مشاهده نسخه کامل
: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
شاید هرجایی فرق داره . این دوستمون که میگه حرف نداره
اخه نظرات بعضي از عزيزان لحظه اي تغيير ميكنه مثل دلار كه بالا و پايين ميره مي مونه:n02: بايد قبل اينكه به نظرات توجه كني سوابق اشخاص تو نظر دادن رو هم بدوني :n02:
حالا خارج از شوخي ، ببين دوست عزيز شما هيچ وقت نميتوني با چهار تا نظر مثبت و چهار تا نظر منفي تصميم نهايي براي گرفتن اينترنت از شركتي رو بگيري، چون كيفيت شركت ها تو مناطق و شهرهاي مختلف فرق ميكنه مثلا همين ديده بان ممكنه تو كرمان عالي باشه ولي تو تهران و شيراز داغون باشه
بهترين روش اينكه ببيني دوستان هم محلي تون از چه شركت هايي استفاده ميكنن و كدوم براشون خوب بوده و شما هم از اون شركت استفاده كني، تو اين جور تاپيك ها معمولا نميتونيد به يك جمع بندي درست برسيد
dadash42
08-03-2018, 00:14
دیدبان شبانه داره؟
ho3in2012
08-03-2018, 01:14
دیدبان شبانه داره؟
بله داره
مثلا سرویس 8 مگش 512 گیگ روزانه هست + 512 گیگ شبانه از 12 شب تا 8 صبح
بقیه سرویس هایی که شبانه دارند هم به همین ترتیب هستن
George Shelly
08-03-2018, 10:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 8 مگابیت برای تست و 16 مگابیت از ماه آینده!
از دانلود منیجر تست بذار
از سرور خارجی دانلود کن ؟؟؟؟؟؟
تک کانکش سرور خارجی تست کن شات بذار
موقع دانلود پینگ بگیر شات بذار
George Shelly
08-03-2018, 16:01
پینگ داخلیش 80 بود که گذاشت رو گیمینگ و شد 40 اما همچنان زیاده و باید ماکسیمم 20 باشه! اما تو بازی مشکلی نیست!
پینگ داخلیش 80 بود که گذاشت رو گیمینگ و شد 40 اما همچنان زیاده و باید ماکسیمم 20 باشه! اما تو بازی مشکلی نیست!
یه تست هم از سایت testmy.net سرور فرانکفورت بگیری عالی میشه.سرعت تک کانکشن مشخص میشه
hamidrezaj
08-03-2018, 21:17
سلام دوستان به نظرم تجربه هر شخص بسته به شهر و منطقه و شلوغی که داره ممکنه از سرویس دهنده ها متفاوت باشه , مثلا من سرویس 6 ماهه ویژه مهندسین که 8 مگ بود و با حجم خیلی زیاد رو با قیمت مناسب گرفتم و الان یک هفتس استفاده میکنم خدا رو شکر خیلی راضی ام و سرعت دانلود اطراف 1 مگ هست, قبلا سرویس مخابرات داشتم اونم عالی بود ولی چون شبانه نداشت جمع کردم که البته توی دیده بان اینقدر حجم داد که نیازی به شبانه نیست
George Shelly
08-03-2018, 22:12
نوسان بسیار ناچیز و در حد صفر سرعت تک کانکشن ساعت 10 صبح و ساعت 10 شب! خیلی با ثبات هست دقیقا عکس پس گامان!
صبج امروز 10 صبح
ساعت 10 شب
CapKiLL3r
08-03-2018, 22:59
سلام. کسی توی تهران منطقه صادقیه دیده بان نت داشته ؟
George Shelly
09-03-2018, 10:25
تحربه استفاده از دیده بان نت بعد از 48 ساعت :
سرعت : واقعا عالی،دقیقا همون چیزی هست که خریداری میشه نه کمتر و نه بیشتر
کیفیت : خیلی خوب و با ثبات و بدون لحظه ای قطعی و نوسان ، تک کانکشن عالی تو 99 درصد مواقع، شبانه عالی و بدون کوچکترین افت سرعت که از ساعت 12 شروع میشه تا 8 صبح که واقعا فوق العاده ست اما شخصا من نیازی ندارم
پینگ : پینگ داخلی بالا بود که زنگ زدم آوردن پایین منتها هنوزم کمی بالاست اما با سرورهای اروپا و اقعا خوبه و در حدود 110 هست ولی جا داره باز بهتر شه که لازمه ش پایین اومدن هرچه بیشتر پینگ داخلی هست
پشتیبانی : واقعا خوب و پیگیر هستن اگر مشکلی پیش بیاد چه قبل و چه بعد وصل شدن سرویس خیلی پیگیر هستن و اصلا فراموش نمی کنن تا حل نشه بر حلاف پیشگامان که حتی پشتیبان هاش اجازه ندارن با موبایل تماس بگیرن ( موبایل مشترک )
مشکلات : پنل کاربری خیلی ساده و ابتدایی
malthael
09-03-2018, 11:09
کیفیت : خیلی خوب و با ثبات و بدون لحظه ای قطعی و نوسان ، تک کانکشن عالی تو 99 درصد مواقع، شبانه عالی و بدون کوچکترین افت سرعت که از ساعت 12 شروع میشه تا 8 صبح که واقعا فوق العاده ست اما شخصا من نیازی ندارم
پینگ : پینگ داخلی بالا بود که زنگ زدم آوردن پایین منتها هنوزم کمی بالاست اما با سرورهای اروپا و اقعا خوبه و در حدود 110 هست ولی جا داره باز بهتر شه که لازمه ش پایین اومدن هرچه بیشتر پینگ داخلی هست
پشتیبانی : واقعا خوب و پیگیر هستن اگر مشکلی پیش بیاد چه قبل و چه بعد وصل شدن سرویس خیلی پیگیر هستن و اصلا فراموش نمی کنن تا حل نشه بر حلاف پیشگامان که حتی پشتیبان هاش اجازه ندارن با موبایل تماس بگیرن ( موبایل مشترک )
مشکلات : پنل کاربری خیلی ساده و ابتدایی ، پیج تمدید یا خرید سرویس هم خیلی بهم ریخته هست و اصلا نمیشه سرویس مورد نظر رو فیلتر کرد که البته اینا از نظر من مشکل هست و ممکنه شما بهش اهمیتی ندید .
شنیدم که بعضی از دوستان میگفتن موقع وصل کردن ازتون می پرسند که میخواید از شبکه پیشگامان استفاده کنید یا آسیاتک . از شما هم همچین سوالی پرسیدن ؟ تو یکی از تست هاتون سرویس دهنده رو pioneer نشون میده که اگه اشتباه نکنم مربوط به پیشگامان هست .
George Shelly
09-03-2018, 11:18
تو منطقه ما آسیا تک هست پورتش!
ولی پهنای باند مال خودشونه!
کیفیت سرویس واقعا خوبه من اصلا انتظار چنین کیفیتی نداشتم!
واقعا تمام سعی شون رو دارن می کنن تا مشتری راضی باشه و من اینو واقعا حس کردم!
نوسان بسیار ناچیز و در حد صفر سرعت تک کانکشن ساعت 10 صبح و ساعت 10 شب! خیلی با ثبات هست دقیقا عکس پس گامان!
صبج امروز 10 صبح
ساعت 10 شب
فهمیدی چی گفتم
George Shelly
09-03-2018, 20:09
دانلود کاملا بی دردسر آپدیت یکی از بازی ها!!! با تک کانکشن مثل 32 کانکشن IDM دانلود می کنه! ساعت 8 شب !
بدون لحظه ای افت!
حال می کنم باهات Didi!
f_s10224
09-03-2018, 21:00
شنیدم که بعضی از دوستان میگفتن موقع وصل کردن ازتون می پرسند که میخواید از شبکه پیشگامان استفاده کنید یا آسیاتک . از شما هم همچین سوالی پرسیدن ؟ تو یکی از تست هاتون سرویس دهنده رو pioneer نشون میده که اگه اشتباه نکنم مربوط به پیشگامان هست .
نه منظورش از پایونیر، پیشرو هست که اول هم زنگ بزنین میگه دیده بانت پیشرو در .....
f_s10224
09-03-2018, 21:04
مشکلات : پنل کاربری خیلی ساده و ابتدایی
واقعا تلاش می کنن که ناراضی نباشی . من اینو بهشون تبریک میگم که به این شعور رسیدن . ولی خب مشکل پینگ داریم باهاشون که البته من با اونم مشکل ندارم . من یه سرویس وایرلس ازشون دارم و یه سرویس ای دی اس ال ...وایرلسشون که خیلی خوبه ....پینگ در استیم تو دوتا رو 100 بدونه حتی یه لحظه دی سی و سرعت هم تا 25 مگ باز گذاشتن...وایرلسشون مستقیم از زیرساخت پهنا باند میگیره هر هفته هم بهم زنگ می زنن ازم در مورد پینگ تو بازی می پرسن و برای ای پی هم ست کردن بدونی که بخوام ازشون . شماره موبایل بهم دادن ...طرحاشونم خیلی خوبه ...هزینه اولیشم برام شده 170 تومن . برای ای دی اس ال یکم باهاشون مشکل دارم که چون فقط دانلود و یوتوب گردی دیگه برام مهم نیست .
George Shelly
09-03-2018, 21:31
واقعا تلاش می کنن که ناراضی نباشی . من اینو بهشون تبریک میگم که به این شعور رسیدن . ولی خب مشکل پینگ داریم باهاشون که البته من با اونم مشکل ندارم . من یه سرویس وایرلس ازشون دارم و یه سرویس ای دی اس ال ...وایرلسشون که خیلی خوبه ....پینگ در استیم تو دوتا رو 100 بدونه حتی یه لحظه دی سی و سرعت هم تا 25 مگ باز گذاشتن...وایرلسشون مستقیم از زیرساخت پهنا باند میگیره هر هفته هم بهم زنگ می زنن ازم در مورد پینگ تو بازی می پرسن و برای ای پی هم ست کردن بدونی که بخوام ازشون . شماره موبایل بهم دادن ...طرحاشونم خیلی خوبه ...هزینه اولیشم برام شده 170 تومن . برای ای دی اس ال یکم باهاشون مشکل دارم که چون فقط دانلود و یوتوب گردی دیگه برام مهم نیست .
آره منم اینو جس کردم!
مشکل پینگ داخلیه که باید کم تر بشه مثلا در حالت عادی 80 بود که خیلی زیاده اما الان 40 هست !
حارچی هم بین 110 تا 120! ولی بیشتر موثع ها 110 هست که جا داره بیاد زیر 100!
من تو بازی بتل وان اصلی مشکلی ندارم راحت و بدون کوچکترین لگ!
هیچ چیز بهتر از این نیست که سرعت تک کانکشن و سرعت کلی نت خوب باشه چون من یجوریم اگر خراب باشه به شدت کلافه میشم و تو حالم خیلی تاثیر داره این موضوع!
داخلی :
خارجی :
آره منم اینو جس کردم!
مشکل پینگ داخلیه که باید کم تر بشه مثلا در حالت عادی 80 بود که خیلی زیاده اما الان 40 هست !
هیچ چیز بهتر از این نیست که سرعت تک کانکشن و سرعت کلی نت خوب باشه چون من یجوریم اگر خراب باشه به شدت کلافه میشم و تو حالم خیلی تاثیر داره این موضوع!
داخلی :
خارجی :
واسه شما که کاربر عادی هستی خوبه
siamak_mu
11-03-2018, 00:11
سرعت آپلود 16 مگ روی چند میبندن؟
من دیده بان بودم پینگ داغون
کندی سرعت
اومدم شاتل فوق العاده هست
George Shelly
11-03-2018, 09:48
سرویس 16 مگ ( اسپید تست خیلی دقیق نیست )
سرویس 16 مگ ( اسپید تست خیلی دقیق نیست )
ملاک دانلود مینجر هست و تست سرور خارجی با دانلود منیجر!!
George Shelly
12-03-2018, 08:30
بعد از 5 روز استفاده همچنان سرعت کلی ، سرعت تک کانکشن ، و پینگ به شدت با ثبات هست!!!!
دانلود از استور بی نهایت عالی هست و از تمام سرعت استفاده می کنه!
بعد از تجربه وحشتناکی که با پیشگامان داشتم واقعا الان یه نت عالی و لذت بخش گیرم اومده!
malek911
12-03-2018, 09:36
آره منم اینو جس کردم!
تو بتل 1 پینگتون چنده؟
George Shelly
12-03-2018, 09:59
تو بتل 1 پینگتون چنده؟
ماکسیمم120 هست ! ولی تو بیشتر سرور ها 110!
من راضیم و کاملا مناسب بازی هست اما جا داره باز بهتر شه به شرطی که داخلی از 40 بیاد زیر 20!
کلا خیلی نت با ثباتی داره میده دیده بان حداقل به من بقیه رو نمی دونم .
من راضیم و کاملا مناسب بازی هست اما جا داره باز بهتر شه به شرطی که داخلی از 40 بیاد زیر 20!
یکم بگید با سرعت آپلود شما بازی کنند ، فکر کنم بیارن پایین ، پینگتون هم بیاد پایین تر .
George Shelly
12-03-2018, 10:44
یکم بگید با سرعت آپلود شما بازی کنند ، فکر کنم بیارن پایین ، پینگتون هم بیاد پایین تر .
نه!
من قبلا اپلودم 1500 بود الان 2مگ هست! فرقی نکرده!
پینگ زمانی کمتر میشه که پینگ داخلی بهتر شه!
malek911
12-03-2018, 11:39
قاعدتا نباید مربوط به پینگ داخلی باشه .درست وقتی داده از ایران خارج میشه یهو پینگ پلکانی میره بالا
George Shelly
12-03-2018, 11:51
قاعدتا نباید مربوط به پینگ داخلی باشه .درست وقتی داده از ایران خارج میشه یهو پینگ پلکانی میره بالا
به شدت ربط داره!
واسه پینگ خارجی خوب باید داده تا سرور داخلی با کمترین تاخیر بره تا از اونجا هم با کمترین تاخیر خارج بشه!
مثلا اگر پینگ داخلی 80 باشه امکان نداره پینگ خارجی زیر 160 باشه!
واسه همینه سرویس های کاهش پینگ که مثلا مستقر در تهران هستن تاثیر خوبی میزارن اما اگر پینگ داخلی یوزر بالا باشه هیچ تاثیری ندارن چون اساسا اون سرویس ها فقط پینگ خارجی رو کم می کنن و تاثیری رو داخلی ندارند مگر داحلی از طرف isp کم بشه .
یعنی اگر کسی سرویس کاهش پینگ بخره ولی پینگ داخلیش بالا باشه هیچ تاثیری نداره .
الان من که پینگ داخلیم 40 هست هیچ جوره و با هیچ سروری نمی تونم بیارمش پایین مگر از طرف isp تغییر کنه .
مال من اولش داخلی 80 بود پینگ حارجی 170 بعد که داخلی اومد رو 40 پینگ خارجی شد 110!
دیده بان کاملا تست کردم هیچیش نرمال نبود تخلیه زدم
malek911
12-03-2018, 16:05
به شدت ربط داره!
واسه پینگ خارجی خوب باید داده تا سرور داخلی با کمترین تاخیر بره تا از اونجا هم با کمترین تاخیر خارج بشه!
مثلا اگر پینگ داخلی 80 باشه امکان نداره پینگ خارجی زیر 160 باشه!
واسه همینه سرویس های کاهش پینگ که مثلا مستقر در تهران هستن تاثیر خوبی میزارن اما اگر پینگ داخلی یوزر بالا باشه هیچ تاثیری ندارن چون اساسا اون سرویس ها فقط پینگ خارجی رو کم می کنن و تاثیری رو داخلی ندارند مگر داحلی از طرف isp کم بشه .
یعنی اگر کسی سرویس کاهش پینگ بخره ولی پینگ داخلیش بالا باشه هیچ تاثیری نداره .
الان من که پینگ داخلیم 40 هست هیچ جوره و با هیچ سروری نمی تونم بیارمش پایین مگر از طرف isp تغییر کنه .
مال من اولش داخلی 80 بود پینگ حارجی 170 بعد که داخلی اومد رو 40 پینگ خارجی شد 110!
الان اون ip داخلی که گذاشتین برا من پینگش 17 هست ولی تو بتل 1 پینگم شده 100.داخل مشکل نداریم مشکل داده هایی هستش که میره بیرون مرز و n تا نهاد وجود دارن که همشون باید نحوه اسب سواری من تو بتل 1 رو باید پردازش کنن و اگه خلاف امنیت ملی نباشه میزارن رد شه
George Shelly
12-03-2018, 16:25
الان اون ip داخلی که گذاشتین برا من پینگش 17 هست ولی تو بتل 1 پینگم شده 100.داخل مشکل نداریم مشکل داده هایی هستش که میره بیرون مرز و n تا نهاد وجود دارن که همشون باید نحوه اسب سواری من تو بتل 1 رو باید پردازش کنن و اگه خلاف امنیت ملی نباشه میزارن رد شه
پینگ کلی مجموع پینگ داخلی و خارجی هست!
نمیشه شما پینگ داخلیت 90 باشه بعد پینگ حارجیت مثلا با 8.8.8.8 زیر 100 باشه! اصلا امکان نداره! چون این دو بهم ربط مستقیم دارند!
شما فاصله تا با Gateway رو در نظر نمیگیری ؟
این وسط دیتا از کلی روتر رد میشه تا برسه سر gateway که خودشون کلی ip دارند و زمان تاخیر!
اگر trace بگیری قشنگ معلومه!
تا اینجا داخله!
مثلا اگر اوضاع نرمال باشه بین 10 تا 20 هست متوسط بین 20 تا 40 و 40 به بالا یعنی خیلی خراب!
شما اگر دقت کنی وقتی مثلا سرویس میگیری که روش گیمینگ فعال نیست اگر پینگ داخلی بگیری می بینی که حدود 40 هست یا حتی بدتر! اما به محض اینکه سرویس گیم (interleave) برات فعال میشه میاد زیر 20!
اصلا یکی از دلایلی که تو این چند سال اخیر پینگ خیلی بهتر شده و دیگه مثل قبل معضل نیست همین حل مشکلات مربوط به شبکه داخلی هست! و البته تعییر مسیر ترانزیت دیتا از سمت شاخ افریقا به سمت مسیرای دیگه!
بازم میگم اگر پینگ داخلیت خراب باشه بهترین سرویس کاهش پینگ رو هم بگیری هیچ بهبودی نخواهی دید!
اگر باور نداری از کسایی که سرویس کاهش پینگ میفروشن بپرس!
این پینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من با سایت تابناک هست که نه بده نه خوبه!متوسطه!
اگر بیاد زیر 20 پینگ حارجی میاد زیر 100!
پینگ داخلی شما خیلی مناسبه واسه همین پینگ خارجیت 100 یا کمتره!
shayan10-10
12-03-2018, 17:52
نمیشه شما پینگ داخلیت 90 باشه بعد پینگ حارجیت مثلا با 8.8.8.8 زیر 100 باشه! اصلا امکان نداره! چون این دو بهم ربط مستقیم دارند!
این وسط دیتا از کلی روتر رد میشه تا برسه سر gateway که خودشون کلی ip دارند و زمان تاخیر!
تا اینجا داخله!
مثلا اگر اوضاع نرمال باشه بین 10 تا 20 هست متوسط بین 20 تا 40 و 40 به بالا یعنی خیلی خراب!
شما اگر دقت کنی وقتی مثلا سرویس میگیری که روش گیمینگ فعال نیست اگر پینگ داخلی بگیری می بینی که حدود 40 هست یا حتی بدتر! اما به محض اینکه سرویس گیم (interleave) برات فعال میشه میاد زیر 20!
اصلا یکی از دلایلی که تو این چند سال اخیر پینگ خیلی بهتر شده و دیگه مثل قبل معضل نیست همین حل مشکلات مربوط به شبکه داخلی هست! و البته تعییر مسیر ترانزیت دیتا از سمت شاخ افریقا به سمت مسیرای دیگه!
بازم میگم اگر پینگ داخلیت خراب باشه بهترین سرویس کاهش پینگ رو هم بگیری هیچ بهبودی نخواهی دید!
این پینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من با سایت تابناک هست که نه بده نه خوبه!متوسطه!
من حرفت رو تایید میکنم
من پینگم حدود 150 ه با 4.2.2.4 ولی چند هفته پیش اینترنت شبکه داخلی مشکل داشت تا 400 هم رفت با کاهش پینگ پایین نمیومد
البته درسته که مشکلاتی که سر بین الملل ایران هست هیچ جای دیگه نیست
malek911
12-03-2018, 18:32
تا اینجا داخله!
دوست عزیز منظور من این نبود که به پینگ داخلی ربطی نداره,منظورم اینه که مشکل اصلی پینگ فضاییمون وقتی اتفاق میفته که داده میخاد به سرور خارجی وصل بشه.وگرنه من تو بتل پینگ ۶۰ رو هم تجربه کردم ولی اینا مدام دارن اون وسط گندکاری میکنن
George Shelly
12-03-2018, 19:05
من زنگ زدم
آپلودم رو از 2 مگ
گذاشتن رو 700
تا snr
دانلودم بره بالا!
در این حالت کشش خط شد 21 مگ و ریت خط 17357 ولی چون کاهش پینگ رو فعال کرد کشش شد 18616.
واسه من اینطوری بهتره چون اپلود نیاز ندارم
mahan999
12-03-2018, 21:57
من زنگ زدم
آپلودم رو از 2 مگ
گذاشتن رو 700
تا snr
دانلودم بره بالا!
در این حالت کشش خط شد 21 مگ و ریت خط 17357 ولی چون کاهش پینگ رو فعال کرد کشش شد 18616.
واسه من اینطوری بهتره چون اپلود نیاز ندارم
وجدانی تو خواب هم نمیدیدیم انترنت ارزون بشه . یادتون هست مخابرات 2 مگ نامحدود میداد 75 بعدش هم نامحدودش رو برداشت تا 512 بیشتر نمیداد بعد هم کلا حذف کرد. الان 80 تومن میدی اندازه 3 مگ نامحدود حجم میگیری با سرعت 16 مگ این یعنی اینترنت ارزون شده به نسبت قبل/.
George Shelly
12-03-2018, 22:06
وجدانی تو خواب هم نمیدیدیم انترنت ارزون بشه . یادتون هست مخابرات 2 مگ نامحدود میداد 75 بعدش هم نامحدودش رو برداشت تا 512 بیشتر نمیداد بعد هم کلا حذف کرد. الان 80 تومن میدی اندازه 3 مگ نامحدود حجم میگیری با سرعت 16 مگ این یعنی اینترنت ارزون شده به نسبت قبل/.
آره ، ولی من به هیچ کدوم از کارای اینا خوشبین نیستم!
من فکر می کنم تنها دلیلی که باعث شد اینا این طرح ها حدید رو بدن جلوگیری از ورشکستگی شرکت های pap هست چون درصد زیادی از مردم از طریق موبایل از نت استفاده می کنن به خصوص تو شهرستان ها و روستاها به دلیل نبود زیرساخت مناسب .
ADSL اصلا در مقابل موبایل کاربراش به حساب نمیان از نظر تعداد.
ولی در کل خیلی خوب شده واسه امثال من... من قبلا 100 به های وب میدادم ته تهش 120 گیگ گیرم میومد اونم باید هر روز تراکنش انجام میدادم اما الان 2 ترا بین ال دارم + 2 ترا داخلی نمی دونم چیکار کنم باهاش .
shahram83
12-03-2018, 22:18
چی داری میگی داداش. تا زمانی که پهنای باندی که خریده ای رو بطور کامل بهت اختصاص ندن در واقع در مقایسه با عرف جهانی هیچ کار درستی انجام نشده. اینها همچنان پهنای باند رو به چند کاربر می فروشن و من حدس می زنم اگر تعداد کاربرای adsl بیشتر بشه این مورد خودش رو بیشتر نشون خواهد داد.
George Shelly
12-03-2018, 23:20
چی داری میگی داداش. تا زمانی که پهنای باندی که خریده ای رو بطور کامل بهت اختصاص ندن در واقع در مقایسه با عرف جهانی هیچ کار درستی انجام نشده. اینها همچنان پهنای باند رو به چند کاربر می فروشن و من حدس می زنم اگر تعداد کاربرای adsl بیشتر بشه این مورد خودش رو بیشتر نشون خواهد داد.
تا این سیستم هست این مسائلم هست !
من بگم تو بگی اون بگه هیچ فایده ای نداره تا این بی شرفا هستن ، همین بوده و خواهد بود.
shahram83
13-03-2018, 02:12
تا این سیستم هست این مسائلم هست !
من بگم تو بگی اون بگه هیچ فایده ای نداره تا این بی شرفا هستن ، همین بوده و خواهد بود.
حقیقت گفته شد.
من همیشه فکر می کنم واقعاً با اینها هرگز به جایی هر چند کمتر مرتفع نخواهیم رسید. با اینها فقط میشه سقوط کرد و خوب البته سقوط به سود اونهاست نه اینکه اونها هم پایین خواهند رفت، نه.
من به اطرافیانم می گم ما هنوز در سال 2018 اینترنت نداریم آنچه که ما استفاده می کنیم یک سایه یا شبحی از اینترنت است.
من دوباره مصوبه 266 رو دانلود کردم و کامل مطالعه کردم در صفحه 3 از 6 در بخش ب، مورد 2 ذکر شده است که؛ نرخ بیت هاي (سرعت) اعلام شده در این جدول ( جدول سرعت و قیمت ) باید براي نود و پنج درصد( 95 % ) زمان تضمین شود و در پنج درصد ( 5 % ) زمان حداکثر میتواند به میزان پنجاه درصد( 50 %) کاهش یابد.
این داره بطور واضح بیان می کنه که isp ها باید پهنای باند اختصاصی به مشتری بفروشند اما در عمل دارند هر کاری که دلشون می خواد رو انجام می دهند. وقتی می گه در 5 درصد زمان حداکثر تا نصف، سرعت می تونه کاهش داشته باشه یعنی اگر 8 خریده ای در مواقع نادر و خرابی بایستی 4 م.بیت باشه، نه 2، نه 1 م.بیت.
در این کشور دزدی سازمان یافته و نهادینه شده است. شرکت ها هر کاری که بخوان انجام می دن و حکومت حامی این دزدهاست چونکه متعلق به خودش هستند. وقتی مشکل حل میشه که مثل همه جاهای دیگه توو دنیا پهنای باند اختصاصی به مشترک بفروشند. فکر نکنید این یه چیز خفن است، از ابتدا اینترنت به معنای فروش پهنای باند اختصاصی به مشتری ها بوده و برای چند دلار بهترین و با کیفیت ترینش رو به کاربرا می فروشند. من که اینترنت 1 به 8، 1 به 4 و ... را در گوگل جستجو کردم اما چیزی پیدا نشد.
f_s10224
13-03-2018, 10:26
دیده بانت اون اوایل پینگش خوب نبود حدود چند هفتش پینگش تازه شده این ...الان با استیم ولو غرب اروپا هم تست میگیرم 136 هست بدون لاست . قبلا همین رو من رو 170 به بالا داشتم .مشخصه کاربراشون زیاده شده و دارن کیفیت میدن به کار ....
George Shelly
13-03-2018, 10:33
دیده بانت اون اوایل پینگش خوب نبود حدود چند هفتش پینگش تازه شده این ...الان با استیم ولو غرب اروپا هم تست میگیرم 136 هست بدون لاست . قبلا همین رو من رو 170 به بالا داشتم .مشخصه کاربراشون زیاده شده و دارن کیفیت میدن به کار ....
مال منم 130 تا 135 با استیم -غرب!
من تاحالا کلی isp عوض کزدم ولی به جرات میگم از هیچ کدوم به اندازه دیدی راضی نبودم!
ثبات سرعت و عدم قطعی برای من خیلی مهمه که دیدی داره این دوتارو .
تک کانک :
16 کانک :
مال منم 130 تا 135 با استیم -غرب!
من تاحالا کلی isp عوض کزدم ولی به جرات میگم از هیچ کدوم به اندازه دیدی راضی نبودم!
ثبات سرعت و عدم قطعی برای من خیلی مهمه که دیدی داره این دوتارو .
تک کانک :
16 کانک :
این واقعا شرکت خوبیه و من به محض اتمام قراردادم با شاتل میام سراغ همین شرکت.
حجم و سرعتی که میده واقعا خوراک استفاده درست و بهینه از ترکرهای خصوصی است که اتفاقا بشدت بهش احتیاج دارم. دمت گرم.
f_s10224
13-03-2018, 12:18
این واقعا شرکت خوبیه و من به محض اتمام قراردادم با شاتل میام سراغ همین شرکت.
حجم و سرعتی که میده واقعا خوراک استفاده درست و بهینه از ترکرهای خصوصی است که اتفاقا بشدت بهش احتیاج دارم. دمت گرم.
اگر مثل ایشون بتونی نویز خیلی کمی داشته باشی هر انچه بخواهی خواهید داشت
George Shelly
13-03-2018, 12:25
من سر آپلود خیلی خطم تحت فشار بود ، annex m رو غیرفعال کردم، snr دانلود رفت بالا بعد زنگ زدم کلا آوردش رو 700 اپلود رو چون احتیاجی به اون صورت بهش ندارم!
الان اگه زنگ بزنم سرویس گیم رو غیرفعال کنه کشش خط تا 22 میره ولی چون بازی می کنم نیاز دارم .
گول حجم زیاد را نخورید
دیده بان نه پورت از خودش داره نه آی پی اختصاصی شرکت خودشو داره
پینگ و دانلود تک کانکش از سرور خارجی افتضاحه
گول حجم زیاد را نخورید
گول حجم زیاد را نخورید
خوشبختانه به مباحث آنلاین گیمینگ و پینگ اهمیت زیادی نمیدم و حجم دانلود برام مهمه.
البته این دو ماه که از سرویس شاتل باقی مونده رو علی الحساب چند دست گیم میزنم که وداع خوشی باهاش داشته باشم. :n02:
خوشبختانه به مباحث آنلاین گیمینگ و پینگ اهمیت زیادی نمیدم و حجم دانلود برام مهمه.
البته این دو ماه که از سرویس شاتل باقی مونده رو علی الحساب چند دست گیم میزنم که وداع خوشی باهاش داشته باشم. :n02:
خب بسته شبانه ایرانسل و همراه اول بزن صد برابر این بهت میده با سرعت ده برابر :n26:
f_s10224
13-03-2018, 20:26
الان وضعیت پینگ خوبه و برای گیمینگ هم چند هفتست خوب شده من چون خیلی درگیر اینکارا هستم حتی نت ذخیره هم دارم .
f_s10224
13-03-2018, 20:30
خب بسته شبانه ایرانسل و همراه اول بزن صد برابر این بهت میده با سرعت ده برابر :n26:
حالا یکی مثل من که بخواد ویدئو استریم ببینه چی بگه؟ پینگ ایرانسل هم فقط اینترنت ثابتش خوبه بقیه که والا من هر جا تست کردم بگیر نگیر دارن ......البته همراه اول من طرح 1 تا 11 صبح می گرفتم خوب بود ولی بعدش دیگه جا نداشتم و کارایش فقط دانلوده !!! ولی خوب من ویدئو از یوتوب زیاد می بینم از نت فلیکس 10 ماهه دائم فیلم و سریال می بینم حوصله ذخیره کردن هم ندارم این نت برای من خیلی خوبه ...وضعیت گیم هم خداروشکر بهتر شده البته من نت بک اپ دارم که پینگش از پارس انلاین و شاتل هم بهتره !!!!
الان وضعیت پینگ خوبه و برای گیمینگ هم چند هفتست خوب شده من چون خیلی درگیر اینکارا هستم حتی نت ذخیره هم دارم .
دیگه چه بهتر. اینکه به سمت دیده بان میام 100 درصد است. فقط باید قراردادم با این شاتل تموم بشه. بعدش میام دیده بان. توی دیده بان هم هر موقع پینگش خوب باشه گیم میزنم و اگه خدایی نکرده پینگش توی یه دوره کوتاه مدتی خراب بشه، نهایتش اینه که چند تا فیلم و انیمیشن و بازی دانلود میکنم.:n09:
نمیشه. یعنی نحوه استفاده من از اینترنت یجوریه که با اون نوع اینترنت هماهنگی نداره. مطمئنم همین دیده بان کار منو راه میندازه. فقط باید تا 18 اردیبهشت صبر کنم که از دست شاتل خلاص بشم و بعدش بیام اینجا. اوه فقط اون موقع چه کنم با ترکرهای خصوصی فیلم و انیمه و سریال و بازی :n02:
دیگه چه بهتر. اینکه به سمت دیده بان میام 100 درصد است. فقط باید قراردادم با این شاتل تموم بشه. بعدش میام دیده بان. توی دیده بان هم هر موقع پینگش خوب باشه گیم میزنم و اگه خدایی نکرده پینگش توی یه دوره کوتاه مدتی خراب بشه، نهایتش اینه که چند تا فیلم و انیمیشن و بازی دانلود میکنم.:n09:
نمیشه. یعنی نحوه استفاده من از اینترنت یجوریه که با اون نوع اینترنت هماهنگی نداره. مطمئنم همین دیده بان کار منو راه میندازه. فقط باید تا 18 اردیبهشت صبر کنم که از دست شاتل خلاص بشم و بعدش بیام اینجا. اوه فقط اون موقع چه کنم با ترکرهای خصوصی فیلم و انیمه و سریال و بازی :n02:
من چند شهر آمار گرفتم افتضاحه دیده بان
خودم هم تخلیه کردم از دیده بان رفتم شاتل پینگ و تک کانکش از سرور خارجی فوق العاده
خودم هم تخلیه کردم از دیده بان رفتم شاتل پینگ و تک کانکش از سرور خارجی فوق العاده
دیده بان نه پورت از خودشه نه نت چه طوری میگی خوبه
حالا یکی مثل من که بخواد ویدئو استریم ببینه چی بگه؟ پینگ ایرانسل هم فقط اینترنت ثابتش خوبه بقیه که والا من هر جا تست کردم بگیر نگیر دارن ......البته همراه اول من طرح 1 تا 11 صبح می گرفتم خوب بود ولی بعدش دیگه جا نداشتم و کارایش فقط دانلوده !!! ولی خوب من ویدئو از یوتوب زیاد می بینم از نت فلیکس 10 ماهه دائم فیلم و سریال می بینم حوصله ذخیره کردن هم ندارم این نت برای من خیلی خوبه ...وضعیت گیم هم خداروشکر بهتر شده البته من نت بک اپ دارم که پینگش از پارس انلاین و شاتل هم بهتره !!!!
دیده بان تک کانکش خارجی بده که شامل ویدیو آنلاین هم میشه از من گوش کن بهمون شاتل .گول حجم زیاد را نخور
کاربر George Shelly مثل من توی کرج زندگی میکنه و از دیده بان رضایت داشته. بنابراین میشه نتیجه گرفت که شرکت دیده بان حداقل در محدوده کرج داره سرویس قابل قبولی ارائه میده.
George Shelly
14-03-2018, 12:23
امروز شد یه هفته که دارم از دیدی استفاده می کنم به جرات میگم بهترین بوده تاحالا برای من.
اگه بخوام ریت کنم 9.9 از 10 ریت می کنم .
اینجورم نیست که فقط مال من خوب باشه یا مرکزمون خوب باشه، یه ISP وقتی خوب باشه معمولا تو بیشتر جاها خوبه به نظر من واقعا این شرکت روبه جلو هست و افزایش کیفیت رو خیلی ها بهش اشاره کردن به خصوص تو اینستا من با چند نفر حرف زدم گفتن که بهتر از قبلش شده!
Bensonw3x
14-03-2018, 12:58
آره خب ، شرکت تازه تاسیس که مشتری هاش هنوز زیاد نشده قطعا میتونه کیفتی خوبی ارائه بده ، ولی بزا یه خورده مشتری هاش زیاد بشه اون موقع تست هاتون رو بزارید.
dadash42
14-03-2018, 13:03
سالهاس آسیاتکیم و تا تابستون قرارداد قدیمی دارم
فعلاً دیدبان تو قم بهترین حجم میده و انتخاب اوله
البته اگر قم داتک داشتیم اون بهتر بود
من فقط حجم خورم, کاری با پینگ و اینها ندارم, روزی راحت 10 گیگ نیاز دارم
امروز شد یه هفته که دارم از دیدی استفاده می کنم به جرات میگم بهترین بوده تاحالا برای من.
اگه بخوام ریت کنم 9.9 از 10 ریت می کنم .
اینجورم نیست که فقط مال من خوب باشه یا مرکزمون خوب باشه، یه ISP وقتی خوب باشه معمولا تو بیشتر جاها خوبه به نظر من واقعا این شرکت روبه جلو هست و افزایش کیفیت رو خیلی ها بهش اشاره کردن به خصوص تو اینستا من با چند نفر حرف زدم گفتن که بهتر از قبلش شده!
توی گروه تلگرامی بودم بیشتر کاربران دیده بان بود بصورت دسته جعمی تخلیه کردیم از دیده بان
این شرکت نه پورت نه نت اختصاصی از خودش نداره از اسیا و پیشگامان میگیره
شما دقت کنی این شرکت های که حجم کم میدن یه مشکلی دارن
داتک فقط سه شهر ایران را پوشش میده
پیشگامان نصف ایران پوشش نمیده
فن اوا کندی سرعت
وووو
مطمن باش اینا اوش حجم بیشتر میدن واسه بازار گرامی بعد کم میکنم:n10:
واست سوال نیست چرا شرکت های قدیمی و بهتر مثل شاتل .پارس انلاین .مخابرات حجم کم میدن ؟؟؟؟
dadash42
14-03-2018, 14:09
واست سوال نیست چرا شرکت های قدیمی و بهتر مثل شاتل .پارس انلاین .مخابرات حجم کم میدن ؟؟؟؟
چون بزرگترین دزدهای اینترنتی ان
George Shelly
14-03-2018, 14:29
درسته دیده بان شرکت آنچنان معروفی نیست اما به نظر من اینکه داره حجم زیاد میده ربطی به ابعاد شرکتش نداره ، اینطور نیست که گیگ زیاده میده تا بتونه توجه جلب کنه بعد که یوزرهاش زیاد شد حجمو کم کنه!
درسته که تبلیغات و ایجاد انگیزه ( مثل دادن حجم بالا ) برای افراد در خرید اشتراک از این شرکت تاثیر داره اما همه داستان این نیست .
اگر این استدلال درست بود که دیده بان سر معروف شدن و جلب توجه داره حجم میده پس از اولش باید اینکار رو میکرد در حالی که تو تعرفه اول فقط 240 گیگ واسه سرعت 16 مگ حجم میداد بدون شبانه! اما الان 1024 گیگ میده با 1024 شبانه!
نمیشه گفت یه مشکلی داره که داره حجم بالا میده! به نظر من اینطور نیست!
الان تقریبا داره از طریق پورت های اسیا و پیسگامان کل ایران رو کاور می کنه و اینکه بگیم پورت اجازه ای هست و ... به نظر من امتیاز منفی نیست!
حداقل پهنای باند برای خودشون هست و اونو دیگه نمی تونن اجاره کنن و باید بخرن .
من اعتقاد دارم به جای خرید سرویس از شرکت کثیفی مثل شاتل بیاییم از شرکت های اینجوری پشتیبانی کنیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن و بازار به شدت رقابتی شه!
چون بزرگترین دزدهای اینترنتی ان
یعنی دوس دارن مشتری از دست بدن؟؟!!!!
این شرکت ها کیفیت میدن نه حجم زیاد
f_s10224
14-03-2018, 14:57
آره خب ، شرکت تازه تاسیس که مشتری هاش هنوز زیاد نشده قطعا میتونه کیفتی خوبی ارائه بده ، ولی بزا یه خورده مشتری هاش زیاد بشه اون موقع تست هاتون رو بزارید.
تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن
- - - Updated - - -
تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن
f_s10224
14-03-2018, 15:03
توی گروه تلگرامی بودم بیشتر کاربران دیده بان بود بصورت دسته جعمی تخلیه کردیم از دیده بان
این شرکت نه پورت نه نت اختصاصی از خودش نداره از اسیا و پیشگامان میگیره
شما دقت کنی این شرکت های که حجم کم میدن یه مشکلی دارن
داتک فقط سه شهر ایران را پوشش میده
پیشگامان نصف ایران پوشش نمیده
فن اوا کندی سرعت
وووو
مطمن باش اینا اوش حجم بیشتر میدن واسه بازار گرامی بعد کم میکنم:n10:
پارسو موافقم ولی شاتل سمت ما اشغاله و مخابرات هم همچنان پی اس ۴ ام باهاش بزور کانکت میشه ... منم پارسو تخلیه نمی کردم ولی مشکلی پیش اومد مجبور شدم تخلیه کنم .... بماند ولی ممنون میشم مخابرات رو ازش به عنوان شرکت خوب نام نبرین که حسابی دلم ازش پره
من دیروز خطم درخواست تخلیه دادم ، امروز تخلیه شد ، همین الان توی دیده بان ثبت نام کردم، دوستایی که تازه ثبت نام کردن ، چقدر طول کشیده تا براشون وصل بشه ؟ (میگن مخابرات ۵ شنبه ها تعطیله ، من که فکر کنم خوردم به هفته بعد.)
درسته دیده بان شرکت آنچنان معروفی نیست اما به نظر من اینکه داره حجم زیاد میده ربطی به ابعاد شرکتش نداره ، اینطور نیست که گیگ زیاده میده تا بتونه توجه جلب کنه بعد که یوزرهاش زیاد شد حجمو کم کنه!
درسته که تبلیغات و ایجاد انگیزه ( مثل دادن حجم بالا ) برای افراد در خرید اشتراک از این شرکت تاثیر داره اما همه داستان این نیست .
اگر این استدلال درست بود که دیده بان سر معروف شدن و جلب توجه داره حجم میده پس از اولش باید اینکار رو میکرد در حالی که تو تعرفه اول فقط 240 گیگ واسه سرعت 16 مگ حجم میداد بدون شبانه! اما الان 1024 گیگ میده با 1024 شبانه!
نمیشه گفت یه مشکلی داره که داره حجم بالا میده! به نظر من اینطور نیست!
الان تقریبا داره از طریق پورت های اسیا و پیسگامان کل ایران رو کاور می کنه و اینکه بگیم پورت اجازه ای هست و ... به نظر من امتیاز منفی نیست!
حداقل پهنای باند برای خودشون هست و اونو دیگه نمی تونن اجاره کنن و باید بخرن .
من اعتقاد دارم به جای خرید سرویس از شرکت کثیفی مثل شاتل بیاییم از شرکت های اینجوری پشتیبانی کنیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن و بازار به شدت رقابتی شه!
شما کیفیت برات مهم نیست دیده بان خوبه برات
خواستی تگلرام پیام بده واضح برات توضیح میدم
hamed_irani1234@
ho3in2012
14-03-2018, 15:15
من دیروز خطم درخواست تخلیه دادم ، امروز تخلیه شد ، همین الان توی دیده بان ثبت نام کردم، دوستایی که تازه ثبت نام کردن ، چقدر طول کشیده تا براشون وصل بشه ؟ (میگن مخابرات ۵ شنبه ها تعطیله ، من که فکر کنم خوردم به هفته بعد.)
خودتون زنگ بزنین پیگیر باشین
تا هر چه سریع تر براتون راه اندازی بشه
بعد راه اندازی هم تست بزارین همین جا
حدودا 3 ماهی هست من از دیدبان نت سرویس دارم
جدیدا کیفیت بهتر شده نسبت به قبل
misam5526
14-03-2018, 15:23
جانب داری یا دشمنی از (یا با) یک شرکتی که میراث پدری هیچ کاربری نیست در نوع خودش عجیبه.
این شرکت مزایایی داره و معایبی. ممکنه معایب نامبرده شده برای کسی مهم نباشه و این به خودش مربوطه.
تجربه 4 سرویس (خودم و سه تا از دوست و همشهریام) از این شرکت رو داشتیم. شرکت در پشتیبانی و نیروی انسانی بشدت مودب، پویا و همراهه. اما در بعد فنی یه جاهاییش این اواخر لنگ میزد.
شاید برای کسی مهم نباشه (یا این مشکل رو نداشته باشه) که سرویس سر شب تا اخر شب بجای 8 مگ بشه 2 مگ ولی برای خیلی ها مهمه. از طرفی شاید برای یکی 400 گیگ و 1000 گیگ مهم نباشه و برای یکی دیگه این حجم خیلی حیاتی باشه.
شرکتها در همه مراکز یه جور نیستن و شلوغی در یک مرکز باعث افت کیفیت میشه پس چه بهتر که شرکتهایی این چنین وجود داشته باشن تا از فشار سنگین روی شرکتهای شناخته شده جلوگیری کنند. این مورد رو بشخصه در مورد فن آوا دارم میبینم که اوایل بشدت در مقطعی مشترک گرفته و افت کیفیت داشت ولی الان برای دو تا از همین رفقا که از دیده بان داشتند، سرویس 16 فن آوا گرفتم به اندازه حداکثر کشش خطشون سرویس میگیرن عملا و اگه افت شبانه هم باشه نهایتا 20 درصد، تک کانکشن هم راضین و حجم هم که همون1000 گیگه.
اگه داتک و پیشگامان و همین دیده بان نبودند الان فن اوا شرایط دوباره خوب نمیشد!
George Shelly
14-03-2018, 15:49
آقا من دوس دارم پولمو بریزم تو جیب این شرکت، نمی دونم چرا یه سریا طوری رفتار می کنن انگار دیده بان قاتل پدرشون بوده!
خوب نخرید مجبور نیستید که!
من از این شرکت کوچیک، محلی ، به درنخور، پورت اجاره ای و ...هرچی که شما بگید پشتیبانی می کنم چون شعور داره و می فهمه و احترام میگذاره یه کاربرش فقط دلیلش همینه .
sajad379
14-03-2018, 17:26
سلام. دوستانمیخوام بیام دیدهبان ولی الان بیش از یک ماه هستش که دیده بان و آسیاتک در خراسان شمالی مشکل کمبود پهنای باند پیدا کردن و ثبت نام جدید انجام نمیدن.
بقیه نقاط کشور هم بخاطر طرح های جدید adsl کمبود پهنای باند دارن؟
فک میکنین چقد طول میکشه تا مشکل کمبود پهنای باند رفع بشه؟!!:n37:
George Shelly
14-03-2018, 19:41
سلام. دوستانمیخوام بیام دیدهبان ولی الان بیش از یک ماه هستش که دیده بان و آسیاتک در خراسان شمالی مشکل کمبود پهنای باند پیدا کردن و ثبت نام جدید انجام نمیدن.
بقیه نقاط کشور هم بخاطر طرح های جدید adsl کمبود پهنای باند دارن؟
فک میکنین چقد طول میکشه تا مشکل کمبود پهنای باند رفع بشه؟!!:n37:
وقتی تو سایت دیدی شمارتو میزنی ارور میده ؟
بخاطر کمبود پهنای باند نیست ، بحاطره محدودیته پورته!
sajad379
14-03-2018, 21:04
وقتی تو سایت دیدی شمارتو میزنی ارور میده ؟
بخاطر کمبود پهنای باند نیست ، بحاطره محدودیته پورته!
اره شمارمو که میزنم ارور میده...
چندروز پیش رفتم اسیاتک گفتن پورت داریم، پهنای باند نداریم. دیدهبان هم در شهر ما فک کنم پورتهاش مال اسیاتکه...
تا جایی که من فهمیدم خیلی از مراکز مخابراتی بخاطر طرح های جدید adsl کمبود پهنای باند پیدا کردن...
George Shelly
14-03-2018, 21:25
اره شمارمو که میزنم ارور میده...
چندروز پیش رفتم اسیاتک گفتن پورت داریم، پهنای باند نداریم. دیدهبان هم در شهر ما فک کنم پورتهاش مال اسیاتکه...
تا جایی که من فهمیدم خیلی از مراکز مخابراتی بخاطر طرح های جدید adsl کمبود پهنای باند پیدا کردن...
اینکه اسیا پورت داشته باشه دلیل نمیشه که همه ش رو بده به دیده بان!
دیده بان پهنای باند مال خودشه ولی پورت نه !
ارور دادن به معنی پورت نداشتن هست .
f_s10224
14-03-2018, 22:05
من از پارس بگیرین تا پیشگامان قدیم تا مخابرات تا های وب همرو تست کردم . ایناهمه یجور هستن . بعضیا مستقیم لینک زیرساختو میدن خوب پینگ بهتری دارن و کیفیت خوبه بعضیا هم یه دور می زنن لینک میدن ...همشون ایراد دارن همشون معایب دارن همشونم مزایا دارن ولی اینکه من بگم فلانی اشغاله فلانی شاهکاره اصلا موافق نیستم . من از ای دی اس ال دیده بان متوسط راضیم . از پارس راضی بودم ولی خیلی گرون فروش بود و خیلی هم بی احترام بودن فنیشون ......چقدر بدبخت ادم رو فرض می کنن که یه نت دو هزاریو اینجور منت سر ادم بزارن ...ولی اینو بگم دیده بانت الان که مطرح داره میشه یکم بهتر داره عمل می کنه مشخصه رفتن افزایش پهنای باند دادن حتی وایرلسشونم افزایش پهنای باند پیدا کرده . پینگشونم بهتر کردن تازه شدن مثل بقیه شرکت ها .تو منطقه ما هم از اسیاتک پورت دارن هم از پیشگامان که من از پیشگامانشون گرفتم بازم خدا رو شکر که اینو مطرح کردن ....نمی دونم اتاقک سرور شرکتا رو تو مخابرات رفتین یا نه ولی مثلا پارس گل بلبل از یسری تجهیزات اهل قارون استفاده می کنه من به چشم دیدم یا اسیاتک هم تجهیزات جدید نداشت ولی پیشگامان رو من سال پیش دیدم که جدید گذاشته خوب تا دیدم گفت از کدوم پورت می خوای سریع زدم پیشگامان چون می دونستم جدید تجهیزات اوردن و نتیجه هم داد ریت بیشتر از پارس بهم داد !!!!
حالا اینم بگم فیبر نوری قرار تا سه ساله دیگه همگانی بشه خیلی از این بساطای ای دی اس ال جمع میشه و همه وی دی اس ال خواهند داد .تا اون زمان حتی اگر بینهایت هم بدن ای دی اس ال رو مردم دیگه سمت ای دی اس ال نمیرن .......
و اینکه پارس یا شاتل حجم کم میدن چون کیفیت مهمه چرت محضه ....اینا یسری خیلی زیاد مشتری دارن که حجم کم مصرف می کنن دور من پرن همینا ....و اصلا این طرح ها براشون فرقی نداره طرف اصلا مصرفی نداره و خیلی هم براش کششی نداره 1 ترا بخواد یا 2 گیگ هر چی بهش بدی ماهش همونقدر مصرف می کنه !!!! اون شرکتا دارن از اونا استفاده می کنن و اتفاقا هزینشونم در میاد .......فروش حجم خیلی خیلی سود اوره برای شرکت ها و واقعا از این موضوع ناراحتن من با چندین پشتیبان که از رفیقام هستن در شرکت های مختلف پرسیدم و همه تایید کردن که ناراضین ولی وزیر بهشون قول فیبر نوری داده که از اون طرف هزینه در بیاد !!!!!!!!!!!!!!!!
اگر نماینده این شرکتا نیستین تبلیغشونو نکنین ولی بدشونم به این مقدار نگین فقط تجربتونو بگین و نیازی به اسپم هم نیست تست های این شرکت به صورت تک کانکشن و فول با سرور خارجی و داخلی هم در کرج و هم در کرمان گرفته شده ....حالا ممکنه مشهد بد باشه یا قم مشکل داشته باشه ...در ضمن خبر دارم که نمایندگی تهرانشون رو هواست و حتی یه دفترشونم تعطیل کردن .دقیقا بخاطر کمبود پورت و مشتری .......این شرکت هم نوپا نیست عمرش شاید از داتک و اون شرکتای دیگه هم بیشتر باشه ..بازم میگم کرمانی ها می دونن دیده بانت مدت هاست سرویس میده از قبل از ای دی اس ال ...............و اینکه چرا ضعیف نشده چون پشت این شرکت های کرمونی خیلی بیشتر از اینی که فکر کنین گرمه ......ماورا تصورات
sajad379
15-03-2018, 00:17
از خود پشتیبان دیدهبان سوال کردم گفت ما پورت خالی داریم ولی پهنای باند نداریم، معلومم نیست کی مشکل رفع بشه..
George Shelly
15-03-2018, 08:31
از خود پشتیبان دیدهبان سوال کردم گفت ما پورت خالی داریم ولی پهنای باند نداریم، معلومم نیست کی مشکل رفع بشه..
ولی تو 99 درصد مواقع آی اس پی هیچوقت نمیگه " ما پهنای باند نداریم" ...منظورم اینه هیچ وقت به روشنی چیزی در این مورد نمیگه!
مثلا واسه تست من سرویس 8 مگ گرفته بودم اولش، بعد زنگ زدم گفتم شما تو مرکز ما 16 مگ میدین هرکاری کردم نگفتن بهم، گفتن بگیر تا معلوم شه!
اصلا نمیگن پهنای باندشون چقدر هست!
چون بهشون میگن که در این مورد حرفی نزنن!
من نمی دونم چجوری به شما انقدر صریح گفته این موضوع رو!
معمولا اگر نتونن سرویس بدن میگن پورت نداریم!
چرا دروغ میگی رنج ای پی دیده بان برای پیشگامان هست خوده قسمت فنی دیده بان هم گفته اگه از مباحث اینترنت و شبکه اطلاع داشته اینو نمیگفتی :n19:
شاتل به این خوبی سرویس هشت مگ :n09:
تک کانکش سرور امریکا همراه با پینگ
:n09:
dadash42
15-03-2018, 18:10
با اون حجم کم چه فایده داره:n27:
با اون حجم کم چه فایده داره:n27:
حجم زیاد داغون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
dadash42
15-03-2018, 18:58
آخه 175گیگ در ماه کجا 500گیگ کجا
حالا یه فیلم 20دقیقه زودتر دانلود میشه, حجم تموم شه چه فایده داره
George Shelly
15-03-2018, 21:11
ساعت 21:10!
سرعت دقیقا مثل روز و بدون افت!
آپلودم خودم آوردم پایین چون نیاز ندارم .
آخه 175گیگ در ماه کجا 500گیگ کجا
حالا یه فیلم 20دقیقه زودتر دانلود میشه, حجم تموم شه چه فایده داره
تفاوتش مثل پراید و لامبورگینی هست دیگه خودت تا تش برو ..
HeRcKoOl
17-03-2018, 02:08
دوستان دیدهبان مگه سرویس گیم هم داره؟!
dadash42
17-03-2018, 07:51
تفاوتش مثل پراید و لامبورگینی هست دیگه خودت تا تش برو ..
والا تو ایران با این جاده ها پراید بهتره
لامبورگینی داقون میشه
George Shelly
17-03-2018, 08:06
دوستان دیدهبان مگه سرویس گیم هم داره؟!
آره داره زنگ بزنی میزاره رو کمترین حالت بدون کاهش سرعت!
ولی بازم جا داره بهتر شه که باید پینگ داخلی کمتر شه ، الان 40 هست باید بشه 20 یا زیر 20 ! ( پینگ داخلی و حارجی بهم ریط داره )
بدون قعال سازی گیمینک پینگ داخلی 80 هست!
پینگ داخلی با سایت DiDi.ir :
پینگ خارجی : ( در حالت استفاده چند نفر گرفته شده و معمولا 110 هست )
شاتل به این خوبی سرویس هشت مگ :n09:
تک کانکش سرور امریکا همراه با پینگ
:n09:
وقتی حجم کم میده فایده نداره من خودم از این شرکتا رفتم دیده بان نت به مرکز مخابراتی هم بستگی داره من که راضیم سرعت دانلودش همونه که میخواستم هشت مگ گرفتم
George Shelly
17-03-2018, 09:06
وقتی حجم کم میده فایده نداره من خودم از این شرکتا رفتم دیده بان نت به مرکز مخابراتی هم بستگی داره من که راضیم سرعت دانلودش همونه که میخواستم هشت مگ گرفتم
پینگ واسه شما چنده ؟
با 4224 و 8888!
سرعت هشت مگ خیلی راضیم واقعا نامحدود با اینکه حجم زیاد میده اما نگران تموم شدش نداری
تک کانکشن
George Shelly
17-03-2018, 09:15
سرعت هشت مگ خیلی راضیم واقعا نامحدود با اینکه حجم زیاد میده اما نگران تموم شدش نداری
تک کانکشن
منم به طرز مرکباری راضیم!
تو این چند سال این اولین isp هست که انقدر عالی بوده برام!
شما 16 مگ گرفتی سرعتت عالیه
George Shelly
17-03-2018, 09:23
شما 16 مگ گرفتی سرعتت عالیه
آره!
با این سایت لطفا تست بزار.
وقتی حجم کم میده فایده نداره من خودم از این شرکتا رفتم دیده بان نت به مرکز مخابراتی هم بستگی داره من که راضیم سرعت دانلودش همونه که میخواستم هشت مگ گرفتمخب مثل من تست قرار بده
تک کانکشن
خسته نباشی سرور داخلی
منم به طرز مرکباری راضیم!
تو این چند سال این اولین isp هست که انقدر عالی بوده برام!
درود
یه عکس تست سرعت هم لطفا از دانلود فایلی بگیر که از download.cnet.com باشه. مرسی
میخوام سرعت دانلود از سرور خارجی رو هم ببینم. سپاس
یا اگه سیدباکس خارجی داری، یه عکس از سرعت دانلودت بزار. ممنون
خلاصه اینکه یه چیزی از سرور خارجی بزار. تشکر :n02:
George Shelly
17-03-2018, 19:08
درود
یه عکس تست سرعت هم لطفا از دانلود فایلی بگیر که از download.cnet.com باشه. مرسی
میخوام سرعت دانلود از سرور خارجی رو هم ببینم. سپاس
یا اگه سیدباکس خارجی داری، یه عکس از سرعت دانلودت بزار. ممنون
خلاصه اینکه یه چیزی از سرور خارجی بزار. تشکر :n02:
سرور امریکا بود تستی که گذاشتم!
کشش خطم یکم اومده پایین نمی دونم سر چی، ریت دانلود 100 کیلوبایتی کم شده!
تست سرور فرانسه
تست سرور ایسوس - تایوان
rezapcworld
17-03-2018, 19:59
...........
omid.7128
17-03-2018, 20:41
یه تست تک کانکشن از سرور خارجی بذارین بی زحمت. من فن آوا دارم میخوام تخلیه کنم به خاطر نوسان زیاد سرعت. های وب داشتم تعریفی نبود، شاتل داشتم بازم سرعت و کیفیتش چنگی به دل نمیزد
George Shelly
17-03-2018, 20:51
یه تست تک کانکشن از سرور خارجی بذارین بی زحمت. من فن آوا دارم میخوام تخلیه کنم به خاطر نوسان زیاد سرعت. های وب داشتم تعریفی نبود، شاتل داشتم بازم سرعت و کیفیتش چنگی به دل نمیزد
سرور فیلم تو مووی -امریکا ، من کشش خطم امروز کمی افت کرده وگرنه بازم ازاین بهتر میشه - اینم در نظر بگیر که الان شب هست و همیشه تو شب افت وجود داره بلا استثتا حتی رو LTE!
cartesiba
17-03-2018, 21:00
دوستان میگن دیده بان خوب نیست چون حجم بالا میده تا مشتری جذب کنه . اگه یادتون باشه مخابرات حجم نامحدود میداد و سرعتش عالی بود . چه دورانی بود
تست سرور فرانسه
تست سرور ایسوس - تایوان
حله داداش. من دیگه واقعا واجب شد که بیام دیده بان. هر کس دیگه ای هم که با دانلود سر و کار داره و الان توی isp دیگه ای هست و ترجیحا کرج زندگی میکنه و البته این پست رو میخونه، بهتره بیاد دیده بان.
لعنتی چقدر زمان دیر میگذره تا 18 اردیبهشت بیاد و راحت بشم از شاتل.
صبر کردن مشکل شده :n02:
دوستان میگن دیده بان خوب نیست چون حجم بالا میده تا مشتری جذب کنه . اگه یادتون باشه مخابرات حجم نامحدود میداد و سرعتش عالی بود . چه دورانی بود
در مورد مخابرات اصلا چنین دورانی رو بخاطر نمیارم. :n02: هیچ وقت توی حیات خودش چنین کاری نکرده. اگه مثل آدم سرویس میداد بنده ورنمیداشتم خرداد امسال ازش بیرون بیام و به پارس آفلاین برم.
The Dreadnaught
17-03-2018, 22:24
سلام
ببینید من خودم مخابرات نامحدود دو مگابیت داشتم، سرعت و کیفیتش هم عالی بود برای من،ماهی 80 تومن + مالیات و غیره برام هزینه داشت. اگه 24 ساعته میذاشتی برای دانلود، میتونستی باهاش حدودا ماهی 600 گیگ دانلود کنی، اگه 24 ساعته میذاشتی برای دانلود!
الان با همون هزینه میشه 16 مگابیت گرفت، که باهاش ساعتی 6 گیگ حدودا میشه دانلود کرد، حالا فرض کنیم اصلا به طور متوسط نصف این رو شرکت به شما بده، از این بدتر فکر نمی کنم بشه دیگه، یعنی شما با همون هزینه ای که برای دومگابیت نامحدود مخابرات پرداخت میکردین، 8 مگابیت بگیرید با ماهی 1 ترابایت حجم!
حالا شما شرکت هایی مثل دیده بان و پیشگامان و فن آوا رو که 1 ترابایت میدن رو در نظر نگیر، های وب و آسیاتک و شاتل که به ترتیب 500 ، 400 و 350 گیگ حجم میدن رو مد نظر قرار بده، که هر کدوم ترفندهایی دارن که عملا بتونی دانلود بیشتری انجام بدی مثل شاتل لند و دانلود شبانه و وی پی ان های داخلی و غیره. پس در بدترین حالت میشه گفت که شما به راحتی همون 600 گیگ ماهیانه حجم رو با سرعت حداقل 8 مگابیت داری که هر جور حساب کنیم از دومگابیت نامحدود مخابرات بهتره.
من خودم تا قبل از ارائه طرح های جدید هیچ جور اون سرویس رو کنسل نمیکردم چون حوصله مشکلات اینترنت حجمی رو نداشتم. ولی الان واقعا خیلی راضی هستم.
به نظر من کاری که باید کرد اینه که کاربران فشار بیشتر بیارن تا انحصارهای مخابرات برداشته بشه، کیفیت تجهیزات و کابل کشی و غیره و درست کنن و خب طرح های بهتری هم ارائه بشه، این تازه شروع کار هست. نه اینکه دیگه همه با همین طرح ها از خواسته هاشون کوتاه بیان و به همین راضی بشن.
misam5526
17-03-2018, 23:02
تصاویری که در تاپیک قرار داده میشه نیاز به کمی توضیح داره و واقعا اونی که میبینید درست نیست.
همین تصویر اخری که دانلود با حداکثر کانکشن از سایت asus هست سرعت واقعی دانلود به طور میانگین 1.76 میشه. ولی همه بلدیم و میدونیم که IDM با نوسان سرعت رو نشون میده و چند لحظه بالاتر از میانگین و چند لحظه کمتر... ولی با محاسبه زمان باقی مانده و حجم باقی مانده تخمین درست این نرم افزار بدست میاد.
سرعت در تست های چندکانکشن دیگه هم همین حدود که برابر باسرویس13-14 مگابیته شده نه بیشتر.
تصویری هم که پیشتر از تک کانکشن این شرکت از یه سرور اروپایی بود به همین شیوه سرعت دانلود 1.2 که معادل سرعت سرویس 9.6 میشه رو نتیجه میده!
بهتره تستها از سرور خارجی اسپید تست باشه که زمان و تاریخ رو نشون میده. و روش تست برای همه یه شیوست و قابل اطمینان تره.
George Shelly
18-03-2018, 07:13
GM
تک از سرور msi-تایوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
تک از سرور فیلم تو مووی- یونایدد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
تست سرور فرانسه
تست سرور ایسوس - تایوان
تک کانکش کجاست؟؟
George Shelly
18-03-2018, 17:23
سرویس پینگ رو عیر فعال کردم چون فعلا نیاز ندارم و کمتر بازی می کنم!
HeRcKoOl
24-03-2018, 00:44
دوستان من دم عید اینترنتم تموم شد و قرار بود مسافرت بریم،به خاطر همین سرعت کم گرفتم که الکی حیف نشه.ولی مسافرت نرفتیم و اینم حجمش داره تموم میشه:))
به نظرتون زنگ بزنم اینو منقضی میکنن که سرعت بالاتر بگیرم؟
ho3in2012
24-03-2018, 01:16
من دیده بان نت 8 مگ دارم
کیفیت عالی نیست ولی اونقدری هم که دیگه دوستان میگن بد نیست و نسبت به اوایل که ازشون سرویس داشتم بهبود پیدا کرده
چن تا تست:
ho3in2012
24-03-2018, 01:20
دوستان من دم عید اینترنتم تموم شد و قرار بود مسافرت بریم،به خاطر همین سرعت کم گرفتم که الکی حیف نشه.ولی مسافرت نرفتیم و اینم حجمش داره تموم میشه:))
به نظرتون زنگ بزنم اینو منقضی میکنن که سرعت بالاتر بگیرم؟
شما بنظرم الکی سرویستون رو منقضی نکن
یه دیدی جت بخر رو سرویس فعلیت 1397 گیگ حجم اضافه میکنه + افزایش سرعت تا 8 مگابیت
HeRcKoOl
24-03-2018, 02:05
شما بنظرم الکی سرویستون رو منقضی نکن
یه دیدی جت بخر رو سرویس فعلیت 1397 گیگ حجم اضافه میکنه + افزایش سرعت تا 8 مگابیت
لینکشو لطف میکنی ؟تو سایتش ندیدم همچین چیزی!
ho3in2012
24-03-2018, 03:37
لینکشو لطف میکنی ؟تو سایتش ندیدم همچین چیزی!
تو پنل هست
قسمت خرید سرویس یه گزینه دیدی جت داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg
George Shelly
24-03-2018, 04:45
من دیده بان نت 8 مگ دارم
کیفیت عالی نیست ولی اونقدری هم که دیگه دوستان میگن بد نیست و نسبت به اوایل که ازشون سرویس داشتم بهبود پیدا کرده
چن تا تست:
دیگه چجوری باید عالی باشه ؟
فقط پینگ داخلی باید بهتر شه که اونم اگر بزاره رو حالت fast ،نصف میشه!
مال من بعد از سه هفته همچنان عالی مثل روز اول بدون افت.
HeRcKoOl
24-03-2018, 17:17
تو پنل هست
قسمت خرید سرویس یه گزینه دیدی جت داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg
خوب شد گفتید مرسی
من گرفتم این سرویس رو ولی سرعت رو باید زنگ بزنید بگید،ظهر زنگ زدم یکی برداشت معلوم بود خیلی بلد نیست و نتونست سرعتمو تنظیم کنه.
ولی الان زنگ زدم دستش درد نکنه رو ۱۲مگابیت بست،سرعت دانلودم ۱.۳مگابایته.
George Shelly
25-03-2018, 09:42
بعد از سه هفته استفاده همچنان عالی و مثل روز اول
بعد از سه هفته استفاده همچنان عالی و مثل روز اول
سرور داخلی
mahan999
25-03-2018, 12:07
واقعا دیدی سنگ تموم گذاشته امیدوارم بتونه همینجوری ادامه بده . مناطق تحت پوشش از اون داتک با اون بزرگی بیشتره.
George Shelly
25-03-2018, 12:18
واقعا دیدی سنگ تموم گذاشته امیدوارم بتونه همینجوری ادامه بده . مناطق تحت پوشش از اون داتک با اون بزرگی بیشتره.
اره دقیقا!
من قبل اینکه بیام اصلا فکرشم نمی تونستم بکنم انقدر خوب باشه گفتم شاید تو چندتا مرکز 16 میده بی خیال بقیه مراکزه ولی سرعتش کاملا تضمینی هست یعنی وقتی 8 مگ میفروشه واقعا 8 میده!
اون پیشگامان با اون همه ادعاش که میگه من بزرگترین شبکه رو تو ایران دارم نتونست تو مرکز ما 16 بده! 16 چیه اصن 8 مگم نبود!
بعد یه سری ترول نوب میان اینجا الکی دروع میگن طرف سرویسش 1 مگه میاد میگه نخرید من کندی داشتم! تاسف باره!
dadash42
25-03-2018, 15:18
اره دقیقا!
من قبل اینکه بیام اصلا فکرشم نمی تونستم بکنم انقدر خوب باشه گفتم شاید تو چندتا مرکز 16 میده بی خیال بقیه مراکزه ولی سرعتش کاملا تضمینی هست یعنی وقتی 8 مگ میفروشه واقعا 8 میده!
اون پیشگامان با اون همه ادعاش که میگه من بزرگترین شبکه رو تو ایران دارم نتونست تو مرکز ما 16 بده! 16 چیه اصن 8 مگم نبود!
بعد یه سری ترول نوب میان اینجا الکی دروع میگن طرف سرویسش 1 مگه میاد میگه نخرید من کندی داشتم! تاسف باره!
نهایتا کیفیت خط منطقه به منطقه با فاصله از dslam و تعداد کاربران فرق میکنه
George Shelly
25-03-2018, 15:33
نهایتا کیفیت خط منطقه به منطقه با فاصله از dslam و تعداد کاربران فرق میکنه
نه!
منظورم چیز دیگه ای بود!
یه سری چون خودشون مشکل داشتن دوس دارن طوری جلوه بدن که انگار همه مشکل دارن!
من دفاعی ندارم از این شرکت ، ولی به کسی که میاد اینجا دائم آه و ناله می کنه و الکی میگه که مشکل داره واقعا باید شک کرد!
اگر مشکل باشه باید اکثرا مشکل داشته باشن پس چرا ندارن ؟
فقط که مرکز مخابراتی نیست!
طرف براش خوب نبوده یا خودش مشکل داشته تا اینجا برای من قابل قبوله، ولی اینکه من هر پستی بزارم بیاد یه چرتی بنویسه و من رو هم منشن کنه این دیگه یه چیز دیگه میشه!
سرور داخلی
من یک هفته ای میشه از دیده بان اینترنت گرفتم ، نسبت به جای قبلیم (های وب) خیلی بهتره. تازه فهمیدیدم که های وب چه کلاه گشادی سرمون گذاشته بود. (های وب تو بهترین حالت اش ۶ مگ سرعت میداد ، تو ساعت شلوغی هم تا ۳ مگ پایین میومد ، جدیدا هم اصلا سرویس حجم بالا نمیفروختن و مجبورت میکردن که اون نیتروهای مسخرشون رو با قیمت بالاتر بخری.)
این چندتا تست دانلود تک کانکشن از سرور های خارجی هست ، اینترنتم ۸ مگ هست.
تست سرور ها از سایت vultr هست ، این هم لینک تست فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت تک کانکشن فرانکفورت ، آلمان
تست سرعت تک کانکشن پاریس ، فرانسه
تست سرعت لندن ، انگلستان
تست سرعت امستردام ، هلند
تست سرعت نیویورک ، امریکا
George Shelly
25-03-2018, 16:06
ترافیک باقیمانده بعد از 15 روز استفاده!
شاتل فقط 375 گیگ میده که با مصرف من الان باید موقع شارژ دوباره باشه!
کیفیت هم هیچی از شاتل کم نداره!
dadash42
25-03-2018, 16:14
نظر دارم تابستان بیام دیدبان, طرح قدیم یه ساله با آسیاتک تا شهریور دارم...فعلا از 4G شبانه رایگان استفاده میکنم
من یک هفته ای میشه از دیده بان اینترنت گرفتم ، نسبت به جای قبلیم (های وب) خیلی بهتره. تازه فهمیدیدم که های وب چه کلاه گشادی سرمون گذاشته بود. (های وب تو بهترین حالت اش ۶ مگ سرعت میداد ، تو ساعت شلوغی هم تا ۳ مگ پایین میومد ، جدیدا هم اصلا سرویس حجم بالا نمیفروختن و مجبورت میکردن که اون نیتروهای مسخرشون رو با قیمت بالاتر بخری.)
تست سرور ها از سایت vultr هست ، این هم لینک تست فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت لندن ، انگلستان
تست سرعت امستردام ، هلند
خواهشا تست ها به این صورت باشه ساعت و تاریخ توی عکس ها باشه
ho3in2012
25-03-2018, 19:08
نه!
منظورم چیز دیگه ای بود!
یه سری چون خودشون مشکل داشتن دوس دارن طوری جلوه بدن که انگار همه مشکل دارن!
من دفاعی ندارم از این شرکت ، ولی به کسی که میاد اینجا دائم آه و ناله می کنه و الکی میگه که مشکل داره واقعا باید شک کرد!
اگر مشکل باشه باید اکثرا مشکل داشته باشن پس چرا ندارن ؟
فقط که مرکز مخابراتی نیست!
طرف براش خوب نبوده یا خودش مشکل داشته تا اینجا برای من قابل قبوله، ولی اینکه من هر پستی بزارم بیاد یه چرتی بنویسه و من رو هم منشن کنه این دیگه یه چیز دیگه میشه!
تست سرعت لندن ، انگلستان
تست سرعت امستردام ، هلند
چقدر اینجا جنگ و دعوا هست :n02::n02:
من تنها مشکلم با دیده بان پینگش بود اونم الان زنگ زدم حل شد و پینگ داخلیم اومد پایین
الان واقعا بنظرم هیچ مشکلی نداره:n31:
اینم تست با شرایطی که گفتین
سلام
دیده بان و داتک و پیشگامان در تعرفه های غیر حجمی واقعا سنگ تمام گذاشتن مخصوصا دیده بان که از همون اول تعرفه های عالی ارائه کرد کاری که شرکتهای پر ادعای مثل شاتل و اسیاتک و صبانت و... نتونستن انجام بدن یعنی نخواستن که انجام بدن چون طمع بهشون اجازه نمیده یه مقدار از سود کلانی که میبرن کم بشه
George Shelly
25-03-2018, 19:50
المان
هلند
اوهایو
لس انجلس
ژاپن
سیدنی
George Shelly
26-03-2018, 11:01
من به راحتی تو یوتیوب ویدیو ها رو روی 4K استریم می کنم بدون لحظه ای مکس
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دیده بان و داتک و پیشگامان در تعرفه های غیر حجمی واقعا سنگ تمام گذاشتن مخصوصا دیده بان که از همون اول تعرفه های عالی ارائه کرد کاری که شرکتهای پر ادعای مثل شاتل و اسیاتک و صبانت و... نتونستن انجام بدن یعنی نخواستن که انجام بدن چون طمع بهشون اجازه نمیده یه مقدار از سود کلانی که میبرن کم بشه
داتک فقط سه شهر پوشش میده
پیشگامان نصف ایران را پوشش نمیده
چقدر اینجا جنگ و دعوا هست :n02::n02:
من تنها مشکلم با دیده بان پینگش بود اونم الان زنگ زدم حل شد و پینگ داخلیم اومد پایین
الان واقعا بنظرم هیچ مشکلی نداره:n31:
اینم تست با شرایطی که گفتین
به شاتل که نمیرسه ولی بدک نیست
alireza20202003
26-03-2018, 16:42
آقا یه جوون مرد پیدا شه یه تست ساعت ۹ شب به بعد از گیت هاب تک کانشکن برای ما بگیره خوبه مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کارمندان شاتل هستید که اینقدر روی شاتل تعصب دارید؟ :n02:
توی تاپیکش که دارن میگن سرعتش مشکل داره و ضمنا به مدیریت شاتل دارند انتقاد میکنن
حجم هم اینقدر کم میده که توی همون هفته اول حجمت تموم میشه. الان دقیقا نکته مثبتش چیه؟ :n27:
توی تاپیکش که دارن میگن سرعتش مشکل داره و ضمنا به مدیریت شاتل دارند انتقاد میکنن
حجم هم اینقدر کم میده که توی همون هفته اول حجمت تموم میشه. الان دقیقا نکته مثبتش چیه؟ :n27:
شاتل بهتره از عکس های میشه فهمید
شاتل هزار برابر دیده بان کاربر داره حالا چند نفر ناراحت باشن
اگه شاتل بده دیده بان زور نمیزنه ازش پورت کرایه کنه
ho3in2012
26-03-2018, 20:17
آقا یه جوون مرد پیدا شه یه تست ساعت ۹ شب به بعد از گیت هاب تک کانشکن برای ما بگیره خوبه مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما
ساعت 9 و ربع از لینک خود شما
سلام
نه بابا این بنده خدا رفیقه منه و همسایه هستیم .
از بس 2 نفره شرکت عوض کردیم دیگه میدونیم وضعیت شرکتا رو
اون رفیقمم دیده بان داشت 2 ماه پیش من رفتم یوزنت
حجم زیاد میدن ولی کیفیت خیلی بد بود .
تک کانکشن خیلی مهمه و پینگ
من چون ps4 بازی میکنم خیلی واسم مهم بود . یوز نت گرفتم . اکسین نت گرفتم . پارس گرفتم . صبانت . فناوا . لقمان . اسیاتک ( البته اسیاتک الان خیلی خوب شده و پینگ 80 میده ، واسه همسایمون گرفتم )
همه رو تو 2 ماه گرفتم ولی متاسفانه هیچکدوم به پایداری شاتل نبودن
البته شاتل هم اگر بد بشه 100 درصد عوض میکنیم
George Shelly
26-03-2018, 21:22
خدمت شما
ساعت 9 و ربع از لینک خود شما
کاش تست نمی گذاشتی .......
سلام
من چون ps4 بازی میکنم خیلی واسم مهم بود . یوز نت گرفتم . اکسین نت گرفتم . پارس گرفتم . صبانت . فناوا . لقمان . اسیاتک ( البته اسیاتک الان خیلی خوب شده و پینگ 80 میده ، واسه همسایمون گرفتم )
من خودم هنوز یک ماه و نیم از قراردادم با شاتل مونده و قضیه "پایداری شاتل" که فرمودین رو قبول دارم ولی 175 گیگ حجمی که توی سرویس 8 مگابیت میده برای بازی و دانلود فیلم و سریال و انیمه و موزیک و وب گردی بنظرم کافی نیست.
ضمن اینکه به آدم زور میاد که یکی داره یک ترا میده و اون یکی نمیاد حداقل 350 گیگ (حدود یک سوم) اون حجم رو بده.
منم به پینگ و گیم اهمیت میدم ولی با دانلود هم سر و کار دارم. اگه شاتل 350 گیگ میداد عمرا به دیده بان نمی رفتم ولی حالا که حجم کمی میده مجبورم دیده بان برم.
من خودم هنوز یک ماه و نیم از قراردادم با شاتل مونده و قضیه "پایداری شاتل" که فرمودین رو قبول دارم ولی 175 گیگ حجمی که توی سرویس 8 مگابیت میده برای بازی و دانلود فیلم و سریال و انیمه و موزیک و وب گردی بنظرم کافی نیست.
ضمن اینکه به آدم زور میاد که یکی داره یک ترا میده و اون یکی نمیاد حداقل 350 گیگ (حدود یک سوم) اون حجم رو بده.
منم به پینگ و گیم اهمیت میدم ولی با دانلود هم سر و کار دارم. اگه شاتل 350 گیگ میداد عمرا به دیده بان نمی رفتم ولی حالا که حجم کمی میده مجبورم دیده بان برم.
ما سی دی کلوپ داریم تازه 175 گیگ زیاد میاد :n04:
من خوده دیده بان بهم گفت تخلیه کن تا بزودی پورت شاتل بگیرم اوضاع بهتر بشه
من دوستان زیادی دارم در سراسر ایران که از دیده بان تخلیه کردن برای مشکلاتی که داشت
ما سی دی کلوپ داریم تازه 175 گیگ زیاد میاد :n04:
من خوده دیده بان بهم گفت تخلیه کن تا بزودی پورت شاتل بگیرم اوضاع بهتر بشه
من دوستان زیادی دارم در سراسر ایران که از دیده بان تخلیه کردن برای مشکلاتی که داشت
نمی دونم چه نوع استفاده ای از اینترنت دارید ولی هر جوری که حساب میکنم میبینم غیرممکنه که 175 گیگ زیاد بیاد. :n31: دم به دقیقه داره فیلم و بازی و سریال و انیمه و موزیک ویدیو عرضه میشه. یک توضیح کامل بدید که چه فایل هایی هر ماه دانلود میکنید :n02:
فیلم ها که الان بعید میدونم کسی 4K Remux نگیره که حجمش از 30 تا 70 گیگه. یعنی من اگه در هر ماه فقط یک ریماکس 4K بگیرم حدود یک چهارم حجم دانلودم برای اون ماه مصرف میشه!
مگه اینکه شما تلویزیون 4K نداری که اون یه بحث دیگه است. :n27:
حتی اگه فرض کنیم که تلویزیون شما فول اچ دی است باز هم برای یه فیلم 1080p با کیفیت معقول باید حدود 14 تا 20 گیگ حجم اختصاص بدی.
تازه این مثال ها فقط برای موضوع فیلم بودند!
حجم بازی ها رو هم خودتون مسلما خبر دارین و احتیاجی نیست من بگم که حجم عادی برای یه بازی معمولی 30 گیگه. (حالا امثال بازی هایی مثل Gears of War 4 به کنار که 100 گیگ هستن) :n05:
بعدش به موضوع انیمه میرسیم.
توی ترکر انیمه بایتس دم به دقیقه داره انیمه آپلود میشه! کاربر معمولی هم که باشی حداقل باید هر روز یکیش رو بتونی دانلود کنی که حجماش حدود 15 تا 20 گیگه.
موزیک با کیفیت FLAC و موزیک ویدیو ProRes اصلی و انکود شده از روی ProRes با فرمت mkv هم هست که میانگین حجمشون یک گیگه.
این مواردی که گفتم فقط مال بخش دانلود بودند و خواستم بدونید که 175 گیگ واقعا کمه و بخش گیمینگ رو نگفتم.
نمی دونم چه نوع استفاده ای از اینترنت دارید ولی هر جوری که حساب میکنم میبینم غیرممکنه که 175 گیگ زیاد بیاد. :n31: دم به دقیقه داره فیلم و بازی و سریال و انیمه و موزیک ویدیو عرضه میشه. یک توضیح کامل بدید که چه فایل هایی هر ماه دانلود میکنید :n02:
فیلم ها که الان بعید میدونم کسی 4K Remux نگیره که حجمش از 30 تا 70 گیگه. یعنی من اگه در هر ماه فقط یک ریماکس 4K بگیرم حدود یک چهارم حجم دانلودم برای اون ماه مصرف میشه!
حتی اگه فرض کنیم که تلویزیون شما فول اچ دی است باز هم برای یه فیلم 1080p با کیفیت معقول باید حدود 14 تا 20 گیگ حجم اختصاص بدی.
حجم بازی ها رو هم خودتون مسلما خبر دارین و احتیاجی نیست من بگم که حجم عادی برای یه بازی معمولی 30 گیگه. (حالا امثال بازی هایی مثل Gears of War 4 به کنار که 100 گیگ هستن) :n05:
توی ترکر انیمه بایتس دم به دقیقه داره انیمه آپلود میشه! کاربر معمولی هم که باشی حداقل باید هر روز یکیش رو بتونی دانلود کنی که حجماش حدود 15 تا 20 گیگه.
موزیک با کیفیت FLAC و موزیک ویدیو ProRes اصلی و انکود شده از روی ProRes با فرمت mkv هم هست که میانگین حجمشون یک گیگه.
این مواردی که گفتم فقط مال بخش دانلود بودند و خواستم بدونید که 175 گیگ واقعا کمه و بخش گیمینگ رو نگفتم.
من باش درامد دارم اگه الکی بخواهم هی دانلود کنم پاک کنم که که نشد وگر نه ماهی 5000 گیگ هم کمه :n10:
نمیدونم شاید شما ده تا هارد 8tbدارید که شاتل جوابگو تون نیست
خب چه کاره چرا خودتو الاف adsl کردی با 4g+همراه اول یا ایرانسل که سرعتش ده برابر adslهست بگیر اذیت نشو
malthael
27-03-2018, 13:41
جان خودت اینقدر شاتل شاتل نکن که مفتشم گرونه !:n34: من قبل از عید ثبت نام کردم . گداگشنه تر و بد بخت تر و طمع کارتر از این شرکت ندیدم . همون اول 15 هزار تومن به زور برای هزینه نصب گرفته . بهش میگم بعداز 8 سال ADSL داشتن بلدم یه مودم رو تنظیم کنم میگه اگه خودتون تنظیم کردید از ماه بعدتون کم میشه .حالا اومدیم من نخواستم ماه بعد تمدید کنم باید دو برابر اون پول رو هزینه تلفن بدم تا 15 هزار رو برگردونن ؟ تو فاکتور خرید زده عوارض شهرداری !! و 2310 تومن از من گرفته ! شاتل مثل مخابرات داره کوچه و خیابون رو حفاری میکنه تا سیم و کافو نصب کنه ؟ دقیقا این عوارض رو واسه چی به شهرداری میده ؟! اصلا گیرم که داره عوارض میده به کاربر چه ربطی داره ؟ درسته این پول هیچی نیست ولی عملا دزدی محسوب میشه چون هیچ قانونی برای گرفتنش نیست و بعداز عوض کردن کلی شرکت میدونم هیچ شرکت دیگه ای هم این پول رو نمیگیره حتی برادران دزدمون در مخابرات !
برای من فاکتور زده هزینه SMS ! برای من هنوز یه پیامک هم نیومده بعد این هزینه چی رو میخواد . یه شرکت از اون سر دنیا برات پیامک میزنه ولی هیچی بابتش نمیگیره بعد این بدبخت ها برای یه پیامک اتمام سرویس میخوان جیبت رو بزنن در صورتی که همین پیامک رو بقیه شرکت ها هم میزنن ولی بدون هزینه . حالا اگه سرویسشون هم چیزی بود باز آدم نمی سوخت . 8مگ خریدم و خطم رو بیشتر از 9 مگ بسته شده ولی تک کانکشن خارجی در بهترین حالت به 500 کیلوبایت میرسه یه ویدیو 1080 بدون لگ تو یوتیوب نمیشه نگاه کرد (با سنگ شکنی که رو vps خودم تو آمستردام ساختم) . تو مرکز ما دیده بان سرویس نمیده ولی تو مرکز دیگه شهر که یکی از دوستام از دیده بان داره پینگ اون و من یکی هست. این بود کیفیتی که این همه سنگش رو به سینه میزننین ؟ اگه چند ماهه یا یک ساله هم تمدید کنی هم که ترافیک کل دوره رو یک جا بهت نمیدن و ماه به ماه میدن و هرچی رو هم مصرف نکردی میسوزونن ! این که هیچ فرقی با فشفشه های یک ساله سابق های وب نداره !
تنها مزیتی که تو شاتل دیدم پشتیبانیش بود که باعث میشه بی خیال مشکلات بشی و به ازدواج فکر کنی !:n08:البته جدا از شوخی با پشتیبانی دیده بان هم که تماس گرفتم(برای تنظیم خط دوستم) به اندازه شاتل خوب بودن و با احترام حرف میزدن .
dadash42
27-03-2018, 13:43
دیدبان برا ما حجم خورها عالیه, کاری با دنگ و فنگ و پینگ ندارم
میخوام روزی 10 یا 15 گیگ دانلود و ستریمینگ بکنم و همین
هرچه ارزونتر بهتر, فعلا شهرمون دیدبان بیهترینه. اگر تهران بودم داتک میگرفتم
malthael
27-03-2018, 13:48
عزیز دل اگه امکانش هست آدرس جاهایی که موزیک ویدیو ها و خصوصا انیمه ها رو میگیری رو بهم بده .اون هایی که کیفیت بالا میزارن رو .
جان خودت اینقدر شاتل شاتل نکن که مفتشم گرونه !:n34: من قبل از عید ثبت نام کردم . گداگشنه تر و بد بخت تر و طمع کارتر از این شرکت ندیدم . همون اول 15 هزار تومن به زور برای هزینه نصب گرفته . بهش میگم بعداز 8 سال ADSL داشتن بلدم یه مودم رو تنظیم کنم میگه اگه خودتون تنظیم کردید از ماه بعدتون کم میشه .حالا اومدیم من نخواستم ماه بعد تمدید کنم باید دو برابر اون پول رو هزینه تلفن بدم تا 15 هزار رو برگردونن ؟ تو فاکتور خرید زده عوارض شهرداری !! و 2310 تومن از من گرفته ! شاتل مثل مخابرات داره کوچه و خیابون رو حفاری میکنه تا سیم و کافو نصب کنه ؟ دقیقا این عوارض رو واسه چی به شهرداری میده ؟! اصلا گیرم که داره عوارض میده به کاربر چه ربطی داره ؟ درسته این پول هیچی نیست ولی عملا دزدی محسوب میشه چون هیچ قانونی برای گرفتنش نیست و بعداز عوض کردن کلی شرکت میدونم هیچ شرکت دیگه ای هم این پول رو نمیگیره حتی برادران دزدمون در مخابرات !
برای من فاکتور زده هزینه SMS ! برای من هنوز یه پیامک هم نیومده بعد این هزینه چی رو میخواد . یه شرکت از اون سر دنیا برات پیامک میزنه ولی هیچی بابتش نمیگیره بعد این بدبخت ها برای یه پیامک اتمام سرویس میخوان جیبت رو بزنن در صورتی که همین پیامک رو بقیه شرکت ها هم میزنن ولی بدون هزینه . حالا اگه سرویسشون هم چیزی بود باز آدم نمی سوخت . 8مگ خریدم و خطم رو بیشتر از 9 مگ بسته شده ولی تک کانکشن خارجی در بهترین حالت به 500 کیلوبایت میرسه یه ویدیو 1080 بدون لگ تو یوتیوب نمیشه نگاه کرد (با سنگ شکنی که رو vps خودم تو آمستردام ساختم) . تو مرکز ما دیده بان سرویس نمیده ولی تو مرکز دیگه شهر که یکی از دوستام از دیده بان داره پینگ اون و من یکی هست. این بود کیفیتی که این همه سنگش رو به سینه میزننین ؟ اگه چند ماهه یا یک ساله هم تمدید کنی هم که ترافیک کل دوره رو یک جا بهت نمیدن و ماه به ماه میدن و هرچی رو هم مصرف نکردی میسوزونن ! این که هیچ فرقی با فشفشه های یک ساله سابق های وب نداره !
تنها مزیتی که تو شاتل دیدم پشتیبانیش بود که باعث میشه بی خیال مشکلات بشی و به ازدواج فکر کنی !:n08:البته جدا از شوخی با پشتیبانی دیده بان هم که تماس گرفتم(برای تنظیم خط دوستم) به اندازه شاتل خوب بودن و با احترام حرف میزدن .
رفیق من واسم فرقی ندارد ده ساله سروکارم با نت هست کلی شرکت عوض کردم اگه به دزدی باشه همه دزدن توی این مملکت :n27:
من اگه دیده بان خوب بود چه دلیلی داشت تخلیه زدم ؟؟؟!!!
شما زنگ بزن دیده بان اقای سلطانی بگو مشکل خوزستان و بوشهر چیه بهت میگه ...
اسم منو بیار حامد از اهواز مرکز مخابراتی علامه .....یادش میاد
رییس دیده بان اقای برومند فر زنگ گفت بزودی پورت شاتل را جایگزیت اسیا تک میکنیم :n02::n02:
این شرکت فعلا نتش از پیشگامان هست پورتش اسیا تک ایا حرفه ای هست ؟؟؟؟؟؟؟!!
دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
malthael
27-03-2018, 14:27
رفیق من واسم فرقی ندارد ده ساله سروکارم با نت هست کلی شرکت عوض کردم اگه به دزدی باشه همه دزدن توی این مملکت :n27:
من اگه دیده بان خوب بود چه دلیلی داشت تخلیه زدم ؟؟؟!!!
شما زنگ بزن دیده بان اقای سلطانی بگو مشکل خوزستان و بوشهر چیه بهت میگه ...
اسم منو بیار حامد از اهواز مرکز مخابراتی علامه .....یادش میاد
رییس دیده بان اقای برومند فر زنگ گفت بزودی پورت شاتل را جایگزیت اسیا تک میکنیم :n02::n02:
این شرکت فعلا نتش از پیشگامان هست پورتش اسیا تک ایا حرفه ای هست ؟؟؟؟؟؟؟!!
حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .
George Shelly
27-03-2018, 14:27
یعنی خدایی چرا این مردم اینجورین!
چون واسه تو بد بوده و استان یا شهرستان شما مشکل داشته یا داره پس باید بیای اینجا تمام تلاشت رو بکنی که بگی دیده بان بده ؟
خوب بده آخرش چی ؟
پس فردا شاتلم یکم مشکل پیدا کنه میری تو تاپیکش آه و ناله می کنی، غیر اینه ؟ چون متعصبی!
اینجوری افراد واقعا کلافه می کنن یقیه رو ولی متاسفانه تعصب و تنفر بی دلیل تو خون این ملت هست!
مثلا طرف یه گوشی میخره میشه فن متعصب ، خودشو میکشه تا ثابت کنه مثلا برندی که گوشیشو خریده عالیه و بقیه چرتن!
یا تو ماشین همین طور ، تو نت همین طور،......
من قبلش که پیشگامان داشتم یعنی هیچ کس باور نمی کنه که من چند صدبار با پشتیبانی تماس داشتم ، بدون استثنا هرروز!
کلافه کرده بودن منو!
ولی الان ازمن بپرسید پیشگامان چجوریه با تعصب و نفرت بی دلیل جواب نمیدم!
میگم واسه من حوب نبود ، اما به این معنی نیست که واسه شما هم بد باشه!
نمیام یک طرفه نابود کنم!
همین یه اصل رو رعایت کنید خیلی می افتیم جلو!
dadash42
27-03-2018, 14:51
خاک تو سره شاتل
حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .
هر شرکت یه مدت خوبه
فعلا شاتل خوبه
پینگ زیر 120
تک کانکش بدون افت سرعت
شاتل داغون شد نوبت شرکت دیگه هست
دوره قبلی هم دیده بان بودم
دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه:n20:
اولشه بازار گرمی میکنه :n10:
من باش درامد دارم اگه الکی بخواهم هی دانلود کنم پاک کنم که که نشد وگر نه ماهی 5000 گیگ هم کمه :n10:
نمیدونم شاید شما ده تا هارد 8tbدارید که شاتل جوابگو تون نیست
خب چه کاره چرا خودتو الاف adsl کردی با 4g+همراه اول یا ایرانسل که سرعتش ده برابر adslهست بگیر اذیت نشو
اصلا به دانلود نیست ، من خودم اصلا دانلود نمیکنم ، روزانه چندتا سریال رو آنلاین تماشا میکنم و یوتیوب هم روزی چند ساعت ازش استفاده میکنم ، با همین ها کمترین مصرف روزانه ام ۸-۹ گیگ هست ، بیشترین اش هم روزی ۱۳-۱۴ گیگ هست.
برای من ۱۷۵ گیگ وسط ماه نشده تمومه ، اصلا کافی نیست ، شرکت های مثل شاتل اگر پینگ زیر ۵۰ هم بدن ، با این حجم هاشون مفت شون گرونه.
این شرکت های بزرگ مثل شاتل ، اسیاتک ، های وب و... اگر بخواهن میتونن پهنای باند شون رو افزایش بدن و حجم بالا هم بدن ، اما چون سود زیادی از کم فروشی میکنن ، حجم بالا نمیفروشن.
George Shelly
27-03-2018, 16:03
17 روز از اشتراک 16مگ من گذشت و همچنان به شدت راضی!
( من 5روز اول 8 مگ داشتم واسه تست بعد ارتقا دادم)
کیفیت : عالی
پیتگ : خیلی خوب اما جا داره برای بهتر شدن
سرعت: 24/7 ثابت و بدون ثانیه ای نوسان
تک کانکشن : دیگه چجوری باید انقدر عالی باشه ؟
یوتیوب رو سریعتر از سایت های داخلی بازی می کنم!
P.S:
شاتل نگیرید!
بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه:n20:
هر وقت دیده بان حجم هاشو کم کرد ، ما رو هم به جشنی که گرفتی دعوت کن. شاید لیاقت داشته باشیم و اینترنت شاتل ات رو هم از نزدیک دیدیم.
malthael
27-03-2018, 16:08
از روز اول همه میگن بازار گرمیه و به زودی حجم ها رو کم میکنه ولی هیچ شرکتی کم نکرد و مطمئن باش هم که کم نمیکنه چون اولا ضرر نمیکنن دوما با بهتر شدن زیرساخت ها امکان ارائه سرعت بیشتر هست و سرعت بیشتر نیاز به حجم بیشتر هم داره. درحقیقت همین حجم هایی که الان شرکت هایی مثل شاتل ، پارس آنلاین و آسیاتک و ... میدن کم هست حتی برای سرعت های فعلی و به زودی مجبور میشن حجم هاشون رو بیشتر کنند همین طور که صبانت افزایش داشت یا تعرفه های روز اول شاتل رو با الانش مقایسه کنید . الان هم که حجم کمتر میدن به خاطر عدم توانایی یا ضرر کردنشون نیست بلکه چون امکانات بیشتری دارن و به دلیل این امکانات بیشتر میتونن تعداد بیشتری مشترک جذب کنند پس حجم کمتر میدن تا بتونند تا اونجایی که امکان داره مشتری ها رو بدوشن !:n35: مثل مخابرات که الان کمترین حجم رو میده. چرا ؟ چون انحصار خیلی چیز ها دستشه و بیشترین امکانات رو داره پس حداقل ممکن خدمات رو میده و بیشترین سود رو میبره . یا نمونه دیگه اش فرغون سازیمون ! پس اینکه حجم کمتر به معنای کیفیت بیشتر هست جوکی بیش نیست و فقط برای پول مفت درآوردن در این نظام به اصطلاح اسلامیه !
George Shelly
27-03-2018, 16:21
این کل مصرف من از 20 اسفند 95 تا امروز هست!
718 گیگ در 17 روز!
مجموع شبانه و روزانه!
که 452 گیگش محسابه شده و بقیه ش شبانه بوده!
خوب با این مصرف من باید تا الان شاتل رو دوبار تمدید 80 تومنی کرده باشم!
با این وضعیت من باید ناراضی باشم الان ؟ بیام بگم شاتل کثیف خوبه ؟
من از دیده بان دفاع نمی کنما! دارم مقایسه می کنم!
شبانه هم تازه از 12 هست تا 8 صبح و رایگانه!
طرف به هردری میزنه بگه شاتل خوبه!
mahan999
27-03-2018, 19:03
سلام
یوزنت فقط تو گلستان و سمنان سرویس میده ؟ تعرفه هاش مثل دیدبان هست.
یوزنت فقط تو گلستان و سمنان سرویس میده ؟ تعرفه هاش مثل دیدبان هست.
جدیدا کل ایران میده
قبلا اسمش درنانت بوده ، سراسری که شد ، شده یوزنت
پورتاشم از اسیاتک بود یا داتک ( دقیق یادم نیست ) حجماشم مثل دیده بانن . ساعت رایگانم داشت .
mahdyshr
27-03-2018, 21:45
سلام وقت بخیر
کسی وایرلس point to point دیده بان استفاده می کنه ؟
تعرفه هاش چطوره ؟
حجم هاش چطوره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ho3in2012
27-03-2018, 23:07
من خودم چندین ماهه دیده بان نت دارم
اوایل کیفیتش متوسط بود ولی همون زمان هم از سرویس دهنده قبلیم (پیشگامان) کیفیتش خیلی بهتر بود
ولی دو ماهه اوضاع خیلی فرق کرده و واقعا کیفیتش خوب شده
من ماهیانه زیر 100 گیگ مصرف دارم و حجم اصلا برام مهم نیس
از اونجایی که دوتا خط تلفن هم دارم هیچ مشکلی بابت تخلیه ندارم
پس واقعا اگه بد بود همون اول تخلیه میکردم و میرفتم سراغ یه شرکت دیگه:n29:
چندین تا کاربر دارن 24 ساعته تست میزارن و مشخصه کیفیت دیده بان الان چقدر پایدار شده
بعد فقط یه نفر که حتی الان ازشون سرویس هم نداره زیر هر پیامی که تو این تاپیک میزارن یه نقل قول میگیره میگه دیده بان بدرد نمیخوره:n27:
بنده طرفدار هیچ شرکتی نیستم
در حال حاظر از هر دوتا ispاشتراک دارم هم شاتل هم دیده بانت .
تنها عیب شاتل فعلا نداشتن حجم زیاده و کمی هم امسال در طرح های نوروز کوتاهی کرد یا بروایتی اصلا هیچکار مفیدی نکرد و رفت دنبال تبلیغات سیمکارتش که اونهم روی رایتله:n02:
سرعت هر دوتا یکسان
پینگ شاتل بالاتر از دیده بان
و همکنون دارم فیلم 4kدانلود میکنم
خودم تا پارسال ارشیو میزدم و کلی هارد ...
الان دیگه ارشیو زدن فایده نداره فیلمهای روز با کیفیت بالا استریم میبینم یا میزنم دانلود
بقول دوستمون از هر 50تا فیلم هر کدوم رو دوست داشتم نگه میدارم:n02:
چرا ساعت و تاریخ مشخص نیست؟؟
چرا کانکش را مخفی کردی ؟؟
چرا سرور داخلی یا خارجی مشخص نیست
این دیده بان هست؟؟
ساعت همکنون بود
سرور هم برای شما مگه مهمه خارجی داخلی یکیه خیالت راحت
کانکشن هم روی 8تا گذاشتم روی 16هم گذاشتم یکسان بود
بله دیده بانت هست
ERF@NIAN
28-03-2018, 03:04
کسی اینجا نماینده هیچ شرکتی نیست. چون شما قبلا گرفتی خوب نبوده حالا مسئولیتی نداری چهار صفحه جار و جنجال راه بندازی که آی ملت فلان شرکت به درد نمیخوره به بقیه هم توهین کنی. هیچ شرکتی برای همه و همه جا خوب نیست یه مسئله سادست، درکش خیلی سخت نیست. یکبار آدم تجربش رو میگه که برای من خوب نبود به این دلایل اینترنتم رو عوض کردم دیگه جار و جنجال و بحثای بیخود و توهین کردن برای چیه
dadash42
28-03-2018, 11:08
والا دیدبان با این حجم ها و قیمت مناسب خیلی خوبه, سود کمتر میکنه به نفع مشتری
همه isp های کشورمون مشگل دارن, بیشتر بخاطر زیر ساخت ضعیف از سوی مخابرات
بعدش کیفیت منطقه به منطقه فرق میکنه, کیفیت خطوط و سیم کش , فاصله از dslam و کیفیت اون
یکی میشینه بغل مخابرات و dslam خود راضی
یکی 4 کیلومتر از dslam همش به isp فوش میده
دیگه از این بعث های مال کی بزرگتر و بهتره دست ور داریم
f_s10224
28-03-2018, 11:10
سلام وقت بخیر
کسی وایرلس point to point دیده بان استفاده می کنه ؟
تعرفه هاش چطوره ؟
حجم هاش چطوره ؟
من استفاده می کنم ، ۱۶ مگ دارم . پینگ با غرب اروپا ۱۰۵ و سرعت تککانکشن هم خیلی خوبه تعرفه ها مشابه ای دی اس ال سابق با این تفاوت که یه سرویس فشفشه مانند همداره . مستقیم از زیرساخت نت رو میگیرن و با مخابرات کاری ندارن . پشتیبانی وایرلس هم واقعا عالیه .سرعت اپلود و دانلود هم دقیقا یکیه.
mahdyshr
28-03-2018, 11:24
من استفاده می کنم ، ۱۶ مگ دارم . پینگ با غرب اروپا ۱۰۵ و سرعت تککانکشن هم خیلی خوبه تعرفه ها مشابه ای دی اس ال سابق با این تفاوت که یه سرویس فشفشه مانند همداره . مستقیم از زیرساخت نت رو میگیرن و با مخابرات کاری ندارن . پشتیبانی وایرلس هم واقعا عالیه .سرعت اپلود و دانلود هم دقیقا یکیه.ممنون
جسارتا کدوم شهر هستید ؟
شما چه حجمی در ماه دارید الان ؟
من شیرازم گفت سرویس وایرلس نمی دیم بهتون تو شیراز
f_s10224
28-03-2018, 14:47
ممنون
جسارتا کدوم شهر هستید ؟
شما چه حجمی در ماه دارید الان ؟
من شیرازم گفت سرویس وایرلس نمی دیم بهتون تو شیراز
کرمان هستم ، حجم هم من یه طرح یکساله ۵۰ گیگی داشت البته چندتا جشنواره هم حجم خریدم که خیلی خوب بود. سرویس وایرلسش خوبه ، تجهیزات هم امانتی بهم دادن که هزینه اولیه پایین تر امد
سلام
بخشی از پست هایی که خارج از روال کلی تاپیک بودن حذف شدند
لطفا اگر پستی مغایر با قوانین هست، بدون توجه به اون، بحث فنی
تاپیک رو پیش ببرید و اون پست رو ریپوت کنید. :)
(پست موقت)
با تشکر مهران...
عزیز دل اگه امکانش هست آدرس جاهایی که موزیک ویدیو ها و خصوصا انیمه ها رو میگیری رو بهم بده .اون هایی که کیفیت بالا میزارن رو .
توی پ.خ میدم چون خارج از بحث تاپیک است.
George Shelly
28-03-2018, 21:57
داریم مگه بهتر از این، اونم تو ساعت پیک ترافیک که همه ملت تو تلگرم و اینستا هستن و کلی فشار رو شبکه هست!
دیدی واقعا به لحاظ ثبات حرف نداره!
این شات رو تقدیم می کنم به اون کسی که امروز بن شد! :V2::V5:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرعت آپلودم رو 900کیلو بسته شده (سرعت نت 8مگ ) میخوام ببینم اگه بهشون بگم سرعت آپ رو زیاد میکنن ؟ مثلن 2مگ بشه ؟
George Shelly
29-03-2018, 13:08
دوستان من سرعت آپلودم رو 900کیلو بسته شده (سرعت نت 8مگ ) میخوام ببینم اگه بهشون بگم سرعت آپ رو زیاد میکنن ؟ مثلن 2مگ بشه ؟
آره زنگ بزن بگو بزاره رو Annex M!
mahan999
30-03-2018, 12:45
دیده بان چقدر طول میکشه رانژه کنه ؟ همون اینترنتی درخواست بدیم ثبت میشه یا باید تلفنی درخواست بدیم ؟ پشتیبانیشه چجوریه ؟ باید زیاد تو صف بمونیم شماره تهران نداره پس باید هزینه بین شهری بدیم اگر پشتیبان آنلاین داشت خیلی خوب بود .
George Shelly
30-03-2018, 13:11
دیده بان چقدر طول میکشه رانژه کنه ؟ همون اینترنتی درخواست بدیم ثبت میشه یا باید تلفنی درخواست بدیم ؟ پشتیبانیشه چجوریه ؟ باید زیاد تو صف بمونیم شماره تهران نداره پس باید هزینه بین شهری بدیم اگر پشتیبان آنلاین داشت خیلی خوب بود .
دایری که بستگی به مخابرات داره، فقط اگر خودت مالک خط نیستی حواست باشه اسم خودت رو تو فرم جای مالک ننویسی که برگشت میخوره ...
شماره ملی مالک رو هم داشته باش ...
هزینه تلفن خیلی نمیشه، همه پستیبان ها هم تلگرم دارند شماره یکیشونو بگیر و باهاش در ارتباط باش .
cartesiba
30-03-2018, 17:17
سلام داخل سایت دیده بان 8 مگ سرعت با 512 گیگ حجم ماهیانه زده درسته / نسبت 1 به 4 هست؟ اما انگار زده 512 گیگ هدیه شبانه / چجوریاس ؟ یکی توضیح میده
malthael
30-03-2018, 17:30
سلام داخل سایت دیده بان 8 مگ سرعت با 512 گیگ حجم ماهیانه زده درسته / نسبت 1 به 4 هست؟ اما انگار زده 512 گیگ هدیه شبانه / چجوریاس ؟ یکی توضیح میده
512 گیگ اینترنت واقعی بدون هیچ تقسیمی و 512 گیگ هم به همون صورت برای شبانه که شبانه از ساعت 12 شب تا 8 صبح هست .
دوستانی که از دیده بان نت دارن استفاده میکنن....میتونن پینگ این آی پی رو واسم بگیرن
ping 52.196.4.126 -t
دوستانی که از دیده بان نت دارن استفاده میکنن....میتونن پینگ این آی پی رو واسم بگیرن
ping 52.196.4.126 -t
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=272ms TTL=37
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=271ms TTL=37
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=271ms TTL=37
George Shelly
31-03-2018, 21:30
مصرف امروز 31 مارس : 41 گیگ!
مصرف دیروز 30 مارس : 18 گیگ!
بدون دغدغه تموم شدن حجم!
حالا اگر شاتل ، اسیا یا پارس داشتم تا الان صددرصد مجبور به تمدید شده بودم با اون حجم های کم!
واقعا همه جوره و با شدت تمام از این isp راضیم!
Angel Of Darkness
02-04-2018, 11:23
سلام
تو رشت نمایندگی ندارن ولی تو سایت میشه ثبت نام کرد و تلفنو زدم ساپورت میکنن
مشگلی نداره بعدا اشکالی چیزی پیش بیاد بشه پیگیر شد ؟
f_s10224
02-04-2018, 12:39
سلام
تو رشت نمایندگی ندارن ولی تو سایت میشه ثبت نام کرد و تلفنو زدم ساپورت میکنن
مشگلی نداره بعدا اشکالی چیزی پیش بیاد بشه پیگیر شد ؟
اول زنگ بزنین به پشتیبانی و بپرسین و دوم اینکه بهتره نمایندگی داشته باشه که در صورت نویز و ...بتونین به جایی بسپرین و سوم اینکه سایت ممکنه اپدیت نباشه و نمایندگی مشترک داشته باشه مثل اسیاتک که در خیلی از شهر های کوچیک با شاتل و پارس یه نمایندگی داره
hamed.0098
02-04-2018, 20:03
من خواستم بگیرم برای کسی دیده بان گفت آسیا تک بهمون پورت خالی نمیده !!!
چه شرکتیه خودش پورت نداره!!!
George Shelly
02-04-2018, 21:05
اول زنگ بزنین به پشتیبانی و بپرسین و دوم اینکه بهتره نمایندگی داشته باشه که در صورت نویز و ...بتونین به جایی بسپرین و سوم اینکه سایت ممکنه اپدیت نباشه و نمایندگی مشترک داشته باشه مثل اسیاتک که در خیلی از شهر های کوچیک با شاتل و پارس یه نمایندگی داره
نمایندگی واسه چی!
همه چیز اینترنتی هست نیازبه هیچی نداره به نظر من!
زنگ بزنه پشتیبانی و شماره تلگرم یکی شون رو بگیره با اون پیگیری کنه.
Angel Of Darkness
02-04-2018, 21:53
نمایندگی واسه چی!
همه چیز اینترنتی هست نیازبه هیچی نداره به نظر من!
زنگ بزنه پشتیبانی و شماره تلگرم یکی شون رو بگیره با اون پیگیری کنه.
فردا زنگ میزنم ببینن چی میگن همینجا خبرشو میدم البطه باید برم برا جمع آوری پارس آنلاینم اقدام کنن
امیدوارم مسخره بازی در نیارن بچهها میگن با بدبختی پارس جمع آموری میکنه
f_s10224
02-04-2018, 22:00
فردا زنگ میزنم ببینن چی میگن همینجا خبرشو میدم البطه باید برم برا جمع آوری پارس آنلاینم اقدام کنن
امیدوارم مسخره بازی در نیارن بچهها میگن با بدبختی پارس جمع آموری میکنه
نه پارس داشتم یروزه جمع اوری کرد البته به 195 شکایت کردم 1 ساعت نشد جمع کردن
Angel Of Darkness
03-04-2018, 11:33
پارسو رفتم درخواست جمع آوری دادم گفتن یکهفته تا 10 روز طول میکشه
دیده بانم ثبت نام کردم فقط امیدوارم کیفیتش خوب باشه
George Shelly
03-04-2018, 11:51
پارسو رفتم درخواست جمع آوری دادم گفتن یکهفته تا 10 روز طول میکشه
دیده بانم ثبت نام کردم فقط امیدوارم کیفیتش خوب باشه
من که 16 دارم یه چیزی فراتر از راضیم، منتها این موضوع الزاما تضمین نمی کنه که مال شما هم قطعا خوب باشه ولی میشه گفت 95 درصد خوب حواهد بود!
خوبی این شرکت اینه که سرعتش تضمینی هست!
یعنی وقتی 8 گرفتی 8 میده و بهت 6 نمیده!
همینش برای من کافیه صرفا!
تعهد به چیزی که میفروشه خیلی مهمه که این شرکت داره!
ahvaz.net
03-04-2018, 13:33
من گرفتم چرا پینگ 8.8.8.8 زیر 250 نمیاد :n34::n34:
به پشتیبانیش زنگ بزن درستش میکنه
ahvaz.net
03-04-2018, 14:22
به پشتیبانیش زنگ بزن درستش میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایده نداشت میگه پینگ همه همینه:n28::n28:
dadash42
03-04-2018, 15:04
فایده نداشت میگه پینگ همه همینه:n28::n28:
بهشون بگو رو Fastpath بزارن 100ms کم میشه
ولی بدون دیدبان برای حجم خوبه, کمتر برای بازی
صرفا dsl برای بازی میخواهی فکر کنم شاتل بهترین تجهیزات برای کم پینگ داره
کشورمون بهترین اینترت برای بازی td-lte با پینگ 100ms یا کمتر
الان با 4G همراه اول با مودم جیبی, 126ms
f_s10224
03-04-2018, 15:50
وایرلس دیده بانت
ای دی اس ال دیده بانت
f_s10224
03-04-2018, 15:59
adsl - سرویس 16 مگ سرعت روی 10 مگ ست شده (بخاطر نویز)
سرور داخلی -
سرور خارجی - وارز
f_s10224
03-04-2018, 16:02
وایرلس - سرویس 16 مگ - اپلود و دانلود این سرویس خیلی بهم نزدیک هست و فاصله تا مرکز حدود 400 متر
سرور خارجی - وارز
سرور داخلی - ایران
ahvaz.net
03-04-2018, 16:12
این همه اینجا از دیده بان صبحت کردن حالا برم شاتل :n13::n36:
ahvaz.net
03-04-2018, 16:15
وایرلس - سرویس 16 مگ - اپلود و دانلود این سرویس خیلی بهم نزدیک هست و فاصله تا مرکز حدود 400 متر
سرور خارجی - وارز
سرور داخلی - ایران
کدوم شهری؟؟؟؟؟؟
mahan999
03-04-2018, 16:24
سرور خارجی - وارز
قیمت و حجمش چقدره ؟ چرا تو سایتش نزدن ؟هزینه تجهیزات و نصب چقدر دادید؟
f_s10224
03-04-2018, 16:28
قیمت و حجمش چقدره ؟ چرا تو سایتش نزدن ؟هزینه تجهیزات و نصب چقدر دادید؟
توسایت قسمت ثبت نام که برین وایرلس هست و از اونجا جشنواره رو انتخاب کنین قیمت تجهیزات روزمان انتخاب براتون می زنه ولی خوب امانتی هممیدن
- - - Updated - - -
کدوم شهری؟؟؟؟؟؟
کرمان هستم
George Shelly
03-04-2018, 16:48
خیلی غیرعادیه!
دیگه بدون حالت گیمینگ نهایش باید 160 باشه!
بزاره رو گیمینگ که میشه 113!
ahvaz.net
03-04-2018, 17:26
خیلی غیرعادیه!
دیگه بدون حالت گیمینگ نهایش باید 160 باشه!
بزاره رو گیمینگ که میشه 113!
دیده بان گفت سرویس گیمینگ نداریم
George Shelly
03-04-2018, 17:57
دیده بان گفت سرویس گیمینگ نداریم
گیمینگ همون FastPath هست!
در حالت عادی که سرعت و ثبات خط مهم هست روی interleave هست! که یه پروتوکول اصلاح مشکلات خط هست تو DSLAM قبل اینکه دیتا برسه به گیت وی روتر کاربر!
اگر کسی سرعت و ثبات براش مهم باشه در وهله اول باید این پروتوکول رو خطش فعال باشه به خصوص خط های marginal که شرایط لب مرزی دارند!
ولی اگر کاربری بیشتر براش پرفورمنس مهم هست و به response time بالاتری نیاز داره باید خطش رو fast باشه!
به عنوان مثال الان که خط من روی حالت FastPath هست دیتا بدون اینکه از طریق DSLAM اصلاح Error بشه مستقیما میاد به گیت وی روتر من در نتیجه سریع تر میرسه و پینگ تایم پایین تر میاد!
به عبارتی از فیلتر DSLAM عبور نمی کنه!
به عبارت دیگه شما وقتی درخواست سرویس fast یا همون گیمینگ رو میدید به isp ، اون ها تنها کاری که می کنن اینه که interleave رو برای خط شما غیرفعال می کنن تا دیتا سریع تر برسه به روتر شما!
این موضوع به تایید خود شما نیاز داره چون اگر شرایط خظ شما مرزی marginal باشه نت شما بدون شک دچار قطعی و پکت لاس میشه!
علت اینکه در حالت عادی این مود فعال نیست همینه!
پس میشه نتیجه گرفت که دیده بان سرویس گیمینگ داره جتی اگر پشتیبانش گفته باشه که نداره، که به دلیل نداشتن اطلاع کافی از این موضوع هست.
ahvaz.net
03-04-2018, 18:33
گیمینگ همون FastPath هست!
در حالت عادی که سرعت و ثبات خط مهم هست روی interleave هست! که یه پروتوکول اصلاح مشکلات خط هست تو DSLAM قبل اینکه دیتا برسه به گیت وی روتر کاربر!
اگر کسی سرعت و ثبات براش مهم باشه در وهله اول باید این پروتوکول رو خطش فعال باشه به خصوص خط های marginal که شرایط لب مرزی دارند!
ولی اگر کاربری بیشتر براش پرفورمنس مهم هست و به response time بالاتری نیاز داره باید خطش رو fast باشه!
به عنوان مثال الان که خط من روی حالت FastPath هست دیتا بدون اینکه از طریق DSLAM اصلاح Error بشه مستقیما میاد به گیت وی روتر من در نتیجه سریع تر میرسه و پینگ تایم پایین تر میاد!
به عبارتی از فیلتر DSLAM عبور نمی کنه!
به عبارت دیگه شما وقتی درخواست سرویس fast یا همون گیمینگ رو میدید به isp ، اون ها تنها کاری که می کنن اینه که interleave رو برای خط شما غیرفعال می کنن تا دیتا سریع تر برسه به روتر شما!
این موضوع به تایید خود شما نیاز داره چون اگر شرایط خظ شما مرزی marginal باشه نت شما بدون شک دچار قطعی و پکت لاس میشه!
علت اینکه در حالت عادی این مود فعال نیست همینه!
پس میشه نتیجه گرفت که دیده بان سرویس گیمینگ داره جتی اگر پشتیبانش گفته باشه که نداره، که به دلیل نداشتن اطلاع کافی از این موضوع هست.
این مشکل بر میگرده ب دیده بان چون با ISP ها قبلی مشکل پینگ بالا نداشتم
George Shelly
03-04-2018, 19:04
نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه شما همون کاربری هستی که بن شد که با اکانت دوستت ( یا شایدم اکانت دوم داری پست میدی چون سبک حرف زدنت خیلی شبیه اونه) با توجه به اینکه قبلا هم گفته بودی باهم ویدیو کلوب دارید!
به شدت این حس رو دارم .
f_s10224
03-04-2018, 22:14
خوب ممکنه اون از پیش فعال کرده باشن ....ای اس پی های دیگه هم اگه خوب بودن شما اینجا نمیومدی
George Shelly
03-04-2018, 22:34
خوب ممکنه اون از پیش فعال کرده باشن ....ای اس پی های دیگه هم اگه خوب بودن شما اینجا نمیومدی
مثل پیشگامان که از همون اول فعال می کنه fastpath رو!
ahvaz.net
04-04-2018, 09:02
نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه شما همون کاربری هستی که بن شد که با اکانت دوستت ( یا شایدم اکانت دوم داری پست میدی چون سبک حرف زدنت خیلی شبیه اونه) با توجه به اینکه قبلا هم گفته بودی باهم ویدیو کلوب دارید!
به شدت این حس رو دارم .
من کجا گفتم ویدیو کلوپ دارم !!! چرا دروغ میگی !!
از مدیریت میخوام با این شخص برخورد کنه دیگه تهمت نزنه
George Shelly
04-04-2018, 09:14
من کجا گفتم ویدیو کلوپ دارم !!! چرا دروغ میگی !!
از مدیریت میخوام با این شخص برخورد کنه دیگه تهمت نزنه
شما قبل از اینکه اون کاربر که ادعا کرده بودی دوستت هست و باهم از چند تا isp سرویس گرفته بودید و همه شون بد بودن و......بن شه، تو یکی از پست هات که البته توسط ادمین پاک شده گفته بودی که با اون کاربر بن شده ( ham33d ) ویدیو کلوب داری که البته مهم نیست، حالا که اون شخص بن شده اکانتش ، شما اومدی دقیقا اینجا همون حرفا رو با همون لحن میزنی که دقیقا مشخصه مولتی اکانتری! تشخیص لحن حرف زدنت خیلی مشخصه!
دقیقا هم یادمه گفته بودی من و اون ( hame33d) همکاریم و باهم تو یه جا کار می کنیم!
من شما رو گزارش می کنم تا مشخص بشه که مولتی اکانتری و داری باز جو رو بهم میریزی با یه اکانت دیگه.
ahvaz.net
04-04-2018, 10:18
شما قبل از اینکه اون کاربر که ادعا کرده بودی دوستت هست و باهم از چند تا isp سرویس گرفته بودید و همه شون بد بودن و......بن شه، تو یکی از پست هات که البته توسط ادمین پاک شده گفته بودی که با اون کاربر بن شده ( ham33d ) ویدیو کلوب داری که البته مهم نیست، حالا که اون شخص بن شده اکانتش ، شما اومدی دقیقا اینجا همون حرفا رو با همون لحن میزنی که دقیقا مشخصه مولتی اکانتری! تشخیص لحن حرف زدنت خیلی مشخصه!
دقیقا هم یادمه گفته بودی من و اون ( hame33d) همکاریم و باهم تو یه جا کار می کنیم!
من شما رو گزارش می کنم تا مشخص بشه که مولتی اکانتری و داری باز جو رو بهم میریزی با یه اکانت دیگه.
باشه قبول دارم از مدیران تقاضا دارم بررسی کنند اون کسی شیاد هست بلاک کنن
ahvaz.net
04-04-2018, 10:23
من گزارش تو دادم که بات برخورد بشه که تهمت نزنی باید اون پست پیدا بشه من گفتم با این کاربر همکاری دارم
من مثل تو الاف نیستم بخوام دنبال درگیری و حاشیه سازی باشم
مدیریت خواهشمندم بررسی کنید و این شخص را بن کنید تا دیگه تهمت نزنه
تشخیص برای مدیریت کاری ندارد
HOMAYOON1992
04-04-2018, 12:00
سلام دوستان
من شاتل داشتم
دیروز ظهر درخواست تخلیه دادم
اگر به 195 شکایت کنم احتمالش هست تا چند ساعت بعد بردارن رانژه خط رو که بتونم دیده بان بگیرم ؟
به نظرتون تا جمعه ظهر میشه که دیده بان برام وصل شده باشه ؟!
چون نیستم از جمعه ظهر به بعد !
George Shelly
04-04-2018, 12:29
سلام دوستان
من شاتل داشتم
دیروز ظهر درخواست تخلیه دادم
اگر به 195 شکایت کنم احتمالش هست تا چند ساعت بعد بردارن رانژه خط رو که بتونم دیده بان بگیرم ؟
به نظرتون تا جمعه ظهر میشه که دیده بان برام وصل شده باشه ؟!
چون نیستم از جمعه ظهر به بعد !
پنج شنبه و جمعه که مخابرات تعطیله و میره واسه هفته بعد!
ولی کلا یه شکایت کوچیک تو 195 ثبت کنن خوبه روند رو تسریع می کنه!
واقعا يك ادم چقدر در روز وقت داره ؟
چقدر يك ادم مي تونه علاف و بيكار باشه كه تمام انرژي خودش رو براي ثابت كردن اين بگذاره كه ديده بان خوبه و بقيه شركت ها اشغالن؟
واقعا من يكي كه گذري ميام و ميروم تو كار بعضي از افراد بيكار موندم ! فقط كارشون شده گير دادن به بقيه كاربرها و اثبات اينكه ديده بان عاليه!
اقا اگر خوبه ، خوب برو حالش رو ببر ديگه روزي ٢٠ تا پست براي چي ميدي ، نكنه ميخواهي فقط پست هات زياد بشه و بيان مدالي چيزي بهت بدن ويا شايدم هم ميخواهي تگ ناظر انجمني چيزي بگيري؟عزيزم اين پست ها و اين تگ ها فقط براي دنياي مجازي هست برو بچسب به زندگيت و از ديده بانت لذت ببر و اينقدر الكي پست نده ( هر چند اگر دوست داشتي هم ادامه بده پست دادن هات رو، خودت يك روزي پشيمون ميشي از وقتي كه تو اين جور جاها ميگذاري)
شما خودت هم ميدوني اين شركت فقط تو كرمان و دو سه تا شهر كوچيك خوبه ولي تو بقيه شهرها خوب نيست ولي نمي دونم چرا هي ميخواهي بقيه رو تشويق كني بيان تو اين شركت، نحوه پست دادن و تعريف هاي شما بيشتر گمراه كننده هست و ممكنه خيلي ها رو به اشتباه بندازه، فقط يك ثانيه فكر كن چند نفر ممكنه به حرف شما اعتماد كنن و بعد نتيجه نگيرن ... تعريف زياد هم حدي داره والا ...:n01:
George Shelly
04-04-2018, 15:31
واقعا يك ادم چقدر در روز وقت داره ؟
چقدر يك ادم مي تونه علاف و بيكار باشه كه تمام انرژي خودش رو براي ثابت كردن اين بگذاره كه ديده بان خوبه و بقيه شركت ها اشغالن؟
واقعا من يكي كه گذري ميام و ميروم تو كار بعضي از افراد بيكار موندم ! فقط كارشون شده گير دادن به بقيه كاربرها و اثبات اينكه ديده بان عاليه!
اقا اگر خوبه ، خوب برو حالش رو ببر ديگه روزي ٢٠ تا پست براي چي ميدي ، نكنه ميخواهي فقط پست هات زياد بشه و بيان مدالي چيزي بهت بدن ويا شايدم هم ميخواهي تگ ناظر انجمني چيزي بگيري؟عزيزم اين پست ها و اين تگ ها فقط براي دنياي مجازي هست برو بچسب به زندگيت و از ديده بانت لذت ببر و اينقدر الكي پست نده ( هر چند اگر دوست داشتي هم ادامه بده پست دادن هات رو، خودت يك روزي پشيمون ميشي از وقتي كه تو اين جور جاها ميگذاري)
شما خودت هم ميدوني اين شركت فقط تو كرمان و دو سه تا شهر كوچيك خوبه ولي تو بقيه شهرها خوب نيست ولي نمي دونم چرا هي ميخواهي بقيه رو تشويق كني بيان تو اين شركت، نحوه پست دادن و تعريف هاي شما بيشتر گمراه كننده هست و ممكنه خيلي ها رو به اشتباه بندازه، فقط يك ثانيه فكر كن چند نفر ممكنه به حرف شما اعتماد كنن و بعد نتيجه نگيرن ... تعريف زياد هم حدي داره والا ...:n01:
حالا چرا گریه می کنی ؟
من شخصا هیچ وقت دفاع متعصبانه نکردم ، فقط تست گذاشتم تا بقیه بدونن شما برو یه مورد تو پست های من پیدا کن که من متعصبانه و باکلمات غلوآمیز دفاع کرده باشم!
تست گذاشتم بقیه بدونن چیه و چی نیست!
هر کی هم خواست بگیره بهش گفتم واسه من خوبه اما دلیل نمیشه مال تو هم خوب باشه نمونه ش هم همین دیروز به یه کاربری تو صفحه های قبل گفتم!
من هیچ وقت روی چیزی متعصب نبودم و نخواهم بود اینم وضعش خراب شه همین جا میگم و میرم یه جای دیگه!
در مورد بیکاری هم در اشتباهی چون من بیکار نیستم و با تبلت و گوشی پست میدم ربطی به بیکاری یا با کاری نداره ....
خوشبحتانه زندگیم صدتای امثال شماست .
شما فکر خودت باش و تو کار دیگران دخالت نکن!
حتی ارزش ریپلای کردن هم یک سری ها ندارن چه برسه به وقت گذاشتن و جواب دادن !!!
iman2919
04-04-2018, 17:01
دوستان اگر از شرکتی میخواید اینترنت بگیرید به حرف و تعریف های بیش از حد یک نفر اکتفا نکنید و از 3 یا 4 نفر تست پینگ و سرعت در ساعات مختلف شبانه روز بگیرید و گول حجم زیاد را هم نخورید! که شرکتی که نت دارین تخلیه کنید و وقت و هزینه کنید به شرکتی دیگه کوچ کنید و بعد پشیمون بشید!
( متاسفانه بعضی ها یا از روی بیکاری یا دلایل مختلف کارشون گمراه کردن کاربرها شده )
George Shelly
04-04-2018, 17:24
دوستان کسی می تونه یک پست فقط یه پست از من بیاره که من دیگران رو گمراه کرده باشم ؟
این شخصی که بالاس پست من پست گذاشته چون جواب حرفای پوچش رو تو تاپیک های وب و شاتل دادم حالا اومده اینجا و داره خودش رو خالی می کنه!
ظاهرا عقده داره از من.
به من اتهام گمراه کردن دیگران رو میزنه در حالی خودش تو یه تاپیک دیگه داشت به یکی می گفت پیشگامان پینگش بده و نگیر درحالی که اصلا پیشگامان نداشته و تجربه نکرده!
پیشگامان بهترین پینگ رو داره و فقط مشکل سرعت داره تو بعضی مواقع و مراکر!
بیش از این نمی خوام وقتم رو صرف مهملات این جور افراد بکنم!
دیده بانم مال بابام نیست بخوام ازش دفاع کنم ، به زبون فارسی هم گفتم تو پست های قبلیم نه مال منه و نه من سودی ازش میبرم و من فقط تست نت خودم رو گذاشتم.
نمی تونید درک کنید مشکل من نیست .
به هیچ وجه هم دیگه منو منشن نکنید .
f_s10224
04-04-2018, 19:17
من که از خدامه کسی نیاد دیده بانت ....همینجوری برای من یکی خوب بمونه ....:n02::n02::n02:
تا شاتل و پارسو اینا هست چرا میاین شرکتای کوچیک . ولش کنین ..اینا بدبختن ندارن ...:n10::n10::n10:
دوستان اگر از شرکتی میخواید اینترنت بگیرید به حرف و تعریف های بیش از حد یک نفر اکتفا نکنید و از 3 یا 4 نفر تست پینگ و سرعت در ساعات مختلف شبانه روز بگیرید و گول حجم زیاد را هم نخورید! که شرکتی که نت دارین تخلیه کنید و وقت و هزینه کنید به شرکتی دیگه کوچ کنید و بعد پشیمون بشید!
( متاسفانه بعضی ها یا از روی بیکاری یا دلایل مختلف کارشون گمراه کردن کاربرها شده )
به احتمال زیاد (در حد 99 درصد) شما درست می فرمایید که وضعیت پینگ شاتل از دیده بان بهتره ولی اولا که بنده بعنوان کسی که بیشتر با دانلود سر و کار داره تا آنلاین گیمینگ، اصلا دوست ندارم که هر روز استرس داشته باشم و مرتب میزان حجم باقی مانده اینترنت شاتل خودم رو توی myshatel چک کنم. دوما که سرعت دانلود از شاتل لند 0 بایت است. من چندین فایل رو به آپلودسنتر شاتل لند ریموت کردم و هیچ کدومش قابل دانلود نیستن. بنابراین توی موضوع سرعت اصلا از شاتل دفاع نکنید که حسابی ریده. :n23:
بنابراین مجبورم بعد از اتمام سرویس 3 ماهه خودم و در 18 اردیبهشت از شاتل بیرون بیام و به دیده بان ملحق بشم.
پینگ دیده بان حتی بفرض 200 هم باشه (که نیست و چندین کاربر در این تاپیک تست گذاشته بودند) باز بهتر از اینه که همش ترس از تموم شدن حجم داشته باشم.
الان که شاتل هستم فقط نقش تماشاچی توی ترکرهای خصوصی دارم. توی هر کدومشون بطور میانگین 40 ترابایت آپلود دارم ولی دانلودم به یک ترا هم نمیرسه.
خب توی شاتل بمونم که تا موهام سفید بشن هم نمیتونم چیزهایی که میخوام رو دانلود کنم و ببینم. :n02:
من حدود دو هفته قبل به شاتل ایمیل زدم و بهشون اخطار دادم که اگه حجم اینترنت رو حداقل دو برابر نکنن 100 درصد بعد از قراردادم تخلیه میکنم.
به عمد حجم رو اینقدر کم میدن که شما مجبور بشی باز وسط ماه هزینه کنی و حجم بخری. منم که پولم نمیرسه که از پس هزینه حجم اضافه اینترنت بربیام.
پس راه حل منطقی چیه؟ چجوری میتونم ثابت کنم که آدم عاقلی هستم؟ با رفتن از شاتل و پیوستن به دیده بان که خدا رو شکر داره به اهالی کرج خوب سرویس میده.
اصلا هم گمراه نشدم. من در واقع دو ماه پیش که به شاتل اومدم گمراه شدم!
الان هم کاملا از انتخاب دو ماه پیش خودم پشیمونم. کاش مثل کاربر عزیز George Shelly انتخاب درست رو میکردم و الان فکر و خیالم آسوده بود. :n27:
شاتل بدرد کسی میخوره که خوره آنلاین گیمینگ است و فیلم ها رو بصورت BRRip دانلود میکنه و در واقع یک کاربر معمولی با توقعاتی بسیار کم از اینترنته که به همون بازی کردن دلش خوشه!
دیده بان هم بدرد کسی میخوره که تلویزیون 4k داره و دوست داره فیلم های 4K دانلود کنه و ببینه و فقط به بازی اینترنتی دلش رو خوش نمیکنه. (که البته کاربر دیده بان هزار تا کار دیگه هم میتونه بکنه چون حجم نتش مناسبه و مثل شاتل نیست که توی همون هفته اول حدود 80 درصد حجمت بپره!)
دقت کنید که حجم دانلودی که کاربر عزیز George Shelly توی 13 روز عید میتونه بکنه از حجم دانلود من در تمام مدت قرارداد 3 ماهه ام در شاتل بیشتره!!! یعنی بنده انتخاب نادرست کردم.
والسلام :n16:
سلام
دوستان شرکت دیده بان اینترنت td-lte هم داره ؟ .. توی سایتش تعرفه ها رو ننوشته
f_s10224
05-04-2018, 10:58
سلام
دوستان شرکت دیده بان اینترنت td-lte هم داره ؟ .. توی سایتش تعرفه ها رو ننوشته
فقط برای شهر کرمان هست .
حتی برای شهر های اطرافشونم نیست .
Angel Of Darkness
05-04-2018, 12:54
بله درسته ولی به اندازه کافی اینجا پست گزاشتن بشه تشخیص داد 100 گیگ حجم اضافه 150 هزارتمنه در بهترین حالت پس عقل میگه بری جایی که حتی 10 گیگ بیشتر میده حالا پینگ 80 بشه 100 هم زیاد فرقی نداره
ایشاالله درست میشه همه چیز این مملکت دلارم برمیگرده سرجاش :n19:
crazyrobot
05-04-2018, 19:26
اینترنت ایران شانسی هست، دوستمون George Shelly من یادمه فن آوا گرفت که ناراضی بود تخلیه کرد بعد رفت پیشگامان که یک ماه و نیم اگه اشتباه نکنم موند و الان هم اینجاست و راضیه.
هر کسی میخواد اینترنت بگیره، چه از دیده بان نت بگیره یا جای دیگه فقط یک ماهه باید بگیره وگرنه شبیه من که الان یک ساله با های وب قرار داد بستم و الان سرعتم 80 نهایتش هست ضرر میکنه.
ما هیچکدوم سهام دار نیستیم بد باشه میگیم بده خوب باشه میگیم خوبه، همین.
امیدوارم وقتی چند ماه دیگه تخلیه کردم و به اینجا آمدم کیفیت خوبی بهم بده.
HeRcKoOl
05-04-2018, 19:36
دوستان من نزدیک ۳ماهه دیده بان دارم،ماه اول خیلی اذیت کرد چه از لحاظ پینگ و چه تک کانکشن،ماه بعدش سرعت کم گرفتم ولی پینگ بهتر شده بود.این ماه هم تو ایام عید خیلی تک کانکشن خوب بود ولی بعد از ۱۳ام ظهر ها تک کانکشن خیلی کمه مثل ماه اول.
ولی پینگ خوبه با 4.2.2.4 120msایناس.ولی دانلود با دانلود منیجر و چند کانکشن همیشه خوب بوده.
بنده غرب استان تهران هستم.
f_s10224
05-04-2018, 19:44
اینترنت ایران شانسی هست، دوستمون George Shelly من یادمه فن آوا گرفت که ناراضی بود تخلیه کرد بعد رفت پیشگامان که یک ماه و نیم اگه اشتباه نکنم موند و الان هم اینجاست و راضیه.
هر کسی میخواد اینترنت بگیره، چه از دیده بان نت بگیره یا جای دیگه فقط یک ماهه باید بگیره وگرنه شبیه من که الان یک ساله با های وب قرار داد بستم و الان سرعتم 80 نهایتش هست ضرر میکنه.
ما هیچکدوم سهام دار نیستیم بد باشه میگیم بده خوب باشه میگیم خوبه، همین.
امیدوارم وقتی چند ماه دیگه تخلیه کردم و به اینجا آمدم کیفیت خوبی بهم بده.
منم دقیقا همینطوری نت میگیرم تعارف هم ندارم با دیده بانت ...الان یک ماهه ای دی اس ال دارم خوب نبود میرم یه جا دیگه تهش اینه رو همین اینترنت های موبایلی و وایرلسی می مونم . خیلی برام مهم نیستن این شرکتا
HeRcKoOl
07-04-2018, 17:30
خب دوباره تک کانکشن(یوتیوب،توییچو...)به فنا رفت جز اخر شبا!!!
George Shelly
07-04-2018, 18:20
سرعت من به خاطر مثلا حملات دیشب که به این عوضیا شده افت پیدا کرده ( تک کانشکن ) ولی کلی خوبه اما واسه ویدیو یکم اذیت می کنه که تمام تقصیر زیرساخت شکننده اینا هست!
یه شبکه رو درست نمی تونن محافظت کنن بعد واسه من میخوان جلوی امریکا در بیان کثافتای حرومی .
1. لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B1%DB%8C-%DB%B3%DB%B5%DB%B0%DB%B0-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%9B-%DA%A9%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86/)
3.لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از شركت داتك اينترنت ١٦ مگ ماهي ٣٥٠٠ گيگ بين الملل دارم ( ديگه همه مي دونن بدترين تك كانكشن رو داتك داره )
ديشب كه اين وضعيت پيش اومد يكي از بهترين شب هاي داتك بود
نتنها تك كانكشن بدتر نشد بلكه برعكس فوق العاده بود
يعني راحت با اكانت iptv خودم (ماهواره ها ، نه از اين سايتهاي vod ايرانيها ) به بهترين شكل ممكن بدون فريز وصل شدم
اينكه بياييم گ...ز رو به ش...قه ربط بديم هيچ معني اي نميده جز اينكه شما ميخواهي از اب گل الود و وضعيت بد مملكت ماهي بگيري و خودت رو خالي كني
توي عيد شما بهترين كيفيت رو داشتي چون همه مسافرت بودن ولي الان همه برگشتن خونه شون و تازه داره اينترنت دي دي خودش رو نشون ميده برات
پ ن : تو صفحه قبل يه كاربري ١٨ ارديبهشت نت شاتلش تموم ميشه و هنوز دي دي نخريده اومده يك مقاله يك صفحه اي در حمايت از دي دي نوشته ، واقعا جالبه برام كه هيشكي هم نيست بهش بگه هر وقت برات فعال شد بيا دفاع كن و حرف بزن، تازه معلوم نيست اصلا بتوني تو اون تاريخ دي دي بخري يا نه :n33:
ERF@NIAN
07-04-2018, 19:20
اینترنت آسیاتک من هم تو عید درست بود الآن دوباره خراب شده زور نزنید دوستان :)
George Shelly
07-04-2018, 19:27
در حال حاضر فقط کمی افت داره و سرعت تو دانلود کامله ولی از حمله دیشب متاثر هست به نحوی .
Rahpooyan
07-04-2018, 20:23
سرعت من به خاطر مثلا حملات دیشب که به این عوضیا شده افت پیدا کرده ( تک کانشکن ) ولی کلی خوبه اما واسه ویدیو یکم اذیت می کنه که تمام تقصیر زیرساخت شکننده اینا هست!
یه شبکه رو درست نمی تونن محافظت کنن بعد واسه من میخوان جلوی امریکا در بیان کثافتای حرومی .
این حملات صرفا به ایران نبوده است و حتی امریکا و چین و روسیه و ... هم هدف بوده است.
ولی این دلیل نمی شود که مراقب امنیت خود و کاربران خود نباشند. هر اتفاقی هم که بیفتد باید اماده مقابله با چنین مشکلاتی باشند. مخصوصا این زمانه که جنگ های سایبری و خرابکاری های اینترنتی و رایانه ای حرفای بیشتری برای گفتن دارند
shahram83
07-04-2018, 22:27
1. لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B1%DB%8C-%DB%B3%DB%B5%DB%B0%DB%B0-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%9B-%DA%A9%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86/)
3.لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسیار عالی گفتی. دمت گرم.
اینترنت پیشگامان هم امروز وضعیت بدی داشت و هم اکنون هم دارد.
حالا خوکهای ریشو به این بهانه که در صحیح بودن آن نیز بایستی قطعاً شک کرد احتمالاً بخوان که پهنای باند و در کل اتصال به اینترنت را به گند بکشند.
حالا چند نفر هم یهویی اینجا پیداشون شده و دارن از بدنامترین دشمن اینترنت در جهان دفاع می کنن، درست در جایی که کاربرها هر روز از مشکلات اتصال اینترنتشون صحبت می کنند. برید بساط خودتون رو یه جا دیگه پهن کنید و اینجا رو کثیف نکنید.
George Shelly
07-04-2018, 22:39
من سرجمع الان 35 روزه از این شرکت سرویس دارم تاحالا نشده بود یه ثانیه کندی و مشکل و قطعی اما امشب سرعتم رسیده به 3مگ!
اینکه به چند کشور دیگه هم حمله شده توجیه ضعف بی حد و اندازه اینا نیست، نمونه ش همین زیرساخت ضعیفوشن ، اپ های داخلی شون مثل سروش و ......که رسوایی عجیبی شد براشون ....
من از شركت داتك اينترنت ١٦ مگ ماهي ٣٥٠٠ گيگ بين الملل دارم ( ديگه همه مي دونن بدترين تك كانكشن رو داتك داره )
ديشب كه اين وضعيت پيش اومد يكي از بهترين شب هاي داتك بود
نتنها تك كانكشن بدتر نشد بلكه برعكس فوق العاده بود
يعني راحت با اكانت iptv خودم (ماهواره ها ، نه از اين سايتهاي vod ايرانيها ) به بهترين شكل ممكن بدون فريز وصل شدم
اينكه بياييم گ...ز رو به ش...قه ربط بديم هيچ معني اي نميده جز اينكه شما ميخواهي از اب گل الود و وضعيت بد مملكت ماهي بگيري و خودت رو خالي كني
توي عيد شما بهترين كيفيت رو داشتي چون همه مسافرت بودن ولي الان همه برگشتن خونه شون و تازه داره اينترنت دي دي خودش رو نشون ميده برات
پ ن : تو صفحه قبل يه كاربري ١٨ ارديبهشت نت شاتلش تموم ميشه و هنوز دي دي نخريده اومده يك مقاله يك صفحه اي در حمايت از دي دي نوشته ، واقعا جالبه برام كه هيشكي هم نيست بهش بگه هر وقت برات فعال شد بيا دفاع كن و حرف بزن، تازه معلوم نيست اصلا بتوني تو اون تاريخ دي دي بخري يا نه :n33:
به فرض که اصلا دیدی نتونه تا اون تاریخ دووم بیاره و کلا نابود بشه. چیزی که قطعی هست اینه که از شاتل میام بیرون. حالا یا همین داتک که شما گرفتین رو میگیرم یا دیده بان.:n02:
تا 18 اردیبهشت شرکت ها رو بررسی میکنم و ببینم که کاربر کدوم یکی راضی تره و ثبات بیشتری رو تجربه کرده.:n09:
ضمن اینکه حمایت خاصی از دیده بان نکرده بودم. من نوشته بودم چون حجم نت شاتل کمه ازش بیرون میام و به دیده بان میرم و دلایلش رو توضیح داده بودم که 175 گیگ جوابگو نیست و غیره.:n05:
Behzad.dextor
08-04-2018, 13:56
توی سایت دیده بان نوشته
دارای مجوز کشوری SERVCO به شماره 24-95-100 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
servcoیعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی سایت دیده بان نوشته
دارای مجوز کشوری SERVCO به شماره 24-95-100 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
servcoیعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروانه خدمات ارتباطی ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e.aspx%3FPageId%3Dd6cb6cb1-4540-4d71-a86a-f8cd6ec1707e&usg=AOvVaw3SwndRWKKGYnwXO3Yd5TE4)
Behzad.dextor
08-04-2018, 15:55
پروانه خدمات ارتباطی ثابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e.aspx%3FPageId%3Dd6cb6cb1-4540-4d71-a86a-f8cd6ec1707e&usg=AOvVaw3SwndRWKKGYnwXO3Yd5TE4)
خب چرا توی سایت های دیگر شرکت های اینترنتی ثبت نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چرا توی سایت های دیگر شرکت های اینترنتی ثبت نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونهایی که ثبت نشده برای اینه که احتمالا مجوز FCP دارن.
پروانههای FCP شامل ارائهی هرگونه خدمات ارتباطی و انتقال داده در بستر شبکه موضوع پروانه، مستقل از فناوری از قبیل خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت، دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، توزیع و فروش پهنای باند اینترنت و انتقال و شبکههای اختصاصی، ارائهی خدمات صوتی، تصویری متنی و داده ای و انواع خدمات محتوایی و ارزش افزوده در چهارچوب قوانین و مقررات جاری کشور است. در پروانههای servco نیز همین موارد وجود دارد؛ با این تفاوت که دارندگان این پروانه اجازهی ایجاد شبکهی دسترسی و شبکهی انتقال را ندارند و باید از زیرساختهای شرکتهای حاضر در این بخش استفاده کنند.
George Shelly
08-04-2018, 20:27
دوستان من یه ظهر یه اسپلیتر جدید گرفتم از این درجه یکا، بعد که وصل کردم کشش خطم خیلی بهم ریخت، الان اومده روی 8 مگ درحالی که تا 20 مگ کشش داشتم ، هرکاری هم می کنم درست نمیشه، اسپلیتر قدیمی رو هم زدم باز نشد!
نمی دونم حالا از طرف خودشون شاید باشه ممکنه خط رو گذاشته باشن رو اتومات!
کسی مشکل نداره ؟ کشش خط کم و زیاد نشده ؟
الان زنگ زدم یهو درست شد منتها قبلش گفت چیزی تغییر نکرده که البته راست هم گفت حالا نمی دونم چجوری درست شد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 20 فروردین : بعد از حملات اخیر که باعث کندی سرعت شده بود، امروز شرایط به حالت نرمال برگشته و حتی بهتر از قبل هست.
تک کانکشن و سرعت : عالی مثل همیشه .
Behzad.dextor
09-04-2018, 10:24
اونهایی که ثبت نشده برای اینه که احتمالا مجوز FCP دارن.
پروانههای FCP شامل ارائهی هرگونه خدمات ارتباطی و انتقال داده در بستر شبکه موضوع پروانه، مستقل از فناوری از قبیل خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت، دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، توزیع و فروش پهنای باند اینترنت و انتقال و شبکههای اختصاصی، ارائهی خدمات صوتی، تصویری متنی و داده ای و انواع خدمات محتوایی و ارزش افزوده در چهارچوب قوانین و مقررات جاری کشور است. در پروانههای servco نیز همین موارد وجود دارد؛ با این تفاوت که دارندگان این پروانه اجازهی ایجاد شبکهی دسترسی و شبکهی انتقال را ندارند و باید از زیرساختهای شرکتهای حاضر در این بخش استفاده کنند.
اها منظورت اینه اینترنت و پورت از شرکت های دیگه میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اها منظورت اینه اینترنت و پورت از شرکت های دیگه میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پهنای باند ( اینترنت ) خیر
پورت بله
dadash42
09-04-2018, 17:56
دوستان من یه ظهر یه اسپلیتر جدید گرفتم از این درجه یکا، بعد که وصل کردم کشش خطم خیلی بهم ریخت، الان اومده روی 8 مگ درحالی که تا 20 مگ کشش داشتم ، هرکاری هم می کنم درست نمیشه، اسپلیتر قدیمی رو هم زدم باز نشد!
شاید تقصیر آسیاتک باشه, پوره از اوناس
امروز آسیاتک سرعتم نصف کرد
George Shelly
09-04-2018, 17:59
شاید تقصیر آسیاتک باشه, پوره از اوناس
امروز آسیاتک سرعتم نصف کرد
شاید!
الان باز کشش اومده رو 12!
هر چقدر هم ریست می کنم درست نمیشه!
ولی ناگهانی خودش درست میشه!
زنگم زدم گفتن ما تغییری ندادیم!
به لحاظ نت و سرعت هیچ مشکلی ندارم و عالیه ، منتها کششم رفته رو مخ!
mehdi 78
09-04-2018, 18:51
سلام
کیفیت دیدبان چطوره؟ مخصوصا تک کانکشن و پینگ. 4مگ فن آوا تا 2 روز پیش خوب بود ولی از عصر امروز افتضاح شده. پشتیبانی هم جوابی نداشت. سرعت تک کانکشن حدود 20 شده و پینگ هم تایم اوت داره.
این چطوره؟
George Shelly
09-04-2018, 20:37
سلام
کیفیت دیدبان چطوره؟ مخصوصا تک کانکشن و پینگ. 4مگ فن آوا تا 2 روز پیش خوب بود ولی از عصر امروز افتضاح شده. پشتیبانی هم جوابی نداشت. سرعت تک کانکشن حدود 20 شده و پینگ هم تایم اوت داره.
این چطوره؟
خیلی بهتر از فناواست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.