه ویدیو ها رو ! متوجه میشید اون موقع اگه سرعت مشکل داشته باشه !
مودمو خاموش ، روشن کنید که آیپی جدید بگیرید - تست کنید ببینید سرعت تک کانکشن بهبود پیدا می کنه یا نه . چند بار اینکارو تکرار کنید تا بالاخره درست شه
امروز هیچ قعطی نداشته اینترنت !

یه سری قعطی ها منطقه ای هست ولی یه سری مشکل هست که باید گزارش بدید واستون درست کنند چک کنید ببینید سرعت آپلود و دانلود درسته ؟ تایم اوت ندارید ؟ اگه داشتید با مدارک مستند از سایت 195 گزارش ثبت کنید

George Shelly
27-06-2019, 17:19
مقدار درست واسه دیده بان نت
TCP MTU : 1466
TCP MSS : 1426
ست کنید تاثیری فوق العاده ای داره !
به طور کل نمیگن مشکل از کجاست و مشکل از چی بوده چون به سرپرست بخش فنی آقای سلطانی منتقل میکنن و آقای سلطانی هم ارجاع میدن به بچه های بالا! اون ها هم جوابی نمدین فقط مشکلو حل می کنند

سرویس 16 مگ دارید ؟
مقدار های زیر چند هست تو مودم برای شما ؟
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate

ar98
27-06-2019, 18:00

مودمتون مارکش چیشه ؟ و اینکه مشکل قطع شدن ندارید هنگام زنگ خوردن خط تلفن

George Shelly
27-06-2019, 18:32
مودمتون مارکش چیشه ؟ و اینکه مشکل قطع شدن ندارید هنگام زنگ خوردن خط تلفن

تی پی لینکه .
من چند تا مودم دارم که این قدیمی ترینشه مال 2008 هست که خیلی بهتر از این جدیدا هست .
اون یکیا تا 19 بیشتر نمیره ولی این تا 23 گاهی هم بیشتر . .
نه قطعی اصلا ندارم .

George Shelly
28-06-2019, 17:24
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .
لینک دریافت بدون ثبت نام و محدودیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ar98
29-06-2019, 09:28
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .
لینک دریافت بدون ثبت نام و محدودیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کانکت میشن به صورت کلی چیز پی ان ها با شرکت مشکلی نداره ولی یه سری پورت هارو بستن باید تست کنید و از چیز پی ان های عمومی استفاده نکنید ! من الان با Express فول سرعت وصلم !

George Shelly
29-06-2019, 10:07
کانکت میشن به صورت کلی چیز پی ان ها با شرکت مشکلی نداره ولی یه سری پورت هارو بستن باید تست کنید و از چیز پی ان های عمومی استفاده نکنید ! من الان با Express فول سرعت وصلم !

من پولی دارم مثل Astrill به صورت L2TP وصل میشم سرعتش عالیه ولی ovpn ش وصل نمیشه ولی به جاش اکسپرس وصل میشه ..
من چیز پی ان رایگان اصلا ندارم اینو گذاشتم واسه اونایی که کمتر اشنا هستن به این مسائل .

misagh1372
01-07-2019, 09:03
دوستان این شرکت خط رو تا 16 مگ باز میزاره اگه یک سرویس 8 مگ بگیرم ؟

ALIRK
01-07-2019, 12:08
دوستان این شرکت خط رو تا 16 مگ باز میزاره اگه یک سرویس 8 مگ بگیرم ؟

خیر همون سرعت واقعی رو بهتون میده
قانونا هم نباید باز بزاره چون ممکنه خطتتون بخاطر نویز مثلا بشه 4
اینکه میبینی شرکتهای دیگه اینکارو میکنن کلاه سر شما میزارن نه خودشون :n19::n09:

sajad-tnt
01-07-2019, 13:22
خیر همون سرعت واقعی رو بهتون میده
قانونا هم نباید باز بزاره چون ممکنه خطتتون بخاطر نویز مثلا بشه 4
اینکه میبینی شرکتهای دیگه اینکارو میکنن کلاه سر شما میزارن نه خودشون :n19::n09:عجب! oO
وقتی پول سرویس کم سرعت رو میدی برات پر سرعت میبندن، چطوری کلاه سر ما میره؟!