PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

rahyarpaul
08-03-2020, 13:23
من خرداد 98 سرویس 16 مگ 24 ترابایت خریدم 530 هزار تومن الان همونو گذاشته با مالیات یک میلیون و چهارصد هزارتومن ، البته این قیمت تو پنلشه اگه زنگ بزنی کمتر میدن فک کنم دو روبر 600 700 بدن ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بقالیه:biggrin:.مگه اینکه حجم پایینتر از سرعتهای پایینتر برداریم و برامون سرعت رو تا جایی که جا داره باز بزارن.
مثلا من نگاه کردم 3 مگ 2700 گیگ برام کافیه. اگه رو 8 ببندن. و گر نه تخلیه.

خب به سلامتی قیمت ها رو نجومی بردن بالا همه تخلیه بزنید حساب کار دستشون بیاد:دی:دی
اعتراض کنید.من اعتراض زدم. اگه تا خرداد درست نشه. من که تخلیه میکنم.

George Shelly
08-03-2020, 13:32
قیمتای تو پنل فرق داره با اونی که پشت تلفن میگن ، همین سرویس خودم قیمتش 950 بود اوایل امسال تو پنل زنگ زدم تلفنی فعال کرد 530 تومن
فقط جشنواره بلند مدت اینجوریه نه اینکه سرویس ماهیانه سرش چونه بزنی

pars1992
08-03-2020, 14:40
اگه مشکلت برسه به پشتیبانی ،که کارت زاره.
من افت ندارم ولی الان یه هفته هست. قطعی هر دو ساعت دارم. یه دو دقیقه میقطعه. بالاخره گفتن باابت پیکه مصرف این چند روزه.
بالاخره بعد کلی اعصاب خوردی. قرار شد لاگ 3 روزه چک بشه تا ایراد رفع بشه.
یه دوره اون اول که ترکیده بود.یه دو هفته. وسط یه هفته سرعتم افت شدید داشت.
اینجور برنامه هایی داره. و ممکنه بهت بخوره

آها یه جورایی بد شانسی هم بوده بنظرم چون اینطور داستان ها اصولا همین وضعیته هر شرکتی باشه . شما کدوم شهر تشریف دارید؟

pars1992
08-03-2020, 14:58
چه افتضاحی شده! قیمت هاش از همه گرونتر و حجم ها کمتر شد ! من 3 مگ 450 گیگ خریدم 35 تومن الان همون طرح 22 گیگه ! من که این طرح تموم شه تخلیه میکنم میرم از داتک میخرم . 450گیگ یهو شده 22 گیگ ! داتک و های وب همین طرح 63 گیگ میدن

%milad 100
08-03-2020, 14:59
مگه بقالیه:biggrin:.مگه اینکه حجم پایینتر از سرعتهای پایینتر برداریم و برامون سرعت رو تا جایی که جا داره باز بزارن.
مثلا من نگاه کردم 3 مگ 2700 گیگ برام کافیه. اگه رو 8 ببندن. و گر نه تخلیه.

اعتراض کنید.من اعتراض زدم. اگه تا خرداد درست نشه. من که تخلیه میکنم.
بدتر از این شرکت دیده بان نت مگه داریم!! کلمه فاجعه هم واسه این شرکت کمه. قیمت هارو نزدیک 50 درصد بردن بالا. در یک کلمه افتضاح. آخه اگه وضعیت سرویس خوب بود آدم حداقل نمیسوخت اینقدر. همیشه خدا که قطعه زمانیم که وصله سرعت داغونه. تنها راه تخلیه است واسلام

rahyarpaul
08-03-2020, 15:02
آها یه جورایی بد شانسی هم بوده بنظرم چون اینطور داستان ها اصولا همین وضعیته هر شرکتی باشه . شما کدوم شهر تشریف دارید؟

قیمتای تو پنل فرق داره با اونی که پشت تلفن میگن ، همین سرویس خودم قیمتش 950 بود اوایل امسال تو پنل زنگ زدم تلفنی فعال کرد 530 تومن
فقط جشنواره بلند مدت اینجوریه نه اینکه سرویس ماهیانه سرش چونه بزنی
کدوم بد شانسی.تازه سرویس من خوب در اومده. از georgeshelly بپرس . زمانی که افت داره من ندارم. ببین قطعی 40 روزه داریم تو همین فروم.
امروز از 12 بامداد(7 ساعت خواب رو بزار کنار )9 بار قطعی من داشتم. دیروز 24 بار. زنگ زدم گفتمن بخاطر پیکه،گفتم مگه من مسخره شمام.به اندازه سرویس میفروختین که اینجوری نشه. گفت یه 72 ساعت مودم رو خاموش نکنید تا بررسی بشه. فردا زنگ میزنم .درست نکردن به 195 شکایت میکنم.
پینگ من تو حالت معمولی از خیلی از بچه های اینجا بهتره. من با قیر پی ان افت سرعت ندارم. ولی اینجا داریم با قیر پی ان میترکه. تو ساعات پیک افت ندارم.سرویس من خوب در رفته. اینقدر شاکیم.کرج هستم
سه ماه نده اومدم. حداقل 20-30 بار زنگ زدم کرمان. سال میشد به آسیاتک من زنگ نمیزدم.

pars1992
08-03-2020, 15:10
تخلیه از این شرکت چند روز طول میکشه ؟

rahyarpaul
08-03-2020, 15:12
تخلیه از این شرکت چند روز طول میکشه ؟

باید به 195 شکایت کنی و گر نه تمام شرکتها طول میدن. من شکایت کردم 24 ساعته از آسیاتک تخلیه شدم ولی طرف نکرده بود 10 روز معطل بود.

pars1992
08-03-2020, 16:58
باید به 195 شکایت کنی و گر نه تمام شرکتها طول میدن. من شکایت کردم 24 ساعته از آسیاتک تخلیه شدم ولی طرف نکرده بود 10 روز معطل بود.

من به 195 سر تخلیه مخابرات شکایت کردم 3 روز گدشت اصلا هیچی به هیچی . آخر سر برای بار چندم رفتم خود مخابرات اینقدر ایندر اوندر زدم تا تخلیه کردن

George Shelly
08-03-2020, 17:17
این 100 گیگ رایگانه واسه من اضافه شده تو قسمت دیدی جت ، من که نمیخوامش کاش میشد انتقالش داد به کسی

George Shelly
08-03-2020, 17:21
چه افتضاحی شده! قیمت هاش از همه گرونتر و حجم ها کمتر شد ! من 3 مگ 450 گیگ خریدم 35 تومن الان همون طرح 22 گیگه ! من که این طرح تموم شه تخلیه میکنم میرم از داتک میخرم . 450گیگ یهو شده 22 گیگ ! داتک و های وب همین طرح 63 گیگ میدن

15 تومن گرون شده که!!!!
حجمشم همونه
شاید تو پنل من اینجوریه یا شما اشتباه دیدی
ویرایش : قیمتای تو سایت با تو پنل فرق داره واسه مشترکین فعلی و جدید

rahyarpaul
08-03-2020, 17:42
15 تومن گرون شده که!!!!
حجمشم همونه

هیچ فرقی نداره. بعضیاش چند تاطرح دارن . مثلا همین سه مگ یه ماهه دو طرح داره هم تو پنل و هم اونجا.
یکی 22 گیگ و یکی 450

A-L PC
08-03-2020, 19:33
من دیشب این قیمت های جدید رو دیدم، دیده بان یکی از دلایلی که ازش تخیله نکردم ، همین قیمت کم و حجم بالاش بود، با این کیفیت سوینوسی شون ارزش نداره ، همچین قیمتی بدیم.

pars1992
08-03-2020, 22:35
15 تومن گرون شده که!!!!
حجمشم همونه

درسته الان پنلم رو دیدم 16 تومن گرونتر شده . من همینو دارم ماهی 38 میشد. الان باید 54 بدیم ! واقعیت اینه باز ممکنه چار روز دیگه باز همین 54 رو بکنن 65 تومن مثلا ! یعنی ادم اصلا نمیتونه روش حساب کنه ...
داتک 100 گیگ رو میده 40 تومن ، بنظرتون اون بهتر نیست ؟
راستی طرح تشویقی چیزی ندارن ؟

George Shelly
08-03-2020, 23:02
درسته الان پنلم رو دیدم 16 تومن گرونتر شده . من همینو دارم ماهی 38 میشد. الان باید 54 بدیم ! واقعیت اینه باز ممکنه چار روز دیگه باز همین 54 رو بکنن 65 تومن مثلا ! یعنی ادم اصلا نمیتونه روش حساب کنه ...
داتک 100 گیگ رو میده 40 تومن ، بنظرتون اون بهتر نیست ؟
راستی طرح تشویقی چیزی ندارن ؟

واسه نوروز ممکنه طرح بزارن ، چون طرح فعلی خودمم نوروزیه 16 مگ 24 ترا ، به نظر من عوض کنی فایده نداره و این اقزایش قیمت رو همه اعمال کردن و نمیشه از زیرش در رفت ، راضی هستی بمون ، الان دیگه حجم خیلی مهم نیست و بیشتر پول سر سرعت هست ...
راستی دوستان با اینکه الان 100 گیگ واس همه فعال شده کیفیت همونه و پینگ و غیره افت نداشته .......

pars1992
09-03-2020, 00:32
واسه نوروز ممکنه طرح بزارن ، چون طرح فعلی خودمم نوروزیه 16 مگ 24 ترا ، به نظر من عوض کنی فایده نداره و این اقزایش قیمت رو همه اعمال کردن و نمیشه از زیرش در رفت ، راضی هستی بمون ، الان دیگه حجم خیلی مهم نیست و بیشتر پول سر سرعت هست ...
راستی دوستان با اینکه الان 100 گیگ واس همه فعال شده کیفیت همونه و پینگ و غیره افت نداشته .......

آره راضی که هستم مشکلی نداشتم
برای من که 100 گیگ فعال نشده، تو پنل هم دیدم همون حجم قبل هستش

uones4u
09-03-2020, 07:24
اون 100 گیگ رو که فعال کرم سرعت دانلود اومده رو 140 کیلو سرویس 8 مگ دارم :wac:

پینگ :ohno:

George Shelly
09-03-2020, 13:06
پینگ خارجی من تغییر نکرده ولی داخلی از 7 شده بین 35 تا 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داخلی چند روز پیش :

داخلی امروز :

nob2003
09-03-2020, 13:52
این 100 گیگ کرونایی چه جوری فعال میشه؟

ابر_حیزون
09-03-2020, 13:58
باید اول بگیری بری تو قرنطینه بعد با تایید وزارت بهداشت فعال میشه

nob2003
09-03-2020, 14:54
باید اول بگیری بری تو قرنطینه بعد با تایید وزارت بهداشت فعال میشه
:blink::mellow:

pars1992
09-03-2020, 15:39
اون 100 گیگ رو که فعال کرم سرعت دانلود اومده رو 140 کیلو سرویس 8 مگ دارم :wac:

پینگ :ohno:

چجوری 100 گیگ رو فعال کردی ؟

George Shelly
09-03-2020, 16:35
چجوری 100 گیگ رو فعال کردی ؟

برو تو قسمت تمدید شمارتو بزن بعد که لیست سرویسارو اورد همون وسط زده دیدی جت

rahyarpaul
09-03-2020, 18:31
با رکورد 62 بار قطعی در 100 ساعت گذشته به 195 شکایت کردم

hamidrezaj
09-03-2020, 19:17
دوستان براساس تصویر زیر سرویس من روی 13 مگه بسته نشده؟ isp میگه پروفایل شما 16 مگ هست ولی حداکثر 13
جواب میده در حالی که تا دیروز 16 بود و حتی قبلا تا 20 هم جواب میداد و سرعت دانلود 1.7 میداد ولی امروز سرعت 1.2 شده, الان زیر بار نمیرن و میگه مشکل از سمت خودتون هست و سر خط ببندید و حرفای تکراری, در حالیکه توی چند سال اخیر اصلا مشکلی نبود, اینا پروفایل گیم رو دیروز روی سرویس من فعال کردن که نمیدونم به اون ربطی داره یا نه, تفاوت max rate و data rate به این معنیه که max حداکثر کشش خط هست و data rate هم یعنی سرویس روی اون عدد آپ شده درسته؟ ولی میگه ما برای شما روی 16 مگ بستیم, لطفا راهنمایی کنید ممنون

hdneo
09-03-2020, 20:12
دوستان براساس تصویر زیر سرویس من روی 13 مگه بسته نشده؟ isp میگه پروفایل شما 16 مگ هست ولی حداکثر 13
جواب میده در حالی که تا دیروز 16 بود و حتی قبلا تا 20 هم جواب میداد و سرعت دانلود 1.7 میداد ولی امروز سرعت 1.2 شده, الان زیر بار نمیرن و میگه مشکل از سمت خودتون هست و سر خط ببندید و حرفای تکراری, در حالیکه توی چند سال اخیر اصلا مشکلی نبود, اینا پروفایل گیم رو دیروز روی سرویس من فعال کردن که نمیدونم به اون ربطی داره یا نه, تفاوت max rate و data rate به این معنیه که max حداکثر کشش خط هست و data rate هم یعنی سرویس روی اون عدد آپ شده درسته؟ ولی میگه ما برای شما روی 16 مگ بستیم, لطفا راهنمایی کنید ممنون

195 شکایت بزن. اینا چون از تجهیزات شرکت دیگه‌ای استفاده میکنن از پروفایل پیش‌آماده اون شرکت دارن استفاده میکنن

- - - Updated - - -

195 شکایت بزن. اینا چون از تجهیزات شرکت دیگه‌ای استفاده میکنن از پروفایل پیش‌آماده اون شرکت دارن استفاده میکنن

roxxon_v2
09-03-2020, 22:39
سلام

دوستان تنظیمات مودم، vci/vpi دیدبان چه مقداریه؟

George Shelly
09-03-2020, 22:50
سلام

دوستان تنظیمات مودم، vci/vpi دیدبان چه مقداریه؟
2/35........

pars1992
09-03-2020, 23:35
2/35........

برای من 1 و 35 هست . 2 بود وصل نمیشد که پشتیبانی گفت 1 باید باشه و رو 1 گذاشتم وصل شد...

George Shelly
10-03-2020, 10:45
برای من 1 و 35 هست . 2 بود وصل نمیشد که پشتیبانی گفت 1 باید باشه و رو 1 گذاشتم وصل شد...

واس منم همین بود ولی از یه ماه پیش پورتا رو از آسیاشت بردن رو پیشگامان تغییر کرد ...

ESPSV
10-03-2020, 11:05

درود
SNR شما پایین هست و الان خطتون بیشتر از 13 جواب نمیده
درست گفتن که روی 16 هست ولی کشش خط بیشتر از این نیست
طبیعی هست این چیزها ... خط من 20 راحت جواب میداد یکروز شد 7 مگ
و ۸ ماه درگیر بودم و درست نکردن

roxxon_v2
10-03-2020, 14:00
2/35........

من راستش دوتا خط داریم
و الان فن آوا دارم روی یکی، که کلا هم قیمتش رو خیلی بردن بالا هم کیفیتش افت کرده مثل قبلا نیست...:thumbsdow
تعرفه دیدبان رو دیده بودم با توجه به نظر دوستان تو این تاپیک درخواست دادم و جمعه سفارش آنلاین دادم.

که جالبه پس از ثبت نام هیچ پیامی برای مشترک نمیاد فقط یه کد پیگیری پرداخت میده ، یه لحظه گفتم نکنه اشتباهی شده ،
که امروز صبح با بخش فروش صحبت کردم طرف گفت عهه خوب شد تماس گرفتین گفتین! سفارش دادین تا درخواستتون رو برای رانژه ارسال کنم! من الان درخواست رانژهتون رو میفرستم به مخابرات ،
دوساعت بعد گفتم ببینم ارسال کرده یا نه ، یکی دیگه گوشی رو برداشت گفت بله ارسال شده به مخابرات برای رانژه.
به مرکز مخابراتیمون(بخش mdf) تماس گرفتم گفتم درخواستم ارسال شده طرف گفت نه چیزی نیومده!
با پشتیبانیشون صحیت کردم جواب داد گفت درخواستتون هنوز ارسال نشده ! ، پیگیری هایی که کردم رو شرح دادم واسش، گفتم چرا حرفاتون تناقض داره گفت من دسترسی ندارم تو سیستمم زده نامشخص!...

خلاصه من خودم از آسیاتک ، شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و فن آوا داشتم، نسبت به اونا به نظر میاد مجموعه ی ضعیفی تری باشن حداقل در مراحل اولیه یا همون فروش ، حالا باید دید بعدش چطوره کیفیتشون...

در آخر دوستانی که آنلاین ثبت نام می خوان بکنن ،واسه سرویس ، ظاهرا باید یه تماس بگیرین صبح بعد سفارش یا تایم کاری، که یه وقت کارتون عقب نیوفته!

ممنون از پاسخ ها:42:
برای من 1/35 بود.

جالبه اول گفتن آسیاتک میبندیم ولی بعد از وصل شدن دیدم آی پی پیشگامان میزنه ...

همانطور که تو پست های قبلیم گفتم(نقل قول کردم بالا) روز بعدکاری مجددا تماس گرفتم با پشتیبانی، که من رو وصل کرد به بخش رانژه ،گفتم تماس گرفتم با mdf مخابرات مرکزمون گفتن اصلا درخواست رانژه نیومده ، ایشون هم گفت کی به شما گفت که درخواست رانژه ارسال شده! ، گفتم بخش فروش بعدش گفتن اصلا کسی درخواست رانژه ای ارسال نکرده! ، همین الان درخواست رو میزنم! ، شما اگه مرکز مخابرایتی آشناته بگو سریع برات رانژه کنه ، خلاصه کلا توی یه ریع خطم رانژه شد !
دوباره تماس گرفتم پشتیبانی مشخصات کانقیگ مودم و رمز رو خواستم بهم دادن ولی گفتن هنوز اکانتتون تایید نشده ولی گفتن تا اخر وقت امروز اوکی میشه ،خلاصه تا دیشب هم اوکی نشد !
امروز با یک نفر دیگه تو پشتیابانیشون صحبت کردم با ری استارت پورت به قول خودشون نتم وصل شد ، که به این نتیجه رسیدم مسئولی که قرار بود کار منو پیگیری کنه اینکاره نبود!

من سرویسی که سفارش دادم 8 مگ بود سرعت دانلودم اول که تست گرفتم حدود 900 تا 1 مگ بود ولی الان که دارم این پست رو ارسال میکنم 400-500 ...
dota 2 رو تست گرفتم ،پینگم هست حدود 100 میلی (سرور دبی) که داخل بازی اوکی بود و اصلا لگ نداشت فعلا

درکل فکر کنم هزینه سرویس به کنار + هزینه و زمان پیگیری تلفنی رو هم باید اضافه کنید !
چون حداقل تمام مراحل رو خودم پیگیری کردم ... (حالا شاید استثنا، برای من اینطور بوده باشه!)

rahyarpaul
10-03-2020, 15:45
برای من 1/35 بود.

همانطور که تو پست های قبلیم گفتم(نقل قول کردم بالا) روز بعدکاری مجددا تماس گرفتم با پشتیبانی، که من رو وصل کرد به بخش رانژه ،گفتم تماس گرفتم با mdf مخابرات مرکزمون گفتن اصلا درخواست رانژه نیومده ، ایشون هم گفت کی به شما گفت که درخواست رانژه ارسال شده! ، گفتم بخش فروش بعدش گفتن اصلا کسی درخواست رانژه ای ارسال نکرده! ، همین الان درخواست رو میزنم! ، شما اگه مرکز مخابرایتی آشناته بگو سریع برات رانژه کنه ، خلاصه کلا توی یه ریع خطم رانژه شد !
دوباره تماس گرفتم پشتیبانی مشخصات کانقیگ مودم و رمز رو خواستم بهم دادن ولی گفتن هنوز اکانتتون تایید نشده ولی گفتن تا اخر وقت امروز اوکی میشه ،خلاصه تا دیشب هم اوکی نشد !
امروز با یک نفر دیگه تو پشتیابانیشون صحبت کردم با ری استارت پورت به قول خودشون نتم وصل شد ، که به این نتیجه رسیدم مسئولی که قرار بود کار منو پیگیری کنه اینکاره نبود!

من سرویسی که سفارش دادم 8 مگ بود سرعت دانلودم اول که تست گرفتم حدود 900 تا 1 مگ بود ولی الان که دارم این پست رو ارسال میکنم 400-500 ...
dota 2 رو تست گرفتم ،پینگم هست حدود 100 میلی (سرور دبی) که داخل بازی اوکی بود و اصلا لگ نداشت فعلا

درکل فکر کنم هزینه سرویس به کنار + هزینه و زمان پیگیری تلفنی رو هم باید اضافه کنید !
چون حداقل تمام مراحل رو خودم پیگیری کردم ... (حالا شاید استثنا، برای من اینطور بوده باشه!)

مشکل افت رو منم دو هفته اول داشتمو راه حل idm رو بزار رو 8 کانکشن.
تنها نیستی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این قطعی های من تو 4 روز گذشته هست. که هر موقع سرکار بودم. برادرم بوده.بهشون میگن .علت؟میگه مخابرات.
میگم :راهکار. میگه صبر کنید مخابرات شاید درست کنه. شکایت کردم
دعا کن. کارت به پشتیبانی نرسه. بهشون میگم چرا قیمتا رو دوبل کردید. میگن برای نقره ای ها پشتیبانی ویژه گذاشتیم. خودمون خطشونو چک میکنیم اگه مشکل داشتند خودمون زنگ میزنیم.
ولی تو برنزی اونا باید زنگ بزنن.

pars1992
10-03-2020, 16:04
برای من 1/35 بود.

برای من هم 1/35 هستش. یعنی پیشگامانه ؟ یعنی خوبه یا بده ؟
واقعیت من موقع خرید اینقدر داستان نداشتم، مخابرات که تخلیه کرد و بهشون خبر دادم، همون روز رانژه کردن فقط چون اول گفته بودن 2/35 هست من تنظیم روی این بود که بعد زنگ زدم بهشون گفتن رو 1/35 بذار و وصل شد.

hamidrezaj
10-03-2020, 16:25
درود
SNR شما پایین هست و الان خطتون بیشتر از 13 جواب نمیده
درست گفتن که روی 16 هست ولی کشش خط بیشتر از این نیست
طبیعی هست این چیزها ... خط من 20 راحت جواب میداد یکروز شد 7 مگ
و ۸ ماه درگیر بودم و درست نکردن
ممنون ولی مطمئنم مشکل از طرف خودشون هست یا از پورت مخابرات هست چون با snr که عددش 8 بود خط تا 18 مگ راحت میکشید و چندسال استفاده میکردم و الان که 9.7 بود باید بهتر هم میشد که برعکس شد, ولی امروز به زور با بحث و دعوا مجبورشون کردم برگردونن روی 16,
الان data rate روی 15.5 آپ شده و سرعت بهتر شده فقط نمیدونم dns کدم شرکت واسه بازی های pc بهتره؟ الان از open dns و comodo dns استفاده میکنم ولی شنبیدم Cloudflare و گوگل از لحاظ سرعت بهتر هستن

heaton_ir2
10-03-2020, 16:38
الان تکلیف چیه مثلا بیام واسه این اینترنت بی کیفیت یه شرکت شخمی که حتی نت خودشون هم نیست نزدیک 90 تومان بدم تا سرعت 8 مگ بگیرم ؟
تو یه روز 30 تومان میکشه رو همه بسته ها حداقل ارزون تر میدادین حجم 1 ترا که استفاده نمشه رو میکردین نمیدونم 200 گیگ با همون قیمت
همه شدن دزد مشتری جمع میکنن همین که یه عددی شد سریع میبرن بالا فکر میکنن زرنگ شدن باید با شکایت جمع کرد نهایت 1 هفته نت نداری

roxxon_v2
10-03-2020, 18:56
مشکل افت رو منم دو هفته اول داشتمو راه حل idm رو بزار رو 8 کانکشن.
تنها نیستی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قطعی های من تو 4 روز گذشته هست. که هر موقع سرکار بودم. برادرم بوده.بهشون میگن .علت؟میگه مخابرات.
میگم :راهکار. میگه صبر کنید مخابرات شاید درست کنه. شکایت کردم
دعا کن. کارت به پشتیبانی نرسه. بهشون میگم چرا قیمتا رو دوبل کردید. میگن برای نقره ای ها پشتیبانی ویژه گذاشتیم. خودمون خطشونو چک میکنیم اگه مشکل داشتند خودمون زنگ میزنیم.
ولی تو برنزی اونا باید زنگ بزنن.

من روی 32 تا گذاشتم 400-500 تا میده روی 8 تا اول که بود 120-140 میداد
کلا انگار هرچی میگذره سرعتش میاد پایین
البته فکر می کنم می تونه مشکل از زیرساخت باشه چون من هم روی ایرانسل و همراه و اون یکی خطی که فن آوا دارم افت داشتم ...

برای من هم 1/35 هستش. یعنی پیشگامانه ؟ یعنی خوبه یا بده ؟
واقعیت من موقع خرید اینقدر داستان نداشتم، مخابرات که تخلیه کرد و بهشون خبر دادم، همون روز رانژه کردن فقط چون اول گفته بودن 2/35 هست من تنظیم روی این بود که بعد زنگ زدم بهشون گفتن رو 1/35 بذار و وصل شد.

فکر کنم بستگی به منطقه داره که چقدر یوزر دارن ...

الان تکلیف چیه مثلا بیام واسه این اینترنت بی کیفیت یه شرکت شخمی که حتی نت خودشون هم نیست نزدیک 90 تومان بدم تا سرعت 8 مگ بگیرم ؟
تو یه روز 30 تومان میکشه رو همه بسته ها حداقل ارزون تر میدادین حجم 1 ترا که استفاده نمشه رو میکردین نمیدونم 200 گیگ با همون قیمت
همه شدن دزد مشتری جمع میکنن همین که یه عددی شد سریع میبرن بالا فکر میکنن زرنگ شدن باید با شکایت جمع کرد نهایت 1 هفته نت نداری

الان فن اوا که بودم قبلش هم همین برنامه بود قیمتا حدود 40 درصد کشیدن بالا... ( 2 گیگ ترافیک 3 گیگ یک ماهه کردن 38-9 تومن!)
فکر کنم چون دیدن درخواست ها زیاد شده و به عبارتی همه یه جوری خونه نشین شدن ، نوبتی دارن این کارو می کنن و قیمتا رو می برن بالا

shat
10-03-2020, 22:49
یه چند وقتی بود وضعیت این شرکت داغون خوب شده بود، اما متاسفانه گویا باز ترافیکش این روزا رفته بالا و این شده وضعیت ما !

rahyarpaul
10-03-2020, 23:02
من روی 32 تا گذاشتم 400-500 تا میده روی 8 تا اول که بود 120-140 میداد
کلا انگار هرچی میگذره سرعتش میاد پایین
البته فکر می کنم می تونه مشکل از زیرساخت باشه چون من هم روی ایرانسل و همراه و اون یکی خطی که فن آوا دارم افت داشتم ...

فکر کنم بستگی به منطقه داره که چقدر یوزر دارن ...

الان فن اوا که بودم قبلش هم همین برنامه بود قیمتا حدود 40 درصد کشیدن بالا... ( 2 گیگ ترافیک 3 گیگ یک ماهه کردن 38-9 تومن!)
فکر کنم چون دیدن درخواست ها زیاد شده و به عبارتی همه یه جوری خونه نشین شدن ، نوبتی دارن این کارو می کنن و قیمتا رو می برن بالا
چک کردی رو مدممو. با دانلودها تست بگیر اول. ببین چند میده. البته الان نه. برا اولین باره افت سرعت دارم. بعد از اون دو هفته اولیه و یه دو روز دیگه. که بخاطر همین صد گیگ هست
گفتم برای ورود به درپیت ترین شرکت اینترنت آماده شو. از آسیاتک شکایت میکردم صبح زنگ میزد. از دیروز تا حالا زنگ نزدن.

A-L PC
11-03-2020, 00:34
تو این چند هفته اخیر اینترنت بعد از ظهر به بعد افت سرعت داشت ، اما باز هم قابل تحمل بود ، اما الان چند روزه از غروب به بعد ، سرعت افتضاح میشه ، یک ویدیو HD رو هم نمیشه تماشا کرد.

George Shelly
11-03-2020, 17:36
نت من دقیقا همین الان یهویی شدیدا مختل شده ، هیچ جا باز نمیشه ، چیز پی انم وصل نمیشه ریبوتم کردم درست نشد ...
تایید یا چی ؟

A-L PC
11-03-2020, 17:41
نت من دقیقا همین الان یهویی شدیدا مختل شده ، هیچ جا باز نمیشه ، چیز پی انم وصل نمیشه ریبوتم کردم درست نشد ...
تایید یا چی ؟
برای من هم همینطور شد ، سایت های خارجی فقط گوگل باز میشد ، بقیه یکی درمیون باز میشد ، همین الان دار تایپ میکنم ، درست شد.

George Shelly
11-03-2020, 17:42
برای من هم همینطور شد ، سایت های خارجی فقط گوگل باز میشد ، بقیه یکی درمیون باز میشد ، همین الان دار تایپ میکنم ، درست شد.

دقیقا ، 10 دقیقه بشدت مختل شده بود
ممنون از شما

rahyarpaul
11-03-2020, 18:50

الان سرعتت اوکی هست

A-L PC
11-03-2020, 22:19
الان سرعتت اوکی هست
از دیشب بهتره ، اما باز هم سرعت مثل سابق نیست.

misagh1372
12-03-2020, 11:37
کلا ریت خط منو کم کردن
قبلا مکس ریت خطم 20 بود الان به زور به 12 میزسه معلوم نیست دارن چکار میکنن یک خط دیگه دارم اون الان کامل 21 مگ رو میده تا قبل اینکه 100 گیگ رو بده درست بود بعد خراب شد تا دیروز صبحا خط کامل جواب میداد ساعت 12 ظهر خراب میشد تا 12 شب بعد دوباره درست میشد امروز دیگه خطم صبح درست نشد معلوم نیست مشکل از خطه منه یا خودشون درستکاری میکنن

alirezafaghih
12-03-2020, 13:30
کلا ریت خط منو کم کردن
قبلا مکس ریت خطم 20 بود الان به زور به 12 میزسه معلوم نیست دارن چکار میکنن یک خط دیگه دارم اون الان کامل 21 مگ رو میده تا قبل اینکه 100 گیگ رو بده درست بود بعد خراب شد تا دیروز صبحا خط کامل جواب میداد ساعت 12 ظهر خراب میشد تا 12 شب بعد دوباره درست میشد امروز دیگه خطم صبح درست نشد معلوم نیست مشکل از خطه منه یا خودشون درستکاری میکنن

من پیشگامان هستم
برای منم همینه
snr تا قبل 12 ظهر بالای 11 هست
ولی از اون به بعد تا صبح روز بعد به 8 میرسه

ALIRK
12-03-2020, 16:58
سرعت داغونه
ادمین بی شرف دیده بانت تو اینستا به دروغ میگه تو بعضی مراکز درسته و مشکل حل شده اخه عوضی چرا دروغ میگی
من به 30نفر در کرمان و بعضی جاها زنگ زدم همه روی 300تا 500بسته شدن
کی نتش درسته
نمیدونم کدوم احمق های میرن زت زت پست اینستا رو لایک میکنن و تقدیر تشکر میکنن:grrr::evil2::weird:
اینها رو باید ریپورت کرد بجای تشکر:n13:

pars1992
12-03-2020, 22:17
من پیشگامان هستم
برای منم همینه
snr تا قبل 12 ظهر بالای 11 هست
ولی از اون به بعد تا صبح روز بعد به 8 میرسه

از کجا متوجه میشید پیشگامانه یا آسیا تک ؟

pars1992
12-03-2020, 22:20
از دیشب بهتره ، اما باز هم سرعت مثل سابق نیست.

دقیقا دیشب افتضاح بود امروز هم بعد از ظهر بهتر شد غروب خراب بود باز الان که 10 شبه خوب شده

alirezafaghih
12-03-2020, 22:30
از کجا متوجه میشید پیشگامانه یا آسیا تک ؟

نه
درمورد پورتم نگفتم
شرکتی که ازش اشتراک دارم گفتم
و برای این که بفهمید از چه شرکتی پورت دارین، باید برین توی سایت هر دو شرکت و شماره رو وارد کنید ببینید تحت پوشش هستید. اگه زد که شما امکان ثبت نام دارین که یعنی پورتتون از اونجا نیست ولی اگه زد شما در حال حاضر در حال استفاده از سرویس هستید یعنی از اون شرکته پورتتون
ولی یه بار هم یکی از بخش پشتیبانی بهم گفت فقط کرمان پورت های پیشگامانه
بقیه استان ها از پورت های آسیاتک استفاده میشه

misagh1372
13-03-2020, 10:45
دوستان پینگ شما چطوره ؟

alirezafaghih
13-03-2020, 10:58
دوستان پینگ شما چطوره ؟

من از شرکت پیشگامان اشتراک دارم. قبلا صبح ها حداکثر 60 بود اما الآن اینه:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=57ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=66ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=47

misagh1372
13-03-2020, 11:50
من از شرکت پیشگامان اشتراک دارم. قبلا صبح ها حداکثر 60 بود اما الآن اینه:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=57ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=66ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=47

معلوم نیست پورت ها رو چه کار کردن قبلا برای من با 8888 زیر 50 بود الان بالای 100 هست
4224 هم که بالای 120 هست قبلا 90 تا 100 بود

Electronic-Arts
13-03-2020, 11:53
معلوم نیست پورت ها رو چه کار کردن قبلا برای من با 8888 زیر 50 بود الان بالای 100 هست
4224 هم که بالای 120 هست قبلا 90 تا 100 بود
100 گیگ رایگان :biggrin::biggrin:

misagh1372
13-03-2020, 11:55
100 گیگ رایگان :biggrin::biggrin:

می خواستیم یکم انلاین بزنیم توی عید که اونم تر زدن توش

George Shelly
13-03-2020, 13:06
من پینگم تو تست با 4224 حوش و حوش 120 هست ولی تو بازی همون چیزیه که تو شات میبینید

pars1992
13-03-2020, 14:42
نه
درمورد پورتم نگفتم
شرکتی که ازش اشتراک دارم گفتم
و برای این که بفهمید از چه شرکتی پورت دارین، باید برین توی سایت هر دو شرکت و شماره رو وارد کنید ببینید تحت پوشش هستید. اگه زد که شما امکان ثبت نام دارین که یعنی پورتتون از اونجا نیست ولی اگه زد شما در حال حاضر در حال استفاده از سرویس هستید یعنی از اون شرکته پورتتون
ولی یه بار هم یکی از بخش پشتیبانی بهم گفت فقط کرمان پورت های پیشگامانه
بقیه استان ها از پورت های آسیاتک استفاده میشه

من هم رو پیشگامان هم روی اسیاتک شماره تلفن رو زدم هر دوشون میگن قابلیت ارائه خدمات داریم و لینک ثبت نام و خرید سرویس میارن ! شاید تهران اصلا پورت این دوتا نباشه درسته ؟ (منطقه 4 تهرانم)

pars1992
13-03-2020, 14:46
دوستان پینگ شما چطوره ؟

افتضاح شده بعضا به 2000 هم میرسه ! روی 300 - 400 شده ، خوب میشه میاد رو 200!!! بسیار هم پرنوسانه

alirezafaghih
13-03-2020, 15:35
من هم رو پیشگامان هم روی اسیاتک شماره تلفن رو زدم هر دوشون میگن قابلیت ارائه خدمات داریم و لینک ثبت نام و خرید سرویس میارن ! شاید تهران اصلا پورت این دوتا نباشه درسته ؟ (منطقه 4 تهرانم)

احتمالش هست
چون باز همون تیر 98 که زنگ زدم، بهم گفتن داریم پورت های خودمون رو میذاریم که مثلا بهونه داشته باشن که جلوی تخلیه ام رو بگیرن. احتمالا برای تهران پورت های خودشون رو گذاشتن.

George Shelly
13-03-2020, 22:26
تست همین الان 16 مگ

misagh1372
13-03-2020, 23:52
تست همین الان 16 مگ

ریت خط شما رو کم کردن ؟

George Shelly
14-03-2020, 09:22
ریت خط شما رو کم کردن ؟

نه همونه ...اگه واس شما کاهش داره تو یه ساعاتی از روز احتمالا چیزی داره نویز میندازه

misagh1372
14-03-2020, 12:07
نه همونه ...اگه واس شما کاهش داره تو یه ساعاتی از روز احتمالا چیزی داره نویز میندازه

فکر نکنم چون قبل اینکه 100 گیگ رو بدن درست بود بعد اینکه 100 گیگ رو دادن ساعت 12 ظهر تا 12 شب خراب میشد بعد صبحا درست میشد الان دیگه صبحا هم درست نمیشه
انگار از مخابرات درستکاری کردن

George Shelly
14-03-2020, 14:47
فکر نکنم چون قبل اینکه 100 گیگ رو بدن درست بود بعد اینکه 100 گیگ رو دادن ساعت 12 ظهر تا 12 شب خراب میشد بعد صبحا درست میشد الان دیگه صبحا هم درست نمیشه
انگار از مخابرات درستکاری کردن

وقتی خودت میگی از ساعت 12 ظهر خراب بوده تا شب این یعنی یه چیزی روش تاثیر میزاشته که شروعش از همون ظهر بوده مثل اسانسور ، ترانس مهتابی ، کلید و اینجور چیزا ...
از سمت مخابرات نیست دقیقا از سمت خودته باید بگردی پیداش کنی
از ساعت 12 ظهر چیز خاصی تو خونه یا تو ساختمون استفاده نمیشه ؟

sinaking123456
14-03-2020, 14:51
اینترنت من از ساعت 2 قطع شده کلا و فعلا هم وصل نشده

alirezafaghih
14-03-2020, 14:54
اینترنت من از ساعت 2 قطع شده کلا و فعلا هم وصل نشده

الآن روی پورت های آسیاتک و رسپینا اختلال هست، احتمالا چون پورتتون از آسیاتکه، قطع و وصلی دارین.

George Shelly
14-03-2020, 14:57
من 40 دقیقه قطعی داشتم بشدت پینگ خراب شده تو بازی از 89 شده 300

alirezafaghih
14-03-2020, 14:59
من 40 دقیقه قطعی داشتم بشدت پینگ خراب شده تو بازی از 89 شده 300

منم که از شرکت پیشگامان سرویس دارم هم همینه

George Shelly
14-03-2020, 15:03
قبلن وقتی نتم خراب میشد سریع میرفتم رو ایرانسل ، الان به قدری خرابه که حد نداره سمت من چند ماهه به سختی میره رو 4G و 95% مواقع روی 3G هست ...

dvb55
14-03-2020, 15:29
تعرفه اینترنت از رو سایت برداشته شده!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

misagh1372
14-03-2020, 15:44
وقتی خودت میگی از ساعت 12 ظهر خراب بوده تا شب این یعنی یه چیزی روش تاثیر میزاشته که شروعش از همون ظهر بوده مثل اسانسور ، ترانس مهتابی ، کلید و اینجور چیزا ...
از سمت مخابرات نیست دقیقا از سمت خودته باید بگردی پیداش کنی
از ساعت 12 ظهر چیز خاصی تو خونه یا تو ساختمون استفاده نمیشه ؟

نه از سمت من نبود زنگ زدم پورت رو عوض کردن الان درست شد و دقیقا مشکل از مرکز مخابراتمون بود . وقتی درست بود تا هفته پیش بعد یک دفعه اعلام میکن 100 گیگ رایگان میدن و یک دفعه خراب میشه معلوم هست از طرف من نیست

George Shelly
14-03-2020, 15:48
نه از سمت من نبود زنگ زدم پورت رو عوض کردن الان درست

من دیگه حد نهایتشو درنظر گرفتم چون واسه خودم و خیلیا دیگه پیش اومده بود

sinaking123456
14-03-2020, 19:36
تعرفه اینترنت از رو سایت برداشته شده!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از سایت حذف شده ولی من داخل پنل خودم چک کردم سرجاشون بودن

omidtb
15-03-2020, 10:52
ای کاش اینجا هر کی تانوما داره اعلام کنه از کدوم شهر و کدوم مرکز مخابرات و کدوم منطقه گرفته

AliROCK
15-03-2020, 12:09
دیروز برا من 17 بار قطع شد:blink: کرونا ظاهرا تو نت هم اومده

pars1992
15-03-2020, 14:41
برای من تو روز دو سه باری در حد 5 دقیقه 10 دقیقه داره قطع میشه و سرعت هم یک سوم قبل شده و از همه بدتر اینه پینگ از 200 300 تا 5000 نوسان داره اصلا نمیشه بازی انلاین رفت این Call of duty warzone تازه اومده یا rainbow

George Shelly
15-03-2020, 14:58
تو بازی بتل 5 با پینگ 89 وقتی میخوام هواپیما رو بگیرم یه خوک چینی یا کلا آسیای شرقی های بی ناموس با پینگ 190 از من زودتر میگیرن از بس کیفیت نت ما ریده
پینگ پایینمونم قلابیه و عملا فرقی با 150 نداره ...

hdneo
15-03-2020, 15:53
تو بازی بتل 5 با پینگ 89 وقتی میخوام هواپیما رو بگیرم یه خوک چینی یا کلا آسیای شرقی های بی ناموس با پینگ 190 از من زودتر میگیرن از بس کیفیت نت ما ریده
پینگ پایینمونم قلابیه و عملا فرقی با 150 نداره ...
دقیقا من هم همین مشکلو دارم جالبه پکت لاست ندارم ولی هرچی تیر میزنم گاهی اوقات نمیخوره!

George Shelly
16-03-2020, 12:43

pars1992
16-03-2020, 13:43

پینگ average من 8.8.8.8 عددش 80 هست و TTLها 45 و لاست 0 ، ولی تو بازی انلاین 200 ، 300 تا 5000 هم میشه ! بنظرتون ایراد کار کجاست ؟

alirezafaghih
16-03-2020, 14:08
سلام
دوستان استفاده از آی پی این ولید مجازه؟

George Shelly
16-03-2020, 14:43
پینگ average من 8.8.8.8 عددش 80 هست و TTLها 45 و لاست 0 ، ولی تو بازی انلاین 200 ، 300 تا 5000 هم میشه ! بنظرتون ایراد کار کجاست ؟

با وای فای وصلی یا لن ؟

pars1992
16-03-2020, 15:30
با وای فای وصلی یا لن ؟

با کابل LAN روی PC که بازی ها هست (rainbow - GTA V - Call of duty warzone - Apex)

misagh1372
16-03-2020, 19:58
با کابل LAN روی PC که بازی ها هست (rainbow - GTA V - Call of duty warzone - Apex)

شما حالت فست رو فعال کردین ؟
این پینگ 8888 بدرد نمیخوره باید با 4224 پینگ بگرید ببیند چطوریه

George Shelly
16-03-2020, 20:21
من توبازی پینگم اینه ولی با 4224 حول و حوش 120 هست ...
جدیدا پینگم با 4224 زیاد شده ولی تو بازی طبق شات

ابر_حیزون
16-03-2020, 20:29

پینگ 8888 مال گوگل هست و اصلا معیار نیست ...

pars1992
16-03-2020, 20:42
شما حالت فست رو فعال کردین ؟
این پینگ 8888 بدرد نمیخوره باید با 4224 پینگ بگرید ببیند چطوریه

منظورتون زنگ زدن به پشتیبانیه برای پینگ؟

misagh1372
16-03-2020, 21:40
منظورتون زنگ زدن به پشتیبانیه برای پینگ؟

بله در حالت کلی خط روی حالت Interslave هست باید زنگ بزنید بگیر بزارن روی حالت فست هر چقدر به شهرتون به تبریز نزدیکتر باشه پینگتون کمتر میشه الان پینگ من با 8888 50 هست اون دوسمتون توی کرج هست نزیدکتر هست پینگ 40 هست

pars1992
17-03-2020, 10:28
بله در حالت کلی خط روی حالت Interslave هست باید زنگ بزنید بگیر بزارن روی حالت فست هر چقدر به شهرتون به تبریز نزدیکتر باشه پینگتون کمتر میشه الان پینگ من با 8888 50 هست اون دوسمتون توی کرج هست نزیدکتر هست پینگ 40 هست

سلام دیشب زنگ زدم و گفتند خط رو روی حالت gaming گذاشتند و پینگ خیلی خوب شد الان 8.8.8.8 شده 45 ، توی بازی ها هم خوب شد دیگه بالا نیست

George Shelly
17-03-2020, 10:40
نت من الان دقیقا یک ساعته قطعه ...

misagh1372
17-03-2020, 20:01
برای شما درست شد برای من هنوز قطعه

pars1992
17-03-2020, 20:33

برای من امروز سه بار قطع و وصل شد اولی سه دقیقه، دومی 15 دقیقه، سومی هم سه دقیقه همه شون هم بعد از ظهر

George Shelly
18-03-2020, 16:55
100 گیک رو ظاهرا تمدید کردن تا 7 فروردین

pars1992
18-03-2020, 17:44
سرعت دانلود اینترنت از دیروز عالی شده ... قطعی هم نداشته. پینگ هم عالی.

ابر_حیزون
18-03-2020, 17:54
شانسیه دو روز دیگه خراب میشه دوباره

payam11
19-03-2020, 23:47
قیمتا چه یهویی بالا بردن
من که تموم شه سرویسم جمع میکنم میرم های وب
6 ماهه 8 مگ دیده بان با 240 گیک زده 310 تومن
های وب 6 ماهه 8 مگ 1890 گیگ 300 تومن

AliROCK
21-03-2020, 11:07
چقدر گرون کردن من 8 مگ رو 54 چوق میگرفتم شده 84 چوق همه جای دنیا اینترنت ارزان تر میشه اینجا گرونتر امریکا زودتر این اینترنتشو راه بندازه از دست اینا راحت شیم

pars1992
21-03-2020, 14:00
قیمتا چه یهویی بالا بردن
من که تموم شه سرویسم جمع میکنم میرم های وب
6 ماهه 8 مگ دیده بان با 240 گیک زده 310 تومن
های وب 6 ماهه 8 مگ 1890 گیگ 300 تومن

یه نگاه به داتک هم بنداز ظاهرا قیمتاش و حجم هاش خوبه و از های وب ارزونتره.
اگر تخلیه کردی بی زحمت اطلاع بده چند روز طول کشید که خط رو تخلیه کنن

George Shelly
22-03-2020, 20:24
خیلی بد گرون کردن ، ولی واقعیت اینه که اینا با مجوز شرکت جکومتی و دزد زیرساخت این افزایش رو انجام میدن و سرخود اینکارو نمی کنن ، همون جور که شاتل کرد ، بقیه هم کردن ، اینم پینگش تا خوب شد گرون کرد ....
به نظر من عوض کردن حداقل برای من سودی نداره ، من الان 16 دارم بخوام دفعه بعد بگیرم 8 میگیرم چون مصرفی که به اون صورت ندارم ولی در کل قبول دارم باید اعتراض کرد ولی اصل داستانو یادمون نره اینا مجوز گرونی از بالا دارن و کاریش نمیشه کرد ، هرجا برید همینه ......

pars1992
23-03-2020, 11:35
خیلی بد گرون کردن ، ولی واقعیت اینه که اینا با مجوز شرکت جکومتی و دزد زیرساخت این افزایش رو انجام میدن و سرخود اینکارو نمی کنن ، همون جور که شاتل کرد ، بقیه هم کردن ، اینم پینگش تا خوب شد گرون کرد ....
به نظر من عوض کردن حداقل برای من سودی نداره ، من الان 16 دارم بخوام دفعه بعد بگیرم 8 میگیرم چون مصرفی که به اون صورت ندارم ولی در کل قبول دارم باید اعتراض کرد ولی اصل داستانو یادمون نره اینا مجوز گرونی از بالا دارن و کاریش نمیشه کرد ، هرجا برید همینه ......

درسته من طرح بقیه رو هم نگاه کردم همه حجم رو کم کردن و قیمت ها رو بالا بردن و طرح های قبلیشون که حجیم تر بوده رو حفظ کردن ولی گرونتر شده دقیقا مثل همین دیده بان، حالا یه سری کمتر یه سری بیشتر . من که از حجم و سرعت و پینگ راضی ام قطعی هم به اون صورت نیست شاید یه تایمی 1 دقیقه نمیشه قطع و وصل بشه. همین طرح 450 گیگ 3 مگ رو تمدیدش میکنم چون چک کردم هر جای دیگه بخوام بگیرم حجم ها کمتره قیمت ها هم زیاد توفیری نداره. همینطور گرفتار تخلیه و این داستان ها میشیم.

George Shelly
23-03-2020, 12:42
درسته من طرح بقیه رو هم نگاه کردم همه حجم رو کم کردن و قیمت ها رو بالا بردن و طرح های قبلیشون که حجیم تر بوده رو حفظ کردن ولی گرونتر شده دقیقا مثل همین دیده بان، حالا یه سری کمتر یه سری بیشتر . من که از حجم و سرعت و پینگ راضی ام قطعی هم به اون صورت نیست شاید یه تایمی 1 دقیقه نمیشه قطع و وصل بشه. همین طرح 450 گیگ 3 مگ رو تمدیدش میکنم چون چک کردم هر جای دیگه بخوام بگیرم حجم ها کمتره قیمت ها هم زیاد توفیری نداره. همینطور گرفتار تخلیه و این داستان ها میشیم.

دقیقا منم همینو میگم ..
بخوای تخلیه کنی چیزی بدست نمیاری جز اعصاب خوردی و زمان به هدر رفته تازه ملوم نیست جای دیگه بهتر شه ...
من سه ماه دیگه باید تمدید کنم زنگ میزنم چند روز دیگه ببینم چی میگن اگر آفر خوبی ندادن رو 16 مگ مجبورم 8 بگیرم ولی تخلیه نمی کنم چون دردسرش بیشتره

pars1992
23-03-2020, 13:31
دقیقا منم همینو میگم ..
بخوای تخلیه کنی چیزی بدست نمیاری جز اعصاب خوردی و زمان به هدر رفته تازه ملوم نیست جای دیگه بهتر شه ...
من سه ماه دیگه باید تمدید کنم زنگ میزنم چند روز دیگه ببینم چی میگن اگر آفر خوبی ندادن رو 16 مگ مجبورم 8 بگیرم ولی تخلیه نمی کنم چون دردسرش بیشتره

یه سوال که شما مشترک قدیمی دیده بان هستید ، طرح های تشویقی و بلند مدت رو باید زنگ بزنیم یا روی سایتشون یا تو پنلمون میذارن ؟ چون من موقعی که خریدم یه طرح خوبی داشت یادم نیست 3 ماه بود یا 6 ماه که تلفنی گفتن این هم هست ولی من چون میترسیدم بد باشه و نظرات منفی کم ندیده بودم، گفتم اولش یکماهه بگیرم تست کنم ، فکر کردم حالا که این خوب بوده و میخوام بمونم ، یه طرح بلند مدت بخرم که از نظر مبلغی هم به نفعم باشه

AliROCK
23-03-2020, 14:38
شکی درش نیست دستور از بالاست برای گرون کردن ولی 30 تومن گرون کردن خیلی زیاده اینجوری پیش بره مردم واقعا دیگه ندارن پول اینترنتشون هم بدن

George Shelly
23-03-2020, 16:20
یه سوال که شما مشترک قدیمی دیده بان هستید ، طرح های تشویقی و بلند مدت رو باید زنگ بزنیم یا روی سایتشون یا تو پنلمون میذارن ؟ چون من موقعی که خریدم یه طرح خوبی داشت یادم نیست 3 ماه بود یا 6 ماه که تلفنی گفتن این هم هست ولی من چون میترسیدم بد باشه و نظرات منفی کم ندیده بودم، گفتم اولش یکماهه بگیرم تست کنم ، فکر کردم حالا که این خوب بوده و میخوام بمونم ، یه طرح بلند مدت بخرم که از نظر مبلغی هم به نفعم باشه

من کلا از اسفند 96 تا الان دارم .
عاره طرحای خوبو رو سایت نمیزاره باید زنگ بزنی ...
مثلا طرح یه تومنی داخل پنل رو پارسال من 530 گرفتم ، تازه شرایطی هم میدن ، مثلا به منم گفت میخوای قسطی بده ولی من دیگه پرداخت کردم یه جا واس 16 مگ 24 ترا یکساله که سه ماه دیگه تموم میشه ...
هیچ وقت از سایت چیزی نخرید زنگ بزنید
مسئول فروشش یه خانمی هست به نام مسلمین من تو تلگرام میپرسم ازش همیشه واسه آفر با اون حرف بزنید

Sorrow_X
23-03-2020, 16:28
دوستانی که سرویس ۸ یا ۱۶ مگ دارن از وقتی که سرویس نقره ای اومده کیفیت تغییری کرده ؟
اگه بهتر شده لطف کنید یه speedtest بزارید سپاس

heaton_ir2
23-03-2020, 17:15
امروز نت بدجور ریده همش قطعی و وصلی سرعت دانلود هم شده 1mb

AMP135
23-03-2020, 18:51
سلام ، شما هم پکت لاست و تایم اوت زیاد دارید؟

pars1992
23-03-2020, 19:01
امروز نت بدجور ریده همش قطعی و وصلی سرعت دانلود هم شده 1mb
نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی من هیچ مشکلی نداشتم و سرعت خیلی خوبه و قطعی هم نداشته امروز

- - - Updated - - -

نه همچین چیزی نیست

George Shelly
23-03-2020, 19:38

با وای فای وصلی یا کابل ؟
من با اینکه دوتاروتر عالی دارم ولی کابل وصل کردم هر کاری کردم استبل نشد فقط رو کابل بدون مشکله واس همین توصیه می کنم اگر کابل ندارید حتما استفاده کنید
نت منم خیلی با ثباته و مشکلی نداره

George Shelly
23-03-2020, 19:49
دوستانی که سرویس ۸ یا ۱۶ مگ دارن از وقتی که سرویس نقره ای اومده کیفیت تغییری کرده ؟
اگه بهتر شده لطف کنید یه speedtest بزارید سپاس

AMP135
23-03-2020, 20:49
با وای فای وصلی یا کابل ؟
من با اینکه دوتاروتر عالی دارم ولی کابل وصل کردم هر کاری کردم استبل نشد فقط رو کابل بدون مشکله واس همین توصیه می کنم اگر کابل ندارید حتما استفاده کنید
نت منم خیلی با ثباته و مشکلی نداره

با کابل وصلم ، کیفیت خط هم عالیه ولی هر چند مین یکبار دی سی میشم

misagh1372
24-03-2020, 12:31
دوستان کسی annex M روی خطش فعال کرده ؟

omid_13
24-03-2020, 19:15
بچه ها کسی میدونه من حجمم تموم بشه سرعت کم میکنن یا کلا قطع میکنن ؟
(اینقدر کم کردن حجمارو آدم نمیتونه باخیال راحت یه ویدیو ببینه ، انصافا 8 مگ 40 گیگ 55 تومن ؟ خداقل یه 100 ، 120 گیگی میدادن )

alirezafaghih
24-03-2020, 19:26
بچه ها کسی میدونه من حجمم تموم بشه سرعت کم میکنن یا کلا قطع میکنن ؟
(اینقدر کم کردن حجمارو آدم نمیتونه باخیال راحت یه ویدیو ببینه ، انصافا 8 مگ 40 گیگ 55 تومن ؟ خداقل یه 100 ، 120 گیگی میدادن )
قطع نمیشه. با سرعت 128 کیلوبیت ادامه پیدا میکنه نامحدود؛ البته فکر نکنم دیگه این روزا کسی این سرعت رو تحمل کنه

George Shelly
24-03-2020, 20:06
دوستان کسی annex M روی خطش فعال کرده ؟

از تو مودم فعال میشه بعد کشش آپلود میره بالا
چطور مگه ؟

misagh1372
24-03-2020, 20:12
از تو مودم فعال میشه بعد کشش آپلود میره بالا
چطور مگه ؟

برای من وصل نمیشه قبلا اسیاتک داشتم وصل میشد
زنگ زدم نتونستن درست کنن

George Shelly
24-03-2020, 20:17
برای من وصل نمیشه قبلا اسیاتک داشتم وصل میشد
زنگ زدم نتونستن درست کنن

مگه کشش خطت کافی نیست واس آپلود ؟
تا چقد میکشه ؟
بگو بزار رو اخرین سرعت که دو مگه

misagh1372
24-03-2020, 20:37
مگه کشش خطت کافی نیست واس آپلود ؟
تا چقد میکشه ؟
بگو بزار رو اخرین سرعت که دو مگه

الان خطم روی یک مگ هست تا یک مگ بیشتر نمیکنه روی adsl 2+ وقتی روی انکس ام باشه تا 2.5 میکشه

sajadhacker
25-03-2020, 14:37
سلام جناب George Shelly
میشه آیدی تلگرامتونو بدین چندتا سوال دارم

George Shelly
25-03-2020, 16:25
چقدر آشغالن اینا ، تو تلگرم بهش میگم یه آفر خوب پیشنهاد بده میگه همین سرویس فعلی که داری 1/200/000 میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!!!
حروم زاده ها تا یکم پینگو بهتر کردن قیمت دو برابر شد!!!!!!!!!
بعد میگه شما هنوز زمان دارید جمع کنم یا نه ؟ یعنی نه تنها پیشنهاد خوب نمیده که کلفتم بار آدم می کنه!!!!!!!
سرویس 530 هزار تومنیو میده 1200!!!!!
اعتشاشیدم تو اول و اخر این مملکت چقدر عاخه یه ممکلت باید ان تو گوه باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------

این سرویس پایینو می بینید خریدم 530 تومن همینو الان میگه 1/279/000 هزار تومن!!!!!!! میگه کیفیت زیاده شده قیمتم همینه تغییر نمی کنه!!!!!!!!!
ویرایش 18:17 : همین الان تو 195 شکایت ثبت کردم

pars1992
25-03-2020, 17:57
چقدر آشغالن اینا ، تو تلگرم بهش میگم یه آفر خوب پیشنهاد بده میگه همین سرویس فعلی که داری 1/200/000 میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!!!
حروم زاده ها تا یکم پینگو بهتر کردن قیمت دو برابر شد!!!!!!!!!
بعد میگه شما هنوز زمان دارید جمع کنم یا نه ؟ یعنی نه تنها پیشنهاد خوب نمیده که کلفتم بار آدم می کنه!!!!!!!
سرویس 530 هزار تومنیو میده 1200!!!!!
اعتشاشیدم تو اول و اخر این مملکت چقدر عاخه یه ممکلت باید ان تو گوه باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------

این سرویس پایینو می بینید خریدم 530 تومن همینو الان میگه 1/279/000 هزار تومن!!!!!!! میگه کیفیت زیاده شده قیمتم همینه تغییر نمی کنه!!!!!!!!!
ویرایش 18:17 : همین الان تو 195 شکایت ثبت کردم

منظورش از جمع کنم یا نه چیه ؟! یعنی خط رو تخلیه کنه ؟!
برای افزایش قیمت تو 195 شکایت کردید ؟ من که برای تخلیه مخابرات اون تو شکایت کردم هیچ اتفاقی نیفتاد دست اخر با دوندگی و این در و اون در زدن خودم تو مرکز مخابراتی و سفارش رئیس درست شد.

sinaking123456
25-03-2020, 18:00
من هر جوری حساب کردم من بیشتر از 200 گیگ بین الملل نیاز ندارم و این شرکت خیلی گرون کرده
قطعا این دفعه تموم شد تمدید نمیکنم

alirezafaghih
25-03-2020, 18:07
همون موقع که من به مشکل برخوردم و گفتن میخوای، بخواه، نمیخوای هم تخلیه کن، فهمیدم چجور آدمایی هستن

George Shelly
25-03-2020, 18:19
منظورش از جمع کنم یا نه چیه ؟! یعنی خط رو تخلیه کنه ؟!
برای افزایش قیمت تو 195 شکایت کردید ؟ من که برای تخلیه مخابرات اون تو شکایت کردم هیچ اتفاقی نیفتاد دست اخر با دوندگی و این در و اون در زدن خودم تو مرکز مخابراتی و سفارش رئیس درست شد.

من بهش گفتم پس منم اضافه کن تو لیست کسانی که تمدید نمی کنن برگشت گفت شما هنوز وقت دارید تخلیه کنم الان ؟ یعنی شعور نداشت ارزش بزاره واسه منه مشتری .......
من تاریخ اتمام سرویس 21 خرداد هست
الانم تو اینستا پست گذاشته گفته چرا گرون کردیم ولی کامنتا رو بسته لطفا هرکی وقتشو داره بره تو دایرکتشون اعتراض کنه
حداقل کمی منطقی گرون کنن نه دیگه دو برابر

pars1992
25-03-2020, 18:21
من هر جوری حساب کردم من بیشتر از 200 گیگ بین الملل نیاز ندارم و این شرکت خیلی گرون کرده
قطعا این دفعه تموم شد تمدید نمیکنم

آخه مساله اینه شرکت های دیگه هم بدردنخورد هستند ، شما یه شرکت نام ببر که فرضا 200 گیگ بین الملل بده و قیمتش هم فرضا کمتر از همین 450 گیگ 3 مگ دیده بان باشه که 54 تومنه؟! داتک ظاهرا از همه شون بهتره که همون هم گرونتر میشه . تو طرح های حجم کمتر داتک بهتره ولی از طرح 50 تومن به بالا باز صرف ندارن (البته منظورم طرح های ماهانه ست نه تشویقی که شرکت های دیگه زیاد طرح تشویقی دارند)

nimatroy
25-03-2020, 18:32
سلام دوستان عیدتون مبارک
منم از همین دیده بان میگرفتم سرعت 8 یک ترا،همونجور هم که میدونید 50 درصد گرون کردن با این وضعیت سرعت
برای عید هم که تخفیف نزاشتن. الان من 14 روز اشتراک نگرفتم ازشون. نتم جمع میشه؟؟؟ بعدش اینکه زنگ بزنیم 195 واقعا فایده ای داره یا نه؟؟

nimatroy
25-03-2020, 18:37
من بهش گفتم پس منم اضافه کن تو لیست کسانی که تمدید نمی کنن برگشت گفت شما هنوز وقت دارید تخلیه کنم الان ؟ یعنی شعور نداشت ارزش بزاره واسه منه مشتری .......
من تاریخ اتمام سرویس 21 خرداد هست
الانم تو اینستا پست گذاشته گفته چرا گرون کردیم ولی کامنتا رو بسته لطفا هرکی وقتشو داره بره تو دایرکتشون اعتراض کنه
حداقل کمی منطقی گرون کنن نه دیگه دو برابر

اینا کلا اول مشتری رو گرفتن بعدش اینجوری ادا و اصول درمیارن. چون تو این مملکت مدیریت معنا نداره و هر کسی هر کاری دوست داشته باشه میکنه. به جای اینکه به فکر مشتری باشن اینجوری برخورد میکنن

George Shelly
25-03-2020, 18:50
اگه تونستید تو 195 شکایت تند و تیز کنید ، موضوع رو از تو لیست، عدم رعایت تعرفه انتخاب کنید باز از هیچی بهتره کلی شکایت بشه میفهمن قضیه جدیه

hdneo
25-03-2020, 22:39
شرکت ها میتونن بر اساس سرعت 16 مگ میتونن ماهی 80 هزار تومن از مشتری دریافت کنن حالا چه یک گیگ حجم و چه هزار گیگ! اصلا مصوبه خود تنظیم مقرارت هستش شکایت هم فایده ای نداره

George Shelly
26-03-2020, 12:42
پارسال که من گرفتم 523 تومن تلفنی گرفتم اگه میخواستم از رو سایت بخرم قیمتش حدود 900 بود ، من شکایت زدم واسه جشنواره و اعتراض به افزایش شدید قیمت یکساله ، 16 مگ یه ساله تهش دیگه خیلی بخوام زیاد بگم 750 ارزش داره نه 1400 ( 10 درصدم تخقیف الکی میخواد بده خیر سرش )

nimatroy
26-03-2020, 16:19
اگه تونستید تو 195 شکایت تند و تیز کنید ، موضوع رو از تو لیست، عدم رعایت تعرفه انتخاب کنید باز از هیچی بهتره کلی شکایت بشه میفهمن قضیه جدیه

من فعلا مجبور شدم بگیرم برای یک ماه،واقعا هم حوصله و دردسر تخلیه خط رو ندارم چون کلی آدم رو معطل میکنن.
واقعیتش چشمم آب نمیخوره 195 کاری بکنه. با خودشون هم حرف زدم میگن شرکت هایی هم که ارزون تر هستن این ماه گرون میکنن. انگار دستور از بالاس.

George Shelly
26-03-2020, 16:42
اینم از جوابشون

hdneo
26-03-2020, 18:36
اینم از جوابشون

ازشون یک طرح خوب مثل ماهی 1 ترا/16 مگ بپرس چی دارن بگو چند نفر هستیم میخوایم بخریم اگه با همون 500 600 تومن سالیانه راضی بشن خیلی خوبه هر چند من خودم ماهی تهش 500 گیگ بین الملل نیاز دارم اگر هم که همون قیمت های جدید گفتن دیگه ارزش نداره

pars1992
27-03-2020, 10:18
امسال هیچ طرح نوروزی هم ندارند ؟

pars1992
27-03-2020, 10:26
اینم از جوابشون

اینا نظرات اینستا رو بستن وگرنه همون طرح های عادی رو که میگه از همه ی شرکت ها کم حجم تر و گرونتر کردند. اون طرح های حجم بالاتر هم که تا تونستن گرون کردن

George Shelly
27-03-2020, 10:36
من اگه جشنواره خوب نباشه احتمالا میرم های وب چون قبلا داشتم تو مرکز ما خوب بوده ، یه دلیل دیگه ای هم که باعث میشه به فکر تخلیه باشم اینه که تو روترم وقتی چیز پی ان رو به صورت L2TP ست آپ می کنم یوتیوب و تلگرم باز نمیشه که به دلیل mtu بین مسیری پیشگامان هست که این شرکت ازش نت میگیره ........

pars1992
27-03-2020, 11:02
من اگه جشنواره خوب نباشه احتمالا میرم های وب چون قبلا داشتم تو مرکز ما خوب بوده ، یه دلیل دیگه ای هم که باعث میشه به فکر تخلیه باشم اینه که تو روترم وقتی چیز پی ان رو به صورت L2TP ست آپ می کنم یوتیوب و تلگرم باز نمیشه که به دلیل mtu بین مسیری پیشگامان هست که این شرکت ازش نت میگیره ........

خیلی جالبه که ایرانسل من هم باز نمیشه روی نت دیده بان ، از طرف ایرانسل هم پیگیری کردم گفت مشکل از سروس دهنده تون هستش.
ایرانسل من نه با vpn نه عادی چه موبایلها چه ویندوز باز نمیشه با نت دیده بان ، با نت ایرانسل یا مخابرات و غیره راحت بالا میاد...
باز یه چیز دیگه ای که هست یوتوب برای ما تایم به تایم بکبار معمولی میاد یکبار با قیلترشکن، هم روی موبایل هم ویندوز ، تمام این موارد از اولی که نت از دیده بان گرفتم همینطوره

A-L PC
27-03-2020, 13:22
های وب باید حواست باشه ، وقتی سرویس جدید میگیری ، اولش هر پلنی بخواهی موجوده ، بعد که سرویس ات تموم شد و میخواهی تمدید کنی ، بهت میگن به خاطر شلوغی مرکزتون سرعت های بالا در دسترس نیست!
من بار آخری که ازشون سرویس داشتم ، سرعت بالاتر از ۴ مگ نمیونستم بگیرم و کیفیت اینترنت شون هم بدتر از دیده بان بود.

pars1992
27-03-2020, 13:36
های وب باید حواست باشه ، وقتی سرویس جدید میگیری ، اولش هر پلنی بخواهی موجوده ، بعد که سرویس ات تموم شد و میخواهی تمدید کنی ، بهت میگن به خاطر شلوغی مرکزتون سرعت های بالا در دسترس نیست!
من بار آخری که ازشون سرویس داشتم ، سرعت بالاتر از ۴ مگ نمیونستم بگیرم و کیفیت اینترنت شون هم بدتر از دیده بان بود.

تجربه ی داتک رو هم داشتید ؟

A-L PC
27-03-2020, 16:35
تجربه ی داتک رو هم داشتید ؟
نه داتک تا حالا نداشتم، بعد اینکه دیده بان گرون کرد، طرح ۱۶ مگ اش ۸۰ تومن با ۱ ترابایت ترافیک طرح خوبی به نظر میرسید، تا اینکه چند هفته پیش اونها هم طرح هاشون رو تغییر دادن.
الان ۱۶ مگ شون ۱۰۰ گیگ حجم ماهیانه داره ! این آشغال های وقتی گرون میکنن ، همه با هم دست به یکی میکنن.

George Shelly
27-03-2020, 17:01
سرویسای یه سالش تقریبا میشه گفت هیچ تخفیفی نداره یعنی پول یه ساله رو از همین الان بدی بدون هیچ تخفیفی!!!!!!!!!
یعنی اگه ماهیانه پرداخت کنیم در سال میشه 1/560/000 تومن با مالیات اگرم یه جا بخریم میشه 1/400/000 تومن که عملا به درد نمیخوره!!!!!!
160/000 تومن اختلاف داره درحالی که اصل سرویس بلندمدت اینه که تخفیف چشمگیر باشه مثلا سرویس 950 تومنی رو من خریدم 530 پارسال
من که شخصا تمدید نمی کنم اگرجشنواره ارائه ندن با این که راضیم

nimatroy
27-03-2020, 17:39
سرویسای یه سالش تقریبا میشه گفت هیچ تخفیفی نداره یعنی پول یه ساله رو از همین الان بدی بدون هیچ تخفیفی!!!!!!!!!
یعنی اگه ماهیانه پرداخت کنیم در سال میشه 1/560/000 تومن با مالیات اگرم یه جا بخریم میشه 1/400/000 تومن که عملا به درد نمیخوره!!!!!!
160/000 تومن اختلاف داره درحالی که اصل سرویس بلندمدت اینه که تخفیف چشمگیر باشه مثلا سرویس 950 تومنی رو من خریدم 530 پارسال
من که شخصا تمدید نمی کنم اگرجشنواره ارائه ندن با این که راضیم

واقعا فکرش رو بکن یک میلیون تومن میخوای پول این آشغالی رو بدی که قراره سر هر اتفاقی یا قطع بشه یا کند بشه. واقعا به آدم زور میاد. باهاشون صحبت کردم چند بار گفتم چرا جشنواره نزاشتید؟ میگه مگه همش باید جشنواره باشه؟؟!!!!
پول دیگه شده علف خرس. انگار ما سالی 100 میلیون پول درمیاریم یک میلیون پول اینترنت بدیم

Angel Of Darkness
27-03-2020, 23:35
براشون نوشتم چرا از 40 گیگ رو سرویس 8 مگ پریدید 1000 گیگ این وسز یه 512 گیگی چیزی بزارید پول کمتر بدیم ن 1000 گیگ میخوام چیکار 40 گیگ هم کممه هنوز 2 روزه جواب ندادن 54 تمن شده 82 تمن خیلی وضع این کشور خرابه اصلا صداشم در نیوردن

pars1992
28-03-2020, 12:29
براشون نوشتم چرا از 40 گیگ رو سرویس 8 مگ پریدید 1000 گیگ این وسز یه 512 گیگی چیزی بزارید پول کمتر بدیم ن 1000 گیگ میخوام چیکار 40 گیگ هم کممه هنوز 2 روزه جواب ندادن 54 تمن شده 82 تمن خیلی وضع این کشور خرابه اصلا صداشم در نیوردن

من 3 مگ میگرفتم 35 تومن (پرداختی 38 تومن) الان شده 50 تومن (پرداختی 54 تومن) ، حداقل همون 35 تومنی رو حجمش رو کمتر میکردن فرضا 200 گیگی هم میذاشتند ، چون ما مصرفمون تو ماه همین حد 200 - 250 گیگه ! اینا اومدن همون قیمت رو از 450 گیگ کردن 22 گیگ ! آخه این با کدوم عقل و منطقیه جور درمیاد که 450 گیگ یهو بشه 22 گیگ ! آخه 22گیگ !؟! بعد تو پستِ آخرِ اینستا وقیحانه پست گذاشته که کمترین قیمت و بیشترین حجم رو داریم !

rahyarpaul
28-03-2020, 13:43
من 3 مگ میگرفتم 35 تومن (پرداختی 38 تومن) الان شده 50 تومن (پرداختی 54 تومن) ، حداقل همون 35 تومنی رو حجمش رو کمتر میکردن فرضا 200 گیگی هم میذاشتند ، چون ما مصرفمون تو ماه همین حد 200 - 250 گیگه ! اینا اومدن همون قیمت رو از 450 گیگ کردن 22 گیگ ! آخه این با کدوم عقل و منطقیه جور درمیاد که 450 گیگ یهو بشه 22 گیگ ! آخه 22گیگ !؟! بعد تو پستِ آخرِ اینستا وقیحانه پست گذاشته که کمترین قیمت و بیشترین حجم رو داریم !
برای بالاترین آره. ولی برای متوسط ،بدترین قیمت رو دارن. الان مصرفم بعد سه ماه شده 1 ترا. تهش تا 3 ترا مصرف کنن. که بعیده. بیان 8 مگ 3 ترا بزارن 300-320 . قبلا بود 280 با حجم 6 ترا. خودم این سرویسو گرفتم 200 تومن(اون زمان این سرویس دو قیمتی بود)
بهشون باید اعتراضید ،جواب نداد تخلیه.

George Shelly
28-03-2020, 13:44
الان گزینه بعدی چیه بخوایم تخلیه کنیم ؟ کسی اگه حال داشت نگاه کنه ببینه کجا جشنواره هست .....
دزد وب هم ظاهرا اوضاش خوش نیس

nimatroy
28-03-2020, 14:11

منم دقیقا همینو بهشون گفتم دو بار اصلا جواب ندادن یک بار هم گفتش پیشنهادتون رو منتقل میکنم!! همین.
واحد فروش سیاست های شرکت رو مشخص میکنه. هدف همینه که سرویس قیمت بالاتر رو بخریم

George Shelly
28-03-2020, 14:18
منم دقیقا همینو بهشون گفتم دو بار اصلا جواب ندادن یک بار هم گفتش پیشنهادتون رو منتقل میکنم!! همین.
واحد فروش سیاست های شرکت رو مشخص میکنه. هدف همینه که سرویس قیمت بالاتر رو بخریم

من حرف زدم چند تا چیز به من گفت :
یکی گفت هدف کیفیته نه قیمت یعنی قیمت هرچی بود مهم نی سیاست جدید ما اینه کیفیت خوب باشه
بعد گفت از طرف زیرساخت مجوز گرونی دادن و تصمیم ما فقط نبوده که این حرف درسته چون اینا بدون مجوز کاری نمی تونن بکنن
گفت قبلا هرکسی هر سرویسی میخرید چون میدید حجمش زیاده دلش میسوخت میزاشت رو دانلود اما الان طرف هرچقدر مصرف داره واس همون پول میده
بعد زنگ زد به مدیریتشون گفت تهش میتونم 20 درصد بهت تخفیف بدم چون مشتری دو ساله ای یعنی 1400 میشه 1100 ....
من تخلیه می کنم احتمالا میرم های وب هرچی بود، بود مهم نیس ولی مرکز ما چون خوبه احتمالا بد نباشه ولی بازم هنوز دو ماه وقت دارم شاید 8 مگ دیده بان گرفتم اگه تا اون موقع جشنواره گذاشتن ولی کلا اعتراض کنید هر جور شده

nimatroy
28-03-2020, 19:55
من حرف زدم چند تا چیز به من گفت :
یکی گفت هدف کیفیته نه قیمت یعنی قیمت هرچی بود مهم نی سیاست جدید ما اینه کیفیت خوب باشه
بعد گفت از طرف زیرساخت مجوز گرونی دادن و تصمیم ما فقط نبوده که این حرف درسته چون اینا بدون مجوز کاری نمی تونن بکنن
گفت قبلا هرکسی هر سرویسی میخرید چون میدید حجمش زیاده دلش میسوخت میزاشت رو دانلود اما الان طرف هرچقدر مصرف داره واس همون پول میده
بعد زنگ زد به مدیریتشون گفت تهش میتونم 20 درصد بهت تخفیف بدم چون مشتری دو ساله ای یعنی 1400 میشه 1100 ....
من تخلیه می کنم احتمالا میرم های وب هرچی بود، بود مهم نیس ولی مرکز ما چون خوبه احتمالا بد نباشه ولی بازم هنوز دو ماه وقت دارم شاید 8 مگ دیده بان گرفتم اگه تا اون موقع جشنواره گذاشتن ولی کلا اعتراض کنید هر جور شده

همینا رو به منم گفت ،ازش پرسیدم کی جشنواره میزارید گفت واحد فروشمون باید تصمیم بگیره مشخص نیست. من خودمم کرج هستم . شما از خط رو از نصرآبادی گرفتی؟ من رو مودمم میبینم بیشتر از 10 مگ نمیتونم سرعت داشته باشم برای همین از همون اول 8 مگ گرفتم الانم شده 81750 ماهی. فاصله حجمیش خیلی زیاده یکی 40 گیگ اون یکی یک ترا.
یکی دو تا دوستام گفتن تخلیه کن برو مخابرات بگیر که من فکر نمیکنم درست باشه چون پشتیبانیشون که افتضاحه.

- - - Updated - - -

George Shelly
28-03-2020, 20:13
همینا رو به منم گفت ،ازش پرسیدم کی جشنواره میزارید گفت واحد فروشمون باید تصمیم بگیره مشخص نیست. من خودمم کرج هستم . شما از خط رو از نصرآبادی گرفتی؟ من رو مودمم میبینم بیشتر از 10 مگ نمیتونم سرعت داشته باشم برای همین از همون اول 8 مگ گرفتم الانم شده 81750 ماهی. فاصله حجمیش خیلی زیاده یکی 40 گیگ اون یکی یک ترا.
یکی دو تا دوستام گفتن تخلیه کن برو مخابرات بگیر که من فکر نمیکنم درست باشه چون پشتیبانیشون که افتضاحه.

- - - Updated - - -

نه مرکز طالقانی

pars1992
28-03-2020, 22:13

- - - Updated - - -

مخابرات که هم حجمی هم قیمتی داغونه ، پینگ هاش هم افتضاحه ، طرح های شرکت های دیگه رو من رو سایتشون چک کردم تصمیم گرفتم همین دیده بان بمونم و تمدید کنم

George Shelly
28-03-2020, 22:40
درسته گرون کرده ولی انصافا خیلی بهتر شده کیفیت ، من دیروز کل بازی read dead رو از استیم دانلود کردم 108 گیگ بود حتی یه ثانیه هم افت نداشت ، 7 صبح دیروز زدم دانلود 5 صبح فرداش تموم شد سرعتم چک کردم تو لاگ اصلا افت نداشت کل تایم دانلود ثابت رو 1.8 مگ بود!!!!!!!
از این لحاظ خیلی خوب شده و واقعا راضیم ....

pars1992
29-03-2020, 14:18
درسته واقعا کیفیتش خوب شده ، بالای 1 هفته ده روزه که اصلا قطعی نداره ، پینگ عالیه ، سرعت دانلود خوبه و افت سرعت شب ها دیگه اونقدری محسوس نیست اون هم تو این شرایط که همه خونه نشین هستند و مصرف اینترنت خونگی بالا رفته اینقدر خوب شده پس اوضاع ان شالله عادی بشه باز بهتر از همین هم خواهد شد. فقط مشکل الان قیمت هاست که البته همه یکی بیشتر یکی کمتر بالا بردند و حجم های طرح های زیر 50 تومنش هم که افتضاح در حد حجم بسته سیمکارته

George Shelly
29-03-2020, 16:50
بر اساس اطلاعات این سایت ، ایران بالاترین فشار روی شبکه رو داشته بعد از گسترش شدید کرونا و خونه نشین شدن همه ....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The Dreadnaught
29-03-2020, 18:28
درسته گرون کرده ولی انصافا خیلی بهتر شده کیفیت ، من دیروز کل بازی read dead رو از استیم دانلود کردم 108 گیگ بود حتی یه ثانیه هم افت نداشت ، 7 صبح دیروز زدم دانلود 5 صبح فرداش تموم شد سرعتم چک کردم تو لاگ اصلا افت نداشت کل تایم دانلود ثابت رو 1.8 مگ بود!!!!!!!
از این لحاظ خیلی خوب شده و واقعا راضیم ....

از چه برنامه‌ای برای مانیتورینگ استفاده میکنید؟

George Shelly
30-03-2020, 14:58
از چه برنامه‌ای برای مانیتورینگ استفاده میکنید؟

یه نرم افزار خیلی ساده و خوب به نام net speed monitor ، میاد پایین task bar و راحت هنگام کار میشه چک کرد چقدر داره میکشه

alirezafaghih
30-03-2020, 16:12
یه نرم افزار خیلی ساده و خوب به نام net speed monitor ، میاد پایین task bar و راحت هنگام کار میشه چک کرد چقدر داره میکشه

سلام خوب هستید؟ ببخشید چطور میشه فهمید mtu بین مسیر داریم؟ و اینکه آیا در سرعت و کیفیت هم تاثیر میذاره؟ من هر وقت مودم رو روشن میکنم، چراغ اول تا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد کلا خاموش میشه بعد دوباره چشمک میزنه و در نهایت ثابت میشه و مودم آی پی رو دریافت میکنه. این یکی از نشانه های mtu بین مسیر هست؟

George Shelly
30-03-2020, 18:24
سلام خوب هستید؟ ببخشید چطور میشه فهمید mtu بین مسیر داریم؟ و اینکه آیا در سرعت و کیفیت هم تاثیر میذاره؟ من هر وقت مودم رو روشن میکنم، چراغ اول تا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد کلا خاموش میشه بعد دوباره چشمک میزنه و در نهایت ثابت میشه و مودم آی پی رو دریافت میکنه. این یکی از نشانه های mtu بین مسیر هست؟

اگه اشتباه توسط شرکت ست شده باشه که معمولا اتفاق نمی افته یه سری اپ ها و بازی ها مشکل پیدا می کنن ، مثلا باز نمیشن یا قطعی پیدا می کنن چون پکت باید به صورت قابل قبولی ارسال بشه ولی کلا من فک کنم پیشگامان ( همون دیده بان ) مشکل بین مسیری داره چون تو روتر که ست می کنم یه سری سایتا مث یوتیوب و تلگرم رووت نمیشن ولی بقیه میشن ، یه چند ماهی پارسال درست شده بود باز برگشت ، الان من میخوام تو روترم چیز پی ان ست آپ کنم مجبورم ovpn استفاده کنم که سرعتش نصف هست و نمی تونم از L2TP با ماکسیمم سرعت استفاده کنم چون یوتیوب رو تو تی وی باز نمی کنه ...
یکی از دلایل دیر ثابت شدن لینک میتونه عدم سازگاری مودم با تجهیزات شرکت باشه واس منم پیش اومده تو های وب ، یه دلیل دیگشم تنظیمات درون کنسول مودم هست که باید تغییر بدید مثلا بزارید رو annex a و ... تست کنید

The Dreadnaught
30-03-2020, 20:25

ممنون

همین برنامه لاگ سرعت رو به شما میده؟ برنامه‌ای که من دارم خیلی راضیم ولی اونطوری لاگ نمیده که مثلا در چند ساعت گذشته سرعت چقدر بوده

George Shelly
30-03-2020, 21:27
ممنون

همین برنامه لاگ سرعت رو به شما میده؟ برنامه‌ای که من دارم خیلی راضیم ولی اونطوری لاگ نمیده که مثلا در چند ساعت گذشته سرعت چقدر بوده

نه!
اونو تو لاگ استیم می بینم وقتی بازی دانلود می کنم!

George Shelly
30-03-2020, 21:36
من با این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست زدم که هیچ وفت برام باز نمیشد ، سرعت دانلود کامله تو IDM با 1800 کیلو دان می کنم ولی تو تست اینجوری بود ......

heaton_ir2
31-03-2020, 14:08
D:\Win>ping 4.2.2.4 -t

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=250ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=219ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=240ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=244ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=245ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=253ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=267ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=275ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=262ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=265ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=246ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=259ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=268ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=254ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=275ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=295ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=248ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=225ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=277ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=247ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=260ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=236ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=232ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=215ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=217ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=277ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=252ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=237ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=256ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=268ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=270ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=279ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=249ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=241ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=255ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=269ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=258ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=253ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=254ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=252ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=49
ساعت 3:06 بعد ظهر 12 فروردین
خدای کیفیت واقعا نمیدونم کی ثبات پیدا میکنه

George Shelly
31-03-2020, 18:14
پینگ با 4224 از 88 شده 150 واس من ، از دیروز یکم داخلی رفته بود بالا ( از 7 شده 10 تا 15 با نوسان )
CRC مودمم زیاد میشه البته امروز بهتره، گزارش کردم گفت شنبه چک میشه

pars1992
01-04-2020, 13:25
دوستان یه سوال ، چرا ایرانسل من اصلا با اینترنت دیده بان اجرا نمیشه ؟ با نت مخابرات و سیمکارت و شاتل تست میکنم میاد با دیده بان نه سایتش باز میشه نه appش. به ایرانسل هم گفتم میگه از طرف ما نیست به سرویس دهنده تون مربوطه

rahyarpaul
01-04-2020, 13:38
دوستان یه سوال ، چرا ایرانسل من اصلا با اینترنت دیده بان اجرا نمیشه ؟ با نت مخابرات و سیمکارت و شاتل تست میکنم میاد با دیده بان نه سایتش باز میشه نه appش. به ایرانسل هم گفتم میگه از طرف ما نیست به سرویس دهنده تون مربوطه

اپلیکیشنش بد باز میشه با وی پی ان راحت باز میشه. سایتش تو کامپیوتر راحت باز میشه ولی اکسپلرور گوشسی برام بدون وی پی ان با دیده اصلا باز نمیشه ولی با بقیه سرویسها راحت باز میشه و برا گوشی و سرچ مجبورم وی پی ان رو فعال کنم.
حتی تو بعضی بازیهای گوشی هم مجبورم با وی پی ان برم ولی تو سایر سرویسها درسته

ALIRK
01-04-2020, 14:33

شرکت داغون شده کلا برای همه اینجوری هست بعد کارشانس دوزاریش میگه مشکلی ازسمت ما نیست

nimatroy
01-04-2020, 15:53
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنید به کار هم کاری نداشته باشید. همینجوری اعصاب ها خورد هست سر مسائل بیخود به هم نپرید.

pars1992
08-04-2020, 14:10
مشکل باز نشدن {ایرانسلِ من} رو حل کردند و دیگه راحت باز میشه چه سایتش چه appش...
خوشبختانه پینگ ها هم در هر ساعت شبانه روز عالیه . سرعت هم فقط شب ها مقداری پایین میاد که طبیعیه ایران ، ولی اونقدری مثل 1 ماه قبل شدید نیست
در کل راضی ام همه چیز خوبه فقط کاش قیمت ها رو کمتر بالا میبردند نه در این حد افزایش زیادی که دادند

amir_947
10-04-2020, 08:36
دوستان دیده بان نت که قیمت هارو برده بالا کیفیت هم برده بالا ؟
Speedtest بزارید دوستانی که دیده بان نت دارن

ALIRK
10-04-2020, 12:07

بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفته
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D

amir_947
10-04-2020, 12:10
بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفته
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D

درست میگی فقط دنبال پولن این شرکت ها خدمات خوبی ارایه نمیدن

pars1992
10-04-2020, 13:19

بله دیگه قطعی نداره (بعضی روزها در حد چند ثانیه قطعی میاد). پینگ کل شبانه روز خیلی خوبه. سرعت هم تقریبا پایداره و شب ها (بین 22 تا 1) اونقدری پایین نمیاد که ازاردهنده باشه. الحق والانصاف که خوب شده کیفیتش.
تنها مشکلش الان افزایش قیمت ها و طرح های افتضاح ماهانه زیر 50 هزارتومن هست که تقریبا بدترین توی تمام شرکتهای ارائه دهنده هستش یعنی قیمت بالا و حجم بسیار پایین. من 3 مگ 450 گیگ دارم ماهی 54.500 که قبلا 38 تومن بود. اگر دوباره هم گرون کنه دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم میرم داتک یا شرکت دیگه چون طرح کمتر از این هم حجمهاش بسیار پایینه از همه جا پایینتر و بدتره

electronic0nt
10-04-2020, 16:26

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرویس 8 مگ
نقره ای

amir_947
10-04-2020, 17:22
بله دیگه قطعی نداره (بعضی روزها در حد چند ثانیه قطعی میاد). پینگ کل شبانه روز خیلی خوبه. سرعت هم تقریبا پایداره و شب ها (بین 22 تا 1) اونقدری پایین نمیاد که ازاردهنده باشه. الحق والانصاف که خوب شده کیفیتش.
تنها مشکلش الان افزایش قیمت ها و طرح های افتضاح ماهانه زیر 50 هزارتومن هست که تقریبا بدترین توی تمام شرکتهای ارائه دهنده هستش یعنی قیمت بالا و حجم بسیار پایین. من 3 مگ 450 گیگ دارم ماهی 54.500 که قبلا 38 تومن بود. اگر دوباره هم گرون کنه دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم میرم داتک یا شرکت دیگه چون طرح کمتر از این هم حجمهاش بسیار پایینه از همه جا پایینتر و بدتره

اینجوری که میگید خیلی خوبه حداقل بعد افزایش قیمت کیفیت افزایش دادن

electronic0nt
10-04-2020, 18:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرویس 8 مگ
نقره ای

سرویس من هم کیفیتش بهتر شده حداقل تا الان که این متن رو مینویسم این طور بوده
البته من اردبیل هستم

hdneo
11-04-2020, 14:35
برای من که دیروز 10 بار قطع و وصل شد

sinaking123456
11-04-2020, 20:25
من امروز صبح زنگ زدم درخواست تخلیه بدم اول چند بار پاس کاری کردن به مسئول فنی و.. اخرش گفتم دلیلم افزایش قیمته با وقاحت تمام گفت تخلیتو زدم خدافس
کسی تخلیه کرده بگه چقدر طول میکشه؟
قبلا اسیاتک داشتم تخلیش نصف روز طول کشید

javad0024
14-04-2020, 20:59
سلام دوستان من سالهاست اسیاتک دارم از نظر سرعت هر سرویسی که میگیرم سرعتم برابر کیفیت خطم هست 16 مگ که سرعت دانلودم حدودا 2 مگ هست..منتها حجمی راضی نیستم چون حجم بالاترش خیلی گرونه برای من..میزان حجمی که میخوام با احتساب ضریب 2 بین الملل ماهانه 500 600 گیگ میخوام
رفتم سایت دیده بان نت حجمایی که میداد رو دیدم خیلی تعجب کردم خیلی بالا بود 24 ترا 12 ترا سالیانه!!! دوستانی که این سرویس دارن چجوریه کلا نقطه ضعفاش چیه نقطه قوتاش چیه

amir_947
14-04-2020, 21:13
سلام دوستان من سالهاست اسیاتک دارم از نظر سرعت هر سرویسی که میگیرم سرعتم برابر کیفیت خطم هست 16 مگ که سرعت دانلودم حدودا 2 مگ هست..منتها حجمی راضی نیستم چون حجم بالاترش خیلی گرونه برای من..میزان حجمی که میخوام با احتساب ضریب 2 بین الملل ماهانه 500 600 گیگ میخوام
رفتم سایت دیده بان نت حجمایی که میداد رو دیدم خیلی تعجب کردم خیلی بالا بود 24 ترا 12 ترا سالیانه!!! دوستانی که این سرویس دارن چجوریه کلا نقطه ضعفاش چیه نقطه قوتاش چیه
قیمت هارو دیده بان نت گرون کرده دقیقا قیمت هاش با اسیاتک برابره.فقط حجم های سرویس های گرونش دیده بان نت بیشتر از اسیاتک که والا فرقی نمیکنه چون کسی نمیتونه اون حجم مصرف کنه.
پیشتیبانی دیده بان نت میگه بعد افزایش قیمت کیفیت هم افزایش دادن راست میگن کیفیت دیده بان نت بهتر شده
همون اسیاتک بمونی بهتره کیفیت خدمات دهیش بهتره . از نظر قیمت بخای شرکت عوض کنی فعلا های وب تعرفه هاش خیلی ارزون ممکنه باز تعرفه هاشو گرون کنه
و همه از سرویس های شرکتشون ناراضین

A-L PC
15-04-2020, 15:45
امروز صبح ساعت ۲ به بعد ، افت سرعت شدیدی داشتم، یه طوری که صفحات رو به زور باز میکرد و هیچ ویدیویی رو نمیشد استریم کرد.
طی روز هم افت و خیز زیادی داشت، کاربرهای دیگه ای هم بودن امروز این مشکل رو داشته باشن؟

این ها که ادعا میکنن، افزایش قیمت شون با افزایش کیفیت همراه بود، چرا باید چنین افت سرعتی رو توی ساعات کم مصرف داشته باشن؟ اون هم چند شب پشت سر هم.
دیده بان هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت، این افزایش کیفیت شون هم فقط حرف مفت هست.

amir_947
15-04-2020, 16:29
امروز صبح ساعت ۲ به بعد ، افت سرعت شدیدی داشتم، یه طوری که صفحات رو به زور باز میکرد و هیچ ویدیویی رو نمیشد استریم کرد.
طی روز هم افت و خیز زیادی داشت، کاربرهای دیگه ای هم بودن امروز این مشکل رو داشته باشن؟

این ها که ادعا میکنن، افزایش قیمت شون با افزایش کیفیت همراه بود، چرا باید چنین افت سرعتی رو توی ساعات کم مصرف داشته باشن؟ اون هم چند شب پشت سر هم.
دیده بان هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت، این افزایش کیفیت شون هم فقط حرف مفت هست.

از افزایش قیمت که به شدت کاربراش ناراضی هستن ولی خب هر منطقه ممکنه فرق کنه کیفیت دیده بان نت. ولی خب اون اندازه که قیمت زیاد کردن کیفیت زیاد نکردن یکم بهتر شده

rahyarpaul
15-04-2020, 19:22
من آسیاتک داشتم 4 ماهه اومدم اینجا. ابتدای ورود حدود 1 هفته مشکل سرعت داشتم. دو روز سرعت در حد دایل آپ. دو هفته تمام روزی 15-20 مورد قطعی. شکایت کردم 195.همین تازگیا هم یه هفته قطعی کامل ،که با شکایت ده روز به سرویسم اضافه شد.
تو کل 5 سال آسیاتک و 4 سال پارس و 1 سال شبدیز اینقدر قطعی نداشتم.

heaton_ir2
18-04-2020, 14:39
راسته که تا سرعت 16 میزارن اگه بکشه ؟

misagh1372
18-04-2020, 16:58
راسته که تا سرعت 16 میزارن اگه بکشه ؟
بله اگه خطتتون بکشه باز میزان

Battlefield2
18-04-2020, 18:45
دوستان ایا پینگ شما هم عصر ساعت 5 و شب ساعت 12 زیاد میشه؟ (مال من از 90 میره تا 150)

masooyan
18-04-2020, 20:11
سلام

سرویس 4 مگ یکساله چقدر پهنای باند میده؟ و آیا این شرکت پهنای باند خارجی رو محدود کرده؟

Angel Of Darkness
01-05-2020, 00:12
3 روزه دیگه بدرد دانلود هم نمیخوره از سرور خارجی

david848
01-05-2020, 08:31
حدود دو سال ازین شرکت داشتم خیلی گرون کرده به نسبت که من جشنواره میخریدم ازش فقط . این شش ماه اخر هم فکر کنم یه سیستمی داشتن مثلا خط ات 16 بسته بود شروع به دانلود میکردی سرعت دانلود ات هر چقدر بود میومد رو یه مگ بایت . عصر و شب ها هم فرق نمیکرد پینگت هرچی بود یه چهل پنجاه تا میرفت روش . این اواخر هم شبا پک لاست داشتم
در کل اگه دنبال سرویس هستین توصیه نمیکنم مگه این که جشنواره پرحجم و قیمت پایین بزاره

Angel Of Darkness
01-05-2020, 09:20
منم دو سال دارم فقط بددرد دانلود میخورد خدایی هم یکسال قبل تا چند روز پیش عالی بود حتی رو تک کانکشن اما حالا هم گرون شده هم بیکسفیت
بقیه رو نگا کردم با همین پول نصف اینم حجم نمیدن
از اینجا برم نمیدونم کدوم شرکت برم
ماهی 500 گیگ بستمه حتی کمتر یکساله دارم 1 ترا میخرم همیشه خدا هم سه چهارمش اضاف اومده اما قیمتش خوب بود برام مهم نبود

heaton_ir2
06-05-2020, 19:16
الان دو روزه که بدجور واسه ی من قطعی داره دیروز که 8 ساعتی قطع بود دو هفته خوب بود باز میخوان برینن توش

hdneo
06-05-2020, 22:04
الان دو روزه که بدجور واسه ی من قطعی داره دیروز که 8 ساعتی قطع بود دو هفته خوب بود باز میخوان برینن توش
واقعا تصور کردین نتشون بهتر شده؟ من که هیچ تغییری ندیدم به جز پینگ. که اونم با قطع و وصل شدن اینترنت موقع بازی حال آدمو میگیره جالبتر اینجاست فقط این شرکت این مشکلو داره

AliROCK
07-05-2020, 13:42
چقدر پینگ خراب شده پکیج لاست هم داره

omid_13
17-05-2020, 10:48
کسی میدونه اگه 4 مگ بگیرم سرعت رو همون 4 میبندن یا بالا تر میزارن ؟ الان 8 دارم ولی خیلی گرون شده از یه طرف هم 4 مگ سرعتش خیلی کم میشه :(

Sorrow_X
17-05-2020, 14:15
کسی میدونه اگه 4 مگ بگیرم سرعت رو همون 4 میبندن یا بالا تر میزارن ؟ الان 8 دارم ولی خیلی گرون شده از یه طرف هم 4 مگ سرعتش خیلی کم میشه :(

رو همون 4
میبندن

ALIRK
17-05-2020, 15:33

حیف پول بدی بابت 4مگ

اگر دنبال سرعتی و حجم ماهانه کم مصرف میکنی برید سیمت مودمهای td
اگر دنبال حجم بیشتری و سرعت برات مهم نیست که دیگه تصمیم یا خودته

shakhdar
25-05-2020, 11:38
دقیقا 50 درصد قیمت ها رو گرون کرده. این خرید پارسالم هست:

اینم قیمت امسالشون:

AliROCK
25-05-2020, 12:07
8 مگ یه ماه 52 چوق بود الان 82 چوق شده

ALIRK
25-05-2020, 12:45
با قیمت فعلی دیگه ارزش خرید نداره حتی اگر حجم 3برابر بده
چون 2برابر شده

shat
30-05-2020, 19:37
تایم اوت و پینگ تایم بالا و قطعی این شرکت منو کلافه کرد دیگه... من این ماه ام تموم بشه جمع میکنم و با شرکت جدید هم قراردادم بستم...
زنگ که میزنی میگه ننننننننننه ما مشکلی نداریم، شکایت که میکنی به 195 زنگ میزنن میگن ای وااای چرا شکایت کردی؟ ما مخلص شماییم هرچی بگید انجام میدیم یه 2 روز خوب میشه مجددا مثل قبل میشه

hamed_korn
30-05-2020, 19:44
خوبه زنگ میزنن میگن چی شده شکایت کردین. مخابرات که شکایت هم بکنی ازش براش مهم نیست.بهت زنگ هم نمیزنه و پیگیر حل مشکل نخواهد بود. پس سمت مخابرات نیاید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

shat
30-05-2020, 20:08
خوبه زنگ میزنن میگن چی شده شکایت کردین. مخابرات که شکایت هم بکنی ازش براش مهم نیست.بهت زنگ هم نمیزنه و پیگیر حل مشکل نخواهد بود. پس سمت مخابرات نیاید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

والا خونه قبلی ما فیبر بود خطش و الزاما از مخابرات میگرفتم و خیلی کیفیتش بهتر از این شرکت بی در پیکر بود

rahyarpaul
30-05-2020, 21:45
های وب حجمای خوبی میده ولی اونم یکسری بد میگن یکسری تعریف

nob2003
31-05-2020, 10:46
تایم اوت و پینگ تایم بالا و قطعی این شرکت منو کلافه کرد دیگه... من این ماه ام تموم بشه جمع میکنم و با شرکت جدید هم قراردادم بستم...
زنگ که میزنی میگه ننننننننننه ما مشکلی نداریم، شکایت که میکنی به 195 زنگ میزنن میگن ای وااای چرا شکایت کردی؟ ما مخلص شماییم هرچی بگید انجام میدیم یه 2 روز خوب میشه مجددا مثل قبل میشه
منم این روزها افت سرعت و قطعی دارم دیدم اینجا کسی چیزی نمیگه شاید فقط من اینجوریم و یه مدت خوب شده بود باز داره بازی در میاره

shat
31-05-2020, 20:16
منم این روزها افت سرعت و قطعی دارم دیدم اینجا کسی چیزی نمیگه شاید فقط من اینجوریم و یه مدت خوب شده بود باز داره بازی در میاره

انقدر که وضع این شرکت خرابه که حرفی برای گفتن نمونده، صبر کرده بودم که ببینم قیمت رو بردن بالا واقعا درست میشه این خرابی هاشون؟ یه مدت کوتاه بهتر شد و مجددا برگشت به همون سرویس داغونی که بود

rahyarpaul
02-06-2020, 13:44
از این شرکت آوا گستر ،تا حالا کسی اینترنت گرفته. تعرفه هاش خوبه

rahyarpaul
02-06-2020, 13:46

ruzbeh1
02-06-2020, 16:01
اصلا" طرفش نرو که فاجعه هستش کیفیتش :puke:

hdneo
04-06-2020, 17:13
درود. پینگ شما هم داغون شده؟؟؟ از 100 اومده روی 150 با پکت لاست فراوان و همچین قطعی وصلی نت

A-L PC
04-06-2020, 20:23
درود. پینگ شما هم داغون شده؟؟؟ از 100 اومده روی 150 با پکت لاست فراوان و همچین قطعی وصلی نت
من هم امروز فطعی وصلی زیادی داشتم ، پینگ هم افتضاح شده.

Battlefield2
04-06-2020, 21:41

اگر مشکل پینگ دارید زنگ بزنید پیگیر باشید درست میکنن. مهم این هست کارتون به یک اپراتور خوب بیفته.

منم اوایل که داشتم دقیقا پینگم تا 185 میرفت ولی بعد از اینکه که زنگ زدم فرداش درست شد و با پروفایل گیم پینگم از اون موقع ثابت مونده.

electronic0nt
11-06-2020, 16:15
از دیروز اینترنت قطع هست و هیچ کس جوابگو نیست!!!!!!!!!!

rahyarpaul
12-06-2020, 12:27
از دیروز اینترنت قطع هست و هیچ کس جوابگو نیست!!!!!!!!!!
شکایت کن به 195.
تنها امیدت همینه. برا من یه هفته قطع شد. میگفتن به خاطر مخابراته. بعد سومین روز ،شکایت کردم. بعد بالاپور زنگ زد ،بعد 3 روز. حدود یه هفته قطع بود.گفت مشکل از ماست.
گفتم این چه وضعشه گرون کردید خدمات بهتر بشه. قطعی بیشتر شده. عذرخواه کرد. گفتم 1 ماه از سرویس 6 ماهم با مشکلات وحشتناک روبرو بوده. بهم 10 روز داد.

rahyarpaul
28-06-2020, 16:56
از دیده بان نت رفتیم. خوش گذشت و ضعیف بودن. دو روز قطع شدنم طول کشید.
فقط وقتی میخواید قطع کنید زنگ بزنید .چون همون لحظه قطع میکنه.
رفتم های وب و پینگم کاهش داشت و snr ام افزایش

%milad 100
06-07-2020, 09:39
دوستان وضعیت الان دیده بان چطوره؟ من سال قبل بهمن ماه جمع آوری کردم به خاطر قطع و وصل های مکرر. الان درست شده وضعیتش؟

shat
08-07-2020, 17:16
دوستان وضعیت الان دیده بان چطوره؟ من سال قبل بهمن ماه جمع آوری کردم به خاطر قطع و وصل های مکرر. الان درست شده وضعیتش؟

تا 1 ماه پیش که من بودم افتضاح بود

heaton_ir2
20-07-2020, 12:59
آقا این اینترنت آواگسترم هست خیلی از نظر قیمت و حجم خوبه مثلا 8mb 700gb رو میده 48toman چیزی هم که پرسیدم خط رو هم هرچی بکشه میدن ولی نمیدونم راسته یا نه ولی خوب مفت داره میده

rahyarpaul
20-07-2020, 17:24
آقا این اینترنت آواگسترم هست خیلی از نظر قیمت و حجم خوبه مثلا 8mb 700gb رو میده 48toman چیزی هم که پرسیدم خط رو هم هرچی بکشه میدن ولی نمیدونم راسته یا نه ولی خوب مفت داره میده

من پرسیدم اینو بهم گفتن.
اگه گرفتی و خوب بود بگو،چون های وب هم حجمو کم کرده .بیام اون سمتی.

hdneo
20-07-2020, 19:05
سلام. نت قطع شده. این شماره 1571 هم تماس میگیرم میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی‌باشد. شماره دیگه ای ندارن؟
ویرایش: مشکل حل شد

heaton_ir2
21-07-2020, 22:35
من خودم دیده بان دارم ولی برای خاله ام گرفتم ولی فعلا وصل نشده قبلا آسیتک داشتن که از نظر حجمی خیلی کم و از همه گرونتر بود اینو هم همین طوری تو گوگل پیدا کردم

alottadamage
06-08-2020, 21:39
کسی از تبریز دیده بان داره؟ تست پینگ و سرعت بذاره ممنون میشم :rolleye:

*تبریز نبود هم عیبی نداره، میخوام بدونم چطوره کلا پینگ و سرعتش*

و اینکه DNS دیده بان رو هم لطف کنین

Battlefield2
13-08-2020, 12:37
کسی از تبریز دیده بان داره؟ تست پینگ و سرعت بذاره ممنون میشم :rolleye:

*تبریز نبود هم عیبی نداره، میخوام بدونم چطوره کلا پینگ و سرعتش*

و اینکه DNS دیده بان رو هم لطف کنین

من ازتهران دارم. سرعتش خوبه دقیقا همون مقدار براتون ست میکنن 8 یا 10 یا 12 یا 14 یا 16 هست. هر وقت بخواین هم میتونید تغییر بدین. سرویس گیم و انکس m هم داره.
پینگ رو من مشکل داشتم ولی با پیگیری درست شد از اون موقع ثابت و پایدار مونده. با فرانکفورت تقریبا 87 هست، داخلی هم 6 میلی ثانیه.
dns هاش جدیدا مشکل پیدا کردن با بعضی از سایتها، فعلا برشون داشتن.

alottadamage
13-08-2020, 12:47
من ازتهران دارم. سرعتش خوبه دقیقا همون مقدار براتون ست میکنن 8 یا 10 یا 12 یا 14 یا 16 هست. هر وقت بخواین هم میتونید تغییر بدین. سرویس گیم و انکس m هم داره.
پینگ رو من مشکل داشتم ولی با پیگیری درست شد از اون موقع ثابت و پایدار مونده. با فرانکفورت تقریبا 87 هست، داخلی هم 6 میلی ثانیه.
dns هاش جدیدا مشکل پیدا کردن با بعضی از سایتها، فعلا برشون داشتن.

ممنون، چند تا تست از سرورای داخلی و فرانکفورت از سایت speedtest.net میشه قرار بدید؟ (هم تک کانکشن هم مولتی) ممنون میشم. و اینکه رنج آی پیش چنده و به کدوم شرکت متعلق هست؟

Battlefield2
13-08-2020, 14:10
ممنون، چند تا تست از سرورای داخلی و فرانکفورت از سایت speedtest.net میشه قرار بدید؟ (هم تک کانکشن هم مولتی) ممنون میشم. و اینکه آی پی رنجش چیه و به کدوم شرکت متعلق هست؟

از شرکت پیشگامان میگیرن. این سرویس 12 هست

مولتی داخل

سنیگل داخل

مولتی پاریس SFR

سینگل همون سرور

alottadamage
13-08-2020, 15:17
از شرکت پیشگامان میگیرن. این سرویس 12 هست

مولتی داخل

سنیگل داخل

مولتی پاریس SFR

سینگل همون سرور

یعنی همه پورت هاشون از پیشگامانه؟ آخه به من گفتن تبریز پورت آسیاتک میدیم، الان دقیقا کدومه؟ :|

Sorrow_X
13-08-2020, 15:59
یعنی همه پورت هاشون از پیشگامانه؟ آخه به من گفتن تبریز پورت آسیاتک میدیم، الان دقیقا کدومه؟ :|

پورت هاشون اکثرا آسیاتک هستش اما ip برای پیشگامان

اما خودم این شرکت رو توصیه نمیکنم معمولا پهنای باند خارجی کم میارن و تک کانکشن خوبی نداره

alottadamage
13-08-2020, 16:32
پورت هاشون اکثرا آسیاتک هستش اما ip برای پیشگامان

اما خودم این شرکت رو توصیه نمیکنم معمولا پهنای باند خارجی کم میارن و تک کانکشن خوبی نداره

صحیح، یه بسته واسه ثبت نام اولی ها گذاشتن، خیلی خوبه... واسه همین خواستم ببینم چطوره کیفیت دیده بان

شما چه خبر؟ ISP رو عوض کردی یا شاتلی هنوز؟ مثل من و بقیه شاتل شما هم افتضاح شده یا خوبه هنوز؟

ArashMiniStar
13-08-2020, 16:46
صحیح، یه بسته واسه ثبت نام اولی ها گذاشتن، خیلی خوبه... واسه همین خواستم ببینم چطوره کیفیت دیده بان

شما چه خبر؟ ISP رو عوض کردی یا شاتلی هنوز؟ مثل من و بقیه شاتل شما هم افتضاح شده یا خوبه هنوز؟
آقا من از دیده بان نت میخوام بیام شاتل ینی نیام‌؟ :wac: پینگم با 8.8.8.8 میلی ثانیه هست

alottadamage
13-08-2020, 16:52
آقا من از دیده بان نت میخوام بیام شاتل ینی نیام‌؟ :wac: پینگم با 8.8.8.8 میلی ثانیه هست

پینگ با 8.8.8.8 چند میلی ثانیه هست؟ نگفتید دقیقا... و اینکه پینگ 8.8.8.8 اصلا مهم نیست به نظرم.

بستگی به مخابرات منطقه داره، تاپیک شاتل رو ببینید، من و 3 نفر از دوستان دیگه مشکلات زیادی داریم

ArashMiniStar
13-08-2020, 17:15
پینگ با 8.8.8.8 چند میلی ثانیه هست؟ نگفتید دقیقا... و اینکه پینگ 8.8.8.8 اصلا مهم نیست به نظرم.

بستگی به مخابرات منطقه داره، تاپیک شاتل رو ببینید، من و 3 نفر از دوستان دیگه مشکلات زیادی داریم
خب با کجا پینگ بگیرم مقایسه کنیم ؟ سرور بازی؟
80 میلی ثانیه

Sorrow_X
13-08-2020, 17:45

اره حجم هاش که عالیه و اگه دانلود از سایت داخلی داشته باشی افت سرعت هم نداره

نه همون شاتل موندم دیدم خط دومم رو عوض کردم .. برعکس شما برای من اصلا کیفیت شاتل افتی نکرده ولی کلا الان اسیاتک از همه isp ها بهتر شده :»

alottadamage
13-08-2020, 17:50
اره حجم هاش که عالیه و اگه دانلود از سایت داخلی داشته باشی افت سرعت هم نداره

نه همون شاتل موندم دیدم خط دومم رو عوض کردم .. برعکس شما برای من اصلا کیفیت شاتل افتی نکرده ولی کلا الان اسیاتک از همه isp ها بهتر شده :»

خط دوم دیده بان خریدین یا ISP دیگه؟

خوش به حالتون، مال من اوایل واقعا خوب بود، نمیدونم چی شد که به این روز افتاد، پشتیبانی هم هیچ مشکلی رو حل نمیکنه

خب با کجا پینگ بگیرم مقایسه کنیم ؟ سرور بازی؟
80 میلی ثانیه

پینگ داخلی که سرورای داخلی اکثرا یکی ان...

ولی خب سرورای گیم یا ... که رو 8.8.8.8 نیستن، مثلا پینگ من با 4.2.2.4 108 هست، ولی Csgo پینگم با اروپا کمتره. 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ملاک خوبی نیستن، ولی خب به طور معمول 4.2.2.4 زیر 120 و 8.8.8.8 زیر 80 نت به نسبت قابل قبولیه

ArashMiniStar
13-08-2020, 19:53
من سرعتم کلا اوکیه.مشکلم با تجهیزاتشونه که snr ام عالی نیست و بخاطر همون و مشکلات داخلی خط ساختمون رو 8 مگ گفتن ببندن
سرعت اینا اوکیه
پ.ن ؛ دوستانی که دیده بان نت دارن با annex m مودمشون چراغش سبز میشه؟

misagh1372
13-08-2020, 23:24
من سرعتم کلا اوکیه.مشکلم با تجهیزاتشونه که snr ام عالی نیست و بخاطر همون و مشکلات داخلی خط ساختمون رو 8 مگ گفتن ببندن
سرعت اینا اوکیه
نخیر برای منم روی annex M وصل نمیشه

Sorrow_X
14-08-2020, 02:55
خط دوم دیده بان خریدین یا ISP دیگه؟

خوش به حالتون، مال من اوایل واقعا خوب بود، نمیدونم چی شد که به این روز افتاد، پشتیبانی هم هیچ مشکلی رو حل نمیکنه

خط دوم رو اول از دیده بان نت بعد اواگستر گرفتم که جفتشون خوب نبود مشکل اصلی شرکت های servco اینه پهنای باند خارجی خیلی کم دارن و باید اونو تقسیم کنند بین کاربرا سر همین فایده نداره مگه اینکه بخواید از سرور های ایران دانلود کنید
شاتلم والا برای من فعلا که خراب نشده اما تو پیجش کاربرا خیلی ناراضی شدن به احتمال زیاد برای منم خراب میشه بنظرم همون اسیاتک از همه بهتره ارزش پول بیشتر رو داره لاقل پشتیبانی قبول میکنه سرعت بالاتر ست کنه

Battlefield2
14-08-2020, 16:40
سرعت اینا اوکیه

انکس m برای من وصل میشه ولی خب snr مارجین 3 دسی بل میاد پایین.

خط دوم رو اول از دیده بان نت بعد اواگستر گرفتم که جفتشون خوب نبود مشکل اصلی شرکت های servco اینه پهنای باند خارجی خیلی کم دارن و باید اونو تقسیم کنند بین کاربرا سر همین فایده نداره مگه اینکه بخواید از سرور های ایران دانلود کنید
شاتلم والا برای من فعلا که خراب نشده اما تو پیجش کاربرا خیلی ناراضی شدن به احتمال زیاد برای منم خراب میشه بنظرم همون اسیاتک از همه بهتره ارزش پول بیشتر رو داره لاقل پشتیبانی قبول میکنه سرعت بالاتر ست کنه

البته برای سرور های خارجی برای دانلود مثل دانلود بازی از استیم و بلیزارد و اوریجین همه با نهایت پهنای باند دانلود میکنن و توی اینها مشکلی نیست.

این سرعت تک کانکشن هم برای من سوال بوده که دقیقا چه فرقی داره با مولتی توی کارهای مختلف. یکیش رو میدونم که توی پخش زنده و استریم هست که اونجا خودش رو نشون میده که مثلا من با این سرعت نمیتونم ویدیو 1080p رو داخل توییچ ببینم.

ariobarzan2
14-08-2020, 18:19

البته برای سرور های خارجی برای دانلود مثل دانلود بازی از استیم و بلیزارد و اوریجین همه با نهایت پهنای باند دانلود میکنن و توی اینها مشکلی نیست.

این سرعت تک کانکشن هم برای من سوال بوده که دقیقا چه فرقی داره با مولتی توی کارهای مختلف. یکیش رو میدونم که توی پخش زنده و استریم هست که اونجا خودش رو نشون میده که مثلا من با این سرعت نمیتونم ویدیو 1080p رو داخل توییچ ببینم.
مولتی کانکشن خودشو تو دانلود با ای دی ام نشون میده

ArashMiniStar
15-08-2020, 16:51
من امروز ۶ ماه تمدید کردم دیگه حوصله نداشتم برم ی شرکت دیگه.اینا تا قطع کنن تا وصل یشه داستان میکنن منم کلی کار کلاس دارم :sad:
پ.ن : بنظر من تجهیزات دیده بان (که حالا از پیشگامان میگیره ظاهرا) هر چی که هست انگار ضعیفتر هست و snr ضعیفتر هست.من گذاشتم رو g.dmt چون رو adsl2+ نوسان زیاد داره و قطعی دارم....

ArashMiniStar
15-08-2020, 17:17

این تک کانکشن مشکل خیلی ISP ها هست.برای همین استریمینگ مهمه خصوصا.من عصرتلکامم داشتم همجین مشکلی داشتم.

hdneo
15-08-2020, 20:02
من امروز ۶ ماه تمدید کردم دیگه حوصله نداشتم برم ی شرکت دیگه.اینا تا قطع کنن تا وصل یشه داستان میکنن منم کلی کار کلاس دارم :sad:
پ.ن : بنظر من تجهیزات دیده بان (که حالا از پیشگامان میگیره ظاهرا) هر چی که هست انگار ضعیفتر هست و snr ضعیفتر هست.من گذاشتم رو g.dmt چون رو adsl2+ نوسان زیاد داره و قطعی دارم....
کدوم طرجو گرفتین و چه قیمتی؟

ArashMiniStar
17-08-2020, 14:45
کدوم طرجو گرفتین و چه قیمتی؟
من تمدید زدم 6 ترا 6 ماه 410 تومن.ولی اگه کسی جدید بگیره فکر کنم ارزونتر در بیاد...

u0k
24-08-2020, 12:21
ماکه اومدیم دیده بان نت بزار وصل بشه ببینیم چه گلی به سرمون نشسته:biggrin::D

misagh1372
24-08-2020, 13:21

alottadamage
24-08-2020, 16:24

آقا گرفتی سریع تست بذار وضعیتو ببینم، میخوام جمع آوری کنم از شاتل، 3 روزش مونده، اگه دیده بان خوب بود میام نبود دوباره برمیگردم آسیاتک

u0k
24-08-2020, 17:53
آقا گرفتی سریع تست بذار وضعیتو ببینم، میخوام جمع آوری کنم از شاتل، 3 روزش مونده، اگه دیده بان خوب بود میام نبود دوباره برمیگردم آسیاتک

چشم حتما میزارم به گفته خودشون ساعت 12 فرستادن مخابرات اگه درست گفته باشن فردا رانژه میشه

- - - Updated - - -

راضی کنندس راستی اسم برنامه چیه؟

u0k
24-08-2020, 17:56

alottadamage
24-08-2020, 18:10
چشم حتما میزارم به گفته خودشون ساعت 12 فرستادن مخابرات اگه درست گفته باشن فردا رانژه میشه

- - - Updated - - -

ممنون، لینک دانلود برنامه ای که خواستین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-nettrack-ping-tools.html

u0k
25-08-2020, 13:23
دوستان دیده بانی من خطم یه 20 دقیقس رانژه شده تنظیمات مودمم اوکی هست ولی نت وصل نمیشه
زتگ زدم یه کانفیگ گفتن طول می کشه می خواستم ببینم راست می گن یا همین اول بسم الله یه ثبت شکات بزنم روشون رو 195:D

u0k
25-08-2020, 13:33
دوستان دیده بانی من خطم یه 20 دقیقس رانژه شده تنظیمات مودمم اوکی هست ولی نت وصل نمیشه
زتگ زدم یه کانفیگ گفتن طول می کشه می خواستم ببینم راست می گن یا همین اول بسم الله یه ثبت شکات بزنم روشون رو 195:D

h_gh_gamkhor
25-08-2020, 18:04

خدا کنه فقط کار ادم گیر نکنه به پشتیبانی این شرکت. من سرعت 8 مگ سفارش دادم اینا نمیدونم چی کرده بودن که از مخابرات رو 2 بسته بودن. 2 هفته سرعت من رو 2 مگ بسته بود. هر روز زنگ میزدم که سرعت رو بزارید 8 مگ. میگفتن فردا اوکی میکنیم. خلاصه با توپیدن بهشون خط رو همون سر 2 هفته جمع کردم و اومدم بیرون.