مشاهده نسخه کامل
: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
f_s10224
09-04-2018, 20:52
سلام
کیفیت دیدبان چطوره؟ مخصوصا تک کانکشن و پینگ. 4مگ فن آوا تا 2 روز پیش خوب بود ولی از عصر امروز افتضاح شده. پشتیبانی هم جوابی نداشت. سرعت تک کانکشن حدود 20 شده و پینگ هم تایم اوت داره.
این چطوره؟
صفحه های قبلی کلی تست گذاشته شده ...
f_s10224
09-04-2018, 20:54
شاید!
الان باز کشش اومده رو 12!
هر چقدر هم ریست می کنم درست نمیشه!
ولی ناگهانی خودش درست میشه!
زنگم زدم گفتن ما تغییری ندادیم!
به لحاظ نت و سرعت هیچ مشکلی ندارم و عالیه ، منتها کششم رفته رو مخ!
این مشکلات از دیده بانت نیست از پیشگامان یا اسیاتک هست ولی در کل برای من چند وقت پیش اینطوری شد ولی برعکسش ..من خطم 9 مگ بزور کشش داشت یهو تا 13 مگ کشش پیدا کرد جالبه چندین سال اینطوری بود . الانم برای اینکه قطعی وصلی نداشته باشم روی 10 مگ فیکس کردم . این بخاطر پورت های اجاره ای هست.
George Shelly
09-04-2018, 22:42
این مشکلات از دیده بانت نیست از پیشگامان یا اسیاتک هست ولی در کل برای من چند وقت پیش اینطوری شد ولی برعکسش ..من خطم 9 مگ بزور کشش داشت یهو تا 13 مگ کشش پیدا کرد جالبه چندین سال اینطوری بود . الانم برای اینکه قطعی وصلی نداشته باشم روی 10 مگ فیکس کردم . این بخاطر پورت های اجاره ای هست.
وقتی داشتم پست تو رو میخوندم کشش 13 مگ بود ، بعد که ریست کردم شد عکس زیر!
انگار از سمت خودشون هست چون من از عصر هزار بار ریست کردم و درست نشده بوداما الان شد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behzad.dextor
10-04-2018, 10:24
یه آدرس آی پی از دیده بان بهم بده؟؟
وقتی داشتم پست تو رو میخوندم کشش 13 مگ بود ، بعد که ریست کردم شد عکس زیر!
انگار از سمت خودشون هست چون من از عصر هزار بار ریست کردم و درست نشده بوداما الان شد!
مودمت چی هست؟
Behzad.dextor
10-04-2018, 16:13
مودمت چی هست؟
باید دی لینک باشه
George Shelly
10-04-2018, 21:37
در حالت FastPath
در حالت FastPath
فکر کنم پینگ داخلی درست شده باشه نه؟ پینگ نسبت به قبل خیلی بهتر شده
rezapcworld
10-04-2018, 21:45
در حالت FastPath
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز منم اومدم دیده بان نت. شما این پینگا رو از چه سایتی گرفتی ؟؟ منم بگیرم ببینم پینگم چطوریاست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
George Shelly
10-04-2018, 21:45
فکر کنم پینگ داخلی درست شده باشه نه؟ پینگ نسبت به قبل خیلی بهتر شده
نه همون 40 هست در حالت Fast و 80 در حالت interleave!
پینگم فرقی نکرده کلا، تو بازی هم همون 120 هست معمولا، مهم آلمانه بقیه شون مهم نیستن!
پینگ پیشگامان تو بازی بهتر بود چون داحلیش زیر 20 بود ولی این داخلیش اصلا زیر 40 نمیاد!
George Shelly
10-04-2018, 21:49
دوست عزیز منم اومدم دیده بان نت. شما این پینگا رو از چه سایتی گرفتی ؟؟ منم بگیرم ببینم پینگم چطوریاست.
چند روزه اومدی ؟
چطوره ؟ البته اگر خوب هست یا بد، کلا کمی مشکلات ناشی از حمله اخیر رو هم در نظیر بگیر چون قطعی و کامل حل نشده هنوز طبق چیزی که پرسیدم.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezapcworld
10-04-2018, 21:55
چند روزه اومدی ؟
چطوره ؟ البته اگر خوب هست یا بد، کلا کمی مشکلات ناشی از حمله اخیر رو هم در نظیر بگیر چون قطعی و کامل حل نشده هنوز طبق چیزی که پرسیدم.
امروز ظهر وصل شده. حقیقتش برا من از پیشگامان بهتره ولی نه خیلی زیاد. تا این لحظه از بیست نمره به پیشگامان ۱۶ میدم به این ۱۷. کلا اینترنت قبل از این طرحای غیر حجمی ، کیفیتش بهتر بود.
George Shelly
10-04-2018, 21:59
امروز ظهر وصل شده. حقیقتش برا من از پیشگامان بهتره ولی نه خیلی زیاد. تا این لحظه از بیست نمره به پیشگامان ۱۶ میدم به این ۱۷. کلا اینترنت قبل از این طرحای غیر حجمی ، کیفیتش بهتر بود.
چه سرعتی گرفتی ؟
مال من تو سی روز اخیر بی نظیر بوده به لحاظ سرعت و ثبات ،منتها دقیقا فردای شبی که گفتن حمله شده به شبکه مشکلات شروع شده البته زیاد نیست و نرماله!
مثلا نک کانکشنم متاثر هست از این قصیه ، هنوز کاملا درست نشده!
به نظرم صبر کن باید بهتر شه.
اگرم بازی می کنی زنگ بزن بگو بزاره رو حالت Fast!
rezapcworld
10-04-2018, 22:07
چه سرعتی گرفتی ؟
مال من تو سی روز اخیر بی نظیر بوده به لحاظ سرعت و ثبات ،منتها دقیقا فردای شبی که گفتن حمله شده به شبکه مشکلات شروع شده البته زیاد نیست و نرماله!
مثلا نک کانکشنم متاثر هست از این قصیه ، هنوز کاملا درست نشده!
به نظرم صبر کن باید بهتر شه.
اگرم بازی می کنی زنگ بزن بگو بزاره رو حالت Fast!
من کلا کیفیت خطم خیلی بده. فقط همین قدر بدون SNR من ۱۵ ولی برای شما ۶۵ !!!
من سرعت ۴ مگ گرفتم.
من بازی نمی کنم بیشتر ویدیو انلاین میبینم که الان برای کیفیت ۷۲۰ تو بعضی سایتا به مشکل میخورم.
George Shelly
10-04-2018, 22:12
من کلا کیفیت خطم خیلی بده. فقط همین قدر بدون SNR من ۱۵ ولی برای شما ۶۵ !!!
من سرعت ۴ مگ گرفتم.
حوب پس سرعتت پایینه کلا ، انتظار خیلی خاصی نمیشه داشت از 4 مگ تو دانلود و صفحه ویوتیوب و غیره .
اگر سیم کشی خونتون قدیمی هست سعی کن یکی از پریزهای تلفن رو قطع کنی حالا هر جای خونه که هست ببین نویز کم میشه ؟
کار آسونی هم هست.
نمیگم حل میشه حتما ولی باید چک کنی همه چیز رو اگر میخوای مشکل حل شه.
اسپلیتر هم مطمئن شو درسته کاملا .
rezapcworld
10-04-2018, 23:25
اقا من از ظهر که سرویسم وصل شده ۲ گیگ از ۲۰۰ گیگ و مصرف کردم. ولی کیفیت استریمم پایینه. با نرم افزار تلوبیون که رو گوشیم نصبه که افتضاحه استریمم.
به نظرت حاضر میشن من مابه التفاوت سرویس ۸ مگ با ۴ مگ و بهشون بدم (۱۲۰۰۰ تومن) ، اینام سرویسمو بذارن روی ۸ مگ ، ببینم دلیل این کیفیته خیلی پایین سرعتمه یا چیزه دیگه ای ؟؟
George Shelly
10-04-2018, 23:31
اقا من از ظهر که سرویسم وصل شده ۲ گیگ از ۲۰۰ گیگ و مصرف کردم. ولی کیفیت استریمم پایینه. با نرم افزار تلوبیون که رو گوشیم نصبه که افتضاحه استریمم.
به نظرت حاضر میشن من مابه التفاوت سرویس ۸ مگ با ۴ مگ و بهشون بدم (۱۲۰۰۰ تومن) ، اینام سرویسمو بذارن روی ۸ مگ ، ببینم دلیل این کیفیته خیلی پایین سرعتمه یا چیزه دیگه ای ؟؟
آره زنگ بزن به فروش من خودم همین کار رو کردم 8 داشتم بعد ارتقا دادم به 16!
اون سایت تلویبیون به شدت سرورضعیفی داره و اکثر مواقع مشکل داره من قبلا تست کرده بودم قطع و وصلی داشتم قبل دیده بان!.
من ویدیوهای یوتیوب رو با کیفیت 2k می بینم ولی تو تلویبیون قطعی دارم!
یادم میاد زمان جام جهانی 2014 هم همین حوری بود!
تست تک کانکشن بزار از اینحا .
George Shelly
12-04-2018, 12:03
کشش خط من صبح ها و آخر شب اینه :
و بقیه ساعات اینه :
الان سه - چهار روزه اینطوری شده!
نمی دونم چرا!
ho3in2012
12-04-2018, 12:33
پینگ داخلی واقعا فاجعه شده اومده بالای 70!!!!!!!
زنگ میزنم میزارن رو حالت FAST پینگ داخلی میشه 45 روز (که بازم زیاده) بعد دوباره روز بعد بر میگرده همون حالت قبلی
تا حالا سه بار زنگ زدم و هر سه بار پینگش روز بعد برگشت به حالت قبل
اگه تا اخر زمان سرویسم درست نشه دیگه تمدیدش نمیکنم
misam5526
12-04-2018, 13:47
زنگ میزنم میزارن رو حالت FAST پینگ داخلی میشه 45 روز (که بازم زیاده) بعد دوباره روز بعد بر میگرده همون حالت قبلی
پینگ داخلی شاتل از همون IP پست قبلی:
من هم پینگ از همون ای پی شما گرفتم تا شرکت ها با هم مقایسه بشوند
شرکت اینترنت من داتک هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahvaz.net
12-04-2018, 21:12
من هم پینگ از همون ای پی شما گرفتم تا شرکت ها با هم مقایسه بشوند
شرکت اینترنت من داتک هست
سلام دوست گرامی
شرکت اینترنتی داتک سرتاسر کشور پوشش داره؟
ایا این شرکت زیر مجموعه جایی نیست ؟؟
ahvaz.net
12-04-2018, 21:23
پارس انلاین
سلام دوست گرامی
شرکت اینترنتی داتک سرتاسر کشور پوشش داره؟
ایا این شرکت زیر مجموعه جایی نیست ؟؟
سلام
نه همه جای کشور رو پوشش نداره و زیر مجموعه هیچ جایی هم نیست.
در ضمن این شرکت توی تک کانکشن وضعیت خوبی نداره و اصلا و ابدا پیشنهاد نمی کنم که بخرید. من چون دانلودم زیاد هست و حجم بالا با سرعت 16 نیاز داشتم، گرفتم و برای من می صرفید چون با گذاشتن چند تا لینک و دانلود هم زمان سرعتم گاهی حتی به 2.1 مگ هم توی دانلود منیجر میرسه ولی کمتر از 1.6 مگ هیچ وقت نمیشه توی دانلود منیجر
shaahani
12-04-2018, 22:33
تست پینگ من از روی شبکه پیشگامان :
f_s10224
13-04-2018, 08:51
پینگ داخلی شاتل از همون IP پست قبلی:
دیشب بارون اومده تمام سیم تلفن ما قطع شده وگرنه با ای دی اس ال پینگ می گرفتم ولی با وایرلس دیده بانت پینگ بین 25 تا 30 هست . این ایپی کجاست ؟ پارس انلاینه؟
f_s10224
13-04-2018, 08:57
یه تست هم با ایرانسل 4جی ثابت گرفتم پینگ با این ایپی 65 هست . با رایتل هم 68 هست . ولی جالبه همه اینا با پینگ غرب اروپا 110 هستن
Angel Of Darkness
13-04-2018, 09:34
من بعد یک هفته که موندم پارس آنلاین جمع کنه روز 7 دقیقا مخابرات دیدهبان نتو رانژه کرد یعنی 4 شنبه من دیدم آپلود پایینه زنگ زدم درستش کنن نمیدونم طرف چیکار کرد کلا چراغ adsl خاموش شد دیگم برنگشت زنگ زدم پشتیبانی توضیح دادم 10 بار گفتن همکارتون حرکت زد رو خط گفتن نه حتما مشگل از طرف مخابراته و نامه زدن مخابرات اصلا هم گوش نمیدن میگم همکارتون یه حرکتی زده 5 شنبه جواب ندادن امروز و فردا هم تعطیله
نرفته پشیمون شدم چرا شاتل نرفتم :n03:
George Shelly
13-04-2018, 09:50
من بعد یک هفته که موندم پارس آنلاین جمع کنه روز 7 دقیقا مخابرات دیدهبان نتو رانژه کرد یعنی 4 شنبه من دیدم آپلود پایینه زنگ زدم درستش کنن نمیدونم طرف چیکار کرد کلا چراغ adsl خاموش شد دیگم برنگشت زنگ زدم پشتیبانی توضیح دادم 10 بار گفتن همکارتون حرکت زد رو خط گفتن نه حتما مشگل از طرف مخابراته و نامه زدن مخابرات اصلا هم گوش نمیدن میگم همکارتون یه حرکتی زده 5 شنبه جواب ندادن امروز و فردا هم تعطیله
نرفته پشیمون شدم چرا شاتل نرفتم :n03:
.
دقیقا درست گفته چون پشتیبانی اصلا کاری نمی تونه بکنه که چراغ خاموش شه! هر چند که روشن سده بوده قبلش!
خیلی مواقع مشکل سیم کشی پیش میاد!
منم موقع رانژه به مشکل خورده بودم .
مال منم رانژه شده بود بعد دیده بان گفت تو سیستم ما زده رانژه بعد من زنگ زدم MDF مخابرات مرکز پرسیدم وصل شده که باز گفت آره بعد گفتم پس چرا چراغ لینک خاموشه که وقتی منو گذاشت رو هولد و چک کرد گفت مشکل سیم کشی داره و بعد دوساعت درست شد.
این مسائل لینک و چراغ اصلا ربطی به ISP نداره و همه ش از طرف مخابرات که اینجور میشه .
Angel Of Darkness
13-04-2018, 10:33
.
دقیقا درست گفته چون پشتیبانی اصلا کاری نمی تونه بکنه که چراغ خاموش شه! هر چند که روشن سده بوده قبلش!
خیلی مواقع مشکل سیم کشی پیش میاد!
منم موقع رانژه به مشکل خورده بودم .
مال منم رانژه شده بود بعد دیده بان گفت تو سیستم ما زده رانژه بعد من زنگ زدم MDF مخابرات مرکز پرسیدم وصل شده که باز گفت آره بعد گفتم پس چرا چراغ لینک خاموشه که وقتی منو گذاشت رو هولد و چک کرد گفت مشکل سیم کشی داره و بعد دوساعت درست شد.
این مسائل لینک و چراغ اصلا ربطی به ISP نداره و همه ش از طرف مخابرات که اینجور میشه .
دقیقا مشگل خودشونه من لینک داشتم تا طرف دستکاری کرد رفت
قبلا اندیشه این مشگلو خورده بود به پشتیبانی زنگ زدم گفتن ریست میکنیم 2 دقیقه نشد درست شد
لعنتی خورده به تعطیلی یعنی کشور گلو بلبل هست خدایی برا یه کار 2 دقیقه ای باید 3 روز صبر کنی تازه بگن مشگل از اینجا هست یا از اونجا
misam5526
13-04-2018, 11:55
دیشب بارون اومده تمام سیم تلفن ما قطع شده وگرنه با ای دی اس ال پینگ می گرفتم ولی با وایرلس دیده بانت پینگ بین 25 تا 30 هست . این ایپی کجاست ؟ پارس انلاینه؟
ای پی سایت داخلی time.ir هست که اون دوست برای اولین تست انتخاب کرد و بقیه ما هم روی همون ای پی تست گرفتیم.
HeRcKoOl
13-04-2018, 15:01
زنگ زدم پشتیبانی برای سرعت تک کانکشن!میگه الان هیچ شرکتی تک کانکشن خوب نمیده!گفتم قبل شما صبانت داشتم ،تک کانکشنش فول سرعت بود دیگه چیزی نگفت!
گفت بعد تعطیلات تماس میگیریم که عمرا اگه درست کنن یا زنگ بزنن ولی صبر میکنم درست کردن که هیچی(۱درصد)نکردن ۱۹۵ شکایت میکنم ببینم چی میشه.
دوستان اگه فقط برا دانلود (چندکانکشن)سمت این شرکت میایید مشکلی نداره.
ولی برا پینگ و تک کانکشن و استریم انلاین سمت این شرکت نیایید مگه قبلش از دوستی اشنای کسی پرسیده باشید وضعیت دیدهبان تو منطقه شما چطوره!
rezapcworld
13-04-2018, 15:07
زنگ زدم پشتیبانی برای سرعت تک کانکشن!میگه الان هیچ شرکتی تک کانکشن خوب نمیده!گفتم قبل شما صبانت داشتم ،تک کانکشنش فول سرعت بود دیگه چیزی نگفت!
گفت بعد تعطیلات تماس میگیریم که عمرا اگه درست کنن یا زنگ بزنن ولی صبر میکنم درست کردن که هیچی(۱درصد)نکردن ۱۹۵ شکایت میکنم ببینم چی میشه.
ولی برا پینگ و تک کانکشن و استریم انلاین سمت این شرکت نیایید مگه قبلش از دوستی اشنای کسی پرسیده باشید وضعیت دیدهبان تو منطقه شما چطوره!صد در صد باهات موافقم. برای دانلود مولتی کانکشن عالیه ولی برای تک کانکشن و استریم انلاین افتضاحه. تک کانکشن سرعتش کم و بسیار هم نوسانیه
ho3in2012
13-04-2018, 15:41
ولی برا پینگ و تک کانکشن و استریم انلاین سمت این شرکت نیایید مگه قبلش از دوستی اشنای کسی پرسیده باشید وضعیت دیدهبان تو منطقه شما چطوره!
سلام
صد در صد باهاتون موافقم
از بعد عید وضع نت خراب شده و سرعت تک کانکشن چیزی شبیه شوخی شده تو این شرکت
تست سرعت تک کانکشن از دیتاسنتر هتزنر آلمان:n35:
پینگ داخلیشم چن صفحه قبل گذاشتم بالای 70 شده برای من
سرویسم تموم بشه فورا تخلیه میکنم
George Shelly
13-04-2018, 15:55
مال منم از همون هفته قبل که گفتن حمله شده به زیرساخت شبکه ایران ، تک کانکشن ( هم سرور داخلی و هم خارجی جفتش نوسانی هست ) نوسانی شده ولی همچنان خوبه و مشکلی به اون صورت نیست .
تو استریم ویدیو و غیره که خوبه و مشکلی نداره .
تو بیشتر تاپیک ها هم شکایت هست در مورد کاهش کیفیت حالا معلوم نیست دارن باز چیکار می کنن دیروزم اینستا بگیر نگیر داشت موقع لود عکس فک کنم باز دارن برنامه پیاده می کنن.
کلا مشکل سر isp نیست تو این مملکت و مساله ساختاریه ، تا اینا هستن روی یه نت خوب و با ثبات رو نخواهیم دید چون هر روز فکر اینن که چجوری محدود کنن .
f_s10224
13-04-2018, 17:22
ای پی سایت داخلی time.ir هست که اون دوست برای اولین تست انتخاب کرد و بقیه ما هم روی همون ای پی تست گرفتیم.
ایپیشو زدم نوشت پارس .... حالا شاید از از پارس ایپی رو گرفته باشه
HeRcKoOl
13-04-2018, 19:49
مال منم از همون هفته قبل که گفتن حمله شده به زیرساخت شبکه ایران ، تک کانکشن ( هم سرور داخلی و هم خارجی جفتش نوسانی هست ) نوسانی شده ولی همچنان خوبه و مشکلی به اون صورت نیست .
تو استریم ویدیو و غیره که خوبه و مشکلی نداره .
تو بیشتر تاپیک ها هم شکایت هست در مورد کاهش کیفیت حالا معلوم نیست دارن باز چیکار می کنن دیروزم اینستا بگیر نگیر داشت موقع لود عکس فک کنم باز دارن برنامه پیاده می کنن.
کلا مشکل سر isp نیست تو این مملکت و مساله ساختاریه ، تا اینا هستن روی یه نت خوب و با ثبات رو نخواهیم دید چون هر روز فکر اینن که چجوری محدود کنن .
شما چرا اینقدر در مقابل اینکه دیده بان isp خوبی نیست مقاومت میکنی؟
فن بوی هستید یا اینکه از کارکنان این شرکت؟
هیچ ربطی به حمله و زیرساخت نداره در پی اون حمله صبانت و یکی دوتا شرکت دیگه تحت تاثیر قرار گرقتند نه دیده بان.
و اینکه من ۳ماهی که از این شرکت سرویس تهیه کردم،۳ماه هم بد بود و فقط ایام عید خوب بود!
طوری که استریم و یوتیوب رو گذاشتم ۲ شب به بعد!!!
و فقط هم به خاطر حجمش تا الان تحمل کردم که اگه ۱شنبه خبری نشد ۱۹۵ شکایت و صبر میکنم تا دورهام تموم بشه و تخلیه کنم و همون صبانتی که داشتم بگیرم یا شاتل.
George Shelly
13-04-2018, 20:12
شما چرا اینقدر در مقابل اینکه دیده بان isp خوبی نیست مقاومت میکنی؟
فن بوی هستید یا اینکه از کارکنان این شرکت؟
هیچ ربطی به حمله و زیرساخت نداره در پی اون حمله صبانت و یکی دوتا شرکت دیگه تحت تاثیر قرار گرقتند نه دیده بان.
و اینکه من ۳ماهی که از این شرکت سرویس تهیه کردم،۳ماه هم بد بود و فقط ایام عید خوب بود!
طوری که استریم و یوتیوب رو گذاشتم ۲ شب به بعد!!!
و فقط هم به خاطر حجمش تا الان تحمل کردم که اگه ۱شنبه خبری نشد ۱۹۵ شکایت و صبر میکنم تا دورهام تموم بشه و تخلیه کنم و همون صبانتی که داشتم بگیرم یا شاتل.
سعی کن با عصبانیت حرف نزنی چون دیگران هم عصبانی میشن!
چرا نمی تونی منطقی حرفت رو بزنی تا درست جواب بگیری ؟ حتما باید کلفت بگی تو حرفت ؟ خوب منم میتونم بگم خیلی بهتر از شما ولی این راهش نیست .
دیده بان اصن چی هست که کسی بخواد فن بویش بشه چنان میگی فن بوی که انگار داریم در مورد انویدیا یا ای ام دی حرف میزنم .
من الان 40 روزی هست گرفتم دیگه خوب خیلی راضی بودم و الانم هستم ، منتها از 6 روش پیش کند که نمیشه گفت ولی تک کانکشن مثل سابق نیست کاملا،البته این جور نیست که مثلا 50 یا 60 درصد افت داشته باشه ولی خوب مثل تمام روز عالی و دلخواه من نیست در حالی تو ماه قبل کاملا عالی بود .
خوب تو این وضعیت من چی باید بگم ؟ باید بگم خرابه ؟ انتظار نداری که خلاف واقعیت حرف بزنم ؟
منم نمیگم شما درست نمیگی اما باید همه چیز رو با هم ببینی مثل مرکزت ، کشش خطتت، سرعتی که خریدی ..
من 16 دارم و تک کانکشن قبل مشکلات اخیر همیشه عالی بود و ثابت بود بعدش یه مقدار افت پیدا کرد ...
شاید تو سمت ما مشکل کمتر باشه و تو سایر مناطق بیشتر اونو نمی دونم ولی وضعیت الان من اینه .
من از شرکت های معروف مثل پیشگامان ، قن اوا و ....گرفتم 16 مگ ولی به من 4 مگ دادن بعد وقتی اعتراض کردم گفتن نمی تونم کاریش کنیم و باید بسازی .
من اومدم به این شرکت، با شک و تردید هم اومدم منتها خوب در اومد برای من و 16 رو کامل داد حتی وثتی زنگ زدم گفتم شما 16 رو تضمین می کنید هیچی نگفتن و گفتن بخر تا بفهمی .
f_s10224
13-04-2018, 20:33
تا اونجایی من خبر دارم دیده بانت یوزر به اون شکل نگرفته و کلا کمبود پهنای باندی نداره !!! البته در کرمان ....من چون وایرلس دارم پشتیباناشون با من تماس زیاد دارن .... خبر دارم که هنوز به اون شکل کار نکردن ....حتی تبلیغ زومجی رو هم به نصحیت کاربراش گذاشتن....البته پینگ استیمش خوبه و استریم یوتوب و نت فلیکس هم خدارو شکر برای من خوبه تک کانکشن بشتر مسئله اینستاگرام و...هست یا استریم های توییچ .... البته توییچ برای من خوبه اینستا هم من زیاد نمیرم کلا چک نمی کنم .تک کانکشن من از اون دوستی که تصویر گذاشت سرعت خیلی خیلی بهتری داره البته
HeRcKoOl
13-04-2018, 20:33
سعی کن با عصبانیت حرف نزنی چون دیگران هم عصبانی میشن!
چرا نمی تونی منطقی حرفت رو بزنی تا درست جواب بگیری ؟ حتما باید کلفت بگی تو حرفت ؟ خوب منم میتونم بگم خیلی بهتر از شما ولی این راهش نیست .
دیده بان اصن چی هست که کسی بخواد فن بویش بشه چنان میگی فن بوی که انگار داریم در مورد انویدیا یا ای ام دی حرف میزنم .
من الان 40 روزی هست گرفتم دیگه خوب خیلی راضی بودم و الانم هستم ، منتها از 6 روش پیش کند که نمیشه گفت ولی تک کانکشن مثل سابق نیست کاملا،البته این جور نیست که مثلا 50 یا 60 درصد افت داشته باشه ولی خوب مثل تمام روز عالی و دلخواه من نیست در حالی تو ماه قبل کاملا عالی بود .
خوب تو این وضعیت من چی باید بگم ؟ باید بگم خرابه ؟ انتظار نداری که خلاف واقعیت حرف بزنم ؟
منم نمیگم شما درست نمیگی اما باید همه چیز رو با هم ببینی مثل مرکزت ، کشش خطتت، سرعتی که خریدی ..
من 16 دارم و تک کانکشن قبل مشکلات اخیر همیشه عالی بود و ثابت بود بعدش یه مقدار افت پیدا کرد ...
شاید تو سمت ما مشکل کمتر باشه و تو سایر مناطق بیشتر اونو نمی دونم ولی وضعیت الان من اینه .
من از شرکت های معروف مثل پیشگامان ، قن اوا و ....گرفتم 16 مگ ولی به من 4 مگ دادن بعد وقتی اعتراض کردم گفتن نمی تونم کاریش کنیم و باید بسازی .
من اومدم به این شرکت، با شک و تردید هم اومدم منتها خوب در اومد برای من و 16 رو کامل داد حتی وثتی زنگ زدم گفتم شما 16 رو تضمین می کنید هیچی نگفتن و گفتن بخر تا بفهمی .
من با عصبانیت جواب ندادم ولی اگر به شما برخورده معذرت میخوام!
شما در جواب هرکسی که میگه دیده بان خوب نیست میایی میگی نه خوبه ،حمله زیرساخت بوده و...
خط بنده تا ۲۱مگابیت میکشه و الانم رو ۱۲مگابیت بسته شده و اونقدر تجربه داشتم که بدونم کمبود پهنای باند فرقش با مشکلات فنی و نویز چی هست!
درضمن شهری که بنده زندگی میکنم و مرکز مخابراتی خلوت هست و خیلیا مخابرات هستن!
و بنده خودم ۱ سال سرویس ۱۶مگابیت مخابرات با شبانه رایگان داشتم و حتی مخابرات در طول شبانه روز سرعت تک کانکشنش هم ۱۶مگابیت بود!
ولی این دیده بان از همون روز اول همینطوری بود و زنگ زدم گفتش تهران مشکل داره و ۱ هفته ای درگیرشیم که معلوم بود درست بشو نیست و گفتم کمبود پهنای باند دارید که پیچوند:))
وضعیت سرویس من طوری هست که با سرعت ۸مگابیت مجبورم استریم ۴۸۰pببینم و باز هم لودینگ بافر میاد! و مجبور میشم با دو تا فحش به دیده بان یا بیخیال شم یا 360pببینم.
حالا از شانس شما خوب دراومده قرار نیست هرکی که مشکل داره و کم هم نیستیم دروغ میگیم:)) همونطور که شما میگی فن بوی نیستی ما هم دشمن دیده بان نیستیم و اینکه ۲ شب تک کانکشن کمی بهتر میشه یا در ایام عید خوب بود از کمبود پهنای باند نیست از چیه پس؟!
rezapcworld
13-04-2018, 20:45
دوستان من که از دیده بان نا امید شدم. به نظر شما صرف نظر از حجم و قیمت ، بهترین شرکت برای استریم با کیفیت حداقل ۷۲۰p به صورت پایدار در طول شبانه روز ، کدومه شرکته ؟؟؟؟ من با پیشگامان و دیده بان که به مشکل خوردم .
George Shelly
13-04-2018, 20:46
من با عصبانیت جواب ندادم ولی اگر به شما برخورده معذرت میخوام!
شما در جواب هرکسی که میگه دیده بان خوب نیست میایی میگی نه خوبه ،حمله زیرساخت بوده و...
خط بنده تا ۲۱مگابیت میکشه و الانم رو ۱۲مگابیت بسته شده و اونقدر تجربه داشتم که بدونم کمبود پهنای باند فرقش با مشکلات فنی و نویز چی هست!
درضمن شهری که بنده زندگی میکنم و مرکز مخابراتی خلوت هست و خیلیا مخابرات هستن!
و بنده خودم ۱ سال سرویس ۱۶مگابیت مخابرات با شبانه رایگان داشتم و حتی مخابرات در طول شبانه روز سرعت تک کانکشنش هم ۱۶مگابیت بود!
ولی این دیده بان از همون روز اول همینطوری بود و زنگ زدم گفتش تهران مشکل داره و ۱ هفته ای درگیرشیم که معلوم بود درست بشو نیست و گفتم کمبود پهنای باند دارید که پیچوند:))
وضعیت سرویس من طوری هست که با سرعت ۸مگابیت مجبورم استریم ۴۸۰pببینم و باز هم لودینگ بافر میاد! و مجبور میشم با دو تا فحش به دیده بان یا بیخیال شم یا 360pببینم.
حالا از شانس شما خوب دراومده قرار نیست هرکی که مشکل داره و کم هم نیستیم دروغ میگیم:)) همونطور که شما میگی فن بوی نیستی ما هم دشمن دیده بان نیستیم و اینکه ۲ شب تک کانکشن کمی بهتر میشه یا در ایام عید خوب بود از کمبود پهنای باند نیست از چیه پس؟!
من فقط تو همین هفته گفتم اینکه میگی همیشه گفتم درست نیست واقعا.:V6:
خودشون دارن میگن کندی هست رو شبکه بعد ما بگیم نیست؟!
خیلی از روتر ها از شبکه خارج شده بوده حالا نمی دونم چقدر برگشته الان .
مشکل از وی پی ان نیست ؟ چون وی پی ان خوب و بد زمین تا اسمون تو کیفیت استریم تفاوت داره میدونی که خودت.
فرق هست بین سایفون با مثلا پروتون وی پی ان
شما وی پی ان خوب دانلود کن ببین باز همونه یا نه .
واسه یوتیوب باید حتما وی پی ان خوب باشه من تو تبلتم بالای 15 تا وی پی ان ریختم واسه روز مبادا بعد چندتاشون سرعتش عالیه و راحت اتو میره رو 1080 ولی رو بعضی های دیگه میره رو 480...
اینکه تک کانکشن بالا پایین میشه الان واسه منم هست ولی یه جوریه فقط رو اینترنت اینجوری نمیشه بلکه رو اینترانتم تاثیر میزاره .
دیگه داخلی که محدودیت نداره و مشکلی نباید باشه الان من از سایت p30day هم دانلود کنم تک کانکشن مثل زمانی هست که حارجی دانلود می کنم هروقت درست شه جفتش درست میشه .
ضمنا تاپیک های دیگه رو هم بخون تقریبا موارد اعتراض کم و بیش هست .
من هیچ دفاعی از این شرکت ندارم خراب شه درجا میام میگم نه بهش وفادارم نه هیچ چیز دیگه دارم ماهی 87 میدم کم پولی نیست الان واسه این نت داغون که بالای 80 درصدش فیلتره و به هیچ دردی نمی خوره .
من همین الان واسه تست مجدد علی رغم اصلاع از این موضوع ، سایفون رو دانلود کردم و توی یوتیوب کیفیت استریم خیلی بده و میره رو 480 ولی با وی پی ان حودم راحت 1080 اتو میره .
شما پروتون وی پی ان رو دان کن واسه ویدیو .
Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HeRcKoOl
13-04-2018, 21:00
مشکل از وی پی ان نیست ؟ چون وی پی ان خوب و بد زمین تا اسمون تو کیفیت استریم تفاوت داره میدونی که خودت.
واسه یوتیوب باید حتما وی پی ان خوب باشه من تو تبلتم بالای 15 تا وی پی ان ریختم واسه روز مبادا بعد چندتاشون سرعتش عالیه و راحت اتو میره رو 1080 ولی رو بعضی های دیگه میره رو 480...
اینکه تک کانکشن بالا پایین میشه الان واسه منم هست ولی یه جوریه فقط رو اینترنت اینجوری نمیشه بلکه رو اینترانتم تاثیر میزاره .
دیگه داخلی که محدودیت نداره و مشکلی نباید باشه الان من از سایت p30day هم دانلود کنم تک کانکشن مثل زمانی هست که حارجی دانلود می کنم هروقت درست شه جفتش درست میشه .
من هیچ دفاعی از این شرکت ندارم خراب شه درجا میام میگم نه بهش وفادارم نه هیچ چیز دیگه دارم ماهی 87 میدم کم پولی نیست الان واسه این نت داغون که بالای 80 درصدش فیلتره و به هیچ دردی نمی خوره .
من همین الان واسه تست مجدد علی رغم اصلاع از این موضوع ، سایفون رو دانلود کردم و توی یوتیوب کیفیت استریم خیلی بده و میره رو 480 ولی با وی پی ان حودم راحت 1080 اتو میره .
استریم توییچ هم همین وضعیت هست.و بازم میگم برا بنده از روز اول همین طوری بوده و ربطی به حمله و روتر نداره.داخلی مشکلی نداره.
حالا تا ۱شنبه صبر میکنم اگه درست شد،شد نشد ۱۹۵شکایت میکنم اگع شد پولمو پس میگیرم و میرم یه isp دیگه نشد هم صبر میکنم تا تموم بشه.
George Shelly
13-04-2018, 21:05
استریم توییچ هم همین وضعیت هست.و بازم میگم برا بنده از روز اول همین طوری بوده و ربطی به حمله و روتر نداره.داخلی مشکلی نداره.
حالا تا ۱شنبه صبر میکنم اگه درست شد،شد نشد ۱۹۵شکایت میکنم اگع شد پولمو پس میگیرم و میرم یه isp دیگه نشد هم صبر میکنم تا تموم بشه.
واسه من داخلی و حارجی مثل همه نصف سرعت کلی هست که میشه 1 مگابایت بر ثانیه که در حالت عادی باید 1.9 تا 2 باشه .
یعنی فرقی نداره چه از سرور اپل دانلود کنم چه از سرور شاتل لند جقتش مثل همه .
من توی twitch روی 720 مشکلی ندارم ولی رو 1080 قطع / وصل میشه که ظاهرا دیگران هم همین مشکل رو دارن تو تاپیک شاتل هم فک کنم دیدم یکی گفته بود .
الان 6 روزی میشه کشش خطم صبح با ظهر و شب یکی نیست تا عصر کشش 18 مگ بود الان شده 12 مگ!
مثلا 16 دارم ولی عملا کشش اومده رو 12 و نتم 12 هست الان .
معلومه یه اتقافی افتاده چون پورتم اسیا هست ولی زنگ زدم گفت همه چی نرماله البته فرستاده واسه بررسی بیشتر ولی درست نشده هنوز .
f_s10224
13-04-2018, 21:29
ما چند نفر شدیم و دوتا وی پی ان خارجی خیلی خوب گرفتیم
1- اسپیدی فای یکساله و پرایوت وی پی ان ....
هیچ زمانی 720 هم نمیشم من چه برسه به 480 ....
توییچ هم با وی پی ان تک کانکشنش خوبه
George Shelly
13-04-2018, 21:33
ما چند نفر شدیم و دوتا وی پی ان خارجی خیلی خوب گرفتیم
1- اسپیدی فای یکساله و پرایوت وی پی ان ....
هیچ زمانی 720 هم نمیشم من چه برسه به 480 ....
توییچ هم با وی پی ان تک کانکشنش خوبه
پروتونو دانلود کن 5 روزه اول همه سرورا بعدش فقط یه سرور تو هر ریحن مثلا 2 تا هلند فری - 1 یویاندد یکی ژاپن و .......
ولی هلندش واقعا عالیه و درجا استریم می کنه بدون مشکل .
ahvaz.net
14-04-2018, 12:49
مشکلاتی که دوستان میگن من در اسیا تک و پارس انلاین ندارم :n01::n01:
rezapcworld
14-04-2018, 14:17
مشکلاتی که دوستان میگن من در اسیا تک و پارس انلاین ندارم :n01::n01:دوست عزیز دیده بان نت بخش زیادی از خدماتش بر بستر امکانات اسیاتکه. خودش چیزی نداره.
dadash42
14-04-2018, 14:19
مشکلاتی که دوستان میگن من در اسیا تک و پارس انلاین ندارم :n01::n01:
آره, دو شرکت پاک, نادر و صادقی نام بردی
به به خوشبحالت
توصیه میکنم بری تو بحث اونا هم شرکت کنی
George Shelly
14-04-2018, 15:59
دانلود من از طریق کلاینت هایی مثل اورجین و استیم خیلی خوبه و سرعت کامل رو میده.
در حالی که تک کانکشن تو IDM خیلی نوسانیه اما تو تست WhatBox باز کامل و نرماله .
در حالی که هروقت من تک کانکشنم خراب باشه، دانلود از استیم و اورجین هم خراب میشه .
من امروز به خاطر نوسان کشش خطم 8 مگ تمدید کردم تا درست شه مشکل خطم فعلا 1ماه 8 مگ تا ماه بعد .
دقت کنید الان من نظرمو گفتم نیایید باز بگید دفاع کردم :V6::V9:
Behzad.dextor
14-04-2018, 20:56
آره, دو شرکت پاک, نادر و صادقی نام بردی
به به خوشبحالت
توصیه میکنم بری تو بحث اونا هم شرکت کنی
توی این دوره زمانه آدم پاک پیدا نمیشه دیگه چه ب شرکت اینترنتی برسه :n02:
rezapcworld
15-04-2018, 09:52
اقا امروز صبح سرعت تک کانکشن من با IDM خیلی عالی شده. از سرورای داخلی روی 600 کیلوبایته و از سرورای خارجی روی 300 کیلوبایته البته با کمی نوسان. من ویدیو با کیفیت 1080p HD استریم میکنم . امیدوارم چند ساعت دیگه دوباره افتضاح نشه. تکمیلی : بله طبق انتظارم دوباره تک کانکشن افتضاح شد. از این شرکت میرم شاتل.
dadash42
15-04-2018, 12:04
حجم زیاد دیدبان همینش خوبه, برای دانلود و stream عالی
پینگ و ایناش فراموش کن
Angel Of Darkness
15-04-2018, 15:56
بعد کش و قوص زیاد نصف روز تلفن کردن بعد 6 روز بلاخره وصل شد
پینگ 130 مال پارس 85 بود
سرعت دان 850 مال پارس 1000 بود برا 8 مگ
سرعت آپلود 75 با اینکه خطو رو 1.2 بستن مال پارس 110 بود با اینکه خط رو 1 مگ بسته بودن
تک کانکشن خوب پارس خوب
موقع دانلود فول اسبید پینگم همش 20 تا بالا میرفت بعضی وقتام نمیرفت
دیده بان پینگم موقع دانلود میشه 250
منم انقد سر وصل شدن باهاشون کلنجار رفته بودم تهش قبول کردم با همین وضع داشته باشمش
فقط حجم خوبی داره
خونه اینستا هم بچهها میبینن پینگم میره 200 واقعا نابوده و پشیمونم رفتم دیده بان ته ماه جمع میکنم اگه زودتر نکردم
تایم اوت هم داره زیاد
هر ارزونیی بی دلیل نیست
ahvaz.net
15-04-2018, 16:53
بعد کش و قوص زیاد نصف روز تلفن کردن بعد 6 روز بلاخره وصل شد
پینگ 130 مال پارس 85 بود
سرعت دان 850 مال پارس 1000 بود برا 8 مگ
سرعت آپلود 75 با اینکه خطو رو 1.2 بستن مال پارس 110 بود با اینکه خط رو 1 مگ بسته بودن
تک کانکشن خوب پارس خوب
موقع دانلود فول اسبید پینگم همش 20 تا بالا میرفت بعضی وقتام نمیرفت
دیده بان پینگم موقع دانلود میشه 250
منم انقد سر وصل شدن باهاشون کلنجار رفته بودم تهش قبول کردم با همین وضع داشته باشمش
فقط حجم خوبی داره
خونه اینستا هم بچهها میبینن پینگم میره 200 واقعا نابوده و پشیمونم رفتم دیده بان ته ماه جمع میکنم اگه زودتر نکردم
تایم اوت هم داره زیاد
هر ارزونیی بی دلیل نیست
من زدم توی سرم دیده بان خوب نیست یه عده الکی گیر داده بودن :n02:
Angel Of Darkness
15-04-2018, 16:58
من زدم توی سرم دیده بان خوب نیست یه عده الکی گیر داده بودن :n02:
پینگم تو smite شده 160 غیر قابل بازی شده
ahvaz.net
15-04-2018, 17:07
پینگم تو smite شده 160 غیر قابل بازی شدههمین دو نفری که کلی از دیده بان دفاع کردن وظیفه دارن مشکل شما را در شرکت دیده بان حل کنن
همین دو نفری که کلی از دیده بان دفاع کردن وظیفه دارن مشکل شما را در شرکت دیده بان حل کنن
درسته تک کانکشنش کمی به مشکل خورده اما دیگه دور از انصافه که بگیم خیلی اشغاله
خط دوم ما شاتل هست اونهم دست کمی از این نداره
پینگ هم دوستانی که خراب هست و بالای 200میره بگید براتون درستش میکنن و میاد زیر100 البته 4.2.2.4
cartesiba
15-04-2018, 17:47
دوستان من میخام بیام دیده بان / از های وب میخام کوچ کنم اگه خوب نیست برم یه شرکت دیگه
Angel Of Darkness
15-04-2018, 17:56
همین دو نفری که کلی از دیده بان دفاع کردن وظیفه دارن مشکل شما را در شرکت دیده بان حل کنن
کسی اجبار نکرد برم دیده بان
درسته تک کانکشنش کمی به مشکل خورده اما دیگه دور از انصافه که بگیم خیلی اشغاله
خط دوم ما شاتل هست اونهم دست کمی از این نداره
پینگ هم دوستانی که خراب هست و بالای 200میره بگید براتون درستش میکنن و میاد زیر100 البته 4.2.2.4
دقیقا آشغاله برا کسی که گیمره
تایم اوتم داره
چی بگیم پینگو درست کنن من گفتم کار خاصی نکردن
rezapcworld
15-04-2018, 18:11
دوستان من میخام بیام دیده بان / از های وب میخام کوچ کنم اگه خوب نیست برم یه شرکت دیگهمشکلت با های وب چیه ؟؟ من فقط به خاطر حجم بیشتر از های وب تخلیه کردم اومدم دیده بان ، ولی الان پشیمونم. اگر چه حجم بیشتری دارم ولی سرعت تک کانکشنم برای استریم ویدیو اصلا خوب نیست .
renfield
15-04-2018, 18:12
برا گیم یکی پارس یکی مخابرات
کسی اجبار نکرد برم دیده بان
دقیقا آشغاله برا کسی که گیمره
تایم اوتم داره
چی بگیم پینگو درست کنن من گفتم کار خاصی نکردن
ایپی سرور بدید من تست پینگ بزارم
- - - Updated - - -
برا گیم یکی پارس یکی مخابرات
مخابرات :n36:
renfield
15-04-2018, 18:31
- - - Updated - - -
یه 4.2.2.4 میزارید دوست
renfield
15-04-2018, 18:33
تو شهر ما محابرات یکه شهر شما رو نمیدونم
یه 4.2.2.4 میزارید دوست
renfield
15-04-2018, 18:49
تو تهران مهم نی چه شرکتی بگیری همه پینگ زیر 100 میدن . شهرستان مهمه
Angel Of Darkness
15-04-2018, 19:05
- - - Updated - - -
مال من به همین که شما گزاشتی 120 هست به سایت دیده بان و سایتای داخلی 45 هست درصورتی که پارس بودم برا داخلی 15 بود
همین حالا زنگ زدم پشتیبانی دقیقا هیچ کاری نکردن
شما لطف کن یکی از سایت دیده بان هم بزار ping didi.ir
مال من به همین که شما گزاشتی 120 هست به سایت دیده بان و سایتای داخلی 45 هست درصورتی که پارس بودم برا داخلی 15 بود
همین حالا زنگ زدم پشتیبانی دقیقا هیچ کاری نکردن
شما لطف کن یکی از سایت دیده بان هم بزار ping didi.ir
اینهم داخلی که بازم جا داره باید تغیراتی بدن تا کمتر بشه
سلام
بچه ها سرویس های دیده بان پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
f_s10224
15-04-2018, 19:33
سلام
بچه ها سرویس های دیده بان پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
هر سرویسی رو عدد خودش
Angel Of Darkness
15-04-2018, 22:46
اینهم داخلی که بازم جا داره باید تغیراتی بدن تا کمتر بشه
پس چرا برا من کاری نمیکنن ؟
پس چرا برا من کاری نمیکنن ؟
زنگ بزنید پشتیبانی مشکل حل نشد ارجاع بدید بخش فنی
Angel Of Darkness
15-04-2018, 23:52
زنگ بزنید پشتیبانی مشکل حل نشد ارجاع بدید بخش فنی
امروز همش داشتم باهاشون حرف میزدم اصلا فایده نداشت
وجدانا تازه میفهمم پارس آنلاین چی بودش چقدر استیبل و با کیفیت بود
شما میگی شاتل دست کمی از دیده بان نداره اگه واقعا اینجوریه برگردم پارس بهتره
HeRcKoOl
16-04-2018, 11:47
دیروز خودشون تماس گرفتن.
گفتش همینی که هست تک کانکشن رو نمیتونیم کاری کنیم و مهم دانلود و چند کانکشن هست!
بهونشم این بود که شرکت های دیگه هم همینن.
ahvaz.net
16-04-2018, 17:27
دیروز خودشون تماس گرفتن.
گفتش همینی که هست تک کانکشن رو نمیتونیم کاری کنیم و مهم دانلود و چند کانکشن هست!
بهونشم این بود که شرکت های دیگه هم همینن.
دورغ گفتن ....مگه من اسیا تک و پارس انلاین دارم همچین مشکلی ندارم
cartesiba
16-04-2018, 18:17
بخاطر سرعت از 16 مگ گفتن جدیدا خططتون تا 8 مگ اومده حالا هم گذاشتن روی 4 مگ . خط هم چک کردن میگن از مخابراته اما گفتن نمیشه کاری کرد درحالی که اینترنت مخابرات و شاتل راحت تا 16 مگ داشتم
George Shelly
16-04-2018, 20:43
دلیل این همه افت نت تو تایم شب و نوسان کشش خطم خیلی غیر عادیه!
نه به اون همه ثبات و نه به این همه نوسان!
گرچه هر دوش شک منو برانگیخته تا الان .
کشش صبح تا 20 ظهر به بعد 12 شب 9 یعنی چی آخه
rezapcworld
16-04-2018, 20:45
دلیل این همه افت نت تو تایم شب و نوسان کشش خطم خیلی غیر عادیه!
نه به اون همه ثبات و نه به این همه نوسان!
گرچه هر دوش شک منو برانگیخته تا الان .
کشش صبح تا 20 ظهر به بعد 12 شب 9 یعنی چی آخه
برای منم بهترین تک کانکشن از ۱۲ شب تا ۱۲ ظهر.
از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب خراب میشه...علتش چی میتونه باشه ؟؟
George Shelly
16-04-2018, 20:54
برای منم بهترین تک کانکشن از ۱۲ شب تا ۱۲ ظهر.
از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب خراب میشه...علتش چی میتونه باشه ؟؟
من وقتی پیشگامان بودم هر وقت تک خراب میشد نتم کلا خیلی کند میشد، هم داخلی و هم خارجی، اما اینجا به اون صورت نیست فعلا ، تک خیلی خرابه منتها سایت بازکردن مناسبه یعنی کاربر معمولی باشه کسی اصلا متوجه بالا/پایین شدنش نمیشه منتها ماها چون مهمه برامون می فهمیم .
مال منم تو همون تایمی که گفتی خوبه بعدش خراب میشه
با اسپید تست هم خرابه کامل نیست سرعت نصف میشه شبا ...
آدم نمی دونه یقه کیو بگیره ولی من باشم به isp گیر نمیدم و میدونم مشکل شبکه کلی هست ، تو شب که اصن رد خور نداره مال همه داغون میشه امکان نداره نت کسی صبحش با شبش یکی باشه ...
نوسان تو شرکتا هست ولی آب همون آب گل آلودی هست که از سرچشمه میاد ...
خودمونو سرکار نزاریم درست بشو نیست .
Angel Of Darkness
16-04-2018, 23:14
شکایتمو نوشتم برا دیده بان
واقعا کیفیت خطش مال زمانی هست که تازه ADSL باب شده بود شورشو در آوردن پینگ داخلی 50 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم
واقعا 1 درصد اگه گیمر هستید یا سمتش نرید یا یه خط جدا برا بازی پیش بینی کنید این آخرین حرف من بود اگه میخواین بدونید دیدی چطوری هست
برا دانلود عالیه شک نکنید
همین
George Shelly
17-04-2018, 05:22
شکایتمو نوشتم برا دیده بان
واقعا کیفیت خطش مال زمانی هست که تازه ADSL باب شده بود شورشو در آوردن پینگ داخلی 50 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم
واقعا 1 درصد اگه گیمر هستید یا سمتش نرید یا یه خط جدا برا بازی پیش بینی کنید این آخرین حرف من بود اگه میخواین بدونید دیدی چطوری هست
برا دانلود عالیه شک نکنید
همین
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تست بزار لطفا .
renfield
17-04-2018, 07:00
Angel Of Darkness
17-04-2018, 10:07
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تست بزار لطفا .
این سایت مقادیر کاملا اشتباه نشون میده جالبه هر کاری هم میکنی اعدادش ثابت میمونن
امروز کارشناسشون به من زنگ زد بعد 10 بار بالا و پایین کردن پروفایل اوضاع بدتر شد که بهتر نشد تهشم برگردوند سر پروفایلی که بود
George Shelly
17-04-2018, 10:17
این سایت مقادیر کاملا اشتباه نشون میده جالبه هر کاری هم میکنی اعدادش ثابت میمونن
امروز کارشناسشون به من زنگ زد بعد 10 بار بالا و پایین کردن پروفایل اوضاع بدتر شد که بهتر نشد تهشم برگردوند سر پروفایلی که بود
مشکلت پینگه ؟
پینگش به نظر من مناسبه اگرچه داخلی نباید روی 40 باشه ماکسیمم باید رو 20 باشه ..
من تو بتل 1 سرور 64 نفره و 60 هرتز راحت بازی می کنم با پینگ 110 تازه بیشتر موقع ها هم در حال داگ فایتم با plane یعنی پینگ خیلی مهمه ولی مشکلی نداره اون بازی که گفتی دارم از استیم دانلودش می کنم بازی ساده و رایگانی هست نباید مشکلی داشته باشی .
به نظر من ارزش نداره به خاطر 20 میلی کمتر آی اس پی عوض کنی و کلی حجم رو از دست بدی همینو انقدر فشار بهش میاریم تا درست کنه .
Angel Of Darkness
17-04-2018, 13:40
مشکلت پینگه ؟
پینگش به نظر من مناسبه اگرچه داخلی نباید روی 40 باشه ماکسیمم باید رو 20 باشه ..
من تو بتل 1 سرور 64 نفره و 60 هرتز راحت بازی می کنم با پینگ 110 تازه بیشتر موقع ها هم در حال داگ فایتم با plane یعنی پینگ خیلی مهمه ولی مشکلی نداره اون بازی که گفتی دارم از استیم دانلودش می کنم بازی ساده و رایگانی هست نباید مشکلی داشته باشی .
به نظر من ارزش نداره به خاطر 20 میلی کمتر آی اس پی عوض کنی و کلی حجم رو از دست بدی همینو انقدر فشار بهش میاریم تا درست کنه .
من پینگم قبلا 80 بود تو بازی سرور اروپا کلا 100 بودش بازی آنلاین زیاد میکنم یکی دوتا نیستن حالا سرور اروپا کلا 140 دارم متاسفانه یه بازیم تو ps4 سرور آمریکا دارم که دیگه گفتن نداره
بله من هم تصمیم گرفتم بمونم قبلا 100 میدادم 300 گیگ میگرفتم حالا تصمیم گرفتم یا مبین نت بگیرم یا یه خط دیگه و گیگ کم شارژ کنم برا بازی 30 تمنم اونور بدم بازم هم گیگ بیشتر دارم هم 20 ماهی برام میمونه
کلا تو ایران نمیشه توقع داشت همه چیز خوب باشه
آپلودشم درست نشد متاسفانه من گیم استریم میکنم فک میکردم با پهنای باند 1.2 دیگه کلا نیازی نیست از ایرانسل برا پهنای باند بالاش استفاده کنم گرونم پام تموم میشه که اونم نقش بر آب شد سرعت آپلودم همون 70 موند
سرویس دهنده های دیگه در آینده حجمشونو بالا ببرن میرم اونجا ولی فعلا عوض نمیکنم
George Shelly
17-04-2018, 13:51
من پینگم قبلا 80 بود تو بازی سرور اروپا کلا 100 بودش بازی آنلاین زیاد میکنم یکی دوتا نیستن حالا سرور اروپا کلا 140 دارم متاسفانه یه بازیم تو ps4 سرور آمریکا دارم که دیگه گفتن نداره
بله من هم تصمیم گرفتم بمونم قبلا 100 میدادم 300 گیگ میگرفتم حالا تصمیم گرفتم یا مبین نت بگیرم یا یه خط دیگه و گیگ کم شارژ کنم برا بازی 30 تمنم اونور بدم بازم هم گیگ بیشتر دارم هم 20 ماهی برام میمونه
کلا تو ایران نمیشه توقع داشت همه چیز خوب باشه
آپلودشم درست نشد متاسفانه من گیم استریم میکنم فک میکردم با پهنای باند 1.2 دیگه کلا نیازی نیست از ایرانسل برا پهنای باند بالاش استفاده کنم گرونم پام تموم میشه که اونم نقش بر آب شد سرعت آپلودم همون 70 موند
سرویس دهنده های دیگه در آینده حجمشونو بالا ببرن میرم اونجا ولی فعلا عوض نمیکنم
حالت Fast رو فعال کردی ؟؟؟
Angel Of Darkness
17-04-2018, 14:15
حالت Fast رو فعال کردی ؟؟؟
چی هست ؟ نمیذونم
George Shelly
17-04-2018, 14:33
چی هست ؟ نمیذونم
پشتیبانی میتونه حالت Fast Path رو از طریق DSLAM فعال کنه که 40 تا پینگ داخلی رو میاره پایین!
مثلا اگه 80 باشه میاد رو 40!!
پینگ دیده بان در حالت عادی 145 هست بدون Fast واسه من که با فعال کردن Fast میشه 105 تا 110!
مودمت چیه ؟ تو قسمت مشخصات خط نگاه کن ببین جلوی Type چی زده ؟ Fast یا interleave ؟
اگر فعال باشه اینجوری میشه .
Angel Of Darkness
17-04-2018, 14:43
پشتیبانی میتونه حالت Fast Path رو از طریق DSLAM فعال کنه که 40 تا پینگ داخلی رو میاره پایین!
مثلا اگه 80 باشه میاد رو 40!!
پینگ دیده بان در حالت عادی 145 هست بدون Fast واسه من که با فعال کردن Fast میشه 105 تا 110!
مودمت چیه ؟ تو قسمت مشخصات خط نگاه کن ببین جلوی Type چی زده ؟ Fast یا interleave ؟
اگر فعال باشه اینجوری میشه .
من ایسوز دارم این گزینه رو نداره بهشون گفتم برام بزارن annex m گفتن مال ما اتو هست خودت بزاری باید جواب بده ولی من میزارم رو m لینک نمیگرزه و چشمک میزنه یادمه همه میگفتن باید پشتیبانی خط بزارتش رو m
شما خودت گزاشتی یا مودمت خودکار رو m رفته ؟
بهشون چی بگم برام بزارن رو fast ?
شاید حالام این باشه مگه میشه خودشون ندونن ؟
George Shelly
17-04-2018, 14:53
من ایسوز دارم این گزینه رو نداره بهشون گفتم برام بزارن annex m گفتن مال ما اتو هست خودت بزاری باید جواب بده ولی من میزارم رو m لینک نمیگرزه و چشمک میزنه یادمه همه میگفتن باید پشتیبانی خط بزارتش رو m
M واسه دوبرابر کردن ظرفیت A هست که آپلود رو زیاد می کنه ...
خودت می تونی M رو فعال یا غیر فعال کنی ..
منتها باید مشخصات خطط خوب باشه تا snr خیلی نیاد پایین .
مشخصات خطط رو بزار تا ببینم چقدر کشش داره .
خودشون میدونن Fast چیه زنگ بزن بگو رو Fast هست یا ونه .
malthael
17-04-2018, 15:04
حالت fast همون پروفایل گیمینگ هست که احتمالا برای شما فعال شده . تو مودم های asus در قسمت وضعیت خط نام این گزینه Path Mode هست . در حالت معمول یعنی وقتی پروفایل گیمینگ غیر فعاله روی Interleaved هست ولی یادم نیست وقتی پروفایل گیم فعال میشه اسمش چی میشه ولی فکر کنم بشه fast path .
Angel Of Darkness
17-04-2018, 17:15
M واسه دوبرابر کردن ظرفیت A هست که آپلود رو زیاد می کنه ...
خودت می تونی M رو فعال یا غیر فعال کنی ..
منتها باید مشخصات خطط خوب باشه تا snr خیلی نیاد پایین .
مشخصات خطط رو بزار تا ببینم چقدر کشش داره .
خودشون میدونن Fast چیه زنگ بزن بگو رو Fast هست یا ونه .
مال من snr پایین هست
حالت fast همون پروفایل گیمینگ هست که احتمالا برای شما فعال شده . تو مودم های asus در قسمت وضعیت خط نام این گزینه Path Mode هست . در حالت معمول یعنی وقتی پروفایل گیمینگ غیر فعاله روی Interleaved هست ولی یادم نیست وقتی پروفایل گیم فعال میشه اسمش چی میشه ولی فکر کنم بشه fast path .
این گزینه رو پیدا نمیکنم شاید مودم من قدیمیه نشون نمیده
ERF@NIAN
17-04-2018, 18:06
بعضی مودم ها نشون نمیدن، مثلاتا جایی که گشتم tp link نشون نمیده.
پروفایل گیم هم نهایتا 20 میلی ثانیه پینگ رو کم میکنه بیشتر از این تاثیر نداره. خودم پیشگامان دارم گفتم فعال کنن. تنها کاری که Fast path انجام میده غیرفعال کردن تاثیر dslam . Dslam دیگه ارور های خطتون رو برطرف نمیکنه فقط دیتارو برای شما سریع تر میفرسته
sasan.69
17-04-2018, 18:16
جنس و کیفیت مدل ربطی به snr میتونه داشته باشه؟ مثلا بین تی پی لینک با ایسوس
rezapcworld
17-04-2018, 18:27
اگر از interleave بزاره روی fastpath ، روی سرعت تک کانکشنم تاثیر محسوس داره یا فقط رو پینگ تاثیر داره ؟؟؟
George Shelly
17-04-2018, 18:35
جنس و کیفیت مدل ربطی به snr میتونه داشته باشه؟ مثلا بین تی پی لینک با ایسوس
آره داره اونم زیاد! ولی همه چیز مودم نیست !
اگر از interleave بزاره روی fastpath ، روی سرعت تک کانکشنم تاثیر محسوس داره یا فقط رو پینگ تاثیر داره ؟؟؟
تاثیری نداره!
George Shelly
17-04-2018, 21:11
این DNS ست کنید ببینید بهتر میشه! مال دیده بانه 5.202.100.100
البته میدونم نمیشه ولی تست کنید ضرر نداره .
---------------------------------------------------
تک کانکشن خراب ، آپدیت استیم با سرعت یک سوم سرعت صبح .
saeedrele
17-04-2018, 21:37
از قم کسی دیده بان داره؟
سرعت تک کانکشن و کیفیت و پشتیبانیش چطوره؟
ارزش داره از شاتل بیام دیدی؟
ahvaz.net
18-04-2018, 01:52
من خواستم بگیرم برای کسی گفت شهر شما مشکل داریم .از قسمت فنی بودن
sasan.69
18-04-2018, 01:57
آره داره اونم زیاد! ولی همه چیز مودم نیست !
تاثیری نداره!
درسته خب ب کیفیت خط هم بستگی داره اما خب اگه بشه snr یکم تکون مثبت بخورن خوبه
Angel Of Darkness
18-04-2018, 10:19
من بیخیال پینگ و بازی رو دیده بان شدم یه td lte گرفتم
چند نکته :
نت و آی پی دیده بانو پیشگامان توسعه برا من داره سرویس میده
متاسفانه مودمها مک لاک هستن و شما نمیتونید مودم دیگه ای رو خط استفاده کنید و هر بار باید با پشتیبانی هماهنگ کنید
George Shelly
18-04-2018, 14:53
پینگ تو بازی بتل وان .
بسته به سرور بین 105 تا 115 هست و اگر داخلی بیست تا کم شه این عدد میشه 95!
saeedrele
19-04-2018, 17:58
من خواستم بگیرم برای کسی گفت شهر شما مشکل داریم .از قسمت فنی بودن
من تماس گرفتم گفتن منطقه مخابراتی شما اوکی هست
George Shelly
19-04-2018, 18:33
عجب داستانی من دارم با کشش خط صبح تا ظهر کشش خط 21 مگ هست ، عصر میشه 12 ....snr هم بدجور میاد پایین ...
هر چی هست زیر سر پورتای آسیاتکه .....
کشش و snr ، صبح :
کشش و snr ، عصر:
George Shelly
21-04-2018, 13:10
به نظر میرسه که تک کانکشن بهبود پیدا کرده ، نه ؟
shahram83
21-04-2018, 15:30
به نظر میرسه که تک کانکشن بهبود پیدا کرده ، نه ؟
برای من که سرعت تک کانکشن در این ساعت به صورت افتضاحی کاهش یافته است. :n02:
در این ساعات اغلب چنین اتفاقی نمی افتاد. امیدوارم موقتی و فقط همین یکبار باشه.
خوب اینترنت من هم وصل شد اینم تست speedtest سرویس ۱۶ مگابیت :
Annex Mode
:
ANNEX_M
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.3
15.3
db
Line Attenuation
:
10.4
9.0
db
Data Rate
:
18429
2045
kbps
Max Rate
:
23700
2573
kbps
George Shelly
21-04-2018, 19:44
خوب اینترنت من هم وصل شد اینم تست speedtest سرویس ۱۶ مگابیت :
Annex Mode
:
ANNEX_M
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.3
15.3
db
Line Attenuation
:
10.4
9.0
db
Data Rate
:
18429
2045
kbps
Max Rate
:
23700
2573
kbps
تلفن زنگ میخوره قطع میشه نت ؟
اگه آره یه میکروفیلتر بزار چون اسپلیتر نمی تونه نویز رو بگیره واسه همین الان snr خیلی مرزیه و امکان قطعی هست .
ضمنا امیدوارم همین طور خوب بمونه منم 16 داشتم ماه قبل ، خطم داره خیلی اذیت می کنه نتونستم این ماه بگیرم 8 مگ خیلی کلافه کننده ست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان رنج آی پی ها هم عوض شده ZADNET نشون میده .
تلفن زنگ میخوره قطع میشه نت ؟
اگه آره یه میکروفیلتر بزار چون اسپلیتر نمی تونه نویز رو بگیره واسه همین الان snr خیلی مرزیه و امکان قطعی هست .
ضمنا امیدوارم همین طور خوب بمونه منم 16 داشتم ماه قبل ، خطم داره خیلی اذیت می کنه نتونستم این ماه بگیرم 8 مگ خیلی کلافه کننده ست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان رنج آی پی ها هم عوض شده ZADNET نشون میده .
نه قطع نمیشه.
اره snr یکم پایینه ولی اگه قطعی داشتم میگم بزاره روی 16 مگابیت ...
George Shelly
21-04-2018, 20:38
نه قطع نمیشه.
اره snr یکم پایینه ولی اگه قطعی داشتم میگم بزاره روی 16 مگابیت ...
اینا حد نهایت پهنای باندشون 16 هست یعنی بزاره رو 19 هم فرقی نمی کنه سرعت برات!
فقط خوبیش اینه وقتی بزاره بالاتر از 16 اون مقداری که به خاطر نامتقارن بودن ازبین میره جبران میشه!
اینا حد نهایت پهنای باندشون 16 هست یعنی بزاره رو 19 هم فرقی نمی کنه سرعت برات!
فقط خوبیش اینه وقتی بزاره بالاتر از 16 اون مقداری که به خاطر نامتقارن بودن ازبین میره جبران میشه!
الان تا 1.9MB هم میره با manager و چند کانکشن .
از شاتل خیلی بهتره مخصوصا که روی annex M هست یعنی اپلود بالای 1 مگابیت و سرعت دانلود بالای 1.8 مگابایت .
George Shelly
21-04-2018, 22:10
الان تا 1.9MB هم میره با manager و چند کانکشن .
از شاتل خیلی بهتره مخصوصا که روی annex M هست یعنی اپلود بالای 1 مگابیت و سرعت دانلود بالای 1.8 مگابایت .
واسه منم تا 2048 مگابایت بر ثانیه بیشتر نمی رفت حتی اگر میزاشت رو 19!
الان خظ شما تا 24 کشش داره اگر بزاره رو 21 مگ بازم سرعت دانلودت همون1.9 تا 2 هست بیشتر نمیشه در صورتی که باید رو 2.6 باشه.
کلا بالاتر از 16 نداره .
خالا مصرف داری یا نه فقط به حاطر سرعت گرفتی ؟ من که دیگه حالم بهم میخوره از هرچی دانلوده
:V6:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من امروز متوجه شدم رنج آی پی عوض شده ، برخلاف روزای قبل که کمی افت داشتم شبا امروز کاملا بدون افت بوده تک کانکشن و سرعت عالیه الان .
کلا مال من افت ش کمه نهایت 10 تا 15 درصده اونم نه همیشه .
اهواز نمایندگی داره؟
با بخش فروشش تماس بگیر نمایندگی کاری نمکینه و نیازی نیست اکثر نقاط ایران سرویس میده .
George Shelly
22-04-2018, 12:41
واسه من App Store باز نمیشه ، vpn هم میزنم نمیشه .....
حتی vpn دستی هم ساختم نشد کلا هیچ جوره وارد نمیشه ..
ahvaz.net
22-04-2018, 12:52
اهواز نمایندگی داره؟
همشهری اهواز مشکل دارن
قسمت فنی دیده بان سوال کردم
cartesiba
22-04-2018, 14:49
سلام دوستان من اینترنتی ثبت نام کردم و فقط یه رسید سایت بهم داد به بخش فروش هم زنگ زدم گفتن پیگیر باش . یعنی همش باید زنگ بزنم تا درستش کنند
همشهری اهواز مشکل دارن
قسمت فنی دیده بان سوال کردم
ممنون. من تا بیست روز دیگه شاتل دارم، می خواستم شرکت رو عوض کنم :/
George Shelly
22-04-2018, 17:22
خودت زنگ بزن بپرس و به حرف کسی گوش نده .
034-3690
hamed.0098
23-04-2018, 14:23
سلام مشکلت چیه با شاتل؟؟؟
کدام مرکز مخابراتی هستی؟:
cartesiba
23-04-2018, 16:22
فقط دردسر تو رانژه مخابراته . کارمنداش خیلی اذیت میکنند
George Shelly
23-04-2018, 21:59
تست تک کانکشن ساعت 23:00 ، 95% درصد نزدیک به سرعت اسمی سرویس ( 8 مگابیت 512 گیگ روز - 512 گیگ شب )
بدون حالت FAST ( واسه اونایی که نمی دونن رو حالت FAST پینگ 40 تا 50 میلی ثانیه کمتر میشه )
صبح روز بعد ( میشه گفت که صبح و شب تقریبا یکی هست البته با نادیده گرفتن اندکی اقت در شب )
shahram83
23-04-2018, 23:44
تست تک کانکشن ساعت 23:00 ، 95% درصد نزدیک به سرعت اسمی سرویس ( 8 مگابیت 512 گیگ روز - 512 گیگ شب )
بدون حالت FAST ( واسه اونایی که نمی دونن رو حالت FAST پینگ 40 تا 50 میلی ثانیه کمتر میشه )
برای من که امشب سرعت / پهنای باند پیشگامان بسیار افتضاح است و حتی بسیار بدتر از شب های گذشته. سرعت تک کانکشن در بیشتر زمان ها زیر 1 م.بیت است.
آیا برای تو هم امشب همینطور است؟
George Shelly
24-04-2018, 06:09
برای من که امشب سرعت / پهنای باند پیشگامان بسیار افتضاح است و حتی بسیار بدتر از شب های گذشته. سرعت تک کانکشن در بیشتر زمان ها زیر 1 م.بیت است.
زیر یک مگابیت یعنی چقدر ؟ زیر 500 هست ؟
مال من مشکلی نداشت و بیشتر موقع ها خوب و ثابته .
دیشب اینترنت من مشکل داشت سرعت سرویس ۱۶ مگابیت تقریبا 3 یا 4 مگابیت شده بود ساعت 11 به بعد .
shahram83
24-04-2018, 10:45
زیر یک مگابیت یعنی چقدر ؟ زیر 500 هست ؟
مال من مشکلی نداشت و بیشتر موقع ها خوب و ثابته .
نه. منظور من سرعت بر اساس بیت است. 1Mbps
وقتی در idm یک فایل از سرور خارجی با یک اتصال دانلود می کردم سرعت دانلود کمتر از 128 کیلو بایت بود.
George Shelly
24-04-2018, 10:48
نه. منظور من سرعت بر اساس بیت است. 1Mbps
وقتی در idm یک فایل از سرور خارجی با یک اتصال دانلود می کردم سرعت دانلود کمتر از 128 کیلو بایت بود.
منم نظورم همون بیت بود.
گفتم شاید در حد 500 کیلوبیت شده.
cartesiba
24-04-2018, 16:40
سلام دوستان مگه نگفتن شرکتها هم دیگه روی فیبر میتونن بیان . بعد چند روز که دیده بان از پورت آسیاتک میخاست استفاده کنه گفتن محله شما تازه فیبر شده باید بری مخابرات بخری
misam5526
24-04-2018, 16:56
سلام دوستان مگه نگفتن شرکتها هم دیگه روی فیبر میتونن بیان . بعد چند روز که دیده بان از پورت آسیاتک میخاست استفاده کنه گفتن محله شما تازه فیبر شده باید بری مخابرات بخری
همه شرکتها میتونند روی فیبر خدمات بدند. اما بشرطی که هزینه اینکار رو بپردازند که در بعضی از نقاط که مشترک زیاده بعضی از شرکتها مثل آسیاتک، شاتل و های وب خدمات ارائه می دند.
مناطقی که برای شرکتها جذابیت اقتصادی نداره رو خود اونها حاضر به پرداخت هزینه اضافی و اجاره تجهیزات از مخابرات نیستند در صورتی که این شرکتها مطمئن باشند که در یک کافو که مشترک تلفن زیادی داره، میتونند تعداد مناسب پورت نصب و تا 70-80 درصد پورتهای داخل اون کافو رو بفروش برسونند قطعا اقدام به ارائه نت خواهند کرد.
George Shelly
24-04-2018, 19:36
مصرف کل از تاریخ 20 فروردین تا 4 اردیبهشت 366 گیگ ( 118 گیگ فقط محاسبه شده چون شبا دانلود کردم) ، با سرعت 8 مگابیت ، 15 روز هم با انتهای دوره این ماه مونده!
ققط تو 15 روز به اندازه کل ترافیک سرویس 16 مگ شاتل مصرف داشتم و کلی هم باقی مونده ..
f_s10224
24-04-2018, 22:25
مصرف کل از تاریخ 20 فروردین تا 4 اردیبهشت 366 گیگ ( 118 گیگ فقط محاسبه شده چون شبا دانلود کردم) ، با سرعت 8 مگابیت ، 15 روز هم با انتهای دوره این ماه مونده!
ققط تو 15 روز به اندازه کل ترافیک سرویس 16 مگ شاتل مصرف داشتم و کلی هم باقی مونده ..
من که نمی دونم چی دانلود کنم دیگه وقتی میام خونه می زارمش رو یوتوب برای خودش اهنگ پلی کنه همینجوری حجم مصرف بشه
George Shelly
24-04-2018, 22:29
من که نمی دونم چی دانلود کنم دیگه وقتی میام خونه می زارمش رو یوتوب برای خودش اهنگ پلی کنه همینجوری حجم مصرف بشه
دقیقا منم همین جوریم...
واقعا هیچی ندارم واسه دانلود!
از همه چی خستم نه دیگه فیلم دوس دارم نه بازی نه هیچی ...
نت زده شدم یه جورایی .
من دو روز پیش به دیده بان نت زنگ زدم و خانمی از بخش فروش گفت که دیگه هم پورت مال خودمونه و هم پهنای باند. راست یا دروغش با خودشون. در حالی که چندی پیش (حدود یک ماه پیش) زنگ زدم گفتن از آسیاتک میگیرن.
mahan999
25-04-2018, 02:42
دقیقا منم همین جوریم...
واقعا هیچی ندارم واسه دانلود!
از همه چی خستم نه دیگه فیلم دوس دارم نه بازی نه هیچی ...
نت زده شدم یه جورایی .
راحت شدی دیگه اینها حدود 15 سال مردم رو مچل کرده بودن یواش یواش تب دانلود میافته عجب روزگاری داشتیم آخرش تماس تصویری رایتل چی شد ؟ دانلود و ذخیره سازی اصلا صرف نداره الان هر گیگ هارد حدود 160 تا 200 تومن هست در صورتی که شما هر گیگ دانلود رو میگیری 80 تومن اگر محتوای آنلاین باشه آدم استریم کنه خیلی خوبه
George Shelly
25-04-2018, 09:08
راحت شدی دیگه اینها حدود 15 سال مردم رو مچل کرده بودن یواش یواش تب دانلود میافته عجب روزگاری داشتیم آخرش تماس تصویری رایتل چی شد ؟ دانلود و ذخیره سازی اصلا صرف نداره الان هر گیگ هارد حدود 160 تا 200 تومن هست در صورتی که شما هر گیگ دانلود رو میگیری 80 تومن اگر محتوای آنلاین باشه آدم استریم کنه خیلی خوبه
فقط با حجم پدر مارو در نیوردن پینگم بود، یادم میاد بتل 3 بازی میکردم سال 2011 آرزوم بود پینگ 100 داشته باشم یعنی صبح زود بلند میشدم بازی میکردم تا 11 صبح چون معمولا ظهر همه چی خراب میشد تازه همیشه هم اینجوری نبود که پینگ صبح ها خوب باشه ...
حالا اینکه چقدر توسط اروپایی مسخره میشدیم بماند سر پینگ ، ولی همیشه هم خوب بازی میکردیم با پینگ بد واسه همین عصبی میکردیمشون .
HeRcKoOl
25-04-2018, 10:51
مشترک گرامی
باعرض پوزش با توجه به بروزرسانی تجهیزات امکان اختلال در شبکه از ساعت 14 تا 15 مورخ 97/2/5 وجود دارد.
با تشکر از شکیبایی شما
چند روزه تک کانکشن خیلی خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه.
renfield
25-04-2018, 10:58
حمله سایبری س
George Shelly
25-04-2018, 11:25
مشترک گرامی
باعرض پوزش با توجه به بروزرسانی تجهیزات امکان اختلال در شبکه از ساعت 14 تا 15 مورخ 97/2/5 وجود دارد.
با تشکر از شکیبایی شما
چند روزه تک کانکشن خیلی خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه.
فقط تو مرکز شما اختلال هست ؟
تا داشتم می نوشتم تکستش رو گرفتم چون گوشیم رو airplane بود قبلش .:V1:
باز خوبه شعورشون میرسه تکست میکنن انتظار نداشتم ! مثل شاتل دزد نیستن به خاطر تکست مسیج 7 تومنم اضافه میکنن رو هزینه سرویس .
HeRcKoOl
25-04-2018, 12:14
فقط تو مرکز شما اختلال هست ؟
تا داشتم می نوشتم تکستش رو گرفتم چون گوشیم رو airplane بود قبلش .:V1:
باز خوبه شعورشون میرسه تکست میکنن انتظار نداشتم ! مثل شاتل دزد نیستن به خاطر تکست مسیج 7 تومنم اضافه میکنن رو هزینه سرویس .
فعلا که اختلالی پیش نیومده. آره حرفه ای برخورد کردن
George Shelly
25-04-2018, 12:40
این مشکل ریستارت شدن ناگهانی مودم من و افت کشش خط منو کلافه کرده ....
همین الان کشش 20 بود با snr 21 و خط رو 10 بسته شده یهو مودم ریستارت شد و وقتی اومد بالا کشش به 13 افت کرد با snr 10! از 20 روز پیش هر روز همین جوریه!
نمی دونم چی داره باعثش میشه ، زنگ میزنم میگن همه چی درسته!
بیشتر موقع ها عصر اینجوری میشد زنگ که میزدم می گفت شاید از بغل سیم برق رد شده و زمانی که مصرف میره بالا اینجوری میشه!!! گفت قبلا اینجور موردی بوده!
مال من قطعا اینجوری نیست و مشکل جای دیگه ست.
درست شد بعد از ارتقا .
واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده
1 روز در میون قطعی ، پینگ بالا (نسبت به isp های دیگه ) ، سرعت تک کانکشن با توییچ در حد 512 نامحدود مخابرات (60کیلو :| ) اوایل میشد 720 دید ولی الان فقط میشه رو 360 دید :|
تنها خوبیش حجمشه . اگه میتونستم از شرکتای دیگه با این 50 تومن 8 مگی بگیرم که 300 400 گیگ حجمش بود 100% میرفتم .
George Shelly
25-04-2018, 16:45
واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده
1 روز در میون قطعی ، پینگ بالا (نسبت به isp های دیگه ) ، سرعت تک کانکشن با توییچ در حد 512 نامحدود مخابرات (60کیلو :| ) اوایل میشد 720 دید ولی الان فقط میشه رو 360 دید :|
تنها خوبیش حجمشه . اگه میتونستم از شرکتای دیگه با این 50 تومن 8 مگی بگیرم که 300 400 گیگ حجمش بود 100% میرفتم .
قطعی چجوریه ، ریز یا طولانی ؟ یه شات از مشخصات خط تو مودم بزارید ببینییم شرایط خططتون چجوریه.
2 روز پیش که وسط بازی هی قطع میشد هی وصل نمیشد پلی داد. طولانی ترین مدت قطعیشم 2 ساعت بود که یادم نیست کی بود.
امروزم با اینکه به من چیزی ندادن و اینجا خوندم که از 14 تا 15 قطعه ولی نت من تا الان که 18 هست هنوز وصل نشده
f_s10224
25-04-2018, 17:11
2 روز پیش که وسط بازی هی قطع میشد هی وصل نمیشد پلی داد. طولانی ترین مدت قطعیشم 2 ساعت بود که یادم نیست کی بود.
امروزم با اینکه به من چیزی ندادن و اینجا خوندم که از 14 تا 15 قطعه ولی نت من تا الان که 18 هست هنوز وصل نشده
سرعت اپلود رو پایین تر بیارید ببنید بهتر میشه .نت الان وصله...
بله منم دارم گاد اف وار میگیرم وسطش قطع شد ولی الان کاملا استیبل داره کار می کنه ....در کل قطعی دارن به نظرم یه نت بک اپ برای گیم داشته باشین مثل بنده .
George Shelly
25-04-2018, 17:15
snr دانلود خوبه ولی واسه آپلود نه!
annex M تو تنظیمات فعاله ؟ پیداش کنه تغییرش بده ببین شرایط snr آپلود بهتر میشه یا نه ، اگر نشد زنگ بزن آپلود رو کمتر کنه snr بره بالای 6 نباید کمتر از 6 باشه ..
واسه پینگم بگو حالت fast رو فعال کنن برات .
اسپلیتر رو خط داری ؟ اگر تلفن رو خط استفاده می کنی باید هم اسپلیتر داشته باشی و هم میکروفیلتر، چون اسپلیتر نویزرو نمی گیره .
George Shelly
25-04-2018, 17:17
سرعت اپلود رو پایین تر بیارید ببنید بهتر میشه .نت الان وصله...
بله منم دارم گاد اف وار میگیرم وسطش قطع شد ولی الان کاملا استیبل داره کار می کنه ....در کل قطعی دارن به نظرم یه نت بک اپ برای گیم داشته باشین مثل بنده .
شما تو ماه قبل چند بار قطعی داشتی ؟ من هیچی نداشتم .
snr دانلود خوبه ولی واسه آپلود نه!
annex M تو تنظیمات فعاله ؟ پیداش کنه تغییرش بده ببین شرایط snr آپلود بهتر میشه یا نه ، اگر نشد زنگ بزن آپلود رو کمتر کنه snr بره بالای 6 نباید کمتر از 6 باشه ..
واسه پینگم بگو حالت fast رو فعال کنن برات .
اسپلیتر رو خط داری ؟ اگر تلفن رو خط استفاده می کنی باید هم اسپلیتر داشته باشی و هم میکروفیلتر، چون اسپلیتر نویزرو نمی گیره .
فعال کردنش چطوریه کسی میدونه؟ مودم dlink پیدا نمیکنم همچین چیزیو :n13:
واسه من که از شاتل هم بهتره اون شاتل روزی ۲ یا ۳ بار قطع میشد با دیده بان قطعی نداشتم سرعتشم اکثر اوقات در حد سرعت واقعی که خریدم هست ولی شب ها و تو ساعت پیک یک مقدار افت میکنه که فکر کنم طبیعی باشه
f_s10224
25-04-2018, 17:32
شما تو ماه قبل چند بار قطعی داشتی ؟ من هیچی نداشتم .
نه قطعی طولانی مدت نداشتم خدارو شکر ...قطعی هایی به صورت تایم اوت یه مدت داشتم البته هر 3 ساعت یبار اتفاق می افتاد که اونم الان بهتر شده ولی از دیشب تا الان قعطی هایی داشتم که بازم طولانی مدت نبود که اونم خودشون اس ام اس دادن
George Shelly
25-04-2018, 17:33
فعال کردنش چطوریه کسی میدونه؟ مودم dlink پیدا نمیکنم همچین چیزیو :n13:
مودمت D-Link 2750U هست ؟
واسه من که از شاتل هم بهتره اون شاتل روزی ۲ یا ۳ بار قطع میشد با دیده بان قطعی نداشتم سرعتشم اکثر اوقات در حد سرعت واقعی که خریدم هست ولی شب ها و تو ساعت پیک یک مقدار افت میکنه که فکر کنم طبیعی باشه
اینم یک تست هم الان سرویس ۱۶ مگابیت سرور المان :
مودمت D-Link 2750U هست ؟
آهان ممنون
ولی فرقی نکرد:n02:
George Shelly
25-04-2018, 17:53
آهان ممنون
ولی فرقی نکرد:n02:
annex M رو فعال یا غیرفعال می کنی فرقی نمی کنه ؟ مگه میشه .
ho3in2012
25-04-2018, 18:42
من از صبانت سرویس گرفتم
حالا که سرویسم وصل شده میفهمم دیده بان نت چقدر چرت بود
تست صبانت 8 مگابیت
ایران
آلمان
تست از Whatbox
دانلود تک کانکشن با IDM
annex M رو فعال یا غیرفعال می کنی فرقی نمی کنه ؟ مگه میشه .
الان دوباره امتحان کردم
این موقعی که تیکشو میزنمه
اینم برای موقعی که تیکش رو برمیدارم
کدوم بهتره دقیقا ؟
George Shelly
25-04-2018, 19:25
من از صبانت سرویس گرفتم
حالا که سرویسم وصل شده میفهمم دیده بان نت چقدر چرت بود
تست صبانت 8 مگابیت
ایران
آلمان
تست از Whatbox
دانلود تک کانکشن با IDM
اگر قرار بود سرعت و کیفیت ADSL تو همه مراکز و شرکت ها یکی باشه که MDF مخابرات انقدر سرش شلوغ نبود.
به نظر من اینجور نتیجه گیری اشتباهه چون همین الان که تست شما خوبه یهو بعد از نیم ساعت می بینید افت پیدا می کنه و یا بالعکس .
مال منم افت و خیز داره ولی دیگه در حدی نیست بخوام خیلی به مشکل بربخورم ، نمی دونم وضعیت شما چجوری بوده ولی به نظر من هیچی پایدار نیست چه خوبش چه بدش .
تست های همین الان منم خیلی عالی و خوبه اما به نظرت میشه گفت پایدار میمونه یا تضمینی هست واسه موندن در همین شرایط کیفی ؟ به هیچ عنوان .
دیشب برای دیده بان نت ثبت نام کردم. امروز حدود یازده صبح وصل شد. سرعت دو مگابیت گرفتم ولی خط رو باز گذاشته بودن تا هرچی که بکشه. ولی من گفتم روی چهار مگابیت بگذارن که نویز نداشته باشه. سرعت باز کردن خیلی خوبه ولی سرعت دانلود اون که باید حدود 500 کیلوبایت باشه حدود 200 یا 250 میزنه و خیلی نوسان داره.
از شهر کرمانشاه و مرکز بعثت هستم.
George Shelly
25-04-2018, 19:34
الان دوباره امتحان کردم
این موقعی که تیکشو میزنمه
اینم برای موقعی که تیکش رو برمیدارم
کدوم بهتره دقیقا ؟
snr آپلودت یکم بهتر شده ولی اگر باز قطعی داشتی زنگ بزن آپلود رو کم کنه .
annex m هم غیرفعال بمونه بهتره .
دیشب برای دیده بان نت ثبت نام کردم. امروز حدود یازده صبح وصل شد. سرعت دو مگابیت گرفتم ولی خط رو باز گذاشته بودن تا هرچی که بکشه. ولی من گفتم روی چهار مگابیت بگذارن که نویز نداشته باشه. سرعت باز کردن خیلی خوبه ولی سرعت دانلود اون که باید حدود 500 کیلوبایت باشه حدود 200 یا 250 میزنه و خیلی نوسان داره.
از شهر کرمانشاه و مرکز بعثت هستم.
تو تنظیمات IDM نگاه کن ببین روی چند کانکشن ست شده ؟ بزارش حتما رو 32 کانکشن .
اگر قرار بود سرعت و کیفیت ADSL تو همه مراکز و شرکت ها یکی باشه که MDF مخابرات انقدر سرش شلوغ نبود.
به نظر من اینجور نتیجه گیری اشتباهه چون همین الان که تست شما خوبه یهو بعد از نیم ساعت می بینید افت پیدا می کنه و یا بالعکس .
مال منم افت و خیز داره ولی دیگه در حدی نیست بخوام خیلی به مشکل بربخورم ، نمی دونم وضعیت شما چجوری بوده ولی به نظر من هیچی پایدار نیست چه خوبش چه بدش .
تست های همین الان منم خیلی عالی و خوبه اما به نظرت میشه گفت پایدار میمونه یا تضمینی هست واسه موندن در همین شرایط کیفی ؟ به هیچ عنوان .
موافقم بقیه شرکت ها همین طورن حداقل هر چی من تست کردم اگه سرعت ثابت میخوای باید پهنای باند اختصاصی بخری حالا یک شرکت تو یک منطقه بدتر از اون شرکت دیگه هست .
snr آپلودت یکم بهتر شده ولی اگر باز قطعی داشتی زنگ بزن آپلود رو کم کنه .
annex m هم غیرفعال بمونه بهتره .
تو تنظیمات IDM نگاه کن ببین روی چند کانکشن ست شده ؟ بزارش حتما رو 32 کانکشن .
بیشتر سایت ها بیشتر از هشت کانکشن رو اجازه نمیدن. رو اون عدد هم گذاشتم هیچ فرقی نکرد. همون داره با 8 تا کانکشن دانلود میکنه.
George Shelly
25-04-2018, 20:20
بیشتر سایت ها بیشتر از هشت کانکشن رو اجازه نمیدن. رو اون عدد هم گذاشتم هیچ فرقی نکرد. همون داره با 8 تا کانکشن دانلود میکنه.
اینجوری نیست .
یه دانلود از سایت دانلودها بزار با 32 کانکشن ببین سرعت چقدر میاد بالا .
نباید اصلا مشکل دانلود با IDM داشتی باشی .
اینجوری نیست .
یه دانلود از سایت دانلودها بزار با 32 کانکشن ببین سرعت چقدر میاد بالا .
نباید اصلا مشکل دانلود با IDM داشتی باشی .
همونی هست که بود. دانلود با 8 کانکشن و سرعت هم همون. منظورم اینه شرکت دیده بان نت مشکل داره وگرنه شاتل دارم مشکلی نداره. برای تست گرفتم یک ماهه.
misam5526
25-04-2018, 20:56
همونی هست که بود. دانلود با 8 کانکشن و سرعت هم همون. منظورم اینه شرکت دیده بان نت مشکل داره وگرنه شاتل دارم مشکلی نداره. برای تست گرفتم یک ماهه.
سلام همشهری.
میشه یکی دوتا تست از speedtest با سروور خارجی و داخلی بزاری که مستنداتی بشه برای باقی کرمانشاهیا. ممنون :n16:
George Shelly
25-04-2018, 20:57
متوجه نمیشم!
شما بالاخره گذاشتی رو 32 یا 8 ؟
من الان راحت با 8 تا کانشکن تمام پهنای باندم رو استفاده می کنه .
سلام همشهری.
میشه یکی دوتا تست از speedtest با سروور خارجی و داخلی بزاری که مستنداتی بشه برای باقی کرمانشاهیا. ممنون :n16:
علیک همشهری:
بفرمایید:
خواهش میکنم. :n12:
متوجه نمیشم!
شما بالاخره گذاشتی رو 32 یا 8 ؟
من الان راحت با 8 تا کانشکن تمام پهنای باندم رو استفاده می کنه .
گفتم که روی 32 هم میذارم هی با 8 تا کانکشن دانلود میکنه. اصلاً ربطی به دانلود منیجر نداره. دیده بان نت هست که روی 4 مگابیت گذاشته ولی 4 مگابیت رو انگار Share کرده به همین دلیل کل پهنای باند رو نداری و فقط صوری هست. خطم هم مشکلی نداره و 4 مگابیت رو کشیده و SNR Margin روی 14 هست. خوبه عکسی که گذاشتید مال خودتون هم داره با هشت تا کانکشن دانلود میکنه. :n02:
f_s10224
25-04-2018, 21:13
چه خبره ملت تست ای اس پی های دیگرو میارن اینجا !!! بخدا پورسانتی چیزی میدن بگین ماهم بیایم
چه خبره ملت تست ای اس پی های دیگرو میارن اینجا !!! بخدا پورسانتی چیزی میدن بگین ماهم بیایم
منظور؟ اینها که همش تست دیده بان نت هست و داریم درباره دیده بان نت بحث میکنیم!
:n38:
misam5526
25-04-2018, 21:16
علیک همشهری:
بفرمایید:
سرور ایرانسل شیراز
سرور فلوریدا آمریکا
سرور هلند
خواهش میکنم. :n12:
این عکس ها رو پاک کن همشهری ای پیت معلومه.
از قسمت share لینک ایمیج رو بفرست تو انجمن کافیه.
با همون اسپید تست یه سرور فرانکفورت بزاری کافیه.
قربانت.
پی نوشت: این ها تست دیده بان نت هست!
این عکس ها رو پاک کن همشهری ای پیت معلومه.
از قسمت share لینک ایمیج رو بفرست تو انجمن کافیه.
با همون اسپید تست یه سرور فرانکفورت بزاری کافیه.
قربانت.
پی نوشت: این ها تست دیده بان نت هست!
درستش کردم. ممنون از راهنمایی. بله تست دیده بان هستن.
misam5526
25-04-2018, 21:29
درستش کردم. ممنون از راهنمایی. بله تست دیده بان هستن.
خواهش میکنم.
تست شما: سرویس بسته شده روی 4 مگ دیده بان نت- کرمانشاه- مرکز بعثت
دانلود منیجر خریداری شده هست و آخرین ورژن.
همون شاتل بهتره به نظرم. اینو هوس کردم بگیرم ببینم چطوره. آخه دو تا خط داریم و این خط آزاد بود. من همه ی ISP ها رو تست کردم. واسه من اونی که بهتر از همه بود شاتل هست. تبلیغ کسی رو هم نمیکنم.
:n01:
شما از هر isp ای که بهتره سرویس بگیر منم اگه یک روزی دیده بان بد شد میرم یک isp دیگه اینجا هم اطلاع رسانی میکنم تا بقیه هم نگیرن به نظر من تعصب روی isp هیچ معنایی نداره ...
الان وضعیت دیده بان سرویس 16 مگابیت :
جالبه دیده بان هر دقیقه سرعتش فرق میکنه الان این جوریه :
دانلود منیجر خریداری شده هست و آخرین ورژن. همون شاتل بهتره به نظرم. اینو هوس کردم بگیرم ببینم چطوره. آخه دو تا خط داریم و این خط آزاد بود. من همه ی ISP ها رو تست کردم. واسه من اونی که بهتر از همه بود شاتل هست. تبلیغ کسی رو هم نمیکنم. :n01:
من هم دو تا خط دارم يك خطم سالها هست شاتل روش هست كه به خاطر كيفيت و شاتلندش نگه داشتم و يك خطم هم چند ماهه داتك گرفتم به خاطر حجم زيادش
واقعا كيفيت شاتل بهتر هست، حداقل تك كانكشنش بهتر از داتك و ديده بان هست
فكر نميكنم نه من و نه شما، تعصبي روي شركت ها داشته باشيم ، مهم كيفيت هست نه حجم زياد، چون همه كه حجم زياد نياز ندارن پس اين كيفيت هست كه براي ما مهمه ولي اين رو يك سري ها نمي خواهند بفهمن و هي شلوغش ميكنن و تو هر پست شون هم يك متلك به شاتل مي اندازن متاسفانه ونميخوان قبول كنن ديده بان و يا حتي داتك فقط توي عيد كيفيت داشت و الان افت كرده كيفيتشون
جالبيش اينجاست كه اگر ما از شاتل تعريف كنيم ميگن تعصب داري ولي خودشون روزي ٢٠ تا پست در دفاع از ديده بان ميدن
f_s10224
26-04-2018, 08:18
من هم دو تا خط دارم يك خطم سالها هست شاتل روش هست كه به خاطر كيفيت و شاتلندش نگه داشتم و يك خطم هم چند ماهه داتك گرفتم به خاطر حجم زيادش
واقعا كيفيت شاتل بهتر هست، حداقل تك كانكشنش بهتر از داتك و ديده بان هست
فكر نميكنم نه من و نه شما، تعصبي روي شركت ها داشته باشيم ، مهم كيفيت هست نه حجم زياد، چون همه كه حجم زياد نياز ندارن پس اين كيفيت هست كه براي ما مهمه ولي اين رو يك سري ها نمي خواهند بفهمن و هي شلوغش ميكنن و تو هر پست شون هم يك متلك به شاتل مي اندازن متاسفانه ونميخوان قبول كنن ديده بان و يا حتي داتك فقط توي عيد كيفيت داشت و الان افت كرده كيفيتشون
جالبيش اينجاست كه اگر ما از شاتل تعريف كنيم ميگن تعصب داري ولي خودشون روزي ٢٠ تا پست در دفاع از ديده بان ميدن
سمت ما که قبل وبعد عیدش خوبه!!
بعدم هر تاپیکی که نگاه می کنم هر ای اس پی یه مشکل داره همین شاتل هم مشکلات داره ... پارس هم همینطور .... دیده بانت اتفاقا خیلی بدنیست ولی اینجور نیست شاتل خدا باشه اونم فقط در همین جمله بد نیست خلاصه میشه. به نظرم باید دید ترکیبی داشت یعنی برای مصارف سنگین و مصارف گیم وپینگ و حالا تک کانکشن مثلا از دوتا نت استفاده کرد !!!!!!
در ضمن من نمی دونم چرا شاتلیا وصبانتیا تواین تاپیک می چرخن !!! مگه راضی نیستن خوب همونجا بمونن!!!
من تعصب روی ای اس پی ندارم و دو خط تلفن هم دارم وایرلس هم دارم و زمانی هم رسیده که کم نبوده که پارس داشتم و پینگ 90 هم می داد در گیم یه تایم اوت ثابت داشت و از نتی که پینگش 170 بود بدتر بود و گاهی هم برعکس .....
dadash42
26-04-2018, 09:40
دیدبان و داتک برای حجم خوراست, مثل من
ایرانسل ltd برای online gaming با پینگ کم
شاتل برای دفاتر, بیمارستان و شرکتهایی که online server/data-bank دارن
مخابرات و ispهای کم حجم برا تلگرامیها و اونا که درک اینترت ندارن
Milad4171
14-05-2018, 23:41
این تاپیک به کار خودش ادامه میده .
1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
2-هر مبحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنید.
3-از خطاب قرار دادن افراد برای هرگونه توهین یا تفهیم خودداری کنید .
4- با هم دوست باشید:n01:
George Shelly
15-05-2018, 00:00
سلام.
دوست عزیز فکر میکنم بر همه واضح و مبرهنه که دلیل قفل شدن تاپیک قبلی و به قول شما مشکلات پیش آمده از چی بوده.
شما وقتی نمیتونید قوانین یک مجموعه کوچیکی مثل انجمن رو رعایت کنید ، در جوامع بزرگتر هم نمیتونید اینکارو بکنید.
این تاپیک قفل میشه و تاپیک قبلی بررسی میشه و اگر لازم بشه دوباره باز میشه .
///
لطف بفرمایید اول بخونید کی شروع کرد بعد بیایید به من قوانین اجتماع رو یاد بدید .
من تاپیک جدید زدم چون چندتا اسپمر اومدن به گند گشیدنش بعد شما اومدی به صورت توهین امیزی تاپیک جدید رو بستی ، موندم چجوری به خودت اجازه میدی به دیگران قوانین اجتماعی رو متذکر میشی .
در کل من به شحصه بی خیال محیط افتضاح اینجا شدم که کسی حتی نمی تونه حرفش رو درست بزنه و باید همه چی طبق نظر یه سری آدم تگ دار مثل شما باشه .
پستایی که پاک کردی توهین هاشو به من بخون اون شحصی که به من گفت بی بند وبار بعد بیا حرف از قانون بزن
لطف کنید اکانت بنده رو ببندید بره .
italodance
15-05-2018, 07:32
1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
من و خیلی از دوستان و کاربران قدیمی انجمن بارها دکمه اخطار را برای اعتراض و تخلف و توهین کاربر مذکور اعلام نمودیم ولی متاسفانه هیچ اقدامی صورت نپذیرفت و به جای ان شاهد ممنوع شدن افراد بی گناه بودیم. مستندات هم بسیار ارسال شد ولی هیچ عدالتی رعایت نشد.
سلام
ممنون بابت بازگشايي تاپيك
لازم ميدونم چند مورد رو بهتون بگم تا بدونيد مشكل تاپيك چطور اغاز شد!
١- مشكل تاپيك از زماني شروع شد كه همين كاربري كه بيش از ١٢٩٠ پست داره (و همين الان هم پست داده و شما رو خطاب قرار داده ) شروع به متلك انداختن به كاربران شاتل كرد
٢- بعد از متلك انداختن چند نفري جوابش رو دادن ولي متاسفانه يك نفر اون وسط اخراج شد
٣- بعد اخراج خيلي قشنگ و مجلسي اومدن بقيه رو هم خطاب قرار دادن و گفتن كه كاري كردم طرف اخراج شده
٤- پست هاي تكراري ايشون از سرعت و كيفيت شركت شون و تحريك كردن بقيه براي جواب دادن بهشون
٥- در همون پست هاي تكراري ايشون با لحن خاصي باز هم متلك هاي خودش رو ادامه داد و سعي ميكرد بقيه رو به سمت اين شركت بكشونه و بارها كاربرها بهشون گفتن كه اين شركت همه شهرها خوب نيست و بقيه رو تحريك به تخليه نكنيد ولي گوش ندادن
٦- تعدادكساني كه از ايشون ناراحت هستن يك نفر نيست و تشكرات زير پست هاي پاك شده اين رو نشون ميده
٧- فكر ميكنم تعداد زياد پست ايشون باعث شد بر قوانين انجمن و نحوه عملكرد مديري كه اخراج كننده بود تاثير بگذاره و همه اين ها دست به دست هم داد تا به يك نفر ظلم بشه
dadash42
15-05-2018, 12:42
از این بحث ها جدا, دیدبان نت هنوز خوبه؟
داتک تمام طرخ های پر حجم تموم کرده, شده مثل بقیه
Milad4171
15-05-2018, 13:33
لطف بفرمایید اول بخونید کی شروع کرد بعد بیایید به من قوانین اجتماع رو یاد بدید .
من تاپیک جدید زدم چون چندتا اسپمر اومدن به گند گشیدنش بعد شما اومدی به صورت توهین امیزی تاپیک جدید رو بستی ، موندم چجوری به خودت اجازه میدی به دیگران قوانین اجتماعی رو متذکر میشی .
در کل من به شحصه بی خیال محیط افتضاح اینجا شدم که کسی حتی نمی تونه حرفش رو درست بزنه و باید همه چی طبق نظر یه سری آدم تگ دار مثل شما باشه .
پستایی که پاک کردی توهین هاشو به من بخون اون شحصی که به من گفت بی بند وبار بعد بیا حرف از قانون بزن
لطف کنید اکانت بنده رو ببندید بره .
دوست عزیز مخاطب گفته های شما من نیستم ، کاربرانی هستن که دارن از این صفحات استفاده میکنند. مدت زیادی هست که ما هیچ برخوردی رو با هیچ کاربری انجام ندادیم ( مگر خیلی خاص بوده ) واسه جذب بیشتر و راحتی بیشتر کاربران ولی می بینیم که بازده خوبی نداره . بحث فقط شما نیستید ، افراد دیگه ای هم هستن که با مباحث واقعا کوچک حاشیه سازی میکنن . الان پست هاش شما خیلی هاش بی ربط بود به این تاپیک. بحثای بی ربط که فلان شرکت فلان کارو کرده و سرعت من اینقدره. فکر میکنم این موضوع در عکس العمل مخاطبین کاملا مشهوده . لازم نیست من یا مدیران دیگه این موضوع رو اعلام کنن.
من و خیلی از دوستان و کاربران قدیمی انجمن بارها دکمه اخطار را برای اعتراض و تخلف و توهین کاربر مذکور اعلام نمودیم ولی متاسفانه هیچ اقدامی صورت نپذیرفت و به جای ان شاهد ممنوع شدن افراد بی گناه بودیم. مستندات هم بسیار ارسال شد ولی هیچ عدالتی رعایت نشد.
خیلی وقتها ممکن هست که گزارشات تخلف ارسال نشه بخاطر تاخیری که تو تایید انجام میشه . بهتره گزارشات مهم رو دوبار ارسال کنید
f_s10224
15-05-2018, 17:16
از این بحث ها جدا, دیدبان نت هنوز خوبه؟
داتک تمام طرخ های پر حجم تموم کرده, شده مثل بقیه
بله خوبه . من دوتا خط تو خونه دارم که یکی دیده بانته یکی دیگه هم البته من باهاش کار نمی کنم ولی چند روز پیش شاتل بستن برای کار های شرکتی و.... اونم خوبه ...البته پینگ شاتل و دیده بان هردو در استیم خوب هست فقط نکته نویز خط هست که تجهیزات دیده بانت که از پیشگامان هست برای ما حساستر می باشد ولی شاتل با همون نویز کمی بهتر عمل می کنه ...سرعت تک کانکشن هم هر دو خوب هستن ......این اینترنت ها خیلی جدا از هم نیستن همه از یه منبع میاد فقط رنج ایپی ها فرق داره .....
اگر پر مصرف هستین حتما دیده بانت بگیرین ....در مورد فیلتر شکن هم دیده بانت کمی بهتره ....شاتل انگولکش بیشتره ....در مورد پارس انلاین هم که قبلا داشتم اینترنت خوبی می داد و با فیلتر شکنا هم خیلی سازگار بود ولی متاسفانه پشتیبانی بسیار بدی داره پارس انلاین و خیلی بی حوصله و با منت با ادم حرف می زنن در حالی که دیده بانت از همه خوش رفتار تر هستن !! شاتل هم که انفورماتیک شرکت راضی بود گفت برخورد بدی نداشتن .....
در استریم توییچ هم دقیقا مثل هم هستن شاتل 1% بهتره !!!دقیقا 1% پارس هم همینطور بود .....ولی دیده بانت ارزش بیشتری داره خصوصا اگر تجهیزات خوبی داشته باشه تو مخابرات محل شما
در کل با توجه به منطقه مخابراتی به نظر من
1- اگر پر مصرف شدید هستین دیده بانت راضیتون می کنه (خصوصا اگر از این گروه های دانلودر های خاص باشین )
2-اگر دنبال گیم هستین دیده بانت در حد خوب هست ولی حساس به نویز (ممکنه تایم اوت بگیرین در یه زمان هایی از بازی - اونم احتماله بیشتر)
3-اگر کم مصرف ولی استریم و توییچ اهمیت داره براتون شاتل و پارس بهتر وضعیتشون البته انقلابی هم نیستن .....
4- قند شکن ها در دیده بانت سازگار تر هستن تا شاتل و...مشخصه شاتل یه سیستم هوشمند داره که با پورت های قند شکنا بازی می کنه
5-شاتل برای شرکت های مناسب تر است خصوصا که طرح های کم مصرف هم دارد .
6- سرعت تک کانکشن شاتل و پارس بهتر هستن ولی بازم میگم انقلابی نیستن اونا هم ....
نتیجه : نظر من استفاده از دیده بانت با یه اینترنت بک اپ می باشد .
FlashGet
18-05-2018, 15:10
مناسبترین طرح ب بیشترین حجم کدومه ؟
جشنواره خاصی نداره مثل شاتل و صبانت
f_s10224
18-05-2018, 18:24
مناسبترین طرح ب بیشترین حجم کدومه ؟
جشنواره خاصی نداره مثل شاتل و صبانت
چرا الان یه طرح ویژه رمضان داره که 6 ترا برای 6 ماه رو حدود 160 فکر کنم میده .....(سرعت 16 مگ)
کلا دیده بانت جشنواره خریدش برای مشترکین جدید و قدیم یکیه یعنی فرقی نمی کنه مشترک قدیمی باشین هم می تونین از طرح های جدید بگیرین
Saeidkianii
19-05-2018, 20:50
سلام من امروز سفارش دادم چند روز طول میکشه که وصل بشه؟
من هم امروز طرح 6 ماهشو سفارش دادم
وصل بشه یک گزارش کامل ازش میدم.
من های وب بودم که اصلا ازش راضی نبودم.
f_s10224
19-05-2018, 23:28
سلام من امروز سفارش دادم چند روز طول میکشه که وصل بشه؟
بستگی به پیگیری خودتون داره ......به نظرم پیگیری کنین می تونین تو این هفته اکی کنین ...خودشون که سریع در خواست رانژه رو می فرستن
f_s10224
19-05-2018, 23:31
من هم امروز طرح 6 ماهشو سفارش دادم
وصل بشه یک گزارش کامل ازش میدم.
من های وب بودم که اصلا ازش راضی نبودم.
از های وب بهتره
های وب منم قدیم داشتم چند جا هم گرفته بودم .(کرج -کرمان......)
ولی متاسفانه همه جا بد بود ...فقط یادم کرج اون اوایلش خیلی خوب بود یهو خراب شد همونجا هم
از های وب بهتره
های وب منم قدیم داشتم چند جا هم گرفته بودم .(کرج -کرمان......)
ولی متاسفانه همه جا بد بود ...فقط یادم کرج اون اوایلش خیلی خوب بود یهو خراب شد همونجا هم
من قطع به یقین مطمعنم که از بای وب بهتر خواهد بود،لامصب 3 ماه بود باهاشون در حال جنگ بودم آخرش هم به نتیجه نرسیدم و چون didi هم طرح جدید گذاشته بود درخواست جمع اوری دادمو ازدیده بان ثبت نام کردم،امیدوارم که دیده بان برام خوب باشه.
راستی دیده بان رو کدوم پورت کیفیتش خوبه؟برا یکی از دوستام گرفتم تو تبریز رو پورت پیشگامان بستن افتضاحه، شما ها رو کدوم پورت سرویس خوبی گرفتین؟
دوستان من خطم رانژه شده و بالا اومده اما اصلا اینترنت ندارم،تماس گرفتم میگن یه مشکلی هست که باید رفع کنیم تا کانکت بشی!!!کسی این مشکلو داشته؟و چقدر طول میکشه رفع بشه و کلا مشکل چیه که بعده رانژه نباید وصل بشه؟
ezzat5700
20-05-2018, 14:55
دوستان من خطم رانژه شده و بالا اومده اما اصلا اینترنت ندارم،تماس گرفتم میگن یه مشکلی هست که باید رفع کنیم تا کانکت بشی!!!کسی این مشکلو داشته؟و چقدر طول میکشه رفع بشه و کلا مشکل چیه که بعده رانژه نباید وصل بشه؟
خیلیا اینجوری شدن
تا شکایت میکنی فوقش 2 روزه حل میشه
شکایت نکنی تا چند هفته هم طول میکشه
البته بعضیا هم بدون شکایت مشکلشون سریع حل شده
خیلیا اینجوری شدن
تا شکایت میکنی فوقش 2 روزه حل میشه
شکایت نکنی تا چند هفته هم طول میکشه
البته بعضیا هم بدون شکایت مشکلشون سریع حل شده
مشکل حل شد الان وصله.
اما زدن کیفیت خط رو داغون کردن
تا 24 ساعت قبل خطم تا 24 مگ کشش داشت الان شده 10 مگ!!!
Saeidkianii
20-05-2018, 23:34
چند روز طول کشید که رانژه بشه؟
- - - Updated - - -
کدوم استانی؟
- - - Updated - - -
کدوم استانی؟
استان اذربایجان شرقی،تبریز
من دیروز از های وب درخواست جمع آوری دادم و همزمان ثبت سفارش دادم در عرض کمتر از 24 ساعت هم جمع اوری شد هم دیده بان رانژه شد و وصل شد،سرعتشون عالی بود.
این کیفیت خطم بود تا دیروز که از های وب داشتم
و این ماله امروز که از دیده بان رانژه شده،که نشون میده یا پورتی که به من دادن افتضاحه یا کلا اینجوریه!!!چه رو annex aو چه رو annex m پورت و داغون کردن.
و اینم همین الان ساعت 1:40 دقیقه صبح که همه چی خلوته تست هام هستن...
نتیجه گیری و نظر من در مورده این شرکت و سرویسش اینه:
پورت به شدت داغون
پینگ داخلی حدود 90 تا 100 که زیاده خیلی
تک کانکشن افتضاح
تنها خوبیش فقط حجم زیادش هست همین.
Pejmankarimii
21-05-2018, 09:47
سلام
من ثبت نام کردم ولی نه user password به من داد
نه پیامک اومد رو گوشیم
نه به من زنگ زدن... این دیگه چه جور پشتیبانیه
دوستان شما ثبت نام کردین چطور از آخرین وضعیت خط تون با خبر شدین؟
f_s10224
21-05-2018, 11:20
سلام
من ثبت نام کردم ولی نه user password به من داد
نه پیامک اومد رو گوشیم
نه به من زنگ زدن... این دیگه چه جور پشتیبانیه
دوستان شما ثبت نام کردین چطور از آخرین وضعیت خط تون با خبر شدین؟
به منم زنگ نزدن اول خودشم پیگیری کردم ولی یادمه شنبش زنگ زدن که اصلا معلوم بود هماهنگ نبودن می خواست دوباره بهم یوزر پسورد بده که گفتمش دادم .....بماند من چون در ام دی اف منطقمون اشنا دارم کلا ای دی اس ال برای من یروزه نهایتا دوروزه وصل میشه ...تا الانم 2 تا خط رو همین شکل رانژه و راه انداختم .....در ضمن من پدرشونم در اوردم
Bensonw3x
21-05-2018, 11:25
اینجا تهرانی هست از دیده بان نت داشته یه تست بزاره از سرعتش پیلیز ؟:n16:
f_s10224
21-05-2018, 11:36
اینجا تهرانی هست از دیده بان نت داشته یه تست بزاره از سرعتش پیلیز ؟:n16:
الزاما تهران نگیرید یه دفتر تعطیل کردن ...در جریانم
misam5526
21-05-2018, 12:36
این کیفیت خطم بود تا دیروز که از های وب داشتم
و این ماله امروز که از دیده بان رانژه شده،که نشون میده یا پورتی که به من دادن افتضاحه یا کلا اینجوریه!!!چه رو annex aو چه رو annex m پورت و داغون کردن.
و اینم همین الان ساعت 1:40 دقیقه صبح که همه چی خلوته تست هام هستن...
نتیجه گیری و نظر من در مورده این شرکت و سرویسش اینه:
پورت به شدت داغون
پینگ داخلی حدود 90 تا 100 که زیاده خیلی
تک کانکشن افتضاح
تنها خوبیش فقط حجم زیادش هست همین.
ممنون بابت تست ها.
سرویس شما 8مگه؟ اگه امکان داشت براتون بین ساعات 10 الی12 شب هم یه سری تست خصوصاا تک کانکشن بزارید. :n16:
Bensonw3x
21-05-2018, 12:51
والا من زنگ زدم گفتن طرف شما اکیه ، نمیدونم حالا منظوره شما چی بود ، یعنی الکی میگن ؟ یا اوضاعشون خوب نی :n41:
f_s10224
21-05-2018, 17:42
والا من زنگ زدم گفتن طرف شما اکیه ، نمیدونم حالا منظوره شما چی بود ، یعنی الکی میگن ؟ یا اوضاعشون خوب نی :n41:
اینو پشتیبانشون به من گفت ...ولی اینا از طریق پورت های اسیاتک یا پیشگامان به شما اینترنت خودشون رو می رسونن که در واقع همه کشور می تونن نت برسونن ......
mahan999
21-05-2018, 18:46
یعنی چی تعطیل کردن ؟
دیده بان سرویس نگیرید افتضاح شده و فکر کنم به دلیل همین طرح 8 مگابیت 6 ماهه که گذاشتن همه هجوم اوردن .
تست سرویس 16 مگابیت همین الان :
f_s10224
22-05-2018, 19:30
دیده بان سرویس نگیرید افتضاح شده و فکر کنم به دلیل همین طرح 8 مگابیت 6 ماهه که گذاشتن همه هجوم اوردن .
تست سرویس 16 مگابیت همین الان :
بخاطر طرح 5 روزه 70 گیگش بود که 10 تومن بود اولش خوب بود انقدر دانلود کردن ملت باهاش که (رو وایرلس که سرعت خیلی بالاتره ) امروز گرونش کرد . فکر کنم اینجور طرح ها مشکل باند براشون درست می کنه
ممنون بابت تست ها.
سرویس شما 8مگه؟ اگه امکان داشت براتون بین ساعات 10 الی12 شب هم یه سری تست خصوصاا تک کانکشن بزارید. :n16:
بله سرویس من 8 مگ هستش اما تماس گرفتم و دانلودمو رو 12 مگ گذاشتن
تک کانکشن افتضاحه اما در کل من راضی هستم از خدماتشون.
اینم تست بعدی با چند دقیقه فاصله
میبینید که اصلا استیبل نیست
misam5526
22-05-2018, 21:22
اینم تست بعدی با چند دقیقه فاصله
میبینید که اصلا استیبل نیست
بله ممنون. صابون این شرکت به تن من و دوستانم هم خورده و خوب منظورتون رو میفهمیم. با توجه به اینکه صفحاتی از این تاپیک با حجم زیادی از پستهایی مبنی بر کیفیت عالی ، سرعت عالی و تک کانکشن عالی و ... پر شده بود لازم بود کمی وسعت داده بشه به دامنه نظرات بین کاربرای مختلف و نظرات اونا هم ثبت بشه تا بهتر تصمیم بگیرن کابرایی که به قصد راهنمایی شدن میخونن این صفحات رو.
تک کانشکش ضعیف و نوسان کیفیت خصوصا در ساعات پیک مصرف به خاطر شیرینگ نامعقول پهنای باند بین تعداد زیاد مشترکه.
بله ممنون. صابون این شرکت به تن من و دوستانم هم خورده و خوب منظورتون رو میفهمیم. با توجه به اینکه صفحاتی از این تاپیک با حجم زیادی از پستهایی مبنی بر کیفیت عالی ، سرعت عالی و تک کانکشن عالی و ... پر شده بود لازم بود کمی وسعت داده بشه به دامنه نظرات بین کاربرای مختلف و نظرات اونا هم ثبت بشه تا بهتر تصمیم بگیرن کابرایی که به قصد راهنمایی شدن میخونن این صفحات رو.
تک کانشکش ضعیف و نوسان کیفیت خصوصا در ساعات پیک مصرف به خاطر شیرینگ نامعقول پهنای باند بین تعداد زیاد مشترکه.
دقیقا درست میفرمایید.
این شرکت فقط به درد دانلود میخوره،نه پینگش خوبه نه تک کانکشن و نه پایداری داره،اصلا نمیشه به عنوان نت اصلی روش حساب کرد،بنده چون نت پشتیبان دارم از یه شرکته دیگه اینو خریدم وگرنه به هیچ عنوان توصیه نمیکنم!
امیدوارم تونسته باشم به دوستان کمک کرده باشم در مورده وضعیت این شرکت.
چند روز سرعت اینترنتش خوابیده انقدر کند شده اصلا داخل تنظیمات هم نمیتونه بره دیده بان بجای اینکه اینترنتش درست کنه حجم کیلویی میده
FlashGet
23-05-2018, 17:47
دقیقا درست میفرمایید.
این شرکت فقط به درد دانلود میخوره،نه پینگش خوبه نه تک کانکشن و نه پایداری داره،اصلا نمیشه به عنوان نت اصلی روش حساب کرد،بنده چون نت پشتیبان دارم از یه شرکته دیگه اینو خریدم وگرنه به هیچ عنوان توصیه نمیکنم!
امیدوارم تونسته باشم به دوستان کمک کرده باشم در مورده وضعیت این شرکت.
ممنون بخاطر به اشتراک گذاشتن تجربه هاتون
از چه نظر بدرد دانلود میخوره ؟
وبگدری باهاش مشکل داره ؟
f_s10224
23-05-2018, 20:30
چند روز سرعت اینترنتش خوابیده انقدر کند شده اصلا داخل تنظیمات هم نمیتونه بره دیده بان بجای اینکه اینترنتش درست کنه حجم کیلویی میده
نه برای من خوب شد .
ممنون بخاطر به اشتراک گذاشتن تجربه هاتون
از چه نظر بدرد دانلود میخوره ؟
وبگدری باهاش مشکل داره ؟
از این نظر گفتم به درده دانلود میخوره که اصلا باهاش نمیشه رو استریم کردن حساب باز کرد،سرعت تک کانکشن همش در حاله بالا پایین شدنه و هیچ ثباتی نداره،اما برای دانلود با 32 کانکشن عالیه،و حجمش هم که خیلی عالیه
تک کانکشن همین الان ساعت 00:52
FlashGet
24-05-2018, 10:25
از این نظر گفتم به درده دانلود میخوره که اصلا باهاش نمیشه رو استریم کردن حساب باز کرد،سرعت تک کانکشن همش در حاله بالا پایین شدنه و هیچ ثباتی نداره،اما برای دانلود با 32 کانکشن عالیه،و حجمش هم که خیلی عالیه
تک کانکشن همین الان ساعت 00:52
آقا دمت گرم که توضیح دادی
من خوراکم تماشای ویدیوی آنلاین هستش
پس طرفش نرم بهتره
آقا دمت گرم که توضیح دادی
من خوراکم تماشای ویدیوی آنلاین هستش
پس طرفش نرم بهتره
متاسفانه نمیشه روش حساب کرد هر لحظه یه سازی میزنه...
البته بستگی به سایتی داره که ازش استریم میکنی،اما در کل پیشنهاد من اینکه اگه برا استریم میایی سمتش نیایی با کلاس تره :n09:
همین الان ساعت 15:40
سلام کسی میتونی از محیط کاربری سایت عکس بگیره بذاره ....(کامل)
ممنون میشم
اینو در یه کانال تلگرامی که زده بود نماینده دیده بان قزوین دیدم . درست و غلطش رو رفقایی که بدردشون میخوره تماس بگیرن
8 مگ آپ رو 16
15:30
mohammad.2mt
27-05-2018, 08:09
سلام دوستان
من قصد دارم نت رو عوض کنم و دیددم دیدهبان شرایط بدی نداره!
توضیحات دوستان که از بعضی شرایط هم ناراضی بودن رو خوندم اما ممکنه نیاز من با شما فرق داشته باشه.
من ساکن تهران هستم.
یه نت ارزون با حجم بالا لازم دارم (شاید کمتر از 100 گیگ در ماه هم برام کافی باشه) اما به هیچ عنوان دوست ندارم هر روز پنل رو چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده. یه نت میخواهم که انقدر حجم بده تقریبا من نامحدود در نظر بگیرمش.
خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه به همین دلیل نمیخواهم برای برای سرعت هزینه کنم.
چیزی که برای مهم هست نداشتن قطعی و استیبل بودنش هست.
البته این رو بگم اگر سرعت تک کانکشن از 3 به 1 هم گاهی برسه خیلی مهم نیست و اگر دانلود داشته باشم با 32 تا کانکشن میگیرم.
برای این که بهتر نیاز من رو متوجه بشید اینجور بگم که اگر هنوز مخابرات با اون نت بیخودش 512 نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت دانلود رو ارائه میکرد مطمئنا میگیرفتم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان
من قصد دارم نت رو عوض کنم و دیددم دیدهبان شرایط بدی نداره!
توضیحات دوستان که از بعضی شرایط هم ناراضی بودن رو خوندم اما ممکنه نیاز من با شما فرق داشته باشه.
من ساکن تهران هستم.
یه نت ارزون با حجم بالا لازم دارم (شاید کمتر از 100 گیگ در ماه هم برام کافی باشه) اما به هیچ عنوان دوست ندارم هر روز پنل رو چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده. یه نت میخواهم که انقدر حجم بده تقریبا من نامحدود در نظر بگیرمش.
خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه به همین دلیل نمیخواهم برای برای سرعت هزینه کنم.
چیزی که برای مهم هست نداشتن قطعی و استیبل بودنش هست.
البته این رو بگم اگر سرعت تک کانکشن از 3 به 1 هم گاهی برسه خیلی مهم نیست و اگر دانلود داشته باشم با 32 تا کانکشن میگیرم.
برای این که بهتر نیاز من رو متوجه بشید اینجور بگم که اگر هنوز مخابرات با اون نت بیخودش 512 نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت دانلود رو ارائه میکرد مطمئنا میگیرفتم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
دیده بان یک بسته جدید داره 6 ماهه با 6 ترا حجم بین المللی با 180 تومن که عالیه و به درد شما میخوره و برای شما عملا نامحدوده و مناسب
دیده بان سرویس 16 :
دیده بان سرویس 16 :
میشه یک عکس از تنظیمات مودم بدین؟میخوامم ببینم خط شمارو رو چند بستن؟
چون خط منم رو 16 بستن ولی سرعت شمارو ندارم
میشه یک عکس از تنظیمات مودم بدین؟میخوامم ببینم خط شمارو رو چند بستن؟
چون خط منم رو 16 بستن ولی سرعت شمارو ندارم
من سرویس ۱۶ مگابیت تهیه کردم یک ماه ۸۰ هزار تومان تفاوت داره با سرویس ۸ مگابیت شما ...
به هر حال این status مودم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان کسی اینجا یک تصویر از تنظیمات مودم dlink-2740u برای شرکت دیده بان نت میتونه بزاره؟
من سرویس ۱۶ مگابیت تهیه کردم یک ماه ۸۰ هزار تومان تفاوت داره با سرویس ۸ مگابیت شما ...
به هر حال این status مودم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
فک کنم خط منو اگه 18 آپ کنن قطع و وصلی بوجود بیاد،الانم 2 مگ از 16 کمتره که راضی کننده هست
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
8.1
7.1
db
Line Attenuation
:
24.8
15.6
db
Data Rate
:
16382
1270
kbps
Max Rate
:
21344
1277
kbps
CRC
:
263
1
دیده بان سرویس 16 ساعت ۱۲.۲۵ ظهر :
ezzat5700
31-05-2018, 01:36
دوستان دیده بان نتی
آیا شما هم بعضی وقتا با سرچ گوگل به مشکل میخورید؟
مثلا میخوام چند تا کلمه رو سرچ کنم،کلمه اول و دوم به راحتی سرچ میشن ولی کلمه سوم سرچ نمیشه،باید چند بار سرچ کنم تا نتایج رو بیاره (منظورم این نیست که فقط بار سوم به مشکل میخورم،رندوم هست،ممکن هست بار دهم به مشکل بخورم)
با تغییر دی ان اس هم حل نشد مشکل
Bensonw3x
31-05-2018, 01:44
این مشکل واسه بقیه ISP ها هم هست ، بخاطر فـیلترینگ تلگرامه.
سرویس ۸ مگ
speedtest.net/result/a/3962323439
و ایرانسل
speedtest.net/result/a/3962326374
dadash42
01-06-2018, 15:49
با این زیرساخت مخابرات معلومه
اینترنت آینده کشور بی سیمه
CapKiLL3r
02-06-2018, 02:44
سلام. امروز دیده بان نت (تهران) خیلی نوسان سرعت داشت... با سرور دانلود ها دانلود کردم، بین 340 تا 440 نوسان داشت در صورتی که تا همین چند روز پیش رو 530 اینا بود... تماس گرفتم، گفتن سرعتتونو افزایش دادیم، اگر بازم مشکل هست، حتما تماس بگیرید پیگیری جدی تر انجام شه...
حالا نمیدونم مقطعیه یا از قصد هست، تا الان خیلی راضی بودم، دو ماهه دارم... واقعا کیفیتش خوب بوده... این هفته کلا بد بود، اول هفته صبح قطعی داشت، ولی سرعت اوکی بود، امروز قشنگ سرعت نصف شد انگار... البته دیشب هم یه مدت سرعت زیاد رفته بود بالا شده بود 700 800 :| البته خیلی کم در حد یکی دو دقیقه .
سرویس 4 مگ
HeRcKoOl
03-06-2018, 02:45
این جشنواره ماه رمضان 6 ماهه رو برداشتن؟ از یه طرفم این شرکت کیفیتش انقدر نوسانیه ادم نمیتونه اعتماد کنه چند ماهه بخره!
Bensonw3x
03-06-2018, 03:01
خب دوستان این هم تجربه من از دیده بان نت در بهترین شرایط خطی! یعنی رو خطی که شاتل داشتم روش و 18 ماه بدون مشکل و بدون کندی داشت کار میکرد ، دیده بان در صورتی پیشنهاد میشود که :
0. اگر به کیفیت نت اهمیتی نـمی دهید.
1.اگه اینترنت استیبل لازم ندارید یا به قولی با نواسانات مشکل ندارید.
2. اگر اینترنت 2-3 رو هم قطع بود مشکلی ندارید.
3. پینگ با 8.8.8.8 بالای 140 باشه مشکلی نداری.
4. گیمر نباشی.
5. تک کانکشن برات مهم نباشه ، (نواسان بسیار شدید در پیک تایم)
6. ip ت دم به دیقیقه عوض بشه مشکلی نداری ، یهو از کرمان بره به استرالیا یهو برگده تبریز(واسه منی که رو سایتای حساس به تغییر ip عضوم فاجعس این قضیه.)
7. اگر اکثرا دانلود شما داخل ایران باشد.
خلاصه اگه خوره دانلود هستید پیشنهاد میشه اما مطمئن باشید بعد از 2-3 ماه نمیدونید چی دانلود کنید و فقط به فکر کیفیتت اینترنت فکر میکنید که واقعا ثابت نیست ، باتشکر.
f_s10224
03-06-2018, 12:11
خب دوستان این هم تجربه من از دیده بان نت در بهترین شرایط خطی! یعنی رو خطی که شاتل داشتم روش و 18 ماه بدون مشکل و بدون کندی داشت کار میکرد ، دیده بان در صورتی پیشنهاد میشود که :
0. اگر به کیفیت نت اهمیتی نـمی دهید.
1.اگه اینترنت استیبل لازم ندارید یا به قولی با نواسانات مشکل ندارید.
2. اگر اینترنت 2-3 رو هم قطع بود مشکلی ندارید.
3. پینگ با 8.8.8.8 بالای 140 باشه مشکلی نداری.
4. گیمر نباشی.
5. تک کانکشن برات مهم نباشه ، (نواسان بسیار شدید در پیک تایم)
6. ip ت دم به دیقیقه عوض بشه مشکلی نداری ، یهو از کرمان بره به استرالیا یهو برگده تبریز(واسه منی که رو سایتای حساس به تغییر ip عضوم فاجعس این قضیه.)
7. اگر اکثرا دانلود شما داخل ایران باشد.
خلاصه اگه خوره دانلود هستید پیشنهاد میشه اما مطمئن باشید بعد از 2-3 ماه نمیدونید چی دانلود کنید و فقط به فکر کیفیتت اینترنت فکر میکنید که واقعا ثابت نیست ، باتشکر.
با این وضعی که بقیه خصوصا شاتل داره حجم میده و حجم های روز شمارشو کامل حذف کرده دیگه واقعا فرقی نمی کنه که از اینترنت همراه یا ثابت بجاش استفاده کرد ......
این مشکلات چند روزه همه نت ها درگیر هستن ...در مورد نوسان پینگ داخلی هم من خیلی برام مهم نیست چون پینگ خارجی ثابت و برای گیمر همین مهمه البته !!!
در کل طرفداری نمی کنم ولی بقیه استیبل نیستن به این شکل که میگین ...خصوصا بازی هایی که با فیلتر شکن می کنه شاتل حداقل دیده بانت از این کارا نمی کنه اینو بنده همین الان تست دارم ....(فیلتر شکن خارجی هم منظورم هست )
Bensonw3x
03-06-2018, 12:57
در کل طرفداری نمی کنم ولی بقیه استیبل نیستن
من در کنارش های وب دارم ، ذره ای افت کیفیت نداره ، 16 مگابیت تک کانشکن در همه ساعات فول هستش - پینگم در 4.2.2.4 همیشه زیره 100
کلا شرکتی هست هیچ چیزش معلوم نیست چکار میکنن هی طرح میزارن برمیدارن مسخره بازی در اوردن جشنواره میزارن تغیر میدن ..مسابقه میزارن خودشونو برنده اعلام میکنن :n02:
f_s10224
03-06-2018, 15:13
من در کنارش های وب دارم ، ذره ای افت کیفیت نداره ، 16 مگابیت تک کانشکن در همه ساعات فول هستش - پینگم در 4.2.2.4 همیشه زیره 100
من های وب داشتم الان دیگه نمایندگیشم جمع کرده تو شهر ما ...انقدر بد بود که نمایندگی قبلیش رفته صبانت رو گرفته ولشوت کرده ...هر کدوم هر جا یه مشکل دارن ....صدیق نیستن .....
اینترنت در ایران همینه ...متاسفانه ما فکر می کنیم طرفداری از اینا نون میاره برامون ...البته شاید برای بعضی ها هم میاره بازم مشکلی من با اونم ندارم چون من که هر چی نت بوده تست کردم نیازی به مشورت هم احساس نمی کنم انقدر که خبر دارم هر جا اوضاعش چطوره !!!!
Bensonw3x
04-06-2018, 14:14
وضعیت تک کانکشن و اینترنت در ساعت 15 :
اینترانت، سرورهای داخل مشکل ندارند
همین لینک همین ساعت تست با های وب:
سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده
- - - Updated - - -
سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده
HeRcKoOl
09-06-2018, 20:44
دوستان نت کسی قطع نشده؟برا من از صبح قطع شده، زنگ زدم میگه از مرکر مخابراتیه.
david848
14-06-2018, 20:53
سلام
من دیده بانت گرفتم بعد ثبت نام نه پیامک اومد نه یوزر و پسووردی داد واقعا تو این مورد از 10 صفر میگیرن:n29:تا خودم تماس گرفتم تا یوزر و پسورد رو گرفتم
دو روز بعد تماس گرفتن که خطتتون رانژه شده ولی چراغ dsl خاموش بودش فرداش تماس گرفتم گفتن هنوز رانژه نشده دوباره زنگ زدم گفتن رانژه شده:n28: ولی مشکل از مخابرات شماست که مشکل داره (من 5 ماه قبل روی همین خط نت از شاتل داشتم و هیچ مشکلی نبود فاصله مون از مرکز مخابرات هم یه کوچه س)
خلاصه اصلا رو پشتیبانی حساب نکنید من 4 /5 روزه که ثیت نام کردم ولی هنوز خط وصل نشده
کسی مشکل منوداشته اینجا؟:n41:
خط که وصل شد تست پینگ و تک کانکشن میزارم (مشهد)
Noghabyte
14-06-2018, 21:09
سلام
من دیده بانت گرفتم بعد ثبت نام نه پیامک اومد نه یوزر و پسووردی داد واقعا تو این مورد از 10 صفر میگیرن:n29:تا خودم تماس گرفتم تا یوزر و پسورد رو گرفتم
دو روز بعد تماس گرفتن که خطتتون رانژه شده ولی چراغ dsl خاموش بودش فرداش تماس گرفتم گفتن هنوز رانژه نشده دوباره زنگ زدم گفتن رانژه شده:n28: ولی مشکل از مخابرات شماست که مشکل داره (من 5 ماه قبل روی همین خط نت از شاتل داشتم و هیچ مشکلی نبود فاصله مون از مرکز مخابرات هم یه کوچه س)
خلاصه اصلا رو پشتیبانی حساب نکنید من 4 /5 روزه که ثیت نام کردم ولی هنوز خط وصل نشده
کسی مشکل منوداشته اینجا؟:n41:
خط که وصل شد تست پینگ و تک کانکشن میزارم (مشهد)سلام
منم روز دوشنبه صبح ثبتنام کردم، که متاسفانه بعد پرداخت مبلغ سرویس و رانژه هیچ اتفاقی نیفتاد!!
الان هیچ سرویسی داخل سایت به نامم ثبت نیست .
تماس گرفتم گفتن پرداختتون ناموفق بوده! صبر کنین ۷۲ ساعت بعد برمیگرده. با این که میدونستم پرداخت هیچ مشکلی نداشته ولی به دلیل مشغله مجبور شدم صبر کنم و بیشتر پیگیری نکردم.
مجدد امروز ظهر تماس گرفتم و گفتم پولی به حساب من برگشت نکرده؛ به بخش مالی وصل کردن که بعد از گرفتن اطلاعات پرداخت گفتن تماس میگیرن نتیجه رو میگن.
بعد از یه ساعتی که دیدم خبری نشد، مجدد زنگ زدم که اینبار گفتن تا روز یکشنبه هیچکس نیست که پاسختون رو بده!!
خیلی راحت یه هفته خواهد شد که پولم دستشونه و از سرویس خبری نیست؛ کو تا رانژه و مخابرات و گرفتن یوزر پسورد و ...
یه ماهی فکر کنم معطل باشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Bensonw3x
16-06-2018, 14:59
این دو تا پست اخری رو منم دقیقه داشتم :n02: خلاصه اگه میخواید بیاید سمته شرکتی که همه چیش شانسیه ، خوش امدید.
david848
17-06-2018, 16:20
خطم وصل شد یه هفته تا وصل کردن طول کشید 3 روز تعطیل رسمی بود ولی بازم مدت اش زیاد بود
پینگ داخل 60 پینگ از اکثر سرور های بازی اروپا 140-150 برا من خوبه با نت موبایل انلاین میزدم 190 بود
خط برا 8 مگ سفارش بوده رو 10 بسته شده .سرعت اپلود 60 کیلوبایت
تست تک کانکشن که از همه برا من مهم تر بود صبح طهر و عصر ثابت بود 600-700 کیلوبایت ولی روی یوتیوب راحت 1080 استریم میکرد:n13:
خطم وصل شد یه هفته تا وصل کردن طول کشید 3 روز تعطیل رسمی بود ولی بازم مدت اش زیاد بود
پینگ داخل 60 پینگ از اکثر سرور های بازی اروپا 140-150 برا من خوبه با نت موبایل انلاین میزدم 190 بود
خط برا 8 مگ سفارش بوده رو 10 بسته شده .سرعت اپلود 60 کیلوبایت
تست تک کانکشن که از همه برا من مهم تر بود صبح طهر و عصر ثابت بود 600-700 کیلوبایت ولی روی یوتیوب راحت 1080 استریم میکرد:n13:
چون استارتش تازه هست بزار چند روز بگذره بعد تست بزار ...
Noghabyte
18-06-2018, 17:33
سلام
منم روز دوشنبه صبح ثبتنام کردم، که متاسفانه بعد پرداخت مبلغ سرویس و رانژه هیچ اتفاقی نیفتاد!!
الان هیچ سرویسی داخل سایت به نامم ثبت نیست .
تماس گرفتم گفتن پرداختتون ناموفق بوده! صبر کنین ۷۲ ساعت بعد برمیگرده. با این که میدونستم پرداخت هیچ مشکلی نداشته ولی به دلیل مشغله مجبور شدم صبر کنم و بیشتر پیگیری نکردم.
مجدد امروز ظهر تماس گرفتم و گفتم پولی به حساب من برگشت نکرده؛ به بخش مالی وصل کردن که بعد از گرفتن اطلاعات پرداخت گفتن تماس میگیرن نتیجه رو میگن.
بعد از یه ساعتی که دیدم خبری نشد، مجدد زنگ زدم که اینبار گفتن تا روز یکشنبه هیچکس نیست که پاسختون رو بده!!
خیلی راحت یه هفته خواهد شد که پولم دستشونه و از سرویس خبری نیست؛ کو تا رانژه و مخابرات و گرفتن یوزر پسورد و ...
یه ماهی فکر کنم معطل باشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalkای بابا!
عجب غلط کردن ما بود اومدیم سمت این شرکت!
بعد از پیگیریهای دیروز شنبه٬ سرآخر میگن پرینت از حساب بگیرین بفرستین!
اون رو هم فرستادم، باز هم امروز میگن پولی نیومده به حساب ما، فردا زنگ بزنین نمیدونم با کی صحبت کنین!
دقیقاً یک هفتهاس که پولم معلوم نیست کجا هست، اینا هم هی میگن با این صحبت کن، با اون صحبت کن!
اگر میخواست برگشت کنه به حساب هم که تا حالا اومده بود.
خسته شدم دیگه ...
نمیدونم چیکار کنم، دوستان به نظرتون امکان داره بانک اشتباه کرده باشه و واقعاً پول نرسیده به حسابشون؟
یا به ۱۹۵ یا جای دیگه شکایت کنم؟!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.