ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

George Shelly
28-08-2019, 21:40
من 16 مگ دارم امییوارم حداقل با حالت fast بهتر بشه
وی پی انت وصل بود موقع تست ؟ بدون وی پی ان بگیر
مشخصات خطت خوبه بگو بزاره

misagh1372
28-08-2019, 21:42
وی پی انت وصل بود موقع تست ؟ بدون وی پی ان بگیر
نه وصل نیست فقط یک dns زدم توی مودم که اونم فکر نکنم ربطی داشته باشه به سرعت

George Shelly
28-08-2019, 21:43
نه وصل نیست فقط یک dns زدم توی مودم که اونم فکر نکنم ربطی داشته باشه به سرعت
ربط داره ، ورش دار دوباره بگیر ، از این dns داخلیا زدی ؟ من از اونا بزنم سرعتم یک دوم میشه ، برش دار ببین تغییر می کنه
مال من با وی پی ان 10.07مگابیت میده

misagh1372
28-08-2019, 21:47
ربط داره ، ورش دار دوباره بگیر ، از این dns داخلیا زدی ؟ من از اونا بزنم سرعتم یک دوم میشه ، برش دار ببین تغییر می کنه
اره از این تحریم شکن ها زدم
الان بهتر شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

George Shelly
28-08-2019, 21:51
اره از این تحریم شکن ها زدم
الان بهتر شد
دیدی ، میدونستم از همونه ، اینا جز اشغال مگه بلدن سرویسی بدن ، هیچ وقت استفاده نکن همون وی پی ان بزن
فستم فعال کن خیلی خوب میشه ، الانم زنگ بزنی هست پشتیبانیش

misagh1372
28-08-2019, 21:56
دیدی ، میدونستم از همونه ، اینا جز اشغال مگه بلدن سرویسی بدن ، هیچ وقت استفاده نکن همون وی پی ان بزن
فستم فعال کن خیلی خوب میشه ، الانم زنگ بزنی هست پشتیبانیش

زنگ زدم همین امروز صبح میگه دو روز طول میکشه که حالات فست رو فعال کنیم

magiteq1
28-08-2019, 23:37
زنگ زدم همین امروز صبح میگه دو روز طول میکشه که حالات فست رو فعال کنیم

:n08::n08::n08:فعالش کردنش کار زیر 1 دقیقه هست. همونجا پشت خط اپراتور پروفایل ات رو تغییر میده. شماره اپراتوری که این حرف رو زده ورمیداشتی و باهاش شکایت میکردی به 195 تا حساب دستشون بیاد. فست رو فعال کنی. پینگ ات بهتره میشه. ولی ممکنه data rate پایین بیاد. البته بسته به کیفیت خط ات هست. برای من روی حالت fast بیشتر از 16k خط کشش نداره. روی 18k میره Interleave

misagh1372
29-08-2019, 00:30
:n08::n08::n08:فعالش کردنش کار زیر 1 دقیقه هست. همونجا پشت خط اپراتور پروفایل ات رو تغییر میده. شماره اپراتوری که این حرف رو زده ورمیداشتی و باهاش شکایت میکردی به 195 تا حساب دستشون بیاد. فست رو فعال کنی. پینگ ات بهتره میشه. ولی ممکنه data rate پایین بیاد. البته بسته به کیفیت خط ات هست. برای من روی حالت fast بیشتر از 16k خط کشش نداره. روی 18k میره Interleave

اول که خط رو فعال کرده بودن خط روی 14 مگ هی زنگ میزدم میگفتم بندازین روی 16 مگ میگفتن این قابلیت هنوز روی خط شما فعال نشده بعد2 روز زنگ زدم سریع خط رو روی 16 مگ بستن الان برای فست میگه نمیتونم میگه تیکت زدم چند روز طول میکشه

magiteq1
29-08-2019, 01:06
اول که خط رو فعال کرده بودن خط روی 14 مگ هی زنگ میزدم میگفتم بندازین روی 16 مگ میگفتن این قابلیت هنوز روی خط شما فعال نشده بعد2 روز زنگ زدم سریع خط رو روی 16 مگ بستن الان برای فست میگه نمیتونم میگه تیکت زدم چند روز طول میکشه

وظیفشون هست همون دقیقه که پشت تلفن هستی انجام بدن

misagh1372
29-08-2019, 01:17

پشتیبانی داغون دارن سه چهار بار زنگ زدم هیچ کدوم نمیتونستن خط روی حالت فست قرار بدن
حالا فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه

Omid-HD
29-08-2019, 01:42
عاره .
من با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست گرفتم چون دقیقه
درسته که 12.07 رو نشون میده ولی با 1810 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم که میشه 14/400 مگابیت بر ثانیه ...
شماهم تست بزار .

ALIRK
29-08-2019, 15:06

شما هم که تا چیزی میشه زود دست به شکایت میزنی
قصاص قبل از جنایت نکنید
اقای 2دقیقه ای:n02: شما اصلا میدونی ممکنه در اون لحظه دسترسی به فعال کردن ممکنه نداشته باشه یا مشکلاتی برای مشترک بوجود باید

ALIRK
29-08-2019, 15:09

چه وظیفه ای مگه چند پول دادی کدوم شرکت الان فست داره ..اصلا گیرنم داشته باشن موقع خرید مگه تضمین کردن بشما فست میدن
الان هم شرکت بگه فست نداریم چکار میکنی شمشیر میکشی :n31:

چند سالتون هست که اینجور برخورد میکنی بهتر یکم ارومتر باشی صبر کنی سحر نزدیکه

magiteq1
29-08-2019, 15:29
چه وظیفه ای مگه چند پول دادی کدوم شرکت الان فست داره ..اصلا گیرنم داشته باشن موقع خرید مگه تضمین کردن بشما فست میدن
الان هم شرکت بگه فست نداریم چکار میکنی شمشیر میکشی :n31:

چند سالتون هست که اینجور برخورد میکنی بهتر یکم ارومتر باشی صبر کنی سحر نزدیکه

تو حرص نخور . نون ات رو قطع نمیکنن.
این پنل منه. با یه تماس کوچیک با پیشگامان گفتم. فست رو همونجا پشت خط فعال کردن و وقتی دیدم data rate از 18 اومد رو 16k , بدون اینکه تلفن رو قطع کنن و قطع کنم , دوباره بک زد به پروفایل فست. تمام این پروسه در عرض زیر 5 دقیقه انجام شد. چندین بار هم من این پروفایل رو با تماس همون پشت خط فعال و غیر فعال کردم. حالا یا اپراتور پیشگامان انقد با حال هستن یا شما دیده بانی ها انقدر گیج و پخمه هستید. تو پروفایل تمام کاربران. data rate و کانال مود های مختلف تعریف شده و اپراتور میتونه به راحتی تغییر بده. البته اگر نا بلد باشن مثل شماها که داستانش فرق میکنه.
در ضمن منم همسن پدرتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صصص_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صصص.png)

persian.godfather
29-08-2019, 17:33
وضعیت خط چطوره؟ چرا crc زیاد میندازه؟ نویز خیلی بالاس درسته؟

ALIRK
29-08-2019, 18:32
تو حرص نخور . نون ات رو قطع نمیکنن.
این پنل منه. با یه تماس کوچیک با پیشگامان گفتم. فست رو همونجا پشت خط فعال کردن و وقتی دیدم data rate از 18 اومد رو 16k , بدون اینکه تلفن رو قطع کنن و قطع کنم , دوباره بک زد به پروفایل فست. تمام این پروسه در عرض زیر 5 دقیقه انجام شد. چندین بار هم من این پروفایل رو با تماس همون پشت خط فعال و غیر فعال کردم. حالا یا اپراتور پیشگامان انقد با حال هستن یا شما دیده بانی ها انقدر گیج و پخمه هستید. تو پروفایل تمام کاربران. data rate و کانال مود های مختلف تعریف شده و اپراتور میتونه به راحتی تغییر بده. البته اگر نا بلد باشن مثل شماها که داستانش فرق میکنه.
در ضمن منم همسن پدرتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صصص_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صصص.png)

پیشگامان :n02: از تاپیکش مشخصه چقدر پشتیبانی حرفه ای دارن که کاربرانش صبح تا شب دادشون در امده
ضمنا همونکه هم سن پدر من هستی زود اعصابی میشید و زود قضاوت میکنید

George Shelly
29-08-2019, 21:20

بزنگ بگو ریت خطو پایین تر ببنده تا snr دانلود بره بالای 10 ، آپلود هم همون به نظر من رو 500 کیلوبیت باشه مناسبه ، تو مودمت annexM رو عیرفعال کن بهتر میشه ...

George Shelly
29-08-2019, 21:22
تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با وی پی ان سرور منچستر ( مقصد )

STTIGER
29-08-2019, 22:49
در مورد fast mode، من تا حالا روی شاتل، پارس آنلاین و صبانت fast رو فعال کردم هر سه تا هم همون لحظه پشت تلفن فعالش کردن برام. نمیدونم شبکه دیده بان نت چطوریه ولی این که میگن دو روز طول میکشه fast رو فعال کنن عجیبه واقعا!

...Moein...
30-08-2019, 06:00
شما خطتون نمیکشه بگو بزارن روی 9 مگ برات
اپلود هم نهایتش 700 کیلوبیت

vivaz360
30-08-2019, 14:33
من یک سال دیده بان نت داشتم از تابستون سال پیش تا خرداد امسال که تغییر دادم به پیشگامان.چندبار شده که زنگ بزنم پروفایلو بزارن رو حالت فست و برگردونن و هربار همون لحظه انجام دادن برام عجیبه که الان برای شما میگن زمان میبره چون عملا کار خاصی نداره براشون!

peyman_omnia2
31-08-2019, 18:49
سلام دوستان من تازه از این شرکت اینترنت گرفتم ولی متاسفانه با مودم تندا d151 نمیتونم وصل شم
کسی مشکل با مودم تندا داره؟

amirniack
31-08-2019, 18:55
سلام دوستان من تازه از این شرکت اینترنت گرفتم ولی متاسفانه با مودم تندا d151 نمیتونم وصل شم
کسی مشکل با مودم تندا داره؟
نباید مشکلی باشه
اول برید تو منوی Advanced ببینید سیگنال دارید؟چراغ مودم باید چشمک زن باشه
یوزر پس و کانفیگ رو درست انجام دادید؟

peyman_omnia2
31-08-2019, 19:22
نباید مشکلی باشه
اول برید تو منوی Advanced ببینید سیگنال دارید؟چراغ مودم باید چشمک زن باشه
یوزر پس و کانفیگ رو درست انجام دادید؟

dsl اوکیه ولی بعد از کانفیگ کردن رو حالت connecting میمونه و هیچ اتصالی برقرار نمیشه
البته vpi رو برا من میگن 2 بزن 0 زدنی ارور یوزرنیم پسورد میده اما وقتی 2 میدم اصلا وصل نمیشه

misagh1372
31-08-2019, 19:52
dsl اوکیه ولی بعد از کانفیگ کردن رو حالت connecting میمونه و هیچ اتصالی برقرار نمیشه
البته vpi رو برا من میگن 2 بزن 0 زدنی ارور یوزرنیم پسورد میده اما وقتی 2 میدم اصلا وصل نمیشه
همون 2 هست باید زنگ بزنید بهشون تا خططتون رو انلاین کنن اگه رانژه خط انجام شده

peyman_omnia2
31-08-2019, 20:30
همون 2 هست باید زنگ بزنید بهشون تا خططتون رو انلاین کنن اگه رانژه خط انجام شده

با مودم dlink یه بار آنلاین شدم ولی این مودم دیروز یه بار در حد یک دقیقه آنلاین شد ولی بعدش دیگه انلاین نمیشه

George Shelly
31-08-2019, 20:35
با مودم dlink یه بار آنلاین شدم ولی این مودم دیروز یه بار در حد یک دقیقه آنلاین شد ولی بعدش دیگه انلاین نمیشه

زنگ بزن بگو MAC ADDRESS این مودم دومیه ثبت شده یا نه ؟
بگو اضافه کنه اگه نشده ...

peyman_omnia2
31-08-2019, 20:37
زنگ بزن بگو MAC ADDRESS این مودم دومیه ثبت شده یا نه ؟
بگو اضافه کنه اگه نشده ...

اصلا اونجا نمیبینن این مودمو

George Shelly
31-08-2019, 20:39

مک داره پشتش ؟
بخون براش دستی بزنه تو سیستمش ..

peyman_omnia2
31-08-2019, 20:42
مک داره پشتش ؟
بخون براش دستی بزنه تو سیستمش ..
اره داره
خیلی ممنون تماس میگیرم ببینم چی میشه

ALIRK
31-08-2019, 22:33

اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام ندای
یوزر پسورد +vpi vci

nimakh
01-09-2019, 13:44
سلام
شما اول دقیق vpi و vci خطت رو ازشون بپرس مککنه 0 یا 1 یا 2 باشه
اگر چراغ adsl ثابت شد باید بگی که مک آدرس مودمت رو ثبت کنن روی خطت تا وصل بشی

peyman_omnia2
01-09-2019, 20:51
اگر تو سیستمشون مک شما خورده نشده کانفینگ رو درست انجام ندای
یوزر پسورد +vpi vci

سلام
شما اول دقیق vpi و vci خطت رو ازشون بپرس مککنه 0 یا 1 یا 2 باشه
اگر چراغ adsl ثابت شد باید بگی که مک آدرس مودمت رو ثبت کنن روی خطت تا وصل بشی

vpi رو 2 گفتن
متاسفانه به هیچ وجه نتونستیم اتصال برقرار کنیم و درخواست جمع آوری دادم

ALIRK
01-09-2019, 21:21
vpi رو 2 گفتن
متاسفانه به هیچ وجه نتونستیم اتصال برقرار کنیم و درخواست جمع آوری دادم

نیومده میخواهی بری :n13: خود شرکت چی میگه

peyman_omnia2
02-09-2019, 18:32
نیومده میخواهی بری :n13: خود شرکت چی میگه

هیچ کاری نمیتونن بکنن نزدیک یک ماهه وضع اینجوریه

nob2003
03-09-2019, 10:06
هیچ کاری نمیتونن بکنن نزدیک یک ماهه وضع اینجوریه

من از مخابرات(مخبر مملکت) اومدم ریدمان و 4 هفته گذشت هی هر روز زنگ میزدم میگفتن خطتون مشکل داره داریم بررسی میکنیم و کارشناسان(روز شب کنا)ما داران درستش میکنن و تا رفیقم گفت زنگ بزن 195 یا از تو سایتش اقدام کن و شکایت کن و من زنگ زدم و بعد از دادن ادرس و مشخصات و کد ملی شکایتم ثبت شد و ظرف 3 روز وصلش کردن و تو شکایتم هم نگفتم مشکل از دیدبانه(اون میگفت اسایتکه نمیگفت دیبانه) و گفتم مخابرات زده خط منو خراب کرده از دیدبان نمیتونم بگیرم و خلاصه درستش کردن و بجایی هم که من زنگ بزنم خودشون زنگ میزدن پیگیر بودن تو اون سه روز:n02:

ادرس سایتش ولی مثل من زنگ بزنی بهتره و شماره ملی و ادرست و مشخصات دیگه هم اماده قبلش کن

طبق تجربه چند ماهه من برای دانلود خوبه ولی سرعت بعضی وقتها بالا و پایین میشه ولی برای گیم زدن و انلاین چندان خوب نیست

hdneo
03-09-2019, 14:13
کلا اینترنت تو ایران سربسته هستش کیفیتش هر ثانیش با ثانیه قبلش فرق داره حالا میخواد از هر شرکتی باشه شما از همون گرونترینش هم بخری همین آش و همین کاست

peyman_omnia2
03-09-2019, 16:17
من از مخابرات(مخبر مملکت) اومدم ریدمان و 4 هفته گذشت هی هر روز زنگ میزدم میگفتن خطتون مشکل داره داریم بررسی میکنیم و کارشناسان(روز شب کنا)ما داران درستش میکنن و تا رفیقم گفت زنگ بزن 195 یا از تو سایتش اقدام کن و شکایت کن و من زنگ زدم و بعد از دادن ادرس و مشخصات و کد ملی شکایتم ثبت شد و ظرف 3 روز وصلش کردن و تو شکایتم هم نگفتم مشکل از دیدبانه(اون میگفت اسایتکه نمیگفت دیبانه) و گفتم مخابرات زده خط منو خراب کرده از دیدبان نمیتونم بگیرم و خلاصه درستش کردن و بجایی هم که من زنگ بزنم خودشون زنگ میزدن پیگیر بودن تو اون سه روز:n02:

ادرس سایتش ولی مثل من زنگ بزنی بهتره و شماره ملی و ادرست و مشخصات دیگه هم اماده قبلش کن

طبق تجربه چند ماهه من برای دانلود خوبه ولی سرعت بعضی وقتها بالا و پایین میشه ولی برای گیم زدن و انلاین چندان خوب نیست
من شکایتم کردم چند روز هی زنگ میزدن اما هیچی نمیفهمن اصلا دیگه دیدم نمیصرفه بیخیال شدم این نتو برا تست گرفته بودم که اگه خوب باشه خط اصلیمو بیارم رو این شرکت که جواب نگرفتم

George Shelly
03-09-2019, 16:34
من شکایتم کردم چند روز هی زنگ میزدن اما هیچی نمیفهمن اصلا دیگه دیدم نمیصرفه بیخیال شدم این نتو برا تست گرفته بودم که اگه خوب باشه خط اصلیمو بیارم رو این شرکت که جواب نگرفتم

مودمت مگه تندا نبود ؟ فقط همینو بدون که تندا یکی از آشغال ترین برندهای چینی هست ، من همین الان دوتا روتر دارم یکی ایسوس یکی تندا که نوش 600 تومنه همین الان ولی پرتش کردم تو آشغالا چون آشغال متعلق هست به آشغال دونی ....
فوق العاده برند بدی هست هم مودماش و هم روتراش ...
مشکل شما هم به نظر من ربطی به شرکت نداره .

peyman_omnia2
03-09-2019, 18:37
مودمت مگه تندا نبود ؟ فقط همینو بدون که تندا یکی از آشغال ترین برندهای چینی هست ، من همین الان دوتا روتر دارم یکی ایسوس یکی تندا که نوش 600 تومنه همین الان ولی پرتش کردم تو آشغالا چون آشغال متعلق هست به آشغال دونی ....
فوق العاده برند بدی هست هم مودماش و هم روتراش ...
مشکل شما هم به نظر من ربطی به شرکت نداره .

نه مشکل از شرکته مودم دی لینک هم کلا فقط یک بار وصل شد

George Shelly
03-09-2019, 21:41
نه مشکل از شرکته مودم دی لینک هم کلا فقط یک بار وصل شد

من که اصلا نمی فهمم چرا باید اینجوری بشه ، منم سه تا مودم دارم سه تاشم تو سیستم اد شده و کار می کنه ...
من خیلی بعید میدونم اگه از طرف اونا باشه و نتونن کاری کنن آخه هرجور نگاه کنی نمیشه که نتونن چون چیز خاصی نداره مگه اینکه از سمت مودمت باشه
مودمتو ریست کردی که کلا همه تنظیمات پاک شه ؟
وقتی لینک بیاد و ثابت شه باید وصل شه دیگه :n13:

peyman_omnia2
04-09-2019, 14:42
من که اصلا نمی فهمم چرا باید اینجوری بشه ، منم سه تا مودم دارم سه تاشم تو سیستم اد شده و کار می کنه ...
من خیلی بعید میدونم اگه از طرف اونا باشه و نتونن کاری کنن آخه هرجور نگاه کنی نمیشه که نتونن چون چیز خاصی نداره مگه اینکه از سمت مودمت باشه
مودمتو ریست کردی که کلا همه تنظیمات پاک شه ؟
وقتی لینک بیاد و ثابت شه باید وصل شه دیگه :n13:

داداش میگم سه تا مودم تست کردم همه هم سالم و رو isp دیگه کار میکنن

George Shelly
06-09-2019, 14:36
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIR REZAs
14-09-2019, 19:27
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک

misagh1372
14-09-2019, 20:10
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک
نه دوست عزیز اصلا پینگ خوبی نداره روی حالت فست 130 هست

Sorrow_X
15-09-2019, 01:49
دوستان شرکت دیگه هستش که مثل دیده بان حجم بده ؟

MMDFullHD
15-09-2019, 03:04
دوستان شرکت دیگه هستش که مثل دیده بان حجم بده ؟

سرویس دهنده ای که حجم بالا میده اصولا زیاد کیفیت نداره !
بهتره از یه اینترنت شبانه برای دانلود سنگین ماهانه استفاده کنی و ی سرویس کیفیت دار برای وبگردی و کارای روزمره

Sorrow_X
16-09-2019, 00:48
سرویس دهنده ای که حجم بالا میده اصولا زیاد کیفیت نداره !
بهتره از یه اینترنت شبانه برای دانلود سنگین ماهانه استفاده کنی و ی سرویس کیفیت دار برای وبگردی و کارای روزمره

سلام داداش نه خودم شاتل دارم برای مغازم دیده بان نت پورت خالی نداره برای همین دنبال یه شرکت مثل اینم حجم زیاد بده کیفیتش اونقدر مهم نیست

George Shelly
16-09-2019, 21:49
واقعن نت مزخرفی میده این شرکت قطعی داره مثل همین الان ، اختلالات mtu بین مسیر که باعث میشه وی پی ان در حالت ال تو تی پی یه سری سایتارو باز نکنه ، پینگ بالا ، کلا همه شرکتا کم و بیش همینن .

nob2003
16-09-2019, 21:50
امروز قطع و وصل شدن زیاد و افت سرعت کسی داشته شیراز؟ همین الانم که قطع شده کلا:angry:

shat
16-09-2019, 22:05
منم که کلا 7-8 شب به شدت شروع میکنه تایم اوت دادن بهم، تا حدود ساعت 1 شب بعدش درست میشه! تو این تایم خیلی به سختی میشه استفاده کرد.
بهشون زنگ میزنم میگم شبا که استفاده زیاده اینطوری میشه، میگه نه ما کلی پهنای باند خالی داریم همچین چیزی امکان نداره.
پینگشم که داغونه، سرور داخلی در بهترین حالت 60 میلی سکند پینگ میکنه ببینید وضع خارجی هاش چطوره ...

eshraghi2010
16-09-2019, 22:36
امروز قطع و وصل شدن زیاد و افت سرعت کسی داشته شیراز؟ همین الانم که قطع شده کلا:angry:

دقایقی هست که برای من چند بار پشت سر هم قطع شده و وصل شده . البته من خود شیراز نیستم. یکی از شهرستان ها هستم.
کندی هم توی پخش ویدئو داشت شدید. یه ویدئو میخواستم ببینم آنلاین هر ثانیه از ویدئو چند دقیقه بافر می کرد!
معلوم نیست باز چه غلطی کردن.
یکی از دوستان مشهدی بنده 5 روزه با کندی عجیب در باز کردن پیج رو به رو شده ولی توی دانلود مشکلی نداره!
فکر کنم پس لرزه های زلزله امشب دامان دیده بان رو گرفته . و همینطور بعد از مشهد داره ویروس گندکاری هاشون به بقیه مراکز هم سرایت می کنه دوباره

hdneo
16-09-2019, 22:48
نت عجیبی هستش یکهو هیچی باز نمیکنه حتما مودم باید ریست بشع کلا این شرکت مسیر نتش خیلی شخمی هستش حتما باید از مرکز کوفتیشون تو کرمان عبور کنه

George Shelly
17-09-2019, 10:20
واسه من اختلال MTU بشدت کلافم کرده روری 10 بار مودمو ریبوت می کنم فقط ، بهشون میگم و گفتم بازم نمی تونن کاری کنن ، درست میشه باز که نت میپره مشکل برمیگرده ، الان من به صورت L2TP وصل میشم تو روتر به وی پی ان با کیفیت منتها انقدر باید ریبوت کنم تا یه مسیر بگیره که مشکل MTU نداشته باشه و بتونم یوتیوب رو تو تی وی باز کنم خیلی بده نتش کلا پیشنهاد نمیشه ، البته بد منظورم خیلی بی کیفیته بی کیفیت نیستا در کل این مشکلات رو داره ولی درکل امتیاز خوبی نداره بنظر من
تو اسکرین زیر می بینید که در صورت مشکل MTU نه تلگرم باز میشه و نه یوتیوب ...الاغا بلدم نیستن فیکس کنن بشدت مسیر نتشون مشکل داره

George Shelly
18-09-2019, 15:31
کسی هست اینجا که به صورت L2TP تو ویندوز وصل شه به چیز پی ان ؟ هم با pre shared key و هم بدون ...
مال من وصل میشه ولی هیچ جا رو باز نمی کنه ...
انقدر اختلال mtu داره که حد نداره
کسی میتونه اطلاع بده ؟
اگه یوزر و پس ندارید تو مسیح بگید بدم بهتون ...

peyman_omnia2
18-09-2019, 16:45
همچنان بعد یک ماه نتونستن اینترنتمو وصل کنن

ALIRK
18-09-2019, 17:07
کسی هست اینجا که به صورت L2TP تو ویندوز وصل شه به چیز پی ان ؟ هم با pre shared key و هم بدون ...
کسی میتونه اطلاع بده ؟

نه مشکلی نداره
شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم

A-L PC
20-09-2019, 11:27
کسی میتونه اطلاع بده ؟

من دیروز چند ساعتی مشکل VPN داشتم ، از ساعت ۱۲-۴ بود ، هیچ سایتی باز نمیشه ، اگر هم باز میشد ، سایت رو کامل لود نمیکرد.
من از L2TP استفاده نمیکنم ، ------ سرور شخصی خودم هست. الان مشکلی نداره ،‌میشه از یوتیوب و فیسبوک ویدیو های ۱۰۸۰ رو مشاهده کرد.

George Shelly
21-09-2019, 19:41
کلاینت Open Vpn اپن سورس با رابط کاربری ساده می تونه جایگزین اون قدیمیه بشه ...به درد کسانی میخوره که نورد استفاده می کنن
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A-L PC
21-09-2019, 23:16
کلاینت Open Vpn اپن سورس با رابط کاربری ساده می تونه جایگزین اون قدیمیه بشه ...به درد کسانی میخوره که نورد استفاده می کنن
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کلاینت مثل یک پوسته میمونه برای همون کلاینت اصلی خود Open VPN ، سورس اش رو نگاه کنی ، همون کلاینت اصلی open VPN رو نصب میکنه ،‌تنها فرق اش اینکه ظاهرش خوشگل تره ، بعدش به خاطر اینکه از Electron استفاده میکنه، مصرف منابع اش بیشتره.

misagh1372
21-09-2019, 23:32
این کلاینت مثل یک پوسته میمونه برای همون کلاینت اصلی خود Open VPN ، سورس اش رو نگاه کنی ، همون کلاینت اصلی open VPN رو نصب میکنه ،‌تنها فرق اش اینکه ظاهرش خوشگل تره ، بعدش به خاطر اینکه از Electron استفاده میکنه، مصرف منابع اش بیشتره.

فکر کنم یورز و پسورد هم ذخیره نمیکنه
برای من که ذخیره نمیکرد

George Shelly
22-09-2019, 10:18
مال شما هم spotify بدون چیز پی ان باز میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALIRK
22-09-2019, 10:27
مال شما هم spotify بدون چیز پی ان باز میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کلا از تحریم در امده
و با تمام ایپی های ایران کار میکنه تو تمام ispها

IVAN
22-09-2019, 15:05
دوستان لطفا یه آی پی gateway و dns از دیده بان بدین برا تست پینگ:rolleye:

misagh1372
22-09-2019, 18:12
دوستان لطفا یه آی پی gateway و dns از دیده بان بدین برا تست پینگ:rolleye:

پینگ داغون بدرد نمی خوره

George Shelly
25-09-2019, 22:11
اینستا چقد کند شده ولی از نت نیست همه دارن میگن

hdneo
27-09-2019, 20:28
این نت سگ توله چرا امروز اینطوریه. همش پک لاست و قطی

Gamer956
27-09-2019, 20:43
برای من هم الان یک هفتس اینطوری شده. پکت لاست و SNR Margin روی 3 یا 1.5هست!!:ohno:

George Shelly
27-09-2019, 20:52
واسه من عادیه همه چی ، snr خوب ، بدون قطعی ...
سرعت دانلود از استیم و یوپلی : کامل

hdneo
27-09-2019, 20:55
زنگ زدم میگن 2 روزه این مشکل سراسری هستش در حال رفع مشکل! هستیم
پینگم با 8.8.8.8 الان 200 هستش!

George Shelly
27-09-2019, 20:57
زنگ زدم میگن 2 روزه این مشکل سراسری هستش در حال رفع مشکل! هستیم

مشکل دقیقا چیه بره تو ؟ مال من که ظاهرا درسته
پیتگ منم با 8888 شده 232 ولی تو بتل 5 همون 125 هست

hdneo
27-09-2019, 23:02
مشکل دقیقا چیه بره تو ؟ مال من که ظاهرا درسته
پیتگ منم با 8888 شده 232 ولی تو بتل 5 همون 125 هست
بتل اصلا وصل نمیشد الان اوکی شده پینگم هم تو بتل 145 هستش

George Shelly
28-09-2019, 07:23
بتل اصلا وصل نمیشد الان اوکی شده پینگم هم تو بتل 145 هستش

اگه این ارور رو میگی که مربوط فقد به ما نیست چون خیلی از اونوریا هم این مشکل رو دارن

Connection to EA online timed out. Your network bandwidth and/or network latency

heaton_ir2
29-09-2019, 14:26
Kasi be joz man 50% packet loss dare to game ( csgo - esea - dota2

George Shelly
29-09-2019, 14:29
Kasi be joz man 50% packet loss dare to game ( csgo - esea - dota2

من همین الان در حال بازی کردن بتل 5 هستم مشکلی ندارم ، با وای فای وصلی ؟

heaton_ir2
01-10-2019, 21:23
این شرکت ظاهرا تو تهران و کرج خوبه بقیه جاها ریده عملا هر روز قطعی داره ip نمیگیره باید 20 بار ریست کنی شاید وصل شد پکت لاس و پینگ هم دیگه عادت شده

peyman_omnia2
02-10-2019, 19:51
این شرکت ظاهرا تو تهران و کرج خوبه بقیه جاها ریده عملا هر روز قطعی داره ip نمیگیره باید 20 بار ریست کنی شاید وصل شد پکت لاس و پینگ هم دیگه عادت شده

دقیقا من عید قربان ثبت نام کردم 5 مهر رانژه شد یک ماه هر چی زنگ زدم فقط دو بار ip گرفت درخواست جمع آوری دادم

George Shelly
05-10-2019, 18:49
سرور خارحی بشدت خرابه ، من همیشه از استیم با 1700 کیلوبرثانیه بازیا یا آپدیتارو دانلود میکردم الان با 200 کیلوبایت ، خیلی خرابه از سمت زیرساختم هست ...

zelda64
06-10-2019, 22:42
دوستان سلام ساکن تهرانم الان 2 ماهه اومدم رو دیدهبان نت چون ترافیک بین الملل مخابرات برام کم بود من از یوتوب خیلی استفاده میکنم از ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم و این ماه دارم از نسخه وی آی پی این ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم
وقتی مخابرات بودم ویدئوهای یوتوب بدون هیچ مشکلی با کیفیت 480 پخش میشد و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب 230 کیلوبایت بود (سرویس 2 مگ مخابرات) داشتم
الان سرویس 4 مگابیت دیدهبان نت دارم یوتوب با بدبختی با کیفیت 240 پخش میشه و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب به زور به 30 کیلوبایت میرسه داشتم
خودتون از پشتیبانی دیدهبان نت خبر دارید خودشون رو به نفهمیدن میزنند پس پشتیبانی هیچکاری برای ما نمیکنه.

حالا میخوام ببینم سرعت دانلود تک کانکشن شما موقع استفاده از یوتوب و یا ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر به افتضاحی من هست یا نه؟
توصیه میکنید چیکار کنم؟
شرکتهای دیگه ترافیک زیاد ندارند و دیدهبان نت هم با سرور خارجی دشمنه ؟ آقا چیکار کنیم

persian.godfather
06-10-2019, 23:17
دوستان سلام ساکن تهرانم الان 2 ماهه اومدم رو دیدهبان نت چون ترافیک بین الملل مخابرات برام کم بود من از یوتوب خیلی استفاده میکنم از ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم و این ماه دارم از نسخه وی آی پی این ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم
وقتی مخابرات بودم ویدئوهای یوتوب بدون هیچ مشکلی با کیفیت 480 پخش میشد و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب 230 کیلوبایت بود (سرویس 2 مگ مخابرات) داشتم
الان سرویس 4 مگابیت دیدهبان نت دارم یوتوب با بدبختی با کیفیت 240 پخش میشه و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب به زور به 30 کیلوبایت میرسه داشتم
خودتون از پشتیبانی دیدهبان نت خبر دارید خودشون رو به نفهمیدن میزنند پس پشتیبانی هیچکاری برای ما نمیکنه.

حالا میخوام ببینم سرعت دانلود تک کانکشن شما موقع استفاده از یوتوب و یا ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر به افتضاحی من هست یا نه؟
توصیه میکنید چیکار کنم؟
شرکتهای دیگه ترافیک زیاد ندارند و دیدهبان نت هم با سرور خارجی دشمنه ؟ آقا چیکار کنیم

توی شرکت های fcp بهترین حجم رو داتک میده من که دارم راضی ام

nob2003
06-10-2019, 23:31

توصیه میکنید چیکار کنم؟

این روزها واقعا اوضاع نت این شرکت بهم ریخته و قعطی زیاد داره که باید مودم ریست بشه و سرعت پایینتر اومده و این اربعین و بقیه ماجراهای عراق و لردگان هم دخیله (هر سال همین مکافاته) و لقب ریدمان نت بجای دیده بان برازنده این شرکت سه نفره هست

sasan.69
06-10-2019, 23:32
اگه این ارور رو میگی که مربوط فقد به ما نیست چون خیلی از اونوریا هم این مشکل رو دارن

آقا سلام
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟ مثلا این دیده بان خوبه؟ یا از شرکتای دگه شما خبر داری؟

یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره گفتم ازت بپرسم

استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قطعی زیاد بود

George Shelly
07-10-2019, 12:15
این تست رو همین الان گرفتم ظاهرا بهتر از دیروزه ، کلا نت از سمت زیرساخت چند وخته خیلی خراب شده بخصوص ر واینستا که همه تاثیرش رو دیدن حتی اونایی که هیچی نمی دونن از این مسائل متوجه شدن که وضعیت عادی نیست ولی باز در کل برای من بهتر از روزای قبله ...
ولی من تعجب می کنم از کسایی که هی میگن بریم یه آی اس پی دیگه ، عاقا یه بار این قضیه رو حل کنید واسه خودتون ، نتی که این الاغا میدن همش از یه جا میاد و هر کاری هم بکنید تهش 10 درصد هم کیفیت بالا پایین نمیشه ، مثلا من الان برم اسیاتک 50 درصد اختلاف کیفیت میی بینیم ؟ تهش بخواد خیلی بهتر باشه زیر ده درصد اونم فقط پینگ داخلیش بهتره همینو بس ...
من این شرکت رو نه پیشنهاد میدم و نه میگم بگیرید ، میل خودتونو ولی کلا برا من اگر وضعیت از سمت زیرساخت عادی باشه مشکل خاصی نداره جز پینگ داخلی نسبتا بالا ( 45 در حالت فست )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALIRK
07-10-2019, 17:00
آقا سلام
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟ مثلا این دیده بان خوبه؟ یا از شرکتای دگه شما خبر داری؟

یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره گفتم ازت بپرسم

استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قطعی زیاد بود

اقا بدرد نمیخوره نیا سمتش

- - - Updated - - -

این روزها واقعا اوضاع نت این شرکت بهم ریخته و قعطی زیاد داره که باید مودم ریست بشه و سرعت پایینتر اومده و این اربعین و بقیه ماجراهای عراق و لردگان هم دخیله (هر سال همین مکافاته) و لقب ریدمان نت بجای دیده بان برازنده این شرکت سه نفره هست

بهتر کار اینکه تخلیه کنی

ALIRK
07-10-2019, 17:02

توصیه میکنید چیکار کنم؟

خرابه وضعش بهتر تخلیه کنی

George Shelly
08-10-2019, 12:20
من مشکل طولانی مدت MTU داشتم که باعث میشد رو حالت L2TP یوتیوب و تلگرم باز نشه برام بعد با تغییر MTU از 1492 به 1252 مشکل حل شد ، شما هم اگر مشکل دارید به این عدد تغییر بدید ، حتی یه سری از دوستان پیشگامانی هم مشکل منو دارن که با این تغییر مشکل رو می تونن حل کنن ...

hdneo
08-10-2019, 15:11
من مشکل طولانی مدت MTU داشتم که باعث میشد رو حالت L2TP یوتیوب و تلگرم باز نشه برام بعد با تغییر MTU از 1492 به 1252 مشکل حل شد ، شما هم اگر مشکل دارید به این عدد تغییر بدید ، حتی یه سری از دوستان پیشگامانی هم مشکل منو دارن که با این تغییر مشکل رو می تونن حل کنن ...
دمت گرم مشکل پکت لاست حل شد! :)

George Shelly
08-10-2019, 15:13
دمت گرم مشکل پکت لاست حل شد! :)

عاره تاثیر داره پکت های بزرگ ممکن drop بشن بهتره mtu کمی پایین ست بشه

magiteq1
08-10-2019, 16:33
عاره تاثیر داره پکت های بزرگ ممکن drop بشن بهتره mtu کمی پایین ست بشه

پایین ست بشه , پینگ بیشتر نمیشه؟

George Shelly
08-10-2019, 18:02
پایین ست بشه , پینگ بیشتر نمیشه؟

یه چیزیه که باید ور بری تا ببینی چی خوبه ولی کلا اگه زیاد غیرنرمال باشه عددی که ست میشه ممکن یه سری بازیا اجازه جوین شدن ندن ولی تاثیر خیلی خاصی نداره طوری که تفاوت آشکار باشه .

nob2003
08-10-2019, 20:10

مودم من asus DSL-N14U B1 هست برای تغییر mtu به عددی که شما گفتی میگه TCP MSS Option هم باید تعیین کنی و نمیدونی عدد اون رو باید چی قرار بدم؟از دوستان کسی میدونه کمک کنه.با تشکر

George Shelly
08-10-2019, 21:48
مودم من asus DSL-N14U B1 هست برای تغییر mtu به عددی که شما گفتی میگه TCP MSS Option هم باید تعیین کنی و نمیدونی عدد اون رو باید چی قرار بدم؟از دوستان کسی میدونه کمک کنه.با تشکر
1212 بزار ..........

mahan999
09-10-2019, 10:48
1212 بزار ..........

سرویس دیده بان داری ؟ Ip هاش مال کدوم شرکته از نظر قطع و وصلی چطوره ؟

ALIRK
09-10-2019, 10:58
سرویس دیده بان داری ؟ Ip هاش مال کدوم شرکته از نظر قطع و وصلی چطوره ؟

خوب نیست نیا سمتش پشیمون میشی در گیر رانژه و وصل شده و هزار تا مکافات

mahan999
09-10-2019, 11:04
خوب نیست نیا سمتش پشیمون میشی در گیر رانژه و وصل شده و هزار تا مکافات

الان سرویس داری ازشون . چند وقته ؟

ALIRK
09-10-2019, 13:38
الان سرویس داری ازشون . چند وقته ؟

من دارم اوایل خوب بود الان پینگ خراب تایم اوت و افت سرعت منتظرم یکی جشنواره بزاره برم

hdneo
09-10-2019, 14:53
این اررور FEC چی هستش؟ مقدارش خیلی زیاده

Connection Status

Help ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DSL synchronization status
Up

DSL up time
13:22:54

Line Status

Help ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Upstream max rate (kbit/s)
2532

Downstream max rate (kbit/s)
16940

Upstream line rate (kbit/s)
1023

Downstream line rate (kbit/s)
10240

Line standard
ADSL2+

Channel type

Fast

Upstream SNR (dB)
28

Downstream SNR (dB)
12.8

Upstream line attenuation (dB)
14.1

Downstream line attenuation (dB)
17.7

Upstream output power (dBmV)
11.6

Downstream output power (dBmV)
19.7

Upstream CRC
0

Downstream CRC
4259

Upstream FEC
0

Downstream FEC
32400

heaton_ir2
09-10-2019, 15:51
فکر کنم همه باید کم کم به فکر مهاجرت از این شرکت باشن اگه بخوان با همین فرمون برن جلو . سرعت دانلود از استیم قبلا برای من حدود 800-900 بود الان جوری شده که 100 هم نمیشه سرور ایرانش هم همینه از 900 شروع میشه بعد محدود میشه روی 500-600 نمیدونم اینا فکر کردن ما نفهمیم یا پولمو از تو جوب اوردیم والا قبل از دیده بان آسیاتک بودم ( قبل تغییر تعرفه هاش خوب بود) یکبار هم سرعت کم نمیشد پینگش هم که زیر 100 بود
دیده بان هم بعد اون ماجرای قطعی های زیاد تا الان درست نشده

George Shelly
09-10-2019, 20:53
خیلی خیلی خیلی داغونه سرعت افتضاحه

ریبوت کردم این شد سرور داخلی اشفال به تمام معنا ، حارجیم ارور میده بس که سرعت ضعیفه همون طرقای 1 مگابیته با فرانکفورت ، فقط با لینک مستقیم از طریق idm سرعت کامل میده واسه استریمینگ بهم ریخته وضعیتش

mehdi 78
09-10-2019, 21:16
خیلی خیلی خیلی داغونه سرعت افتضاحه

ریبوت کردم این شد سرور داخلی اشفال به تمام معنا ، حارجیم ارور میده بس که سرعت ضعیفه همون طرقای 1 مگابیته با فرانکفورت ، فقط با لینک مستقیم از طریق idm سرعت کامل میده واسه استریمینگ بهم ریخته وضعیتش

من فکر کنم بیشتر این مشکل ها از زیرساخت باشه. من یه ISP دیگه هستم و چند روز هست تو بعضی ساعات برای استریم از یوتوب اختلال دارم، پکت لاست تو بعضی ساعت ها هم هست ولی سرعت مولتی لینک معمولا مشکلی نداره. الان هم با وی پی ان با چند سرور فرانکفورت اسپید تست گرفتم در حد 2.5 مگابیت بهم سرعت میده(خط روی 4 هست)

George Shelly
09-10-2019, 21:26
من فکر کنم بیشتر این مشکل ها از زیرساخت باشه. من یه ISP دیگه هستم و چند روز هست تو بعضی ساعات برای استریم از یوتوب اختلال دارم، پکت لاست تو بعضی ساعت ها هم هست ولی سرعت مولتی لینک معمولا مشکلی نداره. الان هم با وی پی ان با چند سرور فرانکفورت اسپید تست گرفتم در حد 2.5 مگابیت بهم سرعت میده(خط روی 4 هست)

تا حدی خیلی زیادی همین طوره ، الان دوهفته ست اینستا هم کنده قبلا عکسا درجا باز میشد ولی الان اون دایره باید کلی بچرخه تا یه استوری باز شه ، من همیشه گفتم آب از سرچشمه گل آلوده و با تعویض شرکت چیز خاصی گیر کسی نیومده و نخواهدم اومد تا این اراذل هستن ..

George Shelly
10-10-2019, 10:34
تست با چهار سرور قرانکفورت ساعت 10 صبح افت شدید تازه مثلا الان تایم غیرپیک هست ، پهنای باند 16 مگابیت .

misagh1372
10-10-2019, 13:59

George Shelly
10-10-2019, 14:19

مال تو آی پیت دیده بانه الان که فک کنم یکم بهتر باشه ، الان رو ای پی پیشگامان افت شدید دارم

لینک تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

misagh1372
10-10-2019, 14:36
مال تو آی پیت دیده بانه الان که فک کنم یکم بهتر باشه ، الان رو ای پی پیشگامان افت شدید دارم

لینک تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ninpo
11-10-2019, 01:54

david848
11-10-2019, 10:26
من با تغییر mtu نتم وقتی با vpn کانکت میشدم قطع میشد;)

misagh1372
11-10-2019, 11:40
اپلودتون روی چند بسته شده ؟

George Shelly
11-10-2019, 11:47
اونایی که وایرلس وصل هستید اگه تایم اوت یا پینگ اسپایک دارید حواستون به موقعیت مودم-روترتون باشه چون به شدت نقش داره تو این چیزا و تو بازی انلاین ، من الان موقعیت روترم بهم ریخته بود شدیدا پینگ اسپایک داشتم ، تنظیمات وایرلس هم مهمه ....

من با تغییر mtu نتم وقتی با vpn کانکت میشدم قطع میشد;)

وی پی انت چیه ؟ چجوری کانکت میشی ؟ کانکشن دستی یا با کلاینت ؟

hdneo
11-10-2019, 16:02
این شرکت تخمی مشخص هستش پهنای باند کم داره ساعت 2 صبح بتل 5 پلی دادم اصلا پکت لاست نداشتم .... دهنشون دیروز زنگ میزنم میگه مشکل از نویز داخل ساختمونه!

George Shelly
11-10-2019, 17:01
این شرکت تخمی مشخص هستش پهنای باند کم داره ساعت 2 صبح بتل 5 پلی دادم اصلا پکت لاست نداشتم .... دهنشون دیروز زنگ میزنم میگه مشکل از نویز داخل ساختمونه!

آره صبح سرعت کامل بود الان باز نصف شده ، تو بتلم شدیدا پینگ بالا پایین میشد از 125 میره رو 200 برمیگرده

George Shelly
12-10-2019, 21:14
تازه رو حالت فست هست خیر سرش اگه فست نبود که دیگه هیچی .....

hdneo
12-10-2019, 22:05
تازه رو حالت فست هست خیر سرش اگه فست نبود که دیگه هیچی .....

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=155ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=136ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137ms TTL=48

George Shelly
13-10-2019, 11:48
من که دیگه حالم بهم میخوره از پست گذاشتن در مورد این شرکت سرور داخلی 800 کیلو میده به جای 1800 کیلو -16مگابیت
بخوام حمع هم کنم که باید 10 روز منتظر دایری بمونم چون مخابرات با خصوصیا مشکل داره دیر انجام میده یا نمیده ....

ninpo
14-10-2019, 00:41
اپلودتون روی چند بسته شده ؟
روی 2 مگ بستن ،خطم نویز نداره

heaton_ir2
15-10-2019, 11:32
ناموسا ---- تو این شرکت تخمی هر روز یه مشکل داره الانم که پکت لاس صفره یهو میشه 20 بعد میشه صفر اصلا اعصابمو داغون کرد فکر کنم موهام سفید شد اینقد عصبی شدم تو این 2 ماه بدبختی بخوای بری یک شرکن دیگه هم 1 ماه طول میکشه اصلا بشاش تو ایران یه اینترنت نداریم تو سال 2019 که دیگه افغانستانم واسمون آدم شده چقد بدبختیم

George Shelly
15-10-2019, 12:26
سرعت اینستا واسه من دوباره عادی شد ، استوریا سریع باز میشن ، مال شما چطور؟

IVAN
17-10-2019, 00:46
بخش فروش این شرکت شاهکاره. زنگ زدم اول میگن مشکلی نیست بعد میگن پورت خالی نداریم؛ آخرش خانومه برگشته میگه "برین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین" !!!
تا به حال بخش فروش هیچ شرکتی اینطور با من صحبت نکرده بود، بقیه شرکتا همه شون مودبانه و با حوصله حرف میزنن و سعی میکنن حتی اگه پورت خالی نداشته باشن مشخصاتتو ثبت کنن و بعدا تماس بگیرن اینا هم اینطوری دیوونن؟! :biggrin:

EDK-Rise
17-10-2019, 00:56
بخش فروش این شرکت شاهکاره. زنگ زدم اول میگن مشکلی نیست بعد میگن پورت خالی نداریم؛ آخرش خانومه برگشته میگه "برین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین" !!!
تا به حال بخش فروش هیچ شرکتی اینطور با من صحبت نکرده بود، بقیه شرکتا همه شون مودبانه و با حوصله حرف میزنن و سعی میکنن حتی اگه پورت خالی نداشته باشن مشخصاتتو ثبت کنن و بعدا تماس بگیرن اینا هم اینطوری دیوونن؟! [emoji3]شرکتشون دورهمی هستش کلا ۵نفر هم بیشتر نیستن،[emoji23][emoji23][emoji23]

Zeitgeist
17-10-2019, 07:21
شماها میتونین از تورنت دانلود کنین؟ الان دیدم چند روزه هیچی دانلود نشده اصن وصل نمیشه به هیچ ترکری :/

heaton_ir2
17-10-2019, 07:32
D:\Win>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=174ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=176ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=185ms TTL=45
این وضغیت پینگ ساعت 6:30 صبح(FAST) تازه قطع بود بعد هراز بار ریست و تغییر mtu وصل شد نمیدونم دیگه واسم عادی شده تو گیم قطع شه بن شم سرعت دانلودشم که هنوز نصفه تا بینیم چی میشه

George Shelly
17-10-2019, 08:36
این شرکت بشدت اینترنت پر اختلالی داره ، مثلا دو روز بود پینگ صبح تا شب ثابت رو 115 بود بره من الان دوباره شده 160 به بالا ، واقعا نمی دونم باید چیکار کرد ، هر روز یه داستانه ، بخوام تخلیه هم بکنم که معلوم نیست بهتر شه ، پول میدیم نت اشفال هم باید تحمل بکنیم ، یعنی من اغتشاشیدم تو این جهنم مملکت .......

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

persian.godfather
17-10-2019, 15:58
این شرکت بشدت اینترنت پر اختلالی داره ، مثلا دو روز بود پینگ صبح تا شب ثابت رو 115 بود بره من الان دوباره شده 160 به بالا ، واقعا نمی دونم باید چیکار کرد ، هر روز یه داستانه ، بخوام تخلیه هم بکنم که معلوم نیست بهتر شه ، پول میدیم نت اشفال هم باید تحمل بکنیم ، یعنی من اغتشاشیدم تو این جهنم مملکت .......

بغیر از شرکت های fcp نت گرفتن خیلی اشتباهه ، اونا عالی نیستن ولی وضعیت خیلی بهتری نسبت به شرکت های سروکو دارن

George Shelly
17-10-2019, 16:03
بغیر از شرکت های fcp نت گرفتن خیلی اشتباهه ، اونا عالی نیستن ولی وضعیت خیلی بهتری نسبت به شرکت های سروکو دارن

عاره میدونم ، من اسفند 96 گرفتم ، خوب بود بعدش اینجوری شد ، نمی دونم چیکار کنم ، میترسم عوض کنم بدتر شه ...باید زنگ بزنم به شرکتا خودم پیشنهاد بدم یه سرویسی با یه مبلغی ببینم قبول می کنن یا نه ، مثلا یه سرویس بگیرم 16 مگ ماهی 400 گیگ یه ساله حدود 500 تومن ، چون از دیده بان اینجوری گرفتم یه ساله 16 مگ 24 ترابایت 530 تومن که اصلش 900 تومنه ...

persian.godfather
17-10-2019, 16:09

George Shelly
17-10-2019, 16:22
مصرفم از 25 شهریور تا 25 مهر اینه ، کجا میتونم برم با این وضعیت ، ضمنا دیده بان درسته اختلال داره ولی اگه نرمال باشه وضعیت من غیر پینگ نه چندان عالی مشکل دیگه ای ندارم باهاش ، همه کارم انجام میدم منتها اختلالاتش زیاد شده اخیرا

persian.godfather
17-10-2019, 23:16
عاره میدونم ، من اسفند 96 گرفتم ، خوب بود بعدش اینجوری شد ، نمی دونم چیکار کنم ، میترسم عوض کنم بدتر شه ...باید زنگ بزنم به شرکتا خودم پیشنهاد بدم یه سرویسی با یه مبلغی ببینم قبول می کنن یا نه ، مثلا یه سرویس بگیرم 16 مگ ماهی 400 گیگ یه ساله حدود 500 تومن ، چون از دیده بان اینجوری گرفتم یه ساله 16 مگ 24 ترابایت 530 تومن که اصلش 900 تومنه ...

جشنواره پارس آنلاین هم خوبه واست فکر کنم ، ۱۶ مگ ، ۱ ساله ۱۲۰۰ گیگ بین الملل ، ۲۱۰۰ گیگ ترافیک شبانه ، ۴۸۰ تومن

George Shelly
18-10-2019, 08:27
جشنواره پارس آنلاین هم خوبه واست فکر کنم ، ۱۶ مگ ، ۱ ساله ۱۲۰۰ گیگ بین الملل ، ۲۱۰۰ گیگ ترافیک شبانه ، ۴۸۰ تومن

1200گیگ واسه یه سال قطعا کمه چ.ن من بیشتر در طول روز ویدیوهای یوتیوب رو می بینم روی کیفیت 2k و هیچی نباشه 350 گیگ در ماه مصرف دارم ، مجموع مصرفم اینه البته یعنی ماهانه باید 400 گیگ رو داشته باشم ، میخوام زنگ بزنم بهشون پیشنهاد بدم ببینم چی میگن

ALIRK
18-10-2019, 16:16
این شزکت فقط حجم بالا میده اما کیفیت 0
تخلیه کن برو پارس انلاین الان جشنواره گذاشته
شاتل هم همینطور

George Shelly
18-10-2019, 16:23
این شزکت فقط حجم بالا میده اما کیفیت 0
تخلیه کن برو پارس انلاین الان جشنواره گذاشته
شاتل هم همینطور

1200 گیگ کمه برا یه سال چیکار کنم کمه کم 5 ترا میخوام که مطمئن باشم ، میخوام زنگ بزنم بهشون بگم ببینم قبول می کنن

ALIRK
19-10-2019, 12:26
1200 گیگ کمه برا یه سال چیکار کنم کمه کم 5 ترا میخوام که مطمئن باشم ، میخوام زنگ بزنم بهشون بگم ببینم قبول می کنن

حجم کم سرعت پایدار+پینگ مناسب
حجم زیاد سرعت کم وپینگ با نوسان
تصمیم با خودتون هست

George Shelly
19-10-2019, 12:59
حجم کم سرعت پایدار+پینگ مناسب
حجم زیاد سرعت کم وپینگ با نوسان
تصمیم با خودتون هست

دیگه بدبخت دیده بان اونطوریم نیست ، پینگش 120 اگه مشکی خاصی نباشه ، سرعتم خوبه منتها واسه من اختلال mtu داره ، بیشتر از این موضوع شاکیم وگرنه من اصن دانلودر نیستم و کلی سرویس اینترنتی دارم بخواد خیلی تو مخی بشه که عوض می کنم ، تاحالا که نشده ولی اذیتای ریز داره اما کار به عوض کردنش نرسیده ...
پارسم والا همیشه شکایت هست تو پیجش نمیشه گفت برم پارس عالی میشه ، کلا نت تو ایران بده اینو همه میدونیم و درستم نمیشه

George Shelly
19-10-2019, 13:07
دوستان
میشه
لطف
کنید
اگه حالشو داشتید یه تست
با این سایت
بگیرید پست کنید
مرسی
سرورش امریکاست

A-L PC
19-10-2019, 20:21
دوستان
میشه
لطف
کنید
اگه حالشو داشتید یه تست
با این سایت
بگیرید پست کنید
مرسی
سرورش امریکاست

اینترنتم ، سرعت ۸ مگ هست.

تست بدون VPN :

تست با VPN

پ . ن :‌سرعت آپلودش قاطی داره ، عدد های فضایی میندازه.

George Shelly
19-10-2019, 21:06
مال خودم صبح 13 میداد الان 9-8...

misagh1372
19-10-2019, 21:09
دوستان
میشه
لطف
کنید
اگه حالشو داشتید یه تست
با این سایت
بگیرید پست کنید
مرسی
سرورش امریکاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

George Shelly
20-10-2019, 08:13
بدون VPN

با VPN ( روی روتر به صورت L2TP )

George Shelly
20-10-2019, 08:20
دیده بان دوباره بره من خوب شد سرعتش ، الان هم سرعت کامل میده و هم صقحه عالی باز میشه ، البته فعلا نمی دونم پایدار باشه یا نه ولی در حاضر اونی هست که میخوام ، شاید بگین چون الان صبح هست و خلوته ولی نه چون چند روز گذشته صبح ها هم اذیت داشت .

A-L PC
20-10-2019, 21:32
پینگ من از بعد از ظهر افتضاح شده ، یک لحظه خوب میشه ، باز دوباره میشه مثل اولش.

George Shelly
20-10-2019, 22:01
پینگ من از بعد از ظهر افتضاح شده ، یک لحظه خوب میشه ، باز دوباره میشه مثل اولش.

شبا مال من بیستا میره روش تقریبا

hdneo
21-10-2019, 00:03
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=179ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

- - - Updated - - -

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

hdneo
21-10-2019, 00:11
mtu باید چقدر باشه؟ مشکل نت تخمی این شرکت همین هستش فکر میکنم تو مسیر نتش mtuها متفاوت هستش! برای همین پکت لاست زیاد داره

dvb55
21-10-2019, 10:01
mtu باید چقدر باشه؟ مشکل نت تخمی این شرکت همین هستش فکر میکنم تو مسیر نتش mtuها متفاوت هستش! برای همین پکت لاست زیاد داره

heaton_ir2
21-10-2019, 15:30
نت این شرکت خیلی وضعش خراب شده دیگه نمشه گیم هم رفت پینگش از 170 تا 190 تغییر میکنه پکت لاس هم 20 درصد شیرم تو شرکتشون

George Shelly
21-10-2019, 15:42
پینگ( از طریق cmd ) خیلی نوسان داره یه موقع هایی ولی تو بتل 5 میرم تو بازی همون 130 تا 140 هست بسته به سرور ...
مثلا وقتی پینگ با 4224 رو 125 هست تو بتل هم همینه موقع هایی هم که رو 170 هست تو بازی هم تقریبا همینه ، کلا ثبات نداره بخصوص اخیرا شدید زیاد شده این مشکل

heaton_ir2
21-10-2019, 17:44
پینگ CSGO سرور اروپا 194 شده عملا تیرات دیگه نمیخوره پینگ دیده بان تو بهترین حالت برای من زیر 150 نبوده تا حالا
یه خط دیگه دارم از مخابرات اونو باید شارژ کنم شاید فرجی شد

ariafathi
23-10-2019, 00:02
ک.ی.ر.م تو ناموس دیده بان سرعت دانلود تو سرور ایران از 900 اومده رو 150 من نمیدونم اینا چرا نمیتونن درست کنن این وضعیت رو نمیتونین پهنای باند بگیرین گوه میخورین مشتری میگیرین
نمدونیم گی دیگه میشه استفاده کرد از نت 1 روز قطع 1 روز لاس 1 روز سرعت پایین درد آسیا تک بخوره تو سرتون حداقل پهنای باند کم نمیارن

George Shelly
23-10-2019, 09:40
از صبح شدیدا قطعی داشت زنگ زدم گفتن داریم گیت وی ها رو عوض می کنیم تا ظهر بهمون قول دادن انجام بدن که اگه انجام بشه پینگ 8888 خیلی میاد پایین ، گفت خودمون میدونیم اختلال زیاد داریم و داریم درستش می کنیم ، گفت طرفای ظهر تست کنید .....
الان آی پی گیت وی اینه 5.202.31.60 ، از ظهر به بعد تست کنید ببینید عوض شده یا نه
پینگش الان اینه باید دید از ظهر به بعد میاد پایین یا نه

hdneo
23-10-2019, 14:28
گیت کوفتیشون هنوز همونه. پینگ هم مثل روزهای قبله

George Shelly
23-10-2019, 15:03
گیت کوفتیشون هنوز همونه. پینگ هم مثل روزهای قبله

زنگیدم گفت امروز فردا درست میشه ولی مسیرا یه مقدار خالی شده که محسوس هست تو دانلود و صفحه و بره من نوسانش زیاد بود تو دانلود که امروز برطرف شد ، بهش گقتم فیکس کردنش مهم نیست مهم اینه که بمونه گقت میمونه و دیگه نوسانی نمیشه .الان سرعت من از داخلی و خارجی کامل شده و با 1810 کیلو دان می کنه ...
ضمنا گفت داریم رو پینگ کار می کنیم که پهنای باند رو تهران تحویل بدیم نه اینکه بیاد تهران باز برگرده کرمان پاسخ داده بشه که باعث میشه 20 میلی کم بشه ...
به نظر من پیگیر بشیم همینو درست کنن بهتره تا هی شرکت عوض کنیم ...
من که زیاد گیر میدم و زنگ میزنم تا همه چیو درست کنه

hdneo
23-10-2019, 15:38
زنگیدم گفت امروز فردا درست میشه ولی مسیرا یه مقدار خالی شده که محسوس هست تو دانلود و صفحه و بره من نوسانش زیاد بود تو دانلود که امروز برطرف شد ، بهش گقتم فیکس کردنش مهم نیست مهم اینه که بمونه گقت میمونه و دیگه نوسانی نمیشه .الان سرعت من از داخلی و خارجی کامل شده و با 1810 کیلو دان می کنه ...
ضمنا گفت داریم رو پینگ کار می کنیم که پهنای باند رو تهران تحویل بدیم نه اینکه بیاد تهران باز برگرده کرمان پاسخ داده بشه که باعث میشه 20 میلی کم بشه ...
به نظر من پیگیر بشیم همینو درست کنن بهتره تا هی شرکت عوض کنیم ...
من که زیاد گیر میدم و زنگ میزنم تا همه چیو درست کنه

دقیقا مشکلون همینه و ارزونی سرویسشون هم همینه چون تجهیزات تو شهرهای اصلی ندارن کلا باید اطلاعات بره کرمان بعد ...

George Shelly
23-10-2019, 18:57
اینو خودش فرستاده ، درستم هم میگه چون واسه من الان هم از لینک حارجی و هم داخلی یه سرعت میده در حالی که دیروز از 1800 میرفت رو 1100 دوباره برمیگشت بالا ...

heaton_ir2
23-10-2019, 22:29
سرعت برای من روی 6 بسته شده چون شبا snr میاد پایین ولی سرعت دانلود فقط 5 ثانیه روی 700 میمونه بعد میشه 300 نهایت 400 پینگ هم که هر روز میره بالاتر الان 8.8.8.8 شده 200 شاید فقط تهران رو اوکی کرده باشن بقیه نمیدنم والا فکر کنم باید مشتری به اینا زنگ بزنه گیر بده که اینترنتشون رو درست کنن جای اینکه خودشون پیگیری کنن

heaton_ir2
25-10-2019, 15:15
باز حداقل تو پینگ 130 داری من بدبخت که پینگم 200شده با همین تایم اوت ها . ریده بان نت مثل سک سک میمونه شانسیه برای همه (اینو میشه برای کل اینترنت ایران هم گفت ) اگه این پکت لاس رو هم نداشت قابل تحمل بود بدبختی کاهش پینگ هم روش تاثیری نداره

hdneo
25-10-2019, 15:24
از دیشب هم نت هر چندساعت قطع میشه وصل هم نمیشه مودم باید ریست باشه. ریده‌بان نت پیشرو در ارتباطات :دی

heaton_ir2
25-10-2019, 23:17
دیگه وقت شکایت 195 رسیده 1 ماه شارژ میکنی کلا مشکله آرزوم شده 1 روز مشکل نداشته باشه یه گیم نورمال بریم امروز که نزدیک 8 بار DC شدم وسط گیم

EDK-Rise
25-10-2019, 23:28
دیگه وقت شکایت 195 رسیده 1 ماه شارژ میکنی کلا مشکله آرزوم شده 1 روز مشکل نداشته باشه یه گیم نورمال بریم امروز که نزدیک 8 بار DC شدم وسط گیممن هر چند روز ۱۹۵ شکایت میزنم هیچ فایده ای ندارد تهش زنگ میزنن بهت همونجا حل میشه باز روز بعد همون اش و همون کاسه وقتی اون همه ترافیک با تجهیزات اجاره ای سرویس میدن عاقبتش همینه جالبه یکی تو پیج اینستاشون ازشون انتقاد کرده بود نت طرفو قطع کرده بودن

heaton_ir2
25-10-2019, 23:55
والا من چیز زیادی نمیخوام حتی پینگ 200 هم مشکلی ندارم فقط این پکن لاس رو بتونن درست کنن دیگه از خدا هیچی نمیخوام
آخه بدبختی اینجور نبود کلا 1 یا 2 هفته عالی بون پکت لاس 0 پینگ 130 گیم میرفتی حال میکردی الان گیم میرم از بس نوسان میکنه دوست دارم با کله برم تو مانیتور فقط

heaton_ir2
26-10-2019, 00:16
---- تو این gateway جدیدشون پینگ بگیرین ازش نگاه چه نوسانی میکنه عملا همچیشون از دم ریده

david848
28-10-2019, 01:17
یه سال ازش نت داشتم از حق نگذرم خوب بود،ولی تو دوماه گذشته خیلی افتضاح شده مشکلات تایم اوت و پینگ ...
تو یکی دوماه گذشته معلوم نیست چه سیستمی پیاده کردن مثلا سرعت دان از رو 1.8 مگ میاد رو یه مگ بعد پنج شیش ثانیه
تک کانکشن خود دیده بانت قبلنا ششصد کیلوبایت بودش الان داغون شده باید شدوساکس بزنی تا سرعت تک کانکشن بره بالای یه ممگ
تو یه هفته گذشته هم سرعت دان اومده روی سیصد چهارصد کیلو بایت
در کل دوماه دیگه جشنواره دارم احتمال زیاد تخلیه بزنم

George Shelly
28-10-2019, 12:01
خیر سرش به من گفت نوسان حل شده دیگه برنمیگرده ، الان باز برگشته شدید تر از قبل ، سرعت از 1800 کیلو میره رو 600 .......

64shelby
28-10-2019, 15:22
دوست عزیز شما که به پیگیری کردن زرنگید پیگیری کنید ایشالا حل میشه:tongue:

George Shelly
28-10-2019, 17:08
دوست عزیز شما که به پیگیری کردن زرنگید پیگیری کنید ایشالا حل میشه:tongue:

عزیزم من یه ساله دارم

heaton_ir2
28-10-2019, 17:15
با سلام حدود 2 هفته ميشه كه اينترنت بنده دچار اختلال شده همش قطعي و نوسان پينگ و از همه بدتر پكت لاس كه از 10 درصد تا 20 درصد در حال نوسان ميباشد پشتيباني هم جواب درستي نميده لطفا پيگيري كنيد

با سلام واحترام مشترك گرامي موضوع شما در دست پيگيري ميباشد ودر اسرع وقت رسيدگي ميشود با تشكر از صبر وشكيبايي شما

- - - Updated - - -

​کلا میگن پیگیری میکنیم تهش هم هیچ کاری نمیکنن

George Shelly
03-11-2019, 13:32
.......................

heaton_ir2
04-11-2019, 02:44
سرعت دانلود برای شما درست شد ؟ یعنی ثابت میمونه ؟ برای من فقط 10 ثانیه کامل سرعت میده بعد میاد پایین ( سرور ایران) ...
قبلا یه دانلود میشد کرد اونم داغون کردن

George Shelly
04-11-2019, 10:49
من 5 روزنبودم دیروز اومدم هنوز سرعت خراب بود از دیشب درست شده الانم دارم آپدیت بتل 5 رو میگیرم با سرعت کامل میده ولی باز خراب میشه نگران چی هستی ......

misagh1372
04-11-2019, 10:55
سرعت دانلود برای شما درست شد ؟ یعنی ثابت میمونه ؟ برای من فقط 10 ثانیه کامل سرعت میده بعد میاد پایین ( سرور ایران) ...
قبلا یه دانلود میشد کرد اونم داغون کردن
من همون اول که گرفتم سرعتش ثابت نبود و تا الان هم درست نشده

George Shelly
09-11-2019, 17:03
به نظرتون چند وخته اوضاع خوب و نرمال نشده ؟

EDK-Rise
09-11-2019, 20:27
به نظرتون چند وخته اوضاع خوب و نرمال نشده ؟ اره اوکی شده

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

misagh1372
09-11-2019, 20:30
به نظرتون چند وخته اوضاع خوب و نرمال نشده ؟

از چه نظر برا من که اینترنت یک دفعه سکته میزنه از 1.7 میاد روی 1 مگ بعد میره بالا چند دقیقه هست دوباره همین طوری میشه

George Shelly
09-11-2019, 20:43
از چه نظر برا من که اینترنت یک دفعه سکته میزنه از 1.7 میاد روی 1 مگ بعد میره بالا چند دقیقه هست دوباره همین طوری میشه

مال من اونطوری بود الان عالی شده اصلا نوسان نداره امیدوارم دگ تکون نخوره ، توام چک کن نباید الان مشکلی باشه ببین شاید از سمت خودته

EDK-Rise
09-11-2019, 20:47
جالبه چند روز موقعیت رو تو گوگل میزنه سمنان

George Shelly
09-11-2019, 21:35
سرور کارلسروهه - جنوب غربی آلمان

مالتی :

تک :

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1366ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=45

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=136ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=131ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=385ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=45

javad507
09-11-2019, 22:56
از همدان کسی اشتراک خریده؟
بنظرتون من بیام دیده بان نت
الان پارس آنلاین دارم و بد نیست

George Shelly
10-11-2019, 10:32
از همدان کسی اشتراک خریده؟
بنظرتون من بیام دیده بان نت
الان پارس آنلاین دارم و بد نیست

نمیشه گقت ، ممکنه بد در بیاد ممکنه خوب .....
پینگ داخلیش بالاتر از شرکتای دیگس چون دیتا میاد سمت شما و برمیگرده کرمان پاسخ داده میشه ، به نظر من تنها مشکلش همینه ، در کل بعد از مدتها نوسانی بودن الان 7 روزه خیلی خوب شده ...
من میگم اگه راضی هستی نیا ولی بازم خودت میدونی به نظرم فقد فرقش با پارس تو پینگه .....

javad507
12-11-2019, 16:34
آخه دانلودش نامحدوده آدمو وسوسه میکنه...
پینگ هم فقط برا بازیه؟
من که اصلا بازی نمیکنم

George Shelly
12-11-2019, 17:24
پینگ دیده بان با آی پی پیشگامان همیشه 135 تا 140 بود با 4224 ولی چند روزه این شده ، کلا به طرز عجیبی با ثبات شده اصلا دیگه خبری از نوسان نیست برای من ، دیگرانو نمیدونم ، خیلی خیلی خوب شده ...
رو اون یکی خطم شاتل دارم با 4224 پینگش 105 هست که فقط 5 تا با مال من قاصله داره ، تازه من 23 ترا حجم نامحدود دارم 16 یه ساله .....

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=116ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=118ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=49

magiteq1
12-11-2019, 19:34
پینگ دیده بان با آی پی پیشگامان همیشه 135 تا 140 بود با 4224 ولی چند روزه این شده ، کلا به طرز عجیبی با ثبات شده اصلا دیگه خبری از نوسان نیست برای من ، دیگرانو نمیدونم ، خیلی خیلی خوب شده ...
رو اون یکی خطم شاتل دارم با 4224 پینگش 105 هست که فقط 5 تا با مال من قاصله داره ، تازه من 23 ترا حجم نامحدود دارم 16 یه ساله .....

این رو پروفایل گیم هست؟

George Shelly
12-11-2019, 20:22
این رو پروفایل گیم هست؟

اره فسته .

heaton_ir2
13-11-2019, 15:27
برای منم درست شده بود یه چند روزی دیشب فقط چندباری قطع و وصل شد الان این شده

D:\Win>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=163ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=48

malthael
13-11-2019, 18:40

شما کدوم استان هستید ؟

heaton_ir2
13-11-2019, 19:29
کسی راه حلی واسه packet loss داره مثلا سرعت دانلود یا آپلود تاثیر داره ؟

George Shelly
13-11-2019, 20:14
شما کدوم استان هستید ؟

کرج ......

George Shelly
13-11-2019, 20:38
مقایسه پینگ دیده بان و شاتل تو منطقه زندگی من ؛
این دو تا شات تست نت دو خط جدا تو یک خونه هست و همین 2 دقیقه قبل گرفتم ، بازم چیزی رو نمیرسونه ممکنه برای شما مثل ما من نباشه فقط جهت تست هست ...

دیده بان : پینگ داخلی 41

شاتل : پینگ داخلی 24

hdneo
15-11-2019, 23:03
عجب نت عنی هستش باز نوسان پینگ
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=118ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=159ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=159ms TTL=48

George Shelly
18-11-2019, 11:12
امروز دوشنبه 27 آبان نت کل ایران قطعه ولی من تونستم یجوری وصل بشم

blackbird
18-11-2019, 11:59
امروز دوشنبه 27 آبان نت کل ایران قطعه ولی من تونستم یجوری وصل بشم

چه جوری ؟؟؟؟ :دی

masooyan
18-11-2019, 12:56
بله هنوز اینترنت قطعه:blink:

George Shelly
21-11-2019, 15:01
ساعت 2 وصل شد با گوگل هنوز مشکل داره

George Shelly
23-11-2019, 14:39
همین الان وصل شد ساعت 14:38

heaton_ir2
23-11-2019, 16:18
الان سرعت دانلود با استیم برای من بدون وی پی ان 40 تا 80 ولی با وی پی ان کامل میده برای شما مشکلی نداره ؟

hdneo
23-11-2019, 16:37
سرعت پایین پینگ بالا پکت لاست فراوان

misagh1372
23-11-2019, 23:12
داغون شده دوباره

- - - Updated - - -

داغون شده دوباره

George Shelly
24-11-2019, 22:49
مال من پینگ دوباره مثل روزای قبل شد ، 130 بود قیلش ...

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=116ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=116ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=47

Omid-HD
26-11-2019, 10:03
اون یک هفته ای که خراب بود رو به مدت زمان قراردادمون اضافه نمیکنن؟ برای کسی اضافه کردن؟

megax
26-11-2019, 18:59
اهواز الان 3 روز نت من دیگه حتی سایت های داخلی رو هم باز نمی کنه ، مستقیم میره روی صفحه ی داشبرد دیده بان نت! ( تماس هم می گیرم با پشتیبانی میگن تا اطلاع ثانوی ، نت خوزستان قطع ئه! )

باز خوبه با نت سیم کارت میشه سایت های داخلی رو باز کرد:biggrin:

heaton_ir2
26-11-2019, 20:34
دقیقا منم اهوازم شب گرون کردن بنزین نت رو قطع کردن تا امروز 5 آذر میشه 10 یا 11 روز

AliROCK
28-11-2019, 14:26
این روزایی که قطع بود اضافه میشه؟

EDK-Rise
28-11-2019, 18:11
من ۱۹۵ شکایت زدم همون ۸ روزی که خودم گفتم اضافه کردن

rahyarpaul
29-11-2019, 09:29
سلام. من کرج سه راه گوهردشت هستم. حجم آسیاتک جوابمو نمیده. بین المللی 1.2 ترا گرفتم 500 گیگهم وسطش گرفتم تازه بازیها رو هم از آسیا دی ال دان میکنم و فیلمها رو 480 و 720 دان میکنم .
الان 3 ماه مونده 50 گیگ برام مونده
و الان یکساله 800 باید بدم تا 2.4 ترا بده. یا 600 بدم1 ترا بگیرم.
2.اگه مثلا 4 مگ بگیرم . بهشون بگم سرعتو رو 8 میبرن. چون خطم بیش از 8 نمیکشه.
3.تو فاصله بین قطع و وصلی ،احتمالا pcm شدن هست. چون فیبر که قطعا نمیشه و منطقمون فیبرنیست. pcm هم نگاه نمیکردم اون باکسش تو کوچمون و اینا ندیدم. فکر کنم پورت کافی دارن که جایی رو pcm نکردن .آیا بازم خطرش هست.
قطعا همزمان با تخلیه .خرید دیده بان رو انجام میدم تا فاصله ای و وقفه ای برای سوء استفاده مخابرات خونخوار ایجاد نشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

George Shelly
29-11-2019, 09:52
من دارم و کاملا راضیم
خیر هر سرویسی بگیری همون سرعت اسمی رو میده بیشتر نمیده
به نظز من یک ساله بخر اگرم ناراضی بودی تعداد روزارو کم می کنن وبقیه پولو بدون دردسر پس میدن ، قک کنم یه ساله 16 مگابیتش 24 ترابایت 600 تومن باشه یا کمی بیشتر ، من تو خرداد خریدم 530 تومن

nob2003
29-11-2019, 18:03
از روزی که اعتراضها شروع شد و نتها قطع و بعد وصل شد سرعت من از 8 مگ شده زیر یک مگ یعنی یگ مگ هم نیست و قعطی هم دارم و زنگ هم زدم تو لیست خرابی گذاشتن ولی هنوز چند روز گذشته جواب نمیدن و من شیرازم و احساس میکنم همه دعواها سر این بود نت ما ریده بشه توش عین کل مملکت

misam5526
29-11-2019, 19:41
سلام. من کرج سه راه گوهردشت هستم. حجم آسیاتک جوابمو نمیده. بین المللی 1.2 ترا گرفتم 500 گیگهم وسطش گرفتم تازه بازیها رو هم از آسیا دی ال دان میکنم و فیلمها رو 480 و 720 دان میکنم .
الان 3 ماه مونده 50 گیگ برام مونده
و الان یکساله 800 باید بدم تا 2.4 ترا بده. یا 600 بدم1 ترا بگیرم.
2.اگه مثلا 4 مگ بگیرم . بهشون بگم سرعتو رو 8 میبرن. چون خطم بیش از 8 نمیکشه.
3.تو فاصله بین قطع و وصلی ،احتمالا pcm شدن هست. چون فیبر که قطعا نمیشه و منطقمون فیبرنیست. pcm هم نگاه نمیکردم اون باکسش تو کوچمون و اینا ندیدم. فکر کنم پورت کافی دارن که جایی رو pcm نکردن .آیا بازم خطرش هست.
قطعا همزمان با تخلیه .خرید دیده بان رو انجام میدم تا فاصله ای و وقفه ای برای سوء استفاده مخابرات خونخوار ایجاد نشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

تا زمانی که خط شرکت قبلی تخلیه نشه (ازاد نشه روی پرتال انلاین) شرکت جدید نمیتونه ثبت درخواست رانزه کنه. مهم نیست شما در چه فاصله زمانی درخواستهای تخلیه و رانزه رو به شرکتها بدید.

George Shelly
29-11-2019, 20:35
از روزی که اعتراضها شروع شد و نتها قطع و بعد وصل شد سرعت من از 8 مگ شده زیر یک مگ یعنی یگ مگ هم نیست و قعطی هم دارم و زنگ هم زدم تو لیست خرابی گذاشتن ولی هنوز چند روز گذشته جواب نمیدن و من شیرازم و احساس میکنم همه دعواها سر این بود نت ما ریده بشه توش عین کل مملکت

خودت داری میگی شیراز ، اونجا از جاهای اصلی بوده و شدت تخریب توش وحشتناک بوده ، همین که نتت وصله الان جای تعجبه

rahyarpaul
29-11-2019, 20:58
تا زمانی که خط شرکت قبلی تخلیه نشه (ازاد نشه روی پرتال انلاین) شرکت جدید نمیتونه ثبت درخواست رانزه کنه. مهم نیست شما در چه فاصله زمانی درخواستهای تخلیه و رانزه رو به شرکتها بدید.
پنج سال پیش که از پارس اومدم به آسیاتک همین کار رو کردم.
درخواست تخلیه رو دادم بعد همون روز آسیاتک رو خریدم. آسیاتک زنگ زد فرداش گفت رانژه هست گفتم درخواست دادم. گفت وقتی تخلیه شد خبر بده. فرداش تخلیه که شد زنگ زدم دو روز بعدوصل شد.
فرصت برا مخابرات ایجاد نشد که بخواد pcm کنه.
فاصله زیاد بشه. ممکنه خط رو pcm کنه مخابرات و به فنا بری.
ولی اونجوری درخواست میره ،ثبت نمیشه ولی مخابرات برا خراب شدنش هم جلوی شرکت دوم ،خطو pcm نمیکنه

ruzbeh1
30-11-2019, 00:11
سلام دوستان،دیده بان نت از پورتای آسیاتک استفاده می کنه واسه ارائه سرویس؟تو مرکز ما وضعیت سرویسای آسیاتک جالب نیست

alirezafaghih
30-11-2019, 12:29
سلام دوستان
میدونم ربطی نداره به تاپیک ولی لطفا جواب بدین.
من یه مودم تی پی لینک 8151 دارم
میخوام کل شبکه خونه رو به چیز پی ان وصل کنم ولی مودمم چنین تنظیماتی رو نداره.
ارزون ترین راه برای این کار چیه؟

George Shelly
30-11-2019, 12:40
سلام دوستان
میدونم ربطی نداره به تاپیک ولی لطفا جواب بدین.
من یه مودم تی پی لینک 8151 دارم
میخوام کل شبکه خونه رو به چیز پی ان وصل کنم ولی مودمم چنین تنظیماتی رو نداره.
ارزون ترین راه برای این کار چیه؟

باید روتر بگیزی ...
من یه دونه تو لیون کامپیوتر اگهی کردم اگه خواستی لینکشو بهت بدم ببین توش یه وی پی ان ست می کنی و تمام

AliROCK
30-11-2019, 13:33
پشتیبانی انلاینش چقدر بد شده خیلی دیر جواب میدن دیروز یه سوال پرسیدم تازه امروز جواب دادن

ruzbeh1
30-11-2019, 17:54
سلام دوستان،اگه امکانش هست یکی از بچه ها که از این شرکت سرویس داره جواب سوالات منو بده ؟ 1)این شرکت واسه ارائه سرویس از پورتای کدوم شرکت استفاده می کنه؟(مرکز ما تحت پوشش پیشگامان نیستش و کیفیت سرویس آسیاتک هم تو مرکز ما خوب نیست) 2)سرعت دان استرم و اپ استریم سرویس 16 مگ این شرکت روی چند بسته می شه؟ 3)وضعیت پینگ و پکت لاس این شرکت چطوریه؟با تشکر

George Shelly
30-11-2019, 18:44
سلام دوستان،اگه امکانش هست یکی از بچه ها که از این شرکت سرویس داره جواب سوالات منو بده ؟ 1)این شرکت واسه ارائه سرویس از پورتای کدوم شرکت استفاده می کنه؟(مرکز ما تحت پوشش پیشگامان نیستش و کیفیت سرویس آسیاتک هم تو مرکز ما خوب نیست) 2)سرعت دان استرم و اپ استریم سرویس 16 مگ این شرکت روی چند بسته می شه؟ 3)وضعیت پینگ و پکت لاس این شرکت چطوریه؟با تشکر

1.هم آسیاتک و هم پیشگامان ، بیشتر آی پی هاشم ماله پیشگامانه
2.پورت ربطی به پهنای باند نداره
3. پینگش در حالت فست بین 110 تا 125 هست ، درسته عالی نیست برای یه گیمر و باید مثلا بین 90 تا 100 باشه ولی من باهاش بتلفیلد 5 میزنم و راحت بازی می کنم بخصوص که من همیشه تو هواپیمام تو بازی مشکلی ندارم .

Mode:
ADSL2+

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
10.6
16.0

Attenuation (dB):
24.0
9.4

Output Power (dBm):
19.5
12.8

Attainable Rate (Kbps):
22372
2246

Rate (Kbps):
16383
1535

MSGc (number of bytes in overhead channel message):
54
11

B (number of bytes in Mux Data Frame):
254
43

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
1

T (Mux Data Frames over sync bytes):
2
4

R (number of check bytes in FEC Data Frame):
0
0

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.5377
0.9860

L (number of bits in PMD Data Frame):
3794
357

D (interleaver depth):
1
1

Delay (msec):
0
0

ruzbeh1
30-11-2019, 19:30
1.هم آسیاتک و هم پیشگامان ، بیشتر آی پی هاشم ماله پیشگامانه
2.پورت ربطی به پهنای باند نداره
3. پینگش در حالت فست بین 110 تا 125 هست ، درسته عالی نیست برای یه گیمر و باید مثلا بین 90 تا 100 باشه ولی من باهاش بتلفیلد 5 میزنم و راحت بازی می کنم بخصوص که من همیشه تو هواپیمام تو بازی مشکلی ندارم .

با تشکر فراوان، شما سرویستون 16 مگ هستش؟ خط شما تا 22 مگ کشش داره، سرویس 16 مگ بگیریم درخواست بدیم بالاتر نمی بندن؟پکت لاس هم ندارید؟تو منطقه ما پیشگامان سرویس نمی ده ، پس رو آسیاتک می بندن درسته؟ اینم بگم که کیفیت اسیاتک تو مرکز ما داغونه؟کیفیت دیده بان که مثل آسیاتک نمی شه؟ با تشکر

George Shelly
30-11-2019, 19:34
با تشکر فراوان، شما سرویستون 16 مگ هستش؟ خط شما تا 22 مگ کشش داره، سرویس 16 مگ بگیریم درخواست بدیم بالاتر نمی بندن؟پکت لاس هم ندارید؟تو منطقه ما پیشگامان سرویس نمی ده ، پس رو آسیاتک می بندن درسته؟ اینم بگم که کیفیت اسیاتک تو مرکز ما داغونه؟کیفیت دیده بان که مثل آسیاتک نمی شه؟ با تشکر

بالاتر میبندن منتها تلفن واسه من اگه زنگ میخوزه خط ریبوت میشه همین 16 خوبه
نه اصلا لاس ندارم
بله اسیاتک
مشخص نمی کنه چجوری در بیاد ولی الان شرایط کلی دیده بان خیلی باثبات شده در حالی تا چند هفته قبل خیلی نوسانی بود و افت سرعت داشتم

ruzbeh1
30-11-2019, 20:34
بالاتر میبندن منتها تلفن واسه من اگه زنگ میخوزه خط ریبوت میشه همین 16 خوبه
نه اصلا لاس ندارم
بله اسیاتک
مشخص نمی کنه چجوری در بیاد ولی الان شرایط کلی دیده بان خیلی باثبات شده در حالی تا چند هفته قبل خیلی نوسانی بود و افت سرعت داشتم
من اون چنان اهل دانلود نیستم،اینکه پینگم پایین باشه و پکت لاس نداشته باشم واسم عالیه،در کل کیفیت واسم مهمه .قدیما های وب داشتم که کیفیتش آشغال بود،همش پکت لاس داش. بین دو تا سرویس موندم،یکی شبدیز یکی هم دیده بان، به نظر شما کدومو بگیرم؟ یک سوال دیگه هم داشتم اینه که تو دیده بان سرعت همه سرویسا تا جایی که خط بکشه بازه ؟ مثلا" اگه از دیده بان 4 مگ هم بگیرم واسم رو 16 می بندن؟ با تشکر :»

misagh1372
30-11-2019, 21:49
من اون چنان اهل دانلود نیستم،اینکه پینگم پایین باشه و پکت لاس نداشته باشم واسم عالیه،در کل کیفیت واسم مهمه .قدیما های وب داشتم که کیفیتش آشغال بود،همش پکت لاس داش. بین دو تا سرویس موندم،یکی شبدیز یکی هم دیده بان، به نظر شما کدومو بگیرم؟ یک سوال دیگه هم داشتم اینه که تو دیده بان سرعت همه سرویسا تا جایی که خط بکشه بازه ؟ مثلا" اگه از دیده بان 4 مگ هم بگیرم واسم رو 16 می بندن؟ با تشکر :»
من به شما پیسنهاد نمیکنم این شرکت رو فقط اگر برای دانلود میخواید از این شرکت بگیرید وگرنه از هر شرکتی به غیر از اینجا بگیرید بهتره

George Shelly
30-11-2019, 21:59

پکت لاس که ندارم چون بالاخره اینام شرکتن حلبی سازی که نیستن همین جوری نت بدن چون اول از همه خودشون بیچاره میشن وقتی مشتری بپره ، من کاربر حرفه ایم ینی خیلی چیزا استفاده می کنم فقط تلگرام و این حرفا نیست تا الان مشکلی نداشتم که بخوام عوض کنم یعنی منظورم اینه اختلال داشته بخصوص از اول 98 ولی به نقطه تخلیه نرسیدم هنوز ...
نمی تونم دقیق بگم کدومو بگیر شبدیزم سروکو هست و افت سرعت داره ولی دیده بان رو میخوای یه تست بکن بازم قطعی نمی تونم بگم چون ممکن بد در بیاد بخصوص اینکه شاید شما بخوای سرعت پایین بگیری
نه باز نیست همون سرویس خریداری شده هست

تست همین الان با کارلسروهه- جنوب غربی آلمان
16 مگابیت

George Shelly
30-11-2019, 22:02
من به شما پیسنهاد نمیکنم این شرکت رو فقط اگر برای دانلود میخواید از این شرکت بگیرید وگرنه از هر شرکتی به غیر از اینجا بگیرید بهتره

این حرفم درست نیست چون شرکتا اکثرا مثل هم هستن الان پارس رو ببین همه دارن تخلیه می کنن به نظرم از رو اسم حرف نزنیم بهتره اینم بالاخره شرکته نمیاد کاری کنه که کاربراش تخلیه کنن بگیر نگیر داره اینجوری منطقی تره بگیم ولی بازم میل خودش هست ..
من همین الان تو خونه شاتلم دارم هر تستی اگه کسی خواست بگه بگیرم مقایسه کنم با دیده بان واقعا تفاوت خیلی خاصی نیست که متمایزنش کنه یکم پینگش بهتره ولی امتیاز خاصی نداره .

misagh1372
30-11-2019, 22:17
این حرفم درست نیست چون شرکتا اکثرا مثل هم هستن الان پارس رو ببین همه دارن تخلیه می کنن به نظرم از رو اسم حرف نزنیم بهتره اینم بالاخره شرکته نمیاد کاری کنه که کاربراش تخلیه کنن بگیر نگیر داره اینجوری منطقی تره بگیم ولی بازم میل خودش هست ..
من همین الان تو خونه شاتلم دارم هر تستی اگه کسی خواست بگه بگیرم مقایسه کنم با دیده بان واقعا تفاوت خیلی خاصی نیست که متمایزنش کنه یکم پینگش بهتره ولی امتیاز خاصی نداره .

همه چیز به تست نیست که دوست عزیز
به ثبات ربط داره
الان منم شاتل دارم توییچ و یوتوب همه در هر ساعت همه روز هفته میتونم 1080 نگاه کنم بدون لگ
ولی این شرکت یک روز خوبه دو روز بده شبا که تک کانکشن خراب میشه فقط می تونم 720 ببینم

این شرکت ثبات نداره فقط به درد دانلود میخوره

Mrgoood
30-11-2019, 22:52
سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
سیم مخایراتی فیل دار
یا سیم کت ۶ فویلدار

shat
30-11-2019, 23:03
به ثبات ربط داره
الان منم شاتل دارم توییچ و یوتوب همه در هر ساعت همه روز هفته میتونم 1080 نگاه کنم بدون لگ
ولی این شرکت یک روز خوبه دو روز بده شبا که تک کانکشن خراب میشه فقط می تونم 720 ببینم

منم حرف ایشون رو تایید میکنم، واقعا هیچ ثباتی نداره این شرکت، من که احتمالا دوره ام تموم بشه جمع آوریش میکنم واقعا شب هاش رو اعصابه

George Shelly
30-11-2019, 23:18
به ثبات ربط داره

والا منم با همین نت رو تی وی هم آی پی تی وی دارم و همه پرایم و نتفلکس و ... مشکلی ندارم ، واسه من خوب در اومده،
بگذریم ممکنه واسه شما خوب نباشه با توجه به مرکز ...

malthael
01-12-2019, 12:19
سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
سیم مخایراتی فیل دار
یا سیم کت ۶ فویلدار

سلام
سیم مخابراتی دو زوج 0.6

George Shelly
06-12-2019, 22:37
بد کنده اینستگرم ....

George Shelly
08-12-2019, 22:26
خط من امروز حداقل 4 بار ریبوت شده ، چند دقیقه پیشم قطعی ، ملوم نیست باز چخبره

George Shelly
09-12-2019, 22:33
نت رو از عمد خیلی کند کردن - سرعت خارجی بشدت خرابه

Dr Nima
09-12-2019, 23:24
وزیر ارتباطات اعلام کرده است که روز پنجشنبه برای مردم یک سورپرایز دارد؛ از آنجایی که مردم از سورپرایزهای مسئولین خاطره خوشی ندارند باید اعلام کنم که طبق شنیده‌ها سورپرایز ویژه وزیر رایگان شدن ترافیک داخلی اینترنت است، نگران نباشید!/ توییتر امید ملایی

George Shelly
10-12-2019, 14:59
تو گیم لگ خالیه تله پورت میشم از این سر نقشه تا اون سر

hdneo
10-12-2019, 15:30
برای منم همینطوریه
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=174ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=179ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=178ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=50

Computer.Data
10-12-2019, 19:43
این شرکت پورتهای vpn و پهنای باند اینترنت بین الملل رو به عمد محدود کرده با vpn سرعت به شدت کند میشه تبدیل میشه به Dial-Up

misagh1372
10-12-2019, 20:20
این شرکت پورتهای vpn و پهنای باند اینترنت بین الملل رو به عمد محدود کرده با vpn سرعت به شدت کند میشه تبدیل میشه به Dial-Up

ولا من vpn میزنم تازه سرعت بهتره میشه

George Shelly
10-12-2019, 21:31

احتمالا چیز پی انت بی کیفیته من دارم رو L2TP راحت کامل میده و درجا باز می کنه ، اگر چیز پی انت تنظیمات داره بزارش رو udp

George Shelly
10-12-2019, 21:45
سه تا تست گرفتم امروز به ترتیب ساعت 7 صبح - 17/30 عصر و 21:45 همین الان - فقط تفاوت تو کیفیت رو ببینید
اگر صبرکنم تا آخر شب بازتست بگیرم شک نکنید بدتر میشه میاد زیر 1 مگ اون تست آخر
سرعت دانلود همین الان : 500 کیلو بر ثانیه / سرعت استریم : 110 تا 220 کیلو بر ثانیه
سرعت از سرور داخلی 1800 کیلوبرثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heaton_ir2
10-12-2019, 23:31

اینم پینگ و پکت لاس سرور اروپا در csgo جا داره از دیده بان تشکر کنم

Omid-HD
11-12-2019, 23:03
سرویس 16 مگابیت و سرعت دانلود 350 کیلوبایت
عن به تمام معنا و مفهوم!

Computer.Data
12-12-2019, 12:00
احتمالا چیز پی انت بی کیفیته من دارم رو L2TP راحت کامل میده و درجا باز می کنه ، اگر چیز پی انت تنظیمات داره بزارش رو udp

با اینترنت مخابرات با همین vpn بدون هیچ کاهش سرعتی کانکت میشم دیده بان نت همون کاری رو داره میکنه که پیشگامان میکنه سرعت vpn رو حتی محدود هم نکرده قطع کرده حتی یه پیج ساده هم با vpn بالا نمیاد چون پورتهایی که میده واسه پیشگامان هستش

George Shelly
12-12-2019, 12:41
با اینترنت مخابرات با همین vpn بدون هیچ کاهش سرعتی کانکت میشم دیده بان نت همون کاری رو داره میکنه که پیشگامان میکنه سرعت vpn رو حتی محدود هم نکرده قطع کرده حتی یه پیج ساده هم با vpn بالا نمیاد چون پورتهایی که میده واسه پیشگامان هستش

من راحت وصل میشم الان با L2TP و اصلا مشکلی نداره فقط pptp دیر وصل میشه که همه جا همینه ..
سرویس 16 مگ

Omid-HD
12-12-2019, 14:09
من راحت وصل میشم الان با L2TP و اصلا مشکلی نداره فقط pptp دیر وصل میشه که همه جا همینه ..
سرویس 16 مگ

مایکروسافت رو اصطلاحا به whitelist خودشون اضافه کرده اند (حدود 1 سال و اندی پیش)
ولی اینترنت بین الملل خیلی وقت است که سرعت پایینی دارد. از داسان و سیدباکسم فقط 300 تا 350 کیلوبایت سرعت داره.

George Shelly
12-12-2019, 16:17
الان دیده بان چند روزه نوسان پینگ داره عین خیالشونم نیست تو بتلفیلد شدیدا لگه ولی با شاتل درسته ....همین الان تست کردم

Computer.Data
12-12-2019, 16:51
با pptp و l2tp با اینترنت مخابرات هیچ کاهش سرعتی ندارم ولی با دیده بان کاهش سرعت خیلی زیاد هستش سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه شاید پورت vpn رو برای خط من محدود کردند.اکانت l2tp که داری رایگان هستش یا پولی؟

rahyarpaul
12-12-2019, 16:52
من هفته دیگه سرویسم تمومه ،برام حجم مهمه. بیام ؟؟نطرات ضد و نقیضه

رو آسیاتک من فقط سرور دو کشور عموما خوبه. بقیه افتضاحن. یه چک این نکته رو بکن . آلمان و هلند.
و اینکه معمولا ،رو یک سری از سرورها یه دانلود میزنم 100 میده. و از همونجا 5-6 تا میزنم 5 تا 100 میده. با ایرانسل زدم اوکی هست و شنیدم یکسری از پورتهاش ماله آسیاتکه. ممکنه همین هم عاملش باشه.
________
راستی منم آسیاتک دارم George Shelly
دفعه قبل گفت ،خوبه . فقط این افت سرعت از روز به شب رو هم دارید شما

George Shelly
12-12-2019, 17:03
با pptp و l2tp با اینترنت مخابرات هیچ کاهش سرعتی ندارم ولی با دیده بان کاهش سرعت خیلی زیاد هستش سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه شاید پورت vpn رو برای خط من محدود کردند.اکانت l2tp که داری رایگان هستش یا پولی؟

پولی
حتما سرعت نتت بده که اینجوری میشه چون دیده بان ملوم نیست کیفیتش ربطی به وی پی ان نداره
یه تست سرعت بزار داخلی و خارجی

من هفته دیگه سرویسم تمومه ،برام حجم مهمه. بیام ؟؟نطرات ضد و نقیضه

رو آسیاتک من فقط سرور دو کشور عموما خوبه. بقیه افتضاحن. یه چک این نکته رو بکن . آلمان و هلند.
و اینکه معمولا ،رو یک سری از سرورها یه دانلود میزنم 100 میده. و از همونجا 5-6 تا میزنم 5 تا 100 میده. با ایرانسل زدم اوکی هست و شنیدم یکسری از پورتهاش ماله آسیاتکه. ممکنه همین هم عاملش باشه.
________
راستی منم آسیاتک دارم @George Shelly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دفعه قبل گفت ،خوبه . فقط این افت سرعت از روز به شب رو هم دارید شما

افت دیشبم داشتم ولی کمتر بود ، چند شبه اینطوری شده قبلش درست بود

rahyarpaul
12-12-2019, 18:06
پولی
حتما سرعت نتت بده که اینجوری میشه چون دیده بان ملوم نیست کیفیتش ربطی به وی پی ان نداره
یه تست سرعت بزار داخلی و خارجی

افت دیشبم داشتم ولی کمتر بود ، چند شبه اینطوری شده قبلش درست بود
چقدر بود. چون تو عکس از 16 رسیده بود به 1 مگ که گذاشته بودن. منم کرجی هستم

George Shelly
12-12-2019, 20:06
چقدر بود. چون تو عکس از 16 رسیده بود به 1 مگ که گذاشته بودن. منم کرجی هستم

الان هم تو دانلود کامل سرعت میده و هم تو استریمینگ یوتیوب ولی تو تست بد نشون میده که مهم نیست

Computer.Data
13-12-2019, 15:50
screenshot های تست سرورای داخلی و خارجی رو از speedtest خواست بزارم p30world این error رو داد :
توجه مهم
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .

تست داخلی تا 8 مگابیت رسید ولی خارجی سرور آلمان و هلند از 2 مگابیت بیشتر نشد

پشتیبانی زنگ زدم گفتش سرورای ما با سرورای خارجی مشکل داره vpn هم گفت همه ی شرکتها همینند یعنی کاهش سرعت دارند ولی با مخابرات من هیچ کاهش سرعتی ندارم ، حجم بالا میدند ولی کیفیت اینترنتشون پایین ، از آواگستر کسی اینترنت داره ؟ من میخوام از دیده بان جمع اوری بزنم برم آواگستر ، 8 مگابیت 350 گیگابایت حجم میده ، 16 مگابیت هم 500 گیگابایت حجم میده

George Shelly
13-12-2019, 17:38
o-v-p-n- اگه رو UDP باشه کار نمی کنه فقط رو TCP کار می کنه که خیلی کنده .....

George Shelly
13-12-2019, 22:02
تست با دو سرور خارجی و یه داخلی
سرعت دانلود با IDM : 1800 کیلوبایت بر ثانیه ...

George Shelly
14-12-2019, 22:30

shakib zero
16-12-2019, 18:35
درود

یه 6 ماهی راحت بودم با جشنواره ای که از پیشگامان گرفته بودم.

الان که داره تمام میشه اومدم تعرفه ها رو نگاه کردم دیدم خیلی تغییر کرده :mellow:

دنبال یه جشنواره خوبم دوباره 6 ماه یا یکسالی بگیرم راحت باشم.

پیشنهادی چیزی دارین؟ ممنون

George Shelly
16-12-2019, 19:30
احساس استیصال دارم ، نه ovpn کار می کنه ینی وصل میشه سریع قطع میشه ، رو L2TP هم نه یوتیوب باز میشه نه تلگرم ، PPTP هم شدیدا کنده ، عملا رو تی وی هیش کاری نمی تونم انجام بدم ، @#$%$# ......